Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Syn Montecristo A Napoleon Bonaparte

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Chlapec Benedetto, syn grófa de Montecristo, poskytuje veľkú pomoc Napoleonovi Bonaparte tým, že odovzdá balík dezinformácií nemeckému poľnému maršalovi Blucherovi. Výsledkom je, že Napoleon Bonaparte vyhrá bitku pri Waterloo a celý priebeh svetových dejín sa zmení.

  SYN MONTECRISTO A NAPOLEON BONAPARTE
  ANOTÁCIA
  Chlapec Benedetto, syn grófa de Montecristo, poskytuje veľkú pomoc Napoleonovi Bonaparte tým, že odovzdá balík dezinformácií nemeckému poľnému maršalovi Blucherovi. Výsledkom je, že Napoleon Bonaparte vyhrá bitku pri Waterloo a celý priebeh svetových dejín sa zmení.
  . KAPITOLA č.1
  Akoby sa armáda Napoleona Bonaparta pripravovala na rozhodujúcu bitku pri Waterloo. Benedetto v tele jednoduchého asi dvanásťročného chlapca dostal od velenia úlohu oddialiť príchod pruskej jazdy vedenej Blucherom.
  Nie je to také jednoduché. Chlapec však musel maršálovi povedať nasledovné: hovoria, že most je zamínovaný a musíme sa pohnúť. V skutočnosti je most dobre strážený Holanďanmi a nie je ľahké sa k nemu dostať.
  Ale Napoleon má potrebnú pečať a Blucher musí veriť posolstvu chlapca. Ktorá, mimochodom, hovorí výborne po anglicky a má blond vlasy. A mladý vek vzbudzuje ešte väčšiu dôveru. Existuje teda stereotyp, že deti nie sú najímané ako seriózni špióni.
  A ak Blucher uverí a nechá kavalériu ísť okolo, vyhrá čas a Briti budú porazení.
  Benedetto jazdí k Blucherovi na malom poníkovi s dôležitým odkazom. Chlapec je samozrejme oblečený ako posol. No pri cválaní si vyzul nenávidené šikovné čižmy a najradšej jazdí bosý na koni, čo je oveľa príjemnejšie.
  A on sa, samozrejme, zabáva a má dobrú náladu. Musíte sa však dostať k Blucherovi a chlapec udrie koníka po stranách. A kôň, hoci je malý, je obratný.
  Benedetto spieval s hnevom:
  Všetci sa pozeráme na Napoleonov,
  Chceme nepredstaviteľné víťazstvá...
  Aby milióny z nás bojovali,
  A aby deti nepoznali problémy!
  
  Aby Waterloo nehrmelo,
  Aby listy nekrvácali...
  A aby nedošlo k porážke,
  Veľa šťastia so správnym číslom!
  
  Teraz je to len chlapec
  A čoskoro sa stanem dôstojníkom...
  Skáčem po poli ako zajačik,
  Ukážme odvahu príkladom!
  
  Dodám, čo Pán prikázal,
  Aj keď je v tom značné riziko...
  A Satan má tisíc tvárí,
  Schopný dostať nás dole!
  
  Niekedy ma bijú po pätách,
  A silná palica píska...
  Hrali sme sa s osudom na schovávačku,
  S tou pevnosťou ako monolit!
  
  Nemožno nás zraziť na kolená
  A nedá sa to ohnúť tvrdým bičom...
  V mene svetlých generácií,
  Ukážeme vám cestu k úspechu!
  
  Pán nebýva často milosrdný
  Všetci musíme trpieť...
  Bohatí a chudobní sú tiež nešťastní,
  Nech je čas na zmenu!
  
  Verím, že do Európy príde mier,
  Napoleon je navždy panovník...
  Všetci budeme mať dobrý život,
  A človek bude šťastný!
  Po tejto pesničke to bolo ešte zábavnejšie. Posol chlapec chytil gadfly holými prstami. A potom ho šikovne hodil a mierne rozdrvil. Preletel a narazil do lopúcha.
  A nejaký vták to zhltol na jeden ťah. Toto je naozaj vtipné.
  Benedetto spieval:
  Lopúch rastie pod plotom,
  Na plote sedí kohút!
  A bolo to ešte smiešnejšie a zábavnejšie... A chlapec opäť udrie koníkovi do zadku holými pätami a zbije ju bičom.
  Napoleon je veľká osobnosť. Skutočne bol takmer génius, síce úspešný, ale zatiaľ. Tu žil veliteľ Alexander Suvorov šesťdesiatdeväť rokov a vyhral až do konca svojho života. A ak sa dožije povedzme sedemdesiatpäť rokov, bude bojovať s Napoleonom v bitke. Povedzme pri Austerlitzi alebo ešte skôr? Kto by potom bol Napoleon? Alebo naopak, Napoleon by bol dlhé roky neporaziteľný. Čo by čakal svet?
  Na jednej strane je, samozrejme, dobré mať jedinú ríšu namiesto hádok medzi malými krajinami a národmi. Ale na druhej strane, všetci títo početní príbuzní Napoleona by spôsobili veľa problémov a mohol to byť nezmysel. Najmä ak tento veľký panovník skôr či neskôr zomrel. Áno, a tak či onak vždy boli a budú problémy.
  Keby Napoleon vymyslel dokonalejší systém jednej ríše.
  Vezmite si napríklad cárske Rusko: cisár tam má tiež rodinu, ale ríša je jednotná, jednotná a nie je rozdelená na rôzne kráľovstvá. A neexistuje tu žiadna hlúpa konkurencia.
  Chlapec sa usmial a pri cválaní odrezal hrbolček šabľou.
  Ale jedna vec sú Romanovci s ich vynikajúcou genetikou z Rurika a druhá vec je Bonapartes, táto plebejská krv. A je v tom rozdiel. Benedetto samozrejme nevedel, čo čaká Rusko a dynastiu Romanovcov v budúcnosti a vôbec, čo má Francúz spoločné s cudzinou.
  Chcel by som to vyriešiť s mojimi...
  Chlapec dokonca s radosťou spieval slávnu ľudovú romancu, ktorú spieval svojho času s grófom Montecristom, ktorého v tom čase považoval za svojho vlastného otca.
  A musím povedať, že romantika je veľmi jasná a zaujímavá;
  V Gascony nie je známe slovo "zbabelec",
  nepoznám meč, ak sa mýlite. My Gasconi máme najlepší vkus na svete - Nemáme radi nič okrem slávy!
  
  Vysoké lícne kosti, špeciálne na to, aby ste sa stali - Tu je gaskoňský vzhľad chlapa z celého sveta. Verte mi, pane, nebudete musieť dlho čakať - Paris to bude stále vedieťParíž to bude stále vedieťParíž bude stále poznať Benedetta!
  
  Burgundsko, Normandia, šampanské či Provensálsko, A v tvojich žilách je aj oheň, Ale šťastie na teba nemá čas, Ešte nie v bielom svete, ešte nie v bielom svete, ešte nie v bielom svetle, je tu Gaskoňsko .
  
  Nemôžem žiť v Paríži bez slávy.
  Celý môj život prešiel - je čas vyrovnať sa s osudom. Koľko máš rokov, dieťa moje? Ach, veľa, pane, veľa - dvadsať!
  
  Je vaša ruka pevná? - Pevné! - Toto je skutočná črta Gaskona s veľmi čistou dušou. A bol som rovnako odvážny, keď Paris uznal GasconParíž uznal GaskoňParíž uznal Gaskoň Montecristo!
  
  V Gascony nie je známe slovo "zbabelec", nepoznám meč, ak sa mýlite. My Gasconi máme najlepší vkus na svete - Nemáme radi nič okrem slávy.
  
  Vysoké lícne kosti, špeciálne na to, aby ste sa stali - Tu je Gaskoňský pohľad na vás s pozdravom Verte mi, pane, nebudete musieť dlho čakať - Paríž bude stále vedieťParíž bude stále vedieťParíž bude stále poznať Benedetta!
  
  Burgundsko, Normandia, Champagne alebo Provensálsko, A v tvojich žilách je aj oheň, Ale šťastie na teba nemá čas, Ešte nie v bielom svete, ešte nie v bielom svete, do bieleho sveta je Gaskonsko!
  Aj keď Benedetto nie je úplne Gaskoň, ale skôr Parížan. Zdá sa však, že Montecristo je skutočne Gaskoň.
  No cieľ je už blízko. Vidno konské hliadky armády poľného maršala Bluchera.
  Chlapec si potriasol taškou pred nosom a ukázal mu prihrávku. A samozrejme im chýbal. Mladý bojovník bol plný sily a energie. A to, že vyzeral ako chlapec, ešte vzbudzovalo väčšiu dôveru. Deti sú predsa kvety života a všeobecne sa uznáva, že sú dôverčivejšie ako dospelí.
  A skautský chlapec bol pozvaný k stolu. Dali mu kúsok jahňacieho mäsa a dobré zelené víno. Benedetto už len usrkl posledný kúsok v obave, že sa mu rozviaže jazyk.
  Chlapec odovzdal informácie ďalej a takmer na neho zabudli. No, môžete si užiť dovolenku. A zároveň možno môžeme spievať, čo je vlastenecké?
  A chlapec spieval s citom a výrazom;
  Moja Británia spí
  Skryté, tajné
  Dané tebe a mne
  Do dlhého úsvitu!
  
  Čudné mená
  Ulice, budovy
  Čoskoro toto poznanie
  Pozrite si to, tu je váš
  
  Lístok, prišite ho do rukáva, ktorý nebol červený
  Aby ste túto farbu nenávideli
  Dej vašej hry je zjavne nebezpečný:
  Mágia, vojna, láska, šestnásť rokov
  
  Len ten, kto uhasil zúfalstvo v jeho očiach
  Nemôžem ustúpiť, nebude spať navždy
  Storočie určite oklame každého
  Spi, moja Británia.
  
  Spi moja Británia
  Dané mi osudom
  Šťastie a utrpenie -
  Si sám
  
  Spánok, britská vojna
  Skoré, skoré
  Meč vášho vyvolenia
  Vyrastené z jazera
  
  dno a ako každá oceľ spieva o krvi,
  pije môj a s láskou sa umýva
  do kráľovskej krajiny pod krehkou hviezdnou strechou,
  kde zostala vládnuť jeseň a jar
  
  Existujú koruny, nie kostoly - kotvisko pre anjelov,
  Korunu náhodou zlomil nejaký trpaslík
  Ale, ako zosnulý Charlie odkázal, v našich snoch
  Jeho draci lietajú
  
  Spi moja Británia
  
  Stretnutia bez rozlúčky
  Ty nie si ty, ja nie som ja
  Klavírne prejavy
  Dve ruky
  
  Popravy bez odpustenia
  ja nie som ty. Kto som?
  To vie len prúd
  Staroveká podzemná rieka
  
  A tento vratký most vedie popod oblúk
  Ten, kto kráčal po vode bez toho, aby sa utopil
  Na vlnách sa rozprestiera spoľahlivý modrý zamat
  Kráčajte po nej smelo, kým celý svet zaspí
  
  A vaši nepriatelia spia a držia si srdcia,
  Priatelia spia a zverili svoj osud zlatému levovi
  Dokonca aj ten, o ktorom sa hovorí, že dieťa pošliapal
  Spi s rukami okolo krásnej vdovy!
  
  Spi moja Británia
  
  Spi moja Británia
  Skryté, tajné
  Rytmus vášho dýchania -
  Moja breguet
  
  Úmrtia iné ako meno
  Nič na obchodovanie
  Moja čistá hviezda
  Anglicko je späť v dome
  Spi v ranných plameňoch
  Spi, moja láska
  Si moja Británia.
  Aj keď pre Francúza je nechutné spievať takto. Ale je v uniforme anglického chlapca.
  A tak sa Blucherova armáda vydala nesprávnou cestou. A Benedetto ho opustil a rútil sa vpred. Je to chlapec a nemal by sedieť. Tesne pred odchodom sa mu podarilo získať desať zlatých louis d'or. A toto ma veľmi potešilo. A teraz išiel na koni späť k Napoleonovi a tešil sa na nemalú odmenu. Veď to dokázal tak bravúrne vytiahnuť. Akoby on sám bol Džingischán. Áno, keby Napoleon, podobne ako Džingischán, žil sedemdesiatdva rokov bez toho, aby poznal porážku, svet by bol iný. A možno by v ňom vládla harmónia a šťastie. A tak je Európa rozdelená a cárske Rusko si uchmatlo Poľské kráľovstvo pre seba. Prečo je to logické? Ak si slabý, tak prečo z teba nevytrhnúť kúsky?
  Benedetto začal spievať, keď jazdil na svojom bielom koňovi;
  Krajina Francúzov je Svätá vlasť,
  V ktorej sú si všetci rovní a skvelí.
  Natiahnuté od okraja k okraju,
  S návalom širokých krokov!
  
  Sú v ňom hory - zlaté štíty,
  A rieky sa lesknú čistým striebrom...
  V zime je sneh ako svieže sivé vlasy,
  Na jar potok za pevným brehom!
  Potom však chlapec stíchol a cítil nebezpečenstvo. A plnokrvný kôň od strachu zareval. Benedetto sa obzrel - vlci klusali za ním. A toto je už vážne. Už je ich tu celý kŕdeľ.
  Chlapec narazil obnaženými pätami do krížov svojho koňa a rozbehol ho do cvalu. Chlapec si zároveň pomyslel. Ten vlk je odporná šelma. Napríklad zjedol malú červenú čiapočku. Je to z jeho strany slušná vec? Čo môžete povedať o vlkovi?
  Benedetto spieval komickú pieseň s iróniou na týchto šedých predátorov;
  Napínam zo všetkých síl - a zo všetkých šliach,
  Ale dnes - opäť ako včera: Obklopujú ma, obklopujú - Veselo ma ženú do čísel!
  Dvojhlavňové brokovnice sú za jedľami plné ruky práce -
  Tam sa v tieni skrývajú poľovníci, - Vlci sa rútia v snehu, Premieňajú sa na živý cieľ.
  Lov je na vlkoch,
  Lov je zapnutý - na sivé dravce, ostrieľané a šteniatka! Zbíjačky kričia a psy štekajú, až zvracajú, Na snehu je krv - a škvrny červených vlajok.
  sa s vlkmi nehrajú za rovnakých podmienok
  , ale ruka sa im nehýbe: Keďže našu slobodu chránili zástavami, udierajú s istotou sebavedomo.
  Vlk nemôže porušiť tradície -
  Zrejme v detstve slepé šteniatka, My, vlčiaky, sme nasávali vlčicu A nasávali: nemôžete chytiť vlajky!
  A teraz - hon na vlkov,
  hon pokračuje - na sivé dravce, ostrieľané a šteňatá, bijec kričí a psy štekajú, až zvracajú, na snehu je krv - a škvrny červených vlajok.
  Naše nohy a čeľuste sú rýchle -
  Prečo, vodca, odpovedzte mi - Sme lovení a ponáhľame sa do výstrelu A nepokúšajte sa prejsť zákazom?!
  Vlk nemôže, nesmie robiť inak.
  Teraz sa môj čas končí: Ten, komu som určený, sa usmial a zdvihol zbraň.
  Lov je na vlkoch,
  Lov je zapnutý - na sivé dravce, ostrieľané a šteniatka! Zbíjačky kričia a psy štekajú, až zvracajú, Na snehu je krv - a škvrny červených vlajok.
  Vyšiel som z poslušnosti:
  Za vlajkami - smäd po živote je silnejší! Len - za sebou som radostne počul prekvapené výkriky ľudí.
  Napínam zo všetkých síl - a zo všetkých šliach,
  Ale dnešok nie je ako včera: Obkľúčili ma, obkľúčili - Ale hájnikom nezostalo nič!
  Lov je na vlkoch,
  Lov je zapnutý - na sivé dravce, ostrieľané a šteniatka! Zbíjačky kričia a psy štekajú, až zvracajú, Na snehu je krv - a škvrny červených vlajok.
  Potom to vlci naozaj vzali a zaostali. Navyše, ak bosý chlapec spieva, znamená to, že je naozaj cool a je lepšie sa s ním nebaviť.
  A Benedetto mal veľkú radosť z toho, že vzal a rozdrvil komára holými prstami na nohách. A poznamenal:
  - Zmenil som chod dejín!
  A všetko sa naozaj zmenilo. Blucher neprišiel včas a Napoleon zvíťazil pri Waterloo. Potom prišli na rad Nemci. Veľký veliteľ získal niekoľko ďalších víťazstiev. Vrátane ruskej armády. Obyvatelia Francúzska sú však príliš unavení z dlhotrvajúcich vojen. A bolo zabitých príliš veľa mužov.
  A Napoleon Bonaparte súhlasil s mierom. Francúzsko si ponechalo severné Taliansko, Holandsko, Švajčiarsko a časť Nemecka, ako aj severné Španielsko.
  Potom v Európe nejaký čas nebola vojna. Je pravda, že Francúzi išli do Afriky a zajali Alžírsko a Maroko. Potom bolo dobyté Tunisko a potom Líbya a Egypt. Vojna o severnú Afriku sa pre Francúzsko skončila úspešne. A potom do Sudánu.
  Napoleon vládol do marca 1842, žil sedemdesiatdva rokov ako Džingischán. Jeho nástupcom sa stal jeho syn Napoleon II. Ktorý sa čoskoro stal cisárom rakúskej ríše. Ale to je už iný príbeh. Napoleon sa stal veľkou legendou. A jeho dynastia je slávna dynastia. A Bonapartova vláda je skutočne legendárna.
  Dokonca bola zložená aj táto pieseň:
  Bolo búrlivé storočie, úžasné storočie:
  hlasné, majestátne; bol tam obrovský muž, strata slávy.
  Bol to vek hrdinov!
  Ale dáma sa pomiešala a zo škár vyliezli pakomáre a hmyz.
  Každý mamičkin chlapec,
  každý okradnutý, blázon módnych nezmyslov, liberálne vystupovanie.
  Odpor despotizmu,
  Rečník Rovnosti, - Opuchnutý, slepý a fúzatý, Hrdý zapisovateľ.
  zväzky Thiersa a Rabeaua
  a ako zanietený Mirabeau oslavuje slobodu.
  A pozri: náš Mirabeau
  starého Gavrila Pre pokrčený volánik mu bičuje fúzy a ňufák.
  A pozrite sa: náš Lafaet
  Brutus alebo Fabricius dáva mužov pod tlač spolu s repou.
  
  DOBRODRUŽSTVÁ ZVLÁŠTNYCH SÍL A DCÉR BOHOV
  ANOTÁCIA
  Dobrodružstvá večných detí pokračujú vo vesmírnom odlúčení. Na večného chlapca Eduarda Sturgeona zároveň čakajú nové dobrodružstvá, a to aj medzi trolmi, orkmi, elfmi a inými tvormi zo sveta fantázie. A bok po boku s nimi bojujú aj dcéry bohov Demiurga.
  . KAPITOLA č.1
  Bojovníčka Adala zašepkala:
  - Čo máš tentoraz, navždy mladý génius?
  Edik odpovedal s chlapčenským úsmevom:
  - Aj na toto existuje odpoveď!
  Obrovský kovový boa constrictor s ústami, v ktorých sa otáčali zuby vŕtačky, sa stále približoval k oddeleniu detských špeciálnych síl. Po tomto dlhom monštre sa začali objavovať veľké roboty, ktoré vyzerali ako chodiace korytnačky. A na hlavách mali delá, ktoré strieľali z laserových systémov. Pravda, menej dokonalé lúče nespôsobili veľkú skazu.
  Chlapčenský génius vytiahol obyčajný medený drôt a naň pripevnil hrášok s neznámou náplňou.
  A vypustil ju smerom k hrozivému mechanickému plazovi. Drôt sa zamotal do vrtákov a hneď to iskrilo. Obrovský boa constrictor sa začal triasť.
  Chlapec ležiaci na západe po Edikovej pravej ruke zazvonil:
  - Wow! Krásne!
  Telo mechanického plaza sa trhlo a zrazilo chodiace robotické korytnačky. Zvrtli sa a strieľajúc začali po sebe strieľať. A od dopadov laserových lúčov sa pancier skutočne zdeformoval a kov zhorel.
  Chlapci a dievčatá z útočnej čaty z detských špeciálnych jednotiek vzali a spustili paľbu, aby zabili pomocou svojich laserových guľometov.
  Edik zakričal:
  - Nechaj to tak! Šetrite energiu chlapci! Anti-pulsar!
  Vojaci detských špeciálnych jednotiek prestali strieľať. A tak už bolo jasné, že šklbajúci gigantický boa constrictor svojím telom zmrzačil a rozdrvil takmer všetky autá. Toto je skutočne obrovský vplyv a jednoducho super.
  Dievča Adala žmurklo na mladého geniálneho veliteľa a poznamenalo:
  - Je to skvelé! No ty si borec! Použiješ silu nepriateľa proti nemu!
  Chlapecký veliteľ na ňu žmurkol a povedal:
  - Samozrejme, potrebujeme vedecký, rafinovaný prístup.
  Boa constrictor sebou trhnutím zlomil chodiace robotické korytnačky, ktoré buď vybuchli, alebo boli sploštené. Tiež jeho chvost s hysterickým mávnutím prevrátil tanky na húsenice, ktoré vyskočili z brán hradu.
  Ukázalo sa, že sú bezmocní a sviečky sa rozsvietili. A vyzeralo to cool.
  A náboje vyleteli zo sudov a zasiahli vlastných ľudí. A veľa ničenia zbraňových veží.
  V reakcii na to začali z hradných múrov opäť pracovať zbraňové batérie. Na mechanický boa constrictor dopadli laserové lúče aj anihilačné čerpané projektily. Prvé výstrely prerazili jeho oceľovú a titánovú kožu. Začali sa objavovať prestávky. Ako červie diery sa v pancieri tohto monštra objavili diery.
  Dievča, ktoré bolo po Edikovej pravici, zaškrípalo:
  - Toto sú ohňostroje! Dali sme mu veľa!
  Chlapecký veliteľ vysvetlil:
  - Dostal som to od vlastných ľudí!
  Bojovnícke deti jednohlasne zvolali:
  - Pravda a šťastie sú s nami,
  Silno narazíme na bicykle...
  Našou hlavnou úlohou je
  Zabite zlých mimozemšťanov!
  Adala, táto dievčina, ktorá toho veľa zažila a dokonca musela uniesť gravitačnú magnetickú stíhačku, poznamenala:
  - Je úžasné, keď existuje inteligentný a vedecký prístup!
  A dievča ukázalo hologram toho, ako utiekla z koncentračného tábora. Bosý a oblečený v pruhovanom pyžame uháňal mladý väzeň po ľadovej kôre, ktorá pokrývala letisko. A vystrelili na ňu. Dievčatko schudlo, na detskej tváričke sa dokonca objavili lícne kosti z nútenej stravy pracovného koncentračného tábora a na hrudi pyžama jej svietilo číslo. Ale dokázala sa dostať do stíhačky a použila elektronickú kartu ukradnutú strážnikovi.
  Výsledkom bolo, že stroj naplnený elektronikou zišiel z povlaku.
  A dievča tlačilo holými, okrúhlymi opätkami, zhrubnutými od nútenej chôdze naboso a neustálej, tvrdej práce. Áno, detský pracovný koncentračný tábor nie je sanatórium. Ale na druhej strane si tam vyviniete takú vytrvalosť, že je užitočné tam ísť. Adala vyzerá len na dvanásť rokov, no v skutočnosti je, samozrejme, staršia a tiež skúsená, aj keď nie taká skúsená a sofistikovaná ako Edik.
  Na holograme bolo vidieť, ako letí graviomagnetické lietadlo s dievčaťom. Na obrázku sa objavuje jej ostrá brada a pod nevädzovo modrým okom má modrinu. Dievča, ktoré má schopnosti pilota, sa ale veľmi obratne vyhýba laserovým lúčom, ktoré sa ju snažia zostreliť.
  Jej holými, detskými prstami sebavedomo prehmatáva tlačidlá ovládacieho joysticku. A vyzerá to skvele.
  Adala dala pusu a zaspievala:
  - V lietadlách sa ponáhľame cez vlny,
  Kvarky peny v éterových víroch...
  Čo oznámim svojej planéte -
  Deti sublunárneho, modrého sveta!
  A za ňou sa rútili stíhačky, aby odvážne dievča prenasledovali. A vyzerá mimoriadne agresívne, ako celé kŕdeľ supov. A strieľajú a zdá sa, že nie je šanca na útek.
  Ale dievča Adala zavolala do rádia hrdinského chlapca Edika a ten bol ako vždy pripravený.
  V ústrety jej vyletel mladý bojovník, ktorý vyzeral asi na dvanásť rokov, hoci v skutočnosti bol ostrieľaným bojovníkom a brilantným dizajnérom. Chlapec mal na sebe len športové šortky, no bosými nohami zachytil najmenšie vibrácie svojho lietajúceho taniera. A bolo jasné, že chlapec je na tom najlepšie.
  Len čo stlačí gombík holou pätou, spustí sa vlna. Naraz sa zrazili štyri nepriateľské stíhačky rútiace sa vpred. A nasledovali výbuchy.
  Adala žmurkla zafírovými očami a povedala:
  - Toto je najvyššia trieda!
  Zvyšok nepriateľských stíhačiek začal strieľať z veľkej vzdialenosti. Trup a chvost lietadla, ktoré dievča unášalo, boli rozbité črepinami a úlomkami.
  Mladá bojovníčka ešte silnejšie stlačila obnažené päty a predviedla na stíhačke salto.
  Ale Edik, tento večný chlapec, vzal a vypustil zo svojho lietajúceho taniera malé bublinky. Rútili sa veľkou rýchlosťou a zdalo sa, že narazia do kŕdľa supov.
  Bolo počuť výbuchy, zlomeniny a nepriateľské lietadlá roztrhané na kusy. Toto je zdrvujúci úder.
  Chlapec, obratne pracujúci s bosými, šikovnými nohami, spieval:
  Ako sme žili v boji
  A neboj sa smrti...
  Takto budeme odteraz žiť ty a ja!
  A vo výškach hviezd,
  A horské ticho -
  Morská vlna a prudký oheň!
  A divoký a zúrivý oheň!
  Takto si deti poradili s nepriateľskými stíhačkami. Tí, ktorí dokázali prežiť, sa vrátili späť. A Adala sa vrátila do Edikovho oddelenia. Bola s nimi len časť detských špeciálnych jednotiek - mladí bojovníci s unikátnymi schopnosťami.
  Teraz odvracajú ďalší útok z pevnosti. Zrejme uvedomujúc si, že bojovných a prehnane vyvinutých a inteligentných detských bojovníkov nemožno vyhrať elektronickými vychytávkami, sa pechota vrhla do boja.
  Samotní veľkí cyklistickí bojovníci, každý s výškou dva a pol metra, prešli do útoku. Boli v bojových oblekoch a vyzerali nemotorne.
  Ale oni sa vrhli do boja s kolosálnym tlakom a zaútočili ako tanky. Tu sa boj odohral.
  Teraz môžete začať strieľať. Detskí bojovníci na nich spustili paľbu z laserových zbraní. Došlo k zásahom do inogalaktných príšer. Ale odpovedali.
  Dievča a chlapec boli zranení a popálení od nepriateľských lúčov.
  Edik odpovedal s úsmevom:
  - Zapínam ochranné pole!
  Adala sa znepokojene spýtala:
  - A cez ňu môžeme strieľať na nepriateľa!
  Chlapecký veliteľ sebavedomo odpovedal:
  - Áno! Určite! Toto je jeden a pol rozmeru. Umožňuje prúdenie energie na vašej strane, ale nie na strane nepriateľa!
  Chlapec-bojovník v bojovom obleku so zelenými škvrnami zvolal:
  - Toto je skvelé prostredie!
  A boj pokračoval s neuveriteľnou silou! A teraz sa ukázalo, že deti sú úplne nezraniteľné. A bez námahy zničili svojich nepriateľov. Oni, v rukách špeciálnych jednotiek večne mladých vojakov, majú lasery čerpané termokvarkom, a to je vážne. Pri termokvarkovej fúzii teda jeden gram hmoty vyžaruje energiu zodpovedajúcu spaľovaniu štyroch miliárd ton uhlia. Viete si teda predstaviť, aká je táto sila kolosálna.
  Ale deti nie vždy bojujú s tak dokonalými zbraňami a majú technologickú prevahu.
  Edik teda zapol video a trojfarebný hologram, ktorý ukazoval jeho boj s oveľa primitívnejšími technológiami a zároveň nemenej nebezpečnými a s deťmi, ktoré to mali ťažké.
  Keď sa Edik po údere prebudil, ďalší chlapec Pashka ho energicky tresol za rameno. Chlapec vyskočil a zachytil vystrašený pohľad svojho ryšavého, čerstvo vymaľovaného kamaráta a spýtal sa:
  - Čo robíš?
  Pashka ukázal prstom na Edikovu hlavu a zamrmlal:
  -Kto ťa tak oholil?
  Edik si položil ruku na vlasy a zmätene zamrmlal:
  - Páni... - ježko ich pichol pod prstami a oni si nahmatali pôsobivú a zároveň bolestivú hrčku.
  Potom Edik pozrel na svoju pravú ruku a uvidel čerstvú popáleninu v podobe táborového čísla. Známy trinásty...
  Chlapec vyhŕkol:
  - Bravo! Ukazuje sa, že to nie je sen. Bol som vlastne uväznený!
  Pasha sa zmätene pozrel na svojho partnera a zamrmlal:
  -Kam ťa dali?
  Edik odpovedal smutným tónom:
  - Do vesmírneho väzenia... Teda do väzenia na inej planéte!
  Paška pokrútil hlavou... Myslel si, že tento opálený chlapík sa zbláznil. Ale Edik vôbec nevyzeral bláznivo, hoci sa mu pod okom lesklo liečivé čierne oko. Takmer holohlavý chlapec z jeho hlavy vyzeral ako zločinec alebo zúfalý násilník.
  Chlapci však nemajú čas na ďalšie špekulácie. Je čas zbehnúť na skromné rybie raňajky a opäť zobrať lopatu.
  Tentoraz sa však dlho pracovať nedalo. Prúdové útočné lietadlo Orkmet opäť vletelo dovnútra. Chlapci sa schovali na dne zákopov a zhora pršali letecké bomby.
  Edik sa pokúsil strieľať z pištole, ale tentoraz nepriateľské lietadlá nedokázali vystreliť. Orkmet stormtrooperi sú zospodu pokrytí pevným legovaným pancierom a nie je možné, aby nimi prenikla guľka.
  Potom chlapec vzal granát holými prstami na nohách. Keďže svaly na nohách sú väčšie ako svaly na rukách, môžete dolnou končatinou hodiť "darček" oveľa väčšiu vzdialenosť ako hornou.
  Chlapec sa zhlboka nadýchol, prevrátil sa na chrbát a z celej sily hodil kumulatívny granát. So syčaním preletela okolo a zasiahla búrkového bojovníka, ktorý sa vznášal príliš nízko. Stratil kontrolu a výbuch ho rozpolil takmer na polovicu. A Edik ukázal nepriateľovi svoj nos.
  Potom terminátor našiel ďalší granát. Ako ho učili vo vesmíre: špeciálna technika kopania, s rotáciou bokov, extenziou a pohybom prstov. Granát v tomto prípade letí oveľa ďalej, než by mohol byť hodený rukou. Nie nadarmo si štyria rangerky osvojili aj techniku hádzania dolnými končatinami.
  Takže druhé prúdové útočné lietadlo Orkmet stráca krídla a letí nosom napred k zemi. Preráža zem takou silou, akoby sa chcel dostať do Ameriky.
  Pashka obdivne zvolá:
  - Áno, si super bojovník!
  Edik hrdo nafúkol hruď a zareval:
  - Som naozaj skvelý...
  Chlapec s čerstvo oholenou hlavou vyzerá trochu komicky. Ale prichádza tretí granát, ktorý nachádza svoj cieľ s neúprosnou presnosťou! Po tomto bude niekto pochybovať, že tento chlapec je hrdina? A ani nie posledný hrdina, ale rytier, ktorý všetkých povedie!
  Edik Osetrov spieval, holými prstami nahmatal štvrtý granát a rázne ho hodil:
  Zákerný had sa skryl v trhline,
  Tajne Rusove sny o otrave...
  Ale mocný rytier zasiahne svoj cieľ,
  Pod jasným slnkom hnevu sa farba roztopí!
  Kým spievali, chlapec hodil piaty granát. Veľmi šikovne to zachytil ohybnou nohou a potom znova hodil. Vplyv mala najbohatšia škola bojových umení, vrátane tréningu kozmickou Amazónkou na vzdialenej planéte.
  Edik vtedy veľa ovládal a stal sa skutočným super esom. A teraz hodí šiesty granát. Veľmi obratne ju nahodí a ona letí, doslova prerezáva vzduch ako korčule.
  Chlapec z terminátora hovorí:
  V našich srdciach spieva hymna vlasti,
  V celom vesmíre nie je nikto krajší...
  Pevnejšie stlačte rytiersky vrhač lúčov,
  Zomri za Bohom dané Rusko!
  A siedmy granát, hodený bosým chlapcom, rýchlo letiaci okolo, nájde svoj cieľ.
  Zvyšok priekopníkov sa snaží napodobniť svoj nový idol, ale granáty im buď padajú z nôh, alebo lietajú horšie ako z rúk. Clara však dáva príkaz včas:
  -Nechaj ma na pokoji! Iba Eduard Osetrov hádže granáty!
  Chlapec je veľmi hrdý na dôveru, ktorú doňho vložil, a opäť hodí darček, odtrhne krídlo HEC-283 a spôsobí, že stroj Orkmet stratí kontrolu. A rýchlosť prúdového lietadla orkom nepomáha.
  Eduard Osetrov veselo hovorí:
  Vlasť, si moja drahá matka,
  Neznesiem utrpenie ľudí...
  Som pripravený dať všetko, čo mám...
  Prejdite bolesťou, smútkom, akýmikoľvek skúškami!
  Teraz deviaty granát nájde svoj cieľ. Chlapec, ktorý tak veľmi pripomína japonského anime hrdinu, to spustí veľmi obratne.
  Po úspešnom hode Edward opäť hovorí:
  Vlasť v mojom srdci - struna hrá,
  Život bude dobrý pre všetkých na svete...
  A snívam o vlasti - svätej krajine,
  Kde sa smejú šťastné deti!
  Orkmetské supy, ktoré vyžehlili zem, odletia a Edik hodí na rozlúčku desiaty granát. Posledné zostrelené lietadlo Orkmet zložilo krídla a skončilo v obraznej rakve.
  Chlapec vyskočil zo zákopu a ukázal urážajúcim orkom urážlivé gesto. Za ním urobili to isté aj ďalší chlapci.
  Ako, spoznaj naše príšery, patríš do vedra!
  Potom sa chlapci opäť pustili do práce. Nálet nespôsobil deťom takmer žiadne obete, iba dvaja chlapci boli ľahko zranení úlomkami bomby a boli obviazaní.
  Pionieri a o niečo starší chalani boli v bojovnom duchu. Hoci nebol jediný bojovník, ktorý by mal koziu briadku, neboli medzi nimi ani žiadni zbabelci. Všetci, polovyhladovaní a polonahí, pracovali s veľkým nadšením a chceli sa rýchlo vyrovnať s Orkmi. V diaľke duní kanonáda a veľmi skoro sa na túto čiaru dostanú Orklerove vozidlá.
  Štyri dievčatá v paralelnom vesmíre zaútočili na jednotky Orklichanov a Trollov, ktorí sa odvážili pristáť vo Fryme. Spolu s nimi jednal aj malý oddiel ruských špeciálnych síl.
  Ide o akúsi krátkodobú intervenciu na príkaz ruských bohov s cieľom zmeniť svetové dejiny.
  Bitka bola mimoriadne horúca, dievčatá postupovali. Oddelenie ruských špeciálnych síl však tiež utrpelo značné straty. Ukázalo sa však, že nepriateľov je veľa, takže tu na jednom mieste Orklia, Trollntsia, Kráľovstvo Hobitov a Furtia zhromaždili významné sily. Chceli urobiť obrat nad postupujúcou ruskou armádou s cieľom oslobodiť Revastopoľ.
  Zo štyroch ruských tankov už boli tri vyradené a postavenie bojovníkov sa zdá byť kritické.
  Ale z otvoreného poklopu rozbitého a spáleného T-64 začal strieľať najmladší účastník tejto očarujúcej bitky.
  Ale naozaj, čo by malo dieťa robiť v modernej vojne? Na to môže odpovedať len on sám. V každom prípade sa dvanásťročný moskovský školák Edik Osetrov rozhodol, že nemôže sedieť v jednom z pohodlných detských sanatórií vo štedrom Rusku. Uchvátený jedinečnou romancou vojny utiekol na front. Nemuseli sme však utekať ďaleko: nepriateľ stál blízko Fronecka a nemilosrdne strieľal na mesto.
  Takmer pred očami Eduarda Osetrovej sa škola zrútila po zásahu raketovým systémom Uragan. Niekoľko detí, ktoré nestihli ujsť, bolo pochovaných pod ruinami a Anastasia Petrova, Edikova priateľka, utrpela hrozné popáleniny. Zomierala dlho a veľmi bolestivo. Desať dní pekelnej agónie... A potom ťažké strely zničili bytovku, kde bývali príbuzní Eduarda Osetrovej.
  Mladý bojovník strieľa a robí to veľmi presne! V praxi nemá žiadne miss a teraz je vyčerpaných ďalších sedem kôl a chlapec ich usilovne sype do vriec.
  Prístup veľkých síl od pobrežia a čerstvé vyloďovacie pluky opäť naklonili misky váh smerom k spojeneckej armáde. Je prekvapujúce, že obe mocné európske ríše dopravili do Frymu toľko sily. A ak sme zvyknutí bojovať s Trollmi, potom sú Orcgliania novým nepriateľom. Vo všeobecnosti je "Frimanská vojna" jediným prípadom v histórii, keď sú Rusko a Orktánia oficiálne vo vojne. Predtým bola Orglia všeobecne považovaná za pomerne priateľskú krajinu, najmä bola spojencom v bitke s Avapoleonom. Teraz je to však neľútostný a ambiciózny nepriateľ, ktorý sa obáva rastúcej ruskej expanzie.
  Eduard Osetrov hodil plášť nábojnice bosou nohou. Tentoraz trochu zmenil svoj zvyk bojovať, hádzať kotúče nohami. Ale nič a z ostreľovacej pušky sa dá strieľať prekvapivo presne.
  Nie je také ľahké vidieť nepriateľov v dyme a dokonca im nevidíte ani tváre. Preto mŕtvi, ktorých umierajúce výkriky sa rozplývajú s mnohými podobnými inými, nevyvolávajú negatívne emócie. Je to ako keby ste hrali strieľačku na počítači alebo bili na elektronické monitory na strelnici.
  Teraz, ak máte pocit, že ste značku minuli, už to spôsobuje podráždenie!
  A nepriateľ, využívajúc ich početnú prevahu, tlačí späť obrancov Revastopolu. Ľahké, pomerne rýchlo strieľajúce a presné poľné delá Orglikánov búšia a neustále pribíjajú. Aj to je jeden z dôvodov, prečo bolo Rusko od roku 1618 (takmer štvrť tisícročia Rusi neprehrávali vojny, ale boli porazení len v individuálnych bitkách!) nútené ustúpiť.
  Vyčerpaná čata špeciálnych síl s tankami, bojovníčka čiernych síl Victoria, nariadila preskupenie a čo najväčšie šetrenie munície. Transportéry, boli len dva, boli narýchlo zasypané vrecami s pieskom (to boli trofeje) a na nich namontované guľomety slúžili na streľbu.
  Väčšina vojakov špeciálnych jednotiek spotrebovala všetky svoje časopisy, no, vo všeobecnosti je to jasný príbeh. Teraz sme museli použiť pušky zajaté od nepriateľa, aby sme sa bránili.
  Samozrejme, počas takejto intenzívnej bitky sú tieto klipy vypľúvané veľmi rýchlo. Ale na jedného pešiaka sa veľa rohov nezmestí, budú vám prekážať.
  Je pravda, že na samotných obrnených transportéroch sú stále krabice s rezervami. Preto by sa mali používať s mierou.
  Z päťdesiatich ľudí zostala stáť len asi polovica a ďalších pár ľudí s vážnymi zraneniami odvliekli z bojiska. Vážne straty pre vetvu dvadsiateho prvého storočia.
  Musíte sa postarať o svojich ľudí, najmä preto, že narazili na odvážneho nepriateľa, ktorý sa nerozptýli pri prvých, aj keď nie veľmi intenzívnych, salvách.
  Plukovník, ktorý pomáha ruským jednotkám, Michail Carkov, je tiež zranený, ale stále je na nohách. Hlavným problémom je, že v vzrušení bojovníkov spotrebovali priveľa munície, a preto je veľmi ťažké odbiť drvivú početnú prevahu nepriateľa. Pravdaže, Carkov ako ostrieľaný bojovník strieľa striedmo a ešte má rezervu. Nepohrdne napríklad ani jedným výstrelom.
  Ale keď nepriateľ začal hádzať granáty...
  To je veľmi nebezpečné, keď exploduje strašne veľa bômb, aj keď majú malú výbušnú silu.
  Chlapec-bojovník Edik začne hádzať ostré disky bosými nohami. Ale je to ako obklad na mŕtveho
  Hoci to Victoria nechce urobiť, životy vojakov sú cennejšie. A palivo... Boh ho žehnaj! Keby existovali mlynčeky na mäso, bolo by na ne palivo!
  Kovový hlas Černobogovej dcéry prikazuje:
  - Zdvihnite vrtuľníky do vzduchu!
  Treba povedať, že lietadlá poskytujú nielen smrtiacu silu - veď aj helikoptéra má obmedzenú muníciu - ale aj morálny dopad. Pre devätnáste storočie je niečo, čo lieta a strieľa, kuriozitou. Takže šanca je...
  Obrancovia Revastopolu sa už sťahujú do vonkajších pevností mesta citadely. Vo všeobecnosti je ich správanie správne - dajte všetkých vojakov do boja na okraji pevnosti a nebude mať kto brániť pevnosť. A potom bude vo vojne klin. Dobytie Revastopolu bude signálom pre Elfstrijcov a Peržanov, aby vstúpili do vojny.
  A tak, keď zhromaždili všetky svoje sily do pôsobivej päste, Orkglichanci, Trollovia a Turci zaútočia...
  Edik, ktorý pokojne mieril na nepriateľa, začal byť tiež nervózny. Chlapec pochopil, že prehrali bitku, a jediná nádej spočívala v tom, že Fenshikovove jednotky, ktoré boli ďaleko za sebou, budú mať čas prísť.
  A na druhý deň čakali chlapov skutočné testy. Sotva sa naraňajkovali, začuli chrapľavý rachot a pohyb nepriateľských tankov. To znamená, že detstvo sa konečne skončilo a čaká vás bitka. Niektorí chlapci už mali skúsenosti s bojom a správali sa pokojne. Ale niektorí chalani, najmä tí mladší, začali makať.
  kričala na nich Clara silným hlasom. Deti sa upokojili. Zaujali opevnené postavenie a pripravili granáty, ako aj praky na hádzanie vojnového materiálu. Vpredu bol aj rad protitankových mín.
  Orkovia sa blížili. Vpredu sa pohybovali nízke, prikrčené, ale dlhé tanky série FE. Viaceré z nich už mali pyramídový tvar, z viacerých uhlov takmer nezraniteľné. Väčšina však boli "Draci" s vežou posunutou dozadu a FE-70 so 128 mm kanónom.
  Na pohľad mladý Edik si neďaleko seba pripravil celý batoh protitankových granátov. Samozrejme, nepreniknú pancierom, ale môžu ľahko prelomiť stopy. Okrem toho majú pyramídové nádrže malé, ale početné valčeky, ktoré sú bodkované po celom dne. A ich podvozok je mimoriadne ťažké deaktivovať.
  Pohybuje sa veľa tankov Orkmet. Vzadu je dokonca prút Elferikan TOR-93 a Phoenix-2. Sú horšie ako tie Orkmet, ale vytvárajú dodatočnú atmosféru. Tank Dragon je celkom svižný so 105mm kanónom schopným preniknúť do ruských tankov z veľkej vzdialenosti a je squat. Pri klasickom usporiadaní je v prednej časti nádrže umiestnený iba motor a prevodovka a prevodovka je na samotnom motore.
  Vozidlo s modifikáciou - 3, má silné pancierovanie na bokoch a zadnej časti 125 milimetrov pod uhlom a je ťažké ho vziať s granátom. Zrejme budeme musieť vyraziť na koľaj.
  Ako zastaviť pyramídové nádrže? Toto sú vlastne príšery príšer!
  A proti dvesto chlapcom je viac ako tristopäťdesiat áut! Takmer dva ťažké tanky na osobu a dokonca aj dieťa! A ani jeden nemá viac ako pätnásť rokov, okrem komsomolskej veliteľky Kláry!
  Rovnováha síl je taká, že ich prápor prísavníkov je odsúdený na porážku.
  Ale ak máš zomrieť, tak s hudbou!
  Mladý Edik hodil rukou granát a chytil ho nohou. Prvý tank Dragon už vstúpil do zóny ničenia, čo znamená, že ho možno hodiť. Chlapec vyklenie svoje pružné, svalnaté telo, narovná nohu a spodnú časť nohy a natiahne obnažené prsty. A granát letí stovky metrov, akoby ho spustil katapult. Nie, nikdy takto nehádžeš rukou.
  A nad protitankovými ježkami hvízda granát. Tank Orkmet dostal zásah do húsenice, otočil sa a... vrazil telom do kolegu idúceho vpravo.
  Mladý Edik zapískal:
  - A boj pokračuje znova,
  Hyperplazmatický oheň vrie...
  A Lenin je taký mladý -
  Zasadí smrteľnú ranu!
  Chlapec, inšpirovaný, hodí ďalší granát na "Draka". Auto sa zrazilo a narazilo do jeho partnera vľavo. Takto môžete skutočne zmeniť smer pohybu nádrže poškodením húsenice. A žmúri a ide zlou cestou.
  A bojovný chlapec Edik spieva a hádže ďalšie granáty:
  - Moja vlasť je temnotou vesmíru,
  Pripravený odraziť nápor zlých nepriateľov!
  Bez teba, láska, nemôžem ísť ani deň,
  Som pripravený dať za teba svoj život!
  A terminátor chlapec opäť hádže granáty nohami, čím prinúti Mongoose-3 naraziť do pyramídového tanku Orkmet.
  Mladý Edik dokonca vyskočí od radosti, wow... Takže by ste mali bojovať s Orkmi. A opäť hádže bosou nohou granát. Robí to veľmi dobre. Granát sa odrazí na trávu a opäť zasiahne tank Orkmet, prinúti ho uhnúť na stranu a naraziť do svojho ťažkopádneho kolegu.
  Chlapec sa smeje a spieva:
  - Zdvíhajte sudy s benzínom pomocou ohňa,
  My, priekopníci, vyhodíme autá do vzduchu -
  Bude to úplná porážka pre orkov,
  Výkrik priekopníkov: buďte vždy pripravení!
  Výkrik priekopníkov: buďte vždy pripravení!
  A s každou čiarou je na Orkleritov hodený granát, vďaka čomu sa tanky Orkler zrazia. Teraz sa však obeťou stal aj Elferik TOR-93. Navyše toto auto dokázalo havarovať tak, že vyhodilo do vzduchu dva svoje Phoenixy.
  Jeden z najvýkonnejších orkských prielomových tankov, Royal Dragon, vážiaci sto ton a motor s výkonom 1880 koní. A ako bol tento násilník otrasený. Zostrelil jeden tanker a potom ďalší. A horia tri autá naraz.
  A chlapec začne znova spievať s úzkosťou:
  Zlá prekliata realita
  Môže vás to priviesť k šialenstvu!
  Všetka sila impozantného atómu -
  Satan vošiel na Zem!
  A za spevu hodil päť granátov a vyradil tucet tankov. Vozidlá Orkmet sa približovali a približovali a ďalší priekopníci začali hádzať darčeky. Opätovná paľba od Orkov zároveň chlapom prakticky neuškodila. Bolo to ako skutočný zázrak.
  Deti mohli zobrať orkú príšeru za rohy a obsypať mastodontov granátmi.
  Mladý chlapec Edik, ktorý hádzal granáty nohami čoraz intenzívnejšie, spieval:
  Na hviezdnych lodiach sa ponáhľame cez vlny,
  Kvarky penia v éterových víroch!
  Čo odkážem svojej planéte,
  Deti bláznivého, hriešneho sveta!
  A pre tento verš bolo hodených osem granátov a dvadsať tankov tučného prasaťa bolo zasiahnutých a čelne sa zrazili. Údy rýchleho chlapca, ktorého bohovia aj mimozemšťania učili bojovým umeniam, blikajú čoraz energickejšie. Minuli sa mi granáty v batohu. Nevadí, použijú sa domáce výbušné vrecká. A orkisti dostávali a budú dostávať.
  Niekoľko tankov Orkler bolo vyhodených do vzduchu mínami a vozidlá za nimi do nich narazili. Potom všetci začali horieť a zapálili vatry v Kupale. Všetko je také horúce a spálení orkovia sa plazia von. A taká je celá ich zahraničná armáda.
  A bojovný Edik začne spievať;
  Brat zdvihol ruku k bratovi -
  Krutá vojna, rev protivníka!
  Guľomet sa stal vaším priateľom,
  Prišla odplata za ľahkomyseľnosť!
  
  Čo robiť, ak sú ľudia na mizine
  Keď okolo svišťajú prudké guľky!
  Boh radšej prelom vojnu silou -
  Aby sa dni dravého draka skončili!
  
  Ale peklo nepozná hranice a obmedzenia,
  Zem horí v napalme, deti plačú!
  Teraz črty dievčat zbledli -
  Kto na to odpovie Svätý Pán?
  
  No, koľko milovaných dokážeš zabiť?
  Veď človek sa rodí, verte mi, pre šťastie!
  Matka nepustí svojho syna na front,
  A aj v lete je počas vojny zlé počasie!
  
  Ale povinnosť vojaka je skutočná povinnosť:
  Prečo by sme mali bojovať za vlasť?
  Vo veku šestnástich rokov je chrám už šedý,
  Tváre nešťastných vdov sú opuchnuté od sĺz!
  
  Ale čo je, zbláznil si sa, brat?
  Nie, si blázon - odpovedá tvoj milovaný!
  Za podlosť, kto je náš vojak na tróne,
  Verí, že jeho švagor je špinavý Kain!
  
  V zemi prúdy krvi trhajú žily,
  A pulz z jadra zareaguje úderom...
  Pluh zasiahnutý škrupinou zamrzol na poli,
  Ó, aké karmínové sa Slnko stalo!
  
  Ale existuje viera, že Ježiš príde -
  On uzmieri bratov a prinesie spásu!
  Potom sa zabudnime pomstiť za odporné skóre -
  Nech odpustenie vládne v dušiach nás všetkých!
  Chlapec Terminátor spieval a hádzal výbušné balíčky z oboch bosých nôh s maximálnou účinnosťou a intenzitou.
  Na posledných riadkoch sa niekoľko preživších tankov Fermana Orkringa otočilo späť. Na poli zostalo horieť viac ako tristo zničených orkských mastodontov.
  Po hladkom čele dieťaťa stekala kvapka potu. Skotúľalo sa to po začervenanom líci, nepríjemne štípalo do poškriabanej kože a spadlo na prehriaty záver automatickej pušky. zasyčal...
  Edik sa s povzdychom rozplakal:
  - Moje úbohé srdce je pripravené vybuchnúť v mojej hrudi ako uliata, ale niet inej cesty, verte mi, aj doma, ako keď horia sviečky!
  Do jeho tanku vleteli aj granáty... Výstrelmi z pištolí a malých guľometov odpovedali aj dvaja kolegovia tankisti, malí vzrastom, ale, samozrejme, dospelí bojovníci.
  Ale nepriateľ prerazí číslami. Edik sa snaží vybrať si za obete dôstojníkov, samotní vojaci za veľa nestoja. Nepriateľ utrpel straty, ale tankista napravo je už somár s rozbitou hlavou. Lebka je rozdrvená a mozgy vytekajú v ochabnutej paste ako živica z vyrúbanej osiky.
  Teraz chlapec pocítil skutočný strach. Už to nie sú tiene, ktoré sú vo virtuálnej realite, nie neškodné jednotky, ktoré posielate na porážku po tisícoch, ale skutoční ľudia, ktorí prinášajú smrť. A oni...
  Črepina zasiahla chlapca do čela... Všetko sa mu zatmelo pred očami, a keď odhodil pušku, chlapec sa zrútil do veže. Saggy na stoličke. Preživší tanker minul posledné náboje a žalostne zastonal, keď mu bajonet prepichol krehkú hruď.
  Zraneného Edika zachránilo iba objavenie sa "čierneho žraloka" na oblohe. Aerodynamické vozidlo zaútočilo raketami naplnenými ihlou na nahromadenú husiu kožu granátnikov. Padali ako mak a svoj popol rozsypali na desiatky siah...
  Výskyt okrídlených príšer v skutočnosti spomalil útok. Vystrašené boli najmä kone. Predné sa otočili dozadu a zadné, naopak, popohnali, vznikla krvavá skládka.
  Ťažká pechota sa zreformovala a rýchlo sa presunula na vyššie položené miesta. Vojakov síce ostalo len pár, no jeden vojak musel niesť dvoch alebo aj troch zranených.
  MIG-124 po vypálení posledných rakiet vystrelil krátke dávky guľometu. V tom istom čase, a tento geniálny nápad Natashe napadol vopred, zhora spadlo niekoľko sudov pušného prachu. Najprimitívnejšími zbraňami devätnásteho storočia boli obyčajné knôty, praskliny najstarších deštruktívnych látok.
  Ale efektívne...
  Novinkou bolo aj vysypávanie živice, oleja a liehu do hlinených džbánov. Staroveké, zápalné náboje. Tiež to nie je superzbraň, ale ak vás zasiahnu zhora, potom!
  Je jasné, že moderná munícia je takmer vyčerpaná a musíme prejsť na starodávnejšie a archaickejšie zbrane. Zdá sa, že sa vznieti a upaľuje protivníkov zaživa. Dokonca aj mäso sa odlupuje od kostí a ich kostra je odhalená. Potom s nimi začne fičať, cinkať a praskať vietor. Rad sa zrúti, zmieša a presunie sa späť.
  A tu prichádza pomoc od Fenshikova. Prirodzene, ako prví prišli kavaléri. Zatiaľ čo tu nie sú žiadne pojazdné transportéry, kráľovná polí musí všetko rozdupať vlastnými končatinami.
  Ale je to kôň, je to kôň aj v Afrike.
  Nevoľníčku a zároveň urputnú bojovníčku Domkratovú na krásnom koni predbehla všetkých. Krásna sedliacka kope holými pätami koňovi do zápästia a prudko máva šabľou.
  Takže jej prvá "trofej", kopijník zašpinený prachom, odrazila len prvý útok vzdelanej sedliackej ženy a druhý zákrut mu takmer odrezal celú hlavu. Orktsuz nemohol ani kričať s podrezaným hrdlom, ale jednoducho spadol zo zadku. A Domkratova spievala:
  - Na otvorenom poli sú chrpy... Dlhá cesta!
  Elena, ktorá počula svojím superakútnym sluchom, zborovo zavrčala:
  - Pozdĺž cesty je hustý les so ženami Yagami!
  Nadežda dodala a prehlušila hluk bitky, všetky tieto zbrane a čepele:
  - A na konci tej cesty sekanie so sekerami!
  Domkratova, ktorá sa rýchlo vzdialila od čepele, povedala bez revu:
  - Ach, raz!
  Po tomto slove jazdec Orkgli spadol...
  - Áno, znova!
  A tu furetský kavalerista, pompézny ako paša, mal smolu.
  - Áno, veľa, veľa, veľakrát!
  V tomto momente Nadezhda prerušila skok a svojimi elegantnými nohami rozprášila celý tucet útočníkov:
  - Áno, prečo znova a znova kňučíš! Poďme hneď získať milión!
  Ohnivý terminátor, dcéra Černobogu Viktórie, ktorá holými prstami hodila oceľovú prilbu v lete, zavrčala:
  - Držíme milióny v banke a nestaráme sa o zákony!
  Rozumná Elena súhlasila s touto situáciou:
  - Správne: ak porušíš jeden zákon, si zločinec, ak porušíš viacero, si mŕtvy, všetko je Pán Boh!
  Veľmi inteligentná Victoria vtipne poznamenala:
  - Ako povedal jeden veľký spisovateľ a filozof: žiadne zákony nie sú napísané pre bláznov a zákony prírody nie sú predpísané pre géniov!
  Perúnova dcéra Viktória šikovne nohou hodila sud pušného prachu. Pozrela sa na svoju holú podrážku, lesknúcu sa krvou, a keď sud s pekelným elixírom explodoval, zaštebotala:
  - Jazyk je daný inteligentnému človeku, aby skryl myšlienky o hlúpych a nezmyselných veciach!
  Ale očividne o tom dievčatá uvažovali... MIG-124, dusiac sa nedostatkom paliva, začal strácať výšku. Skúsení piloti sa zúfalo snažili auto zachrániť a pristáli na viac-menej hladkom mieste. Našťastie v tom čase medzi spojeneckými jednotkami vyschli posledné zásoby odvahy. Navyše, hrdinská ruská pechota, ktorá prekonala obrovskú vzdialenosť Suvorovovým núteným pochodom, sa už blížila k poľu a kopcom zachvátila veľkolepá bitka.
  A potom bojovníčky-čarodejnice konečne rozpútali svoju mágiu... Bolo to niečo, čo presahovalo rámec ľudského vnímania. Robili veci, ktoré mnohé božstvá nižšej úrovne nedokázali.
  Viktóriina pekelná mágia prinútila kone Orkgli a Furets, aby boli pokryté škvrnami od mŕtvol a hnili zaživa. Navyše s kolosálnou rýchlosťou. A na orkgliských jazdcoch, furetských bojovníkoch, Trolloch a Fardinoch sa objavili hnisavé škaredé vredy, ktoré s chuťou praskli...
  Vplyv mágie Belobogovej dcéry Zoye bol iný, no nemenej deštruktívny. Kone boli obrastené žiarivými kvetmi, ružami a fialkami a samotní ľudia boli pokrytí vrstvou medu a čokolády. Mnohí vojaci začali kvitnúť ako bujné jarné kríky. A voňalo to sviežo. Belobogova mágia tiež zabíjala, ale urobila to veľmi krásne a úplne bezbolestne. Toto je dobré násilie. A aké krásne púčiky s rôznofarebnými kvetmi sa objavili namiesto ľudí.
  Perúnova dcéra Nadezhda používala na svoju špecializáciu viac ako samozrejmé techniky: streľbu z blesku. Tisíce elektrických nábojov pokryli police a premenili veľa vojakov na popol a prach. A keď okolo vás prejde elektrická rampa v hustej a oslnivej kaskáde, nie je to príjemné, ale viac než smrteľné.
  A Elena, Svarogova dcéra, použila techniku typickú pre technika: nechala zbraň strieľať na svojich ľudí.
  Zbrane, ktoré nepočúvali svojich pánov, zasiahli vojakov do chrbta a delá vyradili celé rady a kosili rady s kolosálnou intenzitou. A helikoptéry, ktoré prerazili z iného vesmíru, jednoducho spálili celý prápor jednou raketou. Zbraň sa stala extrémne deštruktívnou, keď bola ovplyvnená silou Svaroga.
  Všetky štyri dievčatá teda ukázali svoju silu naraz a jedným úderom zničili desaťtisíce vojakov a dôstojníkov.
  A to rozhodlo o výsledku bitky... Keď zomreli poslední bojovníci Furets, Okrgli, Trollovia a Fardini, štyri dievčatá a preživší ruskí bojovníci sa obrátili na hypermagický portál a do minúty sa vrátili do svojho sveta.
  
  GULLIVER A BALECAL VISCONESS
  ANOTÁCIA
  Gulliver, ktorý sa opäť stal večným chlapcom, predvádza výkony a ukazuje svoju múdrosť a brilantné výroky. Spolu s ním bosou nohou prešľapuje po ostrých kameňoch vikomtesa, ktorej úbohé, opálené nohy obstoja v ťažkej skúške so cťou.
  . KAPITOLA č.1.
  Keď sa bývalý kapitán a slávny cestovateľ stal mladým telom, prebudil sa.
  A tak musel opäť dupať holými, detskými nohami na ostrých kameňoch cesty v smere do prístavu.
  Dievča zo šľachtickej rodiny to vzalo a zliezlo zo svojho jednorožca.
  A kráčali spolu a vyzuli si sandále zdobené drahými kameňmi.
  Zároveň poznamenala:
  - Je potrebné, aby chodidlá nezmäkli, ale boli čo najtvrdšie a najodolnejšie!
  Chlapec Gulliver prikývol:
  - Toto je veľmi múdra poznámka! Ale aby som bol úprimný, tu v Británii by vikomtesina túžba ísť bosá vyzerala veľmi zvláštne!
  Dievča v odpovedi spievalo:
  Celá zem sa zahrieva teplom,
  A behám po nej bosý...
  Bodaj by bolo leto
  Nebudete nútení do snehových závejov!
  Kapitán chlapca súhlasil:
  - Áno, v lete je to oveľa lepšie! Je to také pekné, keď svieti slnko a snehové záveje sa trblietajú v lúčoch!
  Tu sa Gulliver opravil:
  - Chcel som povedať perlové kvapky rosy na tráve!
  Dievča sa zasmialo a spievalo:
  - Rosa, rosa, rosa, rosa,
  Hučí to ako roj ôs!
  A potom dodala:
  - Nie! Toto nie je ani dedina, ani záhrada!
  Gulliver súhlasil:
  - Ani do dediny, ani do záhrady! Ale v každom prípade sme si spolu skvele rozumeli.
  Chlapcove detské nožičky sa cez noc zahojili a chôdza už nebola taká bolestivá ako včera.
  Zlepšila sa aj nálada.
  Gulliver poznamenal:
  - To je naozaj to, čomu nerozumiem, prečo potrebujete otrokov?
  Vikomtesa si pohŕdavo odfrkla:
  - Čo je tu nepochopiteľné?
  Chlapec vážne poznamenal:
  - Ste večné deti, máte dobrú výdrž - viete pracovať!
  Dievča sa zasmialo a štebotalo:
  - Dupni pravou nohou,
  Mávnite ľavou rukou...
  Je dobré žiť vo svete,
  Bez toho, aby ste čokoľvek urobili!
  Gulliver namietal:
  - Nič nerobiť je nuda!
  Vikomtesa sa zachichotala a poznamenala:
  - Odišli z chaty,
  Obrovskí červenonožci...
  Chlapec sa spýtal:
  - No a čo?
  Dievča odpovedalo:
  - Vyrúbali všetky duby,
  Na rakve!
  A ako to toto večné dieťa vezme a bude sa smiať. Áno, toto je mimoriadne cool.
  Gulliver sa opýtal vikomtesy:
  -Myslíš to niekedy vážne?
  Dievča spievalo:
  V kráľovstve vtipov
  Bolo to tak dlho...
  Nič, ako je známe -
  To sa nedeje vážne!
  Chlapec odpovedal s úsmevom:
  - Áno, rozumiem tomu! Večné detstvo v mysli aj v tele!
  Vikomtesa poznamenala:
  - Bytie určuje vedomie!
  Gulliver energicky prikývol svojou detskou hlavou:
  - Je ťažké nesúhlasiť! Teraz sa aspoň fyzicky cítim veľmi dobre a veselo. A dokonca aj opotrebované chodidlá detského tela tak rýchlo zhrubnú, zosilnejú a zrohovatia, že už nebolí, ale naopak, chôdza je dokonca príjemná.
  Dievča energicky prikývlo a poznamenalo:
  - Na túto tému môžem spievať!
  Kapitán chlapca súhlasne prikývol:
  - Samozrejme, spievaj! Budeme veľmi radi!
  Vikomtesa začala s veľkým citom a potešením spievať;
  V novom svete sú zázraky,
  Farebne je to ako v rozprávke...
  Je tu taká krása
  Ukazovateľom nenájdete chybu!
  
  No čo ak je nový deň,
  Prichádza nad Zem...
  Takže nie sme príliš leniví vstať,
  Chladnejšie už na svete nie je!
  
  Bude nové svetlo v sláve,
  Kde sú stromy ako cukríky...
  Začneme zdraviť úsvit,
  Naše deti sú vo večnom šťastí!
  
  Prichádza nové storočie,
  Tento kraj je tak krásny...
  Osoba bude šťastná -
  Nech je cesta nebezpečná!
  
  Nech planéta kvitne -
  Čoskoro to bude bujný raj...
  Otvorte si výherný účet
  Svet bude žiarivý máj!
  
  aká je dobrá?
  Ak slnko svieti jasne...
  Ďateľ vŕta dlátom
  Každý má na planéte skvelý čas!
  
  Aké zábavné je s nami všetko,
  Plné údolie šťastia...
  Ver, že bude hodina úsvitu,
  Zlatá stredná cesta!
  
  Kto by urobil náš osud,
  Veľmi statočný a pekný...
  Ak dôjde k prerozdeleniu,
  Potom sa stanete silnejším!
  
  Nesklameme hlavu
  Hrdo narovnávam chrbát...
  Na palacinky, maslo, tvaroh,
  Hosteska hneď pridáva!
  
  Takže tam bude šťastie, vieš,
  A svetlo s menom Svarog...
  Stane sa skutočným rajom
  Ľudia sa modlili k Bohu!
  
  Pán dal jednu odpoveď:
  Musíme pracovať s radosťou...
  A potom príde ahoj -
  Tváre sa jasne rozžiaria!
  
  Tu je dievča bosé
  Jazdil som na korytnačke...
  Musíš to udrieť päsťou,
  Spôsobuje veľa strachu!
  
  Kde vzniká požiar?
  No kde horí oheň...
  Drvivý úder
  Krutý nepriateľ útočí!
  
  Nepriateľovi sa nevzdáme,
  Berte to ako túžbu...
  Cherubín sa narovnáva
  Krídla a odpustenie nepriateľom!
  
  Povie, že sa to stane čoskoro
  Čomu sa hovorí víťazstvo...
  Cirkus je náhodou stan,
  A niekedy psi štekajú!
  
  Čoskoro to bude ako v nebi
  Urobme celý svet krásnym...
  Ďakujem Lada -
  Cherubíni žiaria zlatom!
  Chlapec Gulliver zatlieskal rukami a s obdivom povedal:
  - Aké milé! Toto je poézia! A dievčenský hlas je jednoducho zázračný!
  Dievča skromne odpovedalo:
  - Toto je dar od bohov! Vo všeobecnosti platí, že to, čo sa dáva, sa nedoceňuje!
  Chlapec opäť poznamenal:
  -Je ťažké s tým nesúhlasiť! Ale v každom prípade nie sme deti, čo sa týka skúseností a životných vedomostí!
  Vikomtesa sa uškrnula a spýtala sa:
  -Môžeš dokázať, že už nie si dieťa ? Navyše práve inteligenciou a vedomosťami!
  Chlapec Gulliver prikývol:
  - Samozrejme! Dokážem to a samozrejme to chcem!
  Dievča nahnevane duplo bosou nohou a zarevalo:
  - Tak poď, hneď to dokáž!
  Chlapec začal zúrivo a vzrušene chrliť obľúbené aforizmy;
  Vidieť nepriateľa je polovičná výhra, ale zostať neviditeľným je úplná výhra!
  O šampanské víťazstva sa delia len traja bojovníci; odvaha, odvaha a česť. Na rozdiel od ľudskej hostiny je však štvrtým priateľom šťastie a vôbec nie nadbytočné!
  Smrť je zo všetkých problémov najneškodnejšia, pretože sa už nikdy nezopakuje a po nej sa už nič nezhorší!
  Vo vojne je najakútnejším zmyslom pre rutinu otupenie pocitu nebezpečenstva!
  Je dobré lietať, keď sa vznášate nad neentitami - ako môžete odletieť od kopnutia do zadku!
  Ten, kto lieta s použitím paliva horkých ľudských sĺz, bude lietať vo svojich sladkých snoch!
  Vtipná kritika je lepšia ako hlúpa chvála!
  Človek nechce spadnúť do diery za žiadne peniaze, s výnimkou lona Venuše! Za to je pripravený zaplatiť navyše a dokonca dať aj posledné!
  Tí, ktorí nikdy nestratia svoju dôstojnosť, sa neboja straty prestíže!
  Kto nespieva v čase skúšky, zavýja, keď si uvedomí, že trpel márne!
  Jazykom môžete rozdrviť všetko okrem kameňov podviazanosti jazyka a dlažobných kociek tuposti!
  Samica srnky je dobrá, samec jeleňa je zlý!
  Jeleň sa líši od losa tým, že prvému vadí ten druhý a korisť ide na líšku!
  Skutočný bojovník musí mať povahu zvieraťa, ale nie inteligenciu zvieraťa!
  Vo svete vlkov šakali zvyčajne zaberajú miesto leva!
  Ak chcete, aby mal silný úder, ktorý položí nepriateľa, neudierajte ho, keď ležíte na gauči!
  Najsilnejšia rana prichádza pre tých, ktorým je vlastenectvo fuk!
  Sekanie nepriateľa robia tí, ktorých mozgy nie sú odbité a oči nemajú zaplavené!
  S číslami môžeme vyhrať, ale plody víťazstva si môžeme vychutnať iba so zručnosťou!
  Egoista, ktorý sa nechce vzdať, sa pred problémom rozhodne vzdá!
  Útokom samozrejme hrozí porážka, ale napadnutím ste už prehrali!
  Nechoď doľava, chlapče, skončíš v diere, aj keď v skutočnosti máš pravdu!
  Od starej ženy s kosou so šikmými rukami neujdeš!
  Je lepšie byť Ostap Bender ako úbohý hlupák!
  Prefíkanosť vás nie vždy zbohatne, ale vynaliezavosť vás určite zruinuje!
  Líška v ľudskej podobe nie je vždy svetlá v kožuchu, ale vždy temná v úmysloch!
  Svetlá duša zvyčajne prináša telo do pohrebnej bledosti!
  Somár môže sedieť na tróne, ale neprinúti ťa kľaknúť si!
  Nie lev, ktorý hlasno reve, ale ten, kto silno hryzie a silno udiera!
  Pri boji s myšami nie je potrebné podpaľovať dom. Nemá zmysel meniť krajinu na koncentračný tábor a zároveň sa snažiť poraziť korupciu!
  Intuícia je, samozrejme, zradca, ale nie vo vašom tábore!
  Nebojte sa múdreho podvodníka - bojte sa poctivého hlupáka!
  Kto chváli tyrana, zaspieva kohút na jeho posteli!
  Tyran je ako lev, dokonca ho hladká, pazúrmi trhá mäso a kožu!
  Vo vojne je pohodlie ako čokoláda v masti, len z mŕtvol je vám zle!
  V kostole je zvykom zapaľovať sviečky, ale ani v najväčšom množstve nedokážu uhasiť plameň ľudských vášní!
  Môžete mať ľadové srdce, krv studenú ako tečúca voda, ale smäd človeka po úspechu bude vždy horúci!
  Ponáhľanie sa vo všetkom vedie k zlým následkom, okrem pokusu o samovraždu!
  Každý môže vyhrať konflikt, ale iba Rusi môžu vyhrať vojnu, takže sa nesnažia získať materiálne zisky pre seba!
  Ohňostroje vojny sú sviatkom pre všetkých okrem zbabelcov a všeobecným smútkom, s výnimkou posledných bláznov!
  Najčastejšie sú to priame konvolúcie, ktoré sa pletú!
  A dostanú sa z problémov, konvolúcií, jasne rozložených na policiach!
  Veľmi sa škriabe na jazyku, ten, koho hlava svrbí od prázdnoty!
  Najlepšia investícia je do rakiev vašich protivníkov, hoci nikdy nie je priama!
  Armáda nič nevyrába, ale viac ako spláca svoje investície pod statočným vládcom!
  Keď vyhrá muž, dôsledkom je smrť a poníženie! Keď je žena život a potešenie!
  Ženy míňajú na svoje víťazstvá viac ako všetky armády sveta, no od porazených berú odškodné, ktoré sa dáva oveľa ochotnejšie!
  Žena, na rozdiel od armády bez uniforiem, vyhráva rýchlejšie!
  Na rozdiel od mužov, pre ženy je skutočné víťazstvo dosiahnuté po odovzdaní!
  Vo vojne, rovnako ako v kartách, sa musíte vedieť brániť a na rozdiel od nich je potrebné zálohy uložiť a preniesť na nepriateľa!
  Vojna je poker, ale nahliadnutie do karty nie je podvod, ale výkon inteligencie!
  Bojovať bez prefíkanosti je ako usrkávať polievku bez lyžice, ale z nejakého dôvodu prudéri diskutujú len o tom druhom!
  Šikovní muži sa bijú - rýchlo ich oddeľte! Ak sa ženy bijú, je lepšie nebojovať!
  Vo vojne je všetko chladnejšie ako v mierovom živote, až na šikmé čelo veliteľa!
  Sila bez dobra dvíha civilizáciu ako obesenec so slučkou!
  Bez toho, aby ste zbili niekoho iného, nemôžete jesť svoje vlastné!
  Somárik je vždy bitý, ale zabitý až vtedy, keď prestane byť užitočný!
  Odvážny muž zabije nepriateľa, zbabelec zabije otroka!
  Iniciatíva vo vojne je drahá, najmä pre nepriateľa zvyknutého na lacné šablóny!
  Pre bytosti nižšieho rádu je niekedy ich vlastná negatívna skúsenosť užitočnejšia ako akýkoľvek pozitívny návod!
  Svoj každodenný chlieb polievajú potom a svoj sviatočný chlieb krvou svojich nepriateľov!
  Keď si politik veľmi melie jazyk, výsledkom nie je múka, ale múka!
  Keď pravítko veľa hovorí, cesto môže byť nadýchané, ale rýchlo sa pokazí!
  Tvrdé srdce vládcu môže položiť celú krajinu na omrvinky!
  Politika sa líši od matematiky tým, že v matematike sa nulou deliť nedá, ale v politike sa delí pevnými nulami!
  Politik je geniálny matematik, ale iba v jednej akcii - odčítaní!
  Rozprávať sa dá o všetkom, ale odsudzovať len to, čo je prospešné!
  Konverzácia bez zmyslu je klebetenie, konverzácia so zmyslom je polemika, konverzácia s prospechom je učenie a najväčší zisk pochádza z mlčania!
  Len malá myseľ preberá veľký počet!
  Dvaja sú lepší ako jeden, ale nie, ak sú to mŕtvi súdruhovia!
  Blahoslavený, kto verí, a kto neverí, požehnanie je dvojnásobné, preto má dôveru vo vlastnú silu a rozum!
  Je to zlé, keď nie sú brzdy, ešte horšie, keď spomalíte!
  Nie, diabol je hrozný, ako je namaľovaný, ale najstrašnejšia vec je náčrt anjela, ktorý urobil kríženec!
  Zvieratá žijú v lese - a brutálni ľudia premieňajú všetko na húštinu!
  V kráľovstve šeliem sú len kohúty a papagáje a orly nahradili periny!
  Dobrým návrhom je, že ak meškáte, stanete sa zastaraným; ak budete meškať, dobrý človek sa stane nenávideným!
  Smrť v boji dáva vznik dvojici odvahy a hlúposti, ale ak sa zároveň uzavrie spojenectvo s múdrosťou, potom bude život víťazný!
  Všetko sa dá zamaskovať, okrem vlastnej hlúposti!
  Všetko môže byť odhalené, okrem mysle niekoho iného, v ktorej žijete sami!
  Červená reč je najlepším liekom na prelievanie červenej krvi!
  Najtvrdším kovom je mäkké olovo, z ktorého sa odlievajú guľky!
  Najnebezpečnejšie olovo nie je to v guľkách, ale to, čo napĺňa mozog!
  Najlepšia vec na svete je, že nikdy nemôžete povedať - horšie to už byť nemôže!
  Čo je na svete zlé, je vo vojne správne a po víťazstve to už nemôže byť lepšie!
  Milosrdenstvo vo vojne, na rozdiel od verejnej dievky, stojí viac, ale nemôže poskytnúť zadosťučinenie!
  Iba človek, ktorý je skutočne vznešený v duchu, sa nehanbí prejaviť milosrdenstvo padlým!
  Môžete hovoriť o čomkoľvek, ale hovoriť iba o veci, pretože prázdne štebotanie mení polievku na krvavú hnačku!
  Ticho je zlato, čo dáva koróziu pri umlčaní svojvôle!
  Slová sú striebro, ktoré nedovoľuje, aby vyšiel prameň živej vody poznania a pravdy!
  Krajina so silným letectvom nikdy nezostane pozadu!
  Najväčší smútok, z mizivého množstva inteligencie!
  Z mlieka, ktoré pochádza z chýb lukostrelcov, vyrastajú len deti nešťastia a utrpenia!
  Fyzické cvičenie je potrebné, aby sa vybila iba súperova batéria!
  Ľudia s tupou mysľou a ľudia so silným pocitom vlastnej menejcennosti milujú dráždiť ostatných!
  Ostré jazyky, na rozdiel od dýky, prebodnú aj reťaz hlúposti!
  Rozprávka hovorí dobre, ale realita sa zle napĺňa!
  Všetko na svete sa končí, okrem ľudskej idiocie a súťaživosti zvierat!
  Život je veľmi ako prsteň, koniec utrpenia je viditeľný, ale nikdy ho nemôžete cítiť!
  Všetko na svete sa končí, okrem ľudskej idiocie a súťaživosti zvierat!
  Život je veľmi ako prsteň, koniec utrpenia je viditeľný, ale nikdy ho nemôžete cítiť!
  Dobre mierené oko je najlepší spôsob, ako zabrániť povolaniu mŕtvych ľudí do armády!
  A presné pokyny vám nedovolia minúť cestu vedúcu presne k cieľu!
  Peklo má oproti nebu len jednu výhodu, strach z vyhnania neexistuje!
  Najnepríjemnejšia vec v kresťanskom raji je, že nič lepšie si ani nemôžete priať!
  Kristus je jediný baránok, v ktorom zajac naberá levie črty vo svete vlkov!
  Umierajú len tí, ktorí nedokážu zabiť strach v sebe!
  Nesmrteľnosť dosiahnu tí, v ktorých strach vôbec nežije!
  Kto sa bojí veľkého počtu nepriateľov, skráti svojich spojencov!
  Minúta strávená prieskumom zachráni storočie života a okamih triumfu!
  Kto nerozoberá cesty, príliš často zlyhá pri zbere kostí!
  Najväčšie škody nepriateľovi spôsobujú tí, ktorí nestrácajú zmysel pre proporcie!
  Človek nepozná hranice svojich ambícií, no vždy je meraný svojimi možnosťami!
  Toto vymyslel Gulliver - super! A všetko doslova jedným dychom. Naozaj, existujú geniálne deti, ak do nich vstúpila duša dospelého.
  Dievča vikomtesa poznamenalo:
  - Áno, z toho sa môžete zblázniť! Aj takto sa dá skladať!
  Kapitán chlapca prikývol:
  - Áno, život ma veľa naučil! A vrátane tejto múdrosti!
  Potom sa dievča spýtalo:
  - Prečo nie si kráľom vo svojej krajine!
  Gulliver sa zasmial a odpovedal:
  - Viete, myšlienka bojovať o trón ma nejako nenapadla. Ale aby som bol úprimný, stojí za to premýšľať!
  Vikomtesa spievala:
  - Vášeň zúri v jeho duši,
  Všetko, čo chlapec potrebuje, je moc!
  Gulliver poznamenal:
  - Keď už mám tisíc rokov života, aj zdravie, tak prečo nesnívať o moci!
  Dievča si objednalo:
  - Udri ho bičom!
  Dvaja strážni chlapci vzali Gullivera a udreli ho po jeho holom trupe. Kričal.
  Vikomtesa zastavila bojovníkov:
  - Dosť! To preto, aby rozumel a poznal svoje miesto! A jeho miesto je otrokom!
  Chlapec Gulliver zakvákal a striasol zo seba kvapôčky potu na prasknutej koži:
  - Ako tomu nerozumieš! Tu pochopí posledný zadok!
  Dievča duplo na svoju malú, dlátovú nôžku a zaškrípalo:
  - Teraz spievaj! Kým som nesadol na koňa!
  Chlapec kapitán začal spievať, premáhajúc svoju nevôľu;
  Do vlasti prišlo veľa problémov,
  Všetko sa skončilo kolosálnou porážkou...
  Raduj sa, že už nie sú žiadni rytieri,
  Česť a chvála vášmu domu!
  
  Som Gulliver, veľký bojovník,
  Vieš, viem tvrdo bojovať...
  Mars je tento bojovník, dobrý otec,
  A môj poklad ukrytý v batohu!
  
  Bežím naboso v mraze,
  Okrúhle podpätky blikajú po snehu...
  Dodám Fritza silou,
  V divokom máji bude víťazstvo!
  
  Zničím orkov kušou,
  Vyrúbať tucet škriatkov naraz...
  Potrebujem uhryznúť trolla do nosa,
  Stal som sa bojovníkom, veľmi veselý!
  
  Nikdy pre takého chlapca
  Koniec sveta, verte mi, nepríde...
  Budem behať navždy bosý
  Aby Kain neoslavoval víťazstvo!
  
  Naša vlasť je naša svätá krajina,
  Nebudeme ľutovať, dôverujte svojmu životu...
  Aj keď Satan útočí na ľudí -
  Bude, strom monarchizmu rozkvitne!
  
  Zdravas Británia, statočná zem,
  Obsahuje najväčšiu slávu vlasti...
  Svätý Oenomaus kedysi vládol,
  V súčasnosti dievčatá bojujú proti orcizmu!
  
  Nie, nikdy sa nepoddáme nepriateľovi,
  Nech slnko svieti na planéte...
  Hviezda jasne žiari,
  Budeme mať svetlé miesto v nebi!
  
  Boh Ježiš je pánom všetkého,
  Ukrižovaný pre ľudstvo zlom...
  Ďakujem mu ľudia
  Buď aj ty aspoň trochu svätý!
  
  Bosé dievča čakalo na rytiera,
  Hľadal som brnenie vyčistené do lesku...
  Zdá sa, že taký Pallas je osud,
  Aby som bol úprimný, zoznámte sa s rytierom s láskou!
  
  Verím, že šťastie príde z pokroku,
  Mŕtvi ľudia vo vede budú vzkriesení...
  Každý, kto pozná sex, bude k dispozícii,
  Budeme v extáze - reproduktory nepraskajú!
  Dievča sa zasmialo a potriaslo prstom:
  - No, ty si ale sprostý človek! Zabudol si, že si teraz dieťa. A ešte tisíc rokov budeš dieťaťom. Dokonca máte pred nami náskok. Predchádzajúci život sa nepočíta. Stále máte pred sebou celých desať storočí a ja mám menej vikomtesy!
  Gulliver s úsmevom prikývol:
  - Súcitím s tebou!
  Dievča zamrmlalo:
  - Poď, povedz niečo geniálne na túto tému!
  Gulliver opäť začal chrliť ľudové výrazy;
  Ak sa chceš stať Bohom, nebuď opicou vo zvyku napodobňovať nečisté!
  Ak nechcete pracovať ako vôl, skončíte s obojkom na krku!
  Vikomtesa prerušila:
  - Že som už nechcel počúvať takú filozofiu a aforizmy! Radšej zaspievaj opäť niečo vtipné!
  Chlapecký kapitán začal spievať s určitým odporom. Nemal silu skladať, tak zaspieval ľudovú pieseň od ruskej rebelky Stenky Razin. No, čo ma napadlo, spieval som:
  Akoby po Volge, po šírej
  rieke, plavil sa čln s ostrým nosom, Ako smelí veslári na člne, kozáci, mladí chlapi Na korme sedí sám gazda, Sám gazda, Stenka Razin hrozivý, Vpredu. z neho je červená panna, uchvátená perzská princezná. Stenka Razin sa nepozerá na princeznú, ale hľadí na svoju matku na Volge. Ako povedala hrozivá Stenka Razin: "Ach, ty si gój, Volga, drahá matka! hlúpy vek si ma potešil, počas dlhej noci si ma uspával, kolísal, nudil si ma v drsnom počasí, nie si pre mňa dobrý? driemal, obdaril mojich kozákov dobrotou, že sme ti nič nedali ešte." Ako tu vyskočila impozantná Stenka Razin, zdvihla perzskú princeznú, hodila červenú pannu do vĺn, poklonila sa matke Volge.
  Stenka Razin išla
  do mesta Astrachaň
  obchodovať s tovarom.
  Guvernér začal žiadať darčeky Stenka Razin priniesla chrumkavé kamienky, chrumkavé kamienky - zlatý brokát Guvernér začal žiadať kožuchy Drahý kožuch: Podlahy sú nové, Jeden je bobor, druhý je sobolí Stenka Razin nie daj mu ten kožuch." Vráť mi ho, Stenka Razin, daj mi ten kožuch z pleca!" Ak mi ho vrátiš, ďakujem, ak mi ho nevrátiš, zavesím ho otvorené pole Na zelenom dube, Na zelenom dube, A v psom kožuchu." Stenka Razin začala rozmýšľať: "Dobre, guvernér. Vezmi si kožuch. Vezmi si kožuch, Nech nie je hluk. ."
  Že to nie je konská trúba, nie ľudové povesti,
  nie je z poľa počuť trúba trubača, ale počasie hvízda, hučí, hvízda, hučí, polieva, pozýva ma, Stenka Razin, na prechádzku po mori, na modrá: "Výborne, si trúfalý zbojník, Ty švihácky zbojník, Nastupuješ na svoje rýchle člny, Rozviň svoje plátené plachty, Bež cez modré more. Priveziem ti tri člny: Na prvej lodi tam je červené zlato, Na druhej lodi je čisté striebro, Na tretej lodi je panenská
  duša .
  
  . KAPITOLA č.2.
  Dievča duplo bosými nohami, tlieskalo rukami a štebotalo:
  - Aké je to milé! Si naozaj zázračný chlapec! A prečo potrebuješ byť dospelý?
  Gulliver odpovedal s úsmevom:
  "V chlapčenskom tele sa cítim lepšie ako kedykoľvek predtým!" A som vo veľmi bojovnej a pozitívnej nálade!
  A chlapec-kapitán bude špliechať svoje holé, malé, čerstvo opálené nohy.
  Potom spieval:
  Prvák, prvák,
  Dnes máš sviatok...
  Hodina je krásna a veselá,
  Prvé stretnutie so školou!
  A Gulliver žmurkol so svojim bielym úsmevom. V tých časoch, keby ťa nedajbože bolel zub, to by boli také muky! A tu je to úžasné, ste navždy dieťa a doslova stopercentne šťastné - oh, oh, oh!
  Toto je naozaj vtipné. Čoraz viac sa vnímaš ako chlapec.
  Ale boli tam veľmi dobré časy. Tak bol Gulliver v kráľovstve čarodejníkov, ktorí dokázali privolať aj duše mŕtvych. Potom sa aj umieranie stalo nebojácnym - to znamená, že existujú iné duše a život pokračuje po smrti.
  Také niečo je skvelé.
  Chlapec ďalej prešľapoval bosými nohami po ceste a začal spievať, odhaľujúc svoje detské zuby;
  Ahoj Matka! Už po niekoľkýkrát sa ti snažím napísať. A teraz si predo mnou a je to, akoby všetky problémy zmizli.
  
  Mesiac pláva po oblohe, na ulici je ticho,
  A v dome bdie iba mama.
  A v noci ti potichu otvorí dvere,
  Ver mi, nikto iný, iba mama.
  A v noci ti potichu otvorí dvere,
  Ver mi, nikto iný, iba mama.
  
  A ak nás niekedy niekto prestane milovať,
  Len matka si utrie slzy a pochopí.
  A ak sa niekedy vyberieme na dlhú cestu,
  Potom nás už bude čakať len mama.
  A ak sa niekedy vyberieme na dlhú cestu,
  Potom nás už bude čakať len mama.
  
  Ako sa máme? Áno, všetci sa nejako rozpŕchli. Anka zomrela a správcovia sa rozviedli. Áno, všetko je akosi v zmätku. Matka! Prečo si ticho?
  
  Mesiac pláva po oblohe, na ulici je ticho,
  A v dome bdie iba mama.
  A v noci ti potichu otvorí dvere,
  Ver mi, nikto iný, iba mama.
  
  Ani tentoraz sa s mojím listom nič nestalo. Mami, ale určite napíšem, určite. Prepáč.
  
  A v noci ti potichu otvorí dvere,
  Ver mi, nikto iný, iba mama.
  A v noci ti potichu otvorí dvere,
  Ver mi, nikto iný, iba mama.
  Dievča sa zachichotalo a poznamenalo:
  - Áno, veci sa majú... Myslel si na svoju matku. Nemáme ani mamu, ani otca?
  Gulliver bol prekvapený:
  - Wow! Ako je to možné? ako si sa narodil?
  Vikomtesa odpovedala s úsmevom:
  - Bocian prináša ľuďom deti. A máme rozprávkového draka. Len medzi ľuďmi je rozprávka o bocianovi len výmysel pre malé deti, ale u nás je drak skutočný. Pretože aj my sme smrteľníci a potrebujeme občas doplniť populáciu.
  Kapitán chlapca poznamenal:
  -Tisíc rokov života je stále tak málo! Najmä ak ste vždy plný sily a energie!
  Dievča súhlasne prikývlo:
  - Nech to preletí mihnutím oka! Nebudete mať čas obzrieť sa späť! Aj keď na druhej strane vás s najväčšou pravdepodobnosťou predajú do kameňolomu a tam čas plynie veľmi pomaly!
  Gulliver to vzal a zaspieval:
  - O tom, že práca je mučenie,
  V zime a na jar...
  Jedinou výnimkou je
  Keď si so Satanom!
  Vikomtesa sa zamračila:
  - Si taký horlivý kresťan. A teraz som si už spomenul na Satana! Kde je tvoja viera!
  Gulliver úprimne odpovedal:
  - Samozrejme, že verím v Boha,
  A milujem Krista celým svojím srdcom...
  Dostali sme stratu
  Ale má dvere!
  Dievča nahnevane duplo bosou nôžkou a zaškrípalo:
  - Poďme si niečo zaspievať, filozof!
  Gulliver to zobral a znova zaspieval;
  Počuť hromy
  Divoké vytie kliatba, plač a stonanie,
  Toto je čas zúčtovania -
  Bojujte s Armagedonom, bojujte s Armagedonom!
  Vikomtesa nahnevane dupla na malú bosú nohu a zarevala:
  - Nemám rád takéto piesne!
  Chlapecký kapitán sa sarkasticky uškrnul:
  - Ako sa ti to nepáči? Potom si to zaspievaj sám, ak ti moja hudba nevyhovuje!
  Vikomtesa vycenila zuby a zavrčala:
  - Vezmem to a zaspievam!
  A dievča to vzalo a začalo spievať s veľkým nadšením, zuby biele, ktoré sa ukazovali ako slonovina;
  A my sme temperamentné elfky,
  Radi bojujeme za slávu vlasti...
  Máme bojový, bosý prvok,
  A veríme, že postavíme paláce elfizmu!
  
  Pre nášho škriatka neexistuje krajšia krajina,
  V ňom je slnko národov celého sveta...
  A nech Satanova horda zaútočí,
  Urobíme niečo chladnejšie ako Shakespeare!
  
  Milujete našu vlasť storočí,
  Že naša história rástla na staveniskách...
  Z najväčších a najúžasnejších vencov,
  Kedysi varili sparťanskú kašu!
  
  Nehádžte našu vlasť na zem,
  Čo je hrdé, jednoducho sväté...
  Keď sme prisahali na dvojhlavého orla,
  A teraz je nám kosák a kladivo drahý!
  
  Vznesieme sa vyššie ako nebesia,
  Zdvihneme strechy až do vesmíru...
  Nad nami sa vznáša mocný cherubín,
  Také skvelé slovo - Elfia!
  
  Žiadne krvavé slzy nebudú padať,
  A škriatok neverníkom nepošliape pätu...
  Náš svätý sen sa splní,
  Vstaňte z pohovky chlapci!
  
  Bezhraničný priestor, búrlivý a jednoduchý,
  Také krásne slovo - Elfia,
  Vynesieme zlý verdikt nad Wehrmachtom,
  A urobme našu vlasť šťastnejšou!
  
  Nech rozkvitne naše patrónstvo,
  Ako ker farby bobúľ rajskej záhrady...
  Šikovne zmetáme nepriateľa,
  Chlapec dostane odmenu od Boha!
  
  Neverím, čo sa stane s víťazstvom orkšizmu,
  Prechádzať sa Elfskvou, hrabať sa vo valcoch...
  Nech v Elfii vládne svätý Elfinizmus,
  Dievčatá bežia, nohy im tak rýchlo blikajú!
  
  Neplačte, priatelia, že vaši manželia padli,
  Všetci mŕtvi budú vzkriesení z vôle Svaroga...
  Kto bol bodnutý, kto spadol zo zbrane,
  Ale bojovali sme všetci statočne a čestne!
  
  Neviem, prečo vo svete vládne zlo,
  Prečo dal Pán silu protivníkom...
  Elfovia mali často smolu v bitkách,
  Hoci v boji nie je odvážnejší vojak!
  
  No, malý škriatok, ty si odvážny, vieš,
  Vieš bojovať a si veľmi odvážny...
  Veľký kráľ sedí na tróne,
  Zvolili sme ho, verte mi, nie nadarmo!
  
  V našej vlasti sú kvety fialiek,
  Smaragdové lesy, perlové brezy...
  Elfia je krásna - koruna krásy,
  Orkolf chce aspoň zničiť svoju vlasť!
  
  Nie, my elfky sme také bojovníčky,
  Čo je na planéte odvážnejšie a chladnejšie...
  Nech sú na nás naše deti a otcovia hrdí,
  Nech sa oblaky vyjasnia nad Vlasťou!
  
  Neviem, na čo dievčatá prídu,
  Podarí sa nám urobiť vlasť šťastnou...
  Sme zvyknutí bojovať ostrým mečom,
  A vyhrávame, verte mi, krásne!
  
  Nevie, aký silný je nepriateľ
  Duch elfov, národ krásny vo viere...
  Určite porazíme našich nepriateľov v boji,
  Prijmime svätú slobodu ako odmenu!
  
  Poznajte teda šťastie a mier vo vlasti,
  Priniesli ho na bajonetoch elfovia...
  Teraz je náš najsilnejší cherubín
  A naši chlapi sú tak obratní s údermi!
  
  Storočia plynú, príde elfinizmus,
  Všetci, ktorí padli v boji, vstanú telesne...
  A cesta je navždy hore, ani chvíľu dole,
  Vesmír je pre nás príliš malý aj bez okraja!
  Vikomtesa tak krásne spievala, dupotala veľmi pôvabnými, detskými nohami. Gulliver dokonca ľutoval, že je dievča. Staršie dievča by bolo oveľa atraktívnejšie. Najmä ohyb päty na podrážke.
  No dobre, aj tak. Kapitán chlapca odpovedal:
  - Nič také nerobíme, len spievame a bavíme sa!
  Dievča zamrmlalo:
  - Koho hlas by spieval, a tvoj by šukal!
  A nastala pauza. Chlapci, ktorými sa stali námorníci, teraz kráčali po ostrých kameňoch takmer bez bolesti. Bosé nohy detí veľmi rýchlo zhrubnú. Toto je skutočne pozitívny fakt. A nálada samozrejme stúpa.
  Chlapci otroci dokonca začali spievať;
  V lúčoch denného slnka chrbát horí ohňom,
  Dozorca nespí a bič je mu verný.
  Keď príde noc, biely pán
  zaspí vo svojej posteli medzi bielymi perinami.
  
  Ja, čo som celý život vyťahoval cukor z trstiny, nepoznal som inú odmenu ako manžetu s palicou. Ruka sa mi neohýba a môj zakalený pohľad je ťažký, Ale srdce mi strašne bije, ako ohnivý poplach!
  
  Bežím a schovávam sa ako zlodej, tráva nie je vysoká, psov ešte nepočujem, ale to je zatiaľ.Na druhý deň ráno ma chytia, obesia na stĺp, A chlapci-bratia budú pozerať sa im spod čela.
  
  Už umieram od smädu, vodu nevidím, ale celý deň slobody, kto mi ju vezme!
  Pieseň, samozrejme, nie je bohvie čo. A to nepridáva na optimizme.
  Gulliver s detským úsmevom poznamenal:
  - Toto sú zvraty, ktoré má osud! Tak idem a neviem kam. A čo nás čaká ďalej... No v mojich predošlých dobrodružstvách bolo akosi viac dynamiky a zaujímavosti. A tu sú len pesničky a ty dupeš ako hodinový robot.
  Vikomtesa súhlasne prikývla:
  - Potrebujete dynamiku? Čo je toto možné!
  A dievča si vzalo z opaska bič a nechalo ho poraziť Gullivera. Chlapec zavýjal bolesťou a zakričal:
  - Tak som to vôbec nemyslel!
  Vikomtesa sa zasmiala a odpovedala:
  - Ale treba sa vzdelávať! Možno mi povieš nejaký vtipný príbeh?
  Kapitán chlapca prikývol a začal splietať príbeh:
  Cisár Dioklecián odmietol rezignovať na moc, pretože pochopil, že bez neho Rímska ríša neprežije. Navyše Diolektán mal konečne syna a dediča, prezývaný Július, ako Caesar. Cisár vládol ešte pred rokom 320 a podarilo sa mu posilniť starú vieru Ríma modernizáciou pohanstva. Hlavným Bohom sa stal Jupiter, ktorý, ako sa ukázalo, stvoril aj vesmír.
  Vznikla a posilnila sa aj doktrína neba a pekla. To znamená, že namiesto pochmúrneho kráľovstva Hádes bola zavedená náuka o rozprávkovej ríši, kde duše mŕtvych prijímajú telá a znovu žijú. Hrdinovia bojovníci, samozrejme, majú aj konkubíny a oslavujú sviatky. A cisári tam majú svoje vlastné právomoci. A samozrejme, otroci ostávajú otrokmi. Ale tí, ktorí poslúchajú svojich pánov a správajú sa dobre - tí majú ľahší a lepší život a po smrti dostanú mladé a zdravé telá. A neposlušní otroci a kresťania sú mučení veľmi kruto a mučení tak brutálne, že jediné, čo môžu urobiť, je plakať a činiť pokánie.
  Po Diokleciánovej smrti pokračoval v otcových tradíciách jeho syn Július. A dokonca podnikol niekoľko agresívnych kampaní - priviedol južnú hranicu ríše až do samotnej Indie.
  Takto dokonca vznikla nová dynastia Diokleciánov. Čo zabezpečilo Rímu stabilitu a prosperitu. Kresťanstvo postupne zaniklo a zaniklo. Rozprávka o Kristovi totiž postupne vyšla z módy. A kresťania nemohli dokázať, že niečo dokážu alebo za niečo stoja. A tak všetko smerovalo k zabudnutiu toho, čo mnohí považovali za odnož judaizmu. Ale medzi Arabmi, ktorých ešte Veľký Rím nepokoril, sa objavil Magomed.
  V tom čase už Rimania dobyli Indiu. Ich impérium sa stalo tak obrovským, že je ťažké ho spravovať. V Európe sa Rimania dostali až k Visle. A dobyli takmer celé Nemecko. A na juhu, pohybujúc sa pozdĺž Nílu, si podrobili Sudán a Etiópiu. Vedecký pokrok sa však vyvíjal pomaly.
  A ukázalo sa, že je veľmi ťažké kontrolovať takéto územia z jedného centra.
  Nuž a preto Arabi, ktorí boli chudobní a žili v púšti, zostali sami.
  Rovnako ako si Rimania nepodmanili Slovanov, ktorí žili príliš ďaleko a v drsnom podnebí. A Čína, ktorá je tiež plná hôr, riek a púští a má veľkú populáciu. A tak je Rímska ríša veľká počtom obyvateľov aj územím. A najmä cisári nechcú ísť do Číny.
  A v Afrike tiež nie sú cesty ani komunikácie. No boli aj takí, cez Atlantický oceán do Ameriky, ale tiež ešte neboli dostatočne zrelí. Aj keď niektoré lode plávajú ďalej.
  Ale pod velením Mohameda arabské jednotky, ktoré si podmanili Saudskú Arábiu, napadli rímsky majetok.
  Ale Rimania, samozrejme, majú mnohonásobne viac obyvateľov a vojakov ako Arabi.
  Sú však roztrúsení po mnohých provinciách. Medzitým sú arabské jednotky v Palestíne. A bojuje s nimi rímsky guvernér Scorpius s piatimi légiami a najatou arabskou kavalériou. Ale v rozhodujúcej chvíli bitky Arabi prešli na stranu Mohameda a udreli Rimanov do tyla.
  A nastal veľký a krvavý masaker.
  A rímske provincie vyhoreli. Mohamed však náhle zomrel. A početné a dobre organizované jednotky prišli z iných provincií. A Arabi boli porazení.
  A potom boli úplne dobytí. Ale toto všetko nebolo márne. A nový rímsky cisár Konštantín sa rozhodol požičať si niečo z Koránu. Predtým je viera v Najvyššieho Boha a zákaz iných bohov a božstiev. Samotný rímsky cisár bol však vyhlásený za tvár Alaha a Najvyššieho Boha na Zemi a v hmotnom svete. Takto vzniklo nové náboženstvo - ako islam, ale na rímsky spôsob.
  Samozrejme, Namaz, Ramadán, zákaz jedenia bravčového mäsa a pitia vína, ako aj hadždž do Mekky boli zrušené ako zbytočné. Ale, samozrejme, samotná polygamia je legalizovaná. No namiesto hadždž do Mekky hadždž do Ríma. A samozrejme oveľa viac.
  Ženy tiež nemali zakázané chodiť polonahé. Iné náboženstvá však boli samozrejme zakázané. Vrátane judaizmu. A cti aj iných bohov. Predtým tu bol hlavný Boh Jupiter, ktorého Rimania urobili hlavným tvorcom vesmíru, no ako predmety uctievania zostali aj iní bohovia. A teraz bol zavedený úplný zákaz.
  Takto sa objavil a formoval konečný monoteizmus.
  Rímska ríša pokračovala vo svojich územných výbojoch!
  Dievča prerušilo:
  - To je, samozrejme, zaujímavé, ale poďme spievať lepšie!
  Gulliver sa zhlboka nadýchol a začal spievať;
  Ako často sa túlame
  A jednoducho zabúdame
  Že svetu vládne márnosť.
  Niekedy sa hráme na lásku,
  Hriechy si nevšímame
  A v mojom srdci je bolesť a prázdnota.
  
  Refrén:
  Príďte k Ježišovi a povedzte:
  Už nemôžem takto žiť
  už nechcem hrešiť...
  Prepáč.
  Príďte k Ježišovi a verte
  Ten život sa teraz zmení
  A tá svätá krv Kristova
  Zachráni ťa.
  
  Pán odpustí každému
  On bude uzdravovať chorých
  Naplňte svoje srdce láskavosťou.
  Jeho láska je svätá
  Žije a víťazí
  Prináša radosť a pokoj.
  
  Refrén:
  Príďte k Ježišovi a povedzte:
  Už nemôžem takto žiť
  už nechcem hrešiť...
  Prepáč.
  Príďte k Ježišovi a verte
  Ten život sa teraz zmení
  A tá svätá krv Kristova
  Zachráni ťa.
  Vikomtesa zachmúrene poznamenala:
  - Akosi tá pieseň nie je veľmi umelecká! Môžete spievať o Kristovi, niečom žiarivejšom a krajšom?
  Gulliver pokrčil detskými plecami a odpovedal:
  - Chceš niečo svetlé? Ale nie je Ježiš na poludnie na rovníku taký jasný ako slnko?
  Dievča sa zasmialo a odpovedalo:
  - No, tak spievaj znova, ako najlepšie vieš, ak si, samozrejme, niečoho schopný.
  Chlapec kapitán začal nadšene spievať;
  Ty si život, si svetlo, zmluva lásky,
  Ty si život, si svetlo, zmluva lásky,
  
  Prišiel si do môjho života a naplnil všetko svetlom,
  Osvetlil ma, dal mi
  Na mieste bolesti je radosť, milosť je spása,
  Teraz som v zmluve
  
  Ježiš, ty si môj život, si pre mňa vzduch a voda,
  Si môj vesmír, moja duša Ťa chváli.
  Ježiš, ty si môj život, si pre mňa vzduch a voda,
  Si môj vesmír, moja duša Ťa chváli.
  
  Počujem Tvoj hlas, si vedľa mňa,
  Som v Tvojich rukách, viem
  Nikto nie je vzácnejší ako ty, ty si moja odmena,
  Navždy s tebou...
  
  Ježiš, ty si môj život, si pre mňa vzduch a voda,
  Si môj vesmír, moja duša Ťa chváli.
  Ježiš, ty si môj život, si pre mňa vzduch a voda,
  Si môj vesmír, moja duša Ťa chváli.
  Ježiš, ty si môj život, si pre mňa vzduch a voda,
  Si môj vesmír, moja duša Ťa chváli.
  
  Ty si život, si svetlo, zmluva lásky,
  Ty si život, si svetlo, zmluva lásky,
  
  Každý deň chcem byť s tebou silnejší,
  Len pri Tebe sám žijem, Bože môj,
  Budem spievať bez prestania, budem spievať pre teba,
  Milujem ťa viac ako celý svoj život.
  Každý deň chcem byť s tebou silnejší,
  Len pri Tebe sám žijem, Bože môj,
  Budem spievať bez prestania, budem spievať pre teba,
  Milujem ťa viac ako celý svoj život.
  
  Ježiš, ty si môj život, si pre mňa vzduch a voda,
  Si môj vesmír, moja duša Ťa chváli.
  Ježiš, ty si môj život, si pre mňa vzduch a voda,
  Si môj vesmír, moja duša Ťa chváli.
  Ježiš, ty si môj život, si pre mňa vzduch a voda,
  Si môj vesmír, moja duša Ťa chváli.
  Ježiš, ty si môj život, si pre mňa vzduch a voda,
  Si môj vesmír, moja duša Ťa chváli.
  Vikomtesa začala tlieskať rukami a štebotala:
  - Takto je to oveľa lepšie! Naozaj vieš dobre spievať chlapče!
  Gulliver sa uklonil a odpovedal:
  - Áno! Milujem Najvyššieho Boha Ježiša Krista a samozrejme Najsvätejšiu Bohorodičku!
  Dievča s úsmevom prikývlo:
  - To je milé! Spievajte, prosím, o Najsvätejšej Bohorodičke, aby všetko bolo jasné a krásne!
  Chlapec dupal nôžkou svojho bosého dieťaťa a spieval;
  Svätá, najčistejšia Panna Mária
  Porodila Spasiteľa, dala nám svetlo.
  Ale vaše deti sú v zime bosé -
  A v špinavých pivniciach stretávame hladné zore!
  
  Veď ako sa to stalo, že svet sužuje zlo,
  Že je tu viac chudobných ako na svätojánskych poliach.
  Že aj zima v máji zmrazí rastliny,
  Že najčastejšia odpoveď je - ak si chudý, tak tancuj!
  
  Je škoda dať medený cent bohatým,
  Hoci ich mamon nafúkol až na hranicu slušnosti...
  Ich hlavným mentorom je dubová palica nad nami -
  Ale stane sa rev, keď kohút zaspieva!
  
  Pán ti prikázal podeliť sa s bohatými -
  Aby neboli žiadni mŕtvi a plač netrápil Boží sluch.
  Pomôžte tým, ktorí sú slabí - milé tváre hovoria z ikon,
  Ak ste milosrdní, maják na ceste do neba nezhasol!
  
  Ale pre mnohých je mamona drahšia pre duše a spásu,
  Hovoria, že si budú kupovať svätých zlatom!
  Z tuku úžerníka mu opuchla nechutná tvár -
  A srdce bez mieru je studená žula!
  
  Čo je tvojou bolesťou nám - úbohým ľuďom?
  V palácoch nepočujeme ani stonanie!
  Chcete prístrešie? Nech máte prístrešie
  Pod väzenskou strechou!
  
  Prečo to dať vám, nám,
  Čo sme úspešne vzali silou?
  Bol si ničím a navždy ničím,
  Nebo nebolo dané za teba!
  
  Ale smrť k nim prišla nečakane,
  Ako učil Všemohúci Stvoriteľ!
  Teraz sú tam, kde horí Satan
  Kde zradca škrípe a reve od utrpenia!
  
  Takže ste sa rozhodli, že Všemohúci žartuje -
  Hovorí sa, že veľkorysí budú povýšení?
  A že sám Ježiš je vtelený Stvoriteľ,
  Bolo nesprávne povedať, že zlé myši zožerú veci?
  
  Čiňte pokánie čítaním Máriinej modlitby,
  A padol na kolená a činil pokánie - stonal!
  Keď dieťa pred tebou plače,
  A bosé dievča sa trasie od zimy!
  
  Vezmite si tesnú a lakomú peňaženku,
  Minujme nejaké peniaze s úsmevom.
  Potom povedie Ježiš, Boh lásky,
  A nedovolí vám spadnúť na neistú cestu!
  Dievča tlieskalo svojimi roztomilými, veľmi elegantnými rukami a zvolalo:
  - Bravo! Je to nádherné!
  Gulliver, toto večné dieťa, sa spýtal:
  - Možno vieš aj spievať?
  Vikomtesa prikývla hlavou, jasnou ako jarná púpava, a zaspievala:
  Vidíte len to, čo chcete vidieť.
  Ale môže byť život taký, aký si ho predstavujete?
  Tvoje srdce je blok ľadu a je pre mňa zatvorené.
  Ste úplne pohltení naliehavými problémami
  A trávite svoj život hnevom a ľútosťou.
  Tvoje srdce je blok ľadu a je pre mňa zatvorené.
  Keby som mohol roztopiť tvoje srdce
  Nikdy by sme sa nerozišli.
  Dôveruj mi,
  Len ty môžeš všetko napraviť.
  
  Nemá zmysel hľadať niekoho, koho by sme mohli obviňovať.
  Vedz, že aj ja trpím.
  Ak ťa stratím, moje srdce bude zlomené.
  Láska je ako vták, túži po slobode.
  Nedovoľte, aby vás zášť zožierala zvnútra.
  Tvoje srdce je blok ľadu a je pre mňa zatvorené.
  
  Keby som mohol roztopiť tvoje srdce
  Nikdy by sme sa nerozišli.
  Dôveruj mi,
  Len ty môžeš všetko napraviť.
  
  Vidíte len to, čo chcete vidieť.
  Ale môže byť život taký, aký si ho predstavujete?
  Tvoje srdce je blok ľadu a je pre mňa zatvorené.
  
  Keby som mohol roztopiť tvoje srdce
  Nikdy by sme sa nerozišli.
  Dôveruj mi,
  Len ty môžeš všetko napraviť.
  
  Keby som mohol roztopiť tvoje srdce
  Nikdy by sme sa nerozišli.
  Dôveruj mi,
  Len ty môžeš všetko napraviť.
  
  Keby som mohol roztopiť tvoje srdce...
  
  NINJA DIEVČATÁ PROTI TYRANOVI
  ANOTÁCIA
  Dobrodružstvá štyroch bosých nindžov a ich večne mladého guru-demiurga sú mimoriadne vzrušujúce v konfrontácii s Lordom Tyranusom a ďalšími darebákmi všetkých vrstiev.
  PROLÓG
  Ukázali dobrodružstvá veľmi krásnych štyroch bojovníkov, ktorým sa hovorilo ninjovia. A mali učiteľa - trinásť- alebo štrnásťročného chlapca, veľmi svalnatého. Navyše vyzerá len ako tínedžer, no v skutočnosti je to nejaký pohanský boh, vyhnaný z neba na Zem. A má mnoho tisíc rokov. Takže bosý chlapec trénuje dievčatá ninja.
  No, toto je celkom vtipné. Navyše, chlapcove holé, ružové podpätky blikajú, keď skáče.
  A potom sa objavili odporcovia dievčat. Dvaja veľkí mutanti - jeden s hlavou krokodíla a druhý s hlavou leva. Očividne chystajú niečo zlé. Napríklad sa rozhodli ukradnúť veľký diamant z mestskej pokladnice. Obdobie je približne koniec dvadsiateho storočia a technológie ľudí ešte nie sú také cool. A títo mutanti majú v rukách laserové guľomety a tiež špeciálne žiarenie, vďaka ktorému sú bojovníci prakticky neviditeľní.
  A tu sú dvaja mutanti - napoly človek a napoly zviera, vďaka čomu sú nezvyčajne silní a možno aj rýchli.
  Vošli teda do haly, kde je diamant uložený. A ako budú jebnúť s poplašným systémom a nepriestrelným sklom. Z laserového lúča vybuchne priehľadné brnenie.
  Krokodíl a lev sa ponáhľali k diamantu, chytili ho a schovali do pevného vaku. Samozrejme, že sa spustil alarm. Do budovy vtrhla polícia.
  Ale zmutovaní bojovníci, ako keby zasiahli laserovými guľometmi, rozrezali naraz tucet strážcov ako pijavica nožnicami. Potom sa lev a krokodíl obrátili na pole neviditeľnosti.
  Ale štyri dievčatá už pretekajú vo svojom pretekárskom, lietajúcom aute na záchranu. Ich chlapčenský guru sa zvyčajne objaví náhle av prípade kritickej chvíle alebo núdze.
  Dievčatá spievajú zúrivo:
  - Príliš často problém klope na dvere,
  Ale nie je ťažké veriť v skvelé dievčatá...
  Koniec koncov, stačí im zavolať -
  Na priateľov nemusíte dlho čakať!
  Vo svojom vzdušnom aute sa pohybujú veľmi rýchlo.
  Jednou z dievčat je Natasha, ktorá má modré vlasy a je skutočným technickým géniom. A, samozrejme, ninja bojovníci si nasadili špeciálne okuliare, ktoré im umožňovali vidieť, dokonca aj v špeciálnom poli, ktoré skresľovalo pohyb fotónov.
  Mŕtvoly zavraždených policajtov... Áno, je to hnus. A zrútené steny múzea. Výkonné zbrane pre mutantov z dimenzie Ygrek. Ale, samozrejme, nie sú na to sami. Majú šéfa, ktorý sa tiež nie vždy objaví hneď.
  Dievčatá blokujú cestu mutantným zločincom, ktorí sú pripravení skočiť do portálu.
  Samozrejme spustia paľbu z blasterov z guľometov. Dievčatá uskočia na stranu. Aj keď to vyzerá akosi hlúpo - mať čas odchýliť sa od lasera, ktorý letí rýchlosťou svetla.
  Ale kino je kino.
  Tu je dievča so žltými vlasmi, ktoré hádže holými prstami kus keramiky. A zasiahne laserový stroj a vyrazí ho z rúk mutanta. A ďalšie dievča hodilo dýku holou pätou, tá preletela ponad hlavu netvora a zasiahla potrubie. Praskla a leva premohla para. Od bolesti a prekvapenia odhodil aj samopal.
  Dievčatá zavrčali:
  - Bojujte za rovnakých podmienok!
  Ako odpoveď na nich mutant s krokodílou hlavou hodí auto Mercedes. Preletí a dievčatá vyskočia vyššie. A auto sa im ponáhľa popod bosé nohy.
  Dievčatá blýskajú holými ružovými opätkami a rýchlo sa ponáhľajú, aby sa priblížili k mutantom. A ich svaly sa pod opálenou a elastickou pokožkou kotúľajú ako gule.
  A potom sa objaví - nepriateľ číslo jedna, lord Tyranus v čiernom bojovom obleku a uzavretej prilbe. To znamená, že nás čaká vážny boj. Dievčatá sú, samozrejme, trénované. Bojovník s ryšavými vlasmi si pamätá, ako ich chlapčenský guru držal sviečku prstami na holých, takmer detských nohách. A snažila sa to uhasiť.
  A preletel okolo, narazil do kamennej steny. A teraz sa bojovníčka pokúša tlačiť Tyranusa do brucha holou pätou, ale on sa pohne. A jeho labka škrabe na holej podrážke dievčaťa.
  Dokonca zastonala od bolesti.
  Natasha, dievča s modrými vlasmi, štebotalo:
  - Dievčatá bojujú o kov, o kov,
  Satan tam vládne šou, vládne tam šou!
  A zaútočila aj na Tyrana. Bojovník v čiernom brnení postavil blok. Zmutovaný krokodíl sa však pokúsil pohnúť dievčaťom z boku polenom.
  Bojovník sa však vyhol a poleno narazilo do Tyrana.
  Keď dostal smrteľnú ranu, havaroval a zareval:
  - Idiot!
  Dievča so žltými vlasmi pridalo svoju holú pätu k zadnej časti hlavy mutantného leva a zaštebotalo:
  - Sme najsilnejší na svete,
  Namočíme mutantov do záchoda...
  Vlasť neverí v slzy,
  A porazíme Tyranusa!
  Dievča s červenými vlasmi zaškrípalo a namierilo koleno na bradu dvojnohého leva. A zacvakal zubami. A ukázalo sa, že to bol veľmi smrteľný zásah.
  A potom zmutovaná beštia vstúpila na laserový stroj a vypustil lúč ničivej, nezvyčajnej sily. Ktorý zasiahol leštený povrch kovu, odrazil sa a zasiahol priamo pod krokodílovým chvostom.
  Bude revať od divokej bolesti.
  Tyranus však vyskočil a prehodil cez neho jedno z ninja dievčat. Narazil do muriva a rozptýlil výrobky rôznymi smermi. Toto bolo agresívne zúčtovanie. Dievča v bikinách bolo mierne poškriabané a na bronzovej koži zostali modriny.
  Okamžite vyskočila a zatočila. A potom Tyranus dostal ranu do lopatky a spadol.
  Všetko by bolo v poriadku, no z portálu vyskočilo pár bojových robotov. A v rukách majú blastery.
  Natasha hodila na robota malý tenký okrúhly disk a ledva sa jej podarilo vyhnúť sa výbuchu z blastera. Disk zasiahol robota do oka a spôsobil skrat, v dôsledku čoho sa zakryl sieťou bleskov.
  Dievča s bielymi vlasmi sa postavilo na ruky. A jej holá, pôvabná noha hádzala hrášok s výbušninou.
  Spadol do kybernetických úst veľkého robota. A ako to vybuchne. Dvojica končatín kybernetického organizmu opísala oblúk a zasiahla jednu do leva a druhou do krokodíla. A taký úspešný. Priamo na zadnej strane hlavy. A obaja mutantní násilníci omdleli.
  Pravda, Tyranusovi sa podarilo posunúť ninja dievča so žltými vlasmi pozdĺž tela nabok.
  A odletela a niekoľkokrát sa za letu prevrátila. Potom však vstala, no trochu tvrdo.
  Tyranus zavrčal: "Mňau a hurá, poďme bojovať." No obaja mutanti - lev aj krokodíl s telami športovcov - ležali ďalej nehybne. A ich mohutné torzá sa kývali.
  Natasha odpovedala s úsmevom:
  - Teraz si sám a sme štyria! Nakoniec budete hotový.
  Tyranus zareval:
  - Štyria proti jednému, to nie je fér! A dievčatá ninja bojujú mimoriadne čestne.
  Červenovlasé ninja dievča zamrmlalo:
  - Toto je to, na čo mieriš? Ale je úprimný?
  Bojovník v čiernom brnení poznamenal:
  - Ale ja som darebák a vy, kladné hrdinky! Sú metódy dobra primerané metódam dosiahnutia cieľa zla?
  Natasha súhlasne prikývla:
  - On má pravdu! Budem s ním bojovať jeden na jedného!
  Červenovlasé ninja dievča odpovedalo.
  - Nie! Radšej by som s ním bojoval - jeden na jedného!
  Bielovlasé ninja dievča zaškrípalo:
  - Prečo to robíš? Možno som ešte lepší a chladnejší ako ty!
  Ninja dievča so žltými vlasmi navrhlo:
  - Možno môžeme hodiť žreb? Alebo možno môžeme urobiť hru na počítanie?
  Natasha prikývla a spýtala sa:
  - Kameň alebo tehla?
  V tej chvíli nastal záblesk. A objavil sa aj samotný chlapčenský guru. Mal na sebe len krátke nohavice s veľmi svalnatým a vyrysovaným trupom, no nevyzeral na viac ako trinásť rokov. Blond vlasy módneho chlapčenského strihu. Chlapec demiurg nahnevane dupol holou, opálenou, silnou nohou tak, že asfalt popraskal, a zvonivým hlasom povedal:
  - Nie! Máme s ním dlhoročné skóre! Poďme bojovať jeden proti jednému - sme ako klasické dobro a zlo!
  Tyranus s úsmevom prikývol s natiahnutou čiernou maskou:
  - Skvelé! Bude to veľmi zaujímavý súboj!
  Natasha s modrými vlasmi sklamane povedala:
  - Ako vždy, máš pravdu sensei! Čo nám však zostáva?
  Guru chlapec odpovedal:
  - A ty sa o nich staraj!
  A ukázal prstom pravej ruky na stále otvorený portál, z ktorého vychádzali nepriateľské bojové roboty.
  Ninja dievča s červenými vlasmi poznamenalo:
  - Teraz je všetko spravodlivé! A dievčatá bojovníčky bojujú dôstojne.
  A všetky štyri dievčatá vzali a vytiahli z pásov na svojich bokoch malý hrášok so silnou výbušninou. Roboti prišli z portálu a v rukách mali blastery. Dajte im voľnú ruku a budú môcť zotročiť, zničiť, alebo možno oboje naraz, Zem!
  A tak krásky vzali a hádzali tieto hrachy holými prstami svojich šikovných nôh. Tí, ktorí lietali v oblúku, zasiahli štyroch pokročilých robotov priamo do krku. A ako to potom vezme a vybuchne.
  Hlavy kyborgov boli odtrhnuté. Jeden trafil robota za ním a ten bol úplne skratovaný.
  Medzitým sa proti sebe postavil guru chlapec a jeho protivník, oblečení v čiernom brnení.
  Bosý, s nahým, veľmi výrazným trupom, sa detský sensei zdal na pozadí veľkého bojovníka ako bezvýznamný protivník. Tyranus je napoly človek a napoly démon. A okrem toho je toho schopný veľa.
  Najprv vzal a vypustil zo svojich čiernych, dlhých prstov v rukaviciach blesky sily. Blikali ako korónový výboj v elektrickej sieti.
  Chlapec-bojovník zdvihol bosú nohu a blesková sila odrazu zhasla a ako keby výboj prešiel pod asfalt.
  Mladý bojovník prikývol:
  - Chcete odpoveď?
  Tyranus vytiahol žiarivú čepeľ, žiariacu šarlátovo ako mak, a odpovedal:
  - Nech súboj s mečom rozhodne, kto z nás má pravdu a kto nie!
  Chlapecký guru ako odpoveď vytiahol svoj vlastný meč, ktorý svietil na modro a s úsmevom povedal:
  - Boj s mečom nerozhodne o tom, či má niekto pravdu. To len ukáže, kto z nás je technickejší, šikovnejší a pohotovejší!
  . KAPITOLA č.1.
  Tyranus urobil prvý výpad. Predviedol techniku trojitého ventilátora. A červený meč opísal oblúk nad jasnou, krásnou hlavou chlapca-senseia. V reakcii na to mladý demiurg skočil a poškrabal nepriateľské brnenie modrým mečom a obratne sa vyhol odvetnému útoku.
  Z brnenia na Tyranovi sa začalo dymiť a prebehol ním pruh.
  Zamrmlal:
  - Nie je to zlé, chlapče!
  Guru chlapec sa zasmial a poznamenal:
  - Pamätám si, ako som blúdil s bosými nohami po egyptskej púšti, keď tam ešte neboli pyramídy!
  Tyranus sa pokúsil zaútočiť znova, ale chlapec preskočil lúč meča a kopol bojovníka v čiernom brnení holou pätou do brady. A od úderu sa zapotácal a padol na jedno koleno.
  Medzitým ninja dievčatá bojovali s robotmi. Hádzali vražedný hrach smrti na nepriateľa svojimi veľmi šikovnými holými prstami, ako opičie labky. A tieto dary ničenia zasiahli nepriateľa z cudzieho kovu a roztrhali ho na kusy, čo spôsobilo detonáciu.
  A autá boli roztrhané na kusy. V reakcii na to sa uvoľnili lúče, ktoré žiarili zeleno a žlto. Ale ninja bojovníci od nich odskočili, blysli sa bosými, opálenými, vyrezávanými a prekvapivo obratnými nohami.
  Natasha počas bitky mierne zmenila taktiku a hrach s výbušninou hodila vyššie. Opísalo to oblúk a narazilo na strechu. Spadlo a narazilo do postupujúcich robotov, dva tucty naraz.
  No z portálu sa vyplazil palubný tank. Ale nemôžete ho vziať len s hráškom s výbušninami.
  Guru Boy pokračoval v boji proti Tyranovi. Už ho niekoľkokrát vytiahol svetelným mečom bez škrabanca. Čierne brnenie však zachránilo zlého bojovníka pred vážnymi problémami.
  Chlapec poznamenal:
  -Máš dobrého zbrojára!
  Tyranus prikývol:
  - Toto brnenie vyrobil trpaslík!
  Mladý guru sa zachichotal a spieval:
  - Dokážeme doslova zdolať všetko,
  Rozbite akúkoľvek armádu hraním...
  Nech sa niť nášho života nepreruší,
  Nestane sa z nás papagáj bez mozgu!
  Bitka medzi dvoma veľkými majstrami pokračovala. Chlapec bol rýchly a malý a jeho pružné telo bolo mimoriadne obratné. Svaly mladého bojovníka sa valili a plynuli ako vlnky na rozbúrenom mori.
  A bol rádovo rýchlejší ako Tyranus.
  Ninja dievčatá sa snažili obrieho robota nejako obmedziť. Hrášok výbušnín sa triviálne odrážal od brnenia, ktoré pokrývalo gigantický tank a robota v jednej fľaši. Najprv sa vyplazil ako tank, ledva sa pretlačil cez portál. A potom to vzal a vzniesol sa do veľkých výšok a objavila sa smrteľná sila.
  Dievčatá sotva stihli uniknúť laserovým výstrelom takého silného robota so zbraňami.
  A Natasha s úsmevom poznamenala a udrela si pery:
  - Áno! Toto je ďalšie prekvapenie od Hyperbrain! Samotného Tyrana by toto nikdy nenapadlo!
  Ninja dievča so žltými vlasmi vzalo a hodilo dýku, snažiac sa zasiahnuť valčeky. Ale zbraň sa odrazila od brnenia a nedokázala sa zakliniť.
  Bojovník spieval:
  Oh, pancier tanku je spoľahlivý,
  Od niekoho, kto má v úmysle uhryznúť...
  Ale ona ma nezlomí
  Ninja dievča môže vždy bojovať!
  Dievča s bielymi vlasmi sa otočilo k Natashe:
  - No, urob niečo.
  Dievča s modrými vlasmi sa pýta:
  - Chceš to?
  Ako odpoveď výrečný smiech. Potom Natasha vzala a sňala z opasku zariadenie veľkosti zápalkovej škatuľky. A holými prstami ho naladila na určitú vlnovú dĺžku a snažila sa vybrať potrebné a smrteľné žiarenie. Musela však uskočiť, keď ju obrovský terminátor schmatol a zasiahol ju smrtiacim bleskom. V asfalte to urobilo kráter, navyše hlboký.
  Natasha cvakla na holých opätkoch a spievala:
  - Vojna je vždy skvelá
  Na oblohe zúri jar...
  Roky plynú, verím,
  Ale my sme večne mladí!
  A potom poslala vlnu s vírusom červa na obrovského terminátora. A tento rachotiaci elektrický boa constrictor vstúpil do obvodov obrovského robotického terminátora a skutočne sa začal triasť.
  A guru chlapec a Tyranus pokračovali v boji. A ich svetelné meče blikali a žiarili jasným plameňom.
  Mladý bojovník sa konečne mohol skutočne odhodlať k úderu a jeho svetelný meč odťal čiernemu bojovníkovi ruku.
  Potom vykríkol:
  - Sakra, to bolí!
  Guru chlapec sa zachichotal a poznamenal:
  - Ty si asi diabol! A ja, anjel!
  Tyranus sa uškrnul a poznamenal:
  - Ale nezabil by si neozbrojeného muža, však?
  Mladý bojovník prikývol:
  - Vzdať sa! Budeme ťa súdiť, trestať a zľutovať sa nad tebou!
  Čierny bojovník zdvihol ľavú ruku a zrazu, zrazu, hodil hrášok. Vybuchla miniatúrna atómová bomba. A Tyranus zmizol.
  Guru chlapec zapískal:
  - Vždy je to takto! A ako to robí?
  Zrazu sa zozadu ozval hlas:
  - Získajte to!
  Mladý bojovník sotva stihol odskočiť. Strieľali naňho krokodíl a lev. A lúče prebodli robota, ktorý im vyskočil v ústrety. Vybuchla a vybuchla. A úlomky lietali rôznymi smermi. Jeden z nich udrel guru chlapca na holú pätu. A zastonal.
  Ale potom sa mladý bojovník otočil a zaspieval:
  - Odvážne pôjdeme do boja,
  Kvôli nindžom...
  Porazíme všetkých nepriateľov,
  V mene života!
  A potom chlapec-bojovník udrel holou pätou do spánku mutantného leva a on spadol, akoby ho zrazili.
  Nepriateľský krokodíl švihol kusom koľajnice a chcel chlapcom pohnúť, no udrel si koleno a spadol. Chlapecký guru si ho pokľakol na zátylok a poznamenal:
  - Stál si mi v ceste veľmi dlho!
  Natasha, ktorá poslala ďalšieho mutanta do šrotu hodením hrachu s výbušninami, opravila:
  - Na našej ceste!
  A bojovníci chytili dve omráčené banditské zvieratá za ruky.
  Guru chlapec poznamenal:
  - Ak ich odovzdáme polícii, potom Tyranus so svojím vybavením a robotmi rozbije každé väzenie a oslobodí ich:
  Ninja dievča s bielymi vlasmi navrhlo:
  - Nastražme pascu na čierneho pána. Ponáhľa sa zachrániť mutantov a potom ho chytíme!
  Ninja dievča so žltými vlasmi poznamenalo:
  - Tento nápad je veľmi dobrý! Ale tu je háčik: vycíti Tyranus úlovok?
  Ninja dievča s červenými vlasmi poznamenalo:
  - Je tu ďalší problém. Polícia môže byť zmätená, ak jej dáte mutantov. Vskutku, zvieratá sú držané vo zverincoch, nie vo väzení!
  Natasha tweetovala:
  Zvieratá sa pripravia do školy
  Kohút už dávno zaspieval...
  Naozaj, neskúšaj,
  Nekopaj, nehryz,
  Aj tak to nepomôže!
  Guru chlapec dôrazne povedal:
  - Možno je lepšie hodiť ich späť Tyranovi?
  Natasha pokrčila plecami:
  - Prečo inak? Toľko sme sa s nimi babrali!
  Mladý bojovník poznamenal:
  - Pretože títo kretenci sú naši starí priatelia, ktorých neustále bijeme. A tak môže Hyperbrain vytvárať mutantov, ktorí sú oveľa múdrejší a obratnejší!
  Ninja dievčatá sa smiali a štebotali:
  - Verím, že ľudia sa nelúčia s rozprávkami,
  A navždy zostanú skutočnými priateľmi!
  Potom vzali dve veľké zmutované zvieratá s ich bosými, pôvabnými, opálenými, svalnatými nohami, ako keby boli upletené z oceľového drôtu, a leteli po tangenciálnej trajektórii a vleteli do portálu.
  Potom žiara prestala. Päť bojovníkov: štyri dievčatá a chlapec, sa rozhliadlo.
  Dievča s červenými vlasmi poznamenalo:
  - Mali by sme...
  Ninja dievča s bielymi vlasmi sa spýtalo:
  - Čo by si mal urobiť?
  Odpovedala:
  - Jedzte zmrzlinu v čokoláde! Je to chutné aj nahnevané!
  Dievčatá a guru chlapec sa presťahovali po ulici. A začali spievať s radosťou a potešením:
  Meč svetla, pokrok
  Prinášame lásku...
  Aj keď je svet plný stresu,
  Zachráňme planétu!
  
  Nech je osud hrozný -
  Zlá smrť prišla...
  Neumieraj nadarmo
  Koniec koncov, naša vlasť žije!
  Potom si guru chlapec zrazu spomenul:
  - Ale zabudli sme na to najdôležitejšie - vrátiť ukradnutý diamant!
  Natasha zakričala:
  - Áno, toto je skutočne náš zlý výpočet! Ako sa môžu tak pokaziť?
  Dievča s červenými vlasmi navrhlo:
  - Možno to vezmeme takto a ponáhľame sa do dimenzie niekoho iného?
  Bielovlasé ninja dievča odpovedalo.
  - Nie! To si vyžaduje príliš veľa energie. Radšej by sme mali zistiť, prečo potrebujú tento diamant.
  Guru chlapec prikývol:
  - Áno! Neukradli to len tak. A nebudú to nakrájať na kúsky, aby ich predali. S najväčšou pravdepodobnosťou ju Tyranus bude chcieť použiť ako zaostrovaciu šošovku pre silné zbrane.
  Natasha navrhla:
  - Vezmime si to a urobme si vlastný trik na preventívny útok na nepriateľa!
  Bielovlasé ninja dievča sa zachichotalo a poznamenalo:
  - Umelý diamant nie je vhodný pre úlohu zaostrovača. Musíte použiť iba prírodné. Správny?
  Guru chlapec prikývol:
  - Určite! Prečo by inak Tyranus kradol prírodný? Je jednoduchšie vyrobiť si vlastný, umelý.
  Natasha navrhla:
  - Na svete je len jedno ďalšie miesto, kde je takýto diamant uložený. Toto je miesto, kam by sme mali ísť!
  Červenovlasé ninja dievča poznamenalo:
  - Je tam vážna bezpečnosť. Tak čo, nasekáme ich všetky na kúsky?
  Guru chlapec namietal:
  - Nie! To nebude stačiť. Nemôžeme sa skloniť k lúpeži. Sme svetlá časť sily!
  Ninja dievča so žltými vlasmi štebotalo:
  - Sme schopní dobra,
  Prelomiť zlé kúzlo...
  Ale to je samozrejme jedno
  Aká malá veľkosť diamantu!
  Ninja dievča s bielymi vlasmi navrhlo:
  - Poď, potom si na chvíľu vypýtame ten diamant. No, myslím, že nám stačí jeden deň?
  Guru chlapec vyskočil a povedal:
  - Je možná aj iná možnosť. Vezmeme to a ponúkneme zorganizovanie súťaže o najúžasnejšieho hrdinu Supermana a víťaz získa právo nosiť šperk na krku celý týždeň. Týmto spôsobom môžeme robiť dobré skutky a získať diamant bez toho, aby sme sa sklonili k banálnej lúpeži!
  Natasha pochybovala:
  - Budú súhlasiť s usporiadaním súťaže? A dôverovať cudziemu človeku, že bude nosiť kameň celý týždeň, riskujúc, že sa zmyje?
  Mladý bojovník poznamenal:
  - No, po prvé, komu inému sa nedá veriť, ako hlavnému hrdinovi, Supermanovi. A po druhé, gangy v Tokiu sú teraz o nič menej nekontrolovateľné ako v New Yorku a nápad na vyčistenie Augeových stajní len uvítajú!
  Ninja dievča s bielymi vlasmi poznamenalo:
  - To je logické! Naozaj by ste to mali vyskúšať! Navyše, Tokio je najväčšie mesto na svete a je zaujímavé vidieť, ako to teraz vyzerá!
  Natasha tweetovala:
  - Svet sa nás bojí rešpektovať,
  Výčiny dievčat sú nespočetné,
  Ninjovia, ako vždy, vedia bojovať,
  Zima sa skončí - príde jar!
  Guru chlapec povedal s úsmevom:
  - Nedávno sa objavila taká skvelá vec, ako je internet, a prostredníctvom neho pošleme náš nápad!
  Červenovlasé ninja dievča navrhlo:
  - Poďme teda, aby sme to duši uľahčili, berme to a správajme sa zle, ako sa patrí!
  Žlté vlasy ninja dievča odpovedalo.
  - Chytáme chuligánov, nie sami chuligánov!
  Bielovlasé ninja dievča štebotalo:
  - Robiť niečo, čo je úplne nesprávne
  Je dokonca sladšia ako zmrzlina!
  Chlapec-sensei prikývol a povedal:
  - Mám špeciálny modem, pošleme ho hneď!
  A začal písať čísla.
  V tej chvíli sa portál opäť otvoril. Vyskočil malý, ale veľmi mobilný tank. Namiesto hlavne dela mal točiť dva dlhé meče.
  Natasha zapískala:
  - Oplotenie tankov nie je efektívne, ale je pôsobivé!
  Guru chlapec sa posmieval a spieval:
  - Každý z troch tankerov vypili tristo,
  A potom sme vypili stovku!
  Delostrelec bol odrazený
  Pretože tank nie je v boji nič!
  Ninja dievča s bielymi vlasmi vzalo hrášok a hodilo ho na oplotenie nádrže. Preletel, ale úder meča stroja zasiahol hrášok. A nastal výbuch. A hrot ani nič nepoškriabal, ale výbuch sa rozplynul.
  Natasha poznamenala s úsmevom, ktorý v tmavej noci žiaril ako svetlomety áut:
  - Wow! Nie je to také jednoduché!
  Guru chlapec zdvihol holými prstami úlomok bajonetu laserového guľometu zo zničeného robota ležiaceho na ceste.
  A spustil to hodením nohy po trajektórii. Preletel a narazil do suda piva. Náraz spôsobil, že sa hlaveň prevrátila a spenená kvapalina vyšplechla na nádrž oplotenia. V dôsledku toho došlo k smrteľnému skratu.
  Auto zaplavila spenená vlna, blýskalo sa a zamotalo ho do pavučiny. A meče z legovanej ocele sa skrútili do trubice.
  Guru chlapec zakričal:
  - Raz, dva, tri - utri reflektory,
  Štyri, osem, päť - zabite zlých orkov!
  Natasha poznamenala:
  -Si naozaj skvelý, sensei!
  Mladý bojovník namietal:
  - Nie! Všetci sme svojím spôsobom skvelí aj bezvýznamní!
  Natasha spievala:
  Čo človek nemôže nijako obmedziť,
  Jeho túžba stať sa Všemohúcim Všemohúcim...
  Aby Zem vládla vesmíru,
  Ste demiurgom vládcom nad existujúcim svetom!
  Ninja dievča s bielymi vlasmi poznamenalo:
  - Áno, tieto piesne sú nádherné! A tu nemôžete namietať proti skutočnosti, že človek sa vyvíja míľovými krokmi!
  Červenovlasé ninja dievča odpovedalo:
  - Čo je sedem míľ v porovnaní s vesmírnymi parsekmi? Súhlasím - je to nepatrné!
  Žlté vlasy ninja dievča spievalo:
  Zem v okienku, Zem v okienku,
  Zem je viditeľná cez okienko...
  Ako je syn smutný za matkou, ako je syn smutný za matkou,
  Je nám smutno zo zeme, je sama!
  A hviezdy, napriek tomu,
  A hviezdy, napriek tomu,
  Trochu bližšie, ale všetkým je tiež zima,
  A ako hodiny zatmenia a ako hodiny zatmenia,
  Čakáme na svetlo a vidíme pozemské sny!
  Natasha sa zachichotala a namietala:
  - A už som unavený z tejto planéty, Zem! Chcem sa preniesť do dimenzie Ygrek. A maj sa tam dobre!
  Guru chlapec sa usmial a odpovedal:
  - Ktoré planéty a aké dimenzie som nenavštívil? A videl som niečo, čo dokázalo strechu doslova strhnúť z pántov. Vo vesmíre je teda veľa zaujímavých miest!
  Červenovlasé ninja dievča poznamenalo:
  Z tisícky planét
  Taká zelená neexistuje...
  Z tisíca planét -
  Taký obľúbený neexistuje!
  Natasha s úškrnom poznamenala:
  - Ale musíte uznať, že je to oveľa zaujímavejšie, keď sa napríklad ocitnete vo svete, kde je namiesto kyslíka najdôležitejším prvkom fluór. A v tomto prípade by evolúcia mala ísť ešte rýchlejšie!
  Guru chlapec prikývol:
  - Sú také svety, hoci sú zriedkavé. Ale môžete sa tam pohybovať iba v bojovom obleku alebo pod krytom silného silového poľa!
  Portál sa opäť otvoril. Vyskočil z neho ďalší robot, ktorý vyzeral ako králik. A veľmi skákacie! Ako bude skákať a prevracať sa a vypúšťať z úst ohnivý pulzar!
  Bielovlasé ninja dievča štebotalo:
  - Čarovný králik,
  Nakreslí nulu!
  Guru chlapec sa spýtal dievčat:
  - Namočíme ho, alebo ho necháme žiť!
  Natasha so smiechom poznamenala:
  - Stále je to zábavný zajačik! Ale čo robiť, aby bol dobrý?
  Poskakujúci robotický králik zrazu urobil dlhý skok a previezli ho na inú ulicu. A to už boli autá z konca dvadsiateho storočia - tiež celkom slušné a rýchle, rôznych farieb.
  Ninja dievčatá a guru chlapec sa ponáhľali za ním. Preliezli cez domy, aby išli skratkou. A ich obnažené, chápavé prsty sa prilepili na steny a rímsy a umožnili im pohybovať sa po štruktúrach.
  Ninja dievča s bielymi vlasmi poznamenalo:
  - Skutočne, mudrci hovoria, že ak sú vlci nakŕmení a ovce v bezpečí, znamená to, že počet zajacov klesol!
  Ninja dievča so žltými vlasmi poznamenalo:
  - Ako sa králiky líšia od zajacov?
  Ninja dievča s červenými vlasmi navrhlo:
  - Zajace sú štíhlejšie, vyšportované a majú menej tuku!
  Natasha spievala:
  Ale ak máš zajačie srdce,
  Aj keď máš za chrbtom krídla...
  Nesnažte sa lietať vyššie.
  Oceľové krídla vás rozdrvia!
  Preskočili teda do ďalšej ulice. Robotický králik spôsobil poriadnu dopravnú zápchu. A veci sa dokonca dostali do bodu stretov. A elektronická bytosť vybuchne z úst. A ako krúti oslie uši. V skutočnosti sa to ukázalo ako veľmi cool a cool.
  Natasha vzala a hodila po robotovi králikovi holým, vysekaným chodidlom ničivý hrášok s výbušninami, ktorý si sami bojovníci vyrobili podľa receptov svojho gurua.
  Ale robot králik zamával dlhými a širokými ušami a hrach letel späť. A takmer dobila Natashu a jej spoločníkov k smrti, pričom sa im ponáhľala pod bosé nohy s ružovými okrúhlymi podpätkami.
  Chlapecký guru poznamenal:
  - Wow! Ukazuje sa, že máme problém!
  Natasha spievala:
  Aj keď nemôžeme vyriešiť všetky naše problémy,
  Nevyriešenie všetkých problémov...
  Ale všetci budú šťastnejší
  Všetci si užijú viac zábavy!
  Ninja dievča sa uškrnulo, vzalo ho a pokúsilo sa zakryť robotického králika hodom zabijackej dýky. A preletel okolo ako meteor. Ale uši pokročilého robota opäť zamávali a zbraň letela späť. A teraz musí Natasha utiecť a uhnúť. Ale podarilo sa jej prežiť a spievať:
  Pekelný zajac tvárou v tvár smrti,
  Obeť čaká o polnoci...
  Verím, že budeme mať nesmrteľnosť,
  A králik to dostane do oka!
  Guru chlapec navrhol:
  - Čo ak použijeme našu starodávnu, ale účinnú metódu boja s obzvlášť pokročilými robotmi?
  Natasha sa s úsmevom spýtala:
  - Ako to, že?
  Mladý bojovník navrhol:
  - Vezmi a zapískaj!
  Červenovlasé ninja dievča povedalo:
  - Tak to poďme všetci spolu!
  Dievčatá a chlapci si vložili obnažené prsty do úst a pískali. A niekoľko veľkých mestských vrán stratilo vedomie šokom a mdloby sa ponáhľali dole. A ich nápadné zobáky, ako keby vzali a vrazili do králika. Okamžite sa zaplietlo do siete, zaiskrilo a explodovalo. Navyše, počas letu sa fragmenty králika terminátora zmenili na lahodné a sladké čokolády.
  Guru chlapec spieval a bosou nohou zbieral lahodný cukrík:
  - Som čokoládový zajačik
  Som jemný bastard...
  Som na sto percent sladký
  Oh, oh, oh, oh, oh!
  Som čokoládový zajačik
  A dotýkať sa tvojich pier,
  Roztopím sa tak ľahko
  Oh, oh, oh, oh, oh!
  Potom si odhryzol malé sústo. A potom to vypľul; v chlapcovom hrdle vzplanulo niečo veľmi skutočné. A veľmi horiaci a agresívny oheň.
  Natasha poznamenala:
  - Nevkladajte si každú chutnú pochúťku do úst ako malý chlapec!
  Bielovlasé ninja dievča spievalo:
  Samozrejme, že fintipluskins,
  Vôbec nie ako Puškinovci...
  Napriek tomu boli schopní vytvoriť majstrovské dielo,
  A ty si guru chlapec - neposúvaj sa dopredu!
  Dievčatá začali vyťahovať ľudí z poškodených áut. A potom sa ich snažili liečiť.
  Najúčinnejší spôsob, ako urýchliť hojenie rán, je prilepiť holú chodidlo dievčaťa na tvár zraneného a nechať ho pobozkať.
  Potom sa prenáša veľmi kolosálna a silná energia liečenia, radosti a energie liečivej mágie.
  Guru chlapec urobil to isté, strčil bosé nohy na bozky a vybral si predstaviteľov spravodlivého pohlavia.
  A zároveň si cez nos bzučal:
  Dievčatá, dievčatá, dievčatá,
  Nestojte zbabelo na okraji...
  Radšej robte veci
  Nech vaša vlasť kvitne!
  Áno, práca tu bola zaujímavá - vžili sa do roly lekárov. A na oblohe sa objavil vrtuľník. Letel na ňom televízny moderátor Veprin o Nile. Bolo to krásne dievča, no zároveň, samozrejme, mala ďaleko od ninju v boji.
  Dievčatá ju však už zachránili a niekoľkokrát jej pomohli von.
  Natasha mávla rukou a spievala:
  Hlúpi ľudia hovoria o strese,
  Stres je ako ruka...
  Natočia pre vás zaujímavý film,
  O ďalšiu hodinu!
  Veprin škrípal a kričal:
  - Ahoj, bojovníci! Vidím, že si taký cool! A už začali nabíjať sily mágiou.
  Guru chlapec poznamenal:
  - Niekedy je ťažšie vzkriesiť jedného, ako zabiť milión, alebo skôr nie niekedy, ale takmer vždy!
  Keď helikoptéra pristála, novinárka zoskočila a rozbehla sa k mladému bojovníkovi. Pobozkala ho na pery a povedala:
  Mladý telom i dušou,
  Chlapče, si úplne bosý...
  Ale so svojou mysľou sa považujte za obra,
  To je pravda, ľudia hovoria!
  Guru chlapcovi odpovedal:
  Čo hovoria ľudia
  Staráme sa
  Bude silný výsledok -
  Ak sa slušne trafíte!
  
  KONŠPIRÁCIA KOMORY STALINA HITLERA
  ANOTÁCIA
  Druhá svetová vojna sa nezačala. Británia a Francúzsko umožnili Hitlerovi okupovať Poľsko. Potom nasledovala dočasná pokojná pauza. 23. februára 1950 však Stalin začal vojnu proti Japonsku, snažiac sa získať späť juh Sachalinu a ďalšie územia stratené počas cárskych čias. A na Ďalekom východe sa začala nová veľká vojna. Samuraj sa tvrdohlavo bráni a Hitler, jeho Tretia ríša a ďalšie štáty zhromažďujú sily, aby zasiahli ZSSR.
  . KAPITOLA č.1.
  Britský premiér Chamberlain bol dosť chytrý na to, aby po útoku na Poľsko nevyhlásil vojnu Nemecku. Wehrmacht rýchlo porazil vojská Varšavy a rozdelil si túto moc so Stalinom. Po nejakom čase došlo k vojne medzi ZSSR a Fínskom. Podobne ako v skutočnej histórii. Potom pristúpenie pobaltských štátov a Moldavska. Potom sa nové sovietske impérium stabilizovalo. Stalin takmer dokončil zbierku slovanských krajín. A Nemecko už na niektorých miestach prekročilo hranice z roku 1914. A diplomatickou cestou dosiahla aj návrat kolónie Namíbia. Tretia ríša silnela a Hitler bol na vrchole svojej popularity.
  Druhá svetová vojna nikdy nevypukla. V Nemecku hospodárstvo zaznamenalo silný rast a boli postavené továrne, vrátane automobilov. A Hitler dokonca zrušil takmer všetky antisemitské zákony. Režim Tretej ríše zažíval liberalizáciu.
  Zdá sa, že aj v ZSSR je všetko v poriadku. Tretia päťročnica bola oficiálne vyhlásená za preplnenú ako vždy. Pravda, problémy boli s poľnohospodárstvom a potravinárstvom.
  Stalinistický režim presadzoval politiku stimulovania pôrodnosti a zákazu potratov. Rast populácie sa zvýšil. Zdá sa, že aj Štvrtá päťročnica bola preplnená. Ale z materiálneho hľadiska sa život nezlepšil. ZSSR mal príliš veľa vojenskej techniky. Okrem toho sa Stalin, keď vychoval tankovú sféru, spoliehal na výstavbu veľkého počtu veľkých povrchových lodí vrátane bojových lodí.
  A začala sa nová veľká čistka s represiami. Dokonca aj Buďonnyj, Vorošilov, Timošenko, Šapočnikov a ďalší sa stali jej obeťami.
  Stalin sa rozhodol, že je čas zbaviť sa starého tímu, vrátane Molotova a Kaganoviča - vedia príliš veľa. Zastrelený bol aj Berija. A potom jeho nástupca Serov. Ich miesto zaujal veľmi mladý Shelepin.
  Stalinove sedemdesiate narodeniny oslávili veľkolepo po celom svete. Všetko by bolo v poriadku, ale v ZSSR boli opäť masové čistky a represie. Dokonca celé národy boli vystavené teroru a genocíde. Naopak, v Nemecku liberalizácia: dokonca sa vrátil systém viacerých strán. A čo? Napriek tomu sú nacisti mimo konkurencie a ľahko vyhrávajú akékoľvek voľby. Sám Hitler, napriek svojmu statusu doživotného Fuhrera, usporiadal ľudové voľby za prezidenta Nemecka. A to aj s pár vreckovými alternatívnymi kandidátmi. A samozrejme, vyhral.
  Fuhrer je autoritatívny vodca, ale v rozumných medziach. A dokonca zrušili trest smrti.
  Je pravda, že aj Nemci majú problémy. Najmä demografická politika zvýšila nemeckú populáciu. Ale územie Tretej ríše je pomerne malé a problémy s jedlom. Musíme kúpiť. Je pravda, že ekonomika rastie, ale ja chcem kolónie.
  Vo svete si Británia a Francúzsko stále zachovávajú svoje kolónie. A nepotrebujú nové krajiny - chceli by stráviť svoje vlastné. Ale Hitler chce impérium rozširovať, takže hustota obyvateľstva v Nemecku rastie a detí je veľa. A to vytvára napätie. Najmä Nemci chcú, aby sa Západ vrátil k hraniciam z roku 1914. To znamená, že Francúzsko a Dánsko sa musia vzdať časti svojho územia.
  Aj Stalin, hoci je sovietske impérium obrovské, chce zbierku doplniť. A problémy s Japonskom sa obzvlášť zhoršili. Najmä ZSSR sa snažil získať späť mladý Sachalin diplomatickou cestou. Japonsko však odolalo. ZSSR je vojensky veľmi silný a má veľkú populáciu.
  A potom došla Stalinovi trpezlivosť. A 23. februára 1950, v deň sovietskej armády, začala vojna proti Japonsku. Treba povedať, že Krajina vychádzajúceho slnka porazila počas vojny v rokoch 1904-1905 cárske Rusko. A samozrejme, sovietski generáli a úrady snívali o pomste.
  Tak sa začala nová veľká vojna. ZSSR naposledy bojoval pred desiatimi rokmi s Fínskom. Podarilo sa mu niečo dobyť, no za cenu veľkých strát. A teraz sa opäť pokúsil rozšíriť územie. A to bola kliatba tejto ríše, ktorá sa snažila expandovať.
  Stalin, ktorý mal už sedemdesiat rokov a zdravotné problémy, chcel nové výdobytky. Aspoň vrátiť južný Sachalin a ak chcete, hrebeň Kuril. A tiež ovládnuť Manchuria a Port Arthur.
  Boje sa začali útokom sovietskych vojsk na Sachalin. Nebolo to náhle, Japonci sa opevnili, kopali zákopy a zákopy.
  Sovietske jednotky však spustili do útoku tanky. Vrátane mocného IS-7. Toto vozidlo vážilo sedemdesiatosem ton a bolo vyzbrojené 130 mm dlhou hlavňou. A mala osem samopalov.
  Alenka na tomto aute bojovala s posádkou dievčat. Napriek zime poskytoval silný motor a kúrenie vysokú teplotu. Dievčatá sa teda vyzliekli do bikín a bojovali naboso.
  Auto smerovalo k japonským pozíciám. Tank mal šikmé pancierovanie a jeho veža bola aerodynamická a nízka.
  V ZSSR sa objavilo trinásť modifikácií KV a niektoré dosiahli hmotnosť dvesto ton. Potom však vznikla rodina IP. Autá sú kompaktnejšie, s nižšou siluetou a už nemajú toľko kufrov. Séria KV však ešte nebola stiahnutá z prevádzky. IS-7 sa objavil pomerne nedávno a Červená armáda má len niekoľko takýchto vozidiel.
  A ako nezložiť partiu dievčat tak, aby to bolo politicky korektné. Veď v Červenej ríši je rovnosť.
  Agresorom bol v tomto prípade ZSSR. Hoci MGB zinscenovala provokáciu. Japonsko nebojovalo s USA a Britániou. Príliš dlho sa dohadovali s Čínou. Nakoniec nejako uzavreli prímerie a rozdelili si sféry vplyvu. ZSSR musel bojovať so silnou a početnou japonskou armádou a obrovskou flotilou. Preto blesková vojna, ktorá sa odohrala v reálnej histórii v roku 1945, bola neskutočná.
  A sovietske velenie, ktoré nemalo skúsenosti s druhou svetovou vojnou, konalo staromódnym spôsobom. Namiesto náhleho útoku veľkých síl sa boje v Mandžusku začali malými šarvátkami. A Japonci mali silnú a technologicky vyspelú obranu.
  Stalin sa teda dostal do zdĺhavej a trpkej vojny. Okrem toho bolo potrebné presunúť jednotky z európskeho ZSSR. Počet obyvateľov bol samozrejme väčší ako v reálnej histórii a zdá sa, že väčší bol aj HDP. Ale kvalita vojsk a operačného velenia je oveľa nižšia.
  Veľa v Červenej armáde je morálne zastarané. Aj keď je tu samozrejme veľa techniky a tankov a lietadiel a dokonca aj lodí. Flotila však ešte nie je dokončená. Nie je možné postaviť bojové lode a veľké lietadlové lode tak rýchlo ako tanky a lietadlá.
  Ale Stalin, ktorý mal zdravotné problémy a poznamenal, že už sedemdesiat rokov, nechcel vojnu odkladať. Takže triviálne nemohol vydržať ešte dlhšie. Ale chcem sa zapísať do histórie ako veľký veliteľ. Vojna s Fínskom nebola presvedčivá - príliš veľa strát, proti krajine s tri a pol milióna obyvateľov. Hitler teda porazil Poľsko, ktoré malo oveľa väčšiu populáciu, za tri týždne s menšími stratami.
  Bitka o Khalkhin Gol bola miestna bitka. A tiež nie celkom jasné, keďže ZSSR stratil viac lietadiel a tankov ako Japonci.
  Stalin sa chce Japonsku pomstiť za porážky z cárskej éry. A ukážte, že ste veľmi cool. Ale podarí sa mu to? Ekonomicky je ZSSR, samozrejme, silnejší ako Japonsko. A obyvateľov je viac. Flotila však ešte nebola dokončená. ZSSR začal stavať veľké povrchové lode príliš neskoro. Odkedy sa Stalin bál Hitlerovho útoku a viac rozvinul pozemnú armádu.
  Zdá sa však, že Hitler sa správa ticho. Skutočne už má územné zisky a slávu. A veľkú lyžicu mám v ústach. Okrem toho sa Fuhrer stále bál boja s Francúzskom, Britániou, Belgickom a Holandskom - mohli by rozdrviť Nemecko iba koloniálnymi divíziami. V reálnej histórii Tretiu ríšu zachránila skutočnosť, že Hitler dokázal zvíťaziť rýchlosťou blesku, len za mesiac a pol. Ak by však nedošlo k rýchlemu víťazstvu, záležitosť by sa s najväčšou pravdepodobnosťou skončila porážkou Tretej ríše.
  Podobne ako ZSSR, aj Hitler mohol v zásade vyhrať tempom bleskovej vojny, ale zdĺhavá vojna dopadla katastrofálne.
  Tretia ríša je však ekonomicky veľmi silná. A jeho populácia je veľká a stále rastie.
  Hitler sa zatiaľ rozhodol, že uvidí, ako to dopadne so Stalinom vo vojne s Japonskom. A ak sa Červená armáda zasekne, tak čo do pekla, môžete zaútočiť. V tajnosti už nemeckí diplomati začali pracovať. Na stranu Nemecka sa môže postaviť najmä Fínsko. Fíni túžia získať späť Vyborg a ďalšie krajiny, ktoré od nich dobyla Červená armáda. A Rumunsko tiež túži po pomste za anektované Moldavsko a časť Bukoviny.
  Tieto krajiny by ochotne podporili Nemecko vo vojne proti ZSSR. Ťažšie je to s Bulharskom a Juhosláviou, kde sú režimy pronemecké, ale obyvateľstvo je slovanské a nechce vojnu so ZSSR. Maďarsko má tiež pronemecký režim, výmenou za časť Haliče sa môže pridať k protisovietskej koalícii. Navyše po Horthym prišiel radikálnejší Salasi. Slovensko má formálne samostatný pronemecký režim, ale ich armáda nie je príliš silná.
  Je tu aj Türkiye so silným nemeckým vplyvom. V reálnej histórii do vojny nevstúpila. Potom však Turkom hrozilo bombardovanie z Británie a Spojených štátov. A teraz Británia, Francúzsko a Spojené štáty okamžite vyjadrili morálnu podporu Japonsku po Stalinovom útoku. A Türkiye mohlo vstúpiť do vojny. Navyše sa zdá, že v prvej svetovej vojne Turecko s Ruskom neprehralo, ba dokonca si podmanilo oblasť kaprov. Prečo to neskúsiť znova? Ale Turecko má stále veľkú populáciu, aj keď nemá veľmi kvalitnú armádu.
  Ale najsilnejším spojencom Tretej ríše z hľadiska počtu obyvateľov, ekonomiky a armády je Taliansko. Má kolónie v Afrike, vrátane zajatej Etiópie. Taliansko má spolu so svojimi kolóniami populáciu porovnateľnú so samotným Nemeckom. Okrem toho Mussoliniho režim stimuloval aj zvýšenie pôrodnosti. Pravdaže, sám Mussolini zostarol, schátral a v skutočnosti nechcel bojovať.
  Navyše Taliansko nemá spoločnú hranicu so ZSSR a ak by aj získalo územie v Rusku, nebude veľmi pohodlné mu vládnuť. A Mussolini váha.
  Hoci v zásade ešte nie je taký starý, je takmer o štyri roky mladší ako Stalin. A stále sa nevzdal myšlienky vytvorenia Rímskej ríše.
  Ďalšími spojencami Tretej ríše sú: Británia, Francúzsko, USA, ktoré samy nechcú bojovať so ZSSR, ale v prípade potreby môžu ekonomicky pomôcť. Áno, a poslať koloniálne divízie a dobrovoľníkov. Franco sľúbil pomoc s dobrovoľníkmi a Salazar možno niečo urobí. A na odvetu za predchádzajúce prehry myslí aj Švédsko a Nórsko tiež. Vo všeobecnosti by proti ZSSR mohla konať celá koalícia.
  A potom práca samozrejme pokračuje. Veľa však bude závisieť od toho, ako bude Japonsko odolávať. Ak sa vojna pretiahne, ZSSR bude napadnutý. A ak dôjde k bleskovej vojne, možno to nebudú riskovať.
  V každom prípade sú prvé dni vojny tie najrozhodujúcejšie. Začiatok bitky je veľmi dôležitý.
  A teraz dievčatá na tanku IS-7 idú do útoku. Zapli kúrenie a teraz boli bosí a v bikinách.
  A sú takto oveľa šikovnejší a lepší.
  A samozrejme Alenka fotí prvý záber v pohybe s holými prstami.
  Potom spievala:
  - Japonsko, Japonsko, Japonsko,
  Skvelá krajina,
  Má ducha mocného samuraja,
  Vedzte, že je našou súperkou od Všemohúceho, už jej bolo dané,
  Ale my ju roztrháme na kusy!
  Streľba bosými nohami je špeciálna taktika komsomolských dievčat.
  Anyuta teda vystrelila na Japonca s holým, okrúhlym opätkom. A padla do samurajskej húfnice. Prevrátilo sa a skotúľalo sa zo zasneženej plošiny.
  Dievča to s radosťou vzalo a spievalo:
  - Zničíme nepriateľa jednou ranou,
  Svoju slávu potvrdíme oceľovým mečom...
  Nie nadarmo sú dievčatá bosé,
  Rozbijeme samuraja na kusy!
  Ryšavá Alla teda ukazuje aj svoj agresívny šmrnc. A tak to vzala a stlačila šarlátovú bradavku svojho prsníka na gombík a vystrelila projektil zo 130 mm pištole. Presný zásah spôsobil prevrátenie japonského dela.
  A dievča štebotalo:
  - Som najlepší na svete,
  A dievča je vždy bosé!
  Dievča Mária to tiež vzalo a vystrelilo, pričom holým opätkom stlačilo páku. A spúšťací systém fungoval. A samopaly zabíjali samurajov. Mária pokosila súperov a zaškrípala:
  -Za nový komunizmus!
  A vypálila aj Olympias, použila jahodovú prsnú bradavku, ktorá bola veľmi lahodná.
  A celý rad samurajov bol vykosený. A toto sa ukázalo ako mimoriadne cool a kruté.
  Olympiáda hovorila:
  -Sláva komunizmu! Sláva!
  A ešte raz, dievčatá, zasypme Japoncov ohňom.
  Medzitým samuraj chytil asi trinásťročného chlapca. Bol to pekné svetlovlasé dieťa s červenou kravatou.
  Na začiatok ho Japonci vyzliekli do spodkov a bosého a polonahého vozili cez sneh. Chlapec kráčal, poháňaný pažbami pušiek. Ruky mal zviazané za sebou a jeho bosé, pôvabné nohy zanechávali v snehu krásne stopy.
  Samuraj sa chichotal a robil sarkastické vtipy. Jeden z nich chytil chlapca za bosú nohu, prešiel mu dlaňou po nohe a zareval:
  - Dobrý fešák!
  Potom chlapca udrel dlaňou po zadku. Serjožka sa od hanby začervenala. Chodiť v zime naboso po snehu bolo veľmi nepríjemné. Najmä vtedy, keď musíte dlho chodiť a dokonca vás horia holé chodidlá.
  Seryozhka kráčal po snehu, nohy jeho detí sa stali šarlátovými ako husacie nohy.
  Chlapec sa však snažil držať hlavu rovno. A hlava chlapca je svetlá a krásna.
  Serjožkino nahé torzo odvial vietor. Chlapec nadšene chodil a spieval;
  Sme priekopníci, statoční bojovníci,
  Zrodený a odliaty z ocele...
  Starí otcovia a otcovia sú na nás hrdí,
  A drahý súdruh Stalin je s nami!
  
  Taká naša úžasná krajina,
  Čo komunizmus dal ľuďom...
  Bola nám daná navždy narodením,
  Dar proletárskej slobody!
  
  Áno, naša viera v cestu jasnej hviezdy,
  Letieť vyššie v ašpirácii -
  Ver mi, náš ruský duch sa nedá ohnúť,
  A v prípade potreby zrazíme strechy!
  
  Áno, ver Rusku, mojej vlasti,
  Fašizmus ťa nikdy neporazí...
  Národy sveta sú priateľská rodina,
  A Stalin, brilantný Lenin, je s nami!
  
  Zrodili sme silnú rodinu,
  V ktorej viera víťazí pravda...
  Milujem Boha Svaroga a Stalina -
  Verím, že náš zajtrajšok bude jasný!
  
  Vytvoríme nový moment,
  A jednoducho vybudujeme krásny svet...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  A verím, že ten človek sa stane hrdinom!
  
  Naša vlasť bude prosperovať,
  Je hrdá a jednoducho majestátna...
  Za víťazstvo dostaneme päť,
  Taká je sláva našej vlasti!
  
  Hospodin stvoril polia a vrchy,
  Na svet sa narodili dobrí chlapci...
  Verte mi, ľudia, máme veľa sily,
  Kaskádujeme z guľometu!
  
  V Rusku je náš biznis skromný,
  Bojujte za deti červenej povodne...
  Samozrejme, ukážeme najvyššiu triedu -
  Veď Rusi sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Budeme schopní dokončiť prácu hrozivo,
  Dokonči to, čo začal múdry Lenin...
  Nechajte dravca jednoducho zmeniť na hru,
  Na slávu žiarivým generáciám!
  
  Verím, že čoskoro poletíme na Mars,
  Postavme nebeský raj na Venuši...
  Ukážme najvyššiu triedu na svete,
  Smútok a chiméra nás nemôžu premôcť!
  
  V mene rodiny vytvoríme šťastie,
  Postavme vec neba, komunizmus...
  Všemohúci Pán medzi Slovanmi je jeden,
  Je plná neba humanizmu!
  
  Áno, naša viera je v Pána Krista,
  Viem, že v celom vesmíre nezmizne...
  Koniec koncov, Lada bude s nami až do konca,
  Čo mi dá šťastie!
  
  Aké dobré je žiť v rodnom Rusku,
  Je v nej nekonečné šťastie minulosti...
  Nie, život nebude prerušený, verím vláknu,
  A náš kmeň je jednoducho úžasný!
  
  Ako Ježiš trpel za našu Rus,
  Ako Boh Svarog dal oceľové meče....
  Bohovia svetla sú predsa ideál,
  V mene našej matky Ruska!
  
  Tak prečo si nevybrať hviezdu,
  A oprávnene si podmaniť vesmír...
  S radosťou prídem k Ježišovi,
  Náš biznis je predsa práca a tvorba!
  
  Nech príde slávne víťazstvo,
  Bohyňa Lada nám s tým pomôže...
  Čoskoro otvoríme nekonečný účet,
  Za našu vlasť musíme statočne bojovať!
  
  Lord Svarog dá šťastie všetkým ľuďom,
  Dá útechu a slávu...
  Bude o tom báseň a príbeh,
  Za Rusko a našu bielu moc!
  Chlapec dupal bosými nohami do snehu. A jeho stopy boli malé, ale veľmi elegantné. A samuraj sa na nich díval veľmi chamtivými očami.
  Ale toto je chlapec. Polonahý a v šortkách, modrý od zimy.
  Previedli ho zimou a odviedli do teplej chatrče.
  Tam ho bez ďalších okolkov zobrali a navliekli na stojan. Zozadu mi vykrútili ruky a vytiahli ma hore.
  A potom kat z Japonska priniesol chlapcovi pochodeň na holé päty. Bolo cítiť spálené mäso. Oheň oblizoval holé chodidlá dieťaťa. Seryozhka kričala v neznesiteľnej bolesti.
  Japonci revali:
  - Hovor, šteniatko, aké sú plány tvojho velenia?
  Chlapec odvážne odpovedal:
  - Nepoviem!
  V reakcii na to začali chlapca biť ostnatým drôtom.
  A vo vedľajšej miestnosti mučili nahú komsomolku. Bili ju oceľovou reťazou, bielou od horúčavy.
  Ale dievča nielenže neplakalo a nestonalo, ale dokonca aj spievalo;
   Priestor je namaľovaný tmavým, ponurým svetlom,
  A ľadové hviezdy na svojich obežných dráhach stmavli...
  Chcem lásku, ale počujem odpoveď nie,
  Dievčenské srdcia sú rozbité na kusy!
  
  Milujeme bojovať veľmi statočne,
  Je veľmi kruté bojovať za vlasť...
  Poďme znova na skúšku odvahy,
  Som rytier sveta - nie s dušou klauna!
  
  Keď sme rozdrvili Wehrmacht,
  Dievčatá statočne bojovali neďaleko Moskvy...
  Odrazili roj hnedej hordy,
  Hoci nepriateľ je príbuzný Satanovi!
  
  Sme bosé dievčatá na záveji,
  neboj sa protivníka...
  A fašistické vidly priamo na boku,
  Zbierajte granáty na hromadu z kože batohu!
  
  Ale čo naša odvaha vo všetkom?
  Keď sa Merkúr meral nohami...
  Každý, kto sa ponáhľa, aby nás zlomil,
  Nešliapajte čižmami po zemi, ktorú máte radi!
  
  Nech je ruská zem oslávená,
  Ukázali sme ľuďom cestu do vesmíru...
  ľudia na svete sú všetci jedna rodina -
  Čoskoro uvidíme komunizmus!
  
  Áno, môžeš tomu veriť, alebo aspoň neveríš,
  Ale človek sa rodí ako silný tvor...
  Šelma neprekoná naše priateľstvo,
  Veď verte mi, naši nepriatelia sú proti nám bezmocní!
  
  V mene našej svätej vlasti,
  Budem bojovať proti všetkým zlým duchom...
  Dievča behá bosé v snehu,
  nie je ani pomyslenie na to, aby si sa zbabelo vzdal!
  
  Sú nás milióny neľútostných bojovníkov,
  Ktorí sú zjednotení v boji...
  Oslavujme vieru našich starých otcov a otcov,
  Dievčatá sú predsa v bitkách neporaziteľné!
  
  Svarog nám dal to najostrejšie v boji,
  Povedal, že dievčatá sa zúrivo bijú...
  Nech sa naplní Boží ideál
  A keď vyhráte, podelíte sa so sirotou!
  
  Nech je naša Rus, verím, v sláve,
  Ktoré v bitkách bez strachu...
  Bojujte za svoju vlasť a nebojte sa,
  Celá košeľa je nasiaknutá krvou!
  
  Áno, niet pochýb - zmetieme všetkých nepriateľov,
  Narodili sme sa ako kmeň obrov...
  Pod transparentom s trojfarebnou červenou,
  Nech sú ľudia navždy zjednotení!
  
  Prichádza nová éra,
  Priestory sa otvorili pre ľudí z vesmíru...
  Vyháňa nejaký hmyz,
  Do čerta s hlúposťou a rečou!
  
  Áno, ten muž vôbec nie je voš,
  A ten, ktorý sa narodil, aby navždy vyhral...
  Preto sa nedotýkajte slávneho erbu,
  Hoci nepriateľ sa jednoducho zbláznil!
  
  Nevzdávajme sa protivníkovi,
  Ani na Zemi, ani na modrej oblohe...
  Zapíšte si to do zošita,
  Že vesmírna loď vzlietne ako hravá labuť!
  
  Že budeme veľmi statočne brániť Zem,
  Vedzte, že sme odvážne dievčatá...
  Tu rozprestiera cherubín svoje krídla,
  Bol na nich hodený granát!
  
  Nie, dievčatá nikdy nebudú zametené,
  Na kolená nás nezložia...
  Ako to bolo predtým, Hitler je kaput,
  Tak sa radosť generácií stane slávou!
  
  Stručne povedané, dosiahneme hviezdu,
  A budeme vo svete Panny, Oriona...
  Veľké sny sa stávajú skutočnosťou
  Vybudujeme nádherný, nový poriadok!
  
  A verím, že čoskoro príde čas,
  Keď tí, ktorí boli zabití v boji, budú vzkriesení...
  Víťazstvá otvoria nekonečný účet,
  Kto bude v boji najčistejší, dostane cenu!
  
  Viem, že dokážeme zmieriť ľudí vo svete,
  Jeden: Arab, hinduista a ortodoxný...
  Všemohúci Pán osvieti každého,
  A náš osud bude určite slávny!
  
  Nech šťastie čaká na všetkých ľudí dopredu,
  A večnosť v nádhernej radosti naveky...
  Medzery a nuly skončia,
  A slabí a zmrzačení sú uzdravení!
  
  Tu bude šťastie pre ľudí navždy,
  Aj keď prejdú miliardy rokov v sláve...
  Koniec koncov, sila ľudských myslí je silná,
  Narodili sme sa vo vesmírnej veľmoci!
  
  Vesmír dobyjeme zo žartu,
  Postavíme cestu galaxiou až do konca...
  Poďme cez vákuum v láske, krútení,
  Oslavujme meno Boha Ježiša!
  
  A my sami začneme vytvárať hviezdy naraz,
  Postavme mestá dlhé parseky...
  Lovec sa čoskoro zmení na zver,
  A nech sú ľudia nadovšetko!
  . KAPITOLA č.2.
  Boje s Japonskom pokračovali. Sovietskym jednotkám sa podarilo prelomiť prednú líniu obrany. Ale samuraj tvrdohlavo odolával. Nechceli sa vzdať a bojovali s veľkým fanatizmom. Bojov sa zúčastnili dokonca aj kamikadze míny.
  Alena na svojom tanku IS-7 a jej posádka už dostali veľa zásahov.
  Dievčenská vražedná pištoľ však fungovala.
  Tu je ďalšia prevrátená húfnica.
  Anyuta si všimla a pohla holými, vytesanými nohami:
  - Toto je naša agresívna pasáž!
  Červená Alla poznamenala:
  - Je dobré, že naše brnenie je hrubé a na veľkých svahoch. Inak by to bol chaos!
  Mária zachrapčala:
  - Áno, samuraji bojujú, ako sa patrí! Zajtra je 1. marca a my sme takmer nepokročili. A toto je nepríjemné!
  Olympias zasyčala a spievala:
  Tu je prvá rozmrazená náplasť,
  Vo sne vidím Stalina...
  A posiata mŕtvolami,
  Môj drahý Rus!
  Alenka sa zachichotala a poznamenala:
  - Vaša pieseň je bez optimizmu! Poďme si zaspievať niečo zábavnejšie a chytľavejšie!
  A komsomolské dievčatá na tanku začali jednotne spievať, pričom pokračovali v streľbe holými prstami a nezabudli použiť aj šarlátové bradavky svojich pŕs;
  
  
  
  Som najsilnejšie dievča na svete
  Čo sa zrodilo v čistote...
  Na tejto planéte nie som krajšia -
  Všade sa nám bude dariť!
  
  Nech je Rusko najúžasnejšie zo všetkých,
  Krajina, ktorá dobyla celý svet...
  Nech sa to okamžite stane pre ľudí zaujímavejšie,
  Každý bojovník je skutočný idol!
  
  Budem brániť svätú krajinu,
  Kde sú naši predkovia, verte mi najviac...
  Nájdite ľuďom bosé dievča,
  Je to orol, nie vrabec!
  
  V minulom živote som bol členom Komsomolu,
  Fašisti bojovali tak slávne...
  A dievčenský hlas bol taký jasný,
  A jasná vzdušná duša!
  
  Pri Moskve som bojoval veľmi statočne,
  Dievča bolo v mraze bosé...
  A považujte môj tlak za taký šokujúci,
  Zlomila Fritzovi tvár päsťou!
  
  Na slávu Ježiša, našej zástavy,
  A tiež najväčší Boh Svarog...
  Navždy je s nami najsvätejšia Lada,
  A najjasnejší Biely Boh na svete!
  
  Sme ľudia, ktorí sa narodili do svetla slnka,
  Yarilo nás inšpiroval k hrdinstvu...
  A dievčenská pieseň divoko plynie,
  Tu cherubín rozprestiera svoje krídla!
  
  Strieľal som presne zo samopalu,
  Bosou nohou hodila darček...
  Hodil som svoju sieť na fašistu,
  Vyzerá ako malé dievčatko!
  
  Považujem sa za bojovníka od Boha,
  Vytvorila svet, v ktorom krása...
  V mene najväčšieho Svaroga,
  Krása kvitne v duši krásy!
  
  Bránili sme Kremeľ pred nacistami,
  Dokázali sme zabiť všetkých naraz...
  Nie, dievča nebude prepustené,
  A trafili sme Krauts priamo do očí!
  
  V mene večnej slávy komunizmu,
  Bol som členom Komsomolu, ktorý bojoval bosý...
  Zničíme stáda fašizmu,
  Aby oceľ nepodľahla nepriateľom Rusov!
  
  Dievčatá bojovali pri Stalingrade,
  Ich bradavky sú červené ako rubíny...
  Čoskoro uvidíme komunizmus,
  Bez poznania smútku a melanchólie!
  
  Sme najlepšie dievčatá vo vlasti,
  Som členom Komsomolu takmer nahý...
  Ale zničila Ríšu guľometom,
  Že sa Nemci nedostali do našej spoločnosti!
  
  V mene najžiarivejšieho Ruska,
  Verím, že všetko bude veľmi dobré...
  Veľký Ježiš verí v poslanie,
  Hoci mušle zo sekáča klopú!
  
  V mene našej veľkej vlasti,
  Utečieme zlých fašistov...
  Zastavme stáda divokej hordy,
  Aj keď je zlý zlodej v zúrivom útoku!
  
  Nech meno Ježiš svieti ako slnko,
  Nech Matka Mária dá veľký raj...
  Pre Ladu všemohúceho sme deti,
  A ty bojuj statočne a odváž sa!
  
  V mene našej veľkej vlasti,
  Čo všade dal komunizmus...
  Vidím tváre svätých žiariace z ikon,
  V jednej rodine United Lord!
  
  V mene všemohúceho Svaroga,
  Najvyšší Spasiteľ Kristus...
  Musíme byť ako Boh rodiny,
  Na všetkom Nekonečnom Stvoriteľovi!
  
  Nech Rus zdvihne svoj prapor nad seba,
  Budeme silnejší a múdrejší...
  Aj keď Džingischán útočí strmo,
  Ale my dievčatá sme predsa múdrejšie!
  
  Tak vám hovorím ľudia, choďte do toho,
  Slúžte nám verným ruským bohom...
  A zachráňte duše Rusov v boji,
  Aj keď je to pekelný úder!
  
  Vyhráme, to viem určite
  Budeme schopní poraziť všetkých fašistov...
  Kain nerozdrví bojovníkov vlasti,
  A s hrozivým revom bude medveď žiť!
  
  Všetko urobíme veľmi dobre,
  Porazíme všetkých Fritzov a Mongolov....
  Koniec koncov, bojovať s dievčatami je nebezpečné,
  Obyvatelia Ruska vedia, že sú neporaziteľní!
  
  Ukážme všetci hrozivé úsmevy,
  Zlomíme Džingischánovi rohy...
  V mene nekonečnej slávy,
  Nech je váš osud veľmi jasný!
  
  Áno, my dievčatá budeme krásne bojovať,
  Ukážme najvyššiu triedu na svete...
  Som bojovník a moja duša nie je klaun...
  A Boh odmení Krista za víťazstvá!
  
  Zlomíme bruško Džingischána,
  Na Kalke budú v boji dievčatá...
  Nemožno odolať pekelnej rane
  Milujem Ježiša a Stalina!
  
  Takže rozsekám nepriateľov, ver mi, bez počítania,
  Môžem ich poraziť ako midges...
  Verte mi, naša práca je ťažká,
  Aj keď život je krehký ako hodvábna niť!
  
  V mene Lada, Najsvätejšia Mária,
  Čo dala mladosť a láska...
  My dievčatá máme úplne bosé nohy,
  Zašliapujme protivníka do špiny a krvi!
  
  Kristus príde a mŕtvi vstanú,
  Perún, Yarilo, Biely boh, Svarog...
  Sú jednotní, ľudia úprimne vedia,
  A nad vesmírom je Všemohúca rodina!
  
  Stručne povedané, naše šťastie bude večné,
  Krásne a úžasné po stáročia...
  Nebo aj zem sú vo veľkej moci,
  A nesmrteľnosť a mladosť navždy!
  Potom 150 mm húfnica zasiahla vežu priamo do tupého kĺbu. IS-7 sa zasekol a bojovníci museli tank otočiť a odísť do opravy.
  A potom uvidíš, že bude úplne na roztrhanie. Vo všeobecnosti Stalinova stávka na bleskovú vojnu proti Japonsku zlyhala. Boje sa stali zdĺhavými a prudkými.
  Japonci medzitým pokračovali v riadení a pedáloch.
  Napríklad jedného z priekopníkov chytili. Chlapec má len dvanásť rokov. A začali používať gumené hadice na jeho holé podrážky. Chlapec reval a nariekal, no mlčal.
  Potom na nohy jeho dieťaťa priložili pásiky rozžeraveného železa. Áno, páchlo to, ako keby bolo niečo vyprážané. A táto vôňa bola veľmi príjemná.
  Dieťa stratilo vedomie bolestivým šokom.
  Ale samurajskí kati ho bodli ihlou do krku dieťaťa. A chlapec sa opäť spamätal.
  A príšery mu začali rozžeravenými kliešťami lámať holé prsty na nohách.
  A dieťa opäť omdlelo.
  Áno, čo tam bolo? Chlapca naďalej týrali. Keď skončili s lámaním prstov na nohách deťom, japonskí kati začali pracovať na rebrách.
  Presne to urobili a lámali jedno rebro za druhým. A doslova sa z toho chlapca objavovali kosti. A tak sa to ukázalo ako bolestivé.
  A potom jedno rebro prasklo a zlomilo sa pod horúcimi kliešťami a potom druhé.
  A bolesť bola taká, že chlapec opäť omdlel z divokého utrpenia.
  A samuraj spieval a smial sa. Veľmi sa bavili.
  A začali mučiť komsomolské dievča. V tomto prípade boli elektródy pripevnené na lono Venuše, konečník a šarlátové bradavky prsníka.
  Potom to zobrali a zapli prúd. A cez nežné telo dievčaťa prebehli elektrické výboje.
  A ako trpela a triasla sa. Ako neuveriteľne to všetko bolelo. A telo krásky sa doslova triaslo. Potom jej dali do úst ďalšie elektródy. A opäť zapli vysokonapäťový prúd. A dievča začalo úplne trblietať.
  Bola to naozaj neuveriteľná, divoká bolesť. A ako kričal vyčerpaný komsomolec.
  A naďalej ju trápili divokou zúrivosťou. Keď videli, že prúd dievča neuberá, vytiahli ju na stojan.
  Bosé nohy dievčaťa upevnili do dubového bloku a dobre ich zabezpečili.
  Potom začali na háky vešať závažia a naťahovali nahú, svalnatú krásku.
  Dievčatá stonali, ale stále nechceli prezradiť vojenské tajomstvá.
  Potom jej japonskí kati namazali olejom obnažené chodidlá, až sa leskli.
  A zapálili pod nimi oheň.
  Plameň mäsožrave olizoval dievčaťu obnažené, okrúhle, veľmi zvodné, ružové opätky.
  Kráska sa však nezlomila. Naopak, prestala nariekať. A vzala to s veľkým nadšením a začala spievať s hlbokým citom;
  Chvála bohyni vášne Lade,
  Kto vytvoril pokrývku neba...
  Pre ľudí bude štedrá odmena,
  Pretože svätý Boh vstal!
  
  Nie sú krajšie dcéry Svaroga,
  Že behajú bosí po snehu...
  Budeme požehnaním pre Roda,
  Nešliapte dievčatá čižmami!
  
  Koniec koncov, v Rusku sú impozantné dievčatá,
  Každý chlapec je bojovník z jaslí...
  Hlas prúdi tak nahlas,
  Zloduch bude skrútený do kozieho rohu!
  
  Budeme bojovať za vlasť,
  Moja veľká vlasť...
  Rusi vždy vedeli bojovať,
  Neexistuje spôsob, ako im odolať!
  
  Dali svoje srdcia za Rusko,
  Verím, že tam bude nádherný život...
  Čoskoro otvoríme dvere do vesmíru,
  A poďme nájsť naše povolanie!
  
  Nie, teraz nech zúri búrka,
  Ale Rus nebude váhať navždy -
  Náš bojovník sa nevzdáva bitke,
  Nech sa mu splní jeho sen!
  
  Naša sila je v múdrosti dievčatá,
  Naozaj si sa takto narodil...
  Budeme čmárať zo samopalu,
  Takže iba hore a nikdy nie dole!
  
  Dajte krajine nové zdroje,
  Aby kvitla ako bujný ker ruží...
  a v mene Božom Ježišovi -
  Aby nebolo počuť to prekliate zlé chrumkanie!
  
  Vo vojne sú všetci ľudia bratia,
  Ale zároveň služobníci Satana...
  Sme pripravení otvoriť im svoju náruč,
  Aby boli všetci verní Bohu pokoja!
  
  Nezrazil Wehrmacht na kolená,
  Boli sme schopní prežiť bitky...
  Stalin a veľký Lenin sú s nami,
  Zapíš si to do zošita, chlapče!
  
  Urobíme vlasť takú,
  Že ona sama postaví svet...
  Aj keď sem prišla búrka s kosou,
  Náš Svarog je veľký majster!
  
  Nepriateľ zaútočil náhle a zradne,
  Bol to hrozný rok štyridsaťjeden...
  Ale naši starí otcovia bojovali slávne,
  Rod im pomáha v boji!
  
  Dáme svoje srdcia za Rusko,
  Urobme našu krajinu silnejšou...
  Odvážne otváranie dverí do vesmíru,
  Nič veľké!
  
  Toto je moja krajina, ver mi, svätá,
  Budeme brániť moskovských rytierov...
  Dievča vbehne do záveja bosé,
  Prebudenie starodávneho sna!
  
  Nie, my dievčatá sme sa nezrútili v boji,
  A bojovali s odvahou...
  A niekedy dievčatá bojovali tak tvrdo,
  Je tu plný trest!
  
  Vedzte, že nás Rusov nikto neuškrtí,
  Môžeme zrovnať hory, vtipne...
  Oddať svoje duše Bohu,
  Skúšky zložíte s A!
  
  Boh sa narodil v ťažkých časoch,
  Neďaleko Moskvy, keď zahrmí búrka...
  Lada zarobila naše míle,
  A nechajte slzy padať!
  
  Ruské dievčatá sú vznešené
  Každá požehnaná panna má podobu...
  Ver mi, taký jasný hlas,
  A päsť dievčatám je monolitická!
  
  Verím, že všetko v krajine bude skvelé,
  Viem, že všetko prekvitá...
  Aj keď je niekedy nebezpečné bojovať,
  Otvoríme úplný účet zneužitia!
  
  V roku 1941 sme stáli spolu,
  Rytieri držali Moskvu...
  Čoskoro tu bude komunizmus,
  Prinesiem zástavu vlasti!
  
  Stalingrad sa stal impozantnou cestou,
  Kde sa spojili dvaja impozantní...
  Dievča bojuje bosé
  Jej manžel je samozrejme komunista!
  
  Tam nepriateľ hodil "tigre"
  Ale vôbec mu to nepomohlo...
  Áno, führer márne mumlal hry,
  Ste krehká sklenená planéta!
  
  Nerobte dievčatám rozmary
  Sami sa neodvážime uvoľniť...
  Nepriateľ zanechal príliš veľa sadzí,
  Skúšku aj tak spravíte s A!
  
  Cesta do Stalingradu je určite slávna,
  Je to len slnko nad krajinou...
  Zlý Kain bude zničený,
  Je v gehenne so Satanom!
  
  Rusko je vždy svätá krajina,
  Obsahuje Perúna a Ježiša Krista...
  Aj keď je pravda niekedy zlá,
  Muž nedorástol k šťastiu!
  
  Podiel Rusov je šikovne bojovať,
  A poraziť nepriateľov Ruska...
  Aj keď majú Krauti silu Lucifera,
  Ale naša armáda sa stala mocnou!
  
  V komunizme sveta je spása,
  Prekonať hory mŕtvol...
  Nebudeme prosiť svojich nepriateľov o odpustenie,
  Aj keď medveď zúri v zúrivosti!
  
  Boh Perún vrhá blesk,
  Rád bije tých zlých...
  A sme silnejší ako naši nepriatelia,
  Ak armáda cvičí do boja!
  
  Áno, Svarog je veľký bojovník svetla,
  Bude schopný urobiť niečo, čo sa nedá urobiť ručne...
  Potom budeš hodný slávy,
  Rusi, verte mi, nie sú blázni!
  
  Všetko zostáva v našej sláve,
  Čo je krásne ako farba mája...
  V nebi bude miesto pre padlých ľudí,
  Čo zúrivo kričali - banzai!
  
  Vedzte, že nemôžu vydržať poníženie,
  Môžeme vytvoriť úplný Eden...
  Za Rusko sa pomstí Krauts,
  Aspoň im Sam dokonca pomáha!
  
  Rusi obdivovali západ slnka,
  Ten rubín osvetľuje cestu...
  Za zlých bude veľká odplata,
  Naša Rus sa nedá ohnúť zdvihákom!
  
  Začneme nahlas obdivovať,
  Sila veľkej vlasti slonov...
  Spolu so žiarivým tímom
  Najlepšia Lada zo synov!
  
  Dievčatá v zime behajú bosé,
  Toto je ich veľká hviezda...
  Zajace tiež behajú bosé
  Lada bude s nami navždy!
  
  Boh stvoril planéty z atómu,
  Vytvoril priestor iba slovom...
  Spievajú sa hrdinské skutky,
  A nepriateľ dostane úder!
  
  Bude tam obdiv človeka,
  Vždy bojovať a snívať...
  Takže od okamihu do konca času -
  Nech tvrdo bojujú v boji!
  
  Tváre slnka žiaria v diaľke,
  A dúha sa leskne, ver mi...
  A nepriateľ je veľmi divoký,
  Prirodzene, je to v podstate šelma!
  
  V krajine sú krásne dievčatá,
  Že vedia poraziť nepriateľov...
  Určite majú jasný hlas,
  Najlepší synovia na svete!
  
  My Rusi nezmizneme,
  Vo všetkom sa verí našej pravde...
  Koniec koncov, budeme mať takých sudcov,
  Poďme rozbiť teroristov na kusy!
  
  Naše dievčatá žiaria svojimi podpätkami,
  S holou ružovou podrážkou...
  A snehové záveje sa topia pod tvojimi nohami,
  Je horúco vidieť krásu naboso!
  
  Pekné dievčatá,
  Bez námahy rozdrvil nepriateľa...
  Hoci stream hrá veľmi nahlas,
  Horda postupuje v plameňoch!
  
  Môžeme robiť všetko veľmi cool,
  A dosiahnite vernosť vo svojom sne...
  A nepriateľ hlúpo zaútočí,
  Zasiahnite jeho fúzy mečom!
  
  Poznám našich oceľových rytierov,
  Ver mi, silnejších ich nenájdeš...
  Dali fašistom tvrdú facku po rohoch,
  Aspoň nevyzerá na viac ako na dvadsať!
  
  Dievčatá, ktoré sa smejú
  Vycenili zuby vo svojej sláve...
  A ich oči sú ako taniere,
  Hlas je žiarivý slávik!
  
  Dievčenské cvičenia sú skvelé,
  A predstavujú si tú hrôzu v bitke...
  Krásky sú také nádherné,
  Aspoň občas sa zamračí!
  
  Predstavte si svet ako tento, budú tam ľudia
  Komunizmus je zrodom vyšších mocností...
  A krása ťa nebude súdiť,
  Aj keď je človek hlupák!
  
  Teraz prichádza vojna z východu,
  Pekelná horda útočí...
  S nami je sila veriaceho bojovníka Svaroga,
  Dievča zničilo Chána jedným dúškom!
  
  Viem, že každého možno obdivovať
  Vedieť, kto bojuje za vlasť...
  A bojovník sa narodil odvážny,
  Po smrti ísť do neba!
  
  Budeme schopní urobiť Rusovi radosť,
  Oslavujúci Rod po stáročia...
  V záujme Matky Svätej Rusi,
  So silou veľkej päste!
  
  Ver mi, moja vlasť je krásna,
  V Arktíde kvitnú jablone...
  Naši ľudia sú skvelí, pravoslávni,
  Splnil sa mi sen!
  
  Môžeme vytvoriť akýkoľvek cloud,
  A porazte šialeného nepriateľa...
  Náš tím bojovníkov je taký lietajúci,
  Premení dravé plazy na hru!
  
  V Rusku je všetko také cool,
  Stvoriteľ do toho vložil svoje srdce...
  Sadista Malyuta bude zdrvený,
  Sen bude mať veľa sily!
  
  Kristus príde a svet vstane z mŕtvych,
  Ľudia v sláve budú navždy...
  Bojujeme čestne za Rusko,
  A poznaj našu oceľovú ruku!
  
  Dievčatá sú obdivované
  Čo dokáže dobyť vesmír...
  Roztrhajú všetky siete,
  Retiazka je pre nich len vlákno hodvábu!
  
  Ver mi, nikdy sa nevzdáme,
  Nikdy nepadneme pod nepriateľa...
  Keby sa Fuhrer jednoducho zbláznil -
  Odlomíme mu rohy!
  
  Človeče, staneš sa silnejším ako všetci ostatní,
  Dokážete dobyť okraj vesmíru...
  Nehovor nezmysly, slaboch,
  Verte, že nás Slovanov nemožno zlomiť!
  
  Sila miliónov bude s nami,
  Dokončíme nepriateľa, ver mi...
  Mnoho panenských légií,
  Práve zasiahli cieľ!
  
  Víťazstvo už prichádza,
  Do Berlína sme vstúpili triumfálne...
  Kto zomrel v rozkoši raja,
  A posvätný cherubín sa vznáša!
  
  LUKAŠENKO SA NESTALO PREZIDENTOM
  ANOTÁCIA
  Vrecková ústredná volebná komisia odmietla zaregistrovať Alexandra Lukašenka ako kandidáta na prezidenta Bieloruska. A vyhral Vjačeslav Kebič, premiér a de facto hlava Bieloruska. História išla inak. Vrátane Ruska, kde sa v roku 1996 stal prezidentom Vladimir Volfovič Žirinovskij.
  . KAPITOLA č.1
  Aj v Bielorusku mohlo byť všetko inak. Vjačeslav Kebich, vtedajší faktický vládca Bieloruska, nariadil zablokovanie registrácie Alexandra Lukašenka. A to neviedlo k masovým nepokojom. No niektorí kandidáti majú viac, iní menej. V dôsledku toho Zenon Poznyak vstúpil do druhého kola proti Kebichovi. A v druhom kole, vďaka podpore Ruska, odpornej povesti Zenona Poznyaka a jeho nadmernému radikalizmu, Kebich vyhral a stal sa prvým prezidentom Bieloruska.
  Samotný Lukašenko na vrchol nikdy nevystúpil. Bielorusko vstúpilo do rubľovej zóny. A v ňom začala obiehať ruská mena. Na jednej strane je to plus, no na druhej, podobne ako v Rusku, začalo dochádzať k omeškaniam s vyplácaním dôchodkov a miezd, čo viedlo k určitým konfliktom a nepokojom.
  Napriek tomu Kebich dokázal udržiavať dobré vzťahy so Západom. A Jeľcin mal spoľahlivého spojenca, ale nie takého radikálneho. V Rusku sa priebeh dejín trochu zmenil. Na rozdiel od agresívneho Lukašenka Kebich radil Jeľcinovi, aby nebojoval v Čečensku. A Jeľcin tam neposlal jednotky. Namiesto toho sa spoliehal na proruskú opozíciu. Konfrontácia v Čečensku sa však naťahovala. A stala sa farebnou. Kde sú Dudajevci, kde sú ostatné sily?
  Napodiv, absencia vojny na Kaukaze prospela Vladimírovi Žirinovskému. LDPR zostala hlavnou a najpopulárnejšou opozičnou silou v Rusku. A hlavný boj v prezidentských voľbách sa odohral medzi Žirinovským a Jeľcinom. V zásade by sa to mohlo stať aj v reálnej histórii, ak by Vladimír Volfovič nepodporil vojnu v Čečensku, a tým by stratil významnú časť protestujúcich voličov.
  A médiá aktívne podporovali konfrontáciu medzi Jeľcinom a Žirinovským. Bolo tam veľa PR, veľa propagandy. Avšak na rozdiel od skutočnej konfrontácie: komunisti proti Jeľcinovi, kde mali úrady isté propagandistické tromfy, so Žirinovským to bolo ťažšie. Hoci z neho urobili fašistu.
  Ale v podmienkach prebujnenej kriminality, chaosu, korupcie a mafie mnohí Rusi nepovažovali fašizmus za také veľké zlo. Koniec koncov, Veľká vlastenecká vojna sa odohrala už dávno a neboli to tí istí fašisti. Vtedy boli zlí nemeckí fašisti, ale teraz budú asi lepší Rusi. Ale z ekonomického hľadiska Adolf Hitler skutočne vytvoril v Nemecku zázrak.
  Takže Vladimír Volfovič bol dokonca nejakým spôsobom hrdý na to, že ho porovnávajú s Hitlerom, a snažil sa na to hrať.
  Veľkú nevýhodu mali aj komunisti. Ľudia si ešte veľmi dobre pamätali - prázdne regály, totálny nedostatok, karty a kupóny, najmä z čias Gorbačova. A Gorbačovove časy boli ako komunistická vláda.
  Ľudia, najmä ženy, ktorí stáli v rade, sa nechceli vrátiť do starých komunistických čias. A to hralo proti Zjuganovovi. A za Hitlera, najmä pred vojnou, bol kapitalizmus, čo znamená, že neboli prázdne regály. A sám Žirinovskij, hoci urobil veľa populistických vyhlásení, nesľuboval návrat do bývalých čias. A sľúbil v prvom rade poriadok, udusiť zločinnosť a ukončiť nezamestnanosť. Ale Hitler v Nemecku potlačil zločin, skoncoval s nezamestnanosťou a nastolil poriadok.
  A len za dva mesiace dobyl celú Európu. To znamená, že šikovnou hrou a kampaňou môžete svoje porovnávanie s Hitlerom obrátiť vo svoj prospech. Jeľcin to teda mal oveľa ťažšie ako so Zjuganovom. Ak to druhé spôsobilo antipatiu u mnohých už na genetickej úrovni - nedostatok a prázdne regály, a dokonca aj stalinistické represie. Ani medzi vojnovými veteránmi nie všetci odmietli fašizmus.
  Navyše to bolo ako náš ruský fašizmus. Ekonomike sa nedarilo. A aj bez Čečenska mal Jeľcin nízke hodnotenie. A krajina vymierala a zúrila bandita a zločin. A ešte väčší ako v skutočnej histórii. Vojna v Čečensku teda viedla k množstvu obmedzení slobôd, ktoré znížili kriminalitu, no jej absencia v trestnom zmysle ju len zhoršila.
  Ukázalo sa teda, že Žirinovskij má oveľa viac tromfov ako Zjuganov.
  Treba si uvedomiť, že v reálnej histórii Žirinovskij vo voľbách v roku 1996 zlyhal na plnej čiare. Ale hlavný dôvod jeho zlyhania: chýbala inšpirácia a viera v konečné víťazstvo. A tu je celá konfrontácia medzi ním a Jeľcinom, matný Zjuganov je v tieni a Žirinovskij je v plameňoch. A tento politik, keď je na svete, je skutočne schopný robiť zázraky. Žirinovskij je navyše stále mladý a plný sily.
  A neuteká pred televíznymi debatami, na rozdiel od Zyuganova, ktorý sa už bál strčiť hlavu na obrazovku.
  Okrem toho Žirinovskij vyzeral dokonca mladšie, nebol holohlavý ako Zjuganov a nebol sivovlasý ako Jeľcin. A to tiež fungovalo v jeho prospech.
  Hoci bola Zjuganovová o trinásť rokov mladšia ako Jeľcin, navonok nepôsobila dojmom mladej a sviežej líderky. Ale Žirinovskij, ktorý bol o pätnásť rokov mladší ako Jeľcin a navonok so svojou zbesilou energiou, sa zdal oveľa energickejší a silnejší ako tento poháňaný starý muž.
  A to ovplyvnilo priebeh volieb.
  Ukázalo sa však, že Zjuganov bude tretí. Koho by však mal podporiť v druhom kole? Konfrontácia s Jeľcinom zašla príliš ďaleko. A Žirinovskij, hoci nie je komunista, je ľavičiar, a nie antikomunista. A sľubuje komunistom portfóliá.
  Ale Swan je jazykom viazaný a hlúpy a nikdy sa k tomu nedostal. Voľby teda mali iný scenár. Žirinovskij získal v prvom kole viac hlasov ako Jeľcin a v druhom získal podporu Zjuganova. A výsledkom bolo, že Jeľcin vyfúkol druhé kolo s obrovským rozdielom. Navyše v druhom kole hlasovalo za Jeľcina menej ľudí ako v prvom. A Vladimír Žirinovskij sa stal novým prezidentom Ruska. A to sa ukázalo ako triumf Vladimíra Volfoviča.
  Oproti očakávaniam sa však kurz Ruska príliš nezmenil. Žirinovskij nezhoršoval vzťahy so Západom. Drobnými úpravami nadviazal na predchádzajúce reformy. A ani komunisti vo vláde do toho príliš nezasahovali.
  Pravda, niečo sa zmenilo. Pribudlo policajtov, ktorí sa premenovali na políciu a boj s kriminalitou sa sprísnil.
  Nakoniec v roku 1999 militanti spustili inváziu do Dagestanu a Žirinovskij bol nútený začať kaukazskú vojnu. Hoci to nechcel.
  Aj v prípade Juhoslávie to bol Žirinovskij, kto presvedčil Miloševiča, aby neprešiel bombardovaním, ale akceptoval podmienky Západu.
  Ekonomika začala, aj keď nesmelo, rásť a cena ropy začala stúpať.
  Vojna v Čečensku bola šancou zvýšiť jeho hodnotenie a byť znovu zvolený na druhé funkčné obdobie. Okrem toho Vladimír Žirinovskij pripravil aj referendum o zrušení limitu dvoch volebných období. A toto bol jeho plán na autoritársku vládu. A vojna proti Čečensku prebiehala brutálne. Okrem toho došlo k teroristickým útokom v Moskve a Volgodonsku. Čo Žirinovskij rozvážne a cynicky využil.
  Počas vojny bolo jednoduchšie byť zvolený na druhé funkčné obdobie, a to sa stalo už v prvom kole. A v referende boli zrušené dve volebné obdobia a Žirinovskij zostal bez obmedzení. Tak sa to stalo.
  V Bielorusku v roku 1999 sa tiež skončilo prvých päť ročníkov Vjačeslava Kebicha. Ekonomická situácia nebola veľmi dobrá, no začal sa istý nesmelý rast. Plus propaganda a administratívne zdroje. A Lukašenko sa opäť nesmel zúčastniť volieb - vždy je na čo sa sťažovať.
  A Kebich bol znovu zvolený, aj keď s problémami. A opäť bol proti nemu v druhom kole Zenon Poznyak. Kebich v reálnej histórii nezbieral taký záujem ako Lukašenko. Svoju moc však držal pevne. V Bielorusku bola v roku 2000 prijatá nová, autoritatívnejšia ústava a podmienky prezidenta Kebicha boli resetované.
  Žirinovskij obsadil Čečensko, no Rusko tam muselo viesť dlhotrvajúcu vojnu s partizánmi.
  Problém bol v tom, že Čečenci už boli na de facto samostatnosť zvyknutí. Ruské jednotky tiež utrpeli ťažké straty počas útoku na Groznyj. Pravda, Žirinovskij ovládal médiá a dokázal sa vyhnúť poklesu sledovanosti a masovému protivojnovému sentimentu. A to bolo tiež plusom jeho vlády.
  Rast cien ropy a plynu a ekonomický rast vo všeobecnosti posilnili moc diktátora. Vo funkcii si nepredĺžil, no pravidelne vyhrával prezidentské voľby. Čo sa stalo v tom istom roku ako tie americké. Ale bez obmedzenia dvoch volebných období. Zahraničná politika Žirinovského bola opatrná. Nebol to druhý Hitler, ale oveľa zdržanlivejší a snažil sa udržať rovnováhu síl. V roku 2014 sa však stal Majdan a on neodolal pokušeniu vrátiť Krym Rusku. Žirinovskij však na rozdiel od Putina netvrdil viac a jeho spravodajské služby neorganizovali vzburu na Donbase.
  Naopak, všetko sa robilo mimoriadne opatrne. A záležitosť sa skončila relatívne malými sankciami a miernou studenou vojnou. Povedzme, že na pozadí ekonomického rastu to nie je zlé.
  Potom však vypukol koronavírus. Kebich, ktorý si opäť prestavil termíny, zomrel. A v Bielorusku sa konali nové voľby. Lukašenko už bol v tom čase zabudnutý a objavili sa nové postavy. Moc získal mladší premiér Kolbasco, ktorý sa stal prezidentom.
  A čoskoro sa Rusko ponorilo do smútku po smrti Žirinovského na koronavírus. A to sa tiež ukázalo ako rana pre krajinu.
  Medzitým Taliban začal útok na Tadžikistan. Prelomili obranu a obkľúčili ruskú základňu. A začala sa nová afganská vojna.
  A samozrejme, bojovné a krásne dievčatá, ako vždy, sú pripravené bojovať.
  Natasha vypálila dávku zo svojho samopalu a odrezala bojovníkov Talibanu. Potom so smrteľnou silou hodila citrón holými prstami. Roztrhala mudžahedínov na kúsky a spievala:
  - Sme mierumilovní ľudia, ale náš pancierový vlak
  Podarilo sa mi zrýchliť na červené limity!
  Budeme bojovať za svetlejšie zajtrajšky!
  Dajme si pusu!
  A bojovníčka sa z plných pľúc zasmiala. O nej treba povedať, že je taká veselá.
  Zoya, ktorá čmárala zo samopalu a kosila desiatky dushmanov, tiež hromžila:
  - Budúcnosť je naša sláva,
  Ukážeme najvyššiu triedu!
  A holými prstami na nohách odhodí vražedný dar anihilácie. Taká je, povedzme, bojovná a agresívna žena. V ktorej je toľko energie a sily.
  Augustína štebotala s veľkým duchom a jej medenočervené vlasy sa roztiahli, ako keby to bola skutočná kométa. Dievča to vzalo a agresívne tweetovalo:
  - Sláva našej vlasti,
  Si vyšší ako všetky krajiny...
  Sme hodní poriadku,
  Zničte Taliban!
  A dievča tiež vzalo a holými prstami, svojimi pôvabnými, opálenými nohami, hodilo vražedný dar smrti. Takto sme skončili my, veľmi agresívne, tvrdé a bosé dievčatá.
  A Svetlana je tiež v boji. A stavia ich z guľometov s veľkou, smrtiacou silou. Je to špičková bojovníčka. Strieľa presne a presne.
  A jej vlasy sú ako biele, svieže, snehové. A holé prsty vrhajú dary ničenia s vražednou silou.
  Svetlana spievala s úsmevom:
  - A riadi loď,
  Cez dážď a hmlu...
  Krutý a zradný -
  Bojovník Talibanu!
  Tieto dievčatá, musím povedať, sú schopné hory prenášať. A sú veľmi krásne schopní bojovať. A odhalili svoje zuby, ktoré sa leskli ako perly.
  Toto sú krásky. A tak Natasha odhalila šarlátovú bradavku svojho prsníka a stlačila ju na gombík bazuky, čím zničila a roztrhala Taliban.
  Bol to skutočne agresívny a bojovný výkon.
  A na oblohe bojujú stormtrooperi. Sedia na nich veľmi krásne dievčatá.
  Albina holými prstami stlačila tlačidlo joysticku, čím vyslala vražedný blesk smrti, a zavrčala:
  - Dievčatá lietajú ako orly,
  Budeme schopní dobyť hlavné mesto v boji!
  Je to taká očarujúca blondínka, povedzme.
  A Alvina, ďalšia blondínka v bikinách, bojuje ďalej. Stlačí teda jahodovú bradavku svojho prsníka na gombík a vyletí raketa kolosálnej ničivej sily. A zasiahne jednotky Talibanu ako šialené.
  Toto si dievčatá zobrali a začali. Sú veľmi, povedzme, agresívni a bojovní.
  Dievčatá však, samozrejme, bojujú aj na tanku. Aj tu sú na tom najlepšie zástupkyne nežného pohlavia. A sú, samozrejme, bosé a v bikinách.
  To sú, povedzme, také pozoruhodné krádeže, že si s nimi nevie nikto dať rady. Keď začnú, neprestanú.
  Elizabeth, ktorá bojovala na tanku a pomocou holých prstov na nohách posielala smrtiace granáty, spievala:
  Bola to taká úžasná krajina
  Volalo sa to sovietske impérium...
  Zlý Satan to zničil,
  Je najvyšší čas zavolať na jeho odpoveď!
  
  Lenin tomu vládol - len ideál,
  Kto urobil vlasť veľkou...
  A vládu odovzdal Stalinovi...
  Rozdrvil impulzy divokej hordy!
  
  Nech naša vlasť kvitne,
  Brezy, topole, duby, jarabiny...
  Zničím armádu fašizmu -
  Veď Rusi sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Rusko bude slnkom nad Zemou,
  Jeho lúče, hviezdy a kométy...
  Stanete sa najlepšou krajinou
  V ňom sa oslavujú hrdinské činy!
  
  ZSSR, keď nádherne kvitol,
  A viedol krajinu za ruku ku komunizmu...
  Ale plešatý zničil svojho osla,
  Vzdať to hnusnému fašizmu!
  
  Ale verím, že našu Rus nemožno prekonať,
  Svieti ako slnko nad zemou...
  Mocný Rus, Boh bieleho medveďa,
  A bude miesto v ušľachtilom raji!
  
  Milujete Rusko celým svojím srdcom,
  Ona je naša veľká vlasť...
  Aj keď Sam otvorí ústa k zemi,
  A monštrum s tisíckami tvárí útočí!
  
  Svetlana je naša jasná hviezda,
  Čo sľubuje šťastie a slobodu...
  Splňte si veľký sen -
  Budujme komunizmus, verme ľuďom!
  
  Nikto nemôže rozdrviť krajinu
  Ktoré meno, verte mi, je Rusko...
  Odstráňte Satana z moci -
  Kristus, veľký mesiáš príde!
  
  A Lada bude s nami navždy,
  A vybudujeme praktický komunizmus...
  Uplynú storočia a minúty rokov,
  Budeme mať najspravodlivejší systém!
  
  Veľký sen našej vlasti,
  Urobte zo sveta najbúrlivejší a najkrajší...
  Máme hory, rieky a lesy -
  Všetko bude veľmi čisté a spravodlivé!
  
  Hlavným mestom našej vlasti je Moskva,
  Hlavnými mestami však budú aj Kyjev a Minsk...
  Mongolská horda bola porazená,
  Všemohúci Boh nám pomohol vyhrať!
  
  Nie, ver mi, Rusov nemožno zlomiť,
  Všetci slovanskí bratia sa zjednotia...
  Lovec sa čoskoro zmení na zver,
  A my sme bojovníci, verte, že sme stále v pohybe!
  Dievčatá v tanku spievali zborovo a ich hlasy boli také žiarivé a doslova sa trblietali ako strieborné zvončeky.
  Tieto dievčatá sú jednoducho super.
  Elena spievala s veľkým sebavedomím:
  - S nami dievčatami bude všetko veľmi cool,
  Ľahko môžeme letieť na Mars...
  Nech tí, ktorí majú veľa peňazí,
  A niekde divoko škrípe a reve medveď!
  A Elena so svojou šarlátovou prsnou bradavkou vezme a stlačí tlačidlo joysticku a vyletí projektil veľkej smrtiacej sily.
  Dievča bude spievať ako odpoveď:
  - Odvážne pôjdeme do boja o moc Sovietov,
  A vymažeme všetkých nepriateľov v boji za toto!
  A Ekaterina tiež stlačí gombík jahodovou bradavkou a poďme liať olovený dážď na protivníkov zo samopalov. Konkrétne ich kosenie.
  Zároveň dievča spieva:
  Stretneme sa večer,
  Zmáčame všetkých duchov...
  Stretneme sa večer,
  Hovor po čínsky!
  A potom to dievča vezme a stlačí holú, okrúhlu pätu na pedál. A bude fungovať niečo veľmi deštruktívne a smrteľné. A na Taliban padne nášľapná mína kolosálnej sily.
  Toto je miesto, kde dievčatá tweetujú:
  - Sláva, veľká sláva,
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Bude to veľká sila
  Keď ľud burácal!
  A bojovník sa bude smiať.
  A potom Euphrosyne vezme rubínovú bradavku prsníka, keď stlačí tlačidlo joysticku. A obrovská, kolosálna ničivá sila ihlového projektilu bude fungovať. To je, keď škrupina pri výbuchu rozptýli ihly v rôznych smeroch. Čo je veľmi efektívne a deštruktívne.
  A potom dievča použije holé prsty na nohách.
  Tu sa bojuje...
  Dievčatá z Ruska sa proti Talibanu postavili dôkladne. Tu je jedna kráska, ktorá tiež používala šarlátovú prsnú bradavku - toto je Veronica. A pancier z bazuky vypálený smrtiacou silou.
  A rozptýlil mudžahedínov na všetky strany.
  Veronika to vzala a zaspievala:
  - Nech je cieľ,
  Dopredné dynamo...
  Na pokraji faulu -
  Úplná rana!
  A bojovníčka vypustí citrón holými prstami. A vybuchne a zničí mudžahedínov.
  Alice strieľa aj z ostreľovacej pušky. Zabíja dushmanov a zároveň spieva:
  Nie je nič silnejšie ako vojenská oceľ,
  Vo vesmíre nie je silnejšia armáda...
  Dievčatá prelievali rieky krvi,
  A nemajú inú cestu!
  Angelica hodila granát holými prstami so smrtiacou silou. Roztrhala tucet mudžahedínov a zaškrípala:
  - Dokážeme všetko, nádherné dievčatá,
  A v mraze chodíme bosí!
  Potom bojovníčka stlačila jahodovú bradavku svojho prsníka na gombík smrtiacej bazuky.
  A uvoľnil dar anihilácie so smrtiacou silou. A zabila veľa Talibanu.
  Anastasia Vedmakova útočí na mudžahedínov zo vzduchu. Posiela vražedné dary smrti od stormtroopera. A na pozície Talibanu pršia rakety. Mnoho moslimských vojakov na to zomiera.
  Súčasne dievča spieva;
  Krajina, kde si slobodný,
  V ktorej je každý Pán proletárom.
  Premeníš sa na rubeľ a nikel,
  V zime je v snehových závejoch k dispozícii solárium.
  
  V ňom je jasná červená vlajka komunizmu -
  Čo nám sľubuje nesmrteľnosť!
  Vyjadrime svoju lásku k vlasti v poézii -
  Šťastie bude navždy, verte tomu!
  
  Lídri sú niekedy rôzni...
  Nie každý vodca je ako múdry Stalin.
  Ale každý z nás je vždy hrdina,
  Keď myseľ aj vôľa zosilneli!
  
  V poslednom mesiaci statočnej jari,
  Vojaci obsadili Prahu.
  Sme verní našej vlasti ako anjeli,
  Rozkaz nám bol daný - bojovník neustúpi ani o krok!
  
  Ak prišla smrť, prekríž sa,
  A Pán let do raja, kde sú jarabiny...
  Náš Duch bude navždy stúpať hore,
  Zdoláme mohutné vrcholy!
  
  Koniec koncov, po smrti je život opäť rieka,
  V ňom sa plavíme ako meteorický čln!
  Vzývania presvätej Bohorodičky,
  Neopováž sa tolerovať porážku a hanbu!
  
  Impérium, pretože je to Božie svetlo,
  Všemohúci prikázal Rusku vládnuť!
  Naše šťastné roky nebudú mať konca,
  Obsluhe sa medze nekladú - utiahnite si batoh!
  
  Slovania spolu je naše motto -
  Buďte mužom podriadeným kráľovskej moci!
  Divadlo sveta je plné herečiek,
  Trháme čeľuste pekelného hnevu!
  Akulina Orlová, vedúca bitku na druhej strane na bojovom útočnom lietadle, kopala nepriateľa holými prstami na nohách a štebotala:
  - Ruského cára netreba - je to extra parazit!
  A odhalí svoje perleťové zuby.
  Potom stlačí rubínovú bradavku na gombíku a vyšle raketu kolosálnej ničivej sily.
  A ako zaútočiť na Taliban v smrteľnom rozsahu.
  Akulina to vzala a zaspievala:
  Satan nás neporazí,
  Moja vlasť je najkrajšia na svete,
  Preslávte sa krásnou krajinou...
  Potešia sa v ňom dospelí aj deti!
  
  Nech v ňom nádherne kvitnú konvalinky,
  A cherubíni hrajú slušnú hymnu...
  Fuhrer bude kaput,
  Rusi sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Členovia Komsomolu bežia bosí,
  Dupali po snehu holými pätami...
  Hitler, vyzeráš super
  Prejdem ťa v tanku!
  
  Dokážeme poraziť nacistov?
  Ako vždy sme bosé dievčatá...
  Náš najimpozantnejší rytier je medveď,
  Každého zabije samopalom!
  
  Nie, my dievčatá sme už veľmi cool,
  Doslova roztrháme všetkých nepriateľov...
  Naše pazúry, zuby, päste...
  Postavíme miesto v nádhernom raji!
  
  Verím, že bude cool komunizmus,
  Krajina v nej kvitne, verte radám...
  A žalostný nacizmus zmizne,
  Verím, že tvoje skutky budú oslávené!
  
  Verím, že krajina bude divoko kvitnúť,
  Od víťazstva sme späť k víťazstvu...
  Porazte Japonca Nikolaja,
  Samuraj sa bude zodpovedať za podlosť!
  
  Nenecháme sa nakloniť,
  Rozdrvime našich nepriateľov jednou ranou...
  Nech sa lovec premení na zver,
  Nie nadarmo sme rozdrvili Wehrmacht!
  
  
  Never nám, že sa vzdáme,
  Rusi vždy vedeli bojovať...
  Nabrúsili sme naše bajonety oceľou,
  Fuhrer sa stane obrazom klauna!
  
  Takto vyzerá moja vlasť,
  Hrá v ňom ruský akordeón...
  Všetky národy sú priateľská rodina,
  Ábel triumfuje, nie Kain!
  
  Čoskoro bude ZSSR v sláve,
  Aj keď je náš nepriateľ krutý a zradný...
  Dáme príklad odvahy,
  Ruský duch bude oslávený v bitkách!
  Margarita Magnetic tiež vezme farby prezretých jahôd a stlačí bradavkou tlačidlo na gombíku. Vražedná strela zasiahla Taliban a zničila ich doslova po desiatkach.
  Potom dievča spievalo:
  -Musíme nás rešpektovať, aby sme sa báli,
  Výčiny dievčat sú nespočetné...
  Vieme, ako veľmi dobre bojovať,
  Satan bude zničený!
  
  NEPOKÁZAJTE S ONIŠOM
  V novembri 1941 Hitler nečakane ponúkol mier Stalinovi. Riešenie, ktoré sa nikomu, kto pozná skutočnú situáciu, zdá nepravdepodobné.
  Zdá sa, že Nemci sa chystajú dobyť Moskvu. A prečo ponúkať mier v tejto situácii?
  Ale Hitler, ako viete, mal veľmi rozvinutú intuíciu. A cítil, že Moskvu nevezmú. A ak áno, potom je čas, keď je Stalin zastrašovaný, ponúknuť mier. Prirodzene, nie všetci vojenskí muži s tým súhlasili, ale Hitler mal moc a autoritu.
  Mierové podmienky navyše sľubovali, že budú pre Nemcov výhodné. V skutočnosti Ukrajina prechádza do Nemecka a s ňou čierne pôdy a poľnohospodárstvo, ako aj Bielorusko, pobaltské štáty a oblasť Smolensk.
  Stalin vo všeobecnosti súhlasil, že sa vzdá všetkého, čo už Nemci zajali.
  Sevastopoľ padol do rúk Nemcov. V reakcii na to Krautovci opustili moskovský región. Leningrad zostal za ZSSR a vytiahol sa preň koridor. Nemci súhlasili s opustením Leningradskej oblasti výmenou za Vorošilovogradskú oblasť a Doneckú oblasť, ktoré Nemci ešte úplne neokupovali.
  Vo všeobecnosti dostali nacisti Donbass s jeho uhlím, kovmi a továrňami, ložiskami bauxitu a poľnohospodárskou pôdou, celý Krym a dokonca aj časť južného Donu. Nemci opustili Leningradskú oblasť, Moskvu, Tulu, časť Rževa, Kalininskú oblasť. Výmenou za časť Donbasu, časť Donu s bohatými černozemami a Sevastopol. Fíni dostali Petrozavodsk a čo sa im podarilo ukoristiť. Rozišli sme sa priateľsky.
  Okrem toho sa ZSSR zaviazal dodávať ropu za nižšie ako trhové ceny a platiť veľké výkupné za vojnových zajatcov.
  Stalin v obave, že prehrá vojnu a Moskva, súhlasil s takýmito podmienkami. Na samom vrchole úspechov Wehrmachtu.
  No, Hitler, ktorý mal nadprirodzený inštinkt, si uvedomil, že toto je tá najlepšia možnosť.
  Vojna so ZSSR sa skončila. Nacisti najskôr začali presúvať jednotky do Afriky. Navyše Briti začali útok na Rommela. No a čo potom? A Fritz vzal a vylodil jednotky na Malte. Samozrejme, najprv tam bombardovali Britov.
  Ďalším je, samozrejme, útok na Gibraltár. Hitler sa osobne stretol s Francom.
  Videli ste, aké silné je Nemecko. Porazil ZSSR. Zajala štyri milióny Rusov a mnoho tisíc tankov. Španielsko je pre nás ako ťah na mape. Budeme obsadzovať, ak nenecháte vojská prejsť. A ak vám to chýba, môžete si niečo zaobstarať v Afrike. Navyše, Británia je odsúdená na zánik a nikam nepôjde!
  Franco, ktorý si uvedomil, že Španielsko môže byť okupované a nie je šanca, súhlasil.
  Útok na Gibraltár bol úspešný a pomerne rýchlo. Citadela padla. A potom Nemci vstúpili do Rovníkovej Afriky.
  Briti utrpeli obrovské straty. Boli zajatí ako prísavky.
  Rommel porazil Britániu v Líbyi a začal ofenzívu v Egypte. Zajatá Alexandria.
  Potom vyšiel von a prekročil Suezský prieplav. Nemci nadviazali na svoj úspech a dobyli Irak, Kuvajt a celý Blízky východ.
  Wehrmacht nestratil na východe príliš veľa vojakov a dôstojníkov. A jeho jednotky boli početnejšie a ostrieľanejšie a lepšie vycvičené ako britské a najmä koloniálne sily.
  Briti by to mohli zadržať a nepochybne stratiť. Bez ZSSR sa Fritzovi podarilo úspešne bojovať s Britániou.
  Vo všeobecnosti bola Británia odsúdená na stratu svojich kolónií. Jeho pozemná armáda bola príliš slabá a málo účinná na to, aby udržala kolónie proti početnejším a disciplinovanejším jednotkám Wehrmachtu.
  Zameranie na flotilu ale nefungovalo. Po páde Gibraltáru a Malty bolo nemožné udržať Afriku. Rommel teda zablokoval Suezský prieplav. A dokonca aj po zemi Nemci porazili Britov jediným gólom. Po vojne so ZSSR sa Wehrmacht stal ešte silnejším a sebavedomejším vo svojich schopnostiach a získal rozsiahle bojové skúsenosti.
  Takto bola postupne dobytá Afrika. A cez Irán vstúpili Nemci do Indie. Ani tam miestni sepoyovia nechceli zomrieť za Britániu. Vo všeobecnosti boli Nemci viac brzdení vzdialenosťami, nedostatkom ciest, natiahnutými komunikáciami a problémami so zásobovaním ako britskými jednotkami.
  USA zbiera prach, aby sa vyhli vojne. Dokonca zrušili všetky sankcie voči Japonsku.
  Ale stále samuraj zaútočil na prístav Peru. Bolo potrebné sa chrániť a zmocniť sa britského majetku v Ázii. A Japonci to dokázali.
  Stručne povedané, v štyridsiatom druhom roku a v prvej polovici štyridsiatich troch Nemci a Japonci dobyli Afriku, Austráliu a celú Áziu. A v septembri 1943 nasledovalo vylodenie v Británii. Samozrejme po masívnych bombových útokoch. Nemci používali Yu-288 a Yu-188 a ďalšie stroje.
  Británia, ktorá stratila svoje kolónie a bola vyčerpaná ponorkovou vojnou, nedokázala odolať.
  A Nemci mali priveľa zdrojov a najmä pracovnej sily. Doslova zbombardovali všetky mestá a továrne Anglicka. A potom, samozrejme, vylodenie jednotiek a použitie Panterov, Tigrov, Levov a dokonca aj Myší. No, samozrejme, aj obojživelné tanky a podvodné vozidlá.
  "Myš" bola dokončená pred začiatkom operácie a dokonca bojoval. Ale "myši" sú príliš ťažké.
  Gerdina posádka na Panthere sa v boji vyznamenala. Po zajatí Británie Nemci ešte nejaký čas bojovali so Spojenými štátmi. Vytlačil Američanov z Islandu. Ale kvôli rozšírenej komunikácii sa zajatie Ameriky ukázalo ako náročná úloha. Napriek tomu Atlantický oceán nie je vtip. Pokiaľ nezbombardovali kamaráta a nebojovali na mori.
  Nemecké ponorky sa vyvinuli vrátane použitia peroxidu vodíka a potopili takmer celú americkú flotilu.
  Spojené štáty je však stále mimoriadne ťažké zachytiť. Vojna sa vliekla a Nemci sa nakoniec ujali a uzavreli mier.
  Potom sa Nemci obrátili na ZSSR.
  V roku 1945 sa začali vyrábať E-50 a E-75. Hitler zakázal výrobu tankov ľahších ako päťdesiat ton, okrem malej série prieskumných vozidiel.
  Panther vážil štyridsaťštyri a pol tony. "Panther" 2 má už päťdesiatdva ton. E-50 už vytiahla takmer šesťdesiatpäť ton. Posledný tank mal veľmi slušný čelný pancier 150 milimetrov na trupe pod uhlom 45 stupňov a 185 milimetrov na prednej časti veže, tiež pod uhlom. 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 100 EL. A 82 mm pancier na bokoch, aj na svahoch. V kombinácii s motorom, ktorý pri posilňovaní zrýchlil na 1200 koní, ide o veľmi výkonný stredný tank.
  Plus dvanásť kôl za minútu.
  Ešte ťažší E-75 s hmotnosťou viac ako deväťdesiat ton. Tento tank sa ukázal ako nie celkom úspešný. 128 mm kanón mal pomalšiu rýchlosť streľby, mal nižšiu úsťovú rýchlosť a nemal žiadne výhody na blízko v porovnaní s 88 mm E-50.
  Predný pancier trupu je o niečo lepší ako 160 milimetrov pod uhlom 45 stupňov. Viac však netreba. Drží všetky americké zbrane a tiež sovietske. Ochrana veže je vynikajúca: 252 milimetrov vpredu, 160 milimetrov v bokoch a vzadu. Je vidieť, že aspoň existuje viac-menej spoľahlivá ochrana veže, najmä bočnej.
  Strana puzdra je 120 mm, čo je prijateľné, navyše môžete zavesiť aj paravány. Motor je však pri 900 konských silách dosť slabý. Celkovo je samozrejme nádrž nedokončená a dosť vysoká. Pripomína mi to dosť prerastený Tiger-2 s podobnými problémami.
  Obe nemecké autá sú nedokonalé, ale E-50 je, samozrejme, praktickejšia.
  No a tiež E-100. Toto auto je ale ešte ťažšie a má horšie jazdné vlastnosti ako E-75.
  E-100 sa kvôli svojej veľkej hmotnosti vyrábal v malých množstvách.
  A samotná armáda vo všeobecnosti schválila E-50.
  Na jar 1946, presne 20. apríla, na narodeniny Fuhrera, sa Nemci presunuli smerom k ZSSR.
  Mali veľké množstvo áut a techniky. Desaťtisíce tankov rôznych verzií. ZSSR mal vo výzbroji aj sériové T-34-85 a IS-2 a IS-3. T-44 nebol úplne úspešný. Ale T-54 ešte nebol pripravený.
  Nemci vyrábali E-50 a E-75 vo veľkých množstvách.
  Po strate významnej časti krajiny Stalin zakázal vývoj vozidiel ťažších ako štyridsaťsedem ton.
  Okrem veľkého počtu T-34-85 a o niečo menších IS-2 a IS-3 sa sériovo vyrábal SU-100, ktorý bol relatívne jednoduchým a účinným samohybným delo.
  Treba poznamenať, že najmasívnejší tank T-34-85 mohol preniknúť do nemeckej série E-50 iba zboku a E-75, aj keď zboku, bol príliš tvrdý a iba SU- 100 by to dokázalo a aj tak to bolo blízko.
  Takže sily sú zjavne nerovnaké. Samotné nemecké tanky prenikli k sovietskym tankom z veľkej vzdialenosti. A iba IS-3 mal viac-menej uspokojivú ochranu čela a potom hornej časti.
  Tu sa Nemci tlačia cez územie ZSSR.
  Gerda, Charlotte, Christina a Magda v E-50. Pískajú si piesne a revú.
  Každému rozdrvíme baraní roh,
  Všemohúci Boh bude s nami!
  A ako to vezmú a vystrelia na nepriateľa.
  Tridsaťštyri mala odstrelenú vežu. Áno, bojová posádka, nemôžete nič povedať.
  Charlotte s nespokojnosťou poznamenala:
  - Napriek tomu naše brnenie nie je veľmi dobré. Nepriateľ môže dokonca zavesiť dosku!
  Christina poznamenala:
  - Ale zbraň je presná a smrteľná! Takže jedno kompenzuje druhé!
  Gerda zasyčala:
  -Všetkých roztrháme!
  Medzitým Natasha na SU-100 so svojou posádkou bojuje proti Fritzovi.
  Oleg Rybačenko sa ukázal byť piatym členom posádky SU-100 spolu s Natašou, Zoyou, Augustinou a Svetlanou.
  Dievčatá súhlasne prikývli:
  - Si bojovník, čo je skvelé!
  Natasha vystrelila na nepriateľa. Strela zasiahla nemecké vozidlo do čela a odrazila sa. Dievča nahnevane duplo bosou nohou. A skontrolovala:
  - A teraz si chlapec! Zdá sa, že si ostrý, však?
  Oleg prikývol. Je to nesmrteľný chlapec, čo znamená, že dokáže veľa. Tu je nemecký E-75 vpred. Ako to preraziť?
  Chlapecký génius na to prišiel a zašepkal do projektilu:
  - Sme kov, rovnakej krvi - ty a ja!
  A pomocou svojich holých, detských nôh otočil zameriavač a vystrelil.
  Rovnako ako nemecký tank nie je silný s čelným pancierovaním, ale ak ho zasiahnete presne od konca ku koncu alebo kombináciou siločiar, tank sa podvolí. A potom praskol kov a bojová súprava začala explodovať.
  Oleg Rybačenko zakričal:
  - Toto je najvyššia trieda!
  Natasha pošteklila chlapcovu holú pätu a prikývla:
  - Strieľať!
  Oleg Rybačenko opäť vystrelil zo SU-100. Strieľali z veľkej vzdialenosti a potom 100 mm sovietsky kanón nezobral najnovšie nemecké tanky: E-50 a E-75. Ale ten chlapec je fenomenálny. A podarí sa mu zasiahnuť nepriateľa.
  Terminátor chlapec znova strieľa. A prerazí cez E-50. Tento tank je rýchly a treba ho zasiahnuť. Ale Nemci sa vždy presadzujú viac a viac.
  Zoja strieľa. A veľmi presne.
  Zasiahnite nepriateľa vo veži. Potom opäť páli Oleg Rybačenko. Sto milimetrová pištoľ robí zázraky.
  Chlapecký génius reve:
  - Roztrhám ťa! Roztrhnem ťa! Nebude sa vám páčiť!
  A opäť, ako chlapec, to vezme a zasiahne to veľmi presne. A nepriateľa to poriadne roztrhá.
  Potom sa zobrazí:
  - Som nadzvukový bojovník!
  A opäť bude strieľať pomocou bosej nohy.
  Chlapec vyzerá len na dvanásť, no je veľmi rýchly a fenomenálny.
  Tu strieľala pomocou holých prstov a Augustína.
  A dievča havarovalo E-50.
  Nemci utrpeli značné škody. Ale ich lavína tankov je stále bližšie a bližšie. Tu je E-100 v pohybe. Tiež silné brnenie, zbrane a štíty.
  Ale aj jeho dievčatá a chlapec to prežijú.
  Nemecké auto je v plameňoch a roztrhané na kusy.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Sláva Svätej vlasti,
  S nadpozemskou zúrivosťou!
  Chlapec opäť vystrelil, rozbil fašistu a žmurkol na dievčatá. A opäť chlapec strieľa a ničí nepriateľa.
  Priznajme si to, je to bojovný chlapec. A zasiahne ťa škrupinou. A obeťou sa stal tank "Tiger"-2, zastaraný, ale výkonný. Nemecký Panther 2 tiež trpí prehrou. Ale takmer dobyla samotnú Ameriku.
  A teraz tlačí ZSSR.
  Oleg Rybachenko strieľa a presne zasahuje.
  A tak začali striedavo strieľať a spievať...
  Natasha kopla bosou nohou a zarevala:
  - Toto je z tajgy...
  Zoya si tiež poklepala nahými prstami a zaškrípala:
  - Do britských morí...
  Augustín tiež zasiahol nábojnicu a povedal:
  - Červená armáda!
  Svetlana vystrelila rakety holými prstami na nohách a povedala:
  - Najsilnejší zo všetkých!
  Oleg Rybachenko sa posral a povedal:
  - A nech Red...
  Natasha vystrelila a zaškrípala:
  - Silne stláča!
  Zoya tiež pleskla a štekala:
  - Tvoj bajonet s mozoľnatou rukou!
  Augustín kopal a reval:
  - A my musíme...
  Svetlana vystrelila smrtiaci náboj a vyhŕkla:
  - Nezastaviteľný!
  Oleg Rybachenko znova vystrelil a smeje sa:
  - Choď na posledný...
  Natasha poslala škrupinu a zarevala:
  - Smrteľný boj!
  A dievčatá sa rozutekali, delo strieľalo, kým sa náboje minuli.
  Áno, Oleg Rybačenko je opäť vo vojne.
  Ale Červená armáda má ťažké časy. Nemci postupujú. Majú viac vybavenia a viac pechoty. A z východu prichádzajú aj Japonci.
  Nemožno odolať takej sile.
  Gerda a jej posádka bojujú na E-50. Nemci už útočia na Voronež. Boj je krutý.
  Na jednej strane je nemecký tank veľmi dobrý ako stíhačka svojho druhu. Ale ochrana na palube je dosť slabá. A to je jeho nevýhoda, takže dievčatá by mali byť v strehu.
  Stále sa vyrába veľa T-34-85. Toto vozidlo je stále v masovej výrobe a nemecký 88 mm kanón v 100EL žne bohatú úrodu z veľkej diaľky.
  Čoraz častejšie sa vyrába aj SU-100, ktorý sa ako samohybné delo vyrába ľahšie ako tank, ale je silnejšou zbraňou.
  Teraz, stlačením tlačidla joysticku holými prstami, Gerda prerazila sovietske sušenie. Na blízko môže byť takéto auto veľmi nebezpečné.
  Blond terminátor to vzal a zaspieval:
  - Moje nervy nie sú z ocele,
  Naozaj si ma dostal!
  A potom Charlotte vystrelila z dela a rozdrvila tridsaťštyri.
  A zbraň, ktorá vystrelí dvanásť výstrelov za minútu, dosiahne veľkú vzdialenosť.
  Ďalej Christina strieľa. A tiež to urobí veľmi presne a presne. Rozbila tank Červenej armády a zaškrípala:
  - Zúriaci oheň! Hurá na Stalina!
  Potom zasiahla aj Magda. Urobila to veľmi presne pomocou holých prstov na nohách.
  A spievala:
  - Na slávu večnej vlasti!
  Potom dievča vybuchne smiechom...
  Nemecký stroj funguje bezchybne.
  Jeho obeťou sa stal IS-2, pomerne silný a nebezpečný tank, ale slabo chránený prednou časťou veže.
  Len IS-3 má pomerne dobrú čelnú ochranu, ale tento tank sa stále vyrába v malých sériách. Jeho tvar veže je príliš zložitý. Hoci IS-3, ako ukázala bojová prax, má aspoň šancu priblížiť sa k vozidlám série E na blízko.
  Ťažšie tanky sa v ZSSR zatiaľ nevyrábajú a dokonca aj ich vývoj bol pozastavený. To samozrejme vytvára problém. Nemci majú vo svojej sérii iba ľahké samohybné delo E-25, ale jeho výroba bola takmer zmrazená. Aj keď strojček nie je zlý.
  Len dvaja členovia posádky a jeden a pol metra na výšku. Malý so 75mm kanónom z Panthera. Lovec sovietskych áut.
  Ale Fuhrer uprednostňuje moc. Dokonca aj E-50 je postupne menejcenný ako E-75, ktorý je tiež pokrytý štítmi na bokoch.
  E-75 je ťažké preniknúť aj do boku. A Nemci to využívajú pri prelomoch...
  Dvom nemeckým pilotom Alvinovi a Albinovi sa už podarilo prekročiť počet zostrelených lietadiel o tristo a získali: Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Dievčatá sú také skvelé bojovníčky a tie najlepšie na svete. Áno, aj keď má Huffman zatiaľ viac zostrelených lietadiel, sú oveľa krajšie.
  A spravidla bojujú len v bikinách a naboso.
  Alvina zostrelila tri sovietske lietadlá zo svojho ME-262 X pomocou 30 mm leteckých kanónov a zakričala:
  - Ja som pochodeň záhuby!
  Albina, strieľajúca podobný oheň, potvrdila:
  - A sme úplne zničení:
  A zoťala ďalšie štyri sovietske lietadlá...
  Bojovníci sú náladovo veľmi bojovní, no neustále sa usmievajú.
  Milujú mužov a pracujú s jazykom. A páči sa im to. Takéto bojovné krásky.
  Zostrelili sovietsky TU-3 a rozbili ho na kusy... Toto je ich ohnivý pozdrav.
  Dievčatá vás skrátka nesklamú. A Červená armáda od nich dostáva.
  Ale na druhej strane, Anastasia a Mirabela tiež bojujú len v bikinách a bosé - zbierajú svoje skóre! Sú to veľmi agresívne dievčatá.
  A Anastasia zostrelila nemecké lietadlo a povedala:
  - Som skvelý pilot!
  Mirabela zostrelila kanónom nemecké auto a zaškrípala:
  - Som super bojovník!
  Dievčatá sú to, čo skutočne potrebujeme...
  Ale bojujú na zastaraných Jak-9 T, ktoré prirodzene nie sú na úrovni nemeckých prúdových lietadiel. Ale krásky zvládajú bojovať. A vyhýbajú sa zostreleniu.
  A prečo? Pretože sú naboso a v bikinách. Neexistuje teda spôsob, ako ich odrezať.
  Bojovníci, ako vidíme, chápu, čo je holá koža.
  Anastasia zostrelila ďalšiu nemeckú stíhačku a zaškrípala:
  - Pre vlasť!
  Mirabela zrazila HE-162 a zarevala:
  - Za Stalina!
  Najnebezpečnejšia nemecká stíhačka je ME-262 X, má päť vzduchových kanónov, obrovskú rýchlosť, zahnuté krídla a silné pancierovanie.
  Jednoduchšie je zostreliť vozidlo HE-162, ktoré je ľahké, lacné, ale veľmi dobre manévrovateľné.
  ME-1010 nebol pre Nemcov úplne úspešný, je to nepochybne vynikajúce lietadlo z hľadiska letových vlastností, ale jeho krídla sa menia a vyžadujú vysokokvalifikovaných pilotov. TA-183 sa ukázal ako praktickejší a tiež ide dopredu.
  Ale Hitler uprednostňuje silne chránený ME-262 X s výkonnými zbraňami.
  Vozidlá Luftwaffe poháňané vrtuľou ešte neboli vyradené z výroby. TA-152 je najúspešnejšie viacúčelové vozidlo a ME-309 je stále v boji. Rýchlosťou a výzbrojou prevyšujú sovietske stíhačky. A hoci je Yu-488 vozidlo s vrtuľovým pohonom, sovietske Jaky ho nedokážu ani dobehnúť. Áno, aj pokročilejší LA-7 je v rýchlosti podradený tomuto autu.
  A čo robiť proti prúdovým bombardérom: Arado, Yu-287 a ďalšie.
  Sovietske letectvo bez prúdových lietadiel je slabé.
  Anastasii a Mirabele sa však aj v takýchto podmienkach darí skórovať.
  Vrátili sa teda, natankovali a opäť vyrazili do boja. Opäť ich zrážajú nemecké autá. A robia to s veľkým efektom.
  Nikto v sovietskom letectve sa nemôže porovnávať s ich dvojicou. Navyše, dievčatá majú sex, aby boli silnejšie. A zvyčajne majú vždy iných mužov. A to dáva dievčatám takú silu!
  Toto je jedno z tajomstiev ich fenomenálneho úspechu.
  Dievčatá už dostali zlatú hviezdu Hrdinu ZSSR a žmurkli na seba.
  Opäť lietali okolo a niekoho zostrelili.
  Anastasia svojim 37 mm leteckým kanónom zničila pomerne výkonný bombardér Yu-288.
  A Mirabela zostrelila prúdové lietadlo Yu-287, tiež s použitím rovnakého 37-milimetrového dela. Takéto zbrane umožnili s fenomenálnou presnosťou dievčat zasiahnuť nepriateľské vozidlá z diaľky. Hoci bola munícia obmedzená, riskovali ste smrť.
  Dievčatá si bijú bosé nohy a spievajú:
  - vznášajú sa sokoly ako orly,
  Ideme za Stalinom!
  Náš úspech je hneď za rohom
  Otvorte si svoj víťazný účet!
  Takže bojovníci, samozrejme, nepustia fašistov z háku. A zasiahnu ho tak silno, že to bude bolieť aj Fuhrera.
  Anastasia Vedmakova, samozrejme, manévre. Jak-9 má viac ako šesťsto kilometrov, nevydrží, s ťažkou zbraňou je ešte kratší, ale viac-menej sa hádže.
  O niečo lepšie ako Yak-3, ktorý však stojí viac a vyžaduje kvalitný dural. A ZSSR stratil veľa územia. A Yak-9 sa dá vyrábať v obrovských množstvách.
  Ale neexistuje spôsob, ako držať krok s Treťou ríšou spolu s Japonskom.
  Mirabela zostrelila ME-262 a spievala:
  - Na slávu vlasti Ruska
  urobíme celý svet šťastnejším!
  Anastasia prerušila ďalšieho Nemca a zaškrípala:
  - Tak sa volá tá najžiarivejšia láska!
  A tiež ako bude revať. A zasiahne Fritza.
  Dievčatá sú, samozrejme, veľmi, veľmi cool.
  Medzitým sa Nemci sťahujú stále hlbšie na územie ZSSR.
  Japonci si tiež doprajú. A je ich veľa a ženú Číňanov pred sebou.
  Žltí vojaci sa snažia preraziť. A všetky prístupy doslova zasypávajú mŕtvolami.
  Ale je ich toľko, že nakoniec prerazia.
  Japonci a ich žltá armáda útočia na Chabarovsk. Straty sa vôbec neberú do úvahy.
  Ale stretávajú ich tam sovietske dievčatá.
  Alenka a jej tím.
  Dievčatá bránia Chabarovsk. Na nepriateľa hádžu bosými nohami granáty.
  A tiež spievajú s smiechom:
  - Sme pekné dievčatá,
  A porážka všetkých bojovníkov...
  Hlas je taký hlasný
  Na slávu šialeným otcom!
  A opäť lietajú granáty hodené bosými nohami krások.
  Alenka, len čo dá zákrutu, pokosí Číňana a zaškrípe:
  - Sláva našej zemi!
  Anyuta hodí granát bosými nohami a zareve:
  - V mene vyšších síl!
  A zasiahne vás aj smrteľným výbuchom.
  Ďalej strieľa Angelica. A hádže bosou nohou aj granát.
  A kričí:
  - Na nové hranice!
  A vtedy Maria zasiahne aj teba. A prerušila aj žltých bojovníkov výbuchom so spevom:
  - Chvost za chvostom! Oko za oko!
  A žmurká na svojich priateľov.
  A potom olympiáda hodí na samurajov a Číňanov celú krabicu výbušnín.
  A bude revať:
  - Na slávu vlasti!
  A opäť piati zničia cudziu armádu.
  Ale Japonci už zhromaždili veľa Číňanov. Lezú a lezú. A rastú celé kopy mŕtvol.
  Alenka strieľa, hádže holým opätkom a piští:
  - Za Stalina!
  Anyut tiež hodí granát bosou nohou a zamrmle:
  - Učitelia!
  Angelica zahodí vlasec. Bosou nohou hodí darček a zaškrípe:
  - Pre Lenina!
  A potom Maria zasiahne nepriateľa. A holými prstami spustí skazu.
  Potom sa Číňania rozpŕchli na všetky strany...
  A potom olympiáda vezme a uhasí sud s nitroglycerínom. A zabije všetkých.
  A militaristi padajú...
  Oleg Rybačenko a jeho tím stále bojujú o Tulu. Nemci sa snažia obkľúčiť Moskvu. Mesto Tula už odrazilo nápor Fritza v roku '41.
  Ale nepriateľ je teraz oveľa silnejší. A strieľa agresívne. A bomby pršia na Červenú armádu a iné ničivé sily.
  Veľmi silný nepriateľ. A do boja vrhajú príliš veľa čiernych bojovníkov, Arabov a Indov. A zdá sa nezastaviteľný.
  Oleg Rybachenko vystrelil na E-75 a spieval:
  Vojak je vždy zdravý
  Vojak je pripravený na všetko...
  A prach ako z kobercov,
  Ideme z ciest,
  A neprestane!
  A nemeňte nohy
  Naše tváre žiaria
  Čižmy sa lesknú!
  A opäť chlapec z diaľky udrel nacistu. Ale sily sú skutočne nerovnaké.
  Hoci Tula stojí hrdinsky. A na juhu sa nacisti blížia k Stalingradu.
  Čo si však myslia, že tam vyhrajú?
  Oleg Rybachenko opäť strieľa na nacistov a spieva:
  A takýto chaos
  naplnil vesmír...
  Smutný osud ľudstva -
  Vydržte bolesť a utrpenie!
  A opäť bol chlapec zabitý a fašistická Myš-2, veľmi impozantný stroj, horela.
  Natasha logicky poznamenala:
  - Žiadne sily nemôžu stáť proti nám!
  A žmurkla na chlapca.
  Potom zasiahla aj Zoya. Tiež reval:
  - Za môj prístup k víťazstvu!
  SU-100 pracuje pre seba a nemyslí na zastavenie ostreľovania.
  Nemci postupne obchádzajú Tulu. Majú veľa síl, veľa pešiakov. A hýbu sa tanky rôznych značiek.
  Tu je napríklad rovnaký "Lev"-2, veľmi výkonný stroj: váži sto ton a predný pancier je pod uhlom 300 milimetrov. Zdá sa, že nič neprejde.
  Ale Oleg Rybachenko stále strieľa. Ukazuje svoju najvyššiu triedu - sniper.
  A udrie sa a udrie sa...
  Z nacistov odlietajú len úlomky. Ale stále nechcú spomaliť.
  Oleg Rybačenko kričí:
  - Budúcnosť je naša,
  Sme orly - Jedi!
  A opäť chlapec robí kužeľosečky. A zase fašisti dostanú nikel.
  A Gerdina tanková posádka je už v Stalingrade. Zúria tu také agresívne bitky.
  Gerda, strieľa, kričí:
  - Moje telo je železo!
  Charlotte stlačila tlačidlá joysticku holými prstami na nohách a štebotala:
  - Tak užitočné pre boj!
  A žmurkla na svojho partnera.
  Potom udrela znova a porušila tridsaťštyri.
  Potom vystrelila aj Christina. Rozbila sušičku Červenej armády a zahrmela:
  - Som bláznivé dievča! Všetkých roztrhám!
  A potom Magda začala strieľať bosou nohou.
  Dievčatám z Nemecka sa vo všeobecnosti darí. A pošpinia nepriateľa.
  . KAPITOLA č.2
  Ich auto však narazilo na bok. Musel som to zastaviť a opraviť.
  Gerda rozmarne poznamenala:
  - Opäť strácame čas!
  Charlotte si trela bosú nohu po povrchu brnenia a zavrčala:
  - Pomstíme sa a vyhráme!
  A potom to vzala a ukázala zuby. A zo svojich perleťových zubov vypustila slnečné lúče.
  Christina to vzala a zaškrípala:
  - Za vlasť bez rady!
  A ešte sa aj o brnenie oplieska holou pätou!
  Magda súhlasila:
  - A žiadne nezmysly!
  Dievčatá sa zatiaľ rozhodli hrať šach. Pár za pár. A začali tam budovať stratégiu.
  Hra je zaujímavá. Dievčatá sa však hádali pri každom pohybe a narážali na hlavu.
  Gerda s vycenenými zubami poznamenala:
  - Budem najvyššou axiómou!
  A ako sa bude smiať...
  Predstavil som si svojho menovca z Andersenovej rozprávky. V lese ju teda chytili lupiči. Rozobrali koč a odniesli Gerde takmer všetko oblečenie a drahé topánky. Gerda je teda opäť bosá a vo vrecovine. Takto vyzerala s rukami zviazanými za chrbtom.
  Kráča studeným jesenným lesom. Holá podrážka cíti každý náraz, každý náraz, každú vetvičku. Gerda je vystrašená a hladná.
  V paláci sa jej dokonca podarilo zotaviť. A na jesennej tráve je mráz, ktorý pripomína chlad, ktorý nedávno zažila.
  Gerda sa uškrnula... Myslela si, že Andersenovej rozprávke zjavne chýbajú opečené podpätky. A to by bolo skvelé!
  Nádrž bola rýchlo opravená. Škody sú menšie. Aj keď 100mm kanónový náboj zasiahol bok. Čo môže byť nebezpečné.
  Charlotte stlačila tlačidlá joysticku holými prstami a spievala:
  - Som stíhač tankov,
  Srdce horí...
  Pištoľ je môj príbytok!
  A škrupina rozbila ďalších tridsaťštyri. Zatiaľ je to T-34-85, ktorý dominuje na bojisku. A ťažké vozidlá sú v Červenej armáde pomerne zriedkavé.
  Potom sa však objavil IS-3. Má slabé miesto: spodnú časť tela. Čelo má veľký uhol sklonu. Má tvar: šťukový ňufák. Ak sa ale trafíte do spodnej časti čela, zľutovanie nebude.
  Magda bosými nohami mierila zbraňou na nepriateľa. A ako to zasiahlo a projektil letel.
  A sovietsky stroj dostal päsťou do čreva. Veža bola odtrhnutá a granáty začali vybuchovať.
  Gerda zvolala:
  - A ty si dobre mierená kráska!
  Magda vykríkla a potriasla nádhernými prsiami:
  - Nikto ma nezastaví!
  Charlotte sebavedomo potvrdila:
  - A nikto nevyhrá!
  Christina zareagovala:
  - Zlí vlci rozdrvia nepriateľov!
  Gerda zavrčala:
  - Zlí vlci - pozdrav hrdinom!
  Nacisti obkľúčili Tulu a deti sa spolu so štyrmi dievčatami museli dostať z ringu.
  Chlapec, dievča a dievčatá bežia a hádžu granáty holými prstami na nohách.
  Ale nacisti utrpia škody a nemôžu ich zasiahnuť.
  Oleg, strieľal, spieval:
  - V mene posvätnej vlasti,
  Nemožno nás zraziť na kolená!
  Margarita hodila dar smrti bosou nohou a zaškrípala:
  - Nie! Nikdy nedodávať!
  Natasha, strieľajúca a skákajúca, dodala:
  - Nech do nášho domu neprichádzajú žiadne problémy!
  A bosou nohou by vypustil aj smrtiaci granát.
  Potom sa Zoya vyhne črepinám a tiež použije holé prsty na nohách, aby pustila ten drvivý...
  A bude revať:
  - Bude to skvelé!
  A potom Angelica vystrelí na nepriateľa. Kosí ho v divokej zúrivosti. A znova zareve:
  - Som šialená píla!
  A z tvojej holej päty vyletí granát.
  A potom to vezme Svetlana a tvrdo ťa zasiahne.
  Sú to, samozrejme, dievčatá - to, čo smrť prináša nepriateľom.
  Natasha strieľa na nepriateľa a škrípe:
  - Nikto nás nezastaví, ani diabol nás neporazí!
  A granát letí z jej bosých nôh oblúkom. A zasiahne a rozptýli všetko a ďaleko.
  Dievčatá sú samozrejme schopné prekonať postihnuté územie. Na juhu zúria boje v Stalingrade, ktorý drží Červená armáda. Po kolosálnych stratách Japonci obsadili Chabarovsk a postupovali na Vladivostok.
  No stretnú ich tam tí, ktorí to potrebujú.
  Anna Witchakova zažila nie veľmi príjemný rozlúčkový ceremoniál so svojím verným lietajúcim koňom. Stíhačka, ktorá sa stala matkou Mig-4, ktorý zostrelil toľko nemeckých lietadiel, jednoducho zhorel počas leteckých útokov japonskej armády, rovnako ako množstvo iných vozidiel a lodí. Po tom, čo supy z Krajiny vychádzajúceho slnka klovali mesto, sa Vladivostoku naskytol smutný pohľad. Pohreb mŕtveho však prebehol vojensky, skromne a celkom rýchlo. Pilotka Vedmaková si podpálila nohy, chodidlá dievčaťa boli pokryté pľuzgiermi, a tak chodila bosá a opatrne šliapala na prsty. Japonci zatiaľ nálety nezopakovali, svoje úsilie sústredili na podporu postupujúcich frontov. Vedmáková chodila okolo sutín, energeticky sa odpratávali a medzi robotníkmi bolo veľké množstvo detí. Vychrtlí, bosí, s tvárami začervenanými v sviežom jarnom slnku hrabali rozbité kachličky, dvíhali spadnuté telegrafné stĺpy a jednoducho zametali ulice.
  Starší nad chlapcami v pionierskej kravate, ale bez košele (visela samostatne, zrejme sa chlapci starali o oblečenie), pribehol k pilotovi.
  - Pracujeme zrýchleným tempom, súdruh major, všetko bude čoskoro pripravené! Zametáme ulicu, bude hladká ako pred vojnou!
  Witcher sa usmial a hodil mu nejaký cukrík:
  - Tu, vezmi si to! Toto je náš Soviet vyrobený z prírodnej čokolády, nie z amerického jedu.
  Chlapec veselo žmurkol:
  - A vymysleli sme pre Američanov novú prezývku! Keďže sú teraz spolu s Hitlerom a Hirohitom, nie sú to Yankeeovia, ale Pindoovia!
  Major dievča sa pred chlapcom uklonilo:
  - Kto si povedal, že sú?
  Mladý priekopník zopakoval:
  - Pindos! Takže teraz sme ako Yankeeovia, ktorí nás zradili!
  Witcherová pohladila chlapca po hlave a potom jej veľká, silná ruka prešla po chlapcových tenkých žilnatých ramenách. Chlapec mu úsmev opätoval: zuby mal biele a natiahol mozoľnatú dlaň. Major potriasol chlapcovi rukou a odpovedal:
  - Musíme si zapamätať meno! Ale s Amerikou ešte nie sme vo vojne, takže vymýšľať prezývky je predčasné!
  Chlapec namietal:
  - Američania sú horší ako Japonci a Nemci, pretože radšej bojujú rukami niekoho iného. Bez ohľadu na to, akí krutí sú bojovníci Impéria vychádzajúceho slnka, ich statočnosť je každému známa!
  Witcher prerušil:
  - Zabijem týchto statočných mužov! A čo najrýchlejšie!
  Nová úradujúca posádka Krotov nečakane podpísala nie celkom logický rozkaz a poslala bojového pilota so skupinou námorníkov do Chabarovska. Rozkaz prišiel okamžite, bolo potrebné odraziť postup japonských jednotiek. Witcherová, samozrejme, očakávala, že jej dajú stíhačku, ale... No front nemal k dispozícii žiadne voľné lietadlá a posily z ich stredu ešte nedorazili. Cesta z Vladivostoku do Chabarovska trvala málo času a major bol doslova zvrhnutý z koľají do zúrivej bitky.
  Japonci sa pokúsili obísť dobre opevnené mesto a obkľúčiť ho. Bojovníčka sotva stihla skočiť do zákopu s guľometom, keď útok začal.
  Zaklínač sa spýtal kapitána Sinitsina, ktorý ležal vedľa nej:
  - Takže to znamená, že nepriateľ plánuje taktiku Friedricha, presnejšie generála Nogiho, obísť opevnenia a zahnať nás do tyla.
  Kapitán pochmúrne zamrmlal:
  - Nech sa pokúsi podpáliť chvost ruského koňa! Dostane kopytom tak silno, že sa to nebude zdať veľa!
  Pilot esa vtipkoval:
  - Kopytá koňa pravdepodobne nie sú vyrobené z ocele Krupp, ale z našich sovietskych!
  Jej slová prerušilo zavýjanie mušlí. Tu leží v dlho vykopanej priekope, okolo Chabarovska je vo všeobecnosti pozoruhodná línia opevnenia, hrozba japonskej invázie existuje už niekoľko rokov. Pred a za zákopmi vybuchujú mušle a robia veľa hluku. Vo všeobecnosti slávna japonská šimosa vytvára veľa hluku a dymu. Bojovník vyzerá bez strachu, dokonca aj s určitou ľahostajnosťou. Výbuchy mušlí vytvárajú špinavé fontány, jedna z nich spôsobila otrasy pôdy. To znamená, že strieľa pištoľ s kanónom kalibru dobrých tristo milimetrov. Je počuť stonanie ranených... Cez kanonádu pôsobia ako ľahké výpary, ktoré nezachytí každé ucho. Tu bol pilot bojovník pokrytý zemou. Dievča však kýchlo a striaslo si prach z červených vrkočov:
  - Vždy je to tak, keď si ľahnete, zašpiníte sa! A ak vstaneš, daj mi jednu alebo dve ľavé ruky!
  Delostrelecká príprava sa ukázala ako krátka, možno Japonci nemali toľko nábojov. Útok sa začal. Vpredu jazdilo niekoľko Japoncov. Malý, s mierne zaobleným telom strojčeka. Najpopulárnejší tank Ríše vychádzajúceho slnka: Chichikha. Witcher si spomenul na svoje vlastnosti. Predný pancier 30 mm, kanón 47 mm, dieselový motor 320 koní. Okrem jazdných výkonov, v ktorých tento stroj nie je horší ako T-34, je potom ešte horší ako nemecký T-3 z roku 1943. Aj na Ďalekom východe ho volajú, kýchaj! Ale mimochodom, kráľovnou polí nie je tank, ale pechota. Skúste to, priblížte sa k mínovým poliam. Ako sa spieva: Kam nemôže prejsť pancierový vlak, tam sa plazí vojak s puškou.
  Japonské pušky boli skopírované z nemeckého Mausera. Samopaly, odtrhnuté od slávneho "Schmeistera" z prvej svetovej vojny. Vo všeobecnosti majú prižmúrení ľudia túžbu kopírovať to najlepšie z druhej strany. Japonskí dizajnéri už určite pracujú na vytvorení hybridu Panthera a T-34!
  Japonských tankov nie je viac ako tucet a sovietske delostrelectvo sa s nimi neponáhľa. Pechota beží za nimi v pokluse, v tradičnej hrubej reťazi. Samotní vojaci Krajiny vychádzajúceho slnka sú oblečení v uniformách, ktoré sú jemne žlté, ladia s farbou kaki stepi. Witcher sa na nich pozrie a rýchlo vyhodnotí počet útočníkov. Na oko je ich päť až šesťtisíc a v zákopoch sedí najviac tisíc Rusov, ktorí pokrývajú tento úsek frontu. A zbrane... Armáda Ďalekého východu je vybavená na zvyškovom základe a samopaly majú len dôstojníci. No, je to majorka, aj keď bez funkcie, znížená na úroveň vojaka.
  Spýtal sa Zaklínača kapitán Sinits (stále veľmi mladý chalan).
  - Bojovali ste s Nemcami?
  Dievča odpovedalo:
  - Nie! Pobozkal som ich!
  Kapitán, ktorý zrazu zbledol, poznamenal:
  - Pamätáš si svoju prvú mŕtvolu!
  Witcher s úsmevom pokrútila hlavou:
  "Som pilot a kohokoľvek som zostrelil, toho som zabil, nemám ani poňatia o mŕtvolách!" Mimochodom, počas celej Veľkej vlasteneckej vojny moje lietadlo nikdy nezostrelili!
  Kapitán trochu nemotorne zapískal:
  - Si proste eso! A koľko máte vymazaných Nemcov!
  Witcher sa usmial ešte širšie:
  - Po dvadsiatom piatom udelili hrdinskú hviezdu! A len dvadsaťosem.
  Sinitsin zvolal:
  - Uh-uh! Ste jednoducho majstrom svojho remesla!
  Dievča skromne odpovedalo:
  - Netreba robiť z hrdinu niekoho, kto si jednoducho poctivo plní svoju povinnosť. Teraz sa pechota priblíži a my sa s nimi stretneme.
  Kapitán vytiahol záver ťažkého samopalu, ktorý vážil dobrých desať kilogramov. Dotkol som sa psa, štart je veľmi tesný, pažba má spätný ráz. Nie je to veľmi pohodlný stroj, ale zasiahne... Pravda, podľa klebiet už Nemci majú výkonnejší guľomet, ale ktovie, či sovietski konštruktéri neprídu s niečím lepším. Sinits nemohol odolať otázke:
  - Prečo si bol taký skvelý pilot preložený k pechote?
  Witcherová odpovedala napoly žartom a tiež cvakla zaseknutím samopalu:
  -A ja som len chcel vedieť, aké to je sedieť pod paľbou! To by bolo super!
  -A museli ste prísť o čižmy, ak ste sa tak ponáhľali do prvej línie!
  Witcherová sa v skutočnosti snažila, aby pľuzgiere zmizli rýchlejšie, chodila okolo ako bosé dievča. Hoci počas vojny väčšina žien a detí v lete predvádzala odhalené opätky, medzi dôstojníkmi to nebolo akceptované, najmä na verejných miestach. Ale Witcher dokonca rád vyzdvihoval takýchto ľudí. Sinitsinovi odpovedala jednoducho:
  - Aby sme ušetrili, prakticky celý kapitalistický svet je proti nám. Čižmy sa predsa opotrebúvajú, a to je práca mnohých ľudí!
  Kapitán s hravým žmurknutím súhlasil:
  -Máš veľmi pekné nohy! Môžem ich pohladkať?
  Witcher potriasla prstom:
  - Teraz nie! Potom, ak prežiješ, zahrejem ťa na noc.
  Sinitsin rozšíril oči:
  - Wow, si rýchly! Ženám zvyčajne trvá dlho, kým sa zlomia!
  Vedmáková chcela odpovedať, no ozval sa výbuch, japonský tank idúci vpredu narazil na mínu. Dievča spievalo:
  - Hitler šoféroval auto, toho bastarda vyhodila do vzduchu mína! Rozbil sa na úlomky - ale bolo to málo platné!
  Ďalší japonský tank explodoval, zastavil sa, otočil ústie a spustil paľbu na sovietske zákopy. Tretí sa rozbehol za ním. Japonci však na zastavenie ani nepomysleli. Tí prižmúrení pukli: ich guľomety umiestnené na polkruhových pohyblivých vežiach začali fungovať.
  Kapitán zamrmlal:
  - Toto je skvelé! Akoby kráčali v sprievode! Toto je armáda!
  Vedmaková zobrala pušku, našťastie vzdialenosť od pechoty dovolila, a vystrelila na japonského dôstojníka. Úzkooký spadol a odhodil pušku takou silou, že v jarnej tráve tápala bajonetom. Ostatní Japonci pokračovali v behu, len mierne nakláňali svoje telá, zjavne dúfajúc, že sa týmto spôsobom vyhnú porážke, alebo skôr znížia jej pravdepodobnosť. Vedmáková si spomenula, že takto cvičia vojakov v Quantudskej armáde, kto sa včas nezohne, toho udrie po hlave bambusovou palicou. Zdá sa, že cárovi-otcovi a Herodesovi dali poriadne zabrať! Hovorí však o Mikulášovi II. Teraz opäť bojujú s Japonskom a nie na jednom, ale na viacerých frontoch. Má to však aj svoje výhody. Dievča spievalo:
  Prichádza - Wehrmacht bol hodený do prachu,
  Napoleon je porazený, neporaziteľný!
  Nepriateľ nebude môcť pošliapať sovietsku vlajku,
  Keď sú ľudia a strana jednotní!
  Jeden po druhom sa zničené japonské tanky zastavili, ale pechota nasýtená bajonetmi začala utekať ešte rýchlejšie. Pozície sovietskych vojsk sa hemžili zábleskami, puškami puškami, občas prerušovanými paľbou zo samopalov. Witcher tiež spustil paľbu. Japonci, ktorí sa v pohybe nabíjali, strieľali z pušiek. Kričali z plných pľúc:
  - Banzai! Rus sa vzdaj!
  Guľky prerazili ich mŕtve telá ako baranidlo do figurín. Padol kostný prach zmiešaný s krvou. Väčšina striel však, ako sa to stáva v boji, minula. Japonci prešli mínové pole, malí vojaci boli príliš ľahkí na to, aby odpálili darčeky pripravené pre tanky.
  Witcherová pocítila na ramene krutý spätný ráz guľometu, zatiaľ čo bojovníci Krajiny vychádzajúceho slnka pôsobili ako skutočné monštrá. Ich hysterické výkriky boli čoraz bližšie a ich žlté ohavné tváre sa leskli od potu. Witcher sa snaží zabiť čo najviac nepriateľských vojakov naraz. Dievča je horúce ako vždy a strieľa ako hniezdo. Jeden klip sa vybil, vložil ďalší. Zásobník je príliš veľký, okrúhly a nie je ľahké ho zakliniť do komory. A opäť oheň, Japonci lietajú hore nohami.
  Vedmáková vystrieľala druhý náboj a zostala bez nábojov. A prižmúrení už útočia granátmi. Odpovedajú hodmi, teraz je oveľa viac výkrikov a stonov a padajú aj sovietski vojaci. Úlomok odrezal malý prameň vlasov na Witcherovej hlave. Nervy dievčaťa to nevydržia, vyskočí a zakričí z plných pľúc:
  - Za vlasť za Stalina!
  Za ňou ostatní bojovníci kričia, vyskakujú z krytu a otriasajú bajonetmi. Sovietski vojaci bežia v ústrety Japoncom a zúčastňujú sa bajonetového boja.
  Vedmaková rýchlou ranou prereže žalúdok najbližšieho "samuraja". Kričí a snaží sa odpovedať a padá ako zabitý kanec. Dievča s potešením zvolá:
  - Ruský futbal: Rusko - Japonsko, dve nula!
  A skutočne ďalší Japonec padol s prerezaným hrdlom bajonetom. No, pilot-bojovník kopol tretieho do slabín. Muž s prižmúrenými očami sa natiahol a dievča, pohybujúce sa zotrvačnosťou, bodlo hrot do protivníkovho oka!
  -Dajte si po japonsky! Prečo stáť za bariérami!
  Odvetný úder bajonetu roztrhol majorovu tuniku, vytiekla krv, ale to dievča nielenže neobťažovalo, ale dodalo jej aj ďalšiu zúrivosť.
  - Smrť Hirohita! - Dievčina zaštekala, holeňou narazila do spánku s prižmúrenými očami a dievčina sa pohybovala takou rýchlosťou, ako keby bola vrtuľami novej stíhačky.
  Japonci ustúpili a dokonca cúvli a inšpirované dievča prešlo do útoku, jej guľomet sa točil ako palica v rukách obra. Potom prišiel tvrdý úder do zátylku pažbou príliš horlivého dôstojníka. Anna si vydýchla:
  - Tu je pre vás shahen-khash!
  Ale celkovo to mali Rusi ťažké. Strana s prižmúrenými očami má päťnásobnú prevahu a Japonci majú dobrú fyzickú zdatnosť a okrem toho nebojujú proti najlepším vojakom ZSSR. Prirodzene, že počas takejto ťažkej vojny boli na Ďaleký východ posielaní branci tretej kategórie s horšími vlastnosťami alebo vojaci, ktorí boli ťažko zranení v boji s nacistami. Vojaci padali, niekedy do jedného Rusa vrazili tucet bodákov, kolektívne doslova krvácali, ale bojovali ako hrdinovia a nikto nežiadal o milosť.
  Sinitsin bodol bajonetom do japonského dôstojníka, no bol tiež zasiahnutý špičkou do boku. Mladík zrazil útočiaceho Japonca úderom do hrude pažbou pištole, no krv mu tiekla zboku príliš bujne. A štyria samuraji sa na chlapíka vrhli naraz.
  Na pomoc pribehla statočná Vedmáková, ktorá dôstojníka bodla bajonetom až po lopatku a ďalšieho Japa zrazila pod koleno.
  - Počkaj, Petrukha! - Povedala.
  Okamžite odrazil dva bajonety namierené na hruď a odpovedal:
  - Nie som Peter, ale Arkady!
  Dievča, ktoré zabilo ďalšieho Japonca, zavrčalo:
  - Vo vojne je každé meno ako cvaknutie natiahnutej zbrane; nemali by ste ju natiahnuť bez výstrelu!
  Arkadij mierne ustúpil a nemilosrdný bajonet mu roztrhol líce. Mladý muž kňučal od neznesiteľnej bolesti:
  - Matka Božia!
  Witcher namietal:
  - Možno som matka, ale nie Božia! Vo všeobecnosti Boh neexistuje a nikdy nebol!
  Arkadij ustúpil chrbtom k Anne a nezreteľne zamrmlal:
  - A aká neexistencia nás čaká po smrti?
  Dievča negatívne pokrútilo hlavou:
  - Nie! Komunistická veda vzkriesi mŕtvych! A tí, ktorí zomreli v bojoch o svoju vlasť, budú prví, ktorí budú vrátení do nového života.
  Sinitsin pokrútil hlavou:
  - Chráň Boh!
  Witcherova, ktorá položila ďalšieho Japonca, zakričala:
  - Boh neexistuje! Ak nejaký existuje, potom musíme priznať, že domnelý tvorca vesmíru je sadista! A stvorenie rád mučí!
  Vtom Arkadiho rozrezali bajonetom do stehna a aby nespadol, oprel sa o ryšavého bojovníka:
  - A som tak mučený! Jednoducho nepredstaviteľné!
  Päť až šesťnásobná prevaha vojakov vychádzajúceho slnka si vybrala svoju daň. Päťdesiat samurajov sa vyrútilo proti nim a mávali bajonetmi ako armáda dikobrazov. Arkadij dostal pár ularov s bajonetom do žalúdka a potom mu vybili oko. Keď mladík spadol, dvadsaťkrát mu vstrekli injekciu, čím sa navždy odmlčal. Zaujímalo by ma, čo cítila jeho duša, keď odletel: prekvapenie alebo strach, alebo možno neuveriteľná úľava po opustení väzenia svojho tela.
  Zaklínač bol ako očarený. Samozrejme, jej tunika sa rozpadla na kúsky, rozsekané bajonetmi. Bojovník sa ukázal byť úplne nahý, pokrytý mnohými škrabancami, ale samuraj jej nedokázal spôsobiť ani jedno vážne zranenie! Bojovala a nahé prsia so šarlátovými bradavkami sa triasli ako bóje v mori. A obnažené členky sa len mihli. Dievča bolo skutočne stelesnením zvieracej a erotickej sily. Jej holé chodidlá sčervenali od krvi, čo vytvorilo spojenie s veľkou bohyňou ničenia a zla: Kali! Takmer všetci sovietski vojaci už boli dobodaní na smrť, bitka sa skončila a len vo svojej iskrivej kráse Afrodity z času na čas zasiahla drzých prižmúrených očí.
  Japonský generál Nugi sa na tento zázrak prekvapene pozrel. Potom mu hlavou preblesla myšlienka. Nasledoval rozkaz vydaný tenkým hlasom podvyživeného komára:
  - Hoď cez ňu sieť, vezmi ju živú!
  Šetrní Japonci mali aj siete. Zrazu potrebujete zobrať jedného z Rusov živého. A sieť je na to ideálna. Vzápätí tucet chytačov hodil na dievča okovy
  Witcher sa bránila, ako najlepšie vedela, snažila sa zo všetkých síl oslobodiť sa. Všetko však bolo márne, svedomití Japonci vyrobili sieť s očakávaním, že podporí slona. Dievča bolo úplne zavinuté a ťahané na rukách. Zrejme sa dosiahol taktický úspech, najmä preto, že tento smer nepokrývalo ani delostrelectvo, ani guľomety.
  Dievča si spomenulo na hladko oholenú tvár svojho milovaného Arkadyho a jej frázu:
  - Vo vojne je každé meno ako cvaknutie natiahnutej zbrane; nemali by ste ju natiahnuť bez výstrelu!
  Objavila sa znepokojivá a nechutná myšlienka, ale nevyhladila to! Koniec koncov, toto sa často stáva: práve ste sa zamilovali do človeka a on zomrel!
  Japonci na tomto mieste zrejme obsadili slabo kryté zákopy a naďalej obchádzali pozície sovietskych vojsk v okolí Chabarovska. A odniesli jej Vedmakovú do zajatia, a hoci ju už nebrali, naložili ju do zašpineného pancierového auta, aby ju odviezli dozadu. Stroj je predpotopný, pravdepodobne z 1. svetovej vojny, takže nebadateľne sekol za pechotou. Rýchlosť je približne 12 kilometrov za hodinu. Brr! Prvý tank na svete, Prochorovov terénny automobil, nevážil o nič menej, ale mal rýchlosť 40 kilometrov za hodinu na diaľnici a 25 na diaľnici. No na jednej strane ZSSR útočí na celú Európu a na druhej značnú časť Ázie. Dievča sa otočilo na bok, zrejme hrozilo, že si ľahne na chrbát. Aká je tma v tejto časti pancierového auta, zrejme v ňom sídli pristávacia sekcia, či preprava vojakov. Bolo by pekné, samozrejme, utiecť, najskôr sa zbaviť prútov a silných lán. A ako na to? Dievča, samozrejme, má zručnosti, aj keď bude musieť drotiť, súčasne stiahnuť putá a prerezať reťaz, ku ktorej bola priviazaná za nohu. Ale aj laná tu môžu celkom dobre fungovať. Práca je to únavná, ale ak ju odvezú na územie Mandžuska, bude mať čas. Dievča sňalo laná z mokrej kože, pílilo reťaz a zároveň premýšľalo. Hmm, nie je to vtipná koalícia, ktorá sa vytvorila proti sovietskemu Rusku: Navyše, najvážnejším monštrom je Nemecko. Krajina s vyspelou technológiou a silnými jednotkami. Počula napríklad o novej stíhačke ME-309. Zdá sa, že tieto už lietajú. Nemá presné informácie o výzbroji, ale podľa povestí ich má toto lietadlo až sedem! Strieľacie body. Je to veľmi vážna zbraň, ak vezmeme do úvahy, že YAK=9 ich má len dve a na sovietskych stíhačkách nie je žiadne vozidlo, ktoré by malo viac ako tri body. Pokúste sa poraziť takéto príšery! No, Fokken-Wulf je veľmi vážny stroj, ktorý vo výzbroji prevyšuje sovietske lietadlá a dokonca dokáže niesť takmer dve tony bômb. Už koncom roku 1942 bol vyzbrojený dvoma 20 mm kanónmi a 4 13 mm guľometmi. Zdá sa však, že sa už objavil nový typ stíhacieho lietadla a bombardéra s dvoma 30 mm a štyrmi 20 mm kanónmi. To už bolo monštrum, monštrum pre všetky monštrá! A podľa povestí už bola uvedená do výroby letecká stíhačka s ôsmimi 30 mm kanónmi! Pokúste sa poraziť takého ghoula! Ako na to chcú reagovať sovietski dizajnéri? Vedmakova počula, že na Jak-3 prebiehajú práce. Povedal jej o tom kurátor z oddelenia Beria. Zdá sa, že hlavným vrcholom lietadla bude nižšia hmotnosť konštrukcie, bez ďalších motorov a zbraní. Manévrovateľnosť je samozrejme dobrá, ale chcelo by to zvýšenie výzbroje! Predsa len, v boxe je, samozrejme, ľahký športovec vo váhe pierka ovládateľnejší ako ťažký, no aj tak s ním takmer určite prehrá. Nie nadarmo existujú hmotnostné kategórie a medzi profesionálnymi boxermi je najviac cenená úderná sila. Treba posilniť výzbroj sovietskych lietadiel a až potom bude Wehrmacht porazený... na rovnakej úrovni? Od druhej polovice roku 1942 sa prevaha Luftwaffe vo vzduchu začala vyparovať, dokonca do marca 1943 mal výhodu ZSSR, ale... Zrada spojencov zmenila pomer síl. Páni, Hitler bol zabitý 13. marca a teraz je len koniec apríla a ako vážne sa zmenil pomer síl. Tak rýchlo, zo strategicky výhodnej pozície na strategicky takmer stratovú. Takmer preto, že stále existuje nádej, že Nemecko bude porazené skôr, ako dosiahne strategickú a technologickú prevahu nad ZSSR. Spojenci môžu najmä zásobovať nacistov veľkým množstvom lietadiel, no nemeckí piloti budú potrebovať čas, aby sa s nimi naučili lietať. Napriek tomu je rozdiel v technike a prístrojových paneloch. Tanky tiež vyžadujú vyškolené posádky a výkon Chevronu v ruskej zime nie je príliš dobrý. Automatická puška M-18... Nie je to zlá vec, ale v rýchlosti streľby je horšia ako najlepšie sovietske modely, aj keď je lepšia v presnosti! Stručne povedané, problém je problém! Nechýbajú ani skutočne slávne "Churchills" so silným pancierom a dobrými jazdnými vlastnosťami... Samozrejme, zdá sa, že s nimi budeme musieť bojovať aj my. A čím dlhšie bude vojna trvať, tým viac vybavenia nacisti dostanú. Záver je teda jednoduchý, v lete musíme Nemecku uštedriť zdrvujúcu porážku. Pokiaľ ide o Japonsko, najlepšie je obmedziť sa na aktívnu obranu a začať protiútoky s využitím kvalitatívnej prevahy v tankoch. Ale opäť úspora energie na maximum. Bez toho, aby ste sa nechali vtiahnuť do zdĺhavých bitiek a budovali obranu na vopred pripravených líniách. Stále je tu šanca využiť čínsku Červenú armádu, no režim Chiang Ka-sha na ňu zaútočil zo všetkých síl. Zatiaľ sa teda môžete spoľahnúť na vlastné sily. Kedy zaútočiť? Najlepší čas je koncom mája, keď sú cesty úplne suché a pre vojakov prichádzajú posily. Sama Vedmaková by zasadila svoj prvý úder v smere Oryol a potom v oblasti Charkova, aby vyhnala Nemcov z priemyselného Donbasu a potom núteným pochodom cez Ukrajinu, okamžite prekročila Dneper a ďalej do Rumunska. . Je však možné odbočiť na sever, aby ste oslobodili Bielorusko a ísť za zadnú časť centrálnej skupiny. Myšlienka ako celok je dobrá, aj keď sú tam nejaké nedostatky, ofenzíva v smere Oryol je najočividnejšia a tam ju budú čakať fašisti. Opevnenia budú musieť byť hacknuté.
  . KAPITOLA č.3
  Tu sa samozrejme budú hodiť zbrane a kaťuše. Tento posledný systém vytvára silný, najmä morálny účinok. V každom prípade potrebujete veľa zbraní a kaťušov na bombardovanie nepriateľskej obrany granátmi. Vo všeobecnosti skúsenosti z prvej svetovej vojny ukázali, že je ľahšie brániť sa ako útočiť a keby cisárske Nemecko nevyčerpalo svoje sily jarnou ofenzívou v roku 1918, vojna mohla trvať ešte niekoľko rokov. Druhá svetová vojna však dokázala nadradenosť útočnej taktiky nad obrannou. Napríklad rýchla porážka Poľska a najmä úder silnej západnej koalície spojencov. Nacisti porazili nadradené sily za mesiac a pol, jednoducho obišli nedobytnú Maginotovu líniu. Boje v Afrike, kde boli najprv talianske sily porazené rozhodujúcim úderom Britov. A potom Rommel porazil oveľa silnejšie britské jednotky počas rýchlej ofenzívy. Ale samozrejme najvýraznejším príkladom ZSSR v roku 1941 bola veľká katastrofa mocnej armády. A odvetné útočné operácie, ktoré vyraďujú nemecké jednotky. Hlavná vec je teda udrieť bez čakania na tlak nových nemeckých tankov. Zdĺhavá opotrebovávacia vojna sa stáva takmer beznádejnou, pokiaľ, samozrejme, sovietski vedci nevytvoria zázračnú zbraň! To druhé je v zásade možné, napríklad počula, že teoreticky bolo možné vytvoriť bombu schopnú zničiť mesto. Navyše, takáto bomba bude vážiť tri alebo štyri tony. Vyzerá to ako rozprávka, ale... Narodili sme sa, aby sme rozprávku uskutočnili.
  Ešte atraktívnejším spôsobom je laserová zbraň opísaná v Hypreboloide inžiniera Garina. Takáto vec je celkom schopná zničiť celú armádu tankov, lietadiel a lodí. Samozrejme, vytvorte takúto zbraň a nielen Tretia ríša, ale aj zradcovia Pindos, celý kapitalistický svet skončí. A nad planétou bude svietiť jasná zástava komunizmu. Ale z nejakého dôvodu takéto zbrane neboli vytvorené. Zrkadlá nie sú najlepším spôsobom, ako zhromaždiť energiu spaľovania do jedného prúdu. A na rezanie lodí treba oveľa viac energie. Hoci... ak je koncentrovaný na mikrónovú jemnosť, potom je celkom možné rezať lietadlá a bojové lode. Zázračná zbraň, ktorá pomôže zachrániť ZSSR. A tu je laserový efekt v inej podobe. Konečne reťaz povolila a je takmer voľná a naokolo ležia kusy lana.
  Vedmaková sa vyjadrila:
  -Trpezlivosť a práca, ak s tebou, nie si mŕtvola!
  Dievča sa postavilo a poklopalo bosou nohou po prikrývke. Žiadna reakcia. Zaklopala silnejšie. V reakcii na to sa ozvali nadávky v japončine a žiadna reakcia. Potom Witcher začal frustrovane spievať. A spievala na plné hrdlo, ako primadona na oslave výročia:
  Hordy Wehrmachtu zúria
  Hukot zbraní a šramot mečov!
  Dym stúpa až na mesiac,
  Skreslenie lúčov z neba!
  
  Po stáročia bude vlasť oslávená,
  Dám svoje telo za Rusko!
  Milujem ťa, krásna Rus,
  Pán všetkých kráľov je s nami!
  
  Ach, vy kučeravé háje krajiny,
  Zvuk zlatých osík šuští!
  Pravoslávni bratia sokoli,
  Boh inšpiroval armádu k hrdinským činom!
  
  V dňoch, ktoré sú chladné alebo teplé,
  Možno oblak prinesie trochu tmy!
  Sme fašistické svine ako metly,
  Aby si striasol tú ohavnosť z tváre!
  
  Dôvod našej strany je spravodlivý,
  Bojujte za sovietsky ľud!
  Spievame odvážnu pieseň,
  Tá myšlienka sa vzniesla ako orol!
  
  Stalin v Mudre - ideál vládcu,
  Sme vedení do hrozivého smrteľného boja!
  Prapor vlasti, palička víťaza,
  Som pripravený hádať sa s Pallas-fate!
  
  Leninove skutky budú večné,
  Vybudujeme svätý komunizmus!
  Ver učeniu človeka,
  Fašizmus bude rozdrvený do priepasti temnoty!
  
  Celá planéta je ako voľný vták,
  Poďme lietať k vzdialeným hviezdam, do svetov!
  Niečo svetlé a vznešené
  Budeme tvoriť ako sochári!
  
  A Rusko pod červenou zástavou,
  Je to, ako keby nebeský Eden rozkvitol!
  Leninova vec, Stalinova vôľa,
  Veďte nás vpred k úspechom!
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova, ako aj štyri legendárne dievčatá, vystúpili z Tuly a dostali sa do Moskvy.
  Teraz bola situácia v hlavnom meste mimoriadne zložitá. Nemci už svoje obkľúčenie dokončili a zostal tam tridsať až štyridsaťkilometrový koridor, ktorý sa každým dňom zužoval a zužoval.
  Šesť bojovníkov zaujalo obranné pozície na okraji Moskvy. Došlo k prudkému útoku.
  Oleg Rybačenko vystrelil a spieval si:
  - Budúcnosť je naša!
  A chlapec hodí granát bosou nohou a pokračuje:
  - A budeme skvelí!
  Margarita Korshunova strieľa a kričí:
  - A stanem sa najlepším!
  A bosou nohou by hodil smrtiaci granát.
  A rozptyľuje súperov rôznymi smermi.
  A potom v boji Natasha pokosí Nemcov guľometom a hodí dar smrti bosou nohou.
  Taká je táto žena...
  V roku 1941 Natasha utiekla z pevnosti Brest. Išla na východ. Nové topánky jej rýchlo odierali nohy a dievča si ich vyzulo a chodilo bosé.
  Pár hodín nebolo nič a potom ma začali svrbieť holé chodidlá. Po ďalších pár hodinách začali horieť a už vybuchovali bolesťou.
  Natasha, keďže je Moskovčanka, nebola zvyknutá chodiť naboso. A samozrejme, každú chvíľu sa ponorila do potoka.
  Áno, ukázalo sa, že to bolo mučenie pre jej nohy. Ale mladé dievča si rýchlo zvyklo.
  Potom neustále chodila bosá, dokonca aj po snehu, a obúvala sa len v silnom mraze.
  Teraz Natasha bojuje ako legendárna bohyňa.
  A tu Zoya hodí granát bosou nohou a reve:
  - Toto je skutočne skvelé rande!
  A dá dobre mierenú otočku.
  A Nemci a ich žoldnieri padajú.
  A potom Angelica vystrelí... A ešte aj strieľa tak divoko presne.
  A z jej holej nohy letí aj granát.
  A rozháňa žoldnierov.
  Potom Svetlana strieľa. A jej bosá noha vyvrhuje také veci, ktorým nikto neodolá.
  A rozháňa súperov veľmi ďaleko.
  A zastrelí sa a rozdrví nepriateľov prudkou vlnou.
  Toto sú dievčatá narodené v ZSSR!
  Oleg Rybachenko presne strieľa na nepriateľskú pechotu, pričom svojimi detskými nohami automaticky hádže granáty. A chlapec zároveň skladá sám pre seba.
  Vitalij Kličko sa po konflikte s novým ukrajinským prezidentom Zelenským rozhodol odstúpiť z funkcie starostu Kyjeva. V skutočnosti, prečo byť tvrdohlavý a držať sa pozície. Je lepšie vyriešiť problém sami.
  A po odchode z postu primátora Vitalij Kličko obnovil svoju kariéru. A okamžite senzácia, vyzve Weidera na boj. Bez akýchkoľvek prechodných bitiek! A to po viac ako osemročnej prestávke.
  Širší, samozrejme, súhlasí. Výzva prijatá!
  A prichádza chvíľa pravdy. Na jednej strane viac ako dvanásť rokov viacnásobného majstra sveta nikto neprekonal. A na druhej strane štyridsaťdeväťročný bývalý primátor Kyjeva. Muž, ktorý dokáže prekonať Hopinsov rekord, no jeho kondícia je veľmi otázna.
  V skutočnosti mnohí verili, že po takej dlhej prestávke ísť rovno za Weiderom by bola samovražda.
  Ale Vitali Kličko je ako Rocky Balboa. Rozhodol som sa postaviť proti najmocnejšiemu knockoutovému umelcovi v ťažkej váhe. Denotey Wider je boxer, ktorý videl padať všetkých svojich súperov. Úplne všetci - vrátane Tysona Furyho!
  Čo ak má teda Vitalij Kličko šancu?
  Ale Vitali Klitschko neustále trénoval, udržiaval sa vo forme a do práce jazdil na bicykli. A samozrejme na tom fyzicky nebol až tak zle. A okrem toho mal oceľovú bradu.
  Vitalij Kličko bude bojovať, aj keď nie je favoritom.
  Oleg Rybachenko zmenil sponu svojho guľometu. Údajné súboje s boxermi sú fascinujúce.
  Tak naozaj, prečo sa Vitali Kličko nevráti do ringu a nepokúsi sa prekonať Hopinsov rekord?
  To by bola veľmi silná myšlienka.
  Chlapec terminátor vypálil dávku a pokosil niekoľko desiatok ďalších fašistov.
  Potom sa chlapec zasmial, vyplazil jazyk a povedal:
  - Som super človek!
  Margarita hodila dva citróny zviazané bosou nohou a zaškrípala:
  - Si chladnejší ako ktokoľvek iný!
  Oleg, pokračujúc v streľbe, uvažoval...
  Vitali Kličko sa vo veku štyridsaťdeväť rokov skutočne chystal prekonať Hopinsov rekord. Dokonca na tlačovej konferencii spomínal: "Povedal som, že neprelomím Foremanov rekord, ale nepovedal som nič o Hopinsovi! Takže to vezmem a prekonám jeho rekord!"
  Ak však významná časť verejnosti viac-menej verila, že Hopins vo veku štyridsaťosem rokov dokáže získať titul majstra sveta, oveľa menej verila v štyridsaťdeväťročnému Vitalijovi Kličkovi. Vrátane toho, že jeho súper je veľmi silný.
  V histórii ťažkej váhy ešte nikdy nebol taký priebojník. Pravda, Wider už nie je mladý, ale tridsaťpäť rokov nemá štyridsaťdeväť.
  Vitalij Kličko však optimizmus zjavne nestráca. Tvrdo trénuje a dostáva sa do formy. A som veľmi rád, že som zahodil rutinu byť starostom Kyjeva.
  Naozaj nie je veľké šťastie byť starostom na Ukrajine, kde je toľko problémov.
  Ale za súboj s Uyaderom dostal Vitalij Kličko veľmi dobré peniaze. Takže v každom prípade som sa s peňaženkou nepomýlil. Meno Vitali Klitschko je známe.
  Zlé jazyky dokonca hovorili, že Weider raz udrie a Vitalij Kličko sám spadne. A potom dostane peniaze a bude písať spomienky alebo beletriu.
  Alebo možno bude hrať vo filme.
  Mimochodom, boxovať chcel aj Vladimir Kličko. Len prefíkaný Vladimír si spomedzi regulárneho majstra sveta vybral slabšieho súpera. Ale bez ohľadu na to, ako sa na to pozeráte, je to šampión a to je skvelé!
  Ale Denotay Wider, bez ohľadu na to, ako sa na to pozeráte, je stále najlepší z najlepších!
  Vitalij však horúčkovito trénuje. Je ako mladý muž, ktorý na seba kladie maximálny stres. A mal niekoľko sparingov, kde ukázal výbornú formu a dobrú vytrvalosť. Nie, Vitaly je pripravený. A nevstúpi len do ringu.
  A skutočne, keď prišiel súdny deň, dali sa dokopy najväčší knockoutový umelec Wider, v tomto smere najlepšia ťažká váha, a Vitalij. Bývalý starosta Kyjeva, ktorého už všetci odpísali ako boxera. Potom sa však dali dokopy dve legendárne osobnosti.
  Vitalij, ktorý sa stal prvýkrát majstrom sveta už v roku 1999. Len si spomeňte, ako dávno to bolo a od tejto udalosti uplynulo viac ako dvadsať rokov.
  A Wider si svoj titul drží už veľmi dlho. A blízko je aj k prekonaniu rekordu Holmesa, ktorý tento titul držal najdlhšie od rozdelenia opaskov.
  A samozrejme, ak sa Wider niekoho bojí, nie je to starý otec Vitaly. Naozaj, nie každý môže byť Hawkins. A Hawkinsovi protivníci nie sú takí silní ako Weider!
  Do ringu ale vstupuje Vitalij ako vyzývateľ. Jeho telo je stále veľkolepé a svalnaté, hoci jeho vlasy sú už šedivé. Dedko Vitalij, ako sa mu hovorí s úctou, alebo s posmechom. Ale svalová definícia je ako u mladého muža.
  Vitaly povedal, že je pripravený. A ani jemu nie, sadzby sa trochu zvýšili.
  Širší je tiež štíhly, vyrysovaný a má tenšie kosti, váži menej.
  Hoci je impozantný úderník, má nejaké problémy s defenzívou a nie vždy stojí dobre na nohách. Ale už mám veľa bojových skúseností. V počte súbojov sa už vyrovná Vitalijovi. A ešte nebol porazený.
  Vitali Kličko však svoje dva súboje prehral len kvôli zraneniam a sečným ranám. A dá sa povedať aj to, že nebol bitý.
  Ale viac ako osemročný rozdiel a takmer päťdesiatročný vek. Keby bol Vitalij mladý, samozrejme, mal by šance. Dokáže však prekonať Hopinsov rekord? David Haye sa už ako tridsaťpäťročný stal boxerom nula.
  Ale veľa sa hovorí a len prsteň prezradí. Prekoná Vitali Kličko Hopinsov rekord, alebo ho odnesú na nosidlách, ako sľúbil Weider.
  Tu vychádza v maske havrana. Vysoký, veľmi suchý, dokonca chudý ako Koschey.
  Dvojica boxerov mu v ringu narobila poriadne problémy. Ide o Kubánca Ostrixa, ktorý viedol na body a porazil knockout a Tysona Furyho, ktorý tiež viedol na body a dokázal doviesť súboj do remízy. Takže najväčší úderník všetkých čias môže skrachovať.
  Ale pravdepodobnosť je takmer jedna ku desiatim v prospech Weidera. Napriek tomu je Vitaly príliš starý a má za sebou dlhú prestávku v kariére. Dokonca aj jeho brat Vladimír radil zohriať sa s pár silnými strednými roľníkmi. V Nemecku totiž mohol Vitali Klitschko získať viac peňazí v zápase s priemerným boxerom, čisto vďaka svojmu veľkému menu.
  Vitalij je známy po celom svete nielen ako boxer, ale aj ako politik, starosta hlavného mesta a hrdina Majdanu.
  Nie, v každom prípade Vitalij Kličko sa mal zamyslieť nad tým, či sa oplatí ponáhľať a bojovať proti takejto hore.
  Ale voľba bola urobená: Vitali Klitschko nehľadá jednoduché spôsoby!
  Boj sa odohráva v Amerike. Hrajú sa hymny USA a Ukrajiny. Oznamujú sa servisné záznamy. Nakoniec zaznie signál na boj.
  Mnohí chcú vidieť divadlo a krv.
  Wider začal opatrne, aj keď sa môže mýliť. Čo ak je Vitaly hrdzavý? Kličko starší sa tiež nikam neponáhľa. Okamžite však môžete vidieť, že má ľahké nohy, je štíhly, svalnatý a dobre vyvážený. V každom prípade sa nestalo to, čo mnohí očakávali: že bude hneď plávať.
  Kličko s istotou pracoval s bodnutím, držal ho trochu vyššie ako zvyčajne a ukladal bloky.
  Prvé dve kolá prebehli hladko. A potom Wider podľa očakávania poriadne zvýšil tempo. Začal aktívnejšie útočiť a útočiť. Vitalij však nebol stratený. Zablokoval úder a zasiahol ho úderom doľava. A zrazu ho pri prudkom útoku chobotnice trafil pravou rukou do tela. Širší sa od bolesti zdvojnásobil.
  Vitalij vytiahol dvojku a na parkete sa druhýkrát v kariére ocitol majster sveta a najlepší knockoutový umelec všetkých čias.
  Vitalij sa usmial... A publikum bučalo od radosti. Toto sa od starého Vitalija nečakalo. Wow! Ale zdá sa, že čoskoro príde päťdesiat rokov! A stále sa hýbte a udierajte! Musíte to vedieť!
  Wider sa postavil, no začal cúvať. Vitaly ho pomaly začal bodať bodnutím. A opäť dvojka. A trafil som to znova. Knockout cúva.
  Weider s ťažkosťami prežil až do konca kola. Potom v ďalšom pracoval Vitalij ako číslo jedna. Ale nič, všetko išlo podľa plánu. Weider na niekoľko kôl cúval a vyzeral bezmocne. No v deviatom kole opäť vybuchol. A začali hádzať údery a išli vpred. A opäť sa mu ušla dvojka a spadol. Druhé zrazenie.
  Vitaly sa usmieva. Ide dopredu. Wider je neistý na nohách. Opäť mu chýba dvojka bez toho, aby našiel protijed. A od ďalšej rany padá.
  S ťažkosťami vstáva a rozhodca zastaví boj!
  Víťazstvo! Vitali Klitschko, teraz majster sveta! A opäť jeho opasok! Pravda, ešte nie je absolútny, ale už je na koni!
  Prekonal Hopinsov rekord a, samozrejme, za Foremana v ťažkej váhe sa stal štvrtýkrát majstrom sveta, čím sa vyrovnal Holyfieldovi.
  Širší, samozrejme, kričí, že súboj bol zastavený príliš skoro a žiada odvetu.
  Vitalij hovorí, že sa rozhodne, či bude pokračovať v kariére alebo bude mať ešte pár zápasov neskôr. Ale všetci mu hovoria, že je veľmi dobrý, dokonca lepší ako v mladosti a treba v tom pokračovať.
  Navyše sa zatiaľ nedá nič robiť. V Kyjeve je ďalší starosta, parlamentné a prezidentské voľby sú ešte ďaleko, prečo tam nezabojovať?
  Za ďalšie tri súboje je Vitalijovi ponúknutých až sto miliónov dolárov plus percentá z prenosov.
  Samozrejme, jackpot je veľký a bývalý starosta Kyjeva hovorí, že o tom bude premýšľať.
  V skutočnosti ukázal, že ešte stále dokáže veľa. Prečo teda pochovávať talent? A hlavné je, že aj tak už nie je čo robiť!
  Možno skúsiť skombinovať všetky pásy? To by bolo super!
  Vitalij ponuku prijíma a podpisuje zmluvu na ďalšie tri súboje.
  A jeho ďalší súper... No, samozrejme, Tyson Fury! Nikdy predtým neporazený, veľká ťažká váha. Pravda, zrazil ho Uydar a niekto menší. A čo je najdôležitejšie, je tiež páchateľom svojho mladšieho brata. No, ako s niečím takým nebojovať?
  Samozrejme, nový boj, a rozprávkový honorár a skvelá podívaná.
  Oleg Rybačenko opäť strieľa do Nemcov a zahraničných bojovníkov. Vo všeobecnosti v pechote naozaj nie sú takmer žiadni Nemci. Pohybujú sa za tankami E-50 a E-75. A snažia sa neriskovať.
  Tu niekde ďalej môžete vidieť "Panther"-2. Tento tank sa na rozdiel od skutočného príbehu objavil už v roku 1943. A samotný "Panther" nebol príliš masívny. Áno, a "Panther"-2 bol vyrobený, aj keď veľa, ale v roku 1945, keď sa pripravovali na vojnu so ZSSR, Nemci naplnili továrne tankami E-50 a E-75.
  Napriek všetkej praktickosti ľahkých samohybných zbraní: E-10 a E-25, Fuhrer uprednostňoval ťažšie tanky. Guderian s ťažkosťami presvedčil vysokorýchlostný E-50, aby sa stal najobľúbenejším. Fuhrer viac miloval E-75, ktorý nebol veľmi úspešný a vážil deväťdesiat ton.
  Teraz sa však objavila modifikácia E-75 M, s nižšou siluetou, ľahšou a so silným motorom. Možno sa v budúcnosti stane najrozšírenejším.
  Oleg Rybachenko napríklad používa prefíkanú taktiku. Berie ho a bosou nohou hodí granát do dráhy E-50. Kvôli tomu sa tank otočí a zrazí sa s kolegom.
  A výsledkom sú horiace dva mastodonty.
  Oleg, ako vidíme, je veľmi prefíkaný.
  Takto teraz funguje a Nemci utrpia veľké straty. Chlapec má šikovné nohy. Je dobré byť ako on, bosý a pekný.
  Ale vo všeobecnosti mi do hlavy prichádzajú myšlienky o boxeroch. Napríklad, prečo Denis Lebedev neobnoví svoju kariéru? Štyridsať rokov nie je až taká dlhá doba. Navyše hlavní konkurenti z divízie ťažkej váhy odišli a môžete sa pokúsiť zjednotiť opasky.
  Čo by ste naozaj nemali robiť, je byť úradnou šestkou. Je lepšie začať ušľachtilý box sám alebo sa pripojiť k opozícii.
  Takto sa stal Sergej Kovaľov primátorom Moskvy. Aj keď je to len fantázia.
  A Denis Lebedev by mohol urobiť niečo konštruktívnejšie. Navyše je ešte priskoro nechať box neporazený. Skutočný športovec musí ísť až do konca.
  Vrátiť by sa mohol aj Wladimir Kličko. Ale niektorí, ako Alexander Ustinov, ktorý už bol porazený trikrát za sebou, neodchádzajú do dôchodku!
  Vskutku, hrdinovia nie sú ľudia, ale priamo z ocele!
  Predstavme si však tento scenár: Putin havaroval v lietadle a v Rusku sú nové prezidentské voľby.
  A čo vidíme dnes! Komunisti nemajú silných kandidátov. Grudin sa hanbil a jeho dôveryhodnosť bola podkopaná. Zyuganov je príliš starý a všetci sú z neho unavení a nemá dostatok charizmy. Suraikin v predchádzajúcich voľbách neuspel. Ďalšie málo známe osobnosti. Žirinovskij je tiež príliš starý a všetci sú z neho unavení. Ostatné v LDPR sú málo známe. Koho iného z opozície môžete odporučiť? Andrej Navaľnyj je silný, ale nebude mu umožnené zúčastniť sa volieb. Ksenia Sobchak nie je vážnym kandidátom. Demushkin bol vo väzení a nebol veľmi dobre povýšený. Udalcov bol tiež vo väzení, hoci ho možno mohli podporiť komunisti a vyjsť von.
  V opozícii skrátka vážni konkurenti nie sú. Takže Medvedev, úradujúci prezident, je stále hlavným favoritom. A ak je nejaká intrika: v druhom kole alebo hneď v prvom.
  Vzhľadom na nízky Medvedevov rating a s najväčšou pravdepodobnosťou veľký počet prezidentských kandidátov je druhé kolo celkom možné.
  Medvedev však bude mať v prvom kole veľmi veľkú výhodu a v druhom nie príliš kvalitného súpera.
  Aj keď v poslednej chvíli sa môže objaviť jeho vlastný Zelenskyj a zamiešať všetky karty!
  Oleg Rybachenko opäť hodil granát a tlačil nacistické tanky. Veľa revu a ostreľovania.
  A zem každú chvíľu vzlietne a horí priamo vo vzduchu. A úlomky sa obracajú, topia sa.
  Oleg hovorí:
  - Sláva našej ríši!
  Margarita hodila prítomného vraha bosou nohou a zaškrípala:
  -Veľká sláva hrdinom!
  A opäť dievča hodí citrón holou pätou.
  Fašisti sa valia, och a sypú sa.
  Neexistuje spôsob, ako ich zastaviť alebo poraziť ani pomocou vákuovej bomby! Sú tu takí cool bojovníci, je to strašidelné!
  Oleg reve:
  - Naše víťazstvo vo svätej vojne!
  Margarita potvrdila:
  - So stopercentnou zárukou!
  A opäť dievča hodilo granát bosou nohou.
  Nie, tieto deti sa jednoznačne len tak nevzdajú.
  Oleg Rybačenko zareval:
  - Za nový sovietsky poriadok!
  Margarita aktívne vystrelila a potvrdila:
  - Banzai!
  Oleg sa medzitým snažil pokračovať v komponovaní. No, Vitaly vedie dobrovoľnú obranu proti Tysonovi Furymu. Medzitým má Vladimir rovnako zaujímavý súboj s Ruizom.
  V skutočnosti bol Ruiz majstrom sveta v troch verziách. Prečo s ním Vladimír nemôže bojovať o veľa peňazí? Ešte pohodlnejší súper je, že je výrazne nižší a tučný. Vladimír ho môže zastreliť dlhými bodnutiami.
  Škoda, že Kličko Jr. premeškal súboj s ním, keď bol majstrom sveta. Bolo by však potrebné sa presťahovať.
  A ako ťa to nenapadlo, Vladimír?
  A majstrom sveta v troch verziách je teraz Usik. Rýchlo sa však dostal na trón.
  A boj zjednotenia s Vitalijom je možný. Ale to sú zatiaľ len odhady.
  Vitalij potrebuje poraziť Tysona Furyho a zaujímavá je odveta s Weiderom. A existuje mnoho ďalších zaujímavých bojovníkov. To isté Anthony Joshua. Bolo by tiež mimoriadne zaujímavé s ním bojovať. A tiež pomstiť svojho brata.
  Vitalij spôsobil senzáciu porážkou Weidera. A čo môžete urobiť pre rozvoj úspechu?
  Prečo sa po päťdesiatich rokoch nestať prvým boxerom na svete, ktorý vyhral majstrovský zápas? Toto sa ešte nikomu nepodarilo!
  Eh, Vitaly! Nezáleží na tom, akým starostom Kyjeva ste boli, ale teraz ste bezpochyby uznaní za veľkého majstra sveta!
  Ale je tu prvá, dobrovoľná obhajoba titulu. Vitalij čelí väčšiemu a dlhšie vyzbrojenému súperovi. Nie taký impozantný úderník ako Weider, ale technický a obratný, s dlhými rukami. A tiež ešte nie je rozbitý, hoci bol vypustený.
  Najdôležitejšie je, že porazil stále veľmi mladého Wladimira Klička, čo nepochybne robí z Tysona Furyho impozantného konkurenta.
  Šance boli asi fifty-fifty. Samozrejme, knokautové víťazstvo nad Weiderom bolo pôsobivé. Teraz to však proti nemu nebude grckanie, ale technický bojovník, ktorého sa ešte nikomu nepodarilo preboxovať. A čo je najdôležitejšie, víťaz samotného Vladimíra je na úsvite svojich síl.
  Poradí si Vitalij v päťdesiatke s takýmto technikom? To už je súboj intelektov. Wider však jasne podcenil Vitalija a pokúsil sa ho vziať bez slávností. Ale toto už nebude fungovať.
  Tu sa pripravujú obaja boxeri. Vitaly je ako vždy vážny a sústredený. Je sebavedomý a pokojný.
  Pripravuje sa aj Tyson Fury. Je vyšší ako Vitalij, má dlhšie ruky a pokúsi sa to využiť.
  Teraz sa však súboj uskutoční v Británii a bude tam platené vysielanie.
  Teraz je Tyson Fury vonku ako prvý. Prejavuje vonkajšiu dôveru. Plešatý, nemotorný a nie príliš vyšportovaný. Keby si Vitalij Kličko zafarbil vlasy, nevedeli by ste povedať, ktorý z nich je starší, aj keď tam bol sedemnásťročný rozdiel. To ešte nie je rekord majstrovských bojov, no už sa to blíži.
  No možno sa Vitaly pobije aj s niekým mladším ako Tyson Fury.
  Vitaly vychádza za zvukov hrozivej hudby. Pozerajú sa na seba.
  Tyson je zhrbený a nevyzerá byť vyšší. Vitalij je možno širší v ramenách. A čo je najdôležitejšie, jeho postava je oveľa krajšia a jeho svaly sú výrazné.
  No a čo hymny? Najprv Briti a potom Ukrajinci.
  Potom výmena pohľadov.
  A potom sa ozve polnica, prvé kolo.
  Vitaly hodí ľahký úder a dobre sa pohybuje. Tyson sa pokúša odísť. Ale Vitaly je veľmi obratný a jeho údery sa pohybujú po nemotornej trajektórii a dosahujú hlavu Tysona Furyho.
  Všetko ide tak, ako odborníci predpovedali. Vitaly má vynikajúcu rýchlosť.
  A všetko sa darí.
  Vyhráva prvé kolo... Potom minúta oddychu a druhé kolo. Fury opäť nemení taktiku. Zrejme dúfa, že sa Vitalij unaví.
  . KAPITOLA č.4.
  A Kličko starší má opäť miernu výhodu. V ringu dominujú bratia.
  Vladimir pred týždňom porazil Ruiza Jr. technickým knokautom.
  No boj pokračuje.
  Tretie kolo opäť diktoval Vitalij. Ale vo štvrtom kole Tyson Fury náhle exploduje. Ponáhľa sa vpred... A zasiahne dvojku. A zrazí sa.
  čo chcel? Vitalij je v pohotovosti.
  Tyson nejako ubránil toto kolo až do konca. Potom sa opäť začala jednostranná bitka, keď dominoval Vitalij. Majster sveta Kličko starší sa navyše zjavne nikam neponáhľal.
  A po ôsmich kolách sa Tyson Fury zrazu stiahne. A víťazstvo je vyhlásené technickým knockoutom, kvôli odmietnutiu pokračovať v boji.
  Vitali Klitschko tak vytvára nový rekord: ako prvý bojovník v histórii boxu obhájil titul majstra sveta vo veku päťdesiatich rokov. A ďalšie úspechy Hopinsa.
  Takže teraz sa naozaj stal supermanom. A pomstil svojho brata.
  Ďalším súbojom je však odveta s Weiderom. Sľubujú veľmi vysoké poplatky. Prečo sa s ním môžeme pobiť a potom ísť proti Joshuovi?
  A potom môžete uvažovať o zjednocujúcom boji s Usikom. Vo všeobecnosti by sa Vitali Klitschko v zásade chcel stať absolútnym majstrom sveta. A má veľmi silnú túžbu.
  Oleg Rybačenko sa pri jeho myšlienkach uškrnie. Áno, je to možné. Chlapec kosí celý rad fašistov a hovorí:
  - Ľudia si ťa pamätajú Kličko! Ľudia si ťa vážia Kličko! Ľudia sú po tebe hladní, Kličko! Vráť sa čoskoro Kličko!
  Chlapčenský génius sa zasmial na svojej veselej piesni a opäť spustil najsmrteľnejší zo všetkých granátov. A zrazia sa tri nacistické tanky.
  Napriek hrdinskému odporu sovietskych vojsk boli nacisti stále schopní dobyť a prerezať koridor spájajúci Moskvu s ostatnými časťami ZSSR.
  Hlavné mesto Ruska je teda pod úplnou blokádou. Rovnako ako je zablokovaný Leningrad.
  Stalingrad stále odoláva. Nemci zaútočili aj na mestá Groznyj a Ordžonikidze na Kaukaze. Situácia je kritická. Najmä, keď bola Moskva úplne obkľúčená.
  Má veľa vojakov a státisíce vojakov v domobrane. Ale v bitkách sa náboje a munícia spotrebúvajú veľmi rýchlo. Možno nebude dostatok munície. A potom padne hlavné mesto. A nie je toľko zásob potravín. Aj toto sa čoskoro skončí.
  A bez Moskvy to bude ďalšia vojna. A Stalin to chápe.
  Teraz je v Kujbyševe. Ale potom, čo nacisti prenikli k Volge, to tiež nebolo ďaleko od frontovej línie.
  Plus na nich vyvíjali tlak aj samuraji. Bombardujú a útočia s nespočetným množstvom pešiakov. Možno nie je dostatok sily.
  Stalin to chápe a snaží sa v zákulisí vyjednať separátny mier s Japonskom. Hovoria, že sú dokonca pripravení vzdať sa Ďalekého východu a zaplatiť odškodné v zlate.
  Ale Hirohito povedal: Potrebujeme celú Sibír, až po Ural. Bohužiaľ, nie je možné toľko sa vzdať.
  Vladivostok je už takmer obkľúčený. A vo všeobecnosti je všetko veľmi strašidelné ...
  Ale niektoré hrdinské dievčatá bojujú a nepodľahnú fašistom a japonským militaristom.
  Obrnené väzenské auto, v ktorom cestoval spievajúci Zaklínač, zastalo a bolo počuť vŕzganie otvárajúcich sa dverí. Dvaja Japonci, jeden veľký a tučný, druhý malý a tenký, sa vyklonili zo svetla, ktoré na chvíľu oslepilo Anastasiu. Potom dievča bez váhania bodlo jedného do spánku holeňou a druhého do čeľuste päsťou omotanou reťazou. Vychvaľovaní bojovníci z Krajiny vychádzajúceho slnka boli komicky vyradení.
  Witcher dokonca spieval:
  - Vyzývam muža na dvanáste kolo! Koniec koncov, som super žena a úplný Atass a posielam nepriateľa do hlbokého knockoutu, čím demonštrujem nespútanú triedu v boji!
  Dievča zobralo japonský guľomet skopírovaný zo Schmeistera a kliknutím na skrutku sa ponáhľalo do kokpitu. Tam vyskočili ďalší traja Japonci a Vedmáková na nich vyslala ohnivú dávku, mierila im na hlavy a zúrivo sa uškrnula.
  - Čo dostali príšery s palicou!
  Obrnený transportér zajala nahá bojovníčka. Zaklínač zaštekal:
  Vznášal sa nad nešťastným Ruskom,
  Pekelné príšery varia temnotu!
  Okupant má svoju búrlivú sekeru,
  Nabrúste a odrežte hlavu!
  Komunista v bielej guli nie je pešiak,
  Nie sme spútaní navždy!
  Premení Tretiu ríšu na ohnivé zbrane,
  Nuž, poctivosť bude odmenená dobrotou!
  Napriek tomu, že bola znechutená, si Vedmaková obliekla japonskú vojenskú uniformu, ktorú vzali mŕtvym. Aké to bolo nepríjemné, títo vojaci sa dlho neumývali a zápach bol strašný. Dievča pilot zavyl:
  - Musí to byť také brutalizované! predsa ázijské!
  Obrnený transportér sa však ľahko rozbehol a vydal sa na sever. Vozidlo malo dva 12 mm guľomety, takže v prípade potreby bolo možné odraziť útok pechoty. Ďalšia vec je, že 20 mm pancier by neodolal kalibru 37 mm japonských "kanónov". Vedmakova si myslela: ako nástup komunistov k moci zmenil Rusko. Ak v cárskych časoch japonská armáda po technickej stránke výrazne prevyšovala ruskú, teraz naopak zaostáva. Aj keď nemožno povedať, že veda sa v krajine vychádzajúceho slnka nepodporuje. Povinné stredoškolské vzdelanie bolo zavedené na konci devätnásteho storočia. Je pravda, že kvalita vzdelávania v Japonsku nebola vysoká. Skopírovali to z pruskej školy, ktorá bola pedantská až do krajnosti, a mierne zjednodušili, aby jeden učiteľ prešiel cez čo najviac žiakov, keďže vzdelaných ľudí je málo. Vo všeobecnosti Japonci napodobňovali Európanov, napríklad Britov vo vzhľade khaki uniforiem, Nemcov vo formácii a vojenských predpisoch, Američanov v uniforme a type námorníctva a v systéme fungovania finančných inštitúcií. Pravda, mali svoj vlastný, napríklad kódex Bushido, slávnu výbušninu shimosa (aj keď sotva bola lepšia ako európska). Až do polovice devätnásteho storočia bolo Japonsko zaostalou stredovekou krajinou, ktorá nemala ani železnice a bola vyzbrojená delovými guľami. Bolo to ešte archaickejšie ako Türkiye alebo Irán a ešte viac cárske Rusko. Napodiv to bola Amerika, ktorá pomohla Zemi vychádzajúceho slnka vystúpiť ako ľudia a doslova ju prinútila pripojiť sa k civilizovanému svetu. Moderný parný krížnik s výbušnými nábojmi urobil na zaostalé Japonsko silný dojem. Najmä keď potopil niekoľko plachetníc, pričom ukázal úplnú bezmocnosť delových gúľ.
  Možno budú Američania neraz ľutovať, že prinútili Japonsko, aby sa otvorilo svetu. Že si v Ázii vychovali konkurenta, no vtedy bolo ťažké uveriť, že o pár desaťročí sa Krajina vychádzajúceho slnka vydá tak, ako to Západu trvalo stáročia.
  Vedmakova jazdila po dialnici, umoznovala prejazd kamionov s posilami, aj dopravy, a uvazovala. Cárska vláda, dokonca aj za Alexandra II., alebo skôr aj za Mikuláša I., vymyslela plány na pripojenie Číny k Rusku. Ale Nikolaj si ako objekt expanzie vybral turecký smer. V princípe to bolo pohodlnejšie. Británia, ktorá nenávidela Rusko, a Francúzsko, ktoré bolo pod jeho vplyvom, sa však Osmanov postavili. Prvýkrát za štvrť tisícročia (od roku 1612) Rusko prehralo rozsiahlu vojnu (jednotlivé bitky sa samozrejme nepočítajú, myslíš tým, že takmer štvrť tisícročia Rusko neprehralo vojnu ako napr. celok, mimochodom, práve za Mikuláša I. dosiahol maximálnu rozlohu z hľadiska plochy). Dôvodov bolo viacero, tým najdôležitejším bola prevaha západných mocností v technologickom vybavení ich vojsk. Po tom, čo Mikuláš prvý spáchal samovraždu, nastúpil na trón Alexander II.: možno najvzdelanejší a najučenejší cár v celej histórii Ruska. Začal s rozsiahlymi reformami, zaznamenal nevoľníctvo a pod ním rýchly rast priemyslu, začala sa výstavba železníc a elektrární! No zároveň nastalo zrušenie poddanstva na úkor roľníkov, nastalo veľké pustošenie, vypukli nepokoje, najmä v Poľsku masívne. Alexandrovi sa podarilo posunúť Rusko vpred, ale nevyriešil zásadné problémy a dokonca predal Aljašku Amerike za drobné a Havajské ostrovy rozdal zadarmo. Pravda, podarilo sa mu poraziť Turecko, no Osmanská ríša bola v tom čase veľmi slabá a otriasali ju povstania. Áno, straty Ruska v tejto vojne boli neúmerne veľké, čo dokazuje, že ruská armáda má napriek reformám stále ďaleko od dokonalosti. Avšak ani za Suvorova nebolo všetko také jasné, ako sa hovorí v knihách. Víťazstvá stáli značnú cenu a Katarína Druhá sa napríklad počas druhej rusko-tureckej vojny obmedzila na relatívne skromné územné akvizície, dokonca sa vzdala nárokov na Moldavsko. Hoci tieto krajiny boli obývané pravoslávnymi Slovanmi a kedysi boli súčasťou Kyjevskej Rusi. Vo všeobecnosti po oslobodení Ruska spod mongolsko-tatárskeho jarma bol stanovený kurz návratu všetkých pôvodných slovanských území. Trvalo to niekoľko storočí, napríklad Halič sa vrátil až v roku 1939, po oslobodení spod poľského jarma. A mesto Przemysl s okolitými krajinami zostalo Maďarom a Slovákom.
  Vedmaková sa pozrela na diaľnicu: nebolo tam toľko rôznych áut, ale pochodovali japonskí pešiaci. Japonsko má okolo sto miliónov obyvateľov, dokonca viac ako Nemecko, príprava pred odvodom zaberá polovicu školských hodín. Vojna so ZSSR je pre nich dar z nebies, na rozdiel od boja s USA. Môžete chrliť ďalšie a ďalšie divízie.
  Je veľmi lákavé vystreliť dávku z vašich dvoch rýchlobežných guľometov, našťastie sa to dá ovládať pomocou hydraulického pohonu z kokpitu. Ale pravdou je, že potom bude mať ona sama malú šancu odtiaľto dostať. Nie, stále je lepšie to urobiť bližšie k prednej línii alebo v noci. Áno, zdá sa, že sa už stmieva... Potom budú vlci sýti a ovce budú v bezpečí. Aj keď nie, nie je ovca.
  Tak čo Japonsko? Prvá vojna v rokoch 1904-1905 bola prehratá a Rusko stratilo viac ako dvestopäťdesiattisíc vojakov a dôstojníkov len ako zajatcov. Cárska armáda mala síce početnú prevahu. Japonsko prišlo o necelých dvetisíc zajatcov, dokonca bol stanovený bonus sto zlatých rubľov za každého zajatého vojaka so žltou tvárou a tisíc dôstojníkov. Táto stránka histórie je pre Rusko veľmi nepríjemná. Najnepríjemnejšie je, že mnohí v krajine chceli, aby Japonci vyhrali. Napríklad študenti Moskovskej univerzity posielali mikádu gratulácie k pádu Port Arthur. A koľko bolo ukradnutých: nie je možné uviesť!
  Vedmáková spomalila plyn, aby nenarazila do ďalšej pochodujúcej kolóny. Dievča prisahalo:
  - No, sú ako kobylky! Úzkooké stvorenia!
  Ucho už rozoznalo hukot kanonády, frontová línia sa blížila. Pilot zavrčal a potom zaspieval:
  Ruský bojovník nesténa od bolesti,
  Ruský bojovník ničí Japoncov!
  A máme úplný smútok,
  Celý ohnutý štít sa triasol!
  Dievča opäť stíchlo. V tejto vojne USA a Británia pomohli Japonsku peniazmi a zbraňami, ale na západe nebol žiadny front. Krajina vychádzajúceho slnka totiž dúfala, že Nemecko využije túto chvíľu a zaútočí na Rusko. V zásade to bolo skutočné a prospešné pre Nemecko. Proti Rusku by sa mohlo postaviť aj spojenecké Rakúsko-Uhorsko so svojimi záujmami na Balkáne. Do vojny mohlo vstúpiť aj Turecko, historicky urazené Ruskom a dokonca pod finančnou kontrolou Nemecka. Je tiež možné, že do vojny vstúpi Taliansko, ktoré bolo súčasťou Trojaliancie a mohlo si uplatniť nárok na bohaté ukrajinské krajiny. V každom prípade by to bolo pre cárske Rusko zlé. Aj keby prehrala v spojenectve s Entente, vojna na dvoch frontoch by skončila katastrofou. Šance, že sa Francúzsko zapojí do bitky, sú mizivé, keďže v tom čase bola Británia proti Rusku. Vo všeobecnosti je to, samozrejme, veľký nesprávny výpočet Kaisera, ktorý premárnil takúto šancu. Je možné, že aj po vypuknutí prvej svetovej vojny bol hlavným strategickým prepočtom útok Fritz na Belgicko a Francúzsko. Možno keby spustili totálnu inváziu do Ruska, zopakovala by sa situácia s Poľskom v roku 1939. Našťastie sa Nemci ukázali ako príliš sebavedomí a vybrali si vojnu na dvoch frontoch.
  Witcher, na rozdiel od mnohých jej krajanov, mala šťastie: podarilo sa jej prečítať Mine Kaif a v origináli. Samozrejme, Hitler mal pravdu, keď povedal, že buď treba byť spolu s Britániou proti Rusku, alebo spolu s Ruskom proti Británii. A celkom logicky budúci Fuhrer kritizoval tých, ktorí sa pokúsili dostať Bismarckovu mŕtvolu na svetlo.
  Hitler skutočne odmietol akúkoľvek možnosť akéhokoľvek spojenectva s Ruskom, najmä keď sa v ňom dostali k moci boľševici a verili, že ruské krajiny by sa mali stať nemeckými kolóniami.
  To znamená, že bol jednoznačne nepriateľom Ruska a akákoľvek dohoda pre Fuhrera bola obyčajným kusom papiera. Navyše, Stalin je idiot, že premeškal taký silný úder do otvorenej brady, hoci bol nútený pripraviť sa na odrazenie úderu a uviesť svoje jednotky do bojovej pohotovosti. Alebo ešte lepšie, zasaďte si ho sami! Nemecká armáda tiež nebola pripravená na útočný impulz sovietskej armády. Bolo by to pre nich veľmi ťažké, mohli sme nemecké jednotky jednoducho obkľúčiť a zničiť v kotloch. Aká je toto vojna! A tak iniciatíva prešla na Wehrmacht. A front tiekol zo západu na východ. Nie je jasné, s čím Stalin počítal? A Beria je sviňa. Dobre ho pozná plešatého. Prečo nevaroval Stalina? Prečo vás nepresvedčil, aby ste konali? Ako sa to stalo? Ľudový komisár bol predsa prefíkaný človek a nikomu neveril! Koniec koncov, skutočne existovali vážne spravodajské údaje, jednotky Tretej ríše ťahali k hraniciam a každá druhá babička prorokovala vojnu. Vo všeobecnosti existoval pocit, že sa blíži niečo neúprosné a hrozné!
  A len Stalin a jeho okolie kopali do zadku, akoby vedome chceli stratiť a zničiť milióny ľudí. A vôbec, fúzatý Gruzínec nie je až taký génius... Seminár nestihol dokončiť, a ako sa jej Berija priznal, často pije. A keď začala vojna, nastal všeobecný šum... A teraz celý svet zdvihol zbrane proti Rusku! A tu je, samozrejme, na vine Stalinova nepružná politika. Najmä napriek tomu, že sa front dusil nedostatkom zásobovania, boli odvolané tisíce vlakov, aby deportovali Čečencov do Kazachstanu. A to sa dialo počas vojny, keď sa počíta každý kočiar! Mimochodom, Mainsteinovi sa podarilo, aj napriek značnej početnej prevahe sovietskej armády, vykonať protiútok s cieľom poraziť červené jednotky. Pre nedostatok ešalónov neboli včas rozmiestnené posily, narušilo sa zásobovanie sovietskych vojsk a v dôsledku toho stroskotala ofenzíva. A keby boli naše jednotky teraz v Kyjeve a možno v Rumunsku, Británia a USA by nemuseli riskovať zradu ZSSR!
  Okrem toho, kto takmer zabil Hitlera? Takto tlačiť Tretiu ríšu k novej agresii?! S najväčšou pravdepodobnosťou to bola operácia, ktorú viedol Berija... Koniec koncov, svojho času prišiel na to, ako ukončiť Trockého. V tom čase to však bolo spôsobené potrebou vyhnúť sa rozkolu v Internacionále. Teraz to viedlo k opačnému efektu, nepriatelia Ruska sa spojili. Navyše, nepriatelia sú historickí! Musí povedať, že samotná Vedmakov bola veľmi prekvapená, že Churchill predniesol 24. júna senzačný prejav, v ktorom oznámil podporu ZSSR. Je zvláštne, že ovca prišla k vlkovi kvôli spojenectvu, ak sa, samozrejme, dá britský lev prirovnať k ovci. Stalin je však typický vlk! Teraz je všetko späť k normálu, kapitalistickí demokrati a kapitalistickí fašisti spolu! Ale komunisti sú jednotní a čestní, bez kompromisov so svedomím! Možno je to presne to, čo chcel Stalin? V každom prípade sa sily nepriateľa zvýšili a Japonsko ukázalo svoje čeľuste na východe. Vo všeobecnosti je však krok vedenia krajín vychádzajúceho slnka logický: je potrebné umlčať hrdlá armády nespokojné s obrovskými územnými ústupkami a skutočnou kapituláciou, sľubujúc nové bitky a krajiny. Ak by Spojené štáty nezaviedli sankcie, či skôr blokádu proti Japonsku 24. júla, potom by možno samuraji udreli na ZSSR aj v auguste, bez čakania na zimu! Japonci sú statočný národ a len ťažko by ich zastavila spomienka na Khalkhin Gol, kde mimochodom bojovali druhoradé jednotky, vrátane bábkových jednotiek mandžuskej cisárskej vlády!
  A to by mohlo ohroziť pád Moskvy... Aj keď Stalin by sa asi najradšej vzdal celej Sibíri kapitulácii Moskvy. Jednoducho by som tam nechal úkryt v nádeji, že krutá zima tajgy nedá Japoncom príležitosť postúpiť príliš ďaleko a spojiť sa s Nemcami v oblasti Uralu alebo Volhy.
  A potom by samozrejme nastali problémy... Hitler zlyhal pri Moskve a prepočítal sa, keď vyhlásil vojnu Spojeným štátom, bez toho, aby zaviazal Japonsko k reciprocite vo vzťahu k ZSSR. Hitler sa vôbec nevyznačoval logikou, svojím brutálnym antisemitizmom, ktorý proti sebe obrátil hlavnú finančnú elitu a dokonca aj Vatikán. Je pravda, že to zvýšilo jeho popularitu medzi Arabmi, ale Rommelovmu zboru neposkytli významnú pomoc.
  Obrnené auto sa dostalo až k bývalým sovietskym hraniciam. Tu už došlo k nejakej deštrukcii. Tu ešte trčí hraničný stĺp.
  A japonská pechota, ako aj niekoľko ľahkých tankiet s 20 mm automatickými kanónmi a dvoma guľometmi. Proti čínskej pechote je to možno dobrá zbraň, ale proti T-34... Pravda, takých tankov je na Ďalekom východe málo, hlavné sily sú privreté na západe. Okrem toho je viditeľných niekoľko ďalších obrnených vozidiel a mínometov prepravovaných vo vozidlách s otvorenou strechou. Musím povedať, že to nie sú zlé mínomety, napriek ich malému kalibru...
  Witcherova zaváhala: čo mám robiť? Japoncov je veľa a zrejme treba odbočiť na poľnú cestu. Alebo možno ešte dá zabrať prižmúreným?
  Už sa stmieva, oblohu zahalili mraky a prichádza dážď. Samozrejme, môžete riskovať, najmä preto, že Japonci sú natlačení, pechota stojí, zhromaždená v hustých radoch. Áno, je ich celý pluk, vojaci so žltým bruchom, dosť odporní, nie je škoda ich zabiť.
  Witcher sa prekrížila a zamrmlala:
  - Nedajbože bude viac samurajov!
  Dva veľkokalibrové - 12 mm guľomety vyrazili dávkami na tvory s prižmúrenými očami. Začala totálna bitka. Dievča dokonca spievalo:
  Budeme bojovať s nepriateľom až do konca,
  Činov vojakov je nespočetne veľa!
  Rusi vždy vedeli bojovať,
  Nevzdávajte sa, keď prídu problémy!
  12 mm je veľká a ostrá kazeta, prepichne telo a niekedy aj niekoľko Japoncov naraz. Vedmaková ovládala zbraň pomocou hydraulických pohonov, ktoré si Japonci požičali z letectva. V prvých sekundách bojovníci Impéria vychádzajúceho slnka ani nechápali, čo sa deje a odkiaľ prišiel útok. Jednoducho spadli a zo žalúdka a hrudníka sa im uvoľnili prúdy krvi. Príchod smrti v tomto zdanlivo pokojnom svete bol taký nečakaný. Aj keď nie, posledný výrok vyzerá skôr ako výsmech.
  Witcherovi sa podarilo pokosiť niekoľko radov, kým nepriateľ zareagoval a začal sa rozchádzať. Pilot pokračoval v streľbe a súčasne pohyboval obrneným autom tak, aby sa nedostal pod paľbu z tankiet. Napriek tomu dokáže letecký kanón preniknúť aj takýmto pancierom. To však závisí aj od počiatočnej rýchlosti strely, na klinoch je stále väčšia ako u stíhacích zbraní.
  Kým mal pilot šťastie, Japonci hneď nezistili, kto im posiela smrť, najmä preto, že začal kvapkať jarný dážď, v dôsledku čoho bolo ťažké rozlíšiť záblesky. Samuraj si pravdepodobne myslel, že na nich útočí ruský oddiel, ktorý prerazil dozadu, a tak tankety spustili paľbu na kríky. Witcher, rozdrvil Japoncov a spieval:
  Zo vzdialených okrajov oceánu,
  Kde sa zatriasla nebeská klenba!
  Hordy sultána sa ponáhľajú,
  Je to, ako keby Antikrist vstal!
  
  Vojna je nemilosrdná, zlá,
  Ako šarkan zostúpil na Rusa!
  Moja krajina je šedá s ranami,
  Zachráň svoju matku, modlím sa k Bohu!
  
  Aký je svet krutý, je strašný
  Dieťa spadlo a bolo roztrhané na kusy!
  Porodili, tlačili bolesťou,
  Zlý Thunderer sa teda rozhodol!
  
  Boh nepozná hranice v hneve,
  Priniesol katastrofu na ľudskú rasu!
  A všetci žijúci trpia,
  Len smútok sa počíta za víťazstvá!
  
  Rusko je celé zaliate krvou,
  Aký krutý si Všemohúci!
  Kam smerovala vaša misia?
  Je Kristus naozaj ten tretí, zbytočný!
  
  Prečo ste Ada a Eva,
  Vyhnali ich z raja za zlé skutky!
  Nadišla hodina pre kanibala,
  S chladnejším nájazdom Mamaia!
  
  Dievčatá tu ronia slzy,
  Nemci zabili mojich rodičov!
  Je bosá a mrzne
  Vážne, všetky rieky sú zamrznuté!
  
  Nikto nás ľudí neľutuje
  Bodli nás pakomári alebo hady!
  Niekedy vznikne nápad
  Aký pohár utrpenia až po okraj!
  
  Je zbytočné dúfať v Boha,
  Samozrejme, že ho to nebolí!
  Je lepšie žiť zle a zle,
  Ale tu sme si povedali - dosť!
  
  Máme transparenty komunizmu,
  To znamená, že nemám odkaz na môjho strýka!
  Nemôžem tolerovať fašizmus,
  Náš étos je jednoduchý: do čerta s tým!
  
  Nádej na mozoľnaté ruky,
  Do mysle, ktorá je v hlave!
  Vôľa nás vedie k úspechom,
  Zručnosť, nadšenie v päste!
  
  A tak meranie v krokoch,
  Vaša cesta k slobode a šťastiu!
  Staneme sa červenými bohmi,
  Nikto nás nemôže oklamať!
  Vedmáková spievala a strieľala zo samopalov, strieľala do prižmúrených, ktorí už stihli utiecť a ľahnúť si. Potom sa však zmenilo aj jej šťastie, niekoľko japonských dôstojníkov si zrejme uvedomilo, čo sa deje a hodili na obrnené auto niekoľko granátov. Witcher cítil, ako sa jej telo trasie. Japonské granáty však boli trieštivé a neprenikli do panciera, ktorý bol zjavne navrhnutý tak, aby odolal výbuchom guľometu v kalibri až 14 milimetrov.
  Witcher sa zachichotal:
  - A potom v tvrdohlavej bitke zatúlaná guľka - blázon! Bola podráždená, zrazu zmúdrela a častejšie zasahovala do terča!
  V obrnenom transportéri sú guľomety poháňané pásovým posuvom. To dáva veľkú zásobu nábojov, navyše je dodávané vodné chladenie, čo umožňuje predĺžiť trvanie streľby. Preto bojovník bez obradu odrezal Japoncov, ktorí na ňu hádzali granáty. Ale zdá sa, že ostatní bojovníci si to všimli. Granáty opäť lietali. Bolo počuť náraz. Vyzerá to tak, že jeden z granátov bol ťažký, vážil asi kilogram a bol protitankový. Japonci už boli zásobovaní podobnými polotovarmi. Je to slabé proti Chevronom a T-34, ale môžete preniknúť do obrneného auta! Cez zlomenú stranu bol Witcher zasypaný prachom. Dievča prisahalo:
  - Áno, Japonsko je malé, ale spôsobuje veľké problémy!
  Obrnené auto začalo zrýchľovať a pár trieštivých granátov vletelo dovnútra, kde vybuchli.
  Úlomky zachytili Witchera a roztrhali mu uniformu. Aby toho nebolo málo, rozbitá plynová nádrž začala horieť. Dievča znova zaklialo:
  - Nie stroj - generál! Vyhodil by som na teba hovno!
  Po pokosení ďalších pár desiatok som musel vyskočiť z kabíny. Dievča to urobilo bez povšimnutia japonských vojakov a plazilo sa. Nebál sa o seba, mala na sebe vojenskú uniformu Krajiny vychádzajúceho slnka. A v tme a v daždi skutočne nerozoznáte svoju tvár. Teraz musíte zísť z diaľnice a zmiznúť v buši.
  Dievča sa plazilo pomerne rýchlo a zároveň niekoľkokrát narazilo na mŕtvoly. Spokojne zamrmlala:
  - Nie je zlé, že som dal samurajovi svetlo! Teraz to už stačí len uložiť!
  Bojovník sa ponoril do kríkov a vstal a začal kráčať. Oklamte ich, možno sa nechytia. V skutočnosti sa slušne pobila a myslela si, že jej výkon by s najväčšou pravdepodobnosťou neverili, inak by možno, ktovie, dali ďalšiu hrdinskú hviezdu!
  Vo všeobecnosti je vojna zvláštna vec, zabíjate ľudí a nie je to len normálne, ale aj odvaha. Mimochodom, ako hovorí Biblia: "Nezabiješ!" Napriek tomu Boh prikázal nielen zabiť, ale úplne vyhubiť Amalekitov, ich manželky, deti a dokonca aj dobytok! Hoci aj počas vojny sa vyvražďovanie civilistov považuje za nemorálne a odporné.
  Západní spojenci však bombardovali nielen a ani nie tak vojenské ciele, ako skôr civilistov. Čiastočne to bolo spôsobené nízkou presnosťou výškových bombardérov, čo sťažovalo zasahovanie čisto vojenských cieľov, ale hlavnou vecou bola pomsta. Japonsko tiež dostalo podporu od USA. Ale nebolo na čo odpovedať! Jednoducho nemali lietadlá s takým doletom, aby dosiahli Yankees!
  Američania zrejme považovali pomstu za peruánsky prístav za dostatočnú, respektíve sa najvyššia finančná elita rozhodla konať pragmaticky a zároveň skoncovať s Maovou Červenou armádou. Japonsku zostalo Mandžusko ako odrazový mostík pre vojnu proti ZSSR a proti Mongolsku dostalo voľnú ruku a zvyšok bol dielom Čankajška! Potom bude možné pozametať celú Čínu. A nech Krajina vychádzajúceho slnka vykrváca vo vojne so ZSSR. Najzaujímavejšie je tu asi to, že Japonci, ktorí porazili Rusko, rátajú s tým, že sa opäť vyrovnajú s Amerikou s pomocou Nemecka a USA, myslia na vyrvanie Sibíri a iných krajín z vyčerpaného Japonska.
  Každá strana si myslí, že konali veľmi šikovne, najmä keď Amerika a Británia získali kontrolu nad rozsiahlymi územiami bez jediného výstrelu. V opačnom prípade by ich dobytie trvalo dlho a únavne, čo by trvalo najmenej niekoľko rokov, sú to predsa ostrovy!
  Vedmáková kráčala v nádeji, že prekročí frontovú líniu. Je celkom možné vkĺznuť do medzery a pripojiť sa k vlastným ľuďom. Alebo možno dokonca vziať jedného zo samurajských väzňov. Je to blízko najvyspelejších pozícií sovietskej armády. V opačnom prípade bude ťažké pretiahnuť.
  . KAPITOLA č.5.
  Takže pre svetovú oligarchiu: Nemecko a Európa pod ZSSR je považovaná za stratenú zónu vplyvu, ba dokonca za hrozbu pre posilnenú komunistickú ríšu a ďalšiu expanziu boľševizmu. A pre Rusko pod Nemeckom je to rozšírenie sfér jeho vplyvu a možnosť vysať všetku šťavu z bohatých Zemí. Ale to je skutočne to, čo francúzski oligarchovia prehrou s Nemeckom stratili: museli sa o niečo málo podeliť s Hitlerom, no väčšinu bohatstva si ponechali a dokonca bolo jednoduchšie vykorisťovať robotníkov - Nemci rozdrvili odbory. Čo stratili oligarchovia v Pobaltí? Spočítajte si všetok svoj kapitál a tí, ktorí nestihli ujsť, potom slobodu alebo život! Príklad je úžasný! Takže na tom nie je nič prekvapujúce! A keby Hitler nebol taký zapálený antisemita, nikto by ZSSR nepomohol!
  Treba povedať, že jedným z dôvodov, prečo sa Francúzsko pomerne ľahko rozpadlo, bolo výrazne nižšie percento Židov ako v populácii ako celku, tak aj vo finančnej elite. V Poľsku, Británii, USA to bolo úplne naopak. Najmä v USA, čo, mimochodom, vysvetľuje, prečo boli Yankeeovia, napriek tomu, že na Ameriku nespadla ani jedna bomba, ešte krutejší k obyvateľom Nemecka ako Angličania!
  Vishu sa stal bábkou Wehrmachtu a Nemci jazdili po Paríži a hrali na ústnej harmonike. Hitler začal pripravovať inváziu do Anglicka, bez toho, aby sa obťažoval preniesť ekonomiku na vojnový základ a využiť zdroje dobytej Európy. To ho vyšlo draho, rovnako ako jeho neochota rokovať s Angličanmi a vzdať sa antisemitizmu. To druhé by možno umožnilo Fuhrerovi rozpútať všetky svoje sily na vojnu proti ZSSR a zaútočiť už v máji. Pravda, mier s Britániou mohol prinútiť Stalina, aby vyhlásil mobilizáciu. Bol by to signál, že nepriateľ je už pred dverami.
  Alebo nie, v takom prípade to mohlo ovplyvniť pozíciu USA voči Japonsku. Neprovokovali by Krajinu vychádzajúceho slnka a mocná ríša by mohla otvoriť druhý front! To sa teraz stalo. Len v ešte horšej situácii, keď je armáda ZSSR takmer zničená, ešte nie je zavedená výroba zbraní a ešte sa nenaučili bojovať!
  Nie je rok štyridsaťjeden - sovietske jednotky získali bojové skúsenosti, naučili sa bojovať a víťaziť! Takže teraz sa neboja ťažkých tankov a lietadiel so siedmimi palebnými bodmi na jednom vozidle!
  Pri strome stojí osamelý Japonec. Takže obyčajný malý žltý panáčik.
  Witcher vyskočil za ním. Trhla hlavou hore a potom s ňou pokrútila... Keď prudko trhnete nepriateľským "hrncom" nahor, krčné svaly už nedokážu klásť účinný odpor a "hrnec" sa ľahko skrúti!
  No a čo tak o jedného samuraja menej! Vedmáková vyzerá veselo a spokojne, dokonca vycerí zuby:
  - Japonsko nás nikdy nedobije! Pretože existuje bojovník ako ja!
  Skutočne, v celej histórii Ruska boli schopní dobyť iba mongolskí Tatári! Prečo sa to stalo a prečo sa veľký slovanský národ ukázal ako bezmocný, je, samozrejme, záhadou viac ako jednej generácie!
  Najdôležitejším dôvodom je feudálna rozdrobenosť, keď si každý zobral prídel pre seba: začali sliepky a sedeli v ňom a strážili si svoje dedičstvo: bez práce!
  Witcherová cítila, že jej tesné a nepohodlné japonské čižmy odierajú nohy. Pilot sa rozhodol, že v tomto prípade nemá zmysel znášať muky. Jednoducho si vyzula topánky s tupým nosom, ktoré jej boli tesné a tlačili na prsty. Bosými nohami som cítil chlad svojej rodnej krajiny a cítil som sa oveľa veselšie! Zvýšila tempo a dokonca začala trochu skákať!
  To, že sa Rusi rozdelili, sa stalo najväčšou tragédiou Slovanov. Na západe si ich podrobili Litva a Poľsko a na východe krutí Tatári. Jarmo však netrvalo večne: Moskva, predtým malé mesto, sa začala rozrastať a dokonca sa zmenila na akúsi malú ríšu. Ivan Kalita sa stal zberateľom ruských krajín. Bol prvý a nie najšťastnejší, ale hlavne prvý! A ako znie v boľševickej piesni: je lepšie byť mŕtvy ako druhý!
  Stalin nie je Rus, to je jeho hlavná nevýhoda! Preto tá nedôvera k titulárnemu národu a masívne neopodstatnené represie! Dajte prasacie rohy a klin kráľovstvo!
  Chuchmek na tróne a Rus v záhybe!
  Napríklad Tuchačevskij aj Egorov boli celkom schopní maršali, čo iné sa dá povedať o zvyšku utláčaných veliteľov! Nedá sa porovnávať s fúzatou opicou! Preto sme sa dostali do problémov!
  Ako sa však skutočne stalo, že sa Stalinovi podarilo stať sa absolútnym vládcom? Bohom sa stal negramotný Gruzínec!
  Ruskému ľudu musí vládnuť ruský cár! Mimochodom, Romanovci nemali takmer žiadnu ruskú krv a možno práve preto zdegenerovali!
  Japonsko malo tiež jedinečnú formu vlády, kde bol šógun v podstate vyšší ako cisár, a preto tu boli určité výhody, pretože bola menšia šanca na zničenie impéria kvôli dedičovi blázna. Japonci po stáročia neviedli dobyvačné vojny, ale aktívne bojovali medzi sebou. To malo určitý vplyv na mentalitu tohto národa. Ale v dvadsiatom storočí si Krajina vychádzajúceho slnka podmanila viac územia ako Alexander Veľký! Teraz je na rade Rusko. Len toto nie sú cárske časy, vládne veľká komunistická strana a najvyspelejší a najdokonalejší ekonomický a politický systém na svete!
  Witcher však zrazu pokrútila hlavou. Nie všetko je v politickom systéme a na spôsobe vládnutia v poriadku! Napríklad hlavu štátu ľudia nevolia v dôsledku alternatívneho prejavu vôle, ale čo sa stane... Treba povedať, že s vytvorením ústredia a poskytnutím mimoriadnej právomoci sa nepočítalo. buď zákonom alebo ústavou. A ona osobne mala o schopnostiach polovzdelaného seminaristu veľké pochybnosti! Presne ako Berija: prefíkaný muž, no málo vzdelaný s mimoriadne úzkym rozhľadom a erudíciou!
  Teraz je však predná línia ešte bližšie, sú viditeľné záblesky a hukot ešte zosilnel. No, je čas nájsť si jazyk a... Vedmaková si všimla odlúčenie lezúcich Japoncov. Teraz musíte opatrne sedieť na ich chvoste. Približne v rovnakom štýle ako zaútočila na Yu-188, veľmi rýchly bombardér, ktorý ani nie je ľahké dobehnúť rýchlym MiGom. Mimochodom, lagy vo všeobecnosti nie sú obzvlášť manévrovateľné av tomto ohľade nie sú o nič lepšie ako Fokken-Wulfs! Nuž, samuraji sa blížia k priekope, vyzerajú ako barany plaziace sa k olejovej mláke. Japoncov je veľa, tu treba konať opatrne... Tu je kapitán armády Krajiny vychádzajúceho slnka, tvár má ako svišť. Niečo kričí, energicky máva päsťami a dýkou.
  Vedmáková trpezlivo čakala, kým sa samuraj zdvihne, aby zaútočil a udrela ho pažbou zozadu do hlavy. Úder však vypočítal tak, aby "Japonci" hneď nezomreli. A potom vypálila dávku zo samopalu na Japonca, ktorý sa rozbehol k útoku! Proorav:
  - Prefíkanosť vo vojne je ako plachta na lodi, ale nafukuje sa iba ona, nie ona!
  Chlapec Oleg a dievča Margarita bojujú v Stalingrade. Budú v tomto meste stáť ako titáni.
  Oleg Rybachenko vyzerá na dvanásť rokov. A chlapec hádže bosou nohou granát.
  Rozhadzuje fašistov a hovorí:
  - Sláva veľkej vlasti!
  Margarita tiež dáva dobre mierený obrat. Kosí fašistov a spieva:
  - Sláva Stalinovi a slnku komunizmu!
  Oleg Rybachenko strieľa a dodáva:
  - Sláva hrdinom!
  Dievča strieľa a kosí nacistov. Holou nohou hodí granát a zaškrípe:
  - A sláva veľkej vlasti po stáročia!
  Chlapec a dievča sa teda skutočne vážne rozišli. Strieľajú na nacistov a hádžu granáty.
  Chlapcova bosá noha hodí zabijácky darček. Chlapec s divokou zúrivosťou hovorí:
  - Všetkých mučíme!
  Margarita strieľa a kosí nepriateľa a škrípe:
  - A bude seno pre čerta!
  A dievča bosou nohou hodí dar smrti. Taký bojovník, schopný skutočne pokosiť celé vojská.
  Chlapec a dievča bojujú v Stalingrade. Sú to skutoční hrdinovia. A rytieri plní udatného ducha.
  Čo si myslel Hitler, že po katastrofe v roku 1941 sa Rusi nič nenaučili?
  Koho to zaujíma! Červená armáda je pripravená postaviť sa monštrám zo série "E", nech povedia: E-75 ton za deväťdesiat a E-100 ton za stoštyridsať. Od tajgy až po britské moria je Červená armáda najsilnejšia.
  Chlapec a dievča sa pobijú, aby sa od nich nacisti dostali ako sklo z kladiva.
  Deti sú nesmrteľné a neboja sa ničoho. Čo sú pre nich títo fašisti? Viac králikov na lov!
  Oleg Rybachenko spieval s revom:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, ty Hitler si koza,
  Prečo si prišiel do Ruska ako somár...
  Dostanete od nás konkrétne v nikle -
  Narazíte na silnú chlapskú päsť!
  A potom svalnaté decko hodí granát bosou nohou. A dva nemecké tanky E-50 a E-75 sa čelne zrazia a explodujú.
  Oleg Rybachenko s potešením hovorí:
  - Som super mladý bojovník!
  A chlapec opäť odbočí.
  A potom strieľa aj dievča. Presne zasiahne a pevne aplikuje. A zároveň spieva:
  - Rozdrvím všetkých fašistov a zrežem Adolfov tuk!
  A dievča je opäť v plnom vzrušení zo zničenia. Všetko strieľa samo a strieľa.
  A z bosej nohy zase letí granát. Naráža na fašistov. Pri zásahu loptičkou sa rozptyľuje ako kolíky.
  Margarita spieva:
  - Silný úder je výnimočne dobre mierený,
  Najlepší Povetkin letí do ringu!
  Oleg Rybačenko, strieľajúci, pohotovo potvrdil:
  - Povetkin je hodný exemplár a neuteká pred silnými súpermi!
  Potom chlapec opäť hodil granát bosou nohou a rozbíjal fašistov ako fľaše a dlažobné kocky.
  A bez ohľadu na to, ako šikovne to urobíte, nacisti sa zrazia. čo chceli? Do ZSSR nebolo treba zasahovať.
  Olega Rybačenka trápi len jedna vec. Spojené štáty sa už Nemcov zbavili a rap za nich vezme Rusko.
  Chlapec opäť hádzal bosou nohou granát a spieval:
  - Nebuď hlupák, Amerika.
  Dajte nám teraz Aljašku...
  Toto je náš pozemok na dvoch brehoch -
  Nie nadarmo je medveď divoká šelma!
  A Oleg Rybačenko zase praskol... Kosil fašistov. A opäť chlapcove holé prsty na nohách stlačia granát a hodia ho na nepriateľa. Rozptyľujú ho rôznymi smermi.
  Chlapec reve:
  - Sláva Rusku!
  Margarita opäť hodila granát bosou nohou a zaškrípala:
  - Za cára Mikuláša II.
  Chlapec opravil dievča:
  - Tu vládne Stalin, nie Mikuláš II.
  Margarita ochotne súhlasila:
  - Áno, Stalin! Kto uzavrel mier s kanibalom!
  A dievča opäť hodilo zabijácky darček bosou nohou.
  Oleg Rybachenko logicky poznamenal:
  - ZSSR potrebuje prestávku! Hoci Tretia ríša to využila lepšie!
  A deti začali opäť strieľať...
  Nemci pri Stalingrade a v samotnom Stalingrade dostali strašné peklo.
  Ale v skutočnosti s čím prišli, s tým aj odchádzajú.
  Presnejšie povedané, zomierajú. Boj je taký krvavý a svätý.
  Oleg Rybachenko si počas bitky naozaj myslí, že ľudia sú niekedy príliš naivní. Buď urobia génia zo Stalina, alebo dokonca z Lukašenka. Ale pre Bielorusko 21. storočia je vytváranie kultu osobnosti z kolektívneho farmára dosť desivé. Je čas zmúdrieť.
  A zvoliť nového, mladého, progresívneho lídra. A nie demonštrovať úroveň inteligencie dieťaťa v pieskovisku.
  Lukašenka najlepšie charakterizuje táto anekdota:
  Keď v Bielorusku všetko zdražie, čo je najlacnejšie?
  Sľuby prezidenta Lukašenka!
  A prečo?
  Pretože nič nestoja!
  Je to hanba pre Bielorusov, ktorí stále volia takého diktátora. Ale je najvyšší čas zmúdrieť a ukázať, že sú to ľudia v Európe. Napríklad v Rusku sa Putinovi aspoň podarilo získať rešpekt tým, že anektoval Krym bez výstrelu.
  Ale to je spôsobené jeho fenomenálnym šťastím. Putin má veľa šťastia. Mali sme napríklad šťastie, že počas návštevy izraelského premiéra došlo k nepríjemnej epizóde s jeho manželkou v Kyjeve. Áno, opäť prejav fenomenálneho šťastia. Ale tak malý skutočný návrat! Čo ak mal cár Mikuláš také fenomenálne šťastie? Presnejšie, dostal to, do roku 1935 Rusko obsadilo polovicu sveta.
  A čo ďalej... Cár Mikuláš naplánoval let do vesmíru na 28. mája 1935, práve v deň svojich narodenín. Úplne prvý let ruskej kozmonautky v histórii ľudstva.
  A v tomto svete, zatiaľ čo ZSSR sa zaoberá prežitím.
  Bitky v Stalingrade sú približne rovnaké ako v skutočnom príbehu z roku 1942. Len tentokrát je nepriateľ oveľa silnejší. Ako kvantitou vďaka koloniálnym jednotkám, tak aj technologicky.
  Obzvlášť ťažké je to na oblohe sovietskeho Ruska. Nacisti majú veľa silných prúdových lietadiel. A akosi nie je také ľahké odolať.
  Tu sú nemeckí piloti Albina a Alvina, ktorí pre seba vyberajú účty. V tejto veci sú veľkými špecialistami.
  Ako môžeme napríklad zastaviť také nemecké dievčatá v bikinách s holými nohami?
  Oleg Rybachenko cíti tieto dievčatá.
  holými prstami na nohách hodí ďalší granát. Rozhadzuje fašistov na všetky strany a hovorí:
  - Veľké srdce Ruska!
  A terminátor chlapec strieľa veľmi agresívne. Každá guľka zasiahne cieľ. A Arabi, černosi a Indovia idú do útoku. Zhromažďuje sa obrovský dav.
  Chlapec génius bosou nohou opäť hodí granát, zrazí dva veľké nemecké tanky a utečie:
  Samurajský meč je s tebou,
  Srdce a myseľ sú čisté...
  Odvážne vedie útok -
  Cesta krásy!
  Margarita strieľala na nepriateľa, vystrelila na nacistov z bazuky a zakričala:
  - Mimoriadna krása!
  A bojovníčka hodila holými prstami na nohách veľmi ničivý dar smrti. Zdrvení súperi. Potom opäť prstami na bosej nohe opäť vrhla divokú skazu. A zrazili sa dva fašistické tanky. Dokonca aj iskry a dym padali a padali!
  Oleg zvolal:
  - Výborne, večné dievča!
  Margarita hodila bosou nohou nový zabijácky citrón a zaškrípala:
  - Sme večné deti na Mliečnej ceste!
  Terminátor prikývol a sám pokračoval v bitke. Všetko ide podľa plánu. Presnejšie, zatiaľ je to v poriadku. A nacisti v ich oblasti neprerazia.
  Nech sa teda nacisti snažia akokoľvek, v skutočnosti sa budú dusiť iba vlastnou krvou.
  A ich nádrže sa zmenia na kovový šrot! A nad planétou bude svietiť ruská vlajka!
  Oleg Rybachenko pôsobí s veľkou energiou. Bosými nohami hádže granáty a spieva:
  - Vždy budeme mať radosť,
  Bude jasný sen...
  A krása príde -
  Rozruch bude preč!
  Chlapčenský génius koná s aktivitou, ktorá stúpa úmerne s prílevom Nemcov so zúrivosťou.
  Margarita pôsobí ako číslo dva. Ale bosé nohy dievčaťa hádžu granáty čoraz aktívnejšie.
  A fašisti padajú pod jeho údery.
  Strieľa aj Oleg Rybačenko... No myšlienky sa mu rútia, vracajú sa do súčasnosti. Na to, čo je v skutočnosti.
  V skutočnosti sa zdá, že Bielorusi majú najväčšiu mozgovú hmotu v Európe, no nechajú si nasadiť golier a tolerujú diktatúru jednotlivca.
  A prezident by bol aspoň nejaký superman! A tak je kolchoznik, a dokonca bez legalneho otca. A dovoliť im, aby vás tlačili toľko rokov.
  A čo viac, nájdu sa aj úzkoprsí ľudia, ktorí ho volia.
  Áno, Oleg Rybachenko dokonca vyvinul maličkosti.
  Povedzte mi priatelia, ako dlho
  Hlasy pre otca Kolju...
  Je čas zvoliť Olega za vás -
  Ak chcete získať viac peňazí!
  Áno, samozrejme, zmeny sú potrebné a čo najskôr. V skutočnosti je stagnácia plná zlých dôsledkov.
  Navyše ani sám Lukašenko nevie, čo chce. Niekedy má pravdu, niekedy vľavo. Buď ide do kapitalizmu, alebo socializmu. A nemá normálny tím. A neexistuje žiadna strana ani ideológia. Taký je kult veľmi priemernej a zhovorčivej osobnosti. Stalin a Lenin aspoň vedeli, čo chcú! A tento diktátor? Ani nevie, či je vpravo alebo vľavo!
  Nie, bez ideológie a stabilnej strany nebude stabilita v spoločnosti.
  A tiež vpred!
  Stalin sa, žiaľ, stal aj symbolom teroru a deštrukcie, čím sa komunizmus zmenil na strašiaka.
  Optimálna vláda neexistovala. A za Brežneva nastalo šialenstvo - ako mohol byť taký človek vymenovaný za hlavu ZSSR. A v mladosti Brežnev nevyzeral ako intelektuál, ale v starobe upadol do nepríčetnosti. A vo všeobecnosti je škoda, že hlava štátu nedokázala spojiť dve slová bez kusu papiera. Ale toto ste mali zvládnuť!
  Oleg Rybačenko hodil bosou nohou smrtiaci dvojitý granát a spieval:
  - Ale ži ako predtým,
  Ale ži podľa Brežneva!
  Som hlúpy, hlúpy, nemôžem!
  A nenechajte snehovú búrku odísť!
  Margarita hodila výbušný balíček holými prstami na nohách. Rozhádzala nacistov ako jablká striasané z konára.
  Dievča spievalo:
  - Kvitnúce jablone,
  Solovyovove melódie...
  prídem k tebe -
  Budú sa opakovať!
  Dievča sa široko a oslnivo usmievalo. Jej zuby sú ako perly, tak sa lesknú.
  Áno, tento pár sa dobre háda.
  Oleg Rybachenko to vzal a zaspieval:
  - Naše päste s oceľou,
  pazúrmi, zubami a tesákmi...
  Tak veľmi túžia po poriadnom boji!
  A opäť terminátor páli veľmi presne. A krvavé kvapky pršali z nacistov.
  Nie, žiadne milosrdenstvo nebude. Nepriatelia sa udusia.
  Medzitým Natasha a jej tím bojujú v Suchumi.
  Nacisti zaútočili na pobrežie. Boj je, samozrejme, veľmi nerovný
  Ale dievčatá. Keď sú takmer nahí, je to skvelé!
  Nataša hodila granát bosou nohou, pokosila tucet fašistov a spievala:
  - budúcnosť sveta je naša,
  My dievčatá sme ako Jedi!
  Zoya tiež vystrelila granát bosou nohou. Rozprášila nacistov a sebavedomo zakričala:
  - Ja som to, čo môže všetkých pochovať do hrobu!
  Aurora vystrelí ako ďalšia. Tiež dievča, ktoré keď udrie, už to nie je rana od muchy.
  Červenovlasý diabol to vzal a zabzučal:
  - Mám farbu líšky a mám najväčšiu krásu!
  A opäť to vezme bosý a odhodí dar smrti! Toto je dievča, ktoré skutočne potrebujete.
  A potom sa Svetlana zblázni! A všetkých rozhádže a rozdrví, akoby sa do nej nasťahovali diabli z celého pekla.
  Áno, dievčatá tu, samozrejme, majú také vycenené zuby, že si bez problémov odtrhnú akúkoľvek čeľusť.
  A ak treba, tak pol hlavy!
  Natasha strieľa na nepriateľa a reve:
  - Som taký tvrdý bojovník, že po mne ani býk nešliape! Rozbijem mu hlavu!
  Zoya sebavedomo potvrdila:
  - Aj ja polámem rohy!
  A bosá noha dievčaťa hodí granát. A zrazia sa dva nacistické tanky.
  A potom vás zasiahne Aurora. A vražednú vec spustí aj bosou nohou.
  A bude revať:
  - Sláva Stalinovi, nech zmúdrie!
  Aurora je naozaj zlá. Aké to je bojovať na dvoch frontoch? Veď to vlastne znamená samovraždu.
  A prečo k tomu Stalin priviedol Rusko?
  Dievča opäť spustí zabijácky dar smrti holými prstami na nohách a zakričí:
  - Sláva novému vodcovi!
  No je to tak! Stalin má dokonca nízke čelo. A to je znak nízkej inteligencie.
  Svetlana sa zastrelí. A hodí granát bosými nohami. Rozptyľuje súperov. Ničí ich a kričí:
  - Sláva ruským bohom!
  A opäť holá päta hodí niečo veľmi deštruktívne.
  Dievčatá sú tu takého kalibru, že ich Krauti nevezmú.
  Štyri dievčatá sú obrovská sila. A hlavne majú na sebe len nohavičky.
  A to im dáva kolosálnu schopnosť bojovať.
  Natasha strieľa. Africkí bojovníci, dokonca aj Indovia a Arabi, sa pohybujú ako lavína.
  Nemci ich používajú ako potravu pre delá. Používať ho v bitkách bez akéhokoľvek súcitu alebo ľútosti. A samozrejme, berú to v číslach.
  Suchumi už bolo odrezané od zeme. A toto je veľmi zlé. Čoskoro nám dôjde munícia a budeme musieť ustúpiť.
  Dievčatá sa však zatiaľ nechcú vzdať. Snívajú o víťazstve. Aj keď sily sú nerovnaké. A Moskva je obkľúčená.
  Toto znepokojuje Natashu. Holou nohou hodí granát. Roztrháva nepriateľov a spieva:
  - Ak existuje kapitál!
  Zoya tiež hodila výbušný balíček bosou nohou a zaškrípala:
  - Ruská rieka nevyschne!
  A zúrivo zasiahla nepriateľa všetkými zbraňami, domácou bezzáklzovou zbraňou.
  A zničil pár tankov...
  Útočné lietadlá však začínajú tlačiť zhora.
  Čo ak sú teda reaktívne?
  Aurora vystrelila zo svojho raketometu. Narazil do nemeckého auta. Prinútil ju spadnúť.
  Potom ryšavá šelma zavrčala:
  - Komunizmus bez hraníc!
  Potom začala Svetlana strieľať. A kosili čiernych bojovníkov. A potom hodí citrón ako bosá noha.
  A bude revať:
  - Sláva novým bohom!
  Natasha vystrelila na nepriateľa a zakričala:
  - Ruským bohom!
  A od hodu jej bosou nohou lietadlo exploduje.
  Toto sú dievčatá z Terminátora. Ak budú bojovať, nikto ich nemôže ovládať.
  Zoya tiež hodí na nepriateľa niečo, čo zabije akúkoľvek silu. A niečo, čo zničí nepriateľa. A bojovníčka vyceňujúca zuby kričí:
  - Lietadlá do rakvy!
  A holé prsty opäť hodia dar smrti.
  A potom Aurora hodí citrón na nepriateľa. Vezme to a zareve:
  - Budúcnosť je naša!
  Svetlana vycenila zuby a povedala:
  - Za komunizmus a nové úspechy!
  A opäť hodil granát bosou nohou. A všetkých zabije. No ak nie všetky, tak niektoré určite.
  Nacisti siahli do džbánu. A to je ich problém. Tu môžete vidieť samohybné delo Jagdtiger. Zastarané auto, ale veľmi smrteľné. Priplazí sa k nej priekopnícky chlapec. A pošmykne mínu.
  A samohybná pištoľ triviálne exploduje.
  Chlapec vyplazuje jazyk a spieva:
  - Pripijeme na vlasť, pripijeme na Stalina!
  Poďme piť a znova nalievať!
  My priekopníci zabijeme Hitlera!
  Fašisti to chápu. Aj keď pre Červenú armádu je to ťažké. Mesto Groznyj je obkľúčené nacistami, no stále tam bojujú. Aj dievčatá sú tu na tom najlepšie.
  Tu bojuje Tamara. Je v plavkách a bosá. A počasie je horúce a dievča je takto obratnejšie. Kráska páli. Bosou nohou odpaľuje výbušné balíčky na fašistov a spieva:
  - Hitler čoskoro dostane klince do rakvy,
  Bude to ako pavúk horiaci v ohni...
  Démoni ťa budú mučiť v podsvetí -
  Tí, ktorí uctievali Satana!
  A opäť veľmi smrtiaci citrón vyletí z nahej päty krásky a rozbije nacistov.
  Mária hovorí s smiechom:
  - Granáty zabijú!
  A potľapká Tamaru po ramene. Dve dievčatá sa bijú a na vrchu je červená vlajka posiata guľkami.
  Dievčatá sú bosé a takmer bez šiat, no sovietske mesto sa vzdať nehodlajú.
  Mária zaspievala veselú pieseň. A zároveň vystrelila nemilosrdne a vražedne;
   Je veľa skvelých ľudí,
  ktorých činy žijú stáročia, je veľa veľkých mien, ktoré sa nazývajú nesmrteľnými.
  
  Mnohí rozprávkoví hrdinovia si zachovali melódiu eposov, ale najjednoduchší zo všetkých hrdinov a nám všetkým je drahý.
  
  Detstvo prežil medzi horami, sledoval let vtákov, z hôr dostal ako dedičstvo krásu orlích krídel.
  
  Jeho meno sa s hromom prehnalo cez oceán a stalo sa blízkym a známym proletárom všetkých krajín.
  
  Na pevnine Číny, drazí všetkým srdciam, toto meno ohlasuje Phanzam - mier, koniec - palácom.
  
  Stalin je zástava šťastia, úsvit ľudstva! Nech žije milovaný Stalin veľa, veľa dlhých rokov!
  Dievčatá dobre spievali. Veronica a Viktória sa pridali k Marii a Tamare.
  Všetky štyri krásky sú obkľúčené, ale ako bojujú.
  Tu Maria hodí granát bosou nohou a zostrelí nemecké útočné lietadlo. A krása piští:
  - Sláva našej partii!
  Veronica tiež posiela dar smrti bosou nohou a HE-162 je zostrelený. A bojovník reve:
  - Sláva je vyššia ako sláva!
  . KAPITOLA č.6
  Victoria, strieľajúca na súperov a strieľajúca, sa usmieva:
  - Pre budúce rozlohy komunizmu!
  A štyri krásky, takmer nahé a bosé, sa smejú.
  Sú to také orlie dievčatá najvyššieho rádu.
  Mirabela a Anastasia bojujú na oblohe. A tiež vymývajú mozgy fašistom.
  Mirabela tweetuje s úsmevom:
  Všetko bude na svete v poriadku,
  Miluj svoju vlasť vášnivo!
  A zase holými prstami na nohách cez otvorené okno hádzal citrón. A na fašistov mu bude fuk. Padá ďalšie zasiahnuté auto.
  Toto je ten trik - musíte to tak trafiť.
  Anastasia hovorí s smiechom:
  - Lenin by ťa pochválil!
  Mirabela jedným výbuchom zostrelila niekoľko nemeckých áut a poznamenala:
  - Bez akýchkoľvek pochybností aj Stalin!
  Anastasia zostrelila tri nacistické lietadlá a potvrdila:
  - Bez akýchkoľvek pochybností!
  Dievčatá sú také cool. A hlavne krásne. Majú tepelný a zároveň chladový výpočet.
  Mirabela, ktorá zostrelila ďalšie lietadlo, poznamenala:
  - Všetko v našom svete je relatívne...
  Anastasia sa zachichotala a nahnevane zamrmlala:
  - Bez zbytočnej filozofie!
  A tiež otvorila okno a bosou nohou hodila granát. Tentoraz vybuchol ME-262.
  Mirabela súhlasne prikývla.
  - Zvládli ste to skvele!
  Anastasia vycenila zuby a dodala:
  - Urobil som, čo som urobil!
  A obaja bojovníci vybuchli do smiechu. A žmurknú na seba.
  Áno, hrdinstvo je pôsobivé.
  V lete 1946 sa o mesto na Volge rozpútali kruté boje. Ženský prápor ostreľovačov pod velením kapitánky Aleny Ogurtsovej zaujal obranné postavenie v ruinách na Volodarskej ulici. Za ruinami sa ukrývali dievčatá so samopalmi a brokovnicami, zviazané zväzkami granátov.
  Samotná Alena má na nahom tele, krátke nohavice a bosú oblečenú škvrnitú tuniku. Krásne a krivé dievča s výraznými bokmi, tenkým pásom a krátkym bobkovým účesom. Tvár je veľmi výrazná, s mužnou bradou a široko posadenými modrými očami. Hnedé vlasy zošediveli od prachu, vysoká hruď, tvrdý pohľad. Kapitánka Alena bojuje už viac ako dva roky a aj napriek mladosti toho videla naozaj veľa. Nohy dievčaťa sú pokryté odreninami a modrinami. Pre dievča je jednoduchšie pohybovať sa naboso ako v hrubých a nemotorných topánkach.
  Holá podrážka zacíti najmenšie vibrácie pôdy, upozorní na blízkosť míny a samotná matka zem dodáva odolnosť. Nohy dievčaťa na jednej strane zhrubli a neboja sa rozpáleného kovu ani ostrých sutín ruín, no na druhej strane nestratili citlivosť a pružnosť, varujúc cez rachot pohybu tankov.
  Sladká Alenka drží v rukách granát s pripevneným výbušným balíčkom. Musíte sa doplaziť k impozantnému tanku German Lion, ktorý strieka ulice zo samopalov.
  Mária sa plazí vedľa nej. Ukázalo sa, že aj bosé, ako všetky dievčatá z práporu, majú čižmy, napodobňujúce svojho veliteľa. Jej zaprášené podrážky sa brúsia, keď sa dievča plazí po štyroch. Máriine žlté vlasy sú špinavé a dlhé... Mierne kučeravé. Samotné dievča je štíhle, chudé a nízke. Dokonca si ju mohli pomýliť s dievčaťom, s úzkymi ramenami a zdanlivo veľkou hlavou.
  Mária však už zažila veľa. Podarilo sa jej navštíviť fašistické zajatie, prežiť kruté mučenie a bane, odkiaľ sa jej nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo ujsť. No pri pohľade na jej detskú nežnú tvár by ste nikdy nevedeli povedať, že ju bili po pätách gumenými palicami a telom jej prechádzali elektrickým prúdom.
  Maria strieľa... Vojak Tretej ríše, v tomto prípade Arab, padne mŕtvy a náhubkom vykopne piesok a sutiny.
  Alenka vsunie pod kopu odpadkov hŕbu granátov. Teraz sa sem priplazí deväťdesiattonový "Lev" a vyhodí to do vzduchu. Modré oči dievčaťa sa na tvári tmavej od opálenia a prachu lesknú ako zafíry.
  Skúsenosti naznačujú, že dobre chránený tank teraz zmení polohu. "Lev" má 100 mm bočného panciera a dokonca aj pod uhlom. Tridsaťštyri do nej neprenikne, šancu má len ťažký Keveshki. Ale cieľom sú húsenice. Hlavné je pripraviť auto o mobilitu...
  Anyuta vystrelí dávku zo samopalu... Vojak neznámej národnosti padne. Nemci, ktorí dobyli väčšinu východnej pologule, si vážia árijskú krv a vrhajú do boja koloniálne jednotky: Arabov, Afričanov, Indov, rôznych Ázijcov a Európanov. Zvýšil sa aj počet Poliakov - ktorých už od kolísky učili nenávidieť boľševické Rusko. Bojujú tu ukrajinskí nacionalisti, donskí kozáci, Čečenci a celý kaukazský kaganát. Hitler vychoval celú internacionálu.
  Nepriateľov je veľa...
  Anyuta sa šikovne vyhýba paľbe zo samopalu. Guľka takmer rozťala dievčenskú okrúhlu pätu, sčernenú od prachu. Krásna kapitánka dokonca pocítila šteklenie z toho, ako blízko priletel veľkokalibrový darček. Dievča sa prekrížilo a zašepkalo:
  "Ani guľka nás nezastaví!"
  Maria vystrelí späť... Ďalšie dievča, Alla, je veľmi ryšavá, nadpriemerne vysoká a svalnatá, napriek úbohému prídelu. Je to tiež veľmi pekné dievča s luxusnými bokmi, napnutým pásom, nežensky širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Alla bojuje len v šortkách, jej tunika bola roztrhaná na kusy a rozpadnutá na prach a nové uniformy sa po Volge nedodávajú. Nech Boh dá, aby sme previezli ešte trochu munície a trochu jedla pre vyčerpané sovietske jednotky.
  Alla je teda takmer nahá, nohy má doškriabané, najmä kolená. Črepina mi zasiahla chodidlo pravej nohy, bolí ma a ťažko sa mi chodí.
  Ryšavá, zaprášená, takmer nahá Alla vykrúca svoju peknú, no zároveň drsnú tvár. Strieľajúce dievča hovorí:
  - Pán je nad nami, Moskva a Stalin!
  A odreže útočiacich nacistov, sotva sa stihne vrátiť späť.
  Ruiny a úzke uličky sťažujú otáčanie hrozivých nemeckých tankov. Takmer dvestotonové "Mausy" vôbec neprejdú...
  Ako Anyuta očakával, "lev" sa trochu pohol a narazil do hromady odpadu. Došlo k výbuchu. Húsenica praskla a odletel pár poškodených valcov.
  Zranený tank zastavil a z hlavne mu vyletel náboj...
  Kdesi v diaľke to zahučalo a stratilo sa v ruinách. Anyuta zasyčala ako had:
  - Toto je môj výpočet! Otvorený účet...
  Kapitán dievčaťa je nútený znova sa odplaziť. Nemci a ich satelity nedokážu využiť svoju technickú prevahu v troskách. Vďaka tvrdohlavému Hitlerovi uviazli hordy Tretej ríše v pozičných bojoch v dosť veľkom a dobre opevnenom meste.
  Mária hodí granát. Nútiť zasiahnutých Nemcov či Arabov robiť kotrmelce, prevracať sa. Jednému z Hitlerových bojovníkov sa odtrhne ruka a visia na nej anglické hodinky s kompasom.
  Mária hovorí s úsmevom:
  - To, čo ti ukazuje kompas, je cesta do pekla!
  A krásna dievčina si zo zaprášenej päty vytrasie kúsok prilepenej keramiky.
  Alla tiež trasie prach zo svojej pevnej, plnej hrude. Bradavky sú takmer čierne od nečistôt a svrbia. Skúste sa umyť. Opäť sa musíte zahrabať pri streľbe nemeckých samopalov. A plaziť sa po bruchu.
  Dievčenský prápor si drží svoju pozíciu, hoci dochádza k ostreľovaniu. A explodujú ťažké granáty a z neba padajú bomby... Ale odvahu sovietskych hrdiniek nič nezlomí.
  Anyuta vidí, ako sa Panter plazí okolo. No tento tank už nie je taký strašidelný.
  Môžete ho zapichnúť do boku. Dievča kýchlo a vypľulo prach, ktorý jej padal do pôvabných úst. Vzala do ruky granát, obťažkaný výbušným balíčkom. Musíte sa nepozorovane plaziť. Ale okolo je toľko dymu.
  Anyuta sa začala plaziť hore a oprela sa o odtok holými prstami a lakťami. Pripomínala mačku, ktorá prenasleduje myš. Dievča si pamätalo vojnu z toho hrozného leta štyridsaťjeden, keď Wehrmacht zradne napadol obrovské rozlohy ZSSR. Bolo dievča, takmer dievča, vystrašené? Najprv áno, ale potom si zvyknete. A neustále výbuchy nábojov už vnímate ako obyčajný hluk.
  A teraz to vybuchlo veľmi blízko. Dievča sa pleskne po bruchu. Zhora poletujú úlomky ako kŕdeľ divých včiel. Anyuta šepká s popraskanými perami:
  - V mene spravodlivosti, Pane!
  Dievča zrýchli kraul a potom s rozbehnutým štartom hodí granát s pripevneným obalom s výbušninou. Darček letí oblúkom. Ozve sa výbuch a tenší bočný pancier Pantera povolí. Nemecký tank začne horieť a bojová súprava exploduje.
  Anyuta s úsmevom zašepká:
  - Ďakujem, ó, Všemohúci Ježišu! Verím len tebe! Modlím sa k tebe sám!
  Panter je zničený. Odtrhnutý dlhý kmeň je zahrabaný v troskách. Predný pancier, oddelený od bočného panciera, pripomína lopatku.
  Anyuta, ktorej oči sa lesknú ako nevädza na tvári hnedej od prachu a opálenia, hovorí:
  - Čím viac dubov má nepriateľ, tým silnejšia je naša obrana!
  Alla je veľmi sexi vo svojich čiernych nohavičkách a nahom, zaprášenom, silnom tele. Dievča je veľmi šikovné. Dokáže hádzať sklenené črepy holými prstami na nohách.
  Teraz hodila ostrý predmet s ladnou nohou pokrytou vrstvou prachu. A bodol fašistovi priamo do hrdla. Krásna Alla bľabotala:
  - A ja som sexsymbol a symbol smrti!
  Dievča sa potom znova plazilo a strieľalo. Anyuta tiež vystrelil.
  Krásna kapitánka, ktorá porazila fašistu, tweetovala:
  -Život je reťaz a maličkosti sú články...
  Maria vystrelila, rozrezala Fritzovu hlavu a dodala:
  - Nie je možné nepripisovať dôležitosť odkazu!
  Anyuta opäť strieľala presne a zachrapčala:
  - Ale nemôžete sa zaoberať maličkosťami...
  Mária dodala, ako keby strieľala:
  - Inak ťa reťaz ovinie!
  Ďalšie dievča, Matryona, tiež veľmi krásna, spolu s priekopníčkou Seryozhkou pripravila mínu na drôte. Títo dvaja to tlačili... Do húsenice Tiger-2 sa vplazil zákerný booger. A ako tento nemecký stroj s dlhou hlavňou vybuchne.
  Blonďavý chlapec Sergej zvolal:
  - Naše Rusko, paraša pre vás!
  A sotva stihol odskočiť, blýskajúc svojimi čiernymi, rozbitými opätkami z padajúcej strechy.
  Matryona pohladila chlapca po krku a povedala:
  - Si veľmi múdry!
  Priekopník sa dostal na front a pripojil sa k ženskému práporu. Chlapec je dokonca veľmi vynaliezavý. Vyrábal napríklad lietadlá na zostrelenie fašistických útočných lietadiel. Keď sa Focke-Wulfovia alebo TA-152 zdvihnú, ozve sa neskutočne ohlušujúci rev.
  Nemci štrajkujú za sprievodu Wagnerovej symfónie. Taká majestátna melódia.
  Matryona nahnevane hovorí:
  - Stále sa nás snažia vystrašiť!
  Pioniersky chlapec spieval s pátosom:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrť pod hviezdnou oblohou nás nevezme!
  Bude tvrdo bojovať za svätú Rus,
  Nabil som mocný guľomet!
  Matryona, vysoké, svalnaté dievča so širokými bokmi a ramenami, je typická sedliacka žena. Šaty boli počas bitiek roztrhané na handry, silné nohy boli holé, vlasy spletené do dvoch vrkočov a veľmi zaprášené.
  Seryozhka má len jedenásť rokov, je vychudnutá podvýživou, je poškriabaný a špinavý chlapec, nosí len šortky. Chlapcove prirodzene biele vlasy zošediveli a cez tenkú, opálenú a špinavú pokožku mu vidno rebrá. Moje nohy boli strašne zlomené a pokryté popáleninami, modrinami a pľuzgiermi. Je pravda, že osud ochránil dieťa pred vážnymi zraneniami.
  V porovnaní s ním sa Matryona zdá byť veľká a tučná, hoci dievča nie je vôbec tučné, ale so silným trénovaným mäsom na kostiach. Navyše sa zdá, že hlad vôbec neovplyvnil jej štíhlu a veľkú postavu.
  Dievča strieľa z ťažkej protitankovej pušky. Nemôžete preniknúť do nemeckých vozidiel čelne, ale je tu šanca zasiahnuť koľaje.
  A statný "Lev", ktorý dostal do podvozku ťažkú výbušninu, začal vyfukovať dym ako silný fajčiar.
  Seryozhka spieval sarkasticky:
  - Smradľavý Fritz si bez rozmýšľania zapálil cigaretu pri vchode! Ten sa, samozrejme, dostal do veľkých problémov!
  Matryona, blýskajúca sa svojimi svalnatými, opálenými lýtkami, stepovala s holými, krásnymi nohami. Dievča spievalo:
  - Z ikony sa mihnú tváre ruských svätcov... Nedajbože zabiť aspoň tisíc krautov! A ak niekto buzeruje viac ako fašisti, tak vás za to nikto, verte, neodsúdi!
  Potom nabila protitankovú pušku a znova vystrelila. Nemecký transportér opäť vypustil prúd dymu.
  Dievčenský prápor spôsobil Krautom značné škody. Sám však utrpel straty. Jedno dievča bolo roztrhané napoly a jej tvár bola napriek prachu taká bledá.
  Väčšinu Stalingradu už nacisti dobyli, no to, čo z mesta zostalo, sa nechce vzdať a vzdať sa.
  Anyuta sa medzitým snaží preraziť Tigra. Silné nemecké auto zasiahol granát do boku, ale nepodľahol. Otočí sa, aby vystrelil z dela. Dievča sa musí zahrabať do zeme a trosiek, aby uvoľnený dar nerozdrvila tlaková vlna.
  Anyuta ticho zašepká:
  - Mami, oci, prepáč!
  Mária hodila na Tigra granát, ktorý mu vybuchol na čelo. Dievča zasyčalo:
  - O tom, že svetlo je náukou v zime na jar... Bez výnimky opakujem, že Hitler je morový bastard!
  Alla, ktorá zlomila cieľ fašistov a postriekala ich výbuchom ohňa, zamrmlala:
  - V truhle som teraz videl Fuhrera! A úbohého muža kopla rovno do oka!
  Červenovlasé dievča skutočne hodilo granát do nádrže holými prstami. Narazil do hlavne... Nasledoval výbuch a hlaveň Tigra sa zdeformovala.
  Zbabelý Nemec to vzal a cúvol.
  Anyuta zakňučala nosovými dierkami:
  - Naši sa tvojim nepodvolia!
  Maria guľkou zaťala Hitlerovho nájomníka a spievala:
  - Ale ten darebák nežartuje! Ruky, nohy, skrúca ruské laná! Zatína zuby do samého srdca... Vypije vlasť až do dna!
  Anyuta sa zachichotala a zaštekala:
  - Fuhrer divo kričí a napína sa!
  Mária vystrelila a dodala:
  - No, smrť šlukuje a škerí sa!
  Teraz sa objavil ešte nebezpečnejší "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkre. Navyše sa nepribližuje k pozíciám sovietskych vojsk. Auto držia pod krytom nemeckí guľometníci.
  Anyuta vidí, že nie je možné priblížiť sa k pozíciám Kraut. Ale na oblohe sú Focke-Wulfovia. Jedno z týchto vozidiel letí bližšie k sovietskym pozíciám. Dievčatá na ňu spustia paľbu.
  Alla hodí granát a zúrivo hovorí:
  - V hlbokej smrti niet odpustenia!
  Potom dievča vystrelí dávku zo samopalu. Rýchlo sa vráti späť. Relatívne nový nemecký tank "Panther"-2 s malou vežou a nižšou siluetou sa rýchlo blíži.
  Niekoľko dievčat hádže granáty na nemecké auto. Po prijatí darov zamrzne a nedokáže sa otočiť.
  Alla zapískala a zasyčala:
  - Toto je nový útok! Roztrhneme jej čeľuste!
  Panther 2 zavrčal a vystrelil zo svojej silnejšej zbrane.
  Ohnivý stĺp rozdelil vzduch a okamžite zohrial a zelektrizoval atmosféru.
  Alla sa zachichotala, mušle preleteli okolo polonahého dievčaťa. Nehanebná ryšavka potriasla bokmi a napísala:
  - A Newton porazil svojich nepriateľov, zhodil jarmo z trónu! Nariadil Fritzovi svoj Newtonov zákon!
  Stalingrad bol úplne pohltený požiarmi, keď sa zdalo, že ohnivé jazyky oblizujú oblohu a praskajú fialové, oranžové a šarlátové iskry! A každá iskra je ako duch unikajúci z pekelného hradu.
  Anyuta, ktorá zrazila nemeckého bojovníka, zažiarila modrými očami a zaspievala:
  - Prečo kňučíš, ty hlúpa stará dáma? Ver mi, je to len blázon, ktorý za tebou plače!
  Mária skandovala, keď strieľala do nacistov:
  - Aké pekné je ľahnúť si do trávy a udrieť Krautov do hlavy! Dajte Fuhrerovi obklad a strieľajte guľky zo samopalu!
  Dievča sa divoko zachichotalo a prevrátilo sa z brucha na chrbát. Vyrobil som bicykel s nohami. Vyletel granát. Lietajúci Focke-Wulf dostal črepiny pod brucho a rýchlo sa vzniesol vyššie. Zrejme ho zranili ostré úlomky. Fašistický tvor sa vznietil a začal strácať kusy zlomených krídel.
  Anyuta, keď videla, ako Focke stráca výšku, zakričala:
  - Toto je semafor! Na palube visí sekera!
  Nemecké lietadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všetkých vzdialených kútov oblohy. A kam sa podelo fašistické eso? Urobil som poslednú odbočku. Kat išiel do záhuby, nie pilot!
  Mária kýchla, rozprášila prach a povedala:
  - Byť či nebyť? To nie je otázka!
  Alla opäť hodila kus skla nohou tak, že trafil Fritza do oka a vyšiel cez zadnú časť hlavy:
  - Som tanková armáda! A potrebujete liečbu!
  Nemci a ich satelity sa snažili postúpiť a hádzali pred seba granáty. Takáto taktika proti dievčatám nefungovala. Seryozhka teda rozmiestnil katapult a ako odpoveď zasiahol nepriateľa.
  Pioniersky chlapec zareval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi čeľuste!
  Výboj z katapultu, ktorý prerazil dav fašistov, spôsobil, že sa rozleteli a zároveň sa prevrátili vo vzduchu. Fritzovci padli a boli rozbití o trosky múrov.
  Tank Tiger-2, ktorý stratil rovnováhu, sa zrazil s levom. Eh, Leva, kde je tvoje impozantné meno?
  Anyuta sa usmial a odpovedal:
  - No, Seryozhka je skvelá!
  Chlapec agresívne štekal:
  - Priekopník je vždy pripravený!
  Kapitán dievčaťa začal znova pribíjať. A Matryona pošteklila Serjožkinu úzku nohu, aké je to ťažké! Niet divu, že sa chlapec nebojí prejsť cez požiare.
  Mária skandovala a povedala:
  -Mladosť je dobrá - staroba je zlá!
  Alla, táto veselá ryšavka, súhlasila:
  -Nie je nič horšie ako staroba! Toto je skutočne najnechutnejší stav zo všetkých!
  A dievča urobilo skok. Na chvíľu si predstavila hnusné babičky. Nie, nemôžete porovnávať starú ženu s dievčaťom. A aká krása je v štíhlych telách.
  Alla to vzala a zaspievala:
  - Rok čo rok plynie ako karavan,
  Stará žena melie hennu v mažiari...
  A čo moja štíhla postava?
  Nechápem, ako moja mladosť zmizla!
  Anyuta zablikala očami, zrazila Nemca úderom do slabín a poznamenala:
  - Nie! Vo vojne je predsa také čaro - zostať navždy mladý! Vždy opitý!
  Matryona vložila do katapultu nový náboj. To je niečo ako dobrá malta. Dievča zasyčalo:
  - Neprejdi, ale prejdi!
  Seryozhka sa zamiešal svojou tenkou, ale šikovnou nohou a zaštekal:
  - Fritsamova tvár!
  A granát spolu s výbušným balíkom vletel plnou rýchlosťou do nacistických pozícií.
  Áno, Stalingrad im nebol daný. Útok trvá už tri mesiace od konca júna, no mesto sa nepodarilo dobyť. Nacisti dosiahli úspech v iných sektoroch frontu, ale nie v tomto.
  Anyuta vystrelil z pištole a zavrčal:
  - Všetko je nemožné, stáva sa to možné... Netreba veľmi komplikovať vesmír!
  A narazilo do benzínovej nádrže motorky. Auto vybuchlo a zadymenú krajinu ožiarili ohnivé víry. A Nemca roztrhala ohnivá laba.
  Kapitán dievčaťa zakričal:
  - Milujem zabíjanie zla! A toto je najvyššie dobro!
  Mária zasiahla Nemcov výbuchom a zasyčala:
  - Poďme sa hrať na dikobraza!
  Alla spustila paľbu, presnejšie. Niekoľko černochov zostalo ležať na troskách pokrytých kopijou:
  - Zabite nepriateľa! - zašepkalo dievča.
  Mária hravo spievala:
  - Keď som namaľoval Hitlera rúžom, Mainsteina lakom na vlasy, vtiahnem ťa do zajatia princeznej, tvoj verný pes ťa ohryzie!
  Anyuta, strieľal, zasyčal:
  - Dnes večer sa obesime, Adolf... Prestaň šaškovať! Poď večer, lietaj ako gyrfalcon - aby si náckov poriadne porazil!
  Mária nahnevane povedala a strhla prilbu z hlavy stormtroopera:
  - Môžeme! A budeme!
  Dievčatá z práporu Lenin zastavili postup cudzej armády. Fritz sa pohol dopredu a doslova zasypal priestor mŕtvolami. Nepomohol ani tank Lion, do ktorého sa vkladali nádeje. Tu je úprava vozidla s kanónom ráže 150 mm.
  Alla povalí kameň prilepený na jej holej bradavke. Dievča má také krásne a plné prsia. Dievča hádže nohou granát. Noha je silnejšia ako ruka a hod pokračuje ďalej.
  "Lev" dostal medzeru v trati a zastavil sa. Výstrel z jeho silných úst. Pád a kolaps.
  Alla, pľuvajúc, hovorí:
  -Ruský bojovník nestoná od bolesti!
  A dievča znova strieľa. A robí to mimoriadne presne. Fašista vykláňajúci sa z veže padá späť.
  Ryšavé, takmer nahé dievča hovorí:
  - Darmo sa nepriateľ domnieva, že sa mu podarilo rozbiť Rusov! Kto je statočný, zaútočí v boji, my svojich nepriateľov zúrivo porazíme!
  A Alla vyvaľuje brušné svaly, ktoré má veľmi vyrysované.
  Ach, aké sú dievčatá krásne! Naozaj nechcem, aby niekto z nich zomrel.
  Ekaterina prebehla okolo... Veľmi krásne dievča s nadýchanými bielymi vlasmi. Nejako sa jej podarí natrieť ich nejakým elixírom, aby sa nezašpinili.
  Dievča je veľmi krásne, s postavou Venuše, len viac tónované a vytvarované. Má na sebe len podprsenku a nohavičky. Všetko ostatné je už roztrhané. Ale aké elegantné sú nohy! Toto nie je dievča, ale pečať dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje sa zvláštnym spôsobom ako veverička. A bosé nohy sa len mihajú a päty zostávajú prekvapivo čisté. Catherine vystrelí a fašista dostane vred na hrudi.
  Dievča hovorí:
  - Vernosť vlasti je najvyššie slovo!
  Alla so smiechom poznamenala:
  - Vyzleč si podprsenku a zostaň v nohavičkách ako ja!
  Catherine negatívne pokrútila hlavou:
  - Toto nie je vhodné!
  Alla potriasla bokmi, vystrelila presne a zaspievala:
  - Členovia Komsomolu sa nejako stali nezvyčajnými! Chodiť takto s odhalenou hruďou je veľmi neslušné!
  Catherine sa zachichotala a poznamenala:
  - Prečo robiť radosť Krautom pohľadom na našu krásu!
  Alla rozhodne odpovedala:
  - Naša krása je smrteľná!
  Káťa sa zachichotala a vystrelila na TA-200. Auto nacistov začalo horieť. A krásna blondínka vyhŕkla:
  - Smrť zlu!
  Alla sa zachichotala:
  - A život je dobrý!
  Catherine, keď videla, že Nemec padá, zavrčala:
  - Toto je najvyššia hodnota! Nemyslite si, fašisti, že ste vyhrali!
  Ako bude Alah spievať:
  - Čaká na víťazstvo! Víťazstvo čaká... Tých, ktorí chcú zlomiť okovy! Víťazstvo čaká! Víťazstvo čaká! Budeme schopní poraziť nacistov!
  Krásne dievča a jej nahé prsia sa trasú. S nahým trupom je to dobré v horúčave, ktorú umocňuje oheň.
  Anyuta teraz vyzerala oveľa odhodlanejšie. Vystrelila na Krautovcov zo samopalu a zaštekala:
  - Dám ťa vykastrovať!
  A skutočne nacisti dostali smrtiace dary a rakvy! A dievča im ukázalo nápad, postavme si holé prsty na nohách. A pískala ako lúpežný slávik. A to cez prsty dolných končatín.
  Dievčenská kapitánka je veľmi múdra. A šumivé. A už vôbec nie kruté. Aj jej je občas ľúto nepriateľských vojakov, ktorí môžu mať deti, ktoré budú plakať za zavraždenými otcami.
  Anyuta však takéto myšlienky od seba zaháňa, chce sa jej z nich plakať. Ale neboli to Rusi, ktorí prišli k Nemcom lúpiť a zabíjať. Nie, to sú Nemci a do ruských priestorov vtrhla celá agresívna svorka cudzincov z celého sveta.
  Anyuta sa skrížila a vystrelila na Fritza, ktorý sa snažil potichu priblížiť k ruským pozíciám... Guľkou vyrazené oko a mozog mu vytiekli.
  Dievčenská kapitánka sa usmiala a vtipne povedala:
  - Priamo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Anyuta vystrelil presne a postranným vozíkom zasiahol motorku. Auto sa začalo trhať a guľomet odletel a niekoľkokrát sa prevrátil. Potom jeho papuľa prerazila trosky.
  Dievčina si odierala holú, zaprášenú podrážku o sutiny. A opäť zamierila. Jej veselá, mladá tvár sa spokojne uškrnula. Dievča spievalo:
  "Nie," povedali sme fašistom, naši ľudia nebudú tolerovať, aby sa ruský voňavý chlieb nazýval "brod!"
  Maria urobila veľmi presnú strelu, ktorá zapálila Focke-Wulfa a zaštebotala:
  Samozrejme, pre darebákov je voľba jasná,
  Je pripravený zradiť Rusa za doláre...
  Ale ruský muž je taký úžasný -
  Som pripravený dať svoj život za svoju vlasť!
  Dievča urobilo salto a ukázalo nacistom koláčik, otočilo sa a guľky tú krásku nezasiahli.
  Alla sa objavila, táto kráska, takmer nahá a špinavá ako diabol, hodila granát oboma nohami naraz. A skontrolovala:
  - Čo mám, je... Fritzovi na ostrej strane!
  Matryona opravila Allu:
  - Ostro, do strany, nie do ostrej strany!
  Dievča sa zachichotalo, potriaslo svojimi melónovými prsiami a spustilo granát pomocou granátu s výbušným balíčkom. "Tiger" bol zasiahnutý do hlavne a toto krivé umelecké dielo sa vyhlo.
  Potom Hitlerovo stvorenie ustúpilo. Začala sa plaziť ako korytnačka chytená v ohni.
  Anyuta spievala a veselo žmurkala:
  - A Tiger cúva a Nemci sa skrývajú!
  Dievčenský prápor manévroval pod útokmi zo vzduchu a ťažkých zbraní. Potom zasiahli raketomety, rozbité, horúce útesy sa zdvihli k oblohe. A kamene sa vznietili. Našťastie žiadne z dievčat nezomrelo, no na druhý svet odišli muži - ktorým to až tak ľúto nie je! A duše lietajú - niektoré do neba a iné do pekla! Kde už čerti s vidlami čakajú na tých, čo neverili v Ježiška.
  Alla, najsexi bojovníčka, zúri: môžu nacisti so svojím Sturmtigerom strieľať na pozície sovietskych vojsk a zabíjať červených bojovníkov?
  . KAPITOLA č.7
  A dievča schmatlo bosými nohami granát a roztočilo sa v kaskádach kotrmelcov. A roztočilo sa to stále rýchlejšie. A potom zo všetkých síl hodila dar smrti do širokého suda Sturmtigera. Kráske sa blysli holé opálené nohy a do širokého suda vletel granát. A silné auto sa najprv zadusilo a potom vybuchlo. Dva "kráľovské tigre", ktoré stáli po stranách "Sturmtigera", boli vyhodené hore a rozptýlené rôznymi smermi. Odtrhli sa od nich valčeky, spadli a lietali ako kráľovnin zlomený náhrdelník.
  Tlaková vlna vyhodila Allu nahor a dievča letelo hore nohami. A bola prevrátená, rozkolísaná a hodená. Ale kráska predsa len pristála, ostré sutiny a drvené kamene sa jej zaryli do holých podrážok. Dievčatko to bolelo a aj cez mozoľnaté chodidlo jej prepichol ostrý hrot.
  Ale Alla našla silu vstať a zakričať:
  - Vy fašisti padnete popolom!
  Anyuta a ostatné dievčatá boli nárazovou vlnou vyhodené a dokonca mierne rozdrvené. Ale ani jedna z krásnych bojovníčok nezomrela. Dievčatá sa stretli s hurikánom a dobre mierenou paľbou. Potláčanie vyskočených nacistov a iného agresívneho hmyzu obliehajúceho ZSSR.
  Mária spievala s veľkým nadšením:
  - A keď nás trúba Pánova zatrúbi do boja, budeme spolu s Komsomolcami priateľmi! A vôľou Jehovu budem pri nebeskom hlasovaní!
  Alla, striasajúc prach zo svojich krvavých, zlomených chodidiel, spievala:
  - Lenin, párty, Komsomol! Posielame Fuhrera do blázinca!
  Dievčatá sa začali ohlušujúco smiať a Seryozhka s poplachom a mrzutosťou povedala:
  - A môj katapult nie je taký presný - ako tieto holé a silné nohy Ally!
  Matryona napínala svaly na rukách a povedala:
  - To je v poriadku! Prídeš na niečo iné. Niečo chladnejšie!
  Witchakova sa vrátila z prvej línie a dostala naliehavý hovor do Vladivostoku. Po obrovských stratách a takmer obkľúčení Khabarovska (komunikácia s týmto mestom bola udržiavaná cez Amur), Japonci zastavili svoje jednotky, aby sa preskupili a doplnili. Najmenej sto miliónov Japonska s ďalšími sedemdesiatimi miliónmi Mandžuska a Thajska by mohlo previesť množstvo pechoty. V určitom zmysle je ľahšie bojovať so ZSSR ako s USA, pretože bitka s USA si vyžaduje veľa drahých lodí a v žiadnom prípade nie lacné lietadlá. Ale pechota s ľahkými a lacnými puškami a guľometmi skopírovanými od Schmeisterovcov môže byť dodávaná vo veľkých množstvách! Každý japonský chlapec od siedmich rokov vie zložiť a rozložiť guľomet! Presun jednotiek z ostrova na kontinent si ale samozrejme vyžaduje čas. A keď dostanete posily, presuňte sa opäť hlboko na sovietske územie!
  Po prijatí hovoru Witcherova dúfala, že konečne dostane nového bojovníka a bude bojovať na oblohe. Dievča priviezli do Vladivostoku na emke. Pilot sa cítil ako terminátor. Zo spolucestujúceho sa stal napriek vysokému veku sivovlasý starec, ktorý nosil len seržantské pruhy.
  Pochvaľne povedal:
  - Ach, vy mladí! Viete, že som bojoval s Japoncami v cárskych časoch!
  Witcher sa pochybovačne spýtal:
  - Naozaj? Alebo ste možno dostali aj krížik?
  Dedko, potriasajúc sivou bradou, prisahal:
  - Nie je tam žiadny kríž, žiadne medaily! Rok a tri mesiace teda bojoval ako vojak! Čo si myslíte, každý môže získať tituly a medaily? Najmä za cára, keď radoví vojaki neboli veľmi naklonení!
  Witcher súhlasil:
  - Áno, za cára bola triedna nerovnosť! Ale toto sú iné časy. Mimochodom, ako sa vám páčia Japonci! Myslím, bol nepriateľ silný?
  Starý muž zablikal železnými zubami a odpovedal:
  - Nie slabé, hoci keby bolo naše velenie múdrejšie, nevzdali by sa Port Arthur a Manchuria! Nie sú taký silný nepriateľ.
  Emka jazdila pomaly, cestu poškodili bomby a delostrelectvo. Mohli by sme sa porozprávať.
  Witcher sa spýtal trochu tichšie:
  - Boli naši silnejší?
  Starec rázne, ako keby to bola hračka na naťahovanie, niekoľkokrát prikývol:
  - V niektorých ohľadoch áno! Napríklad Japonci majú dvadsaťkrát viac strelníc ako my. Pred odoslaním na front som sa zúčastnil iba troch strelníc. A potom po päť výstrelov. V prestrelke však nemôžeme povedať, že sme boli horší ako Japonci. A to aj napriek tomu, že oni boli v kaki uniformách a my v bielych kabátoch. Prirodzene potom, čo sme získali nejaké vojenské skúsenosti. Japonci majú oveľa menšie schopnosti vo vojenských záležitostiach ako my, napriek ich dlhšiemu výcviku. Ale ich pušky trafili oveľa presnejšie ako náš klub Mostina.
  Vedmáková súhlasila bez výhrad:
  - Áno samozrejme! V tom máš pravdu! Japonci, podobne ako Nemci, venujú príliš veľkú pozornosť drilu.
  Starec pokrútil hlavou:
  - Naopak! Oveľa menej, ako máme v cárskej armáde! Nuž, ak ešte pred prvou svetovou vojnou začali lepšie cvičiť vojakov a aspoň si vymenili uniformy, tak... Nie armáda, ale úplná pochodová hra!
  Witcherová poznamenala, nie bez zloby:
  - Pred vojnou sme dávali veľký pozor aj na pochodovanie v prehliadkach! Zdá sa, že múdry sa učí na cudzích chybách, hlúpy sa učí na vlastných, kto sa neučí vôbec, kto?
  Starý otec poznamenal:
  - Školenie je ziskový biznis! Ale so zásobami sme mali vo všeobecnosti úplné zablokovanie. Žiadne zbrane, žiadne náboje! Často hladovali, vojaci boli chorí - neboli lieky! Viac ľudí zomrelo na týfus a iné ohavnosti ako na japonské guľky. Bola to taká zlá vojna. Kuropatkin je idiot! Žiadne bočné manévre, žiadne maskovanie, ľudí priamo hádzal do zákopov pod guľomety. Boli sme využívaní ako potrava pre delá. Všetko sa to skončilo veľmi zle, porážkou. Ako sa hovorí, ledva som ťahal nohy. Pravda, môžem byť celkom hrdý na to, že som ušiel zo zajatia! Rovnako ako rany!
  Dievča sa zvedavo spýtalo:
  - A samotní Japonci sa stali lepšími alebo horšími! Čo sa týka jeho bojových vlastností.
  Starý pán si najskôr zapálil zbalenú cigaretu a až potom odpovedal:
  - Ťažko to objektívne posúdiť. Zmenili sa armády, objavili sa tanky, lietadlá, samopaly. Čo sa týka pokroku, lode sa až tak veľmi nezmenili, rovnako ako delá. Ale hlúposť velenia zostala rovnaká, tak poserte útok na Vladivostok!
  Zaklínač zablikal zelenými očami:
  - Na to neexistuje žiadne ospravedlnenie!
  Starý muž súhlasil:
  - A to nemôže byť! Vedeli predsa, že nepriateľ pripravuje špinavý trik a nedalo sa naň nijako reagovať! Ako keby ma postavili. Ale prímerie s Pindovcami je jasným znamením, že bude nasledovať silná rana.
  Witcher sa zachichotal:
  - S Pindosom?
  Starý otec potvrdil:
  - Áno, tak teraz volajú Ameriku a Britániu! Názov pochádza zo slova "kradnúť", teda kradnúť. A to sú parazitické krajiny, zlodejské krajiny, ktoré cicajú krv tým hlúpejším a slabším!
  Pilotka prikývla červenou hlavou:
  - Tu súhlasím!
  Starý muž trval na tom:
  - Súhlaste, že naše velenie sú idioti a dokonca zradcovia! Toto je spôsob, ako nastaviť našu flotilu, horšie ako Pindos!
  Witcher namietal:
  "Možno si nemysleli, že Japonci zaútočia tak rýchlo." Vo všeobecnosti bol Ďaleký východ miestom odpočinku a usadili sa tu zbabelci a leniví ľudia. Koniec koncov, v armáde nemusíte tvrdo pracovať ako robotník alebo kolektívny farmár vzadu, ale dostanete dobré dávky a plat. Na druhej strane, keď slúžite na Ďalekom východe, neriskujete svoj život. Áno, raj pre lenivcov a zbabelcov.
  Starý muž namietal:
  "Vojaci a dôstojníci nebojujú tak zle." Tu je Chabarovsk, stále sa nevzdali.
  Witcher súhlasil:
  - Ruský bojovník, špeciálny bojovník! Ale ako povedal Brusilov: naši vojaci sú vynikajúci, naši dôstojníci sú dobrí, naši generáli sú priemerní a cár je úplne zlý!
  Dedko nespokojne zavrčal:
  - Keby naším veliteľom nebol Kuropatkin, ale Brusilov: vyhrali by sme! Bohužiaľ, bolo to prepísané! Treba povedať, že za cára sa ruskí generáli zmenšili: pod Suvorovom bola celá galaxia vynikajúcich veliteľov! Stalin je však Gruzínec a ako sa hovorí, Gruzínci...
  Starý otec prerušil Witchera:
  - Pozor na takéto vyjadrenia! Takže sa môžete dostať do špeciálneho oddelenia! Pre mňa však Stalin v žiadnom prípade nie je génius! A napríklad vynechaný line-punch vo februári to potvrdzuje! Mimochodom, počul som, že 1. mája sa sovietska protivzdušná obrana v Moskve ukázala ako bezmocná a zahynulo mnoho tisíc sovietskych občanov!
  Starý muž poznamenal:
  - Vďaka USA a Británii! Wehrmachtu dali nové lietadlá! Navyše som počul, že došlo k masovej sabotáži, kvôli ktorej sa Jaky vo vzduchu rozpadli! Navyše sú to úplne nové Yaky!
  Witcher prikývla hlavou:
  - Počul som o tom! Naozaj hanebné! Ale dúfam, že vinníci budú potrestaní a problém bude napravený!
  Dedko prikývol a potom zrazu povedal:
  - Hlavný problém je v našich hlavách! Akási sovietska mentalita! Pokus premeniť človeka na ozubené koliesko, na obyčajného otroka!
  Witcher sa nehádal. Zmĺkla a tupo hľadela von oknom. Teraz sa hrozba porážky ZSSR stala oveľa hmatateľnejšou. Ukázalo sa, že ani Moskva nie je chránená pred náletmi. Aspoň nemá dostatočnú ochranu, aby vydržala masívny nálet!
  Nuž, vojna sa posúva do trochu iného štádia... Pravda, v bitkách o Stalingrad mali vzdušnú prevahu aj Nemci, no vytúžené víťazstvo to neprinieslo! Krautovci však mali výhodu, ktorá nebola až taká drvivá! Na front totiž pravidelne prichádzali nové sovietske lietadlá! Ale treba povedať, že úroveň bojového výcviku medzi pilotmi bola veľmi nízka. Väčšina nováčikov nemala viac ako 8 hodín letových skúseností. To je veľké mínus, najmä preto, že Nemci majú bežne až 250 hodín! Po Stalingrade však Nemci znížili program na 150, ale teraz sa dodávka paliva výrazne zjednodušila. Vznik veľkého množstva nových lietadiel však narobí problém aj Krautom.
  Mimochodom, bolo hlásené, že medzi pilotmi zostrelených bombardérov bolo zajatých niekoľko občanov USA. To posledné vôbec neprekvapilo! Luftwaffe nemá dostatok pilotov pre nové bombardéry, a tak našli dobrovoľníkov!
  Som zvedavý, ako na to zareaguje sovietske velenie? Koniec koncov, do Berlína sa nedá nič dostať? Strategické bombardéry s dlhým doletom neboli v ZSSR vyvinuté, s výnimkou P-8. Posledné lietadlo s rýchlosťou niečo cez 400 kilometrov za hodinu a vyrobené v roku 1936 je zjavne zastarané. Navyše pri útoku na Berlín sa bude pohybovať bez leteckého sprievodu a Nemci ho môžu zachytiť svojimi lietadlami. Veď už majú veľmi dobré radary, ktoré budú zaznamenávať pohyb letiacej hmoty smerom na Berlín. Áno, a výroba dostatočného množstva týchto strojov na útok na Nemecko si vyžaduje čas. Nemci nie sú slabý národ a milujú techniku! Oni sami sú pravdepodobne najdisciplinovanejší a najorganizovanejší národ v Európe alebo dokonca na svete! Je veľmi ťažké vyhrať sám a navyše so slabým Japonskom na druhom fronte.
  Najlepšia vec, ktorú možno v tejto situácii urobiť, je pokúsiť sa vraziť klin medzi spojencov a Nemecko. Ale ako to urobiť? Berija jej už dal pokyn, aby urobila niečo podobné pomocou torpédoborca, ktorý dostali od Američanov. Mohla to byť dobrá provokácia, ale Anna nemala čas.
  Zdá sa, že za to nemôže - čo ak to nie je osud, ale stále ju hlodá nepríjemná pachuť. Akoby možno keby prišla o deň skôr, všetko by bolo inak!
  Nie je to však nemožné! Ale prišla hneď, ako dostala rozkazy od Beriju!
  Vo všeobecnosti je Lavrenty Palych majstrom provokácií. Japonsko zaútočilo na prístav Peru, nie bez jeho účasti!
  Faktom je, že akoby náhodou sa spravodajská služba Krajiny vychádzajúceho slnka dostala k dokumentom o plánoch USA začať sériu preventívnych úderov pomocou lietadlových lodí, vrátane tých, ktoré sídlia v prístave Peru!
  Navyše, Američania sú blázni: vyprovokovali Japonsko k vojne, spolu s Britániou uvalili embargo na dodávky ropy a iných surovín, ale oni sami na vojnu pripravení neboli!
  Spojené štáty americké v roku 1941 skutočne nemali dostatočné sily, najmä v tankoch, na vojnu s Japonskom. V roku 1940 mali iba 400 tankov a informácie o roku 1941 sú tajné, ale je nepravdepodobné, že by ich aj vtedy bolo viac ako tisíc! Takže Amerika skočila do vojny úplne nepripravená! Japonsko tiež nie je veľmi vyzbrojené. Ak by mala okolo dva a pol tisíc tankov, a to ľahkých, tak tam napríklad nebolo vôbec žiadne diaľkové letectvo!
  Udatní piloti Krajiny vychádzajúceho slnka teda USA nebombardovali! Ale práve sa posrali! A teraz sa rozhodli pomstiť ZSSR, spoliehajúc sa predovšetkým na svoju pechotu, snívajúc o zopakovaní úspechu z čias cára Mikuláša II.!
  Zaklínač sa nudil a začal spievať:
  Aký ťažký je život, Pane, žiaľ,
  Sám si nasadil tŕňovú korunu!
  Nie, neodstreľ mi hlavu
  Nový deň nám sľubuje problémy!
  
  Sny sa okamžite rozptýlili na prach,
  Krutý červ hlodá vášňou!
  A bolesť a smútok v tvojich očiach,
  Čo obmedzovať, nikto nemá silu!
  
  Ale čo, preboha, môžeš
  Keďže on sám vystúpil na kríž Golgoty!
  Sny o šťastí sú iluzórne,
  Vdovy revú a stonajú!
  
  Nie je nič hroznejšie ako svet,
  Náčrt vojny, štetec je celý od krvi!
  Hysterická pena éteru,
  Okamžite prelomte web!
  
  A ak chceš môj život,
  Potom ma Boh uvrhne do Gehenny!
  Stále ťa milujem,
  Napreduje Verím v zmenu!
  
  Verím, že človek
  Schopný stať sa čistejším a vyšším!
  Že utrpenie storočí skončí,
  Budeme ako brat všemohúci!
  
  Čo budeme prikazovať?
  V rozľahlosti hviezdnych lodí!
  Že naša statočná armáda,
  Bude svietiť silnejšie ako Quasar!
  
  Život nikdy nezhasne
  A každý bude človekom!
  Ako nekonečný lúč roka,
  S bezhraničným a blaženým vekom!
  
  Komunizmus sa stane skutočným
  Verte, že to bude lepšie, ako ste snívali!
  Pokrok vpred, hore, nie dole,
  Nech je radosť - žiadny smútok!
  Vedmaková dokončila pieseň a "Emka" konečne vstúpila do Vladivostoku. Pilot sa zvedavo pozeral na mesto. Vo Vladivostoku došlo k citeľnému nárastu ničenia, z niektorých budov sa dymilo, na uliciach pracovali hasiace tímy, bolo tam veľa tínedžerov s lopatami, krompáčmi a iným vybavením na hasenie požiarov.
  Starý otec poznamenal:
  - Za cára aj mládež tvrdo pracovala, ale bez úsmevov a nadšenia! Hoci s čistým nadšením sa ďaleko nedostanete!
  Witcher namietal:
  - Ak je priemysel motorom ekonomiky, tak nadšenie je palivo s vysokým oktánovým číslom!
  Starý muž šťastne prikývol:
  - Dobre hovoríš, dievča!
  "Emka" zastala pri budove veliteľstva a Vedmáková z nej skoro vybehla. Naozaj chcela byť späť na svojom okrídlenom koni.
  Dievča zaklopalo na kanceláriu, kam ju poslali na predvolanie. Nasledoval ospalý hlas:
  - Vstúpte!
  Witcher vošla dnu a hrdo si narovnala ramená. V kresle sedel muž v uniforme plukovníka NKVD. Taký holohlavý a nepríjemný chlap. Zachmúrene sa spýtal pilota:
  - Celé meno!
  Dievča rýchlo odpovedalo:
  -Anna Petrová Zaklínač!
  Plukovník dodal:
  - Vojenská hodnosť?
  - Major letectva a hrdina Sovietskeho zväzu! - hrdo povedal pilot.
  Plukovník zdvihol telefón a krátko povedal:
  - Major Air Force Witcher už dorazil!
  Potom sa otočil k dievčaťu.
  - Ako sa cítiš? dufam ze si zdravy?
  Pilotka vycenila zuby:
  - Cítim sa dobre! Pripravená bojovať ako levica!
  Plukovník prikývol:
  - Skvelé! Myslím, že Japonci to ocenia!
  Ozval sa hluk, rinčanie čižiem a do kancelárie vtrhlo šesť radových zamestnancov špeciálneho oddelenia v sprievode muža v špeciálnej uniforme. Objednal:
  - Nasaďte tomu zlodejovi putá!
  Witcher bol zmätený:
  - Čo je ešte toto?
  Plukovník zaštekal:
  - A ten! Ste zatknutý, občan Witcher! A budete poslaný do väzenia!
  Muž v špeciálnej uniforme varoval:
  - Táto žena vie veľmi dobre bojovať! Buď opatrný!
  Witcher sa usmial:
  - Nebudem predstaviteľmi našich statočných orgánov činných v trestnom konaní! Zavolajte Beriovi a okamžite vyjasnite toto nedorozumenie!
  Plukovník si pohŕdavo odfrkol:
  - Tu je ďalší spôsob, ako rozptýliť Beriu! Pošlite ju do väzenia a vyšetrovanie to vyrieši!
  Čarodejnica prikývla:
  - Som hrdina Sovietskeho zväzu a vyšetrovanie to, samozrejme, vyrieši, ale s Berijom by to bolo rýchlejšie! Chcem byť pod kontrolou lietadla čo najrýchlejšie!
  Plukovník utešoval:
  -Vo vojne nikto nebude dlho otáľať! Vezmite ju preč!
  Vedmáková kráčala bez odporu a len mierne ju tlačili ústie skrátených modelov guľometov, ktoré sa začali vybavovať prieskumníkmi. Potom ma napchali do čierneho lievika a odviezli. Anna Petrovna bola pokojná, necítila sa vinná a NKVD pravdepodobne vedela o jej zvláštnom vzťahu s Berijom, takže to vyriešia. Je dokonca zaujímavé navštíviť väzenie. Skutočný muž musí vychovať syna, slúžiť v armáde a odsedieť si vo väzení! Takže, pravdepodobne, bojovník! Mnoho slávnych ľudí bolo vo väzení: Stalin, Lenin a Hitler!
  Väzenie sa nenachádzalo príliš ďaleko od veliteľskej kancelárie, takže Vedmakovú vytiahli a odviedli na nádvorie. Psy tam zlostne vrčali, kamenné steny žalára, postaveného v osemnástom storočí, boli nudné a sivé. Dievča pocítilo mimovoľné vzrušenie, keď ju priviedli dovnútra a viedli po chodbách. Tu je registračné okno: bežné otázky:
  - Meno, priezvisko, priezvisko, pohlavie!
  Potom odbočte doprava do vydláždenej miestnosti. Tam za stolom sedel dôstojník v uniforme NKVD a koženej zástere a s ním lekár v bielom plášti a dve ženy v strednom veku naťahujúce si na ruky tenké gumené rukavice.
  Strážca sprevádzajúci Vedmákovú rýchlo, nacvičeným pohybom, z nej sňal putá. Dôstojník prikázal:
  - Vyzleč sa!
  Witcher bol prekvapený:
  - Čo?
  Dôstojník pokojne zopakoval:
  - Povedal som, vyzleč sa! Vyhľadávanie a osobné vyhľadávanie sú povinné!
  Dievča sa začervenalo:
  - Ale sú tu muži!
  Dôstojník so zásterou štekal:
  - Môžem ti pomôcť! Poď, vyzleč si handry, kurva!
  Vedmáková sa triasla, spomenula si, že pri umiestnení do väzenia je povinná osobná prehliadka a začala sa vyzliekať. Ženy to prijali a starostlivo precítili každý šev. Witcher zostala len v nohavičkách, zahanbila sa, ale dôstojník zaštekal:
  -A vyzleč si nohavičky, mrcha! Hľadanie bude dokončené!
  Ponechané pred niekoľkými mužmi úplne nahými (konvoj, ktorý ju priviezol, stál na mieste, pripravený každú chvíľu vstúpiť do boja), sa dievča zahanbilo a pokúsilo sa ju zakryť rukami.
  Obuškom ju tvrdo udreli po zadku:
  - Ruky dole, suka!
  Witcher zakričal, ale vydržal to. Keď skončili jej skúmania šiat a roztrhli sa jej topánky, dôstojník prikázal:
  - Teraz si to overte sami!
  Žalárine začali od hlavy. Rozstrapatili si vlasy prstami v rukaviciach, potom sa pozreli do uší, dokonca pomocou nejakej trubice s baterkou. Uši boli niekoľkokrát stiahnuté, ohnuté a neohnuté. Potom sa pozreli do nozdier:
  - Kašľať, prosím! To je všetko, silnejšie!
  Nos dievčaťa bol rozdrvený. Nasledovalo vyšetrenie úst. Bolo to úplne nepríjemné, drsné ruky tlačili na jazyk, každú chvíľu ho stiahli, potom silnejšie potiahli, dokonca skoro odtrhli.
  Dôstojník povedal:
  - Musíme byť opatrnejší! Mohla by byť špiónka!
  Väzliari začali tlačiť prsty na zuby a kontrolovali plomby, v ktorých by sa dali ukryť dôležité informácie. Witchakova sa cítila ponížená a popľúvaná, jej hrdinu, ZSSR, hľadali ako kurvu, bez toho, aby im niečo uniklo. Potom ruky žien v rukavičkách začali cítiť obnažené prsia dievčaťa. Umiesili to, precítili doslova každý milimeter a ukázali to baterkou. Dievčine sa zradne nafúkli prsia a žalárnici ich tlačili stále silnejšie a potom zakričali:
  - Nie! Tu je čisto!
  Ďalej sa skúmal pupok a prsty. Pupok bol stiahnutý, tiež skrútený a potom prepichnutý ihlou. Nemenej starostlivo skúmali prsty.
  - A teraz gynekologická prehliadka! - prikázal dôstojník.
  Žalári nariadili:
  - Predkloňte sa a roztiahnite nohy, prosím!
  To, čo nasledovalo, bolo najponižujúcejšie, keď žalárnikova ruka v rukavici vstúpila do dievčenského lona dosť hrubo. Witcher zastonal od bolesti a poníženia. A ruka sa hrubo zaryla do jaskyne, kde žena uchovávala svoj najcennejší poklad, čo bolo bolestivé aj šteklivé. Dievča sebou trochu trhlo a dôstojník sarkasticky zamrmlal:
  - Skontrolujte to čo najdôkladnejšie! Veď práve na intímnych miestach špióni zvyčajne ukrývajú dokumenty a niekedy stačí malá poznámka na zistenie dôležitých informácií.
  Jedného žalárnika vystriedal druhý, po čom bolo pátranie ešte bolestivejšie a drzejšie. Witchakova si uvedomila, že ju jednoducho chceli ponížiť tým, že premenili pátranie na mučenie.
  Nemenej drsné bolo aj vyšetrenie konečníka, použilo sa aj črevo a veľký klystír. Pilot bol zrejme skutočne vážne podozrivý. Potom sa kontrola prstov, nôh a chodidiel zdala ako maličkosť.
  Tým sa to však neskončilo, dôstojník prikázal:
  - Teraz na röntgen žalúdka! Nebolo toho veľa, čo mohla prehltnúť!
  No nebolí to až tak. Bol tu prítomný lekár, všetko dôkladne vyšetril, aj srdce a pľúca. Nakoniec dal súhlas:
  - Je čistá a úplne zdravá!
  Dôstojník nahnevane zamrmlal:
  - Škoda, že ju aj tak zastrelíme! Nechajte ho však zatiaľ hrať na klavíri!
  Pilot ohromený ponížením kráčal poslušne ako automat. Witcherove ruky boli natreté farbou a opatrne vytlačené na papier. Potom nasledovali všelijaké merania, fotenie z profilu, celá tvár. Nútili ma stáť nahú dosť dlho a prepisovali mi všetky znaky, jazvy a krtky na tele. Potom ju opláchli studenou sprchou, čo však bolo v ZSSR zvykom nielen u väzňov, ktorí dostali väzenské uniformy.
  - Obleč sa, suka!
  Rúcha bola vlastne vrecovina vyrobená z pytloviny a vyšívaná väzenským číslom. Dievčatku topánky nedali, zrejme ich považovali za zbytočný luxus pre nepriateľov ľudu, a tak ju sotva zahalenú odviedli do cely.
  Práve prebiehalo hromadné zatýkanie, väznica bola preplnená a bzukot. Vitchakova uvrhli do stiesnenej klietky, kde už bolo viac ako sto žien, väčšinou mladých dievčat z radov armády a sluhov. Keď pilotku priviedli do cely, nedokázala urobiť ani krok, väzeň zapratal celú podlahu. V cele bola veľká tma, okno zabednené, bolo dusno a silne páchlo, zrejme vedro nebolo dlho vytiahnuté.
  Dievčatá boli polonahé a niektoré úplne nahé, vzali si šaty. Viacerí z nich boli v delíriu a žiadali vodu. Witcher sa zastavil a spýtal sa:
  - Nemôžem urobiť ani krok! Kam by som mal ísť!
  - Kde ťa tam priviedli a ostaň tam! - rozkázala z tmy, pravdepodobne najstaršia v cele. - Nie je tu pre nás miesto.
  Witcherová, ktorá si uvedomila, že je to hlúposť, sa stále pýtala:
  - Na čo ste dievčatá?
  Nasledovali hlasy:
  - Áno, tu je článok 58 alebo dokonca bez poplatkov! načo si?
  Witcher žartoval:
  - Áno, znásilnila Beriu!
  Bolo počuť priateľský smiech a výkriky dievčat:
  - Áno, je naša!
  Kto škrípal z tmy:
  - Nestačí obesiť Beriu!
  Hrozivý hlas ho prerušil:
  -Dosť! A tak už bolo zastrelených viac ako pol tisíca mužov na dvore! Môžeme byť vytiahnutí aj s celou bunkou na prechádzku!
  Zaklínač zaštekal:
  - Nie, ak ma vezmú na popravu, nevzdám sa!
  . KAPITOLA č.8
  Oleg Rybachenko pokračoval v boji za svetlejšie zajtrajšky spolu s dievčaťom Margaritou Korshunovou.
  Bojovali v Stalingrade. Bojovali s kolosálnou odvahou. A večné deti nemysleli na to, že ustúpia a poddajú sa nepriateľovi.
  Ale sily boli nerovnaké a nacisti postupne postupovali vpred. Ale veľmi pomaly a posiate prístupy k domom a uliciam mŕtvolami žoldnierov.
  Moskva bola obkľúčená, no stále bojovala. A malo aj svoje krásne dievčatá. Ktorí sú skutoční hrdinovia.
  Oleg Rybačenko a Margarita si vymenili paľbu v Stalingrade. Chlapec sa zároveň snažil niečo poskladať pomocou AI.
  Bieloruský prezidentský kandidát Alexander Lukašenko sa na voľbách nemohol zúčastniť. Vinu našli v tom, že slovanská katedrála stiahla podpisy. Výsledkom bolo, že kandidátov nebolo šesť, ale päť. A hlavný boj sa odohral medzi Zenonom Pozdnyakom a Kebichom. Do druhého kola postúpil s miernou prevahou proruský a umiernenejší Kebich. A potom s veľkým rozdielom porazil protiruského Poznyaka.
  Lukašenko protestoval, že bol nezákonne odstránený. Ale vo všeobecnosti tam nebolo nič okrem hluku.
  Kebich vyhral veľmi suverénne. A stal sa prvým bieloruským prezidentom.
  Čoskoro Bielorusko vstúpilo do rubľovej zóny. Ekonomická situácia zostala v kríze. Nebolo dosť peňazí. Ale krajina bola v rubľovej zóne.
  Kebich navrhol proces integrácie s Ruskom. Začali sa zbližovať zákony, otvárali sa hranice a zjednocovalo sa hospodárstvo. Vznikli nadnárodné orgány.
  V roku 1999 sa v Bielorusku konali nové prezidentské voľby. Ekonomika bola po ruskom bankrote v hlbokej kríze. Ale vplyv komunistov veľmi vzrástol. Lukašenko bojoval s každým a nevytvoril si vlastnú stranu a bol odsunutý inými silami. Hlavný boj sa odohral medzi Kalyakinom a Kebichom. Zenon Poznyak v tom čase stratil popularitu. Rovnako ako Bieloruský ľudový front ako celok.
  Komunisti sa stali silnejšími.
  V Rusku sa história tiež trochu zmenila. Zjuganov získal o niečo viac hlasov pre prezidenta, aj keď sa mu nepodarilo vyhrať. Lebed pôsobil ako tajomník Bezpečnostnej rady o pár mesiacov dlhšie. Vo všeobecnosti to však nie je také významné. Najdôležitejší rozdiel je v tom, že Černomyrdin nebol odvolaný. A v dôsledku toho zostal premiérom aj po zlyhaní. Kebich však napriek Černomyrdinovej pomoci prehral v druhom kole a Kaljakin sa stal prezidentom Bieloruska.
  A v Rusku sa po Jeľcinovom odchode stal prezidentom Černomyrdin. Ruská ekonomika už začala rásť a Viktor Stepanovič, aj keď s veľkými ťažkosťami, s pomocou Žirinovského, ktorý obsadil tretie miesto, porazil Zjuganova.
  Tak sa v Rusku stal prezidentom Černomyrdin, tajomníkom Bezpečnostnej rady a prvým asistentom prezidenta Žirinovskij. Putin zostal zatiaľ bokom. Zjuganov je šéfom opozície. Primakov je stále ministrom zahraničných vecí.
  Všetko teda išlo podľa plánu. Kalyakin pokračoval v procese integrácie, ale ešte sa nezjednotil. Ekonomiky začali rásť. Černomyrdin viedol vojnu v Čečensku. Hovoril som s Maschadovom. A nakoniec tam dosiahol stabilitu.
  Černomyrdin už v nasledujúcich voľbách poľahky vyhral proti Zjuganovovi. Kalyakin bol tiež ľahko zvolený do druhého funkčného obdobia. Všetko išlo viac-menej hladko. Bieloruská ekonomika rástla.
  Ale Kalyakin sa o tretí mandát neuchádzal. Jeho nástupcom sa stal kolega Novikov.
  Černomyrdin sa neuchádzal ani o tretie funkčné obdobie. Po Černomyrdinovi nastúpil Žirinovskij. Ten sa, samozrejme, stal oveľa umiernenejším, no zvýšil tlak na Bielorusko - požadoval pristúpenie k Rusku.
  Novik sa bránil. Preto sa naňho vzťahovali sankcie.
  Žirinovskij bol rigidnejší a naliehal viac... Výsledkom bolo, že proruské sily usporiadali v Bielorusku referendum, ktoré sa časovo zhodovalo s ťažkou hospodárskou krízou. A Bielorusko sa stalo súčasťou Ruska. Čo posilnilo protizápadné nálady.
  V roku 2014 Žirinovskij, ktorý využil príležitosť Majdanu na Ukrajine a zvrhnutia Janukovyča, vyslal vojakov. Ukrajinská armáda bola bojaschopná a Rusi ju odzbrojili. Janukovyč a Rada so zbraňou v ruke vyhlásili referendum. Rusko anektovalo aj túto republiku.
  Aby Ukrajinci menej rebelovali, Žirinovskij presunul hlavné mesto Ruska do Kyjeva. A to ovplyvnilo výsledky referenda. Samotný Vladimir Volfovič bol v nasledujúcich prezidentských voľbách triumfálne zvolený do tretieho volebného obdobia, keď v referende zrušil všetky obmedzenia.
  Alexander Lukašenko odišiel do dôchodku a upadol do zabudnutia. Putin pôsobil ako predseda FSB do roku 2012, keď mal šesťdesiat rokov. A Žirinovskij, ktorý rád omladzoval mužstvo, ho nenahradil štyridsaťročným schopným dôstojníkom. Omladol aj bieloruský guvernér, ktorý nahradil Novika.
  Rusko sa však dostalo pod západné sankcie, ktoré však neboli príliš výrazné. Žirinovskij bojoval v Sýrii a Iraku. Vytvoril vlastný štát pre Kurdov a vo všeobecnosti konal rozhodnejšie ako Vladimir Putin. Rusko navyše spustilo raketový útok na Saudskú Arábiu a prudko zvýšilo ceny ropy.
  Potom sa začala veľká vojna medzi Iránom a Spojenými štátmi. Čo ešte viac zvýšilo ceny ropy. Medzitým Rusko zabralo a anektovalo pobaltské štáty a Moldavsko. A potom, keď využila nepokoje v Kazachstane po odchode Nazarbajeva, zaradila túto republiku do svojho obehu.
  Uskutočnilo sa aj referendum a Rusko získalo ďalšiu provinciu.
  Obnova ZSSR postupovala postupne.
  V roku 2020 Žirinovskij aktualizoval svoj rekord za štvrté funkčné obdobie prezidenta Ruska. Ešte nemal v úmysle odísť.
  A Rusko sa pohybovalo cez Strednú Áziu. V Uzbekistane, Tadžikistane, Kirgizsku, Turkménsku sa objavili ruské jednotky a konali sa referendá o pripojení k Rusku.
  Krajina bola teda obnovená v rámci bývalých hraníc ZSSR.
  Žirinovskému to však nestačilo. A ten bez zbytočných predsudkov obsadil Fínsko jednotkami. A tam, samozrejme, s takmer stopercentným výsledkom, keď sa konalo referendum. A pripojil ju k sebe.
  Rusko teda vracalo svojich. Vzťahy s Čínou sa trochu zhoršili v dôsledku nárokov na Port Arthur a vysťahovania žltých zo Sibíri.
  Ale zatiaľ sa Čína bála nadávať proti Rusku.
  Ale na Aljaške došlo k vojenskému prevratu a ruské jednotky ho obsadili. A usporiadali referendum o návrate do Ruska. Amerika bola zároveň nútená uznať neplatnosť dohody o predaji Aljašky Rusku.
  Takto...
  Oleg Rybačenko sa odmlčal a opäť začal strieľať.
  Chlapec vystrelil dávku a potom hodil granát bosou nohou. Rozhádzal fašistov a tweetoval:
  - Sme neporaziteľní!
  Margarita tiež vystrelila dávku, hodila granát bosou nohou, rozdrvila Fritza a zakričala:
  - A vždy jednotní!
  Deti bojovali veľmi statočne.
  Chlapec sa opäť vrhol na nepriateľov výbuchom. Holými prstami na nohách hodil granát na trať. V dôsledku toho sa zrazili dva tanky. Oleg Rybachenko spieval:
  - Sláva vám, naša ruská zem,
  V mene posvätného Ruska,
  Vážená rodinná rada!
  Dievča opäť hodilo granát bosou nohou. Zostrelila tucet fašistov a spievala:
  - Na hore je krava,
  Buďte zdravé deti!
  Chlapec vystrelil salvu, pokosil Krautov a štebotal:
  - Vlasť v mojom srdci,
  Našťastie otvoríme dvere!
  A potom jeho detská noha hodila granát. Je to chlap, ktorý je skutočne smrteľným nosičom skazy.
  Margarita je tiež šíp s kolosálnou presnosťou.
  Dievča to vzalo a spievalo:
  - Nie, ten ostražitý nevybledne,
  Pohľad sokola, orla -
  Hlas ľudu je jasný -
  Šepot rozdrví had!
  Dievča, hádzajúc granáty bosou nohou, vzalo ho a štebotalo ďalej;
  Stalin žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok -
  Dvere do vesmíru sa otvorili -
  Hviezdy žiarili nad nami!
  A dievča sa zasmialo. Vystrelila na fašistov. Vyradila ich rady a zakričala:
  Verím, že sa celý svet prebudí...
  Bude koniec fašizmu...
  Slnko bude jasne svietiť,
  Cesta osvetľujúca komunizmus!
  A opäť dievča šikovne hodí granát bosou nohou. Tlačenie Hitlerových tankov proti sebe.
  Natasha tiež bojuje. V Stalingrade sú dievčatá jednoducho hrdinky.
  A s odvahou si spievajú:
  - Moja vlasť je temnotou vesmíru,
  Dokážem rozdrviť nápor zlých nepriateľov...
  Bez teba láska nevydržím ani deň,
  Som pripravený dať za teba svoj život!
  A Natasha hodí granát bosou nohou.
  Ďalej Zoya strieľa. Krásne dievča v bikinách. Dá prasknúť a pokosí fašistov.
  A potom z jej bosých nôh vyletí zabijácky darček.
  Zoya spievala a vyceňovala zuby:
  - Milujem ničenie nepriateľov! Také dievča!
  A opäť kráska začne ničiť holými prstami na nohách.
  A potom vystrelí aj Aurora. Ryšavý čert zasiahne aj fašistov.
  A granát vystrelený jej bosou nohou rozmaže vojakov Wehrmachtu po štrku.
  Dievča škrípe:
  - Tili, tili, vlečné siete, trollované...
  Mám silu poraziť fašistov,
  Teraz nemôžem odmietnuť!
  A opäť bojovník strieľa presne.
  Ďalej vystrelí Svetlana. A holými prstami na nohách hodila aj balíček s výbuchom.
  No, Krauti to dostali.
  Dievča, povedzme to na rovinu, je skalná bojovníčka.
  A ako spieva:
  - Rus bude oslávený nad Zemou,
  Vždy budeme mať sen!
  A štyri dievčatá zasiahli fašistov a ako zasiahnu vás. Vo všeobecnosti sú ako svätci z práporu anjelov smrti. A nacisti v Stalingrade to dostanú.
  Ale je to stále ťažšie a ťažšie.
  Stalingrad sa zatiaľ drží, ale nacisti dokázali dobyť Suchoj. Nacisti majú aj silnú námornú flotilu. Vrátane zajatých britských lodí.
  Doslova zjazvili celé pobrežie. A Turci postupujú z juhu. Začína to byť veľmi desivé.
  Nataša a jej dievčatá zo Sukhimi dokázali letieť do Stalingradu a zajali nemecké preglejkové lietadlo.
  A teraz aj v Stalingrade. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažíte nezobrať toto mesto, nacisti to nezoberú.
  Natasha hodí bosou nohou vražedný darček, trhá nacistov na roztrhané mäso a spieva:
  - Náš život bude úžasný!
  Zoya, hodiac granát bosou nohou, dodala a odhalila zuby:
  - Ak, samozrejme, vyhráme!
  A dievča si potriaslo šarlátovými bradavkami.
  Aurora, strieľala, revala:
  - A nech je oslávená naša vlasť!
  A holými prstami na nohách hodí aj zabijakový darček. Rozdrví protivníkov a zaškrípe:
  - Sláva Veľkej Rusi!
  A potom Svetlana zobrala linku a posrala to. Vystrihol som sto náckov. Potom vystrelila bosou nohou granát a zaškrípala:
  - Pre nové svetlo vedy a prosperity!
  A štyri dievčatá sa znova pohádajú a nechystajú sa sklopiť nos.
  Natasha zdvihla výbušný balík dvoma bosými nohami. A z celej sily to hodila do nacistického tanku.
  E-75, ktorý bol poškodený, prestal a začal fajčiť.
  Natasha spievala:
  - Rus sa smial, plakal a spieval,
  Vo všetkých vekových kategóriách, preto je to Rus'!
  Potom Zoya vzala a spustila prítomného vraha holými prstami na nohách. A ďalší nacistický tank sa zastavil, vyradil.
  Zoya tweetovala:
  - Áno, budúcnosť je naša!
  Sláva veľkému Rusku!
  Aurora vystrelila z guľometu. Kosila veľa fašistov. A potom agresívne povedala:
  - Sláva hrdinom ZSSR!
  A hod jej bosou nohou opäť vyletí granát. Toto je ryšavé dievča. Jednoducho neporaziteľný terminátor.
  A Svetlana to zobrala na seba a rozdrvila nacistov. A rúbala ich ako ostrá kosačka.
  Potom tweetovala:
  - Sláva krajine Ruska!
  A z hodu jej bosou nohou letí taký smrtiaci trieštivý granát.
  Bojovník zakričal:
  - Za Sovietske impérium!
  Natasha, strieľajúca, hovorí:
  - Za najväčšie z impérií!
  A opäť z jej bosých nôh letí niečo, čo s obrovskou zárukou zabíja fašistov.
  A dievča spieva:
  - Sláva mojej vlasti -
  Sláva Rusku!
  Zoya tiež hodila granát bosou nohou. Odrezala masu nacistov a zaškrípala:
  - Veľké Rusko - veľká sláva!
  A žmurkla na svojich partnerov.
  Dievčatá sú, samozrejme, takmer nahé. V bikinách, opálená, svalnatá, krásna a zakrivená.
  Ako očarujúce dievčatá vyzerajú, keď sú takmer nahé! A prečo sú tam ešte šaty?
  Ďalej Aurora aktívne strieľa. A bosými nohami by odhodil to, čo zabíjalo nacistov.
  Potom bude spievať:
  - Za veľkú vlasť!
  Svetlana pokračovala v streľbe. Zrazila fašistov a tweetovala:
  - Za veľké úspechy!
  A mohol odpáliť granát bosou nohou. A opäť sa nacisti boja.
  Výborne ruské dievčatá. Sú to ľudia najvyššej akrobacie.
  A potom sú tu piloti: Mirabela a Anastasia. Rovnako ako budú fackovať Krautov.
  Áno, Hitlerove hordy pred takýmito dievčatami utekajú.
  Bojovnice bojujú na Jak-9. Zdá sa, že auto je zastarané. Ale celkom efektívne. Aj keď je v rýchlosti a výzbroji podradená Luftwaffe.
  Dievčatá majú iba jeden 20 mm kanón a guľomet oproti ME-262 s piatimi 30 mm kanónmi.
  Mirabela ale obratne manévruje a dostáva sa za okrídleného fašistického supa. A zastrelí ho. Vyrazí kov, úplne spáli nepriateľa.
  Potom Mirabela spievala:
  - Vyššie a vyššie a vyššie,
  Lietadlá lietajúce ako vtáky...
  búrame fašistické strechy,
  A odvaha vojakov je za hranicami!
  A tu Anastasia pôjde kopať nacistov. Je to dievča z Terminátora.
  Zničí tváre Hitlerových banditov a zaškrípe:
  - Rusovi príde veľká sláva!
  A do pedálov tlačí aj bosými nohami. A padá ďalší Messerschmitt.
  Dievčatá bojujú len v nohavičkách. A cítia sa veľmi dobre. Na slabších motoroch rýchlo vlajú. A unikajú pred výstrelmi nepriateľa.
  Mirabela, prerušujúca Fritza, škrípe:
  - Nie vrana, nemôžete nás poraziť!
  A opäť sa bojovník plazí do vražednej vzdialenosti.
  A padne nový Hitlerov stroj.
  Bosé dievča vie, čo robí. A ide jej to výborne.
  Tu je fašista, ktorý sa z diaľky snaží kryť bojovníka. A ona odchádza. A nejakým zázrakom opäť za chvostom nepriateľa.
  A zrazí Fritza a zaškrípe:
  - Pre Rusov nie je nič nemožné!
  A bojovník opäť zúfalo zatočí. A ďalšie auto spadne, nabodnuté.
  Mirabela tweetovala:
  - Pre Rusko bol vytvorený skutočný mier!
  A ešte raz, ako to dopadne. A ako sa poddá nepriateľovi!
  Anastasia tiež narazí do nemeckého auta a kričí:
  - Nech je oslávená celá naša zem, nech nám nie je žiadny trik!
  A dievčatá sú čoraz viac oddelené!
  Čo si s nimi dokáže poradiť? Pokiaľ nejde o agresívny hurikán!
  Presnejšie, ani hurikán ich neporazí!
  Natasha medzitým bojuje a spieva:
  - Budeme bojovať za Rusko!
  A tiež bosou nohou vystrelí granát smrtiaceho kalibru.
  A rozdrví nacistov na kusy kovu a krvavého mäsa.
  Zoya tiež hodí vražednú a rozpálenú bosou nohou a vyskočí a povie:
  - A za nový poriadok komunizmu na celom svete!
  A odhalí zuby.
  Ďalej Aurora prudko vypáli. Strieľa sa, kosí fašistov a škrípe, vyceňuje zuby:
  - Za dosiahnutie pokroku!
  A z jej bosých nôh vychádza niečo, čo dokáže rozbiť každú prekážku.
  A potom v bitke Svetlana. Toto je také vražedné dievča.
  A ešte je aj blondínka. Ako seká do fašistov... A potom z jej bosých nôh vyletí vražedný darček. Rozdrví nacistov a premení ich na diabolské plamene.
  Terminátorské dievčatá budú syčať:
  - Sláva môjmu čestnému slovu!
  Komsomolské slovo!
  Bojovníci budú strieľať na fašistov. A zastrelme ich ako besných psov.
  Toto sú dievčatá z Terminátora! A ničia nacistov - akí diabli!
  Natasha s pátosom povedala:
  Budeme bojovať za socializmus,
  Pre naše sovietske Rusko,
  Pre novú skvelú objednávku!
  A opäť z jej bosej nohy vyletí smrtiaci darček.
  Zoja pôsobí aj dosť energicky. Ničí fašistov. A nesklame ich. A jej bosé nohy sa mihajú ako vrtuľa.
  Bojovník vášnivo hovorí:
  - V mene posvätnej Rusi,
  Rusko bude oslávené!
  A opäť bojovník bojuje s plnou vášňou.
  Ďalej Aurora hodí dar smrti bosou nohou. Ako sú fašisti rozlietaní na všetky strany. A s hnevom hovorí:
  - Som majster sveta v boxe!
  A potom Svetlana spustí niečo vražedné a ničivé. A jej bosá noha je taká šikovná.
  A bojovník štebotal:
  - Som najsilnejší na svete,
  namočíme náckov do záchoda -
  Vlasť slzám neverí,
  A zlým oligarchom dáme ich mozog!
  . KAPITOLA č.9
  Vedmáková, ktorá sa zúčastnila ťažkých bojov, niekoľko dní takmer nespala, a preto napriek extrémnym stiesneným podmienkam vo väzenskej cele, dusnu a smradu takmer okamžite zaspala.
  Snívala o tom, že sa ocitla v stredoveku a viedla povstanie otrokov a stala sa akýmsi Spartakom v sukni! Po prvom úspechu statočná bojovníčka, svalnaté dievča, zhromaždila rebelov a ponúkla sa, že si vyberie ich vodcov.
  Witcher, ako sa očakávalo, sa stal hlavou pomerne veľkého oddelenia a ako svojho prvého zástupcu navrhol mocného hrdinu Turana.
  A tu boli otroci jednomyseľní. Potom boli vybraní majstri. Desatinná sústava je najjednoduchšia a Witcher sa rozhodol, že nič by nemalo byť komplikované.
  Vyzbrojení trofejami a odnášaním švábových slimákov (v ťažkom spánku sa hralo podvedomie Vedmakovej) išli ďalej.
  Aby si posilnila autoritu a natiahla si nohy, Witcher kráčala pešo a pohybovala sa ako mačka. Potom sa dievča rozbehlo a chodidlami bosých nôh pocítilo drobné ostré kamienky kamenistej cesty. Bojovníčka však nevenovala pozornosť bolesti, navyše bola pred všetkými. Ako sa ukázalo, nebolo to márne. Tri nepriateľské stíhačky ležali v zálohe a mohli vyvolať predčasný poplach. Vodkyňa povstania vyliezla na strom a skočila na svojich nepriateľov. Jej pohyby boli ako tanec kríženca tigrov a kobry, mierny výkrik a potom stíchol s odrezanými hlavami.
  - Takto lámem odpor!
  Vedmáková neodolala a nehrala pre verejnosť a ukazovala odrezané hlavy otrokom. Ako odpoveď sa ozval súhlasný rev.
  Čoskoro sa objavili majetky s plantážami. Vyrezávané domy sú skutočné paláce s dekoráciami a sochami. Tu a tam bolo vidno fontány. Z jednej sochy v podobe Zeusa s motýlími krídlami a ústami na bruchu, nohách a hrudi: sedem trysiek bilo. Polia sú bohaté, tučné, s nádychom zlatistej bavlny, obilia s veľkými klasmi, cícer a iné. Pracovalo pre nich veľa otrokov. Boli tam muži aj ženy a tiež veľa detí. Samozrejme, dozorcovia, strážcovia. Ale vo všeobecnosti je samozrejme oveľa viac otrokov a s lopatami a motykami.
  Witcher vztýčil podomácky vyrobený transparent, ktorý narýchlo ušili otrokyne: S obrázkom meča a motyky! Ďalší otroci sa vrhli do útoku.
  Medzitým niekoľko otrokov a otrokýň viselo na stĺpoch s rukami a nohami prepichnutými klincami. Zdá sa, že tieto deti nespravodlivosti boli odsúdené na muky. Keď ukrižované dievča videlo blížiacich sa osloboditeľov, nečakane silným hlasom zakričalo:
  - Prišla odplata, porazte majiteľov!
  Vodca Zaklínača je ako vždy vpredu. Jej slimák šváb sa vztýčil a zrazil dvoch strážcov naraz. Zvyšok sa stiahol späť, jeden z nich zo strachu, dokonca narazil na vlastnú kopiju. Z rozbitého brucha vyšli črevá. Dievča sa zasmialo:
  - Ste slabí bojovníci, ak sa bojíte koňa!
  Miloslava, ktorá sa stala jej panošom, bojovala po pravej ruke, sekery v rukách dievčaťa, ako britva obratného holiča. Tak famózne rúbe stíhačky.
  Neustúpil ani Turan. Spustil kameň, ktorý strážcovi rozbil hruď a vstúpil do boja. Bolo jasné, že tvrdá práca mu robí dobre, nie svaly mlynského kameňa. Pravda, Witcher sa pohyboval rýchlejšie.
  Otroci prestali pracovať, ale ešte nevstúpili do boja. Zrejme boli zmätení. Pravda, ten istý nepokojný chlapec vyskočil k pracujúcim chlapcom a zakričal:
  - Vy zbabelci! Kto je za mnou, je hrdina, kto je bezo mňa, je mizerná sviňa!
  Ako prví odpovedali chlapci. Ponáhľali sa na dozorcov. Tu je jeden asi štrnásťročný chlapík, ktorý udrel svojho "strážcu" motykou tak silno, že mu hlava explodovala ako tekvica. Podarilo sa a ostatní otroci, aj obyčajne skromné a trpezlivé dievčatá, sa vrhli do boja.
  Bitka sa teraz stala chaotickou, ale početná prevaha, ako aj zúfalstvo, boli na strane otrokov. A oni sa, samozrejme, ujali.
  Pass je to, čo je ťažké očakávať od dievčaťa, ktoré sa učilo priamo pred jej očami. Zápasila so strážcom, ktorý ju začal tlačiť. Tak ho oklamala, stiahla meč a zasiahla ho priamo do krku.
  - Tak tomu hovorím občerstvenie! - žartovalo dievča. - Pozor, nech sa neopije!
  Prvá usadlosť bola rýchlo oslobodená, oddelenie rástlo priamo pred našimi očami. Povstanie sa rozšírilo, polia zachvátilo ako oheň. Zaklínač cválal a rútil sa vpred. Jazdci sa k nemu vrhli, spravidla to dostali až po temeno hlavy. Strážcovia sa však nevzdali. Bitka bola obzvlášť tvrdohlavá pri sedemstrunovej fontáne. Tu plantážnici poslali do boja svoju jazdeckú zálohu.
  Odvážny Witcher bol obkľúčený zo všetkých strán. Zachránila ju len mimoriadna obratnosť špeciálne vykŕmeného slimáka švába. Tu je presný útok a sekaný súper padá. Dievčatko však najskôr poranili rameno, potom brucho a potom jej takmer odrezali nohu. Potom Witcher začal hádzať drobné dýky. Ostré ako žiletka sa dostali do očí a niekedy aj do úst. Väčšina vojakov však bola kvôli teplu polonahá a takýmto vojakom stačilo prepichnúť hruď. Niekoľko jazdcov spadlo, ale zvyšok zvýšil tlak. Bolo tam toľko mečov, že v pohybe pripomínali hrebeň. Tak sa sypú zo všetkých strán.
  Ale Miloslava, Passa, Turan a ďalší otroci prišli včas. Keď sa zarezali do radov, chodili ako po klzisku, bolo vidieť, ako odlietavajú mŕtvoly a ozbrojení otroci sa im zo všetkých síl ponáhľali na pomoc.
  Pechota zaútočila na jazdcov, vyčerpaní otroci pomstili ich bolesť a poníženie.
  - Obkľúčte nepriateľa a nenechajte ho ujsť! - Velí Witcher.
  Pred jej očami padol otrok s prerezanou hlavou, ale za ním padol tucet strážcov.
  - Berte to v číslach! - zavelil mladý vodca povstania.
  Do bitky vstupovalo stále viac otrokov. Bolo vidieť, ako chlapci s rozbehnutým štartom vyliezli na kone, vrhli sa na jazdcov, používali zuby a používali nabrúsené kamene.
  Zdalo sa, že otroci nepoznajú strach, mstili sa za dlhé roky ponižovania, keď ich nikto nepovažoval za ľudí. Navyše, mnohí z nich sa narodili slobodní a ešte nezabudli na opojnú vôňu vôle.
  Po dokončení "namontovaného" oddelenia sa Witcher posunul ďalej. Poslednou vážnou prekážkou na jeho ceste bolo dieťa vyrúbané z veľkých stromov. Bol tam umiestnený pomerne veľký počet stráží.
  - Prehľadajte sídliská a chyťte sa rebríkov. - kričala. - Ak to nestačí, urobte si ich sami.
  Otroci narýchlo zostrojili útočné zariadenia.
  - Schody by mali byť široké, aby po nich mohlo chodiť veľa bojovníkov naraz. - poznamenal Witcher.
  V iných usadlostiach masaker stále zúril. Na niektorých miestach sluhovia prešli na stranu rebelov, no v niektorých prípadoch vzdorovali zo zvyku. Dozorcovia boli rýchlo zabití - neboli to ani zďaleka najtvrdší bojovníci. Detinety sa stali poslednou baštou nepriateľského odporu. Witcher, ako vždy, bol prvý, kto vyliezol na stenu. Niekoľkokrát bol zasiahnutý šípom, ale smrtiace dary odbil štítom. Najbližší bojovník dostal takú silnú ranu, že sa mu síce podarilo odraziť, no spadol hlavou zo steny.
  Miloslave sa podarilo zakliesniť strážcu, aj odhodiť nepriateľa. Snehovobiely priesmyk zaujal nepriateľských vojakov už svojim vzhľadom. Kým sa pozerali na jej rýchlo sa zdvíhajúcu hruď so zvodnými prsiami, dievča narazilo nohami do slabín a potom seklo. Witcher, ktorý vyliezol na steny, bez zľutovania zrazil. Nepriateľ už stratil bojového ducha a na múr liezlo čoraz viac otrokov. Prerazili sa, schodov bolo veľa a stráže ich nestihli všetkých odraziť. Na dne sa však povaľovali mŕtvi a zranení otroci, útok sa nezaobišiel bez strát. Otrok a strážca sa teda chytili a spadli zo slušnej výšky. Boli zranení, ale zostali nažive a naďalej sa navzájom dusili.
  Nepokojný chlapec, Witcher, sa zabudol opýtať na jeho priezvisko, bol tiež na stene. Využil svoju malú postavu, skočil policajtovi medzi nohy, potom ho kopol oboma nohami do zadku a súčasne ho udrel pod kolená. Letel dopredu a narazil do vidly, ktorú držal dospelý otrok...
  - Chytil som sa tak, že som bolestivo hrýzol! - Chlapec vystrčil tenký jazyk a dráždil stráže.
  - Ach, ty malý bosý had! - Bojovník stojaci vpravo zaklial a sekol chlapca mečom.
  Chlapec sa aj tu odchýlil a napľul si z fajky do oka. Ako zúfalo nepriateľ kričal a lámal rady. Chlapec na ceremoniáli nestál a ukončil ho mečom. Ruky dieťaťa, hoci boli tenké, boli šľachovité a silné - temperované tvrdou prácou.
  Aj ostatní chlapci ukázali tlak, bojovali ako čert, kvílili a nadávali, volili chladnejšie výrazy!
  Podarilo sa im rýchlo vyčistiť múr, ale bitka sa trochu vliekla, v obave z pomsty otrokov majitelia zúfalo bojovali. Pravda, prerastené bruchá sú zlými pomocníkmi v boji s besnými otrokmi.
  Hlavný majiteľ, šejk Samuma, sa pokúsil ujsť podzemnou chodbou. Vzal so sebou mešec kameňov a zlata. Možno mal šancu, ale chamtivosť ho sklamala. Krásne dievča, Rakhita, a dokonca aj s medenou farbou pleti je to príliš veľké pokušenie.
  - A nasleduj ma suka! - chytil ju šejk za nadýchané vlasy.
  - Netreba, pôjdem sám, pane! - prosila.
  - Nie kurva! Rád ťa nosím! - uškrnul sa sadistický hodnostár.
  - Ale bolí to! - Otrokyňa začala triasť holými nohami.
  - Keď sa umyjeme, nariadim, aby ťa obesili za vlasy a zapálili. - Šejk si mäsožravo oblizol pery.
  - Ty si zver! Ale milujem ťa, ver mi!
  Dievča sa pritislo k svojmu majiteľovi, ktorý jej prilepil špinavý ňufák na čistú tvár a začal ju olizovať. Potom Rakhitova ruka našla na šejkovom opasku dýku a zo všetkých síl ju vrazila do jeho opuchnutého žalúdka.
  - Tu je pre vás zárodok temnoty.
  Šejk odhodil tašku a pustil si vlasy. Jeho ruky sa pokúsili uzavrieť hlbokú dieru, črevá vypadli.
  - Stvorenie! Echidna! - zavrčal.
  - Nie! Urobil som, čo bolo fér! Koľko dievčat a mužov si mučil? Dokonca napichoval deti na kôl a pribíjal ich ku stĺpom. Toto je len pomsta! - zvolalo dievča.
  - Sakra!
  - Bohyňa! Zbičoval si ma! - Otrokyňa narazila nohou do šejkovho bacuľatého krvácajúceho brucha.
  - Trochu ma porazil! - Zasyčal.
  -Ale vo mne prúdi ušľachtilá krv! - bosá otrokyňa zablikala zubami.
  - Nič, kurva! Vojaci potlačia vzburu a budete tak mučení, že vám budem pripadať ako anjel! - Šejk našiel silu zavrčať.
  - Prečo majú bohatšiu predstavivosť ako vy? - Dievča vyplazilo jazyk.
  - Dosť pre teba! "Bohatý muž sebou trhol a zastonal. - Bolí! Prines mi facifi masť.
  - Prečo preboha? - spýtalo sa dievča sarkasticky.
  - Dám ti toto vrece zlata. - prosil šejk.
  - Už je môj! Dobre, len z dobročinnosti, kde je facifi masť? - dievča sa šibalsky usmialo.
  - Poznáte skriňu v tvare lietajúcej kravy? - zakoktal boháč a syčal.
  - Áno! Videl som to tak krásne s kamienkami.
  - Tak si treba dať ruku do hlavy a krabičku s masťou ľahko vyberiete. Poď ku mne a namaž ma. - zamrmlal šejk a takmer stratil vedomie.
  - Aj darebák si zaslúži lekársku starostlivosť. Čakaj na mňa!
  Dievča vbehlo do izby. Nestarala sa o bohatého muža, ale taká cenná masť je veľmi zriedkavá a bola by užitočná pre rebelov. A potom odovzdá nenávideného čudáka rebelom.
  Otroci už utiekli do svojich izieb. Dvaja z nich videli krásne polonahé dievča. Ponáhľali sa k nej zdraví chlapi, hladní po ženskej náklonnosti. Dievča tvrdo pracovalo, bolo svalnaté, a preto ľahko odtlačilo útočníka svojimi silnými nohami a kričalo:
  - Ak chcete získať peniaze. Len vedzte, že v pivnici je agresívny chlapík s mešcom zlata.
  - Nemáme radi agresiu! - namietali chlapi ironicky.
  - Ale je tiež bohatý! - dráždilo ma dievča.
  - Potom je to lepšie, poďme bojovať! Kde je suterén? - štebotali rebelskí otroci.
  - Nasleduj moju ruku tam! - Otrokyňa mávla pravou rukou.
  Mladí, čierni otroci sa ponáhľali tam, kam ukazovala jej palička. Dievča sa uškrnulo a vbehlo do izby. Zariadenie bolo dosť bohaté, no chaotické. A tu je samotná skrinka odliata zo zlata. Rakhita bez rozmýšľania vložila ruku. Vkĺzla dovnútra a v tom momente sa čeľusť zatvorila.
  Kráska skríkla a zuby ostré ako žiletka jej odrezali kefu.
  - Ach, aké to bolí! - skríkla a potom sa vyžmýkala. - To je také podlé!
  Napriek divokej bolesti sa dievča horúčkovito snažilo obviazať si ruku. Vitchakova, ktorá počula výkriky žien, usúdila, že niekoho znásilňujú a rýchlo vtrhla do miestnosti. Keď videla krásu zaliatu krvou, zakričala:
  - Kto sa to opovážil urobiť?! Vytiahnem mu jeho dôstojnosť do zadku! - V návale hnevu môže byť bojovník hrubý človek.
  Z Rakhitiných očí tiekli slzy, ani nie tak z bolesti, ktorú cítila, otrokovi nebolo cudzie, keď ho mnohokrát bičovali, ale z toho, že si uvedomila, že je teraz mrzák.
  - To je on! - Dievča ukázalo na skriňu.
  - Ak áno, potom je to hrozné! - Witcher sekol škeriaci sa hmyz silou po hlave. Náraz ohol štruktúru a mäkšie zlato bolo odštiepené. Bojovníčka pokračovala v bití, až kým nezomlela skrinku na kúsky.
  Dievčina nápadne zbledla a snehobiela Passa k nej priskočila. Šikovne priložila škrtidlo, čím zastavila krvácanie. Witcherová vytiahla odseknutú ruku, končatina zbledla, ale bola stále teplá.
  - Skvelé! - Musíme zavolať Khirovovi. Možno ho vyrastie. - zapískal bojovník nahlas.
  Passa sa spýtal:
  -Kto ti dal nápad strčiť sem ruku ?
  - Samma!
  - Čo si do seba dal? - bol Witcher prekvapený.
  - Nie, ten čudák sa volá Samuma. - Opravilo dievča.
  - Ak áno, potom ho treba rozštvrtiť. - Bojovníčka zablikala očami.
  - Je v pivnici a je vážne zranený. Budete mať čas ho chytiť. Ak nezomrie.
  Witcher sa pokúsil podržať kefu, keď sa zrazu zmenila na klzkú jaštericu, ktorá sa snažila utiecť. Keby nebola bojovníčka taká šikovná od narodenia, možno by sa jej to aj podarilo. Navyše nechytila chvost, ale krk.
  - Wow, nezvyčajná mágia. Musíme to ukázať Khirovovi.
  Tvár zraneného dievčaťa zmatnela a stratilo vedomie.
  Passa ju zachytil včas:
  - Nervózne dievča, ale krásne! Bola by škoda, keby zostala zmrzačená.
  - Dúfam, že sa to dá opraviť. Len Khirov niekde chýbal, sľúbil, že bude vedľa mňa. - Witcher nespokojne pokrčila plecami.
  - Som tu! - vyskočil zaklínač spoza dverí. - Cítim mágiu.
  - A držím to v rukách! - odsekol Witcher.
  - No, to tiež nie je zlé! Toto je zmes medúzy a jašterice, vidíte, že je priesvitná, môžete vidieť biť tri srdcia. - uškrnul sa čarodejník.
  - Prečo je to pôsobivé? Dievčatko prišlo o ruku a nahradila ju medúza jašterica. Myslím si, že napriek všetkej šikovnosti takého tvora to nie je celkom rovnocenná náhrada! - Bojovník v žiadnom prípade nemal sklon žartovať.
  - Ale jedna z častí tela môže plávať, a to vôbec nie je zlé. Akási superveľmoc! - žmurkol prefíkane čarodejník.
  - Z čoho pozostáva, pretože ide o postihnutie? - Nerozumel som Witcherovi.
  - Ako to povedať! Veď to už nie je len zviera, ale súčasť ženského tela. Ale spravovať zviera je ťažké. Teraz sa táto malá jašterica dokáže zmenšiť a prekĺznuť cez akúkoľvek trhlinu alebo preliezť cez stenu. Navyše je prakticky neviditeľný, tento druh je ako chameleón. - začal vysvetľovať čarodejník.
  - Pulzar! - Povedala, čím demonštrovala Passovo nadšenie. - Nemyslel som si, že je to možné. Odrežte kefu a urobte z nej špión.
  - Stáva sa, že porážka sľubuje veľké problémy, ale je to len odraz budúceho víťazstva. - všimol si čarodejník.
  - Takže ju neodčaríš? - spresnila Vedmáková.
  - Nie! Vo vojne odvaha a dobrá inteligencia prinášajú víťazstvo. Aby ste zasiahli, musíte najprv vidieť cieľ, inak si vykĺbite päsť. Aby sa však predišlo problémom, rana sa musí zahojiť. - ticho odpovedal Hirovo.
  - Pre dievča nie je dobré byť zmrzačený. Veď toto ju znetvorí! Dokážete z nej urobiť ľudskú ruku, ktorá vyzerá ako skutočná končatina? - spýtal sa Witcher.
  - Budem myslieť! Možno sa mi to podarí opraviť. Vo všeobecnosti je väčšina kúzelníkov oveľa lepšia v zabíjaní ako v liečení. - zdôraznil Khirovo s dôrazom.
  - Súhlasím s tým! Každý blázon môže ochromiť, nie každý šikovný človek dokáže liečiť. - Witcher, aby bola presvedčivá, dokonca si vykrútila prst na spánkoch.
  - Veľa hrubých katov - málo ošetrujúcich lekárov!
  Otroci odvliekli majiteľa Samuma, vyzerá to, že zomrel. Rakhita sa spamätala, tvár mala skrivenú mrzutosťou.
  - Opäť všetkých oklamal! Odišiel bez zaplatenia účtov.
  - Dám ho obesiť! - Povedal Witcher. - Jeho mŕtvola nech je výstrahou pre každého, kto je zlý a chamtivý. Lakomec je vždy štedrý so slzami sklamania!
  - Je to rozumné! Ale kto mi vráti ruku? - Dievča bolo pripravené plakať.
  - Tu je! - naznačil vodca povstania.
  Kirov sa uklonil a šnúra sa mu v rukách rozsvietila.
  - Neboj sa! Nemôžeš byť zmrzačený. Takže z Rakhity sa budete musieť stať veľkým špiónom. Chcete sa pomstiť všetkým bohatým a mocným v tejto ríši.
  - Samozrejme. Nebuď otrokom, poníženým v prachu! - zvolalo dievča.
  - Takže nám môžete pomôcť! Táto ríša je zle riadená, takže hrob napraví hrbatý systém! - Čarodejník vypustil z ukazováka lúč energie.
  - Zvláštne! Vidím v tebe veľa energie. A múdrosť! Som pripravený sa k vám pridať! - zvolal otrok.
  - Bude ťa to bolieť, ale budeš sa môcť presadiť! Bez bolesti nie je odvaha, bez odvahy nie je víťazstvo! - skonštatoval čarodejník, čím demonštroval filozofické zmýšľanie.
  "Som žena, čo znamená, že som zvyknutá vydržať." - Rakhita prikývol.
  - Keď nemáte dostatok trpezlivosti, pomôže vám spev! - vtipkoval Kirov.
  Všetci sa smiali. Witcher mal dobrú náladu. Začiatok bol víťazný, čiže niet času nazvyš. V prvom rade je potrebné sformovať armádu otrokov predtým, ako utečú. Ľudia sú teda ako železo, kým vychladne, dajte mu požadovaný tvar. Bojovníčka vyšla na stenu, vyliezla na pódium a hromovým hlasom prikázala:
  - Zhromaždite všetkých, aby ste zhromaždili všetkých!
  Passa sa spýtal:
  -Aj ženy?!
  - Áno! Budeme potrebovať každý meč. Poponáhľajte sa, ale vedzte, že žiadne lúpeže nebudú, všetko si rozdelíme rovným dielom.
  Zhromažďovanie otrokov trvalo nejaký čas, dokonca sme museli použiť biče. Samotná Witcher bola prinútená pomôcť tým niekoľkým, ktorí nestratili hlavu a potlačili lúpeže. Dievčina dala piatim najhorlivejším zbojníkom poriadnu facku po ušiach a jednému dokonca odťala hlavu. Na tvár jej padali kvapky krvi, Witcher ich hltavo zlízol. Fungovalo to. Valné zhromaždenie sa konalo v tme pod svetlom faklí. Boli tam tisíce oslobodených otrokov; Witcher dokonca odhadol od oka, že ich bolo najmenej dvanásť tisíc, hoci medzi nimi boli aj deti a ženy.
  Vystupovala z najvyššej veže v Detinets. Čarodejník stál na opačnej strane, ovládal celé zhromaždenie. Otroci boli brutálne vykorisťovaní a slabí boli popravovaní alebo zabíjaní. Takže vo všeobecnosti, ak si zoberieme fyzické parametre, vyzerali ako dobrí bojovníci. Potrebujú len tréning. Vedmáková predniesla zápalný prejav. Zvlášť vytrvalo vysvetľovala potrebu vytvorenia veľkej oslobodzovacej armády.
  - Jednota, odvaha, nezištnosť sú kľúčom k víťazstvu, slobode, šťastiu! Bez disciplíny nie je armáda a bez armády nemôžete získať slobodu! Práca nás posilnila, znásobená inteligenciou nám dá slobodu a spolu so šťastím prinesie šťastie!
  Staňme sa teda jedným a zhoďme reťaze! - prehovoril bojovník.
  Otroci vyjadrili svoj súhlas hlasnými výkrikmi! Len jeden otrok s mnohými jazvami a hrdým pohľadom mlčal. Jeho pohľad vyjadroval najkrajnejšiu mieru pohŕdania.
  Witcher opäť navrhol zvoliť jediného vodcu povstania!
  - Veliteľ je ako vrchol pyramídy - musí byť len jeden, inak sa aj taká pevná konštrukcia zrúti!
  Otroci kričali:
  -Správny! Veď nás.
  -Si veľký bojovník a budeš naším vodcom! - Nečakane sa chlapcovi podarilo všetkých vykričať.
  Vedmáková to prekvapilo: ako je to vôbec možné. Pozrela sa pozornejšie; v rukách dieťaťa bolo niečo podobné fúkačke, len hrubšie. A pomocou tohto zariadenia hromžil.
  - Chlapec zájde ďaleko! Aké je jeho meno? - spýtal sa bojovník.
  - Dick! Konkrétne som zistil. - navrhol Passa.
  - Jednoduché meno! - Witcher zjavne očakával niečo exotickejšie.
  - Prečo zložitosť!
  -Vyhlasujeme hlasovanie! - oznámil čarodejník. Jeho hlas bol taký hromový, že sa palmy triasli. - Ktokoľvek je za vodcu bojovníka Witchera, zdvihnite pravú ruku! Hlasujte za pravdu, slobodu a česť! A váš život bude taký, že vám budú bohovia závidieť! -
  Otroci premožení nadšením takmer jednomyseľne zdvihli ruky do vzduchu. Vyzerali ako bojovník a ich jednomyseľnosť naznačovala, že možno tu Khirov použil svoju mágiu.
  Nie je pravda, že jeho príchod im dal slobodu a príležitosť cítiť sa ako skutoční ľudia? To znamená, že je prirodzené pozdraviť Witchera ako dážď v suchu. Na tvárach bývalých otrokov bolo vidieť radosť. Bolo to ako prebudenie.
  Tu, uprostred všeobecného veselia, vykročil vpred mocný otrok, bohato zdobený jazvami. Povedal svojim hlbokým hlasom.
  - Bolo a bude veľa tých, ktorí chcú viesť k šťastiu. Ale máte na to morálne právo!
  - Ktoré!? - Zaklínač odhalila ústa plné zubov. Bicepsy na jeho holých rukách sa vyduli.
  - Kto si?! Potomok šľachtickej rodiny alebo obyčajný človek. Alebo možno dokonca otrok na úteku ako Zhissor. Tiež veľa sľuboval, no svoj život ukončil na kôl. A s ním dvadsaťtisíc otrokov. - Mocný otrok ho odrezal.
  - Tu bude veľa závisieť od nás samých. Vidím na tebe jazvy, s najväčšou pravdepodobnosťou si sa nenarodil ako otrok, viem rozlíšiť rany spôsobené bičom alebo mečom s kopijami! - uviedla Vedmáková.
  - Uhádli ste mne neznámeho bojovníka! Som gróf de Force, potomok impozantných kráľov. Poznáte však meno svojho otca? - spýtal sa vznešený otrok.
  - Šľachta rodu má rovnaký vzťah k odvahe ako dĺžka vlasov k inteligencii! - odsekla Vedmáková a hneď dodala. -Žiadna udatnosť našich predkov nepomôže zbabelcovi!
  - Hovoríš krásne. Ako jarmočný šašo, aké odvážne je tvoje srdce? - Otrok sa hrozivo zamračil.
  - No, aký si hrdina! Gróf, ale bol si odmeraný proti otrockému osudu, kde bola tvoja hrdosť a odvaha! - Zaklínač sa už začal stáčať.
  - Mal som na to svoje dôvody. A ktoré, nepotrebujete vedieť, menej vedomostí znamená, že je ľahšie zomrieť! Vyzývam ťa na smrteľný boj a ak budeš odvážny nielen slovami, tak výzvu prijmeš! - zareval gróf de Force.
  - To si môžeš byť istý! - odsekol bojovník.
  Otroci vyčistili arénu. Witcher prišiel dole a skontroloval meč. Oproti nej stála súperka. Mal vlastnú zbraň, dva ostro nabrúsené meče. Pre každý prípad, bojovníčka vytiahla z jej lona ďalší meč.
  Gróf de Forsa bol oveľa vyšší ako Witcher, oveľa širší v ramenách, hoci nepôsobil tak svalnato a vyrysovane, dievča hodné stať sa majstrom sveta vo fitness. Nebol tam však žiaden tuk a šľachy boli napnuté a opuchnuté. Navyše z každého pohybu bolo cítiť veľký zážitok a skákacia chôdza hovorila za všetko. Na ich tvárach sa objavil úsmev, ktorý už nebol pohŕdavý, ale skôr súcitný.
  - No, máš problémy, dievča! Nebude vám závidieť. - Gróf jej ukázal päsťou.
  - Prečo si taký sebavedomý? - Zaklínačovo podráždenie zosilnelo.
  - Vyhral som veľa zápasov a turnajov. V mojom kráľovstve som bol považovaný za jedného z najlepších bojovníkov, mnohí ma považovali dokonca za najlepšieho. - Forsa, potriasol prsnými svalmi, ktoré vyzerali ako dva štíty stojace vedľa seba.
  - Je to preto, že ste bojovali iba so šľachtou, ktorá zdegenerovala a zhustla. Ak by ste si rozumeli s talentovaným obyčajným občanom, zostalo by vám len málo slávy! - sebavedomo odpovedal Witcher.
  - Pes štekajúci, čau, po chrbte mi nešla palica, či skôr môj meč! - Grófovi sa vrátila všetka plnosť arogancie.
  - Toto je veľmi zaujímavé! Čepeľ z najpevnejšej ocele hrdzavie v rukách klebetníka a zbabelca! "Vedmaková neprestala žiariť svojou výrečnosťou.
  - No, to sa s najväčšou pravdepodobnosťou týka teba, bastarda! - zavrčal Forsa.
  - Možno prestaneme šermovať v jazykoch a použijeme niečo silnejšie! - Witcher hral elegantnú osmičku.
  - Vzájomne!
  Gróf a vodca rebelov sa stretli tvárou v tvár. Meče sa rýchlo pohybovali a zasiahli plnou silou. Z úderov padali iskry a bolo počuť zvonivý zvuk.
  Gróf niekoľkokrát zaútočil. Skúsil dvojhlavňovú techniku, ale Witcher odbila útoky a poznamenala, že jej vznešená súperka mala slušnú rýchlosť.
  - Čo hráš!
  - Na strunách smrti!
  Gróf opäť rozpútal sériu úderov, skúšal zložité kombinácie. Vedmáková mierne ustúpila a podnikla protiútok, pričom súperku mierne zachytila do hrude.
  Študovala pohyby skúseného bojovníka a dala si čas, aby ho položila. Gróf sa uškrnul a v očiach mu zažiarili:
  - Vôbec nie si taký jednoduchý! Možno ani úplný otrok, hoci chodíte bosí.
  - Narodil som sa slobodný a žil som v lese! Môj krk nikdy nepoznal jarmo. Je nemysliteľné podriadiť sa sile. Skutočne slobodný človek sa podriaďuje trom veciam - rozumu, láske, Bohu. Otrok v duši je poddaný - vášňam, žiadostivosti, Božím služobníkom! - krásne odpovedal Witcher.
  - S tým posledným máš pravdu! Vy ste ten, kto má skutočne pravdu, títo kňazi a kňazi ma postavili! - Gróf urobil dvojitý vejár, potom techniku "véčka", ale nebol úspešný. - Rád sa s vami porozprávam pri pohári vína, pokiaľ vás samozrejme nezabijem.
  - Hrnček vína je ako oceán - ak sa necháte unášať, strácate pôdu pod nohami! - povedal bojovník.
  - Ale cítite sa slobodnejšie. Čo poviete na túto techniku?
  Držal trojzubec, potom motýľa. V reakcii na to Witcher zasiahol stretnutie tvrdšie. Gróf sa zapotácal a ustúpil. Potom súťaž opäť pokračovala, Forsa sa pohol, ako keby bol namotaný, uvedomil si, že jeho súper je príliš silný na to, aby ju bez okolkov zobral. Potom, keď si Witcher zvykol na určitý sled pohybov, gróf nečakane zmenil trajektóriu meča a zasiahol dievča do svalnatej, ale aj ženskej hrude. Tiekla krv, škrabanec bol hlboký. Rana Witcher nezlomila, ale naopak, dodala jej silu. Dievča prešlo do útoku, meče sa blýskali a predvádzali bizarný tanec. A hoci sa zvonku zdalo, že bojovníčka úplne stratila hlavu a zúrila, život v lese a poľovačka ju od malička naučila zachovať si zdravý rozum aj v tom najzúrivejšom boji. Pre grófa bolo ťažké ovládnuť taký tlak, stiahol sa s ťažkosťami odraziť. Vedmáková zachytila moment, keď otrokársky hodnostár cúvol, akoby ho udrel päsťou pod koleno. Úder zasiahol šľachu a počítanie povolilo, jeho rýchlosť klesla. Potom dievča držalo svoju vlastnú techniku, prišla na to sama a nazvala to deväťhlavý drak. Len dobre trénovaný bojovník dokáže niečo také. Navyše, posledný deviaty útok bol takmer neodolateľný. Tu išlo o mechaniku, odrážanie útoku, príliš oslabená ruka, odvracanie útokov, a preto posledný útok dohral. Po prvý raz predviedol bojovník túto techniku na pomerne zručnom a rýchlom partnerovi, a keď zalapal po dychu a pustil meč, bolo jasné, že novinka zožala úspech.
  Gróf zbledol, stratil silu.
  -Ty šťastná suka!
  - Nie naozaj! Šťastie je nestále ako piesok - len tvrdá práca ho spojí s cementom.
  Witcher opäť zranila svojho nepriateľa, ale nie hlboko - nechcela zabíjať ani mrzačiť. Znovu udrela, vrhla sa, gróf mechanicky odrazil a bojovníčka vyrazila meč kyjakom. Ukázalo sa, že otrokársky hodnostár je úplne neozbrojený. Witcher, odhodila svoje meče, sa vrhla na nepriateľa a podrazila grófa. Jej ruky zovreli jeho úd do zámky.
  -Vzdávaš sa? - Panterovi sa zaiskrili oči.
  - Počítam odovzdanie sa bosému otrokovi!
  Witcher ostro namietal:
  - Nie otrok, ale bojovník za spravodlivú vec! Sám si bol otrokom a chápal si, čo je to ponižovanie, ale oni sú iní ľudia, nie horší ako my. Tak si spytujte svedomie!
  . 10. KAPITOLA.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojovali v prvej línii. Chlapec a dievča sa už dosť nudili z dlhotrvajúcej vojny. Neustále zabíjanie a strieľanie je tiež nudné.
  Je to ako hra. Tá istá strieľačka skôr či neskôr omrzí.
  Deti boli unavené zo streľby a neustáleho hádzania granátov bosými nohami.
  Chlapec sa otočil. Kosili fašistov.
  A povedal:
  - Maeta!
  Dievča hodilo granát bosými nohami. Rozptýlila Fritzov a zavrčala od radosti:
  - Budeme mať nové, veľmi veľké víťazstvá!
  Ale toto už začína byť nudné. Dokonca aj skutočnosť, že od hodu chlapcových bosých nôh sa Hitlerove tanky tlačia na boky.
  Oleg potom začal skladať.
  Ďalšia alternatívna história. Zjuganov nehlasoval za Stepashinovu kandidatúru a nehlasovali ani tri komunistické frakcie.
  Skončilo sa to rozpustením Štátnej dumy a predčasnými voľbami v septembri 1999.
  Samozrejme, komunisti boli silnejší ako kedykoľvek predtým. A išli do volieb, spoliehajúc sa na úspechy Primakovovej vlády, kde zohrali značnú úlohu. Blok Unity ešte nebol vytvorený. Putin sa neobjavil ako premiér. A invázia militantov do Dagestanu len pridala viac hlasov ľavici a zabila moc úradov.
  Vo všeobecnosti sa ukázalo, že vláda je dezorganizovaná. NDR sa oslabila a zrútila a neexistovala žiadna nová pripravená strana. A Stepashin, ktorý bol vymenovaný za premiéra, neviedol stranu pri moci. A potom ho Jeľcin úplne vyhodil.
  Parlamentné voľby skrátka priniesli drvivé víťazstvo ľavice.
  Komunistický triumf bol pôsobivý. Blok Primakov-Lužkov sa navyše nestihol odreagovať. No predsa sa stihol zaregistrovať spolu s farmármi. A obsadil druhé miesto. Tretím bol "Yabloko", ktorý mal dobré PR. LDPR obsadila štvrté miesto. Ale hlavne kvôli tomu, že pro-prezidentské kanály túto stranu aktívne propagovali.
  A Jeľcin dokonca udelil, alebo skôr udelil Žirinovskému hodnosť generála.
  Všetko sa teda odohralo podľa špeciálneho scenára.
  Opozícia sa chopila moci v Štátnej dume. A Jeľcin súhlasil s dobrovoľným odchodom, pričom oficiálne vymenoval Primakova za svojho nástupcu. Zjuganov sa stal premiérom a pravou rukou.
  To komunistom vo všeobecnosti vyhovovalo. A došlo ku kompromisu. Basajev a Chattab boli vytlačení z Dagestanu. Ale neposlali vojakov do samotného Čečenska.
  Čoskoro tam vypukla občianska vojna a rozdelenie na niekoľko frakcií.
  Rusko pomohlo Maschadovovi a Kadyrovovi. Primakov ľahko vyhral ruské prezidentské voľby. Druhým sa nečakane stal Žirinovskij - ktorý vo svojom elektoráte nemal iných konkurentov a liberál Yavlinskij nebol jeho rivalom.
  Oleg Rybačenko prerušil svoju esej. Nie, nie je to zaujímavé. Opäť už prebratá téma, po Primakovovi, Zjuganovovi a obnovení ZSSR. Unavený z toho!
  Niečo by mohlo byť zaujímavejšie na skladanie. Napríklad o vesmíre.
  Chlapec začal prichádzať s nápadmi.
  Nové hlavné mesto Veľkoruskej ríše sa nazývalo Petrograd-Galaktik. Bol založený v súhvezdí Strelec, takmer v samom strede galaxie. Hviezdy aj planéty tu boli oveľa hustejšie ako na okraji Mliečnej dráhy, kde našla úkryt stará Zem. Sily Západnej Konfederácie boli úplne vyhnané z jadra. Vojna však neprešla bez stopy: boli zničené tisíce planét a na Zem zostali len spomienky. To bol hlavný dôvod presťahovania hlavného mesta na najbohatšie a najpokojnejšie miesto v galaxii. Je veľmi ťažké tu preraziť, preto aj v podmienkach totálnej vesmírnej vojny, kde je predná línia abstraktným pojmom a zadná je konvenciou, sa jadro stalo hlavnou ruskou základňou a priemyselnou baštou. Hlavné mesto rástlo a úplne pohltilo planétu Kishish a zmenilo sa na gigantickú metropolu. Obrovské mesto schopné zapôsobiť na každého rozumného jedinca. Purpurovú oblohu pretínalo množstvo lietadiel.
  Maršal Maxim Troshev bol predvolaný k ministrovi obrany supermaršalovi Igorovi Roerichovi. Nadchádzajúce stretnutie sa nieslo v znamení prudko zvýšenej aktivity nepriateľa. Vojna, unavená všetkými, požierala zdroje ako dravý lievik, zomreli v nej bilióny ľudí a nikto nemohol dosiahnuť želaný úspech. Militarizácia zanechala stopy na architektúre Petrohradu-Galaktiku. Obrovské mrakodrapy stoja v úhľadných radoch, predstavujú políčka na mestskej šachovnici. To maršalovi mimovoľne pripomenulo formovanie vesmírnych armád. Počas poslednej bitky zaujali svoje pozície aj veľké ruské hviezdne lode, potom náhle prelomili formáciu a zasiahli nepriateľskú vlajkovú loď. Dobre premyslená bitka sa zmenila na boj zblízka, niektoré lode sa zrazili a explodovali v obludne jasných zábleskoch. Vákuum sa zafarbilo, akoby vybuchli gigantické sopky a naraz tiekli ohnivé rieky, z brehov sa rozliali prúdy pekelných plameňov a zaliali ich ničivou vlnou. V chaotickej bitke úspech sprevádzal armádu Veľkého Ruska, ale víťazstvo stálo mimoriadne vysokú cenu. Niekoľko tisíc hviezdnych lodí sa zmenilo na prúdy elementárnych častíc. Je pravda, že nepriateľ utrpel ešte väčšie straty. Rusi vedeli bojovať, ale konfederácia, ktorá zahŕňala mnoho rás, zúrivo praskala a kládla tvrdohlavý odpor.
  Hlavným problémom bolo, že centrum konfederácie, nachádzajúce sa v galaxii Thom, bolo veľmi ťažké zničiť. Staroveká civilizácia javorových dagov, ktorá žila v tomto zhluku hviezd milióny rokov, postavila nedobytnú pevnosť a obklopila sa mocnou obrannou líniou plnou nástrah.
  Na preniknutie do tohto priestoru "Mannerheim" nebude stačiť celá ruská armáda. Vojnu nebolo možné ukončiť. Planéty a systémy mnohokrát zmenili majiteľa. Maršál sa s pocitom nostalgie obzeral po hlavnom meste. Pobehujúce graviolety a flanery boli natreté v kaki farbách a všade bolo cítiť dvojaký účel lietadla. Niektoré budovy mali tvar gigantických tankov alebo bojových vozidiel pechoty s koľajami namiesto vchodov. Bolo zábavné sledovať, ako z suda takejto okrídlenej nádrže vytryskol vodopád, v modrej a smaragdovej vode sa odrážali štyri "slnká", hrajúce s desiatkami odtieňov, a na kmeni a krídlach rástli exotické stromy a obrovské kvety. výstredné visuté záhrady. Moderné, iba gigantické mrakodrapové tanky, zvyčajne aerodynamického tvaru, vyzbrojené množstvom zbraní. Bývanie v takýchto domoch je pohodlné a útulné, hoci v prípade útoku na hlavné mesto by sa podobná budova za päť minút zmenila na silnú bojovú jednotku. Okoloidúci všetkých tried a dokonca aj malé deti boli v armádnych uniformách alebo v odevoch rôznych polovojenských organizácií. Navádzacie kybernetické míny sa vznášali vysoko v stratosfére; vzhľadom pripomínali farebné gule. Svietidlá osvetľovali nebeskú klenbu a zaplavovali hladké zrkadlové bulváre oslnivými lúčmi. Maxim Troshev nebol na takéto excesy zvyknutý.
  "Hviezdy sú tu príliš husté. A pre mňa je príliš horúco."
  Maršal si utrel pot z čela a zapol ventiláciu. Ďalší let prebehol bez problémov a čoskoro sa objavila budova ministerstva obrany. Pri vchode boli štyri bojové vozidlá. Špicaté luchiary so svojimi prísavkami - zvieratá s čuchom pätnásťkrát silnejším ako pes - obklopili Trosheva. Cyklopský palác supermaršala sa dostal hlboko do podzemia, v jeho hrubých stenách sa nachádzali plazmové delá a kaskádové lasery. Interiér hlbokého bunkra bol jednoduchý - luxus sa nepodporoval . Predtým Troshev videl svojho šéfa iba v trojrozmernej projekcii. Supermaršál bol starší, skúsený bojovník vo veku stodvadsať rokov. Musel som ísť dole vo vysokorýchlostnom výťahu, preniknúť do podzemia dobrých desať kilometrov.
  Po prejdení kordónu elitných stráží a bojových robotov vstúpil maršál do kancelárie, kde plazmový počítač simuloval rozšírený hologram galaxie so známkami koncentrácie ruských jednotiek a miestami údajných nepriateľských úderov. Neďaleko viseli menšie hologramy; boli viditeľné obrázky iných galaxií. Kontrola nad nimi nebola nepretržitá, medzi hviezdami boli rozptýlené záblesky nezávislých štátov obývaných inteligentnými, niekedy veľmi zvláštnymi rasami. Troshev sa na túto nádheru dlho nepozeral, musel podať ďalšiu správu. Igor Roerich vyzeral mlado, tvár mal takmer bez vrások a husté blond vlasy. Zdalo sa, že môže žiť a žiť, ale ruská medicína vo vojnových podmienkach nemala príliš záujem na predlžovaní ľudského života. Naopak, rýchla výmena generácií podnietila evolúciu a bola v prospech neľútostného voliča vojny. Životnosť bola obmedzená na stopäťdesiat rokov. Aj pre elitu. No, pôrodnosť zostala veľmi vysoká, potraty boli len pre defektné deti a antikoncepcia bola zakázaná. Keď supermaršál vošiel, obrátil svoj pohľad na Trosheva.
  - A tu si, Maxim. Uložte všetky údaje do počítača, ten ich spracuje a poskytne riešenie. Čo môžete povedať o nedávnych udalostiach?
  - Konfederanti a ich spojenci dostali dobrú lekciu. Misky váh sa nakláňajú našim smerom.Za posledných desať je drvivá väčšina bitiek vyhratých.
  Roerich prikývol.
  - Viem to. Ale spojenci Konfederácií, Dugs, sa stali výrazne aktívnejšími. Začínajú predstavovať vážnu hrozbu.
  - Súhlasím.
  Roerich klikol na obrázok na holograme a mierne ho zväčšil.
  - Pred vami je galaxia Smoor. Tu je druhá najväčšia pevnosť Dug. Tu zasiahneme hlavný úder. Ak uspejeme, budeme môcť vyhrať vojnu do sedemdesiatich, maximálne sto rokov. A ak zlyháme, vojna sa bude ťahať mnoho storočí. Preukázali ste, že ste schopný veliteľ, a preto navrhujem, aby ste viedli operáciu Oceľové kladivo. To je jasné?
  - Presne tak, Vaša Excelencia.
  Igor sa zamračil.
  -Prečo také tituly? Jednoducho nás kontaktujte: súdruh supermaršál. Kde si to nabral?
  Maxim sa hanbil.
  -Ja, súdruh supermaršál, som študoval s Bingom. Hlásali starý cisársky štýl.
  - Jasný. Teraz je však ríša iná, predseda zjednodušil doterajšie zvyky a postupy. Navyše, čoskoro príde zmena moci a budeme mať nového staršieho brata a najvyššieho veliteľa. Možno ma prepustia a ak bude operácia Oceľové kladivo úspešná, vymenujete vás na moje miesto. Musíme sa vopred naštudovať, je to obrovská zodpovednosť.
  Maršal bol viac ako trikrát mladší ako Roerich, a preto bol povýšenecký tón veľmi vhodný a neurážal. Hoci sa chystá zmena vodcu a ich nový vodca bude mladší ako obaja. Prirodzene, toto bude najlepšie.
  - Som pripravený. Slúžim veľkému Rusku!
  - Tak choď. Moji generáli vám doplnia podrobnosti.
  Po zasalutovaní maršal odišiel.
  Chodby bunkra boli natreté khaki farbou. Operačné veliteľstvo sa nachádzalo nižšie. Početné fotonické a plazmové počítače zrýchleným tempom spracovávali informácie prúdiace z rôznych bodov metagalaxie. Čakalo nás veľa rutinnej práce a maršala prepustili až po hodine a pol. Teraz ho čakal dlhý hyperskok do susednej galaxie. Musia sa tam zhromaždiť obrovské sily, takmer šestina celej ruskej vesmírnej flotily. Niekoľko miliónov hviezdnych lodí. Po urovnaní drobných detailov sa maršal vynoril na povrch. Hlboký chlad vystriedalo intenzívne teplo. Štyri svietidlá sa zhromaždili v zenite a naježené korunami nemilosrdne olizujúce oblohu vysypali prúdy častíc na planétu. Po zrkadlových uliciach prúdili kaskády svetla. Maxim skočil do gravitačnej roviny, vnútri bolo pohodlne a chladno a ponáhľal sa na predmestie. Nikdy predtým nebol v Petrohrade-Galaktike a chcel na vlastné oči vidieť hlavné mesto, v ktorom žije tristo miliárd obyvateľov. Opustil vojenský sektor a všetko sa zmenilo a stalo sa veselším. Objavili sa stavby s originálnou kompozíciou, nazval by ich zrejme luxusnými - usadili sa v nich predstavitelia privilegovanej vrstvy. Počas totálnej vojny sa vrstva oligarchov zmenšila, no nebola úplne zničená. Paláce boli skutočnými umeleckými dielami. Jeden z nich pripomínal stredoveký hrad, kde namiesto zubov parapetu boli palmy. Ďalší stál na tenkých nohách a pod ním sa tiahla diaľnica; vyzeral ako pestrofarebný pavúk pokrytý hviezdami. Mnohé budovy, v ktorých žili chudobnejší ľudia, tiež nevyvolávali asociácie s kasárňami, naopak, žiarili pôsobivé fasády zdobené sochami vodcov a veliteľov minulých storočí. Nie všetko by sa malo maľovať kaki, pomyslel si Troshev. Azda najľudnatejšie mesto vesmíru by navyše malo mať krásnu architektúru. Turistický sektor bol obzvlášť pestrý , s pohyblivými chodníkmi a budovami v tvare gigantických ruží, ako aj rozkvitnutými a prepletenými tulipánmi, navlečenými sedmokráskami a zložito zmiešanými exotickými zvieratami. Zrejme je zaujímavé žiť v medveďovi alebo šabľozubom tigrovi, robí to deti šťastnými. Dospelí sú však tiež ohromení, keď sa takáto konštrukcia pohybuje alebo hrá. Dvanásťhlavý rotujúci drak urobil na maršala nezmazateľný dojem, z každého ústia vytryskovali rôznofarebné fontány osvetlené neónom. Vo všeobecnosti tam bolo veľké množstvo fontán tých najbizarnejších tvarov, ktoré vrhali viacfarebné trysky stovky metrov do vzduchu. A aké sú krásne, vo svetle štyroch sĺnk sa prelínajú do vodného vzoru, rozprávkovej, jedinečnej hry farieb. Deti tu boli veselé a krásne: ich farebné oblečenie im dávalo podobnosť s rozprávkovými škriatkami. Neboli tu len ľudia, polovicu publika tvorili mimozemšťania. Napriek tomu sa deti cudzincov šťastne hrali s ľudskými deťmi. Troshev sa stretol aj s inteligentnými rastlinami. Bujné púpavy zlatohlavé so štyrmi nohami a dvoma tenkými rukami. Ich deti mali len dve nohy a ich zlaté hlavy boli husto posiate smaragdovými škvrnami. Maxim túto rasu dobre poznal - Gapi, trojpohlavné rastlinné stvorenia, milujúci mierumilovnosť, ale vôľou osudu boli vtiahnutí do totálnej medzihviezdnej vojny a stali sa prirodzenými spojencami Veľkého Ruska.
  Bolo tam dosť zástupcov iných rás - väčšinou neutrálnych štátov a planét. Chceli sa pozrieť na neuveriteľné hlavné mesto ríše. Tu sa vojna zdá byť vzdialená a neskutočná, je vzdialená tisíce parsekov, a predsa maršala neopúšťal nepríjemný pocit. V hlave sa mi vynorila myšlienka, že na tých planétach, na ktoré budú musieť zaútočiť, žijú aj inteligentné bytosti a zomierajú celé miliardy mysliacich tvorov. Potečú potoky krvi, zničia tisíce miest a dedín. Ale je maršálom impéria a musí splniť svoju povinnosť.
  Po obdivovaní turistického centra nariadil maršál nasadiť gravitačné lietadlo a zamieril do priemyselných oblastí. Domy tu boli o niečo nižšie, s jednoduchou dispozíciou. Továrne sa nachádzali hlboko pod zemou.
  Len čo gravitačné lietadlo pristálo, okamžite sa k nemu vyrútil kŕdeľ bosých chlapíkov s handrami a čistiacimi prostriedkami. Tenké ragamuffiny v handrách už unavených, vyblednutých kaki, s veľkými roztrhanými dierami. Hlboko opálený, takmer čierny. Zdá sa, že dlhotrvajúca vojna ich prinútila utiahnuť si opasky. Troshev začal pociťovať súcit. Vodič, kapitán Fox, takéto pocity nezdieľal.
  - No tak, malé potkany, vypadnite odtiaľto! Marshall prichádza! - vyštekol.
  Deti bez domova sa rozbehli na všetky strany, videli len ich špinavé päty. Je ťažké chodiť naboso po povrchu, ktorý je rozpálený štyrmi "slnkami" naraz a úbohé deti nevedeli, čo sú topánky. Jeden z chlapcov sa však ukázal byť odvážnejší ako ostatní, otočil sa a ukázal prostredník. Kapitán vytiahol blaster a vystrelil na drzého chlapca; bol by ho zabil, ale maršálovi sa v poslednej chvíli podarilo zatlačiť kapitánovi ruku. Nálož preletela okolo a vytvorila na chodníku kráter, úlomky roztaveného kameňa dopadli na chlapcove holé nohy a on sa zrútil na asfalt. Snahou vôle sa budúcemu bojovníkovi podarilo zadržať krik a vydržiac bolesť vstal. Maxim dal kapitánovi tvrdú facku.
  - Tri dni v strážnici. Pozor, ruky v bok! - zavelil maršál hrozivým tónom - Deti sú naším majetkom a musíme sa o ne postarať a nie ich zabíjať. Chápeš, monštrum?
  Líška roztiahla ruky po bokoch. Krátko prikývol.
  - Odpovedzte podľa predpisov.
  - Áno Pane.
  Maxim obrátil svoj pohľad na chlapca. Bol svetlovlasý s peknou, šibalskou tvárou a svalnatý. Pod roztrhaným tričkom vidno jeho silné brucho vystlané čokoládovými tyčinkami.
  -Ako sa voláš?
  - Yanesh Kowalski! - štekal otrhaný muž z plných pľúc.
  - Vidím vo vás predpoklady stať sa silným bojovníkom. Chcete vstúpiť do Žukovskej školy?
  Chlapec upadol do depresie.
  - Bol by som rád, ale moji rodičia sú obyčajní robotníci a nebudú mi schopní zaplatiť vzdelanie.
  Marshall sa usmial.
  - Budete bezplatne zaregistrovaní. Ako vidím, si fyzicky silný a tvoje oči hovoria o duševných schopnostiach. Hlavná vec je dobre sa učiť. Sú to ťažké časy, ale keď sa vojna skončí, aj robotníci budú žiť v dobrých podmienkach.
  - Nepriateľ bude porazený! Vyhráme! - zakričal znova Yanesh z plných pľúc.
  "Tak zaujmi svoje miesto v radoch, vojak." A pre začiatok - v mojom aute.
  Lisa sa strhla. Chlapec bol trochu špinavý a bolo by po ňom treba umyť interiér.
  Keď sa gravitačné lietadlo zdvihlo, vrútilo sa do vládnych priestorov.
  Janesh so zatajeným dychom študoval obrovské, luxusne zdobené domy.
  - Nemáme povolený vstup do centrálneho sektora, a to je také zaujímavé.
  - Uvidíte ešte dosť.
  A predsa, maršál, poháňaný pocitom súcitu, nariadil letieť do turistického centra. Chlapec sa pozeral všetkými očami a doslova hltal to, čo videl. Bolo vidieť, že chcel vyskočiť z auta, rozbehnúť sa po pohyblivom chodníku, vyliezť na jednu z ohromujúcich jázd.
  Zvyčajne prísny Maxim bol v ten deň taký láskavý a nežný ako vždy.
  - Ak chceš, prevez sa na "horu radosti" a potom príď priamo ku mne. Vezmite si peniaze, inak vás nepustia dnu.
  Maršal podal kus papiera.
  Yanesh sa ponáhľal smerom k jazdám, ale jeho vzhľad bol príliš nápadný.
  Pri vchode do vesmírnej ninja haly ho zastavili masívne roboty.
  -Chlape, si zle oblečený, zjavne z chudobných štvrtí. Mali by vás zadržať a odviesť na stanicu.
  Chlapec sa pokúsil utiecť, no zasiahli ho paralyzérom a odhodili ho na asfalt. Troshev musel vyskočiť z auta a ísť to vyšetrovať.
  - Počkaj, tento kadet je so mnou.
  Policajti, ktorí zastavili, zastali a hľadeli na maršala. Maxim mal na sebe poľnú uniformu, ale epolety vojenského veliteľa sa proti štyrom slnkám jasne leskli zlatom.
  Starší hliadka, policajný poručík, zasalutoval.
  - Prepáčte, maršal, ale pokyny zakazujú vstup žobrákom do centra, kde prijímame hostí z celej galaxie.
  Sám Maxim pochopil, že urobil chybu, keď vypustil ragamuffin v takej úctyhodnej oblasti. Nemal však v úmysle demonštrovať svoju chybu.
  -Tento chlapec je skaut. Plnil úlohu od najvyššieho velenia.
  Poručík prikývol a stlačil tlačidlo na pištoli. Janesh Kowalski sebou trhol a spamätal sa. Maršál sa usmial a natiahol ruku. V tomto momente sa štyri mimozemské galakty zrazu naježili vrhačmi lúčov. Mimozemšťania navonok pripomínali nahrubo otesané pne stromov s modrohnedou kôrou, končatiny mali zauzlené a krivé. Predtým, ako príšery stihli spustiť paľbu, Maxim spadol na kryt a vytiahol blaster. Ohnivé chodníky prešli pozdĺž vrcholu, narazili do farebnej sochy a rozprášili malebný podstavec na fotóny. Troshev odrezal dvoch útočníkov laserovým lúčom, dvaja preživší inogalakti sa presunuli do strán. Jedného z nich tiež zachytil neúprosný trám, no druhému sa podarilo skryť za rímsu fasády. Monštrum vystrelilo z troch rúk naraz a hoci sa Maxim pohyboval rýchlo, bol mierne zasiahnutý - mal popálený bok a poškodenú pravú ruku. Nepriateľské lúče tangenciálne zasiahli atrakciu "šialené lekno". Nasledoval výbuch.
  Maršálova vízia plávala, ale bol prekvapený, keď videl, ako Yanesh vytrhol kus dosky a hodil ho na nepriateľa. Maxim žasol nad neľudskou silou ukrytou v tomto krehko vyzerajúcom tínedžerovi... Hod sa ukázal ako presný, priamo do radu piatich očí. Tvor sebou trhol a potácal sa vpred. To stačilo na to, aby Maximov dobre mierený výstrel ukončil život monštra.
  Súboj sa rýchlo skončil. Počas nej sa policajti ani nepokúsili o streľbu. Maršál si to okamžite všimol.
  "Všetci najlepší bojujú vpredu a vzadu v uliciach mesta sedia zbabelci.
  Dobre živený poručík zbledol. Pristúpil som k Maximovi.
  - Súdruh maršál, ospravedlňujem sa, ale mali ťažké vrhače lúčov a my...
  - A čo to je! - Maxim ukázal na blaster pri opasku strážnika. - plácačka na muchy? Je škoda, že v hlavnom meste pre vás zrejme nie je žiadna práca. Nebudeš nečinne sedieť, pokúsim sa ťa poslať dopredu.
  Keď Maxim chlapcovi pokynul, pomohol mu vyskočiť na palubu gravitačného lietadla a potom mu pevne potriasol rukou.
  -No, ty si orol. Som rád, že som sa vo vás nemýlil.
  Kowalski priateľsky žmurkol a jeho hlas znel dosť nahlas a radostne.
  - Urobil som iba jeden úspešný hod. Mohol som...
  - Budete mať príležitosť. Vyštudujete vysokú školu a idete rovno do boja. Celý život máš pred sebou, ešte musíš bojovať až po uši.
  - Vojna je skvelá! - nadšene zvolal chlapec. - Chcem ísť okamžite dopredu, zobrať lúčovú pištoľ...
  - Nemôžete to urobiť hneď, budete zabití v prvej bitke. Najprv získajte špecialitu.
  Yanesh si urazene odfrkol. Bol si istý svojimi schopnosťami, myslel si, že už vie veľa, vrátane streľby. Gravitačné lietadlo medzitým prelietavalo ponad obrovský Mičurinsky park. Rástli tam gigantické stromy, niektoré dosahovali výšku niekoľko stoviek metrov. A ovocie bolo také obrovské, že po zjedení stredu ste mohli žiť vo vnútri. Geneticky modifikované ananásy so zlatou šupkou vyzerali chutne. Pravda, na rozdiel od očakávaní nevyvolali u chlapca veľký obdiv.
  - V takýchto lesoch som už bol. - vysvetlil Yanesh. - Na rozdiel od centrálnych okresov tam smie každý. Aj keď to trvá dlho, kým sa tam dostanete pešo.
  - Možno! - Povedal Maxim. - A predsa, obdivuj tu rastliny... Tu je hríb, pod neho sa zmestí celá čata.
  - Len zdanie veľkej muchovníka. Je nejedlé. Pamätám si, že som nazbieral celé vrecko nakrájaných kúskov ovocia. Milujem pavarara - šupka je tenká a chuť je úplne lahodná. Figy sú v porovnaní s tým nič. Pri rezaní musíte byť opatrní. Mohol by prasknúť a potom by bol potok ako vodopád - uniesol by vás skôr, než by ste stihli vysloviť slovo. Ovocie je tu príliš veľké. Musíte ich nosiť po častiach v plastovom vrecku, a to je veľmi nepohodlné.
  Maxim potľapkal Janesha po ramene.
  - Nie všetko sa meria jedlom. Poďme dole a natrháme si nejaké kvety.
  - Darček pre dievča! Prečo nie!
  Chlapcove ruky siahali po volante. Kapitán Fox sa nahnevane udrel do prstov.
  - Nedotýkajte sa volantu, šteniatko.
  A vzápätí dostal od maršala ďalšie pokarhanie.
  "Máš len odvahu bojovať s dieťaťom."
  - Prepáčte, Vaša Excelencia!
  Yanesh sa neubránil smiechu.
  - Ak chcete, skúste to. - Maxim povolený.
  "Mám skúsenosti so simulátormi," povedal Yanesh.
  Kowalski bez tieňa pochybností a strachu položil ruky na volant a nasmeroval auto nadol. Očividne mal skutočne pozoruhodné schopnosti. Gravitačné lietadlo sa prehnalo popri vrcholkoch gigantických stromov.
  Maxim nezasahoval a umožnil chlapcovi ovládať lietadlo. Treba povedať, že svoju úlohu zvládol veľmi úspešne, manévroval medzi gigantickými kmeňmi, nikdy nehavaroval, predvádzal virtuóznu techniku nad rámec svojich rokov. Ak by však aj havarovalo, nebol by to veľký problém, gravitačné lietadlo má dokonalý bezpečnostný systém. Nakoniec si sadli na čistinku obsypanú drobnými, ale rozprávkovo krásnymi kvietkami. Zdalo sa, že dobrý čarodejník štedro rozhádzal šperky. Komplexná škála farieb oslňovala v očiach a omamná vôňa vyvolávala neopísateľnú rozkoš.
  Yanesh dokonca obdivne zapískal. Keď pristáli, chlapec vyskočil a začal zbierať kvety, pričom nabral celú náruč. Maxim bol chladnokrvný, páčila sa mu krajina a napriek tomu bolo niečo alarmujúce. Pocit ohrozenia. Maršál, ktorý prešiel ohňom a vodou, bol zvyknutý dôverovať svojej intuícii, ktorá ho len zriedka sklamala. Hlavné mesto veľkej ríše by v zásade nemalo skrývať formy života nebezpečné pre ľudí. Tu je niečo iné. Maxim kývol chlapcovi a potichu mu zašepkal do ucha:
  - Blízko nás sú nepriatelia. Schovaj kvety a poď so mnou.
  Janeshovi sa zaleskli oči.
  - Som pripravený.
  Maxim a Yanesh nechali kyticu v aute pod dohľadom kapitána Foxa a presunuli sa hlbšie do lesa. Samozrejme, jednotky mali byť povolané a prečesať oblasť. Maxima však zachytilo vzrušenie. Janesh bol, samozrejme, posadnutý romantickými túžbami, predstavoval si seba ako dôstojníka vojenskej rozviedky a tešil sa z toho. Prešli cez džungľu a snažili sa nerobiť hluk. Yaneshovi sa podarilo popáliť si obnažené nohy na fialovej žihľave, no ovládol sa, hoci kožu po kolená mal pokrytú veľkými pľuzgiermi.
  "Buď opatrný," zašepkal Maxim. - V lese sa nebezpečenstvo skrýva v každom steblo trávy.
  "Potrebujeme tu ochrannú kamufláž," zašepkal Yanesh. Hadry sotva zakryli telo, niečo sa plazilo po nohách. Veľký hmyz, ako sa Yaneš naučil v škole, nežerie ľudí na tejto planéte. Najnebezpečnejšie druhy článkonožcov boli zničené na genetickej úrovni, nestačilo, aby sa centrum hlavného mesta stalo zdrojom nákazy či epidémie. Mlčky kráčali ďalej. Zrazu Maxim stuhol. Malé živé tvory sa správali nepokojne, akoby ich niekto vystrašil. Maršál vzal chlapca za ruku a zašepkal mu do ucha:
  - Pred nami je prepadnutie!
  Maxim vytiahol z vrecka detektor zvuku a pozorne počúval okolie. Je to tak, v blízkosti ležalo päť ľudských bojovníkov a približne rovnaký počet mimozemšťanov. No pri takom pomere síl je lepšie nepustiť sa do boja, ale obísť nepriateľa.
  To je to, čo urobili.
  Skúsený vojak a zelený chlapec sa pohybovali synchronizovane. Museli sme sa prechádzať cez husté húštiny kríkov, topiacich sa po členky v machu. Maršál s veľkými ťažkosťami zistil prerušenie ľudskej reťaze a podarilo sa mu prekĺznuť na tomto mieste. Mali šťastie; žiadny z mimozemšťanov nemal zvieracie zmysly ani fenomenálny sluch. Zvukový detektor už dokázal rozlíšiť potichu vyslovené slová.
  - Pán rezident, žiadate odo mňa nemožné.
  V reakcii na to hlas podobný kvákaniu.
  - A vy, generál, ste zvyknutí len brať peniaze bez toho, aby ste pre ne pracovali naplno.
  Súdiac podľa farby, patril k nehumanoidnej rase.
  - Vyplatili ti pol milióna, tak čo? Zastarané informácie o špionážnych satelitoch.
  "Nie je to moja chyba," ľudský hlas sa ďalej lenivo ospravedlňoval. - Informácie tohto druhu v zásade veľmi rýchlo zastarávajú. Nie som všemocný.
  - Okamžite sme to pochopili, je ľahšie povedať, že ste slabý. Pokiaľ ide o útok na kremeľský systém, vy a vaši komplici vám budú málo užitoční.
  Maxim sa striasol. Naozaj dôjde k útoku na najsilnejšiu líniu obrany pokrývajúcej hlavné mesto a celý stred galaxie? Kremeľský systém, ako tvrdia jeho tvorcovia, je nedobytný a ak sa nepriatelia aktivizujú v samom srdci impéria, vedie to k smutným úvahám.
  - Vedz, človeče, čoskoro použijeme zásadne novú zbraň a s jej pomocou sa ruské hviezdne lode premenia na prach skôr, ako dosiahnu údernú vzdialenosť. Potom naša armáda ako všeprenikajúca gravitačná vlna zaplaví ruské priestory a podmaní si imperiálne svety.
  Maxim si depresívne povzdychol, zradca zjavne nebol s takouto vyhliadkou obzvlášť spokojný. On však odpovedal:
  - Piata kolóna je aktívnejšia ako kedykoľvek predtým a vaša invázia prebehne podľa plánu.
  - Vašou úlohou pre blízku budúcnosť je vytvoriť tucet pevností v hlavnom meste pre naše úderné jednotky. Pod rúškom turistov sem preniknú žoldnieri, skryjú sa v lesoch a potom zohrajú svoju úlohu pri všeobecnom útoku.
  - Tak to bude.
  - A pozri, človeče, ak zlyhá útok našich hviezdnych lodí, bude to pre teba horšie. Vaša vlastná kontrarozviedka vás roztrhá na kusy a vaša poprava bude pomalá a bolestivá.
  Hoci Maxim nevidel, kto hovorí, bol si istý, že SMERSH podľa hlasu dokáže identifikovať zradcu.
  - Potrebujeme informácie o všetkých najnovších stretnutiach vo vedení nepriateľa. Všetko, čo viete.
  - Podľa mojich informácií bol mladý maršál Maxim Troshev vymenovaný za velenie hviezdnej flotile v galaxii Smur. Neexistujú o ňom presné informácie, ale...
  - Všetko je jasné, Rusi tam pripravujú veľkú ofenzívu. Ako vždy. Novým veliteľom je náhly útok veľkých síl.
  Maxim sa zachvel, chcel sa ponáhľať vpred a uškrtiť geeka. Operácia je ohrozená.
  - Myslím, že áno. Čo sa týka iných stretnutí...
  Zradca sa dlho a zdĺhavo zoznamoval, no Maxim mal už v hlave plán. Po prvé, musíte ticho opustiť toto miesto a po druhé, urýchlene kontaktujte SMERSH. Tam sa rozhodnú, či okamžite zneškodnia špionážnu sieť alebo počkajú. Identifikovaní zradcovia predsa nie sú nebezpeční a môžu cez nich prenikať dezinformácie. Hlavná vec nie je žiadny amatérsky výkon. Chlapec, ktorý doteraz pokojne sedel, sa však pohol a bolo badať, že mladícka energia je v plnom prúde.
  - Možno ich môžeme zasiahnuť laserom, pán maršál?
  "Nie, za žiadnych okolností," zašepkal Maxim. - Na to je spravodajstvo, zbierať informácie a oznamovať ich tým správnym ľuďom. Ak porušíte rozkaz, osobne vás zastrelím.
  Maršál hrozivo zdvihol lúčovú zbraň.
  Yanesh prikývol.
  - O objednávkach sa nediskutuje.
  Maxim ľutoval, že vzal chlapca so sebou. Čo ak sa ozve ich šepot... Medzitým sa v detektore zvuku ozvalo škrípanie a mimozemšťan opäť prehovoril.
  - Povedzte "Jupiterovi", že ak nám nepomôže, môžeme ho dať preč obetovaním tohto pešiaka. Potom bude váš Najvyšší zúrivý a milosrdenstvo nepatrí medzi jeho nedostatky.
  "Áno," pomyslel si Maxim, "vodca musí byť tvrdý." Kedysi bol jedným z tisícky vyvolených, šancu stať sa vodcom však mal len v prípade náhlej smrti vládnuceho diktátora. Každý rok sa vyberie tisíc a každých tridsať rokov dochádza k rotácii najvyššej moci. Ale aj táto šanca bola premárnená. Po prvé, Maximova postava bola príliš mäkká a po druhé, jeho paranormálne schopnosti, také silné v detstve, začali s vekom slabnúť. Avšak stať sa maršalom, keď nemáte ani štyridsať... to už o niečom hovorí.
  - Nedotýkajte sa Jupitera. On je vaša najlepšia nádej. Bez nej sú šance na víťazstvo vo vojne mizivé.
  Inogalakt ako odpoveď niečo nepočuteľne zachichotal. Potom jasne povedal:
  - "Jupiter" je cenný, keď je aktívny. Kvôli jeho nečinnosti utrpeli naši vojaci príliš veľa strát. Nech je to ako chce, sprostredkujete mu naše pokyny. Zatiaľ môžeš ísť.
  "To je všetko, môžete odísť," povzdychol si Maxim s úľavou. V tej chvíli, vyvracajúc jeho slová, nastal výbuch. Nasledovala prestrelka.
  - Dočerta! Opäť prepracovať...
  Maršál sa sklonil a v Yaneshových očiach zažiarili len radostné iskričky.
  . KAPITOLA č.11
  - Hovoríš svedomie! - zavrčal arogantný otrok.
  - Aby šťastie patrilo všetkým, a nie pár vyvoleným. Pre túto svätú vec som zdvihol svoj meč! - zvolal Zaklínač.
  Gróf bol skeptický:
  - Nie! Verím, že vás poháňa odpor alebo túžba po moci! Dochádzalo k povstaniam otrokov, ktoré sa však skončili len masakrami. Toto sú dôsledky každej rebélie.
  - Toto nebude vzbura, ale revolúcia. To najdôležitejšie sa stane neskôr, po víťazstve! - povedal bojovník s veľkým nadšením.
  - Revolúcia? Čudné slovo, na to ste prišli sami? - Forsa bol prekvapený.
  - Nie naozaj! Tento termín mi dal anjel vo sne. - Witcher zapnutý s inšpiráciou.
  - Anjel alebo jeden z čiernych bohov! Prorocké sny sú klamlivé. - zapochyboval gróf.
  - V každom prípade budete mať šancu zmeniť životy ľudí k lepšiemu a sami sa stať lepším človekom! Všetky problémy pochádzajú zo sebectva, prosperita je možná len spoločným úsilím. Človek bez tímu je ako uhlie, bez ohňa, dáva málo svetla a rýchlo zhasne! - Vychrlila prúd Witcherovej výrečnosti.
  - Hovoríte, že človek by mal byť v tíme. Viete však, čo je to živočíšna povaha? - spýtal sa Forsa sarkasticky.
  - A zvieraťu je lepšie v stáde! A vo všeobecnosti, keďže ste otrok a neboli ste vykúpení, šľachta sa od vás odvrátila, slovami, vaši verní priatelia ukázali svoju pravú tvár. To znamená, že je čas hľadať kamarátov v inom prostredí. - navrhol Witcher pokojnejšie.
  Gróf de Bor bol niekoľko sekúnd ticho a potom natiahol ruku:
  "Aj keď neverím v konečný úspech, aspoň moja čepeľ bude piť krv."
  - Logika by nemala slúžiť inštinktom - mysli žiadostivosti! - Povedal Witcher.
  - Dobre, dosť, poučte ma! Bude vojna - bude výkon! - Gróf zo seba začal utierať krv.
  - Ste skúsený a statočný bojovník, mali by ste byť vybraný za veliteľa čaty! - navrhol bojovník.
  - Nie je to zlé, ale nemusíte voliť každého vojenského vodcu. Musí existovať prísnejší princíp jednoty velenia. Boli ste vybraní, tak menujete! - Gróf si začal navliekať reťaz. Na pomoc mu pribehlo pár chlapcov.
  - A čo voľná súťaž? - zapochyboval Witcher.
  - Je to deštruktívne pre armádu! - Vypnutie silou. - Ekonomika je podzemok mnohých výhonkov, armáda je jediný kmeň!
  Witcher žartoval:
  - Ale častejšie je to dub, a nie z hľadiska sily a stability, ale z hľadiska úrovne kontroly!
  Polonahý chlapec podal grófovi meč. Zareagoval tým, že ho udrel po viackrát zbitom kostnatom chrbte. Chlapec zastonal a uskočil dozadu, trhajúc hnedými nohami.
  Witcher rozhodne povedal:
  - Vytváram päť légií skráteného zloženia, každá po dva a pol vojakov. Si poverený veliť tretiemu! A zvyšok nech si vyberú otroci!
  Posledný návrh vyvolal kontroverziu, ktorá sa takmer zmenila na bitky. Potom skutočne vypukol boj, niekoľko otrokov bolo zranených a Witcher musel zasiahnuť. Keď zrazila tých najrýchlejších, zakričala:
  - Prestaň používať obušok! Prejdime k priamemu menovaniu veliteľov.
  Otroci sa neuspokojili s reptaním, ale keď bojovník dal o takomto návrhu hlasovať, jednomyseľne zdvihli ruky.
  Tu musel Witcher, ktorý viedol povstanie, tvrdo pracovať. V skutočnosti je ťažké rozoznať hodného človeka a neustále kládol potenciálnym kandidátom otázky. Nakoniec boli vymenovaní do légií a do menších pobočiek boli vymenovaní dočasní velitelia.
  - Keď sa bitky skončia, pozrieme sa na odvahu a vynaliezavosť, ktorú preukázali vojaci! - vysvetlilo dievča.
  Jedna z légií pozostávala výlučne z detí a tínedžerov. Witcher dal nad nimi velenie chlapcovi Bikovi. Chlapci nespokojne vykríkli:
  - Ešte je príliš malý! My malého nepotrebujeme. Dajte nad nás toho najväčšieho a najsilnejšieho.
  - A koho chceš?
  - Chýbaš mi! On je najcennejší!
  Vpred vykročil vyšportovaný mladík, bol to ešte chlapec, ale už bol vysoký ako dub. Pravda, jeho tvár sa zdala matná. Vedmaková, dobre vediac, aká dôležitá je inteligencia pre veliteľa, sa spýtala:
  - Koľko je sedem osem?
  Mladý muž sa na ňu pozrel a zamrmlal:
  - Neviem! Hlavné sú svaly a sila.
  Bik zaštekal do reproduktora:
  - Svaly bez mozgu sú hŕstka mäsa - pre ktoré plače panvica!
  -Drž hubu, ty chrobáčik! Odstrelím ti čeľusť! - zareval mladý hrdina.
  -Kto nevie, že sedem osem je päťdesiatšesť, je nepravdepodobné, že by mohol trafiť päsťou ďalej ako nos! - Chlapec na neho vyplazil jazyk.
  Mladý zločinec zaštekal z plných pľúc:
  - Vyzývam vás, budeme bojovať až do smrti!
  - Napodobňuješ ma ako opicu! - poznamenal gróf de Force. - Toto je však jediné slušné východisko.
  - Z dvoch duelantov je jeden hlupák, druhý eštebák! - Všimol som si Witchera. "Hoci je dobré, aby sa chlapci zahriali."
  Bik stál oproti svojmu nepriateľovi, výškový rozdiel bol veľký, jeho súper bol päťkrát ťažší. Dieťa však s opovrhnutím hľadelo na jeho výrazné svaly, chlapec bol chudý, ale šlachovitý. Jeho okrúhla tvár robila tváre, meč sa mu otáčal v rukách.
  - No, ako budeme bojovať alebo uzavrieť mier! "Posmešne," spýtal sa.
  - Áno, milujem ťa! - Atlét napadol chlapca. Zasiahol bekhendom, jeho meč bol dlhý a ťažký, zrejme to bol obojručný. Bik sa vyhol úderu bez toho, aby sa čo i len pokúsil odraziť, ale jednoducho vyskočil nad trajektóriu a vrazil si meč do koreňa nosa. Chlapec trafil len na základe výpočtu - poškriabať, ale nie zabiť.
  Ten surovec sa ešte viac rozzúril a začal mávať druhým mečom. Tu aj Buk musel viac tlačiť, keď utekal. Chlapcove obnažené päty sa zmenšili a čepele sa vrhli za nimi. Zrazu Bik zastal, v zuboch sa mu objavila fajka. Nepriateľ prudšie švihol a rútil sa konským cvalom, pričom doširoka roztiahol svoje hrubé ruky. Chlapec sa krivo uškrnul, odpľul si a niečo malé udrelo do tváre športovca. Bik prešiel bokom okolo čepelí a dokonca udrel svojho súpera do hrude holou pätou.
  Potácajúci sa mocný chlap divoko skríkol, potom jeho nohy zoslabli a začali kolabovať.
  Vojskom sa prehnal priateľský povzdych, málokto čakal, že malý chlapec porazí obra. Potom deti radostne kričali, v prvom rade, samozrejme, najmenší z otrokov. Tí menší a slabší sú potešení, keď vidia, že ani váš hlavný šéf nie je skvelý. Takže aj dieťa môže niečo urobiť pre povstanie.
  K porazenému športovcovi pribehli otroci, medzi nimi aj pár miestnych lekárov. Po drsnej, riedko osrstenej tvári mladého hrdinu sa rozprestierala fialová škvrna. Doktor prekvapene povedal:
  - Bazilika! Vrazili do neho ihlu s jedom, čo mu ochromilo končatiny.
  - Dočasne! - Povedal Bik. - Potom sa spamätá. Nebude si nič pamätať, jednoducho si nevšimne svoju hanbu.
  Witcher pristúpil k chlapcovi:
  -Kde si sa naučil vyrábať jedy ?
  - Nikde! Našli ho v jednej z usadlostí. Bohatí tiež nie sú spokojní so svojím postavením v spoločnosti. Vyrábajú teda najrôznejšie jedy. Ak je elixír zapečatený, žiadny problém, viem, ako otvárať zámky! - Bik prefíkane žmurkol na Witchera.
  - Kde? - spýtal sa bojovník.
  - Naučil ma jeden zlodej! Dočasne sa ukázal ako otrok, bol som s ním v jednej dvojici, tvrdo sme pracovali, rúbali les. Povedal mi, ako otvárať zámky, dokonca mi niečo ukázal. Čudoval sa mojej pamäti a potom utiekol. - Chlapec šibalsky žmurkol.
  - A ty si ho nenasledoval? - bol Witcher prekvapený.
  - Nie! Za tento útek sme boli aj tak všetci bičovaní, a keby som aj ja ušiel, každý piaty by bol ukrižovaný na stĺpoch. Dvaja ľudia sú už sprisahanie. - vysvetlil šlachovitý chlapec.
  - Barbari! Dobre, ak si taký nezabudnuteľný, možno ti bude užitočné stretnutie s Khirovom. - navrhol Witcher.
  - Je to možné! Dlho som sa chcel stať najsilnejším a najmúdrejším! - Chlapec ukázal bicepsovú loptu.
  - Silnejší a múdrejší ako ja? - hravo povedal bojovník.
  - Nie! Koniec koncov, vy ste vodca! Ale pravou rukou, prečo nie! - Bik sa postavil na ruky pre väčšiu presvedčivosť.
  - Čím vyššie človek lieta, tým je nespokojnejší so svojím postavením! - Všimol som si Witchera.
  - Ľudia nelietajú! Iba tí, ktorých myseľ nie je zvyknutá na plazenie, majú krídla! - Chlapec prejavil predčasne vyspelé pochopenie.
  - V našej armáde budú krídla! Sľubujem, že niečo vymyslím. - sľúbil Witcher.
  - A ja ti verím, veľká sestra! Ste nám predsa nielen vedúcou, ale aj sestrou či dokonca mamou. Budeme žiť ako jedna rodina! - povedal Bik.
  - Vodca krajiny by mal byť ľuďom bratom, nie bratom! - Vodca národa je v prvom rade sluha ľudu. Nechajme však výmenu komplimentov, zbraň, ktorú ste si osvojili, by mali používať iní. Poďme urobiť nejaké potrubia! - prikázal Witcher.
  - Nie sú dostatočne dlhé! - všimol si Passa. - Potrebuje vylepšenie.
  - Už o tom premýšľam, koniec koncov, pery a líca umožňujú zasiahnuť na krátku vzdialenosť. Ale ak existuje niečo, čo sa samo roztiahne a zasiahne silou. Nejaký minerál a bylinky. - Witcher cítil silné duševné napätie.
  Chlapec zrejme počul jej slová:
  - Poďme na to, vyberte prvky! Ešte máme čas, mnohým otrokom treba ukázať základné techniky vojny.
  "Máš pravdu, môj mladší brat, čarodejník nám s niečím pomôže." Kým sa však na nás vrhnú veľké sily, musíme zaútočiť. Musíme sa však starostlivo pripraviť. Je ľahšie nájsť suchú skalu v oceáne ako vynález, ktorý nebol použitý na vojenské účely! - zhrnula Vedmáková.
  Koniec koncov, povstalci strávili deň na cvičeniach a Bik zároveň poslal prieskum.
  Z mesta vyrazilo vojsko. Nie veľmi veľký, ale dobre vyzbrojený. Skautský chlapec jazdiaci na menšom švábovi kôrovcovi dokonca upozornil na jednu absurditu:
  - Bojovníci majú päť mečov a sotva sa môžu pohybovať!
  - To je dobré! - Povedal Bik. - Alebo skôr, je to dokonca úžasné, kým k nám prídu, budú vyčerpaní z nadmernej hmotnosti.
  Witcher prefíkane poznamenal:
  - Skúsení bojovníci povedali, neberte si na pravú ruku zbrane väčšie ako päť prstov. No, samozrejme, nie zlé, ich hlúposť im pomôže rýchlejšie vyhrať. Medzitým nechajte otrokov pár hodín spať. Mali za sebou ťažký deň a bitka nebude jednoduchá. Koľko vojakov majú nepriatelia presne?
  - Päť a pol tisíc. - povedal Bik sebavedomo. - To znamená, že keď ich všetkých vyžmýkame, tak v meste nezostane viac ako päťsto ľudí.
  - To je celkom rozumné, bude potrebné pristupovať zo všetkých strán. V noci sa nás neodvážia zaútočiť, podrežú si svojich. To znamená, že si postavia tábor, aby mohli na úsvite zo všetkých síl hackovať. Možno dokonca rozdelia jednotky za účelom obkľúčenia. - navrhol Witcher.
  Gróf de Forza namietal:
  - Dobre poznám zvyky, ktoré vládnu v sultanáte, bojovali sme s nimi viac ako raz. V noci pošlú do nášho tábora niekoľko špiónov so zlatými taškami. Pokúsia sa podplatiť otrokov a potom ich napichnúť na kôl alebo v lepšom prípade im vytrhnúť nozdry.
  - Vyslanie špiónov je starodávna taktika. - Všimol som si, naťahujúc Witcherove prsty na nohách. - Ale nemajú neviditeľné čiapky, strážcovia sú tak pozorní a prefíkaní, že ich všetkých chytia. Okrem toho ich zasiahneme trochu bližšie k úsvitu. A otroci budú lepšie spať a nepriateľ upadne hlbšie do spánku.
  - Logické! Budem prvý, kto zaútočí! - Povedal Bik.
  - Bude potrebné odstrániť chrániče, čo sa dá urobiť pomocou vystreľovacích trubíc. - Witcher ukázal prístroj. - Je tu pripevnený akýsi piest, tri druhy bylín a olej s karbidom. Len treba konať opatrne, inak spätný ráz vyrazí chlapcom zuby. Vezmeš so sebou tých najmúdrejších chlapcov.
  - Mnohí majú skúsenosti s prepadávaním záhrad a kradnutím. Tí, čo sa narodili ako slobodní, aj tí, čo nie, najmä domáci otroci, kradli svojich majiteľov. - Bik všetkých upokojil. - Tak sme prešli školou prežitia.
  - Tým lepšie! Vo všeobecnosti si myslím, že nebude príliš veľa strážcov. Koniec koncov, kto sme pre nich? Otroci sú hlúpi! Hlúposť je bližšie k pokore - rýchlosť mysle je bližšie k darebáctvu.
  Do rozhovoru vstúpil čarodejník Khirov:
  - Máme približne dvojnásobnú alebo o niečo väčšiu prevahu, ale nepriateľ je lepšie vycvičený a vyzbrojený. A v armáde sultanátu ženy slúžia iba v osobnej légii nesmrteľných. Je ich šesťtisíc žoldnierov z rôznych krajín. V našej armáde budeme mať veľa žien a až na zriedkavé výnimky sú to slabší bojovníci ako muži.
  Preto treba každú bitku dôkladne naplánovať. Navyše pri prvej porážke nám otroci začnú utekať.
  - Víťazstvo ako žena priťahuje svojou brilantnosťou, ale odpudzuje svojou cenou! - Witcherov dôvtip znova prebleskol.
  - Skvelé! Teraz vidím, že operačný plán je úplne dohodnutý. Ostáva už len upresniť detaily. Počas bitky začne v radoch nepriateľa panika a väčšina vojakov sa rozbehne do mesta Zhit. - Navrhol Khirov
  - To je jasné! Najsilnejší oddiel otrokov udrie zozadu, práve zo smeru od mesta. Možno ho budem viesť. - Navrhol gróf Forsa.
  - To nie je možné, a ty! - objasnil čarodejník.
  "Okrem toho máme hrnce s olejom a nariadil som, aby sa k nim pripojili knôty." Hodíme ich do tábora a zvýšime paniku. - navrhol Witcher.
  - A to je tiež rozumné. - súhlasil čarodejník. - Len vy ste ešte nepripravili dostatok týchto poplatkov.
  - Správny! Oheň je bohom vojny a ako iní bohovia si vyžaduje pozornosť a obete! Ale nemali sme dosť času všetko pripraviť. - Sama Witcher sa hanbila za svoju sprostosť.
  - Nabudúce budete sofistikovanejší. Medzitým nám neprekážalo spať. - Khirov zívol bez akejkoľvek pretvárky.
  Witcher prikývol:
  - Mám zver vo zvyku spať málo a ľahko, ale naši bratia si zaslúžia odpočinok.
  - Spánok je strategická zbraň, jeho nedostatok je príčinou únavy, ktorá je zasa zárodkom porážky. - všimol si Passa.
  Otroci po cvičení na čerstvom vzduchu spali ako zabití. Len stráže sedeli v zálohe, pripravené spustiť poplach. Nikdy neviete, že zrazu bude nepriateľský veliteľ prezieravejší. Všetko sa však podarilo, veliteľ vládnej légie Temnik Etirimon si zrejme neželal nepredvídateľnú nočnú bitku. Navyše, v tme je pre otroka ľahšie schovať sa a potom ich chytiť. Alebo sa možno len vzdajú, po čom bude nasledovať mučenie a popravy. Temnik Ethyrimon si olizoval pery, je obzvlášť príjemné posmievať sa mladým ženám, zlomiť prsty na nohách, zapáliť vlasy - veľmi lákavé.
  Vojaci si narýchlo postavili stany a zaspali. Nezostalo viac ako dve desiatky strážnikov. Ethrimon pred spaním usporiadal spolu s tisíckami hostinu, nahé tanečnice pred nimi potriasali pôvabmi. Bolo to krásne a zábavné. Miléniari po nich hádzali kosti a nútili ich k zvodným pózam. Potom sa ich bez váhania zmocnili a po uspokojení svojej zvieracej žiadostivosti upadli do opitého spánku.
  Ich smrť sa prikradla nepozorovane. Povstalci prešli lesom a vpredu sa pohyboval kŕdeľ chlapcov. Bik, pritlačený k stromu, schovaný v lístí, uvidel prvého strážcu.
  - Tu je, lahodne, chýba.
  Jed sa mierne zlepšil a spôsobil okamžitú paralýzu. Úder do tváre nie je potrebný, pretože bojovníci sultanátu spravidla chodia naľahko a len hruď je pokrytá brnením a okolo nich leží strážca.
  - Je tam jeden!
  Samotná Witcher sa pohybuje zozadu. Odstráni stráž bez akejkoľvek vystreľovacej trubice. Len príde zozadu a zlomí si krk.
  - Pohyb je život! Len nespievaj - pre mier! A tak smutné - môj žalúdok je prázdny!
  Bojovník sa cítil trochu smiešnejšie. Stromy okolo sú vysoké a vidno vinič. Neďaleko sa plazia milovaní a najmúdrejší otroci. Dospelí bojovníci sú ťažší, a preto zaostávajú. Ťažšie zviera vždy robí viac hluku.
  Witcher cestou zabil ďalšieho strážcu, ktorý práve cmúľal kokosové pivo z fľaše. Tábor sa pred nimi otvoril.
  Nebol to nijako zvlášť veľký tábor, vojaci spali niekedy v stanoch, niekedy len na hustej tráve. Noc je teplá, veľa strážcov zíva, nevšímavo pozerajú.
  Hlavná vec je odstrániť ich naraz, aby nemali čas spustiť poplach. Lepšie sa na to hodí labutí kukuč s príjemným hlasom. Nevzbudzuje žiadne podozrenie, naopak, jej vrčanie je počuť takmer nepretržite, no ak zmeníte tón, môžete informáciu zachytiť.
  Vedmaková to robí. Odpovedajú mu. Strážcovia nereagujú, mali "šťastie", smrť sa ukázala ako ľahká.
  - Jeden meč je ako kvapka dažďa, padne a rozsype sa, a keď ich bude veľa, zrodí sa víťazstvo!
  Zaklínač začal spiacich ľudí rezať. Na jednej strane to nebolo rytierske, no na druhej strane víťazstvo stojí za česť! Česť je relatívny pojem a mal by byť aplikovaný predovšetkým na vašich vojakov!
  V prvom rade skoncujte s tými, ktorí sú bohatšie oblečení, s veliteľmi. Meče boli zvyčajne umiestnené v samostatnej hromade.
  Výčitky svedomia však netrvali dlho, masaker začali aj otroci a v dôsledku toho bol vyhlásený poplach. Keď vás napadnú v noci, panika je nevyhnutná, najmä ak je zamračené alebo zamračené. Všetci otroci sú polonahí a dokážu sa navzájom ľahko rozlíšiť, a bojovníci si posadajú hlavy a často medzi sebou bojujú. A niekto kričí:
  - Zachráň sa!
  - Stráž! Démoni útočia!
  V časoch paniky je úloha veliteľa dôležitejšia ako kedykoľvek predtým. Witcher to vie a ponáhľal sa do hlavného stanu.
  Ethyrimon, stále napoly opitý, sotva otvoril oči. Vo všeobecnosti platí, že každý, kto si pred zápasom vypije, skončí s kocovinou v pekle.
  - Čo sa stalo! Prečo sú potrubia tiché? - zakričal.
  - Rúry sú tiché, pretože čepele spievajú - oceľ je pevnejšia ako meď! - kričal Witcher. Skočila na Ethyrimon. Temnik, samozrejme, šikovne ovládal čepeľ, ale ešte nebol úplne zložený a svaly Zaklínača boli dokonale zahriate. Divoko sa oháňala, jej čepeľ natretú henou bola v tme sotva viditeľná. Nešťastnému šľachticovi odletela hlava.
  Witcherová kopnutím zrazila tisícku, ktorá sa na ňu rútila. Ďalší veliteľ bol odstránený pľuvaním z trubice.
  - Prečo, vlkodlaci sa nezobudili!
  Opäť jasná rana mečom, prebodnutý nepriateľ padá! Dvetisíc policajtov sa naňho snaží prísť zozadu, no narazia na tanečníka. Piská a kope. Witcher nepremešká ten moment, jedného zrazí, druhého dokončí. Nuž, armáda bez veliteľov je ako stádo oviec bez pastiera; ak ho nezožerie, jeden vlk ho vyplaší!
  Teraz sa rebelskí otroci, mnohí vyzbrojení kyjom alebo prinajlepšom rohom, inšpirovali. Taktika hádzania piatich na jedného bola veľmi účinná. Ľahšie bolo prepadnúť a pošliapať nohami.
  - Nenechajte ich ujsť! Odrežte si nohy! - kričala Vedmáková cez zosilňovač hlasu.
  Solntslava hackovala spolu so všetkými ostatnými. Ako hrali svaly tejto divy. Nie nadarmo si veľa ľudí myslí, že nahnevaná žena je horšia ako démon. Jedného z bojovníkov teda rozrezala na polovicu a jej čepeľ zotrvačnosťou prerezala hrdlo dôstojníka stojaceho za ním. Centurioni sa pokúsili obnoviť určité zdanie poriadku, ale rýchlo zomreli. Okrem toho sultanát urobil všetko pre to, aby vojak zabudol, čo je iniciatíva. Povstalci zas celkom šikovne odtlačili sultanátske jednotky od švábov.
  - Nenechajte ich sedieť na sedle! - kričala Solntslava.
  Passa dodal:
  - Ovládajte kone ohňom.
  To pomohlo, šváby slimáky vtrhli do radov a spôsobili ďalšiu paniku. Výsledkom bolo, že mnohí bojovníci nevedeli, čo robiť, začali utekať. Ale to je presne to, na čo Witcher a otroci čakali. Boj prerástol do vyhladzovania a prenasledovania.
  Bojovníčka prižmúrila pravé oko a hodila tri dýky:
  - Nenecháme ich odísť!
  Utiecť je väčšia hlúposť ako zbabelosť! Koniec koncov, väčšina vojakov nezomrie v boji, ale počas prenasledovania!
  Bik, ako veľmi rýchly chlapec, skočil jednému z dôstojníkov na krk a išiel na ňom:
  - Rýchlejší šváb!
  Dýka slúžila namiesto ostrohy a chudák sa ju ani nesnažil odhodiť.
  Witcher, ktorý si to všimol, zakričal:
  - Vojna je ako hra domino, už sa nedajú zbierať len rozbité domino - zem drží!
  - Nič, moje kosti sú mladé a silné! - Chlapec zoskočil a sekol sa po krku. Potom dokonca zrýchlil.
  Witcher sa potkol o mŕtvolu, okolo ležalo niekoľko tiel, ale diva nespadla, ale preskočila. Potom sekla mečmi. Morálka jednotiek bojujúcich proti nim sa vyparila a teraz sa bojovník zmenil na kata. Dokonca sa objavila averzia ku krvi. Witcher kričal:
  - V mene cti! Kto odhodí zbraň, bude žiť! Vzdajte sa, bojovníci sultanátu.
  Našli sa takí, ktorí rozkaz poslúchli, no mnohí v zúfalstve naďalej utekali a niektorí padli na kolená.
  Bikovi sa napríklad naraz vzdalo desať mocných bojovníkov. Možno si mysleli, že je bezpečnejšie zveriť svoj osud dieťaťu. Chlapec zakričal:
  - Padni na tvár!
  Bojovníci padli. Bik kráčal bosý po ich chrbte, napriek nízkej hmotnosti dieťaťa vojaci stonali od strachu. Potom chlapec prišiel s nápadom, či by sa mal zbaviť svojich porazených nepriateľov. Potom však zahnal odporné pokušenie, pretože otroci chcú vybudovať lepšiu spoločnosť a nie opakovať cestu svojich vlastných pánov.
  - Dobre, žiť - fajčiť oblohu!
  Bitka sa postupne vytrácala! Aj keď sa zdá, že masaker je dlhý. Zaklínač narazil na pomerne zručného bojovníka. Po brutálnej výmene útokov ho napokon odzbrojila, následne omráčila.
  - Potrebujeme tieto!
  Na niektorých hodili siete, no niektorí neodolali. Bitka bola takmer u konca, len útek a prenasledovanie sa vliekli. Witcherova osobne viedla prenasledovanie a mnohých zabila, ale nedokázala zničiť celú armádu až do posledného vojaka.
  Napriek tomu sa mladý bojovník s niekoľkými stovkami otrokov na koňoch rozhodol pre odvážne dobrodružstvo, a to okamžite dobyť mesto, ktoré nebolo pripravené na obranu.
  - Bude to silný ťah. Nenecháme si vziať bohatstvo, a čo je najdôležitejšie, ponáhľame sa na naše plecia.
  Niekoľko desiatok vojakov porazenej armády ešte stihlo naskočiť na švábske slimáky a cválať k bráne.
  Neotvorili sa hneď, došlo k hádke. Keď sa brány spustili, Zaklínač a jej jazdci vyskočili spoza lesa. Zakričala pomocou chlapcovho zariadenia:
  - V mene veľkého sultána Erifefa! Rútia sa k vám mocné posily! Ak chcete chrániť mesto, nechajte bojovníkov zaujať ich miesto na hradbách.
  Ospalí strážcovia si to hneď neuvedomili, najmä keď na seba Witcher hodila bohatý župan, ktorý ukradla mŕtvolám. Už len prilba stojí za to, na slnku sa leskne ako cencúľ, no, kto môže odmietnuť takého vznešeného veliteľa.
  A páni, purkmajster a iní šľachtici, samozrejme, nespali, oni sa "starali" o svoj ľud!
  Na malom kopci bol krásny palác so stĺpmi a sochami, vyrobený v zmesi starovekého rímskeho a starovekého východného štýlu. Pred ním, ako je v tejto krajine zvykom, je obrovská socha sultána Erifefa, ktorej spoza úst vyviera fontána. V najväčšej sále bolo hlučno a veselo, hrala hudba - hostina bola hora. Šľachtici zo sultanátu usporiadali Sabantuy. V drahých tógách vyšívaných zlatom ležali na bujných vankúšoch, na nízkych stoloch boli kopy riadu, vína a likérov. Na stoloch a stenách sa trblietali stovky lámp. Po celom panstve a na kolonádach sa mihlo nespočetné množstvo otrokov, otrokýň, otrokov a vojakov strážiacich palác. Pohlavári popíjali toasty. Hlavný šľachtic, šejk du Pustemorov, stuhol v náručí dvoch nahých hetáer. Trhal sa a zastonal ako posadnutý muž, nakoniec sa vyslobodil a zakričal.
  -A teraz je čas na zápasy gladiátorov. A tak nudné, nie je tam žiadna krv a víno nie je pre dušu.
  Zaznela polnica a do arény boli privolaní bojovníci. Podľa zvyku by mali najskôr bojovať najľahší a najmladší bojovníci. Ale šejk práve dostal skupinu vycvičených otrokov a chcel spojiť dva druhy zábavy: erotické a krvavé.
  V strede miniatúrneho Kolosea horel oheň, fakle s vylepšeným sklom vydávali dosť jasné svetlo s fialovým odtieňom, biely štrk sa trblietal a dodával pódiu veselý vzhľad. Ako prvé vybehlo na pódium svalnaté a štíhle dievča v koženom opasku. Ako gymnastka prvej triedy urobila dve saltá a kráčala po rukách. Potom stála oproti princovi, stuhla, skrížila meč a dýku v takých zbraniach, ktoré mu hovorili mirmillon. Napriek tomu, že dievča mohlo súťažiť v súťaži krásy, akú má hebkú, zamatovú pokožku a blond vlasy, už mala na tvári širokú jazvu. Ďalší skokan tiež kráčal po rukách. Jeho zbraňami boli trojzubec a krátka sieť - reciár. Po natiahnutí sa postavil oproti nepriateľovi. Bol to mladý muž, takmer chlapec, stále bez brady s nežnou dievčenskou tvárou, prítomnosť zmiešaných párov dodávala akcii zvláštny erotizmus. Zdá sa, že partneri sa už dlho poznajú a žmurkli.
  - Čo Caisca! Nemyslel som si, že sa takto stretneme! - povedal chlapec smutne.
  "Bol si milý chlap, ale teraz bude tvoja duša vzatá do prvotného plameňa!" - odpovedalo dievča hrubo.
  - Prečo si taký krutý! Stále sme panny, musíme žiť! - povedal mladík s nesmelou nádejou.
  - Toto nám nepomôže! Dokonca aj bohovia pohŕdajú otrokmi!
  Tréning v gladiátorskej škole bol tvrdý a na nahých lesklých telách mladých bojovníkov bolo vidieť jazvy.
  Dav sa oživil, uzatvárali sa stávky, divoké výkriky povzbudzovali mladých gladiátorov, ktorým sa očividne nechcelo bojovať.
  Šejkova žena vytiahla koženú tašku.
  -Päťdesiat zlatých pre Kaisku! " Zablikala veľkými zubami.
  - Začnime! Šejk dal znamenie.
  Tak odlišní a zároveň majúci veľa spoločného, bojovníci sa spojili, ich pohyby boli rýchle a chaotické. Najprv sa bojovník s trojzubcom pokúsil hodiť sieť, ale minul a jeho protivníkovi, ktorý naňho divoko skákal, sa mu podarilo zaťať ho dýkou do brucha. Mladík odskočil a trafil trojzubec do hrude, no kožu si len jemne poškriabal. Jeho manéver však prinútil nepriateľa ustúpiť. Odišiel a oprel sa o mrežu, čím nedovolil kedysi milovanému gladiátorovi priblížiť sa.
  - Vy ste hlúpi! To znamená, že sú odsúdení na porážku! - Povedalo dievča arogantne.
  - Ako sa narodil? - Mladík vyzeral zahanbene.
  Zrazu retiar s trojzubcom chytil do ruky štrk a hodil mu ho do tváre. Manéver mal efekt, dievča zavrelo oči a práve v tej chvíli jej trojzubec prepichol brucho.
  Mladá gladiátorka s výkrikom od bolesti sa zvíjala, no napriek tomu sa jej podarilo vraziť čepeľ do ramena. Retiarius skríkol a vytiahol zbraň. Meč sa blysol ako blesk a takmer mu prepichol krk. Gladiátor ustúpil, hruď mal rozrezanú. Mladý muž zastonal od bolesti a odhodil trojzubec. Potom naňho súper skočil a hodil dýku. Švih bol dosť slabý a hrot prepichol mäso nohy. Retiarius skríkol a spadol, potom zdvihol dýku a pokúsil sa vstať, v tom momente ho meč zasiahol do krku. Už stratil vedomie a zasiahol myrmillonovú čepeľ do solárneho plexu. Kedysi milujúci pár (ako Rómeo a Júlia) padol do štrku mŕtvy. Opité publikum sa smialo a húkalo. Do arény vbehli traja zachmúrení otroci s nízkymi čelami a vyčnievajúcimi čeľusťami, ktorí spálili telá tých, ktorí stratili, no dostali duchovnú slobodu, horúcim železom. Keď sa ubezpečili, že sú mŕtvi, zahákli ich rebrami a odvliekli z javiska. Miesto, kde bola krv, bolo pokryté uhlíkmi.
  -Pôjdu sa živiť hmyzom. - Sheikhova manželka Demeter odhalila svoje konské zuby. - Škoda, že kosti sú príliš malé, zvieratá zostanú hladné.
  - Nebude mäso a varenie. Je to naozaj škoda, z niekoľkých sa mohli stať celkom nádejní športovci! - zavrčal šejk.
  - V tvojej posteli? - spýtala sa diva sarkasticky.
  - Prečo nie! Dievča je pekné a chlapec môže byť tvoj. "Šejk mal dosť pokrokové názory a veril, že manželka môže dobre zabaviť svoje bacuľaté telo s mladým otrokom.
  - Malé a krehké! Nemáme ďalší takýto pár? - spýtal sa Demeter.
  - Žiaľ, nie je! Pozrime sa na mladú šichtu, ktorú k nám poslali zo susednej školy. - uškrnul sa šejk.
  - Možno je lepšie nechať ich vyrásť! Inak zabijeme všetkých našich väzňov. - Nečakane prejavila manželka šľachtica súcit.
  - Správa o vzbure otrokov je príliš radostná a chcem ju osláviť naplno. - šľachtic potriasol žalúdkom.
  - Pokiaľ vás, samozrejme, Etymon nepredbehne! - dráždilo tučné dievča.
  - Taká hlúposť! O to lepšie, skončime teraz so všetkými gladiátormi a pripravme toho blázna o predstavenie. Poďte nováčikovia! - zavrčal šejk.
  - Toto nie sú úplne nováčikovia. - Demeter si oblízla pery
  Znova zaznie gong a do arény vbehnú chlapci-bojovníci. Vyzerajú na štrnásť až pätnásť rokov, s pomerne širokými ramenami a hruďou. Rovnako ako predchádzajúci bojovníci robí kotrmelce a behá po rukách. Keď už vybehli na pódium, nasadili si zbrane, prilby, brnenie na hrudi, štíty a meče. Jedna má rovnú čepeľ, zatiaľ čo druhá má zahnutú čepeľ ako šabľa. Vytvarované brušné svaly sú otvorené a sú na nich viditeľné jazvy. Chlapec stojaci vpravo má zahojené rezné rany prechádzajúce cez hruď v troch líniách.
  Pleť je veľkoryso premastená a lesklá.
  Manažér oznamuje.
  -V ringu vystupujú slávni bojovníci Fudoros so zakrivenou šabľou a Saflorov s rovným mečom. Fudoros má na konte šesť zápasov a Saflorov sedem. Všetci ich súperi boli buď zabití na mieste, alebo dobodaní na smrť z rozhodnutia ľudu. Manažér ukázal prstom na dav. Opäť sa objavili tí, ktorí si chcú staviť. Šejk zaštekal.
  - Sto zlatých pre Saflorova.
  Stávky boli rýchlo uzavreté, šľachtici prisahali. Títo dvaja sa dokonca pobili. Jeden špliechal pohár vína, druhý ho udrel tučnou nohou do tváre. Hetaery a stráže sa ponáhľali upokojiť rozzúrenú verejnosť. Šejkova manželka, panovačná, drzá, tučná, štekala:
  -Vpred! Zabiť!
  Gladiátori sa zbiehali. Tentoraz si dali na čas, skúšali sa navzájom opatrnými údermi. Meče sa zrazili, mierne zaiskrili, štíty sa zachveli. Verejnosti sa táto opatrnosť veľmi nepáčila, zavýjala nespokojnosťou a kosti sa rozleteli smerom k bojovníkom. Šejk prevrátil podnos a oblial ho víno a džem. Potom si odpľul a nahnevane zaskučal.
  -Ak sa nepobiješ, dám ťa obesiť dole hlavou. Niekoľko naliehavých divokých "janičiarov" vybehlo na pódium, oháňali sa oštepmi a predvádzali údery do otvoreného chrbta. Saflorov prešiel do ofenzívy, zúrivo napádal, svojho náprotivku kopol do kolena. Tínedžer ustúpil, mierne posunul meč nabok a jeho protivník sekol cez hruď. Na dno spadla zle priskrutkovaná platňa. Ďalší útok zanechal hlbokú stopu na koži a tiekla hustá krv. Fudoros ustúpil, jeden z chlpatých bojovníkov ho zasiahol do nôh. A keď chlapec zaváhal, Saflorov udrel do prilby s takou zúrivosťou, že sa zapotácal a skolaboval. Náraz spôsobil, že "prilba" odletela a odhalila bielu hlavu s opuchnutou hrčou na čele. Saflorov priložil čepeľ k jeho nervózne sa zdvíhajúcej hrudi. Bokom sa pozrel na "publikum".
  Čakal som na znamenie. Keď im väčšina prebehne po vlasoch, znamená to zabiť, a keď vtisnú dlane do zámku, znamená to zľutovať sa.
  Milosrdenstvo však nebolo čítané v zúrivých tvárach. Takmer všetci, dokonca aj ženy a tínedžeri, si prešli dlaňou po krku.
  -Smrť! Ukončite ho!
  Šejkova žena posmešne štekala.
  - Vyviazol príliš lacno. Daj mi to na jednu noc.
  Saflorov zaváhal, zľahka sa pritlačil na nahú hruď porazeného tínedžera a objavila sa kvapka krvi. Potom v zúfalstve odhodil meč:
  -Nemôžem! On je môj priateľ.
  Hluk zrazu ustal a nastalo smrteľné ticho.
  -Čo! - rozzúril sa šejk. -Odmietate zabiť porazených. Oboch ich vezmite do klietky, po ktorých bude nasledovať hrozné mučenie pred celou gladiátorskou školou.
  Bojovníci pribehli k Fudorosovi, postriekali mu tvár vodou a potom, aby sa rýchlejšie spamätal, spálili mu holú pätu horúcim železom. Chlapec skríkol, vyskočil a okolo krku mu okamžite hodili dve lasá. Saflorov sa snažil vzdorovať, odbil tucet mečov naraz, strach mu dával silu. Jeden zo strelcov mu ale šípom zasiahol nohu. Jed mladíka paralyzoval, no nezabil. Keď ich oboch zviazali, zavreli ich do klietky. Saflorov zasiahla horúcou tyčou do rebier, jej koža začala dymiť a ostrieľaný chlapec statočne znášal injekcie. Ale zrejme mučenie dvoch neposlušných chlapcov odložili na zákusok.
  Šejkova žena zaiskrila:
  - Mali by to byť môj manžel. Vieš, že som vynaliezavý.
  - Viem, ale pozri sa, môžem žiarliť. Chlapi sú krásni a už sa môžu ženiť. - vycenil šejk zuby.
  - S najväčšou pravdepodobnosťou sú dokonca manželia! Ide predsa o najsilnejších a najzdravších otrokov, ktorí by sa mali množiť! - žmurklo tučné dievča.
  - Gladiátori sú farbou otroctva! Prial by som si, aby som ich dostal a mučil ich manželky. - uškrnul sa šejk.
  - Zvládneme to! Mimochodom, opäť dievčatá.
  Teraz museli ženy bojovať. Do arény vstúpili dve polonahé divy, ktoré mali len bedrové rúška. Boli pripútaní za krk a nedali sa od seba oddeliť. Zbrane: dve dýky v každej ruke. Je jasné, že boj bude brutálny a nie príliš dlhý. Jedno dievča bolo svetlé, druhé čiernovlasé, obe s pomerne dlhou hrivou.
  -Do boja! - zahrmel násilník.
  -Nestavím sa! - vyštekla šejkova žena. - Toto sa už stalo zlým znamením.
  Chudobné ženy sa zišli. Bolo to desivé, jednej z nich takmer okamžite roztrhli žalúdok, druhú zranili na hrudi. Dievčatá sa ďalej rezali, kopali nohami a trhali im mäso. Tieklo veľa krvi a nemohli odísť a utiecť. Nakoniec jedna z nich, úplne dorezaná, padla na kolená. Čiernovlasá žena sa zasmiala, snažila sa ju dobiť, no potom narazila na zákernú ranu zospodu do rebra. Stonajúc, stále dokázala udrieť páchateľa zozadu do hlavy. Obe krásne, zmrzačené ženy sa zrútili na štrku, niekoľkokrát sa trepotali a zamrzli. Huňatí "janičiari" k nim pribehli a popichali ich horúcim železom. Dievčatá bojovníčky sa nehýbali.
  -Opäť viac ako jedna stávka nevyšla. Obaja sú mŕtvi.
  Verejnosť bola sklamaná, aj keď byť svedkom vraždy samo o sebe je veľmi príjemné. Ale ešte nikto nevyhral.
  V tejto situácii mohla vec zachrániť iba nová bitka. Ľahká rozcvička sa skončila a je čas na serióznu prácu.
  Do arény sa vrútilo pätnásť gladiátorov v perforovaných oranžových tunikách s tromi čiernymi pierkami na slizoch. Boli vyzbrojení krátkymi, zakrivenými mečmi; v rukách držali malé štvorcové štíty s vypuklým povrchom, hlavy im chránili prilby bez šiltu. Za touto skupinou vybehli bojovníci v jasnočervených tunikách, tiež s krátkymi, ale rovnými mečmi, s malým okrúhlym štítom a železným putom zakrývajúcim pravú ruku, nechránenú štítom, a chráničom kolien chrániacim ľavú nohu. Zelené perie na klzkých prilbách dotváralo obraz.
  Stojac oproti sebe sa uklonili. Tentoraz boli stávky na oveľa vyššie sumy a zlato sa prelievalo z ruky do ruky.
  -To nemôže byť tak, že boli všetci zabití! - Povedala šejkova žena. Niekto to určite vyhrá!
  - Tak sa stavte, toto je posledná bitka. Vidíte, už svitá! - povedal unavený šejk podráždene.
  - Tak to bude vážne! Tisíc zlatých drachiem na červených. - zasyčala tučná žena.
  - Prečo na nich? - Prečo práve oni? - dvakrát prekvapene zopakoval šľachtic.
  - Pretože oči sú zlé!
  Manažér niečo zakričal. Ozval sa hysterický zvuk trúbky. Dokonca aj pochodne blikali, akoby sa niečo dostalo do očí príšer.
  Rozhovory, hluk, smiech a žuvanie ustali: všetky oči sa upierali na bojovníkov. Prvý stret bol hrozný: uprostred ohlušujúceho ticha, ktoré vládlo, boli ostro počuť údery mečov na štíty. Perie, úlomky prilieb, kusy rozbitých štítov lietali po aréne a vzrušení, zadychčaní gladiátori si udierali ranu za ranou. Od začiatku bitky neprešli ani tri minúty a krv už bola preliata: štyria gladiátori sa zvíjali v agónii a bojovníci ich pošliapali pod nohy. Jeden z tých, čo ležali okolo, chytil svojho partnera za nohu a otočil mu nohu. Letel dole a porezal si ruku.
  Princova nenásytná manželka Demeter hodila do prsteňa ohlodanú kosť.
  - Reds, ak vyhráte, dám vám pohár vína!
  Ako sa často stáva, stal sa opak: najväčší bojovník z tímu, ktorému Demeter fandil, bol porazený. Tri meče naraz prebodli širokú hruď a v ruke nešťastného vodcu zostala zle načasovaná kosť.
  Diváci s potešením a napätím sledovali krvavé peripetie bitky. Kričali ako stádo ranených býkov. Miestna elita zúrivo, besnela, povzbudzovala bojovníkov. Rad gladiátorov sa preriedil, bitka sa rozpadla na samostatné potýčky.
  V tomto momente, keď sa vážená verejnosť bavila a otvorene "šibala" z lapania krvi, statoční rebeli zabili ospalých strážcov. Pobedonostsev spolu s hŕstkou statočných mužov rozdrvil bodyguardov a ako prvý vtrhol do paláca.
  Hluk z približovania sa rebelov si vynútil prerušenie boja. Šľachtici sa potácali a snažili sa zdvihnúť meče. Mladý vodca rebelov hlasno kričal:
  - Čo vidím! Zabíjate sa navzájom pre zábavu darebákov! Oživené plazy nie sú schopné ani zdvihnúť meč, príliš im prekáža brucho. Ak vo vás zostala čo i len čiastočka pýchy, odseknite túto ohavnosť.
  Zdalo sa, že gladiátori čakali presne na toto: vrhli sa smerom k obéznemu stádu.
  Služobní otroci uskočili nabok, nechceli zomrieť za svojich nenávidených pánov, a chlapci dokonca začali hádzať podnosy a jedlo po hodnostároch.
  Demeter kričal:
  - Zabiť ich všetkých!
  Potom jej na hlavu spadol krištáľový pohár na víno, ktorý sučku vyrazil.
  Witcher sa hneval. Rozsekal bohatých občanov mesta a nasekal ich mäso.
  Nebolo to ťažké, ale bolo to hnusné. Passov stály spoločník bojoval vedľa neho. Bik nezaostával a gladiátori sa pomstili svojim žalárnikom.
  Zachmúrení otroci zdvihli manažéra na hák a kričali:
  - Sme svoji! Sú to otroci ako vy!
  - Tak to dokáž mečom! - Kričala a sviečky na Zaklínačových lustroch sa začali triasť.
  Šejk sa pokúsil utiecť, ale Bik ho podrazil a nalial mu med do goliera:
  - No, kde ťa treba? Žiadne korenie.
  Solntslava naraz odťala hlavy dvom šľachticom a tretiemu kolenom rozdrvila čeľusť. Už tu však nebolo ani len zdanie boja, otroci sa jednoducho mstili. Zvyšky stráží sa dali na útek a hodovníci ani v najlepšej forme nepredstavovali vážnu vojenskú silu. Všetci boli zabití skôr, ako Witcher vychladol. Len hlavný šejk ešte žil, Bik ho ťahal za vlasy. Vedmakov odohnal drzého chlapca:
  - Toto je vznešený človek. Môže sa nám to hodiť!
  . 12. KAPITOLA.
  Nemci pokračovali v útoku na Stalingrad. Zdalo sa, že toho zostalo veľmi málo, ale bolo neskutočne ťažké dostať sa cez to posledné. Nepomohlo ani masívne používanie Sturmtigerov. Hoci skaza, ktorú prúdové bomby spôsobili, bola obrovská. Ďalším prostriedkom boli napalmové bomby.
  Prápor dievčat preriedil, ale krásky stále bojovali. 20. októbra začal padať sneh a krásky boli všetky bosé. Na bielej prikrývke zanechávajú pôvabné stopy.
  Krásne dievčatá sa trochu vyváľali v snehu a stali sa čistejšími. Matryona, keď bola zajatá Seryozhka, nemohla nájsť miesto pre seba. Bolo by pekné prísť o takého šikovného a pekného chlapca. A čo ho čakalo vo fašistickom zajatí? Najprv mučenie a potom trest smrti!
  Chlapec bol skutočne blízko k zastreleniu, no skončil v baniach. Šestnásť hodín denne, so skromnými dávkami, čakal na Serjožku dozorcov bič.
  Presnejšie, chlapec je už v kameňolome a pracuje tam ako somár. Ale pod zemou je oveľa teplejšie ako na povrchu. A bojovníci, aby nezmrzli, sú nútení skákať a bežať. A dievčatá bojujú. Tu prichádza mocný lev tank. Jeho zbraň je 150 mm, efektívnejšia a praktickejšia pre bitky v meste. Fritz miluje tento tank, je tak dobre chránený z rôznych strán.
  "Myška" sa plazí trochu pozadu. Nemecké vozidlo s hmotnosťou dvesto ton bolo vyzbrojené aj 150 mm kanónom a sedemdesiatpäťkou. Oveľa praktickejšie. Počet guľometov sa zvýšil na štyri a priblížiť sa k tanku nie je jednoduché.
  Anyuta, Maria a Alla sa snažia spoločne vydlabať mastodonta. Opatrne sa k nemu približujú.
  Anyuta spievala s nadšením:
  - Ako sme žili, bojovali a nebáli sa smrti... Takže odteraz budeme žiť ty a ja! A v hviezdnych výšinách a horskom tichu, v námornej vojne a prudkom ohni! A v zúrivom a zúrivom ohni!
  "Myš" bola najnovšou modifikáciou so šiestimi guľometmi, dvoma koaxiálnymi s hlavňami a štyrmi otočnými na pántoch.
  Mária, ktorá sa plazila po snehu, zasyčala:
  - Nikdy sa nevzdáme! Veď Ježiš, Najvyšší Boh, je s nami!
  Dievča, ktoré sa priblížilo, hodilo výbušný balík na húsenicu myši. Pod štítom sa ozval silný hluk a valec praskol.
  Dievčatá od radosti kričali:
  - Získajte fašistu!
  Alla švihla rukou a hodila na Fritza trieštivý granát. Náporová vlna vyhodila fašistu a spolu s ním odtrhli hlavy dvoch čiernych vojakov z koloniálnych jednotiek.
  Ryšavá kráska zapískala:
  - Za vlasť a Stalina!
  Anyuta opäť hodil výbušný balík... Tentoraz to nebolo také úspešné, zasiahlo brnenie a explodovalo na povrchu oceľového plášťa.
  Dievča nahnevane povedalo:
  - Eh, pokazil som to!
  A doplazila sa po novú porciu podomácky vyrobenej výbušniny. Jej okrúhle päty, červené od zimy, sa mihli. Takmer nahé dievča sa plazilo v snehu, trochu nepohodlne. Ale znesieme to. Navyše, keď prebieha ostreľovanie, sneh sa topí.
  Anyuta dokonca spieval:
  - Viem, že zima čoskoro zmizne,
  Prúd sa bude nahlas rútiť...
  A už bežia cez mláky -
  Bosé dievčatá!
  Dievča strieľa a Arab z koloniálnych jednotiek sa zrúti. Pokusy nepriateľov pôsobiť v malých skupinách vedú k vážnym stratám.
  Krátke delo Myši opäť vypáli fragmentáciu. Mušle vybuchujú niekde v dyme. A veľa prestávok...
  Nemci takmer dobyli Stalingrad... Zostalo toho veľmi málo. Ale práve to bráni Wehrmachtu používať veľké bomby a ťažké delostrelectvo. Fritz pustili dopredu cudzincov, ktorých im nebolo ľúto.
  Mária vystrelila z pušky. Fašistický žoldnier spadol a prevalil sa po kameňoch ruín.
  Dievča si pošúchalo obnažené prsia šarlátovými bradavkami. Všetci sú bojovní bojovníci - skáču okolo v spodkoch. Ale nie sú na nich takmer žiadne hity. Vraj nahota akosi chráni najmä krásky. Pretože sú schopní prežiť v takom pekle!
  Alla zo seba striasa zmes snehu a špiny a znova strieľa. Čierneho bojovníka zasiahlo priamo do očí. Chytrá sviňa, nevieš nič povedať.
  Tri dievčatá sa opäť priblížia k myši. Do vozidla, ktoré má taký hrubý pancier, je ťažké preniknúť zo všetkých strán. Ale bojovníci sú plní optimizmu. Ak nemôžete prepichnúť samotnú škrupinu, tak prečo neodtrhnúť hlaveň.
  Alla bosými nohami odkopávala špinavé hrudy a spievala:
  - Naša pravda, naša pravda... Ako lúče slnka! Náš zajtrajšok bude jasný, z hôr potečú potoky!
  Bojovnice boli dlho vyzbrojené zajatými MP-44. Tieto guľomety majú dlhý bojový dosah. Krásky sebavedomo pália. Čierni opäť padajú. Vypúšťali fontány šarlátovej krvi.
  Strieľajúca Mária s puškou a zajatým guľometom na pleciach spievala:
  - Zákerný pavúk naostril žihadlo,
  A pije posvätnú, ruskú krv z Ruska!
  Jeho protivníkovi všetko nestačí a zabije,
  Kto má lásku k Rusku!
  Láska k Rusku!
  Dievča poslalo guľku na najrôznejšieho "strážcu", ktorý sa plazil zo škár. Kráska sa usmievala, jej tvár, hoci vychudnutá, si zachovala krásu a šarm.
  Vo všeobecnosti sú všetky dievčatá v ich prápore krásne. Tu je napríklad tatársky serafín. Jej otec je Tatar, ale jej matka pochádza z Bieloruska a po nej Seraphima zdedila vlasy farby zrelej pšenice. Také krásne dievča, bosé a takmer nahé. A strieľa z ukoristeného guľometu v krátkych dávkach. A k nej sa plížia fašisti z iných vojsk.
  Serafima strieľa celkom presne. Zlatovlasá Mária si ľahla vedľa nej. Obe dievčatá strieľajú a spievajú.
  - Vlasť! - Mária začala...
  - A armáda! - Pokračovala a strieľala na Seraphima.
  Mária na Twitteri:
  - Toto...
  Seraphima, ktorá strieľala do farebných ľudí, hlásila:
  - Dva stĺpy!
  Mária, usmievajúca sa, tweetovala:
  - Na...
  Seraphima vystrelila a dodala:
  - Ktoré...
  Maria, ktorá zoťala päť, pokračovala:
  -Drží sa!
  Seraphima, strieľam, pozdravujem:
  - Planéta!
  Maria, streľba, tweetovala:
  - Hrudník...
  Seraphima, strieľajúca, mrnčala:
  -Ochránime...
  Mária rozbila fašistovi hlavu a povedala:
  - My vy....
  Serafim sekol nacistov guľkami a zasyčal:
  - Krajina!
  Maria, posielajúc dobre mierené guľky, tweetovala:
  - Každý....
  Seraphima, ktorá strieľa stále presnejšie, dodala:
  - Ľudia!
  Mária si z čela zhodila špinavé zlaté vlasy a spievala:
  - Rath...
  Guľka Seraphim a vysielanie výstrelov vydala:
  - Tvoja...
  Mária, ktorá udrela fašistu do krku, pokračovala:
  - Teplo!
  Blonďatá Tatarka, ktorá posielala zábery, pokračovala:
  - Mraky...
  Maria, strieľajúca presne, dodala:
  - Skvelé!
  Seraphima sa uškrnula a zaštebotala:
  - No a...
  Mária strieľala presne a zarevala:
  - Slnko!
  Seraphima, strieľajúca v dávkach, zasyčala:
  - Je horúco!
  Mária pokračovala s smiechom:
  - Automatické...
  Seraphima, akoby riadila paľbu, zaštekala:
  - Nater...
  Maria pridala dobre mierené strely:
  - Rameno...
  Seraphima dodala s smiechom:
  -Na vojaka!
  Mária nadšene spievala a strieľala:
  - Budem kopať...
  Serafima, vedúca bojová streľba, dodala:
  - Hrob....
  Maria, ktorá zrazila Afričana, pokračovala:
  - K protivníkovi!
  Dievčatám došli náboje. A bola nútená rýchlo utiecť do úkrytu. Zásobovanie cez Volhu je veľmi ťažké. Neustále bombardovanie a ostreľovanie. Tu pláva posilová rota z druhej strany.
  Okolo člnov vybuchujú fontány spreja a trosiek. Stormtrooperi hučia na oblohe. Focke-Wulfovia prilietajú. A padajú na ne bomby.
  Niekoľko člnov sa rozpadlo. Sovietski vojaci sa utopia a zomierajú.
  Nepriateľská delostrelecká paľba je už príliš hustá.
  Fritzovci držia všetko pod paľbou aj v noci. A ich strmhlavé bombardéry sa rútia okolo. Vrátane starého otca Yu-87. Aj keď prúdové lietadlá už vstúpili do výroby.
  Tu je legendárny sovietsky Jak-9. Bojuje s nemeckým ME-309. Rýchlosť, rýchlosť a zbrane sa spojili. Nemec sa snaží poraziť sovietsky stroj na prvý prejazd. Ale nedarí sa mu to. Yak sa zasa snaží dostať pozadu, ale nacista uniká pre svoju vysokú rýchlosť.
  Rýchlejší Nemec so silnejšími zbraňami proti manévrovateľnejšiemu Rusovi. Rýchly let však pokračuje. Fašista použije sedem palebných bodov proti siedmim a zasiahne sovietske vozidlo. Stráca rýchlosť a začína padať.
  Vychádzajú z nej prúdy dymu. A motor horí...
  Čo je to za vojnu! Ťažko odporovať vo výzbroji tak silnému vozidlu ako ME-309, v ktorom sedem palebných bodov kompenzuje nadváhu a horšiu manévrovateľnosť.
  Vysoká rýchlosť umožňuje fašistovi uniknúť v skoku a predná časť nemeckej stíhačky je dobre obrnená.
  Anyuta sa opäť pokúša podkopať myš. Dievča riskuje svoj život. Už je celá doškriabaná, nahá sa plazí po opevnení. Všetka krása je pokrytá škrabancami a škrabancami. Potom však hodí granát s pripojenou výbušninou. Dokonca ju zasiahne dávka zo samopalu. Škrabanie krásky na ramene.
  Výbušný balík však zasiahol hlaveň 150 mm kanóna. A Nemec už utrpel značné škody. Vozidlo sa s veľkými ťažkosťami pohne zo svojho miesta a plazí sa späť na miesto svojich jednotiek, aby si lízalo rany.
  Na oblohe sa objavujú Focke-Wulfy a niekoľko TA-152. Začínajú ostreľovať sovietske pozície. Objavila sa aj dvojica najnovších útočných prúdových vozidiel HE-183. Tieto supy dosahovali rýchlosť až osemsto kilometrov za hodinu a bolo takmer nemožné ich zasiahnuť.
  Dievčatá strieľajú späť na Nemcov. Vždy existuje šanca chytiť nepriateľa, napriek silnej ochrane útočných lietadiel pred pozemnou paľbou.
  Anyuta a Alla získali zajatého Luftfausta. Ide o zbraň, ktorá sa skladá z deviatich vzájomne prepojených dvadsaťmilimetrových bezzáklzových pušiek.
  Môžete strieľať ako z malého protilietadlového dela.
  A bojovníci ukazujú na nepriateľa. Hladko stlačia štart... Obe krásky opreli bosými nohami o sutinu, cítiac plynulý spätný ráz.
  Focke-Wulf so šiestimi vzduchovými delami začína dymiť - má roztrhané brucho.
  Dievčatá nadšene reve:
  - Puk! Puk! Cieľ!
  Nad hlavami dievčat začínajú krúžiť ďalšie nemecké lietadlá. Krásky sa vrhajú do podzemných chodieb a vyhýbajú sa raketám Focke-Wulf.
  Anyuta cítila, ako sa jej na hrubom podpätku lesklo. Dievča mrnčalo:
  - Oh pekelný oheň!
  Chodidlá dievčaťa boli pokryté pľuzgiermi a bolestivo ho boleli. Chcel som si dať niečo studené.
  A na povrchu prietrže pokračujú. Sneh syčí od plameňov, ruiny sú roztrhané. Nemci zaplavujú pozície paľbou, ale to neprináša nič dobré. Bojovníci sa schovávali ako myši do dier. Nech si žehlia sami.
  Alla zašepkala Anyute do ucha:
  - Myslím, že čoskoro nacistom konečne dôjde para. Majú veľa síl, ale v Stalingrade nemajú príležitosť otočiť sa!
  Blondínka hrdo odpovedala:
  - Sme tu ako tristo Sparťanov! Odrážame prevahu nepriateľských síl!
  Ryšavá Alla sa zachichotala a žmurkla na svoju partnerku:
  - A nemôžete nás obísť!
  Keď sa dievčatá dostali na povrch, nálet skončil. Objavili sa noví čierni pešiaci. Vyliezli dopredu a dievčatá museli spustiť paľbu, čím prinútili nepriateľa zaryť nos do zeme.
  Levy a tigre sa opäť pustili do boja. Nemci sa snažili tlačiť na sovietsku armádu ťažkými tankami. Každú chvíľu pršali mušle. Zraniteľnejší "Tiger" sa snažil neodtrhnúť od svojich formácií. Zahrmeli aj mínomety.
  Dievčatá strieľali na Nemcov a ich žoldnierov. Knokautovaní súperi. Alla a Anyuta strieľali vo dvojiciach. Objavili sa a usadili sa tváre nepriateľov. Potom nová vrstva postupujúcich nepriateľov.
  Dievčatá počas bitky spievali.
  Alla začala strieľať:
  - Predtým...
  Anyuta, strieľajúci, pokračoval:
  - Vami...
  Alla zasiahla a dodala:
  - Légia...
  Anyuta odrezala troch z nich a zasyčala:
  - Nepriatelia...
  Alah pribil protivníkov, vyhŕkol:
  - Oni....
  Anyuta, ktorý odstrelil polovicu Arabovej lebky, pokračoval:
  - Oni chcú...
  Alla, ktorá rozdrvila nepriateľa, pokračovala:
  - Ty...
  Anyuta, strieľajúca, syčala v zúrivosti:
  - Pokorný...
  Alla, ktorá prepichla Arabovu lebku, zavrčala:
  - Zničiť...
  Anyuta pokračovala v pribíjaní a zasyčala:
  - Poznámky...
  Alla, akoby strieľala, zapískala:
  - Neboj sa...
  Anyuta vystrelil presnú strelu a zavrčal:
  - Nepriateľ...
  Alla strieľala ako ostreľovač a pokračovala:
  - bajonet...
  Anyuta strieľal ďalej a štekal:
  - Schopný...
  Alla bez toho, aby prestala strieľať, zasyčala:
  - Sila...
  Anyuta, strieľajúca v zúrivosti, zavrčala a opravila svojho priateľa:
  - Odvaha...
  Alla v ťažkej extáze, ktorá zastrelila hlavy Afričanov, štekala:
  -Sila...
  Anyuta, skákajúca so streľbou, zasyčala:
  - Zvýšiť...
  Alla potriasajúc červenými kučerami pokračovala:
  - A protivníci...
  Anyuta udrel Araba do žalúdka a povedal:
  - Hneď...
  Alla, strieľajúca všetkými kalibrami, zaštekala:
  - Zničiť...
  Dievčatá si vydýchli. A keď strieľali trochu viac, kričali:
  - Sme rytieri ostreľovacej pušky, hlas vraždy je jasný!
  Vlna postupujúcich koloniálnych vojsk trochu utíchla. Nacisti opäť posunuli svoje tanky dopredu. "Tigre"-2 sa objavili s dlhými náhubkami a vystrelili náboje na všetko, čo si stihli všimnúť.
  "Tiger"-2 mal pôvodný tvar veže a šikmé pancierové pláty po stranách. Vďaka tomu bol o niečo húževnatejší. Bojovníci si opäť zvolili za cieľ tankové pásy. Fašista musel žiť ako ryba v panvici.
  Anyuta hodil výbušný balík, rozdrvil predný valec Tiger-2 a spieval:
  - Stretol som ťa s darčekom... Samozrejme, že som načrtol miesto v rakve!
  Alla zasyčala a šťastne hodila na fašistu veľký výbušný balík:
  - Ale Pasaran!
  A od výbuchu sa krútila dlhá papuľa nemeckého tanku. A kráľovský tiger sa začal vracať. Fašista bol opäť vážne zranený. Alla to vzala, štekala a hodila kus skla holými prstami:
  -Budeš v dubovej rakve!
  Pohár vletel priamo do hrdla indiánovi, jednému z koloniálnych nemeckých jednotiek.
  Anyuta žmurkla na svojho partnera a zaspievala:
  - Ponorím hlavu do tohto suda! Potopím všetkých!
  Alla vystrelila dávku zo samopalu. Nemci boli opäť pod útokom. Dievča zasyčalo:
  - Môžeme všetko! A vyhráme!
  Anyuta vystrelila z pušky a povedala:
  - Čaká veľké víťazstvo! Nech sú naši starí otcovia v sláve!
  Alla urobila kotrmelec a kotúľala sa, točila sa ako vianočný stromček. Dievča so žmurknutím spievalo:
  - Pán úspech, kam idete... Pán úspech - smejú sa fašisti...
  Nemecké tanky bez šetrenia nábojov zintenzívnili svoju paľbu. Vyliali svoje výbušné dary. A priblížili sa k sovietskym pozíciám a snažili sa vyhnúť medzerám.
  Anyuta pomocou drôtu, ako ich naučil zajatý Seryozhka, vytiahol ťažkú mínu. "Lev" sa pomaly plazil smerom k sovietskym pozíciám. Jeho 150 mm kanón každú chvíľu chrlil náboje. Dievčatá syčali a žmurkali.
  Anyuta spieval:
  - Nemci-paprikári, fašisti-nacisti... Čaká vás koniec pacifistu!
  Alla s úškrnom poznamenala:
  - Pacifizmus... Je dokonca hlúpe hovoriť o pacifizme, keď hovoríme o nacistoch!
  Anyuta dobre miereným výstrelom zasiahla Araba z koloniálnej stráže do koreňa nosa a zaštebotala:
  - A sú to mrzáci v myslení... A vo vojenských záležitostiach nie sú takí silní! Čoskoro ich úplne vymažeme z povrchu planéty Zem!
  Alla dala ďalšiu dávku, obtrela si nahú hruď o štrk a zaspievala:
  - Som ruský rytier na kolenách divochov... Zmetiem nepriateľov vlasti z povrchu zemského!
  Ryšavá kráska žmurkla a pozrela na oblohu. Točili sa tam "rámy", nemecké strelecké lietadlá.
  Nemecký "Lev" sa každú chvíľu plazil a uviazol vo vetre. A jeho zbraň neustále pľula.
  Anyuta presúvajúc mínu pod húsenicu nemeckého tanku zasyčal:
  - Pre Serjožku....
  Nemec zastavil a znova vystrelil. Škrupina za dievčatami vybuchla.
  Anyuta skontroloval:
  - Mliečne škrupiny, kto má mozog dieťaťa!
  "Lev" chvíľu stál. Možno, že skúsená nemecká posádka vycítila nebezpečenstvo pred nami, alebo možno chcela použiť svoj bojový kit. Ale "Lev" nejaký čas stál a chrlil smrtiace náboje.
  Anyuta poznamenal, že nemecký tank má pokročilejšie delo a strieľa častejšie ako KV-2. A to samozrejme robí toto auto oveľa nebezpečnejším. Anyuta sa prekrížila a zasyčala:
  - Nech idú bezbožní do pekla!
  Alla zastrelila fašistu do solárneho plexu a zaštekala:
  - Naše víťazstvo je nevyhnutné! A všetko sa dobre skončí!
  Anyuta tiež prerušila Turka a spievala:
  - Aj keď sa zdá, že život sa čoskoro preruší, keď problémy zaklopú na svoj čierny roh... Kone chŕlia a krv tečie ako rieka a zem ti zase mizne spod nôh!
  Alla, ktorá zabila Iránca, dodala:
  - Ale aj zem má svojho strážcu... A medzi hviezdami sa k nemu naťahujú... Neviditeľné spásonosné nite do vyhnanstva Hitlera na Kolymu!
  Strieľajúce dievčatá zborovo spievali:
  - Zlomme Adolfa, bude ho to bolieť! Verím, že porazíme fašizmus! A v našom Rusku sa zjaví Mesiáš, Pán národov všetkých krajín!
  A bojovníci pokračovali v streľbe. Ale nepriateľská pechota si ľahla a začala strieľať a hádzať granáty. Fašistické hordy sa snažili dievčatá vydymiť mínometnou paľbou. A hádzať veľa granátov.
  Alla filozoficky poznamenal:
  - S číslami môžete vyhrať voľby, so zručnosťou môžete vyhrať voľby bez vojny!
  Anyuta sa zachichotala a poznamenala:
  - Vojna je oblasť, kde kvalita prevyšuje kvantitu, voľby sú spravidla opakom a toto je anekdota!
  Bojovníci mierne ustúpili, granáty a ich úlomky padali príliš husto. Alla dokonca schmatla hodený darček nohou a hodila ho späť. Granát vyletel a zasiahol nacistov do prilb. A ako to vybuchne...
  Akoby niekde vybuchol ďalší zväzok.
  Alla filozoficky poznamenala:
  - Šťastie je druhé šťastie, úspech je tretie, ale prvá zručnosť!
  Anyuta sa zachichotala a vložila sa do toho:
  - Šťastie je odmenou za odvahu, ale nie za nerozvážnosť!
  Alla vyrazila hinduistovi z koloniálnej armády oko a zasyčala:
  - Kto má šťastie, duša mu spieva!
  Anyuta sa usmial a povedal:
  - Je dobré, keď máte šťastie, znamená to, že Boh vás zachráni!
  Dievčatá boli trochu vtipnejšie. Potom sa nemecký "Lev" predsa len pohol vpred a mína ho vyhodila do vzduchu. Húsenica prebehla výbušné zariadenie a bola roztrhnutá.
  Zranený "lev" sa otočil a vstal... Bojovníci sa tešili a z plných pľúc si spievali:
  -Lev je mrzák v myslení, tiger je zdrojom najrôznejších problémov... Na svete nie je nič zaujímavejšie ako človek!
  Anyuta vystrelil dlhý rad, práve keď sa cudzia armáda vzbúrila a spievala:
  Máme rakety a lietadlá,
  Najsilnejší ruský duch na svete...
  Najlepší piloti sú pri kormidle -
  Nepriateľ bude rozdrvený na prach a trosky!
  Zdá sa, že "lev" je vážne poškodený. Zamrzla a vypľula ešte pár mušlí.
  Objavil sa šikovný "Panter". Bála sa však ísť hlbšie do pozícií sovietskych vojsk a začala strieľať. Nad hlavami dievčat svišťali mušle. A rozbili trosky a požiare.
  Anyuta pripravil granát na hod, pripravený zachytiť okamih, keď sa fašistický tank priblížil na dostupnú vzdialenosť. Ale "Panther" tiež nie je hlúpy. Nemci vystrelili, umiestnili náboje do šachovnicového vzoru a snažili sa neminúť ani kúsok zeme. A doslova vyhrabali každý kamienok.
  Alla, potľapkajúc sa po holej hrudi, poznamenala:
  - Taktika Krauts je chybná... Dosiahnu týmto spôsobom veľa?
  Anyuta vtipne poznamenala:
  -Kura kluje zrno naraz, ale priberá oveľa rýchlejšie ako prasa, ktoré prehĺta veľké kusy!
  Panther vystrelil viac ako osemdesiat nábojov a po vyčerpaní munície sa otočil a zamieril späť do svojho brlohu. Na jeho mieste sa objavil nový mastodont, Sturmtiger. Stroj zakryl svoju širokú hlaveň uzáverom. Zrejme týmto spôsobom rátajú so záchranou.
  "Sturmtiger" z diaľky strieľal na pozície sovietskych vojsk. Zahrmela raketa. Zem sa zdvihla a ohnivá fontána vyliala prúdy plameňov.
  Dievčatá ledva prežili, boli do značnej miery pokryté prachom. Anyuta bola dokonca mierne omráčená. Dievča sa zrazu videlo jazdiť na koni. A že velí čate, ktorá zaútočila na tatárske vojsko. A s ňou jazdia bojovníci na koňoch. Mongolskí Tatári, ktorí nedokázali odolať úderu, ustupujú a zomierajú po tisícoch pod kopytami.
  Anyuta máva dvoma mečmi a seká svojich nepriateľov. No videnie bolo zrazu prerušené.
  Alla udrela svoju partnerku po lícach, potriasla ňou a povedala:
  - No, to je všetko! Teraz prestaň klamať!
  Anyuta nahnevane odpovedala:
  - Neodpočíval som, ale bojoval som!
  Dievča v zúrivosti vyskočilo a hodilo granát. Darček preletel a narazil do hlavne tanku Lev. Po poškodení auto zvrásnilo svoj ťažký kufor.
  Anyuta z plných pľúc zvolala:
  - Som ruský rytier!
  Alla vystrelila zo svojho samopalu a zavrčala:
  - Chlapec sa zamračil,
  Chcem slúžiť Svätej Rusi...
  Nechajte vyliať more krvi,
  Ale Boh nás bude môcť zachrániť!
  Anyuta spadla na trosky s holým bruchom a hruďou. Práve včas, keď sa jej nad hlavou mihli stovky výstrelov zo samopalov. Dievča vyplazilo jazyk a povedalo:
  - Šialenstvo statočných vojakov je záchranou pre nezrozumiteľných generálov!
  Alla súhlasila:
  - Vojak je statočný, generál vypočítavý, nepriateľ prefíkaný, úspech prichádza len s múdrou odvahou!
  Dievčatá opäť spustili paľbu a solidárne štebotali:
  Letky nad ním
  Huč v súzvuku
  Adolf je silný blázon -
  Rastliny Sodoma!
  Objavil sa ďalší obrnený "Lev". Dvaja vojaci pred ním utiekli, podľa ich tmavých tvárí to boli Arabi. Snažili sa nasadiť reťaz na hák, aby vytiahli predsunutý tank z bojiska.
  Alla a Anyuta vystrelili a súčasne zabili technikov. Bojovníci spievali:
  - Nenič sa a pomôž svojmu kamarátovi, pomôž ostatným dostať sa z ohňa!
  Objavili sa traja černosi. S reťazou sa ponáhľali, ako len mohli, no dievčatá ich tiež zastrelili. Okrem toho Anyuta vystrelila z pištole a pritlačila na psa holými prstami.
  A podarilo sa jej zasiahnuť svojich protivníkov s mimoriadnou presnosťou, akou bola presnosť Robina Hooda.
  Alla poznamenala:
  - Známkou nie je ten, kto trafil úspešne, ale ten, kto minul s neúspechom!
  Anyuta hodila granát bosou nohou a zasyčala:
  - Najpresnejší človek s vidinou dýky môže minúť, ale pre bystrú myseľ je neodpustiteľné, aby minul cieľ!
  Granát zasiahol mínomet a začal explodovať a odpálil míny.
  Áno, Stalingrad nebol pre Nemcov ľahký. Majú v nej strašnú citadelu smrti!
  . 13. KAPITOLA.
  3. novembra Nemci obkľúčili Tikhvin a v samotnom meste sa rozpútali boje. Červená armáda pomaly ustupovala. Väčšinu mesta Baku už dobyli, sovietske jednotky sa sťahujú na polostrov. Jerevan sa stále ledva drží. Stalingrad je na pokraji zničenia.
  Napriek tomu Stalin nariadil, aby sa toto mesto nevzdávalo. Boje sa strhli aj o Astrachaň. V tomto meste sa snažia napredovať aj Krautovci. Všetky prístupy sú silne bombardované a infraštruktúra je zničená.
  Zima sa blíži... A priebeh vojny je čoraz menej predvídateľný. Ale zdá sa, že Stalingrad nemožno držať. Zásobovanie cez Volhu je brzdené tvorbou ľadu a masívnym bombardovaním.
  4. novembra už bolo zabratých deväťdesiat percent Tikhvinu. A Nemci sa priblížili k fínskemu územiu. Sovietske jednotky, ktoré utrpeli značné škody, nemohli zhromaždiť dostatok síl na zastavenie nepriateľa.
  Na stretnutie zaútočili aj Fíni a bábkové švédske jednotky. Použili značné sily.
  5. novembra sa spojila nemecká koalícia a fínsko-škandinávske jednotky. Okolo Leningradu sa tak uzavrel dvojitý kruh. Nové, veľké víťazstvo Tretej ríše.
  6. novembra ešte stále prebiehali boje v severnom sektore. Nacisti chodbu rozšírili. Situácia sa mimoriadne sťažila. V Tikhvine dohoreli posledné zvyšky odporu. Nemci vypálili balistické rakety na Jerevan. Boli zverejnené tri prezentácie. Spôsobil značné škody a obete. Ale nakoniec sa nič nezlomilo.
  Mesto Astrachaň bolo odrezané zemou od zvyšku sovietskeho územia. Situácia sa vyhrotila. Nové nemecké a anglické bojové lode ostreľovali Murmansk. Počas ostreľovania zahynul veliteľ posádky a mnoho dôstojníkov.
  Bolo to ešte horšie.
  A 7. novembra nacisti vtrhli do Volchova a napokon potlačili odpor sovietskych vojsk v Tichvine. Priepasť s Leningradom tak prudko narástla. Bolo jasné, že mesto v obkľúčení len ťažko prežije.
  8. novembra sa konečne uskutočnili dlho očakávané testy tanku Lev-2. Vozidlo malo upravené usporiadanie. Motor, prevodovka a prevodovka boli umiestnené na jednom mieste vpredu a bojový priestor bol umiestnený vzadu.
  S energickým úsilím Nemci pod vedením Porsche vyrobili auto na výročie puču.
  Skutočne, vďaka nižšej siluete, pri zachovaní výzbroje a pancierovania Leva, sa hmotnosť vozidla znížila na šesťdesiat ton, s motorom o sile 1200 koní. Bojové testy ukázali, že výsledkom bol úplne prijateľný tank. Presne to, čo potrebujete!
  Kombinácia dobrých jazdných vlastností a brnenia.
  Fuhrer s tým však nebol spokojný. Požadoval posilnenie pancierovania bokov a kormy, ako aj inštaláciu 88 mm kanónu s dĺžkou hlavne 100 EL.
  Ďalším testovaným vozidlom bol E-100. Tento tank sa však ukázal byť príliš ťažký: 140 ton, ale mal vynikajúcu ochranu zo všetkých uhlov a myšie zbrane. Vo všeobecnosti séria "E" sľúbila, že sa stane mimoriadne sľubnou. Nemci zrejme nestrácali čas.
  Predvedený bol aj tank Bars s motorom s výkonom 1000 koní, no Hitlerovi sa vozidlo nezdalo dostatočne chránené.
  Na výročí sa ukázali aj rôzne typy lietadiel. Najmä útočné lietadlá a modifikácie ME-262. A tiež TA-183. Celá paráda techniky.
  Vrátane výkonných plynových odpaľovačov sú schopné zdemolovať celé mestá a dediny.
  Tu sa v skutočnosti predviedli veľmi silné deštrukčné systémy.
  "Panther"-2 tiež prešiel testami, vážil päťdesiat ton, mal čelný pancier so sklonom 150 milimetrov a kanón "Royal Tiger". Bočný pancier bol 82 milimetrov, šikmý. Takýto tank Hitlerovi viac-menej vyhovoval, keďže v boji zblízka dokázal vydržať aj tridsaťštyri.
  Vo všeobecnosti nacisti vyčistili zverinec.
  Uskutočnili sa aj testy stíhačiek Gotha schopných dosiahnuť rýchlosť tisíc sto kilometrov za hodinu.
  Skrátka pustili opasky.
  9. novembra padol Volchov. Situácia dosiahla svoj vrchol. A opäť sa sovietske tanky pokúsili o protiútok.
  Gringeta zamrzla blízko pištole. Churchill 2 stál oproti sovietskym vozidlám a chrlil muníciu.
  Dcéra lorda Jane počítala zásahy. Sovietske tanky pri vjazde do priekopy spomalili. A nemecký zverinec to využil.
  Nicoletta to vzala a zaspievala:
  -Anglický bojovník sa nebojí smrti,
  Pod hviezdnou oblohou nás smrť nevezme!
  Bude statočne bojovať o leva s korunou,
  Nabijem mocný guľomet!
  Malanya súhlasne prikývla:
  - To je nádherné! A budeme aj účtovať!
  Pištoľ pracovala veľmi aktívne. Mušle blikali ako zápalky a vo vzduchu zanechávali obrysy. Áno, boli tam nejaké energické dievčatá. A hlavne presné.
  Gringeta prikývla a poslala náboj na základňu 34 vežičky. Zamrmlala:
  - Toto je smrť! Príde k mojim nepriateľom! A ja viem, že odteraz čaká na fúzatých nepriateľov!
  Nicoletta s úsmevom povedala:
  - Všetky zvieratá sa klaňali fúzatému... Aby ten zatratený zlyhal!
  Gringeta sa znova zasmiala, vystrelila a zasyčala:
  - Môj projektil je najpresnejší. Určite sa tam dostaneme!
  Nicoletta zdvihla ukazovák a povedala:
  - Prásk, prásk - netrafil! Sivý zajačik odcválal preč!
  Gringeta, strieľala, spievala:
  Každý si vyberie sám
  Žena, náboženstvo, cesta...
  Slúžiť diablovi alebo prorokovi,
  Každý si vyberie sám!
  Jane pokrútila hlavou a namietala:
  - Takýmto spôsobom určite nie! Deväťdesiatdeväť percent viery človeka je determinovaných narodením, nie poznaním. Tu patríme k anglikánskej cirkvi... Ale keď sa na to pozriete, na základe čoho? Je to naša voľba?
  Gringeta sa zachichotala a poznamenala:
  - Ja osobne som bol vo veriacej rodine, ale teraz sa čoraz viac prikláňam k ateizmu!
  Nicoletta sa zachichotala a vyplazila jazyk.
  - Ateizmus... To je zaujímavé!
  Malanya filozoficky poznamenal:
  - A rovnako vzdialený od všetkého! Keď neexistuje Boh a žiadne nadprirodzené sily, potom je každé náboženstvo falošné!
  Gringeta prikývla hlavou a ochotne potvrdila:
  - To je ako za komunistov! Prišli s myšlienkou, že všetky náboženstvá sú len fantáziou ľudí. A na tomto postavili doktrínu!
  Malanya skepticky skrútila pery:
  - A čo ich čaká po smrti?
  Gringeta sa mäsožrave uškrnula. Vystrelila náboj, rozrezala trup ďalšieho sovietskeho tanku a odpovedala:
  - Tu sa dá veľa vymyslieť... Aj vzkriesenie mŕtvych mocnosťami vedy!
  Malanya s úsmevom pripomenula:
  - Čítal som knihu o svete budúcnosti. Tam už existuje vesmírne impérium. Neexistuje smrť, staroba, choroba. A samozrejme hlad... Pravda, väčšina obyvateľstva prácu nemá, ale je jej dosť pre všetkých.
  Napríklad autá sa rozdávajú zadarmo. A existujú elektronické stroje, pomocou ktorých komunikujú s celým svetom.
  Nicoletta celkom vážne poznamenala:
  - Pokrok sa rýchlo rozvíja. Pozrite sa na tieto tanky... Ako pokročili a stali sa vyspelejšími. Napriek tomu sa Churchill-2 nemôže porovnávať s Matildou.
  Malanya súhlasila:
  - Áno, tanky pokročili... Toto je šik!
  Zlyhal ďalší útok sovietskych tankov a bola prestávka.
  Nemci v dňoch 10. a 11. novembra uskutočnili malé útočné operácie, ktoré zarezávali na severe.
  Sovietske jednotky sa pokúsili o protiútok severne od Stalingradu, ale mali malý úspech. Posledné domy v meste už vydržali. Zničený v rovnakom čase, na zem. Ale zatiaľ Stalin nariadil vydržať až do konca.
  Mesto Baku je takmer dobyté. No ropné vrty horia a rozpútali sa medzi nimi boje. Nemci neustále bombardujú.
  Bitky v Astrachane vrcholia...
  Turci začali 12. novembra útok na Jerevan. Nápor bol odrazený. Osmani utrpeli straty. Ale opäť vystrelili. 13. novembra Nemci obsadili posledné štvrte Baku - oznámili dobytie mesta. Len na polostrove sa stále bojovalo a obloha bola čierna od horiacich studní.
  14. novembra začali nacisti útok na Murmansk. Použili delostrelectvo a letectvo...
  Stalingrad bol v plameňoch, ale presunuté sovietske posily umožnili ešte vydržať. Hoci len na okraj mesta a za cenu kolosálnych strát.
  Počas útoku na Murmansk sa zhromaždila veľká armáda bojových lodí a dorazili aj lietadlové lode. Mesto bolo stlačené ako plazmový valec. A bombardovali a ostreľovali.
  15. novembra sa začali sťahovať fašistické jednotky, ktoré zaútočili na mesto, jediný prístav bez ľadu v Severnom ľadovom oceáne. Bitiek sa zúčastnili "myši" a dokonca aj tank "Rat", ktorý chceli nacisti vyskúšať v praxi.
  "Potkana" však trochu sklamala. Najprv sa pohla dopredu a potom uviazla v snehových závejoch. A zastavila sa na okraji mesta. Nemci neboli celkom pripravení na ofenzívu. Ale ostreľovanie neprestávalo. 16. novembra nacisti prakticky dokončili čistenie horiacich ropných vrtov. Časť polostrova však bola pre nich neprístupná kvôli požiarom, ktoré prerástli až do siedmeho neba.
  17. novembra nacisti dobyli poslednú vetvu delty Volhy a tým dôkladnejšie zablokovali Astrachaň. Baku je už dávno odrezané.
  Jerevan bol tiež napadnutý. Mesto je na kopci, veľmi výhodné na obranu, ale je ťažké ho zaútočiť, najmä s tankami.
  Sovietske jednotky 18. novembra opäť testovali silu nacistickej obrany severne od Stalingradu. To oslabilo tlak na to, čo zostalo z ročníka na Volge, ale stálo to značné straty.
  19. novembra Nemci pre veľké straty zastavili útok na Murmansk.
  Posadnutý Fuhrer teda nemohol zo svojej pozície vytrhnúť početné úlomky. Plány nacistov ukončiť ZSSR pred zimou zlyhali.
  Najhoršie je, že Japonsko prerušilo svoju ofenzívu kvôli chladnému počasiu a obrovským stratám pracovnej sily. Jediná vec je, že samuraj zvýšil produkciu vlastných tridsaťštyri a licencovaných Pantherov. A v lete by mohli spôsobiť problémy.
  Nemci 20. novembra čiastočne uhasili požiare a vyčistili väčšinu polostrova.
  21. novembra sovietske vojská opäť zaútočili na Nemcov a dokonca prenikli niekoľko kilometrov severne od Stalingradu. Nacisti museli oslabiť svoj nápor a pokúsiť sa obnoviť pozície.
  Súboje, ako sa v takýchto prípadoch hovorí, sú jednoducho na úrovni fracku!
  22. novembra sa nacisti pokúsili o postup v oblasti Turkménska. A po prejdení desiatich kilometrov ich zastavili. Ale 23. novembra, keď priviedli šachové brigády do boja, opäť postupovali. Situácia sa mimoriadne zhoršila v regióne Strednej Ázie.
  24. novembra nenastali na frontoch žiadne výrazné zmeny...
  25. novembra nacisti obnovili útok na Murmansk. Do boja boli vrhnuté nové jednotky. Ale zatiaľ je málo rozumu.
  Prišiel 26. november - jedenásť rokov od volieb do ríšskeho snemu, po ktorých bol Hitler vymenovaný za ríšskeho kancelára.
  Prvýkrát bol na front nasadený najnovší tank E-100.
  Toto bola bojová prax pre takýto stroj.
  Nádrž vyzerala dosť dlhá, takmer sploštená. Vytŕčala z nej dlhá ústia kanóna kalibru 128 mm. A predný pancier je pod uhlom štyridsaťpäť stupňov. A on sám je naklonený zo strán.
  Tank E-100 sa pohyboval vďaka najnovšiemu motoru s výkonom 1 500 koní rýchlejšie ako myš. A mušle sa od neho odrazili.
  A vo vnútri auta sa objavila veselá štvorica Magda, Christina, Gerda a Charlotte.
  Dievčatá porodili deti Fuhrerovi a nechali ich pod dohľadom špeciálnych pestún z SS.
  A práve dorazili na front. Dievčatá sú veľmi vtipné. Vynechali bitky. A tu je len príležitosť dokázať sa. Vezmite si konečne tento severný Sevastopoľ.
  A zaviesť dominanciu Tretej ríše v Severnom ľadovom oceáne. Ako dlho môže byť vojna skutočne naťahovaná? A štyria si myslia: možno sa spolu s nimi môže aspoň niečo zmeniť?
  V blízkosti Murmanska nie je príliš mrazivo - Golfský prúd poskytuje izoláciu. Dievčatá sú v bojovnej nálade. Každá porodila pár - chlapca a dievča! Takže sa môžete tešiť.
  Magda a Christina sa motali okolo zbraní. Nádrž je nová a ovláda sa úplne jednoducho. Zo strán ho chráni 120 mm naklonený pancier plus ďalších 50 mm štít. Takže nemôžete trafiť auto zo všetkých uhlov.
  Dievčatá pískali pieseň. Pri srdci sa cítia skvele.
  Gerda s úsmevom na jantárových perách poznamenala:
  - Teraz máme s Hitlerom spoločných potomkov. Sme členmi kráľovskej rodiny!
  Charlotte sa zachichotala, keď poznamenala:
  - A vpredu sú len nuly!
  Tank "E"-100 sa priblížil k sovietskym pozíciám. Všetko naokolo bolo zničené natoľko, že výstrely od Sovietov sú zriedkavé a zvyčajne z ľahkých zbraní.
  Magda namierila 128mm kanón a vystrelila na sovietsku straku. Medová blondínka spievala:
  - Som tigrica a mám úsmev... A zlý tiger všetkých roztrhal!
  Sovietska štyridsaťpäťka sa odvrátila, niekoľko ruských vojakov zahynulo.
  Magda prala ako mačka:
  - Som superman, moja metóda je jednoduchá... Odhryznem chvost tým, ktorí sú z vlny! A potom sa dievča začalo smiať. No presne ako bláznivá bohyňa.
  Hitlerove prostitútky rozkývali tank. A oni sami vyskočili do auta so šikmým pancierom.
  Potom však bojovníci otočili svoje auto. Charlotte, táto kráska s medenými vlasmi, bude spievať:
  - Cvak, cvak, cvak... Prúd sa valí! Nacistická kavaléria zjedla všetok piesok!
  A potom by sa Charlotte tak smiala... Dokonca začala drkotať zubami. A tank sa opäť otočil. Nemci zbúrali plot z ostnatého drôtu. Stroj, veľký ako Tyrannosaurus rex, odporne zavrčal. A bojovníci sa usmievali na ich roztomilé a mäsožravé tváre.
  Dievčatá nosili a rodili deti od Adolfa Hitlera. A toto už o niečom hovorí. Krásne líšky, no zároveň morálne potvory. Tu rozdrvili sovietskeho vojaka, ktorý spadol pod kolesá. A do zeme zatlačili 76 mm kanón. Jazdili sme po nej. Oceľ bola sploštená. Bojovníci predviedli figúrovú akrobaciu. Škrupiny sa zdali neškodnejšie ako hrášok, ktorým dieťa trasie v hrkálke. Ďalšia zbraň, ktorú E-100 sploštila, bola 85 mm.
  Magda sa zachichotala:
  - A my drvíme Rusov ako ploštice!
  Christina opravila svojho priateľa:
  - Skôr medvede! A medveď je veľké zviera!
  Červená Charlotte dodala a odhalila tesáky:
  - A zubatý!
  Nemecké tanky si prerazili cestu cez obranné línie mesta. Sovietske jednotky bojovali veľmi tvrdohlavo. Všetci sa chopili zbraní. V domobrane bojovali aj desaťroční chlapci. Bolo tam aj veľa dievčat. Všetci obyvatelia sa zhromaždili, ale zbraní nebolo dosť. Masové hrdinstvo bolo zjavné vo všetkom. Priekopníci sa pomocou podomácky vyrobených výbušnín alebo zväzkov granátov priblížili k nacistickým tankom a vrhli sa pod koľaje - umierali za svoju vlasť.
  Tank E-100 bol niekoľkokrát poškodený. Jednému z chlapcov sa podarilo pretlačiť cez ťažkú mínu. Sám zomrel, ale poškodil nemecké auto. Valec praskol a časť húsenice odletela. Veľké vozidlo spomalilo. Potom pár bojovníkov hádzalo zväzky granátov a rozbíjali husté koľaje.
  E-100, ktorý prešiel frontovou líniou, stratil svoju mobilitu.
  Gerda namierila šesť guľometov a zapla ich, keď sa sovietski vojaci pokúsili o protiútok. Desiatky Rusov a zástupcov iných národov Ruska padli, prebodnutí guľkami zo samopalov. Sovietski vojaci sa však rozbehli vpred. Hádzali granáty a zomreli. Niektoré úlomky dosiahli E-100, ale guľomety fungovali správne. A prekliata Gerda je taká presná. A jej náboje takmer nikdy nevyjdú nazmar.
  A ruskí vojaci umierajú...
  Christina strieľala z rýchlopalného 75 mm kanóna, fragmentačných nábojov a strieľala z koaxiálneho guľometu. Ryšavá šelma, ktorá guľkami trhala sovietskych vojakov, zasyčala:
  - Som nositeľ smrti... Sám Satan je môj ryšavý príbuzný!
  Magda nesmelo poznamenala:
  - No, nerob to. Satan je nepriateľom Boha a je odsúdený do ohnivého jazera!
  Christina pleskla bosou nohou o kov a zarevala:
  - A čo ohnivé jazero? Moje vlasy sú ako oheň!
  Gerda s úškrnom poznamenala:
  - Sám Fuhrer nám odpustí akékoľvek hriechy... Presnejšie povedané, samotný pojem hriechu je v podstate zastaraný?
  Magda pokrčila plecami:
  - Chceš povedať, že pojem hriechu je zastaraný...
  Gerda opäť zapla guľomety, čím potlačila zúfalý protiútok ruských vojakov. Guľky ich zabili ako dary z pekla. E-100 v tejto modifikácii je veľmi silne chránený. Až osem guľometov, dva koaxiálne s kanónmi a zvyšok sa ovládal na pántoch. A zasiahli dosť tvrdo.
  Gerda revala s úškrnom:
  - Hriech, to je základ existencie Tretej ríše! Naše náboženstvo je skutočne vierou zvierat!
  Ryšavá Christina, strieľajúca z dela a zabíjajúca ruských vojakov, spievala:
  - Moje láskavé a nežné zviera... Milujem tvoje tesáky, ver mi! Moje pekelné zviera s tesákmi!
  Jednému zo sovietskych protilietadlových diel sa opäť podarilo zasiahnuť valce a zlomiť ich. E-100 sa konečne zastavila. Magda však otravné protilietadlové delo potrestala prekrytím ťažkou náložou. No, koľaje boli prejazdené.
  Gerda sa strhla, zavolala ťahák a spýtala sa:
  - Vytiahnite nás, prosím! Umierame! Koľaje sú rozbité!
  Odpoveď prišla okamžite:
  - Bude ťahák!
  Christina spievala s úsmevom:
  - Toto je ťah! Nepriatelia von!
  Magda vystrelila z pištole, ktorú sa ruskí vojaci pokúšali vytiahnuť na priamu paľbu. Rozbil sud a rozprášil sovietskych vojakov rôznymi smermi. Jeden z vojakov bol roztrhnutý na polovicu a zápasil v agónii.
  Blonďatá Christian sa prekrížila, zdvihla oči k nebu a modlila sa:
  - Odpusť mi, Pane! Za nedobrovoľný hriech a vraždu!
  Christina sa zachichotala a poznamenala:
  - Nie, to nemôžeš! Musíš byť pevný ako skala! Buďte pre nás skalou!
  Magda sebavedomo odpovedala:
  - Je len jedna skala - Ježiš Kristus!
  Červenovlasý diabol štekal:
  - Ježiš bol pacifista! A našou vierou a povolaním je vojna!
  Tank E-100 bol zdvihnutý do vleku a odvlečený smerom k nemeckým pozíciám. Gerda s úsmevom snehovej kráľovnej poznamenala:
  - Valce sú najzraniteľnejšou časťou nádrže. A s tým musíme bojovať!
  Charlotte pokrútila hlavou.
  - Nemôžete zakryť celé valce štítmi. Nie je to možné, pretože niektoré trate budú stále otvorené!
  Magda navrhla:
  - Čo ak urobíme valčeky malé a bez palety?
  Červenovlasý diabol sa zachichotal a ukázal perleťové zuby:
  - Ako im dať väčšiu rýchlosť?
  Magda sa trela holou podrážkou o kov a navrhla:
  - Čo ak použijeme elektromotory?
  Charlotte si stiahla brucho a vykrútila krk:
  - Možná možnosť... A nádrže budú horieť menej!
  Magda s plačom povedala:
  - Keď sa dostaneme do pekla, bude horieť a horieť ako fakle!
  Červenovlasý diabol zavrčal:
  - No, tak... A anjeli sú stvorení z jasných plameňov! Buďme anjelmi!
  Christina to vzala a ohlušujúco zaspievala:
  - Nie som anjel, ale len diabol, ale pre ľudí som sa stal svätým.... Nepriatelia dostanú svoj účet pod mučením takej nadpozemskej bolesti!
  Dievčatá stíchli... Stormtrooperi sa točili na oblohe a kanonáda dunela. A bomby stále padali a padali... Ako skutočné krupobitie ničenia a skazy.
  Murmansk horel a ľudia umierali. Nemci dokonca odpálili balistickú strelu. Nie veľmi účinná zbraň. Z Yu-488 by bolo jednoduchšie zhodiť päťtonovú bombu, bolo by to presnejšie a lacnejšie.
  Christina ako prvá vyskočila bosá do snehu, keď tank odviezli na náhradné parkovisko. Tam začali odborníci vykonávať opravy. Dievčatá sa presťahovali do teplého domu. Ľahli sme si na matrace. Gerda a Charlotte začali hrať vreckový šach.
  Magda a Christina začali cvičiť brušáky, aby im počas tehotenstva vyniklo bruško a neochabovalo. Krásne bojovníčky, ktoré sa trasú v bedrách. Ešte čerstvé, no ide o ženy, ktoré porodili deti. A umieranie teraz nie je také strašidelné - je tu niekto, kto pokračuje v rodinnej línii! Aj so semenom takého svinstva ako Hitler.
  Ale dievčatá z práporu SS Tigrica, Fuhrer, je naozaj niečo ako Boh. A už nie pohanského boha, ale niečoho Všemohúceho a vo svojej genialite nepochopiteľného.
  Gerda zahrala King's Gambit a vyvinula silný útok. Charlotte sa tvrdohlavo bránila. Došlo k výmene úderov. Všetko sa to ale skončilo vzájomnou deštrukciou a remízou. Potom Magda a Christina začali hrať šach. A Charlotte a Gerda začali robiť brušáky a kliky. Dievča sa aktívne udržiavalo vo forme.
  Magda, hrajúca a strkajúca svojho súpera, filozoficky poznamenala:
  - Ale aj tak je to zvláštne...
  Christina sa spýtala s nevinným úsmevom na perách:
  - Čo je zvláštne?
  Blonďatý superman odpovedal:
  - Skutočnosť, že bieli sú farbami dobra, ale sú to tí, ktorí začínajú vojnu ako prví!
  Červenovlasý diabol racionálne poznamenal:
  - Ale prinášame aj dobré... Ale boľševici zaútočili ako prví na Rusko!
  Magda odpovedala smutným tónom:
  - Ale pred nami všetko kvitne, za nami všetko horí...
  Christina zvonivým hlasom dodala:
  - Netreba kňučať! S nami je ten, kto za nás rozhodne o všetkom!
  Gerda pokračovala v speve:
  - Veselí, nie zachmúrení, vráťme sa domov - plavovlasí športovci nám budú odmenou!
  Potom celá štvorica vybuchla od smiechu... Objavil sa dospievajúci sluha a rozdával dievčatám chlebíčky s maslom, syrom, klobásou a sušeným ovocím. Dievčatá jedli a boli vyčerpané v teple. Krásky si zdriemli. Je to dobré, keď ste mladí a zdraví - môžete ľahko zaspať.
  Nasledujúci deň, 27. novembra, bola E-100 obnovená len čiastočne. Dievčatá sa do ofenzívy nezapojili. Ale len v bikinách sme išli behať naboso cez záveje. Pozerali na nich ako na bláznov, pobehovali v zime takmer nahí. Ale dievčatá sú vo všeobecnosti akrobacie. Sú to výnimoční ľudia budúcnosti!
  Gerda sa ujala vedenia. A nie bosé dievča Gerda, ktoré bolo v Andersenovej rozprávke. Ale aj odvážne a ostrieľané. A zároveň sa z nej stala rodená vrahyňa. Rýchle dievča so silnými svalmi.
  Všetky štyri dievčatá sú však dobré. Ubehli rýchlym tempom päťdesiat kilometrov a vrátili sa späť. Potom sme robili sériu cvičení, spievali a hojdali sa. Trochu sme si precvičili streľbu.
  Až na druhý deň bol tank E-100 opravený. No to nie je také zlé. Toto superťažké auto malo navyše originálne usporiadanie valčekov, odlišné od šachovnicového usporiadania, čo síce zvyšovalo jazdný výkon na snehu, ale opravárom zo zvyku spôsobovalo určité problémy. Aj keď je jednoduchšie namontovať E-100 ako Tiger alebo Panther.
  28. novembra sa nacistom podarilo preraziť v Murmansku o niečo hlbšie. Ale odpor sovietskych vojsk je jednoducho nepochopiteľný. A ani šestnásťpalcové granáty z bojových lodí Británie a Nemecka nedokázali zlomiť vôľu obrany.
  Ale nacisti stále postupovali. Tank E-100 počas dňa prekryl pár blokov, no opäť poškodil koľaje. No tentoraz oprava trvala len pár hodín. 29. novembra sa dievčatá z Terminátora zrazili s tankom KV-3. Sovietske vozidlo niekoľkokrát zasiahlo čelný pancier, ale náboje sa odrazili od svahu. Magda zasiahla späť do ruského tanku a spôsobila, že zhorel ako hromada naskladaných fakieľ.
  Christina sa spýtala svojho partnera s posmešným úsmevom:
  - Nie je ti tých Rusov vôbec ľúto?
  Magda úprimne odpovedala:
  - Ľutujem všetkých, aj tých, ktorí nie sú hodní súcitu!
  A dievča si ťažko povzdychlo a obrátilo oči k nebu. Bojovníci sa snažili konať čoraz opatrnejšie. Aby sa nerozptyľovali opravami. 128 mm a 75 mm delá fungovali ako somári. Tank však stále utrpel poškodenie.
  Jedna zo stien vybuchla a spadla na auto. Pancier bol poškriabaný a mierne preliačený.
  30. novembra nacisti postúpili ešte ďalej. Miestami sa dostali aj do centra mesta. No v ten istý deň dobre mierený výstrel zo štyridsaťpäťky poškodil ústie hlavne 128-milimetrového dela a dievčatá boli nútené opäť začať s opravami. A zrejme aj dlhšie.
  Potom sa štvorica rozhodla bojovať ako jednoduchá pechota namiesto tanku. Krásky sa snažili bojovať, bojovali len v bikinách. No dievčatá v tomto polonahom stave v mraze vydržali stáť len pár hodín a potom sa utekali zohriať.
  Gerda sa zahrabala do snehu, strieľala z najnovšej útočnej pušky MP-44 a celkom aktívne zabíjala ruských vojakov. Tu je bosé dievča s bielymi vlasmi, ktoré zasiahlo plukovníka Červenej armády do hlavy. A ona povedala:
  - Nie, stále som Árijec!
  Charlotte, ktorá postupovala z druhej strany, sa zachichotala:
  - Si bojovník, ktorý prináša smrť svojim nepriateľom. - Potom to ryšavé dievča s holými nohami vystrelilo na majora a trafilo ho rovno pod oko. Dosť vycenila zuby. - Vidíš, nestrieľam horšie!
  Gerda vybuchla, dokončila komsomolca a kapitána ruských vojsk, sučka ukázala zuby:
  - Áno, strieľaš, ale videl som! Ako motorová píla!
  Charlotte hodila úlomok skla holými prstami. Zasiahol poručíka ruskej armády do krku a zaštebotal:
  - A tu som, hrám sa so sklom!
  Gerda bežala po snehu a zanechávala bosé, pôvabné stopy. Ponáhľala sa zohnúť sa. Potom sa tigrované dievča prevrátilo a urobilo salto. Otočila sa a posunula hlavu smerom k brade sovietskeho vojaka. Vypľul krv. Gerda bosými nohami stlačila hrdlo a uškrtila Rusa.
  Ryšavá čertica Charlotte udusila priekopníka. Takto sa ukázali byť dievčatá škaredé a zlé.
  Magda zabila aj ruských vojakov, ale deťom neublížila. Nie, nikdy nezdvihne ruku na dieťa. A vo všeobecnosti jej prelievanie krvi neprinieslo potešenie. Ale aj tak je to tigrica z práporu SS a musí plniť rozkazy.
  Christina teda hodila dýku po chlapcovi, ktorý vyzeral asi na dvanásť rokov. Naozaj kruté. Nie, dospelí by nemali zabíjať deti!
  Magda sa prekrížila a zašepkala:
  - Pane, odpusť mi! Hnusíš sa mi, ale vojna je vojna!
  A blondínka vystrelila na ruského ostreľovača, ktorý spadol, zasiahnutý presným zásahom do koreňa nosa. Bohužiaľ, objavila sa slávna štvorica. Dievčatá najskôr zabili Britov a čiastočne Američanov, ale teraz sa ujali
  Rusi. Takéto sú chrapľavé úškľabky druhej svetovej vojny. Úsmev, ktorý ukazuje tie najskutočnejšie a najostrejšie tesáky!
  Christina si trela bosú nohu o drevo, stále jej bolo chladno a poznamenala:
  - Je to nechutné? Čo chceš od ryšavých čarodejníc!
  . 14. KAPITOLA.
  Nemci postupne zmrazili aktivitu. Vrátane letectva - a vynútene kvôli zhoršujúcim sa poveternostným podmienkam. Úlohy stanovené deň pred ofenzívou nebolo možné úplne splniť. Je pravda, že Kaukaz je prakticky zachytený. Ropné pole Baku je pod kontrolou. ZSSR prišiel o najväčší zdroj ropy. Pravdaže, samotní Nemci ešte musia tráviť čas obnovou studní. Zajatá bola aj Karélia, Archangelsk a časť severného pobrežia. Leningrad je úplne odrezaný od komunikácie so zvyškom Ruska. Niektoré ďalšie územia sú zachytené v strede. Polovica Turkménska je tiež obsadená. Japonsko obsadilo celé Mongolsko a tiež sa vklinilo do Strednej Ázie a čiastočne vytvorilo predmostia za Amurom v oblasti Usuri. Pravda, samurajom sa to podarilo o niečo menej. Vladivostok je úplne zablokovaný a je pod paľbou.
  Do Moskvy zostáva dvesto kilometrov. A Nemci teraz môžu strieľať na hlavné mesto balistickými raketami a bombardovať prúdovými lietadlami. Ale v zime a chlade stratil Wehrmacht schopnosť vykonať ďalšiu ofenzívu. Navyše, koloniálne jednotky: Indovia, Afričania, Arabi sú veľmi chladní. A stratili väčšinu svojej bojovej účinnosti. Bol by hriech nevyužiť takúto situáciu. Červená armáda síce utrpela obrovské straty a bola tiež značne vyčerpaná.
  Generálny štáb sa totiž rozhodol, napriek všetkým ťažkostiam so zásobovaním a strate Kaukazu, uskutočniť v zime niekoľko veľkých útočných operácií. Aj keď sa fašisti v zime neodvážia vystrčiť nosy, prichytíme ich a rozdrvíme.
  Alebo vás v každom prípade prinútime bojovať v tých najhorších poveternostných podmienkach.
  Náčelník generálneho štábu a námestník ministra obrany Vasilevskij celkom logicky predpokladal, že ZSSR nedokáže vyhrať technologické preteky proti celej Európe a Afrike s Áziou navyše.
  V tomto ohľade bude výhoda nepriateľa, najmä v letectve, rásť len cez zimu. Áno, samozrejme, sovietski konštruktéri už vyvinuli a pokračujú vo vývoji nových, pokročilejších tankov. Najmä T-34-85 s väčšou vežou a výkonným kanónom. IS-2 so 122-milimetrovým kanónom je na ceste. Nemci však nezostanú stáť. Okrem toho ani nové autá nie sú dosť dobré na to, aby porazili leva alebo akékoľvek ťažké auto.
  A je nepravdepodobné, že teraz bude možné dosiahnuť početnú prevahu.
  Ozval sa aj Voznesensky. Vyslovil sa tiež za rýchlu ofenzívu:
  - Po strate Kaukazu zažije naša armáda vážny nedostatok paliva. Presnejšie, už to naplno prežívame. V zime je však denný čas oveľa kratší, počasie je často zlé a zníži sa aj spotreba paliva.
  Ľudový komisár Ždanov sa tiež ponáhľal dodať:
  - Okrem toho naši vojaci a sapéri vyhodili do vzduchu všetky ropné vrty na Kaukaze. To znamená, že Krauti ešte nemôžu používať náš olej. Ale vzhľadom na to, ako rýchlo vedia krutí fašisti všetko postaviť a obnoviť, potom na jar bude ropa z Baku prúdiť do tepien hospodárstva Tretej ríše.
  Stalin zhrnul diskusiu:
  - Koncom decembra zasadíme prvý zimný úder. Jediná otázka je kde?
  Tu už armáda nemala jednotu. Žukov navrhol zasiahnuť v strede a odviesť nepriateľa z Moskvy. Vasilevskij predpokladal, že je lepšie nájsť slabé miesto v Tikhvine. Zároveň pomôžte Leningradu, ktorý dvojitú blokádu nemusí prežiť.
  Rokossovskij sa vyslovil za ofenzívu v smere na Voronež. Objavili sa nápady zaútočiť na nacistov v Astrachane alebo dokonca pri Archangeľsku. Stalin si vypočul všetky komentáre, niečo načmáral a premýšľal.
  Myšlienka odtlačiť nepriateľa z Moskvy vyzerala lákavo a lákavo. V strede sú však teraz fašisti najsilnejší a dobre zakorenení.
  Zdalo sa nelogické útočiť prekročením Volgy, rieka bola veľká a hlboká a úplne prvá fáza operácie by sa pretiahla.
  Útok medzi Donom a Volgou je možný, ale naši tam už porazili a Nemci sú tiež dobre opevnení.
  Vasilevského nápad sa zdá byť najlogickejší. Na severe sú Nemci slabší a ich jednotky majú akosi menej bojových skúseností. Okrem toho bol Tikhvin nedávno obsadený, na rímse boli rozmiestnené nemecké jednotky. Ale je dosť možné, že takto rozmýšľajú aj Krauti.
  Dať všetku svoju silu smerom na Voronež? V konfigurácii prednej časti sa vytvoril balkón, ktorý by bolo veľmi racionálne pokúsiť sa vyrezať, ako šikmý bodliak.
  Niektoré zaujímavejšie myšlienky sú šukat okolo Archangelska. Vzhľadom na to, že Krauti budú musieť prevážať posily cez moria, je racionálne, že v tomto smere je obilie.
  Aj keď je ťažké zásobiť svoje vlastné jednotky, najmä preto, že nacistická ponorková flotila úplne ovláda more. A nové nacistické krížniky vstupujú do služby. Zdá sa, že dokonca takmer postavili predtým potopenú bojovú loď Bismarck. Okrem toho by nová loď mala prekonať rekordnú veľkosť a výzbroj Yamato.
  Aj keď na druhej strane, prečo Krauti potrebujú bojové lode? Hádzať prach do očí celého sveta? Viac znepokojujúce sú údaje o nových typoch zbraní, ktoré sa vyvíjajú v Tretej ríši. Najmä o raketách a prúdových lietadlách, a to je vážne.
  Stalin po malom váhaní schválil plán: koncom decembra zaútočiť na Tichvinskú oblasť a začiatkom januára pocítiť nepriateľa pri Voroneži.
  Vo všeobecnosti sa to zdalo logické... Medzitým už polozabudnuté štyri dievčatá pokračovali v hrdinstve na východnom fronte. Gerda a Charlotte a Christina a Magda von Singer - po pauze spôsobenej tým, že všetky otehotneli takmer súčasne; potom porodili zdravé deti a vrátili sa na front.
  Počasie bolo chladné a krásky prišli dvadsiateho piateho decembra. Sneží a vietor vám rozfúka kučery. A vybrali si nie najteplejšie miesto pre seba - priamo pri Leningrade.
  Dievčatá v bikinách si po príchode išli zabehať cez záveje. V skutočnosti musia praví Árijci ukázať, že sa neboja žiadneho, ani toho najkrutejšieho prechladnutia. Bežal s nimi ninja chlapec, ktorý pricestoval z Japonska, ktorého všetci volali Karas.
  Toto dieťa sa preslávilo účasťou na špeciálnych operáciách. Príjemné orientálne črty spolu s blond vlasmi zdedenými po neznámom otcovi urobili chlapca veľmi fešákom.
  Dievčatá naňho v odpovedi dokonca robili oči, hoci Karas sa im asi ešte nevyrovná. No odľahčenie svalov beží ako na drôte, takže ani tieto ostrieľané tigrice, ktoré zažili všeličo, s tým nestíhajú.
  Dievčatá po pôrode na tréningovej základni úplne nadobudli formu, no nie každý superman vydrží takéto ľadovcové tempo.
  Christina, ktorá ako Magda, von Singer, dokázala bojovať s Rusmi, poznamenala:
  - Mráz a sneh sú ich hlavným spojencom. A nie je o nič lepší ako Briti!
  Magda správne poznamenala:
  - To by som nepovedal. Rusi sú oveľa silnejší a jednotky takmer nikdy neustupujú!
  Charlotte, ktorá pri joggingu urobila salto, sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale to je skôr slabina ako plus.... Vo všeobecnosti nerozumiem takým metódam velenia a riadenia, ako je vytváranie zátarasových oddielov a popravy veliteľov ustupujúcich jednotiek.
  Samotná bosá Gerda, ktorá sa pri behu prevrátila a urobila si strečing, súhlasila:
  - Samozrejme - pod palicou nezískate dobrých bojovníkov. - Tu sa však blondínka musela so škrípajúcim srdcom priznať. - Ale Rusi bojujú dobre, ak už vydržali dva a pol roka. Chceli by sme ich prežitie!
  Christina si pohŕdavo odfrkla:
  - Hovoríš nám to?
  Gerda sa zachichotala, keď poznamenala:
  - Sme elita! Hlavne Marcel!
  Najlepšie eso všetkých čias a národov, napriek kategorickému zákazu Hitlera, ktorý chcel, aby sa tento symbol neporaziteľnosti sústredil výlučne na učenie - bol predsa generálporučík, napriek tomu sa ponáhľal na front.
  Alebo skôr, Fuhrer mu milostivo dovolil vrátiť sa, ak sa Nemci niekde cítili zle.
  Nacisti, samozrejme, pre každý prípad posilnili obranu a pripravili sa na zimu, ale silne pochybovali, že Rusi budú mať prostriedky na rozsiahle útočné akcie.
  Rozviedka však fungovala. To znamená, že informácie o chystanej ofenzíve na oslobodenie Tikhvina unikli. Navyše, sovietske jednotky začali silnú delostreleckú paľbu, práve v čase Vianoc.
  Zasiahli "Katyushas" a dokonca aj pár prvých vysokovýkonných raketometov "Andryusha". A rev z výbuchov bol taký, že to bosé, poloprimrznuté dievčatá schytali.
  Našťastie majú výborný sluch a oči sa im lesknú.
  Dievčatá sa na seba pozreli a dospeli k záveru:
  - Teraz bojujme poriadne!
  A ninja chlapec Karas povedal:
  - Mojou úlohou bude vstúpiť do Leningradu a vykonať tam prieskum. Si príliš krásna na to, aby si bola skautkou!
  Magda malátne naklonila mihalnice, keď odpovedala:
  - A tebe tiež... A ak sa Rusom zdá tvoj prízvuk zvláštny?
  Karas logicky poznamenal:
  - Keď hovoríte po rusky príliš správne, prezrádza vás to ako cudzinca oveľa silnejšie. V každom prípade som sa rozbehol a poriadne som zatlačil na protivníka z boku...
  Dievčatá sa ponáhľali k svojej nádrži. Sú to predsa testovacie tankery. A vybrali sme si niečo nové pre seba. Presnejšie, dokonca aj dva nové tanky naraz, ktoré treba vyskúšať vpredu.
  A to "Laski", autá s dvoma členmi posádky s veľmi nízkou siluetou. Úplne prvé modely novej generácie tankov, kde to Nemci so zhutňovaním dispozície mysleli naozaj vážne. A nejaké zaujímavé manažérske know-how. Najmä elektrický prevod a umiestnenie prevodovky namontovanej v motore. A pár samotných tankerov skutočne ležalo. Prevodovka a motor boli v tomto prípade umiestnené vzadu a dievčatá sedeli pohodlne na bruchu. A ich nohy stláčali radenie a tlačidlá zozadu a ruky sa im, naopak, pri radení pohodlne pohybovali. Najpolohovateľnejšia sedačka je vyrobená na zákazku a kopíruje tvar ich tela. V skutočnosti neexistuje žiadna veža - ukázalo sa, že ide o samohybnú pištoľ a je taká nízka, že valce sú umiestnené smerom von.
  Pištoľ sa samozrejme nemôže otáčať, ale môže sa trochu otáčať. Samotný bojovník sa rýchlo otáča okolo svojej osi, čím kompenzuje nedostatok veže.
  Magda vysvetlila svojim partnerkám:
  - Tam sú tanky bez veže lacnejšie a nižšie. Tu si môžeme nastaviť výšku, znížiť na 1,2 metra a zvýšiť na 1,5... Takmer ako partizáni sa plazíme po bruchu.
  Vozidlo s hmotnosťou 12 ton malo vynikajúci čelný pancier 82 milimetrov pri uhle sklonu 40 stupňov od horizontály v hornej časti. A ten spodný je veľmi malý. Boky sú menej chránené na 60 milimetroch, no stále prekrývajú samotné valčeky. Motor s výkonom 400 koní poskytuje vynikajúci jazdný výkon. Okrem toho umiestnenie valcov a odpruženia umožňujú nielen znížiť siluetu, ale tiež poskytujú vynikajúcu manévrovateľnosť cez snehové záveje.
  Čokoľvek sa dá povedať, ťažší zverinec, počnúc Pantherom, je oveľa objemnejší a nemotornejší. A na snehových závejoch je to úplne ako smrť.
  Gerda, ktorá sa usadila so svojou dlhoročnou partnerkou Charlotte a chtiac-nechtiac pocítila nepohodlie v stiesnenom, kompaktnom a podlhovastom boxe tanku. Aj keď, samozrejme, musíme vzdať hold, že vozidlo s výzbrojou T-4 a najlepším pancierom si udržalo hmotnosť 12 ton. Blond terminátor poznamenal:
  - Najpohodlnejšie tanky boli Tiger a Lion. V tomto aute sa aj nám dievčatám ťažko otáčame.
  Charlotte odpovedala:
  - Ale tá ochrana... Ako najnovší "Panter", ktorý len v novembri začal vstupovať do armády so 60-milimetrovým trupom.... Pravdaže, čelo je uzavreté lepšie ako u nás so 120-milimetrovými, ale aj tak treba to trafiť. V takom uhle, ako je ten náš, sa 85 mm kanón odrazí aj pri streľbe z priameho dosahu.
  Gerda sa poškrabala chodidlom za uchom, no tento pohyb jej aj tak oprel palec o šikmú strechu a poznamenala:
  - Rusi nás varovali, že sa môžu objaviť tanky s kalibrom 122 milimetrov. Inteligencia nespí!
  Charlotte sebavedomo povedala, nafúkla líca a skrútila ústa hnevom:
  - Naša inteligencia je ako vždy najlepšia. Len my sme boli zavretí v stiesnenej krabici.
  Nový motor s výkonom 400 koní, ako uvádzal návod, bolo možné krátkodobo posilniť zmesou voda-metalón alebo dusík. V tomto prípade sa tank mohol rútiť niekoľko minút rýchlosťou vyše 100 kilometrov.
  Sovietske jednotky urobili prielom tým, že predtým prekopali všetky zákopy a bunkre fašistov. Ale nacisti stiahli väčšinu jednotiek do druhej a tretej línie. Potom sa pokúsili vyjsť v ústrety pechote delostreleckou paľbou a guľometnými radmi.
  Vpredu sa samozrejme pohybovali tanky. Keďže výkonnejší T-34-85 sa ešte nedostal do sériovej výroby, boli napadnuté menšie a mobilnejšie T-34-76. Bez ohľadu na straty vyliezli na zákopovú líniu a využili svoje vynikajúce jazdné výkony na snehu.
  A tu sa snažia reagovať nemecké autá. T-4 už boli prerušené, ale niekoľko z nich je stále v prevádzke. Napodiv, cez snehové záveje sa pohybujú lepšie ako novšie príšery. Okrem toho ho stále musíte spustiť, aby ste odstránili sneh, ktorý sa nahromadil medzi valcami. Je dokonca smiešne, ako Krautovci varia vodu v kotlíkoch a potom ju vylievajú na koľajnice, aby sa z nej odlepila táto odporná kôrka.
  Dokonca aj najlepší nemecký tank "Lev" trpí takýmito valcami. Pravda, v samotných úpravách s tým Francúzi už počítali a ich auto je schopné prekonať aj tridsaťštvorku... Ale takto jednoducho povedané len podmienečne.
  Ale pár nemeckých tankov sa pohlo... Ale zvyšok, ako to môžem povedať... Na vrchole! Je pravda, že z "leva" sa tvrdé tankery pokúšajú zasiahnuť T-34-76 z veľkej vzdialenosti. Treba poznamenať, že vzhľadom na krehkosť pancierovania liatej veže sovietskeho dizajnu, bohužiaľ, existuje šanca zasiahnuť.
  Nedostatok legujúcich prvkov je taký akútny, že aj 50 mm delá Kraut sú nebezpečné. Zásahy z malého 37 mm kanóna však spôsobujú aj zrútenie a zhadzovanie pancierovania alebo praskliny v trupe a veži.
  Relatívna zraniteľnosť "tridsaťštyri" viedla k tomu, že myšlienka opätovného vybavenia "Panterov" výkonnejšou zbraňou bola odložená na lepšie časy. Alebo, presnejšie, najhoršie - ak IP idú do série. Ale zatiaľ sa IS-1 nestal masovou sériou. Ale informácie o IS-2 už unikli. Pretože mnohí generáli už pochopili, že ZSSR je takmer odsúdený na zánik, a nepovažovali za hanebné zradiť vlasť za peniaze. Takže počet špiónov, vrátane tých na generálnom štábe, sa výrazne zvýšil.
  Tu je ťažká modifikácia "Leva" s kanónom 128 mm. Dlhou labkou sa snaží dosiahnuť tridsiatku štvorku... Ale skúste to trafiť.
  Sovietski tankisti sa však rozhodnú zaútočiť na Fritz sami. Aj keď vezmeme do úvahy rýchlosť streľby zbraní Wehrmachtu, je to samovražda.
  "Levovi" sa teda podarilo odtrhnúť vežičku a štyria kamaráti odleteli ako holuby na druhý svet... Ale iné tanky tlačia ešte viac... Teraz sa remeselníci dostali do pozoru, aby nejako posilnili dieselové motory, aby dokáže nádrž zrýchliť aj na krátky čas, ale bez akýchkoľvek zmesí až do 70 kilometrov. Potom nechajte motor pokaziť. Potom však prídu do útoku zúfalí chlapi, u ktorých sa návrat nepočíta. No a čo potom? Ak nemôžete žiť inak, zabudnite na prežitie.
  A teraz, ako démon zo zasneženého sveta, sovietsky tank, ktorý si pre seba vybral najdrahšiu obeť, narazí na ťažkého a smrteľného "leva". Nemecké auto práve začalo opúšťať hangár.
  Úder je silný, hlaveň sovietskeho auta sa ohýba. Lev je dosť nízky a karosérie oboch áut sú sploštené. A potom vybuchne nemecký motor umiestnený vpredu. A oheň začína a nacisti utekajú cez spodný poklop.
  Samozrejme, nie všetky sovietske tanky boli schopné preraziť na dostrel. Fritzove zbrane fungujú a brúsia. Komu sa to však podarí, tvrdo narazí!
  Gerda a Charlotte trochu predbehli svojich priateľov a ocitli sa v dostrele, keď už bolo vidieť sovietske autá. Môžete strieľať, ale je lepšie sa priblížiť. Z piatich kilometrov je ťažké vziať aj krehké brnenie tridsaťštvorky.
  Ohnivá Charlotte filozoficky poznamenala:
  - Vždy je to takto. Nemôžete trafiť z diaľky!
  Gerda namietala:
  - Môžete, ak ste dostatočne opatrní!
  Ale zatiaľ nás situácia neprinútila spustiť paľbu z veľkej vzdialenosti. A ich nabielo natretý tank si sotva niekto všimne. A auto ide tak dobre. Podvozku nemôže nikto nič vyčítať.
  A jazda je plynulá. Sovietske vozidlá sú tiež celkom dobré a už prerazili prvú líniu nemeckej obrany a prebíjajú druhú. A počasie bolo zlé, nastala snehová búrka a vyradili početné lietadlá Wehrmachtu.
  Vzhľadom na početnú slabosť červeného letectva a akútny nedostatok paliva nemôže byť počasie lepšie.
  Nech sa Krauti schovajú. Niektorí z nich dokonca začali mávať bielymi handrami. Hitler bude kaput...
  Gerda vystrelila z dvoch kilometrov. V zásade táto porážka stále nie je istá, ale keď sa pozrieme na to, koľko Nemcov sa Rusom podarilo ochromiť, tak čo očakávať. Tridsaťštyri sú navyše ešte menej húževnaté ako na začiatku vojny a ešte nestihli vyvinúť nové ložiská. Takže...
  Blonďatá terminátorka bola veľmi znepokojená, keď stlačila spúšť pištole. Už stratila návyk na bojovú streľbu - okrem útoku na Murmansk, aj keď počas tehotenstva, ako aj prvých mesiacov svojej vlády pokračovala v cvičení na strelniciach a cvičiskách. Ale očividne je ľahšie bojovať v bikinách a naboso, stanete sa jedným so strojom... Strela zasiahla a zdeformovala vežu... Nie, nezačala horieť, ale môj priateľ bol aj tak nútený zastaviť. A teraz ďalšia obeť...
  Charlotte šepká:
  - Kto je zvyknutý bojovať o víťazstvo. Pôjde s nami do hrobu... - vystrelila Gerda a opravil ju ryšavý bojovník. - Alebo lepšie povedané, všetci spolu privedieme svojich nepriateľov do hrobu.
  Snehulienka Terminátor nahnevane prerušil:
  - Áno, žiadna inšpirácia, nenechajte sa rozptyľovať piesňou!
  Charlotte prosila:
  - Spievajte si sami! Si taký schopný!
  A Gerda, vedúca oheň, začala spievať;
  Vlasť a armáda sú dva piliere,
  Na ktorom spočíva planéta!
  Naša krajina ťa ochráni svojimi prsiami,
  Vašu armádu ohrievajú všetci ľudia!
  
  Mraky sú chladné a svetlo horúce,
  Guľomet drgol vojakovi rameno!
  Sme s vami navždy, naša vlasť,
  Vykopme hrob protivníkovi!
  
  Áno, niekedy je tvár šťastia krutá,
  Guľka sa pokúša preraziť naše srdce!
  Trochu ustúpil a bojovník zomrel,
  Pane, otvor hrdinom dvere!
  
  Na bezodnom nebi máme mier,
  Raj, blažený bojovník nežiari!
  Nosím so sebou mier vo svojej vlasti,
  Naše deti ochutnajú ovocie víťazstva!
  Kým Gerda spievala, porazila ďalších deväť tankov, čím si výrazne zlepšila skóre.
  Potom Charlotte začala spievať:
  Zvodné hviezdne výšiny,
  Dostanú vás do nekonečných diaľok!
  A naši ľudia zo sveta myšlienok,
  Sen o lietaní na Ikare!
  
  Môj pohľad je upretý na oblohu,
  Guľa sa ťažko dotýka..
  Od prvých skrutiek Archimedes -
  Ich hobľovanie bolo zdĺhavé a únavné!
  Tu dievča neodolalo a začalo mieriť a strieľať... Sovietske tankové posádky nevenovali výstrelom pozornosť, hoci sa pridalo aj Magdino samohybné delo. Napriek tomu v snehovej búrke skutočne nevidíte, kde, čo a ako naráža. Navyše sa oba tanky potopili a stali sa takmer na nerozoznanie od záveja. A nová zbraň bola viac neviditeľná a na konci bol tlmič s výstupom svetla. Toto je najzákernejší stroj, ktorý Fritz mal.
  Karas, ktorý v tej chvíli visel na boku, od vzrušenia spieval:
  - Ak sa ženy bijú, je lepšie sa nebiť!
  Zdalo sa, akú škodu môžu spôsobiť dve autá s hmotnosťou len dvanásť ton? O všetkom však v tomto prípade rozhoduje personál. Dievčatá prakticky neminuli, aj keď nie všetky zásahy boli osudné. Tri alebo štyri naklonené pancierovanie po tridsaťštyri spôsobilo odraz, asi tucet nárazov viedlo k rôznym stupňom poškodenia vozidiel, ale takého druhu, ktorý sa dá ľahko opraviť v teréne. Ale asi päťdesiat sovietskych vozidiel nekvalitného pancierovania bolo vážne poškodených.
  Napríklad veliteľova tridsiatka začala zvracať, keď munícia vybuchla. Veža bola hodená ďaleko a hlaveň sa otáčala ako volant. Ľudia tiež zomreli.
  Sovietske posádky tankov si neskoro uvedomili, že sú bodnutí a pokúsili sa o protiútok.
  Tigrované dievčatá sú veľmi stiesnené, ale strelivo 82 nábojov je celkom porovnateľné s Pantherom. Hoci náboje spočívajú na nose a dievčatá sa o ne škrabú lakťami. Zatiaľ je ale stále z čoho strieľať a pri priblížení je jednoduchšie zasiahnuť Rusov.
  Gerda sa veľmi rýchlo prekríži a posiela ďalší tank na šrot a zašepká:
  - Bože odpusť mi! Sú to odvážni chlapi, ale jeden z ich veliteľov je úplne šialený!
  Charlotte si to všimla a hystericky zašepkala:
  - Ak nás nalodia, je koniec!
  Skutočne, tridsiatka štvorka vystrelila v pohybe, bola zahalená dymom a triasla sa od šoku. Samozrejme, ich zásahy sú zriedkavé, výstrely sú nepresné, ale tank hučí.
  Čelo je stále perfektne chránené a pancier, čo sa dá povedať, je kvalitný, tmelený. To znamená, že povrch so zvýšenou tvrdosťou poskytuje vynikajúci odraz, rovnako ako skákanie králika.
  Ale vo vnútri je to stále strašidelné, je to ako liezť do bubna a udrieť ťažkými palicami.
  Je pravda, že kabína bola veľmi horúca od hitov, ale keď ste v bikinách, je to príjemné aj po ponorení sa do snehových závejov. Ale oveľa nepríjemnejšie je, že sovietsky granát zasiahol pravú zásteru valca. To je pre jazdný výkon auta ako páčidlo pod oko. Aj keď, ak si uvedomíte, že valce nie sú rozložené, ale samostatný vozík, potom sa nádrž môže stále pohybovať. Otoč sa a odíď. Toto sa malo urobiť skôr. A tak je ochrana kormy slabšia. A uhol sklonu je menší. Ak zasiahne, môže preraziť. Ruské zbrane nie sú také slabé.
  Gerda zašepkala a opäť uvoľnila dar podsvetia z ich poloautomatickej zbrane:
  - Ale Pasaran!
  Hoci toto slovo, či skôr motto španielskych komunistov, vyzerá pre nemeckých tigrích bojovníkov úplne nevhodne. Koniec koncov, nacisti bojovali na Francovej strane. Aj keď niekedy vojaci ochotne prevezmú techniky iných ľudí.
  Charlotte pri streľbe mierne otočila samohybné delo Laska a deštrukcia pravého valčeka nábojnicou im v tomto smere robila problém.
  Sovietske tanky sa cez záveje nerútili tak rýchlo ako po diaľnici, no aj tak ich rýchle skoky prekážali v ich miere a boli rýchle.
  Tu sa granáty strieľajú na nulovú vzdialenosť.
  A Gerda páli v najvyššej rýchlosti, poriadne sa zapotí. Šikmé brnenie
  dáva odrazu do čela, ale ak ich zasiahnu po stranách...
  Charlotte zakričala:
  - A aj keby som skončil v hlbinách pekla, do kolísky sa už nevrátim!
  Dievčatá, strieľam až do konca, ale škrupiny sa ponáhľajú zo strán a prepichnú sa a rozbijú valčeky. Pancier praskne a auto začne horieť.
  Gerda sa rozhodla:
  - Odpálime autá a odídeme!
  Charlotte s úzkosťou zvolá:
  - Chceš hádzať železo?
  Gerda rozhodne hovorí:
  - Sú dôležitejšie veci ako kov, napríklad rámy!
  Charlotte vytrhne malú filmovú kameru a kričí:
  - Ale naše činy budú navždy zaznamenané!
  Gerda holými prstami otočila pákou, ktorá spúšťala výbušniny schopné rozbiť experimentálny tank. Tigrej dievčine bolo veľmi ľúto zničiť takéto umelecké dielo, no kam by mohla zájsť, ak by inak sovietski vojaci, ktorým nemožno odoprieť odvahu, ukoristili unikátne technológie.
  Preto vyhodili do vzduchu Lasku a ponorili sa do snehovej záveje, aby zachránili svoje jedinečné životy.
  Magda von Singer a Christina tiež nechceli ustúpiť a ich auto bolo roztrhané na kusy presnými zásahmi granátov. Toto je osud - nemilosrdný Pallas akejkoľvek vojny. Keď musíte ustúpiť, opustiť svoje srdce. Dievčatá však bojovali obratne a podarilo sa im spotrebovať takmer všetku muníciu. Ale teraz sa museli zahrabať ako hady v snehovej záveji a pokúsiť sa vysedávať z neúprosných sovietskych zbraní.
  Keď ste spotená a v bikinách, liezť do hlbín snehu nie je práve najpríjemnejšia predstava. Ale ako často v našom svete robíte to, čo vás baví? V každom prípade sa napríklad svetlu vážne podarilo opáliť chodidlá Kristiných božských nôh, ktorá strieľala do konca. To však dievča ešte viac nahnevalo a zakričalo:
  - Česť a odvaha sa nepredávajú na váhu!
  Magda, ktorá bola tiež popálená a dokonca aj jej opálená pokožka bola pokrytá pľuzgiermi, zvolala:
  - Oheň je teplo, nie oheň!
  Sovietske tanky však túto úlohu uľahčili. V zúrivosti bez zľutovania strieľali na opustené "lasičky", pričom do rozbitého kovu vrazili desiatky nábojov. Zároveň sa časť tankistov vyklonila z prielezov a ako kaskáda vodopádu zakryla samotné nemecké vozidlá a tých, ktorí jazdili sprostosti.
  Magda sa strhla, keď si všimla:
  - Oni, boľševici, sú, samozrejme, odvážni, ale mimoriadne nekultúrni!
  Christina, ktorá vypľula sneh, ktorý jej padal do úst, nečakane prejavila prísnu spravodlivosť:
  - Myslíte si, že naši bojovníci sú lepší?
  Magda vtipne poznamenala:
  - Samozrejme, je to lepšie, keď sme vyhrali. Kaukaz je už náš, potom je Moskva len pár stoviek kilometrov ďaleko... - A medová blondínka prísne odhalila svoje dlhé tesáky. - Alebo chcete niesť prejavy zrady?
  Christina, ktorá už videla všetkého dosť, zdvihla nohou fontánu snehového prachu, zachichotala sa a poznamenala:
  - Niekedy je ticho najstrašnejším druhom zrady.
  Noc, fujavica a snehové záveje dávali štyrom dievčatám veľkú šancu na prežitie.
  . 15. KAPITOLA.
  Súperom navyše nenapadlo prečesávať sneh a hľadať v závejoch bosých čertov. Takže bojovníci, zahrabaní v snehu, sa posadili a sovietske tanky pokračovali a vyvinuli prielom. Hoci viac ako sto áut zostalo ležať rozbitých, zdeformovaných,
  čo má za následok pôsobenie tigrice dievčat.
  Vo všeobecnosti sovietske jednotky v prvých dňoch dosiahli určité úspechy a podarilo sa im výrazne preniknúť do nepriateľských formácií.
  Fritz sa stiahol do samotného Tikhvinu a pokúsil sa získať oporu v meste. Prirodzene, domy a obytné oblasti sú samy o sebe dosť vážnou ochranou pred postupujúcim sovietskym vojskom.
  Odvážnym štyrom dievčatám tigrice sa podarilo ustúpiť do Tikhvinu. Na obranu mesta sa ale museli chopiť samopalov. Ale pre tankistov to nie je práve najpríjemnejšia zábava.
  Charlotte, ktorá strieľala späť z postupujúcej pechoty a posielala na druhý svet ďalšieho červeného vojaka, vyjadrila:
  - No, nie sme my monštrá... A tiež chceme získať poklad!
  Tikhvin utrpel vážne škody aj vtedy, keď mesto dobyli Nemci.
  Teraz sa Krauti postavili na barikády a dúfali, že vybudujú nedobytnú obrannú líniu.
  Gerda spustila paľbu jediným výstrelom - mala sa postarať o svoje nábojnice. Sovietske jednotky stratili priveľa tankov a tak pechota prešla do útoku.
  Samozrejme, nebolo dosť obrnených transportérov sovietskych vzorov. Preto boli vojaci poslaní na porážku. A stretli sa s guľometmi a guľometmi. Štvorica dobre strieľala a šikovne sa schovala na barikádach.
  Gerda, ktorá položila ďalšieho sovietskeho vojaka, spievala:
  - Potrebujeme dosiahnuť úspech vo vojne - inak nebudeme mať zmysel žiť!
  Bitka zúrila po celom meste. A bomby už padali zhora, najmä keď sa počasie citeľne zlepšilo a Krauti dostali náskok.
  Gerda v zúrivosti hodila dýkou ladnými holými prstami a kričala:
  - Naša bitka bude víťazná, inak nemôže byť!
  Charlotte, ktorá strieľala rovnako dobre, dodala:
  - Je len jedno víťazstvo, ale veľké!
  Gerda krátkou dávkou prerušila niekoľkých bojovníkov a dodala:
  - Ale porážka nie je nikdy malá!
  Sovietske samohybné delá strieľali na Tikhvin, poľné a obliehacie delostrelectvo dorazilo o niečo neskôr. Fritz posilnili obranu a tlak vzduchu. Sovietske jednotky zostavili nové lietadlá.
  Vzhľad legendárneho Marseille dramaticky zmenil pomer síl.
  Veľké eso lietalo na ME-309, veľmi silnej zbrani. A doslova zmietol každého, kto mu stál v ceste. Dokonca aj sovietska armáda špeciálne varovala, že sa vo vzduchu objavilo také monštrum.
  Sám Marcel sa v žiadnom prípade nepovažoval za zlého, tým menej za krutého človeka. Veril, že bojom s Červenou armádou iba plní svoju svätú povinnosť voči vlasti. Navyše veľa faktov o zverstvách nacistov mu nebolo známe. A príliš veľa sa pripisovalo vojne.
  Ale je tu prvý superzadok po jeho návrate. Lietajú sovietske bombardéry, útočné lietadlá a stíhačky. Jednoznačne chcú zviesť tvrdý boj pozemným jednotkám Wehrmachtu. Ale to všetko Marcel vidí a zo vzdialenosti piatich či šiestich kilometrov spustí paľbu, ba dokonca aj píska cez nos.
  Sovietske stroje a odvážne esá ešte poriadne nevideli nepriateľa, keď ich lietadlá začali vybuchovať a krídla sa im začali rozpadávať. Marcel strieľal bez mierenia, ale intuitívne. Akoby vopred vedel, kam ktorý pilot poletí a nasmeruje svoje okrídlené monštrum. Tak sa ukázalo, že mladý muž s detskou tvárou zametá okrídlené armády.
  Nový rok, hoci mrazivý, sa ukázal byť horúci. Sovietske jednotky sa zúfalo a vytrvalo napádali a snažili sa dobyť Tichvin. Fritz sa tvrdohlavo bránili a snažili sa zostať v meste, kde ležala tepna zásobujúca nedobytný Leningrad. Okrem toho sme hovorili o prestíži nemeckých jednotiek, ktoré sa ťažko a hanebne vzdávali veľkých miest.
  Našťastie sa počasie zlepšilo a početné nepriateľské bombardéry, najmä mohutný Yu-288, zasiahli pozície sovietskych vojsk a bombardovali komunikácie.
  Sovietske lietadlá Jak-9 a Lagg-5 boli výrazne horšie ako nepriateľ vo výzbroji a rýchlosti. Najmä ME-309 ako drak vyradil slabšie sovietske vozidlá. Nemci navyše vyvinuli taktiku dvojitého otroka, ktorá umožnila efektívne využiť ich početnú prevahu a znížila niektoré problémy s manévrovateľnosťou húževnatých, ťažko vyzbrojených, no ťažkých nemeckých vozidiel najnovších Focke a ME. Okrem toho sa na frontoch začali objavovať prúdové lietadlá ME-262, hoci tento stroj ešte nie je úplne technicky spoľahlivý, ako aj ľahšia, manévrovateľnejšia a lacnejšia modifikácia HE-162. Tento posledný stroj bol jednoduchší na výrobu a technicky spoľahlivejší ako prúdové Messerschmitty. Na jeho obsluhu však boli potrební pomerne vysokokvalifikovaní piloti. Čo trochu znehodnotilo také pozitívne vlastnosti tohto vývoja, ako je nízka hmotnosť lietadla - iba 1,6 tony prázdne, nízka cena a vyrobiteľnosť výroby a najlepšia manévrovateľnosť na svete.
  Ale tie nemecké esá, ktoré ovládali tento stroj, ho chválili. Darilo sa najmä Huffmanovi, pilotovi číslo dva po Marseille, ktorý zostal nedosiahnuteľný. Po prekonaní výsledku 300 zostrelených áut získal Huffman vysoké ocenenie Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi. Jeho taktika dostať sa čo najbližšie a potom zasiahnuť a letieť späť je na HE-162 najpohodlnejšia. Huffman sa teda ukázal ako vynikajúci majster boja zblízka. Aj keď výsledok Marseille 3117 zostrelených lietadiel je stále nedosiahnuteľný.
  Navyše, 2. januára 1944 sa tento legendárny pilot objavil na oblohe a napriek tomu Hitlera presviedčal, pripomínajúc mu, že nemecké jednotky sú v zlom stave a výkonnejšia nemecká technika v snehu zjavne ustupuje. Takže je potrebné zabezpečiť zásobovanie vzduchu obkľúčeným Tikhvinom, kde sa usadili nemecké jednotky, a bombardovať všetky prístupy k mestu.
  Dievčatá tigrice strieľali na zemi a super eso bodovalo na oblohe.
  V prvý deň Marseille uskutočnilo šesť bojových letov a zostrelilo viac ako sto sovietskych lietadiel. Pravda, 4. januára sa počasie náhle zhoršilo... Nastala snehová búrka a do mesta vtrhli sovietske vojská.
  Nádherná štvorica dievčat Terminátor radšej bojovala spolu - plece pri pleci. Tak jedinečne krásne a smrtiace. Kvôli chladu boli nútení obliecť si maskáče a bojovať v bielom.
  Na pomoc dorazil aj ninja chlapec Karas. Nebojácny detský terminátor sa nebál chladu a bojoval len v trenkách. Jeho jediným prostriedkom, ako sa udržať v teple, bol maskovací krém, ktorý pod snehom, ktorý naďalej padal, zafarbil jeho čokoládovú pokožku na bielo a pokrýval všetky ulice. Navyše v boji používal hádzanie veľmi tenkých kovových diskov a meča katana. Ale samozrejme strieľal vynikajúco a z ukoristených zbraní. Dievčatá však neobišli ani používanie automatických pušiek.
  Takéto zbrane sú silnejšie ako samopaly a hlavne spoľahlivejšie. Útočné pušky MH-44 však Nemcov spravidla nesklamali. Do tretej zimy bola dobre namazaná nemecká vojnová mašinéria pripravená. Najmä, dokonca aj v snehovej búrke, Focke-Wulf a ME pomocou kúrenia dokázali sovietskym jednotkám spôsobiť bolestivé, aj keď obmedzené injekcie.
  Gerda vystrelila z ruky a snažila sa nepozerať smerom, kde padali sovietski vojaci. Mnohí z bojovníkov boli veľmi mladí, mali sedemnásť či šestnásť rokov. Pechota bola naverbovaná pri zosuvoch pôdy, pričom shrabali všetky zdroje. Naozaj sa veľa stratilo.
  Ale medzi Krautmi je veľa cudzincov. Najmä Švédsko, v ktorom nacisti vyhrali nedávne voľby a toto bábkové územie je pod kontrolou Tretej ríše. No a ako dobrovoľníci už dorazili dve divízie a štyri brigády zo Švédska. V samotnej krajine sa konajú zhromaždenia a masové pochody požadujúce vojnu. A nosia portréty Hitlera a Karola XII.
  Vstup Švédska do priamej vojny je teda otázkou času. Španielsko a Portugalsko sú už vo vojne, no svoje jednotky posielajú oveľa južnejšie. A teraz v zime sa vo všeobecnosti snažia vyliezť niekde za hrebeň Kaukazu. Brazílsky zbor je očividne pripravený urobiť skok do Strednej Ázie, kde hnutie Basmachi vzbĺkne s novou silou.
  Ale to sú všetko detaily; Vlasovské oddiely bojujú aj v Tikhvine. Títo chlapi nahnevane bojujú, uvedomujúc si, že v zajatí ich čaká strašné mučenie a nevyhnutná slučka. A čo Nemci? Nie však cukor! Aj oni to budú mať ťažké, mnohí na Sibíri zomrú, no napriek tomu ich nebudú vešať bez rozdielu.
  Gerda, ktorá vymenila klip a pokosila vojakov oblečených v sivých kabátoch - Rusi nemajú pre všetkých dosť maskovacích rób, predstavovala si, čo by ich mohlo čakať, keby boli zajatí... A usmiala sa nad možnou sexi, cool dobrodružstvo. Pravda, horšie to bude neskôr na Sibíri. Keď sa k vám dostane tento mráz - plameňometné teplo je ešte lepšie. V púšti si rýchlo zvykli na horúci piesok a behali bosí, no tu to tak nefungovalo. Po pár hodinách v bikinách v mraze sa to začalo triasť a musel som sa zohriať v kúpeľoch. Tam si ich mladíci z elitného práporu SS rozcvičovali telá údermi smrekovej metly. No, a nielen s metlou, samozrejme - existujú vybraní krásni árijskí chlapci, to je to, čo potrebujete!
  Úplne stratili niekdajšiu hanblivosť, alebo možno naopak nadobudli uvoľnenosť ženského macha. Teraz však musia trochu ustúpiť - sovietski pešiaci, ktorí zaplnili prístupy mŕtvolami, sa príliš nebezpečne priblížili a začali hádzať granáty.
  Bolo potrebné prelomiť vzdialenosť, aby nedošlo k pádu pod krupobitím úlomkov.
  Magda dostala malý rez od šrapnelu a ako odpoveď vystrelila osem guliek za tri sekundy. Sovietski vojaci bežali takmer bez zlomenia, len sa mierne zohli a klip našiel obete. Christina tiež odbila osem kôl. Agresívny červený diabol sa vyjadril:
  - K šialenstvu odvážnych spievame pieseň!
  Ale sovietski vojaci sa zrejme rozhodli dokázať, že toto je životná múdrosť. Nemecký útočný guľomet zasiahne zo všetkých síl a zdá sa, že jeho výstrely sú ignorované. Hoci vojaci padajú, tí, ktorí prežili, pokračujú v úteku a dokonca hádžu granáty takmer naprázdno, aj keď to možno urobiť skôr.
  Karas veľmi obratne hádže kotúče, pričom jedným odreže dvoch-troch vojakov. Potom zaútočí svojím mečom, ktorý seká guľomety a pušky - rovnako ľahko ako zápalky!
  Ninja chlapec je ešte veľmi malý, vyzerá na jedenásť alebo dvanásť rokov, ale je taký rýchly... Nemajú čas ho udrieť ani sa brániť. Dieťa od narodenia vychovávali a trénovali, hádzali po dieťati meče, nútili ho rozmotávať a strihať stuhy, namáčať ho do ľadovej diery, nastavovať špeciálne vycvičené mačky. No a ešte oveľa viac, premena geneticky nadaného chlapca na skutočný stroj na smrť. Jeho matka je ninja dvadsiatej piatej generácie, jeho otec je mocný sibírsky čarodejník a ideologický nepriateľ sovietskej, "sovietskej" vlády. Vynikajúca genetika a výcvik s mágiou urobili z chlapca najlepšieho medzi ninjami. A prirodzene, cisár Hirohito, aby ukázal Nemcom, že nie sú najlepší supermani, ale že v Japonsku sú fajn chlapi, poslal chlapca na nemecko-sovietsky front.
  A karas (karas symbolizuje hrdosť a vitalitu samuraja!) sa ukázal ako dôstojný bojovník.
  Napríklad bosými nohami, mierne začervenanými od mnohých hodín v treskúcom mraze, hádže oceľový kotúč tenší ako vlas. A v jeho rukách sú dva meče naraz, aby bolo ľahšie zoťať husté rady nepriateľov. Aký strašidelný je tento detský terminátor, že po prvý raz sovietski vojaci, ktorí boli bezbranní pod údermi mečov a vystrelením diskov, cúvali so skutočným strachom.
  Dievčatá, ktoré zmenili klipy, začali strieľať ešte rýchlejšie, alebo skôr ešte rýchlejšie.
  Mŕtvoly pešiakov boli nahromadené v kopách. Takmer okamžite zamrzli v mraze a hore po nich vyliezli noví vojaci. Takto stúpali a rátali so stratami. Ale ninja vstúpil do bitky a znova, ako keby boli vysielané vlny strachu.
  Takmer celý deň zúril zúfalý útok. Za cenu veľkých strát obsadili sovietske jednotky niekoľko blokov a zatlačili Nemcov na mnohých líniách. Ale slabá delostrelecká podpora - nemecké letectvo v predchádzajúcich dňoch bombardovalo železničné trate, čím ich pripravilo o zásoby a množstvo obetí medzi postupujúcimi jednotkami, prinútilo pechotné hnutie dočasne zastaviť.
  Napriek riziku takejto taktiky boli tanky vrhnuté do boja. Bolo potrebné zlomiť nepriateľa pri Tikhvine, kým Fritz, využívajúc svoju výhodu v technike, neopustil mesto.
  A pri tomto útoku padlo dosť riskantné rozhodnutie - použiť tank IS-2. Vozidlo špeciálne navrhnuté ako prielomový tank. Keďže výkonná zbraň je vďaka nízkej rýchlosti streľby a relatívne nízkej presnosti streľby málo vhodná na boj s tankami iných ľudí, ale dokáže úspešne zničiť neozbrojené ciele.
  Takže aj keď sú tanky v mestských podmienkach samovražednými atentátnikmi, stále potrebujete preraziť pozície hoci aj čelom.
  Ako prvá sa bude pohybovať tridsiatka štvorka. Po úzkej trati sa preháňali pomerne ľahké a nie veľké autá... Zo striech na ne pršali granáty a Molotovove koktaily. Potom explodovali maskované nádrže obsahujúce benzín a napalm. Ale ťažké straty nezastavili posádky tankov ZSSR. Tí, ktorí prišli o stovky áut, vtrhli do centra mesta a tam vstúpili do tvrdohlavej výmeny úderov. Sovietskeho vojaka nevystrašili ani účinné kazety Faust, ktoré zničili slabé bočné pancierovanie tridsiatich štyroch.
  Do boja boli naraz vrhnuté tri tankové armády. Stalin sa dokonca rozhodol opustiť druhý úder v smere na Voronež v záujme rozhodujúceho víťazstva nad Tikhvinom a záchrany "kolísky revolúcie". Aj keď sa palivo vydáva podľa prísneho limitu, na niekoľko hodín jazdy denne sa kaukazská ropa stratí a rozvoj nových polí si vyžaduje čas a peniaze, ktorých ľudské zdroje v sovietskom impériu veľmi chýbajú. zviazaný vojnou na dvoch frontoch.
  Ale Tikhvin je tepnou Leningradu a cestou života, a čo je najdôležitejšie, je symbolom skutočnosti, že sovietske jednotky môžu a sú schopné poraziť početných a dobre vyzbrojených fašistov. Takže nebudeme stáť pri cene...
  Tank IS-2 vyzerá efektne - je tiež podobný tridsiatke štvorke, len veža je posunutá ešte viac dopredu. Samozrejme, samotná hlaveň je hrubá a dlhá, nedá sa porovnávať s T-34-76, ktorá stále dominuje na bojisku. Počas celého januára sa vďaka titánskemu úsiliu nevyrobí viac ako stovka T-34-85.
  Pravdou je, že zraniteľnosť čela veže je zarážajúca - je ploché a nie príliš hrubo pancierované.
  Karas, ktorý hádzal na nádrže malé, ale veľmi silné výbušné granáty, pribehol k dievčatám a navrhol:
  - Vezmeme IS-2 a pôjdeme na ňom?
  Magda túto myšlienku podporila:
  - Samozrejme, poďme sa previezť! Chýbal nám blok na sekanie.
  Gerda varovala chlapca:
  - Tento tank má štyri guľomety!
  Karas žmurkol na dievčatá a všimol si:
  - To je dobré. Čoskoro pechota opäť zaútočí a vy ich pokosíte!
  Magda štuchla do ninja chlapca:
  - Ponáhľaj sa, terminátor!
  Ružové opätky sa mihali ako krídla komára, karatista bežal rýchlejšie ako olympijský víťaz v šprinte. Na začiatok hodil na impozantný IS malú hrudku s dymovým balíčkom. Rozhorela sa reakcia a vyvalil sa hustý dym. Zároveň sa čierne prúdy rozptýlili rôznymi smermi a oslepili guľometníkov.
  Keď Karas zoťal niekoľkých pešiakov, vyletel ako dlažobný kameň vystrelený z balisty a vyliezol na vežu. Použil som špeciálny hák na vypáčenie poklopu a stiahnutie ťažkého veka. Potom je už všetko jednoduché - pár mávnutím dvoch mečov a piati členovia posádky ťažkého tanku rozdelili hlavy. Skočili za ním aj dievčatá, ktoré zhodili kožušinové maskáče a opäť sa ocitli v bikinách. Prečo je počas jazdy teplo v nádrži? Naftový motor s výkonom 520 koní zahrieva kov celkom dobre. Áno, bosé nohy dievčaťa cítia samotné auto oveľa lepšie ako v špeciálnych zimných topánkach s rebrovanou podrážkou zo syntetickej gumy. Nemecká proviantná služba zohľadnila skúsenosti z tuhých zím a vytvorila nové vybavenie, v ktorom v mraze až tak nemrznú nohy. Je naozaj škoda, že Krauti vzali miestnemu obyvateľstvu plstené čižmy a navliekli si ich na seba. Alebo sa zahalili do kožušinových šatiek.
  Karas na rozlúčku pobozkal Magdu na pery a povedal:
  - Tak toto je tank pre teba! Budem bojovať tam, kde viem zabíjať oveľa lepšie.
  Gerda s obdivom pobozkala chlapcovu klzkú elastickú pätu a povedala:
  - Si zázrak!
  Christina dodala:
  - Štandard Árijcov!
  - Viem! - Povedal kocúrik a jedným skokom z pootvoreného poklopu vyskočil do chladu... Potom s rachotom spadlo veko... A dievčatá dostali príležitosť bojovať s nepriateľskými zbraňami. A zbraň je naozaj silná. Len nedávno sa objavil Lev-3, alebo ako sa tiež nazýval "Kráľovský lev" so 128 mm kanónom, je silnejší. Ale tento tank je stále na prednej strane v jednotlivých kópiách. Ukázali to počas oslavy 8. novembra posadnutému Fuhrerovi. Samozrejme, že to ešte nie je v sérii. Mimochodom, IS-2 prechádza prvým zábehom.
  Doposiaľ ani sovietske tankové posádky nevystrelili jediný výstrel, svoj cieľ si zrejme vybrali na istotu.
  Christina sarkasticky poznamenala a otočila mechanizmus:
  - Eh, staré veci... Nie je tu žiadna automatizácia a všetko sa musí robiť ručne...
  Gerda, ktorá zjedla psa pri ukazovaní, poznamenala:
  - A zrak je svinstvo a viditeľnosť je nepodstatná. Nie sú veľmi dobré v mierení na cieľ.
  Magda, ktorá sa dotkla prevodovky bosou nohou a otočila skrinku, poznamenala:
  - A predsa v porovnaní s tridsiatimi štyrmi je tu určitý pokrok. Jednoduchšie je najmä preraďovanie. Kabína je trochu stiesnená, ale viac-menej sa dá pohybovať. Streliva je naozaj málo. Dvadsaťosem nábojov...
  Gerda logicky poznamenala:
  - Na streľbu na obmedzený počet bunkrov to môže stačiť, ale na plnohodnotnú tankovú bitku to zjavne nestačí.
  Charlotte tiež našla v nádrži niekoľko dobrých vecí:
  - Ale guľometná výzbroj je špičková! Štyri guľomety môžu poskytnúť dobrú ochranu. A potom som sa pozrel na túto "myšku" - má len dve "pľuvače" na také auto...
  Christina, ktorá naštartovala motor, potvrdila:
  - To je všetko! Je to zbraň na taký ťažký stoosemdesiattonový tank?
  Magda, ako panter, ktorý zabil byvola, zavrčala:
  - Kurčatá sa smejú!
  Naftový motor ťažko zrýchľuje nádrž. Je vidieť, že IS-2 stále jazdí po diaľnici, no v teréne bude mať vplyv posunuté ťažisko dopredu. Ale nič, pokiaľ si oddýchnete a vyberiete si dôstojný cieľ...
  Magda otvorila vežu tanku, aby mala okolo seba lepší výhľad.
  Ale tu je ďalší IS-2, je dobré použiť takéto tanky masívnejšie. Za ním sú ďalšie tri IS, ale jeden s ľahším 85 mm kanónom. Mimochodom, najnebezpečnejší je, že dokáže zobrať auto čelne a udrie rýchlejšie...
  Magda sa rozhodla strieľať zo vzdialenosti dvoch kilometrov. Prikázala menším tónom:
  - Strieľajte priamo na čelo veže... A... Rozumiete!
  Auto zastalo, plynulý chod nebol a Gerda sťažujúca sa na nekvalitnú optiku, ktorú zrejme vyleštili netrénovaní tínedžeri, namierila hlaveň. Dievčatá pomohli nabiť projektil vážiaci jeden a pol kila. Blonďavá bojovníčka si priložila líce k záveru a snažila sa cítiť mimozemské auto. Koniec koncov, z tejto zbrane, vzor 1931, nikdy predtým nestrieľala. Výkonný, ale zastaraný, so špicatým projektilom, ktorý je citlivý na odraz. Vo všeobecnosti, zbraň, samozrejme, nebola plánovaná pre tanky. Zdá sa však, že protitanková modifikácia 107 mm kanónu vyvinutá v roku 1940 sa ukázala ako príliš nespoľahlivá a bola nútená byť opustená. A tu musíte zasiahnuť cieľ v podmienkach zlej viditeľnosti zo vzdialenosti 2000 metrov. Áno, a pre nepriateľa bude ťažké odpovedať a zasiahnuť, ale...
  Gerda pobozkala záver pištole, rýchlo vyzrela z poklopu, jazykom nabrala za hrsť snehu, prehltla ho, oprela holými pätami o páky a... vystrelila!
  Vydalo to tak veľa, že ma brnelo na zápästiach a lýtkach a páchlo to ako dym.
  Súčasnosť preletela dlhým oblúkom a... IS-2 vpredu zastal, začal dymiť a potom začala vybuchovať munícia...
  Magda radostne odpovedala:
  - Tak sme im to dali! - A logicky, či skôr nelogicky, zamieňanie pojmov, dodala. - Nie človek maľuje zbrane, ale ľudské zbrane!
  Gerda zavrčala:
  - Nabite znova!
  A dievčatá sa napínali... Samozrejme, toto pre nich nie je "tiger", musia sa zapotiť, ale takto je to zábavnejšie, najmä keď stojaca nádrž rýchlo vychladne. Železo je dobrý vodič.
  Druhýkrát Gerda strieľala rýchlejšie a istejšie. IS pokračovali v pohybe a zrejme ešte neprišli na to, odkiaľ delá strieľajú. A zastavenie nie je ruským zvykom. Raz je tu rozkaz... A druhý náboj už suverénne zasahuje cieľ...
  Gerda si olízne pery a prikáže:
  - A tu tretí...
  Až príliš neskoro, štvrtý IS-1 spustil paľbu za pohybu... A napodiv zasiahol, hoci z takej vzdialenosti od idúceho vozidla je to takmer nemožné, ale o všetkom rozhoduje personál! Vzdialenosť pre 85 mm pištoľ je však príliš dlhá, za hranicou priebojnosti. Ale vo veži sa ozvalo veľké hrmenie a predný pancier sa ohol. Gerda poslala ako odpoveď štvrtý "listový balík" s hmotnosťou jeden a pol libry... Čelo tanku IS-1 sa rozdelilo a oranžové jazyky sa vzniesli vysoko k oblohe.
  Dievčatá krásne bojujú... Ten deň bol pre nich šťastný. Ale schopnosti sovietskej armády nie sú porovnateľné.
  Napriek všetkému úsiliu Fritza bol 13. januára za cenu veľkého úsilia a kolosálnych strát odvezený Tikhvin... Jednotlivé nemecké jednotky sa pokúsili vymaniť z obkľúčenia, smerom k nim bol prerazený koridor - šesť nemeckých divízií pri raz s vybranými tankami Lev, snažiac sa zachrániť hrdinskú obranu.
  Chlapec nindža a štyri dievčatá sa predierali v samostatnom družstve v štýle troch mušketierov. Totiž tam, kde sa nedalo potichu obísť bitkou a cez mŕtvoly. Prirodzene, IS-2 sme museli opustiť, no cestou sme celkom nečakane narazili aj na vzácny tank T-34-85, vozidlo, ktoré malo nahradiť zastarané a nedostatočne výkonné delo T-34-76. .
  Vozidlo malo podobný trup a podvozok, ale väčšiu vežu s dlhou hlavňou a hrubším kanónom. Zbraň bola o niečo horšia v penetračnej sile ako Panther, a to z dôvodu nižšej počiatočnej rýchlosti strely a kvality munície. Rozdiel však stále nevyzeral ohromujúci ako 76 milimetrový papier.
  Pre obyčajného "Tigra" je to už nebezpečné, pre "Leva" ešte nie - takže 100 milimetrov je naklonených. Aj keď z určitého uhla sa šanca objavila. Alebo v spodnej časti tela, ale aj chrániče dráhy.
  Tank bol nalodený a zbavený posádky. Vnútri samozrejme tiekla krv. Samotné vozidlo je úplne nové, no muničná záťaž je skromná - iba 35 nábojov. Kabína nie je veľmi priestranná, ale je lepšia ako stará tridsaťštvorka.
  Gerda poznamenala:
  - A tu je veliteľská veža. To znamená, že máme silného konkurenta. Teraz Rusi nebudú takí slepí.
  Magda sa zlomyseľne uškrnula a poznamenala:
  - A Rusi už strieľali dobre, aj keď s horšou viditeľnosťou. Okrem toho sa veža zväčšila a ľahšie sa do nej dostanete!
  Gerda sa tomu nahlas zasmiala:
  - No áno! Toto je najväčší problém našich tankerov a pravdepodobne aj hlavná výhoda tohto tanku! Skúste to, získajte to!
  Charlotte spievala:
  - Raz, dva, päť! "Tiger" vyšiel strieľať!
  Christina zdvihla:
  - Aby ste splnili T-4, nohy vyššie, ruky širšie!
  A tak sa rozbehli na tanku, ktorý sa pohyboval ľahšie ako IS... Gerda si spomenula, ako štyrmi guľometmi zasiahli sovietsku pechotu. Slušne kosili, ale Rusi si ani neuvedomili, kde sa na nich také nešťastie prihodilo. Ale keď vyrazili, pustili sa do útoku, hádzali granáty... Pár z nich napriek slušnej vzdialenosti vyletelo a vybuchlo na vežu. Samozrejme, pre pancier 100 a 90 milimetrov je IS ako peleta pre slona, ale nepríjemne bzučí. Áno, a húsenice môžu byť rezané.
  Musel som teda naštartovať motor a ustúpiť. A potom sa minuli kazety. Pokosili viac ako sto červených vojakov.
  Gerda bola ohromená pohŕdaním sovietskeho ľudu smrťou. Arabi so svojimi sľubmi o háremoch a perlových palácoch nemali ani zďaleka takú oddanosť. Ale to sú ateisti - ľudia, ktorí neveria v posmrtný život a rozprávky o rajských záhradách. A čo ich motivuje bojovať tak tvrdohlavo, keď je výsledok vojny už vopred určený a nie je to nič iné ako besnenie odsúdených?
  Toto je neuveriteľne ťažké pochopiť a pochopiť.
  Aj keď, samozrejme, medzi ruskými zradcami je veľa. Počas šiestich mesiacov svojej existencie vytvorila Vlasovova "oslobodzovacia armáda" šesť divízií a deväť samostatných brigád. Aj keď, samozrejme, je jasné, že byť vojakom Wehrmachtu je jednoduchšie, ako pracovať pätnásť až šestnásť hodín pri stroji za oveľa horšie prídely, ale predsa... Nemecké oddiely zložené z bývalých vojnových zajatcov nie sú z nejakého dôvodu. vidno na prednej strane...
  Hoci Nemcov je v zajatí málo a Sovieti... Zdá sa, že ich je už viac ako šesť a pol milióna. Vlasovitov nemusí byť až tak veľa, aj keď veľa zajatcov bolo rozptýlených do národných divízií a légií kontrolovaných SS. Okrem toho boli niektorí Rusi poslaní do formácií šľachticov a monarchistov.
  Ale v každom prípade sa im podarilo obsadiť Tikhvin, napriek zlepšujúcemu sa počasiu a masívnemu bombardovaniu. Aj keď zaplatili neuveriteľnú cenu.
  Gerda dostala rozkaz a strelila tridsaťštyri z ľahšej hmotnostnej kategórie. Rýchlosť streľby je vyššia, takže sa môžete cítiť istejšie. Raz, potom druhý a nakoniec tretí tank na smetisko...
  Takže musíte byť opatrnejší. V opačnom prípade budú buchnuté tu pri aute, len čelný pancier veže je silnejší a hrubší a formát je takmer rovnaký. Trup je obzvlášť zraniteľný. A medzi ruskými tankermi sú remeselníci. Za taký vzácny tank ako IS-2 alebo IS-1 však slabocha neuväznia. A tridsaťštyri zvyčajného formátu môže byť s obyčajnými stíhačkami. Cez štrbinu vo veliteľskej veži vyzerajú ako papule koní s anténami na papuli. Je dokonca nejako nepohodlné cielene strieľať na takéto krásky.
  Tentoraz je karas vo veži s dievčatami, vybral sa im ako sprievodca a nemôže nechať dievčatá v kotli. Pravda, Magda logicky poznamenala:
  - Môžeme odísť bez streľby alebo provokovania...
  Karas krútil tvárou ako dieťa a plačlivo povedal:
  - Nie - bez streľby to nebude zaujímavé!
  Magda však dievčatá varovala:
  - Spustite paľbu len vtedy, keď nie sú viac ako tri alebo štyri vozidlá. Tento nový tank musíme rozhodne priniesť neporušený našim jednotkám.
  Gerda súhlasila:
  - Tento nový predmet zatiaľ nie je medzi trofejami, čo znamená, že sa nám bude ešte hodiť.
  Dievčatá tigrice pokračovali v love s miernym nadšením. Neboli veľmi úspešní, no k majetku pridali ďalších sedem tankov a päť nákladných áut. Raz sme museli bojovať mimo auta, aby sme získali palivo na natankovanie.
  Stručne povedané, štyria zlomyseľní vtipkári sa dostali z kotla a takmer zomreli od paľby svojho delostrelectva. Na pomoc prišla iba včas vztýčená vlajka s hákovým krížom.
  Teraz prechádzajú cez priekopu a je tu dokonca aj pár kytíc s papierovými kvetmi, ktoré sa dávajú bojovníkom-hrdinkám.
  Oleg Rybachenko, ktorý bol unavený sledovaním tohto posmešného filmu, zakričal:
  - Prečo mi ukazuješ všetky tie prekliate mrchy! Koľkokrát môžete sledovať vraždu ruského ľudu!
  . 16. KAPITOLA.
  Vojna dala Jane a jej tímu šancu nájsť sa v živote. Dievčatá sa preto ochotne zapojili do ťaženia na východ. Prečo nie? To sú peniaze aj sláva.
  Sovietsky tankový arzenál sa príliš nezmenil. Hlavný tank je stále T-34-85. Pancier podvozku a korby zostali zo štyridsiatych rokov. Rovnaký dieselový motor s výkonom päťsto koní, rovnaký 45 milimetrový čelný pancier pod uhlom. Slabšia ochrana bokov trupu, zraniteľná nemeckými nábojmi Faust.
  Inštalovaná bola len väčšia veža s 90 mm čelným pancierom a 85 mm kanónom. Tank je, samozrejme, zastaraný a pre Nemcov nie je vôbec nebezpečný!
  Dievčatá jazdia na aute Goering-5, neskoršej úprave. Bočný pancier sa zväčšil na 178 milimetrov a predný pancier na 250 pod uhlom. Samotná nádrž je vybavená motorom s plynovou turbínou a zrýchľuje Britov na 60 kilometrov za hodinu.
  Jane sa spýtala kanoniera Gringeta:
  -Vidíš dobre?
  Roľnícky bojovník sebavedomo odpovedal:
  - Viditeľnosť je tu vynikajúca! Všetko vidím!
  Malanya sa zachichotala a zaštekala:
  - Rozdrvíme Rusov!
  Matilda sebavedomo potvrdila:
  - Áno, budeme!
  Goering-5 otáčok, zbraň vypľuje náboj. Veža je odtrhnutá sovietskou tridsiatkou. Dievčatá kričia od radosti. Naozaj si myslia, že toto všetko je skvelé. A dokonca je povzbudzujúce, že sovietske tankové posádky zomierajú.
  Jane zaštebotala jemným hlasom:
  - Všetkých vymažeme na popol... A Moskva bude pod nami!
  Keď však nemecký tank narazil na mínové polia, musí zastaviť. Rusi sa veľmi pevne opevnili. A veľa protitankových ježkov. Delostrelectvo aktívne ostreľuje.
  Gringeta frustrovane hovorí:
  - Takto to dopadne... Narazili sme na tvrdý blok!
  Jane odpovedá so zjavnou sebadôverou:
  - Nie, stane sa to až ráno... Poďme cez operu!
  Nemecké bojové vozidlo sa trochu zastavilo. Na oblohe sa objavili prúdové útočné lietadlá a použili sa teletanky. Zrejme sa snažili zničiť mínové polia.
  Vysielačkou ovládali autá s výbušninami. Používali sa aj mobilné plynové odpaľovacie zariadenia. Ohňom a plameňom doslova bombardovali pozície Červenej armády.
  Gringeta s nevôľou poznamenala:
  - Vo vojne je stále viac špiny a menej a menej odvahy!
  Jane s tým musela súhlasiť:
  - Selyavi! Žiaľ, nejako prehrávame!
  Gringeta opravila veliteľa:
  - Skôr nie my, ale naši súperi! Teraz sa dostaneme z mŕtveho bodu a dôjde k boju...
  Nemecký tank strieľal, hoci v skutočnosti nebolo nič vidieť. Jane si trela bosé nohy o seba a spievala:
  - Nemali by sme myslieť zle - určite zmizneme! Existuje cesta von z labyrintu, z akejkoľvek slepej uličky!
  Gringeta s úsmevom štebotala:
  - Kto je veselý, smeje sa...
  Kto chce, ten to dosiahne...
  Kto hľadá, vždy nájde!
  Malanya, spievajúca a žiariaca zubami, dodala:
  - Nech s nami spievajú tí, ktorí sú zvyknutí bojovať o víťazstvo!
  Kanonáda trvala niekoľko hodín a potom sa nemecké tanky konečne pohli ďalej. Stretli sa s nimi sovietske delostrelectvo a protitankové delá rôznych kalibrov. Bolo však cítiť, že penetračná sila zjavne nestačí. Nemci postupovali... Až keď začali strieľať 203-mm kanóny, objavili sa prvé poškodené nacistické vozidlá.
  Jane neisto zašepkala:
  - Pane... Nech ma minie tento pohár!
  Gringueta sebavedomo povedala:
  - Nemôžeš mať dve úmrtia, jednej sa nevyhneš! Takže ak niečo, budeme žiť na druhom svete!
  Malanya sa šeptom opýtala:
  - Aký je ten svet?
  Gringeta povedala nie príliš sebavedomo:
  - Myslím, že je to lepšie ako naše!
  Malanya v odpovedi zašepkala:
  - Nech Boh dá slepým, aby otvorili oči a narovnali chrbty hrbáčov!
  Vskutku, Jane začala uvažovať, aký by ten svet mohol byť. Možno je tento svet ešte iracionálnejší a menej bezpečný. Jane sa zakrútila v páse, pohla bokmi a štebotala:
  - Toto je veľmi zaujímavá možnosť - zomrieť a ísť do ďalšieho sveta! Čo nás tam teda čaká? Stretneme tam tých, ktorí nám boli na Zemi drahí, alebo si budeme musieť nájsť nových priateľov?
  Gringeta pohla psa bosou nohou a zasyčala:
  - Budú nové storočia, dôjde k výmene generácií... Ale meno Lenin nikto nikdy nezabudne!
  A vybuchla do smiechu, ten jej trochu šialený smiech. Bola to bojovníčka-roľníčka, ktorá aktívne pohybovala holými, pôvabnými nohami a jej prsty hrali.
  Zachytil som IS-3 na muške... To zďaleka nie je pravda. Nie každý zasiahne, a ak áno, škrupina, ktorá narazí do ňufáka šťuky, sa môže odraziť. Dievča však vedelo, čo robí. Vystrelila a zavrčala:
  - Pobrežie hmly, zničme návnadou!
  Matilda navyše spievala:
  - A toto "Agdam", pripijme dámam! Super pani!
  Gringuetova strela bola presná. Strela zasiahla spodnú časť čelného panciera veže, priamo do medzery. A spôsobilo to ničivý dopad bez odrazu. Toto je situácia, ktorá nastala. Presnejšie, päť sovietskych posádok tankov zomrelo takmer okamžite. A Angličanky pridali na svoj zoznam zločiny.
  Malanya zarevala a aktivovala svoje guľomety. Niekoľko chlapčenských vojakov sa chcelo doplaziť k Hitlerovmu tanku.
  - Ale pasaran, nepribližuj sa, chlapče! - kričalo pekné dievča a striekalo guľometnú paľbu na statočných priekopníkov.
  Jane štebotala a klopkala holou pätou po brnení:
  - Ach, chlapci, chlapci, chlapci... Zrazu ste sa stali nechcenými! Na túto prekliatu zem si zrejme príliš ušľachtilý!
  A dievčaťu, pánovej dcére, bolo ľúto týchto bosých, poškriabaných a špinavých chlapcov, ktorých prebodli nemilosrdné guľky. Aké je to všetko smutné a ťažké.
  Gringeta znova vystrelila, prenikla do samohybného dela SU-100 a zaštebotala:
  - A kobylka pribehne odovzdať fľaše!
  Malanya si olízla pery šarlátovým jazykom a popíjala Coca-Colu z plastovej fľaše a povedala:
  - Samozrejme, že nie! Daj mi víno a škatuľku cigariet!
  Matilda, opatrne posúvajúca tank, zasyčala:
  Cigarety sú jed...
  Jane nabrala rytmus a pokračovala:
  - To je pravda, hovoria ľudia!
  Gringeta odpovedá streľbou a syčaním:
  - Nie je nič horšie ako nikotín!
  Malanya sa zachichotala a zavrčala:
  - Vložte balíček cigariet do ohniska!
  Matilda odpovedala a poškrabala si šarlátovú bradavku na prsníku:
  - Je to tak, ľudia hovoria...
  Jane skončila s úškrnom a vyplazila jazyk.
  - Ale fajčím...
  Malanya skončila s hrdosťou:
  - A som veľmi rád!
  Dievčatá sa zasmiali a ukázali svoje dlhé jazyky čerešňovej farby. Jane s úsmevom poznamenala:
  - Cigareta je najefektívnejší zabijak najmä proti zákazníkovi!
  Malanya dodala:
  - Cigareta je ako tichá puška, ale je smrteľná aj v rukách amatéra!
  Gringeta vystrelila z pištole a s úsmevom poznamenala:
  - Cigareta je najspoľahlivejší ostreľovač, vždy zabíja!
  Matilda mierne spomalila tank na kopci a zasyčala:
  - Cigareta chutí horko, ale priťahuje viac ako sladkosti!
  Jane si ťažko povzdychla a zamrmlala:
  -Cigareta je ako zlé dievča, ale rozlúčka s ňou je oveľa bolestivejšia!
  Gringeta sa zachichotala, vystrelila a revala:
  - Cigareta, na rozdiel od granátu, pri hode predlžuje život!
  Dievčatá stíchli. Ich tank opäť dostal šmyk a skončil v priekope. Musel som sa dostať von. Bojovníci boli trochu nervózni. Sovietska obrana je veľmi silná.
  Jane pri filozofovaní poznamenala:
  -Vo vojne je najkratšia cesta k cieľu okružný manéver a čistá pravda je podlý podvod!
  Gringeta, ktorý dobre mierenou strelou rozbil sovietsky kanón, poznamenal:
  - Kruhovým objazdom si s najväčšou pravdepodobnosťou skrátite cestu k cieľu!
  Malanya vystrelila zo samopalu a štebotala:
  - Život je červený, ale odchádza so šarlátovou krvou!
  Matilda to zhrnula:
  - Vo vojne život stráca hodnotu, ale nadobúda zmysel!
  Dievčatá pokračovali vo vojne. Strieľali a zároveň za pochodu skladali aforizmy.
  Jane kopla bosou nohou a povedala:
  -Vojna je ako ženích, náchylná na zradu, ale nedovolí jej spať!
  Gringeta vystrelila a vtipne povedala:
  - Vojna je žiadostivá žena, ktorá požiera mužské telá!
  Malanya v reakcii zasyčal:
  - Všetky veky sú podriadené vojne, ako láska, ale nie je to príjemná zábava!
  Matilda považovala za potrebné dodať:
  - Vojna, ako kurtizána, je drahá a premenlivá, ale vždy zanechá hrdinskú spomienku!
  Jane otočila psa svojimi pôvabnými holými prstami a zavrčala:
  - Vo vojne to nie je ako vo sne, bez silných emócií sa nezaobídete!
  Gringeta vystrelila s úškrnom a odpovedala:
  - Svet je nudný a relaxačný, vojna je zaujímavá a vzrušujúca!
  Matilda s radosťou popíjajúc kolu pokračovala:
  - Vojna je krv a pot, oplodňuje sadenice, ktoré rodia odvahu!
  Malanya sa zachichotala a poznamenala:
  - Bez ohľadu na to, aký zaujímavý je proces vojny, každý chce koniec!
  Jane znova prešla holými prstami po závere zbrane a spievala:
  - Vojna nie je kniha, nemôžete ju zavrieť, nemôžete ju schovať pod vankúš, môžete ju jednoducho zašpiniť!
  Gringueta sebavedomo zaštebotala:
  - Vojna je náboženstvo: vyžaduje si fanatizmus, disciplínu, nespochybniteľnú podriadenosť, ale jej bohovia sú vždy smrteľní!
  Malanya sa ticho zachichotala a poznamenala:
  - Vo vojne, podobne ako v kasíne, je riziko vysoké, ale výhry sú krátkodobé!
  Matilda vycenila zuby a zaštekala:
  - Vojak je smrteľný, sláva je zabudnutá, trofeje sa opotrebúvajú a len dôvody na začatie nového masakra sú neodstrániteľné!
  Jane nenápadne skontrolovala:
  "Pohŕdame vrahom, pokiaľ to nie je vojak na fronte, a ešte viac opovrhujeme zlodejom, ak je to záškodník na bojovom poli!"
  Gringeta sa znova zachichotala a zasyčala:
  -Vojak je rytier, ktorého zbrojou je odvaha a česť! Generál barón, ktorého korunou je obozretnosť a inteligencia!
  Malanya s úsmevom povedala:
  - Vojak znie hrdo, vojak znie hanlivo!
  Matilda vtipne odpovedala:
  - Prvý, kto zaútočí, môže zomrieť, ale posledný si nebude pamätať!
  Jane dychčala:
  - Je lepšie byť prvý pri delení koristi ako pri útoku!
  Gringueta s úsmevom dodala:
  - Vojna je ako žena, len mužov položí bez zlomenia!
  Malanya dôstojne odpovedala:
  - Žena, na rozdiel od vojny, sa neponáhľa zabiť muža!
  Matilda povedala s smiechom:
  - Vojna sa na rozdiel od žien nikdy neuspokojí s počtom pridelených mužov!
  Jane opäť otočila pákou holými prstami a povedala:
  -Vojna je najnenásytnejšia žena, mužov jej nikdy nie je dosť a ženu neodmietne!
  V reakcii na to Gringetta považovala za potrebné reprodukovať vtipný aforizmus:
  "Ženy sa neradi bijú, ale túžba zabiť muža nie je oveľa horšia ako guľka!"
  Malanya zasyčala ako kobra a vychrlila svoj ružový jazyk:
  -Malá guľka môže zabiť muža, urobiť ho šťastným, žena s veľkým srdcom!
  Matilda dodala so sarkastickým úsmevom:
  - Veľké srdce často vedie k malému vlastnému záujmu!
  Dievčatá skončili s vtipnými poznámkami a začali sa uprene pozerať na bojisko. Útočné lietadlá TA-311 lietali na oblohe a strieľali na pozície sovietskych vojsk. Hoci pomaly, koalícia Tretej ríše napredovala. A podarilo sa jej trochu osviežiť prehĺtaním mŕtvol.
  Dievčatá, znudené, začali opäť žartovať s aforizmami:
  Jane vravela:
  "Vojna nemá ženskú tvár, ale mužov krváca lepšie ako manželka!"
  Gringeta vystrelila a zachrapčala:
  - Vojna neprináša radosť, ale uspokojuje agresívne pudy!
  Malanya v odpovedi zapískala:
  - Radosť vo vojne, mŕtvoly nepriateľov sú len v cene!
  Matilda, ktorá prechádzala húsenicami, dodala:
  - Vojna je oranie poľa: je oplodnené mŕtvolami, zavlažované krvou, no víťazne vychádza!
  Jane vystrelila a zamračila sa:
  -Víťazstvo rastie na mŕtvolách a krvi, ale od slabých prináša ovocie!
  Gringeta vystrelila, rozbila tridsaťštyri ako pohár a zasyčala:
  - Vojna je ako ľudožravá kvetina, svetlá, mäsožravá a so zlým zápachom!
  Malanya bosou nohou trela pedál a vyhŕkla:
  -Vojna je matkou pokroku a macochou lenivosti!
  Matilda to vezme a zareve:
  -A vo vojne život vojaka nemá cenu, ale generáli sú dokonca stratou!
  Jane si hranou ruky prešla po hrudi a štebotala:
  -Ak chceš mier, vzbuď strach, ak chceš vojnu, vyvolaj smiech!
  Gringeta to vzala a vystrelila, namierila zbraň bosou nohou a spievala:
  - Smiech nie je hriech, ak nie ste na smiech vo vojenských záležitostiach!
  Malanya sa úspešne zachichotala a zavrčala:
  - Vojna je ako cirkus, len víťaz sa smeje posledný!
  Matilda riadila tank, rozdrvila pár priekopníkov a zachrapčala:
  - Vo vojne je to ako v cirkuse, len zákerný, vážny zabijak!
  Dievčatá opäť stíchli. Už ich nebaví robiť žarty. Vojna vo všeobecnosti nie je veľmi krásna.
  Jane si otrávene pomyslela: Británia prehrala s Nemcami. Hoci koľko krajín Briti dobyli. A koľko z toho Nemecka! Británia sa stala kolosálnym impériom. Ale nedokázala stráviť svoje kolónie. Tretia ríša svojou silou predčila Angličanov a dokonca aj velitelia sa ukázali byť oveľa silnejšími a schopnejšími.
  A keď nacisti prišli do Londýna, história sa pre Anglicko skončila. Vzniklo nové impérium s nebývalou mocou. V jeho jednotkách slúži mnoho národov a krajín. A čo môžeme povedať: Tretia ríša, ktorá roztiahla svoje krídla, utopila Britániu.
  Ale v roku 1940, po dobytí Francúzska, Hitler veľkoryso ponúkol mier Churchillovi. A bolo potrebné to akceptovať: zdravý rozum diktoval, že Británia nemôže z vojny nič získať, ani teoreticky, ale môže stratiť. Hitler bojoval vo vzdušnom boji s Anglickom s polovičným počtom síl. S veľkým oneskorením presunul vojakov do Afriky. Odišiel do Sovietskeho zväzu. To všetko však katastrofu len oddialilo.
  Nemci, využívajúci okupované územia, našli silu bojovať na dvoch frontoch, Japonsko s istotou porazilo Američanov. A potom ho Stalin zradil uzavretím prímeria. Británia padla na kolená a stala sa súčasťou Tretej ríše.
  Mnohé víťazstvá priniesli Wehrmachtu slávu neporaziteľnosti. Jane a jej priatelia sa ochotne pripojili k Hitlerovej armáde, aby hľadali šťastie a hodnosť. A tam sa im to čiastočne podarilo.
  No a čo? Teraz majú dve domoviny: Veľké Nemecko a Malú Britániu.
  Jane si dala dúšok Coca-Coly a štebotala:
  - Láska a smrť, dobro a zlo... Čo je sväté, čo je hriešne, vrahov nezaujíma!
  Gringeta v odpovedi zaspievala a vyslala ďalší projektil:
  -Miluj a odváž sa, nech vládne zlo, ale máme na výber len jedného!
  Dievčatá sa trochu rozveselili. No vlastne toľko, koľko si dokážete naladiť v molovej tónine. Sú mladí, veselí, energickí a majú celkom šťastie. Toľko sa bijú a ani jeden škrabanec. Pokiaľ neuvažujete s tým, že sa poškriabu na nádrži.
  Malanya tvrdo poznamenal:
  - Eh, Churchill mal prijať Hessovu ponuku a vstúpiť do vojny so ZSSR. Potom by sme ovládli celú planétu a nakoniec by sme rozdrvili aj Nemecko!
  Matilda s radosťou spievala:
  - Nemecko je dobré v boji, britský lev je najlepší!
  Malanya potvrdila:
  - Áno, náš lev z Británie je najlepší!
  Jane s úsmevom povedala:
  - Ešte máme šancu! Hitler zomrie a Nemecká ríša sa rozpadne!
  Gringeta vystrelila projektil a čiastočne súhlasila:
  - Áno, rozpadne sa! Sú to mäsožravé predátory, ale urobí nás to lepšími?
  Malanya filozoficky poznamenal:
  - Jednota v tvrdom režime je lepšia ako chaos a lajdáctvo v mäkkom!
  Matilda stlačila holé chodidlá do pedálov a zaštekala:
  - Aj my budeme na Marse! A mimo slnečnej sústavy!
  Jane odpovedala s úsmevom Gioconda:
  - Najprv musíme zaviesť jednotný režim na planéte Zem!
  Gringet to vzala a náruživo spievala:
  - A my nedovolíme, aby sa tento režim zmenil!
  Malanya vtipne poznamenala:
  - Ale aby som ťa nechal s nosom, musím si zmeniť nos!
  Dievčatá majú ako vždy šťastie. Teraz ich tank dosiahne prvú líniu zákopov. A svojimi húsenicami trhá zem. Bojovníci sa smejú.
  - Všetky ich rozdrvíme!
  Jedna z pištolí sa zasekla medzi valcami a tank sa zastavil. Dievčatá vystúpili z auta, v nádrži bolo stále príliš stiesnené a príliš horúce. Ale vonku je to riskantné, mohli by ste sa popáliť.
  Bojovníci sa ponáhľali, blýskajúc holými opätkami a skandovali:
  - Sme hravé dievčatá, dobré kamarátky, no, nech nám bičujú bosé nohy, tie hravé pumy!
  Bežiaca Jane si všimla:
  - Tu sme, vesmírni mariňáci!
  Malanya s úsmevom potvrdila:
  - Do vesmíru aj do pristávacej sily!
  A Gringeta to vzala, chodila v náručí a zavýjala:
  - Som super bojovník! Zabijem všetkých!
  Matilda to vzala ako odpoveď a zasyčala:
  - Po kvapkách jed do Fuhrera!
  Jane sa chichotala a spievala:
  - Úder je silný a Fuhrer je všemohúci!
  Bojovníci bežali, šliapali bosí, cez sutiny, drvené, vysoko rozpálené železo, rôzne druhy trámov a rozbité lebky.
  Jane spievala:
  -Pochopíš ma... Porozumieš mi... Pochopíš ma a lepšiu krajinu nenájdeš!
  Pre dievča je príjemné behať s nie príliš hrubými nohami po pichľavej ceste a troskách. Je to naozaj skvelá zábava.
  Gringeta spievala:
  - Leto, slnko svieti vysoko...
  Malanya podporila pieseň:
  - Vysoká... Vysoká!
  Matilda dodala:
  - Leto, sme ďaleko od smrti! Ďaleko!
  Bojovníci sa viditeľne rozveselili. Naozaj, aké je to potešenie pohybovať sa a skákať tak energicky.
  Jane sa zachichotala a poznamenala:
  - Smrť je konvencia, hanba je absolútna!
  Gringeta sa trela jednou bosou nohou o druhú a zasyčala:
  -Aj my budeme mať prázdniny! A s ním aj víťazstvo!
  Malanya skepticky povedala:
  - Naši alebo Nemci?
  Matilda sa uškrnula a spievala:
  - Čaká nás smrtiaci oheň...
  Jane odpovedala:
  - Ale je bezmocný...
  Gringeta zavýjala ako panter:
  - Každý má svoju rakvu...
  Malanya to vzala a strieľajúc zasyčala:
  - Prápor Boche išiel do hrobu!
  Matilda zarevala:
  - Celá légia išla do hrobu!
  A dievčatá to zobrali a mňaukali... Sú ako štíhle kone. A tak milé, holé a opálené nohy.
  Jane to vzala a sykla od rozkoše:
  - A ja som kobra! A ja som kobra! Vôbec nie medveď!
  Gringeta v reakcii zakričala:
  - Pre kobru je pekné lietať do oblakov!
  A dievčatá budú len narážať hlavy. Z očí lietajú iskry, akoby sa blížila hodina!
  Malanya to vzala a zasyčala:
  - Hitler je kaput!
  Matilda ju podporila:
  - A Stalin je kaput!
  Jane potriasla bokmi a štebotala:
  - Som bojovník svetla, na tvojich kolenách divosi... Zmetiem z povrchu Zeme každého, kto ohovára!
  Malanya to vzala a zarevala:
  -A Hitler je blázon, fajčí tabak! Kradne zápasy a netrávi noc doma!
  Matilda sa sarkasticky uškrnula a spýtala sa:
  - Čo myslíš, má to Fuhrer?
  Gringeta kopla do popola bosou nohou a zavrčala:
  - Samozrejme, že nie! My štyria mu dáme fajku!
  Malanya prevrátila očami a zašepkala:
  - Ach, je veľmi pekné držať v ústach pulzujúci nefritový prút a cítiť to jazykom!
  Matilda s dychom zašepkala:
  - Aké je to skvelé! A všetko bude jednoducho skvelé!
  Dievčatá skákali vyššie a vyššie. Ale ich nádrž bola opravená a museli sa vrátiť. Bojovníci vyliezli späť a zasyčali:
  - Toto je náš tank! Bude jednoducho skvelý!
  Jane si zrazu spomenula na rozprávku o Robinovi Hoodovi. Je tam malý Joe, chlapca zajal šerif. Chlapca mučili: vytiahli ho na stojan a opražili mu päty.
  Keď plamene olizovali holé, drsné chodidlá chlapca... Jane tu pocítila vzrušenie a naozaj chcela sex. Tu do nej vstúpili. Najmä japonský ninja karas. Tento blonďavý chlapec je taký pekný a má veľkú mužskú dokonalosť. A je také príjemné dotýkať sa takej čistej a hladkej pokožky svojimi prsiami.
  Jane si chcela vložiť prst medzi nohy, no bola v rozpakoch a rozmyslela si to. Aj keď v skutočnosti je takáto akcia mimoriadne príjemná!
  Pánova dcéra povedala:
  - V morskej vlne a zúrivom ohni! A divoký a zúrivý oheň!
  Dievčatá opäť posunuli svoj Goering-5 smerom k pozíciám sovietskych vojsk. Sám Stalin sa pravdepodobne poriadne zbláznil, keď sa dozvedel o postupe nacistov. Naozaj, ako tu nemôžete byť nervózny? Rúti sa na vás obrovský stroj, no nie je čo odpovedať. Tridsaťštyri, sériu E sa nemôžete odbiť. A ešte viac z pyramídových AG.
  A Stalin je zrejme v šoku. Zavolajte aspoň švába, aby bol vaším poradcom. Žiadny zvuk, žiadny význam, žiadne striekanie vody! Vyzerá to, že sa poseriete!
  Jane s úsmevom poznamenala:
  - A Stalin, na rozdiel od Churchilla, vždy ochotne prijal rozdávanie od Hitlera a išiel za mier!
  Gringeta spievala s nadšením:
  - Povedz mi, aký je svet! Odpovedia vám - slnko a vietor!
  Malanya s nadšením poznamenala:
  - A budeme mať silné, zdravé deti!
  Matilda sa zachichotala a zašepkala:
  - Svet nie je šachovnica a Hitler nie je kráľ!
  Jane opravila svojho priateľa:
  - Je vyšší ako kráľ! A zmetieme to z povrchu planéty!
  Gringeta to vzala a zarevala:
  - Veľkosť Britov, uznávaná planétou! Fašizmus bol rozdrvený úderom meča!
  Malanya nadšene dodala:
  - Sme milovaní a oceňovaní všetkými národmi sveta!
  Matilda s nadšením dievčaťa, ktoré našlo svoju prvú lásku, dodala:
  - Veru, budujme svätý komunizmus!
  Jane sa zasmiala a poznamenala:
  - A pod vedením Nemcov sa skutočne dá vybudovať komunizmus!
  Gringeta si udrela čelo o záver pištole a spievala:
  - Robíme si srandu, teraz postavíme komunizmus! A Stalin bude náš super a hrdina!
  Malanya dodala a objasnila:
  - Samozrejme, v rakve!
  Gringueta okamžite potvrdil:
  - Samozrejme, v rakve!
  Jane filozoficky povedala:
  - Bez ohľadu na to, aký veľký je kráľ, pôjde do hrobu, rovnako ako hájnik!
  Gringeta dodala so zlomyseľným úsmevom:
  - Politik vždy klame, len on zomiera naozaj!
  Malanya cvakla nahými prstami a povedala:
  - Nesmrteľnosť je skutočná, ale smrť je iluzórna!
  Matilda tiež vyslovila aforizmus:
  -Králi môžu všetko, ale ani jeden, ani jeden kráľ nemôže ujsť z hrobu do zeme!
  Jane štebotala:
  - Život sa čoskoro skončí...
  Gringetta podporovaná sebaisto:
  - Bodka udrie čoskoro!
  Malanya strieľa zo samopalov na sovietsku pechotu a zasyčí:
  - Ach, mami, mami, zľutuj sa nad svojím synom!
  Matilda, ktorá má problém zadržať smiech, dodala:
  - Veď mu nezostáva ani deň života!
  Jane sa filozoficky zamyslela:
  - Každý chce žiť krásne, ale len málokto zomiera dôstojne!
  Gringueta odpovedala s úsmevom:
  -Smrť sľubuje problémy, pokiaľ nezažiari lúčmi úspechu!
  Malanya zúrivo zasyčala zubami:
  - Dobrá smrť je lepšia ako mizerný život!
  Matilda vyzvala:
  - Je dobré byť Bohom na slobode, ale je zlé byť diablom vo väzení!
  Gringeta s jedovatým úsmevom poznamenala:
  - A došli nám škrupiny... Súhlas, toto je obrovská tragédia! Ani jeden dar zničenia!
  Jane si pohŕdavo odfrkla.
  - Budú nové darčeky a ďalší prezidenti!
  . 17. KAPITOLA.
  V tento deň, 10. októbra 1947, Friedrich, ako vždy, chrt a neúnavný, rýchlo pretekal na vzdušnom koni Me-362. Chlapec nepocítil ani tieň únavy, bol príliš vzrušený a stále strieľal bez prerušenia. V noci opravárenské tímy, predovšetkým americké, uvádzali do prevádzky časť poškodenej techniky. Najmä "Pattony" sa opäť roztočili na koľajniciach, okrem toho niekoľko stoviek týchto vozidiel vstúpilo do prevádzky po presune zo zámoria pozdĺž už zavedených železníc. Partizáni sa samozrejme snažili, ale dopadli oveľa horšie ako zvyčajne. Vo voľbách ukrajinského otca Bandera porazil a v partizánskych radoch pribudla zrada a dezercia. Navyše ochorel veliteľ partizánskeho hnutia Vorošilov... A nenašla sa za neho včas náhrada... Zásobovanie medzinárodnej údernej skupiny fašistov bolo teda celkom uspokojivé. Áno, statoční podzemní bojovníci a hrdinskí sabotéri občas dosiahli úspech, no nie nad taktickú úroveň. Nástup nových kapitulovaných spojencov navyše spôsobil prudký pokles viery vo víťazstvo ZSSR, čo viedlo k tomu, že kolísavé elementy, otvorene či inak tajne, prešli na stranu fašistov.
  Počet dezertérov sa zvýšil najmä medzi Kraikovskou červenou armádou a poľskou armádou. Poliaci, ktorí uverili sľubom nacistov a najmä západných kapitalistov, vážne počítali s vytvorením veľkej ríše na východe na úkor Ruska! Nie všetci, samozrejme, poľskí komunisti zostali verní Sovietom, ale zvyšok politických odtieňov... Liberáli sú obzvlášť nespoľahliví... Poľské jednotky sa teda začali vzdávať na Moskovskom výbežku takmer okamžite od začiatku ofenzívy ... Našťastie ich bolo málo a to ešte nemalo rozhodujúci vplyv na priebeh vojny.
  Prvých pár letov vykonal Friedrich sám a odtrhol sa od ostatných pilotov. Videl, že nepriateľ sa už tak husto nestretáva s nacistickými hordami paľbou a v ceste tankových klinov nezostali takmer žiadne mínové polia. Sovietski vojaci však tvrdohlavo bojovali. Pechota nespustila paľbu a snažila sa tým, že nechala tanky zavrieť, vyhodiť do vzduchu ich pásy alebo hromadu granátov, prípadne ich podpáliť horľavými fľašami.
  Chlapec Terminátor hlavne zvýšil skóre na úkor sovietskych zbraní. Navyše streľba z vodorovnej roviny, čím sa vyhnete plytvaniu časom pri ponore. Je pravda, že niekoľko tankov umiestnených v zálohe bolo tiež zničených. Letectvo ZSSR bolo neaktívne. Ráno sa objavilo len sedem lietadiel U-2, potom štyri Laggy. Vo všeobecnosti sa s nimi Friedrich krátko porozprával, zľahka stlačil spúšť... A potom, ako vždy!
  Po potlačení už aj tak oslabených bojových bodov sa nacistické tanky rútili ďalej cez pole a do zákopov... Protitankové priekopy a ježkovia sa však stretli aj na tejto už šiestej a čiastočne piatej línii obrany (bolo ich osem). spolu). Sovietski delostrelci znervózneli a začali strieľať z diaľky. Fašistické delostrelectvo bolo nemilosrdné a letectvo... Doteraz bolo ako na klzisku všetko skartované. No Friedrich, ako vždy, je pred všetkými, temperamentnejší a chladnejší. Vo formácii vojsk nastali zmeny, vedenie prevzali Pattonovci vyzbrojení výkonnými guľometmi. Nútené rozhodnutie znížiť straty od kamikadze pešiakov, ktorí sa obetujú, ale nechcú sa vzdať...
  Friedrich uskutočnil svoj tretí let so svojou priateľkou Helgou. Tu sa prvýkrát stretli s viac-menej veľkou várkou sovietskych lietadiel. Medzi nimi bolo dokonca päť Br-3 (odkiaľ ich vykopali). Napodiv, bombardéry ZSSR sa pri pohľade na nemecké esá okamžite otočili späť a stíhačky sa k nim vrhli.
  Friedrich pokojne strieľal do áut snažiacich sa priblížiť. Vrátane esa s hviezdou hrdinu ZSSR na trupe. Skúsený bojovník sa však snažil ísť do oblakov, no proti takému monštru, akým bol Friedrich Bismarck, to dopadlo len horšie. Terminátor chlapec bez toho, aby vynechal minútu, zostrelil naraz tridsaťšesť stíhačiek a štyri útočné lietadlá, zapol rýchlosť a vrhol sa za bombardérmi.
  Tu však Friedrich zistil, že jeho auto sa toľko neponáhľa a ani s núteným motorom nedosiahlo odhadom 740 kilometrov. Dôvod je jasný, Friedrich vymenil 30 mm delá Mr-108 za Mr-103, ktoré sú s počiatočnou rýchlosťou strely 960 metrov za sekundu oveľa účinnejšie pri prenikaní striech tankov a nepriateľských stíhačiek z veľmi na veľkú vzdialenosť, ale takmer jeden a pol krát ťažší a nižší s rýchlosťou streľby 420 rán za minútu (Friedrich však vo všeobecnosti uprednostňoval streľbu jednotlivými nábojmi, keď upadol do tranzu!). A hlavne pre Fredericka sa zvýšila munícia do zbraní. Dohnať bombardéry teda nebola ľahká úloha. Pred odvážnym mladým esom bolo niekoľko šikovných He-362. Padali ako krupobitie na úrodu, drvili a trápili sovietske vozidlá. Navyše, Br-3, ktorý bol pomalší a slabo vyzbrojený, sa stal ľahkou korisťou pre teroristických pilotov. Fridrich prišiel na konci hostiny, no aj tak dohral tucet a vyradil päťdesiat. Chlapec však nedokázal prekonať svoj doterajší rekord dvestopäťdesiattri áut.
  Fridrich sa vrátil s veľkým nadšením v duši. Vyhral a vyhráva! A myšlienky o mojej zrade úplne zmizli. Mladý muž si dokonca povedal:
  - Prečo tieto predsudky! Vlasť je miesto, kde vyrastajú vaši priatelia a deti! A ZSSR nie je vlasť, ale väzenie národov!
  Helga počula tieto slová, ale nerozumela ich pravej podstate a potvrdila:
  - Máš pravdu! A čoskoro budeme mať deti! Aj keď nechcem pribrať na bruchu, kým táto vojna stále trvá!
  Friedrich sa zasmial:
  - Závisí to od vôle všemohúceho Boha. Pápež a množstvo metropolitov sú však na našej strane!
  Štvrtý útočný let prúdových lietadiel Fokken-Wulf-5 sa zmenil na hon na zbrane, pretože bolo chytených iba niekoľko tankov. Ale skutočná skúška mala ešte len prísť.
  Rotmistrova piata gardová tanková armáda dokončila podkopový presun do oblasti Krasnogvardejskij. Úplné prekvapenie sa však dosiahnuť nepodarilo. Fašistické prieskumné lietadlá zaznamenali pohyb veľkej masy tankov a nacisti sa ponáhľali s protiopatreniami. Asi päťsto jednotiek SS 2. tankovej armády SS, ako aj dvesto vozidiel zo strategickej zálohy, vyšlo v ústrety deväťstopäťdesiatim tankom a samohybným delám posilneným rezervami Rotmistrovovej pancierovej päste. Bitka sa odohrala najmä na poli pri kolektívnej farme Pervomaisky, kde sa na zajatej línii nachádzali nemeckí granátnici a delá.
  Friedrich a najlepšie nemecké esá boli povolaní, aby odrazili masívny útok zo zeme a vzduchu.
  Generálporučík Rotmistrov, hrdina bitky pri Stalingrade, vykonal rozkaz od samotného vrchného veliteľa a úprimne veril, že bitka pri Moskve ešte nebola stratená. Mal v rukách moc a svitla iskierka nádeje, že ZSSR získa späť to, čo predtým stratil. Kolóna, ktorá sa pohybovala vlastnou silou, sa však dosť natiahla. Bolo to čiastočne kvôli túžbe vyhnúť sa prieskumným lietadlám Tretej ríše, pričom ostatné trvanie pochodu bolo spôsobené poškodením železničných tratí v dôsledku nepriateľských lietadiel.
  Útoky ťažkých bombardérov prinútili veľké tankové sily pochodovať stovky kilometrov vlastnou silou. Navyše pri maximálnej rýchlosti pochodu... To s určitou heterogenitou tankového parku, niektoré vozidlá mali vymenené filtre, iné, naopak, staré typy vrátane nedokonalých prevodoviek spomaľovali naftové motory.
  Kvôli brutálnemu a masívnemu zásahu nepriateľského letectva sa piata šoková armáda nachádzala dosť ďaleko od frontovej línie a to prinútilo tento oceľový valec pochodovať z večera do rána.
  Rotmistrova už čakala kompaktnejšia skupina fašistov. Zatiaľ čo v celkovom počte tankov boli nacisti podriadení, nacisti mali lepšiu kvalitu: mali približne jeden a pol stovky "Panterov"-5 a "Tigrov"-5, ako aj jeden a pol tucta "Goering" L (anglicky vozidlá so 17-stopovými delami, ktoré sa svojou priebojnou silou približne rovnajú kanónom "Panthers"), E-50, AG-50 a "Patton". Stíhače tankov Super Ferdinand boli stále na ceste.
  Samozrejme, bolo by lepšie zaútočiť na nacistov hromadne, ale impozantný Žukov sa na Rotmistrova príliš ponáhľal, oprávnene sa obával, že nacisti podniknú energické protiopatrenia. Už to však urobili...
  Ale tu mala sovietska armáda jeden tromf - to bolo vážne vzdušné krytie... Lietadlá boli stiahnuté zo smeru Ural a zo zálohy veliteľstva a dokonca hádzali do boja cvičné vozidlá, ako aj techniku priamo z montážnej linky. . Bola to šanca prelomiť pravý bok a zadnú časť, ktorá sa posunula ďaleko pred fašistický klin.
  Generál Gotha a ďalší velitelia už pri predbežných rokovaniach o pláne moskovskej operácie predpokladali, že Krasnogvardejsk sa určite stane miestom tankovej bitky s bojovou zálohou sovietskych armád, čo znamená, že bolo potrebné mať krycí plán. .
  Špeciálne nemecké lietadlá, najmä Xe-362, monitorovali vzdušný priestor, takže bitka o Krasnogvardejskij sa mala stať najväčšou nielen tankovou, ale aj vzdušnou bitkou druhej svetovej vojny!
  Friedrich bol povolaný do boja proti nepriateľovi, je najlepším esom Luftwaffe, kráľ vzdušných bojov bol symbolom víťazstva Tretej ríše. A vedľa neho, alebo takmer vedľa neho po jeho pravej ruke, na útočnej, a teda obzvlášť výkonnej modifikácii Fokken-Wulf-5, pretekala Helga.
  Chlapec dokonca spieval:
  - Preháňame sa vlnami na hviezdnych lodiach! Kvarky penia v éterových víroch!
  Helga potvrdila:
  - Červené stvorenia, budete zasiahnutí! Deti podzemného pekelného sveta!
  Friedrich sa zasmial a povedal svoje obľúbené:
  - No tak, preč od skrutky! Anjel smrti, len zapískaj, aby sa zjavil! Všetku svinstvo roztrhá na kusy ich zadkov!
  Helga sa v odpovedi zachichotala.
  - No ty si šikovná!
  Fridricha trochu znepokojovala narastajúca hmotnosť svojho lietadla, súvislosť s inštaláciou zbraní na veľké vzdialenosti a nárast munície. Strela 30-milimetrového kanóna je totiž trikrát ťažšia ako 20-milimetrového kanóna a čo sa týka deštruktívnej sily, možno štyrikrát výkonnejšia, ide o univerzálnu zbraň schopnú ničiť pancier na povrchu. planéty a vo vzduchu! Mladé eso sa dokonca chcelo vzdať samopalov a odstrániť ich štyri veľkokalibrovky, ale... Helga pred odletom namietala:
  - Koniec koncov, môže ísť o boj zblízka. Je lepšie si tento tromf uložiť...
  - Dosť na vyššiu moc a dvoch strelcov! - Friedrich nakrátko prerušil. Mne stačí zostrelenie zblízka. Vo všeobecnosti si myslím, že guľometná výzbroj je tu prehnaná.
  Helga sa veselo zachichotala a buchla chlapca po chrbte.
  - Žiaľ, nie každý je taký neporaziteľný rytier ako ty! Mnohé esá sú stále začiatočníkmi, potrebujú hustejšiu paľbu, aby zasiahli...
  Frederick celkom rozumne namietal:
  - Také drahé auto ako ME-362 U nedostane pilot začiatočník. Tento bojovník je pre esá.
  Helga namiesto odpovede vbehla do svojho stíhacieho lietadla a blýskala sa na holých ružových podpätkoch. Čo iné robiť, ozvalo sa tiesňové volanie.
  Friedrich bol celkovo rád, že odstránil dva vonkajšie guľomety, masívne vozidlo ľahšie vzlietlo a zvýšila sa rýchlosť a ľahšie krídla zlepšili manévrovateľnosť. Samotné ohnivé body boli síce prekryté kapotážami, no ich zmenšenie citeľne pridalo na aerodynamike auta. Hoci Me-362 z hľadiska aerodynamických kvalít stále nemá medzi piestovými vozidlami páru, je to taký univerzálny vojnový kôň.
  Dole sa mihajú vzácne stromy a polia... Deň je horúci a zdá sa, že bojovať nebude ľahké. Najmä Rusi, ktorí tento obrovský boj prehrávajú. Tu naľavo a trochu nižšie letí kŕdeľ vrán... Veľký kŕdeľ, niektoré vrany sú veľmi veľké... Zlovestné znamenie, vrany sprevádzajú všetky vojny tohto krutého sveta bez sentimentality. Ako Boyarsky spieval v slávnom muzikáli:
  - Ale prečo! Nie je možné žiť podľa svojej mysle! Ale prečo - život nás nič nenaučí!
  Tu je násilie, násilie a ďalšie násilie! Krutosť, krutosť a ešte raz krutosť stmelujúca národ!
  Kŕdeľ vrán sa zdá nekonečný, sú ich desiatky, státisíce a krákajú tak, že ich počuť aj v hermeticky uzavretej kabínke. Friedrich sa Helgy v rádiu spýtal:
  - Možno ich môžeme zasiahnuť guľometmi?
  eso namietalo:
  - Nestojí to za to! Tu sa môže počítať každá guľka!
  Friedrich sa zasmial:
  - Čo je celkom možné! Kráľ má nábojnice vo vreci pod trónom.
  Spoza kŕdľa supov zrazu vyskočila prvá várka sovietskych lietadiel. Prvýkrát ich stretli Salamanderi. Straty boli na oboch stranách, padlo viac Rusov. Friedrich spustil paľbu neskoro a zostrelil len osem áut. Ale stále je to ťažký začiatok. Ale pár nemeckých Salamander-3 bolo zostrelených a Me-262, nie je jasné, ako sa mu podarilo dostať sa pred všetkých.
  To hlavné však ešte len malo prísť. Kŕdeľ vrán sa skončil, nemeckí letci vyskočili do priestoru nad Krasnogvardejským poľom a začalo sa.
  Celá armáda sa ponáhľala k nemeckej letke a tu v skutočnosti bolo letectvo niekoľkých leteckých armád ZSSR. Obrovská armáda lietadiel všetkých typov, ale predovšetkým Jakov a o niečo menej Laggov.
  Fridrich spustil paľbu zo vzdialenosti viac ako šesť kilometrov. Opäť sa ponoril do prúdov divokého tranzu, keď nemierite, ale vaše prsty automaticky tlačia. Keď už nie sú úvahy, myšlienky, telo sa zdá byť tvoje, ale ty si už ako bábka neznámych síl... A to znamená, že telo nie je tvoje, ale duch podsvetia - nečisté, zlé sily. ..
  No a v hlave chlapca terminátora začala pieseň znieť niekoľkokrát:
  Medzi priateľmi, ale zároveň v ústraní,
  Zajatý utrpením, žalostnými starosťami!
  Náš svet je tak unavený zo zneužívania,
  Nie je vidieť ani rozlohu, ani krásu!
  Kam si nás priviedol - zlý zlý diabol?
  Keď zlý démon ovláda armádu!
  Určite chceme vojenskú slávu,
  Hoci v srdci som odporný parazit!
  
  Takáto prázdnota vo vyhasnutom duchu,
  Nie je cesta okolo bažiny!
  A smrť, tento kôl nemilosrdnej starej žene,
  Čo zbiera hold vo Svätej Rusi!
  
  Jednoduché pochopenie nesvieti,
  Všetko je na webe, neobmedzená sila!
  Túžba žiť v pozemskom príbytku,
  Ochutnajte sladkosť, radosť, šťastie so svojím miláčikom!
  
  Ale osud poslal jeho syna do vojny,
  Kde sme museli zabudnúť na mier!
  Netreba za to preklínať Satana,
  Sami sme nechceli nič iné!
  
  Prerezávam sa cez víchricu do lietadla,
  Po vykonaní twistu a podpisu!
  Ver mi, bojovník vlasti nezomrel,
  Zahrajme si pohrebný pochod za spodinu!
  
  Nepriateľ je početný, silný,
  Autá, stíhačky, rakety!
  Rozbijeme pekelný Wehrmacht na kusy,
  Ruské činy budú oslavované!
  Komunizmus príde na Zem, verím,
  Budeme žiť šťastne - viem to určite!
  Kat ľudí - fašizmus, sa rozpadne,
  Víťazstvo bude v láskavosti, svetlo mája!
  
  Vlasť, rýchly let,
  Dalo nám to svätý život!
  V našich srdciach spieva hymna vlasti,
  Veď o ňu urputne bojujem!
  
  A verím, že príde svetlý čas,
  Nebudú žiadne vraždy, staroba zmizne v priepasti!
  Rasa sa bude vyvíjať bez okrajov,
  Vrchol sa ponáhľa k úspechom liniek!
  
  A aby sme mohli priblížiť čas;
  Potom musíte bojovať ako ruský vojak!
  Aby sa to dostalo ku každému, kto nie je hlupák,
  Že Rusi vždy vedia bojovať!
  V hlave Friedricha znela dobrá vlastenecká pieseň, ale jeho zradné ruky a nohy robili pravý opak. Konkrétne posielali náboje do sovietskych lietadiel všetkých typov a značiek. Sovietski piloti sa pokúsili priblížiť a začať boj... Volka, ktorý za pochodu postrieľal viac ako päťdesiat vozidiel, zatočil a vyhol sa výstrelom a pokusu o narážanie (tento kamikadze prerušil krátkymi dávkami zo samopalu) . Potom sa lietadlo mladého esa posunulo a chlapec bol v bojovom tranze a vypálil veľa vzduchových kanónov. Značne kosila množstvo sovietskych stíhačiek vychádzajúcich zozadu.
  Tu sa sám Friedrich takmer vrazil, ale podarilo sa mu vkĺznuť do palebnej línie a pokračovať vo vyhladzovaní svojich protivníkov. Tentoraz sa jeho obeťou stali dvojmotorové "Pawns". Chlapcom prebleskol hlavou aforizmus (pešiaci tiež nie sú orechy, budúce dámy!). Helga zaškrípala do rádia:
  - Ach, drahá mamička! Ako tlačia!
  Friedrich, ktorý vykonal neúplnú slučku, z veľkej vzdialenosti odrezal sovietske stíhačky, ktoré sa snažili dostať za Helgu. Jeden z nich bol "Shopkeeper" (Lagg-5), mal veľkú červenú hviezdu na trupe... To znamená hrdina ZSSR. Samotné dievča na útočnej modifikácii Fokken-Wulf vystrelilo na tanky Rotmistrovovej armády blížiace sa k nemeckým pozíciám. A zároveň trafila celkom presne, úspešne sa potápala.
  Friedrich stále bojoval s nepriateľskými lietadlami a v duchu ďakoval zásobám za zvýšenie munície. Dokonca sa mu podarilo nasadiť do tanku T-34-85 zradcovského terminátora, pričom si vybral veliteľovho (to možno vidieť z antén, ktoré napriek prachu a vzdialenosti Friedrichove ostré oči ľahko videli!).
  Kryt poklopu zasiahli tri granáty naraz a tank sa zastavil...
  Horúco bolo aj dole, predvoj piatej gardovej tankovej armády sa už valil smerom k granátnikom SS a časti druhého zboru.
  Prvé sovietske vozidlá sa zvalili do protitankovej priekopy a ich rýchlosť sa spomalila. Pršali na nich rýchlopalné delá Tigerov-5 a Pantherov-5. Tu sú noví Nemci silní: bojujú na diaľku, aby nad nimi získali výhodu, museli sa sovietske tanky zapojiť do boja zblízka. Založiť skládku... Ale taktické rozhodnutie bolo nepresné, pretrhnúť sa cez otvorené pole, kde boli vykopané priekopy, v ústrety strojom čakajúcim na "korisť". Áno, a nepadnúť zároveň hromadne?
  Je pravda, že sovietsky Ils napriek značným stratám stále prerazil, ako malý boxer potápajúci sa pod obrím džemom, smerom k nepriateľským tankom a spôsobil škody, a to aj s malými bombami. Je pravda, že na niektorých "tigroch"-5 stáli na vrchole siete, ale pre mnohé vozidlá bola nemecká pechota nútená nainštalovať ochranu doslova v pohybe.
  Frederick si myslel, že ak by Rusi zaútočili koncentrovanejším spôsobom, mali by oveľa väčšiu šancu získať "veľa peňazí" a výhodný boj zblízka.
  Baranenie zo strany červených pilotov pokračovalo, no napríklad proti veľmi obratnému Salamanderovi-3 táto taktika nepriniesla očakávané ovocie. Straty nemeckého letectva sa zvýšili, rovnako ako v ešte väčšej miere sovietskeho letectva. Ale toto už nebola neopätovaná bitka. Veľa sovietskych pilotov malo slušné skúsenosti, nie nadarmo pokryli Moskvu, takže nacisti si veľa vytrpeli.
  Friedrich, ktorého inštinkty boli neuveriteľne ostré, sa vždy vyhýbal zásahom a intuitívne zasiahol najnebezpečnejšie sovietske stíhačky. Snaží sa vyradiť lídrov. Urobil to a fungovalo to bez zlyhania. Mimochodom, v hlave som mala prázdnotu a nevnímanie bitky ako takej. Telo zareagovalo, ciele boli zachytené, nechýbali žiadne míňania. Niekoľkokrát sa to dostalo aj do tankov.
  A pred našimi očami sa mihali a mihali mnohé stovky, ak nie tisíce lietadiel všetkých typov. Napríklad Huffman na svojom He-362... Bojuje zvláštnym spôsobom, rýchlosť, trhnutie prúdového auta a trosky lietajú na všetky strany... A ani Rusi nie sú zlí... Ale kde je Kozhedub, je čas odpojiť prúd... Friedrich sa pohybuje minimálne, teraz nie je potrebné sa otáčať, udierať striedmo, ale iba mierne sa pohybovať od porážky.
  Munícia sa míňa, palivo v nádržiach tiež a z nemeckých pozícií prichádzajú pôsobivé posily. Salamanderi a dokonca aj niekoľko impozantných Me-362 sú prví, ktorí vstupujú do bitky, nasledovaní zvyškom Hitlerovho gangu. Zasa valíme dopredu... Sovietske lietadlá tiež začínajú ustupovať. Dochádza im palivo a ich straty prekročili všetky mysliteľné aj nepredstaviteľné hranice. Friedrich sa vracia a pýta sa Helgy:
  - Všetko je v poriadku?
  Dievča odpovedá:
  - Lietadlo je v pohybe! Vyradil som šesť tankov a jednu stíhačku...
  Friedrich zapískal:
  - Áno, v počte zničených tankov ste prekonali aj mňa. Osobne som zničil iba päť áut s náhubkami!
  Helga sa zachichotala.
  - Koľko lietadiel?
  - Lietadlá? - Fridrichovi v hlave prebleskli čísla... - Presne tristo jedna! Nový svetový rekord. Aký úspech...
  Helga zvolala:
  - Si len rytier! Nie, čoskoro boh skazy. Sám veľký Kali... Univerzálny bojovník!
  Friedrich zdvorilo opravil:
  - Kali vlastne nie je boh, ale bohyňa zla. Teda žena, hoci v hinduizme veľmi uctievané a obľúbené božstvo. Bolo pre ňu postavených mnoho chrámov a sú k nej obetované modlitby.
  Chlapec si zrazu všimol, že si poriadne poškrabal koleno na páke. A prisahal:
  - Dočerta! V tak ťažko ozbrojenom vozidle sa neoplatilo robiť zákrutu.
  Helga so znepokojením povedala:
  - A váš ďalší let je bezo mňa?
  Friedrich okamžite potvrdil:
  - Áno, váš Fokken bude stále natankovaný a nabitý, ale môj je už pripravený. Len to nehovor, len sa o seba staraj!
  Helga rozhodne povedala:
  - Nie! Moja rada pre vás je bojovať a bojovať, ako najlepšie viete... Ak je to vôbec možné.
  Lietadlá pristáli a Friedrich bežal k ďalšiemu autu. Zvolená kombinácia Me-362 a útočnej F -490 bola optimálna pre superass všetkých čias.
  Friedrich, ktorý bosými nohami cítil ostré, drsné pedále Fokken-Wulf-4, začal zvyšovať rýchlosť a spievať:
  - Letím do boja! Rozšliapem stvorenie na prach!
  Bitka pri Krasnogvardejsku pokračovala. Okrem tankov samotnej Rotmistrovovej armády dorazilo na bojisko aj stopäťdesiat sovietskych vozidiel odobratých z južného krídla a Kashirského regiónu sovietskeho frontu. Pravda, zatiaľ dorazila len prvá várka áut. Sovietske letectvo tiež nemyslelo na to, že sa vzdá, ale ešte nebolo zvlášť aktívne.
  Frederick sa pustil do práce na tankoch pomocou svojich zbraní špeciálne vytvorených na tento účel. Kaliber 37 milimetrov bol podľa jeho názoru na tento účel stále optimálne. Napríklad Rudel s takýmito zbraňami, bez akéhokoľvek bojového tranzu, zničil, alebo skôr, čo je spravodlivejšie, počas vojny vyradil 534 tankov. Ale bol tam obyčajný človek, nie Friedrich. Chlapec si spomenul, ako jeho otec povedal matke, že kombinovaný účinok na dieťa nosené v brušku, okrem prejavu fenomenálnych schopností s postupujúcou pubertou, môže z potomka urobiť psychopata...
  Možno je jeho bojový tranz a superschopnosť tohto bojovníka tiež dôsledkom vplyvu, ktorého povaha je mu neznáma.
  Ale tu prichádzajú tanky, pilotovi sa ich pohyby zdajú pomalé a Friedrichovi ešte viac. Mladé eso začalo udierať z vodorovnej roviny. Len vystrelí a zasiahne. Záblesky svetla z malých výbuchov, prerazené poklopy. Mnoho áut sa v tomto prípade vznieti, pretože plynové nádrže sú umiestnené v bojovom priestore. A skaza, hlaveň T-34 odletela ako jazyk praku.
  Zasiahnuté náboje často spôsobili detonáciu munície. A toto zase...
  Friedrich o takých maličkostiach nepremýšľal, sledoval obraz, keď po ťažkých stratách a uvedomení si márnosti pokusov o prerazenie sa tanky stráží pohybovali okolo priekop vykopaných sovietskym ľudom.
  Aj tu ich však čakalo nemilé prekvapenie. Podarilo sa priblížiť dvom desiatkam "Super Ferdinandov". Tie mali, žiaľ, silnejšie jazdné vlastnosti, vďaka použitiu amerických motorov.
  Sovietske vozidlá kráčali po otvorenom poli, čo znamenalo, že legendárne stíhačky mohli zasiahnuť už len z troch kilometrov. "Superferdinandi" samozrejme minuli, ale vysoká rýchlosť paľby protilietadlových zbraní im umožnila zasiahnuť pomerne často. Okrem toho bolo pole silne rozryté a rozorané nábojmi a T-34-85 nedokázal nabrať rýchlosť. Ale stále sa pohybovali ako hriadeľ počas erupcie. A na pomoc Ferdinandovi-4 pribehli Panthery-5 a svižné American Witches-5, vysokorýchlostné stíhače tankov.
  Fridrich sa snažil knokautovať (čisto podvedome) veliteľov. Dokonca aj prsty som mala v kŕči od napätia. A bolo tam ovocie! Mladý terminátor z horizontálnej projekcie vyradil štyridsaťdva tankov T-34, tri KV-y a dva Su-122. Autá mohli byť ešte tri, ale rozptýlil ich nálet sovietskych stíhačiek a hlavne útočných lietadiel. Friedrich pomocou nich začal strieľať z 37-milimetrového vzduchového kanóna a dvoch 20-milimetrových kanónov (tiež dosť zničujúce, ak zasiahnete svetlo alebo plynovú nádrž alebo motor).
  Celkovo je dvadsaťsedem lietadiel a Ilov je osemnásť... Nie je to zlé, vzhľadom na dôležitosť každého tanku, dokonca aj tých poškodených v tejto tvrdohlavej bitke... Niekoľko T-34-85 zrýchlilo a nakoniec prerazilo, aby zatvorilo. rozsah. Teraz ľahko obrnené americké "Čarodejnice"-5 vzbĺkli.
  Friedrich videl útočné lietadlo Hansa-Ulricha Rudela. Toto dlho známe eso, zdá sa, sa tiež rozhodlo nahradiť Stuku silnejším a rýchlejším Fokken-Wulf-5. Jeho znak pochodne pozná každý. Spýtal sa Fredericka:
  - Ako sa máš, anjel smrti!
  Terminator Boy odpovedal:
  - Veci sú na Gestape, ale ja mám úspechy!
  Rudel ubezpečil:
  - A mám sa dobre! Ale ako sa vám podarí strieľať tak presne a rýchlo a ešte k tomu z vodorovnej roviny?
  Eso chlapec, smejúc sa, odpovedal alebo dokonca spieval:
  - S istotou viem, že všetko nemožné je možné! Nájdite diamant kráľov Zeme v tečúcej vode!
  - To je v poriadku, do konca dňa stihnem tridsať! - sľúbil Rudel.
  Návrat, výmena lietadla a opäť pôvodný Me-362, lietadlo, ktoré okrem dier po guľkách na krídlach nebolo pod Volkovým vedením poškodené. A samozrejme tanková bitka...
  Na Krasgvardeisky bolo horúco. Stĺpce piatej gardovej armády a brigády odstránené z iných frontov vytiahli. K Nemcom sa priplazili aj posily, vrátane tucta amerických stíhačov tankov, najnovších M-18 so 110 mm kanónmi. Tieto vozidlá neboli v ničivej sile horšie ako kanóny Tiger-5 kalibru 105 a dokonca lepšie porazili T-34, pretože boli menej náchylné na odraz. Samotná zbraň je tiež vyrobená z prerobeného amerického protilietadlového dela, čo znamená, že je rýchlo strieľajúca. Len pancier je slabší ako nemecké, no aj tak 186 milimetrov stačí na uchytenie projektilu v čele. Navyše, T-34-85 je často rozmazaný počas jazdy.
  Friedrich ešte v diaľke pocítil blížiace sa cunami novej vlny lietadiel Červenej armády. To znamená, že zatiaľ čo na tanky, ktoré sú takmer pevne zomknuté, nie je čas, je lepšie nechať útočné lietadlá, aby sa o ne postarali. Medzi nimi, mimochodom, môžete vidieť veľmi ťažko ozbrojené a obrnené Non-329. Útočné lietadlá aj stíhače tankov sú silné. Najmä s 88-mm kanónmi Ra-44, ktoré prenikajú nielen strechou tanku, ale aj čelom. Len vo vzdušnom boji tento stroj, mierne povedané, nie je taký všestranný ako "pracovná kobyla" Fokken-Wulf.
  Medzi útočnými lietadlami si Friedrich všimol Helgino lietadlo. No, samozrejme, späť v akcii.
  Chlapec terminátor, mierne klesajúci po ceste, rozsekáme tri tanky a samohybné delo-76, spieval:
  - Budeme mať show! Jednoducho najvyššia super trieda!
  . 18. KAPITOLA.
  Helga pohotovo odpovedala:
  - Samozrejme, že ti verím! Nedal som svoje srdce šelme! Odpoveď vám bude daná - veríte alebo nie?
  Friedrich namiesto odpovede začal z veľkej vzdialenosti zdola strieľať... A potom naberal výšku.
  Sovietskych lietadiel bolo pomerne veľa, ale stále menej ako prvýkrát. Piloti Luftwaffe sa cítili celkom sebavedomo, ako prvák, ktorý v neznámej škole porazil otravného rovesníka a bol doslova prevalcovaný silou.
  Sovietski piloti sa stali prefíkanejšími a po útoku sa okamžite rozdelili do skupín a pokúšali sa pritiahnuť Nemcov k sebe. Frederick na nich zaútočil a vyliezol na kopec. Pre neho však odmietnutie nepriateľa začať priamy útok len uľahčilo taktiku. Do boja však išli ďalšie nemecké stíhačky.
  Friedrich rozčúlene poznamenal, že Non-362 boli zvyčajne pred ním. Ale to je v poriadku, z veľkej vzdialenosti niekoľkých kilometrov aj tak nikto nevie, ako rúbať.
  A "Salamandery"-3, rovnako ako detské papierové lietadlá, skáču, skáču ako žralok na vlnách a oni sami dostanú ...
  Friedrich si vybral svoju obeť, veliteľské lietadlo, a nemal čas premýšľať o tom, ako bolo toto lietadlo zostrelené. Chlapec nakreslil morálku:
  - Vo vojne môžete prehrať, na rozdiel od športu, raz, ale vo vojne môžete vyhrať, na rozdiel od hry, donekonečna! Zo šachovnice však odlietajú iba figúrky porazeného; víťaz umiestni na hraciu plochu aj predtým zostrelené bojové jednotky!
  Boj však bolo cítiť aj v poli. Napríklad Wittmann je už dosť ostrieľané tankové eso, bojoval na Tigri. On a strelec tiež dosť často minuli, hoci tank sa ľahko otočil. Kanonier Schleich si ledva stačil utrieť pot z tváre. Toto oceľové monštrum už niekoľkokrát trafilo do čela, no doteraz to bol ricochet. Wittmann z plných pľúc zakričal:
  - Pustite ich bližšie, nebuďte nervózni, alebo...
  O stave človeka v týchto hrozných podmienkach hovorili aj dojmy účastníka bitky, zástupcu náčelníka štábu 31. tankovej brigády, ktorý sa nedávno stal hrdinom Sovietskeho zväzu, Grigorija Penežka. ... Pred mojimi mentálnymi obrazmi ostali ťažké obrazy... Ozval sa taký rev, že ušné bubienky boli stlačené, z uší tiekla krv. Nepretržitý hukot motorov, rinčanie kovu, hukot, výbuchy nábojov, divoký rachot roztrhaného železa... Z bodavých výstrelov sa rúcali veže, krútili sa delá, praskali pancier, vybuchovali tanky.
  Nepreniknuteľný ťažký Patton-3 sa pokúsili zobrať sovietskemu T-34-85 takmer naprázdno. Zavrčal, štítové brnenie sa vydulo. "Čarodejnice"-4 sa prešmykli a samy sa pokúsili použiť manéver. Akoby to bola konská armáda starých rytierov, ktorí sa chystali navzájom poraziť. Oba tanky často vystrelili naprázdno a navzájom sa vyhodili do vzduchu.
  Výstrely do plynových nádrží okamžite zapálili nádrže. Otvorili sa poklopy a posádky tankov sa pokúsili dostať von. Grigorij videl na brnení visieť napoly spáleného mladého poručíka. Zranený sa nemohol dostať von z poklopu. A tak zomrel. V okolí nebol nikto, kto by mu pomohol. Vojaci v stiesnenej kabíne tanku stratili pojem o čase, nepociťovali smäd, horúčavu a dokonca ani údery. Jedna myšlienka, jedna túžba - kým si nažive, poraz nepriateľa. Sovietske posádky tankov, ktoré vystúpili zo svojich zdemolovaných vozidiel, hľadali na poli nepriateľské posádky, ktoré tiež zostali bez vybavenia, a mlátili ich pištoľami, bojujúc ruka v ruke.
  Obraz v štýle surrealizmu kapitána, ktorý v akomsi šialenstve vyliezol na pancier poškodeného nemeckého Tigra-5 a guľometom zasiahol poklop, aby odtiaľ "vyfajčil" nacistov. Veliteľ tankovej roty Čertorižskij si počínal veľmi statočne. Knokautoval cez víchricu škrupín a vrazil do boku nepriateľa "Tiger"-5, ale sám bol zasiahnutý. Cisterny vyskočili z auta a požiar uhasili. A opäť išli do boja.
  Posledný náboj Helgy prerazil strechu tanku Grigorija Penežka. Škrupina zasiahla plynovú nádrž a všetko sa rozhorelo. Plamene popálili sovietske posádky tankov a prinútili ich vyskočiť z poklopov. Sám Grigorij, ktorý bol zranený, však nestihol vyskočiť... Uhorel zaživa, v prírode pochopil, čo je to podsvetie...
  Friedrich, keď videl, že nepriateľské lietadlo už zmúdrelo a snaží sa kombinovanou akciou odletieť, sám zaútočil na tanky... Nemci to mali naozaj ťažké, hoci do boja vstúpili najsilnejšie vyzbrojené britské tanky Challenger ( posádky sú tiež zo synov Británie a strieľajú mimoriadne presne!) .
  Friedrich je plný démonickej energie a vzrušenia, je pripravený zmiesť všetko a všetkých, aj keby mal bojovať s celou tankovou armádou, a ešte viac s leteckou armádou. Ale musíme sa vrátiť, dochádza palivo a munícia, na to vzlietneme, zostrelíme päťdesiatsedem lietadiel a vyradíme tridsaťjeden tankov a šesť samohybných diel, plus ďalšie dva obrnené transportéry, tri Kaťuše, Štyri Andryushy, autá, ktoré sa snažili ísť dozadu.
  Helga poznamenala:
  - Rusi majú pieseň o ženách v našich dedinách! A máme nielen bojujúce ženy, ale aj mužov, čo potrebujeme!
  Friedrich súhlasil:
  - Naši muži sú v poriadku, ale ženy sú lepšie!
  Helga prefíkane povedala:
  - Žena zvíťazí tým, že roní slzy, muž zvíťazí tým, že ich nechá roniť!
  Friedrich vycenil zuby a poznamenal:
  - Keďže si robíme žarty, znamená to, že dnes nie je všetko také zlé!
  Pri ďalšom lete musíte letieť sami... No, ak je to tak, potom nemá zmysel nechať sa odradiť... Vo Fokken-Wulfe so vzduchom chladeným motorom je poriadne horúco. Je veľmi horúco, motor, slnko a málo času na vychladnutie. Sám Fridrich bol dokonca prekvapený, ako ešte neskolaboval pod takým divokým nákladom. Koniec koncov, je to elementárne... všetky vnútornosti sú zožraté...
  Sovietske tanky boli úplne vyčerpané... Napriek tomu k Nemcom opäť dorazili posily a takmer všetky útočné lietadlá boli vrhnuté do boja... Ale posily dostal aj Rotmistrov... Tie isté tanky z iného frontu.
  Ale vzduch je oveľa pokojnejší, aj keď sa objavujú samostatné šarže stíhačiek alebo útočných lietadiel.
  Friedrich opakuje svoju predchádzajúcu osvedčenú taktiku, už vie, že ho to nepustí. A Nemci...
  Prebieha aj preskupovanie, keďže väčšina sovietskych tankov je už zničená, potom môžeme skúsiť zaútočiť sami... Wittmann zachmúrene poznamenal:
  - Osem tankov bolo vyradených... Dobré na jeden deň, ale zlé na taký deň...
  Kanonier opravil:
  - Vlastne dvanásť...
  Wittman prerušil:
  - Štyri zničené vozidlá, keď Rusi preliezli hlbokou protitankovou priekopou, sa nepočítajú! Bolo to elementárne. A treba doplniť muníciu...
  Sovietske tanky sa však opäť vrhli vpred, keď sa k nim obzvlášť začali dostávať útočné lietadlá. Najmä Friedrich, ktorý vypálil päťdesiatpäť nábojov, z toho štyridsaťdeväť tankov T-34 a šesť samohybných diel. A trvalo mu to päť a pol minúty... Taká bola bitka... Samozrejme, mohla byť aj dlhšia... Fridrich si pomyslel, prečo by strieľal z dvoch kanónov súčasne? A stačí jeden... Medzitým...
  Helga sa s ním stretla na letisku, vrúcne ho pobozkala na pery a zašepkala:
  - Toto je stelesnenie rytierstva - Don Quijote!
  - Čo si povedal? - Fridrich stratil nervy.
  Dievča sa okamžite opravilo:
  - Prepáč vlk... Chcel som povedať Lancelot!
  Chlapec s esom vyštekol:
  - Tak to je ďalšia vec! Don Quijote je predsa paródia na rytiera. Akýsi výsmech hlúpeho rytierstva a nezištnej šľachty!
  Helga súhlasila:
  - Vo všeobecnosti tomu rozumiem! Ale...
  Friedrich prerušil dievča:
  - Rýchlo v lietadlách!
  Zdá sa, že sovietske tankové posádky a piloti urobili posledný pokus zvrátiť priebeh mimoriadne neúspešnej bitky. Generál Gotha ako skúsený veliteľ, ktorý si už dôkladne naštudoval ruskú taktiku, sa s útokom neponáhľal, ale dokonca sa mierne naklonil, aby naplno využil prevahu v palebnej sile. A samozrejme pri rezervácii. Toto je taktika vysokého boxera, ktorý sa stiahne pred krátkym, funguje ako dvojka, no nedovolí nízkemu pinčovi priblížiť sa a získať výhodu. Nuž, Rotmistrov nemá inú možnosť! Buď zaútoč alebo zomri! To druhé je lepšie, aj keď oboje sa dá ľahko kombinovať!
  Aj Friedrich musí bojovať s letectvom... Je to tiež bitka a nepriateľ je statočný...
  Najprv však terminátor zastrelil pätnásť útočiacich tankov T-34-85. Tak éterické v jednej dávke...
  Helga zvolala:
  - Ty si vzdušný cisár! Takto možno osláviť Tretiu ríšu!
  Frederick jej odpovedal:
  - A už je slávny! A netreba chváliť!
  Helga kričala:
  - A ešte viac ho oslavujete!
  - Sa bude snažiť! - zavrčal Friedrich.
  Opäť upadol do ultrabojového tranzu. V chlapcovej hlave sa točili zvláštne myšlienky. Čo sa s ním napríklad stane po víťazstve Tretej ríše? Samozrejme, patronát cisárovej manželky mu zabezpečí najvyššie postavenie a jeho syn sa stane dedičom Veľkej ríše. Vzrušujúce vyhliadky! A Rusi sa konečne naučili poriadku a disciplíne, ktorej ich nedokázal naučiť ani ten zakrvavený Gruzínec Stalin.
  Aj keď, samozrejme, víťazstvo je ešte ďaleko... Alebo ho možno stíhačka zoberie a otočí a narazí do Fritza. Takto zabiť niekoľko desiatok fašistických vozidiel a vrátiť sa do ZSSR ako hrdina?
  Pomôže mu to však, ak vojnových hrdinov, ktorí utiekli zo zajatia, zastrelia a... Stalin vôbec nikomu neverí, povedal, že nemá syna Jakovleva! Takže on, Fridrich, sa už nemôže vrátiť... Najmä po tom, čo urobil... Mohol hneď utiecť do ZSSR, keď mu práve dali tú štuku. Chlapcovi by odpustili... No možno by ho poslali do trestných práporov, a keby zostrelil aj nejakých nacistov... Áno, mal šancu sa vrátiť... Ale teraz, v r. ZSSR, nebudú ho šetriť, stal sa príliš krvavým...
  Friedrich si pomyslel, prečo neprešiel na stranu Sovietov? Dobre, vstúpil do Hitlerjugenta, keď sa ocitol v centre Berlína, v tom čase nemal inú príležitosť na prežitie. Ale prečo zabil komisárov? Mohol to jednoducho vypnúť... Prečo sa v ňom zrazu prebudila divá zver... Ani šelma, veď zvieratá väčšinou zabíjajú kvôli jedlu alebo kvôli hladu. Muž zmenil vraždu na zábavu, stal sa horším ako tiger...
  Čo sa mu stalo, že vražda začala prinášať radosť a túžba po vzostupe v Tretej ríši a kariére pohltila celú jeho bytosť? Kto sa stal?Prečo stratil zmysel pre vlastenectvo a náklonnosť k svojmu ľudu?
  Avšak, naozaj ho má? Tu je ten istý generál Vlasov alebo Boris Alekseevič Smyslovskij. Aj tu bola zvláštna osobnosť, ktorá sa zdala byť vzorným predstaviteľom šľachtického zboru cárskeho Ruska. A musel prejsť na stranu Hitlera a iných fašistov. Dôstojník ruskej cisárskej armády, kapitán. Po občianskej vojne bol internovaný v Poľsku, potom emigroval do Nemecka. Vstúpil do služby v nemeckej armáde. V rokoch 1928 až 1932 študoval na vyšších kurzoch na Vojenskom oddelení (Akadémia generálneho štábu) Reichswehru. Počas 2. svetovej vojny sa aktívne podieľal na formovaní ruských dobrovoľníckych jednotiek. Veril, že Nemci môžu prispieť k obnove Ruska: "Víťazstvo nemeckých armád by nás malo priviesť do Moskvy a postupne preniesť moc do našich rúk. Nemci aj po čiastočnej porážke sovietskeho Ruska budú musieť dlho bojovať proti anglosaskému svetu. Čas bude pracovať v náš prospech a oni na nás nebudú mať čas. Naša dôležitosť ako spojenca sa zvýši a budeme mať úplnú slobodu politického konania."
  Chlapcova hlava bola plná toho, čo si predtým prečítal na internete... Celkom náhodou jeho pohľad zazrel na stranu príručky - "kolaboranti nacizmu sú hanbou národa!"
  Pravda, zároveň som nikdy nespolupracoval s generálom A. A. Vlasovom, keďže som nezdieľal ani jeho názory, ani jeho akčný plán, ale osobne som sa s ním stretol trikrát, najmä na základe pokynov nemeckého generálneho štábu.
  Friedrich prerušil svoje myšlienky... Zostrelených bolo 83 sovietskych lietadiel a do tankov sa už sypú posledné náboje a už je možné sa vrátiť... Aký je to bastard... Ako sa potopil. ... Krvavá kurva! Oči hneď zvlhli... Po hladkých chlapčenských lícach stekali slané kvapky sĺz... Aké trpké, zastreľ sa aspoň!
  Po návrate mu pohľad na unavenú, no veselú Helgu okamžite zdvihol náladu a opäť sa rútil do boja... Je to predsa bojovník! To znamená, že sa narodil, aby vyhral, a koho národ je slabší, s tým nie je kamarát!
  Helga zrazu poznamenala:
  - Prečo si plakal?
  Friedrich pokrútil hlavou:
  - Už mi slzia oči od únavy! Aká bitka! Už šesť dní som nezažmúril oči! A predtým som takmer nespal!
  Helga utešovala:
  - Kotol sa zatvorí a my si trochu pospíme... Zostáva už len málo času. Len kúsok pred víťazstvom!
  Let na Fokken-Wulfach-4, nepriateľské lietadlá nie sú viditeľné a z tankov zostalo len málo. Ale aj tie, ktoré existujú, treba dokončiť.
  Helga zašepká do rádia:
  - No, dajte im! Len tak, krútenie osmičky!
  Friedrich sa smeje:
  - Točiť osem je lepšie ako dostať šestku na ramenné popruhy!
  Dievča, ktoré narazilo do auta pri skoku, šteklo:
  - Nie, je nemožné si ťa predstaviť ako šestku. Ukazuješ plemeno kráľa.
  Z piatej gardovej armády zostali len rohy a nohy. Teraz dal rozkaz na postup aj Gotha, najmä keď už bol večer, čas ubehol už dávno po večeri a začala sa blížiť tma.
  Na bojisku zostalo viac ako tisíc sto poškodených a zničených sovietskych tankov a nejaké škody utrpelo asi tristo nemeckých tankov. Z toho približne šesťdesiatpäť áut nebolo v žiadnom prípade predmetom reštaurovania.
  A Friedrich, ktorý nechal svoju priateľku spať na postieľke, stále lietal. Tentoraz bola presmerovaná na potlačenie delostrelectva. Rotmistovov zúfalý pochod rozptýlil časť síl Mainsheinovej armády a počas dňa a večera nepostúpili viac ako dvanásť kilometrov. Nastala noc, ale stormtrooperi stále pracovali. Len sa zmenili piloti.
  Friedrich opäť narazil na nočné bombardéry U-2. Autá lietali takmer pri zemi - let v nízkej hladine. S takýmto prestrojením by mali šancu prejsť, no v tejto situácii vstúpil do hry diabolský inštinkt mladého terminátora.
  Okrem toho sa Friedrich zrazu veľmi hanbil za svoje slzy a rozzúril sa... Dokonca aj chlapcov pohľad sa zmenil. A hlavou mi prebehli úplne iné slová, iná pieseň;
  Hnev sa šíri telom ako ohnivá vlna,
  Nie je možné pochopiť túto záležitosť a to, čo sa so mnou teraz deje!
  Teraz podsvetie odhalilo všetku temnotu v duši,
  Chcem paláce - moja milá a raj v kolibe mi nestačia!
  
  A ako sa to všetko stalo, ani Boh nevie,
  Stal som sa zradcom, ale zatiaľ som mŕtvy!
  Odkiaľ je toto zjavenie, kto ho zrodil,
  Inšpiráciu čerpám z pohára - mocné sily!
  
  Diabol nás vtiahol do siete a uvrhol nás do začarovaného kruhu,
  Náhodou som sa chytil do siete!
  Ale odtrhnem sieť a prijmem Boha vo svojom srdci,
  Len nepreklínajte nebeský mesiac!
  A toto viem určite: bratia v zbrani!
  
  Ó, daj mi šancu, svätý Pane,
  Moja povaha, ty si zrada a hanebnosť!
  Chcel som mäso, zachrániť len mäso,
  A skončil v priepasti, kde zaspala múdrosť!
  
  Fašista povedal: slúžite nám -
  Dostanete pôdu, peniaze, tituly a uznanie!
  Ale ak sa vzdáte svojej duše,
  A toto je najhorší trest na svete!
  
  Ale som slaboch, mám problémy,
  A zničil to živé v sebe, svoju česť a svedomie!
  Nech je to tak, je to tvrdá skutočnosť
  Koniec koncov, to nie je román, len príbeh!
  
  Čo mám robiť, cesta späť;
  Nič nezostalo a teraz je to aspoň váš krk v slučke!
  Ale démon povedal, zastav ten neporiadok,
  Verte nám, neuznávam takúto zbabelosť!
  Friedrich tento "spev" dohral, sklopil "uši" a potom pocítil nesmiernu únavu... A čo už rozkvitlo, čiže prišiel nový deň, 11. júl. A už sedem dní stojí na nohách...
  Po pristátí chlapec ledva stihol dobehnúť k posteli a hneď odpadol;
  Sen sa ukázal byť veľmi napätý... Fridrichovi sa snívalo, že je študent a počúva prednášku. Navyše, gigantický učiteľ to rozpráva s takým nadšením a zápalom, že mimovoľne počúvate. Hovoríme tu o odvekom historickom nepriateľovi Ruska, o Spojených štátoch. Zdá sa, že jeho vlasť konečne prišla s dôstojnou zbraňou odplaty;
  -Mali by ste vedieť, že armáda Pentagonu nasadila svoje najlepšie úderné sily v boji proti našej túžbe prelomiť cestu do iných svetov. Poslal som telegram armáde NATO, kde som uviedol, že sa nechystám zmocniť sa pôdy, že vykonávam mierový výskum zameraný na prospech celého ľudstva. Nedbali na moje posolstvo, každého merajú podľa jeho pochybného a sebeckého rebríčka hodnôt. Táto megalomanská spodina si myslí, že môže ovládať celé ľudstvo. Myslia si, že ak majú manickú vášeň pre zajatie a ničenie, potom by mali mať rovnakú zvieraciu vášeň aj ostatní predstavitelia iných svetov.
  Rečník sa odmlčal a započúval sa do štedrého potlesku. A rázne mu zatlieskal aj Volka, hoci nerád uznával autoritu. No, mocný obr pokračoval:
  - Nie som zviera ani dravec, ale som schopný a mám v úmysle sa brániť, dobro mojej civilizácie závisí od môjho boja, a ak moji nepriatelia a nepriatelia mojej civilizácie majú v úmysle zaútočiť, potom sa mienim brániť . Zničím tých, ktorí stoja medzi mnou a slobodou. Tých, ktorí takmer zotročili ľudstvo, považujúc sa za vyšší národ, ktorý nie je pod jurisdikciou ľudí, čaká odplata. Skupinke oligarchov som už dal nikel, ukážem im príklad človeka schopného bojovať, a nie ísť pod sekeru ako submisívna ovca. Všetci sa musíme spojiť, pretože toto je naša spoločná vec, pretože na Zemi už čoskoro nebude čo dýchať. Teraz k veci. Aby sme porazili americkú flotilu a flotilu NATO, potrebujeme veľké, neobmedzené energetické zásoby, zásadne nové zbrane a tie máme. Mnohým, dokonca aj tým najlepším z vás, sa vodíková bomba zdá byť dokonalou dokonalosťou. Mnohí, dokonca aj tí najlepší z vás, predpokladajú, že neexistujú žiadne iné silnejšie spôsoby získavania energie, možno s výnimkou anihilácie, ktorá môže byť ťažko realizovateľná. Všetci poznáte termonukleárne reakcie, fúziu atómov vodíka a vznik hélia. No a ďalšie prvky vrátane železa. Jadrová fúzia poskytuje svetlo hviezdam už miliardy rokov. A mnohým z vás sa zdá nepravdepodobné, že je možné uskutočniť zásadne nové syntetické reakcie: v prírode prakticky neexistujúce. Mnohí z vás sú plní stereotypných myšlienok, že ak reakcia v prírode neexistuje, tak v zásade nemôže existovať. Aký absurdný klam, veda o supercivilizáciách poskytuje spôsob, ako získať gigantické masy energie v rozsahu a reakciách, ktoré v prírode neexistujú. Už viete o existencii kvarkov: miničastíc, ktoré tvoria elementárne častice. Dokonca aj vaša veda objavila stovky elementárnych častíc. Okrem nich, ktoré zaznamenala aj vaša veda, existujú častice rôznych typov, z ktorých mnohé sa vám zdajú čudné, ba až nadbytočné. Udivuje vás rôznorodosť kvarkov, ktorú je ťažké vysvetliť bežným logickým spôsobom. Len nedávno vaši vedci objavili častice nazývané preóny, častice, ktoré tvoria kvarky, a vy ste sa k nim nedokázali dostať a poriadne ich študovať. No, zatiaľ sa vám nepodarilo extrahovať ani kvarky z jadra. No aká energia sa dá získať ich fúziou alebo štiepením: nemerateľná aj v porovnaní s termonukleárnou reakciou. Aj pri modernej, dosť nízkej úrovni pozemskej vedy existujú teoretické výpočty, ktoré ukazujú, že čím je častica menšia, tým viac energie extrahuje. To naznačuje, že ak by bol človek schopný zvládnuť takúto energiu, potom by bol schopný získať takmer neobmedzený zdroj energetických zdrojov. Ani jeden pozemský vedec však nedokázal nielen obnoviť reakciu fúzie mikročastíc, ale dokonca extrahovať voľný kvark z jadra.
  Dokonca ešte nie je možné získať voľný, neviazaný kvark. Aký je dôvod, že reakcie zahŕňajúce prasknutie alebo splynutie ultraľahkých častíc ešte nebolo možné nielen zopakovať, ale dokonca ani zaznamenať v prírode. Dôvod spočíva v tomto: preto je termonukleárna reakcia taká ťažká, že ju dokonca obrazne nazývajú hrdinom s veľmi krátkymi rukami. Na vyvolanie termonukleárnej reakcie potrebujete energiu atómovej bomby, na výbuch atómovej bomby potrebujete obyčajné výbušniny. Na vyvolanie fúznej reakcie kvarkov nestačí reakcia výbuchu termonukleárnej nálože, jej sila na reakciu nestačí, preto sa superťažké kvarky v prírode nenachádzajú. Neexistuje žiadny medzikrok, krok, ktorý oddeľuje a klasifikuje reakcie v rámci atómovej syntézy. Pri termonukleárnej fúzii sú kroky jeden za druhým, ktoré sa zvyšujú, pokiaľ ide o uvoľnenú energiu. Reakcia, pri ktorej sa uvoľní oveľa viac energie ako pri termonukleárnom výbuchu a ktorá je extrémne zriedkavá: anihilačná reakcia. Pochádza z kontaktu hmoty a antihmoty. V prírode je vzácny, extrémne vzácny, pretože v skutočnom svete antihmota takmer neexistuje. Anihilačná reakcia je v prírode zriedkavá, neexistuje medzistupeň medzi fúznou reakciou prvkov a termonukleárnou reakciou. Jadrom problému je, že samotná antihmota nie je vyrobená z jednoduchej hmoty. V rámci nášho viditeľného systému to nemôžeme pozorovať. Ale keby ste sa pohybovali vo vesmíre a ocitli by ste sa na križovatke vesmírov, na hranici sveta a antisveta, potom by ste videli, ako vo veľkom rozsahu prebieha proces zániku. Jadrom problému sa ukázalo získanie dostatočného množstva antihmoty, teda hmoty, ktorá by v reálnom svete nemohla existovať. Neustále by prichádzal do kontaktu so skutočnou bežnou hmotou, musel by anihilovať alebo explodovať, rovnako ako pri kontakte explodujú dva samostatne bezpečné chemické prvky. Protóny, neutróny, elektróny by sa v kontakte s pozitrónmi, antineutrónmi, antielektrónmi zmenili na fotóny a iné častice rútiace sa rôznymi smermi. Ich rýchlosť expanzie je kolosálna a presahuje rýchlosť svetla. Áno, počas rozsiahlej anihilácie sa častice pohybujú nad rýchlosťou svetla a vzďaľujú sa od seba. Antihmotu je ťažké získať jednoduchým spôsobom, urýchľovaním častíc v urýchľovačoch. Výsledok získaný týmto spôsobom nikdy neodôvodní náklady. A predsa sa experimentálne našiel účinný spôsob výroby antihmoty vo veľkom meradle. Jej podstatou je, že pravdepodobnosť získania antihmoty, podobne ako hmoty, je približne rovnaká, čo znamená, že rozdiel medzi antihmotou a bežnou hmotou nie je veľký a na zmenu polarity hmoty nie je potrebné veľa energie. To sa dá dosiahnuť pomocou nie tak silného žiarenia zo špeciálneho poľa a vlny špeciálnej povahy. Okrem kvarkov, preónov existujú kreóny, rezóny, forcony, ryumony, chorodóny, romony atď. Žiarenie na špeciálnej telepatickej úrovni mení štruktúru hmoty na úrovni kreón-rezón, len mierne mení, posúva štruktúru usporiadanie mikročastíc. Objav špeciálnych vĺn spôsobil revolúciu vedy a spoločnosti. Ale ktorého žiarenie, aká úroveň by mohla zmeniť typ hmoty, preniesť ju na kvalitatívne novú úroveň, zmeniť vlastnosti látky. Pri štúdiu ľudských schopností bol objavený nový druh žiarenia, jeho mimoriadne schopnosti. My Hitlernátori sme ovládali extra schopnosti pred inými národmi a ľuďmi. Nové telepatické žiarenie preniklo cez olovo a ešte hustejšie pevné supermateriály, čo samo o sebe naznačovalo iný systém a iný rozsah žiarenia. Aj pri vašej úrovni vedy a civilizácie existuje a bolo vytvorené žiarenie, ktoré presahuje rýchlosť svetla. Z rádioaktívneho žiarenia sa lúče Alfa, Beta, Gamma a Beta pohybujú o niečo rýchlejšie ako rýchlosť svetla a pri žiarení Gamma-AS je rýchlosť svetla takmer jeden a pol krát vyššia. Na planéte Zem už bolo experimentálne objavené žiarenie vĺn Klekon a Dare, ktoré dvojnásobne prevyšuje rýchlosť svetla. Je pravda, že zatiaľ sú generované v mikrodávkach bez toho, aby sme vedeli o vyhliadkach. Poviem ešte, že existuje priama súvislosť medzi rýchlosťou žiarenia a jeho schopnosťou prenikať hmotou. Čím je vlnová dĺžka kratšia, tým vyššia je penetračná sila, tým vyššia je rýchlosť žiarenia. Gama lúče prechádzajú len centimetrom olova a sú zoslabené na polovicu. Pri žiarení Klekon a Dare je penetračná sila ešte vyššia. Vyžarovanie mimo dosahu, či už je to aura, teleportácia, telekinéza, telepatia, kyberkinéza, tormokinéza, plazmkinéza, má najvyššiu rýchlosť a všeprenikajúci dosah. To znamená, že práve v takzvanej duchovnej nadstavbe leží kľúč k ovládaniu svetov, k ovládnutiu bezprecedentných foriem energie. Najnovšie formy energie otvárajú cestu k najnovším formám meraní, meraniam mikrosveta, ktoré sú schopné preniknúť a realizovať sa v makrosvete, prenosom meraní medzi mikrofundamentálnymi časticami do reálneho sveta, tzv. . Nový typ energie dá novú zbraň, vyžaruje lúče Zet-56 a rozdrví armádu agresora na prach. Teraz by som mohol podrobnejšie vysvetliť podstatu novej energie a podrobne popísať, ako vzniká, ako aj účinok zlúčenia, ale už sme dostali ultimátum. Tieto gorily sa nás snažia vystrašiť, ale aj keď kapitulujeme, nedokážu odmietnuť pokušenie orať ostrov a žehliť ho bombami a salvami z ťažkých zbraní. Ak nedôjde k žiadnej vojenskej akcii, prečo potom Yankeeovia zostavili takú armádu? Potrebujú akt zastrašovania, príklad pre celý svet. Tvoje životy závisia aj na mne. Dám agresorovi lekciu, ktorú si bude pamätať do konca života a kto zostane nažive, bude závidieť mŕtvym!
  Pri tejto vete bol Friedrichov spánok prerušený. Zbesilo otvoril oči. Helga stála pred ním, v rukách držala kyticu kvetov a v prstoch na holých, dievčenských nohách zvierala ružu, ktorou nežne šteklila chlapcovu holú, ružovú pätu.
  - No, tak sa pokropte. Je čas na obed!
  Fridrich vyskočil a okamžite si nasal žalúdok... Bach, už týždeň takmer nič nejedol. Pila som len pančovanú čokoládu zriedenú vodou. Chlapec sa pozrel na slnko a bol prekvapený:
  - Je to zvláštne, ležal som tam asi päť hodín, ale zdá sa mi to oveľa menej. Ani som nestihol dopočúvať najzaujímavejšiu prednášku o nových zbraniach!
  Helga sa zachichotala.
  - O nových zbraniach? Áno, keď bojujú veľkí bojovníci, najstaršia technológia im umožňuje poraziť každého. Najprv si však dajte rybiu polievku. Špeciálne pre vás bolo pripravených pár dievčat, vašich fanúšikov. Najedzte sa a nová sila príde.
  Friedrich začal s radosťou jesť rybaciu polievku, ktorá sa mu zdala najchutnejším jedlom na planéte Zem. Chlapec vyprázdnil hrniec a pocítil ťažobu v žalúdku. Ale napriek tomu veselo vyskočil a ponáhľal sa k autu.
  -No, Helga, poďme ešte raz bojovať!
  Dievča hravo odpovedalo:
  - Áno, ako!
  A teraz spoľahlivý kôň Me-362 spolu s neodmysliteľnou družicou Fokken-Wulf-4 opäť potrápi atmosféru svojimi vrtuľami. A čo vojna je ako vojna. Frederick sa spýtal Helgy:
  - Aká je tvoja obľúbená zábava okrem boja?
  Dievča sa jemne zachichotalo a odpovedalo:
  - Ťažko povedať! Aj keď vieš. Zaujalo ma drevorezba. Vznikli také krásne vzory... A tiež som sa snažila písať fantastické príbehy. Až keď som napísal pár, všetci sa mi začali smiať. A ja som sa tak hanbil, že som ich prestal skladať. Viete, aké je to nepríjemné, keď sa vám smejú!
  Friedrich súhlasil:
  - Áno rozumiem! Aj keď teraz som na vrchole slávy! Ale len čo zomriem, skoro...
  Helga prerušila:
  - Nie! Verte mi, nezabudnú! Myslím, že po vás bude pomenovaná letecká armáda, alebo jedno z dobytých východných miest. Alebo možno ulica v Berlíne!
  Friedrich sa zasmial:
  - Áno, potešili ste ma!
  Helga celkom vážne dodala:
  - Možno vám schvália aj objednávku v letectve s vaším portrétom. Po prvé, máte takú sladkú tvár a po druhé, váš výsledok, už viac ako dvadsaťtisíc päťsto nepriateľských lietadiel, pravdepodobne nikto neprekoná!
  Frederick tiež celkom vážne namietal:
  - Nie, môžu ho prekonať, ak sa vojna so ZSSR natiahne veľmi dlho, alebo ak sa ešte budú musieť vysporiadať so včerajšími spojencami. Všetko je teda možné... Ale v zásade je možné dosiahnuť tisíc lietadiel! A čo už len toto dokážem!
  Rozhovor bol prerušený, vpredu preletela malá eskadra nepriateľských bojovníkov a potom sme sa museli vážne chopiť zbraní.
  Napriek extrémnej únave a vyčerpaniu Hitlerovej armády víťazstvo pri Krasnogvardeisky inšpirovalo Krautov a mnohokmeňovú smečku k novým skutkom.
  Nacisti sa neodvážili zaútočiť na Moskvu a zaútočili na mesto Pavlovský Posad, ktoré sa nachádza na východe, a na opevnené oblasti priľahlé k nemu.
  Sovietski vojaci, inak to nemohlo bojovať odvážne, ale do večera sa chodba medzi nemeckými klinmi tak zúžila, že už bola prestrelená.
  Friedrich a Helga sa opäť museli chopiť tankov, ktoré sa pokúšali o protiútok a zapchali medzeru. A potom sa ukázali a bolo to skvelé. Mladíkovi sa v tankoch podarilo prekročiť päťstovku! A to je vo všeobecnosti prvotriedny úspech!
  Friedrich skutočne cítil radosť, že je taký cool! To, že je najlepším bojovníkom všetkých čias, znamená triedu tried! A aký je to pre neho pocit byť vyšší a chladnejší ako všetci ostatní! Friedrich je vlk, čo znamená vlk!
  Bola už tma a bitka stále neutíchla. Nemecké kolóny zo severu, kam sa hnali hordy slávneho Rommela, aj z juhu, kde Mainstein Lane obliehali mesto Pavlovský Posad. Už o polnoci vtrhli na okraj tejto dediny tanky Gotha a predovšetkým niekoľko Ferdinandov-4... Ale boli nútení zastaviť. Potom Gotha vydal rozkaz obísť najtvrdohlavejšie obranné jednotky. O druhej hodine ráno východne od Pavlovského Posadu vyšli proti sebe časti druhého zboru SS a prvého tankového zboru, tiež zo ZSSR. Takže v noci 12. októbra 1947 sa okolo moskovskej vojenskej skupiny uzavrel blokádový kruh!
  . 19. KAPITOLA.
  Fridrich ráno 13. októbra 1947 bojoval ako vždy obetavo a umne. Jeho verný lietajúci koník sa rútil do výšin a motor, napriek tomu, že si to chlapec neraz vynútil, fungoval bez porúch...
  Odpor sovietskych vojsk citeľne zoslabol... Nacisti sa ešte neodvážili zaútočiť na Moskvu, ktorá bola premenená na nedobytnú pevnosť, ale postupovali smerom na východ. V Pavlovskom Posade boli boje stále v plnom prúde, fašistickí velitelia celkom rozumne odmietli použiť tanky v rámci mesta a vrhli do útoku Rumunov, Talianov, Arabov, Indov a ďalšie cudzie jednotky.
  Friedrich sa zúčastnil dvoch alebo troch malých leteckých prestreliek a bez problémov zoťal asi tucet lietadiel. Ďalšie ciele boli pozemné: delá, húfnice, mínomety, kaťuše a ak mali šťastie, tanky.
  To druhé sa v iných ohľadoch nevyskytovalo často. Vyzerá to tak, že radám dochádza para. Na poludnie, keď sa októbrové sparno stalo neznesiteľným, nastal krátky pokoj a Fridrich, alebo ako ho oficiálne volali Fridrich Veľký, Bismarck, bol povolaný do Smolenska.
  Mladé eso Terminátora vyzeralo veľmi šťastne a veselo. Hoci bol Friedrich za svoju zradu veľmi zatrpknutý a hanbil sa, vyhliadka na získanie fašistických vyznamenaní chlapca potešila.
  Spolu s ním bola privolaná aj Helga. Dievča bolo tiež nadšené a jej perleťové zuby sa leskli očarujúcim úsmevom pantera. Povedala:
  - Vidíš, vlčí chlapec, porazili sme Rusov!
  V tomto prípade Frederick vôbec nezdieľal optimizmus:
  - Zatiaľ je to len prechodný úspech a boj... Bitky a bitky len naberajú na sile. Ale začiatok bol naozaj úspešný...
  Na ocenenie boli vybrané budovy krajského výboru Všezväzovej komunistickej strany. Obrovské parkovisko bolo zaplnené luxusnými autami prevažne americkej výroby.
  V montážnej hale boli skutočne prítomní bábkoví generáli z americkej armády, Britského impéria a kanadského Dominionu. Bol tam dokonca jeden z anglických princov... A samozrejme, sám Hermann Goering a Adolf Hitler... Len to Friedricha prekvapilo, Margaret s ním nebola. Je to zvláštne, možno len to, že táto výnimočná, jedinečná žena nechce ohroziť svoje dieťa a dieťa, ktoré dostala od esa, keďže je tehotná... Vojna predsa nie je vtip!
  Alebo možno nechce komunikovať s Hitlerovým novým obľúbencom pred svojím manželom? Tu je vo všeobecnosti možné všetko a je takmer nemožné prečítať, čo má na srdci tak krásna žena ako Afrodita a prefíkaná ako Hera...
  Friedrich sa z toho však dokonca teší. V prítomnosti Fuhrera nestačilo vystaviť seba a ju riziku, že prezradí ich emócie, mimovoľným gestom alebo nepremysleným slovom. Rohatí manželia, najmä v osobe vládcu polovice sveta, sú totiž veľmi nebezpeční. Dokonca aj pre takého tvrdého chlapa, akým je On, je vojakom Tretej ríše číslo jeden!
  Väčšina z tých, ktorí prišli na odovzdávanie cien, boli piloti - sám Goering bol eso, vášnivý obdivovateľ teórie generála Dua - letectva, boh vojen, samozrejme, v prvom rade vyzdvihol letectvo. Ale nechýbali ani tankisti, medzi nimi aj slávny Wittmann. A odovzdávanie cien začalo rytierskymi krížmi.
  Keď Helgu zavolali, dievča doslova cválalo ako kôň a klopalo pätami. Bola obdarovaná rytierskym krížom a špeciálnym odznakom bojovníka, tanky... Okrem toho samotný führer Adolf dievčine daroval personalizovanú šabľu s diamantmi, ako najlepšiu ženu, ktorá sa vyznamenala v dôsledku bojov v bitke o Moskva.
  Wittman dostal kríž s dubovými listami, mečmi a diamantmi a Hviezdny rytiersky kríž so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi dostal "baby" Huffman. Americké eso dostalo ocenenie aj vo svojich obvyklých kovbojských šortkách.
  Friedrich bol ocenený ako posledný... Bolo to celkom logické, keďže bol najlepší z najlepších. Vysoké vyznamenanie Veľká hviezda rytierskeho kríža Železného kríža a dubové listy, meče a diamanty sa odovzdávali za hrozivých zvukov nacistickej hymny. Okrem toho boli udelené štyri odznaky, za štyristo, päťsto lietadiel a za štyristo päťsto tankov. Tieto odznaky boli tiež zlaté a tých päťsto malo dokonca maličké diamanty.
  Hitler dlho stisol Friedrichovi ruku a niečo nadšene povedal... Chlapec očami hltal slávny kríž. Listy platinového dubu a rukoväte mečov zdobili diamanty. V pamäti mi prebleskla postava, že aj obyčajných rytierskych krížov s diamantmi, takýchto rádov, bolo za celú vojnu udelených len dvadsaťsedem. No v tomto bode je toho menej... Vyšší stupeň vyznamenania, Rytiersky kríž, kde sú strieborné listy nahradené zlatými, ešte nebol stanovený.
  Ocenenia však neskončili len pri tom. Hitler oznámil, že Friedrichovi bola udelená hodnosť majora poľného maršala letectva a gardy SS s personalizovanou zbraňou a bonusom milión päťsto tisíc mariek (cena pätnástich najnovších "panterov").
  Charakteristická zbraň bola rovnaká ako šabľa, ktorú dostala Helga, vyrobená z damaškovej ocele, s rukoväťou krásne zdobenou diamantmi a smaragdmi.
  Frederick neodolal pokušeniu a niekoľkokrát mávol zbraňou hodnou sultána. Rukoväť bola pohodlná a šabľa bola dokonale vyvážená a zdala sa ľahká pre silnú chlapskú ruku.
  Nasledoval prejav amerického generála Mankurta, ktorý sa do dejín zapísal ako autor ľudového výrazu: moja krajina sa môže mýliť, ale toto je moja krajina!
  Okrem toho sa tento veliteľ preslávil svojou obludnou krutosťou, a to aj voči vojnovým zajatcom.
  Mankurt tvrdo povedal:
  - Ruskí barbari sa zmocnili množstva pôdy a vytvorili jeden obrovský barak, v ktorom vládne večný chaos. Ako dlho bude ich teroristický režim trápiť šestinu ľudstva? Národy Ruska čakajú na oslobodenie a príchod armády slobodnej Európy a Spojených štátov na svoju zem. Amerika preto vynaloží maximálne úsilie, aby porazila ZSSR. Tok nášho vybavenia a dobrovoľníkov z celého sveta sa zintenzívni a zvýši! (búrlivý potlesk). Všetky krajiny sveta sa spojili proti boľševickej infekcii. Pán Boh a nebeské vojsko je s nami. Vpred za víťazstvom!
  Po ňom prehovoril Angličan a potom Fuhrer prerušil oficiálnu časť ceremoniálu a oznámil začiatok plesu. Okamžite sa objavilo veľa dievčat a žien pripravených spojiť sa so slávnymi hrdinami.
  Fridrich si chcel vybrať za partnerku Helgu, tá však nečakane odmietla - vraj zvyk nediktuje tancovať s partnermi, ani s partnermi v bojových zbraniach. No chlapec si vybral inú dámu, hlavne že všetky ženy sú tu krásne - zrejme si ho vybrali zámerne. Friedrich sa usmial a zľahka tancoval, no chlapcove myšlienky boli o niečom inom.
  Dostal teda vysoké vyznamenanie a už je hlavným poľným maršálom... Jeho kariéra je na vzostupe a v počte zostrelených lietadiel a poškodených tankov nemá vo svete obdobu! Všetko sa zdá byť v poriadku, ale z nejakého dôvodu ma mačky škrabú na duši... Ale keď si zoberiete známe postavy, tak napríklad Roberta Artroisa, krvavého princa z kráľovskej vetvy Kapetovcov. Veď bojoval proti rodnému Francúzsku a veľa netrpel, hoci mal na rukách krv svojich krajanov.
  A na strane nacistov bojujú státisíce Rusov. Dokonca aj veľkovojvoda Kirill Romanov oficiálne deklaroval svoju podporu východnému ťaženiu a oslobodeniu svojej vlasti od boľševikov. Romanovci sú za nacistov a za nimi stoja západné krajiny.
  Nuž, ak sú slávne kniežatá a Tretia ríša proti Stalinovi, tak prečo by mal Fridrich trpieť? Navyše je možné, že to nie sú jeho predkovia, ktorí žijú v ZSSR. Nuž, uvažujme logicky... Veď chod dejín sa už dramaticky zmenil. Teraz sa svet nikdy nezmení, takže moskovskú bitku Sovieti prehrali... Čo to znamená? A faktom je, že po prvé, vo svete, ktorý sa výrazne zmenil, prudko klesá pravdepodobnosť, že sa jeho rodičia (mimochodom narodení v rôznych mestách) stretnú a založia si rodinu. Ale mama a otec sa ešte nenarodili v roku 1947... To znamená, že pravdepodobnosť, že sa stretnú dvaja dedovia a dve staré mamy, bude ešte menšia!
  Navyše, z pohľadu súboru génov je každé dieťa jedinečné a čisto individuálne. To znamená, že ak sa moment počatia zmení aspoň o hodinu, či dokonca o desať minút, tak to už nebude on... Nie Friedrich s jedinečnou osobnosťou a súborom génov, ale úplne iný, možno aj navonok nepodobný chlapec.
  Teda zásah človeka, ktorý sa ocitne v minulosti, by mal podľa logiky veci viesť k zmiznutiu porušovateľa nedotknuteľných zákonov času... Teda Friedrich, ktorý sa stal Hitlerovým obľúbencom, by mal jednoducho zmizli! A on, jeho brat a možno aj jeho rodičia a ďalší.
  Ale keďže je mladé eso živé, silné a zdravé ako nikto iný na tejto nešťastnej planéte, možno táto minulosť vôbec nie je jeho svetom! Možno toto ani nie je jeho vesmír, nejaký paralelný vesmír a dokonca s časovým odstupom. To znamená, že on, Friedrich, nezabíja svojich predkov, nie vlastných krajanov, ale mimozemských jedincov, ktorí majú len všeobecnú podobnosť s abstraktnou minulosťou terminátorského chlapca.
  To znamená, že v skutočnosti nie je zradca - len človek, ako sú tí z rôznych sci-fi seriálov, ktorý v minulosti využíva znalosti súčasnosti a je tiež obdarený neuveriteľnou silou prozreteľnosti. No, ak je predurčený mať superschopnosti, potom je jednoducho hriech ich nevyužiť! Nuž, keďže osud, samotná pravá ruka neba, ho poslal najskôr do Hitlerjugentu, potom do Tretej ríše, musí vynaložiť všetko úsilie, aby urobil kariéru. Je dobré byť hlavným poľným maršálom v štrnástich, chlapčenských rokoch, ale v dvadsiatich je lepšie byť plnohodnotným generálom alebo dokonca poľným maršálom. A ktovie, možno Tretia ríša konečne strávi Ameriku a potom sa jeho syn stane prvým svetovým diktátorom!
  Potom sa zrazu objavil niekto, od koho by to ten mladý muž najmenej čakal: Evgenia Porsche... Vysoká, krásna, silná, dokonca trochu rustikálna a prekvapivo nearistokratická na dcéru jedného z najväčších magnátov Tretej ríše.
  Je pravda, že na rozdiel od predchádzajúceho stretnutia si dievča oblieklo veľmi drahé, s diamantmi, no zároveň priehľadné a neskrývajúce pôvab svojich pôvabných, hoci nie malých nôh.
  Kvôli vysokým opätkom už aj tak vysoká dievčina pôsobila takmer ako obryňa. Samotný Friedrich, obyčajný a na svoj vek ešte menší tínedžer, bol od nej nižší, asi dvadsaťtri, dvadsaťpäť centimetrov a s prihliadnutím na opätky aj viac...
  Friedrich bol dokonca v rozpakoch, čo ak nikdy nevyrástol viac ako toto šesťkilové dievča (na ktoré sa podobal jej otec Porsche, nie je obrie, hoci sa nevie, aká bola matka a kto jej liezol pod sukňu! ), by bol vyšší vždy nad ním stúpať. Áno, je lepšie, keď chodila bosá, ako minule...
  Evgenia sa však s obdivom pozrela na mladého esa, natiahla ruky a pobozkala ho na pery:
  - Si môj rytier! Svetlo nie je pozemské!
  Friedrich bol zmätený:
  - Áno ja....
  Evgenia prerušila:
  - Nie sú potrebné slová! Zaslúžiš si pochvalu. A nielen ako pilot... - potriasla si magnátova dcéra vlasmi. - Len si pomyslite, ako inžinier a dizajnér máte fantastický dar. Ponúknite takéto nápady... Genius! Vyššie je Leonardo Davinci.
  Friedrich vtipkoval:
  - No áno! Súhlasím, tento umelec nevyhral ani jednu vojnu. Hoci jeho majstrovské diela dobyli celý svet!
  Začali tancovať. Evgenia bola rovnako krásna, krasokorčuliarka, no na Volka vyzerala príliš veľká... A parfum omamne voňal... Pri pohľade na výstrih jej luxusných pŕs pocítil túžbu, ktorá bola celkom prirodzená po fyzicky silnej a vyvinutý tínedžer. Helga sa navyše vzdorovito tvárila, že si nič nevšimla. Mladšiu generáciu Nemcov však učili, že je neslušné, aby žena pociťovala, nieto ešte demonštrovala, žiarlivosť a že muž, ak je vojnový hrdina, je dokonca povinný podvádzať. Čo vylepšiť plemeno! Ako povedal Hitler: pre vydatú ženu nie je hriechom porodiť dieťa iného muža, ak má lepšie fyzické vlastnosti ako jej manžel. Evgenia sa však celkom vážne opýtala chlapca:
  - Kde si študoval, že tak dobre poznáš princípy ovládania tankov a samohybných zbraní, vymýšľanie takého Know-How?
  Friedrich nemohol a nechcel povedať pravdu a neznámemu dievčaťu, aj keď jej otec bol magnát, jeden z desiatich najbohatších ľudí Tretej ríše a obľúbenec Hitlera a Goeringa. Odpovedal vyhýbavo:
  - Tu hrajú rolu koníčky z detstva... Rôzna vedecká literatúra, chuť vymýšľať! Nemusíte sedieť pri stole, aby ste vytvorili niečo užitočné...
  Evgenia prikývla:
  - Áno, aj ja rád športujem a zároveň hryzkám, či dokonca žuvam žulu vedy... Vyzerá však pani Pistonová ako kancelárska krysa?
  Friedrich, ktorý odhalil vlčie zuby, potvrdil:
  - Áno, vôbec nevyzeráš ako potkan, a nielen ako potkan! S najväčšou pravdepodobnosťou sa aj vy môžete porovnávať...
  Evgenia varovala:
  - Len to neporovnávajte s kravou! Toto je dosť hnusná rada!
  Frederick filozoficky poznamenal:
  - Kto šikanuje niečo, čo je nepodstatné, dostane hodnosť kozy! Takže... Náš trh je hlúpy.
  - Je bazár slang? - hádala Evgenia. - Vo všeobecnosti sa nemecká reč zdá byť správna, ale akosi... Príliš správne, presne umiestnené prízvuky, jasné slová, napätie v reči... A nie je tam žiadny prízvuk, ale v tejto správnosti cítite niečo nie celkom prirodzené. .
  Friedrich nedal najavo, že by mal obavy:
  - Tak čo s tým? Možno máte podozrenie, že som sovietsky špión a že Rusi obetovali dvadsaťtisíc spolu s americkými a pol tisíckou ich nespočetných lietadiel, aby ma infiltrovali na vrchol Tretej ríše?
  Evgenia pokrútila hlavou:
  - Nie, ja myslím, že nie! To bolo priveľa aj na Rusov. Aj keď existuje známe príslovie: Rusko rozumom nepochopíš. Ale mne sa to zdá iné, možno si ty, ako to môžem povedať... Produkt genetického inžinierstva SS. Nejaký muž budúcnosti? Čítal som vedecké práce o genetike a viem, že ľudskú povahu možno zmeniť, zlepšiť alebo zhoršiť umelým zásahom. A tvoje nadľudské vlastnosti ako bojovníka... Je to tak...
  Friedrich namiesto odpovede sklonil hlavu pred svojou vysokou priateľkou a vášnivo ju pobozkal na jej bujné pery. Potom povedal:
  - Neboj sa o svoju krásnu hlavu. Ak sa bojíte, že odo mňa dostanete defektné deti, tak verte, že to tak nie je! Vlastne možno zmeníme tému rozhovoru.
  Evgenia súhlasila:
  -Áno, je lepšie zmeniť sa! Hovorme o tankoch... Najmä hlavné operačné veliteľstvo na čele s Guderianom vydalo súťažnú úlohu: dva typy tankov... Ako stredný "Imperial Panther" s kanónom 88 mm El 100 alebo kratším, ale pancierovaním - priebojné a čelné šikmé pancierovanie najmenej 250 mm a ťažký "kráľovský tiger" s kanónom kalibru 105 mm El100, s čelným pancierom najmenej 300... Navyše hmotnosť prvého tanku nie je väčšia ako päťdesiat ton a druhých 65.
  Friedrich opovržlivo odfrkol ako lev pred gýčom:
  -Nie je niečo také skutočné? Najmä ak vezmeme do úvahy, že s vzácnymi materiálmi je to pre vás oveľa jednoduchšie a spojenecké bombardéry nedevastujú krajiny Tretej ríše!
  Evgenia odpovedala s povzdychom:
  - V zásade je to možné, ale nemali sme čas, respektíve nemáme čas vyrobiť prototyp z kovu v požadovanom čase. Svoje skvelé know-how ste nám poskytli príliš neskoro. A Hitler chce, aby najnovšie tanky začali slúžiť v armádach Tretej ríše ešte tento rok.
  Mladé eso prekvapilo:
  - Prečo výroba prototypu trvá tak dlho?
  Dievča prikývlo:
  - Pomerne málo, najmä ak je model zásadne nový... Je to ako v ľudovom prísloví: ak šoférujete, skončíte v rokline!
  Friedrich si pomyslel: samozrejme, že sú tu problémy... Napríklad sovietski konštruktéri sa toľko rokov borili s vytvorením tanku IS-10, alebo celé dva roky sa motali s T-54. Navyše tento tank bol navrhnutý po vojne a mal skúsenosti z bitiek druhej svetovej vojny. Navyše to nebol zásadne nový model, ale len ďalšia evolúcia T-34. Napríklad T-44 sa ukázal ako nie úplne úspešný a prakticky sa nepoužíval v boji ... Takže by ste nemali očakávať žiadne zvláštne zázraky.
  Tank Tiger, vzhľadom na nedostatok skúseností Nemcov s vytváraním vozidiel tohto typu (ak, samozrejme, nepočítame podvozok, napríklad už počas prvej svetovej vojny vznikol 150-tonový "Colossal").
  Friedrich poznamenal:
  - Je potrebné navrhnúť na základe už vytvoreného "Panther"-5, alebo AG. Jeho podvozok umožňuje niesť nielen 88 mm kanón, ale dokonca aj 128 mm, či 150 mm húfnicu...
  Evgenia sa zachichotala:
  - Ale to je presne to, čo robíme! Porsche však už má svojho vlastného "kráľovského tigra", aj keď s kanónmi kalibru 88 mm. Ale možno tento poslúži ako prechodný model. Počiatočná požiadavka na pancierovanie 250 milimetrov v ňom bola splnená, hoci hmotnosť je pomerne veľká - 63 ton. Ale veža s veľmi veľkým uhlom racionálneho sklonu pancierovania, elegantná a efektívna... Možno je možné vyhrať medzisúťaž, ale v budúcnosti nastanú problémy. Ale podľa vášho Know-How je možné vytvoriť tank, ktorý je nepreniknuteľný zo všetkých strán a ničí akúkoľvek obranu. Pre prelomové vozidlo je totiž veľmi dôležitá dobrá bočná ochrana, ktorou sa, žiaľ, Panther nemohol pochváliť veľmi dlho.
  Friedrich poznamenal:
  - Možno sa zatiaľ nebudeme dotýkať témy tankov... Alebo radšej skončime s diskusiou. Sme ako starí profesori alebo mladí chlapci a dievčatá.
  Evgenia súhlasila:
  - Máš pravdu, ako vždy, bavme sa o niečom svetskejšom. Napríklad o britskom kráľovskom dome.
  Friedrich trhol:
  - Aká téma! Nech príde čas, z Winsorov nezostane nič. Alebo si myslíte, že po dobytí Moskvy naše tanky nebudú schopné rozdrviť Londýn, ktorý už bol dobytý?
  Evgenia zablikala zubami:
  - No, samozrejme, že môžu!
  Po plese nasledovala noblesná večera s luxusnými jedlami, no bez silných alkoholických nápojov. Nič silnejšie ako šesť stupňov. Potom sa Friedrich a Evgenia, ako sa na chlapca a dievča patrí, uchýlili do samostatnej izby.
  Hoci sa všeobecne uznáva, že vysoké blondínky sa temperamentom nelíšia, Evgenia niekoľko hodín mimoriadne presvedčivo dokazovala opak. No, Friedrich, samozrejme, tiež nestratil tvár. Tak zaspali, pevne sa objímajúc.
  Chlapcovi sa snívalo, že je japonský ninja, ktorý dostal od ruského cára Mikuláša II. rozkaz zabiť mikáda, teda cisára.
  Fridrichovi sa snívalo o tom, ako šplhá po drsných stenách, pričom sa drží najmenšej trhliny alebo medzery na rukách a nohách. Chlapec vstúpil do paláca, kde sa začala krutá bitka...
  Mladý ninja, ako obvykle, sekal, bodal a odstreľoval hlavy svojim nepriateľom... Sen bol príliš chaotický, príliš veľa krvi, sekania a málo zmyslu. Navyše všade skáču bosé dievčatá s mečmi... Skrátka...
  Podarilo sa mi spať nie viac ako tri alebo štyri hodiny... Friedricha zobudila poslíčka a povedala:
  - Bitka je v plnom prúde! Neexistujú žiadni nenahraditeľní ľudia, okrem ľudí ako ty, Friedrich Bismarck.
  Chlapec vyskočil a bez rozlúčky sa ponáhľal na najbližšiu dráhu.
  A ako sa ukázalo, nebol povolaný nadarmo... Armádny generál Rokossovskij dostal od Stalina rozkaz, bez čakania na úplné sústredenie síl, zasadiť podkopávaciu ranu Rommelovej armádnej skupine. V tomto prípade bol výpočet založený na skutočnosti, že Nemci ešte nestihli nasadiť svoje jednotky do útoku na Voronež. Naskytla sa teda šanca vykonať nízky kop na predĺžené krídlo nemeckých jednotiek, vyčerpaných z predchádzajúcich bojov.
  Friedrich bol nútený nastúpiť do Fokken-Wulfa, nie do útočnej modifikácie, ale do bežného modelu, so štyrmi dvadsaťmilimetrovými kanónmi a dvoma guľometmi. V dôsledku nadmerného zhonu sa chlapec ocitol bez zbrane, ktorá sa ukázala ako účinná v boji proti tankom. Pravda, v trupe mal ešte desať bômb...
  Horúco bolo aj na oblohe, objavili sa sovietske útočné lietadlá a stíhačky Yaki-9. Posledne menované vozidlá však boli vzhľadom na svoju slabú ochranu a schopnosť prežitia zraniteľné aj na veľké vzdialenosti od kanónov kalibru 20 mm. Friedrich najskôr trafil borcov na rohy, čím sa, samozrejme, dostal pred pomalšieho Ilasa. Štyri letecké delá, to je sila... Prvé dva tucty jakov sa rozpŕchli, aj keď sa k chvostu nijako prefíkane nepriblížili.
  Friedrich sa netočil, nemanévroval, jednoducho mierne posunul vzduchové delá a rozvibroval telo svojho mohutného stroja.
  Dvadsaťpäť, dvadsaťšesť, dvadsaťsedem... Bez mienky, na odvážnych Jakoch, ktoré síce utrpia straty, no nevypínajú, ale dokonca sa snažia nabrať rýchlosť... Friedrich bol dokonca trochu prekvapený, prečo bol v sovietskej vojenskej literatúre tento slávny Fokkenov stroj tak znevažovaný -Wulf. Áno, úplnú zákrutu vykoná za 22 sekúnd oproti 19 pre Yak (a v odľahčenej verzii to Yak zvládne dokonca za 17 sekúnd!). Friedrich však nemusí manévrovať, jednoducho spomalí a letí smerom k nim. Za jednu sekundu môžete skutočne trafiť sedem alebo osem áut.
  Fridrichovi v bojovom tranze čas plynul strašne pomaly a mal čas premýšľať a vybíjať muníciu. V zásade sa všeobecne uznáva, že ani to najšikovnejšie eso, vrátane takých fenoménov ako Rudel, nie je schopné seriózne ovplyvniť priebeh vojny. V reálnej histórii šesť najlepších nemeckých es zničilo celú leteckú armádu, no nacisti boj o nadvládu v atmosfére beznádejne prehrali.
  Ale v tomto prípade je hádzanie toľkých jakov na jedno miesto proti viacerým ľuďom plné nebezpečenstva... Šesťdesiatjeden bojovníkov bolo zostrelených za menej ako jednu minútu. Len tak padnú krídla, alebo sa rozbijú pancierové sklá kabín. To druhé je ešte horšie, keďže v tomto prípade pilota nemožno zachrániť. A v Červenej armáde už zostalo málo skúsených es.
  Medzi zostrelenými vozidlami štyri patrili gardistom, ktorí zostrelili viac ako päť lietadiel... Len to opäť nepomohlo, lebo Volka vedel, kam a ako zasiahnuť... Ako lovec guľometom zostrelí kŕdeľ husi. To je presne ten kŕdeľ, v jednej dávke, intuitívne, inštinktom, ktorý určuje a nasmeruje pohyby hlavne na požadovaný cieľ, keď okolo nepreletí ani jedna guľka. Husi a v tomto prípade sovietske lietadlá sú zostrelené a tam, kde sú rozbité kokpity a zostrelení piloti, letia nejaký čas rovno. Niektoré z ich krídel však strácajú...
  Friedrich si tu zaspomínal na filmy o ostrej streľbe amerických kovbojov a na slávny film s DiCapriom v hlavnej úlohe - "Rýchly, ale mŕtvy!" Ale v tých časoch americkí kovboji nepoznali automatické guľomety ani rýchlopalné vzduchové delá. Inak by si uvedomili, aká je to jednoducho monštruózna zbraň z hľadiska deštruktívnej sily.
  Jaky v blízkej budúcnosti skončili a Friedrich sa presťahoval do Ily. Tu je najlepšie na nich zaútočiť zhora, prípadne zo zadnej pologule. Navyše by to bolo optimálne aj bez skracovania vzdialenosti.
  Ďalším spôsobom je odstreliť krehkejšie krídla; nemôžete na ne zavesiť brnenie.
  IL-2 je prezývaný hrbatý. Po nainštalovaní druhej sedačky do nej bolo pre strelca brániaceho zadnú pologuľu pre nováčika ťažšie zostreliť takýto stroj, no potom... Samozrejme, aerodynamika tohto lietadla sa zhoršila. To znamená, že s nimi to bude ešte jednoduchšie...
  Logickejšie by bolo, keby sa Ilam rozpŕchli rôznymi smermi, ale systém... Začalo to skrátka bitím legendárnych stormtrooperov. Šikovný Salamander-3 však už dorazil. Nabrali aj blato...
  Friedrich si dokonca myslel, že by ho mohli predbehnúť, keďže sa s Jakmi stretli ešte pri približovaní... Aj keď, ktovie... Piloti Luftwaffe nie sú statoční ruskí bojovníci a väčšinou nevstupujú do boja v presile, ale možno okrem prípadov kde vzniká príliš vážne ohrozenie pozemných síl .
  Friedrich však tiež nemá problémy... Zasiahnite zadnú pancierovú pologuľu kanónmi, prípadne zakryte krídla - výsledok je rovnaký. A ako potom tieto autá spadnú, zanechajú vo vzduchu stopu... Ako pruhy na chrbte zbitého otroka.
  Friedrich zhodil tridsaťsedem bahna a schmatol aj dvoch "pešiakov". Opäť stovka, aj keď doterajší rekord sto jedna nebol prekonaný. Nepriateľovi zostalo len niekoľko lietadiel. Teraz im stačí zhodiť bomby a oni sa vrátia.
  Sovietske tanky teraz išli do útoku, bez podpory letectva a najmä delostrelectva. Útočné lietadlá a bombardéry na ne zaútočili. Našťastie pre sovietske tankové posádky mohli využiť jazdné vlastnosti vozidiel. Ale počet lietadiel všetkých typov sa zvyšoval.
  Friedrich zhodil všetky bomby a otočil sa smerom k letisku. Podarilo sa mu však vidieť Rudelov Fokken-Wulf-4, slávny stíhač tankov.
  Mladé eso sa vrátilo na svoje "domovské" letisko, kde naňho čakal Pegasus Terminator Me-362.
  Friedrich po pristátí Fokken-Wulfa zakričal na susedného pilota:
  - Každý, kto má tú drzosť tvrdiť, že F -490 je zlá stíhačka, klame. Neexistujú zlé lietadlá, iba zlí piloti.
  Ďalší bojový let sa obmedzil len na boj s tankami. Zatiaľ čo Nemci ešte nestihli vystrieť v ústrety silnú pancierovú päsť, zaútočili lietadlami.
  Statočné sovietske tankové posádky už prekročili ošúchanú frontovú líniu a zaútočili na pešiu jednotku pozostávajúcu z arabských dobrovoľníkov.
  Moslimovia proti očakávaniam bojovali statočne a nemysleli na útek, no zároveň sa správali mimoriadne nešikovne. Najmä americká bazuka sa používala trochu neľudským spôsobom a granáty ešte viac.
  Útoku sovietskych jednotiek však dochádzala para. Najmä fašistické útočné lietadlá využívali početné malé bomby s tvarovanými náložami, nápad skopírovaný od sovietskych konštruktérov, ale so zručnejšou realizáciou. Ale sovietske tankové posádky nedostali príkaz na zavesenie siete zhora.
  A Friedrich jednoducho strieľal vzduchovými delami na strechy. Toto je najjednoduchšia taktika. Prelomte poklop veže a svoje víťazstvo. A koľko áut dokážete takto prevrhnúť, ak do nich narazíte z horizontálnej roviny...
  Ale rýchlosť tanku nepomôže, ak stíhačka zasiahne intuitívne, bez mierenia, z rozmaru...
  Je to ako simulátor s tankami, len vy máte režim boha a každý výstrel je presný a strieľate často, často...
  Teraz počet zničených tankov prekročil päťdesiatku, takže Rudel odpočíva... Ale to som musel odbočiť. Na boku sa objavili "Uši". Šesť z nich bolo zostrelených a zvyšok nechal zničiť Salamanderov. Vo všeobecnosti, nechať týchto robotníkov kukurice ísť do boja počas dňa je čistá samovražda.
  Nádrže sú dôležitejšie...
  Vráťte sa... Let na Fokken-Wulf 4 a Helga vedľa neho.
  Dievča sa ho spýtalo:
  - No, čo sa ti páčilo na Evgenia?
  Friedrich opovržlivo odfrkol do rádia:
  - Prečo si žiarlil?
  Dievča sa zachichotalo:
  - Samozrejme, že nie! Sme slobodní a nie sme manželia. Len by ma zaujímalo, kto je lepší v posteli, ja alebo ona!
  Frederick srdečne odpovedal:
  - Samozrejme, ty! Nie si taký veľký a oveľa šikovnejší!
  Helga sa veselo zasmiala.
  - Nič iné som od teba nečakal! Ale samozrejme to najlepšie... Fuj, je to dizajnérska krysa a jedna z mála žien ocenených Rytierskym krížom Železného kríža!
  Friedrich poznamenal:
  - Myslím, že dubové listy sú pre vás hneď za rohom!
  Bitka ukázala, že chlapec mal zrejme pravdu. Helga sebavedomo búchala do tankov. Zrejme chcela dokázať, že bojovník môže byť tvrdší ako bojovník. Aj keď sa, samozrejme, nemôže porovnávať s Friedrichom.
  Čoskoro sa objavili veľké tankové kolóny nemeckých a amerických vozidiel. Obzvlášť svižné a hravé americké stíhače tankov "Čarodejnice"-3. Bolo to vážne, najmä preto, že sovietske vozidlá už boli z veľkej časti zničené leteckými útokmi. Problematický sa ukázal aj "Panther"-5... Jeho rýchlopalné delo s dlhou hlavňou a nepreniknuteľný čelný pancier... Zdá sa, že posádkam sovietskych tankov začala zlyhávať výdrž. Niektorí, ktorí nepočúvali veliteľov, sa obrátili a snažili sa uniknúť z tohto technotronického pekla.
  A opäť návrat a odchod, útok na tanky...
  Už je poludnie, stmieva sa... Protiútok Červenej armády zhasol. On a Helga boli presmerovaní, aby podporili skupinu nemeckých armád smerujúcich k Riazanu. Zároveň sa pokúsili vtlačiť Vatutinových vojakov do kotla...
  Nemci stále pomaly postupujú na východ. Tu ich brzdí odolnosť sovietskych vojsk a obranné línie stepného frontu, aj keď nie také husté ako na prístupoch k Moskve.
  Hitlerove jednotky však dostali viac priestoru na manévrovanie a Hoth sa pokúsil obísť hlavné obranné uzly v takýchto kolónach. Na niektorých miestach sa postup nemeckých jednotiek zrýchlil...
  Frederick sa spýtal Helgy:
  - Nie si unavená, dievča mojich snov?
  Blonďatá bojovníčka odpovedala:
  - Radostná nálada zaháňa únavu, lepšie ako bičovanie kráv! Hoci únava vychádza s krvavým hnisom namiesto mlieka!
  Friedrich súhlasil:
  - Tu nemôžete argumentovať proti pravde!
  V noci mladík pokračoval v lete aj napriek tomu, že sa na oblohu skotúľali mraky a pršalo. Podľa nemeckej vojenskej doktríny sa letectvo využívalo na potlačenie obrany na frontovej línii... A na rozdiel od roku 1941 mala Luftwaffe vďaka pomoci Pindostanu dostatok lietadiel.
  Friedrich teraz útočil na bunkre, či ešte menšie ciele... V noci boj neutíchal a sovietske vojská podnikali protiútoky. Aj keď sú malé a dosť chaotické, nie sú o nič menej udatné...
  V noci okrem letky U-2 nenarazili na žiadne vzdušné ciele. A bunkre boli bombardované... Zľahka.
  Do rána 15. októbra 1947 sa strhla bitka o mesto a zároveň železničný uzol: Elektrostal. Bolo tam veľmi horúco a hlavne, k Fridrichovi sa pridala aj jeho nerozlučná kamarátka Helga.
  - No, veľký rytier, tlačíme na nepriateľov?
  Fridrich veselo odpovedal:
  - Bezdomovci sa tlačia pri stánku s pivom a my vyhrávame. A ako vyhráme...
  Samotné mesto Elektrostal bolo dosť opevnené. Na jeho obrane sa okrem armádnych jednotiek podieľali aj dve čerstvé divízie NKVD. Hoci vo všeobecnosti neboli takou elitnou vojenskou strážou ako SS, boli vyzbrojení delostrelectvom aj ľahkými tankami.
  Nacisti sa zasa pokúsili vytvoriť si vlastný kotol... Obísť citadelu, zabaliť ich do klieští...
  Tu samozrejme zohráva významnú úlohu podpora vzduchu, najmä ak sa krk natiahne.
  Helga, ako typické dievča, uistila:
  - Víťazstvo bude naše! Pripravte si sane na leto!
  Friedrich súhlasil:
  - A nielen v lete! Použijeme ťažké tanky a vzduchové granáty.
  Chlapec si myslel, že sú opäť v Mainsteinovej armáde, ale na Západe je najznámejší Rommel. Keďže počas bitky sa mladý muž správal skôr v tranze, vedený pekelným duchom, prečo by si nespomenul na slávne činy tohto veliteľa. Navyše je oveľa príjemnejšie spomínať na zbitých Angličanov ako na porazených Rusov!
  Rommel, ktorý dosiahol Marretovu líniu, si uvedomil, že je v napoleonskej "centrálnej pozícii" medzi dvoma nepriateľskými armádami a teraz môže po rozhodujúcom údere poraziť jednu z nich a až potom sa otočiť a čeliť druhej.
  Friedrich sa zachichotal: Napoleon, hoci o tom Lev Tolstoj pochyboval, bol nepochybne veľký veliteľ a vládca. Najmä ak sa pozriete na úspechy. Len on ich nezadržal. Hitler je v tomto smere ešte horší... Ale v zásade je možné porovnať Fuhrera s Napoleonom!
  Talentovaný veliteľ Rommel si uvedomil aj niečo iné: Američania a Francúzi pochodovali ďaleko na východ do stredného Tuniska a držali Východné dorzálne rokliny pri Fondouk, Faid a Gafsa, pokrývajúce Západné chrbtové rokliny 60-70 míľ na západ.
  Ukázalo sa, že ak taliansko-nemecké sily zajmú Faid a Gafsu a potom sa presunú na západ za Ferianu a Kasserine, mohli by ísť priamo do obrovskej americkej zásobovacej základne a ich veliteľstva v Tebesse. V Tebesse sa taliansko-nemecké jednotky ocitli ďaleko na západ od spojeneckej línie v Tunisku a takmer pri ich samotnej komunikácii. Keby potom Rommel otočil svoje tanky a nasmeroval ich na sever k moru, sto míľ ďaleko, Nemci mohli odrezať celú spojeneckú armádu v Tunisku alebo ju prinútiť stiahnuť sa do Alžírska.
  Friedrichove myšlienky prerušilo objavenie sa dvoch Laggov, ktorí sa vyrútili spoza mrakov... Tie boli pohltené... A potom dobre mierené výstrely do zbraní... Len on môže strieľať takto... Ešte štyria Jaky. ...a tam ich je... A teraz paľte na Kaťušu... Aby úlomky lietali na všetky strany... Ďalší raketomet... Helga to teda skúša zboku. Kričí na neho:
  - Hrdina, poďme na to silnejšie!
  . KAPITOLA č.20.
  Misia Olega Rybachenka a Margarity Korshunovovej v paralelnom svete sa ešte neskončila.
  Nemci postupovali v smere na mesto Gorkij. Úplne ho obkľúčili. Chlapec a dievča bránili toto veľké mesto.
  Úplne obkľúčená Moskva lapala po dychu. Nacisti už na niektorých miestach prerazili do Kremľa. Postavenie hlavného mesta ZSSR bolo takmer beznádejné. Strely moskovskej posádky sa blížili ku koncu. A s pádom hlavného mesta by to bola iná vojna.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojovali o mesto na Volge.
  Chlapec a dievča sú ako vždy v bojovnej nálade.
  Vypaľujú a spievajú:
  Priekopníci sa nevzdávajú
  Nemajú strach z mučenia...
  Bojujú ako orly
  Posielanie Krautov do pekla!
  
  Je medzi nimi veľa hrdinov,
  Veľa šialených chlapov...
  Ak je to potrebné, choďte vo formácii -
  Nabíjanie stroja!
  A tak chlapec, ktorý vyzeral asi na dvanásť rokov, no v skutočnosti to bol už dlhé roky skúsený veterán, Oleg Rybačenko vybuchol a kosil fašistov.
  A potom bosou nohou hodí na nepriateľa granát.
  A rozhádže Krautov na všetky strany.
  Potom bude chlapec spievať:
  - Som ruský bojovník na kolenách divochov,
  zmetiem nepriateľov Ruska z povrchu zemského!
  Margarita, táto dievčenská hrdinka, tiež hodí vražedný dar smrti bosou nohou. Vyradí veľa nacistov a tweetuje:
  - Za Veľkú Rus!
  A znova vybuchol do smiechu.
  Chlapec a dievča hrdinsky bojujú. Hoci vojna je takmer prehraná. Nemci už obkľúčili Orenburg a stlačili Červenú armádu všade, kde sa dalo.
  Presnejšie, Orenburg už dávno zabrali. Dodnes tam stojí jeden hrad. Nacisti už obkľúčili Ufu.
  Navyše, ich jednotky z juhu sa už blížia ku Kazani. Situácia je viac ako kritická.
  A situáciu ešte zhoršuje fakt, že samuraji prichádzajú z východu a v Strednej Ázii sa už spojili s Nemcami.
  Ale odvážne detské obete bojujú. Veria vo svoje víťazstvo. Alebo sú aspoň pripravení zomrieť so vztýčenou hlavou. Ako však prebieha táto smrť? Sú nesmrteľní!
  A zostávajú deťmi dlhé roky. A niekde sú iné svety a misie.
  Oleg vystrelil ďalšiu strelu. Potom holými prstami hodí granát a spieva:
  - Stalin bude s nami navždy!
  Margarita pozrela na Fritzovcov a zaškrípala:
  - Chráň Boh! Tento kanibal prichádza k nám!
  A dievča v hneve hodilo bosou nohou granát.
  Oleg Rybachenko celkom logicky poznamenal:
  - Všetci sme do určitej miery kanibali!
  A chlapec hodil dar smrti holými prstami.
  Margarita s tým súhlasila:
  - Do istej miery áno!
  A ešte aj bosou nohou vystrelila vražednú zbraň, čo spôsobilo zrážku dvoch nemeckých áut.
  Oleg Rybachenko vystrelil a myslel si, že situácia ZSSR je už možno beznádejná a že nemá zmysel viesť vojnu. Preto zbytočne zabíjajú ľudí.
  Chlapec hodil dva granáty bosou nohou. Zasiahli húsenicu, nemecké tanky série "E" sa zrazili.
  Dieťa Terminátora spievalo:
  - Keď príde čas,
  Budeme bojovať statočne!
  Stúpajúci bojovníci ráno -
  A bojujte statočne!
  Chlapec bol skutočne pripravený zničiť akúkoľvek armádu za pár minút.
  Margarita tiež hodila bosý dar smrti a zakričala:
  - Za Veľkú Rus!
  Deti sú takí statoční bojovníci, že ich nikto nemôže pošliapať. Sú to takí tvrdí bojovníci.
  Chlapec a dievča sú ako vždy v divokom vzrušení. A s nimi odvaha, česť a odvaha. Bojujú proti fašistom ako titáni. A je jasné, že nepriateľ neprejde tam, kde stojí ako skala. Možno aj niečo silnejšie ako skala a monolit.
  Strieľajúca Margarita povedala:
  -Budeme majstri planéty,
  Sme obri strednej školy!
  A dievča opäť spustí dar smrti svojou bosou, vytesanou nohou. A rozdrvila nepriateľa.
  Toto dievča je také skvelé, že proti nej nebudete môcť nič použiť.
  Keďže neexistuje metóda proti šrotu. Aj keď to nie je páčidlo, ale niečo ešte smrteľnejšie a chladnejšie.
  Oleg Rybačenko, strieľajúci, zakrákal:
  - Nie som chlapec, som super chlapec a budem vyšší ako všetci ostatní na svete!
  A opäť akoby bosou nohou hádzal ničivý blesk výbušniny. A opäť sa spolu zrazia dva nemecké tanky.
  Mladý bojovník je veľmi bojovný. Ale cíti, že tu nemôže rozbiť zadok bičom. Hoci neexistujú beznádejné situácie, rovnako ako neexistujú neporaziteľní súperi.
  Chlapec si spomenul, ako prišiel s drobnosťami pre prezidentské voľby v Bielorusku:
  Nie je zaujímavé počúvať nezmysly po šiestykrát,
  A nechápem, ako veľmi veriť "otcovi"!
  Lukašenko sľúbil vybudovať raj -
  Ale spolu so svetlom ideme do tmy!
  Áno, bola to výzva pre systém a kult osobnosti. Naozaj, prečo by mala európska krajina tolerovať diktátora ako v stredoveku?
  A Stalin je tiež diktátor a v tomto vesmíre postupne začína vojnu, ktorú má poraziť...
  Hrdinské deti bojovali ďalšie tri dni. Nacisti medzitým obkľúčili Kazaň a dobyli Ufu.
  Bojovalo sa už aj v samotnom Kremli. Štyri čarodejnice bojovali s nacistami pomocou mečov a tenkých diskov na hádzanie, s bosými nohami.
  Kremeľ bol ťažko poškodený ostreľovaním zo Sturmlevov, Sturmtigerov, bombardovaním a obrovskými delami.
  Sám Stalin je, samozrejme, stále vo Sverdlovsku. A situácia ZSSR vyzerá takmer beznádejne. Nad hlavným mestom Ruska však stále letí červený prapor, čo znamená, že ešte nie je všetko stratené!
  Ľudia veria, že príde zlom!
  Nataša rozseká Araba na polovicu. Bosou nohou hodí kotúč a zaškrípe:
  - Sláva nesmrteľnej vlasti! Hitler nás nemôže zlomiť!
  Zoja tiež sekla na fašistu dvoma šabľami a zaštebotala:
  - Nie, nezlomte nás!
  Potom jej bosá noha hodila na nacistov vražedný disk.
  A pár čiernych bojovníkov spadlo zo zničeného kremeľského múru.
  Ďalej vystrelila Aurora. Strieľala zriedka, ale presne. A potom použila svoje šable. A z obnažených prstov jej lietali hviezdy a ostré tenké hákové kríže.
  A tu Svetlana hodí ostrý disk holou nohou a roztrhá Fritza na kúsky. Potom bude spievať:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - obranca vlasti, Perúnov vojak!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Hrdinovia Ruska bijú na poplach!
  Všetci štyria tu bojujeme. Takmer celú Moskvu už obsadili a zásoby munície sa skončili. Ruskí chlapci aj dievčatá zomierajú. Ale nevzdávajú sa. Hoci ako dlho už obliehanie trvalo?
  Dievčatá na kremeľskom múre sa bijú. Ako hrdinovia. A napriek decembru sú bosé a oblečené len v bikinách. Chlad však necítia. Naopak, ich energia len stúpa.
  A ostré, veľmi ploché kotúče mi odlietajú z holých prstov na nohách. Ktoré trhajú cudzie jednotky Wehrmachtu.
  Bojovníci bojujú ako hrdinovia vojny. A s minimom oblečenia. Takéto krásky sa nenechajú zahanbiť ani obrovskými tankami série E a AG, ani inými strašnými vynálezmi nacistov.
  Žiadne dievča nie je niečo, čo dokáže poraziť akúkoľvek formu fašizmu. Aj keď je dokonalý ako v tomto svete.
  Natasha sekla mečom, hodila disk bosou nohou, odrezala nacistov a spievala:
  - Aké dobré je žiť v sovietskej krajine,
  A aké úžasné je rozdrviť Wehrmacht!
  Zoja, ktorá riadila mlyn šabľami, poznamenala:
  - Wehrmacht sa stal bolestne silným! Teraz už bránime Kremeľ!
  A dievča hodilo hviezdu holými prstami a udrelo na Krautovcov.
  Potom spievala:
  - Toto je divoký hon na nepriateľov!
  A potom je tu Aurora v boji. Aké ryšavé a cool dievča. V zimnom vetre jej medenočervené vlasy vlajú ako bojová zástava. Nie, také dievča sa nikomu nezohne.
  A z hodu jej bosej nohy vyletí ostrý kotúč rezajúci mäso a krv.
  Reže telá protivníkov. A Aurora kričí:
  - Som dievča zo super triedy!
  Ako vyzerá Svetlana v boji?
  Tento blonďavý terminátor je jednoducho diabolský oheň a tornádo ničenia.
  A z jej bosých nôh letí aj vražedné prekvapenie. A dievča je v boji na plný plyn.
  Všetci štyria sú v boji. A nemala by ani ustupovať, ani sa vzdať.
  Sú to štyri čarodejnice - jednoducho super! Skutočné kvarteto ničnerobenia všetkého a všetkých!
  Bojovníci držia obrannú oblasť. Ale Kremeľ je veľký a nemôže odolať všade. Sily sú veľmi nerovnomerné.
  Natasha naštvane poznamenala:
  - Zabíjame, nie víťazíme!
  A dievča opäť hodilo vraždu bosou nohou.
  Zoya logicky poznamenala, keď podrezala svojho nepriateľa:
  - Nemôžete vyhrať všetko... Ibaže v počítačovej hre!
  A dievča so zlatými vlasmi opäť hodilo disk smrti.
  Aurora sekala svojich protivníkov šabľami a štebotala:
  - Verím, že víťazstvo bude naše! V mene Svätej Rusi!
  A z hodu jej bosých nôh letí dar skazy.
  A rozrezaní nacisti padajú.
  A potom Svetlana v boji. Reže fašistov svojimi hodmi. A koná s extrémnou, ba až nekonečnou obratnosťou. Jej bosé nohy sú také šikovné. A demonštrujú strašnú deštrukciu.
  A potom dievča spieva:
  - Sláva vlasti a novým svetom!
  A opäť z jej bosých nôh letí prekvapenie smrti.
  A tu je Natasha opäť v boji. A seká Krautov, rútiacich sa ako kométa. A kričí z plných pľúc:
  - Sláva najväčšej vlasti!
  A jej meče lietajú hore ako kosačka na trávu.
  A dievča dokonca začne spievať:
  - Sláva Rusku navždy,
  Náš sen sa splní!
  A dievča holým opätkom vydalo ostrý bumerang. A otočil sa a odsekol tucet čiernych a tmavých hláv.
  Samozrejme, že dievčatá nezabíjali Nemci, ale koloniálne jednotky, ktoré boli proti nim použité. Ale aj vďaka tomu je to pre bojovníkov ešte chladnejšie.
  Sú trblietavé a hravé.
  Natasha opäť rúbe svojich nepriateľov. A niečo také hádže bosými nohami.
  A bude revať:
  - Stalin a sláva!
  A potom Zoya. To isté, ako vydať niečo vražedné. A jej odhalené prsty chrlili posolstvo smrti.
  A bojovník reve:
  - Nie je strašidelné zomrieť za vlasť, ako je tá naša!
  A potom to vezme aj Aurora a vstúpi do bitky. A bosými nohami spustí aj bumerang. A pretvorí nepriateľov.
  Potom spieva:
  - Za sovietsku Rus! Čo bude vládnuť nad vesmírom!
  A potom v bitke Svetlana. Také dievča, ktoré sa nedá zastaviť ani spomaliť. Takto sa bije. Pred takým bojovníkom ťa jednoducho nemôžem zachrániť!
  A bosými nohami hádže vražedné balíčky. A zabíja svojich nepriateľov bez akéhokoľvek súcitu.
  Aj keď neskôr sa za nich môže Yarila modliť. Alebo možno Perun. Kráľovstvo Černobog ich čaká po smrti pre hriešnikov! Ale je to dokonca zaujímavé svojím vlastným spôsobom - vojny prebiehajú neustále! A toľko bitiek! Možno by sme teda nemali príliš trpko oplakávať osud hriešnikov?
  Svetlana sa dokonca cítila trochu smiešne: kresťanom nemôžete závidieť - vo večnosti budú zbavení mnohých radostí. Aj to, čo mali na planéte Zem.
  Ech, nešťastní hriešnici! A ešte viac nešťastných spravodlivých ľudí!
  A dievča opäť hodí dar smrti svojou vytesanou, bosou nohou. Potom hovorí:
  - Svet bude náš! Sláva Rusku!
  Natasha urobila mečom trojitého motýľa a štebotala:
  - Nech je večná sláva veľkému Rusku!
  A jej bosé nohy vrhnú niečo vražedné a jedinečné. Potom nahá päta dievčaťa zasiahla černocha do čela a zrazila ho spolu s piatimi ďalšími Arabmi zo steny.
  Ďalšou v bitke je Zoya. Nič ju nemôže zastaviť. Bojuje s Hitlerovými hordami. A prevádzkuje trojitý mlyn. Vojaci podlomili jej pád.
  Potom dievča hovorí:
  - Večná Rus bude so Svarogom!
  A žmurká na svoje partnerky.
  Ďalšia v bitke je Aurora. Ponáhľala sa ako panter. Všetkých prerušila. A bosými nohami spustila dar smrti. Zrezala veľa fašistov a spievala:
  - Za najvyššiu formu vlasti!
  A potom Svetlana vstúpila do bitky. Ako rúbe svojich nepriateľov. A správa sa veľmi odvážne.
  Potom z jej bosých nôh vyletí dar smrti. A dôkladne odreže nacistov ako holičská britva.
  A dievča kričí:
  - Moje storočie a moja pravda! Sláva veľkému Rusku!
  Áno, táto štvorica bojuje skutočne hrdinsky. Štyri bosé a takmer nahé krásky však nedokážu vyhrať druhú svetovú vojnu. A tak Moskva padla.
  Dievčatá sa vymanili zo zajatého hlavného mesta, pričom použili svoje meče aj plášť neviditeľnosti.
  Vo všeobecnosti sú schopní veľa. Dievčatá najvyššieho rangu, nenájdete ich vyššie ani krajšie.
  A Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova opustili zajaté mesto Gorky.
  Bohužiaľ, nacisti dosiahli úspech takmer všade.
  Chlapec a dievča odišli a hádzali ihly bosými nohami, čím vyhladili Krautov.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Nie, ten ostražitý nevybledne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je jasný -
  Šepot rozdrví had!
  
  Verím, že sa celý svet prebudí...
  Bude koniec fašizmu...
  A slnko bude svietiť -
  Cesta osvetľujúca komunizmus!
  Margarita hodila niekoľko ihiel prstami na bosých nohách a potvrdila:
  - Nie, nevybledne!
  A vypálila dávku zo samopalu a pokosila dve desiatky fašistov.
  Toto sú deti. Chladný, neotrasiteľný. Aj keď v skutočnosti to nie je taká vojna. A musia utiecť.
  Moskva padla, mesto Gorkij padlo. Nacisti zaútočili na Kazaň. Toto je už posledné sovietske mesto na Volge. Odpor je hrdinský, ale narastá pocit beznádeje.
  Nacisti mali vyspelejšie pyramídové tanky zo série AG, do ktorých nedokázala preniknúť žiadna sovietska zbraň. A to je, musím povedať, veľmi zlé.
  Až keď bosé nohy chlapca a dievčat hádžu na koľajnice granáty, nemecké príšery sa zrazia. Ale čo môže robiť len jeden pár, keď takmer celý svet je proti ZSSR!
  Oleg Rybačenko hodil granát bosou nohou, pritlačil hlavy AG-50 a AG-75 k sebe a potom povedal:
  - Ak je pevnosť na ceste,
  Nepriateľ postavil...
  Musíme ísť okolo zozadu -
  Vezmite si ju bez streľby!
  Margarita s tým súhlasila:
  - Klamanie vo vojne je veľká vec! Najmä ak sú sily nerovnaké!
  Oleg Rybachenko poznamenal:
  - A hral som stratégiu Entente. Rovnakými zbraňami zničil sto štrnásť miliónov nepriateľských vojakov a sám stratil iba nulu. To znamená, že prostredníctvom taktiky môžete skutočne bojovať proti celému svetu!
  Margarita s tým súhlasila:
  - Celkom možné! A bojovať a vyhrať!
  Oleg Rybachenko hodil nohy ihly holými prstami. Zabil tri desiatky fašistov a povedal:
  - Vyhráme v mene Svätej Rusi!
  Chlapec a dievča pokračovali v behu... Bohužiaľ, sily sú naozaj príliš nerovnaké.
  Kazaň bola zničená všetkými druhmi zbraní. Stalin nariadil, aby ju zadržali až do poslednej kvapky krvi. Ale v skutočnosti bol bojový duch Červenej armády po páde Moskvy príliš zlomený. Každý chcel zomrieť čoraz menej. A nacisti sú príliš nadradení počtom a zbraňami.
  A ich prúdové lietadlá bombardujú všetky mestá a dediny, ktoré sa nacistom ešte nepodarilo obsadiť.
  Predtým, ako Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova dosiahli Kazaň, toto mesto padlo.
  Zobrala sa aj Ufa. Takže aj napriek tuhej zime sa nacisti pohli smerom na Sverdlovsk.
  Sídlilo tam Stalinovo veliteľstvo. A z východu prišli samuraji. Japonci sú tiež silní.
  Nebezpeční sú najmä ich bojovníci - ninja dievčatá. Napriek sibírskej zime sa rútia snehom bosí, pričom oni sami majú na sebe len plavky. Je strašidelné čo i len predstaviť si takýchto bojovníkov. Aj keď sú veľmi krásne.
  Tu je jeden z nich s modrými vlasmi, ďalší so žltými, tretí s červenými, štvrtý s bielymi.
  Toto sú najkrajšie zabíjačky. Pracujú s jedným mečom a hádžu na pechotu tenké kotúče alebo čakry. A ninjovia hádžu proti tankom výbušniny - sú veľké len ako hrášok, no najťažšie sovietske tanky lietajú vysoko do vzduchu a trhajú ich na kusy.
  Ani impozantný IS-7 nie je pre ninja dievčatá žiadnou prekážkou. Sú to bojovníci takého vysokého rádu, že ani stráže sú proti nim bezmocné.
  Tu je ninja dievča s modrými vlasmi, s holými prstami hádzala hrach a tri sovietske tanky naraz, vyletela vysoko a rozbila sa na časti.
  A potom je tu dievča so žltými vlasmi a bosou nohou, ktorá hádže hrach. A opäť sovietske autá lietajú rôznymi smermi a sú rozbité na kusy. Priznajme si to, toto sú bojovníci - aj ten najstatočnejší rytier by bol pred nimi zastrašený.
  A tu je v boji ninja dievča s červenými vlasmi. Rovnako ako hádzanie zabijaka bosými nohami. A od jeho zásahu prasklo brnenie obrovského IS-12.
  Toto je dievča z Terminátora.
  A potom ninja dievča s bielymi vlasmi. Rovnakým spôsobom to vezme a zo všetkých síl vrazí svoje meče do vojakov Červenej armády. Rozseká ich a bude spievať:
  - Nie som úbohý chrobák, ninja, ale ani korytnačka!
  Všetky štyri dievčatá sú opäť vrahmi v boji.
  Červená armáda prehráva vojnu na všetkých frontoch. Ale stále sa snaží bojovať.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova putujú zimným snehom. Sú to chudobné bosé deti. Pre nesmrteľné telá mráz nie je až taký zlý. Títo supermani nemôžu ochorieť ani prechladnúť či omrznúť. Ale napriek tomu, keď sa blížite k Uralu, mráz je nepríjemný a hryzie obnažené päty detí.
  Oleg smutne poznamenal:
  - Nevieš, čo je horšie - zima a hlad alebo uvedomenie si, že tvoja posvätná vlasť stráca!
  Margarita celkom logicky poznamenala:
  - Pre nás je zima a hlad nič... Ale to, že sme prehrali s nacistami, je vlastne zlé!
  Oleg súhlasil s týmto:
  - Horšie to už byť nemôže! Vo všeobecnosti, prečo je Tretia ríša zvyčajne úspešnejšia v paralelných vesmíroch ako v našom?
  Margarita urobila logický predpoklad:
  - Pretože fašisti sú veľmi silní a organizovaní. A mali sme veľakrát šťastie. Najmä so Stalingradom!
  Oleg Rybačenko kopol do snehovej gule bosou nohou a poznamenal:
  - Áno, so Stalingradom sme mali veľké šťastie! Fritz sa sám hlúpo dostal do pasce!
  Margarita vravela:
  - Snažím sa nedostať do problémov,
  Aby ste sa nezamotali a nestratili...
  Bolo by potrebné zbierať nikel za cent,
  A radšej sa znova narodiť!
  Deti po ceste zaútočili na oddiel fašistov. Zahynulo viac ako sto vojakov. Jeden zostal v zajatí. Margarita prinútila mladého muža pobozkať jej veľmi elastické podrážky, červené od zimy. Urobil to poslušne. A povedal, že Nemci sa už blížili k Sverdlovsku a obkľúčili ho.
  Oleg poznamenal:
  - Je zvláštne, že ty a ja, Margot, sme rýchlejší, ale nejako sa pohybujeme ako obyčajní ľudia alebo dokonca pomalšie!
  Margarita súhlasila:
  - Chytený vo vlne porážky! V tomto vesmíre sú zrejme všetci proti ZSSR. Dokonca aj príroda a vesmír!
  Oleg potom navrhol:
  - Čo ak je pre nás triviálne zabiť Hitlera?
  Margarita negatívne pokrútila hlavou:
  - Hyperčarodejnica nám takýto príkaz nedala! Zaobídeme sa teda bez amatérskych vystúpení. Okrem toho, čo to urobí?
  Oleg Rybachenko s istotou odpovedal:
  - Dosť veľa! Navyše, Fuhrer, toto je tiež Fuhrer v Afrike!
  Margarita navrhla:
  - Zatiaľ bojujme na fronte a potom uvidíme Hitlera! Ako sa hovorí - ponáhľajte sa bez ponáhľania!
  Oleg spieval:
  - Rýchlosť je dobrá, nelám dláto... Ten človek nie je ďateľ a rýchlo sa zbláznil!
  Chlapec a dievča bežali zo všetkých síl. A podarilo sa nám dostať do Sverdlovska. A začali brániť mesto napadnuté nacistami.
  Útoky nasledovali jeden po druhom.
  Deti boli bosé. Margarita je v tunike a Oleg Rybachenko je len chlapec v šortkách. Ale bojovali ako skutoční a neochvejní hrdinovia.
  Oleg hodil ihlu holými prstami, prepichol Fritzovi hrdlo a zaštebotal:
  - Nevzdáme sa ani centimetra zeme!
  Margarita hodila bosou nohou granát a zaškrípala:
  -Ani kvapka, ani centimeter, ani centimeter!
  Chlapec a dievča bojovali v mraze. A boli s nimi ďalší priekopníci. A mnohí sú aj bosí, napriek divokému chladu. A ak sa nesmrteľné deti neboja divokého mrazu, aspoň im nemôžu ublížiť, tak je to pre bežné deti dosť nebezpečné.
  Tu je jeden bosý priekopník, ktorý mal od zimy modré aj prsty, prechladli mu zuby a opuchla mu čeľusť. Chlapec má veľké bolesti. Ale napriek tomu zúrivo vezme hromadu granátov a hodí ich pod nacistický tank a sám padne, zasiahnutý dávkou zo samopalu.
  Toto je odvážny chlapec...
  Alebo dievča, ktorej bosé nohy žiaria ako šarlátové maky, tlačí mínu pod koľajami nemeckých mastodontov. Sama zomiera a kričí:
  - Za vlasť a Stalina!
  Je veľmi bolestivé byť bosý v zime, na Sibíri, keď vás nechráni nesmrteľné mäso.
  Dokonca ani Oleg a Margarita nie sú tak potešení, že sú v silných mrazoch polonahí. Ale usmievajú sa a spievajú, chcú rozveseliť chlapcov:
  -Eh, mráz, mráz, nezmrazte ma,
  nezmrazte ma! Môj kôň! Môj kôň!
  Biela hriva!
  Chlapci a dievčatá, trasúc si červené a modré nohy od krutého chladu, spievali:
  - Sneh nás nezastaví! Mráz nás neporazí! Sme priekopníkmi Krauts! Fašista bude tvrdo zbitý!
  Deti dobre bojujú! Ale sily sú príliš nerovnaké. Stalin utiekol z obkľúčeného Sverdlovska do Novosibirska. Japonci sa však už k tomuto mestu približujú z východu. Akosi sa neboja ani sibírskeho mrazu.
  Nech sa vojna skončí.
  Priekopníci sa však nevzdávajú. A aj v ťažkých časoch deti spievajú statočne;
  Sme priekopníci, deti komunizmu -
  Oheň, stan a zvoniaci klaksón!
  Invázia prekliateho fašizmu -
  Ktoré čaká zúrivá porážka!
  
  Čo sme v týchto bojoch stratili?
  Alebo ste ho získali v bojoch s nepriateľom?
  Kedysi sme boli len deti sveta -
  A teraz bojovníci vlasti!
  
  Ale Hitler urobil krok smerom k nášmu hlavnému mestu,
  Vodopád zhodil nespočetné množstvo bômb!
  Sme vlasť, ešte krajšia ako obloha -
  Teraz prišiel krvavý západ slnka!
  
  Na agresiu odpovieme tvrdo -
  Hoci oni sami sú, bohužiaľ, malého vzrastu!
  Ale meč je v rukách krehkého tínedžera -
  Silnejší ako légie Satana!
  
  Nech sa tanky rútia lavínou za lavínou,
  A rozdeľujeme pušku medzi troch!
  Nech polícia mieri do chrbta,
  Ale Svätý Boh ich kruto potrestá!
  
  Čo sme sa rozhodli? robiť dielo pokoja -
  A kvôli tomu som, bohužiaľ, musel strieľať!
  Pokoj je už nenávistný.
  Existuje aj násilie a milosť!
  
  Dievča a ja spolu bežíme naboso -
  Aj keď napadol sneh, spáli závej ako uhlie!
  Ale nemajú strach, deti vedia -
  Fašistu zaženie do rakvy guľka!
  
  Tak zabili odpornú spoločnosť Krautov,
  A ostatní zbabelci bežia!
  Zničíme pechotu ako kosa v boji -
  Mladé letá nám nie sú prekážkou!
  
  Víťazstvo je úspech, bude v máji,
  Teraz je snehová búrka pichľavý, tvrdý sneh!
  Chlapec je bosý, jeho sestra je bosá,
  Deti oslávili svoje najlepšie roky v handrách!
  
  Odkiaľ sa v nás berú tieto sily -
  Vydržať bolesť, chlad, tú potrebu!
  Keď priateľ meral dno hrobu,
  Keď priateľ narieka, zomriem!
  
  Kristus požehnal nás priekopníkov,
  Povedal: Boh ti dal vlasť!
  Toto je prvá viera zo všetkých,
  Sovietska, posvätná krajina!
  A zomierajú s úsmevom na perách. Deti nepoznajú slabosť... Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojovali celý týždeň. Sverdlovsk ale padol. Časť posádky sa vzdala - cítila, že situácia je beznádejná. Len priekopníci odmietli kapitulovať.
  A hŕstke statočných bosých chlapíkov sa podaril zúfalý prielom. Behali cez záveje, doslova modré od strašnej zimy. A zomreli pod guľometmi a delami.
  Oleg Rybachenko a Margarita boli tiež pekne poškriabaní, ale stále unikli zo Sverdlovska. Potom sme sa presunuli do Novosibirska. Mráz, zima, dlhé noci.
  Chlapec a dievča bežia, sú smutní a veľmi nahnevaní.
  Margarita poznamenala:
  - Hyperwitch by mohol pomôcť tomuto svetu! Inak vyhrajú nacisti! Toto je skutočne univerzálna nespravodlivosť!
  Oleg Rybačenko vyskočil vyššie, skrútil sa v sedemnásobnom salte a celkom logicky poznamenal:
  - Na svete je vôbec málo spravodlivosti! Prečo napríklad trpia starí ľudia? Navyše takmer všetci bez výnimky! A keď je človek mladý, fajčí, pije, ba aj horšie, a je zdravý! Kde je spravodlivosť, ktorou trpia starší ľudia?
  Margarita s tým ochotne súhlasila:
  - Vo vesmíre nie je spravodlivosť!
  Oleg Rybachenko sa spýtal trochu naivne:
  - A kde sa Boh pozerá?
  Margarita, toto bosé dievča v dierovanej tunike, navrhla:
  "Možno sa my sami musíme stať bohmi, aby vo svete vládla spravodlivosť!" Toto je múdrosť Stvoriteľa!
  Oleg Rybachenko s istotou potvrdil:
  - Verím, že vzkriesime mŕtvych!
  Terminátorské dievča potvrdilo:
  - Áno, v to verím, samozrejme!
  Deti bežali do Novosibirska a podieľali sa na obrane tohto mesta.
  Bojovali v takmer poslednom veľkom meste pod kontrolou Červenej armády.
  Stalin už vyjednával s Hitlerom a súhlasil, že sa vzdá, ak bude zaručená jeho osobná bezpečnosť. Fuhrer bol na to pripravený, najmä ak sa partizáni upokojili.
  Japonci už prepadli Novosibirsk z východu. Neexistovala teda prakticky žiadna šanca na útek. ZSSR vymieral.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova strieľali na nacistov a hádzali granáty bosými nohami. A stále v niečo dúfali.
  Vedľa nich boli priekopníci. V silných mrazoch na Sibíri boli všetky deti bosé a v letných pionierskych uniformách s kravatami. Zomreli ako hrdinovia.
  Nohy mali červené ako husacie a prsty modré.
  No priekopníci sa nevzdali.
  Podľahnú fašizmu!
  Oleg Rybačenko hodil granát holým chlapcom. Natlačil tri nemecké tanky naraz a zašepkal:
  - Verím vo víťazstvo!
  Margarita tiež hodila holými prstami darček vraha a štebotala:
  - Aj ja som veril a budem veriť až do konca!
  A bojovali o posledné sovietske mesto so zúrivosťou zúfalstva. A predsa sa nechystali zohnúť.
  Oleg Rybačenko, aby rozveselil takmer smrteľne zamrznuté pionierske deti, spieval s veľkým nadšením;
  Som mladý bojovník Matky Rusi,
  Mocná krajina, vlasť všetkých krajín...
  Vo vesmíre nie je krajšia vlasť,
  Stalin si uviazal kravatu pod kováčskou dielňou!
  Byť priekopníkom je radosť a povolanie,
  Koniec koncov, to znamená, že ste služobníkom krajiny.
  A môžete zväčšiť vesmír -
  Zničenie machinácií diabla-Satana.
  Keď prišlo leto v roku '41,
  Júnová búrka nám hrmí...
  Nechceme, aby sa región stal chudobným,
  Pre šťastie, verte - bola stvorená vlasť!
  Dievča a ja čakáme na nacistov v zálohe,
  Predtým sme dostali guľomet.
  A na Hitlerovu šialenú mrzutosť,
  Naša jednotka úspešne porazila nacistov!
  Bosé nohy priateliek zhrubli,
  Pod holými podrážkami už pichá sneh.
  Chlad a pery zmodreli,
  Ale svätý oheň hreje naše duše!
  Udierame bez toho, aby sme poznali opatrenia našich protivníkov,
  Nedáme ti pokoj vo dne ani v noci!
  Granáty lietajú na ešalóny do roja,
  A dôstojníci s ostreľovačkou.
  Fašisti nemôžu nikde nájsť podporu,
  Náš priekopník, statočný oddiel...
  Schopný, ak potrebujete kosiť hory,
  Tu horia Hitlerove tanky ako sviečky.
  Ľudia sa zhromaždili v záchvate zúrivosti -
  Za spravodlivosť, odvahu a česť.
  A v mori búrok nie je žiadny útes -
  Čo by nás prinútilo sadnúť si!
  Vstúpili sme do Berlína, vstúpili sme do Komsomolu,
  Od šľapania naboso s dievčatami po celom svete!
  V nebeskom máji vdychujeme víťazný med,
  Teraz sa náš jasný úspech stal večným!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III. ŽIL ŠESŤdesiatosem rokov
  Cár posilnil ríšu aj ekonomicky. Neboli nepokoje ani revolúcie, takže ekonomika neustále rástla. A Rusko malo do prvej svetovej vojny väčšiu populáciu kvôli nižšej úmrtnosti a anexii severných oblastí Číny a Kórey. A armáda bola väčšia. A objavili sa prvé ľahké tanky v sérii a mnoho lietadiel rôznych značiek.
  Bohužiaľ, Alexander Tretí sa nedožil triumfu v prvej svetovej vojne, ale to už patrilo Mikulášovi Druhému.
  Nový kráľ mal silný trón, ďalšiu manželku, zdravého dediča, dvestoosemdesiat miliónov ľudí a dva a pol milióna vojakov v mierových štátoch.
  Takže môžete bojovať odvážne a šikovne! Okrem toho majú Rusi aj ľahké tanky s guľometmi, no akurát sa objavili ťažké. Vyvinul ho Mendelejevov syn.
  Takže nemôžete zastaviť kráľovskú armádu!
  Mikuláš II vstúpil do vojny s Nemcami a Rakúšanmi... Ruské jednotky dobyli Halič, Bukovinu a uštedrili Rakúšanom sériu porážok. Najprv boli bitky vo východnom Prusku, ale potom sa pomstili a odrezali Koenigsberg. Spojenci odtlačili Nemcov od Paríža... Ruské jednotky dobyli Krakov a majúc početnú prevahu napriek zime pokračovali v ofenzíve, blížili sa k Budapešti. Nemecko, keď videlo, že vec zaváňa porážkou, navrhlo mier za miernych podmienok.
  Nemci súhlasili s odovzdaním Klajpedy a časti pozemkov v Poľsku Rusku, ako aj s vyplatením odškodného. Francúzsko sa vrátilo na časť územia, ktoré predtým zachytil Bismarck, a trochu do Dánska.
  Rakúsko-Uhorsko odstúpilo Halič, časť Bukoviny a Krakova. Ale ríša sa nezrútila. Rusko získalo späť územia Slovanov, všetko, čo bolo kedysi súčasťou Kyjevskej Rusi, a rozšírilo Poľské kráľovstvo.
  Türkiye a Japonsko nestihli vstúpiť do vojny, rovnako ako Taliansko. To znamená, že prvá svetová vojna sa v skutočnosti nestala. Takže malá šarvátka. Nicholas II posilnil svoju autoritu a potom vládol pokojne na pomerne dlhú dobu.
  Rusko však strávilo vojnu v Afganistane - nakoniec si ju rozdelilo s Britmi. Potom bol Irán rozdelený s Britániou.
  Rusko tak rozšírilo svoje majetky. Ale prišla hospodárska kríza a Veľká hospodárska kríza z roku 1929... V roku 1931 začalo Japonsko v spojenectve s Tureckom vojnu proti cárskemu Rusku. Ale v skutočnosti to bola samovražda. Cárska flotila v Pacifiku pod velením Kolčaka porazila Japoncov. A pozemná armáda vo všeobecnosti bola mnohonásobne silnejšia.
  To isté možno povedať o Turkoch. Očividne vyliezli proti nesprávnemu nepriateľovi.
  Cárskemu Rusku sa podarilo vylodiť vojská a dobyť Japonsko. A potom ruské jednotky konečne obsadili Turecko. Tak sa skončila éra Osmanskej ríše.
  A cár Mikuláš II zvýšil svoju slávu a moc Ruska. Tento slávny cisár vládol do roku 1936 a tiež zomrel ako šesťdesiatosemročný.
  Jeho nástupcom sa stal Alexej II. Vo všeobecnosti úplne zdravý muž vo veku tridsaťdva rokov. Jeho matka bola iná, a tak Alexander Tretí nepripustil osudné manželstvo.
  Alexej II. dokončil dobytie Saudskej Arábie tak, že ju rozdelil s Britániou.
  Wilhelm II vládol na nemeckom tróne až do roku 1941. Tento panovník bol pri moci päťdesiatjeden rokov! Poriadne dlho!
  Teraz je však na tróne jeho syn Ferdinand. Ani nevonia ako Hitler. Iný príbeh.
  Stále je pokoj. Všetky kolónie boli rozdelené. Mussolini dobyl Etiópiu.
  Už nie je čo rozdeľovať... Británia však prežíva ťažké časy. A je v ekonomickej kríze.
  A tak Ferdinand navrhol Alexejovi Druhému rozdeliť koloniálne majetky Francúzska a Británie. Ako naozaj, ako veľmi sa môžete pozerať na tieto krajiny.
  Mussolini, Ferdinand a Alexej II. tak dali dokopy svoj pakt.
  Ale samozrejme, Rusko už v tom čase dokázalo dobyť takmer celú Čínu a stalo sa mnohonásobne silnejším ako ktokoľvek iný v ekonomike, vo vojenskej sfére a v populácii.
  Cár Alexej tento návrh vo všeobecnosti schválil a rozhodol sa, že začnú spolu.
  Ferdinand už nebol mladý. A bol opatrný.
  15. mája 1945 sa však začala vojna. Nemci sa opäť pohli
  Proti Belgicku...
  A cárska armáda prešla britskými kolóniami a ponáhľala sa cez Egypt.
  Rusko malo desať miliónov vojakov a päťsto divízií a sebavedomo
  Ona vyhrala. Zdalo sa, že ju nikto nemôže zastaviť.
  Za dva mesiace cárska armáda dobyla Indiu, južný Irán, britské majetky v Saudskej Arábii, Egypte, Sudáne a väčšinu Indočíny.
  Nemcom sa však podarilo obsadiť iba Belgicko a zastavili ich na prístupoch k Parížu. Do vojny vstúpilo aj Holandsko.
  Cárske Rusko sa na ďalšie dva mesiace zmocnilo britského majetku v Ázii a dobilo Indonéziu. Potom pristála v Austrálii a presťahovala sa cez Afriku.
  Nemci sa pokúsili dobyť Paríž, ale ich útok bol odrazený. Vojna sa však prehrávala. Taliansko tiež uchvátilo africké majetky Británie a Francúzska.
  Až v piatom mesiaci začali do Európy prichádzať cárske jednotky. V Afrike a Austrálii ešte zúrili boje, no už sa finišovalo. Do vojny na strane koalície vstúpilo aj Rakúsko-Uhorsko, značne oslabené stratou pôdy.
  Nemcom sa podarilo dobyť Holandsko. A zlepšili svoju pozíciu.
  Na ďalšie dva mesiace dovŕšilo cárske Rusko dobytie Austrálie a Afriky. A až koncom novembra, práve v mraze, sa začala nová ofenzíva nemecko-ruských jednotiek, ktorá obchádzala Paríž.
  V tomto prípade už boli sily príliš nevyrovnané. Francúzsko-anglické jednotky boli porazené. A Paríž je obkľúčený.
  A na Nový rok posádka kapitulovala... Potom cárske a nemecké jednotky dobyli celé Francúzsko za tri týždne. Potom začalo bombardovanie Británie... A všetky kolónie boli zajaté koalíciou.
  Británia v máji 1946, už bez krvi a zničená bombami
  Kapituloval.
  Tak sa skončila ďalšia veľká vojna. Rusko si pre seba zobralo takmer všetky kolónie. Relatívne málo dostalo Nemecko, niečo uchmatlo Taliansko a symbolický kúsok dostalo Rakúsko-Uhorsko.
  Napriek tomu, že Nemci očakávali veľké kolónie a dostali oveľa menej, iba Maroko, ale Nemecko do svojho zloženia zaradilo: Belgicko, Holandsko a Francúzsko až po Port de Calais.
  Navyše cárske Rusko vrátilo Nemcom Namíbii aj to, čo im predtým patrilo.
  Skrátka sme to nejako utriedili a dali pokoj...
  Prišiel mier... V roku 1953 dostalo atómovú bombu Rusko a o rok neskôr aj Nemecko. USA získali jadrové zbrane v roku 1960.
  Tak vznikla rovnováha strachu.
  A v roku 1955 prvý ruský kozmonaut letel do vesmíru a obiehal okolo lopty. A v roku 1961 Rusi vkročili na Mesiac.
  A v roku 1983 na Mars! Američania leteli na Mesiac v roku 1971 a Nemci v roku 1984. Rakúsko-Uhorsko a Nemecko sa spojili do jedného štátu. Švédsko a Nórsko sa stali súčasťou Ruska s autonómiou a samosprávou.
  Ostatné krajiny postupne strácali nezávislosť.
  V roku 1987 prileteli ruskí kozmonauti k Venuši. V roku 1992 na Merkúr. A v roku 1999 na Pluto.
  Slnečná sústava je zvládnutá.
  Vznikli tri jadrové impériá: Veľké Nemecko, USA a Veľké Rusko.
  Alexey II tiež zomrel vo veku 68 rokov v roku 1972. Jeho nástupcom sa stal jeho syn Alexander štvrtý. Tento kráľ mal v čase svojho nástupu na trón štyridsaťjeden rokov. Napodiv, Alexander Štvrtý žil šesťdesiatosem rokov a zomrel v roku 1999. A na trón nastúpil jeho syn Vladimír Tretí. V roku 2013 sa oslavovalo štyristo rokov dynastie Romanovcov.
  Rusko zatiaľ stojí pevne na nohách. Ale stále sú vo svete jeho konkurentmi Nemecko a USA. Cárska ríša spolu so svojimi kolóniami zaberala o niečo viac ako polovicu územia sveta a viac ako dve tretiny svetovej populácie. Rusko je silné, no zatiaľ nie jediné.
  Vládne Rusku, tretí Vladimír, v roku 2019 dovŕšil šesťdesiatsedem rokov. Mnohí sú zvedaví, či sa dožije, ako predchádzajúci králi, šesťdesiatosem rokov, alebo preruší tieto zvláštne náhody?!
  V Rusku sa medzitým vyvíjajú protijadrové zbrane. Je jasné, že jadrové zbrane nebudú a Rusko si celkom dobre poradí s Nemeckom a Spojenými štátmi. Má viac ľudí a viac vojakov. A kvalita zbraní je lepšia!
  Zatiaľ však existujú jadrové zbrane a všetko ešte nebolo dobyté. Ale protijadrové zbrane sa vyvíjajú veľmi aktívne, takže určité šance na víťazstvo sú.
  
  PÁD GIBRALTÁRA
  Španielsky diktátor Franco na rozdiel od reálnej histórie súhlasil s útokmi nemeckých jednotiek na anglickú pevnosť Gibraltár. Výmenou za to Španielsko dostalo niektoré britské a francúzske územia v Afrike.
  Útok pod velením Mainsteina sa odohral v noci z 25. novembra 1940 na 26. novembra. Ako sa ukázalo, Angličania neboli na takýto vojenský ťah celkom pripravení a nacistom sa podarilo dobyť takú mocnú pevnosť.
  Jeho pád mal v priebehu vojny výrazné zmeny. Wehrmacht bol schopný preniesť sily na najkratšiu vzdialenosť do Afriky a Britom bol zablokovaný vstup do Stredozemného mora z východu.
  Nemecké velenie vyslalo niekoľko divízií do rovníkovej Afriky. Okrem toho bol Rommelov zbor presunutý do Líbye, o niekoľko mesiacov skôr, ako bola realita.
  Angličania zasa opustili ofenzívu proti Talianom v Etiópii a začali posilňovať svoje pozície v Egypte. Rommelovi sa však podarilo dostať sa pred nich a v dôsledku preventívneho úderu porazil koloniálne jednotky, pričom dobyl Alexandriu a Káhiru. Pozícia Británie v Afrike sa skomplikovala. Nemci sa už dostali k Suezskému prieplavu a hrozili ďalším postupom na Blízky východ. Okrem toho sa naskytla možnosť posunúť sa smerom k Sudánu.
  Pravda, pre Talianov v Grécku to nebolo najlepšie, ale príchod ďalších síl z Nemecka zachránil situáciu.
  Hitler mal dilemu: zaútočiť na ZSSR alebo skoncovať s Britániou? Úspechy Wehrmachtu v Afrike podnietili druhé rozhodnutie - dať si voľnú ruku na Západe. Hoci vojenské prípravy ZSSR naplnili Fuhrera strachom.
  Červená armáda sa posilňovala, no ani Nemci nesedeli nečinne. Výroba tankov sa v roku 1941 oproti roku 1940 zdvojnásobila a výroba lietadiel vzrástla takmer dvaapolnásobne.
  Nacisti vykonali bombardovanie a vylodenie na Malte. Rommel potom prerazil obranu pri Suezskom prieplave aj v Iraku, ktorý sa vzbúril proti britskej nadvláde. Nemci relatívne ľahko dobyli Kuvajt a celý Blízky východ. Stalin sa držal vyčkávacej taktiky. Churchill však tvrdohlavo pokračoval vo vojne. Wehrmacht sa po dosiahnutí Iránu obrátil na južnú Afriku.
  Rok 1941 sa chýlil ku koncu. Produkcia ponoriek sa zvýšila a Británia prišla o svoje kolónie. USA sa správali pasívne. Japonsko však nemohlo nečinne sedieť a 7. decembra zasiahlo prístav v Peru. V Pacifiku sa začala nová vojna. A Hitler musel opäť opustiť plány na útok na ZSSR.
  Musíme pomôcť Japoncom, dobyť Irán a Indiu, ako aj Južnú Afriku. A čo je najdôležitejšie, Británia samotná. Navyše, americké bombardéry nie sú hračkou. Môžu spôsobiť Tretej ríši veľa problémov. A najpohodlnejšie je vykonávať bombardovacie útoky z britského územia.
  Takže Fuhrer bol v roku 1942 nútený opustiť myšlienky invázie na východ.
  Hrozilo, že front otvorí sám Stalin, ale... Musíte poznať Stalinov charakter. V zahraničnej politike je veľmi zdržanlivý. Vojna s Fínskom spôsobila, že Červený diktátor bol ešte opatrnejší.
  Zatiaľ čo ZSSR hromadí silu. Počet letectva k 1. januáru 1942 dosiahol tridsaťdvatisíc vozidiel a tankov viac ako dvadsaťpäťtisíc plus ďalších tri tisíc tankiet. Celkovo plánoval Stalin dokončiť nábor 20 mechanizovaných zborov s celkovým počtom tankov 32 tisíc vozidiel, z toho 16,5 tisíc boli najnovšie KV rôznych značiek a T-34. Navyše, tanky T-50 sa stále vyvíjali, aj keď sa ukázalo, že vozidlo je ľahké.
  Nemci, ktorí čelili Matilde a niektorým krížnikovým tankom a mali tiež informácie, že Briti vyvíjajú ťažké tanky, začali vyrábať aj vlastné mastodonty. V prvom rade "Tiger" s 88 mm kanónom a obrnený nepreniknuteľným 75 mm kanónom s dlhou hlavňou.
  Objavili sa aj informácie o stavbe sovietskych tankov. Tank KV-2 pochodoval na prvomájovej prehliadke na Červenom námestí a tridsiatka štvorka mala nejaké údaje.
  V každom prípade, keď Speer viedol cisárske ministerstvo zbraní a streliva, vývoj v oblasti techniky išiel rýchlejšie. Hitler chcel mať najlepšie tanky na svete a tie ťažšie. Ale Nemecko bolo doteraz jednoznačne nižšie ako ZSSR. Aj počtom áut, aj ich kvalitou. V auguste 1941 sa začala výroba tanku KV-3. Vozidlo sa ukázalo byť pomerne ťažké so 68 tonami, ale vyzbrojené 107 mm kanónom s počiatočnou rýchlosťou strely 800 metrov za sekundu. To jej poskytlo výhodu oproti "tigrovi", ktorý mimochodom ešte nebol uvedený do výroby.
  KV-5 sa ukázal byť ešte výkonnejší, vážil 125 ton a mal dva kanóny. Je pravda, že také ťažké vozidlo spôsobilo sovietskej armáde viac problémov, ako stálo. A v roku 1942 bol do prevádzky prijatý variant KV-4 s hmotnosťou 107 ton. ZSSR mohol byť právom hrdý na svoje najťažšie tanky na svete, a tiež najvýkonnejšie.
  Ale Nemecko sa v letectve dobre rozvinulo. Yu-188, keď sa dostal do výroby, vyvinul rýchlosť porovnateľnú so stíhačkami. DO-217 tiež vyzeral slušne. Aktívne sa vyvíjali aj prúdové lietadlá. Keďže hlavným cieľom bola Británia, prúdovým bombardérom sa venovala oveľa väčšia pozornosť ako v skutočnej histórii.
  Nemci aktívne využívali otrockú prácu. Obrovské množstvo černochov bolo dovezených z Afriky. Čierni robotníci boli poslušní, vytrvalí, ale nekvalifikovaní. Používali sa na pomocné práce.
  Ale ovládaním Európy mohli Nemci naverbovať dostatok kvalifikovanej pracovnej sily.
  Speerovi sa dokonca podarilo presvedčiť Hitlera, aby nepresadzoval program vyhladzovania Židov, ale aby ich použil pri výrobe lietadiel a zariadení.
  Stávka bola na leteckú ofenzívu proti Británii a masívnu ponorkovú vojnu.
  Vstup Ameriky do konfliktu však pridal krautom bolesti hlavy a prinútil ich prudko zvýšiť počet vlčích svoriek.
  Nemecko bolo nútené oneskorene podporovať výrobu bombardérov a strategických lietadiel. Po prvé, Yu-288 a Yu-488 - so štyrmi motormi. Ich vývoj a dokončenie si však vyžiadalo čas. Modifikácia ME-109 "F" bola vo všeobecnosti dôstojným súperom pre britské vozidlá. Ale vývoj ME-209 zlyhal, rovnako ako ME-210.
  Neúspešný bol aj strmhlavý bombardér XE-177. Speer však vyhral späť s číslami. Okrem toho sa Focke-Wulf stal najsilnejším stíhačom z hľadiska výzbroje, čím kompenzoval niektoré slabiny ME-109. A nemecká letecká škola sa ukázala byť lepšia ako anglická a ešte viac americká. V máji 1942 nacisti dobyli Južnú Afriku. A na Madagaskar dorazila americká letka. Bitku o Midway prehrali Američania: kapitán tretieho radu, ktorý v tejto bitke zohral rozhodujúcu úlohu, skončil paradoxne na Madagaskare. USA si chceli udržať základňu v Afrike a nenechať nacistov relaxovať. To ale výrazne zhoršilo ich postavenie v Pacifiku.
  Je pravda, že Japonci nekonali úplne najlepšie. Boj o Havajské súostrovie sa vliekol.
  Nacisti získali kontrolu nad Afrikou a obrovskými zásobami strategických surovín a dobyli aj Indiu a Irán. Zdroje pod kontrolou Tretej ríše sú obrovské, no stále ich treba stráviť.
  Letecká bitka o Britániu nie je taká jednoznačná. Nemci neustále zvyšovali produkciu lietadiel, tlačili na ne, no k celkovej prevahe nedošlo. Vplyv mal aj nedostatok strategickej leteckej sily a pomoci USA a ani vtedy nebolo dosť ponoriek. A zázračné torpédo, s ktorým sa spájalo toľko nádejí, nás sklamalo.
  Fuhrer sa neodvážil pristáť v Británii v roku 1942. Dôraz sa kládol na posilnenie námornej sily a podmorskej flotily. Zároveň sa stavali lietadlové lode a bojové lode. Výrobných kapacít bolo dosť, ale všetko chcelo svoj čas.
  Doladenie si vyžadovali aj balistické rakety triedy A. Ale robotické projektily V-1 sa začali vyrábať masovo. Pomerne lacné autá, jazdiace na jednoduché palivo, mali nepochybnú výhodu, že nepotrebovali pilotov.
  Hitler, ktorý získal prístup k neobmedzeným prírodným zdrojom a pracovným rezervám, chcel zachrániť životy nemeckých pilotov. V-1, ktorý sa ľahko vyrábal a je bez posádky, sa zdal byť optimálnym riešením. A od jesene 1942 pršali na Londýn tisíce takýchto robotických projektilov.
  Nemci zároveň urýchlili vývoj prúdového bombardéra Arado a balistických rakiet.
  Stalin naďalej čakal a hromadil sily. V roku 1942 vyrobil ZSSR päť a pol tisíc nových tankov KV a T-34 a asi tisíc starých značiek, asi päťsto nových ľahkých tankov T-50 a T-60 a dvesto obojživelných tankov. Vzrástol aj letecký park - do služby vstúpilo asi pätnásťtisíc nových a starých lietadiel. Dokonca bol nedostatok pilotov. Výroba kaťušov sa pomaly zvyšovala.
  Nacistické Nemecko vyrobilo viac ako tridsaťtisíc lietadiel, no v bojoch utrpelo značné straty. Nemci vyrobili asi šesť a pol tisíc tankov. Predovšetkým T-3 a nová modifikácia T-4 so 75 mm kanónom s dlhou hlavňou. Vyrobilo sa o niečo viac ako sto najnovších "tigrov" a "Panteri" sú stále iba prototypy.
  Do série však začala vstupovať útočná puška MP-44 navrhnutá Schmeisterom. Na rozdiel od skutočného príbehu sa stroj nemusel vyvíjať s ohľadom na nedostatok farebných kovov. A to urýchlilo vývoj jednoduchšej útočnej pušky s legovanou oceľou.
  Nemci teda začali získavať výhodu v ručných zbraniach. Potrebovali však aj čas, aby guľomet prezbrojil všetky jednotky.
  Ale v ponorkovej flotile, kde produkcia dosahovala štyridsať až päťdesiat ponoriek za mesiac, sa Nemci skutočne nevyrovnajú.
  Objavili sa veľmi rýchle ponorky poháňané peroxidom vodíka. Zrýchlila sa aj práca v jadrovom programe. Našťastie existuje veľa zdrojov. A ani omyl nemeckých fyzikov, že grafit sa ako moderátor nehodí, nedopadol katastrofálne. Bolo vybudovaných niekoľko tovární na výrobu ťažkej vody, a to aj v Afrike.
  Priznajme si to, ale jadrový reaktor nacistov začal fungovať v decembri 1942. Dokonca o niečo skôr ako Američania. Po porážkach v Tichom oceáne medzi nimi začali vážne zrážky. A financovanie jadrového programu sa výrazne znížilo.
  Začiatok roku 1943 bol poznačený Hitlerovým vyhlásením totálnej vojny a zavedením univerzálnej pracovnej služby na okupovaných územiach. Masívne útoky V-1 na Londýn sa úplne neospravedlnili. Angličania sa naučili takéto útoky čiastočne odrážať, no Nemci početne prevládali.
  Ale ponorková vojna sa ukázala byť pre Britániu skutočne katastrofálna. Výroba zbraní na ostrove pre nedostatok surovín prudko klesla. Metropola bola na pokraji zrútenia. Navyše nacisti dobyli Madagaskar a Japonci spolu s nacistami vtrhli do Austrálie a pomerne rýchlo dosiahli jej kapituláciu.
  Stalin síce pochopil nebezpečenstvo vyčkávacej taktiky, no zostal verný sám sebe a do boja sa nepúšťal. Je lepšie nechať kapitalistov, aby sa vyhladili až do konca. A budeme sledovať...
  Ale táto taktika mala aj svoje nevýhody. S využitím obrovských zdrojov už Tretia ríša pripravovala vojnu proti ZSSR. Produkcia tankov v Tretej ríši dosiahla v roku 1943 v priemere 1200 vozidiel denne plus tristopäťdesiat samohybných diel. Navyše, samohybné zbrane nie sú vôbec slabé. "Ferdinandovia", "Čmeliaky", "Jagdpanther". Vzhľadom na to, že Nemci neutrpeli takmer žiadne straty na tankoch, ich tanky boli doplňované dvakrát rýchlejšie ako Červená armáda. A kvantitatívna medzera v technológii v prospech ZSSR sa začala zmenšovať.
  Pokiaľ ide o kvalitu, Fritz získal "Royal Tiger", ktorý má podobnú hmotnosť ako KV-3 a dokonca mierne lepší v penetračnej sile vďaka kvalite projektilu a silnejšiemu čelnému pancierovaniu. No a superťažké sovietske KV-5 a KV-4 sa ukázali ako veľmi technicky nespoľahlivé, najmä ich podvozok. Takže bojové použitie takýchto príšer bolo pochybné.
  A Stalin tiež nariadil vytvorenie KV-6 so siedmimi zbraňami a dvoma raketometmi. Vyrobili auto. Ukázalo sa však, že je taký ťažký a dlhý, že ho nemôžete nosiť vo vlaku ani ho nasadiť do boja. T-34-76 je celkom úspešné vozidlo, no v čelnom boji slabšie ako Panther alebo Tiger. A KV-1 a KV-2 sú svojou hmotnosťou porovnateľné s Nemcami, ale v boji proti hlave sú nižšie ako Panthers a Tigers. Nemecký T-4 sa rovnal 34 v pancierovaní a bol lepší vo výzbroji, viditeľnosti a optike, a to s rovnakou hmotnosťou, alebo dokonca menšou pri porovnaní ťažších modifikácií.
  Stručne povedané, Fritz bol vylepšený a kvalita je na rovnakej úrovni. A vzhľad ME-309 a ME-262 dal výhodu v kvalite letectva. Ako Yu-488, najlepší štvormotorový bombardér. A za nimi sú modely prúdových lietadiel. Ako napríklad Yu-287 a Arado.
  V septembri 1943 nacisti konečne úspešne pristáli v Británii. Po dvoch týždňoch bojov Anglicko kapitulovalo. A hoci Churchill utiekol do Kanady, výsledok vojny na Západe sa zdal byť hotový.
  Roosevelt, ktorý stratil svojho hlavného spojenca a obával sa rastúcej moci Tretej ríše, požiadal o mier.
  Hitler po diskusiách so svojím okolím stanovil pre USA podmienku: vzdanie sa jadrového programu a uznanie všetkých výdobytkov Japonska a Tretej ríše. A tiež stiahnutie vojsk z Islandu, ktorý už Krauti skutočne obkľúčili ponorkovou flotilou. Ovládanie Krajiny vychádzajúceho slnka nad Gai, kde boje ešte neustali. Okrem toho Hitler požadoval materiálnu kompenzáciu pre Tretiu ríšu a Japonsko za všetko zničenie a vojenské výdavky spôsobené Spojenými štátmi a Britániou.
  Hoci sa podmienky mieru ukázali ako mimoriadne ťažké, Rooseveltovi sa podarilo len veľmi ťažko presadiť ich prijatie v Kongrese a Senáte.
  Stalinove narážky, že nebol proti vstupu ku koalícii mocností Osi a že je prinajmenšom pripravený dobyť Aljašku, zohrali veľkú úlohu pri dodržiavaní pravidiel zo strany USA.
  Zvíťazil americký pragmatizmus, ktorý sa ukázal byť vyšší ako nadšenie a emócie. Okrem toho sa nemecký jadrový program vyvíjal rýchlejšie ako americký, čo bolo v budúcnosti plné katastrofy.
  Prvá fáza druhej svetovej vojny sa skončila. Ale Fuhrer chcel teraz ukončiť ZSSR.
  Stalinova vyčkávacia taktika a jeho oddanosť svetovému mieru zohrali nečakane zlovestný vtip. Proti Jozefovi stáli Tretia ríša a Japonsko so všetkými zdrojmi východnej pologule vrátane Austrálie a niektorých predmostí v západnom svete.
  Krajina vychádzajúceho slnka však Čínu ešte neskončila, ale pokojne mohla otvoriť druhý front. Hitler aktívne formoval koloniálne jednotky a cudzie légie. Zároveň sa zvýšila výroba zbraní.
  V prvej polovici roku 1944 produkcia tankov a samohybných diel v Tretej ríši dosiahla a prekročila sto vozidiel denne. Panther-2 svojou úrovňou prekonal všetky sovietske vozidlá. Objavil sa vyspelejší nemecký tank Lion a čoskoro aj Royal Lion.
  A čo je najdôležitejšie, prúdové letectvo sa vyvinulo sériovo. V reakcii na to sa v ZSSR začali vyrábať tanky T-34-85 a IS-1 a IS-2, nikto neprerušil ani sériu KV. Najpopulárnejším výrobným tankom Tretej ríše v roku 1944 bol Panther-2 a ZSSR T-34-85. Ťažšie modely sa vyrábali vo výrazne - asi desaťkrát menšom množstve. A Nemci nechceli príliš tlačiť váhu na sovietskych cestách a Stalin začal nedôverovať sérii KV a IS sa ukázali ako príliš hrubé.
  Nemecký "Panther"-2 s kanónom kalibru 88 mm 71 L bol však lepší ako T-34-85 v priebojnej sile pištole, v čelnom pancieri a mierne v bočnom pancierovaní a tiež nebol horší jazdný výkon s motorom s výkonom 900 koní a hmotnosťou 47 ton. Aj keď sa hmotnosť nemeckého tanku zvýšila na 50,2 tony, ukázalo sa, že to nebolo smrteľné.
  A nemecké prúdové letectvo nemalo vôbec dôstojného súpera.
  Hitler sa rozhodol, že je lepšie sa nevláčiť a 22. júna 1944 začal vojnu. Zvrhnutie tristopäťdesiatich vlastných a zahraničných divízií a stodvadsať satelitných divízií na ZSSR. Na strane Tretej ríše boli: Rumunsko, Maďarsko, Slovensko, Chorvátsko, Fínsko, Švédsko, Taliansko, Portugalsko, Španielsko, Bulharsko, Argentína, Turecko.
  Nemci vo Wehrmachte využívali aj obrovské množstvo cudzincov a Hiwi. Celkovo Tretia ríša len v prvom slede vrhla do boja dvanásť a pol milióna vojakov, z toho nie viac ako štyridsať percent boli Nemci podľa národnosti. Satelity pridali ďalšie tri milióny. Celkovo prvý rad obsahuje takmer šestnásť miliónov pešiakov, asi tridsaťtritisíc tankov, viac ako päťdesiatpäťtisíc lietadiel, asi dvestopäťdesiat diel a mínometov.
  Po mobilizácii ZSSR nasadil trinásť a pol milióna vojakov, časť síl však musel zostať na Ďalekom východe a vo vnútorných okresoch. V prvom slede bolo osem miliónov vojakov, asi tridsaťtisíc tankov, takmer štyridsaťtisíc lietadiel, asi dvestotisíc zbraní a mínometov.
  Tretia ríša má teda dvojnásobnú prevahu v pechote a päťnásobnú prevahu v pohyblivosti sily s lepším guľometom. Je pravda, že ZSSR má veľa guľometov, takmer paritu.
  Rozdiel v tankoch nie je veľký, ale percento zastaraných vozidiel v ZSSR je vyššie, rovnako ako tanky skorších verzií.
  Nemecké prúdové letectvo nemá súpera a vrtuľové lietadlá Tretej ríše sú rýchlejšie a lepšie vyzbrojené. Je pravda, že sovietske vozidlá sú lepšie v horizontálnej manévrovateľnosti.
  V delostrelectve a mínometoch je pomer síl najbližšie k rovnosti. Aj kvantita, aj kvalita.
  Pravda, flotila Tretej ríše je najmä ponorková, mnohokrát silnejšia ako sovietska. Mimochodom, rovnako ako Japonsko.
  Navyše, nacisti už majú v sériovej výrobe balistické rakety triedy A a rozbehli sa prvé diskotéky.
  Vo všeobecnosti budú fašisti silnejší a Stalin celkom rozumne pripravil obranu, aj keď oneskorene. Nemali sme však veľa času. Ukázalo sa, že Stalinova línia nebola úplne obnovená a čo je najdôležitejšie, jednotky neboli dostatočne vycvičené, aby držali obranu. Hoci boli zúfalo preškolení.
  Molotovova hraničná línia po troch rokoch postupu bola vo všeobecnosti dokončená, ale nachádzala sa príliš blízko hraníc a nemala dostatočnú hĺbku. Okrem toho Stalin nariadil výstavbu tretieho stupňa za Dneprom, s tým sa však začalo až po kapitulácii USA.
  Pravda, okrem sovietskych vojsk môžete počítať s jednotkami NKVD, ktorých počet sa zvýšil na milión vojakov a milíciou. To sú asi štyri milióny ľudí, len v západných mestách. Aj keď, samozrejme, ich bojová účinnosť je oveľa horšia ako u bežných jednotiek.
  Nemci, ako v skutočnej histórii, zasadili hlavný úder v strede, keď odrezali rímsu Bialystoku a Ľvovskú päsť. Hneď prvé dni bojov ukázali, že Nemci napriek veľkému počtu zahraničných jednotiek viedli ofenzívu viac-menej súvisle. Sovietske jednotky sa však často strácajú.
  Okrem toho sa bojová účinnosť ukrajinských jednotiek ukázala ako pochybná. Bolo veľa dezertérov a tých, ktorí sa vzdali hneď v prvých dňoch vojny.
  V pohraničných bitkách nebolo možné zadržať nepriateľa. A potom Stalin urobil chybu, zakázal stiahnutie jednotiek na hlavnú líniu a požadoval vyrovnanie frontu. Chyba sa však napravila, no s oneskorením. Nemcom sa podarilo dobyť Minsk 28. júna a prelomiť Stalinovu líniu v strede.
  Zmätok sa len zintenzívnil. 30. júna sa uskutočnil očakávaný vstup Japonska a jeho satelitov do vojny. Na presun vojsk z Ďalekého východu sme teda museli nateraz zabudnúť.
  Nemecký prielom v centre sa rozširoval. Vznikla obrovská medzera, ktorú sa zúfalo snažili upchať. Ale nacisti postupovali a 16. júla vtrhli do Smolenska.
  Vrhnutím všetkých dostupných záloh do boja a zbrojením milícií dokázali Stalin a Žukov zastaviť Fritzovu ofenzívu v centre. Hitler však obrátil svoje jednotky na juh. Nacisti vytvorili v Kyjeve obrovský kotol a zajali takmer celú Ukrajinu.
  Zablokovali Leningrad a napadli Krym. Priebeh nepriateľských akcií sa veľmi podobal roku 1941 ako pretrvávajúca karma. Ale rozdiely boli tiež dosť výrazné. ZSSR v roku 1941 mal nejaké voľné rezervy, ale teraz už bolo všetko zmobilizované. A keď došlo v októbri k napadnutiu, ukázalo sa, že obranu takmer nič nedrží.
  Začiatkom novembra 1944 nacisti obkľúčili Moskvu a prinútili Stalina utiecť do Kujbyševa.
  Nacisti mali na rozdiel od reálnej histórie výraznú početnú prevahu. Mali dostatok divízií, aby obišli Moskvu zo severu a juhu. Ale pre sovietske jednotky bolo všetko príliš rozložené na rôznych frontoch.
  V skutočnosti v roku 1941, po mobilizáciách, dostal Stalin pred Wehrmachtom výhodu v počte personálu a mal štyrikrát viac lietadiel a tankov ako Tretia ríša od samého začiatku vojny. A v prvých piatich mesiacoch vojny sa v reálnej histórii vyrobilo viac zariadení ZSSR.
  Teraz však majú nacisti všetky tromfy, množstvo a kvalita zbraní a personálu sú na ich strane. A Červená armáda má rovnaké problémy ako v roku 1941. Vrátane neochoty Ukrajincov, Baltov a mnohých malých národov zomrieť za sovietsky systém. Hromadné zrady a zbehnutia obetí represií, vydedených kulakov a iných urazených ľudí všetkých vrstiev. Vrátane ideologických nepriateľov sovietskeho režimu.
  A to, že Nemci porazili aj Západ, len zvyšuje počet zradcov.
  Preto nie je prekvapujúce, že Moskva je obkľúčená a Nemci dobyli Donbas, Voronež a postupujú smerom k Stalingradu.
  Zima v roku 1944, žiaľ, nebola taká mrazivá a zasnežená ako v roku 1941. Moskva však hrdinsky vydržala až do konca decembra 1944. Stalingrad padol v januári 1945 a boje oň netrvali príliš dlho. Vo februári a začiatkom marca Nemci a ich satelity úplne dobyli Kaukaz a ropné vrty v Baku.
  Ofenzíva potom pokračovala pozdĺž Volhy. Do Saratova, do Kujbyševa a potom do Orenburgu a Kazane.
  Stalin utiekol do Sverdlovska. Kazaň padla v máji. V lete Nemci a Japonci pokračovali v sťahovaní hlbšie do Ruska. Odpor sovietskych vojsk klesal. 5. augusta 1945 bol zajatý Sverdlovsk. A 3. septembra 1945 Stalin konečne súhlasil s kapituláciou. Výmenou za vlastný život a slobodu.
  Druhá svetová vojna sa skončila. Mier však nevládol dlho. Po testovaní jadrových zbraní sa Hitler presvedčil o ich fenomenálnej deštruktívnej sile.
  Teraz sa ukázalo, že Japonsko a USA sú stále na ceste k svetovláde Tretej ríše. A hoci Fuhrer dobyl viac územia ako Džingischán, Alexander Veľký, Napoleon, cisár Trojan a Suleiman Veľkolepý dohromady, rozhodol sa poraziť aj Japonsko.
  Presne tri roky po skončení druhej svetovej vojny zasypalo Zem vychádzajúceho slnka naraz sto balistických, medzikontinentálnych rakiet so silnými jadrovými náložami.
  A potom začala ofenzíva pozemných jednotiek Wehrmachtu a námorníctva. Nemci sa pomerne rýchlo zmocnili japonského majetku v Ázii a samotnú metropolu zrovnali so zemou atómovými bombami.
  Tichomorské majetky Krajiny vychádzajúceho slnka ponúkali viac-menej dlhodobý odpor. Ale v júni 1949 bolo po všetkom. Teraz zostávalo už len poraziť Spojené štáty. Navyše to bol dôvod. Američania v rozpore s dohodou stále vyvíjali jadrové zbrane a vykonávali svoje tajné testy.
  Hitler začal vojnu 1. januára 1950, keď na Nový rok zhodil tristo jadrových rakiet.
  Ničivý jadrový útok zničil stovku najväčších amerických miest a zabil desiatky miliónov ľudí. Ďalší najväčší zločin Adolfa Hitlera bol pridaný do dlhého zoznamu najodpornejších zverstiev.
  Potom začala invázia do Kanady a z juhu spolu s latinskoamerickými diktatúrami. Američania boli oslabení a šokovaní, no zúfalo bojovali. Pochopili, že porážka pre nich znamená len otroctvo a pomalú, bolestivú smrť.
  Preto to bola najzúfalejšia zo všetkých vojen. A trvalo to viac ako rok, čo prinútilo Tretiu ríšu zhodiť asi dvesto ďalších jadrových náloží a premeniť mnohé úrodné krajiny na rádioaktívnu púšť.
  Ale cieľ bol napriek tomu dosiahnutý a posledný nepriateľ Tretej ríše bol porazený. A potom sa začal proces takzvanej svetovej globalizácie. Nemecká marka sa stala jedinou svetovou menou. Dokonca aj formálne nezávislé krajiny boli zredukované na úroveň kolónií Tretej ríše, pričom miestna samospráva bola zachovaná len v obmedzenej miere.
  Židia a Cigáni boli postavení mimo zákon: boli vyhľadaní a zničení. SS vykonávali masívne čistky a zúrili. Prišla skutočná nočná mora - hodina draka. Alebo ešte presnejšie éra. Fuhrer budoval skutočné celosvetové totalitné impérium s nárokom na expanziu vesmíru.
  V roku 1959, počas osláv Führerových sedemdesiatych narodenín, sa uskutočnila oficiálna korunovácia, celosvetový plebiscit - ktorý legitimizoval titul supercisára. A keď Adolf Hitler v roku 1967 zomrel, jeho syn zdedil jeho titul a moc.
  V tom čase už Planéta Zem založila osady na Mesiaci a Marse s Venušou a aktívne sa pripravovala na expanziu do vonkajších hviezdnych svetov... Nacisti chceli univerzálne impérium - vybudovanie Hviezdnej ríše, aby mohli potopiť celý vesmír do nočnej mory.
  
  NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ RYTIEROV ŠTYRIDSIATICH OSTROVOV
  Dimka rozbil svoj meč na kusy a zostal stáť ako omráčený, žmurkajúc očami, na ulici. Jeho ruky boli od krvi a to, čo zostalo z meča, bolo krvavé. Zaznela siréna. Ulica letného mesta. A pribehla polícia. Nasleduje úder obuškom do chrbta. Dimka sotva počuteľne hovorí:
  - Vzdávam sa!
  Stiahnu mu ruky dozadu a zamknú putá. Chlapec cíti bolesť z kovu vloženého do jeho zápästí. Je odvezený do dodávky - čierneho havrana.
  Dimka cíti zmes hnevu a strachu. Spomína na minulosť. Ostrov, kde deti bojovali o svoju existenciu mečmi. Drevené, no keď chlapca chytí zúrivosť, premenia sa na ostro nabrúsenú oceľ. Dimka tam zostala viac ako pár mesiacov. Bojoval, bojoval, bol ranený a zraňoval sa. Dokonca osobne zabil zradcu. Všetko bolo. A nakoniec vyhrali.
  Škoda, že deti zostali na zničenej lodi. A podarilo sa mu ujsť len so svojím dievčaťom. Po takýchto dobrodružstvách sa väzenie už nezdalo príliš zvláštne.
  Zasiahol chuligánskeho chlapca mečom, videl ho ležať a vytiekla z neho kaluž krvi.
  Bol úder smrteľný? Dimka mal takú smolu, akoby pred tým nemal dosť dobrodružstiev. A ak zabil, čo potom? väzenie? Vezmú ho do špinavej zapáchajúcej cely so zločincami?
  A ako ďaleko bude sedieť? Má len štrnásť rokov. Podľa zákona nemajú právo dať viac ako desať. Možno všetko vyjde!?
  Je deväťdesiatdva. Doba, keď sa toľko hovorí o demokracii a slobode, no banditizmus naberá na sile.
  Voronok zastal a Dimka vyviedli. Pohľadný opálený chlapec s čiernymi vlasmi nevyzerá ako bandita, ale skôr obeť s putami na rukách.
  Dimka takmer okamžite predviedli k vyšetrovateľovi a prokurátorovi.
  Posadili ma do kresla.
  Vyšetrovateľ položil niekoľko bežných otázok a s úškrnom povedal:
  - Chlapec, ktorého si zranil, umiera! Modlite sa teda k Bohu, aby nezomrel!
  Dimka odpovedala s povzdychom:
  - Nechcel som...
  Prokurátor odovzdal papier:
  - Toto je priznanie. Ak podpíšete, budete prepustení na základe vlastného uznania až do súdneho procesu. A potom, vzhľadom na váš nízky vek a nedostatok policajných záznamov, dostanete podmienečný trest!
  Dimka sa pozrel na noviny, rýchlo si ich prečítal a negatívne pokrútil hlavou:
  - Tu sa píše, že tínedžer sám zaútočil na spoločnosť. A oni sa na mňa len tlačili!
  Vyšetrovateľ mal myšaciu tvár a husté obočie, zachrapčal:
  - Podpíšte sa, ako vám radíme! V opačnom prípade skončíte vo vyšetrovacej väzbe. Teraz sme doslova plní prípadov a budete musieť sedieť až do súdneho procesu veľmi dlho. A tam v cele s tromi radmi lôžok na doskách, vedrom v rohu a päťdesiatimi nervóznymi, hladnými chlapcami, ako ste vy. Rôzne druhy zločincov. A aj keď chlapec, ktorého si zranil, zostane nažive, vyšetrovanie bude trvať tri roky a potom bude ďalší rok a súd! Najlepšie roky svojho života stráviš v pekle!
  Prokurátor súhlasne prikývol a potvrdil:
  - Preventívnym opatrením pre vás je buď zadržanie, alebo písomný záväzok, že neopustíte miesto a vyzdvihnú vás mama a otec. Výber je na tebe! A verte, že kolónie pre mláďatá sú už teraz preplnené a radi vám dajú podmienku. Ale ak sa s nami pohádate, určite sa nájde miesto!
  Dimka mal pocit, že vyšetrovateľ a prokurátor si nežartujú. A v skutočnosti môžu hniť vo väzení. Aj keď na druhej strane nie je fakt, že ak podpíše, budú prepustení. Existuje veľa príkladov podvádzania policajtov? Ale hlavnou vecou v Dimke bola tvrdohlavosť a tvrdohlavosť, ktorá sa jasne prejavila po jeho pobyte na ostrovoch smrti. A chlapec rozhodne vyhlásil:
  - Nie!
  Vyšetrovateľ tvrdo zavrčal:
  - Čo je zle?
  Dimka tvrdo povedala:
  - Nepodpíšem sa! Napadli ma, chceli ma zraniť reťazou a to bola sebaobrana!
  Vyšetrovateľ zavrčal:
  - Dobre teda! Je vo vyšetrovacej väzbe, po týždni budete múdrejší!
  Prokurátor prikývol a podpísal:
  - Zatiaľ dva mesiace vo väzbe. Ale samozrejme môžete vydať aj skôr!
  Vyšetrovateľ zavrčal:
  "Myslím, že väzba bude pre chlapca dobrá!"
  Dimka vyviedli z kancelárie a odviedli do väzenia. Putá zacinkali a reťaz.Chlapcovi stačilo prejsť cez cestu. Vraj ho tam prijali.
  Dimka kráčala s cinkaním pripútaná k dvom policajtom. Cítil som sa dosť zle. Väzenie, cela, zlí väzni. A do problémov sa dostal tým, že odmietol podpísať priznanie. Aj keď na druhej strane sa toho už nebudete môcť zbaviť.
  Dimka odviedli do služobnej miestnosti. Meno, priezvisko, priezvisko, cennosti so sebou.
  Potom vzbura. Policajt a dve ženy v bielych plášťoch zobrali chlapca zo zrkadla do miestnosti a rozsvietili ďalšie lampy. Nasledoval príkaz:
  - Vyzleč sa!
  Dimka si povzdychla - problémy! Len sa pýtam, prečo ženy? Chlapec si vyzliekol rifle, tričko, tenisky a bundu. Zostal som len v trenkách.
  Mladá žena v bielom plášti poznamenala:
  - Je dobre stavaný!
  Dôstojník zakričal:
  -A vyzleč si nohavičky! Nažive!
  Dimka, horiaci od rozpakov, si ich tiež vyzliekol. Mimovoľne sa začervenal a prikryl sa. Policajt kričal:
  - Pozor! Ruky dole! Pozrite sa bližšie - je to zabijak!
  Žena v bielom plášti, ktorá vyzerala ako zdravotná sestra, sa usmiala, nasadila si tenké lekárske rukavice a zavrčala:
  - Nič také sme nevideli! Uvoľni sa chlapče, teta sa ťa dotkne!
  Začala skúmať Dimkovo telo. Prešiel som cez chlapcove vlasy, ktoré mu narástli počas pobytu na ostrovoch. Opatrne česala každý prameň a hľadala niečo skryté. Možno aj peniaze. Potom zasvietila svetlom chlapcovi do uší a nozdier. Urobila to opatrne, akoby dúfala, že niečo nájde.
  Potom mi prikázala, aby som položil hlavu na dvere, a chytil ma za bradu. Vložila si ruku do úst. Dimka cítil jazykom vôňu a chuť gumy. Žena sa cítila za ďasnami, zubami, lícami. Keď zatlačila na koreň jazyka, chlapec pocítil záchvat zvracania. Áno, aké nepríjemné. Ruka siahala až po mandle a bolo ťažké dýchať.
  Nakoniec ju žena poslala a uškrnula sa:
  - Nič tam nie je!
  Dôstojník prikázal:
  - Pokračuj, Olga! Kvôli zvláštnemu nebezpečenstvu subjektu musí byť osobná prehliadka najdôkladnejšia!
  Žena v bielom začala cítiť Dimkinu hruď. Zdvihla ruky a pozrela sa na svoje podpazušie. A nečakanou silou tlačila na pupok. Dimka zalapala po dychu...
  Potom sa žena zastavila a spýtala sa:
  - No, teraz ho nechaj drepovať!
  Policajt zavrčal:
  - Toto nie je úplne spoľahlivé! Pozrite sa aj na jeho konečník!
  Žena v bielom rúchu pokrútila hlavou:
  - Na to potrebujete špeciálne povolenie! Rovnakým spôsobom skontrolujte chlapcove intimné partie!
  Dôstojník slabo prikázal:
  - Drep, malý diabol...
  Dimka dôstojne odpovedala:
  - Som chlapec!
  A začal sa ľahko hrbiť. Desaťkrát som si sadol. Potom ženy preskúmali jeho chodidlá a prešli mu medzi prsty.
  Potom sa Dimka ocitol vo vedľajšej miestnosti. Tam ďalší chlapec vo väzenskej uniforme s krátkym účesom a písacím strojom v rukách povedal:
  - Čo je nové?
  Policajt odpovedal:
  - Áno, a celkom greyhound!
  Chlapec sa zachichotal a poznamenal:
  - Ale on nie je taký strašidelný! Dobre, sadni si do kresla a ostrihám ti vlasy!
  Dimka si sadla. Stále je nepríjemné byť nahý. A potom si necháš oholiť vlasy ako zločinec. K tomu všetkému bol zastrihávač trochu tupý a strihanie vlasov bolo bolestivé. Husté čierne vlasy padali na zem. Mladému trestancovi šliapali obuté čižmy. Zdalo sa, že s každým prameňom vlasov odchádza kúsok nesmrteľnej duše a vy sa stávate menej a menej slobodnými. Dimka mala depresívnu náladu. Pred ním bola väzenská cela a stretnutie s mladistvými zločincami.
  Dimka sa však svojich rovesníkov nikdy nebál. A po vytvrdnutí "Štyridsať ostrovov" to už nie je strašidelné. Ak niečo bude bojovať. A čo väzenie?
  A čo ďalší test? Má len štrnásť rokov a celý život pred sebou.
  
  
  HITLER DLHÉ RUKY
  ANOTÁCIA
  Ukazuje, že arogancia je druhým šťastím. A Fuhrerovi sa v roku 1940 podarilo zachytiť nielen Britániu, ale o niekoľko rokov neskôr aj USA. A to naznačuje, že odhodlanie dáva víťazstvo. Krásne ruské dievčatá však dokážu poraziť Hitlerove hordy!
  V inom vesmíre sa Hitler ukázal ako rozhodnejší a vydal rozkaz zajať Britániu hneď po kapitulácii Francúzska. V rovnakom čase Fuhrer zaviedol univerzálnu vojenskú a pracovnú brannú povinnosť, a to aj na okupovaných územiach. Nemci vyrobili podstatne viac lietadiel ako v reálnej histórii a dokázali potlačiť britské letectvo. Potom s využitím nielen vojenskej, ale aj obchodnej flotily sa nacisti vylodili v metropole. Pôsobili celkom úspešne a dobyli Londýn v pohybe.
  Británia padla, bola dosadená pronemecká vláda a úplne legálny, ale Hitler sympatizujúci kráľ.
  Potom, samozrejme, Nemci zmietli všetky kolónie levej ríše a ovládli ich.
  Útok na ZSSR sa uskutočnil o rok neskôr, ale s výkonnejšími tankami a obrovskou silou kolónií.
  Červená armáda tvrdohlavo odolávala, no aj tak postupne podľahla a ustúpila. Bolo pre ňu ťažké zadržať takýto nápor. Navyše Stalin opäť nezmobilizoval armádu a dostal sa pod útok. Rozbili to ako pijavice.
  A nové nemecké "tigre" išli do boja. Ako tlačili na sovietske pozície, ako dávali... Červená armáda ustupovala, no bojovala tvrdohlavo. Nemci boli oveľa silnejší.
  Ale Moskva bola stále držaná. Potom sa Fritz otočil na juh. Stalingrad sa pre nich stal skutočnou nočnou morou.
  Mesto na Volge tvrdohlavo vydržalo. Sovietske jednotky neustále podnikali protiútoky. Sami utrpeli straty, no na druhý svet posielali aj nepriateľov.
  Nepriateľ však zabral množstvo techniky a pechoty. Vrhol koloniálne vojská do boja. Panthers boli počtom doslova presýtení. Objavil sa aj výkonný tank Lev. Toto auto nepreniklo tridsiatkou zo všetkých uhlov a uhlov.
  Bojové testy ukázali účinnosť vozidla Lev vo všetkých bitkách, aj keď zbraň bola prekonaná a jej rýchlosť paľby zostala v nedohľadne. Rovnako ako jazdný výkon.
  Ale tento tank, dobre chránený zo strán kormy v podmienkach nedostatku sovietskych zbraní s vysokou priebojnou silou, sa ukázal byť silný v prielomu.
  Nemci napriek tomu obsadili Stalingrad a dokázali dobyť Kaukaz. V skutočnosti sú sily veľmi nerovnomerné. Existuje mnoho oddelení Arabov, Afričanov a Indov.
  Rútia sa k nepriateľovi ako lavína. Sovietske jednotky nemajú čas brániť sa.
  Nemci majú navyše veľkú prevahu vo vzduchu. Veľa lietadiel. A veľmi silných bojovníkov.
  Najmä Focke-Wulf bol ohromujúci svojimi zbraňami a čelným pancierom - húževnaté vozidlo so silným motorom.
  Proti nej nemal ZSSR vo výzbroji a rýchlosti rovnocenného súpera.
  ME-309 sa tiež ukázal ako veľmi vážny vojnový kôň. Tiež vysoká rýchlosť. Tri 30 mm kanóny a štyri guľomety. Nemožno odolať takej sile.
  A Nemci s cudzími plukmi sa stále presúvali a presúvali na východ.
  
  
  V druhej polovici mája sa v Orenburgu rozpútali kruté boje.
  Prápor dievčat, preriedený počas bojov o Stalingrad, vstúpil do boja s nacistami v tomto meste, známejšom vďaka slávnemu obliehaniu Emeljana Pugačeva.
  Na jej miesto v zákope nastúpila veliteľka práporu Alenka. Dievča kapitána je veľmi krásne. Podľa tradície dievčatá v tomto prápore bojujú bosé len v bikinách. Používajú teda zemskú mágiu, ktorá poskytuje špeciálnu ochranu. A skutočne dievčatá utrpia oveľa menšie straty ako zvyšok jednotiek.
  Nie každý dokáže prežiť šesť mesiacov v Stalingrade.
  Vedľa nej je zakrivená Mária so zlatými vlasmi. Prešiel aj ohňom, vodou a medenými rúrami. Dievčatá čakala tvrdá skúška v samotnej horúčave stalingradského pekla. Bojovali až do konca a prežili. A kúzlo ich rodnej krajiny im pomohlo.
  Zdá sa, že keď bojujete takmer nahý, guľky a črepiny vám prakticky neublížia.
  Mária strieľa na nacistov. Nemci vpredu, aby zachránili árijskú krv, tradične opúšťajú černochov, Arabov, Hindov a iných cudzincov. Počet cudzincov vo Wehrmachte neustále narastá a sú bez zľutovania hodení do záhuby.
  Tu padá Afričan zabitý Máriou. Dievča mu dá pusu a hovorí:
  - Mrzí ma to! Neumierate preto, že chcete!
  A opäť dievča udrie Araba puškou. Koloniálne vojská Wehrmachtu prerazia. Už v teple a pohodlí. Fašisti sa snažia vystihnúť ročné obdobie, keď je všetko rozkvitnuté a slnečné. Stormtrooperi hučia na oblohe. Rovnako ako najnovšie prúdové lietadlá sa ich počet neustále zvyšuje, rovnako ako TA-152, ktoré nahradili zastarané Focke-Wulfy. Tí druhí však stále bojujú.
  Zlatovlasá Mária odstrčila holým, pôvabným chodidlom kúsok keramiky a zaštebotala:
  - Moja zem je stonaním roztrhaná, polia sa kŕmia krvou... Škoda, že v raji nie je miesto pre padlých, len v popole, topoľ krúži.
  A Indián opäť spadol z jej strely. Áno, musíte zabíjať cudzincov, ktorí boli zrazení ako potrava pre delá. Ako inak? V opačnom prípade vás zabijú.
  Červená Alla. Ohnivé dievča s dlhými medenočervenými vlasmi, ktoré vlajú ako bojovný, proletársky transparent. Dievča vystupuje nielen v bikinách, ale dokonca aj bez podprsenky. Je taká, je v pohode. A tiež strieľa prekvapivo presne. Z jej striel každú chvíľu padajú vojaci s prepichnutými hlavami.
  Potom Alla hodí granát holými prstami. Darček letí po rozbitej trajektórii a skončí v dave Arabov. Je počuť výbuch... Niekoľko zohavených tiel je vyhodených do vzduchu!
  Alla kričí z plných pľúc:
  - Chcel som vyrobiť žehličku - zrazu sa ukázalo, že je to slon!
  Anyuta, pôvabná blondínka, opálená a veľmi štíhla, krivá, priemerne vysoká, ale perfektne stavaná, tiež vystrelila. Udrela neverníka na koreň nosa a spievala:
  - Krídla ako včela - kvety namiesto uší!
  Dievčatá strieľajú veľmi presne a neustále sa pohybujú.
  Veľká a mäsitá Matryona po Stalingrade trochu pribrala. Je to také krásne dievča, so širokými bokmi, ale pomerne úzkym pásom. Prešla týmto peklom a stratila Seryozhku. Odvážny priekopník, ktorý vymýšľa pasce na Nemcov, bol zajatý. Príliš to nevyšlo.
  Potom však Matryone zlyhal mechanizmus a pod nemecký tank sa zosunula mína. Panther 2 bol poškodený a zastavený, pretože bol vážne bodnutý.
  "Myši" sa stále zúčastňujú bitiek. Tento tank sa vyznačuje vysokou hmotnosťou a schopnosťou prežitia. Ale objavilo sa aj "E"-100. Tieto stroje nie sú o nič menej chránené a obratnejšie. Lev-2 je tiež bojový, tiež stroj, dobre chránený a ľahší ako jeho predchodcovia. Pre "leva" Nemci často používajú 150 mm kanón, ktorý je vhodnejší na útoky na mestá. Niektoré "levy" sú vybavené aj odpaľovačmi bômb.
  Ale Nemci opatrne postupujú tanky a hádžu pechotu dopredu.
  Koloniálni vojaci postupujú vpred. Hrá bláznivá driftová hudba!
  Alla vystrelí dávku zo samopalu... Vojaci padajú a striekajú ako krv z melónu rozbitého lopatou.
  Červenovláska hovorí:
  - Pre vlasť, pre Stalina neexistuje silnejšia armáda! Urputne bojujeme za šťastie pre ľudí! A náš Vodca má sokolie krídla... Dáva svetlo nádeji! Úder oceľového kladiva nám priniesol úsvit!
  Alla spieva a strieľa. Je naozaj krásna. Má opálené, zlato-olivové prsia, so zrelými jahodovými bradavkami. Aké chutné je toto dievča! Je ťažké si predstaviť niečo pôsobivejšie a atraktívnejšie. Chlapi sa na túto Amazonku pozerajú len v tenkých nohavičkách.
  Červenovlasé dievča zrazilo päť Indov a spievalo:
  - Keď príde čas, astronautika sa rozvinie... A pre nás je vojna vysoká romantika!
  A dievča sa znova zasmialo... A opäť otvorilo svoju prekvapivo a úžasne presnú paľbu.
  Keď Nemci narazili na silnú obranu, opäť vrhli útočné lietadlá a bombardéry do boja. Pechota sa stiahla a na pozície dievčat pršia granáty a bomby.
  A tanky fungujú na diaľku. Alena dáva príkaz:
  - Všetci sa schovajte v zemľankách!
  A ona sama zostáva pozorovať na povrchu. Delostrelecká príprava nacistov je silná. A ešte nebezpečnejšie bomby. Niektoré z nich zhodili také monštrá ako Yu-488 a najnovšie TA-400. Bomby vážiace deväť ton padajú a sú schopné ničiť zemolezu a opevnenia. Alenku nárazová vlna vymrštila dohora a obnažené päty bolestivo narazila na hromadu kameňov.
  Moje podrážky boli spálené. Ale inak sa kapitán dievčaťa nezranil. A padla veľmi silná bomba, dokonca aj jej rev mi zapchal uši. Nie, na svete sa nemôže nič stať.
  Ale dievčatá majú skutočne závideniahodnú mieru prežitia. Zatiaľ čo muži umierajú a umierajú!
  Alenka si spomenula, ako ju hladil mladík Július. Ako ju bozkával na brucho, nohy, kolená, stehná a prsia. Aké príjemné je nechať sa papať mladým a pekným mužom, ktorý si len nedávno začal robiť fúzy. Potom však Július zomrel v zemľanku, rozdrvený priamym zásahom bomby. A nezostalo z nej ani mokré miesto.
  Mladý muž odišiel... kam? Do neba, do pekla, do zabudnutia? Ale hlavné je, že teraz nie je na zemi. A Alenka je z toho veľmi zatrpknutá.
  Keby len vzala túto Hitlerovu hlavu na peň. Vojna bude čoskoro trvať tri roky. Nacisti už zaútočili na Orenburg. Ich kliešte prerazili ďaleko.
  Alenka sa vyznačovala veľkou zamilovanosťou a temperamentom. Zvyčajne uprednostňovala mladších a dokonca aj mladých vojakov. A pri prvej príležitosti začala aféru. Alena milovala, keď jej silné, vycvičené telo hladili a dotýkali sa fešáci. Počas vojny sa morálka zjednodušila a nikto sa nepozeral obzvlášť úkosom na skutočnosť, že dôstojník Červenej armády sa bavil s mužmi.
  Alenka ako mačka milovala hladkanie a náklonnosť. A to je pre ňu to najväčšie potešenie. Obzvlášť citlivé sú hrudník, nohy, lono a krk.
  Ale koľko jej milencov už prešlo na druhý svet! Aká zákerná a zlá je vojna. Hoci sa muži prilepili na Alenku. Keby bola taká kráska, vyšla von s celou svojou tvárou, postavou a hlasom.
  A vôbec, keď je žena mladá, je najčastejšie krásna. Tu je päť z nich, ktoré zavýjajú takmer od začiatku vojny - veľmi roztomilé... Štyri dievčatá sú svetlovlasé a jedno je ryšavé. Ako päťcípa hviezda. Prežili si veľké peklo, no nikdy sa vážne nezranili. Pokiaľ tam neboli škrabance.
  Zvyčajne sa Alenke všetko zahojilo ako na psovi a nezostali ani jazvy.
  A teraz: padajú bomby, vybuchujú granáty, ale ona sa o to ani nestará! Je to všetko také smiešne!
  Aj keď nie... Vo vojne nie je čas na zábavu. A niekedy zomierajú aj dievčatá v jej prápore. Ani bosé nohy pre dievča nie sú zárukou nesmrteľnosti. A v Stalingrade, v mužských práporoch, boli často zabití doslova všetci.
  Mesto na Volge sa zahalilo slávou. Šesť mesiacov zadržiavali nápor Hitlerových hord. Nemci a ich satelity stratili v bojoch o Stalingrad asi milión zabitých a zranených. Pravda, väčšina mŕtvych boli cudzinci!
  Fuhrer priviedol na Rus jednotky z celej Zeme! Boli tam dokonca aj americkí žoldnieri, väčšinou nemeckého pôvodu. Veľa Indov. India je husto obývaná krajina a Fuhrer nariadil aktívnejšie využívať mužov ako potravu pre delá. A vezmite indické ženy do háremov. V skutočnosti bolo v Tretej ríši dovolené mať niekoľko manželiek. Pápež na to dal povolenie so zbraňou v ruke. A ostatné cirkvi schválili. Samotný Fuhrer revidoval svoje názory na árijskú krv. Nemci mohli mať po dodatočnej selekcii slovanské, európske, arabské, indické manželky - za predpokladu, že nemali telesné vady a boli absolútne zdravé. Manželstvá s černoškami boli zakázané, ale nebolo zakázané používať Afričanky v nevestincoch, ale len s antikoncepciou. Po výbere boli povolené sobáše s japonskými, thajskými a kórejskými ženami.
  Ale opäť boli požiadavky na krásu, externé údaje, zdravie a absenciu fyzických defektov. Teraz rola rodokmeňa upadala. V SS je oveľa viac zahraničných divízií ako nemeckých. A Wehrmacht bol doplnený cudzincami. Koloniálne jednotky pozostávali výlučne z domorodcov a velili im Nemci.
  Fuhrer prevzal organizáciu armády od Džingischána, zmiešal národy a vytvoril pestrú armádu.
  Samozrejme, v takýchto podmienkach ZSSR postupne prehral opotrebovaciu vojnu. Táto strategická záhuba nás prinútila byť obzvlášť vynaliezaví. Naskytla sa však nečakaná šanca: Spojené štáty, kde sa im už podarilo potlačiť povstanie Afričanov a predstaviteľov latinskej národnosti, zintenzívnili práce na atómovej bombe. A ak ešte nejaký čas vydržíme, prímerie s Treťou ríšou je možné, kým vojna so Spojenými štátmi bude pokračovať.
  A tam možno budú nacisti bojovať do takej miery, že už bojovať nechcú. A potom prežije Sovietske Rusko.
  Bombardovanie a masívne delostrelecké ostreľovanie skončilo. A útok začína znova. Mesto sa už zmenilo na ruiny, nezostal ani jeden neporušený dom. Bohužiaľ, nepriateľ je veľmi krutý a silný.
  Dievčatá sa dostanú na povrch a stretnú prichádzajúcich pešiakov s ohňom. Tanky sa plížia...
  Alyonushka, ktorá zastrelila Inda, zašepkala:
  - Nech Boh dá slepým, aby otvorili oči a narovnali chrbty hrbatých!
  Potom kráska cvakla spúšťou. Opäť zamierila a zabila. Udrela Araba a zažiarila zafírovými očami. Bosou, zakrivenou a zaprášenou podrážkou prešla po štrku. Dievčatko sa cítilo trochu šteklivé. Ona sa smiala. Stalo sa to zábavnejšie. Kráska opäť vystrelila.
  Alyonushka vystrelil a uškrnul sa... A zasiahol. Nútiť protivníkov zastaviť sa a zmraziť. Nepriateľ opätoval paľbu. Hádzal granáty a reval...
  Potom sa opäť objavili stormtrooperi. Bolo ich málo, ale lietali prúdové autá, ktoré vyhadzovali rakety. Nacisti hádzali granáty na pozície dievčat. Ale holé, ženské nohy akoby chránili pred porážkou. A bojovníci, ponorení do ostreľovania, požiar prežili.
  Pohyb nepriateľskej pechoty sa zastavil. Nacisti sa pokúšali vyfajčiť Červených hádzaním rakiet.
  Alenka sa schovala do medzery a štebotala:
  - Ale od tajgy po britské moria... Červená armáda je najsilnejšia zo všetkých!
  Červenovlasá Alla sa tiež vtlačila do medzery a vyhla sa zasiahnutiu úlomkami. Krásna dievčina si spomenula, ako ju ako hranatú tínedžerku zatkli po výpovedi.
  Spomínam si na hľadanie. Mladú zatknutú ženu prinútili vyzliecť sa. Dve ženy v rukaviciach starostlivo ohmatali nos, hady, ústa dievčaťa a pozreli sa do jej intimných partií. Aké to bolo ponižujúce, trápne, strašidelné, strašidelné. Alla sa veľmi bála, keď ju priviedli do cely, aby sa ocitla v spoločnosti iných zločincov. Ale v cele boli dievčatá ako ona, takmer všetky deti utláčaných ľudí. A to najhoršie sa nenaplnilo.
  Ale bolo ťažké sedieť v cele: bola stiesnená a často do nej vtrhli stráže. Bili ma pre najmenší dôvod a bez príčiny. Dozorcovia s obľubou udierali dievčatám obuškami po päty. Napriek chladu v celách boli dievčatá bosé a nohy im opuchli od neustálych úderov.
  Ďalším nešťastím sa stali vyhľadávania. Vykonávali sa niekoľkokrát denne a bolo to veľmi bolestivé, nepríjemné a ponižujúce.
  Krmili ma riedko a na prechádzkach ma bičovali. Alla strávila šesť mesiacov za mrežami v neustálom ponižovaní, šikanovaní, bití a ponižujúcich prehliadkach. A potom, pod Beriou, bola poslaná do detskej pracovnej kolónie. Aj bez súdu.
  Alla tam pracovala od piatej rána do neskorého večera s ostatnými dievčatami. Až kým nezačala vojna... A ryšavé dospelé dievča utieklo na front. Podarilo sa mi to s tuctom ďalších dievčat.
  Začala sa jej vojenská rutina. Ale počas vojny sa červenovlasý diabol cítil oveľa lepšie ako v robotníckej kolónii. Stále nad ňou visel trest odňatia slobody a trest za víťazstvá. Ale Ally, ktorá už bola ocenená dvoma rádmi, sa to nedotklo.
  Dievča zažilo v kolónii veľa. Vrátane lásky - chlapci bývali vo vedľajšom baraku a napriek formálnemu zákazu sa predierali k dievčatám. A oni zase chceli poznať zakázané. Alla sa to v každom prípade okamžite páčilo. Príťažlivé ryšavé dievča pocítilo hriešne potešenie.
  Vo vojne však mala aj smolu. Vždy po sexe zomrel v boji muž alebo mladý muž. Na červenovláske akoby bola nejaká kliatba. Navyše bez akýchkoľvek výnimiek. Alla si preto napriek svojej kráse získala slávu a muži sa jej začali vyhýbať.
  Ryšavý čert trpel nedostatkom mužskej pozornosti. A našla záľubu v zabíjaní mužov. A znova vystrelila na nepriateľa a uškrnula sa ako tigrica.
  Alla zastrelila černocha a v duchu si ho predstavila v zajatí. Bolo zaujímavé baviť sa s takým vysokým a pekným mužom. Vo všeobecnosti je pre ryšavku bežné hrať aktívnu rolu s mužom. Je to silná a odhodlaná žena. Čo na tom, že muža zabijú neskôr? No miluje rozmanitosť!
  V čase mieru by boli komsomolské dievčatá prísne potrestané za promiskuitu, ale počas vojny sa morálka stala oveľa slobodnejšou. Je to zrejme dôsledok blízkosti smrti, keď špeciálne oddelenie zatvára oči nad zhýralosťou.
  Niekedy sa Alla hanbila za svoju promiskuitu. Keď si ani nenosí podprsenku a trasie nahými prsiami. Spomenul som si na Máriu, nábožné dievča, ktoré bolo ešte pannou. Aj keď je z tých piatich asi najviac ženská a sexi. Presnejšie, príťažlivá, svojou anjelskou nevinnosťou.
  Maria je však veľmi presná, v streľbe možno až fenomenálna. Takto presne zasiahla dvoch Arabov jednou guľkou. A nevinne sa usmievajúc hovorí:
  - Pane, odpusť mi, ale slúžim svojej vlasti!
  Mária je veľmi krásna... Je trochu v rozpakoch, že musí bojovať len v bikinách. Ale chráni pred porážkou. To je overené praxou. Mária začala vojnu ešte ako dievča. Za tri roky vyrástla, no stále sa zdá byť štíhla, panenská a na dievča má normálnu výšku. Ostatní členovia štvorky sú dlhší, svalnatejší a Matryona je vlastne krava - aj keď veľmi silná.
  Maria strieľa a pamätá si Seryozhku. Chudobný chlapec. Bol som zajatý. A to je horšie ako smrť. Najprv teda čelil mučeniu, potom poprave. A nie je známe, ako na to zareagujú ostatní.
  Mária vystrelila, postavila sa na kolená a vystrelila. Zavraždený hinduista sa natiahol a vypustil kaluž krvi. Zlatovlasá kráska hovorí:
  - Eh... máš veľa bohov, ale žiadne nebo!
  Mária opäť pribila, udrela a zaspievala:
  - Ďakujeme za stratený raj... Ani pre nás, ani pre naše deti, ani pre naše vnúčatá... Ale na klamlivé zvuky si jednoducho zvyknú!
  Mária vystrelila, zabila postupujúcich nacistických komplicov a spievala:
  - Jazdili sme, jazdili, jazdili - dlho sme... Cesta z problémov do problémov, z vojny do vojny! Jazdili sme, jazdili, jazdili - dlho... Potoky hordy, krvavej vojny, sa lámu! Krvavá vojna!
  A dievča sa pevnejšie pritlačí k zemi. A Levy sa už plížia dopredu. Nemecké tanky hučia a ich hlavne sa trasú.
  Mária plakala a poznamenala:
  - Tu prichádza, smrť!
  Dievča so zlatými vlasmi vystrelilo na vojaka plaziaceho sa smerom k pozíciám Červenej armády s puškou, ku ktorej bol pripevnený optický zameriavač.
  Sledoval som, ako z hlavy smrteľne zraneného nepriateľa vystriekala fontána krvi.
  Mária na Twitteri:
  - Sniper... Mýliš sa!
  Alla nahlas povedala:
  -Nesúď podľa oblečenia, ak si nechceš natiahnuť nohy!
  Mária potriasla ladnými, holými, opálenými nohami. Predstavil som si, že mladý muž s tvárou škriatka prechádza dlaňou po podrážke. Aké pekné by to asi bolo.
  Potom si však nahnevane odfrkla:
  - Porazím všetkých!
  Alla, ktorá sama bola neveriaca a rozpustilá, posmešne povedala:
  - A bez Božej pomoci?
  Mária vystrelila a pisklavo odpovedala:
  - Nie, s Božou pomocou!
  Alla zablikala perleťovými zubami a poznamenala:
  - Ale tvoj Boh učil: ak si udrieš pravé líce, otoč sa doľava!
  Mária neodpovedala hneď. Vypálila ešte pár výstrelov a porezala fašistické bábky. A potichu povedala:
  - Ale čo robiť po údere do ľavého líca - Boh Ježiš nehovorí. A nacisti zasadili našim ľuďom veľa rán!
  Alla vyskočila. Bosou nohou hodila granát, zdvihla celý stĺp prachu a zarevala:
  - Berlín je takmer v našej moci... Cez ďalekohľad vidíme ten prekliaty Reichstag! Na celej planéte bude mier a šťastie... Poviem vám o tom vo svojich básňach!
  A ryšavka praskla a odrezala celý rad nacistov. Potom znova kopla do granátu.
  Je to silné dievča. V tábore bola nútená presúvať kamene od úsvitu do súmraku a Alla sa stala skutočným supermanom. Nohami hodila granát oveľa ďalej ako rukami.
  Ryšavka rada behala s holými podrážkami po uhlíkoch alebo po snehu. Užívala si to...
  Alah to vzal a prerazil:
  - Ale mám inú vášeň... Toto je sila, len sila!
  Červenovlasý diabol vystrelil dávku, zastrelil Krautov a ich nohsledov a zareval:
  - Netreba zlato a peniaze! A je potrebné, aby predo mnou... Ľudia boli na kolenách, ľudia boli na kolenách, po celom povrchu zeme!
  Nepriateľská pechota sa zastavila. Tanky sa posunuli ďalej. Ťažké vozidlá "Lev", "Mouse", "E"-100, "Tiger"-2 - vystreľované náboje. Panther 2 bol tiež nekontrolovateľný. Pozície zhoreli a rozpadli sa, do neba stúpali hady dymu.
  Jedno z dievčat malo opálené nohy. Kričala a spustila paľbu v dlhých dávkach. Inej kráske odrezal podprsenku kus šrapnelu. Bojovníčka mala odhalené prsia a ona sa začervenala. Dievčenská tvár sa zmenila na šarlátovú.
  Maus, najťažší nemecký tank, búšil zo svojich diel. A zničil všetko, čo mu stálo v ceste.
  Ale bojovníci skočili späť v čase. Sú tak obratní. Alla hodila na Myšku granát. Umlčal jeden z nemeckých guľometov.
  Červenovláska to vzala a vrúcne spievala:
  - Nechajte ich nemotorne behať - obrnené tanky cez kaluže...
  Potom dievča opäť hodilo granát bosou nohou a zasiahlo ďalší guľomet Myš, čím zlomilo hlaveň. Potom Alah kričí:
  - Som bohyňa smrti, ktorej sa Hitler bojí!
  Nemecký tank zastavil. Spolu so stratou guľometov stratili tankisti leví podiel na dôvere. A "myš" začala strieľať z krátkeho hlavne a začala spracovávať ruiny. Jeden z úlomkov zasiahol Allu do päty a prepálil ladnú krivku dievčenskej podrážky.
  Kráska to vzala a zaspievala:
  - Kat ma páli na pätách a počujem plač!
  Maria dobre mierenou strelou zlomila Myšovi optický zameriavač. A mohutný tank vyklusal a začal sa otáčať. Je jasné, kde bude naslepo šliapať takmer dvesto ton ocele. Len späť, aby ste unikli ďalším problémom.
  Potom prišiel do hry "Lev"-2. Pokročilejší stroj sa snaží vyradiť celý priestor pred sebou paľbou 150-milimetrového dela. Dievčatá v reakcii nad fašistom ohŕňajú nos.
  Mária hodí granát dlátom. Súčasnosť nedosiahne tank, ale vyradí pechotu. Jednému Afričanovi dokonca odtrhli hlavu. Mala na hlave prilbu, otočila sa a narazila priamo na tehlu.
  Zlatovlasé dievča povedalo:
  - Všetko je podľa vôle Božej... Aj chyby!
  Alla v reakcii nadšene spievala:
  - Všetko na svete závisí od nebeských výšin... Ale presnosť očí, ale presnosť očí - závisí len od nás!
  Mária opäť vystrelila. Zlomila optický pohľad "Leva" a racionálne poznamenala:
  - A Boh dáva presnosť!
  Alla vycenila zuby a udrela bosou nohou o rozbité sklo. Cítil som, aké to bolo príjemné, keď mi niečo ostré prepichlo holú podrážku. A revala:
  - Vo všetkom potrebujete obratnosť, otužovanie, tréning - inak nebude milosť!
  Mária vystrelila na fašistu so zdegenerovanou tvárou v žalúdku a spievala:
  - A pre Krautov je milosť strhnúť kožu z lebky! A žuť, žuť, žuť - zmývať to teplým hnisom!
  Alla sa zaškerila, vystrelila... Rozrezala hlavu a zašepkala:
  - Akú nezbožnú reč máte!
  Máriina tvár zbledla a zašepkala:
  -Bože odpusť mi, hriešnikovi!
  Alla sa zasmiala. Bolo to cynické dievča. A v detskej pracovnej kolónii mlátila tých, ktorí boli slabší ako ona. A tá ryšavka je nehanebná. A Alla chcela Máriu ťahať za zlaté vlasy. A nie rukami, nohami.
  A Alla natiahla svoj obnažený úd k listnatým vlasom kresťanského dievčaťa, a len čo chytila pramene prstami, potiahla.
  Mária kričí, otočí sa a hovorí:
  -Si šialený?
  Alla posmešne povedala:
  - Tak Boh vydržal a prikázal ti!
  Mária potriasla päsťou:
  -Nerúhaj sa, suka!
  Alla odpovedala a spievala:
  - A Boha zase trhá smiech - čo ja na všetkých záleží, a čo ty na mne!
  Mária pokrútila hlavou a poznamenala:
  - Každý deň riskuješ! A zároveň, keď máte možnosť ísť za minútu do pekla, ste drzý a hovoríte zle!
  Ryšavka sa zaškerila. Holými prstami na nohe schmatla kus skla a hodila si ho do úst. Zachytil som to jazykom. Žuvala pohár a bez rozmýšľania si odpila a povedala:
  - Peklo nás nechytí!
  Mária prudko prevrátila očami a zavrčala:
  - Nikam nepôjdeš! Ohnivá voš!
  Alla ako odpoveď len zablikala svojimi smaragdovými očami. A hodila na nacistov granát a povedala:
  - Kým prebieha vojna, zabudnime na naše rozdiely!
  Maria povedala nemiestne:
  - Božie je Božie a cisárovo je cisárovo!
  Alla sa dlho otočila a dodala:
  -A Hitler je diabolský!
  Mária spustila paľbu, zrazila niekoľko ďalších ľudí a premýšľala. Ako sa dá dosiahnuť taký úpadok morálky, aký dosiahol Hitler? Aký druh šelmy je v ľudskej podobe? Ten krvavý tyran, ktorého ľudstvo nepozná od čias Adama a Evy. A zároveň obrovské šťastie. Možno dokonca najšťastnejší a najúspešnejší dobyvateľ v celej histórii ľudstva.
  Rusko sa ale ukázalo ako tvrdý oriešok pre fašizmus. Vojna na východe čoskoro vstúpi do štvrtého roku. Áno, nacisti postupujú. Nie príliš rýchlo, ale sebavedomo. Len v zime sa Červenej armáde podarilo Krautov trochu vyžmýkať. A teraz nepriateľ útočí znova.
  Dievča strieľalo presne a veľmi dobre. Po strate optického zameriavača sa tank Lev opäť otočil a začal utekať. A "Panther"-2... Tank s dlhou a hrubou hlavňou a relatívne malou vežou.
  Efektívny stroj. Čo vyradilo takmer každého mastodonta. Tu sa Alla vyznamenala tým, že svojimi zvodnými nohami hádzala granáty a poškodila hlaveň.
  Červenovlasý diabol zažiaril očami farby mora a zasyčal:
  - Zlomím im nos!
  Nemec so zlomenou papuľou sa otočí. Trate sa trasú ako svižný stroj. Áno, dievčatá vymysleli pohodlnú a efektívnu taktiku. Zasiahnite hlavne a rozbite hlaveň granátmi, keď je brnenie nedostupné.
  A dobre mierená Maria strieľa presne, akoby bola naozaj pravnučkou Robina Hooda. A zlatovlasá kráska zvolá:
  - Pod zámienkou cieľov humanizmu,
  Vybudovať raj na Zemi...
  Hitler prešiel na cestu fašizmu -
  Chrám postavil ten svinstvo Satan!
  A strieľa ako skutočný vyhladzovací svätec. Jej obnažená, otesaná noha odhodí črep skla a zasiahne Araba priamo do stredu jeho čela. A syn púšte, reflexívne stláčajúc spúšť guľometu, odreže tucet svojich komplicov.
  Alla súhlasne poznamenala:
  - A učíte sa rýchlo! A napredujete priamo pred vašimi očami!
  Červenovlasá bojovníčka hodila holými prstami aj kus skla a udrela Afričanovi do oka. Vybuchla a spadla na hromadu granátov. A tucet ďalších bojovníkov vyletel do neba alebo do pekla - ako sa rozhodnúť pre podnikanie!
  Alla tweetovala:
  - Peklo bude zlé miesto, kto strhol kryt... A posvätný panenský meč - rozsekal nepriateľov!
  A ryšavý diabol sa opäť otočil a zasyčal:
  - Bude vám rakva, len z popola, a hudba v smútku!
  Maria okamžite hodila granát na obe nohy, ochromila hlaveň impozantného tanku E-100 a zazvonila:
  - Na slávu Pána Krista!
  V paralelnom vesmíre to mal ZSSR veľmi ťažké. Hitler však Rusko neskončil. Bol príliš znepokojený fámami, že Spojené štáty sa pokúšajú vytvoriť atómovú bombu. Presnejšie, ani nie fámy, ale spravodajské správy, ktoré nebolo možné ukryť pred mocnou nemeckou rozviedkou. A atómová bomba je hrozná vec, aj keď nie je ľahké dostať Tretiu ríšu zo zámoria.
  Hitler navrhol Stalinovi prímerie, ktoré diktátor, ktorý vojnu takmer prehral, s radosťou prijal. Vojská Tretej ríše zaútočili na Ameriku z oboch strán. Aj z Argentíny, aj z Kanady. Nemci mali veľa vojakov a pomáhali im aj Japonci, ktorí tlačili na Američanov z východu. Rozpútala sa krutá bitka.
  Päť dievčat Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona pricestovalo do Ameriky, aby ako dobrovoľníčky bojovalo proti hordám Tretej ríše. Všetkých päť dievčat je veľmi krásnych a hovorí po anglicky. Stalin odmietol poslať celý ženský prápor, pretože by to odporovalo podmienkam mieru uzavretým s fašistickou ríšou. ZSSR potreboval za každú cenu získať čas, kým nacisti zaútočili na USA.
  Päť dievčat sú dobrovoľníčky: prešli takmer celou vojnou, od Brestu a Bugu až po Orenburg. A s nacistami bojujú na druhej strane Zeme v hlavnom meste Hondurasu.
  Tegucigalpa je jednou z hlavných pevností obrany v konfrontácii s pestrou hordou. Do problémov sa dostali japonské aj ázijské hordy. Samotní Nemci bojovali iba s tankami a pechota bola výlučne z neárijských národov. Poháňali dopredu Ázijcov, černochov a Arabov.
  Alenka vystrelila, odrezala dvoch Afričanov a zaštebotala:
  - Len horda Džingischána!
  Zlatovlasá Mária, ktorá sťala troch indiánov dávkou z guľometu, zdvihla svoje holé, opálené nohy na vrchol. A ona povedala:
  -Mlieme krmivo pre delá!
  Úlomok z granátu vyletel a udrel Máriu po nahej, okrúhlej päte. Dievčatá tradične bojujú v bikinách a naboso. A keď narazí ostrou na hrubú, dievčenskú podrážku, trochu to zabolí.
  Kráska žmurkla a opäť vystrelila... Mária je veľmi štíhla, priemerne vysoká s dokonalou postavou.
  Alenka je vyššia, s hodnosťou majora a dokonca hrdinkou Sovietskeho zväzu. Ale tiež takmer nahá, ledva zahalená v bikinách. Veľmi opálená, ale jej vlasy sú biele. A Alenka strieľa veľmi presne. A miluje hádzať granáty bosými nohami.
  Krásna Alla strieľa a výbuchom ohňa zrazí štyroch Arabov. Jej vlasy sú červené, alebo skôr medenočervené, ako proletárska zástava. A keď fúka vietor, je to ako vlajka revolúcie. Dievča žiari svojimi smaragdovými očami ako hviezdy. A brutálne zmetie nepriateľov.
  Anyuta je tiež blondínka. A strieľa zo samopalu. Dievča vytiahlo bosé nohy a vybuchlo. Päť najrôznejších bojovníkov bolo vyhodených a z hrude a brucha ich protivníkov vyleteli karmínové fontány krvi.
  Anyuta si olízla plné pery a zaštebotala:
  - Vojna je vzduch pre pľúca...
  Dievča leží a bosou nohou hádže granát. Je počuť výbuchy. Niekoľko militantov odlieta rôznymi smermi.
  Matryona je väčšie a mäsitejšie dievča. Jej vlasy sú svetlohnedé. Typická dedinská, mladá žena krv a mlieko. Je fyzicky veľmi silná a dobre strieľa.
  Tu opäť prichádza rad. A zabití fašistickí žoldnieri padajú.
  Matryona, strieľajúca, hovorí:
  - Dobre, dobre, kde si bol? Od babičky! - Dievča vystrelilo, zabilo troch bradatých nacistických bojovníkov a pridalo. - Čo si jedol - kašu! čo si pil? Mash!
  Dievčatá držia líniu. Nepúšťajú fašistov dopredu. A priateľské piesne hučia:
  - Zničíme celý svet násilia,
  Do jadra a potom...
  Vybudujeme nový, nebeský svet -
  Kto bol nikto, stane sa všetkým!
  Alenka zase hádže bosou nohou granát. Výbuchy postupujúcich pešiakov. Určite je čoraz teplejšie. Tu prichádza notoricky známy "lev"-2. A hneď vedľa je pokročilejšia E-50. Projektily sú vymrštené. Čiernemu Američanovi odtrhli hlavu a odkotúľali sa.
  Mária stúpila na horiacu dosku a jej stvrdnuté nohy takmer necítili teplo plameňa.
  Zlatovlasá kráska vystrelila a zavrčala:
  - A kto zastaví tok krvavých, rozzúrených riek...
  Maria znova vystrelila, zhodila Afričana z brnenia E-50 a zaštebotala.
  - Lúč z blastera zasiahne váš chrám, v zlom záblesku muž zmizol!
  Dievča znova vystrelilo. Vo vzduchu blysla bosou, opálenou, pôvabnou nohou. Proti nej letel granát. Kráska so zlatými vlasmi šikovne odbila darček holou, takmer bezprašnou podrážkou. Granát letel späť. Vrhla sa do radov militantov Tretej ríše. Vyzeralo to, akoby z nákladného auta vypadávali vodné melóny, ktoré sa lámali. Vytieklo toľko krvi.
  Mária na Twitteri:
  - Dievča neuspelo na skúške a prišla tá prekliata Ríša. Hitler bol zjavne unavený zo života a jeho krása ho famózne zožrala!
  Alla je tiež nezmyselná bojovníčka. Strieľa na seba zo samopalov a hovorí, rozhadzujúc mŕtvoly:
  - Pre maminu lyžičku! Pre ockovu lyžičku! A pre Kobu naberačka! A na vašej strane v posteli!
  Kráska s medenočervenými vlasmi spúšťa drevené lietadlo bosou nohou. Letí priamo k mohutnému tanku German Lion. Pristaňte na ústí 105 mm dela a exploduje. Zbraň zlyhá.
  Nemec sa otočí a je nútený hanebne utiecť. Alla si šúcha nohu o kus budovy a hovorí:
  -Ak nemáte silu, potrebujete inteligenciu! Budete musieť urobiť nejaký hluk!
  A opäť dievča strieľa veľmi presne. Jej ryšavé vlasy sú ako plameň olympijskej pochodne. Atraktívne dievča. V americkej armáde sa už vyznamenala prejavom zúrivého temperamentu. Zvlášť dobre vedel robiť neplechu s Afroameričanmi. Je to s nimi také nezvyčajné a krásne.
  Alah však ničí aj černochov bojujúcich v armáde Tretej ríše. Prečo Nemecko dobylo celú Afriku? Pokúste sa zastaviť takúto silu.
  E-50 je najnovší tank s motorom s plynovou turbínou a hrubým bočným a čelným pancierom. Nedá sa to vziať granátom. Alla hodila darček holou nohou, zrazila niekoľko pešiakov a štebotala:
  - Oh, tvoj tankový pancier je spoľahlivý, od niekoho, kto má v úmysle uhryznúť... Len si uvedomte, akú silu máte... áno, môžete kopnúť len do oceľového koňa!
  Anyuta tiež strieľal veľmi presne. A najradšej hádzala granáty nohami. Jej obnažené prsty tiež krútili oceľovým kotúčom. Hrot preletel a podrezal hrdlo dvom fašistickým militantom. Zhodili guľomet a teraz reťaze hordy preťal silný výbuch veľkého kalibru. Celý rad zahraničných bojovníkov naverbovaných prostredníctvom náletov do armády Tretej ríše.
  Anyuta tweetoval:
  - Šťastie je odmena za odvahu! Jedna pesnička stačí! Nech spievajú len o domove!
  Domov ale kráska ešte nestihla zmeškať. Aj keď sovietskych dobrovoľníkov je v americkej armáde veľmi málo. Stalin nechcel svietiť, aby neskôr nedal Hitlerovi dôvod obviňovať Rusko z porušovania podmienok "slameného mieru".
  Päť dievčat, najlepších v ženskom prápore, bolo varovaných, že ak budú zajaté, vlasť sa ich bude musieť zriecť. A v tomto prípade by dievčatá mali kosiť o triviálnych žoldnieroch, ktorí boli najatí za peniaze.
  A Anyuta, Alena a ostatné dievčatá chápu, že ak budú zajatí, čaká ich strašné mučenie. Preto sa v žiadnom prípade rozhodli, že ich nacisti nezabijú zaživa.
  Nemecké útočné lietadlá prelietavajú ponad pozície amerických jednotiek. Nečakajúc, že sa v hlavnom meste Hondurasu stretnú s takým tvrdohlavým odporom, nacisti boli trochu naštvaní.
  Prúdové a útočné lietadlá sú silné. Rakety lietajú, pištole strieľajú.
  Americkí vojaci umierajú. Matryonu tiež zasiahla črepina do jej mäsitého ramena. Vytiekla krv. Hrdinské dievča vytiahlo zubami kus ocele a vypľulo krv. A potom ma znova zasiahla objemným samopalom. Zahraniční žoldnieri padajú. Takmer všetci sú tu domáci, len ich velitelia sú Nemci a aj to nie vždy. Je pravda, že posádky na najmodernejšom tanku E-50 sú výlučne nemecké. Auto má slušnú rýchlosť a manévrovateľnosť. No, toto ešte nie je najpokročilejšia úprava - váži sedemdesiatpäť ton. Pod koľajami sa rúcajú múry. Tento sa zvyčajne vyrába v troch verziách so 105 mm kanónom, 180 mm útočným kanónom a 400 mm raketometom.
  A každá modifikácia má svoju vlastnú úlohu. Tu je tento tank s útočnou pištoľou, vhodnejší na útoky na mestá. A nie je také ľahké ho zničiť. Matryona sa prekríži a holými prstami, svojou veľkou, ale pôvabnou, krásne tvarovanou nohou, schmatne protitankový granát. Teraz musíte hodiť darček priamo na hlaveň, aby ste deaktivovali mastodontovu zbraň. Päť guľometov kryje nemecký moderný tank a nie je také ľahké sa k nemu priblížiť.
  Matryona je veľmi silná a jej konské nohy vrhajú granát ďaleko. Ale nie vždy je to presné. V každom prípade zasiahnuť taký cieľ, akým je hlaveň 180-mm kanónu. Hrdinské dievča má pochybnosti. Čo ak chýba?
  Ach, keby bol s nimi ich dlhoročný partner Oleg Rybačenko, tento odvážny priekopník by niečo vymyslel.
  Chlapec však zomrel v bojoch o Stalingrad. Dievčatá jeho ďalší osud nepoznali. Ale osud priekopníckeho vynálezcu bol skutočne nezávideniahodný. Najprv bol Oleg Rybachenko brutálne mučený a snažil sa získať tajomstvá. Jedenásťročný chlapec po mučení skončil v baniach. Práca je to desivá a mimoriadne náročná. Ale sovietsky priekopník, malý, ale šlachovitý, sa ukázal ako húževnatý.
  Podarilo sa mu prežiť a aj cez labyrinty baní sa rozhodol ujsť. A Olegovi Rybačenko sa podarilo dostať von. Chlapec sa nejaký čas túlal po Balkáne, kým sa nepridal k miestnemu partizánskemu oddielu. Tam sa stal spojkou a sabotérom.
  Na Balkáne bolo ešte dosť rozvinuté partizánske hnutie. Čiastočne aj preto, že okupačnú službu vykonávali Taliani, Rumuni, Bulhari, Albánci - ktorí neboli tak bojaschopní ako bežné jednotky Wehrmachtu.
  Mnoho partizánov však aj tak zomrelo. Najmä z leteckých útokov. A patrioti Juhoslávie sú nútení skrývať sa v horách, lesoch alebo v lepšom prípade v malých dedinách. Veľký počet veliteľov už zomrel. Situáciu zhoršil mier podpísaný so ZSSR. Teraz začali na Balkán prichádzať nové trestné oddiely, ktoré organizovali masívne nájazdy a vyčistili oblasť.
  Oleg Rybačenko musel spolu s partizánmi liezť stále hlbšie do hôr.
  Matryona, hoci nepoznala osud ich univerzálneho obľúbenca, si ťažko povzdychla. Potom prstami holých, dievčenských nôh stlačila granát pevnejšie a z celej sily ho hodila na nepriateľský tank. E-50 práve vystrelila a uvoľnila vražedný náboj.
  Matryona sa dokonca triasla a padla na kolená. Do hlavy ho udrel dlažobný kameň vytrhnutý z chodníka a obnaženú pätu mu popálil horúci kov. Dievča si pošúchalo omráčenú hlavu zaprášenými vlasmi.
  Granát vyletel, takmer sa dotkol hlavne a zasiahol naklonené čelo auta. Zahrmela explózia... Ale samozrejme, 250 mm čelného panciera, a to ani pod uhlom, nie je schopný preniknúť granátom.
  Matryona buchla päsťou do prachu a zdvihla celý oblak piesku. Potom zarevala:
  - Zabite, zabite! Strelite gól do bránky!
  Dievča si poklepalo holeňou o popraskaný asfalt. V mozoľoch päty sa zasekla trieska. Koža na chodidlách dievčaťa bola hrubá ako koža hrocha. Žila v chudobnej rodine a od narodenia takmer vôbec nenosila topánky. Vďaka tomu však jej nohy vôbec nepôsobili drsne, ale boli opálené, pôvabné, zvodné.
  Matryona však mužov svojou vysokou výškou, silnými svalmi a päsťami s vyčnievajúcimi kĺbmi mierne zastrašovala. Ale hrdinské dievča má najláskavejší charakter a široké boky boli kombinované s relatívne tenkým pásom a tvarovanými brušnými svalmi. Len v oblečení mohla Matryona pôsobiť nadváhou kvôli jej veľkým prsiam. V bikinách vyzerá ako prsnatá športovkyňa.
  Dievča vo frustrácii opäť hodilo granát, tentoraz mierilo na koľaje. Ale smrtiaci dar zasiahol hrubý pancierový štít zakrývajúci valčeky.
  Matryona si otrávene udrela päsťou do brady. Bolela ju z toho čeľusť. A hrdinské dievča preklialo:
  - Režem ako kosa!
  Anyuta sa tiež pokúsila zasiahnuť nebezpečný tank, ale granát hodený dievčenskou nohou mierne minul značku. A blondínka sa začala približovať k autu. Potom sa však objavili ďalšie dva tanky - "Lion" a "Panther"-2, ktoré strieľali na všetky prístupy pomocou guľometov. Museli sme byť mimoriadne opatrní.
  Americký Sherman sa odvezie, aby sa dostal blízko k nemeckým vozidlám. Mal šancu zasiahnuť Panther 2, ale len vedľa. Nemca však nie je tak ľahké oklamať. Navyše, vyššia silueta Shermana ho robí viditeľným už z veľkej diaľky.
  "Panther" 2 vypľul náboj a zasiahol Američana priamo do čela. Vysoké auto sa zlomilo na polovicu. A horela ako vianočná sviečka.
  Anyuta naštvane povedala:
  - Ach, aké slabé sú vaše tanky... Lepšie technicky, stanete sa Yankeeom!
  Ale Alenka, skúsená bojovníčka, sa dokázala priblížiť k Panterovi. Hodila granát... A dlhá hlaveň nemeckého auta sa skrútila do baranieho rohu.
  Tank "Panther" 2, uvedený do výroby v roku 1943. V najnovšej najrozšírenejšej modifikácii má čelný pancier 150 mm, bočný pancier 82 mm v uhle a 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 71EL. Počnúc rokom 1945 bol prerušený v prospech pokročilejšieho a lepšie chráneného modelu E-50. Ale zatiaľ tento tank bojuje. Vozidlo s hmotnosťou 51 ton má motor s výkonom 900 koní, ktorý mu zabezpečuje dobré jazdné vlastnosti.
  A teraz, keď utrpel poškodenie, Panther-2 sa otočí a odíde. Alenke sa podarí hodiť ďalší granát bosou nohou. Zlomil som valčeky. A rýchlosť nemeckého auta sa citeľne spomalila.
  Alenka hovorí s radostným pohľadom:
  - Aká rana! Moja rana je dar od Boha!
  A dievča ukázalo nos Nemcom. Z E-50 sa však začala valiť guľometná paľba. A guľky svišťali nad Aleninými bielymi, trochu zafarbenými vlasmi. Jedna z guliek dokonca odrezala prameň vlasov. Majorka sa dokonca cítila trochu šteklivá.
  Alenka tweetovala:
  -Ak chceš byť ako slon, choď do blázinca ako bandita!
  Dievčatko prstami na nohách zdvihlo odrezaný prameň. Alenkine vlasy sú hodvábne, perleťovej farby, ale mierne prášia. A predsa tak jemné. Dievča si ich prešlo po chodidlách. Trochu šteklivý a príjemný.
  Alenka si spomenula, ako ju chlap hladil. Jeho ruky tiež začínali od chodidiel, stúpali vyššie k stehnám a najcitlivejšiemu miestu. Keď vás pohladí pekný mladý muž, je to veľmi príjemné. Alenka ho takmer milovala. Mala rada milostné hry a vzrušoval ju dotyk svalnatého mužského tela. Ale Alenka nemala skutočnú, romantickú lásku, keď sa zbláznite do muža. Už vystriedala veľa chlapov. Mnoho jeho mužov zomrelo v boji.
  Aj toto bola kliatba vojny. A tu v Amerike sú svalnatí černosi chlapi. A všetko je s nimi také nezvyčajné.
  Alenka vystrelila a sňala černocha. Afrického chlapca mi bolo trochu ľúto. Zabila muža bojujúceho za záujmy, ktoré mu boli cudzie. Nemci sú predsa rasisti. Na černochov sa pozerajú ako na otrokov. Ale zároveň sa Afričania zapisujú do zahraničných divízií nabúchaného Wehrmachtu.
  Alenka holými prstami vyrobila niečo ako figu a ukázala to nacistom. Áno, samotný nemecký národ tu neutrpí žiadne škody. Tanky majú pancier, ktorý je príliš hrubý na to, aby ním prenikol granát alebo bazuka. Ale domorodé jednotky umierajú.
  Alenka hodí granát na E-50. Hýbala holou, opálenou nohou a hádzala, pričom vykrúcala boky. A granát letel vysokým oblúkom. Moje obnažené prsty na nohách ma nechali cítiť dotyk kovu. A potom vybuchol granát.
  Alenka šepká:
  - Boh žehnaj nám!
  Na dievča zavial horúci vietor, akoby sa ho dotkol pekný muž. Alenka čítala knihu o Tarzanovi a veľmi chcela, aby sa s ňou tento muž hral. Silnými rukami by som si hladkal hruď.
  Granát zasiahol hlaveň, ale explodoval príliš neskoro a odletel od kovu. Úlomky čvachtali ako hrach na brnení. Zostali len škrabance!
  Alenka vytiahla ďalší granát. Ale videl som, že to bolo protipechotné. A protitankové zbrane sú preč.
  Dievča frustrovane zavrčalo. Ale aby som nestrácal čas, dal som to do holých prstov. Otočila nohu, ohla trup, potom ho narovnala a hodila na pechotu.
  Poltucet bojovníkov vyletelo ako pingpongové loptičky. Jednému z nich odleteli okuliare, úlomky preleteli niekoľko stoviek metrov a prebehli Alenke po chrbte. Podprsenka praskla a majorke sa odkryli krásne prsia.
  Dievčatko si automaticky zakrylo bradavky. Potom si však uvedomila, koho by sa mala báť. A znova zatriasla guľometom. Otočila sa a mierne ustúpila.
  Americký pešiak vystrelil z bazuky. Škrupina zasiahla nemecký tank na jeho naklonenej strane, ale 160 mm pancier to odolal a odrazil ničivú energiu. Nemec vystrelil späť. Jeho veľkokalibrová zbraň rozdelila stenu.
  Alenka sa snažila zaviazať si ramienka na podprsenke. Dievča si myslelo, že Zoja Kosmodemyanskaya bola pravdepodobne vozená v zime v šortkách. Bolo to v sovietskom filme, kde bola zobrazená v košeli alebo dokonca v nejakých šatách. Už len toto je len daň za pokrytectvo. V skutočnosti nacisti, aby zajaté dievča ešte viac ponížili, ju pravdepodobne vyzliekli. A hladní nemeckí vojaci pravdepodobne chceli vidieť nahé pekné a zakrivené dievča.
  Takže v skutočnom príbehu si dievčenská hrdinka nemohla zakryť prsia, a tak mala ruky zviazané za chrbtom. Ale nehanbila sa a hrdo sa tvárila. Alenka dobre vedela, aké to je chodiť naboso po snehu. Bola odolná a rada sa dotýkala snehu holými podrážkami. Alenke sa to páčilo a tešila sa z toho. Ale toto je pre ňu, už zocelenú rokmi vojny. A pre mladú a mestskú Zoyu je to zjavne bolestivé. Podrážky majú pocit, že horia uhlie.
  Alenka frustrovane odhodila podprsenku a vykríkla:
  - Hanba je buržoázny pojem! Sovietska žena sa ničoho nebojí a nehanbí!
  Dievča opäť začalo pribíjať guľometom, či skôr samopalom. Kov sa rozpálil, napokon, Honduras sú trópy, vo februári tam môže byť veľmi horúco. Alenke sú horúce prsty. Musíme tomu dať všetko. Dnes je 23. februára. Je deň sovietskej armády a to si vyžaduje boj so všetkou pokojnou a primeranou zúrivosťou.
  Alenka ešte päť podrezala guľkami a nešťastnou náhodou si popálila líce o rozpálený záver samopalu. Samozrejme je to nepríjemné, pľuzgier je opuchnutý.
  Alenka prisahala:
  - No, Bože, prečo si mi a mojej krajine spôsobil toľko problémov!
  Pľuzgier svrbel... Dievčenské líce je veľmi citlivé miesto. Dievča sa snažilo nájsť niečo studené, čo by sa dalo priložiť na opuchnutú guľu. Ale skúste nájsť niečo skvelé. V tomto horúcom meste. Navyše bolo jasné počasie a vietor fúkal od juhu.
  Alenka zjavne nie je v pohode. Matryona hádže granát z veľkej diaľky, ale opäť neúspešne. A na oblohe už lietajú stormtrooperi. Nemecké vozidlá majú silné pancierovanie a vysokú rýchlosť.
  Prúdové lietadlá prichádzajú vo vlnách a zdá sa, že odrezávajú pásy ľanu.
  Alenka sa schovala do medzery. Zhora šľahali fragmentačné rakety. Dievčatko pocítilo, ako zhora s ihlami padajú kúsky drveného kameňa. Pošteklilo ma to na holom krku. Kráske napichali aj bradavky.
  Alenka zašepkala:
  - Toto je masáž... Ale nie živôtik!
  Dievčatko pocítilo, že jej telo takmer začalo bolestivo svrbieť. Už je horúco a vybuchujúce rakety zvyšujú teplo. A toto je kúpeľný dom?
  Alenka si spomenula na prírodné ruské kúpele so smrekovými metlami. Ako to dievča vtedy mlátili.
  Boli to také exotické pocity.
  Alenka si na rozveselenie zaspievala:
  - Láska a smrť! Dobrý a zlý! Čo je sväté, čo je hriešne! Sme predurčení pochopiť!
  Dievča vstalo, striaslo zo seba všetku prilepenú špinu a trosky.
  Alenka zavrčala:
  - Oh, dostaneš Hitlera na rohy!
  A dievčenská majorka vypálila dávku na pešiakov, ktorí sa pokúšali postaviť do útoku. Niekoľko militantov naverbovaných prostredníctvom náletu padlo. Alenka si utrela špinavú tvár, štípalo ju to v očiach. Bojovníčka si odpľula a prekrížila sa.
  Opäť spustila paľbu zo samopalov a militanti sa vkrádali dovnútra. Červenovlasá Alla hodila granát aj bosou nohou. Súčasnosť vyskočila a zasiahla fašistov. Tucet ľudí bolo zabitých.
  Ryšavka spievala:
  -Na svete je veľa dobrého, ale je pokrytý snehom!
  A dievča spustilo streľbu zo samopalu, len nie rukami, ale šikovnými prstami a bosými nohami.
  Alla vystrelila presne a zakričala:
  -Hit! Hit! Ďalší úder! Ešte jedna rana a potom... Mocný démon, Boží dar, prináša zvrchu!
  A dievčina rukami hádzala črepy skla. Ohromila fašistov a tweetovala:
  - A pre tých, ktorí nechcú žiť v mieri... Robíme im hara-kiri!
  Japonci sa naozaj ukázali. Títo bojovníci s prižmúrenými očami. No, ako nemôžete robiť hara-kiri takto?
  Po vyložení svorky guľometu Alla zdvihla granát holými prstami a hodila ho na samuraja. Dostali darček, niekoľko zohavených Japoncov a odleteli rôznymi smermi.
  Alla vyplazila jazyk a zamrmlala:
  - Som super bojovník! A nepriateľ zabil hyper!
  Číňania, ktorých naverbovali Japonci zo zajatých oblastí Nebeskej ríše, išli do boja. Čínski bojovníci kráčali nebojácne a dievčatá, ktoré vybili svoje samopaly, boli nútené ustúpiť.
  Maria kovové bosé nohy úlomky omietky a skla. Ostatné dievčatá urobili to isté. Stalo sa to veľmi ťažké.
  Objavil sa Shturmlev, výkonný stroj s raketometom. Tu je jeden, ktorý vás poserie - zdá sa, že je to málo.
  Zahrmela prvá rana... Anyuta, Alla a Matryona boli vymrštené prúdom ako fontána obrovskej veľryby. Dievčatá leteli niekoľko desiatok metrov a búchali bosými nohami priamo do ohňa.
  Dievčatá odtiaľ vyskočili, obarili sa a spievali. Obnažené podrážky špliechali na uhlíky.
  Alla naštvane zasyčala:
  - Býk sa najprv dá pod sekeru a potom sa upečie! A najprv sme boli vyprážaní a potom pod sekerou!
  A komsomolka sa zasmiala! Potom však pocítila smútok. Spomenul som si, že jej priateľku zajali. Nemci mladú dievčinu vyzliekli a začali jej prinášať oheň na obnaženú hruď. Taká strašná bolesť. Dievča kričalo a jej nežná pokožka bola zuhoľnatená. To sú fašisti, ktorí sa ukázali ako fanatici. Ani sa nepýtali a ešte predtým zapálili oheň pod bosými nohami zajatca. Komsomolčan nakoniec tortúru neuniesol a na bolestivý šok zomrel.
  Alla, pamätajúc si to, pleskla na žeravé uhlie. Matryona sa rozbehla pred ňou. Táto dedinská dievčina má opálenú pokožku a nemôžete ju vziať fúkačom. Prečo nie dievča supermana? Matryona vidí bazuku s granátom, ktorý zhodil zabitý americký vojak. Zdvihne ju nohou a hodí si ju do náručia. A vráža zo všetkých síl.
  Škrupina letí a zasiahne nútených Číňanov. Veľa kriku a stonania. Masa mŕtvol. A odrezané končatiny.
  Matryona spievala starodávnu pieseň:
  - A samuraj letel na zem! Pod tlakom ocele a ohňa!
  Dievčatá konečne vybehli z uhlíkov. Ich ladné, bosé nohy to dostali.
  Anyuta, ako tá najnežnejšia z nich, sebou trhla a šúchala si holé chodidlá, snažiac sa zmierniť svrbenie.
  Matryona, ktorá od raného detstva behala naboso po snehu, na takúto maličkosť nedbala.
  Hrdinské dievča spievalo:
  - Len si predstavte, že sme sa ponorili do čerstvého mlieka... Odmena je skutočná vec!
  A bojovníčka vzala nohou odlomený a dosť ťažký kus dlaždice. Pevne ho držala holými, dievčenskými prstami, roztočila ho a vystrelila smerom k nepriateľovi. Traja Číňania sa stali obeťami súčasnej smrti, ich hlavy boli rozdrvené.
  Alla povedala so spokojným pohľadom a strieľala na nepriateľa:
  - Sme skvelé ženy!
  Anyuta spievala na zmiernenie svrbenia v jej spálených, alebo skôr spálených nohách:
  - V našej vlasti sú ženy,
  Prečo zo srandy riadia lietadlo?...
  Pre nich je česť cennejšia ako život,
  Dokáže ľahko zabiť svojho protivníka!
  
  Narodili sa, aby vyhrali
  Oslavovať Rus po stáročia!
  Koniec koncov, naši pradedovia -
  Okamžite som pre nich zostavil armádu!
  A Anyuta začala čmárať zo samopalu. A urobila to veľmi majstrovsky. Aby každý cítil, že toto je bojovník od Boha! Ak nie od Všemohúceho, tak z Marsu určite!
  Strieľala aj Alenka. Spolu s Máriou boli nútení ustúpiť, pričom pozbierali klipy mŕtvych amerických vojakov. Dievčatá padli na chrbát a nohami vystrelili - takto to robili lepšie. A urobili to presne. Na dievčatá postupovala zmes čínskych a afrických jednotiek. A bojovníci bili.
  Alenka spievala:
  - Svet nie je šachovnica...
  Maria zachytila túto pasáž a vyhladila žltých a čiernych žoldnierov.
  - A čísla nie sú okrúhla nula!
  Alenka pridala k zostrihanému radu žltých a čiernych:
  - Útočí na nás melanchólia!
  Maria vystrelila s presnosťou Robina Hooda a zaštebotala:
  - A kôň sa ponáhľa do ohňa!
  Dievčatá, strieľajúc späť, sa stiahli za mínové pole. Čínski a africkí bojovníci narazili na dobroty. Začali vybuchovať, vyskočili, roztrhali ich a bol z toho krvavý chaos.
  V diaľke sa objavilo niekoľko tankov Panther-2. Strieľajú a boja sa strčiť nos. "Lev"-2 sa pohybuje dopredu a tiež chrlí oheň. A tu je plameňometný tank Rhino, slintajúci so zväzkami plameňov.
  Ale najimpozantnejší je "Sturmlev". Jeho raketomet nie je nijak zvlášť rýchly, no je pekelne ničivý.
  Alenka šepká:
  - Rusi, Rusi - nie pokojný osud! Prečo potrebujeme problémy, aby sme boli silnejší?
  Vskutku, bojujú ďaleko od Ruska. Je však jasné, že Wehrmacht, ktorý dobyl USA, sa vráti, aby stlačil ZSSR. A Američania sú tak milí a milí k dievčatám.
  Alenka opäť klince, z jej hitov sa zdá, že pod lopatami praskajú tekvice a hlavy. Dievča zasiahne črepina do nohy. Na holeni mi opuchne rez. Kráska chrumkala kosť a štebotala:
  - Nie, ten ostražitý nevybledne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je jasný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Verím, že sa celý svet prebudí,
  Bude koniec fašizmu...
  A slnko bude svietiť -
  Cesta osvetľujúca komunizmus!
  V tej chvíli Matryona so všetkou silou hodila granát na Shturmlev. A sovietske dievčatá mali napokon šťastie. Pancierová čiapka spadla dozadu, sovietsky dar letel rovno do širokej hlavne. Na sekundu všetko zamrzlo. A potom to vybuchlo. Bolo to, ako keby bola zhodená atómová bomba. A nemecké tanky sa rozpŕchli rôznymi smermi.
  Nacisti tlačili. Nastal masívny útok doslova na všetkých frontoch. Áno, nad Amerikou sa nazbierali červené mraky. A doslova dunelo a búrilo.
  Americké jednotky boli vytlačené z Hondurasu koncom februára a začiatkom marca. Boje sa presunuli do južného Mexika. Slávna štvorica dievčat nahradila tank najnovšou úpravou E-50. Stroj je skutočne ultramoderný, ovládaný joystickmi, relatívne ľahký na 65 ton s motorom s výkonom 1550 koní.
  Predné pancierovanie je 250 mm, bočné pancierovanie je 170 a dokonca aj pod výrazným uhlom. Ale kvôli tomu je to pre dievčatá v nádrži trochu stiesnené. Nie je to tu také pohodlné ako v "Tiger"-2, ale auto je kompaktnejšie, najmä rozloženie. Teraz však americké tanky nemôžu preniknúť do tanku, a to ani pri streľbe zboku na priamy dosah. Takáto ochrana odolá výstrelu IS-2.
  Dievčatá sú spokojné a auto ide celkom rýchlo. Gerda stláčajúc tlačidlá joysticku hovorí:
  - Toto je stroj! Naozaj majstrovské dielo!
  Charlotte odpovedá slovami:
  - Strany sú veľmi šikmé a poklop je úzky, nie je takmer žiadny vrch. Takýmto strojom nemôžete preraziť, ale nie je to pohodlné!
  Gerda s nadšením poznamenala:
  - Ale je to efektívne! A úplne nepreniknuteľný!
  Magda odpovedala s úsmevom:
  - Ako vidíme, Boh chráni Nemecko!
  Christina sa zachichotala a odpovedala:
  - Sami vyhrávame víťazstvá! A to je podstata našej stratégie!
  Gerda nadšene poznamenala:
  - Až donedávna sa nám tank Lion zdal hranicou dokonalosti. A teraz je auto o dvadsaťpäť ton ľahšie, predčí Leva vo výzbroji, pancierovaní a najmä v jazdných výkonoch. Takže Amerika nás nemôže zlomiť!
  Charlotte vybuchla smiechom a povedala:
  - Neporuš to! Každého zlomíme sami!
  V Magdiných pohľadoch sa objavil Sherman. Dievča poslalo projektil priamo do cieľa. Rozdeľte auto.
  Napriek tomu musíme priznať, že Američania výrazne zaostávajú v stavbe tankov. Sherman zjavne nie je na rovnakej úrovni v boji a Pershing je len o niečo lepší. Okrem toho sa Pershingy objavili v sérii až začiatkom roku 1945 a ich parametre sú podobné skorému modelu Panther. E-50 preniká Američanmi na vzdialenosť viac ako päť kilometrov.
  Dievčatá sú veľmi hrdé na takú prevahu svojej zbrane. A pískajú piesne.
  Magda znova strieľa, preniká, tentoraz tienený Sherman a tweetne:
  - Kopali sme do lopty a bežali cvalom!
  Nepomohli ani obrazovky Shermana. A nemecký tank je na ceste. Drví pešiakov húsenkovými dráhami. Dievčatá pískajú piesne na harmonike. Pod valcami strieka krv. Tank sa pohybuje pomerne rýchlo, jeho dráhy sú vyspelejšie a priechodnejšie, pričom sú relatívne ľahké.
  Dievčatá pískajú... Gerda poznamenáva:
  - Mexiko je poslednou krajinou na ceste do USA. Už sme získali toľko rôznych hlavných miest. A dobyli toľko krajín! Začali sme, prvé dobytie z Rakúska a teraz sa presúvame do Mexico City! Naša vojenská spoločnosť je slávna spoločnosť!
  Christina logicky odpovedala:
  - V prvom rade sme nad súpermi organizačne. Malá krajina je Nemecko. Nemci sú najdisciplinovanejší a najorganizovanejší ľudia na svete. Plus totalitný národnosocialistický režim. Čo nám tiež pridalo na sile a štruktúre. - Dievča prešlo bosou nohou po legovanom bočnom pancieri trupu a pokračovalo. - Potom skvelý talent našich veliteľov a predovšetkým Hitlera. Súpera sme porazili kúsok po kúsku. A potom sme získali najlepšiu technológiu na svete. Takže teraz nás čaká triumf! A Tretia ríša otvára svoje krídla nad svetom!
  Charlotte racionálne poznamenala:
  - Najhoršie to bolo v zime 42. Boli sme porazení v Afrike a pri Moskve. Opustili Tichvin a Rostov na Done. A dokonca aj Charkov bol zajatý Sovietmi. A Spojené štáty vstúpili do vojny proti nám. Vtedy sa zdalo, že sa misky váh nenaklonili v náš prospech a pred nami sa črtala priepasť. Jar nám však priniesla nové víťazstvá. A odvtedy ide všetko v náš prospech!
  Magda vystrelila. Zostrelil americkú zbraň a zakričal:
  - Ale predsa, bez zásahu vyšších síl by naša armáda nebola schopná dosiahnuť taký úspech! Porazte nadradených nepriateľov! Toto je pravá ruka Boha!
  
  Gerda sa zasmiala a odpovedala:
  - Súhlasím, že je to Božie! Ale nie Boh: Abrahám, Izák a Jákob! A zrejme árijský, jediný a všemohúci Boh! Ten, ktorý stvoril vesmír a zvolil si Nemcov za svoj ľud!
  Charlotte prikývla a potvrdila:
  - Určite! Boh Izáka nie je náš Boh! A keby boli Židia skutočne Božím ľudom, nevyhrali by sme! Ak áno, potom je vaša Biblia Magda lož! A je čas, aby ste opustili kresťanstvo v prospech árijského monoteizmu!
  Slová Charlotte zneli ako streľba z guľometu.
  Christina dodala:
  - A byť kresťanom zaváňa zradou. Napokon sa ukázalo, že ste za pacifizmus - udreli vás po pravom líci, otočte sa doľava!
  Gerda považovala za potrebné dodať:
  -A vy si myslíte, že spása pochádza od Židov! A to je vo všeobecnosti podobné zrade!
  Magda nesmelo odpovedala:
  - Nemyslím si! Môj názor: Boh je sám! Ani židovský, ani árijský!
  Charlotte odvetila:
  -Ako to, že toto nie je árijské! Iba árijský a nič menej!
  Gerda zmierlivo dodala:
  - A tiež technika! Tu sme začali? V septembri 1939 mali iba šesť tankových divízií. A takmer všetky tanky sú ľahké, menej ako dvadsať ton. Teraz neviem, koľko máme divízií, ale riadime najlepší tank na svete. Naše vozidlo nemá obdobu vo výzbroji, pancierovaní, jazdných výkonoch a zároveň nie je príliš ťažké.
  Pamätám si testy prvého "Tigra", vtedy na Hitlerove narodeniny 20. apríla 1042.
  Dievča sa odmlčalo a s nádychom pokračovalo.
  - Potom už bol Tiger najlepším tankom na svete. Jeho jazdné výkony ale nemožno považovať za uspokojivé. Ale pištoľ dobre bojovala a brnenie bolo na tú chvíľu celkom vhodné. A samotný tank sa dobre otáčal, čo kompenzovalo nízku rýchlosť otáčania veže!
  A v roku 1940 sme boli v kvalite tankov a ich množstve horší ako Francúzsko a Británia. Ale vyhrali sme! V roku 1941 mal ZSSR lepšie tanky T-34 a KV ako naše a niekoľkonásobne viac vozidiel! Ale aj tak sme vyhrali! A morálka je technológia a rozum! A duch je dôležitý!
  Christina poznamenala a trela si holú pätu o pedál:
  - Ak sme vyhrali s najhoršími tankami, vyhráme teraz! Samozrejme, spočiatku nás bolo menej ako nepriateľov. Teraz sme zhromaždili hordu! Čo nám môže zabrániť vyhrať?
  Gerda odpovedala s úsmevom:
  - Myslím, že hlavné ťažkosti sú za nami! Dokonca už máme aj čísla
  Nadváha. Nemyslím si, že spoločnosť bude čeliť nejakým problémom proti USA.
  Charlotte logicky poznamenala:
  - Neverím, že Amerika bude mať niečo proti nám! Jej Sherman je len potrava pre delá a jej Pershing je len o niečo lepší. Kým sú proti nášmu tanku, nemajú žiadne zbrane!
  Gerda považovala za potrebné dodať:
  - A v prúdovom letectve nemajú čím kryť naše sokoly. Navyše, keď máme toľko otrokov, nie sme v počte nižší ako Yankees!
  Christina s tým súhlasila:
  - Máme techniku z celej Európy a časti ZSSR. A robotníci tvoria polovicu sveta! Prešli sme naše továrne na trojzmennú prevádzku a staviame nové továrne! Američania nám kvôli množstvu nebudú vedieť dať asymetrickú odpoveď. Nemajú triviálne taký počet pracovníkov!
  Charlotte sa zachichotala, kolenom si posunula kreslo a mrnčala:
  - Nebudú mať symetriu! - Dievča vystrelilo na Granta a dodalo. - A ak sa začne vyrábať vybavenie, bude to len na nás, aby sme získali bojové účty!
  Magda nesmelo poznamenala:
  - Ale keď život... To znamená, že život ťa naučí, že v rozhodujúcej chvíli by si sa nemal uvoľniť!
  Gerda s tým súhlasila, otáčala pákou holými prstami a mrnčala:
  - A zostávame ostražití až do konca!
  Charlotte si natiahla vytvarované brušné svaly a pripomenula:
  - Prešli sme dlhú cestu... Od skromného T-1 k obriemu E-200. A to sú, samozrejme, míľniky hrdinskej kampane! Tak isto naša nádrž nikdy nevyjde nazmar!
  Nakoniec dievčatá narazili na celý tucet amerických tankov. Osem Shermanov, dvoch Grantov a dvoch Pershingov. Posledné auto malo nižšiu siluetu a nebolo také nápadné. Je ľahšie trafiť vysoký tank. Dievčatá sa v streľbe striedali. Všetky sú presné a majú výborné reakcie. Ostrieľaný a vycvičený. Prešiel významnou časťou druhej svetovej vojny a navštívil rôzne krajiny sveta. Toto sú skutočne špičkové dievčatá.
  A Shermany začali vybuchovať ako prvé. A vzdialenosť je viac ako päť kilometrov. Američania stále nemôžu získať svoje auto.
  Počas streľby Gerda poznamenala:
  - Naša zbraň je optimálna! Preniká všetkým zo skutočnej bojovej vzdialenosti a má pomerne veľkú zásobu nábojov. Horšia bude tá 128mm.
  Magda s tým súhlasila. Po výstrele a rozbití Shermana dievča povedalo:
  - Zásoba nábojov pre tento kaliber je nižšia. Ale v zásade nie sú 88mm zbrane vôbec zlé!
  Charlotte vystrelila a zasiahla:
  - Záleží na čom!
  Gerda tvrdo štekala:
  - A tento "Sherman" a "Panther" to odnesú. Myslím, že 75mm kanón s dlhým kmeňom ich mohol rozsekať!
  Christina vystrelila holou nohou a zavrčala:
  - Áno, a zásoba mušlí by bola vyššia!
  Magda tiež vystrelila a holými prstami stlačila joystick. Posledný Sherman je somár. Ďalší kop bol prenesený na Grandees. Tento tank je už tak zastaralý a ešte horšie pancierovaný ako Sherman. Amerika však mala spočiatku s tankami oveľa horšiu situáciu ako Nemecko. V roku 1940 mali Spojené štáty len 502 tankov a mnohé z nich boli zastarané. Ale už v roku 1941 Američania vyrobili viac ako tri tisícky tankov. A objavil sa Sherman. Čo poviete na toto auto? Pokiaľ ide o čelné pancierovanie, bol dokonca o niečo lepší ako T-34-76 a bol o niečo horší v deštruktívnej sile zbrane. Áno, a v jazdnom výkone. Ale optika a viditeľnosť sú oveľa lepšie ako tie sovietske.
  Potom sa v roku 1944 objavil Sherman M 4. Tank bol pancierovaním a výzbrojou porovnateľný s T-34-85 a o niečo horší ako jednoduchý Panther a veľmi výrazne ako Panther 2. Ešte neskôr sa objavil Sherman Firefly s 17-librovou zbraňou s dlhšou hlavňou. Tento tank bol vo výzbroji lepší ako sovietsky T-34-85, ale nebol veľmi populárny.
  Existovala aj tienená modifikácia Sherman s horšími jazdnými vlastnosťami, ťažšia, ale s pancierom 152 mm. Ale tiež nie je najrozšírenejšia. Nemky sa doteraz stretávali len so štandardnými M4.
  Ale Grands sú hotové a teraz je tu relatívne nový tank Pershing.
  Gerda navrhla:
  - Poďme trochu bližšie. Brnenie tohto monštra by mohlo byť hrubšie!
  Charlotte sa tvárila opovrhnutím:
  - Neboj sa! Má len 102 milimetrov. Auto váži štyridsaťdva ton, ale Shermanovi zostalo silné!
  Gerda sa zachichotala a navrhla:
  - Tak poďme strieľať!
  Magda natiahla dlátovú, bosú nohu. Koľko rôznych ostrých, pichľavých kameňov, horúceho púštneho piesku, tŕňov džungle a snehu Ruska poznalo jej holé, elastické, elegantné podrážky. Dlhými, rovnomernými prstami s perleťovými nechtami stlačila tlačidlo joysticku.
  A vystrelil pancierový projektil s uránovým jadrom. A s úsmevom zaštebotala:
  - Nech ti je svetlo!
  105mm kanón má obrovskú ničivú silu. A Pershing stratil polovicu svojej veže.
  Gerda potriasla vysokými, pevnými prsiami a poznamenala:
  - Bohužiaľ, "Tiger" to nemohol urobiť! Nemal dostatok údernej sily! Ale stále je to lepšie ako Sherman.
  Magda skepticky povedala:
  - Záleží. Ak na Firefly umiestnite obrazovky, nebude to horšie ako Tiger a ešte lepšie chránené pred čelom!
  Gerda nahnevane pokrútila hlavou. Výstrel na nádrž. A keď dokončila posledný Pershing, dodala:
  - Náš "tiger" je stále drahší ako všetky tieto západné exotiky a ruské zvrátenosti. Verím v naše víťazstvo aj s tankami T-4, nech sa páči!
  Dievčatá cvakli dvanásť áut ako semienka. Ani na nich nevystrelili. Vzdialenosť je príliš dlhá pre americké zbrane.
  Dievčatá šoférujú a smejú sa. Dobré pre nich.
  Charlotte opäť spustí známy orgán:
  - Nie, Magda! Mali by ste sa raz a navždy vzdať kresťanstva. Inak budete potenciálnym zradcom!
  Dievča so zlatými vlasmi namietalo:
  - Nie! Som oddaný Tretej ríši, ale nezrieknem sa ani Ježiša Krista!
  Gerda udrela svojou krásnou, svalnatou nohou holou podrážkou o pancier a poznamenala:
  - Ale Krista sa netreba zriekať! Stačí uznať, že bol v tele Nemec, a nie Žid, a všetko bude dobré!
  Magda odpovedala s úsmevom:
  - Nemčina... Ale čo svedectvo Biblie?
  Gerda tvrdo povedala:
  - Potom dostanete Bibliu! Ak existuje moja kaviareň!
  Magda negatívne pokrútila hlavou:
  - Main Kaf nie je Božie zjavenie. A práca jedného človeka, dokonca vynikajúceho! Verím v to, čo pochádza od Boha!
  Potom všetci bojovníci jednohlasne zakričali:
  - Náš Boh je Adolf Hitler!
  Magda odvážne odpovedala:
  - Ale nebol to Hitler, kto dobyl a vytvoril vesmír!
  Gerda nahnevane udrela brnenie okrúhlou pätou a povedala:
  - A o tom sa u nás už nediskutuje! Čas ukáže, kto stvoril vesmír!
  Charlotte navrhla:
  - Dievčatá si radšej položme otázku - čo budeme robiť po vojne?
  Christina sa uškrnula a navrhla:
  - Poďme do podnikania! Toto je to najlepšie, čo môžeme urobiť!
  Gerda súhlasne prikývla so svojou snehobielou hlavou:
  - Samozrejme, do podnikania! Alebo možno budeme hrať vo filme?
  Magda sa usmiala a navrhla:
  - A čo? Toto je dobré pokračovanie kariéry! Koniec koncov, filmy sú skvelé!
  Gerda sa uškrnula, prešla si rukou po vyrysovanom bruchu a poznamenala:
  - Koho by ste hrali? Angela alebo čo?
  Magda povedala s malátnym pohľadom:
  - Prečo nie? Mám predsa ten správny výzor. Všetkým veriacim by som povedal o Ježišovi Kristovi! Toto by bol záchranca!
  Gerda negatívne pokrútila hlavou a vysvetlila:
  - V novom árijskom náboženstve neexistuje nič také ako spása. V skutočnosti je podstatou príkazu pre Árijcov slúžiť Ríši. A zvyšok - poslúchnite Árijcov! Takže nie sme spasení, ale víťazíme!
  Christina je dievča s medenými vlasmi, ale s nádychom žltej, potvrdila:
  - Áno, vládneme a víťazíme! V tomto svete sme v jednotkách Tretej ríše. V tom, že budeme mať vlastnú armádu. A dobyjeme ďalšie vesmíry. Všetko na tomto svete je relatívne... Myslím, že bude vojna, hostiny a majetky! Kombinácia užívania si sveta a vzrušujúcej vojnovej hry!
  Charlotte, dievča s medenočervenými vlasmi, súhlasne prikývla:
  - Určite! Pretože skutočne pokojný život je dosť nudný... Sme tak zvyknutí bojovať, že sa nám to stalo chlebom!
  Gerda opravila svojho partnera:
  - Skôr vzduch! Alebo voda zmiešaná so sladkým vínom!
  Magda smutne povedala:
  - Škoda... Občas ma prepadne vlna ľútosti. Zabíjanie iných je predsa zlé. Spôsobujeme bolesť a utrpenie! Čo, deti bez otca!
  Gerda pokrútila hlavou a poznamenala:
  - Všetci riskujeme! Ale potešte sa! Človek je stále smrteľný! A keď sa nad tým zamyslíte, je tridsať až štyridsať rokov skutočne také významné na stupnici večnosti? A večný život!
  Magda s povzdychom odpovedala:
  - No, keď sa na to pozriete filozoficky, potom je to tak... Ale v skutočnosti to malým deťom neuľahčuje!
  Charlotte si potriasla medenočervenými vlasmi a zasyčala:
  - Predstavte si, že sú podľudia! Len zvieratá a budete sa cítiť lepšie!
  Magda, ktorá si striasla slzu z mihalníc, odpovedala:
  -Ale tebe je ľúto aj zvieratiek! Eh...v akom svete to žijeme! Všetko je jednoducho nemilosrdné! A smrť vládne úkrytom!
  Charlotte dôrazne povedala a písala za pochodu:
  Nechajte rieky krvi
  Prúdenie cez Zem
  Nechajte ich stonať od bolesti -
  Požiare všade!
  A nech zlo zomrie
  Zúrivá lopta vládne,
  Všetci musíte zomrieť
  Satan ťa volá na zodpovednosť!
  Nechajte víchricu pohltiť
  Tok ľudských tiel...
  Planéta trpí -
  Vládne chaos!
  Gerda prerušila jeho partnera a zakryla si šarlátové ústa holou nohou. Blond terminátor zvolal:
  - Prečo byť taký pesimistický! Vojna sa skončí a planéta rozkvitne ako záhrada. Myslím, že už toho trochu zostalo. Amerika znamená ďalších šesť mesiacov alebo maximálne rok. Potom rozdrvíme Rusko a zostane len Japonsko. Ale to je pre nás krátkodobá záležitosť. Maximálne do troch rokov prestanú všetky vojny... A ľudia sa už nikdy nezabijú!
  Christina objasnila:
  - Aspoň vo vojne... Myslím, že veľmi skoro príde čas, keď na svete zostane len jedna ríša. A potom v každom prípade nebudú žiadne vojny. A myslím si, že vďaka rozvoju poľnohospodárstva a ideálnej nemeckej organizácii hlad o pár rokov zmizne. Potom sa postavia bývanie pre všetkých. - Dievča s medenožltými vlasmi a svalnatou, štíhlou postavou perfektných proporcií hovorilo s nadšením. "Potom sa vyvinie medicína a choroba sa odstráni." Poletíme do vesmíru, usadíme sa v rôznych svetoch. Porazme starobu. Všetci ľudia budú mladí a krásni ako škriatkovia z rozprávky. Alebo nás možno čakajú nové vojny vo vesmíre. Takže hviezdne s trojrukými mimozemšťanmi. A za myšlienky fašizmu budeme smelo bojovať v celom vesmíre!
  Charlotte spievala so žiarivým úsmevom na perách:
  - Budeme bojovať za svetlé zajtrajšky... Poďme sa pobozkať!
  Magda povedala optimistickejšie:
  - Ale takto je to lepšie! Nie večné vojny, ale pokojné tvorenie!
  Vtom auto prešlo mínu. Tank sa otriasol. Valec praskol a auto trochu spomalilo. Gerda zavolala rádiom opravárenský tím. Poškodenie nepripravilo tank o jeho jazdné vlastnosti, ale o niečo znížilo jeho rýchlosť. Preto musí byť valec rýchlo vymenený. Tu je usporiadanie zavesenia iné - vhodnejšie na opravy ako šachovnicové usporiadanie typické pre Tigre a Panthers.
  Dievčatá si navyše užili vyťahovanie nôh v džungli. Prečo si nezaplávať v rieke. Nádrž je, samozrejme, horúce miesto, dokonca ani klimatizácia sa nedokáže vyrovnať. Stále je to juh Mexika - trópy a v marci je dosť horúco. Ale celkovo je počasie nebeské.
  Neďaleko bola rieka a dievčatá sa do nej ponorili. Krokodílov sa netreba báť. Prebieha tu vojna a všetky živé tvory už dávno utiekli. Voda je teplá a príjemná na kúpanie. Dievčatá plávali a zatiaľ čo Gerda obdivovala brehy džungle, poznamenala:
  -Aj tak náš svet nie je bez kúziel! Asi by bolo dobré stať sa nesmrteľným ako horal a žiť spolu s ľudstvom a pozorovať jeho vývoj. A letieť vesmírom!
  Christina prikývla a vážne povedala:
  - Raj bez hriechu, extrémne nudný... V kasíne nemôžete prehrať majetok, alebo ešte lepšie, vyhrať či loviť. A vojna je fascinujúca...
  Charlotte navrhla:
  - Myslím, že čoskoro vymyslia hry, ktoré sa dajú zobraziť na obrazovke - taká je armáda!
  Magda s úsmevom poznamenala:
  - Mali by ste všetko zničiť!
  Christina to vzala a zaspievala:
  - Deštrukcia je vášeň... Nezáleží na tom, akú silu!
  Gerda, sikajúc a smrkajúca, spievala:
  - Chcem pred sebou vidieť prázdnotu! V ňom si postavím svoj hrad, môj sen!
  Charlotte sa zachichotala a navrhla:
  - Nie, určite je skvelé bojovať! Ale ešte lepšie je vyhrať!
  Christina z plných pľúc zvolala:
  - Samotná pravá ruka neba pomáha Nemecku. Naša árijská viera, náš jedinečný monoteizmus! A čo nás nezabije, to nás posilní!
  Gerda špliechala vodu a odpovedala:
  - Áno, stali sme sa silnejšími! Škoda, že sme narazili na protitankovú mínu.
  Christina zamyslene povedala:
  - Ako chrániť húsenice?
  Gerda pokrčila svalnatými plecami:
  - Neviem...
  Charlotte racionálne poznamenala:
  - Pred mušľami sú chránené štítmi a pred mínami... Pokiaľ nie sú z hrubších, aby sa neroztrhli!
  Gerda pokrútila hlavou:
  - Potom sa jazdný výkon zníži v dôsledku zvýšenia hmotnosti. Keby sme len dokázali prinútiť tank lietať!
  Magda potvrdila:
  - To je všetko! Aby sa nádrž vznášala vo vzduchu a nespadla! A dosiahol rýchlosť päťsto míľ za hodinu!
  Charlotte, prskajúca, oznámila informáciu:
  - Počul som, že naša flotila má špeciálne lode, ktoré lietajú len trochu bez toho, aby sa dotkli vody! A rozvíjajú rýchlosť vrtuľového stíhača a môžu prepravovať jednotky, ako aj získať prevahu na mori! Tento druh letectva na mori nás urobí neporaziteľnými!
  Gerda opravila svojho partnera:
  - A už sme neporaziteľní! To nás urobí super neporaziteľnými!
  Charlotte sa otočila na chrbát, kopla holými nohami do vzduchu a zavrčala:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní! Sme árijské dievčatá, zabijaci v našich srdciach!
  A kráska sa ponorila hlbšie do vody. Trochu som plával v hrúbke. Pleskla svojich priateľov na obnažené päty a vynorila sa. Spustila fontánu s vodou a zavrčala:
  - V trópoch je dobrá jar! Voda je ako čerstvé mlieko!
  Gerda vtipne spievala:
  - Afrika je hrozná, áno, áno, áno... Afrika je nebezpečná áno, áno, áno! Nechoďte dievčatá, choďte na prechádzku do Afriky!
  Krásky vybuchli smiechom. Klzisko je už vymenené - opravárske čaty sú na tom najlepšie. A dievčatá zo všetkých síl skočili do nádrže. Silueta E-50 je dosť nízka a auto samotné nie je príliš nápadné. Bojovníci zapli motor s plynovou turbínou a za pár sekúnd nabrali rýchlosť.
  Charlotte, skúsená tankistka, poznamenala:
  - Napriek tomu je motor s plynovou turbínou oveľa lepší ako dieselový motor. Je kompaktnejší a rýchlejšie zrýchľuje nádrž. Naše auto má úžasnú manévrovateľnosť!
  Gerda vtipne spievala:
  - Bol nedbalý a naivný, dievčatá mali bosý mladistvý vzhľad... Všetko naokolo sa zdalo úžasné - pred tristo rokmi!
  Christina s nadšením poznamenala:
  - Nie! Náš veliteľ udivuje svojím zmyslom pre humor... Aj keď sa naozaj zdá, že od začiatku vojny ubehli storočia... - Dievča si prešlo dlaňou po vysokom elastickom hrudníku a pokračovalo. - Zároveň sa niekedy pristihnete, že máte pocit, akoby to bolo včera! Ech, koniec koncov, životy ľudí sú krátke a nejako prechádzajú bez povšimnutia!
  Gerda zúrivo poznamenala:
  - Ale nie sme starí, však? Sme plní sily a energie! A naša cesta od víťazstva k
  Víťazstvo!
  Magda obložila guľometnú vežu, zbúrala americkú celu a zavrčala:
  - Áno, verím v naše víťazstvo... Najmä teraz, keď máme všetky tromfy. Ale nestavme voz pred koňa!
  Gerda si s povzdychom spomenula:
  - Albert... Chýba mi tento chlapec... Je zvláštne zamilovať sa do spratka, aj keď vysokého, s postavou Apolla!
  Charlotte logicky poznamenala:
  - A Albert sa mi páčil. Je v ňom nejaká zvláštna krása. A vôbec, tínedžeri, keď ich tváre ešte nie sú pokryté bradou a ich črty tváre ešte nedokončili svoju formáciu, sú obzvlášť očarujúce. A čo je najdôležitejšie, nie sú takí obchodníci, milujú vás, nie vaše peniaze!
  Christina racionálne poznamenala:
  - Všetky štyri sme také krásne, že muži milujú predovšetkým naše telá. A koľko máme, je už náš príjem!
  Gerda logicky povedala:
  - Je ľahšie byť ženou! Nalákajte psa a on sám skočí do postele. Aspoň kým si mladý. Nikdy neostaneš bez muža. Je ľahké ich prilákať. Ale aby muž uložil ženu do postele, mal by skúsiť...
  Charlotte odpovedala sarkasticky:
  - Ty nie... Nie sme príliš vyberaví!
  Gerda negatívne pokrútila hlavou:
  - Takýmto spôsobom určite nie! Milujem mladých, pekných, štíhlych mužov. A neležím len tak s hocikým. Spravidla si vyberám vyšportovaných ľudí. Ani generál s bruchom ma neláka. A môžeme si vybrať!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  - Pre prostitútku v paneli si nemusíte vyberať. Bude slúžiť brucháčovi, holohlavému aj starému... To je samozrejme mínus jej profesie!
  Gerda vážne odpovedala:
  - Môžete ísť do bordelu... Potom budú všetci vaši klienti mladí a štíhli. A pestrosť a viac či menej príťažlivá... Ja napríklad fešáka nikdy neodmietnem!
  Christina sa zachichotala a zavrčala:
  - Áno... Rozmanitosť je skvelá! Sex si vyžaduje rôzne jedlá a koreniny. Sme mladé ženy a milujeme mladé ženy... Chceme vyšportovaných partnerov so svalnatými telami. A niektorí ľudia sa musia vysporiadať s nie práve peknými mužmi. S týmito ženami možno len súcitiť!
  Charlotte spievala s úzkosťou:
  - Krása robí z človeka otroka... A po smrti, ver mi, nenájdem pokoj, dám svoju dušu diablovi na noc s tebou!
  Magda vystrelila na samohybnú zbraň American Witch a zaštebotala:
  - To je hriech, čo je to za sex mimo manželstva... Je lepšie zanechať žiadostivé myšlienky!
  Charlotte nahnevane odpovedala:
  - A ty si stonal z orgazmov o nič horšie ako my... Takže sa neoplatí otravovať, aby si bol hlúpy.
  Nemci bojujú proti USA. Našťastie majú vo vojne so ZSSR rozviazané ruky a nikto im nebráni v útoku a víťazstve. A majú veľa veľkých hrdinov.
  Tretia ríša sa ukázala byť taká skvelá.
  Vojnová mašinéria Wehrmachtu postupovala cez Mexiko. Urputné bitky, veľa krvi a rozbitého kovu. Veľa strát utrpeli aj zahraničné jednotky Tretej ríše. Nacisti sa snažili chrániť Árijcov, kedykoľvek to bolo možné. Do boja vrhli Afričanov, Arabov, Indov a Číňanov. Japonci používali aj viac farebných jednotiek. To trochu spomalilo tempo napredovania. V ťažkých tankoch sedeli samotní Nemci. Fuhrer nariadil ukončiť výrobu všetkých tankov ľahších ako päťdesiat ton a prejsť na najnovší model E-50. A tiež používať výlučne ťažké obrnené vozidlá v bitkách s Američanmi.
  To trochu spomalilo postup Nemecka cez Mexiko. Fritz nasadil najnovšie tanky, strieľal a používal prúdové útočné lietadlá so zosilneným pancierom. Američania sa vracali späť. Marec bol rušný.
  Pilot a super eso Friedrich získaval body. Chlapec bojoval na najnovšej modifikácii ME-262 "X" a veľmi sebavedome zlepšoval svoje skóre. Zároveň vyraďovanie vzdušných aj pozemných cieľov. Vedľa neho po pravej ruke bežala Helga. Tiež nádejný bojovník. Friedrich sa už stal skutočnou legendou, ako fantastický superman.
  A teraz chlapec vystrelí dávku piatich vzduchových kanónov. Vzápätí vybuchlo päťdesiat amerických lietadiel. Sú rozbité jedným vzduchovým projektilom. Zvyšok áut stuhol v strnulosti. Nikdy nič také nevideli. A Fridrich opäť strieľa. A ďalších päťdesiat amerických supov vyhodili do vzduchu. Toto je naozaj zázrak. Helga vystrelí, zostrelí štyri lietadlá a zašepká esovi:
  - Ste superman najvyššej úrovne!
  Americké lietadlá sa snažia utiecť, no tretí rad zlízne ešte pol stovky. Friedrichova presnosť je neuveriteľná. Je to skutočne superman aj dieťa. A stopäťdesiat amerických lietadiel bolo zničených. Helge sa podarilo zostreliť päť áut, zvyšok nemeckých stíhačiek bol ešte menší.
  Chlapec hovorí:
  - Kurča kluje zrno a priberá viac ako prasa, ktoré prehĺta veľké kusy.
  A teraz Friedrich zaujal pozemné ciele. Gertrúda, stláčajúca pedále bosými nohami, ledva drží s chlapcom krok. Friedrich strieľa na kolónu tankov. Jedna dávka z vertikálneho ponoru zničí: sedemnásť tankov Sherman, osem Grandov, štyri Pershingy, deväť samohybných zbraní Witch, tri Big Tomy a osemnásť transportérov. Všetky tieto autá sú poškodené a horia. Bojová súprava v nich sa začína trhať. A nasleduje zničenie celej kolóny doslova za pár sekúnd.
  Helga, táto blonďavá kráska pláca bosými nohami, zvolá:
  - Friedrich je najúžasnejšie eso, aké máme, je jednoducho prvotriedny!
  Chlapec ukáže jej nos a zachichotá sa... Otočí sa okolo svojho ME-262 a opäť hľadá korisť. Má rozvinutú intuíciu. V oblakoch sa mihlo sedem Mustangov. A potom ich zostrelili. Potom chlapec zaútočil na kolóny. Začal sa všetkým mstiť, rozbíjal motorky aj transportéry. A nikto nenamieta! Američanov jednoducho vyhladzujú.
  Aj Helge sa podarí niečo uchmatnúť.
  Dievča bojuje len v bikinách. To je jej krédo, veľa pilotiek to robí. A prečo je poznamenané, že pre ženy, keď nosia minimum oblečenia, smrť neprichádza. Dievčatá, ktoré bojujú bosé, sú akosi šťastnejšie a nezraniteľné. A tento jav núti pilotky, aby sa čo najviac vyzliekli.
  A v horúčave je príjemnejšie nahý. Už je koniec marca a nad Mexikom je veľmi horúco a v samotnom lietadle pridáva na teplote aj motor.
  Helga obdivuje chlapcove obraty. Tu zničí jedným ťahom ďalších dvadsaťštyri Shermanov, z toho šesť chránených.
  Chlapec vyzerá ako najobyčajnejšie dieťa, má asi trinásť alebo štrnásť rokov, no má takú fenomenálnu presnosť a silu. A ženy sa blonďavého chlapca držia ako ihly na magnet. Navyše, Friedrich je už generálplukovník letectva.
  A bol ocenený mnohými objednávkami. Vrátane rádov ako Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Tiež Rytiersky kríž Železného kríža s listovými mečmi z platinového duba a čiernymi diamantmi. Hviezda rytierskeho kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Tucet obyčajných rytierskych krížov Železného kríža s mečmi a diamantmi. A tiež Veľký kríž Železného kríža. Zlatý a diamantový pohár Luftwaffe. Diamond Tank Destroyer Star, Diamond Artillery Destroyer Star a mnoho ďalších.
  Len čo Fredericka neodmenili. Jeho počet zničených lietadiel sa blíži k desiatke tisíc. Po dosiahnutí desaťtisíc je už pripravené nové ocenenie: Hviezda rytierskeho kríža Železného kríža s platinovými listami, mečmi a diamantmi. A tiež platinový pohár Luftwaffe v diamantoch.
  Teraz Friedrich ničí ďalšiu kolónu tankov. Potom neopatrným pohybom bosej, chlapčenskej nohy zostrelí devätnásť amerických lietadiel vrátane dvoch B-29. Áno, je to naozaj neuveriteľne cool chlapec.
  Friedrich vyslovuje nespornú frázu:
  - Schopní chlapci robia viac objavov ako brilantní starci!
  V skutočnosti je tínedžer ten najlepší bojovník na svete! A bojovať začal, keď ešte nemal jedenásť rokov! Ale čas plynie a chlapec vyrastie. Je najväčším fenoménom. A niečo na ňom je, najmä na genetickej úrovni, hoci je na svoj vek úplne normálnej výšky, len veľmi svalnatý.
  Tu vypáli ďalšiu dávku... Zostrelí osem Airacobry a šesť P-51. Skvelé dieťa, nemôžeš nič povedať. Potom vyradí niekoľko batérií a zničí viac ako sedemdesiat kanónov. No, je čas vrátiť sa, doplniť palivo v nádržiach a bojovú súpravu!
  Helga vyrazila aj dve delá a vyzerala byť spokojná. Frederick sa vracia s kolosálnou akvizíciou. Taký veselý chlapec. Tiež by si výrazne zlepšil skóre. Takmer okamžite sa mladé eso presunie do inej prúdovej stíhačky, bez toho, aby čakal na dotankovanie jeho auta. A Gertrúda už letí s ním. Tiež nádherná blondínka v bikinách.
  Friedrich jej zamáva a vyzlieka zo svojho rýchleho auta. Tento ME-262 je schopný zrýchliť na 1200 kilometrov za hodinu.
  Pre tieto stroje je charakteristická šialená rýchlosť a zároveň silná manévrovateľnosť. Friedrich strieľa na Mustangy z diaľky - osem z nich zrazí a zrýchli.
  Gertrúda sa smeje:
  -No, ty si rytier! fandím ti!
  Friedrich sa smeje, vyplazuje jazyk a reve:
  - A pán Superstar! A hory ma poslúchajú!
  A znova strieľa a zrazí tucet áut. A znova sa zachichotá... Gertrúda s smiechom poznamená:
  - Ty, čoho sa boja aj Rusi!
  Friedrich žmurkol na dievča, hoci ho sotva videla jasne:
  - Myslím, že Američania sú najlepší!
  Gertrúda zavýja v reakcii:
  - Si macho! Si macho!
  Chlapec sa zachichotal a štebotal:
  - Som super macho!
  Gertrúda zasyčala a jej hlas bol ozdobený striebornými zvončekmi:
  - Hrdina, si superhrdina všetkých komiksov a všetkých období!
  Friedrich sa otočil. Zostrelil asi tridsať lietadiel vrátane piatich bombardérov. Autá sa rozsypali vo vzduchu ako spálené konfety. Chlapec sa usmial a povedal:
  - Ale kvet lásky nerastie bez slávy a úspechu!
  Gertrúda stlačila páku bosou nohou a zaštebotala:
  - Láska a vojna, páni, chytil som sa do siete! Vojna, predstav si nezmysel, keby na svete nebolo lásky!
  Dievča zostrelilo lietadlo amerického letectva stlačením spúšte holými prstami a pokračovalo.
  - Niekedy vo všetkom pomáha, inokedy umne škodí... A vojnu nazývame svätou a nazývame ju ohavnou!
  Gertrúda zaštebotala a zostrelila ďalšie lietadlo. A chlapec Terminátor má naraz pätnásť!
  Frederick s nadšením spieval:
  - Prisaháme veľkému Fuhrerovi,
  Česť udržať a bojovať až do konca...
  Pretože jeho sila je ako slnko,
  Lebo krajina brúsi meč!
  Dievča vyhodilo obnažené nohy a potom si vytiahlo kolená k plnej hrudi. Potom spievala:
  - Milujem sex a hrdinov... Fuhrer vstal - všetkých zabije!
  Fridrich opäť z diaľky priklincoval. Priateľskou salvou vzduchových kanónov zostrelili štyridsať lietadiel.
  Chlapec zaštebotal:
  - A ja som Zeus a Poseidon v jednej fľaši!
  Gertrúda zostrelila lietadlo, ktoré jej super eso milosrdne nechalo a spievala:
  - A teraz sa na nás Ares a Mars s potešením pozerajú... A je im jasné, že sa im páči, čo sa deje vo všeobecnosti!
  Mladý Superman zakričal, keď zostrelil ďalších tucet amerických lietadiel:
  - Skáčem, ale skáčem inak, cez kamene, cez mláky, cez rosu...
  Gertrúda bodla do amerického búrliváka bosou, elegantnou nohou a zasyčala:
  - Toto je láska! Samozrejme láska!
  Dievča natriasalo vysokými, veľmi zvodnými prsiami. Nie všetko kráske vyšlo, no útočné lietadlo začalo horieť a začalo sa rozpadávať.
  Gertrúda láskyplne štebotala:
  - V mojich zreničkách je nočná mora... Jeden skok - jedna rana!
  Ale na oblohe sú opäť lietadlá. Blond, pekný Fridrich posiela rad. Zrazí pár desiatok áut a zacvrliká:
  - Môj úder! Porazíme všetkých nepriateľov a roztrháme ich na kusy!
  Gertrúda zostrelila stíhačku, ktorá jej zostala ako cena útechy, a štebotala:
  - Nohy boli odrezané, mŕtvola rozštvrtená, podlý Yankeeovia zabili vojaka!
  Friedrich sa zachichotal, keď si spomenul na Gertrúdino silné, pôvabné telo, dievča nemalo ani kvapku tuku.
  Aké milé je niekoho takého objať. Chlapec zavrčal:
  - Môj boj, toto je môj boj!
  A tak mladý bojovník prešiel na pozemné ciele. Tanky sa pohybujú. Samohybná tyč. Chlapec z diaľky otvára vatru a spieva:
  - Vyzeráme ako sokoly, vznášame sa ako orly... Neutopíme sa v ohni, nezhoríme vo vode!
  Aj keď posledná veta by sa pravdepodobne mala spievať práve naopak. Ale aj v ohni sa v zásade môžete utopiť a voda môže horieť.
  Friedrich si spomenul na moriaka na raňajky. Takto upečený v zlatej fólii. A nohy pripomínajú tie ženské. V Luftwaffe je veľa pilotiek. Dokážu viac prežiť ako muži a sú vynikajúcimi strelcami. A ženské nohy sú trénované, silné, mäsité. Chcete ich hladkať, dotýkať sa ich, štípať.
  On je Friedrich už generálplukovník. Bojovník, ktorý urobil neuveriteľnú, rozprávkovú kariéru. Fenomén a genetický mutant. Skrátka - superman!
  Sám Frederick si uvedomoval svoju dôležitosť. V takom mladom veku sa zhostil tejto príležitosti, aby raz a navždy dokázal, že neexistuje žiadna sila, ktorá by sa vymykala kontrole árijského génia.
  Teraz chlapec vypálil celý stĺp. A letel ďalej. Je to skutočný orol.
  Gertrúda si pošúchala hladké, ružovkasté líce. Predstavila si Friedricha, ako ju bozkáva na hrudi. A šarlátová bradavka okamžite stvrdla. Eh, toto je bojovník číslo jedna Tretej ríše. Je to ako keby bojovala celá armáda. A nevynechá ani jeden letecký projektil. Čo dokonca vyzerá nadprirodzene. Hoci prečo to len vyzerá - je to nadprirodzené!
  Chlapec najprv zostrelil dve desiatky krycích stíhačiek, potom zaútočil na ďalšiu kolónu tankov a samohybných diel. Jeden z amerických tankov nevyzeral celkom štandardne. Treba si pamätať, o aké auto ide. Potom sa objavili nákladné autá s vojakmi Yankee. No dostanú to.
  Frederick spieval:
  - Zasievam smrť... Môžeš sa na to pozerať len so strachom... A zomrieť!
  Gertrúda hladila pedál bosou nohou. Veľmi chcela behať bosá po mravčej tráve. A potom padnúť do náručia chlapov. A byť pobozkaný a pohladený.
  Zaujímavé... Gertrúda bola ideologická fašistka. Začala bojovať len pred šiestimi mesiacmi a predtým bola v Hitlerovej mládežníckej organizácii a podarilo sa jej pracovať ako dozorkyňa vo vojenskej továrni. Zahraničných robotníkov bolo treba sledovať a zároveň popoháňať bičom.
  Dievča nachádzalo potešenie v bití. Obzvlášť rada udierala dospievajúcich chlapcov na bosé nohy.
  A teraz si predstavila, aké pekné a vtipné by bolo upiecť Friedrichove holé, okrúhle päty. Chlapec s esom je veľmi pekný a jeho nohy, vždy také čisté, sú len opálené ako bronz. Ale nezašpinia sa, ani na hline, ani na tráve. Pre Fridricha by to bolo zaujímavé cítiť. Kričal by superhrdina od bolesti alebo predstieral, že o nič nejde?
  Gertrúda si užívala mučenie otrokárskych chlapcov. Milovala tiež zosmiešňovanie väzňov. V leteckej škole neboli dievčatá na vzťahy príliš prieberčivé. Ale Gertrúda sa ukázala ako veľmi schopná pilotka. Len za šesť mesiacov si vyslúžila Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami a získala právo lietať s generálom Friedrichom.
  Chlapec je ešte príliš malý na to, aby velil, a je to taký čisto formálny generál. Ale bojuje ako tucet divízií vybraných es.
  Gertrúda sa v porovnaní s Fridrichom cítila nemotorná. Eh, prial by som si, aby som mohol smažiť päty tomuto chlapcovi! A prineste pochodeň na bosé nohy pekného mladého muža. Zahrejte kliešte a vytrhnite prsty, počnúc malíčkom.
  Gertrúda sa rada zabávala hádzaním uhlia pod nohy otrokárskych chlapcov. V dielni bolo teplo a mladí otroci vždy pracovali naboso.
  A ako pri spálení smiešne skákali alebo kričali. Bolo to tak skvelé. A vtipné...
  A pobite vetvičkou hrubé chodidlá otrokárskych chlapcov. Je to úžasná dozorkyňa, krutá, so sadistickými sklonmi. Svoj roztomilý idol chcela potrápiť aj ona. Navyše jej nič nenechá, blonďavého terminátora.
  Gertrúda to vzala a zarevala:
  "Som tak unavený z toho, že ťa bijem, nemôžem chytiť komára do siete!"
  Friedrich skončil s nákladnými autami. Obrátil paľbu na sprievodné lietadlá a útočné lietadlá P-51. Posledné vozidlo je dosť impozantné, má až osem guľometov a rakiet. Ale samozrejme to nie je porovnateľné s prúdovým lietadlom ME-262. Alebo dokonca s XE-162, alebo ešte viac XE-262.
  Chlapec vystrelil v stave tranzu.
  Zmietla viac ako osemdesiat lietadiel a pár sa nechal rozviesť s Gertrúdou. Dievča naozaj miluje oheň so svojimi zvodnými, opálenými a svalnatými nohami. Má ich špeciálne - pôvabné tvarom, ľahké čokoládové.
  Dievčatá sú vo všeobecnosti vášňou. Najmä v armáde, kde majú atletickú gráciu a charizmu sily. Dievčatá sú určite vizuálne príjemné na pohľad a keď sa ich dotknete pružnou pokožkou, cítite sa len blažene.
  Frederick opäť obrátil svoju paľbu na opevnené obranné línie USA. Musíme rýchlo skoncovať s Yankees a konečne stlačiť ZSSR. Je jasné, že odolnosť Rusov je rádovo vyššia ako u Američanov. Navyše v roku 1941 mali najlepšie tanky rady. Zvláštne, ale Rusko pod nadvládou boľševikov nedegradovalo a nebolo vrhnuté späť do stredoveku.
  Naopak, Rusi urobili výrazný skok dopredu. A keby Nemci nemali takú silnú a dokonalú organizáciu, sotva by dosiahli úspech.
  Samotný Friedrich bol skutočne produktom genetických experimentov nacistov. Chlapec však nepozná podrobnosti. Je len jasné, že Himmlerovo oddelenie ešte predtým, ako sa nacisti dostali k moci, vykonávalo tajné experimenty zahŕňajúce okultné sily. A súdiac podľa fenoménu Fridricha sa niečo podarilo.
  Chlapec strieľal na ďalšiu batériu a spieval:
  - Nie som diabol, ale pre mňa, ale pre mňa sa cieľ stal posvätným! Som anjel, ale Satan mi otvoril cestu - k pozemskej sláve!
  Potom sa jeho lietadlo otočilo. Vzduchové náboje sa minuli a bolo potrebné doplniť palivo. Friedrich sa nebál prenasledovania, pretože jeho lietadlo bolo najmenej o päťsto kilometrov za hodinu lepšie ako americké lietadlá.
  A čím im môžu Yankees odporovať?
  Gertrúda vyradila pár nákladiakov a kanón, ako aj palivovú nádrž. Červený plameň krásne horí. Dievča sa stalo šťastnejším. Predstavovala som si, ako oheň olizuje chlapcovu okrúhlu ružovú pätu a šíril sa zápach spáleného mäsa.
  Je to lákavé. Dokonca aj samotná bojovníčka chcela jesť. Gertrúda zaštebotala:
  - Raz, dva - chceme jesť! Otvorte dvere širšie, inak zjeme kuchára! - Pohodový bojovník s nadšením zaspieval detskú pesničku. "Kuchárom dáme desiatu a služobníci budú piť, zničíme celú jedáleň a rozbijeme riad!"
  Vďaka tomu je Gertrúda veľmi zábavná. Ich prúdové stíhačky pristáli.
  Friedrich beží z jedného lietadla do druhého. A Helga nahradí Gertrúdu.
  Chlapec opäť letí do boja. V čom sú Helga a Gertrúda iné? Obe bojovníčky sú prirodzené blondínky. Obaja sú atletickí, silní a zakrivení. Ale Helgine črty tváre sa zdajú jemnejšie a ženskejšie. Ale toto dievča tiež miluje strieľať nohami.
  Frederick spieval nadšene:
  - Moje krásne dievčatá, prečo máte radi nuly? Som celkom efektívny a v mnohých ohľadoch všemocný cherubín!
  Helga odpovedala štekaním:
  - Nie, nie si nula! Si nekonečno!
  Chlapec zostrelí tucet amerických lietadiel a zavrčí:
  - Taká bolesť, taká bolesť! Nemecko vs Amerika pätnásť nula!
  Helga priblížila amerického Mustanga, vystrelila, zrazila ho a olízla si pery a povedala:
  - Na stole ležali dva kusy klobásy!
  Friedrich udrel z veľkej diaľky, zdvihol jedenásť lietadiel a štebotal:
  - Rozprávky ste rozprávali, ako sám Faust v pekle Satanovi!
  Helga vyzerala urazene:
  - A nič si mi nenechal! - Dievčina rozmarne vykríkla. - Všetko som to zhltol sám!
  Frederick posmešne odpovedal:
  - Takí sme všetci muži!
  Dievča namietalo ufňukaným tónom:
  - Ale ty si ešte chlapec!
  Chlapec s esom sa zasmial:
  -Generálplukovník nemôže byť chlapec!
  Helga to vzala a zaspievala:
  - Ach, aký ste človek - generál a plukovník!
  Friedrich pokračoval v streľbe na vzdušné ciele. Áno, takéto eso by mohlo priniesť veľa do boja o vzdušnú prevahu v Anglicku. Ale toto nie je rok štyridsiaty, ale štyridsiaty piaty. A Británia už bola zázračne porazená. Ako sa to stalo?
  Prečo, lev neodolal nemeckému vlkovi. Aké sily sa prebudili v tomto svete? Trochu viac šťastia na strane Japoncov a Nemcov zmenilo priebeh vojny. A týmto faktom je, že Wehrmacht mal veľmi silnú organizáciu. A Hitler sa nečakane ukázal ako vynikajúci organizátor a stratég. Čo sa dá proti tomu?
  Teraz v roku 1945 je nádejou Ameriky jej ekonomika a pomerne veľká populácia.
  Friedrich si zaspomínal aj na svoju boxerskú kariéru. Ako som sa od detstva naučil ťažkému umeniu prežiť. A musel vyrastať v kasárňach. Najprv bol podceňovaný. Z chlapca sa ale stal silný a hlavne veľmi šikovný boxer. Áno, a štúdium bolo pre neho ľahké - všetko chytil doslova za behu!
  Chlapec sa naučil niekoľko jazykov vrátane ruštiny. A hoci Frederick bojoval s Červenou armádou a dokonca preukázal fenomenálne schopnosti, rešpektoval Rusov. Boli odvážni a vytrvalí, zruční bojovníci a hrdinsky znášali mučenie.
  Samotný Friedrich bol viac ako raz ohromený odvahou sovietskych vojakov. Svoju povinnosť si však plnil až príliš dobre. Chlapec sa stal akýmsi strojom ničenia. A pre neho je to ako vzrušujúca hra. Len niekedy ma srdce začalo bolieť neznesiteľnou melanchóliou. A táto melanchólia terminátorského chlapca v určitých momentoch doslova pohltila, no potom ustúpila. Frederick sám niekedy nevedel, čo chce. Jeho krv nebola úplne bezchybná a mal ruské gény. To chlapca zmiatlo. Ale na druhej strane je to slávne eso Nemecka a víťaz! A môže to zájsť veľmi ďaleko!
  A už sa vybral do výšin hviezd.
  Teraz Friedrich opäť spustí paľbu. Zostrelí tridsaťpäť lietadiel a s nadšením hovorí:
  - Milujem čľapkať sa v teplom mori, sedieť na plote ako chlapec! Aj keď nemám vo vrecku rubeľ, moja mladosť je na nezaplatenie!
  Helga nadšene odpovedala:
  - Ale zároveň je vaša skúsenosť jedinečná!
  Dievča dokončilo lietadlo amerického letectva, ktoré jej bolo milostivo poskytnuté, a zaštebotalo:
  - Aký boj... Onedlho to bude sto nula!
  Friedrich odpovedal so žiarivým úsmevom:
  - Áno, toto je skutočný boj. A čoskoro ich bude tisíc - nula!
  Helga krútila holými nohami. Chcela sa stať delfínom alebo kosatkou. Bojovník zavrčal:
  - Som za zvraty a nové príležitosti! A chcem sa stať bohyňou!
  Friedrich, ktorý zostrelil štyri lietadlá z veľkej vzdialenosti a pridal rýchlosť, sa opýtal:
  - Prečo práve bohyňa? Mohla by byť stále kráľovnou?
  Helga sa uškrnula a vážne odpovedala:
  - Bohyňa si môže robiť, čo chce, ale kráľovné majú veľa obmedzení. Napríklad nemôžete lietať naboso a v bikinách!
  Friedrich pripomenul:
  - Aj princ chcel behať bosý. Ale v britskej zime je zima. A ako to, že ho nebolí hrdlo!
  Helga odpovedala s úškrnom:
  - Ale králi nebývajú chorí... A tiež vyzeráš ako chlapčenský kráľ!
  Friedrich povedal s nadšením:
  - V prvom rade som kráľ neba, a nielen Británie!
  Helga spievala:
  - Náš kráľ je vyvolený nebeský, náš kráľ vstal z popola! Náš kráľ je poslom osudu, naším kráľom si len ty!
  Friedrich potriasol prstom dievčaťu a cez vysielačku odpovedal:
  - Môžete sa s vami naozaj vyblázniť!
  Helga chcela vložiť niečo žieravé, ale neprišlo jej to na um. Vo všeobecnosti je Friedrich veľmi vtipný a kultivovaný chlapec. Rodený bojovník a zároveň s veľkou erudíciou. Len sa čuduješ, koľko toho je
  Roztomilý tínedžer vie. A neprestáva prekvapovať.
  A chlapec opäť čmáral po lietajúcich predmetoch. Zostrelil osemnásť lietadiel a zakričal:
  - Ku-ka-re-ku! Ostrohami zasiahnem všetkých Yankeesov!
  Helga prosila:
  - Nechaj ma, ó cisár Aesir!
  Friedrich povedal spokojne:
  - Vezmi to! Je to tvoje!
  Helga, veľmi nervózna, zostrelila dve lietadlá tromi dávkami. A oblizla si plné pery. Nikdy nebola zasiahnutá. Nemci mali pokročilejšie zbrane, schopné zasiahnuť na veľké vzdialenosti. A dokonca zasiahli aj pozemné ciele.
  Friedrich schválil úspech dievčaťa:
  - Z takej vzdialenosti trafíte veľmi presne. Ale viete, aby ste zachránili vzduchové granáty, je lepšie nechať nepriateľa priblížiť sa.
  Helga nahnevane odpovedala:
  - Ale ty to dokážeš!
  Chlapec vážne povedal:
  - Ale to je fenomén... A ty si len krásne dievča!
  Helga urazene zvolala:
  - Nie! Som ostrá!
  Friedrich s ňou súhlasil:
  - Na osobu, presné!
  Dievča sa zachichotalo a spýtalo sa:
  - Nie si človek?
  Chlapec vystrelil, zostrelil päť amerických lietadiel a vážne odpovedal:
  - Nie, nie muž!
  Helga predstierala prekvapenie:
  - A kto si ty?
  Frederick vážne odpovedal:
  - Som superman!
  Blondínka sa ponáhľala súhlasiť:
  - Na to sa ani nemusíte pýtať! Každé vaše gesto o tom hovorí!
  Chlapec s povzdychom odpovedal:
  - Byť jedinečný znamená uvaliť na seba obrovskú záťaž!
  Helga na to odpovedala:
  - Ale chcel by som byť jedinečný! Staňte sa prvou kráskou na svete!
  Frederick povedal celkom úprimne:
  -A ty si taký milý!
  Dievča koketne povedalo:
  - Ako sa mám s nosom?
  Chlapec úprimne odpovedal:
  - Pekný nos. Nie veľké, nie malé, tak akurát, mierne obrátené a elegantné!
  Helga zdvihla bosé nohy k tvári a spýtala sa:
  - Ako sa mám?
  Friedrich povedal s úsmevom:
  - Krásne! Blondínka v čokoláde! Ľúbim ťa!
  Helga pochybovačne povedala:
  - A Gertrúda?
  Chlapec vyhŕkol:
  - A čo Gertrúda?
  Helga s plačom povedala:
  - Nie je náhodou krajšia ako ja?
  Frederick diplomaticky povedal:
  - Obaja ste krásni a obaja hodní!
  Helga logicky odpovedala:
  - Ale neexistujú absolútne identické tváre!
  Friedrich vystrelil, zostrelil ďalších tridsať lietadiel a spieval:
  - Všetko nemožné je v našom svete možné... Takéto zázraky občas žiaria vo vzduchu!
  Helga sa trochu upokojila a štebotala:
  - Možno v našom svete. Ale chcel by som len dobré veci!
  Friedrich povedal s nadšením:
  - Nech je to tak!
  A prešiel na pozemné ciele. Je potrebné potlačiť delostrelectvo a mladé eso to urobí. A strieľa mimoriadne presne. Alebo možno dokonca nekonečne presné.
  Helga, ktorá to sleduje, volá:
  - No, ty a Superman ste skutočný macho!
  Friedrich cítil, že je potrebné dievča napraviť:
  -Macho je s najväčšou pravdepodobnosťou stelesnením zvieracej sily... Ale ja sa vyznačujem živou a vypočítavou mysľou!
  Helga sa zrazu spýtala:
  -Rozprával si sa s Rusmi?
  Frederick okamžite odpovedal:
  - Určite!
  Helga sa so záujmom opýtala:
  - A aké sú?
  Chlapec vystrelil dávku a zničil viac ako päťdesiat zbraní. A potom odpovedal:
  - Ako to povedať... Vôbec nie hlúpy. V mnohom sú podobní nám Nemcom. A takmer všetky ich deti vedia písať a čítať a poznať históriu.
  Helga sa zachichotala a vysvetlila:
  - Takže ich nemožno nazvať podľudiami?
  Frederick rozhodne povedal:
  - Nie! A navonok Rusi nie sú takí strašidelní. Mnohé z ich žien sú svetlovlasé, rovnako ako ich deti. A vedia sa správať kultúrne. Okrem toho sú Rusi vytrvalí a dobre poznajú svoju literatúru a históriu.
  Helga pripomenula:
  - V susednom leteckom pluku sú ruskí piloti.
  Vojna je v plnom prúde a Krauts uťahujú kruh okolo Ameriky.
  O hlavné mesto Mexika - Mexico City sa rozpútali kruté boje. Päť sovietskych dievčat je na tom ako vždy najlepšie. A bojujú s neopísateľným hrdinstvom.
  Alenka strieľa zo samopalu a spieva:
  - Poď, zaspievaj nám pieseň, veselý vietor, veselý vietor...
  Zahraniční bojovníci, ktorých kosí, padajú, a to znie odvážne a energicky.
  Krásne dievča Alena. V tú noc sa milovala s vysokým americkým černochom. A cítil som veľkú radosť. Vo všeobecnosti sú Afroameričania celkom vtipní. Radi rozprávajú vtipy o svojich prezidentoch. Najmä Alena sa dobre zasmiala na anekdote o Coolidgeovi.
  Prezident Spojených štátov amerických sa s manželkou prechádza po hydinárni. S kohútmi sa blížia k miestnosti. A prezidentova manželka sa pýta:
  - Koľkokrát kohút obslúži samice?
  Správca odpovedá:
  - Deväťkrát alebo dokonca štrnásťkrát!
  Pani Coolidge sa obráti na svojho manžela a hovorí:
  - Pozri, ako... Ale to nemôžeš!
  Urazený prezident sa pýta domovníka:
  - Robí to s jednou ženou alebo s rôznymi?
  Ochotne odpovedá:
  - Samozrejme s rôznymi!
  Prezident s potešením hovorí:
  - No s rôznymi, a to zvládnem aj ja!
  Alenka sa na takejto anekdote dlho smiala a potom to temperamentná blondínka ocenila v posteli. Veľká mužská dokonalosť prináša majorke veľké potešenie. Potom sa cítite veselí a silní.
  Hádžete granát bosými nohami. A vidíte, ako sú telá fašistov rozhádzané. A Alenkine prsty na nohách sú také elegantné a vyrezávané. Niet divu, že muž a chlapci sa radi pozerajú na jej dolné končatiny.
  Alenka cvrliká:
  - Hudba hrá! Hudba, hudba, hudba... Niekedy so smútkom, niekedy s jedom! Hudba plynie, hudba, hudba, ktorá rozžiari dušu!
  A opäť dievča hodí granát nohou. Robí to so zručnosťou a gráciou.
  Mária však strieľa zo samopalu. Dievča je tiež veľmi krásne a stretlo sa s miestnymi chlapmi. Mária však nepatrí k tým, ktorí sa ponáhľajú do postele. Môžete len komunikovať a hovoriť.
  Alebo si pozrite film... Mária prvýkrát videla obrázok: "Odviate vetrom" a dokonca vo farbe. Film trval tri hodiny a bol celkom pôsobivý. Američania predsa vedia strieľať.
  Poznamenalo dievča svojmu novému priateľovi Johnovi Fraserovi.
  - Máte aj silné filmy!
  John sa spokojne usmial.
  - Prečo ťa to prekvapuje?
  Mária úprimne odpovedala a pleskla obnaženými podrážkami do piesku:
  - Vlastne áno... Myslel som si, že kapitalisti nie sú schopní natočiť takéto filmy.
  John žmurkol na dievča a odpovedal:
  - A ja som si myslel, že všetky vaše filmy sú propaganda!
  Mária to potvrdila s úsmevom:
  - Áno, propaganda! Ale propaganda pravdy!
  John odpovedal s úsmevom:
  - Aký druh pravdy?
  Mária odpovedala s pátosom:
  - Skutočnosť, že v krajine Sovietov je najlepší život pre ľudí!
  John, tento svetločervený chlapík poznamenal:
  - Toto je najlepší život pre ľudí v Amerike. A ste napoly zajatí Wehrmachtom!
  Po týchto slovách Mária v sebe pocítila hnev. A pokúsila sa trochu nemotorne namietať:
  - Nie polovicu, ale menej!
  John logicky odpovedal:
  - Ak neodrežú celú nohu, ale polovicu, potom je to už smútok. A vy ste vlastne kapitulovali a vzdávate Tretej ríši hanebnú poctu!
  Maria opravila:
  - Nie hold, ale reparácie...
  John racionálne poznamenal:
  - Buď do čela, alebo do čela!
  Mária naštvane poznamenala:
  - A vy prehrávate vojnu s Wehrmachtom!
  John povedal nie príliš sebavedomo:
  - Ale zatiaľ nebojujeme na vlastnom území!
  Mária vyplazila jazyk...
  Potom sme prešli na inú tému. Američan sa spýtal:
  - Páči sa vám tank Sherman?
  Mária úprimne odpovedala:
  - Nie dobré. Je príliš vysoký. A zbraň je dosť slabá.
  John súhlasil:
  - Možno je náš pokročilejší Pershing. Do nového tanku vkladáme isté nádeje!
  Mária mávla rukou:
  - Náš IS-2 je pravdepodobne lepší. A nemecký E-50 je vo všeobecnosti lepší ako tento americký dizajn. Myslím, že nič lepšie nevymyslíš.
  John sa urazil:
  - Naše inžinierstvo je silné. Vy, Rusi, nemáte nič ako B-29.
  Mária sebavedomo odpovedala:
  - Ešte nie, ale čoskoro to bude! A vo všeobecnosti sa naša technológia stane najvýkonnejšou na svete. A je to len otázka času!
  John bol skeptický:
  - ZSSR stratil príliš veľa. Na oživenie ťažkého priemyslu nemáte silu. Alebo rozvíjať technológiu. Takže priepasť s Nemcami sa nedá prekonať!
  Mária s tým nesúhlasila:
  - Ľudia pod vedením strany sa s tým vyrovnajú. Som si istý! A ešte dosiahneme víťazstvo!
  John ľahostajne povedal:
  - Blahoslavený, kto verí!
  Mária sebavedomo povedala:
  - Viera musí byť založená na rozumných argumentoch!
  John sa s viditeľným prekvapením spýtal:
  - Ty neveríš v Boha?
  Mária pokrčila plecami:
  - Predtým, ako dieťa, som tomu neveril a bol som priekopníkom. A teraz... neviem!
  John na to odpovedal a hrabal piesok čižmou:
  - Ako dieťa som veril, ale teraz už neverím.
  A mladý muž sa obzrel. Rozprávali sa v zemľanku. Bolo teplo a svetlo bolo slabé. Nálada Američanov skutočne nie je pozitívna. Nemci postupujú a vyhrávajú. Podľa všetkého čoskoro prídu do Spojených štátov. Tanky Tretej ríše sú jednoznačne silnejšie ako americké. A to je samozrejme obrovský problém. A nemecké guľomety sú lepšie. Vo Wehrmachtu je proste veľa cudzincov. Ich bojová účinnosť bude nižšia ako nemecká.
  Ale tlačia na čísla. Čo oponovať Nemecku?
  Nevyjde to, budeme musieť bojovať na vlastnej pôde?
  John sa spýtal Mary:
  - Prečo si k nám prišiel? Nie ste unavení z vojny?
  Dievča úprimne odpovedalo:
  - A ja! A moji ľudia sú unavení z vojny! A preto chcem, aby k nám už fašisti neprišli!
  John povedal nie príliš sebavedomo:
  - Zastavíme ich! Aspoň by to mali zastaviť! Naša Amerika je silná a nenecháme sa zraziť na kolená!
  Mary mala Johna rada. No na rozdiel od kamarátok sa s milovaním neponáhľala, len čo stretla muža. Z nich je Alla možno najtemperamentnejšia a netoleruje stálosť. Vzala niekoľko milencov. Má taký horúci charakter.
  Samozrejme, člen Komsomolu nemohol prestať byť taký, ale keď je vojna, je veľmi ťažké potlačiť žiadostivosť. Riziko v bojoch skutočne ovplyvňuje hormóny.
  Alla však bojuje dobre. A tiež rád strieľa nohami.
  Mária je skromnejšia. Bojí sa o Johna - môže zomrieť.
  Výkonné prúdové lietadlá Nemcov spôsobujú vážne škody obranným jednotkám.
  Mexico City je veľké, hornaté mesto a tu sa môžete držať svojho. Chápu to aj Nemci a vystavovaním hlavného mesta bombardovaniu a delostreleckému ostreľovaniu sa ho snažia obísť.
  Anyuta je krásna blondínka, urobila dobrý skutok. Liečila miestne deti. Sú tiež odlišné. Väčšinou čiernohlavé, ale nájdu sa aj svetlé. Pobehujú v handrách, bosí. Ak sa obúvajú, je to len vtedy, keď vstupujú do školy. Tenký, ale veselý.
  Anyuta sa na nich pozerala a myslela si, že detstvo je šťastné obdobie, vrátane jej vnímania sveta. Keď sa ti zdá, že si nesmrteľný a more je po kolená. Dokonca aj deti bojujú zvláštnym spôsobom. Navzájom sa poplácali a s úsmevom odišli. Nie ako dospelí, ktorí dlho prechovávajú zášť. Nie, v detstve je všetko inak. A dokonca aj slnko svieti jasnejšie a vzduch je jemnejší.
  Anyuta mala rada leto. A tu je takmer vždy slnečno a teplo. Ach Mexiko... Čo vás čaká pod Hitlerovou okupáciou? Budú nútiť deti pochodovať vo formácii a spievať fašistické hymny?
  Je pravda, že v ZSSR deti v prvom rade pionieri chodia vo formácii a spievajú piesne.
  To vôbec nie je to najhoršie. Ale nebudú fašistické monštrá vyhladzovať deti v táboroch?
  Nacisti nepohrdli mučením a neprihliadali na vek. Jedného jedenásťročného chlapca popálili fúkačom, do nôh mu zabili horúce klince a zlomili prsty na rukách a nohách. Dievčatá boli zavesené zo stropu za vlasy a ich päty boli spálené ohňom. Čo urobili príšery? Anyuta predstavoval celý svet pod kontrolou fašistov. A začala sa báť.
  Ale nateraz skutočne barbarská mašinéria Tretej ríše napreduje a zmocňuje sa stále nových a nových krajín. A neprestať a nohy nevymeniť... Tváre sa nám lesknú, čižmy sa lesknú!
  Nebezpečný je najmä nový tank E-50, ktorý americké delá neznesú ani na dostrel.
  Anyuta len tlačí mínu pozdĺž drôtu. Pomáha jej miestny chlapec Alberto. Taký svetlovlasý chlapík v šortkách, veľmi roztomilý a agilný. Podobá sa na svojho bývalého obľúbeného Seryozhu. Bol tiež taký agilný. Je pravda, že Alberto je o niečo tmavšej pleti a má dlhšie, ale svetlé vlasy. A keď sa usmeje, jeho tvár je taká roztomilá.
  Práve teraz je medzi kolesami nemeckého E-50 zaseknutá mína. Húsenica praskne od výbuchu. Nemec sa zraní. Anyuta cvrliká:
  - Vykrútime ruky fašistom!
  Dievča sa nakloní a odplazí sa preč. Nemec začína cúvať. Napriek tomu ho to poškriabalo.
  Anyuta spomína, ako sa ocitla pod okupáciou. Začiatok vojny privítali s veľkým znepokojením. Hoci mnohí, najmä mladí, rátali s rýchlym víťazstvom a oslobodením Európy. Dievča Anyuta bolo v tom čase ešte teenager a spolu s ďalšími deťmi bola evakuovaná.
  Ale Anyuta sa stratil. Presnejšie, dievčaťu trvalo príliš dlho, kým sa pripravila, a meškalo na kamión. A čakala na príchod nacistov. Potom krásna Komsomolka zažila strach. A kráčala na východ. Topánky boli nové. Dievča si odrelo nohy a bolo nútené si vyzuť topánky. Išiel som bosý. Koža na podrážke je stále jemná a nezhrubnutá. Najprv to len trochu brnkalo. Potom začalo byť horúco a nakoniec som mala nohy zhrnuté a pálili.
  Anyuta si nikdy nemyslela, že chôdza naboso sa môže stať takým trápením. Dokonca aj chôdza po tráve začala bolieť a vnútro dievčaťa doslova explodovalo.
  Nejako sa doplazila k dedinskej chatrči, nohy mala od krvi. Dobromyseľná hostiteľka umývala dospievajúcemu členovi Komsomolu končatiny. Bolesť mierne ustúpila. Ale Anyuta teraz kráčala s veľkými ťažkosťami. Keď sa nohy zlepšili, vydal som sa na cestu v lykových topánkach. Ale zároveň som sa snažil nejaký čas chodiť bez topánok, aby som si zvykol na podrážky.
  Nohy mladého dievčaťa rýchlo zhrubli a čoskoro sa v lese nebála ani konárov, ani šišiek.
  Ale cesta do prvej línie bola dlhá. Nohy dievčaťa tak zhrubli, že ju začali svrbieť a praskať päty. A to je tiež bolestivé. Áno, a bol som trochu hladný. Boleli ma lýtka a kolená od námahy.
  Nie práve najpríjemnejšie spomienky. Ale vo všeobecnosti, čo môže byť na vojne príjemné? Bohužiaľ, z nejakého dôvodu od prvých dní Červená armáda ustupovala. A dokonca veľa vojakov utieklo. A tento proces sa nedal zastaviť.
  Wehrmacht sa zatiaľ zmenil na prach len pri Moskve.
  Potom Anyuta zložil básne:
  Kedysi bol Wehrmacht porazený,
  Napoleon je porazený, neporaziteľný...
  Nepriateľ nemôže pošliapať ruskú vlajku,
  Keď sú ľudia a strana jednotní!
  Je zábavnejšie chodiť s pesničkou, aj keď vám padnú nohy. Dospievajúce dievča okrem iného odovzdávalo listy do podzemia. Na čo som bol veľmi hrdý.
  Ale teraz Anyuta strieľa na Číňana a trafil presne. Zabíja prižmúrených a smeje sa:
  - Som bojovník Yak, horí mi motor... Obloha je môj príbytok!
  A znova strieľa. Super dievča. Bosou nohou hodí kus skla. Zasiahne bojovníka priamo do očí. Padá a zomiera.
  A Anyuta cvrliká:
  - Toto nie je cool, ale veľmi cool!
  Dievča sa baví, pretože všetko funguje...
  Najsilnejšia a najväčšia v ich tíme, Matryona, miluje hádzanie granátov bosými nohami. A podarí sa jej zasiahnuť pešiakov. A dokonca úspešne poškodiť hlaveň tanku. Teraz musí Nemec odísť.
  Matryona s úsmevom hovorí:
  - A podojil som nielen kravu, ale aj koňa! Tým ukazujem, že som superman!
  A dievča vystrelilo znova a presne. Zrazila troch prižmúrených a zasyčala:
  - Som bojovník super triedy!
  A aké mäsité stehná má Matryona. Dievča si vybralo milenca, aby zodpovedal dvojmetrovému Afroameričanovi. A s radosťou sa s ním milovala. Je dobré, keď je mužská dokonalosť hrubá ako ruka dospelého muža... Veľké dievča ako Matryona ocenilo veľké veľkosti. A dievča tak revalo od orgazmu, že celý regiment pribehol počúvať. Aký byvol!
  Ale teraz je hlavná vec vojna. A dievča hádže granáty svojimi silnými nohami. A dokonca aj dlažobné kocky a úlomky. Matryona má z toho radosť. Aj keď nie všetko v živote bolo také ružové.
  Dievčatko svojho času skončilo v kolónii za krádež piatich klasov. Bola príliš hladná. Za čo bola poslaná do tábora. Oholil mi hlavu. A pátracia procedúra bola pre dieťa úplným šokom. Bola tam nútená pracovať. Matryona sa práce nezľakla a vyrúbala les, našťastie bola v poriadku. Ale úbohé väzenské dávky nestačili a dievča jej všetko hodilo do úst. A červy, hmyz a listy stromov. Drevené táborové topánky boli príliš nepohodlné a Matryona radšej pracovala naboso, dokonca aj v mraze a v snehu. Dievča strávilo tri roky v kolónii, no potom ju prepustili, a tak došlo za Beriju k čiastočnej liberalizácii. Matryona navyše neustále prekračovala normu, čo sa tiež zohľadňovalo.
  Po prvé, po kolónii mláďat sa dievča po príchode ponáhľalo do kuchyne a prvýkrát po mnohých rokoch sa najedlo do sýtosti. A v kolónii ani intenzívne šokové spájkovanie pre veľké dievčatá nestačilo. Matryonu v kolónii nikto zvlášť neurazil. Jej rovesníci sa báli jej mimoriadnej fyzickej sily a veľkých pästí. Matryona je najláskavejšia duša, ale ak sa jej dotknete, bude sa pohybovať natoľko, že sa vám to nebude zdať veľa.
  Dievča malo dobré postavenie u úradov, poslušné, vedúce vo výrobe a neodmietlo žiadnu, dokonca ani tú najťažšiu prácu. Nikdy som nebol chorý. V treskúcom mraze pracovala bosá a dokonca jej nenabehla ani nádcha. Len veľké, pôvabné nohy očerveneli, ako husacie nohy, ale zostali teplé.
  Matryona sa dokonca vychvaľovala, že očuchala zónu a strávila na posteli niečo viac ako tri roky. Napríklad, bola tam a má záznam v registri trestov. Sudca dal dieťaťu asi desaťročné za pár klasov. Ale ak splníte trojitú normu, deň vám ubehne za tri. A Matryona odišla skôr. Vrátila sa teda vo vládnych väzenských šatách, bosá, opálená, nakrátko ostrihaná, blond, ostrihané vlasy. Pekná, so štíhlou postavou a peknou tváričkou.
  Ľudia sa na ňu pozerali. Matryona v šedých väzenských šatách, chudšia a ostrihaná, vyzerala veľmi podobne ako mníška. Podobnosť sa ešte zväčšila, keď Matryona išla zvyšných päťsto kilometrov domov. Veľmi túžila pošliapať rodnú zem bosými nohami. A potom na Sibíri, kde bola, bolo všetko trochu inak.
  Po rozpálenom snehu je chôdza naboso po tráve zážitkom blaha. Po príchode domov sa Matryona dozvedela, že je tehotná. To nebolo prekvapujúce. Dievča si užilo pomery s dozorcami. Jej dospievajúce, hrdinské telo chcelo sex. Ale keďže s ňou bolo niekoľko ochrankárov, Matryona nevedela, kto je otcom dieťaťa.
  Ale chlapec vyrástol veľký, zdravý, svetlovlasý a silný. Teraz je už možno priekopníkom. Možno vpredu.
  Matryona nepoznala osud svojho dieťaťa. Počas vojny sa dievča snažilo neotehotnieť, aby nezmeškalo bitky. Na to existuje špeciálna tinktúra. Samotná Matryona sa považovala za ortodoxnú rodnoverku. Akási zmes starého ruského pohanstva a pravoslávia. Matryona komunikovala s čarodejnicami a čarodejníkmi. Mala aj silu.
  Prečo Nemci vyhrávajú? Staršia čarodejnica jej povedala, že okultným silám, ktoré sú v službách Tretej ríše, sa podarilo prevliecť Moiry, zlatú životnú niť vzácneho a možno dokonca jedinečného šťastia pre Hitlera. A že teraz Fuhrer našiel fenomenálne šťastie. Toto nemal ani Džingischán, čo dodávalo Wehrmachtu mimoriadnu silu. A nemeckí konštruktéri vynašli úspešne a poľní maršali velili na vrchole, ale ich súperi si neviedli dobre.
  Na šťastí určite záleží. To, že Hitler dokázal poraziť nadradené sily, bolo do značnej miery výsledkom šťastia. Čiastočne prirodzené, keďže západné a čiastočne sovietske velenie celkom nerozumelo tomu, ako by sa mali správne viesť moderné vojny. Ale reťaz priaznivých náhod mala dopad aj na Tretiu ríšu.
  V reálnej histórii práve naopak, šťastie opustilo Wehrmacht a proti nacistom začalo hrať množstvo maličkostí. Začalo to slávnou bitkou o Midway. Potom celý reťazec nehôd viedol k porážke Japoncov. Hoci Japonsko bolo v tejto bitke silnejšie a malo skúsenejšie a lepšie vycvičené jednotky.
  Amerika je nevysloviteľná - ekonomicky silná. Ale jeho armáda a námorníctvo nie sú veľmi pripravené na boj, nie sú veľmi dobre vycvičené a disciplinované. Kvalita a skúsenosti boli na strane Japonska. Krajina vychádzajúceho slnka kúsok po kúsku rozdrvila americkú flotilu. A vyhrala. Až reťaz nehôd neviedla do Midway. Potom šťastie úplne opustilo Japonsko. A Amerika prešla do ofenzívy, postupne získavala prevahu.
  A potom, ako vysvetlila najstaršia (stále veľmi dobre vyzerajúca!) čarodejnica, svoju úlohu zohral fakt, že Japonsko bolo spojencom Tretej ríše vedenej Hitlerom. A časť šťastia Fuhrera pripadla samurajom.
  Navyše s deväťdesiatpercentnou pravdepodobnosťou mali túto bitku aj tak vyhrať Japonci.
  Bolo evidentné, že Yankeeovia boli viac schopní obchodovať ako bojovať. Nemci sú zase rodený národ bojovníkov, ktorí mali aj silnú ekonomiku. A postupne sa Wehrmacht, pohlcujúci cudzincov a domorodcov všetkých vrstiev, doplňovaný tankami a lietadlami, posilňoval. A vyhral s narastajúcou ľahkosťou. Iné národy nemohli urobiť nič, aby sa tomu postavili.
  Matryona položila otázku:
  - Ako poraziť Hitlera?
  Čarodejnica pokrčila plecami a úprimne odpovedala:
  - Keby mohli, už by to dávno urobili sami... Ale tu sa musíte hádať so samotným osudom...
  Matryona si ťažko povzdychla. A znova sa spýtala:
  "Nezabijú ma, ak pôjdem bojovať za Ameriku?"
  Čarodejnica sebavedomo odpovedala:
  - Všetkých vašich päť je v rukách nebeskej pravice. A nacisti ho nedokážu tak ľahko zničiť. Bojujte a verte vo svoj osud!
  Matryona sa usmiala a sebavedomo odpovedala:
  - Verím, že môžem bojovať dôstojne!
  A skutočne hrdinské dievča bojovalo ako skutočná levica. Úplne prvé číslo dostali Nemci, respektíve ich zahraniční bojovníci-otroci. A dokonca aj s háčikom.
  Dievča spievalo:
  - Ako zlyhanie som sľúbil, že zachránim modrú vreckovku!
  A opäť oheň, presný a neskutočne hrdinský. Matryona strieľa a zasiahne. Cudzí otroci padajú. Horšie je to, samozrejme, keď sa tanky pohybujú. Nemecká technológia nemá obdobu. No a čo! Rusi sú zvyknutí uspokojiť sa s málom!
  Matryona spievala:
  - Sme priekopníci - deti komunizmu!
  A opäť vystrelila presne. Päť dievčat pracovalo a pôsobilo čoraz energickejšie. A náboje ich nezasiahli.
  Ale americkí chlapci zomreli. Stormtrooperi padali z neba. Americké pozície doslova zasypali raketami. Zbrane tiež fungovali. Pozemnou paľbou reagovali trochu pomaly.
  A keď začalo ostreľovanie z plynových odpaľovačov, začalo to byť úplne desivé. A oblohu akoby olizovali červené jazyky plameňa.
  Dievčatá boli mierne popálené a schovali sa do trhliny. Ostreľovanie zosilnelo. Zasiahli aj nemecké samohybné húfnice. Pršali bomby a rakety.
  Na rozveselenie svojich priateľov Alena zaspievala:
  - Bezpochyby nové generácie bojujú o lásku! Hoci je hodina draka krutá, čas si nás vybral na výkon!
  A Alenka vystrelila, prišpendlila zveda a opäť skočila do medzery. A zhora je celý oceán ohňa a úlomky ihiel odlietajú.
  Nemci používajú na bombardovanie veľmi výkonné lietadlo TA-400 so šiestimi motormi. Takýto stroj je výrazne lepší ako americké modely, a to aj v dosahu letu. Veľmi impozantná zbraň. A zhadzuje bomby, ťažké s guľôčkovou náplňou. Ktoré sa rozptýlia na mnoho stoviek metrov.
  TA-400 je takmer nezraniteľný stroj. Je silná so silnými obrannými zbraňami. B-29 sa s tým nedá porovnať. A ako havaruje superbomba. Celý blok sa takto trasie, rúca sa. A takáto sila je tu demonštrovaná.
  Alenka smelo hovorí:
  -Papuáni nemajú zimu, Rusi majú beznádejné situácie!
  A naozaj, možno má to dievča pravdu. Tu je päť z nich v horúčave a utrpeli len drobné popáleniny.
  Maria hovorí:
  - Nadežda je môj pozemský komplex...
  A potom sa opraví a presunie päsť na bradu:
  - Nie komplex, ale kompas!
  Dievčatá napriek hustému ohňu stále žijú. Alah dokonca spieva:
  - Nechcem chodiť po niti, po niti! Odteraz Červená vojna žije!
  Koľko amerických vojakov však zomrelo pri paľbe nacistickej delostrelectva? Nie nadarmo sa v reálnej histórii spojenci neodvážili otvoriť front pred štyridsiatou štvrtou.
  Väčšina vojenských expertov sa domnieva, že v tomto prípade by boli americké a britské jednotky hodené do mora. Navyše, možno by to nemalo prakticky žiadny vplyv na priebeh nepriateľských akcií na východe.
  Teraz však Američanom asi vadí, že sa správali príliš pasívne. Že dovolili dobyť všetky anglické kolónie a samotnú Britániu. Že dali fašistom možnosť zničiť ZSSR a teraz sú nútení bojovať takmer sami.
  A teraz otázka znie: poruší Stalin podmienky slameného mieru? Z morálneho hľadiska nie je útok na Tretiu ríšu vôbec hriechom. Veď sám Hitler zradne porušil pakt o neútočení. Ale na druhej strane je tu stále otázka účelnosti. Možno, že Nemci, ktorí sa zmocnili územia a bojovali mnoho rokov, nepôjdu ďalej. Oplatí sa ich teraz provokovať?
  Navyše samotná Amerika sa môže dostať z vojny zákerným podpísaním prímeria. A Truman je ešte temnejšia a zákernejšia osoba ako Roosevelt.
  Silné rakety uvoľňujú zem... Mexico City je bombardované. To však nie je všetko. Nemci útočia aj na americké mestá. A v prvom rade pre vojenské továrne. Zatiaľ nie je príliš aktívny, je to spôsobené rozšírenými komunikáciami a odľahlosťou územia USA. A dôležitejšie je podporovať postup našich vlastných jednotiek.
  Ale napríklad na Toronto boli vypálené štyri rádiom riadené rakety A-10. Docela nákladný útok, ale v každom prípade Nemci ukázali, že sú schopní strieľať z veľkej vzdialenosti a presne. Odpálenie TA-400 však samozrejme stojí menej ako vyslanie takejto rakety zo vzdialenosti tisíc kilometrov.
  Existujú však zariadenia schopné štartu na nízku obežnú dráhu Zeme - špionážne satelity. Na Fuhrerove narodeniny sľubujú vypustenie satelitu schopného filmovať územie USA.
  Mária si popálila holú, pôvabnú nohu. Pľuzgiere dokonca opuchli. Je to nepríjemné priznať. Všade naokolo je horúco a nie je nič, čo by zmiernilo svrbenie.
  Dievča sa pokúsilo predstaviť si tých priekopníkov, ktorých chodidlá vyprážali nemeckí kati na ohni.
  Asi ich to bolelo ešte viac. Ale vydržali a bolesť nedávali najavo krikom ani stonaním. A ak stonali, bolo to cez škrípanie zubov.
  Toto je hrdinstvo priekopníkov a ona by nemala nariekať. Dievča si predstavovalo, že ju vypočúvajú nacisti. Zavesili ho na stojan a holú pätu mu spálili horúcim železom. A namiesto stonania alebo kriku sa vám smeje do tváre.
  Mária si spomenula na knihu, ktorú čítala ako dieťa: "St. John"s Wort". Tam, keď mal byť hlavný hrdina mučený, priznal, že je nepravdepodobné, že by mohol spievať na stojane ako Indiáni. Ale keď spievate, je to naozaj lepšie.
  A Mária spievala nahlas;
  Si moja úžasná vlasť,
  Celá planéta je na teba hrdá...
  Rusko je ako jedna rodina,
  Nech vás spievajú v nebi v zbore!
  
  Zachovávame hymnu vlasti bez horkosti,
  Po tom, čo som hrdo hodil pochybnosti do pekla...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Pokoj sa vráti a bude veľmi jasné!
  
  Všemohúci Stvoriteľ, náš Pane,
  Otvorené priestory vlasti sú tak rozľahlé...
  Hoci telo často trpí v agónii,
  Ale Rusko a ja sme po stáročia zjednotení!
  
  Naša vlasť je taká svätá,
  Nie, duchom silnejší ako ruský vojak!
  Nad nami horí jasná hviezda -
  Rozdrvíme protivníka v boji!
  
  Poďme dosiahnuť najžiarivejšie vrcholy,
  Vztýčime červenú vlajku nad Marsom, žartom...
  Koniec koncov, Ježiš, obrovský Boh, je s nami,
  Erbov je šestnásť - budú ďalšie!
  
  Dievča neďaleko Moskvy bojovalo s nepriateľom,
  Sebavedome porazil fašistov...
  Ale rozmarný boh Mars sa odvrátil,
  A nešťastné bolo, že ju zajali!
  
  Cez sneh viedli bosé dievča,
  V pätách jej zúrivo horel oheň...
  Zlomili si holú nohu v kliešťoch,
  A poriadne ma zbili rozžeravenou reťazou!
  
  Ale kráska vydržala tlak,
  V žalári mučili dievča...
  Fašista nevydal ani potichu ston,
  Posmrtne člen Komsomolu s vyznamenaním!
  Sú tu kruté boje a Nemci a ich koalícia ničia Američanov zo všetkých strán.
  Boje v Mexico City sa trochu natiahli. Veľké mesto je jedným z najväčších na svete, nachádza sa v horách a je príliš ťažkým cieľom na zajatie. Okrem toho sa Američania opevnili v Mexico City a vopred si tam vytvorili základňu a muničné sklady v hlbokých bunkroch. A to im umožnilo držať Mexico City aj po obkľúčení hlavného mesta. Ani Američania nie sú takí jednoduchí.
  Verili, že Nemci nebudú riskovať presun na sever s takým veľkým pevnostným mestom v zadnej časti a uviaznu pri pokuse vypáčiť im taký tŕň z úst.
  Fuhrer sa skutočne bál nechať za svojimi jednotkami kotol. Okrem toho boli Nemci doplnené o pokročilejšie tanky zo série E a chceli nahradiť svoj kedysi najobľúbenejší tank Panther-2 takým, ktorý by bol viac chránený a vyzbrojený a nebol horší v jazdných výkonoch.
  Za týchto podmienok stálo vedenie Tretej ríše pred otázkou použitia diskových lietadiel.
  Problém bol však v tom, že laminárny prúd, hoci urobil lietadlo nezraniteľným, neumožnil z nich samotných strieľať. Pokiaľ by v skutočnosti diskové lietadlá nedokázali naraziť do lietadiel pomocou svojej fantastickej rýchlosti a nezraniteľnosti. Ale s ich pomocou je veľmi ťažké bombardovať alebo strieľať alebo odpaľovať rakety. Je pravda, že laminárne pole môžete vypnúť, uvoľniť náboje a potom ho znova zapnúť.
  Ďalším nápadom bolo vyzbrojiť disky kanónmi, ktoré chrlia tepelné žiarenie alebo lasery. Ale aj toto si vyžiadalo čas.
  V každom prípade lietajúce taniere treba využívať prakticky.
  13. apríla boli dve kotúčové lietadlá prvýkrát testované v boji. Lietajúce taniere vzlietli takmer potichu. Ale bola tam žiara. Potom utekali cez Atlantický oceán do Mexika. Ako sa ukázalo, táto zbraň mala tiež kolosálnu rezervu energie.
  Ale dostali rozkaz bojovať len nad územím ovládaným Wehrmachtom. Pretože za žiadnych okolností by sme nemali poskytovať iným krajinám technológiu zbraní, ktoré tak predbehli dobu.
  Margaret a Albina ovládali prvý disk pomocou joysticku. Ich úlohou bolo zatiaľ len narážať do amerických lietadiel a nebol potrebný veľký počet členov posádky.
  Prečo boli diskotéky zverené dievčatám? Pretože slabšie pohlavie je v takýchto bitkách úspešnejšie. Percento strát medzi pilotkami je niekoľkonásobne nižšie ako u mužov.
  Aj keď vo všeobecnosti má Luftwaffe veľmi priaznivý pomer v škode. Nadradenosť ovplyvňuje aj bojový výcvik a najmä prúdové letectvo, ktoré nemá rovnocenného súpera.
  Margaret a Albina letia z Európy do Mexika rýchlosťou približne dvoch zvukov, ale v samotnom disku to vôbec nie je cítiť: aká hladká je jazda. Je to ako vo vlaku.
  Margaret s nadšením povedala:
  - Toto je taký úžasný disk, ktorý máme. Ako rozprávková zbraň - nepotrebuje na to ani meč, ani delo!
  Albina logicky vysvetlila:
  - Skôr vesmírna zbraň, ako mimozemšťania.
  Margaret dupla na holé, svalnaté nohy a spievala:
  - Prial by som si, aby som mohol vybrať nejaké peniaze a nakŕmiť mimozemšťana! Prial by som si, aby som mohol vybrať nejaké peniaze, ale on nebúcha, neotelí sa!
  Albina zatlieskala rukami a povedala:
  - Toto je naozaj vtipná pieseň. Myslel som, že vieš skladať len vojenské pochody!
  Margaret odpovedala opretím sa o podlahu. Urobil pár klikov. Podľa nevyslovenej tradície mala oblečené bikiny. Vo všeobecnosti v Luftwaffe takmer všetky mladé ženy a dievčatá prešli do bikiniových uniforiem. V každom prípade, ak to poveternostné podmienky dovolili a nebola príliš zima. Verilo sa, že telo s minimom oblečenia bude mať lepší kontakt s lietadlom. A piloti v tomto prípade lietajú majstrovsky.
  Prax to potvrdila. Aj v mrazoch sa dievčatá snažili čo najviac obnažiť. Bikiny sa stali veľmi módnymi.
  Nie je teda prekvapením, že dievčatá boli takmer nahé. A k ich postavám sa bikiny výborne hodia. Samozrejme, v armáde sa všetky ženy udržiavajú vo forme a majú dobré postavy. Keď si mladá žena dopraje fyzickú aktivitu, bude vyzerať príťažlivo. Navyše, keď nosíte bikiny, čerstvý vzduch pomáha spaľovať tuk. A dievčatá sú také štíhle a zakrivené s vyrysovanými bruškami.
  Samozrejme, toto je krása, telá mladých žien. Nohy máte, samozrejme, bosé a s odhalenými podrážkami auto cítite oveľa lepšie a dokonca sa s ním zjednotíte.
  Možno preto sú mladí piloti takí dobrí a získavajú skóre bez toho, aby takmer zomreli.
  Ktovie, či Hitler v reálnej histórii zlyhal, pretože zanedbával ženy v armáde. Dievča v bikinách je však špeciálna bojovníčka. Fortune ich miluje a veľmi zriedka umierajú.
  Albina tiež začala robiť kliky a všimla si:
  - Keď sa hýbete, cítite sa oveľa lepšie.
  Margaret súhlasila:
  - Pohyb je život!
  Obaja bojovníci boli blondínky. A tiež veľmi krásne. No, samozrejme, jednu z prvých diskoték v bojovej úprave by neverili ženám bez krásnych čŕt.
  Všetko je na nich dobré: ich postavy sú plné atletickej elegancie a erotickej sily. A tváre, mladé, svieže, bez jediného faldíka či vrásky. A bujné, mierne kučeravé vlasy.
  Chlapci upierajú svoj pohľad na takéto dievčatá a dokážu sa hodiny bez prestania prizerať.
  Skutočne jedinečná, árijská, atletická kráska.
  Albína sa postavila na ruky a prekrížila si štíhle, opálené nohy cez hlavu. Diskové lietadlo bolo na autopilotovi. Zraziť ho nebolo možné, a tak sa dievčatá mohli ľahko vyblázniť a zohriať.
  Podlaha úžasného auta bola pokrytá mäkkým, nehorľavým plastom a drsná.
  Margaret nasledovala, obe dievčatá stáli na rukách. A ťahali zhora nohami. Bolo to ako točiť sa na bicykli. Tak očarujúce a jedinečné.
  Albina povedala s úsmevom:
  - Som pravý Árijec, nemilosrdný k nepriateľom Ríše... Moja postava je severská!
  Margaret sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale rád hrám žarty. Prinajmenšom je tiež skutočným Árijcom! Oh, aká smiešna vec je vojna!
  Albina stíšiac hlas do šepotu poznamenala:
  "A napriek tomu si myslím, že sme nemali nechať Rusov v našom úzadí." Stalin môže odísť z porážky a udrieť!
  Margaret sebavedomo odpovedala:
  - Máme dosť síl na vojnu na dvoch frontoch! Viete, Wehrmacht má už viac ako tridsaťpäť miliónov vojakov. Väčšinou cudzinci. Je nepravdepodobné, že sa vyčerpaným Rusom podarí vyzbierať viac ako desať miliónov. Ale je tu aj Japonsko.
  Albina súhlasne prikývla s hlavou bielou ako čerstvá snehová guľa:
  - Áno je to pravda! Sme silní! Tank E-50, ktorý sa vyrába sériovo, konečne uspokojil našu armádu vo všetkých ohľadoch!
  Margaret sa zachichotala a prehovorila:
  - Tank? Povráva sa, že podobný stroj chcú vyrobiť z plastu!
  Albina skepticky pokrútila hlavou:
  - Brnenie bude slabé... Aj keď zaujímavý nápad na vyloďovacie operácie!
  Margaret s úškrnom poznamenala:
  - A náš disk je vyrobený z titánu. A je dostatočne pevný, aby zvládol všetky možné kolízie.
  Albina s povzdychom poznamenala:
  - Titán je dosť drahý kov. Ale myslím si, že čoskoro naši dizajnéri vytvoria oveľa pevnejšiu oceľ!
  Margaret pleskla bosými nohami o seba:
  - Moje myšlienky sú stádo koní!
  Albina sa zachichotala a povedala:
  - Lepší je slon! On je väčší!
  Margaret vyskočila v náručí a zarevala:
  - Žirafa je veľká! On to vie lepšie!
  Potom to dievčatá vzali a poplácali podrážkami. Takže tam bol dokonca rachot. A usmievali sa na seba.
  Albina povedala:
  - Nie, s bojovníkmi, ako sme my, sa nás nebojí ani sto Stalinov!
  Margaret sa otočila na rukách a štebotala:
  - Prečo sto? Možno tisíc naraz?
  Albina kričala:
  - Žiadny milión!
  Margaret povedala:
  - Alebo miliardu a pol!
  Albina zavrčala:
  - Alebo bilión a štvrť!
  Takáto súťaž vyzerala smiešne a absurdne. No zároveň mimoriadne vtipné. Dievčatá prestali neškodne klebetiť a začali robiť kliky.
  Margaret premýšľala o svojej minulosti. Dievča z pomerne ušľachtilej rodiny. Vo veľmi útlom veku ju poslali do špeciálnej školy. Prešiel som tam dosť náročným tréningom. Učili ju a trénovali fyzicky. To dievča na jednej strane posilnilo, no na druhej pripravilo o detstvo.
  Margaret sa však rýchlo zapojila. Okrem toho boli v škole krúžky a zábava. Krásky plávali v bazéne, robili gymnastiku a robili medzičasy.
  A učili sme sa, vrátane rôznych jazykov. Samozrejme, učili sa matematiku, fyziku a rôzne klasiky. Vo svojom voľnom čase Margaret rada čítala sci-fi. Obľúbila si najmä Julesa Verna. Jeho vedecké objavy sa spájali so zaujímavými dobrodružstvami. Niektoré typy vynálezov stále neboli prekonané.
  Obzvlášť pôsobivé boli náboje schopné zničiť celú pevnosť jedným výstrelom. Táto zbraň by mohla byť užitočná v skutočnej vojne.
  Margaret, keď počula o nemeckom útoku na Poľsko, bola inšpirovaná. Nemci vyhrávali jedno víťazstvo za druhým a Hitlera všetci jednoducho zbožňovali. Hoci spočiatku bol postoj mnohých zdržanlivý. Ale Fuhrer uspel vo všetkom. Vrátane ekonomiky. Rýchly ekonomický rast, obroda armády, návrat Porýnia a uhoľných polí. Potom nekrvavý anšlus Rakúska. Nemci boli trochu otrasení konfliktom okolo Česko-Slovenska. Potom však nasledoval Mníchov.
  Potom sa zdalo, že Nemecko dosiahlo všetko pokojne. Dokonca vrátila región Klaipeda. Potom sa však začala vojna s Poľskom a o dva dni druhá svetová vojna. Mnohé, dokonca aj dievčatá, dostali strach. Čo ak príde ďalšia porážka? Ale do troch týždňov sa Poľsko zrútilo, ofenzíva proti západnému Nemecku sa nezačala a nastal pokoj. Mnohí si mysleli, že teraz bude pokoj.
  Potom rýchly útok na Francúzsko. A propaganda nadšene vyhlásila: vyhrali sme!
  A Margaret vadilo, že sa na takomto triumfe nezúčastnila. Ale také jednoduché to nie je. Vojna sa vliekla, Nemecko bojovalo, pohlcovalo jednu krajinu za druhou. A ako rozprávkový hrdina odsekávala hlavy svojim nepriateľom. A tak išla Margaret na front. Ako pilot. Prešla leteckou školou a skončila v nebi.
  Dievča okamžite začalo bodovať viac. Bojoval s ruskými pilotmi. Hneď som si všimol istú slabosť sovietskych es - ich neochotu ustúpiť. Ale to je samovražda, keď bojujete proti tak silne vyzbrojenému lietadlu, akým je ME-262.
  Margaret celkom úspešne zničila sovietske lietadlá. Nepoznala súcit, hoci sa nepovažovala za krutú. A dievča bojovalo v bikinách, aj keď bolo trochu chladno.
  A to pomohlo v boji. Ani raz nebolo jej lietadlo zostrelené, či dokonca vážne poškodené. Aj keď je ME-262 vo všeobecnosti veľmi odolný stroj.
  Margaret si vyslúžila Rytiersky kríž Železného kríža. A samozrejme, bola na to hrdá. A teraz jej bol zverený najpokročilejší stroj ničenia.
  Albina bola tiež pilotkou, z vojenskej rodiny. Tiež svalnatá blondínka, ocenená Rytierskym krížom za rôzne počiny, predovšetkým na oblohe. Ale Albina dokázala trochu bojovať v pechote. Ukázala aj svoju triedu ostreľovača.
  Obe dievčatá sú podobné, ale aj odlišné, samozrejme, vo svojich tvárach. Ale majú výrazné svaly, veľmi silné fyzicky. Teraz urobili kliky, urobili uhol a štebotali:
  - Sme veľkí bojovníci, mocná krajina... A v niektorých ohľadoch sme veľmi divokí a služobníci Satana!
  Potom sa Albina zachichotala a namietala:
  - Prečo Satan? Alebo možno všemohúci Boh?
  Margaret prikývla.
  - Áno, ak má naša armáda šťastie, tak bez Boha to inak nejde!
  Albina opravila svojho priateľa:
  - Nie bez Boha, ale s Bohom! Všemohúci miluje silných a nemilosrdných! Árijci rozdrvia každého!
  Margaret s obdivom zvolala:
  - A my máme takú technológiu! Diskové lietadlá sú zázrak!
  Albina, ktorá energicky urobila roh, súhlasila:
  - Áno... Môžeme, ak chceme!
  Margaret to logicky vysvetlila:
  - A keď nechceme, dokážeme to tiež! Prinútení vedci z polovice sveta sa na nás vrhajú!
  Dievčatá začali robiť kútik oveľa energickejšie. A ich auto kĺzalo vzduchom. Pripomínalo to UFO. Taký úžasný výtvor inžinierstva. Niečo, čo vzniklo nad technologickou úrovňou, ktorá je typická pre planétu Zem. Disková rovina je okrem iného vybavená niekoľkými špičkovými radarmi. Počul som pípnutie pípnutie...alarm!
  Dievčatá vyskočili a rozbehli sa k obrazovkám... Zväčšili obraz... Tak je to, tucet amerických Mustangov a štyri Airacobry leteli dopredu. Americké lietadlá sa vyrútili z oblakov. Vraj si všimli dosť veľkú disketu, prípadne ju naskenovali radarom. Aj keď takéto lietajúce taniere na radare prakticky nevidno. Ale na oblohe sú viditeľné z veľkej diaľky.
  Dve letky sa pokúsili zaútočiť na disk. Margaret stlačila tlačidlá joysticku, aby zrýchlila. A išla do barana. Prudko ako boxerova päsť v hmotnosti pierka sa mihol lietajúci tanier. A zasiahol americkú stíhačku. Bolo to, ako keby diamantová fréza zasiahla železo. Pršali iskry a laminárne prúdenie rozmrvilo lietadlo na lesklé hobliny.
  Albina, držiac joystick holými prstami, šikovne otočila disk a opäť vrazila do stíhačky amerického letectva. Rozpadol sa na kusy. A blonďavý terminátor, pokračujúc v pohybe, drvil jedno lietadlo za druhým.
  Margaret poznamenala:
  - Mazáme ich... Ako krieda gumou!
  Albina sa zachichotala a povedala:
  - Nemajú šancu!
  Disketa sa pohybovala niekoľkonásobne rýchlejšie ako americké lietadlá. A naozaj nebola šanca ho opustiť. Navyše, manévrovateľnosť nemeckého auta je jednoducho fenomenálna. Ale tvárou v tvár novej zbrani konali Američania múdro: rozpŕchli sa. A dievčatá museli prenasledovanie prudko urýchliť.
  Keď disk zasiahol, začal bzučať, ako keby sa odstraňovali triesky. Slávny disk Belonzi všetkých rozdrvil a rozdrvil. A predsa sa ani nezachvel.
  Dievčatá sa smiali, keď prenasledovali nepriateľa. Predbiehali a splošťovali, rezali. Pripomínalo to šarkana naháňajúceho sliepky a možno ešte rýchlejšie. A takýto rezač bol jednoducho podobný pokladovému meči Ilya Muromets. Kto všetko vyrúbal... A podarilo sa mu takmer všetko dohnať a zabuchnúť.
  Dievčatá sa zahrabali a takmer vyskočili zo stoličiek, pričom sa rukami a nohami držali svorky. A nejako sa ešte držali. A mohli pokračovať v boji.
  Ale posledný americký bojovník je predbehnutý. Dievčatám si z čela vytriasli kvapky potu. A opäť sme prepli disketu na autopilota. Albina, nasávajúca svoje vytvarované brucho, navrhla:
  - Možno môžeme jesť?
  Margaret súhlasila:
  - To je dobrý nápad!
  Bojovníci siahli do chladničky. Albina stlačila gombík špičkou. Vyšli dve skúmavky výživnej zmesi. Dievčatá ich opatrne vzali do rúk. Jemne nakrájané bravčové mäso s hráškom a paradajkovou omáčkou. Na etikete každej tuby je vtipné prasiatko a paradajka so stopkou hrášku.
  Dievčatá začali opatrne sať a zľahka tlačili na hadičku. Margaret poznamenala:
  - Čoskoro pôjdeme do kozmických svetov. Potom možno takéto jedlo dostanú kozmonauti.
  Albina súhlasne prikývla:
  - Áno to by bolo skvelé! Preleťte do iných svetov, pozrite sa na susedné planéty.
  Margaret zapískala a zasnene povedala:
  - Áno, je to veľmi zaujímavé. A ako títo mimozemšťania vyzerajú? Pravdepodobne vyzerajú ako ľudia. Alebo možno majú rozdiely?
  Albina pokrčila plecami a navrhla:
  - Možno by sme mohli stretnúť elfov. Vo vzhľade sú podobné ľuďom, ale nepochádzajú z opíc, ale z mačiek. Preto majú špicaté uši a veľmi roztomilý vzhľad.
  Margaret so sladkým úsmevom poznamenala:
  - Hovorí sa, že elfovia vôbec nestarnú!
  Albina súhlasne prikývla:
  - Možno... Ale bolo by lepšie, keby ľudia mali také šťastie!
  Margaret cucala z hadičky. Prehltla a prehovorila:
  - Áno... Nie je nič horšie ako staroba! V tomto ohľade je to jednoducho božia metla!
  Albína ju pohladila po holej nohe. Predstavila som si chlapa vedľa mňa. Taký vysoký, svalnatý ako Apollo. Alebo možno Herkules. Potom si predstavila, ako ju hladí. Áno to by bolo skvelé.
  Potom prejsť na niečo vážnejšie. Zažiť silné láskanie a hladenie, horúce bozky hrudníka. Ako silné mužské pery hladím karmínovú bradavku. A ako rád by som zostal navždy mladý a atraktívny.
  Nikdy nestarni, buď navždy mladý, štíhly, vyšportovaný!
  Albina s nesmelou nádejou navrhla:
  - Možno ľudia niečo vymyslia, aby nezostarli?
  Margaret sebavedomo odpovedala:
  - Skôr či neskôr, samozrejme, starobu porazí... Otázkou však je, či sa toho dožijeme?
  Albina sa pokúsila utešiť svojho priateľa:
  - Ak árijská veda dokáže všetko, potom uplynie čas a budú schopní vzkriesiť mŕtvych. A potom bude jedno, kedy zomrieme!
  Margaret povedala s úsmevom:
  Užívajme si svet bez zla,
  Aj keď je tomu niekedy ťažko uveriť...
  Deti sa budú hrať a smiať,
  A dosiahneme nesmrteľnosť... možno!
  Dievčatá usrkávali z hadičiek. Plátky mäsa, hrášku a paradajok, veľmi chutná a výživná kombinácia. Margaret si predstavila aj svojho budúceho manžela. Tak nadupaný a šikovný, s vysokým čelom. Spartak sa jej veľmi páčil. Muž, ktorý sa narodil ako vládca alebo veľký veliteľ, sa ukázal byť otrokom. Pokiaľ ide o Spartaka, Margaret čítala román talianskeho spisovateľa. Vynikajúce umelecké dielo, nebudete ho vedieť odložiť.
  Pravda, to, že Spartak bol vznešeným tráckym vodcom, je s najväčšou pravdepodobnosťou výmysel autora. Nevie sa ani to, či bol Spartakus Trákom. Bol len členom tráckej sekcie. O skutočnej histórii Spartaka je málo informácií. Zdá sa, že bol slobodný. A dokonca sa hovorí, že slúžil ako legionár v rímskej armáde. Potom, keď sa vojna presunula do Trácie, dokonca dezertoval a bojoval proti Rimanom. Bol opäť zajatý a predaný gladiátorom.
  Potom prišla sláva Spartaka v aréne. Ale Spartak mohol byť pokojne aj nemecký. Margaret si predstavila samu seba v posteli s týmto hrdinom.
  To je skvelé - taký človek! Ženy milujú jocksy. Margaret si myslela, že aj Spartak je nezvyčajne šikovný. Vyhral víťazstvá nad Rimanmi s dosť zle organizovanou armádou otrokov a chudobných. Hoci nie, vodca gladiátorov zaviedol prísnu disciplínu.
  Darmo sa konzuli ponáhľali na Spartaka. Spôsoboval im jednu porážku za druhou. Zrada si však nakoniec vybrala svoju daň. A porazili Spartak.
  Vojna s otrokmi sa neskončila víťazstvom. Čo by mohlo byť k lepšiemu. Ak by otroci vyhrali, zničili by Rímsku ríšu, ale boli by schopní ponúknuť niečo na oplátku? V tejto časti planét by mohlo vzniknúť priame barbarstvo. Potom by kresťanstvo nezískalo takú masovú popularitu. Nebolo by to teda pre cisára Konštantína, ktorý takéto náboženstvo zaviedol zhora. A doba bola objektívne proti kresťanstvu. Vznikla teda úplne logická otázka: viete dokázať, že zmŕtvychvstanie Krista nie je rozprávka?
  Všetci svedkovia vzkriesenia a apoštoli zomreli alebo boli popravení a potom aj učeníci apoštolov. Samozrejme, časom sa viera nahlodala. A samotný prísľub nesmrteľnosti nestačil. Navyše, iné národy mali svoju vlastnú predstavu o raji. Vezmite rovnakých Egypťanov. Majú celú vedu o existencii mŕtvych.
  A keď sa pýtali na dôkazy, postupom času to bolo čoraz viac vecou viery. A sám Konštantín veril v mierumilovné kresťanstvo, keď takmer celý život strávil vo vojnách? Alebo sa možno predsa len zľakol neexistencie a chcel aspoň nejakú posmrtnú nádej? Nie je známe... Ale oficiálne neprijímajte Kristovu autoritu, bolo toto všetko... Prežili kresťania o dvetisíc rokov neskôr?
  Toto je však konjunktívny príbeh. Japonci teda vyhrali v tomto svete pri Midway a Hitler urobil množstvo ráznych rozhodnutí, vrátane oveľa skoršieho vyhlásenia totálnej vojny a začal bojovať zo všetkých síl. A výsledok: Nemci postupujú na všetkých frontoch. A dosiahli úspechy na mnohých frontoch.
  Margaret zamyslene povedala:
  - Nehody sú ako články v reťazi dejín, jedno zlyhanie a úplný zvrat!
  Albina dodala:
  - Všetko na svete je náhodné, najmä šťastie, ale prirodzene skončíte s množstvom problémov!
  Margaret vzala trubičku holými prstami, zakrútila stopkou a stlačila. Trochu cucala mäso a všimla si:
  - Ale my sa nedostaneme do problémov, vyhráme! O pesimizmus teda nie je núdza.
  Albina nenamietala:
  - Dobre sa naobeduje, zle je poraziť, ešte horšie je prehrať sám so sebou!
  Dievčatá stíchli. Po jedle ich to ťahalo spať... A prečo si pár hodín nepospať. Potom už nebude čas. Američania majú veľa lietadiel a neustále ich budú dostávať.
  Dievčatá sa opreli v stoličkách a rýchlo, ako na povel, zaspali. Snívali niečo zaujímavé... Ocitli sa v nejakom novom svete. Idú si svojou cestou. Všade naokolo sú kríky a džungľa.
  A zrazu na stretnutie vybehne chlapec. Taký blond, svalnatý, oblečený len v šortkách. A za ním sa ženie obrovský vlk ako býk. Dievčatá sňali samopaly z pliec a zasiahli ich výbuchmi. Vlk bol zranený. Spadol a dusil sa vlastnou krvou. Rev šelmy bol tak neuveriteľne strašidelný. Znelo to, akoby vychádzalo spoza náhrobného kameňa a pripomínalo to zmes volacích znakov byvola a pavúka.
  Chlapec sa zastavil. S istým úžasom hľadel priamo pred seba. Chlapec vyzeral na trinásť alebo štrnásť rokov. Veľmi roztomilá tvár s mužnou bradou, krásne vyrysované svaly, ploché brucho. Vlasy má biele ako sneh, jemne posypané žltou farbou a pleť tmavú s opálením.
  Veľmi pekná tínedžerka, ktorú možno zavesiť na plagát - pravá árijka. Až na to, že modré oči sú príliš láskavé. A úsmev je perleťový. Margaret a Albina pristúpili k chlapcovi a zhodne sa spýtali:
  - Ahoj! Kto si?
  Chlapec odpovedal s úsmevom:
  - Som kráľ Matt! Krajina ružových hmiel.
  Albina sa zachichotala a poznamenala:
  - Kráľ... Prečo bosý?
  Chlapec s povzdychom odpovedal:
  - Stal som sa obeťou prevratu. Maršal Korshunov prevzal moc v kráľovstve. A strhli zo mňa kráľovské šaty a polonahú ma hodili helikoptérou do džungle zamorenej divou zverou!
  Margaret sa zachichotala a natiahla ruku.
  - Takto, Vaše Veličenstvo... No, čo, môžeme vám pomôcť?
  Kráľ Matt zmätene pokrčil plecami.
  - Pochybujem... Ste len dvaja a je tu celá armáda so zbraňami a vrtuľníkmi!
  Albina rozhodne dupla bosou nohou a odpovedala:
  -Aj my sme museli bojovať s armádami! Nie, sme pripravení bojovať za spravodlivú vec!
  Margaret švihla prstami po nose mladého kráľa:
  - Nebojte sa, sme s vami!
  - Nebojím sa! - Chlapec hrdo narovnal svoje nie príliš široké, chumáčovité ramená. A dodal. - No, myslím, že by sme mali ísť k mojim poddaným, tí podporia kráľa.
  Albina sa obzrela a spýtala sa:
  - Kam ísť...
  Margaret sa obzrela... Všade naokolo bola džungľa. Trochu pripomínajúce Amazóniu. Vyrástli obrovské paprade. Bolo tam veľa stromov s kvetmi. Púčiky vyzerali ako ruže a petúnie - s jasnými farbami, ako detské značky. Listy na stromoch boli veľké a zložitého tvaru.
  Lietali veľké vážky ako albatrosy a trepotali motýle s metrovými krídlami.
  Albina pozrela na oblohu a zvolala:
  - Tu sú tri slnká!
  Margaret zdvihla hlavu a zavrčala:
  - Wow! Je to iná planéta?!
  Chlapec King Matt prekvapene zdvihol obočie:
  - Aká iná planéta?
  Margaret pokrčila plecami a spýtala sa:
  - Ale toto zjavne nie je Zem.
  Chlapec sa zachichotal a odpovedal:
  - Takže ste zo Zeme? Z tejto drsnej planéty, kde žiarilo to isté svetlo!
  Margaret sa uškrnula a znova sa spýtala:
  - Poznáte Zem?
  Mladý kráľ prikývol:
  - Určite! Odtiaľ pochádza naša civilizácia!
  Albina pozrela na chlapca pozornejšie a povedala:
  - No áno... Si ako človek, len krásny!
  Kráľ Matt s jasnou hlavou prikývol:
  - A ty si tiež veľmi krásna! Pomôžte mi vrátiť korunu a sám si urobím manželky!
  Dievčatá sa zasmiali. Margaret poznamenala:
  - Nie je ešte priskoro na to, aby si sa oženil?
  Chlapec negatívne pokrútil hlavou:
  - Králi sa ženia skoro! Už mám štyri manželky, s tebou bude šesť, nepočítajúc hárem!
  Margaret sa rozosmiala ešte hlasnejšie.
  -Takže máš hárem! Wow!
  Matt nafúkol hruď a odpovedal:
  - A čo kráľ bez háremu? Nebolo by to prestížne! Som panovníkom veľkej krajiny, už sme vypustili satelit do vesmíru!
  Albina objala chlapca za ramená a zavrčala:
  - Zlatko moje... stále mi nevadí stať sa tvojou ženou!
  Mladý kráľ pobozkal dievča na líce, potom na pery a zavrčal:
  - Voniaš tak nádherne... Si tak úžasný...
  Oleg Rybačenko sa okrem toho, že bol v tomto svete, kde bojovali nacisti, vyznamenal aj v inom vesmíre. Kde bola skutočne brutálna a agresívna vesmírna vojna. Tam sa chlapec dostal aj do akejsi škrípky.
  Prečo si musel odpracovať nesmrteľnosť? Nič nie je zadarmo. A tvrdo pracuj, chlapče. A byť skutočne bez smrti a akýchkoľvek extrémov.
  A druhá svetová vojna je v rôznych vesmíroch iná. A často ešte horšie, ako to bolo v reálnej histórii, keďže Tretia ríša je veľmi silná. A porazil ho doslova zázrak.
  Takže Oleg Rybachenko dosahuje výkony v paralelnom svete.
  Útok na Moskvu a bitka o Ržev pokračovali. Pomocou odpaľovačov bômb a prijímania úderov od sovietskeho raketového delostrelectva v reakcii nepriateľ postupoval. Nemci sa to pokúsili vziať svojou nespočetnou výbavou a bombardovaním, ako aj raketovými salvami.
  Pokrok bol pomalý, cez spálenú zem. Sovietsky ľud bojoval ako rytieri... Ržev sa stal pre nacistov druhým Stalingradom. Do bojov o neho sa zapojili všetci obyvatelia.
  Malá skupina priekopníkov mala dom číslo trinásť na Leninovej ulici. Chlapci a dievčatá pustili nacistov bližšie a strieľali z pušiek priamo do ich uškrnulých úst. Alebo hádzali na nepriateľa granáty s podomácky vyrobenými výbušninami. A tým prispeli k víťazstvu.
  Jedenásťročná Mishka stíchla, hlavu mu rozbil šrapnel a dievča Masha zabila guľka ostreľovača. Ale ostatní chlapci bojujú s neutíchajúcou húževnatosťou. Pashka napríklad s použitím všetkých síl hodil balík pod transport, čím prinútil auto s nepriateľskými pešiakmi prevrátiť sa. Ale blížia sa Sturmtigeri a Strummamontovia, nebezpečné zbrane na útoky vo veľkých mestách. Pashka a dvaja ďalší chlapci s ním, riskujúc svoje životy, ťahajú sud so zmesou dvoch tekutých činidiel, ktoré keď sa spoja, vytvoria silnú výbušninu. Polonahí chlapi sú tak zašpinení od sadzí, že ich na vyblednutom pozadí takmer nevidno.
  Pashka s ťažkosťami ťahá. Je veľmi chudý, vyzerá ako vyschnutá múmia s rebrami, ktoré trčia ako vetvičky. Je ťažké ťahať sud, ale, bohužiaľ, jednoduché granáty sú bezmocné proti Sturmmamontovi s hmotnosťou stopäťdesiatpäť ton a bez bojovej súpravy. Ďalší dvaja chlapci sú ešte chudší. Hoci majú len deväť rokov, ich obnažené podrážky sú také rohaté, že šuštia na troskách ako brúsny papier. V istom momente kanonáda trochu stíchla a škrípanie mozolnatých nôh mi napínalo uši. Chlapi chodili v podstate celý rok naboso a vydržali aj chlad, keď im prsty na nohách doslova zmodreli. Ale napodiv, takýto extrémny tréning v sparťanskom štýle viedol k tomu, že nikto z chlapcov a dievčat neochorel.
  A vzhľadom na prudký nedostatok liekov a antibiotík je zdravie mimoriadne dôležité. Ale naozaj, ak nosíte maják a šortky po celý rok od raného detstva, určite neprechladnete a nebudete mať bolesť v krku.
  Ďalšia vec je, že na hlad sa nedá zvyknúť na mráz. A aké jedlo môže byť v takmer úplne obliehanom meste? Tam, kde je jediná tenká cesta prestrelená takmer rovno.
  Paška dostal guľku z ramena, zaťal zuby a hrýzol si peru, až vykrvácala, aby nezastonal. Nie, takú radosť fašistom neurobí. Ruský bojovník nestoná od bolesti. Chlapec vytiahol sud a zakričal na chlapov:
  - Zlom si pazúry, ešte musíš žiť!
  Chlapci, ktorí si uvedomili, že ich tu už netreba, sa rýchlo odplazili. Kolená a lakte už majú nadržané od plazenia sa po sutine a ešte aj šuchotajú. Je dobré, že to nepočujete v ohlušujúcom hluku.
  Pashka sa prekrižuje a kričí:
  - Slúžim ZSSR!
  Tlačí sud pod koľaje Sturmmamontu. Je počuť rev, ktorý spolu s krvou vyráža aj krv a chlapca roztrhajú na kusy. Ale Hitlerov stroj nemôže vydržať roztrhnutie a rozdeliť sa na kusy. A široká hlaveň odpaľovača bômb preletí cez zrútený kus steny.
  Pashka zomrel, ale jeho duša sa ponáhľala do iného vesmíru. Samotný Černobog odprevadil chlapca do iného vesmíru. Je tam taký gigantický prsteň Otca, pohybujú sa tam duše mŕtvych. A tieto vesmíry už nie sú súčasťou systému Hyperveer, ale sú nezávislým systémom. Osobnosť človeka je zachovaná, jeho pamäť tiež, a potom môže uplatniť svoje životné skúsenosti v ďalšom vesmíre, kde ostatní mŕtvi žijú iba raz. Ak telo znova zomrie, duša bude prenesená do ďalšieho vesmíru a človek bude žiť tretíkrát... Ak znova zomrie, potom dôjde k presunu do štvrtého. Lebo Boh a Superboh Bohov, Generátor, je veľký nad nespočetným množstvom stvorení. A putovanie duše nebude mať konca, kým sa človek nevyvinie na takú úroveň, že sa sám stane demiurgom Bohom.
  Toto je hyperevolúcia ducha. A ľudia sú stále na najnižšej úrovni na samom úpätí trónu vedúceho k všemohúcnosti a uspokojeniu všetkých túžob. Skôr či neskôr každý človek dosiahne svoj cieľ po tom, čo prejde mnohými zrodeniami a úmrtiami a získa skúsenosti. Žiaľ, nádeje tých, najmä mníchov a mučeníkov, že po utrpení v tomto živote dostanú raj plný sladkého ovocia a voňavých kvetov, sú márne. Preto Nekonečný vo svojej Hyper-všemohúcnosti, Nadtvoriteľ, pripravil pre ľudí niečo lepšie ako len raj. Aspoň pre aktívnych jedincov. A tí slabí a menej energickí sa môžu spoľahnúť na splnenie skromnejšieho sna. Stretnite sa so svojou rodinou a priateľmi, ktorí vám boli drahí na Zemi alebo v iných svetoch. A žite s nimi šťastne v dobrom svete: bez vojen, hladu, chorôb, staroby a iných nešťastí. Len do takého raja nebude musieť kráčať jeden život a ani jedna inkarnácia.
  A že vlastne po sérii znovuzrodení môže mať človek pod kontrolou takú moc, že si bude môcť zvoliť vlastnú formu šťastia. Alebo aktivita a užívanie si v relatívnom pokoji. A tak sa možno aj mohamedánsky raj s háremom, riadom a tanečnicami môže stať natoľko nudným, že si človek vyberie pre seba niečo jednoduchšie, oveľa aktívnejšie!
  Lebo Boh vložil večnosť do ich sŕdc! A človek sa stal živou dušou a telo ide do prachu (k živlom zeme!), z ktorého bolo stvorené, a duch ide k Bohu, ktorý ho dal! Ľudský duch je dych Boha Bohov, Otca. A duša je nesmrteľná, pretože obsahuje časticu Všemohúceho Stvoriteľa vesmíru. A nie sme len hlina. Sme vnúčatami bohov Demiurga a ich príbuzných, a nie len stvorením. A Pán vložil do ich sŕdc večnosť. Pretože Všemohúci super-Boh, Rodič, je večnosť. A v každom človeku je čiastočka Hyper-všemocného božstva, ktorá by sa mala v sebe rozvíjať, vrátane učenia sa znášať utrpenie, bolesť, smrť a vykonávať činy.
  Tento priekopnícky chlapec zomrel, aby sa stal princom v novom vesmíre.
  Černobog to ukázal aj dievčenským rangerom... Veď toto je vzácny pohľad na druhý svet, čo sa neskôr stane v Nekonečnom kráľovstve mŕtvych.
  Paška sa zobudil v novom tele... Posledné, čo si asi jedenásťročný chlapec pamätal, bola silná bolesť, ktorá mu trhala žily, svaly, kostnaté telo a potom nasledovala ľahkosť a blaženosť. A zem sa okamžite vzdialila spod chlapcových bosých nôh, ktoré sa zmenili na malú striebornú mincu a zmizli za žiarou najjasnejších hviezd. A potom začala hrať symfónia, niečo neskutočne majestátne.
  A teraz je späť vo svojom tele, plná sily a elánu zo zdravého apetítu. Pashka je ešte chlapec, ale už nie taký tenký, táborový vzhľad, ako býval, ale svalnatý, silný a opálenie na koži nie je celkom ľudské, tmavo zlaté. Chlapec cítil svoju tvár, nie, vyzerala úplne ľudsky, s hladkou a čistou pokožkou a vlasy na jeho hlave boli na dotyk jemné a hodvábne. Len na zápästiach má nejaké zvláštne náramky.
  Chlapec šťuchol drahokam a zablikal hologram. Objavil sa trojrozmerný farebný obraz nepredstaviteľne krásneho dievčaťa. Jej striebristý hlas mihotavo štebotal:
  - Ó, vaša výsosť! Prebehlo vaše narodenie, a preto bude v kráľovstve oslava!
  A takmer okamžite po jej slovách sa v trónnej sále, kde bol práve narodený mŕtvy chlapec, rozžiarili jasné, farebné svetlá a začali svietiť zväzky reflektorov. Pashka sa zrazu ocitol ako vynesený vlnou na obrovský štadión, kde ho s jasotom privítal pestrý dav. Chlapec sa obzrel okolo seba a zažmurkal očami. V obrovskej trónnej sále boli sochy a na vrchole sa točili, veľmi zdobené a farebné lustre. A bijú rôznofarebné trysky fontán.
  A vôbec, samotný palác bol futuristický a zároveň starobylý.
  Drvivú väčšinu divákov tvorili krásni chlapci a dievčatá, dievčat bolo trikrát viac. Okrem nich tam bol malý počet tvorov dvoch typov. Veľmi veľké, dva metre vysoké, podobné gorile, len s ušami ako krídla netopierov, sivých a hnedých tvorov. A o niečo menšie oranžovo a žlto sfarbené jedince podobné líškam, ktorých však bolo málo.
  Okrem nich sa v sále točili aj mechanickí človiečikovia, ktorí na kolesách vozili kráľovské jedlo a luxusné nápoje vo farebných obaloch.
  Pashka si všimol, že v hale nie sú prakticky žiadni starší ľudia, a tak tie bytosti, hoci vyzerali ako ľudia, boli akosi príliš svetlé so zlatou pokožkou a ich vlasy boli ako lupienky kvetov. Pekný dav, ale príliš veľa. A ich uši, nie celkom ľudské, vyzerajú ako ružičkový kel rozrezaný na polovicu.
  Kde je on? Môže to byť nebo? Nedávno sa pravoslávie a priekopníci zblížili a kňazi sľubujú veľkorysý raj tým, ktorí zomreli za vlasť.
  Možno kňazi neklamú? Teraz to už nie je bosý, sadzami zašpinený a doškriabaný chlapec v bojoch o Ržev. Nie, princ stojí pred nimi. Tiež ešte chlapec, ale v trblietavých šarlátových čižmách zdobených drahými kameňmi, vo veľmi luxusnom, aj keď trochu staromódnom obleku. Na opasku sa blyští meč s rukoväťou bohato zdobenou drahokamami. Je to dokonca zvláštne: roboty, televízia a zároveň zámocké prostredie.
  Pravda, aj publikum je oblečené po svojom. Chlapci sú v stredovekých košieľkach a luxusných čižmách a dievčatá v sklenených papučiach na vysokom opätku a priehľadných šatách, ktoré neskrývajú krásu ich tela.
  Dve dievčatá, pravdepodobne slúžky, vybehli pred princov: boli bosé v krátkych bielych šatách a nahé, s tenkým prúžkom lesklej látky, ktorý im sotva zakrýval nádherné prsia. Rozhádzali ružové lupienky pod pätami čerstvo narodeného princa.
  Pashka je teraz kráľovská osoba, ale bol to hladný, tenký, nehanebne špinavý priekopník. A jeho dušu napĺňa pocit hrdosti. Čestný priekopník - existuje spravodlivosť.
  Na žiarivom tróne sa objavilo dievča v kráľovskom rúchu a asi dvadsaťročný alebo viac človekom podobný mladík. Pozdravili Pašku, ktorý im dal pioniersky pozdrav.
  Mladý muž mal na hlave korunu a slávnostným tónom povedal:
  - Si hrdinsky zabitý rytier, ktorého Bohovia určili za môjho dediča a pravú ruku!
  Pashka odpovedal skromne:
  - Neviem, Vaše Veličenstvo. Stovky a tisíce sovietskych ľudí padli nemenej hrdinsky ako ja! A myslím si, že si zaslúžia nemenej odmenu v nebi!
  Kráľ tohto sveta povedal dôležitým tónom:
  - Tu sme všetci, ktorí jeden život prežili a druhý dostali. Odmena nie je vždy spravodlivá. Ani ja som nepatril medzi najlepších dôstojníkov cárskej armády, ale získal som titul kráľa. Ale jedno z bosých dievčat je sám otec Machno!
  Slúžka vyštekla tieto slová a vyhŕkla:
  -Ale ja som sa naučil rozkošiam, ktoré sú vám muži nedostupné!
  Kráľ tvrdo odpovedal:
  - Ty, otrok Machno, si nedostal ani slovo! Priviažte ju k stĺpu škriatka, aby mohla dostať svoj podiel na mihalniciach.
  Dievča chytila gorila s blanitými ušami do piatich článkov prstov a odvliekla ju k stĺpu. Dievča sa neúspešne pokúsilo vzdorovať, no bičom bolo tvrdo udreté po stehnách. Potom pohrýzla škriatka do labky, no udrela ju päsťou do brady a klesla, pričom stratila vedomie.
  Kráľ by sa potešil, ale Paške vôbec nie. Nie je dobré, keď bijem ženu, aj keď je to samotný krvavý despota a bandita Machno. Osud si niekedy s človekom rád zahrá. Alebo presnejšie Demiurgovi bohovia. Eštebáci niekedy dostávajú posmrtnú odplatu, no nie vždy priamo. Niektorí sa môžu inkarnovať ako mrzák, niektorí ako otrok alebo otrok. Samotné Jeho Veličenstvo však vôbec nie je anjel, ale veselý dôstojník Shwinder. Nie horší ako ostatní dôstojníci, ale ani lepší. A mal som to šťastie, ako vo Vysotského piesni, že som už v druhom živote vyrástol na panovníka. Pravda, nie hneď, ale keď bývalého kráľa zabili. Tu sa objavili predtým spiace schopnosti.
  Pashka sa pozrel a mlčal. Už sa necítil úplne šťastný. A nie príliš príjemný hlas panovníka oznámil:
  - A teraz sa musíte zúčastniť tradičného rituálu počas korunovácie princov! Teraz bude potrestaný veľký, obzvlášť nebezpečný zločinec predchádzajúceho života! Lebo verím, že hriechy musia dostať odplatu!
  Bolo počuť škrípanie a podlaha pred trónom sa začala oddeľovať. Zvuk bol jemný, roboty ometali prach a tyč stúpala do neba. Objavilo sa niečo podobné oceľovej hrazde. Chlapca pripútali len za ruky k hrubému brvnu a na nohách mu pripútali činku. Ruky boli vykrútené od svalnatých ramien a bolo jasné, že záťaž chlapcovi spôsobuje strašné bolesti.
  Zoya a Victoria okamžite spoznali tohto svalnatého chlapca ako Olega Rybačenka a s vytím sa obrátili k Černobogovi:
  - Čo to robíš, tmavý?
  Vládca hyperuniverzálneho zla jemne odpovedal:
  - Vinou tohto chlapca nemôžete pokračovať v boji v tomto vesmíre a zabezpečiť víťazstvo ZSSR! - Černobogovo oko sa sprísnilo. - Súhlasím, toto je dosť závažný zločin, že ani varenie na oleji nestačí!
  Zoya povedala prosebným tónom:
  - Ale to je najväčší nedobrovoľný hriech!
  Černobog odpovedal odvážnym tónom:
  - Zúfalo ťa bijú, ak náhodou! Verte mi, zaobchádzali s týmto dieťaťom mimoriadne jemne!
  Goblini stáli na okrajoch zviazaného Olega. Chlapec bol úplne nahý a svaly mal napuchnuté od váhy činky pripútanej k nohám. Pashka pochyboval a spýtal sa:
  - Čo je jeho chyba?
  Kráľ arogantne odpovedal:
  - Faktom je, že kvôli nemu sovietske Rusko premeškalo svoju veľkú šancu na záchranu!
  Pashka sa ticho spýtal Olega Rybachenka:
  - Toto je pravda!
  Chlapec, ktorého regál roztrhal, zaškrípal zubami:
  - Áno! Je to moja chyba!
  Nasledoval lakonický príkaz od panovníka:
  - Poraziť!
  A škriatkovia udierali do chlapcovho holého chrbta reťazami tak silno, ako len mohli. Koža praskla a tvár Olega Rybačenka sa zmenila na šarlátovú. Ale chlapec, zaťal čeľusť a triasol sa, vydržal a nevydal zo seba plakať. A škriatkovia pokračovali v pluku s chladnou zúrivosťou. Zo všetkých síl udreli a s istotou prerezali chlapcovu kožu.
  Pashka vzdal hold, napriek divokej bolesti Oleg Rybachenko nekričal, ale len ťažko dýchal. Hoci mučenie zosilnelo. Reťaze na plastovej rukoväti sa začali zahrievať a červenať. Takže teraz každý nový úder nielen prerezal kožu, ale spálil ju na mieste s mäsom.
  Miestnosťou sa niesol silný zápach vyprážaného mäsa. Bolesť bola strašná. Olegove oči vyliezali z jamiek, tvár mu zmodrela, z hrdla mu tiekla krv, no napriek tomu s titánskou snahou vôle potláčal rev, ktorý sa mu chystal uniknúť z hrdla. Bolo cítiť, že tento chlapec prešiel brutálnym zážitkom. školy, a to aj vo svete hviezdnych a vesmírnych vojen. Oleg si predstavoval, že ho šľahám metlou v horúcom kúpeli a bolo to oveľa jednoduchšie.
  Rozžeravené reťaze bili a pálili Rybačenka od krku až po päty, do ktorých škriatkovia udreli guľou, ale popálený a ranený chlapec stále nechcel stratiť vedomie. Pashka sa na to pozrel ako očarený. Svojho rovesníka, takmer rovnakého veku, ľutoval, no na druhej strane bola jeho vina, že ZSSR, ktorý sa už ledva držal, sa ocitol na samom pokraji skazy. No dá sa niečo také naozaj odpustiť? Veď aj sám Stalin vyzýval na prejavenie bezohľadnosti voči nepriateľom. Chlapec je navyše veľmi svalnatý a vôbec nie vychudnutý, hoci nemá ani kvapku prebytočného tuku.
  To znamená, že som nezažil skutočný hlad, a to tiež nevyvoláva súcit...
  Palácom otriasol náhly rev, ktorý sa ozval z ušných bubienkov. Múr sa zrútil a prechádzajúca tlaková vlna rozmetala ľudí ako prázdne fľaše, vyvrhla trón ako tornádo... Všetko sa dialo ako pri silnom zemetrasení, v hurikánovom tempe. A o chvíľu sa objavili násilníci. Veľmi podobné škriatkom, len nie nahé v kožušine, ale v uniformách.
  Z otrasu sa zrútila hrazda a brvno sa zlomilo. Brutálne zbitý a pokrytý popáleninami Oleg Rybachenko spadol na Pašku. Celý jeho chrbát a hrudník, ktoré sa zrútili na otroka princa, boli spálené a zlomené. Napriek tomu sa chlapec stále držal pri vedomí a šepkal priekopníkovi:
  - Toto je naša šanca!
  A z Pashkovho opasku vytiahol pištoľ posiatu diamantmi. Raz vystrelil do svojich pút. Praskli a nasledovali dva výstrely do okov, ktoré mu držali nohy. Napriek plnej sile mučenia si Oleg Rybachenko zachoval schopnosť pohybu a jeho duševné vnímanie bolo silnejšie ako kedykoľvek predtým. Princ mal na opasku zavesených niektorých z najpokročilejších čarodejníkov v kráľovstve.
  A škriatkovia, ktorí vtrhli dovnútra, neskrývali svoje city a zvieracie inštinkty. Chceli zničiť čo najviac živých bytostí a všade strieľali.
  Oleg Rybačenko ledva stačil Pašku odstrčiť a na mieste, kde práve ležal chlapec-princ, bol len pol metra široký a meter hlboký kráter, ktorého okraje dymili a iskrili. Sám Rybačenko mladší spustil na nepriateľa sebavedomú paľbu. Prvých päť goblinovských útočníkov bolo odrezaných prvým výbuchom.
  Chlapec sa otočil a zdvihol čarodejníka, ktorého kráľ pustil nohami, a holými prstami stlačil gombíky. Vo vesmírnych svetoch sa už Oleg Rybachenko vysporiadal s podobnými typmi zbraní, a preto pôsobil veľmi sebavedome. Tucet ďalších škriatkov sa ponáhľalo so svojimi dušami do transcendentálnych svetov z chlapcovej streľby z rúk a nôh.
  A vo všeobecnosti sa žiadna žartovná bitka nerozpútala. Značné sily boli pripravené bojovať. Keď sa bývalí ľudia medzi sebou bili... Len v trochu iných telách.
  Oleg, ktorý strieľal a vyhýbal sa nepriateľským ťahačom nechtov, si pomyslel: kto sú títo škriatkovia? Sú to ľudia a ak áno, aké zločiny spáchali na planéte Zem? Goblini sa v rozprávkach zvyčajne používali na znázornenie zla a niečoho hlúpeho.
  Chlapec ranger zdvihol a pustil mŕtvych elfov, do ktorých bol stelesnený muž vrhajúci lúč, ktorý sa teraz stal mŕtvym mužom. A teraz začal strieľať oboma rukami.
  Skúsený Pashka vytiahol z opaska ďalší magický blaster a začal páliť na stále viac pobehujúcich a útočiacich agresorov.
  Potom sa objavil obrovský lietajúci tanier ako bojová loď a z neho vyskakovali ďalší a ďalší škriatkovia a zriedkavo videné líšky. Avšak krídloví (škriatkovia), ktorí patrili do kráľovstva elfov, neváhali znova strieľať na svojich príbuzných. Výmena úderov bola teda v plnom prúde.
  Oleg Rybachenko bol teraz v kurze. Vypustil výbuchy čarodejníckych blasterov a zoradil rad za radom zbierajúcich monštier. Niektorí škriatkovia boli zuhoľnatení od škodlivých injekcií magoplazmy, zatiaľ čo iní, ktorí spadli pod gravitačný žiarič, vypustili zelené a modré fontány krvi. Ale tým sa to len zohrialo a blížili sa okrídlené dýky podobné strachu.
  Tí boli zasa zasiahnutí protilietadlovými delami z paláca. Všetka obloha bola sfarbená, až oči boleli veľkolepým ohňostrojom.
  Oleg Rybachenko hovoril agresívne:
  Hriešny človek dostane svoje
  Bude to ako pavúk horiaci v ohni,
  Verte mi, je to ťažký prípad...
  Hriešnik uctieval Satana!
  Pojem Satan a Černobog však nie je vôbec totožný. Satan je vzpurný anjel - stvorenie, Černobog je večne existujúca hypostáza Generátora. A to je ten obrovský rozdiel medzi nimi. Pretože Černobog je syn a súčasť rodiny a vôbec nie jeho nepriateľ! Slovo Satan sa prekladá ako protivník.
  Pashka trafil škriatka. Ostali len chlpaté dolné končatiny. Vo všeobecnosti elfovia strieľali oveľa efektívnejšie. Kto je ten chlap s krídlovými ušami? Je tam gorila!
  Pashka sa sotva vyhol porážke, ale podarilo sa mu uskočiť, len cítil teplo na svojich pleciach. Drahé súkno košieľky bolo mierne zuhoľnatené.
  Starý muž Machno, inkarnovaný ako dievča, tiež bojuje a strieľa veľmi presne. Napriek tomu nie nadarmo je považovaný za temperamentného náčelníka. Ako hovorí pieseň. Vy a ja sme vždy spoločne rozdrvili neverníka a viedli erbov a Rusov - jediného atamana. Potom som však mal na atamanov trochu smolu! Ale budeme jednotní - napriek všetkým!
  Oleg Rybačenko pokosil výbuchom ohňa sto goblinov a povedal:
  -Vo vojne je všetko dovolené a za všetko môže ten, kto môže kohokoľvek zabiť!
  Pashka s tým súhlasil a začal strieľať ešte častejšie a snažil sa ukázať rovnakú presnosť ako tento zmrzačený, ale nie zlomený chlap.
  Elfovia postupne konsolidovali a vychovávali svoje rezervy. Bitka sa odohrala v úplne zničenom a spálenom paláci.
  A opäť sa objavil obraz bojov o Ržev. Mesto premenené na hromadu ruín sa nevzdalo. Nataša, komsomolka, zvierajúca v rukách samopal, strieľala na Krautovcov. Krásne dievča, bolo veľmi špinavé a chudé: koža a kosti. Ale tvár s mužnou bradou a veľkými modrými očami si zachovala svoju krásu. Natalya bola zranená viac ako raz, ale vydržala "škrabanie" na nohách. Jej chintzové šaty, často roztrhané a narýchlo ušité, vyzerali ako žobrácke handry. K podobnosti so žobrákom pridávali bosé nohy, všetky pokryté odreninami a modrinami, hoci krásny, harmonický tvar nôh komsomolského bojovníka a plátenná taška, kde dievča ukrývalo granáty so zápalnou zmesou.
  Natasha vybuchla a vypustila ďalší roh. To je len vo filmoch, sú takí supermani, že jedným výbojom zotnú tucet vojakov. V skutočnej bitke, nedajbože, by zo stoviek nábojov bol aspoň jeden presný zásah. Chlapecký terminátor Ole Rybachenko a dievčenské rangerky sú v tomto prípade rozprávkovou výnimkou.
  Ale Natalya sa oprela o zrútenú stenu a opatrne sa pozerala spoza kopy rozbitých tehál. V meste je toľko sutín a barikád, že nacisti nemôžu použiť svoje silné tanky na prerazenie a sú nútení byť vtiahnutí do nepriaznivého pechotného boja v malých skupinách.
  Je horúco a takmer všetky bojovníčky zo ženského práporu bojujú bosé a sú špinavé ako prasatá. Ale nie je čas na umývanie a špina pomáha maskovať sa v spálenom a horiacom Rževe, a teda prežiť. Avšak až 1. januára 1943 boli spojenci Tretej ríše odrezaní. A Nemci boli nútení opustiť túto legendárnu rímsu. Ako veľmi to pomohlo Červenej armáde v bojoch o Moskvu.
  Natasha to vie rovnako dobre ako ktokoľvek iný. A tak spieva pieseň, aby rozveselila všetkých ostatných bojovníkov, z ktorých mnohí trpia ťažkými ranami;
  
  Svet je plný boja a utrpenia
  Takto to bolo od úsvitu vekov,
  Keď Ábel padol a Kain vstal,
  Darebák dostáva armádu vencov!
  
  Taká je potreba človeka,
  Dlhé roky kruto smútiť...
  A tak to šlo až do konca času,
  Že odvážni sú odmenení len reťazami a žrďou!
  
  Ale ver v odvahu, vojak neodíde,
  Všemohúci Rod nás neprezradí -
  Ako posvätné ruské knihy,
  Svarog Všemohúci príde na Zem!
  
  Príde éra - kde sú ľudia šťastní,
  Kde nie je utrpenie a suma je vysoká!
  
  Kde budú vždy datle a slivky v mede -
  A každý dostane odmenu ako blázon!
  
  Ľudia nášho drahého bezhraničného Ruska,
  Prikazujem, ako keby veniec kvitol v letný deň...
  A potom sa ľudstvo stane silným,
  Poďme k vzdialeným hviezdam!
  
  Nie je možné zostať na Zemi kolísky,
  Priťahuje nás magnet a priestor volá...
  Niet divu, že pri kontrole výkresu sme smútili -
  A dajme si tvrdý výpočet bohatstva!
  
  Aké úžasné je učenie domorodcov,
  Čo nám dal Všemohúci prostredníctvom svojich Véd...
  A naša vlasť má zlatý prsteň,
  Prelomte okovy hnevu, prelomte potreby!
  
  Vlasť vybuduje sen o komunizme,
  Všetko v ňom bude zadarmo - chamtivosť odíde!
  Pre vzdialené kvazary je cestovný ruch drahší,
  A peší let pre deti k modrej hviezde!
  Po zaspievaní svojej časti poézie hodila Natasha zápalnú zmes na bojové vozidlo pechoty, ktoré sa k nej snažilo dostať. A nemecký transport úplne vzplanul a začal vyžarovať oblaky čierneho, rozstrapkaného plameňa. Dievča malo šťastie, že poklop bol otvorený. A slabosť ukázali aj krauti, ktorí sa tiež trápili od tepla. A obalila ich veľká zápalná fľaša.
  K detonácii nedošlo, pretože samotné krabice boli chránené, ale pás nábojov nabitých do dela sa zasekol a začal sa agresívne trhať. A z poklopu vyletela roztrhaná mŕtvola SS Haupmana.
  Potom však zasiahlo ďalšie bojové vozidlo pechoty s ťažkými guľometmi. Komsomolčanke sa podarilo odskočiť, no zasiahla jej kamarátku a päťročného chlapca Kolju, ktorý priniesol zásoby. Úbohé dieťa, čo robilo v tejto bitke? Zo všetkých síl pomáhal dospelým, snažil sa doviesť Červenú armádu spolu so všetkými k víťazstvu! A teraz hlúpa guľka roztrhla jeho bystrú hlavu.
  Jedinou útechou bolo, že nemal čas prežívať bolesť.
  Ekaterina Yarova však zomrela oveľa bolestivejšie. Guľky veľkého kalibru jej roztrhali hruď a chrbát. A zomriete na ohlušujúce fázy utrpenia. Bolo to, ako keby sa okolo vás omotali dva hady. Jedna je horúca ako oheň, druhá je chladnejšia ako smrtiaci ľad. A dievča škrtia v pekelných kŕčoch. Catherine stonala a trpela. Jej obnažené, zaprášené, krvou zašpinené nohy sa kŕčovito krútili a obnažené prsty hádzali sutiny so zuhoľnateným napalmom.
  Natasha sa priplazila k svojej kamarátke a zašepkala jej:
  - Počkaj! Čoskoro bude ďalší! Oveľa lepší život!
  Tu si dievča na chvíľu predstavilo komunizmus. Kráľovstvo, kde je úplne všetko. A všetky sny sa plnia ako v rozprávke. A mohla tam stretnúť svojich rodičov, ktorí zomreli pod bombami. Ale, bohužiaľ, rozprávka je lož...
  Na Natashinu špinavú a sivú hrivu padajú sutiny odvalené výstrelmi z veľkokalibrového guľometu. Nočná mora a strašidelná. Ale dievča stále šepká:
  
  - Verím! Nádej! Milujem!
  A bojovníčka zrazu vyskočí a hodí Molotovov kokteil, čím vloží všetku svoju nenávisť do tohto impulzu. Fľaša dosiahne BMP a rozbije sa na ňom. Ale keď sa poklop zatvorí, auto zhorí alebo nie, šanca je diskutabilná. Paľba z guľometu prichádza neskoro a Natalya dokáže zasiahnuť zem a prilepiť sa na rozbitý betón. A na jej doškriabaný, takmer holý chrbát pršia všelijaké odpadky.
  Zrazu sa ozve rachot a výstrely zo samopalu stíchnu. Bol to priekopník Leshka, ktorý sa dokázal priblížiť k inštalácii "Strela" - niečo ako faustpatron vylepšený sovietskymi dizajnérmi. Jednorazová zbraň, ale celkom účinná. A vyzbrojený dvoma vzduchovými delami a štyrmi guľometmi veľkého kalibru bol fašistický transport zničený. A priekopník, hoci malého vzrastu, je rýchly a dokáže uniesť Strelu-2. Teraz sa vracia pre novú, jednoduchú, bezzáklzovú zbraň, ktorú je celkom možné vyrobiť domácou metódou.
  A vo svete druhej svetovej vojny sa odohrali skvelé udalosti.
  Vylodenia na Kube sa zúčastnili Jane, Gringueta, Malanya a nováčik Matilda. Dievčatá jazdili na tanku Goering-4. Ide o nové auto, ktoré vzniklo na základe evolúcie Churchilla. Táto nádrž bola mierne odľahčená, aby sa zlepšili jazdné vlastnosti. Výsledkom bolo vozidlo s hmotnosťou päťdesiatsedem ton s 88 mm kanónom a 152 mm pancierovaním v uhle čela a 102 mm v pancieri a zadnej časti. V ochrane a výzbroji bol tento tank horší ako E-50, ale mal motor s výkonom až 1200 koní. Ešte nebolo dosť plynových turbín pre všetky autá. Napriek tomu sa ukázalo, že nádrž je dobrá. Pokiaľ ide o úroveň ochrany, nebol vpredu horší ako Tiger-2 a dokonca ani zboku.
  Kvalita cementovaného panciera je vynikajúca. Aj keď samotná nádrž je nedokonalá. Ale s hmotnosťou Tigra má lepšiu ochranu. A v každom prípade v dobrej rýchlosti.
  Jane píska pieseň.
  Gringueta tlačí bosé nohy do pedálov. Malanya poznamenáva:
  - Zdá sa, že Kubánci proti nám vôbec nechcú bojovať!
  Gringeta sa zachichotala a odpovedala:
  - Skôr aj oni nás považujú za svojich osloboditeľov. Čo je Amerika pre Kubu? Skôr sa na to pozerajú ako na okupanta.
  Jane natiahla bosé, elegantné nohy. Tank mal po stranách veľké náklony, čo spôsobilo posádke určité problémy, no zároveň zvýšilo schopnosť prežitia vozidla. Predný pancier je pod uhlom 45 stupňov, čo dáva veľký odraz. Teraz sú proti nim dvaja Pershingovia. Spustili paľbu.
  Gringeta pritlačila holými, opálenými nohami ku kovu a namierila zbraň.
  Jedna z amerických striel zasiahla čelo tanku. To nie je smrteľné, súčasnosť smrti sa odrazila.
  Gringeta vystrelil a zamieril do čela veže. Predný pancier Pershingu má rovnakú hrúbku ako pri Goering-4 a racionálny uhol sklonu je ešte menší. Takže výkonnejšia 88mm pištoľ preniká do kovu.
  Gringueta hovorí a oblizuje si pery:
  - A byť arogantný so snami - kto by mohol súťažiť... Prečo by mal školák bojovať s vedľajšími pankáčmi!
  Pershing začal horieť. Bojová súprava sa začala trhať. Potom zahrmelo a nakoniec strhlo vežu.
  Gringeta presunula zbraň do iného tanku. Vôbec sa nehanbila, že sa jej auto pohlo a musela počas pohybu strieľať. Bojovník má už značné skúsenosti. Dostal som sa do tridsiatich štyroch. A majú menšie vežičky ako Pershingovia.
  Dedinské dievča vrčalo:
  - Som najkrajší a najsilnejší!
  Už mala skúsenosti. Okrem toho sú Pershingy nehybné, čo znamená, že je oveľa jednoduchšie ich zasiahnuť. Rozbitá veža sa rozpadá ako sklo.
  Malanya intonuje:
  - Rozbije sa na úlomky - skúste ich nájsť!
  Matilda povedala:
  - Len nebo, len vietor, len radosť vpred!
  Pershingovia sú zničení a nemecký tank sa opäť rúti do boja. Bojovníci dokonca začnú spievať.
  Pred nami je batéria... Otočia svoj tank, aby nabrali náboje a strieľali.
  Gringeta hovorí a pleská holými, elegantnými nohami o brnenie:
  - Len raz som trafil... Tak statočný!
  Malanya dodáva:
  - A šikovný! Špičkový kanonier!
  Gringueta dodáva:
  - Nie do obočia, ale rovno do očí!
  A spustí paľbu, aby zabil. Nebojí sa nepriateľských zbraní. Strieľa prekvapivo presne. Celkovo je táto štvorka skvelá. Dievčatá z Británie, ktorá sa teraz stala súčasťou Tretej ríše s veľmi podmienenou autonómiou.
  Teraz prichádza dobytie Kuby. Gringetove veľmi presné výstrely umlčia jednu zbraň za druhou. Batéria zúfalo pľuje, ale erupcie zbraní postupne slabnú.
  Jane bosou nohou pohladí Gringet po svetlej hlave a povie:
  - Tak to musíš držať!
  A pánova dcéra sa chichotá. Jej holá podrážka je veľmi šteklivá a až prekvapivo príjemná z takýchto dotykov. Je to ako kráčať po vláknitom plátne. A dievčenská päta je taká okrúhla a zvodná.
  Gringeta ukazovákom pošteklí podrážku a nežne povie:
  - Si veľmi krásna, však... Ale prosím, nerozptyľujte ma od streľby.
  Jane sa smeje späť. A hravo tweetuje:
  - A mám ťa rád, ako ty, ako ty, a pre mňa už na svete niet priateľa!
  Gringeta s povzdychom odpovedala:
  - Milujem chlapcov... Aj keď ste určite milí. Zaujímalo by ma, ako by vyzeral váš syn?
  Jane odpovedala s úsmevom harpyje:
  - Myslím, že by bol veľmi pekný a ty by si ho milovala!
  Gringeta vyvalila boky, predstavovala si, že do nej vstupuje mocný muž s veľkou dôstojnosťou. Aké je to potešenie. Aké pekné je cítiť Herkulesovu váhu, alebo ešte lepšie, jazdiť na nej sám. Oh, mal by som počkať na prestávku v boji a vyskočiť k mužom. Radšej z RZ, chalani sú veľkí.
  Jane sa tiež snívalo o pohladeniach. S mužom alebo s krásnym dievčaťom, na tom nezáleží. Obaja sú svojim spôsobom príjemní. To je to, čo veľa ľudí nechápe. Ako ich môžeš milovať oboch? Jane však rozhodne nepatrí medzi dámy, ktorým sa hovorí kurvy. Miluje maznanie a dotyky silných tiel.
  Ale batéria bola zničená. Tanky Tretej ríše sa rútia vpred. Ašpirujúca bojovníčka Matilda hovorí s prekvapením v hlase:
  - A vojna je jednoduchšia, ako som si myslel... A tiež som sa bál!
  Malanya so smiechom poznamenala:
  - Najťažšie je, že bitka prebieha a vy musíte ísť do toho... Toto je naozaj problém.
  Matilda, ktorá si ešte nestihla zvyknúť na humor hrubého vojaka, vyštekla:
  - Nezdá sa vám to príliš vulgárne?
  Gringeta v odpovedi zaspievala:
  - Budujeme nový svet a popierame minulosť... Povolenie absurdného a vulgárneho na trón!
  Matilda radostne poznamenala:
  - To je správne poznamenané... No, kto je Hitler? Syn opilca a sedliackej ženy a my sme nútení ho poslúchať!
  Jane cítila, že je potrebné pripomenúť:
  - Džingischán bol v mladosti tiež otrokom a nevedel čítať a písať, ale koľko toho dobyl... Niekedy šťastie žartuje!
  Matilda si s povzdychom spomenula:
  - Kedysi som veril v Boha... Ale teraz som stratil všetku túžbu v neho veriť. Ak to Boh dopustí, aký je potom Boh?
  Gringueta navrhla:
  - Možno existuje Boh, ale ja som zlý? - Sedliacke dievča si pošúchalo špičku nosa holými prstami. - Pri pohľade na náš svet tomu ľahko uveríte. Že nad nami vládne niečo zlé a kruté!
  Matilda súhlasne prikývla a pripomenula:
  - Najúspešnejší velitelia: Džingischán, Tamerlán, Hitler - boli aj najkrutejší. To je istý paradox!
  Gringueta poznamenal:
  - Ľudia sú masa a s masou sa musí zaobchádzať ako so ženou a žena sa ochotne podriaďuje sile. Zrejme to, čo je kruté, je v skutočnosti najúčinnejšie!
  Jane tiež považovala za potrebné pripomenúť:
  - Najkrutejší turecký sultán a bol najzúrivejší vládca a úspešný dobyvateľ. Osmanská ríša nebola čo do veľkosti nižšia ako Rímska ríša a vyznačovala sa svojou krvilačnosťou.
  Malanya klopkala bosou nohou po brnení a zavrčala:
  - Krutosť, krutosť a ešte raz krutosť - stmelenie národa!
  Gringeta sa zachichotala a zavrčala.
  - Budeme bojovať na zemi, v nebi, dokonca aj v septembri... Je to zábavné!
  Kubánske jednotky nekládli odpor a vzdali sa. A na ceste nebolo veľa Američanov.
  Dievčatá sa v nádrži začali trochu rozprávať.
  Matilda pripomenula smutným pohľadom:
  - Porazili sme Nemcov v prvej svetovej vojne. A teraz trpíme porážkou za porážkou.
  Malanya opravil Matildu:
  - Už to nevydržíme my, ale Američania.
  Gringeta sa zachichotala a dodala:
  - Kto sú Američania - naša bývalá kolónia!
  Jane sa zasmiala a poznamenala:
  - Ale veľmi silná kolónia, ktorá sa dokázala oddeliť od ríše. Je to, samozrejme, škoda, ale po svetovej vojne, po formálnom víťazstve, sa britský lev nezosilnil. Nemecko zažívalo prudký priemyselný rast už pred prvou svetovou vojnou. A Hitler spojil silu kapitalizmu s mocou totalitného fašistického štátu. A prinieslo to výsledky!
  Gringueta filozoficky poznamenal:
  - Demokracia prehrala v prospech totalitnej diktatúry!
  Jane objasnila:
  - Nielen totalitná, ale aj ľudová diktatúra. Hitlerovi sa podarilo dosiahnuť skutočnú podporu, činom aj propagandou. Samozrejme, nedosiahli sme takú úroveň národnej súdržnosti a jednoty ako Nemci. A nakoniec sa im nepodarilo udržať kolónie, najmä keď nás Stalin zradil.
  Malanya navrhla:
  - Pre Churchilla by najlepším výsledkom, alebo skôr najracionálnejším rozhodnutím, bolo uzavrieť mier s Treťou ríšou v júli 1940. V tomto prípade by sme zachránili všetky kolónie a státisíce životov. A pokračovať vo vojne bolo šialenstvo.
  Jane racionálne vysvetlila:
  - Šialenstvo v každom prípade! Ak by do vojny vstúpil samotný ZSSR, úspech Rusov by vytvoril červenú ríšu v Európe a smrteľnú hrozbu pre Britániu. Je jasné, že tam by sa komunisti nezastavili. - Dievča sa dotklo hrudníka a obtrelo si holou pätou o bruško, ktoré sa tréningom vyostrilo a pokračovalo vo vzdelávacom programe. - Stalin a jeho komunizmus sú naklonení k úplnej svetovláde. A napadli nás a opevnili sa. A ak by Hitler vyhral, potom by Tretia ríša mala zdroje na boj proti nám. Tak či onak, bolo hlúpe bojovať.
  Možno by Nemci po mieri vo všeobecnosti začali tráviť to, čo predtým zajali, a nikam nepôjdu. A Churchill sa správal ako úplný idiot!
  Matilda tvrdo buchla bosou nohou do brnenia a zavrčala:
  -Churchill je naozaj idiot! A je dobré, že nemal čas ujsť do Kanady. Nech trpí vo väzení!
  Jane sa zúrivo zamračila.
  - Nechajte ho trpieť! Postavil celú Britániu!
  Malanya po krátkej odmlke poznamenal:
  - Hoci mier s Nemeckom by tiež mohol spôsobiť určité problémy. Po získaní zdrojov francúzskych a holandských kolónií a priemyselného potenciálu Európy mali Nemci všetky šance rozdrviť našu ekonomiku. Aj keď je to ešte dlhodobá perspektíva. Tretia ríša sa však rýchlo rozvíjala aj bez vojny a jej potenciál rýchlo rástol.
  Jane so smutným úsmevom prikývla.
  - Tvrdý nemecký režim. Vtelený poriadok... Totalitný, bezohľadný štát. Bez zbytočnej demokracie robí zázraky! A aj v ekonomike!
  Malanya namietala proti tomuto:
  - Naša starodávna demokracia nezabránila krajine, aby sa rozvíjala a stala sa veľkou. Mali sme územia s kolóniami, ktoré boli väčšie ako ríša Džingischána. A zároveň už stáročia funguje parlament, ktorý namiesto kráľa vytvára zákony.
  Jane sa zachichotala a poznamenala:
  - A Fuhrer si prisvojil právo robiť zákony! Je ako ich cisár!
  Malanya opravila svojho priateľa:
  - Teraz aj tu! A sme pod Führerom!
  Dievčatá boli skľúčené... Jane sa snažila predstaviť si, aké by to bolo, keby Churchill uzavrel mier s Hitlerom v júli 1940. Nemecko súhlasí s nedotknuteľnosťou Britského impéria a nepožaduje ani návrat svojich bývalých kolónií. Jedinou podmienkou je prenájom diamantových kópií v Namíbii. No, pre Britov to nie je až také ponižujúce. Ale to, čo už Nemci zajali, sa právom stáva ich. Francúzske majetky v Afrike a Indočíne, takmer celá kontinentálna Európa sú zahrnuté do sféry vplyvu Tretej ríše. A holandské kolónie tiež. Hitler dostal zo všetkého dostatok, aby ďalej nebojoval, ale aby strávil svoj majetok. Teraz má kolónie takmer ako Británia. A celková úroveň ekonomického rozvoja je ešte vyššia. Na druhom mieste je Nemecko, za ním samozrejme USA. A ZSSR sa vďaka Stalinovej brutálnej industrializácii dostal na tretie miesto na svete. Vojenský potenciál Ruskej ríše sa zvýšil. Treba poznamenať, že Stalin rozšíril územie o krajiny na západe a teraz sa jeho populácia blížila k 200 miliónom.
  Hitler, ktorý mal teraz voľnú ruku, stál pred voľbou: začať vojnu v roku 1941: aby zabránil Rusom v príprave. Odložte útok na ZSSR a lepšie sa pripravte. Tu mali Krauti samozrejme na výber. Veľa záviselo od práce spravodajských agentúr. Stalin dostal údaje, ktoré preceňovali nemecký potenciál. Hitler mal podceňovaný pohľad na ruské sily.
  Bolo to však zrejmé: Stalin prezbrojoval armádu. Objavili sa tanky série KV a T-34, ktoré by sa mohli rozšíriť. Najnovšie lietadlá sa vyrábajú sériovo a sú takmer také dobré ako nemecké modely. Výpočet a počet pešiakov z dôvodu všeobecnej brannej povinnosti.
  Nemecko tiež prezbrojilo svoje tanky T-3 na výkonnejšie delo. Zvýšila produkciu Yu-88, uviedla na trh sériu najnovších modifikácií ME-109 F. V letectve ZSSR je lepšia v počte, ale nižšia v kvalite. Rusi majú o dvetisíc tankov silnejších ako Nemci a ostatné sú ľahké, ale niektoré budú rýchlejšie. Nepriateľ je tiež silnejší. A Stalin môže získať pechotu. V skutočnosti nie je ZSSR potenciálom horší ako Wehrmacht a dokonca silnejší v tankoch. Nemci majú viac pešiakov, len vďaka mobilizácii. Ak ZSSR zmobilizuje vojakov, bude ich mať viac.
  Keby Hitler poznal pravdu, trikrát by si pomyslel - oplatí sa začať? Možno by bolo pre Nemcov lepšie postaviť ekonomiku na vojnový základ a využiť potenciál okupovaných krajín na získanie výhody nad nepriateľom? Najmä v tankoch?
  Fuhrer, ktorý má územia, vrátane kolónií, nie menšie ako ZSSR a v teplejšom podnebí, a ešte väčšiu populáciu, ak spočítate, koho obsadil...
  Bolo na výber - pripraviť sa. Vytvárajte oddelenia od cudzincov. Dajte černochov a Európanov k strojom.
  Nuž, ak by bol Hitler múdry politik s dobrou inteligenciou, snažil by sa maximalizáciou výroby zbraní dôkladne pripraviť.
  Ale Fuhrer by s najväčšou pravdepodobnosťou zaútočil na ZSSR v roku 1941. V bitke s Britániou stratil ďalšie tri alebo štyri tisícky lietadiel. A vďaka africkej divízii pribudlo päťsto, šesťsto tankov.
  No, Rommel by bojoval na východe. Nacisti by mali pár tankových divízií navyše. No možno ešte pár motorizovaných a tucet peších. Je nepravdepodobné, že by sebavedomý Fuhrer zhromaždil viac síl.
  A Stalin? Mal by som toľko, koľko som mal predtým. Británia ho vôbec nezaujíma. Skutočnou otázkou je, či by to bol prekvapivý útok?
  Ak by predsa len došlo k taktickému úderu proti jednotkám nepripraveným na obranu, ako v skutočnosti, pre Rusko mohlo všetko dopadnúť horšie. Najmä ak ofenzíva začala 15. mája 1941.
  Potom by Moskva bola dobytá pred jesenným rozmrazovaním. Japonsko by udrelo z východu... ZSSR by mal malú šancu. S najväčšou pravdepodobnosťou by sa vojna v roku 1942 skončila zajatím hlavných oblastí ZSSR. Alebo by sa to už nejaký čas uskutočňovalo pomocou semipartizánskych metód.
  Je možná aj možnosť samostatného mieru. Rovnako ako Moskva zostáva, ale Nemci dostanú Kaukaz výmenou. Ale ani toto by nemuselo vyhovovať Hitlerovi. Pri poznaní charakteru diktátora číslo jeden by s najväčšou pravdepodobnosťou viedol vojnu až po Ural, ak nie ešte ďalej.
  Okupácia ZSSR by však odvrátila pozornosť významných síl Tretej ríše. To by však čiastočne kompenzovala miestna polícia a zahraničné divízie. Čo potom?
  Strávil by Hitler vôbec ZSSR? Možno to bude musieť chvíľu robiť. Až kým nebolo partizánske hnutie zredukované na bezpečné minimum, vyvážené miestnymi policajnými zložkami.
  A potom? Nezaútočí Hitler na Britániu? Môžete sa opýtať, či to potrebuje?
  Už teraz je viac pôdy ako Británia, aj keď vezmeme do úvahy kolónie, ale prečo si to všetko nezobrať pre seba? A potom sa nepodarí dobyť celý svet. Británia na prvom mieste. Potom spolu s Japonskom rozbijeme USA. A potom je na rade samotná Krajina vychádzajúceho slnka.
  Pokušenie stať sa svetovým diktátorom je veľmi veľké. Aj keď, samozrejme, možno by Hitler prestal. Ale je ťažké prestať, keď vyhrávate. A ťažko odolať útočiacemu Rusku, ktoré nemyslí na obranu, ale rovno sa pripravuje na útočnú vojnu.
  No, ako môžete veriť Stalinovi, ak trénuje armádu, aby sa nebránila, ale aby útočila a porazila nepriateľa na svojom území. Ktokoľvek by sa nad tým zamyslel.
  Prečo vlastne ZSSR myslel len na ofenzívu? Pripravili ste si agresiu sami?
  Aj Hitler mal o čom premýšľať. Bezpečnosť Nemecka mohla zaručiť iba atómová bomba spolu s balistickými raketami ako nosičom. Nemci mohli vytvoriť balistické rakety. Ale jadrové zbrane si vyžiadali ešte niekoľko rokov. A kto zaručí, že Stalin počká? Navyše, Nemecko, ktoré ovláda Európu a má kolónie, je ekonomicky silnejšie ako ZSSR.
  A je jasné, že z omeškania Stalin nič nezíska, keďže technická konkurencia vedcov z celej Európy, zvarená železnou nemeckou disciplínou, nie je veľmi perspektívna.
  Pravdepodobnosť, že Stalin začne prvý, je teda vysoká. Aj keď, samozrejme, útok na Tretiu ríšu je príliš dôležité rozhodnutie. Okrem toho by Japonsko mohlo otvoriť druhý front na Ďalekom východe. Zo všetkých uhlov pohľadu sa ukázalo, že pre Stalina bolo nerentabilné útočiť na Tretiu ríšu. Ale ani čakanie neveštilo nič dobré. Keďže nacisti, spoliehajúc sa na zdroje Európy a kolónií, mohli eliminovať hlavný tromf Ruska - jeho výhodu v tankoch.
  A aj v lietadlách. A potom vyvinúť prúdové letectvo a získať rozhodujúcu kvalitatívnu výhodu vo vzduchu. Stalin teda nemal dôvod príliš otáľať. Ale rozhodnúť sa bojovať sám s celou Európou, s kolóniami a pravdepodobne aj s Japonskom... To je takmer samovražda. Keďže celková prevaha nepriateľa v oblasti ľudských zdrojov a potenciálu je zrejmá.
  Tu už hrajú rolu povahové vlastnosti. Ale s vedomím Hitlerových ambícií je najlogickejšie, že by zaútočil na Rusko sám a dokonca aj v roku 1941 bez dlhého čakania. A každý pozná Fuhrerovo sebavedomie. Bez akýchkoľvek pochybností zaútočí na Rusko ako šialený býk. A nebude brať do úvahy skutočný pomer síl. Alebo možno ani Nemci nevedia, netušia, čomu budú musieť čeliť.
  Pravdepodobnosť víťazstva Tretej ríše, najmä v spojenectve s Japonskom, je však veľmi vysoká. Navyše, pre krajinu vychádzajúceho slnka je oveľa jednoduchšie rozhodnúť sa ovládnuť Ďaleký východ spolu s nacistami, ako bojovať s mocnou Britániou a ekonomicky vyspelými Spojenými štátmi o tichomorské kolónie.
  Je jasné, že Amerika a Anglicko sú tak nadradené samurajom, že vojna proti nim je samovražedná. Tretia ríša však nepomôže. A čo ZSSR? Nemci a ich satelity ho rozdrvia. Okrem toho do vojny vstúpi aj Turecko a Taliansko, ktoré nie je zapojené do vojny s Britániou. Takéto sily padnú na Stalina.
  Tu sú šance na obsadenie klzké, aj keď sa Rusku podarí uviesť svoje jednotky do bojovej pohotovosti pred nemeckým útokom. V reálnej histórii sa navyše zdá, že sa Červenej armáde podarilo dostať do bojového stavu. A náhlosť úderu pocítili len tie sily, ktoré boli blízko hraníc. A to je, samozrejme, menšia časť Červenej armády.
  A ak si uvedomíte, že Rusko v žiadnom prípade nie je pripravené na obrannú vojnu...
  Stalinove vyhliadky neboli ružové. Pokiaľ sami nezačnete preventívny úder. Rátajúc s tým, že Nemecko už nie je pripravené na obranu. V tomto prípade by mohol byť výpočet čiastočne opodstatnený. Ale každému je jasné, že Británia dostala odklad. Možno ZSSR tým, že zaútočil ako prvý na Tretiu ríšu, niečo dosiahol vďaka prekvapeniu. A potom by sa vojna naťahovala. Najlepšia možnosť: vzájomné vyhladenie dvoch tyranov. A dokonca aj Japonsko, aby to ešte viac zapadlo. To je to, na čom môžeme založiť naše výpočty.
  Ako hovoria Rusi: dvaja blázni sa bijú, múdry sa pozerá. Naozaj, prečo by mali Briti zasahovať? Nechajte obe strany dôkladne opotrebovať. Budú bojovať až do úplného vyčerpania.
  Myšlienky a ticho dievčat prerušilo objavenie sa troch Shermanov pred nimi. Vysoké americké tanky sa pohybovali smerom na Goering-4. Je jasné, že Yankees nie sú zlí a pochopili, že bolo veľmi dôležité priblížiť sa k nemeckému tanku, alebo dokonca nastúpiť na jeho palubu. A svoje autá zrýchlili na maximum. Ale kanón Goering-4 má dĺžku hlavne 100 EL a môže zasiahnuť z veľkej vzdialenosti.
  Gringueta vložila bosú nohu a vystrelila. Je dobré trafiť Shermana. Je taký vysoký a nápadný. Prvý výstrel je pozorovací. Ale druhý zasiahol cieľ... Z Shermana sa odtrhla veža a vozidlo, pohybujúce sa zotrvačnosťou, zastalo a začalo horieť.
  Jane súhlasne povedala:
  - Naša presnosť nie je nižšia ako u Árijcov!
  Gringeta si pohŕdavo odfrkla:
  - A myslím, že je to ešte lepšie! Niečo také ste ešte nevideli!
  Matilda, stláčajúc pedály holými nohami, zaškrípala:
  - Z ničoho nemôžete veľa vyťažiť!
  Malanya to vtipnejšie opravila:
  - Bez ohľadu na to, aký silný je hrdina, nevytlačí more z kameňa!
  Dievčatá sa spolu zasmiali. A bili sa podrážkami a podrážkami.
  Hrubé mozoly dokonca vyžarovali trochu iskry. Bojovníci boli vo veľmi pozitívnej nálade.
  Gringeta vystrelila na druhú nádrž, rozdelila auto na dve časti a povedala:
  - Kladivo na orech!
  Matilda sa zachichotala a povedala:
  - My máme nábojnicu na kladivo, ale Rusi majú kladivá...
  Malanya prešla Gringetheho dlaňou po podrážke. Cítil som jeho tvrdosť a pružnosť a všimol som si:
  -Bežal si cez uhlie ?
  Dedinský bojovník radostne odpovedal:
  - Áno samozrejme!
  Malanya prižmúrila oči a spýtala sa:
  - A to ako?
  Gringueta úprimne odpovedala:
  - Je to veľmi pekné!
  Dievčatá na tanku sa jednohlasne zasmiali. Áno, nechať si opražiť päty je dosť exotické.
  Jane povedala:
  - Bože chráň nám Churchillovu tvrdohlavosť!
  Gringeta vyrazila tretí tank, buchla päsťou do záveru pištole a povedala:
  - Mŕtvy Truman, to stačí!
  Po Rooseveltovej smrti totiž podľa ústavy dostal moc viceprezident. Ale to ešte nezastavilo vojnu. Bojovému výcviku Krautov a kvalite ich výstroja síce Američania ešte nemohli nič oponovať.
  Napríklad Shermani ani nevystrelili, pretože si uvedomili, že je to beznádejné a neprenikne do brnenia.
  Malanya veselo spievala a zrýchľovala svoj tank:
  - Ideme, ideme, ideme do ďalekých krajín! Dobrí susedia, veselí priatelia!
  Matilda to zdvihla, dievčatá mali naozaj veselú náladu:
  - Tra, ta-ta-ta! Tra, ta-ta-ta! Berieme so sebou mačku! Čižik, pes, tyran Peťko, opica, papagáj, taká spoločnosť!
  Jane zakryla Matilde ústa holým, pôvabným chodidlom. A prskala od smiechu.
  Áno, smiech skutočne predlžuje život. Američania vytvorili tank Sherman, porovnateľný v čelnom pancierovaní a výzbroji s tridsiatkou a ešte lepší vo viditeľnosti a optike, ako aj pohodlnejší pre posádku. Ale zároveň sa tank vďaka svojej výške skutočne zmenil na vynikajúci cieľ. A Briti to nenásytne využili. A jazdný prejav Goeringa sa ukázal byť lepší.
  Jane si zase predstavila, ako ju ten chlap hladí... A ona mrnčala...
  Nemecké prúdové útočné lietadlo sa prehnalo vzduchom... Deň sa už blížil k večeru. Slnko pomaly umieralo v ružovom západe slnka. A zajtra je 9. mája. Deň, keď nacistické Nemecko kapitulovalo v reálnej histórii. Ale teraz sú nacisti na vzostupe!
  Na ich ceste sa nevzdávajú len Kubánci, ale aj Američania. Celá brigáda černochov a mulatov takmer bez boja vyhodila bielu vlajku.
  Dievčatá vystúpili z auta. Okrem toho musíte natankovať.
  Jane, po vzore nemeckých žien, navrhla:
  - Nechajte týchto farebných ľudí bozkávať naše nohy!
  Matilda sa zamračila a poznamenala:
  - Nemyslíš si, že je škaredé takto ponižovať ľudí?
  Pánova dcéra drzo poznamenala:
  - Ale nás to poteší!
  Matilda si pohŕdavo odfrkla:
  - Od slintajúcich úst? Bože chráň!
  Gringeta, naopak, súhlasne prikývla:
  - Nechaj to tak! bude sa mi páčiť!
  A dedinské dievča kričalo:
  - Kľakni si na kolená a olízaj mi päty!
  Čierny dôstojník padol na tvár a pobozkal Gringuette na bosú nohu. Ostatní bojovníci padali za ním a poslušne mlátili dievčatá o päty a chodidlá. Jane sa šťastne zachichotala. Toto dobrodružstvo si zjavne užívala. A ešte viac, keď si dievčatá s nadšením bozkávajú nohy.
  Len Matilda stála nabok a nahnevane pozerala svojimi modrými očami. Bola skutočne rozhorčená. Nemci nielenže zbavili Britániu jej nezávislosti, ale zaviedli aj barbarské zvyky. Presnejšie povedané, samotní Briti si ich s nadšením osvojujú.
  Zdá sa im, že teraz sa stali takými chladnými a silnými. Ale v skutočnosti je to podlost!
  Aj keď, samozrejme, Matilda pochopila, že v tom je zvláštne potešenie. Keď sa druhá svetová vojna ešte len začínala, v Británii vládla nálada: hádžeme klobúky na Nemcov. Vštepila sa myšlienka, že Nemecko vôbec nie je taký nebezpečný súper ako v prvej svetovej vojne a Hitler je len blábol.
  Porážka Francúzska a anglických expedičných síl bola skutočným šokom. A nadmerné sebavedomie vystriedal strach. Možno keby sa Churchill rozhodol o mieri bez územných ústupkov, ľudia v Británii si vydýchli. Začala sa vojna a od samého začiatku to bolo nerovné.
  Náhle rozhodnutie Fuhrera hodiť hordy na východ vyvolalo nové nádeje. Potom väčšina Britov fandila Rusku a všetci boli v úžase, keď sa nacisti priblížili k Moskve. Koniec jesene a začiatok zimy vyvolali v Británii nové nádeje. Rommelov zbor bol porazený, Nemci boli zbití a zahnaní z Moskvy späť. USA nakoniec vstúpili do vojny.
  Ale už v zime Japonci získali množstvo víťazstiev a na jar to bolo ešte horšie. Aj Rusi začali prehrávať novým spôsobom. Rommel zahájil protiofenzívu. Pád Tolbuku sa stal pre všetkých skutočnou národnou tragédiou . Kde na jar 42 Nemci chytili vtáka šťastia za chvost.
  Británia rýchlo stratila svoje kolónie a keď sa vylodenie uskutočnilo v samotnej metropole, nekládla takmer žiadny odpor. Takže anglická hviezda zapadla a nemecká ruža. Matilda vstúpila do armády. Nezostávalo jej nič iné, len sa realizovať. Ale ja som nechcel stáť pri robotníckom stroji!
  Jane sa unavilo cítiť, ako jej bozkávajú nohy, a začala biť vojnových zajatcov. Silnejšia Gringeta udrela tak silno, že jednému z policajtov zlomila nos. Červenovlasý Malanya strčil pištoľ do černochovho brucha, čo spôsobilo, že sa zohol. Potom dievčatá z plných pľúc jednohlasne štekali:
  - Sme super bojovníci! A poďme znova poraziť väzňov nohami a pažbami pušiek.
  9. mája 1945 kapitulovala posádka hlavného mesta Mexika. Američania nevydržali tvrdý tlak a bombardovanie. A munícia sa rýchlo spotrebovala a pokusy o vytvorenie zásob letecky zlyhali.
  Wehrmacht pridal do svojho majetku ďalší kapitál. Ich počet zajatých hlavných miest neustále rástol...
  Štyri statočné dievčatá na E-50 sa presunuli na sever k hraniciam USA.
  Krásky boli pozitívne naladené. Túžili po boji a vo výškach transcendentálnych svetov.
  Kým tank prechádzal územím už zajatým Nemcami, štvorica vystúpila z auta a utiekla. A ku kormidlu sa postavil tínedžer Hans.
  Nechajte ho jazdiť. A tieto bojovníčky sa udržia vo forme.
  Gerda, skákajúca cez humny a vinič, cítila potešenie a držala sa nerovnej zeme svojimi hrubými podrážkami.
  Blondínka s úsmevom poznamenala:
  - Je také dobré byť divochom... Toto je náš typický štýl - behať naboso a v bikinách!
  Charlotte súhlasila:
  - Áno, minimum oblečenia dáva telu pocit úplnej slobody. Vo všeobecnosti je dobré byť dievčaťom. Taká sila a ľahkosť pohybu. Ste stále odolnejší!
  Magda poznamenala:
  - Hlavná vec je nestratiť tvar! Jogging je pre nás veľmi užitočný!
  Christina sa zachichotala a povedala:
  - A bežím po ceste s kalužami. Nemôžem jesť, nemôžem ani trochu spať!
  Charlotte sa zachichotala a odpovedala:
  - To je dobre, čo píšeš... Eh, Magda sa s nami nechce znova rozprávať o náboženstve?
  Dievča so zlatými vlasmi pokrútilo hlavou.
  - Nie! Nehádžte svoje perly skôr...
  Tu Magda zaváhala, pretože pokračovanie jej priateľky by sa celkom prirodzene dalo považovať za urážku.
  Charlotte sa však znova zachichotala a zaštekala:
  - Myslel som, že ste reformovali a uznali árijský monoteizmus!
  Magda pokrčila plecami a znova sa spýtala:
  - Je to ako árijčina?
  Charlotte roztiahla ruky:
  - A tak... Bez Trojice, s jedným Bohom!
  Gerda to potvrdila:
  - To je ono... Boh je jeden! Ježiš nie je Boh, ale len jeden z árijských prorokov. Navyše, evanjelium je vo všeobecnosti židovský vynález. Biblia je tiež len židovský podvod. A tak neexistuje žiadna Trojica. Je jeden všemohúci Boh Stvoriteľ. Hitler je jeho miestodržiteľ na Zemi a jeho Syn, milenec a posol. Najdôležitejší a predovšetkým proroci. Boh má tiež rôzne druhy sluhov a anjelov, ktorí sa nazývajú akoby malí bohovia. Ako Thor, Ovdi a ďalší. Títo sú ako archanjeli v podriadenosti Všemohúcemu. - Dievča vyskočilo, urobilo salto a pokračovalo. - Vo všeobecnosti je všetko jednoduché. Árijský monoteizmus nie je zložitý. Nemci sú Bohom vyvolený národ a musia dobyť a ovládnuť najprv svet a potom vesmír.
  Charlotte potvrdila:
  - Vidíš Magda. Aké jednoduché a jasné!
  Christina poznamenala:
  - Potrebujem si niečo ujasniť?
  Charlotte sa uškrnula.
  - Čo presne?
  Christina vyhŕkla:
  - A čo spasenie z hriechu?
  Gerda sa potom ujal slova a vysvetlil:
  - A v árijskom náboženstve neexistuje pojem spásy. Všetci sme Nemci, ak zostaneme verní Fuhrerovi a Tretej ríši, naši páni nás zachránia v ďalšom svete. A ostatné národy sú našimi otrokmi. Ak Nemec zradí Fuhrera, potom sa po smrti stane otrokom iných Árijcov. Nenemecké národy môžu získať nemecké občianstvo za osobitné zásluhy. A budú mať aj otrokov pre seba. Všetko je jednoduché a logické!
  Christina dodala:
  - A pre Árijca nie je hriech mať sex. A Árijec tiež. Fuhrer povedal - je lepšie otehotnieť od hrdinu-vojaka ako od manžela, ak nie je hrdina!
  Magda vyhŕkla:
  - Keby Japonsko v roku 1941 zaútočilo na ZSSR, dobyli by sme Moskvu ešte pred pádom!
  Gerda pri behu potriasla prstom Magde:
  - Neprekrúcajte... Nie je naše árijské náboženstvo lepšie ako kresťanské rozprávky?
  Christina dodala:
  - A v kresťanskom nebi nebude sex! Myslite na to!
  Gerda dodala:
  - A nebude tam vôbec žiadny hriech... A toto je taká nuda! Aj vlk zavýja!
  Magda sa uškrnula a poznamenala:
  - Záleží na tom, čo sa považuje za hriech. V Biblii bolo desať prikázaní. Ale nezabíjajte, bolo to neustále porušované. A na príkaz Boží. Vo všeobecnosti je zabíjanie detí veľké zlo... Ale Elizeus to urobil a s Božím súhlasom. Takže... Dostávame paradox - hriech a zlo nie je to isté. A hriech je neposlušnosť voči Bohu!
  Christina pokrčila svalnatými plecami a odpovedala:
  - Takže sa ukázalo, že zlo bude existovať v kresťanskom raji? Nedôjde jednoducho k neposlušnosti voči Bohu? A to znamená, že sa môžeme zúčastniť gladiátorských hier a sexuálnych orgií? Len slovným vyznaním lásky k Pánovi?
  Magda pokrútila hlavou:
  - To si nemyslím... Aj keď, samozrejme, Elizeus je v rozpakoch, keď zabil deti, ktoré ho škádlili pre jeho plešatosť. Očividne to nezodpovedá zásade: miluj svojho nepriateľa!
  Christina logicky poznamenala:
  - A kto so zdravým rozumom nasleduje zásadu miluj svojho nepriateľa? Vo všeobecnosti je kresťanstvo zmesou pacifizmu a judaizmu. S takýmto náboženstvom nie sme na rovnakej ceste!
  Gerda buchla bosou nohou do kríkov a dodala:
  - A za žiadnych okolností nebudeme spolu so Židmi! A hebrejská Biblia nie je potrebná!
  Charlotte logicky dodala:
  - Nemá zmysel veriť Biblii. Nie akéhokoľvek druhu - ani srdcom, ani rozumom! Pretože sme Árijci a nie Abrahámovo semeno podľa zasľúbenia. Abrahámovi a všetkému, čo zrodila Biblia, sme určite cudzí. Náš monoteizmus je árijský a popiera abrahámizmus! Jediné spoločné: toto je viera vo večného, všadeprítomného, všemohúceho Boha. Ale tam to všetko končí!
  Magda ironicky povedala:
  - Amen...
  Gerda s úsmevom dodala:
  - Všade je potrebné zaviesť árijský monoteizmus. A urobiť niečo ako krstný obrad pri prijatí nového náboženstva. Aby ste sa, ak ste pokrstení, stali skutočnými hitlerovcami!
  Charlotte navrhla:
  - Možno by sa to malo stať nejakým symbolom. Kedy si vytetujete hákový kríž na čelo?
  Christina to vzala a zaspievala:
  - Tieň, tieň, tieň Luciferov tieň, jasne sa mihajúci v tme... Hitlerova svastika na bruchu, Hitlerova svastika na bruchu!
  Gerda nahnevane štuchla svojho partnera do stehna:
  - Nesmejte sa našim symbolom. Navyše, svastika je runové znamenie!
  Christina odpovedala tak, že chytila Gerdu za bosú nohu a pošteklila ju na päte a povedala:
  - Ach, ako vážne to myslíme! Radšej sa smejte!
  Dievča šikovne vykrútilo svoju pôvabnú, opálenú nohu a holými prstami chytilo ryšavku za nos. Zastonala a vycenila zuby. Začala štekliť Gerde na okrúhlej päte.
  Blond terminátor štekol:
  - Nevkladaj prsty do...
  Christina odtrhla partnerovi nohu a zakričala:
  -Tak mi zlomíš nos!
  Gerda sa chichotala a štebotala:
  - Ak chceš slivku? Alebo konská hriva!
  A bojovníci, ktorí sa na chvíľu zastavili, sa znova rozbehli, blýskajúc sa, malé zaprášené päty zašpinené trávou. Netreba dodávať, že bez akýchkoľvek pochybností sa veselá štvorica zišla.
  Christina pri behu navrhla:
  - Čo tak hrať mestá?
  Gerda negatívne pokrútila hlavou:
  - Nie príliš zaujímavé! Keby sme tak dokázali vymyslieť skutočné elektronické hry!
  Charlotte pri behu roztiahla ruky a povedala:
  - Čo... To by bolo skvelé! Vytvoriť niečo také elektronické a hrajúce naplno.
  Magda žmurkla na priateľov a s úsmevom povedala:
  - Človek dostal dar stvorenia od Stvoriteľa. A my ľudia sme sa naučili veľa vymýšľať. Tam by sme možno mali byť Stvoriteľovi aspoň trochu vďační!
  Charlotte si pohŕdavo odfrkla a poznamenala:
  - A my sme už vďační! Sme árijskí monoteisti a uznávame Boha ako Otca nemeckého ľudu!
  Gerda, ktorá vyskočila ako mačka, zistila, že je potrebné dodať:
  - Ale Boha Abraháma, Izáka a Jakuba neuznávame za žiadnych okolností! Netreba nám teda vnucovať to, čo je cudzie a neárijské!
  Magda zúfalo kričala:
  - Som za Boha, nie za Židov!
  Gerda sebavedomo potvrdila:
  - A ja som tiež za Boha! Ale nie podľa Biblie, ale podľa "Môjho boja". A nie pre Židov, ale pre Árijcov! A Árijec nie je len niekto, kto má nemecký pôvod. Árijec je uznanie ducha!
  Magda spievala:
  - Statočne, súdruhovia, držte krok,
  Posilnime nášho ducha v boji...
  Cesta k vzdialenému šťastiu -
  Poďme si prepichnúť hruď!
  Charlotte posmešne povedala:
  - Cuj taký prsník, zabudni na kravu!
  A dievčatá sa jednohlasne zasmiali. Naozaj sa chceli milovať. A aby chlapské pery zasypali šarlátové bradavky bozkami. A hrudník sa nafúkne a začne bolestivo a príjemne bolieť. A vďaka tomu je to také úžasné.
  Gerda vtipne povedala:
  -Sex prenáša hory a rozbíja lode...
  Christina odpovie a zaspieva:
  - Lode idú ku dnu s kotvami a plachtami... A potom budú zlaté truhlice vaše. Zlaté truhlice! Lode ležia rozbité! Truhly sú otvorené... Smaragdy a rubíny tečú ako dážď...
  A bojovníci spievali v zbore:
  - Ak chceš byť bohatý, ak chceš byť šťastný... Zostaň s nami, Fuhrer! Ty budeš náš kráľ! Ty budeš náš kráľ!
  A dievčatá, zrýchľujúce na plné obrátky, narazili na hustý vinič, ktorý im stál v ceste. Drevo praskalo a so vŕzganím sa rozštiepilo. Bojovníci kričali:
  - Jedna chyba v mozgu a rana je nevyhnutná!
  Potom sa dievčatá roztočili v kaskáde kotrmelcov. Sú také rýchle. Ako blesk. A ich smaragdové oči sa lesknú. A ich oči naozaj vyzerajú ako trblietavé hviezdy. A samozrejme, absolútne nikto nemôže odolať takýmto služobníkom Fuhrera. A toto sú čerešničky. A zabíjali nielen Američanov, ale aj Rusov, či skôr Sovietov.
  Gerda si zaspomínala na svoje dobrodružstvo v ZSSR... Presnejšie na to, ako frčali s kamarátmi.
  Štyri nemecké dievčatá v bikinách bojovali na Tigrovi. Všetky štyri dievčatá sú veľmi krásne: tri blondínky a ryšavka. Ženy v tankových posádkach v Panzvala zvyčajne nebojovali, ale toto je šialený príbeh.
  Tu si buď majster alebo busta...
  Každý vonkajší pozorovateľ videl, ako šikovne dievčatá ovládali "Tigra" a aké zvodné boli ich bosé nohy, keď stláčali páky.
  Jedna z týchto netriviálnych epizód druhej svetovej vojny.
  Nemecký "Tiger"-2 s tichým rachotom motora sa priblížil k sovietskym pozíciám. Delá Červenej armády zatiaľ mlčali a nechali auto priblížiť sa. Ale ani Nemci nie sú takí jednoduchí. V pohybe spustili paľbu ako prví. Našťastie stupňovité usporiadanie valcov umožňuje Nemcom využiť plynulosť jazdy a strieľať počas pohybu.
  A 88 mm kanón zasiahne sovietske delo. Ryšavá Charlotte má veľmi bystrý zrak, navyše má výbornú tigrovú optiku a vkus.
  
  Nemecké tanky strieľajú na sovietske pozície a snažia sa vyprovokovať paľbu.
  Tu majú svoje vlastné obchodné a zákerné výpočty.
  Ale Červená armáda neprehĺta neopätované dary. A sovietske delá opätujú paľbu. Nasleduje skutočný súboj a spŕchajú mušle. Nemci strieľajú celkom presne, ale sovietske delá ich môžu tiež dosiahnuť. Mušle klopú na brnenie Tigra... Dievčatá majú pri zásahu upchaté uši. Našťastie pri ich úprave sú už oceľové plechy naklonené a posielajú projektily do odrazu.
  Aj keď s E-50 sa to samozrejme porovnávať nedá. Technológia sa zlepšuje.
  A jeho vlastné delo strieľa presne na záblesky. A čo je najdôležitejšie, útočné lietadlá vzlietajú do neba: nemecké, anglické a americké zakúpené za polovičnú cenu. Kryjú sovietske pozície. Na strane ZSSR je hlavným lietadlom Jak-9. Stroj nie je zlý, no chýba mu výzbroj a navyše nemalé množstvo týchto stíhačiek má hmotnosť ťažšiu ako štandardná. To znamená horšie letové vlastnosti.
  A Nemci už majú prúdové autá.
  Niekoľko sovietskych tankov je zakopaných v zemi, ale ich strelecká sila nestačí na prienik do nemeckého panciera.
  Takéto nebezpečné krauti existovali aj vtedy.
  Ryšavka sa uškrnie a plavovlasý veliteľ reve:
  - Dajte Rusom trochu tepla!
  Tank Tiger-2 bol vyrobený v modifikácii F - so šikmým usporiadaním pancierových plátov. To mu umožňuje manipulovať s nábojmi zo 76 a 85 mm sovietskych zbraní bez toho, aby si spôsobil vážne škody. Vysoko kvalitné brnenie - cementované.
  Krauti už vtedy mali nebezpečné autá.
  A dievčatá vo vnútri tanku majú ešte vyšší charakter. Najmä ryšavý kanonier.
  Magda je však super bojovníčka.
  A na oblohe je bitka. Nemci a skorumpovaní spojenci majú na svojej strane veľkú početnú a možno aj kvalitatívnu prevahu. Na ruskej strane je viac zúfalstva a zúrivosti. Veľa vzduchových baranov. A to hovorí o výnimočnej odvahe. A aj drzosť hraničiaca so šialenstvom.
  Ale bohužiaľ, len bláznivá odvaha nestačí.
  Nemci idú dopredu. Ich nádrže sú rôzne. Existujú aj "Shermany" s výrazne upravenými obrazovkami, "Churchills" so 152 mm pancierovaním a "Challengers" s klasickým rozložením. A americký M-16 je ťažký stroj. Táto kavalkáda stúpa smerom k sovietskym pozíciám.
  Zhromaždili sa všetky riffy, ktoré sa po dobytí Británie nacistami zlepili.
  Ale Rusko má tiež veľa zbraní a odpor je tvrdohlavý.
  Strelci aj strelci sú vycvičení a plní hrdinstva.
  Nemecké straty rastú, keď sa blížia k zákopom. A Krauti sa umývajú krvou.
  Každý ich krok stojí vážne straty.
  A dievčatá dokonca plieskajú jednu bosú nohu o druhú a spievajú pri streľbe:
  - Tretia ríša hovorí, nenechajte sa unášať!
  - Sme orli-čerti a cítime sa veľmi dobre...
  Pozdvihnutie lodenice vyššie!
  - Lietame ako vtáky a nepriatelia vo vreci!
  Pesničky nie sú veľmi zrozumiteľné, ale celkom vtipné. A dvíhajú ducha fašistov, ktorí si umývajú tvár krvou.
  Nemci prekonajú prvú líniu obrany, ale narazia na míny. A spôsobujú značné škody. Od mín trpí hlavne podvozok. Menšia strata série zbraní.
  Netreba dodávať, že tanky nacistického zverinca majú zásadnú ochranu.
  Blondínka, ktorá je veliteľkou, poznamenáva:
  - Napriek tomu sú títo Rusi pekne jedovatí!
  Charlotte ako odpoveď mávla hlavou.
  - Vipers... Ale statočné!
  Blondínka Magda, ktorá je vodičkou, hlási:
  - Nie sú žiadne výbuchy! Môžeme ísť ďalej!
  No, do istej miery je to dobrá správa.
  "Tiger" sa plazí pomaly. Výrazne ho spomaľujú rôzne druhy protitankových priekop a ježkov. Robia propagáciu štýlu húsenicového plazenia.
  A to dáva Rusom istý oddych. A tak sú straty Červenej armády veľmi veľké.
  A dievčatá v bikinách sa už nevedia dočkať. V nádrži je horúco a ich polonahé telá sa potia. Potom si plavovlasá veliteľka Gerda spomenula na zimu. Potom Krauti umučili dvoch priekopníkov a člena Komsomolu.
  Spomienky pre hravú, bosú Gerdu sú veľmi zaujímavé, vzrušujúce a príjemné. Aj keď iní by to považovali za šmrncovné.
  Osobne strhla oblečenie z chlapcov, ktorí sa s vyzliekaním neponáhľali. Čo je samo o sebe potešením. Potom priekopníkov vyhnali do mrazu v šortkách. Dievčenská veliteľka Magda pobádala sovietskych chlapcov ďalej bičom. Jeden z priekopníkov bol už vysoký chlapec, asi trinásťročný.
  Pekný, svetlovlasý chlapec, s vyrysovanými svalmi, samozrejme pekný. Celkom hodné vyobrazenia na plagáte s nápisom: "Skutočný, mladý árijec".
  Keď uvidel polonahú komsomolčanku, ktorú ešte aj v nohavičkách vyhnali do mrazu, jeho mužnosť vstala a ukázalo sa, že je poriadne veľká.
  Chlapec z priekopníka sa dokonca zahanbene začervenal, ale telo tínedžera je silnejšie ako jeho myseľ.
  Gerdova zmyselná malátnosť zmizla. A naozaj sa chcela páriť s mladým mužom a dokonca aj s nepriateľom.
  Najmä taký pekný a svalnatý.
  Po asi pätnásťminútovom prenasledovaní priekopníkov v mraze, takže chlapcovi bosé nohy zmodreli, ich zahnala späť do chatrče.
  Napriek mukám sa chlapci správali odvážne a vyzerali hrdo.
  Tam chytila staršieho a vysokého pioniera za bosú nohu a začala si ju trieť. Potom zdvihla ruky vyššie a vyššie a stiahla si biele nohavičky.
  Hoci je blondínka, je veľmi temperamentná.
  A jeho dokonalosť skončila v jej ústach. A aké je to potešenie odsať takého mladého muža, aj keď je to váš nepriateľ. Priekopník Kolja zastonal od vzrušenia. Mladá panna bola prvýkrát so ženou. Cez okno nakukovalo pár mladých nemeckých vojakov, no Gerde to bolo jedno. Teraz ju zamestnával vysoký svetlovlasý chlapec. A jeho prsty a nechty poškriabali chlapcovo suché, šľachovité telo.
  Aká je jeho pokožka čistá, hladká a ako mu v ústach pulzuje jadeitový prút. Toto je najvyšší vkus pre ženu.
  Keď skončil, Magda slastne prehltla sladkú krupicu. Potom obliekla chlapcovi spodky a prikázala:
  - Choď, hovoria, košík! Poďme von, už ti je teplo!
  A táto povinnosť je nadovšetko, pravý Árijec potrebuje dokončiť mučenie až do konca. Ale nepozná zľutovanie.
  A chlapcov opäť vytiahli do mrazu. Kolja za sebou nechal stopy bosých nôh a Magda ho nasledovala a zmyselne si povzdychla. Jej štrbinka horela vzrušením a veľmi túžila po mužskom pohladení.
  A aké zvodné sú chlapcove nohy. Od mrazu sčerveneli ako vrana.
  Bez toho, aby dokončila určený čas, vrátila chlapcov späť. Pobozkala Kolju na jeho studené pery a zhodila chlapca. Strhla mu spodnú bielizeň a potom začala horúcou rukou miesiť dokonalosť. Priekopník sa znova vzrušil z vášnivého tlaku.
  Gerda bozkávala chlapcove nohy, červené od mrazu, a bosé nohy. Od hanby sa zmenil na karmínový.
  A potom sa kráska posadila na chlapca. Jeho nefritová palica vstúpila do navlhčenej jaskyne Venuše a priniesla nevýslovné potešenie.
  
  Gerda zastonala pri pohybe, cítila sa tak dobre. Uvedomenie si, že má sex s chlapcom a dokonca s nepriateľom Tretej ríše, spôsobilo extrémne vzrušenie. A potom sa Gerda začala zmietať v strmom orgazme.
  Bez váhania revala ako byvol.
  Nikdy sa s nikým necítila tak dobre! Dostala celú vlnu rozkoše...
  S normálnymi mužmi nič podobné ešte nezažila.
  Príbeh ľahkého flirtovania pre chlapcov sa skončil tragicky. Nakoniec ich umučili na smrť. A stratila svojho milenca Kolju. Čo ma naozaj mrzelo. Ale dlh je dlh. O pár mesiacov neskôr sa jej plukovník SS Kluge spýtal:
  - Dobre si sa bavil s pionierom?
  Otázka, samozrejme, môže byť nebezpečná.
  Gerda úprimne odpovedala:
  - Veľmi!
  A dievča dokonca dodalo:
  - Som pripravený urobiť čokoľvek, aby som tie pocity zopakoval.
  Kluge sa nevľúdne usmial a odpovedal:
  - No, stále je veľa priekopníkov!
  No je to hlupák a nedokáže pochopiť ženské srdce.
  Magda ostro namietala:
  - Ale je len jeden ako Kolja!
  Úprimnosť bola skutočná.
  A spomenula si na šľachovité telo svojho milenca, ako s ním mala sex v spánku.
  Možno najvzrušujúcejšie je, že sa milujete so samovražedným atentátnikom.
  Teraz však Nemci už prekonali prvú obrannú líniu a nechali za sebou rozbité tanky a rozbité sovietske delá.
  Hoci tanky nacistov uviazli.
  Nad zničeným bunkrom niekto umiestnil vlajku s hákovým krížom.
  Celý svet nenávidený pavúk roztiahol svoje labky po celej zemeguli.
  A na oblohe zaznela Wagnerova symfónia, do ďalšieho kruhu vstúpili nemecké, anglické a americké útočné lietadlá.
  Američania dali svoje zbrane na dlhodobú bezúročnú pôžičku. Týmto spôsobom dúfali, že upokoja Hitlera a jeho okolie. Ale tým na seba zbierali búrku. Zajať ZSSR nebolo možné, ale Krauti postupovali a spôsobili Červenej armáde kolosálne škody.
  Samozrejme, pre Rusko sa situácia výrazne zhoršila. Teraz však Američania videli, že ich dodržiavanie sa obrátilo proti nim.
  Prišiel večer... A potom noc. Dievčatá pribehli a zaspali priamo pod holým májovým nebom. Štyri krásky. Dievčatá, z ktorých vám behá mráz po chrbte už len svojím vzhľadom.
  Gerda, po joggingu som mal nočnú moru. Akoby sa opäť stala malým dievčatkom. A ponoril sa do strašných dobrodružstiev.
  Napadla mi rozprávka, ktorú som čítal o Gerde. Chudobná dievčina opustila rozkvitnutú záhradu s večným letom a kráča po studenej jesennej ceste.
  Bosé nohy šľape na skalnatý hrebeň. Odhalené podrážky však už v záhrade zhrubli a nie sú také bolestivé. Cesta je ale dlhá, nohy sa strácajú, po pár desiatkach kilometrov začínajú páliť chodidlá a bolieť lýtka. Dievča žiada o almužnu, aby jej dali aspoň trochu jedla a požiadali o nocľah. Kto kŕmi dieťa a kto nie. Mali sme však šťastie: bolo nám dovolené prenocovať. Dievča zaspalo v sene. A po dlhej ceste spí veľmi zdravo. Ale ráno musíte znova, vziať kôrku chleba za svojich dobrosrdečných hostiteľov a vyraziť na cestu. No nohy ma po dlhej túre stále bolia a chodiť naboso je zima.
  Ale rýchly prechod dievča zahreje. Bosé nohy mi sčervenajú a podrážky poškriabané na dlažobných kockách trochu štípu. Dievča vydrží a prekoná únavu, aby sa odpútala od tŕpnutia nôh, pozorne skúma okolie. Pohybuje sa po cestách Nemecka smerom k Francúzsku. V týchto husto obývaných krajinách môžete vidieť veľa zaujímavého. Občas začne mrholiť jemný jesenný dážď. Gerda sa veľmi bojí prechladnutia.
  Má na sebe len ľahké letné šaty.
  Ale počas nasledujúcej noci sa nad ňou súcitná hostiteľka zľutovala a dala jej na cestu teplý kožušinový šál. A Gerda ide na druhý deň znova. Nohy najskôr znecitlivia, ale potom sa zahrejú. Len zvonia v každej žile. Je bolestivé takto chodiť, ale dievča sa vyrovná, má cieľ a určite ho dosiahne.
  A nohy sú každým dňom drsnejšie a zarastajú mozoľmi. Je ťažké ísť takto. Niekoľkokrát dievča strávilo noc v kope sena, v noci zamrzlo a potom vstalo so zlomenými kosťami. Gerda však tvrdohlavo išla ďalej, jej telo sa zahrialo a odľahčilo. Dievča žilo z almužny. To pomáhalo, aj keď nie pravidelne, jesť jedlo a udržiavať silu.
  Svaly každý deň unavene boleli, ale bolesť bola tlmená. Telo dieťaťa sa rýchlo prispôsobilo záťaži a teraz dievča chodilo v priemere asi šesťdesiat kilometrov za deň a nespadlo od únavy. Jej obnažené, pomliaždené chodidlá boli pokryté tvrdou kôrou a štípanie kameňov a chlad takmer necítili. Dievča kráčalo a prekonávalo utrpenie. Zimy v Európe sú mierne. Občas bol mokrý sneh. Gerda na ňom zanechala bosé stopy bez toho, aby zastavila krok.
  Pohybovala sa ako navinutá a až sa s pomocou havrana dostala do paláca. Tam požiadala princeznú a princa o pár topánok a kočiar, aby mohla pokračovať v hľadaní Kaia. Ale princezná so smiechom poznamenala
  - Už si zvykol chodiť naboso! Prečo potrebujete topánky? Len vám oťažia nohy! Je lepšie ísť ako predtým a čoskoro obehnete polovicu sveta.
  A Gerda musela opäť dupať bosá, takže sa nestretla so žiadnymi sympatiami. Ale bosé nohy dievčaťa sa v skutočnosti stali drsnejšími a koža na podrážkach bola pevnejšia ako koža topánok. A kráčala, preukazujúc neochvejnú odvahu. Prešla sa teda bosá po Nemecku a skončila vo Francúzsku. Pod jeho vytesanými nohami sa utláčal mokrý sneh.
  Dievča sa priblížilo k Parížu. Tam sa zoznámila s deťmi ulice. Rovnako otrhaná a bosá ako ona. Dievča im potriaslo rukami a vymenilo si novinky. Deti zo všetkých krajín hovoria medzinárodným jazykom a navzájom si rozumejú. A Gerda sa s nimi rýchlo spriatelila.
  Ale deti sú hladné a dievča spolu s nimi prepadne statkársku stodolu. Polícia sa však objaví s pár cvičenými psami. Jeden pes predbehne Gerdu a zrazí ju. Policajt nasadí dievčaťu okovy a odvedie ju do väzenia.
  Úbohá Gerda s cinkaním ťažkými okovami, ktoré ju odierajú nohy, sa zatúla do parížskeho väzenia. Dali ich aj do Chateletu, do studenej zapáchajúcej cely, kde spolu sedia malé dievčatká prichytené pri krádežiach a staršie ženy, ale takmer všetky.
  Kŕmia nás hnusným blatom a zatuchnutým chlebom. V takýchto neľudských podmienkach môžete stráviť viac ako jeden rok.
  Gerdu však predvolajú na výsluch. Natierajú si päty olejom a na bosé nohy si prinesú horiacu panvicu. Dievča kričí od bolesti a stráca vedomie. A je nútená vziať na seba vinu za vraždu šľachtica.
  Mučenie pokračuje niekoľko dní, dieťa je bičované a zavesené na stojane, ale Gerda prejavuje neskutočnú odvahu. K ničomu sa nepriznáva. A potom na ňu používam španielske čižmy.
  Dosky stláčajú deťom nohy a kat vráža do klinov. Po prvých úderoch dievča stráca vedomie. Oblievajú ju však studenou vodou, čím ju nútia spamätať sa. Potom opäť narazili na dosky. Bolesť je jednoducho strašná. Gerda divoko píska a kričí.
  Opitý kat sa uškrnie.
  Vyšetrovateľ zopakuje otázku:
  "Zabil si vikomta de Juzaca?"
  Gerda so zastonaním odpovedá:
  - Nie!
  Vyšetrovateľ kričí:
  - Kat, ešte jeden klin pre ňu! Hrubšie!
  A opäť príde úder, z ktorého sa dievčaťu chveje celé telo. Gerde tečú slzy z očí, Andersenova hrdinka má veľké bolesti, no nepriznáva sa.
  Vyšetrovateľ kričí:
  - Áno, priznajte sa nám! Toto sú len slová!
  Gerda zrazu nájde silu jasne odpovedať:
  -Slová sú ako vietor, ktorý otáča mlyn, ktorý dáva múku múdrym a múku bláznom!
  Vyšetrovateľ kričí:
  - Ešte dva kliny!
  A opäť letí kladivo...deťom chrumkajú kosti na nohách a dieťa od šoku bolesti opäť stráca vedomie. Gerdu privedie k rozumu vedro ľadovo studenej vody zo suterénu. A pokračujú v sofistikovanom a zároveň nemotornom mučení. Tu vo zveráku súčasne zvierajú prsty dievčaťa. Stláčajú sa zverákom. Gerda opäť stráca vedomie. Tentoraz na dlho. Ani vedro vody ju neprivedie k rozumu.
  Dievča leží na mučiarenskom kresle, bledé a krvavé.
  Druhá svetová vojna pokračovala po svojich zabehnutých koľajach. Nemci postupovali k hraniciam USA. Američania odchádzali. Ale hlavnou operáciou Tretej ríše bolo vylodenie 15. mája v Kanade. To znamenalo otvorenie druhého severného frontu proti Spojeným štátom. Na vylodení sa zúčastnil prvý experimentálny ekranoplán, ktorý prepravoval rotu ženského práporu SS Tigress. Urastené dievčatá, ktoré prešli všetkými horúcimi miestami, si zabezpečili oporu na páse. Američania a Kanaďania sa snažili dievčatá napadnúť. Madeleine, veliteľka práporu tigrice, Frouda a niektoré ďalšie dievčatá už mali veľa ocenení. Christina a Magda slúžili v tomto prápore a bosé pokryli polovicu sveta. Od horúcich púští až po ľadové štíty hôr.
  Ale teraz tieto dievčatá podporujú Ameriku z druhej strany. A Madeleine a jej dievčatá sa usadili na obrannom výbežku a odrazili útok.
  Najpopulárnejšie a ešte nevyrábané Shermany idú vpred.
  Vysoké americké tanky trochu pripomínajú železá umiestnené vertikálne. Pohybujú sa takmer nehlučne, s vystretým kmeňom a dokonca sa mierne kývajú.
  Veľká, svalnatá žena Madeleine hovorí:
  - Nebudeme sa báť... Vždy budeme bojovať!
  Bojovníci nasadili Faustpatronov, vylepšenú modifikáciu. Schopný zasiahnuť na vzdialenosť až kilometer a menej objemný.
  Madeleine si stlačí biceps. Má veľmi veľkú a vyrazenú. Skutočná športovkyňa. Jej krk je ako krk býka, jej ruky sú ako nohy dospelého muža, len jej pokožka je čistá a hladká a jej nohy sú ako zadok koní. Madeleine naozaj miluje sex s veľkými mužmi. Miluje, keď má dokonalosť pôsobivú veľkosť. Táto žena je veľmi temperamentná, s príjemnou tvárou a nádherným poprsím. Boky sú luxusné a pás je pomerne úzky.
  Všetko oblečenie bojovníka-hrdinu sú bikiny. Úzky prúžok látky prakticky nezakryje melón, opálené prsia a tenké nohavičky sú zakrpatené.
  Madeleine má veľa tvrdého mäsa, ale prakticky žiadny tuk. Pozerá pred seba zafírovými očami. Vlasy sú biele, zmiešané s červenou. K blondínke má ale predsa len bližšie. V rukách drží bazuku a hladko stláča spúšť.
  Najbližší "Sherman" dostane smrtiaci prítomný pravý koniec, medzi trupom a vežou. Jeho hlaveň zotrvačnosťou odletí a prevráti sa.
  Madeleine zašepká:
  - Perfektný zásah!
  Frouda mieri svoje. Dvíha svoju holú, veľkú, ale ladnú nohu. A tiež stlačí spúšť.
  A Sherman, ktorý bol smrteľne zranený, sa začal točiť ako vyradený boxer.
  Práporom tigrice prebehol súhlasný povzdych. Dievčatá použili svoje zbrane. Shermanovci paľbu opätovali. Nebezpečné sú najmä tie vozidlá, ktoré sú vyzbrojené húfnicami s krátkou hlavňou. Vysielajú projektily s vysokou trieštivou silou.
  Madeleine reve z plných pľúc:
  - Neboj sa, dievča, krásne orly, nech o tebe spieva krajina!
  A bojovníci odpovedali jednohlasne:
  - A bude spievať ako hroch! A budeme brať sople do úst!
  Zmysel pre humor dievčat je jednoznačne pruský. A pri streľbe spievali.
  Shermany začali horieť a prevrátili sa. Strely vybuchli, vybuchli a sudy sa odtrhli. Rozbité valce sa vyvalili. Technika sa zmenila na sekanie. Po tankoch nasledovala pechota. Dievčatá tigrice ju privítali ohňom.
  A Madeleine vzala granát bosou nohou a spustila ho priamo do nádrže. Poškodil húsenicu a porezal pešiakov. Je to krásna žena a veľmi zdravá. Ako to hádže, sú tam hory mŕtvol.
  Frouda hodila aj granát nohou, takže letí ďalej ako rukami a všimol si:
  - Džingischán sa predsa nedostal do Ameriky!
  Madeleine zúrivo vyštekla:
  - My Nemci sme objavili Ameriku. A bude nám navždy patriť!
  Americké tanky sa zastavili a umožnili pechote postupovať vpred. Americkí vojaci si zrejme dali poriadne množstvo whisky a smrti sa nebáli, išli rovno. A čo smrť? Opitý a more je po kolená!
  Madeleine to vezme a zakričí:
  - Ale Pasaran!
  Frouda riskoval opravu veliteľa:
  - Nestojí to za to! Takto kričali prekliati španielski komunisti!
  Madeleine hodila granát bosou nohou a so smiechom zavrčala:
  - A ja mám rád komunistov! Majú chrbtovú kosť!
  Madeleine pokrčila plecami a poznamenala:
  - Hlúpi fanatici...
  Madeleine negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie, sú pragmatickí!
  Veľká nemecká veliteľka opäť hodila granát holými prstami a pokračovala:
  - Rozhodli sa, že Boh neexistuje!
  Frouda kopol dar smrti a poznamenal:
  - Odvážni chlapci!
  Madeleine vyhodila svojho Faustpatrona a zavrčala:
  - Alebo možno pragmatici!
  Frouda chvíľu mlčal. Dievčatá strieľali z bazuiek a ich faustov na tanky a hádzali granáty. Celé ihrisko pred nimi bolo doslova zapratané rozbitou americkou technikou. Madeleine veľmi tvrdo hádzala granáty holými nohami. A opísali veľký oblúk. A pod opálenou, takmer čiernou pokožkou Nemky sa kotúľali klbká svalov.
  A nie nadarmo jej nohy doteraz hádzali granáty. Vojna Madeleine fascinovala. Bolo to podobné ruským kúpeľom. Toto je skutočne skutočné vzrušenie. Keď vojdete s dvoma silnými, svalnatými mužmi. A zasiahli vás smrekovými vetvami, ako sa len dá. Keď silní chlapi kopú a hádžu päsťou, dostanete sa na Everest blaženosti.
  A para sa točí, ako zlaté kučery, prúdi vzduchom. Alebo neviditeľné hady, ktoré sa krútia okolo.
  Madeline sa to páčilo. A ešte príjemnejšie je, keď máte pod bosými nohami ohnisko s uhlíkmi. Potom sa naozaj bavíte. Nalejú na vás alkohol a potom zapália túto ohnivú vodu.
  A teraz je Madeleine nadšená... A opäť hádže bosými nohami granát. Nepriateľská pechota je pri útoku udusená. Najmä čierni bojovníci často zomierajú . Všetky prístupy doslova zapĺňajú kopami mŕtvol. Vážne zranení vojaci americkej armády stonajú. Masa mŕtvych so zdeformovanými tvárami.
  Madeleine zašepkala:
  - Je to hanba, že vy Američania ste pomohli Británii.
  A hrdinské dievča sa mäsožrave usmialo. Vskutku, Amerika zvolila nesprávnu stávku. Hoci Francúzsko a Británia vyhlásili vojnu Tretej ríši. A sám Hitler vyhlásil vojnu Spojeným štátom. Fuhrerovo rozhodnutie však neviedlo k porážke Nemecka a jeho satelitov. Japonsko porazilo Ameriku v námorných bitkách. A tým ukázať, že ekonomická sila nie je všetko.
  Na oblohe prebieha krutý boj. Marcel aj Huffman sú podrezaní. A najlegendárnejší pilot Tretej ríše Friedrich. A s ním aj jeho partnerka Helga. Ako krásne a efektívne vedia ženy bojovať. Zároveň sa automaticky vytáčajú účty.
  Helga má za sebou už štvrtú stovku áut. To znamená, že má nárok na Rytiersky kríž Železného kríža s diamantmi. A to je pre polonahé dievča v bikinách veľmi čestné.
  Helga si spomenula, ako sa milovala s Fridrichom. Chlapec je jednoducho rozkošný. Láskavý ako mačiatko. A je veľmi príjemné byť s ním. A ja chcem hladiť celé hodiny. Tínedžer naozaj miluje maznanie dievčat, čo je to najpríjemnejšie.
  Potom však Helga zostrelí Mustanga, potom aj Airacobru. Posledné vozidlo s 37 mm kanónom môže byť nebezpečné. A čo Mustang, najobľúbenejšia stíhačka amerického letectva - s jeho guľometmi. Je proti ME-362, čo je pijavica proti titánu. Guľomety nie sú absolútne nebezpečné.
  Ale Airacobra môže štípať. Helga cvrliká, keď zhodí ďalšieho Mustanga z dosahu.
  - Som kôň, veľmi zlatý... A mustang si to užije!
  A stláča spúšť bosými nohami, vytesanými ako antická socha.
  Friedrich v jednej bitke zostrelí sto áut. Nestojí na obrade. Ani jedna slečna. Skutočný stroj na smrť. Tu bola z juhu odvolaná najdôležitejšia etapa operácie a supereso. Po zničení stovky strojov prenesie terminátorský chlapec oheň na súš. Tam predvádza svoje nadprirodzené schopnosti.
  Friedrich hovorí:
  - Skóre je sto nula v lietadlách a sto dvadsať nula v tankoch!
  Väčšina amerických áut: Shermany. Zastaraná nádrž sa vyrába v obrovských množstvách. Pershing ešte nebol nahradený a tento tank je tiež beznádejne horší ako nemecký E-50.
  A potom sa na oblohe objavili lietajúce taniere.
  To je úplne beznádejné. Diskové lietadlá sú nezraniteľné a rýchle a rozrezávajú americké autá počas letu. Yankeeovia to nevydržia a utekajú. Miesta pristátia sa rozširujú.
  Madeleine a jej dievčatá sa držia. Podporujú ich prúdové útočné lietadlá s 88mm kanónmi, ktoré Američanom vybíjajú morálku. Výkonné granáty rozdeľujú trupy tankov americkej armády. Pocit strachu nedokáže zatieniť ani whisky. A americkí bojovníci, alebo skôr to, čo z nich zostalo, sa otočili.
  Madeleine sa smeje a hovorí:
  - Niekedy zažiješ bolesť vo svete, ale je lepšie zažiť bolesť niekoho iného.
  Úlomok mušle zasiahol hrdinské dievča do päty. Ale silné mozole bojovníka poslali kus kovu do odrazu. Toto znamená skutočná árijská pevnosť. Madeleine dokonca mrnčala rozkošou. Bola taká potešená.
  Je tiež dobré, keď si žihľavou udriete podrážky. Presnejšie, keď vás silní muži bijú po pätách. Toto Madeleine rozpálilo. Je tiež dobré, keď sú vaše hrubé chodidlá udierané gumenými obuškami. Tiež skvelé. Bojovníčka opäť hodila granát nohou. Vycenila konské zuby. Je dobrá. Tiež miluje jesť!
  Vezmite si napríklad a zhltnite celú ovcu naraz. Napriek svojej vonkajšej hrubosti si Madeleine občas niečo prečíta. Napríklad Dumas. Porthos sa jej teda veľmi páčil. Naraz zjedol aj celú ovcu. Toto bol naozaj muž kdekoľvek. A chuť vznešeného šľachtica. A jahňacina je plnená aj klobáskami.
  Madeleine dokázala vypiť aj celé vedro piva. Silné dievča. Bojovník-hrdina si predstavil seba. Vezme strieborné vedro. A obsahuje vybrané bavorské. A začne hltavo piť. Dychtivo prehĺta. Pivo je chutné. Je tiež dobré piť paradajkovú šťavu s mliekom. A aj s vedrami a celými sudmi.
  Madeleine však musela byť podvyživená, keď bojovala v púšti alebo v horách. A to je bolestivé pre žalúdok ženskej hrdinky. Je taká pažravá. A má veľmi rád mäso s krvou.
  Madeleine opäť hodí granát nohou a ponorí sa do zmyselných snov. Ako hltá tučné mäso a pije pivo. Takže vo volejoch. Je tiež dobré jesť bravčový kebab s červeným vínom. A zamaskuj to všetko...
  Madeleine tiež milovala mučenie. Obzvlášť ju bavilo týrať chlapcov. Toto je jej skutočná vášeň. Pobite pionierov palicami po pätách a zapaľujte ich telá.
  Alebo dokonca utrite jemnú detskú pokožku kyselinou. Samozrejme, najpríjemnejšie je týrať chlapcov. Ale povolené sú aj dievčatá. A dospelí muži. Je nepríjemné mučiť starých ľudí, sú tak nechutní a neestetickí. Ako staroba kazí ľudí, zohavuje ich. Nie, je lepšie mučiť mladých ľudí.
  Madeleine si spomenula, ako v mraze vyviedli troch priekopníkov. Nabádali ich ďalej bičmi. Chlapci boli úplne nahí, takže to bolo pre nich ešte ponižujúcejšie. Madeleine je tiež len v jedných bikinách. Veľmi vtipné. Hrdinská žena prenasledovala chlapcov a otužovala sa. Pozrel som sa na ich bosé stopy a sám som sa vzrušil.
  Potom, keď priekopníci od zimy zmodreli, vzala ich späť do teplej chatrče a zahriala ich, pričom im cez zmrznuté telá rýchlo prehodila fakľu.
  Madeleine to urobila majstrovsky, na koži zostali len malé ružové pľuzgieriky a chlapci kričali od bolesti. A robí ju to šťastnou!
  Zvlášť zaujímavé je prejsť jazykom plameňa po citlivej päte priekopníka. Najviac sa ochladila a po mrazivých závejoch spočiatku ani necíti ohnivé pohladenia. Potom však chlapec začne kričať, bolesť zo zmien teploty je pekelná a utrpenie je neznesiteľné.
  Je to oveľa bolestivejšie, ako si jednoducho popáliť pätu horúcou žehličkou. A priekopníci, omráčení neznesiteľnou bolesťou, sú pripravení urobiť čokoľvek, aby veci trochu uľahčili.
  Madeleine vedela rozdeliť mučených. Jednou z jej obľúbených metód je pevné stláčanie semenníkov kliešťovými labkami. A potom najsilnejší muži v šoku stratili vedomie.
  A, samozrejme, zásah elektrickým prúdom. Tu si vezmete priekopníka a pripevníte naň elektródy... Je to proste hnus, ako sa žena správa ako kat. A mučí ťa, ako keby bol kameň v tvojej duši. Presnejšie povedané, duša je vyrobená z titánu a srdce je kameň.
  Samotný proces mučenia sa však Madeleine veľmi páčil. Toto robila rada. Spôsobovať bolesť iným je predsa sladké.
  Toto je fašistická morálka - bezohľadná a sadistická!
  Američania, ktorí utrpeli straty, sa vrátili pod útoky útočných lietadiel. Teraz pristávajú ďalšie sily. Najmä najnovší tank E-5. Najľahšia samohybná zbraň v sérii. Len jeden člen posádky. 75 mm kanón a dva guľomety. Zároveň je výška iba jeden meter a hrúbka čelného panciera je 80 milimetrov pri veľkom uhle sklonu.
  Tank schopný čelne preraziť Shermana alebo Pershinga, ale sám odoláva odrazu projektilu.
  Samohybná pištoľ, ktorá je svojím spôsobom dokonalá. A čo je najdôležitejšie, je rýchly a zrýchli až na sto kilometrov za hodinu. Poháňa ho motor s plynovou turbínou s výkonom 400 koní.
  V jednom z áut sa vezie dievča Agna. Jej meno znamená cudná. A dievča sa zúčastňuje svojej prvej bojovej operácie. Je, samozrejme, dobre vycvičená, ale ešte necítila pušný prach. Strašne sa bojí.
  Ovládanie nádrže pomocou joysticku. Teraz sa ich autá otáčajú a idú na západ. Je dobré, keď je samohybná zbraň taká ľahká. Zhadzuje sa pomocou modulov alebo padákov.
  Počas letu to dokonca začína byť trochu desivé. Zdá sa, že vaše telo je v stave beztiaže. Ležíte na bruchu na koženke. Nádrž je stiesnená ako rakva. Len sedem ton, zbraň je lepšia v priebojnej sile ako Sherman a predná časť vďaka svojmu sklonu odráža granáty efektívnejšie. Treba si uvedomiť, že kvalita nemeckej cementovanej ocele je o dvadsať percent vyššia ako americkej ocele.
  To Agnu upokojuje. Neprelomia to na prvý pokus. Tu leží ťažný kôň americkej armády. Tento Sherman, tank z druhej svetovej vojny, je jedným z najobľúbenejších. V Amerike bola technológia výroby Shermanov zjednodušená. Tento tank sa vyrába rýchlosťou stoviek vozidiel denne. "Pershing", nie taký masívny. A to je pochopiteľné, keďže Sherman má tradičné usporiadanie pre stavbu amerických tankov. Keď je prevodovka vpredu a motor vzadu. A ukázalo sa, že nádrž je vysoká. V sérii "E" Nemci sprísnili rozloženie, výsledkom čoho je pokročilejší tank s nízkou siluetou.
  Agna jazdí na najnovšom modeli. A má silnú zbraň so špeciálnym projektilom, ktorý strieľa so zrýchlením, a tiež s uránovým jadrom. Môžete tak strieľať z veľkej vzdialenosti. Dva kilometre stačia.
  Aby pri pohybe neriskovala, Agna udrie zastaveného Shermana. Prvý výstrel je pozorovací. Ešte nie je natoľko skúsená, aby to trafila na prvýkrát. A druhý je priamo v strede nádrže!
  Agna sa oprela bosými nohami o steny a stlačila joystick. Američania ako odpoveď spustili paľbu. Ale dostať sa do tanku s takou nízkou siluetou nie je jednoduché.
  Mladé dievča hovorí:
  - Ó nemecký Bože, Boh bohov, ochraňuj ma!
  A opäť strieľa... Jej tank sa pohybuje hladko a okrem toho má pištoľ hydraulický stabilizátor a strieľa presne. Áno, tento Sherman nie je veľmi úspešný. Vyčnieva, že ho môžete vidieť na sto míľ ďaleko. Niet divu, že Agnu opäť zasiahne. A blíži sa to.
  Najťažšia vec vo vojne je asi nestratiť chladnokrvnosť. Veľmi dobre trénujú bojovníčky. Ale keď na vás strieľajú, nedobrovoľne sa zbláznite. Čo ak dostanú zásah a brnenie to nevydrží?
  Potom však Agna opäť vystrelí a zasiahne. Jej tvár sa rozpadne do úsmevu. Zhromažďovanie účtov nie je také ťažké a čo je najdôležitejšie, je to veľmi príjemný proces.
  Dievča s tvárou nevinného baránka stlačí tlačidlo joysticku a vystrelí. škerí sa na tvári. Skanduje:
  - Bang! Pow! Mám! Ako malý zajačik skákal!
  Vtom zahrmelo... Po nemeckom brnení sa zosunula strela. A šiel do ricochetu. Sklon 40 stupňov od horizontály je dosť veľký a pancier sám o sebe je veľmi odolný.
  Agna sa pleskla po holých podrážkach a zaštebotala:
  - Ako sme kedysi žili... Len záplata na drdol!
  Dievča opäť vystrelilo. Myslela si, že za každý tank dostane dobrú sumu peňazí. Všetky zásahy sú zaznamenané zariadením a v malých snímkach môžete vidieť, či zasiahlo alebo nie. Samozrejme, nie vždy; zasiahnuť presne cieľ znamená ho zničiť! Ale v tomto prípade sa to úplne ospravedlňuje!
  Agna opäť zaklincovala. Príklepom zvýšil skóre. Pancierové nemecké granáty zasiahli veľmi tvrdo. V USA je však tiež vývoj, ktorý však zatiaľ nie je príliš efektívny.
  Podkaliberný projektil Američanov je príliš citlivý na odraz. A skĺzne z brnenia.
  Agna opäť vystrelí. A ľutuje, že nedostala ťažší tank. Boli by tam aj iné dievčatá, bolo by zábavnejšie spievať v zbore. Alebo možno dokonca dať pár asi šestnásťročnému mladému mužovi, aby sa nepotĺkol strniskom. Ech, ona už poznala telesnú lásku - napriek svojej mladosti.
  Morálka v Tretej ríši je dosť voľná. Monoteizmus sa už zavádza, bez pokrytectva. Pravda, ľudia sú posielaní do koncentračných táborov za homosexualitu. Ale heterosexualita je podporovaná.
  Aj v ženských oddieloch je takmer povinné ísť na gigola. Inak sa budú čudovať: si lesba? Alebo možno, ešte horšie, kresťan?
  Kresťanstvo je postupne vytláčané z Tretej ríše. A nová morálka hovorí: žena má chcieť muža a muž ženu. A nie nevyhnutne v manželstve!
  Druh povzbudenia k zhýralosti!
  Agna je ešte príliš mladá, nepoznala inú moc okrem Hitlerovej. Ale aj toto je pre ňu trochu šokujúce.
  Dievča strieľa a už má desať zničených Shermanov a jednu Witch.
  Bojovník sa usmieva a hovorí:
  - Kto nie je relevantný, nie je morálny!
  Išlo im to dobre... A tanky E-5, či skôr nie tanky, ale samohybné delá idú ďalej.
  Agna nemala čas bojovať v Rusku. A samozrejme ľutovala, že sa narodila neskoro. Už sa dostala dopredu, ponáhľala sa, aby mala čas bojovať. Medzi Nemcami bola dôvera, že tento rok vojny bude posledný. Alebo aspoň o rok sa bude riešiť USA. Či zaútočia na Rusko alebo nie, je zatiaľ otázne.
  Agna chcela bojovať... Ako hovoria múdri: vojna je vzduch pre pľúca...
  Teraz však dokončila svoju prvú bitku. A zrejme si ten železný kríž zaslúžila. A aká schopná sa ukázala.
  Urobí vojenskú kariéru a získa majetok s otrokmi! Zbije ich bičom.
  Agna sa chichotala a spievala:
  - Všetko nemožné je v našom svete možné... Strieľať sa dá len po dvoch!
  Bojovníčka na seba žmurkla a štebotala:
  - Takže som sa stal esom v prvej bitke... Potláčam triedou - Milujem Fuhrera!
  Ich obratné tanky idú ďalej. Pred nami je pechota. To znamená, že musíte strieľať guľometom a vysoko výbušnými trieštivými nábojmi. No je to tiež účinné.
  Agna prstami na nohách stlačí joystick. A oba guľomety začínajú kosiť pešiakov. Čierni bojovníci sú viditeľní. Ich tváre boli zafarbené krvou.
  Dievča šťastne hovorí:
  - Môžete vidieť svoje smutné tváre... Ale pretože som vrah!
  A guľomety fungujú. Všetkých kosia. Niekoľko motocyklov naraz exploduje. A prevracajú sa vo vzduchu. Kolesá a železné časti odlietajú na všetky strany. A kov sa doslova láme.
  A keď horí oceľ, je to skutočne strašný plameň.
  Guľomety sú útočné a veľmi mobilné, oveľa vyspelejšie ako predtým.
  Agna tweetuje:
  - Na Zemi a v podzemí budeme vládnuť so Satanom!
  A opäť udrie... A dopravník vzplanul, ako keby sa zmenil na fakľu. A veľa mŕtvych, celé kopy mŕtvol. Američania utekajú. Vyhadzujú samopaly a výstroj.
  Agna si prstami prečeše blond vlasy a povie:
  - Zbabelec prehrá v hokeji! A džokej ho už čaká!
  Agne sa teraz naozaj cíti dobre. Terminátorka, ktorá v sebe cíti sadistickú chuť, rozdrví utekajúcich pešiakov. Je to tá dáma, ktorej sa vždy podarí vyhrať... Aj keď ešte nemá skúsenosti.
  Bojovník strieľa z dela. Práve som narazil na Shermana zarytého do zeme. Tak čo z toho? Vzala to a triviálne odtrhla jeho vežu. Uránové jadro nie je vtip. Navyše, navrchu všetkého ostatného, urán zapáli kov.
  Po dobytí Afriky mali nacisti veľa uránových baní. A Fuhrer sa ani neponáhľa s vytvorením atómovej bomby. Jeho jednotky sú už teraz najlepšie na svete.
  Takto razantne a rýchlo sa rúti E-5. Rozdrví celé čistiny pešiakov. Ale aký druh tanku to vyzerá? Z hrnca - dva palce!
  Agna hovorí so smiechom v hlase:
  - Na svete sú dva problémy: blázni a cesty... Nemecko má najlepšie cesty na svete, ale čo blázni?
  A dievča sa smeje... Plní svoj cieľ...
  Friedrich opäť krúži vo svojom prúdovom aute. Päť vzduchových kanónov vypáli z každého šestnásť rán. Osemdesiat amerických lietadiel, ktoré sa pokúšajú zaútočiť na pristávajúce nemecké jednotky, exploduje.
  Chlapec s esom hovorí:
  - Som to, ako ma volajú - nehovorte mi to v noci!
  Potom chlapec vypáli ďalšiu dávku a zničí ďalších tridsať áut. Robiť to všetko s roztomilým úsmevom. A tak bezstarostne... Smrteľné dieťa.
  Helga obdivne hovorí:
  - Ty si skvelý! Sen básnika!
  Friedrich skromne hovorí:
  - Je vhodnejšie hovoriť o dievčati! Aj keď nie som zlý!
  Helga spieva:
  - Ty si môj idol Friedrich! Si najlepší v celom vesmíre a dobyješ svet!
  Chlapec sa otočí. Zostrelí ďalších šestnásť nepriateľských lietadiel a hovorí:
  - Na svete je teplo a sneh,
  Poctivý je chudobný - zlý je bohatý!
  Vo vesmíre vládne náhoda -
  Nabite stroj!
  Potom sa terminátor chlapec presunie k pozemným cieľom. Jeho vzduchové delá sú vynikajúce ako na vzdušné ciele, tak aj na prenikanie poklopov tankov.
  Kanadskí Shermanovia. Jedna z amerických modifikácií. Bitka zúri tvrdo. Friedrich nadšene hovorí:
  - Som úžasný človek!
  A tucet Shermanov je rozbitých a horí ako vianočné sviečky. Potom chlapec znova pristúpi. Pochádza z troch veľkých samohybných zbraní "Big Tom". Toto je pravdepodobne najvýkonnejšie zo sériových samohybných zbraní. Len T-93 je väčší.
  Friedrich hovorí pri pohľade na to, ako sú roztrhané autá na kusy:
  - Chlapec vidí vo svojich snoch samopal,
  Má radšej tank ako limuzínu...
  Od narodenia je to pochopenie
  Drsnosť a sila vládne vesmíru!
  "Čarodejnica" je relatívne ľahké americké samohybné delo. Je oveľa jednoduchšie zničiť. Chlapecký eso vystrelil dávku a až dvadsaťpäť samohybných zbraní vybuchlo od výbuchu nábojov.
  Helga zasiahla iba tri autá a zvolala:
  - Ach rytier! Aký si skvelý!
  Frederick sa nafúkol a povedal:
  - Len vajcia sú chladnejšie ako ja!
  Helga s potešením dodala:
  - A vyššie ako hviezdy!
  Friedrich sa zrazu zahanbil a začervenal sa. Zostrelil ďalších šesť bojovníkov a povedal:
  - Skromnosť je mužská ozdoba!
  Helga stroho odpovedala:
  - Ale ty si naozaj druhý Nemec!
  Friedrich sa uškrnul a spýtal sa:
  - Druhý? Kto je prvý?
  Helga nadšene odpovedala:
  - Samotný Fuhrer!
  Friedrich len ťažko odolal irónii a namiesto vtipu povedal:
  - Snímam čiapku Fuhrerovi!
  A opäť strieľal na americké lietadlá. Mimoriadne, či skôr jedinečne presný chlapec.
  Helga štebotala a holými nohami stláčala pedále:
  - Si to, čo nazývajú - zrodený z bohov!
  Frederick, nafúknutý, odpovedal:
  - Hoci nie som taký veľký ako Herkules, som veľmi silný!
  Helga okamžite potvrdila:
  - Celé Nemecko je na vás hrdé, a to je viac ako polovica sveta!
  Chlapec zostrelil ďalších päť lietadiel a zaútočil na Pershingov. Štyri americké autá boli podobné skorému modelu Panther. S pomerne dlhými ústiami a pohyblivými vežami by mohli predstavovať určité nebezpečenstvo pre ľahké nemecké tanky. Potom ten chlap narazil do kamiónov. Zničil osem cieľov, udrel bosou nohou do pedálu a potápal sa.
  No, toto je len nerozvážnosť... Skoro som dostal na frak. Auto ale zrovnal tesne so zemou.
  Helga vystrašene zvolala:
  - Oh! Je to naozaj možné?
  Frederick odvážne odpovedal:
  - Všetko je možné, ak si dávate pozor!
  Helga zhora zastrelila transportér a zaštekala:
  - Tvoj život je na nezaplatenie! Nenúťte nás chytiť sa za srdce!
  Chlapec vážne odpovedal:
  - A som očarený - nezoberú ma, ani guľku, ani bajonet! Takže dievča, neboj sa o moju pokožku! Je lepšie sa postarať o zbieranie ďalších trofejí.
  Chlapec sa rozptýlil. Objavila sa nová kolóna tankov. Išlo o zastarané americké M-16. Ťažké vozidlá s hmotnosťou 55 ton, vyzbrojené dvoma kanónmi. Gól zjavne nie je veľmi cenný. Pravdepodobne sa Američanom podarilo vylepšiť aj to, čo sa hodilo len na kov.
  Friedrich chcel otočiť, ale Helga skríkla:
  - Tieto 75-milimetrové delá nie sú pre naše tanky vôbec nebezpečné. Nech si aspoň jedno z našich pozemných es pridá na svoje konto ťažké vozidlá.
  Frederick neochotne súhlasil:
  - Dobre! Nebudem sebecká! Nechajte ich žiť!
  Helga sa uškrnula a zavrčala:
  - Ako útechu vám poviem, že to nebude trvať dlho!
  A skutočne, o pár hodín neskôr si Agna na svoje konto pripísala ďalšie dva ťažké tanky. Napriek svojej hmotnosti nemalo americké vozidlo oproti Shermanu takmer žiadnu výhodu v pancierovaní. No možno v bokoch a korme. Ale Nemci ma bez akéhokoľvek ceremoniálu udreli priamo do čela.
  Friedrich zostrelil ďalšie dve desiatky lietadiel a vrátil sa späť, aby presadol do novej stíhačky, už natankovanej a nabitej. Pre mladého terminátora nie je ani sekunda pokoja. Všetko v práci a v pohybe. Vyhladzuje všetkých bez výnimky.
  Malý stroj na smrť.
  Útočná operácia v Kanade sa vyvíjala celkom úspešne. Nemci dobyli niekoľko predmostí. Potom sme ich spojili do jedného veľkého.
  Ďalej sa ofenzíva rozvíjala čoraz rýchlejšie. Boje sa rozvinuli s neuveriteľnou silou. Američania sa pokúsili hodiť Nemcov do mora. Ale vo vzduchu vďaka kvalite dominovala Luftwaffe a diskotéky jednoducho priniesli do letectva paniku. Morálka Yankees naozaj nie je veľmi dobrá. Hneď v prvých dňoch sa objavilo mnoho tisíc väzňov. Treba poznamenať, že príkaz nie je na úrovni par.
  Interakcia medzi jednotkami je veľmi zle organizovaná.
  Americké delostrelectvo často kryje svoje vlastné. S Kanaďanmi je veľa nezhôd.
  Situáciu zhoršujú aj zrady medzi americkým velením. Najmä ľudia nemeckého pôvodu. Pre Yankees nie je príliš veľa bojovať za cudzie územia.
  Treba poznamenať, že keď sa E-50 dostal do výroby, Sherman bol úplne zastaraný. Nie je schopný preniknúť do nemeckého tanku z akéhokoľvek uhla. Pershingov sa ale zatiaľ vyrába málo. Áno, a nebezpečné sú len pri streľbe na dostrel a podkaliberným projektilom. Ale v skutočnosti nemecký tank zaručene prenikne Pershingom aj Shermanom na päť kilometrov. Len to drví na diaľku.
  A nie je šanca. Američania v tankoch citeľne zaostávali. Letectvo zatiaľ nemá silné a bojaschopné stíhačky.
  Najpopulárnejší bojovník, Mustang, je len rakva s krídlami. Len Airacobra má šancu bodnúť svojim 37mm kanónom. Prúdové bombardéry sa stále vyvíjajú. Čo má ešte Hitler? Samozrejme, diskotéky, ktorých je stále málo, ale sú neohrození. Pre Spojené štáty je to samozrejme obrovský problém. Najmä morálne, pretože nezraniteľnosť takýchto strojov vyvoláva kapitulačné nálady.
  Nuž, kto chce zomrieť po totálnom výprasku. Nemci už v každom vyvolávajú strach.
  Ale vojna pokračuje. Hlavným problémom je zásobovanie jednotiek cez oceán. Je dobré, že existuje reťaz ostrovov. Pre Nemcov však stále nie je ľahké presunúť sily. Zásobovať muníciou. To spomaľuje pokrok v Kanade. Američania sú tiež silní, dosť početní a majú veľa vybavenia. Ak by bola väčšia bojovnosť a organizácia, mohli hordy Tretej ríše hodiť do mora.
  Ale šťastie praje odvážnym a šťastie silným. Predmostie sa rozširuje.
  30. mája 1945 bol spustený na vodu prvý tank Monster vytvorený pre bojové použitie. Vozidlo malo veľmi výkonný odpaľovač bômb a štyri húfnice. Vojenskí experti však boli k takejto bandure skeptickí. Je možné jednoducho zhodiť dvadsaťtonovú bombu, takéto bombardéry sú lepšie ako voziť supertank cez oceán. Okrem toho je hmotnosť taká veľká a auto je drahé.
  Ale Fuhrer osobne trval na uvedení "Monštra" do výroby. Za výhodu tohto dizajnu možno považovať pomerne dlhý strelecký dosah - až sto kilometrov, relatívne uspokojivú schopnosť cross-country a hrubé pancierovanie. Ale vo všeobecnosti bola doteraz vyrobená iba jedna kópia.
  "Potkana" bola úplne opustená. Je jednoduchšie použiť triviálnu batériu ťažkých zbraní, ako sa toľko motať s tankom. "Monster" v každom prípade vyriešil problém premiestnenia obrovského odpaľovača bômb s priemerom 1250 mm. Niektorí vojaci verili, že štyri húfnice nie sú potrebné a bolo by lepšie urobiť tank ľahším, s jedným, ale väčším kanónom.
  Ale Hitler bol priťahovaný k veľkým rozmerom. Podarilo sa im vyrobiť "Monštrum" včas. Ale zatiaľ sa toto auto neprejavilo príliš sebavedomo. Pri vyloďovaní som sa skoro zasekol, ale všetko dopadlo v poriadku.
  Na tento supertank, či skôr samohybné delo a čiastočne aj batériu, bolo možné zaútočiť zo vzduchu. Preto okolo neho jazdili špeciálne protilietadlové samohybné delá a krúžili prúdové lietadlá.
  Auto sa pohybovalo dosť pomaly rýchlosťou iba 20 kilometrov za hodinu. A potom na rovnej zemi. V porovnaní s ňou pôsobila E-300 takmer ako agilná líška.
  Húsenice cinkajú a naftové motory hučia. Na takýto kolos ešte nie sú pripravené motory s plynovou turbínou. Ale v každom prípade môžu byť Nemci hrdí na svoje majstrovské dielo - najťažší tank na svete. Pôvodne chceli nainštalovať "Dora" na "Monster". Potom sa však vojenskí experti logicky rozhodli, že raketomet bude pri dopade oveľa ničivejší.
  A čo? Všetky očakávania boli splnené! Údery bomby sú skutočne zničujúce.
  Hlavným kanonierom bolo tradične dievča. Tak sa to stalo. A samozrejme takmer nahá len v bikinách. Už je teplo a navyše je tam teplo z motorov v samotnom supertanku. A tím zložený z dievčat. Krásky s bosými nohami, nie staršie ako tridsať. Ako rýchlo sa ponáhľajú okolo mastodonta.
  Holé, dievčenské nohy tupo klopú na kov. Je to veľmi erotické. Podávajúci tínedžer Peter hľadí na dievčatá. Predstavivosť kreslí všetky druhy fantázií. Napríklad bozkávanie dievčat a mladých žien na hrudi. Tak veľmi chcem prejsť jazykom po šarlátových bradavkách ako ružové puky.
  Peter cíti, že jeho dokonalosť nabobtná, až sa to prejaví. Mladý muž sa začervená. Snaží sa myslieť na niečo iné. Napríklad, aký nádherný tank majú. Najväčšie pásové a skutočne vozidlo na svete. Zasiahne ako balistická strela, len strela stojí menej.
  Chlapec, ktorý nedokázal odolať, sa opatrne dotkol ženinej päty. Dievča pozrelo na tínedžera so zhovievavým úsmevom. Mladý muž bol pekný, vyzeral asi na pätnásť rokov a samozrejme je ešte pekné, keď sa vás dotkne pekný mladý muž.
  A je to trochu šteklivé... Dievča pradie:
  - Trochu to pohladkaj!
  Peter má z toho veľkú radosť. Aká noha. Vyrezávaná, opálená, dokonale čistá pokožka, hladké prsty, lesklé nechty. Hladké zakrivenie päty s elastickou kožou. Zdá sa to mierne drsné. Peter sa cíti veľmi vzrušený. Naozaj veľmi chce. Bohužiaľ, tínedžerské hormóny ovládajú myseľ.
  Chlapec si pritiahne nohu dievčaťa k perám a začne sa bozkávať. Ženská pokožka chutí veľmi príjemne, vôňa zdravého mäsa krásky je rozkošná a vzrušujúca. Nenásytne bozkávate a zakrývate podrážku od prstov až po krivku päty. A je to sladké. A dokonalosť tak napuchla, že je na prasknutie!
  Peter naozaj chce strčiť ruku a uľaviť si, ale je to trápne, nepríjemné. Ach ženy, aké ste žiaduce a nedostupné.
  Ozve sa agresívny výkrik:
  - Elviza, nie si v bordeli! Poďme do práce!
  Dievča opatrne vytiahne nohu z chlapcových rúk a zašepká:
  - Stretneme sa dnes večer!
  Peter vďačne prikývne. Wow, aké ťažké bude čakať do večera. A gigantický supertank sa už dostal na planinu a pohol sa ďalej smerom k prednej línii. Auto malo veľa koľají pokrývajúcich celý spodok. Schopnosť cross-country je skutočne uspokojivá, nie je nižšia ako ťažké nemecké tanky. Trochu chýba rýchlosť. Ale v budúcnosti, keď dieselové motory nahradia plynové turbíny, rýchlosť sa prudko zvýši.
  Napriek tomu sa taký kolos, dokonca aj navonok, javí ako skutočná korytnačka a vyzerá nečinne.
  Niekoľko dievčat dokonca zoskočilo a rozbehlo sa za tankom. Bojovníci vyskočili, vycerili zuby a spievali:
  - Sme šikovní a rýchli, dievčatá sú krásne! A naše nohy sú hravé a naše zuby sú také ostré!
  Dievčatá vyskočili a krútili sa. Niektorí z nich sa roztočili v špeciálnom salte. Preleteli ako vtáky.
  Peter chvíľu sedel na oceli. A potom zoskočil a rozbehol sa. Chlapec bol tiež bosý a mal na sebe krátke nohavice. Určite je príjemnejšie behať bez čižiem. Najmä keď sú nablízku dievčatá. A aké majú chrbty, boky, hrudníky a nohy.
  Peter kričal:
  - Sláva Tretej ríši!
  Dievčatá jednohlasne zarevali:
  - Sláva hrdinom!
  Obrovský tank prešiel cez malú priekopu. Dievčatá a chlapec to jednoducho preskočili. A svižne cválali. Skladby "Monster's" boli úžasne hrubé a nebolo možné ich poškodiť.
  Niekoľko najnovších Xe-262 preletelo nad hlavou. Veľmi rýchle autá. Ponáhľajú sa ako šarkany, dokonca trochu fúkajú teplý vzduch. Bojovníci sú šikovní a zvodní.
  Peter trochu nešikovne narazil bosou nohou o dlažobné kocky. Začalo to bolieť. Chlapec kríval a ponáhľal sa vyliezť na plošinu. Začal si trieť pomliaždené prsty. Nie príliš pekné.
  Vo všeobecnosti však život v Nemecku nie je taký jednoduchý. Od roku 1942 sa hospodárstvo skutočne zmenilo na vojnový stav. A všetko začalo smerovať dopredu. Výroba letnej detskej obuvi prakticky zanikla. Chlapcovi to začínalo byť dosť tesné a v armáde to bolo, samozrejme, uspokojivejšie. A tak deti behali bosé do školy od mrazu do mrazu.
  To je vo všeobecnosti tolerovateľné a dokonca príjemné. Ale na jeseň alebo skoro na jar je, samozrejme, menej potešenia. Musela som doslova utekať do školy. A podrážky horeli ako v ohni. Najmä keď nasnežilo.
  Peter si na to spomenul... Potom si zohrievate končatiny stláčaním nôh. Potom jesť prísne podľa normy. Aj keď spájkovanie nie je pre Nemcov zlé. Najmä nedávno, keď z Ukrajiny prišla bohatá úroda. A banány a iné ovocie pochádzajú z Afriky.
  Hlad som mal len pár rokov. Potom sa Nemecko živilo zo zajatých území. No v posledných rokoch sa všetko zlepšilo a prídel pre rodiny bol dostatok.
  Berlín vo všeobecnosti pôsobil dojmom dobre živeného a bohatého mesta. Nových stavebných projektov už bolo pomerne veľa.
  Vojna prebiehala, otáčala sa úspešným smerom a bol prebytok pracovnej sily. Každý Nemec si mohol kúpiť otroka na úver. A to je podľa fašistov skvelé. Peter mal aj osobného otroka. Môžete si s ním robiť, čo chcete. A čo sa s ňou dá robiť...
  Peter sa mäsožrave usmial. Naozaj chcem vyrezať dievčenské telo. Chlapec sa zamyslel. Prečo mu nezaobstarať hárem? Už v Tretej ríši sa to dá robiť takmer legálne. Otroci sa predávajú na aukciách alebo si ich môžete kúpiť na úver.
  Petrova mama priviedla dvoch chlapcov takmer za nič. Chlapci boli Indiáni. A bola im veľká zima, keď museli pracovať naboso. A matka ich núkala bičom ďalej. Jeden z chlapcov potom ochorel a zomrel. Namiesto toho si jeho matka vzala ruského chlapca. Sú otužilejšie a vydržia aj relatívne miernu nemeckú zimu bez nákladov na obuv a teplé oblečenie.
  Ďalší Indián bol z horskej dediny a dokázal si na to zvyknúť. Petrov otec zomrel na fronte. Matka zostala sama. Z chlapcov sa postupne stali takmer členovia rodiny.
  Peter sa s nimi dokonca hral... Kým nevstúpil do armády. Toto je dobrá príležitosť zarobiť peniaze. A mal som šťastie, že som bol v spoločnosti dievčat, ktoré obsluhujú supertank "Monster". Samozrejme, je to prestížne!
  Tu ženú kolónu väzňov dopredu. Američania chodia so sklonenou hlavou. Sú bez nálady. Sú to porazení. Stráže tlačia pažbami pušiek a pískajú bičmi.
  Medzi tými, ktorí sa vzdali, sú stále veľmi mladí chlapci. Ako je pre tínedžerov typické, veľa sa usmievajú, najmä keď vidia behať takmer nahé, opálené dievčatá. Bojovníci vypískajú väzňov a hádžu po nich kamene. Chlapci pískajú späť. Taká je vzájomná výmena zdvorilostí.
  Peter vytiahol z opaska pištoľ. Veľmi chcel strieľať na väzňov.
  Skutočne kolosálne pokušenie. Ach, diablove pokušenie. Nemali by ste si nájsť nejakú nie príliš cennú obeť?
  Peter si namieri na starého muža a ešte k tomu čierneho. To nie je škoda. Chlapec chce spáchať prvú vraždu vo svojom živote. Má takmer pätnásť rokov a ešte nikoho nezabil. Napríklad Fridrich má toľko obetí, a predsa nie je starší ako Peter.
  Peter to vzal a zaspieval:
  - Beda tomu, kto bojuje,
  S oceľovým Nemcom v boji...
  Ak je nepriateľ zúrivý -
  Zabijem toho bastarda!
  A chlapec strieľa... Vzdialenosť pre pištoľ je dosť dlhá. Chlapec sa veľmi bál, že bude chýbať. A bude to hanba. Ale šedovlasý černoch padá. Afroameričan má na tvári krv.
  Peter zavrčal:
  - Zabijem ťa Afrika!
  A vycenil zuby...
  Zabitie neozbrojeného vojnového zajatca nikoho netrápi. Bolo to ako rozdrviť švába. Nemci pokračujú v odháňaní väzňov a pískaní piesní, ktoré sú dosť vulgárne.
  Peter bol so sebou veľmi spokojný. Strieľal veľmi presne a neminul. Prečo nie strelec?! Trafí mimoriadne presne! A mal odvahu aj zastreliť neozbrojeného muža. A toto ma inšpiruje najviac. Nie každý je toho schopný!
  Chlapec zoskočil zo super tanku a bežal za dievčatami a kričal:
  - Videli sme ho! A veľmi presne!
  Hlavný strelec láskyplne hovorí:
  - Výborne! Vyrastáte ako pravý Árijec! Naučte sa však zabíjať nielen zajatcov, ale aj v boji!
  Peter zakričal späť:
  - Búrka a Viking a oceľový meč!
  Áno, urobil to skvele. Bolesť v jeho zaťatých prstoch ustúpila a Peter teraz bežal za dievčatami. Napriek tomu je vojna ako matka. Je v tom toľko zábavy.
  Peter sa napríklad rád bavil doma. Najmä zapaľovaním zápaliek a ich držaním na holých pätách otrokárskych chlapcov. Divoko kričali a vyskočili, šialene prevracali očami. Ind má hnedé oči a Rus má modré oči. Je to smiešne... Dobré je tiež vložiť kúsky novín medzi prsty na nohách a zapáliť ich. A je to dosť bolestivé. Alebo v noci bičom bičom mladých otrokov, vyčerpaných ťažkou prácou.
  Peter absorboval zvieracie inštinkty skutočného fašistu. A on sám sa stal šelmou.
  Hitler povedal: Zemi hrozilo presídlenie. Potrebujeme toľko ľudí, koľko je potrebných na to, aby sme slúžili nemeckým pánom. To vytvorilo nemilosrdnú morálku. A postoj k iným národom je taký, ako keby boli podľudia.
  Na druhej strane však zapôsobil totalitný režim a vychvaľovaný nemecký poriadok. Produkcia rástla, a to nielen vojenská. Vzrástla nielen výroba zbraní, ale stavali sa aj cesty, mosty, strmé letiská a stavali sa mestá. Takže tento režim zatiaľ nie je možné jednoznačne posúdiť. Istý efekt sa dosiahol otrockou prácou a totalitným režimom.
  Vojna pokračovala a impérium sa rozvíjalo a rástlo. Aj sila, aj ekonomika.
  Peter bežal pomerne dlho... Až pocítil únavu... Potom dostal druhý dych.
  Čas plynul a slnko začalo zapadať. Peter je už poriadne unavený. Pozrel sa na červené slnko a pomyslel si, kedy sa tento deň konečne skončí a on môže ísť do náručia ženy. A tak ďalej flutter...
  Aby sa Peter trochu rozptýlil, pokúsil sa spomenúť si na otcove príbehy z východného frontu. A tiež zo Západu. Otec stihol bojovať v Poľsku, Belgicku, Francúzsku a Rusku... A vojna začala celkom úspešne. Mnohí Nemci sa báli, že to bude ako v prvej svetovej vojne. Ale Hitler sa ukázal byť múdrejší a šťastnejší ako Wilhelm. Rozbíjal nepriateľov kúsok po kúsku. Nemci, ktorí stratili niekoľko vojakov, dobyli Poľsko a potom vyhrali a zničili Francúzsko, Belgicko a Holandsko.
  Vojna na východe nevyvolala v nikom veľký strach. Víťazstvo nasledovalo víťazstvo. Ale Nemci stále postupovali tak rýchlo, ako plánovali. Všetky termíny už uplynuli a Rusko bojuje. A potom zimná katastrofa. Petrov otec zomrel v sovietskych závejoch. Ani telo nenašli. Peter matne dúfal, že jeho otec môže byť v zajatí, a zostal nažive. Ale väzni boli vymenení dvakrát. Vracali sme sa z Ruska. Mnohí sa stali invalidmi. Pravda, väzňov bolo pomerne málo. Otec medzi nimi nebol.
  Peter bol vtedy ešte príliš mladý na to, aby sa dostal na východný front. Ale chcel sa pomstiť Rusom. Ale do konca východnej spoločnosti chlapec nemal čas. Nemci jeho výsledky nepovažovali za víťazné, hoci zisky sa ukázali ako významné.
  Úplne sa zotmelo... Supertank sa zastavil. Dievčatá sa museli občerstviť a ísť spať. Večera bola rýchla, štandardné dávky, čokoláda, sušené banány, sušené mäso.
  Peter si sadol vedľa svojho priateľa. Žmurkla na chlapca. Prečo sa nezabaviť s mladým mužom bez brady? Peter sedel len v trenkách. Vytvarovaná, štíhla, s čistou a opálenou pokožkou. Je príjemné cítiť niečo také . Dievča hladilo Petrovu svalnatú hruď. Chlapec ju ako odpoveď začal hladkať.
  Zaplietli sa do objatí a zasypali sa bozkami. Peter nebol panna. Ešte v škole dostane lekciu lásky od profesionálnej prostitútky. Tínedžeri boli zvyčajne vychovávaní heterosexuálne. Vzhľadom na svoju hypersexualitu boli ženy poučené, aby učili lásku, keď sa objaví túžba. Peter už vedel rozdávať potešenie a dievča čoskoro začalo lascívne nariekať.
  Lásku si však dlho neužili. Zaznel signál. Pištoľ musí konečne vystreliť. A potom sa silné delo začalo pohybovať. Dievčatá sa ponáhľali okolo a ťahali projektil s navijakom.
  Supertank Monster bol naložený bombou s hmotnosťou dvadsať ton. A pripravený to vypľuť na cieľ. Zbraň bola zameraná pomocou rádia a zhora "Rama"-5 vykonala korekciu paľby.
  Kanonierka prepínala údaje na displeji. Pištoľ zamrzla... Pištoľ pripomínala kopu so širokou papuľou. A takto dopadá praskajúca strela. Od spätného rázu sa otriasol a do neba sa vyrútil ohnivý stĺp. Dievčatá dokonca spadli z odrazu, ale okamžite vyskočili.
  Nápadná súčasnosť letela vysokým oblúkom za horizont. Delo supertanku teda vystrelilo prvý výstrel.
  Hlavný strelec povedal:
  - V tomto prípade nie je mier bez vojny a ani mrak bez dobra! Využili sme našu šancu.
  Strela letela asi sto kilometrov v priamom smere a viac ako dvestopäťdesiat vo vysokom oblúku. Jeho parabola prenikla do stratosféry. A zostúpila v extrémnom uhle. Let trval niekoľko minút a na opevnené pozície Američanov sa spustilo skutočné ohnivé tornádo. Na stovky metrov bolo všetko stlačené a zničené. Bolo to, ako keby došlo k ohnivej cunami. A pre pár práporov americkej pechoty skutočne nastal posledný deň.
  Dievča popíjalo ďalšiu raketu z najsilnejšieho odpaľovača bômb na planéte Zem. A pripravovali sa zosadiť túto niekoľkotonovú päsť na nepriateľa.
  Hlavná strelkyňa si pošúchala holými prstami kovovú obruč a štebotala:
  - Ale nevzdávaj sa mu a vrátiš monštrum do temnoty!
  Nabíjanie trvalo tri minúty. Pomerne veľa, ale strela je mnohonásobne silnejšia ako akákoľvek zbraň na svete. A ak zasiahne, nebude sa zdať, že je to málo, dokonca sa to nebude zdať ani priemerné.
  Dievčatá sú veľmi aktívne. Nasleduje cieľ a hlaveň sa otáča. Peter si na chvíľu predstaví, čo sa naozaj môže stať tým, ktorí spadajú pod takýto Thorov klub. A dostane strach. Toto je prichádzajúca rana. Že sa doslova zatrasie planéta.
  A aj keď letí raketa, je to strašidelné! A vyzerá to ako predzvesť smrti.
  Peter, dokonca inšpirovaný, spieval:
  - Stroj smrti sa zbláznil! Letí bez toho, aby poznala cieľ!
  Dievča, ktoré práve spalo s chlapcom, pokračovalo:
  - Tentoraz sme sa usmiali! Kráčali sme po bielom pruhu!
  A druhý prítomný dosiahol svoj cieľ. Zasiahol svojich protivníkov takou výbušnou silou, že končatiny a úlomky lietali ďaleko na všetky strany. Škodlivé prvky roztrúsené po pozíciách USA na mnoho stoviek kilometrov.
  Obranná línia bola ostreľovaná. Američania to mali ako hriešnici v pekle, ak nie ešte horšie.
  Nebo a zem boli zmiešané, všetko horelo a praskalo. Obloha sa rozdeľovala od výbuchov. Po oblohe sa blýskalo.
  A dievčatá vytiahli tretiu raketu. Nech sa páči, bude tu pre vás jedlo navyše. Peter si spomenul na Fridricha Veľkého. Jeho typické sekré útoky. Kráľ bol tvrdý k Rusom aj Rakúšanom. Samozrejme, že sa učili v obmedzenej miere, ale neskrývalo sa, že Rusi porazili Prusov. Naopak, zdôrazňovalo sa: keďže sám Fridrich Veľký prehral s Rusmi, aký chladný bol Hitler, ktorý sa dostal do Orenburgu a obsadil ho. Pravda je taká, že Moskva ešte nepodľahla.
  Chlapec vytiahol navijak, stúpil na závoru holou pätou a pocítil bolesť. Bolo by pekné obuť si tenisky, pomyslel si Peter. Tú noc koncom mája a v Kanade je už dosť chladno. V Mexiku je už horúco. Opaľovať sa tam však môžete aj v zime. A tak si bosý tínedžer zrazil nohy.
  Peter, ktorý využil túto chvíľu, položil ruky na boky dievčaťa. Hlasno zavrčala a povedala:
  - Teraz nie, fešák!
  Druhé dievča obmotalo ruky okolo Petrovho trupu. Pohladila som ho po svaloch. Cítil som bezvlasé, svalnaté telo. A pobozkala ostrú lopatku a perami cítila kožu. Chuťovo som to otestoval. Chlapec voňal mladosťou.
  V Tretej ríši nie je zvykom skrývať inštinkty. Akosi naopak, skromné ženy vyvolávajú opovrhnutie. Nacizmus vraj učí, že človek musí byť prirodzenejší, bližšie k prírode. To znamená, že žena musí milovať mužov, a hlavne iných. Hľadaj niekoho hodného, silného, inteligentného, krásneho. A Peter je naozaj fešák a má natrhané svaly. Chcete ho objať a držať blízko, hladkať a bozkávať, alebo možno urobiť niečo vážnejšie.
  Ďalší raketový projektil sa rútil smerom k pozíciám americkej armády. Letela vo vysokom oblúku, ako keby sa klenul panter z plameňa. A niesla so sebou množstvo náhrobkov v ohnivej verzii.
  Peter zaštekal:
  - Toto je naozaj rakvový gambit!
  A chlapec sa ohlušujúco hlasno zasmial. Dievčatá sa otočili k chlapcovi a začali ho štekliť na opätkoch. Všetko to vyzeralo tak, že päť alebo šesť dievčat sa vysmieva mladému mužovi. A Peter sa stále smial a škeril sám na seba. Jedna z krások si dala do úst svoju šarlátovú bradavku. Mladík ho začal bozkávať a sať.
  Peter vedel, aká je to chuť. Ako zmrzlina. Ako jahody v čokoláde. Ako príjemne chutí ženská pokožka ako medovník. A ty ju tak nenásytne olizuješ...
  Ale dievčatá aj šteklia a štípu. Čo už nie je také pekné. Nasleduje však hrozivý výkrik veliteľa a krásky utekajú. Ich ružové podrážky blikajú. A holé nohy skáču.
  A to, čo sa deje na americkej strane, je typická nočná mora na ulici Burning Elms.
  Štvrtá raketa je tiež naložená do odpaľovača bômb. Toto je hra s dominom smrti. Bojovníci sú odhodlaní vyhrať až do veľkého konca. A túžba po úspechu je v srdci každej správnej árijky.
  Wagnerova hudba začala hrať, aby bolo pre dievčatá pohyb zábavnejší. So symfóniou je to taká zábavná vec. A štvrtá raketa bola nainštalovaná. Pripravený na let do veľkých výšok.
  A zhora kvíli TA-500 - bombardér s ôsmimi motormi. Niečo, čo sa zdá byť také strašidelné a neprekonateľné. Snáď len disk pôsobí strašidelnejším dojmom.
  A neodolateľné...
  A práve vtedy sa objavil lietajúci tanier. Kĺzala po oblohe ako slnečný lúč. Toto je rýchlosť. A ponáhľa sa, ako keby to bolo niečo strašne cool a kozmické.
  Peter dokonca spieval a skladal za pochodu:
  Pod zámienkou cieľov, humanizmu,
  Vybudovať raj na Zemi...
  Fuhrer prešiel na cestu fašizmu,
  Satanovi bol postavený hrozný chrám!
  A po výkriku chlapec vytiahol drôt. Štvrtá raketa vyletela do vzduchu. Prerezal atmosféru a vo vzduchu bol zreteľný zápach ozónu.
  A niekde na oblohe disk vrážal do americkej B-29. Veľký stroj s krídlami spálil nočná mora lietajúci mastodont.
  Peter spieval:
  - Zvláštny pocit pokoja - už nie si v minulosti... V budúcnosti ste premenení na nekonečné svetlo!
  A svetla je naozaj veľa... A všetko horí takým modrým plameňom. Diskové lietadlo narazilo do tucta lietadiel a zmizlo za horizontom.
  Peter bežal odmotať ďalší drôt. Nie, vojna je naozaj skvelá. Aj keď chlapec si ju predstavoval trochu inak.
  A potom po víťazstve dostanú pôdu a otrokov. V závislosti od vojenského príspevku. Peter si oblizol pery. Keby som tak mohol dostať celý hárem. Zabával by sa s nimi. Aj keď je tu veľa dievčat. Len celé seraglio.
  S mamou majú aj sestru. Bičom poháňa otrokov ďalej.
  Nemci sú naučení, že sú najvyšší národ. Ale v skutočnosti, samozrejme, nie je všetko také jednoduché. Ruskí chlapci sú veľmi podobní nemeckým chlapcom a vôbec nie sú hlúpi.
  Rozmýšľate, akú úlohu im dať? Nechcú byť domácim miláčikom. Ale ani my by sme sa nemali považovať za rovnocenných. Peter si myslel, že s Rusmi sa dá zaobchádzať ako s mladšími bratmi. Dobre bojovali proti Hitlerovej armáde a preukázali odvahu.
  Ale Američania sú vytrvalí. Teraz je vypustený piaty granát na Yankees. To znamená, že majú dosť silnú obranu, ktorú treba prelomiť.
  Peter frustrovane zamával päsťou vo vzduchu. On osobne by rád zobral samopal a strieľal. Alebo možno ešte lepšie, ako sťatie staroveku mečom. Je celkom romantické bojovať s chladnou oceľou.
  Chlapec to vzal a spieval:
  Spomenul som si na dávne časy - okamžite na koni,
  Netrpezlivá šelma sa rúti do tempa...
  Bez svojej vlasti by som nemohol žiť ani deň,
  Nech je moja vlasť šťastnejšia ako všetky krajiny!
  
  A v budúcnosti nás čakajú galaxie,
  Nekonečné rozlohy vesmíru...
  Nacistický bojovník je veľmi cool,
  A všetky stvorenia sa podvolia Ríši!
  Dievčatá počuli pieseň a jednohlasne kričali:
  - Aký bojovník! Skutočný macho!
  Posádka tanku Gerda vstúpila na územie USA. Do slávneho štátu Texas. Miesto je známe svojimi drsnými kovbojmi a gangstrami. Tu sa americký odpor prudko zvýšil a rozpútali sa kruté boje. Yankees, kedysi na svojom území, zúfalo bojovali. Situácia v Amerike je dosť vážna. Nemecké tanky a lietadlá sú špičkovej kvality a vyrábajú sa vo veľkých množstvách. A pestrá armáda bojuje veľmi dobre.
  Dievčatá strieľali na batériu. Hlavný americký kanón ráže 76 mm nie je pre E-50 vôbec nebezpečný. Kaliber je 90 mm aj pre šikmé čelo. Mohli by sa poškodiť iba húsenice. Bojovníci strieľali, ako inak, bez toho, aby chýbali. A batéria stíchla.
  Gerda utrela sklo diaľkomeru a povedala:
  - Odviedli sme veľmi dobrú prácu. Teraz choďte na sever!
  Magda so smútkom v hlase poznamenala:
  - Takto robíme jednu chybu za druhou. A toto sa stalo naším druhom prekliatia.
  Gerda zaokrúhlila oči trojuholníkom a prekvapene sa spýtala:
  - Kde sa mýlime... Všetko ide takmer podľa plánu. Mexiko je za nami a teraz sme v USA. A keď už na to príde, taký nepriateľ ako Amerika nemôže zostať v úzadí!
  Magda sa ponáhľala objasniť:
  - Myslím chyby v duchovnom zmysle slova. Sme slepí a chudobní duchom!
  Charlotte nahnevane zavrčala:
  - Zdá sa, že sme sa už dohodli, že budeme nasledovať árijský monoteizmus. A ty zase aktualizuješ diskusiu, ktorú nikto nepotrebuje.
  Christina navrhla:
  - Poďme radšej diskutovať o Dumasovej práci. Je napríklad gróf Montecristo pozitívna alebo negatívna osobnosť?
  Magda odpovedala pevným hlasom:
  - Určite negatívne!
  Christina sa začervenala a namietala:
  - Prečo sa to stále deje?
  Magda logicky poznamenala:
  - Nevie, ako odpustiť!
  Charlotte zavrčala:
  - Čo by sme mali odpustiť našim nepriateľom?
  Magda si potriasla zlatými vlasmi a poznamenala:
  - Ak neviete, ako odpustiť, násilie nemožno zastaviť!
  Gerda súhlasne prikývla:
  - Niečo v tom je... Ale je potrebné zastaviť násilie?
  Charlotte sebavedomo povedala:
  - Svet spočíva na násilí... Sopka zúrivosti sa vznáša...
  Christina zopakovala nadšenie:
  - Napätie najvyššej sily... Prežíva sa s bolesťou aj so strachom!
  Gerda dospievala s radosťou:
  - Len strach nám dáva priateľov,
  Len bolesť vás motivuje k práci!
  Preto to chcem viac a viac
  Malta vtrhne do hordy!
  Dievčatá stíchli. Shermanov pohyb ich rozptyľoval. Jeden výstrel a americký tank sa rozbil. Vo všeobecnosti nie je toto auto pre Nemcov vôbec nebezpečné.
  A tu prichádza "Čarodejnica", pokúsila sa priblížiť a bola tiež zničená. Gerda vystrelila stlačením joysticku holými prstami.
  Stala sa z nej taká cool Terminátorka. Prešiel okolo nemecký tank, rozdrvil niekoľko černochov a vypustil potoky krvi.
  Magda s povzdychom poznamenala:
  - Vždy prejavujeme krutosť... A kedy do našich sŕdc vstúpi milosrdenstvo?
  Charlotte odpovedala:
  - A potom, keď ovládneme celý svet! Toto bude skutočný triumf vôle!
  Christina s radosťou spievala:
  - Oko za oko, krv za krv... Ponáhľame sa v kruhu - opäť zabíjanie!
  Gerda odhalila svoje veľké, svetlé zuby ako perly a zasyčala:
  - Nepoznáme súcit! A to nechceme vedieť!
  Magda pokrčila plecami a poznamenala:
  - Nemôžeš sa so mnou hádať... Ale Boh ťa bude súdiť!
  Charlotte pokojne poznamenala:
  - A v Biblii Židia na Boží príkaz zabíjali. To znamená, že Všemohúci nebol pacifista. Ale oveľa viac sa mi páči učenie - Nemci sú Boží ľud. Toto je oveľa rozumnejšie zdravé učenie ako Biblia!
  Magda negatívne pokrútila hlavou:
  - ničomu nerozumieš...
  Christina logicky poznamenala:
  - Kto je silný, má pravdu! Vstúpili sme do Texasu? Potom budeme v New Yorku!
  Gerda sa zachichotala a zavrčala:
  - Úspech nás sprevádza... Ako sa hovorí v pesničke, s každým neúspechom sa vedzte brániť... Inak sa úspechu nedočkáte!
  Dievčatá boli rozptýlené. Z oblohy sa na ne pokúsilo zaútočiť americké útočné lietadlo P-51. To je dosť nebezpečné, keďže tento sup má rakety. Magda obratne manévrovala. Dievčatá - každá z nich vedela riadiť tank a strieľať a presne ho trafiť. Rakety prešli okolo, hoci nebezpečne blízko auta. Útočné lietadlá sa ponorili, ale boli zasiahnuté protilietadlovými guľometmi. Americký sup dostal diery a začal strácať výšku.
  Z chvosta sa začalo dymiť, odlomili sa celé kusy kovu, dreva a iných vecí.
  Gerda zasyčala:
  - Páči sa ti to! Toto opäť dokazuje, kto má pravdu a je len slaboch!
  Magda poznamenala:
  - A naše šťastie stále závisí od Boha!
  Gerda kričala:
  - Od árijského Boha!
  Christina dodala:
  - A z našej šikovnosti... Alebo nešikovnosť!
  Charlotte zasyčala:
  - A tiež silou vlajky a ostrými tesákmi kozmickej sily!
  Tank sa opäť pohol a bol nútený strieľať. Objavil sa "Grands"-2. Vo všeobecnosti je tank podobný Shermanu, ale o niečo ľahší a o niečo vyšší. Nie je to najpokročilejšia zbraň, ale relatívne lacná. Samozrejme, pre Nemcov je to neškodné auto.
  Dievčatá sa striedali v streľbe, rozbíjali trupy Grandov. Praskli, ale ich náboje skĺzli z nemeckého brnenia. E-50 fungoval ako robot a preukázal ohromujúce bojové schopnosti.
  Charlotte revala:
  - Úder oceľového kladiva, svitla nám úsvit!
  Gerda vystrelila automaticky. A zároveň som si spomenul na fešáka Hansa. Milovali sa s ním a všetko bolo skvelé! Hans je tiež bystrý chlap, vedel by povedať veľa zaujímavého. Napríklad o rôznych dobrodružstvách pirátov.
  Gerde sa páčil príbeh o princeznej, ktorá sa stala chatárom pre pirátov. A potom našla poklady, ale neutratila ich na seba, ale zhromaždila armádu a začala dobývať svet.
  Samozrejme, obraz bojovníka-veliteľa je veľmi pôsobivý. Ako to nezopakovať. A nekúpili by ste si takúto knihu, keby bola vytlačená. Zaujímavé sú aj vesmírne bitky. Tu je napríklad fantasy o dobývaní rôznych hviezdnych svetov. Udatní Árijci bojujú proti kentaurom...
  Kým sa Gerda spamätávala, kentaury, teda "Veľkí", boli zničení. A nemecký tank postupoval ďalej. Ale pomaly. Húsenica narazila na pomerne silnú rádiom riadenú mínu a valec, alebo skôr niekoľko valcov, explodoval. Kov doslova praskol a vystrekla horúca voda. Gerda prisahala a dokonca Magdu kopla:
  - To je váš Boh, čo nám to robí!
  Zlatovláska odpovedala:
  - Nerúhaj sa...
  Dievčatá už niekoľko dní takmer nespali a kým si menili klziská, išli a zaspali.
  Potom o tom Gerda opäť snívala...
  Gerda sa opäť objavila vo videní. Z dievčaťa urobili slúžku vznešeného princa. Stala sa čestnou družičkou a bola oblečená do hodvábu a zamatu. História sa podľa Andersena opakovala, len v trochu inej verzii. Hneď prvý deň si Gerda poriadne obtrela nohy v nových čižmách a uvedomila si, že bohatstvo nie je len sladkosť. A hodváby sú v talianskom lete trochu horúce. A tie najchutnejšie jedlá nie sú také dobré, keď máte plný žalúdok.
  Nemôžete porovnávať sladkosť starého chleba s pramenitou vodou, ak ho zjete hladný.
  Okrem toho sa Gerda musela naučiť cudzie jazyky, slušné správanie, rôzne druhy etikety a vedu. A to vôbec nie je také zaujímavé ako viesť život tuláka.
  Môžete si spomenúť, ako princ sníval o úlohe žobráka.
  Gerda sa snažila zvyknúť si a dlho trpela. Uplynul rok. A už sa zdalo, že je vtiahnutá do tohto vyčerpávajúceho rytmu života ako družička.
  S koláčmi každý deň a drahým oblečením.
  No v zrkadle, pred ktorým obrad vykonávala, sa zrazu objavil jej zaprisahaný brat Kai. Chlapec vôbec nevyrástol a za dlhé roky odlúčenia sa nezmenil, len príliš zbledol s nezdravou modrou farbou. V zámku Snehovej kráľovnej sa zdalo, že zamrzol a stále sa pokúšal z ľadových kryh vytvoriť slovo "večnosť".
  Niečo, čo by mu dalo slobodu.
  Ale zdá sa, že neuspel. Aké to je sedieť dlhé roky v ľadovom hrade, aj keď necítite chlad?
  A všade okolo vás sú ľadové medvede a ľadové sochy?
  Gerda cítila, že jej menovaný brat je hlboko nešťastný. Okolo je len ľad a ľadové medvede, triedite kúsky ľadu trblietajúce sa ako diamanty. Aj keď vezmeme do úvahy, že srdce spomínaného brata zamrzlo, je stále jasné, že je hlboko nešťastný.
  Možno je aj toto nešťastie tisíckrát horšie, keď máte zamrznutú vodu v hrudi?
  Gerda skríkla a rozhodla sa utiecť. Odišla do svojej izby. Úprimne, nechal som po sebe čižmy, drahé šaty a tenké spodné prádlo. Obliekla si svoje staré šaty, ktoré sa zmenili na handry, no boli starostlivo uschované. Stala sa tesná a odhalila nohy nad kolenami. Dievčatko vyrástlo a vyzerá asi na trinásť rokov, no v skutočnosti je o desať rokov staršie. Ako dlho je to, čo išla hľadať svojho adoptívneho brata? Už trinásť rokov, ak nie viac.
  Gerda trochu zaváhala. Možno si vezmite aspoň topánky... Alebo odíďte oblečená. Ale to nie je fér! A pre tuláka sú handry akurát.
  Dievča pobozkalo krucifix a tak sa bosé vydalo hľadať svojho adoptívneho brata. Teraz aspoň vedela, že je ďaleko na severe. Cestou ju stretli strážcovia. Keď videli Gerdu bosú a v handrách, boli prekvapení:
  - Ste družička? Aký máš vzhľad?
  Gerda klamala:
  "Nahneval som svojho princa a prikázal mi, aby som išiel všetkými štyrmi smermi v rovnakých handrách, v ktorých som išiel slúžiť."
  Strážca žalostne poznamenal:
  "Zlomíš si všetky nohy, dám ti aspoň pár topánok." Moja dcéra z nich vyrástla a pre teba bude ten správny čas!
  Dievčenské nohy sú skutočne také vyrezávané, krásne a bezbranné, že keď si ich predstavíte na ostrých kameňoch, mimovoľne pocítite ľútosť.
  Gerda skromne odpovedala:
  - Toto som si nezaslúžil... Nechaj si to pre seba alebo predaj!
  Bradatý muž pokrútil hlavou:
  - No ja nie! Cesty Talianska sú príliš drsné a kamenisté pre bosé nohy dievčaťa. Navyše ste si už nezvykli na drsný povrch. Ešte je máj a skoro sa neochladí, ale v noci ti dám páperovú šatku, ktorou sa prikryješ... Kým si nenájdeš nových dobrých majiteľov!
  Pre dievča je nepohodlné odmietnuť.
  - Ďakujem! - odpovedala Gerda.
  Vzala si so sebou kožené topánky, ktoré boli takmer nenosené - dcéra ich vraj nosila len na dovolenky a páperovú šatku, tiež prakticky novú. Poďakovala sa láskavému strážcovi. Topánky boli naozaj pohodlné, trochu nadrozmerné, ale normálne. Pohodlne sa v nich chodilo.
  Strážca mu dal ďalšiu kôrku chleba na cestu, usmial sa a povedal:
  - Postarajte sa o svoje topánky a snažte sa nájsť si slušný domov.
  No len čo zašla za roh, dievča si vyzulo topánky a zavesilo si ich na rameno. Veľmi chcela chodiť naboso, oddýchnuť si od palácových topánok. Spočiatku sa kráčalo príjemne, cestný prach ma šteklil na odhalených pätách. Potom si však dlhá absencia zvyku začala vyberať svoju daň. Podrážky dievčaťa boli čoraz mäkšie a čoskoro pocítila štípanie kamienkov a pálenie.
  Čoskoro mi každý krok pripadal ako udieranie palicami do holých podpätkov.
  Ale Gerda, ktorá vo svojom nie príliš krátkom živote dokázala visieť na stojane, sa tým nenechala zahanbiť. Chôdza naboso po kamenistej ceste je predsa menej bolestivá ako opekanie päty na ohni. Aj keď sa v priebehu roka ona, družička, rozmaznala. Nevydrží to.
  Gerda silnejšie zaťala zuby a pridala krok.
  Na konci dňa dievčaťu krvácali bosé nohy, ale nevzdala sa a zaspala v kope sena. A na druhý deň som opäť vyrazil po kamenistej ceste.
  A roztrhané podrážky sa zaryli do ostrých kameňov, čo spôsobilo dievčaťu utrpenie. Z času na čas si dievča ponorilo zlomené nohy do vody a chladilo si porezané chodidlá.
  Gerda si so sebou nebrala jedlo a musela jesť almužnu. Dychtivo ho podávali peknému dievčaťu v handrách.
  Gerda chcela najskôr predať svoje kožené topánky alebo ich vymeniť za jedlo a sama sa obúvala, čo bolo jednoduchšie, ale potom si to rozmyslela. Nohy jej veľmi rýchlo zhrubli, chodidlá boli obrastené mozoľmi a najmä v teplom období nepotrebovala topánky. No stretla dvoch malých chlapcov, ktorí doslova umierali od hladu.
  Veľmi chudí chlapci, koža a kosti, telá ledva pokryté handrou, bosé nohy zrazené.
  Dievča ich kŕmilo tým, čo nazbieralo v taške, a potom ich predávalo v obchode, samozrejme s veľkou zľavou, takmer nové topánky. Kúpili sme nejaké jedlo a nechali ho pre chlapcov spolu s páperovým šálom.
  Jedli prvýkrát po mnohých rokoch.
  Gerda sa, samozrejme, zachovala kresťansky veľkoryso. Navyše bolo leto a v noci nebolo potrebné zakrývať sa šatkou. Ale keď sa skončili štedré polia Talianska, dievča kráčajúce na sever skončilo v Alpách. A tam je cez deň stále teplo, no v noci chladno. A dediny sú oveľa menej bežné, musíte hladovať.
  Hladné dievča doslova krúti črevá.
  Jedného dňa bol letný mráz a handry zamrzli. Dievča sebou trhlo a úplne si roztrhlo šaty. Zistila, že je nahá a bezbranná. Musel som niesť svoje handry a ísť rýchlo. V noci sa nedá spať nahý - je to skutočné peklo. Gerda nespala celý deň a noc, ale ráno zišla trochu nižšie a zohriala sa a spala. Potom znova kráčala celú noc a na druhý deň na obed sa dostala na horskú farmu.
  Dievča skríklo od radosti a začalo mávať rukami. Jej postava sa už formovala, a keď sa objavil muž, Gerda sa ponáhľala zakryť sa rukami.
  Odpoveď znela:
  - Páni, ty si divoška!
  Majiteľ súhlasil, že dá Gerde jednoduché a staré oblečenie, no na oplátku ju prinútil rúbať drevo celé dva týždne a nosiť vodu vo vedrách s vahadlom.
  Navyše môžete dieru v plote vyplniť aj umiestnením kameňov.
  Dievčina pracovala do vyčerpania a jedla len zatuchnutý chlieb a kyslé mlieko. Majiteľ ju pozval, aby zostala, ale Gerda klamala a povedala, že je na púti. Horská päsť jej neochotne dala nejaký druh dierovaného vreca, ale ty aspoň nie si nahá. A nehodil ani kúsok chleba na cestu.
  A to je pre dievča, ktoré malo ruky pokryté mozoľmi od pôrodu a pracovalo na geekovi až do vyčerpania.
  Gerda musela ísť s prázdnym žalúdkom. A v horách sú dediny zriedkavé a samotné Alpy sú veľké, na vrcholoch hôr je sneh aj v lete. Hladné dievča trhalo trávu, ďatelinu a žulo jedľové šišky. Za desať dní tak schudla, že z nej nebolo nič iné ako koža a kosti. Neodolal som ani zjesť veveričku surovú.
  Nepohrdla cmúľaním sople a riskovala, že dostane bolesť v krku.
  Potom som opäť natrafil na farmu. Tri dni tam tvrdo pracovala, ale jedla dosť a dali jej aj na cestu. Najhoršie však na vysočine bola nočná zima. Dievča cez deň spalo a v noci dupalo holými, mozoľnatými nohami na ostré kamene. Občas zavýjali vlci, niekoľkokrát Gerda spadla do priepasti a takmer spadla, no osud ju ochránil. Aj keď z nočných prechádzok po horách je značný strach. A hladný...
  Niečo ako ľadové peklo.
  Keď Hannibal prešiel cez Alpy do Talianska, polovica jeho armády a všetky jeho slony zomreli. A tu prechod robí roky malé, no, aj dospelé dievča.
  Jej nohy okúsili ostré kamene, rozbili ľadovú kôru a jej telo bolo vyčerpané, no napriek tomu odvážnu hrdinku unášala cez vrcholy.
  Keď už bola Gerda na kraji, cestou narazila na ďalšiu farmu a opäť tam bolo jedlo. Majiteľ sa ukázal byť láskavejší a ponúkol dievčaťu krátky kožuch a topánky, ale Gerda odmietla s tým, že je už zvyknutá na kamene a chlad a bosé nohy idú oveľa ľahšie ako tie naložené v topánkach. Majiteľ nám dal celú tašku jedla na cestu.
  Gerda trochu váhala, šliapala na ostré kamene holými podrážkami, no mozole na kraji boli dokonca príjemné.
  Samozrejme, že to dievča oťaželo, ale umožnilo jej to chodiť ďalších pár týždňov bez zastavenia. Vrchoviny sa chýlili ku koncu, hory boli stále nižšie a nižšie. A Gerda prešla najťažšou časťou cesty: vrcholom Álp.
  Robiť niečo také naboso a v ľahkom oblečení je podobné ako Herkules. A dieťa urobilo všetko.
  Teraz sa ocitla vo Švajčiarsku, kde sú veci trochu miernejšie a farmárske usadlosti sú bežnejšie. Prechod Gerdu posilnil a na horách neprechladla a dokonca jej nenabehla ani nádcha. Prečo bohovia nemajú radi slabých duchom, ale odmeňujú silných?
  A to hovorí o hrdinstve a odvahe schopnej brúsiť kamene.
  Gerda stále kráčala a kráčala, zastavovala sa v usadlostiach, pracovala a niekedy aj spievala. Túlavý život je jej príjemný a známy. Dni začali plynúť rýchlejšie a ťažšie. Osud dievčatko doteraz chránil pred zlými ľuďmi, lupičmi a násilníkmi. Gerda však už nie je taká malá a mohla by prilákať násilníkov. Ale zatiaľ všetko fungovalo dobre.
  Raz ju však prepadol lupič. Zrazil ho, dievča ho udrelo kameňom po hlave. A potom ju v amoku ubila na smrť.
  Dievča teda prešlo Švajčiarskom a vstúpilo do Bavorska. Leto už prešlo vrcholom, no na rovine je stále veľmi teplo, a to aj v noci. A cesty nie sú také kamenisté. Bolo naozaj potešením ísť. Často sme narážali na osady a s jedlom neboli žiadne problémy. Gerda, ktorá pracuje na čiastočný úväzok, si ušetrila nejaké peniaze a vylepšila svoje šaty o elegantnejšie a nové. Radšej však chodila bosá, najmä preto, že podrážky sa stali tvrdšími ako v čižmách.
  A bez topánok sú vaše nohy oveľa ľahšie a choditeľnejšie.
  Ale čas plynul. Dievča sa presunulo na sever. Leto sa skončilo a prišla jeseň. Pršali studené dažde a Gerda sa ocitla v severnom Nemecku. Bosými nohami špliechala cez ľadové mláky a cítila mierny chlad. Ale Gerda je už taká známa, že sa rozhodla nezískať topánky a kožuch a obmedzila sa iba na jeden vlnený šál. Zase radšej ponocovala, len cez deň, a v noci dupala.
  Jej bosé nohy rozbili ľadovú kôru a mozole na chodidlách boli takmer blažené.
  Prešiel teda pomerne husto obývaný sever Nemecka a dostal sa k moru.
  Pozrel som sa na vlny, ktoré špliechali a dopadali na breh. Unavené nohy si ponorila do slanej vody. Čľapkala sa vo vode, ktorá sa zdala byť takmer teplá.
  Po súši nie je kam ísť ďalej a cez more sa nedá prejsť. Jeho rodné Dánsko bolo pomerne blízko. Dievča sa zrazu chcelo vrátiť do rodnej Kodane. Možno ešte žije jej vlastná babička. Navyše nie je jasné, ako ďalej postupovať.
  Ale Gerda sa posadila na kamienku pri mori a po premýšľaní odmietla myšlienku návratu. Ak nie je iná cesta von, mali by ste nájsť loď idúcu na sever, dostať sa na ľad a potom sa presunúť na severný pól. Pretože sa tam s najväčšou pravdepodobnosťou nachádza hrad snehovej kráľovnej.
  
  No, ak to bude potrebné, nájde takú loď, ale zatiaľ choďte do prístavu.
  Potom sa skutočná Gerda prebudila. Charlotte potriasla ramenom a pripomenula jej:
  "Húsenicu opravili už dávno, ale nechceli nás zobudiť." Kto skončí s Američanmi?
  Gerda v polospánku poznamenala:
  - Nie udrieť, ale dokončiť? Toto je sebavedomie!
  Christina zakričala:
  - Prečo o tom stále pochybuješ?
  Gerda si potriasla snehobielymi vlasmi:
  - Nie! Aké pochybnosti môžu existovať v zásade! Že sme sa neprebojovali cez väčšinu sveta?
  Christina sa zachichotala:
  - Väčšina sveta... A kedy to bude všetko!
  Magda nahnevane poznamenala:
  - Bez Boha nič nedosiahneme!
  Dievčatá jednohlasne kričali:
  - Dosť! O náboženstve ani slovo! Chceme byť svetoví!
  A tank sa dal do pohybu a dobiehal svojich spolubojovníkov. Auto hladko kĺzalo. Motor s plynovou turbínou ľahko tlačil a nádrž zrýchľovala na diaľnici na sedemdesiat kilometrov.
  Tu však, samozrejme, kráčali po ceste pomalšie. Gerda sa s úsmevom spýtala svojich priateľov:
  - Zaujímalo by ma, myslíte si, že Washington bude musieť byť napadnutý útokom alebo najprv kapituluje Amerika?
  Charlotte navrhla:
  -Bude to ako v rozprávke!
  Gerda sa usmiala:
  - Je to ako v rozprávke?
  Charlotte pompézne povedala:
  - Čím ďalej, tým je to horšie!
  Gerda zrazu povedala:
  - A snívalo sa mi, že som sa stal malým dievčaťom. Takmer ako Andersenova hrdinka, len ešte dramatickejšie!
  Christina láskavo poznamenala:
  - Dramatickejšie... Hmm, čo keby Andersen napísal o našom tanku?
  Charlotte energicky potvrdila:
  - To je všetko! Je to ako keby sa náš tank zamiloval do samohybného dela a hádali sa, ktorý z nich je chladnejší. Potom bola samohybná zbraň poslaná na kov...
  Christina opravila:
  - Alebo možno nielen samohybné delo, ale aj tank... A stali sa z nich v budúcnosti robotickí terminátori. A namiesto kanónov a guľometov niesli bojové blastery.
  Gerda spievala:
  - Predtým mrzli v zákopoch, dedkovia nariekali... A teraz je hyperplazma arbitrom osudu!
  Christina zdvihla svoje holé, veľmi krásne nohy a poznamenala:
  - Vytvoril by som senzáciu v paláci princov... A ty tiež!
  Gerda s tým súhlasila:
  - Máme očarujúcu štvorku!
  Magda pohladila Christinu po nohe a zamrmlala:
  - Áno, ženské telo je krásne!
  Gerda sa podozrievavo pozrela na Magdu:
  - Kedy si mala naposledy muža?
  Dievča nahnevane odpovedalo:
  - To vieš sám!
  Charlotte navrhla:
  - Možno si môžeme urobiť srandu z väzňov?
  Gerda racionálne poznamenala:
  - Najprv ich musíme chytiť! A potom budeme mať rozhodujúce víťazstvo! S mučením a krvou!
  Charlotte, tá ryšavá diabolka vycenila zuby a zasyčala:
  - A milujem krv!
  Do bitky vstúpil tank, na ktorom sa krásky viezli. Tentoraz stáli v ceste štyria Pershingovia. O niečo nebezpečnejšie tanky strieľali častejšie. Bojovníci sa striedali v streľbe. Len jedna strela zasiahla E-50 a americké tanky stíchli. Súboj bol krátky, pol minúty. Nebola šanca odolať nemeckej zbrani.
  Potom sa objavili Shermanovci. Dievčatá ich trafili z diaľky. Zasiahli sme niekoľko. Zvyšok dokončili susedia.
  Potom Nemci išli ďalej. Našli sme batériu s opustenými zbraňami. Ako sa však ukázalo, nie všetko je také jednoduché. Zbrane, ktoré boli vyhodené, sa ukázali ako maskovacie a spoza zálohy spustili presnú a ničivú paľbu.
  Dievčatá odpovedali. Američania boli umlčaní. Ale pancier ich tanku bol niekoľkokrát poškriabaný.
  Gerda poznamenala:
  - Keby sme mali viac sebavedomia a slabšie brnenie, museli by sme urobiť pohreb!
  Magda nahnevane poznamenala:
  - Ale potom by si určite vedel, akého máme Boha!
  Gerda stroho odpovedala:
  - V ďalšom živote by som sa stal generálom a prevzal velenie armády.
  Charlotte zavrčala:
  - Dostal by som dve armády naraz!
  Christina sa zachichotala a dodala:
  - A ty si malicherný! Prečo nie štyri naraz!
  Gerda so smiechom poznamenala:
  - Nie, je lepšie mať okamžite miliardu alebo bilión!
  Dievčatá vybuchli smiechom a dokonca si narazili čelo. Potom ich tank išiel ďalej. Museli sme strieľať zo samopalov. Pokosili niekoľko desiatok Yankeesov. Tu Američania bojovali tvrdohlavejšie. A biela zástava nebola odhodená.
  Objavili sa "čarodejnice", samohybné zbrane, ktoré nie sú silné, ale svižné. Ich dievčatá boli zastrelené, hoci samy o sebe dostali niekoľko zásahov.
  Jedna z "čarodejníc" sa po presnom zásahu dokonca otočila. Dievčatá
  Cooed:
  - Sme super!
  A opäť poslali mušle. Položili to mimoriadne presne.
  Zatiaľ čo bojovníci bojovali bez strachu. Cestou však narazili na batériu ťažkých 120 mm kanónov. Tu sme už museli manévrovať. Aby nedajbože, nepobozkali ich smrteľné objatie.
  Mušle lietali takmer blízko.
  Gerda spustila paľbu z diaľky. Prvá americká zbraň stíchla.
  Potom úder do druhého a potom do tretieho.
  Magda zašepkala:
  - Boh žehnaj nám!
  Strela zasiahla hornú prednú dosku E-50, ale 250 mm pod uhlom vychýlila dar. Ale proti nemeckej zbrani nemali Američania spásu. Vojna je box, ale v tomto prípade sa ukázalo, že nacisti majú príliš dlhé ruky.
  Charlotte so smiechom poznamenala:
  - Také zbrane... A ako sa zmenili na mäso uvarené namäkko!
  Gerda namietala s poplachom v hlase:
  - Takéto veľké delá si mohli všimnúť naše útočné lietadlá. Koniec koncov, tento kaliber môže byť pre nás nebezpečný, najmä ak narazí na stranu!
  Christina zakňučala:
  - Mám vznešenú postavu, ale naši piloti sú hackeri!
  Strieľala aj 155 mm húfnica. Pravda, jeho presnosť na nemecký tank nestačí. Taký násilník, ktorému chýba koordinácia. Nepriateľ však nie je mucha! A výška E-50 je asi dva metre - ukázalo sa, že tank je dosť squat.
  Charlotte zakryla húfnicu, namierila zbrane pomocou joysticku holými prstami na nohách a zavrčala:
  - Som naozaj skvelý!
  Christina predstierala zívnutie:
  - Vaše komplimenty sú monotónne!
  Charlotte súhlasne prikývla.
  - Áno! Ukázali sme vám rutinnú techniku! Je čas prejsť na hornú hranicu!
  Magda neodolala a vyhŕkla:
  - S Božou pomocou, prirodzene!
  V prvej polovici júna sa jednotky Tretej ríše priblížili k Torontu a obkľúčili najväčšie kanadské mesto. Američania sa snažili priľnúť k veľkej obývanej oblasti. A priviedli tam vojsko. Nemci podľa tradície obkľúčili mesto a snažili sa udrieť na zraniteľnejšie miesta. Najväčšie bitky sa odohrali za účasti viac ako jeden a pol milióna vojakov na každej strane. Americký samopal bol horší ako nemecká útočná puška, najmä najnovšie modely MP-54, a zvyšok vybavenia ešte viac.
  Američania nie sú v bitkách veľmi odolní. Mnohí z nich sa radšej ukryli pri delostreleckom ostreľovaní alebo sa dokonca vzdali - najmä ak sa dostali do kotla.
  Ak bojujete s Nemcami, nemali by ste sa báť! A sovietski vojaci sa toho neboja, ale o tých amerických vznikli veľké pochybnosti. Napriek tomu Yankees bojujú a postup stojí Nemcov cenu.
  Supertank Monster postupoval smerom k Torontu. Teraz musel bombardovať opevnené pevnostné mesto. Hlavná kanonierka Adala z toho bola trochu naštvaná. Pretože pri ostreľovaní by malo zomrieť príliš veľa civilistov.
  Táto mladá žena nebola vôbec zlá. Je však pripravená splniť svoju povinnosť voči Tretej ríši.
  Život je zložitá vec. Adala nebola čistokrvná Nemka. Mala ruského otca, čo jej, samozrejme, kazilo imidž. Ale jej matka oficiálne tvrdila, že Adala nosí od Nemca. Samotné dievča bolo z týchto náznakov veľmi zložité. Odišla na východný front v roku 1942, keď Fuhrer povolil použitie žien v boji.
  Nejaký čas bojovala ako ostreľovačka. Vyznačovala sa presnosťou a dobrým skóre. Prijaté železné kríže prvej a druhej triedy. Potom kríž za vojenské zásluhy v striebre a zlate. A tiež ostreľovací kríž, najskôr v striebornej, potom v zlatej farbe. Zúčastnila sa útoku na Londýn. Potom sa opäť ocitla na východnom fronte. Získala titul jedného z najlepších ostreľovačov Tretej ríše. Dostala ostreľovací kríž v zlate a s diamantmi, ako aj Rytiersky kríž Železného kríža.
  Bola pridelená ako hlavný strelec a veliteľ supertanku Monster. Čo je veľmi prestížne.
  Adala je samozrejme špičkový kanonier. A bola to zručná a prefíkaná ostreľovačka. A má štyroch sovietskych generálov a viac ako štyridsať dôstojníkov. Adala sa k Rusom správala s rešpektom. Naozaj tvrdohlavo odolávali. Dievča sa napríklad zúčastnilo útoku na Sevastopol. Videl som obrovské hrdinstvo sovietskych vojsk. Potom bojovala ako na okraji Stalingradu, tak aj v samotnom Stalingrade. Bojovala aj s Angličanmi - tiež vážnymi, aj keď nie tak dobrými bojovníkmi ako Rusi.
  Adala unikla vážnemu zraneniu, ale bola niekoľkokrát mierne poškriabaná guľkami a črepinami. Došlo teda k ohrozeniu života. Dievča zocelilo v bitkách a teraz sa cítilo takmer ako zadná krysa. Skutočne "monštrum" zbraň z veľkej vzdialenosti a ďalších štyristo milimetrov zliatinového panciera.
  V takejto nádrži sa necítite veľmi statočne. A potom strieľať po meste. Ostreľovač predsa zabíja len vojenský personál. A tu...
  Adala dala rozkaz strieľať a zašepkala:
  - Nech Boh zachová naše srdcia čisté!
  Tu behá Peter. Roztomilý chlapček, ktorý má na sebe len šortky, ktoré mu pristanú - roztrhaný, opálený, s dobrou postavou. Chlapec je fešák a veľa dievčat sa naňho dychtivo pozerá, alebo sa ho dokonca pokúša dotknúť. Adala na nich prísne kričí, aby to nerobili príliš otvorene. Áno, a môžu ťahať tínedžera. Telo ešte nedozrelo, je tu pätnásť zdravých, plne zrelých dievčat. Je lepšie hľadať dospelých mužov.
  Peter je z chudobnej rodiny, samozrejme, že bude mať veľké šťastie, že sa zamestnal na supertanku. Tu platia viac a sú relatívne bezpečné.
  Ale keď tínedžer zastrelil svojho zajatca, starého černocha, zanechalo to v Adale zlý vkus.
  Naozaj nemôžete zabiť neozbrojeného človeka, je to škaredé. Možno je pravda, že zastrelenie starého muža je osobne menšia strata - nie je to taká škoda. Ale aj tak je to nepríjemné.
  Adala Petrovi nič nepovedala, ale rozhodla sa, že ak to bude potrebné, zahrá na chlapca nejaký trik. Zatiaľ ho nechaj pracovať... Adala si predstavila, ako chlapca dávajú výprask. Som zvedavý, či bude kričať?
  Dievča raz čítalo knihu o synovi Stenky Razinovej.
  Spolu s otcom zatkli asi trinásťročného chlapca. Starec je pochopiteľne známy rebel, ktorý prelial potoky krvi. Ale syn je ešte len dieťa. Opýtajte sa ho, ktorý.
  Cornilov asistent však bývalého vojenského náčelníka hodnotil inak. A navrhol, aby chlapca s vášňou vypočúvali - čo keby vedel, kde sa nachádzajú poklady jeho otca.
  Syna Stenky Razin odviedli do mučiarne. Chlapec sa snažil pozerať rovno a byť hrdý. Aj keď vo vnútri to bolo strašidelné. Mučiarne nástroje sú zavesené, krb plápolá. Kati v červených prilbách.
  Samosa pristúpil k chlapcovi, podal mu ruku, tresol ho za golier a hrozivo sa spýtal:
  - Ak mi povieš, kde ten chlap ukryl poklad, oslobodíme ho. Nie - budeme mučiť!
  Syn Stenky Razinovej Grishka odvážne odpovedal:
  - Nič ti nepoviem! A ešte viac pre vás!
  Samosa štekal:
  - Mučte toho chlapca!
  A osobne potiahol za golier a strhol chlapcovi kaftan. Vyzliekli Grišku a odvliekli ho na stojan. Chlapec sa zúfalo snažil odkopnúť. Ale skúsení kati znehybnili Grishku úderom do krku. Potom mu zaistili ruky za ním a začali ho zdvíhať za lano. Chlapec škrípal zubami. Kat chytil chlapca za trup a triasol ním, pričom ho skrútil v kĺboch. Grishka začala ťažko dýchať, ale zadržala plač.
  Úradník, ktorý diktoval pisárom, povedal hlbokým hlasom:
  - Povedz mi, zlodej, kde tvoj brat ukryl poklad.
  Chlapec odpovedal s pohŕdaním v hlase:
  - Aj keby som to vedel, nepoviem!
  Samosa prikázal katovi:
  - Hit! Desať úderov opatrne!
  Kat udrel vytrvalo. Grishkino telo sa triaslo. Pri desiatom údere mučiteľ zamrzol. A pozrel sa na Samosu. Počas popravy chlapec mlčal a hrýzol si peru.
  Úradník hlbokým hlasom povedal:
  - Povedz mi, zlodej, kde ten chlap ukryl poklad?
  Grishka kričala:
  - Nepoviem!
  Samosa zavrčal:
  - Päť úderov bez uloženia!
  Kat zasiahol chlapca prudkým úderom, pričom otriasol celým jeho telom. Grishka zakričal, ale zahryzol si do pery. Nasledoval druhý úder. Také zametanie a silné. Grishka naďalej mlčala. A opäť tretí úder, z porezanej kože kvapkala krv.
  Samosa sa zamračil, keď chlapca bili výpraskom. Samozrejme, syn možno nevedel, kde Stenka poklad ukryla. A možno aj skutočné poklady. Ale chlapca treba vypočuť. A vytiahnite z neho tajomstvá.
  Po piatom údere začala krv aktívne kvapkať.
  Úradník zopakoval otázku. Grishka mlčala.
  Samosa si objednala:
  - Spáliť mu pätu.
  Kat vytiahol kus horúceho železa a priniesol ho chlapcovi na holú podrážku. Triasol sa, krútil sa a... stratil vedomie.
  Adala si pomyslela, že by bolo dobré Petra cez to podrobiť, aby nezabíjal neozbrojených a starých. Peter urobil niečo zlé. Aké by to bolo v skutočnej, kontaktnej bitke? Nebol by si hanblivý?
  Syn Stenky Razin Grishka, mimochodom, vedel, kde je ukrytý jeden z otcových pokladov, ale mlčal. K rozumu ho priviedlo vyliatie vedra ľadovej vody. Potom Samosa nariadil:
  - Vypáľte aj druhú pätu železom!
  Tentoraz chlapec neupadol do bezvedomia, pokúsil sa trhnúť, no Grishkine bosé nohy boli zovreté v pažbách.
  Samosa zasyčal:
  - Päť ďalších mihalníc, bez akejkoľvek starostlivosti!
  Po piatom údere sa chlapcova jasná hlava potriasla a Grishka stratila vedomie.
  Skúsený úradník v mučení poradil:
  - Nech ide! Dieťa bude stále ležať!
  Samosa povedala prísne:
  - Odstráňte šteňa! Utri to vodkou a polož na posteľ... Nechaj to ísť! Zajtra budeme pokračovať v mučení!
  Grishka sa vybrala zo stojana a rezy sa utreli zmesou alkoholu a vody. Chlapec sebou trhol: vodka uštipla. Potom Grishka dostala horúci vývar a zavrela ju do vyhrievanej cely. Ale pre každý prípad chlapca pripútali pod krk a nechali ho zaspať. Chlapec spal na bruchu, posteľ bola mäkká. Obete často zomierajú pri mučení katmi a Samosa chcel vedieť, kde Stenka ukryl svoje poklady.
  Potom, čo dovolili Grishke odísť a spať, na druhý deň chlapca opäť odvliekli do mučiarne. Opäť ho vytiahli na stojan. Grishkine už natiahnuté kĺby začali bolieť. K nohám chlapca viseli závažia. Aby sa svaly viac natiahli. Potom kat s úsmevom priniesol rozžeravené železo a pritlačil ho Grishke na hruď. Chlapec škrípal zubami v divokej bolesti.
  Samosa zakričal:
  - Hovor zlodej!
  Páchlo spáleninou. Vôňa pečeného mäsa zosilnela. Grishkine oči od šoku bolesti prižmúrili a chlapec opäť stratil vedomie. Kat mu vzal železo z hrude a povedal:
  - Silný chlapec...
  Samosa zavrčal:
  - Musíme to rozdeliť... Ohnisko je pri tvojich nohách!
  Kat namazal chlapcove podrážky olejom a z diaľky zapálil opekač. Už obhorené päty mali veľké bolesti. Chlapec ťažko dýchal. Vypustil zmes potu a krvi, škrípal zubami, no mlčal. Hoci ho to vyšlo draho. Úsilie bolo zúfalé.
  Samosa zúrivo zavrčal:
  - Budete hovoriť! Hej, udrel ma po chrbte!
  Kat dával na Grishku rany. Pri desiatom údere sa chlapcova hlava pomaly potriasla a spadla. Chlapec sa hneď nespamätal ani potom, čo naňho vyliali vedro vody. Samosa udrel Grishku do tváre a prikázal:
  - Zasiahnite znova!
  Deak poznamenal:
  - Nahý muž zomrie...
  Samosa zavrčal:
  - Sakra! Vyhoďte ho zo stojana! Pokračovať zajtra!
  Grishku opäť vybrali z mučiaceho zariadenia a odviedli do miestnosti. Chlapec sa mlátil a trhal. Upadol do ťažkého, bludného spánku. Potom sa zobudil a rozplakal sa. Ale len čo sa objavil žalárnik, stíchol a nahnevane naňho pozrel. Hodil chlapcovi chlieb a kvas. Chlapec nemal šancu ujsť, najmä preto, že bol pripútaný za krk.
  Na druhý deň Grišku mučili trochu inak. Zdvihli ma k stropu, zdvihli ruky na stojan a potom ma pustili. Taká divoká bolesť, že
  prerušuje dýchanie. Chlapca trikrát zdvihli, kým nestratil vedomie.
  Potom ho kat znova zbil bičom a rozpáleným železom mu vypálil brucho. Po dôkladnom mučení chlapca prepustili a odviedli do cely. Katom sa nepodarilo nič dosiahnuť.
  Na druhý deň Grišku vyvesili na stojan, pod bosými nohami mu zapálili gril a na chrbát a zadok mu priložili horúci drôt. Chlapec počas mučenia niekoľkokrát stratil vedomie, no spamätal sa. Až kým sa samotní kati neunavili a nezastavili mučenie.
  Na druhý deň chlapca natiahli a kat mu začal lámať prsty na nohách rozžeravenými kliešťami a tlačiť aj na rebrá. Grishka niekoľkokrát zakričala, ale na požiadavky, aby niečo povedala, reagovala bučaním.
  A opäť dostal bič.
  Prešli dva týždne. Grishkino detské telo je už vyčerpané mučením. Bolesť je všade. Nezostala tam krv ani žila nedotknutá bolesťou. Najprv, keď ho zbili a spálili, chcel sa vrútiť dovnútra a stlmiť výbuchy v tele. Ale keď bolesť pohltila celú bytosť, stala sa nudnou.
  Sám Samosa videl, že šanca vybojovať niečo z Grishky sa pred jeho očami stráca. Kati vyskúšali nový liek. Našli sme múku. Grishka mala oholené vlasy a na korunu mu začala kvapkať studená voda. Mučenie je kruté a účinné. Po niekoľkých hodinách máte pocit, že v mozgu vybuchujú bomby. Grishka bola takmer slepá a hluchá. Slová, ktoré vyslovil kat a Samosa, už nepočul.
  Vzdali to a znova ho ťahali na stojan. Neuvedomujúc si, že akákoľvek bolesť je pre chlapca len útechou - odpútaním pozornosti od hroznejšieho vredu v mozgu.
  Oheň a bič mu rozžiarili oči.
  Grishka sa spamätal a mohol vidieť katov. Tu mučiteľ kladie závažia na blok, v ktorom sú zovreté chlapcove nohy. Bolesť v rukách a ramenách sa zhoršuje, ale odvádza ma od pekla v mojom mozgu.
  Samosa reve z plných pľúc. On sám je ryšavý, s bradou:
  - Povedz mi, šteniatko, kde otec ukryl poklady!
  Grishka pokrúti hlavou. V reakcii na to nasleduje úder, ktorý otrasie telom a tvrdo ho zasiahnu. Ďalší kat pod bosými nohami chlapca hrabe teplo pod stojan. Je to strašidelné, ale nie také strašidelné.
  Tu stojí Cornila, krstný otec Stenky Razin a bývalý vojenský veliteľ. Starý, so sivou bradou. V jeho pohľade je dokonca zdanie súcitu s týraným dieťaťom. Neďaleko stojí bojar v bobrovom klobúku. V mučiarni je zjavne horúco. A na jeho tvári je zjavný záujem o chlapcovo mučenie. Mučenie pokračuje. Grishka zrazu pocítila nával sily a zaspievala:
  Si Razin, môj kráľ a otec,
  Opäť pozdvihol ľud proti jarmu...
  Verím, že utrpenie sa skončí
  Budú len biče a nič pre bojarov!
  
  Roľník, robotník je teraz pod jarmom,
  Jednoduchý proletár je rozdrvený bojarmi...
  Ale verím, že zmetieme všetkých krvilátorov,
  Poďme spievať tisíc árií našej vlasti!
  
  Koniec koncov, na každom dvore obeť bojarov stoná,
  Všade sú kolíky a stojany...
  Sú ešte horší, považujte za neverníka,
  Mučia ťa, trhaj v agónii!
  
  Ale Razin prešiel bitkami,
  Všetky potrebné ruky a cesty...
  S víťazstvom prišiel náš slobodný kozák,
  Roztrhať všetkých bojarských kňazov!
  
  Nie, vedz, že máme pochybnosti,
  Sme predsa pre ľudí, bezpochyby...
  Teraz prichádza hodina vhľadu,
  Pre slávu ďalších generácií...
  
  Si Razin slobody a cti - vodca,
  Prechádzal sa po našom Rusku...
  Chcem, aby si sa stal naším panovníkom,
  Alebo ešte lepšie, univerzálny mesiáš!
  
  Nech je spravodlivosť, potom mi ver,
  Navždy tu bude lúč svetla...
  A šelmu roztrhá despota na kusy,
  Môžeme čakať na úsvit!
  
  Pri Simbirsku prebieha bitka - boj,
  Sme zúriví, násilní bojovníci, viete!
  A verím, že je osudom stať sa víťazom,
  Prosím, dajte barom trochu rozumu!
  
  Hoci Razin hrdinsky zomrel v boji,
  Ale vo večnosti je jeho tvár svätá...
  Je to bezpochyby rytier, jazdec,
  A stane sa, verte Kremľu o chvíľu!
  
  Skončia otroctvo a jarmo bojarov,
  A slnko vyjde nad planétou...
  Utrpenie a klam navždy zmiznú,
  A Razin je oslavovaný v básňach!
  Kým chlapec spieval, všetci, kati aj "publikum", stáli zamrznutí a počúvali. Ale pri posledných slovách Samosa vybuchol a zakričal z plných pľúc:
  - Hit! Zabiť ho!
  Kat na chlapca pršal zúrivé údery. Grishka už stratil vedomie a zašepkal:
  - Ľudia v Rusku budú slobodní!
  Zakrvaveného chlapca zložili zo stojana a odniesli preč. Samosa si utrel pot z čela a zasyčal:
  - Dosť! Máme toho dosť! Rozčtvrťte toho bastarda a hotovo!
  Cornila váhavo povedala:
  - Je správne rozštvrtiť dieťa? A dokonca verejne? Možno ho udusiť v cele?
  zavrčal Samosa a cvakol pätami o podlahu.
  - Nie! Vykonať! A verejne - kvartovanie!
  Bojar potvrdil a zaťal päsť:
  - Nech je to tak! Potvrdzujem rozsudok smrti!
  Samosa sa zlomyseľne uškrnul:
  - Grishka je rozštvrtená! Vynesieme všetko semeno Razina!
  Tu sa Adala rozptyľovala. Je nútená dať povel k streľbe. A bombová raketa s hmotnosťou dvadsať ton zasiahne Toronto. Prináša si smrť a hrôzu. Adala svojím zmäteným pohľadom sleduje ohnivý chvost.
  Och, bolo by lepšie, keby bola pilotkou. Aké je to cool a romantické. Tu je taký pilot-nájazdník.
  Na oblohe je veľmi chladno. Dievča sklonilo hlavu a začalo si spomínať aspoň na niečo dobré. Nič mi však neprišlo na um. Okrem príbehu o synovi Stenky Razin.
  Chlapec ležal na posteli, točil sa a v spánku blúdil. Je ťažké spať, keď máte zranené celé telo a vredy sú tiež rozleptané soľou a vodkou. Posledných pätnásť dní bolo čisté mučenie. Mučenie v noci a ťažké delírium cez deň.
  Chlapec sníval o svojom otcovi. Mocný a silný Stepan povzbudil svojho syna:
  -Drž sa chlapče! Ľudia si ťa budú pamätať, keď si prijal smrť!
  Grishka v delíriu odpovedala:
  - Aká smrť ma čaká?
  Stepan sebavedomo povedal:
  - Naša budúcnosť je hmlistá. A nie je známe, čo je pred nami. Ale najdôležitejšie budú vaše posledné chvíle v živote. Nehanbite sa! Zachovaj si odvahu!
  Grishka odpovedala nie celkom sebaisto:
  - Budem pevný... Ale ty, otec... Je naša spravodlivá vec naozaj stratená?
  Stepan povedal hromovým hlasom:
  - No ja nie! Možno ma popravia, ale príde ďalší Razin a po ňom ďalší Razin a naši nepriatelia s tým nebudú môcť nič urobiť! Budú nové storočia, dôjde k výmene generácií... Ale Lenin, pán búrky, si príde po Razina!
  Grishka, ktorá tiež získala dôveru, povedala:
  - Verím, že sa vrátiš!
  Chlapec sa zobudil. Telo tupo bolelo a koža bola surová. Pri dverách bolo počuť škrípanie a do cely vstúpil kat.
  Veľký mučiteľ povedal jemným tónom:
  - Ahoj Grishka!
  Chlapec, ktorý sa zrazu cítil silný, odpovedal:
  - Kat nie je v dobrom zdravotnom stave, tak zomrieš!
  Mučiteľ dobromyseľne prikývol:
  - A ty si odvážne šteniatko. Videl som a trápil som rôznych... Ale nikdy som nevidel nikoho ako ty! Taká malá, ale poriadna flinta!
  Grishka skromne odpovedala:
  - Mám ducha svojho otca!
  Kat s úškrnom navrhol:
  - Poďme sa dohodnúť...
  Chlapec zacinkal reťazou a našiel silu vstať z postele a posadiť sa. Grishka sa so záujmom opýtala:
  - Aký obchod?
  Kat navrhol šeptom:
  - Povedz mi, kde je poklad tvojho otca, a ja... stiahnem si golier a vezmem ťa von vo vreci.
  Grishka na chvíľu zaváhala. Naozaj, čo ak oklamete kata. Povedzte mu na zlom mieste a využite túto chvíľu a utečte. Zachrániť si život a nechať svojich nepriateľov visieť? Pokušenie bolo veľké. Chlapec si však spomenul na svojho otca. Kúpiť si život prefíkanosťou a klamstvom? Nie, musí dôstojne zomrieť na lešení!
  Grishka potriasol oholenou, pomliaždenou a hrboľatou hlavou:
  - Nie!
  Mučiteľ sa uškrnul a poznamenal:
  - Zajtra vás popravia! To je isté... Mučenie už nebude, ale na popravu už nie sú pripravení!
  Grishka sa otriasla, ale odvážne odpovedala:
  - No, popravia... Všetci sme smrteľníci!
  Kat s úškrnom dodal:
  - Nenecháš sa len tak sťať! A hodia to na koleso! Najprv sa odrežú ruky, potom nohy a až potom hlava. Chceš toto?
  Chlapec sa striasol, zbledol a zamrmlal:
  - Keďže osud je taký... Pokúsim sa len dôstojne prijať smrť!
  Kat sa uškrnul a poznamenal:
  - Tvojho otca už odviezli do Moskvy. Tam vás mučia ešte horšie. A potom čaká aj štvrťročné kolo. A ty... Škoda, že ťa popravia! Si silný chlapec a bolo by pekné ťa ešte mučiť!
  Grishka tvrdo odpovedala:
  - Na druhom svete ťa budú mučiť!
  Kat opustil celu. A Grishka sa otočil a udrel ho päsťou do brady. V žilách natiahnutých na stojane sa ozývala bolesť. Možno by to nemal robiť? Bolo treba ukázať obozretnosť a oklamať kata. A dopredu, čakám na neho...
  Chlapec sa sotva zdvihol a pozrel na svoju ruku pokrytú škvrnami od močenia a popáleninami? Bude naozaj odrezaná? Grishka sa pozrela na jeho nohu. Bola tiež celá dobitá, mala spálené chodidlá, zlomené prsty na nohách. Ale pravdepodobne ešte bude môcť vyliezť na lešenie. A odrežú mu nohy, ruky a nakoniec aj hlavu. A potom duša poletí do neba...
  Je ešte dieťa a nestihol zhrešiť. Prešiel skúškou ohňom a bičom. S najväčšou pravdepodobnosťou nás čaká zaslúžený raj, v horšom prípade krátky pobyt v očistci. Som zvedavý, či ho pozvú na spovedanie ku kňazovi? To však už nie je dôležité. Grishka necítila svoje hriechy a už sa nebála nevyhnutného stretnutia s Bohom. A v raji je dobre, nádherná záhrada, kde je večné leto a anjeli hrajú na harfe. Prečo nie miesto zaslúžené pre chlapca, ktorý podstúpil ťažké mučenie?
  Je to lepšie ako visieť na stojane, mať kožu roztrhanú bičom a lámať prsty rozpálenou žehličkou. Tam zostaneš navždy chlapcom a budeš navždy mladý a zdravý.
  Bolo počuť cinkanie dverí. Objavilo sa dievča s podnosom a dvaja strážcovia, ako aj Samosa. Netvor sa uškrnul a povedal:
  - Poslednýkrát v živote sa dobre najedz, šteniatko! Kornila je veľkorysá! A tam vám odrežú ruky a nohy!
  Grishka tvrdo odpovedala:
  - A budeš potrestaný... Nie na Zemi, ale v nebi!
  Samosa zavrčal:
  - Šteniatko! Pozrime sa, ako kričíš na volante!
  Grishka odvážne povedala:
  -Smrť niekedy dáva nesmrteľnosť a zrada dáva zabudnutie!
  Samosa nahnevane zabuchol dvere a odišiel. Zostal len kat. Grishka mu takmer priateľsky prikývla:
  - Toto sú sviatky, ktoré oslavujeme! A ty nechceš zomrieť!
  Kat sa s prefíkaným pohľadom spýtal chlapca:
  - Nemyslel si na svoju dušu?
  Grishka úprimne odpovedala:
  - Nemám pocit, že by som mal ľutovať hriechy.
  Kat prikývol na toto:
  - No raduj sa, bastard. Zároveň si dajte pohár vína. Asi prvý v mojom živote.
  Grishka začala jesť hus. Po väzenskej kaši sa jedlo zdalo mimoriadne chutné. Pre chlapca bolo žuvanie trochu bolestivé, no mäso sa mu zdalo sladké. A bolo aktívne prehĺtané.
  Kat poznamenal:
  - Nebyť tvojho krstného otca Cornilu, nedostali by ste také hostiny.
  Grishka sa spýtala s vážnym pohľadom:
  - Čo chce?
  Mučiteľ úprimne odpovedal:
  - Získajte Stepanove poklady. Inak by sa nepohol.
  Grishka odpovedala ľahostajným tónom:
  - Nechajte poklady ležať v zemi. A bude slúžiť budúcim povstaniam!
  Kat s obdivom povedal:
  -No, ty si orol! Skutočný bojovník! Nuž, prajem veľa úspechov!
  A mučiteľ opustil chlapca. Grishka sa po jedle a vypití pohára silného vína cítila ťažko. Oči sa zatvorili a chlapec zaspal. Sníval o bitkách a rôznych druhoch incidentov. Je to, akoby to bol rozprávkový rytier, ktorý zotne tisíce bojovníkov.
  Značka vpravo - ulica, ľavý pruh!
  A potom letí na drakovi. Ako hrdina z rozprávky...
  Nasledujúce ráno Grushku zobudili. Chlapec sa prvýkrát dobre vyspal a cítil sa energickejší. Kati ho zdvihli. Na zranené telo dali vrecovinu. A oni ma zdvihli a viedli na popravu. Grishka za úsvitu videla farbu a ostré oštepy.
  Chlapec chodil v železách, čo bolo nepohodlné. Vyviedli ho na dvor. Chlapcove bosé, zmrzačené nohy ťažko šliapali na dlažobné kocky. Ale Grishka to vydržal, zaťal zuby a snažil sa zostať vzpriamený. Hoci každý krok spálených nôh bolel. Vyšiel na námestie.
  Ľudia videli chlapca. Oholený, pokrytý odreninami a modrinami, s holými spálenými nohami, vychudnutý.
  Grishka inšpirovala skôr ľútosť ako nenávisť. Mnohé, najmä ženy, si súcitne povzdychli.
  Chlapec na nich žmurkol a povedal:
  - Akože, kde je ten náš, nezmizol!
  A pohol sa ďalej. Nebol tam žiadny zvláštny strach. Grishka si bol istý, že si peklo pre seba nezaslúži. A nebo je oveľa lepšie ako pozemská, krutá existencia.
  Miesto popravy bolo obkľúčené vybranými moskovskými lukostrelcami. Je tu veľa strážcov a domácich kozákov. Zdalo sa, že nepopravujú dieťa, ale štátneho zločinca kozmických rozmerov.
  Chlapec neistý, potácajúc sa, vyliezol po rebríku a šliapal obhorenými nohami na dubové dosky.
  Na bloku sa trblietala obrovská nabrúsená sekera. Okolo išiel mohutný kat v červenom rúchu. Nechýbalo ani koleso určené na štvrtenie.
  Grishka sa prekrížil. Pohybovať rukami naozaj bolí.
  Herold začal čítať obvinenie:
  - Tento syn Stenky Razinovej, Grishka, je vinný: za ukrývanie pokladov, organizovanie povstaleckých oddielov, popravy a lúpeže bojarov, násilie páchané na ženách atď. Preto je odsúdený na rozštvrtenie na kolese a večnú kliatbu. Nech sa trest vykoná.
  Grishka sa striasla, ale zostala stáť na mieste a stáť rovno. Úradník zasyčal:
  - No, je zlodej pripravený kajať sa pred ľuďmi?
  pomyslela si Grishka. Áno, má sa z čoho kajať. Chlapec sa uklonil a povedal:
  - Prepáčte, donskí kozáci. Som pred vami vinný, že som vás neoslobodil z bojarského jarma.
  Samosa zúfalo kričala:
  - Rýchlo ho popravte!
  K chlapcovi sa vrhli katovi pomocníci. Grishka premáhajúc bolesť v rukách sám strhol vrecovinu. Ľud bol vystavený vredom a ranám spôsobeným katmi. Potom Grishkovi vykrútili ruky a hodili ho na volant.
  Kat zdvihol nad chlapcom sekeru. "Teraz to začne": pomyslela si Grishka.
  Ale v tom okamihu sa ozvala polnica a herold oznámil:
  - Kráľovské milosrdenstvo! Kvôli Gregorovej mladosti je trest smrti nahradený predajom do otroctva! Nech je to tak!
  Chlapec bol zdvihnutý z lešenia a odpovedal do miestnosti. Pre Grishku sa začal nový život.
  Toronto sa ukázalo ako dosť tvrdý oriešok. Nacisti, ktorí obkľúčili mesto a vyhli sa zbytočným stratám, ho metodicky zničili delostrelectvom a lietadlami. Veľké nádeje sa vkladali aj do piatej priečky v rámci Spojených štátov. Útok na Oktávku sa ukázal byť rýchlejší a úspešnejší. Hlavné mesto Kanady padlo po troch dňoch bojov. 22. júna 1945 sa nacisti priblížili k severnej hranici USA.
  Amerika sa tak ocitla v pozícii úplného strategického obmedzenia. A dostať sa z toho je mimoriadne ťažké. Nacisti oslavovali piate výročie kapitulácie Francúzska, štyri roky po útoku na ZSSR a dva roky po obnovení východnej operácie.
  Fuhrer teda opäť oslávil so svojím zverincom sviatok a gladiátorské zápasy.
  V Berlíne postavili Koloseum s päťstotisíc sedadlami. A zhromaždilo sa veľa ľudí. Štadión je skutočne preplnený. A tiež sa na zimu dala uzavrieť presklenou výsuvnou kupolou. Fuhrer a jeho sprievod sedeli v kreslách a pred nimi boli položené stoly s riadom. A zverinec hodoval.
  Hitlerovi ukázal nový tank "E"-400 s hmotnosťou asi päťsto ton. Vozidlo bolo vyzbrojené dvoma kanónmi kalibru 105 mm, odpaľovačom bômb ráže 650 mm a dvanástimi guľometmi. Silné vozidlo so šikmým pancierom 300 mm na čele a 250 mm na bokoch urobilo na generálov silný dojem. Tank bol naozaj všelijaký.
  Bol na ňom nainštalovaný motor s plynovou turbínou s rekordným výkonom 3 000 koní. A každý, kto videl tento squat tank, dostal strach. Aj keď auto vyzeralo dosť ako korytnačka. Ale s hlavne - dlhé protitankové delá a široký a kratší odpaľovač bômb.
  Auto bolo ostreľované zo zbraní, čo ukázalo silnú obranu. Prepraviť takú ťažkú, širokú a dlhú banduru po železnici je však náročné.
  Upozornil na to Guderian. Najväčší tankový stratég navrhol:
  - Myslím si, že je lepšie zakázať vývoj strojov ťažších ako dvesto ton. V opačnom prípade bude takmer nemožné ich preniesť ani v špeciálnych vozňoch.
  Mainstein súhlasil s Guderianom:
  - Nádrž je príliš ťažká, veľká záťaž. Vo všeobecnosti E-50 armáde celkom vyhovuje. Je lepšie vyrobiť toto vozidlo v útočnej úprave, ako vymýšľať takéto obrie hybridy.
  Fuhrer zamrmlal niečo nie veľmi zrozumiteľné. Hitlerovi sa vo všeobecnosti nepáčilo, keď sa spochybňovala jeho genialita. V poslednej dobe sú však chvály nudné. Ale v tomto prípade fašistický diktátor miloval veľké tanky. A ja som nechcel ustúpiť.
  Adolf pevne povedal:
  - Bude to v sérii E-400 a naši inžinieri vyriešia problém s prepravou!
  Potom prebehla kontrola útočnej karabíny MP0-55 so zvýšenou priebojnou guľkou. Čo potešilo aj Hitlera. Rovnako ako vysokorýchlostné obrnené transportéry. Všeobecne sa plánovalo previesť k nim všetku pechotu.
  Fuhrer však miloval objavy tankov. Diskutovalo sa aj o počítačoch. Projekt nového elektronického stroja s použitím tranzistorov sľuboval, že bude efektívnejší a kompaktnejší.
  Dizajnér sľúbil, že čoskoro bude počítač schopný hrať šach.
  Hitlerovi sa tento nápad páčil. Samotný Fuhrer sa o túto hru začal zaujímať vo svojom voľnom čase a odviedol dobrú prácu. Napoleon tiež miloval šach a porovnával skutočné bitky so šachom. Teraz Fuhrer dúfal, že zaženie Američanov do Zugzwangu. A doteraz to fungovalo. Najsilnejšia ekonomika sveta nedokázala odolať zjednotenej Európe a zdrojom kolónií.
  Kvantitatívny ukazovateľ vyrobených zariadení bol tiež vysoký.
  Posadnutého Fuhrera však aréna rozptyľovala. Krásne dievčatá vyšli bojovať. A ako sa na ne nedívať?
  Hitler obdivoval polonahé, svalnaté telá dievčat a vo svojej fantázii si predstavoval škriatka. Je dobré byť zástupcom tohto ľudu - elfovia nestarnú a žijú tisíce rokov. Sú oveľa silnejší a rýchlejší ako ľudia a vyznačujú sa milujúcou povahou. Aké preteky!
  Fuhrer zatlieskal rukami a povedal:
  - A ani priateľ, ani nepriateľ, ale škriatok!
  Dievčatá sa medzitým dali dokopy a začali bojovať šabľami a mečmi. Pohľad už známy Fuhrerovi.
  A Hitler chce bojovať s drakom. Bojovať s dvanásťhlavým jašterom. A odrezať mu hlavy laserom...
  Fuhrer sa zjavne zaujímal o laserové zbrane. A nie bezdôvodne. Tepelné lúče sa totiž dajú využiť na streľbu z lietajúcich tanierov. A z nich nebude spása.
  Fuhrer si spomenul na film, kde Stella a Albina lietali na disku pomocou lúčov smrti. Všetko tam dopadlo naozaj výborne. Jeden výstrel a dvesto amerických lietadiel okamžite pohltia plamene. Potom sa ešte strieľalo. Úžasná príležitosť na bojovú zdatnosť. A tie pilotky sú také krásne... Chcem sa len dotknúť jednej z jej nôh alebo pŕs.
  A v aréne dievčatá padnú a zlomia sa, prebodnuté mečmi. Aké je to kruté!
  Samotný Fuhrer sa cítil trochu nervózny. Krása umiera. Ale je lepšie mučiť a znásilňovať ženu, ako ju zabiť.
  Jedno z dievčat malo odrezanú ruku a krvácalo. Je ukončená ranou ostrého meča. Hitler dokonca skáče od radosti. A pradie:
  - Toto je zrýchlenie! Nech je cieľ!
  Himmler preberá:
  - Nech je cieľ!
  Fuhrer sa obrátil na hlavného kata Tretej ríše a spýtal sa:
  -A čo Židia?
  Himmler s radosťou odpovedal:
  - Pracujú pre nás, môj Fuhrer! Vrátane šarašek! Prinútili sme Židov do našej ekonomiky!
  Fuhrer na to zareval:
  - Uistite sa, že sa nerozmnožujú! A nemiešali sa s inými národmi!
  Himmler pokorne povedal:
  - Áno, môj Führer!
  Hitler to odmával. Spomenul si na sen z poslednej noci. Trochu nočná mora a fantastická.
  Bolo to, ako keby letel na hviezdnej lodi a... Prenasledovali ich vesmírni piráti. Celé balenie. Vedľa Fuhrera boli štyri dievčatá v bikinách. A ďalší celý tím spolu s elfom.
  Nepriateľ sa neúprosne blížil. Pripomínal ducha zo sveta nočných môr.
  Hitler bol vo svojom sne čarodejník, alebo skôr kúzelník. Pripravil si improvizovaný elixír, pripravený čeliť nepriateľovi nepriateľsky. Jeho čarovný prútik vibroval v jeho rukách: zdalo sa, že tenký hlások pípa: nebezpečenstvo, nebezpečenstvo, nebezpečenstvo!
  Adolfa premohla inšpirácia, improvizoval, aby vyhral. Mladý Fuhrer rýchlo namiešal elixír s dovtedy neznámym zložením. Fúkal na neho.
  Takmer okamžite sa vedľa nich objavili zábery troch lodí. Prišli takmer blízko.
  Elf prikázal:
  - V najväčšom rozsahu, plazmová erupcia!
  Protitorpédoborec vystrelil zo všetkých zbraní. Vyletel zúrivý vír ničenia. Vzdialenosť bola takmer extrémna, hlavná loď to mala ťažké. Ale čarodejníkovi Jarranovi sa podarilo postaviť akúsi obranu. Výsledkom bolo, že plná sila salvy zasiahla brigantínu rútiacu sa sprava.
  Silný úder zdeformoval vesmírnu loď, tá sa pokrčila a odhodila ako gumená guľa rozdrvená kolesom nákladného auta. Len trosky sa rozpŕchli ďalej a popol zasypali horiacimi uhlíkmi.
  Fuhrer zapískal:
  - Wow! Sila úderu, ale v nesprávnej čeľusti!
  Krásne dievčatá okolo posadnutého Adova sa chichotali.
  Christina odpovedala:
  "Teraz sa nemôžeme vyhnúť bitke."
  Dievča sa bosé ponáhľalo po nepohodlnej chodbe smerom k prechodovým komorám, dve "vinárky" visiace zo strany na stranu. Keď Christina udrela, jedna zo zbraní zaškrípala:
  - Moja sila je využitá na tri a dve stotiny percent.
  -Drž hubu, guľomet! - kričalo na neho terminátorské dievča. - Zatiaľ to tak nebude.
  Kráska preletela, niekoľkokrát sa prevrátila. Pohyb sa spomalil, elf prepol gravioniku do vylepšeného režimu, využívaného pri pristávaní na obrích planétach, neutrónových hviezdach a nedostatočne výkonných čiernych dierach.
  Teraz sa prostredie okolo nej stalo viskóznym, a keď prekonala také želé, stlačila sa na požadované miesto v blízkosti armatúr.
  - Boj je boj a nedá sa s tým nič robiť.
  Tri skupiny dievčat zaujali svoje miesta pozdĺž steny a pripravovali sa na krutú zrážku. čo si myslia? Koniec koncov, väčšina z nich prežíva svoje posledné minúty, čaká ich krvavá bitka s neľútostným a obratným nepriateľom.
  Piráti nedávajú štvrtinu!
  Christina sa v duchu modlila k Absolútnu, ktoré zrodilo nespočetné množstvo bohov a náboženstiev. Dievča vyskočilo na podlahu a skôr, ako si stihla oprieť nohy o upevnenie, nasledoval šok, obrovská vesmírna loď bola úplne vtiahnutá do kolapsu. Bol to okamžitý proces, pri ktorom sa každá molekula tela posunula.
  Tí, čo leteli za ňou, Charlotte a Gerda, narazili na bok s takým nárazom, že bez ochrany by boli dievčatá rozmazané cez brnenie. A tak leteli späť, štyrikrát skákali ako pingpongové loptičky. Christina ich ľahko zdvihla a zastavila pohyb a povedala:
  - Ani sa nepokúšajte spať, priatelia! Vážny biznis sa práve začína!
  Dievčatá odpovedali zhodne:
  - Je tu veliteľ!
  Elfov príkaz znel:
  - Začnite sa pohybovať vpred.
  Nepriateľ bol nablízku, o chvíľu neskôr vyletel napravo od Christiny prerezaný štvorec s mrazivým škrípaním a na chvíľu sa pečiatka, ktorá sa objavila, zaiskrila roztaveným okrajom.
  - Hoď do tlamy leva! - prikázala Christina a preskočila otvorom, akoby sa ponorila do pekelných plameňov.
  Napriek tme prístroje v prilbách umožňovali jasne vidieť preplnených pirátov. Kusy plazmy vyletovali z winferu, samotná zbraň vyberala ciele a odvážala nepriateľov. Christina ako skúsená bojovníčka nezažila ani najmenšie zaváhanie. Jeden z pirátov spadol pod úderom jej tvrdej nohy, telo opice schrumkalo a kosti sa rozleteli.
  Dvaja víťazi chrlili svieže, dlhé pochodne a tiež lámali impulzy, prepichovali brnenie vši. Magda s Charlotte leteli za ňou, ako z konví sypali kúsky hmoty rozpálenej na miliardy stupňov.
  Navonok jemné krásky, v boji boli úplne premenené, pripomínajúce pekelného diabla.
  - Pozor, príšery! - kričali dievčatá.
  Christina letela vzduchom a nechala za sebou horu mŕtvol, prešla chodbou a okamžite narazila do nastupovacieho tanku. Pancierový chrobák stretol dievča s hustým ohňom. Moment, ktorý autu trvalo, kým cudzinca identifikoval a namieril svoje zbrane, zachránil Christine život. Dievča sa posunulo nabok a Magda sa tiež stihla odvrátiť. Charlotte však také šťastie nemala. Silný plazmový výboj rozdrvil dievča spolu s jej bojovým oblekom. Zranilo sa aj niekoľko priateľov letiacich za ňou.
  Dievčatá spadli, jedna mala popálenú ruku a druhá nohu.
  Krásky však fungovali automaticky, strkajúc z Weidemeesteru. Navádzacia nálož si vybrala miesto na križovatke, prenikajúca cez pohyblivý pancier tanku.
  Mohutný chrobák bol opuchnutý, ústie pištolí skrútené.
  Christina potvrdila:
  - Skvelé, dievčatá.
  Útočný robot článkonožcov sa k nej priblížil a vystrelil gravionické lasery.
  Počítanie bolo doslova v sekundách. Christina, ktorá sa ponorila pod ničivú vlnu prerezávania priestoru, vystrelila do kolenného kĺbu robota a zlomila tri končatiny. Bojové vozidlo sa zrútilo, vystrelilo do stropu a zahryzlo sa do pancierových stien.
  - Zlatovlasý, dávaj si pozor. - skríklo jedno z dievčat.
  Dievčatá vzadu vystrelili z Weidemeesteru, čím prinútili tank, ktorý postúpil od konečníka, zastaviť. Začalo dymiť, ale neprestávalo strieľať, Christina sa otočila a okamžite sa dostala pod paľbu, lúč ju zasiahol do chrbta a zrazil ju na zem, takmer jej zlomil kosti.
  Dievča s terminátorom urobilo salto, za pochodu zhodilo panel a preletelo, zasiahlo súpera do hrude hyperplazmovým mečom, čím zničilo nástroje.
  Robot sebou prudko trhol a kŕčovito sa chytil, lúče rozpadnutej zbrane zasiahli vlastných pirátov, ktorí sa pokúšali preraziť z bočnej chodby. Ďalší robot bol hodený na bok, naklonený, vytekala z neho tekutina ako krv, cez ktorú prechádzali plamene, ktoré roztavili kov.
  Adolf Hitler sa prebíjal z vedľajšej cely. Odvážne zaútočil na tank kúzlom. Auto trhlo, obvody sa zahriali a otočilo sa späť, čím sa na pirátov rozpútalo prudké tornádo. Vo všeobecnosti bola táto technika určená pre rozzúrené zvieratá, nie pre kyborgov, ale tentoraz to fungovalo. Možno je to preto, že schéma bola príliš jednoduchá, alebo možno Henryho magické schopnosti rástli pod stresom.
  Elf Buckingham prikázal:
  - Krasnova, zdvihni nepriateľa zozadu, hustota paľby je príliš vysoká, z tretej úrovne sme neprerazili.
  - Poslúcham! - Christina si uvedomila, že je tu háčik. - Teraz prerazím.
  Dievča hodilo granát, ktorý sa ovládaný čipom niekoľkokrát odrazil od stien, trhol a vyradil ďalších štyroch pirátov. - Je to pozametané! - kričalo natešené dievča a olizovalo si krv z rozbitých pier.
  Stretol ju oheň spoza rohu bočnej galérie. Musela si ľahnúť a potom jej smerom skákali granáty. Dievča sotva malo čas ich zostreliť, strieľalo na prvý pohľad, vedené inštinktom.
  Granáty explodovali a zasypali svoje vlastné úlomkami plazmy. Dokonca aj Christina cítila tú horúcu horúčavu.
  Niekto vypálil salvu fitegrob. Trblietavé hyperplazmatické bubliny sa prehnali chodbou a usmažili nepriateľských vojakov. Ďalší útočný robot bol zničený a tank sa zrútil.
  Magda a Gertrúda medzitým prerezali stĺpy na čistenie vzduchu, v dôsledku čoho fluór silno vzbĺkol a explodoval a zrútil korzárov.
  Dievčatá si dokonca zakričali.
  Spolu so svojimi kamarátmi sa Christina vyrútila vpred, prevrátila sa a kopol korytnačku s odlupujúcou sa pancierkou. Niekoľko ďalších pirátov bolo vypálených tankom podriadeným posadnutému Fuhrerovi.
  Christina preťala korzára lúčom a skočila ďalej, letela a strieľala na zmätených robotov.
  - Čo, metalisti, nie je vám to sladké?
  Elf generál uviedol:
  - Pracujte s náradím pomocou rotačky.
  Do komory vletela rotujúca inštalácia, nasledovali výbuchy, sľuda a mäso sa rozsypali.
  Christina zo seba striasla trosky z bojovej kombinézy, Adolf k nej priletel zozadu a namiesto zbrane zakrútil čarovným prútikom a vytvoril vlny.
  - Čo hráš? - spýtalo sa ho dievča.
  Fuhrer zavrčal:
  - Myslím, že musíme ísť hore do technologickej miestnosti.
  Christina si pohŕdavo odfrkla:
  - No, tvoj jediný logický návrh v poslednej dobe.
  Pokračovali v pohybe a strieľali na každého, kto im stál v ceste.
  Weidemeesters, ktoré dievčatá použili, zničili nepriateľa spolu s priečkami, technologickými jednotkami, generátormi, zajali sochy, ktoré nemali čas nájsť trh, sochy, zlaté kúpele, za ktorými sa piráti snažili skryť.
  V tomto bode Christina nečakane bojovala ruka v ruke s bohyňou Astarte.
  Impozantná bojovníčka hodila granát, ten bol zostrelený, prerazil ho zblízka a mával mečom. Začal sa súboj dvoch veľmi skúsených šermiarov.
  - Nezasahuj, Adolf. - kričalo dievča na mladíka. "Pokúsim sa s tým vyrovnať sám!"
  - A ty tiež! - Povedala hlavná bohyňa filibusterov.
  Keď sa dvaja šikovní muži bijú, je to búrka, ale keď sa bijú šikovné ženy, je to tornádo!
  Christina si okamžite uvedomila, že jej súperka má vycvičené všetky základné techniky a nebude ľahké ju poraziť. Astarte sa to spočiatku snažila vziať na útek, ale zlyhanie neschladilo vášeň. Dievča zrazu predstieralo, že ustúpilo a ponúklo svoj pravý bok. Svetlana to nekúpila! Naznačila iba výpad a prudko zasiahla súperku doľava. V tej chvíli sa reflexívne pokúsila zachytiť svoj náprotivok a bok nechala nechránený. Ostré pichnutie z nej vytrhlo kus mäsa, dievča stratilo rýchlosť a podlomili sa jej nohy.
  Rana znížila bojové vlastnosti Astarte a jej pohyby sa spomalili. Tu Christina urobila bočný manéver a potom ľahko odrezala kefu. V reakcii na to sa Astarte podarilo udrieť ju hlavou, ale to bol posledný úspech. Pri ďalšom švihu si Svetlana odfúkla hlavu.
  - Bravo! - Povedal Fuhrer. - Najvyššia trieda.
  - Ešte si nevidel všetko.
  Niekoľkokrát sa strhli osobné súboje. Niekedy použili aj zuby. Dobre trénované dievčatá pôsobili spravidla v jednom tíme a bojovali vo dvojiciach alebo trojiciach. To im poskytlo výhodu v boji s pestrým balíkom. Okrem toho malo vplyv bioinžinierstvo a umelý výber génov v inkubátoroch.
  A čo je tiež dôležité je, že piráti majú zjavne studené nohy. Nikdy predtým nemuseli bojovať so silným, postupujúcim nepriateľom, ktorý sa nebojí nastupovania do tankov, robotov či kliatieb čarodejníkov. A keď sa s niečím stretnete prvýkrát, nastane zmätok.
  Piráti ustúpili, cúvali, niektorí kričali ako posadnutí, iní zrazu začali šalieť a strieľať do svojich robotov. Čarovné pokusy posadnutého Adolfa ich zrejme ukončili.
  Vojaci vesmírneho Nemecka zrazili silnú paľbu a znova a znova používali meče.
  Dokonca aj ježko sa správal dobre. Malý a obratný, je celkom obratný v kovových granátoch. A nestrieľal zle.
  Dievčatá sa vytiahli, v poriadnom boji sa reakcia stupňovala. Bojovali lepšie ako v početných virtuálnych hrách, kde boli trénovaní od malička. Dominovala však túžba za každú cenu prežiť, neskôr sa rozmnožiť. Navyše celý rôznorodý arzenál vrátane priestorových suchých zipsov bol využitý na sto percent. Používal ich dokonca aj Adolf, čo u neho nebolo úplne zvykom. Zbalil troch pirátov do zubnej pasty a potom znova použil svoj čarovný prútik. V jednom okamihu zasiahol úlomok čarodejnícku zbraň a zlomil ju na polovicu. Ale Adolf obnovil prútik jediným kúzlom:
  - Nie! Akákoľvek mágia potom niečo stojí, ak sa vie brániť. Najťažšie je ochrániť svoju dušu pred podlosťou v sebe! - dodal mladý Fuhrer.
  Z prútika opäť vyletel prúd mágie a dopadol na elektronické mozgy. Predovšetkým znefunkčnil niekoľko subdimenzionálnych pascí.
  Stella si ťažko zranila nohu, no pokračovala v boji.
  Straty na oboch stranách, najmä pre pirátov, boli obrovské. Dievčatá tiež zomreli, Christina ich takmer všetky spoznala len včera, no každá strata bola bolestivá. Mnohé dievčatá bojovali, dokonca sa zranili. Nenadarmo piráti vydesili celú galaxiu, bolo ťažké bojovať s tankami.
  Jeden z nich, najmocnejší a najmodernejší, zašiel do úzadia a zabil päť dievčat naraz a rozrezal ježka na polovicu. Adolf ho zastavil zúfalým kúzlom a potom sa obrátil proti nepriateľovi. Jeho duša bola vytrhnutá z utrpenia, jedno z dievčat ho svojho času rozosmialo sériou špičkových vtipov zo sveta robotov. Teraz je chudák mŕtvy a stále sa nenaučil, ako kriesiť mŕtvych. V tejto chvíli čelil mladý čarodejník Fuhrer svojmu najväčšiemu problému.
  Do cesty sa mu postavil čarodejník Jarran s ohnivou šabľou.
  - Ako vidím, máte dieťa, nejaké zvláštne, jedinečné kúzlo. Možno prídeš na našu stranu? Liga podsvetia vás štedro odmení peniazmi a možno vám dá aj celý svet obývaný poslušnými otrokmi.
  - Prečo nie rovno galaxiu? - spýtal sa Adolf žartom.
  Čarodejník nepochopil humor:
  - Som si istý, že s vašimi schopnosťami je vytvorenie vlastného impéria len otázkou času. Takže je to možné, dokonca aj galaxia.
  - Ale zrejme bez teba! - Fuhrer poslal lúč na čarodejníka.
  Ľahko ho odrazil a sám ho udrel, až sa Hitlerove šaty vznietili, hoci sa mu podarilo uskočiť. Fuhrer sa otočil a, vôbec nie magicky, uhasil plamene.
  - Čo si dostal? Nebuď taký sebavedomý, Adolf.
  Fuhrer bol prekvapený:
  - Odkiaľ poznáš moje meno?
  V reakcii na to smiech:
  - Mocní čarodejníci ako ja vedia všetko!
  Znova sa vrhol na mladého Fuhrera. Vyhol sa odhodenému pulzaru, pustil lúč a z palice vyletel had. Vznášala sa vo vzduchu a na smiech čarodejníka sa rozpadla:
  "Nepoznáš hypervlnnú mágiu, slaboch." Preto sa s vami tak ľahko vysporiadate. No čím ťa ešte môžem potešiť?
  Adolf skočil na trolla, pokúšal sa vykonať zametanie tak, ako ho naučili, a bol odhodený späť. Potom mladý Fuhrer prečítal kúzlo: zhora spadlo niekoľko cencúľ, čo vyvolalo u čarodejníka opovržlivý úsmev.
  - Je to všetko, čo môžete urobiť? A čo toto? - Čarodejník zamrmlal kúzlo a vyslal zelenú vlnu.
  Okolo Adolfa stúpal dym a objavili sa prstene. Mladý Fuhrer sa pokúsil odskočiť, ale bol rozdrvený rukami škvrnitých pytónov. Chlapíka zviazali ako reťaze a začali ho dusiť. Mladý Fuhrer zastonal:
  - Vrah!
  Čarodejník sa zasmial:
  - Áno, som ničivý hurikán. Prisahaj, že sa staneš mojím študentom a nechám ťa ísť.
  - Nikdy! - odpovedal posadnutý Hitler v rozpore s pudom sebazáchovy.
  - Tak to získaj! - zasyčal čarodejník.
  Prúd démonickej energie dopadol na Fuhrera, mučil a trhal každú bunku jeho tela. Bolo to veľmi bolestivé, tak bolestivé, že som chcel zavýjať ako vlk. Je to, ako keby sa vaša pokožka vrstva po vrstve odlupovala a nalievala horúcim železom.
  - No, budeš ma teraz počúvať? - spýtal sa Jarran desivým hlasom. - Alebo!
  - Nie, nikdy! - povedal Fuhrer z posledných síl. - Slúžiť zlu zničí dušu, ktorá je dôležitejšia ako telo.
  Zlý troll sa zasmial:
  - Blázon, slúžiť mi je jediný spôsob, ako zachrániť nešťastnú dušu. Teraz ju hodím do Gehenny. Keď bude tvoje telo spálené, pošlem ťa na miesto, kde sa príbehy všetkých ľudí o pekle budú zdať ako sladké sny. Chvej sa, nešťastník.
  Adolf vypľul:
  - Hlúpe vyhrážky!
  Nasledoval ohlušujúci rev:
  - Tak horí!
  Plamene zachvátili Hitlera a dokonca sa mu začala odlupovať koža. Už chcel prosiť o milosť, nie, nie som pripravený zomrieť. Alebo možno, podvedome mi prebehla hlavou myšlienka, že by som v budúcnosti mohol prekonať svojho neľútostného nepriateľa.
  Prúd vody uhasil plamene a Fuhrer bol oslobodený, ponechaný v handrách, ktoré sotva zakrývali jeho telo s hustými pľuzgiermi. Pred ním sa objavil škriatok Buckingham. Okolo generála vesmírneho Nemecka zažiarilo svetlo a on sa usmial.
  Zhovievavým tónom povedal:
  - Si to ty, Jarran, chceš zrejme uraziť dieťa?
  Odpoveďou bol hrdzavý sipot:
  - Nepleť sa do nášho sporu, škriatok! Inak sa budete mať veľmi zle.
  Zástupca očarujúcich ľudí s odhalenými perleťovými zubami odpovedal:
  - Vidím, že nemôžete ani prisahať sofistikovaným spôsobom. Nejaké úbohé bľabotanie bábätka namiesto vyhrážok.
  Troll blysol tesákmi:
  "Rozptýlim ťa na atómy po celej galaxii a stlačím tvoju dušu do čiernej diery a natiahnem tvoju kožu cez kvazar."
  - Trochu lepšie! - Škriatok sekol pulzarom. Troll, ktorý sa potácal, to s ťažkosťami odrazil, na líci sa mu objavila popálenina.
  - A ty si silný! - Trollova tvár sa skrútila ako maska zrodu temnoty. - Ale ani ja nie som slabý. Nech sa páči!
  Čarodejník poslal darček, ktorý elf vyhodil kolenom a obratom ho poslal späť.
  - Nie, neurobil si na mňa dojem! - odpovedal Buckingham. Pozrel sa na Smitha, ktorý zdvihol prútik a pokúsil sa ho trafiť. - Netreba, priateľu, choď pomôcť kamarátom. Tento chlap už minul priveľa energie a ja to zvládnem sám.
  -Si príliš sebavedomý, ale čo už s týmto! - Trollovi narástli prsty a začali z nich vyrastať obrovské fantómy. Boli to rôzne druhy čudákov, mocné dinosaury a bojové stroje.
  - Výborne, poďme sa pohádať! - Elfova ruka sa zdvihla ako vejár a spod nej začali vytekať kaskády mocných násilníkov. Fantómovia sa spojili a začala sa bitka titanov, ktorá preukázala nevídanú silu.
  Váhy v magickej bitke sa kývali zo strany na stranu, bolo počuť kvílenie a srdcervúce výkriky.
  Polonahý Adolf sa pohyboval ako somnambulista, videl početné mŕtvoly a úlomky tiel, ako aj pokrčené mechanizmy. To mu dodalo silu a prebojoval sa hlboko do technických poschodí.
  Nech ma nočná mora spáli svojím dychom
  Prisahám, že nezradím tvoju vlasť!
  Mäso je roztrhané, plné utrpenia
  Ale duch vojaka neznesie hanbu!
  V hlave posadnutého Fuhrera vznikol krátky verš. Dopredu bojovala Christina, ktorá sa pre neho stala skutočne nežnou a milovanou.
  Porodila by mu aj dieťa, jedného z tých, ktorí majú šancu stať sa dedičom Tretej ríše.
  Dievča kráčalo stále ďalej a strieľalo doľava a doprava. Ukoristené zbrane využila naplno, dokonca aj nohami. Na topánkach bolo zariadenie, ktoré aktivovalo chápadlá pri pohybe prstov na nohách.
  A to bolo výhodné pri použití zajatých zbraní. Najťažšie bolo, keď jej spoločníci zomreli, Christina ronila slzu nad každou mŕtvolou, často nad sotva viditeľnými pozostatkami.
  Zomrela zlomyseľná, vždy živá Gertrúda. Ostali z nej len nohy. Gerda mala o niečo viac šťastia, mala len veľkú dieru v žalúdku a jedno z jej sŕdc rozrezal črepina, takže stále bola šanca na prežitie.
  Výstrednej kresťanskej rozprávačke Magde odstrelili hlavu, ale aj ramenný kĺb. Pravda, niektorí prišli len o časť tela a bola nádej na ich uzdravenie.
  Naozaj, nebolo možné odhaliť letku skôr a zničiť ju jednou termopreónovou bombou. Koľko dievčat by v tomto prípade ešte žilo? Naozaj by to nemohol urobiť elf? A Fuhrerovi sa zdá, že ona Christina je pripravená nenávidieť tohto chlapa.
  Boje na americkej pôde pokračovali. Slávna štvorica: Gerda, Charlotte, Christina a Magda už prešli Texas a vstúpili do Louisiany. 30. jún je pomerne horúci deň. Američania veľmi tvrdohlavo odolávali a pokúšali sa aj o protiútok.
  Dievčatá zastavili svoj tank a striedavo mierili. Boli také milé. A vpredu boli Shermani a Pershingovia.
  Gerda to vzala a spievala a strieľala:
  - Čierna...
  Charlotte vystrelila a pokračovala:
  - Teror!
  Christina zasiahla granátom, odrezala Shermanovu vežu a pokračovala:
  - Čierna...
  Magda zdemolovala vežu Pershingu a zarevala:
  - Teror!
  Gerda opäť vystrelila projektil a pílila:
  -V boji...
  Charlotte dala facku a zavrčala:
  - Za Armagedon!
  Christina vystrelí projektil a zakričí:
  - Pri zvonici...
  Magda vystrelila presne a dodala:
  - Nepriatelia!
  Gerda znova zabuchla a zasyčala:
  - Kríž...
  Charlotte vystrelila náboj a zaštekala:
  - Otočte to!
  A dievčatá sa ich vtipu jednohlasne zasmiali. Sú to skutočne špičkoví speváci.
  A veľmajstri strelci! A ako presne strieľajú. A tak presne, ako prvotriedni ostreľovači.
  Gerda, keď strieľa, začne spievať:
  - Chcem...
  Charlotte, streľba, pokračuje:
  - Chlapi...
  Christina zasiahne, zvolá:
  - Dievčatá!
  Magda, ktorá strieľa a kosí Shermana, pokračuje:
  - Len...
  Gerda, strieľa, strčí so slovami:
  - Keď objímeš...
  Charlotte vystrelila náboj a zavrčala:
  - Pohladiť!
  Christina, tiež strieľajúca, tweetovala:
  - Nový...
  Magda vystrelila a dodala:
  - Film....
  Gerda, strieľajúca, pokračovala:
  - Pozri...
  Charlotte, strieľajúca, dodala:
  - Do vesmíru...
  Christina vtipne povedala:
  - Na koberci...
  Magda, ktorá vystrelila náboj, mala rada:
  - Lietať!
  Gerda vystrelila a zrevala:
  - Bundy...
  Charlotte vystrelila a dodala:
  - Pruhované...
  Christina sekla projektilom a zasyčala:
  - V krabici...
  Magda vydala darček a páči sa jej:
  - Nohavice!
  Gerda revala a strieľala projektily:
  - Predtým....
  Charlotte stlačila joystick a zavrčala:
  - Ráno...
  Christina, ktorá zasiahla projektil, štekala:
  - S dievčatami...
  Magda energicky potvrdila:
  - Chodia...
  Gerda zasyčala a vystrelila:
  - Chlapci!
  Charlotte opäť spievala6
  - Až do rána...
  Christina pokračovala:
  - S dievčatami...
  Magda kričala:
  - Chodia...
  Gerda šteká:
  - Chlapci!
  Útok Shermanov sa skončil, takmer všetky tanky boli zničené a zvyšok začal utekať. A Nemci revú od radosti.
  Gerda racionálne poznamenala:
  - Ukázalo sa, že... Smažili sme chvosty Yankeesov!
  Charlotte povedala s istým hnevom v hlase:
  - A Rusi sú, predpokladám, radi, že nebojujeme s Američanmi na život, ale na smrť.
  Christina s úškrnom poznamenala:
  - Stalin nás môže bodnúť do chrbta!
  Magda s povzdychom potvrdila:
  - Ale vážne, šanca tu je!
  Gerda pokrčila svalnatými plecami a poznamenala:
  - Pokiaľ ide o mňa, vôbec si nemyslím, že Stalin bol taký odvážny, aby sa s nami pustil do boja. A pre nás by bolo oveľa lepšie najprv dobyť Ameriku a Britániu, ako zaútočiť na ZSSR.
  Charlotte súhlasila:
  - Skutočne je oveľa lepšie neviesť vojnu na dvoch frontoch. Pokiaľ ide o Britániu, tá by bola napadnutá.
  Gerda vážne povedala:
  - Oh, dievčatá, dokonca som napísal príbeh o AI na túto tému.
  Charlotte vážne navrhla svojmu partnerovi:
  - Tak si to prečítajte!
  A Gerda prešla k výkladu;
  . Existuje veľa paralelných, poskladaných ako vejár vesmírov-vesmírov. Tu v jednom z nich sa Hitler v roku 1941 rozhodol nezačať vojnu so ZSSR . V skutočnosti nemôžete začať vojnu s obrovským sovietskym impériom s Britániou vzadu. Navyše v "Main Kaf" budúci Fuhrer napísal, že hlavným dôvodom porážky Nemecka v prvej svetovej vojne bolo, že muselo bojovať na dvoch frontoch.
  Okrem toho si Hitler včas spomenul na proroctvo Wolfa Messinga, že Fuhrer bol predurčený stratiť a zlomiť si chrbát na východe.
  Dospel som k záveru: viesť vojnu až do úplného dobytia Británie. Navyše, protinemecké povstanie v Juhoslávii viedlo k tomu, že plán Barbarossa musel byť odložený na koniec júna. To znamená, že pred zimou nemuselo byť dosť času na dobytie Moskvy a hlavných oblastí ZSSR. A v zime sú Nemci, čo je zrejmé aj sebavedomému Fuhrerovi, úplne nepripravení na boj.
  Okrem toho zajatie Kréty stálo Nemcov veľké straty vo vyloďovacích silách a Fuhrer bol zapálený veľkou nenávisťou voči Británii a rozhodol sa s tým najskôr skoncovať.
  Vplyv mala aj správa vojenského pridelenca, ktorý na prvomájovej prehliadke videl najnovšie sovietske tanky: T-34 a KV-2. Posledný tank so 152 mm kanónom urobil silný dojem na všetkých prítomných Nemcov. Hitler po malom premýšľaní nariadil urýchliť práce na vytvorení ťažkých tankov. Objavila sa celá séria projektov pre veľké stroje. A až do vytvorenia masívnej tankovej kavalkády je lepšie nezačať vojnu so ZSSR. Už v máji Nemci presunuli do Líbye ďalšie tri tankové divízie. Začiatkom júna podnikol Rommel útok na Tolbuk a po troch dňoch bojov dobyl túto pevnosť.
  Potom Nemci prešli do ofenzívy v Egypte. Briti nedokázali odolať presile Wehrmachtu. Nemci boli silnejší početne aj organizačne. Navyše, britské koloniálne jednotky v skutočnosti nechceli bojovať. Ich morálka bola nízka a klesala stále viac a viac.
  Už v júli Nemci zajali Egypt. Prekročili Suezský prieplav a vstúpili do Palestíny. Angličania utiekli... V Iraku vypuklo povstanie a Nemci tam vstúpili takmer bez boja. Čoskoro padol celý Blízky východ... V auguste a septembri Nemci obsadili mestá a námestia. A proti nim stála nie sovietska bojová mašinéria, ale malé britské jednotky, koloniálne sily, ktoré neboli príliš disciplinované a naklonené boju, a primitívne jednotky Arabov.
  Hitler dobyl veľké územia. Koncom septembra bol dobytý aj Gibraltár. Franco, keď videl, že Briti sa vylievajú, a obával sa okupácie nacistami, súhlasil s povolením prechodu nemeckých jednotiek. Útok sa ukázal byť prchavý. Nemci to vykonali šikovne a organizovane, ale samotná pevnosť nebola príliš pripravená.
  Potom Nemci takmer bez odporu obsadili francúzske majetky v Afrike. Našťastie teraz možno jednotky premiestniť na najkratšiu vzdialenosť.
  V zime Hitler spustil veľkú ofenzívu v Sudáne a Etiópii a začal postupovať aj do južnej Afriky. Po určitom váhaní sa Fuhrer rozhodol: ak vezmeme čierny kontinent, vezmime ho ako celok. Navyše Briti nemajú silu udržať si svoj majetok. Hlavným problémom pre Nemcov nie sú britské jednotky, ktoré sú nižšie ako nacisti v počte a bojovej účinnosti, ale natiahnutá komunikácia, problémy so zásobovaním a nedostatok potrebných ciest v Afrike.
  Ale Nemci so svojím tuhým totalitným systémom preukázali výbornú organizáciu a schopnosť presúvať sa na obrovské vzdialenosti. Takže v ZSSR fašistov nesklamali obrovské rozlohy - Afrika je rozlohou a počtom obyvateľov ešte väčšia ako Rusko, ale tvrdohlavý a fanatický odpor Červenej armády.
  A v Afrike samozrejme zima nie je.
  V decembri Japonsko konečne zaútočilo na prístav Peru. Bolo jasné, že Spojené štáty stále nedovolia samurajom pohltiť britské kolónie v Ázii a Tichomorí. A tak bolo Japonsko nútené prekvapivým útokom oslabiť Ameriku. A podarilo sa im to. Nasledovala séria úspešných operácií v Ázii. V marci Hitler v obave, že ho Japonsko predbehne, napadol Irán a odtiaľ sa Nemci prebili do Indie. Je jasné, že dvestopäťdesiat nemeckých divízií je viac než dosť na dobytie takmer bezbrannej Indie a technicky zaostalého Iránu.
  Hitler, samozrejme, presunom ďalších a ďalších síl do Afriky a Indie podstúpil veľké riziko - Stalin mohol začať oslobodzovaciu kampaň proti Európe.
  Červená armáda sa však zatiaľ nikam neponáhľala. Vodca všetkých čias a národov nahromadil silu, ale nesnažil sa byť prvý, kto sa zapojí do boja. Možno Stalin nechcel prevziať zodpovednosť za veľkú vojnu. A fínska spoločnosť nevzbudzovala optimizmus.
  Preto, hoci sa nemecké jednotky šírili z Európy, cez Áziu a Afriku, Stalin sa neponáhľal, aby to využil. Treba tiež poznamenať, že sila Wehrmachtu sa neustále zvyšovala. Nemecké straty počas rozsiahlych výbojov boli malé a priemyselná výroba rástla vďaka zahraničným robotníkom. Okrem toho bol Wehrmacht doplnený o Khiwi a rôzne koloniálne formácie.
  Nemci cudzincami nahradili svoje stavebné prápory, vodičov, tylové jednotky, konvoje atď. Mladší vojaci boli povolaní do armády. Sedemnásťročných a starších vojakov dali dokonca pod zbrane.
  Wehrmacht zvýšil počet divízií a percento cudzincov v ňom rýchlo rástlo. Prudko sa zvýšila aj výroba zbraní. Nový tank Tiger sa začal vyrábať ako prvé ťažké vozidlo, ktoré bolo vyvinuté.
  V máji 1942 vstúpil Wehrmacht do Južnej Afriky, predtým bojoval tisíce kilometrov. Madagaskar padol v júni... Američania mali smolu, bitku o Midway v tomto vesmíre prehrali. Dominancia v Tichom oceáne prešla na Japonsko. A Tretia ríša, ktorá sa posilnila kolóniami od Barmy, Indie, po Južnú Afriku a ďalej, niekoľkokrát zvýšila výrobu lietadiel a podnikla letecký útok na Britániu. Nemci mali nové výkonné bombardéry Yu-188 a DO-217. A tlačili na Britániu, tlačili číslami aj kvalitou.
  Naopak, Briti, ktorí stratili svoje kolónie a čelili ponorkovej vojne, znížili výrobu lietadiel a iného vybavenia. Nacisti tlačili. A koncom augusta sa uskutočnilo pristátie. Do bojov sa zapojili nové nemecké tanky Tiger. Boje v Anglicku trvali niečo vyše dvoch týždňov a skončili sa kapituláciou.
  Potom Nemci dosadili svoju bábkovú vládu a nového, úplne legitímneho kráľa Anglicka. Samotná Británia sa stala protektorátom Tretej ríše. Jeho flotila takmer celá prešla na nemeckú stranu.
  Stalin sa neodvážil zasiahnuť nepriateľa počas vylodenia. A medzi Nemeckom a ZSSR bol pakt o neútočení. Navyše, fašistický štát sa stal veľmi silným.
  Churchill utiekol do Kanady a pokúsil sa pokračovať v boji s pomocou Spojených štátov. Ale Hitler bol odhodlaný. Nasledovala operácia Icarus s vylodením na Islande. Posledný bod, z ktorého môžu americké lietadlá dosiahnuť Tretiu ríšu, bol dobytý.
  Potom sa začal presun síl do Grónska. 1943 strávil v námorných bitkách. Tretia ríša mala ponorky s peroxidom vodíka, ktoré sa pohybovali rýchlosťou až 35 uzlov za hodinu a predbiehali americké lode.
  Argentína vyhlásila vojnu USA a Nemci tam začali hromadiť svoje jednotky.
  Nacisti obsadili Švajčiarsko za dva dni a Švédsko za sedem dní, čím úplne ovládli Európu.
  Austrália bola tiež zajatá, hoci invázia bola vykonaná spolu s Japonskom.
  Na jar roku 1944 Nemecko, ktoré nahromadilo veľké množstvo vyloďovacích plavidiel, pristálo v Kanade. V rovnakom čase vstúpili nemecké a japonské jednotky do Mexika. Brazília, Venezuela, Čile a ďalšie štáty vyhlásili vojnu USA. Útok na Ameriku začal na oboch stranách. Nemci získali hlavný tank "Panther"-2, ktorý bol výrazne lepší ako "Sherman" vo výzbroji, pancierovaní a výkone. A nemecké prúdové letectvo jednoducho nemalo obdobu.
  Kvalitatívna prevaha nemeckých prúdových stíhačiek: ME-262, HE-162, ME-163 nad Američanmi bola zdrvujúca. Nehovoriac o tom, že sa objavili nemecké prúdové bombardéry Arado, najlepší vrtuľový Yu-488 a impozantný TA-400 so šiestimi motormi. Nemci mali oproti USA výhodu v obrnených vozidlách, ktorá sa s príchodom tankov série E zväčšila. Ukázalo sa, že "E"-25 je obzvlášť úspešné, vozidlo s bojovými vlastnosťami brnenia porovnateľnými s "Panther"-2, ale oveľa ľahšie a svižnejšie s nižšou siluetou a šikmým pancierom.
  Spojené štáty americké boli vyzbrojené vysokými Shermanmi a ešte archaickejšími Grandami. Nedokázali preniknúť do čela hlavného nemeckého tanku Panther-2 ani zblízka. Bočný pancier Panthera-2 mal uhol 82 milimetrov a dosahoval trištvrtiny zásahu.
  Nemecká útočná puška MP-44 bola lepšia ako americké samopaly a automatické pušky.
  Počas bojov Nemci využívali prepadnuté koloniálne jednotky a zahraničné divízie. Sila Wehrmachtu presiahla šesťsto divízií. Útoku sa zúčastnili ťažké tanky "Tiger"-2, pokročilejší "Tiger"-3, "Lev" a kompaktnejší "Lev"-2, impozantný "E"-100 a "Myš"-2. .
  Do konca štyridsiateho štvrtého roku sa objavil stroj "E"-50, ktorý bol výrazne lepší v pancieri ako "Panther"-2 a mal výkonnejší motor.
  Súčasťou série boli aj podzemné nádrže, ktoré používali stroje na zemné práce.
  Táto zbraň mala na Američanov silný morálny dopad. Vo vzduchu sa objavil Yu-287, výkonnejší a nebezpečnejší prúdový bombardér, a najnovšie modifikácie ME-262 so šikmými krídlami. Rovnako ako najnovšie ME-1010 a TA-183 zničili aj novú generáciu.
  Objavila sa aj pokročilejšia útočná puška MP-54 s väčšou presnosťou a palebným dosahom a je ľahšia.
  Kvalitatívna prevaha Hitlerových síl si vybrala svoju daň a americký front sa zrútil. Nacisti postupovali všetkými smermi. Američania neboli schopní urobiť nič, aby tomu zabránili. Ich prúdová stíhačka F -2 bola neúspešná a mala výkonové charakteristiky ešte horšie ako Mustang.
  A americké vrtuľové stíhačky sa ani v princípe nemohli porovnávať s nemeckými prúdovými supmi. A ukázalo sa, že esá Luftwaffe boli lepšie pripravené. Mnohí z nich zbierali účty.
  Uspeli aj tankisti. Najmä Wittmann bojoval na rôznych tankoch na konci vojny na pokročilejšom Tiger-3. Ku koncu roku 1944 mali Nemci 100-tonový "kráľovský lev" s motorom s výkonom 1800 koní a 410 mm raketometom.
  Účinná zbraň proti dlhodobým opevneniam a budovám. A čo je najdôležitejšie, je prakticky nepreniknuteľný pre všetky protitankové zbrane USA.
  Nemci neustále zlepšovali svoju techniku. "E"-50 dosiahol úroveň ochrany, ktorá je pre americký 90 mm kanón nepreniknuteľná zo všetkých uhlov.
  Zlepšili sa aj nemecké obrnené transportéry, najmä v pancierovaní. Fritz vytvoril Luftfaust a pokročilejší Faustpatron schopný preniknúť do tankov zo vzdialenosti viac ako kilometer.
  A Pershing sa objavil až v roku 1945, keď nemecké jednotky už zajali Mexiko, Kanadu a väčšinu Ameriky.
  2. februára 1945 sa Spojené štáty vzdali Nemecku a Japonsku. Vojská mocností Osi sa priblížili k New Yorku a Washingtonu - už nebola šanca.
  Vzdanie sa viedlo k okupácii Ameriky a zhabaniu jej zdrojov. Teraz celý svet pozostával výlučne z Tretej ríše s jej kolóniami a jej spojencami. ZSSR mal už len jeden satelit: Mongolsko. Nastala tak mimoriadne nebezpečná situácia.
  Bolo zrejmé, že napriek navonok priateľským vzťahom sa Tretia ríša a Rusko chystajú zapojiť do smrteľného boja.
  Stalin sa nikdy nerozhodol zaútočiť na Nemecko, keď bojovalo s Britániou a USA. Priateľská neutralita pomohla Hitlerovi poraziť a dobyť Západ. Teraz sa však ukázalo, že Tretia ríša má plány aj s Ruskom. A ZSSR so svojou komunistickou ideológiou predstavoval potenciálnu hrozbu pre národný socializmus.
  Hitler zbieral sily na zdrvujúci úder. Wehrmacht sa stal početným, čítal až tisíc plnokrvných divízií, asi tridsať miliónov vojakov, z ktorých menej ako tretinu tvorili etnickí Nemci. Bola to obrovská sila, dobre vybavená technológiami, s najnovšími tankami série "E", ktoré sa aktívne vyrábali namiesto menej pokročilých "Panterov" a "Tigrov". A Panther 2 zostal impozantným strojom.
  Hlavným nemeckým tankom však bola modifikácia "E"-50 s hmotnosťou 65 ton, s hrubším bočným a zadným pancierom a vybavená 105 mm kanónom s dĺžkou hlavne 100 EL. Tento stroj mal byť protiváhou sovietskej série KV...
  O ťažké stroje sa začal zaujímať aj Stalin. V auguste 1941 sa začala sériová výroba vozidla KV-3 so 107 mm dlhou hlavňou. O pár mesiacov neskôr sa začal vyrábať tank KV-5 s dvoma 107 mm a 76 mm kanónmi s hmotnosťou 100 ton a čelným pancierom 170 mm. Už v štyridsiatom druhom roku sa začal vyrábať KV-4 s hmotnosťou 107 ton a 180 mm čelným pancierom a podobnými zbraňami.
  Stalin mal rád veľké stavby. KV-6 sa stal vozidlom s dvoma delami: 152 mm húfnicou a 107 mm protitankovým kanónom. Auto vážilo viac ako 150 ton. Bol vybavený dvoma motormi s výkonom 600 koní naraz. KV-7 mal podobné zbrane, ale ešte hrubší pancier 200 milimetrov a vážil až 180 ton. V roku 1943 sa do výroby dostal aj KV-8 so 152 a 122 mm kanónmi s hmotnosťou dvesto ton.
  Ukázalo sa však, že superťažké tanky nie sú najlepšie. Príliš veľká hmotnosť spôsobila problémy s prepravou a jazdným výkonom. Najmä pri terénnych vozidlách. Séria KV sa navyše vyznačovala takou nevýhodou, akou je umiestnenie pancierovania, bez racionálnych uhlov sklonu, čo trochu znehodnotilo výbornú ochranu tanku.
  Ale ZSSR na rozdiel od Tretej ríše neviedol vojny. Vojna s Fínskom bola posledná. A nebola možnosť vyskúšať si zariadenie v praxi. A Stalin, ktorý mal obrovskú moc, robil jednostranné rozhodnutia o tom, aké vybavenie uviesť do prevádzky. A vodca mal veľmi rád ťažké autá.
  Nemci v praxi používali veľké tanky. Bojové skúsenosti ukázali, že tank ťažší ako sedemdesiat ton je príliš veľký na to, aby sa z neho najmä počas prepravy stali hemoroidy, ktoré by sa dali hromadne vyrábať pre bojové operácie.
  Najlepší konštruktéri z celého sveta nakoniec vytvorili vozidlo, ktoré spĺňalo požiadavky armády na ochranu a zároveň ho bolo možné prepravovať a používať. Takýmto strojom sa stal "E"-50. Jeho predný pancier sa zväčšil na 250 milimetrov pri racionálnom sklone a boky a korma na 160 milimetrov.
  Ukázalo sa, že tank bol squat a mal veľmi dlhú hlaveň. Nakoniec Nemci a ich otroci vytvorili viac-menej uspokojivý stroj. A ZSSR mal nejaké problémy. Najmä s hlavnou nádržou.
  Séria KV bola vyvinutá rozsiahlym spôsobom: väčšia hmotnosť, viac zbraní, väčší kaliber. A ona sa, samozrejme, nemohla stať hlavným tankom.
  T-34 si nárokoval úlohu najobľúbenejšieho tanku. Relatívne jednoduché na výrobu, dalo by sa odobrať veľké množstvo. Stroj s menšími modernizáciami spustil sériovú výrobu. Ale v roku 1943, keď mali Nemci sériový hlavný tank Panther, ktorý sa úspešne osvedčil v boji, sa Krauts ukázali ako mohutný tank, ktorý bol silnejší. A čoskoro "Panther"-2 so silným pancierom a 88 mm kanónom s dlhou hlavňou sa ukázalo, že T-34 je príliš malý.
  Boli rôzne nápady... Vrátane vytvorenia zásadne nového tanku T-44 a modernizácie predchádzajúceho. Stalin bol nadšený vývojom ťažkých strojov a bol trochu chladný k tým stredným a ľahkým. Ale T-34 bol dobrý kvôli svojej hromadnej výrobe. Ukázalo sa, že séria KV nedokázala odolať Tretej ríši, ktorá pohltila množstvo krajín. A zrodila sa kompromisná možnosť: T-34-85, keď bola v hlavnej nádrži vymenená iba veža.
  To umožnilo zachovať sériovú výrobu, ale kaliber 85 mm stále nestačil na čelné prerazenie najobľúbenejšieho nemeckého tanku Panther-2.
  O neskoršom E-50 nie je čo povedať. Koncom štyridsiatich štyroch sa SU-100 objavil ako stíhač tankov. Ale bolo to tiež horšie ako "Panther"-2. Začiatkom roku 1945 Nemci odstránili Panthery a Tigre a rozhodli sa pre ťažšiu verziu E-50, ako tank prevyšujúci všetkých svojich protivníkov. Toto vozidlo mohlo čelne preniknúť do ťažkých KV a všetkých ostatných sovietskych vozidiel. V sérii zostali iba "Lion"-2 a "Royal Lion", ale mali byť nahradené jednotnou sériou "E".
  Nemci mali prevahu nad ZSSR v počte a kvalite. Okrem toho sa Japonsko pripravovalo na úder z východu.
  Stalin nemal úplné informácie o tankovom potenciáli nepriateľa. Ale ZSSR mal 60 tisíc tankov v sto dvadsiatich divíziách, nepočítajúc obrnené vozidlá s pechotou. Z toho je štyridsaťtisíc najnovších 35-tisíc tridsaťštyri a päťtisíc rôznych KV vozidiel. Plus relatívne malý počet samohybných zbraní, len pár tisíc. Hlavne SU-100 a SU-152.
  Sily sú, samozrejme, značné. Ale nacisti, spoliehajúc sa na potenciál polovice sveta, chrlili mnoho tankov. Zamestnávali továrne po celej Európe, aj v Afrike, Ázii, Kanade, USA, Austrálii... Zoberme si celý svet...
  Veľkosť nemeckej tankovej flotily rástla zbesilým tempom. Najmä po kapitulácii Ameriky. Zároveň sa nacisti zamerali predovšetkým na sériu "E", najmä na "E"-50. Tieto stroje boli technologicky vyspelejšie ako Panthery a efektívnejšie.
  Na jar 45 dosiahla produkcia tankov päťtisíc za mesiac a väčšinu vozidiel možno zaradiť medzi ťažké. K 1. júnu 1945 mali nacisti asi deväťdesiattisíc tankov. Z toho sedemdesiatpäťtisíc bolo nasadených proti ZSSR. Viac ako desaťtisíc ďalších vozidiel rozmiestnili nemecké satelity: Turecko, Rumunsko, Chorvátsko, Slovinsko, Taliansko, Maďarsko, Fínsko, Španielsko, Portugalsko a krajiny Latinskej Ameriky.
  ZSSR proti nim nasadil v európskej časti štyridsaťpäťtisíc tankov a samohybných diel. Rovnováha síl bola pre Rusko takmer dvakrát horšia a v ťažkých tankoch osemkrát horšia. Je pravda, že stroje satelitov boli slabšie a posádky boli menej vycvičené, ale neznamenali žiadny rozdiel.
  Niektoré sovietske tanky boli na Sibíri a na Ďalekom východe a proti nim stálo Japonsko so svojimi satelitmi a kolóniami. Krajina vychádzajúceho slnka nasadila viac ako tridsaťtisíc tankov, aj keď väčšinou stredných.
  Čiastočne tiež licencované z nemeckých modelov Panther-2.
  V letectve je pomer síl pre ZSSR ešte horší. Tretia ríša vyvinula prúdový roj. Proti sedemdesiatim tisícom sovietskych lietadiel stojí viac ako dvestotisíc nemeckých a stotisíc japonských lietadiel. Ak k tomu pridáme bojové skúsenosti, tak pomer síl je jednoducho katastrofálny. ZSSR však mal dobré stíhačky a bombardéry, ale nemal prúdové lietadlá.
  Ale lietadlo poháňané vrtuľou sa v letových vlastnostiach nemôže porovnávať so supom prúdom ani teoreticky.
  V pechote Wehrmacht nasadil pätnásť miliónov svojich vojakov a päť miliónov satelitov v prvom slede proti ZSSR. Len dvadsať miliónov. A to nie sú všetky jednotky. Japonsko nasadilo pätnásť miliónov len v prvom slede.
  ZSSR mal jedenásť miliónov vojakov, s koalíciou prehral viac ako trikrát. Počet vojakov nebolo možné ďalej zvyšovať, pretože by mohlo dôjsť k kolapsu ekonomiky. A tak Stalin od 1. septembra 1939 zvýšil počet Červenej armády päťapolkrát. Najhoršie bolo, že mocnosti Osi nedosiahli svoj maximálny počet a mohli naďalej zvyšovať svoj potenciál.
  Delostrelectvo ZSSR je veľmi výkonné, najmä protitankové a mínometné, ale... Predsa len, najpopulárnejší kaliber 76 milimetrov je už beznádejne zastaraný a 45 milimetrov ešte viac. Drobností je priveľa a skutočných protitankových hlavne ťažkého kalibru nebude dosť. Ak si zoberieme ťažké delostrelectvo, tak Nemci majú početnú prevahu.
  Raketové delostrelectvo v ZSSR nie je v dôsledku nedostatočného bojového použitia príliš rozvinuté. Fritz v praxi vyvinul plynové a raketomety. Guľomety nacistov sú vyspelejšie. Mnohé jednotky získali bohaté bojové skúsenosti. Vojská pochodovali po celom svete.
  Po Fínsku nemala Červená armáda prax v skutočných bojoch. Samozrejme, je to značná nevýhoda.
  Stalin si skrátka nerobí ilúzie, napriek všetkému úsiliu strany a totalitného režimu je nepriateľ oveľa silnejší. A v námorníctve je, samozrejme, pomer síl pre ZSSR ešte horší ako vo zvyšku. Ak sa totiž niečo stane, treba bojovať, brať ohľad na zvyšok sveta. A so zdrojmi zvyšku sveta, ktorý má šestinu pevniny a dvesto miliónov ľudí.
  Stalo sa tak... Stalin sa do boja nedostal v roku 1939, keď Nemci po prechode Poľskom spotrebovali muníciu. Nie v štyridsiatych rokoch, keď sa nacisti ponáhľali do Paríža a odhalili ich zadok. A štyridsiaty prvý rok sa nestal znamením oslobodzovacej kampane, hoci Krauti vyliezli do Afriky a Ázie. A okrem toho bolo toľko príležitostí zasadiť fašizmu zdrvujúci úder.
  A teraz... Teraz sú na inváziu pripravení aj samotní nacisti. A nad krajinou visela sekera pekelných síl. Mali sme nájsť cestu von. Ale ktorý?
  Stalin nemohol nájsť odpoveď pre seba. Aby sa vyhol vojne, bol pripravený urobiť akékoľvek ústupky krajinám Osi. Takmer za nič posielal vlaky so surovinami a obilím, znižoval ceny, ponúkal prenájmy ropných vrtov či dary zlata.
  Ale Hitler mlčal... Nežiadal takmer nič, len zvýšil svoje sily na hraniciach. Dobudoval tankové armády a zvýšil počet leteckých divízií. Pripravoval som sa na náhly úder... Možno nie úplne náhly.
  Je jasné, že Fuhrer sa bál ZSSR a chcel vymazať boľševizmus z povrchu Zeme. Ale čo sa tomu dá oponovať? Fašizmus nebezpečne zosilnel. Bolo potrebné vymyslieť niečo špeciálne a silné. Stalin počítal s atómovou bombou, ale to si vyžiadalo ešte aspoň niekoľko rokov. Nehovoriac o potrebe dodávkových vozidiel na prekonávanie prúdových lietadiel Luftwaffe.
  Nemecké lietadlá čoraz častejšie narúšali vzdušný priestor ZSSR. Mali zakázané strieľať, aby nevyprovokovali nacistov k invázii. A nedávno sa objavili správy o záhadných lietajúcich tanieroch pohybujúcich sa neuveriteľnou rýchlosťou a schopných náhle zmiznúť.
  Stalin vydal tajný rozkaz, aby to riešil, ale za žiadnych okolností nedal nacistom dôvod na štrajk.
  Kým Gerda splietala svoj príbeh, po ceste išiel nemecký tank. Magda z času na čas spustila paľbu. Potom som si musel dať pauzu a doplniť svoju bojovú súpravu. Nemecký stroj sa vyznačoval veľkou schopnosťou prežitia. Viaceré ju zasiahli, ale mušle sa odrazili ako hrach. A nič podstatné okrem ľahkých škrabancov nemohlo spôsobiť pancier.
  Keď Gerda dokončila svoju prácu, Charlotte poznamenala:
  - No, čo potom? Nie je to zlé! Ale teraz je najdôležitejšie napísať vojnu so ZSSR!
  Gerda slávnostne sľúbila:
  - A bude! Aj keď pri takomto pomere síl je už asi jasné, kto vyhrá!
  Charlotte pochybovačne povedala:
  - Záleží na autorovi! Dobrý pisár dokáže napísať niečo, čo sa považuje za neuveriteľne pravdepodobné.
  Christina logicky dodala:
  - A čo je najdôležitejšie, je to fantázia... Najmä ak píšete o vesmíre!
  Gerda spievala s úsmevom:
  - Afrika je nebezpečná, áno, áno, áno... Ale jednotky Dohody sú nezmysel! Nechoďte, deti, pod útokom z USA!
  Magda opäť zakňučala:
  - A zabudol si na to najdôležitejšie - Všemohúceho!
  Gerda v reakcii zavrčala:
  - No nie, my to vieme!
  Magda krásne spievala:
  Rýchlo čiňte pokánie pred Všemohúcim,
  Inak Belzebub zožerie...
  Kľakni pred Najvyšším Bohom,
  Nechajte Ježiša vstúpiť do vášho srdca!
  Gerda na to tiež melodicky odpovedala:
  Fuhrer žije v mojom srdci
  Aby sme nepoznali smútok...
  Dvere do vesmíru sa otvorili,
  Hviezdy žiarili nad nami!
  Magda zaťala päste a rozhodne povedala:
  - Napriek tomu je môj Ježiš dôležitejší ako váš Fuhrer. Pretože Ježiš je Boh a Fuhrer je len človek!
  Torontská posádka, respektíve to, čo z nej zostalo, kapitulovalo. Obrovský supertank "Monster" sa vlastnou silou presunul na juh. Vojská Tretej ríše boli čoraz početnejšie. Predbehli Kanadu a už vstupovali do severných štátov Ameriky.
  Yankees, ktorí utrpeli škody, ustúpili. Niektorí z nich, najmä Afričania, pri prvej príležitosti dezertovali.
  Adala spolu s ostatnými dievčatami zišli zo super nádrže a začali bežať. Peter bežal s nimi. Chlapec bol veselý, páčilo sa mu byť v kolektíve s dievčatami.
  Aké sú všetky krásne, mladé a v bikinách. Odhalené podpätky sa lesknú. Blýskajúce sa svalnaté, opálené lýtka. Nádherné krásky.
  Chlapec si spomenul na pieseň a spieval:
  - Krásky, krásky, krásky - kabaret... Boli ste stvorení len pre zábavu... Milovaní až po hrob vo svojej svätej zemi a muky vám nepodliehajú!
  Pohľadného svalnatého tínedžera obdivujú aj dievčatá. Chcú chlapca pohladkať, pohladiť, pobozkať. Je to úplne prirodzená túžba, keď vidíte pekného mladého muža. Mladé dievčatá sa cítia dobre, sú hravé a vyskakujú. Bosými nohami sa snažia vkročiť tam, kde to pichá, aby došlo k masáži.
  Vedú kolónu väzňov. Dievčatá sa chichotajú a hádžu po otrokoch kamene. Peter vyplazil jazyk na vojnových zajatcov a zvolal:
  - Beda porazeným!
  Len skľúčene skláňajú hlavy. Naozaj beda. Kto by to bol povedal, že do USA prídu nacisti. Roosevelt, ak by chcel, mohol zastaviť Hitlera tým, že zabránil Mníchovu. Ale Yankees mysleli inak. Vo všeobecnosti sa Amerika vyznačovala zdržanlivou politikou a žiadnou túžbou vstúpiť do vojny. A teraz ju fašisti drvia.
  Panther 2 prešiel okolo dievčat. Tento tank je už zastaraný, ale stále oveľa silnejší ako Shermany a Pershingy. Áno, na vrchole veže sedelo dievča v bikinách a nad hlavou držalo vlajku s hákovým krížom. Toto je červený banner s bielym kruhom a čiernym pavúkom vo vnútri.
  Auto sa ponáhľalo okolo, jeho koľaje cinkali. Peter štebotal:
  - Raz, dva, tri... Šialený nepriateľ, zomri!
  Chlapec sa zabáva... No zároveň sa trápi. Napríklad včera videl Stalina vo sne.
  Prešedivený a zostarnutý vrchný veliteľ diskutoval na veliteľstve o dôležitej správe. Vasilevskij informoval predsedu Výboru pre obranu štátu.
  tridsaťtisíc lietadiel v priebehu týždňa . Plus stotisíc zbraní a mínometov, to sú kolosálne sily.
  Žukov trochu skepticky poznamenal:
  - V podstate ide o tank T-34-85. Auto výrazne horšie ako nemecké modely. Navyše s najhoršou kvalitou brnenia. Z hľadiska letectva nám dominuje Jak-9, ktorý je rádovo horší ako nemecké prúdové lietadlá. - Legendárny maršal roztiahol ruky. - Úprimne povedané, bez kvalitatívnej prevahy v technológii nemôžete vyhrať s kvantitou!
  Stalin požadoval od Abakumova:
  - Ako dlho budú Nemci držať sily proti nám na východe?
  Šéf SMERSH neochotne odpovedal:
  - Samotný Wehrmacht je tri a pol milióna plus asi jeden a pol milióna miestnych policajných jednotiek a milión satelitov. Tankov je asi desaťtisíc, ale bojovými vlastnosťami prevyšujú naše. A Tretia ríša má veľa letectva. Bojov sa zúčastňujú kotúčové lietadlá, ktoré sa nedajú ničím zostreliť. - Abakumov roztiahol ruky a dodal. - Šanca poraziť silne zakoreneného nepriateľa v čo najkratšom čase je nízka a môže rýchlo previesť posily. Veľkosť Wehrmachtu sa neustále zväčšuje a už presahuje tridsaťpäť miliónov ľudí. Ale je tu aj Japonsko so svojimi kolóniami.
  Stalin urobil niekoľko krokov okolo priestrannej kancelárie a trochu zmätene poznamenal:
  - Ale možno je útok našou jedinou šancou... Kým je nepriateľ zviazaný Amerikou.
  Molotov opatrne navrhol:
  - Ak Amerika padne, potom nebudeme mať žiadnu šancu...
  Vedúci súhlasil s týmto:
  - Správny! Ale... Je tu možnosť, že Hitler na nás nezaútočí! V tomto prípade zostáva šanca na prežitie!
  Voznesensky pripomenul:
  - Pracujeme na T-54, súdruh Stalin. Toto by mohol byť veľmi sľubný tank.
  Vodca pokrútil hlavou:
  - Vypočítané parametre hovoria, že vozidlo s hmotnosťou tridsaťšesť ton nemôže mať čelný pancier hrubší ako dvesto milimetrov. Nemecká 105 do nej ale predsa len prenikne. A 100 mm kanón v žiadnom prípade nestačí...
  Voznesensky odpovedal s úsmevom:
  - Sú rôzne návrhy. Vytvorte napríklad ťažký tank. Alebo zväčšiť hrúbku čelného panciera na úkor bočného panciera. Ale my pracujeme, súdruh Stalin. A aby som bol úprimný, naši dizajnéri už dosiahli veľa. Najmä IS-4 s 250 mm predným pancierovaním sľubuje, že sa stane majstrovským dielom našej stavby tankov.
  Najvyšší veliteľ nahnevane poznamenal:
  - Potrebujeme vážne zbrane teraz, nie v budúcnosti! Rozumieš tomu?
  Voznesensky odvážne odpovedal:
  - Robíme všetko, čo nám naše možnosti umožňujú. Ale s iba polovicou Ruska je mimoriadne ťažké odolať takmer celému svetu.
  Molotov celkom odvážne potvrdil:
  - Áno! Veľmi nerovnaké sily, súdruh Stalin. A stále vytvárame zázraky!
  Vodca mierne zmäkol a navrhol:
  - Poďme si oddýchnuť a pripiť si... Prečo ste všetci takí smutní!
  Dve dievčatá sa objavili v krátkych sukniach a odhalených nohách. Odložili fľaše červeného vína a poklonili sa mocnostiam.
  Berija udrel perami a zaštekal:
  - No nie sú milí, súdruh Stalin?
  Vodca súhlasne prikývol:
  - Samozrejme, je to krásne... Holkám bosé nohy pristanú, najmä v lete.
  Stalin si nalial vína. Napil sa a s dobromyseľným úsmevom povedal:
  - Keby bolo v armáde viac žien, toľko by sme neustúpili!
  Beria prikývol a zamrmlal:
  - Tak si pripijeme na vlasť! Pripijeme si na Stalina! Poďme piť a znova nalievať!
  Vodca sa posadil na stoličku a zamyslene povedal:
  - A ak fašizmus napriek tomu zvíťazí, v planetárnom meradle... Čo čaká ľudstvo.
  Molotov pokorne odpovedal:
  - Myslím, že niečo hrozné!
  Žukov uvážlivo poznamenal:
  - Niektorí sa boja a niektorí budú v poriadku!
  Stalin súhlasne prikývol:
  - Áno... Toto je svetová vláda. O čom komunisti snívali. Ale Hitler urobí všetko po svojom. Bude éra fašizmu. - Vodca prikývol, vysoká blondínka mu naliala do pohára víno. Stalin pokračoval. "Potom sa vo svete vytvorí nový poriadok." Naozaj tu bude tvrdý totalitný režim, ale zmiznú vojny, kriminalita, hlad, nepokoje, terorizmus... Všetko bude ako za nás, len Nemci budú vo výsadnom postavení. A bude...
  Stalin tlieskal rukami...
  Beria poznamenal:
  - Ale pre nás to bude smrť, súdruh Stalin. Alebo si myslíte, že z nás Fuhrer urobí guvernérov v Rusku?
  Vedúci vážne odpovedal:
  - A to sa nedá vylúčiť! Zdá sa, že naša spravodajská služba informovala, že Hitler povedal, že najlepším guvernérom Ruska je Stalin!
  Ľudia okolo neho tlieskali... Ale nikto neprejavil skutočnú radosť. Bolo by pekné zavesiť ľuďom na krk Hitlera a Stalina. Alebo Napoleon.
  Sám predseda Štátneho obranného výboru sa k Napoleonovi správal s úctou. Medzi mužom s natiahnutým klobúkom a Hitlerom boli určité podobnosti. Ukázalo sa však, že posadnutý Fuhrer mal viac šťastia.
  Stalin sa, samozrejme, viackrát potrestal za to, že zmeškal prekvapivý útok Nemecka, čo malo strašné následky. Aj keď informácie skutočne prišli. A sám vrchný veliteľ mal nejaké plány s Európou a pripravoval sa na vojnu.
  ZSSR mal v júni štyridsaťjeden dvadsaťpäťtisíc tankov a klinov a približne rovnaký počet lietadiel. Hitler takú moc nemal. V každom prípade, ako neskôr zistila sovietska rozviedka. Áno, Stalin sa skutočne pripravoval veľmi aktívne. Veľkosť Červenej armády dosiahla päť a pol milióna a naďalej rástla. ZSSR mal približne štyrikrát viac tankov a lietadiel ako Wehrmacht a dvakrát toľko delostrelectva.
  Nemecké jednotky mali prevahu iba v mobilite. A puška Mauser strieľala presnejšie ako Mosin.
  Stalin mal samozrejme prehnané údaje o sile Wehrmachtu. A ja som im veril, pretože nacisti ovládli Európu príliš ľahko a rýchlo. Keby Stalin vedel, že Hitler je taký slabý, zaútočil by ako prvý. Ukázalo sa však, že to bola prílišná opatrnosť.
  Okrem toho je Červená armáda takmer úplne nevycvičená v obrane. To je naozaj idiotské - neútočte na seba, ale naučte armádu útočiť výlučne. Sám Stalin neskôr seba a svoj kruh karhal. Ale očividne masové čistky odradili armádu a tiež civilistov od akejkoľvek iniciatívy. Nikto nechcel prevziať zodpovednosť a hádať sa s vedúcim.
  Keďže učia iba útok, tak to má byť! Inak sa sám Stalin s útokom príliš neponáhľal, s tým sa nepočítalo.
  Áno, vodca sa oddával snom o ovládnutí sveta a v duchu si predstavoval kampaň proti Európe. Ale zasiahnuť takého silného nepriateľa, akým je Wehrmacht... Nie je samovražedný! Stalin sa pýtal sám seba, odpovedal: že s najväčšou pravdepodobnosťou by nezaútočil ako prvý.
  Nie, keby sa aspoň vojna s Francúzskom naťahovala a Nemecko by bolo oslabené, tak je možné, že by sa Stalin rozhodol zasiahnuť. Ale potom, čo celá Európa padla pod nacistami. O to viac je však neodpustiteľné, že Stalin nedal rozkaz pripraviť armádu na obranu. To stálo za stratu pravidelnej armády v roku 1941. A potom, ZSSR nemal čas nasadiť svoje sily.
  Vodca sa niekedy pristihol, že rozmýšľa, či má vystreliť guľku do čela? Ale to je desivé, pretože nás môže čakať čisté peklo. Vzťah vodcu s Bohom je zložitý. Na jednej strane Stalin na verejnosti nevystupoval vehementne ateisticky. Ale dovolil to iným. V tridsiatych rokoch sa vytvoril zväz militantných ateistov, chrámy boli zničené, kostoly vyhadzované do vzduchu. Osobne Stalin sám dával pokyny - žmýkať kňazov. A boli tlačení, drvení, prenasledovaní.
  Stalin v žiadnom prípade nezasahoval do rozmáhajúceho sa ateizmu, ba dokonca ho podporoval.
  Ale keď začala vojna, alebo skôr, keď Červená armáda začala trpieť porážkou za porážkou, Stalin sa začal zúrivo modliť na kolenách. A pokloňte sa. Zväz militantných ateistov bol rozpustený a prenasledovanie cirkvi dočasne ustalo. Dokonca aj ikony sa začali používať na ochranu Moskvy pred náletmi.
  Stalin však radšej na verejnosti mlčal. Nikomu som nepovedal, či tomu verí alebo nie. Nenavštevoval som kostoly, nebol som verejne pokrstený. Takže... Vrahom je stále súdruh Stalin. Zabil veľa ľudí, zastrelil veľa ľudí a zhnil v táboroch. A mal by uzavrieť mier s Bohom.
  Stalin stále chcel, aby jeho vodca všetkých národov bol uctievaný ako božstvo. A všade si staval pomníky, vešal portréty, alebo v každom prípade dovolil, aby sa podporil jeho kult osobnosti. Aj keď prečo byť pokrytcom voči sebe. Stalinovi sa to páčilo a zaslúžil si súhlas. A ako sa Boh bude pozerať na to, že vodca zo seba urobil svojho milovaného predmetom uctievania.
  A čo druhé prikázanie - nerob zo seba modlu? Stalin si predsa vytvoril kult seba samého!
  Možno preto Rusko trpí Božím trestom? A nemôžete vyhrať vojnu alebo ju dokonca posunúť na úspešnejšiu cestu?
  Stalin sa sám rozhodol, že predsa len tajne vyznáva svoje hriechy kňazovi.
  Medzitým som si objednal:
  - Šetrime sily! A všetci musíte pracovať dvakrát toľko ako predtým!
  Potom vodca vypustil svojich satrapov... Myšlienka...
  Tank T-34 bol nepochybne úspešným vozidlom. Napodiv, práve popravený armádny generál Pavlov bol vlastne krstným otcom tohto stroja, ktorý pre jeho realizáciu veľa urobil. Samotný Stalin bol naklonený vývoju série BT, kolesového a pásového tanku. Jeho vysoká rýchlosť zaujala lídra. Ale boje v Mandžusku a Fínsku ukázali bezradnosť tejto série v terénnych situáciách.
  A bol vytvorený tank s dobrou manévrovateľnosťou, relatívne výkonnou zbraňou a na svoju dobu dobre chránený. Je pravda, že viditeľnosť tridsiatich štyroch zostala veľmi neuspokojivá. Tank však ukázal svoju účinnosť a nadradenosť nad nemeckými vozidlami. Až kým sa neobjavil Panther.
  Vo vojnových podmienkach je mimoriadne ťažké vytvoriť nové auto a proti veľkým mačkám je tridsaťštvorka príliš malá. Teraz hovoríme o tanku T-54, ale E-50 s tak nízkou hmotnosťou nemožno prekonať.
  Stalin si ťažko povzdychol. Narodil sa v chudobnej rodine opitého obuvníka. A nikto si nemyslel, že by mohli stúpať tak vysoko. Našťastie však kňaz našiel človeka, ktorý ocenil Džugašviliho schopnosti a vzal ho do teologickej školy a potom do seminára. Ale nebolo to ľahké. Stalin mal pochmúrny charakter, nebol v duchu spoločníkom a vyznačoval sa svojou izoláciou. A seminaristi ho nemali radi, často ho bili. Stalin sa snažil brániť, ale nebol v dobrom zdravotnom stave a jeho ľavá ruka nefungovala dobre.
  Stalin Boha veľmi nemiloval, považoval sa za zbaveného a urazeného. Ale sníval o kariére kňaza a usilovne študoval. A keďže sa mu s chalanmi ťažko hralo, všetok čas venoval štúdiu a začal sa zlepšovať. Najprv ôsmy študent, potom piaty... Ruská pravoslávna cirkev za cára mala obrovskú moc a autoritu - prečo nie kariéru?
  Potom však Stalina uniesli revolucionári. Môže to byť jedna z činností srdca, nie mysle. A Stalinovo srdce bolo voči náboženstvu čoraz chladnejšie. Bol to hriech, ktorý mal rád. Chcel som ženy, drink a fajčenie! A počas pôstu jedz tučné bravčové mäso zapité červeným vínom. Stalin tiež nezažil lásku k Bohu, pretože sa cítil urazený ľuďmi. Prečo Jozef, keď ho všetci nemajú radi? Najmä rovesníci?
  Stalin bol vyvrheľ, revolucionári sú tiež vyvrheľmi. Bojovníci proti mocnostiam, ktoré sú... A Jozefovo srdce ťahalo k nim. Hoci moja myseľ hovorila: zostaň v seminári, čaká ťa nádherná cirkevná kariéra. Navyše, Stalin ešte vedel krásne rozprávať, ak chcel. Ale ukázalo sa, že dôležitejšie je srdce, odpor voči Bohu a mocnostiam.
  Stalin sa teda bez toho, aby dokončil seminár, pustil do revolučného boja. Hoci aká úspešná revolúcia môže byť v Rusku? Ale zamestnal sa v práci. Začal získavať autoritu. Keďže však zatýkací proces prebieha pomaly, rozhodol sa prijať ponuku stať sa informátorom cárskej tajnej polície. Koba vtedy v zásade nemal inú možnosť. Dali ho do väzenia a sľúbili, že ho tam budú držať na dlhý čas, a potom sa toľko informátorov rozviedlo.
  Stalin súhlasil a jeho kariéra sa rozbehla. Stretol sa s Leninom. Tento holohlavý intelektuál sa mu príliš nepáčil, no jeho intuícia mu hovorila, že budúcnosť patrí Leninovi. Stalin sa tak stal mužom činu. Venoval sa lúpežiam v prospech strany, organizoval povstania a štrajky. A prešlo mu to - bol informátor. Vyhnali ho do Vologdy a odtiaľ Stalin neustále unikal. Až to vodcu napokon úplne omrzelo a na štyri roky ho vyhnali do tvrdších miest. V Rusku došlo k malej revolúcii, ktorá viedla k vytvoreniu Dumy. Stalin už vtedy začal uvažovať o právnickej politickej kariére: stať sa poslancom alebo ministrom.
  Začiatok prvej svetovej vojny vnímali boľševici s nádejou, že sa čoskoro otrasie. A podarilo sa! Vojna pokračovala s rôznym úspechom, no po Brusilovovom prielomu sa zdalo, že Rusko čoskoro zvíťazí. To znamená, že autokracia sa posilní. No vo februári bol prevrat, padla monarchia a pre boľševikov nastali zlaté časy.
  Lenin sa ukázal ako oveľa schopnejší organizátor, ako si mysleli, navyše dokázal zaujať aj Trockého. Toho posledného Stalin takmer okamžite nenávidel. Ale Trockij bol užitočný... Revolúcia prešla veľmi rýchlo. Hoci ho Zinoviev a Kamenev takmer strhli. Ale Kerensky sa našťastie nevyznačoval svojou odhodlanosťou a inteligenciou.
  Revolúcia prebehla veľmi rýchlo a úspešne, takmer bez strát. Boľševici boli favorizovaní úspechom. A Stalin sa takmer okamžite stal jedným z prvých.
  Nasledovala občianska vojna. Úspechy a prehry. Trockij zohral obrovskú úlohu pri víťazstve boľševikov. A po pokuse o atentát a zranení na krku Lenin vážne ochorel a postupne začal strácať moc. Sverdlov zomrel za podozrivých okolností. Trockij rozvinul napoleonské ambície. V tomto bode sa Stalin musel presadiť tvrdšie. Kampaň proti Poľsku zlyhala a svetová revolúcia nevyšla.
  Stalin prestal myslieť a pamätať si. To, ako sa mu podarilo poraziť Trockého a ostatných, už dávno vedia a popisujú rôzni autori na Západe.
  Viac sa zaujíma o to, ako sa dostať zo súčasnej situácie, v súčasnosti.
  Najracionálnejšie však bolo zariskovať a začať vojnu proti Nemecku, kým bolo spútané Amerikou. Ale rozhodnúť sa tak urobiť je mimoriadne ťažké. Toto isté obmedzenie si v sebe Stalin už dávno všimol. Naozaj zaútočiť na draka? Aby ste to dosiahli, musíte byť Lancelot. Stalin však uprednostnil opatrnosť.
  A bola tu nádej, ale čo potreboval Hitler? Možno všetko naozaj vyjde?
  Napriek tomu Nemecko získalo toľko územia, že je ťažké ho stráviť a rozvíjať. Čo potrebujú od Ruska, keď najtučnejšie kusy boli zajaté a čoskoro budú vyvinuté. Je tu Ukrajina a Kaukaz a Bielorusko a oveľa viac, vrátane Turkménska a väčšiny Uzbekistanu.
  Vodca, aby sa odvrátil od mimoriadne znepokojujúcich myšlienok, začal zapisovať aforizmy;
   Zvonenie mincí je harmonickejšie ako prázdne zvonenie sofistiky, avšak to druhé je zvyčajne chované tak, aby počulo to prvé!
  Blondínka je vždy jasná hlava, ale spravidla iba v doslovnom zmysle slova!
  Ak tmavé vlasy nie sú znakom inteligencie, potom sa svetlé vlasy určite nemôžu stať kritériom hlúposti!
  Dobré víno sa neskladuje v mizernej nádobe a pod škaredým vzhľadom sa neskrýva veľká inteligencia!
  Tí, ktorí majú dubové hlavy a sebecký egoizmus, si nechávajú opáliť kožu!
  Kto neberie do úvahy všetky skutočnosti, počíta trofeje len v snoch!
  Kto veľa sedí, uviazne v močiari mnohoslovnosti!
  Ten, kto veľa mláti jazykom, bude zbitý hurikánom generovaným búrkou premárnených príležitostí!
  Vždy existujú príležitosti, ale je nemožné ich realizovať, ak máte nereálne ambície!
  Výrazný vzhľad je dobrý na prehliadke, ale v boji je najlepším vzhľadom úplná neviditeľnosť!
  Literárne klavíry sa najľahšie opravujú, keď sú vytiahnuté z kríkov nevedomosti, na pevnú pôdu zdravého rozumu a spoľahlivé nástroje vynaliezavosti, invencie a fantázie sú po ruke!
  Všetko, čo vedie k víťazstvu, je úžasné - ovládnuť nepriateľa, ale klavíry sa nepočítajú!
  Príroda nemá zlé počasie, má len deti, ktoré chcú zlepšiť klímu a nevlastné deti, pre ktoré nie je na svete vôbec nič dobré!
  Nevlastným dieťaťom prírody je ten, kto neuznáva príbuznosť s tvorcom vesmíru, ale radšej sa považuje za mimozemského otroka!
  Poďme teda piť, aby naši príbuzní mohli urobiť všetko a naši nepriatelia si mohli ublížiť!
  Nemôžete zastrašiť všetkých naraz, ale môžete každého jednotlivo dohnať k šialenému hororu!
  To, čo vytvára nové problémy, nie je predovšetkým túžba vytvoriť niečo nové, čo vyrieši problémy starého!
  Veľká hmotnosť toho či onoho typu zbrane naznačuje ľahkosť úsudku objednávateľov!
  Nezabíja zbraň, ale ten, kto z nej strieľa, no zlyhá, najčastejšie samotný nástroj smrti, keďže odmietnutie zabíjania je pre strelca vždy správnym rozhodnutím!
  Keď je človek pre človeka vlkom, nie je to také strašidelné, ako keď sme si navzájom šakali!
  Kto sa ponáhľa, vždy mešká a kto sa nikam neponáhľa, nikdy nedosiahne svoj cieľ!
  Aj keď rýchlosť sama osebe víťazstvo neprináša, v jej neprítomnosti vám nepriatelia ukradnú úspech!
  Prečo mnohí kuchári kazia kašu, veď stádo dokáže pošliapať majstrovské dielo len svojou mizernou tvorivou samostatnosťou!
  Keď prekvapíte svojho nepriateľa, vždy nad ním získate výhodu, s výnimkou úžasnej hlúposti a úžasnej hlúposti!
  Keď prekvapíte svojho nepriateľa, vždy nad ním získate výhodu, s výnimkou úžasnej hlúposti a úžasnej hlúposti!
  K ochudobneniu ruky darcu môže dôjsť, ak ten, kto berie, nie je lakomý na prefíkanosť!
  Čím ľahšie je víťazstvo, tým ťažšie je pochopiť, prečo sa to stalo tak ľahko a vo všeobecnosti je nemožné pochopiť, aké nešťastie vám zabránilo získať prevahu oveľa skôr!
  Zmyslom morálky je, že bez nej je ľahké vyhrať, ale ešte ľahšie je zničiť plody víťazstva!
  Tí, ktorí majú krátke ruky na dobré skutky, majú zvyčajne dlhé a zlé jazyky!
  Vlastnosťou krátkej mysle je vytvárať dlhé diskusie a slaboduchú demagógiu!
  Satan vždy víťazí, pretože niet dobra bez zlých následkov jeho použitia!
  Tí, ktorí meškajú do boja, môžu len preskočiť víťaznú prehliadku!
  Áno, najjednoduchší spôsob, ako sa dostať do problémov, je rozhadzovať príležitosti pre svojich nepriateľov ako proso!
  Pokles ducha, ako pokles barometra, vedie k búrke, ale iba na našich končinách!
  A nadšenie duše odpudzuje hurikánovú inváziu, horšiu ako akýkoľvek anticyklón!
  Kto prisahá, bude sa cítiť veľmi zle, keď bude zodpovedný za svoje podlé slová!
  Prvá palacinka sa môže zo zbrklosti stať hrudkovitými, ale ostatné nejdú dolu hrdlom práve pre prílišnú pomalosť pri stole!
  Aby vám komár nenahlodal nos, nesmiete stratiť ostrosť reakcie a inteligenciu z krvi!
  Bystrá myseľ, na rozdiel od ostrého bajonetu, s jeho pomocou neprebodne toho, kto sedí na tróne!
  Čím viac nepriateľov hlúpych ako duby, tým viac dubových truhiel bude!
  Otočiť tvár je hanba, ale ten, kto odmietol otočiť rameno súdruhovi v problémoch, si zaslúži ešte väčšie odsúdenie!
  Chytrých ľudí nie je až tak veľa, ale hlúpa vláda ich dokáže zariadiť tak, že si navzájom prekážajú!
  Kto veľa šteká, ale pomaly behá, veľmi rýchlo dosiahne život psa!
  Psí život je zárukou len retiazky a obojku a búdy a nádielky len pre tých, ktorým sa podarilo výhodne predať vlčí lístok a osviežiť psovi pach!
  Sila musí byť spojená s morálkou, morálka s láskavosťou, láskavosť s múdrosťou a múdrosť s predvídavosťou!
  Kto prvý rozdáva sľuby, končí posledný!
  Kto nezhorí v ohni, kto sa neutopí v sračkách ani s váhou intelektuálneho nugetu!
  Problém môžete rýchlo vyriešiť iba bez zhonu!
  Genialita je kompatibilná s darebáctvom, len s dobrými cieľmi a dobrými následkami!
  Oveľa častejšie podceňujú priateľov ako nepriateľov, no nemenej často sa z toho musia aj kajať!
  Tí, ktorí myslia dozadu, vždy zostávajú s nosom!
  Slzy radosti sa vždy miešajú s horkosťou, len tých druhých je vždy viac medzi tými, čo sa chichotali nad ťažkou prácou!
  Existujú krokodílie slzy, ale smiať sa od šťastia nie je krokodíliemu srdcu dané!
  Po vložení pozemského bohatstva pod kladivo nebudete zbierať poklady v nebi, takže Majster-Boh nebude pozdvihovať sluhov s nízkou praktickou vynaliezavosťou!
  Miesto stretnutia sa smrťou zmeniť nedá, no na posledné stretnutie sublunárneho sveta si môžete vybrať oveľa slušnejšiu krajinu!
  Spontánnosť mysle sa neposudzuje podľa prostriedkov na dosiahnutie cieľa, ale podľa prostriedkov, ktoré zostávajú po dosiahnutí!
  Môžete si naplniť brucho niečím, čo je príliš tvrdé, ale nemôžete mať dosť!
  Tí, ktorí nemajú tesáky, najčastejšie dostanú päsťou do zubov!
  Bezzubá armáda sa môže vyhnúť zúrivému mláteniu, ale politik bez mozgu dostane päsťou po zuboch, dokonca aj s tými najtesanejšími armádami!
  Môžete byť považovaný za múdreho, ak budete mlčať, iba ak potrebujete odpovedať, začne hovoriť jazykom zbraní!
  Hraním tichej hry si môžete zachrániť život, ale môžete z neho urobiť viac než len úbohú existenciu iba tým, že sa inteligentne podelíte o svoj názor!
  Mlčanie považujú za zlato len tí, ktorí boli chorí skrofulóznou sýtosťou kanárskeho jazyka!
  Všetky konce sú pre nás žiaduce, okrem konca dobra, ale problém je v tom, že je takmer nemožné dospieť k dobrému koncu a koniec dobra je takmer nevyhnutný!
  Nič neodolá nevinnej kráse okrem škaredej túžby sadnúť si na trón zhýralosti!
  Krásou môžete získať milosť, ale nemôžete platiť za hriechy!
  Chrbát ukazujú len tí, ktorí sa nevedia dočkať, kedy ostanú s nosom!
  Teplé srdce môže roztopiť akýkoľvek ľadovec ľahostajnosti, ale bez chladnej mysle nie je možné premeniť vznikajúci prúd na konštruktívny kanál!
  Revolúcia je ako vriaca voda, siahnete po nej po chladnej reakcii a potom kričíte od popálenín!
  Ľudia neustále robia divné veci, ale zázraky sa nedejú!
  Zázraky v sitku vychádzajú bokom, ak máte len druhé myšlienky!
  Prekvapenie vo vojne je ako plachta na jachte, len nie také nápadné!
  Ak prekvapíte vojaka, znamená to, že vojak zle pozoruje!
  Precíznosť je slušnosť nie kráľov, ale tých vojakov, ktorí podopierajú svoj trón sudmi muškiet!
  Keď vládne mier, môžeš si ozdobiť srdce nezábudkami z milosrdenstva, ale keď zúri chaos vojny, len ostnaté ruže nemilosrdnosti ochránia tvoju dušu pred zožratím!
  Je lepšie kopať priekopu, ako kopať vlastný hrob, ale ak pochováte svoj talent a vynaliezavosť, budete pochovaný v najhlbšej priekope!
  Ak ste podľahli alkoholu, je ľahšie sa vrhnúť do útoku, ale beh pod uhlom štyridsiatky môže viesť len do hrobovej jamy!
  Opilec je horší ako hlúpe poleno, ten posledný vie podoprieť dvere, zalepiť diery, ale opilec sám je priechodná diera, rozbíjač dverí, a dokonca hlúpe polená prestaví trieskami!
  Chválenie sa líši od lichôtky tým, že za prvé sa nečaká lichotivá odmena, ale pochvala za to druhé!
  Ľudstvo rastie s inteligenciou, oplodňuje sa neresťami, ako ruža hnojom!
  Lenivosť podnecuje rozvoj technológií, zlých návykov - medicíny a bioinžinierstva, zhýralosť a chtíč informatiky a agresivita ich spolu posúva na mnohonásobne vyššiu úroveň, ako sú prirodzené potreby!
  Lenivosť len podnecuje k pokroku, ale na jeho skutočné vedenie je potrebná práca, ktorá pokryje prirodzené potreby nielen lenivcov!
  Lenivosť nie je ospravedlnením pre nečinnosť, ale vytvára také problémy, že si na sviatok nikdy neoddýchnete!
  Lenivosť len podnecuje k pokroku, ale na jeho skutočné vedenie je potrebná práca, ktorá pokryje prirodzené potreby nielen lenivcov!
  Lenivosť nie je ospravedlnením pre nečinnosť, ale vytvára také problémy, že si na sviatok nikdy neoddýchnete!
  Ktokoľvek sa pohne späť - mysliac si na záchranu života - poškvrní sa smrteľnou hanbou!
  Útekom môžete zachrániť existenciu, ale nemôžete zachrániť život!
  Hrdinským útokom niekedy stratíte existenciu, ale získate nesmrteľnosť!
  Šľachta nie je vždy vrodená, ale vždy získaná stratou!
  Zradca, otrok a v kniežacom rúchu, sluha vlasti, princ a v poddanskom postavení!
  Kto pred vojnou veľa hoduje v mieri, bude mať málo dôvodov hodovať na vojenských úspechoch!
  Trpezlivosť opotrebuje všetko okrem ambicióznych myšlienok a nezničiteľných ambícií!
  Vznešený duch nikdy nepadne na kolená - vznešený duch nikdy nezostúpi do podsvetia a vznešená myseľ je vždy cudzia nízkym vášňam!
  Môžete bojovať s číslami, vyhrávať s číslami, ale len so schopnosťou udržať si víťazstvo a umením využívať jeho plody!
  Pre silné dieťa je lepšie byť také, aké je, a vyzerať ako silný dospelý človek je vždy lepšie vyzerať inak ako on!
  Ale v každom prípade je pre vládcu lepšie, aby nikdy nevyzeral ako slabý - aj keď jeho hlavnou silou je klam!
  Šialene hrdinský vojak nerobí hlúposti - veliteľ robí hlúposti a posiela vojakov tam, kde sa hrdinstvo stáva šialeným!
  Môžete predbehnúť celý kruh v súťaži, môžete zaokrúhliť svoj kapitál v obchodnej transakcii, ale úspech nedosiahnete, keď sa vám zaguľatí brucho a vaša vynaliezavosť ostane!
  Toto by mal mať každý bojovník, mať veľké srdce, ale malý strach a obrovský zmysel pre zodpovednosť!
  Dva medvede nežijú v jednom brlohu, ale dve morálky dokonale koexistujú v jednej osobe so zmýšľaním dravca!
  Tiger v zálohe je nebezpečný, kým nepríde o svoje tesáky, a človek je bezmocný, kým sa blýska jasným vynálezom!
  Každý sa unaví, len lenivci únave podľahnú, len mŕtvy neleje kvapky potu!
  Môžete byť považovaný za víťazného barbara, ale je to lepšie ako byť prehrávajúcim barbarom!
  Odvaha je ako noha stoličky; Je to dobré v kombinácii so zručnosťou a výpočtom, a ak k tomu pridáte šťastie, víťazstvo sa upevní na pevnom základe!
  Odvaha je dobrá - sodomia je zlá!
  Víťazstvo si vyžaduje prípravu, ale nemôžete sa pripraviť na samotnú Victoriu, ale na plán, ktorý dáva nádej na jeho zabezpečenie!
  Môžete opraviť krivý dom alebo poškodené zdravie, ale otrasenú povesť obnovia nie úpravy, ale radikálna reštrukturalizácia vášho životného štýlu!
  Pokúsili sa obnoviť ZSSR bez toho, aby spôsobili nepríjemnosti obyvateľom, ale v dôsledku toho boli všetky zariadenia bezdôvodne zničené!
  Kresťanstvo vierou je proti vojnám, no predovšetkým vyjú pod zástavami kresťanskej viery!
  Svet je nepredvídateľný až banalita, ale triviálne vypočítaný!
  Ľudská krv nie je voda - časom nevybledne, polievanie spáli úrodu, len rozdúcha smäd, no aj tak vyleje ľudskú rasu!
  Je ťažké čakať na úspech, ale v skutočnosti môžete čakať len na problémy!
  Ak budete čakať na počasie od mora, budete očakávať hurikán problémov a tornádo neúspechov!
  Jazyk je malý sval, ale dokáže veľké veci s malým počtom slov, ktoré hovoria veľkí ľudia!
  Vrtuľa sa dá na lietadle utiahnuť aj bez paliva so zapaľovaním, no človek bez bojových poistiek sa dokáže len krútiť!
  Ten, kto sa narodil ako orol, vždy lieta, ale ten, kto sa narodil bez krídel, iba lieta!
  Vôľou si v sebe môžete pestovať leva, ale ukazuje sa, že zajačia duša je spôsobená slabou vôľou promiskuity a nedá sa napraviť bez osobnej túžby!
  Keď sa ľudové sily nedajú priviazať k silnej metle, výsledkom je schátraná rakva a dieravá podstielka otrokov!
  Je bezpečnejšie tisíckrát pobozkať žraloka na čelo, ako raz ukázať ruskému bojovníkovi zadok!
  Ak je zadná časť zbytočná, vojenská horlivosť nepomôže! No, ak nie je zápal, zadná časť bude obedom nepriateľa!
  Výrečnosť veliteľa nestojí za nič bez toho, aby ho počúvali sivé plášte vojakov! Ale bez silného korenia červených a šťavnatých slov nemôžete uvariť polievku víťaznej hostiny!
  Pre hlupáka je ticho skutočne ako kameň mudrcov, ktorý jazykom naplneným olovom dáva hodnotu zlata!
  Vojna je ako súťaž vo vzpieraní; ak sa nedosiahne hmotnosť, cena sa neudelí; ak nepriateľ neskončí, hymna víťazstva sa nehrá!
  Ak vládca nemá vznešené myšlienky, potom jeho ríša vybuchne do vzduchu!
  Vládca by sa mal vždy pozerať hore, ale príliš veľa hlavy v oblakoch hádže pozemský blahobyt do vetra!
  Žiaľ, mrchožrúti vždy prídu načas, ale holuby letia na nesprávne miesto!
  Kotleta je vyrobená od niekoho, kto nedokáže rozdrviť svojich nepriateľov! A len ten, kto nemá mozog ako rezeň, dokáže miesiť mleté mäso!
  Čierne oko nepridá svetlo do miestnosti, ale môže poskytnúť svetlo v tme tvrdohlavej tuposti!
  Keď sa povie, poď, zapálime si cigaretu, súdruh, z výrazu obesime sa - rozdiel je len v jednom - spôsob samovraždy je pre iných oveľa bolestivejší a nebezpečnejší!
  Môžete slúžiť času až do slobody, ale nemôžete slúžiť času slobode!
  Dobré víno nemôže byť uložené v mizernej nádobe a racionálne myšlienky nemôžu existovať v špinavom tele!
  Napodobňovanie sa považuje za opičí reflex, no v skutočnosti sú to ľudia, ktorí sú viac naklonení stratiť individualitu a riadia sa zásadou - ako všetci ostatní!
  Skutoční géniovia sú ako zrnká zlata v piesku, žiarivo sa lesknú, no v pračke skončia na prvom mieste!
  Tyrani najčastejšie umývajú piesok ľudu zlatými zrnkami géniov, aby odstránili a umyli všetko, čo je cennejšie ako dlažobný prach!
  Náš osobný uhol pohľadu je ako ďalekohľad - na vlastné nedostatky sa pozeráme opačne, ostatné zveličujeme, ako sa len dá, a ak potrebujeme analyzovať sklo, vždy sa nám podarí zahmliť od hlúposti a ťažkostí na vzostupe!
  Je bežnejšie, že ľudia nezasievajú to, čo nie je dobré a večné, ale sejú dobré a večné!
  Hľadanie zábavných dobrodružstiev je skutočne podobné úsiliu Herkula; dobrodružstvá vám prídu do zadku, aj keď sa im zo všetkých síl snažíte dostať preč!
  Pri poslednej fráze bol Stalin úplne vyčerpaný, psychicky aj fyzicky. Ľahol si na stoličku a začal chrápať.
  Toto je taký úžasný sen, ktorý sa Petrovi podarilo splniť. A zdalo sa mi to strašidelné a zvedavé.
  A supertank "Monster" už prekročil severnú hranicu Spojených štátov a prechádzal územím krajiny slobody. Mnoho húseníc sa zarylo do zeme a zanechalo hlboké brázdy. Bol to symbol fašistickej spojky na hrdle americkej slobody. Najhoršia vec sa však stala, keď sa "Monštrum" zastavilo a mechanizmy hlavne začali cinkať. Strašná zbraň začala mieriť na cieľ. Dievčatá sa ponáhľali a blýskali opálenými, svalnatými, bosými nohami. A kufor sa otočil.
  Adala sa posadila a stlačila tlačidlo joysticku.
  A vypľul ťažký, dvadsaťtonový náboj. Letel smerom k jednému z amerických miest.
  Peter zavrčal:
  - Nastal čas, obdobie je teraz zdravé! Zničte falošných vodcov a skutočných zlodejov!
  A diskotéky lietajú na oblohe a útočia na americké lietadlá. Američania naozaj nemôžu byť horší, taká sila sa na nich rúti. A čo je najdôležitejšie, nátlaku sa dá odolávať len vlastnou odvahou. Niektorí Američania bojujú hrdinsky, no čierni a niektorí žltí jednoducho utekajú. Alebo sa vzdajú a padnú na kolená.
  Peter videl v dave zajaté ženy a neodolal. Vyhrážal sa samopalom a prikázal im pobozkať ich chlapčenské, bosé nohy.
  Ženy neochotne pleskli perami a trhli sa. Noha tínedžera je stále bez srsti, krásna, opálená, ale zaprášená. A je ponižujúce robiť to takto na kolenách. Ale musíte, inak je vám na očiach vidieť, že vás zastrelia. A Peter vyzerá veľmi nahnevane. Chcel som na nich úplne zaútočiť, ale cudzí ľudia sa hanbili. No dosť ich ponížil. A prečo sú nespokojné a zamračené? No nie je to pekný chlapec? Prečo vyzerajú tak prísne? Možno by im mal vložiť do úst svoju už tak značnú dokonalosť? Len škoda, že je okolo veľa ľudí.
  Kričia na chlapíka a nútia ho ťahať drôt. Supertank Monster opäť vystrelí. Chrlí taký silný raketový náboj. A letí po oblohe a prináša smrť a skazu celej štvrti.
  Okolo sa plíži E-100, tank s dvoma delami, silný a dosť rýchly. Skúste niečo takéto. Nemecké auto tiež vystrelí, pričom si všimlo, ako sa Sherman prešmykol. Trafiť na diaľku nie je veľmi jednoduché. Ale 128 mm protilietadlové delo je rýchlo strieľajúce a dobre zasiahne.
  A ako bol vrch Shermana odfúknutý. Ako ostal tento tank bez svojej polovice? A Nemci doslova hučia od rozkoše. Pred nami je americké mesto.
  Miestna polícia sa ukláňa od pása a padá na kolená a prosí o milosť.
  Väčšina miestnych obyvateľov utiekla a ukryla sa. A na nemecké tanky sa bez strachu pozerajú len zvedaví chlapci. A dokonca aj s určitou zvedavosťou.
  Jedna z Nemiek vytiahla bič a začala amerických chlapcov biť po holých nohách. Zakričia a odskočia preč. Ale stále sa pozerajú a neutekajú. Niektorí aj niečo spievajú.
  Peter, ktorý v sebe cítil nadšenie, spieval repliky, ktoré silne pripomínali slová budúceho sovietskeho barda:
  - Nemám sa rád, keď sa bojím...
  Hnevá ma, keď sú bití nevinní ľudia!
  Nemám rád, keď sa dostanú do mojej duše,
  Hlavne keď na ňu pľujú!
  Prinajmenšom silná pieseň! Medzitým päť sovietskych dievčat zaujalo pozície v americkej obrane. Dievčatá boli pripravené buď vyhrať, alebo zomrieť. Preto spievali s veľkým nadšením, skladali za pochodu;
  Moje posvätné, veľké Rusko,
  Zlaté polia, strieborné lúky...
  Tu diamanty posypali zem,
  Vybrané ruské snehové perly!
  
  Si moja vlasť viac ako čokoľvek iné,
  Slávik zvoní, strieľa trill...
  Nie je potrebné, aby vojaci odpočívali na posteliach,
  Keď tam vtrhne besný darebák!
  
  Tu Wehrmacht postupuje v divokom revu,
  Ruská Zem horí ohňom...
  Ruské jednotky sa veľmi rýchlo topia,
  A rodinu zničila bomba!
  
  Ale vlasť, aj keď je ruka nepriateľa krutá,
  Nechce ustúpiť svojmu protivníkovi...
  Fuhrer to dostane, verím v oko čoskoro,
  Pretože armáda bola temperovaná na oceľ!
  
  Tu sme uzavreli reduty pri Moskve,
  A zatneme zuby, bojujeme za krajinu...
  Poznám úspechy Krautovcov, len sú zveličené,
  Hitler aspoň vyzýva Satana!
  
  Porazíme fašistov bravúrne,
  Aj keď nacisti majú veľkú moc...
  Ale potom sa sovietsky tank ticho ponáhľa,
  A kopne do Fuhrerových strán!
  
  Mlátime krautov, rúbeme ich pri Moskve,
  Hlavy a veže sú ako ovos pre tanky...
  A verím, že príde májový čas,
  Kedy priniesol vojak svoju vlajku do Berlína?
  
  Potom bude svet v šťastí komunizmu,
  V ňom je každý bojovník jednoducho z jaslí...
  Zhodíme bojovníkov fašizmu do priepasti,
  Rozbi akúkoľvek hordu, náš rytier!
  
  Kukučka nám povedala, ako dlho budeme žiť,
  Toto nie je veľmi relevantná otázka...
  Pretože je škoda, že život je vždy taký krátky,
  Dúfam, že Kristus vzkriesi ľudí!
  
  Ale verím vo vedu o komunizme,
  Premôžme si rozľahlosť vesmíru!
  Hodme do priepasti kopu povier,
  Vzkries ľudí a iné stvorenia!
  júla 1945. Päť dievčat Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona bojuje vo Philadelphii. Toto najväčšie mesto na severe USA je akýmsi kľúčovým uzlom americkej obrany. Vojská Tretej ríše postupujú a hrozí, že zajmú najbohatšiu mocnosť sveta. A potom nevyhnutne padnú na ZSSR. A potom to bude veľmi zlé.
  Veliteľka práporu Alenka vo svojej obvyklej uniforme: bosá a len v bikinách.
  Dievča strieľa z bazuky na nemecký tank E-25. Ide o ľahší a lepšie ovládateľný stroj a nájdete v ňom slabé miesto. A narazí na stranu, čím prinúti Nemca točiť sa. Potom Alenka vystrelí dávku zo samopalu a pokosí piatich Indiánov z armády Tretej ríše. S úškrnom hovorí:
  - Neprejdú!
  A hádže nohami granát. Opäť sa rozlietajú úlomky, veľa strát a odseknuté hlavy. Alenka nebojuje prvýkrát. Má traťový rekord zo samotného Brestu. A bojovník je plný sily a odhodlania prežiť až do konca. Neďaleko zomiera Afroameričan s roztrhnutým žalúdkom. Toto je skutočne desivý pohľad. Černoch sa zvíja a vychádza z neho duch.
  Alenka nadšene hovorí:
  - Neumieraj dvakrát! Nič v živote nás nemôže vyhodiť zo sedla!
  A opäť hádže bosými nohami granát.
  Práve tam je aj zlatovlasá Mária. A hádže granáty nohami. Je to veľmi krásne dievča a navonok krehké, no veľmi šikovné. Zabití Arabi z koloniálnych jednotiek Tretej ríše padajú. Cez fúzatú tvár jedného z nich sa šíri šarlátová škvrna.
  Mária s radosťou spievala:
  - Na svete je kvet, šarlátový, šarlátový... Dovidenia v olympijskej rozprávke!
  A opäť sú jej ladné, bosé nohy v pohybe. Hoďte granátom a zasiahnite protivníkov. Je to ako kosa odrezávajúca žihľavu. A dievča hádže. Je trblietavá.
  Mária si počas vojny musela vytrpieť veľa vecí. A na toto nikdy nezabudne. A ako ju v zajatí bičovali holým drôtom na chrbte a pätách. A ako pálili podrážku zapaľovačom. A najhoršie bolo, keď Máriu vyčerpanú mučením priviedli na popravu. Dievčatko, takmer dievča, so spálenými nohami stúpilo na zamrznuté hrudy zeme. Jej bosé nohy s pľuzgiermi veľmi boleli. Niektorí nemeckí umelci požiadali o zadržanie Márie. Zrejme naozaj chcel namaľovať obraz: "bosé dievča vedú na popravu". Úbohú Máriu hnali v kruhu, prinútili ju zamrznúť v malebnej póze. A má na sebe len svetlé, roztrhané šaty, pokryté krvavými škvrnami. Nemec sa k nej naklonil, rukou ju chytil za nohu a prinútil ju ohnúť spálené prsty - aby to vyzeralo malebnejšie. A Mária bola nútená nehybne stáť a drkotať zubami. A dokonca skúšali aj podrážky. Potom ju zbičovali bičom a opäť zahnali do priekopy. Potom sa Mária v duchu pomodlila k Všemohúcemu a rozlúčila sa so svojou rodinou. Je to kŕdeľ zubov drkotajúcich od chladu strachu. Ľadový jesenný vietor jej rozfúkal zlaté vlasy. Šaty boli veľmi krátke a odhaľovali jej rozbité, spálené kolená, pokryté pľuzgiermi a na nohách mala stopy po drôtoch. Celé dievča bolo pokryté odreninami, modrinami a modrinami. Bili ju gumeným obuškom po hlave aj po pätách! Celý chrbát je pruhovaný bičíkmi a drôtom. Šaty sú roztrhané, cez handry vidno dobité telo. Mária sa však snaží zostať vzpriamená.
  Prijme smrť a nebude prosiť o milosť!
  Dievča zbiera sily a kričí:
  - Nech žije vlasť!
  A strieľajú na ňu. Dievča spadne... Nevedela, že to bola falošná poprava. A spadla do záveja a stratila vedomie z nervového napätia. Potom nasledovalo ďalšie mučenie. No jeden z popravčích policajtov sa chcel zabaviť, či skôr znásilniť a vo svojej vyčerpanej podobe zostala Mária kráskou. Násilník sa nebál, že po krutom mučení bude obeť klásť odpor a odviedol ju na odľahlé miesto. Tam sa ju chystal zmocniť, ale hnev dodal Márii silu. Nešetrila si spálenú pätu, udrela ho do slabín s takou zúrivosťou a pristála presne, že policajt omdlel od šoku bolesti.
  Citové vzrušenie dodávalo Márii silu. Takmer nahé zranené dievča, ktoré vzalo policajtovi dve pištole, sa prelomilo. Podarilo sa jej s využitím prekvapenia zastreliť štyroch dozorcov a ujsť cez brány väznice.
  Potom utiekla bosá a cez sneh. Nohy som mala omrznuté a nič som necítila. Našťastie majiteľ pustil dievča do domu a nechal ju zohriať. Máriine nohy očerveneli ako vrana a strašne boleli. Ale omrzliny našťastie neboli.
  Dievča dostalo teplé oblečenie a išlo k partizánom. A potom prekročila frontovú líniu. Ale pri spomienke na svoj útek sa teraz snažila tráviť čo najviac času naboso a zaobísť sa bez topánok aj v zime.
  V lete je byť takmer nahý príjemný, najmä preto, že v Amerike je toto ročné obdobie teplejšie ako v Rusku.
  A Mária sa tiež naučila hádzať granáty veľmi ďaleko nohami. To je jedna z výhod dievčaťa, ktoré chodí naboso. Môžete použiť prsty na nohách na hádzanie nožov, granátov, ostrých úlomkov a kúskov keramiky a kovu. To znamená, že so svojimi ladnými nohami dokážete veľa. Dokonca aj strieľať zo samopalu. Vo svojom prápore všetky dievčatá bojujú výlučne bosé.
  Len v silnom mraze si môžu krásky zabaliť nohy do celofánu, prípadne namazať tukom a alkoholom.
  Mária strieľa a svieti.
  Červená Alla. Je tiež veľmi presná a silná bojovníčka. Má také medenočervené vlasy, že vlajúce vo vetre pripomínajú zástavu revolúcie. Krásne dievča a veľmi temperamentné. Dokonca až príliš. Už mala sex s mnohými mužmi. Dokonca som sa miloval s tromi, štyrmi naraz. Takto sa jej to veľmi páčilo.
  A kto bude súdiť Allu? Je to vynikajúca bojovníčka a netoleruje stálosť v láske. Toto je jej krédo. Teraz dievča hádže kus skla holými prstami. Letí a zasiahne Afričana z ríšskej armády do hrdla a Araba prepichne zozadu do hlavy. Je tu veľa vojakov z Tretej ríše, naverbovaných nájazdmi. Koloniálne časti sú veľmi početné. Zametajú Ameriku.
  Alla sa zachichotá. Má tvrdý charakter a bola vo väzení pre mladistvých. A tam vznikla krutosť a chrty. Zároveň ani vo väzení sa dievča nikdy neznížilo k urážaniu slabých. Kto však nesedel za Stalina? A Alenka navštívila, aj keď krátko, aj detskú pracovnú kolóniu. To jej však nezabránilo v tom, aby sa dostala do hodnosti majora a získala hviezdu Hrdinu ZSSR.
  Alla znova strieľa. Potom vystrelí bosou nohou granát. Letí teda po prerušenej trajektórii a končí v hlavni tanku. Červenovlasý bojovník sa zachichotá:
  - V skutočnosti som super dievča! Aj vo vojne, aj v posteli!
  Potom ohnivý diabol zapálil kus gumy so zápalkami a plazil sa smerom k nemeckému tanku E-50. A ryšavý diabol mal bláznivý nápad: chytiť Hitlerov tank.
  Prsty na bosej nohe zdvihla kúsok gumy a hodila ju rovno do otvoreného suda. A o pol minúty neskôr sa otvoril poklop tanku E-50 a objavili sa utekajúci Nemci.
  Alla zastrelila Krautovcov pištoľou a jedného zakončila kúskom keramiky, ktorý bol tiež hodený jej vytesanou, zvodnou nohou. Potom zapískala na svojich priateľov:
  - Maria a Anyuta, nasledujte ma!
  A tri dievčatá s holými nohami len v bikinách, blýskajúce sa okrúhlymi, zaprášenými opätkami, sa vrhli do tanku. Jeho výška nie je väčšia ako dva metre a krásky ľahko skákali dovnútra. Kopali v aute. A pískali.
  Anyuta, táto očarujúca blondínka, poznamenala:
  - Skvelé auto, má takú vynikajúcu optiku a viditeľnosť!
  Maria tiež poznamenala:
  - A takto ovládajú tank.
  Dievča zdvihlo joystick. Stlačila tlačidlo. Veža stroja sa začala točiť.
  Alla vycenila zuby a prikývla:
  - Áno, je to pohodlné auto, žiaľ, naša tridsiatka štvorka k tomu má ďaleko!
  Mária povedala s nádychom experta:
  - Samozrejme... Táto zbraň má kaliber 105 mm a naša IS-2 má väčšiu.
  Alla prikývla a poznamenala:
  - Ale Nemci majú dlhšiu hlaveň. A počiatočná rýchlosť strely je oveľa vyššia ako tá naša.
  Maria, ktorá zacítila vôňu horiacej gumy, sa zachichotala:
  - Zručne si ich fajčil... Ako šváby!
  Alla zarevala s úsmevom:
  - Musíte poznať triky! Ale páčilo sa vám to?
  Anyuta prikývla a buchla nohou o kov:
  - Bezpochyby!
  A dievčatá vybuchli smiechom. Trochu sme skontrolovali joystick. Maria si sadla na miesto vodiča, Alla sa stala strelcom a Anyuta jazdila na guľometoch. Potom sa nemecký tank zajatý ruskými dievčatami dal do pohybu. Jeho kmeň bol pripravený vymrštiť masu smrti.
  Alla, tento ryšavý diabol vrúcne spieval:
  - Stroj smrti sa zbláznil! Letí a láme svoj cieľ! Tentokrát sme sa usmiali a kráčali po bielej čiare!
  A ohnivý bojovník zachytil Panther-2 v jej zameriavači. Vzala to a vystrelila. Smrtiaci projektil s jadrom s ochudobneným uránom prerazil takmer priamo cez Panther a spôsobil detonáciu projektilov. Dievčatá jednohlasne zavýjali a revali:
  - Sme veľkí a super bojovníci! Všetkých vymažeme!
  A Alla opäť vystrelila na tank Lev. Vycenila zuby. Spomenul som si, ako ju zbičovali v kolónii detskej práce. Áno, tam bičovali za najmenší priestupok. A to bolí! Dievčatá sú bičované a údery si musíte spočítať sami. Ak sa pomýlite, fackujte znova, kým nestratíte vedomie. Dievčatá sú často bičované žihľavou na pätách, najmä v lete. Potom je ťažké stúpiť na spálené podrážky. Pľuzgiere na nohách dievčat spôsobujú bolesť.
  Alla sa hnevá a strieľa na Tigra-3. Prepichne brnenie a vycerí zuby. Je úspešnou bojovníčkou. A vie, čo stojí za to. Najnebezpečnejším tankom je samozrejme E-50. Tu sa stroj snaží rozpoznať, odkiaľ sú Nemci zasiahnutí. Alla mieri na najzraniteľnejšie miesto na križovatke veže. Ukazuje presne a na ostrom rohu pošteklí vlastnú pätu. Potom strieľa. Projektil je vymrštený rýchlosťou viac ako 1300 metrov za sekundu. A zasiahne správny zadok.
  Alla vyskočí a zvolá:
  - Pripravený!
  Anyuta potvrdzuje:
  - Večera sa podáva!
  Nemecký tank začne horieť a jeho náboje vybuchnú. Črepy sú porozhadzované po celom poli.
  Maria spieva:
  - Noc rozhádzala úlomky hviezd po oblohe. Pripravená Treťou ríšou, ponurá, nudná rakva. Niekto zrejme zarobil na blšom trhu... A niekoho zasiahla guľka priamo do čela!
  Alla začala namieriť hlaveň na tank Lev-2 a zavýjala:
  - Čelo a rakva!
  A vystrelila na masívne, no zastarané nemecké auto. Pancier leva praskol ako sklo pod kameňom. A nemecký stroj začal opäť trhať svoju bojovú súpravu.
  Anyuta sa pleskla bosými nohami a zakričala:
  - Toto je naša, sila Ruska!
  Dievča so zlatými vlasmi štebotalo a svojimi húsenicami rozdrvilo Nemcov a ich zahraničných lokajov:
  - Jednoducho Mária! A ja som mesiáš!
  Alla znova vystrelila, tentoraz na E-25 a zasyčala:
  - Nie, hory zlaté nebudú, postriebrila ich mušľa Aurora!
  Anyuta spustil paľbu zo samopalov. E-50 ich má päť, jeden privarený k hlavni. A tvrdo narazili. Domorodé vojská Tretej ríše kosia ako kosák.
  Blondínka hovorí:
  - Hoci nie som chlapec, som medvedica!
  A strieľa znova a mimoriadne presne. Toľko mŕtvol Hitlerovho odpadu. Aj keď nie všetci sú tu smeti. Najmä Indov je veľa. Hitler verbuje koloniálne jednotky a posiela ich na zabitie. V Indii je veľa ľudí, no nie je tam práca pre každého. Presuňme teda všetkých mužov na potravu pre delá. Je tam veľa Afričanov a Arabov.
  Medzi bojujúcimi sú aj bývalí sovietski občania. Poslali ich aj na bitúnok. Niektorí boli donútení a niektorí išli dobrovoľne. A Sovieti vždy radi bojujú proti Amerike.
  Alla strieľa, preráža ďalší fašistický tank a hovorí:
  - Som to, čo prichádza k Hitlerovi v jeho nočných morách.
  Mária je taká nežná a navonok krehká, že drví nacistov húsenicami. Nemá zľutovanie. Pamätajte si, že dievča si ako nacistka prešlo jazykom plameňa po holých, pôvabných podrážkach a zacítilo vôňu spáleného mäsa. A potom ma na popáleninách bili gumenými obuškami. Takýchto fašistov treba rozdrviť, dať a ešte trochu rozdrviť.
  Tank E-50 je obratný, má široké rozchody a je pre neho oveľa pohodlnejšie rozdrviť nepriateľov Ruska. Škoda, že tam nie je celý ich prápor. Nemci sa nesmú dozvedieť o sovietskych dobrovoľníkoch. Dievčatá teda bojujú len päť.
  Alena zase z bazuky, vyberajúc ľahšie nemecké tanky. A Matryona spolu so svojím partnerom Henrym Smithom, jednoduchým, ale dôvtipným americkým chlapcom, zasúva míny pod koľaje.
  Nemci majú veľa tankov a bez nich spravidla nezaútočia.
  Alla teda vyradila, alebo skôr smrteľne zranila, ďalšiu E-50. Dievčatá úspešne pracujú. Ale mali by ste byť opatrní. Tu prichádza "kráľovský lev". Toto vozidlo má tristo milimetrov čelného panciera a 210 mm kanón, ktorý môže strieľať na tanky a neozbrojené ciele. Takáto zbraň E-50 prestrelí.
  V tomto bode Maria nechá tank obísť, aby sa dostal na palubu, kde má pancier hrúbku dvesto milimetrov a je ľahšie preniknúť.
  Po ceste dievča rozdrví rôzne druhy fašistov a Anyuta strieľa zo samopalov.
  Mária šepká:
  - Odpusť nám, Matka Božia, ak sa niečo stane!
  A Alla, bez toho, aby čakala, kým sa dostane na palubu, keď sa priblíži, strieľa z konca na koniec a na koniec rohu. A udrie správne. Prerazí kov a "Kráľovský lev" začne fajčiť a vybuchovať ako ostatné tanky, ktoré predtým zasiahli dievčatá.
  Alla spievala s úsmevom:
  - Tak či onak, bratia! Láska k životu, bratia! Nemusíte sa obťažovať so Stalinovým generálnym tajomníkom!
  Škrupina zasiahne predný pancier. Bodá svojím 88mm kanónom E-25. Ale súčasnosť skĺzla cez brnenie.
  Alla reaguje prepichnutím nepriateľského stroja ako ihla cez maslo. Potom ohnivý diabol hovorí:
  - Búrka a vikingský meč!
  Anyuta strieľa z guľometu a dodáva:
  - Hromy a blesky!
  Mária rozdrvila plukovníka pod húsenicami a zavrčala:
  - Kosti, hviezdy - padajúce v rade!
  Ich tank opäť strieľa. Tentoraz po E-50. Preniknúť 250 milimetrov čelného panciera pod uhlom 45 stupňov si určite vyžaduje zručnosť.
  A tu je E-100, impozantný stroj, ale zastaraný model. Jeho 128mm kanón je ale stále nebezpečný. A predný pancier je o niečo slabší ako u E-50.
  Alla filozoficky poznamenáva:
  - To znamená starý model!
  Mária ju nahnevane preruší:
  - Stále musíte manévrovať, aby ste sa vyhli zásahu! Veď stodvadsaťosem milimetrov...
  A dievča sa ponáhľalo, vyhýbajúc sa projektilom s hmotnosťou dvadsaťosem kilogramov. A tak Alla opäť vystrelila na E-100 v zastaranej úprave. Nemecké auto sa začalo trhať na kusy. A roztrhať na oceľové úlomky.
  A ako detonujú náboje.
  Anyuta strieľal z guľometov a povedal:
  - Do úderu vložil všetku silu svojho hnevu... Narovnal nebo, zatriasol hviezdami!
  Maria naraz rozdrvila tucet fašistov a tweetovala:
  - Dupni na plyn! No tak chlapče - dupni na plyn!
  Alla sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, musí byť pekné zraziť sa s chlapcom. A vysajte ho...
  Mária vzbĺkla hnevom:
  -Aký si vulgárny, Alla!
  Ohnivý diabol sa zachichotal:
  - Rád si robím žarty! Neberte si to k srdcu!
  Mária, ktorá pokračovala v rozdrvení nenávidených fašistov, spievala:
  - Moje srdce... Milé dievčenské srdce! Moje srdce, tak chcem žiť vo svete!
  A bojovník potlačil viac ako tucet ďalších. A Alla vystrelila na ďalšiu E-50 a spievala:
  - A okom som premeral jeho postavu, a keď mi oznámil kontrolu...
  Anyuta strieľal z guľometov a dodal:
  - Omylom som odhalil svoje bicepsy! Som dievča, vôbec nie slaboch!
  Alla vystrelila náboj na Panther-2, ľahko si zlomila bok a zaštebotala:
  - A nádrž sa okamžite stala tichšou!
  Anyuta pokračovala v vrčaní:
  - Fritz čoskoro nebude v nebi!
  Alla narazila do tanku Lev a zarevala:
  - Zdá sa, že protivníci nemajú čas na žetóny!
  Anyuta pokosil celú čiaru a zasyčal:
  - A vychvaľovaný notorický Hitler...
  Potom Alah zasiahne E-25 a vydá:
  - Teraz nie som v raji!
  Anyuta logicky poznamenal:
  - Dvakrát sme to zopakovali, nie v nebi! Tomu sa v pesničke hovorí tautológia!
  Alah odpovie a zareve:
  - Čo je ľudová demokracia? To je, keď Hitler dostane nikel!
  Anyuta povedala úprimne:
  - Áno, a Stalin nie je veľmi dobrý! Zmeškal nemecký úder! A po katastrofe v roku 1941 sme sa už nikdy nedokázali stiahnuť!
  Alla, ktorá zasiahla pištoľou, súhlasila s týmto:
  - Áno, v roku 1941 sme stratili takmer celú personálnu armádu. Pred takýmto poškodením je takmer nemožné uniknúť. A Hitlerovi sa podarilo zmobilizovať všetky zdroje okupovanej Európy a časti ZSSR. A Briti sa ukázali ako mimoriadne slabí!
  Anyuta vystrelil z ich piatich guľometov. Pokosených bolo päťdesiat cudzincov. A štebotala:
  - Sme najkrajší vo vesmíre!
  Alla súhlasne prikývla a po výstrele poznamenala:
  - Ženské telo je krásne a esteticky príjemné! V tomto smere sme korunou krásy!
  Anyuta to vzala a spievala s veľkým nadšením:
  - Všade vidím tvoju kefu,
  Kto vytvoril okraje vesmíru,
  Dal si život celému vesmíru,
  Plnenie svätých prianí!
  
  Všemohúci Boh je koruna krásy,
  Rozpaľuje moje srdce v snoch...
  Toto sú moje myšlienky a sny -
  Anjel otvoril dvere do neba!
  
  Milujem ťa Svätý Otče,
  Dal si za mňa svojho verného Syna!
  Žiarivá diamantová koruna -
  A Božia láska k vám nevychladla!
  
  Ty, Bezhraničný, daj nám priateľov,
  Povzbudzuje vás pracovať bez lenivosti...
  Preto to chcem viac a viac
  Modlite sa k všemohúcemu Bohu!
  
  Všetko vo vesmíre pochádza od Otca,
  A jeho Všemohúci Syn...
  Si Najvyšší Pán krásy,
  Vesmír, stred a vrchol!
  
  Je v tebe Všemohúci, aby si sa stal,
  A láska, ktorá nepozná hranice...
  Prečítajte si žalm na kolenách,
  Čoskoro budeme mať krídla ako vtáky!
  
  Celý vesmír bude ako nebo,
  Medziplanetárne šťastie rozkvitne...
  A odváž sa, chlapče, odvážne -
  Venujte svoju prácu Ježišovi!
  
  A keď príde Všemohúci,
  Eden bude na Zemi lepší...
  Boh Kristus nás vedie k spáse,
  Atmosféra bude ako dúha dňa!
  
  Preto Boh učí - nehrešte,
  Ak si slabý, Všemohúci ti pomôže...
  A ponáhľaj sa a čiň pokánie,
  Kázajte - nebojte sa o posteľ!
  Dobrá pesnička, najmä ak pri jej počúvaní strieľate do nemeckých tankov. Alla spievala a strieľala. Ohnivý diabol sa vo svojej viere priklonil k pohanstvu. Lákala ju mágia, rôzne čarodejníctvo. A nemala príliš rada monoteizmus.
  Ale červená harpya stále spievala a strieľala. A čo Ježiš? Tiež silný Boh!
  Ale pred vojnou učili, že Boh neexistuje! Alla vystrelila, udrela do ďalšieho, zastaraného "Pantera"-2 a zaštebotala:
  - Áno, boli časy, keď nám so všetkou vážnosťou hovorili, že Boh je len ilúzia!
  Mária energicky pokrútila hlavou a po rozdrvení niekoľkých ďalších fašistov odpovedala:
  - Nie, Všemohúci, nemôže to byť ilúzia, najmä keď je tu otázka - odkiaľ sa vzal vesmír!?
  Anyuta, strieľanie, sprchovanie nacistov guľkami, považoval za potrebné dodať:
  - Okrem toho fyzici už zistili, že vesmír takmer z ničoho pozostáva. A že celá naša Zem sa dá stlačiť ako jablko!
  Mária považovala za potrebné, zatiaľ čo naďalej vyvíjala tlak na fašistov, dodať:
  - A tiež sa zistilo, že vesmír sa rozširuje. Takže s najväčšou pravdepodobnosťou to bolo kedysi veľké ako atóm vodíka! Viete si predstaviť, odkiaľ sa to všetko vzalo!
  Alla, ktorá pokračovala v rozbíjaní tankov, racionálne namietala:
  - Ak si myslíte, že Vesmír vznikol výbuchom, tak... Potom hovoríte mimoriadne absurdnú vec!
  Anyuta racionálne a uvážlivo poznamenala a mierila guľomety holými, elegantnými nohami:
  - Presne preto hovorím, že Boh existuje! Tank T-34 nemohol vzniknúť výbuchom v sklade kovového šrotu a z výbuchov kvarku by nevznikli hviezdy. Len ľudská existencia...
  Maria, ktorá rozdrvila ďalšiu svorku nacistov, dodala:
  - Vyvracia existenciu druhého termodynamického zákona. V praxi vidíme neustále komplikácie a druhý termodynamický zákon vedie k smrti! A zjednodušenie!
  Anyuta, ktorá ovládala guľomety holými prstami, dodala:
  - Toto je zákon klesajúcej entropie. Teda všeobecná tepelná smrť! Musíme teda priznať, že buď druhý termodynamický zákon neexistuje, alebo že existuje Najvyšší Boh, ktorý udržiava poriadok!
  Alla, ktorej veda tiež nie je cudzia, racionálne poznamenala:
  - A čo teória nerovnovážnej termodynamiky? Vysvetľuje, prečo druhý termodynamický zákon nie je jednoduchý!
  Anyuta sa zachichotala a so smiechom poznamenala, čím zabila fašistov:
  - Nie je to hra s prázdnou mysľou?
  Mária sa tiež zachichotala, ale považovala za potrebné poznamenať:
  - Ale ako môžeme napríklad vysvetliť existenciu Boha? Ako sa zjavil?
  Alla zavrčala a vycenila zuby a potvrdila:
  - To je všetko! Ako si to vysvetľujete?
  Anyuta pomaly navrhovala:
  - Ale ateizmus vyžaduje aj vieru bez vysvetlenia? Odkiaľ sa napríklad vzala hmota?
  Alla vyradila ďalší tank Lev a navrhla:
  - Hmota je večná a vždy existovala!
  Anyuta povedala s dôrazom v hlase:
  - Ako mohla vždy existovať? To si vyžaduje aj vieru!
  Alla logicky odpovedala:
  - Tak ako si existencia večne Všemohúceho vyžaduje vieru!
  Anyuta logicky poznamenal:
  - Ale Všemohúci mohol zrodiť človeka a vesmír. A ako mohla neosobná hmota dať vznik inteligentnému!
  Alla vyrazila ďalší tank, tentoraz E-50, a prehovorila:
  - Evolučná teória by mohla vysvetliť prechod od jednoduchého k zložitému. A z jednoduchého by evolučne mohlo vzniknúť komplexné. A ako absolútna neexistencia okamžite zrodila nekonečne všemohúcu myseľ.
  Anyuta, strieľajúci na fašistov, sebavedomo odpovedal:
  - Ale nič neporodilo Boha! Všemohúci vždy existoval! A toto je axióma! Áno, súhlasím s tým. "Dievča pokosilo niekoľko desiatok nacistov a pokračovalo. - A alternatíva vyžaduje ešte viac viery! Predstavte si existenciu vždy neosobnej energie a hmoty a priestoru vznikajúceho z čoho? Aj z neexistencie! A opäť potrebujete vieru, aby ste pochopili takúto absurditu! To znamená, že ateisti sú v úplných problémoch! Všetko má svoju príčinu. Kde však musí skončiť hlavná príčina? - Dievča stlačilo holé prsty na tlačidlách joysticku a strieľalo na fašistických zlých duchov. A pokračovala. - Ak budeme od začiatku hľadať základné príčiny, tak podľa ateizmu nakoniec skončíme v neexistencii. Mohla by však neexistencia alebo absolútna prázdnota viesť k niečomu? A ak je prvotná príčina videná vo Všemohúcom Bohu, potom sa všetky problémy vyriešia samé. A existencia ľudskej civilizácie, inteligencie, biologického života a planét s hviezdami. Ale ateistické myšlienky sa pri hľadaní hlavnej príčiny stále spoliehajú na potrebu prijať vierou. Ale ďalšie vysvetlenie, že život na Zemi a ľudská civilizácia sú výsledkom náhody, si vyžaduje oveľa viac viery a predpokladov ako vieru vo Všemohúceho Boha.
  Alla znova vystrelila, rozbila E-50 a sarkasticky sa spýtala:
  - No, povedzme, že si ma presvedčil... Ale prečo by som mal veriť v biblického Boha a nie Rod? Do slovanskej verzie Všemohúceho!
  Anyuta zapískal, vystrelil a po krátkom premýšľaní odpovedal:
  - Pretože Biblia, aj keď sa mnohým z nich nepáči, že ju napísali Židia, má aspoň nejaké opodstatnenie pre svoju Božskosť. Prijmite aspoň proroctvá. A Rodnoveria... Je takých rodnorodov veľa? Ak majú vlastnú starodávnu Bibliu? A zo srdca by som si prial, aby Božím vyvoleným ľudom boli Rusi, a nie Židia, aby Rusko a nie Izrael bolo kráľovstvom Pána. - Dievča roztiahlo ruky a holými prstami stlačilo svoje zvodné, opálené nohy na tlačidlá joysticku. - Ale vidíte, nemáme takú knihu, ako je Biblia. A neexistujú ani spoľahlivé zdroje o tom, čomu verili naši predkovia pred prijatím kresťanstva. Problém je v tom, že pri všetkých nedostatkoch Biblie si iné alternatívy vyžadujú ešte viac viery a sú pochybné z hľadiska Božej spirituality.
  Alla, ktorá prekonala presný zásah z Jagdtiger-2, navrhla:
  - A keby Všemohúci vôbec nepovažoval za potrebné dať o sebe zjavenie. A všetky knihy o Bohu sú v rovnakých podmienkach... - uškrnula sa ryšavá diabolka a žmurkla na svojich priateľov, dodala. - To znamená, že toto všetko je čisto ľudské.
  Anyuta sa zastavil v streľbe, aby nechal guľomety vychladnúť, a pochybovačne sa spýtal:
  - Myslíte si, že Všemohúci by mohol skryť vedomosti o sebe a nechať svet, aby sa uberal?
  Alla celkom racionálne poznamenala:
  - Pozrite sa na náš svet! Nacisti obsadili Orenburg, zaútočili na Philadelphiu, postavili sa neďaleko Moskvy a obkľúčili Leningrad. Keď sa na to pozriem, myslím, že nie je ťažké uveriť, že Všemohúci Boh dovolil nášmu svetu, aby sa uberal svojou cestou. Nech sa páči, platesa sama a ja sa na to pozriem!
  Anyuta si ťažko povzdychol a súhlasil:
  - Áno, to, že nacisti zajali viac ako polovicu sveta... To je hrôza! Ale možno je to trest pre svet za hriechy a neveru!
  Alla zablikala očami, vystrelila ďalší náboj a poznamenala:
  - Ale to opäť ukazuje, že... Že v Boha, ktorý odpovedá na naše modlitby, môžeme veriť iba vo viere!
  Anyuta nahnevane namietala:
  - Ale sme nažive a nie sme zmrzačení... Takže nehrešte proti Bohu, Alahovi.
  Na juhu zaútočili nemecké jednotky na najväčšiu americkú základňu v Miami.
  Najlegendárnejšia štvorica krások bojovala na tanku E-50. Batériu protilietadlových diel teda rozbili na kusy na oceľové úlomky.
  Gerda si mäsožrave olízla pery a povedala:
  -Pre umenie sa účinkujúci dobrovoľne obetujú, pre vojenské umenie sú poslucháči nútení obetovať sa!
  Charlotte, ktorá si česala medenočervené vlasy bosou nohou, poznamenala:
  - Vojna je fascinujúci proces! Pokračujeme v preberaní mesta za mestom, mesto za mestom, až kým nezničíme celú Ameriku.
  Christina zasnene povedala:
  - Kiežby som si teraz dal prasa s ananásom... Už ma nebaví suché spájkovanie!
  Magda rozumne poznamenala:
  - Tak toto je náš príspevok! Nebuď naštvaný!
  Christina sa zachichotala. Veľmi chcela, aby sa jej dvaja alebo traja chlapi naraz dotýkali a hladkali. A bola by ryšavá a svalnatá a škrípala by ako prasa. Je také pekné, keď vám mužské ruky prechádzajú po prstoch, holeniach a členkoch. Keď vás mladí muži šteklia na päte a zasypú vaše ladné nohy bozkami.
  Christina sa dokonca trela medzi nohami. Aké vzrušujúce sú takéto myšlienky. Ako chcem sex.
  Magda pri pohľade na svojho ryšavého partnera zaštebotala:
  - Zažeň žiadostivé myšlienky! Buďte na seba prísni!
  Christina si obtrela holú podrážku o kov a s rachotom povedala:
  - Ach, ty kresťanský pokrytec! Ako nerozumieš hlasu tela!
  Christina si predstavovala mužov. Veľa mladých, krásnych, svalnatých ľudí, ktorí ju chytia rukami, a potom to začne... Čo je na tom zlé? Snívajú muži o háremoch? Prečo si nezaloží vlastný mužský hárem? A mať orgie.
  Gerda vystrelila na 240 mm americkú húfnicu a s blikajúcimi očami zaštekala:
  - Buď opatrný! Takýto veľký projektil je pre nás nebezpečný!
  Christina trhavo povedala:
  - Eh, bolo by pekné prestúpiť na Shurmlev. Tento tank, alebo skôr mastodont, ak zasiahne, zasiahne!
  Gerda prešla bosou nohou, zakrytou len úzkym pásikom látky, po Christininej hrudi. Okamžite jej stvrdli bradavky a dievča zmyselne zastonalo.
  Gerda sa zachichotala a odpovedala:
  - Všetci štyria budeme musieť ísť k mužom! Poďme si oddýchnuť a zažiť obrovské orgie!
  Christina sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, naozaj chcem sex! Hoci len nedávno som bola s tromi chlapmi naraz... Mäso je čoraz nenásytnejšie!
  Gerda sa zachichotala, vystrelila a štebotala:
  - Dievčatá potrebujú chlapov, je také pekné byť s nimi! Najmä, keď pracujete ústami s veľkou mužskou dokonalosťou.
  A snehobiely bojovník vybuchol do smiechu. Ružovým jazykom si olízla šarlátové pery. Predstavovala som si lízanku veľkú ako banán. Ako jej šikovný jazýček olizuje sladkú, chutnú, vzrušujúco voňajúcu dužinu.
  Gerda pokrútila hlavou. Počas boja by ste sa nemali oddávať erotickým fantáziám. Lepšie strieľať a pribíjať.
  Magda kazí náladu:
  - Ak sa oddáte žiadostiam tela, pôjdete rovno do pekla. A potom bude také mučenie...
  Charlotte lascívne zastonala a vyklenula svoje svalnaté telo s vysokými prsiami:
  - Mučenie! Wow, keď vás šľahajú bičom alebo žihľavou, je to veľmi príjemné!
  Gerda sa zachichotala a povedala:
  - Pre teba je mučenie mučenie, ale bičovanie je vážne!
  Magda namierila pištoľ joystickom. Chytil som Shermana zahrabaného v zemi s predĺženou zbraňou. Kráska vystrelila. Je to ako rozbiť čokoládovú tyčinku. Horí americký tank. A potom nový cieľ: Pershing. A vy na neho ukážete a pre istotu vystrelíte. A vežu doslova zbúrate.
  Magda hovorí po náraze do amerického tanku:
  - Nemysli na chlapov. Mali by sme bojovať... A nechať hlas žiadostivosti prehlušiť výbuch škrupiny!
  Gerda súhlasne prikývla. Pohladila ju po nohe a predstavovala si, že ju Hans hladí. Toto je vysoký a svalnatý chlapec, taký podobný plagátovému Árijčanovi. To by bolo také dobré!
  Potom dievča vystrelilo na "Čarodejnicu". A rozdrvila stranu. A rozdelilo to auto takmer na polovicu. Potom kráska narazila aj na bunker a rozbila ho. Dokonca odpadli aj mramorové úlomky.
  Potom dievča štebotalo:
  - Rúčka sekery bola rozrezaná na polovicu, ale na čele zostala jazva!
  A ako sa smeje... Ukazuje jazyk, taký ružový a šikovný.
  A potom Christina holými prstami stlačí tlačidlá joysticku a rozbije "Veľkého Toma" na trosky.
  A tento ohnivý, temperamentný diabol strieľa tak presne. Presné zábery v kombinácii s extatickou gráciou.
  Charlotte hovorí s úškrnom:
  - Takto držia ženy muža: Talianka svojím telom, Američanka svojimi činmi, Francúzka s gráciou a Ruska svojou straníckou organizáciou!
  Christina sebavedomo vyhlásila:
  - Je lepšie, keď sú muži iní... Je to oveľa krajšie a zaujímavejšie. A meňte milencov ako rukavice!
  Gerda to vezme a zaspieva:
  - Manžel je v žalári a žena v blázinci, manžel zjedol príliš veľa hrušiek a žena je Satan!
  A dievčatá sa opäť smejú. Potom sa začali biť s bosými nohami, až im spod podrážok padali iskry. A krásky sa chichotajú. Charlotte tiež vystrelila, stlačila prsty na nohách z joysticku a štebotala.
  - Gerda, Gerda, Gerda! Diabolstvo! A odkiaľ si prišla, Gerda? Gerda, Gerda - musí byť krásna! Sám Satan je v tejto kráse!
  A obe dievčatá si zo všetkých síl rozbili hlavy. A ako budú lietať iskry.
  Potom dievčatá jednohlasne zakričali:
  - Nad nami eskadry svorne hučia! Jeden silný blázon sadí Sodomu!
  A bojovníci si opäť zo všetkých síl udreli hlavy. Naozaj si užívajú veľa zábavy. A krásky revú rozkošou! A spievajú ako lupiči:
  - Pre sestry je potešením, pre sestry je potešením žiť... Nemusíte sa trápiť s nacistickým Fuhrerom! Akékoľvek sestry, akékoľvek, akékoľvek sestry... Neďaleko Miami zničíme Yankees!
  Pre dievčatá je to zábava, nedá sa nič povedať. Niekoľko štátov je už pod kontrolou Wehrmachtu. A nacisti postupujú, Fritzove tanky sú samozrejme najvyššej triedy!
  A bojovníci spievajú z plných pľúc:
  - Všetci, čo sú proti nám, sú mŕtvi... A všetci zbojníci pôjdu po nás!
  Krásky jednohlasne zvolali:
  - Je to strašidelné - kaput!
  Zdalo sa, že sa to všetko bojovníkom naozaj páčilo. Sú také krásne, svalnaté a na konci júla je horúco a telá silných dievčat sa lesknú od potu. Christina svojimi húsenicami drví Američanov a píska si pieseň. S nadšeným tónom:
  - Zapíšte si to do poznámkového bloku, na každú stranu... Nestrácajte hlavu, len odožeňte Yankeesov!
  A dievča sa pre seba smeje, vyceňuje zuby a žmurká. Komu - asi Diabol.
  Gerda si pri streľbe spomenula na jeden zo sci-fi románov, ktoré čítala. Satan sa v ňom objavil v dome profesora v maske krásneho mladého muža. A príbeh o problémoch, ktoré vznikli v pekle. Áno, kvôli malým mužíkom požierajúcim pozitívnu entropiu došlo k porušeniu poriadku náhody a peklo v skutočnosti začalo pripomínať nočnú moru. A bolo to celkom dobré miesto. Tam hriešnici oslavovali sviatky pre seba, boli mladí a krásni.
  A jemné, červené slnko svietilo navždy. A potom to začalo... Nečudo, že podsvetie prirovnali ku stoke. Ale v skutočnosti tam boli čisté pôžitky a zábava.
  Gerda to vzala a náruživo spievala:
  - Naplňte pohár ohňovou vodou,
  Spolu so Satanom - pripijme si na metal!
  A krásna blondínka zasiahne ako z dela. A zasiahlo nízko letiace americké útočné lietadlo P-51. No ty šikovný malý diabol!
  Gerda sa mäsožrave uškrnula. Ale Američania mali šancu rozdeliť Rusko spolu s Nemcami. A teraz budú musieť sami ležať pod Hitlerom. A pre nich je to nepríjemné. Potom praktický Američan bude vedieť, čo je nemecká disciplína. A to mu len prospeje.
  Gerda spievala:
  Hrozivo sa vznášajúci nad planétou,
  Orol Tretej ríše...
  Spievané v piesňach ľudu,
  Znovu získal svoju veľkosť!
  A vďaka tomu to bolo pre dievčatá oveľa jednoduchšie a zábavnejšie. A boli tam bojovníci najvyššej triedy. V skutočnosti je však pre nich veľmi ľahké bojovať. A sú schopní bez problémov vyhrávať. Teraz je batéria doslova vydlabaná.
  Potom rozdrvili amerických vojakov húsenicami a vzrušene sa chichotali a ukazovali svoje jazyky. A bili sa navzájom bosými nohami. Krútili si hlavy na silných krkoch. Smiali sme sa...
  Magda len nepatrným tónom poznamenala:
  - Čo robiť v pekle? Stačí krútiť diablovými chvostmi!
  Potom dievčatá vybuchli smiechom, aby ste to počuli aj mimo nádrže. Sú takí zlomyseľní a veselí. Sú to bojovníci, ktorým to ani nevadí.
  Wehrmacht vstupoval stále hlbšie do Miami. Skutočné klzisko z oceľových plameňov sa posúvalo dopredu. A vybavenie hrkotalo, koľaje cinkali. Nemecké tanky sú silné a nemajú obdobu, pokiaľ ide o úroveň vozidiel. A na to sú Krautovci mimoriadne hrdí. Okolo chodia dokonca veľmi nafúkaní poľní maršali. E-50 je nielen dobre chránený hrúbkou panciera, ale má aj šikmé platne.
  Vyskúšaj tento. A Američania, ktorí sú odporcami Nemcov, proti nacistom nič nezmôžu.
  Čierni vojaci sa vzdávajú a dezertujú ako prví. V skutočnosti nechcú bojovať za Spojené štáty. Američania nemeckého pôvodu prechádzajú na stranu Wehrmachtu. Iba Židia, uvedomujúc si, že nebudú mať zľutovanie, bojujú až do konca. Číňania aj Anglicko-Američania prejavujú odolnosť. Latinoameričania sa správajú inak. Niektorí nechcú bojovať so spojencami, Nemecko: Brazília, Argentína a ďalší, ale niektorí sú dosť tvrdohlaví. Vo všeobecnosti Američania preukazujú relatívnu odolnosť a cestu dopredu si musia vybojovať. Hoci tam bolo veľa väzňov, ich počet sa pohyboval v miliónoch.
  Treba poznamenať, že Američania majú veľmi veľký počet Shermanov. Tento tank je pomerne jednoduchý na výrobu a je v mnohom podobný sovietskemu T-34, len je vyšší a o niečo horší s bočným pancierom. Čo však nie je podstatné vzhľadom na to, aké silné sú nemecké zbrane.
  Ale Krautovci aktívne zbierajú účty. Celá galaxia nemeckých tankerov nahromadila obrovské množstvo poškodených vozidiel. Skvele fungujú aj esá. Okrem Friedricha Bismarcka, ktorý je mimo súťaže, je Marseille druhé. Huffman tiež nie je zlý. Ale milujú ho menej, pretože toto eso často poškodzuje nemecké lietadlá. Huffmanov bojový štýl útoku na blízko samozrejme zvyšuje riziko, že ho zasiahnu črepiny zo zostreleného lietadla. Marcel a Friedrich radšej konajú na diaľku.
  Boli to ostreľovači, veľmi efektívni a efektívni.
  Rudel je tiež veľmi čestné eso, druhý stíhač tankov po Friedrichovi. Tento Rudel je veľmi odvážny muž. Bol zostrelený a zranený viac ako raz, ale zostal v službe.
  Vo všeobecnosti treba uznať, že schopnosti Luftwaffe sú na enormnej úrovni. A že Američania vo vzduchu jednoznačne prehrávajú s Nemcami. A najobľúbenejšia americká stíhačka Mustang je vo vzduchu úplne bezmocná.
  Gerda vzala paličku na lízanku holými prstami, cmúľala ju a zamyslene povedala:
  - To je zaujímavé... Bez akýchkoľvek pochybností porazíme Ameriku. Dostane však Japonsko skutočne toľko pôdy?
  Charlotte povedala s hnevom v hlase:
  - Nie! Toto by sa nemalo stávať! Polovicu sveta prižmúreným nevzdáme!
  Christina sa zachichotala, udrela brnenie okrúhlou pätou a zavrčala:
  - Rozbime ich ako Rusov a Američanov!
  Magda povedala jemnejším tónom:
  - Ale veľmi nám pomohli vo vojne s Rusmi a Američanmi. O Japonsku by sme nemali hovoriť hanlivo!
  Charlotte v očiach zažiarila a zasyčala:
  - Zaobchádzame s ostatnými tak, ako si zaslúžia! A Japonsko nie je výnimkou!
  Gerda zmierlivo poznamenala:
  - Nie, samozrejme, musíme vzdať hold japonskému príspevku k druhej svetovej vojne. Najmä v boji proti USA. Zabili veľa Američanov a potopili väčšinu flotily. Chráni tak aj nás!
  Christina si pohŕdavo odfrkla:
  - Ak by Japonsko zaútočilo na ZSSR v roku 1941, Moskva by bola už dávno dobytá. A tak sa vojna predĺžila nad rámec skutočného trvania.
  Charlotte, tento ryšavý diabol súhlasne prikývol:
  - Áno, končí sa šiesty rok vojny. A tento masaker nemá v dohľade žiadny koniec ani okraj! A musíme priznať, že je to trochu ťažké.
  Gerda sa prevrátila na brucho, nohou stlačila tlačidlo joysticku, čím vyradila ďalšieho Shermana a zavrčala:
  - Ale my nepoznáme iný život... Takže stojí za to priať si niečo iné!
  Magda rozumne povedala:
  - Počet krajín sveta je vyčerpávajúci. To znamená, že skôr či neskôr bude mier a s ním aj šťastie pre ľudí.
  Charlotte, tento ryšavý diabol si pohŕdavo odfrkol:
  - Nie je vo vojne šťastie?
  Magda pokrútila hlavou:
  - Aké šťastie môže byť pri zabíjaní ľudí? V deštrukcii, násilí a smútku?
  Charlotte pokrčila plecami a poznamenala:
  - Keď som bola malá, veľmi rada som sa hrávala na vojnu a udierala palicou do žihľavy. V nás všetkých ľuďoch je niečo, čo ťahá do záhuby. A ničenie zlých vecí!
  Christina spievala a skákala hore a dole z nádrže:
  - Podsvetie je veľmi strašné... Peklo je nočná mora viac ako tie najstrašnejšie sny... Ale my veľmi vášnivo hrešíme, to je krédo celého osudu našich synov!
  Charlotte na záver dodala:
  - A dcéry tiež... Treba poznať striedmosť vo všetkom, aj v hriechu!
  Gerda rozumne povedala:
  - Hriech je ako korenie v polievke. Príliš veľa škodí - páli vás v ústach, ale bez neho je to nevýrazné a bez chuti!
  Magda s povzdychom poznamenala:
  - Ale hriech ťa unavuje! Nieje to?
  Gerda sa uškrnula a odpovedala:
  - Beh je tiež únavný, ale zdraviu prospešný... Potrebujeme ozdraviť telo.
  Charlotte bola rozptýlená a poslala škrupinu do Pershingu. Je to veľmi presná bojovníčka. A má čo ukázať ostatným. Vyradila americký tank a tweetovala:
  - Som super bojovník a trikrát hyper!
  Potom si kráska hodila trofejnú žuvačku do úst a vyfúkla celú bublinu.
  Gerda sarkasticky poznamenala:
  - USA majú oveľa lepšie žuvačky ako tanky!
  Christina to vzala a zaspievala:
  - Násilie ničí oceľ, ale sila zla netrvá večne! A stanete sa silnejšími v duši! Keď je ruka pevná a ciele humánne! Môžete potlačiť násilie!
  Magda odpovedala:
  Božie svetlo nás osvietilo,
  Viera v Pána Krista...
  A v pokání otvorila -
  Naše búrlivé srdcia!
  A dievča so zlatými vlasmi strieľalo presne. Škrupina, ktorú poslala, zrútila americké auto.
  Ale Yankeeovia už vyliezajú spod ruín. Vzdávajú sa. Dajú si ruky na krk a trasú sa od strachu. Biele vlajky visia. Jeden z batérií sa však so zdvihnutím rúk neponáhľa.
  Gerda mieri zbraňou a strieľa. Presné posielanie škrupiny za škrupinou. Veľmi ostré dievča. Strieľa striedavo aj Magda. Bez ohľadu na to - prirodzená blond... Úzky pás, vysoký hrudník. Vie, kde nájde skrýšu svojho manžela... Ale chcela som zmenu - kúpila som si balík farieb!
  A pre dievčatá je to zábavné, teraz sa stali tak cool.
  Gerda to vzala a zaspievala:
  - A odchádzajú v tankoch - dievčatá sa rútia...
  Oceľový prvok, oceľový prvok!
  Charlotte vystrelila na "Čarodejnicu" a spievala:
  - Ak chceš byť zdravý, otužuj sa... Ak potrebuješ tank bez bŕzd, nehanbi sa!
  A všetky štyri dievčatá sa rozplačú a budú revať. Christina sa usmiala a povedala:
  - Žena so štyrmi mužmi, to je skvelé!
  Gerda potvrdila:
  - Čím viac milencov, tým lepšie! Sme hitlerovci, čo znamená, že sme mimo buržoáznej morálky!
  Charlotte nahnevane povedala:
  - Morálny, od slova špinavý!
  Christina sa zachichotala a poznamenala:
  - Sme divoké dievčatá! Len divosi!
  Gerda povedala s hrdým pohľadom:
  - Ale každý z nás niesol pod srdcom Fuhrera dieťa!
  Magda zúrivo odpovedala:
  - Nemali by ste sa tak znižovať na úroveň zvierat!
  Charlotte sa zachichotala a poznamenala:
  - Nie sme len zvieratá, ale levice!
  Christina objasnila a potriasla bokmi:
  - A dokonca aj diabli! Naša nacistická morálka je teda skutočne diabolská a krutá!
  Gerda to vzala s úsmevom a zaspievala:
  Noc pred bitkou, dokonca aj pre hrdinov,
  Strašidelné v tme...
  Horí pentogram zo starovekého chrámu,
  Boh mi daj silu... Aby som neskončil v hroboch!
  Christina s úsmevom Gioconda poznamenala:
  - A chcel by som sa stať nesmrteľným ako horal vo filme... Skúste miliardu mužov a bilión goblinov a sextilión elfov!
  Gerda zavrčala a povedala:
  - Elfovia... Sú takí krásni a voňajú kvetmi a medom. Ako rád by som sa s nimi miloval. Je to taká divoká zábava.
  Christina sa zachichotala a zamrmlala:
  - Elfovia sú sladký sen... Krása premení človeka na otroka! A po smrti nenájdu pokoj... Pretože v podsvetí sú dievčatá so Satanom!
  Charlotte to vzala a nadšene spievala:
  - Naplňte pohár ohňovou vodou... Plameň bude horieť a rozseká kov!
  A dievčatá sa razom zasmejú... Vôbec nie sú slabé! Krásne a cool dievčatá!
  Gerda to vzala a s radosťou spievala:
  - Nebojte sa smrti, nedržte sa strachu... Veď bez spravodlivosti nemá zmysel žiť!
  V reakcii na to Magda vystrelila, poslala náboj priamo do stredu a zaspievala:
  - Pri nebeskom hlasovaní, pri nebeskom hlasovaní... Tam, z vôle Jehovu, budem! A dúfam, že moji milí priatelia!
  Christina, tento zlato-červený diabol štebotal:
  - A v nebi budem mať milencov sextilion škriatok?
  Magda odpovedala s úsmevom:
  - A v nedeľu sa neženia ani nevydávajú, ale zostávajú ako anjeli v nebi. A vy, diabli, sa zrejme budete spájať s démonmi na večnosť!
  Christina sa zasmiala a poznamenala:
  - Ale toto je veľmi cool! Viete si predstaviť, aké veľké sú ich vtáky! A vo všeobecnosti...
  Gerda odpovedala:
  - Ríša buduje nový svet,
  A popiera minulosť...
  Nasadenie na trón -
  Smiešne a vulgárne!
  A krásky s holými nohami a takmer nahými, svalnatými, opálenými telami vybuchli smiechom.
  Charlotte zaťala päste a zasyčala:
  Ozvali sa výbuchy...
  Milosť skončila -
  Prestaňte ukazovať chrbát
  Čas zabíjať nepriateľov!
  Momentálne sa však ukázalo, že na to nie je celkom vhodný čas. Američania pokračovali v kapitulácii, zrejme bolo ďalším mestom, ktoré bolo dobyté, Miami.
  Boli vyvesené biele vlajky. Väzni vyšli von. Keď Gerda vyskočila z nádrže, zámerne ponorila bosú nohu do kaluží strojového oleja. Na nohy blond krásky sa okamžite prilepila špina, piesok a prach. Ďalej, podľa tradície, boli väzni nútení bozkávať špinavé a páchnuce podrážky dievčaťa.
  To isté urobili aj ostatné krásky. Hovorí sa, že nech sa väzni nebavia bozkávať bosé nohy. Nechajte ich liezť a čuchať. A jazykom zlízajú špinu a prach.
  Charlotte chytila čiernookého Američana holými prstami za nos. Silno stisla. Prinútil väzňa kričať. A potom si narazila pätou do čela, čím si spôsobila hrbolček. Vojnový zajatec padol a stratil vedomie.
  Charlotte sarkasticky spievala:
  - Som skutočné kobrie dievča a pod nami ti nebude dobre!
  Potom ho nasledovala Gerda. Stlačila si aj nosy holými prstami a potiahla, takmer si odtrhla nos a zatlačila si päty do brady. Zlomenie mojej čeľuste.
  Potom Christina urobila to isté. Veľmi silno chytila svoj náprotivok za nos a dokonca vytiahla krv, čím jej roztrhla nosné dierky.
  Magda v rozrušení tiež prinútila väzňov bozkávať jej zaprášené nohy pokryté strojovým olejom, ale potom sa trochu prešla a všimla si:
  - To je vulgárne a kruté!
  Charlotte sarkasticky dodala:
  - A stále nie na kresťanský spôsob!
  Magda súhlasne prikývla:
  - Naozaj! Nesprávame sa ako kresťania!
  Červenovlasý diabol v reakcii zavrčal:
  - A ty tiež! Tak nám neodporujte!
  Medzi väzňami boli aj dospievajúci skauti. Christina k nim pristúpila a posmešne povedala:
  - Chceš ochutnať ženské telo?
  Chlapci vrhali hladné a rozpačité pohľady na takmer nahé, veľmi krásne dievča. Mnohí z nich bojovali v horúčave len v šortkách a boli pokrytí čokoládovým opálením. Gerda priskočila k spratkom a triajúc guľometom zarevala:
  - Na kolená!
  Odrazu spadli. Potom boli opäť dievčatá, tentoraz skauti nútení bozkávať im nohy. Chlapcom dokonca vŕzgal piesok v zuboch, no vydržali a neodvážili sa namietať.
  Gerda reve z plných pľúc:
  - Som King Kong.
  A Christina si vyzliekla podprsenku a úplne odhalila svoje vysoké prsia so šarlátovými bradavkami. A začala to vrážať do všetkých chlapcov v rade. Napríklad bozk.
  Chlapci sa začervenali od rozpakov, ale poslušne sa pobozkali. Čo prežívali? Zmes strachu a túžby. Mladých mužov vzrušoval pohľad na polonahé dievčatá a ich dotyky. Toto sa páčilo aj Christine.
  Gerda odhalila aj prsia. Je tiež vysoká, bacuľatá, so šarlátovými bradavkami, ako jahody.
  Charlotte ich nasledovala a predvádzala svoje zakrivené telo. Len Magda sa odvrátila. Zdalo sa jej to hanebné a vulgárne.
  Vo všeobecnosti strácate vo vojne toľko ľudskosti. A nacistická morálka vo všeobecnosti mení ľudí na zvieratá. Niektorí sú ako vlci, iní sú ako ovce.
  Ale na druhej strane železná disciplína, organizácia, bezohľadnosť pri dosahovaní cieľov robia zázraky!
  Tak rýchlo sa stal tank E-50 sériovo vyrábaný. Napríklad, je to možné pre Američanov, ktorí stále chrlia Shermany, ktoré boli slabé proti T-4?
  Ale aké sú dievčatá divoké. Oni, ocenení mnohými rozkazmi za svoje vojenské služby, sa správajú takto. Nútia chlapcov bozkávať ich hruď, nohy a stehná. No je to naozaj možné? Čo je toto za morálku? Navyše nemeckí a zahraniční vojaci sa na to pozerajú a krútia si prstami na spánkoch. Ako, pozrite sa, aké máme ženy!
  Chystajú sa začať páriť priamo pred očami všetkých!
  Magda z plných pľúc zakričala:
  - Nie! Neopováž sa to urobiť! Buď človekom!
  Gerda odpovedala:
  - Netrápte nás učením chlapcov!
  Magda k nej priskočila, odhodila niekoľko tínedžerov a štekala:
  - Zbláznil si sa?! Prestaňte vystavovať armádu Tretej ríše posmechu!
  Charlotte sa zrazu zahanbila a poznamenala:
  - Možno naozaj zachádzame príliš ďaleko? Musíte cvičiť umiernenosť a presnosť!
  Christina to odkývala a zakričala:
  - Neotravuj ma, nedotýkaj sa ma, je dobré si to užiť. Sú to takí krásni chlapci a voňajú sladkou mladosťou!
  Gerda sa obzrela a zasyčala:
  - Poďme s nimi, potom budeme frflať. Toto nemôžete urobiť pred celou armádou! A ešte budeme mať čas na hry!
  Christina frustrovane zamrmlala:
  - Po? Potom to nie je také vzrušenie ako pred všetkými! A toto je skvelé!
  Slávna štvorica, ktorá sa stala živými legendami: Gerda, Charlotte, Christina a Magda, pokračovala v postupe na sever vo svojom doteraz najlepšom tanku na svete E-50. Wehrmacht už obkľúčil Atlantu. Situácia v Amerike sa rapídne zhoršovala.
  Napriek tomu pokračovali tankové boje. Dievčatá odrazili ďalší tvrdohlavý útok Shermanov a Pershingov. Pribudol aj nový tank Washington, zatiaľ ich je len pár. Ale toto auto bolo o niečo nebezpečnejšie. Dĺžka hlavne 90 mm kanóna sa zväčšila na 73 EL, čím prekonala výkon Tiger-2, ktorý s pokročilejším projektilom umožnil preniknúť E-50 do boku. Pravda, motor pre nový tank nebol pripravený na rovnakých 500 koní s hmotnosťou päťdesiatsedem ton a čelným pancierom 152 milimetrov.
  Magda narazila do takého auta zo vzdialenosti dvoch kilometrov a poznamenala:
  - Nepriateľ sa zlepšuje s jasným oneskorením! A vyrobil taký nemotorný tank!
  Gerda sa zachichotala, behala bosou nohou po pedáli auta a vrčala:
  - No, toto je pre nás šťastie! A vo všeobecnosti sme už zašli tak hlboko do tejto ríše kapitalizmu. USA čoskoro padnú!
  Charlotte, tento ryšavý diabol zasyčal:
  - A bude moc nad svetom!
  Christina schladila zápal svojho priateľa:
  - Nelichotte si príliš! Existuje aj ZSSR. A toto je krajina s veľkými príležitosťami!
  Gerda zapískala. Stlačila joystick a po zničení Shermana si všimla:
  - Rusi nikdy nebudú mať také výkonné vybavenie ako my. A čo je najdôležitejšie, už sa nemôžu rovnať počtu! Takže nos hore a hostiteľ šnupavý tabak! Vedzte, že Tretia ríša je vždy s vami!
  Magda sa usmiala a sotva počuteľne povedala:
  - A Ježiš je vždy so mnou!
  Gerda opravila svojho priateľa:
  - árijský Ježiš!
  Magda s tým súhlasila:
  - Možno je Árijec, ale je všemohúcim Božím Synom!
  Christina zavrčala s úsmevom:
  - Nech je s nami árijská sila! Porazíme všetkých a dosiahneme nesmrteľnosť!
  Magda opäť vystrelila. Vystrelila úžasne presne. Sherman sa v USA ešte neprestal vyrábať a napriek augustu 1945 nezískal atómovú bombu. Takže americká situácia bola niekde medzi, mimoriadne ťažká a absolútne beznádejná. Alebo možno ešte bližšie k absolútnej beznádeji.
  Gerda si tiež spomenula, ako bojovali na deväťdesiattonovom tanku "Lev", ktorý bol vo výzbroji aj brnení horší ako E-50. Nemecká technológia sa vyvinula. A to nemá obdobu. Len šesťdesiatpäť ton a aká ochrana. Ech, o čom ešte mohli Krautovci snívať? Až na to, že je nemožné preraziť z akéhokoľvek uhla!
  Gerda sa spýtala Magdy:
  - Povedz mi lepšie, aký tvar by mala mať nádrž, aby sa do nej zo žiadneho uhla nedalo preniknúť?
  Kresťanské dievča odpovedalo s úsmevom:
  - V tvare egyptskej pyramídy, len viac predĺžená a sploštená.
  Gerda vzala ceruzku do rúk a hodila ju, pričom ju chytila holými prstami na nohách. Opatrne načrtla kresbu na stenu a všimla si:
  - Je to ono?
  Magda súhlasne prikývla:
  - Áno! Páči sa ti to!
  Charlotte zapískala a poznamenala:
  - Je to jednoduché! Ale projektil sa v skutočnosti odrazí z akéhokoľvek uhla!
  Gerda vážne povedala:
  - O túto myšlienku sa musíme podeliť s našimi dizajnérmi. Potom získate mimoriadne silný tank. S dokonalou ochranou!
  Magda pokrčila plecami a poznamenala:
  - Toto naozaj nie je naša vec!
  Gerda v reakcii pokrútila hlavou:
  - Beda tým, ktorým je ich krajina ľahostajná!
  Christina poznamenala:
  - Áno, pošleme to sami! Spoločne od všetkých štyroch! Nechajte Porsche alebo kohokoľvek iného dokončiť náš nápad!
  Gerda s úsmevom žiarivejším ako perly súhlasila:
  - Tak to bude! Podeľme sa o slávu, ako by to malo byť pre každého!
  Magda ticho odpovedala:
  - Rob ako chceš! Ja osobne nie som lakomý!
  Gerda s nadšením povedala:
  - Chamtivosť je predsa pocit menejcenných ľudí! Sú slabí v mysli, ľutuje ich aj chudobný ľud!
  A bojovník výstrelom odtrhol vežu Pershing. Vo všeobecnosti sa americký protiútok zrútil. Bitka sa pre Wehrmacht skončila celkom úspešne. Fritz neutrpel takmer nič. Straty... Už sa stmievalo. A slnko zapadalo k rubínovému západu slnka. Atlanta sľubovala, že bude tvrdým orieškom, pretože to bolo veľké mesto.
  Je jasné, že najnáročnejšie je zaujať veľké obývané oblasti. Je pravda, že fašisti sa spravidla radšej obklopili a spoliehali sa na opotrebovanie.
  Po ceste dievčatá videli samohybnú zbraň Big Tom. Dostatočne silný na to, aby bol nebezpečný. Knokautovali ju... Bez zvláštnych problémov pre nás samotných.
  Potom, keď už bola úplná tma, sme zastavili a občerstvili sa. Vyskúšali sme aj americkú Coca-Colu a sendvič. Gerda vypila celé dva litre a poznamenala:
  - Zdvihne vám náladu rovnako ako pálenka!
  Charlotte sa spýtala:
  - Kto je ona?
  Gerda sa uškrnula a odpovedala:
  - "Coca Cola"!
  Červenovlasý diabol sa uškrnul:
  - O! Toto je nápoj bohov! Niečo ako limonáda, len lepšie!
  Christina sa zachichotala a namietala:
  - Áno! Prírodná káva je najlepšia! Ale nie pred spaním!
  Magda poznamenala:
  - Je hriech piť vodku!
  Gerda to mávala bosou nohou:
  - Viem! Beda tomu, kto pripravuje opojný nápoj!
  Dievčatá strávili noc v blízkosti húseníc v nádrži a zbierali nejaké lopúchy ako podstielku. A tak sa niekoľko nocí nevyspali. Tempo postupu bolo vysoké. A odpor je dosť silný.
  Gerda mala zrejme príliš veľa Coca-Coly, je nepravdepodobné, že by do seba naliala takú veľkú dávku bublinkového nápoja. Takže dievča s vlasmi vo farbe bieleho snehu malo tú najprirodzenejšiu nočnú moru. Nemali by ste piť toľko šumivého nápoja.
  Gerdu spútali ťažkými okovami a uvrhli do najtemnejšej a najtvrdšej kobky Chatelet. Okolo sa plazili ohavné stvorenia a dievča napadli potkany. Bola nútená brániť sa reťazami a okovami a nemohla spať.
  Veľké potkany jej neustále hrýzli holé päty a bolo to veľmi nechutné a bolestivé.
  Za vraždu väzenského dôstojníka bol uložený trest smrti. Ale náčelník Chatelet, ktorý stratil svojho milovaného dôstojníka, nariadil Gerdu, aby bola vystavená najkrutejším mučeniu.
  - Toto drzé dievča odpovie za všetko!
  A tak kati vošli dnu a dievča odvliekli dnu na mučenie. Gerda len ťažko odolávala. Pochopila, že je odsúdená na smrť. Všetko, čo chcela, bolo zachovať si odvahu a dôstojnosť počas popravy a predchádzajúceho mučenia. Gerde strhli šaty a nahú ju vyvesili na stojan. A bosé nohy dievčaťa boli vtlačené do pažby.
  Kat ju z celej sily udrel bičom po holom chrbte. Dievča zaťalo čeľusť a vydržalo úder, a hoci jej koža praskla, ani nevykríkla. Potom mučiteľ zavesil k nohám dievčaťa ťažké závažia. Kĺby, ktoré sa vykrúcali z ramien, začali praskať. Gerdino nahé telo oblial pot a dievča škrípalo zubami, až si hrýzlo do pery, až krvácalo.
  Je skutočnou árijkou a musí znášať mučenie čo najodvážnejšie.
  Ďalší kat vzal z krbu rozžeravený zväzok drôtu a začal dievča bičovať po chrbte. Tretí mučiteľ zapálil oheň pod bosými nohami dievčaťa. Plameň začal štekliť dievča na holej podrážke, ktorá netrpela plochými nohami. Zbalený od rokov chodenia naboso, mozole praskali.
  Dievčatko malo horúce nohy, no tvrdohlavo odolávalo. Mozole na ošúchanej podrážke bublali.
  Jeden kat prehrabával teplo pod stojanom, ďalší ho bil rozžeraveným drôtom, tretí zavesil závažia na kváder, ktorý spútaval Gerdiny holé nohy. Mučenie bolo mnohostranné. A bolesť bola taká silná, že šlachovité dievča kričalo. A potom omdlela. Poliali ju ľadovou vodou a výsluch sa začal odznova. Štvrtý kat začal dievčatám páliť do pŕs rozžeravenými kliešťami.
  Horúcou žehličkou zakrútil šarlátovú bradavku.
  Gerda s neobyčajnou vôľou dokázala zadržať výkriky a dokonca vytlačila zmučený úsmev. Mučili ju zo štyroch strán naraz. Nepýtali sa, nevyžadovali priznanie, jednoducho sa pomstili za vraždu dôstojníka.
  Bičom bičovali aj do lona dievčaťa.
  Jeden z mučiteľov poznamenal:
  "Stále by mala mať silu vyliezť na lešenie!" Koniec koncov, existuje taký zvyk!
  Doktor prišiel, nahmatal pulz mučeného dievčaťa a povedal:
  - Dosť!
  Kat sa uškrnul a poznamenal:
  - A práve som na to prišiel!
  Gerdu, ktorá opäť stratila vedomie, stiahli zo stojana a roztrhané telo utreli alkoholom. Potom ju odviedli do spoločného priestoru Chatelet. Aby zajaté dievčatá a ženy mohli pozorovať, čo sa stane s vrahmi dôstojníkov. Gerdu pripútali ku krížu a nechali ju stáť, aby ju všetci videli.
  Nikto z väzňov však nepovedal ani nadávku. Gerdu milovali. A dôstojník, ktorého zabila, bol diabol z pekla.
  Na druhý deň mučenie pokračovalo. Dievča bolo bičované horúcou reťazou a všetky prsty mala zlomené červenými kliešťami. Vytiahli päty a vyklenuli ruky a nohy na stojane. Gerda niekoľkokrát stratila vedomie. Kati boli profesionáli a dievča bolo prirodzene silné a svoje sily šikovne rozložili.
  Zlomili si prsty na nohách, veľmi pomaly, s chuťou a vyžívali sa v ich krutosti.
  Gerdu mučili každý deň dva týždne, pričom na jej tele nezostal ani jeden neporušený kúsok kože. Potom našli nové mučenie. Vlasy sa oholili a po kvapkách sa na ostrihanú lebku kvapkala studená voda. O niekoľko hodín neskôr to bolo, akoby v Gerdinej hlave vybuchovali bomby. Posadili dievča na sedlo, roztrhali Venušine lono tŕňmi a zapálili jej ochlpenie.
  Vrazili vŕtačku do konečníka, takže krv dokonca kvapkala.
  Gerda bola poriadne vyčerpaná a už bola na pokraji šialenstva. Zrazu prišiel rozkaz postaviť ju pred súd.
  Toto je aspoň nejaký druh uvoľnenia.
  Dievča predstúpilo pred sudcov s oholenou hlavou, pokryté odreninami, modrinami a popáleninami. Mala však silu postaviť sa a pokúsiť sa ostať vzpriamená. Bývalá kráska pôsobila desivo, po mučení bola hrozná, no nie zlomená.
  Sudca zakričal:
  - Na kolená!
  Súd prebehol rýchlo, bez zbytočného obradu. Vypočuli sme si výpovede vojakov a vypočuli svedkov. Spomenuli sme si na predchádzajúci prípad vraždy vikomta, ku ktorej Gerda nevypovedala. A boli odsúdení ako čarodejnica a dvojnásobný vrah na upálenie na hranici!
  Navyše ho musia odpaľovať pomaly po častiach!
  Gerda si v tichosti vypočula rozsudok a potom upadla do bezvedomia. Tak sa jej zdalo, že jej život skončil.
  Celou sálou sa ozýval súcitný povzdych.
  Dievča odviedli do cely smrti a nechali ho spútané v akciách. Tam mala stráviť posledné hodiny svojho života.
  Na samotke bolo dievča zbavené dokonca aj útechy, ktorá pochádzala zo slov súcitu od jej spoluväzňov.
  Potom sa však objavila katova dcéra. Bola v skromných šedých šatách a priniesla veľký košík jabĺk. Súcitne pozrela na študovanú Gerdu a povedala:
  - Chcete sa zachrániť pred exekúciou?
  Dievča prikývlo s orezanou hlavou. A katova dcéra odpovedala:
  - Tu je jedno z týchto omladzujúcich jabĺk! "Poukázala na ovocie, ktoré sa vyznačuje mimoriadnym jasom a šťavnatosťou, ako veľký rubín. - Zjedz to a staneš sa opäť malým dievčatkom. Vytiahnem ťa z košíka a unikneme z tohto kráľovstva.
  Táto šanca sa objavila!
  Gerda unavene prikývla. S ťažkosťami, väčšina zubov bola vyrazená v dôsledku mučenia, žuvala jablko. A naozaj sa začala zmenšovať a vyzerala ako šesť- alebo sedemročné dievča. Jej ruky, nohy a hlava sa ľahko dostali z pažieb. Katova dcéra ukryla Gerdu do koša a vyviedla ju z cely. Ponáhľala sa, aby opustila Chatelet skôr, ako zajatci zmeškali. A dievča utieklo s batožinou.
  Veľká obeta z jej strany.
  Katova dcéra sa vydala s Gerdou na cestu do južného Francúzska v nádeji, že sa tam stratia. Kráčala v kožených topánkach, Gerda dupala vedľa nej bosá. Potom sa však kvôli kamenistej ceste dievčaťu rozpadli topánky a so zakrvavenými nohami takmer nemohla chodiť. Pre Gerdu to bolo o niečo jednoduchšie, keďže mala spočiatku zhrubnuté chodidlá; očividne si dievčenské telo napriek silnému omladeniu zachovalo spomienky na minulé skúšky.
  Ako sa bosá túlala po skalnatých cestách Európy a kráčala z Kodane do Paríža. Po návšteve Berlína a Viedne súčasne.
  Katova dcéra bola považovaná za z bohatej rodiny a zvyčajne nosila topánky, ako je to zvykom v chudobných parížskych rodinách. A jej dievčenské podrážky neboli zvyknuté na kamene, kamienky či skalnaté francúzske cesty. Ale dievča, ktoré si krvavo zlomilo nohy, ukázalo odvahu a nesťažovalo sa. Na odpočívadle si Gerda pobozkala krvavé nohy a bolesť ustúpila, katova dcéra zaspala.
  Samotná Gerda jej bola veľmi vďačná za jej záchranu.
  Postupne sa jej nohy zahojili a pokryla ich tvrdá kôra. Katova dcéra sa opotrebovala a žila z almužny a aj Gerde ostali len handry. Na zimu sa dievča a dievča presťahovali do Talianska. Mráz tam nie je a dá sa to viac-menej zniesť. Ale ich život sa stal životom tulákov. Teda veľmi ťažké a hladné. A v tomto živote nebolo žiadne svetlé miesto. Katova dcéra bola pekná, ale vôbec nie krásna a úplne schudla a stala sa z nej trstina.
  Typické, špinavé handry.
  Ale Gerda, ktorá vyrastala, sa stala veľmi krásnym dievčaťom a jej krása každým rokom kvitla. A vtedy si ju všimol jeden zo vznešených chlapcov a prikázal vziať do svojich služieb bosého žobráka s vlasmi belšími ako sneh.
  Ale to je už iný príbeh. Gerda sa zrazu cítila inšpirovaná a načrtla báseň;
  Gerda hľadala Kaia bosého,
  Putoval som cez drsné snehové záveje...
  Koniec koncov, jej duša je zlatá,
  Ako žiarivá biela snehová guľa!
  
  Nemohol som nájsť svojho ženícha,
  A u nacistov skončila naplno...
  Ach, nešťastné dievča Gerda,
  Prečo znášať takú hanbu!
  
  Kati pripravili stojan,
  Rozložili sme oheň pod nohami...
  Smažia dievča, ako keby smažila rybu
  Ale vedzte, že v duchu je ako orol!
  
  A znášal veľké utrpenie,
  Mučenia a mučenia sú nespočetné...
  Uložili nešťastnú poctu,
  Aby dievča plakalo!
  
  Bosé nohy olizujú plameňmi,
  Dievča je zúrivo bité bičom!
  Tu pod kupolou v prísnom Paríži,
  V rúchu vedú Gerdu k ohňu!
  
  Dievča znáša ťažké mučenie,
  A smeje sa do tváre katov...
  Nie, nebude žiadať smrť...
  Test je na nej!
  
  Dokáže vydržať kruté mučenie,
  Si ideálny v trpezlivosti...
  Naša Gerda sa narodila v Rusku,
  Prijatím pravoslávia srdcom!
  
  Aj keby jej kliešťami zlomili kosti,
  Bod pichá biele prsia...
  A bosé nohy na uhlí,
  Gerdu tak boleli, že nemohla dýchať!
  
  Dievča hrdo ide do ohňa,
  Aj keď máš tvár od krvi a modrín...
  Nahlas sa zasmial od radosti,
  Aj keď máte ruky a nohy v reťaziach!
  
  A zdalo sa, že neexistuje žiadna spása,
  Katova laba zapaľuje oheň...
  Prosil som Boha o odpustenie -
  Aspoň na ňu natiahol svoje ohnivé jazyky!
  
  Plameň zúrivo olizuje telo,
  A Gerda stoná od bolesti, kričí...
  Ale banner stále letí v mojej duši,
  A na srdci je monolit reduty!
  
  Bude tu pamätník dievčaťu svetla,
  A Rusko si spomenie na svoju dcéru...
  Odvážna Gerda bude pochválená,
  Príde deň a noc sa rozplynie!
  Potom sa Gerda skutočne prebudila a udrela si hlavu o húsenicu. Frustrovane revala:
  - Preboha! Na akej hlúposti som spal! A vôbec som sa nenarodil v Rusku!
  Magda, ktorá už nespala, odpovedala:
  - A tiež budem mať nočné mory! Akoby ma hodili do kotla a čerti pod ním hádzali drevo... - Blondínka so zlatými vlasmi sa zhlboka nadýchla a zbadala. - Možno má táto Cola účinok?
  Gerda negatívne pokrútila hlavou:
  - Nie! Zabili sme príliš veľa ľudí, to je to, čo nás trápi svedomie! V skutočnosti by ste nemali byť takí kati!
  Magda tweetovala:
  - Mier... Eh, neviem ako vy, ale mňa tá vojna nudí!
  Gerda negatívne pokrútila hlavou a spievala:
  -Vojak je vždy zdravý,
  Vojak je pripravený na všetko...
  Squash ako komáre
  Zo všetkých kútov...
  
  A neprestane
  A nemeňte nohy...
  Naše tváre žiaria -
  Čižmy sa lesknú!
  Magda sa zachichotala, prešla si dlaňou po podrážke a poznamenala:
  - Ale my sme takí bosí... Bez čižiem!
  Obe červenovlásky sa zobudili. Medeno-červená Charlotte a zlato-medená Christina. Bojovníci robili cvičenia a trochu sa rozveselili. Atlanta bola obkľúčená. A teraz sa tank pohol ďalej.
  Na americké mesto ostreľovali Sturmlevy a rôzne modifikácie tanku E. Fungovali aj plynové odpaľovacie zariadenia. Hitlerov stroj fungoval hladko ako vždy a bez viditeľných porúch.
  Charlotte si pri chôdzi umyla zuby a zakričala:
  - My Nemci sme stále najnadanejší ľudia na Zemi. Taký je náš technologický vývoj. A kto sa môže porovnávať s nami!
  Christina odpovedala:
  - Amerika už prejde javiskom! A pred nami sú Moskva a Tokio!
  Gerda si hodila žuvačku do úst a spýtala sa priateľov:
  - Kedy USA kapitulujú?
  Magda okamžite odpovedala:
  - Keď Boh dá!
  Christina navrhla:
  - Myslím, že v septembri! Pre Yankees bude pokračovanie vojny neúnosné!
  Charlotte sa zachichotala a kopla do boku nádrže a povedala:
  - Na Venuši bude mesto a na Marse dedina! Medzitým by sme mali dobyť našu nešťastnú planétu!
  Christina na to odpovedala:
  - Čoskoro sa naša planéta stane najšťastnejšou vo vesmíre!
  Magda s tým súhlasila:
  - Nech je to tak!
  A všetky štyri dievčatá si naraz udreli na čelo. Všetko to vyzeralo smiešne. Aj keď je to komické. Bojovníci opäť spustili paľbu. Tentoraz na americkú batériu. Strieľali bez veľkého vzrušenia, len robili svoju prácu.
  Gerda dovolila Magde, aby vystrelila sama. A stále žmurkala očami. Wow, aký mala sen, taký silný dojem mučenia. A vlastne jej dali meno. Okamžite vyvoláva asociáciu s Andersenovou rozprávkou. A Gerda jednoducho nemala rada hrdinku snehovej kráľovnej. Je príliš hlúpa a nepraktická. Bola by skutočná árijská žena taká ponížená kvôli škaredému chlapcovi?
  Magda skôr snívala o ovládnutí sveta ako o nejakých nezmysloch. A ona sama chcela chlapca radšej zbičovať, ako zachrániť.
  Potom si dievča spomenulo na Atlantu z jedného z amerických filmov. Navyše sa dokonca zdá, že film bol farebný. Toto mesto tam bolo obliehané a v Spojených štátoch bola občianska vojna. Áno, odohrali sa dramatické udalosti. Ale teraz je, samozrejme, jasné, že sú to stále kvety pre Ameriku. Bobule vpredu.
  Takto zostrelia batériu Yankee.
  Gerda s úsmevom tigrice poznamenala:
  - Takto sa vysporiadame s nepriateľmi Tretej ríše! A nikto nebude môcť odolať vôli Fuhrera!
  Magda sa chcela rozprávať o Bohu, ale zmenila názor. Z koho si robí srandu? Po tom, čo sa stala vrahom a kurvou, už nie je kresťankou. Vo svojom srdci sa však cíti nepríjemne. Čo sa bude diať? Ak zomrie a postaví sa pred Boha. Ako to bude odôvodnené?
  Aj keď si, samozrejme, môžete povedať, že skutočný Boh nie je ten biblický, ale árijský. A nechaj sa tým utešiť. Že vraj im árijský Boh odpustí ich vernú službu a smilstvo a neposlušnosť voči zákonom cti. A bude ich čakať aj odmena.
  Magda si povzdychla a cítila sa prázdna. Kto je ona? Sériový vrah!
  Gerda sa naopak cítila mimoriadne sebavedomo. Hovorí sa, že vyhrá... A Tretia ríša vyhrá...
  Americká batéria je zničená a E-50 pokračuje ďalej.
  Charlotte hovorí s úsmevom:
  - Áno, dobre, ideme... Ale nie je jasné, čo by ľudia mali očakávať. Vo svete je toľko chaosu a chaosu. A prinášame poriadok. Kde však Američania skončia?
  Christina odpovedala s úsmevom:
  - Závisí to od ich európskych koreňov. Tí od Nemcov budú vyššie a tí od ostatných nižšie. Černosi, samozrejme, budú na najnižšej úrovni. Takže tu je približné rozloženie. A čo je podľa teba nespravodlivé?
  Charlotte pokrútila hlavou a poznamenala:
  - Takáto ríša bude plná nespokojných ľudí. Nerovnosť sa začne podkopávať zvnútra!
  Gerda tvrdo namietala:
  - Inak to nejde! Aký má potom zmysel bojovať?
  Charlotte súhlasne prikývla.
  - Nie pištole namiesto masla, ale pištole pre maslo!
  Magda s úsmevom poznamenala:
  - Najlepšia vec je jednota v Kristovi Ježišovi. To je niečo, čo môže všetkých spájať a spájať láskavosťou.
  Christina negatívne pokrútila hlavou:
  - Láskavosť ťa ďaleko nedostane! Musíte byť tvrdý! A v prvom rade v manažmente.
  Gerda s tým súhlasila:
  -Hitler je tvrdý vládca a zároveň efektívny! Jeho tvrdosť výrazne prispela k úspechom v ekonomike a vojenskej sfére!
  Magda logicky poznamenala:
  - Rovnako aj Všemohúci Boh v Biblii je veľmi tvrdý. Nedá sa povedať, že je mäkký!
  Gerda sa zachichotala. A Christina poznamenala:
  - Áno, Boh je v Biblii tvrdý, ale... Nie na strane Árijcov!
  Charlotte s úsmevom poznamenala:
  - A kto sa chopí moci nad svetom... To bude pravda na stáročia!
  Christina spievala s úsmevom:
  Jedno slnko svieti na oblohe,
  Planéte vládne jediný krstný otec!
  Koniec koncov, sila na zemi vždy víťazí,
  Národy všetkých krajín sú v árijskom zovretí!
  A panenský zverinec sa zachichotal...
  A impozantný tank E-50 začal ničiť schránku nábojmi. Takže Sherman, posiaty vrecami s pieskom, sa stal terčom útoku. A jeho telo bolo rozbité jednou škrupinou.
  Gerda to vzala a zaspievala:
  - Buď so mnou, spievaj pieseň, bav sa Coca-Cola!
  A dievča sa začalo smiať... A vytiahlo plastovú fľašu koly, držala ju prstami na nohách a naliala si bublinkovú tekutinu do hrdla.
  Bojovníci sú veľmi spokojní so svojimi trofejami a stále revú z plných pľúc:
  - Sme super rytieri! Všetkých vymažeme!
  A tlieskame bosými nohami. Také úžasné dievčatá. A vtipné.
  Charlotte veselo spievala:
  - Ale aby som bol úprimný! Všetkých úplne vyhubíme!
  Gerda v reakcii na Twitter napísala:
  -To nemôže byť, to nemôže byť!
  Christina vyhŕkla:
  - Adolf, povedz mi!
  Magda doplnila riekanku:
  - Rozhodne áno!
  A bojovníci dokončili zničenie bunkra. Potom sa ich tank pohol ďalej. A krásky klopkali nohami a revali:
  - Heil Fuhrer, veď nás do boja... Búrlivák si nasadí prilbu, naša revolúcia - noc dlhých nožov - zafarbí svet na hnedo!
  A dievčatá si zas búchajú do hlavy a z očí im lietajú iskry, prichádza nová hodina.
  Gerda to vzala a zaspievala:
  - Odneste hotový, gop-stop, gop-stop, kto ide do nového? kto je novy? kto je novy?
  Magda odpovedala s úsmevom:
  - Naše víťazstvá sú len dôsledkom toho, že nás Boh miluje!
  Charlotte odvetila:
  - Nebuď taký naivný... Bohovia Wehrmachtu sú veľmi silní, ale nepomáhajú slabším. Ak ste verní veci Ríše, vytvorte svetovú veľmoc!
  Dievča s ryšavými vlasmi to vzalo a strčilo bosú nohu do lona. Holé, drsné chodidlá svrbeli. A potom to kráska vzala a tweetovala:
  - Boj je moment medzi minulosťou a budúcnosťou, nazýva sa to život!
  V Chicagu bojovalo päť statočných dievčat. Alenka, Maria, Anyuta, Alla a Matryona. Bojovali ruskí bojovníci, očarení a nezničiteľní.
  Strieľali na nemeckých žoldnierov a rozprávali sa zároveň.
  Alenka so smutným úsmevom poznamenala:
  - Amerika prehráva vojnu.
  Maria zrazila predstaviteľa koloniálnych jednotiek a poznamenala:
  "Ani som nepočítal s odolnosťou Yankees." To by nám neskôr mohlo spôsobiť problémy.
  Anyuta sa zachichotala a poznamenala:
  - Už sme mali problémy... Nechceli by sme, aby sa opakovali. A dievča sa obtieralo bosou nohou o rozbitú sutinu a odhodené úlomky kameňov.
  Alla vyjadrila svoj názor:
  - Nemci minuli svoj pušný prach vo vojne s nami. "Dievča vystrelilo, odrezalo vojaka Tretej ríše guľkou a pokračovalo. "Naša armáda sa príliš neusmieva, že si opäť láme tesáky na žule."
  Matryona s úsmevom navrhla:
  "Potom zastrelme toľko Nemcov, aby sa do nás nemiešali!"
  Alenka negatívne pokrútila hlavou:
  - Toto nie sú Nemci, ale domorodci, pozbieraní z polovice sveta. Vo všeobecnosti je proti nám niečo fazmogorické.
  Anyuta sa chichotala a spievala:
  - Ach, chvost a šupiny! Nič som nezachytil!
  Ryšavá Alla zúrivo poznamenala:
  - Prečo sa označuješ v mužskom rode? Tak hlúpe a strašne škaredé!
  Anyuta znova vystrelila a s úsmevom povedala:
  - Bol taký kráľ Matt... Tak ho hralo dievča v sovietskom filme!
  Alla zúrivo poznamenala:
  - Buď do čela, alebo do čela!
  Matyusha to vzal a spieval:
  -Ach, chlapci, vy ste nájazdníci, kabelky, rolky a len kabelky. Milovali sme doláre, zlaté zuby! Predtým tam boli fraeri, ale teraz sú to zlodeji!
  Ryšavá Alla sa zachichotala a povedala:
  - Bol som vo väzení a viem, o čo ide!
  Matyusha hrdo narovnala ramená a zavrčala:
  - A pošliapal som zónu! S týmito bosými a silnými nohami!
  Alla s radosťou spievala:
  - Niekde na Kame, kde sa poznáme... Niekde na Kame je Matka! Nedosiahneš na to rukami, nedosiahneš na to nohami, bosé dievčenské nohy!
  A bojovníci spustili paľbu zo samopalov. Pokosili značný počet koloniálnych bojovníkov.
  Krásky o tom vedeli svoje. A ak zasiahli, bolo to s veľkým nadšením.
  Alenka spievala:
  - Na vzdialených prístupoch k vlasti,
  slávici nahlas cvrlikajú...
  Dievča nebude ľutovať svoj život,
  Namierte zbraň nohou!
  A dôstojník bojovník sa zachichotal. A namierila bosou nohou na bazuku. A dobre mierená strela. Zranený E-50 však nestratil pohyblivosť, ale pokračoval v plazení.
  Alla s radosťou spievala:
  - Slúžiš ako dekorácia stola... Chicago...
  Ver mi, zbili ťa ako prváka...
  A čoskoro bude Fuhrer zlomený ako váza,
  A v bulvári bude prístrešok pre Krautov!
  Anyuta sa chichotala a spievala:
  - Chicago, Chicago, Chicago... Staňte sa prostitútkou a usmievajte sa na paneli! Chicago, Chicago, Chicago, našťastie, otvoríme guľometným trikom pri dverách!
  Mária to vzala a zaspievala:
  - Som super bojovník! No áno, som ťažká váha! A všetkých zabijú!
  Hoci také mierumilovné a krehké dievča.
  A päťka strieľa vynikajúco. Každému ostrihá vlasy. A položí to ako seno. A dievčatá kričia a kričia:
  - Červená armáda hurá! Fuhrer von z dvora!
  A opäť sa ozvala streľba a množstvo mŕtvol!
  Mária si olízla pery a poznamenala:
  - A aký som sa stal divokým! Proste hrozné! Kam sa podela moja kresťanská dobročinnosť!
  Alla sa zachichotala a odpovedala:
  - Kde sú naše boľševické hodnoty!
  Alenka to zobrala a s radosťou spievala. Predtým podrezala desať ľudí jedným výbuchom a tweetovala:
  - Nie je vo mne zľutovanie a nie bezdôvodne!
  Nemám rád násilie a bezmocnosť!
  Chcem zabiť tých, ktorí ukrižovali Krista!
  Dievča vyhlásilo s veľkou sebadôverou a špliechalo si bosú nohu na ruiny. Bojovníci bili. Ako vždy boli takmer nahí, mali na sebe len bikiny a strašne sexi.
  Alla sa vo všeobecnosti radšej milovala s tromi alebo štyrmi mužmi súčasne a toto bol jej štýl. Vo všeobecnosti sú všetci ľudia sračky, tak prečo sa nesprávať ako zviera?
  Alla tweetovala, strieľa:
  - Som čarodejnica a niet krajšieho povolania!
  Červenovlasá bojovníčka sa jej vykrútila v páse. A pohojdala svoje krivé boky. Je skutočne obrazom šarmu a sily. Typ dievčaťa, ktoré dokáže vymazať fašistov s divíziami, ako ceruzka s gumou.
  Alla, dievča ostrieľané životom. A nemá sa čoho obzvlášť báť. Philadelphia padla. A dostali sa z obkľúčenia a takmer zomreli. Ale mágia chráni dievčatá pred smrťou a ranami.
  A nikto ich nezastaví a nič nevyhrá! Alah reve z plných pľúc:
  - Výkrik odplaty, boj sa vedie o meče,
  Oslava smrti s katmi a krvavým príbojom!
  Anyuta podporila svojho priateľa a spievala spolu:
  - Severný vietor na palubu, Viking pri mori, diabolský strážca! Zničíme všetkých fašistov! A my zabijeme Adolfa!
  Alenka kopla bosou nohou granát do nádrže, oprela sa a spievala:
  - Všetkých zabijeme a roztrháme!
  Matryona revala ako medveď:
  - Pomstíme sa za Seryozhu!
  A všetky dievčatá jednohlasne zvolali:
  - Pre Serjožku vytrhneme nacistom gule!
  Potom bojovníci vycerili zuby. A pokračovali v paľbe, akoby sa nič nestalo. Majú vyrovnanosť ako pytóny alebo zubaté hady.
  Bojovníci s odhalenými nohami vyzerali smrteľne sexi.
  Matryona si spomenula, ako k nim v tábore pribehli chlapci do kasární. A sú to príjemné spomienky. Dievčatá sa bavili. Je fajn, keď si mladí muži ohmatávajú telo a hladkajú ich po prsiach.
  Najhoršie na tábore je, že musíte skoro vstávať. A ak máte veľa zábavy v noci, tak ráno a cez deň nemáte vôbec žiadnu energiu. Niekedy až príliš milujúce dievčatá zaspali priamo na poli. A občas sa z toho dostal aj on.
  Dievčatá držali líniu. Ale Američania, ktorí okolo nich bojovali, postupne klesali a ustupovali.
  Alena s alarmom poznamenala:
  - Čoskoro budeme obkľúčení.
  Anyuta sa zachichotala s úsmevom:
  - Ale potom určite nebudeme musieť ustúpiť!
  Alla vycenila zuby, odrezala troch Indov a zasyčala:
  - Nech mi môj priateľ navždy kryje chrbát, ako v tejto poslednej bitke!
  Maria si uhladila zlaté, ale zaprášené vlasy a zavrčala:
  - Existuje veľa rôznych dverí! Ale my sme ľudia, ktorí sú vernejší rocku!
  Dievčatá sa striedali v hádzaní granátov bosými nohami. pomyslela si Alena. Eh, v roku 1941 nebolo veľa ľudí ako ona, a tak sme sa museli stiahnuť do Moskvy. Ale príde čas a Červená armáda dobyje Berlín.
  S Amerikou alebo bez nej bude víťazstvo komunizmu. Nemôže to byť tak, že fašizmus víťazí.
  Bojovníci pokračovali v statočnom boji, v očiach im horelo odhodlanie a smäd po víťazstve.
  Anyuta sebavedomo povedala:
  - Náš ruský duch je najsilnejší na svete!
  Matryona pohotovo potvrdila:
  - Áno, bude to presne tak!
  Mária na Twitteri:
  - Nech nám pomáha ochrana Matky Božej!
  A všetkých päť dievčat jednohlasne zvolalo:
  - V každom byte je sakura a Krautovci používajú meč hara-kiri!
  A potom začali bojovníci ešte intenzívnejšie hádzať granáty bosými nohami.
  Alena sa s úsmevom opýtala Márie:
  - Veríš v Boha?
  Zlatovlasý bojovník úprimne odpovedal:
  - Predstavte si, že áno!
  Alena pokrútila hlavou:
  - Komsomolčan a komunista tomu nemohli uveriť!
  Mária povedala s úsmevom:
  - Prečo potom Stalin nariadil lietať okolo Moskvy s ikonou, ak tomu neveril?
  Alena pokrčila plecami a poznamenala:
  - Možno je to čisto psychologické, na podporu tých, ktorí veria?
  Mária sa prekrížila a poznamenala:
  - Pred guľkami nás chránia aj vyššie sily! Toľko ľudí okolo nás zomiera, no my stále žijeme!
  Alena vybuchla smiechom a odpovedala:
  - Naozaj je niečo...
  Červenovlasá Alla s podozrením poznamenala:
  Nie sú sovietske tajné služby zapletené do toho, že sa Hitler nakoniec obrátil na USA?
  Alena hodila na nacistov granát holými prstami a namietala:
  - Myslím, že nie... Aj keď...
  Mária logicky poznamenala:
  -Fašistická chobotnica hrozí, že odoberie aj americké zdroje. Čo potrebujeme?
  Alla to vzala a posmešne spievala:
  - Len mi povedz, povedz mi, čo potrebuješ, čo potrebuješ! Možno ti dám, možno ti dám, čo len chceš!
  Alena sa chichotala a štebotala:
  - Tu budeme bojovať... A tam uvidíme!
  Dievčatá stále bojovali. A Seryozhka sa s nimi hrá viac ako raz za rok v lomoch. Chlapec prežil a dokonca vyrástol. Jeho telo bolo suché, šľachovité, odolné. Za dva roky ťažby sa chlapec zmenil z dieťaťa na tínedžera. A stal sa oveľa silnejším.
  Jeden z nemeckých dozorcov si ho začal bližšie obzerať. A dokonca si začala románik s roztomilým chlapcom. Začala ju kŕmiť a učiť, ako potešiť dámu.
  Seryozhka tak mal šancu uniknúť. Chlapec medzitým pri zvýšenej výžive a veľkej fyzickej aktivite nabral svalovú hmotu.
  A poznal lásku dospelej, dosť peknej ženy. Teraz sa necítil tak zle. Moje telo bolo na to zvyknuté, takmer sa neunavilo z krkolomnej práce a už ma skoro nebičovalo.
  Matryona smútila viac ako ktokoľvek iný za chlapcom zajatým v Stalingrade. Naozaj veľká strata. Stratiť také talentované dieťa. A nie je známe, čo je lepšie: smrť alebo podobné mučenie!
  Matryona si spomenula, ako ju v NKVD bili gumenými palicami po holých pätách. Netreba dodávať, že to nie je veľmi príjemné. A títo bezpečnostní dôstojníci sú monštrá. Pre vlastné potešenie mlátili dievčaťu palicami do obnažených opätkov. Nepotrebujú vlastne žiadne uznanie, keďže roľníčku s klasmi prichytili pri čine.
  A jeden z nich priniesol zapaľovač na podrážku dievčaťa a červený plameň olizoval hrubý opätok. Bolí to, samozrejme.
  Ale Seryozhka bol vypočúvaný nacistami oveľa krutejšie. Potrebovali získať informácie. A skúšali všetko. Pravda, neboli zmrzačení.
  Seryozhka je stále nažive a sníva o úteku. Náladu kazia správy o ďalších a ďalších víťazstvách fašistov. Tentoraz na Západe. A USA sú už na pokraji skazy.
  Seryozhka chápe, že po rozbití USA sa nacisti obrátia na Moskvu, ktorá ešte nebola dobytá. A to je pre Rusko plné katastrofy.
  Seryozhka si myslel, že pre jeho päty by bolo lepšie opekať sa na ohni, ako neustále počúvať o víťazstvách Tretej ríše.
  Fašisti majú šťastie. Všetky temné sily sú zrejme na ich strane.
  Seryozhka tweetoval:
  -Vieš, vlasť, veľmi ťa milujem,
  V celom vesmíre nie je nikto krajší ako ty...
  Rusko nebude zbavené rubľa,
  Bude mier a šťastie pre všetky generácie!
  Seryozhka si spomenul, ako bojoval v prvých dňoch a týždňoch. Každá krv a každá žila brutálne bolela, kým sa chlapec nedal dokopy. Ukazuje sa, že telo dieťaťa je veľmi odolné a môže niesť väčšiu váhu ako ono.
  Seryozhka prisahal, že prežije, aby sa pomstil nacistom. A že ich notoricky známy Nový poriadok bude zvrhnutý!
  Chlapec si pri práci spomenul na Kuprinov príbeh: "Biely pudel". Bol tam chlapec, jeho menovec. Tiež napoly vyhladovaný kráčal bosý po kamenistých chodníkoch. Ale ak je pre zdravého chlapca ľahké chodiť bosý po horských strmých kopcoch, potom to bolo pravdepodobne oveľa ťažšie pre starého otca, ktorý kráčal s ním.
  Seryozhka mal raz sen. Čo sa stalo krátko po momente, keď chlapec z cirkusu vrátil uneseného pudlíka.
  Samozrejme, že im to neprešlo. Policajtov postavila na nohy bohatá pani. A cirkusantov chytili. Uväznili ma vo väzení. Veliteľ nariadil:
  - Dajte tomuto páru poriadny výprask!
  Náušnicu a dedko vyzliekli a nasadili na kozlík. Začali biť bičmi. Dedko zastonal a mlčal. Serjožka zaťal zuby a snažil sa zadržať výkriky. Ale bolo to veľmi bolestivé.
  Nakoniec, keď sa jeho chrbát zmenil na krvavú kašu, starý otec a chlapec stratili vedomie.
  Seryozhka sa spamätal z vedra studenej vody. Jeho chrbát bol v plameňoch. Bolo ťažké sa pohybovať. A sanitár sa sklonil nad dedkom. Muž v sivom rúchu ľahostajne povedal:
  - Starý sa oprel!
  Divoký dôstojník stroho rozkázal:
  - Tak ho pochovajte na väzenskom cintoríne. A dajte šteniatko do pivnice, držte ho v okovách až do súdu!
  Zdvihli Serjožku za vlasy a odviedli ho, nahého a zbitého, na dvor ku kováčovi. Chlapec sa veľmi hanbil a bol zranený. Bol obalený v kove. Dokonca ma popálili horúcou žehličkou. Seryozhka sa snažil ťahať ťažké okovy. Bol zamknutý nahý, s pruhmi na chrbte, v studenej pivnici. Vŕzgali potkany a okolo sa plazili odporné stvorenia. Chlapcovo trápenie teda pokračovalo.
  Sergej bol podchladený, párkrát ho prešla krysa. Úplne sa nedalo zaspať. Chlapec navyše nebol kŕmený, dokonca mu ani nedávali vodu. Dôstojník zrejme dostal od hostesky špeciálny úplatok, aby cirkusantom čo najkrutejšie uštedril lekciu.
  Seryozhka bol veľmi smädný a chlapec, aby to bolo jednoduchšie, sa dotkol vlhkých stien jazykom. Chlapec trpel niekoľko hodín prechladnutím a poštípaním krviprelievaním, ale potom stratil vedomie a stratil sa v ťažkom spánku.
  Chlapca prebudila rana biča a odvliekli ho rovno do želez na súd.
  Raz na dvore, po studenej pivnici, pocítil Sergej akési zdanie blaženosti. Vyliali naňho pár vedier vody, zmyli špinu a krviprelievačov. Potom mi dali krátke nohavice, aby som zakryl hanbu, a dali ma na súd.
  Sergej sa ťažko hýbal a silno kríval. Z pruhovaného chrbta mu tiekla krv.
  Ukázalo sa, že sudcom je starší muž. Vrhol na chlapca opovržlivý pohľad a spýtal sa na jeho chybu.
  Dôstojník pokorne odpovedal:
  - Grófom ukradol veľmi drahého a čistokrvného psa, navyše napadol aj školníka!
  Sudca sa lenivo spýtal:
  - Máte pas?
  Dôstojník negatívne pokrútil hlavou:
  - V žiadnom prípade!
  Sudca monotónne povedal:
  - Odsúdim chlapca, ako sa volá...
  Dôstojník vyzval:
  - Sergej, Vaše Veličenstvo!
  Sudca pokračoval:
  - Chlapec Seryozhka bude uväznený v útulku väzenského typu až do dosiahnutia dospelosti. A tiež na sto rán bičom! Verejne, za prítomnosti ľudí! Nech je to tak!
  A sudca udrel drevenou paličkou!
  Dôstojník sa uškrnul a poznamenal:
  - Už sme mu dali výprask... Avšak na chlapcovu ostrohu, pred výpraskom?
  Sudca prikývol:
  - Áno, zajtra bude výprask! Zatiaľ ho nechajte sedieť v cele!
  Vrazili chlapca do zátylku bajonetom a strážca zakričal:
  - Choď!
  Seryozhka sa musel vliecť do okov. A niekoľko kilometrov. Ťažké reťaze ho odierali na rukách a nohách; pre chlapca oslabeného bičovaním to bolo ťažké. A chlapec sa ledva vliekol. A naliehali na neho a prepichli ho bajonetmi medzi lopatkami.
  Nejako sa hladný, vyčerpaný a smädný chlapec dostal do mestského väzenia. Tam ho stretli o niečo spokojnejšie. Odstránili okovy, potom opäť odstránili vodu a poslali ma, aby som si oholil hlavu. Chlapec sa cítil veľmi zle. Vlasy boli oholené ostrou žiletkou. Je to nepríjemné, mám poškriabanú kožu na hlave. Holili sme sa bez mydla, pod studenou vodou. Bolestivý postup. Potom chlapca odviedli do väzenia. Vo vnútri to páchlo. Ale stále nie v žalári, trochu teplejšie. Dozorca prikázal: - Vezmite ho do škôlky!
  Sergej pocítil úľavu. A je to o niečo zábavnejšie bez pút. Bol zatlačený do cely. Bol tam celý tucet chlapcov od desať do pätnásť rokov. Všetci mali ostrihané vlasy, v handrách, takmer všetci boli bosí, až na najstaršieho, ktorý mal obuté rozbité čižmy.
  Starší pozrel na Sergeja. Tenký, ale šlachovitý chlapec s čerstvo oholenou hlavou a ostrihaným chrbtom. Len v šortkách. Zrohovatené nohy od dlhej chôdze naboso, opálená pokožka, čerstvé stopy po putách.
  Chlapec povedal:
  - Si zlodej?
  Seryozhka úprimne odpovedal:
  - Nie! Som cirkusant!
  Starší chlapec, ktorý vyzeral trochu ako cigán, zasyčal:
  - Môžete chodiť po rukách!
  Seryozha jednoducho odpovedal:
  - Môcť!
  Starší zavrčal:
  - Tak choď na prechádzku!
  Seryozhka si ťažko povzdychol:
  - Som unavený a môžem urobiť len pár krokov!
  Cigán štekal:
  - Urob to!
  Chlapec to vzal a postavil sa v náručí. Trochu sa mi točila hlava od hladu, smädu, bitia a únavy.
  Ale Sergej našiel silu potriasť si rukou a zúrivo urobil salto.
  Cigán súhlasne prikývol a povedal:
  - Sadnite si ku mne!
  Seryozhka sa posadila. Po cestovaní v ťažkých okovoch mu odpadávali nohy. Róm sa prívetivo usmial a vytiahol kúsok chleba a masti s cibuľou.
  Ponúkané:
  - Jedzte!
  Sergej si olízol pery a spýtal sa:
  - A viac vody!
  Cigán sa uškrnul:
  - Je tam voda! Pite, jedzte!
  Sergej zdvihol džbán a napil sa vody. Bolo to teplé a nie príliš čerstvé. Ale chlapec hltavo vypil takmer celý džbán. Potom jedol bravčovú masť, cibuľu a chlieb.
  Cítil som sa lepšie. Cigán sa spýtal:
  - Prečo si sem prišiel?
  Ostatní chlapci začali kričať:
  - Áno, povedzte nám to!
  Seryozhka začala hovoriť všetko tak, ako to je. Chlapci pozorne počúvali a pýtali sa. Potom, keď Seryozhka skončil, cigán poznamenal:
  - Áno, sú to krutí ľudia... Ale z väzenského krytu môžete utiecť.
  Serjožka pokrčil tenkými plecami a spýtal sa:
  - Ako tam je?
  Cigán pohotovo odpovedal:
  - Zlé! Kŕmia ich, aby od jedného roka nezomreli: chlieb, voda, hnusná kaša. Pracujete štrnásť hodín denne. Bijú vás, aj keď sa pozeráte úkosom, bičujú vás každý týždeň. Nie, je lepšie tam nechodiť. Jediné, čo je horšie, je tvrdá práca, a to nie všade!
  Seryozhka si ťažko povzdychol a poznamenal:
  - Utiecť? Je to možné! Je naozaj možné uniknúť?
  Cigán sa obzrel a odpovedal:
  - Toto je väzenie... Je to mestské väzenie a je ťažké odtiaľto uniknúť, pokiaľ nepríde šťastná náhoda. Z úkrytu bude ľahšie uniknúť.
  Ozvalo sa klopanie, vo väznici sa rozdávalo jedlo. Bola to nedovarená kaša a zatuchnutý chlieb. Sergej ešte nestratil chuť do jedla a jedol nevkusné väzenské dávky. Jedli sme pri spoločnom stole.
  Potom si chalani sadli do kútov. Starší vyliezli na slamu a hrali karty pre šelbanov a fofanov. Potom Seryozhka ukázal niekoľko trikov s kartami, ktoré pobavili deti. Potom mladí väzni išli spať.
  Vpredu čakal Serjožku iba výprask. Spať na slame bolo takmer pohodlné, ak vezmeme do úvahy, že chlapec často nocoval pod holým nebom a v mraze, potom bolo v cele takmer pohodlne. Chlapci žili spolu a nikto nebol šikanovaný.
  A to, čo Sergeja ráno čakalo, nebolo radostné prebudenie. Sto rán bičom nie je vtip, najmä na verejnosti.
  Chlapec bol opäť pripútaný. A zobrali ma na námestie. Zbičovali nielen jeho, ale aj troch chlapcov.
  Ľudia sa zhromaždili. Kto bol prinesený, kto sa chcel pozrieť na zábavné divadlo.
  Ako prvý dostal výprask asi štrnásťročný chlapec. Strhli mu handry a položili ich na kozlík. Ruky a nohy zaistené. A kat vo vojenskej uniforme vytiahol kruh namočený vo vode a švihol ním do vzduchu. Chlapec položený na krabici sa triasol.
  Kat sa pobozkal a hlásateľ oznámil:
  -Dvadsaťpäť rán bičom!
  Chlapcovi dopadla rana na opálený chrbát. Už od prvého biča koža praskla a tiekla krv. Chlapca bičujú podľa jeho svedomia. Na koži sa objavia červené pruhy a potom sa stanú pevnými. Chlapec to nevydržal a kričal, kričal obscénnosti a trhal sa. Pri poslednom údere chlapec stratil vedomie.
  Dav jasal a ľudia ukazovali. A pohrozili, že ešte pridajú.
  Potom prišiel rad na Serjožu. Chlapec mal na sebe len krátke nohavice, aj tie mu strhli. Je trápne byť úplne nahý; v dave je veľa žien a dievčat.
  Ukazujú prstami. A robia hluk.
  Seryozhkove bosé nohy boli pripevnené k slučkám a jeho ruky boli zviazané povrazmi, aby chlapec nevyskočil a neutiekol.
  Kat vzal bič do rúk a znova švihol vzduchom. Herold oznámil:
  - Väzeň Sergej dostane sto rán bičom po chrbte! A ďalších dvadsaťpäť úderov palicou po pätách.
  Mučiteľ zobral ťažkú palicu, poťažkal ju v ruke a povedal:
  - Najprv na pätách, inak po výprasku nič necíti.
  Seryozhka odvážne zaťal zuby, bol pripravený všetko stoicky vydržať.
  Kat zasadil prvý úder. Chlapec cítil, že sa mu z holej päty do zadnej časti hlavy zdalo, že prejde prúd ohňa. Z hrdla sa mu vydral krik, no chlapcovi sa podarilo udržať sa.
  Druhý úder do chlapcovho hrubého mozoľnatého chodidla bol ešte bolestivejší. Sergej si ťažko vydýchol, z očí mu mimovoľne vyšli slzy.
  Kat udrel tretíkrát, akoby odbíjal vnútorné orgány.
  Chlapec ťažko dýchal. Tiekal z neho pot. A opäť prišla rana. Kat udrel profesionálne, bez hnevu a hnevu a rozvážne. Sergej sa rozhodol vydržať zo všetkých síl. Treba vydržať a on vydrží. Bez stonania, bez kriku.
  Chlapec musel chodiť bosý po snehu, spať v mraze a robiť veľmi bolestivé gymnastické cvičenia. A dokázal vydržať divoké údery, zadržiavajúc výkriky.
  Kat opatrne bil, aby obeť neupadla do bezvedomia. Keď skončil, chlapcove chodidlá boli opuchnuté a modré.
  Potom sa začalo to najdôležitejšie, výprask po chrbte. Aby chlapca neubičoval na smrť, mučiteľ ho bil vypočítavo, odmerane a rozdeľoval údery po celej koži chlapcovho chrbta a zadku.
  Po pätách už bola bolesť vnímaná ako tlmená. Údery nasledovali po starých škrtoch.
  Seryozhka si spomenul, aby odviedol myseľ od bolesti. Ako cirkusového umelca ho Natasha naučila rôzne triky. Bola to mladá žena, profesionálka. Nejaký čas, keď prišla o prácu, chodila s mlynčekom na orgány a chlapcom. Potom sa však jeden z bohatých mužov zamiloval do krásnej a štíhlej ženy. Vzal si ju za slúžku a chlapec a jeho starý otec zostali sami. A tým to bolo ešte horšie. Tí dvaja dostali oveľa menej a neradi ich pustili dnu. Natasha bola pekná, s dievčenským pásom a príjemnou tvárou. Kráčala ako Serjožka, bosá až do mrazu, a sedela na vodorovných priečkach.
  Naučila chlapca veľa trikov.
  Škoda, že som sa s ňou musel rozlúčiť. Ale ona má svoj vlastný život a ona a jej starý otec majú svoj.
  A teraz prišiel o starého otca aj o pudlíka. A pred nimi je väzenský prístrešok. Kde je to veľmi strašidelné.
  Chlapec sa mimovoľne rozplakal... A pri poslednom, stom údere omdlel...
  Toto je vízia, ktorú mal Seryozha. Nie príliš zábavné. Áno, chlapca a jeho starého otca čakal smutný osud. Niet divu, že sa Kuprinov príbeh ukázal byť krátky.
  No, chlapec vyslobodil pudlíka a čo ďalej? A čo potom útek?!
  Seryozhka počul, ako ho volal nemecký dozorca. Je veľká a ešte mladá. A teraz to začne... Chlapec v sebe cíti, že je aj znechutený a chce to. Inštinkt mladého muža a česť sovietskeho priekopníka. To všetko v ňom bojuje.
  A títo piati pokračujú v boji v Chicagu. Sú krásne a veľmi veselé a veselé. Žiaľ, vo vojne srdce zhrubnú. Koľko milencov už zomrelo?
  Dievčatá však neklesajú na duchu a smejú sa, keď ich ďalší súper odíde k ich predkom.
  Alenka hovorí s úsmevom:
  - Ach, vojna... ty si len naša vlastná matka! Porazili sme všetkých a budeme vyhrávať aj naďalej, verím tomu!
  Alla spievala s hnevom:
  - A boj pokračuje znova,
  A moje srdce cíti úzkosť v mojej hrudi...
  A Lenin je taký mladý,
  A mladý október je pred nami!
  Mária spievala inak:
  - Musíme sa zaviazať, že sa zlúčime do jedného prúdu,
  Nasmerujte svoje srdce, myseľ a city k Ježišovi...
  Aby nám veľký Boh pomohol byť spasený,
  A na veky vekov chváľme Pána!
  Dievča s vlasmi vo farbe púpavy dalo obrat. A uškrnula sa, cítila sa šťastná. Prečo sa im nedarí skladať. A zostreliť ruských protivníkov.
  Aj keď je to na území USA. A dievčatá sa veľmi bavia.
  Alyonushka si vydýchla a povedala:
  - Na našej ulici bude sviatok - Deň víťazstva!
  Alla potvrdila:
  - Áno, určite bude!
  Medzitým anglická tanková posádka bojovala na Goering 4. Jane, Gringeta, Matilda, Malanya - krásna štvorka, dievčatá z Foggy Albion bojovali s Američankami. Po páde Atlanty už bola značná časť USA pod nemeckou okupáciou. Američania sa pokúsili vrátiť späť, ale neodviedli najlepšiu prácu.
  Fritzova vojnová mašinéria sa pohybovala z juhu na sever. Štyri anglické dievčatá bojovali len v bikinách, sediace v silnom obrnenom tanku.
  Gringeta, ktorá prenikla do Shermanovho brnenia, zaštebotala so širokým úsmevom na perách:
  - Na celom svete je veľa klamstiev! Ale bojovníci robia pravdu!
  Jane zamrmlala so širokým úsmevom:
  - Silný politik sa narodil pre boj,
  Strach je slabosť a preto kto sa bojí, je už porazený!
  Malanya poznamenal:
  - Teraz rozdrvíme Yankees! Lebo sila je za nami!
  Matilda s radosťou spievala:
  - Čarodejnica, čarodejnica, čarodejnica - zlí duchovia! A odkiaľ sa vzala čarodejnica!
  Gringeta odpovedala s podporou impulzu:
  - Čarodejnica, bosorka, bosorka - ty musíš byť krásna! A som uchvátený touto krásou!
  Jane potriasla bosou nohou svojmu partnerovi:
  -Lesbizmus je tiež hriech!
  Gringeta s povzdychom poznamenala:
  - Ale čisté, hladké, ženské telo je oveľa krajšie ako chlpatí, páchnuci muži!
  Malanya sa zachichotala a poznamenala:
  - V skutočnosti je ženské telo oveľa príjemnejšie! Toto je nepopierateľný fakt! A vo všeobecnosti sme ako čokoláda!
  Gringeta dobre mierenou strelou rozbila pershing a s radosťou zaspievala:
  - Som čokoládový zajačik, som láskavý bastard a stopercentne sladký... Ho, ho, ho! Milujem pekných mužov a nemám rada kreténov, dávam ich do kolesa... Ho, ho, ho!
  Malanya klopkala na holé nohy a spievala:
  - Dievčatá sú iné... Modré, biele, červené... A každý sa chce točiť na paličke rovnako!
  Jane sa zachichotala a súhlasne prikývla.
  - Áno, sex je skvelý! Dajme si toho viac a chladnejšie!
  Gringeta znova vystrelila na Shermana a poznamenala:
  - Churchill, nech sa povie čokoľvek, postav nás... A teraz sme pod Nemeckom!
  Jane v reakcii agresívne zasyčala a narazila na jedno zo svojich holých, opálených kolien o druhé:
  - Nech sa usmieva svoju korunu,
  Britský lev bude zavýjať!
  Vlasť by sa nemala dobyť,
  Náš Churchill je najlepší!
  A dievčatá si narazili hlavy a z očí im padali iskry. Dievčatá sú také úžasné a milé...
  Anglický a zároveň nemecký tank je v pancieri o niečo horší ako E-50 a je trochu ťažší, ale zbraň je rovnaká. Bojovníci v tom nie sú obzvlášť zložité. Sú také krásne a milujúce!
  Jane je vtipné dievča až do extrému. A takto sa prejavuje agresívny prejav.
  Gringeta dokonca spievala s úsmevom:
  - Sme bojovníci a dcéry našej rodnej krajiny!
  Dievčatá boli maximálne spokojné. Účty sa hromadili. Je tu pekne, nie také teplo ako na Kube. Nacisti dobyli nepotopiteľnú lietadlovú loď pri pobreží Spojených štátov. Vojenský stroj Tretej ríše sa opäť ukázal ako ideálny a spracovaný na najvyššej úrovni.
  A jeho prevody sa otáčali veľmi efektívne.
  Spojenie dravosti, krutosti, vyspelej techniky, totality, disciplíny a najlepších vedcov na svete prinieslo vynikajúce výsledky.
  Keď zrazila Gringet a rozbila "Čarodejnicu", poznamenala:
  - Napriek tomu nemáme takú úroveň organizácie ako Nemci. A prehnitá demokracia zasahuje do efektívneho vládnutia!
  Jane si poškrabala holú pätu o pedál a súhlasila:
  -Demokracia je skutočne viac slabosťou ako silou! Bohužiaľ, týmto určite trpíme!
  Gringueta zúrivo poznamenala:
  - No, do čerta so vzlykaním! Čím väčšie utrpenie, tým väčší dar!
  A roľnícky bojovník poslal granát do samotného stredu impozantného washingtonského tanku. A narazil do nebezpečného auta.
  Angličanky sa cítili sebavedomo. Jane sa milovala s veľkým Nemcom a užila si veľa zábavy. Ano sex je super. A chcem ho znova a znova a s inými mužmi. Toto je také zapnutie.
  Gringueta sa však milovala s jedným chlapcom. Navyše sa zdá, že je Japonec, ale blond a veľmi svalnatý.
  Taký pekný chlapec. Jeho meno nie je známe, ale prezývka je Karas. A patrí do kasty nindžov. Elitný bojovník, ktorý zohral dôležitú úlohu počas bitky o Midway. A skutočný Sparťan.
  Jane závidela Gringete, ktorej sa podarilo zdvihnúť takého hrdinu. Karas sa osvedčil aj v súbojoch s Američanmi a Rusmi. Nebezpečný chlap. Ale je strašne pekný a jeho svaly sú také výrazné, ako vlnky na vode.
  Ej, bolo by pekné dotknúť sa takého tela svojimi karmínovými bradavkami a trieť.
  A Karas bol skutočne známy mnohými činmi, tu je jedna z epizód;
  Japonci však postupovali, samurajom sa podarilo získať náskok, a to aj vďaka taktickému prekvapeniu. Možno sa ukázalo, že sovietski velitelia sú príliš sebavedomí a zjavne podceňujú nepriateľa. Ale nepriateľ nie je vôbec jednoduchý. A početné v pechote.
  Ale najnebezpečnejšia zbraň Japoncov: ninja. A tak na ruské priestranstvá vstúpil oddiel bojovníčok, šarmantných Japoniek spolu s chlapcom Karasom. Prvým odvážnym činom ninjov bol útok na Transsibírsku magistrálu. Podarilo sa im zničiť značnú časť železničnej trate a vyhodiť do vzduchu niekoľko vlakov so sovietskymi jednotkami. Títo ninjovia sú veľmi odvážni, dokážu sa plaziť po stenách, majú hypnózu, skákajú z veľkých výšok a pohybujú sa oveľa rýchlejšie ako obyčajní smrteľníci.
  No, kto by to podozrieval v neškodnom cigánskom tábore: oddiel najlepších bojovníkov na svete. A ninjovia sa dokážu premeniť naraz. A vytvorte skutočné zázraky.
  No dve dievčatá, z ktorých jedna je napriek japonskému pôvodu prirodzená blondínka, druhá je ryšavka, mali za úlohu Žukova uniesť.
  Stalin celkom logicky vymenoval za hlavného veliteľa východného frontu armádneho generála so skúsenosťami Chalkhin Gol. Ale ninja je ako vždy v strehu a snaží sa prevziať iniciatívu.
  Dievčatá pádlovali po kamenistej ceste v skromných sedliackych šatách bez toho, aby si zaťažovali nohy topánkami. Sú krásne a nikto ich nebude podozrievať, že sú Japonci, keďže črty tváre dievčat sú takmer európske. A črty jej tváre sú jemné, milé a dokonca až detsky naivné. Pod kaliko šatami nevidno pre ženy príliš vyvinuté svaly a mierne široké ramená sú typické pre sedliacke ženy zvyknuté na tvrdú prácu, rovnako ako trochu hrubé paže so silným krkom. Dievčatá nosia vrecia obilia a spievajú čistou ruštinou;
  Polia, moria, celá ruská zem,
  Milujem nádherné rozlohy vlasti...
  Národy vlasti sú jedna rodina,
  Ako hory žiaria striebrom!
  
  Som dievča, ktoré chodí bosé
  Od teplej krajiny Ruska...
  A ak to bude potrebné, udriem ťa päsťou,
  Tráva bola posypaná svetlom ako perly!
  
  Tvrdo pracujem v teréne, vieš,
  Pohyb je pre mňa teraz radosťou...
  Viem, že Lada je blízki príbuzní,
  A za bohov musíme statočne bojovať!
  
  Aké dobré je šliapať na kamienky,
  Ostrá podrážka príjemne šteklí...
  Príroda dáva ľuďom s výraznými očami päť,
  A predstavte si, že všetko na svete je obrovské!
  
  Verím, že sa tam dostaneme, čoskoro sa dostaneme do Moskvy.
  Uvidíme aj budovy Leningradu...
  A ak nemáte ani rubeľ, bohužiaľ,
  Potom si to musíte zarobiť v pote!
  Dievčatá spievali tak dobre, že chlapec Troshka, ktorý bežal za nimi, poslúchol a priskočil k nim.
  Mladý priekopník zatlieskal rukami a povedal:
  - Spievaš tak úžasne... Vieš spievať medzinárodne?
  Ninja dievčatá spievali jednohlasne:
  - Vstaň, označený kliatbou...
  Celý svet je hladný a otrocký!
  Naša rozhorčená myseľ vrie,
  Pripravený bojovať až do smrti!
  Chlapec začal spievať spolu s nimi, trochu poskakoval. Červenovlasé ninja dievča neodolalo a šikovne prstami chytilo gadflye nohy. Pozrela na chlapca podozrievavo, ale zdalo sa, že si nič nevšimol. Obyčajný pionier v krátkych nohaviciach, tmavý od opálenia, vlasy odfarbené ako pšenica. Je nepravdepodobné, že ide o ruského spravodajského dôstojníka. Pravda sa správa podozrivo bezstarostne. Ale vojna a Japonci postupujú. Nie je jeho veselá pretvárka?
  A ryšavá šelma sa jemným pohybom ruky dotkla orezanej hlavy priekopníka. Chlapec spadol, zdvihol päty, sivé od prachu, na vrchol, niekoľkokrát sebou trhol a stíchol. Po náraze nezostali žiadne stopy. Akoby priekopník jednoducho stratil vedomie.
  Biele ninja dievča pochybne, mala trochu jemnejšiu povahu, spýtalo sa:
  - Prečo to robíš? Chudák chlapec môže byť čistý.
  Červenovláska stroho odpovedala:
  - Nesmieš riskovať! Pamätajte si náš ninja kód: všetko, čo vedie k víťazstvu, je úžasné, prevziať nepriateľa, ale prostriedky sa nepočítajú!
  Blondínka prikývla:
  "A Hirohito povedal, neváhajte použiť násilie."
  Červený diabol dodal:
  - Navyše, bez ohľadu na to, kto je pred vami: dievča alebo chlapec! Takže krutosť, krutosť a ešte raz krutosť - stmelenie národa!
  A bojovník skočil a zrazil vranu. Táto čarodejnica prudko krúti nohami.
  Ninjovia sa veľa učia. V detstve sa na ne hádžu alebo tlačia lopty, aby ju naučili brániť sa a udržiavať rovnováhu. Dievčatá sa dokážu rútiť vysokou rýchlosťou cez močiar a rozhadzovať uhlie svojimi pôvabnými nohami alebo tancovať na rozpálenom železe. Bojovníci sú v skutočnosti stelesnením krásnej sily, ale správali sa veľmi podlo. Veď čo môže byť nechutnejšie ako zabiť bezbranné dieťa len na základe nejasného podozrenia, že by to mohlo informovať sovietske velenie.
  Ale ninja vo svojej mentalite: je to predovšetkým zabijak. Kým je ninja bojovník ešte chlapec alebo dievča, musí zabiť tigra alebo vlka holými rukami. A v momente zasvätenia ninja prechádza celým labyrintom s pascami, simulátormi, oštepmi, liatím roztaveného olova a mnohými tvormi. Už ako malé deti tieto dievčatá bojovali s chlapcami zubami nechtami. A to nielen päsťami, ale aj zbraňami.
  Pomocou špeciálnych tajných elixírov dokázali ninjovia vyliečiť rany tak, že nezostali ani jazvy. Pohľadom preto nikdy nezistíte, že tieto dievčatá mali počas sparringu rozrezanú polovicu tváre, alebo im odrezali prsty či dokonca ruky. Ninjovia mali úžasné techniky obnovy. Práve vďaka nim sa prvá rusko-japonská vojna skončila japonským víťazstvom.
  A teraz sa krásni Terminátori už blížili k pluku špeciálneho určenia, okolo ktorého sa nachádzalo veliteľstvo Ďalekého východu.
  Vojaci vítali dievčatá pozdravmi. Ako odpoveď ich rozosmiali. Bojovníci mali tiež silnú sugesciu. Wolf Messing by sa uškrtil závisťou, keby vedel, čoho sú ninjovia schopní.
  Blonďatá bojovníčka, ktorá sa volala Ni San, priskočila k dôstojníkovi špeciálneho oddelenia, ktorý ich podozrivo skúmal. A dychtivo pobozkal strážneho plukovníka na pery.
  Uvoľnil sa, usmial sa a zavrčal:
  - Čo chceš?
  Blond terminátor odpovedal:
  - Máme naliehavú správu Georgymu Konstantinovičovi... Chcete nám nás okamžite doručiť.
  Ni San počas bozku tlačila na krčnú tepnu, čím oslabovala jej vôľu. Teraz sa v mozgu okamžite vytvorila zóna správy. Plukovník povedal s úsmevom:
  - Majú naliehavú správu pre generála. Doručím ich do Žukova.
  Ryšavý čert Nu San (obe dievčatá sú sestry, ale s rôznymi otcami!), zavrčal:
  -Slúžiš dobre svojmu generálovi. Čaká vás za to odmena!
  Dievčatá nasledovali plk. Kráčal vpred ako bábka vedená bábkarom. Ni Sana urobila gesto a mladý vojak pred ňou padol na kolená. Je dobré užívať si silu. Nyu Sam zopakovala pohyb svojej sestry a mladý muž jej pobozkal chodidlo, ktoré bolo čisté aj napriek tomu, že išla dvadsať míľ naboso po kamenistej ceste.
  To je však to, čo chcel, ninja dievčatá sú veľmi krásne. Ich tajná organizácia mala dokonca tajomstvo, ako zlepšiť ich vzhľad a zmeniť črty tváre. Preto sú Japonky také podobné veľmi krásnym Slovankám s nevinnými tvárami.
  Budova, v ktorej sa nachádzal Žukov: starobylá pevnosť postavená Mongolmi s veľmi hrubými múrmi. Prirodzene, Georgy Konstantinovič sa postaral o jeho bezpečnosť.
  Iba vtedy, keď po ceste kráčajú monštrá a vojaci pred nimi stoja na stráži, má takáto ochrana, žiaľ, zmysel. Samotná pevnosť ako architektonická pamiatka je istou zaujímavosťou. A nebude ľahké z nej vytlačiť zakorenené jednotky.
  Plukovník vezme dievčatá priamo k armádnemu generálovi. A akosi ho každý nechá prejsť bez väčších diskusií. Až pri samom vchode do kancelárie sekretárka a dvaja veľkí chlapi zablokovali cestu a žiadali doklady. Obaja bojovníci, hľadiac naivnými a zrazu mastnými očami, štebotali:
  - Ste veľmi krásni chlapci, ale chýba vám ženská náklonnosť!
  Veľkí chlapi sú vo všeobecnosti sexuálne úzkostliví a čím silnejšie sú svaly, tým väčšiu chuť majú milovať a hladinu testosterónu v krvi. A dievčatá sa okamžite usadili v ich vedomí a vniesli do svojich hláv utkvelé nápady. Navyše, ak vyvíjate tlak na krk, potom aj ten najodolnejší voči hypnóze stratí vôľu a podľahne vplyvom sugescie.
  Veľkí chlapi zmäkli, ja, sekretár, som dostal od ryšavky pätu do brady a so zlomeným krkom som si sadol. Nu San sa zrejme rozhodol nestáť na ceremoniáli, ale vyriešiť problém čo najjednoduchšie.
  V kokpite bol Žukov a jeho štáb ôsmich generálov. Diskutovali sme o aktuálnej situácii. Ale ukázalo sa, že je to ťažké. Len v prvom slede postupovali štyri milióny dobre vycvičených a statočných japonských pešiakov. A Japonci svoju početnú prevahu umne využili. Tanková flotila Krajiny vychádzajúceho slnka je dosť slabá, ale ZSSR má tiež najlepšie tanky na Západe, najmä KV a T-34, ale tu zostávajú väčšinou odpadky.
  Stalin už z Ďalekého východu odstránil niektoré z najviac bojaschopných jednotiek a presunul ich na Západ. A dohoda o neutralite s Japonskom otupila ostražitosť velenia. Z nejakého dôvodu Stalin ignoroval všetky správy o hroziacej agresii z Japonska. A výsledkom bol kolaps frontu hneď v prvých dňoch bojov. Vladivostok je už obkľúčený a Primorye je stratené, Chabarovsk a Ulanbaatar sú v ťahu.
  Našťastie hlboká rieka Amur spomalila postup samurajských jednotiek. Japonci však rozvinuli ofenzívu obchádzajúcu Amur cez Mongolsko. Podarilo sa im zasiahnuť zo strany mesta Manchuria, dobyť pohraničnú dedinu, obísť aj Amur a tentoraz Mongolsko. Vznikla tak kritická situácia. Aby sa situácia napravila, bolo teraz potrebné odstrániť časť síl zo západného smeru a urýchlene ich presunúť na Ďaleký východ. A toto si vyžiadalo čas.
  Japonci zrejme rátali s rozsahom sovietskej komunikácie a ich schopnosťou použiť pozemnú armádu. Koniec koncov, populácia samotného Japonska presiahla sto miliónov ľudí, nepočítajúc kolónie v Číne a Kórei. Mohli teda postaviť pozemnú armádu porovnateľnú so ZSSR, prípadne so schopnosťami Tretej ríše.
  Túžba po pomste v Khalkhin Gol ovládala náladu krajiny vychádzajúceho slnka. A nič nechcelo kompromis v otázkach vzťahov medzi ZSSR.
  Hirohito navyše dúfal, že Hitler túto chvíľu využije a obnoví svoje protiboľševické ťaženie, prerušené vojnou s Britániou. A čo dosiahne ZSSR?
  Fuhrer, samozrejme, nenávidel komunistov, ale v tejto situácii považoval za dôležitejšie pre seba odpútať sa od Británie a vyhnúť sa vojne na dvoch frontoch. Úspechy Nemcov v Líbyi, kde padol Tolbuk, zničenie základne na Malte a ofenzíva v Egypte dávali šancu, že Británia bude rýchlo ukončená a Leo bude skrotený k mieru. A potom sa zo západu presunú silné obrnené hordy Wehrmachtu.
  Samuraji počítajú s tým, ako aj s vlastnou odvahou a silným letectvom, veľkou a skúsenou flotilou.
  Teraz sú v ťažkostiach Žukov aj Stalin. Nie je nebezpečné stiahnuť jednotky zo západu a presunúť ich na východ? Možno to odložíš. Nevyprovokovalo by takéto oslabenie Hitlerových síl? Na druhej strane sa japonské úspechy môžu stať pre Krauts ešte väčším pokušením a provokáciou.
  Ninja dievčatá sú v každom prípade silným argumentom v každej vojne. A teraz so zdvorilou poklonou vstupujú do kancelárie, kde sedia generáli a láskyplne hovoria:
  - Kto z vás potrebuje čerstvé mlieko?
  Žukov sa prekvapene vyliahol a povedal:
  -Odkiaľ máš také krásky?
  Červenovlasý diabol melodicky spieval s miestnym sibírskym prízvukom:
  - Milý, múdry Stalin nás povolá do boja a namiesto srdca bude ohnivý motor!
  Blond terminátor potvrdil:
  - Vyššie a vyššie a vyššie... Usilujte sa o let našich vtákov! A každá vrtuľa dýcha - pokoj našich hraníc!
  Ryšavá kráska sa pohybovala pôvabne a svižne, jej pohyby len ťažko zachytil obyčajný smrteľník. Nasledoval tradičný bozk smrti. A Žukov plával v zmyselných snoch. Nasledoval rozkaz od impozantného armádneho generála:
  - A teraz, páni, všetci v džípe a budeme diskutovať o vojenských plánoch v lone prírody.
  Generálplukovník Stern, ktorého zásluhy na víťazstve nad Japoncami v Mandžusku boli o nič menšie ako Žukovove, sa pokúsil namietať:
  - Ale nie je to také pohodlné...
  Blonďatý diabol pobozkal Sterna na pery, tlačil na nervové zakončenie a povedal:
  - Nie, drahá... Chceš sa so mnou milovať, však?
  Stern vytlačil:
  - Áno, samozrejme, áno!
  Červenovlasý diabol žmurkol na ostatných:
  - A vy chlapci? Veď uznajte, najviac zo všetkého chcete ísť s dievčatami do lona prírody a grilovať. Tak sa poponáhľajme, kým je svetlo a jasno!
  Samozrejme, nejeden muž neodolal takej lákavej ponuke. O hypnóze ani nehovoriac. A ninja hypnóza je veľmi silná, rovnako ako vodíková bomba. Deje sa dokonca aj bez slov. Keď vás uspí vstupom do klietky mocného tigra ussurijského alebo divokého ľadového medveďa bez zbrane. A samozrejme osoba.
  Ninjovia sú veľmi silní a majú rovnaké práva: žien je dokonca o niečo viac ako mužov, takže medzi mužmi nedochádza k masakru.
  Generáli vôbec nevyzerajú ako inhibovaní zombie. Široko sa usmievajú a veľmi sa tešia nadchádzajúcim radovánkam. Vpredu ich totiž čakajú pohladenia najlepších žien sveta.
  A dokonca si do lona prírody priniesli orchester, aby to bolo zábavnejšie. Takže pre niektorých je vojna a pre iných radosť. Iba radosť vo vojne je spravidla iluzórna. Žukov, ktorý si prešiel občianskou aj prvou svetovou vojnou, to pochopil ako nikto iný. Toto je druh falošnej predstavy o šialenej radosti z rabovania a plukovných kurev. Ale aké je to všetko atraktívne.
  A Červená zver hladí Žukova. Vo všeobecnosti je od prírody žiadostivá a veľmi miluje mužov. No ako môžete odmietnuť milovať sa s najslávnejším ruským veliteľom tej doby. Nie, toto si nikdy neodpustí. A blonďavý terminátor si sadol na Sterna. Na hlavu tohto generála je veľmi vysoká odmena, takže by ste si nemali nechať ujsť príležitosť zabaviť sa s ním aspoň trochu. Koniec koncov, je také vzrušujúce zapojiť sa do Erosa s monštrom.
  A to, že ich sprevádza celá rota konvoja, je maličkosť. Vojaci vypijú otrávené víno zo suda a nikdy sa neprebudia.
  Červenovláska spolu so Žukovom už vzali pohár a spievajú:
  - A boj pokračuje znova,
  A moje srdce cíti úzkosť v mojej hrudi!
  A Lenin je taký mladý,
  A mladý október je pred nami!
  A Leni je taká mladá,
  A mladý október je pred nami!
  Ryšavá dievčina veľmi teatrálne zapálila zápalku holými prstami a začala si zapaľovať cigaretu pomocou holej a opálenej nohy. Vyzeralo to krásne a nezvyčajne. Generáli zborovo kvákali a hľadeli všetkými očami. A bojovníci sa kývali a prehadzovali zapálenú cigaru z bosej nohy na nohu. Ako všetci skutoční športovci, ani oni nedali dopustiť na tabak.
  Ale je ľahké hrať s cigaretou...
  A položte si zapálenú cigaru na holú, okrúhlu pätu, ktorá sa nebojí žeravého uhlíka.
  Miesto na piknik bolo vybrané s láskou. Krásny výhľad z hôr, pekný a slnečný, vedľa čistého potoka. Tak sme so sebou zobrali pár prasiat, aby sme si mohli pochutnať na bravčovine. Úprimne povedané, dievčatá sa cítia dobre, nechávajú sa dotýkať mužskými rukami a dokonca v tom nachádzajú potešenie. Vo všeobecnosti sa bojovníci vyznačujú agresivitou v sexe a živote.
  Dokonca si začali pohmkávať malé romance.
  Nie je nič krajšie ako láska
  Je ako slnko, jasne žiariace pre ľudí...
  Niekedy zakladajú hodnotenia na krvi,
  A zomierajú v agónii, dokonca aj deti!
  
  Osud vládne občas tak kruto,
  Keď zlá príšera zúrivo víťazí...
  Nech je krutý Boh milostivý,
  Vedzte, že tých, ktorí milujú, zachraňuje z pekla!
  
  Verím, že všetko na svete bude dobré,
  A ľudia poletia ako šíp na Mars...
  Aj keď je vesmír veľmi ťažký,
  Ale naučte sa chatovať, verte mi, je to skvelé!
  
  Verím, že takýto bude náš svet,
  Budeme budovať komunizmus, vtipne a s láskou!
  Koniec koncov, Stalin je môj idol, verte mi,
  Prinúti vás pochodovať v priateľskej formácii!
  
  V Rusku je každý rytier obrom,
  Aj keby mal na sebe pioniersku kravatu...
  Ver mi, pre nás je Pán vždy jeden,
  A Satanov úsmev je strašne brutálny!
  
  Ó, moja svätá vlasť,
  Veľmi ťa milujem svojou dušou!
  Všetci ľudia sú pre mňa úžasná rodina,
  Nech nás Všemohúci urobí všemohúcim!
  
  Nech krása horlivo vládne svetu,
  A dievča bude milovať vojaka...
  Tam, kde Ježiš žiari čistotou,
  A diabol príde, verte mi, odplata!
  
  Berlín bude oslobodený od nepriateľov,
  Japonsko vyvesí červenú vlajku...
  Báseň bude z mojich básní -
  Nech táto práca nie je márna!
  
  Tvoj syn zomrel, neplač, drahá matka,
  Príde čas, povstane ako pekný muž...
  Je čas, aby niektorí zomreli,
  Iní v nebi spievajú pieseň!
  
  Buďte verní Stalinovým prikázaniam,
  Potom bude život večný a šťastný...
  Sny sa splnia v skutočnosti -
  Nesené na krídlach do večnosti cherubínmi!
  A niekoľko ninjov: muži aj ženy a chlapec Karas sa už chystajú na piknik. Teraz im zostáva veľmi málo na vykonanie zajatia a potom to bude...
  Ale zrejme niekto zo špeciálneho oddelenia vycítil, že niečo nie je v poriadku a poslal za Žukovom celý pluk špeciálneho určenia. Prichádzajú tanky, vrátane T-34, ako aj transportéry. Zatiaľ neexistujú žiadne vrtuľníky - tento typ vybavenia nebol vytvorený v roku 1942.
  No ak dôjde k boju, budú v ňom ninjovia.
  Vodca zdvihne kušu a vystrelí výbušný šíp. Na prvý pohľad vyzerá ako malá kuše, v ktorej je len jeden kilogram trhaviny. Ale obsahuje veľkú silu ničenia. Takže iba jeden hrášok na gram zmesi vynájdenej ninjom je schopný prevrátiť nádrž alebo dopravník. A potom to vybuchne a dokonca aj v samotnej rokline.
  Ozval sa náraz, výbuch a pod troskami bolo pochovaných niekoľko tankov. Začala zúrivá streľba a ninjovia prešli do útoku. Sovietskych vojakov nebolo možné omámiť a bosé Terminátorky používajú tradičnejšie zbrane. Tu sú ostré ihly s lietaním jedu. Krásavci ich rozprestreli a z jednej hojdačky zahynul celý tucet vojakov.
  Potom bojovníci hádžu dýkami a lyžicami, pričom hádžu holými nohami.
  Začala sa smršť. Z roztomilých bosých bojovníkov sa stali harpye smrti. Zinscenovali tanec, ktorý predvádzajú piráti na popravisku.
  Červenovláska kopla dôstojníka pätou do čela, zlomila mu lebku a spievala:
  - Nie som úbohý chrobák...
  To malé biele stvorenie si úderom do holene sňalo hlavu a pokračovalo:
  - Superninja nie je hlúpy!
  A bojovníci naraz vyrazili na nohy, naraz vyhodili troch vojakov vyššie a zarevali:
  - Skryté talenty - fuj, fuj!
  A potom sa im zaleskli oči. A ninjovia strieľali na sovietske jednotky z kuší. Nemohli sa ani vykloniť. Tanky boli vyradené a spálené, ale IL-2, ktorý sa objavil, okamžite explodoval a dostal svetelný šíp.
  Áno, toto je Japonsko, jeho strašná tajná armáda, ktorá nemá páru. Takže bojovníci ničia vojakov, hádžu ostré ihly holými, pôvabnými nohami a nútia vojakov padnúť a zomrieť v agónii.
  Bitka ide z kopca. Preživší vojaci z konvojovej roty zažívajú taký strach, že utekajú a generáli spolu so Žukovom poslušne nasledujú bosé, svalnaté dievčatá.
  Pluk špeciálneho určenia, ktorý utrpel značné škody, zavolal posily. Ale kým sa tam dostanú, nindža stihne utiecť. Tucet IL-2 sa skutočne pokúša zaútočiť z neba, no stretávajú sa so spŕškou kuší a šípov. Prvých šesť IL-2 bolo zostrelených za sekundu, po ďalšej jeden a pol zvyšok explodoval. Títo ninjovia sú veľmi rýchlo strieľajúci a presní strelci. Ich tajné schopnosti existujú tisíce rokov a boli zdokonalené.
  Môžu robiť veľa vecí. A ich schopnosti vo vojenských záležitostiach sú jednoducho fantastické. Tu vodca nindžov Nakasone posiela šíp z kuše po vysokej trajektórii. Cieľ nevidí, ale malá nálož presne zasiahne poklop KV-2 a jeho prerazenie spôsobí roztrhnutie bojovej súpravy. To znamená, že schopnosti ninjov sú viac než fantastické.
  A niet divu, že tucet takýchto bojovníkov je schopných dať na útek celé armády. Ďalší sovietsky tankový pluk sa dostal pod paľbu a zastavil sa. Tanky nebojovali proti šípom. Pancier pod údermi praskol a japonskí bojovníci sa len smiali. Koniec koncov, sú to ninjovia - bojovníci budúcnosti, pre ktorých nič nie je nemožné.
  A obaja roztomilí bojovníci už priviazali generálov na sedlá svojich koní. Budú doručené do Japonska. Samotní ninjovia však počas cesty prevedú krátky výsluch a zistia každého bez výnimky.
  Alebo v každom prípade všetko, čo je potrebné a nie príliš potrebné!
  Ninjovia majú špeciálne kone; dosahujú vyššiu rýchlosť ako gepardy. Skúste ich teda dobehnúť. Nový pokus o útok na IL-2 a PE-2 však vedie len k stratám medzi sovietskymi jednotkami. Títo Japonci sú veľmi silní. Ako sa hovorí, majú zmysel pre odstup. Neminú a kuše môžu zasiahnuť až desať kilometrov. Tam majú v práci trochu iný princíp ako triviálne napätie. A tiež veľké tajomstvo ninja bojovníkov.
  Existujú však určité pravidlá... Ninjovia neboli súčasťou japonského mocenského systému. Preto neprišli na Khalkhin Gol. A spravidla bojujú buď o peniaze, alebo keď je ovplyvnená osobná česť. Takže za zajatie Žukova a jeho veliteľstva sa platí a nie je pravda, že neviditeľní bojovníci budú súhlasiť s účasťou na ďalšej operácii. Existuje kódex cti, ktorý zakazuje vykonávať služby japonským úradom nezištne. Inak by z Ameriky nezostalo nič.
  Ryšavá bojovníčka a jej svetlovlasá kamarátka si však boj naozaj užili. A chce, aby hostina pokračovala. Koľko ninjov je celkovo? Nie viac ako dvesto, táto spoločnosť je tajná a za študentov si vyberá len tých najschopnejších a nie vždy Japoncov. Pravda, v každom prípade musí byť v každej verzii nejaká prímes japonskej krvi a vyžadujú sa špeciálne zásluhy.
  Ich organizácia pomohla dobyť Port Arthur, dobyť horu Vysokaya, čím zničila ruskú flotilu. Teraz je však reč o Hirohitovi. Musí rozdávať rozkazy a zlato ninjom.
  A v Rusku, najmä na Sibíri, je veľa zlata a diamantov. Ak sa teda podarí, v budúcnosti bude čo dať.
  Ale Ni San a Nu San sa rozhodli bojovať zadarmo, kvôli Veľkému Japonsku.
  Stalin, ktorý sa dozvedel o únose Georgyho Konstantinoviča Žukova a celého jeho personálu, sa rozzúril a rozzúril sa. Popol z fajky dokonca padol na Beriu - hovorí sa, že ste neprehliadli holohlavého diabla.
  Lavrentiy sa ospravedlnil:
  - Toto je najväčší ninja. Ich schopnosti sú oveľa lepšie ako ľudské!
  Stalin vybuchol na čelo tajnej polície:
  - Takže? Ukázalo sa, že môžu uniesť aj mňa?
  Beria sa poslúchavo natiahol a zakričal:
  - V žiadnom prípade, Vaše Veličenstvo! Sme vždy na stráži!
  Stalin potriasol päsťou ľudovému komisárovi vnútra.
  - Pozri, Lavrenty... Čo sa mi stane, odtrhnem ti hlavu!
  Šéf tajnej polície radostne spieval ruskú ľudovú pieseň:
  - Narodil som sa zúfalý. A zomriem zúfalo! Ak si rozbijem hlavu, priviažem ju k hlave baránka!
  Najvyšší vrchný veliteľ podporil Beriu:
  - Ups, hups... Bolí to sladké slová, čoskoro sa dostaneme z blázinca - všetko bude v poriadku!
  Strata Žukova je veľká strata. A jeho zajatím vznikol na frontoch rozpad. Stalin vymenoval svojho obľúbenca Vorošilova za nového veliteľa jednotiek Ďalekého východu. Musíme ho nechať, aby sa rehabilitoval pre fínsku spoločnosť.
  Takéto vymenovanie sa však ukázalo ako neuspokojivé. Vorošilov veľa kričal, dupal nohami, ale správal sa chaoticky a neprofesionálne. Predovšetkým po častiach priviedol jednotky do boja a umožnil Japoncom celkom efektívne využiť ich početnú prevahu. Okrem toho sa samurajské tanky so všetkou ich ľahkosťou ukázali ako mobilné a priechodné, čo sa nedá povedať o KV a kolesových sovietskych vozidlách.
  Ako sa ukázalo, tank pomenovaný po Klimovi Vorošilovovi nemal o nič menej nedostatkov ako charizmatický, no príliš staromódny a prevádzkovo-takticky neschopný maršál.
  Stalin často nerobil najinformovanejšie rozhodnutia a spoliehal sa viac na svoje inštinkty ako na rady špecialistov. Japoncom sa podarilo vylodiť vojská a dobyť takmer celú Kamčatku. Okrem Petropavlovska-Kamčatského, samozrejme. Ale toto mesto, rovnako ako Vladivostok, je pod úplnou blokádou. Navyše samuraji, ktorí sa pohybovali na sever, sa už blížili k Magadanu.
  Východný front tak v rozpore s výpočtami a prílišným sebavedomím sovietskeho velenia naďalej klesal.
  Ani pre spojencov to nevyzeralo dobre. Presnejšie povedané, hlavný spojenec Británie, Spojené štáty, ešte nechcel vstúpiť do vojny a ako úspechy Wehrmachtu rástli, ich túžba len slabla.
  Schellenberg hostil Dullesa. Šéf oddelenia tajnej polície USA vyzeral ako zbitý pes. Žiadny lesk ani bývalá sebadôvera.
  Samozrejme, Amerika už stratila viac ako polovicu svojho územia a šmýkala sa do priepasti. V skutočnosti to nezachránil ani ekonomický potenciál, ani vzdialenosť od Európy, ani oceány Spojených štátov. A všetko, ako sa hovorí, išlo do pekla.
  Dulles sa sklonil a zamrmlal:
  - Súhlasíme s akýmikoľvek mierovými podmienkami, ak neobsahujú slovo: vzdaj sa!
  Schellenberg sa zachichotal a rozmarne poznamenal:
  - A kvôli falošnej pýche, ste pripravený naďalej vystavovať Spojené štáty obrovskému utrpeniu?
  Dulles si ťažko povzdychol. Nastala tiesnivá pauza. Potom sa americký zástupca pokúsil povedať jemnejším tónom:
  - Sme pripravení na akékoľvek mierové podmienky so skutočnou kapituláciou, len bez jej formalizácie!
  Schellenberg sa ironicky usmial a poznamenal:
  - Fuhrer trvá na kapitulácii! Toto je jeho nevyhnutná podmienka! A Adolf Hitler sa spravidla veľmi zdráha meniť svoje rozhodnutia!
  Dulles pokrčil plecami a potichu sa spýtal:
  - Garantujete osobnú bezpečnosť pre oligarchov a Trumana?
  Schellenberg sa uškrnul a pripomenul:
  - Kedysi Truman povedal: ak vyhrá Nemecko, pomôžeme Rusku, ak vyhrá Rusko, pomôžeme Nemecku... A nech sa zabíjajú čo najdlhšie! To znamená, že Truman je pekný darebák! A my to potrebujeme, vy bastardi!
  Dulles súhlasne prikývol.
  - Pokúsim sa presvedčiť Trumana a ostatných, aby sa vzdali na milosť víťaza! Čo sa týka zvyšku... Tak to dopadne! To znamená, že chcem povedať, že sme pripravení prijať nemecké občianstvo!
  Schellenberg stroho poznamenal:
  - Vernosť veľkému Nemecku si treba stále zaslúžiť!
  Dulles sa striasol a spýtal sa:
  - Nie je v novom svetovom poriadku miesto pre amerických podnikateľov?
  Schellenberg povedal celkom úprimne:
  - Prečo? Tam bude! Stanete sa príveskom hospodárstva Tretej ríše.
  A budete niečo ako koloniálna buržoázia.
  Dulles logicky poznamenal:
  - Ak sa bohatstvo zachová, kapitalisti sa za vás ochotne podpíšu!
  Schellenberg sa zasmial a dodal:
  - Budete si môcť predĺžiť pracovný deň a vykorisťovať pracovníkov tvrdšie.
  Nastala pauza. Prihlásili sa dve slávistky. Na sebe mali len priehľadné blúzky a krátke sukne, bosé. Priniesli veľkú striebornú nádobu s vínom, pečenú hus, nakrájané bravčové mäso s prílohou.
  Schellenberg sa ponúkol na občerstvenie. A zároveň položil ruku na slúžkino holé, opálené koleno. Áno, bol som trochu v rozpakoch, ale nebránil som sa.
  Ďalšie dievča, ktoré poslúchlo znamenie od Schellenberga, sa posadilo k Dullesovi. Američan sa tváril, že si to nevšimol. Šéf nemeckej rozviedky pohladil dievča po holej, opálenej, svalnatej nohe a mrnčal:
  - A prostitúcia bude vo vašej krajine legálna, nebudete sa musieť báť mravnostnej polície. A s dievčatami to pôjde bez strachu... Modré to však budú mať ťažké!
  Dulles odpovedal stručne:
  - Nie som modrý!
  Schellenberg sa uškrnul a navrhol:
  - Tak to cíť! Je otrokom a nemá právo odmietnuť!
  Dulles si potriasol rukou a poznamenal:
  - Môže to znieť staromódne, ale nie som sukničkár!
  Schellenberg pokrútil hlavou:
  - Ale márne... O takú rozkoš sa pripravuješ! Byť ženou je veľké šťastie!
  Dulles sa pozrel na dievča. Blond, štíhla, zakrivená. Blúzka neskryla obrysy jej pŕs a zvodné telo. Nohy sú holé, dôkladne umyté, podrážky trochu zaprášené, ale veľmi elegantné. Dievča, ktoré naozaj chcete hladiť a dotýkať sa.
  Ale Dulles bol profesionálny spravodajský dôstojník a vedel sa ovládať. Navyše nie je fakt, že sa nebude fotiť.
  Schellenberg položil ruky na hruď slúžky. Vrhla od rozkoše. Vraj sa jej páčilo, keď sa jej poprsia dotýkal mladý a poriadne pekný muž. Alebo to šikovne predstierala. Schellenberg sa však vôbec neostýchal.
  Dulles stručne povedal:
  - Viac ako dvesto amerických divízií bolo porazených a zajatých. Ale máme aj ďalších stopäťdesiat divízií a milícií. Kým Amerika bude stále bojovať... V New Yorku je vplyv Židov silný. Sú to Židia a tí, ktorí sú na nich závislí, ktorí chcú bojovať až do konca. Takže... No aj komunisti, chcú boj!
  Schellenberg prefíkane žmurkol:
  - Počul som, že päť vašich dievčat sa objavilo z Ruska. Ktorí veľmi dobre bojujú. Tradujú sa o nich legendy.
  Dulles odpovedal s úsmevom:
  - A o vašom Fridrichovi, ako aj o slávnej štvorke sa tradujú legendy. V skutočnosti sa realita a sny často rozchádzajú!
  Schellenberg súhlasne prikývol:
  - Pokúste sa tieto dievčatá chytiť živé!
  Dulles prikývol:
  - Urobíme vám toto potešenie!
  Potom sa Schellenberg a Dulles oddelili. Viac nebolo čo povedať.
  Schellenberg sa vrhol na dievčatá, zvieraciu vášeň uspokojil pochúťkou kanca v ruji. Kvičali ako prasatá...
  Sám Hitler sa medzitým zabával na ďalšom súboji gladiátorov.
  Dievčatá bojovali, štyri na každej strane. Bojovníci mali na sebe len nohavičky, naolejované a opálené.
  Dievčatá si vymieňali údery a uhlíky im hádzali pod bosé nohy. Fuhrer to sledoval spolu s tromi kurvami, ktoré reflexívne pohladil. Nie veľmi schopný byť mužom, Fuhrer našiel potešenie v krvi a mučení. Obzvlášť rád mučil krásne ženy.
  A Hitler to urobil so sadistickým sebazabúdaním. A potom jedno z dievčat padlo, prebodnuté mečmi. Čierni bojovníci jej spálili pätu fakľou. Dievča sebou trhlo a navždy stíchlo. Pre fašistov to teda bola zábava.
  Fuhrer bol trochu vyrušený z bitky. Stal sa zamysleným.
  Keď nacistické číslo jedna napísalo "Môj boj", uvedomil si, že najvážnejším nepriateľom Nemecka budú Spojené štáty. A takejto vojne som sa chcel vyhnúť. Hitler sa najskôr prikláňal k tomu, že by koalíciou zaútočil na ZSSR. Nemecko, samozrejme Poľsko, Taliansko, najlepšie Británia, Japonsko by bolo pekné. Možno aj spojenie Francúzska, Maďarska, Rumunska a ďalších krajín.
  Samotný Fuhrer stále neveril v nemeckú silu, že Nemecko je predurčené stať sa hegemónom. Jeho plány boli teda skromnejšie: profitovať z relatívne slabého ZSSR v dvadsiatych rokoch a získať tam časť pozemkov.
  Hoci najprv bolo potrebné prevziať moc v Nemecku. Voľby v roku 1928 nedali fašistom ani tri percentá hlasov. Zdalo sa, že sila bol len sen. Ale potom zázraky nacistickej organizácie, pomoc sponzorov a Hitlerove rečnícke schopnosti viedli k takmer logickému výsledku. Hitler vyhral... Hoci bol na pokraji zlyhania.
  A prekonal očakávania voličov. Fuhrer ani nesľúbil, čo sa mu neskôr podarilo splniť. A elita verila, že svetovláda je nereálna.
  Fuhrer mal úspechy, ktoré boli čiastočne vysvetlené strachom z komunizmu a ZSSR. Chceli použiť Nemecko proti boľševizmu. Zjavne boli aj iné úvahy. Nemci vytiahnu z ohňa gaštany a zvyšok, čudný, rozdelí korisť. Fuhrerovi sa podarilo vštepiť túto myšlienku ostatným. Preto mohol obsadiť demilitarizovanú zónu a dokonca vykonať anšlus Rakúska. A potom prišiel triumf v Mníchove. Sudety sa ponemčili a o niečo neskôr sa vrátila Klajpeda.
  Führer trochu upadol do eufórie, pravdepodobne pri zdravšom zdôvodnení sa s okupáciou Českej republiky nemalo ponáhľať. Prečo takto ponižovať svojich spojencov? Ale prepočítal som sa. Potom to nevyšlo ani s Poľskom. Tu sa v prvom rade Židia chopili zbraní, žiadali prestať v Nemecku uťahovať skrutky. A opäť sa Fuhrer prepočítal, keď zorganizoval noc krištáľových nožov.
  Vyhliadky pre Nemecko neboli dobré. Len s deväťdesiatimi divíziami, z ktorých len šesť bolo ľahko obrnených, by išlo do vojny s väčšinou sveta.
  Aj proti Poľsku vyzerali Nemci akosi slabo. Nebolo dostatok munície a bômb. Nemecko nie je veľmi pripravené na vojnu. Preto sa Fuhrer rozhodol prijať Stalinov návrh na pakt. Hoci spočiatku mal úplne iné plány.
  Vo všeobecnosti možno Fuhrer nie je ani tak génius, ako skôr šťastie. Rozhodnutie zaútočiť na Poľsko obsahovalo kolosálne riziko. Stodesať francúzskych a anglických divízií by jednoducho rozdrvilo dvadsaťtri nemeckých divízií na Západe.
  To sa však nestalo. Na Nemecko žiarila šťastná hviezda. Stal sa zázrak, spojenci tento moment premeškali. Poľsko bolo porazené rovnako rýchlo, ako mali Nemci dostatok munície. Potom spojenci dali Nemecku niekoľko mesiacov na prípravu.
  Nemci mali šťastie, keď začala vojna s Fínskom. Stalinovi sa nepodarilo dosiahnuť rýchly úspech a zasekol sa. Vznikli nádeje na mier. Mnohí vyvíjali nátlak na Hitlera a navrhovali, aby sa obmedzil na minimum. Totiž obnoviť hranice štrnásteho roku na východe a dodať Poľsku zdanie nezávislosti.
  Dokonca aj spojenci naznačili, že by sa mohli vrátiť k otázke kolónií.
  Ale Fuhrer nakoniec všetko odmietol a začal viesť rozhodujúcu vojnu. Dánsko odolávalo jeden deň, Nórsko bolo dobyté rýchlo a s minimom strát.
  A potom tá najúžasnejšia vec, zázračná porážka nadriadených koaličných síl. Štyri milióny zajatcov, korisť stopäťdesiatich divízií. Geniálny plán Mainsteina a Hitlera. A pri vzácnom šťastí mohli Nemci skutočne prehrať. Spojenci mali dvakrát toľko tankov, viac pechoty a viac delostrelectva.
  Ale hviezda vysoko na oblohe sponzorovala Tretiu ríšu... Pravda, s Britániou to nefungovalo. Žiadny mier, žiadne víťazstvo! Letecká ofenzíva zlyhala. Sám Hitler chápal svoju osobnú zodpovednosť. Bolo potrebné zvýšiť výrobu lietadiel, nebombardovať mierové mestá a veliť racionálnejšie.
  Pre organizáciu pristátia sa neurobilo všetko. A bola tu šanca vyhrať. Lamanšský prieliv nie je príliš veľký prieliv, prekoná ho aj plť. Ak by vtedy Fuhrer ukázal plnú energiu a organizáciu, Británia by sa v roku 1940 vrátila späť. A to by urýchlilo koniec druhej svetovej vojny.
  Ale Fuhrer, žiaľ, vtedy túto úlohu nezvládol. Stratil inšpiráciu brilantnými nápadmi a jeho šťastná hviezda zhasla.
  Potom sa Hitler začal veľmi obávať o ZSSR. Stalinove zjavné vojenské prípravy nemohli spôsobiť len poplach. Toľko tankov, iného vybavenia, zbraní, lietadiel. To všetko Fuhrera znepokojovalo.
  Preto namiesto rozhodujúcej vojny s Britániou a ofenzívy v Afrike nasledovali polovičaté opatrenia. A tu Fuhrer urobil chyby. Bolo potrebné maximálne presadiť výrobu zbraní. OKW presne hlásilo, že na dobytie ZSSR bolo potrebných tridsaťšesť tankových divízií. Pridelených však bolo len šestnásť. Plán "Barbarossa" je čistý hazard: útočiť so štyrikrát menším počtom tankov a lietadiel je smrteľne nebezpečné.
  Hitler však vzal do úvahy skutočnosť, že Červená armáda prakticky nebola vycvičená na obranu. A naučila sa len poraziť nepriateľa na jeho území. A čo? Výpočet bol opodstatnený! Sovietske jednotky nepripravené na obranu padli do kotlov a boli rozdrvené a rozbité. Odohnali väzňov. Ale Nemci mali málo síl. Nebolo ani dosť búrlivákov. Dvojplošníky boli dokonca vrhnuté do boja.
  Dostali sme sa do Moskvy, dobyli Donbass a zablokovali Leningrad. Nemali však dosť síl na to, aby obsadili hlavné mesto, a do cesty sa im postavila prekliata zima. Benzín na uhlí sa vplyvom mrazu rozložil na nehorľavé frakcie. A Nemci to dostali v zuboch!
  A potom Japonsko vstúpilo do vojny so Spojenými štátmi. Musel som ju podporiť. A Rommelovi privreli chvost v Afrike. Takým nešťastným dopadla zima štyridsaťjeden a štyridsaťdva. Ale... Japonci však dosiahli množstvo veľkých úspechov. A jar priniesla Wehrmachtu nové víťazstvá. A čo je najdôležitejšie, Hitler v sebe pocítil novú inšpiráciu a stal sa z neho vynikajúci organizátor. Podarilo sa mu zmobilizovať Nemecko a okupované územia na maximum a zvýšiť výrobu zbraní.
  A odvtedy sa všetko začalo zlepšovať. Teraz Amerika padá k nohám Tretej ríše.
  Hitler dal znamenie... Teraz chlapci bojovali. Aj nosenie len bedrových rúšok. A taký krvavý boj.
  Fuhrer nerád hovoril príliš dlho. Čoskoro sa stane vládcom sveta. Ani Napoleon, ani Džingischán, ani Tamerlán nedosiahli taký úspech. Toto sa nestalo pred Hitlerom a je nepravdepodobné, že sa to stane po ňom! Stal sa skutočný zázrak.
  Chlapcom sa pod bosé nohy sypali uhlíky. Aby to pre nich bolo bolestivejšie. Chlapci trpeli a Hitler si to utrpenie užíval. Je veľmi pekné, keď môžete chlapcov bičovať. A Fuhrer sa zachichotal a odhalil svoje upírske tesáky. Veľa ľudí mučil a transplantoval. A koľko bolo zaživa upálených?
  Hitler osobne spaľoval chlapcov a dievčatá ohňom. Rád držal zapálenú pochodeň na nahých prsiach dievčat. Prejdite plameňom cez okrúhle ženské päty.
  Použite to najsurovejšie mučenie. A čo Hitler nepoužil... A oheň a horúci, ostnatý drôt a reťaze červené od tepla.
  Najsurovejšie mučenie... Keď zaživa upaľujú krásne dievčatá... A toto všetko sa maniakovi s krátkymi fúzmi páčilo.
  Hitler miloval proces mučenia... Mimoriadne sa mu páčilo zapichovať dievčatám horúce ihly pod nechty, najmä prsty na nohách. A zlomte si prsty horúcimi kliešťami.
  Hitler bol v Nemecku zosmiešňovaný a budúci Fuhrer musel počas svojho vagabundského života vo Viedni znášať veľa ponižovania. To ho urobilo veľmi chladným a krutým. Presnejšie nie chladné, ale agresívne kruté. V Hitlerovi bolo toľko hnevu, že to doslova preskočilo nenávisť.
  To umožnilo Fuhrerovi ovládať militantov. Najdrzejší búrliváci poslúchli Hitlera, takže cítili jeho magnetizmus a úžasnú nenávisť.
  Hitler potlačil svojou pekelnou energiou. Niet divu, že aj Stalin sa bál Fuhrera. Bála som sa ho a rešpektovala som ho.
  Hitler skutočne komunikoval s pekelnými duchmi, ktorí mu dali neuveriteľnú moc. Ľudia poslúchli Fuhrera. Vojaci aj krídla šťastia poslúchli. Víťazstvá nasledovali jedno za druhým. Triumfy, ktoré nepoznal ani Džingischán. Dokonca aj Austrália sa stala nemeckou kolóniou. A veľa provincií.
  Hitler pokrčil plecami - kam po USA? Skoncovať so ZSSR? Alebo zasiahnuť Japonsko? Krajina vychádzajúceho slnka obsadila príliš veľa krajín. No na druhej strane sa to bez pomoci Japonska nateraz nezaobišlo. A tak Fuhrer dovolil svojmu spojencovi s prižmúrenými očami, aby sa príliš zväčšil. Hitler dokonca frustroval: prečo sa tak zbláznil? Dovolili Japonsku prevziať toľko pôdy? Na druhej strane to bolo otvorenie druhého frontu s Japonskom, ktoré prinútilo Stalina súhlasiť s prímerím, ktoré umožnilo rozdrviť Britániu.
  Namiesto vojny na dvoch frontoch teda Fuhrer prešiel výlučne do Británie. A podarilo sa mu ju dobyť v čo najkratšom čase. Takže Stalin ani nemal pokušenie využiť túto chvíľu a udrel ho do chrbta.
  Na východe však stále stojí necelých stodvadsať vybraných divízií Tretej ríše pripravených zadržať stalinský útok.
  Fuhrer dovolil jednej z dievčat, aby si vzala jadeitovú pulzujúcu tyč do úst. A cítil som blaženosť. Aké krásne a čisté je ženské telo. Je tak príjemné ho hladiť, dotýkať sa, hladkať. A bozkávať sa priamo na karmínové bradavky.
  Fuhrer pobozká dievča priamo na hruď a jazykom jej olizuje poprsie. Aké je to sladké. A dievčatá sa ukázali ako chutné. Ako príjemne chutí pokožka mladých žien.
  A keď sú vyprážané, vonia to vlastne ako vyprážané jahňacie alebo bravčové mäso. Aj keď bol Fuhrer vegetarián, občas si dovolil zjesť ženskú hruď. Alebo by mu do šalátu rozdrobili ľudské mäso. Nie je zlé zjesť ženské telo, ani svalnatých chlapcov. Ale Hitler si dovolil takéto pochúťky len na sviatky: keďže mäso je škodlivé.
  Fuhrer tiež miloval banány a ananásy. To všetko je mimoriadne chutné.
  A tiež, samozrejme, týranie žien striami. Zaveste krásky na stojan, zaistite ich bosé nohy do zásob a potom pripevnite závažia. Kým sa telá nezlomia. Je to kruté, samozrejme, ale aj účinné. Takto môžete potrápiť všetky krásky.
  Ďalšou zaujímavosťou je naháňanie dievčat nahých v snehu. Vo všeobecnosti je obľúbené nemecké mučenie chladné! Je také zaujímavé sledovať, ako dievčenské prsty zmodrajú od chladu. A aké je to pre nich bolestivé. Mučenie vo všeobecnosti bolo pre Hitlera najväčším potešením.
  Obzvlášť zábavné je, keď bosé dievčatá najprv behajú po snehu a potom ich esesáci tlačia cez uhlíky horúcim drôtom. A dievčatá bosé nohy zo studenej do horúcej pece!
  Fuhrer sa zasmial a povedal:
  - Milujem mučiť a mučiť! Milujem spôsobovať bolesť! A preto, nech žije mučenie!
  Hitler tiež rád mučil chlapcov. Najmä zajatí priekopníci. Boli tu intrigy, či chlapec bude kričať od bolesti alebo nie. Priekopníci sa zvyčajne snažili zadržať krik škrípaním zubov. Fuhrer rád držal fakľu na hrudi, pálil podpazušie a vyprážal chlapcom päty. Alebo si prineste plameň na tvár. Oheň je veľmi pálčivá a bolestivá vec, takže chlapci to zvyčajne nevydržali a začali kričať. No našli sa aj tvrdohlaví priekopníci, ktorí po bolestnom šoku stratili vedomie, no naďalej mlčali.
  Tu chcel Fuhrer skutočne mučiť takého priekopníka. A Hitler nariadil:
  - Doručte sem jedného zo zajatých ruských partizánov!
  Napriek tomu, že Stalin vydal rozkaz neviesť partizánsku vojnu, niektorí fanatici pokračovali v odpore, aj keď nie vo veľkom počte ako predtým. A priekopníci boli pri tom.
  Keďže poznali Fuhrerov vkus, priviedli mu asi trinásťročného chlapca. Blond, už zbitý pri výsluchoch.
  Vyzliekli chlapca a dve vysoké dámy mu vykrútili ruky, prehodili cez neho vejár a vytiahli ho na stojan. Jedna z nich s potešením spievala dlaňou pozdĺž pruhovaného chrbta priekopníčky a mlaskanie perami odpovedalo:
  - A ten chlapec by mi mohol zohriať posteľ!
  Hitler sa zasmial a odpovedal:
  - Ak zostane nažive, dám ti ho! To druhé je však nepravdepodobné.
  Priekopník pevnejšie zovrel čeľusť a s nenávisťou pozrel na Fuhrera a jeho dievky.
  Chlapec sa už stihol zavesiť na stojan. Bili ho bičom a gumenou palicou na holých pätách. Pravda, oheň som ešte neskúšal. Fuhrer začal v malom. Zapol zapaľovač a plameňom prešiel po chlapcovej hladkej hrudi.
  Silnejšie zaťal zuby a trhol sebou. Na opálenom tele mu napuchli pľuzgiere.
  Fuhrer povedal dôrazne láskavo po rusky:
  - Povedz, že Stalin je svinstvo, a nebudem ťa mučiť!
  Priekopník rozhodne povedal:
  - Nie!
  Hitler sa usmial a zdvihol pochodeň. Priniesol to chlapcovi na bosé nohy. Priekopník sebou trhol silnejšie, z hrude sa mu vydral krik. Aké je to bolestivé. Ale chlapec sa s obrovským úsilím ovládol.
  Fuhrera omrzelo opekanie chlapcových opätkov a odniesol si pochodeň do slabín. V tomto bode bolesť prekročila všetky hranice a priekopník stratil vedomie bolestivým šokom.
  Hitler odložil pochodeň a povedal sklamaným tónom:
  - Akí sú vytrvalí, Rusi! Som jednoducho ohromený!
  Popravčí dievčatá sa pýtali Fuhrera:
  - Priveďte ho k rozumu!?
  Hitler prikývol a poznamenal:
  - Teraz ho rozpustíme zaživa v kyseline! Pomstím sa priekopníkom za ich tvrdohlavosť!
  Nahého chlapca priviedli k rozumu, zavesili na reťaz a začali ho pomaly namáčať do kyseliny. Priekopník pocítil divokú bolesť z rozpúšťajúceho sa mäsa, ale namiesto toho, aby prosil o milosť, začal chlapec spievať;
  Moja vlasť bude svätá,
  Pre priekopníka je to posvätná zem...
  Tím je moja milovaná rodina,
  Nech je to príklad pre všetkých ľudí!
  
  Na slávu našej svätej vlasti,
  My pionieri sme zložili prísahu...
  Aj keď je Hitler v spolku so Satanom,
  Ale pri Moskve sme mu dali poriadne zabrať!
  
  Sme priekopníci, synovia vlasti,
  Naša veľká Matka vlasť...
  A budeme verní krajine až do konca,
  Vo veľkom diele budovania komunizmu!
  
  Som chlapec, polonahý a bosý,
  Išiel som na prieskum cez drsný sneh...
  A smrť s kosou letí predo mnou,
  Hrozí, že ťa zviaže do železných okov!
  
  Ale vyhodil som do vzduchu most k nacistom, viete,
  Poslali ich vlaky dole...
  A verím, že vo vesmíre bude nebo,
  Postavme si nový hrad komunizmu!
  
  Ale potom sa to stalo, bol som vzatý do hrozného zajatia,
  Krauti mi tvrdo udierali do päty...
  Kat mu nalial napalm na chrbát,
  Udreli ma palicami do brucha!
  
  Zákerný fašista použil oheň,
  Brutálne spálil celé svoje chudé telo...
  Priekopník sa držal z posledných síl,
  Kati ho umne mučili!
  
  Ale chlapec nič nepovedal,
  Ruské tajomstvá fašistom neprezradil...
  A bez ohľadu na to, ako veľmi ho Fuhrer mučil,
  Ukázal mimoriadny dôraz!
  
  Potom toho chlapa hodili do kyseliny,
  A kúsok po kúsku bol chlapec rozpustený...
  Ale chlapec hovoril úprimne,
  Ten komunizmus bude čoskoro daný!
  
  Že čoskoro príde náš vojak do Berlína,
  Krautom dá veľmi silnú stránku...
  A Boh ubije Fuhrera k smrti,
  A celý zverinec, len veľkoobchod!
  
  A zomriem v mučení, priekopník,
  Osud mi nedal inú možnosť...
  Ale všetkým ostatným ukážem príklad,
  A ja to vydržím bez stonania, verím stojanu!
  
  Potom príde Všemohúci Ježiš,
  Všetko bude vzkriesené do krajnosti...
  Kazachstvo aj Rusko sa zjednotia,
  Prichádzajú veľké zmeny!
  Pri poslednom slove polorozpustený chlapec opäť stratil vedomie...
  Fuhrer sa uškrnul a žmurkol na svojho priateľa:
  - Vyzerá to tak, že ti nebude musieť zohrievať posteľ... Rozpustený!
  Odpovedala ľahostajne:
  - Nájdeme inú... A čo z toho zostane, použijeme na mydlo!
  Fuhrer nariadil:
  - Vyrobte z chlapcovej lebky nádherný pohár! Zatiaľ pôjdem a urobím si malú hostinu s kamarátmi!
  Fuhrera sprevádzalo niekoľko ľudí. Vrátane dizajnéra Porsche. Tento vynikajúci majster povedal Fuhrerovi:
  - Legendárne dievčatá nám dali úžasný nápad, na ktorom teraz pracujú najlepší dizajnéri Tretej ríše.
  Führer sa obohatil:
  - Aký nápad?
  Porsche povedal s úsmevom:
  - Tank, ktorý bude nezraniteľný pri streľbe zo všetkých uhlov. Bude to niečo ako zázrak, alebo Cheopsova pyramída!
  Fuhrer stroho odpovedal:
  - Dúfam, že stelesnenie v kovu nebude trvať dlho! Teraz sme silní aj bez pyramídových nádrží!
  Porsche súhlasilo:
  - Áno, sme silní, môj Führer!
  Himmler poznamenal:
  - Výroba zbraní vzrástla natoľko, že sa zrejme bude musieť čoskoro obmedziť. Amerika čoskoro zomrie a nebudeme potrebovať toľko lietadiel a najmä lodí pre Rusko!
  Fuhrer zapískal a povedal:
  - Krásky, krásky, kabaretné krásky... Ste stvorení len pre zábavu!
  Potom Hitler hodil banánovú šupku do polonahého dievčaťa, ktoré tancovalo pred nimi. Šupka zasiahla striptérku do zadku a ona ako odpoveď zamrnčala.
  Fuhrer zasyčal cez zuby:
  - Nie, stále som ďaleko od toho, aby som ovládal celý svet. Existuje aj Japonsko. A na boj s ňou budete potrebovať lode! A na to musíme byť pripravení!
  Guderian s úškrnom poznamenal:
  - Japonsko už robí dobrú prácu pri kopírovaní našich tankov, najmä Panthera 2. Toto určite nie je E-50, ale je to tiež vážny tank. Takže budeme potrebovať stroje novej generácie!
  Fuhrer zareval z plných pľúc:
  - Potrebujeme nový tank! Budeme bojovať a musíme bojovať!
  Mainstein v odpovedi zareval:
  - Budeme bojovať veľmi brutálne... Kým si nepodmaníme celý svet!
  Hitler prepukol do dlhého monológu:
  - Tu sme začali... Dostali sme sa k moci v zničenej krajine. Čo sa prerezalo a Nemecko doslova vymrelo. Ale počnúc maličkosťou sme dokázali zväčšiť územie Tretej ríše tridsaťkrát. Stali sme sa veľmi silnými. V roku 33 sme nemali ani jeden tank. A teraz máme desaťtisíce najlepších tankov na svete. Nemali sme ani jedno bojové lietadlo a teraz naše armády blokujú slnko. A nemajú rovnaké.
  Začínali sme od nuly a v pretekoch v zbrojení sme dobyli väčšinu sveta. A urobili niečo, čo sa zdá byť rozprávkou a zázrakom. A čo sa nedá zopakovať potom, a čo sa nestalo pred nami... A čo sa v dejinách Nemecka nestalo. Ale taká česť a sláva tu ešte nebola!
  A v budúcnosti, keď bude celý svet pod nami, príde éra hviezdnych vojen a našich víťazstiev vo vesmíre. A týchto víťazstiev bude nespočetné množstvo! Vyhrali sme včera, vyhráme dnes a vyhráme aj zajtra!
  Pred nami je ešte veľa bojov! Budú bitky také tvrdé, že ich môžu prekonať iba Nemci! A budú víťazstvá, ktoré zatmia slnko! Nech je to tak... V USA čelíme najsilnejšej ekonomike. S krajinou, ktorá o sebe tvrdila, že je dielňou sveta. A dokázali ju poraziť! Naša sila je taká veľká, že stačí dobyť túto planétu. Naši vedci však pokračujú vo vytváraní nových a nebezpečnejších zbraní. Podmaníme si celý svet... A tak to bude! Celý svet bude dobytý nami a nikto nás nikdy nezastaví!
  Štyri bojovníčky Gerda, Charlotte, Christina a Magda postupovali z juhu na Washington.
  Na ceste do amerického hlavného mesta narážal na čoraz tvrdší odpor.
  Nemecký E-50 už dostal veľa zásahov a bol pokrytý jazvami a škrabancami. Auto sa prebojovalo dlhú cestu. Dievčatá boli tiež dosť vyčerpané.
  Ale blízkosť víťazstva prilákala krásky.
  Gerda so sladkým úsmevom blonďavého bojovníka poznamenala:
  - V tomto živote sme toho už zažili toľko! Bude ešte niečo podobné?
  Magda skromne sklopila oči a odpovedala:
  - Všetko je vôľa Všemohúceho! Príde čas a spomenieme si na naše predchádzajúce skutky. Možno so smútkom alebo možno s hrdosťou!
  Charlotte rozhodne povedala:
  - No, v žiadnom prípade nebudem smutný! Naše skutky sú veľmi slávne!
  Christina spievala:
  - Slávna vlasť, neslávna škaredá vec!
  Gerda tweetovala:
  - Verím, že budeme mať ešte prázdniny!
  Charlotte si pohŕdavo odfrkla a poznamenala:
  - A v našej vojne je každý deň sviatok!
  Magda vystrelila... Sherman sa zlomil na polovicu a vzbĺkol. Dievča štebotalo:
  - Vojna je ľahký vzduch... Ale je lepšie ho naplniť modlitbou!
  Gerda zúrivo odpovedala:
  - Ó moja kráska, máš žiadostivé telo! Len Pán ťa naučil nemodliť sa, ale iba štekať!
  Dievčatá sa smiali, ich smiech bol celkom veselý. Magda zastrelila Pershinga a bola veselá. Američania to jednoznačne vzdávali. Do Washingtonu zostávalo už len dvesto kilometrov. Ich tank mohol prejsť po diaľnici za tri hodiny. Ale tanky by sa nemali odtrhnúť od pechoty. Aj keď pechota bola motorizovaná. Ale nahnali mnoho miliónov žoldnierov, ktorí sa používali ako potrava pre delá.
  Gerda vystrelila a štebotala:
  - Ale reagujem na hlasy a som dychtivý zúrivo bojovať!
  Dievčatá vystrelili... Charlotte, videla, držala kolu prstami na nohách a zasyčala:
  - Všetci vyperieme a spravíme skúšku na A!
  Dievčatá sa trochu odtrhli od svojho tímu a dostali sa pod paľbu 105 mm protilietadlových zbraní. Strieľalo sa po nich a náboje dopadli na čelný šikmý pancier.
  Gerda odpovedala a spievala:
  - Tu máme hmly a dažde! Máme tu studené kvety! A keď strieľate na prútové nuly, spievajú sa dievčenské zálety!
  A bojovníci kňučali úzkosťou:
  - Nádej, náš pozemský kompas,
  Veľa šťastia, odmena za odvahu...
  A stačí jedna pieseň,
  Aby spievalo len o dome!
  Charlotte si olízla šarlátové pery a povedala:
  - A taký majetok si postavím pre seba! Bude mať paláce so stĺpmi! A fontány vystreľujú do vzduchu!
  Christina sa zachichotala a poznamenala:
  - Ach, fontány, fontány, fontány! Dajte im svoje srdce, žartom! Ach, fontány, fontány, fontány! Krajina bude kvitnúť v bielych jablkách!
  Nemecký tank neustále strieľal na americkú protilietadlovú batériu. Dievčatá si nedali načas a sebavedomo prijímali údery. Bojovníci sú ako kopčeky čokoládovej zmrzliny. Všetci to robia a všetci uspejú. A bili, bili, bili...
  Gerda dokonca začala spievať a zdvihla hrdlo;
  Princezná snívala o svadbe,
  Ale nároky boli vysoké...
  Tento front dosiahol ideál,
  Prečo dostali princovia všetky kopačky?
  
  Nikto nemal rád túto princeznú,
  Nikto sa nestal jej ideálom...
  A tieto kniežatá upadli do smútku,
  Vedzte, že srdce princeznej je pevný kov!
  
  Ale bol tam jeden útočník,
  Išiel do vojny s princeznou...
  A urputne bojoval s jej plukmi,
  Pravdepodobne zavolá Satana do aliancie!
  
  Princezná prehrala tento boj
  A skončil som vo veľmi smutnom zajatí...
  Toto je paleta, ktorú osud dostal,
  Túžba po veľmi rýchlych zmenách!
  
  Dievčatá boli potom vzaté do väzenia,
  Dal som si na krk oceľovú reťaz...
  A začali bičovať krásnu mladú ženu,
  Princezná začala plakať a revať!
  
  Bola v hodvábe, teraz v handre,
  Topánky boli roztrhané - dievča bolo bosé...
  Prenasledujú ju - je vyčerpaná telom,
  Orla násilím vlákali do klietky!
  
  O tom, koľko utrpenia musíte vydržať,
  Dievča musí vydržať také muky...
  Za luxus je sýtosť odmenou,
  Vlčica vyje a medveď reve!
  
  Princezná v baniach teraz trpí,
  Takmer nahá, v zime bosá...
  Bohužiaľ, ten zlý víťazí vo svete Kaina,
  A diabol porušil dušu!
  
  Svet je ako peklo, nudný a čierny,
  V baniach ťaháš kamene...
  Meraný poriadok a neponáhľaní,
  Nosíš dosky a tehly!
  
  V zúfalstve sa odovzdala dozorcovi,
  A podarilo sa mu utiecť z bane...
  Pred smrťou bolo len málo času,
  Ale Božia milosť sa prebudila!
  
  Táto princezná začala vzburu
  Otroci, roľníci naraz pre ňu...
  A stalo sa veľmi zaujímavým,
  Všetci sú unavení zo svojej mizernej existencie!
  
  Zišlo sa mnoho tisíc rozhorčených ľudí,
  A rozdrvili armádu hordy...
  Staňte sa ľudom označeným kliatbou,
  Aby sa nestalo horšie, poznajte problémy!
  
  Spustili sme útok, obsadili panovníkov palác,
  A bývalé monštrum bolo teraz v zajatí!
  Takéto kamene skáču, môžete vidieť okraje,
  Princezná si splní svoj sen!
  
  Tyran je teraz poslaný do baní,
  A bývalý otrok v paláci...
  Už nestúpaj na tie hrable,
  Kráľovná sníva o korune!
  
  Vybrala si manžela spomedzi ľudí,
  Oženil som sa s ním, čím som osvetlil manželstvo...
  Nezáleží na rodokmeni plemena,
  Zmysel pre tímovú prácu je dôležitejší!
  
  Mali deti a boli šťastní,
  Tento pár skončil svadbou...
  Potomkovia sú silní a celkom krásni,
  Prajeme ostatným, aby urobili to isté!
  
  V ríši vládla spravodlivosť
  Každý boháč sa tam podelil o zlato...
  Aj ty preukazuj ľuďom milosrdenstvo,
  Aby ste nepočuli trpký, detský plač!
  Dievčatá spievali úžasne a ich hlasy boli také prenikavé a zvonivé, ako trilk zvonu. A zaznela skutočne Božská skladba.
  A tisíce odovzdaných Američanov pochodovali so zdvihnutými rukami. Padli pred dievčatami na kolená a hlúpo, zmätene sa usmievali.
  Bojovníci vystúpili z tanku. Dievčatá tradične ponúkali bosé nohy na bozky a oslnivo sa usmievali. Toto sú tigre.
  Charlotte spievala a trochu vrčala:
  Krvná skupina na rukáve,
  Moje sériové číslo je na rukáve!
  Prajem veľa šťastia v boji
  Drž mi palce!
  Christina potvrdila spev, dupala bosými nohami a prstami štípala vojakov do nosa:
  - S každým neúspechom sa vedieť brániť! Inak nebudete mať šťastie!
  A dievčatá sa smiali tak ohlušujúco, že mali doslova skrútené ústa a vojakom odstrelili lebky.
  Niekedy krásky odhalili svoje prsia a vyzvali vojakov, aby ich pobozkali. A udreli bojovníkov.
  Medzi tými, ktorí sa vzdali, boli chlapci vo väzbe pre mladistvých. Takmer nahé bojovníčky doslova hltali očami. Gerda zareagovala tak, že chlapcom prikázala, aby si ľahli na chrbát a zdvihli nohy. A potom ich začala udierať palicami po holých pätách.
  Chlapci kričali od bolesti. Charlotte, Christina a dokonca aj Magda sa pripojili k poprave. Dievčatá svedomito pracovali s gumenými palicami. Prinútili chlapcov kričať a zúfalo sebou trhli. Udierať palicami do chlapčenských obnažených opätkov je pre tigrice príjemné.
  Gerde to však zrejme nestačilo a zdvihla pochodeň. Ako, beda porazeným. A vzduch naplnila vôňa spáleného mäsa. Dievčatá sa však snažili chlapcom vystreliť nohy, aby ich nezranili.
  Hrala hudba a bicie bubny.
  Magda odmietla zdvihnúť pochodeň a začervenaná odpovedala:
  - Nie! Stále je to veľmi zlé!
  Gerda sa zachichotala a zamrmlala melodickým hlasom:
  - Kto nie je zlý? Kto nie je zlý? Áno, ten, kto nikdy nevidel ženu!
  Charlotte, pripekajúc si päty mladistvých väzňov, poznamenala:
  - Všetko sú to zločinci! Nie je také zlé ich ľutovať!
  Bojovníci sa odrazu zachichotali... A ďalej smažili chlapcom nohy.
  Medzitým Frederick bojoval na oblohe. Proti nemu sa postavila dvojica najnovších amerických stíhačiek s 50-mm kanónmi. Ale samozrejme, že to chlapca terminátora netrápilo. A vrah chlapec uzavrel vzdialenosť s Američanmi, čím ukázal, že ich zbrane sú úplne na ňom.
  Frederick si bitku vo všeobecnosti užíval.
  Chlapec generál zareval do rádia:
  - Idem von do úplného zničenia!
  Krátky výbuch a päťdesiat amerických lietadiel explodovalo. Akoby niekto rozhádzal petardy po oblohe. A chlapec to vzal a zaštebotal:
  - Som skutočný ninja! A ja ich všetky rozsekám!
  A opäť vystrelil salvu, tentoraz zostrelil sedemdesiat lietadiel. A vycenil svoje perleťové zuby.
  Helga priletela chlapcovi po pravej ruke a so smiechom povedala:
  - Si skutočný démon zneužívania! fandím ti!
  Friedrich vybuchol do smiechu. Terminátor zapol vzduchové delá, zostrelil ďalších dvadsaťštyri lietadiel a potom prepol paľbu na pozemné ciele.
  Hlavným tankom bol stále Sherman; bol to pravdepodobne najobľúbenejší tank na svete. Američania sa to zúfalo, bez veľkej nádeje, snažili zobrať do počtu.
  Frederick spieval:
  - Na hviezdnych lodiach a lietadlách! Naša armáda je neporaziteľná!
  Shermany praskli a vybuchli. Okrem nich sa objavilo samohybné delo so 155 mm kanónom, ktoré bolo schopné spôsobiť určité problémy nemeckým tankom.
  Friedrich prerazil horný kryt nádrže a spieval:
  - Stále budem veľký šampión!
  Helga odpovedala úprimne:
  - A už si veľký šampión! A nikto o vás nepochybuje!
  Chlapec zapískal a odpovedal:
  - Áno, nikto... Si si tým istý?
  Helga v reakcii zasyčala:
  - V inej galaxii, na zrelom kontinente!
  Friedrich nárazom zničil osemnásť vozidiel. Nechal horieť americké tanky a s úsmevom sa Helgy spýtal:
  - Čo si tým chcel povedať?
  Blonďatá bojovníčka odpovedala:
  - Že si skutočný superman!
  Friedrich si narovnal ofinu a odpovedal:
  - Som Superman a neexistujú žiadne iné problémy!
  Helga sa zachichotala, vystrelila na Shermana a zaštebotala:
  - Žiadne iné problémy!
  Frederick prešiel do stĺpca Pershingov a spieval:
  - Nie tvoje nohy ťa môžu zachrániť! Nie poháňať kone!
  Helga zasiahla samohybnú zbraň Witch a zašepkala:
  - Buď opatrný! Pozor! Pozor!
  Friedrich zasiahol samohybnú zbraň Mongoose a zaštekal:
  - Nebudeme žartovať!
  Helga pokračovala v streľbe a skandovala:
  - Nájdeme ťa pod zemou!
  Friedrich, ktorý zastrelil ďalších pätnásť áut jednou dávkou, dodal:
  - Dostaneme to z vody!
  Helga ďalej mlátila a kričala:
  - Roztrháme ťa!
  Friedrich, ktorý pokračoval v klincoch, potvrdil:
  - Roztrháme ťa!
  Helga dokonca začala vyskakovať na stoličke a revala:
  - Roztrháme ťa!
  Došla munícia a prúdnice leteli späť. Potrebujete natankovať a doplniť súpravu.
  Armáda Tretej ríše bola čoraz bližšie k Washingtonu. V rovnakom čase sa prebíjali aj Japonci.
  Ninja rytier Karas najradšej pracoval s mečom. Potichu sa prikradol k americkým pozíciám a zariadil rezanie. Z ninja chlapca sa stal impozantný bojovník. A vyhladil všetkých bez výnimky. Jeho katana ľahko prerezala kov.
  Karas pôsobil ako vždy agresívne a vytrvalo. Jeho útoky sú bez výnimky smrteľné. Chlapec okrem meča používal aj jedovaté ihly a hádzal ostro nabrúsené kotúče.
  Pár ninja dievčat s ním jednalo a pomohlo chlapcovi vyhladiť Američanov.
  Tu je ich triáda, vtrhla do pevnosti a pohybovala sa po chodbách. Tam vyhladili amerických vojakov.
  Keď karas sťal dôstojníka, zasyčal:
  - Som rytier a kandidát na Boha!
  Japonský ninja odpovedal:
  - Si dokonalosť! Ale aj my sme v pohode!
  A dievča zoťalo dvoch amerických vojakov jedným švihom!
  Karas pokračoval v pohybe, spustil mlyn, odrezal päť naraz a štebotal:
  - Toto je trieda!
  Ďalší japonský ninja ich troch pokosil a poznamenal:
  - Toto sú naše úspechy!
  Karas pokračoval v sekaní, prskaní krvi a rev:
  - Som divoký horor, lietajúci na krídlach noci!
  Japonka, ktorá dvoch z nich odrezala, zasyčala:
  - Sme jednoducho neviditeľní!
  Karas to vzal, hodil chlapcovi obnažené prsty na nohy, ostro nabrúsil kotúče, sťal sedem a spieval:
  - Vypnite vedomie!
  Ninja dievča seklo a potvrdilo:
  - Nechcem pochopenie!
  Karas zoťal šesť mečom, pričom predviedol trojitý motýľ a dodal:
  - Koľkokrát sme sa presvedčili...
  Ďalšie ninja dievča sa otočilo a dodalo:
  - Spadli sme, ale vstali sme!
  Karas, krájajúci Američanov ako kapustu, spieval:
  - Bezpochyby z lásky!
  Ninja dievča štebotalo:
  - Noví bojujú...
  Ďalšia bosá kráska potvrdila:
  - Generácie!
  Karas odsekol niekoľko ľudí a zasyčal:
  - Rozdrv, rozdrv teraz!
  Ninja dievča hádzalo disky holými prstami a spievalo:
  - Nie si sám! Toto je slávna hodina!
  Karas sa dal do pohybu ešte rýchlejšie. A zavrčal ako tigrované mláďa:
  - Je to slávna hodina! Udrieť priamo do očí!
  Ninja dievča si namočilo bosé nohy do krvi a zanechalo na betóne pôvabné stopy. Bojovníci boli krásni a štíhli.
  A spievali s úzkosťou:
  - Moja generácia jedáva expresne!
  Karas zrazil päť a pokračoval:
  - A tiež vytvára pokrok!
  Ninja dievčatá dokončili niekoľko ďalších Yankees a štebotali:
  - Mám na výber!
  Ďalšia kráska, sekanie, pridala:
  - Moja baterka, sny sú radosťou každého dňa!
  Karas sa zachichotal a skaza protivníkov povedala:
  - Budem niečím, čo nemôžu poznať obyčajní smrteľníci!
  Takže triáda vyčistila pevnosť... Zanechala za sebou množstvo mŕtvol. A dievčatá majú aj zvodné stopy.
  Japonský ninja spieval:
  - Drsný a silný...
  Ďalšia kráska potvrdila:
  - Niekto všemohúci!
  A dievčatá opäť vybuchli smiechom...
  Karas, ktorý pustil ihly a prepichol naraz tucet amerických vojakov, zasyčal:
  - Začali výbuchy!
  Ninja dievča so smiechom potvrdilo:
  - Milosť skončila!
  Ďalšia kráska pridala smiech:
  - Prestaň ukazovať chrbát!
  Húfne rúbajúci karas s revom potvrdil:
  - Čas zabíjať nepriateľov!
  Ninja dievčatá jednohlasne zvolali:
  - Čas zabíjať nepriateľov!
  A ako sa budú smiať z plných pľúc! Sú také žiarivé a jedinečné. Každý z nich je niečím výnimočný a jedinečný...
  Karas zavrčal z plných pľúc:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní!
  A opäť ninjovia prerazia. Zanechávajú za sebou kopy mŕtvol. Majú takú krutú školu. A neviditeľní bojovníci dokážu veľa. Toto je Japonsko, krajina veľkej kultúry.
  Ninja chlapec spieval:
  - Harakiri... Toto na vás čaká! Prevziať nepriateľa, ale prostriedky sa nepočítajú!
  A chlapec sa opäť smeje! Naozaj sa veľmi baví. A chcem bojovať a vyhrať!
  Na veliteľské stanovište vstúpili dve dievčatá a chlapec. Bez ďalších okolkov ukončili dvoch generálov. Tretí padol na kolená a ponáhľal sa bozkávať dievčatám bosé nohy. Krátko ho vypočúvali. Prisahal, že dá rozkaz, aby sa vzdal pevnosti.
  Ale Karas pokrútil hlavou:
  - Už máme príliš veľa väzňov! Musíte svoje čísla trochu zredukovať.
  A trojica sa opäť pohybovala po chodbách. Bez akéhokoľvek zľutovania a s vášňou poľovníkov vyrúbu všetkých.
  Karas vzal, sťal asi deväť ľudí a spieval:
  - Čierny sneh, červený ľad...
  Ninja dievča potvrdilo:
  - Na horiacej pôde...
  Ďalšia kráska potvrdila:
  - Všetko dávame Satanovi!
  Karas to vezme a zakričí:
  - Ha-ha-ha! Krvavý Fuhrer! Každý mešťan bude sťatý!
  Ninja dievča porezalo niekoľko vojakov a spievalo:
  -Nech sa tí mešťania vymastia... Nech sa nezmestia ani do nohavíc!
  Ďalšia kráska podporila pasáž:
  - Nech sa zaregistrujú ako Židia!
  Karas pustil ihly a zaštebotal:
  - Keby len nebola vojna!
  A dievčatá to zoberú a budú sa smiať. Sú také zábavné v čiernom kimone a s holými nohami po kolená!
  Triumvirát sa pohyboval po chodbách. Dievčatá niekedy zachytili hodené granáty a hádzali ich späť holými prstami na nohách.
  Pohyby trojky sú mimoriadne rýchle. A zároveň je tam veľa mŕtvol. A neprestane.
  Karas s úškrnom zasyčal:
  - Chodím, kam chcem...
  Ninja dievča sekalo ľudské mäso a dodalo:
  - Ale iným to nedovolím!
  Ďalšia kráska tweetovala:
  - A spievajú vo svetle dňa...
  Karas, všetko rúbal, štekal:
  -Vtáky len pre mňa!
  Ninja dievča, ktoré porážalo Američanov, ktorí neúspešne spadli pod čepeľ, zavrčalo:
  - Zbožňujem krásu!
  Ďalšia kráska ninja zasyčala:
  - Obklopujem trón kvetmi!
  Karas sarkasticky zasyčal a vystreľoval ostré čepele:
  - Milujem drahí Yankees!
  Dievčatá odpovedali zhodne:
  - A preto tlačím!
  Triumvirát pokračoval v pohybe. Krásky tichým hlasom bzučali a vrčali. Ich pohyby boli čoraz rýchlejšie. Pohybovali sa ako duchovia, ktorí unikli z Tartaru.
  Karas zareval z plných pľúc:
  - Na zdravie, na zdravie! Porazím všetkých!
  Ninja dievča spievalo:
  - Ak sa zapojíte do lúpeže, budete musieť utiecť nahý!
  A na potvrdenie týchto slov dievča odhalilo svoje prsia. Naozaj je mimoriadne krásna. A chcem si udrieť šarlátovú bradavku.
  Dievčatá sa hýbali a hádzali nabrúsené kotúče bosými nohami. Mnohí boli sťatí a sťatí mečmi. A pochodovali s extrémnym triumfom. Cestou ležali odrezané hlavy a dievčatá ich ladnými holými nohami vyhadzovali.
  Karas horlivo spieval:
  - Som čierny rytier a skutočný ninja!
  Potom chlapec sťal ďalších päť vojakov americkej armády a mával mečmi prudšie.
  Dievčatá ohlušujúco revali:
  - Sme s tebou! Spievajte pieseň, sme mocné dievčatá!
  A strihanie pokračovalo čoraz intenzívnejšie! Naozaj, nevkladajte prst do úst týmto dievčatám! A budú hrýzť a cmúľať!
  Chlapec spomedzi bubeníkov dostal strach a kľakol si. Ninja dievča mu dovolilo pobozkať jej holú podrážku a potom to vzala a aj tak si odrezala hlavu. Odhodila ho bosou nohou a zakričala:
  - Som supertriedny bojovník... A budem chladnejší ako samotný Mars!
  Karas vyskočil, sťal osem amerických vojakov a zareval:
  - A budem chladnejší ako Mickey Mouse!
  Ninja dievča sa zachichotalo, odhodilo helmu holou nohou a spievalo:
  - Futbal! Futbal! Nech žije futbal!
  Ďalšie ninja dievča seklo a poznamenalo:
  - A najradšej mám volejbal!
  A bojovníci naraz vybuchli smiechom... Ukázali zuby a tesáky. Veľmi vtipný triumvirát. Ako nemožno získať zmysel pre humor, ak sú ninjovia v detstve privedení do klietky s tigrami a nedostanú zbrane. A tam použijete silu myšlienky, aby ste prinútili zviera vzdať sa agresie.
  Karas štebotal, sekal kosti a mäso:
  - Som tiger, nie mačka, teraz je vo mne žalúdok, čo robí zvršok s vraždou!
  Ninja dievča štebotalo:
  - S vraždou, s vyššou sumou alebo naopak!
  Bojovníci z celej sily vrazili pätami do oceľových dverí. Kov praskol a otvoril im cestu. Krásky zapískali nozdrami:
  - No, poďme na Mars!
  A opäť pokrok, cez mäso a krv... Množstvo mŕtvol a zmrzačených. A dievčatá nič nezastaví...
  Karas s úsmevom prerezal majora na polovicu a zašepkal:
  - Pošepkáme osudu viackrát...
  Ninja dievča, sekajúce vlastným spôsobom, potvrdilo:
  - Zašepkajme osudu...
  Karas sa zasmial a dodal:
  - Milosti Boku! Dýka v boku!
  A na potvrdenie jeho slov hrala hudba... A vyskočil bojový robot. Jedna z amerických noviniek, vozidlo vyrobené na pásoch so štyrmi guľometmi. Ninja sotva stihol vyskočiť na strop, kým začali výbuchy ohňa a doslova celý priestor bol prefúknutý.
  Karas otrávene zasyčal:
  - Prisahám na cisára... Toto je nejaký druh divokosti!
  Ninja dievča potichu spievalo:
  - Bol čas bolestne uplakanej éry... Keď predkovia ľudí nevedeli spočítať hviezdy na oblohe!
  Potom dievčatá a chlapec hádzali do robota ostré kotúče bosými nohami. Auto zastavilo a valil sa z neho dym. Triumvirát sa plazil po strope a hádzal hrášok s výbušninami tisíckrát väčšou ako TNT a rozbil tucet maskovaných guľometov.
  Karas s úsmevom spieval:
  - Vidím, že sme hodní synovia! A služobníci Satana!
  Potom triumvirát skutočne dokončil čistenie pevnosti. Dievčatá a chlapec odzátkovali sud kvasu a načapovali ho. Dali si dúšok a revali...
  - Sme ninjovia a neexistuje krajšie povolanie!
  Dievča s červenými a čiernymi vlasmi poznamenalo:
  - Vo vojne sa môže stať čokoľvek... Ale v mieri niekedy treba vedieť, kedy prestať!
  Karas sa uškrnul a zrazu sa spýtal:
  - A ak nám je stále súdené zraziť sa s Nemeckom, čo potom budeme robiť?
  Dievčatá odpovedali zhodne:
  - Podľa zákonov karmy! Ako ona rozkáže, tak budeme bojovať! A ak sa niečo stane, určí, ktorým smerom sa vydať!
  Fab Four Gerda, Charlotte, Christina a Magda sa zúčastnili útoku na Washington. Sú to dievčatá v bikinách a krásky. Ich tank rozoberal jednu batériu za druhou. Veľkolepý dizajn najprestížnejších zbraní.
  Gerda strieľajúca na Yankees spievala:
  - Možno...
  Charlotte vystrelila a pokračovala:
  - My...
  Christina priklincovala a povedala:
  - Urazený...
  Magda vyslala raketu a cvrlikala:
  - Niekto...
  Gerda rozbila 240 mm húfnicu a vydala:
  - Márne!
  Charlotte Lupanuv pokračovala v speve:
  - Spadol...
  Christina stlačila spúšť a zaškrípala:
  - Šestnásť....
  Magda s chichotom dodala:
  - Megaton...
  Gerda ako odpoveď zaškrípala z plných pľúc:
  - Tu...
  Charlotte vystrelila a povedala:
  - To prichádza...
  Christina vyslala projektil a pokračovala:
  - fajčiť..
  Magda vystrelila projektil a zaškrípala:
  - Horí...
  Gerda vypustila darček, rozbila samohybnú pištoľ Werewolf a zabzučala:
  - Zem!
  Charlotte znova vystrelila náboj a vyhŕkla:
  - Kde...
  Christina sa odrazila na projektil a zaškrípala:
  - Stál som...
  Magda pridala mušľu a stíchla:
  - Biely...
  Gerda namierila pištoľ bosou nohou, kopla do nej a zakričala:
  - Dom!
  A bojovníci vybuchli smiechom... Charlotte sa rozhodla opäť spievať vo svojom veselom štýle:
  - Tu...
  Christina vystrelila a pokračovala:
  - Oh...
  Magda priklincovala a povedala, perla:
  - To prichádza...
  Gerda vydala dar smrti a štebotala:
  - fajčiť...
  Charlotte vypustila niečo, čo prináša skazu a zasyčala:
  - Horí...
  Christina zasiahla projektil a spievala:
  - Zem...
  Magda vyslala hrot projektilu a vyhŕkla:
  - Kde...
  Gerda vystrelila náboj a dodala:
  - Stál som...
  Charlotte bodla projektilom:
  - Kde bolo, tam bolo...
  A Christina, ktorá poslala projektil pätou, skončila agresívne:
  - Washington!
  Magda pri natáčaní dodala:
  - Washington!
  Gerda, ktorá poslala dar smrti, spievala:
  - Washington!
  Charlotte vystrelila náboj na samohybnú zbraň Meduza a dodala:
  - Chudobný...
  Christina zasiahla projektil a dodala:
  - Môj...
  Magda tiež poslala škrupinu a dodala:
  - hrdina...
  Gerda znova vystrelila a zavrčala:
  - Washington!
  Christina, strieľajúca, pokračovala v speve:
  - Washington...
  Magda dodala a hodila ohnivé dary:
  - Chudobný...
  Gerda, ktorá udrela svojho súpera, zavrčala:
  - Môj...
  Charlotte, strieľajúca, pokračovala:
  - hrdina...
  Christina so smiechom povedala:
  - Washington!
  A dievčatá sa synchrónne smiali ako medúzy počas lovu.
  Potom začali bojovníci strieľať na bunker. Američania vybuchli a ukázali svoju neochvejnú odvahu. Tvrdo bojovali o hlavné mesto. Existovali formácie, ktorých veliteľmi boli len Židia. A to zvýšilo odpor.
  Nemecký tank dostal veľa zásahov z nepriateľských zbraní. Dokonca niekoľko valčekov prasklo. Dievčatá museli auto odviezť a dať ho opraviť. Tvrdohlavý odpor v americkom hlavnom meste nebol neočakávaný.
  Predpokladalo sa, že najväčší odpor tu budú klásť Spojené štáty. Navyše Židia prúdili z celej Ameriky do New Yorku a Washingtonu a vyzbrojovali ženy aj deti.
  Truman, náchylný na kapituláciu, bol nútený utiecť a ležať nízko. Nemci stále ostreľovali a bombardovali hlavné mesto USA a pokúšali sa rozlúsknuť aj tento oriešok.
  Prichádzala jeseň a ochladzovalo sa. Dievčatám však zima nie je ani v bikinách.
  Cez prestávku vyzdvihli asi šestnásťročných mladíkov, ľahli si k nim, navzájom sa maznali a pili kolu. Gerda si vyzliekla podprsenku a dovolila dvom mladým mužom, aby ju pobozkali na šarlátové púčiky jej bradaviek. Presnejšie povedané, povzbudzovala ich sama, keďže je to pre silné dievča veľmi príjemné. Zvyšok urobil to isté a vzal si pár pre seba. Aj nábožná Magda zmäkla. Je príjemné, keď sa vás dotýkajú mladé, nahé telá svalnatých bojovníkov.
  Gerda sa uškrnula a žmurkla na blondínku so zlatými vlasmi:
  - A vidím, že sa ti páči, keď ti chlapci prechádzajú jazykom po bradavkách. Ako sa to zhoduje s vašou náboženskou morálkou?
  Magda odpovedala so zámernou veselosťou:
  - Ak nezhrešíš, nebudeš činiť pokánie... Ak nebudeš činiť pokánie, nebudeš spasený!
  Charlotte sa chichotala a spievala:
  - Hreš a pokánie! Čiňte pokánie a znova hrešte! Pokánie za hriech, za spásu duše!
  A naliala si na bradavky Coca-Colu. Chlapci začali intenzívnejšie olizovať prsia. Charlotte si zmyselne povzdychla. Vraj sa jej to mimoriadne páčilo.
  Christina logicky poznamenala:
  - Washington padne... A potom nebudú Spojené štáty kapitulovať?
  Gerda, ktorá cítila bozky na hrudi, navrhla:
  - Samozrejme, že kapitulujú... Ale musíme rozdrviť židovské jednotky, ktoré budú fanaticky bojovať. A potom sa postavíme proti ZSSR.
  Magda, trhla sa, poznamenala:
  "Nestihneme spustiť ofenzívu v Rusku pred zimou!" Škoda... Možno budeme musieť počkať do mája?
  Charlotte ukázala koláčik a poznamenala:
  - No a čo? Predstavme si dianie na našich panstvách v tomto období. Nemôžete neustále bojovať, musíte sa súčasne starať o domácnosť!
  Gerda s tým súhlasila:
  - Áno, stojí za to premýšľať o čase mieru... Teraz máme peniaze - kurčatá neklujú. Dostaneme pôdu aj v Amerike. Takže práca a pokoj nie sú konca!
  Christina vycenila zuby, je dobré, keď sa mladíkov jazyk vrtí na bradavke a zasyčí:
  - A ja si zasejem svoje vlastné plantáže geneticky modifikovanými produktmi!
  Budú vodné melóny veľkosti sudov a jablká veľkosti vodných melónov!
  Magda sa zachichotala a vyplazila jazyk a zaštebotala:
  - Sme smrteľné medúzy, také podobné vodným melónom!
  Christina sa uškrnula a pobozkala mladého muža na líce. Potom zavrčala:
  - Ekonomika a politika smerujú ku globalizácii. Len podľa Kautského: jednotná hegemónia a kontrola sveta! Keď sa vytvorí nová objednávka!
  Gerda navrhla:
  - S bavlnou bude možné obchodovať. Tu v USA sú dobré bavlníkové plantáže.
  Charlotte si to predstavila a zasmiala sa:
  - Toto je na chate strýka Toma... Áno, v tejto knihe černosi aktívne pracovali. Zaútočili na pestovateľov. Škoda, že ten koniec dopadol zle... - Dievčatá si ťažko povzdychli a spozorneli. - Je mi ľúto Evy. Bolo to dobré, bystré dievča. Mohla z nej byť dobrá bojovníčka.
  Christina pokrútila hlavou a namietala:
  "Je príliš mäkká na to, aby bola dobrou bojovníčkou." Skutočné dievča by malo byť tvrdé a agresívne!
  Gerda odpovedala:
  Na oblohe sa lesknú cherubíni,
  Ďalší prišiel na oblohu, vidím silu...
  Gerda horko vzlyká od rozhorčenia -
  Prečo som sa narodil ako dievča?
  Christina si potriasla zlatočervenými vlasmi a poznamenala:
  - Ale je lepšie byť ženou ako mužom. Napríklad ženský orgazmus je oveľa dlhší a silnejší!
  Gerda prikývla s úsmevom Gorgon Medúzy:
  - Áno, silnejšie! Nech chlapci urobia niečo vážnejšie! Bohužiaľ, takáto túžba sa prebudila.
  A bolo počuť zmyselné ooh a vzdychy... premenené na kvílenie žiadostivých žien.
  Dievčatám ale nie je súdené užívať si kaskádu orgazmov dlho. Musel som ísť znova na vojnu. Presnejšie, jazdiť na tanku. Jeho brnenie už zdobili početné jazvy.
  Washington sa nevzdal. Bitka pokračovala o každý blok a dokonca aj o každý dom. Odpor sa ukázal byť tvrdohlavý a viskózny.
  Gerda strieľajúca na batériu spievala:
  - Amerika...
  Charlotte vystrelila a pokračovala:
  - Amerika...
  Christina vystrelila projektil a povedala:
  -Uvedomil som si...
  Magda si kopla bosou nohou a dodala:
  - Jej...
  Gerda poslala darček a odsekla:
  - Pokrok!
  Charlotte vydala svoje slová ostré ako projektily:
  - Kde...
  Christina uvoľnila muníciu a vydala:
  - Nie...
  Magda zasiahla projektil a zasyčala:
  - hodiť...
  Gerda sekla delostrelectvo sekerou:
  - Pozri...
  Charlotte poslala darček a vyštekla:
  - Robotníci...
  Christina posielajúc škrupinu dodala:
  - Nie...
  Magda, ktorá zahodila náboje, pokračovala:
  - Miesto...
  Gerda znova poslala náboj a zasyčala:
  -Služby...
  Charlotte poslala darček, našťastie sa munícia doplnila:
  - Prostitúcia.
  Christina vyslala škrupinu a stlačila ju so slovami:
  - Verejné...
  Magda reve z plných pľúc:
  - Dom...
  Gerda zasyčala ako had:
  - Dom...
  Charlotte po smrteľnom výstrele povedala:
  - Plnené...
  Christina po odoslaní oceľového polotovaru dodala:
  - A...
  Magda odpovedala:
  - Predtým...
  Gerda vystrelila náboj a zasyčala:
  - Nim...
  Charlotte vystrelila a povedala:
  - Na...
  Christina vychrlila projektil s hákom:
  - Ulica...
  Gerda štebotala a strieľala:
  - Všetky...
  Charlotte zasyčala a kvákala ako vrana:
  - Poradie...
  Christina vášnivo povedala:
  - Náklady...
  Magda prepichla Shermana ako ihlu a pokračovala:
  - Ale...
  Gerda, ktorá strieľala, vydala perlu:
  - Konečne...
  Charlotte, strieľajúca, pokračovala:
  - On...
  Christina pokračovala v streľbe a povedala:
  - V dome...
  Magda buchla a zasyčala:
  - Na...
  Gerda uvoľnila hrudu smrti a zavrčala:
  - Žena...
  Charlotte vystrelila a vydala perlu:
  - Vyzerá...
  Christina zastonala a zaškrípala:
  - A...
  Magda sekla projektilom a povedala:
  - Žena...
  Gerda ju udrela granátom a zasyčala:
  - V...
  Charlotte spustila vysoko výbušnú kosu a štekala:
  - Postele...
  Christina zasyčala a vystrelila:
  - Oh...
  Magda poslala škrupinu a hanblivo zaškrípala:
  - Nahý...
  Christina poslala ďalšie vražedné umelecké dielo a štekala:
  - Klamať...
  Dievčatá vybuchli smiechom, písanie niečoho takého sa naozaj bavilo.
  Potom pri natáčaní začali skladať niečo decentnejšie a hrdinskejšie. A kvartetu dievčat to dopadlo dobre:
  Nech sa vytvorí spojenie sŕdc, silnejšie ako oceľ,
  Otrasme zo seba príval krvavého prachu z čepelí!
  A oči v slzách sa leskli ako hviezdy,
  Buď so mnou navždy: povedali vášnivo!
  
  Sme s tebou navždy, zlatý sen -
  Panna mesačného svitu a širokého prílivu...
  Pod zástavou svätého Ježiša Krista -
  Do neba vystúpi impozantný zbor cherubov!
  
  Napime sa žiarivého vína vášne,
  A umelec vám poskytne náčrt vesmíru...
  Aký si tenký - krehká niť života -
  Diabol chce lásku úplne zničiť!
  
  Rytier vytiahol meč a volal na Krista:
  Aby vo svete vládlo harmonické spojenie...
  A Mária prináša - Božskú čistotu -
  Verte, že Pán nás nenechá padnúť do pekelnej priepasti!
  
  Ale svoje nádeje nosíš v sebe...
  Človek predsa nemôže byť milovaný pre Boha!
  Každý z nás bude pokrytý striebrom až po uši,
  Perly a zamatová labuť vyletia do neba!
  
  Iba ak by si padol v boji,
  Pre vašu vlasť, ktorá je cennejšia ako vesmír...
  A potom sa nebojíme naliateho napalmu -
  Slabosť rytierov svetla bude nepodplatiteľná!
  
  Je dobré žiť vo svete, ale niekedy je to nudné,
  A zlý hlad a zima odháňajú ľudí...
  Musíme byť pod horou Satan,
  A budete mať šťastie, ak ste v srdci mladí!
  
  Po vstupe do vesmíru ako priateľ po smrti:
  Uvidíte niečo, čo vás prinúti zalapať po dychu a usmievať sa!
  Aj keď sa v tele staneš ako dieťa -
  Ale bez problémov pochopíte, že to bola chyba!
  
  Skúsenosti z predchádzajúcich bitiek sa vám budú hodiť, verte mi,
  V nich spoznáte radosť z raja z krvi...
  Ponížiš poriadok, kde divá zver vyla -
  A princeznú prijmete za manželku!
  
  A potom na trón a ďalšie cesty,
  Budete sa musieť točiť okolo prstenca vesmíru!
  Potom oznámim správu svojim potomkom -
  Verte mi, pre úspech je lepšie študovať!
  
  Je možné stať sa Bohom - to je skvelá otázka,
  Človek bol stvorený na podobu Boha...
  A hoci ešte nedosiahol úroveň Božstva...
  Pod nami máme svižne poskakujúce hviezdy!
  
  Veda nám dá, verte mi, mocné sily,
  Pretože z vedomostí budeme pliesť povrazy...
  A aj keby zhrešil, je to minulosť Ham,
  Ale atóm vyrábal granáty pre našich nepriateľov!
  
  Vesmír načrtol líniu - vedz,
  A vesmír ju bude nasledovať v kaskáde...
  A úspechy bez počítania - existuje skutočný raj,
  Za ktoré musia rytieri bojovať!
  Dievčatá skutočne dobre spievali a zároveň zničili množstvo batérií a bunkrov. Sami sme dostali škrabance a údery...
  Museli sme si dať krátku pauzu, aby sme si doplnili muníciu. Ako hovoria niektorí múdri muži, z nechutných dievčat si robia kotlety.
  Kristína a Magda opäť hrali šach. Ryšavka so zlatým nádychom chcela vyhrať nad medovou blondínkou. Hralo sa ostro útočne. Magda opäť dokázala prevziať iniciatívu a získať materiálnu výhodu.
  Nemali sme čas dokončiť hru, bola tu ďalšia bitka a horúca bitka. Z oblohy sa však práve spustil dážď. Viditeľnosť sa zhoršila. Nacisti sa zjavne cítili nepríjemne.
  Gerda s úsmevom vystrelila, vzala a zaspievala:
  - Dážď...
  Charlotte, ktorá podporovala bojovníka, vystrelila:
  - Naboso...
  Christina plácla do projektilu a pokračovala:
  - Podľa...
  Magda sa pripojila a kývla:
  - Zem...
  Gerda zasyčala, oči sa jej leskli a povedala:
  - Prešiel...
  Charlotte narazila na mušľu a zavrčala:
  - Zmokli...
  Christina vypustila smrť a zasyčala:
  - Dievčatá...
  Magda vystrelila rozpálenú a povedala:
  - Oko...
  Gerda strieľajúca bez prerušenia pokračovala:
  - Ak...
  Charlotte vystrelila projektil a zasyčala:
  - Jasný...
  Christina vystrelila a pokračovala s vyceňovaním zubov:
  - Deň...
  Magda búchala a škrípala:
  - Toto...
  Gerda zasiahla projektilom a zakričala:
  - Dobre...
  Charlotte, ktorá uvoľnila dar smrti, zavrčala:
  - A...
  Christina praskla na projektil a zakričala:
  - Kedy...
  Magda kričala ako vrch a revala:
  - Naopak....
  Gerda zabzučala, keď vystrelila projektily:
  - Zle...
  Charlotte, uvoľňujúc dary zničenia, spievala:
  - Ak...
  Christina, posielajúc smrť, zasyčala:
  - Piesne...
  Magda, zúrivo vyceňujúca zuby, vyhŕkla:
  - Spievajte...
  Gerda zasyčala a vyskočila, strieľala a búchala:
  - Toto...
  Charlotte, vypľúvajúca mušle, vyžmýkala:
  - Dobre...
  Christina to vzala a zasyčala:
  - A...
  Magda skríkla a vyslala projektily:
  - Kedy...
  Gerda povedala s vycereným tesákom:
  - Naopak...
  Charlotte vypľula ďalšiu škrupinu a vyhŕkla:
  - Smutné...
  Gerda znova vystrelila a povedala:
  - Ak...
  Charlotte je odpoveď, revala:
  - Zlo...
  Christina štekavým tónom a streľbou povedala:
  - Ty...
  Magda si s úškrnom odpila a vystrelila:
  - To...
  Gerda vypľula časť smrti a vyhŕkla:
  - Vždy...
  Charlotte spustila prúd mušlí a zadusila sa:
  - Ľahko...
  Christina so spevom pokračovala:
  - A...
  Magda, syčiac a strieľajúc, povedala:
  - Naopak...
  Gerda revala z plných pľúc:
  - Ťažké...
  A opäť prešiel zákerný refrén.
  Charlotte strieľala a zakričala:
  - Ak...
  Strieľajúca Christina povedala:
  - Zlo...
  Magda s vycerenými zubami pokračovala:
  - Ty...
  Gerda zasyčala z hrdla:
  - To...
  Charlotte pokračovala s veľkým hnevom:
  - Vždy...
  Strieľajúca Christina povedala:
  - Ľahko...
  Magda narovnala svoj šarm a zachichotala sa:
  - A...
  Charlotte prepustila smrť a kričala:
  - Kedy...
  Gerda zúrivo zamrmlala:
  - Naopak...
  Christina, ktorá vypustila smrť, zarevala:
  - Ťažké...
  Magda krátko zdvihla bosú nohu a zakričala:
  - A...
  Gerda hučí z plných pľúc:
  - Nuda!
  Potom sa dievčatá odmlčali... Opäť si doplnili muníciu. A že ich zbraň rýchlo strieľa a bitka je veľmi intenzívna.
  Dievčatá sa zabávali a ukazovali svoje svetlé zuby. Aká krásna je táto zem a vyzerá ako raj. Stačí ísť s tým. Alebo si oblečte kolínsku.
  Gerda a Charlotte sa začali hrať na bláznov. Veľmi obratne držali karty holými prstami a miešali bosými nohami. Vyzeralo to ako obrovské majstrovské dielo.
  Christina je veľmi prefíkaná, už prehratú hru nedohrala, ale hneď ponúkla novú. Magda sa s partnerom nehádala. Tiež nie je jednou z posledných bojovníčok... Ale nie je tvrdohlavá.
  Christina trochu spestrila svoj úvodný repertoár a išla s D2-D4. Magda odpovedala indiánskou obranou kráľa. A Christina je variantom štyroch pešiakov. Nastal veľmi tvrdý boj. A White mal s najväčšou pravdepodobnosťou nejakú výhodu. Magda už začala premýšľať a hľadať východisko z chúlostivej situácie.
  Hra bola odložená a opäť bitka... Tu už bolo horúco. Batéria najnovších 120 mm protitankových kanónov, schopná preniknúť E-50 čelne na blízko.
  Počiatočná rýchlosť projektilov je 1050 metrov za sekundu. Takže Yankees s veľkým oneskorením získali viac-menej uspokojivé zbrane. Je pravda, že samotný tank ešte nevstúpil do výroby, funkčné boli iba zbrane.
  Dievčatá ich bez toho, aby sa priblížili, začali strieľať...
  Gerda strieľajúca z diaľky si však všimla:
  - Američania jednoznačne napredujú. Toto je ich ochranná známka: robiť všetko neskoro. Ale s takým potenciálom mohli už dávno vykovať radlice na meče.
  Charlotte spievala, krútila sa trupom a natriasala červenými kučerami:
  - Diabol! Diabol! Zachráňte diabla! Niekto, niekto nás potrestal! Dajte nám, dajte nám meče do našich rúk, proti Yankees, Yankee hordy!
  Magda, ktorá rozdrvila americkú zbraň, povedala s princezniným úsmevom:
  - To je v poriadku... Naša nadradená trieda bude mať vplyv v každej bitke... Vždy sme vyhrali, vyhráme teraz!
  Christina pleskla bosou nohou o brnenie a spievala:
  - Achtun, Achtun... Foeir, Foeir!
  Veľkolepá anglická štvorka: Jane, Gringeta, Malanya, Matilda vtrhla do New Yorku. Bojovníci bojovali na squatovom tanku Goering-4. Auto bolo evolúciou Churchilla. Trochu horšie brnenie a trochu ťažšie ako E-50, ale s podobnými zbraňami.
  Tank bol vyrobený v anglických továrňach v Británii, ktorá sa stala protektorátom Tretej ríše.
  Jane vystrelila na americké delo a zaštebotala:
  - Sme veľký elektorát... Rozbite protektorát!
  Gringeta opravila svojho partnera:
  - Nezlomíme sa, ale rozvinieme... Staneme sa silnejšími!
  Gringeta vystrelila, rozbila americkú zbraň a filozoficky poznamenala:
  - Všetko, čo nás nezabije, nás posilní!
  Malanya sa zachichotala a zakričala:
  - Je to banálna pravda, ale je ťažké tomu uveriť!
  Matilda, ktorá rozdrvila pár vojakov svojimi húsenicami, poznamenala:
  - Je možné, že pravda by mala byť banálna. Napríklad Slnko je žlté, ako môžete vidieť pri pohľade na oblohu.
  Jane veľmi roztiahla pery a odhalila zuby.
  Nechala Gringethe strieľať a štebotala:
  - A Slnko je skôr dokonca biele. Obloha jednoducho blokuje modré lúče a vytvára žltý odtieň.
  Matilda sa zachichotala a poznamenala:
  - A ty si taký chytrý... Šikovne si všimla, že toto je len žltá ilúzia!
  Gringeta znova vystrelila, rozbila bunker a zaštebotala:
  - Všetko v našom svete je iluzórne... Len oni skutočne zabíjajú!
  Zasiahli Malanyu guľometmi a zo žartu, alebo možno nie zo žartu, zakričali:
  - Alebo možno smrť je ilúzia! Duša je predsa nesmrteľná a možno z hľadiska formovania osobnosti je prvoradá!
  Gringeta opäť vystrelila a zaspievala:
  - Hoci telo bez duše nie je telom, aká slabá je duša bez tela!
  Jane v sebe pocítila lyrický vzostup a začala spievať. A jej priatelia začali spievať spolu s ňou.
  Aristokrat-bojovník začal:
  - Mocný...
  Gringeta pokračovala a vyrazila projektil:
  - Nádrž...
  Malanya, strieľajúci, povedal:
  - Vedie...
  Matilda vydala smrtiaci darček a tweetovala:
  - Oheň!
  Jane strieľala a vyceňovala zuby ako veľké perly a štekala:
  -A...
  Gringeta zasyčala a mávala rukami:
  - Je to zdrvujúce...
  Malanya vystrelil a povedal:
  - Každý...
  Matilda, ktorá svojimi stopami rozdrvila bojovníkov, zasyčala:
  - Za sebou!
  Jane štebotala a pokračovala:
  - Na...
  Gringeta vystrelila a zasyčala ako kobra:
  - Vyhliadka...
  Malanya, streľba, pokračoval:
  - Bojovník...
  Matilda si poklepkala prstami na bosé nohy a povedala:
  - Celkom...
  Jane sa zachichotala a zapálila si cigaretu:
  - Strmé...
  Gringeta znova vystrelila a zasyčala:
  - Nechaj byť...
  Malanya zasadil projektil a povedal:
  - Bude...
  Matilda vrazila projektil do kovu a povedala:
  - Výsledok!
  Jane pokračovala v streľbe a štebotala:
  - A...
  Gringet vystrelil a podporil:
  - Ak...
  Malanya vystrelila projektil a vytiahla slovo:
  - "Tiger"...
  Matilda zasyčala:
  - V...
  Jane skončila agresívne:
  - Pôjde to...
  Gringeta spadla, pokračovala:
  - A...
  Malanya agresívne vystrelil:
  - Bude...
  Matilda energicky dodala:
  - V...
  Jane sa zachichotala a odhalila zuby.
  - My...
  Gringeta vystrelila z očí blesk a povedala:
  - Oheň...
  Malanya pokračovala:
  - Jeho...
  Matilda revala:
  - Náš...
  Jane to vzdala so slovami:
  - Churchill...
  Gringeta zakňučala, keď vystrelila:
  - Rozbije sa!
  Malanya agresívne zasyčala:
  - Skúška...
  Matilda, ktorá rozdrvila svoje húsenice, povedala:
  - Prenajmem...
  Jane vycenila zuby a povedala:
  - Na....
  Gringeta zakričala z plných pľúc a vyslala projektil:
  - Päť!
  A dievčatá sa jednohlasne smiali... Bitka bola poriadne horúca. Americké protilietadlové delá fungovali. Predný pancier 230 milimetrov stále odolal zásahom.
  Ale bolo tu isté riziko. Navyše, na samom konci vojny začali USA vyrábať veľmi pancierové podkaliberné projektily s volfrámovým jadrom. A toto je nebezpečné.
  Jane šťuchla Gringetu do ramena bosou nohou a zašepkala:
  - Prosím, nezmeškajte!
  Zamrmlala:
  -Čí blaster by zapišťal, ale váš by mlčal!
  A vystrelila a zničila batériu...
  Matilda, ktorá bola vodičkou, poznamenala:
  - Manévrovaním môžete znížiť pravdepodobnosť zásahu.
  Dievča rozdalo troch amerických policajtov, na všetky strany sa rozstriekali červené potoky a kosti padali. Potom pokračovala:
  - Je to ako byť v atrakcii smrti!
  Gringeta rozbila ďalšie protilietadlové delo a zaspievala:
  - Hordy Wehrmachtu sú zúrivo zúrivé a my sme deti mesiaca ocele!
  Jane natiahla holú nohu, vypla rádio a navrhla dievčatám:
  - Poďme si zaspievať niečo vtipné...
  Gringeta sa jedovato uškrnula a navrhla:
  - O Führerovi?
  Jane energicky prikývla.
  - Áno!
  Matilda podporila myšlienku:
  - Správny! Nikto nás nepočuje!
  Jane pri streľbe veselo spievala:
  - Ach...
  Gringeta to zdvihla a nadšene strieľala:
  - Fuhrer...
  Malanya tvrdo odpovedala a zavrčala:
  - Ty...
  Matilda, ktorá rozdrvila vojakov, pokračovala:
  - Fuhrer...
  Jane vybuchla nadšením:
  - Koza!
  Gringeta, strieľajúca, pokračovala:
  - Prečo....
  Malanya, strieľajúci, povedal:
  - Proti...
  Matilda rozdrvila svoje húsenice a zafučala:
  - Anglicko...
  Jane nadšene pokračovala:
  - Vyliezol som...
  Gringeta zasyčala a revala:
  - Ty....
  Malanya odhalila tesáky a zaštekala:
  - somár...
  Matilda potom začala revať:
  - Dostanete...
  Jane pokračovala so smiechom, takmer sa dusila:
  - Od...
  Gringeta vystrelila a povedala:
  - Ty...
  Malanya zopakovala nadšenie:
  - Konkrétne...
  Matilda zašepkala slová:
  - V...
  Jane, zúrivo vystrelila dávku, vyštekla:
  - Pyatak!
  Gringeta, strieľajúca, pokračovala:
  - Narazíte na...
  Malanya agresívne zdvihol:
  - Na...
  Matilda odpovedala nahlas:
  - Silný...
  Jane nadšene podporila:
  - Angličtina...
  Gringeta poslala smrtiaci dar a povedala:
  - Päsť!
  Malanya pokračovala v speve:
  - U...
  Matilda povedala a rozdrvila protilietadlové delo svojimi stopami:
  - My...
  Jane bzučala a pokračovala:
  - Guľomety...
  Gringeta zasyčala a priklincovala:
  - A...
  Malanya pokračovala škrípaním:
  - Tanky...
  Matilda zavýjala:
  - U...
  Jane zavrčala:
  -My...
  Gringeta z plných pľúc zasyčala:
  -A...
  Malanya nadšene pokračovala:
  - Ty...
  Matilda revala ako byvol:
  - S...
  Jane zakričala:
  - Automatické...
  Gringeta zavrčala a odhalila zuby:
  - trasieš sa...
  Malanya nahnevane povedala:
  - Bugár!
  Matilda pokračovala v speve:
  - Zabijeme...
  Jane štebotala a dupala bosými nohami:
  - Ty...
  Gringeta štebotala a nadšene strieľala:
  - Páči sa mi to...
  Malanya sa odmlčala a ukázala iskry zo zubov:
  - Koza...
  Matilda zabzučala a rozdrvila ostatných:
  - A...
  Jane zopakovala nadšenie:
  -Budú horieť...
  Gringet nahnevane povedala:
  - Modrá...
  Malanya zasyčala ako hnusná kobra:
  - Predtým...
  Matilda zúrivo dodala:
  -Tla...
  A dievčatá jednohlasne spievali:
  - Oheň, oheň, oheň... Agónia!
  Došla nám munícia, ale nebolelo to doplniť palivo. Musel som nádrž mierne stiahnuť. A rádiom zavolajte dodávateľský tím. Dievčatá si dali na chvíľu pauzu.
  Jane si obtrela bosú nohu o pancier tanku. Krásne dievča s blond, mierne zlatými vlasmi. Tak zvodná a aristokratická zároveň.
  Jej krása je ako fyzicky otužilá princezná. Jane vystrelila a predstavila chlapíka. Taký vyrysovaný, pekný, svalnatý, prirodzený blond s opálenou pokožkou. Aby ju pohladil... jazykom! Jane sa uškrnula, ach, to je dobré, keď miluješ sex. A sú ženy, ktorým sa to nepáči. V manželstve sú zrejme veľmi nešťastní. Aj keď milovať sa s jedným mužom je nudné. Chcem rozmanitosť. Chcem nové dojmy a dobrodružstvá. A hľadajte nových mužov, aby jeden mohol byť krajší ako druhý! Jane sa navyše veľmi páčili milovníci čiernej. Je romantické milovať sa s farebným človekom. A je veľmi pekné, keď je koža čierna a šúchate si o ňu svoje šarlátové bradavky. A bradavky sa nafúknu a stvrdnú. A už vami začne triasť zmyselná vlna.Jane si takmer vložila ruku medzi nohy, pretože chcela muža. Pred kamarátmi som sa však hanbil.
  A ako som chcel, aby pulzujúca jadeitová tyč vstúpila do vlhkej jaskyne Venuše.
  Ale jej hlava začala zaspávať a dievča zadriemalo a snívalo sa mu o tom;
  Tu sme!
  Jover Hermes sa opäť idiotsky uškrnul a ocitol sa v luxusnom skafandri. Vnútri budovy sa mihali trojrozmerné hologramy, kde rôzni jednotlivci, od stelzanov až po ohromujúco rôznorodé stvorenia, vykonávali rituál súlože najrôznejšími spôsobmi, niekedy tými najdivokejšími a najzvrátenejšími v ľudskom oku. 3D projekcie sa pohybovali a zdali sa živé a živé. Boli tam podobizne kentaura a rádioaktívnej medúzy. Vnútro ich tiel počas párenia vybuchlo do miniatúrnych jadrových výbuchov. Niektorí jedinci, podobne ako omamné halucinácie avantgardného umelca, vyobrazení vo forme obrovských hologramov, súložia s erupciami kaskád bleskov alebo špliechaniami hyperplazmatickej lávy, ktorá za letu mení tvar a vyžaruje neobmedzené spektrum rozmanitosti. Buď striekanie hyperplazmy v podobe trojhlavých orlov, potom sa odrazu ako figúrky z plastelíny premenia na motýle s mnohými krídlami, potom je to zmes rýb a pukov, ktoré mávajú lupeňmi... A to je úplne neuveriteľné, stvorenia tvarovo neopísateľný, vykonávajúci akt rozmnožovania, pohlcoval z prostredia energiu, prinútil atmosféru kondenzovať a stekala v prúdoch dažďa, ktorý po dopade na povrch začal okamžite syčať a dymiť.
  Lev vyzeral ohromene a zmätene žmurkal... Toto bolo nad jeho predstavivosť, niečo, čo si zdravý človek v zásade nedokáže predstaviť. Z úst mladého muža zaznelo toto:
  - Človek si v duchu dokáže predstaviť všetko - okrem hranice, za ktorou končí bezhraničná ľudská hlúposť!
  Hermes na to nereagoval, dychtivo pozeral do projekcií, stelzanov dych sa zrýchlil a sťažil.
  Spoza hologramu vyplávala nahá, vysoká diva so sedemfarebným účesom a dvanásťchvostým neutrónovým bičom. Stelzanka sa spočiatku zdala obrovská, no každým krokom sa zmenšovala, až sa stala takmer štandardnou, veľkosťou niečo cez dva metre. Kráčala a energicky otáčala svojimi nádhernými bokmi tenkou niťou oslnivo trblietajúcou sa na nich visiacimi rádiovými kameňmi. Topánky s vysokými opätkami, pozlátené kamienkami, hlasno štrngali na povlaku polodrahokamu.
  Za ňou sa pohyboval tvor pozostávajúci zo siedmich fazetových guličiek s nohami v tvare žaby, no na mäkkých podložkách. Guľôčky sa trblietali ako drahé kamene pod prúdmi niekoľkých svietidiel a tvár... No proste Mickey Mouse v dávnych dobách, ikonická detská rozprávka. Stelzanka zastala a odhalila svoje veľké trojfarebné zuby ako dravý panter. Jej nádherné oči s obrazom sedemcípej hviezdy na dúhovke zamrzli na krásnom Leovi Eraskanderovi.
  - Aký kvazar juling! Z ktorého kvarku ste to vytiahli?
  Hermes potmehúdsky prižmúril oči a žmurkol (to je zlozvyk podvodníka!) pravým, jedovatým fialovým okom:
  - Obchodné tajomstvo! Poviem vám to za poplatok!
  Obrovská žena so svalnatou pažou pritiahla vysokého chlapíka, utkaného z nasadených svalov, k sebe. Jej dlhé nechty sa leskli zmesou striekaných zafírov, smaragdov a ultraplutónia.
  - Zaplatím vám percento, ako bolo dohodnuté. Domnievam sa, že je absolútne logické zvýšiť poplatok pre mladého muža. Podobu tohto levieho mláďaťa už naskenovalo viac ako tisíctristo samíc. Jednoducho ho roztrhajú na kusy!
  Hermes si mäsožrave olízal plné pery jazykom:
  - Je silnejší, než si myslíš! Vydrží to! Je tu niečo pre mňa, aby som sa tu nenudil?
  Majiteľka verejného domu si vyrazila z prstov zväzok oranžového svetla a spýtala sa, pričom svojim elegantným malým nosom vtiahla plamene drogy:
  - Chcete ženy vojaka, dôstojníkov alebo z mimozemšťanov? Ale sex s neproteínovými predstaviteľmi iných svetov je nelegálny (a môže byť nebezpečný!), je možný len za príplatok. Na výber je od hermafroditov po straky...
  Hermes to nenútene odkýval:
  - Lepšie je to so ženami z iných galaxií a telesných štruktúr, tie sú už unavené zo svojich večných sparingpartnerov.
  Kreslená tvár zvieraťa, ktorá vyzerala ako kus korálok z kráľovniných šiat, sa zaborila do mladíkovej holene. Nos sa predĺžil špachtľou a pošúchal pôvabne vyčnievajúce žily pod chlapcovou tmavou čokoládovou pokožkou. Eraskander mrnčal od príjemného šteklenia a hrubá špachtľa sa presunula na ružové opätky, pokryté voňavou masťou, ktorá odpudzuje prach a nečistoty. Farba trblietavých guličiek, nádherného tvora, sa začala meniť smerom k smaragdovo modrej časti spektra.
  - Túžbou klienta je zákon. - kričala šéfka domu vášne na svojho vtipného miláčika. - Späť Alavaleta, mýliš sa, keď si myslíš, že tento chlapec je tá najláskavejšia duša. Pred vami je v skutočnosti malé monštruózne zviera, ktoré sa v budúcnosti môže stať jedným z najlepších bojovníkov Impéria bez hraníc. - Potom sa tón divy zmenil z patetického a vznešeného na najobyčajnejší a dokonca nudný. - A ty, levíča, nasleduj ma!
  "Ak je všetko v poriadku, ukážem ti cisársky palác v galaktickom hlavnom meste Greyzinar," zašepkal Hermes sotva počuteľne.
  Ruka v ruke kráčali za mozaikovou stenou Eraskander a majiteľ verejného domu. Odtiaľ sa ozýval ženský smiech a šuchot vyzliekajúcich sa šiat. Vzhľad mladého muža vyvolal rev. Vyrútilo sa naňho niekoľko nahých panien, ktoré pripíjali chamtivosťou hladných pijavíc. Telá; Mužova bronzovohnedá pokožka a svetlejší stelzanok sa preplietli do klbka, cítil, ako ho v návale vášne silno hrýzol do ramena a tri pikantne voňavé dievčenské pery sa hneď pokúšali chytiť otrokine ústa. Ruky chytili chlapca za blonďavé vlasy, obkročmo nad ním, čo mu spôsobilo bolesť, dlhé nechty sa mu zaryli do lopatiek. Lev pracoval zúrivo ako živý stroj, ale jeho myseľ bola ďaleko...
  Jane sa zobudila na výprask dlaňou po holej podrážke.
  Gringeta zasyčala na svojho partnera, alebo skôr na veliteľa:
  - No a teraz späť do boja!
  Jane sa zachichotala a poznamenala:
  - Som na tebe ako vo vojne a vo vojne ako na tebe...
  Tento guľomet podporoval Malanyu:
  - Bitka sa skončila a ja som šťastný, že idem domov!
  Matilda zasnene povedala:
  - Kiežby som mohol mať majetok pre seba! A sú na ňom otroci!
  Gringeta sa zachichotala a prefíkane povedala:
  - Prečo len jeden majetok? Možno je lepšie mať celý vesmír s otrokmi?
  Jane sa zachichotala. Chcela čierne telo. Byť vystískaný a pohladený. No nie každý rozumie ženám. Prečo ich to tak ťahá k Afričanom?
  Malanya začala strieľať z guľometov - našťastie bola munícia doplnená a zapípalo:
  - Ľahký "Bummer", cool "Bummer" - smaragdové svetlá... Tento "Bummer", syn Fortune, ak ho dokážete dobehnúť!
  Matilda zvýšila rýchlosť... Dievčatá začali ničiť ďalší bunker.
  Jane štebotala:
  - Ty...
  Gringeta nadšene opakovala:
  - No...
  Malanya zavrčala a vycenila zuby:
  - Vieš...
  Matilda zúrivo pokračovala:
  - Náš...
  Jane zapískala a vyslala projektil holým prstom na joysticku:
  - Ľudia!
  Gringueta spievala s hrdosťou:
  - Láska...
  Malanya bude kričať:
  - Vodík!
  Matilda zakričala:
  - Dajte mi vodíkovú bombu!
  Jane pokrútila zlatou hlavou a zaspievala:
  - Ach, sám tomu neverím... V týchto poverách!
  Gringeta začala metodicky strieľať na batériu z húfnic. Urobila to pokojne, ale spievala:
  - Kladiem ako ďateľ... A dokonca som trochu blázon!
  Malanya porezal niekoľko desiatok pešiakov guľometmi a zareval:
  - Kúzlo kostry!
  Matilda tlačila nádrž, vzala ju a spievala:
  - Bez cti, svetlá krajina! Niet stvorenia oddanejšieho Koshchei!
  Bojovníci sa zachichotali a Jane začala znova spievať:
  = Nemecko...
  Gringeta nadšene opakovala:
  - Toto...
  Malanya agresívne dodala:
  - Celkom...
  Matilda opravila slovo:
  - Len...
  Jane skončila tvrdo:
  - Namazať...
  Gringeta, streľba, štebotala:
  - Koniec...
  Malanya zúrivo zasyčala:
  - On príde...
  Matilda sa zachichotala:
  - Sveta...
  Jane s nadhľadom overila:
  - Vám...
  Gringeta agresívne vyhŕkla:
  -Guľka...
  Malanya zasyčala ako vypustená pneumatika:
  - V...
  Matilda všetkých zdrvila a vyhrkla:
  - Chrám!
  A dievčatá si prekrížili holé nohy. Vyzerali tak úžasne a zvodne.
  Jane štebotala:
  - Bude...
  Gringeta ju ochotne ďalej pribíjala:
  -Fuhrerovi...
  Malanya zasyčala zúrivosťou pantera:
  - Slučka...
  Matilda pokračovala so smiechom:
  - Stalin...
  Jane vyštekla hlasom žluvy:
  - Sakra...
  Gringeta vtipne zasyčala a dokonca rozbila ťažkú húfnicu:
  - Na...
  Malanya horlivo prijala situáciu:
  - Dva...
  Matilda zasyčala ako panter:
  - Rubeľ!
  Potom posledná zbraň stíchla. Deväťdesiat percent New Yorku už obsadili nacisti. A kto povedal, že je príliš málo Nemcov na to, aby vládli svetu? V každom prípade môžu pohltiť svet. Tisíce Yankeesov sa opäť vzdávajú. A len časti pozostávajúce zo Židov uprednostňujú smrť pred kapituláciou.
  Po páde New Yorku a Washingtonu sa 25. októbra 1945 Spojené štáty vzdali. Obrátila sa tak ďalšia stránka druhej svetovej vojny.
  Americká armáda odzbrojovala a milióny vojakov a milícií smerovali do táborov.
  Hitler sa radoval... 30. októbra 1945 Fuhrer navštívil Washington a hovoril v ruinách Bieleho domu.
  Prejav diktátora číslo jeden bol ako vždy jasný a nezabudnuteľný. Nemci tlieskali a Američania pokľakli. Najbohatšia mocnosť sveta padla. Veľký triumf.
  Hitler nariadil pripraviť dovolenku na Cypre a zorganizovať celý rad gladiátorských bojov.
  Nemci zároveň začali hnať Židov do get a nastoliť nový poriadok. Tretia ríša začala tráviť Ameriku.
  Zároveň boli udelené ocenenia tým, ktorí sa vyznamenali. A bolo ich veľa.
  Super eso a skutočná hviezda, Friedrich pre neho dostal špeciálne vytvorený rozkaz: Veľká hviezda, Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Vyššie bolo stanovené iba jedno ocenenie: Veľká hviezda, Rytiersky kríž, Železný kríž s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Ocenení boli aj ďalší. Jane dostala rytiersky kríž s dubovými listami a jej priatelia jednoducho dostali rytiersky kríž. Skvelá štvorica dostala za odmenu: Rytierske kríže, s dubovými listami, mečmi a diamantmi, a také ocenenia už mali. Plus zlaté a diamantové kríže stíhačov tankov.
  Hans Feuer, dostal Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami a mečmi.
  Nie je to zlé pre muža, ktorého matka je Židovka a otec Nór. A vyhlásil sa za Nemca desiatej generácie. Hans je milencom Gerda a niekoľkých ďalších dievčat. Veľmi pekný, svetlovlasý mladý muž. Vôbec nevyzerá ako Žid, ale skôr plagátový Árijec.
  Gertrúda a Stella, tieto bojovníčky, ktoré bojovali na disku, dostali aj zlatý kríž za vojenské zásluhy. A na rytierskom kríži železný kríž s dubovými listami. Viac ich ale odmeňovali za zoznamy zničených lietadiel. Diskové lietadlá boli nezraniteľné, ale sami ich nemohli odpáliť. Lietadlá iba vrážali, pretože rýchlosť bola päť až šesťkrát väčšia ako rýchlosť zvuku. No, mohli tiež odpáliť rádiom riadenú strelu na pozemné ciele.
  Až kým sa disk nestal impozantnou zbraňou, hoci jeho nezraniteľnosť mala silný morálny dopad na jeho nepriateľov. Ale je to drahá vec.
  Piloti Margaret a Helga dostali Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi. To je pre veľkolepé účty zostrelených lietadiel a krásu očarujúcich blondínok.
  Získal ocenenie: Rytiersky kríž a Dan a tiež vlčie dubové listy.
  Karasa ocenili Japonci aj Nemci. Bol ocenený Železným krížom prvej triedy a personalizovanými hodinkami od Mainsteinu. Chlapec ninja dostal svoje hlavné ocenenia od cisára Hirohita. Obdarovaní boli samozrejme aj ďalší ninja bojovníci. Japonsko prispelo k dobytiu Ameriky.
  Mnohí dostali ocenenia a peniaze. Radosť a jasot zachvátili celú Tretiu ríšu.
  Tank E-50 vykazoval vynikajúce bojové vlastnosti a bol uznávaný ako najlepší na svete. Nemci opäť zradili svoju mentalitu.
  A 8. novembra 1945 bola na nízku obežnú dráhu Zeme vypustená prvá umelá družica s videokamerou.
  Samotný Fuhrer ešte stále oslavoval výročie Mníchovského puču na Cypre v Koloseu.
  Krv tiekla ako rieka v zápasoch gladiátorov. Ako vždy bolo veľa orgií a obžerstva. Nemci doslova šaleli.
  Medzitým Stalin, oslavujúci sviatok revolúcie 7. novembra, zhromaždil Štátny výbor obrany.
  Bolo potrebné diskutovať o aktuálnych problémoch. Teraz sú Hitlerove ruky voľné. A nepôjde to ďalej smerom k Rusku? Dokončiť boľševickú ríšu.
  Molotov, hovoriac, poznamenal:
  - Teraz je Tretia ríša silnejšia ako kedykoľvek predtým! Jeho schopnosti sú úžasné! Nemecký tank E-50 sa totiž ukázal byť pre Američanov neprístupný. A prúdové letectvo Tretej ríše nemá obdobu!
  Stalin prerušil Molotova:
  - Stručne povedané, sme odsúdení na zánik?
  Ľudový komisár zahraničných vecí namietal:
  - Myslím, že nie, súdruh Stalin. Vaša genialita a neochvejná vôľa sovietskeho ľudu nás určite privedú k víťazstvu!
  Stalin niekoľkokrát zatlieskal rukami. A s úškrnom poznamenal:
  - Myslíš, že môj génius kompenzuje tvoju pomalosť?
  Voznesensky s odporom v hlase povedal:
  - Snažíme sa zo všetkých síl, súdruh Stalin. Ale ľudské schopnosti majú svoje hranice! Tankov T-34-85 sa vyrobilo už toľko, že na ne nie je dostatok posádok!
  Žukov nahnevane poznamenal:
  - Hlavná vec nie je kvantita, ale kvalita! T-34-85 je zraniteľný aj voči ľahkým E-5 a jeho pištoľ neprenikne E-50 ani z priameho dosahu! V skutočnosti je tridsiatka štvorka morálne a vlastne zastaraná. Ale nová smena T-54 nie je pripravená... A úprimne povedané, na prienik k nepriateľovi tiež nestačí!
  Voznesensky povedal sebavedomým tónom:
  - Robíme všetko pre to, aby sa T-54 dostal do výroby čo najrýchlejšie. Ale tank by mal byť vyrobený relatívne ľahký, dobre chránený a slušne vyzbrojený. Je ťažké dosiahnuť všetko naraz. Snažíme sa a dizajnéri pracujú na tri zmeny!
  Stalin tvrdo poznamenal:
  - Koľko takýchto baníkov kŕmi vši v táboroch! A celkovo som z teba sklamaný. Uspokojivá prúdová stíhačka ešte nebola vytvorená a Yak-9 je stále v sériovej výrobe!
  Dizajnér Jakovlev v rozpakoch povedal:
  -To auto nie je vôbec zlé, súdruh Stalin...
  Najvyšší veliteľ prerušil:
  - Hovoríš, že to nie je zlé? Áno, nemecké stíhačky sú dvakrát rýchlejšie! A výzbroj je jedno vzduchové delo... Taká stíhačka je jednoducho na smiech. Je to len kôň so zlomenými kopytami!
  Jakovlev našiel odvahu namietať:
  - Mýliš sa, súdruh Stalin. Jak-9 je veľmi obratné vozidlo a v praxi je účinné. A jeho výroba je jednoduchá a lacná. Boli by sme celkom prekvapení, keby sa našiel lepší.
  Stalin mávol päsťou a poznamenal:
  - Tu nemôžete poraziť fašistov v číslach! Teraz majú pod pätou celý svet. Aj tak ich v konkurencii čísel neporazíme. Zostáva teda už len dosiahnuť kvalitatívnu prevahu. A tu potrebujeme lacnú a praktickú stíhačku, ktorá je lepšia ako jej nemecké náprotivky. A to musíte dosiahnuť, inak vás zastrelím!
  Pri posledných slovách sa Stalin zmenil na krik. A udrel päsťou do stola. Nastala ťažká pauza.
  Stalinova kancelária bola vybavená obrazmi, na ktorých boli na plátne farebným olejom namaľované portréty rôznych veliteľov a kráľov.
  Tu sú Suvorov, Kutuzov a Brusilov. Tiež Peter Veľký, Ivan Hrozný, Dmitrij Donskoy, Ivan Kalita, Frunze, Bagration. Celkom zaujímavý výber. Objavil sa aj nový portrét: veľkovojvoda Vasilij Tretí. Tento vládca bol otcom Ivana Hrozného. Aj keď nie taký slávny ako jeho slávny syn.
  Stalin mal málokedy dobrú náladu. Keďže počas vojny s Treťou ríšou stratil významnú časť sovietskeho impéria, obával sa, že nacisti prídu znova. Vojna so Spojenými štátmi nebola príliš zdĺhavá, aby poskytla odklad a príležitosť... No napríklad vytvoriť atómovú bombu a brániť sa proti nacistom.
  Ako môžete súhlasiť, aby ste sa nezbláznili? Pravdepodobne sa nacisti neukážu v zime, ale budúce leto: očakávajte nepozvaných hostí! A to, samozrejme, vôbec nepoteší. Ale je to znepokojujúce... Stalin je už starý, jeho sila a zdravie nie sú rovnaké. Odolať fašistom bude mimoriadne ťažké a ešte pravdepodobnejšie nemožné. Ako reagovať na silu nacistov.
  Voznesensky ako najstatočnejší prerušil pauzu a povedal:
  - Na prehliadke, súdruh Stalin, si videl náš prototyp IS-4. Podarilo sa nám to a novú nádrž vyrobili práve na dovolenku. Vozidlo má 250 mm čelný pancier. A 170 mm strany. Výsledné vozidlo s hmotnosťou 60 ton je schopné odolať úderom 88 mm nemeckého dela. Podarilo sa nám vyrobiť tank, ktorý ste chceli, súdruh Stalin.
  Vodca pochmúrne poznamenal:
  - Ale nemecký 105 mm kanón E-50 stále prenikne do čela IS-2. Zatiaľ čo 122 mm kanón tohto tanku nevrazí Nemca do čelného panciera! Nikdy ste to neurobili, auto prevyšujúce nemecké parametre.
  Voznesensky slávnostne sľúbil:
  - IS-7 bude čoskoro hotový, tento tank so 130 mm kanónom prekoná IS-4 vo výzbroji a čelnom pancierovaní. A potom môžeme dosiahnuť veľa. Prepichnite čelný pancier fašistického mastodonta!
  Stalin mierne zmäkol a spýtal sa:
  - Koľko bude vážiť tento tank?
  Voznesensky odpovedal sebavedomo:
  - Šesťdesiatosem ton. Relatívne málo, ako Tiger-2. Koľko presne do 100 EL prenikne nemecké delo s hlavňou dlhou 105 mm, nevieme. Ale približne, ak má strela vlastnosti podobné podkalibru, tak... Rýchlosť 1300 metrov zabezpečí prieraz panciera 300 milimetrov pod uhlom šesťdesiat stupňov zo vzdialenosti 1000 metrov...
  Voznesensky zaváhal a o päť minút neskôr odpovedal:
  - Nie, pravdepodobne bude IS-7 stále horší ako nemecký tank v priebojnej sile dela a nebude ho môcť prekonať ani pažbou.
  Stalin položil otázku:
  - A prečo? Taký veľký kaliber, ale menej priebojný ako nemecký?
  Voznesensky odpovedal s povzdychom:
  - Kvalita nemeckého projektilu je lepšia, rovnako ako počiatočná rýchlosť. V tomto ohľade je dokonca aj nemecký 88 mm kanón o niečo silnejší v priebojnosti panciera na krátku vzdialenosť ako náš 130 mm.
  Stalin praskol kĺbmi a povedal:
  - Musíme zlepšiť kvalitu projektilu! Budete na tom pracovať! Ako dlho dokážeš tlačiť kaliber...
  Beria lichotivo navrhol:
  - Na tank môžete umiestniť kanón kalibru 203 mm. A svojich nepriateľov doslova zmetie!
  Stalin skepticky odpovedal:
  - Hmotnosť sa zvýši, rýchlosť streľby sa zníži, prístup nebude konštruktívny!
  Berija roztiahol ruky a poznamenal:
  - Ale inak nebudeme schopní preniknúť do Nemcov čelne... Navyše, IS-7 je dosť ťažký a drahý tank. A nemáme veľa zdrojov na plytvanie strojmi.
  Stalin udrel päsťou do stola a zavrčal:
  - IS-11 by sa mal stať tankom s 203 mm kanónom. Ale potrebujem IS-10, ktorý sa stane univerzálnym. A ktorých hmotnosť nepresiahne päťdesiat ton. To je jasné?
  Voznesensky bezmocne roztiahol ruky:
  - Menšia hmotnosť zhorší ochranu, súdruh Stalin...
  Vedúci navrhol:
  - A urobíte čelo tristo milimetrov a pod uhlom ako IS-3 a bočné pancierovanie je oveľa slabšie... A myslite na zbraň.
  Voznesensky poznamenal:
  - Môžeme skúsiť... Vytvoriť stroj, ktorý je chránený len spredu? No aj to je dôvod!
  Beria zrazu navrhol:
  - Pošlime všetkých dizajnérov do táborov. Možno potom vytvoria niečo užitočné?
  Stalin sa zasmial a veselo poznamenal:
  - Čo... Skvelý nápad! V táboroch pre nich bude menej pokušení!
  Ale musíte vyrobiť nové tanky! Taká, že by pri nich nestála ani tretia ríša!
  Voznesensky poslušne odpovedal:
  - Urobíme, čo bude v našich silách!
  Beria pohotovo povedal:
  - Zatkneme všetkých vedcov! Nechajte ich pracovať pod palicami stráže!
  Stalin zareval:
  - A mali by sme mať najlepšie lietadlá na svete, rovnako ako rakety! Nech sa tak stane, pretože som to povedal!
  Ľudový komisár pre vnútorné záležitosti uviedol:
  - Slovo génia je zákon!
  Stalin trochu sebakriticky poznamenal:
  - Napriek tomu bolo márne, že som nezaútočil na Nemecko, kým boli zaneprázdnení USA a Kanadou. Toto je veľká chyba!
  Žukov okamžite navrhol:
  - Môžem teraz udrieť? Zatiaľ čo nepriateľské jednotky neboli prevedené?
  Stalin negatívne pokrútil šedou hlavou:
  - Neberiem na seba takú zodpovednosť! A neprijmú to ani naši ľudia! Nie sme agresori! Stojíme za mier a bojujeme za mier! Dajte mi ligu odzbrojenia!
  Vasilevskij alarmujúco poznamenal:
  - Ak nás napadnú, bude už neskoro... A koncept preventívnej vojny nebol zrušený.
  Stalin si ťažko povzdychol. Nalial si fľašu vína, vypil celý pohár a povedal:
  - Preventívna vojna... No, možno postúpime o pár stoviek kilometrov a zastavíme sa. Mal si ma udrieť skôr! A teraz budeme rátať s tým, že Nemci a Japonci si trochu uhasia chuť.
  Berija tu zvýšil hlas a zašepkal:
  - Čo ak súdruh Stalin... spojí Japonsko a Tretiu ríšu?
  Vodca sa uškrnul a poznamenal:
  - Toto by bola skvelá možnosť... Ale ako to dosiahnuť?
  Informoval o tom ľudový komisár pre vnútorné záležitosti:
  - Máme päť dievčat, ktoré prešli celou vojnou a bojovali v Amerike. Možno môžu poveriť operáciu?
  Stalin sa uškrnul do fúzov a zakrákal:
  - Myslíš tieto? Alenka a jej tím?
  Berija energicky prikývol hlavou:
  - Áno, presne oni!
  Stalin prižmúril oči a spýtal sa:
  -Čo si myslíš, že dokážu?
  Ľudový komisár pre vnútorné záležitosti sa poškrabal na hlave a navrhol:
  - No, oblečte sa ako nindžovia a zaútočte na nemeckú základňu! Možno sa to podarí!
  Stalin sa poškrabal na hlave a po premýšľaní odpovedal:
  - Ešte sa neponáhľaj! Ak na nás Nemci nezaútočia, potom je takáto provokácia riskantná. Dievčatá sú navyše úplne iné ako Japonky. Vojnu môžete priviesť aj na nás. Ale ak Hitler zaútočí, tak... myslím, že nebude čo stratiť!
  Beria súhlasne prikývol:
  - Správne, súdruh Stalin! Dievčatá, toto je náš pancierový vlak na vedľajšej koľaji!
  Vodca všetkých čias a národov unavene prikývol:
  - Dobre! O tom hlavnom sme už diskutovali! Hlavná vec je, že je pokoj! Všetci sú unavení z vojny!
  Sprievod bez veľkého nadšenia opustil tyranovu kanceláriu. Vodca všetkých čias a národov nemal dobrú náladu. Aj keď moja duša sa trochu odľahčila. Skutočne, ak by sa Tretia ríša a Japonsko stretli, bolo by to skvelé! Toto mi dalo šancu. Možno by v tomto prípade bolo dosť času na získanie atómovej bomby. Hoci samotná myšlienka vyzerala ako dobrodružstvo a vyžadovala si minimálne ďalších päť rokov.
  Potom sa Stalin zrazu cítil inšpirovaný a zavolal svojej sekretárke. Vošlo mladé, štíhle dievča s čiernymi vlasmi zopnutými do copu. Poklonila sa vodcovi.
  Stalin prísnym hlasom prikázal:
  - Poďme tlačiť! Ja budem diktovať a ty napíšeš moje múdre myšlienky.
  Dievča sa posadilo a začalo hromžiť podľa vodcovho diktátu;
   Poctivosť vo vojne je dobrá, keď nepoľavujete v tréningu, ale keď príde bitka, pokojne použite prefíkanosť!
  Močiť do záchoda môže každý, zloducha môže namočiť len ten, kto sa nikdy nenechá uväzniť vo vedre!
  Búrka invázie do vlasti prichádza k vládcovi, ktorý príliš dlho čaká na počasie od mora!
  Osobné by nemalo protirečiť verejnosti, okrem prípadov, keď ide o bludy davu, ktoré spoločnosť nemôže ignorovať!
  Kto potichu uprednostňuje spoločnosť nad osobným, vloží do svojej peňaženky cinkot peňazí!
  A je to sladšie pre snehuliaka v púšti ako pre niekoho, kto sa pustí do mokrej práce bez horlivej dôvery vo svoj vlastný pokoj!
  Vzácne šťastie spôsobené hlúposťou nepriateľa nenahradí systematické používanie vycvičenej mysle!
  V boji môžete minúť viackrát, ale iba vtedy, keď vaša jediná túžba neprebehne okolo vášho cieľa, presne zasiahnuť pokojné miesto!
  Tí, ktorí prekračujú čas rozhodovania, sa dostanú do problémov a rozhodujú sa bez rozmýšľania, keď aj kosák prejde cez proso!
  Práca urobila človeka z opice a boj, práca a vedomosti urobia z človeka demiurga!
  Zlo je druhá strana mince dobra, bez ktorej odmena stráca objem a hmotnosť!
  Pretláčanie sa s tými, ktorí sú nablízku, je typické pre hlúpych ľudí, ale aby ste mohli postrčiť cudzincov, musíte mať tú najbystrejšiu vynaliezavosť!
  Ak chcete vyžiť, bojujte s tými, ktorí sa s vami snažia vyrovnať účty!
  Z veľkej lyžice vás rozbolia ústa, z malej sa vám od hladu nafúkne brucho a pre prípad, že by ste sa nemohli vyhnúť problémom s nadváhou!
  Je ťažké rozlúčiť sa so všetkým, okrem nadbytočných kilogramov hmotnosti a zbaviť sa ich nie je ľahké!
  Aké ľahké je vzlietnuť a aké ťažké je vstať!
  Aj supy majú krídla na vzlietnutie, ale aby sa človek povzniesol na duchu, nemal by sa inšpirovať myšlienkami mrchožrútov!
  Ak sa budete chladnokrvne trepotať, len aby ste prežili, stanete sa motýľom v snehu!
  Priatelia vedia v problémoch, a nepriatelia, žiaľ, vždy to prinesú!
  Hrdinstvo môže napraviť chybu, ale nikdy neospravedlní lajdáctvo!
  Výrečnosť vládcu, ako delírium tremens opilca, sleduje jediný cieľ: omráčiť a odviesť ho od reality!
  Guľka je výborná výchovná metóda, ale účinnosť zásahu klesá v závislosti od frekvencie používania! Často stratíte svoju autoritu, ale ak vás chytia, budete musieť vychovať zombie!
  Náboženstvo znižuje hrdého človeka na úroveň zvieraťa - dáva na výber medzi ovcou a kozou! A silnou stránkou každého náboženstva je, že na rozdiel od ateizmu máte aspoň zvieraciu možnosť!
  Olovo podporuje trávenie, najmä ak je tabletka vo forme náplne! A prečo? Nikdy sa nebudete sťažovať na nedostatok chuti do jedla!
  Psychológia korytnačiek neprispieva k dlhému životu, pretože tempom slimáka nemôžete držať krok s rýchlosťou, ktorá dáva dlhovekosť!
  Nie všetko, čo sa blyští, je zlato, ale všetko, čo oslepuje nepriateľa, je na nezaplatenie!
  Opica je predkom človeka, ktorého správanie nemožno použiť ako príklad pre potomkov!
  Kto môže žiť s vlkmi, nebude smutne zavýjať!
  Lev je kráľom zvierat, ale ľudský otrok ho sťahuje z kože!
  Vojna je kino, kolektívna réžia, individuálne predstavenie, masová distribúcia a obložené pokladničné bloky!
  Dobrý veliteľ je alchymista, ktorý premieňa olovené vojnové guľky na zlaté reparačné mince!
  Hanebne zomierajú len tí, ktorí už zomreli za dôstojný život vo svojej duši! A ak je smrť hodná, potom je to už nesmrteľnosť, čo znamená skutočný život!
  Tí, ktorí zlyhávajú vo veciach, ktoré nie sú diabolskej obtiažnosti a diabolskej zložitosti, sa spoliehajú na Boha!
  Len tí, ktorí vedia, ako obmedziť pretekárske myšlienky, sú schopní urobiť veľký intelektový skok!
  Vo vojne je všetko staré ako kopce, len problémy sú vždy nové a technika je zastaraná!
  Omráčiť môžete len toho, kto má v hlave zamrznuté gule!
  Dokonca aj žobráci na chodbách môžu strieľať a bohatí s vojenskou odvahou sú schopní zasiahnuť cieľ!
  Blázon ho môže udrieť päsťou, ale len skutočný génius ho môže prinútiť stratiť to, čo v pästi drží šikovný nepriateľ!
  Chýbajúce salvy na nepriateľa ešte nie sú dôvodom na to, aby ste s vriacou mysľou odleteli z pokrievky hrnca!
  Prehra sa vždy zmení na výhru, ak sa z nej poučíte a zahoďte ju, keď máte porážku, ktorá sa nedá vrátiť späť!
  Prehra so silným mužom je niekedy ospravedlniteľná; prehrať z bezmocnosti vlastnej vôle je vždy hanba!
  Najvážnejšia vec v každodennom živote je nedostatok tých najfrivolnejších vecí pre život!
  Ľudská fantázia nemá žiadne hranice, vlastne ani možnosti, ale aj tak nedôjde k uspokojeniu, kvôli neobmedzenosti ambícií a obmedzenosti skromnosti nárokov!
  Pokrok pre ľudstvo je samozrejme dobrý, ale ak zároveň slúži vám osobne, potom ešte lepší!
  Najväčším zločinom je absencia zločinov, pretože bez prekročenia hranice vždy zostanete na jednom nie práve najlepšom mieste!
  Veda je silná a dokáže čokoľvek, ale jej sila je bezmocná proti slabej vôli používateľa!
  Kto s mečom príde na slávnu Rus, ak si neľahne do zeme, utečie poznačený hanbou!
  Niekedy sa v malom dodržiavaní skrývajú kolosálne ambície, rovnako ako mohutné svaly skrývajú úľavu počas oddychovej dovolenky!
  V živote je vždy miesto pre hrdinstvo, ale nie vždy pre hrdinstvo!
  Milujem bojovať, nenávidím vojnu, nevážim si mier, ale chcem ho dobyť!
  Veľké svaly nie sú vždy znakom malej mysle, ale veľké vybavenie vždy naznačuje gigantickú aroganciu!
  Môžete sa stať Supermanom bez toho, aby ste opustili obrazovku, ale iba v umierajúcej závade, bez toho, aby ste opustili pohovku!
  Krutosť voči iným je horká horčica, krutosť voči sebe tiež nie je cukor, ale mäkký prístup k vlastným slabostiam premení aj rieku medu na prírodnú katastrofu!
  Cieľom bitky je tabak, ak si počas bitky dávate fajčiarske prestávky a s jazykom hádky, zabúdajúc, že nie ste v rozprávke!
  Problémy prídu samé, len to nie sú mačky, ale besné psy!
  Každý blázon sa môže rozzúriť, ale iba tí, ktorí sú dosť bystrí na to, aby dosiahli uspokojenie svojich ambícií, sa môžu rozzúriť!
  Nie každý byt má peniaze, ale majiteľ najchudobnejšej chatrče môže získať hlavný kľúč od panstva!
  Oheň v srdciach nikdy nezhasne, ale ten, kto má hviezdu v duši!
  Zvedený horkou fľašou, sám vlezieš do fľaše, kde je horko!
  Môžete kŕmiť vlka na vodítku na dlhú dobu, ale nemôžete ho kŕmiť, ak vám vodítko umožňuje chytiť!
  Je možné krútiť sa ako muž, hoci ten, kto je iba točený a nie točený, nemôže byť nazývaný mužom!
  Vypitvať sa nechajú len tí, čo sú hnilí v duši a mäsiari v morálke!
  Havran je symbolom múdrosti, ale už vôbec nie ten, koho mŕtvolu priletel klovať!
  Kto s odvahou padne, nepodlieha rozkladu, zbabelec, ktorý prežije, páchne horšie ako mŕtvola!
  Krásne ruže vyrastajú z blata, keď svieti Slnko ašpirácie svetla, a v skleníkových podmienkach sa bez otrasov objavujú v mede dokonca aj červy!
  Každý je lenivý, ale lenivosť vychádza bokom, pre tých, ktorí ležia, nechcú sa hádzať!
  Lenivosť je motorom pokroku, ale nie pre tých, ktorí zleniveli až do straty ambícií!
  Neexistujú veľké problémy, sú len malí ľudia, ktorí preberajú ich riešenia!
  Veľký muž nerobí malé problémy svojim nepriateľom!
  Skutočná veľkosť sa uspokojí s málom, ale iba v chvastaní, nie v predstieraní!
  -Svetlo vojenskej vedy vedie ľudí do temnoty hrobu, pod oslnivé výbuchy mušlí!
  Vojna nie je pre slabé povahy, ale dáva každému psychopatovi šancu navždy sa upokojiť!
  Oddaný služobník, nie Boh - Satan!
  Vlk je lesný poriadok s ľuďmi, ktorí klesli na úroveň zvierat, ale bez hlavného lekára, vlčiaka, sanitka vždy príde k nesprávnym ľuďom!
  Zabudnite na zlé "mlieko" pri streľbe, ak chcete nezabudnúť na čerstvé mlieko pre vaše deti!
  Kto sa nevie plížiť a pozerá hore, tomu priezor nezaslepí oči!
  Pre tých, ktorým sa zdá armáda príliš drahá, budú lacní so svojou úlohou pod okupáciou!
  Génius sľubuje, ako kráľ na stoličke!
  Rovnako ako kráľ na stoličke, nie na tróne, pretože sľub bez realizácie je len stolička - stoka!
  Človek môže byť nadaný vo všetkom, ale len jedno nám nie je dané od prírody, ale výchovou - schopnosť obetovať ľuďom svoj egoizmus!
  Ostrý bajonet je lepší ako ostré slovo, posledné bodnutie spravidla zanecháva iba neviditeľné jazvy!
  Pokrok je, samozrejme, tvrdá práca, ale najťažší je zo všetkého pre tých, ktorí sa nechcú zaťažovať vedeckým a technologickým rozvojom!
  Múdry havran vie poradiť, ale nie tomu, koho už kluje!
  Had je zasiahnutý do hlavy a armáda utrpí porážku, pretože stratila svojho veliteľa, alebo, čo sa stáva oveľa častejšie, bez toho, aby ho vôbec mala!
  Hlava je vec, ktorú často strácajú, ale nie tí, ktorí ju držia na svojich mocných pleciach!
  Vlci neštekajú, somáre nelietajú, ale človek sa môže bez námahy správať ako pes a bláznivo!
  Kto nečinne stojí a čaká, kým rak na hore visí, ten si kľakne a krabí sa!
  Každý vojak môže zomrieť, ale len dubový vojak môže dať!
  Je to, samozrejme, pokušenie zaútočiť, ale tí, ktorých láka prílišný vzlet, musia odpadnúť!
  Počas života chodíme s pätami po čepeli noža, no sečná dýka, žiaľ, končí len zrútením sa do priepasti zabudnutia!
  Každý, kto uráža slabého, už oslabil svoju myseľ a zvýšil svoju bezcennosť!
  Ľudia často hovoria hlúposti, keď nemajú čo povedať, ale ešte častejšie ich robia, keď sú inteligentnejšie činy, hoci sú dostupné, zbavené ľahkosti hlúpeho stelesnenia!
  Dobrý ťah, vždy zlý na čas - veľký krok neskoro je vždy porážka!
  Môžete bojovať s dobrou krajinou, obchodovať s kýmkoľvek, ale, bohužiaľ, nie
  Možnosť prejaviť milosrdenstvo aj hodným ešte nie je vybojovaná!
  Mnoho nepriateľov sa rovná mnohým rakvám, len ak máte silu ako dub a dôvtip líšky!
  Aj osol môže rozkazovať, iba lev rozkazovať!
  Nepriateľ má hru na obed, musíte dosiahnuť úroveň! Ale ak je to samotný obed, znamená to, že nie je žiadna trieda!
  Precíznosť zdvorilosti kráľov a nástroj dvornosti tých, ktorí si nárokujú rolu kráľa!
  Život bez dobrodružstiev nestojí za nič a bez možnosti ich uskutočniť sa život stáva úplne negatívnym balastom!
  Ako ľahko sa ľudia učia krutosti a ako bolestne ťažké je pozdvihnúť ich na takú úroveň výcviku, aby sa mohli vyhnúť krutosti voči sebe a chrániť ich pred krutosťou iných!
  Ľútosť je pocit, ktorý odumiera v procese evolúcie a je vštepovaný v procese vzdelávania, ale je nemožné vychovávať popieranie toho, čo pomáha prežiť!
  Veľká nevedomosť vyzerá strašidelne, ale nie je nebezpečná, pokiaľ nie je vaša!
  Zázraky v našich životoch prichádzajú k tým, ktorí ospalo neodkývajú, no držia nos pred vetrom a neočakávajú zázrak!
  Pre človeka nie je nič nemožné, ak sa niečo nepodarí, je to len preto, že čiastočka zvieraťa ešte úplne neodsunula ľudskosť vedomostí a zručností!
  Ktokoľvek sa rozhodne, že vec dokončil a môže zanechať riziko, že navždy zostane na úrovni Maurov a nenájde Desdemonu!
  Môžete byť Maurom v tele, ale nemôžete sa vyhýbať zodpovednosti a zostať s bielou povesťou!
  Život nie je film, ale platí za každú reláciu!
  Kino nie je život, ale scenár skutočného života vždy prináša viac intríg!
  - Scenár každého predpokladá neočakávaný koniec, ale na rozdiel od skutočného života iba predpokladá!
  Koniec v živote je vždy nečakaný, aj keď ste ho čakali, no vo filmoch je predvídateľný, aj keď sa naň tešíte!
  Finiš vo filme vždy vedie k tomu, že vstanete a opustíte stoličku, ale v živote, keď ostatní vstanú s úctou, pretože ste už opustili svoje miesto na slnku!
  Náš svet je plný ohňa, ale bohužiaľ nie lásky vášne!
  V človeku je ľahké zapáliť hnev, ale dobré impulzy v duši len tlejú!
  Je dobré, keď horí spravodlivý hnev, je zlé, keď spravodlivosť horí v hneve!
  Tí, ktorí jedia pagáče bez normy, dostanú šišky!
  Vojna je vždy špinavá, ale robí skvelú prácu pri praní príjmov, ktoré páchnu podlosťou!
  Kto bez strachu skočí z hory, vystúpi na horu, ale nenájde zranenie a vyhne sa modrinám!
  Pre tých, ktorým optimizmus a dobrá nálada nikdy nedochádza, to nemôže skončiť zle!
  Tí, ktorí sa očistili od peny v duši, budú môcť osláviť jasné víťazstvo s napeneným šampanským!
  Lesk je často prázdny, okrem prípadu, keď žiari protivník, ktorého ste vyhodili do vzduchu!
  Odvaha je vždy prospešná veci, len ak je šialená len vo vnímaní nepriateľa!
  Čo sa však vo svete nestane, nikto nenosí sekeru, ale namiesto Stolypinovej kravaty je vždy žiadaný!
  Nie každý sa narodí ako operený, ale každý je schopný vychovať v sebe vtáka veľkého letu!
  Na svete je veľa peny, ale málo príležitostí umyť si svedomie!
  Dobre živený spisovateľ je ako lenivý somár, jeho dielo páchne hnilosťou zatuchnutej slamy!
  Pevnosti sa zmocňujú odvážnych, ale to, čo je pevne vybojované, si udrží iba šikovný intelekt!
  Slzy tvojej hrôzy sú ako benzín naliaty do spaľovacieho motora protivníkovej arogancie, ale ak plápolajú ohňom zúrivosti, z motorov útočníkov zostane len hysterický rev!
  Nehryz si nos počas boja, na oranie zeme ti ostane len jeden nos!
  Víchrica svalových pohybov a pohybových techník vedie k víťazstvu, ale mozgy sa dostali do víru, na porážku nie je potrebné ani úsilie protivníka!
  Vojnový holič, prerezávajúci výhonky života, na rozdiel od obyčajného holiča, nikdy nezostane bez práce a s prázdnou mamonou!
  Človek, na rozdiel od člena, by nemal stáť, inak prestáva byť členom víťazného tímu!
  Psy dobre štekajú, keď hryzú, ale sú veľmi zlé, keď potrebujete získať svoju korisť!
  V boji o život, ako vo filme, vám oči oslnia rámy, len tieto rámy majú našťastie len čiernobielu inteligenciu!
  Milióny zažívajú strach, to málokto nepozná, no horor zredukuje milióny na nulu a jeden skutočný statočný muž porazí nekonečno!
  Ako často, pred spasením, keď nie je čas na zábavu, nestačí chvíľa, ktorá bola premárnená v ničivej zábave!
  Môžete byť dobrým človekom zo všetkých strán, no na povesť darebáka stačí malý fliačik na jednej strane!
  A mŕtvi si neoddýchnu, pretože vo vesmíre plnom pohybu nie je pokoj!
  Bolesť je krásna, keď je užitočná, a hrozná, keď je škodlivá!
  Neexistuje žiadna šanca, že vás budú odovzdať niekomu, kto je zbabelý a hlúpy!
  Preto sa mŕtvemu dáva obklad, aby sa peklo príliš nerozhorelo!
  Aj muž s levím srdcom môže navždy zložiť krídla, ak je jeho nerozhodnosť uzavretá v bezkrídlovej škrupine!
  Slovo bolo na počiatku, ale tento začiatok je taký vzdialený, že niekedy sa veci vôbec nenaplnia!
  Roľníci sú kosťou vlasti, robotníci sú krvou, obchodníci sú mozgom! Jedno bez druhého nemôže existovať!
  Vojna je niečo, čo sa stáva v ťažkých filmoch a filmoch pre dospelých, ale ľahkosť spočíva iba v tom, že je prístupná aj pre deti!
  
  
  
  
  
  VEĽKÝ CÁR VASILI III
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sa však čoskoro presunuli do iného príbehu.
  Vojsko Vasilija Tretieho obliehalo Kazaň. Veliteľom však nebol samotný cár, ale jeho brat Dmitrij.
  Písal sa rok 1506, prvý úplný rok vlády Vasilija Tretieho, ktorý výrazne posilnil Moskovsko a posilnil centralizáciu panovníka. Pravda, príliš toho nezdolal, no má obrovské ambície!
  A tak sa Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova rozhodli pomôcť ruskému veľkovojvodovi a do istej miery aj cisárovi pri dobytí mesta a hlavného mesta Khanate.
  Nesmrteľný chlapec a dievča vtrhli do Kazane a mávali šabľami. Bojovali ako hrdinovia. Keďže sú deti nesmrteľné, pohybovali sa rýchlejšie ako gepardy. A holými prstami spustili vopred pripravené, nabrúsené kotúče, ktoré zasiahli Tatárov priamo do hrdla.
  Oleg a Margarita sa rýchlo rozbehli a vyleteli hore po stene, vyniesli mlyny a zoťali päť alebo šesť tatárskych bojovníkov.
  Potom začali sekať protivníkov a spúšťať ich, pričom naraz zrazili tucet nukerov.
  A padali a zrútili sa.
  Chlapec a dievča bojovali ako titáni. Vyznačovali sa svojou obratnosťou a ich meče urobili pätnásť švihov za sekundu. A tak zoťali nepriateľa. Deti aj zbrane boli špeciálne: meče a šable zároveň a sekali takmer akýkoľvek kov a mäso.
  Oleg švihol veľkým motýľom, odsekol tucet protivníkov naraz a zareval:
  - Som obrovský skúter!
  A chlapec je opäť vo zbesilom útoku.
  A tu je dievča, ktoré hádže granát holými prstami a škrípe:
  - Naša vlasť je slávna, rodená verná, pravoslávna! A budeme môcť poraziť Tatárov a Kazaň bude pod Ruskom!
  A opäť zaútočia mladí, nesmrteľní bojovníci. A bojujú so zúrivým šialenstvom. Obsahujú divokú kaskádu nápadov a zbesilú energiu.
  Mladý pár v útoku. A tatárski bojovníci padajú pod ich údermi. A bojovníci, ktorí dostali nesmrteľnosť a odpracúvajú si večný život, majú o zábavu postarané.
  Oleg odrezal Tatara a zareval:
  - Sto, za sto, pluk za plukom! Ruskí rytieri sťajú mečom! Verím, že víťazstvo príde čoskoro! Otvárame pekný účet!
  Margarita hodila holými prstami nabrúsený kotúč a spievala:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec, tiež hodil diskom holou, detskou, ale veľmi silnou nohou a spieval:
  - Obranca vlasti! Perúnov vojak!
  Margarita, ktorá pokračovala v sekaní, spievala:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Chlapec rúcajúc svojich nepriateľov zasyčal:
  - Hrdinovia Ruska zvonia na poplach!
  Takto bojujú hrdinské deti - veľkí hrdinovia! Majú vášeň a silu pre celú légiu.
  Alebo možno desať légií! Pri pohľade na nich boli ostatní bojovníci povzbudení a začali sa ponáhľať cez hradby Kazane.
  Oleg, ktorý rozdelil Tatárov, zareval:
  - Za cára Vasilija tretieho!
  A ako hodí ostro nabrúsený kotúč, ako odsekne tucet Rusových protivníkov.
  A opäť sa roztočí motýľ a za ním mlyn. Rezanie tuctov naraz. A potom to chlapec vezme ako chce a holou pätou tlačí chána na bradu.
  Priletí a vrhne sa priamo do kotla s vriacou živicou.
  Oleg Rybačenko kričal:
  - No do čerta s tebou!
  Margarita vzala bumerang holými prstami, odsekla päť nukerov a zarevala:
  - Sláva vlasti cára Vasilija!
  Oleg Rybachenko nadšene potvrdil:
  - Sláva Svätému Rusku!
  Margarita, sekajúca Tatárov, zasyčala:
  - Toto ešte nie je Rusko, ale Moskovsko!
  Značnú časť múru už dobyli ruskí vojaci. Tie už prenikajú aj do samotného mesta.
  Veľkovojvoda Vasilij sa ocitol trochu v tieni kvôli svojmu veľkému synovi Ivanovi Hroznému.
  Ale v reálnej histórii sa mu Kazaň nepodriadila. A teraz deti prepisujú a dopĺňajú to, čo sa nepodarilo ich ruským predkom.
  Oleg Rybačenko odsekol štyri hlavy jednou ranou. Chlapec potom hodil bumerang holými prstami. Porezal ďalších sedem bojovníkov a zakričal:
  - Nejako vošli do rakvy a najsilnejší ghúl,
  Chcel mi uhryznúť krk, ale ukázalo sa, že je to divina!
  A mladý bojovník sa hnevá...
  Margarita otočila skrutkou a zaškrípala:
  - Som kobra pripravená skočiť!
  A opäť vystrelí zabijácky bumerang holými prstami na nohách. Netreba dodávať, že dievča je ako tá najlepšia bohyňa.
  Väčšinu Kazane už zajali. Odvážne deti zaútočili na palác najvyššieho chána. Sú plné zúrivosti a divokého vzrušenia. Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sú deti Terminátora. A každá ich hojdačka, a to sa hojdajú veľmi často, sú nové mŕtvoly!
  Oleg Rybačenko počas boja poznamenal:
  - Ale táto bitka môže veľa zmeniť!
  Margarita súhlasila:
  - Ivan Hrozný dobyl Kazaň! A teraz si ju podmaní aj jeho strýko Dmitrij!
  Chlapec hodil bumerang holými prstami. Podrezal hrdlo piatim Tatárom a zaštekal:
  - Za Veľkú Rus a nebo Slovanov!
  Margarita s istotou potvrdila:
  - Za najväčšiu ríšu!
  A dievča hodilo aj holými prstami nabrúsenú čepeľ.
  A narezala veľa jadier a niektoré z nich nasekala. Je to taký bojovný krásavec.
  Margarita je naozaj skvelá. V záujme nesmrteľnosti súhlasila, že sa stane dievčaťom, opustila svoje dospelé telo a bola predaná do otroctva. Ale nabrala takú nadľudskú silu! A verte mi, samozrejme, že je to skvelé aj pre ňu!
  Dievča bojuje a chlapec bojuje a nepriatelia padajú. Sú nasekané a oslabené.
  Odvážne deti sa teda vlámu do trónnej sály, kde sa nachádza Kazan Khan.
  Pokúsi sa odísť, ale chlapec hodí hviezdu bosou nohou a prepichne chánovi zadnú časť hlavy. Prebodnutý padá a umrie...
  Potom detskí strážcovia vyhladia zvyšok Tatárov. Tí však, ktorí stratili svojho pána, odhodili zbrane a vzdali sa.
  Kazaň teda padla. Teraz do týchto krajín vstúpilo Rusko. Veľký knieža pižmový Vasilij usadil časť Tatárov v Rusku a časť Rusov v Kazani.
  Potom sa to celkom zlepšilo. Nový ruský veľkovojvoda bol zvolený aj za litovského veľkovojvodu. Nastúpil na trón...
  Je jasné prečo - víťazstvo nad Kazaňou na každého veľmi zapôsobilo. A uvedomili si, že Rus je veľmi silný!
  A deti rangerov sa tu posnažili. Zajali a porazili armádu hlavného konkurenta veľkovojvodu Vasilija Tretieho. A nesmrteľný chlapec a dievča vzali hlavu žiadateľa a odrezali ju.
  A urobili to tak, že hádzali disky bosými nohami a kričali:
  - Slovania musia byť jednotní! Všetci budeme neporaziteľní!
  A deti vyskočili a dobili hejtmana na smrť a zvolali:
  - Sme bojovníci novej éry a cool formácie!
  Potom väzni pobozkali bosé stopy detí, ktoré zanechali v čerstvom snehu. A budete súhlasiť, že je to veľmi cool!
  A potom výlet do Astrachanu. Takto jedno víťazstvo vedie k ďalším.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sa spolu s týmto veľkovojvodom presťahovali do Astrachanu.
  Chlapec a dievča vtrhli do tohto veľkého mesta. Bojovali, opäť prišla ruská armáda cez časový koridor.
  A znova sekali a hádzali bumerang holými prstami. Tu išlo všetko oveľa ľahšie. A armáde velil sám Vasilij Tretí. A jeho moc bola veľká. Prišli aj vojská Litovského veľkovojvodstva. Zaútočili na toto mesto.
  A deti Terminátora bojovali a hádzali bumerangy, disky a hviezdy. Oleg Rybachenko dokonca hodil pár granátov.
  Deti bosými nohami hádzali aj ostré hviezdy a tenké, no schopné podrezať niekoľko hrdiel naraz.
  A ich nohy sú skutočne stelesnením obratnosti a rýchlej a veľmi divokej sily.
  A keď dievča hodí bumerang holými prstami, nebude to pre nepriateľov svätej Moskovskej Rusi vôbec med!
  Deti Terminátora jednohlasne kričali:
  - Sláva Vasilijovi Tretiemu, najväčšiemu z ruských cárov!
  A opäť veľké víťazstvo pre ruské kráľovstvo.
  Vasilij Tretí bol korunovaný titulom cára a bol oficiálne uznaný za cisára. Jeho impérium sa stalo obrovským. Rusi začali prenikať aj na Sibír. A Krymský chanát sa dokonca uznal za vazala Ruska.
  Po vyhnaní metropolitu Vasilij Tretí zaviazal nového vládcu cirkvi, aby zmenil dogmy a povolil mnohoženstvo. Čiastočne to spôsobila anexia Kazane, Astrachanu a ďalších islamských krajín.
  Sám Vasilij Tretí sa okamžite oženil s litovskou princeznou Glinskou a Tatarkou Tamarou. A potom aj na štvrté dievča.
  Synoda umožnila Rusom mať štyri manželky. A veľa princov to využilo.
  Vojna s Poľskom sa skončila dobytím... Ruská armáda bola silná, a oveľa početnejšia. Áno, pomohli Oleg a Margarita. A pri týchto terminátorských deťoch sa nebojí žiaden protivník.
  A Vasilij Tretí sa stal poľským kráľom. Ríša sa posilnila. Potom však na trón Osmanskej ríše nastúpil Sulejman Nádherný. A tento panovník dobyl Uhorsko. Obliehal aj Viedeň.
  Krymský chanát sa však rozišiel s Ruskom. A nasledovala nová kampaň. Aj tu sa vyznamenali Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova na príkaz hyper-všemocnej bohyne čarodejnice. Samozrejme, pri útoku na Perekop. Toto je najsilnejšia časť obrany krymských Tatárov. Ale aj deti: Oleg a Margarita sú veľmi cool!
  A ako sa budú ponáhľať a ako sa budú ponáhľať! A ako budú rúbať Tatárov. A s akým divokým nadšením sa toho chopia.
  A chlapec hodil hviezdu holými prstami a tá odrezala šesť Tatárov naraz.
  A dievča zhodilo päť z nich hviezdicovým hodom. Toto sú tie bojujúce deti, ktoré sa ukázali byť.
  Oleg a Margarita vyčistili časť steny. Okrem toho pracovalo aj delostrelectvo. Tatárovi bolo spôsobené veľa skazy. Krymský chanát teda padol.
  Potom došlo k bitke s armádou Suleimana Veľkolepého. Tento veľký sultán mal tentoraz smolu v reálnej histórii. Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova nielenže zabili veľa Turkov, ale aj zajali sultána.
  Rusko prinútilo Turkov opustiť Balkán. A ona sama tam založila svoje pevnosti. A zobrali aj Istanbul. Konštantínopol opäť povstal.
  Vasilij Tretí sa dočasne zastavil. Bolo potrebné stráviť dobytie. Livónsko súhlasilo, že zaplatí Rusom tribút, a bez vojny sa vzdalo držby Narvy.
  Ešte v roku 1535 nariadil Vasilij Tretí postaviť prístavné mesto pri ústí Nevy. Niečo ako Petrohrad Petra Veľkého. Je pravda, že Vasily presťahoval hlavné mesto do Konštantínopolu.
  V roku 1537 Rusi dobyli Vyborg a opevnili sa na sever od Švédov, pričom ich úplne porazili.
  Počas útoku na Vyborg sa Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova opäť vyznamenali.
  Chlapec a dievča prirodzene preskočili časový prah a zúčastnili sa napadnutia.
  Oleg teda hodil bumerang bosými nohami, vyradil tucet protivníkov a spieval:
  - Sláva Rusku a jeho cárovi Vasilijovi Tretiemu!
  Margarita tiež hodila niečo smrtiace holými prstami na nohách a odvážne povedala:
  - Pre svätú Rus a nadpozemskú kráľovnú!
  Potom sa chlapec a dievča tak oddelili, že z mŕtvol Švédov vyrezali celú paseku.
  V rokoch 1540-1541 dobyli ruské vojská od Turkov aj Malú Áziu. A v roku 1545 aj Mezopotámiu a Palestínu. V marci 1547 kráľ, sotva šesťdesiatosemročný, zomrel. Jeho štyridsaťdvaročná vláda sa ukázala ako dlhá a veľmi šťastná s mnohými výbojmi pre Rusko.
  Bazil Tretí sa volal Bazil Veľký. A na tróne bol mladý, ale podľa štandardov Ruska už dospelý Ivan Vasilievič.
  A keďže Vasilij Tretí žil dlhšie ako v skutočnej histórii, bojarským nepokojom sa vyhli.
  Ivan Vasilievič sa najprv rozhodol úplne podmaniť Livónsko, vojna v roku 1550 bola úspešná. Výkonné ruské delostrelectvo všetkých zmietlo a takmer všetky mestá boli rýchlo dobyté.
  Bojov sa samozrejme zúčastnili aj deti Terminátora Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova.
  Holými, detskými nohami hádzali všetko ostré a prenikavé tak horlivo, že livónske vojská zomierali v obrovských počtoch.
  Navyše deti strieľajú presne z kanónov.
  Terminátor Oleg vystrelil a bosými nohami hodil prítomného zabijaka.
  Rozhádzal súperov a zaškrípal:
  - Som stelesnením skazy!
  A chlapec sa vzruší a zareve:
  - Som syn veľkého prebudenia!
  Margarita, toto skvelé dievča, tiež spustí vraha holými prstami a zaškrípe:
  - Som dcéra veľkých bohýň záhuby!
  A opäť sa deti smejú a ukazujú zuby. A potom poletia hore do pevnosti. A tak budú všetci rozsekaní. Nemajú meče, majú len vrtule. A bez zľutovania vyhladia Livóncov a ostatných vojakov žoldnierskej armády.
  Chlapec a dievča sú všetci bosí, dokonca aj v snehu. A tieto nesmrteľné deti majú aj takto!
  Prečo nie? Prečo tie deti, ktoré majú telá rýchlejšie ako ktorékoľvek zviera, a samozrejme nedokážu odpustiť alebo ochorejú, potrebujú topánky?
  Potom Ivan Hrozný bojoval v Egypte. Po dobytí celého severu Afriky vrátane Maroka za pár rokov. Potom bol zajatý Arabský polostrov.
  Nemecko bolo rozdrobené, Rakúsko slabé, Španielsko a ďalšie krajiny boli zaneprázdnené vojnami.
  Cárske Rusko postupovalo cez Irán smerom k Indii. V roku 1590 bola dobytá India. Ivan Hrozný sa dožil šesťdesiatich ôsmich rokov a zomrel v roku 1598. A jeho nástupcom sa stal Ivan Piaty. Rusko pokračovalo vo svojej expanzii na východ a ovládnutí Číny. Hoci sa vojna ukázala ako dlhá, zdĺhavá a ťažká.
  Na dobytie Číny boli potrebné tri vojny.
  Ani účasť Olega Rybachenka a Margarity Korshunovovej v bitkách nezabezpečila okamžite víťazstvo.
  A deti bojovali v epizódach. Pribehnú, rozsekajú Číňanov a opäť utečú.
  Samozrejme, chlapec a dievča konali veľmi aktívne a efektívne. A holými prstami aktívne hádzali ostré hviezdy, disky a bumerangy.
  Oleg Rybachenko osobne nabúral na smrť čínskeho ministra obrany. A potom hodí granát chlapčenskou nohou. Dva tucty žltých bojovníkov teda okamžite odišli na druhý svet a povedali:
  - Sláva Rusi, ktorá navždy ukazuje cestu vesmíru!
  A dievča Margarita spustí bumerang bosou nohou, čo je zabijak, čo nemôže byť chladnejšie.
  A keď porazila súperov, dievča kričí:
  - Za takého Rusa bojuj a neboj sa!
  A chlapec a dievča začali mávať ešte intenzívnejšie.
  Ivan piaty zomrel v roku 1620 a v jeho diele pokračoval jeho syn Ivan šiesty. Po vytrvalých vojnách bola Čína v roku 1640 definitívne dobytá.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sa začali aktívnejšie objavovať na rôznych miestach bitiek a bitiek.
  A potom chlapec Oleg hodil bumerang a odstrelil hlavu čínskemu cisárovi. A on sám sa stal hrdinom!
  A dievča Margarita hodila granát bosou nohou a vyrazila celé nepriateľské veliteľstvo.
  A samozrejme, vďaka týmto nesmrteľným deťom bolo vybojované najväčšie z víťazstiev Ruskej ríše!
  A po víťazstve nad Čínou sa Moskovská Rus už nikoho nebojí! A Rusov nikto nezastaví ani neporazí! Už prekročili bod, odkiaľ niet návratu!
  A Rusko sa posilnilo ako veľké impérium. Ivan Šiesty vládol ďalších desať rokov, kým nezískal Kóreu a väčšinu Indočíny.
  Po ňom nastúpil na trón Alexander Prvý. Nový kráľ pokračoval vo svojom predošlom dobývaní. Indočína bola úplne dobytá a ruské lode pristáli v Austrálii a začali objavovať tento kontinent. Navyše, Rusi vstúpili na Aljašku ešte skôr a presúvali sa cez Kanadu... Tu ich už čakalo Francúzsko, ktoré za Ľudovíta XIV. konečne získalo stabilitu a blahobyt, a Anglicko, ktoré rýchlo naberalo na sile.
  Okrem toho Rusko pokračovalo v objavovaní Afriky a čelilo tam aj odporu Británie. Švédsko sa tiež posilnilo a pokúsilo sa zaútočiť na Rusko.
  Ruské jednotky však boli v pohotovosti a Británia a Francúzsko sa nepohli spolu. A jednotky Alexandra prvého dobyli tento štát.
  Samozrejme, že sa toho zúčastnili aj Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova.
  Bosé deti hádzali kotúče a sekali dlhými, špeciálne tvrdenými mečmi.
  Sú tak cool a neodolateľné.
  Oleg Rybačenko hodil ostrú hviezdu holými prstami na svojich chlapčenských nohách, zrazil tucet Švédov a spieval:
  - Na slávu posvätnej Rusi!
  Dievča Margarita tiež hodila smrtiaci predmet bosými nohami a zasyčala:
  - Pre veľkosť neporaziteľnej Rodiny!
  A deti budú spolu skákať a holými pätami biť švédskeho guvernéra do hrude.
  Preletel a zostrelil ďalší tucet nepriateľských vojakov.
  Po smrti Alexandra Prvého v roku 1675 nastúpil na trón cár Alexej, prvý syn Alexandra. Nástupníctvo na trón sa zvyčajne riadilo podľa veku synov a potom vnúčat od najstaršieho syna. Vasilij Tretí to ustanovil, aby sa neskôr nekonali boje o trón. So silnou centralizáciou.
  Alexej bol prvý, kto sa stretol s Francúzskom v Amerike a Britániou v Afrike.
  Medzitým ruské jednotky vstúpili do nemeckých krajín. Zachytenie bolo celkom úspešné, pretože kniežatstvá boli rozdrobené. Početné ruské pluky zajali aj Taliansko. Nasledovalo ťaženie proti Francúzsku. Vláda Ľudovíta Kráľa Slnko sa skončila neslávne. Ruské a zahraničné pluky obsadili Francúzsko.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sa opäť vyznamenali.
  Deti bojovali s mečmi a hádzali disky na nepriateľských vojakov. Zabili veľa vojakov.
  Chlapec hodil na nepriateľa hviezdu bosou nohou a zareval:
  - Som superman bojovník!
  Dievča tiež hodilo zabijak holými prstami na nohách a zapískalo:
  - A ja som stelesnením úžasného priestoru!
  A ako sa ukáže jeho dlhý jazyk! A potom udrie francúzskeho grófa do nosa holou pätou. Jeho čelo je prasknuté.
  A Oleg Rybačenko sa prehnal okolo ako pekelný meteor a práve zomrelo pár desiatok Francúzov. A potom ho chlapec odpáli brokom z ukoristeného dela.
  A položí to veľa bojovníkov. Zvíjajú sa v bolestiach a zomierajú!
  A deti Terminátorov sa ponáhľajú na seba a všetkých podrežú, ako keby oni sami boli anjelmi smrti a rýchlejšie ako gepardy.
  Británia sa nejakým spôsobom bránila na mori a požiadala o mier. Rusko pokračovalo vo svojej expanzii v Amerike. Jej jednotky obsadili všetky anglické a francúzske kolónie a dostali sa do Mexika.
  Dobytie Afriky a Austrálie bolo dokončené.
  Teraz zostalo neobsadené iba Španielsko a jeho kolónie a Portugalsko s jeho kolóniami.
  Ale táto vojna sa už stala pre Petra Veľkého, ktorý získal moc v roku 1700. Nový cár, nie Romanov, ale Rurikovič, využil túto príležitosť ako útok na ruských obchodníkov a vyslal jednotky do Španielska a Portugalska.
  Tieto krajiny už boli v úpadku a boli rýchlo porazené. Ruské jednotky začali dobývať aj kolónie. Obaja boli početnejší a lepšie vybavení a vyzbrojení. Ruská armáda už mala bezdymový pušný prach a vysoko výbušné náboje a bojové vzducholode. Objavili sa dokonca aj tanky. A prvé pancierové vlaky. Čo urobilo dojem na súperov.
  V ruskej armáde sa objavili aj prvé guľomety.
  Ale ani tu sa Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova nedokázali presadiť. Potrebujú bojovať a zaslúžiť si svoju nesmrteľnosť.
  Teraz bude chlapec opäť hádzať granát bosou nohou. A roztrhne protivníkov na kusy. Potom sa bude spievať:
  - V mene toho Ruska, ktoré si podmaňuje celý svet a srdcia ľudí!
  Dievča by tiež hodilo malú bombu bosou nohou, ale so silnou výbušnou silou. Roztrhne Španielov a zaškrípe:
  - Tak, že vždy bude šťastie pre všetkých ľudí!
  A deti, hádzajúc dary smrti bosými nohami, spievali:
  - Nech sú navždy mladí a naše svetlé roky!
  A potom je to ako obvinenie z niečoho dosť smrteľného. A takto mávajú šabľami.
  Tá krv tečie ako rieka a celá zem mizne spod tvojich nôh!
  Toto sú deti! No proste supermani s bosými nohami, ktoré sú v horúčave aj v chlade takmer nahí.
  Ale takí vynikajúci bojovníci! Najvyššia značka a trieda! Tu sa sekajú a ničia svojich protivníkov!
  Chlapec a dievča sú ako archanjeli najdivokejšieho zničenia, pre ktorých na ceste k novým víťazstvám a úspechom neexistujú žiadne bariéry ani prekážky.
  Na ich ceste sa mestá vzdávajú a obyvatelia vychádzajú a bozkávajú odtlačky bosých nôh nesmrteľných a veľkých detí.
  Španielsko a Portugalsko spolu s ich kolóniami boli dobyté pomerne rýchlo. A zostala len jedna Británia.
  Ale v roku 1725 sa na ňom vylodili vojská Petra Veľkého.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sú pred všetkými, ako vždy. Deti sú nesmrteľné a preskakujú čas.
  Strieľajú zo samopalov a hádžu smrtiace granáty holými prstami.
  Roztrhajú Britov a iných bojovníkov.
  Oleg reve, strieľa a kosí:
  - Sme bojovníci kozmického bratstva!
  Dievča Margarita hodila granát holými prstami a zakričala:
  - A všetkých bez pochýb porazíme!
  Potom dievča udrelo vojvodu z Buckinghamu tak silno holým opätkom, že mu zlomilo krk!
  Dobyli Londýn a konečne dokončili dobytie sveta.
  Takto vznikla zjednotená ríša. Peter Veľký zomrel v roku 1735 a na trón nastúpil jeho vnuk Peter Druhý. Stále mladý, ale šikovný a tvrdý vládca. Rusko zvýšilo centralizáciu, postavili sa továrne a cesty. Objavili sa lietadlá a čoraz aktívnejšie sa rozširovali železnice.
  Peter Druhý vládol pomerne dlho a stabilne. V roku 1790 ho vystriedal Peter Tretí. Krajina prosperovala a všetko bolo pokojné. Už sa hovorí o rozširovaní vesmíru.
  A v roku 1817 sa uskutočnil prvý pilotovaný let do vesmíru. V roku 1820 sa cárom stal Alexander II. Nový kráľ chcel rýchlejší rozvoj vesmíru a prieskum vesmíru.
  V roku 1825 sa uskutočnil prvý let na Mesiac. A v roku 1845 ruské lode leteli na Mars. A v roku 1847 na Venuši. V roku 1850 k Merkúru a ďalšiemu k satelitom Jupitera. Ruskí kozmonauti vstúpili na najvzdialenejšiu planétu Pluto v roku 1860.
  Takto prebiehal prieskum slnečnej sústavy. A v roku 1917 sa uskutočnil prvý let mimo slnečnej sústavy. Niekoľko veľkých hviezdnych lodí išlo do Alfa Centauri.
  A v roku 1921 na Sírius... Mimochodom, tam bolo objavených niekoľko relatívne normálnych planét. O štyridsať rokov neskôr sa objavili prvé lode letiace nadsvetelnou rýchlosťou.
  A v roku 2017 po prvýkrát letel ruský kozmonaut na okraj galaxie.
  Bolo to úplne úžasné.
  V roku 2030 bol vynájdený stroj času... A ľudstvo sa posunulo na iný, vyšší stupeň vývoja. Aj keď nie sú na tróne, Rurikovičovci stále sedia a ľudskému impériu vládne absolútna monarchia.
  IVAN HROZNÝ A NEHODY
  Ivan Hrozný nebol v roku 1584 otrávený a stále sa oženil s anglickou princeznou. Rusko a Británia uzavreli zmluvu a dostali ruskú pomoc a spojenectvo.
  Na Sibíri bola vojna a boli založené nové ruské mestá vrátane Tobolska.
  V roku 1590 sa Ivanovi Hroznému a jednej Angličanke narodil syn Alexander.
  A potom v roku 1591 začala vojna so Švédskom, ktorú Rusko viedlo spolu s Poľskom. Áno, toto bola výhodná situácia.
  A ruská armáda na čele s guvernérom Skopinom-Shuiskym obliehala Narvu.
  Tu sa Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova, nesmrteľný chlapec a dievča, rozhodli pomôcť ruskej armáde. V reálnej histórii bolo také obliehanie, ale za cára Feodora. A Rusi boli schopní dobyť iba Ivan-mesto. A tu stále vládne Ivan Vasilievič. Chlapci a dievčatá v AI sú pripravení ukázať sa. Keby, povedzme, v nejakom vesmíre žil Ivan Hrozný dlhšie. No a čo? Ďalšia misia!
  Prepadnutia sa zúčastnili chlapec a dievča. Predbiehajú celú armádu. Pretekajte rýchlejšie ako gepardy. A za nimi sú batohy s ostro nabrúsenými kotúčmi.
  Terminátorské deti útočia. Hádžu kotúče z diaľky bosými nohami a spievajú si:
  - veľkosť Matky Ruska,
  Je to v srdciach a jednoducho v duši...
  Spýtali sme sa Všemohúceho Roda,
  Majte nebo so svojou milovanou osobou na chate!
  Margarita hodila kotúč, zrazila šesť Švédov a zavrčala:
  - Som super dievča!
  V skutočnosti mala Margarita v čase svojej reinkarnácie už štyridsať rokov. A veľmi sa bála, že zostarne, bude škaredá a nemotorná. A hneď sa dohodnite, že sa v záujme večnej mladosti stanete asi dvanásťročným dievčaťom a pôjdete na neznámy čas do otroctva. A tiež si odpracujte svoju nesmrteľnosť účasťou na rôznych mesiášoch.
  Ale ona, rovnako ako Oleg Rybachenko, má špeciálne telo s nadľudskými schopnosťami. A to v premrštených rýchlostiach.
  Zdá sa, že sú to ešte deti, ale sú to mimoriadne silní a rýchli a už skúsení bojovníci.
  Keď sú kotúče vhadzované, súperi padajú. A nemôže ich vziať ani guľka, ani delová guľa!
  Terminátorské deti sa rozbehli k stene, ľahko vyliezli a začali sekať svojich protivníkov dlhými mečmi. A sekajú tak pätnásť, dvadsať úderov za minútu.
  Oleg Rybachenko, ktorý hádzal disk chlapčenskou nohou, zareval:
  - Cez kopec kujú sekery!
  Margarita tiež spustila disky s bosou nohou dievčaťa, odrezala tucet nepriateľov a spievala:
  - Bičovanie násilníkov!
  Chlapec hodil disk holými prstami, sťal dav mečmi a kňučal od vzrušenia:
  - Ale cudzincom zvoní reťazová pošta!
  Margarita zamrmlala slová:
  -Ruská reč!
  Oleg Rybachenko, ktorý sekal Švédov a hádzal kotúče bosými nohami, spieval:
  - Sme deptaní kmeňom hordy!
  Margarita, ktorá tiež rozrezala Švédov a bosými nohami hádzala smrtiace zbrane, spievala:
  - Sme utláčaní jarmom neverníka!
  Oleg Rybachenko pokračoval v sekaní a povedal:
  - Ale vrie nám to v žilách...
  Margarita, ktorá sekala a hádzala kotúče bosými nohami, potvrdila:
  - Nebo Slovanov!
  Chlapec hádzal kotúče a reval a kričal:
  - A z brehov Čud!
  Dievča, ktoré pokračovalo v hádzaní diskov bosými nohami, zarevalo:
  -Na ľadovú Kolymu!
  Oleg hodil bosou chlapčenskou nohou a zasyčal:
  - Toto všetko je naša zem!
  Margarita, ktorá tiež vypustila bumerang, povedala:
  - To sme my všetci!
  Chlapec a dievča zničili stovky nepriateľov a ďalší ruskí bojovníci ich nasledovali a rozliali sa po stenách. Narva sa triasla. A jej pád sa stal neodvratným.
  Terminátorské deti vôbec nie sú vtip. To je niečo, čo je pre bežného človeka nepochopiteľné.
  Toto sú nesmrteľní bojovníci. Idú vpred a ničia nepriateľa buď údermi mečov, alebo švihom bosých nôh, z ktorých lietajú ostré kotúče. A knokautujú súperov ako šváby.
  Oleg pokračuje v napredovaní so všetkou svojou divokou rýchlosťou.
  V ruskej histórii bola vláda Ivana Hrozného najdlhšia a bola jednou z najslávnejších a zároveň krvavých.
  Kráľ prehral poslednú a najdôležitejšiu vojnu v Livónsku. A teraz som sa chcel vyrovnať.
  Navyše Rusko a Poľsko sú vo vojne súčasne, čo je oveľa pohodlnejšie.
  A deti Terminátora sú v práci... Väčšinu múrov už obsadili ruskí vojaci.
  A chlapi prerazia do centrálneho hradu a bosými nohami vrhajú nepriateľa čepeľami...
  Oleg, ktorý zráža desiatky Švédov, kričí:
  - Sláva cárovi Ivanovi!
  Margarita, seká nepriateľov, škrípe:
  - Veľká sláva veľkému Rusku!
  Chlapec a dievča sú takí tvrdí a chrtí bojovníci. Všetkých rozdrvia a nepriateľov zaženú do pekla. Sekajú do seba a sekajú tak zúfalo a zbesilo. Nikto ich nezastaví a nikto nevyhrá!
  Chlapec a dievča rozdrvia nepriateľa, chlapec a dievča - pozdrav hrdinom!
  Oleg Rybachenko, ktorý hodil disk holým, detským chodidlom, ukončil hlavného guvernéra, po čom Švédi začali hádzať zbrane.
  Narva padla a Rusi posilnili more... A Poliaci obkľúčili Revel.
  Ruské jednotky sa presunuli smerom na Vyborg.
  Ivan Hrozný je stále na tróne a ruská armáda zvarená železnou disciplínou je silná a bohato vybavená. Na ceste sa Oleg a Margarita zúčastnili útoku na niekoľko miest.
  Chlapec a dievča ako vždy hádzali kotúče, predovšetkým nohami a sekali mečmi.
  Oleg porazil hlavného švédskeho žoldniera a veľa ďalších vojakov, potom povedal:
  - Nepriatelia nad nami nedosiahnu víťazstvo!
  Margarita potvrdila:
  - Nebudeme kľačať!
  Ruská armáda sa priblížila k Vyborgu. Toto je kľúčová pevnosť. Vojvoda Skopin-Shuisky spustil útok po krátkej delostreleckej paľbe.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sú ako vždy vpredu a zúfalo bojujú.
  Cestu pokrývajú mŕtvolami.
  Oleg Rybačenko hodil bombu bosou nohou a zareval:
  - Nikto nás nezastaví!
  Margarita po spustení vraha vydala:
  - A nikto nevyhrá!
  Netvorové deti jednohlasne zvolali:
  - Hrozní vlci ničia nepriateľov! A netreba zbytočné slová!
  Chlapec a dievča sekali neuveriteľnou rýchlosťou. Ľahko preliezli akékoľvek steny a prerezali akékoľvek stĺpy. Chalani konali rýchlo a s veľkým tlakom.
  Oleg rozrezal svojich protivníkov a spieval:
  - Sme rytieri veľkého slnka!
  Margarita s divokou aktivitou, drviaca nepriateľov, vydala:
  - A veľká hviezdna obloha!
  A deti zase použijú granáty... A potom kotúče a hviezdy. Takto rúbu nepriateľa. S takým šialeným tlakom a vášňou.
  Oleg zhodil švédskeho grófa zo steny a zareval:
  - Naše bude víťazstvo!
  Margarita, sekajúca nepriateľa, potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinom!
  Chlapec a dievča opäť zrýchlili a s veľkou intenzitou rozdrvili nepriateľa. A ich meče sú ako krídla komárov.
  Deti sa správali spôsobom, ktorý nebol detinsky cool. A čo je najdôležitejšie, rýchlo a bez akýchkoľvek prestávok.
  Čo nie je švih, je presný úder a porazí nepriateľa.
  Oleg, sekajúci Švédov, spieval:
  - Bang! Bang! Bang!
  Margarita, ktorá sekala žoldnierov, dospievala:
  - Nie sme paličkári, nie sme tesári, ale nemáme trpké výčitky!
  Terminátor chlapec sekal nepriateľa a dodal:
  - A my sme vysokohorskí inštalatéri a zhora, zdravíme vás!
  A mladí bojovníci sa rozišli a začali sa pohybovať ako poskakujúce pingpongové loptičky.
  Oleg teda zabil veliteľa Vyborgu. A Margarita dokončila dvoch súperov v barónskom titule.
  Padla ďalšia pevnosť... Švédi, pochopiteľne, zatiaľ o milosť nepožiadali. Prebehla rozhodujúca bitka.
  Rusov bolo trochu menej, ale zaujali pohodlnú pozíciu. A Margarita a Oleg zaútočili na svojich nepriateľov s divokým šialenstvom. A nechať ich nasekať a nakrájať na rezne. A chalani si počínali, samozrejme, viac než úspešne.
  Títo Švédi boli tak rozsekaní, že z nich odlietali len krvavé kúsky mäsa.
  Oleg Rybačenko spieval a hádzal bumerang holými prstami, čo podrezalo hrdlo tuctu Švédov:
  - A vidím niekoho vážneho! Vo sne Ivana Hrozného!
  Margarita, ktorá tiež všetkých rúbala a mlátila, potvrdila:
  - Zem na Sibíri bola rozdelená - vaša rodná Rus!
  A bosou nohou vypustí bumerang... A mŕtvoly nepriateľov odlietajú rôznymi smermi.
  Oleg Rybachenko spieval:
  - Ach, chvost, šupiny!
  A hodil granát bosou nohou a dodal:
  - Zabijem stotisíc!
  Margarita, ktorá tiež rozsekala svojich oponentov, povedala:
  -Rozsekal som veľa protivníkov!
  A tiež s bosými nohami vezme a spustí tú najsmrteľnejšiu vec. A ešte bude skákať od rozkoše.
  A holým opätkom udrie švédskeho Markíza do brady. Preletí okolo a zmetie pár desiatok z ich koní.
  Chlapec a dievča, veľmi aktívni a agresívni jedinci. Ničia nepriateľa divokým šialenstvom. Nemienim spomaliť a nejakým spôsobom držať nepriateľa na uzde.
  A Švédi zažívajú obrovské straty. Ich armáda už zakolísala. A neschopná vydržať divoký tlak, vzdala sa a utiekla.
  Začalo sa prenasledovanie.
  Áno, je to také, že ho nikto nemôže zastaviť.
  Chlapec a dievča sa ponáhľajú k sebe a kričia:
  - Sláva hrdinom, ktorí búrajú múry!
  Oleg roztočí mlyn a vydá:
  - Sláva hrdinom!
  Margarita vyrobila motýľa, ktorý tiež zabil veľa nepriateľov, a vydala:
  - A sláva nám!
  Chlapec a dievča sa tak zúrivo bijú. A nezastavia sa ani na sekundu.
  Nie, pohybujú sa rýchlejšie a rýchlejšie. Aj ich myšlienky skáču ako zajačiky.
  Tu je hlavný švédsky guvernér. Oleg Rybačenko hádže bosou nohou granát a fúka veliteľa na kusy. Švédov teraz nemožno zastaviť.
  Ruské jednotky ich prenasledujú a prenasledujú. To však nie je všetko. Teraz sa Ivan Hrozný rozhodol dobyť celé Švédsko. Keďže má takú statočnú mládež.
  Margarita a Oleg dostali šľachtické tituly a teraz sa presťahovali do Štokholmu.
  Chlapec a dievča bežia vpred, rúbu svojich protivníkov a reve:
  - Sláva našej vlasti, sláva cárovi Ivanovi!
  A títo chlapci sú takí vášniví. A taký nepredvídateľný a cool.
  Jedna za druhou narážajú na pevnosti. A deti ich berú na prvý pohľad. Samozrejme, ako vždy, hádzanie bumerangov a kotúčov holými prstami. A škrtať Švédov v rade. Ako kyslá kapusta. A ďalšie impérium padá.
  Tu sú deti Terminátora už v Štokholme. A padá roztrhaná švédska vlajka. A samotného kráľa chytili lasom a jeho družinu zabili. Ruské jednotky zaútočili na Štokholm. Hoci chlapec a dievča už urobili hlavnú prácu.
  Áno, takýmto skvelým spôsobom dokončili deti rangerov svoju ďalšiu misiu. Aspoň proti Švédsku. Cár Ivan Vasilievič sa stal aj švédskym kráľom.
  Poliaci zobrali Revel a tiež posilnili svoju silu. Nastalo dočasné prímerie... Rusko získalo prístup k moriam. Pri ústí Nevy sa dokonca začalo stavať mesto.
  Ruské jednotky zároveň čoraz viac prenikali na Sibír. Ivan Hrozný už v strednom veku sa doteraz veľkej vojny s Poľskom zdržal. Aj keď sa situácia vyhrotila.
  Krymskí Tatári boli navyše stále aktívni. V roku 1591 bol zabitý Tsarevich Dmitrij. A v roku 1598 zomreli takmer súčasne aj dedič Fedot a Ivan Hrozný. A kráľom sa stal osemročný syn Ivana Hrozného, Alexander Prvý. Boris Godunov sa ukázal byť jeho regentom.
  V roku 1601 vypukla vojna medzi Ruskom a Poľskom, ktorá sa odohrala na pozadí veľkej neúrody. Poliaci obliehali Smolensk.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sa podieľali na odrazení útoku. Poliaci utrpeli veľké straty a ustúpili. Ruská armáda vedená Basmanovom v roku 1602 obliehala Polotsk a dobyla ho. Oleg a Margarita sa počas útoku vyznamenali. Chlapec a dievča, ako vždy, konali efektívne s mečmi aj bosými nohami. Potom ruská armáda dobyla aj Vitebsk a Oršu a bojovala s armádou poľského kráľa.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova boli prví, ktorí pochopili armádu Poliakov. A bojovali s kolosálnym šialenstvom.
  Chlapec hodil disk, odsekol Poliakom hlavy a zakričal:
  - Som supertriedny bojovník!
  A ako sa to seká ako v mlyne.
  Margarita sa tiež točí. Rozbije nepriateľa mečmi a vydá:
  - Ja som predsa o triedu vyššie!
  A bosou nohou vystrelí bumerang a poseká svojich nepriateľov.
  Tieto dievčatá sú také skvelé. Majú skutočný úsmev tigrice. Ale chlapci sú ešte nebezpečnejší a silnejší.
  Zrezali svojich nepriateľov. A spievajú:
  - Modré noci sa chvejú ako ohne,
  Sme priekopníci, deti robotníkov...
  Blíži sa éra jasných rokov -
  Výkrik priekopníkov je vždy pripravený!
  Výkrik priekopníkov je vždy pripravený!
  Áno, je dobré byť vo večnom detstve. Keď si navždy mladý a navždy bosý. A nikto nedokáže zastaviť tlak a nápor besných detí. Ktorí sa narodili, aby sa rozprávka stala skutočnosťou.
  A bojujú ako... Skutoční hrdinovia.
  A tak sa mladí bojovníci s nesmrteľnými telami prebijú k poľskému kráľovi. Tri hetmani boli sťatí a bumerang vypustený Olegom Rybačenkom letí. A Žigmund padá zabitý.
  V tom istom čase Margarita silným úderom rozdrvila syna kráľa Vladislava.
  Takto bolo sťaté poľsko-litovské spoločenstvo. Ruské jednotky však pokračujú v pohybe.
  Poliaci prehrávajú. Basmanovova armáda berie jedno mesto za druhým. Minsk, Slutsk a Vilna boli dobyté. Vo všetkých týchto mestách vedú boj odvážne deti.
  Ktorí nepoznajú ani súcit, ani milosrdenstvo. A ak vyhrajú, vyhrajú suverénne.
  Protivníci Olega Rybačenka povedali:
  - Sme deti, nie chiméry!
  Margarita hodila bombu bosou nohou, čím roztrhala nepriateľov, a dodala:
  - Apoštoli novej doby!
  Stručne povedané, Sejm sa stretol a väčšinou hlasov uznal Alexandra prvého ruského cára za poľského kráľa a litovského veľkovojvodu.
  Tak sa syn Ivana Hrozného a anglickej kráľovnej stal veľkým.
  Potom prišlo ťaženie s Rakúšanmi proti Turkom. Tak víťazne a s veľkými dobývaniami. Rusi obsadili Istanbul a chceli ísť ďalej.
  Počas útoku na Istanbul sa samozrejme deti Terminátora vyznamenali a dokázali zajať sultána. Osmanská ríša sa zrútila a na ďalších desať rokov ruské jednotky dobývali jej okrajové časti. Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova skočili včas a zúčastnili sa iba rozhodujúcich bitiek.
  Po dobytí Osmanskej ríše bol dobytý aj Sudán a Maroko. A potom Irán, Pakistan a Afganistan.
  Alexander Prvý zaviedol mnohoženstvo. Aby takto zblížil kresťanstvo a islam, zrušil ľuďom nepochopiteľnú dogmu o Trojici. Rusi dostali právo mať štyri manželky.
  Ortodoxia sa trochu zmenila a uznala Mohameda za posla Alaha a proroka.
  Zároveň bola väčšina pôstov zrušená a náboženstvo sa stalo menej zaťažujúcim.
  Všetko išlo dobre. Rusko čoskoro dobylo Indiu v roku 1640... Rusi vstúpili na Aljašku a vyliezli do Tichého oceánu. Presunuli sme sa naprieč Afrikou.
  Ríša Alexandra Prvého sa rozrástla. A vojna s Čínou začala v roku 1650. Mandžuovia sa snažili udržať územie.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sú opäť v boji. A ako rúbu - ako veľkí terminátori.
  Vojna s Čínou mala byť vážna. A večné deti to pochopili.
  Tu prichádza bitka. Čínska armáda je obrovská. Ale ten ruský, čerpaný z mnohých národov, nie je malý.
  Nastáva boj a tvrdá výmena úderov. Netvorové deti kosia Číňanov.
  Hádžu ihly a kotúče holými prstami na nohách.
  A vyraďujú žltých bojovníkov po stovkách.
  A sekajú sa a zrážajú protivníkov šabľami. Zároveň sa správajú mimoriadne agresívne.
  Nie externé deti, ale jednoducho macho. Jednoducho zdrvujúce údery pre nesmrteľných. Všetkých zničia a svojich nepriateľov pošlú do pekla.
  Oleg seká svojich protivníkov a spieva:
  - Nebojíme sa útokov!
  Margarita, hádže ostré kotúče, škrípe:
  - Zabijeme všetkých zlých!
  Hnev chlapca aj dievčaťa je úžasný.
  Kosia svojich protivníkov a spievajú si...
  Pieseň z jedného vojenského divadla - druhá svetová vojna, ale celkom vhodná;
  Veľké Rusko je známe,
  Najkrajšia krajina...
  Hviezdy zalievali čierny zamat,
  Vlasť je osvetlená lúčom!
  
  Koľko hrdinov je v Patronymic?
  Každý rytier je obrovský bojovník...
  Armáda pochoduje v priateľskej zostave,
  Koniec koncov, naši ľudia sú vždy jednotní!
  
  Prisaháme veľkému Stalinovi,
  Česť udržať a bojovať až do konca,
  Pretože jeho sila je ako slnko,
  Pretože Božie svetlo je krajina!
  
  Naša vlasť sa stane krásnou,
  S gigantickým duchom naši ľudia...
  Bojujeme jednoducho, dokonca chladne,
  A fašistický Wehrmacht bude porazený!
  
  Členovia Komsomolu bojujú naboso,
  Aj keď im mráz štípe päty...
  A naše oči sú ako tanieriky,
  Nos dievčaťa očervenel od zimy!
  
  Milujeme šantenie s chlapcami,
  Naše telá sú veľmi horúce...
  A také dokonalé tváre,
  Naša matka nás porodila v sláve!
  
  Za Rusko bojujeme s Fritzom,
  Porazenie zúrivých nepriateľov...
  Som taká remeselníčka
  Pravdepodobne ani nenachádzaš slová!
  
  Buďme v pohode tie dievčatá
  Poďme zostaviť elegantný guľomet...
  Ukradol mi taký zvonivý hlas,
  Najdivokejšie nadávky nie sú prijateľné!
  
  V dievčatách je prudký hnev,
  Že sa to nedá spočítať...
  Uvidíme miesto v nádhernom raji,
  A medveď Rusa ťa bude mučiť!
  
  Sme také krásne dievčatá
  Vo vesmíre nie je nič lepšie...
  Na slávu našej vlasti - Ruska,
  Aj keď nevyzeráme viac ako na dvadsať!
  
  Vedzte, že dievčatá vo vojne mladnú,
  Bežia bosí po snehu...
  A vlajky vlajú červeno nad Vlasťou,
  A komsomolec pohne päsťou!
  
  Zlého fašistu sa nepodarí poraziť
  Bez ohľadu na to, aký chladný môže byť...
  Sme dievčatá vo vznešenosti hlavnej slávy,
  Pod touto jasnou modrou oblohou!
  
  Urobíme ríšu šťastnejšou
  Jej veľkosť je porážka krajín...
  Veľkosť bez brehov Ruska,
  Prejdime cez nekonečný oceán!
  
  Áno, my dievčatá sme úžasný plameňomet,
  Hordy Wehrmachtu sú schopné spáliť...
  Ver mi, máme skutočný tlak,
  Fašistov porazíme veľmi tvrdo!
  
  Keď prídeme do Berlína, sme členmi Komsomolu,
  Donútime Krautov bozkávať nohy...
  A ani orkovia nepomôžu nacistom,
  Do zošita si zapíšte, že sme cool!
  A teraz porazení Číňania utekajú. A prenasleduje ich ruská armáda.
  Alexandrovi I. sa podarilo dobyť Čínu, ale aj zomrel ako šesťdesiatosemročný v roku 1658, ako jeho otec Ivan Hrozný. Taká zvláštna zhoda okolností: Tamerlánov vek. Tiež, mimochodom, veľký veliteľ a dobyvateľ.
  Po vláde dvoch takých veľkých kráľov, ktorí toho toľko dobyli, nie je ani nový vládca Ivan Piaty žiaden slaboch. Je synom Alexandra a kráľom sa stal ako štyridsaťročný. Vojna pokračovala na východe. Pod ním Rusi dobyli Indočínu a Kóreu, dostali sa do Singapuru... Presunuli sa ďalej cez Afriku a do Austrálie... Tiež úspešný kráľ... A napodiv aj zomrel ako šesťdesiatosemročný v roku 1686. . Jeho nástupcom sa stal jeho syn Alexander II.
  Nový cár mal asi tridsaťpäť rokov... Pod ním Rusi dosiahli Mys Dobrej nádeje a pristáli v Austrálii a na Novom Zélande. Obsadili Kanadu a zrazili sa s Francúzmi. Alexander II dobyl aj Taliansko a Nemecko, zatiaľ čo Anglicko a Francúzsko a Španielsko a Portugalsko sa navzájom hádali.
  Veľmi úspešný kráľ zomrel v roku 1714. Vládol dvadsaťosem rokov a bol celý plodný.
  Jeho syn Peter Veľký sa dostal k moci ako dvadsaťštyriročný.
  Nový kráľ dobyl Francúzsko, Španielsko, Portugalsko a stlačil Britániu. Rusi pod ním dobyli aj celú Ameriku.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova. Pomáhali Petrovi počas bitky s Francúzskom. Počas búrky v Paríži.
  Ako vždy, tieto deti nosili meče a hádzali ihly a kotúče holými prstami. Bojovali veľmi dobre.
  Pomohli zaútočiť na Madrid a Lisabon. Zmocnili sa aj týchto pozemkov. A boli mimoriadne úspešné. A tiež striehnu na množstvo nepriateľov.
  Stručne povedané, celý svet sa podriadil Rusku, okrem Británie. Peter Veľký vládol do roku 1758 a tiež zomrel ako šesťdesiatosemročný, taká zvláštna zhoda okolností. Alebo séria náhod.
  Jeho nástupcom sa stal jeho vnuk Peter Druhý, asi osemnásťročný mladík. Svoje výboje dokončil v roku 1770 a zaútočil na Britániu.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova sa naposledy zúčastnili bojov v tomto paralelnom vesmíre.
  Veľa Angličanov bolo rozsekaných, mnohých kosili hviezdami. A zajali britského panovníka.
  Vojna sa skončila... A deti Terminátora dokončili misiu. Čo bolo veľmi zábavné a zaujímavé.
  
  POD DUKEROM SA NEZASTAVILI
  Hitler nezastavil nemecké tankové divízie v blízkosti Dyuker a v dôsledku toho sa stalo nasledovné - Briti boli úplne porazení a niekoľko stoviek tisíc vojakov Impéria Leo bolo zajatých.
  Za týchto podmienok Chamberlain aj Churchill spoločne odstúpili.
  Nový premiér v šoku súhlasil po kapitulácii Francúzska s mierom, ktorý bol pre porazenú Britániu veľmi výhodný.
  Briti jednoducho vrátili Namíbiu, ktorá bola ich kolóniou, Nemecku a Irak a Palestínu Turecku. Len vrátením toho, čo bolo zajaté počas prvej svetovej vojny. Inak sa rozišli priateľsky. Vymenili zajatcov - všetci za všetkých a Británia dala Nemcom voľnú ruku na východe a uznala, čo už Tretia ríša dobyla.
  Samozrejme, Hitler, ktorý si dal voľnú ruku s Britániou, začal pripravovať kampaň na východ.
  Nemcom sa podarilo zhromaždiť trochu viac tankov, na úkor divízií vo Francúzsku, ktoré tam Rommel v Afrike neposlal. Navyše, kvôli nedostatku bombardovania Británie, bola vyrobená ešte jedna divízia s viacerými tankami. Vo všeobecnosti Nemci dostali podstatne viac lietadiel. Najmä okamžite zachránili tri tisícky vozidiel, ktoré boli v reálnej histórii zostrelené nad Britániou, plus vozidlá zo Stredozemného mora a kryty na Západe a v Nórsku. Wehrmacht teda nazbieral asi o tisícku tankov viac ako skutočná história a o päťtisíc lietadiel viac - ich počet sa v porovnaní so skutočnou históriou zdvojnásobil. Nemci mali samozrejme viac pechoty na úkor Afriky, Francúzska, Nórska a iných krajín. Asi pol milióna vlastných a pol milióna satelitov.
  Flotila je oveľa silnejšia, najmä talianska. Áno, Mussolini mohol na vojnu s Ruskom vyčleniť oveľa viac vojakov. Aj keď samozrejme kvalita talianskych dielov nie je príliš dobrá.
  Ale aj tak, milión vojakov navyše, tisíc tankov, päťtisíc lietadiel, desaťtisíc zbraní a mínometov sú, samozrejme, sila.
  Plus Nemci rátali aj s Tureckom a Japonskom. Čo vo všeobecnosti potvrdilo, že chcú štrajkovať.
  V Grécku zvíťazilo Taliansko, pretože dokázalo použiť viac jednotiek proti Helénom bez toho, aby muselo bojovať s Britmi v Afrike. A Nemci pomáhali s letectvom, ktoré nebolo odklonené. Plus podplácanie gréckych veliteľov.
  V Juhoslávii nebolo žiadne povstanie. A Nemci zaútočili na ZSSR o niečo skôr, 30. mája. Zaútočiť chceli ešte skôr 15. mája, ale jar sa ukázala byť príliš daždivá, navyše tankové divízie boli stále personálne poddimenzované.
  Ale ZSSR sa ukázal ako nepripravený, ako vždy. Stalin naozaj nechcel bojovať s Treťou ríšou a v alternatívnej histórii ešte viac ako v reálnej histórii mali Nemci voľnú ruku. Stalin tak veľmi nechcel vojnu, že skončil s armádou, ktorá nebola zmobilizovaná a nebola v bojovej pohotovosti.
  A Nemci sa ako v skutočnej histórii vrhli vpred. A ešte úspešnejšie majú oveľa väčšiu silu, najmä vo vzduchu. A to ovplyvnilo priebeh vojny.
  Japonsko tiež priviedlo vojakov do Mandžuska a trochu sa ochladilo na myšlienku vojny s Britániou a Spojenými štátmi. Všetci títo sú zvláštne silní a sú stále v mieri s Treťou ríšou. Ale ZSSR sa zdal oveľa slabší.
  Po páde Smolenska a najmä katastrofe pri Kyjeve, kde boli obkľúčené sovietske vojská, Japonci stále udierali na sovietske jednotky.
  A útok na Moskvu začal takmer o mesiac a pol skôr ako v reálnej histórii. Nemci dokázali rýchlo obrátiť svoje jednotky na juh a poraziť južnú časť Červenej armády.
  V dôsledku toho bolo možné koncom septembra obkľúčiť hlavné mesto. Stalin, samozrejme, utiekol do Kujbyševa. A Nemci postupovali v Donbase a dokázali preniknúť do Stalingradu a predtým dobyť Kursk a Voronež. A potom Türkiye vstúpil do vojny.
  Stalo sa to úplne tesné. A existuje oveľa viac zrady. Vlasov sa teda vzdal Riazan a prešiel na stranu Nemcov.
  Moskva vydržala do konca decembra, no napokon padla. Do konca roka sa Nemcom podarilo dobyť takmer celý Kaukaz a na Kryme sa udržal iba Sevastopoľ.
  Leningrad sa ocitol v totálnej blokáde a umieral od hladu. Nemci uzavreli dvojitý ring.
  Stalin sa pokúsil začať mierové rokovania. Hitler to však odmietol a vyhlásil, že akceptuje iba bezpodmienečnú kapituláciu.
  Sovietske vedenie sa snažilo v Kujbyševe založiť aspoň niečo. Červená armáda však utiekla. Po troche odpočinku sa Nemci v marci 1942 presunuli pozdĺž Volhy, rieky Ural a ďalej k Uralu.
  Sovietske jednotky odolávali dosť slabo. Morálka výrazne klesla. A nepomohli ani drakonické opatrenia, hromadné popravy. A vojaci a dôstojníci zabíjajú špeciálnych dôstojníkov. A veľký vzostup nie je v dohľade. Čoraz častejšie sa vzdávajú.
  Vo všeobecnosti, keď Moskva padla, samozrejme, mnohí verili, že vojna už bola stratená, a naozaj nechceli zomrieť. Ľudia boli v depresii.
  A do konca apríla Nemci dosiahli Kazaň a obsadili Uralsk a zaútočili na Orenburg.
  A Nemci si prerazili aj strednú Áziu a tu na nich vyvíjali silný tlak.
  V máji sa o Dušanbe rozpútali kruté boje. Nemci sa snažili presadiť v Strednej Ázii.
  Alenka a jej tím sa ocitli v najdrsnejšej oblasti. A bránili sovietske mesto. Napriek máju tu bolo kvôli horám trochu chladnejšie a fúkal čerstvý vietor od severu. Ani v zime tu však nebola snehová pokrývka.
  Dievčatá odstrelili postupujúcich fašistov a ich zahraničných žoldnierov.
  Alenka vystrelila z PPSh a zapískala pesničku.
  - Cez hory, cez doliny, kožuch a kaftanová prechádzka!
  Bosá ryšavka Alla dodala:
  - A tara-ram!
  Dievča hodilo bosou nohou granát a natriasalo si medenočervené kučery. Tento bojovník je krásny.
  Ale iní nie sú o nič horší. Anyuta hodila darček holými prstami a zasyčala:
  - A to dievča je super!
  Strieľala aj zlatovlasá Mária, ktorá zrazila Nemca. Dievča je tiež veľmi dobré a krásne. A opäť hodila granát svojou ladnou, bosou nohou.
  Neustupuje ani veľká, krivá, pôvabná Matryona. Je schopná hádzať granáty ďaleko nohami. A lietajú a ponáhľajú sa po zložitej trajektórii.
  Alenka spievala a dlátom holou nohou hodila malý, ale ničivý granát:
  - Ale vyrábame rakety...
  Anyuta to držal s nadšením:
  - A zablokovali Yenisei!
  Alla hodila granát bosou nohou a zakričala:
  - A v oblasti veľkého baletu...
  Maria opäť spustila darček pomocou holej dolnej končatiny a spievala:
  - Sme pred ostatnými!
  Matryona vystrelila granát svojou veľkou, ale veľmi krásnou a harmonickou nohou a zavrčala:
  - Slnko...
  Alenka vystrelila aj na hinduistického žoldniera a zasyčala:
  - leskne sa....
  Anyuta vystrelil, zrazil Araba a zasyčal:
  - Rieka....
  Mária zasiahla guľku a povedala:
  - Na striebro...
  Marusya zrazila čierneho bojovníka a povedala:
  - Vyšiel...
  Alenka priklincovala a spievala:
  - Od...
  Anyuta hodila granát holou, elegantnou nohou a pokračovala:
  - Chrám...
  Alla vybuchla, odrezala niekoľko ľudí a zakričala:
  - Ľudia!
  Mária vystrelila a povedala:
  - Dovolenka...
  Marusya si s potešením oddýchla, hodila granát nohou, ktorá už dlho nevidela topánky, a povedala:
  -Trón...
  Alenka to vzala a zasyčala:
  - V kozákoch...
  Anyuta s rachotom strieľal a dodal:
  - Stanitsa...
  Alla so syčaním kobry, ktorá strieľala, povedala:
  - Pokojný...
  Mária vystrelila a povedala:
  - Trinásty...
  Marusya hodila granát na veľkú vzdialenosť a vycenila zuby:
  - Rok!
  Alenka s radosťou spievala a sťala troch Arabov:
  - lastovičky...
  Anyuta vystrelil a zabil nacistov:
  - Obiehajú...
  Alla vystrelila a zasyčala:
  - Slnko...
  Mária pribitá, spieva:
  - Svieti...
  Marusya opäť hodila granát bosými nohami a dodala:
  - V bielom...
  Alenka dala guľku a povedala:
  - Záhrady...
  Anyuta s revom zasyčal:
  - Ako...
  Alla vložila guľku a zasyčala:
  - Sneh!
  Mária vystrelila a povedala:
  - A...
  Marusya vyslala guľku a zasyčala:
  - Bavia sa...
  Alenka vystrelila a štebotala:
  - Ako...
  Anyuta zastonala a povedala:
  - Malý...
  Alla s potešením pokračovala:
  - Deti!
  Mária poslala guľku a pokračovala:
  - Tancujú...
  Marusya krátko vyrazila a povedala:
  - kozáci...
  Alenka kopala, bosou nohou hodila granát a zavrčala:
  - V kruhu!
  Anyuta vystrelil a zaštebotal:
  - Ehm!
  Ohnivá Alla poslala guľku a zarevala:
  -Leto...
  Maria hodila granát bosou nohou a zaštekala:
  - nie zima!
  Marusya vystrelila a znova zakričala:
  -Eh-ma!
  Alenka priklincovala a revala:
  -Kiežby...
  Alla hodila granát bosou nohou a povedala:
  - peniaze...
  Maria slasťou zasyčala a spadla zo samopalu:
  - tma...
  Marusya vystrelila holými prstami črep skla, podrezala niekoľko hrdla a zasyčala:
  - Rieka Kuban
  Alla spievala a strieľala:
  - a rieka Don,
  Maria to vzala a spievala a strieľala:
  - Ísť na prechádzku...
  Marusya, ktorá s revom hodila klinec holými prstami, pokračovala:
  - kozák...
  Alenka vystrelila a zaštekala:
  - prejsť sa...
  Anyuta búchala a pokračovala:
  - Zbohom...
  Ohnivá Alla vystrelila a zasyčala:
  -Eh-ma!
  Mária buchla a vyhŕkla:
  -Leto...
  Marusya to vzala, sykla rozkošou a vystrelila:
  - nie zima...
  Alenka vystrelila a vyhŕkla:
  - Ehm!
  Anyuta sa posral a povedal:
  - beda...
  Alla vystrelila a zasyčala:
  - Z mysle,
  Mária poslala guľku priamo do čela a urobila krok:
  - Všetky...
  Marusya opäť vystrelila granát bosou nohou a vyhŕkla:
  - odnesú to...
  Alenka nahnevane povedala:
  - od kozáka...
  Anyuta divo strieľajúc zasyčala:
  - No...
  Ohnivá Alla hodila granát holými prstami a povedala:
  -A...
  Mária sa chichotala a revala:
  -Zbohom...
  Marusya hodila darček znova a kričala:
  - Ísť na prechádzku...
  Alenka, strieľajúca s rachotom, odpovedala:
  - Zbohom...
  Alenka, odrezávajúca žoldnierov, spievala:
  -Ach!
  Anyuta, rúcajúc fašistov, povedal:
  -A!
  Oheň Alla zasyčal:
  -Ach!
  Mária to len zaklincovala a vyhŕkla:
  - A!
  Marusya odhodila holými prstami kus keramiky a vyhŕkla:
  - Ticho...
  Alenka hodila darček aj bosou nohou:
  - kozáci...
  Anyuta to vzala, zaštebotala a vystrelila:
  -viesť...
  Ohnivá Alla z černochovho zrubu kričala:
  -rozhovory...
  Mária, strieľajúca, pokračovala:
  - Celkom...
  Marusya odpovedala zúrivo a nohou vyslala kaskádu ohňa:
  - stojace...
  Alenka Nail s potešením pokračovala:
  - starci...
  Anyuta, strieľajúca v zúrivosti, štebotala:
  -A...
  Alla hodila granát bosou nohou a zakričala:
  -nevedomý...
  Mária poslala granát s úsmevom a povedala:
  - oni...
  Marusya zasyčala zúrivosťou a hodila granát bosou nohou:
  -Čo...
  Alenka, ktorá hádzala darčeky bosými nohami, povedala:
  -skončí...
  Anyuta vystrelil a trafil veľmi presne:
  - čoskoro...
  Alla s jedovatým úsmevom odhodila bremeno smrti a kričala:
  -Zadarmo...
  Mária hodila granát a zakričala:
  -títo...
  Marusya krútila úlomkom skla holými prstami a štekala:
  - dni...
  Alenka plieskajúc bosými nohami zúrivo šklbala:
  - Svet...
  Anyuta strieľal zo seba:
  - budú volať...
  Alla zúfalo zasyčala a vystrelila:
  -toto...
  Mária strieľala a zavrčala:
  - hlúpy...
  Marusya štekala a hodila granát:
  -A...
  Alenka poslala na smrť darček:
  -starý...
  Anyuta zasyčal od veľkého hnevu a pokosil pár Indov naverbovaných Nemcami:
  - Všetky...
  Alla s revom a krútiac zbraňou pokračovala:
  - povedia...
  Maria hodila granát holými prstami a povedala:
  - potrebné...
  Matryona bľabotala a pribíjala:
  - na šrot...
  Alenka si to vzala a štebotala a strieľala:
  - A...
  Anyuta zakričala, keď vystrelila:
  - zbytočné...
  Ohnivá Alla hodila granát a zavrčala:
  - papier...
  Maria vypustila bumerang holými prstami a povedala:
  -oni budú...
  Matryona zasiahla granát holou pätou a spievala z plných pľúc:
  -Peniaze...
  Alenka sykla tlakom ako klinec:
  - S...
  Anyuta zúrivo hodila darček a povedala:
  - dvojhlavý...
  Ohnivá Alla, ktorá zasadila posolstvo smrti a zabila tucet Arabov, s potešením potvrdila:
  - orol...
  Mária opäť hodila granát a v extáze spievala:
  - Melóny...
  Matryona, hodiac na drsnú pätu dar smrti, pokračovala v šialenstve:
  -vodové melóny...
  Alenka, zúrivo spúšťajúca súčasnosť skazy, povedala:
  -pšenica...
  Ohnivá Alla zasyčala a povedala:
  - rolky...
  Mária v extáze vystrelila granát a povedala:
  - Veľkorysý...
  Matryona s darom ničenia rozdrvila tucet bojovníkov a zachichotala sa: - prosperujúce...
  Alenka poslala dierovačku s holým, zvodným nôžkom a povedala:
  -hrana...
  Anyuta zúrivo zasyčala a poslala správu o zničení:
  -A...
  Alla zúrivo strieľala a povedala:
  - na...
  Mária poslala ďalšiu guľku a zabzučala:
  - trón...
  Matryona pribitá, poslaná bosou nohou, dar smrti, reve:
  -sedí...
  Alenka, ktorá v zúrivosti vystrelila guľku, zasyčala:
  -V...
  Anyuta hodila granát bosou nohou a vyhŕkla:
  - St. Petersburg...
  Alla z plných pľúc zasyčala:
  -Otec...
  Maria poslala malý výbušný balíček s holým opätkom a povedala:
  -Cár...
  Matryona, streľba, pohotovo potvrdila:
  -Nikolai.
  Alenka začala syčať ako kobra, strieľať a kričať:
  - Ťažké...
  Anyuta hodila granát holou, opálenou nohou a vyhŕkla:
  -veriť...
  Mária vystrelila a povedala:
  -Čo....
  Matryona urobila klinec, potom hodila darček holou pätou a zakričala:
  - čoskoro...
  Alenka povedala a vystrelila so zúrivosťou levice:
  - bude tancovať
  Anyuta rozdrvil:
  -Červená...
  Fire Alla tvrdo povedala:
  - sedemnásty...
  Maria s radosťou a naberaním rýchlosti v streľbe pokračovala:
  - rok...
  Matryona opäť hodila granát bosou nohou a vyhŕkla:
  - Vedia...
  Alenka zasyčala nadšenou extázou:
  -len...
  Anyuta v divokom šialenstve hodila bosou nohou granát a zaškrípala:
  - na...
  Ohnivá Alla štebotala a hodila dar záhuby:
  - obloha...
  Maria s nadšením terminátorskej harpye povedala:
  -anjeli
  Matryona, kopajúc do veľkosti smrti bosou nohou, zasyčala:
  - tvoja...
  Alenka spustila granát holou dolnou končatinou a povedala:
  -Čo...
  Anyuta ju znova zabil darom anihilácie a zachichotal sa:
  -ty...
  Alla červený diabol spieval:
  - dedinčania...
  Marusya povedala sebaisto a hodila granát bosou nohou:
  - čakanie...
  Alenka znova vystrelila granát a bránila Dušanbeho a spievala:
  -Eh-ma!
  Anyuta agresívne podoprela, hodila dýku holou nohou a pôvabnými prstami a revala:
  -Leto...
  Ohnivý diabol zakľakol od vzrušenia a odpovedal:
  - nie zima,
  Mária po vystrelení guľky povedala zúrivo:
  -Eh-ma!
  Matryona podala granát bosou nohou a zasyčala:
  -Kiežby...
  Alenka znova vystrelila, zrazila Číňana a zakričala:
  - peniaze...
  Anyuta agresívne vybila svoj guľomet a strieľala na nepriateľov a zasyčala:
  - tma...
  Maria hodila granát bosou nohou a zasyčala:
  - Rieka Kuban...
  Matryona zasyčala, hodila dar smrti a povedala:
  - A...
  Alenka to vzala a rázne sa zachichotala:
  - Don River...
  Anyuta z plných pľúc zakričala:
  -Ísť na prechádzku...
  Maria hodila granát bosou nohou a vyhŕkla:
  - kozák...
  Matryona znova vystrelila, zrazila dvoch černochov a zakričala:
  - prejsť sa...
  Alenka vystrelila a vyšla s potešením:
  - Zbohom...
  Anyuta zarevala ako beluga a povedala:
  - Ehm!
  Červenovlasá Alla, streľba, pokračovala:
  -Leto...
  Mária s nadšenou extázou poznamenala:
  - nie zima...
  Matryona šteká z plných pľúc a holou nohou spustí do balíka veľkú explóziu:
  - Ehm!
  Alenka s obdivom hodila granát na holej päte:
  - beda...
  Anyuta strieľal a kosil a zavrčal:
  - od...
  Fire Alla pokračoval:
  - šialený...
  Strieľajúca Mária to vzala a povedala:
  - Všetky...
  Matryona strieľala, zasyčala ako kobra a udierala:
  - odnesú to...
  Alenka syčala intenzívne a udierala:
  - ty...
  Anyuta strieľal a zúrivo povedal:
  - kozák...
  Ohnivá Alla hodila ďalší granát a zakričala:
  -No...
  Mária tvrdo vyhŕkla:
  -A...
  Matryona hodila granát bosou nohou a zavrčala:
  -Zbohom...
  Alenka opäť holými prstami hodila citrón a kričala:
  - prejsť sa...
  Anyuta bzučala ako osa a hodila granát bosou nohou a povedala:
  -Zbohom...
  Mária s nátlakom vystrelila dávku a zaštekala:
  - No...
  Matryona odhodila granát, zachichotala sa a zrevala:
  - A...
  Alenka stroho odpovedala a kopnutím kopla do daru, ktorý na ňu žoldnieri hodili:
  - Zbohom...
  Anyuta bľabotala a bosou nohou vyskočila na granát:
  - Ísť na prechádzku...
  Alla odhodila darček holou nohou a vyhŕkla:
  - Zbohom!
  A dievčatá jednohlasne vybuchli do smiechu... Nie, Dušanbe to Nemci nemajú ľahké. Hoci boli nasadené značné sily cudzej pechoty. Pre Hindov, Afričanov a Arabov je ťažké bojovať v zime, a preto ich nacisti poslali do Strednej Ázie. Tu sa používajú ako potrava pre delá. A posielajú ich na porážku. Objavilo sa nové mesto, ktoré ponúka prudký odpor: Dušanbe.
  Nemci bombardovali sovietske pozície pomocou ťažkých bômb a napalmu. Strieľali zo samohybných zbraní a húfnic a priniesli plynové odpaľovače. A dokonca použili bomby s hmotnosťou až desať ton. Rozbili Rusko na kolenách.
  Dušanbe sa zmenilo na ruiny, ktoré boli doslova rozstrieľané na nulu.
  Alenka bosá, len v nohavičkách, skladajúc, ako išla, začala spievať;
  Som bojovníkom našej Matky Rusi,
  Jednoduché dievča, vždy bosé...
  Niekedy vrany škaredo kričali,
  Ale verím, že sen sa splní!
  
  Pridal som sa ku Komsomolcom hladný,
  Takmer holá perla v mraze...
  Ale zhodím fašistu z jeho piedestálu,
  Dajte Adolfovi jeho dlhý nos!
  
  Neverte komsomolskému dievčaťu,
  Nebude schopný obmedziť vesmír...
  A tu je počuť jasný hlas,
  Naša armáda sa dostala na vrchol našej vlasti!
  
  Za vlasť Veľké Rusko,
  Bojuj, prosím, priekopník bez strachu...
  Aj keď vieš, že polia sú zaliate krvou,
  Ale ukážte mi, ste príkladom odvahy!
  
  Pre členov Komsomolu je nebo šťastie,
  Pre dievča nie sú žiadne starosti...
  Všetko bude v jej hrdej, slávnej moci,
  A Fuhrerovi príde osud potratu!
  
  Ale čas je ťažký - Hitler prichádza,
  Dokáže poraziť aj toho hrozného...
  Hádže rakety veľkoryso ako bomby,
  Schopný premeniť všetkých vojakov na hru!
  
  Ale ver mi, dievčatá nepoznajú strach,
  Hádzanie granátu bosou nohou...
  Je nahá - jej košeľa je spálená,
  Boj proti nevedomej horde!
  
  Nie sú žiadni členovia Komsomolu - dosť slov,
  Nepozná slovo - nemôžem!
  A Krauti utečú ako zlodeji,
  Keď si dievča narovná nohu!
  
  Áno, bojuj polonahý v mraze,
  Ver mi, také dievča je predurčené...
  Má farbu sviežej ruže v bitkách,
  A zabije Krautovcov, ako chcel!
  
  Tigrí bojovník, žartom, zaklopal
  Spálilo sa na popol ako napalm...
  A fašista Adolf to dostal do huby,
  Fritz zaútočil na Rusko márne!
  
  Vojaci nevedia, čo budeme robiť,
  Kedy príde na Zem čas mieru...
  Bosí členovia Komsomolu však prikyvujú,
  A otvoria si účet pre všetky úspechy!
  
  Všetko chcú dosiahnuť sami
  Pre členov Komsomolu neexistujú žiadne húštiny neba...
  Hoci tváre budú od ikony požehnané,
  Nebudeme mať Luciferov obed!
  
  Znovu zajali skupinu banditov z Moskvy,
  Hoci je Tretia ríša mocná aj bez slov...
  Zabijeme parazity tankami,
  A tmu prereže jasný lúč Slnka!
  
  A behať cez záveje naboso,
  Pre dievča to vôbec nie je ťažké...
  Nebojíme sa lesklých plameňov,
  Aj keď to vieme, je to jednoduché!
  
  Zväz sovietov - vlasť je veľká,
  V nej je každý bojovník rytierom z jaslí...
  Z chlapcových plienok je počuť rev,
  A porazili ste hordu a protivníkov!
  Po tom, čo nacisti v lete obsadili Ural, sa spojili s Japoncami. Stalin a jeho tím odišiel do lesov a vyhlásil partizánsku vojnu. A Fuhrer začal vytvárať divízie z miestnych síl. Proti partizánom bola použitá najmä Ruská oslobodzovacia armáda Vlasov. A niektoré monarchické formácie. Okrem toho bol cisár Vladimír III pozvaný, aby hral úlohu princa, nominálneho spoluvládcu Fuhrera.
  Ale je to čisto nominálne.
  Nemecko sa zatiaľ navonok upokojilo. Nemci obsadili kolónie Francúzska, Holandska a Ruska. S Britániou bol čestný mier, USA ešte nevystrčili hlavu a majú problémy v rámci krajiny aj s ekonomikou.
  Vzťahy s Japonskom sa však výrazne skomplikovali. Obsadila Indočínu, ktorú Nemci považovali za svoju kolóniu. A nacisti si pripomenuli aj nemecké majetky zajaté Japoncami v prvej svetovej vojne. Akože, nie je čas priviesť ich späť? Napriek tomu ste konali nečestne.
  Zatiaľ čo podstata a vec vzťahu sa zahrievali. Navyše Japonci stále viac bojovali v Číne. A pohybovali sa po žltom území.
  Nemci šetrili svoje sily formovaním zahraničných divízií pod velením Árijcov.
  Získali sme nové tanky: "Tiger", "Panther", "Lev" a "Myš". Posledný tank sa však ukázal byť príliš ťažký a vojenskí experti ho odmietli.
  Nemci začali vyvíjať tlak na Japonsko požadujúce územné ústupky. Samuraj odolal. V dôsledku toho vypukla 20. apríla 1944 nová vojna. Nemci zaútočili na Japoncov a začali ich tlačiť späť.
  Bitky ukázali slabosť japonských pozemných síl, no zároveň, že Panther bol úplne praktický tank a celkom efektívny. A ešte lepší je Panther-2 so zvýšenou bočnou ochranou.
  Japonci utrpeli porážku za porážkou a ustupovali. Sovietske dievčatá sa zúčastnili bojov. Bojovali sebavedomo.
  A tu je päť komsomolských dievčat v najlepšom boji s Japoncami.
  Alenka, Anyuta, Alla, Maria a Matryona bojujú ako levice. Strieľajú, hádžu granáty holými, vytesanými nohami a trasú holými prsiami.
  A zároveň aj spievajú;
  Niet krajšej vlasti Ruska,
  Niet krajšej sily na svete...
  Hviezdy zalievali čierny zamat,
  Pošlite pozdrav rytierom!
  
  Členovia Komsomolu tiež radi bojujú,
  A behať naboso v bikinách,
  Ponáhľaj sa cez záveje s holými podpätkami,
  Udrieť Krautov päsťou!
  
  Vo vesmíre nie je drahšia krajina,
  Aká je moja svetlá vlasť...
  So svojou nemennou silou v bitkách,
  Naša ruská rodina sa rozrastá!
  
  Bojovali sme pravoslávnym mečom,
  A teraz je komunizmus za nami...
  Naši ľudia sa stali slávnymi vo vesmíre,
  A zlý fašizmus bude zvrhnutý do priepasti!
  
  Koľko hrdinov je vo vlasti?
  V boji dieťa aj starý muž...
  Prejdeme sa Berlínom vo formácii,
  Naša viera je silný monolit!
  
  Vedz, že Ježiš nás ovláda,
  Je to veľký, ruský, biely Boh!
  Zlý Kain bude zničený,
  Modlite sa za pomoc Svätej rodine!
  
  Všetci môžeme, dokážeme veľa,
  Zvládneme akúkoľvek úlohu...
  Nehovor nacistické nezmysly,
  Vyletím do neba ako vták!
  
  Sila mocného Svaroga je s nami,
  A svätý Pán Kristus...
  Požiadajte Boha o večnosť
  Buďte verní Rodovi až do konca!
  
  Náš krásny Bože, Svätý, Všemohúci,
  Že si za svoju korunu vybral Rusko...
  Zbúrame mu to, ak budeme potrebovať strechy,
  Navždy v našich srdciach si Otec Rod!
  
  Popros Ladu o šťastie,
  Nech dá mladému mužovi lásku...
  Ak to potrebujeme vrátiť, môžeme sa brániť,
  Máme predsa horúcu krv!
  
  Poďme vytvoriť priestory vesmíru,
  My Rusi poletíme vyššie ako hviezdy...
  Nech utrpenie zmizne navždy,
  Veď máme jedného všemohúceho Boha!
  
  Všetci sa zastaneme Roda,
  A v mene jasného Krista...
  Fuhrer chlpatý uroyu,
  Naša viera je silná a čistá!
  
  Takto budujeme vec komunizmu,
  Budeme nad všetkými ostatnými vo vlasti, vieš...
  Zlomme jarmo fašizmu, ver mi,
  A vo vesmíre príde raj!
  
  Boh nám daj, aby sme sa stali silnejšími svalmi,
  A posilnite sa na tele aj na duši...
  Na svete nie sú mocnejší bojovníci,
  Rozdrvme nepriateľa oceľovou rukou!
  
  Biely Boh vzkriesi každého, ver mi,
  Preto nie je strašné zomrieť...
  Všetci diabli sa rozpŕchnu v rohoch,
  Verte, že komunizmus nebude pošliapaný!
  
  A v mene rodiny sme bojovali,
  Obrovský Stalin nás viedol do boja,
  Čoskoro uvidíme komunizmus,
  A ruština a gruzínčina sú zjednotení!
  
  Spolu sa staneme silnejšími ako všetci démoni,
  Rodina nám dá silu a šťastie...
  A našťastie to nebude dlhšie,
  To, že som ti otvoril cestu k poézii!
  Japonsko je skrátka naozaj na hovno. Prehráva vojny bez akejkoľvek šance.
  "Panther"-2 si bez problémov zaboduje. Je to tank super triedy. Bojové testy ukázali, že toto vozidlo je schopné odolať zásahom japonských zbraní zo všetkých uhlov.
  A v tomto tanku sú samozrejme Gerda, Charlotte, Christina a Magda. Boj o štyri dievčatá.
  A aktívne strieľajú na Japoncov. K zásahom dochádza pri monotónnosti zatĺkania klincov.
  Gerda, stláčajúc tlačidlá joysticku holými prstami, zacvrliká:
  - Som bojovník z nového raja!
  Charlotta vystrelila, vycenila zuby a zarevala:
  - A ja som z hlbín vesmíru!
  Christina, ktorá pokračovala v streľbe, s úsmevom odpovedala:
  - A nie je nikto, kto by ma zastavil!
  Magda vystrelila a agresívne povedala:
  - Som bojovník z pekelného spektra!
  A dievčatá boli vyhubené Japoncami bez akéhokoľvek zľutovania. Konali so zvýšenou agresivitou. Ich pohyby a rýchlosť sú úžasné.
  A oni sami sú bosí a v bikinách. Toto sú rangerky. Aj Japonci to začínajú vzdávať.
  A Krauti začali pristávať v samotnej metropole. Konali mimoriadne efektívne. Do bojov sa zapojil aj viacúčelový TA-152, ktorý sa ukázal byť silnejší ako Focke-Wulf.
  Bojujú dve dievčatá: Albina a Alvina.
  Očarujúce Nemky, obe blondínky. A ako zasiahnu Japoncov z lietadiel.
  Albina vystrelila, zostrelila tucet lietadiel a zarevala:
  - Som také skvelé dievča!
  Alvina tiež vystrelil, zabil tucet protivníkov a zaškrípal:
  - Jednoducho lev!
  A obe dievčatá sú v totálnom šoku!
  Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova pomáhajú Wehrmachtu dobyť Tokio. Plnia príkazy super čarodejnice. A čo ešte treba robiť? Nebudete nečinne sedieť a sledovať priebeh vojny.
  Chlapec a dievča nedokázali zvrátiť vývoj vojny. Tak sa ukázalo, že teraz len mávajú mečom.
  Sekajú samurajov a hádžu granáty bosými nohami.
  Oleg Rybačenko porazil tucet Japoncov a povedal:
  - Na hraniciach sú ponuré mraky...
  Margarita, ktorá rozdrvila nepriateľov mečmi, pokračovala:
  - Drsná krajina je zahalená tichom!
  A hodila granát bosou nohou.
  Oleg pokračoval v útoku na nepriateľa, hodil holými prstami na nohy prítomného zabijaka a zareval:
  - Na vysokých brehoch Amuru!
  Margarita pokračovala v streľbe a hádzala holými, opálenými nohami a napísala:
  - Plutokrati s kosami stoja!
  A ako dievča vybuchne smiechom. A vezme to a zasiahne samuraja...
  Deti Terminátora šaleli. Nakoniec zajali aj samotného mikáda.
  Mladí bojovníci zúrivo bojovali. Bosými nohami hádzali granáty a strieľali zo samopalov.
  A keď sa objavili ninjovia, chlapec po nich hodil hviezdu prstami na nohách a piatich z nich zrazil.
  A dievča tiež bosou nohou hodilo vraha a zrazilo šesť a spievalo:
  - Za veľkosť vlasti.
  A potom tie príšerné deti zoťali doslova všetkých strážcov.
  A za to dostali ocenenia z rúk Fuhrera. Navyše bolo možné dať vyššie, vzhľadom na to, že samotný japonský cisár bol v zajatí.
  Chlapci dostali Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami. Čo je samo o sebe veľká česť.
  Fuhrer na rozlúčku pobozkal Margaritu na líce a povedal:
  -Vy ste praví Árijci! Môžete slúžiť v mojej armáde!
  Netvorové deti zvolali:
  - Sme radi, že sa môžeme pokúsiť slúžiť veci mieru a prosperity ľudstva!
  A oni sami len ťažko odolali pokušeniu a uškrtili Fuhrera holými prstami na nohách. Čarodejnica im však dala pokyny: keďže bol zajatý ZSSR, potom nech Nemci zjednotia svet.
  V skutočnosti sa Fuhrer rozhodol, že nie je potrebné zastaviť. A vyhlásil vojnu Británii.
  V tomto čase, v roku 1945, Nemci získali silné prúdové lietadlá a mali tanky série E. Nové vozidlá boli vyspelejšie a kompaktnejšie ako predchádzajúce. Obzvlášť úspešný sa ukázal byť E-75, vyvinutý podľa najnovšieho návrhu pre stavbu nemeckého tanku - motor a prevodovka spolu s priečnym usporiadaním.
  Ukázalo sa, že E-75 je dobre chránený na čele: 200 mm na hornej časti trupu a 160 mm na dne v uhloch 45 stupňov. Boky trupu sú 120 mm na svahoch plus ďalšie štíty 50 mm a veža je 252 mm vpredu pri sklone 60 stupňov a 165 mm strany sú na dvojúrovňových sklonoch ako v "Tiger"- 2, len ešte väčší, keďže veža je výrazne nižšia.
  E-75 bol v porovnaní s Tigerom 2 takmer o meter nižší, no dlhší a širší a pancier bol oveľa hrubší a šikmejší. Zároveň sa zvýšila hmotnosť len na sedemdesiatpäť ton, čo s motorom s výkonom 1250 koní poskytovalo lepšie jazdné výkony ako Tiger-2. Nové nemecké vozidlo bolo lepšie maskované, malo spoľahlivejšiu a ľahšiu prevodovku a výkonnejšie delo dvoch, či skôr dokonca štyroch typov.
  Prvým je najjednoduchšie zničiť tanky: 88 mm 100EL, ideálne delo na terčovú streľbu, búrka pre anglické vozidlá. Výkonnejší, ale tiež schopný zničiť 105 mm 100 EL tanky, zasiahnuť dokonca aj Churchillov z veľkej vzdialenosti a schopný čelne preniknúť do Tortilly. A protilietadlové delo kalibru 128 mm 55 EL je pohodlnejšie a efektívnejšie na streľbu na neozbrojené ciele aj na tanky. A ešte väčší kaliber, bližšie k útočnému kanónu, 150 mm kanón, ktorý je však schopný strieľať na tanky.
  E-75 je lepšie vozidlo ako všetky britské a americké modely a iba vzácny tank Tortilla má šancu zasiahnuť Nemca zblízka.
  Osemdesiattonová "Tortilla" však nie je sériovo vyrábané vozidlo a okrem toho samohybné delo váži osemdesiat ton s motorom s výkonom 600 koní. Vyrobilo sa ich teda len dvadsať.
  E-75, ktorý dostal prednosť a stal sa najviac vyrábaným v roku 1945, je teda vlastne takmer nezraniteľný. Nemci však nepotrebovali príliš veľa tankov. Takže britské tankové sily sú slabé. E-10 a E-25, ľahké a vysokorýchlostné samohybné delá, dobre bojovali v džungli. Takže... Nemci spustili ofenzívu do Indie a bez veľkého úsilia porazili koloniálne jednotky Britov a Američanov.
  V reálnej histórii boli ľahko porazení slabšími, no tu sa k nim Wehrmacht ani zďaleka nepribližuje.
  Spojené štáty americké nevytvorili bombu v roku 1945. Všeobecne platí, že takmer vo všetkých vesmíroch vytvorili Američania túto zbraň oveľa neskôr. ZSSR mal v reálnej histórii veľkú smolu, že to USA urobili.
  Vo všeobecnosti jednoznačne existuje nejaká špeciálna sila, ktorá zrúti všetky impériá, ktoré dosiahnu moc.
  Tak ako to bolo s cárskym Ruskom, ktoré premárnilo šancu na svetovú hegemóniu, tak to bolo aj so ZSSR a v poslednej dobe to bolo aj s USA. Áno, očividne budú na Čínu čakať problémy, keď bude príliš silná. Ale je jasné, že super-čarodejnica sa snaží zjednotiť ľudstvo v rôznych vesmíroch.
  Nemci sa teraz zmocňujú Indie a presúvajú sa spolu s Turkami cez Egypt. Vyhrávajú bez väčších problémov. A ich hlavným problémom je predlžovanie komunikácií, zásobovanie a chýbajúce cesty na mnohých miestach.
  Nemecké dievčatá, samozrejme, bojujú všade, kde môžu a kde nie.
  Shella a Margaret porazili Britov v Alexandrii a vyradili viac ako desať tankov. A teraz sa preháňajú pozdĺž rieky Níl na svojej E-50 a už bojujú v Sudáne.
  Ich tank je vylepšený "Panther", s pancierom hrubým ako tank "Tiger"-2, len s väčšími sklonmi. Samotné vozidlo je výrazne nižšie ako Panther s malou vežou a usporiadanie je veľmi husté. Shella, Margaret a Ellie sú v tomto aute - posádka sa zmenšila na troch ľudí. To je tiež výrazná úspora miesta. Hmotnosť vozidla teda nepresiahla 50 ton a bolo vyzbrojené 88 mm kanónom s dĺžkou hlavne 100 EL. Pištoľ je veľmi presná a vystrelí dvanásť rán za minútu. Okrem toho, v porovnaní s Tiger-2, na bokoch stále visí 50 milimetrov štítov, takže nemecké auto tak ľahko neprerazíte. A jeho motor s výkonom 1200 koní je posilnený.
  Tri dievčatá idú popri a keď vidia Churchilla, strieľajú presne. Áno, anglický tank má jednu výhodu - dobrý čelný pancier. Ale zbraň je dosť slabá a nie je nebezpečná pre nemecké vozidlo. Dokonca aj pre E-50, ktorý je vďaka svojim štítom oveľa lepšie chránený ako Tiger-2, alebo ešte viac predchádzajúci Panther.
  Strieľajúca Shella, ktorá zničila Shermana z diaľky, poznamenala:
  - Tu už do seba pálime... A čo nás všetkých čaká ďalej?
  Margaret odpovedala:
  - Moc nad svetom!
  Ellie vystrelila na Churchilla a spievala:
  - Ale mám inú vášeň, toto je sila, len sila!
  A dievčatá v bikinách zničili ďalší anglický tank a spievali:
  - Netreba zlato a peniaze! A potrebujem, aby si ľudia predo mnou kľakli!
  A Shella opäť bosými nohami stlačila tlačidlá joysticku, zasiahla nepriateľa a zarevala:
  - Ľudia boli na kolenách! Po celom povrchu zeme!
  Bojovníci pokračovali v streľbe. Britské tanky však došli a koloniálne jednotky sa začali vzdávať.
  Medzitým sa Fuhrer na radu Mainsteina rozhodol uskutočniť odvážne dobrodružstvo: v decembri 1945 Nemci odvážne pristáli v Británii. Úprimne povedané, toto nikto nečakal! V tomto prípade sa takéto rozhodnutie ukázalo ako diktované výpočtom, že je ešte lepšie prežiť v noci.
  Studená voda však nie je prekážkou.
  A ako tvrdo súložili Nemci.
  Posádka tanku Gerda sa vrátila z Indie. Napriek chladnej zime dievčatá bojovali bosé a v bikinách.
  Ale ich tank E-75 funguje. Dievčatá práve pristáli a bojujú v najťažšej chvíli, odrážajú útok tankov, ktoré ich chcú hodiť do mora.
  Gerda si vybrala 88 mm 100 EL kanón. Je dosť priebojný a má veľké množstvo nábojov. Dievčatá pracujú tak, že stláčajú tlačidlá joysticku holými prstami na nohách a vyhladzujú Britov. A zároveň spievajú:
  - A veľký Ríša ti povedal - neutekaj,
  Všetkých rozdrvíme, hory prenesieme jedným ťahom!
  Gerda vystrelila, bosou nohou stlačila tlačidlo joysticku a s úškrnom zakričala:
  - Sláva Tretej ríši!
  Charlotte tiež vystrelila, použila holé prsty na nohách a zaškrípala, vycenila zuby a rozbila Churchilla:
  - A sláva našej armáde!
  Christina stlačila tlačidlá joysticku holými prstami, narazila do anglického auta a zarevala:
  - Sláva aj nám!
  Potom sa Magda stlačila bosými nohami. Rozdrvila nepriateľa, zničila Shermana a vydala:
  - A sláva nášmu duchu!
  Dievčatá pracovali a zničili britské tanky.
  Bojovali aj Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova. Hyper-všemocná čarodejnica nariadila, tak to treba vykonať. Pluh pre svoju nesmrteľnosť.
  Chlapec a dievča hádzali granáty bosými nohami a kosili pechotu guľometmi.
  Chlapec Oleg to hodil ako granát a rozbil stopy anglického auta. Otočila sa a vbehla do susedky. A oba tanky vybuchli.
  Chlapec zakričal:
  - Sláva našej vlasti!
  Margarita Korshunova tiež hodila granát holými prstami a prerazila stopy Churchilla. Otočil sa a zrazil sa so Shermanom. Oba tanky sa vznietili a žiarili ako sviečky.
  Dievča šteklo:
  - Sláva vlasti a smrť nepriateľom!
  Oleg Rybačenko zase hodil bosými nohami dva granáty naraz. Zasiahli koľaje a naraz sa zrazili štyri tanky. Jedna z nich sa ukázala ako "Tortilla". A aj taký mastodont sa začal trhať na kusy.
  Chlapec zakričal:
  - Pre zmeny vo svete!
  Otočila sa aj Margarita Korshunova. Kosili Britov. Hádzala granáty holými prstami a revala:
  - Za nový spravodlivý poriadok!
  V dôsledku jej hodu sa naraz zrazili dve autá a dievča sa rozosmialo.
  Oleg tiež hádzal zabijácke darčeky bosou nohou a vtipne poznamenal:
  - Aký rozkaz máte na mysli?
  Hádzanie poteru spôsobilo zrážku dvoch britských áut.
  Margarita spustila dar smrti holými prstami, tlačila dve autá a úprimne odpovedala:
  - Určite nie pre nemčinu! Ale, bohužiaľ, je dobré, že nás bosorka nenútila bojovať proti našim vlastným ľuďom!
  Oleg Rybachenko vzal granát a hodil ho bosou nohou, vrazil ho do koľají Pershingu a Churchilla a potom zareval:
  - Som super terminátor!
  A ako sa bude chlapec smiať!
  Netvorské deti kosili aj pechotu a dávali im výbuchy ohňa. A každá guľka zasiahla cieľ.
  Briti boli zjavne vyčerpaní. A krásne a nesmrteľné deti posielali balíky skazy holými nohami. A zničili Britániu.
  A na oblohe bojovali veľmi krásne dievčatá s holými nohami a v bikinách: Albina a Alvina. V krátkom čase už dievčatá zostrelili viac ako tristo lietadiel, pričom získali Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Teraz sa však obe krásky už blížia k číslu štyristo áut. A potom ich čaká ešte vyššia odmena: Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Albina zrazí anglické auto, roztočí ho a spieva:
  - V morskej vlne a zúrivom ohni!
  Potom jeden výbuch 30 mm kanónov z Me-262 "X" zostrelil ďalších päť lietadiel a zasyčal:
  - A v zúrivom a v zúrivom ohni!
  Alvina stláčala tlačidlá joysticku holými prstami na nohách. Rozsekala britské lietadlá svojimi vzduchovými delami a šialene zarevala:
  - A urobte niečo!
  A sedem lietadiel bolo rozbitých a roztrhaných na úlomky.
  Albina sa znova otočila a znova, ako rana, odrezala štyri nepriateľské lietadlá a zakričala:
  - Pre toto by ste mali žiť!
  A opäť bosými nohami stlačí tlačidlo joysticku.
  Alvina dala svojej súperke aj facku. Roztrhal lietadlá a zareval:
  - Za novú vieru tisícročí!
  Potom zostrelila ďalšie tri lietadlá britského letectva.
  Dievčatá v tejto bitke prekonali výsledok štyristo zostrelených áut. A dosiahli novú úroveň.
  Boli ocenené: Rytierskymi krížmi Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A samotný Londýn bol napadnutý. Nemci sa nenechali zvrhnúť a obkľúčili anglickú metropolu.
  A v Afrike Shella, Margaret a Ellie bojovali v horúčave. Tri dievčatá zajali anglického generála. A prinútili ho bozkávať bosé nohy, mierne zelené od trávy.
  Shella, Margaret a Ellie potom začali väzňov znásilňovať. Jednoducho ich vyzliekli a potom na nich jazdili na pulzujúcich jadeitových prútoch. A veľmi sa im to páčilo.
  Potom dievčatá začali lov a s radosťou jedli pakone. A potom skákali okolo ako diví.
  A Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova pretekali okolo Buckinghamského paláca. Nepriateľa vyhladzovali streľbou zo samopalov a hádzaním granátov pomocou bosých nôh.
  A obaja bojovníci si skandovali:
  - Bojujeme v štýle supermanov!
  Zároveň deti holými prstami vyhadzovali aj hviezdy, ktoré zasiahli strážcov paláca a strážcov. Oleg odrezal tucet a pol gardistov hodom bumerangu a zareval:
  - Pre armádu vesmírneho veku!
  Margarita tiež spustila bumerang s bosou nohou dievčaťa, porezala tucet protivníkov a štekala:
  - Tu sú nové skvelé veci!
  Chlapec aj dievča sa dostali do trónnej sály. Tam tieto deti Terminátora rozprášili Churchillových bodyguardov. A táto postava bola po hanebnom mieri s Nemeckom opäť zvolená za premiéra.
  Potom deti kopli Churchilla holými pätami do brady. Spadol mŕtvy.
  Takto bol zajatý britský premiér a najvyšší veliteľ.
  Oleg Rybačenko hodil ostro nabrúsený kotúč bosou nohou, odrezal osem strážcov a poznamenal:
  - Nerobíme len tak hocijakú prácu!
  Margarita tiež vypustila bumerang holými prstami a zarevala:
  - Ale robíme to dobre!
  Hlavné mesto Británie padlo a Anglicko samotné kapitulovalo. Obrátila sa tak ďalšia stránka tretej svetovej vojny. Pravda, Spojené štáty boli stále vpredu a bolo potrebné skočiť za oceán. No dobre, chalani ešte pomôžu.
  Nemci sa vylodili na Islande už v januári 1946. Za zajatie Hitlerovho osobného nepriateľa Wilsona Churchilla boli Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova vyznamenaní Radom rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými listami, mečmi a diamantmi. A plus zlatý kríž za vojenské zásluhy s diamantmi. Prečo boli deti veľkoryso oslavované?
  Teraz sú však na Islande. Oleg Rybachenko má na sebe len šortky a Margarita Korshunova má na sebe novú tuniku. A deti sú, samozrejme, bosé. A hádžu do seba hviezdy a granáty.
  A januárové mrazy nesmrteľným chlapom neprekážajú. Chlapec a dievča zničia svojich protivníkov. A kosia ich guľometmi.
  A opäť sa bumerangy hádžu bosými nohami.
  Oleg hovorí:
  - Naša partia je silná!
  Margarita, hádzajúca disk bosou nohou, zaškrípe:
  - Možno nie je naša, ale je silná!
  A dievča ju bije samopalom... A potom sa poddá granátu s holou pätou.
  Potom deti ešte viac vyhladia Američanov.
  Island padol.
  Potom Nemci obsadili Grónsko a presunuli sa do Kanady. Tam už boli oveľa aktívnejší.
  V Kanade Oleg a Margarita bojovali na pobreží a odrazili americký útok. Nápor sme dokázali odraziť. A opäť v ofenzíve. Americká armáda ustupuje. A nemôžete zastaviť pochod bojovníkov.
  Gerda napreduje aj so svojou posádkou. Jeho tank E-75 bol mierne modernizovaný inštaláciou motora s plynovou turbínou s výkonom 1 500 koní. Tank je teraz rýchlejší... Kvalita pancierovania sa tiež o niečo zlepšila.
  Ale Američania nemajú nič hodnotné. Iba vysoký, beznádejne zastaralý Sherman a o niečo lepší Pershing. A tieto tanky nie sú súpermi Nemcov.
  Je pravda, že sa pokúsili uviesť do sériovej výroby T-93, vážiaci len deväťdesiattri ton a s čelným pancierom 305 milimetrov, jediný s ochranou, dokonca ani nie tankom, ale samohybným kanónom. Ale veľmi to nevyšlo. Z malej vzdialenosti do nej však prenikol aj nemecký stroj s uránovým jadrom so 105mm kanónom ráže 100 EL.
  Gerda udrela Shermana a zakňučala:
  - Je to dokonca trochu nudné!
  Charlotte stlačila tlačidlo joysticku holými prstami a zarevala:
  - A bude to všetko a veľmi cool!
  Dievča zlomilo Pershing.
  A potom vystrelila aj Christina. Američan Grant udrel a zareval:
  - Za nový poriadok vo svete!
  Potom Magda vystrelila. Tiež bosá, povedala:
  - Pre zmeny k lepšiemu!
  A horí ďalší americký tank.
  Yankees to už vzdávajú. Dávajú dokopy zbrane. A dievča jej bozkáva holé, zaprášené podrážky.
  Obsadené Toronto. Rozvíjanie úspechu dievčat a Wehrmacht už vstupujú na územie Spojených štátov.
  Niektoré jednotky prešli aj cez Aljašku. Z východu dobyli Kanadu a nepriateľské územie.
  Nastala teda kritická situácia. Nemci a ich zahraničné hordy sa presúvajú po Amerike. Všetko je veľmi ťažké a nebezpečné.
  Päť dievčat Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona pricestovalo do Ameriky, aby ako dobrovoľníčky bojovalo proti hordám Tretej ríše. Všetkých päť dievčat je veľmi krásnych a hovorí po anglicky. Stalin odmietol poslať celý ženský prápor, pretože by to odporovalo podmienkam mieru uzavretým s fašistickou ríšou. ZSSR potreboval za každú cenu získať čas, kým nacisti zaútočili na USA.
  Päť dievčat sú dobrovoľníčky: prešli takmer celou vojnou, od Brestu a Bugu až po Orenburg. A s nacistami bojujú na druhej strane Zeme v hlavnom meste Hondurasu.
  Tegucigalpa je jednou z hlavných pevností obrany v konfrontácii s pestrou hordou. Do problémov sa dostali japonské aj ázijské hordy. Samotní Nemci bojovali iba s tankami a pechota bola výlučne z neárijských národov. Poháňali dopredu Ázijcov, černochov a Arabov.
  Alenka vystrelila, odrezala dvoch Afričanov a zaštebotala:
  - Len horda Džingischána!
  Zlatovlasá Mária, ktorá sťala troch indiánov dávkou z guľometu, zdvihla svoje holé, opálené nohy na vrchol. A ona povedala:
  -Mlieme krmivo pre delá!
  Úlomok z granátu vyletel a udrel Máriu po nahej, okrúhlej päte. Dievčatá tradične bojujú v bikinách a naboso. A keď narazí ostrou na hrubú, dievčenskú podrážku, trochu to zabolí.
  Kráska žmurkla a opäť vystrelila... Mária je veľmi štíhla, priemerne vysoká s dokonalou postavou.
  Alenka je vyššia, s hodnosťou majora a dokonca hrdinkou Sovietskeho zväzu. Ale tiež takmer nahá, ledva zahalená v bikinách. Veľmi opálená, ale jej vlasy sú biele. A Alenka strieľa veľmi presne. A miluje hádzať granáty bosými nohami.
  Krásna Alla strieľa a výbuchom ohňa zrazí štyroch Arabov. Jej vlasy sú červené, alebo skôr medenočervené, ako proletárska zástava. A keď fúka vietor, je to ako vlajka revolúcie. Dievča žiari svojimi smaragdovými očami ako hviezdy. A brutálne zmetie nepriateľov.
  Anyuta je tiež blondínka. A strieľa zo samopalu. Dievča vytiahlo bosé nohy a vybuchlo. Päť najrôznejších bojovníkov bolo vyhodených a z hrude a brucha ich protivníkov vyleteli karmínové fontány krvi.
  Anyuta si olízla plné pery a zaštebotala:
  - Vojna je vzduch pre pľúca...
  Dievča leží a bosou nohou hádže granát. Je počuť výbuchy. Niekoľko militantov odlieta rôznymi smermi.
  Matryona je väčšie a mäsitejšie dievča. Jej vlasy sú svetlohnedé. Typická dedinská, mladá žena krv a mlieko. Je fyzicky veľmi silná a dobre strieľa.
  Tu opäť prichádza rad. A zabití fašistickí žoldnieri padajú.
  Matryona, strieľajúca, hovorí:
  - Dobre, dobre, kde si bol? Od babičky! - Dievča vystrelilo, zabilo troch bradatých nacistických bojovníkov a pridalo. - Čo si jedol - kašu! čo si pil? Mash!
  Dievčatá držia líniu. Nepúšťajú fašistov dopredu. A priateľské piesne hučia:
  - Zničíme celý svet násilia,
  Do jadra a potom...
  Vybudujeme nový, nebeský svet -
  Kto bol nikto, stane sa všetkým!
  Alenka zase hádže bosou nohou granát. Výbuchy postupujúcich pešiakov. Určite je čoraz teplejšie. Tu prichádza notoricky známy "lev"-2. A hneď vedľa je pokročilejšia E-50. Projektily sú vymrštené. Čiernemu Američanovi odtrhli hlavu a odkotúľali sa.
  Mária stúpila na horiacu dosku a jej stvrdnuté nohy takmer necítili teplo plameňa.
  Zlatovlasá kráska vystrelila a zavrčala:
  - A kto zastaví tok krvavých, rozzúrených riek...
  Maria znova vystrelila, zhodila Afričana z brnenia E-50 a zaštebotala.
  - Lúč z blastera zasiahne váš chrám, v zlom záblesku muž zmizol!
  Dievča znova vystrelilo. Vo vzduchu blysla bosou, opálenou, pôvabnou nohou. Proti nej letel granát. Kráska so zlatými vlasmi šikovne odbila darček holou, takmer bezprašnou podrážkou. Granát letel späť. Vrhla sa do radov militantov Tretej ríše. Vyzeralo to, akoby z nákladného auta vypadávali vodné melóny, ktoré sa lámali. Vytieklo toľko krvi.
  Mária na Twitteri:
  - Dievča neuspelo na skúške a prišla tá prekliata Ríša. Hitler bol zjavne unavený zo života a jeho krása ho famózne zožrala!
  Alla je tiež nezmyselná bojovníčka. Strieľa na seba zo samopalov a hovorí, rozhadzujúc mŕtvoly:
  - Pre maminu lyžičku! Pre ockovu lyžičku! A pre Kobu naberačka! A na vašej strane v posteli!
  Kráska s medenočervenými vlasmi spúšťa drevené lietadlo bosou nohou. Letí priamo k mohutnému tanku German Lion. Pristaňte na ústí 105 mm dela a exploduje. Zbraň zlyhá.
  Nemec sa otočí a je nútený hanebne utiecť. Alla si šúcha nohu o kus budovy a hovorí:
  -Ak nemáte silu, potrebujete inteligenciu! Budete musieť urobiť nejaký hluk!
  A opäť dievča strieľa veľmi presne. Jej ryšavé vlasy sú ako plameň olympijskej pochodne. Atraktívne dievča. V americkej armáde sa už vyznamenala prejavom zúrivého temperamentu. Zvlášť dobre vedel robiť neplechu s Afroameričanmi. Je to s nimi také nezvyčajné a krásne.
  Alah však ničí aj černochov bojujúcich v armáde Tretej ríše. Prečo Nemecko dobylo celú Afriku? Pokúste sa zastaviť takúto silu.
  E-50 je najnovší tank s motorom s plynovou turbínou a hrubým bočným a čelným pancierom. Nedá sa to vziať granátom. Alla hodila darček holou nohou, zrazila niekoľko pešiakov a štebotala:
  - Oh, tvoj tankový pancier je spoľahlivý, od niekoho, kto má v úmysle uhryznúť... Len si uvedomte, akú silu máte... áno, môžete kopnúť len do oceľového koňa!
  Anyuta tiež strieľal veľmi presne. A najradšej hádzala granáty nohami. Jej obnažené prsty tiež krútili oceľovým kotúčom. Hrot preletel a podrezal hrdlo dvom fašistickým militantom. Zhodili guľomet a teraz reťaze hordy preťal silný výbuch veľkého kalibru. Celý rad zahraničných bojovníkov naverbovaných prostredníctvom náletov do armády Tretej ríše.
  Anyuta tweetoval:
  - Šťastie je odmena za odvahu! Jedna pesnička stačí! Nech spievajú len o domove!
  Domov ale kráska ešte nestihla zmeškať. Aj keď sovietskych dobrovoľníkov je v americkej armáde veľmi málo. Stalin nechcel svietiť, aby neskôr nedal Hitlerovi dôvod obviňovať Rusko z porušovania podmienok "slameného mieru".
  Päť dievčat, najlepších v ženskom prápore, bolo varovaných, že ak budú zajaté, vlasť sa ich bude musieť zriecť. A v tomto prípade by dievčatá mali kosiť o triviálnych žoldnieroch, ktorí boli najatí za peniaze.
  A Anyuta, Alena a ostatné dievčatá chápu, že ak budú zajatí, čaká ich strašné mučenie. Preto sa v žiadnom prípade rozhodli, že ich nacisti nezabijú zaživa.
  Nemecké útočné lietadlá prelietavajú ponad pozície amerických jednotiek. Nečakajúc, že sa v hlavnom meste Hondurasu stretnú s takým tvrdohlavým odporom, nacisti boli trochu naštvaní.
  Prúdové a útočné lietadlá sú silné. Rakety lietajú, pištole strieľajú.
  Americkí vojaci umierajú. Matryonu tiež zasiahla črepina do jej mäsitého ramena. Vytiekla krv. Hrdinské dievča vytiahlo zubami kus ocele a vypľulo krv. A potom ma znova zasiahla objemným samopalom. Zahraniční žoldnieri padajú. Takmer všetci sú tu domáci, len ich velitelia sú Nemci a aj to nie vždy. Je pravda, že posádky na najmodernejšom tanku E-50 sú výlučne nemecké. Auto má slušnú rýchlosť a manévrovateľnosť. No, toto ešte nie je najpokročilejšia úprava - váži sedemdesiatpäť ton. Pod koľajami sa rúcajú múry. Tento sa zvyčajne vyrába v troch verziách so 105 mm kanónom, 180 mm útočným kanónom a 400 mm raketometom.
  A každá modifikácia má svoju vlastnú úlohu. Tu je tento tank s útočnou pištoľou, vhodnejší na útoky na mestá. A nie je také ľahké ho zničiť. Matryona sa prekríži a holými prstami, svojou veľkou, ale pôvabnou, krásne tvarovanou nohou, schmatne protitankový granát. Teraz musíte hodiť darček priamo na hlaveň, aby ste deaktivovali mastodontovu zbraň. Päť guľometov kryje nemecký moderný tank a nie je také ľahké sa k nemu priblížiť.
  Matryona je veľmi silná a jej konské nohy vrhajú granát ďaleko. Ale nie vždy je to presné. V každom prípade zasiahnuť taký cieľ, akým je hlaveň 180-mm kanónu. Hrdinské dievča má pochybnosti. Čo ak chýba?
  Ach, keby s nimi bol ich dlhoročný partner Seryozhka, tento odvážny priekopník by niečo vymyslel.
  Chlapec však zomrel v bojoch o Stalingrad. Dievčatá jeho ďalší osud nepoznali. Ale osud priekopníckeho vynálezcu bol skutočne nezávideniahodný. Najprv bol Seryozhka brutálne mučený a snažil sa získať tajomstvá. Jedenásťročný chlapec po mučení skončil v baniach. Práca je to desivá a mimoriadne náročná. Ale sovietsky priekopník, malý, ale šlachovitý, sa ukázal ako húževnatý.
  Podarilo sa mu prežiť a aj cez labyrinty baní sa rozhodol ujsť. A Seryozhka sa podarilo dostať von. Chlapec sa nejaký čas túlal po Balkáne, kým sa nepridal k miestnemu partizánskemu oddielu. Tam sa stal spojkou a sabotérom.
  Na Balkáne bolo ešte dosť rozvinuté partizánske hnutie. Čiastočne aj preto, že okupačnú službu vykonávali Taliani, Rumuni, Bulhari, Albánci - ktorí neboli tak bojaschopní ako bežné jednotky Wehrmachtu.
  Mnoho partizánov však aj tak zomrelo. Najmä z leteckých útokov. A patrioti Juhoslávie sú nútení skrývať sa v horách, lesoch alebo v lepšom prípade v malých dedinách. Veľký počet veliteľov už zomrel. Situáciu zhoršil mier podpísaný so ZSSR. Teraz začali na Balkán prichádzať nové trestné oddiely, ktoré organizovali masívne nájazdy a vyčistili oblasť.
  Sergej musel s partizánmi liezť stále hlbšie do hôr.
  Matryona, hoci nepoznala osud ich univerzálneho obľúbenca, si ťažko povzdychla. Potom prstami holých, dievčenských nôh stlačila granát pevnejšie a z celej sily ho hodila na nepriateľský tank. E-50 práve vystrelila a uvoľnila vražedný náboj.
  Matryona sa dokonca triasla a padla na kolená. Do hlavy ho udrel dlažobný kameň vytrhnutý z chodníka a obnaženú pätu mu popálil horúci kov. Dievča si pošúchalo omráčenú hlavu zaprášenými vlasmi.
  Granát vyletel, takmer sa dotkol hlavne a zasiahol naklonené čelo auta. Zahrmela explózia... Ale samozrejme, 250 mm čelného panciera, a to ani pod uhlom, nie je schopný preniknúť granátom.
  Matryona buchla päsťou do prachu a zdvihla celý oblak piesku. Potom zarevala:
  - Zabite, zabite! Strelite gól do bránky!
  Dievča si poklepalo holeňou o popraskaný asfalt. V mozoľoch päty sa zasekla trieska. Koža na chodidlách dievčaťa bola hrubá ako koža hrocha. Žila v chudobnej rodine a od narodenia takmer vôbec nenosila topánky. Vďaka tomu však jej nohy vôbec nepôsobili drsne, ale boli opálené, pôvabné, zvodné.
  Matryona však mužov svojou vysokou výškou, silnými svalmi a päsťami s vyčnievajúcimi kĺbmi mierne zastrašovala. Ale hrdinské dievča má najláskavejší charakter a široké boky boli kombinované s relatívne tenkým pásom a tvarovanými brušnými svalmi. Len v oblečení mohla Matryona pôsobiť nadváhou kvôli jej veľkým prsiam. V bikinách vyzerá ako prsnatá športovkyňa.
  Dievča vo frustrácii opäť hodilo granát, tentoraz mierilo na koľaje. Ale smrtiaci dar zasiahol hrubý pancierový štít zakrývajúci valčeky.
  Matryona si otrávene udrela päsťou do brady. Bolela ju z toho čeľusť. A hrdinské dievča preklialo:
  - Režem ako kosa!
  Anyuta sa tiež pokúsila zasiahnuť nebezpečný tank, ale granát hodený dievčenskou nohou mierne minul značku. A blondínka sa začala približovať k autu. Potom sa však objavili ďalšie dva tanky - "Lion" a "Panther"-2, ktoré strieľali na všetky prístupy pomocou guľometov. Museli sme byť mimoriadne opatrní.
  Americký Sherman sa pokúsil priblížiť k nemeckým vozidlám. Mal šancu zasiahnuť Panther 2, ale len vedľa. Nemca však nie je tak ľahké oklamať. Navyše, vyššia silueta Shermana ho robí viditeľným už z veľkej diaľky.
  "Panther" 2 vypľul náboj a zasiahol Američana priamo do čela. Vysoké auto sa zlomilo na polovicu. A horela ako vianočná sviečka.
  Anyuta naštvane povedala:
  - Ach, aké slabé sú vaše tanky... Lepšie technicky, stanete sa Yankeeom!
  Ale Alenka, skúsená bojovníčka, sa dokázala priblížiť k Panterovi. Hodila granát... A dlhá hlaveň nemeckého auta sa skrútila do baranieho rohu.
  Tank "Panther" 2, uvedený do výroby v roku 1943. V najnovšej najrozšírenejšej modifikácii má čelný pancier 150 mm, bočný pancier 82 mm v uhle a 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 71EL. Počnúc rokom 1945 bol prerušený v prospech pokročilejšieho a lepšie chráneného modelu E-50. Ale zatiaľ tento tank bojuje. Vozidlo s hmotnosťou 51 ton má motor s výkonom 900 koní, ktorý mu zabezpečuje dobré jazdné vlastnosti.
  A teraz, keď utrpel poškodenie, Panther-2 sa otočí a odíde. Alenke sa podarí hodiť ďalší granát bosou nohou. Zlomil som valčeky. A rýchlosť nemeckého auta sa citeľne spomalila.
  Alenka hovorí s radostným pohľadom:
  - Aká rana! Moja rana je dar od Boha!
  A dievča ukázalo nos Nemcom. Z E-50 sa však začala valiť guľometná paľba. A guľky svišťali nad Aleninými bielymi, trochu zafarbenými vlasmi. Jedna z guliek dokonca odrezala prameň vlasov. Majorka sa dokonca cítila trochu šteklivá.
  Alenka tweetovala:
  -Ak chceš byť ako slon, choď do blázinca ako bandita!
  Dievčatko prstami na nohách zdvihlo odrezaný prameň. Alenkine vlasy sú hodvábne, perleťovej farby, ale mierne prášia. A predsa tak jemné. Dievča si ich prešlo po chodidlách. Trochu šteklivý a príjemný.
  Alenka si spomenula, ako ju chlap hladil. Jeho ruky tiež začínali od chodidiel, stúpali vyššie k stehnám a najcitlivejšiemu miestu. Keď vás pohladí pekný mladý muž, je to veľmi príjemné. Alenka ho takmer milovala. Mala rada milostné hry a vzrušoval ju dotyk svalnatého mužského tela. Ale Alenka nemala skutočnú, romantickú lásku, keď sa zbláznite do muža. Už vystriedala veľa chlapov. Mnoho jeho mužov zomrelo v boji.
  Aj toto bola kliatba vojny. A tu v Amerike sú svalnatí černosi chlapi. A všetko je s nimi také nezvyčajné.
  Alenka vystrelila a sňala černocha. Afrického chlapca mi bolo trochu ľúto. Zabila muža bojujúceho za záujmy, ktoré mu boli cudzie. Nemci sú predsa rasisti. Na černochov sa pozerajú ako na otrokov. Ale zároveň sa Afričania zapisujú do zahraničných divízií nabúchaného Wehrmachtu.
  Alenka holými prstami vyrobila niečo ako figu a ukázala to nacistom. Áno, samotný nemecký národ tu neutrpí žiadne škody. Tanky majú pancier, ktorý je príliš hrubý na to, aby ním prenikol granát alebo bazuka. Ale domorodé jednotky umierajú.
  Alenka hodí granát na E-50. Hýbala holou, opálenou nohou a hádzala, pričom vykrúcala boky. A granát letel vysokým oblúkom. Moje obnažené prsty na nohách ma nechali cítiť dotyk kovu. A potom vybuchol granát.
  Alenka šepká:
  - Boh žehnaj nám!
  Na dievča zavial horúci vietor, akoby sa ho dotkol pekný muž. Alenka čítala knihu o Tarzanovi a veľmi chcela, aby sa s ňou tento muž hral. Silnými rukami by som si hladkal hruď.
  Granát zasiahol hlaveň, ale explodoval príliš neskoro a odletel od kovu. Úlomky čvachtali ako hrach na brnení. Zostali len škrabance!
  Alenka vytiahla ďalší granát. Ale videl som, že to bolo protipechotné. A protitankové zbrane sú preč.
  Dievča frustrovane zavrčalo. Ale aby som nestrácal čas, dal som to do holých prstov. Otočila nohu, ohla trup, potom ho narovnala a hodila na pechotu.
  Poltucet bojovníkov vyletelo ako pingpongové loptičky. Jednému z nich odleteli okuliare, úlomky preleteli niekoľko stoviek metrov a prebehli Alenke po chrbte. Podprsenka praskla a majorke sa odkryli krásne prsia.
  Dievčatko si automaticky zakrylo bradavky. Potom si však uvedomila, koho by sa mala báť. A znova zatriasla guľometom. Otočila sa a mierne ustúpila.
  Americký pešiak vystrelil z bazuky. Škrupina zasiahla nemecký tank na jeho naklonenej strane, ale 160 mm pancier to odolal a odrazil ničivú energiu. Nemec vystrelil späť. Jeho veľkokalibrová zbraň rozdelila stenu.
  Alenka sa snažila zaviazať si ramienka na podprsenke. Dievča si myslelo, že Zoja Kosmodemyanskaya bola pravdepodobne vozená v zime v šortkách. Bolo to v sovietskom filme, kde bola zobrazená v košeli alebo dokonca v nejakých šatách. Už len toto je len daň za pokrytectvo. V skutočnosti nacisti, aby zajaté dievča ešte viac ponížili, ju pravdepodobne vyzliekli. A hladní nemeckí vojaci pravdepodobne chceli vidieť nahé pekné a zakrivené dievča.
  Takže v skutočnom príbehu si dievčenská hrdinka nemohla zakryť prsia, a tak mala ruky zviazané za chrbtom. Ale nehanbila sa a hrdo sa tvárila. Alenka dobre vedela, aké to je chodiť naboso po snehu. Bola odolná a rada sa dotýkala snehu holými podrážkami. Alenke sa to páčilo a tešila sa z toho. Ale toto je pre ňu, už zocelenú rokmi vojny. A pre mladú a mestskú Zoyu je to zjavne bolestivé. Podrážky majú pocit, že horia uhlie.
  Alenka frustrovane odhodila podprsenku a vykríkla:
  - Hanba je buržoázny pojem! Sovietska žena sa ničoho nebojí a nehanbí!
  Dievča opäť začalo pribíjať guľometom, či skôr samopalom. Kov sa rozpálil, napokon, Honduras sú trópy, vo februári tam môže byť veľmi horúco. Alenke sú horúce prsty. Musíme tomu dať všetko. Dnes je 23. februára. Je deň sovietskej armády a to si vyžaduje boj so všetkou pokojnou a primeranou zúrivosťou.
  Alenka ešte päť podrezala guľkami a nešťastnou náhodou si popálila líce o rozpálený záver samopalu. Samozrejme je to nepríjemné, pľuzgier je opuchnutý.
  Alenka prisahala:
  - No, Bože, prečo si mi a mojej krajine spôsobil toľko problémov!
  Pľuzgier svrbel... Dievčenské líce je veľmi citlivé miesto. Dievča sa snažilo nájsť niečo studené, čo by sa dalo priložiť na opuchnutú guľu. Ale skúste nájsť niečo skvelé. V tomto horúcom meste. Navyše bolo jasné počasie a vietor fúkal od juhu.
  Alenka zjavne nie je v pohode. Matryona hádže granát z veľkej diaľky, ale opäť neúspešne. A na oblohe už lietajú stormtrooperi. Nemecké vozidlá majú silné pancierovanie a vysokú rýchlosť.
  Prúdové lietadlá prichádzajú vo vlnách a zdá sa, že odrezávajú pásy ľanu.
  Alenka sa schovala do medzery. Zhora šľahali fragmentačné rakety. Dievčatko pocítilo, ako zhora s ihlami padajú kúsky drveného kameňa. Pošteklilo ma to na holom krku. Kráske napichali aj bradavky.
  Alenka zašepkala:
  - Toto je masáž... Ale nie živôtik!
  Dievčatko pocítilo, že jej telo takmer začalo bolestivo svrbieť. Už je horúco a vybuchujúce rakety zvyšujú teplo. A toto je kúpeľný dom?
  Alenka si spomenula na prírodné ruské kúpele so smrekovými metlami. Ako to dievča vtedy mlátili.
  Boli to také exotické pocity.
  Alenka si na rozveselenie zaspievala:
  - Láska a smrť! Dobrý a zlý! Čo je sväté, čo je hriešne! Sme predurčení pochopiť!
  Dievča vstalo, striaslo zo seba všetku prilepenú špinu a trosky.
  Alenka zavrčala:
  - Oh, dostaneš Hitlera na rohy!
  A dievčenská majorka vypálila dávku na pešiakov, ktorí sa pokúšali postaviť do útoku. Niekoľko militantov naverbovaných prostredníctvom náletu padlo. Alenka si utrela špinavú tvár, štípalo ju to v očiach. Bojovníčka si odpľula a prekrížila sa.
  Opäť spustila paľbu zo samopalov a militanti sa vkrádali dovnútra. Červenovlasá Alla hodila granát aj bosou nohou. Súčasnosť vyskočila a zasiahla fašistov. Tucet ľudí bolo zabitých.
  Ryšavka spievala:
  -Na svete je veľa dobrého, ale je pokrytý snehom!
  A dievča spustilo streľbu zo samopalu, len nie rukami, ale šikovnými prstami a bosými nohami.
  Alla vystrelila presne a zakričala:
  -Hit! Hit! Ďalší úder! Ešte jedna rana a potom... Mocný démon, Boží dar, prináša zvrchu!
  A dievčina rukami hádzala črepy skla. Ohromila fašistov a tweetovala:
  - A pre tých, ktorí nechcú žiť v mieri... Robíme im hara-kiri!
  Japonci sa naozaj ukázali. Títo bojovníci s prižmúrenými očami. No, ako nemôžete robiť hara-kiri takto?
  Po vyložení svorky guľometu Alla zdvihla granát holými prstami a hodila ho na samuraja. Dostali darček, niekoľko zohavených Japoncov a odleteli rôznymi smermi.
  Alla vyplazila jazyk a zamrmlala:
  - Som super bojovník! A nepriateľ zabil hyper!
  Číňania, ktorých naverbovali Japonci zo zajatých oblastí Nebeskej ríše, išli do boja. Čínski bojovníci kráčali nebojácne a dievčatá, ktoré vybili svoje samopaly, boli nútené ustúpiť.
  Maria kovové bosé nohy úlomky omietky a skla. Ostatné dievčatá urobili to isté. Stalo sa to veľmi ťažké.
  Objavil sa Shturmlev, výkonný stroj s raketometom. Tu je jeden, ktorý vás poserie - zdá sa, že je to málo.
  Zahrmela prvá rana... Anyuta, Alla a Matryona boli vymrštené prúdom ako fontána obrovskej veľryby. Dievčatá leteli niekoľko desiatok metrov a búchali bosými nohami priamo do ohňa.
  Dievčatá odtiaľ vyskočili, obarili sa a spievali. Obnažené podrážky špliechali na uhlíky.
  Alla naštvane zasyčala:
  - Býk sa najprv dá pod sekeru a potom sa upečie! A najprv sme boli vyprážaní a potom pod sekerou!
  A komsomolka sa zasmiala! Potom však pocítila smútok. Spomenul som si, že jej priateľku zajali. Nemci mladú dievčinu vyzliekli a začali jej prinášať oheň na obnaženú hruď. Taká strašná bolesť. Dievča kričalo a jej nežná pokožka bola zuhoľnatená. To sú fašisti, ktorí sa ukázali ako fanatici. Ani sa nepýtali a ešte predtým zapálili oheň pod bosými nohami zajatca. Komsomolčan nakoniec tortúru neuniesol a na bolestivý šok zomrel.
  Alla, pamätajúc si to, pleskla na žeravé uhlie. Matryona sa rozbehla pred ňou. Táto dedinská dievčina má opálenú pokožku a nemôžete ju vziať fúkačom. Prečo nie dievča supermana? Matryona vidí bazuku s granátom, ktorý zhodil zabitý americký vojak. Zdvihne ju nohou a hodí si ju do náručia. A vráža zo všetkých síl.
  Škrupina letí a zasiahne nútených Číňanov. Veľa kriku a stonania. Masa mŕtvol. A odrezané končatiny.
  Matryona spievala starodávnu pieseň:
  - A samuraj letel na zem! Pod tlakom ocele a ohňa!
  Dievčatá konečne vybehli z uhlíkov. Ich ladné, bosé nohy to dostali.
  Anyuta, ako tá najnežnejšia z nich, sebou trhla a šúchala si holé chodidlá, snažiac sa zmierniť svrbenie.
  Matryona, ktorá od raného detstva behala naboso po snehu, na takúto maličkosť nedbala.
  Hrdinské dievča spievalo:
  - Len si predstavte, že sme sa ponorili do čerstvého mlieka... Odmena je skutočná vec!
  A bojovníčka vzala nohou odlomený a dosť ťažký kus dlaždice. Pevne ho držala holými, dievčenskými prstami, roztočila ho a vystrelila smerom k nepriateľovi. Traja Číňania sa stali obeťami súčasnej smrti, ich hlavy boli rozdrvené.
  Alla povedala so spokojným pohľadom a strieľala na nepriateľa:
  - Sme skvelé ženy!
  Anyuta spievala na zmiernenie svrbenia v jej spálených, alebo skôr spálených nohách:
  - V našej vlasti sú ženy,
  Prečo zo srandy riadia lietadlo?...
  Pre nich je česť cennejšia ako život,
  Dokáže ľahko zabiť svojho protivníka!
  
  Narodili sa, aby vyhrali
  Oslavovať Rus po stáročia!
  Koniec koncov, naši pradedovia -
  Okamžite som pre nich zostavil armádu!
  A Anyuta začala čmárať zo samopalu. A urobila to veľmi majstrovsky. Aby každý cítil, že toto je bojovník od Boha! Ak nie od Všemohúceho, tak z Marsu určite!
  Strieľala aj Alenka. Spolu s Máriou boli nútení ustúpiť, pričom pozbierali klipy mŕtvych amerických vojakov. Dievčatá padli na chrbát a nohami vystrelili - takto to robili lepšie. A urobili to presne. Na dievčatá postupovala zmes čínskych a afrických jednotiek. A bojovníci bili.
  Alenka spievala:
  - Svet nie je šachovnica...
  Maria zachytila túto pasáž a vyhladila žltých a čiernych žoldnierov.
  - A čísla nie sú okrúhla nula!
  Alenka pridala k zostrihanému radu žltých a čiernych:
  - Útočí na nás melanchólia!
  Maria vystrelila s presnosťou Robina Hooda a zaštebotala:
  - A kôň sa ponáhľa do ohňa!
  Dievčatá, strieľajúc späť, sa stiahli za mínové pole. Čínski a africkí bojovníci narazili na dobroty. Začali vybuchovať, vyskočili, roztrhali ich a bol z toho krvavý chaos.
  V diaľke sa objavilo niekoľko tankov Panther-2. Strieľajú a boja sa strčiť nos. "Lev"-2 sa pohybuje dopredu a tiež chrlí oheň. A tu je plameňometný tank Rhino, slintajúci so zväzkami plameňov.
  Ale najimpozantnejší je "Sturmlev". Jeho raketomet nie je nijak zvlášť rýchly, no je pekelne ničivý.
  Alenka šepká:
  - Rusi, Rusi - nie pokojný osud! Prečo potrebujeme problémy, aby sme boli silnejší?
  Vskutku, bojujú ďaleko od Ruska. Je však jasné, že Wehrmacht, ktorý dobyl USA, sa vráti, aby stlačil ZSSR. A Američania sú tak milí a milí k dievčatám.
  Alenka opäť klince, z jej hitov sa zdá, že pod lopatami praskajú tekvice a hlavy. Dievča zasiahne črepina do nohy. Na holeni mi opuchne rez. Kráska chrumkala kosť a štebotala:
  - Nie, ten ostražitý nevybledne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je jasný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Verím, že sa celý svet prebudí,
  Bude koniec fašizmu...
  A slnko bude svietiť -
  Cesta osvetľujúca komunizmus!
  V tej chvíli Matryona so všetkou silou hodila granát na Shturmlev. A sovietske dievčatá mali napokon šťastie. Pancierová čiapka spadla dozadu, sovietsky dar letel rovno do širokej hlavne. Na sekundu všetko zamrzlo. A potom to vybuchlo. Bolo to, ako keby bola zhodená atómová bomba. A nemecké tanky sa rozpŕchli rôznymi smermi.
  A na oblohe Albina a Alvina prepisujú účty.
  Zostrelili už viac ako päťsto lietadiel. Za čo dostali ocenenie - Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A vyhrali dievčatá z najlepších es USA.
  A tu sú opäť na oblohe a zostrelia veľmi razantne.
  A Američania zdvíhajú labky na vrchol. To je ich slabý, inertný odpor.
  Albina to vzala a sebavedomo spievala:
  - Nespím a vidím zázraky!
  A holými prstami na nohách, stlačením tlačidla na joysticku, dievča zostrelí tucet nepriateľských lietadiel.
  Aj Alvina strieľa presne. Rozdrví tucet nepriateľov a agresívne škrípe, vyceňuje zuby:
  - Som taký šialený od zúrivosti!
  A používa aj obnažené prsty na nohách. Aké dievča...
  A opäť padajú zostrelené americké lietadlá. Áno, je tu taký nápor, že nemôžete odísť...
  A Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova utečú a vyhladia nepriateľa. Chlapec a dievča pôsobia harmonicky a energicky. A bosé nohy hádžu hviezdy a granáty.
  Toto sú deti... Je úžasné, že im Amerika nedokáže odolať. Kde sú a víťazstvo.
  Tu sú Hitlerove jednotky, ktoré zaútočili na New York a Washington. Áno, bitky sú veľmi agresívne.
  Shella, Margaret, Ellie bojujú na novom tanku AG-50, ktorý práve vstúpil do výroby. Je to stroj v tvare pyramídy a prakticky nepreniknuteľný zo všetkých uhlov.
  Shella pomocou holých prstov namieri zbraň a vystrelí. Rozbije fašistovu zbroj a zaškrípe si ako pavián:
  - Som dievča, ktorého brnenie je silnejšie ako titán!
  Margaret tiež strieľa, preráža nepriateľa a kričí z plných pľúc:
  - Taká som sa narodila, dáma, ktorá všetkých nepriateľov rozdrví do škatule!
  A Ellie to vezme a udrie, namieri to holými prstami, rozbije Shermana a zaškrípe:
  - Som bojovník super veľkej triedy!
  Dievčatá sú tu skvelé. A ich činy sú veľmi agresívne.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova zajali amerického prezidenta Trumana.
  Zabili veľa vodcovských stráží. A samozrejme hádzali hviezdy holými, detskými nohami. A potom ma vliekli na lane. Margarita dokonca prinútila amerického prezidenta pobozkať jej obnažené, zaprášené okrúhle päty. Prezident ma poslušne pobozkal.
  Jeho zajatím Spojené štáty americké kapitulovali.
  Tak sa skončila veľká vojna. Potom Nemci skutočne spustili útok na Latinskú Ameriku a Austráliu a zhromaždili všetky krajiny. Ale toto už nebolo také podstatné.
  Alenka a jej tím predsa zaspievali chytľavú pesničku, aby nestrácali optimizmus;
  Máme jednu vlasť, Rusko,
  Najlepšie krajiny sveta...
  Stalin je najvyšší mesiáš
  A skutočne existuje ideál!
  
  Hoci občas utrpel porážku,
  A viac ako raz ma tvrdo zbili...
  Nie, Fuhrerovi nebude odpustené,
  Staňte sa rozdrveným odporným parazitom!
  
  Koľko hrdinov má Patronymic?
  Každý bojovník je jednoducho obr...
  Armáda pochoduje v hrozivej formácii,
  Náš ľud a náš kráľ sú predsa jedno!
  
  Existuje svet, kde je Rusko šťastnejšie,
  Kde býval Nikolaj...
  Ver mi, naše ženy sú krajšie,
  Bojujte za krajinu a odvážte sa!
  
  Bratia, nemôžeme vydržať poníženie,
  Všetci sa postavíme proti Krautom...
  Nebudeme tolerovať žiadne ďalšie urážky -
  Rozdrvme nepriateľa oceľovou rukou!
  
  Budeme bojovať za Rusko,
  Budeme veľmi pekne bojovať...
  Nechajte granáty vtrhnúť do batohov,
  Vedzte, že ruská armáda je neporaziteľná!
  
  Vo vlasti je každé podnikanie posvätné,
  Láska sa zdá byť neobmedzená...
  Dievčatá kráčajú pod guľometom,
  Drvenie mäsa ohnivým ohňom!
  
  Takže chlapci slúžia vlasti,
  Splňte si svoj sen vo svete lásky...
  Život je utkaný z veľmi tenkej nite,
  Ak budem musieť, hory prenesiem!
  
  
  ROMEL MIESTO HITLERA
  Úlohu napokon dostal Oleg Rybačenko. Spolu s Margaritou bol poslaný do druhej svetovej vojny.
  Hitler bol zabitý v marci 1943, keď vybuchla bomba umiestnená na jeho lietadle. Mimochodom, v reálnej histórii táto bomba nikdy nevybuchla.
  Ale alternatívne to fungovalo... Fuhrer zomrel. Novým vrchným veliteľom sa stal Rommel. Medzi poľnými maršalmi je najobľúbenejší. Okrem toho bol Goering nútený deliť sa o moc s Himmlerom, Goebbelsom a Speerom.
  Rommel ako rovnako vzdialená postava všetkých usadil na poste najvyššieho veliteľa a stratéga. Vojna so spojencami pokračovala. Rommel narýchlo evakuoval jednotky z Afriky a podarilo sa mu to celkom úspešne. A zhromaždili sily na Sicílii.
  Nemci zaujali obranné pozície aj na Kurskom výbežku a dôkladne posilnili smer Oryol.
  Rommel ako geniálny stratég predvídal, že hlavný úder bude nasledovať na Sicílii a posilnil tamojšie nemecké jednotky. Navyše na východnom fronte bol pokoj.
  Pokus o pristátie nasledoval na Sicílii 5. júla. Ukázalo sa však, že neúspešne. Nemci boli pripravení a mali viac síl ako v reálnej histórii. Vrátane, mimochodom, divízií evakuovaných z Afriky.
  Spojenci utrpeli obrovské straty a boli hodení do mora. Viac ako päťdesiattisíc britských a amerických vojakov bolo zajatých.
  Stalin zahájil ofenzívu 5. augusta. V dvoch smeroch naraz: Oryol a Charkov. Ale Nemci boli celkom pripravení.
  Bitky ukázali výhodu Panthera v obrane - rýchlo strieľajúcu, presnú a priebojnú zbraň s dobrou čelnou ochranou. A nespoľahlivá prevodovka nie je taká desivá, keď tank strieľa spoza prepadu.
  Tigre aj Ferdinandy predviedli dobrý výkon. Sú tiež silnejší v obrane ako v útoku. Mimochodom, v reálnej histórii sa v mínových poliach stratilo 37 Ferdinandov z 89. A v obrane by ich Nemci mohli využiť efektívnejšie. Najmä s 200 mm čelným pancierom.
  Rommel sa ukázal ako vynikajúci stratég. Kto správne predvídal a odhadoval, kde nepriateľ zasiahne.
  A "Panther" ukázal, že keď je predná časť spoľahlivo zakrytá a neaktívna, je to ideálny stíhač tankov, ktorý strieľa 15 nábojov za minútu a prenikne tridsiatimi štyrmi na 2000 metrov. Samozrejme, Nemci sa ukázali ako dosť silní v obrane.
  A dokázali si udržať svoje pozície.
  A potom sa posádka tanku Gerda ukázala vynikajúco. Po prvýkrát sa dievčatá na Pantherovi zúčastnili bitiek a dobre sa ukázali.
  Gerda narazila do sovietskeho auta a zaškrípala:
  - Som terminátor smrti!
  Potom Charlotte vystrelila, zrazila tridsaťštyri a zaškrípala:
  - Prinášam aj skazu!
  Christina vystrelila ako ďalšia. Rozrezala nepriateľa a zakričala:
  - Nikdy sa nezmierime!
  Ďalší výstrel, Magdina otočka a toto dievča zaškrípalo:
  - Náš šialený tlak!
  Dievčatá už mali skúsenosti s testovaním zariadení. Takže ich naozaj nič netrápi. Sú z "Pantera", počas testov zo vzdialenosti kilometra zasiahli projektilom priamo tanier.
  Áno, niekedy môže byť presnosť ženy fenomenálnejšia ako presnosť muža.
  Teraz tam ich tank len stojí a strieľa na ruské vozidlá. A vyklepe ich to ako koberec s plácačkou na muchy.
  Gerda opäť vyradila sovietsku tridsiatku a zaškrípala:
  - Som vlčica Tretej ríše!
  Charlotte tiež vystrelila, zrazila tank Červenej armády a povedala:
  - Ani ja nesrším kapustnicu!
  Potom Christina odrezala sovietske auto a zaškrípala:
  - Som rozkošné dievča!
  A potom vystrelí zlatovlasá Magda. Ruský tank sa otvorí a zareve:
  - Som terminátor, som vtipný!
  Štyri dievčatá útok odrazili. Gerda znova narazila do sovietskeho auta a zaškrípala:
  - Srdcové eso!
  Charlotte opäť vystrelila na nepriateľa, zasiahla tridsaťštyri a vydala:
  - Hlava je ako melón!
  Zasiahnutá bola aj Christina. Pokosila ruský tank a zaškrípala:
  - Skutočný teror!
  Magda, ktorá strieľala, zasiahla auto Červenej armády a povedala:
  -V podsvetí je zlodej!
  Dievčatá v jednej bitke vyradili tridsaťdva sovietskych tankov, čím prekonali všetky doterajšie rekordy. Prečo majú osemdesiat mušlí? A sovietske tankové posádky sa odvážne vrhli vpred.
  Ale s takou rýchlosťou streľby - 15 kôl za minútu a rozsahom ničenia sa Pantherom podarilo odraziť samovražedné útoky a nedali šancu nastúpiť alebo naraziť.
  Nemci dokázali vydržať v defenzíve. Len na niektorých miestach sa sovietske jednotky mierne zaklinili. Boje sa vliekli až do neskorej jesene a za cenu obrovských strát sa Červenej armáde podarilo postúpiť do hĺbky maximálne pätnásť kilometrov.
  Rommelov génius ukázal, že Nemci boli celkom schopní viesť aktívnu obranu a zákopovú vojnu.
  Spojenci zbití na Sicílii zatiaľ iba bombardovali. Na to však Rommel a Speer našli úžasnú odpoveď: prúdovú stíhačku He-162. Lietadlo malo lepšie letové vlastnosti ako ME-262 a bolo štyrikrát ľahšie, mnohokrát lacnejšie a jednoduchšie na výrobu. Nie nadarmo ju nazývali ľudovou bojovníčkou.
  Stroj skonštruovaný za tri mesiace vzlietol 6. októbra 1943. A pre súperov Nemecka vo vzduchu nastali temné dni.
  Non-162 bol ľahko ovládateľný, manévrovateľný a nevyžadoval vysokokvalifikovaných pilotov.
  A Rommel bol stále v defenzíve. Nemci včas posilnili svoje jednotky pri Leningrade a odrazili tamojšiu zimnú ofenzívu. Opäť odrazili útoky pri Orle a Charkove. Vydržali aj v strede a zabránili dobyť Smolensk.
  Tentoraz Fritzovi vydržali zimu bez vážnejšej ujmy. A potom na jar to zobrali a presťahovali sa tam, kde ich najmenej čakali - do Karélie. A začala chodiť po Murmansku. Nacisti sa zároveň ujali a začali sa pripravovať na odrazenie spojeneckého útoku vo Francúzsku. Situácia sa vyhrotila.
  A skutočne, takmer celú Karéliu zajali nacisti. A potom sa začalo vylodenie v Normandii a medzitým Oleg Rybačenko.
   Už sa stal vôbec tmavé a _ stál teplý , súdiac Autor: podnebie Ukrajinčina noc .
  Margarita sa prebudil málo skôr A sat na drep _ Leto dážď zintenzívnil a _ deti ponáhľal skryť pod strom .
  hlavy už zastavil Točiť sa dookola A Oleg nejasné povedal :
  - Dobre ako _
  Margarita obdivne odpovedal :
  - Ty Len génius !
  Rybačenko podvedený pre seba široký prsník A hrdo povedal :
  - A Čo vy myslel som si ! môj stroj funguje !
  Dievča rozhorčene zvolal :
  - Áno lepšie by ona vôbec ... nie existoval ! Čo my Teraz bude robiť ?
  Oleg striasol to s vlasy voda A úprimne odpovedal :
  - A Čo zvyčajne V taký situácie nezdary robiť ? Budeme zaviazať sa výkony !
  chlapec zmätený pri ja pozadu vrecko A rozhorčene zvolal :
  - Áno ja pištoľ klesol ... Ale Nič Urobím to pre seba nový !
  Margarita rozhorčene povedal :
  - Áno budete robiť ... tu vy nie dvadsať najprv storočia ! Skúste od strom brúsiť hviezdna loď !
  Oleg ťažké zavrčal V odpoveď :
  - Teraz nie priemer storočia ! Čo nevyhnutné urob potom _ A Urobím to ! A vôbec my Teraz nevhodná a _ Toto zvuky hrdo !
  Dievča s obdiv odpovedal :
  - Áno samozrejme sráči ! Iba V rozdiely od rozprávky Všetky závažnejšie A Kde prozaickejšie !
  Chlapec je zázračné dieťa sebavedomý uviedol V ironický formulár :
  - Oh objem Čo svetlo vyučovanie , zima A na jar ... hovorím bez výnimky všetky zlí duchovia les !
  Margarita súhlasne potvrdené :
  - Áno pocit humor vy nie vľavo ! A Toto Možno byť A Existuje hlavná vec !
  Oleg Rybačenko odpovedal V plagát štýl :
  - A Hlavná autorov záležitostiach takto ! Komunistická strana , Lenin , Soviet moc !
  Dievča vybuchol do smiechu ... A Leto dážď zosilnený . Strom zakryté od trysky Veľmi zlý . Chlapi čoskoro zmokli predtým vlákna _ A suché To kde .
  Dážď však zrazu _ zastavil , fúkal v pohode vánok _ Komu zahriať sa deti Poďme Autor: les . drahé tenisky stlačený a _ Oleg vyzlečený ich a _ Tiež ponožky pobyt bosý _
  Margarita vystrašený všimol si :
  - Ty Takže prechladneš !
  chlapec sebavedomý uviedol :
  - ja nikdy nie prechladol ! A vôbec bosý chodiť jeden potešenie . Prejsť sa A ty ! Tu nie Moskva , nikto prstom pri chrám krútiť nie stane sa !
  Dievča negatívne zatriasol to hlava :
  - Nohy V tmavé porazíš ma ! ja naozaj nejako __ _ Prekonám to !
  Chlapi Poďme Autor: noc les . Oleg kráčal vpredu : bosý nohy ľahké . A čo _ _ nahý jediným cíti každý tuberkulóza , hrbolček , vetvička , dokonca dodáva potešenie . dievča toto nie rozumie a _ zaostáva V ich squelching tenisky .
  Tu je Margarita trochu iná a oveľa rozmaznanejšia ako dievča, ktoré pracovalo v kameňolomoch. Nuž, stáva sa. Určité chronometrické posuny zrejme zohrávajú úlohu.
   chlapec sa vracia A skúša rozveseliť sa :
  - Daj to nie tlačiť ! Čoskoro Poďme von Komu ľudia !
  Margarita svojvoľne vykríkne :
  - Áno naozaj A čoskoro !
  Dievča niektoré trochu hustá , možno bacuľatá a _ unaví sa Kde rýchlejšie , športovejšie chlapec . ale tenisky vzlietnuť kategoricky odmieta .
  - Nie ! IN les bosý nie choď ! Poserieš sa nohy !
  Chlapec negatívne šokovať hlava :
  -Nezmysel ! _ ja Koľko nie ušliapaný ani jedno raz nie porezať sa ! A dokonca na jeseň Toto Skvelé zavetrať V les míle _ Resetovať podložky A vy bude jednoduchšie !
  Dievča ťažké namietal :
  - Nie ! ja nie žobrák a _ ušľachtilý akosi ! vy behať ako keby roztrhané raz Takže vy ako .
  Chlapec zamračil sa A zavrčal :
  - U sissy ! A výprask Ako pani !
  Margarita mlčal ... Prešiel niektoré hodiny A už vôbec rozkvitla . Dokonca sa stal piecť slnko . Plump A nie Páči sa ti to športy ako _ Oleg dievča konečne došla para A posadil sa odpočinok . Viac zaužívané Komu zaťaženie chlapec posadil sa blízko s jej neochotne _ Poškriabaný svrbivý päta O kôra _ Zapískal :
  - Áno vy nie Gerda !
  Margarita V odpoveď kňučal :
  - ja Som unavený _ Existuje chcem ! A pri vy predsa nejaký druh _ klobása vľavo ?
  chlapec zmätený Autor: vrecká _ Extrahované bankovka V päťsto rubľov a _ päťdesiat doláre a _ Tiež cent maličkosť A mobilný telefón telefón s miniatúrne videokamera . Zamračený ...
  IN priateľ vrecko Ukázalo sa, že iba balenie žuvačku _ dieťa vzal krajec pre seba A ponúkol Margarita . Dievča odmietol :
  - U ja jeho áno !
  A To isté vzdal sa kúsok V ústa _ ale guma hlad nie uhasí . Iba zapáli chuť do jedla _ deti sat niektoré čas , ticho . A potom Margarita spýtal sa :
  - No , génius , ako vy myslíš nás krmivo ?
   dieťa sebavedomý odpovedal :
  - Leto predsa . _ _ nájdeme huby , bobule , ryby zapálime rybu _ oheň ...
  Dievča uškrnul sa A spýtal sa :
  - A pri vy ľahší je tam ?
  Oleg zmätený odpovedal :
  - Nie , ja rovnaký nie fajčím !
  Margarita chichotal sa , všimol si :
  - ja tiež ... Ale Niekedy existujú okolnosti , keď _ A zlý návyky užitočné .
  Chlapec prikývol A poznamenal :
  - Doma pri ja ľahší existuje ... Ale V Moskva od jej bez využitia ...
  dieťa trhlo sa A rozhodne povedal :
  - Oddýchli sme si A išiel ďalší !
  Dievča neochotne ruža A zafučal výtok :
  - Poďme !
  Mladý nezdary znova Poďme Autor: les . Oleg Komu k jeho hanba nie Veľmi vedel ako _ potrebovať navigovať . A kompas pri deti nie bol . Takže Čo Oni konkrétne stratil sa . To je dobre viac Leto A teplo _ A Takže nie príliš veľa strašidelný . V rovnakom čase naraziť na na zúčtovanie čučoriedky _ Vstal na všetky štyri A začala hodovať na sladké bobule _
  Margarita po uhasení elementárne hlad , smial sa :
  - Tu vidíš pri vy čierna ústa ! vy ako keby plnokrvník pes s postava !
  Oleg sebavedomý odpovedal :
  - Nie poďme sa stratiť ! U nás Dúfam, že sú silné žalúdky a _ hnačka nie dostane to !
  deti napchatý bobule A znova išiel V spôsob . slnko prešiel zenit A sa stal Veľmi horúci . IN tenisky nohy preli a _ Margarita sa konečne rozhodla _ ich odstrániť . ale s nezvyčajné zvyky bosý ísť Veľmi pichľavý _ Dievča prišiel na vetva , zastonal A posadil sa na peň stromu Rozumiem topánky späť A reval :
  - Dobre A les je plný prekvapenia !
  Chlapec neochotne potvrdené :
  - Samozrejme ... Tu nie letovisko ! ale A krásne nejaký druh _ je tam ...
  Chôdza Autor: les , dievča spýtal sa Oleg :
  - A Ako by vy pomohol by Červená armáda ?
  chlapec poškriabaný koruna A racionálny odpovedal :
  - ja by ... Navrhované by ich Pre začala technológie T -54. Takéto nádrž mohol by zrýchliť zakončenie druhý sveta vojny .
  Dievča nie vôbec dohodnuté :
  - Myslíš , že vieš _ zariadenie nádrž iba V všeobecný Vlastnosti smog by ich pomôcť ?
  Oleg Rybačenko urazený na toto je :
  - Nie V všeobecný , t.j vôbec o tankov veľa viem v _ objem číslo A o aktívny brnenie !
  Dievča zachichotal sa V odpoveď :
  - Tak teda poď _ _ lepšie hneď technológie T -90 a Potom zachytíme všetky mier !
  dieťa poškriabaný zadnej časti hlavy A priznal :
  - Čítal som ja o jeden séria , o obetí V štyridsať druhý rok od dvadsať najprv storočia . Takže Oni A postavený zjednodušené Model T -54 po spustení jeho V výroby viac predtým bitky pod Stalingrad . A V výsledok čo ZSSR vyhral Kde rýchlejšie ako _ V reality A s veľký efekt . Zapnuté skontrolovať iní nápady potom ... Môžete skúste A niečo __ _ viac komplexné - napr systém salva oheň " Smerch ". ale príliš veľa ďaleko technologicky utiecť nie potrebné !
  Margarita s toto ochotne dohodnuté :
  - Nie nechať sa uniesť ... Ach To viac A laser zbraň robiť budú požadovať !
  Cez niektoré čas dievča znova posadil sa odpočinok . Čas letel nejako __ _ bez povšimnutia . Opäť zotmelo sa a musel stravit noc pod OTVORENÉ obloha . ale noci V koniec júna krátky A teplý . A súdiť Autor: plemená stromy , toto niekde __ _ na Ukrajina , s viac teplý podnebie . Takže spať Môcť celkom .
  Oleg Rybačenko Snívalo sa mi to On jeden taký chlapec - chatár na dievčenský loď _ A dievčatá jazdia jeho tam a späť . Ani jedno minút mier _ Áno viac chcieť dotyk svalnatý telo chlapci , štipka . nie skvelé radosť .
  Vyspi sa nie dať , zvýšiť V skoro a _ V ruky mop - suchý A bez Ísť brilantný paluba _
  A Potom viac myslel na to dievčatá poslať zobrať fajčiť s potrubia _ Áno čo ? Plachta ! Toto A vôbec Zdá sa, ako na výsmech _ ale chlapec ponáhľal sa splniť daný objednať . Plachta od fajčiť našpúlený a _ Oleg trpel vyššie more vlny V strane Austrália .
  chlapec V zúfalstvo začal spievať ;
  ja bol jednoduché dieťa V krajina kráľovský ,
  otec môj pôda majster oraný ...
  ale žil V sny O rytierstvo husár ,
  A palica smelo V boj syna mával !
  
  Po na flotila utiekol ja teenager ,
  Mne na loď prejsť rozdal princ ...
  nie cukor služba , vy uver mi deti ,
  Tam potrebovať pevne podujať sa nie padať !
  
  Fed skromné , ale ale zbičovaný ,
  Autor: podpätky palica - chlapec Pre bitie !
  Nie , nie prial taký dieťa akcie ,
  chcel sloboda , mladý muž Ilya !
  
  snívalo sa mi _ Tiež veriť O bohatstvo ,
  chcel bosý bosý čižmy ...
  ale Nie na more , ty uver mi bratia ,
  Všetky Čo Mám - sklamú ma pozadu dlhy !
  
  ale Tu stalo sa nám prichytený súkromník ,
  Bol Boj nerovný , trpel my ...
  A Ukázalo sa, že ja V pirát labka ,
  A Toto ako keby V piekla piekla Satan !
  
  Bičovaný dlhá , ako mačka so siedmimi chvostmi ,
  Po bosý nohy prišiel oheň ...
  Piráti poraziť chatár Veľmi ťažké ,
  chcel som ich silnejší robiť bolesť !
  
  Chlapec pevne V mučenie toto držal _
  Ani jedno stonanie , plač , dokonca nie povzdychol si ...
  On reálny rytier sa ukázalo byť
  Ťahané , vieš popruh Ako tvrdohlavý mulica !
  
  A kapitán pirátov prekvapený _
  vy muža , ktorého vidím _ náš ...
  A svietilo svetlo filibustri tváre ,
  Takéto pri Yoongi objavil šanca !
  
  On sa stal pirát Autor: moriach drsný ,
  A To isté V bitky utopí lode ...
  Teraz iniciatíva Existuje pri chlapci nový ,
  Študujte , skúšajte - takže nie zamietol to !
  
  Pirát určite chlapec zlodejský ,
  ale vyznamenania zákonov bratstvá Ako kánon ...
  Pre nečinné reči dokonca suchý ,
  ale bude vyhovovať s kričí zrýchlenie !
  
  chlapec vyrástol a _ zarastený bohatstvo ,
  Organizovaný Nájsť pre seba nevesta naraz ...
  autorita teší pri bratstvá ,
  IN nejaký druh _ najmenej On A Bože A princ !
  
  ale Tu šťastie odvrátil divoko _
  Mám to pirát okorenené V strašidelné zajatie ...
  Spoznať na koža, ktorá _ taký okázalo ,
  On uvedomil si , že _ taký chaos !
  
  Zapnuté na stojane pevne hrdina držal _
  A nikto nie vydané , nie povedal ...
  Hoci jemu sľúbil dokonca kráľovstvo ,
  A sľuby nekonečné hriadeľ !
  
  Veli Potom V reťaze predtým lešenie ,
  Tam pripravený meč veľký kat ...
  Takéto je to vidieť pri ho práca ,
  Jeden fúkať hlavy znížiť !
  
  Každý na rozlúčka rytier uklonil sa ,
  Povedal : prepáč ak _ vinný ...
  Hojdačka sekera - peň valcované ,
  Duša pirát letel V do pekla !
  slnko už svetlo vysoká A chlapec radostne vyskočil . Dievča ruža neochotne _ Hladný deti Poďme Autor: les . Margarita kríval , šúchal nohy , bolestivé kňučal A kaviár , v ktoré nahromadený mliekareň kyselina _ Veľmi chcel som je .
  chlapec cítil ja veselšie a _ sebavedomý výprask bosý nohy Autor: tráva potom _ A prípad , vypuknutie vpred potom _ vracajúci sa Komu dievča .
  ale hlad otravoval A ho . Tu Chlapi znova Ukázalo sa, že na čučoriedka zúčtovanie _ Jedol bez všelijaké veci nadšenie . Bez chleba A mäso čučoriedka nie mohol uspokojiť hladný žalúdky . Potom znova pohneme sa ...
  Hoci tenisky A mäkké ale _ na dlhú dobu ty chodíš V ich potieraš to nohy . Dievča vzlietla topánky A Skúsil som to ísť bosý _ Chlapec kráčal dopredu a _ ležal palica šišky , vetvičky , konáre . A Margarita vyskúšal krok Autor: mäkké tráva _ ale Všetky rovná sa podošvy neskôr niektoré čas stať sa žiara .
  Dievča sadol si a Potom Oleg navrhol :
  - Sadnite si mne na späť ! Ja to ponesiem !
  Margarita pochyboval :
  - A na dlhú dobu či pri vy dosť sila , medveď mastný ?
  Oleg úprimne odpovedal :
  - Nie Viem ... Ale vy chudneš priamo na oči !
  Naozaj od neprítomnosť jedlo dievča sa stal schudnúť _ Áno A silný svalnatý chlapce , postupne vyschla . Prenášať nákladu pozadu chrbtom nie jednoduché , ale On predsa _ _ športovec _ A musieť vydržať záťaž .
  Cez pár hodiny jazdenie na koni Oleg vzdal sa A sadol si . Potom poháňaný svedomie Margarita išiel sama _ jej podošvy boli červená A poškriabaný . ale dievča niektoré čas sa konalo v dňoch na silu bude .
  Po Chlapi naraziť na na kríky černice _ Málo plazil sa A jedol .
  Požierajúci černica , margarita všimol si :
  - Naozaj? Toto nekonečné les ?
  chlapec negatívne šokovať hlava :
  - ja Takže nie Myslím ... Skôr Celkom my Len Ukázalo sa, že nie V sám najlepší miesto .
  Margarita pohŕdavo odfrkol si :
  - A jednoducho stratil sa ... Tu ona tvoj génius !
  Oleg racionálny poznamenal :
  - A vedieť Všetky V princíp nemožné !
  Po čo chlapec rozhodne sa stal A odpovedal :
  - Poďme ! Možno narazíme _ na partizáni !
  Dievča smutný chichotal sa :
  - Čerstvé legenda , ale veriť s práca ...
  Choď A V sám v skutočnosti Môcť predtým nekonečno V les túlať sa Autor: tie rovnaký najviac cesty _ Kedy Je tma , deti znova vyliezol na lopúchy . Dážď nie bol A noci Ukrajinčina teplý .
  Oleg Rybačenko sníval pre seba pokračovanie ... Tu On chatár hity na americký loď ... Jeho chytiť A opýtať sa :
  - Ty ruský !
  Oleg hrdo odpovede :
  - ja ruský chatár !
  Američania smejúc sa A Pre začala rozhodnúť bičovať chlapec sedemchvostá mačka . _ In sen údery nie tak bolestivý A chlapec vydrží _
  Po jemu kauterizované cigarety Komu prsia A vyžadovať povedať O plány príkaz , ako keby by chlapec , schopný niečo __ _ vedieť .
  Potom vložiť prsty V dvere otvorenie A stlačiť zlozvyk . ale žiadny mučenie nie pomoc . Oleg Rybačenko je ticho Ako partizán _ A Potom jeho príčin ja admirál _
  Vyzerá s podozrenie na pripútaný spútaný chlapec _ s pruhované späť , s zakryté pľuzgiere dlane a _ podošvy nohy , ale ja skúša zdať láskavý A vďačne vyslovuje :
  - Chceš? bicykel , hej ?
  Oleg Rybačenko vyzerá s úmyselne ľahostajnosť .
  admirál dodáva s s úškrnom :
  - A skúter ?
  chlapec pohŕdavo odfrkol si :
  - Áno nestačí !
  admirál rozhorčene zdvihnutý obočie A spýtal sa :
  - Dobre , dobre auto Ford ... Predstavte si _ vy taký malý a _ pri vy celý Ford . _
  Oleg Rybačenko bez tiene irónia navrhol :
  - A Možno Potom okamžite " Cadillac "? Čo strácať čas maličkosťami ?
  admirál urobil nejako takto _ nie Rozumel irónia A povedal :
  - Dva Cadillac a Ford _ _ _ _ _ navyše !
  chlapec ironický pridané :
  - A Tiež kľúč od byty, kde _ peniaze klamať !
  admirál potvrdil s s nadhľadom :
  - Dvaja kľúč od _ tri byty, kde _ Veľmi veľký peniaze klamať !
  Oleg Rybačenko zachichotal sa A poznamenal :
  - Áno sľuby pri ty ... No dobre , ja ukážem ti si kde _ A V ktoré miesto Môcť Útok ruský flotila A dosiahnuť víťazstvo !
  admirál potešený postriekal sa ruky A objednané :
  - Nosiť ušľachtilý večera ! Chlapec Všetky povedal !
  Po hlad Dobre jesť znamenitý jedlo _ chlapec Som plný predtým skládka a _ Potom povedal v _ ktoré miesto lepšie Celkom prejsť americký letka _
  - Potom vy nájdete sa V zadná časť admirál Trosheva A sploštiť jeho Ako minca _
  americký dosť trela ruky ...
  chlapec rovnaký spýtal sa časopis A urobil niektoré náčrty ako _ ísť A pohybovať sa ďalej .
  Čo rovnaký americký flotila na každý v pároch trhlo sa Komu Vopred varené v pasci _ A Oleg Rybačenko posadil sa na posteľ ... K ho prišiel kolísanie boky žena _ Ona nehanebne napadol na chlapec .
  Asi takto _ spôsobom , admirál chcel expresné chatár vďačnosť . Alebo naopak viac zašpiniť sa !
  Čas v sen prichádza rýchlo a _ Tu americký letka V námestie diabol . Čo rovnaký chcel Yankees tam prihláste sa , áno A obdrží Autor: zásluhy ! Tu ona štartovací bod presné plánované statočný chlapec _
  Zrazu more spenená ... ruža hore obrovský vlny , pohlcujúce americký krížniky A bojové lode _ Navyše Stalo sa Toto V niektoré sekundy _ Všetky zaplavené ako _ V breh s pivo _ Po čo A je koniec čas V večnosť Pre letky Šialený Dick .
  A lode preč V kráľovstvo Neptún ...
  Tu vykreslený Oleg predtým more kráľ _ To panovník bol obrovský s rybí chvost A zlato váhy _ šokovať trojzubec A reval :
  - Ty SZO takto ?
  Oleg vyskočil , pleskajúc spálený V ohnisko chodidlo a odpovedal : _
  - ja chatár ruský flotila !
   Neptún zavrčal A spýtal sa :
  - Perla môj môžeš _
  Chlapec uškrnul sa A smelo odpovedal :
  - Môžem , ale Pre vy nie budem !
  Neptún zaklopal trojzubec A zakričal v všetky hrdlo :
  - Žraloky verný služobníctvo moja ... prestávka drzý Oležka !
  Chlapec stlačený päste A sa stal brániť sa od lisovanie barakuda . Tie vyliezol ako keby hladný psy _ ale chlapec ich stretol silný údery , posielanie V knockout _ ale žraloky Všetky viac A viac ... Chlapec - chatár vyčerpaný ...
  Už rozkvitla . Margarita spí a _ je to skoda zobudiť sa krásne dievča _ Ona A V sám v skutočnosti schudol a _ od čo tvár sa stal viac milé , červené od čerstvé opaľovanie _ dieťa cítil V pre seba podobnosť láska _ Možno Zbohom približne ako napríklad _ Tom Sawyer Komu Becky .
  Chudobný dievča hladovať . A jej nohy takto _ poškriabaný , nežný , nie známy Komu hrubý povrchy _ Niečo __ _ ona pripomenul Gerda , nie? Čo viac rozmaznaný _ A Teraz chytený v časy , kde _ života nie malina _
  Skvelé Domáce Vojna najviac ťažké obdobie života pozadu ZSSR . A On zázračné dieťa zaseknutý V les a _ nie Možno nič Pomoc Červená armáda _ Hlúpe Toto všetko ... Až kým čo rovnaký hlúpy !
  chlapec Málo sedel a čakal, kým _ Margarita prebudí sa A vydržať jej ruka spýtal sa :
  - A čo vy chceš ?
  Dievča úprimne odpovedal :
  - Sú ... A viac spať !
  Oleg Rybačenko rozhodne šokovať päsť :
  - Dosť ! Nevyhnutné choď ! Možno Dnes nás šťastie !
  Margarita urobil niektoré neistý kroky bosý nohy Autor: tráva _ Pozrel som sa na teda tenisky _ na pľuzgiere A uviedol :
  - Pokúsim sa , ja Málo Takže chodiť ! U ja dosť bude !
  Chlapec varoval :
  - ja bude pozerať na _ vy nie Popichal som sa !
  Dievča s usmievaj sa na _ červená od čerstvé opaľovanie tvár , odpovedal :
  - ja pokúsim sa _ ísť rýchlo !
  deti v čele Autor: les ... Najprv ísť Margarita bol Veľmi ťažko . ale dievča Veľmi hrdý A sa konalo v dňoch na sebaúcta . Po Kedy svaly zahriaty , bolesť V nohy A späť upokojilo sa , stalo sa jednoduchšie . ale hlad dostal ma Všetky silnejší . Opäť pravda _ prichytený čučoriedka _ ale bobule hlad už nie spokojný . chlapec navrhol :
  - Je to nevyhnutné Nájsť rieka A chytiť ryby !
  Margarita ťažké povzdychol si :
  - Dobre Toto nápad !
  ale na rieka Choď von v žiadnom prípade nie podarilo sa len _ naraziť na na spôsoby prúdy . Dievča čoskoro došla para a chlapec znova musel niesť jej na späť _ Po umyť zranený nohy k dievčaťu V chladný voda ...
  Margarita do rozptýliť sa spýtal sa chlapec :
  - A Ako vy myslíte si, že náš Červená armády bude vopred proti Krauts , príp nie ?
  Oleg Rybačenko rozhorčený :
  - Ako Toto nie ? IN objem A pozostáva z krédo sovietsky ozbrojený silu na _ poraziť nepriateľa na jeho územia . my narodený , príď A bude vopred čo by Toto nie stálo to za to . - Chlapec V mrzutosť presunutý ja päsť Autor: lícna kosť .
  - Tu Ja napríklad len _ _ hlupák _ nie Môcť v žiadnom prípade odstúpiť vy od lesy _
  Margarita objasnený , postriekaný voda noha :
  - A ja tiež ... My Takže s hlad ak zomrieme _ budeme plaziť sa !
  Chlapec ťažké vzdychol A vypadlo :
  - Náš kosti nájde cez niektoré storočia ...
  Po čo Oni znova Poďme Autor: les ... Čas prebiehal Všetky rýchlejšie a _ Tu znova zotmelo sa ... Oleg prekvapilo ma to _ viac nie počuteľný zavýjanie vlci _ ale je to vidieť Toto bol pokojne les _ Iba pár raz bolo počuť V vo vzdialenosti rev motory skrutka lietadlo _ ale dokonca krupobitie ich bol málo používané .
  No dievča malo šťastie. Pohybovala sa však pomaly. Veľmi ma boleli nohy a chrbát... Nahromadili sa mi kyseliny.
  Keď Oleg videl jej stav, navrhol:
  - Možno by som mal ísť sám? A ty si oddýchneš!
  Dievča rozhodne pokrútilo hlavou:
  - Nie, poďme spolu! Som silný!
  A napriek silnej bolesti sa Margarita posunula ďalej. Aby si udržal náladu, Oleg začal spievať;
  Kráčam po okraji lesa so svojím dievčaťom,
  Mám na sebe červenú kravatu - všetko okolo je krásne...
  Potok cvrliká strieborným trilkom,
  Nech sa všetko na svete stane - láska je spravodlivá!
  
  Ale bomby padli, les vybuchol,
  Fašista postupuje, všetky stromy horia...
  Kde rieka zurčala, tam horel piesok,
  A nešťastné deti sa stali terčom!
  
  Prišli okupanti a je to pre nás ťažké,
  Je to také ťažké, chlapci, bez kôrky chleba...
  Z člna zostal len úlomok, veslo,
  A koľko je supov - ani obloha!
  
  Podzemní bojovníci sa teraz navzájom spriatelili,
  Chodíme bosí po studených cestách...
  Protivník sa vyhráža ako zúrivé zviera,
  Ale verím, že aj ľudia okolo mňa sú rodina!
  
  Nech sa vykoľají priekopnícky vlak,
  A tigre vyhoreli ako fakľa v nočnej more...
  Verte mi, fašizmus je odsúdený na záhubu,
  Spolu s dievčaťom bojujeme statočne!
  
  Dali sme políciu statočný boj,
  Verte guľometu na ramene, nie je ťažký...
  Navždy dievča budem s tebou
  Vybudujeme svet - žiarivý a nový!
  
  Bude to úžasné pre všetkých ľudí, verte mi,
  Deti, padáme ku Kristovi v modlitbe...
  Náš chrám je nahradený obrovským smrekom,
  Cíti sa pod ním dobre, ako keby ste boli teraz v nebi!
  
  Prišlo vyslobodenie a ruský vojak,
  Fašista ho veľmi silno zasiahol bajonetom...
  S priateľom sme zobrali guľomet,
  A začali veľmi presne zasahovať Nemcov!
  
  Teraz, s hrozivou piesňou, mierime do Berlína,
  Sloboda príde aj v Nemecku...
  Letíme rýchlo s padákom,
  Bojovníci sú deti svätého ľudu!
  Oleg a Margarita, mierne posilnení piesňou, kráčali lesom. Ako šťastie, nikto na nich nenarazil. Akoby všetci obyvatelia už dávno zomreli. A počasie sa zmenilo, privalil sa mrak a začalo pršať.
  Chlapi sa špliechali cez mláky. Nálada sa nakoniec zhoršila. Toľko času v lese, ale koniec je v nedohľadne. Takže sa túlaš ako slepé mačiatko.
  Margarita to napokon nevydržala, nohy sa jej podlomili a dievča zamrmlalo:
  - Som zúfalá! Ako dlho môžete takto blúdiť!
  Chlapec odpovedal s hlbokým povzdychom:
  - Pravdepodobne veľmi dlho. Toto je kruté a pusté miesto, bez ohľadu na to, ako sa naň pozeráte.
  Margarita zakňučala:
  - Je to pre nás kruté... Nastaviť sa tak a nechať sa zraziť... A ty si nedokázal nastaviť svoj stroj času!
  Chlapec si ťažko povzdychol a neochotne odpovedal:
  "Sám som nečakal, že to vybuchne." Ale stalo sa tak...
  Dievča nahnevane povedalo:
  - Aby si zomrel!
  Chlapci potom niekoľko hodín nehovorili. Zjedli sme pár bobúľ. Pocit hladu bol mierne otupený únavou. Margaritine nohy začali pokrývať pomaly sa tvoriace mozoly. To uľahčilo navigáciu na ceste. Ale chodidlá veľmi svrbeli. Z bobúľ ma už bolelo brucho. Očividne si žalúdok žiadal chlieb a niečo iné.
  A bez počítačov a iných vecí je to nuda. Deti ešte nejaký čas mohli pozerať filmy na mobiloch, ale vybili sa batérie. Potom to bolo naozaj osamelé.
  Napriek letu a absencii predátorov pôsobila krajina naokolo smutne a fádne. A vo všeobecnosti sa to nejako stalo strašidelným.
  Oleg sa znova pokúsil spievať, ale slová mu neprichádzali na myseľ... A čas plynie.
  Stmieva sa. Zrejme budeme musieť opäť hladní spať pod holým nebom. A toto je desivé. Chlapec chce niečo iné. Ale dievča už omdlelo. A musíte si ľahnúť a zaspať.
  Zatiaľ čo sa zbytočne poflakovali, začalo vylodenie v Normandii. Nemci mali praktickejšie a lacnejšie samohybné delo E-10, ktoré malo polovičnú hmotnosť a výšku ako T-4, ale s rovnakou výzbrojou, lepšou ochranou a oveľa väčšou pohyblivosťou. Malý E-10 dokázal dokonale preniknúť Shermanmi z krátkej vzdialenosti a sám bol nenápadný, čo je veľmi dôležité v podmienkach, keď má nepriateľ toľko bombardérov.
  E-10 sa v praxi osvedčila ako výborná samohybná a hlavne lacná a nenáročná na výrobu. Jeho silueta bola taká nízka, že pásy úplne zakrývali boky a poskytovali dodatočnú ochranu. Veľký uhol racionálneho sklonu panciera s hrúbkou 80 milimetrov dával odrazu proti väčšine zbraní. Ani IS-2 nie vždy prenikal takýmto vozidlom čelne.
  Z praktického hľadiska sa samohybné delo E-10 ukázalo ako účinné vo vysokých nadmorských výškach kvôli svojej nízkej nadmorskej výške. A samozrejme prispela k víťazstvu v Nórsku. Spolu s ľahkým stíhačom He-162 a bombardérom Arado. Tank T-4 bol prerušený ako zastaraný a vo všetkých ohľadoch horší ako E-10. Bitky ukázali aj dobrý potenciál Pantera. "Tiger"-2 sa nedostal do výroby ako "Myš", ale objavil sa "Panther"-2. Ľahší ako Tiger-2, bol rovnaký vo výzbroji a mierne horší v pancieri. Aj tento tank však nahradilo samohybné delo E-25, rovnaké vo výzbroji, ale ľahšie, mobilnejšie a jednoduchšie na výrobu. A možno aj lepšie chránené.
  V Normandii boli spojenci porazení a len tak stratili viac ako pol milióna väzňov.
  V lete sovietske vojská postupovali v strede, no dokázali postúpiť len dvadsať kilometrov. Nemci urobili svoju tretiu obrannú líniu najsilnejšou a prvé dve stiahli svoje sily, čo umožnilo márne padať státisíce striel.
  Tam sa im podarilo zadržať Červenú armádu a spôsobiť jej obrovské škody.
  Na jeseň sa Nemcom konečne podarilo dobyť Gibraltár útokom. Franco napriek tomu ustúpil tlaku Rommela, ktorý hrozil útokom. Okrem toho sa posilnila nemecká ponorková flotila. Objavili sa ponorky poháňané peroxidom vodíka. A namiesto príliš drahého raketového programu - prúdové bombardéry a samohybné delá E. "Panther"-2 sa nikdy nedostal do výroby, ako napríklad "Tiger"-2 a "Myš", pochovaný v embryu. Z E-25 sa stalo samohybné delo s predným pancierom 120 mm pod uhlom 45 stupňov, stranami 82 mm, plus pásy. Motor s výkonom 850 koní uložený priečne k prevodovke a vážiaci tridsať ton. Pri vyzbrojení 88 mm je dĺžka hlavne 71EL.
  Takýto stroj, vysoký jeden a pol metra, dokonale plnil všetky úlohy a rýchlo sa otáčal. Samozrejme, ďalšie tanky sa stali nepotrebnými, vrátane Hitlerovej hlúpej fantázie: Maus.
  E-25 porazil IS-2 a všetky ostatné modely v bitkách a ukázal sa ako takmer ideálne samohybné delo všetkých čias. Výkonný motor a pomerne nízka hmotnosť umožnili na bokoch zavesiť 90 mm štíty, vďaka čomu bolo vozidlo nepreniknuteľné aj zboku pre SU-100, IS-2, nehovoriac o ľahších vozidlách.
  Nemci s istotou bojovali proti presile tankových síl a držali front na východe. A na Západe fašisti prenikli do Maroka a presunuli sa cez Afriku.
  Rommel sa racionálne rozhodol, že je lepšie zatiaľ neútočiť na východe, ale chytiť sa Afriky a Perzského zálivu. Navyše existovala nádej na prímerie so Stalinom.
  Skutočne, po januárovom pokuse o útok v strede. A po veľkých stratách Červenej armády a pri Leningrade začal Stalin testovať pôdu pre mier. Ale súhlasil len s nulovou možnosťou. Rommel navrhol prímerie na tri roky.
  Prefíkaný Stalin sa po váhaní predsa len rozhodol dať súhlas. Nech sa kapitalisti navzájom ničia. A on si oddýchne a naberie sily.
  Rommel tiež dúfal, že o tri roky bude schopný poraziť nepriateľa na západe a potom dobyť ZSSR.
  Obe líšky sú teda prefíkané a vypočítavé.
  Oleg Rybachenko sa medzitým spolu s Margaritou pustil do partizánskej vojny.
  Chlapec a dievča v noci zaútočili na nemeckú posádku. A dali mu do boja. Zastrelili sme pár desiatok fašistov a vrátili sme sa do lesa. Potom dlho blúdili a otáčali sa a zamieňali si stopy.
  Celkovo však ich akcia nebola celkom úspešná. Nacisti odpovedali vypálením dediny a zastrelením miestnych obyvateľov.
  Tu si nevyhnutne myslíte: stojí za to byť partizánom?
  Oleg Rybachenko a Margarita potom ešte nejaký čas zbierali huby a lesné plody v lese a mali sklonené hlavy.
  Potom zaútočili na konvoj ďalej od obývaných oblastí. Vyradili nádrž s benzínom a zabili tucet Krautov. V reakcii na to Nemci opäť obesili ľudí.
  Nacisti na všetky partizánske akcie odpovedali popravami, šibenicami a mučením. Špeciálne varovanie, že miestne obyvateľstvo bude zodpovedné za sabotáže a útoky.
  To, samozrejme, obmedzilo impulz. Oleg Rybachenko aj Margarita Korshunova stratili túžbu stať sa partizánmi.
  Chlapec aj dievča sa jednoducho nudili.
  Chlapec dokonca zložil humoresku;
  Planétou Tuhanai - jednou z najbohatších vo Veľkej koloniálnej ríši, hlavnej ľudstva, otriasol monštruózny hukot. Nekonečná séria mrakodrapov sa zmenila na rádioaktívny popol z pádu strašnej rakety. Oblohu pretínala ohnivá prerušovaná čiara pozostávajúca z príšerných hviezdnych lodí.
  -Pozemšťania, vzdávajte sa!
  Bola vyslovená jediná požiadavka, po ktorej nasledoval ďalší výstrel. Tentoraz k výbuchu nedošlo, povrch planéty sa nafúkol a prešiel vo vlnách. Všetko živé sa okamžite zmenilo na prach z elementárnych častíc. Tak sa otvorila nová stránka v histórii ľudstva - Vek vesmírnych vojen!
  Nenásytné plamene totálnej medzihviezdnej vojny
  Najtenšia niť sveta je spálená pekelným ohňom!
  A Satanova zlá sekera sa vznášala nad planétou
  Urobte si ochranu, inak nebudete môcť žiť vo svete!
  Ukázalo sa, že slnečná sústava je preplnená množstvom hviezdnych lodí, extrémne naložených nešťastnými utečencami, ktorí upadli do pokory. Noví neľudskí agresori nepoznali zľutovanie a použili taktiku zničeného vákua. Agresorov doteraz nikto zblízka nevidel, dokonca nebola známa ani ich telesná stavba a z toho všetkého vznikali hrôzostrašné fámy. Povedali, že mimozemšťania jedli deti zaživa, kropili ich rádioaktívnymi izotopmi a tiež liali roztavené olovo do ženských lôn, čím priviedli dusené mäso do požadovaného stavu. Za týchto podmienok padlo jediné možné rozhodnutie: vyhlásiť totálnu mobilizáciu, zaviesť kartový systém, preniesť celú ľudskú ekonomiku na vojnový základ. Fabriky vyrábajúce najnovšie zbrane fungovali nonstop, modrá obloha bola pokrytá smogom a na životné prostredie nebol čas. Núdzová bezpečnostná rada LOX - Liga Spojených vesmírnych systémov sa znovu a znovu stretávala, pričom pozorne sledovala postup obranných prác. Posledné stretnutie bolo najznepokojujúcejšie, hviezdni prieskumníci hlásili, že nespočetné množstvo nepriateľských armád obkľúčilo slnečnú sústavu a zrejme čakali na posledný signál pre rozhodujúci hod.
  Ultramaršál Dick Phoenix bol strašne nervózny, v jeho prejave boli hysterické poznámky. Ostrá brada sa mu triasla na orlí tvári a z havanskej cigary sa odlomil zapálený pahýľ a na uniforme mu zostala zákerná tlejúca škvrna.
  -Prišla hodina súdu! Najstaršie proroctvá o konci sveta sa napĺňajú. Náš systém obklopovali tisíce jadrových ponoriek, ktoré sa hemžili ultramodernými zbraňami. Ostáva nám len modliť sa a prijať dôstojnú smrť!
  -Nesúhlasím s Phoenixom!
  Ozval sa navonok pokojný hlas najvyššieho kozmického koordinátora.
  "Nemali by sme pripustiť, že naša smrť je absolútne nevyhnutná, keď sa poddáme chvíľke slabosti, ako je táto."
  Napriek tomu, že išlo o očividnú neposlušnosť, ultramaršál prerušil koordinátora.
  "Ja ako profesionálny vojenský muž vyhlasujem, že nemáme najmenšiu šancu, Arnold, čeliť faktom." Existujú miliardy nepriateľských hviezdnych lodí! A mnohé z nich sú väčšie ako Mesiac, o zbraniach ani nehovoriac, prax jasne ukazuje: vo vojenskej vesmírnej sfére nás mnohonásobne prekonali.
  Halou sa prehnal tlmený súhlasný rev. Nechcel som tomu veriť, ale zdalo sa, že Phoenix mal pravdu. Líder s nadváhou sa s ťažkosťami zdvihol a narovnal si široké ramená; Arnold Schwarkaneger sa potácal z bezsenných nocí, mal opuchnuté viečka, ale jeho tichý hlas bol pevný a vzbudzoval sebavedomie.
  -Počujme najvyššieho ekonomického koordinátora. Sľúbil, že predvedie najnovšie zbrane vytvorené najlepšími vedcami našej planéty.
  Tentoraz bol zbor hláv živší.
  -Nechajte ho demonštrovať! Ukážeme im tých bastardov!
  Na plávajúce pódium vystúpil chlapec v šortkách Oleg Rybachenko, ktorý bol nedávno vymenovaný do úlohy šéfa vojensko-priemyselného komplexu. Jeho hlas bol radostný, oči mu iskrili, zdalo sa, že sa zúčastňuje svadby, a nie snáď na poslednom zasadnutí rady LOX.
  - Títo nepredvídateľní Rusi, raduje sa počas všeobecného smútku!
  Bolo počuť nahnevaný šepot ultramaršala a jeho úzke oči sa nahnevane otočili.
  Na druhej strane slnečnej sústavy na Rusa hľadeli nemenej ostražité zariadenia na rozpoznávanie hmoty inštalované podivnými bytosťami, ktoré zlovestne žiarili v prázdnote.
  -Pozemšťan má zvýšené, pozitívne nabité emocionálne pozadie! - škrípal hlas v rozsahu gama.
  V reakcii na to sa ozval škrípavý zvuk, v ktorom boli mierne obavy:
  -Možno sa bezvýznamným ľuďom podarilo vyrobiť nebezpečné zbrane, nedá sa inak vysvetliť, že on, tento bosý chlapík, je tak aktívne pozitívne nabitý.
  Nasledoval odozvový prenos informácií, ale v beta vlnách.
  -Myslím si, že je lepšie zapojiť všetkých našich bojovníkov do sledovania tohto programu. Dajte im vedieť, čo môžu očakávať od nepredvídateľne nebezpečných foriem života.
  Gama lúče preniesli ďalšiu informáciu. Neustále trblietavé priesvitné tvory viseli priamo vo vákuu, neustále sa leskli z procesov stabilnej termonukleárnej fúzie, ich telá neustále menili tvar. Niekedy žiarili hviezdičkami, niekedy leknami, niekedy medúzami, pripomínajúcimi živú plastelínu.
  -Proteínová forma života je príliš slabá a nedokonalá. Roztomilé monštrum zaškrípalo. Preto by nemala byť nositeľkou inteligencie. Vyhubením neživotaschopných nositeľov inteligencie obnovíme harmóniu vesmíru, narušenú slepým tokom chaotickej evolúcie.
  Aby táto informácia získala väčšiu váhu, bola vydaná v rozsahu vĺn Alpha.
  Bosý chlapec v šortkách Oleg Rybachenko pokračoval vo svojom emotívnom prejave a ukázal rukami na trojrozmernú projekciu, kde boli pomocou počítačovej grafiky reprodukované nové lietadlá.
  Jeho hlas bol detský a zvučný, biele zuby sa škerili:
  -Tieto odpaľovacie zariadenia vypúšťajú termobachorové strely schopné spáliť niekoľko solárnych systémov jedným dúškom. A z týchto rádiových náhubkov vychádzajú hypervlny, ktoré vám umožňujú ohýbať priestor, pomocou ktorých môžete jednoducho zobrať a skrútiť nepriateľské ponorky do akordeónu a potom ich rozptýliť na prach. Táto sférická vetva vytvára super silné silové polia, nepreniknuteľné pre akúkoľvek zbraň, dokonca ani pre termo-ryumon bomby.
  Ekonomický koordinátor malého chlapca Olezhka sa už poriadne zapotil, zoznam nových typov zázračných zbraní trval hodinu.
  -Ale toto sú moje obľúbené, vrhy s odstupom času. Čas sa zázračne posunul do minulosti a rozbité hviezdne lode boli okamžite obnovené. No, ak sa nepriateľ presunie do minulosti, jeho vojaci budú sedieť na nočníkoch v škôlke a lode sa zmenia na prvky, z ktorých boli postavené.
  Posledná veta sa stretla so zdržanlivým smiechom a nesmelým potleskom. Phoenix si zachoval skeptický výraz na tvári orla.
  -A kedy sa ti podarilo urobiť toľko objavov ? To je v rozpore s logikou a je to absolútne nemožné.
  Chlapec v šortkách dupol bosou nohou:
  -Pre ľudskú vedu - všetko je možné a čoskoro to uvidíte!
  Tentoraz bol potlesk silnejší. Ultramaršál bol mierne v rozpakoch, jeho inštinkt mu hovoril, že ho podvádzajú. Dick Phoenix pozorne pozeral na hviezdne lode ovešané drobnosťami a zrazu natiahol prst s pazúrmi a vykopol ich prepracovaný dizajn.
  Bolo počuť zmätený rev:
  -A aké máš skrutky a obrovské upevňovacie prvky - také superzbrane?
  V reakcii na to jasný hlas chlapca-koordinátora zaštebotal:
  -Tentoraz nie! Ale posúďte sami, keď sa začne veľkolepá vesmírna bitka, vybuchnú miliardy supersilných náloží a čo sa v dôsledku toho stane?
  Ozval sa zmätený zvuk:
  -No, neviem?
  Chlapec génius zakričal:
  -Obloha sa prudko zatrasie. A aby naše vesmírne lode nespadli, opatrne ich priskrutkujeme k nebeskej klenbe.
  Tentoraz sa takéto vyhlásenie stretlo s búrlivým smiechom. Len ultramaršál sa zamračil ešte viac.
  -A to je všetko, čo si mohol vymyslieť?
  Chlapec ďalej energicky mrnčal:
  -Nie, nebojte sa, nie všetci. Pre uľahčenie korčuľovania po oblohe sme pripravili výborné korčule a titánové palice, povrch korčúľ je vyrobený z umelých diamantov.
  Smiech bol oveľa hlasnejší, lustre sa kývali - v tvare erbov hlavných štátov.
  -Aká nezvyčajná informácia pochádza od pozemšťana! Môj kladný náboj sa prudko zvyšuje. - Priestorom plávali gama vlny.
  -Aj môj! Je to také sladké!
  Stvorenie bolo naplnené ružovo-perleťovou farbou. Jas farieb sa zvýšil.
  -Ale ty si zničil celú oblohu rúrami, na korčuliach sa v blate nejazdí.
  Phoenix sa zapojil do zlej diskusie. Ruský chlapec v šortkách sa usmial nalešteným úsmevom:
  -Pripravili sme už niekoľko medzihviezdnych tankerov s tekutým mydlom a zubným práškom. Pozri sa na moje zuby, čoskoro uvidíš oblohu v diamantoch.
  Najvyšší koordinátor, ktorý nedokázal odolať, sa z plných pľúc zachichotal. Jeden z lustrov to nevydržal a zvalil sa do bujného koberca vyšívaného perlami a zlatom.
  -Čo som ti povedal! To znamená nespoľahlivé upevnenie, ale okrem skrutiek a statívov sme poskytli chladný suchý zips.
  -Smiech sa zmenil na divoké chichotanie, dokonca aj ultramaršál preukázal značnú silu pľúc.
  Mimozemské bytosti sa medzitým leskli jasnejšie ako hviezdy; ľudské oči by okamžite oslepli, keby sa pozreli na tieto ohnivé kaskády. Alfa-Beta-Gamma - a iné druhy žiarenia zaplnili celé vákuum. Vo vnútri nepriateľských ponoriek už nebolo možné rozoznať jedinú zmysluplnú myšlienku. Dominovala len jedna emócia - pocit divokej rozkoše a šialeného vzrušenia.
  Ultramaršál sa trochu upokojil a spýtal sa.
  -A ak na nás zhora padnú nepriateľské lode, nemajú skrutky a suchý zips.
  Žiarivý chlapec Oleg Rybačenko svoj úsmev ešte viac rozšíril.
  -Na to mám toto.
  A vytiahol tenisovú raketu a potriasol ňou holými prstami svojich detských nôh:
  -A ja mám.
  Ultramaršál trasúcimi sa rukami vliezol do diplomata a bez najmenších problémov vytiahol skladaciu sieť na chytanie motýľov.
  -Myslím, že mám na viac!
  Hurikán smiechu prekročil všetky medze, ľudia jednoducho padali na podlahu a zvíjali sa v zmyselných kŕčoch.
  Vo vesmíre bol medzitým pozorovaný skutočný blázinec, prúdy jasného žiarenia sa tak zintenzívnili, že vojnové lode bolo vidieť aj zvnútra.
  -Dajte si prilby na hlavy! Potom na vás spadne tanier s mimozemšťanmi - zasmejete sa a utečiete!
  Arnold sa zadúšal a pridal svoje slovo. Prsty rukami ako zasiahnutý chrobák sa mu predsa len podarilo doplaziť k vitríne a vytiahnuť z nej muzeálnu relikviu - prvú odliatu prilbu SS na Zemi.
  Posledná fráza všetkých ukončila, vnímanie sa na chvíľu jednoducho vyplo. Keď sa úrady konečne spamätali, na nočnej oblohe sa odohralo skutočné predstavenie, najveľkolepejší ohňostroj v celej histórii planéty, ktorý naplnil nočnú oblohu zbesilou žiarou.
  -Vysvetlite, čo to je!
  Najvyšší koordinátor detinsky ukázal prstom nahor.
  "Nič zvláštne," odpovedal Oleg Rybachenko.
  -Vesmír sa smeje!
  -Nebesá sa radujú! - pokračoval Dick Phoenix.
  "Vákuum sa otriasa," dokončil Arnold Schwarkaneger.
  Osamelý priesvitný tvor sa vznášal na trblietavých troskách vznášajúcich sa vo vákuu. Súdiac podľa jeho veľkosti to bolo nedávno narodené dieťa a žiarilo všetkými farbami dúhy.
  -Aké skvelé stvorenia sú tieto proteínové! Priniesli nám nezabudnuteľnú radosť a preto si zaslúžia existovať! - zaškrípalo. Dobré posolstvo sa šíri vo všetkých oblastiach po rozľahlosti nekonečného vesmíru!
  Po takejto eseji boli Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova na chvíľu hodení dopredu. Aby nestrácali žiadne chvíle.
  Aj keď sú títo chlapci nesmrteľní.
  Rommel medzitým viedol ďalšiu víťaznú ofenzívu na západe. V lete a na jeseň roku 1945 Nemci dobyli celý sever Afriky a Blízky východ. Mali pokročilejšie vybavenie a oveľa kvalitnejšie bitky zocelené jednotky. Angličania aj Američania beznádejne prehrávali s Wehrmachtom. A v decembri 1945, napriek zime, Rommel uskutočnil odvážne pristátie v Británii a za desať dní dobyl metropolu náhlou ranou. A potom cez zimu bola zajatá celá Afrika a India.
  Japonci úspešnejšie bojovali v Tichom oceáne a dokázali zachytiť americké vylodenie na Filipínach. A potopiť ich lietadlové lode a bojové lode.
  Potom sa Nemecko a Japonsko zjednotili. V Británii bola vytvorená pronemecká vláda na čele s premiérom Mosleym a bol dosadený kráľ sympatizujúci s Hitlerom. Väčšinu anglickej flotily prevzali pod kontrolu Nemci. A na jar dobyli nacisti a Japonci aj Austráliu a v lete 1946 aj Havajské súostrovie. Americké pokusy o vytvorenie atómovej bomby zlyhali. A Nemci úplne ovládli more, obsadili Island aj Grónsko a priblížili sa ku Kanade. A na jeseň roku 1946 sa začalo pristátie v Kanade. Čo chceli Američania?
  Bez ZSSR, ktorý je v prímerí s Nemeckom, nie je možné viesť víťaznú vojnu!
  Nemci sa v zime vylodili aj na Kube. Majú novú impozantnú zbraň - diskety - ktoré dosahujú rýchlosť až päť alebo šesť zvukových rýchlostí a sú nezraniteľné pri streľbe z ručných zbraní.
  Amerika bola teda aktívne dobytá. A vďaka tomu to bolo ešte zábavnejšie a vzrušujúcejšie.
  Nemci pod velením brilantného Rommela získavali jedno víťazstvo za druhým!
  V zime dobyli celú Kanadu a na jar 1947 podnikli útok na USA. A nebolo možné zastaviť nacistov. Američania bojovali do 7. augusta a Washington nepadol. A 9. augusta Spojené štáty vzali a kapitulovali.
  Bitka sa tak skončila neslávne. Počas vojny Nemci vyvinuli pyramídové tanky, ktoré nemali obdobu a boli nepreniknuteľné zo všetkých uhlov.
  Ale Američania nemali nič lepšie ako Pershing. A beznádejne prehrali vojnu, nikdy nedostali atómovú bombu.
  Teraz mal Rommel voľnú ruku pre vojnu proti ZSSR. Nemci a Japonci však nejaký čas strávili to, čo už dobyli.
  Stalin dostal stíhačku MIG-15 a T-54. Nikdy však nebolo možné vytvoriť úspešný ťažký tank. IS-4 sa vyrábal v malých sériách a bol určite horší ako nemecká pyramidálna séria RE. Najpopulárnejší bol RE-50, ktorý vážil len päťdesiat ton, mal dvoch členov posádky a 250 mm pancier zo všetkých uhlov pod veľkými uhlami a 105 mm vysokotlakové delo.
  Tento tank, najmä svojou bočnou a zadnou ochranou, výrazne prevyšoval sovietsky T-54 a prenikol ním čelne z veľkej vzdialenosti. Ruské auto nedokázalo preniknúť do Nemca zo žiadneho uhla. Ako IS-4. Iba IS-7 mohol stále spôsobovať problémy, ale tento tank sa nikdy nedostal do výroby.
  Neúspechy s ťažkými vozidlami Stalina veľmi sklamali. V každom prípade nemecké päťdesiattonové vozidlo s motorom s plynovou turbínou s výkonom 1800 konských síl a smrteľným delom 1700 metrov s počiatočnou rýchlosťou strely zostalo nepreniknuteľné a nezraniteľné. Ukázalo sa, že IS-10 je tiež podzbrojený. Potom Stalin nariadil vývoj superťažkého IS-11 s kanónmi kalibru 203 mm. Takáto zbraň s dlhou hlavňou mohla preniknúť do nemeckých tankov. Lenže... Hmotnosť tanku presiahla sto ton, čo je už neprijateľné.
  Do výroby sa teda nedostalo ani toto auto. Skrátka, okrem IS-10 neexistovali žiadne sériovo vyrábané ťažké tanky. A vyrobili veľa T-54, áut, ktoré však Nemcom nie sú prekážkou.
  Po Stalinovej smrti 5. marca 1953 sa Rommel rozhodol využiť nepokoje v sovietskom vedení a nevyhnutný boj o moc na útok na Rusko. A tak 1. mája 1953 prekročil Wehrmacht hranice ZSSR. A začala sa nová vojna.
  Ale v ZSSR naozaj neexistuje jednota. Predseda Rady ministrov Malenkov, ľudový komisár vnútra a ministerstva štátnej bezpečnosti Berija, minister zahraničných vecí Molotov, tajomník Ústredného výboru Nikita Chruščov, minister obrany Vasilevskij. Taká pestrá kopa. Kolektívne vedenie.
  A nikto nevelí... A nemecké tanky RE-50 sú veľmi rýchle a nepreniknuteľné. Vo svojich vlastnostiach sú optimálne. A nie je potrebné byť ťažší, a ak je ľahší, potom len na prieskum.
  A T-54, bohužiaľ, je nedostatočný zo všetkých hľadísk. A ochranu, zbrane a jazdný výkon.
  V každom prípade sú Nemci oveľa silnejší ako vo vzduchu, tak aj na súši. O niekoľko dní Nemci už dosiahli Tulu.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova: držali obranu v tomto meste, ktorú tam opäť premiestnila čarodejnica.
  Chlapec a dievča bojovali v obrane.
  Chlapec Oleg hodil granát bosou nohou a spieval:
  - Kto je zvyknutý bojovať za vlasť...
  Margarita, toto dievča, tiež hodila obnažené prsty na nohách, prítomný vrah, a revala:
  - Nechajte ho spievať s nami!
  Oleg Rybachenko, ktorý viedol, strieľal a hádzal, povedal bosými nohami:
  - Kto je veselý, smeje sa!
  Margarita, ktorá strieľala, hádzala citróny holými prstami a vyceňovala zuby, potvrdila:
  - Kto chce, dosiahne!
  Chlapec a dievča jednohlasne zvolali:
  - Kto hľadá, vždy nájde!
  Chlapci bojovali s Wehrmachtom veľmi statočne. A bosými nohami hádzali smrtiace granáty.
  Oleg Rybachenko prerušil svojho súpera a zakričal:
  - Za nového Rusa!
  Margarita hodila dar smrti holými prstami a s úsmevom potvrdila:
  - Bojujte a nebojte sa!
  Deti sú skutočne stelesnením agresivity a zúrivosti. Takto bojujú vojnoví rytieri.
  Oleg Rybačenko si pomyslel: teraz bojujú o Tulu. Odolá však Rusko takejto kolosálnej sile? A samuraji postupujú z východu.
  A Rommelove jednotky sú plné žoldnierov z celého sveta. Presnejšie cudzincov naverbovaných cez razie.
  Tu je Oleg Rybachenko rúbanie čiernych bojovníkov. A vycerí zuby a reve:
  - Mám osobnosť, čo je naozaj skvelé!
  A znova zasiahne... A granát, ktorý hodil chlapec bosou nohou, roztrhá fašistov.
  Margarita tiež strieľa a kričí:
  - Bude víťazstvo!
  A holými prstami hádže aj zabijácky dar smrti, rozháňajúc svojich nepriateľov.
  Chlapec a dievča sú úplne nadšení a veľmi víťazní. Čmárajú na nepriateľa. A kosia celé rady nepriateľov.
  Oleg Rybachenko kričí:
  - Nepriateľ neprejde!
  A hodí granát bosou nohou.
  Margarita to potvrdzuje. Vystrelí a reve:
  - Smrť nepriateľovi!
  A opäť celá táto dvojica strieľa a posiela vražedné darčeky. Rozdrvila nepriateľa a ukázala zuby. A strieľa na seba, mimoriadne presne.
  Ani jedna guľka nevyjde nazmar. Mlado vyzerajúci bojovníci zničia nepriateľa. A kosia protivníkov ako zabijácka kosa.
  Chlapec, ktorý hádže bosou nohou granát, zaškrípe:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  Margarita potvrdzuje:
  - Pre matku Rus!
  A bosou nohou by vypustil aj granát. A rozhádže súperov.
  Potom chlapec a dievča začali skladať rôzne aforizmy, pričom strieľali a hádzali granáty bosými nohami;
  Sladká reč politika tečie aj pod ležiacim kameňom trpkých problémov!
  Nie je to len jazyk, ktorý zatrpkne zo sladkých rečí politika!
  Nebuď príliš múdry, odfúkneš!
  Dobrá propaganda vás oklame, nielen mozgom hlupáka!
  Muž je vlkom v politike, líškou v biznise, no aj tak sa s ním zaobchádza ako s jeleňom!
  Politik obyčajne napodobňuje líšku, no chmýří z tváre si zmýva trilkom slávika!
  Vo vojne je to ako v opere, len mŕtvi to nepredstierajú!
  Dubová hlava nezabezpečí pevnú pozíciu!
  Politik miluje metal vo svojom hlase a hrdzu vo svojich činoch!
  Politik a prostitútka a pasák v jednej fľaši!
  Voliči politikom neveria, no aj tak dávajú svoj hlas viere!
  Náboženstvo je obchod, v ktorom nie je dôvera, ale viera existuje!
  Prečo sa politik tak veľmi kríži? Vďaka tomu ľahšie nájde vašu peňaženku!
  Politik je vreckový zlodej, ktorý si píše zákony pre seba!
  Najčestnejší politik je ten, ktorý klame len z núdze!
  Pre politika je jazyk výrobným nástrojom, len efektivita práce je vo vrecku!
  Má malý jazyk, ale veľa rozpráva!
  Tisíc slov stojí menej ako jedna rana a milión sľubov stojí jedno splnenie!
  Rakovina píska častejšie, ako politik plní predvolebné sľuby!
  Čo nemôže urobiť Všemohúci Boh? Sľubujte viac ako politik!
  Človeku sú dané ústa, aby jedol, ale politika je daná, aby si zarobil na jedlo!
  Politik je pekelne prefíkaný a oblieka si masku anjela!
  Prečo človek potrebuje ruky - na prácu! A politikom sa dávajú labky, ktorých sa môže chytiť!
  Bez ohľadu na to, aký sladký je prejav politika, život je z jeho výlevu len trpkejší!
  Boh má veľa dní, ale politik má sedem piatkov v týždni!
  Kat má vždy veľa práce a politika slov!
  Politik sníva o moci ako kurva sníva o sexe a ešte k tomu krúti zadkom!
  V politike nie sú žiadni priatelia, nie sú sestry a bratia, ale sú bratia!
  Čo chce politik zo všetkého najviac: zomrieť ako prezident a žiť ako boh!
  Neverte vlkom v ovčom rúchu - pôjdete do baraňa!
  Vo voľbách je veľa mačiek, ale ešte viac vlkov v baranskom rúchu!
  Politik má sladký prejav, z ktorého je cukrovka sklamaná!
  Ak nechceš orať ako mulica, nebuď somár!
  Niet väčšej hlúposti ako veriť politikom, ale ignorovanie volieb nemožno nazvať chytrým nápadom!
  Na rozdiel od stávok budú tí, ktorí odovzdali svoj hlas favoritovi, vždy sklamaní!
  V politike nie je väčší darebák ako ten, v ktorého poctivosť verili!
  Každý, kto rád chodí voliť, miluje rezance na ušiach!
  Politici nevedia skryť hlad ako hlúposť!
  Neverte sľubom, ale choďte voliť!
  Kto neverí v Boha, neuverí ani v Harryho Pottera!
  Politik je ako rozprávkový Santa Claus, takže v skutočnosti je v bytoch zima!
  Nemajte radi ušné rezance - budete jesť lepšie!
  Politik vrčí ako vlk a napodobňuje líšku!
  Najprefíkanejšia líška vrtí chvostom na tróne!
  Na svete je veľa prefíkaných líšok a ešte viac hlúpych vrán!
  Nerobte z diabla Boha a z politika čestného človeka!
  Čím vyššiu horu sľubov má politik, tým nižšiu považuje za vašu myseľ!
  Nenechajte sa oklamať politikou, voľte niekoho, kto nie je váš obľúbený!
  Vo voľbách ľudia dávajú hlasy a v banke sú peniaze, ale v druhom prípade je aspoň šanca na zisk!
  Nebuďte zajac v politike - líška zhodí kožu!
  Líška nie je najsilnejším zvieraťom, no najlepšie dokáže strhávať tri kože!
  Keď pôjdete voliť, pamätajte, že neexistujú čestní politici, ale iba vaša česť!
  Politik môže sľúbiť veľa, ale uši musia mať navrchu!
  Najčastejšie hladujú tí, ktorí majú na ušiach veľa rezancov!
  Politik túži po tróne ako mucha k medu a navyše prináša infekciu!
  Nebuď somár, nevol líšku!
  Líška je najinteligentnejšie zviera, ale v aritmetike života môže iba brať a deliť!
  Okázalý politik vyzerá ako líška, no vydáva sa za leva!
  Líška môže revať ako lev a bľačať ako ovca, ale jeho zvyky sú vlčie!
  Sú čierne ovce, ale nie sú čistí politici!
  Prečo potrebuje politik hlavu? Zjesť to!
  Prečo potrebuje krava harmoniku? Prečo potrebuje politik svedomie?
  Všetci politici majú nenásytný apetít, ale nie je žiadna túžba orať ako býk!
  Skutočná líška vždy mieri na miesto leva!
  Ušné rezance sú nejedlé, ale zadarmo!
  Zadarmo syr je len v pasci na myši a zadarmo rezance len na ušiach!
  Dobrý politik slonovi muchu nafúka, priemerný iba nafúka!
  Polícia bojuje, ale politik klame!
  Tyran si zavesí rezance na uši spolu s povrazom na krku!
  Diplomacia je umenie nedohody, pre dohodu!
  Majte klub, ale nie hlúpe mozgy!
  Hlava je liatinová a často ustupuje!
  Silný muž je vždy dobrý diplomat, ale bez diplomacie je mu lepšie!
  Politik súhlasil, ak nie súhlasil!
  Dokonca aj líšky sú stiahnuté z kože, s očami orla a srdcom leva!
  Človek je vždy nespokojný so životom, ale umieranie nepovie, že dosť!
  Kto sľubuje voličom raj, skôr ich pošle do hrobu!
  Nerobte z krtinca krtinca, ale urobte čestného človeka z politika!
  Ak chcete uspieť v politike, zabudnite na svedomie a česť, ale nezabúdajte ani na podlosť a lichôtky!
  Politik si buduje spoľahlivú pevnosť z tých, čo majú dubovú hlavu!
  Volič, neverte, každý politik je hovädo!
  Politik je ako vodka, hoci je sladká, určite vás z nej rozbolí hlava!
  Nemci napriek tomu obkľúčili a dobyli Tulu. Na južnom fronte prerazili k Stalingradu, ale tentoraz sa im podarilo dobyť mesto Stalin v pohybe. Tanky Rommelových stíhačiek boli príliš rýchle. A Moskva sa ocitla v tesnom závese.
  Nemci a ich pestré hordy okamžite obsadili Ryazan. A blokádu uzavreli.
  Oleg Rybachenko a Margarita sa ocitli v obkľúčenom hlavnom meste ZSSR.
  Pre večné deti to nie je zábava. Bojujte za seba, kým bude Moskva bombardovaná a zničená.
  Chlapec hodil granát bosou nohou, zrazil niekoľko Arabov a poznamenal:
  - Moja rodná krajina je široká!
  Dievča tiež hodilo dar smrti holými prstami, rozprášilo protivníkov a zakričalo, zhrnulo:
  - Nie je kam ustúpiť!
  Deti bojovali ako tigríčatá. A aktívne vyradili Nemcov a ich žoldnierov. Ale napriek tomu, čo môžu urobiť chlapec a dievča proti takýmto nerovným silám?
  Ale bitka pokračovala... Chlapec a dievča sa nejaký čas hádali.
  Potom sa však opäť pohli... Zrejme preto, aby nepredlžovali nezmyselnú agóniu. Ocitli sa neďaleko Juliusa Caesara. A zachránili ho pred pokusom o atentát v Senáte. A že deti sú cool a nesmrteľné. Senátorom nasekali do kapusty. A odrezali im hlavy. A hodili na niekoho granát a odtrhli mu končatiny.
  Caesar skrátka prežil. A vládol ďalších dvadsať rokov. A potom na trón nastúpili jeho a Kleopatrin syn.
  Stručne povedané, bola nastolená stabilná dynastia Caesarovcov. A staroveký Rím neustále rástol a expandoval. Kým sa nedostala do Číny, zhltla ju tiež. Vzniklo celosvetové impérium, ktoré prekročilo aj oceán. Pokrok sa vyvíjal rýchlejšie ako skutočná história, ale kresťanstvo a islam zostali malými sektami. Rimania sa dostali do vesmíru a dobyli slnečnú sústavu.
  A potom leteli ku hviezdam. Vedecký ateizmus a kult Caesara a jeho potomkov sa stali jediným náboženstvom.
  Aby to urobili, chlapec a dievča len vystrelili pár dávok zo samopalu, hodili štyri granáty a pracovali s mečmi. Všetkých päť minút streľby a celá história ľudstva sa úplne zmenila. Stáva sa to takto.
  A na frontoch druhej svetovej vojny Nemci obsadili Moskvu a dosiahli Ural. A Sibír bolo zajaté Japonskom.
  Rommel teda dobyl väčšinu sveta a za pár a pol mesiaca dobyl ZSSR.
  Ale táto história vojen sa ešte neskončila. 1. mája 1957 Rommel zaútočil aj na Japonsko. Nasledovala posledná vojna v dejinách ľudstva. Samurajovia boli v kvalite techniky výrazne podriadení Tretej ríši a beznádejne prehrávali. Vojna však trvala viac ako rok, až napokon po jadrových útokoch na materskú krajinu Japonsko padlo.
  Skončila sa éra rozdeleného sveta a Rommel sa stal svetovým diktátorom.
  1. mája 1959 sa konalo referendum a vznikla monarchia. Rommel uspel
  jeho syna a bola založená dynastia. Svetová dynastia a expanzia vesmíru.
  Jediné impérium vnieslo na planétu Zem poriadok. Aj v Afrike bola do každej dediny postavená cesta a postavené úhľadné, slušné domy. Poľnohospodárstvo sa rozvinulo a hlad navždy skončil. A pôrodnosť je pod kontrolou. Všetko je, ako sa hovorí, objednávka za objednávkou.
  Slnečná sústava sa vyvíja a ľudia už lietajú k iným hviezdam. A Rommel sa zapísal do histórie ako najväčšia osobnosť a legenda! A otázka znie, prečo nebol Hitler zabitý skôr? Bolo by to oveľa lepšie!
  
  
  
  
  PUGAČEV CÁR RUSKA
  Emelyan Pugachev obliehal Orenburg. Pre rebelov to nedopadlo príliš dobre. Kráľovské pluky sa blížili. Samozvaný cár nechcel zrušiť obkľúčenie z Orenburgu, no oddeliť jednotky bolo tiež riskantné. V reálnej histórii sa povstalci napriek tomu rozdelili a boli bití kus po kuse. Najprv pri Tatiščeve a potom pri Beloozersku. Toto rozhodnutie sa ukázalo ako nesprávne.
  Ale potom chlapec Oleg Rybachenko prišiel do tábora Emelyan Pugachev. Napriek tomu bol ešte sneh a to bol koniec februára - chlapec bol bosý a v šortkách.
  Bol privedený k Emelyanovi Pugachevovi. Chlapec kráčal sebavedomo. Behať naboso v snehu je viac potešením ako mučením. Najmä v nesmrteľnom tele.
  Chlapec navrhol Emelyanovi Pugachevovi plán:
  - Vezmime si uniformu cárskych vojakov a takých uniforiem máme veľa a oblečme rebelov a kozákov. Zahrajme si bitku - napríklad streľbu. A potom zaženieme zajatých Pugačevitov do mesta. Budú si myslieť, že sú to kráľovské jednotky a pustia nás do opevnenia a tam na nich zaútočíme!
  Emelyan Pugachev schválil:
  -No, rozdávaš! Aká hlava! Udeľujem ti titul kapitána!
  Oleg sa uklonil a odpovedal s úškrnom:
  - Yesaul, Yesaul, prečo si opustil svojho koňa! Ruka sa nezdvihla, aby vystrelila!
  Kozák cár prikývol a odpovedal:
  - Budeš mojím pobočníkom! Opravia ti uniformu a čižmy!
  Oleg skromne poznamenal:
  - A bosý je obratnejší! A nie je mi príliš zima s nahým trupom!
  Emelyan Pugachev sa stal. Bol priemernej výšky, široký v pleciach, a hoci mal Oleg výšku štandardného dvanásťročného chlapca v dvadsiatom prvom storočí, teda jeden a pol metra, kráľ kozákov nebol oveľa vyšší. Pre tento čas bol Oleg už teenager a mohol bojovať za rovnakých podmienok ako dospelí a byť dôstojníkom.
  Emelyan si objednal...
  - Tak túto provokáciu pripravte veľmi tajne!
  A ako šikovne použil vedecké slovo.
  Kozáci sa pripravovali... Postavili stráže, aby to nevedela ani jedna živá duša. A pripravovala sa prefíkaná pasca.
  Nepriateľ sa však stále blížil, ale ešte bol nejaký čas, napadli ho malé oddiely rebelov. Presnejšie dosť početné, no málo organizované davy.
  Emeljan Pugačeva mal pri Orenburgu takmer dvadsaťtisíc bojaschopných vojakov. V reálnej histórii to bolo rozdelené. Pri Tatišči bojovalo desaťtisíc Pugačevitov proti siedmim tisíckam cárskych vojsk. Nepriateľ bol nad Pugačevovou armádou v delách a počte pušiek, ako aj v organizácii. Víťazstvo si však vyžiadalo vysokú cenu! Navyše ani samotný Pugačev si nepočínal veľmi statočne, z bojiska odišiel ešte pred koncom bitky.
  Teraz mali Pugachevites historickú šancu na suverénne víťazstvo.
  Do uniformy teda obliekli viac ako dvetisíc vybraných bojovníkov. Nechali ich oholiť. A to, že sa nosia uniformy, je prirodzené. A oveľa viac. Pugačeviti mali aj vlajky z predtým zajatých bitiek a bubny atď.
  Predstavenie bolo naplánované tak, že sa bude hrať podľa nôt. Emelyan mal v Berde takmer sto kanónov, hoci polovica z nich nebola dôležitá. Je však na čo páliť.
  Aby to vyzeralo ako skutočná bitka. Zatiaľ to s Pugačevom nie je také zlé. Polovica uralských tovární je pod jeho kontrolou. Čeľabinsk je stále strašidelný, Čika pevne sedí blízko Ufy. Stále je koniec februára a výsledok vojny nie je jasný a Golitsynove sily sú ďaleko od Orenburgu. Ale v skutočnej histórii bude o mesiac bitka pri Tatiščeve a v nej porážka roľníckej armády. Čo povedie k masovej dezercii rebelov.
  Oleg je stále bosý a v šortkách, rozkazuje a radí. Jeho takmer čierny od opaľovania, no blonďavého chlapca poslúchajú bradatí muži.
  Rebeli už začínajú strieľať. Zbrane dunia, dary smrti sú vypľúvané... Nastáva skutočná skaza.
  Oleg vycerí zuby a reve:
  - Sláva našej svätej vlasti! Bude tu generácia básnikov! Skvelý Emelyan, drahý - vaše činy budú spievané!
  A stúpajú oblaky dymu. Imitácia je vážny boj. Tu je samozrejme potrebné ukázať všetko presvedčivo. Navyše, v obkľúčení, samozrejme, čakajú na oslobodenie!
  Samozrejme strieľajú na voľnobeh, aby šetrili delové gule a broky. A používajú horší pušný prach.
  Emelyan Pugachev je stále dosť silný na to, aby dobyl Orenburg - ale pevnosť je silná! A tu potrebujete prefíkanosť.
  Bojovníci a kozáci sú vo všeobecnosti pripravení... Viac ako dvetisíc prezlečených pešiakov a kavalérie a vyše tritisíc údajne zajatcov. Dosť na to, aby sme zrazu ovládli mesto.
  Oleg kráčal pred väzňami. Z dlhého behu naboso vo februárovom snehu mu chlapčenské nohy mierne znecitliveli. Navyše je už zvyknutý na teplo. Ale to je v poriadku, nesmrteľnému chlapcovi nezmrznú prsty.
  A dopadlo to naozaj výborne.
  Oleg sa usmieva, zanecháva stopy bosých nôh na bielom pozadí. Vyzerá to dojemne. Viacerí chlapci z roľníckych rodín behali aj bosí. Sú dosť otužilí, aj keď do snehu bežne nosia lykové topánky.
  Takže táto armáda prichádza po porážke Pugačevitov smerom k Orenburgu. A dokonca hučia aj pochod.
  V skutočnosti je podvod jednoduchý, ale účinný. Pred nimi sa otvárajú brány a do hlavného mesta tohto regiónu vstupuje armáda Pugačevitov. Zjavne sú si príliš istí, že hlúpy človek ničomu nerozumie a bol porazený.
  Teraz sú rebeli úplne zapojení. Nasleduje signál a vyrútia sa na obrancov.
  Oleg šabľou zotne dvoch dôstojníkov naraz. A chlapec zúfalo kričí:
  - Vzdať sa! Právoplatný kráľ je s nami!
  Obrancovia sú zmätení. Vojaci nekladú takmer žiadny odpor. Väčšinou bojujú dôstojníci, kupecké milície a bohatí kozáci.
  Boj je tvrdý, ale ústredný. Do mesta sa rútia ďalšie a ďalšie pluky. A kozáci a muži s kolíkmi a Tatári s Baškirmi. Boj je ťažký.
  Oleg Rybachenko tiež seká a kričí:
  - Vzdať sa! Pre vás všetkých bude milosť, veľa peňazí a sloboda!
  Je jasné, že sily obrancov rýchlo ubúdajú, rovnako ako chuť bojovať. Aj dôstojníci sa vzdávajú. Kozáci nechcú ani zomrieť.
  Matyušovi Boronovi Oleg podrezal hrdlo a hodil dýku holými prstami.
  Bitka utíchla takmer okamžite. Obchodníci padli na kolená a prosili o milosť. Odvliekli nemeckého guvernéra aj veliteľa pevnosti. Emelyan Pugachev ich nariadil obesiť.
  Zajatí vojaci zložili prísahu a dôstojníci dostali na výber: buď služba cárovi Petrovi Tretiemu, alebo trest smrti. Rozdelené približne na polovicu. Niektorí boli popravení. Niektorí prisahali vernosť Emelyanovi.
  V samotnom meste bola zajatá bohatá pokladnica a množstvo cenností, ako aj takmer deväťdesiat kanónov a veľké zásoby pušného prachu, bômb a delových gúľ.
  Kolosálna pevnosť napokon po dlhom obliehaní padla. Pugačevova armáda bola citeľne doplnená. A teraz bolo možné ísť do Tatiščeva a bojovať proti Golitsynovi s nadradenými silami.
  A sám Oleg išiel do Čiky, aby pomohol. Mikhelsona mali rozsekať na smrť, aby mu zabránili poraziť rebelov pri Ufe.
  Chlapec behal bosý v šortkách po snehu. Pridala sa k nemu aj Margarita. Dievča malo na sebe len tuniku a samozrejme, ani topánky. Krásna, so zlatými kučeravými vlasmi, hoci zaprášená od práce v lomoch.
  Margarita je krásna, ale stále dieťa.
  Oleg sa jej spýtal:
  - Ešte si nebola starou ženou... Neľutuješ, že si sa už dlho stala dievčaťom!
  Margarita odpovedala s úsmevom:
  - A nebol si starý, ale stal si sa chlapcom takmer navždy! Za nesmrteľnosť musíte zaplatiť a táto platba nie je prehnaná!
  Oleg súhlasil s týmto:
  -Otroctvo je dočasné, ale večný život je večný! Okrem toho sme takí rýchli, že nepotrebujeme kone!
  Margarita sa zasmiala a poznamenala:
  - Určite! Bežíme rýchlejšie ako tie najčistokrvnejšie žrebce. Nesmrteľné telo je zvláštne a v lomoch pod bičom dozorcu je pohodlnejšie ako v normálnom tele na perinke!
  Oleg Rybačenko súhlasne prikývol:
  - S tým sa nemôžete hádať! Takže budeme žiť večne!
  A deti Terminátora zrýchlili. Oleg bol, samozrejme, veľmi potešený. Je to skvelé dieťa.
  Aj keď sa mi niekedy do duše vkradli pochybnosti: je možné zabiť dôstojníkov ruskej armády? Toto je s najväčšou pravdepodobnosťou nesprávne! Úloha čarodejnice však musí byť splnená. Zmenila históriu Ruska a dala jej večné, nesmrteľné telo, aj keď to bolo telo dieťaťa, ale mimoriadne silné a rýchle. A za to by ste mali platiť a slúžiť.
  A ktovie, možno ak vyhrá Pugačev, Rusko z toho len profituje?
  Chlapec a dievča približne vedeli, kde sa nachádza oddelenie kráľovských jednotiek, ku ktorým mal prísť Mikhelson.
  Čika má pri Ufe dvanásťtisíc organizovaných vojakov. A bol blízko k tomu, aby obsadil toto mesto, ale dvakrát mu chýbalo trochu šťastia a disciplíny.
  Samozrejme, Mikhelson má niekoľkonásobne menšiu silu, ale v reálnej histórii stále vyhral. Takže... Tento veľmi talentovaný veliteľ musí byť zajatý alebo zabitý.
  A potom sa uvidí. Bez Mikhelsona sa jednotky pravdepodobne neposunú do Čiky. A tam prišiel Oleg Rybachenko s plánom. Porazte Golitsyna a choďte do Ufy. Vezmite toto mesto, pošlite posily na Ural a Sibír a sami sa presuňte do Kazane. Potom budú mať rebeli výhodu.
  A kráľovnine jednotky budú porazené kus po kuse. Okrem toho v každej revolúcii existujú také účinky: čím viac víťazstiev, tým viac podporovateľov a tým slabší odpor nepriateľa.
  Takže každým krokom bude povstanie len silnejšie. Oleg si tým bol istý.
  A Margarita, dievča, ktoré beží rýchlejšie ako dostihový kôň, je s ním a spoločne rozsekajú svojich nepriateľov.
  Mladí bojovníci zaujali miesto v zálohe. K jeho pluku mal doraziť Mikhelson s malým sprievodným oddielom. Tu ho už čakali deti Terminátora.
  Oleg a Margarita, mávajúc šabľami, zaútočili na eskortu. Vyrúbali hneď niekoľko husárov. Ostatní sa pokúsili vystreliť, guľky však nesmrteľné deti nezasiahli. A rozsekali svojich nepriateľov zúrivým hnevom. A Oleg Rybachenko dokonca hádzal ostré kotúče prstami na nohách. A Margarita to skúsila s bosými nohami a vyšlo to.
  Chlapec a dievča bez ďalších okolkov zabili nepriateľa. Mikhelson sa pokúsil odcválať preč, ale Oleg a Margarita ho dobehli. Zrazili Mikhelsona a zviazali ho.
  Oleg si položil podplukovníka na plecia a odniesol ho do Čiky na súd.
  Nesmrteľné deti rozptýlili a zabili päťdesiat husárov, čím ukázali, že výmenou za večné detstvo dostali veľmi skvelé schopnosti.
  Oleg ťahajúc Mikhelsona na pleciach poznamenal:
  - Avšak, aký som sa stal silným!
  Margarita poznamenala:
  - Áno, toto opäť potvrdzuje, že sme sa rozhodli správne! A nesmrteľnosť sa oplatí cvičiť!
  Oleg súhlasil s týmto:
  - Boj je oveľa zaujímavejší ako hra na somárov v kameňolomoch. V tomto tele to nie je ťažké, ale je to nudné!
  Margarita súhlasila:
  - Rutinné zabíjanie!
  V Chikiho tábore dve bosé deti, respektíve na pomery tejto doby, keď boli menší ľudia tak trochu tínedžeri, veľké podozrenie nevzbudzovali. Ak ste bosí v snehu, znamená to, že ste chudobní a ste na strane roľníckeho kráľa.
  Chika odmenila Mikhelsona za väzňa a dala deťom cisársku sumu - pätnásť zlatých rubľov.
  Samotnému Mikhelsonovi bolo ponúknuté: buď slúžiť cárovi, alebo byť obesený!
  Mikhelson dal prednosť slučke. Ale Oleg navrhol nechať tohto veliteľa premýšľať. Koniec koncov, vždy budú mať čas na zavesenie. A Mikhelson môže byť veľmi užitočný.
  Chika súhlasila:
  - Čas beží!
  Oleg tiež navrhol:
  - Teraz musíme zajať cársky pluk bez veliteľa! Aby ste sa ochránili.
  Chika súhlasila:
  - Kuj železo zahorúca!
  A povstalci zaútočili na kráľovské jednotky. Zaútočili v noci, Oleg a Margarita opatrne odstránili stráže.
  Bitka trvala pomerne krátko. Oleg, ktorý hodil domáci disk z rozbitej kosy, zabil plukovníka, ktorý pôsobil ako veliteľ, a morálka bez neho klesla. Okrem toho tam bolo príliš veľa rebelov, čo vytváralo tlak na psychiku vojakov a veľa dôstojníkov.
  A ktovie, možno toto je skutočný cár Peter Tretí. A legitimitu má vyššiu ako Katarína II.
  Väčšina pluku bola zajatá. Boli zajaté delá a pušky.
  Úplné víťazstvo pre armádu, ktorá nie je pripravená odraziť útok.
  A samozrejme Chicov triumf.
  Ale prirodzene deti utekajú späť do Pugačeva. Bude musieť bojovať proti siedmim tisícom vojakov, vrátane dvoch tisíc jazdcov princa Golitsyna. Pugačev je, samozrejme, početnejší, ale jeho armáda je pestrá. Existuje veľa bývalých vojakov, ktorí sú nespoľahliví, slabo vyzbrojení a vycvičení roľníci, Tatári a Baškirovia a Kalmykovia.
  Najsilnejším jadrom sú Yaik Cossacks. Ale títo kozáci nie sú najpočetnejší. Sú tu aj kozáci Iletsk a Orenburg a ďalší.
  Už bežia hore k pevnosti Tatiščevo, kde sa zhromaždilo značné vojsko sedliackeho kráľa.
  Sám Emelyan Pugachev jazdí po pozíciách na bielom koni. Oleg Rybachenko sa na tohto vodcu pozorne pozerá. Emelyan Pugachev má vzhľad pravítka. Má približne priemernú výšku, ale na koni vyzerá vyšší kvôli svojim krátkym nohám a širokým ramenám. Fyzicky je vodca rebelov silný. Mohli ste vidieť, ako sekol a silu úderu v boji.
  Vo všeobecnosti je celkom vhodný na úlohu náčelníka. A pre rolu kráľa? Aj to je možné.
  Pugačevova armáda je veľká. Prišiel z obrany Iletska, stále odsúdený Khlopusha, zhromaždil ďalších pätnásťsto ľudí. Teraz má Emelyan viac ako dvadsaťtisíc bojovníkov. Ťažko sa im zmestí aj do pevnosti. Napočítajte trikrát viac vojakov ako Golitsyn a stále prichádzajú ďalší.
  A Pugačev má dvakrát toľko zbraní. Zásob pušného prachu a delových gúľ je pomerne dosť.
  Môžete bojovať... Ale armáda je pestrá. Sú tam muži s kopijami, Baškiri, Tatári, Kalmykovia, Kirgizi a Kazachovia. A tiež veľa bývalých vojakov z rôznych posádok, ktorí nie sú úplne spoľahliví. Sú tam aj uralskí robotníci a sibírski strelci. Kozáci sú najdôležitejším jadrom armády.
  Veľká armáda, ale príliš pestrá. Niektorí vojaci a dôstojníci boli nedávno zajatí v Orenburgu.
  Niektoré časti sú z mužskej výstroje, ktorá sa dá použiť len v boji proti sebe. A horda Aziatov, málo disciplinovaných a často neznalých ruského jazyka.
  Takže formálne má oveľa viac vojakov a dokonca aj zbraní, Emelyan Pugachev je teda v kvalite bojovej sily horší ako nepriateľ. Výsledok bitky teda vôbec nie je taký jasný, ako sa zdá, založený na čisto formálnej rovnováhe síl.
  Oleg Rybachenko to chápe. Pravdepodobne je to jasné aj Pugačevovi. Čika vyhral, pretože zaskočil nepriateľa. A v skutočnom príbehu to bol Mikhelson, ktorý vyhral, ktorý bol schopný zaútočiť na väčšiu Chikovu armádu v predstihu.
  Čo mám teraz robiť? Pevnosť bola dobre spevnená a poliata vodou, vďaka čomu boli svahy ľadové a šmykľavé. Ale nemôžete zostať v defenzíve dlho.
  Oleg navrhol Emelyanovi:
  - Zaútočme na nepriateľov sami, cár-otec!
  Emelyan logicky poznamenal:
  - Nezakryjú nás zbraňami?
  Oleg navrhol:
  - S Margaritou preskúmam nepriateľa a zasiahneme presne tam, kde to najmenej čaká!
  Sedliacky kráľ schválil:
  - To je dobrý nápad!
  A Oleg s Margaritou schmatli batoh s granátmi a pár ostrých šablí sa každý ponáhľal k nepriateľovi.
  Deti behali takmer nahé, chlapec v šortkách a dievča v tunike. Oleg si spomenul na Ianov "Spartak". Bol tam aj chlapec Gita. A žena v roztrhanej tunike, tanečnica, spálená od slnka. Chlapec bol veľmi tvrdohlavý. Pravdepodobne nie dedičným otrokom. Možno bol zajatý . Potom ho odviezli do Talianska, vyzliekli a dali do dražby. Gita sa síce mýli, keďže bol bronzový od opálenia, vtedy ho s najväčšou pravdepodobnosťou odviezli na aukciu nenalíčeného. A chodil tak nahý, kráčajúc bosý po skalnatých cestách Talianska. Nahé chodidlá ho pálili, lýtka ho boleli. Chlapec však nesklonil hlavu.
  A kupujúci začal cítiť chlapca, jeho prirodzene vyvinuté svaly, očividne blázon do jeho hladkej pokožky. A potom si vložil špinavé prsty do úst. A Gita to nevydržala a uhryzla ho.
  Potom sa strhla bitka. Áno, Gita, bol to chlapec, ktorého si Oleg v detstve pomýlil so Spartakom. Ale nie, stále vedľajšia postava.
  Zaujímalo by ma, čo keby sa Rimania rozhodli Gitu mučiť? Koniec koncov, zajatí otroci sú vypočúvaní mučením?
  A rozžeravené železo by sa dotklo holej päty otrokárskeho chlapca. Gita zavyla a zopakovala to isté:
  - Otroci utekajú a nechcú bojovať!
  Pre symetriu mu spálili druhú pätu a prepustili ho. Chlapec je nútený šliapať na prsty a dosť ho to bolí. Gite sa však počas chaosu aj tak podarilo utiecť.
  Možno, že chlapec predtým pracoval v kameňolomoch. Nosil ťažké kamene, veľmi sa potil, ťažko dýchal. Dozorcov bič ho bičoval. Je to veľmi ťažké v prvých dňoch práce, keď nemáte radi svetlo. A potom si na to zvyknete. Ťažké sa stáva známym a známe sa stáva ľahkým. Ale stále veľa otrokov zomiera. A Gita sa zmenila na malého vlčiaka.
  Oleg si myslel, že možno bol chlapec v knihe "Spartacus" zajatý po porážke rebelov. A keďže bol ešte dieťa, poslali ho pripútaného do baní. Aby tam pomaly zomrel. Alebo ich mučili a spálili chlapcovo svalnaté telo rozžeravenou tyčou. Potom nasypali soľ na popáleniny a zlomili prsty na bosých nohách mladého otroka. Vykrútili si kĺby. Všetci boli zvedaví, kam Spartak schoval zlato. Gita mlčí, škrípe zubami. Prudkým potiahnutím lana sa zdvíha a spúšťa.
  A žily praskajú divokou bolesťou. A chlapec stráca vedomie. Oblievajú ho ľadovou vodou a oživujú. A lekár nahmatá pulz, aby určil, či je možné pokračovať v mučení, alebo či je potrebné dať mučenej osobe odpočinok, aby potom znovu potrápil mladé telo.
  Gita je kruto a dlho mučená. Na rany nasypú korenie, pobijú ich horúcim drôtom, prepichnú nervové zakončenia ihlami a pod chlapcovými bosými nohami sa rozhorí oheň. A kat čerpá teplo pod stojan. A silný zápach pálenia a vytiahnu každú žilu.
  A potom sa rozžeravené železo dotkne chlapcovej holej hrude a on stratí vedomie divokou bolesťou. Opäť ho polia vodou a vezme dovnútra. Kat stlačí semenníky kliešťami, chlapec je zmenený z divokého utrpenia a opäť omdlie.
  Gita na mučení... Niekto hlásil, že to bol Spartakov obľúbenec, a vedel, kde zakopal poklad. A Rimania mučili... Chlapec nemal ani jednu neporušenú oblasť kože, ktorá by nebola spálená alebo pruhovaná. On však mlčí. A Rimania žasnú nad jeho húževnatosťou.
  Počas mučenia je prítomná Crassova manželka. Dychtivo sleduje, ako pekného a svetlovlasého chlapca mučia. Je to vzrušujúce. A tak prikázala po ďalšom mučení priviesť k nej Gitu a položiť ju na posteľ. Naozaj to chce urobiť sama.
  Stále dosť mladá a silná žena jazdila na mužskej dokonalosti mladého otroka. Gita sa stala prvýkrát mužom. Potom musel jazykom olizovať jej mačičku. Čo je trochu nechutné, ale aj nezvyčajné.
  A tak Crassova žena nariadila mučenie zastaviť a chlapca, ktorý už počas povstania trochu vyrástol, začali lepšie kŕmiť. A milovala sa s ním.
  Rany a popáleniny na Gite sa hojili ako na psovi. A keď chlapec zosilnel, oženil sa s žiadostivou manželkou Crassus a utiekol z jej majetku. Potom sa ukryl v horách a vytvoril si tam vlastný gang otrokov na úteku. Nakoniec sa všetko dobre skončilo. Crassus zomrel počas vojny. A Gita sa pripútala k Juliusovi Caesarovi a urobila dobrú kariéru, vydala sa a mala kopu detí. A osud Spartaka je neznámy. Telo sa nenašlo. A či zomrel alebo bol zachránený, otroci nevedeli.
  Ale verili, že ich vykupiteľ samozrejme žije.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova: ktorí boli kedysi dospelí a teraz sú večnými, nesmrteľnými deťmi, sa priblížili ku Golitsynovmu táboru. Sú tu traja generáli. A jednotky boli stiahnuté z rusko-švédskych hraníc.
  Kým cárske Rusko je vo vojne s Tureckom, rebeli sú pokojnejší. Ak bude Golitsyn porazený, Pugačevci budú môcť konečne prevziať iniciatívu. A dokonca obsadiť Samaru.
  Oleg a Margarita obchádzali stráže... Sneží a vy nevidíte dobre.
  Chlapec si myslel, že by možno mohli skoncovať s troma generálmi a plukovníkom Bibikovom, ktorí by sťali cársku armádu. Ale to je ťažké.
  Chlapec a dievča opatrne kráčajú v snehu. Snažia sa nezanechať stopy. Sú to ešte deti. Opatrne sa priblížte ku konvojom. Pištoľ bola niekde umiestnená samostatne. Armáda je na pochode. Už nie sú žiadne silné mrazy - je marec. Naokolo sa však stále povaľuje sneh. Bosé nohy mladých bojovníkov takmer necítia chlad, najmä pri pohybe. Rýchlo si zvyknú na chlad.
  Mnohé deti však aj bez superschopností behajú po snehu bosé, najmä v týchto drsných časoch.
  Oleg si myslel, že dlho nepozeral televíziu ani sa nehral na počítači. A že bez hier je to akosi hlúpe.
  Chlapci sa priblížili ku konvoju a Margarita navrhla:
  - Čo keby sme zapálili sklady pušného prachu?
  Oleg sa zamračil a spýtal sa:
  - Myslíš, že je to dobrý nápad?
  Dievča logicky poznamenalo:
  - Bez pušného prachu nie je armáda armádou!
  Oleg súhlasne prikývol:
  - Vyskúšajme!
  A chlapec v šortkách sa rútil smerom k vozíkom. Spolu s dievčaťom zabili údermi šabľami troch strážnikov a pomocou pazúrika a pridania sena podpálili konvoj pušným prachom.
  Začalo svietiť a k nebu sa začal zdvíhať čierny mrak. Pušný prach začal praskať...
  Chlapec a dievča sa ukryli v tábore. Nastala panika. Golitsyn vyskočil aj s dvoma generálmi. Tento princ srdcervúco zakričal a ukázal prstami.
  Oleg hodil disk holými prstami na nohe a ten zapískal a zapichol sa Golitsynovi priamo do krku. Princ, roztiahol ruky, padol. Generál Mansurov sa k nemu ponáhľal. Ale Margarita použila svoje holé prsty na nohách. A druhý veliteľ skolaboval.
  Tretím bol Fairman, ktorý bojoval s rebelmi spolu s generálom Karom. Spolu s nimi je plukovník Bibikov, príbuzný náčelníka generála Bibikova. Aj napriek sneženiu ich vidno podľa ramenných popruhov s ostrým zrakom nesmrteľných detí.
  Oleg a Margarita opäť hádzali disky holými prstami - ich nesmrteľné telá mali takú schopnosť ako komiksoví hrdinovia.
  A obaja bossovia boli zabití, boli im odstrelené hlavy.
  Potom terminátor a rangerka začali hádzať disky na dôstojníkov. Našťastie po smrti veliteľov začala panika, všetkým sa zdalo, že Pugačeviti zaútočili na tábor.
  Dve deti sú však tiež kolosálna sila. A zabíjajú dôstojníkov hádzaním ostro nabrúsených kotúčov. A zlomia si hrdlo, prasknú im tepny a žily.
  Deti sú v snežení ťažko rozpoznateľné a v snehových závejoch sú dokonale maskované.
  Ale cárske vojská to majú ťažké. Oleg Rybachenko, hádzajúci kotúče, hovorí:
  - Sláva veľkému Rusku!
  A opäť letí disk odhodený chlapcovými holými prstami.
  Margarit urobí to isté, holými prstami hodí nabrúsené zariadenie a agresívne zavýja:
  - Pre Emeljana Pugačeva!
  A tieto deti pracujú veľmi aktívne a efektívne. Sekali aj šabľami. A vyberajú sa dôstojníci.
  Oleg Rybachenko spieva:
  - Bieli vlci sa hrnú!
  Margarita, hádzajúca disky na svojich protivníkov holými prstami, spieva:
  - Len tak prežijú preteky!
  Chlapec, ktorý pokračuje vo vetre, kosí nepriateľa:
  - Slabí umierajú, sú zabití!
  Dievča, ktoré hádže disky a zabíja dôstojníkov, zasyčí:
  - Očista posvätnej krvi!
  Mladí bojovníci konajú veľmi rozmanitým spôsobom, hádžu na nepriateľov granáty.
  V tejto chvíli povstalecká kavaléria prepadne tábor. Ukázalo sa, že Emelyan Pugachev sa rozhodol zaútočiť ako prvý a svoju početnú jazdu presunul za deťmi.
  A úder sa ukázal byť náhly a v správnom čase. Obyvatelia stepí zasypali vojakov šípmi, kozáci ich sekali šabľami a jazdeckí muži ich nasadili na oštepy.
  Vôľa cárskej armády bola podkopaná a velitelia boli zabití. Tu Emelyan Pugachev osobne seká posledného plukovníka šabľou a kričí:
  - Deti moje, uznávate legitímneho panovníka?
  Stovky vojakov a dokonca aj veľa dôstojníkov padá na kolená a kričí:
  - Priznajme si to! Priznajme si to!
  Odpor klesá. Pechota sa vzdáva takmer celá, okrem niektorých dôstojníkov. Kavaléria odoláva o niečo dlhšie. Je v nej veľa šľachticov. Ale aj kavaleristi z radov obyčajných ľudí zhadzujú zbrane.
  Oleg a Margarita sekajú jazdcov šabľami, hádžu ostré kotúče holými prstami a škrípu:
  - Skvelí ľudia za každých okolností,
  Skvelí ľudia - v sláve Petra!
  Chlapec aj dievča sú aktívnejší v sekaní a hádzaní. Delostrelectvo už bolo zajaté. A zasiahli jazdcov brokom. V okolí sa ich povaľujú desiatky. Dochádza k totálnemu výprasku.
  Oleg spieval s úsmevom:
  - Veľký cár Peter Prvý, buď nám vždy príkladom!
  A tiež to vezme a seká dvoma šabľami, pričom piatim okamžite odsekne hlavy.
  Margarit prerušila svojich protivníkov a zaštebotala:
  - Moje hlasy a som krásna!
  A rovnakým spôsobom to vezme a rozreže.
  Chlapec a dievča sú jednoducho stelesnením zániku. A fungujú ako elektrické kosy.
  Padá ďalší dôstojník... Znie silný hlas Emeljana Pugačeva:
  "Kto mi bude slúžiť, dostane odmenu a zvyšok zahynie."
  Muži s vrkočmi už prišli. A dobre bojujú proti kavalérii. A prúdy koní rednú...
  Preživší jazdci sa tiež vzdávajú. Bitka je opäť vyhraná... Pugačev triumfuje!
  Väzni sú už vedení a zaprisahaní. Vojaci sa spravidla klaňajú podvodníkovi. Dôstojníci sú rôzni. Kto volí slučku a kto prisahá vernosť novému kráľovi. Navyše, ktovie, možno skutočný panovník.
  Emelyan Pugachev vyzerá veľmi veliteľsky. Je jasné, že ide o chlapíka, ktorý je zvyknutý rozkazovať. A doslova sa pred ním všetci skláňajú.
  Po pobavení tých, ktorí odmietli zložiť prísahu, Emelyan urobil audit.
  Zajatých bolo 75 zbraní, čo bolo v tom čase veľa. A Golitsynove jednotky zhromaždili toľko v pevnostiach. Delové gule a broky sú tiež na mieste, ale väčšina strelného prachu bola spálená. Ale to je jedno.
  Väzňov je viac ako päť a pol tisíc. Armáda sa rozrástla.
  Kráľ roľníkov udelil Olegovi hodnosť plukovníka za jeho činy a hodnosť plukovníka Margarite.
  A dal aj tristo rubľov.
  Áno, chlapec pokračoval vo svojej dobrej kariére. Stále môžete dosiahnuť hodnosť poľného maršala.
  A Emelyan najprv usporiadal hostinu...
  A na hostine rozoberali otázku, čo ďalej. Vo všeobecnosti bolo potrebné posilniť náš zadok. Nezabudnite vziať Ufu a predtým pevnosť Verkhoyaitskaya, ktorá stále vydržala. Pošlite aj posily do Kunguru a Beloborodovej. A obsadiť všetky uralské továrne. Po získaní delostrelectva a zásob, ako aj zbraní.
  Vo všeobecnosti s tým atamani súhlasili. A keď vezmete Ufu, choďte do Kazane.
  Ďalšou otázkou je, čo robiť s mestom Yaik? Zobrať to útokom, alebo to zatiaľ nechať pod blokádou?
  Emeljan Pugačev chcel stráviť trochu času so svojou mladou manželkou Ustinyou a s časťou kavalérie vyrazili do mesta. A Ataman Ovčinnikov zostal dočasne vo velení. Musel ísť do pevnosti Vernekhneyaitsky a zároveň zhromažďovať sily obyvateľov stepí. Na Ural boli poslané posily. Dokonca sa plánovalo dobyť Tobolsk. Zhromažďovali sa značné sily.
  Kozácky kráľ a jeho jazda cválali smerom k Jaitsku. Čokoľvek sa dá povedať, toto mesto je symbolické. No predovšetkým sa Emelyan chcel stať následníkom trónu. Koniec koncov, vojna je vojna. A ak zabijú, tak aspoň bude mať kto pokračovať v rodinnej línii.
  Oleg a Margarita spolu s hlavnou armádou, ktorá sa pohybuje smerom k pevnosti Verkhneyaitsk.
  Chlapec a dievča bežia a sú veľmi veselí...
  Cestou dokonca robia múdre kúsky.
  Vymieňajú si aforizmy;
  Oleg vyskočí a Margarita odpovedá:
  Kráľ nie je silný so svojou korunou, ale s korunováciou úspechu!
  Človek nie je vlk, ale ešte viac potrebuje svorku!
  Pite, ale neopite sa a ak sa opijete, nenechajte sa chytiť!
  Tyranova reč je medová, ako suchý zips na muchy!
  Kto prepadne sladkým rečiam, je šikovný ako mucha!
  Tyran je zatrpknutý v skutkoch, ale sladký v reči!
  Kto nechce pokoj, hostinu neuvidí!
  Človek je skvelý len vtedy, keď sa nerozmení za málo!
  Buďte trpezliví, ale nebuďte netrpezliví!
  Ak chcete získať tromfy, nebuďte zdvihák!
  Jedna rana je lepšia ako tisíc nadávok a jedna facka je lepšia ako sto úderov!
  Kráľ, ktorý vyzlieka svojich poddaných, je vždy nahý!
  Na vyzliekanie sa zvyčajne obúvajú!
  Krádežou si naplníte vrecká, no vyprázdnite dušu!
  Tyran miluje moc, ale nenávidí toho, komu vládne!
  Kat je niekedy nevyhnutné povolanie, ale človek s hlavou je nemilovaný!
  Tyran môže byť zabitý, ale nemôže byť vybielený!
  Človek miluje červené slovo, ale niekedy zvracia krv!
  Kto sa pozerá do minulosti, vždy mešká!
  Budúcnosť je v hmle, ale nie je ďaleko!
  Nepľuj v minulosti, budú pľuť v budúcnosti!
  Tyran je v skutočnosti upír a jeho reč je plynulá!
  Ak zneužívate sladké sny, život nebude med!
  Sladké sny vedú k trpkým prebudeniam!
  Príliš častým vylievaním medu z úst prilákate medvede!
  Tyran miluje krvné a červené reči, ale vždy sa usiluje o bielenie!
  Ľudia sa boja zmeny, no nikdy nie sú spokojní so súčasným stavom!
  Ak sa chceš stať Bohom, nevyber si za svojho mentora primáša!
  Ovce potrebujú múdreho pastiera, nie hlúpeho barana!
  Sväté miesto nie je nikdy prázdne, ale svätosť môže byť prázdna!
  Človek, ako Boh, je stvoriteľ a ako diabol si vytvára problémy!
  Tyran, ako osa, má žihadlo, ale nemôže si dať ani krídla!
  Politik je líška, nebuďte voliči ako vrany, ktoré strácajú chlieb každodenný!
  Aj keď má človek na čele sedem siah, tvrdohlavosť z neho urobí opicu!
  Boh má všetko, človek nemá zmysel pre proporcie!
  Je ľahké modliť sa, ťažko žobrať!
  Mať predstavivosť je dobré - byť snílkom je zlé!
  Majúc Božiu moc, neznižuj sa k ambíciám primáša!
  Opica napodobňuje, človek kreatívne prijíma!
  Budúcnosť nie je o vysokých horách, ale o veľkých veciach!
  Mladosť v srdci je večná, ale staroba je nudná!
  Nekrútite chvostom ako líška, je lepšie držať hruď ako koleso!
  Muži dospievajú vo vojne, ale nemôžete zabíjať bez dôvodu!
  Vojna zníži zdravie, ale zvýši inteligenciu!
  Zlaté mince majú žltosť zrady!
  Kat má tiež srdce, ale s tvrdosťou brúska na sekeru!
  Bojuj, neumieraj, môžeš počkať storočie!
  Boh je v každom srdci, ale nie v každej hlave!
  Veľké ambície znižujú šťastie!
  Kto chce priveľa, má silu bubliny!
  Impérium je ako dom, stavba si vyžaduje lásku a vypočítavosť, inak bude strecha krvácať!
  Dobrých vecí nie je nikdy dosť, no stále sa neoplatí prejedať sa!
  Je výhodné byť bohatým, nepríjemné je len to, keď vás všetci doja!
  Ak chceš byť silný, neoslabuj svoju myseľ!
  Svaly sa kontrakciou stávajú silnejšími a byrokratický aparát efektívnejším!
  Politici milujú prácu s jazykom, najmä pri stole!
  Niet väčšieho klamára ako politika, ktorý je fanaticky presvedčený o svojej správnosti!
  Boh stvoril ženu pre muža, ale Satan pridal svokru!
  Zlodej by mal byť vo väzení, ale najväčší zlodej dostane trón!
  Kto ukradol cent bol zločinec, kto ukradol miliardu, skvelý finančník!
  S bezcitnou dušou nenasýtiš hladných čerstvým chlebom!
  Čím viac kradnete, tým menší trest, ale nie na druhom svete!
  Nenechať to samo od seba neznamená držať ho v zovretí!
  Banka môže podporiť, ale je to ako slučka obeseného muža!
  Tí, ktorí nemajú oporu, sú tlačení k múru!
  Presnosť je slušnosťou kráľov, ale kráľovskí šašovia sú obzvlášť presní!
  Politik je často vtipálek, ale málokedy ten, kto hovorí pravdu!
  Šašo miluje pravdu, ale často riskuje, že ho dobodajú na smrť!
  Každý, kto miluje vodku, nenávidí svoje zdravie a zdravý rozum!
  Vodka je číra, ale zahmlieva vám mozog!
  Opité more je po kolená, ale on sám je vždy na kolenách!
  Vyberajte triezvo, bez opitia sa sladkým vínom z pier politikov!
  Keď vo voľbách hlasujete za víťaza, budete vždy sklamaní, keď budete hlasovať za porazeného, budete vždy naštvaní!
  Kto nebude vybraný, bude mať vždy pocit omylu a sklamania!
  Voliť toho istého politika je ako keď huslista brnka na jednu strunu!
  Politikov na tróne treba zmeniť, nie je pravda, že nové jedlo je lepšie, ale v každom prípade je čerstvé!
  Hlasujte za mladých, vy sami omladnete, ak nie telom, tak novým spôsobom!
  Kto dlho sedí na tróne, stáva sa pre svojich poddaných hemoroidom!
  Bez ohľadu na to, aké ostnaté bajonety sú, tyran na nich dokáže sedieť najdlhšie!
  Múdry tyran neuväzní svojich nepriateľov o nič viac, ako oklame svojich priateľov!
  Kto salutuje tyranovi, bude pochodovať navždy!
  Demokracia je dobrá pre bystrých, priemerná pre hlúpych, ale tyrania je dobrá len pre tyrana!
  Deti zložili niekoľko aforizmov. Potom zaútočil malý oddiel husárov. Niektorí boli rozsekaní a potom zajatí.
  Pevnosť Verkhneyaitskaya. Veľmi silná citadela a napriek tomu, že bola obkľúčená rebelmi, nikdy nebola dobytá.
  Deti k nej pribehnú a cestou vymyslia ešte zopár aforizmov.
  Tyran má vždy slabé rozkazy: vlk miluje ovce a trasie sa pred levmi!
  Kňaz klame pre pravdu, politik pre zisk a opilec pre pohárik!
  Šťastie nie vždy prichádza cez spravodlivosť a usilovnosť, ale vždy odíde kvôli nedbalosti a lenivosti!
  Je dobré mať silu ako slon, horšia je jeho obratnosť, ešte horšia je jeho múdrosť a veľmi zlá je obezita!
  Všetko na svete je relatívne, okrem toho, že človek je pupkom sveta!
  Túžba dosiahnuť Božiu moc by sa nemala spájať s gorilou morálkou!
  Vedci vyvíjajú pokrok, ale stimulujú lenivosť!
  Ak chceš byť zdravý, utekaj, ak sa nechceš zraniť, utekaj!
  Sila človeka je v jeho mysli, ale jeho slabosť je v jeho jazyku!
  Politik je ako ovocie, čím je žiarivejší, tým je jedovatejší!
  Politik je podobný boa constrictor, len oveľa častejšie otvára ústa a prehĺta!
  Tyran má veľa prefíkanosti, ale málo slušnosti!
  Ak sa chceš stať vyšším ako Boh, padneš nižšie ako bubák!
  Nikto nie je večný, aj bohovia žijú len dovtedy, kým existuje ľudstvo!
  Politici chcú vládnuť navždy, ale nechcú cítiť ani pár minút!
  Neverte politikom a overte si pevnosť dverí!
  Nie je však všetko zlato, čo sa blyští, ale všetko, čo sa blyští, sa dá vo vrecku zabaliť do prúdu zlata!
  A v poli je len jeden bojovník, keď má veľa odvahy!
  Vytrvalosť silných najlepších obmedzuje vzrušenie z bezmocného hnevu nepriateľa!
  V živote môžeš všetko pokaziť, len nemôžeš žiť ako muchotrávka!
  Prefíkanosť je matkou víťazstva, ak so sebou prináša aj džentlmena šťastnej príležitosti!
  Vojna je večná panna - bez krvi nemôže vystrieť!
  Vojna s chamtivým zovretím neviestky - nikdy nedáva víťazstvo za nič!
  Každý človek je ako zrnko piesku v púšti, ale na rozdiel od tej najrozľahlejšej púšte, ktorá má okraje, toto zrnko piesku nemá žiadne hranice pre sebazdokonaľovanie!
  Keď sa bohovia smejú, smrteľníci plačú, keď sa smiech bohov stáva hromovým, koniec slabých je ťažký!
  Najpokročilejšia technológia je bezmocná vďaka svojmu primitívnemu použitiu a sofistikovanej nečinnosti!
  Čo môže odtrhnúť hviezdny koberec z pántov? Asteroid ľudskej hlúposti!
  Bez biča represie nie je možný skok k úspechom, ktoré prinášajú oslobodenie celému ľudstvu!
  Čím strmšie je "krútenie" mozgu, tým viac ho krúti vyššia moc!
  Chudobný nie je ten, kto je bosý telom, ale ten, kto nie je šéfom v duchu!
  Nechuť k sexu vedie k nezdravej morálke!
  Humor je na pohrebe vhodný ako spoločenské šaty v zákope!
  Tí, čo hrajú hlúposti, nedosiahnu úspech; tí, ktorí lámu ilúzie, dosiahnu pravdu! Víťaz má vždy pravdu, aj keď sa úspech dosiahne použitím nesprávnych metód!
  Najlepší darček od nepriateľa je, keď dá moc idiotovi!
  Kto vydrží obojok, nikdy sa nestane žrebcom milovaným ženami!
  Sloboda je dvojnásobne príťažlivá pre tých, ktorí si dokázali zotročiť vlastné pocity lenivosti a nezodpovednosti!
  Kto často podceňuje schopnosť nepriateľa brániť sa a len zriedka dostane príležitosť zožať cenné víťazstvo!
  Kto rád pľuje, toho je maličkosť, aby sa posral!
  O Bohu môžete hovoriť veľa neplodných fráz, ale z toho budú pochádzať užitočné skutky s gugulkinským nosom, ktorý nevyrastie z zavlažovania rieky mnohoslovnosti!
  Víťazi sú hodnotení podľa svojich úspechov a trofejí...porazení sú jednoducho hodnotení! Víťaz má sudcu, porazený trestného sudcu! Dá sa pochybovať o hodnote a nevyhnutnosti víťazstva, ale porážka vždy a nepochybne nikomu neprospeje!
  Jedinou výhodou porážky je to, že vás naučí učiť sa a pestovať úspech v sejbe z preliatych sĺz trpkých chýb!
  Ak chcete oklamať svojho nepriateľa, buďte záhadou aj pre svojich priateľov!
  Ak je plán nepriateľského veliteľa ako otvorená kniha, jeho stránky budú nevyhnutne zašpinené krvou vašich kamarátov!
  Chlapec a dievča stále žartovali, zatiaľ čo si prezerali silnú pevnosť.
  Víťazi súdia sami, spájajú prokurátora aj právnika, no verdikt stále nevynáša oni, ale história!
  Čím je trik jednoduchší, tým ťažšie je pre nepriateľa vymaniť sa z následkov jeho použitia!
  Moment dopadu, ako tón v melódii, zazvoní o niečo skôr alebo neskôr a bude falošný! Ale piskot sklamaného publika nepočuť ani zo záhrobia!
  Keď viete, kto je váš nepriateľ, potom nebudete musieť poznať svojich priateľov v problémoch!
  Nestrácajte iniciatívu, stratíte sladký med víťazstva a získate horkosť prehry! Keď sa boxer zapotáca, musí ho zasiahnuť ešte viac, inak mu povolia končatiny!
  Nepriateľ sa plaví, vietor ničenia je v jeho plachte!
  Kto po plávaní v boji sa utopí v kaluži a zhorí!
  Špinavá mágia, ako mydlová pena, štípe oči, ale nie nepriateľa!
  Burina rastie dobre, keď rastie zle, so znížením hlúpych predsudkov záhradníkov!
  Najpríjemnejší proces učenia je sex! A čo je najdôležitejšie, nikto neodmietne prebrať to znova!
  Sex je jediná téma, kde sa každý snaží dať viac stávok!
  Sex a štúdium majú spoločné to, že C je lepšie ako D!
  Ale len solídne číslo je najuspokojivejšie hodnotenie!
  Kto stojí, keď treba zaútočiť, neodolá ani spánku v hrobe!
  Ten, kto je vždy v patovej životnej situácii, chrlí nadávky!
  Ide prvý s tromfmi, je len na posmech ľudí!
  Každý, kto chce stihnúť rozdávanie ocenení, musí veľkoryso poslať darčeky v podobe manžiet!
  Vákuum nepraskne, slnko neprdne!
  Guľka nie je blázon, ale blázon, ktorý strieľa, míňa!
  Ktokoľvek odmieta pomáhať ľuďom, stráca čas, ktorý Pán pridelil na odčinenie hriechov a pokánie!
  Smrť nikdy nezabudne, aj keď je občas zábudlivá!
  Silný bojovník, dokonca aj jeden, prináša viac úžitku ako svorka slabochov, rovnako ako jeden ostrý kosák odreže celé pole kláskov!
  Ale niekedy aj medzi kláskami slabej armády môže kosák-batyr naraziť na dlažobnú kocku nepríjemnej výnimky!
  Ak je mier, potom veľkorysá hostina, ak je vojna, nech je víťazný pohár vína!
  Kto je nemotorný vo vojenských záležitostiach, je v posteli nemotorná mŕtvola!
  - Dobrý bojovník je len taký dobrý špión, ako pomáha vyšívať a víťaziť! Dobrý špión je taký bojovník, že mu to neprekáža v zabíjaní a vyhýbaní sa strate!
  Je ľahké sa rozpadnúť v zápale boja, keď počas tréningu stratíte pohodu!
  Môžete vyhrať hrubou silou, ale bez jemnej diplomacie si nemôžete udržať plody víťazstva!
  Vo vojne sú dva problémy: nájsť skrytého nepriateľa a vyhnúť sa pokušeniu strčiť hlavu do piesku!
  Nech si žobrák neseď v kráľovskom koči, nebudeš sa musieť zodpovedať za tisíce!
  Krutosť je nevyhnutná, aby bol výsledok - nešetri nepriateľa, bez ohľadu na to, aký je slabý!
  Je lepšie prežiť bez toho, aby ste sa veľa učili, ako zomrieť po tom, čo sa naučíte niečo, čo pre vás aj tak nebude potrebné!
  Človek rád dáva všetko na hromadu, okrem problémov, na ktoré je pripravený zabudnúť! Problémy sa však najčastejšie hromadia na zábudlivých!
  Keď povedia, že sa vám to páči, nemusíte sa ponáhľať, rozhodnite sa hneď, inak sa vám môže zadusiť hrdlo!
  Musíte byť tiež schopní prehrať, ale je obzvlášť dôležité, aby ste nemohli prehrať!
  Útok je ako zadný vietor do plachty, ktorý len zosilňuje a láme sťažne iných ľudí!
  Vzdanie sa nemôže kúpiť život, ale hanebná existencia vám bude daná za nič!
  Kto je krutý k ľuďom, sám sa stane rôsolom, ktorý zožierajú diabli v pekle!
  Presný pilot ostreľovača, ktorý najčastejšie míňa pri pristávaní na najširšom letisku podsvetia!
  Útok je vždy efektívnejší ako obrana, pretože tvár päsťou je zlý blok!
  Kto sa neváha brániť, ide rýchlo k úspechu!
  Zábava je najnezmyselnejšia a najplytvavejšia časovo náročná činnosť, no ak na ňu nie je čas, platba za užitočné skutky už presahuje rozumné hranice!
  Najnezmyselnejšia vec v živote je zábava, ale bez zábavy život nemá zmysel!
  Pastier musí rozumieť ovciam, ale nie myslieť ako ovca!
  Vládca musí byť svojský pre dobro svojich poddaných, ale cudzí slabostiam a poverám davu!
  Každý padá - iba duchovne vznešený vzostup!
  Tí, ktorí nerátajú náboje, letia do boja!
  Každý výstrel sa počíta, šťastie si vás veľmi váži!
  Detstvo, ako otvorenie v šachovej hre, formuje hru ako celok, ale na rozdiel od šachu sa každý chce vrátiť a už nikdy neopustiť otvorenie!
  Chlad nie je strašný, ak vám horí srdce a v hlave vládne ľadový pokoj!
  Môžete prežiť zmrazením problémov alebo emócií, ale nemôžete žiť, ak vaše pocity ochladnú!
  Šakal môže poraziť tigra, ak je šakal v boji, a tiger pri výbere súpera!
  Chlapec a dievča skončili s chrlením aforizmov.
  Od čarodejnice však dostali príkaz niečo urobiť a tentoraz dočasne odišli.
  Počas bitky s nacistami sa Oleg Rybačenko ocitol v paralelnom svete, kde to majú Rusi najťažšie.
  Vedľa neho je Margarita, tiež dievča pripravené bojovať proti nacistom.
  Deti strávia nejaký čas prípravou na bitku. Sú priekopníkom aj priekopníkom.
  Aký je to pocit mať červené kravaty na krku?
  A bos je už známy a dokonca akceptovaný... Musíme sa pripraviť na odrazenie útoku fašistov a ich komplicov.
  Vrátane Američanov. Na čo sa treba pripraviť? Vedzte, že sily sú nerovnaké a potrebujete vynaliezavosť.
  Deti sa chystajú, kopú pasce a narýchlo niečo vymýšľajú.
  Oleg a Margarita sú v prirodzenom svete a sú vnímaní ako jedni z nich.
  Chlapec chystá pre nacistov rôzne prekvapenia. Je to zábava s ostatnými deťmi.
  Spolu s Margaritou sa v spoločnosti žien a chlapcov cítia celkom slobodne.
  Oleg dokonca vtipne poznamenal:
  Hrdinstvo nemá vek, ale výkon dáva mladosť duši!
  Margarita súhlasila:
  "Roky nie sú nikdy dosť na výkon, ale vždy existuje veľa storočí spomienok!"
  Chlapec pomohol, dievča sa pripravuje na odrazenie obrany. Musíme bojovať.
  Nacisti sa chystajú zaútočiť. Je pravda, že Margarita nečakane opustila svoju pozíciu. Keďže je to dievča, poslali ju za frontovú líniu ako styčnú dôstojníčku.
  Dievčatá stále vzbudzujú menšie podozrenie ako chlapci. Margarita je navyše svetlovlasá a jej tvár vzbudzuje zvýšenú dôveru.
  
  Sú tu väčšinou bojovníčky. Pomocnú ruku im podajú pionieri, na poliach je pokoj a sami chlapi so špičatými dievčatami prosia o pomoc starším bratom. Pracujú až príliš horlivo, snažia sa urobiť viac bez toho, aby vypočítali silu svojich detí. Tak strašne im napuchli žily a ako prudko, ako medený drôt, im žily vyšli na opálené, mozoľnaté ruky a bosé, tak kruto, že sa ti chce plakať, zlomené nohy detských hrdinov. Pri tom ešte stíhajú spievať;
  Moja vlasť je Stalingrad,
  Obsahuje kvety drogy - diamant rosy!
  Verím, že bude radostná prehliadka,
  Vo svete bez vojny - nebeská krása!
  
  Človek sa stane bratom človeka,
  Každé dievča snov príde...
  Ak je to ťažké, je to tvoja chyba,
  Sladká rieka bude plná vody!
  
  Fritz strčil ňufák a odhalil svoj úsmev,
  Je to fašistický rev - všetkých vás zabijem!
  Ale ako odpoveď dostal ranu -
  Vieme, ako zasiahnuť bez veľkého prikrášľovania!
  
  Priekopník nám dal veľký pozdrav -
  Ukázal, že je skutočný tiger!
  A teraz bojovníci Kraut tvrdo udierajú,
  Čas detských hier sa nám skončil!
  
  Sám Pán Kristus žartom prikázal -
  Váš osud bude stelesnením vašich snov!
  Muž v srdci je len dieťa,
  Smútok v jeho duši je ako veniec z ruží!
  
  Dažďové kvapky sú perly mora,
  Odraz hviezd na nebesiach v nich!
  Smrť nám hrozí ostrou kosou,
  A zradný vlk je s kosťami v lesoch!
  
  Ale poznaj priekopníka - kravata je krv,
  Iba červená farba je po stáročia posvätná!
  Svarog to prinesie - dôveruj nám láska,
  Milosť neba - vedzte, že je veľká!
  
  Prechádzame sa bosí Berlínom,
  Priekopník vedie tisíce bojovníkov!
  A nepriateľ stál - osol pod jarmom,
  Svetlo celému Vesmíru - našim blížnym!
  Dievča Alena pridala krátku frázu:
  Na oblohe znepokojivo horia,
  Zlé oči Luftwaffe!
  Ako keby hovorili -
  Na svete je opäť búrka!
  A búrka sa naozaj blíži, dokonca aj slnko klesajúce k obzoru je zakryté zmesou mrakov a štipľavého, do očí štípajúceho dymu.
  Je počuť vzdialené dunenie približujúcich sa tankov a na oblohe bzučia lietadlá. Najprv sa vznášajú slávne rámy a po nich prúdové supy Arado-8. Nebezpečné viacúčelové bombardéry. Alebo veľmi obratný Yu-287 s dopredu zahnutými krídlami. A už dunia mocné obliehacie zbrane. Keď zasiahnu vysoko výbušné náboje, hrudy zeme a roztopený trávnik sa vrhnú vysoko do neba. A ešte hroznejšie sú silné neriadené strely vypálené z Arado-Super, ktoré roztrhajú zákopy... A potom sa objavia útočné lietadlá Focke-Wulf, schopné vyhladiť akúkoľvek obranu. Tu sa bitka začína. Major, napriek svojej mladosti sofistikovaný, Andrej Matrosov drží v rukách trofejný ďalekohľad s chladnou optikou a sleduje blížiacu sa fašistickú oceľovú lavínu. Nacistov je veľa a sú nezvyčajne silní. Dokonca aj pechota je na kolesách a obrnených vozidlách a vyhýba sa paľbe z ručných zbraní. Snažia sa zahnať tvrdo pracujúcich priekopníkov do úzadia, ale nechcú odísť a pýtať si pušky na boj.
  Zbraní nie je pre každého dosť, hoci miestne švihácke a chrtí deti si priniesli poľovnícke pušky a dokonca aj športové luky. Modrooký a svetlovlasý chlapec Oleg Rybachenko dokonca vyrobil prak naplnený domácimi granátmi s originálnou náplňou. Je to silný vynálezca. A samotný popruh nie je jednoduchý, ale z mnohých kmeňov - skutočná "Katyusha" vyrobená z dreva priekopníckymi rukami. Inovatívni chlapci vyrábali výbušniny domácou metódou a dokonca vyrábali protilietadlové zariadenia. Každý chce statočne bojovať a vyhrať. Ale nebudete môcť zomrieť s poslednou myšlienkou na posvätnú a nenahraditeľnú vlasť.
  Major Andrej Matrosov vydáva rozkaz:
  - Bez príkazu nespúšťajte paľbu!
  V skutočnosti majú pre celý prápor iba tri predvojnové výroby "štyridsaťpäťky" (všetky najnovšie zbrane sú urýchlene presunuté do Moskvy, tu len to, čo sa im podarilo vyrezať na zvyškovom základe), čo znamená jediná šanca je nechať Krautovcov priblížiť sa.
  Vpredu, ako je u nacistov zvykom, sú najviac chránené vozidlá; tanky "Royal Tiger", "Lion" a samohybné delo "Ferdinand"-2 s 128 mm kanónom. Typickou taktikou už od stredoveku je použitie najsilnejších a najviac textúrovaných rytierov na špičke klinu. A nedá sa povedať, že by Nemci boli zlí bojovníci. Dokonca je akosi všeobecne akceptované považovať Nemcov za rodených bojovníkov. A bezkonkurenční technici ničenia. Toto sú ich výplody - autá, ktorým do boku prenikne len kaliber minimálne 85 mm. Nový úradujúci Fuhrer Goering si obľúbil Ferdinand-128 a výroba tohto stroja bola uvedená do výroby. A to nielen v úprave stíhača tankov, ale aj s útočnou pištoľou. Pravda, výroba prielomových tankov sa ešte len rozbieha. Mali by ustúpiť ľahším vozidlám a trochu zaostávajúcej pechoty z hlavnej časti.
  Nacistické autá a motorky každú chvíľu spomaľujú, zo strachu, že sa dostanú dopredu...
  Ale bosý priekopník Oleg Rybachenko dokazuje, že tu zostali z nejakého dôvodu. Najprv bol zasiahnutý prak vyrobený kolegami priekopníkmi podľa nákresov geniálneho dieťaťa. Ukázalo sa, že v tomto prípade je to dosť ďalekonosné, kumulatívne výbušné balíky, ako napríklad korčule, rozdelili pancier a vytlačili rozbité telá nacistov so sploštenými prilbami a skrútenými guľometmi. A pre ťažšie vozidlá existujú ešte chladnejšie zbrane! Vzácna protitanková mína potiahnutá domácim lepidlom a na vrchu trávnik, ktorý ju robí neviditeľnou, sa presúva medzi pňami pomocou drôtu priamo pod dráhou kráľovského leva. Tento tank dokonca vyzerá veľmi strašidelne, také veľké 128 mm delo a na oboch stranách veže sú namaľované dravé, nahnevané tváre. Nemci zrejme rátajú so zastrašovaním sovietskych vojakov.
  Oceľové pláty húseníc so škrípajúcim zvukom ľahli na smrteľnú súčasnosť. Výbuch sa nezdá byť príliš silný, ale húsenica sa odtrhne a Hitlerov tank začne dymiť ako komín a rýchlosťou neočakávanou pre také monštrum sa otáča ako obrovská veža s kmeňom kmeňa.
  Iní pionieri používajú podobné zariadenia, ako aj výbušniny vlastného pôvodu, zvárané podľa inovatívneho receptu Olega Rybachenka. Keďže nemecká pechota je zbabelá a tanky a samohybné delá sú vpredu bezbranné, budú za to potrestaní.
  Napríklad ťažké Ferdinand-128 je najlepšie zakryť katapultom, pretože nič nemôže preniknúť do 200 mm pancierovania. A zoberie aj slabšiu strechu so zárukou. Okrem toho brilantný Rybachenko prišiel na to, ako nasmerovať výbuch. Na to stačí použiť zariadenie z bežnej žiarovky. Potom vákuum nasaje tlakovú vlnu a všetka energia pôjde do jedného bodu. Táto inovácia spolu so špeciálnou výbušninou varenou s prímesou bylín a sušených húb umožňuje aj malé balenie výbušniny spôsobiť vážne zničenie. A chlapci a dievčatá používajú tie najobyčajnejšie luky a praky len s tromi tetivami, aby strieľali na oceľové tvory Wehrmachtu. Takže "kráľovský tiger" bol rozbitý svojimi stopami a on, predátor, ktorý bol zranený, hystericky zapraskal motorom a takmer naslepo vystrelil projektil.
  Slávny "Vlkodlak" s nízkou siluetou a silným pancierom vyzerá ako sploštená korytnačka. Toto samohybné delo sa objavilo pomerne nedávno na sovietsko-nemeckom fronte. Vďaka dobrým jazdným vlastnostiam, priebojnosti húfnicového kanóna na slušnú vzdialenosť a schopnosti prežiť v boji sa o "vlkodlakovi" okamžite začalo hovoriť v meste.
  Jeho koľaje sú ale stále obyčajné, aj keď široké... Ešte lepšie by však bolo vyhodiť spodok auta do vzduchu a nechať ho vypľuť vnútornosti náhradnými dielmi.
  Potom je to už korytnačka, ktorú zhodil z vrcholu hory mohutný ruský orol. Z ktorých vyliezajú rozbité črevá a vyliezajú pomleté kosti zavraždených členov nacistickej posádky.
  Lyubov Markovna uprednostňuje zasiahnutie "kráľovského tigra" podhlavňovým granátometom - cieľom je húsenica, a aby tank stratil schopnosť pohybu, musí byť prerušený valčekový pohon. Blonďavá členka Komsomolu s mierne modrými vlasmi, vlniacimi sa kučerami, krútila zbraňou v rukách a zavrčala:
  - Na obed sa upečieš do bochníka!
  Tu je ďalší poškodený vlkolak, ako pirátska fregata so zlomeným kormidlom, už sa posúva nabok. Strčí do brnenia a zrazí sa s "kráľovským tigrom". A obe oceľové rakvy na koľajniciach začnú žiariť a o pár okamihov neskôr explodujú od detonujúcej munície. Pár ľahkých transportérov sa kvôli výbuchu prevráti a guľomety sa zadusia a zaspia s nábojmi a samotnými puzdrami. Tieto poprehadzované mŕtvoly sa potom obrátia.
  Alesya Muravyova, ktorá práve prinútila "Pantera", ktorý vyskočil dopredu, aby sa prevrátil, a tiež šikovne vyrezala klzisko, to krásne vyjadrila:
  - Sila nie je v ležiacich svaloch, ale v mozgu, kde nie sú šuštiace myši!
  Lyubov Markovna, ktorá nabíja granátomet a váži ho v rukách, je znepokojená. Munícia je malá a nepriateľ je silný, ale napriek tomu, bez straty optimizmu, hovorí:
  - Dubová hlava a liatinová figúrka sú znakom zhnitého pňa zrezaného v boji!
  A dodáva:
  -Aj s dubovým telom, so skráteným chápaním, je to len peň, pod cudzím sedadlom!
  Prekliaty tucet ťažkých vozidiel už zastavil. Rozbité a bezmocné nádrže dymiace ako staršie sopky nie sú vôbec strašidelné. Drak prišiel o hlavu a jeho obrnená koža sa bude predávať ako suveníry.
  Ale zvyšok ich nasleduje, najmä početní obrnení bojovníci. Pionierski hrdinovia sa tešia, neutečú... Tu samohybné delo "Ferdinand"-128 naberá rýchlosť a... S veľkým nárazom padá do zamaskovanej diery. Kmeň kmeňa je zlomený a len široké húsenice navrchu trčia a bezmocne sa pohybujú. A šikovný "Panther" vzlietol za ním. Jeho škaredá, príliš dlhá papuľa je ohnutá a vo vnútri je ako výbuch brnenia. A potom bola zbúraná samotná veža... Ako neviditeľná ženská noha agresívne zasiahla loptu. Jedna z obrovských nemeckých tankových posádok bola roztrhnutá na polovicu... Odletela čižma s monogramom dvoch strieborných bleskov, charakteristických pre SS. Spadol meter od Olega Rybachenka. Priekopnícky chlapec ho zdvihol a poznamenal:
  - Na samovar sa to bude hodiť, ale nám, ostrieľaným mladým leninistom, netreba trhať topánky. - A s revom, napodobňujúcim dospelého, dodal. - Poďme radšej roztrhať tanky!
  Tu je ďalšie prekvapenie a liatinový hrniec tlačený parou odlomil obyčajnú koľajnicu v horiacej arogancii a explodoval, pričom podpálil tri celé vozidlá naraz.
  Alesya Muravyova, ktorej zlaté vlasy nezmiznú z prachu, kričala:
  - Ale passaran (heslo španielskych komunistov, ktoré sa stalo legendárnym - neprejdú!)!
  Priekopníčky sa tešia a aj napriek tragickej situácii sa smejú. Na niektorých miestach sú vo vykopaných dierach ukryté podomácky vyrobené výbušniny. Vyrába sa staromódnym, remeselným spôsobom. Samozrejme, je to o niečo slabšie ako dynamit, ale na deaktiváciu podvozku to stačí. A okrem toho prišiel génius bosého chlapca Oleg Rybachenko na spôsob, ako vyrobiť ničivú zmes z obyčajných pilín, hnoja a sena. Je to lacné a veselé! A keď to vybuchne, Nobelovi by prekvapením vypadli oči z hlavy!
  Fritz utrpí veľké straty, obrnené transportéry zlyhávajú, niektoré prechádzajú nebezpečnými zónami, no stretávajú sa s hádzaním granátov a výbušnín.
  Tu sú dokonca priekopníci nebezpečnejší ako dospelí. Pretože bystrí mladí vojaci postavili malé parné balisty, ktoré vrhajú smrtiace "darčeky" rýchlosťou blízkou rýchlosti guľometu. Samotný princíp je piestový, no motor roztáča lopatky katapultov, ktoré vysokou počiatočnou rýchlosťou vyhadzujú dary smrti. Vyhadzujú špeciálne vrecúška destilovaného drevného liehu zmiešaného s podomácky vyrobenými výbušnými prvkami - ničivou silou takmer rovnaké ako nitroglycerín.
  Pri zásahu tenší pancier Hitlerových transportérov povolí, čo spôsobí, že posádky horia modrými plameňmi. Šialení bolesťou, Krauti srdcervúco kričia a so zdesenými tvárami utekajú.
  Niektorí z nich sa dokonca vzdávajú technológie...
  Jediná škoda je, že je tu veľa nepriateľov, zdá sa, že hlavný úder sa tu rozhodol zasadiť von Bock. Utrpeli značné straty - niektoré vozidlá boli najmä americké alebo francúzske - do všetkého chrlili guľometnú paľbu a priblížili sa k zákopom.
  A natrafia na ježkov... Medzitým Alena zľahka ukáže štyridsaťpäťku. Samozrejme, nemôžete si vziať "Royal Tiger" a dokonca aj vylepšeného "Pantera" a najmä "Royal Panther" do čela, ale môžete vyskúšať strany. Navyše "Panther" na palube je slabý, ale vďaka svojej rýchlosti sa snaží preraziť rýchlejšie... Takto zasiahli nemecké guľomety, ktoré sa snažili vystrašiť. O obrnených transportéroch nie je čo povedať. Všetci šialenci budú vyradení a nútení vypľúvať krv na horúce kovové podlahy!
  Lyubov Markovna, ktorá hádže granát na húsenicu, kričí:
  - Budeme klovať hyeny so sokolmi!
  Zbraň malého kalibru má mnoho výhod oproti veľkej - rýchlosť streľby, ľahká kamufláž. A vedia si vybrať ciele.
  Dokonca aj toľko vychvaľovaný kráľovský lev, ktorý sa zdal spoľahlivo chránený pred malokalibrovými delami, vozidlo, ktoré sa pre Rusov stalo nočnou morou na Saratovskom výbežku, môže byť zasiahnuté, ak sa veža a trup zboku presne zabuchnú. Práve tam je jeho najslabšia stránka. A ak sa dostane do bojového režimu, potom... Bude to zlé pre Krauts!
  Alesya Muravyova na nich kričí:
  - Stále budete mať Stalingrad! A stokrát horšie ako Stalingrad!
  Nacisti vrčia, zúrivo ako hyeny. A medzi sovietskymi chlapmi sú zabití a zranení. Obzvlášť tragické je, keď zomierajú mladí vojaci, ktorí práve začali žiť. Tu je veľmi malá, ale odvážna priekopníčka, ktorá s ťažkosťami zdvihne balík výbušniny a vrhne sa pod pásy stredného tanku T-4 "L" (tento čudák je stále v prevádzke! Takže so zvýšenou hmotnosťou a silnejším motorom). Je mi ľúto toho dievčaťa, ale viac neznáša fašizmus ako miluje život. Priekopníčka pevne vie, že jej čin je hrdinský a Pán Ježiš s radosťou otvorí nebeské brány tým, ktorí zomreli za svoju vlasť. Škaredá krabica s dlhým, no zdanlivo tenkým kmeňom z obrovskej masky vyskočí a odtrhne štvorcovú vežu.
  A vojaci opäť hádzali granáty a šikovne maskované guľomety začali strieľať na motocykle, ktoré sa plazili smerom k represáliám. A hlavy Hitlerových vojakov praskali ako zrelé čerešne zvalené krupobitím. A krv sa šíri ešte viac ako šťava z rozdrvených šťavnatých bobúľ.
  Polonahý vynálezca chlapca Olega Rybačenka zapískal cez nosné dierky...
  - Čas zbierať kamene od niekoho, kto nehádže ani sekundu do vetra!
  Nebolo to prvýkrát, čo skúšal svoje triky na nacistoch. Napríklad motory áut nasávajú vzduch pre motory, ale čo tak zmes triedeného uhlia a niekoľkých zmiešaných veľmi žieravých a pichľavých bylín s práškovou rozbuškou?
  A plynové nádrže veľkých motocyklov explodujú a vyvrhnú prúdy zúrivého ohňa. Zdá sa, že prebieha vzbura pekelných džinov. Tu je niekoľko obrnených transportérov, ktoré sa tiež pripájajú k ich nešťastným kolegom. A od nich odlietajú úlomky brnenia stovky metrov ďaleko a ocitajú sa čoraz viac obetí.
  Alyonushka, ukazujúca na "Vlkolaka", mieri na spodnú časť tela. Je ťažké sa tam dostať, ale toto je jediná šanca preniknúť cez nemilosrdnú samohybnú zbraň. Hladký pohyb prsta a potom obrat.
  Pištoľ vydáva jemný spätný ráz a fašistický stroj sa rozdelí na polovicu. A roztrhaná červená zástava s čiernym hákovým krížom na bielom pozadí padá do krvavého blata.
  Alyonushka šepká múdre myšlienky:
  -Spravodlivosť vyžaduje obetu, dobročinnosť si vyžaduje dary a úspech spravodlivej veci si vyžaduje obetu!
  Alesya Muravyova pridáva ťažký granát na bok Panthera:
  - Len nevyhnutné obete vo vojne pomôžu vyhnúť sa neúprosným obetiam kapitulácie!
  Oleg Rybačenko vypustil ďalší oblak prachu z balisty, čo ho prinútilo hystericky zakašľať, a potom ten istý kašeľ spôsobil výbuch a prasknutie motorov a zakričal:
  - Musíte dať drobné protivníkovi, ale nemôžete ustúpiť nepriateľovi so zmenami!
  Delostrelecká dievčina si otočí holé, pekné nohy, aby lepšie pocítila biorytmy Zeme a dych trávy podrážkami a znova vystrelí, pričom presne zasiahne zákernú T-4.
  Krásna členka Komsomolu sa usmieva a kričí:
  - Choď do čerta, starec!
  A práve vtedy dvoch sovietskych sivovlasých dedov odrezal výstrel zo samopalu. A spadli do priehlbiny, krvaví. Ďalší starý muž zabalený do zväzku granátov spadol pod pásy tanku Panther. Na rozlúčku zakričal:
  - Sláva Stalinovi!
  Alyosha Muravyova pokračovala s dôrazom:
  - Sláva hrdinom!
  Ljubov Marková, hodiac granát svojou veľmi ohybnou nohou, ohlušujúco kričala:
  - Česť mŕtvym!
  Oleg Rybachenko s vycereným bielym zubom dodal:
  - A tí šikovní budú ocenení počas svojho života!
  Naozaj sa snažte odolať takejto sile. Napríklad tu ešte snáď nie je "Royal Mouse" - relatívne nový tank, ale samozrejme je tu aj "Leopard" na plese E-25. Ale Sherman sa ponáhľa... V tomto prípade je z nejakého dôvodu málo amerických a britských tankov, hoci to bol von Bock, kto dostal veľké množstvo cudzej techniky... Vynaliezavý chlapec Oleshka si pomyslel, že sú pravdepodobne problémy s rozvoj posádok alebo zásob.
  Ale je oveľa jednoduchšie prevrátiť Shermana... Vysoký tulák prebehne cez hlinený hrniec s výbušnou zmesou a... Dobre obrneného bastarda zvalí len silný šok.
  A za ním je kosený druhý americký tank, slovo vedúce k pekelnému pokušeniu je konope pod úderom kosáka. V treťom zotrvačnosťou zasiahne poškodených kolegov a taktiež porazený húsenicový fúkač sa zdvihne.
  Geniálny chlapec Oleg kričí:
  - Len tak ďalej a tlačte!
  Toto je skutočne ruská hrdinská sila!
  Po návrate musíte ospravedlniť svoju dlhú neprítomnosť.
  A na začiatok zobrali jazyk. Jedného z dôstojníkov pevnosti chytili lasom, zviazali ho a odvliekli na veliteľstvo.
  Sedliacky kráľ zrejme poznal isté tajomstvo, ako rýchlo splodiť dieťa pre mladú ženu a jeho manželku a dokázal sa vrátiť na veľmi rýchlom koni. Delostrelectvo uviazlo v topiacom sa jarnom snehu a zatiaľ čo armáda sa neponáhľala zaútočiť na značnú pevnosť bez ohnivého boja.
  Emelyan Pugachev sa hrozivo opýtal väzňa:
  - Kto som? Koho ctí?
  Väzeň odvážne odpovedal:
  - Si zlodej a podvodník!
  Kozák cár sucho povedal:
  - Počkať!
  Shcherbatov navrhol:
  - Alebo sa ho možno s vášňou pýtate?
  Pugačev zamrmlal:
  - Konajte!
  Zajatého dôstojníka odvliekli do mučiarne. Čo však mohol vedieť? Pokiaľ nie je ukrytá vojenská pokladnica. Alebo možno naznačte podzemnú chodbu!
  Mučenie je však také...
  Pugačevová má viac ako dvesto dobrých zbraní a ona, samozrejme, chce vec vyriešiť ostreľovaním a nie len zaútočiť. A potom Ufa a cesta do Kazane.
  Bývalý trestanec Khlopusha bol poslaný s davom a zbraňami na Ural. Kráľ má ešte veľa práce.
  Po vychovaní delostrelectva začala Pugačevova armáda ostreľovať. Zahučali ťažké zbrane. Delové gule zasiahli a sila dela vychrlila von.
  Dve steny sa už zrútili... A Pugačovci začali útok. Sily boli nerovnaké a posádka nekládla takmer žiadny odpor. Iba dôstojníci sa nepokúsili strieľať a zasahovať. Oleg Rybačenko odpálil hlavy plukovníka a kapitána. Vojaci odhodili zbrane pred nadradeným nepriateľom a padli na kolená.
  Pugačev získal ďalšie, pomerne jednoduché víťazstvo a postúpil ďalej. Jeho armáda sa rýchlo rozrástla, hoci pri roztopení snehu bolo veľa špiny. Vo všeobecnosti malo zdržanie pri Orenburgu svoj vplyv.
  Pád tohto provinčného centra však zvýšil Pugačevovu autoritu a ľudia sa k nemu pridali ešte ochotnejšie. Pribehlo najmä veľa stepných ľudí.
  A obrovská horda a nespočetné množstvo kavalérie. Bojovníkov je mnoho tisíc, samotný Emeljan Ivanovič ich má vyše tridsaťtisíc plus ďalších pätnásťtisíc od Čiky a ďalších veliteľov roľníckeho kráľa.
  Pugačev sám navštívil mesto Yaitsky v sladkom objatí svojej mladej manželky Ustinie. Urobil z nej dieťa, najlepšie syna. Keďže je potrebný dedič, nikdy neviete, čo sa môže stať vo vojne. Nikto nemá záruku proti zablúdenej guľke alebo delovej guli. A tak je tu niekto, kto predĺži rodinnú líniu. Pugačev však už má deti od bývalej manželky Sofie.
  V samotnom meste Yaitsky sú kozáci pevne na svojom mieste. Pokus nepriateľa o útek bol odrazený. Bolo zajatých niekoľko vojakov, ktorí potvrdili, že v pevnosti bol hlad a čoskoro sa vzdá alebo vyhynie. Búriť sa teda nemá zmysel.
  A Emelyan bez veľkej ľútosti opustil mesto na svojom šikovnom plnokrvnom žrebcovi.
  Povstalci boli pevne v Čeľabinsku. Veliteľ sibírskeho zboru Delong sa dozvedel o páde Orenburgu a rýchlo sa stiahol z mesta. Vo všeobecnosti bol zbabelec a toto centrum opustil, keď ho obklopili rebeli.
  Aj keď to bol Delong, ktorý Pugačevovi v reálnej histórii spôsobil porážku a dokonca ho zaskočil. Vojsko sedliackeho kráľa vtedy stratilo štyri tisícky zabitých a rovnaký počet zajatých. Teraz však Delong ustupuje a jeho vojaci dezertujú čoraz častejšie.
  Zatiaľ sa však Kungur silne bráni, a aby rýchlo dobyl toto mesto, ktoré má veľký strategický význam, poslal k nemu Emeljan Pugačev plukovníka Olega Rybačenka a kapitánku Margaritu Koršunovú.
  Chlapec a dievča ako vždy behajú po topiacom sa jarnom snehu bosí a takmer nahí.
  Sú rýchlejšie ako najrýchlejšie cválajúce kone, a čo je najdôležitejšie, odolnejšie. Dokážu bežať mnoho hodín bez spomalenia a bez náznaku únavy - ich telá sú nesmrteľné, a teda nezraniteľné.
  Oleg Rybačenko, samozrejme, pochyboval, či je správne pomôcť Pugačevovi, no potreboval popracovať na svojom večnom, nezraniteľnom tele. Aj keby bola Katarína Druhá dobrá kráľovná.
  Dobyla toho veľa, vrátane Krymu a Bieloruska s časťou Ukrajiny.
  Ale ktovie, možno ak Emelyan vyhrá, Rusko dosiahne ešte viac.
  Aj keď je to pre impérium šok porovnateľný s Leninovým októbrovým prevratom a následnou občianskou vojnou. Prečo už nerozsekali dosť ruského ľudu? Bohužiaľ, úsmevy občianskej vojny.
  Oleg Rybačenko beží s Margaritou ku Kungurovi a premýšľa.
  Stále, samozrejme, veľa závisí od šťastia a šťastie môže urobiť aj priemerného vládcu skvelým.
  A že Mikuláš II jednoznačne prevyšoval Vladimíra Putina svojimi schopnosťami a talentom. Ale ten druhý mal fenomenálne šťastie, nie horšie ako Džingischán.
  Jeden kus šťastia vedie k druhému a naopak. Chlapec terminátor bežal a premýšľal.
  Napríklad zajatie Salmana Radueva a dokonca aj v predvečer ruských prezidentských volieb je veľmi nepravdepodobná udalosť. No, naozaj, aká je z toho šanca, najmä keď hovoríme o vzácnom svinstve. Ani jeden slávny vodca militantov nebol následne zajatý živý. Všetci zomreli. Navyše, Šamil Basajev bol s najväčšou pravdepodobnosťou náhodný. V skutočnosti, ak bola trasa teroristu číslo jeden tak dobre známa, že pod ním bola nastražená mína, čo mu potom bránilo v tom, aby bol jednoducho zasiahnutý leteckým útokom? Bolo by to oveľa spoľahlivejšie! Alebo dokonca ubrať plyn a potom urobiť veľkú šou z procesu s Basajevom?
  Nie, s najväčšou pravdepodobnosťou mal Putin aj v tomto prípade šťastie, takže Šamil Basajev zomrel úplnou náhodou.
  Ale povedzme, že Salman Raduev zomrie počas zadržania alebo sa pasci úplne vyhne. Putinovi chýba pár percent hlasov a voľby sa konajú v dvoch kolách. To je už porážka pre nesporného favorita a triumf pre Zjuganov.
  A zatiaľ sa nevie, ako by dopadlo druhé kolo. V každom prípade by sa sformovali protestné elektoráty a Putin by len ťažko vyhral príliš presvedčivo. Ale hlavné je, že inaugurácia by sa konala o mesiac neskôr. A Putin by na jarnom zasadnutí nestihol navrhnúť reformu Rady federácie. A na jeseň by sa proti nemu vytvorila vážna koalícia opozičných síl.
  Komunisti, agrárnici, Zväz pravých síl, OVR a Jabloko by mali väčšinu a zablokovali by reformu Rady federácie. Boli by tiež proti znárodneniu NTV.
  Opakovala by sa tvrdá konfrontácia medzi Dumou a súčasným prezidentom, ako v prípade Jeľcina. A v takýchto podmienkach by Putin možno nemal odhodlanie zatknúť Chodorkovského a zasadiť silný úder komunistom a SPS a Jablokovi. Navyše, posun v histórii ovplyvňuje veľa. A keby sa situácia len trochu zmenila, k teroristickému útoku z 11. septembra by nedošlo. A potom by sa Putin zaplietol do vojny v Afganistane a je možné, že by vydržal len jedno volebné obdobie.
  A vychvaľovaný diktátor by odišiel, napľul a s nulovým hodnotením, rovnako ako Jeľcin.
  Takto sa to stáva, niekedy z malej nehody. Ale pre toho istého Nicholasa II, keby admirál Makarov nezomrel, mal by víťazstvo nad Japonskom. A potom by sa celá Čína, samozrejme, stala ruskou! A potom by Nemecko a Rakúsko-Uhorsko boli porazené.
  Áno, vidíte, ako jedno zlyhanie vedie k druhému.
  Deti Terminátora bežali a ich bosé nohy sa špliechali v snehu. A Oleg Rybačenko, cítil inšpiráciu, začal s nadšením spievať a skladať za pochodu;
  Bojujeme za lepší osud
  Aby sme ľuďom uľahčili život...
  A rozdrvíme tú prekliatu hordu,
  Aby bolo zlých protivníkov menej!
  
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Na slávu našej matke Ruska...
  Ver mi, Rusi sú neporaziteľní,
  A urobí každého na Zemi krajším!
  
  Dostali sme príležitosť bojovať za našu vlasť,
  Obrana veľkosti vlasti...
  A niekedy je život len film,
  Hoci by to malo byť odrazom neba!
  
  Každý potrebuje dosiahnuť svoje sny,
  Ver mi múdro, komunizmus...
  Aby bolo na Zemi viac šťastia,
  A požiare revanšizmu neprišli!
  
  Náš kráľ je veľký génius Pugachev,
  Pozdvihol roľníkov k svätému boju...
  Akékoľvek podnikanie bude až po plece,
  A milujte dievča bosého chlapca!
  
  Budeme ešte silnejší diabol,
  Keď posunieme obzory vedy...
  Zloduch je rozdrvený pod kopytami,
  Aj keď z roztrhnutej aorty tečie krv!
  
  Áno, naša vec je spravodlivá, priatelia,
  Môžeme urobiť našu vlasť šťastnejšou...
  Verte, že všetky národy sú jedna rodina,
  Skvelé, najžiarivejšie Rusko!
  
  Ľudia sa statočne pozerajú do horizontu,
  Nech zlé oblaky nezakrývajú oblohu...
  Dáme nepriateľovi víťazné skóre,
  A ty budeš šťastný rytier v boji!
  
  Nepoznám slovo zbabelec
  My Rusi vôbec nie sme menejcenní...
  Máme Svaroga, Bieleho Ježiša,
  A bude sa navždy tešiť z mája!
  
  Dievčatá a chlapci v okrúhlom tanci,
  My bosé dievčatá vchádzame...
  Koniec koncov, všemohúci Boh Rod je pre nás,
  Nebuď papagáj bez mozgu, chlapče!
  
  A Lenin nás inšpiroval k boju,
  Múdry Stalin tento čin požehnal...
  Mocný cherub rozprestrie svoje krídla,
  A naše svaly sú jednoducho vyrobené z ocele!
  
  Majestátom vlasti bude
  Že sme takí bojovníci za Boha...
  Potvrdme svoju slávu oceľovým mečom,
  Ktorý štít bol ukutý na Svarogovi!
  
  Stručne povedané, buďte verní Pánovi,
  Na slávu najžiarivejšieho Ruska...
  Len poznáme rytierov orlov,
  Biely Boh Kristus Mesiáš je za nami!
  Deti krásne spievali, ich hlas bol taký plný a čistý. A zároveň silný, veľkolepý ako opera. Niekoľko vlkov sa snažilo chlapcov prenasledovať, ale rýchlo zaostali. Nesmrteľní chlapi sa ponáhľajú príliš rýchlo. Nepoznajú slabosť ani pochybnosti. Aj keď nie, to druhé je zrejme známe. Sám Oleg Rybačenko silne pochyboval, či stojí za to meniť Catherine, schopnú, ale negramotnú kozácku. Vtip je však na ňom. Deti, aby sa odpútali od dlhej cesty, začali skladať obľúbené aforizmy. A urobili to veľmi múdro a krásne.
  Toto sú deti;
  Vojna je ako hra domino, už sa nedajú zbierať len rozbité domino - zem drží!
   Šťastie je odmenou za odvahu a trestom za unáhlenosť!
  Býk je silný, somár je tvrdohlavý, lev je ušľachtilý a líška je prefíkaná, ale ľudia sú všelijakí!
  Tyran miluje intrigy, ale nemá rád intrigy vo voľbách!
  Politik rád vládne, ale rád pracuje správne!
  Aby ste zaujali miesto leva, musíte byť líškou na správnom mieste!
  Nebuď somár - budú ťa ťahať za uši!
  Ten človek nie je mucha, ale je tiež náchylný na sladké reči!
  Je dobré mať liatinové päste - horšie ako dubová hlava!
  Najnemorálnejší politik rád číta morálku!
  Med z úst politika koroduje oceľový pluh!
  Nie je zlá vojna, zlá je porážka!
  Vojna neprináša radosť, ale víťazstvo prináša trofeje!
  Tyran je často sladký, ale život s ním nie je med!
  Vyšplhajú sa na vysoký trón pomocou základných techník!
  Čím vyšší príspevok, tým nižší spôsob prijímania!
  Zo sladkého prejavu politika sála trpkosť sklamania!
  Priamočiarosť veliteľa sa vracia späť!
  Najkrehkejšia poloha je tá s dubovou hlavou!
  Topánku nechať nahú!
  Politik príliš veľa rozpráva, ale veľké veci sa robia v tichosti!
  Líška dokáže prekabátiť leva, ale nedokáže nakŕmiť myš!
  Diktátor chce byť orlom bez krídel v snoch!
  Pre človeka peniaze, ako mlieko od kravy, kysnú od lakomosti a miznú zo štedrosti!
  Sľubuje bez problémov, je to pravda, áno! Ale potom, s akými ťažkosťami robí všetko potom!
  Politika s dubovou hlavou čaká rovnaký osud ako poleno!
  Čím väčší zlodej, tým menší trest!
  Politik nepohrdne ničím iným, ako žiť podľa svojho svedomia!
  Politik má malé svedomie, ale gigantické ambície!
  Prenasledovanie robí z bojovníka kata, zo zbabelca statočného muža, skromného na drzého!
  Sci-fi je súťaž absurdít a absurdít! Zároveň neexistuje vedeckejší a logickejší žáner!
  Vo vojne je to ako v opere - každý si spieva po svojom, len hlásateľ môže byť špión!
  Moderné ženy odpustia mužovi všetko - okrem chudoby!
  Viete, ako sa líšia špióni od spravodajských dôstojníkov?
  Viem! Máme len spravodajských dôstojníkov - všetci cudzinci sú špióni!
  Čo je lepšie s prázdnou hlavou alebo prázdnou peňaženkou? Samozrejme, s prázdnou hlavou - nie je to také nápadné!
  Myseľ je najlepší zberateľ bohatstva!
  Inteligencia a šťastie: zamilovaný pár - rodia úspech, bohatstvo, postavenie, ale rýchlo sa rozchádzajú!
  Hrdí muži ľahšie počúvajú rady, keď ich dáva žena - pokiaľ to nie je jeho manželka!
  Múdra žena stojí za majetok! A podnikavá manželka ho môže zažalovať!
  Kto si cení osobnosť človeka a kto si cení hotovosť!
  Ľudstvo môžu zničiť dve veci - počítače a informatici. Prvý z nich atrofuje myseľ, druhý to nebude môcť využiť!
  Vo vojne je granát súdruh!
  Vo všeobecnosti je granátové jablko, ktoré rozpráva vtipy, ako vajce Faberge používané na lámanie orechov!
  Talent je ako duša: nemožno ho vziať, ale možno ho zničiť!
  Pomsta nestojí za česť - odplata za slušnosť!
  Závisť je zárodkom zločinu, sebectvo je zalievanie, nečinnosť je kŕmenie!
  Lenivosť je najhorší zo všetkých zločinov!
  Je lepšie zomrieť dôstojne mečom, ako žiť ako vôl zahnaný do maštale bičom!
  Vo vojne môže odvaha poraziť prefíkanosť, ale prefíkanosť nikdy neporazí odvahu!
  Vojna robí život hrozným a smrť hodnou a krásnou!
  Skromnosť je pre veliteľa vzácnou vlastnosťou, no o to je cennejšia!
  - Šakal je v súlade so slovom kal!
  Lev má oproti šakalovi len jednu výhodu - možnosť dôstojne zomrieť!
  Technológia je vykonávateľom odvahy!
  - Ale to nie je pravda! V skutočnosti, čím vyššia úroveň technológie, tým viac inteligencie a vynaliezavosti sa vyžaduje na bojisku!
  Tam, kde začínajú záujmy vlasti, končí osobné blaho!
  Sloboda musí byť spojená s disciplínou. Anarchia je opakom slobody!
  Húževnatá pamäť je najlepší mentor! Vo všeobecnosti platí, že sloboda sa dá vyhrať mečom, ale len s pomocou rozumu sa dá udržať!
  - Keď silný bojovník zachráni iného, nie je na to potrebná žiadna zvláštna česť!
  Veď keď vo vašom srdci horí udatnosť, zdvihnete štít na obranu svojich otrokov!
  Podlosť bastarda nie je ospravedlnením pre čestného človeka, pretože prítomnosť špiny neospravedlňuje špinavého človeka!
  Láska nie je nikdy lacná - najmä ak neplatíte peňaženkou, ale dušou!
  Jediná vec, ktorá môže ospravedlniť prelievanie krvi, je, ak v dôsledku toho prestanú tiecť slzy!
  Tí, ktorí slúžia pre peniaze, sa nikdy nebudú môcť v boji porovnávať s tými, ktorých poháňa statočné srdce a túžba po slobode!
  Detská slza je nebezpečná, pretože sa mení na zúrivý prúd, ktorý odplavuje civilizácie!
  Funkcia veliteľa nie je dávka navyše, ale dodatočná zodpovednosť a ťažké bremeno!
  Nie je známe, čo je dôležitejšie - nakŕmiť všetkých hladných alebo utrieť slzy jedného dieťaťa!
  Zlato je mäkšie ako oceľ, no skôr zasiahne srdce!
  Nie je to zbraň, ktorá robí vojaka silným, ale zbraň vojaka!
  Naozaj dlhý rozhovor so samopalom vedie k streľbe do ucha!
  Sex je najničivejšia zbraň, nebezpečná najmä pre svoju prístupnosť!
  Účinnosť akejkoľvek zbrane závisí od vybranej obete a ešte viac v sexe!
  Sex je najhumánnejšia zbraň, na rozdiel od iných smrtiacich zbraní dáva život!
  Láska málokedy zabíja, ale často bolí!
  Kto sa dlho pozerá na obnaženú hruď, zabudne na obrysy erbu!
  Bicykel s pedálmi je lepší ako Mercedes bez motora!
  Stará zbraň je ako barla, spoľahlivá, ale žiadny manéver!
  Chôdza nie je rýchlejšia, ale je lacnejšia - ušetríte najmä na doktoroch!
  Peniaze sú ako preháňadlo - s nimi človeka opúšťa čestnosť a odvaha!
  Je lepšie stratiť deň prieskumom, ako zomrieť v sekunde!
  Vo vojne je zhon - útek do hrobu!
  Väčšina väzňov je oveľa jasnejšia v duši a čistejšia v srdci ako tí, ktorí ich strážia! Reťaz nemôže byť morálnejšia ako väzeň!
  Malé telo je ako ostrý nôž, ale nedá sa nabrúsiť!
  Ženské slzy sú lepšie ako perly, každá kvapka je zlatá minca!
  Na láskavé srdce treba použiť kamennú sekeru a atómovú energiu!
  Netreba sa hanbiť za chudobu, ak máš bohatú dušu a srdce zo zlata!
  Pokrok zakrýva povery!
  Precíznosť slušnosti vraha a drzosť veriteľa!
  Jeden strážnik nestojí viac ako záhradný strašiak!
  Vo vojne sa porážka veliteľa rovná víťazstvu!
  Nedokončený nepriateľ je ako neliečená choroba - počítajte s komplikáciami!
  Vznešená múdrosť je ako drahé víno - je lepšie ju skryť pred nižšími!
  Ak vám padnú dve mince, najprv nezoberte tú, ktorá je väčšia, ale tú, ktorá je drahšia! A zvyšok dajte chudobným!
  Porážka je vždy katastrofa, pokiaľ na oplátku nedáte veľa peňazí!
  Len nenapraviteľného romantika by potešilo zomrieť rukou milej dámy!
  Pragmatik radšej rodí nový život!
  Odvaha môže kompenzovať nedostatočný tréning, ale tréning nikdy nekompenzuje odvahu!
  Talent môže nahradiť vzdelanie, ale vzdelanie nikdy nenahradí talent!
  Vzrušenie a hnev sú len protézy odvahy a odvahy!
  Šťastie ako včielka určite priletí tam, kde dozrieva nektár múdrosti a tvrdej práce!
  Červ, na rozdiel od orla, ľahko zmizne. Nízke je vždy skryté, ale vznešené je zraniteľné!
  Nie je to ani tak reťaz, ktorá drží človeka v otroctve, ako skôr strach - slabosť aspoň jedného článku dodáva odvahu!
  Je česť zomrieť za vlasť, ženu, rodičov, ale ešte lepšie je pre to žiť!
  Vo vojne je ľahšie získať výhodu, ako ju realizovať! Ten posledný je podobný lovu múch okolo porazeného leva!
  Jazyk, napriek svojej malej veľkosti, je najsilnejším článkom tela. Rozpohybuje miliónové armády a upokojí bábätko. Schopný zničiť a zachrániť.
  Bojovník bez rany je ako bohatý človek bez vrecka!
  Muž potrebuje silu k životu a žena ju potrebuje, aby prežila!
  Aj baran sa môže dostať na vrchol medzi ovcami, ale skúste sa stať lídrom medzi levmi!
  Život je príliš cenný na obchodovanie!
  Oceľ je ostrá, ale ženský jazyk je oveľa ostrejší!
  Konaj odvážne, ak to nedokážeš obratne!
  Pridanie jedného civilistu do čaty znamená odobratie dvoch vojakov!
  Jeden amatér svojou hlúposťou pokryje prospech desiatich špecialistov!
  Veľká rodina je raj pre srdce, očistec pre peňaženku, peklo pre nepriateľov!
  Rozobrať klietku je niekedy náročnejšie ako odohnať krutého majiteľa!
  Pre ruský ľud je vodka horšia ako tucet Hitlerov!
  Sen je zradca reality!
  Bol by dôvod zabíjať, ale vždy by tu bola zbraň!
  Vodka je legálny terorista!
  Alkohol je najväčší sériový vrah! Tak pijme, ale nech nás zabijú len alkoholom!
  Bez ohľadu na to, aký malý je elektronický čip, kazateľ doň vliezol s natiahnutou rukou!
  Guľomet je najlepší argument na pokánie!
  Skutočný muž by mal byť odvážny v boji, asertívny v láske, vtipný v hádke!
  Nedopitá vodka je ako nespokojná manželka, bolesti hlavy sa nevyhnete, je lepšie sa poddať!
  Vojna je najvzrušujúcejšia hra, počet účastníkov je neobmedzený, ale neustále klesá!
  Vo vojne, na rozdiel od boxu, je výhra na body podobná zrade, ale sudca nie je podplatený!
  Šach je logika a poézia stelesnená v jednoduchých figúrach!
  Sloboda je ako skorumpované dievča, len oni za to platia nie peniazmi, ale krvou!
  Mladosť je sestrou arogancie, arogancia je sestrou odvahy, ale víťazstvo sa môže zrodiť iba spojením so skúsenosťou starého muža!
  Keď má veliteľ jasnú hlavu, v očiach nepriateľa sa zatmie!
  Zmysel pre čas je nenahraditeľnou vlastnosťou veliteľa, nie nadarmo má minútová ručička ostrý koniec, udrie silnejšie ako nabrúsená damašková oceľ!
  Potešenie a bolesť sú antipódy, ale pre niektorých je spôsobovanie bolesti tým najvyšším potešením!
  Vojna a sex prinášajú potešenie, ale nie v kombinácii, je to príliš smrteľná kefa!
  Čím mastnejší kus v pasci, tým ostrejšie by mali byť uchopovacie zuby!
  Je ťažšie chytiť zajaca ako zabiť mamuta!
  Krásnym zabíjaním vytvárate krvavé zátišia, no fajnšmekri idú do hrobu príliš rýchlo!
  Umiernenosť je dobrá vlastnosť, ak sa netýka príjmu! Ťažká peňaženka je vždy ľahká!
  Keď žena povie pravdu, vášeň sa začne vytrácať, a keď klame, kvitne zrada!
  Nežné objatia sú dusivejšie, nie je nič neúprosnejšie ako láskavá slučka!
  Dlh je ťažkým bremenom, najmä ak nemáte čím splácať okrem svojho života. Na druhej strane si ho nemôžete požičať!
  Spánok smrti je najhlbší, ale nie najsladší, najmä pre tých, ktorí zhrešili!
  Prenasledovanie je korunou víťazstva a bez koruny niet víťazného konca!
  Kto zaostane, bude to musieť do konca života doháňať o jeden úder!
  Neprestrelený vojak, ako zelené víno, bitkami naberie silu, ale veliteľ, ktorý sa nechce učiť, je ako hnoj - nedozreje, ale iba hnije!
  Zlý veliteľ si zachráni kožu, dobrý veliteľ zachráni svojich vojakov pred smrťou!
  Debut v bitke je dôležitý, pretože ak prehráte, nedostanete prídavok!
  Ak zomrie súdruh, nehnevajte sa, nebo sa obohatilo o dobrého človeka!
  Čo ak je to zlé? Potom to bolo pre ľudí žijúcich na zemi jednoduchšie.
  Pravda je jedna, ale náboženstiev je veľa, čo znamená, že veriaci má väčšiu šancu urobiť chybu ako ateista!
  Aj keby mal ateista pravdu, tak mu jeho pravda neprinesie zisk, ale veriaci, aj keby sa mýlil, dostane šťastný život a dôstojnú smrť!
  Stať sa ateistom je ako ukradnúť si dušu!
  Viera je ako oblečenie, ťažko sa nosí a nedá sa nosiť nahá! Môžete to zmeniť iba umytím a výberom moderného štýlu! Vo všeobecnosti je náboženstvo ako manželka, nudí sa a je strašidelné zmeniť sa!
  Viera, ako ukazovací palička, je len jedna a smejú sa jej len blázni!
  Šťastie je vyberavý ženích, ktorý ide len so slobodou!
  Prečo si chceš priložiť hada k srdcu - otvor dvere do podsvetia!
  Je to preto, že krompáč a svalnaté ruky vyžadujú hlavu!
  Veliteľ je podobný hercovi, len prídavné opakovania sa nestretávajú s potleskom, ale s fackami, ktoré vás ženú k zemi!
  Láska je ako oblak, podlieha rozmarom a roní slzám!
  Milosrdenstvo je črtou silných, krutosť sa rodí z neistoty a neistota je slabosť!
  Trest zla je najcennejším druhom dobra; vyžaduje si duchovnú čistotu a silu!
  Odhodlanosť je nenahraditeľná vlastnosť panovníka, nesmelosť ničí štáty a necháva ľudí sirotami!
  Koho blaster by zakričal, ale váš by bol ticho!
  Láska si vyžaduje obeť, nie menej ako nenávisť!
  - Náboženstvo musí byť predovšetkým mravné, učiť dobrote a poslušnosti! Len nerobte z ľudí stádo a nezastavujte ich v premýšľaní!
  Revolúcia by nemala zmeniť typ otroctva, jej cieľom je duchovná sloboda s jediným postojom - konať dobro!
  Nič nespája ľudstvo tak ako pravé náboženstvo, založené na láskavosti a zdravom rozume!
  - Len konečné víťazstvo najvyššej pravdy môže ospravedlniť lož! Tak ako si miera vyžaduje násilie, je ľahšie odraziť meč mečom ako štítom!
  - Pravda je vždy v menšine a menšina môže zvíťaziť iba s pomocou inteligencie a prefíkanosti! To znamená prefíkanosť a inteligenciu, verní spoločníci pravdy!
  Otrok je v prvom rade zbabelec, bojí sa, že príde o reťaz!
  Tyran má tri vlastnosti hmyzu: žihadlo škorpióna, labky lepkavej muchy, sieť pijavice, ale nie je mu súdené stať sa okrídleným!
  Krása duše, čistota sŕdc, sila lásky - netreba znesvätiť prílišnou odplatou!
  Ak máš pravdu, spravodlivosť ospravedlňuje krutosť, ale len do tej miery, aby z obete nespravila kata!
  Najcennejšou vlastnosťou veliteľa je dôstojne prijať porážku a poučiť sa z nej!
  V modernej vojne, kto lieta, vyhráva, a kto sa plazí, nepriateľ zasiahne!
  Urážka je zbraň darebáka a zbabelca, v snahe ponížiť ostatných sa znižuje!
  Iba mŕtvi nerobia chyby, pokiaľ samozrejme nepočítate polohu neba!
  Cvičenie je matkou zručnosti v spojení s talentom!
  Ten, kto je ochotný sa učiť, bude mať väčší úžitok z porážky - ako samoľúby arogant z víťazstva!
  Je lepšie zomrieť krásne ako žiť škaredo!
  Pre lenivého človeka sú všetky časy zlé, okrem spánku!
  Vo vojne je predčasná radosť sestrou zrady!
  Najdokonalejšia čepeľ je zničená šikmými rukami!
  Čas vo vojne je ako voda, unáša láskavosť a ľudskosť!
  Bojovník, ktorý sedí v zálohe, je ako lupič, len chce získať svoj život a nie svoju peňaženku.
  Pre dobrého veliteľa je záchrana vlastných dôležitejšia ako zabíjanie cudzích ľudí!
  Veľké množstvo hrobárskych zručností a odvahy! Ak sa chcete stať hrdinom, nepochodujte poslušne!
  Lož je ako had na mieste strážneho psa - raz uhryzne nepriateľa, iný ťa určite uštipne do tvojho slabého miesta!
  Rytier môže dať dáme všetko, okrem práva zomrieť ako prvého!
  Ruský vojak môže byť zabitý, ale nemôže byť porazený!
  Obrom nie je ten, kto je veľký vzrastom, ale ten, kto má rozsah myslenia, ktorý siaha až do neba!
  Násilie vytvára vonkajšiu podriadenosť a podnecuje vzburu v duši!
  Zajatie je ako rozžeravená vyhňa, zocelí vás, ak sa po ňom ponoríte do ľadového prúdu oslobodenia!
  Spravodlivosť je niekedy tvrdá, ale vždy jemnejšia ako svojvôľa!
  Teraz bosé deti bežia do Kunguru, mocnej pevnosti, v ktorej je šesťsto vojakov a dokonca aj milícia. Dvojtisícový dav Pugačevitov, vystrašený príchodom majora Vereščagina s dvesto profesionálnymi vojakmi, zrušil obkľúčenie a ustúpil.
  
  
  K povstalcom dorazili Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova. K chlapcovi v šortkách a dievčaťu v tunike boli spočiatku skeptickí. Ale dekrét s pečaťou panovníka ich presvedčil, aby poslúchli plukovníka. Ale ešte spoľahlivejšie sa to stalo, keď Oleg zaviazal klince holými prstami, hodil ich po náčelníkovi, ktorý sa začal objavovať, a pribil ho k dverám prednou zámkou.
  Okrem toho sa už šírili chýry o chlapcovi, ktorý sa nebojí chladu a behá rýchlejšie ako samotný chrt.
  Chlapca prijali za veliteľa. A potom navrhol plán. Spolu s Margaritou preniknú do Kunguru, zabijú všetkých dôstojníkov a potom horda vtrhne a posádku dokončí.
  Čo bolo s radosťou prijaté.
  A chlapec a dievča, tieto deti Terminátora, sa ponáhľali do Kunguru. A za nimi sa pohol veľký oddiel rebelov.
  Oleg a Margarita sa bez ďalších okolkov presunuli k stene. Niekoľko strážnikov bolo zrezaných. A pokážme dôstojníkov. Začala panika. Major Vereščagin sa vrhol do boja a bol jedným z prvých zabitých. Zahynuli aj traja kapitáni.
  Deti hádzali ostro nabrúsené kotúče a sekali šabľami z kalenej ocele. Hádzali aj domáce, no veľmi silné granáty. Z ktorého nepriateľ vyletel vyššie a bol roztrhaný na kusy. A dostal som to od týchto terminátorských detí.
  A potom povstalci vyrazili do boja. A tiež ako začali sekať a ničiť. A už zmätená a bezhlavá posádka sa vzdáva armáde Pugačevových vyslancov.
  Deti úlohu splnili. A keď vzali Kungur, ponáhľali sa späť blízko Ufy, kde sa blížila obrovská armáda Emeljana Pugačeva.
  Chlapec a dievča behali a spievali;
  V Otčenáši slávici spievajú žalm;
  V ňom svitá žiarivé slnko...
  Prináša milosť - pokoj, pohodlie,
  A otvára vám oči - Pánovo svetlo!
  
  Kde sú konvalinky a kde sú roje sedmokrásky,
  A kopy sena tečú medom...
  Staneš sa skutočným - spoznaj hrdinu -
  Odlomte ostré rohy démonov!
  
  Teraz beháš po poliach bosý,
  Len malý chlapec - guľomet je ťažký!
  A pod rosou ti ochladnú päty -
  Pripravený dať protivníkovi mat!
  
  Demiurg bude vyrezávať prírodu,
  Vytvárajte vzory v búrlivom lesku...
  Bohužiaľ, trochu prísny Boh je chirurg -
  Kto ti len tak päť nedá!
  
  My ľudia sme tiež impozantní tvorcovia -
  Schopný prijať váš nový svet!
  Netreba ukazovať ovciam hanbu -
  Potom sa armáda okamžite zhromaždí do boja!
  
  Priekopnícky chlapec je teraz v zajatí,
  Kat ho vytiahol na stojan a dal mu bič...
  Ale ľudia nepreklínajú Satana -
  Pretože aj skúšky sú dar!
  
  Pre vesmír - všetky cesty sú v kvetoch,
  Majú vytrhnutie čistého prúdu...
  A musíme prekonať odporný strach -
  Bez úkrytu v krabici s obratnosťou úhora!
  
  Žiaľ, celá Zem je plná rakiev.
  Aj keď je to pre nich fetiš show v žalári...
  Uvidíme to v Edene -
  Pred Bohom je predsa malý hrdina!
  
  Ale človek je v podstate tiež Boh,
  Intelektuálne je to šikovný gigant...
  Loď opúšťa sviežu jaskyňu,
  Ľudia a vodca sú jedno bez hrôzy!
  
  Charizma je tiež kapitál,
  Nech to nie je ľahké uviesť do obehu...
  A ak mal niekto ilúzie,
  Zlodej ho už štipol páčidlom!
  
  Keď naša myseľ dosiahne svoj vrchol,
  A mŕtvi budú vzkriesení vedeckým pokrokom...
  Pokryje ľad kobercom kvetov,
  A sme na pochode do iných vesmírov!
  Oleg Rybačenko a Margarita dostihli kanca po ceste. Zabili ho a mäso zjedli surové. Ale čo jedol Tarzan a prečo sú horší?
  A mäso vzali so sebou.
  Oleg bežal a pomyslel si:
  Že séria o Tarzanovi bola stále cool. Ale skladal aj chladnejšie veci. Toto je zaujímavý kúsok o džungli a divokých opiciach. Ale povedzme s dievčaťom?
  Toto je ešte úžasnejšie...
  Potom spolu s Margaritou zložili niekoľko aforizmov, aby to bolo zábavnejšie;
  Pre politika sú všetky cesty kľukaté, ale vedú priamo k cieľu!
  Zlato je mäkké, ale má drvivú silu!
  Ťažký kov je zlato, ale náklad zlata je ľahký!
  Hoci je zlato ťažký kov, vo veľkom množstve vás robí nepotopiteľnými!
  Kat pracuje rukami, ale výrobok sa prenáša nohami!
  Ak sa chceš zmocniť trónu, maj v hlave kráľa!
  Ak chcete, dostane miesto leva, bude líškou v prefíkanosti a hyenou v podlosti!
  Najúspešnejším politikom je prefíkaná líška a dravý tiger, ako aj opica v používaní iných trikov!
  Kto nie je líška v politike, je v živote somár!
  Lichotivá líška má zvyky vlka!
  Vojenská prefíkanosť nie je v rozpore so cťou, iba ak sa obráti proti vám!
  Vo vojne je nedbanlivosť ako živica v mede, výsledkom je len krv!
  Manéver obchádzania pripomína hák, a to nielen formou, ale aj výsledkom!
  Bez ohľadu na to, aké silné sú ruky, bez hlavy nie sú viac ako figurína!
  Vynaliezavosť sa dá prirovnať k tretej ruke, len s oveľa väčším švihom!
  Revolúcia krváca, čo vedie k zlepšeniu ľudí, spaľuje tuk, čo obnovuje elitu!
  Najväčšie dividendy na investíciách dostanú tí, ktorí nešetria materským mliekom pre svoje deti!
  Biela lož je pravda povedaná novým spôsobom!
  Žena je poklad, ktorý dokáže podplatiť tých najbohatších, a zbraň, ktorá dokáže strhnúť tých najsilnejších!
  Problémy sú večný pojem, aj smrť ich presúva len na blízkych zosnulého!
  Šťastie je kvet, ktorý je oplodnený kosťami a polievaný krvou!
  - Základ zmiešaný s krvou je veľmi vratký, takže iba v živom tele má krv silu!
  Všetko podlieha zmenám, okrem zmyslu pre zodpovednosť a povinnosť!
  Je zlé prísť o život, ale oveľa horšie je stratiť svoju nesmrteľnosť!
  Je lepšie lietať jednu hodinu, ako sa plaziť sto rokov!
  Sila je synonymom slobody, sloboda je synonymom povinnosti, povinnosť si vyžaduje sebaobetovanie a odriekanie!
  Hrdina so slabou hlavou sa od manekýna líši tým, že sa mrzačí!
  Psychológia je kľúčom k víťazstvu, len si treba vedieť vybrať ten správny zámok!
  Neposielajú svoje srdcia na prieskum, ale neodtínajú im hlavy!
  Rýchlosť rodí víťazstvo, rýchlosť prináša šťastie, rýchlosť je druhé šťastie!
  Rýchlosť rodí víťazstvo, rýchlosť prináša šťastie, rýchlosť je druhé šťastie!
  Ľadový dych smrti spôsobuje, že sa srdce chveje a trhá útroby zbabelca. Ale odvážlivci z blízkosti kostnatej starenky s nabrúsenou kosou: získava ostrosť reakcie, vyrovnanosť v boji, zbavuje sa prebytočného tuku!
  Temperament u žien často koexistuje so skromnosťou - rovnako ako odvaha u mužov!
  Technológia je dvojsečná koncepcia - netoleruje hlúposť!
  Najsladšie ovocie je to, ktoré sa zbiera najťažšie!
  Bezohľadnosť je opakom odvahy, odvaha a vypočítavosť len vo dvojici zrodí víťazstvo! Pohár víťazstva, ako fľaša vodky, aby ste sa vyhli problémom, si vyžadujú tri veci: šťastie, inteligenciu a odvahu!
  Smrť nie je nikdy dočasná, ale život je trvalý!
  Neexistuje také náboženstvo, ktoré by logicky vysvetlilo existujúci stav vecí a prítomnosť rozumu!
  Tu máte pravdu, ale samotná ľudská myseľ nie je najlogickejšia vec v našom svete. Niekedy sa dokonca zdá, že nič nie je iracionálnejšie ako logika!
  Vojna bez krvi je ako život bez bolesti!
  Schopnosť prežiť na vlastnú päsť je pre bojovníka dôležitejšia ako zabiť nepriateľa! Každá vojna sa končí mierom a život končí pohrebom!
  Láska tínedžera je ako sklo: príliš krehká, ľahko sa rozbije a bolí!
  Otrok a kráľ vychádzajú z jedného lona, ak sú rovnakí pred narodením, tak prečo si nebyť rovní aj potom!
  Vedecký pokrok bez rozvoja morálky sa rovná pokusu fajčiť z jadrového výbuchu!
  Neopatrnosť vo vojne je matkou zločinu a sestrou zrady!
  ,Chlieb vojnový je najtrpkejší: premočený krvou bratov a slzami matiek!
  Rodiť deti je oveľa príjemnejšie ako rodiť mŕtvoly - hoci oboje si vyžaduje zručnosť a vášeň!
  Zotročenie začína bez túžby učiť sa a myslieť!
  Múdre slová sú dobré - dobré skutky sú lepšie!
  Život je vždy skvelý, ale smrť je priemerná!
  Veda nie je všetko, najpokročilejšie zbrane si vyžadujú šikovné ruky a flexibilnú myseľ! Duch víťazí nad hmotou!
  Každý okamih prestane byť rozkošný, len čo zamrzne, zamrzne ako kus ľadu!
  Pohyb je skutočné šťastie!
  Vlasť je to najcennejšie, čo človek má, bez nej nemá život zmysel!
  Človek bez vlasti je ako telo bez duše!
  Náboženstvo je útechou pre slabých - akékoľvek nešťastia sa zdajú bezvýznamné, ak sú dočasné!
  Ak je technológia anjelom strážnym, potom bojový duch je Bohom vojny!
  Je ľahšie nabrať oceán polievkovou lyžicou, ako sa hádať s ateistom!
  Počítač, rovnako ako dievča, miluje mladých a vytrvalých!
  Smrť sa líši od milovanej v tom, že sa vždy snažia odložiť stretnutie s ňou!
  Smrť sa od milenca líši tým, že vždy prichádza v nesprávny čas, no nikto jej nevyčíta, že mešká!
  Tí, ktorí ušetria na bezpečnosti, sa na pohrebe zrútia!
  Dobre živená armáda je kľúčom k prosperite!
  Vo vojne je dobrá príprava ako vzduch pre pľúca, zlá zmes plynov ochromuje a zabíja!
  Keď si človek umelo dáva impozantný vzhľad, je to istý znak duchovnej slabosti.
  Strašidelný je vlk v ovčom rúchu, nie ovca vo vlkovom rúchu!
  Pre človeka nie je nič dôležitejšie; umenie vojny je synonymom dôstojnej existencie! Smrť tigra je lepšia ako život psa!
  Smrť vo vojne je oprávnená len vtedy, keď ju nepriateľ kúpi za prehnanú cenu a dávať nepriateľovi dary sa rovná zrade.
  Preskúmaný nepriateľ je takmer porazený, len treba nepremárniť svoje šance!
  Mŕtvola nepriateľa je drahá, ale živý nepriateľ bude stále stáť viac!
  Stealth je víťazná kvalita!
  Vo všeobecnosti je život bez ťažkostí ako polievka bez korenia: príliš veľa - chutí horko, ale málo - nejde vám to dole krkom!
  Človek musí aspoň raz v živote niekoho zabiť a zachrániť! Navyše, ak má prvý šťastie, potom druhý je nevyhnutnou skúškou odvahy!
  Počítač je lepší ako atómová bomba, je to najistejší spôsob, ako dobyť národy a prinútiť ich pracovať pre víťaza! Okrem toho sa nebojím pokušenia! Akákoľvek viera potom niečo stojí, ak sa vie brániť!
  V mladosti krv prúdi rýchlejšie a "kanvica" sa varí teplejšie!
  Pomalý somár, horší ako prasa, tiež páchne, ale mäso nedáva!
  Automatický oheň a hukot granátu sú to najlepšie, čo si treba pamätať!
  Viera bez dôkazu: že sokol bez krídel môže škrabať, ale nenechá ho vzlietnuť!
  Náboženská diskusia je nanajvýš neplodná - pretože obaja, ktorí sa hádajú, nemajú ani potuchy o téme, o ktorej sa hádajú!
  V pretekoch medzi vedecko-technickým pokrokom a morálkou je tá druhá odsúdená na rolu outsidera! Hoci ľudstvo riskuje pád do priepasti medzi vedou a morálkou!
  Kto šetrí na vede, okráda svojich potomkov, a kto okráda jeho potomkov, zostane navždy chudobným!
  Okrádaním potomkov môžete zarobiť kapitál, ale nemôžete zbohatnúť!
  ! Politika je špinavý biznis, ktorý sa robí v čistých oblekoch!
  Pravda je vždy mnohostranná, ale omyl je jednotný!
  Krása je dialektický pojem - iba škaredosť je univerzálna!
  Moderné zbrane, na rozdiel od vína, milujú mladosť!
  Ušetriť nepriateľa je ako sedieť na dýke - oceľ nepozná pocit empatie!
  Najlepšia zbraň je vynaliezavosť, nevyžaduje náklady, ale je drahá!
  Keď je počet mŕtvol viac ako jedna, z tragédie sa stáva štatistika!
  Vražda je ako prvá strata panenstva a bolí to, potom je s každým ďalším aktom viac a viac rozkoše!
  Zlý skaut je ten, kto nevie predvídať východisko v prípade zlyhania!
  V ktorejkoľvek inej oblasti môže chyba stáť život a zdravie a len vtedy, keď sa pomýlite v náboženstve, riskujete stratu svojej nesmrteľnosti!
  Šelma má tesáky, človek má zbraň, zviera sa spolieha na svaly a človek na rozum! Skúšky otupia zuby, ale zbystria myseľ - preto je myseľ nesmrteľná, pokrok, ako stroj večného pohybu, povedie k blahobytu!
  Dokonca aj tie najstrašnejšie správy sa z opakovaného opakovania stávajú samozrejmosťou!
  Keď agent pracuje pre dve spravodajské agentúry a pridelí dieťaťu, ktoré sa snaží napchať si do úst dva cumlíky, riskuje, že si roztrhne ústa!
  Pohyb je dážď, pod ktorým rastú kvety zdravia, a motyka, ktorá vytrháva burinu chorôb!
  Slepý nevidí slepého - idú, kam chcú!
  Slepec nemôže vyviesť von - cez cestu verného okoloidúceho!
  Nečakajte však na vidiaceho cestovateľa - pomôžte chudobným slepým!
  Človek sa ľahko zlomí, ťažko sa podrobí a veľmi zriedkavo dosiahne lásku od prírody!
  V kartách šťastie prichádza k bystrej hlave, šikovným prstom a pokojnému srdcu!
  Vo všeobecnosti platí, že zločin nie je čokoláda, ak sa zašpiníte, nebudete žiť sladký život, ale určite dostanete obezitu srdca!
  Nedostatok sily môže kompenzovať prebytok inteligencie, ale žiadny prebytok sily nemôže kompenzovať nedostatok inteligencie!
  Talent môže nahradiť nedostatok vzdelania, ale žiadne vzdelanie nenahradí nedostatok talentu!
  Diamant je šperk bez leštenia, ale žiadne leštenie nepremení uhlie na diamant!
  Smrť niekoho iného je zábavná, ale kvôli vlastnej smrti vám pukne srdce a vaša duša sa ponorí do vašich topánok!
  Peniaze sú ako špina, lepia sa na krvavé ruky a klzké duše!
  Zo všetkých foriem fanatizmu je náboženský najviac iracionálny a sebecký, preto je zameraný predovšetkým na dosiahnutie osobnej nesmrteľnosti!
  Láska sa líši od znásilnenia iba formou platby - naturálnej platby za posledný čin!
  Je lepšie stratiť v spravodlivosti ako získať v hriechu!
  Strata spravodlivého je ziskom v nebi, ziskom hriešnika je okradnutie duše!
  Komunisti popretím Boha naložili na plecia človeka prehnané bremeno! Človek, ktorý chcel zaujať miesto Všemohúceho, nemohol odolať bolesti Golgoty a pokušeniam diabla!
  Bez Ježišovej moci ľudia namiesto toho, aby budovali kráľovstvo dobra a spravodlivosti, upadli do bazéna nerestí!
  Nespočetné poklady v ľudskej duši, len ak ich začnete drancovať, rýchlo vyschnú bez toho, aby priniesli nejaké bohatstvo!
  Každý sexuálny akt, poklad, o ktorý sa delíte medzi dvoch a nejeden zlodej vám ho ukradne zo srdca!
  Každý človek má niečo spoločné s primátom, dobrá je potencia, ale častejšie inteligencia!
  Bolo by to smiešne, keby to nebola pravda!
  Žiaľ, máme viac ako slušných mužov a čestných politikov!
  Kto zradí svoju dušu, vždy zostáva v rozpakoch - smrteľnému dáva nesmrteľnosť!
  Víťazstvo nad silným súperom zvyčajne stojí viac, ale nedáš ho za nič!
  Vraždu nemožno ospravedlniť vlastným záujmom a ziskom - iba česť, sloboda a vlasť sú zástancami násilia!
  Dobré by malo byť s guľometom,
  Úder ako zúrivá oceľ!
  Aby krv tiekla ako vodopád,
  Zlo nemá zľutovanie, zabite všetkých!
  Zo všetkých umeleckých diel sú to vojenské majstrovské diela, ktoré sa najpevnejšie zakorenili v pamäti ľudí a vyvolávajú najviac sĺz!
  - Obraz maľovaný krvou: jasnejší ako olejomaľba a bledne oveľa pomalšie!
  Slušný človek nadraďuje spravodlivosť nad rodinu a priateľstvo! Pre nepriateľov a priateľov musí platiť jeden zákon, rovnako ako manžel pre svoju manželku!
  Prítomnosť rôznych zákonov mení spravodlivosť na prostitútku!
  Silný protivník posilňuje tvoje telo a vôľu, robí ťa silnejším - slabý kazí tvoju dušu a oslabuje tvoje telo, čím si slabší!
  Takže ťažká cesta dáva oveľa ľahšie víťazstvo!
  Vojak dostane ruky, aby mohol strieľať, a mozog, aby včas zastavil!
  Zabiť hlupáka: je to rovnaké ako bodnúť ho ihlou, zastreliť inteligentného chlapa je ako udrieť ho škrupinou!
  Príroda je matkou človeka a matka veľkého vynálezcu nemôže byť úplný blázon! Hoci jej chýba praktická vynaliezavosť!
  Guľka je najefektívnejšia výchovná metóda v komunikácii s mladými, ale aj so starými!
  Znižuje sa len účinnosť dopadu! Často stratíte svoju autoritu, ale ak vás chytia, budete musieť vychovať zombie!
  Náboženstvo znižuje hrdého človeka na úroveň zvieraťa - dáva na výber medzi ovcou a kozou!
  Je lepšie dať svoju kožu ľuďom ako ovca, než večne syčať ako had!
  Vo všeobecnosti koncept práce s hlavou zahŕňa nielen doslovný výklad, a to aj pokiaľ ide o bojové umenia!
  Ak chceš zbohatnúť, daj sa pokrstiť ako Žid, ak chceš skrachovať, požičaj si od Žida!
  Olovo podporuje trávenie, najmä ak je tabletka vo forme náplne!
  Úradník, ktorý neberie úplatky, je ako panna prostitútka!
  Zvyčajne, aby ste zachránili jedného, musíte zabiť druhého! Toto je nepochybne krutý zákon, ktorý však obnovuje prirodzenú rovnováhu druhov!
  Na svete nie je lepší bojovník ako ruský vojak a väčší tyran ako ruský generál!
  Prílišný luxus je znakom márnomyseľnosti, márnomyseľnosť je predzvesťou hroziacej skazy!
  Múdre slová z úst bastarda, ako fontána zo smetiska!
  Vy máte výhodu v dĺžke, ale ja mám výhodu v mysli!
  Niekedy môžeš zabiť, ale nikdy nemôžeš vziať nádej!
  Ak vo vojne vynecháte sekundu, môžete stratiť celú večnosť!
  Obyčajná veža je žalostná medzi mrakodrapmi, ale majestátna medzi chatrčami!
  Človek sa podriaďuje sile, rešpektuje krutosť, pohŕda jemnosťou a neváži si láskavosť!
  Sex je najlepší liek na všetky duševné choroby, ale bohužiaľ je drahý a ťažko dostupný!
  Kto nemiluje sex, nemiluje život a neváži si radosti tela!
  Poézia má s vínom spoločné to, že jeho hodnota časom rastie, no ani stáročia nedovoľujú vyblednúť čiary či vyhasnúť iskry!
  Vojak je ako počítač - počíta jednotku alebo nulu, ale bojovník je priateľ a nepriateľ!
  Človek sa od zvierat líši humanizmom a schopnosťou konať v rozpore s inštinktmi!
  Násilie na ženách niekedy plodí zdravé deti, ale násilie voči prírode produkuje len príšery!
  Ak je krutá matka, sú kruté aj deti! Aká je príroda, taký je aj jej potomok - človek!
  Priateľstvo sa hľadá u silných, potrava od bohatých a oddanosť sa prejavuje neohrozeným!
  Útok je najlepší spôsob, ako zneškodniť početnú výhodu nepriateľa - prinútiť ho brániť sa je ako odrezať mu polovicu rúk!
  .Pre ženu je láska potešením a príjmom, pre mužov potešením a výdavkom!
  Vynájsť novú zbraň pre nemorálneho človeka je ako odpíliť nohy stoličky, keď sa vám okolo krku omotá povraz!
  Po príchode do Ufy chlapci hlásili splnenie úlohy Pugačevovi.
  Sedliacky kráľ bol prekvapený, že deti pracujú tak rýchlo. A samozrejme ich odmenil. Každého obdaroval strieborným krížikom. A každá dvesto rubľov.
  Potom prišiel útok na Ufu. Margarita a Oleg sú ako vždy v popredí a rýchlo útočia.
  Sekajú nepriateľov šabľami a hádžu bomby.
  Posádka Ufy už bola slabá od hladu a víťazstvá rebelov zlomili ich ducha.
  Kozácky kráľ má navyše takmer päťdesiattisíc vojakov - obrovskú silu...
  Po tom, čo Oleg Rybachenko zabil veliteľa, zvyšní bojovníci sa vzdali.
  Zložili prísahu, vrkoče im odstrihli a kozácky ostrihali. Niektorí dôstojníci sa rozhodli pripojiť k Pugačevovi. Je lepšia slučka?
  Ufa sa skrátka brala ľahko. A dokonca aj kozák cár ľutoval, že nezaútočil na mesto Yaitsky.
  Vo všeobecnosti išlo Pugačevovi lepšie. Teraz je možné poslať viac vojakov do uralských tovární. A Beloborodov dostal pokyn, aby obsadil všetky mestá a Tobolsk.
  Rozhodnutie padlo definitívne do Kazane a potom do Moskvy. Emeljan Pugačev dokonca oznámil, že jeho syn Carevič Pavel sa sám zapojil do ťaženia a odovzdá trón svojmu otcovi. V každom prípade tomu mnohí verili.
  Pugačevova armáda naďalej rástla. Prišli správy o dobytí niekoľkých ďalších uralských tovární a nových zbraní, zásob a pušného prachu.
  Potom sa obrovská armáda vydala na ťaženie. Pohybovala sa pozdĺž rieky, po oboch brehoch smerom k Volge.
  Cár Emeljan Pugačev bol veselý a potešený. Zatiaľ mu to ide veľmi dobre. Vo všeobecnosti rebeli nikdy neboli vážne zbití. A povesť nového ruského cára stúpa. A každý deň sa k nemu pridávajú noví bojovníci po tisícoch.
  Samozvaný kráľ má aj množstvo jazdeckých jednotiek. A všetko zaváňa skutočným víťazstvom.
  Detskí strážcovia utekajú pred zvyškom armády. Sú veselí a veľa sa smejú.
  Tu mladí bojovníci útočia na hliadku husárov. Krátky strih, pár granátov hodených holými prstami. A bojovníci boli zničení.
  Ďalej leží pevnosť Osa. V skutočnom príbehu sa vzdala bez boja. Takže chlapci ešte nikoho nezaútočili ani nezabili.
  Dokonca sa začali trochu nudiť... Chlapi spievali;
  Spartak vychovával otrokov k hrdinským činom,
  Zhodiť jarmo nenávidených princov...
  Premenil nešťastníka na roj orlov -
  Výzva je jednoduchá - rozšírte svoje sny!
  
  Tasiť meč bojom,
  A nemilosrdne rozsekaj svojich zlých nepriateľov...
  Našťastie rýchlo otvoríte cestu ako bojovník,
  Zosnulý bude navždy žiť v žule!
  
  Dostaňme mesiac z neba, netreba,
  Otvoríme priestory Marsu ako brány,
  A ver vo Venušu, prídem...
  Celá Mliečna dráha padne pod mečom hrdinu!
  
  Na oblohe sú hviezdy a oči dievčat -
  Trblietajú sa zafírmi a rubínmi...
  A moje divoké myšlienky lietajú -
  Keď náš predok miesil Mamaiin bok!
  
  Smrteľník Chelubey zvolal v dave -
  Že Rus zahynie pod kopytom víchrice...
  Bláznivý výkrik je zvláštny - zabite všetkých:
  Že utíchol smiech a zvučné piesne!
  
  Odpoveď od Peresveta bola daná nahlas,
  Úder oštepu a nepriateľ v pekle nočnej mory...
  Zindan nebude čakať na bojovníka -
  Vyhráme, vy tomu veríte!
  
  Skala je zradná - v oblakoch sú dni,
  Nie vždy je tam šťastie a trofeje...
  A naše mestá sú oheň, svetlá,
  Očividne sme nedržali krok s bitkou!
  
  Ale poznaj ruské miesto v triumfe,
  Náš predok Caesar, impozantný Macedónec...
  Planéty sa čoskoro zmenia na raj,
  Syr s čajom je veľmi chutný Poshekhonsky!
  Pevnosť Osa, ako v skutočnej histórii, sa vzdala bez boja. Posádka a jej velitelia prisahali vernosť kozáckemu kráľovi. A potom Pugačevova armáda pokračovala. Víťazne pochodovať a spájať sa s tisíckami roľníkov. Obrovská armáda, ktorá rýchlo rastie. Na východe obsadili Pugačeviti niekoľko ďalších miest a priblížili sa k Tobolsku, kde sa uchýlil Delongov zbor.
  Takmer všetky uralské továrne prevzali povstalci pod kontrolu a je tu nová administratíva. Na západe dobyli Samaru a opevnili sa tam. Stále viac ľudí sleduje rebelov.
  A za sedliackym kráľom stoja veľké sily. V samotnej Kazani je veľa jeho priaznivcov. Guvernér Kant, tento Nemec sa doslova trasie od strachu. Bolo zajaté malé oddelenie vyslané na stretnutie s Pugačevovou armádou. Od strachu sa trasie aj Potemkin, ktorý je v kazaňskom Kremli.
  Čo dokáže proti takej armáde...
  A Oleg Rybachenko a Margarita opäť predvádzajú výkony. Tentoraz sa preniesli do čias Alžbety Petrovny. A chytia Friedricha. Ale to je už iný príbeh. Tam to s Margaritou vyskúšali a veľký nemecký kráľ bol po porážke zajatý. A jeho strážcovia boli zabití.
  Chlapec a dievča preleteli ako hurikán, najmä preto, že Friedrichovi zostala veľmi malá družina. Ale tieto deti všetkých rozsekali a priviedli na veliteľových ramenách do ruského tábora. Nemecko teda kapitulovalo.
  A Rusko anektovalo Východné Prusko.
  A Alžbeta Druhá žila dlhšie v radosti. A dedič Peter zomrel na hemoroidnú koliku. Rusko si teda dokázalo zachovať svoje zisky. Ale Nemecko sa nikdy nezjednotilo!
  A potom sa Poľsko-litovské spoločenstvo úplne stalo súčasťou Ruska...
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova tam zostali veľmi krátko. A majú novú drsnú misiu!
  Pugačev sa však zatiaľ bez nich zaobíde. Je potrebné urobiť dôležitejšie veci.
   Tu je Oleg Rybačenko, údajne skvelý, aj keď relatívne mladý športovec, ktorý sa za Rusko zúčastňuje stredovekých súťaží. Jeden proti stovke vybraných rytierov. A dokonca mu k nohám priviazali závažia, aby to bolo úprimnejšie. A čo Oleg Rybačenko? Sily fantasy Supermana v ňom vždy žili, pretože toto je sen a nie sen, ale niečo fazmogorické, kde sa všetky skryté sny stávajú skutočnosťou.
  Na oblohe bolo dokonca sedem svetiel. A každý z nich má farbu dúhy.
  Pred ním je britský princ Charles, obdarený zvláštnym darom: odpustiť a zmilovať sa nad tými, ktorí stoja pred smrteľným tunelom, cez ktorý sa otvára cesta do iného sveta.
  A ty si len chlapec, ktorý je na mieste, kde sa rozhoduje o posmrtnom osude veľkého človeka.
  Oleg Rybachenko bol veľmi bolestivo zasiahnutý do nohy, keď boli zavesené ďalšie okovy. Mladý plukovník len ťažko dokázal zadržať výkričník, ktorý mu unikol z hrude.
  Jeho telo sa stalo ešte mladistvejším, presne ako stredoškolák, a nie také svalnaté ako predtým.
  A princ, tváriac sa, že sa nič nestalo, ohlušujúco s miernym zachrípnutím v hlase zakričal:
  -Tak, teraz ste za rovnakých podmienok... Subjekty pohybu rýchlych koní, pochodujte!
  Publikum sediace na tribúne začalo hlasno pískať.
  Oleg Rybačenko, aspoň v paralelnom videní, je superman najvyššej triedy. Tu som mierne oľutoval, že som si žehličky dovolil pripevniť na seba. Dvadsať libier alebo deväť kilogramov nie je na prvý pohľad nič, súperi majú brnenie o nemenej váhe. Ale ak sú priviazané špeciálne k nohám a končatiny sú spútané, nikomu sa to nebude zdať ako nezmysel.
  So svojim zmenšeným telom sa dá len ťažko pohnúť.
  V prvom kole všetci súperi Olega Rybačenka, ktorý sa stal nováčikom v novom svete, pretekali prakticky v jednotnej kolóne posiatej hrotmi. Aj pri praktickej skúške v štýle fantasy pretekov sa bojovníci správali k ľuďom takmer prirodzene.
  Chlapec-spisovateľ sa necítil celkom dobre. A sila už vôbec nie je taká ako predtým... Niečo ho neprebíja energiou. A tvoje telo nevyzerá staršie ako desať rokov, ale bolo mu dvanásť. A protivníci sú oveľa väčší ako vy a utekajú.
  Skákanie a sanie v žalúdku, prispôsobovanie sa podivnosti
  uniformy, zbrane a rozcvička. Veľký vonkajší kruh zoznamov meral osemstopäťdesiat metrov a mal tri rôzne striedajúce sa kryty: hladké kamenné dosky, ostré kamienky (niekedy boli vinné bosé ženy a tínedžeri nútení po nich za trest prebehnúť) a úhľadne. položený, zhutnený okrúhly štrk.
  Oleg Rybačenko si s obavami pomyslel, že možno sa bude takto zmenšovať aj naďalej, až kým sa nezmení na embryo a napokon nezmizne.
  Alebo je to možno len na dobu trvania testu?
  S každou krytinou sa narazilo štyrikrát, väčšia dĺžka bola na ostrých kameňoch, preto nebolo možné bežným spôsobom udržať jednotný rytmus behu.
  Oleg Rybachenko, ktorý sa konečne stal chlapcom, bol jediný, kto behal bosý a cítil pichnutie na holú podrážku. Áno, podmienky sú zjavne nerovnaké.
  Ale s týmto všetkým sa každý účastník smrteľnej rasy, posvätnej bitky o budúcnosť impéria, považoval, ak nie za najsilnejšieho bojovníka vo vesmíre, potom oveľa vyššie ako úroveň hlúpych priemerných roľníkov. No nejaký ruský bastard im nie je súperom.
  A je dokonca ponižujúce, že sa ich toľko zhromaždilo proti otrhanému chlapcovi.
  Oleg Rybachenko, samozrejme, veľmi bolel v podkolení, ktoré mal pomliaždené zdrvujúcim úderom perlíka. Po nemilosrdnom "krste" dokonca opuchla a zmodrela. Och, kat-kováč, chcel by som ťa udrieť kĺbmi päste do tvojho tupého spánku. Zraziť ho tak, alebo ešte lepšie tým istým ťažkým perlíkom v tvare diamantu! Nikdy však nie je neskoro! V tomto vesmíre chlapec behal bosý, čo nie je častým potešením pre rodeného Moskovčana a princa, najmä s ich príliš starostlivou a prvotriednou etiketou. Pravdaže, teraz začal Oleg Rybačenko vyzerať ešte mladšie - nie starší ako desať, maximálne jedenásť rokov a jeho chlapčenská bososť už nepôsobila neprirodzene.
  Chlapec plukovník sa rozveselil a spieval:
  - Kto je veselý, smeje sa! Kto chce, dosiahne to! Kto hľadá, vždy nájde!
  Pocity z ostrosti kameňov sa mi teraz zdali príjemné a drsne prenikavé zároveň. To sa ale obrátilo len na večného tínedžera, respektíve chlapca.
  A energia, ktorá ustúpila, sa začala vracať do mladých svalov.
  Po treťom kruhu sa niekoľko stredovekých a veľmi silných bojovníkov takmer hystericky pokúsilo s pomocou konskej drzosti dostať sa dopredu. Pri chôdzi karhali a dokonca začali postupne dobiehať Olega Rybačenka, ktorý nemal žiadne špeciálne komplexy a stále kráčal na chvoste kolóny.
  Chlapec plukovník sa rozhodol zatiaľ nesiliť a počkať.
  Formácia sa začala kúsok po kúsku naťahovať ako brucho boa constrictor a už na piatom kruhu behali všetci bojovníci inak. Nie ako predtým v masívnej zadnej časti hláv, ale s pôsobivou medzerou.
  Kov cinkal, pod kovanými čižmami to vŕzgalo...
  Bystrozraký a skúsený Oleg Rybačenko videl, že vojaci v brnení sa potia a dýchajú čoraz ťažšie. Je pochopiteľné, prečo na bosého chlapca zavesili reťaze. Chlapec s ľahkým telom by bez problémov zdolal celú hordu starších, ťažších bojovníkov.
   Teraz jeden z nich so zúfalým úsilím dosiahol na druhej strane šikovného chlapca plukovníka. Oleg Rybačenko sa vyhol pokusu o šikmé zrezanie a vrazil meč do rohovej hlavy. Úder, ktorý sa otočil, bol taký silný, že nepriateľovi praskla prilba a on spadol do štrku so zakrvavenou hlavou. Niekoľko dievčat, sanitárov v bielych plášťoch a čiernych papučiach, schmatlo nešťastného bojovníka.
  Nič mu nemohlo pomôcť!
  Oleg Rybačenko, ktorý počul ich prekvapené zvolanie, filozoficky poznamenal:
  - Pre silné dieťa je lepšie byť také, aké je, a vyzerať ako silný dospelý človek je vždy lepšie vyzerať inak ako on! Ale v každom prípade je pre vládcu lepšie, aby nikdy nevyzeral ako slabý - aj keď jeho hlavnou silou je klam!
  Nie je čas pracovať energickejšie?
  Oleg Rybachenko sa otočil na ostrých kameňoch, ktoré mu podopierali päty, a zarezal sa do brnenia druhého. Spadol, ale hneď vyskočil a terminátorský princ použil rotačku a udrel si pomliaždenú nohu do hlavy, ktorá sa už počas behu zahojila. Nepriateľ neočakával taký rýchly útok, a keď minul spánky zakryté prilbou, ako teľa zabité mäsiarskym kyjakom, spadol.
  Bolo na čo byť hrdí! Aj keď to trochu bolí.
  Smrteľné štuchnutie, najmä preto, že kus železa zvýšil váhu úderu. Potom sa Oleg Rybachenko ešte chvíľu rozohral k publiku a nechal sa dobehnúť tretím - Comte de Lacaferom. Mečmi trafil príliš vysoko a zakopol, čo mu vlastne zlomilo nohu. Kusy železa vám samozrejme bránili v behu, no pri nich ste mali pocit, že udierate sekerou.
  Chlapec plukovník vyplazil jazyk a vyskočil vyššie, cítil v sebe stále viac energie.
  Takže v skutočnosti má, podobne ako Bruce Lee, Jackie Chan, Steven Seagal, a možno ešte lepší ako všetci spolu, viac času na rozvoj svojich schopností.
  Ak, samozrejme, nemilosrdný čas odhodí zabudnutie. Existuje však nádej, že ho Margarita zachráni.
  A až v deviatom kole mladý terminátor-bojovník, ktorý vzdorovito poskakoval, zvýšil rýchlosť. Najprv jeden po druhom, ako bójka motorový čln, predbehol všetkých, ktorí boli trochu pozadu, milosrdne ich netrafil. Je pravda, že pár z nich, ktorí si nevážili chlapcovu šľachtu, sa vrhli z oboch strán, ale šmrncovný mlyn ich zrazil, takže im odleteli hlavy. Je to už smrť bez akejkoľvek šance.
  Oleg Rybačenko zasyčal:
  - Vojna, je vojna!
  Potomkom Vikingov a bojovných Sasov sa niečo stalo, neodvážili sa hromadne vbehnúť, ale utekali ďalej. Možno ich početná prevaha diktovala takúto taktiku. Alebo nepísané pravidlá smrtiacej hry? Oleg Rybachenko , bez toho, aby sa na niekoho ponáhľal, začal dobiehať takzvaných vodcov. Samozrejme, tuctu ďalších korunných bojovníkov a dokonca aj tým, ktorí vlastnili jedného alebo druhého, sa tento stav nepochybne nepáčil. Ale po strate piatich sa z nejakého dôvodu nikto nehrnul do pomsty. Rusi zrejme pochopili, že na turnaj Skopin-Shuisky nepošlú slabocha, ktorý by ho zachránil.
  Aj keď je to len chlapec v tele, má skúsenosti ostrieľaného veterána rôznych storočí.
  A nielen v armáde Emeljana Pugačeva.
  A keď Oleg Rybačenko vyplazil jazyk a frustrovaní ešte viac zvýšili tempo. Ale ťažké dýchanie hovorilo toto všetko na krátky čas. Kam by mali ísť? Ale Vikingovia a Sasovia sú silní a tvrdohlaví. Kosti položia, ale svojich sa nevzdajú. Dvadsaťjeden rokov sa Švédsko bránilo ruským jednotkám Petra Veľkého a nakoniec prinútilo mierovú zmluvu formalizovať nie ako dobytie, ale ako nákup. Vyčerpali ruský štát, počas vojny znížili počet obyvateľov o pätinu!
  Chlapec, plukovník, vyskočil a vyhol sa hodu.
  A to bolo, keď ženy porodili desať detí na rodinu!
  Zdravé potomstvo je kľúčom k úspechu akejkoľvek moci.
  A Británii sa vlastne podarilo vyhrať svoju jedinú vojnu s Ruskom, keď obsadili väčšinu Krymu. Angličania sa vtedy ukázali ako silní, po prvý raz za štvrť tisícročia sa im podarilo odhryznúť si časť územia z Ruska.
  Chlapec sekol do zaostávajúceho bojovníka a telo bez hlavy sa zrútilo na kamene. Ostatní začali dýchať ešte viac a snažili sa zvýšiť tempo.
  Ale tentoraz ich Oleg Rybachenko oblečie až do vyčerpania. Nemôžu mu konkurovať. Rigmarole vyčerpania bezkontaktného útočníka pri takmer rovnakých rýchlostiach.
  Spomenul som si na intenzívnu prestrelku s ostreľovačmi v Čečensku. Toto je naozaj vojna nervov. Tu je to oveľa jednoduchšie. A nepriateľ príde do svojho istého konca.
  Chlapec, plukovník, držal svojich "zajačikov" napätých celé štyri kruhy. Potom museli toto divoké tempo jednoducho spomaliť, aby uvoľnili neznesiteľné napätie. Musíme si urobiť výpočet sily, boh dá, aspoň mierny oddych. Oleg Rybachenko, ktorý bol v šoku, dokonca vyhodil číslo, hodil meče, urobil salto a znova ho chytil. Potom zopakoval podobný akrobatický pohyb a povedal:
  - Rusi prenasledujú Nemcov, skúsenosti nepomôžu! Choďte do pekla, zbabelci - ľudské mleté mäso!
  Ach, koľko energie a divokej sily je v tele chlapca.
  Keď bola trpezlivosť vojvodu de Delonge naplnená až po okraj, hlavný veliteľ zúrivo zakričal:
  - Bojujte, synovia mokrých zajacov!
  Aj keď bojovníci na to reagovali zle.
  - Do krvavej bitky! - hlasno zaštekal princ, takmer si roztrhol hlasivky.
  Naozaj, aká hanba je utiecť pred chlapcom.
  Oleg Rybachenko sa šibalsky usmial:
  - Konečne je čo robiť!
  No, jeho skúsenosti sú už také rozsiahle, že mu neprekáža, že jeho súperi sú oveľa väčší.
  Dýchaní, vyčerpaní bojovníci z radov obyčajných stráží sa náhle zastavili a rýchlo zdvihli zbrane. Šľachtici, ktorí behali za Olegom Rybačenkom, sa okamžite vzchopili: súboj s nepriateľom, dokonca aj so "svätým" (áno, je to svätý, blonďavý diabol!), bude nepochybne musieť strácať drahocenný čas. Tu sa predsa len rúti tucet nie najhorších borcov naraz. Alebo môžu čakať veľmi dlho, možno až kým ho nepochovajú do hrobu. A ak sa niečo stane, "čertík" sa hneď nahromadí a zaryje sa do kameňa. Pridali svoju ješitnosť a hrdosť.
  Nech je rýchlosť strmšia a oni hneď sklamane zavrčali: ozvalo sa dvojité, krátke cinkanie kovu a nové obete posvätnej bitky, odkvapkané, padali a zúfalo sa zvíjali na zemi.
  Chlapec je veľmi rýchly a jeho reakcia je rýchlejšia ako reakcia kobry.
  Skúsený Oleg Rybachenko zabil svojho prvého súpera jednoduchým kopom do slabín. Triedne, ale účinné. Ľutujem toho chlapa, bude sa potom môcť rozmnožovať? Ale nie také dramatické. Stalo sa to však, a našťastie nie chlap, obeť "kastrácie" po päťdesiatke. Vznešený človek, rodinný erb s rubínovými ružami. Druhý dostal skákajúci lakeť na nos. Je tam veľa krvi a vyzerá to ako knockout... To znamená dodatočný pohyb tela. A potom zaútočte na zvyšok.
  Si rýchly ako mangusta. Vaši súperi nestíhajú.
  Chlapec plukovníka jedného okamžite kopol oboma nohami do tela. Pancier sa ohol, spoza úst vypľula zrazenina krvi a druhý bol omráčený banálnym úderom meča na tupú prilbu s krivými rohmi. A ďalší protivník dostal oceľovou násadou do brady. Vyrezáva sa dobre, ak narazíte na samotný okraj. Zvyšok sa vrhol na chlapca plukovníka.
  Zdá sa, že na odvážneho vlčiaka zaútočila svorka medveďov.
  Ale Oleg Rybachenko všetko vypočítal správne, unavia sa a dôjde im para. A pohyby nie sú rovnaké a reakcia nie je rovnaká. Bojovníci, ktorí sú veľmi fyzicky silní, môžu toľko behať v brnení, ale tí, ktorí sú zvyknutí bojovať na koňoch, to nedokážu. Udržali sa len vďaka svojim pevným vlastnostiam. Samozrejme dobre urobené.
  Chlapec však nie je vôbec zakrytý, no vďaka svojej fenomenálnej reakcii ľahko utečie.
  Oleg Rybachenko , akoby s niekým hovoril, poznamenal ako mladý Sokrates:
  - Aj keď je vojak šialene hrdinský, nerobí hlúposti - veliteľ robí hlúposti a posiela vojakov tam, kde sa hrdinstvo stáva šialeným!
  Nepriatelia sa snažia rozveseliť srdcervúcim výkrikom a býčím revom.
  Svaly však neoklamete. A stíhačky teraz blúdili ako ospalé muchy a navzájom si prekážali. Navyše, taktika kopania je pre európske národy neobvyklá. Nie sú na to vyvinuté žiadne obranné systémy, je to ako čínska abeceda.
  A hádajte čo - ešte ani nepočuli o bojových umeniach!
  A rýchly a vždy čerstvý Oleg Rybachenko to využíva. Potom začala šou: kopy, meče, kolená, lakte, v šialenej rýchlosti. Dokonca aj tá najjednoduchšia vec - mlátenie malých v brnení. Desať mocných mužov zostalo ležať, zvíjať sa ako sekavce vyvrhnuté príbojom, na povrchoch zoznamov, kde pribiehali dievčatá a chlapci, okamžite im bola poskytnutá jednoduchá lekárska starostlivosť. A niekto to ani nemusel urobiť, ich duša odletela do neba. Alebo v pekle, v závislosti od šťastia. Z nejakého dôvodu si Oleg Rybachenko spomenul na slávny hit Vysotského - vaša duša ašpirovala nahor! Znova sa narodíš so snom...
  Ale ak ste žili ako prasa, zostanete prasaťom!
  Potom však na Olega Rybačenka prišiel druhý tucet zúrivých švábov s mečmi namiesto čeľustí. Z toho len tri titulované osoby pod ich vedením ostatní takmer kládli koordinovaný odpor vytvorený podľa pravidiel. Pokúsili sa postaviť do jedného radu a napriek únave sa snažili pohybovať čo najrýchlejšie a čo najviac. Nedovoliť, aby ich útočiaci malý plukovník okamžite natlačil na povrch štadióna.
  Bojovníci sú tu skúsení, oveľa väčší ako polonahý, opálený chlapec v okovách, s nápadne zlomenými nohami.
  Oleg Rybačenko však letel tak, že im nedovolil ani zoradiť sa, prví dvaja prepadli jednoduchému triku, odrazili švih do hlavy, dostali zásahy do tela.
  Oleg Rybachenko sa šermu venoval ešte v dvadsiatom storočí a nebol mu cudzí.
  A brnenie a rebrá chrumkajú. A z rozbitej pečene vytryskla krv ako fontána.
  Padal na kamene a syčal ako kyselina.
  Potom nemilosrdná, holá päta našla ďalší chrám u baróna de Mugasaka. Chlapec plukovník vkĺzol medzi rytierov, ako škrečok do diery, lakte a čeľuste raz, dvakrát. V počítačových hrách, v rôznych bojových umeniach, dokonca aj mierny úder do konca brady, z pravého bodu hrotu na ľavú stranu, je schopný úplne znefunkčniť najvytrvalejšieho bojovníka.
  No vyzerať ako chlapec neznamená byť hlupák.
  Zostáva päť ďalších, ale Oleg Rybachenko ani nepomýšľa na zastavenie. Večný chlapec, ktorý robí kotrmelce, stojí na rukách a kope chrupavku do papule.
  Kosti a koža praskajú, krv strieka.
  Krásne, ani Jackie Chan by to nedokázal lepšie. Mimochodom, jedna čepeľ mi poškrabala všetko na holých rebrách. Ale to je nezmysel. Takže chlapec-princ bude ešte viac nahnevaný. Chytíš si meče na nohy, len aby si sa nezmrzačil. Čím viac sa zahrejete, tým razantnejšie vo vás bublá sila. Bokom, a silná, bosá noha v krku posledného počítania... Sakra, syn vlka zasiahol lis dýkou, na bruchu Olega Rybačenka sa objavili kvapky krvi.
  Bolo to, samozrejme, nepríjemné, ale silné svaly sa neminuli.
  Chlapec plukovník hovorí:
  -Vojna na rozdiel od šachu nie je bez obetí a šachová partia na rozdiel od vojny bez výsledkov!
  Chlapec zo seba striasol rozmrvené kvapôčky potu zmiešané so šarlátovou tekutinou.
  Všetky tieto rany boli také maličkosti, takže krvácanie prestalo, keď sa dnu prihnali ďalší štyria. Meče sa mihli, prví dvaja bojovníci sa mechanicky odrazili a čepele sa otočili a dopadli naplocho do krčných tepien.
  Oleg Rybačenko sa uškrnul ako tigrie mláďa, ktoré prvýkrát chytilo antilopu.
  A ďalšie dve nohy na jednom najzmyselnejšom mieste. Nie esteticky príjemné, ale efektívne kvôli nedostatku blokovacích schopností.
  Ide to dobre a si plná inšpirácie.
  Ďalších päť súperov. Všetci sa Olegovi Rybačenkovi zdajú ako ospalé muchy. No v zápase sa objavuje technika "kraba" "twist" a kopa malých, vysypaných vojakov. A dokončovací skok do najťažšieho bojovníka na zátylku. On, padajúc, vyradí ostatných. Dobrá práca!
  Chlapec udrel nohou do kaluže krvi.
  Nedokážu sa dostať ani do počtu dvadsať!
  Oleg Rybačenko kýval svojím vytvarovaným trupom a cinkal reťazami a spieval:
  - Všetko je nemožné, viem to určite!
  Počas tejto doby tucet najtvrdších bojovníkov prešiel miestom potýčky ako kameň hodený z katapultu a cválal vpred takmer o pol kruhu. Oleg Rybachenko, pohybujúci sa obratne, musel odraziť tucet ďalších trénovaných bojovníkov. Ale ešte lepšie je neoddýchnuť si od boja. Svaly sa zahriali, rez zmizol priamo pri chôdzi bojového žrebca. To je všetko, sú unavení a mali by byť v špine. Oleg Rybačenko sa vrúti a zaskrutkuje ako vývrtka, točí sa na nohe, našťastie dokonale kĺže po mramorovej doske a bez toho, aby okamžite spustil nohu, zasiahne štyroch ľudí kusom železa do hlavy.
  Ako vývrtka - smrtiaci kvások.
  No nech sa ešte jednému podarí trafiť ho dýkou do hrude. Koža sa prerazila, uviazla vo svaloch. Zdvihnete túto dýku holými prstami a hodíte ju ako bumerang. Dvaja z nich mali podrezané hrdlo. Krv strieka von. Ďalších dvoch zoťali mečmi a zvyšok rukoväte (koľko sa dá zabiť!). Nedá sa k tomu priložiť diplom. Ale bojujte bez ústupu.
  Zo svalnatého tela chlapca kvapká krv. Prúdy prúdia cez liaty reliéf.
  Oleg Rybačenko reve ako leopard a opäť preráža útočníkov. Ako vravia; Žena nech sa bojí svojho muža a muž anjela!
  Je to ruský rytier - obľúbenec bohov!
  Ale v tomto prípade nech sa teta Smrť bojí svojho synovca Života! Chlapec plukovník rád hádzal dýky svojimi neľudsky ohybnými prstami. Znova sa otočí, vyradí svojich hrubých protivníkov a teraz je porazený ďalší náprotivok.
  Keď bol mladší, pridal k chlapcovi len terminátor mobility.
  Presne tak, zlú starenku musel poraziť kosou a už bola porazená. Teraz je hlavnou vecou obísť meče ničenia. Vo vojne nie sú poloviční priatelia a poloviční cudzinci. Sú tam len stopercentní insideri a outsideri. Existuje veľa partnerov-spojencov a ešte viac nepriateľov.
  Chlapec sa posadil do vodorovného rozdelenia a okamžite sa postavil.
  Môžete predbehnúť celý kruh, predbehnúť v súťaži, môžete zaokrúhliť svoj kapitál v obchodnej transakcii, ale úspech nedosiahnete, keď sa vám zaguľatí brucho a vaša vynaliezavosť ostane! Nepriateľ nemá žiadnu premyslenú taktiku. Tucet bojovníkov sa teda rozhodlo hádzať po ňom šípky a šiesti sa o to pokúsili a narazili chrbtom k sebe. Myslia si, že je to prefíkaná pasca, keby na nich sám chcel zaútočiť.
  Chlapec, plukovník, zachytil šíp a sám hodil údernú zbraň holými prstami. Bojovník s dierou v bruchu skolaboval, dusil sa krvou.
  Oleg Rybačenko sa usmial a začal spievať, pretože toto je jeho konkurencia - rozhodujúca budúcnosť Ruska, kde čas plynie v diskontinuite a v nepochopiteľných zvratoch či chronologických zvratoch;
  
  Zlaté klasy -
  Ako vlna šumenie pier vánku...
  Poháre naplníme hravou
  Nechajte rieku tiecť šampanským!
  
  Naša vlasť, štedré Rusko,
  Kde je jesenná pokrývka zlatá,
  Nie, ver mi, vlasť je krajšia,
  Zrelý jablkový nektár nalial!
  
  A v zime nádherný striebristý sneh,
  Jazerá boli pod korčuľami krištáľovo čisté!
  Aký lahodný je náš voňavý chlieb,
  A čepeľ ruskej šable je ostrá!
  
  Každý list má smaragdovú niť,
  Koral sa leskne v každom púčiku...
  Solovyov nalieva nádhernú pieseň,
  A na ihrisku je to ako zamatová zastávka.
  
  Diamanty kvapiek rosy na tráve,
  Púpava horí ako hviezda!
  Ste pravoslávna vlasť,
  Žite naveky k večnej sláve!
  
  Svet je krásny, aj keď sa niekedy usmieva,
  A osud vie byť krutý,
  Ale posvätná Rus je krásna,
  Otvorili sme dvere pre všetkých hostí!
  
  Oleg Rybačenko mečom zrazil tri šípky a ďalšie dve vyskočil, zdvihol ich holými nohami a hodil ich na strieľajúcich rytierov a meče padli na rytierov, ktorí sa ich snažili dostať. Meč ho zasiahol do rebier, ale potom štyroch naraz zasiahol do hlavy a ďalších dvoch zasiahol šípkami do očí. Jeden vpravo a druhý vľavo. Chlapec plukovník zaútočil na ukrývajúcich sa šiestich a pokračoval v speve;
  
  Vedec šikovne vynašiel bombu,
  Čo si myslel s hlavou nominovaného?
  Veď bez morálky je aj múdry osol,
  Aspoň dostáva granty na svoje šialenstvo!
  
  Iní dostali patent na zbraň,
  Čo vysiela satelit na obežnú dráhu?
  Vedec nie je vojenský impotent,
  Neklamte do úplnosti, páni!
  
  Ľudia musia pracovať pre vojnu,
  Majú k sebe zlý vzťah.
  Nerozumiem, prečo sa to deje,
  Robí niekto niečo dobré?
  Jeden maľuje nádrž vodovými farbami,
  Ďalší Kaťuša urobí náčrt.
  Od škôlky zbieral samopal,
  A náš tínedžer miluje pochodovanie v sprievodovej formácii!
  
  Štíty nedokážu zakryť celé telo a len sami so sebou manévrujú, stráže len uľahčili nepriateľovi odrezať slabo zakryté nohy a to jednou okamžitou technikou "nožníc". Tiež, mimochodom, z počítačových hier. Potom sa otočte a zaútočte na zvyšok. Ako sa hovorí, rýchlosť. Niekoľko bojovníkov sa to ešte pokúša vziať hádzaním, ale chlapec plukovník je príliš rýchly. Neľudská rýchlosť.
  Je to ako gepard, ktorý sa ponáhľa cez klásky.
  A výsledok mal šťastie pre toho, kto nebol zmrzačený, ale iba omráčený
  Oleg Rybačenko pohol nepriateľa reťazou - mozgy vystrekli.
  Hovorí sa, že v poli nie je bojovník. Naopak, samotár má v boji množstvo výhod. Napríklad manévrovateľnosť, malé rozmery, ťažko trafiteľné a nenápadné. Nepriatelia dúfali, že Olega Rybačenka pošliapu, ale nebolo vidieť, že chlapec, plukovník, začal čo i len trochu spomaľovať tempo.
  Chlapca nespomalili ani rany, ani intenzita bitky.
  Naopak, bojoval čoraz sebavedomejšie a zvyšoval si náskok pred vyčerpaným protivníkom. Okrem toho aj spieval.
  
  Koniec koncov, epolety sú vo sne jasné,
  Pre nás sú niekedy lúče cennejšie ako slnko.
  Koniec koncov, na žalostnej Zemi nie je miesto,
  Kde niekomu netečie krv karmínová!
  
  Koniec koncov, človek je pre človeka vlkom,
  No, niekedy mizerný pes smrdí!
  Nepožičia ti ani kúsok chleba,
  Žije sám - krutá súčasnosť!
  
  Akých ľudí vychoval Pán Otec?
  Ako to, že zlo vládne svetu?
  Divoký kráľ je medzi ľuďmi odvážlivec,
  A môj hlavný priateľ je agresívny brat Kain!
  
  Pán odpovedal: Je to tvoja voľba,
  Zadarmo, ťažké, ale nevyhnutné...
  Ostrejšie myšlienky, ak ich vrazíte do očí,
  Ľudia budú hlúpi, ak sa svet zjednotí!
  
  Preto je boj tvoj osud,
  Nič tu pre teba nezmením.
  Hoci v boji vládne pekelný chaos,
  Neexistuje žiadna nádej na ľahký chlieb a zázrak!
  
  Ale mojím cieľom je pevne ťa posilniť,
  Budovať sny s mocnou mysľou,
  Aby sa niť stala silnejšou ako reťaz,
  Aby každý mohol byť známy ako hrdina v boji!
  Chlapec rytier po ceste rozptýlil ďalšiu bandu rytierskych psov. Ak je to vojna, správajte sa, ako keby to bola vojna.
  Buďte ako vlk v boji so slonmi a budete mať šancu poraziť svorku.
  Hádžu po ňom dýky, prechádzajú údery mečmi, no rany zmiznú takmer okamžite, čo brilantného spisovateľa a plukovníka Olega Rybachenka veľmi povzbudilo. Koniec koncov, skutočne sa stal nadčlovekom, dokonca aj v tele. Alebo niečo ako Clone Knight. Ako strihá železné kríky, keby nemal také úžasné poklady, meče by nevydržali také tempo. Dokonca aj Margarita bola naštvaná, strácala vedúcu úlohu v páre. Ktoré však nemala! Koniec koncov, Oleg Rybachenko je teraz nepochybným lídrom medzi obeťami. Aký je dobrý, hlavne keď kope. Toto je palec nohy, ktorý sa vyhodí pravou nohou pri lete na tri a pri pristávaní ľavou kopne. Najmocnejšia je štvorica, ktorú tvoria Stiff One-Eyed, Anders Chirac, Balu Borka a jeden z najmocnejších druidských čarodejníkov v Škandinávii.
  Tí druhí, ešte pred bitkou, dokonca aj tí, ktorí sa rozhodli piť bojový odvar, ktorý zvyšuje rýchlosť a vytrvalosť. Rýchlosť reakcie tiež. Hoci je nebezpečné piť takýto elixír príliš často, tri-štyri dni po ňom spíte ako zabitý. Áno, a musíte sa ponáhľať, kým liek prestane fungovať. Sedemsilní vikingskí bojovníci už určite vymysleli plán, že štvorica ľahko porazí svojho nadprirodzeného protivníka.
  To však chlapcovi plk.
  Oleg Rybačenko sa však rútil ďalej, ohlušujúc nepriateľa svojim spevom;
  
  Aj keď sa zdá, že nás pritlačili do rokliny,
  Prišla strašná nočná mora.
  Môžem spievať ságu svojmu priateľovi -
  V ktorom je vzkriesený pekelný démon!
  
  Hrozivý alarm znie ako siréna,
  Akoby tu horel oheň...
  Ver mi, nie každý môže žiť bez Boha,
  Ale skutočne vytvorte účinok!
  
  Chlapec je tiež bojovník od narodenia,
  Pretože v ňom špliecha oceľ a láva.
  Ale chcem len požiadať o odpustenie,
  Že moja päsť nie je páčidlom pre protivníka!
  
  Aj keď je to skôr len odvaha,
  Niekedy je boj nevyhnutný.
  Ale nehádž to do koša ako tvoje svedomie,
  Nenechajte sa uniesť touto pekelnou hrou!
  
  Ktovie, či život na tomto svete
  Všetko v našom svete je pravda: tieň, fatamorgána.
  Postavíme zločincov pred súd
  Kedy budeme môcť okamžite nabrať odvahu!
  
  A ak ste niečo stratili v bitke,
  A nemohli ste poraziť svinstvo...
  Aj tak to otvoríme, ver mi,
  A vyškrtnime chýbajúce nuly!
  
  Každý môže určite dosiahnuť v boji,
  Keď je sila a plná mysle!
  A dokonca aj medený groš bude pršať zlo,
  Krajina oslávi statočného muža v hymnách!
  
  Vo sne, presnejšie v paralelnom vesmíre, bol Oleg Rybachenko už taký zúrivý, že úplne osedlal bieleho koňa.
  Chlapec s mysľou ostrieľaného veterána je strašidelný a fantastický!
  Ale nepriateľ naňho neustále útočí. Potešujúc seba a svojich kamarátov, zdalo sa, že si nevšimli, ako nemilosrdne boli zasiahnutí mečmi alebo rýchlymi nohami plukovníka. Ako by to mohlo byť inak? Koniec koncov, zbabelci alebo slabí nemajú dovolené súťažiť na tejto úrovni. Toto je presne farba rytierstva. Tu sa jednému zavyniu podarilo odložiť meč a odraziť kop. Porezal kožu chlapca plukovníka. A čo?
  Myslíte si, že to zastavilo Olega Rybačenka?
  Dokonca ani necítil bolesť, už bol tak zvyknutý na rany. Znova som to zatlačil a nastal úplný výpadok. Takže musíte reagovať vrčaním a posmrkaním. Vďaka tomu je to dokonca zábavné až ohromujúce! Sú na hracej ploche nejakí nepriatelia? Ale teraz zrýchlili svoj beh a len sa zlepšujú v narážaní na meče. Dvaja obri štekali ako ranené medvede a priblížili sa chlapcovi-bojovníkovi.
  Akoby vlny dopadali na mólo... Chlapec blysol perleťovými zubami.
  Potom mi ich bolo akosi ľúto. Vkročil pod nohy tak, že sa obaja zrazili čelami, doslova padali iskry, hoci nie z očí, ale z prilieb. Ale kozliatka sa trhli a stíchli. Aká nasýtená krvou bola vzdialenosť asi stoštyridsať metrov. Toto by mal mať každý bojovník, mať veľké srdce, ale malý strach a obrovský zmysel pre zodpovednosť! Áno, je to trochu nečestné bojovať a zároveň byť nesmrteľný, ale, bohužiaľ, česť je vo vojne relatívny pojem. Je to logické: dva medvede predsa nežijú v jednom brlohu, ale dve morálky dokonale koexistujú v jednej osobe so zmýšľaním dravca! Najlepší zo zvyšných desiatich teraz takmer schválne zaostávali, rátali s tým, že unesú nepriateľa. Áno, v skutočnosti by v potýčke mohli klásť silný odpor. Práve v tomto momente chceli štyria "králi zoznamov", posilnení elixírom magickej sily, jasne naplánovať svoj útok.
  Podobne ako veľké šakaly sa rozhodli uväzniť mláďa tigra.
  Oleg Rybachenko to, samozrejme, pochopil, ale nebál sa. Bez ohľadu na to, čím sa dieťa zabáva, pokiaľ sa neobesí. Ale aj to, aké supy sa objavujú na oblohe. A nie pozemské typy, hoci na planéte Zem prebieha bitka. A tu napríklad stvorenie: prvá tretina tela je s ihlami veľkého ježka, druhá je ako rybie šupiny, tretia je s lupeňmi nevädze. A krídla zospodu sú ako motýle a zhora ako hracie karty. Wow, a začali sa potraty.
  Večný chlapec-plukovník striasol zaseknuté váhy.
  Nezastrašujte ho však. A o sprisahaní géniov, typickej taktike napoleonského maršala Davouta, nebolo ani reči. Vezmite si to a skočte, ak je nepriateľ hlupák. Chlapec-plukovník si však pomyslel, možno to bolo márne, že o nich hovoril tak biedne - bola tam vypočítavosť, ale pre vojenský výcvik šťastie a prirodzená vzájomná pomoc.
  Keďže tento svet je taký zradný, buďte trikrát ostražití!
  Margarita, dokonca nabádajúca, zvolala:
  - Tiger v zálohe je nebezpečný, kým nezoprie tesáky... a človek je bezmocný, kým nezaiskrí jasným vynálezom! - Oleg Rybačenko dokončil vetu pre svojho priateľa!
  Je dobré mať podporu svojho blízkeho.
  Možno mali na niečo namierené, no z obete sa stal skutočný bojovník. Aj keď je to vo sne!
  Alebo nie vo sne, ale niekde v medzisvete, kde duše ľudí hľadajú svoje útočisko.
  Ale nebezpeční nepriatelia stále zostávajú.
  Áno, len čo sa pokúsili zosnovať intrigy, mladík z ničoho nič urobil svoj krok znova. Náhle, hoci sa to z princípu zdalo nemožné, prinútil útek a meče už zasiahli tak, že niekoľko rytierov padlo, hoci sa ich ani čepeľ nedotkla. Teraz sa mu do cesty postavil pirát, tiež napumpovaný elixírom, Don Cesar de Bazan. Ten, najmä pod vplyvom magickej drogy, mohol klásť vážny odpor. Námorný lupič hodil dýku na Olega Rybačenka, ale plukovník chlapec okamžite chytil čepeľ holými prstami a hodil ju späť. Dýka letela po zložitej trajektórii a zločinec ju nedokázal odraziť, keď sa jej hrot zapichol priamo do solárneho plexu. Zachytený bol aj hodený palcát.
  Mladý bojovník je nadčlovek a má obrovské skúsenosti.
  Chlapec plukovník dobehol zastavených čarodejníkov a ešte na diaľku začal takticky náhly prudký útok, hodil ukoristenú palicu, nad ktorou nemusel dlho čuchať. Ale každý sa asi najskôr posmieval, že bude musieť bojovať s otrhaným žobrákom. Smrteľná zbraň mala tú zvláštnosť, že bola aj začarovaná a jej ničivý let sa dal ľahko minúť. Ukázalo sa, že "škrupina" zasiahla telo nepriateľa takou silou, že silná kovová platňa praskla a samotného očarovaného bojovníka odhodilo päť metrov dozadu a spadol ako býk na bitúnku.
  Chlapec zakričal:
  - Sláva vlasti!
  Toto je klasická trieda!
  Útok však pokračuje.
  V ďalšej chvíli ďalší súper padol na zem a kričal so zlomenou rukou a prasknutými rebrami od úderu druhého meča. Ak by brnenie nebolo magickým spôsobom temperované, mocného bojovníka by elegantne rozrezali na kusy.
  Oleg Rybačenko sa točil ako top.
  Áno, ani Bilan im tu nepomôže. A všetko nemožné je možné!
  Keď sekáte na plné obrátky - nedbalo!
  A Oleg Rybačenko za nadšeného burácania publika utekal ešte rýchlejšie. Nemôžete povedať, že ste už vyhrali. Na rozdiel od notoricky známych bersektov sa do neho ten urážlivý tranz ani neponoril. Pomáhal si zahladiť cestu svojimi mečmi a zrýchlil svoj beh na maximum. Aj keď to možno považovať za limit. Rýchlosť svetla, na rozdiel od Einsteinovej falošnej teórie, sa dokonca mení podľa zákona sčítania. Ale zrýchlil rýchlejšie ako fotón. Dokonca sa zdalo, že sa prestal dotýkať najostrejších kameňov. A jedným ťahom dohonil ďalšiu skupinu, v ktorej sa čarodejníci snažili zorganizovať dôstojný odpor.
  Bitka sa vliekla - chlapcovo svalnaté, vyrysované telo sa lesklo zmesou krvi a potu.
  Prirodzene, všetci zvyšní bežci mali istú myšlienku: trochu zaostávať s tými prednými a posunúť sa so zadnými a rozdrviť prehnane hravého mladého anjela s celým davom. Ale ani svedomie s tým nemá nič spoločné. Bolo to cítiť, akoby bola prítomná samotná Matka Božia a nikdy by im to nedovolila. A koniec koncov, len Boží ľud môže takto bojovať. Toto nemôže urobiť človek! Okrem toho, čo je najdôležitejšia pravda zo všetkých, ich zastavila ešte jedna myšlienka: všetci predsa len utekali a blonďavý škriatok alebo anjelik museli bojovať, jeden po druhom a hromadne, s celú armádu, najšikovnejších protivníkov.
  Chlapec plukovník ich síce prevalcoval celkom ľahko, ale každý skutočný profesionálny bojovník veľmi dobre vie, aké to je prejsť z vyčerpávajúceho behu do zúrivej potýčky, ani sa nezastaviť, ale bez zadných nôh opäť pokračovať v prenasledovaní. To znamená, že mali šancu poraziť malého čerta s tvárou anjela.
  Áno, koniec koncov, šťastie sa mení!
  Oleg Rybachenko si to prirodzene nemyslel:
  - Každý sa unaví, len lenivci únave podľahnú, len mŕtvy neleje kvapky potu!
  Chlapec vyslovil chytľavú frázu!
  Preto chcel rýchlo ukončiť boj. Aj bez toho, aby čakali na nevyhnutný koniec, rytieri od strachu cvakali zubami. A nie je potrebný rozkaz k boju.Je vhodné získať od princa ospravedlnenie o kapitulácii.
  Môžete to však očakávať?
  Princ de Aregolla zastavil svoju vyčerpanú skupinu a pokúsil sa ich usporiadať do zametacieho vreca, akoby lákal obeť do ostnatého a oceľového kotla.
  Oštepy sa blýskali ako zuby barakudy.
  Alexej mu to však nedovolil (hodil sa prsiami v štýle Suvorovových útokov), zoradili sa.
  Chlapec plukovník bol plný nadšenia.
  Áno, v našej dobe boli ľudia, nie ako súčasný kmeň! Vy nie ste hrdinovia! Ale z Moskvy už žiadne obete nebudú. Napoleon bude zdrvený aj v Európe, jeho genialita mu nepomôže. Áno, pre jeho nomináciu by nebola žiadna revolúcia.
  A vo všeobecnosti urobíme svet jednotným a bezpečným!
  Bravo! Nedopustíme bitku pri Borodine! Skončime radšej vojnu tu! Potom sa prirútil tvrdý Oleg Rybachenko, uskočil nabok, zrazil nepriateľovi meče a hodil ho telom na zem. Nasledoval neskutočne dlhý skok vpred, ktorý nezvládne ani gepard. Áno, Oleg Rybachenko dostal, aj keď oneskorene, úder mečom do ramena. Ale s oneskorením investoval veľa a teraz sám De Aregolla napriek elixíru dostal drvivý úder do hrude, z ktorej spadol na chrbát.
  Pokus o vyskočenie a meč do hlavy. Hoci bol zahalený v magickom tranze, stále nebol schopný sám vstať až do konca "posvätnej bitky". A Alexey vyvinul hollywoodsku "barelovú" techniku, ktorá je rozptýlením a skutočným kopom do bolestivého bodu. Jediný v skupine, tiež druid, mrmlal kúzla, išiel do tak hlbokej obrany, že jednoducho premeškal moment, keď Oleg Terminátor urobil rýchly výpad nabok a piaty bojovník sa prevrátil - v nemom úžase s prilbou. pokrčený ako školák v mokrom pijavici .
  Chlapecký hodnostár zdvihol obe ruky a zakričal:
  - Víťazstvo!
  Potom sa Oleg Rybačenko opäť pohol počas Pugačevovho povstania. Stále bolo čo robiť. Vojsko roľníckeho kráľa zaútočilo na Kazaň. Sily boli nerovnaké, najmä preto, že obrancovia neboli príliš horliví do boja. Miestni obchodníci sa stretli s kozáckym kráľom a oznámili, že sa vzdajú mesta. Len dôstojníci skutočne vzdorovali. Miestna milícia prešla na stranu kráľa. Niektorí z dôstojníkov sú aj za Pugačeva. Kozáci, samozrejme, tiež. A v skutočnej histórii bola Kazaň vzatá. A tu sú Pugačeviti oveľa silnejší a nikdy neboli porazení.
  S pádom Kazane sa otvorila cesta do Moskvy. Kremeľ bol okamžite dobytý, Oleg Rybačenko hodil cez Potemkina laso. Nie ten veľký, ale jeho druhý bratranec. Zajali generálporučíka. A tiež guvernér Kazane. A tiež niekoľko plukovníkov.
  Potom nasledoval súd: rýchly a spravodlivý. Potemkin a guvernér Kazane boli obesení. Dvaja plukovníci, ktorí súhlasili s prísahou vernosti Pugačevovi, dostali milosť. A zvyšok je tiež v kurze. Zajali veľkú pokladnicu a množstvo zásob.
  Viac ako štyritisíc väzňov bolo prepustených a pripojili sa k povstaleckej armáde. A schmatli zbrane z uralských tovární, pripravení ísť na turecký front.
  Pugačev dosiahol veľký úspech. Cárska Katarína sa už chcela dohodnúť s Turkami. Keď sa však dozvedeli o veľkých úspechoch rebelov, požadovali, aby Rusi opustili Balkán a Krym. A vo všeobecnosti vrátiť všetko, čo ste vyhrali, a tiež vzdať značnú poctu.
  Po páde Kazane sa Pugačev stal naozaj nebezpečným. Jeho armáda sa presunula smerom k Moskve. Kozodemjansk sa stal mocnou pevnosťou, kam sa privážalo množstvo tovaru. Melin s tisíckou vojakov a dvesto jazdcami bojoval proti Pugačevovi. Bol však porazený veľkou armádou s delami. A potom Pugačevci vzali Kozodemjansk útokom.
  Oleg Rybachenko a Margarita sú ako vždy v čele útoku. Deti sú veľmi agresívne a impulzívne. A držať Kozodemjansk je nemožné.
  Pugačevova armáda sa už blížila k stotisíc vojakom rôznej kvality.
  Napriek svojej rozmanitosti, množstvo zbraní a trofejí urobilo túto armádu neporaziteľnou.
  Pugačevci dosiahli úspechy aj na ďalších miestach. Beloborodov zachytil poslednú rastlinu na Urale a opevnil sa. Povstalci obsadili väčšinu miest a obliehali Toboľsk. A kláštor, ktorý tak dlho odolával rebelom, padol. Delong sa pokúsil bojovať proti Beloborodovovi, ale padol do pasce a jeho zbor bol čiastočne porazený a čiastočne zajatý. Generálovi sa ledva podarilo utiecť. A čoskoro padol aj Tobolsk.
  Úspechy nasledovali jeden za druhým... Povstalci vzali Saratov takmer bez boja. A to sa tiež stalo úspechom, mnohí dôstojníci prešli na ich stranu.
  Časť síl z Pugačevovej armády sa presunula do Simbirska a časť síl zo Samary prišla z juhu. A jednotky kozáckeho kráľa sa priblížili k Nižnému Novgorodu. Tu bol oriešok ťažší. Niektorým jednotkám sa podarilo prísť do mesta. Aj keď neskoro.
  Ale Pugačev má stotisícovú a viac ako tristopäťdesiatich zbraní a množstvo zbraní. Plus padol Syzran a Penza takmer bez boja. Celá Volga sa vzbúrila podporovaná kozáckymi vojskami. Mesto stále viac prisahalo vernosť roľníckemu podvodníkovi. A stále častejšie prichádzali na jeho stranu kráľovnine jednotky. Simbirsk bol teda zabratý z veľkej časti vďaka zrade jednotiek. Povstalci sa presunuli smerom k Caricynovi a Donu. Dalo by sa tam zhromaždiť aj značné sily. Emelyan Pugachev sa cítil čoraz istejšie. Napriek tomu mal byť Nižný Novgorod zabratý. Mesto bolo dobre opevnené a malo značnú posádku.
  Kazanskí obchodníci sa však s miestnymi dohodli, aby milícia nekládla odpor. Niektorí dôstojníci boli naklonení aj spojenectvu s cárom. Takže už v prvých minútach útoku sa v obrane kráľovniných jednotiek objavili pôsobivé medzery. A to všetko samozrejme nie je dobré pre obranu.
  Pugačevova armáda je veľká. A viera v kráľa sa posilnila. S každým víťazstvom sú ľudia silnejší a silnejší. A tak muži a obyvatelia stepí zavalili reduty. Sebavedome bojujú aj kozáci a sú medzi nimi aj donskí kozáci. Bývalí vojaci, uralskí robotníci a ďalšie sily bojujú za otca cára. Bitka zúri.
  Oleg Rybačenko a Margarita sú ako vždy na najťažšom mieste, ako vždy v čele útoku, a rúbu dôstojníkov a šľachticov. Chlapec a dievča sú skutočne terminátori.
  Znie Pugačevov hlas:
  - Vzdajte sa, deti! Budete mať milosť!
  A vojaci odhodili zbrane. A kupecká milícia sa pridala k Pugačevitom.
  Oleg Rybačenko hodí holými prstami nabrúsený kotúč a zabije generála. Potom terminátor zareval:
  - Nech je oslávená moja svätá zem!
  Potom strážkyňa Margarita hádže disky. A opäť bol zabitý ďalší veliteľ. Áno, obaja mladí bojovníci sú na tom najlepšie! A ničia svojich nepriateľov tak, ako sú zničení!
  Oleg Rybačenko zareval:
  - Áno, na Marse alebo na Venuši, všade v Rusku ste s nami!
  A opäť hodí granát holými prstami. Áno, Catherinine kráľovské jednotky to tu dostanú.
  Bitka však už utícha. Takmer všetci vojaci odhodili zbrane a dorábajú už len jednotlivých dôstojníkov. Čoraz viac ich však prechádza na stranu Emeljana Pugačeva. Mnoho ľudí si stále myslí: môže byť jednoduchý kozák takým veliteľom a zabrať toľko miest? Nie, je jasné, že kráľom určite je!
  Nižný Novgorod padol... a cárska, kozácka a roľnícka armáda postupuje ďalej k Moskve. Zatiaľ nie je nič špeciálne, čím by sa hlavné mesto dalo pokryť. Navyše, mnohé mestá sa vzdávajú bez boja. Tu v Rjazane je len ohniskový odpor. Pár strážnych práporov bojovalo a zvyšok sa vzdal.
  Úspechy podvodníka viedli k tomu, že na útok na Moskvu zhromaždil viac ako dvestotisíc vojakov. A Materská stolica je sotva zakrytá. Má sedemtisíc pravidelných vojakov, ďalších dvadsaťtisíc milícií, ale... Nespoľahlivé.
  Pugačovci zadržali pár plukov, ktoré sa chystali brániť Moskvu. A takmer bez boja priviedli Emeljana k prísahe v Tushine.
  Nový kráľ ich prijal do služby. A dal rozkaz vziať Moskvu útokom.
  Navyše, kupecká milícia nechcela bojovať s kráľom a miestni ľudia čakali na legitímneho cisára.
  Ďalšou novinkou bolo zajatie Tsaritsyna a prechod kozáckych plukov na stranu rebelov. Napodiv, mesto Yaitsky stále vydržalo. Hoci tam Catherinini vojaci umierali od hladu. Odtiaľ však prišla dobrá správa: Ustinya je definitívne tehotná. To znamená, že čoskoro porodí dediča. Alebo dcéra. Aj keď skúsené babičky hovoria, že s najväčšou pravdepodobnosťou ide o syna.
  A Emelyan má tiež radosť!
  A povstalecké jednotky spustili útok. Podľa očakávania obchodná milícia nestrieľala. Odhodilo zbrane a vzdalo sa. Vojaci tiež bojovali neochotne, ako mnohí dôstojníci. A nebol to nespočetný prúd Emelyan, ktorý zaplavil hlavné mesto.
  Iba jeden z bratov Orlovcov, ktorý velil obrane hlavného mesta, sa pokúsil niečo založiť. Ale hod dýkou mu prerazil hrdlo. A tento bojovník padol a zistil, že je mŕtvy. Oleg Rybačenko si počínal bezchybne.
  Potom terminátor zakričal:
  - Na novú, ruskú objednávku!
  A opäť sa vrhol do boja. Chlapec teda urputne bojoval. Obsahuje šialené vzrušenie a najdivokejšie výsledky.
  Obrana Moskvy bola rozsiahla a preto boli hradby slabo pokryté. Najdôležitejšie bolo nedopustiť stiahnutie jednotiek do Kremľa, kde ešte vydržia.
  Ale najvybranejšie jednotky kozákov dorazili do Kremľa skôr. A vtrhli do pevnosti. Mnoho vojakov a dokonca aj dôstojníkov prešlo na ich stranu. Dokonca aj zo Semenovského gardového pluku. Nie naozaj, bojovníci chceli zomrieť. A tak padol Kremeľ...
  Pugačev dobyl Materskú stolicu a priviezol sa do hlavného mesta na bielom koni. Teraz je takmer skutočným kráľom. A v luxusnom oblečení. A možno aj korunovaný. Väčšina posádky bola zajatá. Z tých, ktorí skladajú prísahu, je dokonca pár generálov a veľa dôstojníkov.
  Teraz sa Pugačev cíti oveľa sebavedomejšie. Hoci je Petrohrad stále vpredu, veľké úspechy už dosiahli!
  Počas prehliadky Oleg Rybachenko upozornil na jedného, už v strednom veku, nízkeho, chudého muža. Bolo na ňom niečo povedomé. Chlapec k nemu, samozrejme, pribehol, takáto šanca by sa nemala premeškať.
  Muž vyskočil, zdvihol ho za golier a zvolal:
  - To si ty Alexander Vasilievič Suvorov! To je niekto, koho som nečakal, že stretnem!
  Muž v jednoduchom oblečení prikývol:
  - A toto ste vy, plukovník Rybačenko! Ako rýchlo!
  Oleg Rybachenko vysvetlil:
  - Už generálmajor! A ty, Alexander Vasilievič, by si mal byť poľným maršálom!
  Suvorov úprimne odpovedal:
  - Možno! Ak ľudia tak milujú Petra Tretieho, potom je to tak!
  Oleg súhlasne prikývol:
  - Poď na našu stranu! Nech je armáda s ľuďmi!
  Suvorov zvolal:
  - Ach bože... Keby tvoj Emelyan nebol ľuďom taký drahý, myslel by som si to ešte trikrát! A tak! Moje telo mu bude slúžiť!
  Na stranu rebelov a roľníckeho kráľa tak prešiel aj Alexander Suvorov.
  Nakoniec padla aj opevnená oblasť mesta Yaitsky. Poslední vojaci a dôstojníci sa vzdali. Na juhu Astrachán prisahal vernosť cárovi a vzdal sa takmer bez boja. Don sa stal kolískou rebelov. Pugačovci sa pohli smerom na Petrohrad. Nestretávali sa takmer so žiadnym odporom. Stále viac nových regálov sa vzdalo.
  Emeljan Pugačev sa posúval triumfom k triumfu. V Novgorode ho privítali s veľkou cťou. A len v samotnom Petrohrade dokázali odolať.
  Nasledoval však rýchly útok. Mesto bránili gardisti Preobraženského pluku. A nejaké milície.
  Ale Pugačevitov je oveľa viac a génius Suvorov je na ich strane. Kde môžem odolať?
  Samotná Catherine sa pokúsila o útek, ale bola chytená a bratia Orlovovci boli počas útoku zabití. Alexey Orlov bol hacknutý na smrť samotným Olegom Rybačenkom. A Nikita Papin prešiel na Pugačevovu stranu.
  Katarína Druhá bola uväznená v žalári. Potom odpovedali v handrách a bosí Emeljanovi Pugačevovi.
  Sedliacky cár jej sľúbil život a že ju pustí do zahraničia, ak ho verejne uzná za svojho manžela a cára Petra Tretieho. Inak šibenica po bičovaní.
  Catherine súhlasila. Život je cennejší. Poznala Emelyan ako svojho manžela a kľakla si. Pugačev napriek tomu nariadil Katku poriadne vybičovať. Bývalú kráľovnú zbičovali nahú, priamo na námestí. A potom boli vyhnaní z Ruska.
  Rumjancev a ďalší velitelia uznali Petra Tretieho za cára. Vojna s Tureckom pokračovala o niečo dlhšie a skončila mierom priaznivým pre Rusko. Emelyan Pugachev vykonal v Rusku množstvo reforiem. Skonfiškoval pôdu vlastníkom pôdy, zrušil poddanstvo a dal slobodné národy. Urobil funkcie guvernérov a primátorov miest voliteľnými a zaviedol zemstvo.
  Rusko sa postupne stalo buržoáznou krajinou. Za cára existovala voliteľná rada, ktorá však mala čisto poradné funkcie. A tak bola vláda autokratická.
  Po troche odpočinku a reorganizácii armády začal Peter Tretí novú vojnu s Tureckom. Za týmto účelom bola všetka moc nad jednotkami zverená Alexandrovi Suvorovovi. Osmanská ríša bola rýchlo porazená a dobytá. Rusko zahrnulo svoje územia do svojho zloženia. Niektorých si uchmatlo aj Rakúsko. Emelyan Pugachev neskôr dobyl Egypt. A potom na sever Afriky. Jeho vláda bola úspešná. Suvorov a jeho kamaráti žiarili. Revolúcia vo Francúzsku umožnila Rusku dobyť Európu aj Francúzsko. Do konca osemnásteho storočia dobyl Emeljan Pugačev celú Európu. Potom Rusko ešte viedlo vojnu s Britániou, ktorú ukončilo presvedčivým víťazstvom. Pugačev vládol do roku 1810 a tam zomrel a moc odovzdal Petrovi, svojmu štvrtému synovi a Ustinii.
  Rusko sa presťahovalo cez Afriku a Áziu, dobylo Indiu a Čínu a potom Ameriku. Koncom devätnásteho storočia sa celý svet stal ruským. A človek letel do vesmíru už v roku 1899! A v roku 1917 letel na Mars.
  Ľudia našli pokoj a šťastie. Aspoň v tomto vesmíre. A vo všeobecnosti sa obavy Olega Rybachenka nepotvrdili.
  Víťazstvo Emelyan Pugachev sa ukázalo ako presvedčivé a užitočné pre celý svet. Rusko bolo slobodné impérium s parlamentom a silnou cárskou vládou.
  Navyše jej armáda, ktorú zreformoval Suvorov, nemala obdobu.
  A bez nevoľníctva sa priemysel rozvíjal zrýchleným tempom.
  A všetko sa ukázalo vo všeobecnosti nie zlé. A Rusko malo šťastie, že si dynastia udržala stabilitu moci. A že sa krajina nerozpadla. A boli víťazstvá, jedno za druhým.
  Okrem toho existovala aj voliteľná demokracia guvernérov, predsedov miest a starších dedín. Aj to dalo ľuďom možnosť vyjadriť svoj názor a mať svoju plnú moc.
  Ale kráľ nebol despota. A názory ľudí boli brané do úvahy. A život sa čoskoro stal pre všetkých taký dobrý, že ľudia zabudli, že môžu byť nespokojní. A málokto premýšľal o nezávislosti. Vskutku, jednota ľudstva je najdôležitejšia vec!
  Ruské impérium všetkých spojilo... A zrodilo sa nové náboženstvo. Ktoré sa zjednotili absorbovaním rôznych presvedčení. A nakoniec boli Budha, Magomed, Kristus a Krišna zmierení. Všetci sa zjednotili a takmer ateisti!
  Ale potom sa ľudia tiež naučili kriesiť mŕtvych, ale to je iný príbeh
  
  
  SPEER MENÍ HISTÓRIU
  Speerovi, tomuto géniovi organizácie, sa podarilo presvedčiť Fuhrera, aby urýchlene vyvinul a uviedol do výroby ľahkú, lacnú, ovládateľnú prúdovú stíhačku len s dvoma vzduchovými kanónmi, ale najlepšiu na svete z hľadiska letových vlastností.
  Takto sa HE-162 zrodil nie 6. decembra 1944, keď prvýkrát vzlietol do vzduchu, ale už bolo neskoro, ale 20. apríla 1943, keď bola Tretia ríša ešte plná síl a to mohlo ovplyvniť priebeh vojny. Našťastie, prúdový motor Yummo bol už pripravený na sériovú výrobu. Lietadlo bolo takmer celé z dreva a len pancier na čele vážil päťdesiat kilogramov. Ale auto je ľahké, lacné a veľmi dobre ovládateľné, ľahko ovládateľné. Jeho rýchlosť presahovala 900 kilometrov za hodinu a prázdna hmotnosť stíhačky bola iba 1 600 kilogramov. Výzbroj tvoria spočiatku dva 20 mm letecké kanóny - silnejšie ako Jak-9 a porovnateľné s LAGG-5.
  Celkom jednoduchý stroj na obsluhu. Skrátka ľudový bojovník. Lacnejšie ako ME-109 a jednoduchšie na výrobu, ale oveľa efektívnejšie.
  HE-162 sa ukázal ako účinná zbraň. Už počas bitky pri Kursku na nej získavali skóre nemecké esá. Huffman sa obzvlášť vyznamenal.
  Hitlera to, samozrejme, potešilo a nariadil zvýšiť výrobu auta na päťtisíc mesačne. Toto číslo sa nepodarilo dosiahnuť, no do konca roku 1943 sa vyrábalo viac ako dvetisíc vozidiel mesačne.
  HE-162 spôsobil problémy ZSSR vo vzduchu a trochu spomalil postup sovietskych vojsk. Na Kursk Bulge boli straty nemeckých tankov menšie ako v skutočnej histórii, bolo zostrelených veľa IL-2.
  Nemci dokázali oddialiť odpor a Charkov a Orel padli o mesiac neskôr ako v reálnej histórii.
  Červená armáda však stále postupovala, aj keď pomalšie ako v skutočnej histórii. Vďaka tomu sa Nemcom podarilo získať oporu na Dnepri a vytvoriť tam silnú obranu. A potom prišlo samohybné delo E-10, veľmi úspešný stíhač tankov.
  Nemcom sa podarilo stabilizovať front na východe. V zime sovietske jednotky nedokázali prekročiť Dneper. Nemci vydržali aj pri Leningrade.
  Aj keď spojenci postupovali v Taliansku. Ale za veľmi vysokú cenu.
  Keď sa nepodarilo prelomiť nacistov, Červená armáda sa presťahovala na Krym. Aj tu trvali boje dlhšie ako v reálnej histórii, no skončili sa porážkou.
  Vylodenie spojencov v Normandii skončilo porážkou Británie a Spojených štátov. 22. júna sovietske vojská zaútočili na centrum. Ale Nemci dokázali odraziť nápor sovietskych síl. Čiastočne vďaka úspešnému a lacnému samohybnému delo E-10. Toto vozidlo, vážiace dvanásť ton, malo čelný pancier 82 milimetrov pod uhlom 45 stupňov, nepreniknuteľný pre sovietske tridsiatky štyri, a pištoľ ako T-4. Toto vozidlo mohlo dokonca zblízka preniknúť do čela IS-2 a malo veľkú šancu odraziť naklonený pancier.
  Nová nemecká technika je dobrá v obrane. A Krauts to využívajú. Sovietske autá však stále nie sú také úspešné. T-34-85 má dosť slabú zbraň a ochranu a príliš veľkú výšku. A IS-2 je citlivý na čelo veže a spodnú časť trupu.
  Nemci sa dokázali udržať tak, že svoje sily sústredili vopred do stredu a odhadli hlavný smer útoku.
  Po porážke spojencov v Normandii sa v USA a Británii zintenzívnili protivojnové nálady. Američania navyše nemali šťastie, pri pokuse o pristátie na Filipínach ich transport napadli japonské bojové lode. A boli utopení. Zomrelo veľa techniky a vojakov.
  Čo tiež urobilo silný dojem na americký ľud.
  Nemci, ktorí odrazili útok v strede, presunuli časť svojich jednotiek do Talianska a začali tam ofenzívu.
  "Panther"-2 sa zúčastnil bitiek. Nemcom sa podarilo udržať hmotnosť na päťdesiat ton výrobou kanónu 88 mm a 71 EL hlavne a samotné vozidlo malo na svahoch čelný pancier s hrúbkou 150 mm.
  Panther 2, ktorý je ľahší, ale s výkonnejším motorom, sa ukázal ako vynikajúci stíhač tankov.
  Nemcom sa podarilo znovu dobyť Neapol a ukoristiť mnoho väzňov a trofejí. Spojenci utiekli späť na Sicíliu. Tam sa chceli uchýliť pomocou flotily.
  E-25 spustili do výroby aj nemeckí konštruktéri. Sovietske jednotky sa pokúsili opäť zaútočiť pri Leningrade. Ale Nemci tam boli pripravení. Vo všeobecnosti nemecký prieskum fungoval dobre, najmä letecký, pretože Fritz mal prúdové stroje, ktoré lietali vo veľkých výškach a boli absolútne nezraniteľné voči sovietskej protivzdušnej obrane.
  V zime sovietske jednotky opäť zaútočili na stred, no ich útoky boli predvídateľné. A vo vzduchu sa fašisti zmocnili úplnej nadvlády. Veľa stratilo aj spojenecké letectvo.
  Vo februári nacisti vykonali operáciu na Sicílii a zajali viac ako dvestotisíc britských a amerických vojakov. A v marci Nemci udreli na juhu. Prelomili sme obranu, postupovali v noci a vytvorili pár kotlov.
  Sovietske jednotky sa začali sťahovať.
  Po Rooseveltovej smrti Truman navrhol Hitlerovi prímerie. Fašista číslo jeden súhlasil. Výmenou však požadoval dodávky ropných produktov a návrat väzňov. Truman a Churchill s tým súhlasili.
  Nemci mali na východe voľnú ruku. Dostali aj nový tank, E-75. Hustejšie usporiadanie - motor a prevodovka spolu - a priečne usporiadanie umožnili znížiť výšku vozidla. Pripomínalo to značne pestovaného Tigra-2, no s oveľa nižšou siluetou.
  S oveľa hrubším pancierom umiestneným vo väčších uhloch vážil E-75 75 ton, s motorom o sile 1250 koní. Vďaka tomu bol celkom mobilný a spoľahlivý. Britský tank mal dva typy zbraní. 105 mm v 100 EL pre boj s nepriateľskými tankami a 128 mm v 55 EL, univerzálnejšie delo. Veža mala 252 mm hrubý čelný šikmý pancier a 170 mm hrubý bočný a zadný pancier, tiež šikmý. Trup mal 200 mm pancier na vrchu pod uhlom 45 stupňov a 160 mm na dne pod uhlom 45 stupňov. Boky trupu sú 120 mm a štíty ďalších 90 mm.
  Nemci teda s hmotnosťou 75 ton vytvorili vozidlo, ktoré nie je v brnení a výzbroji nižšie ako Myš, aj keď s jednou pištoľou.
  E-75 neprenikli sovietskymi protitankovými delami, dokonca ani na jeho boku, a nepochybne dostal Hitlerovu prednosť pred všetkými ostatnými tankami série E.
  ZSSR zatiaľ získal iba IS-3, ktorý je lepšie chránený v prednej časti veže, ale je náročnejší na výrobu. Stalin teda nariadil, aby sa IS-2 a T-34-85 nateraz nestiahli z výroby.
  V lete sa na fronte prvýkrát objavili nemecké tanky E-75. Ukázali sa ako veľmi efektívne stroje.
  V tom istom čase mali nacisti ľahké vozidlo ME-1010 s krídlami, ktoré zmenili zametanie, pokročilejší model ME-262 X a vyzbrojenejšie a rýchlejšie a manévrovateľnejšie vozidlo XE-262. Ľudová stíhačka si od svojich dizajnérov vyslúžila všetku chválu. A tiež prúdový bombardér Yu-287, ktorý ukázal ohromnú akrobaciu. A tiež značka Arado.
  Nemci dokázali v lete postúpiť na Ukrajine a dobyli späť Donbas. Potom na jeseň zabrali Kursk a priblížili sa k Voronežu. Sovietske jednotky ustúpili cez Don a pokúsili sa tam založiť obranu. Blížila sa zima.
  Nemeckí diplomati sa snažili zapojiť Turecko do vojny.
  Tu krúžili a sľubovali hory zlata.
  Stalin, ktorý mal pocit, že pre ZSSR je ťažké odolať novej nemeckej technológii a že vytvorenie nového tanku T-54 čelilo určitým ťažkostiam, navrhol nacistom prímerie.
  Hitler v reakcii požadoval kapituláciu Leningradu a Krymu, ako aj bezplatné dodávky chleba, ropy a iných surovín! A vrátiť vojnových zajatcov a previesť časť zlata do ZSSR.
  Stalin súhlasil so všetkým okrem kapitulácie Leningradu.
  Nacisti zaútočili na Krym v zime. Zajali takmer celý polostrov okrem Sevastopolu. Červená armáda sa pokúšala postúpiť v strede a na severe, no opäť neúspešne, pričom utrpela obrovské straty.
  V marci 1946 Fuhrer nakoniec súhlasil s prímerím na obdobie troch rokov. ZSSR samozrejme dodával Tretej ríši suroviny zadarmo a previedol časť vybavenia vojenských tovární.
  A nacisti sa obrátili na Západ. Atómová bomba ešte nebola vytvorená a Japonsko sa zúfalo bránilo Amerike. O každý ostrov v Tichom oceáne zúrila krutá bitka.
  Na začiatok sa Hitler dohodol s Francom a nemecké jednotky zaskočili Gibraltár. Potom sme vstúpili do Maroka. Britská základňa na Malte bola zničená a dobytá pristávacími jednotkami. Nacisti odišli do Afriky.
  Ich piloti Albina a Alvina sa stali veľmi silnými. Dievčatám sa podarilo predbehnúť Huffmana a ako prvé prekonať bariéru päťsto zostrelených lietadiel na východnom fronte.
  A na Západe sa z nich úplne bosí diabli v bikinách stali búrkou pre americké a anglické autá.
  A Gerda so svojou tankovou posádkou cestovala cez Alžírsko v E-75. Dievčatá sú držiteľkami rekordov v počte zničených vozidiel na východnom fronte pred Wittmannom.
  Bojovníci začali bojovať z Kursk Bulge a ukázali svoju triedu. Hoci nie príliš bystrý Hitler pochyboval, že ženy sú schopné boja. Ale Gerda, Charlotte, Christina a Magda urobili na Pantherovi zázraky. Ukázalo sa, že po Wittmannovi sú druhou posádkou tanku, ktorá získala vysoké vyznamenanie: Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi. A tiež kríž vojenských zásluh v zlate a diamantoch.
  Dievčatá spolu jazdia a spievajú:
  - Zničíme celý svet bez Ríše,
  Do jadra a potom...
  Vybudujeme nový, nový svet,
  Kto bol nikto, stane sa všetkým!
  Bojovníci sa tiež chichotajú a odhaľujú zuby. A opäť sa zastrelia...
  Vyradili anglický tank a zarevali:
  - Sme super!
  Gerda holými prstami stlačí tlačidlo joysticku, strhne vežu zo Shermana a zakričí:
  - Som budúca bohyňa!
  Potom Christina prevrhne nádrž holými prstami a zakričí:
  - Aj ja som super dievča!
  Potom vystrelí, rozbije Charlotte auto a zaškrípe:
  - Ale Pasaran!
  A ďalšou šupou Magda Angličana dohrala. Dievčatá sú naozaj supermani.
  A úprimne povedané, každý je porazený bez výnimky. Sme zvyknutí zabíjať všetkých našich nepriateľov a miesto je samozrejme v pekle!
  Bojovníčky pracujú a strieľajú. Svojim súperom nedávajú žiadnu štvrtinu.
  Niekoľko tisíc Britov a Američanov sa vzdalo. Muži padajú na kolená a bozkávajú dievčatám holé, zaprášené nohy.
  Takto prebieha boj... Alžírsko padlo a Nemci sú už v Líbyi. Samozrejme, vyhrávajú hraním. Neexistujú pre nich žiadne prekážky.
  Počas leta 1946 Nemci dobyli celý sever Afriky a dostali sa až k Suezskému prieplavu. Nacisti majú teraz impozantnú zbraň: diskové lietadlá, ktoré nemožno zostreliť. Briti aj Američania sa pod tým zlomili.
  Na jeseň sa Wehrmacht presunul do Sudánu a na Blízky východ. Briti a Američania padli ako prasknuté orechy.
  Tajne sa snažili dohodnúť so Stalinom. Napríklad otvorte druhý front.
  Červený diktátor odpovedal vyhýbavo... Počas pádu Nemci zajali celý Blízky východ a väčšinu Afriky, dostali sa až do Kamerunu. A v zime sa nemecké jednotky presunuli do Iránu a ďalej do Indie. Krajina slonov bola dobytá. A potom nacisti na jar postupovali do južnej Afriky, kde konečne ovládli čierny kontinent.
  V júni 1947 nasledovalo vylodenie v Británii... Vybrané sily Wehrmachtu sa zúčastnili bojov.
  Prvýkrát bol testovaný pyramídový tank, ktorý vykazoval vynikajúcu ochranu zo všetkých uhlov a vysokú rýchlosť.
  Bojovala v ňom posádka tanku Gerda. Dievčatá sa ukázali ako mimoriadne cool a chrty...
  Nahromadili veľa tankov a zbraní.
  Gerda vystrelila, zrazila anglické delo a zaspievala:
  - Naši nepriatelia nás nezastavia!
  A ako sa bude smiať!
  Charlotte tiež odhalí zuby a zaškrípe:
  - Dobijeme kryt vesmíru!
  A zmetie aj nádrž.
  Nabudúce jej Christina dá facku a zúrivo vrčí:
  - Čižmy sa lesknú za pochodu!
  A zmetie aj vežu!
  Potom Magda zostrelila anglickú húfnicu a zachrapčala:
  - Okamžitý let!
  Bojovníci sú v kolosálnej výške.
  A Albina a Alvina sa ponáhľajú na oblohu a dorábajú anglické a americké vybavenie. Rozdrvia krautov holými, vytesanými nohami a spievajú si:
  - Afrika je nebezpečná, áno, áno, áno!
  Afrika je hrozná - áno, áno, áno!
  Nechoďte deti! Choďte na prechádzku do Afriky!
  Tak zasiahol v jednej bitke päťdesiat lietadiel medzi dvoma.
  Takto bojovníčky s istotou ničia svojich nepriateľov.
  Británia padla za dva týždne. A londýnska posádka kapitulovala. Tretia ríša teda rozdrvila svojho nebezpečného nepriateľa.
  Ale USA stále zostávajú... Nemci, ktorí sa zjednotili s Japoncami a majú veľa zdrojov, začali vyvíjať tlak na Američanov... V auguste 1947 sa nacisti vylodili na Islande a obsadili tento ostrov, blížiac sa k Amerike.
  Dostať sa do USA nie je jednoduché. Ale fašisti vytvorili predmostia v Latinskej Amerike a budujú svoje sily. Ale vojna sa vlečie dlho. V zime sa bojovalo na mori aj vo vzduchu. A na jar 1948 sa Nemci pokúsili dostať do Grónska. A podarilo sa... V lete už nacisti dobývali Kanadu. Ale bitky boli kruté...
  Stále bližšie a bližšie k USA. V strehu sú ale aj sovietske dievčatá.
  Päť dievčat Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada pricestovalo do Ameriky bojovať ako dobrovoľníčky proti hordám Tretej ríše. Všetkých päť dievčat je veľmi krásnych a hovorí po anglicky. Stalin-Putin odmietol poslať celý ženský prápor, pretože by to odporovalo podmienkam mieru uzavretým s fašistickou ríšou. ZSSR potreboval za každú cenu získať čas, kým nacisti zaútočili na USA.
  Päť dievčat sú dobrovoľníčky: prešli takmer celou vojnou, od Brestu a Bugu až po Orenburg. A s nacistami bojujú na druhej strane Zeme v hlavnom meste Hondurasu.
  Tegucigalpa je jednou z hlavných pevností obrany v konfrontácii s pestrou hordou. Do problémov sa dostali japonské aj ázijské hordy. Samotní Nemci bojovali iba s tankami a pechota bola výlučne z neárijských národov. Poháňali dopredu Ázijcov, černochov a Arabov.
  Natasha vystrelila, odrezala dvoch Afričanov a zaštebotala:
  - Len horda Džingischána!
  Zlatovlasá Mirabela, ktorá sťala troch indiánov dávkou z guľometu, zdvihla svoje obnažené, opálené nohy na vrchol. A ona povedala:
  -Mlieme krmivo pre delá!
  Úlomok z granátu vyletel a udrel Mirabela-Zoyu po jej nahej okrúhlej päte. Dievčatá tradične bojujú v bikinách a naboso. A keď narazí ostrou na hrubú, dievčenskú podrážku, trochu to zabolí.
  Kráska žmurkla a opäť vystrelila... Mirabela je veľmi štíhla, priemerne vysoká s dokonalou postavou.
  Natasha je vyššia, s hodnosťou majora a dokonca hrdinkou Sovietskeho zväzu. Ale tiež takmer nahá, ledva zahalená v bikinách. Veľmi opálená, ale jej vlasy sú biele. A Natasha strieľa veľmi presne. A miluje hádzať granáty bosými nohami.
  Krásna Angelica zastrelí a výbuchom ohňa zabije štyroch Arabov. Jej vlasy sú červené, alebo skôr medenočervené, ako proletárska zástava. A keď fúka vietor, je to ako vlajka revolúcie. Dievča žiari svojimi smaragdovými očami ako hviezdy. A brutálne zmetie nepriateľov.
  Svetlana je tiež blondínka. A strieľa zo samopalu. Dievča vytiahlo bosé nohy a vybuchlo. Päť najrôznejších bojovníkov bolo vyhodených a z hrude a brucha ich protivníkov vyleteli karmínové fontány krvi.
  Svetlana, oblizujúc si plné pery, zaštebotala:
  - Vojna je vzduch pre pľúca...
  Dievča, ležiace, hádže bosou nohou granát. Je počuť výbuchy. Niekoľko militantov odlieta rôznymi smermi.
  Olympias je väčšie, mohutnejšie dievča. Jej vlasy sú svetlohnedé. Typická dedinská, mladá žena krv a mlieko. Je fyzicky veľmi silná a dobre strieľa.
  Tu opäť prichádza rad. A zabití fašistickí žoldnieri padajú.
  Olympiáda pri streľbe hovorí:
  - Dobre, dobre, kde si bol? Od babičky! - Dievča vystrelilo, zabilo troch bradatých nacistických bojovníkov a pridalo. - Čo si jedol - kašu! čo si pil? Mash!
  Dievčatá držia líniu. Nepúšťajú fašistov dopredu. A priateľské piesne hučia:
  - Zničíme celý svet násilia,
  Do jadra a potom...
  Vybudujeme nový, nebeský svet -
  Kto bol nikto, stane sa všetkým!
  Natasha opäť hádže bosou nohou granát. Výbuchy postupujúcich pešiakov. Určite je čoraz teplejšie. Tu prichádza notoricky známy "lev"-2. A hneď vedľa je pokročilejšia E-50. Projektily sú vymrštené. Čiernemu Američanovi odtrhli hlavu a odkotúľali sa.
  Mirabela stúpila na horiacu dosku a jej stvrdnuté nohy sotva pocítili teplo plameňa.
  Zlatovlasá kráska vystrelila a zavrčala:
  - A kto zastaví tok krvavých, rozzúrených riek...
  Mirabela znova vystrelila, zrazila Afričana z brnenia E-50 a zaštebotala.
  - Lúč z blastera zasiahne váš chrám, v zlom záblesku muž zmizol!
  Dievča znova vystrelilo. Vo vzduchu blysla bosou, opálenou, pôvabnou nohou. Proti nej letel granát. Kráska so zlatými vlasmi šikovne odbila darček holou, takmer bezprašnou podrážkou. Granát letel späť. Vrhla sa do radov militantov Tretej ríše. Vyzeralo to, akoby z nákladného auta vypadávali vodné melóny, ktoré sa lámali. Vytieklo toľko krvi.
  Mirabela tweetovala:
  - Dievča neuspelo na skúške a prišla tá prekliata Ríša. Hitler bol zjavne unavený zo života a jeho krása ho famózne zožrala!
  Angelica je tiež nezmyselná bojovníčka. Strieľa na seba zo samopalov a hovorí, rozhadzujúc mŕtvoly:
  - Pre maminu lyžičku! Pre ockovu lyžičku! A pre Kobu naberačka! A na vašej strane v posteli!
  Kráska s medenočervenými vlasmi spúšťa drevené lietadlo bosou nohou. Letí priamo k mohutnému tanku German Lion. Pristaňte na ústí 105 mm dela a exploduje. Zbraň zlyhá.
  Nemec sa otočí a je nútený hanebne utiecť. Angelica si šúcha nohu o kus budovy a hovorí:
  -Ak nemáte silu, potrebujete inteligenciu! Budete musieť urobiť nejaký hluk!
  A opäť dievča strieľa veľmi presne. Jej ryšavé vlasy sú ako plameň olympijskej pochodne. Atraktívne dievča. V americkej armáde sa už vyznamenala prejavom zúrivého temperamentu. Zvlášť dobre vedel robiť neplechu s Afroameričanmi. Je to s nimi také nezvyčajné a krásne.
  Angelica však ničí aj černochov bojujúcich v armáde Tretej ríše. Prečo Nemecko dobylo celú Afriku? Pokúste sa zastaviť takúto silu.
  E-50 je najnovší tank s motorom s plynovou turbínou a hrubým bočným a čelným pancierom. Nedá sa to vziať granátom. Angelica hodila darček holou nohou, zrazila niekoľko pešiakov a štebotala:
  - Oh, tvoj tankový pancier je spoľahlivý, od niekoho, kto má v úmysle uhryznúť... Len si uvedomte, akú silu máte... áno, môžete kopnúť len do oceľového koňa!
  Veľmi presne strieľala aj Svetlana. A najradšej hádzala granáty nohami. Jej obnažené prsty tiež krútili oceľovým kotúčom. Hrot preletel a podrezal hrdlo dvom fašistickým militantom. Zhodili guľomet a teraz reťaze hordy preťal silný výbuch veľkého kalibru. Celý rad zahraničných bojovníkov naverbovaných prostredníctvom náletov do armády Tretej ríše.
  Svetlana tweetovala:
  - Šťastie je odmena za odvahu! Jedna pesnička stačí! Nech spievajú len o domove!
  Domov ale kráska ešte nestihla zmeškať. Aj keď sovietskych dobrovoľníkov je v americkej armáde veľmi málo. Stalin-Putin nechcel zažiariť, aby neskôr nedal Hitlerovi dôvod obviňovať Rusko z porušovania podmienok "slameného mieru".
  Päť dievčat, najlepších v ženskom prápore, bolo varovaných, že ak budú zajaté, vlasť sa ich bude musieť zriecť. A v tomto prípade by dievčatá mali kosiť o triviálnych žoldnieroch, ktorí boli najatí za peniaze.
  A Svetlana, Nataša a ostatné dievčatá chápu, že ak budú zajatí, čaká ich strašné mučenie. Preto sa v žiadnom prípade rozhodli, že ich nacisti nezabijú zaživa.
  Nemecké útočné lietadlá prelietavajú ponad pozície amerických jednotiek. Nečakajúc, že sa v hlavnom meste Hondurasu stretnú s takým tvrdohlavým odporom, nacisti boli trochu naštvaní.
  Prúdové a útočné lietadlá sú silné. Rakety lietajú, pištole strieľajú.
  Americkí vojaci umierajú. Olympiadu zasiahol črepina aj do jej mäsitého ramena. Vytiekla krv. Hrdinské dievča vytiahlo zubami kus ocele a vypľulo krv. A potom ma znova zasiahla objemným samopalom. Zahraniční žoldnieri padajú. Takmer všetci sú tu domáci, len ich velitelia sú Nemci a aj to nie vždy. Je pravda, že posádky na najmodernejšom tanku E-50 sú výlučne nemecké. Auto má slušnú rýchlosť a manévrovateľnosť. No, toto ešte nie je najpokročilejšia úprava - váži sedemdesiatpäť ton. Pod koľajami sa rúcajú múry. Tento sa zvyčajne vyrába v troch verziách so 105 mm kanónom, 180 mm útočným kanónom a 400 mm raketometom.
  A každá modifikácia má svoju vlastnú úlohu. Tu je tento tank s útočnou pištoľou, vhodnejší na útoky na mestá. A nie je také ľahké ho zničiť. Olympias sa prekríži a holými prstami, svojou veľkou, ale ladnou, krásne tvarovanou nohou, schmatne protitankový granát. Teraz musíte hodiť darček priamo na hlaveň, aby ste deaktivovali mastodontovu zbraň. Päť guľometov kryje nemecký moderný tank a nie je také ľahké sa k nemu priblížiť.
  Olympias je veľmi silná a jej konské nohy vrhajú granát ďaleko. Ale nie vždy je to presné. V každom prípade zasiahnuť taký cieľ, akým je hlaveň 180-mm kanónu. Hrdinské dievča má pochybnosti. Čo ak chýba?
  Ej, keby bol s nimi ich dlhoročný partner Oleg Rybačenko, tento odvážny priekopník by niečo vymyslel.
  Chlapec však zomrel v bojoch o Voronež. Dievčatá jeho ďalší osud nepoznali. Ale osud priekopníckeho vynálezcu bol skutočne nezávideniahodný. Najprv bol Oleg Rybachenko brutálne mučený a snažil sa získať tajomstvá. Jedenásťročný chlapec po mučení skončil v baniach. Práca je to desivá a mimoriadne náročná. Ale sovietsky priekopník, malý, ale šlachovitý, sa ukázal ako húževnatý.
  Podarilo sa mu prežiť a aj cez labyrinty baní sa rozhodol ujsť. A Olegovi Rybačenko sa podarilo dostať von. Chlapec sa nejaký čas túlal po Balkáne, kým sa nepridal k miestnemu partizánskemu oddielu. Tam sa stal spojkou a sabotérom.
  Na Balkáne bolo ešte dosť rozvinuté partizánske hnutie. Čiastočne aj preto, že okupačnú službu vykonávali Taliani, Rumuni, Bulhari, Albánci - ktorí neboli tak bojaschopní ako bežné jednotky Wehrmachtu.
  Mnoho partizánov však aj tak zomrelo. Najmä z leteckých útokov. A patrioti Juhoslávie sú nútení skrývať sa v horách, lesoch alebo v lepšom prípade v malých dedinách. Veľký počet veliteľov už zomrel. Situáciu zhoršil mier podpísaný so ZSSR. Teraz začali na Balkán prichádzať nové trestné oddiely, ktoré organizovali masívne nájazdy a vyčistili oblasť.
  Oleg Rybačenko musel spolu s partizánmi liezť stále hlbšie do hôr.
  Hoci Olympias nepoznala osud ich univerzálneho obľúbenca, ťažko si povzdychla. Potom prstami holých, dievčenských nôh stlačila granát pevnejšie a z celej sily ho hodila na nepriateľský tank. E-50 práve vystrelila a uvoľnila vražedný náboj.
  Olympias sa dokonca triasla a padla na kolená. Do hlavy ho udrel dlažobný kameň vytrhnutý z chodníka a obnaženú pätu mu popálil horúci kov. Dievča si pošúchalo omráčenú hlavu zaprášenými vlasmi.
  Granát vyletel, takmer sa dotkol hlavne a zasiahol naklonené čelo auta. Zahrmela explózia... Ale samozrejme, 250 mm čelného panciera, a to ani pod uhlom, nie je schopný preniknúť granátom.
  Olympiáda buchla päsťou do prachu a zdvihla celý oblak piesku. Potom zarevala:
  - Zabite, zabite! Strelite gól do bránky!
  Dievča si poklepalo holeňou o popraskaný asfalt. V mozoľoch päty sa zasekla trieska. Koža na chodidlách dievčaťa bola hrubá ako koža hrocha. Žila v chudobnej rodine a od narodenia takmer vôbec nenosila topánky. Vďaka tomu však jej nohy vôbec nepôsobili drsne, ale boli opálené, pôvabné, zvodné.
  Olympiáda však bola pre mužov trochu odstrašujúca s vysokou výškou, silnými svalmi a päsťami s vyčnievajúcimi kĺbmi. Ale hrdinské dievča má najláskavejší charakter a široké boky boli kombinované s relatívne tenkým pásom a tvarovanými brušnými svalmi. Len v šatách mohla Olympias pôsobiť nadváhou kvôli veľkým prsiam. V bikinách vyzerá ako prsnatá športovkyňa.
  Dievča vo frustrácii opäť hodilo granát, tentoraz mierilo na koľaje. Ale smrtiaci dar zasiahol hrubý pancierový štít zakrývajúci valčeky.
  Olympias si frustrovane udrela päsťou do brady. Bolela ju z toho čeľusť. A hrdinské dievča preklialo:
  - Režem ako kosa!
  Svetlana sa tiež pokúsila zasiahnuť nebezpečný tank, ale granát hodený dievčinou nohou mierne minul. A blondínka sa začala približovať k autu. Potom sa však objavili ďalšie dva tanky - "Lion" a "Panther"-2, ktoré strieľali na všetky prístupy pomocou guľometov. Museli sme byť mimoriadne opatrní.
  Americký Sherman sa pokúsil priblížiť k nemeckým vozidlám. Mal šancu zasiahnuť Panther 2, ale len vedľa. Nemca však nie je tak ľahké oklamať. Navyše, vyššia silueta Shermana ho robí viditeľným už z veľkej diaľky.
  "Panther" 2 vypľul náboj a zasiahol Američana priamo do čela. Vysoké auto sa zlomilo na polovicu. A horela ako vianočná sviečka.
  Svetlana frustrovane povedala:
  - Ach, aké slabé sú vaše tanky... Lepšie technicky, stanete sa Yankeeom!
  Ale Natasha, skúsená bojovníčka, sa dokázala priblížiť k Panterovi. Hodila granát... A dlhá hlaveň nemeckého auta sa skrútila do baranieho rohu.
  Tank "Panther" 2, uvedený do výroby v roku 1943. V najnovšej najrozšírenejšej modifikácii má čelný pancier 150 mm, bočný pancier 82 mm v uhle a 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 71EL. Počnúc rokom 1945 mal byť ukončený v prospech pokročilejšieho a lepšie chráneného modelu E-50. Ale zatiaľ tento tank bojuje. Vozidlo s hmotnosťou 51 ton má motor s výkonom 900 koní, ktorý mu zabezpečuje dobré jazdné vlastnosti.
  A teraz, keď utrpel poškodenie, Panther-2 sa otočí a odíde. Natashe sa podarí hodiť ďalší granát bosou nohou. Zlomil som valčeky. A rýchlosť nemeckého auta sa citeľne spomalila.
  Natasha hovorí s radostným pohľadom:
  - Aká rana! Moja rana je dar od Boha!
  A dievča ukázalo nos Nemcom. Z E-50 sa však začala valiť guľometná paľba. A guľky svišťali nad Natašinými bielymi, trochu zafarbenými vlasmi. Jedna z guliek dokonca odrezala prameň vlasov. Majorka sa dokonca cítila trochu šteklivá.
  Natasha tweetovala:
  -Ak chceš byť ako slon, choď do blázinca ako bandita!
  Dievčatko prstami na nohách zdvihlo odrezaný prameň. Natashine vlasy sú hodvábne, perleťovej farby, ale mierne prášia. A predsa tak jemné. Dievča si ich prešlo po chodidlách. Trochu šteklivý a príjemný.
  Natasha si spomenula, ako ju ten chlap hladil. Jeho ruky tiež začínali od chodidiel, stúpali vyššie k stehnám a najcitlivejšiemu miestu. Keď vás pohladí pekný mladý muž, je to veľmi príjemné. Natasha ho takmer milovala. Mala rada milostné hry a vzrušoval ju dotyk svalnatého mužského tela. Ale Natasha nemala skutočnú, romantickú lásku, keď sa zbláznite do muža. Už vystriedala veľa chlapov. Mnoho jeho mužov zomrelo v boji.
  Aj toto bola kliatba vojny. A tu v Amerike sú svalnatí černosi chlapi. A všetko je s nimi také nezvyčajné.
  Natasha vystrelila a zložila černocha. Afrického chlapca mi bolo trochu ľúto. Zabila muža bojujúceho za záujmy, ktoré mu boli cudzie. Nemci sú predsa rasisti. Na černochov sa pozerajú ako na otrokov. Ale zároveň sa Afričania zapisujú do zahraničných divízií nabúchaného Wehrmachtu.
  Natasha vyrobila niečo ako figu s holými prstami a ukázala to nacistom. Áno, samotný nemecký národ tu neutrpí žiadne škody. Tanky majú pancier, ktorý je príliš hrubý na to, aby ním prenikol granát alebo bazuka. Ale domorodé jednotky umierajú.
  Natasha hodí granát na E-50. Hýbala holou, opálenou nohou a hádzala, pričom vykrúcala boky. A granát letel vysokým oblúkom. Moje obnažené prsty na nohách ma nechali cítiť dotyk kovu. A potom vybuchol granát.
  Natasha šepká:
  - Boh žehnaj nám!
  Na dievča zavial horúci vietor, akoby sa ho dotkol pekný muž. Natasha čítala knihu o Tarzanovi a veľmi chcela, aby sa s ňou tento muž hral. Silnými rukami by som si hladkal obnažené prsia.
  Granát zasiahol hlaveň, ale explodoval príliš neskoro a odletel od kovu. Úlomky čvachtali ako hrach na brnení. Zostali len škrabance!
  Natasha vytiahla ďalší granát. Ale videl som, že to bolo protipechotné. A protitankové zbrane sú preč.
  Dievča frustrovane zavrčalo. Ale aby som nestrácal čas, dal som to do holých prstov. Otočila nohu, ohla trup, potom ho narovnala a hodila na pechotu.
  Poltucet bojovníkov vyletelo ako pingpongové loptičky. Jednému z nich odleteli okuliare a úlomky preleteli niekoľko stoviek metrov a prebehli Nataši po chrbte. Podprsenka praskla a majorke sa odkryli krásne prsia.
  Dievčatko si automaticky zakrylo bradavky. Potom si však uvedomila, koho by sa mala báť. A znova zatriasla guľometom. Otočila sa a mierne ustúpila.
  Americký pešiak vystrelil z bazuky. Škrupina zasiahla nemecký tank na jeho naklonenej strane, ale 160 mm pancier to odolal a odrazil ničivú energiu. Nemec vystrelil späť. Jeho veľkokalibrová zbraň rozdelila stenu.
  Natasha sa pokúsila zaviazať si ramienka podprsenky. Dievča si myslelo, že Zoja Kosmodemyanskaya bola pravdepodobne vozená v zime v šortkách. Bolo to v sovietskom filme, kde bola zobrazená v košeli alebo dokonca v nejakých šatách. Už len toto je len daň za pokrytectvo. V skutočnosti nacisti, aby zajaté dievča ešte viac ponížili, ju pravdepodobne vyzliekli. A hladní nemeckí vojaci pravdepodobne chceli vidieť nahé pekné a zakrivené dievča.
  Takže v skutočnom príbehu si dievčenská hrdinka nemohla zakryť prsia, a tak mala ruky zviazané za chrbtom. Ale nehanbila sa a hrdo sa tvárila. Nataša dobre vedela, aké to je chodiť naboso po snehu. Bola odolná a rada sa dotýkala snehu holými podrážkami. Natashe sa to páčilo a urobila radosť. Ale toto je pre ňu, už zocelenú rokmi vojny. A pre mladú a mestskú Zoyu je to zjavne bolestivé. Podrážky majú pocit, že horia uhlie.
  Natasha naštvane odhodila podprsenku a vykríkla:
  - Hanba je buržoázny pojem! Sovietska žena sa ničoho nebojí a nehanbí!
  Dievča opäť začalo pribíjať guľometom, či skôr samopalom. Kov sa rozpálil, napokon, Honduras sú trópy, vo februári tam môže byť veľmi horúco. Natashe sú horúce prsty. Musíme tomu dať všetko. Dnes je 23. februára. Je deň sovietskej armády a to si vyžaduje boj so všetkou pokojnou a primeranou zúrivosťou.
  Natasha porezala ďalších päť guľkami a nešťastnou náhodou si popálila líce o rozpálený záver guľometu. Samozrejme je to nepríjemné, pľuzgier je opuchnutý.
  Natasha prisahala:
  - No, Bože, prečo si mi a mojej krajine spôsobil toľko problémov!
  Pľuzgier svrbel... Dievčenské líce je veľmi citlivé miesto. Dievča sa snažilo nájsť niečo studené, čo by sa dalo priložiť na opuchnutú guľu. Ale skúste nájsť niečo skvelé. V tomto horúcom meste. Navyše bolo jasné počasie a vietor fúkal od juhu.
  Natasha zjavne nie je v pohode. olympiády hod granátom z veľkej diaľky, no opäť neúspešne. A na oblohe už lietajú stormtrooperi. Nemecké vozidlá majú silné pancierovanie a vysokú rýchlosť.
  Prúdové lietadlá prichádzajú vo vlnách a zdá sa, že odrezávajú pásy ľanu.
  Natasha sa schovala do medzery. Zhora šľahali fragmentačné rakety. Dievčatko pocítilo, ako zhora s ihlami padajú kúsky drveného kameňa. Pošteklilo ma to na holom krku. Kráske napichali aj bradavky.
  Natasha zašepkala:
  - Toto je masáž... Ale nie živôtik!
  Dievčatko pocítilo, že jej telo takmer začalo bolestivo svrbieť. Už je horúco a vybuchujúce rakety zvyšujú teplo. A toto je kúpeľný dom?
  Nataša si spomenula na prírodný ruský kúpeľný dom so smrekovými metlami. Ako to dievča vtedy mlátili.
  Boli to také exotické pocity.
  Natasha spievala, aby sa rozveselila:
  - Láska a smrť! Dobrý a zlý! Čo je sväté, čo je hriešne! Sme predurčení pochopiť!
  Dievča vstalo, striaslo zo seba všetku prilepenú špinu a trosky.
  Natasha zavrčala:
  - Oh, dostaneš Hitlera na rohy!
  A dievčenská majorka vypálila dávku na pešiakov, ktorí sa pokúšali postaviť do útoku. Niekoľko militantov naverbovaných prostredníctvom náletu padlo. Natasha si utrela špinavú tvár, ktorá ju štípala v očiach. Bojovníčka si odpľula a prekrížila sa.
  Opäť spustila paľbu zo samopalov a militanti sa vkrádali dovnútra. Červenovlasá Angelica hodila granát aj bosou nohou. Súčasnosť vyskočila a zasiahla fašistov. Tucet ľudí bolo zabitých.
  Ryšavka spievala:
  -Na svete je veľa dobrého, ale je pokrytý snehom!
  A dievča spustilo streľbu zo samopalu, len nie rukami, ale šikovnými prstami a bosými nohami.
  Angelica vystrelila presne a zakričala:
  -Hit! Hit! Ďalší úder! Ešte jedna rana a potom... Mocný démon, Boží dar, prináša zvrchu!
  A dievčina rukami hádzala črepy skla. Ohromila fašistov a tweetovala:
  - A pre tých, ktorí nechcú žiť v mieri... Robíme im hara-kiri!
  Japonci sa naozaj ukázali. Títo bojovníci s prižmúrenými očami. No, ako nemôžete robiť hara-kiri takto?
  Po vybití svorky guľometu Angelica zdvihla granát holými prstami a hodila ho na samuraja. Dostali darček, niekoľko zohavených Japoncov a odleteli rôznymi smermi.
  Angelica vyplazila jazyk a zamrmlala:
  - Som super bojovník! A nepriateľ zabil hyper!
  Číňania, ktorých naverbovali Japonci zo zajatých oblastí Nebeskej ríše, išli do boja. Čínski bojovníci kráčali nebojácne a dievčatá, ktoré vybili svoje samopaly, boli nútené ustúpiť.
  Mirabel kovové bosé nohy úlomky omietky a skla. Ostatné dievčatá urobili to isté. Stalo sa to veľmi ťažké.
  Objavil sa Shturmlev, výkonný stroj s raketometom. Tu je jeden, ktorý vás poserie - zdá sa, že je to málo.
  Zahrmela prvá rana... Svetlanu, Angeliku a Olympias vyhodila tlaková vlna ako fontánu obrovskej veľryby. Dievčatá leteli niekoľko desiatok metrov a búchali bosými nohami priamo do ohňa.
  Dievčatá odtiaľ vyskočili, obarili sa a spievali. Obnažené podrážky špliechali na uhlíky.
  Angelica naštvane zasyčala:
  - Býk sa najprv dá pod sekeru a potom sa upečie! A najprv sme boli vyprážaní a potom pod sekerou!
  A komsomolka sa zasmiala! Potom však pocítila smútok. Spomenul som si, že jej priateľku zajali. Nemci mladú dievčinu vyzliekli a začali jej prinášať oheň na obnaženú hruď. Taká strašná bolesť. Dievča kričalo a jej nežná pokožka bola zuhoľnatená. To sú fašisti, ktorí sa ukázali ako fanatici. Ani sa nepýtali, ale navyše zapálili oheň pod bosými nohami zajatca. Komsomolčan nakoniec tortúru neuniesol a na bolestivý šok zomrel.
  Angelica si to spomenula a špliechala cez žeravé uhlie. Bola pred ňou olympiáda. Táto dedinská dievčina má opálenú pokožku a nemôžete ju vziať fúkačom. Prečo nie dievča supermana? Na olympiáde vidno bazuku s nábojom, ktorý zhodil zabitý americký vojak. Zdvihne ju nohou a hodí si ju do náručia. A vráža zo všetkých síl.
  Škrupina letí a zasiahne nútených Číňanov. Veľa kriku a stonania. Masa mŕtvol. A odrezané končatiny.
  Olypiada spievala starodávnu pieseň:
  - A samuraj letel na zem! Pod tlakom ocele a ohňa!
  Dievčatá konečne vybehli z uhlíkov. Ich ladné, bosé nohy to dostali.
  Svetlana, ako tá najnežnejšia z nich, sebou trhla a šúchala si holé chodidlá, snažiac sa zmierniť svrbenie.
  Olympiáda, ktorá od raného detstva behala bosá po snehu, na takúto maličkosť nedbala.
  Hrdinské dievča spievalo:
  - Len si predstavte, že sme sa ponorili do čerstvého mlieka... Odmena je skutočná vec!
  A bojovníčka vzala nohou odlomený a dosť ťažký kus dlaždice. Pevne ho držala holými, dievčenskými prstami, roztočila ho a vystrelila smerom k nepriateľovi. Traja Číňania sa stali obeťami súčasnej smrti, ich hlavy boli rozdrvené.
  Angelica povedala so spokojným pohľadom a strieľala na nepriateľa:
  - Sme skvelé ženy!
  Svetlana, aby mierne zmiernila svrbenie v jej spálených, alebo skôr spálených nohách, spievala:
  - V našej vlasti sú ženy,
  Prečo zo srandy riadia lietadlo?...
  Pre nich je česť cennejšia ako život,
  Dokáže ľahko zabiť svojho protivníka!
  
  Narodili sa, aby vyhrali
  Oslavovať Rus po stáročia!
  Koniec koncov, naši pradedovia -
  Okamžite som pre nich zostavil armádu!
  A Svetlana začala čmárať zo samopalu. A urobila to veľmi majstrovsky. Aby každý cítil, že toto je bojovník od Boha! Ak nie od Všemohúceho, tak z Marsu určite!
  Strieľala aj Nataša. Spolu s Mirabelou boli prinútení cúvať a zbierať klipy od mŕtvych amerických vojakov. Dievčatá padli na chrbát a nohami vystrelili - takto to robili lepšie. A urobili to presne. Na dievčatá postupovala zmes čínskych a afrických jednotiek. A bojovníci bili.
  Natasha spievala:
  - Svet nie je šachovnica...
  Mirabela zachytila túto pasáž a vyhladila žltých a čiernych žoldnierov.
  - A čísla nie sú okrúhla nula!
  Natasha pridala k vyrezanému radu žltých a čiernych:
  - Útočí na nás melanchólia!
  Mirabela vystrelila s presnosťou Robina Hooda a zaštebotala:
  - A kôň sa ponáhľa do ohňa!
  Dievčatá, strieľajúc späť, sa stiahli za mínové pole. Čínski a africkí bojovníci narazili na dobroty. Začali vybuchovať, vyskočili, roztrhali ich a bol z toho krvavý chaos.
  V diaľke sa objavilo niekoľko tankov Panther-2. Strieľajú a boja sa strčiť nos. "Lev"-2 sa pohybuje dopredu a tiež chrlí oheň. A tu je plameňometný tank Rhino, slintajúci so zväzkami plameňov.
  Ale najimpozantnejší je "Sturmlev". Jeho raketomet nie je nijak zvlášť rýchly, no je pekelne ničivý.
  Natasha šepká:
  - Rusi, Rusi - nie pokojný osud! Prečo potrebujeme problémy, aby sme boli silnejší?
  Vskutku, bojujú ďaleko od Ruska. Je však jasné, že Wehrmacht, ktorý dobyl USA, sa vráti, aby stlačil ZSSR. A Američania sú tak milí a milí k dievčatám.
  Natasha opäť klincuje, z jej hitov sa zdá, že pod lopatami praskajú tekvice a hlavy. Dievča zasiahne črepina do nohy. Na holeni mi opuchne rez. Kráska chrumkala kosť a štebotala:
  - Nie, ten ostražitý nevybledne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je jasný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Verím, že sa celý svet prebudí,
  Bude koniec fašizmu...
  A slnko bude svietiť -
  Cesta osvetľujúca komunizmus!
  V tej chvíli Olympias zo všetkých síl hodila granát na Shturmlev. A sovietske dievčatá mali napokon šťastie. Pancierová čiapka spadla dozadu, sovietsky dar letel rovno do širokej hlavne. Na sekundu všetko zamrzlo. A potom to vybuchlo. Bolo to, ako keby bola zhodená atómová bomba. A nemecké tanky sa rozpŕchli rôznymi smermi.
  Nacisti dobyli Toronto a ešte na jeseň mohli vstúpiť na toto územie USA zo severu.
  Američania sa pomaly, ale isto vzdávali. Často sa vzdali a snažili sa udržať svoje pozície.
  Ale Nemci ich porazili na súši aj na mori.
  Teraz na konci jesene Nemci obklopujú Philadelphiu. Vyhrávajú jedno víťazstvo za druhým a revú ako čert.
  Gerda a jej posádka tanku sú na tom ako vždy najlepšie. A cerí zuby, rozbíja americké tanky a spieva:
  - Tigrie pazúry, sila ocele,
  Erupcia...
  V diaľke vidíme nacizmus,
  Z Džingischánovej Európy!
  A holými prstami tlačí na joystick. A opäť budú strieľať na Američanov.
  Potom Charlotte strieľa a jej strely sú presné. A za ňou prišla Magda s Christinou.
  Philadelphia teda padla. Nemci postupujú ďalej a do zimy sa dostali do New Yorku. A tam porazili nepriateľa. A z TA-500 budú zhadzovať bomby s hmotnosťou desať ton.
  Truman po tom, čo Nemci obkľúčili New York a Washington, ponúkol mier. V reakcii na to požiadavka na bezpodmienečnú kapituláciu.
  Útok na Washington nasledoval v januári. Bojovali nemecké pyramídové tanky.
  Na štvrtý deň útoku posádka kapitulovala. A o päť dní neskôr Spojené štáty americké kapitulovali.
  Tak skončila vojna na Západe... Alebo skôr takmer skončila. Nemci pokračovali v postupe, až kým nezískali celú Latinskú Ameriku...
  Stále platilo prímerie so ZSSR. Tretia ríša strávila svoju korisť a vytvorila nové divízie. Stalin stále obnovoval zničenú ekonomiku a zbieral sily.
  V oblasti stavby tankov nebol ZSSR veľmi úspešný, vytvoril len vozidlo T-54 a malý počet tankov IS-4. Dlho nebolo možné zohnať poriadne auto. A 20. apríla 1953, využívajúc skutočnosť, že Stalin zomrel 5. marca, Hitler opäť zaútočil na ZSSR. Uskutočnil sa pokus dosiahnuť celosvetovú hegemóniu.
  Bez Stalina sovietske jednotky odolávali dosť slabo. A sily boli nerovnomerné. Okrem toho do vojny vstúpilo Japonsko aj Türkiye.
  O mesiac neskôr nemecké pyramídové tanky obkľúčili Moskvu a dobyli Kaukaz. A o tri mesiace neskôr sme už boli na Urale. Bohužiaľ, sily sú príliš nerovnaké. Okrem toho existujú rozdiely vo vedení ZSSR.
  Stručne povedané, po piatich mesiacoch vojny bol ZSSR konečne okupovaný Treťou ríšou a Japonskom.
  Potom sa zdalo, že ľudstvo konečne našlo jednotu. Ale na svete sú dve superveľmoci - Tretia ríša a Japonsko. A Hitler 20. apríla 1956 začína ďalšiu vojnu. Útočí na Japonsko.
  A dievčatá sa zúčastňujú bitky. Gerda je čarodejnica, ktorá útočí na samurajov.
  A dievčatá z Červenej armády. Nataša, Alenka, Mirabela, Mária, Olympiada, Svetlana, Augustína, Aurora. A tak ďalej. Všetky tieto dievčatá majú jedno spoločné - bojujú naboso a v bikinách.
  A robia to veľmi efektívne. Rozdrvujú Japonsko... Pod údermi nemeckých a koaličných obuškov samuraji utekajú a ustupujú.
  Gerda a Charlotte spolu bojujú na pyramídovej nádrži. Dievčatá strieľajú na Japoncov, rozbíjajú autá a spievajú:
  - Sme super, super šampióni! A rozdrvíme všetky chyby!
  Gerda holými prstami stlačila tlačidlo joysticku, narazila do japonského auta a zašušťala:
  - Som bojovník s počítačom v hlave!
  Charlotte tiež vystrelila, rozrezala samurajovo auto a zaškrípala:
  - A moje okolie, nech je najjasnejšie a najchladnejšie!
  A tiež ako ukáže jazyk!
  Dievčatá ničia Japonsko... Samuraji prichádzajú o kolónie, lode a tanky.
  Japonská technológia sa nemôže porovnávať s nemeckou. A nacisti majú viac vojakov. Takže celkom úspešne napredujú. A samuraji nerobia nič iné, len sa radujú a odhaľujú zuby. Presnejšie, sú smutní, no stále vyceňujú zuby.
  Niekoľkomesačné boje a Čína, Indočína a ďalšie krajiny boli znovu dobyté. Nacisti sa vylodili aj v samotnom Japonsku.
  Tam sa bitka rozvinula a nacisti použili jadrové zbrane. A toľko ničenia a ničenia.
  Áno, samuraji mali smolu! Spadali pod takýto klub. Úplný koniec!
  A vo všeobecnosti všetko vyzerá mimoriadne vtipne.
  Sovietske dievčatá kladú samurajov na kolená a nútia ich bozkávať ich bosé nohy.
  Krásky spomínajú, ako ich nacisti sklamali. A toto je veľmi cool.
  Alenka a Natasha spievajú:
  - Deštrukcia je vášeň, bez ohľadu na to, aký druh sily! Úrady vždy pili cudziu krv! No v srdci vládne láska!
  A rovnakým spôsobom zasiahli samurajov. A ako sa tlačia, a s guľometmi, kosia čiaru.
  Ale Tokio už padlo... Vojna trvala šesť mesiacov a skončila sa víťazstvom Wehrmachtu.
  A 1. januára 1957 Nemci zaútočili na Turecko a porazili ho tiež. Potom boli všetky ostatné krajiny sveta zahrnuté do Tretej ríše.
  Formovanie zjednotenej ríše bolo dokončené. Už v roku 1947 leteli Nemci do vesmíru a v roku 1958, 20. apríla, pristáli na Mesiaci. Začala sa tak éra rozširovania vesmíru. Hitler zomrel v roku 1959, dva dni pred svojimi sedemdesiatymi narodeninami.
  Krátko predtým sa konalo referendum o založení monarchie a Fuhrerovi sa podarilo vymenovať dediča. Stal sa jedným z mnohých Hitlerových synov získaných umelým oplodnením.
  Fašistický režim bol krutý, no priniesol na Zem poriadok. Postupne čoraz viac ľudí dostávalo občianstvo ríše.
  Vyvíjajúc sa podľa plánu a využívajúc výdobytky vedy, Zem postupne riešila problém hladu, epidémií a nezamestnanosti.
  Podarilo sa kontrolovať pôrodnosť a úspešne bojovať proti zločinu. V roku 1974 ľudia leteli na Mars. A o rok neskôr na Venuši. V roku 1979 na Merkúr. V roku 1980 na mesiace Jupitera. A v roku 1987 pristáli na najvzdialenejšej planéte Pluto. Prieskum vesmíru prebiehal.
  V roku 2000 udelil cisár Nemecka a celej planéty Zem Fridrich Tretí a syn Hitlera občianstvo Tretej ríše všetkým ľuďom na planéte Zem. A bola vyhlásená formálna rovnosť všetkých rás a národov.
  A v roku 2017 sa začala prvá medzihviezdna expedícia do iných svetov.
  V roku 2019 bol zavraždený Fridrich Tretí a Franz sa stal novým cisárom. Jeho vláda bola krátka. O dva roky neskôr došlo k vojenskému prevratu a Hitlerova dynastia definitívne padla. A k moci sa dostali republikáni.
  Bola ohlásená obroda demokracie a systému viacerých strán. Nacizmus postupne vymrel.
  V roku 2030 vyzval na voľbu najvyššieho koordinátora ľudskej moci. Bola to Alenka, bojovníčka-čarodejnica, ktorá už mala vyše sto rokov. Dievča ale vôbec nestarlo a rokmi sa nezmenilo. Vždy svalnatá a mladá, svieža a krásna.
  Nariadila zničenie všetkých pomníkov Adolfa Hitlera a spálenie jeho portrétov.
  Potom Alenka pokračovala v expanzii do vesmíru... Do sto rokov sa ľudia usadili cez polovicu galaxie.
  Potom vypukla vojna s civilizáciou dýchajúcou fluór. Ale vôbec to nie je také strašné. Pozemšťania, ktorí mali pokročilejšiu technológiu, zvíťazili.
  A po niekoľkých storočiach sa celá galaxia stala človekom a niekoľko susedných.
  A teraz ďalších sto rokov a objavili spôsob, ako cestovať časom. A vyviesť ľudí z ich minulosti skôr, ako zomrú. A potom ich nahradiť biomodelmi.
  Hitler bol teda pred smrťou vyňatý a prevezený do budúcnosti. Tam sa konal súd s najväčším diktátorom všetkých čias a národov. Rozhodli sa ho uznať vinným z ohavných zločinov a odsúdiť ho na miliardu rokov väzenia, keďže v humánnej supercivilizácii nemôže existovať trest smrti.
  Hitler bol omladený, premenil ho na asi trinásťročného chlapca a poslal ho do kolónie, kde boli väznení ďalší nacistickí zločinci, ktorí sa tiež stali deťmi.
  Tam študovali, pracovali, žili za mrežami.
  Tí, ktorí sa správali slušne, dostali ľahšie podmienky: brali ich na výlety a dostávali luxusné jedlá. Mladým väzňom sa žilo dobre: oddelené cely s gravitačnými kamerami, kúpeľne a počítače, telocvične a voľný čas.
  Pravda, voľného času bolo málo a musel som fyzicky pracovať - pracovná terapia pre zločincov. Ale to nie je strašidelné v mladých telách.
  Adolf Hitler bol chlapec a nevyrástol. Ale zároveň som bol fyzicky zdravý, cítil som sa výborne, mal som výborný stôl. Aj väzni majú ľudské práva.
  Z času na čas bol bývalý Fuhrer za dobré správanie vzatý na hviezdne lode a dovolili mu navštíviť iné svety.
  Postupom času sa pracovná terapia znížila a čas zábavy a hier sa zvýšil.
  Prešli storočia. Ľudstvo sa rozšírilo po celom vesmíre. A tak nakoniec nasledovala amnestia a Fuhrer bol prepustený. Na rozdiel od jeho mnohých obetí vôbec netrpel. Práve sa začala nová veľká vojna s civilizáciou motýľov z iného vesmíru a bývalý Fuhrer sa dobrovoľne prihlásil do armády. A jeho veliteľkou bola pôvabná Gerda, ktorá bola ako všetci obyvatelia ľudskej, univerzálnej ríše nesmrteľná a večne mladá.
  
  
  GENERÁLNY TAJOMNÍK SHELEPIN
  História sa trochu posunula a pokus o atentát na Leonida Iľjiča Brežneva sa odohral v roku 1965 a dopadol úspešne. Mladý predseda KGB Shelepin sa stal generálnym tajomníkom. Kosygin zatiaľ zostal premiérom. Shelepin sa pustil do uťahovania skrutiek a dávania vecí do poriadku. Predĺžil sa pracovný deň a zaviedli sa prísnejšie tresty vrátane väzenia za meškanie do práce a nedodržiavanie pracovných noriem.
  Stalin bol rehabilitovaný a kult osobnosti bol obnovený. A veľa ďalších príkladov uťahovania skrutiek. Boj proti opilstvu a reforma Kosygin.
  A potom cenová reforma.
  ZSSR sa za Brežneva rozvíjal ešte rýchlejšie ako v reálnej histórii a Šelepin, spájajúci prvky trhovej ekonomiky a drsného stalinského biča, dosiahol významné výsledky. Okrem toho Šelepin vzhľadom na klesajúcu pôrodnosť zaviedol drakonické dane pre mládencov, bezdetné rodiny a rodiny s jedným dieťaťom. Interrupcie boli zakázané a antikoncepčné prostriedky sa prakticky nepredávali.
  Zvýšili sa prídavky na deti.
  To viedlo aj k vyššej pôrodnosti najmä v ruských regiónoch ZSSR. Rast populácie bol oveľa vyšší ako v reálnej histórii.
  Shelepin tiež zvýšil svoj vojenský potenciál a prekonal Spojené štáty v jadrovej energii a tiež v konvenčných zbraniach. A bol tu aj Vietnam... Autorita Spojených štátov vo svete padla a v krajine nastali kolosálne ťažkosti.
  Začala sa politika détente... Sprevádzal ju rýchlejší ekonomický rast v ZSSR. Šelepinovo tvrdé vedenie prinieslo lepšie výsledky ako Brežnevov pomalý štýl. A populácia rástla rýchlejšie...
  ZSSR čoraz viac prenikal do Afriky a v roku 1979 poslal vojakov do Afganistanu.
  A olympijské hry v Moskve v roku 1980 boli kolosálnym triumfom! Zlatom bolo ocenených viac ako stopäťdesiat sovietskych olympionikov.
  A potom zaútočila sovietska armáda a Irán, kde sa Chomeni chopil moci.
  Porazili Iráncov pomerne rýchlo, no utrpeli nejaké straty.
  Časť Iránu sa stala súčasťou ZSSR. Tam, kde žili etnickí Azerbajdžanci, sa pridali k Azerbajdžanu. Časť dostal Turkménsko a Kurdi sa po referende stali sovietskou socialistickou republikou.
  ZSSR prvýkrát od roku 1945 rozšíril svoje hranice. Časť Iránu sa stala Iraku a Saddám Husajn vstúpil do Varšavskej zmluvy.
  Potom sever Afganistanu s Uzbekmi a Tadžikmi vstúpil do ZSSR.
  Potom bola vojna s Pakistanom - ZSSR a Indiou. Bolo zajaté veľké územie.
  O pár rokov neskôr sa konali referendá a Pakistan, ako aj južný Irán a Afganistan sa stali súčasťou ZSSR.
  V Juhoslávii vypukla občianska vojna a obsadili ju aj sovietske vojská a potom Albánsko. Potom tieto krajiny vstúpili aj do Varšavskej zmluvy.
  USA boli v kríze, najmä za Reagana. Medzi černochmi a inými farebnými ľuďmi boli masové nepokoje. Ekonomika ďalej klesla.
  V roku 1977 ZSSR prijal novú ústavu, ktorá urobila formu vlády reprezentovanú postom predsedu ZSSR autoritatívnejšou. A odtrhnutie republík od Únie je zakázané.
  A v roku 1988 sa konali prvé prezidentské voľby v histórii Sovietskeho impéria!
  Samozrejme, vyhral ich Shelepin... Bodoval takmer na sto percent. ZSSR dosiahol samý vrchol rozvoja. V roku 1990 iracké jednotky dobyli Kuvajt, Saudskú Arábiu, Brunej, Spojené arabské emiráty, Omán...
  Ceny ropy prudko vzrástli...
  Kríza v Spojených štátoch sa zhoršila. Nový prezident Bush sa doslova zmietal pod ranami osudu. Černosi sa vzbúrili... A po zvolení Billa Clintona v roku 1992 sa Spojené štáty úplne rozdelili...
  Začala sa občianska vojna a masakre.
  V roku 1993 Shelepin opäť vyhral prezidentské voľby ZSSR.
  V roku 1995 sovietske vojská obsadili Aljašku a o mesiac tam usporiadali referendum o pripojení k ZSSR...
  Splnil sa tak ďalší sen - vrátiť Aljašku, samozrejme, hlúpo predanú, Rusku.
  Zdalo sa, že všetko ide podľa plánu... V roku 1997 sovietske vojská obsadili Fínsko a usporiadali tam referendum o začlenení do ZSSR. Tak bola zorganizovaná ďalšia sovietska republika.
  Bolo to však neslušné!
  Potom ešte v Saudskej Arábii prebiehali bitky, keď vypuklo islamistické povstanie, ale boli rýchlo potlačené.
  V roku 1998 bol Shelepin zvolený do tretieho funkčného obdobia.
  ZSSR zaútočil na Turecko, najmä po rozpade NATO. A pridal ju do svojho tímu.
  V roku 2000 Shelepin konečne žil dlhý a rušný život, vládol ZSSR 35 rokov - prekonal predchádzajúci Stalinov výsledok a zomrel.
  Systém moci bol celkom stabilný a autoritársky. Podpredseda zdedil právomoci až do nových volieb. A stal sa ním Gennadij Zjuganov. Kto urobil dobrú hardvérovú kariéru.
  ZSSR istý čas nevykonával prepadnutia... Po kríze samotná Európa vstúpila do RVHP a Varšavskej zmluvy.
  Vzťahy s Čínou sa však zhoršili. Rivalita bola silnejšia.
  V samotnom ZSSR vďaka demografickej politike zostala pôrodnosť veľmi vysoká. To však viedlo k preľudneniu a nedostatku potravín.
  Plánované hospodárstvo už bolo neustále v deficite. A hoci v priemysle rozvoj technológií a výstavba nových tovární umožnili nejakým spôsobom bojovať proti nedostatku tovaru, v poľnohospodárstve je oveľa ťažšie zvyšovať objemy pomocou donucovacích metód a traktorov. Zlepšiť poľnohospodárstvo nie je také jednoduché.
  Vo voľbách v roku 2003 bol Zjuganov zvolený s viac ako deväťdesiatimi deviatimi percentami. Ale boli nejaké problémy... Najmä s jedlom.
  A nie je ho kde kúpiť - Európa sa stala socialistickou, USA zmieta občianska vojna. V Brazílii a Argentíne toho veľa nedostanete. Samozrejme, že existujú problémy.
  ZSSR sa ocitol v malej potravinovej kríze. Čo sa čoskoro stalo chronickým, ale v roku 2008 bol Zjuganov opäť zvolený za prezidenta. Pozícia diktátora sa ukázala ako stabilná. Lenže nedostatok potravín sa vyostril... V roku 2011 sa v ZSSR znížili prídavky na deti a opäť sa legalizovali potraty.
  Začali bojovať proti veľmi vysokej pôrodnosti najmä v moslimských regiónoch ZSSR. V tom istom čase sovietska vojenská mašinéria bojovala v Afrike a vytláčala Nebeskú ríšu z Indočíny. V roku 2013 bol Zjuganov opäť zvolený.
  Tentokrát však bolo percento o niečo nižšie. V rámci ZSSR sa zintenzívnila túžba po demokracii. Ľudia chceli viac slobody. Zjuganov navrhol:
  - Dovoľme pár hier!
  A ďalšie dve skutočne zaregistrované: LDPSS a SDPSS. Začali hrať zdanie demokracie. Zjuganov dal médiám trochu viac slobody.
  Vo voľbách v roku 2018 bojovali proti Zjuganovovi dvaja kandidáti: Ksenia Sobchak a Vladimir Žirinovskij. Prvýkrát sa voľby konali na alternatívnom základe. A nečakane Zjuganov tesne prehral s mladou Ksenia Sobchak - ktorá získala dvadsaťdeväť percent hlasov - takmer si vynútil druhé kolo.
  Potom boli všetci presvedčení, že v ZSSR je demokracia. Na televíznych obrazovkách sa objavili obnažené dievčatá a krvavé akčné filmy.
  V zahraničnej politike sa zhoršili vzťahy s jediným skutočným konkurentom ZSSR, Čínou. Prečo nemôžu vychádzať dva vtáky na tej istej planéte?
  USA sú v hlbokom úpadku a nemôžu hrať významnú úlohu. A Aljaška je sovietska. Všetko je tak pozastavené...
  V ZSSR je stále nedostatok a potravinová kríza, hoci vojensko-priemyselný komplex funguje veľmi dobre.
  A teraz, v roku 2023, sa v Rusku konajú nové prezidentské voľby... Ešte demokratickejšie a nečakane ich vyhral... majster sveta v boxe Sergej Kovaľov. Ale to je už iný príbeh!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - PREZIDENT RUSKA
  V jednom z alternatívnych vývojov histórie, vo voľbách v roku 1996, tretie miesto nezískal Lebeda, ale Vladimir Žirinovskij. V podstate to v skutočnom príbehu všetci očakávali.
  Kto by si po neúspechu KRO na čele s Lebedom v parlamentných voľbách pomyslel, že v ruských prezidentských voľbách bude účinkovať tak výrazne? Žirinovskij sa však v podmienkach tvrdej konkurencie v tom čase umiestnil na druhom mieste a mal najmenej desať percent. Takže... V každom víťazstve a porážke je prvok náhody a šťastia.
  Ako triumf Zelenského na Ukrajine, Lukašenka v Bielorusku a Putina v Rusku. Rovnako ako úspech samotného Žirinovského v roku 1993.
  Potom sa to však pre Labuť zhoršilo. Okrem toho Žirinovskij ostro vystúpil na televíznych debatách a vyhrážal sa Jeľcinovi obesením a povedal, že Duma bude poslúchať iba jeho. A veľmi priaznivo sa porovnával s Hitlerom - pripomínajúc úspechy tohto veľkého diktátora!
  Ako za sedem rokov ekonomika vzrástla dvaapolkrát, nezamestnanosť zmizla a pôrodnosť sa zvýšila jedenapolkrát. Kriminalita klesla trojnásobne. A bude to tak aj pod Žirinovským! Pokiaľ ide o všetko ostatné, Žirinovskij nebude organizovať genocídu a nebude bojovať so Spojenými štátmi! A jadrové zbrane vás ochránia pred akoukoľvek agresiou!
  To všetko sa zrátalo a Žirinovskij dosiahol pätnásť percent a s veľkým náskokom obsadil tretie miesto.
  A v Jeľcinových radoch zavládla panika: prepočítali sa. Čo robiť? Snažili sa získať Žirinovského na svoju stranu. Komunisti však Vladimírovi Volfovičovi sľúbili oveľa viac: pre neho osobne post tajomníka bezpečnostnej rady a asistenta prezidenta pre vojenské otázky a ďalších päť postov vo vláde. Vrátane ministra zahraničných vecí pre Mitrofanova a post ministra vnútra pre Abalceva.
  Jeľcin samozrejme nemohol toľko sľúbiť. Za príliš veľa príspevkov už bolo zaplatených.
  Do Jeľcinovho tímu mohol byť pozvaný iba Lebed, ktorý obsadil piate miesto, ale Yavlinsky bol proti obom prezidentským kandidátom.
  A potom Jeľcin dostal infarkt z preťaženia emocionálneho nepokoja. Nie je žiadna sila povstať a uskutočniť revolúciu.
  Stručne povedané, Zjuganov vyhral druhé kolo a došlo k zmene sily. A inaugurácia sa zhodovala s útokom na hlavné mesto republiky, Groznyj, Čečencami.
  Ale militanti boli uväznení. Väčšina z nich bola zničená počas útoku na Groznyj. Potom militanti na čele s Yandarbievom opäť požiadali o milosť. Žirinovskij však trval na pokračovaní vojny. A Zjuganov to schválil. Partizánska vojna pokračovala niekoľko rokov, no potom teroristi postupne vyhasli. V Rusku za komunistov začal vzostup, ekonomika sa začala rýchlo rozvíjať.
  Kombinácia plánovaných metód a trhových prvkov priniesla pôsobivé výsledky. A ekonomika rýchlo rástla. Zjuganov bol ľahko zvolený na ďalšie funkčné obdobie a potom zmenil ústavu, čo mu umožnilo kandidovať na prezidenta neobmedzený počet krát. To bolo zakotvené v referende. A v roku 2004 bol Žirinovský zatknutý a jeho strana bola zakázaná. Zjuganov sa vysporiadal so svojimi politickými oponentmi. Vzťahy so Západom sú dosť napäté. A v roku 2014 sa Rusko zmocnilo aj Krymu. V dôsledku toho sa studená vojna obnovila. A Rusko sa dostalo pod sankcie. Ale Zjuganov zahrnul do Ruska aj juhovýchod Ukrajiny. A rozšíril impérium. Práve to spôsobilo kolízie. Po nástupe Trumpa k moci sa situácia ešte viac skomplikovala. Rusko viedlo vojnu v Sýrii a založilo základňu vo Venezuele. Situácia bola na pokraji jadrovej vojny. Potom Západ ponúkol možnosť zvrhnutia komunistov od moci.
  Jednoduché odstránenie Zyuganova je však málo užitočné. Musíte do toho vložiť svojho muža. A potom bola Natasha Sokolova nominovaná do prezidentských volieb v roku 2020!
  Natasha Sokolovskaya je typ dievčaťa, ktoré dokáže poraziť každého súpera. A nikdy sa nevzdá. Že nejaký starý muž Zjuganov je proti nej. Ktorý je zjavne chorý a dvadsaťpäť rokov hovorí to isté.
  A tu je intrika. Okrem toho je Natasha o štyridsať rokov mladšia ako Zyuganov a veľmi krásna!
  A ruská ekonomika je opäť v kríze a vyrába sa množstvo nepotrebného tovaru. Natasha je tiež hrdinkou Ruskej federácie, ako bojovníčka. Tá, samozrejme, môže konkurovať starému, chorému, nudnému diktátorovi. Okrem toho sa Zjuganov stal príliš konzervatívnym a vytlačil súkromných obchodníkov, takže veľa vecí bol nedostatok. Najmä keď bol súkromný obchod potláčaný. Dokonca aj maslo a mydlo sa stali vzácnymi a znovu sa objavili kupóny na mnohé produkty. Ako Zjuganov starol, stával sa čoraz horlivejším nepriateľom kapitalizmu.
  A žiadal viac socializmu!
  Natasha Sokolovskaya sľúbila, že vráti hojnosť komodít za nízke ceny, konkurenciu a súkromný majetok. A vo všeobecnosti vrátiť skutočnú demokraciu vrátane prenosu bábiky! No ľudia, unavení z nedostatku tyranie cenzúry, ovládaní médiami, toto všetko vehementne podporovali. A Natasha bez problémov vyzbierala dva milióny podpisov! Išla do boja pod heslami: "Buď slobodný a zbohatni!
  Dievča bolo veľmi militantné a na zhromaždenie prišlo len v bikinách a bosé.
  Kráska, blýskajúc holými opätkami, zaštebotala:
  - Odstránime komisárov z tovární! Nech každá továreň patrí robotníkom! A pôda je pre roľníkov!
  A je to veľmi napumpované dievča! A jej svaly sú ako oceľová liatina.
  A ako spieva;
  Som sokol mieru a vojny,
  Zrodený pod najjasnejšou hviezdou...
  Verní synovia vlasti -
  Láska - skvelá, skutočná!
  
  Vytvoríme krásny svet,
  V ktorej bude teraz šťastie...
  Nech svieti cherubské slnko,
  Sväté, vznešené Rusko!
  
  Dosiahneme svoje sny
  Vo vesmíre nebude nič krajšie!
  Chlapec zdvihne meč a ty,
  Nech je tvoje miesto šťastie!
  
  A vo vesmíre krása,
  Je čas, aby moja veľká vlasť zažiarila!
  Aj keď dievča behá bosé,
  Verte mi, čoskoro budeme žiť v komunizme!
  
  Majestát krásy vysokých hôr,
  A zlaté stepi s voňavým kobercom!
  Vymetieme odpadky z vesmíru
  Verte mi, nebudeme ľutovať svoje životy!
  
  A všetko na svete bude v poriadku,
  Komunizmus predsa zvíťazí všade!
  Kto má v rukách dláto,
  Kto má radšej guľomet a náboje!
  
  To, čo robíme, bude trvať navždy,
  Postavme mestá žartovaním na Marse!
  Slovania sú strašne mocní,
  Ľuďom sveta povieme - ahoj!
  
  Krv, ktorá tečie, je na siatie,
  Do ktorého rastú semená lásky!
  Nech je to dobré pre všetkých v sublunárnom svete,
  Nebuďte len papagájový rytier!
  Po takýchto pesničkách môžete tancovať, skákať a skákať bosými nohami. A dievča je vo všeobecnosti úžasné a super trieda! Tu holými prstami na nohách roztrhala portrét Zjuganova.
  Komunisti bučia a ľudia sa radujú: každý chce zmenu! V ekonomike aj politike je viac demokracie.
  Aby ste si mohli v médiách robiť srandu z diktátorov a finančných vetchúľov. Komunistickú stranu Ruskej federácie začali ľudia nenávidieť. S nostalgiou si zaspomínali na časy Jeľcina, keď boli obchody plné tovaru, v televízii sa premietali obnažené ženy a zaujímavé politické relácie. To bolo také dobré!
  Mnohí si pamätali zaujímavú politiku a búrlivý parlament. Nie je to ako teraz - keď sú v Dume len komunisti a stále hlasujú za!
  Všetci boli unavení zo Zjuganova a ľudia, ktorí žili horšie a horšie, chceli zmenu!
  Krásna Natasha Sokolova to sľúbila! Že budú zmeny a nové úspechy. Že Rusi nielenže ako prví poletia na Mars, ale bude sa im aj lepšie žiť ako v Spojených štátoch. A že hory prenesie! A hory sa roztopia a lesy zhoria!
  Teraz však už prebieha predvolebná kampaň. Dievča naberá na obrátkach. A dokonca aj pískanie:
  -Budem ako Gagarin! A sľubuje hory zlata!
  A ako to začne skákať. Skrátka sa konali voľby a novou prezidentkou sa stala Nataša Sokolovská!
  Zjuganov dostal infarkt! A Natasha navrhla:
  - Vytvorme s Amerikou jeden štát!
  A konali sa referendá a vzniklo spoločné impérium!
  Tu sa rozprávka končí a dobre sa darí tým, ktorí počúvali!
  CÁR ALEXEJ NIKOLAEVIČ - VEĽKÝ
  Ďalšia AI, keď 5. januára 1905 bol vykonaný pokus o cára Mikuláša II. A na to, aby cisára zasiahla brok, nestačilo len pár centimetrov . Ale keby len trochu... Cár zomrel a nominálne sa panovníkom stal jeho syn Alexej Nikolajevič Romanov. A pod ním bol vymenovaný za regenta Nikolaj Alexandrovič Romanov. Muž mimoriadnej inteligencie, tvrdý a odhodlaný.
  Prvými krokmi nového cisára bolo nahradiť Kuropatkina Brusilovom a Roždestvenského Nebogatovom.
  Pozícia Ruska vo vojne s Japonskom bola ťažká. Port Arthur už padol. Ale sily v Mandžusku sú stále významné. Kvalita ruských jednotiek sa navyše zvýšila príchodom vybraných plukov z európskej časti Ruska.
  Naopak, Japonci zložili svoje najlepšie pluky v predchádzajúcich bitkách a pri Port Arthure.
  Kuropatkin mal teda v bitke pri Mukende všetky šance. Len samotný Kuropatkin bol nedôležitým veliteľom.
  Ale Brusilov je skutočne veľký vojenský talent. A pripravený bojovať s nepriateľom približne rovnakej sily. Ale ruskí vojaci majú lepšiu pušku ako Japonci a aj samotné jednotky budú lepšie.
  Brusilov sa na bitku dobre pripravil. Zakryl si boky a prešiel do defenzívy. A posilnil sa. Jeho plán na bitku bol jednoduchý: oslabiť Japoncov v defenzíve a potom, keď boli vyčerpaní, vyriešiť záležitosť jedným protiútokom.
  Brusilov je samozrejme stratég, ale Kuropatkin nie.
  A bitka začala vo februári a trvala dva týždne. Okrem iného mal Brusilov know-how, celý prápor krásnych dievčat. Zo slobodných mužov a mladých krások ho narýchlo naverbovali, mesiac trénovali a vrhli do boja.
  Najzaujímavejšie je, že všetky dievčatá boli bosé. A to im dalo silu od Matky Zeme a urobilo ich nezraniteľnými voči guľkám a nábojom.
  Dievčatám velila Anastasia Orlová a jej štyri asistentky: Natasha, Zoya, Augustina a Svetlana.
  Po obrane a vykopaní zákopov dievčatá čakajú na Japoncov... A potom sa samuraji priplazili v hustých reťaziach. Delostrelectvo začína strieľať.
  A dievčatá vzali do rúk pušku Mosin. A strieľajme z diaľky na Japoncov.
  Sú to ostrí bojovníci, mnohí z nich sú sibírski lovci. Napriek februáru bojujú s holými nohami v krátkych sukniach a otvorených bruškách.
  Strieľajú a spievajú si:
  - Rusko je po stáročia známe ako svätec,
  Náš veľký kráľ je jednoducho Alexej,
  Si hodný syn, poznaj Nicholasa,
  A srdce je ešte pravdivejšie ako myseľ!
  Bojovníci strieľajú presne a vyraďujú Japoncov na diaľku.
  Anastasia vystrelí a hovorí:
  - Pre vlasť, krásny sen!
  Ďalej Natasha strieľa, knokautuje Japoncov a kričí:
  - Za našu svätú Rus!
  Zoya vystrelí, zrazí nepriateľa a zasyčí:
  - Nie, nepriateľ má šancu!
  Strieľa presne a Augustín:
  - Pre budúce generácie!
  Punch a Svetlana, ktorí zrazili dvoch Japoncov:
  - Za sväté mená!
  Bojovníci nemusia hovoriť: naozaj skvelé!
  A Japonci sa plížia s veľkými stratami. Aj keď sú stále bližšie. Dievčatá však strieľajú presne a nonstop. Strieľajú a strieľajú. Strieľajú a strieľajú. A nesklamú ma. A keď sa samuraj dostal veľmi blízko, dievčatá začali hádzať granáty bosými nohami. A demonštrujú svoju nepružnosť.
  A bosé nohy hádžu na samurajov smrtiace veci. A teraz sa Japonci stenčujú na reduty. Ich impulz sa oslabuje. A keď sa priblížia, stretnú ich bojovníci so šabľami a bajonetmi. Dokončia posledného samuraja.
  A spievajú s veľmi nadšeným pohľadom.
  Po vyčerpaní Japoncov v obrane ruské jednotky vedené Brusilovom začali rozhodujúcu ofenzívu a vyhnali Japoncov na juh. Brusilov, na rozdiel od Kuropatkina, konal rozhodne a riadil samurajov bez zastavenia. A hneď sa mu podarilo dobyť Port Arthur, priamo na ramenách nepriateľa.
  Do mesta vtrhli bosé dievčatá práporu orlov Anastasie Orlovej.
  Ponáhľali sa cez Port Arthur a holými prstami na nohách strieľali a hádzali granáty na nepriateľa.
  A rozdrvili Japoncov šabľami. Čo si mysleli, že vzali Port Arthur zradou? Ale tu je diabol dva! Ruskí vojaci dobyjú toto mesto späť.
  A ak naše ženy bojujú! To vo všeobecnosti znamená, že vás nesklamú!
  A vyrúbali Japoncov.
  A väzni sú nútení pokľaknúť a pobozkať holé, zaprášené chodidlá žien.
  Stávajú sa poslušnými a dokonca sa im to páči.
  Jeden samuraj nielenže jazykom olizoval Natashine chodidlá, až sa leskli, ale aj stúpal vyššie. Dievča mu dovolilo ošetriť diamant ženskosti jazykom.
  Potom mrnčala celkom ako mačka.
  Bojovníci odviedli skvelú prácu. A teraz sa odháňajú kolóny väzňov. Kam sa podel japonský bojový duch?
  Port Arthur padol. A potom sa Brusilovova ruská armáda presunula do Kórey.
  A Anastasiin prápor beží vpredu. Cestou chytia samurajov a dievčatá ich prinútia padnúť na kolená.
  A bozkávajú svoje zaprášené päty a opálené holene.
  Bojovníci. A vtipné.
  Anastasia vyskočila a hádzala disky holými prstami a spýtala sa Natashy:
  Je cool bojovať?
  Blondínka odpovedala úprimne:
  - Tak dobre ako sa len dá?
  Anastasia žmurkla:
  - Aké to je, keď použiješ jazyk na svoju mačičku?
  Natasha úprimne odpovedala:
  - Jednoducho super!
  Tak zničili ďalší japonský prápor. Väzňov zviazali.
  Potom im prstami bosých nôh nadelili slušné slivky na nos!
  A dievčatá drvia samurajov a Brusilovovu armádu, všetko ide ďalej a ďalej a zvyšuje dynamiku.
  Ruská armáda dosiahla samý juh Kórey. A dobyl polostrov.
  Časť ruskej eskadry bola potopená v Port Arthur. A ruskí inžinieri začali zdvíhať lode a obnovovať ich.
  Napriek úplnej porážke samurajov na súši vojna stále pokračovala. Na mori boli Japonci silnejší. Potom však prišiel Nebogatov. Cestou viedol eskadru do Port Arthur obratnejšie. A tak sa posilnila ruská armáda. Tu odišla aj eskadra z Čierneho mora.
  Nebogatov bol v sile nižší ako Japonci, ale nie príliš. V skutočnosti nie je kvalita ruských lodí o nič horšia. Je ich o niečo menej. Ale náboje sú priebojnejšie.
  Nebogatov odišiel na more. Togo dalo bitku. Ukázalo sa však, že nie všetky ruské granáty explodujú - pušný prach je surový! Vlhkosť je vysoká.
  Nebogatov ale včas obrátil letku späť do Port Arthur a nestratil ani jednu loď.
  Museli sme stráviť čas výmenou nábojov a doplnením síl. Kým eskadra nepríde z Čierneho mora.
  Vojna sa vliekla, rovnako ako náklady na ňu. Obe strany chceli uzavrieť mier. Ale Japonci stále zaujímajú dominantné postavenie na mori.
  Ale náboje boli nahradené a Čiernomorská flotila bola vychovaná. A zároveň sa vytiahli aj bosé dievčatá.
  A loď s dievčatami sa plnou rýchlosťou pohla do boja. Holé dievčatá v bikinách vyskočili a krúžili okolo zbraní. Namierili zbrane a strieľali.
  Krásky strieľali a rúbali nemecké lode. Urobili to s divokou zúrivosťou. Bojovníci boli veľmi sexi a svalnatí. Nič sa im nevyrovná. Japonci nemôžu bojovať s takýmito dievčatami.
  A potrubia zasiahnuté nábojmi padajú.
  A bojovníci vyskočia a kričia:
  - Sme super triedne dievčatá!
  A ukazujú svoje jazyky! A zastrelia sa a nedovolia samurajom uniknúť. Reagujú agresívne. Od krások však dostanú odozvu. Japonský krížnik sa už potápa. A dievčatá vyskočia a potrasú bosými nohami. Sú to takí veľkí zlodeji. Ktoré nič nemôže zastaviť.
  Dievčatá bojovníčky bojujú a skáču. A zostrelujú samurajov projektilmi. A pri tom stále vŕzgajú.
  Natasha kričí:
  - Veľký cár Alexej! Bude veľmi múdry!
  Zoya, škeriaca sa a strieľajúca, dodala:
  - Je najmúdrejší na svete! Bude to veľmi úžasné!
  Augustín, strieľajúci na Japoncov, spieval:
  - Najmúdrejší bude!
  Ďalej Svetlana vystrelila, rozdrvila nepriateľov a zavrčala:
  - Alexey je v pohode!
  Anastasia vystrelila a povedala:
  - Za Svätú Rus!
  A udrie aj vás! Dievčatá sú tak úžasne cool. A rozbijú samurajov na kusy!
  A potom bola japonská bojová loď potopená. A to sa pre samurajov stalo veľmi desivým.
  A dievčatá len tak pobehujú takmer nahé a bosé. A blýskajú sa svojimi krásnymi nohami. Vo všeobecnosti sú to úžasní zlodeji.
  A vyzerajú najzdravšie a opálené.
  Mlátia samurajov...
  Napadnutá je aj ďalšia bojová loď. Bude to užitočné pre togskú flotilu, veľmi tesné. A čiernomorské lode zastavili. Lobia projektilom na nepriateľa.
  Natasha a Zoya namierili svoje dvanásťpalcové zbrane. A ako budú páliť divokým šialenstvom. A bojová loď dostane čo i len jeden zásah a rozpadne sa.
  Natasha a Zoya vyskočia, trasú bosými nohami a revú:
  - Sme čarodejnice a niet krajších krások!
  A dievčatá ukazujú jazyk. A ako ťa poserú, začína to byť veľmi bolestivé.
  A tak vystrelili na Togovu loď, jej pancier praskol, ako keby oceľ vrela.
  A tak sa loď prebrala a potopila sa.
  Natasha a Zoya spievali:
  - Rus sa smial, plakal a spieval! Preto je Svätá Rus!
  A opäť to dievčatá vezmú a vyskočia!
  A potom budú Augustín a Svetlana zasiahnutí ako z dvanásťpalcového dela. Takže loď odletí z Toga, rozpadne sa a potopí sa!
  Dievčatá ukazujú nosy. Chytili samotného Toga. A nútili krásne dievčatá, aby im bozkávali holé, vytesané nohy. Togo udrel bojovníkom po holých pätách a oblizol si pery. Zjavne sa mu to páčilo...
  No, dievčatá sú super, samozrejme!
  A vôbec, prvotriedny bochník! A žmurkajú na nepriateľa a hovoria, že nám nevadí urobiť niečo vážnejšie!
  Japonská flotila je potopená. A Brusilov a jeho tím začali pristávať v samotnom Japonsku.
  Takže Rusko bude mať na ostrovoch ďalšiu veľkú provinciu. A samotný ruský vládca sa stane japonským mikádom.
  Zároveň bude navždy eliminovaná hrozba z Krajiny vychádzajúceho slnka. A kráľovská armáda bude doplnená bojovnými a statočnými vojakmi.
  Takže bol dôvod dobyť Japonsko úplne. A jednotky boli presunuté do metropoly.
  Dievčatá a ich prápor vstúpili do boja so samurajmi na súši. Dievčatá sa so samurajmi stretávali dobre mierenými strelami, šabľami a hádzaním granátov bosými nohami.
  Krásna Natasha hodila citrón bosou nohou a zaškrípala:
  - Za cára a za vlasť!
  A vystrelila na Japoncov.
  Nádherná Zoya tiež hodila granát holými prstami a zaškrípala:
  - Pre Prvozvaného Rusa!
  A zasiahla aj samuraja.
  Tu ryšavý Augustín búchal a škrípal:
  - Sláva matke kráľovnej!
  A prebodla aj nepriateľa.
  Anastasia sa tiež zbláznila, bosými nohami spustila celý sud výbušnín a rozprášila Japoncov ďaleko:
  - Sláva Veľkej ruskej ríše!
  A Svetlana zasiahla. Zmietla Japoncov a poddala sa ničivému citrónu s holými pätami.
  Z plných pľúc zvolala:
  - Na nové hranice!
  Natasha pribila Japoncov a zakričala:
  - Za večnú Rus!
  A tiež sekla na samuraja:
  Vynikajúca Zoya to zobrala a trafila Japonca. Bosou nohou hodila na nepriateľa granát a zaškrípala:
  - Za jedinú a nedeliteľnú kráľovskú ríšu!
  A dievča zapískalo. Bolo jasné, že tínedžerka sa značne zväčšila, jej hrudník bol vysoký, pás úzky a boky mäsité. Mala už postavu dospelej, svalnatej a zdravej a silnej ženy. A tvár je taká mladá. Dievča s ťažkosťami potláčalo túžbu milovať sa. Len nech sa pohladia. A je to lepšie s iným dievčaťom, aspoň si nevezme panenstvo.
  Cool Zoya veľmi obratne hádže po Japoncoch granáty bosými nohami. A funguje to veľmi úspešne.
  Augustine je veľmi ryšavá a tiež veľmi krásna. A vôbec, v prápore sú také úžasné dievčatá, len to najvyššie potešenie.
  Augustín hádže bosou nohou granát a cvrliká:
  - Nech je oslávené veľké Rusko!
  A tiež ako sa točí.
  Aké dievčatá, aké krásy!
  Anastasia tiež skáče. Takéto veľké dievča má dva metre a váži stotridsať kilogramov. Zároveň nie je tučná, s roztopenými svalmi a zadkom ťažného koňa. Veľmi miluje mužov. Sny mať dieťa. Ale zatiaľ to nefunguje. Mnoho ľudí sa jej jednoducho bojí. A veľmi agresívne dievča.
  Nie jej muži sa pýtajú, ale ona sama drzo prosí. Bez hanby a hanby.
  A páči sa jej to. Buďte aktívnou partiou.
  Anastasia je zároveň úžasná bojovníčka. A dokázala veľa úspechov. Anastasia velí ich práporu.
  Tiež hodí granát bosou nohou a kričí:
  - Nad krajinou bude svetlo!
  Svetlana hodí citrón bosou nohou a zašepká:
  - Sláva Veľkej ruskej ríše!
  Veľkolepá Zoya tiež hádže holými prstami a reve:
  - Na slávu Svätej vlasti!
  Augustín kričí:
  - S nadpozemským smútkom!
  A letí aj darček hodený bosou nohou.
  Potom Anastasia začne zavýjať. Bosými nohami hádže aj celú kopu granátov.
  A hrdinské dievča reve:
  - V mene bieleho boha!
  Natasha tiež hodila granát holými prstami a vyhŕkla:
  - V mene Krista!
  A vystrelila pár rán.
  A Anastasia začala strieľať zo samopalu. Urobila to veľmi šikovne.
  Dievča je skrátka šelma.
  Bosá Nataša sebaisto zaškrípala:
  - Vlastne som superman!
  A hodila granát bosou nohou.
  Strieľala aj bosá Zoya. Zostrelili Japoncov.
  Tweetoval:
  - Sláva Rusku!
  A bosou nohou vystrelila granát.
  Augustín tiež zaškrípal:
  - Za Svätú Rus!
  Anastasia vypustila na Japoncov celú krabicu. A vzala to a zarevala zúrivým hnevom:
  - Pre Svaroga!
  Natasha to vzala a zaškrípala:
  - Pre nový systém!
  A hodila granát bosou nohou!
  Svetlana zakričala:
  - Pre svaly z ocele!
  A tiež spustila granát holými prstami.
  Zobrala to aj bosá Zoya a zaškrípala:
  - Pre lásku a mágiu!
  A bosé nohy v pohybe.
  Červenovlasý diabol Augustín vzal, spustil krabicu granátov a zaškrípal:
  - Choďte za hranice na Marse!
  Anastasia tiež spustí sud dynamitu a zamrmle:
  - Za svetový poriadok Ruska.
  A Natasha vyštekla:
  - Pre novú cestu k šťastiu!
  Potom sa dievčatá budú spolu smiať.
  A je to tak skvelé! Dievčatá sú úžasné!
  Vojská cárskeho Ruska smerovali k Tokiu.
  Ruská armáda zaútočila na Tokio.
  Vpredu kráčali chlapec a dievča: Oleg a Margarita.
  Deti vyhubili Japoncov a postupovali smerom k cisárskemu palácu. Mikado slávnostne oznámil, že neopustí hlavné mesto a zostane tam navždy.
  Oleg vystrelil na samuraja a hodil granát bosou nohou, pričom si pre seba zakričal:
  - Rus sa nikdy nevzdá!
  Margarita tiež vypustila citrón bosou nohou a zakričala a odhalila zuby:
  - Vyhráme alebo zomrieme!
  A prápor dievčat prerazí do Mikádovho paláca. Všetky dievčatá boli v uniformách, na sebe mali len nohavičky. A tieto takmer nahé bojujú ako hrdinky.
  Anastasia hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Nikolai, ty si mikádo!
  Natasha tiež spustila dar smrti holým údom a zakričala, vycenila zuby:
  - Náš kráľ je najlepší!
  A ako sa to bude trblietať ako perly! A také oslnivé dievča.
  Bosá Zoya tiež štebotala a bosou nohou vystrelila granát:
  - Som víťaz v psychológii!
  A ukázala jazyk.
  Zničí vlastného samuraja.
  Augustín, ten ryšavý diabol, tiež strieľa. A robí to tak presne. Kosí Japoncov.
  A reve z plných pľúc:
  - Sláva mojej svätej krajine!
  A odhalí zuby!
  Svetlana, tiež hrdinská žena, spustí celú krabicu výbušnín.
  A Japonci lietali na všetky strany.
  Dievčatá idú do ofenzívy, drvia súperky. Dosiahnutie hmatateľného úspechu. Cítia hrozivú milosť, neúnavný tlak a absenciu slabostí. A odhalené prsia sú najlepšou zárukou neporaziteľnosti a nepotopiteľnosti.
  Anastasia, prerušujúca Japoncov, cvrliká:
  - Ruky z dubu, hlava z olova!
  A hodí granát bosou nohou. Rozptyľuje samurajov.
  Polonahá Nataša tiež strieľa.
  Drví Japoncov. A rozbije ich na úlomky.
  Stále bližšie a bližšie k palácu. A bosá noha hodí granát.
  Vystrašení Japonci sa vzdávajú. Rozpadajú sa na kúsky.
  Terminator Girl hovorí:
  - Nech je Perún s nami!
  Bosá Zoya, veľkolepá terminátorka, sa zastrelí a zničí militaristov. Vycenila zuby.
  Dievča zakričalo:
  - Sme rytieri najväčšieho Ruska!
  Dievča hodilo granát bosou nohou. Rozptýlil nepriateľa.
  Cool Zoya to vzala a znova zaspievala:
  - Suvorov ho naučil pozerať sa dopredu! A ak vstaneš, postav sa na smrť!
  A s úškrnom vycenila zuby.
  Ohnivý Augustín tiež spieval a štekal:
  - Na nové hranice!
  A s úsmevom dodala:
  - A my sme vždy vpredu!
  Svetlana, hrdinské dievča, tiež zasiahla nepriateľa. Rozptýlila cisársku stráž a zaškrípala:
  - Za úspechy doby!
  A opäť lietajú granáty hodené bosými nohami.
  Dievčatá tlačia na nepriateľa. Pamätajú si hrdinskú obranu Port Arthur, na ktorú sa nezabudne ani po stáročia.
  Eh, ako mohla taká armáda prehrať v reálnej histórii a ešte k tomu Japoncom?
  Aká škoda.
  Anastasia hodí granát bosou nohou a zapíska:
  - Na ruskú hranicu!
  Natasha tiež spustila niečo smrtiace bosou nohou a zúfalo zaškrípala a vycenila zuby:
  - Tu sú nové úspechy!
  A dala obrat na Japonca.
  A tu to s holými opätkami vezme aj Zoya a porazí. A potom bosou nohou vzala a vystrelila granát.
  A potom spievala:
  - Nepodľahneme nepriateľským diktátom!
  A odhalila svoju tvár!
  Krásne, veľmi mladé dievča s postavou športovca. A veľmi odvážny.
  A Augustín si dá s Japoncami poriadne zabrať. Rozdrví ich a veľmi obratne hodí bosou nohou granát.
  A rozhadzuje nepriateľov, ako keby fľaše lietali z lopty.
  Dievča reve:
  - Čokoláda, to je náš spôsob!
  Augustín naozaj miluje čokoládu. A za kráľa sú trhy plné tovaru. Čo môžete povedať o cárovi Mikulášovi? Teraz sa kráľ porazených pred našimi očami mení na veľkého. Presnejšie povedané, kráľ zomrel, ale jeho syn Alexej sa stal veľkým! A na to je potrebné len to, aby dievčatá bojovali na frontoch.
  A pár detských hrdinov, ktorí zabránili Japoncom dobyť horu Vysokaya. Keď sa rozhodovalo o osude Port Arthuru.
  Ruská ríša bola teda ponížená.
  Svetlana tiež spustila sud s vraždou a guľometmi zrútila vonkajšiu stenu cisárskeho paláca.
  Teraz dievčatá behajú po izbách. Vojna sa blíži ku koncu.
  Anastasia nadšene hovorí:
  - Verím, že ma čaká šťastie!
  A opäť hádže bosou nohou granát.
  Natasha, strieľa vražedný oheň. Počas vyšívania oponentov tweetuje:
  - Určite budem mať šťastie!
  A opäť letí granát hodený bosou nohou.
  A potom bosú Zoyu zasiahne pár zviazaných bômb vystrelených jej bosými nohami. A rozbije súperov.
  Potom vybuchne do smiechu:
  - Som kométové dievča.
  A opäť zo seba vyhadzuje ohnivé jazyky smrti.
  A potom sa už ponáhľa Augustín, táto terminátorka. Ako všetkých zobrala a všetkých rozmazala. Jednoducho skvelé.
  Bojovník, ktorý je skutočným demiurgom boja.
  A škrípe si pre seba:
  - Naša posádka má najvyššiu odvahu!
  A potom sa objavila Svetlana. Tak chladné a šumivé. Všetkých nakazí svojou zbesilou energiou. Schopný poraziť v podstate akéhokoľvek nepriateľa.
  A bojovníčka odhaľuje svoje perleťové zuby. A sú väčšie ako tie konské. Toto je dievča.
  Svetlana sa smeje a reve:
  - Na baklažány s čiernym kaviárom!
  A dievčatá z plných pľúc jednohlasne zakričali:
  - Na Marse budú kvitnúť jablone!
  Mikado sa neodvážil spáchať hara-kiri a podpísal kapituláciu. Novým japonským cisárom bol vyhlásený cár Alexej II. V krajine vychádzajúceho slnka zároveň pripravujú referendum o dobrovoľnom vstupe do Ruska.
  Vojna je takmer u konca. Posledné jednotky skladajú zbrane.
  Prápor dievčat zoradil väzňov. Muži si musia kľaknúť a bozkávať bosé nohy dievčat. A Japonci to robia s veľkým nadšením. Toto ich tiež teší.
  Samozrejme, sú to také krásky. A je v poriadku, že ich nohy sú trochu zaprášené. Je to ešte krajšie a prirodzenejšie. Najmä keď sú opálené. A taký hrubý.
  Japonci si bozkávajú holé chodidlá a olizujú pery. A dievčaťu sa to páči.
  Anastasia poznamenáva s pátosom:
  - Kto povedal, že vojna nie je pre ženy?
  Natasha sa v odpovedi zachichotala:
  - Nie, vojna je pre nás najkrajším obdobím očakávania!
  A ukázala jazyk. Aké je naozaj skvelé byť bozkávaný takým skutočne ponižujúcim spôsobom.
  Udierajú Zoykinu holú okrúhlu pätu. Dievča s potešením hovorí a kričí:
  - To je skvelé! Chcel by som pokračovanie!
  Červený Augustín varoval:
  - Nechajte si panenstvo až do svadby! A budete z toho mať radosť!
  Bosá Zoya sa zachichotala a povedala:
  - Nech je oslávená moja Svätá zem! Ale nevinnosť len bolí!
  Dievča sa uškrnulo.
  Svetlana hrdo poznamenala:
  - Pracoval som v bordeli. A nepotrebujem panenstvo!
  Spýtala sa bosá Zoya a zachichotala sa:
  - Ako sa ti to páčilo?
  Svetlana úprimne a rozhodne povedala:
  - Možno to nemôže byť lepšie!
  Polonahá Zoya úprimne povedala:
  - Každú noc sa mi sníva o tom, ako sa ma zmocní muž. Je to tak cool a pekné. A nič iné nechcem.
  Svetlana navrhla dievčaťu:
  - Po vojne môžete ísť do najprestížnejšieho verejného domu v Moskve alebo Petrohrade. Verte mi, bude sa vám tam páčiť!
  Polonahá Zoya sa zasmiala a poznamenala:
  - Mali by ste sa nad tým zamyslieť!
  Natasha navrhla:
  - Možno môžeme znásilniť väzňov?
  Dievčatá sa tomuto vtipu zasmiali.
  Vo všeobecnosti sú tu krásky temperamentné. A milovaní sú strašidelní. Vojna robí dievčatá agresívnymi. Bojovníci naďalej strkali holými, zaprášenými nohami do väzňov, aby ich pobozkali. Páčilo sa mi to.
  Potom sa začali zaujímavejšie predstavenia. Najmä ohňostroje šľahali do neba. Bol vystavený ohňostroj. A bola to veľká zábava. Hrala hudba a bicie bubny.
  Cárske Rusko dobylo Japonsko. Čo vo všeobecnosti všetci očakávali. Autorita ruskej armády bola veľmi vysoká. Veľa spevu a tanca v podaní bosých japonských žien.
  Všetko je krásne a bohaté... V samotnom Rusku je tiež jasot nad víťazstvom. Samozrejme, nie všetci boli spokojní. Pre marxistov je to zdrvujúca rana. Kráľova autorita sa posilnila. A jeho šance sa zvýšili. Podpora v spoločnosti je obrovská.
  Po dobytí Japonska Rusko pokračovalo vo svojej politike expanzie do Číny. Čínske regióny dobrovoľne usporiadali referendá a pripojili sa k impériu. Regent Nikolaj Romanov presadzoval veľmi úspešnú politiku ruskej expanzie na juhovýchod. Čína bola postupne pohltená.
  Ekonomika cárskej ríše, ktorá sa vyhla revolučným otrasom, zaznamenala rýchly hospodársky rast. Stavalo cesty, závody, továrne, mosty a mnoho ďalšieho. Krajina predávala chlieb a mnohé výrobky.
  Vyrábala najvýkonnejšie bombardéry na svete: bombardéry Ilya Muromets a Svyatogor a najrýchlejšie ľahké tanky Luna-2. A bola tam obrovská armáda troch miliónov vojakov - mierová armáda päťkrát väčšia ako nemecká.
  Ale cisár Wilhelm to stále vzal a strčil do toho hlavu. Dôvodom vojny sa navyše stala vražda následníka rakúskeho trónu v Sarajeve.
  A potom sa Nemci rozhodli bojovať na dvoch frontoch.
  Cárova armáda sa pohla smerom k nim. Vďaka čínskym regiónom, poklesu úmrtnosti pri zachovaní vysokej pôrodnosti malo cárske Rusko obrovskú populáciu. A mohla zmobilizovať kolosálnu armádu.
  Populácia je navyše prevažne mladá a agresívna.
  Rakúsko-Uhorsko, ktoré sa dostalo pod ranu, okamžite prasklo. Cárske jednotky ľahko rozdrvili presile Nemcov a dobyli Východné Prusko a obliehali Königsberg.
  Hindenburg sa snažil poraziť Rusov úderom, no početná prevaha cárskej armády sa ukázala byť príliš veľká. Okrem toho sa guľomet, ľahké tanky "Luna"-2 ukázali ako veľmi účinné zbrane pre protiútoky.
  Porazený Hindenburg utiekol. A ruské jednotky sa ponáhľali k Odre. Na juhu boli okamžite dobyté Ľvov a Przemysl. Cárska armáda postupovala a Rakúšania v panike utiekli a vzdali sa.
  Vstupom Turecka do vojny Nemci získali len málo. Hoci to rozptyľovalo niektoré sily. Ale Rusi pokračovali v postupe do Rakúska. A Nemci boli zbití pri Paríži.
  Iba v oblasti rieky Odry, keď Nemci vážne oslabili svoje jednotky na západe, dokázali zastaviť postup ruských plukov.
  Ale na juhu cárska armáda zahnala nepriateľa. Poľný maršal Brusilov je na tom ako vždy najlepšie.
  A potom bola obkľúčená Budapešť... A zabratá Bratislava a Krakov. A ruské jednotky sa blížia k Prahe.
  Na juhu bola dobytá Malá Ázia, padol Bagdad, Rusi obsadili Istanbul.
  Cisár Franz sa obrátil na Wilhelma so žiadosťou o dosiahnutie mieru. Navyše Taliansko už zaútočilo na Rakúšanov a otvorilo druhý front.
  Ruské jednotky však nemožno zastaviť. Takže Praha je zabratá. A v zime sa kráľovské pluky presunuli cez ľad do Berlína. A vo februári dokončili obkľúčenie hlavného mesta Nemecka. A vtrhli do Viedne, Rakúsko-Uhorsko sa rozpadlo a bolo porazené.
  23. februára 1915 sa Nemecko vzdalo. Ruské jednotky opäť vstúpili do Berlína.
  Prvá svetová vojna skončila. Rusko získalo veľké územie. Hranica prechádzala popri Odre. Rusko do svojho zloženia zahrnulo Alpy. Časť Rakúsko-Uhorska bola anektovaná Talianskom na juhu. A Juhoslávia sa stala ruským vazalom. Uhorské a české kráľovstvo sa stalo súčasťou Ruska. Poľské kráľovstvo zahŕňalo Krakov a stalo sa obrovským. Koenigsberg sa stal súčasťou ruských provincií, podobne ako Halič a Bukovina. Transylvánia sa stala Rumunskou. Turecko pred Egyptom a spolu s Irakom, Sýriou a arabskými krajinami v Mekke sa stali ruským územím. Basru sa podarilo dobyť iba Britom.
  Ruské jednotky čoskoro úplne okupovali Saudskú Arábiu. A na Nemecko boli uvalené kolosálne reparácie.
  V Eurázii tak vznikla ruská hegemónia. Niekoľko rokov neboli žiadne veľké vojny. Rusko a Británia dokončili Irán, vrátane ich zloženia: sever a stred Ruska, juh až Briti. Potom Afganistan. Tiež severné a stredné Rusko, južná Británia.
  Cárska ríša sa stala mocnou, ale Británia je stále silná. Rusi sa presunuli cez Čínu a dokončili jej dobytie.
  Ekonomiky po celom svete boli na vzostupe... Ale v roku 1929 vypukla Veľká hospodárska kríza.
  Na ruskom tróne vládne cár Alexej II. Zo svojej choroby prerástol a je dosť fyzicky silný. Nový kráľ vládne krajine s desiatimi miliónmi vojakov v čase mieru a takmer pohltil Čínu. A ekonomika, ktorá počas depresie trpela menej ako ostatné, predbehla Spojené štáty.
  A potom sa ruský cisár rozhodol vysporiadať sa s Amerikou? Prečo vzali Aljašku z ríše za groše? Je to spravodlivé? Možno je to aj lúpež?
  Skrátka, cisár celej Rusi Alexej II., ktorý bol už v roku 1933 nazývaný veľkým, 5. januára, presne v deň atentátu na svojho otca Mikuláša II., začal novú vojnu. Samozrejme proti Amerike, ktorá dosiahla svoj vrchol v depresii.
  A ostatné krajiny zatiaľ nemohli zasahovať do Ruska. Hovoria, že Američania podvádzali a musia sa za to zodpovedať.
  A tak sa začal útok na Aljašku. Práve v tomto čase začala fungovať železnica postavená ruskými inžiniermi na Čukotku.
  A ruská armáda sa pohybovala cez sneh a záveje.
  Vrátane piatich večných dievčat: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina a Svetlana. Nie sú to obyčajné dievčatá, ale rodené čarodejnice. A teda nie starnúce, ale večne mladé a nesmrteľné. A keďže sú to čarodejnice, tak v zime, za polárnej noci a v divokom mraze bojujú len bosé a v bikinách.
  Tieto dievčatá pobehujú, hádžu granáty bosými nohami a spievajú:
  - Veľký cár Alexej,
  Ste najmúdrejší na svete!
  A tak Anastasia hodí granát bosou nohou. Američania vylietavajú z výbuchov.
  A dievča strieľa zo samopalu a kričí:
  - V mene Rusa!
  A potom strieľa aj Natasha, ktorá tiež vyhodí dar smrti holými prstami na nohách a kričí:
  - Splní sa, veľký sen!
  A tiež si to vezme a odhalí zuby.
  A potom bosá Zoya... Jej päty sú šarlátové od snehových závejov na Aljaške. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Vyhrá len pre veľké Rusko!
  A letí aj granát hodený bosou nohou.
  Nasleduje Augustín. Yankees drví guľometmi a hádže granáty holými prstami.
  A tiež reve:
  - Veľký cár Alexej je ruský cár!
  A potom Svetlana začne strieľať... A bosými nohami sa rúti na Američanov a piští:
  - Všetko bude skvelé!
  Päť dievčat behá takmer nahých po Aljaške a mláti Američanov. A tu sa pohybujú tanky: Nikolaj-4, nový model s kanónom a šiestimi guľometmi. A Američanov poriadne kosia. A za nimi sú "Alexandra"-3, ktoré sú veľmi silné a smrtiace. A je tam až desať guľometov.
  A dievčatá sú pred celou armádou a sú polonahé a pekné. Ponáhľajú sa k sebe a spievajú:
  - V mene posvätného Ruska cárov budú všetci šťastnejší - múdrejší!
  A tak rozdrvia ďalšiu batériu Američanov - hádžu na ňu granáty bosými nohami.
  Čoraz viac Aljašky dostávajú cárske jednotky. Naozaj nemá zmysel klamať a uchmatnúť si takéto územie za nič.
  A bojovníci bojujú sami za seba a postupujú hlbšie do nepriateľskej obrany. A rozdrvia svojho nepriateľa, tvrdo tlačia!
  Anastasia dokonca reve:
  - Nech je naša zem veľká a čistá!
  A opäť hodí granát bosou nohou!
  A potom sa Natasha otočila a zasyčala:
  - Nech je náš cool Rus slávny!
  A rovnakým spôsobom vezme a zasiahne svojich nepriateľov.
  A citrón hodený holými prstami letí.
  A potom Zoya preruší Američanov výbuchom a zakričaním:
  - Áno, budúcnosť bude klamstvo!
  A tiež spustený bosými nohami dievčaťa, dar smrti exploduje!
  A potom Augustín vystrelí zo samopalov. A pokosí linku a potom z plných pľúc zakričí:
  - Od úsvitu do súmraku!
  A potom vystrelí agresívna Svetlana. A tiež používa holé prsty na nohách a aktívne čmárá:
  - Naša bláznivá ríša!
  A opäť, dievča, prekrúti svojich nepriateľov! Pozdravte hrdinku.
  A keď sú zajatí americkí väzni, musia dievčatám bozkávať päty na kolenách. A kam pôjdu? Bozkávajú sa a smekajú. A stále si olizujú pery.
  Stále to chcú...
  Kam môžete ísť proti dievčatám? Nechali vojakov vyzliecť sa a znásilniť. Čarodejnice naozaj chceli sex. A potešenie je veľké a ste nabití energiou. Stanete sa kúzelníkmi. A taká super trieda!
  Dievčatá milujú zabíjanie, toto sú dievčatá. A milujú znásilňovanie mužov, takto to majú robiť čarodejnice.
  Ale čarodejnice sú stále skvelé dievčatá. A milujú, keď sú spracované. A páči sa im to.
  Cárska armáda už dobyla Aljašku. A nezastavila sa, ale vstúpila do Kanady. Čo sa tu deje? Kanada je formálne nadvládou Británie. No, nedodržiava celkom pravidlá, necháva cez seba prejsť americké jednotky.
  Existuje teda dôvod na štrajk. A ruskej flotile velí Kolčak. A už vyhnal Američanov z Filipín a Havaja. A tam dobyl svoje základne.
  Nuž, Yankeeovia sa tlačia na more. A na lodiach sú také krásne dievčatá. A čo je najdôležitejšie, bojovníci sú takmer nahí. A je to také krásne. Ak dievčatá nosia len nohavičky, potom je to skvelé!
  Je pekné pozerať sa na takéto dievčatá. A keď sa zmocnia amerických a kanadských lodí a natriasajú obnažené prsia. Toto je úplne skvelé!
  A dievčatá plieskajú bosými nohami o horúce paluby a sekajú Američanov šabľami.
  Akékoľvek prostriedky sú proti takýmto dievčatám bezmocné. Koniec koncov, toto sú dievčatá, o ktorých muži snívajú. Čo môžete urobiť proti kráske, ktorej prsia sú úplne nahé?
  Koniec koncov, toto sú dievčatá, na ktoré sa budete pozerať celé hodiny. A hlavu neodvrátiš. A chytajú väzňov a nútia ich pracovať jazykom, čím potešia ich žiadostivé loná.
  A je to také krásne a príjemné! S takými dievčatami nemôžete urobiť chybu! Odrežú hlavy a prepíli všetky žily.
  Tu je skupina piatich ľudí, ktorí bežia po Kanade. Už je koniec apríla a všetko kvitne. A dievčatá sú také krásne. A sťali Američanov svojimi čarovnými mečmi. A hádžu disky holými prstami.
  A pískajú si:
  - Neexistuje žiadna krajšia vlasť Ruska,
  Bojuj o ňu a neboj sa...
  Vo vesmíre nie je krajšia krajina -
  Celý vesmír je pochodeň svetla, Rus!
  No, dievčatá a supermani! A zbíjajú zbitých nepriateľov na kolená. A potom vás nútia bozkávať ich holé a zaprášené podrážky. Tieto dievčatá sú úplne super!
  Koncom mája ruské jednotky, ktoré dobyli väčšinu Kanady, vstúpili na územie USA. Na samotnom americkom území sa rozpútali boje.
  A päť dievčat zaútočilo na Američanov a brutálne ich tlačili. Po porážke celého práporu sa krásky začali hrať s väzňami. Keď sa s ním dostatočne zabavili, urobili si grilovačku.
  Jedli čerstvé mäso a spievali si.
  Na svete je veľa zlých ciest,
  Ako cigánske vlasy - kopa cestičiek!
  Odháňajú oltáre za prah,
  Ako hladné dieťa - darebák!
  
  Veľa vidlíc, priepasť, roklina:
  Ako diabol na každej ceste!
  Ani nepoznáš priateľa alebo nepriateľa -
  Svet je rozdelený na polovice!
  
  Chlapec chodí bosý v mraze,
  Samotná snehová závej utíši hlad...
  Ale verím, že si chudobný s peniazmi,
  Bohatí sa v máji lepšie zahrejú!
  
  Ďatelina rastie, vie to každý na zemi,
  Ako sa púpava na jar sfarbuje do zlatista...
  Ak ste láskaví - rozprávka je všade,
  Predátor si však myslí, že ste zajačik!
  
  Ľudia do nás hádžu nikláky
  Trhanie hrdla je jasné milosrdenstvo!
  Najsilnejšie údery sú pre nás z ruky,
  Aby sa otvoril druhý dych!
  
  Leto sa skončilo - jeseň prichádza,
  Je v ňom veľké teplo, plamene a dážď!
  Všemohúci nám zrejme odhalil partitúru,
  A umelec načrtol mapu sveta!
  
  Vidím brezu v šatách kráľov,
  Zlato, jasné farby rubínov...
  Nech máte ľudia láskavé srdcia.
  A až potom sa stanete obrom!
  
  Žobráci museli veľa šliapať,
  Opäť je tu snehová búrka a každý prst horí...
  Nech mi aspoň los pomôže zahriať sa,
  Ako omrznutý chlapec zmodral!
  
  Prečo nikto neotvoril dvere?
  Ale prečo si sa úplne zbláznil...
  Chudobné dieťa zamrzlo pod snehom...
  Verím, že anjeli zaženú snehové búrky!
  
  cherubíni ťa vezmú do neba,
  Sám Ježiš ťa zahrnie láskou!
  Ver mi, bude to večné šťastie, dieťa,
  Veď Boh za ním išiel na kríž!
  Dievčatá zaspievali, najedli sa a vrátili sa do boja. Sú to bojovníci takého oceľového prahu.
  A ničia Američanov. Hádzanie diskov a granátov bosými nohami.
  Už je koniec júna a ruské jednotky obkľúčili Philadelphiu. Už tretina kontinentálnych Spojených štátov je pod kontrolou ruskej, cárskej armády.
  A už v mnohých mestách vejú vlajky Ruskej ríše. A bojujú prápory krásnych dievčat z cárskej armády!
  A dievčatá sú naozaj také úžasné a impulzívne. A opäť porazili všetkých svojich súperov. A Američania padajú.
  A tu prichádza tank: "Alexander"-4, najnovší! A jeho odporcovia sa mu postavia. A do nádrže chodia aj dievčatá: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. A kopú Američanov do rohov.
  Ako ťa zastrelia, ako ťa zaženú do truhly! Nestačí pre žiadneho bojovníka!
  Len rozhodia rukami a vzdajú sa!
  A dievčatá rozdrvia svojich nepriateľov húsenicami. A Elizabethin tank sa pohybuje...
  A pod tým je ako masa krvi, mäsa, kostí.
  A dievčatá šliapu na seba, rozdrvia svojich protivníkov a spievajú:
  - Cár vládne Rusku múdro,
  Vydáva dekréty, súdi sluhov...
  Trón netoleruje rozruch a štekanie,
  A nie spôsob, ako potlačiť strach!
  Takto sa dievčatá pohybujú v boji. A ich bojovnosť nie je ako použiť sekeru spod lavice!
  Elizabeth s hnevom povedala:
  -Na ruský trón!
  A ako strieľa! A vyskladá horu mŕtvol!
  Toto sú dievčatá, ktoré nechcú prestať. A porazili svojich nepriateľov a zničili Spojené štáty.
  A teraz kráľovská armáda vedie kolónu zajatcov. Tie ruky za krkom a sklonili hlavy.
  Medzitým sa v Nemecku dostal k moci Hitler. Ale stále je príliš slabý na to, aby predstavoval vážnu hrozbu pre Rusko. Vážnejšou hrozbou je Mussoliniho Taliansko. Ale s takým monštrom, akým je Rusko, sa neodváži dostať do vojny.
  Takže zatiaľ ruské jednotky zaberajú Ameriku a zvyšky Kanady.
  Dievčatá sú bosé a v bikinách riadia bojový tank. Sú veľmi impozantné a silné.
  Elizabeth zhrnula:
  - Kto k nám s čímkoľvek príde, na to zomrie!
  Elena potvrdila:
  - Určite!
  A poslala náboj do americkej batérie. Takéto dievča so švihom.
  A potom Aurora vyhodí škrupinu a prehovorí:
  - Chcem žiť pre Rusko!
  A zasiahla ďalšieho Američana. Toto sú naozaj dievčatá, o ktoré zakopne každý agresor.
  A Británia sa napriek zajatiu Kanady neodvažuje vstúpiť do vojny s Ruskom - chápe, že táto ríša je pre ňu príliš tvrdá. A ak sa pridá, tak Rusi určite ľahko zoberú všetky kolónie USA. Takže je lepšie nedostať sa do problémov s Ruskom, kde vládne Alexej II.
  Kráľ sa stal úplne zdravým a ukázal sa ako mimoriadny dobyvateľ.
  A tak padla Philadelphia... A v polovici júla sa už ruské tanky blížia k Washingtonu.
  Alžbeta je tiež čarodejnica, bojuje už od rusko-tureckej vojny za čias Alexandra II. A toto dievča s dôležitým pohľadom hovorí:
  - Na čom stál Rus!
  Elena vystrelila na americký, primitívny tank a odpovedala:
  - O udatnosti ruského vojaka!
  Cool Aurora potvrdila:
  - Áno, presne na toto! Plus aj na mimoriadnej odvahe a organizácii hrdinského tyla!
  Jekaterina veselo odpovedala:
  - Sláva hrdinom Ruska! Sláva cárovi Alexejovi!
  A opäť dievča veľmi presne strieľalo na nepriateľa.
  Bojovníci sú nenapodobiteľní!
  A opäť strieľajú kvôli všetkým svojim krásnym členom. Áno, o takýchto dievčatách sa rozhodne dá povedať, že dovedú cárske Rusko k víťazstvu.
  V nich je májové slnko a úsvit lásky.
  A keď stláčajú pedále bosými nohami, je to úplne rozkošné.
  Naozaj chcete milovať a hladiť tieto dievčatá! Sú jednoducho žiariacim slnkom nádeje. A majú poéziu a odvahu v obrazoch hudby a lyrických strún.
  Americká batéria sa vzdala. A dievčatá prinútili amerických vojakov bozkávať ani nie vlastné nohy, ale stopy ich bosých nôh na asfalte. A muži neurobili nič - kde by sa z toho mohli dostať?
  A bojovníci pôsobili stále odvážnejšie a jasnejšie.
  Ani Anastasia a jej partneri nespali. Ako strieľa, ako sa vyčerpá. A Američanov bude sekať šabľami. Je to jednoducho iskrivé dievča a začína na pol otáčky.
  Američania sa však k sebe správali zle. Chytili chlapca z ruskej rozviedky a začali ho mučiť. Vyzliekli sa, priviazali o strom a nahé telo tínedžera spálili pochodňou.
  Chlapec sa snažil potlačiť svoje stony. Nakoniec však zakričal... Chlapec bol ťažko popálený.
  Dievčatá odpovedali tým, že robili prsia za tetovanie. A katov poliali benzínom a zapálili. Áno, ruské krásky sú hrozné vo svojom hneve. A nedráždite ruského medveďa.
  Na oblohe sú aj bitky. Dvaja ruskí piloti: Albina a Alvina všetkých zničia a vyhladia. Majú veľmi silne vyzbrojené lietadlá. S leteckými kanónmi schopnými zostreliť Američana na jeden zásah. A tieto bojovníčky niečo také naozaj predvádzajú. Čo sa nedá povedať v rozprávke, to sa nedá opísať perom.
  Albina vybuchne a zostrelí tucet amerických lietadiel. Bojovník je tiež takmer nahý len v nohavičkách a kričí:
  - Nech je cárska Rus veľká!
  A zbíja doslova všetkých borcov za sebou. Toto je dievča.
  Ale Alvina nie je menejcenná. A zostrelí naraz tucet lietadiel. Roztrhala ich a spievala:
  -Na najväčšie toasty!
  A aké je to šialené! Toto dievča nerobí žiadnu hlúposť! Sú to boje o všetky zápasy.
  Mimochodom, aby sa urýchlilo trávenie Číny a iných krajín podriadených Rusku, mladý cár Alexej založil v Rusku mnohoženstvo! A toto je silný ťah! Teraz si ruskí vojaci berú Číňanky za manželky a robia krásne biele deti!
  Albina s úsmevom poznamenala:
  - Prečo môže mať muž štyri ženy, ale žena nemôže mať štyroch manželov?
  A ďalšie americké lietadlo je zostrelené.
  Alvina logicky odpovedá:
  - Preto je pre ženu ťažšie kŕmiť toľko parazitov!
  A obe dievčatá sa smejú. Sú to také úžasné a nádherné krásky.
  A čistia oblohu od amerických lietadiel.
  Časti ruskej cárskej armády už obkľučujú New York. Nútia Američanov vyjsť von a vzdať sa. Dievčatá sú veľmi veselé a šťastné.
  Tank Alexander-4 zničil americkú batériu. Rozmnožil veľa mŕtvol.
  Elizabeth zamrmlala s vycenenými zubami:
  - Sme bojovníci, ktorí úžasne slúžia cárovi a vlasti!
  Elena vystrelila na nepriateľa a povedala:
  - Čoskoro bude ruský zlatý rubeľ!
  A dievča sa bude toľko smiať!
  A jej zuby sú perleťové. A potom vybuchne smiechom aj Aurora. Dievčatá sú divoko nadšené a majú takú krásu, že ich slová nedokážu opísať.
  A prinútia washingtonskú posádku, aby sa vzdala!
  Bojovníci sú tak neporaziteľní! A ich oddelenie nádrže dokonca rozdrví panvicu.
  Dievčatá bojujú a spievajú;
  Ruská krajina je známa,
  Svetu vládne komunizmus...
  Polia sú posiate zlatom -
  Poďme rovno hore, nie dole!
  
  Naše srdcia horia pre vlasť,
  Sme dievčatá - krajší vesmír neexistuje...
  Budeme bojovať s našimi nepriateľmi až do konca,
  Naša viera bude vzkriesená v Rodnoveri!
  
  Rus je silnejší ako všetci červení na svete,
  Svieti ako slnko vo vesmíre...
  Bojuješ za ňu a neboj sa,
  Nech sú dospelí a deti v sláve!
  
  Rusko je najväčšia z krajín,
  Keď vlasti vládne Leshka...
  Takýto osud bol daný sovietskemu ľudu,
  Nech je náš rytier zocelený v boji!
  
  Vo vlasti je teraz každý hrdinom,
  Schopný urobiť vlasť krajšou...
  V mene našej svätej matky,
  Nekonečná ruská strana Ruska!
  
  Urobíme z každého, kto je tyran,
  V krajine nebude diktatúra...
  Nechajte milióny krajín predložiť,
  A prezident Roosevelt!
  
  Nech vládne zúrivý drak,
  Myslí si, že je schopný podpáliť Rusko...
  Ale nacistov čaká zúrivá porážka,
  Pretože rytier, viete, je celkom všemocný!
  
  Nikdy sa nevzdáme krautom,
  Číňania neporazia ani Rusov...
  Nad nami svieti jasná hviezda,
  Na Veľkú noc maľujeme veľkonočné koláče a vajíčka!
  
  Môžete dosiahnuť veľa, bojovníci,
  Chladnejšie už nebude...
  Hrdí otcovia sú na nás hrdí,
  Pretože budujeme miesto v nebi!
  
  Bosé dievčatá sa ponáhľajú cez sneh,
  Nepoznajú strach a výčitky...
  Som členom Komsomolu a behám naboso,
  Pretože neexistujú žiadne prekážky ani konečný termín!
  
  Takže nikdy sa nevzdáme dievčatám,
  Neskloníme hlavy pod osy...
  Keď prídu problémy do vlasti,
  Vyšliapujme to bosými nohami!
  
  Miluješ sestry meča,
  A Alexey - Česť Ježišovi...
  Nie je potrebné strihať bojovníkov z ramena,
  Ak potrebujete len behať naboso!
  
  
  Sme dievčatá z veľkej hordy,
  Radi bojujeme a neustupujeme...
  Aj keď niekedy kolujú hnusné klebety,
  Víťazstvo bude v žiarivom máji!
  
  A ver mi, komunizmus príde so snom,
  A na Zemi nebude žiadna sila peňazí...
  Dáme osudu hrubý účet,
  Bez všelijakého násilia a lenivosti!
  
  Skrátka, čoskoro poletíme ku hviezdam,
  A vztýčime ruskú vlajku nad vesmírom...
  Roztiahnite krídla, červený cherubín,
  V mene rodiny - Pána Ruska!
  Kým dievčatá spievali, takmer všetci Američania už boli zabití a washingtonská posádka začala vyhadzovať biele vlajky.
  Dievčatá vyskočili z nádrže a začali tancovať, špliechajúc holými, vytesanými nohami cez mláky. A ich hrivu vlasov rozfúkal vietor. Tieto dievčatá sú také úžasné krásky.
  Teraz zorganizovali párty na oslavu dobytia hlavného mesta Ameriky. Grilujú kebab a pijú víno.
  Dievčatá to jedia chutne. A pískajú si všelijaké pesničky. To sú takí úžasní bojovníci, dá sa o nich povedať - supermani v nohavičkách.
  A ruskí vojaci vám bozkávajú kolená a chodidlá. A dievčatá sa trúsia a stonajú od orgazmov.
  A vŕzgajú a skáču. Majú také vzrušenie a šikovnú krásu podmanivej sily.
  Ale bojovníci sa milovali aj s čiernymi zajatcami a obom stranám sa to páčilo.
  Teraz sa však dovolenka skončila a ruské tanky sa opäť presúvajú na juh. padol aj New York...
  Američania ustupujú. Milióny sú k dispozícii na prenájom. Roosevelt beží. Už sa hovorí o odovzdaní sa. Ruský národ ukazuje svoju veľkosť.
  Najmä krásne dievčatá s blond a červenými vlasmi.
  A posadili väzňov na kolená a veľmi ich teší, keď sa dievčatá dotýkajú a chytajú ich za nos a mužské dokonalosti holými prstami.
  Bojovníčky ruskej armády sú skutočne neporaziteľné!
  A tu je bitka o Atlantu.
  Po prvýkrát dievčatá na Alexandre 4 vidia obrovský americký tank Washington. Stosedemdesiat ton vážiaci stroj, na pásoch. Prečo by bolo dvojnásobne čestné bojovať s niekým takým?
  A dievčatá strieľajú z diaľky a zasiahnu čelný pancier. A hrubá vrstva kovu to vydrží.
  Elizabeth nahnevane hovorí:
  - Áno, dostali sme sa do problémov!
  Elena ako útechu poznamenala:
  - Ale ani nás nepriateľ nezoberie!
  A tiež vyslala projektil na nepriateľa.
  A potom je tu Aurora ako strela. A zasiahne cieľ veľmi presne. A obráti nepriateľa.
  A skontrolovala:
  - Som najťažší súper!
  V skutočnosti zasiahol hlaveň amerického tanku. A teraz môže násilník zasiahnuť iba osemnástimi zo svojich samopalov. A "Alexander"-4 sa ponáhľa smerom k nepriateľovi. A ako začne zrýchľovať a brnknúť po koľajniciach.
  Takého obra už nikto nikdy nezastaví.
  Jeho atletická sila nemá obdoby.
  Catherine spievala:
  - Letecká akrobacia, moja smrteľná posádka!
  A rovnakým spôsobom to vezme a zasiahne nepriateľa.
  A dievčatá sa tu chytajú.
  Američan bol nakoniec zasiahnutý zboku. Obrovský tank začal horieť a jeho náboje začali vybuchovať.
  A aká bláznivá je bojová súprava! A brnenie a všetko ostatné sa uvoľní...
  A dievčatá jednohlasne zvolali:
  - Za ruskú cestu!
  A budú sa smiať, vycenia zuby!
  Atlanta teda padla. A 7. septembra 1933 sa vzdali zvyšky amerických armád. A skončila sa ďalšia vojna, víťazná pre Rusko. A aké je to naozaj skvelé!
  Po víťazstve Cárska ríša usporiadala v USA a Kanade referendá o pripojení sa k cárskej ruskej ríši. A kráľovská krajina sa rozšírila. A vo všeobecnosti je dobré, keď vládne autokracia a absolútna monarchia. Pred kráľom sú si všetci rovní a nie je tam žiaden talk shop - parlament.
  A cárske Rusko bolo silné a stabilné impérium - jedinečné vo svojej podstate.
  Medzitým sa v Nemecku posilnil nacistický režim, ktorý nastavil kurz na vytvorenie Wehrmachtu a silnej armády. Pravda, Hitler neustále zdôrazňoval svoju ústretovosť voči cárskemu Rusku, hoci to odrezalo od Nemecka najviac územia.
  Ale potom, áno, bola uzavretá vojenská aliancia: Taliansko, Nemecko a Rusko. Navyše cár Alexej súhlasil s pripojením Rakúska k Tretej ríši.
  Keďže Británia ekonomicky oslabila a Francúzsko tiež, cárska vláda sa vážne zaoberala kolóniami Francúzska, Británie a Holandska. Z čisto vojenského hľadiska sa ruská armáda stala najväčšou - dvadsaťmiliónovou v čase mieru. A obrovské množstvo najlepších svetových tankov, helikoptér a dokonca aj prúdových lietadiel. Ruská flotila bola tiež silnejšia a početnejšia ako britská, keďže oslabené Anglicko nemohlo konkurovať ekonomicky silnému cárskemu impériu.
  Takže teraz chcel veľký cisár Alexej odobrať všetky kolónie svojich bývalých spojencov.
  A čo? Vyzdvihne to!
  15. mája 1940 sa začala druhá svetová vojna. Cárske Rusko presunulo jednotky na juh Iránu, Indie, Indočíny a Egypta. A Wehrmacht zaútočil na Francúzsko, Belgicko a Holandsko. Taliansko predtým dobylo Etiópiu a zaútočilo na Britské Somálsko a presunulo pluky na juh Francúzska.
  Tu sú čarodejnice, ktoré sa pohybujú po juhu Iránu. Anastasia a jej štyria priatelia.
  Dievčatá sú ako vždy mladé a bosé. Roky plynú a krásky len kvitnú a na ich odliatych telách nie je jediná vráska či prasklina a ani kvapka tuku.
  A tak začnú ničiť britské koloniálne jednotky a robia to s veľkým nadšením.
  Anastasia hádže bosou nohou granát na Peržanov a reve:
  - Bojovníci nezmerateľnej sily!
  Natasha tiež vystrelí dávku zo samopalu, pridá granát holými prstami a kričí:
  - A my sa nikdy nevzdáme!
  Ďalej Zoya strieľa, kosí aj Britov a Peržanov a kričí:
  - Poďme vládnuť!
  A potom Aurora dá facku a pošpiní nepriateľa bosou nohou a povie:
  - Rozkvet našej sily!
  A opäť to bude pískať!
  A potom to Svetlana dá a zasiahne vás guľometom. A na nepriateľa pošle granát aj holými prstami na nohách.
  A kričí:
  - Za rafinované spôsoby!
  A v Egypte dievčatá z Elizabethinej posádky postupujú na tanku. Je na najnovšom ťažkom tanku "Alexander"-6. Auto má nízku siluetu a váži šesťdesiatpäť ton. A zasiahne odpaľovačom bômb. Vhodnejšie na boj s nepriateľskými opevneniami.
  Britská tanková flotila je relatívne slabá. A najlepšie auto je "Matilda"-2. Ale "Nikolai"-7 s ňou bojuje.
  Má perfektnú protitankovú zbraň. Ktorá zasiahne z veľkej diaľky.
  Dievčatá konajú rýchlo a prefíkane. A ich tank sa plazí púšťou. A zastrelí sa. A odpaľovač bômb rachotí veľmi intenzívne.
  Dievčatá sa smejú a štebotajú:
  - Na tróne je to veľmi dobré! Sme supermani!
  A opäť vypália a zničia ďalší bunker alebo opevnený bod v Británii.
  Briti ustupujú a ustupujú...
  Teraz sa pred dievčatami objavujú egyptské pyramídy. Vidia ich a žmurkajú. Je naozaj možné zastaviť takéto krásky?
  Ale na oblohe Albina a Alvina bojujú o Stredozemné more. Tiež odhalili svoje perleťové zuby. A pískajú piesne. Tieto dievčatá majú bojovného ducha.
  Bojovníci sú však odhodlaní bojovať ako vždy, majú na sebe len nohavičky a odhalené prsia.
  A ukazujú svoju kolosálnu bojovú triedu. Strieľajú na seba a strieľajú zo vzduchových kanónov. A tak dievčatá nemôže nič zastaviť. Bitka však pokračuje a Briti pred kráskami utekajú. Takýchto agresívnych ľudí nezastavíte.
  A dievčatá jedným výbuchom zostrelia tucet lietadiel a smejú sa pre seba.
  Takže lietajú a lietajú. A streľba neprestáva.
  Albina so smiechom zaštebotala:
  - V každom čase som neporazený!
  Alvina pokračuje v streľbe a dodáva:
  - Pod zástavou Petra!
  Bojovníci skáču a zároveň zrážajú nepriateľa.
  Po Egypte sa už preháňajú kolóny anglických a miestnych väzňov.
  Cárske jednotky sú oveľa silnejšie a koloniálne jednotky, ktoré nemajú bojového ducha, vyhrávajú.
  Alexandria padla. A je to veľmi jednoduché. A teraz sa stretávajú ruské jednotky s talianskymi.
  Spoločná paráda. Ohňostroje, farebné sprievody. A búrlivé prejavy oddanosti a priateľstva.
  Taliani sú tiež nadšení. Najmä keď ruské dievčatá behajú bosé po horúcej púšti...
  A na inom mieste vstúpila Alenka a jej panenský pluk do Dillí. Je cítiť, že sepoyovia nechcú bojovať s ruskými plukmi. A táto britská koloniálna veľmoc bola porazená aj na tomto indickom území.
  Mnoho dievčat tmavej pleti obklopuje ruských vojakov a vítajú ich kvetmi.
  Aké krásne je tu všetko. A veľa kvetov. A všetko sa deje celkom krásne a usporiadane.
  Ruské jednotky sa už blížia k Bombaju a bez väčšieho odporu ho obsadzujú.
  Alenka pôsobí veľmi aktívne a drzo. Hádže granáty holými prstami a škrípe:
  - Som len superman v bikinách!
  A ako dobre je dievčatám behať polonahé a v bikinách. Vyzerajú tak skvele.
  V kolóniách je britský odpor slabý. Miestne jednotky nemôžu viesť krutý boj.
  Medzitým Nemci úspešne postupujú. Najprv vylákali Britov do Belgicka. A potom hodom cez pohorie Ardeny dokázali odrezať anglické a francúzske jednotky. Dosiahlo sa tak pôsobivé víťazstvo.
  A Belgicko je zajaté. A 22. júna po dobytí Paríža kapitulovalo Francúzsko a o niečo skôr Holandsko. Dosiahlo sa tak pôsobivé víťazstvo. A Nemci začali byť viditeľne hrdí. A ruská armáda dobyla Indiu, juh Iránu, Barmu a Bangladéš. A tiež celá Indočína.
  Nepriateľ jasne prehrával. A Nemci prenikli do Španielska a Portugalska.
  Ruské jednotky sa priblížili k Južnej Afrike. Nebrzdil ich ani tak odpor Británie, ako skôr natiahnuté komunikačné a zásobovacie vedenia. A tiež nedostatok ciest v Afrike a nepriechodné džungle.
  Ale cárska armáda sa aj tak dostala cez všetko. A pohyboval sa ako titánový valec. A nepriateľ sa stále viac vzdával a padal na kolená.
  Pluky dievčat sa pohybovali spravidla bosé a nútili väzňov, aby im bozkávali nohy. Niekedy dievčatá dovolili zajatcom osprchovať si prsia bozkami.
  Ale potom Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana vstúpili do Austrálie. Pochodujú smerom k hlavnému mestu Sydney. A spievajú:
  - Rus, kde má každý veľa manželiek,
  Kde je dovolené krásne volať...
  Kde je každý človek ako brat,
  Náš symbol, náš symbol je Kolovrat!
  A opäť hádžu granáty bosými nohami - rozháňajú Britov a miestnych obyvateľov.
  Anastasia sňala hlavu britského generála šabľou a štebotala:
  - Na slávu vlasti!
  A Natasha hodením bosou nohou rozdelila nádrž. A bude spievať:
  - Fúha, Rus sa volá Svarog!
  A dievčatá sa pohnú, Zoya vystrelí dávku zo samopalu, položí Angličanov a zaškrípe:
  - Za nový ruský poriadok!
  Toto sú dievčatá! Že radi zabíjajú! A neprestanú! A tváre krások žiaria!
  A tu je Augustín ako výstrel z pištole. Ako kosí Angličanov a škrípe:
  - Za to, že sa Rusi narodili!
  A Svetlana ju priklincuje. A bosou nohou hádže vražedný a smrtiaci granát.
  A tiež to škrípe:
  - Môj veľký Rus!
  A opäť dá výbuch... Kosí Nemcov a zabíja ich bez akéhokoľvek obradu.
  Teraz sa Sydney vzdáva bez boja. A vyťahujú sa občania a vojenské kľúče. A vyhlásia cára Alexeja za svojho kráľa a cisára.
  Aj tento kontinent sa vzdáva...
  A ruské lode pristávajú na Novom Zélande. V rovnakom čase vstupujú do Pretórie ľahké tanky "Peter"-8. A klesá aj Južná Afrika. A na Madagaskare pristáva prápor bosých dievčat.
  A veľmi krásne dievčatá hádžu granáty holými nohami a pristávajú proti nepriateľovi. Madagaskar padá. A väčšinu Afriky dobyli ruskí vojaci.
  Cárske Rusko a Tretia ríša a Taliansko takmer vyhrali. Zostala však len samotná Británia a Írsko. A prišla jeseň a potom zima. Nemci a ruské lietadlá bombardovali Britov a zmenili ich mestá na ruiny. Churchill však tvrdohlavo odmietal kapitulovať.
  V máji 1941 nasledovalo vylodenie. Úplne prvé pristáli bosé dievčatá z divízie Tigress. A nech zničia britské jednotky. A hádzať ich prstami na bosých nohách.
  Britov bombardovali polonahé dievčatá, ktoré mali len nohavičky a trasúce sa prsia. A bolo to veľmi cool.
  A bitku viedli tanky "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", ktoré doslova rozdrvili protivníkov.
  A tu je najnovší tank "Alesey"-1 pyramídového tvaru. Ktorý má racionálne uhly sklonu zo všetkých uhlov a nedá sa ním preniknúť.
  V ňom ležiaca Elizabeth a jej tím dievčat sedeli takmer nahí len v nohavičkách.
  Štyri krásne bojovníčky, takmer nahé, strieľajú na anglické delá a sú doslova zrazené do ohňa. A dievčatá sa zastrelia a naplnia ich olovom zo samopalov. A Briti sa povaľujú po stovkách.
  A bojovné krásky kosia nepriateľa a doslova spúšťajú svoj tank cez mŕtvoly. A rozprestierajú sa koberce zavraždených Angličanov. A dievčatá jazdia v tanku. Ničia Matildu a Churchillov. Posledný tank môže vozidlo cárskej armády len poškriabať.
  A nasleduje jedno ruské víťazstvo za druhým. A Nemci postupujú. Ale ich tanky T-3 a T-4 sú v porovnaní s ruskými vozidlami také slabé. A tiež malé primitívne. A vysoký... A tanky cárskej armády sú squat. A používajú prút pre seba, nevenujú pozornosť záberom.
  Takže Briti vyhadzujú biele vlajky. Hneď v prvých hodinách pristálo niekoľko tisíc vybraných ruských tankov, ktoré doslova prenikli do obrany.
  Anastasia dostala guľku do holej päty a zasmiala sa:
  - Masér!
  Potom chytila generála za nos holými prstami a prehodila ho cez seba. Preletel a pristál s bruchom na bodákoch. A prelialo sa toľko krvi.
  Anastasia srdcervúco kričala:
  - Sláva cárovi Alexejovi!
  Natasha tiež pohne holeňou svojho súpera a zareve:
  - Za nový slovanský poriadok!
  A bude tlačiť na hlavu nepriateľa. A rozdelí svoj črep. A kričí:
  - Cool dievčatá, fanúšikovia slobody - bojujeme za nový poriadok!
  A potom Zoya strieľa z dvoch samopalov naraz a bosými nohami hádže hrášok s výbušninami.
  A prvý deň ide Britom. A keď ho dostanú, bojovníci impéria Foggy Albion odhodia zbrane a sú rovno do zajatia.
  A tu vstupuje do boja Aurora. Zničí nepriateľa zbraňou. Má špeciálny guľomet so stopovacími nábojmi. Mláti Angličanov ako snop nunčakov.
  A tu Svetlana strieľa. A zničí nepriateľa.
  Vystrelí smrtiacou hmotou... A odhalí zuby.
  A reve z plných pľúc:
  - Som žena, čo je naozaj super!
  A vyskočí a bosou nohou hodí granát. A bude fúkať do všetkých častí a úlomkov.
  A kričí:
  - Som nadčlovek s odhalenou hruďou!
  A teraz dievčatá šliapu na seba... Vstupujú hlbšie a hlbšie na britské územie.
  Oleg Rybačenko v tele chlapca, ktorý nemá ani jedenásť rokov, no s ramennými popruhmi majora, hoci sám je bosý a v šortkách, kosí Angličanov. A koná so šialeným hnevom.
  Zapaľuje oheň a spieva:
  - Zažívame úsvit a najvyššiu farbu.
  A s ním bolo dievča Margarita, ktorá sa nikdy nestala dospelou. Je pre ňu dobré, že sa aspoň nestala starou dámou!
  A to je oveľa horšie ako byť dievčaťom!
  Obklopujú Londýn. A teraz sa mu vyhrážajú, že ho vezmú. A veľa nepriateľov sa vzdáva. Len kráľovské stráže sa nevzdávajú a nevzdávajú. Ale sú nemilosrdne zničení. A vykonávajú totálne, neľudské vyhladzovanie. Toto je druh totálnej deštrukcie, ktorá sa deje. A stroje sú veľmi aktívne.
  A na oblohe Albina a Alvina vyberajú účty. Dievča už dostalo všetkých sedem stupňov svätojurského kríža. Prvý stupeň: kríž svätého Juraja, druhý - kríž svätého Juraja s mašľou! Tretím je zlatý kríž. Štvrtý je zlatý kríž s mašľou. Piaty je zlatý kríž s diamantmi. Šiesty je zlatý kríž s diamantmi a mašľou. A siedma je zlatá krížová hviezda s lukom a diamantmi!
  Tieto dievčatá zostrelili päťdesiat áut v jednom boji a spievajú si:
  - Sme také krásky, že sme jednoducho super a hyper a vo všeobecnosti úžasné krásky!
  A budú žmurkať s holým tesákom.
  Toto sú dievčatá - Albina a Alvina... A milujú znásilňovanie mužov. A im samotným nevadí pracovať s jazykom, keď vidia príťažlivú mužskú dokonalosť.
  A že dievčatá sú jednoducho stelesnením žiadostivosti, lásky a vášne!
  Ako milujú pulzujúce nefritové prúty.
  Bojovníci najvyššej triedy...
  Tu Churchill uteká z obkľúčeného Londýna. Tak mu dali poriadne zabrať.
  A odtiahol jej nohy, ponáhľajúc sa do Brazílie... Ale posádka Londýna kapitulovala. A ruské jednotky takmer bez odporu vzali Írsko. Angličania sa už vzdávali do rytmu bubnov...
  Druhá svetová vojna skončila do roka víťazstvom mocností Osi. Väčšina Afriky je ruská. Nemecko aj Taliansko si však mohli niečo uchmatnúť.
  Okrem toho Tretia ríša zahŕňala aj Španielsko a Portugalsko.
  A v Británii vládli ruské sily a britským panovníkom sa stal aj cár Alexej. Rusko takmer bez odporu obsadilo aj Švédsko a Nemecko obsadilo Nórsko a ešte skôr Dánsko.
  Hitler obsadil veľkú časť Európy. Vytvorením formácie typu Tretej ríše s protektorátom. A Rusko znovu vytvorilo ríšu a zahrnulo ju do svojho zloženia.
  Vznikla dočasne krehká mierová situácia. Čo zatiaľ trvalo.
  Cárske Rusko a Nemecko trávili svoje akvizície. Ovládli kolónie.
  Cár Alexej bol ešte celkom mladý a nemohol sa ponáhľať dobyť celý svet.
  Ale Hitler nejako nemohol odolať. Zdalo sa mu, že v Afrike dostal príliš málo pôdy, že Rusko je príliš veľké. A spolu so synom Mussoliniho Jr. začali vojnu proti Rusku. Boje sa začali 20. apríla 1955, na Fuhrerove päťdesiate narodeniny.
  Nemci vyvinuli celú sériu tankov pre vojnu s cárskym Ruskom a zrejme s tým veľmi rátali.
  Panther 5 sa stal hlavným tankom vyvinutým pre vojnu s Ruskom.
  Toto auto s hmotnosťou 75 ton bolo v pohode.
  A vôbec, 128-mm kanón pri 100EL je skutočne drvivá sila. A ak bije, potom sa ani cárskemu vojsku nebude zdať dosť.
  A je tu ešte výkonnejší tank: "Tiger"-5, ktorý je ešte ťažší a silnejšie obrnený. A váži asi sto ton!
  A v Rusku hlavný tank "Alexey"-4 váži iba päťdesiat ton a má pištoľ kalibru iba 105 mm. Je však oveľa vyspelejší, pyramídový a s motorom s plynovou turbínou s výkonom 1800 koní, teda veľmi mobilný.
  Nemec je masívnejší a mohutnejší. Obzvlášť hrozné sú "levy"-5 s hmotnosťou dvesto ton. Čo však veľmi nezvyšuje Hitlerove šance. Super ťažké tanky sú teda príliš drahé a ťažko sa prepravujú. Aj keď pri používaní a aplikácii existujú určité výhody.
  V každom prípade to Hitler nevydržal a ponáhľal sa do cárskeho Ruska. A začali sa bitky.
  Výkonné opevnené zóny ruskej armády zastavili postup nepriateľa. A Nemci sa zasekli. A cárska armáda prešla do ofenzívy v Afrike, kde mala oveľa väčšiu silu. A Taliani pocítili prvé údery. Ich jednotky sú príliš slabé a majú nízku disciplínu, s oveľa zaostalejšou technológiou, aby odolali Rusku.
  Už po troch týždňoch bojov cárska armáda vytlačila Talianov zo Somálska a Etiópie.
  Rozlišoval som dievčatá Anastasiu, Natashu, Zoyu, Augustinu, Svetlanu. Sú stále rovnako mladí ako pred päťdesiatimi rokmi, keď bojovali s Japonskom. Cár Alexej už má vnúčatá, ale dievčatá sú stále chrty, tvrdé, agresívne a odvážne.
  A počas päťdesiatich rokov vojny zostali dievčatá mladé. A na koži nemajú jedinú vrásku alebo prasklinu. Sú také krásne a svieže ako kvety.
  Ale Oleg Rybachenko a jeho partnerka Margarita sú stále deti - vôbec nedozreli. Aspoň navonok. Ale bežia rýchlejšie ako gepardy. A nemôže ich zabiť ani bajonet, ani guľka.
  Tieto deti milujú hádzať ostré kotúče bosými nohami. Vo všeobecnosti sú to super bojovníci!
  A akákoľvek moc bude zrazená na kolená!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana tiež bojovali s Turkami za Alexandra II. A preto majú už viac ako sto rokov. Ale nestarnú, pretože sú čarodejnice. A pretože sú nesmrteľní, v moci Rodnoverie.
  A zástupcovia cárskej rasy bežia cez Etiópiu a už vyvražďujú Talianov.
  A opäť ich nútia bozkávať bosé nohy. A dievčatá sú, samozrejme, neopísateľnej krásy a so zanietenou vášňou v duši. Nemožno ich nijako znevažovať. Vďaka nim vyzerá krajina skvele. A vyhrávajú s veľkou zárukou.
  Ruská cárska ríša bola prevažne kontinentálna a jedinečná pre ruský národ. Ruský národ, zmes mnohých národov, a Rusko je ako taviaci kotol, môže pohltiť iné národy, postupne ich asimilovať a nie utláčať. Preto sa kráľovská ríša rozrástla. Pomaly, kráľovstvo za kráľovstvom... A teraz už ku globálnej hegemónii zostáva len veľmi málo. Rusko má oveľa viac obyvateľov ako Tretia ríša a Taliansko.
  Takže má každú šancu zachytiť a stráviť to. Navyše vzhľadom na to, že súperi sú slabší. A nie každý je spokojný s režimom Hitlera a Mussoliniho.
  Aj v Afrike mnoho miestnych kmeňov a koloniálnych jednotiek podporuje Rusov. Rovnako ruská technika sa viac hodí do džungle.
  Boje ukázali, že Nemci mali problémy aj s Panther-5, a nielen s Tigerom-5. Áno, Krauti to citeľne vzdali. Potom, čo cárska armáda prešla Etiópiou a zasiahla Líbyu, vyplávali aj nemecké jednotky. V bitkách na oblohe však nemecký vývoj prekvapil kráľovské esá - najmä zariadeniami v tvare diskotéky. A ničili ruské autá so šialenou zúrivosťou.
  Ale, samozrejme, Nemci sa v číslach nevyrovnajú. A diskotéky sú príliš drahé a je ich relatívne málo. A oni sami sú nezraniteľní, ale nemôžu strieľať , iba narážajú laminárnym prúdom. A manévrovateľné ruské vozidlá môžu utiecť.
  Kráľovská armáda na oblohe je však silná. A na mori je to ešte silnejšie. Hoci Tretia ríša nie je slabá. Ale stále sú sily nerovnaké.
  Tretia ríša si s Ruskom nevie poradiť ani z hľadiska počtu obyvateľov, tak aj ekonomického potenciálu.
  A ak tam bojujú aj veľmi silné a krásne dievčatá, potom nastáva totálny kolaps.
  Elizabeth a jej tím bojujú s nemeckými príšerami a dokonca sa im podarí vyhrať. A nehanbia sa ani tým, že nacisti majú oveľa väčšie a ťažšie vozidlá.
  Tu dievčatá obchádzajú nepriateľské tanky a trafia ich priamo zboku. A nemajú problémy s nepriateľom. Ničia svojho nepriateľa a spievajú:
  - Zúrivá stavebná čata! Zúrivá stavebná čata!
  Hitler bude mat mat! Hitler bude mat mat!
  A zničia nepriateľa s obrovskou ľahkosťou. A dievčatá sa neubránia smiechu.
  Ale fašisti, ktorí dostali facku po krku, ustupujú. Už v Líbyi sa niekoľko talianskych divízií vzdáva takmer bez boja. A vojaci kráľovskej armády postupujú. Krauti boli silným úderom vyradení z Álp a cárske vojská tiahli cez Taliansko. Bosé dievčatá z armády Mussoliniho mladšieho vítajú farebné jednotky cárskej armády. Taliansko zapĺňajú milióny vojakov všetkých národností. A desaťtisíc mobilných tankov Alexey-4, ktoré sú s hmotnosťou päťdesiat ton takmer nepreniknuteľné pri streľbe zo všetkých uhlov.
  Taliansko ako slabší článok koalície veľmi rýchlo umiera... 30. mája cárske vojská dobyli Rím takmer bez boja. A hlavné mesto Mussoliniho ríše padlo.
  A opäť dievčatá z ruskej armády prinútili svoje zaprášené, bosé nohy bozkávať nepriateľa. Chápu, že nepriateľovi by sa malo ukázať jeho skutočné postavenie.
  Albina a Alvina si pri prepisovaní účtov spomenuli, ako bojovali s čarodejnicami s Japoncami, keď Alexey ležal v kolíske. A bolo to veľmi vtipné.
  Dievčatá ešte nemajú dosť vojny a zostreľujú Nemcov vo vzduchu. Albina dokonca poznamenala:
  - Keď porazíme nacistov, čo ďalej?
  Alvina sebavedomo vyhlásila:
  - Dobyjme Latinskú Ameriku!
  Albina pochybovačne poznamenala:
  - No, to sú ďalšie dva alebo tri mesiace! A potom?
  Alvina sa zachichotala a odpovedala:
  -Polievka s mačkou!
  Albina nahnevane povedala:
  - Nie, musí existovať nejaký realistickejší plán života!
  Alvina s nadšením povedala:
  - Takže porodíme veľa detí!
  Albina to schválila:
  - Toto je už lepšie!
  Taliansko už bolo prakticky dobyté. Mussolini mladší uteká do Francúzska... Ruské jednotky okupujú Sicíliu. Všetky majetky výrobcov cestovín v Afrike sú už stratené. Zostali len nemecké enklávy, ale aj na ne útočí cárska armáda. Hrozba úplnej straty Afriky v boji so silnejším nepriateľom.
  Zdalo sa, že Nemci si zle spočítali svoje sily. A teraz sa plavia pod údermi kráľovských vojsk.
  A desaťtisíce tankov sú už na juhu Francúzska a obsadili Toulon... Dievčatá v bikinách skáču po meste a zrážajú fašistov na kolená. Nútia sa bozkávať ich obnažené päty a smiať sa.
  Ale môžete tiež pobozkať dievča na hrudi - nevadí!
  Toľko úspechov. A na juhu Nemecka prerážajú aj ruské divízie. A už brali Viedeň. A postupujú na Mníchov. Fašisti podľahnú úderom a zdvihnú ruky. A odovzdajte sa sami sebe!
  Medzi tými, ktorí bojujú v popredí, je samozrejme Oleg Rybachenko.
  A chlapec osobne zajme troch nemeckých generálov. Za čo dostáva od panovníka špeciálnu odmenu.
  Večný chlapec je zároveň bosý a má na sebe krátke nohavice.
  Cár Alexej sa raduje z víťazstiev. A čo sa stalo? Do slučky sa dostal samotný diabol Hitler. Jeho tanky série E sa nevyrovnajú pyramídovým.
  Cár Alexej odmeňuje hrdinov a hrdinky. A robí to s veľkou horlivosťou.
  Takého otca kráľa možno len milovať a rešpektovať. Ruské jednotky už vyhnali Nemcov z Maroka. A takmer celá Afrika je ruské územie. A čo? Takže sa to zlepšilo!
  Cár Alexej udelil Albinu a Alvinu najlepším ženským esám Ruska novým ocenením. Hviezda platinového kríža svätého Juraja s mašľou a diamantmi.
  Bojovníci si to skutočne zaslúžia. A majú takú silu. A bili svojich vlastných fašistov. A dorazia do cieľa. Cárska armáda sa už blíži k Porúrie a zúria tam kruté boje. Nechcú sa podvoliť nacistom. A vo Francúzsku už obkľučujú Paríž. Miestne obyvateľstvo cársku armádu víta a nezastaví sa.
  Dalo by sa povedať, že nepriateľ je na úrovni kapitulácie. Hitler sa ponáhľa a je už polovica júla. A postavenie Nemcov je takmer beznádejné.
  To je to, čo znamená kontaktovať takého chladného kráľa, akým je Alexej Druhý alebo veľký.
  Napokon sa už vzdali aj zvyšky jednotiek Wehrmachtu v Afrike. Ruské jednotky pochodovali cez Paríž. Situácia bola pre Nemcov kritická.
  Koncom júla už bolo Porúrie úplne znovu dobyté. A ruské jednotky sa blížia k Baltskému moru.
  Hitler uteká z Berlína do Latinskej Ameriky. Kráľovské vojská vstúpili do Dánska a Nórsko bolo oslobodené ešte skôr. Pal a Lisabon. Útok na Berlín nasledoval v auguste. A hlavné mesto Tretej ríše bolo dobyté. Potom cárska armáda pokračovala v ofenzíve a oslobodila Madrid.
  Ako posledná bola dobytá pevnosť Gibraltár v septembri. Citadela bola zvrhnutá... A ďalšia vojna bola takmer u konca. Ukázalo sa to akosi prekvapivo krátke a ľahké.
  Cár Alexej dostal titul najväčšieho dobyvateľa všetkých čias.
  Hitler však stále žije a podarilo sa mu ujsť. Čo robiť s týmto monštrom? Napodiv, Latinská Amerika nechcela vydať tohto tyrana. A potom, 1. mája 1957, sa začala posledná kampaň proti Latinskej Amerike a posledná vojna v histórii planéty Zem. Vojaci postupovali bez problémov. Miestne sily boli vojensky príliš slabé a nedokázali vzdorovať ruským jednotkám.
  Elizabeth a jej tím práve zostrelili batériu a teraz sa nepriatelia na ceste vzdávajú.
  Dievča so smiechom poznamenalo:
  - Toto je vojna!
  Catherine s úškrnom poznamenala:
  - Posledná vojna v histórii ľudstva!
  Elena navrhla:
  - Tak si pripijme na pokoj! A budúce tvorenie!
  A dievčatá sa dokonca od rozkoše bozkávali na odhalené chodidlá.
  No a tak ide všetko dobre...
  Anastasia a jej tím bežia a hádžu po protivníkoch granáty holými prstami na nohách. Roztrhajú svojich nepriateľov a vycenia zuby.
  Natasha spievala:
  - Som dievča kolosálneho sna!
  A ako odpáliť vrahový granát. Áno, s takými dievčatami nemôžeš byť slabý. Toto si neodpustia.
  A budú napredovať sami, nedávajúc žiadne zľutovanie fašistom. Nech v tomto prípade nie sú úplne fašisti.
  Zoya tiež hodí granát bosou nohou a zasyčí:
  - Za víťazstvo nad nepriateľom!
  A potom Augustín vystrelí zo samopalu a bosou nohou hodí granát.
  A škrípe to:
  - Zúfalý úder!
  A potom Svetlana vyvinie tlak na svojich protivníkov a zje ich na roztrhané cesto.
  Toto sú dievčatá.
  A bľabotá:
  -Cár Alexej je náš idol!
  Mexico City je dobyté a Kuba je dobytá. Ruské jednotky sa presúvajú zo severu na juh. A robia to veľmi úspešne. Nezastavíš ich. A bude veľké víťazstvo.
  A Albina a Alvina bodujú vo vzdušnom súboji veľmi úspešne. Sú to bojovníci, ktorí nepotrebujú ukazovať slabosť. Zostreľujú lietadlá, ktoré sú svojou úrovňou ďaleko za tými ruskými. A čo je najdôležitejšie, bosé dievčatá v bikinách sú na čele. Že všetkých mlátia. A zostrelia každého, kto sa chytí v boji.
  Nikaraguu sme už prešli. Armádu strojov cárskej armády nemožno zastaviť. A prichádzajú ruské jednotky. A čoraz častejšie sa súperi vzdávajú. A nepriateľov odháňajú kolónami väzňov. A nepriateľa zrazia na kolená.
  Anastasia beží pre seba a núti svojich protivníkov padať na tvár a bozkávať jej obnažené päty.
  Toľko nepriateľov sa vzdalo. A mnohí z nich kapitulujú do rytmu bubna. A zdvihnú labky.
  Ruské jednotky už dorazili do Venezuely. Situácia je čoraz pokojnejšia.
  Brazília je najväčším nepriateľom a pomerne ľahko sa rozbije. A je nútená kapitulovať.
  Dievčatá sa prechádzajú po Rio de Janeiro a chlapci bozkávajú ich bosé stopy.
  Natasha so smiechom poznamenáva:
  - Napriek tomu je život dobrý!
  Zoya s istými pochybnosťami poznamenala:
  - Nie je to také zlé, keď spíte s nohami pri stene!
  A dievčatá vybuchnú smiechom. Vtipnejšie už byť naozaj nemohli. Ale čo sa s nimi dá robiť...
  Tu bojuje aj chlapec Oleg Rybachenko. V cárskej armáde slúži už viac ako päťdesiat rokov. Dostal sa do hodnosti plukovníka, má veľa ocenení a stále vyzerá na jedenásť rokov. A s ním je večné dievča Margarita. Bola to dospelá žena a veľmi sa bála starnutia. A v dôsledku toho zostala navždy dievčaťom. Stali sa však deťmi asi pred sto rokmi. A potom im sľúbia, že vyrastú do šestnástich rokov - čo je vo všeobecnosti dobré! Chlapec sa napríklad nebude musieť ani holiť!
  Chlapec a dievča hádžu na svojich nepriateľov granáty bosými nohami a spievajú:
  - Radosť z víťazstiev sa rozširuje,
  Hitler čaká na šibenicu!
  Tu je posledná bašta ruských protivníkov - Argentína. Hitler sa tam ukryl.
  A v júli ruské jednotky vstúpili na územie Argentíny. Odpor bol ústredný. A tak hlavné mesto padlo takmer bez boja. A Hitler sám bol nájdený v auguste 1957... Visiaci v slučke. Vraj si zobrali svoje a obesili ich.
  Čile tiež kapitulovalo. Tak sa skončila posledná vojna v dejinách ľudstva.
  Dvanásť čarodejníc - vlastniacich večnú mladosť - oslavovalo svoje víťazstvo. Ale ďalší chlapec, Oleg Rybachenko, vyzeral veľmi potešený. Konečne môže žiť pre svoje potešenie, koľko rokov strávil v armáde.
  A Rusi išli do vesmíru už v roku 1947 a v roku 1954 leteli na Mesiac. A v roku 1967 na Mars. A ďalšie nové úspechy. Slnečná sústava bola postupne dobytá. V roku 1975 Alexey II., ktorý bol pri moci sedemdesiat rokov, havaroval v lietadle. A tak sa skončila vláda najväčšieho panovníka všetkých čias.
  A jeho syn sa stal novým kráľom: Michail II. A Rusko sa presunulo do vesmírnej expanzie.
  Oleg Rybachenko a Margarita kráčajú po Marse v roku 2005. Chlapec poznamenáva:
  - Už prešlo sto rokov, čo som sa stal dieťaťom. A nie je čas, aby som vyrástol do šestnástich rokov?
  Margarita, ktorá tiež vyzerá ako dievča, odpovedá:
  -A ja tiež musím vyrastať podľa dohody! Ale prečo zostaneme deťmi?
  Oleg pokrčil plecami... Zrazu sa pred nimi objavil obraz anjela-demiurga s krídlami.
  Krásne stvorenie povedalo:
  - Dokončili ste časť svojej misie.
  Ale teraz na vás čaká priestor! A vesmírne svety! Tak ži a bojuj!
  Oleg Rybachenko sa s úškrnom opýtal:
  - Sľúbili ste nám telá v šestnástich!
  Anjel s úsmevom prikývol:
  - Čo chcete vy a Margarita?
  Margarita súhlasne pokrútila hlavou:
  - Ešte viac?
  Anjel s úškrnom perlových zubov prikývol:
  - Toto bude pre teba! Ale vyrásť do šestnástich rokov, budete rásť tisíc rokov! A potom zostanete navždy vo svojej mladosti!
  Oleg a Margarita zborovo zakričali:
  - Nie je to fér!
  Angela s úsmevom poznamenala:
  - Taká je cena za nesmrteľnosť! Ale súhlaste s tým, že budete nesmrteľnými deťmi oveľa lepšími ako smrteľnými starými ľuďmi!
  Chlapec a dievča súhlasili:
  - Áno, oveľa lepšie!
  A smiali sme sa hlasnejšie!
  Naozaj, čo sú títo smrteľní ľudia? Dokonca aj najväčší kráľ všetkých čias a národov, Alexej, zomrel. A majú pred sebou večnosť, plnú žiarivých dobrodružstiev.
  
  
  
  NAPOLEON NEŠIEL DO RUSKA!
  . Alternatívna história, kde veľký cisár neodišiel do Ruska, ale presunul svoje pluky do... Turecka! No, samozrejme, prečo nie? Prečo neoslobodiť Balkán spod osmanskej nadvlády?
  A nepriateľ, samozrejme, nie je príliš silný. A ešte predtým ho porazili Rusi.
  A Napoleonova armáda sa vydala na nútený pochod. A kráčala takmer bez toho, aby narazila na odpor z Bosny do Istanbulu. Jedna prekážka: hory, rieky, pevnosti... A občas odpor. A obyvateľstvo víta Francúzov a Európanov ako osloboditeľov.
  Napoleon dobyl Istanbul v roku 1812. Potom bojoval aj v Malej Ázii. Dosiahol Indický oceán a Mekku. Potom sa Francúzi a ich žoldnieri presunuli do Egypta.
  Zatiaľ čo Napoleon nešiel do Ruska, dobyl osmanské majetky. Možno ho niektorí veštci varovali pred možným neúspechom v prípade vojny s cárskou ríšou.
  Briti sa pokúsili pristáť v Španielsku v roku 1814. Napoleon sa vrátil do Paríža. A naberal silu, rýchlo sa presťahoval do Španielska a porazil tam Britov. Potom sa Francúzi v Pyrenejach trochu posilnili.
  Ich jednotky sa dostali do Maroka a obsadili celý sever Afriky a Sudán.
  Tak vytvorili všeobecnú dominanciu v Stredozemnom mori. Obsadený bol aj Gibraltár. A boli tiež dôkladne posilnení. Vojna s Britániou pokračovala s rôznym stupňom úspechu. Obe strany boli unavené zo šarvátok na mori. Napoleon to však chcel brať číslami. A stavalo sa stále viac lodí, cvičili sa námorníci. Postupne si začala vyberať svoju daň aj početná prevaha Francúzov, ktorí mali veľké ľudské a územné zdroje.
  A vyčerpaní Briti začali podľahnúť. Nakoniec sa v roku 1825 uskutočnilo pristátie. A Napoleon nakoniec obsadil Londýn. Tak sa vojna skončila. A už starší cisár sa rozhodol odpočívať a venovať sa pokojnej výstavbe. Jediná vec je, že Francúzi pokračovali v presune cez Afriku a dobýjali jej juh. V Rusku sa k moci dostal Mikuláš Prvý. Rusi viedli vojnu s Iránom, no napriek víťazstvám ho nedobyli, ale obmedzili sa na umiernené územné akvizície. Potom Rusko čelilo Šamilovej vojne na Kaukaze a ocitlo sa v nej na dlhý čas zviazané.
  Napoleon vládol do roku 1837 a keď zomrel, mal šesťdesiatosem rokov. Jeho nástupcom sa stal jeho syn Napoleon II. Mladý dvadsaťšesťročný plavovlasý cisár bol predtým kráľom Talianska a Rímskej ríše. Chcel, samozrejme, prekonať slávu svojho otca Napoleona I.
  A Napoleon II podnikol svoju prvú kampaň proti Iránu a potom proti Indii. Samozrejme, najväčšia a najlepšie organizovaná armáda na svete si pomerne rýchlo podmanila Irán aj Indiu. Dokončilo sa aj dobytie Afriky. Francúzsko viedlo vojny v Latinskej Amerike a snažilo sa ovládnuť kolónie Španielska a Portugalska. Na Rusko akosi nebol čas. Ale Francúzi sa po dlhých vojnách konečne presadili v Latinskej Amerike. Napoleon II zomrel v roku 1856 a na trón nastúpil jeho syn Napoleon III. V tom čase mal len šestnásť rokov. A v roku 1858 Napoleon III začal svoju kampaň proti Rusku.
  Rozhodol sa prekonať svojho pradeda. A v Rusku je stále nevoľníctvo. A krajina je, samozrejme, z hľadiska bojovej sily neporovnateľná s napoleonským Francúzskom.
  Napoleon III počítal s víťazstvom. A dva milióny vojakov sa presunuli cez Rusko. Pochodovali v troch kolónach: do Kyjeva, Moskvy a Petrohradu. Ale Rusko nemalo vlastného Kutuzova.
  A cár Alexander II bol nútený utiecť do Kazane. Moskva a Petrohrad a Kyjev boli dobyté. Proti Rusku boli vojská po celom svete a pokročilejšie zbrane. Dokonca aj v armáde Napoleona III sa objavili prvé ľahké tanky.
  Áno, nemôžete odolať takejto sile. Cár Alexander II ponúkol Francúzom mier. Ale Napoleon III vyhlásil, že potrebuje Rusko ako celok.
  Skrátka začala partizánska vojna. Ale Napoleon má veľa vojakov. Okrem toho Napoleon III oznámil zrušenie poddanstva. Aj to získalo časť ľudí na svoju stranu. Vojna zúrila ešte niekoľko rokov a napoleonské jednotky sa dostali až k Tichému oceánu.
  Nakoniec sa našiel kompromis. Napoleon III sa oženil s dcérou Alexandra II a bol korunovaný za kráľa. A Rusko ako súčasť obrovského impéria dostalo určitú autonómiu.
  Napoleon III stále bojoval v Číne, jeho vojská sa dostali do Austrálie a dobyli Indočínu. A v roku 1877 zomrel a na trón nastúpil Napoleon Štvrtý. Štrnásťročný mladík. Pravnuk prvého Napoleona a potomok ruských cárov z matkinej strany. Napoleon Štvrtý dokončil dobytie sveta - dobyl USA a všetky ostatné ostrovy... Vzniklo celosvetové impérium. Potom už len ostávalo zaútočiť do vesmíru.
  Ale smútok nebol, ale čerti prišli klopať. Napoleon IV zomrel v roku 1894. Presnejšie povedané, zomrel na love v Afrike. A na jeho trón zasadol chlapec, Napoleon Piaty, asi štvorročný.
  Nejako sa ukázalo, že Napoleonovi potomkovia nie sú veľmi húževnatí. A samozrejme začali problémy. Teraz v Latinskej Amerike, teraz v Číne, teraz v Rusku.
  Ale jednotky nepokoje a separatistov potlačili. Napoleon Piaty vyrástol a rozhodne začal potláčať povstania. Potom sa planéta Zem nejako upokojila. A v roku 1914 vyletel do vesmíru prvý človek! V roku 1917 ľudia pristáli na Mesiaci.
  Postupne ľudstvo získalo stabilitu. A teraz expanzia do vesmíru. Do roku 1935 ľudia navštívili všetky planéty slnečnej sústavy a na Mesiaci vznikla osada. Napoleon Piaty vládol až do roku 1960 - šesťdesiatšesť rokov - rekord medzi Bonapartes, a zomrel v sláve. A Napoleon Šiesty dostal trón. V tom čase sa už začali úspešné experimenty s omladzovaním ľudí. A v roku 2000 ľudia začali prenikať do susedných hviezd. Do roku 2020 boli mimo planéty Zem vytvorené prvé ľudské sídla.
  
  IVAN HROZNÝ NIE JE OTRADENÝ
  Ivan Hrozný však nebol v roku 1584 otrávený (odkiaľ vôbec prišli na to, že bol otrávený?), ale nejaký čas žil. Oženil sa s anglickou princeznou. A zároveň dobyl Sibír a vybudoval tam mestá. V roku 1590 sa mu narodil syn Alexander s anglickou princeznou. V roku 1591 zomrel syn Dmitrij, ale Rusi získali späť svoje roky od Švédov. V roku 1592 obsadili Narvu.
  Spoločná vojna Poľska a Ruska proti Švédsku sa skončila v roku 1593 zajatím Vyborgu. A porážka švédskej vojny v roku 1594.
  Rusko tak získalo späť mestá na pobreží Baltského mora, založené v Narve, ako aj Vyborg. V roku 1595 nariadil Ivan Hrozný postaviť mesto pri ústí Nevy. Aleksandrovsk vznikol o viac ako sto rokov skôr. Rok bol pomenovaný na počesť syna Ivana Hrozného a anglickej princeznej.
  Potom Ivan Hrozný pokračoval v pohybe cez Sibír. Jeho bojovníci postúpili k rieke Amur. Ivan Hrozný zomrel v roku 1598, keď sa zotavoval šesťdesiatpäť rokov - čo je rekord pre Rusko a jedno z najdlhších trvaní kráľovstva v histórii planéty Zem. V tom istom roku zomrel aj jeho dedič Fedot. A kráľom sa stal Alexander Prvý. V čase svojho nástupu na trón mal len osem rokov. No regentom sa stal Boris Godunov. A všetko išlo viac-menej. Pravda, boli aj hladné roky. Potom vojna s Poľskom v roku 1605. Potom prvýkrát sám Alexander velil armáde. Poliaci sa pokúsili obliehať Smolensk, ale boli úplne porazení. Rusi prešli do útoku a obsadili Kyjev a Polotsk. Poliaci odstúpili pozemky pozdĺž Bereziny a Kyjeva ľavobrežnej Ukrajine.
  Chvíľu bol pokoj. Rusko postupovalo na východe. Dosiahla Tichý oceán a založila tam nové mestá.
  Potom prišlo ťaženie na Krym, ktoré sa časovo zhodovalo s oslabením Turecka. Rusko dobylo aj Krymský chanát spolu s Azovom.
  Tak vznikla veľká ríša. Potom bola ďalšia vojna s Poliakmi. Alexander vyhlásil - dobyjeme späť krajiny celej Kyjevskej Rusi.
  A stalo sa. Ruské jednotky pod vedením cára a veľkého veliteľa Skopina-Šuiského ešte dokázali poraziť Poliakov a dokonca dobyli Varšavu.
  Po určitej kontroverzii Poľsko prijalo Alexandra Prvého za cára. Po ktorej povstala veľká sila Slovanov. Rusko sa obrátilo na juh v roku 1630. Vojny sa začali s Tureckom. Osmanská ríša upadala a prehrávala.
  Rusko dobylo Balkán a dokonca vstúpilo do Konštantínopolu. Osmanský trón bol prenesený na cára Alexandra. A teraz sa ruské pluky dostali do Egypta. A v roku 1640 s Kuvajtom dobyli Mekku a Irak. Po vytvorení obrovského impéria. V rokoch 1645-1647 bola vojna s Iránom. A Rusku sa podriadila aj Perzia. Vojna s Mandžuskou ríšou skončila zajatím severnej Číny.
  Cár Alexander vzhľadom na nárast počtu neruského obyvateľstva dokonca zvolal ekumenický koncil. Urobila sa zmena pravoslávia, ktorá umožnila štyri manželky.
  Čo bol dôsledok túžby uľahčiť moslimom prijatie pravoslávia a urýchliť rusifikáciu novodobytých krajín.
  V roku 1658 zomrel cár Alexander prvý, ktorý vládol šesťdesiat rokov a stal sa tiež veľkým Rurikovičom.
  Novým kráľom sa stal Michail Prvý, syn Alexandra Prvého. Nový kráľ mal už štyridsať rokov. A pokračoval v dobývacej politike svojho otca. Ruské jednotky sa presunuli smerom k Indii. Boli tam vojny.
  Čo sa skončilo nastolením tamojšej ruskej nadvlády. Potom bola veľká vojna s Čínou. V roku 1671 Michail zomrel. A vo vojne pokračoval jeho syn Alexej prvý Rurikovič. Mladý kráľ, asi tridsaťročný, energicky velil a dosiahol veľké víťazstvá. Čína bola dobytá po niekoľkých rokoch vojny.
  Potom Rusko pokračovalo vo svojich pohyboch na východ a juh a dobylo Indočínu. Až kým sme neprišli do Singapuru. V roku 1701 Alexej zomrel a jeho syn Peter začal budovať veľkú flotilu. Rusko sa presunulo cez ostrovy v Tichom oceáne a pristálo v Austrálii.
  Zároveň tu bola túžba expandovať do Európy. A v roku 1715 začala vojna s Rakúskom. Nadriadené ruské jednotky rýchlo dobyli Rakúsko. Potom zajali Nemecko. Dostali sme sa až k samotnému Rýnu. A v roku 1721 dobyli Taliansko. Peter Veľký teda vyrezal okno do Európy. Spolu s Egyptom. V tom istom čase Rusi obsadili Kanadu cez Aljašku. V roku 730 zomrel Peter Veľký a trón zdedil jeho vnuk Peter Druhý - Rurikovič.
  Jeho vláda sa ukázala ako aktívna: mladý muž začal vojnu s Francúzskom a dobyl Kanadu a ruské jednotky, ktoré mali väčšiu početnú prevahu, obsadili Paríž. Dobyté bolo aj Holandsko. Aj keď partizánska vojna sa tam vliekla. Ale nakoniec aj ona bola potlačená.
  A neskôr v roku 1745 padlo Španielsko aj Portugalsko. Ale aj tam bola niekoľko rokov partizánska vojna. V roku 1753, po smrti Petra Druhého, nastúpil na trón syn Petra Druhého, Peter Tretí. Nový kráľ pokračoval v pohybe po Afrike a Amerike. Vojna vypukla v roku 1761 s poslednou veľmocou, Britániou. Rusku sa na mori spočiatku veľmi nedarilo.
  Ale potom, s početnou prevahou a skúsenými veliteľmi, boli Briti porazení. A došlo k pristátiu. A v roku 1767 padol Londýn.
  A v roku 1780 zomrel aj Peter Tretí. Na trón nastúpil jeho dvadsaťosemročný syn Pavol Prvý. Rusko už nemalo vážnych odporcov a presúvalo sa cez Afriku a Latinskú Ameriku. V roku 1820, keď Pavol Prvý zomrel vo veku šesťdesiatosem rokov, Rusko dokončilo dobytie celého sveta. A Ivan Piaty nastúpil na trón vo veku štyridsaťdva rokov.
  Už nebolo s kým bojovať. Ale veda ešte nedospela k tomu, aby dobyla rozľahlosť vesmíru. Napriek tomu Ivan nariadil lety na Mesiac. Akože, impérium musí ísť ďalej. A v roku 1833 človek prvýkrát letel do vesmíru. A v roku 1845 Rusi konečne pristáli na Mesiaci.
  Cisár Ivan Piaty zomrel v roku 1847. Trón zdedil Alexander II. Expanzia do vesmíru pokračuje. Pristál na Marse v roku 1861. A potom na všetkých planétach Slnečnej sústavy.
  A potom leteli k iným hviezdam...
  
  DONALD TRUMP V SEDADLE ROOSEVELTA
  Donald Trump sa teda počas druhej svetovej vojny ocitol na Rooseveltovom mieste. Toto sa skutočne ukázalo ako super šanca! Zvážte chyby svojho predchodcu. A prvá chyba: umožnili ZSSR povstať a stať sa superveľmocou.
  Donald Trump pochopil lepšie ako ktokoľvek iný: Rusku by sa nemalo dovoliť vyhrať druhú svetovú vojnu. Rýchle víťazstvo Tretej ríše je však nevýhodné aj pre Ameriku.
  Najlepšia možnosť: nechať ich zabíjať sa navzájom tak dlho a čo najviac.
  No, samozrejme, Donald Trump trochu pomohol Rusku, pred Stalingradom... A neboli tam žiadne zvláštne rozpory s históriou. A vyhnal Tretiu ríšu z Afriky.
  A potom Hitlerovi ponúkol prímerie výmenou za zrušenie antisemitských zákonov.
  Po Stalingrade si Nemci uvedomili, že druhú svetovú vojnu môžu skutočne prehrať a súhlasili s Trumpom. Židia nebudú prenasledovaní, ale... Obchod je obnovený...
  A väzni sa vymieňajú. Trump sám vyrobí atómovú bombu a skoncuje s Japonskom. A Nemci po zastavení bombardovania svojho územia a uzavretí druhého frontu hromadia sily.
  Fuhrer niekoľkokrát odložil operáciu Citadela. A dokonca ani v júli nezačal ofenzívu, pretože chcel v boji otestovať Tiger-2, monster tank, a to znamená "lev" a "myš". Navyše Nemci začali z cudzincov vytvárať oddiely a hromadiť sily.
  A Trump odporučil Fuhrerovi, aby sa neponáhľal, pretože plány nemeckej ofenzívy na Kursk Bulge sú už známe sovietskemu veleniu a nie je nič hlúpejšie, ako zaútočiť, keď o tom nepriateľ vie.
  Fuhrer bol dosť chytrý na to, aby počúval Trumpove múdre rady. A dostal sa do defenzívy.
  Červená armáda napokon prešla do ofenzívy 30. augusta. A uviazol v obrane nepriateľa do hĺbky. Boje ukázali, že Panther je veľmi dobrý v obrane, s jeho rýchlopalným kanónom, ktorý zasiahne na veľkú vzdialenosť.
  A "tiger" nie je zlý a dokonca ani "Ferdinand". Posledné samohybné delo v obrane je dosť silné. A dokonale odráža útoky protivníkov. A "Ferdinand" pracuje veľmi aktívne. Keď udrie z diaľky, nebudete si môcť ani narovnať chrbát.
  Nemci sa aj tak poddávali, aspoň pomaly, ale na oryolskej rímse. Ale sovietske letectvo už neovládalo oblohu. Bez západného frontu boli Krauti silní. Medzi nemeckými esami vynikal najmä Marcel.
  V bitke o Stredozemné more nezomrel náhodou. A teraz, ako eso, číslo jedna bojovalo na východe. A toto najlepšie eso Luftwaffe, ktoré za krátky čas vytvorilo na západnom fronte rekord, ktorý v reálnej histórii ešte nikto neprekonal, teraz bojovalo na východe.
  Marcel trafil z diaľky a nenechal sa štipnúť ani zraziť. Stal sa legendou medzi nemeckými a sovietskymi pilotmi.
  A to bez akéhokoľvek preháňania. Zostrelil útočné lietadlá aj stíhačky.
  Za stopäťdesiat lietadiel bol vyznamenaný Rytierskym krížom Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Keď vyrobil dvesto lietadiel, bol vyznamenaný Rádom nemeckého orla s diamantmi. Po dosiahnutí tristo lietadiel dostal pre neho špeciálne ustanovené ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Po zostrelení štyroch stoviek lietadiel dostal zlatý a diamantový kríž za vojenské zásluhy a zlatý a diamantový pohár Luftwaffe. Marseille na jeseň zostrelilo dvesto lietadiel nad Stredozemným morom. Počas zimy a marca zostrelil ďalších takmer sto áut a bol prevelený na východný front. Tam už v máji 1943 prekročil tristo vozidiel.
  Potom, v septembri 1943, dosiahol číslo štyristo vozidiel. A dokonca vytvoril rekord, keď v jednej bitke vyradil štrnásť vozidiel.
  Samozrejme, s takýmto esom sa Nemci cítili na oblohe viac než sebavedomo.
  A mohli zadržať nápor Červenej armády vopred stiahnutím síl. Napriek tomu sovietske jednotky postupovali, aj keď veľmi pomaly.
  Koncom októbra sa Červená armáda priblížila k Orlu. Fritz sa snažil udržať toto mesto za každú cenu.
  Tank Tiger-2 bol prvýkrát použitý v boji. Toto vozidlo však fungovalo dobre v obrane, no často sa kazilo. "Lev" dopadol ešte horšie. Podobne ako dospelý "Tiger"-2, známejší ako kráľovský tiger, mal "Lev" výkonnejšiu zbraň, ktorá však bola zbytočná. Od sovietskych tridsaťštyri tankov bolo odvezených s nemeckými zbraňami. Ale "Lev", vážiaci deväťdesiat ton, nemal žiadne výhody oproti "Tigrovi", pokiaľ ide o pancier, ale bol drahší, menej spoľahlivý a výkonnejšia zbraň mala horšiu rýchlosť streľby.
  Len pri streľbe na veľkú vzdialenosť mal Lev výhody, ale bolo to málo platné, keďže tridsiatku štyri bolo takmer nemožné zasiahnuť v pohybe z takej vzdialenosti, kde mal výhody Lev.
  Bitky ukázali, že "Lev" nemá žiadne výhody pri ochrane bokov alebo čela trupu oproti "Tiger"-2 a hrubšie pancierovanie čela veže iba spomaľuje jej rotáciu.
  To znamená, že sa ukázalo, že "lev" je v praxi ešte horší ako "tiger"-2. A na to, čo sa ukázalo, bol navrhnutý.
  Napriek tomu bol Tiger-2 pomerne dobre chránený, bol nepreniknuteľný aj do boku T-34-76, a preto sa ukázal ako efektívny, aj keď nemotorný stroj.
  Zároveň sa v boji dobre ukázali dvaja piloti: Albina a Alvina. Ktorí celý čas bojovali naboso v bikinách. A urobili to veľmi efektívne.
  Rovnako ako Albina bosými nohami stláča spúšte, zostrelí sovietskeho pilota.
  A potom bude tlačiť aj Alvina s holými, vytesanými nohami. A opäť zrazí nepriateľa.
  Dievčatá pracovali aktívne a so šarmom panterov. Aj keď sú to začínajúci bojovníci. Ale ich tajomstvom je bojovať v bikinách a naboso, vtedy vás nikto nezrazí!
  Bitka pri Oryole sa pretiahla až do konca novembra. Nemci držali mesto a Červená armáda ho tvrdohlavo prepadla. Sám Stalin prejavil v tejto veci tvrdohlavosť. Mesto bolo Krautmi dôkladne opevnené a nedovolili ho obkľúčiť.
  Začiatkom decembra nastal dočasný útlm, na oblohe sa odohrávali len bitky. Marseille prekonalo počet zostrelených päťsto lietadiel a bolo druhým v Tretej ríši po Goeringovi, ktorému bol udelený Veľký kríž Železného kríža.
  Červená armáda sa zastavila. Koncom decembra však obnovila ofenzívu. Po tvrdohlavom boji bol Oryol konečne obkľúčený. A potom si to vezmite. Nemci boli v strede zatlačení trochu viac dozadu. Ale boli pripravení na zimu a tvrdo bojovali.
  Fritzovi sa ešte podarilo odraziť ofenzívu pri Leningrade. Čiastočne kvôli varovaniu od Trumpa, ktorý sa veľmi bál porážky fašistov.
  Po odrazení útoku na severe nacisti nejako odrazili nápor a prežili zimu... A na jar začali hromadiť sily.
  Škody utrpela aj Červená armáda. Ale dostala IS-2 a T-34-85. Začala sa výmena úderov a 22. júna 1944 začala Červená armáda v centre veľkú ofenzívu.
  Nemci podľahli, ale pomaly... Sovietske jednotky postúpili za mesiac a pol o päťdesiat kilometrov na dosť širokom sektore frontu. Nacisti vo všeobecnosti trochu zmenili taktiku a snažili sa šetriť sily bez útoku.
  Tu jednoznačne zohral úlohu Trump, ktorý nechcel vyhrať ani Rusko, ani Nemecko. Bál sa však, že Rusi aj tak zvíťazia, a poradil Fuhrerovi, aby vybudoval vojnu na obranu, aby vyčerpal zdroje boľševikov.
  Hitler, napriek všetkej svojej agresivite, stále išiel do hlbokej obrany. Navyše nemecké tanky sú nedokonalé. A "Myška" tiež nenaplnila očakávania a iba v obrane sa viac-menej prejavila v krátkych protiútokoch.
  Nemci zatiaľ nedokázali poriadne uspieť v technike. Panther 2 by mohol byť silnejší vo výzbroji a pancierovaní, ale zatiaľ nebolo možné urobiť ho ťažším ako päťdesiat ton. Focke-Wulf bol horší v manévrovateľnosti a bol nedokončený.
  Me-309 sa ukázal ako výkonný vo výzbroji a rýchly, ale horší v manévrovateľnosti. TA-152 bol lepší ako Focke-Wulf v letových vlastnostiach a silne vyzbrojený, ale tiež sa ukázal byť ťažší. Pravda, Marseille vyvinulo dobrú taktiku pre lietadlá, ktoré sú ťažšie, ale vyzbrojené a lepšie chránené.
  Nemci si zatiaľ svoju prevahu na oblohe nielen udržali, ale vzhľadom na počet vozidiel ju ešte zvýšili. Aj keď ZSSR mal aj Jak-3 a LAGG-7. To však zatiaľ neprinieslo žiadnu výhodu.
  Ale Nemci vyvinuli ME-262. V júni mala Luftwaffe už tisíc týchto prúdových lietadiel so štyrmi 30 mm kanónmi. Ale v boji sa ME-262 ukázal ako nedostatočne manévrovateľný a efektívny. Vrátane kvôli vysokej rýchlosti. Jedine, že ME-262 je veľmi ťažké zostreliť, je pancierovaný a dá sa prežiť, je ťažké ho zasiahnuť kvôli vysokej rýchlosti, ale sám sa rozbije kvôli svojmu nie príliš spoľahlivému motoru.
  Takže Nemci boli zatiaľ len relatívne úspešní v získaní TA-152 a mali modernizovaný ME-109 "K", najobľúbenejší stíhač druhej svetovej vojny.
  Zvýšil sa aj počet vyrobených lietadiel, čo umožnilo udržať si prevahu nad sovietskymi značkami. Navyše nemecké vozidlá boli výrazne silnejšie vo výzbroji a výkone motora.
  Nemecký Yu-288, ktorý kombinoval vysokú rýchlosť a veľký bombový náklad, sa ukázal ako celkom úspešný. A prvý sériový štvormotorový bombardér Yu-488, schopný bombardovať na veľké vzdialenosti. Jeho vrcholom bola pomerne malá plocha krídel, ktorá mu dávala rýchlosť až 700 kilometrov za hodinu, čo bolo na vtedajší bombardér veľa.
  Nemcom sa v oblasti stavby tankov príliš nedarilo. Myš je dobrá v obrane, ale stále je zraniteľná zo vzduchu a ťažko sa prepravuje. "Jagdpanther" sa ukázal byť úspešnejší. Vyrábal sa v čoraz väčšom množstve a získal si dobrú povesť.
  Tu samozrejme Nemci auto takmer dokončili, ale v každom prípade dobre zatočilo.
  Hlavné množstvo nemeckej techniky sa zvýšilo, čo umožnilo úspešnejšie odolávať sovietskym útokom. Vrátane ofenzívy v auguste na juhu.
  Prišla jeseň 1944, sovietske vojská nedobyli ani Charkov a dodnes stoja v centre.
  Fritz sa cítil o niečo sebavedomejší... Stalin pokračoval v odbíjaní, ale bez pomoci Spojených štátov nedokázal vyhrať technologické preteky proti Nemecku.
  S cudzími divíziami a mnohými Hiwi, plus satelitmi a bývalými sovietskymi občanmi mohla Tretia ríša viac-menej doplniť svoje sily a zostať v defenzíve. Zahraniční robotníci a otrocká práca umožnili vyrobiť množstvo zariadení. A v prvom rade prúdové letectvo.
  Od projektu rakiet V-1 a V-2 sa upustilo v prospech prúdových lietadiel a objavili sa bombardéry Arado. Ktorá dokonale bombardovala. A sovietske lietadlá ich nedokázali ani dobehnúť.
  Hitler sa čoraz viac spoliehal na leteckú ofenzívu. Fritz bojoval aj v zime... Červená armáda dokázala počas zimy postúpiť v centre.
  Tu, hoci Nemci očakávali útok, boli šokovaní prácou delostrelectva, najmä raketometu Andryusha. Potom však početné nemecké tankové divízie dokázali zastaviť sovietske jednotky.
  Osvedčili sa najmä nové nemecké samohybné delá E-10 a E-25, malé, ale obratné.
  Tiger-2 sa objavil aj s užšou a menšou vežou a silným motorom s výkonom 1000 koní, ktorý sa ukázal ako praktickejší stroj.
  Skrátka začala vojna so zverincom, ktorý bol pre Nemcov výhodnejší.
  Hitler naozaj počítal s tankami série E, keďže boli vyspelejšie a mali nízku siluetu. V E-50 bola výška vo všeobecnosti o jeden meter nižšia ako výška Tiger-2, čo umožnilo pri rovnakom pancierovaní znížiť hmotnosť tanku na päťdesiat ton s motorom s výkonom 1200 koní pri posilňovaní. priebojnejšia a presnejšia zbraň.
  Toto dopadlo skvele! Auto získalo rýchlosť a rýchlosť prielomu. A dievčatá na ňom bojujú. A samozrejme, naboso a v bikinách.
  Boje boli intenzívne najmä na jar, v máji. Nemci sa začali pokúšať o útok. Podarilo sa im však získať späť iba Belgorod, ktorý predtým dobyli sovietske jednotky. Boje trvali dlho. A do bitky sa zapojil aj tank E-100. Toto vozidlo, veľmi dobre chránené a so silnými zbraňami, sa stalo pre sovietske jednotky veľkým problémom.
  Po objavení sa SU-100 sa Stalin nečakane rozhodol zmeniť doktrínu v stavbe tankov. A toto samohybné delo sa začalo vyrábať v čoraz väčšom množstve.
  Upútala ma jednoduchosť výroby samohybných zbraní a výkonnejšia zbraň. A tiež to, že Stalin začal uvažovať o záchrane vojakov. V každom prípade v lete 1945 útočili len Nemci. Dokázali obkľúčiť iba Rostov na Done a Oryol, a to bola miera ich úspechu... Jeseň, Krauti sedeli v defenzíve a Červená armáda postupovala. A v zime tiež... A len Belgorod sa dokázal brániť.
  Takže obe armády spomalili...
  Prišiel rok 1946. Nemci sa v lete pokúsili zaútočiť pomocou tankov E-50 a E-100 a E-75. Stalin mal proti nim samohybné delá SU-100, ktoré prakticky nahradili všetky ostatné typy zbraní. Nemci sa nafúkli, ale takmer nepostúpili... A na jeseň a v zime postupovala Červená armáda...
  Ale opäť som nič nedosiahol.
  Už je rok 1947. Nemci tlačia a postupujú, Rusi tlačia späť a postupujú. Nič sa nepodarilo.
  Prichádza rok 1948. Objavil sa T-54, ktorý sa však nerozšíril. SU-100 je stále v prevádzke. Je pravda, že táto samohybná zbraň je trochu zastaraná. Nemci majú prvé miesto v sérii nad E-75 s motorom s plynovou turbínou. A to už bolo dobre chránené zo strán...
  Nemci však stále nemohli dosiahnuť víťazstvo. IS-7 bol vyrobený v ZSSR. Ktorý úspešne bojoval s Nemcami.
  Potom 1949... Predná línia je nehybná a vymieňajú si údery. Boxeri sa hojdajú a navzájom sa ničia.
  Takže v roku 1950 frontová línia mierne kolíše. Ale nič podstatné sa nedeje.
  A ide to do roku 1951, to isté. Na východnom fronte žiadna zmena. Obe strany boli dosť vyčerpané.
  1952 išiel tiež. Posledný celý rok Stalinovej vlády. Jediné, čo Nemci mali, boli diskotéky, ktoré boli nezraniteľné pri streľbe z ručných zbraní. ZSSR má najobľúbenejšie vozidlo: SU-122 s dlhou hlavňou, ktoré je stále hodnotené ako najlepšie.
  A nakoniec, 1953... Stalin zomiera a potom to začína. V Moskve prebieha boj o moc a Nemci to využívajú a prechádzajú do ofenzívy.
  A postupujú na Kaukaze. Türkiye konečne vstupuje do vojny.
  Zachytávam celý Kaukaz na jar, v lete a na jeseň a mám výhodu...
  Ale tu už zasahuje Trump. A 1. januára 1954 Spojené štáty americké začínajú jadrové bombardovanie územia Tretej ríše a... Ruska.
  Páči sa ti to! Trump zasiahol do druhej svetovej vojny.
  A všetko je svojím spôsobom veľmi cool! A do istej miery je to v pohode!
  Trump sebavedomo porazil svojich nepriateľov! A toto je jeho pekelné PR!
  Tento americký diktátor dokonca skáče od radosti!
  
  KRÁSNE DIEVČATÁ TVORIA HISTÓRIU
  Alternatívna história, v ktorej sa Hitler predsa len rozhodol, že by mal najprv dokončiť Britániu a až potom zaútočiť na ZSSR. Jedným z týchto krokov bolo dobytie Kréty a útok na Maltu. Tá bola celkom úspešná a Fuhrerove jednotky porazili Britov. Hitler sa rozhodol skončiť s Britániou a až potom ísť do ZSSR.
  Tu ho ovplyvnili štyri čarodejnice. Árijské krásky: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - presvedčili Fuhrera, aby ešte nešiel do Ruska! Dokonca si kľakli a prisahali, že rok 1941 na to nie je vhodný čas. Okrem dievčaťa prebehli bosí po uhlíkoch a vykonali rituál potvrdzujúci, že je lepšie neísť do Ruska. A štyri krásky presvedčili Fuhrera, že je potrebné, aby dievčatá bojovali v Afrike. Na čo sme dostali súhlas.
  Britská základňa je napadnutá armádou Fritz;
  Najväčšia britská základňa naozaj vyzerala ako peklo. Zaútočilo naň viac ako tisíc bombardérov zhromaždených z celého východného frontu, ktorí získali slušné bojové skúsenosti, spolu so sprievodnými stíhačkami. Angličania, samozrejme, bojovali už dlho, ale neočakávali taký silný masívny útok. Vskutku, kto by veril, že sa Krauti rozhodnú odkryť front, aj keby sa nepriateľ dočasne stíšil. Britskí vojaci sú však teraz nemilosrdne bití. Napríklad, ich lode sú napadnuté Yu-87, slávnou "vecou". Nie príliš rýchle, ale s najvyššou (na svoju dobu) presnosťou bombardovania trápia britskú flotilu ukrytú v zálivoch. Nezaostávajú ani modernejšie Focke-Wulfy, vrátane samotného legendárneho von Rudela, kráľa útočných lietadiel. Známy potopením najmocnejšej sovietskej bojovej lode, bojovej lode Marat.
  Napríklad desiatnik Richard vidí, ako sa supy kotúľajú z kopca ako sane. Početné nemecké bombardéry sa vynárajú z ľadovej diery ako dravé ryby. Už zrelý Angličan v strachu zloží telefón. Taký hrozný pohľad ešte nevidel. Sirény sa ozývajú veľmi neskoro, po výbuchu bômb. Tlaková vlna vrhá do vzduchu britských vojakov, oddelené ruky a nohy lietajú rôznymi smermi. Jedna zo železných prílb sa rozpálila a zasiahla dôstojníka do tváre. A ako kričí:
  - Churchill je kaput! Hitler je cool!
  Britské protilietadlové delá nezačali strieľať okamžite, ale až keď naraz dopadli tisíce bômb. Nepriateľ vypočítal všetko správne: ani jedna bomba by nemala vyjsť nazmar. Takže rozdrvte nepriateľa a zasiahnite. Všetky sektory sú vopred označené na mape. Navyše, drzí Angličania sa ani poriadne nezamaskovali. Mnohé z ich protilietadlových zbraní stoja na očiach a sú prvé, ktoré zmietnu.
  Tu bola hlaveň 85 mm protilietadlového dela, dlhá tridsaťdva stôp, vymrštená a ohnutá vo vzduchu ako volant. Potom havaroval a rozdrvil piatich Angličanov. Jeden z černochov mal roztrhané brucho a vypadli mu črevá.
  A padali bomby a všetko bolo v plameňoch, rachotil sklad paliva, začali vybuchovať, náboje rozmetali takmer po celej kostre, potom bol zasiahnutý ďalší sklad. K tomu všetkému sirény inštalované v kapotážach Yu-87 a Focke-Wulf nepríjemne zavýjali, čo spôsobilo divokú hrôzu medzi černochmi a Arabmi spomedzi koloniálnych jednotiek. Ale zdá sa, že bieli sú rovnako vystrašení.
  Napríklad dve britské fregaty sa zrazili, až hrkotali kotly. A dokonca aj trosky fregát, ktoré vzlietli, vybuchli vo vzduchu ako zamínované polia a krížnik jednoducho klesol ku dnu.
  Anglický tank "Cromwell" s krátkou papuľou, ale so slušnou rýchlosťou a pomerne silným čelným pancierovaním, v panike zrýchlil a vrazil do vlastného skladu, pričom cestou rozdrvil aj tucet vlastných rozrušených vojakov. Chaos rástol. Anglická lietadlová loď sa začala prehýbať a mocný dreadnought spustil paľbu... na pobrežie, kde sa rojili jeho vlastní vojaci.
  A v tomto podsvetí zostali dvaja ľudia úplne nevyrušení. Jedna z nich bola Indka, ktorá si pomaly zapaľovala fajku, a druhá bola žena, jednoznačne arabského pôvodu, no vo vojenskej uniforme. Tí dvaja nevenujú rútiacej sa smrti žiadnu pozornosť. Alebo skôr celá horda jazdcov zániku hrala nezvyčajnú kartovú hru. Išlo o hru päťdesiatich dvoch kariet so žolíkmi a dokonca podľa pravidiel, ktoré vymyslel sám červenokožec.
  Arabská žena povedala:
  - Je tu však veľký hluk! A prečo vyvolávať takú paniku?
  Jeden z vojakov s chrbtom prerezaným črepinami takmer narazil do Indiána, no ten bol neopatrne odhodený ako mačiatko. Kvapky krvi padali na červenú tvár a on si ich s úsmevom zlízol. Potom si všimol:
  - Robiť hluk je pre slabých ľudí s bledými tvárami. My Apači uvažujeme takto - ak nie je nepriateľ, potom sa objaví nepriateľ - ešte lepšie!
  Tmavá žena poznamenala:
  - Toto je typická slabosť tých, ktorí vyznávajú Kristovu vieru. Radi hovoria o obetovaní, ale neobetujú sa.
  Indián rýchlo prikývol:
  - Poriadok je postavený na základe, kde cement je viera a piesok je vôľa! Viera je srdce zo zlata a vôľa je železná päsť! Len ľudia s bledou tvárou nemajú ani jedno, ani druhé.
  Niekoľko horiacich britských vojakov sa vrhlo do vody, aby zmyli plamene. Od vstupu do vody to dokonca vrelo, bolo počuť krik a divoké stonanie. A po morskej pene sa plazili krvavé kruhy, najprv husté, potom sa postupne rozširovali a bledli. A bojovníci kedysi najväčšej a najrozsiahlejšej ríše na Zemi strácali svoj ľudský vzhľad. Arabka si pohŕdavo odfrkla:
  - A títo muži nás nútia nosiť burku!
  Červený muž, prefíkane prižmúrený, poznamenal:
  - Zjavne ich desí tvoj hrozivý pohľad!
  Arabka sarkasticky vycerila zuby a povedala:
  - Mäkkosť ženy je podobná húževnatosti brnenia, len je oveľa smrteľnejšia a všestrannejšia v ochrane!
  Nemci uprednostňovali okamžitý útok zo všetkých síl, taktika boxera, ktorý sa spoliehajúc na nepripravenosť nepriateľa okamžite rúti celou svojou silou k nepriateľovi. Keď na letiskách horia desiatky nepriateľských lietadiel, ktoré nedokážu vzlietnuť. Keď ich vlastné bomby vybuchnú vo vnútri Lancasterov a zničia všetko okolo nich. Tvrdá, ale účinná taktika. Takže symfónia podsvetia dosiahla vrchol svojej sily a potom začala ustupovať.
  Tým sa to však samozrejme neskončilo, do akcie vstúpila výsadková divízia. Kým Angličania sú po takejto liečbe, môžu sa vôbec brať vlažne. Našťastie, pristávacie klzáky sú už vyrobené v požadovaných množstvách a doladili sa spôsoby ich ťahania. Možno najlepší na svete dnes.
  Takže lietajú, nie ako šarkani - pomalšie, ale dostatočne rýchlo, a dokonca v sprievode hudby Wagnera - Hitlerovho obľúbeného majstrovského diela. Kto iný si naživo pamätal na film "Apokalypsa", kde práve túto hudbu použili Američania pri útoku na Vietnamcov. Ako ich to vystrašilo. Takže tu je Wagner a hromové motívy cez zosilňovače. Parašutisti si natreli tváre fosforom a namaľovali sa; vyzerajú strašidelne, ako démoni ich podsvetia. Aj na základe psychologického efektu. Navyše, k fosforu boli pridané nejaké činidlá a niektoré horčíkové úlomky, aby spôsobili žiaru aspoň na krátky čas. Tak strašidelné, najmä na pozadí dymovej žiary a početných požiarov. Majú dokonca guľomety, tiež maskované v tvare dračích úst. Potom zasiahnu melodické nemecké a zajaté samopaly. A pokosené, roztrhané rady padajú do čižiem víťazov. A mnohí sa jednoducho radšej vzdajú, napriek tomu, že Britov je oveľa viac ako Nemcov.
  Ind a Arabka sa ukryli v malej, starostlivo zamaskovanej diere. Redskin poznamenal:
  - No, my sme ich orali!
  Čiernovlasá žena bola prekvapená:
  - Hovoríš, že my? Možno myslíš nás?
  Indián negatívne pokrútil hlavou:
  - Nie! Palefaces porážajú Britov a to je dobré znamenie! A keď príde čas, príde naša dovolenka! Kedy Indiáni oslobodia svoj kontinent!
  Arabka si pohŕdavo odfrkla:
  - Nárokujete si náhodou moc nad svetom?
  Ind sa láskavo, akoby vysvetľoval mentálne retardovanému dieťaťu, uškrnul:
  -Tým, ktorí chcú získať priveľa, väčšinou nezostane nič! Takže veľká lyžica je lákavá!
  Fuhrer, samozrejme, nevidel, čo robia jeho sokoly a jastraby, ale v zásade tušil, že nemecká vojenská mašinéria všetko presne vyrieši. Vo všeobecnosti sa nemecké vojenské útočné operácie až po Kursk Bulge vykonávali na vysokej profesionálnej úrovni. Niektorí ich dokonca označujú za štandardné. Je dokonca zvláštne, že takýto stroj dostal šmyk a potom sa úplne rozpadol.
  A samotní štyria sa zúčastnili vylodenia na Malte.
  Štyri dievčatá boli len v bikinách. A už vo vzduchu hádzali na Angličanov granáty bosými nohami. A je to veľmi krásne. Toto sú dievčatá.
  A za letu sa vrhajú ostro nabrúsené kotúče. A naraz sa roztrhlo tucet krkov. Jedno slovo - super triedne krásky. A veľmi sexi a svalnatá. Toto sú bojovníci. A jedným úderom rozštiepili kov a tehly. Majú takú zbesilú, kypiacu silu. A nech skočia holými pätami do brady anglických vojakov. Sú tak posratí.
  A krv letí a špliecha na všetky strany.
  Potom dievčatá použili svoje meče. A začali ničiť anglické rady. A zároveň spievať:
  - Bieli vlci sa hrnú! Len tak preteky prežijú! Slabí zahynú - sú zabití, očisťujúc posvätnú krv!
  Dievčatá sú tu také skvelé. Jednoducho skvelé!
  A každého anglického vojaka sťali dvoma mečmi. A bosými nohami hádžu hákové kríže, čím zabíjajú bojovníkov. A takí horliví bojovníci...
  A letecký útok na Maltu je veľmi silný. Fuhrer zbieral letectvo z východného frontu. A Yu-88 sa ukázal vo svojej sláve. A samozrejme bol použitý aj Yu-87, ktorý sa napriek prevahe stíhačiek vo vzduchu ukázal ako veľmi účinný.
  A Krauts porazili Britov veľmi tvrdo. A terminátorské dievčatá s bosými nohami sú ešte silnejšie. A bojovníci sú tu jednoducho trieda!
  No, ako nemôžete obdivovať takéto dievčatá? Nie dievčatá - ale jednoducho panteri!
  Ničia svojich protivníkov. A spievajú:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí! Zlí vlci trhajú nepriateľa!
  Zlí vlci - pozdrav hrdinom!
  A opäť rúbu... Angličania sa však už vzdávajú. A zdvihnú ruky hore.
  Gerda reve po anglicky:
  - Na kolená! A bozkávajte moje nohy!
  Muži padajú na tváre a bozkávajú dievčaťu na holé, trochu zaprášené nohy.
  Potom ich Charlotta, ryšavá šelma, prinúti bozkávať im nohy. Aká je krásna.
  Vo vetre jej medenočervené vlasy vlajú ako bojovný, proletársky transparent.
  Obaja muži a najmä mladí muži bozkávajú okrúhle päty bohyne. A olizujú drsné nohy krásky.
  Bozkávali bosé nohy Christiny aj Magdy. Aj dievčatá z akrobacie.
  A takí bojovníci sú silní a svalnatí. A čo je najdôležitejšie, bosé a roztomilé.
  A štíhle postavy a brušné svaly! A je v nich niečo nádherné, niečo bojové a niečo krásne.
  A každý sval hrá a svalové gule sa kotúľajú pod opálenou pokožkou.
  Tieto dievčatá sú super trieda! Obsahujú silu hnevu a plameň vášne! A dôvera vo víťazstvo.
  A Angličania zasypávajú svoje bosé, ladné nohy bozkami!
  Malta padla a bolo oveľa jednoduchšie presunúť jednotky do Afriky. Fuhrer zmúdrel a hlavná vec, ktorá mu prišla na myseľ, bola logická myšlienka: ZSSR je totalitná krajina, čo znamená, že je silná. Takmer dvesto miliónov ľudí spája komunistická ideológia a toto je sila!
  Ale zároveň má ZSSR dostatok pôdy a nechystá sa nikoho napadnúť.
  Takže, aby ste zaútočili na Rusko, mali by ste sa pripraviť.
  Aké tanky majú Nemci? Úprimne slabý! A Rusi na prvomájovej prehliadke videli KV-2 so 152 mm kanónmi a KV-1 so 76 mm kanónmi a T-34, obratné tanky aj s kanónmi, ktoré prenikajú k Nemcom.
  A Fuhrer nariadil: vytvoriť svoje vlastné príšery ako protiváhu ruským tankom. Najmä "Panteri", "Tigre", "Levy" a "Myši". Na svoju dobu dobré autá, ale príliš ťažké.
  Drahé a náročné na prácu! Na druhej strane nemecká technika by v tomto prípade mohla konkurovať sovietskej technike.
  Okrem toho Nemci dúfali, že čoskoro budú mať celú Afriku a budú sa môcť zmocniť dôležitých zdrojov sveta. A budú tam otroci, jednotky a bojové jednotky...
  Vo všeobecnosti sú bojovníci Wehrmachtu silní...
  A dievčatá sú nádherné... A úžasné zlodejky!
  Na Malte chodili a boli známi mučením mužov. Divokí bojovníci. Chlapcov vyzliekli a s dievčatami ich znásilnili! Prečo nie zábava?
  Bojovníci veľa spievali a kričali:
  - Nikto nás nezastaví, ani diabol nás neporazí!
  Gerda a jej tím zaútočili aj na anglický krížnik. Dievčatá po nej kráčali s mečmi a všetkých rozsekali. A pri tom hádzali bosými nohami nabrúsené kotúče.
  Sú to rýchlo sa pohybujúci bojovníci, ktorých nemožno ľahko a bez problémov zastaviť. Idú vpred a zničia námorníkov. A mávajú si oboma rukami. Objavili sa tieto štyri čarodejnice. A Čarodejnice sú nemilosrdné, úplne vražedné.
  Bežia po palube, blýskajú sa okrúhlymi ružovými podpätkami a mávajú mečmi ako listy vrtule. Sekajú Angličanov a spievajú si pre seba, pričom sa usmievajú.
  - Nie sme patetické dievčatá, náš hlas je taký čistý! Odvážne rozbíjame Britov, aby tu nebolo ticho!
  A ako ukážu jazyky! Toto sú dievčatá... Skutoční terminátori!
  A holými prstami do seba hádžu kotúče a vyraďujú svojich nepriateľov.
  Urobia to veľmi krvopotne. A podrezali im hrdlá. A tak sa otvorilo veľa hrdiel.
  Agresívni chlapi.
  A presnejšie dievčatá, so svalmi divých zvierat. A nikto ich nemôže obmedziť - taký je živel.
  Dievčatá sú temperamentné a takmer nahé. A dokonca vystavili svoje prsia, aby vyzerali krajšie.
  Gerda spievala:
  - A krížnik bude zajatý - dievčatá sa rútia! Aký živel, taký živel!
  Dievčatá sú skutočne také krásky, že ich nemôžete okamžite zastaviť.
  Bublinkuje v nich zbesilá, kypiaca energia. A je to jednoducho taký agresívny hurikán a množstvo plameňov a tepla.
  Bojovníci sú naozaj krásni. A môžu vás udrieť päsťou do čeľuste.
  Majú také agresívne skoky dievčat, ktoré sa narodili s krídlami a tesákmi...
  Charlotte sekne angličtinu a zaškrípe si pre seba:
  - V boji sa s nami nikto nemôže porovnávať! Som vlčica, skvelá vlčica!
  A ryšavá beštia fackuje a seká mečom...
  Takže anglický admirál padol pod odplatu dievčat. Čo vlastne chcel? Koho ste kontaktovali?
  Bojovníci ho vzali a rozsekali na kusy!
  Christina s radosťou spievala:
  - Bude krájaný kebab!
  A ukázala jazyk.
  A potom bosou nohou hodila kotúč s ostrými hranami. A hneď zabila piatich Angličanov.
  Magda kopla holou pätou a traja Angličania preleteli cez palubu. Toto dievča je proste divoška!
  A všetci štyria zvolajú:
  - Sláva našim bohom!
  A zase bude sekať... Stovky Angličanov už posekali. A tí, čo prežili, padajú na kolená a bozkávajú krásne dievčatá, ich silné, vytesané, bosé nohy.
  
  
  RUSKÝ PREZIDENT VLADIMÍR ZELENSKÝ
  Po inaugurácii Vladimír Zelenskij oznámil rozpustenie rady a uskutočnenie predčasných parlamentných volieb. To sa všeobecne očakávalo. Vzťahy s Ruskom však zostali napäté. Vladimir Putin nezablahoželal Zelenskému k víťazstvu a neuznal prezidentské voľby na Ukrajine. To však novému mladému vodcovi dokonca prospelo. Národniari, ktorí sa naňho pozerali podozrievavo, ho uznali za jedného zo svojich. A Západ si uvedomil, že Putin je naozaj agresor. A posilnená podpora pre Ukrajinu. Takže to začalo pre zdravie a skončilo pre mier. Zelenskyj sa toho ujal a v nových voľbách do Rady podal mimoriadne silný výkon. Podarilo sa získať parlamentnú väčšinu. A potom usporiadal niekoľko referend. Vrátane ústavnej reformy.
  Právomoci prezidenta sa výrazne rozšírili. Rada je naopak obmedzená. Potom Zelensky začal rozhodne vykonávať reformy a modernizáciu.
  V tom istom čase bol na Donbase vynájdený prefíkaný ťah. Bojovníčke Anastasii Orlovej bola ponúknutá zaujímavá možnosť. S podporou Ukrajiny a západných spravodajských služieb sa stane gubernátorkou Luganskej a Doneckej oblasti. Potom bude mať formálne členstvo na Ukrajine a peniaze na obnovu a väčšiu osobnú moc. A dokonca aj vlastnú armádu. Teda možnosť Kadyrov. Keď Rusko skutočne dalo Čečensku nezávislosť, iba formálne si nad ním ponechalo kontrolu.
  Anastasia Orlová, ktorá má vplyv medzi poľnými veliteľmi, túto možnosť prijala. Musím povedať, že táto žena bola veľmi krásna, plavovlasá a zvyčajne aj v chladnej zime behala bosá.
  Anastasia vyhlásila vojnu "kradnúcemu" vedeniu Nového Ruska. Je to veľmi militantné a autoritatívne dievča. A založila svoje sídlo v Novoazovsku. Časť ľudí a milícií ju podporila.
  Anastasia s práporom bosých dievčat podnikla niekoľko nájazdov a dobyla niekoľko miest. Rozpútali sa miestne boje. Nastalo preťahovanie lanom.
  Anastasia konala celkom obratne a dostávala peniaze zo zahraničia. Navyše mala podporu v Rusku. Vrátane od žien. K úspechu prispel aj fakt, že Putin bol chorý. Ambiciózny prezident Ruska sa zrejme presilil. A za týchto podmienok bolo vedenie v Rusku rozdelené. Anastasia to využila a dobyla Doneck. Po získaní vážnej podpory.
  Vojna začala aj s Luganskom. Ale nie príliš energický. Milície sa v skutočnosti nechceli navzájom zabíjať.
  Nakoniec sa konali voľby prezidenta Novorossie a vyhrala Anastasia. Okamžite to uznali Spojené štáty a Kyjev. A potom ďalšie západné krajiny a celý svet!
  Zelenskyj dodržal slovo a dal Novorossii v rámci Ukrajiny osobitné postavenie. A v Donecku opäť zaviala žlto-modrá vlajka.
  Nastal dlho očakávaný mier.
  Zelenskyj aktívne bojoval proti korupcii a dokonca zaviedol trest smrti za ekonomické zločiny. Prísnym a zručným riadením a formovaním profesionálneho tímu zabezpečil Vladimir Zelenskyj Ukrajine vysokú mieru rastu. Krajina stúpala a moc nového vodcu sa posilňovala. Vzťahy s Ruskom sa zlepšovali. Čo prispelo k mozgovej príhode, ktorá vzala Putina a urobila ho menej ambicióznym a agresívnym.
  V Rusku popularita Zelenského rástla. Bol to silný rečník, šarmantný človek, populista. A nie komunista, ale ani antikomunista. Populárne medzi ľavicou aj medzi ruskými oligarchami. Veľmi populárny medzi ruskou mládežou. Intelektuál a chlap. Zdá sa, že je inteligentný, no chopil sa trvalej moci. Áno, určite vodca, ale zároveň aj gentleman! Vysoká kultúra, ale zrozumiteľná a ľuďmi milovaná. Skutočný talent v manažmente. A skvelý organizátor.
  A tak, keď uplynulo päť rokov prosperity a vzostupu Ukrajiny a Zelenského moc sa konečne posilnila, nasledoval senzačný návrh.
  Totiž spojiť sa s Ruskom. Vytvorte jednotný odborový štát so spoločným prezidentom s veľkou mocou. Samozrejme, ľudovo zvolení.
  A v Rusku bola elita v šoku. Aký ťah! V tom čase Putin zoslabol z vážnej choroby a stratil popularitu. To znamená, že nemohol bojovať, aspoň nie naplno. A samotný Medvedev vo všeobecnosti nie je bojovník a ľudia ho nemilujú.
  A tu sa Zelenskyj chce jednoznačne stať prezidentom zväzového štátu a... Jeho šance sú reálne! Po prvé, Západ by chcel vidieť Vladimíra Zelenského ako prezidenta Ruska a Ukrajiny! Ukázal sa ako úplne prozápadný a európsky politik. Po druhé, Zelenskyj je populárny v Rusku a najmä na Ukrajine. Po tretie, v dohľade nie sú žiadni konkurenti. Putin je vážne chorý, Medvedev slabý a nepopulárny, Zjuganov a Žirinovskij sú príliš starí. V dohľade nie sú žiadni iní lídri. Navyše, po štvrté, existuje podpora od oligarchov Ruska a Zelenského.
  Áno, je jasné, že ide o veľmi vážneho kandidáta na prezidenta Ruska. Má silu, charizmu a mimoriadny dar oratória. A tiež podpora západných aj ruských médií. Plus popularita nového v ruskej politike pod starými a nudnými vodcami.
  Skrátka, je nepohodlné odmietnuť a desivé prijať ponuku. Putin dostal druhú mŕtvicu. Medvedev sa stal úradujúcim prezidentom Ruska.
  Samozrejme, zďaleka nie je pravda, že Zelenskyj definitívne vyhrá. A naozaj chcem anektovať Ukrajinu. Medvedev má túžbu prekonať Putina! Oplatí sa však podstúpiť také riziko, ako sú voľby so Zelenským?
  Obyvatelia Ruska však podporili myšlienku zjednotenia s Ukrajinou. Do ulíc vyšli státisíce ľudí - žiadali: jednotu slovanských bratov. V Moskve sa stretli demonštranti s políciou. Veľa ľudí bolo zranených. Začala sa dvíhať vlna protestov.
  Komunisti nakoniec Zjuganova dostali, presnejšie povedané, zhnili a mladšie vedenie začalo vyvádzať ľudí do ulíc. Náročná zmena režimu.
  Prihlásili sa aj nacionalisti, ktorí mali svojich silných a ambicióznych vodcov. Majdan sa stával čoraz módnejším. Na políciu hádzali kamene a zápalné fľaše. Čoraz viac sa začala prejavovať dlhodobo nahromadená nespokojnosť ľudí.
  Medvedev zasadol na bezpečnostnú radu.
  Väčšina členov bola za zjednotenie - s odvolaním sa na fakt, že diabol nie je taký hrozný, ako ho natierajú. A administratívne zdroje a propaganda sú obrovskou silou! A že ľuďom možno dôkladne vymyť mozgy a vo všeobecnosti budú voliť stranu, ktorá je pri moci.
  Ruskí miliardári tiež prisahali vernosť Medvedevovi, ktorý bol predvídateľný, bol pri moci už dlho a viac-menej uspokojil všetkých.
  Miliardár Deribasco logicky poznamenal:
  - Musíme viesť predvolebnú kampaň v štýle: Medvedev je dnes Putin a žiadni Zelenskij pre nás nie sú nebezpeční!
  Roman Abramovič autoritatívne poznamenal:
  "Vytiahli sme Jeľcina z volebnej jamy so štvorpercentným hodnotením a vytiahneme vás ešte viac!" Naše peniaze a médiá sú našou zárukou!
  Prochorov potvrdil:
  - Nechceme také vysoké dane pre bohatých ako na Ukrajine a budeme stáť pri vás všetkých!
  Dmitrij Medvedev udrel päsťou do stola a oznámil:
  - Potom akceptujeme návrh na integráciu a zjednotenie!
  Medzi Ukrajinou a Ruskom bola podpísaná dohoda o zjednotení. Okamžite sa zmenil pomer síl. Prezidentské voľby by sa mali konať do troch mesiacov.
  Na prihlásenie sa do predsedníctva stačí buď vyzbierať stotisíc podpisov, alebo zložiť deväťdesiattisícový vklad, ktorý sa vám vráti, až keď sa dostanete do druhého kola. Toto sú naozaj vtipné pravidlá. Čiastočne prevzaté z ruskej a čiastočne ukrajinskej legislatívy.
  Prirodzene, kandidátov na prezidenta bude veľa, Medvedevov tím si zrejme myslel, že to bude pre nich ešte výhodnejšie! Hovorí sa, že mobilita voličov zvýhodní úrady v prvom kole. A v druhom budú všetci podporovať Medvedeva. V každom prípade s tým úradujúci prezident počítal. A začalo to...
  Anastasia Orlová, táto bosá Kleopatra, povedala, že proti celej stovke bude Zelenskyj. A že je Lancelot proti drakovi Putinovi a Medvedevovi.
  Rozpútali sa prudké útoky v tlači. Niektorí boli na strane Zelenského, iní boli na strane Medvedeva.
  Obdobie registrácie kandidátov sa začalo. V Rusku nastal nepokoj. Syn Džochara Dudajeva sa objavil na Kaukaze a vyhlásil džihád. A získal širokú podporu v islamských regiónoch. Mnohí experti tu podozrievali uši CIA. Navyše, Trumpovo predsedníctvo je na konci a my potrebujeme vyhrať aspoň nejaké víťazstvá. A Zelenskyj na ruskom tróne je veľké víťazstvo! Nájdu sa však aj skeptici, ktorí tvrdia, že Zelenskyj dokáže z Ruska urobiť skvelú krajinu, oveľa silnejšiu, najmä ekonomicky, ako bola za Putina.
  Takže názor bol rozdelený aj na Západe. Jednotný ukrajinsko-ruský štát je, samozrejme, mocným spolkom a vôbec nejde o vtip. Toto môže byť naozaj monštrum. Prirodzene, zjednotenie podporili aj ruské bezpečnostné zložky. Anastasia je navyše skvelá žena. Ona, spolu s práporom dievčat, všetky krásky, boli bosé a v bikinách, zrazili a porazili ruské špeciálne jednotky. Keď zbierajú prach, aby zvrhli Zelenského príliš zanieteného fanúšika.
  Dievčatá ukázali, že bojujú rozprávkovo naboso a v bikinách! A špeciálnu skupinu "Vympel" porazili horúce ženy. Výsledkom bolo rozhodnutie nezasahovať a v Novorossii sa k moci dostalo proukrajinské vedenie.
  Anastasia robila kampaň za Zelenkyho. V boji dievča vedelo hádzať ostré, tenké disky, bumerangy a granáty bosými nohami. Bojovníci v bikinách sa stali legendárnymi. Celý pluk dievčat, z ktorých každá stojí za celú divíziu. Toto je obrovská sila!
  Anastasia sa rútila snehom a jej červené obnažené päty sa mihli. Dievča spievalo:
  Ver mi, v rozľahlosti vesmíru je sen,
  Je ako lúč slnka na oblohe...
  V očiach Svaroga je pokoj a čistota,
  Je pre nás, ako Ježiš vstane z mŕtvych!
  
  Zrodíme žiarivý osud,
  V máji bude žiariť ako slnko...
  Ale nechápem, ako dlho môžu byť nemŕtvi,
  Ako zlý osud sa s nami zahráva!
  
  Bráň svoju vlasť, rytier,
  Nech nebeská hviezda svieti...
  Chránime rozľahlosť našej rodnej Zeme,
  Nech sa planéta stane večným rajom!
  
  Čo však dokáže hrozný komunizmus?
  Vlajku vlasti urobí všemocnou...
  A zúrivý fašizmus zmizne v pekle,
  Nepriateľa prebodneme veľmi silným úderom!
  
  Dajte svoje srdcia našej vlasti,
  Žiariť veľmi jasným teplom...
  Prejdeme našou bitkou až do konca,
  A zničíme Fuhrera jednou ranou!
  
  Súdruh Stalin nahradil svojho otca,
  Sme deti rôznych generácií...
  Horda zahynie v pekle v šialenstve,
  A geniálny Lenin ukáže cestu do Edenu!
  
  V Rusku je každý chlapec obrom,
  A dievčatá sú vycvičené na boj...
  Pán Všemohúci Rodina je pre nás jedna,
  My Rusi sme vždy vedeli bojovať!
  
  Dosiahneme, verím, čoskoro dosiahneme všetko,
  Vo vesmíre nie je nič vyššie...
  Člen Komsomolu zdvihol veslo,
  A udrel Fuhrera na strechu!
  
  Už žiadny komunizmus, žiadne nápady,
  Sú krásne a prinesú radosť!
  A Fuhrer je jednoducho darebák,
  Veľmi zákerné, veľmi čierne!
  
  Som dievča - veľkosť bojovníka,
  Bosá sa smelo prehnala zimou...
  Môj hustý cop je zo zlata,
  Postavil som rýchlu ružu!
  
  Môže vzniknúť miliarda nápadov
  Ako zariadiť vlasť v komunizme...
  Ak uvidíte Fritza, tvrdo ho udrite,
  Aby ten krvavý Adolf nesedel na tróne!
  
  Udrite fašistov päsťou,
  Ešte lepšie je udrieť ich kladivom...
  Poďme jazdiť po Volge s vánkom,
  Drvenie kôz nám jednoducho nevadí!
  
  Vychováme vojakov pre vlasť,
  Dievčatá sa ponáhľajú do útoku...
  Kráska namierila samopal,
  Hitlerova odplata bude bolestivá!
  
  Nikto nemôže poraziť Rusov,
  Aj keď vlk fašizmu je ostrieľaný diabol...
  Ale jeho medveď je stále silnejší,
  Ktorá objednávka buduje novú!
  
  Utekaj za vlasť, za Stalinom,
  Komsomolci sa ponáhľajú bosí...
  Nacisti boli sťatí vriacou vodou,
  Pretože Veľkí Rusi sú najlepší!
  
  Hrdé dievčatá vstúpia do Berlína,
  Zanechajú bosé stopy...
  Nad nimi je zlatý cherubín,
  A striebrú ako perly osy!
  Dievča spieva, ale ako sa bije! Napokon to bola ona a jej štyria partneri, ktorí svojho času zachránili milíciu pred úplnou porážkou pri Iolaisku.
  Potom vstúpilo päť dievčat v bikinách a naboso s celou armádou.
  Áno, bola to poriadna podívaná.
  Anastasia veľa vystrelila z guľometu, prerušila nepriateľskú líniu a potom holými prstami hodila niekoľko tenkých diskov naraz. Tie hlavy sú odrezané.
  A Anastasia bude spievať:
  - Za Svätú Rus!
  Natasha tiež vystrelila, rozsekala nepriateľov a zaškrípala, hodila granát bosou nohou a zrazila tank:
  - Pre Svaroga!
  A potom príde na rad zlatovlasá Zoya. A tiež hodí dar smrti bosou nohou a kričí:
  - Pre budúcnosť Rodnoverie!
  A Aurora ich bude nasledovať čo najskôr. A holým opätkom uvoľní dar smrti a kričí:
  - Za veľké hranice!
  A potom Svetlana zatlačí. Dá dávku a potom zo samopalu a holými prstami zošle skazu...
  A bosá kráska kričí:
  - Za návrat Romanovcov!
  Áno, Anastasia bola fanúšikom obnovy kráľovskej ríše. V Rusku je vlastne aj tak pri moci cár. Prečo teda nevytvoriť legitímnu monarchiu? Navyše v žilách Romanovcov prúdi krv mnohých generácií európskych kráľov. Je to ich rodokmeň? Aká je Putinova rodina a najmä Lukašenko? Kto majú byť kráľmi? Ale Romanovci sú Boží pomazaní!
  Anastasia a jej kamarátky v bikinách dokázali mnohé zázraky. Bojovala ako diabol. Potom sa však pohádala s Putinom a postavila sa na stranu Zelenského. Vo všeobecnosti Anastasia videla, že Ukrajine sa deje krivda, a so zvýšeným zmyslom pre spravodlivosť sa postavila na stranu slabších!
  Anastasia a jej päť odrazili útok na Novoazovsk, keď sa ju pokúsili zatknúť ako rebelku. Celá kolóna vládnych síl bola odrezaná a odzbrojená.
  Potom zajatci padli na tváre a pobozkali Anastasiu a druhé dievča na holé, zaprášené nohy.
  Dievča filozoficky povedalo zajatým vojakom Novorossie:
  - Nechcem ťa zabiť! Ste moji bratia! A ja sa stanem vašou kráľovnou!
  Vo všeobecnosti Novorossiya prijala Anastasiu bez veľkých škôd alebo veľkých strát. Je pravda, že blonďavý terminátor odrezal hlavu guvernérovi Doneckej republiky a zabil jeho stráže, pozostávajúce najmä z belochov.
  Anastasia je už dlho legendou. Na Kryme urobila také zázraky, že dostala hviezdu Hrdinu Ruskej federácie. Bez nej by to s jej partnerkami v bikinách tak hladko nešlo. Ale potom bola Anastasia vzatá a zbavená všetkých ruských ocenení. Vrátane za vraždu ruských špeciálnych jednotiek v boji, keď sa ho snažili odstrániť. Dokonca bolo začaté trestné stíhanie.
  Ale neodvážili sa začať veľkú vojnu s prakticky nezávislým Novorossijskom. Navyše Putin ochorel a bez neho nikto nechcel prevziať zodpovednosť.
  Najmä Medvedev, ktorý vo všeobecnosti nie je lídrom vo svojich črevách a duchu. Ale presne toto vyhovovalo medveďom ruským oligarchom a Putinovmu sprievodu - dajú sa ľahko zmanipulovať.
  Nech je to akokoľvek, proti Zelenskému povstala obrovská propagandistická mašinéria. Všetkých začali zo všetkého obviňovať. A že bol údajne narkoman, zlodej a odčerpával miliardy cez offshore spoločnosti a že bol vo všeobecnosti gay.
  Provincia išla písať. A samozrejme tam boli svedkovia a uistenia rôzneho druhu. Vrátane obvinení z homosexuality. Prihlasovanie kandidátov sa ešte len začalo a blato sa už sype.
  Kolosálne sa ukázalo množstvo ľudí ochotných zúčastniť sa volieb, či už Ukrajincov, ale najmä Rusov. Nastúpili komunisti aj nacionalisti. Zrazu sa prihlásil voliť aj starý a chorý Zjuganov. Aj keď už opustil post predsedu Komunistickej strany Ruskej federácie. Voliť sa zúčastnili aj Afonin, Udalcov a Grudinin. A vo všeobecnosti je tu ešte kopa ľavicových kandidátov, málo známych, ale chrtov. A toľko ľudí chce kandidovať za prezidenta! A čo deväťdesiattisíc dolárov? Je to na ruské pomery naozaj také veľké množstvo?
  Akoby tanky boli ochotné stúpať. A podnikatelia, umelci, popové postavy a spisovatelia. Áno, aktívni sú aj spisovatelia. Urobte si reklamu pre seba. A deväťdesiattisíc dolárov nie je až tak veľa. CEC teda dostala stovky žiadostí.
  No predsa voľby! No, aká šou to bola! Dokonca Alla Pugachev kandidoval na prezidenta. Prečo nie? Alka začala zabúdať, možno si pripomína seba! Zo starých ľudí sa Jurij Lužkov vyšplhal na prezidentský úrad. Zrejme som si to chcel pripomenúť aj ja.
  Takáto show sa, samozrejme, nezaobíde bez Vladimíra Volfoviča. No tentoraz sa volieb zúčastnili jeho syn Igor Lebedev aj jeho pravá ruka Degtyarev. Aj do volieb išli v troch kolónkach.
  Rozhýbali sa aj národniari. Samozrejme, na prezidenta kandidoval legendárny Demushkin, ktorý slúžil vo väzení, a čo je zaujímavé, "Spider", vodca "Metal Corrosion" a šéf rockovej skupiny "Kolovrat" a mnohí ďalší.
  No, samozrejme, do kampane sa pustili aj pop speváci. Tu sú Philip Kirkorov a Nikolaj Baskov. Tiež nemajú čo stratiť. Taká vojenská stráž nasadená.
  A Timothy a Vitas a vo všeobecnosti mnohí ľudia šli do kampane.
  Samozrejme, nie náhodou! Medvedev mal v pláne nominovať obrovské množstvo kandidátov, ktorí mu prenesú hlasy v druhom kole. Celkovo je plán zaujímavý. Medvedevov rating je spočiatku nižší ako Zelenského. A je nemožné vyhrať bez prefíkanosti!
  Ale Jeľcin mal tiež nulové hodnotenie, ale dokázal vyhrať proti Zjuganovovi. Pravda, ten druhý viedol voľby ako invalid: prehral úmyselne!
  A v tomto prípade je Medvedev proti mimoriadnej a veľmi talentovanej osobe.
  Takže sa tu toho deje veľa. Na Solovyovovej show na neho Zelenského neustále hádzali blato. Pravda, potom dievča hodilo Solovyovovi do tváre zmrzlinu prstami na bosých nohách. A vybila oko. Potom sa ukázalo, že nie je bezpečné hádzať blato na Zelenského! Ako, tento chlap je ukrajinský orol!
  Vo všeobecnosti v ruskej spoločnosti neexistovala jednota. Zelenského podporilo veľa, veľa ľudí. Ako, naozaj mladá krv a bola schopná zvýšiť Ukrajinu bez vysokých cien ropy a plynu! A čo Medvedev? Krajina sa doslova topí v dolároch ropy a plynu a ekonomika úplne stagnuje. Neexistuje žiadny rast, len sa zvyšuje nezamestnanosť.
  Medvedev má vo všeobecnosti najvyšší anti-rating spomedzi všetkých politikov. Hoci práve preto je pre oligarchov výhodný. Čím viac sme na nich závislí, tým viac kontrolujeme. Ruská vláda začala unáhlene zvyšovať všetkým platy a dôchodky. A občas...
  Medvedev dokonca navrhol znížiť vek odchodu do dôchodku o dva roky. Akože, všetko je pre dobro ľudí. A boli urobené pozmeňujúce a doplňujúce návrhy na zvýšenie dôchodkov a započítanie práce po odchode do dôchodku ako odpracovaných rokov.
  Medvedev a úradníci nezabudli. Aby sa postavili a volili ho. Zrušili sa najmä verejné priznania príjmu a povolené boli dary až do výšky tisíc dolárov. Čo sa, samozrejme, úradníkovi páčilo. Rovnako aj povolenie mať nehnuteľnosť v zahraničí, ako aj účty.
  Aby si získal fajčiarov, výrazne sa zmiernil protitabakový zákon. Povolený bol nočný predaj alkoholu, dokonca sa legalizoval aj hazard. Toho oligarchovia vítali, vlastne prečo prísť o taký príjem a stiahnuť ho do ilegality.
  Program "Bábiky" je späť. V televízii začali ukazovať viac erotiky.
  Medvedev tiež vyhlásil amnestiu a dokonca nariadil vyplatenie peňazí na pomoc väzňom. A to je tiež značné percento hlasov. A samotní väzni a ich rodiny.
  Vo všeobecnosti Medvedev predložil slogan: viac slobody! Rusko je skutočne unavené z Putinovho despotizmu. Keď v televízii ani neuvidíte nahú ženu!
  A samozrejme tu bol pokus ukázať: život sa stal slobodnejším, život sa stal zábavnejším!
  Medvedev tiež znížil ceny alkoholu a povolil reklamu na pivo v televízii. V skutočnosti, prečo ísť príliš ďaleko.
  Na Kaukaze však vypukla vojna. Po odchode Putina začali horolezci požadovať ešte viac výsad a práv. A ich ambície len rástli. Navyše Turecko začalo aktívnejšie tlačiť na Kaukaz, ich ambície rástli, najmä preto, že v Sýrii Erdogan podľa jeho názoru dostával príliš málo. Situáciu zhoršil pokles cien ropy a následne aj plynu. Bola to práve Venezuela, ktorá zvýšila produkciu po zvrhnutí Madurovho režimu. Spojené štáty a Irán sa konečne uzmierili a v Líbyi vznikla jednotná vláda.
  Klesajúce ceny ropy skolabovali ruský rubeľ, podporili infláciu a devalvovali rast miezd a dôchodkov.
  A zvyšujúca sa aktivita militantov na Kaukaze hrala proti Medvedevovi.
  Povedali, že nebol schopný zachovať Putinov odkaz. A čo vo všeobecnosti, ako sa často stáva: superstar sa vymenoval za slabého nástupcu.
  USA aj arabské krajiny a dokonca Irán podporovali separatizmus na Kaukaze. Medzi bezpečnostnými zložkami sa však objavili nezhody. Niektorí stále chceli vidieť Putinovho dlhoročného partnera Medvedeva ako prezidenta! A iní sa chystali nasadiť oveľa populárnejšieho Sergeja Shoigu.
  Ten však nepodporovali oligarchovia a priemyselníci. Považovali ho za príliš ľavicového a miliardári boli unavení z diktatúry jedného človeka. Každý chcel na tróne liberála a zmierenie so Západom. Medvedev, ktorý čakal, kým sa skončí registračné obdobie pre prezidentských kandidátov, Šojgu vyhodil. Čo spôsobilo nepokoje v armáde.
  . KAPITOLA č.2.
  Potom Medvedev udelil Šojguovi dlho sľubovanú hodnosť maršala a udelil mu post čestného podpredsedu vlády. Tiež populistický krok. No každopádne predvolebná situácia úradujúcej prezidentke nepriala.
  Zelenskyj je mladší, úspešnejší, výrečnejší, boduje. A aj keď bola zaregistrovaná, viac ako dvesto prezidentských kandidátov si udržalo svoje nespochybniteľné prvenstvo. Medvedev ale musel ešte zabojovať o druhé miesto. Jeho konkurentkou pre postup do druhého kola sa nečakane stala Alla Pugacheva. V rebríčku zrazu poskočila starnúca primadona, ktorá dlho nevystupovala a PR príliš neholdovala.
  Možno to bola reakcia na otravných politikov. Žirinovskij a Zyuganov, naopak, prudko klesli v hodnotení. Ľudia sú strašne unavení z oboch týchto politikov. Navyše sa na ich volebnom poli objavili mladší a originálnejší lídri.
  Demushkin, ktorý dostal obraz mučeníka vo väzení, výrazne dodal. Suraikin stále nemohol získať hodnotenie, ale ďalší člen jeho strany, Sergej Kovalev, najlepší ruský profesionálny boxer, tiež začal získavať body.
  Vo všeobecnosti sa Sergej Kovalev ukázal ako zaujímavý chlap. Uchádzal sa o post primátora Moskvy a pre všetkých nečakane sa stal druhým. Vstúpil do Ruskej komunistickej strany. A začal si zlepšovať aj hodnotenie.
  Treba poznamenať, že Sergej Kovalev je veľmi skvelý boxer - najlepší medzi Rusmi, dokonca prekonal Kostyu Tszyu.
  Sergej Kovalev je teda terminátor a je nebezpečne blízko Medvedevovi.
  Je pravda, že väčšina ruských prieskumných služieb má hodnotenia a... O. prezident sa precenil. Ale propagácia bola dôkladná. Medvedev však veľké šťastie nemal. Po Putinovi bolo šťastie akosi skúpejšie. Ceny ropy naďalej klesali, klesol aj kurz rubľa a ceny rýchlo rástli. Kaukaz horel čoraz aktívnejšie. A dokonca aj Kadyrovovi muži začali bojovať na strane militantov. Toto je situácia. A potom Taliban zaútočil na ruské jednotky na hraniciach s Tadžikistanom.
  A ako sa ukázalo, ruské jednotky neboli pripravené. Medvedev sa opäť postavil. Plus bol odhalený škandál s krádežami na ministerstve obrany a na ministerstve financií. Na Medvedevových dlhoročných priateľov padol tieň. Objavili sa aj pochybnosti, kto ukradol z Ruska stovky miliárd dolárov. Aj podozrenia. A médiá sa stali drzými...
  Zelenskyj viedol predvolebnú kampaň pokojne, profesionálne, ako šou. Žirinovskij, ako vždy, pracoval viac pre úrady ako pre seba. Zjuganov vypískali a zahádzali skazenými vajíčkami. Potom zase incidenty...
  Ksenia Sobchak sa, samozrejme, zúčastnila volieb a nemohla si pomôcť, aby nevyhodila koník. Vzala to a hodila Žirinovskému do tváre koláč. A upútala pozornosť. Stalo sa to aj dosť epicky.
  Na voľbách sa zúčastnil aj Alexander Povetkin. Ruský boxer sa po prehre s Joshuom dlho nemohol vrátiť, potom sa párkrát pobil so zdatnými súpermi a vo vážnejšom sa zlomil. Po ukončení kariéry vstúpil do politiky a začal vytvárať nacionalistickú stranu.
  Zatiaľ bez väčšieho úspechu.
  Povetkin však počas televíznej debaty udrel svojho protivníka päsťou do tváre. Vyznamenal sa a to mu trochu zdvihlo hodnotenie.
  Vo všeobecnosti boli voľby hysterické.
  Uskutočnili televízne debaty: na odpoveď dali tridsať sekúnd a došlo k hádke. Večierky, bitky, škandály. Celá fraška.
  Medvedev bol nehanebne povýšený, ale jeho hodnotenie prakticky nerástlo. Postup do druhého kola je stále otázny.
  Zelenskyj bol vpredu s veľkým náskokom. A niet sa čomu čudovať! Za päť rokov sa Vladimírovi podarilo ukončiť nezamestnanosť a obnoviť všetky závody a továrne a postaviť nové.
  Jedným zo Zelenského úspechov bol rozvoj poľnohospodárstva a alternatívnych zdrojov energie.
  Najmä na Ukrajine sa objavili elektrárne, ktoré fungujú a nabíjajú z rozdielov atmosférického tlaku. Rovnako ako geotermálne elektrárne. A oveľa viac. Vrátane využitia energie ionosféry. Stalo sa, že veda išla proti rope a plynu.
  Skutočnou senzáciou bolo, že sa na Ukrajine objavil závod vyrábajúci syntetické potraviny a dodávajúci ich do Číny. A Rusko znížilo vývoz potravín.
  Medzi Ukrajincami boli aj nominanti. Najmä Vladimir Kličko. Slávny boxer mal ťažkú kariéru. Vrátil sa do ringu: porazil Charra a Tysona Furyho. Ale tretí odvetný zápas proti Joshuovi opäť prehral, ale zarobil veľa peňazí. A oznámil svoj definitívny odchod z boxu.
  Potom sa však opäť vrátil. Bojoval v Kyjeve s Gassievom a vyhral. Potom mal ďalší boj a získal titul pravidelného majstra sveta - konečne prekonal Foremanov rekord aj rekord Joea Louisa. Potom oznámil svoju nomináciu na prezidenta zjednoteného Ruska a Ukrajiny. A treba povedať, že Vladimir Kličko je medzi Ukrajincami na druhom mieste za samotným Zelenským. A napriek značnému veku v boxe Vladimir Kličko už počas predvolebnej kampane vykonával povinnú obranu proti boxerovi, ktorý bol od neho o dvadsať rokov mladší. A opäť vyhral knockoutom.
  Potom hodnotenie Vladimira Klička vyskočilo a priblížil sa k Medvedevovi, čím získal šance na druhé kolo.
  Vo všeobecnosti mali tieto voľby jedného nesporného favorita: Zelenského a o druhé miesto bol veľmi tesný boj. Alla Pugačevová, ktorá v boji o druhé miesto nakrátko predstihla Medvedevovú, začala šliapať vedľa. V zásade ju neosvetľovalo nič svetlé. A na druhom mieste sa umiestnil Vladimir Kličko. Jeho voličský základ však nie je príliš stabilný. Sergey Kovalev, ktorému sa podarilo ísť po troch porážkach a získať všetky štyri pásy v poloťažkej váhe, tiež bojoval v ringu a opäť získal majstrovský titul.
  A jeho hodnotenie opäť vyskočilo. Mohol sa dostať aj do druhého kola. Ďalší ukrajinskí boxeri: Usik a Lomačenko podporili Zelenského a prezidenti nezasahovali. Aj keď obaja ešte nedokončili svoju kariéru. Prečo by mali skončiť? Usik porazil Joshuu na body a stal sa nesporným majstrom sveta v ťažkej váhe. Lomačenko blúdi z jednej váhovej kategórie do druhej a platia mu také veľké honoráre, že sa zdráha ukončiť kariéru.
  V USA prebieha aj predvolebná kampaň. Donald odchádza po dvoch volebných obdobiach a v skutočnosti nie je dostatočne zdravý na to, aby sa uchádzal o tretie. Mladí ľudia kandidujú na prezidenta. Od demokratov veľmi krásna asi tridsaťdeväťročná guvernérka - pravdepodobne najmladšia dáma medzi kandidátmi na prezidenta. Aj od republikánov, od mladých generálov-hrdinov vojny proti Iránu.
  Generácia politikov v Spojených štátoch sa zmenila.
  V Rusku by Putin mohol poraziť Zelenského, ale v práci zjavne vyhorel. Prepätie si vybralo svoju daň! To, čo chcel, bolo preceniť svoje sily a neveriť okoliu. Alebo možno otrávili aj jeho. Po odchode Nazarbajeva sa v SNS začala ďalšia vlna demokratizácie. Kazachstan sa stal parlamentnou republikou. V Bielorusku Lukašenko akosi podozrivo zmizol. A z prezidenta sa stala aj figúrka.
  Prišla ďalšia vlna. V Turecku sa už proti Erdoganovi postavil parlament. Kyvadlo sa otočilo opačným smerom.
  Zelenskyj skutočne zmenil ústavu v prospech väčšej autokracie, no na Západe je vnímaný ako jeden z nich! A referendá sa konajú neustále. A je tu skutočná sloboda slova.
  Zelenskyj každopádne nemá žiadne zvláštne problémy vyhrať v druhom kole. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude Medvedev, kto sa dostane do druhého kola - administratívne zdroje môže prekonať nízka popularita a nie príliš úspešné kraľovanie. Mnohí si všimli podobnosti s voľbami na Ukrajine - veľa prezidentských kandidátov, Zelenského vedenie, nízke vládne hodnotenia a vysoké antihodnotenia.
  Či by Zelenskyj dokázal poraziť Putina, je stále otázkou, ale Medvedev zjavne nezvládol úlohu vodcu národa. A demokracia tu hrala proti úradom.
  Medvedev sa nevedel poriadne pripraviť na súboj. Jeho charakter nie je rovnaký. Nie skutočný bojovník!
  Ale problém všetkých autokracií je, že nástupcovia nie sú veľmi dobrí! Zvyčajne diktátor na jeho miesto postavil slabocha, aby ho nezvrhol! Napríklad Nazarbajevov nástupca mal obmedzenú moc. A nevadí mu to - má mäkké telo!
  Ale Vladimir Zelenskyj sa v každom prípade dostal k moci z opozície a nie je slaboch.
  Treba povedať, že aj Putina považovali za mäkučkého a slabého, preto ich dosadili za prezidenta, po hlasitom Jeľcinovi. Ale ako sa ukázalo, v tichom močiari sú čerti!
  A potom sa ukázalo, že močiar až taký tichý nebol. Ale Medvedev, zdá sa, nie je vlk v ovčom rúchu, ale skutočne prirodzená ovca. A nevie nabrať silu.
  Žirinovskij urazil Zelenského obscénnosťami a dostal pokutu. Niekoľko desiatok prezidentských kandidátov sa stiahlo v prospech Medvedeva, ale neprinieslo to takmer nič. Zo slávnych ľudí, ktorí hrali, bol boxer Denis Lebedev. Pokročil vlastne čisto technicky. Nechýbali ani podnikatelia a menšie kultúrne osobnosti. Zo spisovateľov hral v prospech Medvedeva iba Sergej Lukjanenko. Zvyšok sa chcel propagovať. A všetci verili v šťastie.
  Medvedev dosť vyrástol. Bola tu však nádej, že armáda, väznica a polícia budú hlasovať podľa rozkazu. Plus je tu podplácanie voličov. A samozrejme predčasné hlasovanie. Aj tu sú všetky šance na úspech.
  Áno, presne toto podnietilo zvýšenú aktivitu úradov. Dajte predčasné hlasovanie. A tam, samozrejme, dochádza k falšovaniu. A chuť voliť srdcom.
  Na rozdiel od volieb v roku 1996 si Medvedev nedokázal zvýšiť rating. Jeľcin, musím povedať, mal aj šťastie. Najmä Dzhokhar Dudajev zomrel náhodou. Aká mucha ho uštipla, počas hovoru neurobil obvyklé opatrenia. Veď keby sa to stalo o niečo skôr, tak by štrajk nestihli. A o niečo neskôr by bola zakrytá iba anténa a samotný Dzhokhar by bol v bezpečnej vzdialenosti. To je také šťastie vo vojne a pre propagandu.
  A teraz nemôžete skončiť s Dudajevom. A neexistuje Raduev, ktorý sa tak hlúpo nechal nachytať v predvečer ruských prezidentských volieb. Dudajev mladší ale počas volieb zomrieť nechce. A vôbec, zrejme sa prerušuje triumvirát nástupcov: Jeľcin, Putin, Medvedev...
  Pokusy podplatiť voličov unikli a vyvolali ďalší škandál. Patriarcha nikoho nepodporil s odôvodnením: Božie je Božie a cisárovo je cisárovo. Vo všeobecnosti to za Jeľcina bolo akosi jednoduchšie. A z nejakého dôvodu sa pravoslávna cirkev postavila na stranu Jeľcina, ktorý sa zdal úplne beznádejný. A priemyselné kruhy.
  A potom začali ruskí oligarchovia flirtovať so Zelenským. Zjavne je nemožné vychovať Medvedeva.
  A nálada v médiách sa začala meniť. Zelenského chválili čoraz viac. Žirinovskij už začal hovoriť, že jeho menovec je v skutočnosti diamantový muž.
  Medvedev opäť zdvojnásobil mzdy a dôchodky. Ale rubeľ napokon skolaboval. A začala inflácia. Zvýšili sa aj tarify.
  Dokonca musel požiadať o pôžičku od MMF. A ropa a plyn sú stále lacnejšie a lacnejšie.
  Irán, Venezuela, Líbya, Saudská Arábia zvyšujú export. A v USA zaviedli nový spôsob ťažby bridlice. Náklady výrazne klesli.
  A potom je tu hospodársky pokles a nepokoje v Číne. No, to je jasné - som unavený z dominancie komunistickej strany. A Číňania chcú slobodu a systém viacerých strán!
  V Indii nastala mierna zmena moci. Došlo k pokusu o prevrat a nastolenie diktatúry.
  Konfrontácia na Kaukaze prudko narástla. Nepokoje začali aj na Sibíri. Posilnili sa najmä separatisti.
  V Británii vyhrala voľby strana: "Renesancia", avšak v koalícii s labouristami. Kráľovná Alžbeta je stále nažive, ale prisľúbila, že na svoje sté výročie odíde do dôchodku, po ktorom sa bude konať referendum o zrušení monarchie. A zakladajúci post prezidenta Británie.
  Francúzsko je nepokojné. Namiesto Macrona zvíťazila Mary Lipenová a došlo k pokusu o nastolenie diktatúry. Ale Francúzi sami nevedia, čo chcú, zorganizovali nový Majdan. Áno, bezprecedentné v rozsahu. A Mary bola nútená opustiť radikálne plány na vyhnanie Arabov a iných. Potom, čo bolo ešte horšie, Najvyšší súd zrušil prezidentské voľby a Mary bola zatknutá.
  Predčasné voľby boli vyhlásené aj vo Francúzsku. To znamená, ako vždy, všade je neporiadok.
  V Bielorusku, keď už mali dosť Lukašenkovej tyranie, usporiadali referendum a úplne zrušili post prezidenta. Republika sa stala parlamentnou a nový premiér povedal, že môže dôjsť k anexii k Rusku. Ale po prezidentských voľbách tam. Zelenskyj je v Bielorusku veľmi populárny.
  V Kazachstane sa vzťahy medzi prezidentom a parlamentom vyostrili. Hrozilo impeachment. Ale rýchlo súhlasili, ale moc hlavy štátu bola ďalej obmedzená.
  Medvedev bol čoraz nervóznejší. Blížili sa voľby a Zelenského hodnotenie bolo niekoľkonásobne vyššie. Je pravda, že nevyhrá v prvom kole, ale v každom prípade Medvedev foldol. Podvádzať alebo vyraďovať je len výpočet.
  Uskutočnila sa tajná rada. Zišli sa ruskí miliardári.
  Medvedev povedal priamo:
  - Chcete, aby cudzinec z Ukrajiny dostal obrovskú moc prezidenta impéria?
  Deribasco logicky poznamenal:
  - Či chceme alebo nechceme, musíme vychádzať s každou vládou! Zelenskyj nie je komunista a... Toto nie je Zjuganov, ktorý nám v žiadnom prípade nevyhovoval!
  Medvedev sucho povedal:
  - Na Ukrajine je daň z príjmu oveľa vyššia ako v Rusku!
  Roman Abramovič sa zachichotal a poznamenal:
  - Kto vie a spočíta naše príjmy! Okrem toho ich tam nedávno zredukovali a takmer sa vyrovnali našim!
  Prochorov odpovedal s úsmevom:
  - Orgány sa menia. Zostávame! Čo môžete odporučiť?
  Medvedev zúrivo zaskučal:
  - Neverím, že Jeľcin vyhral čestne!
  Deribasco odpovedal chladne:
  - Ak by Jeľcinovým rivalom nebol Zyuganov, potom by Borik skutočne nemal veľkú šancu. Ľudia si však stále príliš dobre pamätali "čaro" komunistickej moci. Menovite: prázdne police, karty, kupóny, vizitky, dlhé rady, plat päť dolárov mesačne. Samozrejme, nikto sa nechcel vrátiť do týchto pekelných čias. Okrem toho stratíte podívanú a politické predstavenia, ako aj filmy so sexom a oveľa viac. Ľudia chceli slobodu. A nehlasovali za Jeľcina, ale proti Strašiakovi Zjuganovovi. Ale Zelenskyj nebude strašiť ľudí. Na rozdiel od Putina neuzavrie program "Bábika" a nebude klásť ľuďom karty. Rok deväťdesiatšesť sa nemôže opakovať. Jeľcin ukradol päť až šesť percent, no vyhral rozdielom trinástich! Takže je to takmer fér!
  A Zelenskyj je vpredu s takým náskokom, že ho nebudete môcť poraziť!
  Medvedev kričal:
  - Hodili ma! Súhlasíme!
  Roman Abramov poznamenal:
  - Aspoň sa nám zrušia sankcie! A ty si Medveď... Dôchodok si už zarobil!
  Medvedev zasyčal:
  - Mali by ste zhorieť v pekle!
  Prochorov logicky poznamenal:
  - Žiadne peklo neexistuje! Existuje len strašiak na vyberanie peňazí!
  Medvedev sa zmätene spýtal:
  - Áno? Čo ak Boh neexistuje?
  Prochorov sa usmial a odpovedal:
  - Ktorý Boh? Prezentujú to inak!
  Roman Abramovič navrhol:
  - Možno urobte novú vieru! Kto je bohatý, toho miluje Boh! Kto je najbohatší, toho Všemohúci najviac miluje!
  Medvedev prikývol:
  - Logické! Ale čo povedia ľudia?
  Roman Abramovič sa zasmial:
  - Ľudia sa dajú vzdelávať!
  Medvedev zachrapčal:
  - Dúfam, že zostaneme priateľmi!
  Potom odišiel zo sály...
  Vo svete naďalej zúril kaleidoskop udalostí. Do ringu sa vrátil aj Vitalij Kličko, ktorý bojoval na štadióne v Kyjeve. Bojoval s Michaelom Tysonom. Dvaja starci, veľmi slávni a populárni. No vyzbierali veľa peňazí. Michael Tyson, samozrejme, súhlasil s bitkou, keďže bol takmer žobrák.
  Aj keby ho Vitalij Kličko, ktorý bol mladší a hlavne v oveľa lepšej forme, doslova porazil. Vladimir Kličko povedal, že chce ešte získať titul absolútneho majstra sveta a pobiť sa s Usikom. Potom prekoná všetky rekordy, stane sa najstarším absolútnym majstrom sveta... A môže sa upokojiť. Čo by mal ešte poraziť? Joe Louis už bol porazený a Foreman bol porazený a štyrikrát vyhral titul majstra sveta v ťažkej váhe.
  Vitali Klitschko zarobil na súboji veľa peňazí, pridal si do pokladnice a slávy a mal pomerne ľahký súboj.
  Zelenskyj udelil Vitalijovi Kličkovi Zlatý rád Iľju Muromca. A to mu vynieslo ďalšie sympatie.
  Vo svete politiky sa boxeri stali všeobecne populárnymi. Floyd Maweather sa stal kandidátom na prezidenta USA. Formálne nezávislý. A so slušným hodnotením. A čo miliardár a neporazený boxer a černoch. Prečo nie uchádzač?
  Floyd Maweizer vo voľbách podporil prezidenta Zelenského a sľúbil priateľstvo.
  Máloktorý Floyd chcel odvetu s Paquiom a vyzbierali na to veľa peňazí.
  Medvedev jednoznačne strácal pôdu pod nohami. Aby vytvoril trochu šokovú hodnotu, vymenoval Anatolija Kašpirovského za ministra zdravotníctva s hodnosťou podpredsedu vlády. Čo je, samozrejme, silný ťah, no nestačí. Mimochodom, Anatolij Kašpirovskij sa stal najstarším ministrom a podpredsedom vlády v celej histórii Ruska. Áno, rekordman! Dmitrij Medvedev udelil anglickej kráľovnej aj Rád svätého Ondreja Prvého a dokonca odovzdal hrdinskú hviezdu Šojgu. A Gorbačova zbavil najvyššieho postavenia. Čo vo všeobecnosti nie je také krásne.
  A tiež vzal a vrátil Beriu do hodnosti maršala. Možno zaujať
  na ich stranu stalinistov. A Boris Nemcov bol posmrtne vyznamenaný Rádom za služby vlasti prvého stupňa. Ďalej premenoval Volgograd svojim dekrétom na Stalingrad. Aj flirtovanie so stalinistami. Ale aj s liberálmi. Novodvorskoy posmrtne udelil titul Hrdina Ruska a... Stalin!
  Medvedev posmrtne udelil Jurijovi Gagarinovi aj Rád svätého Ondreja Prvozvaného. A obnovil Rád víťazstva Leonidovi Iljovi Brežnevovi. Medvedev nečakane daroval zlatú hviezdu hrdinu Ruska Garrymu Kasparovovi.
  Aj flirtovanie s liberálmi. A s komunistami. Aj tvoj, aj náš.
  Medvedev tiež odovzdal Rád svätého Ondreja I. povolaného pápežovi Františkovi I.
  Tiež veľmi štedré dary od "veľkého vládcu"! Medvedev navyše nečakane opäť znížil vek odchodu do dôchodku pre mužov aj ženy na päťdesiatpäť rokov. Čo sa ukázalo ako senzácia. A opäť zvýšil dôchodky.
  Čo môžete urobiť v predvečer volieb?
  Okrem toho úradujúci prezident udelil Vladimírovi Žirinovskému hodnosť generálporučíka. Ako, za vernú službu, dostať to z ramena pána. A jeho syn Igor Lebedev bol nečakane vymenovaný za ministra zahraničných vecí, namiesto starého a na Západe nemilovaného Lavrova.
  Medvedev ponúkol Demushkinovi aj post šéfa ministerstva vnútra, čo však autoritatívny nacionalista odmietol. Z nových menovaní sa senzáciou stalo vymenovanie Ksenia Sobchak za ministerku kultúry. Keď videla, že jej hodnotenie je veľmi malé, súhlasila. Dožadovala sa ale aj postu podpredsedníčky vlády. Medvedev s tým súhlasil.
  Na voľbách sa zúčastnil aj Yavlinsky, no úplne ochorel a zo zdravotných dôvodov sa stiahol.
  Úradujúci prezident mu udelil aj hviezdu Hrdina Ruska.
  Michail Kasjanov získal Rád za služby vlasti, prvej triedy a funkciu čestného ekonomického poradcu. Prečo sa stiahol v prospech Medvedeva. Ide však o veľmi malý zlomok percenta.
  Ministrovi športu bol ponúknutý Sergej Kovalev, ale zdalo sa mu to málo.
  Vznikol konflikt s predsedom ústavného súdu. Zorkin konečne odišiel. Ale komu mám dať takýto príspevok? Najradšej pre ženu! A ponúkli to Alle Pugachevovej.
  Slávna speváčka to však odmietla s odôvodnením, že to nie je pre ňu. Medvedev jej napriek tomu daroval hviezdu Hrdinu Ruska. Aj keď Alla odmietla konať v jeho prospech.
  Kto však bude predsedom ústavného súdu? Poloha je zaseknutá. Shoigu tiež odmietol - nie jeho profil!
  Dima Bilan nečakane súhlasil. Aj keď samozrejme nie je pravda, že toto je jeho profil! A samozrejme, byť spevákom je výnosnejšie a oveľa zábavnejšie ako byť predsedom ústavného súdu.
  Medvedev sa toho v každom prípade rýchlo chytil a udelil hviezdu Hrdinovi Ruska.
  Dima Bilan však povedal, že to bol len vtip. Na všeobecné schválenie však bola za predsedníčku ústavného súdu vymenovaná Ľudmila Putinová. Bol to silný krok vzhľadom na Putinovu popularitu v Rusku, ale už bol trochu oneskorený a nemohol zachrániť Medvedeva.
  Hoci boli vynaložené titanské snahy. Ale ceny rástli, kurz rubľa klesal, Taliban napredoval v Tadžikistane a voličov nebolo čím presvedčiť.
  Na poslednú chvíľu bol Gennadij Zjuganov vymenovaný za prvého podpredsedu vlády zodpovedného za sociálny blok. Ale toto je už obklad na mŕtveho.
  A samotný Zjuganov už úplne stratil svojich voličov.
  Degtyarev bol vymenovaný za generálneho prokurátora v predvečer hlasovania. Tiež prezidentský kandidát z Liberálno-demokratickej strany.
  Medvedev sa presťahoval a hľadal nové cesty. Jedným z veľkolepých volebných ťahov bolo odovzdanie špeciálnej zlatej medaily pomenovanej po Žukovovi všetkým veteránom Veľkej vlasteneckej vojny. A k tomu milión ruských rubľov. Ale zostáva len veľmi málo veteránov Veľkej vlasteneckej vojny.
  Medvedev udelil Tereškovovej aj Rád svätého Ondreja prvého povolaného. Aj keď je príležitosť, prečo ju neodmeniť? Takže Anatolij Karpov môže byť považovaný za hrdinu Ruska. Je to skvelý šachista! A Alekhine, Botvinnik a Tal a Spassky, Tigran - budú posmrtne odovzdávať ceny - vôbec nie zlé!
  Hviezdy Hero of Russia - to je skvelé!
  Je pekné rozdávať ocenenia a rozdávať medaily. A ak založíme aj rád pomenovaný po Putinovi. Existujú štyri úrovne: štvrtá - bronzová, tretia - strieborná, druhá - zlatá, prvá - zlatá s diamantmi!
  Toto je vynálezca Medvedeva.
  To však tiež nestačí. Zelenskyj tiež zakladá nové objednávky. Objednávka napríklad Tarasa Ševčenka. Alebo Taras Bulba! Alebo Gogoľ! Prečo strácať čas maličkosťami? A Rád pomenovaný po Kozhedubovi! Toto je silný krok od Zelenského, aby potešil ľavicové sily. Vo všeobecnosti, samozrejme, Zelenskyj nie je komunista a dokonca ani ľavičiar. Takže by mohol mať problémy. Ale komunisti v Rusku nemali vodcu.
  A tiež Andrej Navaľnyj? Akosi na neho všetci zabudli. Naozaj ste nekandidovali za prezidenta? Ale Andrej Navaľnyj pracuje v Zelenského tíme už dlho a v boji proti korupcii na Ukrajine už urobil veľa.
  Takže ešte nikto nezomrel! A prebieha proces spojenia dvoch bratských národov a všeobecná voľba vodcu národa.
  Andrej Navaľnyj umyje aj Zelenského... Ako inak, horí.
  A pôsobí energicky so šialenou intenzitou.
  A zároveň veľmi rafinovane, aby neodplašili voličov. Vôbec nie Trumpov štýl.
  A na svete prichádzajú nové časy - bezpečnejšie a pokojnejšie. V Saudskej Arábii sa začínajú demokratické a sekulárne reformy a náboženský extrémizmus vo všeobecnosti slabne. Vskutku, mnohí si môžu prečítať rozpory medzi Koránom a vedou na internete a čudovať sa: prečo to robia? Aké sú dôvody na to, aby sa Korán a Biblia považovali za Božie slovo?
  Keď ľudia začnú premýšľať a pýtať sa, už nie sú takí unáhlení. Prečo vlastne storočie vzniká? Skôr strach zo smrti! A tak sa málokto bojí zomrieť, kým neochorie!
  V predvečer volieb Medvedev zvýšil platby za nemocenskú dovolenku a dávky pre ľudí so zdravotným postihnutím. Zvýšila sa aj výroba tankov...
  Medvedev, aby sa ukázal ako patriot, výrazne zvýšil latku vojenských výdavkov. Do sériovej výroby sa dostal tank Bear, najťažší z monštier, vážiaci viac ako sto ton a s jadrovým reaktorom namiesto motora.
  Projekt Bear bol vyvinutý za Putina na jeho osobný príkaz. Myšlienkou bolo vytvoriť monster tank na zastrašovanie. Ukázalo sa, že vozidlo je veľmi ťažké a drahé, s viacvrstvovým pancierom a dvoma raketometmi v prevádzke.
  Zvláštnosťou auta bola rýchlosť viac ako sto kilometrov za hodinu s hmotnosťou stopäťdesiat ton a obrovská výkonová rezerva vďaka jadrovému reaktoru.
  Je pravda, že počas behu došlo k ďalšej nešťastnej udalosti - praskla húsenica. A opäť sa ukázalo, že dojem bol pokazený. Medvedev bol doslova zosmiešňovaný.
  A potom sa stala ďalšia epizóda s úradujúcim prezidentom - neviete si to zámerne predstaviť. Keď sa Medvedev snažil pred zrakmi drevorubačov zraziť strom, spadol rovno na sviatočný stôl s jedlom. Takže smolný dočasný šéf Ruska si opäť urobil hanbu.
  Áno, Medvedev mal naozaj smolu. Takéto bohatstvo je vrtošivé: jedného odmeňuje, iného uráža. Bol Nicholas II naozaj taký zlý, napríklad, ale bol skutočne urazený vyššími mocnosťami. Takže Medvedev, vo všeobecnosti, inteligentný človek, doslova ušiel zo všetkého.
  Pokusy niečo urobiť narážali na odpor a tvrdohlavosť.
  Medvedev akoby trhal na panvici. A potom sa objavili ďalšie problémy. Do korupčného škandálu bol zapletený aj úradujúci premiér.
  A tu by sa to, samozrejme, nemohlo stať bez Andreja Navaľného. Tento chlap vždy zapadne!
  Získal som také zničujúce usvedčujúce dôkazy o Medvedevovi a jeho sprievode - škandál sa ukázal byť úžasný. Preslávili sa skrátka Navaľnyj aj tí, ktorí padli pod jeho drvivou ranou.
  A Medvedev sa musel ospravedlňovať a utierať pľuvanec. A všetko sa naňho vysypalo. Nie voľby, len hrôza.
  V deň hlasovania prišiel Medvedev pod dozorom. Bolo jasné, že je zachmúrený a neistý. Pri preberaní hlasovacieho lístka sa mi triasli ruky. Úradujúci prezident svojím najnovším príkazom strojnásobil platy armády a polície. A päťnásobok dôchodku!
  Anastasia Orlova však z kandidátky na rolu diktátora vtipne vypichla:
  - Je ťažké sedieť na bajonetoch! Tu kladie peňažný vankúš!
  Potom to terminátorské dievča vzalo a ukázalo to s holými prstami.
  Anastasia je, samozrejme, dievča, ktoré si svoje slová nedá do vrecka. Vtipný, silný, chladný, charizmatický.
  A toľko chlapov sa do nej zamilovalo. Anastasia je navyše veľmi temperamentná blondínka a nejde spať bez toho, aby si na noc vybrala nového muža. Samozrejme, že si vyberá viac pekných, vyšportovaných, svalnatých mužov, niekedy aj veľmi mladých. Ale určite iné. Vraj na dobitie energie. A nikto nepovažuje túto impozantnú bojovníčku za kurvu.
  Naopak, na takú silnú a svalnatú ženu to pôsobí veľmi cool.
  Hlasovala aj Anastasia, hlasovací lístok prevzala holými prstami svojich pôvabných chodidiel, a to je celá rolka, kde je ťažké nájsť priezvisko a bez zbytočných predsudkov si ho dala pre seba. No, je jasné pre koho!
  Potom ukázala svoju veľkú postavu s holými prstami!
  Vladimír Zelenskij prišiel voliť na bicykli. Skočil a točil sa. Ako vždy je bojovný a temperamentný. Skutočný Napoleon Bonaparte.
  A samozrejme, hlasoval som svižne, ako sa očakávalo.
  Vladimir Kličko nikdy z volieb neodstúpil. A hlasoval aj za seba a potriasol Medvedevom päsťou.
  Na poslednú chvíľu dostal Nikolaj Valuev od Medvedeva hviezdu hrdinu Ruska a post ministra vnútra. Ledva som to stihol natočiť. Aj keď odmietol povedať, koho volil.
  Tu hlasovalo veľa ľudí: Alla Pugacheva a Suraikin...
  Žirinovskij si, samozrejme, nemohol pomôcť, aby sa presadil. Vzal to a priamo vo volebnej miestnosti roztrhal portrét Vladimíra Zelenského a sľúbil, že ho určite zastrelí, keď sa dostane k moci.
  Dima Bilan počas hlasovania spieval:
  - Všetko je nemožné, viem to určite! Bilan bude zvolený, je to nepoškvrnený rytier!
  Potom sa objavili ďalšie hviezdy.
  Garry Kasparov povedal, že moc sa mení a že Medvedev odíde a s ním sa definitívne skončí Putinova éra.
  Bývalý majster sveta zároveň povedal, že nie je proti obnoveniu šachovej kariéry. A prekonať Steinitzov vekový rekord. A že Rusko čoskoro dostane dôstojného a demokratického vodcu a éra cárov sa konečne stane minulosťou.
  A že Garry Kasparov vynašiel vlastný šach, ktorý si čoskoro získa obľubu po celom svete.
  A predviedol stočlánkovú dosku. Objavili sa v ňom nové postavy. Každý z dvoch šašov: vedľa kráľa a kráľovnej. Navyše, šašo chodí ako kráľovná, ale udiera výlučne ako rytier. A namiesto pešiakov dvaja lukostrelci na hrane. Lukostrelci sa pohybujú ako pešiaci, ale strieľajú diagonálne cez celé dve políčka. Pravda, keďže sú na samom okraji dosky, ich hodnota sa o niečo znižuje. Ale môžu sa zmeniť aj na akýkoľvek tvar.
  Šach Garryho Kasparova nepochybne pritiahol pozornosť ľudí aj novinárov.
  Navaľnyj sľúbil, že Kasparov sa definitívne stane ministrom.
  Hlasoval aj Anatolij Karpov. Ale je to už starý bývalý šampión, a tak sľúbil len poradiť. A povedal, že s najväčšou pravdepodobnosťou prídu veľké zmeny. A čo bude zajtra lepšie ako včera!
  Už v deň volieb Medvedev oznámil, že dĺžka minimálnej dovolenky v Rusku sa zvyšuje na tridsať pracovných dní a že všetky ženy, ktoré porodia desať a viac detí, dostanú od neho odmenu: hviezdu Hrdiny Ruska. federácie.
  Nový populistický ťah, a musím povedať, že dosť silný. Ale už je neskoro. Najmä v deň volieb je jasné, že ide len o prácu pre verejnosť.
  Medvedev zjavne strácal pôdu pod nohami... Jeho permanentná moc bola zo všetkého veľmi unavená.
  Ľudia chceli vyskočiť z Putinových koľají a smäd po zmene dozrel. Navyše, Medvedevova zjavná neschopnosť byť silnou osobnosťou sa ukázala ako zrejmá.
  Zelenskyj, získavajúci body a konajúci bez zbytočného populizmu a sľubov, sebavedomo napredoval.
  Tieto prieskumy na výstupe hovorili, že bol jasným favoritom. Či sa však Medvedev dostane do druhého kola, je zatiaľ otázne! O toto miesto by ho zatiaľ mohli vyzvať Vladimir Kličko a Sergej Kovaľov, ako aj Grudinin.
  Zjuganov hlasoval ako posledný. Starý, chorý, bývalý predseda Komunistickej strany Ruskej federácie skrížil meno Grudin a povzdychol si. Áno, stať sa prvým podpredsedom vlády Ruska v takmer osemdesiatich rokoch nie je ľahké bremeno. Potrebuje to?
  A Zyuganov, ťažko dýchajúc, zakričal:
  Pôjdeme znova do boja
  Za moc Sovietov...
  A ako jeden zomrieme -
  V boji o to!
  A vypotácal sa z kabínky. Nie, čoskoro odstúpi.
  Blížil sa čas a mali začať prichádzať prvé údaje o prezidentských voľbách. Rusko bolo na pokraji obrovských zmien. Zhromaždenia a požiadavky na spojenectvo s Ruskom sa konali aj v Bielorusku . Všetko bolo čoraz zúrivejšie a vzrušujúcejšie.
  Účasť v ruských prezidentských voľbách dosiahla rekord v histórii alternatívnych volieb, takmer deväťdesiat percent.
  A práve oznámili, že sa otvorili volebné urny a začalo sa sčítavanie hlasov z Ďalekého východu.
  . KAPITOLA č.3.
  Z Ďalekého východu začali prúdiť výsledky prvého kola. Ako hovorili všetky prieskumy verejnej mienky, Zelenskyj bol sebavedomo na čele. Medvedev ešte nebol ani druhý. O druhé miesto bojovali Grudinin a Vladimir Kličko. Na zozname bolo ešte asi dvesto kandidátov, a tak svoje hlasy rozhádzali. Zelenskyj však na Sibíri získal takmer päťdesiat percent a mohol rátať aj s víťazstvom v prvom kole.
  Medvedev si v duchu povedal:
  - Chceli sme to najlepšie, ale hlasovali sme pre zábavu!
  Zelenskyj bol lakonický:
  - Pravda zvíťazila!
  Volebné údaje sa neustále menili, no Zelenského prvé miesto s veľkým náskokom zostalo nezmenené. Ďalšia vec je, že Grudinin a Kličko mierne klesli. A Medvedev sa začal dostávať na druhé miesto, aj keď s viac ako trojnásobným odstupom od lídra. Najviac dostal úradujúci prezident v Čečensku, v armáde, vo vyšetrovacej väzbe. No je to jasné. Najmä v ústave na výkon väzby. Tam je už ťažšie sledovať sčítanie hlasov.
  Medvedev však prepustil veľa väzňov a nárast nebol taký výrazný, ako očakával.
  No s veľkými ťažkosťami sa nám podarilo postúpiť do druhého kola. Hoci Zelenskyj bral celkovo takmer štyridsať percent, Medvedev ich nazbieral sotva trinásť. Navyše s podplácaním voličov a priestupkami. Áno, Dmitrij Anatoljevič sa ukázal byť dosť slabý. Tretí bol Vladimir Kličko. Aká malá senzácia, štvrtý je Grudinin. Dima Bilan tiež nečakane skončil piaty. Sergej Kovalev skončil šiesty, hoci jeho hodnotenie bolo vysoké. Žirinovskij sa tentoraz nedostal ani do prvej desiatky. Pravda, Medvedev mu okamžite udelil hodnosť generálplukovníka za vernú službu a hviezdu Hrdinu Ruska.
  Takáto cena útechy pre tvojho verného služobníka. Ďalej Dima Bilan dostal hviezdu Hrdinu Ruska a Rád za služby vlasti prvého stupňa.
  Dima však povedal, že stále nebude podporovať Medvedeva. Nejasný je však aj postoj týkajúci sa Zelenského. Iba Vladimir Kličko otvorene vyzval na hlasovanie v prospech Zelenskej. Navyše tento boxer oznámil, že bude bojovať v Moskve s olympijským víťazom 2020. A vekový rozdiel mu neprekáža. Že Vladimír je silnejší a motivovanejší ako kedykoľvek predtým.
  Medvedev však udelil hrdinu Ruska hviezdu Vladimirovi Kličkovi aj Vitalijovi Kličkovi. Akože, je to férový človek. Vy, bratia, ste pre box urobili veľa, najmä Vladimír.
  Vitalij povedal, že najnechutnejšia vec na Majdane je to, že vďaka nemu neprekonal Holmesov rekord. Ale mal všetky šance!
  A zrazu sa Vitalij chcel stretnúť s Gassievom v Kyjeve. Čo spôsobilo určitý rozruch. Prečo to neskúsiť?
  Sergej Kovalev chcel tiež pokračovať vo svojej kariére a pripomenul, že Hoppins aj vo vyššom veku porazil majstrov sveta a zjednotil tituly. A že Zeleskij ani Medvedev zatiaľ neplánujú pracovať vo vláde. A chce bojovať.
  Motivácie mali chalani naozaj dosť. Z ostatných boxerov Dima Bivol vyjadril túžbu bojovať proti Kovalevovi.
  Medvedev rokoval s Grudinom. Sľúbil mu hory zlata. Grudinin nechcel nič menšie ako post premiéra. Postarší Zjuganov nečakane podporil Medvedeva a vyzval Grudinina, aby sa pripojil k tímu úradujúceho prezidenta. Potom však v radoch komunistov nastali problémy a rozkol. Čo sa nepáčilo obom kandidátom.
  Ale Sergej Udalcov hovoril v prospech Zelenkyho. Hovorí sa, že medzi dvoma zlami si musíme vybrať, ktoré sme ešte nepoznali!
  Nikolaj Valujev navrhol spojenectvo medzi Zelenským a Medvedevom: Zelenskij prezident - Medvedev premiér. Čo sa páčilo oligarchom! Okrem toho pripomenuli, že existuje nevyslovený bod zjednotenia: že rôzne krajiny budú mať premiérov a prezidentov svojich vlastných.
  A keďže Zelenskyj vyhrá prezidentské voľby, potom by sa mal stať premiérom zástupca Ruska. Medvedev je ale stále v druhom kole.
  Zelenskyj však povedal, že áno, premiér bude z Ruska, ale nie Medvedev! Pretože Rusi majú dosť jeho manažmentu. A čo je potrebné, je niekto schopnejší v ekonómii a s úspešnou skúsenosťou, nie neúspech ako Medvedev!
  Údaje zo sociálnych prieskumov ukázali, že väčšina Rusov nechcela vidieť Medvedeva ako premiéra. Presnejšie, takmer deväťdesiat percent bolo proti.
  Rogozin sa nečakane vrátil z politického zabudnutia a začalo sa o ňom uvažovať ako o možnom premiérovi. Tiež veľa Rusov chcelo vidieť Andreja Navaľného ako svojho premiéra.
  Koleso dejín sa teda točilo čoraz rýchlejšie.
  Vo svete, samozrejme, Západ podporoval Zelenského, Čína zostala neutrálna. Väčšina krajín je aj za Zelenského, ktorý bol považovaný za demokrata a západniara. Ale Medvedev bol Putinovým partnerom tak dlho. Hovorili dokonca o tandeme dvoch lídrov. A je jasné, že Medvedev vôbec nie je taký biely a nadýchaný, ako by sa chcelo zdať. Voľby sú aj v USA. Súťaž medzi mladou republikánkou a mladou demokratickou ženou. A je to šanca fifty-fifty. Zmeny sú možné aj v Číne, líder Xi má zdravotné problémy. A zdá sa, že je tu šanca, že ho nahradí demokratickejší líder.
  Čínska oligarchia chce vo všeobecnosti viac slobody a demokracie, no ľudia sa nebavia. Čo sú to za voľby, keď je ich výsledok vopred známy?
  Móda diktatúry sa začala vytrácať. Každý chcel niečo viac ako len byť ozubeným kolesom.
  Zelensky zosobnil nové veci a zmeny, a to úspešné. A v Rusku to bolo vnímané pozitívne. Ľudia nechceli väznice, tábory ani všeobecný strach.
  Generácia sa zmenila a každý chce zmenu. Dokonca aj na Kube, kde ľudom nenávidený Castrov režim ohromoval. Aj keby bola moc pod iným názvom. V Severnej Kórei je tiež smäd po zmene. Navyše Kórejci často hovorili: monarchia nie je pre komunizmus! A že tučný diktátor musí ísť!
  Túžba po zmene na celom svete rástla a Zelenskyj bol v tejto vlne. A úspešne napredoval!
  A v Severnej Kórei bola protestná demonštrácia. Ktorého diktátorský režim strieľal zo samopalov. Čo sa stalo ďalším ukazovateľom barbarstva vládnuceho na kontinente.
  Trump povedal, že Spojené štáty môžu problém tejto diktatúry vyriešiť silou. A že jadrová bomba ich nevystraší. Trump ďalej uviedol, že Spojené štáty už testujú také zbrane, že žiadne termonukleárne nálože nebudú nebezpečné.
  Trumpovi sa však krátil čas. A tak je najstarším z prezidentov. Navyše, po Carterovej smrti sa stal dokonca najstarším medzi bývalými prezidentmi. Wow! A šťastie miluje mladosť! Ak by mal Trump za súpera mladšiu ženu, je nepravdepodobné, že by ju vôbec porazil!
  Zrejme zákon karmy hovorí: Šťastie mladým! Aj keby sa Ronald Reagan ukázal ako výnimka z pravidla!
  A relatívne mladý Gorbačov sa ukázal ako neúspešný. Aj keď niekto môže povedať, že Michail Sergejevič sa mýlil? Prvý vládca ZSSR, ktorý hovoril ľudskou rečou. A ľudia mu nerozumeli! Alebo možno ani nie ľudia, ale elita!
  Ach, také šťastie! Koľko šťastia mal Vladimír Vladimirovič Putin a koľko dosiahol?
  A keby mal Mikuláš II trochu viac šťastia - napríklad keby zostal nažive admirál Makarov, aké veľké a mocné by vtedy bolo Rusko. Z Číny by sa stalo Žlté Rusko a celý svet by bol ohnutý!
  A tak obsadili Krym sami a boli vtiahnutí do konfrontácie s celým svetom!
  A Mikulášovi II. ako rafinovanému diplomatovi sa podarilo od svojich spojencov vyjednať Konštantínopol a Malú Áziu.
  No dobre, teraz je fenomenálny Zelenskyj čoraz aktívnejší. A blížia sa druhé voľby.
  Na Ukrajine je čoraz väčší jasot a optimizmus. Medvedev prirodzene navrhol televíznu diskusiu. Aj keď to nedáva veľký zmysel. Pozícia úradujúceho prezidenta Ruska nie je veľmi silná. A nie je sa čím chváliť. Ani v ekonomike, ani v politike a vo vojne. Situácia na Kaukaze sa ešte zhoršila. A nedá sa nič robiť. Nevyhráva ani sila, ani diplomacia. Vzťahy s Medvedevovým okolím sú čoraz nepriateľskejšie. Cára tu už nikto neberie vážne. Hoci kráľ je stále na tróne.
  Oligarchovia vo všeobecnosti nie sú proti Zelenskému. Len bezpečnostné zložky, respektíve niektoré z nich, sú nešťastné!
  Medvedev tajne zhromaždil bezpečnostnú radu. Rozhovor sa dotkol toho, či zrušiť druhé kolo. Vyskytli sa napríklad nejaké porušenia? Samozrejme, že boli! A môžete na tom nájsť chybu a zrušiť výsledky volieb. Prečo by niečo také potvrdzoval Najvyšší súd? Myšlienka sa zdala celkom rozumná.
  Dmitrij Anatoljevič Medvedev pripomenul, že v máji 1999 Jeľcin diskutoval o pláne vojenského prevratu a rozptýlenia Štátnej dumy!
  A takmer sa to stalo. Pravda, ani vtedy nepanovala medzi bezpečnostnými zložkami jednota. Niektorí tvrdili, že je lepšia mäkká možnosť: Najvyšší súd zamietne procedúru impeachmentu z dôvodu chýbajúceho zákona o odvolaní ruského prezidenta. A kým nebude prijatý tento zákon, a toto je ústavný zákon, je potrebné zhromaždiť dve tretiny parlamentu a tri štvrtiny Rady federácie. A právomoci Dumy zaniknú a prezident tiež.
  Bezpečnostné zložky vtedy skutočne sľúbili, že budú spolupracovať s Najvyšším súdom a problém vyriešiť mierovou cestou. Jeľcin v skutočnosti nechcel ísť do vojenského prevratu s dvojpercentným hodnotením a piatimi infarktmi. A sila nie je rovnaká a podpora nie je rovnaká. Navyše, v roku 1993 mali ľudia stále podporu pre tento kurz. A v roku 1999 tam už nebola. A s takýmito výsledkami by sa to stať nemohlo.
  Ak by teda proces impeachmentu prešiel, s najväčšou pravdepodobnosťou by sa skončil bez streľby.
  Medvedev sa odvolal na Najvyšší súd, aby voľby zrušil.
  Ale potom, samozrejme, sudcovia začali namietať. Že vraj aj keď voľby zrušia, bude sa to musieť zopakovať. A Medvedevove šance budú len menšie. A začnú ľudové nepokoje.
  Hovorí sa, že Dmitrij radšej akceptuje, že sa Zelenskyj stane prezidentom Ruska. A skúste si nájsť svoje miesto.
  Navyše mnohí hovorili, že tento klaun na Ukrajine neuspeje. Ale muselo to fungovať! A z krtinca by ste nemali robiť tragédiu.
  Medvedev sa po rozhovore so sudcami a bezpečnostnými úradníkmi rozhodol: ísť predsa do volieb. A držte druhé kolo. A takto to naozaj dopadne. Možno sa predsa len stane zázrak. Ale nie? Do väzenia ho teda neuvrhnú.
  Stretnutie miliardárov tiež vyjadrilo, že nie sú proti demokracii. A že Zelenskyj nie je ľavičiar a vyhovuje im. A ďalej, že konečne budú zrušené všetky západné sankcie a Rusko sa konečne vráti do svetového spoločenstva.
  Teraz už zostáva urobiť len jednu vec: usporiadať televíznu debatu. Zelenskyj súhlasil, ale až na štadióne Lužniki. Toto bolo samozrejme prijaté. Veľmi to pripomínalo už prejdenú etapu s Porošenkom. Navyše, rozdiel v prvom kole bol ešte väčší. A Medvedevov anti-rating je kolosálny.
  Ale televízne debaty sú ako topiaci sa chlap, ktorý sa chytá slamky. Posledná schôdza je v piatok, voľby sú v nedeľu.
  Medvedev sa vo všeobecnosti pripravoval. Fakty však nie sú na jeho strane. A Porošenkova skúsenosť ukázala, že fakty nezmeníte iba rétorikou. Rovnako ako nedokázali poraziť primátora Lužkova, jediný raz v celej histórii Moskvy, keď centrálne televízne kanály pracovali proti súčasnému šéfovi mesta.
  Ale propaganda nemohla prevážiť ekonomické úspechy moskovského starostu. A nehlasujte za Kirijenka, autora štandardu! Ale bol to on, kto bol povýšený najviac. Asi najviac neúspešný kandidát bol postavený proti manažérovi obchodu.
  Ruské médiá však teraz robili kampaň viac za Zelenského. Medvedevovi nikto neveril. Dokonca aj Najvyšší súd sa zdráhal prerokovať kauzu zrušenia volieb.
  Zatiaľ ide o to, že štadión je preplnený až po okraj. Doslova preplnené.
  A bolo jasné, že sa chystajú vážne kontroverzie. Z Medvedevovej tváre však bolo jasné, že sa s porážkou takmer zmieril. Ale musí sa urobiť posledný krok.
  V predvečer rozpravy Medvedev vymenoval Vladimíra Žirinovského za ministra vnútra. Toto je posledné gesto zúfalstva. Žirinovskij však vedel, že viac ako osemdesiat percent voličov je pripravených voliť Zelenského, vôbec netúžil po hádke s budúcou hlavou štátu. Aj keď, samozrejme, pochopil, že je nepravdepodobné, že nájde miesto v Zelenského tíme.
  Áno, Vladimír Volfovič je starý. Anatolij Kašpirovskij je však ešte starší minister zdravotníctva a podpredseda vlády. Ale tiež nie je obzvlášť horlivý v kampani za Medvedeva. Má však šancu zostať v tíme. Vek je veľký a to znamená skúsenosti. A moja fyzická kondícia je veľmi dobrá.
  Niet divu, že fenomén Kašpirov.
  Debata na štadióne sa začala výmenou pozdravov. A vtipné poznámky. Zelenskij však vyzeral sviežejšie, sebavedomejšie, presvedčivejšie a profesionálnejšie.
  Medvedev bol veľmi nervózny a začal kričať. Nemohol byť presvedčivý. A v krajine je to dosť zlé. Ľudia jednoznačne podporujú Zelenského. Všetko je tu také napäté.
  Každé Zelenského slovo sprevádza potlesk a Medvedeva vypískajú. To znamená, že diskusia skutočne zlyhala.
  Medvedev sa trhne a hovorí:
  - Mám skúsenosti!
  Zelenskyj odpovedá s úsmevom:
  - S takouto skúsenosťou choďte len k školníkom!
  Medvedev odpovedal:
  - Putin a ja sme obsadili Krym!
  Zelensky vtipne odpovedal:
  - Zlodejský úchop a krátke ruky!
  A tak debata pokračovala, no Zelenskyj jasne vyhral. Bol oveľa vtipnejší a presvedčivejší ako Medvedev a diváci sa radovali.
  Hneď po televíznej diskusii úradujúci prezident Ruska vydal dekrét o päťnásobnom zvýšení platov a sedemnásobnom zvýšení dôchodkov! Ale už to vyzeralo ako vtip.
  Medvedevovi ľudia sa len smiali. Hoci bolo jasné, že v predvečer volieb robili niečo iné!
  Medvedev sa tiež rozhodol udeliť Stalinovi aj Leninovi Rád svätého Ondreja Prvého povolaného. Treba povedať, že toto rozhodnutie bolo celkom múdre, no oneskorené. Dmitrij Medvedev chcel jednoznačne vyhrať nad komunistami. A hlavne stalinisti. Zároveň však vzal a udelil hviezdu hrdinovi Tukhachevskému. Ide tiež o mimoriadny krok a pokus o flirtovanie liberálov.
  Medvedev sa vo všeobecnosti snažil potešiť našich aj vašich. Ocenil patriarchu, pápeža a vodcov kresťanských denominácií. Predovšetkým protestanti. A dokonca aj Svedkovia Jehovovi boli vrátené do svojich práv, ale bolo to málo platné. Napriek tomu majú zakázané voliť a táto organizácia vo všeobecnosti umiera!
  Medvedev udelil muftisov aj lámov. Snažil sa všetkých získať na svoju stranu. Spŕška medailí a rádov bola mimoriadna. Úradujúci prezident zároveň všetkým poslancom Štátnej dumy udelil miliónovú odmenu. To však ľudí skôr odstrašovalo, ako priťahovalo.
  Ďalej sa Medvedev pokúsil založiť niekoľko nových rádov: Rád Petra Veľkého, Rád Ivana Hrozného, Rád Alexandra Osloboditeľa, Rád Mikuláša II. a Rád Brusilova. Obnovený bol aj Leninov a Stalinov rád.
  Medvedev sa týmto spôsobom snažil prilákať rôznorodý elektorát. A konajúc na princípe: váš aj náš! Ale v tomto prípade všežravosť vyvolala nedôveru ľudí - hovoria, že politická prostitútka. Ľudia akoby zabudli, že aj Putin flirtoval s ľavicou aj pravicou. A tiež som sa snažil byť všežravec.
  Čo je však dovolené Jupiterovi, nie je dovolené býkovi! Putin sa akosi od začiatku, napriek stope ľudom nenávideného nástupcu Jeľcina, tešil sympatiám ľudu aj elity. Dokonca aj komunisti sa báli proti nemu vystúpiť a odhlasovali jeho potvrdenie vo funkcii premiéra bez boja a vyjednávania.
  Medvedeva však nikdy zvlášť nemilovali. Zjavne bol príliš inteligentný a v tieni Putina. Nikto ho nevnímal ako skutočného bojovníka a vládcu. Vo všeobecnosti sa po Putinovi nejakým spôsobom zdal akýkoľvek nástupca ako politický trpaslík a niečo nie je v poriadku. A Zelenskyj bol vnímaný ako charizmatický, ako princ z rozprávky. A už to nie je mačka vo vreci, ale úspešný vládca, ktorý vytiahol Ukrajinu z močiara, či skôr z diery.
  Samozrejme, Ukrajina utrpela v prvom rade prerušením vzťahov s Ruskom. A tu nemusí byť Porošenko až taký vinný. Ak by sa niečo také stalo v Bielorusku, bolo by to úplné zlyhanie. Čo sa týka profesionality, ukrajinská vláda je silná! Naopak, v Bielorusku sú len pochlebníci a neporiadni ľudia. Putin mal niekedy vo svojom tíme silné osobnosti ako Rogozin alebo Tkačev, no tie boli rýchlo odstránené.
  Medvedev bol v každom prípade muž, ktorý sa nezdal byť rodeným vládcom, a preto tento cár nebol celkom skutočný a na súde.
  V niečom sa podobal na Gorbačova, ktorého obyčajní ľudia na Západe milovali, no medzi svojimi ho nemali radi. Čiastočne, samozrejme, začali Gorbačova neznášať pre jeho boj s opilstvom. Alkoholici a pijani si, samozrejme, neodpustili nedostatok vodky. Boli vínne nepokoje. A potom cigarety zmizli.
  Nie, Gorbačovovi je jasné, že ho nemali radi len pre jeho plešatosť. Medvedev sa ako premiér ukázal ako veľmi slabý ekonóm. A aj bez Zelenského by mal problémy so zvolením do nového volebného obdobia.
  Raz Putin potiahol Medvedeva za uši.
  Teraz však Putin z hry vypadol - podlomil si zdravie, jazdil manuálne a namáhal sa hokejom. Bolo potrebné vyliezť na ľad v tak úctyhodnom veku? Najmä bez toho, aby ste mali nejaké zručnosti, keď ste boli mladí?
  Putin vyhorel, pretiahol sa. A bez neho nie je nikto, kto by Zelenského zastavil. Navyše sám Putin viedol personálnu politiku tak, že nemal dôstojného nástupcu. Ako Stalin, ktorý to dotiahol tak, že po ňom nastúpil Chruščov a skrachoval. A tu Medvedev vôbec nie je adekvátnym vodcom ruského impéria.
  V sobotu pred voľbami všetky ruské televízie vysielali film o Zelenskom. Prirodzene, s cieľom očierniť. Bolo však prezentovaných málo faktov. A propaganda ukázala svoju bezmocnosť. A mnoho kanálov komentovalo film.
  Medvedev udelil rozkazy mnohým generálom. Znova padajú hviezdy.
  Neočakávane založil aj nový Botvinnik, tri stupne: bronzový, strieborný a zlatý. A tiež Alekhinov rád. A tiež bronz, striebro a zlato.
  Medvedev ďalej dekrétom oznámil, že Rusko do štyroch rokov prejde na profesionálnu armádu. A životnosť je znížená na šesť mesiacov.
  Ďalej úradujúci prezident oznámil, že vojnoví veteráni a tí, ktorí slúžili na horúcich miestach, budú ocenení hviezdou Hrdina Ruskej federácie. Čo sa stalo krokom, ktorý nemá obdobu.
  Medvedev si jednoznačne hľadal miesto v histórii. Ďalej úradujúci prezident Vladimírovi Vladimirovičovi Putinovi posmrtne udelil Rad víťazstva a Rad svätého Ondreja Prvého a novozaloženú veľkú diamantovú hviezdu Hrdinu Ruskej federácie.
  Toto bol už posledný pokus zahrať si na rating bývalého ruského idolu. Akoby som bol Medvedev toľko rokov spolu s Putinom - milujte ma celým svojím srdcom a dušou!
  Ľudia však zjavne nie sú príliš horliví milovať tohto potenciálneho diktátora.
  A v noci zo soboty na nedeľu Dmitrij Anatoljevič Medvedev dokonca oznámil posmrtné pridelenie titulu generalissima Vladimírovi Vladimirovičovi Putinovi!
  Toto bolo naozaj skvelé! Nech sa páči, dávam titul idolu minulých rokov!
  Pomôže to však Medvedevovi? Je ťažké presvedčiť ľudí, aby volili sami seba, len chválením svojich bývalých idolov a ocenením zákazkami. Bez ohľadu na to, koľko zasypete oceneniami, Putina už nevrátite. A je jasné, že starý kráľ odišiel a z Kyjeva prichádza nový kráľ.
  Zelenskyj však nespal a udelil aj pápežovi. Starší František Prvý požehnal prezidenta Ukrajiny za nové úspechy.
  A v Bielorusku už proruská koalícia strán dokončila zbieranie podpisov na referendum o zjednotení s Ruskom. Očakáva sa hlasovanie v tejto veci. Medvedevovi sa to však nepripisuje. A tu prišla hlavná iniciatíva od Zelenského, tohto idolu miliónov.
  Takže teraz vchádzal do cieľa Vladimír Zelenskyj...
  Na Sibíri sa začalo hlasovanie. Volebná účasť bola od začiatku vysoká. Ľudia išli voliť a usmievali sa. Bolo zrejmé, že prichádzajú kvôli zmene. A to, čo chcú, je nové. Všetci sú unavení a unavení zo starého.
  Dokonca aj pieseň znela ráno:
  Naše srdcia si žiadajú zmenu
  Naše oči potrebujú zmenu...
  V našom smiechu a v našich slzách,
  A v pulzáciách žíl!
  Zmena, čakáme na zmenu!
  Voľby prebehli pokojne, no účasť bola obrovská. Ľudia húfne prúdili k voľbám. Nikolaj Valuev bol jedným z prvých, ktorí hlasovali. Vhodil hlasovací lístok do urny a povedal:
  - Poďme hlasovať za niečo nové!
  Ako ďalší sa objavil Alexander Povetkin. Tiež som hlasoval a vyjadril svoj názor:
  - Pre ruských bohov!
  Ďalej nasledovalo hlasovanie. Vhadzovali hlasovacie lístky do urny. A Dima Bilan a Alla Pugacheva. Objavil sa aj Lev Leshchenko a oznámil:
  - Poďme hlasovať za niečo nové!
  Nikolaj Baskov spieval:
  - Ruský valčík, krídla stúpajú! Jar prichádza!
  A list dal aj do smetného koša.
  Potom sa objavili ďalší chlapi... Zelenskij prišiel voliť na kolobežke a urobil salto - tlieskanie. Hlasovali a dokonca recitovali:
  Poznať pulzovanie srdca a žíl,
  Slzy našich detí, matiek...
  Hovoria, že chceme zmenu
  Zhoďte jarmo ťažkých reťazí!
  A búrlivý potlesk! Básne síce nie sú od neho, ale od slávneho básnika a spisovateľa Olega Rybačenka. Sám Oleg Rybachenko sa však zmenil na chlapca a teraz cestuje do iného sveta.
  Potom hlasovali ďalší boxeri: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Posledný sa snažil vrátiť po prestávke. Ale bol zbitý a nakoniec odišiel.
  Sofia Rotaru hlasovala v Kyjeve. A veľa sa usmievala...
  Prišiel aj Vladimír Žirinovskij. On krical:
  - Na novú cestu!
  A blýskal sa náramenníkmi generálplukovníka. Zjuganov prišiel k voľbám na invalidnom vozíku. A celý čas bol ticho.
  Grudinin hlasoval s úsmevom...
  Garry Kasparov dal simultánnu hru a tiež odovzdal svoj hlas. Navyše povedal, že si zahrá zápas s Carlesonom. Anatolij Karpov teda dal simultánnu hru.
  Mimochodom, Karpov už bol ocenený Zlatým rádom Michaila Botvinnika.
  Ďalšia otázka teda je, kto je tu hlavný a najlepší majster sveta.
  Určite sa veľa zmenilo...
  A Dmitrij Anatoljevič Medvedev opäť všetkých prekvapil. Inštitúcia oznámila objednávku pomenovanú po "Olegovi Rybachenko". Okrem toho existujú štyri stupne naraz: štvrtý stupeň je bronz, tretí stupeň je strieborný, druhý stupeň je zlatý a prvý stupeň je zlatý s diamantmi!
  Toto dopadlo skvele!
  "Luciferov Armagedon" už bol uvedený v kinách a rekordy "Avatar" a "Star Wars" už boli prekonané. Oleg Rybachenko sa stáva skutočnou literárnou superstar!
  Medvedev tiež založil literárnu cenu pomenovanú po Olegovi Rybačenko - s cenovým fondom desaťkrát väčším ako Nobelova cena.
  A to je vo všeobecnosti veľmi cool!
  V nedeľu potom Medvedev stále viac pracoval. Olegovi Rybačenkovi udelil Rád svätého Ondreja Prvého, hviezdu Hrdinu Ruska a veľkú diamantovú hviezdu Hrdinu Ruska Rad víťazstva. Bol to pokus zmeniť chod dejín.
  Ako, budem sa k Olegovi Rybachenko správať láskavo a všetko bude skvelé! Zároveň jemu aj maršálovi udelím titul Ruskej federácie!
  A nedeľa prichádza... Známe sú už prvé údaje z exekutívnych prieskumov, ktoré hovoria, že Zelenskyj má vyše osemdesiat percent.
  A tok informácií sa nezastaví...
  Medvedev sa zatiaľ voliť nechystá. Tvorba. Tu vydáva rozkaz, ktorým udeľuje Vladimírovi Volfovičovi hodnosť armádneho generála. Buď mi verný.
  Hoci Žirinovskij, zdá sa, už prešiel na druhú stranu.
  Lev Leshchenko sa stal ministrom bez portfeje. Ale na tom už nezáleží.
  V Číne sú nepokoje. Ľudia chcú demokraciu - sú unavení z despotizmu! Nielen chlebom žije človek!
  Chcel by som povedať nie svojmu šéfovi! Ako dlho dokážete udržať disciplínu s palicou v dvadsiatom prvom storočí?
  Veci v Číne nešli veľmi dobre. Je nemožné ísť po koľajniciach komunizmu a donekonečna budovať kapitalizmus. Sú potrebné nejaké zmeny. A vedenie je príliš konzervatívne.
  Okrem toho nová buržoázia chce demokraciu a koniec policajnej brutality.
  Vplyv malo aj vyčerpanie staromódnych spôsobov práce! Žiadna túžba byť kolieskami v systéme. Áno, v Číne v nedeľu otriasajú systémom výrazné nepokoje.
  A v USA má najväčšiu šancu stať sa prezidentkou žena. Obľuba Floyda Mayweathera však zrazu začala rásť. Tento neporaziteľný boxer sa už vyšplhal na vrchol sledovanosti.
  Spojené štáty zjavne premeškali nové víťazstvá a nechceli na tróne ani republikána, ani demokrata. A Floyd je tiež cool!
  A potom bude ďalšia televízna debata.
  Už je nedeľa večer. Volebné miestnosti sa čoskoro zatvoria.
  Na poslednú chvíľu sa konečne objavil Medvedev. Narýchlo vhodil hlasovací lístok do urny a bez slova odišiel. Hodiny odbili a hlasovanie sa skončilo.
  Prezident Medvedev nateraz opustil Kremeľ a odišiel do svojho sídla neďaleko Moskvy.
  V kabíne sú s ním dve dievčatá. Aspoň trochu zábavy.
  Natasha sediaca vpravo sa spýtala:
  - No a čo Dima? Teraz oznámia vaše posledné zlyhanie!
  Medvedev poznamenal:
  - Do inaugurácie sú ešte dva mesiace. Takže zatiaľ som stále všetkým a Zelenskij je iba prezidentom Ukrajiny!
  Alenka, sediaca po pravej ruke, poznamenala:
  - A inaugurácia sa dá urýchliť! Tvoja moc, Dmitrij Anatoljevič, skončila!
  Medvedev sa úpenlivo spýtal:
  - Ale vy dievčatá to zvládnete!
  Natasha sa zamračila a spýtala sa:
  - Čo môžeme?
  Medvedev sebavedomo vyhlásil:
  - Zasahujte do inaugurácie!
  Natasha sa zasmiala a odpovedala:
  - A ako?
  Úradujúci prezident rozhodne odpovedal:
  - Akoby ste sami seba nepoznali!
  Natasha nahnevane odpovedala:
  - Zelenského nezabijeme!
  Medvedev okamžite namietal:
  - No, prečo to zabíjať! Len sa uistite, že sa sám vzdá koruny!
  . KAPITOLA č.4.
  Dievčatá sa jednohlasne zachichotali...
  Alenka sa s úškrnom opýtala:
  - Čo navrhujete použiť hypnózu?
  Dmitrij Anatoljevič prikývol:
  - To je všetko! Ty to dokážeš!
  Natasha odpovedala za svojho priateľa:
  - Môžeme, ale nechceme!
  Medvedev bol prekvapený:
  - Prečo je toto?
  Natasha úprimne odpovedala:
  - Zelenskyj je vyvolený! A ty, Dmitrij Anatoljevič, nie si schopný vládnuť krajine!
  Alenka so zlomyseľnosťou dodala:
  - A to je nám všetkým celkom zrejmé!
  Medvedev s hnevom poznamenal:
  - Nerozumiete, že sa staneme kolóniou Západu?
  Alenka sebavedomo odpovedala:
  - Skôr sa Západ stane našou kolóniou!
  Natasha sarkasticky dodala:
  - A s tebou, Misha, Rusko aj tak nebude skvelé!
  Medvedev zachrapčal:
  - Dám ti Rád víťazstva, Rád svätého Ondreja Prvého, Rád Mikuláša II. a zlatú hviezdu v diamantoch...
  Natasha sa zasmiala a poznamenala:
  - Alebo sa možno my sami môžeme stať prezidentmi a dať si tristo rozkazov?
  Alenka poznamenala:
  - Môžeme vás zhypnotizovať a stať sa generalissimom.
  Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - Alebo možno supergeneralissimos!
  Dievčatá vybuchli smiechom...
  Alenka spievala:
  - A niekedy aj nepriateľ kričal,
  Skryť strach - že som kráľ!
  Natasha vycenila zuby a štebotala:
  - Nemám rád divadlá a arény,
  Tam sa milión vymieňa za rubeľ...
  Aj keď nás čakajú veľké zmeny -
  Milujem Beloboga a Stalina!
  A dievča použilo svoje holé prsty na nohách, aby stlačilo nos prehrávajúceho prezidenta.
  Čísla už oznámili z Ďalekého východu. 91 percent pre Zelenského, 7,5 percenta pre Medvedeva, sebavedomé vedenie ukrajinského prezidenta.
  Alenka tiež potiahla Medvedeva holými prstami za ucho a zasyčala:
  - No a čo bývalý prezident, pomohli vám vaše ocenenia?
  Medvedev napäto povedal:
  -Ešte nie som bývalý! Pred inauguráciou ten pravý!
  Dievča kričalo:
  - Sláva novému kráľovi!
  Čarodejnice odmietli pomôcť Medvedevovi ako svoj posledný tromf. A teraz, keď sa úradujúci prezident stále snažil nájsť východisko z beznádejnej situácie.
  Možno ovplyvniť Najvyšší súd, aby anuloval výsledky ruských prezidentských volieb? Zdalo sa mi to ako veľké pokušenie. Ale v skutočnosti šance vyzerali mizivé.
  Čo ak vydáme dekrét a ponúkneme každému sudcovi miliardu dolárov? Veď je to prezident a má moc, o akej sa ani cárom nesnívalo! Presnejšie úradujúci prezident. A skutočne, ak ponúknete celú miliardu dolárov, sudcovia neodolajú.
  Prečo strácať čas maličkosťami?
  Dáta boli prenášané cez rádio. Kým Zelenskij mal deväťdesiat percent, plus na Ukrajine sa očakávalo, že dostane takmer sto percent. Možno v oblasti červeného pásu, kvôli Medvedevovmu flirtovaniu s komunistami, bude trochu viac, na Kaukaze boli nejaké šance. Pravda, zdá sa, že Ramzan Kadyrov sa rozhodol postaviť na stranu víťaza. Stále môžete zarábať peniaze v armáde, hoci armáda nemá žiadnu osobitnú túžbu slúžiť, padajúci prezident nemá žiadnu túžbu.
  Vo všeobecnosti sa po prvom kole Medvedevova sila oslabila. A ak ešte mohol rozdávať ocenenia, tak inak bol čoraz viac ignorovaný.
  Dmitrij Medvedev prišiel do jeho kancelárie a pokúsil sa kontaktovať centrálnu banku. Obsluha ho neochotne spojila.
  Úradujúci prezident žiadal, aby mu boli pridelené peniaze na naliehavé potreby.
  Šéf centrálnej banky odpovedal:
  - Neurobím nič, kým nedostanem potvrdenie od nového prezidenta Zelenského.
  Medvedev zareval:
  -Si šialený? Stále som prezidentom inaugurácie nového! Ak áno, potom ma musíte poslúchnuť!
  Šéf centrálnej banky poznamenal:
  - Podľa ústavy vás neposlúcham! A vôbec, prečo potrebujete peniaze?
  Medvedev odpovedal s úškrnom:
  - Potrebujete krajiny pre prípad núdze?
  Šéf centrálnej banky odpovedal prísnym tónom:
  - Chceš utiecť?
  Medvedev vyštekol:
  - Hneď ťa zatknem! Armáda ma poslúcha! Verný Žirinovskij je so mnou!
  Šéf centrálnej banky poznamenal:
  - Tento vždy berie tortu! A v Moskve je viac ako deväťdesiat percent za Zelenského. Tvoja moc je nad Miškou!
  Medvedev zareval:
  - Ale tvoja nezačala!
  A zavesil. Teraz sa situácia komplikovala. Bezpečnostné zložky sa chystajú odmietnuť poslušnosť. Áno, Žirinovský je líška. Oplatilo sa ho vymenovať za ministra vnútra? Dajte rozkaz špeciálnym silám. Alebo by sme sa mali ešte pokúsiť využiť Štátnu dumu?
  Je jasné, že Zelenskyj bude mať nové voľby a mnohí poslanci svoj mandát nezískajú. Presnejšie, takmer všetko.
  Tu je potrebné niečo iné. Štátna duma však pravdepodobne nepôjde proti ľuďom. A armáda nepodporí priamy vojenský prevrat. Generáli v Rusku nie sú takí, aby išli do občianskej vojny.
  Ostáva už len jediné - zrušiť prezidentské voľby na súde. Toto je jediná legitímna šanca na predĺženie vašej agónie. Ale s najväčšou pravdepodobnosťou sa to len predĺži. Je nepravdepodobné, že by Medvedev mal reálnu šancu na znovuzvolenie. V skutočnosti je jeho anti-rating kolosálny, dokonca horší ako Petro Porošenko.
  Medvedev rozmýšľal aj nad inou možnosťou. Napríklad fyzicky zlikvidovať Zelenského? Ale toto je úprimná kriminalita. Skloniť sa tak? Navyše to pokazí Medvedeva. A v najlepšom prípade poskytne odklad. Pretože ľudia Medvedevovi neodpustia taký kolosálny neúspech vo voľbách.
  Nie, Dmitrij Anatoljevič neuspeje. Bez nazbierania čo i len desiatich percent hlasov vo voľbách sa pri moci určite neudrží.
  Medvedev pristúpil k baru. Otvoril, vytiahol fľašu a nalial si koňak.
  Drahý - "Napoleon", starý dvesto rokov!
  Úradujúci prezident si vypil pohárik. Potom som zahryzol do druhého s citrónom.
  V žalúdku mi bolo teplejšie a myšlienky sa mi uháňali rýchlejšie. Po treťom poháriku sa Medvedev usmial a sadol si do kresla. Trochu sa rozveselil. V skutočnosti, prečo potrebuje túto moc? Plná zodpovednosť. Ani minúta voľného času, ani sekunda pokoja. Vždy v pohybe, pod dohľadom kamier. Bojíte sa povedať príliš veľa.
  Práce je veľa, ale potešenia niet.
  A chcem ležať v posteli s dievčaťom. Zahrajte si vojnu na počítači.
  V skutočnosti ste tu prezident, ale začať skutočnú vojnu si dvakrát rozmyslíte. Takto sa impozantný Trump neodvážil zaútočiť na Irán.
  O vojne sa dá veľa rozprávať, ale rozhodnúť sa v nej nie je ľahké!
  Ale bojujte v hre, bojujte sami!
  Medvedev si sadol k počítaču. Zapol som svoju obľúbenú druhú svetovú vojnu. Dlho to nevedel hrať. Tu, aby ste sa príliš nenamáhali, použite kód podvodníka. Páči sa ti to...
  A potom sa preháňate technológiou v hurikánovom tempe. A už máte IS-7, ktoré spúšťate v plukoch a len T-1 proti Nemcom. Je viditeľný rozdiel v sile a prostriedkoch.
  Medvedev, ktorý takmer vôbec nepil, aj pre zlý zdravotný stav, citeľne rozveselil.
  Takto hodíte na nepriateľa najdrahší a najťažší tank druhej svetovej vojny IS-7. A zlomíte ho bez väčších ťažkostí. Vojna ide ľahko a víťazne. Preberáte mesto za mestom.
  Vo všeobecnosti, samozrejme, Stalin viedol krajinu dobre a podarilo sa mu poraziť Tretiu ríšu za menej ako štyri roky. Putin bojoval s ISIS dlhšie. Ale Nemci majú veľmi skvelú technológiu.
  V hre je napríklad nemecký tank E-75, rovnocenne proti nemu môže bojovať len sovietsky IS-7, všetky ostatné tanky ustupujú. E E-75 má veľmi silné pancierovanie. Dokonca aj zbraň je lepšia ako sovietsky IS-7 a je blízko v ničivej sile.
  A Nemci plánovali urobiť z tohto tanku svoj hlavný v roku 1945. A čo naši?
  Medvedev si povzdychol... V povojnovom období nedokázali zaviesť IS-7 do sériovej výroby. Vojna teda trvala dlhšie, nikto nevie, kto ešte vyhral.
  Dmitrij Anatolyevič, opitý, spieval:
  - Milujem to, bratia, milujem to! Láska k životu, bratia! A náš ataman sa nemusí trápiť.
  Medvedev počas hry zaspal. Je to relax...
  A na druhý deň boli známe konečné výsledky prezidentských volieb.
  Za Zelenského spolu s Ukrajinou hlasovalo takmer 92 percent voličov, za Medvedeva 6,7 percenta. Došlo tak k triumfálnemu víťazstvu Zelenského.
  V krajine sa začali oslavy a veselie. Konečne prichádzal nový, ako sa mnohým zdalo, jasný život.
  Dmitrij Anatoljevič Medvedev zatiaľ slúži ako prezident počas inaugurácie.
  A zablahoželal, samozrejme, víťazovi. kam môžeš ísť? A nie je čo počítať šesť percent.
  Minister vnútra Vladimir Žirinovskij však navštívil Medvedeva a utešil ho:
  - Hlasoval som za teba Dmitrij Anatolyevič!
  Úradujúci prezident ticho odpovedal:
  - Ďakujem!
  Žirinovskij navrhol:
  - Možno by sme ťa mali dať na premiéru?
  Medvedev pokrútil namaľovanou hlavou:
  - Nemyslím si, že po takejto porážke v druhom kole mi dajú premiéra. Toto už nebude politicky korektné.
  Žirinovskij logicky poznamenal:
  - Každopádne, na vašom mieste by mal byť niekto z Ruska. Tak kto ak nie ty?
  Medvedev navrhol:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou, Andrej Navaľnyj!
  Žirinovský vycenil zuby a zavrčal:
  - Andrej Navaľnyj? Nech sa to nestane!
  Medvedev pokrčil plecami a zmätene poznamenal:
  -Kam ideš?
  Žirinovský kričal:
  - Áno, všetkých ich zatknem!
  Medvedev mávol rukou:
  - Dosť! Zdá sa, že náš čas sa skončil! Idem na dovolenku na Kanárske ostrovy. Čo budeš robiť?
  Žirinovskij, šibalsky prižmúril oči, odpovedal:
  - Lobujte za záujmy svojich priateľov! Až kým sa Zelenskij neujal svojich povinností ako prezident Ruska a Ukrajiny!
  Medvedev smutne poznamenal:
  - Bohužiaľ, to nie je také jednoduché... Potom ťa vyzlečú z troch koží!
  Žirinovskij sa šibalsky prižmúril oči a spýtal sa:
  - Prosím, urobte zo mňa maršala Ruskej federácie! No čo ti to stojí!
  Medvedev sa na pár sekúnd zamyslel a potom oznámil:
  - Dobre! Urobím z teba nielen maršala, ale vrátim aj Beriu do hodnosti maršala! Bude to fér!
  Žirinovskij súhlasne prikývol:
  - Vo vzťahu k Beriovi áno!
  Medvedev prižmúril oči a spýtal sa:
  - A vo vzťahu k vám?
  Žirinovskij úprimne odpovedal:
  - A správaj sa ku mne ako ku kráľovi! Odmeňujem koho chcem!
  Medvedev súhlasne prikývol:
  - Áno, tak!
  A nariadil pripraviť oba dekréty o udeľovaní hodností maršala.
  Úradujúci prezident Ruska rozveselil. Mysliac si, že teraz si môže naplno užívať počítačové hry.
  A je s nimi veľká zábava hrať...
  Ale naozaj, prečo by prezident robil niečo iné? Teraz sa technológia natoľko rozvinula, že môžete byť kýmkoľvek. Aj od Pána Boha. A konkrétne v hre na vytváranie vesmírov.
  Napríklad v kancelárii úradujúceho prezidenta je veľké množstvo rôznych hier, vrátane tých najmodernejších.
  Medvedev sa rozhodne hrať strategickú hru v reálnom čase. Nemecko v roku 1939. Prečo používaš kód podvodníka? Pridáte si päťtisíc Pantherov, tritisíc Tigrov a desaťtisíc Focke-Wulfov. A nasadíte tieto sily proti nepriateľovi. A útočíte na Poľsko, ktoré nemá ani desatinu takýchto síl.
  A vojna pokračuje, ako chcete, s jediným cieľom a víťazne. Medvedev, úprimne povedané, je tu obrovský dobyvateľ. Drví nepriateľa, ako keby lisom drvil slivky.
  Poľsko bolo zrovnané so zemou ľahko a rýchlejšie ako v skutočnej histórii. Útočíte na Francúzsko. Vypustíte na ňu desaťtisíc tankov E-75 pomocou podvodného kódu. Priznajme si to, nádherné autá. Ktoré sú úplne nezraniteľné pre francúzske zbrane, ale smrteľné na veľké vzdialenosti. Zostreľujú nepriateľské vozidlá.
  Medvedev dokonca skáče od radosti. Ako v hre sa pohybuje rýchlo, a už berie Paríž... A čo potom drobnosti? Preberme si zároveň Španielsko, aby sa Franco príliš nerozčuľoval.
  A na útok na Gibraltár použijeme prúdové lietadlá. Kam pôjdu Briti?
  Samozrejme, zároveň využívame prostriedky na stavbu bojových lodí a lietadlových lodí. Potom to bude pre Britániu ťažké. Tu je sto lietadlových lodí a dvesto bojových lodí. Toto bude kolosálna sila.
  A potom sú tu pristávacie lode. Vyrábate aj tanky série "E"-U, ďalší vývoj tanku "E". Tu hodíte tank "E"-50-U, taký stroj, do ktorého nemôžete preniknúť zo žiadneho uhla.
  A nechajte ju trápiť Britov. Tu sú dve krásne dievčatá v takom tanku, ktoré žmurkajú na úradujúceho prezidenta Ruska.
  Medvedev im ako odpoveď dá bozk.
  Takto sa budeme hrať...
  A najnovšie tanky sa blížia k Londýnu. A bez obradu berú hlavné mesto Anglicka.
  Medvedev spieval:
  - Svet je nudný! Všetci zjeme mačku!
  Je to, samozrejme, zaujímavé a ľahko sa hrá. Zobral som podvodný kód a opečiatkoval, čo chcete. Takže zachytíte Balkán a pôjdete do Afriky. Aj pečiatka a pechota. Vyrábate jednotky, keby ste mali peniaze. A zajaté územie dáva aj peniaze. No skúste to, prejdite sa po Afrike.
  ZSSR stále otvára front. Tridsaťštyri proti sérii E-50-U, ktorých bolo vyrazených ďalších desaťtisíc. Ak je E-50 vozidlo s približne rovnakým pancierovaním ako Tiger-2, len racionálny sklon je väčší a výzbroj je o niečo silnejšia a motor je výkonnejší. E-50-U s rovnakou hmotnosťou je porovnateľný so sovietskym T-64 a má dokonca výkonnejší motor s plynovou turbínou.
  Áno, sily nie sú rovnaké. Tu bojujú rôzne generácie tankov.
  A Medvedev sa, samozrejme, rúti na čiernom koni.
  Sily, samozrejme, nie sú porovnateľné. Môžete pridať aj E-75-U, toto je squatový stroj na zabíjanie, nepreniknuteľný dokonca ani lodnými delami.
  A ako bude po sebe šliapať. Nič to nemôže zastaviť.
  Medvedev hrá ako malý chlapec. Eh, dobre, potom ako. A nikto ho nechce vidieť. Prehral a na úradujúceho prezidenta sa zabudlo.
  Každý má rád len víťazov.
  Dmitrij Anatoljevič spieval:
  A vzdorujeme búrkam,
  Z čoho a prečo...
  Žiť vo svete bez prekvapení,
  Pre nikoho je to nemožné
  Veľa šťastia, zlyhania,
  Všetky skoky, hore a dole,
  Len takto a nie inak,
  Len takto a nie inak!
  Nech žije prekvapenie!
  Prekvapenie! Prekvapenie!
  Nech žije prekvapenie!
  Prekvapenie! Prekvapenie!
  Nech žije prekvapenie!
  A Medvedev sa stal veselším. Teraz jeho jednotky obsadili Ukrajinu, Bielorusko a neúprosne sa blížia k Moskve!
  Bývalý ruský prezident hovorí:
  - Že náš život je hra!
  A berie hlavné mesto ZSSR útokom. Samozrejme proti armáde z roku 1941 má tanky s charakteristikami zo šesťdesiatych a dokonca aj sedemdesiatych rokov a hlavné je, že ich je veľa.
  Medvedev na seba žmurká... Hlavné mesto Moskva je dobyté. A teraz môžete prebrať Kaukaz... A zároveň pre seba prevziať juh Afriky. A prejde do Argentíny.
  A odtiaľ zaútočiť na USA. Je to skvelý veliteľ. Nepriateľ zaostáva v množstve aj kvalite jednotiek.
  Medvedev nadšene spieva:
  - Odvážne pôjdeme do boja! Za moc Sovietov! A v boji za toto vytrieme každého do sračiek!
  Medvedeva dočasne vyradili z hry. Ozval sa ruský minister obrany, ktorý nahradil Šojgu Trubetskoya. Spýtal sa stále úradujúceho prezidenta:
  - Kedy zložíme poslanecký sľub novému vodcovi?
  Medvedev odpovedal stručne:
  - Kde má byť, na inaugurácii!
  Trubetskoy poznamenal:
  - Nový prezident zjednotenej krajiny chce byť inaugurovaný budúci týždeň. Aby nemali čas kradnúť!
  Medvedev vyštekol:
  - To nie je podľa našej ústavy a zákonov!
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Jeľcin prijal túto ústavu nie podľa zákona a starej ústavy. V skutočnosti si mnohí mysleli, že Putin navrhne novú ústavu, ale akosi sa to nestalo!
  Medvedev poznamenal:
  - Nie je najlepší nápad, aby každý nový prezident prijal novú ústavu!
  Trubetskoy namietal:
  - Ale Putin mohol! Bol chladnejší ako Jeľcin a ty, Dmitrij Anatoljevič!
  Medvedev prikývol a súhlasil:
  - Chladnejšie a hlavne šťastnejšie! Bez Putina sa všetko pokazilo a Zelenskij prevzal moc v Rusku.
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Lukašenko mal šancu, ale minul svoj čas. Mali sme ísť rýchlejšie!
  Medvedev logicky poznamenal:
  - Lukašenko sa bál konkurenčných volieb v Rusku. A Zelenskyj by neriskoval, keby to Putinovo srdce nevydržalo. Manažovať krajinu toľko manuálne je vyhorené! Putin v práci definitívne vyhorel!
  Trubetskoy navrhol:
  - Dobre, mali by sme teda prijať inauguráciu v rýchlejšom termíne alebo nie?
  Medvedev odvážne odpovedal:
  - Urob ako chceš! Už ma to nebaví! Odídem do čestného dôchodku a budem žiť pre svoje potešenie. Možno precestujem celý svet! Už som bol prezidentom aj predsedom vlády rekordne dlhé obdobie pre Rusko! Ako dlho sa môžete držať trónu?
  Trubetskoy súhlasil:
  - No, ak áno, nech prídu zmeny! Čo robiť so Shoigu?
  Medvedev chladne odpovedal:
  - Nechajte ho odpočívať! Dôchodok maršala je veľký. Nechajte ho cestovať po svete. Dovolil som ti mať majetok v zahraničí!
  Trubetskoy prikývol a poznamenal:
  - Putin izoloval Rusko od sveta! Hoci sme sa v hĺbke duše slovami rmútili, tešili sme sa z jeho smrti! Čo sa týka Zelenského, uvidíme! Mnohí z nás chceli objednávky ako na Západe. Prijímať ako v USA, ale pracovať... Ako v ZSSR!
  Medvedev poznamenal:
  - Nuž, za Stalina úradníci intenzívne pracovali! Nemyslite si, že boli plné medu!
  Trubetskoy sa spýtal:
  - Čo budeš robiť?
  Medvedev pripomenul:
  - Bol som prezidentom a odídem do dôchodku. Je veľká... A ja si budem užívať život! Prečo by som inak mal pracovať!
  Trubetskoy pripomenul:
  - Zelenskyj vám môže dať miesto poradcu u neho!
  Medvedev to mávol rukou:
  - Áno! Je dosť chytrý aj bez mojej rady! Skrátka - vykonajte inauguráciu! Dmitrij Anatoljevič poslal svoje!
  Trubetskoy súhlasil:
  - Inaugurácia áno!
  Medvedev zavesil. Rozhodol som sa hru dokončiť. Niečo, na čo som nikdy predtým nemala čas. A aspoň mentálne rozdrviť Spojené štáty.
  Alebo presnejšie v hre. Americký Sherman je však proti E-75-U slabý. Ale Spojené štáty majú veľa lietadiel, aj keď nie sú také silné ako nemecké lietadlá.
  Ale kvalita, samozrejme, nie je rovnaká! Krauts dosahujú intenzívne skóre. Najmä piloti: Albina a Alvina! A toto sú dievčatá, ktoré sa vyznačujú kolosálnym zápalom.
  Medvedev postupuje na Ameriku z juhu. A zároveň sa jeho tanky presúvajú cez Sibír. Zabáva sa. Mimochodom, prečo ešte nedobyť Japonsko? V tejto hre môžete tiež zabiť svojich spojencov. Pokročilá stratégia. Použite kód podvodníka a budete silnejší ako váš súper v kvantite aj kvalite. Nie vojna, ale čistá rozkoš. Tu sú bezchvostové prúdové stroje, ktoré Američania ani nestíhajú.
  Presnejšie, dostať sa tam. A používajte rádiom riadené rakety! A šikanovať Američanov. Medvedevovi sa táto hra veľmi páči. A presunúť jednotky. Mexiko bolo dobyté. Americké mestá padajú jedno za druhým. Taká radosť.
  A na východe vstupujú do Indie tanky série "E"-U. Čo im však môžu Briti oponovať? Navyše, Tretia ríša už nahromadila zdroje a vyrába najmodernejšiu technológiu bez darebného kódu.
  Ale Medvedev sa rozhodol trochu upgradovať Pantera. Tu je prvý konvenčný "Panther" - čelný pancier 80 - 110 mm, bočný pancier 50 mm, 75 mm kanón, dĺžka hlavne 70 EL, motor s výkonom 650 koní. Tu je "Panther"-2 s čelným pancierom od 120 do 150 milimetrov, 60 mm stranami, 88 mm kanónom s dĺžkou hlavne 71 EL a motorom s výkonom 850 koní. Áno, vážne auto. A nie je ťažší na štyridsaťpäť, ale päťdesiat ton a má kratšiu siluetu.
  Ale "Panther" - 3. Predný pancier od 150 do 200 milimetrov, strany 82 milimetrov, kanón 88 milimetrov s dĺžkou hlavne 100 EL a motorom 1200 koní - hmotnosť 55 ton. Súhlasím, takéto auto je vo všeobecnosti super proti Shermanom.
  Ale je tu "Panther"-4. Má čelné pancierovanie od 200 do 250 mm na svahoch a bočné pancierovanie 160 mm. 105 mm kanón s dĺžkou hlavne 100 EL. To už je monštrum vážiace 65 ton a s nízkou siluetou. Motor s plynovou turbínou s výkonom 1500 koní. Samozrejmosťou je výborný sériový vývoj, schopný boja aj so sovietskym IS-7. Navyše IS-7 nebol sériovo vyrábaný.
  Existujú však silnejšie stroje. Beh "Panther"-5, predné pancierovanie 250 trup pod uhlom 45 stupňov, 300 mm čelo veže pod uhlom, bok 210 pod uhlom, 128 mm kanón pri 100 EL, hmotnosť pokročilejšieho tanku 75 ton, 2000 koní výkon motora plynová turbína . Stroj lepší ako všetky sovietske a americké modely. Schopný preniknúť do IS-7 z bojovej vzdialenosti a vydržať čelné zásahy. "Panther"-5 je vo všeobecnosti vynikajúca technológia. ZSSR nemá nič silnejšie ako IS-7. A Nemci majú aj päť typov tigrov.
  Po dobytí väčšiny územia USA sa Medvedev rozhodol odohnať aj Tigra. "Tiger" je prvý, koho každý pozná. Predný pancier je 100-110 milimetrov takmer bez sklonu a bočný pancier je 82 milimetrov bez sklonu. A 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 56 EL je skutočne kvílivý tank. Na rozdiel od "Panterov", kde v skutočnosti bojovala iba prvá séria a boli tam vzorky druhej. Tank "Tiger"-2, lepšie známy ako "Kráľovský tiger".
  Predný pancier: 120 - 150 mm na prednej časti trupu pod uhlom 50 stupňov, 185 mm na prednej časti veže pod miernym uhlom a 82 mm na strane pod uhlom 60 stupňov. Je dobre chránený v čele, o niečo lepšie ako Tiger v boku a má 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 71 EL. Z sériových tankov 2. svetovej vojny najlepšie z hľadiska výzbroje a čelnej ochrany, hmotnosť 68 ton, motor 700 koní - jazdný výkon dosť slabý.
  "Tiger"-3 je dizajnové vozidlo. Predný pancier je 150-200 milimetrov pod uhlom 45 stupňov, predná časť veže je 240 milimetrov pod uhlom. Strany 160 milimetrov so šikmými štítmi. Tri typy rôznych zbraní: 88 mm 100 EL delo, 105 mm 70 EL delo a 105 mm 100 EL delo s motorom 1000 1200 konských síl. S hustejším rozložením a hmotnosťou 75 ton. Áno, auto je vážne a veľmi nebezpečné. A ešte výkonnejší čelný pancier "Tiger"-4 250 - trup sklonený pod uhlom 45 stupňov, čelo sklonené 300 milimetrov, boky 210 milimetrov, delo 128 milimetrov 100 EL dĺžka hlavne alebo 150 milimetrov dĺžka hlavne 585 EL, hmotnosť 100 milimetrov výkon motora s plynovou turbínou. Veľmi výkonný tank.
  Ale ešte chladnejší je "Tiger"-5. Čelný pancier: čelo korby 350 mm pod uhlom 45 stupňov, čelo veže 400 mm pod uhlom 50 mm. Bočné strany sú sklonené 300 mm. 150 mm 100 EL delo alebo 174 mm 70 EL delo alebo 210 mm 38 EL delo. Hmotnosť je 100 ton, motor s plynovou turbínou má výkon 2500 koní. Najvýkonnejší stroj neprenikne ani do IS-7 a ľubovníka bodkovaného. Toto by sa dalo použiť proti Amerike. Aj keď treba povedať, že "Tiger"-5 nebol ani v projektoch v reálnej histórii. Ale nikto nemôže za to, že vojna skončila tak rýchlo.
  Ale hru s virtuálnym tankom možno vylepšiť.
  Medvedev začal útočiť na hlavné mesto USA Washington a najväčšie mesto New York. Tu môžete skutočne pracovať a vyhrať.
  Aj keď virtuálne. Tu horí Washington a jazdia po ňom nemecké tanky. A nikto nemôže zastaviť Tigers-5.
  Medvedev dokončuje tvrdohlavý útok na hlavné mestá USA a vyzerá to ako víťazstvo. Pred nami je však aj Japonsko.
  . KAPITOLA č.5.
  Čo iné som mohol v hre robiť? Ale rodina tankov Lev sa nikdy nedostala do výroby. Toto sú tu naozaj monštrá. Ale v druhej svetovej vojne boli tieto stroje neskorších sérií dokonca nadbytočné. A ešte viac proti Japonsku s jeho malými a strednými tankami.
  Dmitrij Medvedev sa ich ale rozhodol trochu odohnať.
  Tu je prvý tank Lev, existujúci iba v projektoch a len čiastočne stelesnený v kovu. Predný pancier korby je 120 milimetrov pod uhlom 45 stupňov, predný pancier veže je pod uhlom 240 milimetrov, boky 82 milimetrov, delá 105 milimetrov, dĺžka hlavne 70 EL, celá 80 ton, motor má 800 konských síl. Vo všeobecnosti auto, ktoré sa mohlo objaviť spolu s Tigermi a Panthermi na Kursk Bulge. S veľmi silnou zbraňou na svoju dobu a výbornou ochranou čela veže. Tá sa však našťastie neukázala. Projektové vozidlo "Lev"-2. Čelo trupu je sklonené 250 milimetrov, čelo veže je sklonené 300 milimetrov. Boky sú naklonené 200 milimetrov. Pištoľ alebo 128 mm 100 EL alebo 210 mm 38 EL. Hmotnosť 100 ton, motor 1800 koní. Vo svojej sile nemá obdobu. Lepší ako IS-7, ktorý ho môže zasiahnuť iba zboku. Ale potom idete ďalej a objaví sa "Lev"-3, ktorý tiež prenasleduje monštrum. Predný pancier korby je 350 mm, veže sú 450 mm, s bočným sklonom 300 mm na svahoch, kanón 150 mm pri 100 EL alebo 175 mm pri 70 EL alebo 210 pri 56 EL alebo raketomet pri 400 mm. Hmotnosť je 120 ton, výkon motora je 2500 koní.
  Áno, toto je impozantná sila.
  Tank "Lion"-4 je ďalšie super monštrum. Predný pancier korby je 450 mm, predný pancier veže je 500 mm. Boky trupu a veže sú naklonené 400 mm. 175 mm kanón v 100 EL, 210 mm kanón v 70 EL, 500 mm raketomet. Hmotnosť auta je 150 ton, motor je plynová turbína s výkonom 3500 koní. Z veľkej vzdialenosti preniká do všetkých tankov vrátane IS-7 a amerického T-93. A dokonca ani námorné delá ním nepreniknú. Jedná sa o výkonný stroj s extra delom.
  Ale ešte silnejší Lev-5 je kráľom tankov. Predný pancier korby je 600 mm pod uhlom 45 stupňov, veža je hrubá 800 mm, boky sú pod uhlom 550 mm. 210 mm kanón v 100 EL, 300 mm kanón v 70 EL, 600 mm raketomet. Hmotnosť stroja je 200 ton, motor s plynovou turbínou produkuje 5000 koní. Nepreniknuteľné pre takmer všetky typy zbraní, s výnimkou vysokovýkonných rakiet , najmä zbraní a bômb veľkého kalibru. Schopný strieľať na bojové lode a lietadlové lode. Naozaj super tank.
  No skrátka je čo hrať. Medvedev vyvíja tlak na Japonsko.
  Ale opäť je prerušený.
  Riaditeľ FSB volá a hovorí:
  - Dmitrij Anatoljevič, usporiadate konferenciu pre novinárov?
  Medvedev rozhodne povedal:
  - Ešte nie!
  - Prečo?
  Úradujúci prezident odpovedal:
  - Mám právo poskytovať rozhovory alebo nie! Tak som sa rozhodol, že to ešte nedám!
  Riaditeľ FSB prikývol:
  - Zatiaľ môžeš byť pokojný! Rozhovor nezmizne! Ale budeme hľadať iné miesto!
  Medvedev poznamenal:
  - Všetci, ukľudnite sa! Ak niečo, dôchodok vášho generála je veľký! Môžete žiť bez práce!
  Riaditeľ FSB sa prekvapene spýtal:
  - Nie je škoda rozlúčiť sa s takou obrovskou silou?
  Medvedev odpovedal úprimne:
  - Je to samozrejme škoda, ale človek sa podriaďuje nevyhnutnému!
  Medvedev sa opäť vrátil do hry. Bývalý prezident najväčšej a na zdroje najbohatšie krajiny sveta sa konečne dočkal. A prečo nehrať, ak sa bez toho zaobídu teraz. Hoci je úradujúcou hlavou štátu.
  Ako sa však vyhnúť pokušeniu porezať sa v takejto hre? Nemecké jednotky dosiahli Čukotku. Našťastie je presúvanie vybavenia v hre oveľa jednoduchšie ako v skutočnosti. A idú do Číny. A tam vstúpili do boja s Japoncami. Samozrejme, pomocou podvodného kódu Medvedev chrlil tanky Lev-5 a hodil ich proti samurajom. A toto sú autá skutočne super triedy.
  Ako sú rozdrvení samuraji. Ale stále to nie je hranica dokonalosti.
  Ale prečo až do konca druhej svetovej vojny nie je možné prejsť cez úrovne najťažšieho nemeckého tanku "Myš"?
  Toto je skutočne prerozdelenie dokonalosti a koruny krásy. Presnejšie, čo sa môže stať, ak sa vyvinie gigantománia.
  Medvedev začal odháňať Myšky.
  Myší tank, tank, ktorý v skutočnosti existuje z kovu, najťažší z tých, ktoré boli v skutočnosti stelesnené v kovu, jazdil a dokonca bojoval. Predný pancier "Myši" je 150 mm na dne trupu, 200 mm na vrchu trupu, 250 mm na prednej časti veže a 210 mm na bokoch. Ako vidíme, tank aj vo svojej prvej verzii je nepriechodný pre všetky sériové sovietske tanky v čele a dokonca aj na boku. IS-2 a SU-100 nemohli preniknúť do tohto tanku zo žiadneho uhla. Iba IS-7 mohol spôsobiť Mausovi problémy a skutočne bojovať s týmto tankom. IS-7 sa však objavil až po vojne a nikdy sa nedostal do výroby. A "myši" mohli bojovať na fronte už v roku 1943. Tento tank má dve delá: 75 mm s krátkou hlavňou a 128 mm 55 EL, ktoré sú schopné čelne preniknúť do všetkých sovietskych tankov okrem IS-7. Navyše, IS-2 z veľkej vzdialenosti. Nechýbal ani 150 mm kanón.
  "Myška" vážila 188 ton a mala motor s výkonom 1250 koní, čo je stále málo. Celkovo je auto na svoju dobu najsilnejšie a nemá obdoby.
  "Myš"-2 je dizajnové vozidlo. Dokonalejšie. V skutočnom príbehu malo byť auto vyrobené s nižšou siluetou a ľahšie. Ale v hre sa auto samozrejme stalo dokonalejším, nižšou siluetou, hustejším usporiadaním, ale ešte ťažším. Predný pancier trupu myši je 2 350 mm. Predný pancier veže je 450 milimetrov. Strany 300 mm. Kanóny sú 75 mm s dlhou hlavňou a 150 mm 70 EL, alebo 210 mm húfnica, alebo 400 mm raketomet. Hmotnosť 200 ton. Motor s plynovou turbínou 2000 konských síl.
  "Myš"-3 hrací automat. Tiež perfektné. Predný pancier korby je 600 mm, veža 800 mm, boky 550 mm. Delá 88 mm 100 EL na boj s nepriateľskými tankami a 210 mm 70 EL. Alebo 550 mm raketomet. Hmotnosť tanku je 250 ton, motor s plynovou turbínou má výkon 4000 koní. Tank je takmer nepreniknuteľný takmer všetkými zbraňami, okrem tých najsilnejších.
  "Myš"-4 je nová a pokročilejšia evolúcia gigantománie. Predný pancier korby je 1000 mm pod uhlom 45 stupňov, predný pancier veže je pod uhlom 1200 mm. Boky majú sklon 850 mm. Výzbroj: 105 mm 10EL kanón pre boj s nepriateľskými tankami a úplne postačujúci proti takmer všetkým typom vozidiel. 300 mm zbraň na 70 EL, na ničenie opevnení a nadbytočná pre tanky. Alebo namiesto toho 750 mm raketomet.
  Hmotnosť vozidla je 350 ton, čo na takéto brnenie a zbrane nie je až tak veľa. Dokonca ani delá bojovej lode nedokážu preniknúť takýmto vozidlom čelne. Takýto stroj môže zničiť iba priamy zásah silnej riadenej strely alebo veľmi veľkej bomby. Zo všetkých uhlov je nepreniknuteľný pre všetky tanky a samohybné delá druhej svetovej vojny. Motor je plynová turbína s výkonom 6000 koní.
  "Mouse"-5 je najvyššia úroveň tejto série. Predný pancier čela korby je pod uhlom 1600 mm, čelo veže je 2000 mm, boky pod uhlom 1500 mm.
  128 mm kanón so 100 EL na boj so všetkými tankami, úplne postačujúci proti všetkým značkám vrátane IS-7 a 900 mm raketometu. Iné zbrane sú nepraktické. Existuje tucet guľometov. Hmotnosť nádrže je 500 ton. Motor s plynovou turbínou s výkonom 10 000 koní. Auto je, povedzme, dokonalosť sama. Takmer nič vám nemôže udrieť do čela. Super tank...
  Ak si však niekto myslí, že nie je možné vymyslieť nič lepšie ako "Myš"-5, potom to vôbec nie je pravda. Fantázia autorov dobrej hry o druhej svetovej vojne nemá hraníc.
  Existuje napríklad aj "potkan". V reálnej histórii tento tank drží rekord vo veľkosti medzi všetkými projektovými vozidlami a bol dokonca čiastočne stelesnený v kovu.
  Tank "Rat" má 400 mm predný pancier a bočný pancier je tiež mierne naklonený. Výzbroj: štyri 210 mm kanóny, alebo jedno 800 mm kanón a dve 150 mm húfnice, jedenásť protilietadlových kanónov. Hmotnosť je 2000 ton, dieselové motory majú celkový výkon 10 000 koní.
  Tank "Rat"-2 je evolúciou dizajnového vozidla s pokročilejším usporiadaním. Predné a akékoľvek pancierovanie 800 mm, s veľkým uhlom racionálneho sklonu. Výzbroj tvorí jeden 1000 mm kanón a štyri 150 mm húfnice, šestnásť protilietadlových kanónov schopných strieľať na pozemné aj vzdušné ciele. Hmotnosť je 3000 ton, motory s plynovou turbínou, celkový výkon je 20 000 koní.
  "Rat"-3 je ešte výkonnejší a pokročilejší stroj. Pancier 1200 - milimetre pod uhlom. Výzbroj: jeden 1250 mm kanón a šesť 150 mm húfnic. Dvadsať protilietadlových zbraní schopných strieľať na vzdušné aj pozemné ciele. Hmotnosť je 4000 ton, motory s plynovou turbínou, celkový výkon je 35 000 koní.
  "Rat"-4 je ešte výkonnejší a pokročilejší stroj. Pancier 1600 mm pod uhlom. Výzbroj - jeden 1600 mm kanón a deväť 150 mm húfnic, dvadsaťpäť protilietadlových zbraní schopných strieľať na vzdušné a pozemné ciele. Hmotnosť je 5000 ton, motory s plynovou turbínou, vylepšené, celkový výkon 50 000 koní.
  "Rat"-5 je najchladnejší tank. Pancier 2500 milimetrov na všetkých stranách. Výzbroj: jeden 2500 mm kanón. A pätnásť 150 mm húfnic. Štyridsať protilietadlových zbraní schopných strieľať na vzdušné a pozemné ciele. Hmotnosť 10 000 ton. Jadrový reaktor ako motor, výkon cez 100 000 konských síl.
  Tank je skutočne najlepší v hre. A to z hľadiska hmotnosti a iných vlastností.
  No, útok na Tokio môžete zveriť "Rat"-5. Je pravda, že je to také drahé, že musíte podvodný kód spustiť niekoľkokrát.
  Celkovo však môže byť Medvedev spokojný. Hral dôkladne.
  A nakoniec som si pozrel "Rat"-5 vo virtuálnej realite. Ako hrať nečestne dobre.
  Potom však opäť volajú Medvedevovi.
  Tentoraz je prvým podpredsedom vlády a úradujúcim predsedom vlády Siluanov.
  Povedal smutným tónom:
  - Stratili sme Dmitrija Anatoljeviča! Takmer všetky hlasovacie lístky sú už spočítané!
  Medvedev vtipne poznamenal:
  - Je lepšie dobre prehrať, ako zle vyhrať!
  Siluanov bol prekvapený:
  - Ako je to možné?
  Medvedev vysvetlil:
  - Ak by bol Vitalij Kličko zvolený za primátora Kyjeva prvýkrát, jeho návrat do ringu by sa nekonal. Namiesto veľkého šampióna by bol starosta na smiech!
  Siluanov súhlasil s týmto:
  - Áno, máte pravdu, Dmitrij Anatoljevič! Kličko mal výhodu, že prehral... Ale ty si bohužiaľ po takejto výhode nemal ani stopy!
  Medvedev v odpovedi spieval:
  - Som voľný, ako vták na oblohe,
  Som slobodný, zabudol som, čo znamená strach...
  Som voľný ako divoký vietor
  Som slobodný v skutočnosti, nie vo sne!
  Siluanov zamrmlal:
  - Áno, ste len básnik Dmitrij Anatoljevič! Dá sa o vás písať verše!
  Medvedev odpovedal vážne:
  - V každom prípade, teraz môžem pokojne robiť svoju obľúbenú vec - hrať počítačové hry! A predtým, už dvadsať rokov, som si to mohol dovoliť len v záchvatoch!
  Siluanov tupo zamrmlal:
  - V hrách?
  Medvedev potvrdil:
  - Presne hry! A hodilo by sa ti naštudovať si nejakú vojensko-ekonomickú stratégiu!
  Prvý podpredseda vlády neochotne poznamenal:
  - Radšej prax!
  Medvedev v reakcii zasyčal:
  - Zlá realita je prekliata, môže vás priviesť k šialenstvu!
  Siluanov chladne odpovedal:
  - Chcete uniknúť z reality so svetom hier? Chvályhodné!
  V slovách úradujúceho premiéra zaznela irónia.
  Medvedev povedal:
  - Dovoľte mi zavesiť aj pre vás hviezdu hrdinu Ruska!
  Siluanov poradil:
  -Obeste sa, pán prezident!
  Medvedev sa zasmial a odpovedal:
  - Možno je to dobrý nápad! Inak bol Putin vyznamenaný len posmrtne!
  Úradujúci premiér odpovedal:
  - Ďakujem, pán prezident!
  Medvedev melodicky pokračoval:
  - Pre hlúpe prázdne oči...
  Siluanov spieval spolu:
  - Za to, že všetko je možné...
  Medvedev skončil:
  - Ale nemôžete žiť!
  Úradujúci premiér odpovedal:
  - Ale vážne, s najväčšou pravdepodobnosťou ma odstránia! Vyzerá to tak, že sa budeme musieť predierať!
  Medvedev chladne odpovedal:
  - Na Zemi je veľa miest!
  Siluanov prikývol a zavrčal:
  -Skrátka, pán prezident, sľúbili ste mi hrdinskú hviezdu!
  Medvedev z plných pľúc zakričal:
  - Pripravte vyhlášku!
  Priniesli mu ďalší papier na ocenenie. Nech sa páči, napíš úradujúci prezident.
  Medvedev ju zároveň ocenil partiou ľudí. Poznaj naše!
  Eh, už je veľmi neskoro a úradujúci prezident Ruska zaspal.
  Sníval o inej alternatívnej histórii. Cárska armáda na čele s Kuropatkinom bojuje za oslobodenie Port Arthuru. Sám Medvedev sa však objavil na bojovom robotovi s lasermi a termokvarkovými škrupinami o veľkosti zrnka maku, no rovnako smrtiacimi ako bomby zhodené na Hirošimu.
  A ako môže Medvedev bojovať proti Japoncom so svojím bojovým robotom? Ako boli samuraji roztrhaní na kusy po tisícoch. A ako sa začali používať lasery a blastery.
  A zabili Japoncov, konkrétne oni zabili ich. A rozrezal to na kusy. A to zdevastovalo ich rady.
  Medvedev, ktorý prišiel o trón, našiel záľubu v boji. Kosí týchto samurajov, ktorí sa odvážili otriasť posvätným kráľovským trónom.
  Ale je to naozaj zlé, povedzme si úprimne, vo všetkej úprimnosti, bolo to za cára?
  Nech Boh dá každej krajine takého cára, akým bol Mikuláš II. Toto je skutočný príklad inteligentného vládcu a zároveň intelektuála.
  Je škoda, že ho sklamala taká netvora ako Kuropatkin. A teraz sa Medvedev ujal Japoncov. A poďme ich vymlátiť. A robiť to je veľmi náročné.
  A laserové lúče kosia samurajov po tisícoch. Ešte pár minút bitky a
  Neexistuje žiadna japonská armáda.
  Čo jedli samurajskí páni? A teraz možno môžeme začať pracovať na vašich lodiach.
  Medvedev zdvihol bojového robota do vzduchu a ponáhľal sa k pozíciám togskej flotily. Čo si myslí, že dokáže s ruským rytierom?
  A takto rýchlo sa ponáhľa termokvarkový robot. Teraz je už nad morom. A potopme flotilu Toga. Vystrihnite pásovce, krížniky a iné živé tvory.
  Takto... Čo ak zhodíme aj minitermokvarkovú bombu?
  A nový hrdina ju opustí. Vlna stúpa a potápa lode krajiny vychádzajúceho slnka.
  Medvedev kričí z plných pľúc:
  - Za Rusko Nicholas,
  Roztrhám všetkých Japoncov na kusy!
  A opäť sa úradujúci ruský prezident dostáva do extázy.
  S takým robotom je skvelé bojovať.
  Utopme vlastného samuraja... A nebude Tsushima, Japonci nebudú mať na čom bojovať.
  Posledné samurajské lode sa už potápajú. Aké je to víťazstvo!
  Stále však existujú časti krajiny vychádzajúceho slnka, ktoré blokujú Port Arthur. Musíme ich skutočne riešiť. Vyriešiť všetkých odporcov ríše cára Mikuláša.
  Medvedev nadšene spieva:
  - A samuraj letel na zem,
  Pod tlakom ocele a ohňa!
  A zničme jednotky, ktoré obliehali Port Arthur. Naozaj sa stalo, že mocná pevnosť padla. A Rusko dostalo facku. A čo je najdôležitejšie, bolo to horšie ako Krymská vojna. Tam ríša cára Mikuláša II. prehrala s koalíciou Anglicka, Francúzska, Turecka a Sardínskeho kráľovstva. A prehrala dôstojne. A tu je nejaké Japonsko, ktoré nikto nepovažoval za vážneho súpera.
  Nech Rusko neznáša ponižovanie. Možno preto Stalin, taký opatrný a zdržanlivý v zahraničnej politike, otvoril na Ďalekom východe druhý front proti Japonsku. Samuraj skutočne ponížil cárske Rusko až príliš.
  Za týmto účelom ich zničte malými termokvarkovými bombami a spáľte ich lasermi.
  Aby som sa neodvážil poraziť Rusko! Bože, daj, aby bol Zelenskyj úspešným kráľom.
  Opäť sú zjednotení Rusi a Ukrajinci a čoskoro sa k nim pridajú aj Bielorusi.
  A bude trojica Slovanov!
  Medvedev dobil Japoncov pri Port Arthure a ponáhľal sa ďalej... Rusko porazilo Japonsko. Vzala Kóreu, Mandžusko, Kurilské ostrovy a Taiwan. Tiež prinútila Japoncov zaplatiť veľké odškodné.
  Svoje postavenie posilnil cár Mikuláš II., neobjavila sa revolúcia a zbytočné myšlienky.
  Cárske Rusko pokračovalo v pohybe cez Čínu. A jeho rozšírenie na východ.
  Ale cisárske Nemecko, napriek tomu, že cárske Nemecko sa stávalo veľmocou a rástlo ešte rýchlejšie a viac ako v skutočných dejinách, stále pokračovalo a vstúpilo do prvej svetovej vojny.
  Áno, na dvoch frontoch.
  Teraz sa Medvedev ujal úlohy zničiť Nemcov. Nemajú dôvod urážať cára-otca.
  A ako zasiahne nepriateľov lasermi. A vymlátime ich vo východnom Prusku ako hurikán. Medvedev strieľa na nemecké jednotky pomocou laserov a lúčov gravitačnej energie.
  V rovnakom čase sa objavili dievčatá. Samozrejme v bikinách. Alenka a Nataša. A nechajte Krautov sekať svetelnými mečmi.
  Áno, cár Mikuláš Veľký, o niečom takom sa nacistom ani nesnívalo. Čo proti vám plánujú, otcovia?
  Medvedev spieva agresívne:
  - Melóny, vodné melóny, pšeničné buchty,
  Veľkorysá, prosperujúca zem...
  A sedí na tróne v Petrohrade,
  Otec cár Mikuláš!
  Termín inaugurácie sa posunul predčasne. A Medvedev zostal úplne sám sebe. Ako keď sa bavíte s dieťaťom.
  Medvedev posmrtne ocenil Andropova aj hviezdou Hrdinu Ruska. Čo sa asi malo urobiť skôr. A vydal dekrét o výstavbe pomníka Andropovovi.
  V rovnakom čase úradujúci prezident znovu dosadil aj Ježova a Jagodu. Prečo stáť na obrade tu?
  Potom založil nový poriadok pomenovaný po Bobbym Fischerovi. Nedá sa však povedať, že bol skvelým šachistom. A nielen skvelé, ale aj škandalózne. Chcel byť nad všetkými nielen v šachu.
  A tiež tri stupne: bronz, striebro a zlato!
  A samozrejme, v prvom rade Dmitrij Medvedev udelil tento rozkaz: Garry Kasparov, Anatolij Karpov a... bratia Kličkovci!
  A súčasne Dmitrij Medvedev založil Rád Vladimíra Klička. Tiež zaujímavý ťah. Tri úrovne: bronz, striebro, zlato.
  A potom je tu Svyatogor Order, skvelé riešenie.
  Medvedev riadi a šliape do pedálov. A toto zase vymyslí. Toto je medveď. Medveď všetkým medveďom.
  A má nové nápady. Napríklad dať každému Rusovi nové auto.
  Medzitým sa choďte hrať na počítači. Čo Medvedev chcel zo všetkého najviac. Preto teraz zvolil novú stratégiu. Vojna rôznych úrovní. O toto chcel hrať prezident, aj ten bývalý.
  Začínate s piatimi robotníkmi a po tisíci jednotkách: uhlie, železo, kamene, ropa, jedlo, zlato.
  A poďme najprv postaviť komunitné centrum na produkciu nových pracovníkov. Potom začnete rozvíjať bane a poľnohospodárstvo.
  V prvom rade samozrejme získavanie jedla, aby sa pracovníci lepšie prispôsobili.
  Medvedev má najvýkonnejší a najmodernejší počítač. A môžete chrliť veľa jednotiek.
  Vybudujete si mesto a nové obchodné centrá. Peniaze sú, samozrejme, spočiatku problém. Kým nepostavíte mincovňu, trhovisko, akadémiu vied atď.
  Medvedev však pozná univerzálny spôsob, ako zbohatnúť. Najmite viac poľnohospodárskych robotníkov a nakúpte zdroje na chlieb. Trh je veľmi lacný na vybudovanie. A potom ste si našetrili, kúpili si akadémiu, postavili pílu a vyrobili nové bane. A potom ďalšie... A prúdilo zlato - najdrahší produkt. Najmä keď to urobila mäta. A potom bude možné vylepšiť studne. Takto tečú peniaze oveľa zábavnejšie. Dá sa použiť na zlepšenie. Nové píly, nové poľnohospodárske náradie, rekultivácia pôdy, výskum hnojív. Nový typ pluhu...
  Ďalej prehĺbenie studní a načerpanie nových pracovníkov. Nové farmy. Výroba mäsa. Výstavba rodinných domov. Do domov lekárov, policajtov, studní, trhovísk, architektov, hasičov. A tak ďalej... Výber daní. Nové vylepšenia v ťažbe zlata. A rozvoj nových priestorov a pracovných budov.
  A peňazí je už stále viac... Sú prebytky a môžete začať stavať kasárne.
  Hra je zaujímavá a náročná. Mesto rastie. Ešte žiadna vojna. Tu môžete nastoliť mier a vybrať si slabšieho nepriateľa... V skutočnosti Medvedev stále hromadí silu vo vojensko-ekonomickej stratégii.
  Vojenská akadémia je postavená. A začnete formovať jednotky. Kavaléria, pechota, plameňomety, mínomety a iné sily. Samozrejme delostrelectvo. Alebo ešte raz, zlepšením vrtov tankovne. Prvé autá sú samozrejme ľahké a primitívne, ale dá sa s nimi jazdiť.
  Medvedev sa nechal uniesť.
  Hra prezidenta pohltila. Staviate si stále viac nových domov. Zahŕňajú školu pisárov, knižnicu a zábavu rôznych úrovní. Či už sú to hudobníci, tanečníci, žongléri, senetisti, zoologické záhrady. Alebo iné kasíno.
  A, samozrejme, chrámy rôznych bohov.
  Áno, v ríši existuje veľa rôznych náboženstiev. Najlepšie je stavať rôzne chrámy.
  A tu je všetko inak. A mešity, kostoly, bohoslužby, budhistické chrámy, stúpy, pohanskí bohovia.
  Áno, bohatá misia. Mosty staviate aj pri prechode cez rieku.
  Je tam veľa práce. Usporiadajte tiež festivaly pre rôzne náboženstvá, aby sa bohovia neurazili.
  A tak ďalej bez prerušenia. A práca na Akadémii vied pokračuje, teraz jedno zlepšenie, potom druhé. Buď liek proti hlodavcom, alebo proti hmyzu - čokoľvek zlepší poľnohospodárstvo, objavia sa traktory.
  A dokonca aj Bohovia posielajú dobrú úrodu. Môžete tak odohnať tanky a továrne na lietadlá. Počnúc ľahkými lietadlami môžete dosiahnuť atómové bombardéry. A počet jednotiek neustále rastie. Dosiahla už stotisíc.
  Medvedev hrá a propaguje nové technológie. Zatiaľ žiadny strach. Nemusíte bojovať, môžete zvýšiť index prosperity a kultúry pre svojich ľudí. A na tomto tiež záleží. Teraz je však dosť peňazí a zdrojov.
  Čo je na hre ešte lepšie, je to, že studne sa nevyčerpávajú. Zdroje môžete ťažiť navždy.
  A stavať na mape nové mestá... Alebo si dokonca dopriať pyramídu či iný div sveta.
  Medvedev chrlí aj nové kasárne. Je pravda, že množstvo vojakov znižuje index prosperity. Tu, samozrejme, nastáva problém. Ale zatiaľ nie je s kým bojovať... Ale môžu sa zaviesť nové technológie, aby boli tanky a lietadlá rýchlejšie. A zdvihnite ťažké bombardéry.
  Prečo však už so strednými tankami nezajať nepriateľa na úrovni stredoveku?
  A Medvedev, ktorý vyrobil viac tankov a zároveň zlepšil ich parametre, rýchlo napadne susednú krajinu.
  A tiež lietadlá zhora. A zbombardujme nepriateľa zo všetkých síl. Pršíš na neho napalm.
  A nie je to hra podľa pravidiel.
  Medvedev si užil zničenie stredovekého mesta. A potom celá krajina so svojou primitívnou armádou. Tešil sa a vyhral, hoci jeho lietadlá a tanky utrpeli menšie škody. Takto dopadol úchop pomerne ľahko. A potom opäť postavíte mesto na dobytom území...
  A vaše tanky sú už ťažké. Je možné pripojiť ako protiatómovú ochranu, tak aj aktívny pancier.
  Medvedev už hral desať hodín a jeho oči boli unavené a začali sa lepiť. Úradujúci prezident zaspal.
  Medvedev sa najskôr točil v niečom nejasnom. Netrvalo to však dlho. A potom ultramoderný tank T-95 vyletel do kopca. Bola už neskorá jeseň a na brnenie dopadali pramienok dažďa.
  Medvedev povedal:
  - Rozhodujúci deň bitky o horu Vysokaya! Tá hora, ktorá je kľúčom k celej obrane Port Arthuru. Dnes je presne 21. novembra, alebo 4. decembra podľa nového štýlu. - Profesor zúrivo udrel päsťou do brnenia a zvolal. - Ale nedotkne sa Vysokej hory! Tichomorská letka bude žiť!
  Japonci takmer dobyli horu Vysokaya. Vliezli ako mravce v hustých prúdoch zo všetkých strán. T-95 spustil paľbu 152 mm rýchlopalným kanónom.
  Alenka stlačila tlačidlo joysticku a automatické delo zasiahlo Japoncov ako protilietadlové delo. Výkonné vysoko výbušné fragmentačné granáty vyradili stovky Japoncov jedným výstrelom.
  Natasha zasa strieľala z ôsmich ťažkých guľometov. A tiež som radšej používal joystick.
  Medvedev riadil tank, superstroj s istotou stúpal po strmých svahoch a stopy rozdrvili bojovníkov z krajiny vychádzajúceho slnka.
  Margarita zapískala a povedala:
  - Tvoríme históriu!
  Úradujúci prezident nahnevane potvrdil:
  - Určite! Za žiadnych okolností nedovolíme vydať Port Arthur!
  Alenka strieľajúca z pištole vystrelila dvadsať rán za minútu, pričom vypľula projektil so zvýšenou ničivou silou s hmotnosťou päťdesiat kilogramov. Za minútu presne vybuchla tona kovu a výbušnín.
  A dievča trafilo veľmi presne.
  A guľomety, z ktorých každý vypáli päťtisíc nábojov za minútu. Alebo štyridsaťtisíc veľkých guliek v krátkom časovom období. A ako sa ujali samurajov? Ako ich začali tlačiť.
  Alenka dokonca spievala:
  - A nepriateľské stádo zletelo k zemi, pod tlakom ocele a olova!
  Ruský tank pracoval agresívne. Tu zoťal tisíc Japoncov, tu je druhý. Ich odstraňovanie vo vrstvách.
  Natasha sa chichotala a spievala:
  - Na slávu Rusi! Nikdy nezabudnime na vlasť!
  A opäť strieľa z guľometov smrteľného kalibru. A tisíce Japoncov ležia mŕtvych.
  Medvedev to vzal a zasyčal:
  -Cár Mikuláš! Budete skvelí.
  A rozdrvme nedokončeného samuraja pod húsenicami.
  Margarita logicky poznamenala:
  - Nicholas II by mohol byť najväčší z cárov. Mal všetky šance urobiť z Číny ruskú provinciu - Žlté Rusko!
  Medvedev zasiahol samuraja, prehnal sa po nich ako húsenice a povedal:
  - Nech je to tak!
  Vyletela škrupina za škrupinou. Rozmnožili sa ako kvázi hmota a vyžadovali oveľa menej energie ako skutočný nárast atómov a molekúl.
  Alenka, stláčajúc pôvabnými prstami tlačidlá na joysticku, dokonca zvolala:
  -V mene ruských cárov!
  . KAPITOLA č.6.
  Pištoľ zahučala a zahučala. Aj keď, nie tak nahlas, ale tlmene, sa dalo rozprávať.
  Margarita sa spýtala úradujúceho prezidenta:
  - Čo, počet škrupín je nekonečný?
  Medvedev odpovedal:
  - Kvázi-hmota nevyžaduje veľa energie na vytvorenie. A naplnenie termonukleárneho reaktora vodou je také jednoduché ako lúskanie hrušiek!
  Margarita zapískala:
  - Áno, to je skvelé! Aj takto si môžete pripraviť čokoládovú zmrzlinu!
  Medvedev s povzdychom namietal:
  - Zatiaľ nie, ale veľmi skoro, áno! Škoda, že zatiaľ dostávame len kvázi hmotu!
  Alenka stláčajúc holými prstami tlačidlá na joysticku, usmievajúc sa veľkými tigricami, poznamenala:
  - Táto schopnosť vytvárať hmotu je tiež kvázi božská!
  Medvedev sa zasmial. Okolo hory bolo čoraz menej Japoncov a stále viac mŕtvol. Samuraj sa pokúšal strieľať na tank, ale márne. Mušle sa odrážali od brnenia ako kvapky dažďa.
  Úradujúci predseda poznamenal:
  - A človek je stvorený na Boží obraz a podobu.
  Alenka, strieľajúca smrtiace granáty, poznamenala:
  - Ak je ešte vytvorený. Možno sme my ľudia najinteligentnejšia, najsilnejšia a najmocnejšia bytosť vo vesmíre!
  Medvedev logicky navrhol:
  - O to potrebnejšia je konsolidácia ľudskosti! Mali by sme sa zjednotiť! Potom nepoznáme smútok a porážku!
  Natasha sebavedomo vyhlásila:
  - Cárska ríša je schopná zjednotiť všetkých! A spojiť všetkých bez výnimky do monolitu!
  A dievča znova strieľalo zo samopalov. Ohromujúci Japonci sa pokúšali vstúpiť z ľavého krídla. Granáty tanku T-95 neublížili. A zbrane, aj z diaľky, buď minuli, alebo ich náboje boli neúčinné. Okrem toho v žiadnej krajine na svete neexistujú žiadne priebojné zbrane. A do takej nádrže len tak ľahko nepreniknete. Jeho obrana je špičková.
  A guľomety kosia a náboje sú zmetané. A všetko robia špecificky a veľmi smrteľne.
  Natasha sa zachichotala a povedala:
  - Veľa Japoncov bude chýbať!
  Alenka s tým súhlasila:
  - Veľmi veľa!
  A blysla zafírovými očami. A o tejto dievčine, skutočnej terminátorke, je toľko rôznych vecí.
  Bojovníci strieľajú. A samuraj krváca. Štyridsaťtisíc striel a tona nábojov za minútu, to je veľmi veľká ničivá sila.
  Natasha poznamenáva:
  - Sme bojovníci, ktorí trpia vážnou smrťou!
  Alenka s tým súhlasila:
  - A nielen smrť, ale zdroj sily v celom vesmíre!
  Margarita rozumne poznamenala:
  - Ak si cárske Rusko podmaní celý svet, tak sa raz a navždy skončia všetky vojny v dejinách ľudstva!
  Medvedev súhlasil:
  - Samozrejme zlato! Nikto nepotrebuje vojny! Ale ľudstvo sa musí zjednotiť!
  Natasha zasyčala radosťou z pantera zabíjajúceho býka:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní!
  A vypustila z očí iskry! Toto je dievča! Obsahuje plamene ohňa, ľad a oceľ.
  Teraz však zomierajú poslední Japonci. A nie je tu nikto iný, kto by zaútočil na horu. Pod horou Vysokaya zostalo viac ako päťdesiattisíc zabitých bojovníkov Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Bitka sa skončila.
  Štvorica zaujala miesto na kopci a Medvedev poznamenal:
  "S posádkou sa zatiaľ radšej nebudeme rozprávať." Vo všeobecnosti, čo budeme robiť?
  Alenka navrhla:
  - Japoncov je stále veľa. Zničme celú armádu Nogi.
  Margarita s tým ochotne súhlasila:
  - To je všetko! Vyžmýkame všetkých samurajov! A bude to skvelé!
  Medvedev sa uškrnul a poznamenal:
  - A náš tank môže tiež plávať pod vodou a strieľať granáty. Poďme potopiť japonskú flotilu!
  Natasha skríkla od radosti:
  - To je všetko! Správne, vezmime a zničme všetkých samurajov na mori.
  Japonská eskadra práve začala svoj ďalší bombardovací nálet. Leteli náboje, vrátane jedenásť a dvanásťpalcových zbraní. A toto, vidíte, je vážne.
  Tank sa rútil smerom k pobrežiu. Alenka, klopkajúc prstami po karosérii auta, poznamenala:
  - Dobre, k moru. Ale ako by sme mohli dať iniciatívu Japoncom na súši?
  Margarita, ktorá mala nejaké vedomosti o vojne, pripomenula:
  - Mali sme guľomety a puška Mosin bola oveľa spoľahlivejšia a účinnejšia ako japonská. A ak nie všetko fungovalo na mori, potom na súši nemali samuraji žiadnu šancu!
  Alenka nahnevane pohla bosou nohou po podlahe a zamrmlala:
  - Zrada! Triviálna zrada!
  Natasha navrhla:
  - Všetkých obesíme!
  Nádrž šla do vody. Z bokov sa objavili vrtule, ktoré ovládali stroj. Tu je prvý cieľ: japonský torpédoborec. Natasha tenkými prstami stláčala tlačidlá joysticku.
  A škrupina zasiahla samotnú spodnú časť lode smrteľnou silou. Otočil brnenie.
  Torpédoborec dostal ďalšiu strelu. Natasha opäť stlačila palec na nohe.
  A potom sa Japonci utopia.
  Alenka sa zachichotala:
  - Poďme sa striedať v topení! Guľomety nie sú pod vodou veľmi účinné!
  A dievča stlačilo joystick, tentoraz poslalo škrupinu na dno torpédoborca.
  Margarita odpovedala s úsmevom:
  - No, máme dámy!
  Natasha znova poslala škrupinu a zakričala:
  - V mene Rusa, nech je víťazstvo!
  Alenka vypľula mušle. Rozrezala dno lode Krajiny vychádzajúceho slnka a všimla si:
  - Napriek tomu nebola cárska moc v Rusku taká zlá, ako tvrdila propaganda.
  Margarita s tým súhlasila a ochotne prehovorila, najmä preto, že aj tak nemal čo robiť.
  - Za cára Mikuláša II. zaviedlo Rusko zlatý štandard peňazí. Mena impéria sa stala najpevnejšou a najstabilnejšou na svete. Ceny tiež zostali prakticky nezmenené. A za cára Mikuláša platba dosiahla tridsaťsedem rubľov mesačne. V skutočnosti sa Rusko stalo jednou z vedúcich krajín na svete, pokiaľ ide o životnú úroveň. Priemyselná výroba sa stala štvrtou na svete.
  Dmitrij Anatoljevič Medvedev po spánku začal hrať na počítači. V tomto prípade sa sekol, aby pokračoval v stratégii. Posilnená moc vykonávala záchvaty. Úradujúci prezident Ruska hodil do boja tanky.
  A ťažký.
  Stále je to dobrá hra. Trochu som to rozjazdil a dostal tanky ťažšie ako sto ton. Keď bol Medvedev prezidentom, chcel vyvinúť tanky ťažšie ako sto ton. Ale Putin to vtedy nedal. Ale nápad vyzeral lákavo. Super ťažké vozidlá. A šesť typov áut. Viac ako päť a sto ton.
  Teraz však Medvedev vrhá do boja tanky s jadrovými motormi. A láme obranu krajín strednej úrovne. A opäť úlovky. Áno, skvelé... Aby ste to mali trochu jednoduchšie, pripojte vojenského poradcu. A spolu s ním vediete zničenie nepriateľa. A jeho zajatie.
  Tu dobývate ďalšie impérium... Tu je vojna vážnejšia, ale vedie ju vojenský poradca Napoleonovej úrovne. Takže sa môžete len pozerať a založiť si svoje impérium s ekonómom na úrovni Stolypina.
  A Medvedev, keď niekoľko hodín sedel pri počítači s obrovskou obrazovkou, začal chrápať.
  Je príliš dlho nevyspatý.
  Alenka vystrelila na Japonca. Tento krát potopila krížnik a zaspievala:
  - Sme najsilnejší na svete,
  všetkých nepriateľov namočíme do záchoda.
  Vlasť neverí v slzy,
  A zlým oligarchom dáme ich mozog!
  A dievča sa zasmialo. A jej zuby sa leskli perlami!
  Medvedev navrhol:
  - Keďže vojna s Japonskom sa skončí víťazstvom, ekonomický rast Ruska bude ešte väčší! A cárska ríša sa stane najbohatšou krajinou!
  Alenka potopila ďalší torpédoborec a zasyčala:
  - Vždy sme boli bohatí! Nebolo dosť poriadku!
  Natasha zasiahla bojovú loď Krajiny vychádzajúceho slnka a poznamenala:
  - Neboli sme v ničom horší ako Nemci v prvej svetovej vojne. Ale kvôli piatej priečke nám víťazstvo uniklo!
  Alenka tiež poslala do brucha pásavca ďalší náboj a vyhlásila:
  - Určite! Za všetko môže piata kolóna. Počas prvej svetovej vojny sa Nemci nemohli k Minsku ani priblížiť a v Haliči ich zbili. A za Stalina už videli Kremeľ ďalekohľadom. Čo to znamená?
  Natasha vystrelila ďalšiu guľu na spodok bojovej lode a zamrmlala:
  - Zrada! Chýbalo nám také víťazstvo!
  Margarita tiež považovala za potrebné pripomenúť:
  - Nebyť zrady, získali by sme Konštantínopol a Malú Áziu, ako aj prístup k Stredozemnému moru. A stratili sme toľko kvôli zrade a piatej kolóne!
  Alenka vypustila ďalší projektil:
  - Áno, toto je piata kolóna! Koľko problémov jej spôsobuje! Ruská ríša je jedinečná entita, ktorá by mohla expandovať do celého sveta a zjednotiť ľudstvo!
  Natasha agresívne zamrmlala:
  - Určite! Mohol by som a určite by som urobil čokoľvek! A aby ľudstvo bolo jednotné a neporaziteľné!
  Dievča poslalo ďalšiu škrupinu, po ktorej sa bojová loď konečne rozdelila. A Japonci sa utopili.
  Margarita so znepokojením v hlase poznamenala:
  - Pozri, čo sa teraz deje vo svete? Rusko a USA sú na pokraji vojny. A Čína je preľudnená a totalitná. Na svete nie je poriadok a blahobyt!
  Natasha poslala nový náboj, tentoraz do krížnika, a súhlasila:
  - Vo svete nie je poriadok! Potrebujeme jednotné riadenie!
  Alenka vystrelila náboj a súhlasne prikývla:
  - A z takejto vlády by sa mohla stať cárska ríša! Autokracia Ruska je garantom globálnej stability a prosperity!
  A dievča poslalo ďalšiu škrupinu, ktorá nakoniec rozdelila krížnik.
  Japonci boli zjavne vydesení. Strieľali bez rozdielu, nechápali, kto ich topí.
  Treba poznamenať, že na súši nemalo Japonsko čo do počtu veľkú výhodu. A aj v reálnej histórii stratilo na zabitých a zranených oveľa viac ako Rusko.
  Ale na mori boli lode Krajiny vychádzajúceho slnka, vyrábané v Británii a USA, o niečo lepšie ako ruské, hlavne domáce.
  Ale aj tu je kvalitatívna prevaha Japoncov celkom zanedbateľná. A Rusi strieľajú možno presnejšie.
  Natasha, ktorá strieľa a potápa ďalší torpédoborec, otrávene poznamenala:
  - Skutočne, Rusko porazilo silnejších súperov. Napríklad Napoleon!
  Alenka po odoslaní granátu na obrnený krížnik dodala:
  - Ó áno! Napoleon bol génius! A bol silnejší, ale porazili sme ho!
  Margarita si ťažko povzdychla a zavrčala:
  - Prehrať s Japoncami. To je také nepríjemné a urážlivé!
  Alenka s tým súhlasila:
  - Veľmi otravné! Bohužiaľ, kvôli tomu sa skončila éra dynastie Romanovcov. Éra je slávna, hrdinská, s dobývaniami a víťazstvami. A hoci sme vlastného Džingischána nemali, od čias Ivana Kalitu sme stúpali.
  A dievča vyslalo ďalší, veľmi smrtiaci projektil. A obrnený krížnik sa rozdelil na dve časti.
  Natasha pokračovala a jedným nábojom potopila ďalší torpédoborec. A samuraji majú veľa torpédoborcov.
  Bojovník sa spýtal chlapcov:
  - Ale pýtam sa, prečo v dejinách sveta ani jedno z impérií nedosiahlo absolútnu moc?
  Alenka opäť poslala náboj do brucha iného torpédoborca a vyhlásila:
  - Áno, naozaj, prečo? Všetci padli. A Perzská ríša, Alexander Veľký a Rímska ríša. Prečo nikto nezjednotil ľudstvo?
  Natasha frustrovane dupla nohou. Potopil ďalšiu loď a povedal:
  - To je všetko! Džingischán vytvoril impérium, ktoré mohlo rozdrviť celý svet. Ale po jeho smrti jeho synovia a vnuci zinscenovali zúčtovanie a roztrhali impérium na kusy. Jedine cárske Rusko so svojim unitárnym systémom bolo takou krajinou, že mohlo existovať dlhé stáročia a rozširovať sa, až kým nepohltilo celú zemeguľu!
  Alenka zablikala očami a vyhlásila, potopiac ďalší torpédoborec:
  - Sláva veľkej ríši cára Mikuláša! Nedáme moc nelegitímnym boľševikom a dočasnej vláde!
  Natasha tiež poslala do lode náboj. Potopila Japoncov a spievala:
  - Boh ochraňuj kráľa,
  Silný suverén
  Vládnite na slávu,
  na našu slávu!
  Panujte v strachu zo svojich nepriateľov -
  Ortodoxný cár!
  Vládnite slávou
  Na našu slávu!
  Zdá sa, že dievčatá sú naozaj vytočené. Takto zničili samurajov, budete to obdivovať. A Medvedev šoféroval svoj zabijácky podvodný tank. Vo všeobecnosti je to skvelá zbraň. Potápa celú japonskú flotilu. Ale toto je veľká sila.
  Dvanásť, len veľké obrnené lode, desiatky menších, vrátane krížnikov. Len torpédoborcov je viac ako šesťdesiat. Zničiť toto všetko si vyžaduje čas.
  Nataša dokončila ďalšiu loď a spýtala sa Medvedeva:
  - Čo myslíš, existuje Boh?
  Úradujúci dôstojník sa uškrnul a odpovedal:
  - V akom zmysle?
  Natasha poslala nový granát, čím dokončila torpédoborec, a poznamenala:
  - Áno, náboženstvá majú veľa verzií! Existujú pohanské aj monoteistické! Niekedy o tom začnete premýšľať. A pochybujete, či Boh existuje, keď je v učení taký neporiadok!
  Alenka rozdelila ďalší torpédoborec a s chichotom poznamenala:
  - Áno, v tomto smere je ťažké veriť Biblii. Aby sa takto správal iba Boh. A mal dokonca obľúbencov!
  Natasha súhlasne prikývla:
  - To je všetko. Veríte, že jeden ľud je Boží ľud? To je zjavne nehodné vyššej inteligencie!
  Potom dievča začalo potápať veľkotonážnu bojovú loď. Bojovník pracoval.
  Margarita však vyjadrila svoj názor:
  - Stále nie je jasné, ako je možné, že milujúci Boh takto znetvoruje ženy!
  Natasha bola prekvapená:
  - Ako je to škaredé?
  Margarita úprimne odpovedala:
  - Áno, robí z nich staré ženy! A čo môže byť nechutnejšie ako stará žena!
  Alenka vystrelila náboj do brucha krížnika a vyhlásila:
  - Z nejakého dôvodu po zemi chodia veľmi škaredé staré ženy, čo je hlúpe a zároveň strašne škaredé!
  Natasha pokrútila hlavou a podporila:
  - A nesympatický! A nie esteticky!
  Bojovníčka sa zasmiala a žmurkla na svojho partnera. Napríklad je taká chladná a agresívna.
  Medvedev vážne poznamenal:
  - Skutočne, staroba je veľmi zlá. Robí ľudí škaredými, slabými, zraniteľnými. Ale z evolučného hľadiska to má určité výhody!
  Alenka bola prekvapená. Keď zasiahla ďalší torpédoborec, spýtala sa:
  - Aké výhody môžu byť v tomto ohavnom stave?
  Medvedev odpovedal vážne:
  - To stimuluje rozvoj vedy a inteligencie. Ak by sa človek necítil unavený, potom by nebolo potrebné vymýšľať auto. Podobne slabosť pazúrov a tesákov viedla k vynálezu noža. Chladné a ľadové časy nás naučili zapáliť oheň. Choroby podnietili rozvoj medicíny. - Úradujúci prezident sa pozrel, ako šikovne Alenka poslala ku dnu ďalšiu japonskú loď, a pokračoval. - Ľudské slabosti v mnohých ohľadoch stimulovali vedu. Nevedeli sme lietať, ale vytvorili sme lietadlá. A toto je pokrok!
  Natasha vyslala ďalší projektil a poznamenala:
  - Pokrok. Ale napriek tomu, keď sa pozriete na starú ženu, je to také nechutné. Naozaj sa to bez ľudskej škaredosti nezaobíde?
  Alenka s tým súhlasila:
  - Aj mladí ľudia dokážu vymyslieť lietadlo. Prečo vyplniť tú prekliatu starobu? To je hrozné a odporné!
  Margarita spievala nemiestne:
  - Nerozlúčim sa s Komsomolcom! Budem navždy mladý!
  A dievča pohlo päsťou po kove.
  Medzitým sa potápala ďalšia bojová loď.
  Ponorkový tank pokračoval v potápaní japonskej flotily. Sám admirál Togo sa ocitol vo vode a bol nútený ujsť na člne. Japonsko malo veľkú flotilu, ale čelilo zásadne novej zbrani. A teraz bola úplne porazená.
  Alenka, ktorá pokračovala v potápaní japonských lodí, odhalila svoje zuby, ktoré boli veľmi veľké a ostré, a navrhla:
  - To je to, o čom uvažujem. Samozrejme, nesmie chýbať estetika karosérií. A je nemožné, aby sa ženy stali škaredými, s ochabnutou pokožkou a ohnutými telami.
  Natasha, ktorá poslala dnu ďalší torpédoborec, s tým veľmi ochotne súhlasila:
  - Samozrejme! Na tomto pracuje veda!
  Obaja bojovníci boli vo veľmi veselej nálade. Úspešne potopia nepriateľskú flotilu.
  Agresívne dievčatá sú schopné veľkých výkonov.
  Margarita medzitým vyjadrila svoju myšlienku:
  - Náboženstvá vznikli aj kvôli slabosti človeka. Keby bol človek silnejší, neexistovali by žiadne náboženstvá. A samozrejme, smrť a strach zo smrti vedie k tomu, že človek hľadá útechu pre seba!
  Alenka spomínala:
  - Zúčastnil som sa seansy a videl som niečo úžasné. Takže existujú parfumy!
  Natasha s prefíkanosťou v hlase poznamenala:
  - Na existencii duchov nie je nič prekvapujúce! Veď lietame vo svojich snoch. To znamená, že existuje duša a ako spomienka na lety!
  Medvedev súhlasne prikývol:
  - Áno, existuje duša! V tomto ohľade je človek jedinečný! Teraz sa možno môžeme zabaviť!
  Japonská flotila sa roztápala. Podvodná nádrž zohrala úlohu vraha. Margarita bola trochu smutná. Jednak sa ocitla v úlohe štatistu. A po druhé, čo je nepríjemné, nevidíte všetko dobre, keď ste pod vodou. Peter mal vo všeobecnosti silné pochybnosti o Bohu. V skutočnosti, prečo potom, čo Rusi prijali kresťanstvo, na nich doľahli rôzne problémy. A mongolsko-tatárska invázia a predtým feudálna fragmentácia kniežat. Vojny medzi ruskými ľuďmi.
  Vtedy sa konečne od čias Ivana Kalitu začalo obrodenie Ruska,
  Pižmovka zosilnela. Až napríklad za Ivana Tretieho sa nakoniec stal jednotným centralizovaným štátom. A zhodil tatárske jarmo.
  Áno, samozrejme, Rusko stúpalo. Až kým som nenarazil na Japonsko.
  To znamenalo koniec dejín monarchie a dynastie Romanovcov.
  Monarchia však odišla, ale autoritárstvo zostalo.
  Margarita opatrne pohladila Alenku po chrbte. Dievča spokojne vrčalo. Zdalo sa, že ju to baví.
  Medvedev logicky poznamenal:
  -Nie je nič zlé na tom, keď muž miluje dievča a dievča miluje muža. To je celkom prirodzené. Ľudia si však zároveň musia zachovať slušnosť.
  Margarita nespokojne namietala:
  - Nečítajme morálku. Toto sa mi nepáči!
  Úradujúci prezident sa zasmial:
  - A kto miluje! Musíme sa však pozrieť pravde do očí. Ľudia sa v tomto ohľade výrazne líšia od zvierat!
  Margarita súhlasne prikývla:
  - Áno, je medzi nami veľká priepasť!
  Alenka sarkasticky odpovedala:
  - A vieš, medzi tebou a opicou nevidím veľký rozdiel!
  Margarita sa zasmiala. Alenka medzitým potopila poslednú z dvanástich japonských obrnených lodí. Potom dievča poznamenalo:
  - Už sme takmer skončili s nepriateľskou flotilou!
  Medvedev sa sarkasticky uškrnul:
  - Áno, ste dobrí pracovníci! A v skutočnosti sú schopní veľa! Vo všeobecnosti milujem dievčatá-bojovníčky - sú také sexi!
  Margarita krútila telom a spievala:
  - Vyzerám sexi, som ako procesor! A pohybujem sa ako robot - zvukový agresor!
  Potom študent pohladil Alenku trochu odvážnejšie. Dievča stláčalo dlhými prstami tlačidlá joysticku a vyzeralo očarujúco.
  Aké ladné sú jej pohyby.
  Margaritina predstavivosť zobrazovala princeznú kráčajúcu naboso na lešenie. Toto je také romantické. A princezná je taká červená. Zbavili ju všetkých šperkov a drahých šiat. Ostala len vrecovina. Ale väzenská uniforma ešte viac podčiarkuje čaro jeho sladkej, príjemnej, sviežej tváre ako ruža. A ohnivé vlasy. Aká krásna ide princezná na popravu.
  A tam sa topia tisíce ľudí. Lode sa rozpadajú, živly zúria.
  A Japonsko utrpelo kolosálnu, jedinečnú porážku. Takže samuraj zrejme musí oľutovať svoje hriechy.
  Margarita si pomyslela, čomu veria Japonci? Aké je ich náboženstvo? Sú to predsa pohania. Ale porazili pravoslávne Rusko. Potom sa zamyslite nad tým, koho Boh je silnejší!
  A Mongoli boli pohania, ale koľko území zajali.
  Margarita sa spýtala Alenky:
  - Povedz mi, kráska, ako sa ti páči Rodnoverie?
  Dievča sa široko usmialo a po potopení ďalšieho torpédoborca odpovedalo:
  - Veľmi dobré náboženstvo! Sú také krásne rozprávky!
  Margarita sa podsúvavo spýtala:
  - Myslíš na rozprávky? Alebo možno všetci títo ruskí bohovia skutočne existujú?
  Alenka pokrčila plecami a odpovedala:
  - Možno existujú elfovia aj škriatkovia! V našom svete sa môže stať čokoľvek. A je ťažké povedať, čo skutočne existuje a čo nie!
  Medvedev logicky poznamenal:
  - Do istej miery všetko v našom svete existuje. Všetky naše myšlienky, sny, túžby sú tým, čo za sebou zanechávame. Mám veľmi zaujímavú teóriu o hypernoosfére, v ktorej existuje úplne všetko, čo kedy ľudia vymysleli. To znamená, že myšlienka existuje navždy. A zostáva v nejakých iných, paralelných svetoch.
  Dmitrij Medvedev sa prebudil zo spánku. A opäť sa chopil svojej základnej práce, presnejšie výstavby impéria.
  A opäť výdobytky...
  Najprv zostavte nový tank s hmotnosťou tisíc ton a vypustite ho na nepriateľské pozície. Nie, samozrejme, nie len jeden, ale veľmi veľa.
  A presúvajú sa cez cudzie územie. A navrchu sú aj lietadlá s atómovými bombami. A čo ak zaženieme aj bomby? A urobiť anihilačné?
  Dmitrij Medvedev je ako každý iný v prelamovaní.
  A teraz ďalšia krajina padá do čižiem diktátora. A výdobytky prichádzajú. Ale je tu ďalší nepriateľ. Krajina je tiež veľká... Môžete to dokonca naprogramovať. Tu je ZSSR v roku 1941... Je tu invázia. Jednotky v Medvedeve sa počas mnohých hodín hry automaticky znásobili a jeho populácia je už viac ako miliarda. Oproti 196 miliónom. A modernejšie technológie. A vojakov môžu chrliť kasárne do nekonečna.
  Elektronické zdroje sú našťastie nevyčerpateľné. A vyvíjať tlak na nepriateľa, vyvíjať tlak na neho.
  A tanky s hmotnosťou tisíc ton sa posielajú do jadrových reaktorov po celom Rusku rovno do Moskvy.
  A je prakticky nemožné ich opustiť - nič neberie!
  Medvedev vedie stratégiu a hučí si pre seba... Potom zastaví tanky na jadrový pohon. A hodí "Panther"-2 do boja. Auto, ktoré je však stále schopné poraziť tridsaťštvorku.
  Medvedev sa hrá sám so sebou tým, že načítava rôzne parametre áut... "Panther"-2... Ako úder z diaľky. A prenikne do sovietskeho tanku.
  Takto to neprerazíš! Najmä v čele, ale na palube môžete. Streľba je v plnom prúde. A tridsaťštyri sa rozbehnú... A zomierajú pod údermi zbraní...
  Armáda sa opäť hýbe...A objavili sa bojoví roboti. Sami sa riadia tempom. A náboje sú zostrelené lasermi. A robia to veľmi šikovne.
  A virtuálne dievčatá útočia.
  Medvedev zanietene sleduje stratégiu. Vzrušujúca bitka. Opäť si ju zahráte sami, alebo ju odovzdajte vojenskému poradcovi. A sledujete priebeh bitky.
  Vedú svoje tanky do ofenzívy.
  Tu môžete posunúť vpred pyramídové tanky, ktoré sú menej zraniteľné a nepreniknuteľné zo všetkých uhlov. Pohybujú sa ako na klzisku.
  A dievčatá bežia bosé... A strieľajú po ceste.
  Ďalšia vojna. Originálna hračka. A peniaze pochádzajú zo zlatých vrtov bez toho, aby vyschli. Je to ako v hre, všetko je podľa plánu, bez zlyhaní a bez úpadku.
  Všetko sa nevyčerpá a zdroje neubúdajú. Aj keď sa to nezdá veľmi pravdepodobné.
  Medvedeva prerušil hovor. Úradujúci prezident zdvihol telefón:
  - Ahoj!
  Šéf prezidentskej administratívy povedal:
  - Ste stále v kancelárii, Dmitrij Anatoljevič?
  Medvedev ostro odpovedal:
  - Áno! Stále som prezident!
  Šéf administratívy povedal:
  - Zelenskyj požaduje, aby ste po inaugurácii opustili rezidenciu.
  Medvedev sa chvel:
  - A kde budem bývať?
  Vedúci administratívy odpovedal:
  - V mojom byte! Vaša moc skončila a musíte opustiť všetky priestory!
  Medvedev zašepkal:
  - Mám na nového prezidenta prosbu - nech mi nechá ten počítač!
  Vedúci administratívy sa opýtal:
  - Daj mi Rád svätého Ondreja Prvého a poprosím Zelenského, aby ti mal počítač!
  Medvedev súhlasne prikývol:
  - No, je to možné!
  . KAPITOLA č.7
  A zavolal svojho asistenta, aby pripravil dekrét. O udelení Rádu sv. Ondreja I. povolaného na čelo administratívy. Šablóna je pripravená a zatiaľ som podpísal zodpovednosť.
  Potom začal Medvedev opäť hrať.
  Teraz sa jeho virtuálne tanky blížia k Moskve a začínajú útok. Na toto mesto útočia stroje s hmotnosťou dvetisíc ton.
  Medvedev však hádže do útoku aj "Rat"-5, toto je monštrum, nie tank. Hmotnosť desaťtisíc ton!
  Vojaci sa blížia ku Kremľu... Stalin teda uteká. A chytajú ho bosé dievčatá v bikinách. Chytia sa za nos holými prstami. A nútia Stalina, aby mu bozkával obnažené päty.
  Tu sú jednotky virtuálneho impéria, ktoré prechádzajú cez Moskvu a idú na Ural...
  Chytia ho aj...
  Medvedev opäť začne prikyvovať a začne snívať.
  Margarita sa sarkasticky spýtala:
  - A čo napríklad klasickejšie rozdelenie: nebo a peklo?
  Medvedev pochmúrne poznamenal:
  - Toto je s najväčšou pravdepodobnosťou primitívna myšlienka staroveku o odplate po smrti. V skutočnosti je s najväčšou pravdepodobnosťou všetko o niečo komplikovanejšie!
  Natasha s potešením zvolala, keď potopila jednu z posledných japonských lodí:
  - Prisahaní a starí,
  Nepriateľ opäť nadáva
  Potri ma
  Rozdrviť na prášok.
  Ale anjel nespí,
  A všetko bude fungovať. A všetko sa dobre skončí!
  Dievčatá ukončili nepriateľskú flotilu. Medvedev zrýchlil tank a prenasledoval samuraja. Áno, odviedli tu dobrú prácu. Je zaujímavé, ako sa dá opraviť história. Cárske Rusko bolo mocnou krajinou, ktorá stúpala do výšky. Aj keď nie všetci ľudia žili dobre.
  Ale krajina stúpala. Pracovný deň sa skrátil. Objavili sa nové sviatky. Vznikla miestna samospráva. Mzdy rástli pri stabilných cenách. Školy sa otvorili. Za cára Mikuláša II. sa výdavky na vzdelávanie zvýšili viac ako šesťnásobne. Základné vzdelanie sa stalo povinným.
  Áno, nie všetko sa dosť rýchlo zmenilo k lepšiemu, ale koľko krajina stratila v dôsledku revolúcie a občianskej vojny. Koľko šikovných ľudí zomrelo a opustilo svoju vlasť? A teraz, v tejto časti vesmíru je šanca tomu zabrániť.
  Aerodynamická nádrž plávala rýchlo a ticho pod vodou. A teraz bol potopený posledný torpédoborec Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Natasha povedala s potešením:
  - Taký som mladý!
  Alenka dievča opravila a vysvetlila:
  - Akí sme tu všetci skvelí! Bojovali ako levice!
  Margarita naštvane poznamenala:
  - Nič zvláštne! Jednoducho sme mali lepšiu technológiu!
  Alenka sa zachichotala a odpovedala:
  - Ale z kanónov sme strieľali sami!
  Natasha podporila svojho priateľa:
  - A tiež sme to urobili sami! A toto je bystré oko...
  Margarita vybrala:
  - Šikmé ruky!
  Natasha sa zasmiala a odpovedala:
  - A ty si očarujúce dievča!
  Margarita úprimne povedala:
  - Je mi ľúto Japoncov. Kreslia nádherné karikatúry. Hlavne sa mi páči hentai!
  Alenka sa zasmiala a roztočila nohu vo vzduchu:
  - Hentai, to je skvelé! Dokonca veľmi cool!
  Natasha s úsmevom dievčaťa, ktoré ochutnalo džem, navrhla:
  - A možno nakopeme aj fašistom!
  Medvedev s úsmevom prikývol:
  - Dobrý nápad. Ale poďme najprv dokončiť japonské pozemné sily. A pomôžeme rýchlejšie ukončiť vojnu. Aby sa v tomto vesmíre neobjavil fašizmus.
  Dievčatá odpovedali zhodne:
  -A neobjaví sa a Čína bude naša!
  Po potopení japonskej flotily sa supertank T-95 dostal na povrch.
  Potom začal Medvedev snívať o najrôznejších nezmysloch.
  Bojovníčka Alenka sa postavila za obranu Rjazane. Natasha bola s ňou.
  Obe dievčatá sú v ľahkom brnení, v každej ruke majú šabľu. A pod nohami sú špeciálne tenké disky.
  Obrovská armáda mongolských Tatárov podnikla útok.
  Mnoho dlhých schodov pokrývalo steny naraz. Boli rôzne: pletené z koreňových kmeňov, zrazené borovicové lesy s priečkami. Používali sa aj ťažké rebríky s radmi guľatiny. Valy sa vďaka rýchlemu tempu výstavby ukázali byť vyššie, ako Tatári očakávali, veľa schodov sa na vrchol nedostalo. Mongoli vpredu odohnali niekoľko zajatých Urusov. Ruský ľud uprednostňoval smrť pred hanbou za zajatie.
  Ale Mongoli boli neoblomní.
  Vyčerpaní ľudia boli bezohľadne tlačení nabrúsenými kopijami a boli vykopaní v nádeji, že ruský ľud, ktorý nechce zabiť svojich, sa vzdá. Alebo pod rúškom väzňov preniknúť do ľadového valu. Niektorí z väzňov sa s krikom rútili dolu, skĺzli po zamrznutom ľade, zrážali nenávidených nukerov, trhali im meče z rúk a okamžite padali rozsekaní na kusy. Ľudia rýchlo stúpali po schodoch, nechápete aký druh a kmeň?
  Polonahí, v handrách, s palicou v rukách, s dobodanými a krvácajúcimi chrbtom. Muž Vaul, odetý v brnení, už zdvihol obrovskú sekeru, keď zúfalo kričali zdola:
  -Nenič nás, rytier, sme svoji, Rusi!
  Vojvoda Dikoros vyskočil k stene a zakričal:
  - Cítim, že je to naše!
  Zúfalý výkrik to potvrdil:
  -Počkaj na sekanie, tvoj ! Nie sú medzi nami žiadni Mughlanovia!
  Veľmi bystrá Alenka vykríkla:
  -Kto sa správne prekríži, je svoj !
  - Buďte pokrstení, pravoslávni!
  S desivým hlasom sa kone rozbehli na míle ďaleko, obrie Vaula-Morovin zareval.
  Obrancovia Riazan schválili:
  -Správny! Naozaj!
  Jednohlasne sa ozývali na všetkých stenách:
  -Poďte, bratia, urobte znamenie kríža!
  Stovky otrhaných väzňov, modrých od zimy, preliezli cez hradbu a padali, pričom sa ďalej mechanicky krížili. Niektorí okamžite pozbierali vopred položené kamene a zúrivo ich hádzali na Mongolov. Mnohí obyvatelia Riazanu videli Tatárov prvýkrát, dokonca aj mnohí tradiční oponenti, tí istí Kipčakovia, sa prezliekli do mongolských šiat.
  Nepriatelia mali na sebe dlhé kožuchy, také dlhé, že sa im zamotávali do lemov. Vybraní nukeri mali na hrudi zavesené medené a železné platne a ich chrbát bol otvorený. Na zastrašenie Urusov si mnohí natierali krvou svoje už aj tak zlé, zženštilé tváre.
  Ale Uruses neuskočili a stretli nepriateľa s mečmi a sekerami. Vaulovým silným úderom bolo zabitých päť Mongolov naraz, druhý úder a traja ďalší! Ostatní bojovníci nebojovali horšie. Tatári nemotorne liezli po klzkej šachte, nevedeli sa poriadne zakryť štítmi ani sekať šabľami. Keď sa mongolská armáda za cenu obrovských strát dostala na vrchol, vyliala sa na nich vriaca voda a strašná zbraň: horiaci decht.
  Dokonca aj ženy a malé deti polievali vriacou vodou a hádzali kamene a bloky. Obzvlášť účinné boli malé praky s otrávenými šípmi, z ktorých dokázalo strieľať aj päťročné dieťa, ktoré ešte nedokázalo natiahnuť tesnú tetivu luku malými ručičkami. A minúť pri streľbe do takej hustej hmoty je oveľa náročnejšie ako trafiť. Útok bol zjavne dusivý, zohavené mŕtvoly sa valili vo veľkom množstve.
  Prostredníctvom ďalekohľadu, ktorý zručne vyrobili Číňania, Guyuk Khan pozorne sledoval bitku. Oblizoval si pery a udrel perami, každú chvíľu, čím si narovnal zlatú kožušinu vystlanú prilbu, ktorá mu tvrdohlavo a otravne vyliezla na čelo. Potom fajku v hneve odhodil.
  -Naši bojovníci umierajú! Burundai a žltý had prichádzajú ku mne!
  Turgaudi sa ponáhľali vykonať príkaz korunného kagana. Guyuk si chcel sadnúť do vyrezávaného kresla zo slonoviny, keď mu na pleci jemne ležala ruka:
  -Neboj sa, super! Upokojte svoj divoký pohľad!
  Vrhla viskózna melódia, ktorá celkom pripomínala ženský hlas.
  Guyuk Khan sa cítil ospalý a len ťažko sa udržal na nohách. Áno, to je on. Opäť sa pred ním ako duch objavil Žltý had - najstrašnejšia osoba v jeho armáde, pekelný démon zo vzdialeného a neprístupného Japonska.
  -Ty!
  Dedič najvyššieho kagana ukázal hlúpym prstom! Žltý had sa ďalej šíril, niekedy sa zväčšoval, inokedy klesal:
  -Ja! A vidím priamo cez teba! Je čas zmierniť svoj hnev! Presnejšie povedané, prineste všetky svoje rezervy do boja čo najskôr! A ja vám pomôžem, bratia, a dám také prekvapenie nepriateľovi! Podpisový ťah, verte mi, bude správny!
  -Dze, dze, dze! Pod velením Burundaia vrhnem vybraný tumen do boja! Spolu budete viesť útok!
  Japonec zablikal očami a odhalil veľké žlté zuby:
  -Neexistujú žiadni bieli démoni, chcem zabiť svojich rovných! Ako skutočný ninja!
  Žltý had zablikal talizmanom, v ústach sa mu nenápadne objavila píšťalka a zaznela trblietavá melódia.
  Guyuk si myslel, že sa mu vysmievajú, ale nemal ani silu, ani chuť hádať sa s nindžom čarodejníkom. V tejto chvíli Turgaudi hrubo zatlačili na Burundai, Guyuk Khanovi sa tento poslušný odchovanec Subudai-Baghatur nepáčil.
  -Ty deravý mech od vína! Nevidíte, že pod hradbami hlavného mesta Urus umierajú najlepší bojovníci? Okamžite vezmite Berkutov a po prejdení rieky vyraďte Urusov úderom pod pravú stenu.
  Skúsený Burundai sa odvážil namietať:
  -Ľad ešte nie je pevný, pod údermi tisícok kopýt jednoducho praskne.
  Nečakane, impozantný Japonec odpovedal za Guyuka.
  -Vaša starosť je chvályhodná. Ale vaše úsilie je márne! Magický prášok viazal ľad na rieke pevnejší ako vojenská oceľ! No skočte dopredu, objednali sme vám!
  -Veľký ninja batyr vie, čo hovorí! Jazdite rýchlejšie, ak zvládnete krupobitie, za odmenu dám školu koní!
  zakričal Guyuk Khan a potriasol prstami. Burundai sa už neodvážil protirečiť - bol plný smrti. Mongol s kŕdľom huňatých jazdcov zmizol z dohľadu. Zrazu sa priblížil tieň, nad hlavou sa ozval hluk a silná vzduchová vlna spôsobila, že prilba korunného kagana odletela:
  -Harakiri! Tak sa Motýľ trepotal! Teraz budú mať Uruses "obklad".
  Obrovský drak sa vznášal nad hladinou, jeho zlaté krídla odfukovali záveje a z troch dravých tlam sa mu rozlievali ohnivé jazyky.
  -Nádherná mangusta!
  Guyuk sa ani nestihol zľaknúť:
  -Je schopný spáliť celú Riazan.
  -Nie všetko, ale podpáli stenu. Len tak ďalej, moja malá Godzilla!
  Medvedevov nádherný sen pokračoval. Úradujúci prezident mal kolosálnu fantáziu.
  Do vzduchu sa vzniesol mocný drak s rozpätím krídel päťdesiat metrov. Mongoli a šamani, ktorí ich sprevádzali, zúrivo vyli. Tumen pod velením Burundaia prudko vletel na ľad, niekoľko koní sa potklo a oni aj ich jazdci boli okamžite ušliapaní zúrivou železnou masou. Trojhlavé monštrum sa medzitým hladko ponorilo na stenu. Wilderness si uvedomil nebezpečenstvo leteckého útoku skôr ako ostatní. Samozrejme, nechcel som svoje tromfy odhaliť vopred, ale aby som zachránil mesto, musel by som do toho dňa použiť neznámu zbraň. Proti okrídlenému monštru stálo mechanické monštrum, ktoré nejasne vyzeralo ako zmes pavúka a oceľovej stonožky. Z parného kotla už stúpal dym. Výborne chalani, že ste vopred hodili uhlie.
  Parný katapult je majstrovským spojením technológií parnej lokomotívy, navijaka, viacnohých balist a dokonca aj...hudobnej tabatierky. A toto zviera, kované z kalenej ocele, dokázalo vrhnúť akúkoľvek škodlivú vec takmer rýchlosťou guľometu na vzdialenosť až dvoch míľ. Dievčatá bojovníčky boli prvé na svete, ktoré napadlo prispôsobiť piestový motor na vrhanie nábojov. Dikoros osobne otočil pákou, začala sa pohybovať zručne vykovaná stuha z reťazí a vkladala kamene do rýchlo sa otáčajúcich čepelí.
  Keďže sa Tatári ponáhľali v hustej hromade, takmer žiadne nezmeškali, naopak, každý ťažký dlažobný kameň, poskakujúci, zrazil niekoľko naliehavých jazdcov. Jedna vec je zlá, mierka mierenia je dosť slabá, Mongolov stále môžete trafiť, ale skúste trafiť lietajúceho draka! Trojhlavé monštrum otočilo hlavu a otvorilo svoje široké, tesáky, diamantovo lesklé čeľuste.
  Unikajúci plameň preletel popri hradbe a zasiahol domy. Bolo počuť kvílenie a krik, po ulici bežalo niekoľko poloslepých žien a domy horeli neprirodzenou rýchlosťou. Našťastie piesok a ťažké sudy s vodou, ako aj hasičské jednotky boli v pohotovosti. Niektoré chatrče, najmä tie, ktoré boli blízko steny, boli pokryté ohňovzdorným azbestom. Pod priateľským tlakom dravá sopka zbledla a keď stratila svoju silu, zmenila sa na prúdy bledého dymu.
  Drak sa však zjavne nechcel vzdať, keď vyšiel z ponoru, otočil sa s gráciou preťaženého stormtroopera a opäť spustil prúdy ohnivého tornáda. Tatári sa už stihli dostať k múru, a tak zúrivé plamene zasiahli aj ich. Medzi obeťami bol aj impozantný Burundai, jeho luxusné oblečenie začalo horieť a on sa s revom zraneného kanca rútil späť. Trpeli aj ruskí vojaci a časť ľadu sa citeľne roztopila a odkryla zem a polená. Šaty na Dikorose tleli, no bojovníkovi Antonovovi stojacemu na stene sa podarilo vyliať naňho vedro vody a z horúcej reťazovej pošty stúpala para.
  -Aká diabolská posadnutosť, škoda, že nás nevidí cool Alenka!
  Drak sa znova otočil a pokúsil sa vstúpiť do tretieho kruhu. Čarodejník Savely si udrel prsty, podarilo sa mu spustiť malú ohnivú guľu, úder zasiahol strednú hlavu draka. Malá explózia nespôsobila trojhlavému monštru žiadne zvláštne straty, ale mierne ho zrazila z jeho trajektórie, v dôsledku čoho drak vystrelil v predstihu, ohnivý víchor zasiahol nahromadené rady nukerov. A opäť zúrivé zavýjanie, niektorí Tatári sa pohli späť. Vtedy si Dikoros všimol vysoké mladé dievča, ktoré máva dvoma dvojsečnými mečmi. Neľudskou rýchlosťou sekala odporcom do kapusty, rozdávala strašné rany nohami, lakťami, ba aj hlavou, trepotala sa ako motýľ.
  Len jeden, alebo skôr dvaja ľudia mohli spôsobiť takú skazu:
  -Juliana! Červený anjel, si to ty?!
  - Nosom voniaš kvety! Z trojmetrovej výšky!
  odpovedala Alenka so smiechom. Bojovníčka rýchlosťou šialeného geparda vyletela na hradbu a na stene zanechala sotva viditeľné krvavé stopy.
  -Nehovor, všetko je jasné! Musíme uhasiť okrídlenú pochodeň!
  Alenka divo zapískala, drak po vyrovnaní letu vstúpil do štvrtého kruhu. Neďaleko stojaci bojovník jej povedal:
  -Použi katapult, Alenka, zraz ho balvanom.
  Bojovníčka hrozivo štekala.
  -Ja sám viem lepšie, čo použiť!
  Alenka bleskurýchlo zdvihla tri zručne kované reťaze. To bol tiež nápad ich bojovníčok: spojiť dva alebo tri malé kamene, vystreliť dve alebo viac balistiek a pokosiť, zmrzačiť celú líniu. Po nasadení parného katapultu Alenka vyskočila na čepeľ a kopla do páky. Vymrštilo ju vysoko a už počas letu mávala bojovníčka rukami, majstrovsky otáčala mečmi, usmerňovala rýchly pohyb a podarilo sa jej pristáť na chrbte draka, posiateho hrotmi. Monštrum sa striaslo a pokúsilo sa zhodiť odvážne dievča-jazdkyne, ale šikovne skrútené reťaze prehlušili obrovské ústa - hrozivé monštrum bolo úplne osedlané.
  -Načo potrebuješ tri hlavy ? Chýba jeden? Sú plné dier, tak ich spojím reťazou, aby nevyleteli posledné mozgy!
  Bojovníčka sa zasmiala na svojom nemotornom vtipe. Drak prudko nabral výšku, potom reprodukoval Nesterovovu slučku, svaly pod kožou sa triasli, monštrum sa zúfalo snažilo zhodiť nepozvaného jazdca. Cez gigantické telo fúkali horúce prúdy vzduchu, šarkan sa rútil ako kameň uvoľnený z katapultu alebo, s najväčšou pravdepodobnosťou, meteoru. Atmosférická vlna vyradila Tatárov z trate.
  Alenka kukla:
  -Nie pôsobivé!
  Spánok úradujúceho prezidenta stále pokračoval. Pán Medvedev sa trochu rozpadol, možno aj od smútku.
  Vskutku, aký bol pre terminátorské dievča škubajúci drak, keď prešla extrémnou záťažou v dvanástich premenlivých rovinách, zrýchlila na stopäťdesiatku gravitáciu a okamžite sa ponorila do stavu beztiaže, potom opäť dosiahla hranicu subletálnej záťaže. Každý predstaviteľ flóry a fauny je pred týmto produktom genetického inžinierstva červ.
  Monštrum sa pokúsilo otočiť hlavy a strašne klepalo svojimi obrovskými ústami. Bojovníčka zo všetkých síl sekla svojim legendárnym mečom a mierila na najcitlivejšie miesto - nosnú dierku. Prvý úder bol plochý, z nosovej dierky vyleteli striebristé guľôčky ako perly, ktoré sa leskli na slnku:
  "Tvoj sopl je krásny, však, hovorí sa, že drak dokáže vyprázdňovať zlato."
  Had udrel svetlom. V reakcii na to krásna a mrštná Alenka sekla špičkou, úder bol ostrý a presný, čepeľ sa jemne začervenala a z jej obrovského nosa sa objavili čerešňovo-rubínové kvapky rosy. Zamrzli priamo za pochodu a prepletali sa do zvláštneho ornamentu.
  Dievča sa zasmialo:
  - Super, no tak, zopakuj trik!
  Monštrum sa už trhalo, ale naďalej naberalo výšku, hlavné mesto Ryazan sa zmenšovalo a zmenšovalo. Tu je v kolese od vozíka, teraz v tanieriku a tu má veľkosť maku, konečne mizne za oblakmi. Obloha zažiarila čiernou farbou, naplnila sa jasnými hviezdami, vyšplhali sa do stratosféry, ťažko sa im dýchalo, nafúkalo sa studené vákuum. Hoci legendárna Alenka nie je obyčajný človek, bez vzduchu sa vôbec nezaobíde. Ale zrejme aj draka svrbia, plaz má kŕče, zadýcha sa, takže musíme znížiť výšku. Zjavne nie je žiadna túžba zopakovať výkon Ruslana, ktorý držal Černomorcovu bradu tri dni a tri noci. V hlave jej prebleskne fráza z detského webu a z nejakého dôvodu si ju naozaj chce zopakovať.
  A dievča bojovník hovorí:
  -Sme jednej krvi, ty a ja!
  Zdalo sa, že drak pochopil význam, zachvel sa a zastavil let. Potom to začalo pomaly klesať.
  Krásna a svalnatá bojovníčka povedala:
  -Myslíš správne, môj okrídlený brat! Budeme mať s vami výsledky!
  Dole bol v plnom prúde poriadny masaker, Mongoli sa už valili preč od hradieb a veľkolepá Nataša usúdila, že nastal optimálny moment na úder. Výborne, statočné dievča, hneď ju vidíš, kde prešla, zostáva krvavá cesta husto vydláždená mŕtvolami. Nielen nohy a ruky, ale aj dva podlhovasté vrkoče Natashy páchnu po dýkach zapletených do reťazí vyrobených z tvrdenej ocele.
  Povedala si Alenka a dupla nohou:
  -Takéto osobné veci si určite vyrobím! Teraz zahrejte Mughlanov!
  Z oplechovaných hrdiel vybuchol divoký plameň ako trojitá sopka, Tatári sa príliš chúlili a jednoducho sa smažili po stovkách, vylievali sa z úst pekelného ohňa. Kone boli obzvlášť vystrašené, ale väčšina koní už bola odrazená náhlym úderom do chrbta, pod sedlom zostala iba osobná stráž Guyuka Khana. Erupcia pokračovala a v ohnivom hurikáne zmietla stovky a stovky bojovníkov jednou salvou. Žltý had s prižmúrenými očami sledoval návrat svojho malého draka.
  Stíhačka z východu zarevala:
  -Zradca! Všetci ste predstaviteľmi dračieho rodu, vždy zradíte a slúžite tomu, kto je silnejší!
  Rozzúrený čarodejník ninja sa pokúsil poraziť odvážneho jazdca a hádzal pulzary rýchlosťou guľometu. Mladá bojovníčka Alena sa uškrnula a nahlas spievala:
  - Ohnivou vodou - preklopte pohár! Si chladný cudzinec - pľuješ oheň!
  Toto je dievča - veselé, s humorom. A pulzary z ohňa sa jej neboja.
  Alena ich ľahko zostrelila pomocou legendárnych zbraní a z času na čas nasmerovala beštiu na nepriateľské jednotky. Tento opakovane použiteľný plameňomet s krídlami je lepší ako sto konských mechanických.
  Možno je aj toto chladnejšie ako útočné lietadlo a ako to, že má toľko paliva a nevybila sa poistka? Budete musieť študovať monštrum vo svojom voľnom čase a vytvoriť novú, predtým neviditeľnú zbraň! Šípy sa odrážajú od hrubej, dúhovej pancierovej kože, trblietajú sa všetkými farbami dúhy ako proso. Hity len na chvíľu zmenia sfarbenie: rubínová červená sa zmení na fialovofialovú. Lila-zafír sa naopak mení na šarlátovo-oranžovú, zlatožltú a smaragdovo zelenú. To je veľmi krásne, len škoda, že v zápale krvavej bitky nie je čas užiť si tú rozprávkovú podívanú.
  Ruskí bojovníci a vojaci Bielej légie, ktorú tvorili dievčatá, už vyrúbali väčšinu mongolskej armády. Obzvlášť strašidelné to začalo byť, keď do hry vstúpili mechanické plameňomety; žiadna armáda nemohla vydržať taký dvojitý úder. Ešte minúta a začne sa neusporiadaný let. Žltý had na chvíľu zaváhal.
  Batuov príkaz je jasný, pokojne zabiť korunného kagana, ale platba je príliš nízka. Nie, zabije ho neskôr, ale zatiaľ ho vytiahne spod rozbíjajúcich ruských mečov:
  -Poďme preč, Kagan, prikryjem ťa!
  -A čo ten trojhlavý mangus ? Nedovolím, aby mučil moju armádu!
  Ninja luskol prstom a začali padať iskry:
  "Môžem zoslať zložité kúzlo a on sa vráti do svojho sveta, ale potom ho nebudem môcť privolať sedem rokov!" Existuje však možnosť! Kúzlo na úrovni Hale!
  -Ako je to, že?
  Guyukova tvár, tučná a nafúknutá po jeho rokoch, sa natiahla. Ninja Killer vysvetlil:
  -A tak! Ak zabijem jeho bieleho mangusta, potom bude drak môj, ak zabije mňa, bude jeho!
  Japonský čarodejník zašepkal dlhú mantru, talizman sa trblietal jasnejšie ako slnko. Bosá Alenka, unesená vzrušením z vyhladzovania, zrazu pocítila, ako sa pod ňou stráca pružný, vyleštený chrbát mocného a už aj tak poslušného monštra. Ocitla sa vo vzduchu a letela dole rýchlosťou kameňa. Pád nebol príjemný, ale ani smrteľný. Terminátor , ktorý prerazil metrový závej, zaútočil na Mongolov zúrivosťou zraneného kanca. Posledný organizovaný odpor padol, žalostné zvyšky obrovskej armády sa vrhli na masový útek.
  Najkrajšie dievčatá, bosé Alenka a Natasha, doslova súťažili v likvidácii dezorientovaných nukerov. Guyuk Khan sa medzitým stal prakticky neviditeľným, jeho chrt lámal všetky hipodrómové rekordy, dedičný kagan myslel len na svoju kožu.
  -Nie, toto nie je samuraj! Úbohý zbabelec. Aká škoda podávať takéto mikádo!
  Ninja štekal.
  Žltý had vytiahol dve silné katany, prekrížil ich a prudko trhol, od čepelí sa oddelila iskrivá ružová guľa. Ku krásnej polonahej Alenke sa rýchlo vzniesol magický navádzací pulzar.
  Terminátorskému bojovníkovi sa podarilo všimnúť si pohyb, rozrezať ohnivú zrazeninu za behu, malý výbuch sa rozptýlil ako blesk a rozprášil tucet alebo dvoch Mongolov:
  -To je diabol! Samuraj z podsvetia!
  zakričal Žltý had. Ninja sa už pripravoval vyraziť v ústrety zakrvavenej bosej Alenke, keď mu v hlave skrsla elementárna myšlienka. "Čo ak okamžite nezabije túto najsilnejšiu bojovníčku, potom sa k nej pripojí blonďavá terminátorka Natasha a následky budú katastrofálne. Navyše si podmanila draka a len veľmi silný bojovník dokáže poraziť veľkého hada." "
  Ninja zachrapčal:
  -Idem preč vtáčiky! Odchádzam, aby som sa vrátil!
  Žltý had, ktorý si rozložil svoj biely plášť, sa zahrabal do snehu. Potom sa dusil a začal šepkať pohybové kúzlo.
  Bosonohá Alenka pokračovala vo svojom zúrivom prenasledovaní, tvrdá Nataša nezaostávala. Napriek všetkej urputnosti boja ani na chvíľu nespustili z dohľadu kráľovský stan korunného kagana.
  -Utečie, dobehneme vedúceho!
  navrhla bosá Alenka. Natasha hodila disk bosou nohou a nenútene odpovedala a pokračovala v rýchlych ťahoch so zemou utekajúcich Mongolov.
  -Za čo! Batyge prinesieme ďalšiu radosť, a to je príliš humánne. Meč ľahko zabíja a džihangir z neho jednoducho strhne kožu.
  Alenka, ktorá jednou ranou odsekla štyri, vybuchla smiechom.
  -Ak sám Batuovi neodlomí rohy! Budeme ich voziť až do tábora, alebo čo?
  Natasha sa zachichotala a povedala:
  -Batu pekne vysral nohavice a čím menej Mooglanov prežije, tým lepšie!
  Terminátorské dievčatá zrýchlili krok, pripomínalo to hru na doháňanie, nukeri zúfalo bičovali kone, až im krvavo trhali boky. So zúfalým úsilím sa im podarilo mierne odtrhnúť od uruských jazdcov, ale nemôžu uniknúť tým, ktorí boli navrhnutí rýchlejšie ako gepard!
  Anatoljevič Medvedev, Dmitrij, zobudil sa, cvičil a zapol televízor. Pri príležitosti Zelenského víťazstva sa konali celoštátne oslavy a oslavy. Ľudia sa zo zmien úprimne tešili.
  Každý chcel žiť novým spôsobom a slobodnejšie. Inaugurácia sa blížila a Zelenskij naberal plnú moc. A to tiež spôsobilo nadšenie a inšpiráciu. Všetko sa zmení a bude lepšie ako včera. A Slovania nájdu jednotu a studená vojna sa skončí. Ako autoritárska nočná mora z Putinovho obdobia.
  A o Zelenskom sa už spievali krásne piesne... Každý chcel niečo nové a krásne.
  Sám Zelenskyj oznámil, že svojim prvým dekrétom zruší poslaneckú imunitu a vyčistí aj perie oligarchu. Zelenskyj tiež prisľúbil výrazné zvýšenie daní pre bohatých. Akože, nemajú dôvod pribrať!
  Vo všeobecnosti bolo naplánovaných veľa vecí. Vrátane grandióznej stavby železnice: Archangelsk - Čukotka a potom podzemný tunel na Aljašku.
  Prečo nie je Zelenskyj kráľom? Jeho projekty sú veľkolepé. A v USA sa čoskoro zmení vláda a bude tu ďalšia generácia politikov. Ktorí tiež chcú zmenu.
  A teraz sa Zelensky odvíja...
  Pred odobratím počítača do hry vstúpil Medvedev...
  Po dobytí ZSSR je možné sa zapodievať s USA. Najprv však spustíme obranný systém proti laserovým strelám; impérium tu má také schopnosti. Vojna proti USA - 2008! Invázia začína z Čukotky na Aljašku.
  Prebieha skutočný boj.
  Abrams bojuje proti tanku Panther-7. Nové auto už nie je také ťažké ako dokonalé. A ukazuje svoju absolútnu triedu.
  A zničí Yankees... Medvedeva začala vojna trochu nudiť a odovzdal riadenie vojenskému poradcovi z triedy Rokossovských. A začal zvládať...
  Napríklad postaviť niečo... Nové chrámy, každý so siedmimi náboženstvami. Alebo aj nové televízne veže. A bolo by super postaviť pyramídu. Výška jeden a pol kilometra. Áno, to by bolo naozaj skvelé!
  Medvedev zároveň zvyšuje úroveň blahobytu. Nie je to len o chrlení vojenských tovární.
  Môžete tiež vyrábať televízory, chladničky, počítače, notebooky. A budovať produkciu a napumpovať bojové svaly. Ale USA už premáhajú... Impérium má už viac ako dve a pol miliardy obyvateľov a je celkom pripravené bojovať proti USA. Medvedev vyceňuje zuby a spieva:
  - Som skutočný hurikán všetkých storočí! Ten, ktorý prinesie veľa smrti!
  A opäť to vytvára tlak na Ameriku. Jadrové údery sa už vymieňajú. Takáto bitka rastie.
  . KAPITOLA č.8
  Eh, opäť stlačíme jednotky. A ako udrieme! Tu sa pohybujú pešie dievčatá. Všetci naboso a v bikinách. A ako Yankees bodajú bajonetmi a ako hádžu granáty bosými nohami. Je v nich skutočná energia. A všetko sa trblieta, ako ortuťové guľôčky tečúce pod opálenou pokožkou. Dievčatá milujú zabíjanie - toto sú dievčatá!
  A spievajú si:
  Sme temperamentné komsomolské dievčatá,
  Sme cár Medvedev, veľmi múdry cár...
  A samozrejme máme jasný hlas,
  Čokoľvek sa hádať - choďte do toho!
  A opäť hádzal granáty holými prstami na nohách. Tieto dievčatá sú doslova super. A Yankees rozdrviť, dobyť Aljašku. A tiež si spievajú:
  - Zlí vlci sa k sebe hrnú! Len tak preteky prežijú! Slabí zahynú, sú zabití - očisťujú posvätnú krv!
  A dievčatá sa ponáhľajú do útoku s vyceňovaním zubov. Ale proti Američanom sú aj "tigre"-7, aká úžasná sila. A takéto príšery sa nedajú zastaviť!
  "Tiger"-7 je špeciálne vysokotlakové delo s počiatočnou rýchlosťou strely 2500 metrov za sekundu. A len čo ju udrie, nič ju nezachráni. A Ambramovci sa rozbiehajú na všetky strany. A strhne z nich vežu.
  A dievča prinúti vojakov, aby si kľakli a pobozkali ich bosé nohy.
  Američania sa opäť vzdávajú. A jednotky Medvedevovej armády sa blížia k New Yorku. A mesto je už pod útokom. Je zajatý bez akéhokoľvek obradu.
  Medvedev sa považuje za veľkého veliteľa: nakoniec obsadil New York.
  A dalo by sa povedať, že je najväčší z útočníkov. A potom Washington.
  A Američania sa vzdávajú. Americký prezident padol na tvár a začal dievčatám bozkávať bosé nohy. Najprv jeden, potom druhý v poradí.
  Tak pobozkal celý prápor bosých dievčat. Toto je veľká bitka!
  Medvedev sa smeje... Tak zajal Ameriku. Ale Putin to nedokázal!
  Toto je naozaj boj - super! A potom do Mexika.
  A opäť tie chvaty... A mexické dievčatá prinútia Mexičanov kľaknúť si a bozkávať ich obnažené päty. A kričia:
  - Sláva krásam!
  Áno, počítač dokáže zobraziť veľké farebné obrázky dievčat s holými opätkami, ktoré väzni bozkávajú. A je to také vzrušenie.
  Tu opäť vedú väzňov - tentoraz černochov. A tiež bozkávajú dievčatám bosé nohy.
  A tiež sa tanky plazia pyramídovo...
  Dievčatá sa sťahujú a je ich veľa... Mláďatá predsa môžete chrliť zo zdrojov. A vyberte si, že všetky jednotky sú dievčatá v bikinách. A toto je také krásne.
  Sú to väčšinou ryšavky a blondínky.
  A preberajú jednu krajinu za druhou. Takí cool bojovníci. Impériá im padajú pod bosé nohy.
  Medvedev hrá s chuťou... A ešte si aj niečo popod nos píska.
  Ako vybuchne vodíková bomba? Obludné barbarstvo! A celé mesto, ako keby ho krava olizovala jazykom. O koľko viac žiarenia? A bosé dievčatá behajú cez rádioaktívny prach. A ich obnažené päty sa spália.
  Medvedev hrá, ako keby pytón pohltil iné územie.
  Tu je ďalšia sila dobytá vo virtuálnom svete a vlajka je spustená.
  Tanky sú teraz nové s aktívnym pancierom a keramikou. Viacvrstvové a efektívne.
  A lietadlové lode sú moderné a tiež celkom vhodné. A ako z nich začnú strieľať lietadlá.
  Medvedev, ako vidíme, je veľmi šikovný úradujúci prezident.
  Takže teraz vývoj dronov. A to je v pohode. A tiež lietadlá v tvare disku. Tu už idú do boja ako UFO. A potom pyramídové nádrže.
  Americký prezident Trump, bystrý rozum, nariadil, aby bolo auto nezraniteľné a nepreniknuteľné zo všetkých uhlov. Takto sa mastodont objavil vo forme nízkej pyramídy. A takéto auto ukázalo vynikajúcu ochranu. Najmä proti kinetickým projektilom.
  A teraz sa ukázalo, že tento tank je taký úspešný, že ho nemožno preniknúť a stále je v prevádzke so Spojenými štátmi. Dokonca to tak nazvali: tank Trump.
  A ľudí sa niekedy zmocní šialenstvo, keď vidia, že auto je nepreniknuteľné.
  Medvedev vedie nerovný boj a jeho stroje už obsadili ďalší virtuálny kapitál a zmenili ho na hromadu ruín a vriace krátery.
  Robotke to však nestačí. Začína vyvíjať novú generáciu zbraní: ničiteľskú bombu. A táto bomba je štyristokrát silnejšia ako vodíková. Takže ak zasiahne, nebudete môcť ani pozbierať popol!
  A vojna sa už presúva do vesmíru.
  Medvedev používa lode vyrobené z novej zliatiny pevnejšej a ľahšej ako titán. A hviezdne lode lietajú do vesmíru a bojujú bojové roboty. V podzemných továrňach je už veľa rôznych modelov.
  A teraz padá posledná ríša na planéte. A čo? Teraz do hlbokého vesmíru!
  Začína sa éra Hviezdnych vojen.
  Medvedev to chápe a energicky stláča klávesnicu. Alebo môžete pohybovať prstami alebo ovládať svoje myšlienky.
  Úradujúci prezident koná múdro a buduje si vesmírnu flotilu. A boj pokračuje.
  Prebieha vývoj ešte silnejšej, najmä anihilačnej termokvarkovej bomby. A je stotisíckrát mocnejšia ako tá anihilačná.
  A potom sa lode vznesú do neba. A zachytávajú satelity planéty. A potom susedné systémy. Robia to mimoriadne rýchlo.
  A úradujúci prezident v hre vyrába terminátorov. Tu je hrdina terminátora. Toto je cestovanie v čase, aj keď obmedzené.
  Medvedev zakričal:
  -Ľudia dupú nohami po zemi, čo s čižmami! Čo je hlúpe a zároveň strašne škaredé!
  A Medvedev sa stal oveľa veselším. Ech, deti, aké ste dobré. Najmä ak sa z nich stali vesmírni bojovníci.
  Rozbieha sa hviezdny boj. A vážne výmeny úderov, keď triviálne údery do útrob. Presnejšie povedané, ide o nápadité myslenie.
  Medvedev pokračuje v útoku:
  - Moje hviezdne lode sú vražedné!
  A na jeho miesto vymenúva nových vesmírnych veliteľov. A čo je boj, to je boj.
  Tu velí Medvedev so svojimi veliteľmi. Tu sa proti tomu dvíha nepriateľská koalícia. Keď sa blíži taká nespočetná armáda, je to desivé; z diaľky sa zdalo, že sa plazí viacfarebná, trblietavá hmlovina. Navyše, každá iskra je démon spôsobený mágiou nekromantského čarodejníka. Viac ako dvanásť a pol milióna vojenských vesmírnych lodí hlavných tried a nekonečný malý "komfortný dom" sa s prihliadnutím na neustále prichádzajúce posily ich počet blížil k 200 miliónom. Predná časť sa natiahla na pár parsekov, v takom meradle aj vlajkové ultrabojové lode vyzerajú ako zrnká piesku na Sahare.
  Blíži sa všeobecná bitka: Medvedevovo vesmírne impérium armády proti mnohostrannej "Koalícii totálnej spásy", ktorá sa rozhodla namiesto neustálej taktiky neustále neskorej obrany zaútočiť na flotilu samotného krutého agresora.
  Je tu toľko lodí, s úžasnou rozmanitosťou, aj keď vo väčšine prípadov to len bráni efektívnemu boju. No napríklad hviezdna loď v podobe čembala, alebo s dlhými náhubkami namiesto strún harfa, či dokonca kontrabas s tankovou vežou z druhej svetovej vojny. To môže zapôsobiť na slabé srdce, ale je pravdepodobnejšie, že spôsobí smiech ako strach.
  Ich protivníkom je impérium, ktoré o sebe tvrdí, že je univerzálnou mocnosťou. Medvedevov veľký vesmírny emirát, kde je všetko dané do služieb vojny, hlavným sloganom je efektívnosť a účelnosť.
  Na rozdiel od koalície sa hviezdne lode úradujúceho prezidenta líšia len veľkosťou. A tvar je prakticky rovnaký, veľmi dravo vyzerajúca hlbokomorská ryba. Možno až na jedinú výnimku vyzerajú ako hrubé dýky trblietajúce sa oceľou - drapáky.
  Hviezdy v tejto časti vesmíru nie sú príliš husto roztrúsené po oblohe, no sú farebné a jedinečné svojím svetelným spektrom.
  Z nejakého dôvodu máte pri pohľade na tieto svietidlá smutný pocit, akoby ste sa pozerali do očí anjelov, ktorí odsudzujú živé bytosti vesmíru za ich odporné, skutočne divoké správanie.
  Armáda úradujúceho prezidenta sa na stretnutie neponáhľala, iba jednotlivé mobilné jednotky rýchlo, využívajúc svoju prevahu, zaútočili na nepriateľa, spôsobili mu škody a stiahli sa späť. V reakcii na to sa im pokúsili vyjsť v ústrety paľbou, ale keďže boli obratnejšie a mali dokonalú ochranu, boli oveľa efektívnejšie.
  Míny, zdanlivo malé v kozmickom meradle, boli roztrhané ako detonácia, rovnako ako krížniky a torpédoborce. Podarilo sa nám však poraziť nejaký veľký zápas. Jedna z obrovských bojových lodí koalície bola zasiahnutá, husto dymila, deformovala sa a na palube gigantickej hviezdnej lode vzplanula panika ako oheň v suchom lese.
  Mimozemšťania, podobní jerbom, len s pazúrmi namiesto chvosta, v strachu utekajú, kričia a skáču hore a dole. Medzi nimi sú menšie typy, ktoré vyzerajú ako kríženci medveďa a kačice. Zobáky sa krútia divokou hrôzou, je počuť kvákanie, rozletujú sa a perie sa vznieti. Tu sa jedna z medvedích kačíc obrátila hore nohami a premenila hlavu na požiarnu fajku. Pena sa jej nahrnula priamo do hrdla, brucho si okamžite vyzula topánky a mršina vtáka praskla a striekala krv so zvyškami mäsa, ktoré vychádzali z dieťaťa.
  Jerboa sa spália a ponáhľajú sa k záchranným modulom, no zdá sa, že systém, ktorý dáva prízračnú nádej na prežitie, je beznádejne poškodený. Ich generál, šváb chvostový, hystericky zaškrípe:
  - Ó bohovia kvadratúry univerzálneho kruhu, tým...
  Nebolo možné dokončiť, plamene zahalili jeho nešťastnú Excelenciu. Mäso inteligentného hlodavca sa rozpadlo na elementárne častice.
  Bojová loď vyhorela, vytlačila vzduchové bubliny do vákua a potom explodovala a rozprášila sa na veľa úlomkov.
  Medvedev, ktorý hral dosť, urobil ešte niekoľko objednávok. Novodvorskej ocenil aj posmrtne hviezdou Hrdina Ruska. Nariadil, aby bol Oleg Rybačenko ocenený všetkými rádmi a medailami, ktoré Rusko má. A Donaldovi Trumpovi odovzdal Rád svätého Ondreja Prvého povolaného. Po ktorom Medvedev opäť zaspal... Nikto ho zatiaľ neotravoval.
  Po takomto výkone sa Alenka citeľne rozveselila. Rovnako aj jej tím.
  Ako prvá sa ujala slova Margarita:
  - Dokončíme Japonsko na mori a dokončíme ich na súši!
  Alenka túto myšlienku vrelo podporila:
  - Určite! Prečo dovoliť smrť nových ruských vojakov!
  Natasha tiež prehovorila:
  - Kuropatkin je príliš nerozhodný veliteľ. Nie je teda pravda, že bude môcť vyhrať, aj keď vezmeme do úvahy oslabenie Japoncov počas útoku na Port Arthur!
  Medvedev to zhrnul rozhodne:
  - Poďme zaútočiť! Toto je naša šanca a šanca Ruska!
  Potom sa výkonný a ultramoderný tank začal pohybovať. Áno, Japonsko má zlý deň. A neraz budú preklínať moment, keď im napadlo bojovať s Ruskom.
  Tank sa pohyboval smerom k japonským jednotkám. Alenka s potešením povedala:
  - Mal som taký úžasný sen. Je to, ako keby sme Natasha a ja bránili Ryazan pred hordami Batu Khana.
  Margarita sa vzchopila:
  - Bol som vo sne?
  Alenka negatívne pokrútila hlavou:
  - Nie! Len si tam nebol!
  Dievča otrávene zastonalo:
  - Aká škoda!
  Bosonohá Alenka sa zasmiala a poznamenala:
  - Mohli by ste nám len brániť! Ale Natasha a ja sme boli tak cool!
  Blondínka sa prekvapene spýtala:
  - Bol si v pohode?
  Bosá Alenka pohotovo potvrdila:
  - Áno, veľmi cool! A dokonca som jazdil na drakovi!
  Natasha sa zasmiala a odpovedala:
  -Na drakovi si bola veľmi krásna!
  Alenka pohotovo potvrdila:
  - Je to ako v rozprávke! Kde sú draci, elfovia a všetko očarujúce!
  Margarita odpovedala s úprimným citom:
  - Si veľmi krásna aj bez draka! Len víla a zázrak zázrakov!
  Alenka sebavedomo vyhlásila:
  - Porazím všetkých! S drakmi a bez nich!
  A bojovníčka ukázala päsť.
  Prvý ruský tank zaútočil na Japoncov, ktorí stáli pri hradbách Port Arthur. Stále ich bolo pomerne veľa. Delostrelectvo začalo pracovať. V reakcii na to vystrelilo 152 mm kanón impozantného tanku, ako aj osem smrtiacich guľometov. A opäť začali samurajov kosiť po stovkách.
  Guľomety - "Draci", veľmi smrteľná vec. Päťtisíc striel za minútu je len nejaká zver.
  Japonci padli, prebodnutí, roztrhaní na kusy, s rozdrvenými lebkami. Ich bruchá praskli a ich telá poskočili, vymrštené drvivými údermi ohňa.
  Vybuchli aj fragmentárne škrupiny s kumulatívnou náplňou. Boli vynikajúce ako na streľbu do pechoty, tak aj na prenikanie dnu lodí.
  Toto sú dievčatá z Terminátora a profesor je skutočný génius. Začali teda mlátiť samurajov.
  Bosá Alenka zvolala:
  - Nech je oslávený ruský duch!
  Natasha stlačila holými prstami tlačidlo joysticku, vyslala spŕšku guliek a pokračovala:
  -A náš cár Mikuláš II.
  Bosá Alenka naďalej posielala šupku za šupou. Každé tri sekundy vyletela smrtiaca zbraň. A japonské batérie stíchli. A vojaci so žltou kožou zomierali vo veľkom počte.
  Natasha, ktorá pokosila niekoľko radov samurajov, podporila:
  - V našich srdciach spieva hymna vlasti.
  Bosá Alenka, ktorá naďalej pľula škrupiny so smrtiacou náplňou a sú oveľa silnejšie ako plastid, pokračovala:
  "V celom vesmíre nie je nikto krajší ako on."
  Natasha, ktorá nemilosrdne strieľala na Japoncov holými prstami, dodala:
  - Pevnejšie stlačte rytierov guľomet.
  Bosá Alenka, troska samuraja, skončila:
  - Zomri za Bohom dané Rusko!
  Dievčatá sú naozaj také, super! Veľkolepé krásky. Pozeráte sa na ne a obdivujete ich. Ale pre Japoncov je to čistá smrť. Tank prešiel cez batérie. Vyradili posádky zbraní. Urobil to veľmi, veľmi rýchlo. Potom som prešiel zákopmi. Mnohé aj pokosil. Presnejšie , nie veľa, ale takmer všetci. Vyhladenie sa ukázalo ako totálne. Tu samozrejme všetko fungovalo automaticky. Takto boli zničení Japonci.
  Alenka s chichotom stlačila tlačidlá joysticku holými prstami na opálených nohách:
  - Sme viac kati ako bojovníci!
  Natasha sa zachichotala a súhlasila:
  - Sloboda, génius a kati slávy!
  A opäť strieľa v potokoch. A knokautuje samuraja divokou silou.
  Margarita, ktorá strieľala presne aj bosými nohami, racionálne poznamenala:
  - Bude menej gayov a v Japonsku bude nedostatok mužov!
  Bosá Alenka vybuchla smiechom a znova vystrelila:
  - Pozor na ženy! Ženy, pozor!
  Toto je skutočne ten typ dievčaťa, ktoré od nej odrážajú granáty, črepiny a všetky guľky. V každom prípade je dievča skutočným terminátorom.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  - Légie pochodujú,
  Ich bodáky svietia.
  Sú za nami milióny
  Ó ruské pluky!
  Nikto sa nezastaví
  Nikto nebude rušiť...
  Tento krok otvára nové,
  Poďme rýchlo lietať!
  A opäť bude pršať na nepriateľa. A nedovolí im to klesnúť na stotinu ampéra.
  Bosá Alenka, vyhadzujúca mušle s monotónnosťou ďatľa, zasyčala, práve posmešne spievala:
  - Jeden, útočník, dva útočník, potáca sa.
  Natasha, strieľajúca, potvrdila pieseň:
  - Jedna rana, dve rany, leží!
  Cool Alenka energicky podporila:
  - Raz doska, dve dosky - postaví sa rakva.
  Bosá Natasha, ktorá pokračovala v streľbe a vyradila nepriateľa dávkami zo samopalu, zasyčala:
  - Jedna lopata, dve lopaty - kope sa jama!
  A bojovníčka žmurkla zafírovými očami. Naozaj je taká zlatíčka.
  Bosá Alenka si pozorne prezerala pozície. Tank fungoval rýchlo a z armády generála Nogiho nezostalo prakticky nič. Vyzerá to tak, že zabili samotného veliteľa. Dokončujeme posledných Japoncov z obliehacej armády.
  Medvedev logicky poznamenal:
  - Tak ďaleko zašla technológia! Štyria muži zabili v priebehu niekoľkých hodín viac ako osemdesiatpäťtisíc Japoncov.
  Polonahá Alenka so zlým úsmevom poznamenala:
  - Musíme zničiť aj zvyšok! Nenechajte nikoho za sebou!
  Natasha spievala, keď strieľala na posledných tisíc samurajov:
  - Nie, hory nebudú zlaté, čoskoro zabijeme všetkých nepriateľov Rusa!
  Cool Margarita dodala:
  - Nie, nie hemoroidy, čoskoro budeš mŕtvym protivníkom!
  Keď pokosili armádu generála Nogiho, dievčatá z Terminátora dočasne vyliezli z tanku a behali bosé po snehu. No už je zima.
  Už zničili viac ako stopäťdesiattisíc pešiakov. A plus japonská flotila. Proti armáde generála Kuropatkina však stojí ďalších vyše dvestopäťdesiattisíc Japoncov.
  Medvedev vyšiel zo spánku s dubovou hlavou. Trochu sa poprechádzal. Potom som sa znova hral na počítači... Hviezdne vojny sú skvelé... Ale niečo nefungovalo...
  Medvedev začal prehrávať novú stratégiu. Zapol som historickú hru: Rusko za čias Mikuláša II. A vojna s Japonskom. Toto je taká krutá vojna. Môžete nasadiť stratégiu a chrliť sily na počítači.
  Medvedev hral na ľahkej úrovni, ale minul injekciu od Japoncov a utrpel veľké straty. Áno, je potrebné stavať nie príliš aktívne. Poďme reštartovať.
  A opäť hráte sami pre seba... Ako sa ukázalo, na Kuropatkinovom mieste úradujúci prezident príliš nežiari... Neustále sa vyskytujú nejaké chyby, chyby.
  Medvedev sa potom obrátil na vojenského poradcu a všetko išlo ako po masle... A sám si zdriemol a zadriemal na stoličke.
  Krásna Alenka špliechajúc si bosé nohy sa Natashe spýtala:
  - Ako sa cítiš, keď zabíjaš toľko ľudí?
  Blondínka odpovedala úprimne:
  - Neviem! Zdá sa, že je to počítačová hra! Necítite žiadny hnev, hnev ani veľa radosti!
  Bosá Alenka sa otrávene zachichotala:
  - Toto je vojna!
  Natasha sa zvrtla do kotrmelca. Blýskali sa jej červené okrúhle podpätky. Vo všeobecnosti je to úžasné dievča, ktoré dokáže veľa dosiahnuť bez veľkého úsilia. A ak ho neumyjeme, len na ňom jazdíme.
  Dievčatá bežali po snehu. Ich telá sú veľmi výrazné. Hrudník je veľký, boky sú luxusné, ako zadok koňa, svaly sú výrazné. Toto sú krásky-hrdinovia. Majú tú najskutočnejšiu ženskú silu. Toľko milosti. A nohy - klbká svalov váľajúce sa pod opálenou pokožkou.
  Natrafili na nich traja japonskí skauti.
  Dievčatá robili kotrmelce. A ako budú udierať samurajov do brady holými pätami. A skutočne si zlomili čeľuste. A vybili si všetky zuby. Potom dievčatá spievali:
  - Planéty uznali veľkosť Rusov,
  S istotou sa rútime nahor.
  Sme milovaní a oceňovaní všetkými národmi sveta,
  Obyvatelia celej krajiny pochodujú ku komunizmu!
  A opäť krásky žmurkli smaragdovými očami. Vyzerajú tak bojovne. Bojovníci sú aktívni. A opäť behanie.
  Vyskočila bosá Alenka. Otočila veterník vo vzduchu a všimla si:
  - Sme tak v pohode. Dokážeme dobyť celý svet!
  Natasha sa zachichotala a odpovedala:
  - Cisárovná planéty Zem -
  Toto je veľmi cool!
  A obe dievčatá na seba žmurkli. Po ktorom sme sa ponáhľali späť. V skutočnosti každý deň vojny stojí pre pokladnicu cárskeho Ruska príliš veľa. A je čas rýchlo skončiť s Japoncami.
  Medvedev pozdravil dievčatá so žiarivým úsmevom:
  - No, behali ste okolo?
  Bosá Alenka s úškrnom povedala:
  - Bežíme a sme pripravení bojovať!
  Natasha agresívne poznamenala:
  - Zabijeme všetkých!
  Medvedev mávol rukou a prikázal:
  - Tak teda poďme!
  Bosonohá Alenka sa zasmiala a odpovedala:
  - Naši štyria sú najsmrteľnejšie na svete!
  Natasha proti tomu namietala a dupala bosou nohou:
  - Nie vo svete, ale vo vesmíre!
  A silný, agresívny a smrtiaci tank jazdil všetkými rýchlosťami. Vpredu je viac ako dvestopäťdesiattisíc Japoncov. Ale nábojov je dosť pre miliardu vojakov!
  Dievčatá, profesor a študent - to je tím, ktorý všetkých rozdrví a skrúti do baraneho rohu. A tank letí smerom k japonským jednotkám. Hrozivo sa rúti na seba. Chce každého zlomiť.
  Bosá Alenka s radosťou spievala:
  Rozlohy Ruska - krásne, drahé,
  Kde sú perly snehu, nekonečné krištáľové rieky,
  A ruský vojak a generál sú jedno.
  Svätý je symbol štátu - ortodoxný orol, náš kráľ!
  A teraz rýchly tank skutočne vzlietol. Preletel ako stíhačka. A ocitol sa pred Japoncami. Univerzálny kanón a dračie guľomety začali opäť fungovať . Dievčatá sa pustili do práce veľmi horlivo. Bez ďalších rečí.
  Alenka vystrelila z pištole holými prstami, vyrazila Japoncov a spievala:
  - Sláva môjmu Rusovi, Stalinovi a Leninovi, jednej rodine!
  A ryšavý diabol sa leskne smaragdovými očami. A ako poserie samuraja. Zamilujete sa.
  A ani Nataša nie je menejcenná. Mláti Japoncov.
  A spieva:
  - V zákrutách nespomaľujte. Naším osudom je vyhrať, dievčatá!
  Bojovník bol v plnom kvete. A tak rýchlo, liať oheň na nepriateľa.
  A holými prstami stlačte tlačidlo joysticku.
  Polonahá Alenka, strieľajúca, poznamenala:
  V Rusku sú dva problémy...
  Margarita ju tu prerušila:
  - Keby tak boli dvaja!
  Bosá Alenka, strieľajúca, s potešením súhlasila:
  - Áno, keby len dvaja!
  Natasha, ktorá strieľala, položila stovky Japoncov, vzala to a spievala:
  - Za dve, za dve zimy. V dvoch, v dvoch prameňoch!
  Bosá Alenka, strieľajúca, dodala:
  - Zabijem Japoncov a vrátim sa!
  Natasha sa zachichotala a odpovedala:
  - Port Arthur je náš! A nikomu nedovolíme, aby nám vzal Mandžusko!
  A bojovník opäť mlátil samurajov. Rusi s Japoncami neprehrajú. To opäť dokazuje, aké je Rusko neporaziteľné!
  Bosá Alenka rozbila batériu a zavrčala:
  - Rus bude slávny v najvzdialenejších krajinách a storočiach!
  Natasha tiež zakričala:
  - A žiadna sila nás nezastaví!
  A zničila ďalších pár tisíc samurajov. Potom sa tank pohol dopredu a zber pokračoval.
  Margarita pri pohľade na to vyjadrila svoj názor:
  - Ak sa vojna vyhrá tak skvele, čo urobí Rusko ďalej?
  Medvedev pozoroval dievčatá, ako prudko kosia Japoncov, a navrhol:
  - Bude vojna, buď s Nemcami, alebo s Britmi! Ale v každom prípade, súboj s Krajinou vychádzajúceho slnka nie je posledný!
  Alena, ktorá rozbila ďalšiu batériu, povedala:
  - Tak to dáme Nemcom, nuž, dáme im toľko, že sa nám to nebude zdať dosť!
  Natasha, ničiteľka samurajov, dodala:
  - A Hitler nebude mať koho naverbovať do Wehrmachtu!
  Alenka stláčajúc holými prstami tlačidlá na joysticku agresívne vyhlásila:
  - Ale je mi ľúto Árijcov. Zomrelo toľko krásnych bielych chlapov!
  Natasha s tým súhlasila a smutne prikývla:
  - Áno, zomrelo toľko dobrých ľudí! a za čo?
  Dievča zasiahlo Japonca a spozornelo.
  - A Japonci sú dobrý národ, ale my sme nútení s nimi bojovať! Aj keď toto tiež nie je príliš dobré!
  Margarita logicky poznamenala:
  - A zvieratá? Nezabíjajú sa navzájom? Ale človek je len zviera najvyššieho rádu!
  Medvedev sa uškrnul a namietal:
  - Človek, na rozdiel od zvierat, má dušu! A jeho duša je skutočne jedinečná a nesmrteľná! Takže my a zvieratá sme celá priepasť!
  Margarita proti tomu namietala:
  - A opice? Majú tiež vysokú úroveň inteligencie. Jeden z nich vie tri a pol tisíc slov!
  Úradujúci prezident odpovedal:
  - Ale to sú naši príbuzní!
  Bosá Alenka vystrelila na Japoncov a zaspievala:
  - Som opica! Tiež muž!
  Natasha, ktorá kosila samuraja, zavrčala:
  - Nechoďte celé storočie v opiciach!
  Supertank pokračoval v kosení Japoncov. Prečo nie? Je to naozaj šialené zviera
  ktorý vystrelí štyridsaťtisíc guliek za minútu. A jeho pancier je nepreniknuteľný pre takmer akýkoľvek projektil. A nielen začiatkom dvadsiateho storočia.
  Bosá Alenka, strieľajúca, agresívne vyhlásila:
  - Cár Mikuláš urobil pre Rusko veľa, no zostal nedocenený a nedocenený!
  Natasha, liala oheň na Japoncov, súhlasila:
  - Je to správne! Kráľa zabili. Prinútili kňaza odstúpiť od trónu! A čo sa zlepšilo?
  Bosá Alenka vystrelila z dela a dodala:
  - Bolo to ešte horšie! A k moci sa dostali ešte podlejší ľudia!
  Natasha sa zachichotala, udrela Japonca a povedala:
  - Tak poďme bojovať za lepšiu budúcnosť! A za slobodu Ruska!
  Polonahá Alenka, strieľajúca, povedala:
  - Pre zmenu a víťazstvo!
  Potom ukázala päsť. Je to dievča, ktoré to dokáže. Potom sa ho nebudú môcť zbaviť ani samuraji. A guľomety fungujú. Všetci kosia a kosia.
  Preorávajú vlastne celé rady mŕtvol. A vražedne vyčistia priestor.
  Generál Kuropatkin bol informovaný, že s Japoncami sa deje niečo zvláštne. Streľba, výbuchy, niekto na nich zaútočil.
  . KAPITOLA č.9.
  Medvedev si trochu pospal a opäť sa chopil počítača. Ani sa neholil. A opäť začal hrať po svojom.
  Útok na Japonsko po nečestnom kóde s tankami a lietadlami. Vrátane najlepšieho bombardéra prvej svetovej vojny Ilju Muromca. Čo o sebe deklarovalo veľmi nahlas. A trafil Japoncov ako gumený úder proti muchám.
  A vpred do Tokia...
  Dmitrij Medvedev, ktorý dobyl Japonsko, sa nazval cisárom Mikado.
  A potom nové vojny...
  Môžete si napríklad zahrať alternatívnu históriu. Alexander II povedal Bismarckovi v roku 1875, že jeho nezhody s Francúzskom sú vnútornou záležitosťou medzi Nemeckom a Francúzmi. Bismarck prevzal vládu a zaútočil na Francúzsko v roku 1876. Najprv mali Prusi šťastie a dostali sa do Paríža. Potom však spomalili. A Británia vstúpila do vojny... Všetko by bolo v poriadku, ale Briti bojovali proti Nemecku a boli porazení. Potom Prusi stiahli svoje sily.
  Vojna na Západe sa vliekla. Francúzi sa zúfalo bránili. Anglicko prenášalo stále viac síl...
  Medzitým Rusko dobylo Turecko a Istanbul. Británia, Francúzsko a Nemecko boli zapletené do vojny. A impérium cára Alexandra anektovalo mnoho krajín vrátane Iraku až do Indického oceánu. A Palestína a pristane až do Egypta. A tak ruské jednotky na čele so Skobelevom dobyli Mekku, Medinu a ďalšie mestá Saudskej Arábie.
  A vznikla južná časť Ruskej ríše. A Alexander II sa stal veľkým kráľom. A vojna medzi Nemeckom proti Francúzsku a Británii trvala desať rokov.
  A skončilo sa to praktickou remízou.
  Alexander II. vládol do roku 1887 a stal sa obeťou atentátu pod vedením Alexandra Uljanova, Leninovho brata. Jeho slávna vláda, za ktorej Rusko vybudovalo mnoho ciest, dobylo mnoho krajín a oslobodilo roľníkov, sa skončila.
  Touto alternatívou bolo, ako sa hra hrala. Alexander Tretí spolu s veliteľom Skobelevom dobyli Irán aj Pakistan. Ale aj on zomrel - bystrá hlavička. Za Mikuláša II Rusko viedlo vojnu s Japonskom, ktoré už malo flotilu v Indickom oceáne, ktorá prišla na pomoc Pacifiku pomerne rýchlo. Rusi porazili samurajov pomerne rýchlo a na súši aj na vode mali oveľa viac síl.
  Ruskej armáde navyše velil geniálny minister obrany Skobelev. A Rusko nielen vyhralo, ale dokázalo dobyť aj Japonsko. Navyše, Spojené štáty sa ešte neodvážili za západnú pologuľu a Británia nebola taká silná. Navyše Rusko bolo v spojenectve s Nemeckom. Tá zaostávala za Britániou a Francúzskom v boji o Afriku. Cárske Rusko sa po anexii Japonska a časti Číny ešte posilnilo. Stavala sa cesta Dillí - Moskva.
  Ako vidno, plány cárskeho Ruska na expanziu do Indie a Číny boli úspešne realizované. Na stranu Nemecka sa počas prvej svetovej vojny vybral cár Mikuláš II. Nemci porazili Francúzsko a obsadili Belgicko, Holandsko, Dánsko a Nórsko. Rusko dobylo Egypt, väčšinu Afriky a Indočínu. A tiež tichomorské majetky Británie. A dokonca pristál v Austrálii. A jej Austrália bola zajatá.
  Potom sa vojna skončila vylodením a okupáciou Británie. Prvá svetová vojna sa skončila. Ale cisárovi Wilhelmovi sa zdalo, že Rusko už dobylo príliš veľa územia a bez toho, aby sa o to skutočne pokúsilo. A sníval o pomste. Rusko vlastne dobylo obrovské územia - Austráliu, celú Áziu, väčšinu Afriky, Nemci si až tak neodhryzli a ešte viac z Portugalska a Španielska, ktoré obsadili. Rakúsko-Uhorsko získalo kontrolu nad Talianskom a Líbyou. Rusko zabralo asi tri štvrtiny Afriky a o niečo neskôr obsadilo Etiópiu. Nemcom sa podarilo odrezať Maroko.
  To samozrejme Nemecku nestačilo. Hoci obsadila Francúzsko, Belgicko, Holandsko a Nórsko a Rusko si podmanilo Švédsko.
  Wilhelmove prípravy sa začali na novú vojnu s Ruskom. Kríza v roku 1929 situáciu ešte zhoršila. Rakúsko-Uhorsko a Nemecko ovládali takmer celú Európu. A časť Afriky... A Británia. Ale stále tu boli USA a Kanada. Wilhelm a Nicholas II sa ešte nerozhodli ísť do vojny medzi sebou. Navyše, Rusko najmenej zo všetkých chcelo bojovať a tráviť obrovské územia. Aby sa urýchlila ich asimilácia, cár Mikuláš II. dokonca dovolil Rusom mať štyri manželky. Čo bolo zakotvené na Ôsmom ekumenickom koncile.
  Podobné rozhodnutie bolo prijaté v roku 1925. A v roku 1926 si Nicholas II vzal ďalšiu manželku. Ako sa ukázalo, rozhodnutie nebolo hlúpe. V roku 1929 sa cisárovi narodila ďalšia dcéra. A 25. novembra 1932 sa konečne narodil zdravý syn. Mikuláš druhý ho pomenoval Peter. Na počesť Petra Veľkého.
  A v roku 1933, 15. mája, sa začala nová vojna. Nemecko vyhlásilo Kanade vojnu. Ako nadvláda Británie. O dva mesiace neskôr USA na čele s Rooseveltom napriek hospodárskej kríze vstúpili do vojny s Nemeckom. Nechceli sa vzdať Kanady.
  Wilhelm, už v strednom veku, ale agresívny, sa najprv snažil bojovať sám, bez toho, aby požadoval ruskú pomoc. Očakával, že všetko urobí sám. Ale nie je také ľahké dobyť územie oddelené oceánom. Navyše, Spojené štáty rýchlo postavili tanky a armádu. A tvorili pluky... Vojna trvala celý rok bez väčšieho úspechu pre Nemcov. Ktorým sa podarilo zachytiť iba Island a Grónsko. Ale v Kanade sa im to nepodarilo.
  Wilhelm sa obrátil na cára Mikuláša II.: "Pomôžte mi, kolega. Si môj bratranec a brat. Sám Nicholas II mal plány s Aljaškou a Kanadou. No rozhodol som sa, že nie bohovia vyrezávajú hrnce. A zabral a 25. júna 1934 vyhlásil vojnu USA a Kanade. Jeho jednotky sa presúvali cez Aljašku, cez územie USA.
  V tom čase už bola vybudovaná železnica na Čukotku a ruské jednotky úspešne postupovali. Na ich strane bola početná prevaha a najlepšie tanky na svete, ľahké, ťažké aj stredné.
  Amerika sa teda musela vysporiadať s nerovnými silami.
  A Nicholas II, ako vidíme, je skutočne na bielom koni. A jedno víťazstvo za druhým. Ruské jednotky pochodujú cez Aljašku. A berú mesto za mestom, dedinu za dedinou.
  Nemci sa snažia vylodiť na Kube. Vojna rastie. Kaiser Wilhelm píše Mikulášovi II.
  - Rusi a ja sme boli a vždy budeme jednotní. A nikdy sa nebudeme hádať. Tak nech s Amerikou skončí.
  V dôsledku predĺženej komunikácie bol postup o niečo pomalší, ako sa plánovalo. Ale ruské cárske jednotky napriek tomu za päť mesiacov bojov dobyli celú Aljašku a vstúpili do Kanady.
  Roosevelt dokonca ponúkol mier Rusku a sľúbil, že sa vzdá Aljašky, ale už bolo neskoro. Vojna pokračovala divokou opustenosťou.
  V zime roku 1935 sa napriek ťažkým poveternostným podmienkam dostali ruské jednotky k hraniciam USA na severe. Boje pokračovali aj na jar... Ruské jednotky vykonávali jednu operáciu za druhou a do konca júla dobyli takmer celú Kanadu. A v auguste obkľúčili Philadelphiu.
  USA sa ocitli vo veľmi ťažkej situácii. Zúfalo sa však bránili... Koncom roku 1935 však už bola dobytá viac ako tretina územia USA. A v zime boli cárske úspechy ešte väčšie... Začiatkom marca 1936 sa priblížili k Washingtonu a New Yorku.
  A v apríli obe mestá zabrali... Vojna pokračovala až do augusta, kým nebolo obsadené celé územie Spojených štátov.
  Potom prišla ofenzíva v Mexiku a tak ďalej na celom území.
  Wilhelm navrhol Mikulášovi II dokončiť rozdelenie celého sveta. Súhlasil Mikuláš II.
  Počas roku 1937 bola celá Latinská Amerika dobytá ruskými jednotkami. Rozdelenie sveta s Nemcami tak dokončil Mikuláš II. A zostali len tri ríše: najväčšia: ruská, potom nemecká a ešte ďalšie Rakúsko-Uhorsko.
  Rusko sa tak stalo svetovým hegemónom, ale... Mikuláš II. je stále veľký cár, no smrteľník. Zomrel v auguste 1939. A postarší Wilhelm zaútočil 1. septembra 1939 na Rusko. Rozhodol sa využiť to, že Peter Štvrtý bol ešte chlapec, nemal ani sedem rokov. A rozhodol sa, že kým regenti budú vládnuť Rusku, najlepšie bude zasiahnuť. O dva dni neskôr vstúpilo do vojny aj Rakúsko-Uhorsko. Všetky krajiny sveta boli vtiahnuté do konfrontácie. Posledná vojna v histórii planéty Zem sa začala.
  Cárska armáda nemala v počte a kvalite zbraní obdobu. Ruské tanky a lietadlá sú stále najlepšie na svete.
  A bitky to ukázali. Rovnako aj noví talentovaní velitelia.
  Ale Rakúsko-Uhorsko sa od začiatku ukázalo ako slabý článok. A prehrávala takmer od prvých dní. Cárska armáda porazila Rakúšanov, dobyla Ľvov a potom aj Peremyl. Len odstránením časti svojich síl z Poľska zachránili Nemci Rakúšanov pred úplnou porážkou. Ale ani toto bolo málo užitočné. Pokus dobyť Varšavu cisárskym vojskom hanebne zlyhal. A ruské jednotky ich násilne zatlačili späť o viac ako dvesto kilometrov.
  Nemci s veľkými ťažkosťami zastavili ruské jednotky. Celá zima prebehla v bojoch. V jarných bojoch boli tiež v plnom prúde. Ruské jednotky postupne prevzali iniciatívu. Vojakov mali niekoľkonásobne viac, a preto do leta dokázali Nemcov vo vzájomných šarvátkach natoľko strhnúť, že sa začali vzdávať. Zároveň sa začala ofenzíva proti Rakúsko-Uhorsku. Na jeseň bola Budapešť obkľúčená. Okrem toho cárska armáda dobyla nemecké majetky v Kanade. A v zime 1940-1941 cárska armáda odrezala Východné Prusko. A v apríli 1941 dosiahla Odru.
  Postavenie Nemcov sa stalo mimoriadne ťažkým. V máji 1941 padla Viedeň. A cez leto sa Rusi dostali do Álp a oslobodili Benátky. Vstúpili sme do južných oblastí Nemecka.
  A na jeseň konečne zajali Taliansko. Zimná ofenzíva proti Berlínu sa skončila jeho dobytím 30. januára 1942. Potom odpor Nemcov, ktorí už v Afrike prišli o všetok svoj majetok, zoslabol. Rusi dosiahli Rýn v apríli. Po ktorom 22. apríla kapitulovali zvyšky nemeckých síl.
  Tak sa skončila posledná vojna na planéte Zem. Skončilo to víťazstvom a úspechom cárskeho Ruska.
  Potom nasledovalo dobývanie vesmíru. V roku 1936 letel do vesmíru prvý Rus. Preletel okolo planéty Zem. A v roku 1945, 9. mája, Rusi pristáli na Mesiaci.
  V roku 1967 leteli na Mars. Na Venuši v roku 1969. K Merkúru v roku 1972 . A na satelitoch Jupitera v roku 1973. Človek pristál na najvzdialenejšej planéte Pluto už v roku 1980. A v roku 2003 sa uskutočnil prvý let mimo slnečnej sústavy v histórii ľudstva. Ruská loď letela do Alaf Centauri a vrátila sa späť v roku 2018.
  Od roku 2020 v Rusku stále vládne Peter Štvrtý, ktorý vďaka výdobytkom modernej medicíny vôbec nie je starý muž. Peter Štvrtý vládne osemdesiatjeden rokov a jeho vláda je najdlhšia v dejinách sveta. Tam, kde sú známe presné dátumy vlády, samozrejme.
  No zatiaľ je na svete všetko pokojné, ako vždy. A dokonca aj trochu nudné... Ľudia majú dobrý život. Je pravda, že existujú problémy s preľudnením. Ale tu sa už zavádzajú pôrodné obmedzenia.
  Pravoslávie sa zmodernizovalo. Kňazi boli oholení a oblečení do uniforiem s ramennými popruhmi.
  Rozvoj technológií spôsobil obrovskú nezamestnanosť. Ale aj tento problém je vyriešený. Hypernet sa vyvinul.
  Výskum prebieha a už boli vytvorené vesmírne lode schopné pohybovať sa rýchlejšie ako je rýchlosť svetla. Áno, dobré pre cárske Rusko a celý svet pod vládou Romanovcov. Táto najslávnejšia dynastia v dejinách ľudstva.
  Otec cár Mikuláš. Vybudujte si raj na planéte Zem!
  Dmitrij Medvedev túto stratégiu odmietol. Pre ruských cárov si podmanil celý svet. Ukázal svoje strategické myslenie. Dosiahol veľký úspech a znova zaspal, oblečený a sníval ako predtým.
  Kuropatkin uviedol:
  - Pokojne! Len pokoj!
  Generál Linevich s alarmom poznamenal:
  - Vaša Excelencia, možno môžeme zaútočiť teraz?
  Generálny adjutant Kuropatkin uviedol:
  - Nie! Samozrejme, že nie! Môže to byť japonská pasca!
  Generál Linevich nesmelo poznamenal:
  - Toto je naša šanca konečne vyhrať túto vojnu!
  Kuropatkin trasúcim sa hlasom vyhlásil:
  - Trpezlivosť, trpezlivosť a ešte viac trpezlivosti!
  Linevich namietal viac nahnevane:
  - Ale Alexander Suvorov povedal: okamih dáva víťazstvo!
  Kuropatkin sucho zamrmlal:
  - Ja tu velím! A v prvom rade musíme zachovať armádu. A vôbec, Japonsku čoskoro dôjde dych!
  Linevich navrhol:
  - Možno by sme mali urobiť aspoň nejaký prieskum?
  Kuropatkin neochotne súhlasil:
  - To je možné, len si dávajte pozor!
  Linevich agresívne zavrčal:
  - V mene cára a vlasti!
  Medzitým supertank čistil Japoncov. Knokautovali ich, strieľali rôznymi spôsobmi.
  Bosá Alenka, ktorá nemilosrdne strieľala, sa spýtala úradujúceho prezidenta:
  - Je to naša posledná operácia?
  Medvedev sa s úškrnom opýtal:
  - Prečo si to myslíš?
  Ryšavá šelma poznamenala:
  - Japonci už nemajú žiadne veľké formácie!
  Natasha, ktorá pribila a zastrelila samuraja, tiež súhlasila:
  - Ale v skutočnosti Japonsko nemá s čím bojovať!
  Medvedev odpovedal trochu neistým pohľadom:
  - Japonsko môže zhromaždiť viac nových vojakov a kúpiť nové lode z Ameriky a Británie. Takže, priznajme si, vojna sa ešte celkom neskončila!
  Polonahá Alenka, strieľajúca na samuraja, poznamenala:
  - Čo ak Rusko ponúkne Japonsku mier za miernych podmienok? Vezmeme len hrebeň Kuril a všetko ostatné zostane ako pred vojnou?
  Úradujúci prezident súhlasil:
  - V tomto prípade bude s najväčšou pravdepodobnosťou pokoj!
  Margarita nahnevane poznamenala:
  - Nebyť revolúcie, Japonci by boli stále porazení. Nikam by nešli!
  Bosá Nataša, ktorá nalievala oheň na samuraja, ochotne súhlasila:
  - Určite! Nikam by nešli!
  Cool Alenka, ktorá trhala Japoncov mušľami, navrhla:
  - Chyťme mikádo!
  Natasha agresívne vyskočila:
  - Zajať mikádo? No, zaujímavé!
  Margarita s úsmevom poznamenala:
  - Nebolo by toho priveľa?
  Medvedev tiež vyjadril pochybnosti:
  - Nie je to priveľa? Jedna vec je predsa brániť svoje a druhá zasahovať do Japonska, ktoré, priznajme si, tiež nebojuje na pôvodných ruských územiach!
  Bosá Alenka zasyčala a opäť rozbila Japoncov granátmi:
  - Stojí za to prejaviť také milosrdenstvo?
  Natasha, stláčajúc tlačidlá joysticku holými prstami, prikývla:
  - Naozaj, prečo to potrebujeme? Môžeme chytiť aj mikádo!
  Margarita sa zasmiala:
  - Som na tebe, ako keby som bol vo vojne! A vo vojne ako na vás!
  Medvedev odpovedal stroho:
  - Musíte vedieť, kedy prestať! Nie sme náhodní ľudia! My sme tí, ktorí vážne a vedome menia dejiny! Takže treba ukázať cit, vrátane opatrení!
  Bosá Alenka strieľala a spievala:
  - Ech, merať, merať! Koľko je cholery!
  Supertank aktívne pracoval. Viac ako sto dvadsaťpäťtisíc Japoncov už bolo zničených. Ostala polovica.
  Natasha spievala s úsmevom:
  - Zničíme celý svet násilia,
  Až na zem a potom
  Vybudujeme skvelý nový svet,
  Aby v ňom neboli problémy a problémy!
  Bosá Alenka strieľajúca veľmi smrtiaci oheň zasyčala:
  - Za dobrého a spravodlivého kráľa!
  Margarita navrhla:
  - Alebo možno získame pár trofejných sudov saké?
  Bosá Alenka sa jedovato uškrnula:
  - Čo chcete piť?
  Margarita negatívne pokrútila hlavou:
  - Športovci nepijú!
  Bosá Alenka, ktorá vyhodila do vzduchu ďalšiu batériu, sa zachichotala:
  - Z malých riadov!
  Natasha navrhla:
  - Poďme piť palmové pivo. Je to zdravšie!
  A zostrelila ďalších Japoncov.
  Medvedev odpovedal:
  - Najprv biznis, potom zábava!
  Nemal by to vedieť úradujúci prezident? Nebol vždy zaneprázdnený a zaneprázdnený?
  Áno, jedným z prvých dekrétov úradujúceho prezidenta Medvedeva bolo trojnásobné zvýšenie platov poslancov Štátnej dumy. A čo poslanci? Odložili prezidentské voľby. Medvedev teda pôsobil ako úradujúci prezident v Rusku pomerne dlho.
  A to sa dokonca stalo jedinečnou situáciou. Keď si hlava štátu tak dlho plní svoje povinnosti. Zmena však neprichádza. Presnejšie, všetko sa zmenilo pod vedením Medvedeva k horšiemu. Akoby sa šťastie, ktoré tak milovalo Putina, rozhodlo pomstiť jeho nástupcovi. Čo s ním je!
  Modernizovaný tank T-95 pokračoval vo vyhladzovaní samurajov v geometrickom postupe. Tento stroj ukázal svoju účinnosť. A negatívna sila zúrivosti množiacej sa kvázihmoty.
  Polonahá Alenka strieľajúca do Japoncov logicky poznamenala:
  - Napriek tomu to nie je úplne správne. Ukazuje sa, že bez superzbraní nedokážeme nič!
  Bosá Nataša nahnevane odpovedala:
  - Niektoré vyššie mocnosti zabránili Rusku vyhrať vojnu s Japonskom. Bola však naplánovaná dobrá vec, evanjelizácia Číny. A nevyšlo to príliš pekne!
  Margarita položila zrejmú otázku:
  - A čo potom Boh? Prečo nepomohol pravosláviu?
  Takmer nahá Alenka, posielajúca mušľu za mušľou, poznamenala:
  - To je všetko! V skutočnosti dovoľte Japoncom vyhrať nad pravoslávnou krajinou. To je skutočne taká zrada ruskej viery!
  Natasha, liala oheň na Japoncov, nahnevane poznamenala:
  - Cisárske náboženstvo by nemalo byť pacifistické. Je možné stať sa veľkou krajinou, ak budete žiť podľa prikázania: ak vás udrú po pravom líci, otočte sa doľava!
  Cool Alenka s tým ochotne súhlasila a rozdrvila Japoncov:
  - Určite! Nepotrebujeme pacifizmus! Milujte svojho nepriateľa! Je to prikázanie?
  Margarita spievala s nadšením:
  Každý, kto je človek, sa rodí ako bojovník,
  Tak sa aj stalo - gorila vzala kameň.
  Keď je živý odsúdený na boj,
  A oheň horí v srdci!
  
  Chlapec vidí vo svojich snoch samopal,
  Pred limuzínou má radšej tank.
  Kto chce premeniť cent na nikel -
  Od narodenia chápe, že moc vládne!
  Natasha zvolala a priliala na Japoncov oheň so zúrivosťou bublajúcej sopky:
  - Áno, automaticky! A sila je hlavná vec! Musíme vyhrať!
  Bosá Alenka syčala v šialenstve a zúrivosti a vyradila Japoncov:
  - Som to, čo som sa narodil, aby som vyhral! A nič menej. Naše víťazstvo bude naše!
  Natasha súhlasila a stlačila holé prsty svojich svalnatých nôh na tlačidlá joysticku:
  - Takto to bude najlepšie! Vládli sme a vždy budeme vládnuť! Teda Rusko!
  Bosá Alenka, ktorá vyradila Japonca, zakričala:
  - Nebudem klamať, chcem vládnuť! Ale nie len hrdzavý stroj, ale celé impérium!
  A dievča už zmietlo poslednú batériu Krajiny vychádzajúceho slnka. Je taká kráska, že by mala byť majsterkou sveta. A nikdy sa nevzdávajte slabosti a bojazlivosti.
  Natasha, strieľajúca, zamrmlala:
  - Stanem sa kráľovnou! Alebo ešte lepšie, cisárovná!
  Bosonohá Alenka pokračovala:
  - A čo vojna, čo vojna, je to zlá žena a sviňa! Ale produkuje pekných chlapov, hovorí - zabite v sebe zbabelca!
  Margarita súhlasne prikývla:
  - Správne, zabite toho zbabelca v sebe! Myslím si, že ak sa Mikuláš II. vzdal trónu, nebolo to vôbec kvôli zbabelosti!
  Polonahá Alenka rozhodne povedala:
  - Teraz sa nevzdá! Posilníme kráľovský trón, aby stál po stáročia!
  Natasha zvolala:
  - Buďte veľkým cárom Mikulášom II. Podporujeme vás! Nebude žiadna revolúcia - bude veľké Rusko!
  Nakoniec bojovníci skončili s vyhladzovaním armády Krajiny vychádzajúceho slnka. Zahynulo viac ako dvestopäťdesiattisíc vojakov a dôstojníkov. Tak boli takmer všetky japonské pozemné sily zničené. Rovnako ako námorníctvo prestalo existovať.
  Bosá Alenka s úškrnom poznamenala:
  - Stálo to za tie problémy? Takže som chcel povedať zblázniť sa? Bez príliš dlhého vzdorovania sa armáde podarilo poraziť Rusko!
  Natasha sebavedomo vyhlásila:
  - Rusko prehralo iba kvôli piatej kolóne. Inak by sme vyhrali aj tak!
  Margarita sa spýtala úradujúceho prezidenta:
  - Čo budeme robiť? Vrátime sa alebo budeme pokračovať?
  Medvedev, ktorý strácal energiu, zapol počítač a povedal:
  - Teraz dostaneme prognózu ďalšieho vývoja cárskeho Ruska. Ak všetko pôjde dobre, vrátime sa.
  Ozval sa príjemný ženský hlas;
  Po úplnom zničení japonských pozemných síl a námorníctva ponúklo Mikado mier. USA a Británia súhlasili, že budú pôsobiť ako sprostredkovatelia.
  Podmienky boli pre Rusko priaznivé. Krajina dostala hrebeň Kuril a Taiwan.
  Rovnako ako kontrola nad Mandžuskom, Kóreou, Mongolskom. Okrem toho Japonsko vyplatilo aj odškodné dvestopäťdesiat miliónov zlatých ruských rubľov.
  Vzrástla autorita cára Mikuláša II. a došlo k poklesu revolučného cítenia. Krajina začala rýchle hospodárske oživenie. Vznikla Zheltorossiya. Časť Číny sa dobrovoľne stala súčasťou Ruska, rovnako ako Kórea a Mongolsko. Cárska ríša sa zväčšila a jej populácia rástla. Ekonomický rast začal skôr ako v reálnej histórii a bol silnejší.
  Štátna duma neexistovala a cárska vláda sa mohla lepšie pripraviť na prvú svetovú vojnu. V Rusku sa objavili prvé ľahké tanky na svete "Luna"-2 v sériovej výrobe a štvormotorové bombardéry "Ilya Muromets" a "Svyatogor". Prvá svetová vojna sa aj tak začala, ale bola úspešnejšia pre Rusko.
  Keďže kráľ mal väčší počet obyvateľov, hospodárstvo a armádu. A vnútorná pozícia je silnejšia. Neexistuje žiadna Štátna duma - ohnisko vzbury a vojenského prevratu.
  S rôznym úspechom, ale vo všeobecnosti z iniciatívy Ruska a víťazstva vo väčšine bitiek sa vojna skončila 7. novembra 1915 kapituláciou Nemecka. Rakúsko-Uhorsko sa zrútilo a bolo rozdelené. Halič a Bukovina sa stali ruskými provinciami. Krakov a okolité krajiny vstúpili do Poľského kráľovstva, ako aj Poznaň, Danzig a časť Východného Pruska. A Klajpeda sa pripojila k pobaltskej provincii. Vzniklo Československo - kráľovstvo v Rusku.
  Rumunsko anektovalo Sedmohradsko. Uhorsko sa stalo samostatným kráľovstvom, no pod patronátom Ruska a cára Mikuláša ako spoluvládcu. Rakúsko sa stalo veľmi malou krajinou. Vznikla Juhoslávia, tiež pod patronátom Ruska a za spoluvládcu Mikuláša II.
  Türkiye zmizlo z politickej mapy sveta. Irak a Palestína sa stali súčasťou Británie, Sýria sa stala súčasťou Francúzska, Malá Ázia a Istanbul sa stali ruskými provinciami. Rusko tak opäť zväčšilo svoje územie. Tým to ale neskončilo. Potom bol Saudský polostrov dobytý spolu s Francúzmi a Britmi. A potom si Rusko a Británia rozdelili Irán a Afganistan. Sever a stred sa stali ruskými provinciami a juh britskou kolóniou.
  Zdalo sa, že svet sa stal stabilným. Vojna pokračovala iba v Číne. Ale v roku 1929 vypukla vážna hospodárska kríza, ktorá viedla k Veľkej hospodárskej kríze.
  V Rusku opäť narastali revolučné nálady. Vypukli štrajky a protesty. Ukázalo sa však, že kríza nie je príliš vážna. Navyše v roku 1931 opäť vypukla vojna s Japonskom.
  Samuraj sa chcel pomstiť. Ale tentoraz bola ruská armáda silnejšia vo všetkých ohľadoch. A admirál Kolchak je skvelý námorný veliteľ.
  Japonsko bolo nielen porazené, ale aj zajaté. Cár Mikuláš II bol oficiálne korunovaný za japonského cisára Mikado vo februári 1932. Rusko tak expandovalo ešte viac. A anektovalo takmer celú Čínu.
  Pokiaľ ide o obyvateľstvo aj územie, Rusko nemalo rovnakého. Britské impérium navyše slablo. Hitler sa dostal k moci v Nemecku v roku 1933, ale čo mohol urobiť proti Rusku? Nevadí. Cár Mikuláš II zomrel v roku 1937 po veľmi úspešnej vláde, druhej najdlhšej po Ivanovi Hroznom. A s rekordnými výbojmi, čo sa týka rozlohy a počtu obyvateľov.
  Nie všetko však kráľovi v osobnom živote vyšlo. Dedič Alexej zomrel mladý. V dôsledku nerovného manželstva bol mladší brat Michail zbavený práva na trón Ruska.
  Korunu zdedil Kirill Romanov, ktorý zomrel v roku 1938 bez toho, aby žil čo i len rok. A novým kráľom sa stal jeho syn Vladimír Tretí. Bol korunovaný a panovník šťastne vládol až do roku 1992. A Rusko najprv vzalo kolónie Francúzsku a Británii spolu s Nemeckom. Potom dobyla Nemecko. A potom celý svet. Skrátka, nový cár Juraj Prvý sa v roku 1992 stal svetovým cisárom.
  Medvedev dokončil recenziu a povedal:
  - Zdá sa, že dosť pre tento vesmír! Vraciame sa!
  A všetci štyria kričali:
  - Sláva cárovi Mikulášovi II.
  . STREDNÝ EPILOG
  Medvedev sa zobudil z hovoru... Bol informovaný, že Zelenského inaugurácia za prezidenta Ruska a Ukrajiny už prebieha. A hovoria, že je čas, aby Dmitrij Anatoljevič opustil kanceláriu.
  Medvedev neochotne vyhovel. Pred odchodom som sa oholil a okúpal.
  Potom z kancelárie odišiel. Previezli ho do špeciálneho vozidla. Cestou si povedali, že pre Medvedeva bude najlepšie letieť na Kanárske ostrovy, aby si tam oddýchol.
  A Zelenskyj urobil ďalšiu show zo svojej inaugurácie. Ako inak, pestré s ohňostrojom a skokmi. V deň inaugurácie bojoval Vitalij Kličko s Michaelom Tysonom na štadióne v Kyjeve. Slávny americký boxer súhlasil so súbojom pre veľké problémy s peniazmi. Kličko ovládol všetkých dvanásť kôl, ale diplomaticky nevyradil Tysona.
  Formálne sa hrala jedna z menších verzií majstra sveta.
  Potom bol Vitali Klitschko ocenený diamantovým pásom.
  Vladimir Zelenskyj prijal gratulácie zo všetkých krajín sveta - vrátane Číny. Navyše v Nebeskej ríši zosilneli ľudové nepokoje. Nielen chlebom žije človek. Ľudia chceli demokraciu a slobodu. Despotizmus Komunistickej strany Číny mal dosť, každý chcel slobodu.
  Zelenskyj sa stal práve takým symbolom. Symbol demokratickej sily, po páde diktatúry tajných služieb za Putina.
  Zelenskyj veľa hovoril o zmenách, ekonomike a nových úspechoch. V Rusku už prebehol konkurz na post premiéra. Záujemcov bolo niekoľko tisíc. Proces výberu bol veľmi náročný. A vyzeralo to skvele.
  Doteraz išlo všetko celkom hladko. Zelenskyj pri svojej inaugurácii dokonca urobil salto. Dostal potlesk. Potom preukázal svoje znalosti cudzích jazykov. Pôsobil veľmi aktívne a svižne.
  Nakoniec to zobral Zelenskyj a predniesol niekoľko ďalších prejavov.
  Ďalej po inaugurácii nasledovali personálne rozhodnutia. Veľa zmien a nové tváre vo vláde.
  Bol tam skutočný výber "železných komisárov". V Rusku prebiehala personálna revolúcia.
  Zelenskyj vydal mnoho dekrétov hneď v prvých dňoch. Povolený predaj alkoholu v noci a na cestách. Zaviedol nové dane pre bohatých. Zbavil imunity poslancov a sudcov. Zvýšená produkcia. Zavedené clá na obchod s Čínou.
  V Bielorusku sa konalo referendum o zjednotení s Ruskom. A to išlo na vrub aj Zelenskému. Väčšina Bielorusov podporila zjednotenie s Ruskom.
  Zelenskyj sa sťažoval, že Medvedev príliš zvýšil záplaty, ale sľúbil, že inflácia sa upokojí. A že sa nič zlé nestane.
  Rast cien sa totiž čoskoro zastavil. A ruská ekonomika začala rásť. A na Kaukaze militantné akcie akosi utíchli. Stalo sa to oveľa pokojnejšie.
  Zelenskyj napokon navrhol kandidatúru na post predsedu vlády Ruska. Stala sa ňou tridsaťdvaročná doktorka vied Alexej Bolšakov. Súťaž vyhral veľmi suverénne. A stal sa premiérom, najmladším v ruskej histórii.
  Medvedev odletel na dovolenku na Kanárske ostrovy a pobral bývalý prezidentov dôchodok, len tak sa zabával. Doteraz nemal žiadne problémy. Ale Šojgu bol zatknutý a obvinený z pokusu o prevrat. čo chcel?
  Bolo aj dosť iných riešení... V Amerike vyhrala štyridsaťjedenročná demokratka. Tak sa zmenila vláda. A k moci sa dostala žena a najmladší kandidát v histórii USA. Éra Trumpa sa skončila . Priateľstvo s Ruskom však len teraz začalo prekvitať. Prirodzene, proti diktátorskej Číne boli teraz Spojené štáty americké a nové ruské impérium priateľmi.
  Zelenskyj dokonca usporiadal referendum a zaviedol iný názov: namiesto toho Rusko - Kyjevská Rus. Čo tiež hovorilo za všetko. Bielorusko vstúpilo do federácie. A začala obroda impéria... Na demokratickom základe.
  Nová prezidentka Spojených štátov zdedila Trumpovo nepriateľstvo voči Číne a venovala sa vytvoreniu koalície. Kyjevská Rus sa za Zelenského úspešne rozvíjala ekonomicky. Rusko trochu obmedzilo Čínu. Potom vstúpila do NATO. Čoskoro sa v Kazachstane dostala k moci proruská vláda a vznikol zväzový štát. Rusi vytláčali Strednú Áziu z Číny. Konfrontácia stále narastala.
  Zelenskyj viedol kampaň proti Stalinovi a Putinovi. Stalina a Putina pripravil o všetky vyznamenania, ktoré im Medvedev udelil.
  Všetko však dopadlo pokojne. Aj keď komunisti protestovali. Chodili sme na mítingy.
  A tam Lenina konečne vyviedli z mauzólea. Akýsi druh radosti pre mnohých. A pravoslávna cirkev kanonizovala Alexandra II. a Ivana Hrozného, ruských cárov. Zvýšil sa aj počet pamätníkov Mikuláša II.
  Cárizmus a westernizmus sa akosi stal módou. Zblížili sa s Európou a veľa postov začali dostávať cudzinci. Rusko sa stalo súčasťou západného sveta a po odchode Trumpa sa proces globalizácie zintenzívnil. A Čína sa dostala do izolácie a čelila vnútorným nepokojom.
  Zelenskyj zároveň zvýšil pôrodnosť v slovanskej ríši. Dlho sľubovaný let na Mesiac sa napokon uskutočnil. A všetko fungovalo akosi úžasne.
  Spojenecké vzťahy boli nadviazané medzi Ruskom a USA, presnejšie medzi Kyjevskou Rusou a Amerikou.
  A konfrontácia je minulosťou. Svet sa stal čoraz globálnejší a bezpečnejší. Aj keď boli vojny. Kyjevská Rus spolu so Spojenými štátmi uskutočnili operáciu v Líbyi, kde skoncovali s islamistami. Potom sme sa zaoberali Blízkym východom, vytvorili sme tam základne spolu s Amerikou. Kyjevská Rus a Spojené štáty začali spoločne nakláňať svet a vytláčať Čínu z Afriky. A tu sa bez vojen nezaobídeme. A tiež pozemné operácie.
  Kyjevská Rus aj Spojené štáty americké vykonali letecké útoky spoločne.
  Postupne boli Číňania vyhnaní z celého sveta. A nebeská ríša upadla do hlbokej hospodárskej a politickej krízy.
  A Kyjevskej Rusi sa darilo stále viac.
  Rusko nikdy nepoznalo také tempo hospodárskeho rastu. A že sa Čína zrútila - vzrástla Kyjevská Rus. A rýchlo rástla.
  Železnica na Čukotku bola postavená v rekordnom čase. Čo je samo o sebe veľmi cool.
  A kopali tunel pod Aljaškou. Američania začali stavať aj železnicu na spojenie s Ruskom. Stavala sa aj železnica do Dillí... Zároveň sa zo Sibíri kopali kanály na zavlažovanie Strednej Ázie.
  Spoločnú operáciu proti Iránu uskutočnili Spojené štáty americké a Kyjevská Rus. A bol nastolený zdravý sekulárny režim. Potom začali kopať kanál z Kaspického mora do Perzského zálivu.
  NATO sa rozšírilo o arabské krajiny. V Saudskej Arábii vznikol parlament. Ženy si začali vyzliekať burkiny. Začalo sa budovanie sekulárneho štátu.
  V ruských médiách všetci nadávali Putinovi za extrémizmus a hádzali doňho blato za to, že sa z Ruska takmer stala kolónia Číny, no chvalabohu včas zomrel. Hovorili aj tvrdšie slová. Proti Medvedevovi sa však začalo trestné konanie. A nie len jeden.
  Stalina vyniesli z kremeľského múru. Lenin oveľa skôr z mauzólea.
  V štátnych symboloch sa veľa zmenilo. Objavilo sa niekoľko nových typov vlajok. K ruskej vlajke pribudla žltá a svetlomodrú nahradila modrá.
  Toto bolo tiež zaujímavé. Zmenil sa erb... Došlo aj k menovej reforme. Peniaze si vymieňali podľa pomeru: jedna ku tisícke. Objavil sa zlatý štandard rubľa Kyjevskej Rusi. Zároveň vznikli nové a staré peniaze - cent - pol kopejky a pol - štvrť groša.
  Všetko je v poriadku...
  Začali ožívať aj tituly... Objavili sa kniežatá, baróni, grófi, markízi, ba aj vojvodovia. Najmä Zelenskyj sa stal vojvodom. Súčasťou Kyjevskej Rusi sa stalo aj Moldavsko. O voľbe kráľa už bola reč.
  Ale Zelenskyj povedal, že prezidenta Kyjevskej Rusi budú voliť len ľudia. A nie viac ako dve volebné obdobia.
  Zelenskyj navyše skrátil funkčné obdobie ruského prezidenta zo šiestich rokov na päť. Pravda, Zelenskyj slúžil svoje prvé funkčné obdobie šesť rokov.
  V tom čase dokončil pripojenie Strednej Ázie k Rusku. A obnovil hranice ZSSR. Len pobaltské štáty zostali neobsadené.
  Američania to ale ešte nechceli vzdať. A tak rozdali Strednú Áziu a Kaukaz.
  Na Kaukaze medzi Arménskom a Azerbajdžanom vypukla nová vojna. A kráčala veľmi kruto. Takže Rusko mohlo okupovať tieto republiky a usporiadať referendá o ich anexii.
  Zelenskyj tak znovu získal Kaukaz a rozšíril Kyjevskú Rus. Priznajme si to, je to dobyvateľ. Navyše je aj demokrat... Jeho impérium sa ďalej rozširovalo...
  Takže Afganistan už počas druhého funkčného obdobia vlády a časť Iránu sa stali súčasťou Ruska.
  V Spojených štátoch vyhrala prezidentka druhé funkčné obdobie. Doteraz sa jej v ekonomike darilo a hlavne sa jej podarilo vyradiť Čínu. Aké veľké víťazstvo. A Kyjevská Rus je teraz spojencom na čele so Zelenským.
  Ale, samozrejme, moc Ruska rastie príliš rýchlo. Sever Iraku už anektovala.
  Borzo sa správa. Kyjevská Rus je prvou krajinou na svete z hľadiska miery rastu! A v počte obyvateľov prekonalo Spojené štáty americké. A už v Amerike sa s obavami pozerajú - stalo sa Rusko príliš silným?
  Navyše, ríša Kyjevskej Rusi sa rozširuje. Teraz sú už pobaltské štáty pod jeho kontrolou. Áno, toto je pre Američanov naozaj veľký problém. Zelenskyj už zhromaždil všetky bývalé územia ZSSR.
  A podobne ako ruský cár pokračuje v expanzii na juh. Teraz sa Irán a Irak stali úplne súčasťou Kyjevskej Rusi. A Zelenskyj bol ľahko zvolený na druhé funkčné obdobie v prvom kole.
  Hoci bolo veľa prezidentských kandidátov, voľby boli demokratické.
  Zelenskyj povedal, že nebude nasledovať Lukašenkov príklad a vládnuť doživotne. Navyše okolnosti Lukašenkovho zmiznutia boli stále nejasné. Možno ho už Rusko aj Západ jednoducho nepotrebujú. A zmizol... Zelenskij však len naberá na sile. A skutočne, jeho vláda z hľadiska úspechu zatieňuje jeho predchodcov vrátane Petra Veľkého.
  V skutočnosti nie každý je schopný obnoviť územie ZSSR plus Afganistan, Irán a Irak.
  Ale Zelenskij tam nekončí. Teraz sú pod útokom Poľsko aj Fínsko - kedysi boli tiež súčasťou cárskej ríše. A skutočne sa v týchto krajinách konajú referendá a oni sa dobrovoľne pripájajú ku Kyjevskej Rusi.
  Úspechy sú aj na vedeckom poli. Dlho očakávaný let na Mars sa uskutočnil. Pristáli tam ruskí kozmonauti. Vzali pôdu a opustili vlajku, čo bol veľký triumf.
  Kyjevská Rus si zároveň odniesla pôvodný Port Arthur z Číny. A využili skutočnosť, že v Číne sa začala občianska vojna, vzali Mandžusko pod svoju ochranu.
  V tom istom čase Kyjevská Rus anektovala časť Turecka. Tie krajiny, ktoré boli postúpené Rusku podľa Versaillskej zmluvy. Čo bol tiež veľmi silný ťah. Zelenskyj ďalej rozširoval Kyjevskú Rus ako ríšu. A čo sa týka ekonomiky, dostal sa na vrchol, keď prekonal Spojené štáty.
  Nuž, Čína je ponorená do nočnej mory občianskej vojny a už sa začala deliť.
  Kyjevská Rus sa stala mocnou krajinou. A Zelenského popularita v krajine vzrástla natoľko, že ľudia začali Vladimíra prosiť na kolenách, aby neodišiel. Zišli sa státisíce ľudí.
  Zelenskyj ako výnimka usporiadal referendum, ktoré mu umožnilo uchádzať sa o ďalšie tretie funkčné obdobie na čele Kyjevskej Rusi.
  Líder v USA sa zmenil. Už sa stal republikánom. A už nie taký mladý - starší ako Zelensky. Takže vzťahy medzi Kyjevskou Rusou a Spojenými štátmi sa opäť začali zhoršovať. Rusko sa pod Zelenským už bolestne posilnilo. Pripomenuli si, že spolu s ukrajinskou vládou je to už štvrté Zelenského volebné obdobie.
  Hovorí sa, že právomoci ruského prezidenta neboli znížené. Jediné, čo Zelenskij urobil, bolo predloženie dodatku k ústave, podľa ktorého má Štátna duma právo odvolať jednotlivého ministra dvojtretinovou väčšinou hlasov alebo jednoduchou väčšinou dvakrát vyslovenou nedôverou.
  A táto novela nie je až taká významná, keďže prezidentovi zostalo právo menovať všetkých ministrov a určovať štruktúru vlády. A v Štátnej dume majú Zelenského priaznivci ústavnú väčšinu.
  Významnejšie bolo zavedenie priamych volieb do Rady federácie, ako aj umožnenie voliť väzňom.
  Vo všeobecnosti tu však obmedzenie právomocí prezidenta skončilo. Právo odvolať guvernérov zostalo zachované. A v legislatívnej sfére sa to ešte rozšírilo.
  V Spojených štátoch začal byť Zelenskyj obviňovaný z autoritárstva a strany "Služobník ľudu" ovláda takmer všetky posty v štáte. LDPR a Komunistická strana Ruskej federácie prestali existovať. Objavila sa strana - "Spravodlivý svet" zľava. Namiesto LDPR sa objavili Patrioti Ruska. Úplne dominovala ale strana Sluha ľudu.
  Isté reformy sa dotkli aj cirkvi. Ortodoxia legalizovala právo mať štyri manželky, čím sa priblížila k islamu. Trochu sa zmenil prístup k ikonám a došlo k zblíženiu s protestantizmom. Začali hovoriť viac: že Boh je jeden a že obyčajní smrteľníci nie sú hodní Božieho uctievania.
  Zároveň bola zrušená Trojica ako nebiblický symbol a nepochopiteľný pre obyčajných smrteľníkov.
  A predstavili: že Boh je jeden, Boh Otec. Ale výraz Boh Syn sa v Biblii nenachádza. Okrem toho neexistuje výraz: Boh je Duch Svätý. Tak prečo nezjednodušiť náboženstvo.
  Navyše Boh, ktorý visí na kríži, nevzbudzuje dôveru. Ak sa nemohol ochrániť sám, ako potom ochráni ľudí? Skrátka sme prešli na monoteizmus. A samotná Biblia bola zmiešaná so starými slovanskými mýtmi. Vzniklo Velesovo evanjelium.
  Zintenzívnil sa aj ateizmus - hovorí sa, prestaňte sa unášať ľudskými rozprávkami. Máme jednu planétu a tá nepotrebuje ľudí, aby verili v zázraky a najmä v koniec sveta.
  Koniec sveta nebude a ani by nemal byť. A ľudstvo by sa malo stať vesmírnym impériom a dostať sa až na samý okraj galaxie. A čo galaxie? Skôr vesmír. A keď ste dosiahli okraj vesmíru, prejdite do inej časti vesmíru. Veď vesmírov je nespočetné množstvo. A tak môžete lietať z jedného vesmíru do druhého. A časom sa naučte tvoriť sami seba! A prakticky v celom vesmíre budú nové, nemerateľné vesmíry.
  A planéta Zem je len kolískou ľudstva. A v budúcnosti bude existovať impérium sextilion až sextillion stupňov vesmírov a bez prestania sa ďalej rozširovať a dobývať vesmír.
  A hlava a prezident Kyjevskej Rusi Vladimir Zelenskyj, ako jasné slnko nádeje vychádza nad planétou!
  A jeho budúcnosť a budúcnosť Kyjevskej Rusi - nech je svetlá!
  
  VYŠŠIA MOC, KEĎ ZSSR BOJIL BEZ Spojencov
  A tak nastúpil neodolateľný vplyv, ktorý 1. januára 1943 odstavil spojenecké sily. Rommelov zbitý zbor sa zastavil na hraniciach s Líbyou. A všetko bombardovanie nacistického Nemecka sa zastavilo. Pokusy letieť smerom na Londýn sa tiež ukázali ako neúspešné. Nemecké lietadlá sa nezrútili, ale boli zahnané späť. Stal sa dovtedy nevídaný zázrak, rozdelenie sveta teomagickou mocou.
  Nemcom to však spočiatku veľmi nepomohlo. Stalingrad, alebo skôr Paulusovu skupinu v ňom možno už zachrániť nebolo možné. A sovietske jednotky s istotou postupovali vpred. Ofenzíva vo Voroneži a v iných smeroch bola úspešná. Takmer ako v reálnom čase Červená armáda oslobodila Kursk, Belgorod a Charkov.
  Avšak po presune Rommelových ostrieľaných divízií z Afriky a tých síl, ktoré boli v reálnej histórii bez úžitku vrhnuté aj do alžírskych a tuniských púští, slávny Mainsteinov protiútok výrazne nabral na sile. Keďže sa na ňom zúčastnilo podstatne viac nemeckých síl, najmä letectva.
  A ukázalo sa, že tridsať úplne nových "tigrov", ktoré bezvýsledne uviazli na Sahare, nebolo vôbec zbytočných.
  Tu nastal prvý výrazný nesúlad so skutočnou históriou. Mainstein spustil protiútok o štyri dni skôr a keďže mal oveľa viac síl, postupoval rýchlejšie. Charkov bol dobytý o deväť dní skôr, Belgorod o dvanásť dní a na cestách, a čo je najdôležitejšie, bol dobytý Kursk, ktorý v reálnej histórii nepodľahol Fritzovi.
  Zapojil sa značný počet nemeckých síl. Nemci použili presunuté zálohy z Francúzska, takmer všetky bojové tankové jednotky a hlavné letectvo. Čokoľvek sa dá povedať, takmer polovica Luftwaffe bola rozptýlená západným frontom, takže sa pridali významné sily vo vzduchu nepriateľa. A povedal to počas nemeckej protiofenzívy, ktorá pripomínala kosák.
  Áno, a Mainstein v reálnej histórii prekonal sovietskych generálov, ale tu má o dvadsať divízií viac pozemných síl a s prihliadnutím na koncentráciu zdrojov aj trikrát viac lietadiel. A Focke-Wulf nie je vôbec zlý, ak sa používa správne: rýchlosť je vysoká, zbrane sú silné. Dôležité je, že F-190 je efektívnejší s numerickou prevahou. Keďže jeho silné zbrane mu umožňujú zostreliť lietadlo na jeden záťah a vďaka vysokej rýchlosti ponoru môže uniknúť.
  Sovietske jednotky utrpeli taktickú porážku a opustili Kursk, mnoho vojakov a dôstojníkov bolo obkľúčených. Niektorí čiastočne zomreli, iní, hoci menšina z nich bola zajatá, mnohí utiekli, hoci prišli o výstroj.
  Sovietske jednotky utrpeli obrovské škody a ich ofenzíva bola zastavená. Ale nemecké tanky nemohli nadviazať na svoj úspech kvôli nástupu jarného topenia.
  Vznikla dočasná rovnováha síl.
  Do vojny však mohla vstúpiť aj nová mocnosť: Japonsko. Ruky mali rozviazané aj samuraji. Amerika nie je prístupná, ale ani neútočí. Je pravda, že silná japonská pozemná armáda vyvíja tlak na Čínu. Tu Čankajšek čelil veľmi ťažkej situácii. Buď sa pokúsiť dohodnúť s Japoncami, alebo bojovať, ale už nedostávať podporu peniazmi a zbraňami z USA, Británie a iných krajín.
  Nemci prirodzene túžili po otvorení druhého frontu s cieľom odkloniť časť nepriateľských síl z východu. Napriek tomu utrpeli značné straty. Veľa energie si vzal najmä Stalingrad. O veľa prišli aj sovietske vojská a časť jednotiek skončila v charkovskom a kurskom kotli.
  Nacisti zvýšili výrobu zbraní. Vďaka absencii bombardovania mohli Krauti zvýšiť výrobu tankov o výraznejšiu postavu a tiež letectvo. Bombardovanie prekážalo nacistom viac, ako sa bežne verí. Navyše v reálnej histórii Nemecko zvýšilo produkciu zariadení do značnej miery vďaka reštrukturalizácii ekonomiky na vojnovom základe a čoraz aktívnejšiemu využívaniu otrockej práce, a nie preto, že boli slabo bombardované.
  Nemci zatiaľ počkali a postavili nové tanky, vycvičili posádky, spoliehajúc sa na moderné technológie. Zároveň zostala otvorená otázka: kde začať ofenzívu? Kurská rímsa už neexistovala. A toto je prirodzená stopa. A tak zaváhali aj samotní Nemci aj Hitler. Bol tu nápad vziať Leningrad útokom. Aj keď v tomto prípade by bolo potrebné preraziť mocné opevnenia.
  Nemeckí generáli nechceli ísť znova do Stalingradu. Ale úprimne povedané, výber nie je široký. Je možné zaútočiť na samotnú Moskvu? Medzi fašistickými vodcami vznikli vážne nezhody. Mainstein, Guderian a Rommel sa dokonca vyjadrili v tom zmysle, že je lepšie neútočiť vôbec, ale nechať Rusov strkať nosy a nalákať ich do pasce.
  Alternatívny plán predpokladal začatie ofenzívy z Tamanského polostrova a Rostova na Done; Fritzovi sa podarilo ubrániť toto dobre opevnené mesto presunom posíl z balkánskej skupiny a nahradením svojich okupačných jednotiek bulharskými a talianskymi.
  Fuhrer, ktorý mal rád operácie, v ktorých sa jednotky prebíjajú v zbiehajúcich sa smeroch, bol tomuto plánu stále viac naklonený, ale pomaly ho realizoval. Najmä tank Panther sa ukázal byť rozmarný a často sa pokazil, takže potreboval úpravy. Nechajte ďalšie školenie posádky. A Fuhrer chcel vyraziť viac "tigrov".
  Stalina to nakoniec omrzelo. Z obavy, že druhý front otvorí Japonsko, ktoré dosiahlo veľké úspechy v južnej Číne, ktorého pozemná armáda už prekročila sedem miliónov vojakov a údaje o rastúcom vojenskom potenciáli Tretej ríše, sám nariadil začať ofenzívu v r. smer Kursk a Donbass. Hitlerovo váhanie a Fuhrerova túžba vytvoriť divízie so stovkami tigrov a panterov viedli k preempcii.
  Sovietske jednotky, ktoré začali ofenzívu 7. júla 1943, však sami nemali rozhodujúcu silu. 5,56 milióna nemeckých vojakov, asi milión dvestopäťdesiattisíc satelitných vojakov, zasiahlo proti 6,6 miliónom sovietskych vojakov a dôstojníkov. Mussolini po odznení hrozby útoku zo západu a juhu výrazne zvýšil počet talianskych jednotiek na východe. Zvýšil sa aj počet španielskych jednotiek. Salazar poslal aj divíziu "dobrovoľníkov". Bojovali aj francúzske légie, Rumuni, aktívnejšie Maďari, Albánci a zahraničné divízie v SS z celej Európy.
  Sovietska armáda teda nemala prevahu v počte, ale heterogénnosť koalície znižovala kvalitu nepriateľských síl. Červená armáda má určitú početnú prevahu v tankoch a delostrelectve. Ale zatiaľ si možno "Tigre" a "Panteri" nie sú rovní, pokiaľ ide o palebnú silu a brnenie súpera. A T-4 získal prevahu v palebnej sile zbraní nad T-34-76. Ale ZSSR má raketové delostrelectvo a Nemci, napriek vývoju najmä plynových odpaľovačov, to vyvinuli dosť slabo.
  V letectve existuje približná číselná parita. Nemecké stíhačky ME-109 "G", Focke-Wulf sú však silnejšie ako sovietske lietadlá vo výzbroji a rýchlosti, ale o niečo slabšie v manévrovateľnosti. Ale Nemecko má, bohužiaľ, skúsenejšie a produktívnejšie esá. Bombardér Yu-188 je možno lepšími letovými vlastnosťami ako PE-2 a TU-3. A Yu-288 začal vstúpiť do služby. Je pravda, že sa ešte len začal predstavovať, podobne ako ME-309.
  V každom prípade však Červená armáda nemala výhodu v sile a začala ofenzívu proti predtým pripravenej obrane nepriateľa. A čelila tvrdohlavému odporu. Ale sovietske jednotky boli vo svojej ofenzíve asertívne, bez ohľadu na straty sa tlačili dopredu. Aj keď sa ukázalo, že priemerné tempo postupu je nízke, jeden až dva kilometre za deň. Nepriateľ praskol a opäť sa mu podarilo prekopať. Tempo nemenej hrdinského postupu pokračovalo. Do polovice augusta sovietske jednotky za cenu veľkých strát postúpili až o sto kilometrov, priblížili sa ku Kursku a začali tvrdohlavé boje o samotné mesto, ktoré sa tiež blížilo k Belgorodu.
  19. augusta 1943 Japonsko po prekonaní váhania otvorilo front na Ďalekom východe. V tom čase, po sérii porážok, Čankajškov režim súhlasil s mierom priaznivým pre samurajov. Japonci získali kontrolu nad dôležitými komunikáciami a boli oslobodení od potreby viesť ťažkú partizánsku vojnu so slabo organizovanými, no veľmi početnými čínskymi jednotkami. Čankajškovi však bola prisľúbená podpora vo vojne s Mao Ce-tungovou Červenou armádou. Japonsko už má všetky prostriedky na vedenie vojny so ZSSR. A rozhodli sa nečakať na daždivú jeseň a krutú sibírsku zimu. Nehovoriac o tom, že Hitler vyhlásil vojnu USA už v roku 1941, no samuraj ho nepodporil. Otvorenie druhého frontu v roku 1942 mohlo zachrániť nacistov pred zdrvujúcou porážkou pri Stalingrade.
  Rozhodnutie Japonska bolo celkom očakávané. Pri útoku na Vladivostok však samuraj dosiahol taktické prekvapenie a spôsobil vážne škody sovietskej tichomorskej flotile.
  Koncom augusta sa Nemci pokúsili o protiútok pomocou masy najnovších tankov. Ale ich južný protiútok bol schopný dosiahnuť len relatívny úspech. Sovietske velenie už s takouto možnosťou počítalo a stiahlo svoje jednotky na pôvodné línie. Do kotla padla len kombinovaná 31. armáda a bola väčšinou zničená.
  Sovietske jednotky však nedosiahli svoj cieľ a utrpeli veľmi značné straty, keď sa im nepodarilo znovu dobyť územie. Najmä sa stratilo viac ako šesť a pol tisíc tankov oproti asi osemsto nemeckým. V tankparku prešla početná prevaha na nacistov. V septembri dokázali Nemci dobehnúť ZSSR vo výrobe stoviek lietadiel denne a v novembri, približne v autách, zvýšili produkciu Pantherov na 650-700 tankov mesačne. Tu zohralo veľkú úlohu využitie zdrojov z okupovaných krajín, predovšetkým Francúzska, ale aj Belgicka a Holandska, kde bola zavedená odvodová povinnosť.
  Nemci s určitým oneskorením v septembri spustili dlho plánovanú ofenzívu z Rostova na Done a polostrova Taman. A narazili na tvrdohlavú sovietsku obranu. A Japonsko začalo ofenzívu proti Mongolsku a dobylo Ulanbátar a Primorye. Tam sa však dosiahol malý pokrok.
  To odklonilo značné zálohy a po mesiaci a pol urputných bojov sa nemecké skupiny spojili. Straty Fritza sa však tiež ukázali ako veľmi významné a boli nútení zastaviť. Tento taktický úspech však vyprovokoval vstup Turecka do vojny a otvorenie tretieho frontu v Zakaukazsku.
  Teraz sme sa museli brániť aj v tomto smere.
  Do zimy bude frontová línia na Ďalekom východe stabilizovaná. Japonci postúpili v oblasti Prímoria z päťdesiatich na stodvadsať kilometrov, zajali viac ako polovicu Mongolska spolu s Ulanbátarom, ale ich ofenzíva sa zastavila. Turci sa priblížili k Jerevanu a zaútočili na Batumi, podarilo sa im dobyť dve tretiny posledného mesta. Samotní Nemci na jeseň veľmi nepostúpia. A zatiaľ neprevzali iniciatívu.
  Vojna sa stávala čoraz viac pozičnou a zdĺhavou. Do vyčerpania a technologickej prevahy. Počas roku 1943 ZSSR zvýšil výrobu lietadiel jedenapolkrát z 25 tisíc na 37 tisíc. Nacistické Nemecko z vyše 15-tisíc na 32-tisíc, teda viac ako dvojnásobok. V posledných mesiacoch roka Nemci dorovnali svoje sovietske výrobné výsledky v lietadlách. A tiež v tankoch a samohybných delách - s kvalitatívnou prevahou. ZSSR však potrebuje bojovať aj s Japonskom. Okrem toho sa množstvo lietadiel a tankov vyrába v Taliansku a ďalších satelitných krajinách Tretej ríše. Aj keď nie príliš. Navyše Nemci, ktorí využili absenciu vojny, začali ťažiť a dodávať ropu z Líbye pre svoje potreby.
  Takže postupne sa nedostatok energie v Tretej ríši oslaboval. Africké francúzske majetky navyše sľubovali, že budú dobrým zdrojom surovín.
  Aby sa nacisti dobre zásobovali. Červení dizajnéri ako odpoveď pripravili pre Stalina nové typy tankov s 85 mm a 122 mm kanónmi. Nemci prácu na Panther 2 trochu spomalili. Nie je ľahké získať tank s výkonnými zbraňami, silným pancierom a relatívne pohyblivosťou. A "Kráľovský tiger" sa ukázal byť príliš ťažký s hmotnosťou 68 ton. Len modernizácia Panthera sľubovala, že bude relatívne úspešná. A tank T-4 zjavne vyčerpal svoje schopnosti. Postupne, počnúc rokom 1944, začala výroba tohto stroja klesať. V apríli úplne prestať.
  Sovietske velenie spustilo v zime niekoľko útočných operácií. A polostrov Taman a v strede av smere na Leningrad a neďaleko Kurska. Nikde sa však nedosiahol výrazný úspech . Nepriateľ už mal početnú prevahu v živej sile v tankoch aj lietadlách. Iba strach z počasia prinútil Fritz dodržiavať obrannú taktiku.
  Negatívnu úlohu zohral aj zvýšený počet dezertérov a zradcov, ako aj to, že Nemci vyvinuli výškové letectvo, ktoré bolo efektívnejšie pri prieskume zo vzduchu.
  Sovietske velenie navyše pristúpilo k procesu koncentrácie síl trochu nesprávne. Najmä samotná taktika začať ďalšiu operáciu v inej oblasti ešte pred dokončením predchádzajúcej dávala vzhľadom na početnú prevahu zmysel. Ako v prvej svetovej vojne, ktorá rozdelila Nemcov. Ale ak vás nepriateľ prevyšuje, sťažuje to dosiahnutie prevahy v silách v konkrétnej oblasti.
  Ak by sa Stalinovi podarilo vytvoriť prevahu na samostatnom úseku frontu približne v pomere tri ku jednej, možno by sa dosiahol taktický úspech.
  A tak v jednom sektore prebieha ofenzíva, v inom sa pripravujú, no v skutočnosti je pre Nemcov a ich spojencov jednoduchšie odrazenie. Navyše Fritz už mal vysokorýchlostné prieskumné lietadlo s vynikajúcou optikou, čo im umožňovalo sledovať pohyb vojsk. A v zime je to ťažšie maskovať a noc nie je všeliekom, takže nemeckí spravodajskí dôstojníci získali zariadenia na dobré nočné videnie.
  "Royal Tiger" ako plánovaný prelomový tank sa v sériovej výrobe oneskoril a nebol celkom úspešný. "Panther" -2, ktorý Hitler nariadil vystužiť pancierovaním, aby bol IS-2 nepreniknuteľný, a nainštalovať motor s výkonom 900 koní, vážil 51 ton, a to aj s prihliadnutím na inštaláciu zliatinového plášťa, čím sa ušetrilo 800 kilogramov. . Bolo však možné zosilniť bočný pancier až na 82 milimetrov v racionálnom uhle. Vďaka tomu nebol nemecký tank taký zraniteľný zo strán ako predchádzajúce modely. Ale opäť, "Panther"-2 a "Lion"-2 v pokročilejšej schéme usporiadania sú stále len v procese vývoja.
  Ale cez zimu Nemci úplne ovládli francúzske majetky v Afrike, vrátane Nigerskej slučky. A najmä v Kongu je ropa, plyn a bauxit a ešte väčšie zásoby uránu. De Gaulle bol chytený - bez pomoci spojencov bol bezcenný a Scorrel pracoval čisto a zručne.
  Do mája 1944 boli teda problémy s ropou z veľkej časti vyriešené. Všetky zásoby už prichádzali z Líbye a ostávalo už len vŕtať ďalšie a ďalšie studne.
  Ale v máji Nemci ešte neboli pripravení zaútočiť. Okrem Tigera, ktorý bol dizajnovo zastaraný, nemali vážny prelomový tank. Je pravda, že "Tiger" bol už v sériovej výrobe a vďaka vysokej kvalite pancierovania a hrúbke bokov, ako aj rýchlo strieľajúcej presnej pištoli mohol hrať úlohu, ak nie ideálneho , ale viac-menej znesiteľný tank, porušujúci obrat vojsk ZSSR .
  Nemecké velenie sa po sérii sporov vrátilo k predchádzajúcemu plánu z roku 1942. Totiž začať ofenzívu na bokoch. Vezmite Leningrad do dvojitého kruhu a prelomte sa do Stalingradu. Navyše, keď Wehrmacht opustil výbežok Rzhev-Vyazemsky, stratilo sa vhodné predmostie pre útok na Moskvu. Takže je to relatívne ďaleko od hlavného mesta.
  Plán nacistov tiež nie je optimálny, ale... Vo Švédsku sa konali predčasné parlamentné voľby, kde nacisti dosiahli impozantné víťazstvo. Krajina s ôsmimi miliónmi obyvateľov a rozvinutou ekonomikou bola pripravená ísť do vojny proti ZSSR. Najpopulárnejšou postavou bol Karol Dvanásty. Švédi túžili po pomste za predchádzajúce porážky a poníženie počas vojen, ktoré prehrali s Petrom Veľkým a Alexandrom Prvým. Celá Európa tak už bojovala proti ZSSR. Okrem toho sa Franco a Salazar rozhodli oficiálne vstúpiť do vojny, aby si pripísali svoj podiel na koristi. Formálne neutrálne zostalo len Švajčiarsko, ktoré však vyslalo aj oddiel dobrovoľníkov.
  Početná prevaha bola na strane nacistickej koalície. Okrem toho v polovici mája 1944 mali Nemci v prevádzke už asi tisíc prúdových lietadiel ME-262. Samotné auto je celkom vydarené, no s nedokončenými motormi. Postupne sa však motory zlepšovali, boli výkonnejšie, spoľahlivejšie a spotreba paliva klesla.
  Ofenzíva začala na juhu. Fritz sa pokúsil zopakovať plán, ktorý vypracovalo OKW pre operáciu Blau v januári 1942, ale potom ho svojvoľne zmenil Hitler. Keď útočíte na Stalingrad z juhu aj zo severu, v zbiehajúcich sa smeroch. Najprv sa však Nemci museli prebiť k Donu. Fašistické tigre prešli do útoku, ale čelili silnej obrannej línii. Postup Krautov sa ukázal byť pomalý, uviazli v obrane v hĺbke sovietskych vojsk. Za prvých desať dní prešli iba 35-40 kilometrov v smere na Voronež.
  Potom za dva týždne tvrdohlavých bojov postúpili nacisti len o desať kilometrov a pre veľké straty boli nútení zastaviť.
  Úspešnejšie sa rozvíjala ofenzíva na juhu. Je tam menej sovietskych vojsk a je ťažšie brániť sa. Početné "Pantery", "Tigre", "Ferdinandy" (táto samohybná zbraň sa ukázala byť rozšírenejšia kvôli nedostatku strategického bombardovania!) a prvé modely "Jagdtiger" a obzvlášť účinný "Sturmtiger". Nemcom sa podarilo prelomiť prvé obranné línie a získať operačný priestor.
  V rovnakom čase prešla do ofenzívy aj japonská armáda. Samurajovia zväčšili veľkosť svojej tankovej flotily a ich nové stredne ťažké vozidlá prakticky neboli horšie vo výzbroji a jazdných výkonoch ako T-34-76 a boli dokonca lepšie v čelnom pancierovaní, aj keď horšie v ochrane zo strán.
  Japonsko viedlo ofenzívu v Mongolsku, kde bolo oveľa ťažšie udržať obranu. Sovietske velenie čelilo nedostatku záloh, bojovalo na všetkých troch frontoch. A personálne straty počas zimnej ofenzívy boli značné.
  Nemecká ofenzíva na Tichvin a Fíni a Švédi z Bielomorského kanála boli ťažko odrazení. Nacisti postupovali pomaly, ale takmer nepretržite. V polovici júna na juhu vtrhli Mainsteinove jednotky do Stalingradu. Začala sa druhá bitka o Stalingrad. A začiatkom júla, po páde Tichvina a Volchova, sa Fíni, Švédi a Nemci spojili a vytvorili druhý kruh okolo mesta Lenin.
  Pre sovietske vojenské sily tak nastala mimoriadne zložitá situácia.
  Ale Stalingrad Mainsteinovi neustúpil. A to zabránilo Nemcom rozvinúť ofenzívu v iných smeroch. Na juhu, ako v roku 1942, dosiahli iba bránu Terek: uviazli pri Groznom a Ordzhonikidze. Na Voronežskom smere pokračovali ťažké boje. V septembri boli sovietske jednotky nútené ustúpiť za Don. Je iróniou osudu, že do konca októbra sa frontová línia na juhu zopakovala v roku 1942 v čase najväčšieho postupu nacistov.
  Horšie to bolo na severe, kde sa Leningrad ocitol v totálnom obkľúčení. Navyše Nemci, Fíni a Švédi dokázali preseknúť obranu Červenej armády na Karelskom polostrove a odrezať Murmansk pevninou od hlavnej časti ZSSR.
  Asi štyridsať sovietskych divízií bolo izolovaných. Ich počet však nebol ani zďaleka normálny. Švédsko postavilo asi dvadsaťpäť pomerne dobre vybavených divízií. Spolu s ostrieľanými Fínmi a nemeckými jednotkami získali početnú prevahu. A preniesť rezervy na Karelský polostrov je mimoriadne ťažké.
  Červená armáda vo všeobecnosti nemohla dostať potrebné posily, takže Japonci sa ukázali ako nečakane silní, ich počet spolu s bábkovými jednotkami presiahol päť miliónov a ide vlastne o plnohodnotný druhý front. Takže nám zostávalo len bojovať proti Nemcom a ich spojencom.
  Postupne sa zmenšovala zóna kontroly sovietskych vojsk v Karélii a Murmansk bol úplne zablokovaný a prakticky odsúdený na zánik. Nepriateľská flotila a najmä ponorky teda dominovali na mori, takže nebolo s čím zakladať zásoby.
  Žiaľ, v novembri 1944 ZSSR nemal rezervy na zopakovanie prelomového roku 1942. Takmer všetko sa minulo na to, aby sa zabránilo strate Kaukazu. Navyše Nemci vykonali útok na Stalingrad profesionálnejšie a zálohy sa tam museli neustále presúvať, akoby do krátera Tartarus. Stalin nariadil držať mesto na Volge za každú cenu. Ale vzhľadom na dominanciu nepriateľských lietadiel vo vzduchu sa cena ukázala byť neuveriteľne vysoká.
  Mainstein sa navyše na rozdiel od Paulusa nikam neponáhľal a staral sa o vojakov. V dôsledku toho pomer strát nebol v prospech Červenej armády.
  Hitler uponáhľal Meinsteina, ale prefíkaný poľný maršal vedel uhnúť a odolať tlaku.
  Jedným z najsilnejších typov zbraní boli Sturmtigery. Mali mimoriadne výkonné odpaľovacie zariadenia na bomby, ktoré odpaľovali projektily s hmotnosťou tristodvadsať kilogramov. Navyše, náboje sú raketovo poháňané a oveľa silnejšie ako náboje z húfnice. Môžete ich nazvať dôstojnou odpoveďou na Kaťušu, aj keď na koľajniciach. Okrem toho boli niektoré odpaľovače bômb inštalované aj na nákladné autá s dlhším dostrelom.
  Nemci používali aj plynové odpaľovacie zariadenia. A samozrejme prúdové bombardéry.
  V decembri Japonci dobyli takmer celé Mongolsko a priblížili sa k Vladivostoku, čiastočne obsadili Primorye a Chabarovsk. Ale generál Frost ich prinútil zastaviť.
  Červená armáda to využila a zorganizovala sériu protiútokov na nemecké boky, ktoré sa pokúsili dobyť to, čo zostalo zo Stalingradu. Čo, aj malá časť mesta sa konala začiatkom roku 1945. Nemci dosiahli v roku 1944 isté úspechy, no nedokázali dobyť ani Kaukaz a získať ropu z Baku. Pravda, pre vlastnú potrebu mali doteraz dostatok z Rumunska, Maďarska, Líbye, Kamerunu a Nigérie.
  Leningrad bol stále v obkľúčení. Vopred boli vytvorené veľké zásoby potravín a munície, aby mesto prežilo túto zimu a pokračovalo v zadržiavaní významných síl Wehrmachtu a jeho spojencov.
  Sovietskemu vedeniu sa podarilo v meste Lenin urobiť aj strategické zásoby surovín na výrobu zbraní. Zatiaľ to fašistom príliš nedalo.
  Murmansk bol ale úplne zablokovaný. Z desiatich transportov smerujúcich do mesta skončili Krauti deväť.
  V januári sa sovietske velenie pokúsilo otestovať silu Nemcov v centre. Veľmi výkonnú a technologicky vyspelú obranu však nebolo možné poraziť. Maximálny predstih bol päť alebo šesť, v lepšom prípade nie viac ako osem kilometrov. A straty sovietskych divízií boli veľmi významné. Vo väčšine častí do polovice zloženia.
  Ale časť nemeckých síl bola rozptýlená, čo im umožnilo držať Stalingrad... V marci sami Nemci začali ofenzívu pri Tereckej bráne. Podarilo sa im prelomiť líniu sovietskej obrany a obkľúčiť Groznyj a Ordžonikidze, ale Fritz uviazol v línii Vedeno, Šali a ďalej cez mestá.
  Samotné mesto Groznyj zostalo až do mája v úplnom obkľúčení. V máji Stalingrad definitívne padol. Z mesta a jeho predmestí, ako aj z továrne na tanky, nezostali prakticky žiadne ruiny.
  Nemeckej koalícii tiež dochádzala para, ale Fuhrer chcel víťazstvo. V januári sa uskutočnili prvé úspešné testy disku, ktorý dosiahol rýchlosť až dvoch rýchlostí zvuku a stúpol do výšky 18 kilometrov. V máji už disketa dosiahla štyri rýchlosti zvuku a vyskočila do výšky 30 kilometrov.
  Ukázalo sa však, že nový stroj, napriek všetkým svojim silným a dokonca jedinečným letovým vlastnostiam, je náchylný na malý požiar a je drahý. Problém so zraniteľnosťou bol čoskoro vyriešený spustením laminárneho pluhu, čo však zvýšilo spotrebu paliva a znížilo čas letu lietadla. A samotná rovina disku vo svojom laminárnom "plášte" nemohla účinne strieľať.
  Ale začala sa éra "lietajúcich tanierov". Nemci navyše získali silný tromf: tanky novej generácie triedy "E". Líšia sa podobnou hmotnosťou ako "Royal Tiger" a "Panther", oveľa hustejšie a pokročilejšie usporiadanie, nízka silueta a hrubé brnenie.
  V sériovej výrobe a na bojisku sa Panther-2 a Tiger-2 a potom Tiger-3 darili dobre. Posledné vozidlo s hustejším usporiadaním a malou vežou malo silné pancierovanie a motor s výkonom 1080 koní. "Myška" sa nikdy nechytila. Ale modifikácia "Panther", "F", fungovala dobre.
  Z dôvodu nedostatku legujúcich prvkov nemali sovietske tanky veľmi kvalitné pancierovanie a "Panther" sa so svojou úlohou doteraz celkom dobre vyrovnal aj so 75 mm kanónom. A 120 mm šikmý čelný pancier celkom spoľahlivo chránil pred 85 mm sovietskym delom T-34-85. Ale možno sa ukázalo, že sovietska samohybná zbraň SU-100 je dôstojným súperom vylepšeného brnenia Panthera. T-4 už bol mimo výroby. A z produkčných tankov sa Panther ukázal ako najľahší.
  Prvým pokrokovým tankom z hľadiska jeho usporiadania bol sériový tank "Lion". Veža tohto tanku bola posunutá dozadu a prevodovka, motor a prevodovka boli umiestnené v jednej jednotke vpredu. V dôsledku toho bola silueta vozidla nízka a pancier so silným 105 mm kanónom bol porovnateľný s "Royal Tiger" a predná časť veže bola ešte výkonnejšia.
  Posunutie veže dozadu tiež poskytlo Levovi tú výhodu, že pri pohybe lesom sa ústie jeho dela s dlhou hlavňou toľko nelepilo na kmene stromov.
  Nacisti skúšali aj iné schémy a tiež bombardovali sovietske pozície silnými lietadlami.
  O postup sa pokúsilo aj Japonsko a napokon odrezalo Vladivostok od pevniny.
  Nemci sa v júni a júli pokúsili preraziť do Moskvy. Sovietska obranná línia sa však ukázala ako veľmi silná a nacisti utrpeli obrovské straty. Ani tank Lev nie je v ofenzíve úplne adekvátny, primárne kvôli nedostatočnému bočnému krytiu.
  Sovietske velenie čoraz aktívnejšie využívalo kalibr 100 mm. Je jasné, že ZSSR nemá prostriedky na to, aby porazil nepriateľské tanky rovnakými tankami, ale protitankové delostrelectvo sa dá použiť masívne.
  E-100 v pôvodnom modeli sa ukázal byť príliš ťažký so 140 tonami a bočný pancier mal 120 milimetrov (čelo 240 milimetrov!), dokonca aj pod uhlom. Toto už nestačilo. Nehovoriac o tom, že Myši sú vo svojom rozložení beznádejne pozadu.
  V skutočnosti tank Lion a samohybné delá - E-10, E-25 boli pokročilé nemecké vozidlá, kde bolo kombinované umiestnenie motora, prevodovky a prevodovky. Nemci však vyrábali veľa zaostávajúcich zariadení. Napríklad "Panteri", "Tigre", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" s pomerne vysokými siluetami, ktoré zaostávajú vo vývoji.
  "E"-70 tiež nebolo úplne úspešné. Vozidlo bolo vybavené výkonným 128 mm kanónom a pokročilým usporiadaním, ale kvôli túžbe udržať bojové zaťaženie najmenej 80 nábojov a nepresahovať 70 ton sa jeho pancierová ochrana ukázala ako porovnateľná s "kráľovským Tiger" - model 1944 a nedostatočný na prelom. "Tiger"-3 je ešte lepšie chránený. No na E-70 sa úspešne otestoval motor s turbodúchadlom s výkonom 1200 koní, ktorý tanku umožnil na diaľnici dosiahnuť rýchlosť 60 kilometrov za hodinu.
  V každom prípade nemecké tanky utrpeli veľké straty, rovnako ako pechota. Zahraničné divízie aj satelity Tretej ríše stratili veľa.
  Do polovice augusta Nemci postúpili len o 40-50 kilometrov v centre a nedokázali získať operačný priestor. A straty sa ukázali byť obrovské. V septembri spustili nacisti na juhu novú ofenzívu... Za mesiac a pol ťažkých bojov sa nepriateľ prebil ku Kaspickému moru a odrezal Kaukaz od pevniny.
  Ale sovietskemu veleniu sa podarilo zabezpečiť zásoby po mori, aj keď za cenu veľkých škôd. V novembri Fritz za cenu obrovského úsilia a veľkých škôd dosiahol deltu Volhy. V decembri sa frontová línia stabilizovala. Priepasť medzi frontami na Kaukaze a hlavným sovietskym územím sa zväčšovala. Okrem toho sa Japoncom podarilo odrezať Vladivostok, čím sa sovietske mesto dostalo do obkľúčenia.
  Napriek blokáde sa Murmansku podarilo hrdinsky vydržať až do decembra 1945. Ale aj tak padol...
  V roku 1946 bojové akcie pokračovali... Postavenie skupiny sovietskych armád na Kaukaze sa ukázalo ako mimoriadne ťažké. Sú odrezaní od zeme a hrozí konečná strata Baku.
  Stalin pociťoval extrémnu nervozitu a fyzické vyčerpanie. V smere na Tikhvin sa rozvinuli kruté boje. Došlo k pokusu zachrániť obkľúčený Leningrad. V samotnom meste boli zásoby jedla ponechané na necelých šesť mesiacov a potravinové karty boli opäť prerezané.
  Najprv sovietske jednotky prelomili frontovú líniu, ale potom sa nepriateľovi s prevahou tankov podarilo vykonať protiútok a dokonca odrezať časť sovietskych vojsk. Február prešiel krutými bojmi na severe aj na juhu, kde sovietske jednotky testovali nepriateľa a pokúšali sa dobyť Stalingrad. A to druhé bolo čiastočne úspešné. Sovietske tanky vtrhli do mesta, ale, žiaľ, nemohli odtiaľ vyhnať nacistov.
  Ale vypukla tretia bitka o Stalingrad. Pomerne veľké úspechy dosiahli sovietske jednotky aj pri Voroneži. Ale aj tam Fritz pomocou veľkého počtu tankových jednotiek a ich technologickej prevahy dokázal obnoviť situáciu. V marci sa vrtuľníky a diskety v tvare disku začali vo veľkom zúčastňovať na bojoch. Nemci urobili niekoľko vylepšení lietajúcich tanierov a mohli s nimi podnikať raketové útoky na sovietske pozície. No v praxi disková rovina ako zázračná zbraň nesplnila očakávania.
  Rovnako ako von Braun balistická strela sa ukázala byť príliš drahá a s nízkou presnosťou na to, aby sa jej aktívne použitie v boji ospravedlnilo.
  Nemci však získali bezchvostové prúdové bombardéry schopné niesť až desať ton nákladu a preletieť vzdialenosť až 16-tisíc kilometrov (!).
  Bohužiaľ, sovietske prúdové letectvo stále zaostávalo a nepriateľ takmer úplne ovládol vzduch. V každom prípade vrtuľové lietadlá v princípe nemôžu prekonať prúdové lietadlá v letových vlastnostiach. A náš vlastný vývoj bol príliš neskoro. A prechod z lietadiel s vrtuľovým pohonom na prúdové lietadlo je príliš bolestivý.
  A treba preškoliť pilotov, predĺžiť pristávacie dráhy a pripraviť špeciálny druh paliva. No a samotné motory sa stále testujú a ladia!
  Nemci sa ocitli rozptyľovaní Stalingradom... Napodiv, Tretej ríši a celej koalícii dochádzala para a Červená armáda bola ako vták Fénix. Apríl aj máj prešli krutými bojmi pri Stalingrade. A dokonca aj v júni sa Červená armáda stále snažila postúpiť a zaťať nepriateľa. Ale v júli sa nacisti napriek horúčavám stále pohybovali pozdĺž pobrežia Kaspického mora v smere na Baku. Pokrok bol mimoriadne pomalý. V priemere 1,5 kilometra za deň. Dagestan cvakol späť... Sovietske jednotky rozdrvili Fritza a ich spojencov vo všetkých azimutoch.
  Porazili nepriateľa v strede aj na severe. Nesmeli sa priblížiť k Archangelsku... Ale v septembri sa tempo nemeckého postupu na Kaukaze zrýchlilo. Sily kaukazskej skupiny boli značne vyčerpané a more desiatich transportov dorazilo v podmienkach nepriateľskej vzdušnej nadvlády vo vzduchu nanajvýš dvoch alebo troch. Koncom októbra fašisti predsa len vstúpili do Azerbajdžanu. A v novembri postúpili do Baku. A začiatkom decembra sa Krauti spojili s Turkami v Gruzínsku...
  Ešte pred marcom došlo k bitkám na Kaukaze a Jerevan vo všeobecnosti trval až do júna 1947.
  Celá zima sa Červená armáda neúnavne snažila o postup. Nepekne rozbili koalíciu. Aj keď Japonci nakoniec v apríli obsadili Vladivostok, ZSSR to umožnilo len silnejšie sa uchytiť cez Amur.
  Červená armáda síce svojimi útokmi v zime a v marci nedosiahla hmatateľné úspechy, no dala koalícii spravodlivú lekciu. V rámci nemeckých satelitných krajín sa situácia stále viac vyhrocovala. Ľudské zdroje boli vyčerpané a straty boli obrovské. Ekonomická záťaž sa stávala úplne neúnosnou. Aj úspechy na frontoch tešili Európana na ulici čoraz menej. Túžba po mieri bola čoraz silnejšia.
  Ale Hitler tvrdohlavo chcel skoncovať so ZSSR. Aj keď kalkulácie, že Červená armáda po strate Baku stratí bojovú efektivitu, sa nenaplnili. V roku 1946 ZSSR vyrobil rekordný počet zbraní: asi 60 tisíc lietadiel a 40 tisíc tankov a samohybných zbraní, 250 tisíc zbraní a mínometov. Áno, sovietske letectvo je hlavne stíhačka Jak-9, útočné lietadlo IL-2, ktoré sa stále vyrába. Jak-3 a LA-7 sa vyrábali v malých množstvách. Stále sa vyrábajú PE-2 a TU-3. Áno, letectvo možno považovať za zastarané proti nepriateľským tryskovým monštrám, ale nie je to tak. Rovnako ako T-34-85, IS-3 a SU-100, zvyšok vozidiel je v malom množstve.
  A v roku 1947 začal T-54 vstúpiť do služby, čo malo ukončiť kvalitatívnu prevahu nemeckej techniky. Samozrejme, T-54 s hmotnosťou 36 ton nemohol byť silnejší ako všetky nepriateľské tanky, ale pokojne mohol konkurovať Pantherom a Tigrom.
  Hlavným nemeckým tankom bol E-50, nazývaný Lion-3. Vozidlo je podobné ako Lion, ale so silnejším motorom s výkonom 1200 koní a hrubým pancierom. S hmotnosťou 75 ton sa hrúbka bočného panciera nemeckého tanku zvýšila na 140 mm a predná časť bola 240 mm so 105 mm kanónom a dĺžkou hlavne 100 el. Tým hlavným by sa malo stať nové nemecké auto. Vo výzbroji a pancierovaní prevyšuje sovietsky, ale je viac ako dvakrát ťažší.
  T-54 sa však len začína dostávať do výroby.
  Ale leto 1947 bolo ešte horúcejšie. Nemci sa opäť pokúšajú zaútočiť na Moskvu. Prebijú sa aj do Saratova. Boje sa vlečú až do neskorej jesene. Fritzovi sa stále darí dobyť Saratov. No v oblasti Moskvy sa im podarilo postúpiť maximálne o šesťdesiat až sedemdesiat kilometrov. Ržev aj Vjazma, hoci bola z polovice obkľúčená, zostali v ZSSR.
  Moskva nebola dobytá a nacisti a ich brutálna koalícia musia čeliť zime v zákopoch. Tentoraz sovietske velenie zachraňuje ľudí a hromadí sily. Najmä tank T-54. A 31. decembra 1947 bol úspešne otestovaný MIG-15, ktorý by mal ukončiť nemecký monopol na prúdové lietadlá vo vzduchu.
  Pravda, vo februári 1948 Leningrad padol po mnohých rokoch obliehania. Veľmi ťažký úder pre prestíž sovietskej moci.
  Postavenie ZSSR v máji 1948 sa stalo beznádejným. Nemci a ich koalícia ovládajú Kaukaz, potom Volgu po Saratov a Tambov s Voronežom. Potom na východ od Orla, takmer vedľa Tuly, potom vo Vjazme a pri samotnom Rževe, až po Archangeľsk.
  No, čo iné sa dá v takejto situácii robiť? Navyše Japonci kontrolujú celé Primorye pozdĺž rieky Amur a zajali svojho jediného spojenca: Mongolsko.
  A počas siedmich rokov vojny sa stratili pozemky, na ktorých žila pred okupáciou najmenej polovica obyvateľov ZSSR a možno aj viac. Počas siedmich rokov vojny Červená armáda nenávratne stratila najmenej dvadsať miliónov vojakov a dôstojníkov. Nepočítajúc tých, ktorí sa stali zranenými alebo zmrzačenými. Nepočítajúc obrovské straty z masívneho bombardovania, ostreľovania a hladovania.
  Aj keď vezmeme do úvahy evakuované rodiny, Stalinovi nezostávalo pod kontrolou viac ako sto miliónov pracovných síl, možno možno menej. Z nich je každý piaty povolaný do armády. Asi dvadsať miliónov rôznych vojakov. Stroje mohli používať deti od piatich rokov, dôchodcovia a invalidi prvej a druhej skupiny.
  Krajina je mimoriadne mobilizovaná. Výroba zbraní v roku 1947 klesla len mierne... Takže je priskoro skoncovať s krajinou Sovietov!
  Sám Stalin si to v žiadnom prípade nemyslel. A Hitler chcel tiež pritlačiť Rusko - dostať všetko naraz! Neprišlo teda vôbec ku kompromisu.
  V lete Nemci začali nový útok na Moskvu. Stále dúfali, že dokážu rozbiť hlavné mesto a ukončiť ZSSR. Z Červenej armády Moskvu kryli viac ako tri milióny vojakov a milícií. Boli vyzbrojení dvanástimi tisíckami tankov a samohybnými delami. Je pravda, že T-54 je len asi päťsto, bojovali najmä T-34-85 a SU-100. IS-3 už bol v tom čase prerušený. Tankov IS-4 bolo vyrobených veľmi málo kvôli technologickej nespoľahlivosti tohto mastodonta. Bolo vyrobených šesť tankov IS-7, ale toto vozidlo sa nedostalo do sériovej výroby. Aj keď, asi márne. So 130 mm kanónom mohol preniknúť cez 240 mm pancier 75 tonového Lev-3. Je pravda, že Nemci mali pokročilejší tank, Royal Lion, vážiaci 100 ton s motorom s výkonom 1800 koní a 128 mm s kanónom s veľmi dlhou hlavňou s počiatočnou rýchlosťou projektilu 1260 metrov za sekundu.
  Ale Stalin nejako stratil záujem o ťažké vybavenie a uprednostňoval: najlepšie malé, ale vzdialené.
  Ale štyria bojovníci: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda si to nemysleli. A práve dostali pod svoju kontrolu tank IS-7. Navyše a na čísle sedem. Štvorica si teda toto auto vyrobila na vlastné náklady. Dievčatá našli zlaté tehličky na Sibíri a darovali ich do fondu ministerstva obrany. A teraz si chceli z tohto nádherného stroja vystreliť sami.
  A práve sa blížil významný deň 22. júna 1948. Hitlerove vojská práve viedli obyvateľstvo, pokúšali sa obísť a obkľúčiť sovietske mesto Ržev.
  A štyri dcéry ruských bohov demiurgov sa ako vždy rozhodli zasiahnuť v kritickej chvíli pre Rusko! Svoju vlasť - Rus - zachránia vždy v správnom čase a na správnom mieste!
  
  
  
  
  AK NEBOLI OCEĽOVÉ STROJE
  Vo všeobecnosti, napodiv, vo väčšine paralelných vesmírov bol priebeh druhej svetovej vojny a Veľkej vlasteneckej vojny pre Rusko ešte horší ako realita. Možno preto, že fašistický režim, ktorý ovládol Európu, mal oveľa väčší potenciál, než bol schopný realizovať. Kombinácia brutálnej totality a trhových prvkov ekonomiky je efektívnejšia ako liberálny kapitalizmus Západu a centralizovaný, byrokratický stalinský model. Našťastie z viacerých dôvodov, objektívnych aj subjektívnych. Vďaka veľkému šťastiu nedokázali nacisti využiť svoje tromfy.
  Koľko nemeckých špiónov zlyhalo len preto, že Nemci používali v dokumentoch nerezovú škrabku a Rusi jednoduché železo? A ako taká maličkosť rozhodujúcim spôsobom ovplyvnila priebeh vojny?
  V každom prípade existoval paralelný vesmír, kde už v októbri 1941 jeden veľmi precízny spravodajský dôstojník náhodou zistil túto skutočnosť. Pravé sovietske dokumenty a falošné nemecké sú mokré a... Na sovietskych dokumentoch je kancelárska spinka hrdzavá a je to vidieť, ale na nemeckých nie.
  Je to maličkosť, ale jej vplyv na priebeh Veľkej vlasteneckej vojny sa ukázal byť veľmi významný.
  Tým, že sa vyhli zlyhaniam a pracovali pod kontrolou nemeckých agentov, objavili významné dôkazy o príprave ofenzívy sovietskych vojsk pri Stalingrade. Až tak presvedčivo, že tvrdohlavý Adolf Hitler s tým súhlasil a vydal rozkaz na preskupenie nacistických jednotiek rozmiestnených na Volge. A na tom záležalo.
  Ak počas operácie Ržev-Sychov nedokázala Červená armáda, ktorá mala viac ako dvakrát toľko síl ako Wehrmacht, prelomiť nemeckú obranu, potom pri Stalingrade bol pomer síl pre nacistov priaznivejší.
  A počasie 19. novembra 1942 útočným operáciám neprialo. Letectvo, najmä útočné lietadlá, nemohlo vzlietnuť a delostrelecké bombardovanie malo len extrémne obmedzený vplyv na rozvinutú obranu nepriateľa. Sovietske jednotky, ktoré prešli do útoku, uviazli. Ani nasadenie tankových zborov nedokázalo prelomiť dieru v Hitlerovej obrane.
  Prudké boje sa rozpútali aj v smere Ržev-Sychov. Pokračovali aj na Nový rok. Až potom, keď utrpeli vážne straty, sovietske jednotky v oboch smeroch prerušili ofenzívu. Hitler vydržal na Volge, no v Afrike začali Nemcov biť. Churchill nazval Montgomeryho ofenzívu v Egypte: koniec začiatku. Uviedol tiež, že teraz spojenci iba vyhrajú.
  Rommel totiž aj napriek prebiehajúcemu presunu veľkých síl do Afriky nemal šťastie a jeho armáda trpela porážkou za porážkou. Na zabezpečenie vedenia vojny na dvoch frontoch musela Tretia ríša vo februári 1943 vyhlásiť úplnú mobilizáciu.
  Navyše hlavné ciele operácie Blau neboli dosiahnuté. V zime 1942-1943 sa však Wehrmachtu na rozdiel od reálnej histórie podarilo vyhnúť vážnej porážke na východe. Koncom januára sovietske jednotky obnovili ofenzívu v centre: tretia operácia Ržev-Sychov a neďaleko Stalingradu. Ale neodvažuje sa preraziť nepriateľa, ktorý sedí v silnej obrane. Boje teraz pripomínali prvú svetovú vojnu. Zdĺhavý, polohový. Keď ten, kto útočil, stratil viac ako ten, kto sa bránil.
  Operácia Iskra na oslobodenie Leningradu bola odložená. Stalin chcel čo najrýchlejšie odrezať rímsu Ržev a poraziť nepriateľa pri Stalingrade. Nemci, pamätajúc si poučenia z minulej zimy, sa aktívne bránili. A zatiaľ sa im darí odraziť nápor sovietskych vojsk. Ako sa ukázalo, keď sú Krauti pripravení, nie je ľahké preraziť ich obranu. A kvalita nemeckých ozbrojených síl je stále na najvyššej úrovni.
  Sovietska ofenzíva trvala do konca februára, nikdy však nebola úspešná.
  Začiatkom marca sa sovietske velenie pokúsilo o ofenzívu na Voronežskom smere. Po počiatočných úspechoch sa Červená armáda dostala do protiútoku Mainsteina. Veľké sovietske sily boli obkľúčené a boli nútené prebojovať sa späť. Straty, najmä v technike, sa ukázali ako veľké a Nemci a ich spojenci sa v tomto smere dokázali presadiť a úplne dobyli Voronež a jeho predmestia.
  Počas Mainsteinovho protiútoku sa "Panteri" a "Tigre" prvýkrát zúčastnili bitky. Nové tanky čiastočne splnili ich očakávania. Pri správnom použití boli v blížiacich sa bojoch lepšie ako sovietske vozidlá.
  Nastalo jarné topenie a na východnom fronte zavládol pokoj. V Tunisku zúrili tvrdé boje.
  Fuhrer sa snažil udržať predmostie v Afrike za každú cenu. Aby to dosiahli, nacisti sa dokonca rozhodli pre bezprecedentný krok. Dali Francovi ultimátum: buď pustí nemecké jednotky do Gibraltáru, alebo ho zvrhnú, ako vládu Vichy. Generalissimo dostal chlad a súhlasil. Zároveň sa obrátil na vlády Británie a Spojených štátov s plačlivou prosbou: aby nevyhlásili vojnu Španielsku, pretože sa tak nestalo podľa jeho vôle!
  15. apríla 1943 Nemci začali útok na Gibraltár a vrhli naň najnovšie tigre a pantery. Pevnosť padla pod útokmi stoviek tankov za dva dni. Útoku velil Paulus, odvolaný z východného frontu. Je iróniou, že Nemci boli schopní dobyť posledné štvrte, domy v Stalingrade a továrne v Stalingrade až 1. apríla 1943. Paulus sa tak čiastočne rehabilitoval a získal titul poľného maršala a meče k dubovým listom rytierskeho kríža k tomu.
  Dobytie Gibraltáru zablokovalo Britom a Američanom prístup zo západu do Stredozemného mora. A okrem toho sami nacisti dokázali na najkratšiu vzdialenosť vtrhnúť do Maroka a odkloniť tak časť spojeneckých síl z Tuniska.
  Tlak na tuniské predmostie zoslabol a potom bol opäť prevelený Rommel. Hitler sa rozhodol nateraz zmraziť vojenské operácie na východe a pokúsiť sa ovládnuť Stredozemné more.
  Vyčkávaciu taktiku začalo dodržiavať aj sovietske velenie. Toto robil Stalin v reálnej histórii a rozhodol sa to urobiť aj teraz. Nech si kapitalisti sami vykrvácajú hlupákov. Nech sa navzájom búchajú a my naberieme sily a zaútočíme, keď budú úplne vyčerpaní.
  Nemci stále držali severné Tunisko a jednotky pod velením nového poľného maršala Paulusa postupovali na Casablancu. Američania čelili Tigrom a Panterom. Ukázalo sa, že ich Sherman bol proti takýmto tankom slabý, rovnako ako modernizovaný T-4.
  A Churchill po troch mesiacoch váhania predsa vyhlásil vojnu Španielsku. Avšak v tom čase už Nemci zajali celé Maroko a napadli Alžírsko. Preto to pre Franca nebolo šokujúce. 25. júla dobyli nemecké jednotky hlavné mesto Alžírska a uštedrili Britom zdrvujúcu porážku. Úspech bol uľahčený protiútokom od Rommela a náhlou porážkou a vylodením Kissilringu na Malte.
  Východný front bol stabilný a pokojný. Stalin, ktorého jednotky utrpeli v predchádzajúcich bitkách veľké straty, doplnil Červenú armádu. Nemci vytvorili aj nové divízie a preniesli ich cez Gibraltársky prieliv do Stredozemného mora.
  Činnosť nemeckých ponoriek viedla k tomu, že tonáž americkej a britskej flotily začala klesať. A to tiež neprispelo k úspechu v bojoch o najväčšie južné more v Európe.
  Hrozivá situácia v Stredozemnom mori viedla k tomu, že sa Churchill 6. augusta rozhodol pristáť vo Francúzsku. Operácia však prebiehala za nepriaznivých poveternostných podmienok a bola zle pripravená.
  10. augusta sa Rommel a Paulus spojili a vytvorili mohutný kotol vo východnom Alžírsku. A 19. augusta Mainstein, zákerný majster pascí, odrezal spojenecké jednotky od pobrežia.
  K úspechu Fritza prispela nerozhodnosť Američanov, ktorí považovali vylodenie vo Francúzsku v roku 1943 za predčasné, a akútny nedostatok pristávacích lodí. Pokojne na východnom fronte. Okrem toho sa letecká výroba v Nemecku v roku 1943 viac ako zdvojnásobila a presiahla tridsaťdvatisíc lietadiel ročne - našťastie mali Nemci pod kontrolou viac pracovnej sily a územia, než bola realita. A nové vozidlá Focke-Wulf so silným pancierom a zbraňami, ako aj 30-milimetrovými kanónmi spôsobili spojeneckému letectvu príliš veľké škody.
  Katastrofa v Alžírsku a Francúzsku spôsobila, že august 1943 bol pre spojencov skutočne čierny.
  Stalin bol dokonca potešený takýmito úspechmi. Churchillovi však došla trpezlivosť. Na východe dokonca letecké boje prakticky ustali a partizánska aktivita sa znížila. Nemci tvorili stále viac nových zborov z bývalých sovietskych občanov a dokonca vytvorili niečo ako bábkové samosprávy. Takže v Afrike už bojovali samostatné brigády miestnych nacionalistov z východu.
  Bulharský cár Boris poslal do Tuniska aj tri zo svojich najlepších oddielov, zjavne dúfajúc, že na tmavom kontinente získa pre seba nejaké kolónie.
  V septembri Rommel spustil veľkú ofenzívu v Egypte. Podarilo sa mu s využitím kvantitatívnej a kvalitatívnej prevahy síl dobyť Tripolis týždeň po signáli na útok.
  Briti a Američania utrpeli porážku za porážkou v Líbyi. Za týchto podmienok Churchill oznámil pozastavenie dodávok akejkoľvek pomoci boľševickému ZSSR a požadoval okamžité zintenzívnenie nepriateľských akcií. Stalin predstieral, že ignoruje ultimáta. Aj keď, samozrejme, prebiehali prípravy na útočné akcie. Ale Koba bol prefíkaný a dokonca sa pokúsil otestovať vody na samostatný mier. Jeden, do konca septembra Nemci dobyli celú Líbyu vrátane Tolbuku a dokonca prerazili do Egypta do Alexandrie.
  Paulusovi sa podarilo obísť najdôležitejší anglický opevnený bod a vydať sa na juh k Nílu. V skutočnosti to znamenalo katastrofu pre Britániu v Egypte. Potom by Nemci mohli ísť do Suezského prieplavu a ísť do Iraku a potom neďaleko Baku.
  Oneskorenie sa stalo nebezpečným a Stalin vydal rozkaz obnoviť útok na Ržev, ako aj dobyť Stalingrad a zároveň rozdrviť nepriateľa na severnom Kaukaze.
  To znamená, že v októbri sa okamžite obnovili bojové akcie v troch smeroch. A v novembri aj na Leningradskom.
  Nebolo však ľahké preraziť nepriateľa, ktorý bol dobre zakopaný a mal silné ťažké tanky Panther a Tiger. Sovietske jednotky čelili hlbokej pozičnej obrane. A v obrane si dobre počínali nové nemecké tanky a samohybné delá.
  V októbri a novembri teda nenastali žiadne výrazné pokroky. Pokiaľ nemeckú ofenzívu nezastavili pri Suezskom prieplave. A potom len dočasne... Paulus a Rommel však obrátili svoje jednotky na Sudán. A začali dobývať Afriku.
  Wehrmacht ešte nie je pripravený zaútočiť v zime.
  Krauti navyše vkladali veľké nádeje do Panthera-2 ako pokročilejšieho stroja a Tiger-2 a Lion.
  Zima pominula v pokusoch Červenej armády prelomiť obranu Krautov. Nikde však nebolo možné dosiahnuť väčšie úspechy. Ak aj nastal prielom, nepriateľ protiútokom obnovil situáciu.
  A situácia sa stále zhoršovala. V Británii na pozadí vojenských porážok vznikla politická kríza. Churchillovmu kabinetu bola vyslovená nedôvera. Ako by to mohlo byť inak, keby múdrejší Paulus vyradil Anglicko zo Sudánu a Etiópie.
  Nová vláda ponúkla Nemecku separátny mier. Vzhľadom na väčšie straty USA z nemeckej ponorkovej flotily Roosevelt nenamietal. Navyše, jeho pozícia v Amerike je otrasená. A Japoncom sa podarilo vyhrať pár malých víťazstiev, čím spomalili americký postup. Takže uhol pohľadu - naša chata na kraji triumfovala.
  Hitler však najprv predložil prehnané podmienky. Potom boli kompromisom francúzske krajiny a Egypt, ako aj to, čo predtým patrilo Taliansku, bolo vrátené. Sudán tiež patrí do vlastníctva Tretej ríše, ale Suezský prieplav je prevádzkovaný spoločne.
  Keď si dal voľnú ruku na Západe, Fuhrer hodil všetku svoju silu na Východ. Nacisti začali ofenzívu proti Moskve v máji. Líbya už mala vďaka francúzskym a anglickým kolóniám dostatok ropy a Hitler chcel čo najrýchlejšie vyhrať.
  Navyše, Türkiye otvorilo aj druhý front.
  Červená armáda však už v bitkách o sovietske hlavné mesto preukázala neuveriteľnú silu a hrdinstvo. Tempo nemeckého postupu v priemere nepresiahlo jeden kilometer za deň. Do konca augusta dokázali nacisti postúpiť maximálne o sto kilometrov so šírkou prielomu niečo vyše tristo.
  Priblížili sa k Moskve, ale narazili na obrannú líniu Mozhaisk. Boli to skromné výsledky. Okrem toho sovietske vojská neustále útočili na nepriateľa. Do bojov sa zapojili nové sovietske tanky T-34-85 a IS-2. Nedá sa povedať, že Nemci úplne stratili svoje prednosti, ale Červená armáda nezostala stáť, ani veda!
  Objavili sa nové sovietske stíhačky Jak-3 a LA-7, schopné konkurovať nemeckým vrtuľovým lietadlám. Je pravda, že nepriateľ má na oplátku veľmi silné reaktívne tromfy. ME-262 a HE-162 nemali vo svete obdoby. Hitler sa tiež rozhodol zakázať výrobu a vývoj tankov ľahších ako päťdesiat ton. V dôsledku toho sa T-4 a Panther vzdali. Ukázalo sa, že "Panther"-2 váži 50,2 tony a má výkonnú pištoľ s motorom s výkonom 900 koní. "Kráľovský tiger" a "lev" dokonca prekročili hmotnosť príšer 70 ton. Podľa uznesenia strany sovietske autá nepresiahli hmotnosť 47 ton.
  Keďže nacisti nedokázali dobyť Moskvu, obrátili svoju pozornosť na Leningrad. Bolo im z tohto mesta naozaj zle. Masívne ostreľovanie začalo v septembri. Zahŕňali aj delá kalibru 1000 mm a okrídlené robotické projektily.
  Hitler nariadil dobyť Leningrad za každú cenu.
  Mestu sa v septembri a októbri podarilo odraziť tri útoky. Nemci však dokázali postúpiť o desať až dvadsať kilometrov a dobyli aj predmostie Peterhofu. Na niektorých miestach ich jednotky vstúpili do mesta, čo zhoršilo operačnú pozíciu skupiny. V novembri 1944, po tom, čo nacisti vyhrali parlamentné voľby, vstúpilo do vojny proti ZSSR aj Švédsko.
  Aktívne propagovalo heslo: pomsta za porážky Petra Veľkého a Alexandra. Na front dorazili nové švédske oddiely a spolu s Fínmi začali útok na mesto zo severu. A nacisti obnovili útoky okrem iného pomocou Sturmtigera a ešte výkonnejšieho Sturmausu, ako aj tanku E-100, prvého sériového monštra na svete s hmotnosťou viac ako sto ton.
  Napriek masívnemu hrdinstvu a odolnosti sovietskych vojakov a milícií, ako aj zúfalému diverznému protiútoku na Novgorod sa mesto nepodarilo zachrániť. Posledný štvrťrok však padol až na 27. januára 1945, čo ukázal príklad bezhraničnej odolnosti. A samotné mesto trvalo celý blok: 1270 dní! Pravdepodobne najdlhšia blokáda mesta v moderných vojnách.
  Hoci Nemci a ich spojenci utrpeli obrovské straty, cieľ sa čiastočne podarilo splniť. Druhé najväčšie a najdôležitejšie sovietske mesto padlo a ruky najsilnejšej nepriateľskej skupiny sa uvoľnili.
  V zime boli boje kruté. Nemci s vypätím všetkých síl použili sériové, prúdové lietadlá. ZSSR proti nim nemal paritnú moc. To sťažilo dosiahnutie výhody vo vzduchu. Naopak, nepriateľ tam dominoval. Rovnako ako nemecké tanky si zachovali svoje výhody. A dokonca ich zvýšili s príchodom série "E".
  V porovnaní s Tigermi a Panthermi mali tanky série E hustejšie usporiadanie, nízku siluetu a v dôsledku toho oveľa hrubšie pancierovanie pod uhlom.
  Odpoveďou sovietskej vedy bola zatiaľ iba IS-3, silnejšia ochrana čela veže. T-54 sa stále vyvíjal a T-44 už nebol úspešnejší.
  Hitler však v máji 1945 zmenil svoje plány. A obmedzujúc sa na individuálne útoky vykonal hlavnú ofenzívu na Kaukaze. Tam bolo pohodlnejšie bojovať. Takže po dobytí Stalingradu sa ukázalo, že zásobovanie sovietskej skupiny je ťažké. Vo februári navyše sovietske vojská uštedrili Osmanom v Zakaukazsku silnú porážku, čím prinútili Turkov utiecť z Jerevanu a oslobodili oblasť Kars.
  Nemci prelomili obranu a prechádzajúc pozdĺž Volhy sa dostali ku Kaspickému moru. Groznyj padol 15. júna po tvrdohlavých bojoch, Suchumi 23. júna, Zugdidi 29. toho istého mesiaca. Tbilisi bolo dobyté koncom júla spolu s Kutaisi. V auguste fašistické supy konečne dobyli Dagestan, ako aj Poti a zo severu sa dostali do Arménska. V septembri sa spojili s Turkami a začal sa útok na Baku. Kľúčové mesto vydržalo do 6. novembra 1945. Niektoré boje v horách, najmä v Jerevane, trvali až do konca decembra.
  Tvrdé boje prebiehali aj v centre. Nemci sa dokázali priblížiť k Tule a dokonca dobyť Kalinina, no potom ich zastavili. Frontová línia sa však priblížila a z hlavného mesta už nezostáva viac ako osemdesiat kilometrov.
  Rok 1946 sa začal horúcou zimou. Sovietske velenie, ktoré chcelo zabrániť nemeckej ofenzíve, sa zúfalo vrhlo na nepriateľa.
  Bohužiaľ, výhoda nepriateľa vo vzduchu sa len zvýšila. Prúdové lietadlá Luftwaffe sa, žiaľ, neustále zdokonaľovali. Objavili sa nové modifikácie ME-262, vrátane ultra-vysokorýchlostnej. Tiež silný prúdový stíhač TA-183, pokročilejší so šípovými krídlami HE-262 a skutočné majstrovské dielo leteckej techniky ME-1010 s ovládanými šikmými krídlami.
  A hlavným bojovníkom ZSSR zostal Jak-9. Auto bolo kedysi nové, ale teraz je zjavne zastarané.
  Ale Luftwaffe má aj Yu-287 a objavil sa prúdový bombardér Yu-387, TA-400, TA-500. A útočné lietadlá sú prúdové. A HE-377 je reaktívny a HE-477 je tiež reaktívny a viacúčelový.
  A séria E-70 s tankami vážiacimi toľko ako "Royal Tiger", ale s oveľa silnejšou ochranou.
  A skutočným majstrovským dielom bola pyramídová nádrž zobrazená v kovu na narodeniny Fuhrera 20. apríla 1946. Hitler mu osobne dal meno "Imperiálny lev".
  Vozidlo malo tvar predĺženej sploštenej pyramídy s malými valčekmi pokrývajúcimi celé dno nádrže. Nemal teda podnos, čo výrazne zvýšilo priechodnosť terénom. Okrem toho tank nemal strechu a jeho pancier zo všetkých uhlov mal vysoký uhol racionálneho sklonu. Vozidlo s hmotnosťou 99 ton bolo vyzbrojené 128 mm protilietadlovým kanónom s dĺžkou hlavne 100 EL, malo motor s výkonom 1800 koní a čelný pancier 300 mm. Okrem toho sú dosky vo veľkých uhloch racionálneho sklonu, v prvej prednej polovici a 250 milimetrov v druhej naklonenej polovici. Ukázalo sa teda, že je to najsilnejší tank na svete, nepreniknuteľný zo všetkých palebných miest a pri útoku bombami zhora.
  Fuhrer okamžite nariadil čo najrýchlejšie uvedenie do výroby a zároveň vytvorenie útočnej modifikácie s húfnicou a vrhačom bômb.
  Nacisti sa teda zásobili, bolo ich treba rozbiť. Ale, bohužiaľ, bol chytený veľmi tvrdohlavý a technicky silný nepriateľ. A koncom mája, podľa tradície, keď cesty vyschli, začala ofenzíva.
  Fritz sa pokúsil obísť Moskvu a Tulu. Boje zúrili s nebývalou intenzitou a rozsahom. Ale sovietske jednotky si zaslúžili byť nazývané neporaziteľnými. Počas troch mesiacov nepretržitých bojov boli nacisti schopní iba obkľúčiť Tulu a dostať sa do Kašiny a priblížiť sa k Moskve zo severu, pričom čiastočne prerušili komunikáciu. Bojovalo sa už v uliciach samotného mesta.
  Stalin opustil hlavné mesto a evakuoval sa do Kuibysheva. Ale nacisti začali útok na Saratov v júli. Toto mesto padlo 8. augusta. Keďže Kujbyšev sa teraz ocitol nebezpečne blízko frontu, najvyšší veliteľ presunul svoje veliteľstvo do Sverdlovska. Boje v Moskve pokračovali až do septembra. 18. padla Kashira. Začiatkom októbra bolo hlavné mesto ZSSR takmer obkľúčené a 29. po tvrdohlavých bojoch padol aj Kujbyšev. Okrem toho Nemci zajali Guryev a Uralsk.
  November bol plný strašných bojov. 7. novembra sa Krauti prebili do Kremľa, no zúfalý protiútok ich zahnal späť. A počas tejto bitky zomrel úradujúci veliteľ Moskvy, maršal Rokossovsky!
  A slávny sovietsky pilot Kozhedub zostrelil sté nemecké lietadlo a stal sa prvým sovietskym človekom, ktorému bol udelený titul štyrikrát hrdina ZSSR. A tiež 7. novembra 1946.
  4. decembra bol blokádový okruh okolo Moskvy definitívne uzavretý. No hlavné mesto a zvyšky jeho hrdinskej posádky bojovali až do pravoslávnych Vianoc 7. januára 1947.
  Útok na hlavné mesto viedol Mainstein. Za to mu bol udelený druhý Rad veľkého kríža Železného kríža po Hermannovi Goeringovi.
  Ale vojna sa ešte neskončila. Stalin zo Sverdlovska prisľúbil pokračovať v boji. Nemci boli tiež dosť vyčerpaní. Na juhu sa ich jednotky priblížili k Penze a Uljanovsku a zastavili sa. V marci začali Sovieti protiútoky. Ale v apríli boli stále nútení opustiť Riazan. A v máji nacisti obkľúčili mesto Gorkij a z juhu prerazili do Kazane. V júni dobyli Krauti Orenburg a priblížili sa k Ufe. Odpor proti Červenej armáde zoslabol, morálka upadla a začali masové dezercie. Boli tam však vždy, no po páde hlavného mesta mnohonásobne zosilneli. Nikto už nemal túžbu zomrieť za Stalina. Ale ľudia bojovali proti fašizmu za svoju vlasť.
  Padla aj autorita sovietskej vlády. V júli vtrhli Nemci do Sverdlovska. Stalin a jeho družina sa presťahovali do Novosibirska. Na Urale zúrili boje až do augusta... Nemcom prekážala naťahovacia komunikácia a aktívna akcia partizánov. Ale ďalšia vojna už stratila zmysel.
  Stalin však stále v niečo dúfal. Nemci vtrhli do Tobolska v septembri. Zdržali ich ale silné jesenné dažde. Prichádzajúca zima zastavila ofenzívu na Sibíri, ale nacistom sa podarilo dobyť celú Strednú Áziu. V zime sa neodvážili ísť do Novosibirska. Ale aj Stalinovi nebolo dobre a presťahoval sa do teplejšieho Vladivostoku.
  Prišiel rok 1948. Nacisti už boli vyzbrojení disketami. Okrem toho sa objavili kompaktnejšie nádrže s prúdovými motormi. V skutočnosti, keď sa oteplí, ostáva im už len víťazný pochod a obsadenie miest.
  Ale Berija otrávil už ťažko chorého Stalina a ponúkol Tretej ríši kapituláciu, pod podmienkou zachovania sovietskej moci na Sibíri.
  Hitler, ktorý bol sám vojnou prekliato unavený, takmer súhlasil, ale najskôr v máji 1948 dobyl Novosibirsk. A kapitulácia bola podpísaná 22. júna 1948 v symbolický dátum - presne sedem rokov od okamihu útoku na ZSSR. Takto sa skončila druhá svetová vojna. Spojené štáty porazili Japonsko v roku 1945 a otestovali atómovú bombu. Takže Fuhrer nemá čo ísť do zámoria.
  Berija však nevládal dlho. Najslávnejšie sovietske eso, letecký maršál a sedemnásobný hrdina ZSSR Kožedub bude môcť uskutočniť vojenský prevrat a zvrhnúť nepopulárneho predsedu Výboru obrany štátu. Berija a niekoľko jeho komplicov boli zastrelení. V samotnej Tretej ríši v marci 1953 vlastenci dobili Hitlera. A Goering zomrel na zneužívanie drog o niečo skôr, zatiaľ čo Himmler bol zastrelený kvôli podozreniu zo sprisahania.
  Medzi SS na čele so Schellenbergom a ozbrojenými silami na čele s generalissimom Mainsteinom sa strhol tvrdý boj. To všetko vyústilo do občianskej vojny. V dôsledku toho sa Tretia ríša zrútila. A zmenšený ZSSR začal postupne obnovovať svoj vplyv. História sa opäť dostala do špirály. Fantastický vzostup Nemecka, nafúknutého viac ako ríša Džingischána, potom smrť hlavného vodcu - chaos a zánik.
  A postupným zhromažďovaním kniežatstiev sa hlavným mestom stalo iba mesto Bajkalsk. ZSSR, rozdelený na mnoho provincií s bábkovými provinciami zriadenými Nemcami, bol opäť zjednotený. Najväčším víťazstvom bola anexia Moskvy, ktorá zhodila nacistické jarmo. Pravdaže, Ukrajina, Bielorusko a pobaltské štáty, ako aj Gruzínsko, Arménsko a Azerbajdžan si zachovali svoju suverenitu. Po páde Tretej ríše sa svetovým hegemónom stali Spojené štáty americké. V Číne vznikla aj proamerická vláda.
  Ale postupne sa nebeská ríša stávala stále viac nezávislou. V ZSSR po faktickej diktatúre Kožeduba vznikla v podstate prezidentská ústava, no s obmedzením moci na dva volebné obdobia. Voľby sa konali na alternatívnom princípe a post prezidenta mal iný názov: ľudový predseda.
  Krajina mala zmiešané a rýchlo sa rozvíjajúce hospodárstvo.
  Ale tu je návod, ako sa história zmenila z jednej sponky. Prehrali druhú svetovú vojnu, hoci bojovali statočne. A výsledok bol katastrofálny. Navyše Nemecko dokázalo získať veľkosť len na chvíľu.
  A USA postupne strácali vplyv, svet sa stával multipolárnym, čo znamená, že v ňom vládol čoraz väčší chaos. Naopak, je tam menší poriadok. A približne rovnako ako v súčasnom dvadsiatom prvom storočí.
  Prečo ľudstvo tak priťahuje fragmentácia a chaos?
  
  
  TROTSKY MIESTO STALINA
  Tuchačevského ťaženie proti Varšave sa ukázalo ako neúspešné predovšetkým vinou Stalina - ktorý namiesto toho, aby kryl južný krídlo červených vojsk postupujúcich na Varšavu. obrátil prvú jazdeckú armádu smerom na Halič. Navyše, napriek veľkým silám, ktoré boli pod velením Jozefa, sa mu podarilo poraziť ho Poliaci. Červená armáda prehrala bitku pri Varšave. Poliaci začali protiofenzívu, obsadili územie vrátane Slutska a na niekoľko dní dokonca obsadili Minsk.
  Západ sa však potom neodvážil financovať ďalšie krvavé boje s boľševikmi. Varšava uzavrela mier a občianska vojna sa rýchlo skončila.
  Existuje však alternatívny priebeh dejín a jeden z mnohých paralelných vesmírov. Lenin tam nariadil odvolať Stalina, ktorý nebol veľmi nadaný vo vojenských záležitostiach a bol vrtošivý, z velenia na južnom krídle a nastolil jednotu velenia Tuchačevského, pričom zachoval Buďonného nad prvou kavalériou.
  V tomto prípade zlyhal pokus o protiútok z juhu Varšavy a inšpirovaná Červená armáda zvíťazila v krutom boji. Hlavné mesto Poľska padlo. Potom, čo tam chvíľu stál a dostal ďalšie posily, Tuchačevskij sa presunul do Ľvova a Krakova.
  Boje nejaký čas pokračovali proti Wrangelovi as ďalším útokom na Krym. Potom Červená armáda obsadila pobaltské štáty na severe a oslobodila Azerbajdžan, Arménsko a Gruzínsko na juhu. Nastal dočasný pokoj. Sovietske Rusko potrebovalo odpočinok a dočasný oddych, čím sa NEP stal. Ale Trockij stále trval na návrate všetkých krajín cárskeho Ruska. Výsledkom bolo, že v lete 1921 Červená armáda so súhlasom Západu obsadila Fínsko.
  V roku 1922 bolo dobyté Primorye, potom severný Sachalin. Trockij, ktorého autorita ako predsedu Vojenskej revolučnej rady sa výrazne posilnila, dokázal zaujať Leninovo miesto a vytlačiť Stalina, ktorý bol odsunutý na vedľajšiu úlohu.
  Napodiv, ako sa posilňovala osobná moc, prvky kapitalizmu boli v ekonomike čoraz silnejšie.
  Sám Trockij sa stal ľavičiarom najmä kvôli túžbe stať sa svätejším ako pápež alebo radikálnejším ako Stalin. Po získaní moci však mimoriadne talentovaný Žid pokračoval vo svojej vyváženej zahraničnej politike. Bez opustenia komunistických ideí sa zároveň snažil vštepiť trhové prvky a zabezpečiť dobré vzťahy s ostatnými kapitalistickými krajinami sveta.
  Hitlerov nástup k moci v Nemecku nepriniesol zásadné zmeny vo svetovej politike. Fuhrer bol rýchlo dosadený na jeho miesto - zakázal akékoľvek zrušenie obmedzení Versailles alebo obnovenie všeobecnej brannej povinnosti a vojenskej moci. Rovnako ako nacisti mali zakázané zavádzať antisemitské zákony a oveľa viac.
  Jediná vec je, že za Hitlera sa nemecká ekonomika vymanila z krízy, ale fašizmus nikdy nenadobudol radikálne formy, zostal umierneným nacionalizmom s istými autoritárskymi črtami a všeobecnými mládežníckymi organizáciami ako Hitler Jugent.
  ZSSR pod vedením Leona Trockého sa stal ekonomicky bohatou veľmocou s rozvinutým ťažkým priemyslom.
  Ekonomika ZSSR bola viac trhová ako Stalinova, no obsahovala aj prvky plánovania v podobe päťročných plánov. Pôrodnosť je vysoká, najmä preto, že Trockij zakázal aj potraty - vraj je v Rusku toľko prázdnych území a nie je dôvod, aby zívali ako diery.
  Keďže veľkosť nemeckej armády zostala obmedzená na 100 tisíc a Poľsko sa už zmenilo na sovietsku, socialistickú republiku, nebolo by s kým bojovať. Moldavsko bolo vrátené Rusku v roku 1921 - zhromaždenie kráľovských pozemkov späť.
  Sám Trockij trochu podporoval svetovú internacionálu, ale cieľ svetovej revolúcie sa začal utajovať. Čiastočne ako za Stalina.
  Ale vojna predsa len prišla z východu. Japonsko začalo vojenskú akciu proti Mongolsku. Krajina vychádzajúceho slnka sa spolu s Talianskom stala hlavnými útočníkmi sveta. Pravda, Mussolini bol nútený obmedziť svoje ambície na dobytie Etiópie - jedinej krajiny v Afrike, ktorá nebola kolóniou niekoho iného. Japonsko, ktoré sa tiež ešte neodvážilo bojovať osamote s Britániou a najmä so Spojenými štátmi, vliezlo do Číny. A čoraz viac sa sem dostávala.
  Číňanov je veľa a napriek všetkej ich roztrieštenosti sú vážnym protivníkom. A potom samuraj vstúpil do Mongolska... Tam sa na jar 1941 začali vážne boje.
  Trockij sa rozhodol, že ZSSR je už dosť silný na to, aby viedol so samurajmi rozsiahlu vojnu. Sovietsky diktátor sa navyše chcel pomstiť za porážku z rokov 1904-1905. Na súši je Červená armáda jednoznačne silnejšia ako Japonci, najmä v tankoch. Na mori však tichomorská flotila ešte nedosiahla paritu. Ale Lev Davydovič sa nemohol vzdať Mongolska.
  Červená armáda spočiatku samurajov postup zastavila. 20. augusta 1941 sa uskutočnila ofenzíva na Khalkhin Gol, ktorá sa skončila víťazstvom Červenej armády. Potom Trockij požadoval, aby Japonsko vrátilo Južný Sachalin a Kurilské ostrovy.
  Prirodzene, nasledovalo odmietnutie a začala sa rozsiahla vojna. Len na rozdiel od Veľkej vlasteneckej vojny sa bojovalo na cudzom území. Aj keď sa nedá povedať, že by bolo málo krviprelievania.
  Bitky boli v plnom rozsahu a Japonci zúrivo odolávali a nevzdali sa. Ale takmer všetky operácie sovietskych vojsk boli úspešné. Obrana bola po silnej delostreleckej paľbe prelomená a tanky, vrátane najnovšieho silného T-34, LT (ťažký Leon Trockij!), prekonali divokú priekopu mŕtvol a kovu.
  Najprv boli z Mandžuska vyhnaní bojovníci z Krajiny vychádzajúceho slnka. Uskutočnilo sa niekoľko po sebe nasledujúcich operácií, ktoré trvali deväť mesiacov od novembra 1941 do augusta 1942. Sovietske vojská vstúpili do Severnej Kórey... Bojovalo sa aj na Sachaline. Japonci sa dokonca pokúsili postúpiť - postúpili tridsať kilometrov, no zastavili ich a udusili sa krvou.
  V septembri 1942 došlo k útoku na Port Arthur. Japonci sa pomocou podpory z mora snažili udržať líniu. Sovietske jednotky prerazili front, ale nepriateľovi sa podarilo zastaviť postup zhodením jednotiek.
  Ale samuraji nedokázali dlho odolávať. Sovietske letectvo prevzalo a bombardovalo lode. Okrem toho Japonci príliš odmietajú svoje životy - do boja nevzali ani padáky. Z tohto dôvodu po smrti hlavných leteckých elít odpor samurajov na oblohe výrazne zoslabol. A sovietske letectvo začalo vyhrávať oveľa sebavedomejšie.
  Navyše, nový vývoj sovietskych konštruktérov postupne negoval prevahu japonských stíhačiek v manévrovateľnosti. V decembri 1942, po ďalšom krutom útoku, bol dobytý Port Arthur a Soul padol v tom istom mesiaci.
  Ďalší mesiac roku 1943 sa začal januárovou ofenzívou v Južnej Kórei a dobytím prístavu Pusan.
  Japonsko prehrávalo pozemné bitky a utrpelo čoraz väčšie škody na oblohe a na mori. Vo februári 1943 bol Peking dobytý sovietskymi vojskami. A v marci, po krutých bojoch, bol Južný Sachalin oslobodený. Apríl a máj sa niesli v znamení nových víťazstiev pre sovietske zbrane na mori... Efektívna bola najmä zvýšená ponorková flotila, letectvo a lode prichádzajúce z Baltu.
  V júni 1943 sovietske jednotky vyhnali Japoncov zo Šanghaja. Vytvárajú tak vlastnú okupačnú zónu.
  V júli a auguste parašutisti a námorníci oslobodili hrebeň Kuril od nepriateľa. Japonsko sa ocitlo v mimoriadne ťažkej situácii. Sovietske letectvo zvýšilo svoju údernú silu a bombardovalo stále silnejšie a námorná flotila Krajiny vychádzajúceho slnka sa roztopila. V októbri 1943 sa Trockij rozhodol: zaútočiť na Okinawu - generálku pred bitkou o samotnú japonskú metropolu. Boje boli kruté a samuraji hromadne používali zbrane: piloti kamikadze.
  Epická bitka trvala dva mesiace a týždeň, ktorý sa napokon skončil pádom Okinawy. A v januári 1944 bol oslobodený Taiwan.
  Japonsko bolo teraz na pokraji úplnej vojenskej katastrofy. Hirohito mohol rátať len s tým, že Spojené štáty a Británia vstúpia do vojny na jeho strane, fašistické Nemecko bolo v tom čase ešte vojensky príliš slabé a Mussolini sa tak ľahko nedostal k Trockému v Tichom oceáne.
  USA a Británia však naznačili, ale so vstupom do vojny sa neponáhľali. Navyše v Indii vypuklo masívne protibritské povstanie. Umierneného Gándhího odsunuli nabok radikálnejší nacionalisti a ľavičiari. V dôsledku toho sa tam začala skutočná vojna. Churchill, ktorý nahradil Chamberlaina, ukázal tvrdohlavosť a snažil sa udržať Pakistan a Indiu pod svojou kontrolou za každú cenu. Čo viedlo k zdĺhavej a trpkej vojne, ktorá zviazala britské sily.
  Američania sa v zahraničnej politike správali úplne pasívne: moja chata je na kraji!
  V marci 1944 sa sovietske vojská, napriek tomu, že počasie ešte nebolo veľmi priaznivé, vylodili na Hokkaide. Boje trvali tri týždne a skončili sa porážkou Japoncov. Tento úspech otriasol cisárovou dôverou v nedostupnosť metropoly.
  Boje na súši i na mori pokračovali až do 11. mája 1944, kedy vyčerpané Japonsko napokon kapitulovalo.
  Boje za účasti sovietskych vojsk trvali od 10. apríla 1941 do 11. mája 1944 a trvali tri roky a niečo viac ako mesiac. Straty sovietskej armády v počte zabitých a mŕtvych na zranenia dosiahli 960 tisíc vojakov a dôstojníkov. Zahynulo aj niečo vyše šesťdesiattisíc civilných sovietskych občanov. Od bombardovania, delostreleckého ostreľovania, bojov na Sachaline a na hraniciach v Primorye. A zranených bolo asi tri milióny ľudí, z toho štyristotisíc sa stalo invalidmi.
  Vo všeobecnosti ZSSR vyhral veľké víťazstvo a podarilo sa mu nastoliť prosovietske režimy v Číne a Kórei a obsadiť svojimi jednotkami všetky majetky krajiny vychádzajúceho slnka.
  Autorita súdruha Trockého sa ďalej posilnila v rámci krajiny aj na medzinárodnej scéne.
  V roku 1946 sa v ZSSR uskutočnil prvý štart umelej družice. A v roku 1950 bol po celom svete vyslaný prvý sovietsky kozmonaut. V Rumunsku kráľ Michajáš súhlasil s uzavretím vojenského a hospodárskeho spojenectva so ZSSR. Čoskoro sa v Uhorsku zmenila moc. A v Česko-Slovensku už dávno vládnu, aj keď nie práve komunisti, ale ľavicové prosovietske sily.
  V roku 1951 vypukla vojna medzi Tureckom a ZSSR. V tomto bode nemali ani Spojené štáty, ani Británia atómovú bombu a začať skutočný masaker s takým mocným nepriateľom, akým je ZSSR a jeho spojenci, bola pre Západ samovražda.
  Sovietska armáda porazila Turecko za menej ako mesiac. Vidieť, že reakcia Západu je mimoriadne pomalá... Shaved dlho bojovala s Indiánmi, no nakoniec prišla o státisíce vojakov a nad svojou najväčšou kolóniou stratila kontrolu. V USA je hospodárska kríza a černosi sa búria.
  Trockij sa rozhodne: do dvoch mesiacov Červená armáda prevezme kontrolu nad celým Blízkym východom a Iránom a v Egypte sa k moci dostane prosovietska vláda. Briti a Francúzi dostanú päsťou do zubov. A Hitler sa postaví na stranu ZSSR a za to dostane príležitosť na anšlus Rakúsko.
  De Gaulle sa dostáva k moci vo Francúzsku. Je veľmi nespokojný so sovietskou expanziou a hovorí o križiackej výprave na východ, proti boľševizmu. Trockij, naopak, sníva o expanzii do Európy, situácia sa vyhrotí.
  Adolf Hitler, využívajúc skutočnosť, že ZSSR je teraz v únii, začína militarizáciu Nemecka. A v Alžírsku a Maroku vypukne veľké povstanie proti Francúzsku.
  De Gaulle zúri a požaduje, aby Nemecko zastavilo vojenské prípravy. V reakcii na to Fuhrer požaduje obnovenie hraníc z roku 1914 a hrozí, že proti nepriateľovi pošle ľudové milície.
  Obe strany stupňujú hrozby a hromadia jednotky k hraniciam. Prefíkaný Trockij nevstupuje do vojny, ale predáva tanky a lietadlá Nemecku na úver. Rozpúta sa bitka medzi nacistami a Francúzmi. Belgicko vstupuje do vojny, ale to len zhoršuje situáciu pre Francúzsko, ktoré je obmedzené rebéliami v kolóniách a komunistickou aktivitou na rôznych frontoch. Nemci však nedosahujú rýchle víťazstvo, ale uviaznu na Mangio Line, ale okupujú Belgicko. Po roku a pol vojny sa nacisti priblížili k Parížu.
  De Gaulle ide podpísať mier a vráti Elsarza a Lorraine Nemcom. S časťou svojho územia sa rozdeľuje aj Belgicko. Fuhrer posilňuje svoj vplyv. V roku 1955 ZSSR testoval jadrovú bombu. Trockij zahŕňa Československo do ZSSR. Pravda, časť Sudet ide Nemcom, ale oveľa menej etnických hraníc. Ale nemajú dôvod rozkývať loď...
  Hitler je nútený pokoriť svoje ambície a tešiť sa, že sa mu podarilo expandovať na Západe a na úkor Rakúska. Nacisti napadli aj Dánsko a tiež obnovili hranice z roku 1914 a sever svojej ríše.
  Trockij zomrel v roku 1960, keď oslávil osemdesiate narodeniny. Bez zlých návykov a udržiavania fyzickej zdatnosti si predseda ZSSR zachoval jasné myslenie až do svojich posledných skutkov.
  Funkciu predsedu odovzdal svojmu synovi Davidovi, čím založil prvú komunistickú dynastiu na svete. V tom čase ZSSR zažil zvýšenú centralizáciu a zmeny ústavy zakazujúce vystúpenie z nej. Hitler tiež preniesol moc na jedného zo svojich synov získaných v dôsledku umelého oplodnenia, ale na konkurenčnom základe.
  Syn je však ešte príliš malý a po Hitlerovej smrti sa nacisti rozdelili a čoskoro sa k moci dostalo ľavé krídlo. Svet sa stal bezpečnejším, ale kolaps koloniálneho systému vyvolal novú vojnu nestability. Riešením bolo vytvorenie komunistickej koalície. Poskytovalo si vzájomnú pomoc a pokúšalo sa vybudovať socializmus v podmienkach temného kontinentu.
  Svetový komunizmus sa však vyznačoval veľkým počtom trhových prvkov a bol kombinovaným systémom.
  Medzitým v ZSSR narastali rozpory. Politická dominancia jednej strany už nevyhovovala rastúcej oligarchii. Podnikatelia z červenej vlny chceli zmenu a politickú moc. Doterajšie úspechy plánovaného hospodárstva a politické zisky čiastočne kompenzovali opozičné nálady. V Spojených štátoch však nastali zmeny. Objavil sa nový vodca, ktorý prelomením monopolu dvoch strán: demokratickej a republikánskej vytvoril tretiu - vlasteneckú.
  A keď sa dostal k moci, nastolil autokraciu. Zároveň sa začína krížová výprava proti komunizmu. David zomrel a potom sa začala celá séria sprisahaní a frakčných bojov. V dôsledku toho bola krajina otrasená. Boj medzi frakciami sa však skončil zabavením funkcie predsedu ZSSR a ľudia sa upokojili.
  Došlo k aktívnemu rozširovaniu priestoru. V roku 2015 sa Pluto stalo poslednou planétou, na ktorú vstúpil ľudský astronaut. Na krátky čas mohli ľudia navštíviť povrch Jupitera. Je pravda, že museli ležať v špeciálnych aromatických kúpeľoch.
  V rámci ZSSR sa kapitalistické prvky ešte viac posilnili. Došlo k stratifikácii medzi chudobnými a bohatými. Objavili sa skutoční miliardári a zároveň členovia politbyra. Komunizmus sa čoraz viac spájal s oligarchiou financií a stále menej sa líšil od kapitalizmu. Dokonca aj daň z príjmu sa v ZSSR stala lineárnou a zaviedlo sa jednotné percento. To, samozrejme, viedlo k nejasnej nespokojnosti a viedlo k menším nepokojom.
  Zatiaľ sa však situácia nevymkla spod kontroly. Ale v skutočnosti s vonkajšími atribútmi komunizmu boli sociálne záruky čoraz viac oklieštené. Najmä medicína a školstvo sa stali čiastočne platené, objavili sa nezamestnaní a burzy práce.
  Viktória sa dostala do Vilna a prestala si spomínať na paralelný svet. Teraz musela pokračovať vo vedení ruskej armády.
  Hlavné mesto Litovského veľkovojvodstva Vilna padlo, no pred ním bol ešte pochod do Grodna a Brestu.
  Bielorusi sa ochotne pridali k ruskej armáde. Napadol však sneh a pre stredoveké vojsko sa sťažil pohyb. Napriek tomu veľkovojvoda Vasilij nariadil obsadiť Grodno a prezimovať tam. Viktória behala po okolitých hradoch a hľadala niekoho iného, koho by rozsekala alebo vyhubila.
  Vrel v nej divoký smäd po vyhladení, no čoraz častejšie sa jej protivníci vzdávali bez boja.
  
  
  ORACLES Z TEMNÉHO PEKLA
  Existujú, samozrejme, rôzne prediktory, užitočné aj nebezpečné.
  Ale v jednej z alternatívnych realít bol čarodejník, ktorý povedal nacistom číslo, ako vrátiť silu prerozprávať zrkadlo diabla. Kvapky šarlátovej krvi nevinného dieťaťa padali na reflexnú plochu. A oni boli okamžite pohltení a samotné zrkadlo začalo žiariť a znovu získavalo svoje dary. A Fuhrer sa vtedy veľa naučil.
  Ale aj keď poznáme budúcnosť, nie je vždy možné ju napraviť. V Afrike však Nemci preskupili svoje jednotky a podarilo sa im odraziť ofenzívu, ktorú začal Montgomery 23. októbra.
  Hoci s veľkými ťažkosťami, zastavili ich jednotky s prevahou živej sily a techniky. Poznanie miesta a času útoku však pomohlo Rommelovi racionálne rozdeliť svojich pár jednotiek a odraziť útok. Briti utrpeli značné straty a po dvoch týždňoch bojov boli nútení zastaviť.
  A nemecká ponorková flotila bola schopná spôsobiť veľké škody a potopiť tucet lodí s výsadkovými silami, ktoré plánovali pristáť v Casablance a na pobreží Maroka. Američania, ktorí videli nedostatok úspechu v Egypte a aktivitu "nemeckých vlčích svoriek", opustili operáciu Torch.
  Nemci sa zasa pokúsili preskupiť svoje jednotky pri Stalingrade, aby odrazili bočné útoky sovietskych vojsk, a pripravili sa tak, že sa zakopali do obrany v strede.
  V dôsledku nepriaznivého počasia 19. novembra 1942 sovietske jednotky nedokázali efektívne využívať letectvo vrátane útočných lietadiel a delostrelecká príprava dosiahla mimoriadne obmedzené úspechy. Takže preskupením svojich síl dokázali Nemci a ich spojenci odraziť postup sovietskych vojsk. Je pravda, že to odvrátilo pozornosť nacistov od samotného Stalingradu a poskytlo sovietskym vojakom, ktorí boli hrdinami v meste, oddych. Aj keď pod kontrolou Červenej armády zostalo len veľmi málo domov.
  Fritz tiež vydržal v strede... Bitka pri Stalingrade pokračovala až do konca decembra. Keď sa nepodarilo dosiahnuť prielom na fronte, Červená armáda sa zastavila. Ale ani Nemci to nemali ľahké. Pri útoku na mesto stratili priveľa a hoci v obrane sa zdá, že pomer strát je v ich prospech, jednotky sú stále vyčerpané.
  V januári, napriek predpovedi orákula, Nemci počas operácie Spark nedokázali vydržať na severe. Pravda, boje trvali viac ako tri týždne a stáli Červenú armádu veľké straty, no do Stalingradu sa im podarilo dostať po súši.
  Avšak, varovaní zrkadlom Iblisa, Nemci dokázali odraziť ofenzívu pri Voroneži, čím posilnili svojich slabých spojencov: Talianov a Rumunov. Inak by tam obrana bola prelomená.
  A tretia operácia Ržev-Sychov bola neúspešná. Nemci opäť, aj keď nie bez problémov, odrazili sovietsku ofenzívu. V samotnom Stalingrade bolo horúco, v januári boli bitky. Paulusa nahradil Mainstein a tomuto skúsenejšiemu poľnému maršalovi sa podarilo dobyť citadelu do 12. februára. Ale Nemci za to opäť zaplatili obrovskú cenu. Vo februári 1943 sa musel zhromaždiť Reichstag a bola vyhlásená totálna vojna. Predĺžte si pracovný deň a využívajte otrockú prácu aktívnejšie ako doteraz.
  Vyhlásenie totálnej vojny umožnilo zvýšiť výrobu zbraní a formovať nové divízie. Vrátane cudzincov a Hiwi.
  Nemci, ktorí vedeli, kedy Briti a Američania plánujú vstúpiť do Maroka, zasadili pomocou svojej veľkej ponorkovej flotily bolestivé rany vyloďujúcim sa lodiam - narúšali jedno pristátie za druhým. To umožnilo nacistom lokalizovať vojenské operácie proti Západu a sústrediť všetky svoje hlavné sily na východe.
  Postavenie Rommelovho zboru zostalo ťažké, ale vďaka zrkadlu začalo efektívnejšie fungovať fašistické letectvo a konvoje zlepšili zásobovanie africkej skupiny.
  Montgomeryho nová ofenzíva v marci 1943 bola neúspešná. Tentoraz Rommel, ktorý získal presné údaje pomocou diabolskej mágie, nalákal Britov do pasce a podarilo sa mu spôsobiť im zdrvujúcu porážku! Je pravda, že vzhľadom na početnú prevahu nepriateľa a vzdušnú prevahu nebolo možné úplne poraziť Montgomeryho, ale porážka Británie bola viditeľná. Stratilo sa najmä veľa tankov a značné množstvo vozidiel bolo zajatých ako trofeje.
  Briti stiahli niekoľko obranných línií a priblížili sa k Alexandrii. Rommel potreboval nové zálohy a nacisti plánovali pokračovať v ofenzíve južným smerom. Stalingrad padol a potom bolo možné postupovať po Volge.
  V máji 1943 prešli Krauti na operáciu Delfín. Ich jednotky napriek pomoci orákula čelili veľmi silnému odporu Červenej armády. Pokrok bol pomalý za cenu veľkých strát. Pravda, pomoc veštca ovplyvnila priebeh vojny. Wehrmacht počítal s protiútokmi a podnikal ďalšie a ďalšie útoky. V polovici júna sa nacisti už priblížili k delte Volhy a dostali sa ku Kaspickému moru.
  Postavenie sovietskych vojsk na Kaukaze zhoršil vstup Turecka do vojny 22. júna 1943. A to vlastne predurčilo výsledok bitky o ropu z Baku.
  Spojenci neboli rozhodujúci. Montgomery prešiel do aktívnej obrany a na ofenzívu už nemyslel a vylodenie v Maroku zostalo nereálne.
  10. júla 1943 sa Churchill pokúsil pristáť vo Francúzsku, aby odklonil časť nemeckých síl z východu. Zle pripravené pristátie spojené s americkou nerozhodnosťou a skutočnosťou, že Nemci vďaka orákulu poznali všetky podrobnosti, však viedli len k najväčšej porážke Angličanov a Američanov na súši v histórii.
  Len zajatých bolo viac ako šesťstopäťdesiattisíc ľudí a množstvo techniky. Ale to, žiaľ, nezabránilo postupu nacistov na juh. V auguste Nemci dobyli celý Dagestan, Turci takmer celé Arménsko spolu s Jerevanom a 27. dňa sa nacisti a Osmani zjednotili a roztrhli zakaukazský front na dve časti.
  A opäť, útočné pokusy sovietskych síl na iných sektoroch frontu skončili neúspechom. Nepriateľ si bol príliš dobre vedomý plánov sovietskeho velenia.
  Špeciálne oddelenie v Červenej armáde prekvitalo, vykonávali sa represie a masové čistky. Dokonca bolo zastrelených niekoľko desiatok generálov a delostreleckého maršala Kulíka.
  Ale pokiaľ mal nepriateľ diabolskú zbraň, nič by proti nemu nepomohlo.
  Mesiac september prešiel ťažkými bojmi, nacisti a Osmani sa priblížili k Baku. A v októbri vypukli boje aj v samotnom meste.
  Pobrežné mesto bolo zásobované cez more a zúfalo sa ho snažili udržať. Boje sa naťahovali a do 7. novembra, ako sa plánovalo, sa to Krautom nepodarilo dobyť. Ale všetky ostatné mestá na Kaukaze už boli v tom čase stratené. A v decembri za cenu kolosálnych strát padlo legendárne mesto.
  Kaukaz bol úplne stratený, rovnako ako najväčšie ropné pole vyvinuté v tom čase v ZSSR. Je pravda, že keďže všetky ropné vrty boli vyhodené do vzduchu a zničené, samotní nacisti nemohli túto výhodu čoskoro využiť.
  Na východnom fronte nastal útlm. Veľké nemecké pozemné sily sa presunuli do Iraku a ďalej do Palestíny a Suezského prieplavu, aby pomohli Rommelovi. Sovietske vedenie sa však rozhodlo pauzu využiť . Ropné polia už boli vyvinuté na iných miestach, vrátane Sibíri. A sovietski dizajnéri pracovali na nových tankoch. IS-2 a T-34-85 mali byť odpoveďou na nemecké Panthery a Tigre.
  Výroba zbraní v nacistickom Nemecku bola vyššia ako v reálnej histórii. Je jasné, že nacisti a otroci majú viac zdrojov a bombardovanie od demoralizovaných spojencov je slabšie. To znamená, že by mohli produkovať viac železa a kvalitnejšieho kovu ako v skutočnosti. Plán výroby na 600 Pantherov mesačne bol preto dosiahnutý a dokonca prekročený. Existovali však aj ďalšie obmedzenia: tréningový čas pre nové posádky. Okrem toho mal "Panther" so všetkými svojimi nepochybnými výhodami: delo s vysokou prieraznosťou a rýchlosťou streľby, vynikajúcou viditeľnosťou a optikou, ako aj dobrou čelnou ochranou a dobrým jazdným výkonom, slabú bočnú ochranu a stupňovité usporiadanie. valčekov.
  Panther-2 sa ukázal ako pokročilejší a sľubnejší vývoj. Vďaka oveľa hustejšiemu usporiadaniu s mierne vyššou hmotnosťou 47 ton mal Panther-2 silný 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 71 EL a pancierom 120 mm na prednej časti korby, 60 strán pod uhlom a 150 na čele veže, s motorom s výkonom 900 koní v duralovom plášti.
  Takýto stroj sa začal vyrábať v novembri 1943 spolu s Tigerom-2. Nemci však svoje auto ešte len vyvíjali. A postupovali na Blízky východ.
  V marci 1944 Nemci dobyli Kuvajt a dosiahli Suezský prieplav.
  Orákulum bolo treba prelomiť, aby nacisti nemali žiadne výhody. V tomto prípade mali dievčatá túžbu urobiť to skôr, ale ovplyvnili ich obmedzenia vplyvu.
  Napríklad teraz sa namiesto dievčat plných mágie, 1. apríla 1944, pohybovali po fronte dve pekné krásky. Bohužiaľ, pri veľmi priemerných schopnostiach ovplyvnil obmedzovač skokov. Trochu chladno bolo aj pre bosé nohy, keď chodili po jarnej zemi, ledva vystavenej snehu. Po ľavej ruke dievčat je hlboká Volga, severne od Kamyšinu, a ak pôjdete ďalej, dostanete sa k nemeckým pozíciám pri Stalingrade. A úlohou bojovníčok je stať sa takmer obyčajnými dievčatami a stratiť svoje nadľudské schopnosti zneškodniť nenávidené orákulum... Ani to však teraz nemusí stačiť. Koniec koncov, ZSSR stratil územie, na ktorom žila polovica obyvateľstva pred vojnou, a významnú časť svojho priemyselného potenciálu, vrátane predovšetkým ropy vhodnej na ťažbu.
  Existuje, samozrejme, mnoho ďalších záloh, ale na to, aby fungovali na plný výkon, je potrebný čas aj peniaze. To znamená, že situácia je taká, že aj keď je Hitler zbavený moci zrkadla Iblisa, môže sa to ukázať ako bolestne nedostatočné. Navyše medzi spojencami zosilneli separatistické nálady. Najmä Američania. Roosevelt je chorý, Gallen jednoznačne inklinuje k ľavicovému pacifizmu a vyhliadky na nové voľby nie sú príliš veselé.
  Ponorková vojna sa spojencom nevyvíja dobre. Počet nemeckých ponoriek sa neustále zvyšuje a ich bojové vlastnosti sa zlepšujú. Už sa objavili teplom navádzané torpéda a ponorky poháňané peroxidom vodíka. A flotila spojencov sa stenčuje a slabne, najmä keď sa technotronické žraloky Krautov naučili nevynárať sa na povrch a neprezrádzať sa.
  Okrem toho je aktivita nacistickej ponorkovej flotily vyššia ako v skutočnej histórii: zásobovanie palivom sa zjednodušilo, tankery dokonca prichádzajú z líbyjských polí. Bombardovanie Rumunska je navyše oveľa slabšie. A produkcia syntetického paliva je vyššia.
  Spojenci sú v šoku a ich situácia je nepriaznivá. Najmä vnútropolitické.
  Rovnováha síl na východnom fronte 1. apríla 1944: ZSSR 6,3 milióna vojakov a dôstojníkov a asi 5,3 tisíc tankov a samohybných diel, 95 tisíc zbraní a mínometov, 7,7 tisíc lietadiel. Ťažké straty v zimných bitkách pri pokuse poraziť nepriateľa. Nemci, berúc do úvahy satelity, zahraničné divízie, pechotu Hiwi, nazhromaždili viac ako 7,2 milióna, tanky a samohybné delá už 8,8 tisíc, zbrane a mínomety asi 100 tisíc, letectvo 16,5 tisíc vozidiel. Vzhľadom na to, že nové tanky IS-2 a T-34-85 práve začali vstúpiť do služby Červenej armády, je prevaha nepriateľa v kvalite vybavenia významná. Tak už bola propagovaná výroba "panterov" a "tigrov", ktoré tvoria viac ako polovicu nemeckej tankovej flotily.
  V letectve nie sú kvalitatívne hodnotenia také jednoznačné. Nemecké vozidlá sú lepšie ako sovietske v rýchlosti a výzbroji, ale horšie v horizontálnej manévrovateľnosti a zároveň sú lepšie vo vertikálnej manévrovateľnosti. Ale čo je najdôležitejšie, vo Fritz sa objavili prúdové lietadlá, predovšetkým ME-262. Z vrtuľových stíhačiek boli z hľadiska výzbroje a rýchlosti najvýkonnejšie ME-309 a TA-152. Yu-488 a ešte skôr Yu-288 vstúpili do sériovej výroby. Tieto bombardéry nemali rovnaké letové vlastnosti pri vysokom zaťažení.
  V každom prípade, ak vezmeme do úvahy rovnováhu síl, tak nepriateľa treba uznať za mocnejšieho. Navyše, ak sa operácia na Blízkom východe dokončí, fašisti sa ešte viac posilnia. A do ich konečného víťazstva tam zostáva už len mesiac. Takže...
  Technicky zdatná Elena si ťažko povzdychla a zaspievala:
  - Žiadna sila, žiadna sila... Škriatok toho zjavne vypil príliš veľa! Len pílil kôru a kričal sprostosti!
  Zoya, ktorá si zachovala svoju kultúru aj v skromných sedliackych šatách, potriasla prstom svojmu priateľovi:
  - Vyvarujme sa vulgarizmov... Radšej si zostavme akčný plán!
  Elena pokrčila plecami. Bola chudšia ako predtým a nebola taká atletická. Aj keď možno mnohým mužom by sa zdala ešte príťažlivejšia ako doteraz. Dievčenské šaty sú jednoduché, ľanové, biele a čisté. Trochu kratšie, ako je u sedliackych žien zvykom, odhaľujúce opálené nohy nad kolená. Dievčatám nezostali žiadne zbrane ani šperky. Nie sú tam ani hodiny.
  Teraz sú také rustikálne, príliš opálené na mesiac apríl, ale nie také rýchle a silné. Nohy kráčajú po hlinenej ceste vysypanej kamienkami. Holé podrážky, ako u sedliackych žien, sú drsné a cítia sa pohodlne pri šliapaní na pichľavý povrch. Pri chôdzi tak nefúka. Ranný mráz za mrazom sa topí a nohy nie sú také znecitlivené a boľavé.
  Vo svojom predchádzajúcom tele bola bojovníčkou celkovo, dokonca aj na Antarktíde bez problémov. A teraz mám nohy červené od zimy a vyhrievajúc sa na rannom slnku ma nechutne bolia.
  Elena, ktorá už zabudla, že ľudské telo môže pociťovať nepríjemné pocity z chladu a únavy, otrávene povedala:
  - Úprimne povedané, nevidím zmysel v takejto výprave. Boli sme uvrhnutí do tohto pekla, zbavení silnej mágie... Odišli bosí a v jednoduchých sedliackych šatách a zároveň zaviazaní zachrániť ľudstvo pred fašizmom!
  Zoya logicky odpovedala na podobnú pasáž:
  "Ale v tom je to krásne!" Aby to nebolo príliš jednoduché, keď sme s využitím našich zázračných schopností dobyli Vilnu a ďalšie mestá Litvy. Je to oveľa zaujímavejšie a čo je najdôležitejšie, vyžaduje si predstavivosť, aby ste porazili nepriateľa v jednoduchých telách a bez superschopností!
  Elena zvyčajne kopla bosou nohou do veľkého dlažobného kameňa, ktorý trčal z hliny uprostred cesty. Ale namiesto toho, aby kameň vyletel z úderu, zostal na mieste a Múdre dievča kričalo od bolesti. Stále dlhé, ladné prsty okamžite opuchli a zmodreli. A Zoya ich dokonca musela pár narovnať. Fialové falangy zapadli na svoje miesto a Elena zo seba striasla slzu, ktorá sa jej vytvorila na líci. Musíte urobiť niečo také hlúpe.
  Belobogova dcéra pocítila v sebe nával sympatií, zaplavila ju vlna empatie. A zároveň sa objavil pocit vlastnej slabosti a zraniteľnosti. Klinec pod Eleniným modrým mäsom praskol a jej noha sa tiež skutočne dojímavo poškodila a bola zraniteľná.
  Tá múdra so súcitom sama so sebou poznamenala:
  - Toto znamená telo bez superschopností... Jednoducho sa stanete nikým!
  Zoya naštvane poznamenala:
  - Tvoje nôžky sa zahoja... nejako prežiješ!
  Dievčatá sa opäť vydali po ceste. Už nemali rovnakú bezohľadnú veselosť. Navyše, čím dlhšie kráčali, tým väčší hlad dával o sebe vedieť. Tu sa objavili polia JZD... Práca na nich už bola v plnom prúde.
  Mužov však nebolo vidieť, len ženy a deti boli zapriahnuté, niektorí do pluhu, niektorí do motyky. Ľudia sú tu strašne chudí, s vyčerpanými tvárami. Pravdaže, chlapci, vidiac krásne dievčatá, usmievali sa a mávali im, vítajúc ich mozoľnatými, vystretými rukami.
  Zoya ponúkla Elene pomoc s roľníckou prácou. Svarogova dcéra neochotne súhlasila. Osobne chcela výkony zbraní a nie ťažký údel kolektívnej farmy. Ale potom, čo si zranila nohu na dlažobnej kocke, jej bojovná nálada okamžite zmizla. Okrem toho by ste sa mali zamyslieť nad vlastnou legalizáciou. Čokoľvek si človek môže povedať, skončili len v šatách a bez farárov.
  Áno, NKVD ich môže kedykoľvek vyhlásiť za špiónov a zmiasť ich. Inak sa stanú len utečencami, ktorí prišli o všetko vrátane dokladov. Ich šaty nie sú príliš nové a štýl s kratšou sukňou je typický pre boľševickú dedinu. Môžete jesť dosť, aby tomu uverili!
  Zoya sa narodila na dedine a jej ruky a telo sú veľmi šikovné v utrpení. Elena je mestská dáma, nielen Moskovčanka. Je pravda, že má skúsenosti s prácou na ornej pôde v rodnoverskej komunite. Pohyby však stále nie sú také ľahké a známe ako Zoyine. Áno, a zlomené prsty na studenej zemi nechutne bolia.
  Mladé ženy, chlapci a dievčatá sú však všetci bosí, aj keď v noci mrzlo a hrozí, že takmer prechladnete. Len staršie ženy a starenky v lykových topánkach. V dohľade nie sú žiadni muži a najstarší nad všetkými je kučeravý, ryšavý tínedžer, ktorý nevyzerá na viac ako pätnásť rokov, vo veľmi usporiadaných nohaviciach, ale s veľmi výrazným vzhľadom a odvážnou bradou. Toto dieťa s komsomolským odznakom je najstarším medzi chlapcami a rozkazuje každému.
  To, že sa k nim dve krásky pridali, sa mladý veliteľ nevyjadril. Akoby to tak bolo, je samozrejmé. Podnebie v regióne Volga je mierne a podnebie je v plnom prúde, takže pár rúk navyše nebude bolieť.
  Čoskoro Elenu začal bolieť chrbát a žiadala ísť k pluhu. Takže pre pomerne silné dievčenské telo je to jednoduchšie, ale musíte opatrne zaryť päty do voľnej pôdy, aby vás prsty na nohách toľko nedráždili. Ale tlak na hrudník prichádza pod iným uhlom a chrbát, ktorý je vyložený, necíti bolesť.
  Dievča si vtedy pomyslelo, koľko má vlastne rokov? Už dávno prekročilo stovku! Vtipné! Je jednou z najstarších žien v modernom Rusku a zároveň je plná sily a zdravia. Ale po tom, čo boli zbavení svojich magických schopností, sa z nich mohli stať také príšery!
  Pri tejto myšlienke Elene mrazí...
  Všetci pracovali s nadšením a bez prestávky na obed. Alebo až keď sa úplne zotmelo, pristúpili k ohňu, aby sa občerstvili. Neďaleko bola rieka Volga a v hrnci boli ryby. Ale chleba je len toľko, a akosi nie je úplne čistý, s nečistotami. Ďalšia chuť cibule.
  Jedlo je jednoduché a nie príliš veľa, pôsobí ako pochúťka pre hladné žalúdky. Ranger Girls sa necítili tak unavení už mnoho rokov. Nie, stále je veľmi bolestivé byť človekom bez superschopností. A ty sa unaví ako... somár!
  Ale je tiež dobré, že organizmy sú mladé a zdravé. Dievčatá zaspali spolu s ďalšími ženami v maštali samy. Jeden z chlapcov si položil hlavu na Zoeinu vysokú hruď. Strážkyňa ho pohladila po blond kučerách... A pocítila silnú melanchóliu. Dostali všetko od života a od svojich patrónov, bohov Demiurgov: večnú mladosť, moc, možnosť mať bohatstvo, moc, česť a úctu, ale... Aby mohli počať, musia spať s mužom, ktorý sa im vyrovná schopnosťami. A to nie je vôbec ľahké nájsť.
  A ak sú takí chlapi, tak sú na inej úrovni a v inom vesmíre. Elena si spomenula na pieseň o Gagarinovi a to ju ešte viac zarmútilo;
  Vieš aký to bol chlap...
  Celý svet ho nosil na rukách!
  ODHODLENIE BRATA TSINGOVHO ZACHRÁŇUJE RÍŠU
  Brat cára Mikuláša II., Michail, na rozdiel od reálnej histórie konal rozhodne. Imperiálna garda spustila paľbu na rebelov, ktorí sa pokúšali zaútočiť na Zimný palác. Potom vstúpili do bitky kozáci, uprednostňovaní panovníkom, a šľachtické pluky.
  Niekoľko stoviek rebelov bolo zabitých a ďalší utiekli. Polícia aktívne zajala rebelov a ich vodcov. Predstavitelia Štátnej dumy, kniežacie rodiny, obchodníci a príslušníci finančnej elity sa ponáhľali prisahať cárovi Mikulášovi vernosť a prisahali mu vernosť. Počas bitky bolo zabitých viac ako šesťsto rebelov a jeden a pol tisíc bolo zranených. Stráže stratili asi dvadsať mŕtvych, kozáci ďalších päťdesiat.
  Vážna zrážka, ale autokracia prežila. Sprisahanci na vrchole nemali ani jeden názor, ani jediného vodcu. A vo všeobecnosti mnohí z nich verili, že počas vojny nie je možné zmeniť formu vlády.
  Je veľa nespokojných s cárom Mikulášom II., ale je ťažké ponúknuť alternatívu k cisárskemu režimu. Bohatí sa navyše vážne obávajú, že republikánska forma vlády sa ukáže byť príliš slabá a uvoľnená na to, aby ochránila kapitalistov pred hladným a rebelujúcim proletariátom a vlastníkov pôdy pred roľníkmi.
  Ale ľudia sami nezorganizujú serióznu revolúciu. Boľševici sú stále príliš slabí a ich počet je málo, eseri väčšinou veria, že revolúcia je dobrá, ale je lepšie najprv vyhrať svetovú vojnu.
  Skrátka bola vzbura a všetci vyšli von! Niečo ako krvavé vzkriesenie sa opakovalo...A ticho!
  Nicholas II vyznamenal svojho brata za jeho rozhodnosť Radom Juraja prvého stupňa a povýšil ho do hodnosti vrchného generála, pričom Michaila vymenoval za veliteľa západného frontu. A južný a rumunský front boli podriadené Brusilovovi.
  Veľkosť ruskej armády narástla na takmer desať miliónov ľudí a jej údržba predstavovala pre ríšu veľkú záťaž. Bolo treba napredovať.
  Len čo cesty vyschli, cárske vojsko udrelo v Haliči. Početná prevaha bola na strane ruských jednotiek. Rakúšania morálne slabli a pluky pozostávajúce zo Slovanov hromadne dezertovali alebo sa vzdali. Nemeckých jednotiek nebolo dosť na to, aby zadržali nepriateľa.
  K tomu všetkému ešte v apríli vstúpili Spojené štáty do vojny proti centrálnym mocnostiam. A tak bol výsledok konfliktu už vopred daný. Nemci sa snažili zvýšiť svoje sily na Západe, aby porazili spojencov a nedokázali poskytnúť Rakúsko-Uhorsku výraznejšiu pomoc.
  Ruské jednotky obsadili Ľvov a množstvo miest v Haliči. Vzniklo dokonca niekoľko malých kotlov. Rakúsky, prepletený, rozbitý front sa príliš rýchlo rúcal, a tak sa Nemci museli presunúť do slepej obrany na západe a vrhnúť jednotky do vzniknutých medzier.
  Rusi, ktorí rozvíjali svoj úspech, sa priblížili k Przemyslu a dokonca mesto obkľúčili. Ale problémy so zásobovaním a zavedenie bojaschopnejších nemeckých jednotiek do boja spomalili postup. Ale do útoku prešiel rumunský front a po nejakom čase aj západný front. Ten čelil ťažkej úlohe: prelomiť silnú, hlboko zakorenenú nemeckú obranu.
  Cárov brat Michail to nepovažoval za hanebné, naučil sa od Brusilova a použil podobnú taktiku. Začal pripravovať ofenzívu na dvanástich rôznych miestach naraz, aby Nemci nevedeli určiť smer hlavného útoku. Okrem toho v noci aktívne využívali dymovú oponu a ofenzívu.
  Ruské jednotky na juhu oslobodili Bukurešť a útok v strede vyústil do prielomov južne od Vilny.
  Nemci museli opäť posilniť svoje južné krídlo. Nemeckým jednotkám blokujúcim Rigu hrozilo obkľúčenie. Za týchto podmienok urobil cisár ťažké rozhodnutie opustiť pobaltské štáty a stiahnuť jednotky do pruskej obrannej línie.
  Únii a Turecku to nevyšlo. Rusi a Angličania postupovali v Malej Ázii, Francúzi vyvíjali tlak na Palestínu v Sýrii. Osmani slabli a ich pád nebol ďaleko. Bulhari sa navyše zmenili. Uvedomujúc si, že Prusi už vojnu prehrali a ruské jednotky, ktoré oslobodili väčšinu Rumunska, dosiahli hranice, slovanský kráľ vyhlásil vojnu Rakúsku, Turecku a Nemecku.
  Samozrejme, z toho Nemcov viac bolela hlava. Už nedokázali udržať frontovú líniu na východe a boli nútení ustúpiť k Visle. Dúfajúc, že prirodzená vodná bariéra zdrží ruských vojakov.
  Spojenec na západe dosiahol len čiastkové úspechy, hoci tanky už využívali aktívnejšie. Nemecko však zatiaľ držalo front, aj keď bolo nútené posunúť sa trochu dozadu. Južná časť si vyžiadala veľa úsilia.
  Nuž, cárske Rusko na jeseň a v zime prenieslo ťažisko bojov na Osmanskú ríšu.
  Útok na Konštantínopol z pevniny aj z mora sa skončil triumfom ruských zbraní. Turecko padlo a s ním Rusko dostalo veľké územia, Konštantínopol a úžiny s prístupom k Stredozemnému moru.
  Pravda, v roku 1917 nebolo možné ukončiť vojnu, ale dych víťazstva už cítil každý, oveľa viac ako v roku 1916.
  Zima prešla v Rusku malými štrajkmi a demonštráciami, ale napriek vojenským ťažkostiam nedošlo k žiadnym vážnym stretom. Možno sa rubeľ príliš znehodnotil, ale hovoriť o hladomore je predčasné.
  Bol však čas ukončiť vojnu a všetci to pochopili. Brusilov, povýšený na poľného maršala, navrhol zasadiť hlavný úder na juhu, kde bol nepriateľ slabší, a potom sa obrátiť na sever.
  Nemci už mali prvé tanky. Ale ich počet je príliš malý na to, aby mal významný vplyv na priebeh vojny. Rusko má tiež svoje vlastné vozidlá, najmä tanky Mendelejev. Ale opäť, cársky priemysel ešte nemôže vykonávať masovú výrobu.
  Hromadnú výrobu tankov však založili Briti, Američania a Francúzi. To znamená, že sa objavil nový, silný prostriedok na prelomenie obrany, ktorý by mal preraziť nemecké pozície.
  Spojenci chcú tiež čo najrýchlejšie ukončiť ničivú vojnu. A od konca marca sa začali snažiť prelomiť nemeckú obranu.
  Ofenzíva ruských vojsk sa začala hneď, ako na juhu vyschli cesty. Ruské jednotky sa po predchádzajúcich víťazstvách vzchopili, ale Rakúšania sa sotva držali. Budapešť sa ocitla v obkľúčení už začiatkom mája. Potom sa pohyb začal smerom k Viedni a obchádzal rieku Visla.
  Do ofenzívy prešli aj Taliani. Dokonca aj Japonsko vyslalo do Európy expedičné sily. Nemci sa tlačili zo všetkých strán.
  Keď sa už ruské jednotky priblížili k Viedni, Rakúsko-Uhorsko kapitulovalo. Posledný spojenec Nemecka napokon padol. Na Západe, využívajúc taktiku úderov na rôzne časti frontu, spojenci pomaly, ale isto postupovali. A ruské jednotky vstúpili z juhu do zadnej časti nemeckého frontu pokrývajúceho Vislu.
  Za týchto podmienok kancelár Wilhelm, uvedomujúc si úplné, beznádejné postavenie Nemecka, oznámil 22. júna 1918 zastavenie všetkých nepriateľských akcií. V skutočnosti Nemci kapitulovali.
  Rakúsko-Uhorsko prestalo existovať. Rusko dostalo Halič, Krakovskú oblasť, Bukovinu, časť východného Slovinska a Maďarsko. Rumunsko Transylvánia. Z Rakúsko-Uhorska zostalo len malé Rakúsko a značne zmenšené Uhorsko. Československo vzniklo pod záštitou Ruska.
  Cárska ríša dostala od Nemecka Klajpedu, Poznaň a prístup k moriam, čím odrezala Východné Prusko od samotnej metropoly cez Danzig.
  Nemecko sa muselo vzdať toho, čo predtým dobylo v 19. storočí Dánsku a Francúzsku. Každý rok bola odsúdená na obrovské reparácie a obmedzila vojenský potenciál na stotisíc ľudí.
  A samozrejme, ako v skutočnej histórii, demilitarizovaná zóna.
  Cárske Rusko rozšírilo svoje majetky na juhu. Osmanská ríša, podobne ako rakúska ríša, prestala existovať. Británia dobyla Irak, Francúzsko, Sýriu a spolu s Britmi aj Palestínu. Rusko dostalo Arménsko, Malú Áziu a Konštantínopol.
  Blízky východ a Irán boli tiež rozdelené do sfér vplyvu. Cárske Rusko tak dosiahlo významné materiálne akvizície.
  Ale vojna stála životy viac ako dva a pol milióna vojakov, nepočítajúc mŕtvych civilistov, obrovské výdavky. Financie sa dostali do rozkladu a krajina sa zadĺžila.
  Je pravda, že spojenci zhovievavo súhlasili s odpísaním úrokov z úverov, ale aj tak sa ukázalo, že dlh je dosť veľký - asi desať miliárd zlatých rubľov.
  Bolo však možné znárodniť podniky, ktoré predtým vlastnili Nemci.
  Politická situácia v cárskom Rusku sa stabilizovala a autorita cisára rástla.
  Nicholas II to využil a zrušil svoj vlastný manifest o Štátnej dume. Autokracia bola opäť obnovená a zákonodarná moc prešla v plnom rozsahu na cára.
  To vyvolalo len nesmelé pokusy o protest. Krajina bola príliš unavená vojnou a nechcela nové otrasy.
  A ekonomika začala rýchle, povojnové zotavovanie! Rast bol v priemere asi deväť percent ročne a bol vyšší ako v Spojených štátoch.
  Vznikli nové vyspelé odvetvia a rozvíjalo sa strojárstvo. Platy rástli.
  Dĺžku pracovného dňa skrátil cársky zákon z 11,5 hodiny na 10,5 hodiny. A to v predprázdninové dni a pred víkendom do 9. hodiny. Taktiež sa pracovný deň skrátil na deväť hodín, ak aspoň jeho časť bola v noci.
  Po výmene peňazí bol obnovený pevný zlatý zostatok rubľa. V roku 1929 mzda robotníka dosiahla 50 rubľov mesačne, pričom cena vodky bola 25 kopejok za fľašu. Teda 200 fliaš mesačne. A ak to vezmeme v ekvivalente zlata, je to až 37 gramov čistého zlata.
  Krajina sa umiestnila na druhom mieste za Spojenými štátmi z hľadiska priemyselnej výroby. Vyhliadky na impérium vyzerali veľmi ružovo, no... zasiahla veľká depresia.
  Kolaps zasiahol celý svet vrátane Ruska. Pravda najviac poškodila Nemecko a USA. Ale cárske Rusko bolo príliš závislé od vonkajších pôžičiek, a preto sa nemohlo vyhnúť šokom a recesii.
  Boľševická strana v dvadsiatych rokoch prežívala krízu. Lenin vlastne ustúpil od praktického, revolučného boja tým, že sa ponoril do teórie...a písal sci-fi.
  Vladimir Iľjič sa stretol s Herbertom Walesom v Británii a pocítil chuť na sci-fi. Najmä z pera Vladimíra Iľjiča vyšiel veľký, futuristický román: "Komunizmus je cesta šťastia"! A množstvo ďalších diel. Lenin už dobre zarábal na sci-fi dielach.
  Boľševici sa rozdelili na trockistov a stalinistov. Stalin sa rozhodol vrátiť k taktike individuálneho teroru, ktorá je charakteristická pre Narodnaju Volju. Trockij zaujal umiernenejší postoj.
  Socialistickí revolucionári sú stále aktívni, hoci v dvadsiatych rokoch už nedošlo k žiadnym významným politickým vraždám. Pozície republikánov a kadetov sa postupne posilňovali. Skutočne, absolútna monarchia sa každému zdala zastaranou relikviou. Opäť sa teda začali nepokoje, štrajky, demonštrácie a kráľovský trón sa začal triasť.
  Panovník si pamätal veľa...
  Vláda Mikuláša II. našla riešenie...vo vojne! Navyše generáli túžili po pomste za porážku od Japonska. A toto je pochopiteľné...
  Po prvej svetovej vojne cárske Rusko uskutočnilo niekoľko malých vojenských kampaní. Na Blízkom východe, kde spolu so svojimi spojencami dokončili arabský svet. V Afganistane... Tam sa vojna odohrala spolu s Britániou. Rusko zabralo severné oblasti Afganistanu, obývané najmä Uzbekmi a Tadžikmi, ako aj Herat. Angličania si po brutálnych vojnách napriek tomu podrobili juh. Samospráva zostala v centre Afganistanu.
  Irán si stále zachovával zdanie suverenity, no jeho rozdelenie tiež nebolo ďaleko.
  K hlavnému stretu záujmov však došlo v Japonsku. Navyše v roku 1931 Japonci vytvorili bábkovú vládu v Mandžusku a začali ofenzívu v Číne.
  Čo sa stalo dôvodom novej vojny.
  Do tejto doby sa ruskej armáde podarilo aktualizovať svoju tankovú flotilu a vytvoriť veľmi silné letectvo. Vo vzduchu bolo Japonsko výrazne horšie a ruská pozemná armáda bola oveľa početnejšia a možno aj pripravenejšia na boj.
  Tichomorskej flotile velil legendárny admirál Kolčak. Rytier Rádu svätého Ondreja Prvého povolaného Brusilov už v tom čase zomrel, no jeho zdatní žiaci zostali.
  Vojna bola pre Japonsko od samého začiatku neúspešná. Ruskí generáli: Denikin, Wrangel, Kaleidin pod celkovým velením cárovho brata Michaila Romanova pôsobili energicky a obratne. Vplyv mala skúsenosť z prvej svetovej vojny a brali sa do úvahy aj chyby v konflikte v rokoch 1904-1905.
  Celkom dobre dopadli aj Prochorovove ľahké tanky, ktoré sú v manévrovom boji jednoducho nenahraditeľné. V každom prípade to už bola iná ruská armáda, a úplne iná vojna.
  Ak by však počas prvej bitky so samurajmi nahradil Kuropatkina talentovanejší a rozhodnejší veliteľ, výsledok vojny by bol, samozrejme, úplne iný.
  V každom prípade do dvoch mesiacov bol Port Arthur obliehaný ruskými jednotkami a Japonci boli porazení. O dva mesiace neskôr bola oslobodená celá Kórea a citadela bola dobytá búrkou.
  Na mori tiež zúrili bitky s rôznym úspechom. Až kým neprišli eskadry z Baltského a Čierneho mora. Krajina vychádzajúceho slnka bola úplne porazená a dokonca vylodili jednotky na Hokkaido. Japonsko bolo nútené podpísať ponižujúci mier. Vráťte Mandžusku, Port Arthur, niektoré majetky dobyté od Nemcov, južný Sachalin a hrebeň Kuril. A zároveň zaplatiť odškodné, čistú sumu - miliardu zlatých rubľov.
  Víťazstvo dočasne posilnilo pozíciu autokracie a potom Veľká hospodárska kríza ustúpila rýchlemu hospodárskemu rozmachu.
  V Nemecku sa ako v skutočných dejinách dostal k moci Hitler, no nesmel sa rozbehať. Najmä pokus o obnovenie všeobecnej brannej povinnosti čelil tvrdému odporu Ruska a Francúzska. Hoci boli urobené menšie ústupky z hľadiska vojenského potenciálu. Veľkosť armády sa mohla zvýšiť zo stotisíc na dvestopäťdesiat. Okrem toho Hitler vrátil kontrolu nad demilitarizovanou zónou Nemecku.
  A v cárskom Rusku sa schyľovali dynastické problémy. Zomrel následník trónu Carevič Alexej... Cárovho brata Michaila Romanova pozbavili dedičských práv. A Kirill Vladimirovič Romanov sa skutočne stal dedičom. Ale tento chlap je ponorený do opilstva a zhýralosti. Úplne znehodnotené...
  Kto sa teda stane nástupcom cára Mikuláša II.? Cárov brat Michail dostal po víťazstve nad Japonskom hodnosť generalissima a tešil sa obrovskej obľube. Stal sa prvým členom kráľovskej rodiny v histórii cisárskeho Ruska, ktorý získal takú vysokú hodnosť. A mnohí ho chceli vidieť na kráľovskom tróne.
  Pravdaže, sám Nicholas II. - nepilec, bez zlých návykov, ktorý pravidelne robil gymnastiku - bol stále dosť silný a zdalo sa, že jeho vláda bude najdlhšia v ruskej histórii. Stalin však vymyslel najambicióznejší pokus o atentát od čias Alexandra II. Hoci sa to zdalo, aký to má zmysel?
  V každom prípade sa rok 1937 ukázal ako hrozivý. Zahynul cár Mikuláš II., spolu s ním zomreli aj dvaja ministri, tri desiatky dvoranov a zrútila sa časť Zimného paláca.
  Teroristi použili kanalizačný systém na ťažbu a nasadili viac ako tonu aminolonu.
  Do priebehu dejín tak zasiahol agresívny incident. Takto sa skončila vláda cára Mikuláša II. Panovníka nezačali nazývať veľkým alebo impozantným. Tí, ktorí cisára nemilovali, ho nazývali krvavým, lebo do jeho kráľovstva sa prelialo veľa krvi. Kto sa správa s rešpektom, je dobyvateľ. Tak sa zvýšil počet pozemkov pod ním v Rusi. V Číne sa objavila dokonca veľká provincia: Zheltorossiya.
  Celkovo kráľovstvo trvalo 43 rokov. Len Ivan Hrozný vládol dlhšie a nominálne. Ale vzhľadom na to, že nastúpil na trón na tri roky, skutočné obdobie kontroly sa ukázalo byť kratšie.
  Ale legitímny dedič Kirill Vladimirovič Romanov napriek tomu nastúpil na trón. Nevládol dlho - asi rok, ale podarilo sa mu trochu ovplyvniť chod dejín. Predovšetkým umožnil Adolfovi Hitlerovi vykonať rakúsky anšlus. Údajne sa odvoláva na právo národov na sebaurčenie a vraj takto bude väčší poriadok. Súhlasil s anšlusom Rakúska a Mussoliniho.
  Nemecko sa tak rozšírilo a jeho populácia presiahla osemdesiat miliónov. Nehovoriac o tom, že Hitler podporoval pôrody. Za Adolfa Démonského vzrástla jedenapolkrát.
  V Španielsku vypukla občianska vojna, ktorá sa však skončila oveľa rýchlejšie, keďže neexistoval Sovietsky zväz, ktorý poskytoval pomoc ľavicovej koalícii v Madride.
  Ale Franco sa stal spojencom Fuhrera. A nový cár Vladimír III sa zrazil s Britániou.
  Situácia je skutočne komplikovaná. Hádanka plná druhej svetovej vojny. A nové kolo konfrontácie. Irán nie je rozdelený a toto je vlastne posledná islamská krajina, ktorá je formálne nezávislá. Plány s tým má Rusko aj Británia. Na Blízkom východe sú veci veľmi mätúce. Územia Ruska, Francúzska a Británie sú zmiešané a ťažko spravovateľné.
  Anglicko ekonomicky stále viac a viac zaostáva za Ruskom aj za stále silnejším Nemeckom. Ale najväčšie kolónie sú stále britské. Ale sila leva koruny slabne, Kanada je takmer nezávislá. Južná Afrika je tiež panstvo, ako Austrália. V Indii sa britská pozícia oslabuje. Samozrejme, existuje túžba tlačiť leva.
  Hitler sa snaží hrať na dvoch frontoch. Alebo získa podporu Francúzska, Británie, Talianska a Japonska. Aby sa všetci nahromadili na cárske Rusko a rozdelili si jeho obrovské majetky.
  Alebo hľadajte územné akvizície na Západe, ale v spojenectve s Ruskom.
  Hitler je podlý a bezzásadový človek a vo všeobecnosti je mu jedno, s kým vstúpi do koalície, pokiaľ je to pre neho výhodné.
  Nový mladý cár Vladimír tiež sníva o tom, že sa zapíše do histórie ako veľký dobyvateľ a chce odobrať Británii a Francúzsku kolónie. Presne povedané, Nemcom už nie je čo vziať. Takže koalícia s Nemeckom je celkom logická.
  Taliansko dobylo Etiópiu a chce tiež nové činy. Mussolini je mimoriadne ambiciózny. Je mu jedno, či pôjde na východ alebo na západ. Ale vo Francúzsku nie je medzi ľuďmi veľká túžba bojovať. Vládne tam pacifizmus a volí sa vláda. Neexistuje spôsob, ako získať takého silného spojenca. A cárske Rusko s tradične vysokou pôrodnosťou a neustále klesajúcou úmrtnosťou je veľmi silným protivníkom. Populácia cárskeho Ruska už teraz rastie približne o tri percentá ročne. Dojčenská úmrtnosť sa znížila, no móda pre mnohodetné rodiny ešte neprešla a aj pracujúce rodiny sú plodné. Ak vezmeme do úvahy územné akvizície, vrátane husto osídlenej Číny, riedko osídleného Mongolska a Európy a Turecka, počet obyvateľov cárskeho Ruska v roku 1940 presiahol 400 miliónov v porovnaní s rokom 1913, keď to bolo 180 miliónov. A toto je kontinentálna veľmoc... Británia a Francúzsko majú vo svojich metropolách menej ako 50 miliónov plus kolónie. Ale koloniálne jednotky sú slabé v morálke a majú malú bojovú schopnosť. Západné pozemné sily sú teda oveľa slabšie.
  Fuhrer volí spojenectvo s Ruskom proti Západu.
  V roku 1939 došlo k rozdeleniu Československa. K Nemecku patrili aj Sudety. Nemci posilnili armádu a vytvorili tankové kolóny. Cárske Rusko tiež nestálo na mieste, malo mierovú armádu päť miliónov a päťsto personálnych divízií.
  V cárskom Rusku sa už dlho vyrábajú ťažké tanky a strategické lietadlá vrátane lietadiel s ôsmimi motormi. Francúzsko má len asi tridsať ťažkých tankov a sú zastarané. Británia nemá ťažké vozidlá. No Nemecko tiež, ani jeden ťažší ako dvadsať ton. USA má niečo vyše štyristo tankov.
  Hitler sa rozhodol, že sa neoplatí otáľať a 15. mája 1940 zasiahol. Počasie je priam priaznivé a všetko je pripravené. Alebo viac-menej pripravený.
  Cárske Rusko začalo útok na Indiu a ďalšie koloniálne majetky. Ruská armáda zaútočila na slabo bránené pozície. Existuje pomerne málo jednotiek pozostávajúcich zo samotných etnických Britov a Francúzov a koloniálne jednotky v skutočnosti nechcú zomrieť pre myšlienku alebo impérium, ktoré je im cudzie. V skutočnosti, kto sú pre nich Angličania? Vykorisťovatelia, zotročovatelia, lupiči či neveriaci. Je nepravdepodobné, že by Rusi boli oveľa horší ako oni, takže by zomreli v prospech ríše leva alebo kohúta.
  Cárske jednotky teda postupujú a prekonávajú pomalý, ohniskový odpor. Ale Nemci dokázali za mesiac a pol poraziť aj francúzske, anglické, belgické a holandské jednotky.
  Churchill tak stratil podporu svojich hlavných spojencov. Očakávanie, že Spojené štáty vstúpia do vojny, sa nenaplnilo. Roosevelt sa vôbec nevyznačoval odhodlaním Stenky Razinovej. A potom by také sily išli proti Amerike.
  Ruské jednotky postupovali cez Afriku a Áziu v pochodoch, viac problémov prišlo s terénom a úsekom komunikácie ako s nepriateľskými jednotkami. Vplyv mal aj nedostatok ciest najmä v Afrike. Nenáročný ruský vojak však hrdinsky a stoicky prekonáva všetky ťažkosti.
  Nemci môžu presúvať jednotky do Afriky len s ťažkosťami. Postup na Gibraltár sa oneskoril kvôli Francovmu tvrdohlavému odporu. A sily sme museli preniesť po mori. Rusi prerazili do Afriky cez Egypt a je to pre nich oveľa jednoduchšie. Taliansko sa tiež zmocňuje všetkého, čo môže chytiť, a v tejto veci má Mussolini zovretie ako boa constrictor.
  Samotné pristátie na metropole sa v roku 1940 neuskutočnilo. Vo vzdušnom boji, predovšetkým kvôli pasivite Ruska, Británia prežila. Ale treba povedať, že múdry cár Vladimir Kirillovič nechcel, aby Británia kapitulovala v predstihu, ale celkom racionálne zamýšľal zmocniť sa všetkých jej ázijských a afrických kolónií.
  Kam pôjde Británia? Nemá predsa žiadne zásoby, bez kolónií a surovín - jeho pád je otázkou času.
  V zime a marci 1941 sa ruské jednotky konečne dostali do Južnej Afriky a porazili posledný africký Dominion. Britský pokus o vysedávanie na Madagaskare tiež zlyhal a v máji 1941 sa uskutočnilo pristátie s následným víťazstvom.
  Japonsko bojovalo vo vojne na strane Ruska a podarilo sa mu niečo uchmatnúť v Tichom oceáne. Leto 1941 bolo obdobím veľkej leteckej ofenzívy proti britskej metropole.
  Ruské a nemecké letectvo zaútočilo na Londýn a ďalšie mestá Anglickej ríše. A 8. novembra, v deň výročia mníchovského prevratu, sa pristátie konečne uskutočnilo.
  Boje trvali šestnásť dní a skončili víťazstvom ruských a nemeckých jednotiek.
  Tým sa v skutočnosti skončila druhá svetová vojna. Ukázalo sa, že je to menej krvavé a zdĺhavé ako v skutočnom príbehu. A to veľmi výrazne posilnilo a rozšírilo ruské majetky. Najmä v Afrike a Ázii.
  Nastalo relatívne pokojné obdobie. Rusko a Nemecko trávili svoje územné zisky. Tretia ríša zahŕňala: Belgicko, Holandsko, takmer polovicu Francúzska, ako aj Maroko, časť Alžírska a centrálne majetky. Je pravda, že kvôli Francovej pozícii a určitej nerozhodnosti Hitlera Nemci nemali čas postúpiť do rovníkových majetkov Francúzska a padli do rúk ruských jednotiek.
  Napriek tomu Nemecko stále dostalo dobrý kus africkej pôdy, ktorá svojou rozlohou presahovala jeho vlastné územie. Rozloha krajín Tretej ríše, berúc do úvahy európske akvizície, sa viac ako strojnásobila. A ak počítame od hraníc od roku 1937, berúc do úvahy Rakúsko, Sudety a Česko ako protektorát, tak štyrikrát.
  Takže Nemci ako celok mali dosť na strávenie, zvládnutie a asimiláciu. Okrem toho Rusko rozšírilo svoje koloniálne majetky a len ťažko to všetko mohlo kontrolovať.
  A Taliansko dostalo veľa: napríklad väčšinu Sudánu, Somálska, Ugandy a niektoré ďalšie akvizície, najmä Tunisko.
  Tým bolo prerozdelenie sveta nateraz ukončené. Ale ako sa hovorí, časom sa začínajú prejavovať ambície.
  Spojené štáty nezačali na atómovom projekte seriózne pracovať. Vo fašistickom Nemecku a Rusku sa postoj tiež ukázal byť v pohode. Japonsko ešte nie je dostatočne rozvinuté, aby to dokázalo, a Británia a Francúzsko sa stali vazalskými krajinami Tretej ríše a Ruska.
  Takže objavenie sa jadrových zbraní sa na nejaký čas oneskorilo.
  Pokrok je však, samozrejme, neúprosný. Fyzici pracujú, teória sa vyvíja, rovnako ako laboratórne experimenty. Ale jadrový projekt potrebuje vôľu štátu. Cárske Rusko malo už priveľa starostí a výdavkov súvisiacich s rozširovaním svojho územia. Ale Hitler mal z nejakého dôvodu zášť proti takýmto myšlienkam jadrového programu a veril, že atómový projekt by len premrhal veľa peňazí.
  Okrem toho ruská pozemná armáda a letectvo boli najsilnejšie a najpočetnejšie na svete a rástlo aj námorníctvo, najmä vďaka ekonomickému rastu.
  Cárski generáli a maršali radšej vyvíjali stavbu tankov, stavali lietadlá, lietadlové lode a bojové lode. Načo im treba nejaké rozprávky o jadrových bombách? To znamená, že Nemcom aj Rusom bol tento problém ľahostajný.
  Navyše bolo dostatok surovín na to, aby sme sa aspoň v blízkej budúcnosti nemuseli báť o energetické zdroje.
  Takže napriek všetkému chladu Pentagonu a Bieleho domu iniciatíva nedobrovoľne prešla na Spojené štáty. Navyše nejde len o strach, že Rusi či Nemci pôjdu ďalej a budú vyvíjať tlak na Nový svet, ale aj o ekonomiku.
  Keďže Spojené štáty stratili možnosť získavať ropu z Ázie, Afriky a Blízkeho východu, mali doteraz svoje vlastné vrty v Texase na Floride a začali s ťažbou na Aljaške.
  Populácia USA však rástla. Imigrácia to v Rusku neodradilo a populácia naďalej rýchlo rástla. Černochom a Arabom bolo obzvlášť dobrovoľne dovolené odísť do Spojených štátov.
  Aj americká ekonomika rástla a áut bolo stále viac.
  A začalo sa hľadanie jadrového paliva a atómovej reakcie, ktorá by mohla poskytnúť kolosálnu energiu.
  Od konca druhej svetovej vojny uplynulo desať rokov. Hitlerovské Nemecko malo novú zbraň: kotúčové lietadlá schopné nielen lietať obrovskou rýchlosťou, ale aj prakticky zostať nezraniteľné pred paľbou ručných zbraní.
  Okrem toho sa Nemcom podarilo vypustiť nad obežnú dráhu umelú družicu a čo je najdôležitejšie, v júni 1951 prvého človeka do vesmíru.
  Cárske Rusko trochu meškalo a naplno pokročilo až v auguste tohto roku. Vo fašistickom Taliansku nastali v tom istom roku zmeny. Benedito Mussolini, uchádzač o titul Július Caesar, zomrel. Vo všeobecnosti bol taliansky diktátor vo vládnutí úspešný. Ak vezmeme do úvahy výboje v Afrike, vrátane Etiópie, územie kontrolované Talianskom sa za jeho vlády rozrástlo takmer tri a pol krát. Okrem toho sa Beneditovi v Európe podarilo odrezať časť Francúzska spolu s Toulonom.
  Nepustili ho však do Albánska a Grécka - to sú územia v sfére vplyvu Ruskej ríše.
  Benedita by sa, samozrejme, dal nazvať veľkým a dobyvateľom, hoci talianska armáda sa svojimi vykorisťovaniami príliš nežiarila. Ale jeho syn a dedič sa nepovažoval za horšieho ako jeho otec.
  A vzal jeseň 1951 a napadol Albánsko a Grécko... Niet divu, že sa hovorí, že všetky veľké vojny sa začínajú akoby náhle.
  Vladimír Tretí z toho mal dokonca radosť. Majetky Talianska v Afrike sú veľké, dokonca väčšie ako nemecké. Tak prečo ich nezobrať, ak je na to dobrý dôvod?
  Ruské jednotky začali nepriateľstvo 7. novembra 1951 a zaútočili na Etiópiu, Líbyu a Sudán. Ruské jednotky sú silnejšie, početnejšie a bojaschopnejšie ako talianske.
  A tak rýchlo začali likvidovať cestovinovú armádu... Nikto však nečakal, že bez akéhokoľvek varovania vystúpi Adolf Hitler na stranu Mussoliniho mladšieho.
  Hoci ak sa na to pozriete, nebolo nič neočakávanejšie.
  Nemecko prehralo prvú svetovú vojnu s Ruskom a stratilo najviac územia v Rusku. A ak sa Nemcom podarilo získať späť to, čo stratili na Západe aj s úrokmi, tak na Východe im, úprimne povedané, nezostalo nič.
  Hitler teda naozaj počítal so svojimi novými zbraňami, najmä diskotékami a lietajúcimi taniermi. Okrem toho Fuhrer veril, že tentoraz bude ľahšie bojovať s Ruskom ako v prvej svetovej vojne, pretože Nemecko a Taliansko budú viesť spoločnosť bez druhého frontu.
  Počítalo sa aj s tým, že Rusmi urazené Japonsko tiež vstúpi do vojny na Ďalekom východe a zviaže tam nepriateľa. Možno sa Portugalsko a Španielsko pripoja ku koalícii, ako Británia a Francúzsko? Majú oveľa bližšie k Nemecku ako k Rusku. A nejaké nádeje sa vkladali do USA!
  Okrem toho Amerika vybudovala impozantné námorníctvo, mnoho lietadlových lodí a zmodernizovala svoju tankovú flotilu - aj keď bola kvantitou a kvalitou stále nižšia ako armádne vozidlá Starého sveta.
  Sociálny systém v cárskom Rusku zostal autokratický a absolútna monarchia. Cár a cisár celej Rusi mali plnú moc: výkonnú, zákonodarnú a súdnu. Parlament chýbal. Existovala Štátna rada osôb menovaných cisárom, ktorá však mala len poradné práva. Sám kráľ vydával zákony, ale aj dekréty. Mal aj právo na popravu a milosť, aj keď, samozrejme, prebiehal aj súdny proces. Porotné procesy boli po vražde Mikuláša II. zrušené, takže súdnictvo menoval a odvolával aj cár alebo úradníci menovaní cisárom.
  Tento systém mal svoje výhody aj nevýhody. Na jednej strane mohol cisár rýchlo vyriešiť ten či onen problém bez akýchkoľvek sporov a dohôd, no na druhej strane prílišná koncentrácia moci v jednej ruke potláčala iniciatívu a dávala väčšie možnosti byrokracii. Zrodila rôznych obľúbencov a obľúbencov. Vladimír sa nevyznačoval prílišným pokrytectvom a manželskou vernosťou. Hoci ženy na jeho politiku veľký vplyv nemali.
  V oblasti stavby tankov malo cárske Rusko mnoho výkonných a ťažkých vozidiel. Skúsenosti z bojových operácií v Afrike však ukázali, že jazdný výkon tanku je mimoriadne dôležitý. Výsledkom bolo, že hlavný ruský tank neprekročil hranicu štyridsaťpäť ton. Pretože väčšia hmotnosť spôsobila problémy s bežkosťou, dokonca aj so širokými traťami.
  Cár miloval ťažké tanky, ale jeho poradcovia odhovárali cisára od ich sériovej výroby. Ale šesťdesiattonový stroj bol dostupný v dvoch tisíckach exemplárov. A najobľúbenejší tank, "Nikolai" - 3, bol vyrobený v šesťdesiatich troch tisícoch.
  A stroj váži štyridsaťpäť ton a pištoľ má kaliber 122 milimetrov. Predný pancier má dvesto milimetrov, zadný a bočné 120 milimetrov, rozloženie je klasické.
  Hitler sa vážne zaujímal o ťažké stroje. A chcel som mať prevahu nad Nikolajom v produkčnom tanku. Nemecké auto narástlo na 75 ton a to už bol limit, pretože veľkú hmotu bolo mimoriadne náročné prepravovať po železničných tratiach.
  Nemecké vozidlo bolo vyzbrojené 128 mm zbraňou, malo predné pancierovanie 250 mm, bočné a zadné pancierovanie 180. Klasickému sa približuje aj dispozícia.
  Početne bol nemecký tank trikrát nižší ako sovietsky. Nehovoriac o ťažkostiach pri používaní príliš ťažkých strojov.
  Ruská technika je však roztrúsená po širokých oblastiach a na európskom sektore frontu je približná rovnosť v počte vozidiel a pechoty. Hoci vo všeobecnosti je ruská armáda oveľa početnejšia ako nemecká. A Rusko má obrovskú populáciu: zahŕňa Indiu, Čínu, väčšinu Afriky, Blízky východ, Perziu, Indočínu a mnoho ďalších.
  Samozrejme, Hitlerovo rozhodnutie zaútočiť na cárske Rusko, aj keď vezmeme do úvahy, že má na svojej strane Japonsko a Taliansko a možno aj Francúzsko a Britániu, je kolosálny hazard. Ale Fuhrer je obrovský dobrodruh.
  Treba poznamenať, že kotúčové roviny, do ktorých Tretia ríša vkladala také veľké nádeje, nie sú v praxi veľmi účinné. Vytvorenie silného laminárneho prúdu viedlo k enormnej spotrebe paliva a čas letu lietajúcich tanierov sa ukázal byť relatívne krátky. Mohli teda konať, a to aj s prihliadnutím na obrovskú rýchlosť na nie príliš výrazné vzdialenosti. Laminárne prúdenie navyše chránilo disk pred ručnými zbraňami, ale zase bránilo streľbe z lietajúceho taniera.
  Nemci teda mohli zo svojich diskiet zhadzovať iba rádiom riadené strely a potom pod úzkym uhlom alebo vypnutím laminárneho prúdenia, no zároveň sa stali zraniteľnými.
  Ale v každom prípade sa Hitler rozhodol zaútočiť na Rusko a hodil svoje karty do hry. Okrem toho sa fašista obával, že ak bude Taliansko porazené, zaútočia aj na neho. Mal fúzy a nikomu neveril.
  Spočiatku nacisti dosahovali úspechy vďaka prekvapeniu z útoku a lepšej organizácii svojich jednotiek. Ale načasovanie útoku bolo zvolené zle. Začal padať sneh a tanky sa šmýkali. Fritz mohol dobyť časť Poľska vrátane Krakova, ale uviazol pri Varšave.
  Ruská vojenská mašinéria sa roztáčala... Japonsko, ako Fuhrer očakával, vstúpilo do vojny, ale jeho flotila nemala prevahu nad ruskou tichomorskou flotilou a bitky boli približne vyrovnané. A Japonsko prakticky neodvrátilo svoje pozemné sily od západného dejiska operácií. Okrem toho boli samuraji vo vzduchu podriadení Rusom, čo do počtu aj kvality. A Krajina vychádzajúceho slnka dokázala zachytiť len niekoľko malých ostrovov.
  Opatrní Franco a Salazar sa so vstupom do vojny neponáhľali. Rusko je veľmi silný nepriateľ. Musíme sa pozerať a čakať. V reálnej histórii sa Franco počas druhej svetovej vojny obmedzil na vyslanie modrej divízie fašistických dobrovoľníkov.
  Teraz sa pomer síl v Afrike javil obzvlášť nerovnomerne.
  Taliansko rýchlo prišlo o svoje majetky na tmavom kontinente.
  Na jar 1952 začala cárska armáda ofenzívu vo Východnom Prusku a dokázala do hĺbky prelomiť obranu nepriateľa. Nacisti mali problém zanechať postup cárskej armády pri Königsbergu, ale cisárske vojská začali postupovať na Sudety a Krakov.
  Ukázalo sa, že svižnejšie ruské tanky boli celkom schopné bojovať s ťažkým, ale menej obratným nepriateľom. Dobre si počínali aj čínske divízie pod velením ruských generálov.
  Nemci boli nútení opustiť Krakov... A potom kvôli hrozbe obkľúčenia začali ustupovať od Visly k Odre.
  Nie, toto nebol priebeh vojny, ktorý posadnutý Fuhrer očakával. Ale je to moja vlastná chyba. Navyše, Francúzi a Briti, ktorí cítili fašistickú okupáciu, sa vôbec nesnažili zomrieť pre Fuhrera. Takže doplňovanie bolo narušené a vazalské krajiny chceli triviálne odsedieť.
  A to horšie išlo Nemcom na fronte.
  Do zimy Nemci prišli o všetok svoj majetok v Afrike. A cez zimu sa do jari úplne stiahli do Odry. Ruské jednotky oslobodili Prahu a Sudety a priblížili sa k Viedni. Okrem toho porazili Taliansko a obsadili Rím, Neapol a Sicíliu. Takže jar 1953 nesľubovala pre nacistov nič dobré. 8. apríla 1953 však Hitler náhle zomrel. Nové nemecké vedenie zúfalo žiada mier.
  Vladimir Kirillovič Romanov veľkoryso súhlasil. Ale Nemci za to draho zaplatili. Nová hranica teraz prechádzala pozdĺž Odry: Belgicko, Holandsko a Dánsko získali suverenitu, ale v rámci vazalského štátu Ruskej ríše. Francúzsko získalo späť svoje predtým stratené majetky, no stalo sa ešte viac závislé od Ruska.
  Taliansko a Nemecko prišli o všetky svoje kolónie, ktoré sa teraz stali majetkom kráľovskej koruny. Samotné Taliansko tiež dostalo štatút ruského vazala a Sicília a Sardínia sa priamo stali súčasťou ríše Vladimíra III.
  Nemecko tiež stratilo veľkú časť svojej nezávislosti a zaplatilo veľké reparácie.
  Japonsko tiež stratilo všetok svoj majetok okrem vlastného územia a bolo nútené stať sa vazalským štátom. A cár Vladimir Kirillovič Romanov dostal aj titul cisára Japonska.
  Samozrejme, pod ruskú kontrolu sa dostala aj tá časť Austrálie, ktorá predtým patrila Krajine vychádzajúceho slnka.
  V auguste 1953 Spojené štáty konečne otestovali atómovú bombu. O osem rokov neskôr bol jadrový džin z fľaše. V každom prípade pokrok nemožno zastaviť. A vzhľad atómovej bomby je nevyhnutný. V najextrémnejšom scenári by sa jadrové zbrane mohli objaviť maximálne o dvadsať rokov neskôr ako v skutočnosti.
  S určitým oneskorením začala cárska vláda rozvíjať svoju reakciu.
  Spojené štáty sa doteraz nemohli rozhodnúť ísť do vojny s takou mocnou ríšou. Navyše nie je také ľahké dostať sa zo zámoria do hlavných ruských priemyselných a ekonomických centier.
  A výroba jadrových náloží si vyžadovala čas aj peniaze! Spojené štáty mali finančné prostriedky, ale čas sa krátil. Cárske Rusko so svojimi zdrojmi a silným intelektuálnym potenciálom veľmi rýchlo vyrovnalo medzeru v tejto oblasti. A v roku 1956 sa atómová bomba objavila aj vo Vladimírovi III.
  Kapitalistické a demokratické USA, ktoré boli v populácii a zdrojoch výrazne nižšie ako Rusko, postupne stratili svoje tromfy.
  Jediné, čo mohli urobiť, bolo použiť jadrové zbrane ako odstrašujúci prostriedok a pokúsiť sa podkopať cárske Rusko zvnútra. Zatiaľ sa im to však nepodarilo.
  Vladimírovi Kirillovičovi nezostali po svojej prvej manželke žiadni mužskí potomkovia a znovu sa oženil. A reprodukoval dediča, ktorý mu hovoril George.
  Cárske Rusko uskutočnilo expanziu vesmíru. V roku 1959 sa let s ľudskou posádkou na Mesiac uskutočnil asi o rok skôr ako Američania. Potom v roku 1971 na Mars. Alternatívny svet sa stal bezpečnejším ako realita.
  V roku 1975 človek pristál na Venuši. V roku 1980 na Merkúre. V roku 1981 na jednom zo satelitov Jupitera. A v roku 1992, práve v roku smrti Vladimíra Kirilloviča Romanova, ruský kozmonaut hrdo vkročil na Pluto.
  George prvý zdedil korunu vo veku osemnástich rokov. A vo všeobecnosti môžeme povedať, že Vladimír Tretí, Veľký, strávil svoju 54-ročnú vládu veľmi úspešne. A potom pokračovala dynastia Romanovcov.
  
  
  
  MIKULÁŠ DRUHÝ NAJSLÁVNEJŠÍ Z HĽADANÍ!
  Povedzme, že cár Alexander Tretí, naopak, zomrel skôr: v roku 1987 na pokus o atentát, ktorý zorganizoval Leninov starší brat Alexander.
  Zdalo by sa to ešte horšie. Ale nie naozaj. Nicholas II sa stal cárom skôr a oženil sa skôr: aby dosadil svojho syna na trón, ak by sa niečo stalo. Ale jeho manželka je iná a dedič je zdravý a Rasputin tam rozhodne nie je. A tak najprv všeobecne, ako v reálnej histórii: TRANSIB sa buduje, ekonomika prekvitá - expanzia do Číny. Pravda, lode sa v Baltskom mori stavajú o rok skôr. A trochu viac pozdvihnutia, kvôli skoršiemu vzostupu finančného génia Witteho.
  Vojna s Japonskom sa nezačala veľmi dobre, no Varjagom sa podarilo utiecť a admirál Makarov nezomrel. Príbeh sa trochu posunul a všetko ide trochu inak. V reálnej histórii však Varjagom zostávalo len málo času na útek a smrť admirála Makarova bola vo všeobecnosti náhodná a nepravdepodobná.
  Ruská flotila pod vedením admirála Makarova si počínala celkom obratne a potopila japonské lode. A potom, keď boli na mire vyhodené do vzduchu dve japonské bojové lode, Makarov zaútočil na samurajov a potopil ďalších tucet a pol lodí.
  To znamená, že všetko dobre dopadlo. A Japonsko stratilo prevahu na mori.
  Ale na súši sa samuraj ukázal ako slabší. Kuropatkin odrazil všetky japonské pokusy o postup a spôsobil im veľké škody. Nekonal však príliš rozhodne. Čoskoro však z Baltského mora dorazili ruské lode a Makarov konečne ovládol všetky vody.
  Rusi dokonca začali vyloďovať jednotky na Taiwane a potom na hrebeni Kuril.
  Až Theodore Roosevelt zasiahol a neponúkol sprostredkovanie. Rusko dostalo Mandžusko, Kóreu, Mongolsko, Kurilský reťazec a Taiwan.
  Objavila sa aj Zheltorossiya. Tak vznikla nová ríša.
  Kráľ sa však ešte nestal príliš drzým. V roku 1914 vypukla druhá svetová vojna. Rusko je na túto vojnu lepšie pripravené: ekonomika je silnejšia, územie a populácia sú väčšie a nemyslí sa, že by do toho zasahovalo. Navyše nedošlo k recesii spôsobenej nepokojmi a takzvanou revolúciou.
  Prvá svetová vojna pokračovala s rôznym úspechom. Boli tam chyby a úspechy ruských generálov. V roku 1915 sa však Nemcom podarilo dosiahnuť menší úspech, pretože cárska armáda bola väčšia a lepšie zásobená. Ale aj tak Rusko stratilo polovicu Poľska a Halič. Nemci však nemohli vstúpiť do Bieloruska a pobaltských štátov - frontová línia prechádzala pozdĺž Visly.
  A v šestnástom roku už cárska armáda dosiahla veľký úspech proti Rakúsku a Turecku. Osmani boli takmer úplne porazení. Rovnako ako Rakúšania dobyli Przemysl a Krakov. Nemecko dostalo strach. Na jar 17-teho obsadili Rusi Istanbul. Významné úspechy dosiahlo cárske Rusko aj počas letnej ofenzívy proti Rakúsku a Nemecku. A na jeseň, keď už cárske jednotky dorazili k Odre, Nemecko kapitulovalo. Nasledovalo rozdelenie Rakúsko-Uhorska a Turecka. Rusko dostalo Malú Áziu, severný Irak a Istanbul. Halič, Bukovina, československé a uhorské kráľovstvo a Krakov. Plus Danzig, časť východného Pruska, región Klaipeda. Rusko tak mnohonásobne posilnilo. A Nemecko zaplatilo aj obrovské reparácie.
  Cár Mikuláš II. sa neponáhľal vziať všetko a všetkých. Ale Rusi, Briti a Francúzi si rozdelili Saudský polostrov. Potom si Briti a Rusi rozdelili Irán a Afganistan. Dokončené prerozdelenie sveta.
  Do roku 1929 bol celý svet na vzostupe, kým neprepukla Veľká hospodárska kríza. V roku 1931 Japonsko začalo vojnu proti Rusku. A bolo rýchlo porazené a spolu so všetkým tichomorským majetkom obsadené. A potom prišlo referendum a inklúzia v Rusku.
  Cár Mikuláš II. využil oslabenie Británie, Francúzska a Spojených štátov, zachvátených Veľkou hospodárskou krízou, a viedol vojnu o dobytie Číny. A to sa stalo jeho veľkým víťazstvom.
  Aby sa trochu urýchlila rusifikácia, Nicholas II urobil nenáročné rozhodnutie - oficiálne zaviedol polygamiu v Rusku - zmenil teológiu a dogmy pravoslávnej cirkvi. Takto bola prijatá reforma.
  A kráľ si vzal druhú manželku. Rusi boli povzbudzovaní, aby sa oženili s cudzincami a mali veľa detí. Aj obrovská Čína musela byť rusifikovaná. Aký je najlepší spôsob, ako to urobiť? Vezmi si Číňanky!
  V Nemecku sa Hitler nedostal k moci. V tomto príbehu mu chýbalo málo. Príliš extrémistické. Hlavným dráždidlom bol fašista Mussolini, ktorý dobyl Etiópiu. A snívanie o tom, že sa stanete novým Caesarom a Trojanom, sa zlúčilo do jedného.
  V máji 1937 vypukla vojna medzi Ruskom a Talianskom. Ako sa ukázalo, Mussolini sa stal samovraždou. Ruské jednotky za dva mesiace dobyli celé Taliansko a za ďalšie tri všetky kolónie štátu. K cárskemu Rusku napokon patrilo aj Rumunsko a Juhoslávia a o niečo neskôr Bulharsko. Po dokončení anexie území. Na jeseň 1939 zomrel Mikuláš II. A novým cárom sa stal jeho dedič, úplne zdravý Alexej II.
  V tomto prípade Nicholas II vládol päťdesiatdva rokov - prekonal výsledok Ivana Hrozného. A jeho vláda sa ukázala ako najúspešnejšia v histórii Ruska a jeho dobytia boli jednoducho rekordné. Toľko toho ešte žiaden kráľ neukoristil. Rusko sa konečne usadilo v Číne a posilnilo sa vo všetkých smeroch.
  Potom sa však za Alexeja Druhého začalo dlhé obdobie mieru. Francúzsko, Británia a USA nechceli vojnu. Ale Nemecko bolo odzbrojené a nemalo žiadnu silu. Tak nastala situácia, ktorá sa upokojila.
  Koloniálne ríše naďalej existovali. Rusko zostalo najväčšou krajinou, ale Británia bola formálne druhou mocnosťou a bola v oblasti o niečo nižšia ako cárska ríša. Austrália, Južná Afrika a Kanada však boli takmer nezávislé panstvá. A v Indii... V roku 1968 vypuklo v Indii veľké povstanie a po dvoch rokoch vojny boli Angličania vyhnaní. Ale cárska armáda vstúpila na indické územie a potlačila protesty. Potom Británia túto kolóniu stratila a Rusko ju získalo. Čoskoro Rusko obsadilo aj juh Iránu.
  Po Alexejovi Druhom v roku 1969 zdedil trón Mikuláš Tretí. Cárska ríša bola na vzostupe. Francúzsko tak v roku 1979 stratilo kontrolu nad Indočínou a Thajskom. A prišli tam aj kráľovské vojská.
  A v osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch sa Afrika dostala pod kontrolu cárskeho Ruska. Po roku 2001 nastúpil na ruský trón Peter, štvrtý syn Alexeja II.
  Cárske Rusko v tom čase pohltilo takmer celú Afriku, Áziu a obsadilo kolónie iných krajín vrátane Indonézie. Ale samozrejme to nešlo proti Austrálii.
  Nastalo obdobie pokoja. USA, Británia a Francúzsko mali jadrové zbrane, Nemecko malo ekonomickú moc. Rusko má ekonomickú moc, jadrové zbrane, najväčšiu armádu na svete a populáciu. A stále absolútna autokratická monarchia bez parlamentu. Američania, ktorí sú druhou veľmocou alebo dokonca superveľmocou, si z toho urobili nárok na Rusko.
  Chýbajúca demokracia však rozvoju pokroku vôbec nebránila. Najmä v roku 1943 v cárskom Rusku vzlietol prvý človek do vesmíru. A v roku 1961 na Mesiac. Let na Mars sa uskutočnil v roku 1974. A do roku 2000 boli navštívené takmer všetky planéty slnečnej sústavy. Pripravovala sa veľká výprava ku hviezdam. Vyštartovala v roku 2018 a vrátila sa do Alpha Centauri.
  Takže cárizmus vôbec nebránil vede v pohybe. Peter Štvrtý z dynastie Romanovcov dokonca vyhlásil, že lepší je osvietený absolutizmus.
  Najmä na pozadí škandálov, ktoré neustále otriasli administratívou Donalda Trumpa.
  Nicholas II bol stále považovaný za najväčšieho kráľa všetkých čias a národov. Cárske Rusko na koni a svetový hegemón. Okraje a kolónie sa postupne rusifikujú. Impérium naberá na obrátkach. A celý svet sa stal lepším miestom.
  A prečo? Vďaka Alexandrovi Uljanovovi, Leninovmu bratovi, ktorý bol popravený za samovraždu. Lenin sám zostal v zahraničí. Stretol sa s Walesom a začal sa zaujímať aj o písanie sci-fi, z čoho veľmi zbohatol a urobil si meno. A tak sa stal slávnym, stal sa slávnym a slávnym a bol preložený do mnohých jazykov. Stalin zomrel vo väzení na tuberkulózu a vo všeobecnosti zostal známy iba odborníkom. Trockij sa čoskoro zapojil do revolučných aktivít a urobil dobrú kariéru ako úradník, ktorý sa dostal do hodnosti skutočného tajného radcu a námestníka ministra. Voznesensky sa stal ministrom za cára a dosiahol veľa. Chruščov zostal malým obchodníkom a nezískal slávu. Brežnev postúpil do hodnosti plukovníka. Andropov slúžil v polícii a stal sa aj plukovníkom. Gorbačov sa stal významným obchodníkom a šoumenom. Jeľcin zostal obchodníkom. Putin sa dostal do hodnosti plukovníka tajnej polície a odišiel so cťou do dôchodku. Medvedev je drobný úradník. Žirinovskij, zakladateľ novín a šoumen. Zjuganov sa pokúsil pôsobiť v podzemí proti cárovi. Dostal väzenie, potom sa stal informátorom tajnej polície. Do dôchodku odišiel s hodnosťou kapitána. Žukov sa dostal iba do hodnosti majora. Vasilevskij sa stal generálporučíkom, Shaposhnikov sa stal generálporučíkom. Veľkoadmirál Kolchak a držiteľ mnohých rádov. Makarov sa stal aj veľkým admirálom, ktorý bojoval v prvej svetovej vojne. Nie však v prvej, ale jedinej svetovej vojne, keďže druhá svetová vojna nebola. Stal sa slávnym... Brusilov sa stal poľným maršalom a nositeľom Rádu svätého Ondreja I. povolaného. Denikin, Wrangel, Kornilov a Kuropatkin sa stali poľnými maršalmi.
  A za kráľov sa žilo dobre. A ceny sa nezvýšili už viac ako sto rokov. A rubeľ mal stabilné zlaté krytie 0,77 gramu. A mnoho národov žilo pod kráľom dobre.
  Všetci mali rovnaké práva a mnohí sa nazývali Rusmi, dokonca aj Afričanmi. Za cára sa všetkým darilo. Podmienka trvalého pobytu zostala zachovaná len pre Židov nepravoslávneho náboženstva. Tých však bolo stále menej a menej.
  Za cára však nastali nejaké problémy. Jednou z nich bola vysoká pôrodnosť a nízka úmrtnosť, čo viedlo k preľudneniu. To sa však vyriešilo expanziou vesmíru. Okrem toho rozvoj vedy a poľnohospodárstva umožnil vyriešiť problém hladu. Jedla bolo dosť pre všetkých. Ale rast populácie v ríši je viac ako tri percentá ročne. A to hrozilo problémom v budúcnosti.
  Cárska vláda našla východisko v expanzii vesmíru. A zdalo sa to rozumné. A postavili sa nové hviezdne lode a uskutočnil sa výskum nadsvetelných rýchlostí.
  
  
  
  55 ROKOV ALEXANDRA TRI - SKVELÉ!
  Pokus o atentát na Alexandra II v roku 1866 bol úspešný. V dôsledku toho kráľ osloboditeľ zomrel. A na trón nastúpil Alexander Tretí. Výhodou bolo, že nestihli predať Aljašku a nový ruský cisár nebol naklonený vzdať sa žiadnej pôdy. Aj keď sú vzdialené a zatiaľ nie veľmi cenné.
  Navyše, ešte skôr sa začalo s výstavbou cesty na Sibír do Vladivostoku. A malo sa to dostať na Čukotku!
  Cár Alexander Tretí bol silný, rozhodný, odhodlaný, zdravý a fyzicky veľmi silný. Vládol pevnou rukou a pod ním Rusko vstúpilo do obdobia najväčšieho rozkvetu a úspechov!
  Je teda dobré, že veľký cisár začal vládnuť o pätnásť rokov skôr ako v skutočnej histórii!
  Najprv tvrdo potlačil všetky protesty revolucionárov a Narodnej Volyi. Potom začal reformovať armádu a námorníctvo. S uvedením vecí do poriadku.
  Kráľ dosiahol veľa. Stavali sa cesty, mosty, továrne a v krajine sa rýchlo rozvinul kapitalizmus. Pri zachovaní autokracie. Cárska vláda viedla malé vojny, presúvala sa cez Strednú Áziu a rozširovala tam svoj vplyv.
  V roku 1977 vypukla veľká vojna s Tureckom. Išlo to ešte lepšie, rýchlejšie, víťaznejšie s menšími stratami ako v reálnej histórii. Genialita Skobeleva v ňom zažiarila v plnom svetle!
  Ruské jednotky porazili Turkov s menšími škodami. A hneď sa im podarilo zabrať Istanbul. Keďže tam dorazili skôr ako anglická eskadra. Táto vojna bola taká úspešná, že kráľ-kňaz dostal meno Víťazný Alexander! A Skobelev sa stal najmladším poľným maršalom v ruskej histórii.
  Türkiye bolo rozdelené. Angličania obsadili Egypt a Sudán. Rusko zabralo Irak, Palestínu, Sýriu a časť Saudskej Arábie, Malú Áziu, celé Arménsko a Balkán!
  Alexander Tretí tak celkom rýchlo a pomerne ľahko dobyl veľké územie. A pokračoval v expanzii na juh. Presun cez Irán, Turkménsko a ďalej do Afganistanu!
  Cárska armáda si to namierila aj do Indie! Briti boli pripravení bojovať. Vznikla aliancia Ruska, Nemecka, Rakúsko-Uhorska proti Francúzsku a Británii.
  Nemecko vstúpilo do ofenzívy proti Republike kohúta v roku 1992. Británia vyhlásila vojnu Nemecku a Rusku. Rakúsko-Uhorsko získalo Bosnu a Hercegovinu a zaútočilo na Taliansko.
  Rusko začalo ťaženie proti Indii, francúzskym majetkom a Indočíne. Takto vlastne začala prvá svetová vojna. Ale Rusko a Nemci sú už spolu!
  Rusko zaútočilo aj na Egypt.
  Cárske vojská s podporou miestneho obyvateľstva obsadzujú Indiu a Irán. Ďalej vstupujú do Indočíny. A Prusi opäť porazili Francúzov a obkľúčili Paríž.
  Okrem toho sa republikáni odmietajú vzdať. A Paríž je napadnutý, značne zničený. Nemci obsadili aj Belgicko a Holandsko.
  Británia je už nejaký čas vo vojne. Ruské jednotky okupujú Egypt a Sudán. Na mori je vojna. Ruská armáda sa presúva cez Afriku. Až do Južnej Afriky. A zbiera kolónie pre seba. Nemci sa tiež chopia niektorých vecí.
  Ale Rakúsko-Uhorsko uviazlo vo vojne s Talianskom. Pravda, v roku 1894 prišli Rakúšanom na pomoc Nemci. A dokončujú dobytie Talianska.
  Potom sa krajina pomarančov rozdelí medzi sebou.
  Vojna sa presúva k moru. A tu sa prejavuje genialita námorného veliteľa admirála Makarova. Ktorý dosahuje množstvo brilantných víťazstiev. Nútiť pani morí kapitulovať.
  Rusko ovládlo Indiu, Indočínu, väčšinu Afriky a tiež Austráliu a vyradilo odtiaľ Britov. Ruské jednotky opustili Britániu a Kanadu. Tiež tam založili kolóniu. Británia tak stratila takmer všetky svoje kolónie a Rusko ich získalo. Zajatie Kanady bolo uľahčené tým, že Rusko udržalo kontrolu nad Aljaškou. A prítomnosť veľmi výkonnej flotily. A génius admirála Makarova a Roždestvenského.
  No to nie je všetko. Rusko sa posunulo smerom k Číne. Tiež veľmi úspešné. A v roku 1904 začala vojna s Japonskom.
  Ale na rozdiel od skutočnej histórie sa táto vojna ukázala ako nie ťažká, ale skôr rýchla. Japonská flotila bola navyše dosť slabá, zatiaľ čo ruská bola naopak veľmi silná. Po porážke Japoncov ruské jednotky obsadili Tokio. A potom sa konalo referendum a drvivá väčšina Japoncov hlasovala za pripojenie k Rusku.
  Nové víťazstvo získal cár Alexander III. Potom prišla dobrovoľne vynútená anexia Číny. Takže región za regiónom, provincia za provinciou. Kráľovská ríša dosiahla obrovské rozmery. Z USA, celej Kanady a Aljašky, celej Ázie, Rakúska, tichomorskej oblasti. Do Južnej Afriky a nemeckého vlastníctva v západnej Afrike.
  Plus aj Rakúsko-Uhorsko. Taká obrovská sila.
  Ale, samozrejme, Nemci a Rakúšania chceli viac. Francúzsko je stále okupované Nemeckom. Británia, urazená Ruskom, tiež chce vojnu.
  Kaiserovi sa podarilo zostaviť koalíciu: Španielsko, Portugalsko, Nemecko, Rakúsko-Uhorsko a Švédsko proti obriemu Rusku. Nemcom sa počas vojny s Britániou podarilo dobyť aj Dánsko a Nórsko. Vytvorila sa silná koalícia.
  A vojna začala 1. augusta 1917. Práve v momente, keď zomrel Alexander Tretí a na trón nastúpil Mikuláš II. Vypočítalo sa, že bez takého veľkého panovníka, akým bol Alexander Tretí, ktorý sa zotavil 51 rokov, by Rusko určite prehralo.
  Ale Mikuláš II. mal trvalú a silnú moc. Bez Rasputina a chorého dediča. Mohol teda bojovať s koalíciou.
  A vojna začala... Nemci dupali ako tajfún. Ruské jednotky im čelili silnými protiútokmi. Strhol sa veľký a urputný boj.
  Nicholas II, vo všeobecnosti, spoliehajúc sa na reťaz pevností, dôkladne vyčerpal nemecké a rakúske jednotky. A potom spustil protiofenzívu. A v Afrike ruské jednotky s použitím prvých ľahkých terénnych tankov na svete úplne porazili Rakúšanov a Nemcov. A vyčistili temný kontinent.
  Švédsko aj Nórsko boli dobyté pomerne rýchlo.
  Vojna trvala rok a pol a skončila tým, že ruská armáda, ktorá bola početnejšia a mala silnejšie tanky, dobyla celú Európu. Potom Británia padla. Rusko konečne získalo nadvládu nad východnou pologuľou.
  A veľkým dobyvateľom sa stal aj cár Mikuláš II. Mier vládol až do roku 1929, kedy vypukla Veľká hospodárska kríza. Všeobecná hospodárska kríza viedla k tomu, že v roku 1931, práve 1. mája, začala vojna medzi Ruskom a poslednou veľkou superveľmocou USA!
  Cárska armáda Mikuláša II vstúpila na hranice Ameriky. Sily boli nerovnomerné. Američan nemal takmer žiadne tanky a bol zle vycvičený. A Rusko mnohonásobne prevyšovalo USA. Lepší boli aj velitelia cárskej ríše. Vojna teda išla od začiatku jedným smerom. Rusko vyhrávalo a napredovalo. A 30. septembra, po dobytí New Yorku a Washingtonu, Spojené štáty americké kapitulovali. Obrátila sa tak ďalšia stránka v histórii. V roku 1934 spustil Nicholas II inváziu do Mexika a potom hore do Latinskej Ameriky, pričom dobyl latinské štáty. Až do pádu poslednej samostatnej republiky Čile v decembri 1936.
  Príbeh tak nakoniec dokončil Nicholas II. Cárske Rusko zjednotilo všetky krajiny a národy planéty Zem.
  7. novembra 1937 cisár celej planéty Zem Nicholas Najväčší havaroval v lietadle. A skončila sa aj jeho vláda. Kráľom sa stal Alesey II. Zdravý, mladý dedič - asi tridsaťtri. Pod ním sa začalo rozširovanie vesmíru. Nové hranice a nové lety. Monarchia bola neotrasiteľná. Ľudstvo je zjednotené a dobýva priestor.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Veliteľ Port Arthur zomrel, v skutočnosti bol v reálnej histórii zranený do hlavy, ale úlomok niekoľkých milimetrov prešiel bližšie k mozgu. Stručne povedané, zradca, ktorý sa vzdal citadely, zomrel a jeho miesto zaujal hrdina obrany Port Arthur Kondratenko.
  Na posilnenie obrany pevnosti nový veliteľ odpísal všetkých námorníkov a námorné delostrelectvo na breh a odzbrojil eskadru, ale posilnil Port Arthur.
  V dôsledku toho bola citadela dôkladne chránená, plus šikovné akcie veliteľa Kondratenka. Obrana úspešne obstála. Kondratenko včas posilnil obranu pevnosti Vysokaja a Japonci ju nedokázali zaujať.
  Do konca decembra boli samuraji z útokov vyčerpaní. V januári nastal pokoj spôsobený Kuropatkinovým pokusom odblokovať ho, ale nebol veľmi úspešný.
  Vo februári došlo k ďalšiemu útoku a opäť bol odrazený s veľkými stratami pre Japoncov.
  Pri obrane sa chlapec Oleg Rybachenko správal hrdinsky. V čase obliehania mal tento chatár iba desať rokov. Dieťa bojovalo spolu s dospelými a chodilo na prieskumné misie.
  Ukázal sa ako veľmi odvážny a bojovný. A obrana vydržala. Teraz už prišiel marec... Japonci opäť ustúpili. Krvavá nedeľa sa v Rusku nekonala, pretože cár Mikuláš, keďže Port Arthur mal dobrú náladu, vyšiel medzi ľudí. Ruská armáda bola doplnená a bola čoraz väčšia. Koncom marca sa Japonci pokúsili postúpiť, ale Kuropatkinove sily mali príliš veľkú početnú prevahu a odrazili všetky útoky.
  A čo je ešte lepšie, jednotky generála Legsa boli spútané obliehaním Port Arthuru. Po ťažkých stratách Japonci ustúpili. Ale Kuropatkin opäť zaváhal.
  Koncom apríla nasledovalo nové napadnutie, ktoré však bolo tiež odrazené.
  A Oleg Rybachenko, tento statočný chlapec, dokonca zajal japonského plukovníka, samozrejme pomocou pasce.
  Začiatkom mája došlo len k menším potýčkam a 25. Roždestvenského eskadra konečne vstúpila do Port Arthuru. Slávny admirál priviezol päťdesiatjeden lodí, ktoré preplávali tri oceány naraz!
  Potom obrana dostala posily. A začiatkom júna nasledoval posledný útok na Port Arthur. Útok je zúfalý a prudký. Opäť bol odrazený s obrovskými stratami pre Japoncov. Cár nakoniec Kuropatkina odstránil a vymenoval Lineviča. V polovici júla 1905 boli Japonci definitívne porazení. A hrdinská obrana Port Arthuru, ktorá trvala viac ako rok, sa skončila.
  Kondratenkovi bol udelený Rád svätého Ondreja prvého povolaného. A získal hodnosť poľného maršala. Potom Roždestvenskyho letka spolu s Port Arthurom porazila Japoncov na mori. Navyše v bitke zomrel aj samotný admirál Togo.
  Japonsko bolo nútené uzavrieť mier s Ruskom prostredníctvom Spojených štátov.
  Museli sme sa vzdať Kurilských ostrovov a Taiwanu. Rusko si zabezpečilo protektorát nad Kóreou, Mandžuskom a kontrolu nad Port Arthurom. Okrem toho Japonsko cárskemu Rusku vyplatilo obrovské odškodné vo výške miliardy zlatých jenov.
  Víťazstvo upevnilo pozíciu cára Mikuláša II. Rusko rozšírilo svoje územia a Želtorossija sa začala formovať vďaka dobrovoľnej anexii čínskych regiónov. Žiadna Štátna duma - Rusko zostalo absolútnou monarchiou bez parlamentu.
  Samozrejme, vďaka víťazstvu a politickej stabilite ekonomický rast pokračoval skôr ako v reálnej histórii a bol silnejší.
  Prvá svetová vojna začala ako v skutočných dejinách. Úspešnejší bol však pre Rusko. Ktorá armáda bola väčšia a lepšia, a to aj vďaka reformám poľného maršala Kondratenka, a ekonomika bola silnejšia a autorita cára bola vyššia.
  Vojna trvala niečo vyše roka a skončila sa rozpadom Rakúsko-Uhorska a kapituláciou Osmanskej ríše a Nemecka. A Bulharsko, keď videlo, ako to vonia, sa postavilo na stranu Srbska a Ruska, ako, mimochodom, Taliansko a Japonsko.
  Poľný maršal Kondratenko dostal najvyššiu hodnosť - generalissimo. A stal sa držiteľom takmer všetkých rádov, ako Suvorov. Brusilov sa stal poľným maršálom. Admirál Kolčak, Kornilov a Denikin urobili kariéru. Cárske Rusko k sebe pripojilo: Halič, Bukovinu, Krakovské vojvodstvo, Poznaňskú oblasť, Klajpedu. Súčasťou Ruskej ríše sa stalo aj Československo. A Malá Ázia s Konštantínopolom. A severný Irak.
  Vo všeobecnosti sa všetko ukázalo ako dobré. Japonci si rozdelili nemecké kolónie s Ruskom v Tichom oceáne.
  Potom bola Saudská Arábia rozdelená medzi Rusko, Francúzsko a Britániu. Potom, po krátkej vojne, si Rusko a Británia rozdelili Irán.
  A potom Afganistan. Pravda, trochu sa tam bojovalo. A Briti spočiatku veľa šťastia nemali.
  Svet získal stabilitu a prosperitu. Až do Veľkej hospodárskej krízy v roku 1929. Do krízy sa po rýchlom raste dostalo aj Rusko.
  V roku 1931 Japonsko zaútočilo na Rusko a hľadalo pomstu za predchádzajúce porážky.
  Tentoraz to však bola samovražda. Cárske vojská porazili Japoncov. Admirál Kolchak nie je vôbec starý, ukázal svoju genialitu porovnateľnú s Ushakovom. Krajina vychádzajúceho slnka bola na mori úplne porazená a následne obsadená. Nasledovalo referendum, v ktorom väčšina Japoncov hlasovala za pripojenie k Rusku.
  Svoju moc v Tichom oceáne tak posilnil cár Mikuláš II. Rusko pokračovalo v presune do Číny. Británia, Francúzsko a Spojené štáty, oslabené krízou, nezasahovali do prevzatia kontroly nad Nebeskou ríšou.
  V roku 1933 sa v Nemecku dostal k moci Hitler. Začal obnovovať bývalú moc bývalej ríše. A samozrejme sa snažil nehádať sa s Ruskom.
  Mussolini v Taliansku mal priateľstvo s Ruskom. A potichu dobyl Etiópiu a rozšíril svoje kolónie. Hovorilo sa o vytvorení Triple Alliance.
  Cárske Rusko chcelo anektovať všetky kolónie oslabujúceho Anglicka a Francúzska. No, Nemci a Taliani sú tiež pochopiteľné. USA mali svoje plány.
  V roku 1937 sa Nemecko spojilo s Rakúskom a vyrobili anšlus. A v novembri 1937 havarovalo druhé lietadlo z Nikolaeva. Kráľovstvo bolo prerušené veľmi úspešne. Nicholas II dosiahol kolosálne zisky počas jeho štyridsaťtri rokov vlády.
  Volali ho Nikolaev Veľký! A dokonca aj Najväčší, stali sa vyššími ako Peter Veľký.
  Za Mikuláša II. sa pracovný deň skrátil na desať hodín a sedem rokov vzdelávania sa stalo povinným a bezplatným. Celoštátny priemerný plat dosiahol 75 rubľov mesačne s nulovou infláciou a zlatom krytím rubľa. Kráľovská mena bola najtvrdšia a najkonvertibilnejšia na svete.
  Rusko malo najväčšiu pozemnú armádu na svete a prekonalo Britániu aj Spojené štáty z hľadiska veľkosti flotily.
  Ruské tanky boli najlepšie na svete, rovnako ako lietadlá. A vrtuľníky boli v tom čase prakticky jediné na planéte Zem. Najpočetnejšia a najkvalitnejšia ponorková flotila. Najlepšie delostrelectvo. Pokročilé technológie v televízii a videu. V cárskom Rusku sa začalo nakrúcať aj prvé farebné kino na svete. Vrátane vášne pre fotografovanie cára Mikuláša II.
  Po anexii Číny zaujalo Rusko prvé miesto na svete z hľadiska počtu obyvateľov a predbehlo Britániu so všetkými svojimi kolóniami.
  Cár Mikuláš II. reformoval pravoslávie a legalizoval mnohoženstvo. Tento múdry suverén dokázal veľa vecí. A nezomrel na neho nepľul, nebol prenasledovaný, nestratil Rusko, ale veľký muž. A len niekoľko milimetrov pohybu fragmentu malo taký vplyv na históriu Ruska. A tiež sa hovorí, že v histórii neexistujú náhody! Tak sa to stáva. Ukázal to tak Mikuláš II., ako aj fenomén Generalissimo Kondratenko.
  No po smrti cára Mikuláša nastal dočasný skok. Po prvé, panovník Alexej II zomrel skôr, ako mohol byť korunovaný. Potom zomrel aj ďalší dedič Kirill Vladimirovič Romanov. A na trón v roku 1938 nastúpil Vladimír III. Cár je mladý, ale vo všeobecnosti nie je hlúpy a dosť silný a ambiciózny.
  No, pustil sa do práce! Rusko, Taliansko, Nemecko, Británia, Francúzsko a možno v budúcnosti aj USA. Tu je, samozrejme, Triple Alliance oveľa silnejšia.
  V máji 1940 Nemecko zaútočilo na Francúzsko, Belgicko, Holandsko a Britániu. Rusko zaútočilo na francúzske, anglické a holandské kolónie. Začalo sa bezradné zaberanie území.
  Briti a Francúzi nedokázali odolať ruskej armáde. A za mesiac a pol Nemci porazili a prinútili Francúzsko, Belgicko a Holandsko kapitulovať.
  Potom Fuhrer obsadil Španielsko a Portugalsko a dobyl Dánsko a Nórsko. Rusko obsadilo Švédsko.
  Vojna bola takmer jednostranná. S podporou miestneho obyvateľstva Rusko dobylo Indiu, Indočínu, južný Afganistan, južný Irán, Blízky východ a vstúpilo do Egypta.
  Samozrejme, koloniálne jednotky nedokázali odolať cárskej armáde a vlastne ani nechceli. Dobytie Afriky sa trochu oneskorilo kvôli nedostatku ciest a natiahnutej komunikácie. Nemci sa presúvali cez Afriku cez Gibraltár a Maroko, Rusi cez Egypt a potom Sudán.
  Viac ako odpor britských či francúzskych jednotiek však prekážal terén. Bolo ich málo a boli slabo vyzbrojení a väčšinou pochádzali od miestnych domorodcov. Ktorý nevedel ani nechcel bojovať.
  V roku 1940 sa Hitler neodvážil pristáť v Británii. Zahájil vzdušnú ofenzívu, ktorá spočiatku nebola veľmi úspešná. Ale na jar 1941 vstúpili do bitky ruské lietadlá a Británia začala byť vystavená smrteľnému tlaku.
  A v auguste nasledovalo vylodenie spoločných nemecko-ruských jednotiek a po dvoch týždňoch tvrdohlavých bojov dobytie Londýna.
  Potom sa celá východná pologuľa vrátane Austrálie a Nového Zélandu stala ruskou, nemeckou a talianskou.
  Ale stále tu boli USA.
  Cár Vladimír sa rozhodol zaútočiť na Ameriku. Hitler a Mussolini ho v tomto rozhodnutí podporili. Tretia ríša presunula jednotky na Island a potom do Grónska a Kanady a cárske Rusko sa presunulo na Aljašku. Sily sú, samozrejme, nerovnaké. Spojené štáty americké majú dosť slabú tankovú flotilu a oveľa menšiu populáciu ako Rusko spolu so všetkými jeho kolóniami. Aj keď ekonomika je rozvinutá. Ale takémuto monštru sa nedá odolať.
  Po začatí ofenzívy v roku 1943 ruská armáda v dvoch zimných mesiacoch rýchlo obsadila Aljašku. A na jar spolu s Nemcami dobyli takmer celú Kanadu.
  Brazília, Venezuela, Mexiko a ďalšie krajiny vyhlásili vojnu USA.
  Začal sa pohyb ruských vojsk cez severné štáty Ameriky. Sily sú, samozrejme, nerovnaké. Rusko a Nemecko sú lepšie v kvalite aj kvantite.
  Dievčatá Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana bojujú na najlepšom tanku Kondratenko-3 na svete, pojazdnom vozidle s dlhohlavňovým a rýchlopalným kanónom. Veľmi obratný, s nízkou siluetou.
  Hmotnosť tanku Kondratenko-3 je asi štyridsať ton a je dobre chránená. A zbraň, napriek svojmu malému kalibru 76 mm, má vysokú počiatočnú rýchlosť strely.
  Shermani, tento tank sa nedá preniknúť zo žiadneho uhla. Takže...
  Dievčatá, bojujúce bosé a v bikinách, jednoducho ničia Američanov a veľa sa smejú.
  Najmä Natasha... A holými prstami stlačí joystick a hovorí:
  - Sláva mojej Rusi!
  Zoya strieľa tiež. Robí to holými prstami, stláčaním tlačidiel joysticku a kričiacim:
  - A celá naša rodná zem!
  Ďalej vystrelí Aurora. Zaútočí na nepriateľa a vycerí zuby:
  - A vyššie sily sú za nami!
  A dievča tiež veľmi ohnivo žmurká! Stláča holé prsty ako tlačidlá na joysticku.
  A potom Svetlana vystrelí. Také ostré a iskrivé dievča. Vyžaruje slnečné lúče z jeho úst. A tiež spieva:
  - Som svetová hviezda! Bežím rýchlejšie ako Satan!
  S dievčatami, ako sú tieto, nie je strašidelný ani samotný diabol. Mlátia Američanov, tesne obklopujú Chicago.
  A bez toho, aby sme odtiaľ niekoho pustili. Deštrukcia je, povedzme, triviálna. Toto sú dievčatá.
  A tak posádka Chicaga kapituluje. Poznaj naše!
  A ruské tanky sa už blížia k New Yorku. Cár Vladimír si spokojne mädlí ruky. Zašli niekedy Rusi tak ďaleko?
  Dievčatá statočne bojujú aj vo vzduchu. Napríklad roztomilý pár: Mária a Mirabela.
  Bosé a v bikinách odeté krásky vyberajú účty. Doslova im nič nebráni. Dievčatá sú tu také krásne a oslnivo agresívne a presné.
  Maria vystrelila, zostrelila tucet lietadiel v jednej dávke a spievala:
  - Sláva našej rodnej zemi! V mene Ruska!
  Mirabela tiež vystrelila a revala:
  - Ale je tu vodca s veľkou mocou,
  Povolá Slovanov do boja...
  Nevedia sa vyrovnať s Ruskom...
  Keď bude Vladimír vládnuť ako kráľ!
  
  Od tvrdého, silného, so železnou vôľou,
  A ten vzhľad je ako rezanie kovu...
  Rusi nepotrebujú lepší život -
  Toto je len to, o čom ľudia snívali!
  Áno, tieto dievčatá sú majsterky boja a spevu...
  Mimochodom, uprostred útoku na New York prvý ruský kozmonaut letel do vesmíru a preletel okolo planéty Zem. A to je ďalší výdobytok cárskeho Ruska dynastiou Romanovcov.
  A potom posádka New Yorku kapitulovala a Washington čoskoro padol. A 3. septembra 1943 Spojené štáty úplne kapitulovali. Tak sa skončila druhá svetová vojna, ktorá sa začala 15. mája 1940. Vojna je pre Rusko slávna a víťazná.
  Samozrejme, Hitler aj Mussolini touto vojnou veľa získali. Obaja diktátori získali majetky v Afrike, niektorí v Európe a USA. Európa bola nakoniec rozdelená medzi krajiny. A po referende sa Bulharsko stalo bulharským kráľovstvom v rámci Ruska.
  Zdalo by sa, že svet sa opäť prerozdelil a kolónie sa dajú stráviť. Ale Hitler by, samozrejme, nebol Hitlerom, keby nechcel viac. Najmä poraziť Rusko. A zmocniť sa jeho územia.
  A samozrejme Nemci silne rátali s novými, silnejšími zbraňami. Tanky radu "E" a balistické strely, najmä lietajúce taniere.
  Cárske Rusko však výrazne predbehlo Tretiu ríšu v balistických raketách a v roku 1951 12. apríla dokonca letelo na Mesiac.
  A tanky série "E" nemali kvalitatívnu prevahu nad ruskými.
  A iba lietajúce taniere boli záhadou. Vďaka laminárnemu prúdeniu sa ukázalo, že sú úplne nezraniteľné pre akýkoľvek typ ručných zbraní. Ale zároveň oni sami nemohli strieľať.
  Mussolini zomrel a na trón nastúpil jeho syn. Hitler naňho vyvíjal tlak a mladík súhlasil, že bude bojovať s Ruskom. 20. apríla 1955 sa začala nová, tretia svetová vojna. Na Hitlerovej strane boli: Taliansko, Brazília, Argentína, Čile, Mexiko, skrátka celá Latinská Amerika, okrem Kuby, ktorá podporovala Rusko. A na svete už nebolo iných krajín! Tretia svetová vojna sa začala 20. apríla 1955. A cár Vladimír stál pred najvážnejšou výzvou svojej vlády.
  Jediná vec, ktorá ho môže utešiť, je, že táto vojna bude poslednou v histórii vojen na planéte Zem. Keďže sa ho zúčastňujú všetky krajiny sveta!
  Nuž, keď už vojna začala, treba ju viesť! Hitlerov útok nebol obzvlášť neočakávaný. Uhorsko, Juhoslávia, časť Ruska s obmedzenou autonómiou, ich kráľ Vladimír III. Albánsko je dobyté Talianskom. Všetko je usporiadané. Nemci sa snažia postupovať z východného Pruska, Rakúska, Talianska z juhu. A v Afrike prebiehajú boje. A koalícia latinských krajín proti USA. Ale nie sú tam veľmi aktívni. Až teraz bola vyhlásená vojna.
  Medzitým Hitler presunul svoje hlavné sily do Európy.
  A vypukla pekelná vojna. Posledná rozsiahla vojna v histórii ľudstva.
  Nemci zasadili hlavný úder v Maďarsku smerom na Budapešť. Bojoval tam Oleg Rybachenko. Stále zostal asi desaťročným chlapcom. Pravdaže, fyzicky veľmi silný, svalnatý, rýchly a hlavne ako horal nesmrteľný. Áno, spisovateľ a básnik Oleg Rybačenko dostal nesmrteľnosť, ale pod podmienkou, že sa stane chlapcom vo veku asi desať rokov a bude slúžiť Rusku v detskom, ale veľmi silnom a rýchlom tele. A od 1. januára 1904 je dieťaťom. Keď som nastúpil do Port Arthur ako chatár. No nie je to najmenší chlapec, ale od začiatku bol silný a rýchly a zobrali ho na loď.
  Navyše, keď pochybovali, či nie je príliš malý, Oleg Rybačenko ohol prstami medenú mincu na stávku. Potom ho bez slova vzali na loď.
  Chlapec získal veľa ocenení a zúčastnil sa všetkých vojen. Stal sa dôstojníkom. Ale stále vyzeral ako dieťa. Preto, hoci dostal ocenenia za početné činy, večný chlapec nedostal nič vyššie ako kapitán. A teraz je Oleg Rybachenko v armáde viac ako pol storočia. Už ste si dávno zarobili na dôstojnícky dôchodok, ale ak je vaše zdravie pevné, prečo opustiť službu?
  Navyše bez počítačov, herných konzol, televízie je to akosi nudné. A v armáde ste kapitán, aspoň vozíte vojakov. Áno, čas stále letí.
  Generalissimus Kondratenko zomrel. Zomrel aj veľkoadmirál Kolčak, ktorý prekonal Ušakova. Mnohí z ľudí, s ktorými Oleg Rybachenko začínal, už nie sú v službe.
  Presnejšie, od obliehania Port Arthur takmer všetci veteráni zomreli. Zostal len Vovka. Aj on bol vtedy chatár a teraz je z neho už sivovlasý dedko. Pravda stále slúži. A je prekvapený, že Oleg zostáva tým istým chlapcom, ktorý nemá na tele jedinú jazvu. Ide o fenomén známy v celej ruskej, cárskej armáde. Pravdou je, že bojuje veľmi dobre.
  Chlapec Oleg je bosý, je to pre neho príjemnejšie a obratnejšie. Mieri zbraň za zbraňou a strieľa na nemecké tanky série E. Nacistické autá sú jednoducho obrovské. A zdá sa, že ich nič nezastaví.
  Ale večný chlapec udrie tak presne, že prerazí kov. Maľuje Krautov, búra veže a spieva.
  - cár Vladimír, ruský cár...
  Ortodoxný suverén!
  Čoskoro dobyjeme svet,
  Veď nad nami sú cherubíni!
  Hitler skončí
  A kto počúval - dobre!
  A chlapec hádže bosý granát svojou detskou nohou. Sivá brada Vovka len krúti hlavou.
  Spisovateľ a básnik Oleg Rybachenko strávil viac ako päťdesiat rokov ako dieťa v dvadsiatom storočí. A musím priznať, že som toho videl veľa. Keďže bol nesmrteľný, už dávno stratil zmysel pre strach. A vojna mu pripomínala počítačovú strategickú hru.
  Bolo ľahké a zábavné hrať. A tiež bola radosť bojovať. Je dobré, keď je pod vašimi bosými nohami ranná rosa a kúpate večného chlapca a nie ste oblečení podľa pravidiel v šortkách!
  Oleg Rybachenko má dovolené behať v šortkách a bosý. Chlapec sa naučil chodiť bez topánok aj v mrazoch v Port Arthur. Nesmrteľné telo totiž nemôže prechladnúť ani ochorieť a na chlad, ktorý neškodí, si rýchlo zvyknete. Presne ako Peter Pan. A je takmer príjemné behať naboso v snehu. Pri pohybe chlad prakticky necítiť, len pri nehybnom sedení sú bosé nohy mierne stuhnuté! Ale pre chlapca je to maličkosť.
  Ale sú tu aj čarodejnice Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Zúčastňujú sa aj vojny. Ale nie stále, ale v epizódach. Pomohol nám udržať horu Vysokaya, keď to bolo najťažšie. Bojovali tam bosé krásky a v bikinách. Hádzali ostro nabrúsené kotúče holými prstami.
  A sekali mečmi. A Oleg Rybachenko potom vystrelil z guľometu - zabili jeho starších spolubojovníkov. A v dôsledku toho samurajov útok zlyhal a hora Vysokaya sa ukázala ako neotrasiteľná!
  A dievčatá predviedli svoju najvyššiu triedu a akrobaciu Valkýra.
  A teraz sú Nemci v defenzíve. Cárska armáda je pripravená na vojnu. Fuhrer nedokázal dosiahnuť taktické prekvapenie.
  A ruské jednotky odvážne bojujú. Zdá sa, že Hitler si za rozpútanie takejto vojny bude viackrát nadávať. Navyše, napriek tomu, že Fuhrer má v zbrani dve tretiny Európy a tretinu Afriky, ale stále
  nie je súperom Ruska.
  A tiež počet vojakov. A talianske jednotky sú slabé. Krajiny Latinskej Ameriky sa zúčastňujú vojny len pomaly. A ich armáda po technickej aj organizačnej stránke nie je príliš dobrá.
  Rusko teda stále drží nepriateľa v obrane do hĺbky.
  Tank Kondratenko-6 je celkom schopný bojovať s touto sériou. A "Nikolai"-4 je ťažší a ukazuje sa ako veľmi silný stroj.
  Rusi môžu bojovať s ťažšími nemeckými monštrami.
  Najmä na "Nikolai"-4, kde je posádka Alenky, dievča, veľmi krásna a v bikinách.
  Pištoľ kalibru 130 mm. Ako to naráža na fašistov. Nadarmo Hitler útočil na cárske Rusko. Nie je to pre neho ľahká jazda, ale výprask.
  Anyuta stlačila tlačidlo joysticku holými prstami a spievala:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  A ako sa bude kráska smiať!
  A potom Augustín vystrelí na nepriateľa projektil. Rozštiepi kov a bude spievať:
  - Nechajme srdcia biť jednohlasne!
  A tlačidlá joysticku bude stláčať aj holými prstami na nohách. Toto je naozaj skvelé dievča!
  A tu Mária búši. A rozdelí fašistov. A zničiť nepriateľa.
  Súčasne pomocou holých prstov. A bude aj spievať:
  - V mene našej vlasti, svätý! Nech je bojovník jednoducho cool!
  A vybuchne od smiechu a ukáže zuby!
  A potom vás olympiáda zasiahne ťažkým projektilom. Je to presne to, čo potrebujete, dievčatá - najšťavnatejšia jablková šťava!
  A opäť dievčatá prerazili E-50, vyrazili vežu a smiali sa.
  Alenka vyslala projektil, ktorý rozdrvil E-100 a prerazil ho. A pomocou holých prstov na nohách. Prečo dievča spievalo:
  - Zlomte nepriateľa!
  A Anyuta sa búcha bosými nohami a škrípe:
  - Fritz sú kaput!
  A potom zasiahne Augustín. Tiež veľmi presne a s použitím holých prstov na nohách, vŕzganie:
  - Hitler skončil!
  A potom Mária veľmi agresívne pridá. Rozdrví fašistov a škrípe::
  - A kto počúval, dobre!
  A ukáže jazyk!
  A potom olympiáda vyšle projektil, ktorý zabije súperov.
  A tiež pomocou bosých nôh a spevu:
  - Celkom vypredané!
  A dievča opäť vezme jazyk a ukáže ho.
  Takže sekajú...
  Nemci po mesiaci bojov od začiatku ofenzívy postúpili z päťdesiatich na sto kilometrov, utrpeli veľké, ba obrovské straty. A Taliani v Afrike sa ocitli úplne v kotli a obkľúčení. Ich jednotky sú triviálne porazené.
  Adolf Hitler 21. mája nariadil, aby do armády boli povolaní všetci schopní nosiť zbrane vo veku od pätnástich do šesťdesiatich piatich rokov. Cárska armáda chystala zálohy.
  Ako sa ukázalo, nemecké kotúčové lietadlá nie sú v praxi až také desivé. Pravda, ruské lietadlá môžu útočiť baranidlami. Tomu sa ale dá vyhnúť, vďaka vysokej manévrovateľnosti vozidiel cárskej armády.
  A Hitlerova nádej na nezraniteľnú zázračnú zbraň sa vôbec nenaplnila.
  Cárska armáda sa stále bránila. Silné obranné línie, prekopané vopred, silná obrana. Nech Hitlerovi dôjde para. Ale v Afrike môžete vyvíjať tlak na slabšieho talianskeho spojenca.
  Ak by sa Fuhrer nerozhodol ísť do vojny s cárskym Ruskom, nepochybne by sa zapísal do dejín ako veľký a dokonca najväčší vodca Nemecka. A tak chcel démon ovládnuť svet a čo z toho vzišlo?
  Ruské dievčatá sú predsa tie najlepšie na svete.
  Oleg Rybachenko je ako vždy v čele bitky. Nemôže sa ho dotknúť ani guľka, ani črepina. Je to tvrdý chlap a cool chlap.
  Chlapec v krátkych nohaviciach a bosý, proti nacistom. A hádže na nich granáty a beží v olovenom daždi.
  Áno, je škoda, že tam nie je brilantný Kondratenko, ale sú tu mladí a schopní velitelia. Najmä poľný maršál Vasilevskij, ktorý vynikal už počas prvej svetovej vojny. A velí energicky a zručne.
  A Fritz, ktorý narazí na tvrdú obranu, v nej beznádejne uviazne. Ale stále sa snažia preraziť.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec sa smeje, vyceňuje zuby a spieva:
  - Moja vlasť! Moja svätá vlasť!
  A tiež ako hádzať granát bosými nohami.
  A tu vstúpili do boja Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana. Sú to večné čarodejnice, služobnice posvätného Boha rodiny. Nie vždy nebojujú, inak by Rusko dobylo celý svet. Ale vždy je to efektné a úderné.
  Dievčatá milujú zabíjanie: toto sú dievčatá!
  A ako budú prechádzať cez fašistov, a ako ich zasiahnu...
  A holými prstami hádžu kotúče a zabíjajú Krautov.
  Nacisti uviaznu a utrpia čoraz väčšie straty. Veľký stratég Vasilevského navrhuje poraziť nacistov a Talianov v Afrike. Výhodu teda budú mať ruské tanky, ktoré sú obratnejšie a majú lepšiu manévrovateľnosť. A v Európe nech to fašistom prejde. Aby svoje zdroje úplne vyčerpali.
  Cár Vladimír tento plán prijal. A nové sily boli presunuté do Afriky.
  Elizabeth a jej posádka bojovali v Líbyi a odrezali talianske jednotky. Je tam horúco a dievča vyzerá v bikinách dobre. Majú najnovší tank Kondratenko-6, v ktorom bojovníci obchádzajú pozície Talianov a Fritzov a s istotou ich porazia.
  Elizabeth strieľa na tank z impéria Mussoliniho mladšieho a hovorí:
  - Kožuch a kaftan kráčajú po moriach, po vlnách!
  A samozrejme používa holé prsty na nohách.
  Ďalej strieľa Ekaterina. Udiera cez nemecké auto a reve:
  -V Rusku je cár Vladimír hrdina!
  Elena je za ňou, bije Fritzovým samohybným pištoľom a cvrliká:
  - Hurá pre Hitlera pre vašu vlasť!
  A nakoniec olympiáda vypustí projektil. Rozdrví to Krauts, rozdrví ich a škrípe:
  - Výsledok bude vynikajúci!
  A používa aj obnažené prsty detských nôh.
  V Afrike koncom mája a začiatkom júna dosiahli ruské jednotky významné úspechy. Boje sa rozšírili na územie Líbye a Etiópie. 12. júna padol Tripolis. A 15. júna bolo hlavné mesto Etiópie vzaté do pohybu. Začali sa teda hrnúť vojaci Mussoliniho mladšieho. Bohužiaľ, nebol schopný podporovať svojho otca.
  A jeho sláva ako dobyvateľa tiež. Ale Mussolini, ktorý sa zmocnil časti anglických a francúzskych kolónií, sa považoval za Caesara. Ale zdá sa nemožné prekonať Caesara.
  Oleg Rybačenko bojoval pri velení batérie. A to tak udatne, že Nemci z jeho paľby denne prichádzali o desiatky tankov. Jeho chlapec bol dokonca ocenený ďalším zlatým krížom. A dokonca mu napokon udelili dlho zaslúženú hodnosť majora.
  Predtým nebol zadaný, pretože vyzerá ako dieťa. Ale chlapec ukázal vynikajúce hrdinstvo. A schopnosť bojovať.
  22. júna 1955 ruské jednotky v Afrike konečne dobyli talianske Somálsko. A 25. júna 1955 kapitulovali zvyšky talianskych jednotiek v Etiópii.
  Cárska armáda suverénne zvíťazila. Mainstein, ktorý bol považovaný za najlepšieho veliteľa Tretej ríše, si do denníka napísal:
  - Zobudili sme pekelný medveď! Teraz sme roztrhaní!
  Do konca júna utrpeli Nemci také veľké straty, že boli nútení prerušiť ofenzívu v Európe.
  Cár Vladimír nariadil zvýšený tlak v Afrike. Najprv temný kontinent, potom všetko ostatné - povedal vynikajúci panovník! 1. júla 1955 sa Nemci pokúsili o postup v Škandinávii. A rútili sa smerom k Štokholmu, ale narazili na veľmi hustú obranu. A utrpeli obrovské škody.
  Začiatkom júla 1955 vstúpili ruské jednotky do nemeckého Alžírska.
  Líbya už bola pod kontrolou cárskeho Ruska. Prebiehala ofenzíva a kľučky Nigeru.
  Alžbetina tanková posádka bojuje proti nacistom. Je veľmi teplo a dievčatá si dokonca vyzliekli podprsenky a teraz majú na sebe len nohavičky v tanku Kondratenko-6. Na fašistov strieľajú presne.
  A chcú skvelé výkony.
  Cárske Rusko je stále autokratická krajina. A to ešte nemá parlament. A že sa revolúcia nestala a Duma nebola založená. Samotní králi nechcú obmedzovať svoju moc. Ale Fuhrer a Duce sú diktátori. To znamená, že existuje vojna medzi dvoma systémami s autoritárskymi režimami.
  Ale pre cárske Rusko je to prirodzenejšie. A nasleduje tvrdohlavý a neustály boj.
  Elizaveta stlačí holými prstami tlačidlo joysticku a vystrelí projektil. Vrhne sa pre seba:
  - Rozbime nacistov na kusy!
  Ekaterina tiež holými prstami stlačila tlačidlo joysticku a pustila vraha, mrnčajúc:
  - Zrazme Hitlera!
  A Elena tiež bije, vyraďuje fašistov a piští:
  - Roztrháme ťa!
  A tiež, ako cerí zuby! A tlačidlá joysticku stláča bosými nohami.
  A potom vás olympiáda obráti hore nohami a aká bude hlúposť. Všetkých to rozdrví a bude hrkotať:
  - Pekelná pasáž a posádka!
  Nezabudnite stlačiť tlačidlá joysticku holými prstami na nohách. A poraziť nepriateľa.
  Bojovníci sú skutočne veľmi odvážni a majú iskrivý charakter.
  Oleg Rybačenko medzitým odrazil ďalší útok Fritzovcov a spieval:
  - Za vlasť a cára Vladimíra - hurá!
  Áno, v skutočnej histórii bol taký samozvaný cisár Ruska Vladimír III., hlava rodu Romanovcov. A skutočne začal formálne vládnuť v roku 1938. A potom sa Vladimír ukázal ako skutočný kráľ a ešte k tomu veľký! Vladimir Kirillovič Romanov je cár, ktorý má všetky šance stať sa cisárom celej Zeme!
  Po víťazstve, či skôr odrazení útoku, začal Oleg Rybachenko hrať karty so svojimi podriadenými. Chlapec v šortkách, svetlovlasý, veľmi svalnatý a roztrhaný, sa hral so sivovlasými bojovníkmi. Oleg je prekvapivo starší ako oni všetci. Ale tento chlapec sa poreže.
  Spomienka na Port Arthur, hrdinskú obranu, z ktorej pochádzala sláva Ruska. Veľká sláva tomuto...
  Nesmrteľný chlapec poznamenal:
  - Takto vyriešime všetky naše problémy! Čoskoro príde chvíľa, keď sa ľudia nikdy nezabijú!
  Vojaci a dôstojníci sa zhodli:
  - Samozrejme, pán major! Nezabijú!
  Oleg sa pozrel na stuhu so svojimi mnohými medailami. Áno, rozkazov je už toľko, máloktorý generál ich má. A bolo by pekné získať aj titul. Princ, gróf, vojvoda!
  Vojvoda Rybachenko - to znie nádherne!
  A chlapec vyskočil vyššie a točil sa v točni.
  Nemci sa pokúsili zaútočiť, ale boli opäť odrazení a utrpeli kolosálne nenapraviteľné škody.
  V priebehu júla dosiahla ruská armáda v Afrike nové, veľké úspechy. Kým bola váha ofenzívy cárskej armády tam. Alžírsko má veľa najlepších ruských zbraní. A do konca mesiaca sú Nemci obkľúčení a zničení v kotli.
  V auguste ruské jednotky prenikli do Maroka. Dievčatá zúfalo bojovali na tanku Kondratenko-6 a prenikli do neho.
  Z času na čas sa objavovali správy o tom, že sa Nemci vzdávajú a mestá dostávajú.
  Bojovalo sa v Nigérii a na rôznych miestach. Rusi brali aj do počtu, mobilnejších technikov aj podporu miestneho obyvateľstva, ktoré si rasistickí fašisti postavili proti sebe.
  Afrika sa skutočne ukázala ako slabý článok v stratégii Hitlera a Mussoliniho ml.
  Prevládalo tam Rusko... A v septembri, pomaly sťahujúc sily, sa presťahovali do Nórska. Nacisti utrpeli obrovské straty. A Alenka so svojou posádkou sa viezla na tanku. Najnovší tank "Nikolai"-5 je ťažký a ukázal sa byť pokročilejší ako séria E.
  Dokonca aj taký silný tank ako E-200 bol preniknutý kanónom cárskeho stroja.
  Alenka stláčajúc holými prstami tlačidlá na joysticku a spokojne si mädlila ruky:
  - Ja som to, čo dokáže rozbiť Wehrmacht!
  Anyuta tiež stlačila tlačidlo holými prstami, udrela nemecké auto a potvrdila:
  - Wehrmacht utrieme na prach! Za moc cárizmu!
  Cool Augustín vystrelil a zakričal:
  - A budeme žiť za komunizmu!
  Mária s tým ochotne súhlasila:
  -Áno, za cárskeho komunizmu!
  A holými prstami stláčala tlačidlá joysticku. A zároveň zasiahne a rozdrví nepriateľa.
  A potom Marusya zaškrípe:
  - Na plný stupeň!
  A tlačidlo joysticku stláča aj holými prstami na nohách.
  Ruské jednotky už Oslo obkľúčili. Sú tu bitky o každý krík a dom.
  V strede cárska armáda opäť odráža nemeckú ofenzívu. Oleg Rybachenko je ako vždy v prvej línii a bojuje sebavedomo. Ruské delostrelectvo funguje ako hodinový strojček.
  Všetko je presné a pravdivé...
  V októbri ruské jednotky konečne odrezali Afriku od zásobovania po zemi, čím oslobodili Maroko. Nacisti sa ocitli v akomsi kotli.
  Aj na tmavom kontinente. Hitler sa triasol od zlosti, ale na obed nemohol nič zjesť.
  Áno, prišiel na Rus... Zima sa blížila. Oleg Rybachenko, napriek tomu, že sneží, stále behá naboso a v šortkách. No, chlapče - čo si vezmeš! A úplne nebojácny chlap.
  A hádže granáty holými prstami na nohách.
  A spieva:
  - Nechajte bežať nemotorne,
  Obrnené tanky cez kaluže...
  A na streche je guľomet -
  kanonier Cheburashka,
  Krokodílový guľometník!
  Shakoklyak je v útoku!
  Chlapec terminátor hodil granát holými prstami, trhal nacistov a spieval:
  - A hrám sa s dynamitom,
  Na očiach okoloidúcim!
  Ako sa Krauti vyhýbajú netopierom!
  Všetci ležia a ja idem!
  A ten chlapec je naozaj taký zábavný! Ale už je v armáde viac ako päťdesiat rokov. A len malý diabol! Aj keď je blond!
  Oleg Rybachenko opäť hádže bosou nohou granát a reve:
  - Sláva cárovi a Mikulášovi a Vladimírovi tretiemu!
  A myslel som si, že by si nemali mýliť Vladimíra Kirilloviča Romanova s Vladimírom Putinom! Romanovskí veľkí cári sú úžasná rodina! Tí, ktorí urobili z Ruska najväčšie impérium!
  A nie tak rozmaznaných šťastím ako Putin!
  Ruské jednotky ale odrážajú ďalší útok.
  Prichádza november. Nacistom dochádza para. Do boja však vrhajú nové zálohy. V Afrike ich už dokončujú. Pre fašistov je to ťažké.
  A tak si vybíjajú hnev na väzňoch. Natrafili na krásnu Nicolettu. Vyzliekli ju do spodkov a viedli čerstvým novembrovým snehom.
  Dievča so zviazanými rukami, takmer nahé, kráča po závejoch a zanecháva bosé, pôvabné stopy. Je taká krásna. A Nemci ju nasledujú a bičujú ju. A porazili sa krásou, porazili ich. Z pruhovaného chrbta mu tečie krv.
  Nicoletta len silnejšie zaťala zuby. A hrdo drží hlavu hore. A jej medenočervené vlasy vlajú ako proletárska zástava.
  A jej bosé nohy sa tiež zmenili na šarlátovú, ale dievča ani nezdvihlo obočie.
  V tom má fenomenálnu odvahu.
  Hoci ho už zobrali nacisti a zapichli si ho fakľou do holej hrude. Ale aj tak sa dievča len triaslo, ale nekričalo.
  Má takú veľkú vieru...
  Dievča je vytiahnuté na stojane a má skrútené kĺby. Potom pod bosými nohami zapália oheň. Olizuje kráske bosé nohy. A horúcimi reťazami bičujú nahé telo krásky.
  Nicoletta ako odpoveď zaspievala;
  Som Černobog, dcéra zlého Boha,
  Vytváram chaos, sejem deštrukciu...
  Moja veľkosť sa nedá prekonať,
  Len zúrivá pomsta horí v mojej duši!
  
  Ako dieťa chcelo dievča dobré veci,
  Písala básne a kŕmila mačky...
  Vstal skoro ráno
  Nad ňou sa mihali krídla cherubínov!
  
  Ale naučil som sa, čo je zlo,
  Čo ťa na tomto svete robí nešťastným...
  Čo tým myslíš, povedať dobre?
  Vášnivo som sa zamiloval do ničenia!
  
  A ukázala svoje dievčenské nadšenie,
  Akou žiarivou Božou dcérou sa stala...
  Porazíme rozľahlosť vesmíru,
  Ukážme silu, veľmi mocne!
  
  Veľký otec tento Černobog,
  Prináša do vesmíru chaos, vojny...
  Modlíš sa k Svarogovi, aby ti pomohol,
  V skutočnosti dostanete odmenu!
  
  Tak som povedal: Boh žehnaj,
  Nechajte hnev bublať vo vašom srdci...
  Verím, že stavajme šťastie na krvi,
  Nech je lono naplnené až po okraj!
  
  Milujem prefíkanosť, podlosť a podvod,
  Ako oklamať tyrana Stalina...
  Nebude možné ho vystaviť,
  A koľko hmly je na svete!
  
  Preto navrhla urobiť rázny krok,
  Zničte zlých jednou ranou...
  Ale zamiloval som sa do veľmi čierneho Boha,
  Vo všetkých záležitostiach, týchto aj tých za hrobom!
  
  Ako som si zvykol na zlo?
  A v mojom srdci bol hnev, šialenstvo...
  Túžba po radosti, dobrote zmizla,
  Len čo hnev prenikol z piedestálu!
  
  Ale čo Stalin - je tiež zlý,
  O Hitlerovi sa tu nehovorí...
  Džingischán bol taký skvelý bandita,
  A koľko duší sa mu podarilo ochromiť!
  
  Tak hovorím, prečo si nechať dobré veci,
  Ak v tom nie je najmenší záujem...
  Keď si ďateľ, tvoja myseľ je sekáč,
  A keď som bol hlúpy, moje myšlienky zmizli!
  
  Toto hovorím sebe a ostatným,
  Podávajte silu ako čierny atrament...
  Potom dobyjeme rozľahlosť vesmíru,
  Vlny sa rozptýlia po celom vesmíre!
  
  Urobíme zlo takým silným
  Dá hnevu nesmrteľnosť,
  Tí, ktorí sú slabí v duchu, už boli odfúknutí,
  A my, najsilnejší ľudia, v to veríme!
  
  Stručne povedané, staneme sa silnejšími ako všetci všade,
  Pozdvihnime meč krvi nad vesmír...
  A náš hnev bude s ňou tiež,
  Prijmime povolanie plné osudu!
  
  Stručne povedané, som verný Černobogu,
  Slúžim tejto temnej sile celým svojím srdcom...
  Moja duša je ako krídla orla,
  Tí, ktorí sú s Černobohom, sú neporaziteľní!
  Vojna medzi Ruskom a Hitlerovou koalíciou pokračovala. V decembri ruské jednotky konečne dobili Talianov, prinútili ich kapitulovať v Afrike a takmer tam dobili Nemcov. Nórsko bolo tiež očistené od Krautov.
  Teraz cárska armáda prešla 25. decembra do ofenzívy. Rozpútali sa tvrdé boje. V zime boli ruské tanky jednoznačne silnejšie. A prenikol cez obranu nepriateľa.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec behal bosý a v šortkách po snehu a spieval:
  - Toto je naša posledná a rozhodujúca bitka! Zomrieme za vlasť - vojaci sú za mnou!
  Ruské tanky sú veľmi rýchle s motormi s plynovou turbínou. A fašisti ich nedokážu tak ľahko zastaviť.
  Tu sa "Nikolai"-5 rúti vpred. Je na ňom päť dievčat, ktoré veselo spievajú:
  - Nikto nás nezastaví, ruský svet nemožno poraziť!
  A vybuchne z dela! Toto skutočne dopadne skvele! Dievčatá sú napriek chladu v bikinách a bosé. A zastrelia sa a nemyslia na zastavenie.
  Majú len divokú, šialenú silu.
  Alyonushka miluje nielen strieľanie, hoci stlačila tlačidlo joysticku holými prstami a zasiahla Nemca, ale aj písanie príbehov.
  Napríklad napísala, ako dievča odišlo ďaleko, aby zachránilo mačiatko. Tridsaťtri dní som chodil bosý po kamenistej ceste, až mi krvácali jemné nohy.
  A predsa sa jej podarilo zviera nájsť. Za to víla splnila svoje želanie a dievča sa vydala za princa.
  Alyonushka si však pomyslela, prečo potrebuje manžela v ruskej armáde? Je lepšie mať kopu milencov. A viac peňazí a radosti. Koniec koncov, muži sú tak odlišní. A s nimi, samozrejme, prežívate rozkoš rôznymi spôsobmi. A čo manžel? Rýchlo sa s ním omrzíte a omrzíte!
  Oveľa zaujímavejší je však mladík, ktorý len začína objavovať svet dospelých.
  A Alenka opäť strieľa a zasiahne nemeckú E-100.
  A pohybuje svojimi veľmi krásnymi nohami ako starogrécka bohyňa.
  A potom Anyuta strieľa. Aj s holými prstami. A rozbije nemecké delo.
  Potom dievča hovorí:
  -V Rusku je veľa šikovných ľudí, ale cár Vladimír je najlepší z cárov!
  Augustín poznamenal:
  - A Nicholas II nebol zlý! Ach, nevedeli sme oceniť kráľov!
  Mária spievala, strieľala na nacistov holými prstami a usmievala sa:
  - Rusov treba poslúchať, s čistým srdcom a múdrejším! A na slávu Mikuláša je to veľký kráľ kráľov!
  A Marusya niečo spievala... A hrala sa aj s bosými nohami...
  Ruské jednotky postupujú. Bojuje aj Oleg Rybačenko. Je to stále desaťročný chlapec. Taká je cena za nesmrteľnosť. Áno, ale ako dobre a veselo sa cíti! Má toľko energie a kypiaci tok sily.
  Chlapec hádže bosou nohou granát a škrípe:
  - Som tiger, nie mačka, teraz žije vo mne, nie Leopold, ale leopard!
  Chlapec-major ako vždy horí. Nacisti ho nedokážu zastaviť.
  Prvého januára už ruské jednotky úplne vyčistili svoje územie od nemeckých a talianskych jednotiek a vstúpili do držby Tretej ríše.
  V rovnakom čase ruské jednotky vstúpili do Mexika. Prišiel nový rok 1956.
  Pre Rusov to začalo novými víťazstvami. 7. januára kapitulovali zvyšky nemeckých jednotiek v Afrike. A celý čierny kontinent sa stal ruským.
  Teraz si posadnutý Fuhrer uvedomil, že bol úplne posratý. A navrhol rokovania Rusku.
  Na čo cár Vladimír odpovedal:
  - Budeme hovoriť len o bezpodmienečnej kapitulácii Tretej ríše a Talianska!
  Aké múdre slová! A vojna pokračuje. Na hrote útoku je samozrejme Oleg Rybačenko. Ruské jednotky vstúpili do Východného Pruska. Obranné línie sú tu silné. Musíte bojovať, aby ste prerazili, a nepostúpite rýchlo.
  Jedným z prostriedkov prelomu bolo samohybné delo s odpaľovačom bômb Alexander-4. Veľmi silný a smrtiaci nástroj.
  A oslavujú tu aj krásne dievčatá. Vystreľujú projektily pomocou holých prstov na nohách stlačením tlačidiel joysticku. A ničia nepriateľské bunkre a škatuľky.
  Dievčatá odvážne behajú v snehu - na to sú ruské ženy. A vrhajú do boja Indov a Číňanov. Títo už svojimi mŕtvolami doslova zapĺňajú prístupy k zákopom. Ale stále sa im to darí brať.
  Ruská armáda sa tlačí dovnútra.
  Stratég Vasilevskij však prenáša hlavný úder na Taliansko - ktoré je oveľa slabšie. A tak ruskí vojaci vyhrávajú jedno víťazstvo za druhým.
  Január dopadol veľmi úspešne. Ruské jednotky zvrhli Talianov a osedlali Alpy. A vo februári obsadili Benátky. A vstúpili do Lorbandinie. Vzali aj Poznaň. Nemci ustupovali. 2. marca padla Klajpeda. Ruské jednotky postupovali cez Východné Prusko pomaly, obrana bola príliš hustá. Cesto sme museli mušľami doslova vypáliť.
  Ale v Taliansku sa zrútil front cestovín. A ruské jednotky sa ponáhľali do Ríma. 30. marca 1956 sa začal útok na hlavné mesto Talianska. Takto ľudia doplatili na ambície Mussoliniovcov.
  Hlavné mesto Talianska Rím je pod útokom. Boj je krutý. Aj keď Taliani sa čoraz viac vzdávajú. Tu dievčatá bojujú sú veľmi krásne, v bikinách aj naboso. Bojovníci hádžu granáty nohami a vyraďujú Mussoliniho vojakov.
  Dievčatá sú tu krásne a samozrejme veľmi sexi. A so svalmi titánov. A spôsob, akým hádžu granáty bosými nohami, je jednoducho úžasný.
  Natasha ide dopredu a strieľa, zatiaľ čo vrčí:
  - Pre krásnu vlasť v mojom srdci horí môj žiarivý oheň!
  Zoya, strieľa, spieva:
  - Otvorme dvere k úspechom! Naša viera a kráľ sú monolit!
  A potom Aurora, s holými prstami, ryšavá sučka vypustí kotúče. A rozrezaní Taliani padajú.
  A potom Svetlana agresívne spieva a vyceňuje zuby:
  - Zabijeme všetkých! Rozdrvíme všetkých!
  Hádžu kotúče bosými nohami a melú fašistov. Takto skončil Mussolini v rukách dievčat. Aprílový útok v roku 1956 bol prudký a veľmi obrazný.
  A tu jazdia tanky, z ich kmeňov sršia pekelné stĺpy ohňa.
  Dievčatá postupujú a hádžu granáty bosými nohami. A ako budú pľuvať niečo krvavé.
  A budú sa smiať...
  Natasha vrúcne spievala:
  -Cár Vladimír, udri Hitlerovi do tváre!
  A bude žmurkať svojimi zafírovými očami. Také úžasné dievča.
  Dievčatá sa ponáhľajú s divokou zúrivosťou. Zasiahli guľometmi. Nepriateľa kosili a fašistov rozprášili. A potom beží olympiáda. A v rukách mocných drží ženská hrdinka plameňomet. A on to vezme a udrie ťa, ale potom ťa udrie.
  Od fašistov lietajú triesky na všetky strany. A bojovníci sa môžu smiať koľko chcú.
  Potom bude spievať:
  "Mussolini bude bitý!" Naše priateľstvo je monolitické!
  A opäť ako žmurknutie zafírovými očami! A zasiahne fašistov.
  Čo si chcel? Rím bol svojho času dobytý Slovanmi pod vedením Attilu. A teraz to berú Rusi.
  Olympias, ktorá smažila svojich protivníkov zaživa vrhačom lúčov, spievala:
  - Jasné slnko nádeje,
  Opäť sa týči nad krajinou...
  Rusove víťazstvá ako predtým -
  Bojovníci Wehrmachtu sú bití!
  
  Ruský orol nad planétou,
  Rozprestrie svoje krídla a vzlietne...
  Nepriateľ bude braný na zodpovednosť -
  Bude porazený - zlomený!
  Po páde Ríma sa talianske jednotky začali hromadne vzdávať. Mussoliniho ríša, tento mladší vojenský partner Tretej ríše, vyhorela.
  Ruské jednotky takmer bez odporu dobyli Neapol a vylodili sa na Sicílii. Ani tam nenarazili takmer na žiadny odpor. A Hitler bol hysterický.
  Koncom mája bolo Taliansko hotové. Boli zajaté státisíce väzňov.
  Ruské dievčatá ich položili na kolená a nútili ich bozkávať bosé nohy. Poslušne buchli perami. Niektorí, najmä mladí muži, to robili s nadšením.
  Dievčatá spokojne vrčali.
  Večný chlapec Oleg Rybachenko nútil svojich zajatcov bozkávať jeho bosé, detské nohy.
  Urobili to celkom ochotne. Chlapci boli veľmi pekní, svalnatí a blond. Je pravda, že je ešte príliš malý a s dámami nechcel robiť nič vážnejšie. Ale keď sú drsné päty šteklené jazykom - je to pekné!
  Oleg Rybachenko zajal generála a dostal ďalší rozkaz. Na čo som bol celkom hrdý.
  Mussoliniho mladšieho zradilo jeho vlastné okolie a cárske Rusko sa dočkalo ďalšieho víťazstva. Benedito Mussolini starší sa ale svojej hanby a kolapsu fašizmu v Taliansku nedožil. Rovnaký osud však čakal aj nacistov v Nemecku. Ruské jednotky prešli začiatkom júna 1956 do ofenzívy. Hlavným smerom útoku bolo Rakúsko.
  Elizaveta a jej posádka na Nikolai-5 sa pohli proti Nemcom. Ruské jednotky sa snažili obkľúčiť Viedeň.
  Fuhrer sa, samozrejme, ocitol v ťažkej situácii. Majetky Nemcov v Afrike, Škandinávii a väčšine USA boli stratené. A teraz sa boje odohrávajú výlučne na území Tretej ríše. Čo je, samozrejme, pre Nemcov nepríjemnejšie. Ruské jednotky vstúpili aj do Mexika. Lady Grey de Monka velí posádke tanku v tejto krajine.
  A Elizaveta vedie "Nikolai"-5 okolo Viedne. Jeho hlavným protivníkom je E-50, do ktorého cársky stroj prenikne ako pijavica.
  Elizabeth vystrelila a pomocou holých prstov stlačila tlačidlá na joysticku.
  Zasiahla nemecký tank a štebotala:
  - Za Mikuláša Rusi dáme srdce!
  Ekaterina vystrelila aj holými prstami a napravila svojho partnera:
  - Pravdepodobne je správnejšie povedať Vladimír!
  Elizabeth znova vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Ale predsa to bol cisár Mikuláš, ktorý nám dal obyvateľstvo Číny, ktorý urobil Rusko neporaziteľným!
  V skutočnosti, v pechote, ktorá bola vyslaná na útok na nemecké pozície, boli fronty výlučne čínske. Doslova po nás hádzali mŕtvoly. Ale prerazili.
  Zvyčajne Rusi bojovali v lietadlách a tankoch. Pechota zložená z Číňanov, Indov, Ázijcov. Číňanov je veľa. Okrem toho pri reformovaní pravoslávia zaviedol bystrohlavý Mikuláš II polygamiu a do boja boli vyslaní ďalší čínski muži. A Rusi si berú za manželky vdovy a nevydaté Číňanky.
  Prefíkaná stratégia.
  A Číňania zaútočia, zomierajú a prelomia nemeckú obranu.
  Elena používa holé prsty na nohách, aby stlačila tlačidlá joysticku a znova udrela do Krautov.
  A spieva:
  - Za svätú Rus budeme bojovať statočne!
  Potom to dievča vezme a žmurkne. A odhalí svoje biele zuby! A je taká agresívna.
  A potom sa olympiáda vráti späť. A ešte vás udrie holými prstami a rozdrví vás.
  Potom bude kričať:
  - Som smrteľná kobra!
  Treba si uvedomiť, že tank E-50 môže byť nebezpečný. Jeho 88-milimetrový kanón s dĺžkou hlavne 100 EL je rýchlopalný, dvanásť rán za minútu a je veľmi presný. Často zasiahne brnenie a môže spôsobiť poškodenie.
  Dievčatá sa preto snažia nepustiť hlavný nemecký tank. Najmä zblízka sa jeho schopnosť prieniku prudko zvyšuje. A jadro v nemeckom projektile je buď urán alebo volfrám. Pravda, po strate Afriky a uránových ložísk v Kongu začala sila nemeckých jednotiek vysychať.
  A dievčatá sú také krásne a bosé a v pohode.
  S nadšením si spievajú:
  - Svieti ako hviezda nad celým svetom,
  Cez temnotu beznádejnej temnoty...
  Veľký hrdina cár Vladimír,
  Nepozná bolesť ani strach!
  
  Nepriatelia pred tebou ustupujú,
  Dav ľudí sa raduje...
  Rusko ťa prijíma -
  Mocná ruka vládne!
  Bojujúce dievčatá, proti nim nemôžete nič povedať. A ich nohy sú také holé a vytesané. Keď ich zajatí Nemci bozkávajú, je jasné, že sa to páči dievčatám aj mužom. A bojovníci spokojne vrieskajú.
  A odhalili svoje perleťové zuby.
  Toto sú také skvelé dievčatá. A holými prstami Elizabeth knokautuje ďalšieho fašistu.
  Potom zakričí:
  - Sláva veľkej vlasti!
  A tak bude Catherine strieľať. Narazí do nepriateľského tanku, zabije Fritzovcov a zaškrípe:
  - Smrť nepriateľom!
  A tam aj Elena kope holými prstami na nohách a stláča nimi tlačidlá joysticku. A cvrliká:
  - Za vlasť vo veľkosti!
  A potom vynikajúca olympiáda, tiež blondínka, spustí projektil. A ako to cvrliká:
  - Za veľké Rusko!
  A dievčatá sú plné totálneho nadšenia.
  Tu prichádza tank E-75. Jeho zbraň je silnejšia: 128 mm a môže spôsobiť väčšie poškodenie. Okrem toho má tento tank lepšiu ochranu a hrubšie pancierovanie.
  Ale Elizabeth je ako blázon. A vypustí niečo smrteľné, prenikajúce z diaľky. A z Nemca zostali len kusy roztrhaného kovu.
  A dievča bude spievať:
  - Svätá krása a veľký sen!
  Potom sa ukáže jazyk.
  Nemecké tanky E-75 sa v poslednej dobe rozšírili. Teraz majú zbraň s dlhšou hlavňou, ktorá im umožňuje bojovať s ruskými tankami, najmä s tými ľahšími. A to robí Krauts nebezpečnejšími.
  Sovietske dievčatá sa tým však nehanbia. A rozdrvia Krautov.
  A samotní bojovníci, najmä v horúčavách, sú v bikinách a bosí. A bojujú veľmi sebavedomo.
  Vyhrávajú bez výnimky.
  Catherine strieľala na nacistov a spievala:
  - Ale aby som bol úprimný! Ničím všetkých krautov bez výnimky!
  Elena tiež vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Porazíme všetkých a, samozrejme!
  Olympiáda porazila aj nacistov bez zľutovania. Je to taká neporaziteľná sviňa.
  A to aj pomocou odhalených prstov na nohách.
  Natasha a jej tím bojujú na tanku Kondratenko-6. Toto auto je o niečo ľahšie, ale mobilnejšie ako Nikolai. Samozrejme s menšou hmotnosťou je kaliber menší a pancier trochu tenší. To znamená, že riziko úmrtia je oveľa väčšie.
  Ale musím povedať, že dievčatá sa vôbec nehanbia. A bojujú ako obri v boji.
  Natasha spieva, aktívne strieľa:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A tlačidlá joysticku stláča holými prstami na nohách.
  Zoya tiež strieľa, používa holé nohy a škrípe:
  - Cár Vladimír vpred!
  A všetky dievčatá v zbore štekali:
  - Sláva padlým hrdinom!
  Potom Aurora vystrelila, obrátila nemecký tank a povedala:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí!
  A trepala aj bosé nohy.
  A potom sa Svetlana podvolila, holými prstami na nohách a zavrčala z plných pľúc:
  - Rusi zúrivo bojujú!
  A všetky dievčatá jednohlasne zvolali:
  - Päsť vojaka je silná!
  A opäť sa krásky ponáhľajú do boja. Strieľajú sa presne a presne!
  Ale Janine posádky udivujú Mexičanov. Pani je tiež veľmi múdra a krásna.
  A dievčatá v jej posádke sú bosé a v bikinách. Bojujú s divokou a pokojnou zúrivosťou.
  Potom Gertrúda vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Som dievča, ktoré zničí každého v zlomku sekundy!
  A potom Malanya vtrhne do akcie. A na diaľku rozbije latinský tank.
  A potom Matilda bude kopať nohami holými prstami.
  A bude sa smiať:
  - Som naozaj skvelé dievča!
  A bojovníci najvyššieho a najzúrivejšieho rádu. Necítia slabosť ani hnev.
  Pojebú ťa rovnakým spôsobom.
  A veľmi suverénne bojuje aj Alenka.
  Do konca júna je Viedeň obkľúčená. Nemecko a jeho prestíž utrpeli zdrvujúci úder. Ruské jednotky zároveň postupujú smerom k Odre. Do boja vrhajú Číňanov, Indov a Arabov. A prelomia obranu Krauts.
  Hitler je už, samozrejme, v panike. Ako ho dievčatá tlačili do tankov a lietadiel.
  Tu sú Albina a Alvina, dvaja ruskí piloti. Tiež bosí a v bikinách zrážajú fašistov ako hrušky palicou z konára. A pre pár robia takéto zázraky doslova.
  Albina zostrelila päť lietadiel jednou dávkou zo svojho stíhača Petra Veľkého a spievala:
  - Sme medvede z neba!
  Alvina zostrelila šesť lietadiel jednou dávkou zo svojho vojnového orla a štebotala:
  - A všetkých rozbijeme!
  Na oblohe bol tento pár už legendárny!
  Dievčatám bolo udelených sedem stupňov kríža sv. Juraja: strieborný kríž, strieborný kríž s mašľou, zlatý kríž, zlatý kríž s bankou. A tiež zlatý kríž s diamantmi a zlatý kríž s diamantmi a mašľou. A hviezda najvyššieho stupňa zlatého kríža s diamantovou mašľou. Vyššie ocenenie - veľká hviezda zlatého kríža, s diamantmi a lukom, bolo zriadené pomerne nedávno.
  Dievčatá teda mohli byť na svoje úspechy právom hrdé. A vždy, aj v mrazoch, bojovali len v bikinách a výlučne naboso.
  Také úžasné dievčatá.
  Albina vystrelila a zaspievala:
  - Pre naše najlepšie víťazstvá!
  Alvina pokračovala:
  - Nech sú na nás naši vnúčatá a starí otcovia hrdí!
  Bojovníci sú skutočne dievčatá kolosálnej triedy!
  Mlátia fašistov na oblohe a spievajú:
  - Sláva Rusku, sláva! Náš cár Vladimír je hrdina! Za úsvitu bude sila! Pochovajte Hitlera do zeme!
  Samozrejme, Vladimír Kirillovič Romanov môže byť so svojimi bojovníkmi veľmi spokojný.
  Aj keď bojujú, je to takým spôsobom, že proti nim nemôžete zdvihnúť oštep!
  Vladimir Kirillovič Romanov je cár, ktorý má všetky šance raz a navždy ukončiť vojny!
  A fašisti sa trasú pod údermi cárskej armády...
  Obkľúčená Viedeň rýchlo padla. Do polovice júla dosiahli vojská cárskej ríše na širokom fronte Odru. A Koenigsberg bol úplne zablokovaný.
  A Nemci ustúpili za Odru. A snažili sa tam vytvoriť obrannú líniu. Dôkladne sa chráňte. No v druhej polovici júla začali ruské jednotky útok na Hamburg... Nacisti pomaly, ale isto podľahli.
  Boje boli veľmi kruté. Niektoré obce niekoľkokrát zmenili majiteľa. Do bojov sa zapojili aj nové nemecké tanky pokročilejšej série AG - pyramídové. Mali dobrú obranu zo všetkých uhlov. Ale cárska armáda bola početnejšia.
  A veľké množstvo ázijských pešiakov zomrelo na frontoch. Ale dovolili mi pohybovať sa.
  Vyčerpali sa aj ľudské zdroje Nemcov. Do konca augusta bol obkľúčený Hamburg a blokovaný aj Mníchov.
  Nemci stratili významné územie. A nemali čím držať svoje pozície.
  Oleg Rybachenko bojoval v predných radoch na území samotného Nemecka. A večný chlapec sa neustále usmieval a ukazoval svoje perleťové zuby.
  A tam hádzal granáty holými, detskými nohami. Je dobré byť dieťaťom - aké prirodzené je byť v teple len v šortkách. A keďže ste nesmrteľný, môžete byť aj v zime polonahý bez toho, aby ste riskovali prechladnutie.
  Chlapec teda spieval:
  - Naboso, len naboso,
  Pod júlovým hromom a zvukom príboja!
  Bosý, len bosý,
  Pre chlapca je ľahké byť skvelým kovbojom!
  A detský major pokračuje v ničení týchto fašistov pre seba. A zúfalo vyrážajú do protiútoku.
  Už je september... Začínajú padať dažde... Cárske jednotky, napĺňajúce mŕtvoly Číňanov, dobyli Mníchov a Hamburg a postupujú smerom k Porúrie. Najdôležitejšia vec v nemeckom priemysle.
  A Nemci sa zúfalo bránia.
  Natasha bojuje na svojom tanku a vrčí:
  - Nacisti to budú mať mimoriadne ťažké!
  A stláčajte tlačidlá joysticku holými prstami na nohách. A strieľal by na nacistov.
  A potom vám Zoya dá facku. A to aj pomocou odhalených prstov na nohách.
  A bude aj spievať:
  - Rus je to, čo je proti Hitlerovi!
  A potom Aurora urobí agresívny krok. A tiež pomocou holých prstov:
  - Za ruskú cestu!
  A za nimi Svetlana vystrelí aj zabijácky projektil. Prerazí nemecký tank a zaškrípe:
  - Za cára Vladimíra Kirilloviča!
  A ukáže aj jazyk.
  Dievčatá sa tu vybláznili.
  Alenka na ťažkom tanku drví aj nacistov. A porazí ich z veľkej diaľky.
  Bojovník spieval:
  - Prsiami som si podrobil polovicu sveta!
  A Alenkine prsia so šarlátovými bradavkami.
  A potom ťa Anyuta kopne holými prstami. Narazí do fašistického tanku a bude kričať:
  - Som dievča superstar! V historických knihách!
  A odhalí zuby...
  A potom Augustín vystrelí vražedný projektil. Rozdrví nacistov a zasyčí:
  - Nech je naša armáda najsilnejšia!
  A bude hýbať aj nohami...
  A Mária ich bude nasledovať a bude biť nacistov. Otočí sa a agresívne vyrieka:
  - Sme veľké agresívne dievčatá!
  A potom Marusya vypustí na nacistov niečo mimoriadne vražedné a deštruktívne. A to pomocou holých, dievčenských nôh.
  A potom spieva:
  - Sme totálna porážka nepriateľov!
  September prešiel veľmi krutými bojmi. Nemci zúfalo prešli do protiútoku. Ale v októbri, keď dažde zosilneli, cárska armáda opäť získala výhodu. A začala postupovať smerom k Porúrie. Po prudkom útoku Koenigsberg padol. Nacisti dostali ďalšiu facku.
  A na juhu Francúzska cárske jednotky obkľúčili Toulon. Takže nacisti mali mimoriadne zlé obdobie.
  Hitler zúril, ale kým bol v Berlíne. Jeho pozícia sa ukázala ako slabá.
  Je jasné, že nikto nechcel počúvať rokovania. Ale nacisti tam uviazli ako muchy.
  V novembri jednotky cárskej armády bojovali o obsadenie väčšiny Porúria, čím Nemecko fakticky pripravili o jeho hlavnú výrobnú základňu.
  V decembri cárska armáda obsadila celý juh Francúzska a vstúpila do Španielska. A na nemeckom fronte napokon dobyla Porúrie. Okrem toho boli zajaté aj ďalšie nemecké krajiny. A cárska armáda sa vylodila aj v Dánsku.
  Hitler zúril ako čert v klietke, no nezmohol sa na nič.
  Na katolícke Vianoce sa kráľovské jednotky pohli smerom k Parížu. Napriek snehu a mrazu bola Natašina posádka bosá a v bikinách.
  Nemci sa vzdávali čoraz častejšie. A Francúzi vôbec nechceli bojovať s Rusmi.
  Pri rozbíjaní nemeckej batérie Natasha poznamenala:
  - Tak s čím vlastne posadnutý Adolf počítal, keď s nami začal vojnu?
  Zlatovlasá Zoya logicky poznamenala:
  -Asi preto, že keď sa dostaneme pod tlak, vypadneme ako mince z dierovaného vrecka!
  Aurora rozdrvila orech holými prstami. Potom si ho hodila do úst a racionálne poznamenala:
  - História učí, že nič nenaučí!
  Svetlana stlačila nahé prsty na pákovom ovládači. Vyradila ďalšie nemecké delo a odpovedala:
  - Buďme veľkí bojovníci!
  Bojovníci, ako vidíte, sú skutočne odhodlaní bojovať a vyhrať.
  Bosý chlapec Oleg Rybačenko sa ponáhľa v šortkách a s holým, svalnatým trupom. Dokonca sa kýve a reve:
  - Porazíme Krautov! Porazíme Krauts! A kopni si do zadku!
  A ten chlapec má také biele, perleťové zuby! Len mladý a neochvejný terminátor.
  Oleg Rybachenko strieľa pri behu. Zabíja fašistov a spieva:
  - Ruský duch je mocou kráľov, porazte krautov!
  Chlapec hodil granát bosou nohou a spieval:
  - Ruský valčík, úsvit vstáva - v sláve kráľa!
  Naozaj sa ukázal ako veľmi bojovný chlapík. A bije fašistov až do prvého dňa.
  A dievčatá bojujú aktívne. Tu je Mirabela... Tiež pilot najvyššej triedy. Nikto ju nemôže zastaviť. Zráža krautov a spieva s vyceňovaním zubov:
  - Šialené dievča! Tu je jej značka!
  A vezme a odpáli raketu!
  Áno, také sú tu ženy! Keď ruské dievčatá bojujú, žiadna sila im neodolá.
  Mirabela zostrelila sedem nemeckých lietadiel jednou dávkou z piatich vzduchových kanónov a štebotala:
  - Cár Vladimír Kirillovič je náš Boh!
  A dievča búcha bosými nohami o sklo.
  A tiež Albina a Alvina bojujú na oblohe.
  Boli to takí úžasní zlodeji. Zhromažďuje sa stále viac nových účtov. A zároveň spievajú:
  - Na oblohe sme dokonalosť! Sme esá dokonalosti! Od úsmevu po gesto - nad všetku chválu!
  Albina zostrelila štyri nemecké lietadlá jedným výbuchom a zakričala:
  - Ach, aká blaženosť! Aká dokonalosť v boji!
  Alvina zostrelila päť nemeckých lietadiel a pokračovala:
  - Poznajte dokonalosť v boji! A super ideál!
  Bojovníci spievali zborovo a rúcali fašistov:
  - Dievčatá! Chladnejšie dievčatá! Dievčatá! Chladnejšie dievčatá!
  Predviedli svoj agresívny zápal. V skutočnosti žiadne z Hitlerových es nebolo nútené zostúpiť.
  Ale fašisti sú, samozrejme, pod divokým tlakom.
  Hitler je v bunkri v Berlíne a bombardujú ho tam ako švába. čo chcel? Fašista číslo jeden skončil! Išiel proti cárskemu Rusku a teraz je sám drvený ako šváb.
  Cár Vladimir Kirillovič si momentálne dáva pauzu od zimy na brehoch Indického oceánu. Tancujú pred ním krásne dievčatá rôznych rás a národností.
  Kráľovi však neprekáža sledovať zápasy gladiátorov. Napríklad dve dievčatá proti dvom kráskam.
  Bojujú plastovými mečmi, aby si navzájom neublížili. Zúfalo však bojujú.
  Toto sú bojovníci. Nastáva zúrivá výmena úderov. Dve blondínky a dve červenovlásky...
  Cár Vladimír sa spýtal poľného maršala Vasilevského:
  - Čo je najťažšie na vojne s Nemcami?
  Poľný maršál úprimne odpovedal:
  - Získajte sebavedomie! Len na samom začiatku, keď nepriateľ začal postupovať, som sa cítil nepríjemne. A teraz sme začali vyhrávať a o našich nepriateľoch je všetko jasné! - Poľný maršal Vasilevič, tento hlavný stratég, pil víno.
  Vladimir Kirillovich logicky poznamenal:
  - Je nesmierne ťažké neustále vyhrávať! Ale ukázali sme, že sme schopní veľa! A teraz bude čas a celý svet bude pokojný!
  Poľný maršal Vasilevskij potvrdil:
  - Verím tomu!
  Dievčatá mali na nahých telách modriny a vyzerali mimoriadne nervózne.
  Bojovali, samozrejme, nie ako v časoch starovekého Ríma - snažili sa nespôsobiť si veľa škody. Ale konali aktívne.
  Boje medzitým pokračovali. V januári dobyli cárske jednotky v pohybe Paríž. Obsadené bolo aj hlavné mesto Dánska Kodaň. Nemecké jednotky slabli. Rusi pokračovali v postupe do samotného Nemecka. Fritz zúfalo bojovali, ale ich sila bola zlomená.
  Oleg Rybachenko, tento nesmrteľný chlapec, skákal bosý do snehu a rútil sa do útoku pred všetkými, úplne bez strachu z ohňa. A pri pískaní:
  - Kto je zvyknutý bojovať o víťazstvo,
  Svojich nepriateľov určite porazí...
  Veselo sa smeje a veľa dosiahne,
  A Hitler bude tvrdo bitý!
  A chlapcova bosá noha hodí granát! A odhaľuje svoje perleťové, veľké zuby po jeho rokoch. Áno, už má tlamu ako vlk. Prehryzie každé hrdlo.
  A dievčatá na tankoch sa presúvajú z juhu na sever Nemecka. Chystajú sa ísť na more. A len krajiny pri Berlíne a Pomoransku zostanú Krautom.
  Natasha, ktorá vyradila fašistické tanky, poznamenala:
  -A vojna je svojím spôsobom zábavná!
  Zoya, ktorá zbila nacistov, súhlasila:
  - Tak dobre ako sa len dá! Hlavne keď vyhráme!
  Aurora strieľala holými prstami a povedala:
  - Všetko nemožné je vo vesmíre možné, len netreba málo...
  A ryšavé dievča sa bude tak smiať!
  Bojovníci sa trhajú v šialenej radosti a hnevu. A rozdrvia Nemcov.
  V tom istom čase cárske vojská postupujú cez Španielsko a už sa blížia k Seville.
  Oľga v obrnenom transportéri strieľa na Nemcov a policajné jednotky.
  Miestni Španieli nekladú takmer žiadny odpor. Pod sekerou Ruska padá ďalšia krajina.
  Oleg strieľal a spieval:
  - Akrobacia, to bude bash on bash!
  A jej partnerka Alice tweetovala:
  - Planéta uznala veľkosť Rusov,
  Fašizmus bol rozdrvený úderom meča...
  Sme milovaní a oceňovaní všetkými národmi sveta,
  Postavme sa veľkému posvätnému cárizmu!
  A dievčatá budú plieskať a tlačiť holé prsty na joysticku.
  Vojna medzi cárskou ríšou Vladimíra Kirilloviča Romanova a fašistickým Nemeckom pokračuje.
  Ruské jednotky takmer úplne oslobodili Francúzsko od nacistických hord. Február 1957... Cárska armáda oslobodzuje Portugalsko.
  23. februára sa spojili ruské jednotky z Dánska a samotného Nemecka.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec, špliecha bosými nohami do blata. Detský major si z plných pľúc kričí:
  - Sláva ruskému cárovi Vladimírovi Tretiemu! Hitlera podrežem, premeriam ho bičom!
  A chlapec opäť kričí a holými prstami hádže ostro nabrúsený kotúč. A fašistovi to udrie do krku. A potom hodí bumerang holou, detskou nohou a hneď podreže hrdlo piatim Krautom.
  Áno, Hitlerov zlý nápad zaútočiť na takúto ríšu.
  Natasha a jej tím dobiehajú posledné Nemky v Portugalsku. Ich tank je neúprosný v ničení.
  A tiež stláčajú tlačidlá joysticku holými prstami, čím páchajú zúrivé ničenie.
  Zoja vystrelila, rozbila nemecké delo a zaspievala:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  Aurora holými prstami kopala do nacistu a sebavedomo štebotala:
  - Boh ochraňuj kráľa!
  Svetlana tiež súložila, stláčala tlačidlá joysticku holými prstami a škrípala:
  - Silný suverén!
  Dievčatá porazili fašistov. Potom sa však objavil nový Hitlerov tank "Myš"-4. Veľmi výkonný model - vážiaci tristo ton a 310 mm kanón. Dokáže preniknúť na veľkú vzdialenosť, ale sám má taký hrubý pancier, že ho tank Kondratenko-6 nezoberie zo žiadneho uhla.
  Natasha prikazuje:
  - Dievčatá, musíme sa priblížiť a zapichnúť to do spodnej časti boku, medzi valčeky - toto je naša jediná šanca!
  Zoya treskla nemecké delo holými prstami a spievala:
  - Osud vám dáva poslednú šancu, ale poponáhľajte sa! V daždi, krupobití a snehu!
  Augustín tiež ťukal a štebotal:
  - Posledná šanca, osud ti dáva! Nech žije chôdza a každodenný beh!
  A ešte aj s holými prstami, a ako sa bude krútiť. A rozbije fašistov.
  Svetlana revala:
  - Pre nové hranice a brilantné víťazstvá!
  Ruský tank sa rozbehol a nabral rýchlosť. A dievčatá to vezmú a spievajú:
  - Silný panovník, najslávnejší vek, pravoslávny cár, kraľujte na slávu, na našu slávu!
  A opäť zrýchlili a vzdialili sa od ťažkého projektilu vyslaného z pištole, ktorú mal nemecký "Maus"-4. Dievčatá kričali:
  - Neskláňajme sa nad baraním rohom! Takže ty Hitler - zomrieš!
  A ich nádrž zrýchľuje. Je to ako keď malý boxer útočí na veľkého. Ale šance sú samozrejme fifty-fifty.
  Natasha, ktorá sledovala pohyb tanku, si spomenula, ako boxovala s mužom v ringu. Chýbali jej údery a bola bitá, ale držala sa. A potom sebavedomo vyštekla. A zachytila blížiaci sa pohyb nepriateľa a udrela ho do brady. Knokautovaný!
  Dostala tisíc zlatých rubľov. Také bojovné dievča. Keď to dá, tak to dá!
  Natasha potriasla holou nohou a spievala:
  - Toto nie je posledná bitka, ale je rozhodujúca! Na slávu vlasti, za vlasť a česť!
  A potom sa ich tank prešmykne zboku a vyšle škrupinu... Zoya použila aj obnažené prsty na nohách, také zlatovlasé dievča a obratné ako opica. A "myš"-4 začala explodovať. Jeho náboje zjavne vybuchli. A potom budú veže odtrhnuté a ona vyletí vysoko do vzduchu!
  Dievčatá jednohlasne kričia:
  - Víťazstvo! Skvelé víťazstvo!
  A ďalší tank na ich zozname!
  1. marca 1957 začali ruské jednotky prekračovať Labe. Vyzerá to tak, že na Hitlera šliapali.
  Chlapec Oleg Rybachenko, bosý, s detskou nohou hodil granát, potopil fašistický tank a kričal:
  - Pre nové, neohybné hranice!
  Posádka tanku Alenka sa stáča na východ. Západné Nemecko a Francúzsko už boli oslobodené. Pod nacistickou kontrolou zostali len územia medzi Odrou a Labe. No aj Británia a Írsko. Sú tam posledné sily nacistov.
  Alenka strieľajúca do fašistických batérií hovorí:
  - Carevič Nikolaj,
  Ak musíte vládnuť...
  Nikdy nezabudnúť -
  Armáda bojuje statočne!
  A teraz sa posiela ďalšia škrupina s bosými nohami. A padol do pištole Fritz.
  Anyuta strieľa aj s holými prstami. Udrie fašistu a zareve z plných pľúc:
  - Som typ dievčaťa, z ktorého Hitler zvracia!
  Ďalej ohnivé Augustínske nechty. Je to tiež ostrieľaný malý diabol a reve:
  - K pekelným bránam!
  A používa bosé nohy.
  Mária strieľa za ňou. Rovnakým spôsobom ho vezme, udrie a zakričí:
  - Nikto ma nezastaví, tigrica, nikto nepremôže bosé dievča a ja budem bitý kdekoľvek!
  A potom vybuchne olympiáda. A vyradí nemecký tank a odtrhne mu vežu ako hríbovú čiapku.
  A chichotá sa:
  - Pre nové, cool hranice!
  A opäť ukáže jazyk!
  Dievčatá sa len presadzujú a zúfalo napredujú. A fašisti sa topia pod ich údermi.
  2. marca 1957 kapitulovali posledné nacistické sily v Portugalsku. Bolo jasné, že nastáva úsvit fašizmu. Presnejšie, svitá? Nočná mora západ slnka!
  A ruské jednotky postupujú. Nemci čoraz viac odkladajú zbrane a vzdávajú sa.
  Padajú na kolená. Ruské aj čínske dievčatá si bozkávajú bosé nohy.
  Vyzerá to tak cool a cool. A fašistov sekajú a sekajú.
  Natašina posádka je už vo vlaku, ktorý ide bojovať na sever s Krautmi.
  Dievčatá sedia vo svojom kupé. Hrajú karty tak, že ich držia holými prstami.
  Natasha poznamenala:
  - Je zaujímavé, keď vezmeme Berlín, čo bude ďalej?
  Zoya sebavedomo odpovedala:
  - Ďalší bude Londýn!
  Fire Aurora sa zachichotala a znova sa spýtala:
  - A potom?
  Zoya rozhodne povedala:
  - Latinská Amerika bude naša! Nebudeme stáť na ceremónii s nacistami!
  Svetlana s tým súhlasila:
  - Samozrejme, že nebudeme! Ovládnime celý svet!
  Natasha nadšene potvrdila:
  - A potom bude mier na celom svete!
  Dievčatá spievali zborovo, skladali za pochodu;
  Sláva veľkému Rusku cárizmu,
  Kde Vladimír sedí na tróne...
  Rozdrvíme hordy zlého fašizmu -
  Sláva armáde a nášmu monolitu!
  
  Srdcia boli temperované vo veľkej viere,
  Naša Matka Zem celým srdcom...
  Sme synovia cára Mikuláša,
  A nezomreli pre neho nadarmo!
  
  Naša vlasť, si drahšia ako čokoľvek iné,
  Zahodíme okrídlený nebeský ohňostroj...
  Bojujete aj proti vlasti,
  Nuž, nech všetci nacisti vymrú!
  
  Hitler chcel získať naše krajiny,
  A zlý pes sa pokúsil zavraždiť kráľa...
  Ale my sme úchylní, neprijímame to,
  Takže fašizmus na nás útočil márne!
  
  Kráľ je láskavý a múdry vládca,
  Nad planétou sa vznáša orol horský...
  Vladimír bude vládcom hordy,
  Naše priateľstvo je ako oceľový monolit!
  
  Zrazme Fritzovi oporu z nôh,
  nechajme Hitlera udusiť sa v slučke...
  Kruté popravy vydáme hanbe,
  Kto sa na Zemi správa ako zlo!
  
  Kráľovská sila a kráľovská múdrosť,
  Bez opatrení zničí fašistov...
  Ver mi, Hitler urobil niečo naozaj hlúpe,
  A teraz je jeho život ako niť!
  
  Takže rešpektujte veľkých kráľov,
  Na Zemi nie sú žiadni chladnejší Romanovci...
  V bitke nacistov zasiahnite srdcia,
  Otvoriť cestu k úspechom a snom!
  
  
  Peter Veľký nás vzal k moru,
  Alexander dobyl Paríž...
  Áno, niekedy sa stal smútok,
  Ale Rusko chránil cherubín!
  
  U nás je všetko krásne,
  Dievčatá aj chlapci, verte mi...
  Kráľ vládne, vieš spravodlivo -
  Aj keď na prahu vrčí zlá beštia!
  
  Neexistujú žiadne obmedzenia, verte v dokonalosť,
  Čoskoro tu budú králi komunizmu...
  Otvorme dvere blaženosti,
  Prekliaty fašizmus zničený!
  
  Pre Rusko nebol stanovený míľnik,
  Ver mi, porazíme nepriateľa...
  Dievčatá sú bosé, ako v Sparte,
  No náš cár Vladimír je sám!
  
  Veríme v Roda - Veľkého Boha,
  Čo vytvorilo dokonalých Slovanov...
  Bojujeme za česť a slobodu,
  Útočíme na nacizmus!
  
  Ste najväčšia rodina Romanovcov,
  Vždy bude vládnuť Rusku...
  Veľký kráľ, najvyšší let,
  Satan orla nezlomí!
  
  Z lásky k veľkému Rusku,
  Posielame vojakov do boja...
  Oslavujeme tváre svätých z ikon,
  Každý bojovník je predsa aj kráľ!
  
  Naše srdce horí pre vlasť,
  My dievčatá sme ťažké v boji...
  Otvoríme dvere do vesmíru, viete
  A zabijem Adolfa ako sviňu!
  
  Do Berlína zostáva už len málo času,
  Vstúpime, nesúc slávu kráľov...
  Staroba nás dievčatá neohrozuje,
  Verte, že nás nerozleje voda!
  
  Pochovajme tých zlých a podlých,
  Drak bude brilantne porazený...
  A máme zlaté ikony,
  Rodnoveria je večný zákon!
  
  
  
  
  Türkiye VSTÚPILO DO DRUHEJ SVETOVEJ VOJNY
  1. septembra 1942 vstúpilo Türkiye do vojny proti ZSSR. Dôvod je jasný - smäd po pomste za predchádzajúce porážky a túžba zajať Baku. Okrem toho svoju úlohu zohrala aj nemecká diplomacia, ktorá Osmanom sľubovala hory zlata. V každom prípade sa Turci rozhodli, že nemá zmysel ďalej čakať a že nie sú mrchožrútmi, ale môžu mať čas aj bojovať.
  V dôsledku toho tridsať tureckých divízií zaútočilo na sovietske Zakaukazsko.
  V priebehu niekoľkých dní dobyli Batumi a dokázali obkľúčiť Jerevan.
  V reakcii na to bol Stalin nútený stiahnuť časť vznikajúcich rezerv a presunúť ich do Zakaukazska.
  Sovietske velenie bolo nútené odložiť ofenzívu pri Stalingrade. Nemci zase dokázali dosiahnuť viac na kaukazskom smere a zaujať Ordzhonikidze a Groznyj. A iba ústupom do hôr boli sovietske jednotky schopné zastaviť nacistov.
  V rovnakom čase Briti odložili operáciu Torch, pretože sa báli zapojiť Turecko do nepriateľských akcií proti Británii.
  Do konca decembra 1942 nacisti napriek tomu dobyli Stalingrad. Usadili sa tam. Sovietske jednotky postupovali, ale bez úspechu v strede - operácia Ržev-Sychov sa ukázala byť príliš nákladná. Fuhrer však stále vyhlásil totálnu vojnu, pretože Tretia ríša nemala dostatok zdrojov.
  Vo februári Červená armáda zhromaždila svoje sily a pokúsila sa zaútočiť na Nemcov z bokov Stalingradu. Ale nacisti už stihli preskupiť svoje sily a boli pripravení odraziť údery.
  Vo februári sa začala aj operácia Torch. Pripravení boli aj Nemci, ktorí po dvoch týždňoch urputných bojov zastavili Angličanov.
  Američania ešte nepristáli v Casablance a Tunisku. Boje v Afrike opäť ustali.
  Hitler stále hromadil sily... V marci Červená armáda uskutočnila operáciu Ržev-Sychov už tretíkrát, boje trvali celý mesiac, bez väčšieho úspechu.
  V júni nacisti nabrali silu a presunuli sa pozdĺž Volgy, snažiac sa odrezať sovietske sily na Kaukaze a dostať sa ku Kaspickému moru.
  Na bitkách sa zúčastnili nové nemecké tanky: "Tiger", "Panther", "Lev".
  Rovnako ako samohybné delo "Ferdinand".
  Nemci boli silnejší ako v skutočnej histórii, neboli porazení a s čerstvými jednotkami.
  Spojené štáty prakticky nebombardovali Tretiu ríšu, čo umožnilo zvýšiť produkciu tankov a samohybných zbraní. A tiež spustiť sériu "Lion". Tank sa však ukázal byť príliš drahý a ťažký, často sa pokazil a zasekol. Ale jeho hrubé 100 mm šikmé bočné pancierovanie urobilo z vozidla dobré prielomové vozidlo. Výhodou tanku Lev bolo jeho silné delo, nevýhodou však deväťdesiatka. Čo znížilo pohyblivosť auta.
  Boje ukázali, že tento tank ešte niečo dokáže na rovine.
  Bočné pancierovanie Panthera sa ukázalo byť slabé, čo zvýšilo straty. Tiger sa ukázal ako najúčinnejší prielomový tank. Jeho boky boli pokryté 82 mm pancierovaním, vďaka čomu bola štyridsaťpäťka bezmocná.
  Nemci postupovali pomerne pomaly. Sovietske vedenie ako celok očakávalo práve takúto možnosť a pripravovalo sa na vychovanie vojsk.
  Pravda, na rozdiel od Kursk Bulge sú fašisti oveľa silnejší a sebavedomejší.
  A terén je vhodnejší na útok ako na obranu. A Krauti majú tiež viac lietadiel, tankov a pechoty. A nie je ľahké zásobovať sovietske jednotky cez Volhu.
  Takže nacisti, ktorí prelomili obranné línie, postupovali. Dosiahli sme úspech za úspechom.
  Po troch mesiacoch tvrdohlavých bojov sme sa dostali ku Kaspickému moru.
  Stalin, ktorý sa ocitol v ťažkej situácii, chcel začať mierové rokovania. Keďže sa ukázalo, že Kaukaz nemožno obsiahnuť. Ale dohodnúť sa s Hitlerom je mimoriadne ťažké. Fašisti požadujú príliš veľa. A ak im podľahnete, zožerú vás. A čo prímerie? Hitler to tu nechce. A samozrejme spojenci sú pasívni. Boja sa zdržiavať extra rozdelenie.
  Fritzovci sa pohybovali pozdĺž pobrežia Kaspického mora. A potom sa konečne spojili s Turkami. Aká to bola radosť!
  Krásne nemecké dievčatá nútili sovietskych zajatcov bozkávať ich bosé nohy. Robili to poslušne. A šmarili holé opätky.
  Takto prebiehal odchyt. A Nemci odzbrojili sovietske jednotky.
  Potom Stalin ponúkol Führerovi mier - súhlasil s tým, že sa vzdá celého Kaukazu a dokonca aj Leningradu a Karélie. Plus zaplatiť sto rokov reparácií.
  Fuhrer po krátkom premýšľaní ponuku prijal a 7. decembra 1943 bol uzavretý mier.
  Spojenci to brali ako zradu! A zaviedli sankcie proti Stalinovi a ZSSR!
  A sovietska propaganda prezentovala skutočnú kapituláciu ako veľké víťazstvo. Hovoria, že keď ich spojenci opustili, zachovali sovietsky štát a Moskva nikdy nebola dobytá.
  A nacisti, samozrejme, začali ofenzívu z Kaukazu na Blízky východ a posilnili Rommelovu skupinu. Do konca marca 1943 bol celý Blízky východ a Egypt zajatý nadradenými fašistickými silami. Boje navyše ukázali, že Panther úspešne bojuje proti anglickým Churchillom a Cromwellom, no ten nedokáže čelne preniknúť.
  Okrem toho boli Nemci zocelení v bitkách s Rusmi a ľahko porazili koloniálne britské jednotky.
  V apríli sa nacisti presťahovali do Sudánu. A nakoniec obsadili Gibraltár, čím začali okupáciu Maroka. Churchill sa tiež pokúsil otestovať vody na mier. Ale Hitler, ktorý si dal na východe voľnú ruku, povedal nie!
  A nacisti sa presúvali cez Afriku. Zdržiavali ich skôr predĺžené komunikácie, zlé cesty alebo ich úplná absencia, náročné podnebie a veľké vzdialenosti.
  Napriek tomu Nemci postupovali ďalej. A pohybovali sa po tmavom kontinente. Aj keď, samozrejme, ich tanky, najmä Tiger-2 a Lev, boli v džungli dosť pomalé. Mimochodom, Nemci tiež predstavili vo svojej sérii ľahký "Panther" s hmotnosťou dvadsaťšesť ton, ktorý bol veľmi potrebný pre vojnu v Afrike.
  Ako ukázali bojové operácie, takýto tank však nemal oproti T-4 žiadne zásadné výhody, okrem výkonnejšieho motora, ale aj naklonených pancierových plátov.
  Koncom roku 1944 Nemci získali samohybné delo E-10, ktoré vážilo dvanásť ton, malo veľmi nízku siluetu a veľmi šikmé pancierovanie. Takýto stroj je pre Afriku skutočne nevyhnutný.
  Najmä ak sa na ňom dievčatá bijú. A dievčatá sú vo všeobecnosti super a elegantné.
  Gerda a Charlotte cestujú džungľou a ničia Britov a Američanov. Toto sú dievčatá, ktoré skutočne potrebujete! Chladnejšie nenájdete ani v najbližších stovkách míľ územia. Dievčatá milujú zabíjanie - sú to skvelé dievčatá!
  Čiernych bojovníkov teda chytili a prinútili ich bozkávať bosé nohy krások. Je to tiež okamžite zrejmé - vážna krádež! A bojujú sami za seba, búšia do anglických áut z veľkej diaľky.
  Ich samohybné delo sa už blíži k Pretórii, hlavnému mestu Juhoafrickej republiky. Dievčatá sa zastrelia, prepichnú Churchilla volfrámovým jadrom a spievajú:
  -V Afrike sú žraloky, v Afrike gorily, v Afrike viac krokodílov! Budú vás hrýzť, biť a uraziť! Deti nechodia na prechádzku do Afriky! V Afrike je lupič, v Afrike je darebák, v Afrike je strašný Barmaley! Bude vás hrýzť, biť a urážať! A jeho dievčatá treba roztrhať!
  Vo februári 1945 padla posledná bašta Angličanov v Afrike na ostrove Madagaskar.
  Takže teraz Británia stratila pôdu pod nohami aj tam. V tom istom čase Nemci zajali Irán aj Indiu. Ukázali svoju fenomenálnu silu.
  A v máji 1945 nacisti vykonali pristátie v Británii. Po troch týždňoch tvrdohlavých bojov Londýn padol. O mesiac neskôr bolo zajaté Írsko.
  Na súši nastal dočasný pokoj, no na mori vojna pokračovala. Spojené štáty zostali osamotené proti Tretej ríši, jej spojencom a Japonsku. Ale zatiaľ je Amerika v zámorí a nemôžete to brať tak ľahko.
  V Tretej ríši bola zavedená všeobecná branná povinnosť, začala sa zvyšovať výroba lietadiel a lodí.
  Boli postavené bojové lode aj lietadlové lode. A samozrejme ponorková vojna bola v plnom prúde. A potom nebolo zľutovania pre nikoho z amerických lodí.
  Na jeseň, presnejšie v novembri 1945, Nemci odvážne zajali Island a potom vytvorili predmostia v Argentíne. Vojna na mori však trvala dlho. Na dosiahnutie Ameriky bolo potrebných veľa pristávacích lodí. A lode sa nestavajú tak rýchlo. Ale nech je to ako chce, Tretia ríša naberala na sile. Štyridsiaty šiesty rok prešiel výmenou úderov na mori. A v roku 1947 už Nemci preniesli vojenské operácie do Grónska a zajali ho. A odtiaľ to už nie je ďaleko do Kanady!
  Nacisti plánovali kolosálne výboje. A v roku 1948 sa začala ofenzíva proti Kanade a od Brazílie po Venezuelu spolu s Japoncami. Boje sa vyvíjali veľmi zúrivo.
  Nemci postupovali pomaly, ale isto. Ich tanky série E boli vyspelejšie ako americké a ukázali svoju výhodu na bojisku. Ale mimochodom, Yankees nie sú takí jednoduchí a vzdorovali veľmi tvrdohlavo. A nesnažili sa vzdať.
  Aj keď, samozrejme, boli tam kotly. Američania sa do nich pustili. Potom to vzdali. A väzni bozkávali holé, zaprášené nohy árijských dievčat.
  Čoskoro padli Quebec a Toronto, potom ďalšie mestá. Od mája do decembra 1948 Nemci dobyli takmer celú Kanadu, ako aj Venezuelu, Nikaraguu a väčšinu Mexika. Ide o mimoriadne zložitú situáciu. Začiatkom roku 1949 mali Nemci Spojené štáty v oceľovom klieštikovi. Potom, 11. januára, sa Američania prvýkrát v histórii pokúsili použiť jadrové zbrane. A celkom sa im to nepodarilo. Z piatich bômb štyri zahynuli v lietadlách zostrelených nemeckými lietadlami a jedna, keď vybuchla, nespôsobila nemeckým jednotkám vážne škody.
  V reakcii na to Krauti zintenzívnili bombardovanie amerických miest a vojenských zariadení.
  Bitka teda pokračovala s neustálym úspechom v prospech Wehrmachtu. Kto mal lepšiu výstroj a výcvik vojsk. Áno, a veľké množstvo. Boje boli veľmi kruté. Začiatkom roku 1949 nemecké, zahraničné a japonské divízie obsadili to, čo zostalo z Mexika a vstúpili do USA zo severu. Amerika bola úplne vyžmýkaná. A bolo jasné, že pre Spojené štáty je to zlé. A do konca leta už bola zajatá polovica územia orlej ríše, ako aj Aljaška.
  Nemci obsadili Washington a New York 8. novembra 1949. A 7. decembra 1949 sa vzdali zvyšky americkej armády. Takto sa skončila druhá svetová vojna. Najkrvavejšia zo všetkých vojen a trvala viac ako desať rokov!
  Zdalo sa, že dlho očakávaný mier nastal. Ale Hitler nechcel akceptovať fakt, že hegemóniu treba zdieľať s Japonskom. A 20. apríla 1953 Tretia ríša zaútočila na Zem vychádzajúceho slnka. Vypukla nová vojna. Za svetovú hegemóniu.
  Kvantitatívna prevaha je na strane Tretej ríše a tiež kvalitatívna. Ale Japonci bojujú s veľkou zúrivosťou a masovým hrdinstvom.
  Nacisti však stále prevládajú. Vojna však trvala takmer rok. ZSSR zostáva neutrálny. Stalin tam zomrel a je tu vážny boj o moc.
  Japonsko je nakoniec okupované Wehrmachtom. O niekoľko mesiacov neskôr nacisti dobyli aj krajiny Latinskej Ameriky. Zakladajú celosvetovú hegemóniu.
  V samotnej Tretej ríši prebiehajú reformy. Zavádza sa nové náboženstvo, ktoré nahradí kresťanstvo. Nie je v ňom žiadna Trojica, iba jeden najvyšší Boh a jeho posol - Adolf Hitler. Jednotná mena, jednotné vzdelanie. A tiež náboženstvom posvätená polygamia. A genetický výber stále aktívne prebieha. Ľudská rasa sa zlepšuje.
  ZSSR stále existuje v oklieštenej podobe a vzdáva hold nacistom. Vládne tam Nikita Chruščov a snaží sa nešikanovať zver. Napriek tomu si Hitler už podriadil celý svet. A na Rusko sa pozerá ako na červenú škvrnu. Ale človek predpokladá a Boh disponuje. 20. apríla 1957 sa Fuhrer stal obeťou pokusu o atentát práve v deň svojich narodenín. A presne v šesťdesiatich ôsmich rokoch bola vláda divokého tyrana prerušená. Ktorý si podmanil takmer celý svet, a 22. júna chcel opäť zaútočiť na ZSSR.
  Ale ako vidíme u neho, nevyšlo to...
  Hitlera vystriedal Schellenberg. Hermann Goering zomrel na zneužívanie drog a obžerstvo. Himmler upadol do hanby a Hitler mu prestal dôverovať a potom ho odstránil. Schellenberg vystriedal Himmlera a získal post nástupcu. Okrem toho si Hitler nechal deti získať umelým oplodnením. Najstarší z nich však ešte nemal štrnásť rokov.
  Takže potomkovia Fuhrera nemali čas dediť. Hitler sa tak stal cisárom, no bez dynastie. Schellenberg sa neodvážil zabiť Fuhrerove deti, ale zbavil ich moci. A on sám sa stal Fuhrerom a diktátorom.
  Boj o moc trval niekoľko rokov.
  A 1. mája 1961 nacistické Nemecko napriek tomu zaútočilo na ZSSR. Bol tu pokus dosiahnuť: jedna planéta - jedno impérium!
  A Schellenbergove jednotky boli stále schopné dobyť Moskvu. Sovietska armáda bola príliš horšia v množstve a kvalite vojenského vybavenia. Zachytenie veľkých miest ZSSR trvalo šesť mesiacov kvôli veľkým vzdialenostiam. A potom ešte desať rokov trvala partizánska vojna.
  Čoskoro sa však veci upokojili. Schellenberg presadzoval pomerne liberálnu politiku a v roku 1981 všetci Rusi dostali občianstvo Tretej ríše. Liberalizácia postupovala postupne. Schellenberg čoskoro zomrel. A rozpútal sa vážny boj o moc. Potom bola ako kompromis obnovená monarchia a na trón nastúpil priamy potomok cisára Fridrich IV. V roku 2001 sa konalo referendum, v ktorom všetci obyvatelia planéty Zem dostali občianstvo a formálne rovnaké práva. A v roku 2017 boli zrušené posledné obmedzenia pre Židov a Rómov.
  Éra národného socializmu sa skončila. Ľudstvo je však v jedinej ríši, federálnej a monarchickej. Skúma vesmír.
  V nej sú si všetci formálne rovní a je tu Senát a Bundestag, kde poslancov volí celé obyvateľstvo Tretej ríše. A nad nimi je cisár, cisár celej planéty Zem.
  Život vo všeobecnosti nie je z materiálneho hľadiska zlý. Prísna disciplína, rozvoj vedy a techniky s výbornou nemeckou organizáciou priniesli výsledky. Poľnohospodárstvo je vynikajúce, nie je hlad a aj v chudobných oblastiach Afriky je dostatok jedla. Každý má prácu, každý dostáva plat a dôchodky. Vzdelanie a medicína sú zadarmo. Rovnako aj bezplatné jasle a škôlky. Potraviny stoja centy a ceny všetkých produktov sú už dlhé roky zmrazené. Všade, dokonca aj v Afrike, sú cesty, takmer každý má buď samostatný byt alebo dom. Všetci novomanželia okamžite dostanú aspoň tri izby v byte so všetkým komfortom. Môžete si vziať auto alebo čokoľvek na úver. Mnohí majú dokonca osobné helikoptéry.
  Internet je aktívny, všetci majú televízory a počítače, pracovný deň má len štyri hodiny. Všetky športové sekcie sú bezplatné a za ich účasť sa dokonca platí.
  Dávajú značný príspevok na každé dieťa. Inžinierske siete a verejná doprava sú zadarmo. Všetko bolo také čisté a upravené. Ulice sú čisté, objavilo sa veľa roboty a automatizácie. Príkladný poriadok. Cigarety sú zakázané, hoci alkohol sa stále predáva a pivo rôznych druhov je takmer zadarmo. Deti vo verejnom stravovaní majú tiež stravu zadarmo.
  Veľa bezplatných atrakcií a počítačových miestností.
  Ľudské sídla už existujú na Mesiaci, Marse, Venuši, Merkúre a mesiacoch Jupitera.
  Ľudia sa pripravujú na skok ku hviezdam. Veľa vecí už bolo vymyslených.
  Celkovo to dopadlo skrátka celkom dobre. A nebolo treba sa tak namáhať.
  AK BY ZYUGANOV PREUKAZAL VIAC ODVAHY A PREDVÍDZANIA
  V máji 1999 sa Zyuganov rozhodol neschváliť Stepashinovu kandidatúru, ale ísť do predčasných volieb do Dumy. Komunisti a ich spojenci urobili konsolidované rozhodnutie hlasovať proti Stepashinovi. Navyše boli urazení a zbavení funkcie vo vláde. Takéto rozhodnutie by bolo najpravdepodobnejšie v histórii, keby Zjuganov nebol trójskym koňom v komunistickom tábore, ktorý podkopával a kompromitoval ľavicové myšlienky.
  Predčasné parlamentné voľby sľubovali komunistom mnohé výhody, okrem iného aj kvôli menšiemu počtu konkurentov a imidžu mučeníkov.
  A to ukázalo, že komunisti vôbec nelipnú na svojich miestach, ale sú zásadovejší.
  Druhýkrát Jeľcin opäť priviedol Stepašina a potom tretíkrát zobral Aksenenka. Duma to opäť neschválila a bola vzatá a rozpustená. Nové voľby boli naplánované na september.
  Tvrdohlavosť parlamentu trochu zmenila chod dejín. Bombardovanie Juhoslávie trvalo dlhšie - keďže Miloševič dúfal v pomoc z Ruska. A rozpustenie parlamentu dalo opozícii šancu vyhrať.
  O Jeľcinovom odvolaní sa komunistom podarilo opäť hlasovať.
  A opäť to bolo len trochu málo, tentoraz len dva hlasy. Poslancov znepokojila blízkosť parlamentných volieb a nebezpečenstvo, že v nich neprejdú.
  Duma bola rozpustená a Jeľcin dekrétom vymenoval málo známeho Aksenenka za predsedu vlády.
  Vo všeobecnosti boli nádeje Zjuganova, že sa budú konať voľby, oprávnené. Chorý a oslabený prezident nešiel proti ústave. A neriskoval prekročenie svojej autority s dvojpercentným hodnotením. Primakov, keď videl, že jeho koalícia sa nestihla sformovať a zaregistrovať, vstúpil do spojenectva s komunistami. Do volieb išli Yabloko a Liberálnodemokratická strana. Blok Unity sa nestihol sformovať a NDR sa oslabila.
  Existuje aj invázia militantov v Dagestane a nerozhodnosť bezpečnostných zložiek počas volieb.
  Komunisti spolu s Primakovom a Lužkovom dosiahli kolosálne víťazstvo. Získali viac ako päťdesiatpäť percent hlasov. Druhý bol blok Yabloko, ktorý si tiež počínal dobre a získal pätnásť percent. LDPR sa nečakane darilo, keď inkasovalo viac ako dvanásť percent. NDR nesplnila hranicu piatich percent - úplná porážka! Žirinovskij sa stal jediným prokremeľským lídrom v Dume. Pravda, konkurencia bola slabá. Podľa nového zákona sa strany musia preregistrovať najneskôr rok pred voľbami a mnohé nestihli.
  V parlamente opäť dominovala ľavicová opozícia, Yabloko s jedným mandátom a LDPR v menšine.
  A samozrejme vznikol konflikt... Po zvolení predsedu Štátnej dumy sa hlasovalo o nedôvere vláde. A opäť sa hovorilo o impeachmente. Tentoraz dve tretiny, to by sa ľahko inkasovalo!
  Jeľcin sa po váhaní rozhodol vrátiť do kresla premiéra Primakova a prvého podpredsedu vlády Masľukova.
  Ľavicová koalícia s tým súhlasila, ale prezidentove právomoci boli dočasne obmedzené. A do nových volieb nie je takmer nič. Po rokovaniach v rámci koalície sa rozhodlo o nominácii Primakova za prezidenta. Lužkov sa stal premiérom. A Zyuganov dostal post vedúceho legislatívnej oblasti! Teda Super Skipper! Čo sa týka nového, mali byť dokonca prijaté zmeny ústavy.
  Militanti boli vyhnaní z Dagestanu. Ale nešli do Čečenska. Rozpútala sa tam občianska vojna. Rusko podporilo Maschadova a Kadyrova, proti Basajevovi a Raduevovi.
  Primakovovi sa podarilo vyhrať ruské prezidentské voľby už v prvom kole. Vláda však získala ďalšie právomoci. Rovnako ako legislatívna oblasť pod komunistickou kontrolou.
  V Rusku pokračoval ekonomický rast, rástli ceny ropy a plynu a oživil sa priemysel.
  Američania sa vo všeobecnosti ako v skutočnosti po teroristickom útoku z 11. septembra zapojili do Afganistanu a uviazli v Iraku. Primakov bol ľahko zvolený na druhé funkčné obdobie. V roku 2008 však prišiel o miesto v prospech veľmi úspešného premiéra Jurija Lužkova.
  Nový prezident pokračoval v predchádzajúcej politike spojenectva s komunistami. Zjuganov sa stal premiérom.
  Zahraničná politika bola nejaký čas o partnerstve so Západom a priateľstve s Čínou. Janukovyčov režim na Ukrajine zosilnel. Lužkov teda na rozdiel od Putina presadzoval skôr proukrajinskú politiku a vážil si spojenie slovanských štátov. Ukrajina sa dokonca v roku 2016 stala súčasťou Euro-ázijskej únie. Lužkov slúžil dve funkčné obdobia a odstúpil. Prezidentom sa napokon stal Zjuganov, ktorý tiež pomerne ľahko vyhral voľby. Žirinovskij sa zúčastnil po siedmykrát, všetko od roku 1991, a opäť prehral.
  Na jeseň 2015 sa Rusko zapojilo do vojny v Sýrii a bombardovalo tam. Trump sa dostal k moci v Spojených štátoch. Zjuganov, napriek formálnemu komunizmu, pokračoval vo svojom predchádzajúcom kurze ekonómie. Rusko napriek formálnej dominancii Komunistickej strany Ruskej federácie zostalo trhovou, demokratickou a mierne autoritatívnou krajinou.
  Partnerstvo so Západom a mierna konkurencia. Existuje spojenectvo s Ukrajinou a Bieloruskom a Kazachstanom, ale tiež nie príliš blízko. V roku 2020 bol Zjuganov zvolený do druhého funkčného obdobia. Vo všeobecnosti mierne zníženie výsledku na hranici druhého kola. A na Ukrajine po Janukovyčovom odchode nečakane vyhral nesystémový Zelenskyj. Odišiel aj Nazarbajev.
  Zjuganov povedal, že nebude meniť ústavu a odíde po svojom druhom funkčnom období.
  Vodcovi Komunistickej strany Ruskej federácie sa teda ešte podarilo ovládnuť Rusko, pričom prejavil trochu viac odvahy. A svet sa ukázal byť bezpečnejší a pokojnejší ako v skutočnosti.
  kto je Putin? Ako dopadla jeho kariéra? Potom, čo sa stal premiérom Primakov, Putina odvolali, pretože mal príliš blízko k Jeľcinovi. Obviňujúc najmä to, že FSB zpackala inváziu militantov do Dagestanu. Putin sa ešte nejaký čas venoval politike. Neúspešne kandidoval do Štátnej dumy. Potom sa stal starostom Petrohradu.
  Potom však odišiel z politiky a zamestnal sa v bezpečnostnej službe súkromnej firmy. Tak málo ľudí si ho už pamätalo.
  Žirinovskij v roku 2020 išiel do prezidentských volieb po ôsmykrát a opäť prehral so skromným výsledkom. Ale stále má frakciu v Štátnej dume. A dokonca mu Zjuganov po voľbách v roku 2020 udelil hodnosť generálmajora. Donald Trump nečakane prehral voľby s mladým demokratickým rivalom. Merkelová predčasne odstúpila. A Lukašenkov zdravotný stav sa prudko zhoršil.
  V roku 2021 ruskí kozmonauti konečne odleteli na Mesiac. A umiestnili tam červenú vlajku! Zjuganov oznámil Afonina ako svojho oficiálneho nástupcu. No vo všeobecnosti sa život opäť točil v kruhu.
  Ako vidíme, kolaps Ruska nenastal ani bez Putina. A svetlo sa neprevrátilo.
  
  
  
  
  
  
  AK BY MENSHIKOV ZABIL NIKOLAIA
  . V ktorej cárske Rusko vyhralo krymskú vojnu. Menšikova zabila zatúlaná guľka a na jeho miesto nastúpil schopnejší veliteľ. To znamená, že sa stala nehoda a zmenila chod dejín.
  Opak tej s Makarovom. Francúzi a Briti boli porazení po častiach. A Rusko, ktoré zajalo obrovské množstvo väzňov a trofejí, získalo späť Krym.
  Türkiye bolo porazené v Zakaukazsku. Dala Rusku Kars, Erzurum a takmer celé Arménsko. Ruské jednotky obsadili Rumunsko. V ofenzíve však nebolo treba pokračovať. Sultán požiadal o mier. V tom istom čase Rakúsko obsadilo Bosnu a Hercegovinu.
  Turci súhlasili s udelením autonómie Srbsku, Bulharsku, Čiernej Hore a Rumunsko sa stalo ruským vazalom. V rovnakom čase Rusko prevzalo aj Arménsko: Kars, Erzerum, Tanrog a rozšírilo svoje majetky na juhu.
  Vo Francúzsku vypukli nepokoje a začala občianska vojna a ona už nemohla posielať jednotky. Z konfliktu odišla aj Británia. Oslabilo sa aj sardínske kráľovstvo. Rakúsko posilnilo. Rakúšania si čoskoro podmanili Sardínské kráľovstvo, čím si upevnili nadvládu nad Talianskom.
  Čoskoro bol Šamil chytený, čím sa skončila vojna na Kaukaze. Rusko uzavrelo výnosný mier s Čínou, pričom si zobralo ešte viac územia ako v skutočnej histórii, takže autorita ruských zbraní bola vyššia.
  Mikuláš Prvý nepodporoval sever vo vojne proti juhu. Naopak, rozhodol sa pomôcť južanom spolu s Britániou s cieľom posilniť ich pozície na Aljaške.
  Rusko začalo na americkom území stavať mestá a pevnosti. Existovali dokonca železničné projekty na Čukotku. Cár Mikuláš načrtol veľa. Ruské jednotky dobyli strednú Áziu. Tento panovník zomrel v roku 1867. Opúšťať Rusko silné a prosperujúce. Jeho syn Alexander nezrušil poddanstvo, ale pokračoval v pohybe na juh. Viedol najmä víťaznú vojnu s Tureckom a pripojil Konštantínopol k Rusku. Potom Mezopotámia.
  Opäť vojna s Britániou a porážka Angličanov v Ázii. Alexander Druhý vládol o niečo dlhšie, bez toho, aby urobil významné reformy, s výnimkou súdnictva, a trochu zlepšil systém riadenia.
  Zrušenie poddanstva nikdy nenasledovalo. Ale Rusko anektovalo Irán. Cár zomrel presne dvadsať rokov po Mikulášovi I. v roku 1887. Alexander Tretí vládol len krátko, do roku 1894, no podarilo sa mu prakticky celú Indiu pripojiť k Rusku. A Nicholas II pokračoval vo svojom pohybe do Indočíny a do samotnej Číny.
  Bola vojna s Japonskom. Celkovo víťazne. A úplné dobytie Číny a Indočíny. A prienik až do Austrálie. V Európe sa však situácia zmenila.
  Rakúske cisárstvo anektovalo juh Francúzska. A potom porazila Prusko a dobyla južné Nemecko. Práve Rakúsko sa stalo svetovým hegemónom. Francúzsko bolo značne oslabené občianskou vojnou. Prusko sa nedokázalo zjednotiť. Rakúšania nakoniec dobyli a zajali celé Prusko, ako aj časti východného Francúzska. Vznikla veľká ríša, ktorá expandovala do Afriky. Čoskoro Rakúšania dobyli aj Belgicko, Holandsko a veľa pôdy v Afrike. Potom došlo k vojne medzi Rakúskom a Ruskom proti Británii. Skončilo sa to rozdelením Afriky medzi Rakúšanov a Rusov.
  Cisár Franz sa skutočne stal najväčším panovníkom, ktorý prekonal Napoleona Bonaparta dobytím takmer polovice Afriky a väčšiny Európy. Francúzsko bolo čoskoro úplne zajaté spolu so Španielskom a Portugalskom. Áno, všetko dobre dopadlo, ale...
  Dedič cisára Františka chcel pripojiť Srbsko k sebe! A v roku 1920 sa začala veľká vojna medzi Ruskom Mikuláša II. a Veľkorakúskou ríšou.
  Celá Európa je na strane Rakúska. Okrem Británie, ktorá nie je taká silná ako v skutočnej histórii, a takmer polovice Afriky. Navyše, Švédsko sa postavilo proti Rusku. A Nórsko a Dánsko boli zajaté cisárom Franzom.
  To bola polovica problémov. USA zostali rozdelené a vedľajšou mocnosťou. Británia však stále kontrolovala Kanadu a Rakúsko. A po prvých dvoch mesiacoch váhania vstúpila do boja aj na strane Rakúska.
  Rozpútala sa teda veľká vojna. Rakúsko a Anglicko proti Rusku.
  Samozrejme, Oleg Rybachenko je práve tam. A bojuje ako skutočný a neochvejný hrdina.
  Chlapec strieľa na cudziu armádu samopalom a spieva:
  - Hymna vlasti spieva v našich srdciach,
  V celom vesmíre nie je nikto krajší ako ona...
  Pevnejšie stlačte rytiersky vrhač lúčov -
  Zomri za Bohom dané Rusko!
  A bije sám seba, ničí samopalom armádu z celej Európy a čiastočne aj z Afriky.
  A chlapec sa sám sebe nevzdáva. Tu hádže holými prstami na nohách granát a škrípe:
  - Neustúpime a nevzdáme sa!
  A chlapec opäť vystrelí smrtiacu a zničujúcu dávku. Nechce ustúpiť svojmu protivníkovi.
  A spieva si:
  - Nikto nás nezastaví! Ani lev nemôže vyhrať!
  Chlapec je skutočný hrdina. Neporaziteľný a neporaziteľný. Rytier viery! Aj keď nie kresťanské!
  A tak bol rakúsky útok odrazený.
  Rakúšania a Angličania majú tanky, ale aj Rusko má mastodontov.
  Nicholas II má stále oveľa väčšiu populáciu, berúc do úvahy kolónie. Zoberme si celú Áziu, východnú Európu, časť Balkánu, viac ako polovicu Afriky.
  Takže Rusko je lepšie v počte pechoty. A vojaci bojujú veľmi statočne...
  A Rakúšania neodolali a boli vyhnaní z Varšavy späť. Potom ruské jednotky postúpili k Odre a dobyli Východné Prusko. Spolu s Ľvovom padla aj Halič. Przemysl bol obliehaný. Krakov bol oslobodený.
  Potom sa ukázalo, že Slovania nechcú bojovať s Rusmi a hromadne sa vzdávajú.
  Boje tiež ukázali, že ľahšie, obratné ruské tanky boli efektívnejšie ako ťažšie, nemotornejšie nemecké tanky. A v letectve je cárske Rusko vo všeobecnosti rádovo silnejšie ako kvalita Britov a Rakúšanov.
  Ruské jednotky po prestávke obnovili ofenzívu. Brali čísla aj zručnosť.
  Budapešť bola obkľúčená a dobytá. Na mori admirál Kolchak porazil Britov a zajal Austráliu. Na súši ruské jednotky obkľúčili a dobyli Berlín. A potom Viedeň.
  Rakúske cisárstvo prehrávalo aj bitku v Afrike. Porazený bol aj anglický zbor. Áno, veci boli pre cisára Adolfa nepríjemné.
  Strčil hlavu na nesprávne miesto a začal úplne strácať. Ako môže odolať takej sile?
  Po páde Viedne sa odpor Rakúšanov stal ohniskovým. A čoskoro Rusi obsadili celú Európu a Afriku. V tom istom čase začal útok na Kanadu z Aljašky. Prehrali aj Briti.
  Británia sa ocitla izolovaná a pokúsila sa vysedávať na ostrove.
  Ale je jasné, že Rusko zvíťazí spustením leteckej ofenzívy.
  A bombardovala takmer všetko, čo bolo na povrchu. A potom sa na súši vylodili výsadkové sily, ktoré priviedli Britániu k podriadeniu.
  Ruskou sa tak stala celá východná pologuľa, ako aj Aljaška a Kanada.
  Celkovo je to skvelé! Nikolai druhý si dal dočasnú pauzu a strávil majetok. USA sú stále rozdelené a nie veľmi silné, ako iné štáty závislé od Ruska.
  V roku 1937 v lietadle havaroval cár Mikuláš II. Trón zdedil Alexej II. Na rozdiel od skutočného príbehu bol dedič celkom zdravý a veselý. A v roku 1941 sa rozhodol dobyť všetko, čo sa jeho predkom nepodarilo zachytiť.
  Keď pustíme planétu, Zem už bude jednou ríšou. A ruská armáda sa najskôr presunula do severných štátov Ameriky a potom do južných. Spojené štáty neboli silné a boli rýchlo zajaté. Ukázalo sa však, že Mexiko je ľahšie dobyť. Potom sa posuňte nahor. Jeden po druhom, zachytávajúc jednu krajinu za druhou. Najväčšia a najsilnejšia Brazília. Vydržala však necelý mesiac.
  A tak dobyli Latinskú Ameriku a Nový Zéland. Alesei Druhý vošiel do dejín ako zavŕšiteľ všetkých ruských výbojov. A už v roku 1947 vkročili ruskí kozmonauti na Mesiac. A v roku 1958 na Mars! V roku 1961 na Venuši. V roku 1972 na Merkúr a v roku 1973 na mesiace Jupitera. V roku 1975 vo veku 71 rokov zomrel Alexy II. Prezývaný Finisher. A kráľom sa stal jeho syn Mikuláš III. V roku 1980 vstúpil človek na poslednú, najvzdialenejšiu planétu Slnečnej sústavy - Pluto. Mikuláš III nevládol príliš dlho. Zomrel v roku 1985. A na trón nastúpil jeho syn Alexander štvrtý. Mladý kráľ, asi dvadsaťsedemročný. A kráľ nariadil pripraviť sa na skok za Slnečnú sústavu. A začali stavať hviezdne lode a fotónovú raketu. A napokon v roku 2017 odštartovala prvá medzihviezdna expedícia.
  
  CÁR MIKULÁŠ II. MÁ ŠŤASTIE PREZIDENTA PUTINA
  Slávny spisovateľ a básnik Oleg Rybachenko cítil, že vo svete niečo nie je v poriadku. Ľudstvo zostáva roztrieštené tak, ako bolo. Počet krajín na planéte Zem sa len zvyšuje. A ak niekto získa vplyv, je to len totalitná, diktátorská Čína. A Rusko sa po skončení vlády Vladimíra Putina ponorilo do hlbokej krízy. Vojna na Kaukaze opäť zúri, ľavičiari a nacionalisti sa búria. Ekonomika opäť klesá a kriminalita stúpa. A Rusko sa začína rozpadať.
  Napriek svojmu fenomenálnemu šťastiu Vladimir Putin nikdy nedokázal vytvoriť silný, stabilný politický systém alebo stabilnú a rýchlo rastúcu ekonomiku. Mnohé sociálne a medzietnické problémy neboli vyriešené. Zriedkavé šťastie umožnilo Putinovi zachovať si zdanie prosperity. No len čo odišiel, všetky nezahojené abscesy sa razom otvorili.
  Navyše hrozí nukleárna vojna! Svet je v chaose, Rusko smeruje do rozsiahlej občianskej vojny! Toto je potrebné urýchlene napraviť.
  Chlapec čítal v knihe, že môžete zmeniť osudy ľudí a zmeniť ich miesta! A existuje jeden mocný cigán, ktorý to môže urobiť každému.
  Prečo teda nezvrátiť šťastie a šťastie Putina a Mikuláša II.?
  Navyše, ak bude Mikuláš II. taký fenomenálny úspech ako Putin, potom sa priebeh dejín zmení. A v dvadsiatom prvom storočí budú v Rusku vládnuť Romanovci. To znamená, že Putin nebude potrebovať šťastie. Alebo aspoň Rusko má Putinovo šťastie.
  A v dvadsiatom storočí je šťastie cárskeho Ruska veľmi potrebné.
  Slávny spisovateľ sa rozhodol ísť k cigánke. Našťastie na internete bola jej adresa a rozvinutá intuícia spisovateľke a poetke napovedala, že vôbec nie je šarlatánka.
  Vskutku, cigán nie je jednoduchý. Žije v kaštieli v Moskve a vyzerá asi na dvadsať rokov, hoci veštil už od sovietskych čias. Okamžite môžete vidieť večné dievča s čiernymi kučeravými vlasmi - je výnimočná!
  Oleg Rybachenko sa jej opýtal:
  - Urob dobrý skutok! Zmeňte šťastie Vladimíra Putina a Mikuláša II.
  Večne mladá cigánka sa pozrela na Olega Rybačenka a odpovedala:
  - Je dobré, že nie ste egoista a nevzdáte sa pre seba, ale pre krajinu Rusko! A ešte lepšie je, že máte bohatú energiu a bezprecedentnú, neuveriteľnú, nadľudskú predstavivosť!
  Cigán žmurkol a pokračoval:
  - Toľko zmeniť históriu nie je ľahké ani pre mňa! Ale ty, majiteľ najsilnejšej a najbohatšej fantázie na svete, mi môžeš pomôcť!
  Oleg Rybačenko súhlasne prikývol:
  - Som pripravený na všetko! A splním akúkoľvek požiadavku!
  Mladý cigán prikývol a povedal:
  -Urobím z teba asi dvanásťročného chlapca a budeš rásť extrémne pomaly a nikdy nebudeš starší ako štrnásť rokov. Pošlem ťa do paralelného sveta, kde sa najprv staneš otrokom!
  Oleg Rybačenko súhlasne povedal:
  - Som pripravený!
  Cigán prikývol a pokračoval:
  - Budete mi musieť zohnať deväť artefaktových kameňov: čierny, biely, červený, oranžový, žltý, zelený, modrý, indigový, fialový. A okrem toho je desiatym artefaktom Koshcheiova koruna!
  Je to ťažké, ale budete mať navždy mladé, rýchle, silné a odolné telo chlapca-bojovníka. A k tomu mimoriadny intelekt a fenomenálny dar predstavivosti. Skôr či neskôr pozbierate artefakty a vrátite sa späť do svojho sveta. A navždy budeš v tele fenomenálne silného a rýchleho asi štrnásťročného chlapca a nebude možné ťa zabiť. To znamená, že za odmenu dostanete aj nesmrteľnosť!
  Oleg Rybačenko súhlasne prikývol:
  - O tomto sa dá len snívať!
  Večne mladá čarodejnica poznamenala:
  - Ale desať artefaktov je mojich a iba mojich! Dodajú mi takú silu, že si nesmrteľnosť viac než zaslúžiš! Zatiaľ ťa uspím a zobudíš sa ako otrok v kameňolomoch. A potom vám vaša vynaliezavosť povie, ako sa z toho dostať!
  Keď sa pohnete, budem môcť zmeniť osud, šťastie a bohatstvo prezidenta Putina a cára Mikuláša II. Budete pre mňa zbierať artefakty z rôznych svetov a medzitým od začiatku dvadsiateho storočia pôjde história Ruska inak. To znamená, že aj keď nezoženiete artefakty - deväť kameňov a Koshcheiovu korunu, ruský cár Mikuláš II bude mať stále šťastie, osud a šťastie ruského prezidenta Vladimira Vladimiroviča Putina!
  Oleg Rybachenko sa široko usmial a odpovedal:
  -Toto je dobré! V novom svete budem pokojný, že beh dejín sa konečne zmenil k lepšiemu! A že Rusko bude schopné obnoviť poriadok na celom svete a stať sa hegemónnou krajinou! A absolútny hegemón!
  Večne mladý cigán nariadil:
  - Ľahnite si na pohovku!
  Oleg Rybačenko si ľahol.
  Čarodejnica vrčala:
  - Teraz spi! Zobudíš sa v inom svete.
  Oleg Rybachenko zatvoril oči a takmer okamžite zaspal.
  Cigán vybral z nádob vopred naskladnené ingrediencie a začal pripravovať lektvar. Pod vopred pripraveným kotlíkom pustila plyn na mágiu. A začala tam hádzať rôzne veci, čarovať. Zároveň večné dievča vytiahlo z vrecka balíček kariet a spievalo:
  - Ach, osud, osud, pomôž Nikolajovi! Veľa šťastia od Putina, príďte k cárovi Romanovovi!
  Nech Romanov vyhrá
  Pravidlá ako Džingischán...
  Nech ti prinesie šťastie,
  Putin ukradol darček!
  
  Pre Rusko je to lepšie
  Mikuláš Veľký cár...
  Džingischán bude chladnejší
  Buď ako Vladimir Putin!
  Kotol začal vrieť a elixír v ňom začal bublať. Cigán vyložil karty, začaroval a hodil balíček do vriaceho oparu... Zableskol sa superjasný záblesk, ako z tisícky bleskových fotení. Spiaci Oleg Rybačenko zmizol... A potom, po zapálení, zmizol aj kotol.
  Priestranná sieň, kde veľká čarodejnica zoslala svoje kúzlo, bola prázdna a tichá!
  Večne mladá čarodejnica povedala:
  - No! Zmenil som chod dejín a je to super! A ak bude mať tento idealista šťastie a bude zbierať artefakty, stanem sa takým mocným, že mi bude závidieť aj samotný Satan!
  A cigánska čarodejnica sa leskla smaragdovými očami!
  A stal sa zázrak!
  Čo skutočne čakalo Mikuláša II.... Naozaj, veľa sa zmenilo. Počas korunovácie nedošlo k žiadnej krvavej bitke. A expanzia do Číny bola úspešná. Vojna s Japonskom sa samozrejme stala. Vo všeobecnosti to bolo historicky nevyhnutné. Je jasné, že monštrum tvárou v tvár samurajovi malo byť odzbrojené a zničené. A z tohto niet úniku. Nebezpečenstvo nemôžete nechať na svojich hraniciach.
  Ako prvé začalo vojnu Japonsko, ale jeho pokus zaútočiť na ruské lode bol neúspešný. Rusi neutrpeli výrazné škody a tucet torpédoborcov Krajiny vychádzajúceho slnka bolo potopených.
  Z obkľúčenia sa podarilo ujsť aj "Varyagovi". Čo sa ukázalo ako veľký úspech. A admirál Makarov rýchlo dorazil na more a zničme Japoncov. A generál Kuropatkin porazil samurajov na súši a úplne obsadil celý Kórejský polostrov.
  A dokonca aj cár Mikuláš II. sa rozhodol: musel zostať v bezpečí pred Japonskom navždy! Ale ako? Áno, pozemné jednotky a úplne ich pripojiť k Rusku ako provincii.
  A potom sa odohrala rozhodujúca bitka na mori, kde japonskú flotilu napokon ukončil admirál Makarov.
  Do bitky sa zapojili aj štyri dievčatá! Naboso a v bikinách!
  Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana. Štyri krásky, ktoré mávajúc šabľami nastupujú na najväčšiu samurajskú loď.
  Natasha sekne Japonca a kričí:
  - Budeš rozmazaný, prižmúrený!
  Zoya skolila ďalšieho samuraja a poznamenala:
  - A tvoje oči sú zafírové!
  Natasha, ktorá viedla mlyn, potvrdila:
  - Samozrejme áno! Samozrejme áno!
  A potom to opäť vzala Aurora a kopla Japonca do brady holou pätou. Zlomila mu čeľusť a zarevala:
  - Hurá do vlasti!
  Svetlana to vzala, odťala samurajovi hlavu a vyhŕkla:
  - Za cára Mikuláša II.
  Áno, samozrejme, veľa závisí od šťastia. Najmä admirál Makarov zostal nažive. A ukázal sa ako druhý Ushakov. Ako obratne rozkazuje. Sám je na pojazdnom krížniku, všetko stíha. A Japonci, ktorí, mimochodom, nemali veľkú prevahu v zbraniach, boli po úsekoch a takticky bití.
  Zručnosť generála či námorného veliteľa prevláda nad malou početnou prevahou.
  Navyše v tom čase boli Japonci počtom slabší. Makarov ich teda rozbije. Vynucuje si boj zblízka, kde sú ruské lode s pancierovými granátmi oveľa silnejšie.
  A Japonci sú porazení. A dievčatá zajmú ďalšiu samurajskú loď. A na ňom veje vlajka cárskej ríše!
  Čo sú Japonci? Nemáte veľa šťastia? Nicholas II dostal šťastie Vladimíra Putina a všetko mu išlo tak dobre!
  A čo dievčatá? Štyri krásky v bikinách sú rodnoverské čarodejnice, ktoré sa rozhodli bojovať za kráľa, hoci zvyčajne nemajú s týmto svetom nič spoločné.
  Ale v tomto prípade je potrebné pomôcť ruskému ľudu. A to vďaka Putinovmu šťastiu. Nikdy by nebol dobyl Krym bez výstrelu, nebyť tých istých štyroch čarodejníc. Pomohli urobiť zázrak. Či však Rusko potrebovalo vziať Krym bratskému ľudu, je stále otázkou. Ale pripojenie Číny k Ruskej ríši je skvelý nápad! Predstavte si, koľko poddaných bude mať ruský cár - mohol by rozdrviť celý svet!
  Dievčatá tu skrátka nestrácajú čas. A nová bojová loď je už napadnutá.
  A opäť je zajatý. A šable v rukách krások len blikajú a sú také ostré. A toľko Japoncov bolo zmiešaných.
  Bitka na mori sa skončila definitívnym potopením japonskej eskadry a zajatím admirála Toga.
  A pristátie začalo. Parníkov a transportov nebolo dosť. A používali dlhé člny, prepravovali ich na krížnikoch a bojových lodiach a robili veľa iných vecí. Cár nariadil použitie obchodnej flotily počas vylodenia.
  Ruské jednotky porazili nápor samurajov, ktorí sa ich pokúsili zhodiť z predmostia. Ale cárska armáda obstála odvážne. A masívny útok bol odrazený s veľkými stratami.
  Čarodejnice počas útoku sekali šabľami a hádzali na nepriateľa granáty bosými nohami.
  Sú samozrejme na tých najnebezpečnejších miestach. A ako začali strieľať zo samopalov. Každá guľka je na cieľ.
  Natasha vystrelila, hodila granát holými prstami na nohách a štebotala:
  - Nikto nie je chladnejší ako ja!
  Zoya strieľala zo samopalu, hodila dar smrti holými prstami na nohách a zaškrípala:
  - Za cára Mikuláša II.
  Aurora, ktorá pokračovala v streľbe z guľometov a vyskočila, praskla a povedala:
  - Za Veľkú Rus!
  Svetlana, ktorá pokračovala v bití nepriateľa, povedala agresívne, vycenila zuby a hodila granát holou pätou:
  - Za kráľovskú ríšu!
  Bojovníci pokračovali v bití a mlátení. Majú taký výbuch energie. Zastrelia sa a zničia postupujúcich samurajov.
  Už sú ním zabité tisíce, desaťtisíce Japoncov.
  A porazení samuraji utekajú... Dievčatá sú proti nim veľmi smrteľné.
  A Rusi sekajú samurajov bajonetmi...
  Útok je odrazený. A na pobreží pristávajú nové ruské jednotky. Predmostie sa rozširuje. Nie je to zlé, samozrejme, pre cársku ríšu. Jedno víťazstvo za druhým. A so zbraňami pomôže aj admirál Makarov. Zametanie Japoncov.
  A teraz sa ruské jednotky už presúvajú cez Japonsko. A ich lavína sa nedá zastaviť. Nepriateľa rozsekajú na kusy a bodajú bajonetmi.
  Natasha, ktorá útočí na samurajov a seká ich šabľami, spieva:
  - Bieli vlci sa hrnú! Len tak preteky prežijú!
  A ako hádže granát holými prstami!
  Zoya spieva spolu s divokou agresivitou. A tiež hádzať bosými nohami, niečo jedinečné, smrteľné:
  -Slabí umierajú, sú zabití! Chráňte posvätné telo!
  Augustína, strieľajúca na nepriateľa, sekajúca šabľami a hádzajúca granáty holými prstami, kričí:
  - V bujnom lese prebieha vojna, hrozby prichádzajú odvšadiaľ!
  Svetlana strieľala a hádzala dary smrti bosými nohami, vzala ho a zakričala:
  - Ale vždy porazíme nepriateľa! Bieli vlci pozdravujú hrdinov!
  A dievčatá v zbore, ničia nepriateľa, spievajú a hádžu smrtiace zbrane bosými nohami:
  -Vo svätej vojne! Bude to naše víťazstvo! Cisárska vlajka vpred! Sláva padlému hrdinovi!
  A opäť dievčatá strieľajú a spievajú v ohlušujúcom kvílení:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí! Bieli vlci rozdrvia nepriateľa! Bieli vlci - pozdrav hrdinov!
  Dievčatá kráčajú a bežia... A ruská armáda sa pohybuje smerom k Tokiu. A Japonci sa zabíjajú a sú kosení. Ruská armáda sa pohybuje. A jedno víťazstvo za druhým.
  Cár Mikuláš naozaj vytiahol šťastný lístok. Ruské jednotky už začínajú zaútočiť na japonskú metropolu. A je to všetko také skvelé.
  Dievčatá sú tu, samozrejme, pred všetkými a ich tlak a vykorisťovanie sú na vysokej úrovni.
  Najmä keď hádžu granáty bosými nohami. To vo všeobecnosti spôsobuje šok a úctu medzi samurajmi.
  Ale tu lezú po stene japonskej metropoly. A sekajú ľudí a kone do kapusty. Svojich protivníkov rozdrvili na kusy. Dievčatá prichádzajú, kričia a smejú sa! A holými opätkami vás kopnú do brady. Japonci lietajú hore nohami. A padajú na vlastné stávky.
  A bojovníci mávajú šabľami ešte mocnejšie.
  A samuraj trpí porážkou za porážkou. Ruské jednotky teda obsadili Tokio.
  Mikado v strachu beží, ale nemôže sa nikde skryť. A tak ho dievčatá vezmú do zajatia a zviažu!
  Veľké víťazstvo! Japonský cisár podpisuje abdikáciu v prospech Mikuláša II. Titul ruského cára sa výrazne predlžuje. Kórea, Mongolsko, Mandžusko, Kurilské ostrovy, Taiwan a samotné Japonsko sa stávajú ruskými provinciami. Japonsko má síce malú, obmedzenú autonómiu. Ale jej cisár je Rus, autokratický cár!
  Nicholas II zostáva absolútnym panovníkom, ktorý nie je ničím obmedzený. Je to autokratický cár!
  A teraz aj cisár Japonska, Žlté Rusko, Bogdychán, Chán, Kagan, a tak ďalej, tak ďalej, tak ďalej...
  Áno, viac šťastia. Všimnite si, že šťastie dovolilo Putinovi dobyť tak veľa! Dvadsiate prvé storočie, žiaľ, nie je veľmi vhodné na zachytávanie!
  Aký úžitok má Rusko z toho, že Putinov nepriateľ McCain zomrel na rakovinu mozgu? Šťastie je, samozrejme, kolosálne, ani si to nedokážete zámerne predstaviť - aby váš nepriateľ zomrel takou zlou a nepríjemnou smrťou!
  Ale konkrétna návratnosť pre Rusko je nulová.
  Ale pre Nicholasa II sa také šťastie a šťastie Putina zmenilo na veľké územné zisky. Ale naozaj, prečo by šťastie malo dávať dary Putinovi? No z toho, že Sobčak v takom čase zomrel a nebolo potrebné mu dať post šéfa ústavného súdu, ako je to dobré pre Rusko?
  A cár Mikuláš II. z celej Rusi je výnimočný človek. Prirodzene, po takom veľkom víťazstve sa jeho moc a autorita posilnili. To znamená, že je možné uskutočniť určité reformy. Najmä v pravoslávnej cirkvi! Umožnite šľachticom mať štyri manželky, ako v islame. A tiež dať vojakom právo na druhú manželku ako odmenu za ich skutky a vernú službu.
  Dobrá reforma! Keďže počet ľudí iného vierovyznania a cudzincov v ríši vzrástol, potom je potrebné zvýšiť ruský počet. A ako na to? Na úkor žien iných národov. Veď ak si Rus vezme za manželky tri Číňanky, tak z nich bude mať deti a kto budú tieto deti podľa národnosti?
  Samozrejme ruština z otcovej strany! A to je skvelé! Nicholas II, ktorý mal pokrokovú myseľ, bol viac náboženský vo vzhľade ako vo svojej duši. A samozrejme dal náboženstvo do služieb štátu a nie naopak!
  Nicholas II tak posilnil svoju autoritu medzi elitou. Muži po tom túžia už dlho. A urýchlil rusifikáciu periférií.
  No ani kňazom to nevadilo. Navyše viera v dvadsiatom storočí slabla. A náboženstvo slúžilo kráľovi, v skutočnosti neverilo v Boha!
  A vojenské víťazstvá urobili Nicholasa populárnym medzi ľuďmi a on, zvyknutý na autoritárstvo, nechcel žiadne zmeny. Rusi nikdy nepoznali inú moc!
  A ekonomika rastie, platy rastú. Každý rok ide o desaťpercentný nárast. Naozaj, prečo meniť?
  V roku 1913 cár Mikuláš na tristoročnicu Romanovcov opäť skrátil pracovný deň na 10,5 hodiny a v sobotu a predsviatočné dni dokonca na 8 hodín. Zvýšil sa aj počet víkendov a sviatkov. Začal sa oslavovať ako deň voľna a dátum kapitulácie Japonska. A narodeniny kráľa, narodeniny kráľovnej a deň korunovácie.
  Keď sa ukázalo, že následník trónu má hemofíliu, cár Mikuláš si vzal druhú manželku. Tým bola vyriešená otázka nástupníctva na trón.
  Ale blížila sa veľká vojna. Nemecko snívalo o pretvorení sveta. Cárske Rusko však bolo pripravené na vojnu.
  V roku 1910 Rusi anektovali Peking a rozšírili svoje impérium. Británia s tým súhlasila výmenou za spojenectvo proti Nemecku.
  Kráľovská armáda bola najpočetnejšia a najmocnejšia. Jeho počet v čase mieru dosiahol tri milióny a tisíc plukov. Nemecko malo v čase mieru len šesťstotisíc. Plus Rakúsko-Uhorsko, ale jeho jednotky nie sú bojaschopné!
  Nemci však stále plánujú bojovať s Francúzskom a Britániou. A kde môžu nakresliť dva fronty?
  Rusi majú prvé ľahké tanky na svete "Luna"-2 v sériovej výrobe. A štvormotorové bombardéry "Ilya Muromets" a stíhačky s guľometmi "Alexander" a oveľa viac. A samozrejme výkonnú flotilu.
  Nemecko nemá rovnaké sily.
  A Nemci sa aj tak rozhodli zaútočiť na Belgicko a obísť Paríž. Nebolo tu pre nich vôbec nič.
  Ale vojna sa aj tak začala. Nemecko urobilo svoj osudný krok. A jej jednotky sa presunuli do Belgicka. Len sily sú nerovnaké. Ruské jednotky sa už presúvajú cez Prusko a Rakúsko-Uhorsko. A tank Luna-2 s rýchlosťou 40 kilometrov je už kolosálna sila.
  Navyše si všimnite, že cár Mikuláš mal šťastie, že vojna začala. Samotný cár by na Nemecko nezaútočil. A tak na ruskej strane je veľká, drvivá prevaha v silách, tankoch, prevaha v delostrelectve a najlepšie letectvo v kvantite a kvalite. A silnejšia ekonomika, keďže sa dalo vyhnúť recesii spôsobenej revolúciou a porážkou vo vojne. A tak neustále prichádza vzostup a úspech za úspechom.
  Je zrejmé, že Nemci boli pod útokom. A potom oni sami vyliezli s hlavnými silami proti Francúzsku a Británii. Kam by mali ísť?
  Vezmite Taliansko a vyhláste vojnu Rakúsko-Uhorsku! Jediným plusom je, že Türkiye vstúpil do vojny proti Rusku. Ale to je ešte lepšie pre kráľa, konečne si môže vziať Konštantínopol a úžiny pre seba! Takže...
  A tiež štyri čarodejnice, večne mladé rodené veriaci Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana v boji! A už vás zasiahnu! Zasiahnu teda Nemcov aj Turkov!
  Spisovateľ a básnik Oleg Rybachenko sa prebudil. Mladá čarodejnica navždy splnila svoj sľub a dala Mikulášovi II. šťastie Vladimira Putina a Oleg Rybačenko teraz musí splniť svoje. Zobudenie nebolo jednoduché. Chlapcovo telo zasiahol tvrdý bič. Chlapec vyskočil. Áno, Oleg Rybachenko je teraz svalnatý chlapec, spútaný za ruky a nohy. Môžete vidieť čierno opálené, suché a šľachovité telo s výraznými svalmi. Naozaj silný a húževnatý otrok so silnou kožou, ktorá je tak vytvrdená, že ju ani bitka dozorcu nedokáže rozsekať. Bežíte na raňajky s ostatnými chlapcami, vstávate zo štrku, kde spia mladí otroci úplne nahí a bez prikrývok. Je pravda, že je tu teplo, klíma je ako v Egypte. A chlapec je celý nahý, iba reťaze. Sú však dosť dlhé a prakticky neprekážajú pri chôdzi ani pri práci. Ale nemôžete v nich urobiť veľký krok.
  Pred jedlom si opláchnite ruky v potoku. Dostanete dávku: ryžu a zhnité kúsky rýb. Hladnému otrokárovi to však pripadá ako lahôdka. A potom idete do bane. Ráno ešte nevyšlo slnko a je celkom príjemne.
  Chlapcove bosé nohy tak zhrubli a zrohovali, že ostré kamienky vôbec nebolia, dokonca príjemne šteklia.
  Kameňolomy, kde pracujú deti do šestnásť rokov. Samozrejme majú menšie autá a náradie. Ale musíte pracovať pätnásť, šestnásť hodín, rovnako ako dospelí.
  Smrdí, a tak si uľavujú priamo pri porube. Práca je jednoduchá: nasekajte kamene krompáčmi a potom ich noste v košíkoch alebo na nosidlách. Niekedy musíte tlačiť aj vozík. Väčšinou ju chlapci tlačia po dvoch a po troch. Ale Oleg Rybachenko je vybraný sám, pretože je veľmi silný. A krompáč drží v rukách ako dospelý. Musí dokončiť oveľa väčšiu úlohu ako zvyšok.
  Je pravda, že vám dávajú čoraz častejšie. Trikrát denne, nie dvakrát.
  Otrok, ktorého telo Oleg Rybačenko obýva, je tu už niekoľko rokov. Poslušný, usilovný, všetky pohyby sú nacvičené až do automatizácie. Naozaj sakramentsky silný, odolný a prakticky nepozná únavu. Zároveň však chlapec takmer nerastie a teraz nevyzerá viac ako na dvanásť, s priemernou výškou na tento vek.
  Ale sila... Pre viacerých dospelých. Mladý hrdina. Ktorý sa však zrejme nikdy nestane dospelým a nenarastie mu brada.
  A vďaka Bohu! Ako spisovateľ a básnik sa Oleg Rybachenko nerád holil. Pracuješ pre seba a lámeš kamene, drvíš ich. A do vozíka. Potom ho prenesiete do vozíka. Je ťažké ju dotlačiť a deti sa v tom striedajú.
  Chlapci sú tu takmer čierni, no ich črty tváre sú buď európske, hinduistické alebo arabské. Navyše tých európskych je oveľa viac.
  Oleg sa na ne pozrie bližšie. Otroci nesmú rozprávať, bijú ich bičom.
  Oleg Rybačenko tiež zatiaľ mlčí. A študuje. Tu sú okrem mužských dozorcov aj ženy. Sú tiež krutí a bijú bičom.
  Navyše nie všetci chlapci majú kožu takú pevnú ako Oleg. Veľa ľudí praskne a krváca. A stráže vás môžu ubiť k smrti. Práca je veľmi ťažká a chlapci, najmä keď vychádza slnko, sa začínajú poriadne potiť.
  A tu nie je jedno slnko, ale dve. A to robí deň veľmi dlhým. A práce je veľa. Chlapci nemajú čas spať a relaxovať. To je pre nich veľké trápenie.
  Oleg Rybachenko pracoval pre seba, mechanicky sekal a nakladal. Premiešané pre seba...
  A predstavil si obraz toho, čo sa dialo po tom, čo Mikuláš II. získal úspech ruského prezidenta Vladimira Putina.
  Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana útočia na Rakúšanov v Przemysli. Ruské jednotky okamžite dobyli Ľvov. A zaútočia na najsilnejšiu pevnosť.
  Dievčatá s bosými nohami a v bikinách sa rýchlo ponáhľajú ulicami mesta.
  Sekajú Rakúšanov a hádžu malé kotúče bosými nohami.
  Dievčatá zároveň spievajú:
  - Cár Mikuláš je náš mesiáš,
  Impozantný vládca mocného Ruska...
  Celý svet sa trasie - kam to pôjde -
  Pre Nikolaja s piesňou vpred!
  Natasha rozseká Rakúšanov, holými prstami hodí granát a začne spievať:
  - Pre Rusa!
  Zoya tiež drví svojich nepriateľov a spieva spolu s nadhľadom:
  - Za kráľovskú ríšu!
  A granát hodený jej bosou nohou letí! Toto je zabijácke dievča. Môže si rozdrviť čeľusť a vypiť more!
  A Aurora tiež hádže holými prstami disk, rozhadzuje Rakúšanov a škrípe:
  - Za veľkosť Ruska!
  A odhalí svoje veľmi ostré zuby! Ktoré sa lesknú ako tesáky.
  Svetlana sa tiež nezabudne podvoliť a reve:
  - Rus svätého a neporaziteľného Mikuláša II.
  Dievča preukazuje obrovskú vášeň. A bosými nohami všetko hádže a hádže darčeky!
  Natasha, strieľajúca, sekajúca a hádzajúca smrtiace zbrane bosými nohami, škrípe:
  - Milujem svojho Rusa! Milujem svojho Rusa! A ja vás všetkých rozsekám!
  A Zoya tiež strieľa a vyje, pričom holými prstami na nohách hádže niečo výbušné:
  - Veľký cár Mikuláš! Nech mu patria hory aj moria!
  Aurora, kričiaca divokým, šialeným hnevom a hádzajúca darčeky holými prstami na nohách, zavýja:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí! Šikovné dievčatá drvia nepriateľov bosými nohami a holými pätami!
  A dievčatá sú opäť v divokom zhone. Zachytávajú Przemysla v pohybe a spievajú, skladajú za pochodu;
  Naša svätá Rus je oslávená,
  Je v ňom veľa budúcich víťazstiev...
  Dievča behá bosé
  A nie je o nič krajšia na svete!
  
  Sme temperamentní Rodnoverki,
  Čarodejnice sú vždy bosé...
  Dievčatá veľmi milujú chlapcov
  Jeho divoká krása!
  
  Nikdy sa nevzdáme
  Nepodliehajme svojim nepriateľom...
  Aj keď máme nohy bosé,
  Bude veľa modrín!
  
  Pre dievčatá je lepšie ponáhľať sa
  Bosý v mraze...
  Sme skutočne vlčiaky
  Môžeme to preraziť!
  
  Nedá sa nás zastaviť
  Obrovská horda Fritza...
  A nenosíme topánky
  Satan sa nás bojí!
  
  Dievčatá slúžia Bohu Rodovi,
  Čo je, samozrejme, skvelé...
  Sme za slávu a slobodu,
  Kaiser bude škaredý kúsok!
  
  Pre Rusko, ktoré je krajšie ako všetko,
  Bojovníci vstávajú...
  Jedli sme mastnú kašu
  Bojovníci sa neohýbajú!
  
  Nikto nás nemôže zastaviť
  Sila dievčat je obrovská...
  A nevyroní slzu,
  Pretože sme talent!
  
  Žiadne dievčatá sa nevedia ohnúť,
  vždy sú silné...
  Urputne bojujú za vlasť,
  Nech sa ti splní sen!
  
  Vo vesmíre bude šťastie
  Slnko bude nad Zemou...
  S tvojou nepodplatiteľnou múdrosťou,
  Bajonet cisár!
  
  Slnko vždy svieti na ľudí,
  Nad najpriestrannejšou krajinou,
  Šťastní dospelí a deti,
  A každý bojovník je hrdina!
  
  Šťastia nie je nikdy priveľa
  Verím, že budeme mať šťastie...
  Nech sa zlé počasie rozplynie -
  A hanba nepriateľom!
  
  Boh našej rasy je taký najvyšší,
  Nie je nikto krajší ako On...
  V duši sa staneme vyššími,
  Aby ten zlý všetkých vyvracal!
  
  Verím, že porazíme našich nepriateľov
  Biely, ruský Boh je s nami...
  Nápad bude radosťou,
  Nedovoľ zlu vstúpiť k tvojim dverám!
  
  No skrátka Ježišovi,
  Vždy budeme verní...
  Je to ruský boh, počúvaj,
  Klame, že je Žid Satan!
  
  Nie, v skutočnosti, všemohúci Bože,
  Naša najsvätejšia hlavná rodina...
  Aký spoľahlivý je On strechou,
  A jeho Syn-Boh Svarog!
  
  Stručne povedané, pre Rusko,
  Nie je hanba zomrieť...
  A dievčatá sú najkrajšie zo všetkých,
  Žena má silu medveďa!
  
  
  PLÁNY SA NEMENILI
  Hitler jednoducho nezmenil plán OKW a útok na Stalingrad uskutočnili zo severu aj z juhu skupiny armád A a B. A útok bol zverený Mainsteinovi . Výsledkom bolo, že Stalingrad padol do desiatich dní od útoku zo všetkých strán. A sovietske jednotky sa ocitli úplne obkľúčené. Potom sa Wehrmacht presunul pozdĺž pobrežia Volhy do Kaspického mora. Ako reagovala Červená armáda? Ofenzíva v strede sa príliš nevydarila.
  Navyše Japonsko vyhralo bitku o Midway, hoci neotvorilo druhý front, ale dobylo Havajské ostrovy. A zároveň sa pozemné jednotky samurajov presúvali smerom k Indii. Aby si Británia udržala túto kolóniu, musela stiahnuť niektoré jednotky z Egypta, čím opustila operáciu Torch.
  Na východnom fronte držali iniciatívu Nemci. Rýchle dobytie Stalingradu zrútilo južné krídlo. Fritz skĺzol do Kaspického mora a odrezal Kaukaz po súši. A potom Türkiye vstúpil do vojny. Jej armáda, aj keď nie príliš silná, je pomerne početná a schopná statočne bojovať.
  Už v prvých dňoch Turci obsadili Batumi a obkľúčili Jerevan. Áno, ich úspechy sú slušné, keďže Červenú armádu drží nemecký front.
  Treba si uvedomiť, že nacisti využili, že sovietske vojská vstúpili do boja priamo z vlakov a po častiach ich pobili. To sa samozrejme negatívne odrazilo na priebehu vojny.
  Stalin bol tiež nervózny a vydesený - požadoval udržať Kaukaz za každú cenu.
  Heroická obrana Stalingradu skrátka nevyšla a všetko padlo. A nepomohla ani absencia japonských divízií na Ďalekom východe.
  Nemci sa presunuli pozdĺž pobrežia Kaspického mora do Dagestanu. Aby sa im zabránilo hromadiť prach - ale sily sú nerovnaké, navyše Červená armáda mala veľké ťažkosti so zásobovaním. A ustúpila. A Krauts bombardovali aktívne.
  Spojené štáty sa takmer nedotkli Tretej ríše, rozptýlené víťazstvami Japonska. Británia trochu oslabila a tiež sa nedostala do problémov! Teraz mali Nemci príliš veľa lietadiel a mohli na ne skutočne vyvíjať tlak.
  Stalin ukázal svoje najhoršie vlastnosti a príliš často strácal nervy a kričal, ale nerobil najlepšie rozhodnutia.
  Strata Kaukazu sa tak stala nevyhnutnou.
  Na hraniciach s Azerbajdžanom už prebieha bitka.
  Sovietske dievčatá zúfalo bojujú. Tu sa krásky zúfalo bijú.
  A neustupujú a nevzdávajú sa. A plazia sa po chrbte.
  Natasha, Zoya, Augustina a Svetlana ťahali nemeckého generála zozadu. Toto je super. Dievčatá ho položili na kolená a prinútili ho bozkávať ich bosé nohy. Napálil ich s veľkým nadšením! A dievčatám oblizoval päty.
  Dievčatá bojovníčky sú vo všeobecnosti také sexi a očarujúce. Potom dali Fritzovu bitku.
  Natasha sekla výbuchom, čím odrezala nacistov. Bosou nohou hodila granát a štebotala:
  - Na veľkú slávu!
  Zoya tiež vystrelila a zaškrípala:
  - Za vlasť a Stalina!
  Vzala ho a hodila granát holými prstami na nohách. Rozprášila nacistov a zakričala:
  - Za ZSSR!
  Dievčatá sú také krásne a úžasné.
  Augustína hodila bosou nohou aj granát, vycenila zuby, vzala ho a zasyčala:
  - Tak bojujem! Ako terminátor!
  A Svetlana niečo také smrtiace a ničivé spustí aj holými prstami na nohách. A opäť bude spievať:
  - Naše priateľstvo je monolitické a to je to, čo znamená!
  Štyri, takto sa bijú - to sú dievčatá! Vtipné krásky v odpovedi ukazujú svoje dlhé jazyky.
  Bojovníci najvyššej kategórie. A ako vás budú biť a ako na vás budú kričať.
  Nemcov drvia lisom ako bobule.
  Natasha vystrelila, hodila granát bosou nohou a spievala:
  - Sme bojovníci svetla a červeného praporu!
  Zoya tiež spustila vraha holými prstami na nohách a kričala:
  - A budeme bojovať za Lenina!
  A potom sekla na Augustína a odhalila zuby:
  - V mene veľkej radosti!
  A potom Svetlana vystrelila a vystrelila granáty bosými nohami a revala:
  - Vezmeme to na seba a otočíme to!
  Štvorica aktívne pracuje a strieľa. No, toto sú predsa dievčatá, ktoré vedia veľa o vyhladzovaní. A nebojujú tak.
  A ako sa patrí pre skutočných terminátorov... Vysoko lietajúci bojovníci. A majú vášeň pre ničenie.
  Natasha opäť hodila granát bosou nohou a zasyčala:
  - Tento svet dokonale chápem ako zhoršenie triedneho boja!
  Zoya tiež zasyčala a holými prstami na nohách hodila smrtiaci granát, ktorý trhal mäso:
  - Ktorý dom bude mať červenú vlajku!
  A potom ju dal Augustín na rad. Pokosila nacistov a bosou nohou hodila granát - syčala:
  - Skvelý priestor, toto je naša zem a my všetci!
  Bojovníci sú skutočne schopní roztrhnúť aj vyhrievaciu podložku.
  A potom Svetlana bosou nohou odstrčí granát, vystrelí dávku a zúrivo povie:
  - Oheň a vzpierajúci sa kôň zúria!
  Dievčatá sa samozrejme rozpália. A majú tupé hlavy.
  A na nemeckej strane bojuje Gerdova posádka na T-4. Opäť platí, že keď sa rozbehne, nezohrejete sa a nedokážete potlačiť taký tlak. Dievčatá majú v očiach taký pekelný oheň.
  Strieľajú sa a nedávajú žiadnu šancu na záchranu. A nemôžete odolať ich bielym perleťovým zubom.
  Bojovníci sú agresívni a vyjú:
  - Divoká vôňa! Všetkých nepriateľov pošleme do pekla!
  Gerda vystrelí, zasiahne tridsiatku a zaškrípe:
  - Budúce víťazstvá!
  Charlotte stlačí spúšť bosými nohami a grganie:
  - Roztrháme ťa!
  Magda tiež vystrelila, zničila T-26 a povedala:
  - Prezradíme to.
  A potriasla holými prstami na nohách.
  A Christina tiež tlačí bosými nohami do pedálov a syčí:
  - Na zdravie našej párty!
  Dievčatá sú, samozrejme, takmer nahé v bikinách a bosé. A zároveň nesmierne sexi.
  A vedú útoky so svojimi nie veľmi dokonalými, ale účinnými T-4. A strieľajú na nepriateľa. V ničom sa takýmto dievčatám nepoddajte! A ako odhaľujú zuby. A ako sa tvária!
  Gerda reve pre seba a strieľa holými prstami:
  - Gerda miluje zabíjanie, túto Gerdu!
  A opäť strieľa granáty.
  A potom Charlotte striedavo vystrelí a zareve, čím vyradí tých tridsaťštyri:
  - Roztrhnem im brucho!
  A s bosými nohami začne odznova.
  A potom Christina pridá vraha. Tiež pomocou holých prstov.
  A bude revať:
  - Som stelesnením agresivity!
  Aký má pás a vyrysované brucho!
  A potom si to Magda vezme, dá facku a reve:
  - Banzai!
  A jej nohy sú tiež holé a vyrezávané!
  Štyri Nemky sa presadzujú a skutočne vyhrávajú. Má toľko agresivity a vitality.
  Bojovníci používajú tyč a strieľajú. Červenú armádu nepustia.
  A pilotky tiež bojujú na oblohe a ukazujú to. Že ich duch je nezmerateľný.
  Tu je najnovší nemecký Focke-Wulf. Je na tom Gertrúda. A toto dievča ukazuje, že je chladnejšie ako muži. Takto mláti fašistov. Nedáva im ani najmenšiu milosť. Gertrúda začala skutočný boj.
  A zostrelí sovietskeho Jaka a kričí:
  - Som super dievča!
  Potom to vezme a ukáže jazyk. A opäť sa ujme úplného vyhladenia. Toto je dievča. A tiež naboso a v bikinách. A potom LAGG zostrelil a znova zareval:
  - Pilotný strelec!
  A bude sa smiať z plných pľúc. A potom zloží PE-2. Také dievča, najúžasnejšieho rozsahu a triedy. Potom opäť vykonala manéver a zničila Jaka pomocou vzdušných kanónov. A bude sa snažiť.
  - Som vlčica z neba!
  A ako cerí zuby! A ako sa rozdivočiť! Aká babka! Baba všetkým ženám!
  Ale, samozrejme, fašisti sa snažia útočiť aj na juhu.
  Tam bojuje najmä pilotka Helga na ME-109. A to tak úspešne, že od Britov odlietajú úlomky.
  Dievča narazilo do Mustanga a spievalo:
  - Nad nami sa vznáša orgovánová hmla!
  Vo všeobecnosti, aké dobré je bojovať naboso a v bikinách. Aké je to praktické! A je to veľmi pohodlné.
  Helga je pilotka. Fuhrer bol dosť chytrý na to, aby počúval rady a dovolil dievčatám nastúpiť do tankov, lietadiel a do armády. A o čo lepšie išlo Krautom.
  Sami nečakali, že ženské telá sú také účinné. Tu Helga skvele naberá na sile a účty.
  Dievča stláča pedály bosými nohami a reve:
  - Som taká rozkošná malá krava!
  Helga zostrelí ďalšie dve anglické lietadlá a zaškrípe:
  - Za mnou sú v rade nemeckí vojaci!
  A zostrelila aj bombardér! Aké dievča! Všetkým dievčatám veľká a cool bojovníčka. Ak vyhladí, urobí to aj bez akéhokoľvek obradu alebo súcitu.
  Dievčatá sú tu také sexi!
  A Rommelove jednotky sa rútia púšťou bez toho, aby čakali na príchod ďalších síl. Musíme vyhrať, teda musíme. Legendárny veliteľ "Desert Fox" bol už zvyknutý bojovať s nadradenými silami. A takí sú aj jeho vojaci. Tu je napríklad vybraná spoločnosť bojovníčok SS. Presunuli ich začiatkom decembra, keď front praskal, Nemci ustupovali a Angličania naopak prerážali, prepúšťali Tolbuk a hrozili, že Wehrmacht vyhodia z africkej pôdy.
  Potom posadnutý Fuhrer navrhol: previesť ženský prápor tigrice. Nie preto, že by dámy zmenili pomer síl, ale preto, aby sa muži, najmä Taliani, hanbili a bojovali oveľa agresívnejšie a šikovnejšie. Ak totiž budú predbiehať elitné dievčatá zocelené tvrdým tréningom, tak sa muži budú veľmi hanbiť.
  Bojovníci bojovali len v bikinách a na ochranu používali špeciálne krémy. Na šesť mesiacov ich bosé, dievčenské chodidlá natoľko zrohovali, že sa nebáli piesku horúceho ako panvica a od opálenia ich pokožka získala tmavú čokoládovú farbu. A mnohí už majú za sebou desiatky mŕtvol.
  Margo a Shella sú dve veľmi mladé, ale už bojmi zocelené Árijky. Sú najmladší v rote, ale za šesť mesiacov si už vyslúžili Železný kríž I. triedy (druhá trieda, mali ho už všetci v prápore), sú bezohľadní a milí.
  Margot mala vlasy farby ohňa a Shella bola snehobiela blondínka s medovým nádychom. Tu bojujú a odrážajú nápor útočiacich britských tankov. Matildy s ich mocným brnením idú vpred. Ďalej sú to priechodné Cromwelly s vysoko výbušnými nábojmi a ľahšie vozidlá. Dievčatá sa zahrabali do piesku. Na takéto tanky je zbytočné strieľať hlava-nehlava. Musíme sa vyhnúť tomu, aby si ich všimli, a potom...
  "Matilda" a "Cromwell" vážia asi tridsať ton, a keď prechádzajú cez priekopy vykopané v hlinenom piesku, začína to byť strašidelné. Leje vám na obnažené, opálené krky a cítite na sebe strašnú váhu tých bastardov. Tu je to isté "Cromwell", typické železo so 70 mm nakloneným pancierom, ktoré ani 88 mm kanón nemôže vždy prijať. Vonia ako britský, veľmi štipľavý benzín a motorový olej. Dievčatá majú svoje vlastné prekvapenia, ľahké problémy. Úplne prvé modely Faustpatronov. Keďže muži, ako je zvykom, púšťajú na prvé miesto dámy, a tak testujú najnovšie a podľa očakávania aj sľubné zbrane.
  Ale aj dievčatá, v rozpore s pokryteckým heslom nacizmu: "vojna je mužská záležitosť, mier pre ženy!", zaradili do úzadia.
  Pechota však zaostala, čo znamená, že existuje šanca sedieť v zákopoch a vyhrať.
  Shella hovorí šeptom a bojí sa kýchať z piesku padajúceho z priekopy, ktorá jej upcháva nosné dierky:
  - Iba starnutie na bojovom poli vám umožní vyhnúť sa kvaseniu šampanského víťazstva, ktoré sa pokazilo kvôli zmeškaným termínom!
  Margo súhlasila:
  - Kto nemá výdrž, zažije kyslé víno porážky a horký nápoj prehry!
  Ale Matildas, Cromwells a tucet ľahkých Mongooses sú už za nimi. Teraz prišla hodina žatvy.
  Shella, ktorej kedysi perleťové vlasy zošediveli od prachu a holými pätami sa opiera o horúci piesok, sa v duchu obracia k Panne Márii a ostatným svätým a hovorí: Nesklam ma. Prst hladko stlačí západku tak, aby kumulatívna náplň smerovala priamo do plynovej nádrže.
  Margo stlačí spúšť spolu s ňou, tiež pomaly. Potom sa obe dievčatá navzájom poplácali rukami. Nálože zasiahli priamo kormu, po ktorej explodovali plynové nádrže. Oranžové plamene špliechajú vzduchom ako pena vĺn a je počuť niečie kliatby.
  Potom sú krátke papule britských tankov skrútené nárazmi do zvláštnych rúrok.
  A dievčatá tigrice odvážne hádžu granáty na nepriateľov. A úlomky lietajú všetkými smermi a trhajú brnenie ako ohnivá mačacia labka, ničivý prúd kumulatívnych častíc.
  Tu je ženský hnev, ktorý hovorí, že nemecké ženy sa v žiadnom prípade nevyznačujú vyrovnanosťou. A vedia bojovať... A nech sa útok udusí.
  Je oveľa jednoduchšie odraziť nápor pechoty, pozostávajúcej spravidla z Arabov a černochov naverbovaných pomocou nájazdov alebo rôznych sľubov. Keď videli, že tanky boli vyradené a pred nimi bol vážny odpor, pri prvých stratách ustúpili.
  No a potom sa úplne zmenia na všeobecný let. Keďže ide o štýl - urážajte slabého, tak pre príšery!
  Keď útok konečne vyšiel a dievčatá večer pokračovali v behu púšťou, počas chôdze sa rozprávali. Shella sa spýtala Margot:
  - Myslíš, že budeme ešte v Alexandrii?
  Ohnivý bojovník sebavedomo odpovedal:
  - Myslím si, že najneskôr v novembri alebo možno v októbri konečne obsadíme Egypt.
  Shella logicky a nevšímajúc si svrbenie v mozoľnatých chodidlách z horúceho piesku navrhla:
  - Keď sa tento klinec v našom podhubí, základňa na Malte, zničí, zásobovanie sa zlepší, keď prídu nové jednotky, nepriateľ už nebude mať šancu.
  Margot sa obzrela, aby zistila, koľko času zostáva slnku, kým zapadne. Aby si konečne ľahol a poriadne sa vyspal. Blízkosť červenajúcej sa hviezdy k obzoru bojovníka upokojila. Lenivo poznamenala:
  - Myslím, že Fuhrer si nenechá ujsť zopakovanie veľkolepého pristátia na Kréte po Peru-Habor a Midway. Len tentoraz skutočne zničia Maltu.
  Shella zakričala do neba s kliatbou:
  - Nech Všemohúci premení všetky britské základne na peklo.
  Slnko sa konečne schovalo za obzor, skončil sa najchladnejší deň v roku, 21. október. A tým sa začala operácia Ľadový medveď. Prečo biela? Prefíkané dezinformácie, vďaka ktorým si ľudia myslia, že hovoríme o severe, ale v skutočnosti je zdrvujúci švih boxera na juhu.
  Najväčšia britská základňa naozaj vyzerala ako peklo. Zaútočilo naň viac ako tisíc bombardérov zhromaždených z celého východného frontu, ktorí získali slušné bojové skúsenosti, spolu so sprievodnými stíhačkami. Angličania, samozrejme, bojovali už dlho, ale neočakávali taký silný masívny útok. Vskutku, kto by veril, že sa Krauti rozhodnú odkryť front, aj keby sa nepriateľ dočasne stíšil. Britskí vojaci sú však teraz nemilosrdne bití. Napríklad, ich lode sú napadnuté Yu-87, slávnou "vecou". Nie príliš rýchle, ale s najvyššou (na svoju dobu) presnosťou bombardovania trápia britskú flotilu ukrytú v zálivoch. Nezaostávajú ani modernejšie Focke-Wulfy, vrátane samotného legendárneho von Rudela, kráľa útočných lietadiel. Známy potopením najmocnejšej sovietskej bojovej lode, bojovej lode Marat.
  Napríklad desiatnik Richard vidí, ako sa supy kotúľajú z kopca ako sane. Početné nemecké bombardéry sa vynárajú z ľadovej diery ako dravé ryby. Už zrelý Angličan v strachu zloží telefón. Taký hrozný pohľad ešte nevidel. Sirény sa ozývajú veľmi neskoro, po výbuchu bômb. Tlaková vlna vrhá do vzduchu britských vojakov, oddelené ruky a nohy lietajú rôznymi smermi. Jedna zo železných prílb sa rozpálila a zasiahla dôstojníka do tváre. A ako kričí:
  - Churchill je kaput! Hitler je cool!
  Britské protilietadlové delá nezačali strieľať okamžite, ale až keď naraz dopadli tisíce bômb. Nepriateľ vypočítal všetko správne: ani jedna bomba by nemala vyjsť nazmar. Takže rozdrvte nepriateľa a zasiahnite. Všetky sektory sú vopred označené na mape. Navyše, drzí Angličania sa ani poriadne nezamaskovali. Mnohé z ich protilietadlových zbraní stoja na očiach a sú prvé, ktoré zmietnu.
  Tu bola hlaveň 85 mm protilietadlového dela, dlhá tridsaťdva stôp, vymrštená a ohnutá vo vzduchu ako volant. Potom havaroval a rozdrvil piatich Angličanov. Jeden z černochov mal roztrhané brucho a vypadli mu črevá.
  A padali bomby a všetko bolo v plameňoch, rachotil sklad paliva, začali vybuchovať, náboje rozmetali takmer po celej kostre, potom bol zasiahnutý ďalší sklad. K tomu všetkému sirény inštalované v kapotážach Yu-87 a Focke-Wulf nepríjemne zavýjali, čo spôsobilo divokú hrôzu medzi černochmi a Arabmi spomedzi koloniálnych jednotiek. Ale zdá sa, že bieli sú rovnako vystrašení.
  Napríklad dve britské fregaty sa zrazili, až hrkotali kotly. A dokonca aj trosky fregát, ktoré vzlietli, vybuchli vo vzduchu ako zamínované polia a krížnik jednoducho klesol ku dnu.
  Anglický tank "Cromwell" s krátkou papuľou, ale so slušnou rýchlosťou a pomerne silným čelným pancierovaním, v panike zrýchlil a vrazil do vlastného skladu, pričom cestou rozdrvil aj tucet vlastných rozrušených vojakov. Chaos rástol. Anglická lietadlová loď sa začala prehýbať a mocný dreadnought spustil paľbu... na pobrežie, kde sa rojili jeho vlastní vojaci.
  A v tomto podsvetí zostali dvaja ľudia úplne nevyrušení. Jedna z nich bola Indka, ktorá si pomaly zapaľovala fajku, a druhá bola žena, jednoznačne arabského pôvodu, no vo vojenskej uniforme. Tí dvaja nevenujú rútiacej sa smrti žiadnu pozornosť. Alebo skôr celá horda jazdcov zániku hrala nezvyčajnú kartovú hru. Išlo o hru päťdesiatich dvoch kariet so žolíkmi a dokonca podľa pravidiel, ktoré vymyslel sám červenokožec.
  Arabská žena povedala:
  - Je tu však veľký hluk! A prečo vyvolávať takú paniku?
  Jeden z vojakov s chrbtom prerezaným črepinami takmer narazil do Indiána, no ten bol neopatrne odhodený ako mačiatko. Kvapky krvi padali na červenú tvár a on si ich s úsmevom zlízol. Potom si všimol:
  - Robiť hluk je pre slabých ľudí s bledými tvárami. My Apači uvažujeme takto - ak nie je nepriateľ, potom sa objaví nepriateľ - ešte lepšie!
  Tmavá žena poznamenala:
  - Toto je typická slabosť tých, ktorí vyznávajú Kristovu vieru. Radi hovoria o obetovaní, ale neobetujú sa.
  Indián rýchlo prikývol:
  - Poriadok je postavený na základe, kde cement je viera a piesok je vôľa! Viera je srdce zo zlata a vôľa je železná päsť! Len ľudia s bledou tvárou nemajú ani jedno, ani druhé.
  . KAPITOLA č.5
  A na nemeckom bombardéri je aj dievča. V tomto prípade Viola. Veľmi krásna blondínka a jej partnerkou je Nicoletta. A obe dievčatá sú veľmi sexi. Bomba je zhodená z výšky. A tiež sú bojovníci bosí a v bikinách.
  Dievčatá reve samy pre seba:
  - Sme takí zlodeji, že sme supermani!
  Nicoletta tiež chrlí bomby z trupu lietadla. A zničí nepriateľa. Briti to berú takto.
  Viola zhora spustí aj vražednú bombu. A zabije bojovníkov Impéria Levov.
  A tiež ako sa darí:
  - V Británii vyvolávam strach!
  A trasie bosou nohou. A spievaj:
  - Roztrháme Churchilla!
  Dievčatá z Yu-188 sú veľmi dobré v hádzaní bômb. Ich auto je nové a vyspelejšie. Jeho konštrukcia zbrane je veľmi rýchla.
  Takže dievčatá a anglický bojovník boli zostrelení.
  Ich lietadlo je dosť rýchle. Bojovníci opäť používajú bosé nohy na rozpútanie skazy.
  Viola reve:
  - Zaháňam všetkých svojich nepriateľov do rakvy!
  Nicoletta zavýja:
  - A hodím nepriateľa!
  A ako vie vziať a potriasť bosými nohami!
  Toto sú dievčatá a ako mlátia nepriateľov. A neprestávaj. Praví Árijci.
  A keď sa krútia a trasú holými kozami.
  A znova zhadzujú bomby.
  A tu sú dievčatá v iných lietadlách. Tu Eva zhadzuje bomby. Ničí Angličanov a spieva:
  - Som taký skvelý!
  A Eva šlape aj bosými nohami.
  Ale Viola znova zhodí bombu a zareve:
  - Som divoké dievča, chcem desať mužov za hodinu, čo je veľmi cool a úžasné!
  Niekoľko horiacich britských vojakov sa vrhlo do vody, aby zmyli plamene. Od vstupu do vody to dokonca vrelo, bolo počuť krik a divoké stonanie. A po morskej pene sa plazili krvavé kruhy, najprv husté, potom sa postupne rozširovali a bledli. A bojovníci kedysi najväčšej a najrozsiahlejšej ríše na Zemi strácali svoj ľudský vzhľad. Arabka si pohŕdavo odfrkla:
  - A títo muži nás nútia nosiť burku!
  Červený muž, prefíkane prižmúrený, poznamenal:
  - Zjavne ich desí tvoj hrozivý pohľad!
  Arabka sarkasticky vycerila zuby a povedala:
  - Mäkkosť ženy je podobná húževnatosti brnenia, len je oveľa smrteľnejšia a všestrannejšia v ochrane!
  Nemci uprednostňovali okamžitý útok zo všetkých síl, taktika boxera, ktorý sa spoliehajúc na nepripravenosť nepriateľa okamžite rúti celou svojou silou k nepriateľovi. Keď na letiskách horia desiatky nepriateľských lietadiel, ktoré nedokážu vzlietnuť. Keď ich vlastné bomby vybuchnú vo vnútri Lancasterov a zničia všetko okolo nich. Tvrdá, ale účinná taktika. Takže symfónia podsvetia dosiahla vrchol svojej sily a potom začala ustupovať.
  Tým sa to však samozrejme neskončilo, do akcie vstúpila výsadková divízia. Kým Angličania sú po takejto liečbe, môžu sa vôbec brať vlažne. Našťastie, pristávacie klzáky sú už vyrobené v požadovaných množstvách a doladili sa spôsoby ich ťahania. Možno najlepší na svete dnes.
  Takže lietajú, nie ako šarkani - pomalšie, ale dostatočne rýchlo, a dokonca v sprievode hudby Wagnera - Hitlerovho obľúbeného majstrovského diela. Kto iný si naživo pamätal na film "Apokalypsa", kde práve túto hudbu použili Američania pri útoku na Vietnamcov. Ako ich to vystrašilo. Takže tu je Wagner a hromové motívy cez zosilňovače. Parašutisti si natreli tváre fosforom a namaľovali sa; vyzerajú strašidelne, ako démoni ich podsvetia. Aj na základe psychologického efektu. Navyše, k fosforu boli pridané nejaké činidlá a niektoré horčíkové úlomky, aby spôsobili žiaru aspoň na krátky čas. Tak strašidelné, najmä na pozadí dymovej žiary a početných požiarov. Majú dokonca guľomety, tiež maskované v tvare dračích úst. Potom zasiahnu melodické nemecké a zajaté samopaly. A pokosené, roztrhané rady padajú do čižiem víťazov. A mnohí sa jednoducho radšej vzdajú, napriek tomu, že Britov je oveľa viac ako Nemcov.
  Ind a Arabka sa ukryli v malej, starostlivo zamaskovanej diere. Redskin poznamenal:
  - No, my sme ich orali!
  Čiernovlasá žena bola prekvapená:
  - Hovoríš, že my? Možno myslíš nás?
  Indián negatívne pokrútil hlavou:
  - Nie! Palefaces porážajú Britov a to je dobré znamenie! A keď príde čas, príde naša dovolenka! Kedy Indiáni oslobodia svoj kontinent!
  Arabka si pohŕdavo odfrkla:
  - Nárokujete si náhodou moc nad svetom?
  Ind sa láskavo, akoby vysvetľoval mentálne retardovanému dieťaťu, uškrnul:
  -Tým, ktorí chcú získať priveľa, väčšinou nezostane nič! Takže veľká lyžica je lákavá!
  Fuhrer, samozrejme, nevidel, čo robia jeho sokoly a jastraby, ale v zásade tušil, že nemecká vojenská mašinéria všetko presne vyrieši. Vo všeobecnosti sa nemecké vojenské útočné operácie až po Kursk Bulge vykonávali na vysokej profesionálnej úrovni. Niektorí ich dokonca označujú za štandardné. Je dokonca zvláštne, že takýto stroj dostal šmyk a potom sa úplne rozpadol.
  A dievčatá vidia podobný sen, akúsi prorockú víziu, prerušenú tvrdým príkazom - vstaň!
  
  
  CÁR MICHAEL DRUHÝ
  Nicholas II sa stal obeťou pokusu o atentát v Japonsku. Aj vtedy zomrel, keď bol následníkom trónu. Slávny pokus o atentát, ktorý sa stal v reálnej histórii. Tsarevich Nicholas bol zranený, ale zázračne prežil.
  Žiadny zázrak sa však nekonal. Toto šťastie pre najnešťastnejšieho cára v celej histórii Ruska. Nicholas zomrel... A s ním zomrel aj veľký porazený, ktorý, samozrejme, nechtiac, no aj tak zničil kráľovskú ríšu a dynastiu.
  A v roku 1894, vo veku pätnástich rokov, nastúpil na trón Michal II. Brat cára Mikuláša. Človek vo všeobecnosti nie je hlúpy, dosť tvrdý a odvážny. Michail Aleksandrovič Romanov velil počas prvej svetovej vojny divokej divízii a vyznamenal sa v boji. Vo všeobecnosti to bol tvrdší muž ako Nikolaj, vyšší, s výraznejšou tvárou. Bol múdrejší? Nicholas II nie je hlúpy, talentovaný človek. Ale stále nie dosť húževnatý, silný a narodený ako kráľ. Plus, samozrejme, problémy Nicholasa II, najmä s jeho manželkou.
  Michail nie je o nič hlúpejší ako jeho brat a hlavne má viac šťastia... Nuž, Nikolaj, stále zlé meno pre cárov. A ako prvý zlyhal Nikolaj. Od samého začiatku vzbura dekabristov. Potom neúspešný začiatok vojny s Iránom. Víťazstvo bolo vybojované, ale nebolo veľa výbojov. A Irán nie je a priori rivalom Ruska. Vojna s Tureckom. Spočiatku tiež nie veľmi úspešné. A víťazstvá stáli veľa krvi. A výdobytkov je málo.
  A potom vojna na Kaukaze takmer štyridsať rokov so Šamilom. A to je zlé, expanzia zamrzla. A nakoniec porážka v Krymskej vojne. A podľa povestí ako prvý spáchal samovraždu cár Mikuláš.
  Áno, ten kráľ mal smolu. Michael Prvý... vládol v čase problémov. Zachránil Rusko. Z Poľska dobyl niekoľko miest. Na Sibíri sa dosiahol určitý pokrok. Nežil však dlho. Ale kráľ bol vo všeobecnosti normálny. A to bez vážnych defektov.
  Politika Michaila Romanova bola rovnaká ako politika Mikuláša II.: expanzia do Číny a na východ. Výstavba Port Arthur. Diplomacia s Nemeckom, príprava na vojnu s Japonskom. Samozrejme, bolo zrejmé, že sa nezaobídeme bez vojny s Krajinou vychádzajúceho slnka. Škoda, že sa aktívne ozbrojovala. A mladý cár chcel slávu, chcel dobytie, chcel vytvoriť žlté Rusko. Okrem toho bolo zrejmé, že Čína sľúbila, že sa v budúcnosti stane kolosálnou veľmocou a bolo by lepšie ju teraz rozdeliť. Kým je roztrieštená.
  Japonsko zaútočilo na ruskú eskadru v Port Arthur.
  Potom bol vyslaný admirál Makarov. Tentoraz nebola žiadna smrť. Čiastočne preto, že Michail nedovolil Tsarevičovi Kirillovi zasahovať do Makarova a nebol na lodi. A to trochu zmenilo trasu.
  Admirál Makarov trénoval letku. Potom, keď Japoncov chytili míny, mohol zaútočiť na togskú flotilu.
  Námorná bitka sa skončila presvedčivým víťazstvom ruskej flotily. Neskôr však Japonci napriek tomu obliehali Port Arthur. Nie však dlho. Michail odstránil Kuropatkina a vymenoval mladšieho a schopnejšieho veliteľa. A opäť sa víťazstvá získavali na zemi.
  Japonsko bolo vo všeobecnosti porazené na mori. A potom sa jednotky vylodili.
  Samuraj sa vzdal. Rusko získalo späť Kurilské ostrovy, dobylo Taiwan a Kóreu.
  Následne sa niekoľko čínskych provincií dobrovoľne stalo súčasťou impéria a vytvorilo sa Zheltorossiya. Kráľovská ríša sa rozširovala a prekvitala.
  Žiadna duma, žiadna zbytočná demokracia. Nie život, ale milosť! Rýchly rozvoj krajiny. Prvá svetová vojna však bola prirodzene nevyhnutná. A teraz prišla hodina draka.
  Ale v tom čase už Rusko malo ľahké tanky "Luna"-2, ťažké tanky "Peter Veľký", ktoré navrhol Mendelejevov syn, a najvýkonnejšie bombardéry na svete: "Svyatogor" a "Ilya Muromets". Taká už bola sila!
  A ruská armáda začala vyhrávať od prvých dní. A počet cárskych vojsk, vzhľadom na to, že Čína už bola napoly anektovaná, bol veľký.
  Ruské jednotky porazili Nemcov vo východnom Prusku a obkľúčili Königsberg. Vzali rovno Ľvov aj Przemysl. Rusko malo príliš veľa vojakov a veľké množstvo ľahkých mobilných tankov. Ktorý nemal obdobu a ukázal impozantnú silu. Padla jedna armáda za druhou.
  Ruská armáda už dobyla Budapešť.
  Nemecko sa ocitlo v ťažkej situácii. Ruské jednotky sa už blížili k Odre. Taliansko vyhlásilo vojnu aj Rakúsku. Pravda, Osmanská ríša vstúpila do vojny proti Rusku. To sa však zmenilo len na porážku a porážku na všetkých frontoch.
  Ruské jednotky už prekročili Odru. A v zime začali zaútočiť na Berlín. Mesto nemalo čo držať. Takže Nemci majú ešte veľa síl viazaných na Západe.
  A Wilhelm a jeho veliteľstvo narýchlo vyhlásili mier, či skôr kapituláciu.
  Vojna trvala iba šesť mesiacov. Ruské jednotky obsadili Istanbul. A Türkiye obsadila armáda cára Michala II.
  Potom bol v Peterhofe uzavretý mier. Rakúsko-Uhorsko sa rozpadlo a prestalo existovať. Halič a Bukovina sa stali ruskými provinciami. Česko a Slovensko sa stali kráľovstvami na čele s cárom Michalom II. Uhorsko uznalo za svojho panovníka aj ruského cára.
  Krakov a ďalšie krajiny vstúpili do Poľského kráľovstva. Východné Prusko bolo odrezané, Danzig sa stal ruským mestom. Malá Ázia a väčšina Iraku s Bagdadom sa stali ruskými. Briti dostali iba provinciu Basra a Palestínu a Francúzsko dostalo južnú Sýriu.
  Vzniklo aj kráľovstvo Juhoslávie, v ktorom sa stal spoluvládcom Michal II. Trochu som si uchmatol pre seba a Taliansko. Rusko sa tak mohlo stať hlavným dobyvateľom. A utrpel malé straty pri malých výdavkoch. Nemecko však aj tak muselo zaplatiť Rusku väčšinu reparácií. Pôsobivé víťazstvo!
  . KAPITOLA č.2.
  Potom nasledovalo niekoľko ďalších malých vojen. Rusko dobylo väčšinu Afganistanu - juh pripadol Británii a dve tretiny Iránu - juh bol tiež Britmi. Potom si cárske, francúzske a britské jednotky konečne rozdelili Saudský polostrov. Vznikla hegemónia. Japonsku sa tiež podarilo získať časť nemeckých majetkov pre seba.
  Do roku 1929 bol ekonomický rast pozorovaný na celom svete - najsilnejší v Rusku. Nasledovala však Veľká hospodárska kríza. To je to, čo priviedlo Hitlera k moci v Nemecku.
  Aj v Rusku vzrástli revolučné a štrajkové nálady. Ale v roku 1931 vypukla nová vojna s Japonskom o Čínu. Rusko bolo silnejšie a flotile velil dôstojný nástupca admirála Makarova - admirál Kolčak.
  Víťazstvo, vylodenie a Japonsko so všetkým tichomorským majetkom sa stalo provinciou Ruska. A cár Michal II. a tiež japonský cisár. Áno, vyšlo to tak dobre. Ale boj o svetovládu sa neskončil.
  Hitler zvyšoval svoju silu. A vznikla koalícia: Nemecko, Taliansko, Rusko, proti Británii, Francúzsku, Holandsku, Belgicku a USA.
  V roku 1940 cárska armáda skutočne dokončila dobytie Číny a narazila na francúzske, holandské a anglické majetky.
  Hitler začal vojnu 22. júna 1941 napadnutím Francúzska. Fuhrer mal skvelý plán a génia Mainsteina. Rusko začalo ofenzívu proti britským a francúzskym kolóniám v Ázii a Afrike. Toto je taká krutá vojna.
  Rusko už obsadilo prvé miesto na svete z hľadiska počtu obyvateľov, jeho armáda bola vybavená najlepšími a najmodernejšími tankami a lietadlami. Vrtuľníky, stíhačky, útočné lietadlá, bombardéry vrátane prúdových lietadiel sú už v sériovej výrobe! Vo všeobecnosti všetko ide skvele.
  Hitler za mesiac a pol obsadil Francúzsko, Belgicko, Holandsko a Dánsko! Cárske Rusko obsadilo Nórsko a Švédsko. Rovnako ako India, Indočína, južný Irán, Saudský polostrov a vstúpili do Egypta.
  Koloniálne anglické a francúzske jednotky sa vyznačovali nízkou bojovou schopnosťou a veľmi nízkym vojenským duchom - vzdávali sa prakticky bez odporu.
  Hitler sa chcel sám presťahovať do Afriky, no proti Nemecku sa postavilo Španielsko. Potom fašisti zaútočili na Frankov režim a porazili ho. A potom Portugalsko. Po prudkom útoku bol Gibraltár dobytý!
  Potom Rusko a Nemecko dobyli Afriku. Veľké priestranstvá, džungle, púšte a nedostatok ciest tu boli skôr prekážkou ako odpor slabých a zmätených koloniálnych jednotiek Británie, Francúzska a Portugalska.
  Došlo k zabratiu území. Epizodické bitky, ohniskový odpor. Ruské tanky sú stále najlepšie a majú dobrú manévrovateľnosť, najmä ten stredný: "Nikolai", ktorý bol pomenovaný po Tsarevičovi Nicholasovi, zabitom Japoncami.
  Ak by ste však vedeli, pred akým zlým osudom zachránil Rusko samuraj Tsuda Sanzo , tak by mu pamätník s Eiffelovou vežou v Petrohrade zbúrali. Alebo možno ste po ňom pomenovali tank.
  V každom prípade bol "Nikolai"-3 relatívne ľahký tank - pod tridsať ton, mobilný s dieselovým motorom. Jeho rýchlosť bola vyššia ako u legendárnej tridsiatky štvorky, jeho čelný pancier bol hrubší a šikmejší, jeho silueta bola nižšia a mal pištoľ s dlhšou hlavňou, aj keď podobného kalibru 76 mm.
  Čokoľvek poviete, Rusko dobylo viac ako dve tretiny Afriky, zvyšok išiel do Nemecka a Talianska. A po masívnom bombardovaní v máji 1942 nasledovalo spoločné ruské a nemecké vylodenie jednotiek v Británii. Boje trvali len dva týždne a Anglicko a Írsko boli obsadené.
  A o mesiac neskôr obsadili Írsko.
  Amerika sa správala dosť pasívne, bála sa vstúpiť do tak nebezpečnej vojny, no napriek tomu pomohla Británii so zdrojmi. Hitler, Mussolini a Nicholas II sa teda rozhodli skoncovať s ekonomicky najsilnejšou mocnosťou.
  Okrem toho má Rusko spoločnú hranicu s Amerikou pozdĺž Aljašky. A už postavili železnicu na Čukotku - čo sa na vojnu veľmi hodí!
  A teraz sa ruská, cárska armáda pohne... A vstúpi na Aljašku. Ale americké tanky nejdú ani proti Rusom. Toto sa stalo.
  Ruské jednotky sa začali vyloďovať na Aljaške 1. septembra 1942... A postupovali veľmi úspešne.
  Rýchle rozširovanie predmostia. A ako vždy sa bitiek zúčastňujú krásne ruské dievčatá.
  Sú na najnovšom tanku Nikolai-4. Bojovníci sú bosí, majú na sebe len bikiny. A majú výkonnejšiu 85mm pištoľ s dlhou hlavňou: Shermanov hrom.
  Už je november, napadol sneh, ale krásne dievčatá: Natasha, Maria, Aurora a Svetlana nepoznajú žiadne oblečenie a bojujú takmer nahé.
  Tu bojovníci strieľajú a rozbíjajú presným zásahom zo Shermanovho granátu. Vycenili zuby. Natasha vystrelila a zarevala:
  - Pre kráľa som všetkých bil!
  A ako to stále páli!
  Potom Maria vystrelí a to tak presne, že odtrhne vežu Shermana.
  Vzala to a tweetovala:
  - Som dievča, ktoré reže kov!
  A potom Aurora vystrelí projektil. A tiež presné a jasné.
  Bojovník škrípe:
  - Najvyššia akrobacia!
  A potom ťa Svetlana kopne celou svojou zúrivou silou. Ničiteľ blondínok. A kričí:
  - Som pekelný démon!
  A celá štvorica naberie svoj kurz a bude sa pohybovať cez južnú Aljašku.
  A tu je tank Alexander-4, tiež najnovší model s krásnymi dievčatami. Výkonné 130 mm delo s dlhou hlavňou, až osem guľometov a posádka piatich krásnych dievčat v bikinách.
  Chodia aj strieľať, vyraďujú Američanov, prenikajú do Shermanov.
  Alenka vypustila projektil holými prstami a spievala:
  - Na slávu cára Michala!
  Počas streľby Anyuta podporoval a kosil Američanov:
  - Veľký kráľ!
  Augustín tiež zasiahol, zlomil Sherman a zasyčal:
  - Za mier, prácu, impérium!
  Mirabela začala strieľať. Tiež zlomila nepriateľské brnenie a zasyčala:
  - Pre nový ruský poriadok!
  A potom olympiáda vystrelila projektil, ktorý buchol a reval:
  - Som taká sila a bolesť pre nepriateľa!
  Dievčatá sa správajú slušne a strieľajú. V ich smaragdových a zafírových očiach plamene podsvetia.
  A najnovší tank Alexander-4, nepreniknuteľný zo všetkých uhlov, ide dopredu a mláti Američanov. Taká je prezentácia a bezpodmienečné zničenie.
  A dievčatá, mrzne, a sú len v bikinách a takmer nahé - nádherné! Berieme so sebou mačku!
  Alenka vystrelí náboj na americké auto. Ako to bije a spieva:
  - Som svetová hviezda!
  A potom to Anyuta vezme a pustí, odreže nepriateľa a zasyčí:
  - A sláva ríši!
  A potom Augustína zasiahne granát, pokosí nepriateľa, rozbije nepriateľovu zbroj a zaškrípe:
  - Som ryšavé a nehanebné dievča!
  A potom bude Mirabela v sandáloch. A vystrelí na nepriateľa smrtiaci projektil. Odtrhne vežu a zakričí:
  - Baran z barana!
  A potom sa uskutoční krásna hrdinská olympiáda. Vypáli najsmrteľnejšie granáty. Rozdrví nepriateľský tank a zakričí:
  - Všetkých pozametám!
  Tu prichádza tank vážiaci sedemdesiat ton a ničí nepriateľské reduty. A ľahko sa pohybuje na snehu - motor je najnovší - plynová turbína! Takéto auto len tak ľahko nezastavíte.
  Alenka spieva:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí! Ruskí vlci trhajú nepriateľa! Ruskí vlci - pozdrav hrdinom!
  A znova, pomocou holých prstov na nohách, stlačením spúšte zasiahne nepriateľa. Aké dievča!
  Anyuta tiež spadla holými nohami a zakričala:
  - A som skvelý!
  A potom Augustín vystrelí projektil a zavýja:
  - Som divoké dievča!
  A Mirabela vypustí niečo úplne zabijácke a reve:
  - Na nové, neohybné hranice!
  A ukáže svoj jazyk taký ružový a dlhý.
  A potom olympiáda Američanov rozbije a rozbije a urobí to veľmi dobre.
  Vo všeobecnosti je viditeľné jasné víťazstvo. Táto bitka je vyhratá a ruské a cárske jednotky postupujú vpred.
  Koncom decembra 1942 už bola celá Aljaška dobytá cárskou armádou a v Kanade prebiehali boje.
  Okrem tankov bojujú pilotky aj v prúdových lietadlách. USA má veľa letectva, ale jeho kvalita je veľmi slabá. Nedá sa to porovnať s ruskými lietadlami. Ktoré rozdrvia nepriateľa intenzitou terminátorov.
  A dievčatá Anastasia a Margarita na svojich lietadlách "Ekaterina"-6, ako efektívne zbierajú účty.
  Anastasia zostrelila osem amerických lietadiel jednou dávkou piatich leteckých kanónov a škrípaním:
  - Som len bojovník supertriedy!
  A bosými nohami tlačí do pedálov.
  Margarita zostrelí desať amerických lietadiel naraz a zaškrípe:
  - A ja som ešte o triedu vyššie!
  Anastasia stlačí spúšte holými prstami na nohách a páli na nepriateľa. Zasiahne sedem vozidiel americkej armády a zaškrípe:
  - Som taký bojovník, že kráľa to teší!
  Margarita tiež pustí vraha a zaškrípe:
  - A nielen kráľ! Sme veľmi krásne!
  Dievčatá bojujú a narážajú do rôznych áut. Vyhadzujú nepriateľa ako mŕtve myši do odpadkového koša. A ničia americké lietadlá.
  Anastasia zostrelila niekoľko ďalších lietadiel a zavrčala:
  - Pre dvojhlavého kráľovského orla!
  Margarita vycenila zuby s tesákmi a zaštebotala:
  - Za takú skvelú vec!
  A zasiahla aj tucet ďalších amerických áut. Toto sú dievčatá. Dievčatá milujú zabíjanie. A roztrhajte to!
  A tento pár funguje...
  Pohybuje sa na pozemné ciele. A choďte so Shermanmi a prerazte ich. Ako kovová ihla. A štiepanie najsilnejšieho železa a ocele. Takto sa odohral ich pád.
  Anastasia udrie niekoľko Shermanov a kričí pre seba:
  - Som dievča, ktoré dokáže veľa!
  Margarita tiež mláti Američanov na súši a škrípe:
  - Ale nič ma nezastaví a nikdy nezastavilo!
  Anastasia drví nepriateľa, zostreľuje tanky a kričí:
  - Pre kráľa, ktorý nie je o nič múdrejší ani chladnejší!
  Dievčatá sú samozrejme nádherné! A čo je najdôležitejšie, len v jedných bikinách! A neporaziteľný!
  Nikto nemôže poraziť alebo zastaviť dievčatá!
  Strieľajúca Anastasia kričí z plných pľúc:
  - Som dievča, ktoré láme oceľ!
  Margarita pokračuje v streľbe a dodáva:
  - A akýkoľvek kov!
  Dievčatá lietajú a strieľajú... Aj keď je zima a zima, to ich nezastaví. V Kanade zúria boje.
  Anastasia znova vystrelí a reve:
  - Som ako chlapec!
  Margarit aktívne potvrdzuje a bije so zúrivosťou pantera:
  - Som ten, kto je vtipnejší a chladnejší ako všetci ostatní!
  Dievčatá, ako vidno, rátajú naozaj s veľkým množstvom a majú neopísateľné šťastie!
  Zhromažďujú polonahé účty! A nepoznajú žiadny smútok, žiadne pochybnosti! Majú veľa rôznych názorov!
  Krásky však mali skrátka šťastie. Zajali a leteckým úderom zaútočili na štvorhviezdičkového generála. Veľkolepé krásky. Pojebú ťa rovnakým spôsobom!
  A opäť sa cez Kanadu presúvajú ruské a nemecké tanky.
  Tu je Gerdina posádka na nemeckom T-4. Auto je úprimne povedané dosť slabé v porovnaní so sovietskymi autami. Dievčatá to ale nemajú ľahké - v mraze bojujú naboso a v bikinách. A to o niečom hovorí!
  Priznajme si to, takí bojovníci sú cool! Nepoznajú pochybnosti a slabosti! V ich očiach horia zafíry a diamanty! Takéto krásky neprinesú nepriateľovi ani centimeter zeme! Sú svätí a zlomyseľní zároveň.
  Pohybujú sa kolosálnou energiou.
  A takto drvia Američanov.
  Gerda vystrelila holými prstami a štebotala:
  - Som divoké dievča! A už vôbec nie panna!
  A potom vybuchne do smiechu.
  Z dela vystrelila aj Charlotte. Nemusí to byť príliš silné, ale je to rýchle:
  - Som ako horúca a štípajúca včela!
  Potom kráska vezme a ukáže svoj dlhý jazyk!
  A potom Christina pleskne a zaškrípe:
  - A moje vokály! Klykov rana!
  A aj on odhalí svoje vlčie zuby a zareve:
  - Bude nové víťazstvo!
  Bojovníci sú skutočne takí tvrdí a agresívni. A majú toľko svalovej sily a šialeného hnevu.
  A Magda zasiahne aj nepriateľa. Z diaľky rozbije Shermana, zasiahne ho veľmi presne a zareve:
  - Som taký skvelý Nemec!
  Štvorica napriek tomu, že auto nie je najlepšie, bojuje úspešne.
  A prečo? Pretože nemajú takmer žiadne oblečenie! A bojovníci veľmi krásne zničia nepriateľa.
  Gerda hrdo poznamenáva:
  - Sme tak hodní Führera!
  Potom kráska opäť vystrelí a odhalí svoju roztomilú tvár.
  Bojovníci tu majú árijského ducha. A neboja sa ani chladu. Hoci zima v západnej Kanade je stále veľmi studená.
  Ale nič - len bosý a takmer nahý. Potom bude šťastie a víťazstvo!
  Sú to bojovníci plní hrdého ducha.
  Dokonca ani teraz sa Árijci nevyrovnajú vo vytrvalosti. Okrem ruských dievčat.
  Ale Natasha na "Nikolai"-3, tiež v bikinách a bosá, vystrelila, otočila sa a prešla okolo. Jej tank je však lepší ako nemecký T-4. Boje sú tu tvrdé a veľmi agresívne.
  Yankees sa pokúšajú vrátiť späť. Ale Natasha zrazila "čarodejnicu" a zasyčala s úškrnom perlových zubov:
  - Som také dievča, že sa ku mne nikto nepriblíži!
  A Maria presne strieľala na americké tanky. Prebodne ich a zasyčí vycenenými zubami:
  - Žiadne sily nás nemôžu vziať!
  A potom postupne strieľa aj Aurora. Sherman bol zničený. Áno dievča, to je to, čo potrebuješ.
  A potom Svetlana prispeje... Ako to bude bolieť Američanov.
  Sú tu aj bitky na mori. Ruská flotila obsadila Filipíny.
  A tu je tiež tím: bosé námorníčky. Také takmer nahé krásky, v bikinách. Je pravda, že počasie na Filipínach je nádherné aj v zime - teplo, pretože je takmer na rovníku.
  A dievčatá si užívajú boj a streľbu. A pobehovať blikajúc naboso, s okrúhlymi opätkami. Dievčatá sú tu jednoducho milé. Úplne najlepšie - super!
  Mimochodom, milujú znásilňovanie väzňov! Priviažu si ich k sebe a potom na nich jazdia. A to natoľko, že väzni strácajú vedomie! A zariaďujú úplné vyhladenie pre seba - alebo skôr nie pre seba, ale pre svojich nepriateľov.
  Také cool crews polonahých dievčat. A nič ich nemôže zastaviť ani rozdrviť!
  Bojovníci nastupujú na americký krížnik. Skáču takmer nahí, bosí, so svalmi napínajúcimi sa pod opálenou pokožkou. A zúrivo sekajú Američanov. A nedávajú najmenšiu šancu na prežitie.
  A teraz je viditeľná krásna Stella a jej partner Masha. Obe dievčatá sú vysoké, svalnaté blondínky, ktoré každého rozsekajú. Čo nie je rana, je rezanie a trhanie tiel!
  Dievčatá kráčajú po americkej lodi. Ak mávajú doprava, je to ulica, ak mávajú doľava, je to ulička!
  A dievčatá sa nezastavia! Nenechávajú súperom šancu! A čo keď zarevú a začnú triasť svaly!
  A opäť mávajú mečmi a zavýjajú:
  - Sme dievčatá pre cára, vlasť a Michaila Romanova!
  A sekajú to ako samurajskú kapustu. Stella to teda vzala a kopla amerického dôstojníka do slabín bosou nohou. Vyletí vyššie a skočí cez palubu.
  Blond terminátor dá:
  - Za moje údery platia poplatky!
  A opäť vycelí zuby a blýska perleťovými zubami! Aké dievča! Najviac šťavy a arómy!
  A dievčatá sa ponáhľajú k sebe. A prechádzajú ako príliv tornáda. Nedávajú nepriateľovi šancu. Majú kolosálnu silu. Temnota diablov a tisíce tisícov anjelov.
  A prichádza Máša, ktorá seká tri hlavy naraz dvoma šabľami! Toto je dievča - dievča všetkým dievčatám!
  Obe krásky striehli, ako keby zatĺkali klince mečmi. A v ich čine nie je žiadna slabosť ani pochybnosti. Pohybujte sa pre seba, bez toho, aby ste ustúpili alebo sa vzdali. Spravodlivosť si vyžaduje zjednotenie ľudstva. Jedna ríša, jedna koruna, jeden cieľ a expanzia do vesmíru.
  Práve v tomto čase sa na obežnú dráhu dostáva prvý umelý satelit Zeme. Tu lieta po celom svete.
  A ruské dievčatá v bikinách bojujú samy za seba. A nie sú menejcenní ako nepriateľ. A Američania, rozsekaní kráskami, padajú. Napriek tomu dievčatá najvyššej triedy a zručnosti.
  Svojho času sa im podarilo bojovať v Japonsku. Bojovalo sa aj vo výškach. Sám cisár bol zajatý. Ukázali svoje kolosálne schopnosti. Majú takú vášeň a toľko svalovej sily. Samozrejme, takéto dievčatá sú zázrakom zázrakov!
  V paláci vyrúbali samurajov. A tiež boli takmer nahí a bosí. Dievčatá, ktoré dokázali veci, ktoré prekvapili ich nepriateľov.
  A nasekali akékoľvek mäso a predviedli svoje umenie. Bojovníci bez akýchkoľvek pochybností napredujú.
  Hlavu amerického admirála odsekli šabľou. A ako sa budú krásky smiať, odhaľujúc svoje tesáky.
  A opäť idú do útoku a sekajú sa. Takíto bojovníci sú skutočné monštrá. A na tróne je cár Michal. Syn Alexandra Tretieho, ale nie ten. Šťastnejší, rozhodnejší, pevnejší a tiež talentovaný vládca .
  Ale, samozrejme, záleží na šťastí, plus ešte väčšia tvrdosť - Michail viedol nezmieriteľný boj proti korupcii, čo malo pozitívny vplyv na armádu. Najefektívnejším know-how je však využitie dievčat v bikinách na vojenské účely. A dievčatá sú veľmi krásne, keď sú takmer nahé a bosé.
  Takže bitky prebiehajú s rôznym stupňom úspechu. A krásne bojovníčky strieľajú veľmi presne, lepšie ako muži. A čo je najdôležitejšie, keď sú dievčatá takmer nahé, sú prakticky nezraniteľné. Nie sú ovplyvnené guľkami a nábojmi. Veľmi silná armáda bojovníkov. To je v pohode. Bol to nápad cára Michaela používať dievčatá takmer nahé a bosé, čo prinieslo víťazstvo.
  A dievčatá v bitkách hádzali granáty a dýky aj holými prstami. A ukázali svoju divokú zúrivosť.
  Dievčatá sú dosť odvážne. A veľmi krásna, hravá a uletená. Nikto ich nemohol držať.
  Bojovníci sú veľmi chrti... Bosé nohy dievčaťa sú veľmi účinnou zbraňou. Ale čo môžu robiť? Veľa vecí. Samotné holé podrážky prijímali energiu zo zeme a krásne bojovníčky boli hravé.
  Musím povedať, že dievčatá sú najkrajšie na svete, že sú obe úžasné a so zúrivosťou kobry!
  Americký krížnik je zajatý. Zajatí muži padli na tvár. Potom si bojovníci strčili nohy do tváre. A prinútili ma bozkávať. A dievčatá vrčali a ich obnažené chodidlá, keď si olizovali jazyk, sa cítili príjemne a šteklivo.
  Ale krásky si užívali, keď ich bosé nohy zasypávali bozkami a bozkávali päty.
  Potom sa dievčatá budú smiať. A vycenili zuby!
  Ale už sa to zlepšilo, dievčatá sa trošku opaľovali nahé a išli sa kúpať. Toto sú takí krásni bojovníci. Ako môžeš vziať takú nohu a pobozkať ju? A olízať si každý prst.
  Dievčatá sú skvelé.
  Tu je opäť v boji tank Alexander-4. Je to zhon a február už prichádza. Vojaci idú ďalej. Stále bližšie k územiu USA. Dievčatá sú také cool.
  Tu Natasha strieľa presne. A trafí veľmi presne.
  Dievča strieľa mimoriadne presne a kričí:
  - Rozdrvíme nepriateľa!
  Mária strieľa ďalej. Vzal a porazil nepriateľa:
  - Som super!
  Mária je veľmi pekné dievča a veľmi aktívne.
  A jej bosé nohy sú veľmi krásne a pôvabné vo svojej erotike:
  - Zničíme nepriateľa!
  A Aurora je také dievča a je super, s holými bruškami a prsiami a takými nafúknutými šarlátovými bradavkami:
  - Prelomím nepriateľov a urobím to super!
  A ako sa trasie červenými vlasmi!
  A opäť ťa bude kopať holými, dlátovými nohami. Takíto bojovníci sú veľmi cool!
  A potom Svetlana vezme a porazí nepriateľa:
  "Milujem cára a svojim nepriateľom zavesím slučku na krk!"
  Dievčatá sa budú smiať. Ako sa z nich stali chrti a cool.
  Američania utekajú pred dievčatami. Alebo sa vzdajú. Alebo zomrú. Bojovníci sú tak krásni a veľmi bosí a dievčatá sú také úžasné. A bojovať len v bikinách je príjemné a efektívne. Dievčatá bojovníčky sú také úžasné.
  Natasha znova strieľa na Američanov a syčí:
  - Ty si môj brat a ja som tvoj brat! Alebo skôr moja sestra!
  A opäť hýbe dlhým jazykom. Agresívny povedzme bojovník a kráska!
  A potom Anyuta potrasie nahými prsiami. A bude kričať a vyceňovať zuby. A pošle na Američanov náboj. A on si to vezme a pojebe.
  - Kráska to zničila! A škrípe to:
  - Som také super dievča!
  Krásne dievča a miluje sex. A toto je pekné!
  A dievča to vzalo a udrelo ju - zavrčala:
  - Vyhráme a zničíme nepriateľa!
  A tu bude Aurora kopať a biť:
  - Som kráľ a skvelé dievča!
  Bojovník môže byť celkom chrt.
  Dievčatá sa smejú samy pre seba.
  Ale Svetlana to zobrala veľmi chladne. A dala také poplatky za zničenie nepriateľa a pobozkala diablov:
  - To je taká totalitná akrobacia!
  Tank je veľmi obratný a smrtiaci. Zasiahne slabého a vysokého Shermana. Takže boje tu prebiehajú v prospech cárskeho Ruska.
  Natasha je opäť ako strela. A on hulí:
  - Pre tvoj idol!
  Mária začala strieľať. Dievča je veľmi pekné a má zlaté vlasy. Podľa výzoru.
  Dievča súložilo, namierilo holé prsty na nohách a zaškrípalo:
  - Toto je vražda pre kráľa!
  A tu Aurora súložila s Američanom. A dievča bolo, povedzme, naozaj extrémne agresívne a škrípané:
  - Na poriadny nástup!
  A teraz sa dievča ukázalo, že je naozaj silné.
  A Svetlana je agresívna a bojovná. Kopala holou nohou a nepriateľa roztrhala na kusy.
  A štebotala a vyceňovala zuby:
  - Som dáma, ktorá lieta ako orol!
  Takže dievčatá začali súložiť s divokou silou. A takáto agresivita krások sa nedá zastaviť. Bez ustupovania alebo ohýbania.
  Natasha znova vystrelila a zasyčala:
  - Až do úplného zničenia!
  A Mary bez akýchkoľvek klincov dokázala oveľa viac zničiť svojich nepriateľov a začala lámať svojich protivníkov.
  A potom to vzala Aurora a zasiahla nepriateľa kanónom. A veľmi úspešne, s kolosálnou sebadôverou. A rozdrviť, rozdrviť nepriateľa. A roztavené trosky lietajú zo Shermana na všetky strany.
  A Svetlana bude tiež strieľať a spievať:
  - Som dievča veľkých snov a veľkej krásy!
  Bojovníci v skutočnosti preukazujú pozoruhodnú vôľu vyhrať.
  Nie nadarmo sa ríša stala chladnou a skvelou. Mohol by prekonať úspechy Džingischána.
  Bojovníci sa pohybujú smerom k sebe... A strieľajú, strieľajú a trhajú nepriateľské pozície, akoby ich roztrhávali nožom. Alebo skôr veľmi ostrá a tvrdená dýka. A teraz sú ruské jednotky skutočne neporaziteľné. A kráľovstvo veľkej ríše.
  Keď sa na to pozriete, v histórii Ruska bolo veľa vojen a ťažkých období. Ale Nicholas II mal z väčšej časti jednoducho smolu! Ukázalo sa, že zlyhal. Ale taktika je veľmi dôležitá. Čo predviedol skvelý ruský šachista Alekhine. Keď začal hrať namiesto svojho súpera, otočil šachovnicu a vyhral. Génius je génius.
  Pri všetkých problémoch cárskeho Ruska veľa vyriešil samotný faktor nahých dievčat.
  Bojov sa zúčastňujú aj vrtuľníky. Bojové vozidlá, ale aj posádky s dievčatami v bikinách a naboso. Aká je kvalita armády pozostávajúcej z dievčat? Najvýraznejšie. Nič nemôže zastaviť alebo poraziť takúto armádu.
  Takže v tejto armáde sú bosé a takmer nahé dievčatá. Posádka helikoptéry kapitána Varvara. Nie je to úžasné? More sa prudko nafúkne! A ako zasiahnu delá lietadiel. A potom sú tu rakety. Tieto dievčatá sú skutočné hurikány ako tornáda.
  V ničom nie sú podriadení nepriateľovi. Ruská armáda je pripravená na bitky a veľké úspechy.
  Varvara je krásne dievča s hnedými vlasmi a takmer nahá. Keď reve z plných pľúc:
  - Nepriatelia neprejdú! A neutečú!
  A vezme to a uvoľní vražedný výboj zo všetkých trysiek svojho najlepšieho stroja. A preletí nad nepriateľom. A berie ho a ničivým oblúkom kosí.
  Ale skromná Olga vzala, vystrelila raketu na americké pozície a zasyčala:
  - Bojoval som nie s lykovou topánkou, ale naboso!
  A bude žmurkať svojimi zafírovými očami. Áno, toto sú dievčatá - taká neuveriteľne úžasná akrobacia. S ním môžete piť na horu a nosiť nahých drakov.
  A nohy sú také elegantné a jedinečné! A pásy sú tenké a telá sú veľmi svalnaté.
  Varvara kope zadkom a zavýja:
  - Môžem urobiť dieru do zemegule pre kráľa!
  A bude sa usmievať na svoju malú tvár a žmurkať očami.
  Bojovníci sa tu majú najlepšie. Tu to vezme Tatyana, tiež dievča v bikinách, a zakričí:
  - Nech je kráľ nad celou zemou!
  A bude sa trblietať svojimi perleťovými zubami. A z helikoptéry je to zabijak ako klince. A bude to smrteľné. A naozaj to smaží kov. A spôsobí zničenie bunkra.
  Toto sú dievčatá - všetky dievčatá sú dievčatá! A potom, keď sú väzni privedení, tie dievčatá sa bozkávajú a olizujú ich bosé nohy. Toto je vo všeobecnosti najsofistikovanejší spôsob, ako ponížiť aj povzbudiť.
  
  NEPOHRANIČNÝ ROMMEL
  V ňom dokázala Rommelova armáda v novembri a decembri 1941 vyhrať v Afrike. Stalo sa tak aj preto, že partnerka geniálneho Rommela neurobila tie hrubé chyby, ktoré sa stali v reálnej histórii.
  V dôsledku toho Nemci porazili postupujúcich Britov a udržali si svoje územie. Priebeh bojov to spočiatku neovplyvnilo, na východnom fronte boli Nemci porazení pri Moskve.
  Neskôr sa však Fuhrerove plány zmenili. Rommel v tom čase dokázal dobyť Tolbuk a pohol sa smerom k Egyptu. Hitler sa rozhodol prejsť na dočasnú obranu na východnom fronte a svoje úsilie zatiaľ sústredil do Afriky a na Blízky východ.
  Keďže však ofenzíva v Afrike vyžadovala menej síl, nacisti vykonali niekoľko operácií na východe. Porazené sovietske jednotky v Kerči. Obkľúčili nás pri Charkove. Vytiahli aj triesku smerom na Smolensk. Porážkou skončila aj ofenzíva druhej šokovej armády generála Vlasova pri Leningrade.
  Sevastopoľ padol po obliehaní a útoku. A Krauti posilnili. Boje sa odohrali na rímse Ržev. Tu sa nacistom podarilo vydržať.
  Ale v Egypte Rommel, ktorý dostal posily, získal presvedčivé víťazstvo. Nemci na základe svojho úspechu prekročili Palestínu a dobyli Irak a Kuvajt. A potom celý Blízky východ - keď získal prístup k rope.
  Potom sa fašisti obrátili na Sudán a pokúsili sa dobyť celú Afriku.
  Zároveň nasledoval útok na Gibraltár a prenikanie nemeckých jednotiek do Maroka a ďalej do afrických oblastí.
  Úspechy Nemcov však uľahčila energická práca vzadu. Kde je aj Hitler, čo dokázal šikovnejšie ako v reálnej histórii.
  Po prebudení sa Hitler Terminátor okúpal s dievčatami, naraňajkoval sa so šalátom, karfiolovou kašou a nejakou ďalšou zeleninou, pridal nízkotučný viacvrstvový kozí syr a kaviár. Potom si predvolal Speera a oficiálne odovzdal novému cisárskemu ministrovi dokument podpísaný zákonom o mimoriadnych právomociach. Adolf bol posadnutý a bol veľmi žieravý:
  - Výroba zbraní v Tretej ríši je extrémne nízka! Zaostávame nielen za bojujúcou Britániou, ale aj za totalitným ZSSR. Potrebujeme však vzdušnú nadvládu a zároveň zvýšiť produkciu starých zbraní a prejsť na nové. Najmä nádejné prúdové bombardéry. Koniec koncov, ich obrovská rýchlosť a vysoký horný strop im umožňujú takmer beztrestne ničiť britské mestá!
  Speer vyžaroval optimizmus:
  - V Nemecku a Poľsku je prebytok uhlia, vo Francúzsku železná ruda a máme dostatok zariadení na výrobu mnohých áut. Veď vyrábame viac hliníka a duralu ako všetky krajiny sveta dokopy!
  Posadnutý Adolf prikývol:
  - Zatiaľ! Británia a USA tiež podporujú výrobu a musíme chrániť každý gram kovu. Nech zbierajú kov aj školáci a ostatné deti od piatich rokov. Okrem toho, prečo vyrábať krídla a trup celé z duralu. Môžete použiť drevo aj plátno. Napríklad výroba monoblokových krídel. A čo? Potrebujeme novú prúdovú stíhačku s hmotnosťou nie väčšou ako dve tony, jednoduchou lietaním, jednoduchou výrobou a lacnou! Počet montážnych dielov by sa mal zredukovať na minimum a mali by sa nájsť aj možnosti, ako čo najviac znížiť hmotnosť lietadla a zlepšiť jeho aerodynamické vlastnosti. Teraz, mimochodom, prídu leteckí konštruktéri, my ich zaškolíme.
  Speer sa usmial:
  - Samozrejme, môj Führer. Pokiaľ som pochopil, chystáte sa vrátiť všetkých vysokokvalifikovaných pracovníkov z armády?
  Posadnutý Adolf potvrdil:
  - Budeme prijímať len vysokokvalifikovaných, bežných pracovníkov spomedzi cudzincov. Takže je lepšie, že bude menej povaľačov, a teda partizánov. Počet pozemných síl samozrejme znížime, ak nebude vojna so ZSSR, tak nepotrebujeme toľko pechoty, ale... Nie radikálne, preto plánujem poraziť Gibraltár a Maltu najbližšie mesiacov a zaberajú celý sever Afriky a ďalej na Blízky východ. Budeme ešte potrebovať pozemné jednotky. Okrem toho je potrebné vybudovať ďalšie lodenice v samotnom Nemecku, ako aj vo Francúzsku, Belgicku, Holandsku a Nórsku. Potrebujeme lietadlové lode, bojové lode a transportéry. A Stredozemné more sa zmení na akoby vnútronemecké jazero. Rozumieš?
  Speer sa uklonil:
  - Áno, môj Führer! Už som si objednal vypracovanie stavebného programu...
  Prefíkaný Adolf dodal:
  - Pracovný deň sa môže predĺžiť na 16 hodín, ak to vyžadujú naše núdzové plány. Produkcia lietadiel sa musí zvýšiť na sto lietadiel denne už za deväť mesiacov... Viac ako trojnásobok oproti súčasnej a v žiadnom prípade nie je fakt, že to bude stačiť!
  Speer sa ponáhľal povzbudiť Führera:
  - Naši piloti sú z vyššej triedy ako britskí, takže kvantita nie je všetko. A nájdeme nové spôsoby, ako prekovať radlice na meče. Pokiaľ som pochopil, prioritou je pre nás letectvo?
  Fuhrer zaťal päsť pevnejšie:
  - Prioritou pre nás sú prúdové, bombardovacie a potom stíhacie lietadlá, plus uvoľnenie nového vybavenia a vývoj zázračných zbraní! Nie však len v oblasti letectva, ale aj tankov, delostrelectva, v prvom rade prúdového... O tom si povieme podrobnejšie.
  Bolo počuť zvonček a do miestnosti vstúpili poprední leteckí konštruktéri Tretej ríše.
  Messerschmitt, pomerne mladý s vysokým čelom, Heinkel, už starší, ale veľmi obratný, športovo stavaný Tank, Lippisch a pár menej známych.
  Adolf ich ukázal na stoličky a prikázal im rozložiť kresby na stôl:
  - Vašou úlohou je vytvoriť novú, veľmi silnú a modernú zbraň. Nemecko má viac aerodynamických tunelov ako ktorákoľvek iná krajina na svete a technológia mnohých lietadiel je veľmi zaostalá. Ale iba v Yu-88 môžete výrazne zvýšiť rýchlosť tým, že auto získa efektívnejší tvar. Predovšetkým kokpit dostane vypuklý tvar v tvare slzy, ktorý zlepší viditeľnosť a urobí pilota priestrannejším a tiež pridá rýchlosť zlepšením aerodynamiky o dobrých päť kilometrov. Okrem toho je potrebné dať efektívny tvar palebným bodom bombardérov aj stíhačiek, stojanov na bomby a vzduchových bŕzd v nepracovnej polohe.
  Napíš, čo ti poviem!
  Dizajnéri jednohlasne prikývli:
  - Takže určite veľký Fuhrer!
  Adolf pokračoval:
  - XE-129 - by mal byť prerobený tak, aby samotná zbraňová skriňa dostala aerodynamický tvar a aby bolo nainštalované pohyblivé letecké delo na ochranu pred útokmi zo zadnej a dolnej pologule. Okrem toho by toto útočné lietadlo malo byť vybavené systémom posilňovania motora. Zároveň s perestrojkou je potrebné zvýšiť produkciu takýchto útočných lietadiel. Ich ničivé letecké útoky paralyzujú aktivitu Britov. Okrem toho by sa mal v Británii používať strmhlavý bombardér Ju-87. Zastarané autá dáme do servisu...
  Adolf sa odmlčal. Dizajnéri mlčali. Fuhrer poznamenal:
  Mám veľké pochybnosti o F -190. Ukázalo sa, že vozidlo je ťažké a nedostatočne manévrovateľné, navyše nemá systém plnenia nádrží inertnými plynmi, ktoré nahrádzajú použité palivo. Kvôli tomu môže byť toto auto dokonca vyradené jednou zápalnou guľkou. Čo na to povie Tank?
  Slávny konštruktér SS, ktorý stál v pozore, poznamenal:
  - Toto je náš nedostatok, skvelý Fuhrer. Aj keď umiestnenie tankov treba považovať za celkom úspešné, sú menej zraniteľné nepriateľskou paľbou a zároveň chránia pilota. Čo sa týka manévrovateľnosti, potom... Jedno brnenie váži 120 kilogramov a odľahčiť ho nie je také jednoduché...
  Posadnutý Adolf navrhol:
  - Pokúste sa zlepšiť aerodynamické vlastnosti Fokken-Wulfa. Primárne z dôvodu zníženia hmotnosti je potrebné ohýbať konce krídel, aby sa zvýšila ovládateľnosť a manévrovateľnosť vozidla. Okrem toho nainštaluje ochranu zadnej hemisféry... Čo sa týka umiestnenia motora pred pilotnou kabínou, tá chráni pilota, ale vyžaduje, aby bolo vozidlo vybavené katapultovacím zariadením. Mimochodom, samotný tvar motora môže byť zjednodušený, čo by naši priemyselníci určite mali vziať do úvahy. Mimochodom, čo práca na ME-309?
  Messerschmitt bol trochu šokovaný:
  - Pracujeme na tom, skvelý Fuhrer. Vypočítané charakteristiky sľubujú zvýšenie rýchlosti vozidla až na 740 kilometrov za hodinu, keď je vyzbrojený siedmimi palebnými stanovišťami! Toto bude najsilnejšia smrť pre Britov...
  Adolf prerušil:
  - Dokončenie by malo byť rýchlejšie. A ty, Speer, urýchliš vývoj nového rýchlopalného 30-milimetrového leteckého dela. Veľmi úspešne sa dá použiť aj pri streľbe na pozemné ciele a proti nepriateľským lietadlám! Nový ME-309 by mal nahradiť predchádzajúci ME-109. Čo sa týka vášho prúdového stroja ME-262, bohužiaľ, má veľa nevýhod: veľkú hmotnosť, nízku prevádzkovú spoľahlivosť, nadmernú nehodovosť... Sám načrtnem trysku, ktorú potrebujeme.
  Adolf Hitler začal kresliť auto, pričom využil svoje znalosti o moderných prúdových stíhačkách. Nie však tie najmodernejšie, ale zhruba z päťdesiatych rokov, aby sa prispôsobili súčasnej úrovni výroby a technológií. Špeciálnu pozornosť venoval technológii výmeny zmetania krídla. Vysvetlenie všetkých výhod takéhoto dizajnu:
  - Počas pristávania a vzletu sa zametanie zníži a počas letu sa zvýši. Len vďaka tomu bude stíhačka s moderným motorom ME-262 schopná zrýchliť na 1100 kilometrov za hodinu. A jeho hmotnosť bude výrazne nižšia.
  Messerschmitt sa pozrel na diagram, nakrčil vysoké holé čelo a vytlačil:
  - Skvelé! Ale môj Fuhrer, odkiaľ si získal také hlboké znalosti o aerodynamike?
  Posadnutý Adolf šibalsky prižmúril oči:
  - A čo aerodynamika? Nadaný človek je zvyčajne nadaný vo všetkom! A priemernosť je priemernosťou aj v Afrike! Čo je zlé na bombardéri Arado? Ukáž mi schému?
  Nešťastný Fuhrer sa rýchlo pozrel a negatívne pokrútil hlavou:
  - Nie, to nebude stačiť! Nápad s vozíkom nie je dobrý, kvôli nemu sa lietadlo neotočí a zrúti sa. Vyžaduje konvenčný zaťahovací podvozok. Zvážte niekoľko dizajnových zmien pre lepšiu aerodynamiku. Bez zbytočnej invencie, ale s vynaliezavosťou.
  Adolf sa zbláznil a urobil niekoľko ďalších komentárov:
  - Lietadlo Gryphon Xe-177 má extrémne nespoľahlivú elektráreň. Okamžite ho treba vymeniť za najnovšie piestové motory, spočiatku štyri samostatne stojace. Potom k najmodernejším motorom s výkonom 2950 koní. Čo sa týka schopnosti udrieť z vysokých nadmorských výšok a pri strmhlavom letu, tak... Začnite s vývojom Xe-277, tento stroj sa tiež stane nepriateľskou zbraňou. Ale hlavnou vecou sú prúdové bombardéry. Toto je prioritná úloha. Napríklad taký by mal byť Yu-287.
  Fuhrer opäť urobil náčrt s dopredu zahnutými krídlami a vysvetlil dizajnérom určité nuansy. Adolf bol vážne unesený a ukázal určité diagramy. Najmä bezchvostý bombardér. A že dizajn prúdového stroja s lietajúcimi krídlami je viac než sľubný. A zároveň je vozidlo schopné bombardovať aj územie USA. Priamo naznačil, že do práce by sa mali zapojiť dizajnéri z celej Európy a dokonca aj Židia. Nakoniec si uvedomil, že dizajnéri sú už dosť zaneprázdnení, milosrdne ich pustil a zostal len Lippisha. Fuhrer zakričal:
  - A žiadam ťa, Alexander, aby si zostal! Budete mať za úlohu vytvoriť nové, mimoriadne účinné zbrane.
  Lippisch bol prekvapený:
  - Budem ti vďačný, Fuhrer!
  Hitler Terminátor začal vysvetľovať:
  - Samozrejme, poznáte teóriu Wieselsbergera, ktorý bol kedysi asistentom profesora Prandtla v Göttingene. Ako prvý rozvinul teóriu vplyvu obrazovky na podkladový povrch...
  Lippisch s úsmevom prikývol:
  - Dobre vieš, môj Führer! Áno, poznám túto teóriu!
  Posadnutý Adolf pokračoval:
  - Potrebujeme vytvoriť ekranoplán - akýsi hybrid torpédového člna a hydroplánu. V skutočnosti letí oveľa nižšie, nejakých 20-40 centimetrov od vody. V tomto prípade sa hmota vzduchu nesúca loď ekranoplan skladá z dvoch častí. Jedným je zamrznutý potok pod krídlom; druhý - dosť nevýznamný - vychádza spod krídla v oblasti odtokovej hrany a neustále sa dopĺňa vzduchom, ktorý prichádza zhora, od špičky krídla.
  Lippisch ľahko potvrdil:
  - Naozaj, môj Fuhrer!
  Posadnutý Adolf pokračoval:
  - Hlavná masa vzduchu však zostáva pod nosnou plochou a vytvára tam tlak, ktorý sa takmer rovná rýchlostnému tlaku. Zohráva úlohu akéhosi vzdušného klziska, po ktorom sa loď ekranoplan "kotúľa" ako hodinky! Prvým človekom, ktorý to v praxi použil, bol fínsky inžinier Kaario, ktorý vyvinul jednoduché obdĺžnikové krídlové sane, ktoré sa pomocou sita kĺzali po snehu a dokonca na to dostal patent. Bohužiaľ, armáda takýto objav včas neocenila. Hovorí sa, že podobné experimenty robil ruský profesor Levkov... To znamená, že by sa mohla stať novou zázračnou zbraňou, schopnou dopravovať bomby, torpéda a pristávacie jednotky na pobrežie Británie rýchlosťou lietadla a zároveň neviditeľný pre radar. Plus ďalšie ničivé útoky na anglické lode! súhlasíte?
  Lippisch šmátral rukou, ochotné čašníčky mu naliali džús... Po troche pitia dizajnér poznamenal:
  - Áno, je to bohatý nápad, aj keď sa vyskytnú nejaké technické problémy. Napríklad udržateľnosť...
  Posadnutý Adolf priateľsky prikývol:
  - Načrtnem vám hrubú schému, je lepšie to urobiť a malé technické detaily si vyleštíte sami. Telo by malo byť dlhé, pripomínajúce trup dopravného lietadla, prechádzajúce do nosa delfínovej kabíny, vypuklé čelné sklá a prúdové motory.... Aj keď je možné, že piestové motory budú fungovať aj v prvých modeloch. A keď sa tento kolos odtiahne na voľnú vodu, motory ohlušujúco zahučia a úzke dravé telo vybuchne ako veľryba a vyvrhne oblak spreja. Pozor, tento kolos je schopný rútiť sa ako stíhačka niekoľko metrov od hladiny.
  Lippisch zapískal s nefalšovaným obdivom:
  - Máš bohatú fantáziu, Fuhrer!
  Dashing Adolf sa ešte viac inšpiroval:
  - Samozrejme, bola by to zázračná zbraň. Ekranoplány sa totiž žiadnej búrky neboja. Ľadu sa neboja - lietajú nad ním. Nehrozia im bažinaté ústia riek a pobrežné skaly, o ktoré sa môžu bežné lode rozbiť a plytčiny sú vo všeobecnosti ako detské jazierko. Sú schopní vylodiť jednotky všade: od afrického pobrežia Skeletons s jeho diabolskými útesmi po obe pobrežia Spojených štátov, arktické krajiny Kanady a Aljašky. Týchto strojov by bolo niekoľko stoviek a Británia by za dva mesiace padla.
  Lippisch nesmelo poznamenal:
  - A bane?
  Fuhrer sa zasmial:
  - To sú presne tie bane! Nehrozia ani pod hladinou vôd, ani na plytčine! Rovnako ako torpéda z ponoriek. A on sám je ideálnou zbraňou na boj s najvyspelejšími ponorkami, zasiahnutými hĺbkovými náložami. Okrem toho môžu ekranolietadlá strieľať rakety a míny na nepriateľské lode. Áno, samozrejme, zoznámim vás s dizajnom riadených bômb. A samozrejme vylodenie... Ideálny prostriedok na dodanie vyloďovacích síl nielen s pechotou, ale aj s tankami! Potom sa celá povaha vojny razom zmení! Rozumieš Lippischovi, v akej veci ti Fuhrer dôveruje?
  Dizajnér sa spýtal komerčnejšie:
  - A čo ocenenia?
  Vážny Adolf potvrdil:
  - Samozrejme, tí najštedrejší, železný kríž s diamantmi, pozemky, kolónie, poddaní! Ak dobyjeme celú Afriku, bude tam dosť zeme pre všetkých!
  Lippisch uviedol:
  - Ak sa dajú peniaze a prostriedky, ekranoplán bude hotový, ale... Mám aj projekty na bezchvostú stíhačku.
  Terminátor Fuhrer sa ponáhľal, aby uistil vynálezcu:
  - Bezchvostový prúdový bombardér, už som ho načrtol, ostatní sa oň postarajú. Aké pohodlné a bojovník! Ekranoplány sú dôležitejšie, pretože sú zásadne novou zbraňou... Spoločnosť Gotha má navyše veľmi talentovaných dizajnérov, ktorí to urobia. Medzitým pracujte na ekranoplánoch. Vo všeobecnosti mám teraz veľa naliehavých záležitostí, stále sa potrebujem porozprávať s generálmi tankov... Príkaz vám bude vydaný...
  Lippisch zanechal Fuhrera veľmi inšpirovaný. Adolf si myslel, že možno by bolo lepšie najskôr sa porozprávať s jadrovými fyzikmi o vytvorení atómovej a v budúcnosti aj vodíkovej bomby, no rozhodol sa nerobiť príliš veľa a zaťažovať seba aj iných ľudí naraz.
  Bolo tu niekoľko dizajnérov, vrátane tých najznámejších: Porsche a Aders. Vo všeobecnosti, ak mali Nemci kvalitatívnu prevahu nad Sovietmi v letectve a ponorkovej flotile (hoci nie každý to priznáva!), potom tanková flotila Panzervale výrazne zaostávala. Najmä sovietske KV vozidlá T-28, T-34 prevyšovali nemecké v pancierovaní a výzbroji a T-34 aj v jazdných výkonoch. Delá nemeckých tankov však nie sú dostatočne silné pre anglické Matildy a Cromwelly, tým menej tie, ktoré už vyvíjajú konštruktéri Churchillov a Challengerov. Nehovoriac o slabosti pancierovania nemeckých vzorov...
  Po pozvaní hostí, aby si sadli, začal Fuhrer čítať morálku:
  - Žiaľ, Nemecko v súčasnosti nemá spoľahlivé protitankové delo... Vybavené 50 mm kanónom T-3, môžu hladiť iba pancier Matildy alebo KV... Matilda však vstúpila do služby v Británii ešte pred začiatkom druhej svetovej vojny. Sami sme zajali Matildu, ktorej čelný pancier nemožno preniknúť. No sovietske KV nedokážu preniknúť ani do boku či trupu. Maximálne, čo naše auto dokáže, je preraziť trať! To znamená, že vy, konštruktéri, ste nás dostali do takej pozície, že nepriateľské tanky sú oveľa silnejšie ako naše, pokiaľ ide o pancierovanie, a nové americké "Granty" a "Shermany" pripravené na sériovú výrobu sú lepšie vo výzbroji. Nehovoriac o ruských vozidlách so 76mm kanónom. A ako vykonávate úlohu vytvorenia nových tankov, najmä s 88 mm kanónom.
  Porsche odpovedalo zmätene:
  - Samozrejme, robíme podobný vývoj, skvelý Fuhrer. 26. mája nám riaditeľstvo pre vyzbrojovanie dalo objednávku na 45-tonový tank ViK -4501. Malo by to byť presne takto, s 88 mm protilietadlovým kanónom prerobeným na tankovú vežu. Už máme predbežné nákresy. Môžete sa s nimi zoznámiť, skvelé.
  Fuhrer sa spýtal:
  - Vy ste Aders?
  Erwin prikývol:
  - V štyridsiatych rokoch bol úspešne testovaný vk -3001. Nové ťažké vozidlo so 75 mm kanónom. Podobnú zbraň máme v protitankovom modeli, no ešte nebola zaradená do sériovej výroby. Okrem toho sa pracovalo na vytvorení T-6 s hmotnosťou až 65 ton. A ľahší model 36 ton. Skúšame skvelého Fuhrera.
  Adolf, ktorý si o sebe predstavoval vševedúceho, začal rýchlo skúmať kresby. Tu sú prvé náčrty impozantného "Tigra", najslávnejšieho nemeckého tanku z druhej svetovej vojny. Toto auto sa preslávilo počas Kursk Bulge. V sovietskych časoch boli "tigre" všeobecne urážané, ale potom sa postoj k tomuto autu stal objektívnejším. Na svoju dobu tento tank, samozrejme, nebol zlý. Pri prvej väčšej potýčke s našimi KV tri Tigre vyradili desať sovietskych vozidiel a oni sami vyviazli bez ujmy. Hlavnou výhodou tohto vozidla bol jeho výkonný 88 mm kanón, ktorý dlho nemal dôstojného súpera. Na Kursk Bulge však napriek kvalitatívnej prevahe v technike boli nacisti stále porazení... Štatistiky bojového využitia tohto vozidla, ako aj pomer strát, o ňom vo všeobecnosti hovoria ako o jednom z najlepších vozidiel r. druhá svetová vojna. Nedostatky sú ale viditeľné aj voľným okom. Ťažká hmotnosť 56 ton, pancierovanie iba 100 milimetrov (iba 80 strán!), vysoká výška, nedostatok racionálnych uhlov sklonu panciera a slabé jazdné vlastnosti. Všeobecne platí, že tank IS-2, vážiaci o desať ton menej, bol lepší ako tiger v pancierovaní aj vo výzbroji... Ale tento tank sa objavil až vo februári 1944. "Kráľovský tiger" vo všeobecnosti vážil 68 ton, s čelným pancierom 180 milimetrov... Samozrejme, takýto tank sa nehodil na vojnu v Afrike, na púšti, na vylodenie, je to len stroj ako ucho hliny s nohy z hliny. Nie, samozrejme, na svoju dobu bol "Royal Tiger" veľmi efektívny, v bitke dokázal zničiť niekoľko nepriateľských tankov a raz za hodinu vyradil dvadsaťpäť "Shermanov". Zdalo sa, že existujú informácie o dvadsiatich troch tankoch T-34 zničených Tigrom počas jednej bitky. Ale v každom prípade je tento tank jednoducho stelesnením iracionálneho využitia výkonu a hmotnosti. Ale napríklad sovietsky tank T-54... Akési stelesnenie úspešného racionálneho využitia vlastne predchádzajúcich technológií druhej svetovej vojny.
  Fuhrer rozhodne povedal:
  - Nie, páni! Tento projekt nie je vhodný! Vyrobiť vozidlo s hmotnosťou päťdesiatšesť ton len so 100 milimetrovým pancierom... Kde je naša vychvaľovaná nemecká efektivita a racionalita?
  Aders nesmelo poznamenal:
  - Francúzske S-2 s hmotnosťou 70 ton mali pancier 45 milimetrov...
  Fuhrer-Terminátor nahnevane prerušil:
  - Toto je tank z čias prvej svetovej vojny. Ale ruský KV-2 mal 152-milimetrovú húfnicu a vážil 52 ton. Ale toto je 152 milimetrov, nie 88.
  Preto vám dávam za úlohu 88 mm kanón kalibru 71, pre tank s hmotnosťou nie viac ako štyridsať ton a čelným pancierom najmenej 180 milimetrov, bokmi a trupom 150 milimetrov, motorom šesťsto , sedemsto koní. A tento tank by sa mal dostať do sériovej výroby najneskôr do šiestich mesiacov.
  Nemeckí dizajnéri zbledli a ruky sa im triasli. Alexander sa na nich posmešne pozrel. Úloha bola skutočne veľmi ťažká; výzbroj a brnenie typické pre "Royal Tiger" model 1944, ale je potrebné znížiť hmotnosť o 28 ton! Adolf to však považoval za celkom reálne a dokonca dal Porsche priateľskú facku po pleci:
  - Nehnevajte sa, sám vám nakreslím optimálnu schému, v ktorej si vystačíte s takou relatívne malou hmotnosťou. Nie som tyran, ale racionalista. Musíte len veľa prestavať. Najmä umiestnenie prevodovky a motora dohromady.
  Aders smutne poznamenal:
  - To nám spôsobí určité problémy. Takéto usporiadanie bude mať najmä nasledujúce nevýhody....
  Tvrdý Adolf prerušil:
  - Samozrejme, nejaké problémy budú, ale v zásade sa dajú ľahko odstrániť. Najmä po technickej stránke. Ale motor môžete umiestniť oveľa kompaktnejšie, posunúť pruženie a... Výšku nádrže je potrebné znížiť na dva metre a posádku umiestniť v ľahu, potom bude všetko oveľa racionálnejšie.
  Fuhrer začal robiť náčrt, akýsi výkres, typu najobľúbenejšieho sovietskeho tanku povojnového obdobia, T-54. Toto vozidlo bolo také úspešné, že bolo uvedené na trh v roku 1947 a bolo použité počas bitiek v Afganistane s Talibanom; iracké jednotky bojovali s americkou armádou počas Púštnej búrky a operácie Shock and Awe or Iraqi Freedom . Celkovo bolo vyrobených viac ako 70 tisíc týchto tankov. A že auto bolo veľmi úspešné. S hmotnosťou 36 ton, čelným pancierom 200 milimetrov a kanónom ráže 100 milimetrov. Tento typ úspešne bojoval s americkými Patonmi aj Pershingmi počas kórejskej vojny. Takže pre túto technologickú úroveň je model veľmi vhodný a realistický na implementáciu. A celkom jednoduché na výrobu - lacné... Pokiaľ ide o nemecký kanón 71 El ráže 88 mm, bol dostatočne priebojný pre všetky tanky druhej svetovej vojny (s výnimkou čelného panciera IS-3, ktorý vstúpil do služby v máji 1945!). A čo IS-3? Tank je výborný čo sa týka pancierovania, aj veže, ktorá dostala šťukový tvar. Je pravda, že jazdný výkon bol slabý a čoskoro bol prerušený. Potom tu bolo niekoľko ďalších modelov, IS-4 a tak ďalej, až kým sa neusadili na IS-10, premenovanom po Stalinovej smrti na T-10. A toto sa ukázalo ako posledný sovietsky ťažký tank. Chruščov zakázal všetok vývoj ťažkých vozidiel a jeho nástupcovia to neprepracovali!
  Vo všeobecnosti potrebujú Nemci tank ťažší ako štyridsať ton, ak aj na stredný tank dokážu nainštalovať kanón, ktorý dokáže preraziť 193 milimetrový pancier na vzdialenosť 1000 metrov?
  Američania rýchlo opustili ťažké tanky a hmotnosť Pershingu nepresiahla 42 ton a Sherman vo všeobecnosti 32. Ale potom, čo sa ukázalo, že vojna so ZSSR sa chystá vypuknúť, objavilo sa monštrum so 120 mm kalibru a počiatočná rýchlosť strely takmer 1000 metrov za sekundu. Američania sa však z tohto tanku čoskoro rozčarovali. Pred objavením sa IS-10 bol najobľúbenejším povojnovým tankom IS-4 s čelným pancierom 250 milimetrov a bočným pancierom 170... Spoľahlivé vozidlo, hoci vážilo viac ako 60 ton. V každom prípade musíte zadať vytvorenie ťažkého tanku pre Nemecko, ale nie viac ako 50 ton. Napríklad IS-10 vážil len 50 ton s čelným pancierom 290 milimetrov a kanónom 125 milimetrov... Mimochodom, aký kaliber je najúspešnejší? Počas vojny mali najpopulárnejšie modely Sherman a Churchill pancier 100 a 152 milimetrov (čelný). No, "Royal Tigers" sa s tým vyrovnali celkom dobre... Ale "Panther" začal mierne zaostávať za kalibrom 75 mm, aj keď vysoká počiatočná rýchlosť strely bola nedostatočná. Preto sa objavili "Panteri" s 88-milimetrovými delami, hoci až na konci vojny, a bolo ich len niekoľko. Ale skutočnosť, že Wehrmacht neplánoval prezbrojiť tanky a protitankové delá väčším kalibrom, naznačuje, že tento stav vyhovoval všetkým. Samohybné delo Jagdtiger so 128 mm kanónom a 250 mm čelným pancierom skutočne existovalo, no vyrobilo sa ich len 71 kusov a v takom malom množstve nemohli ovplyvniť priebeh vojny. Mimochodom, zaujímavé je, že v čase, keď sa Jagdtigery vzdali, zostalo v službe ďalších 43, čo naznačuje extrémnu schopnosť prežitia takéhoto stroja.
  Mimochodom, Stalin nariadil, aby bol IS-2 okamžite vyzbrojený 122 mm kanónom, hoci jeho penetračná sila bola pre nemecké tanky nadmerná (okrem "Royal Tiger", ale takýchto tankov bolo vyrobených len 458). Mnohí radili diktátorovi, aby sa obmedzil na 100 mm hlaveň. A skutočne sa samohybné delo T-100 ukázalo ako najlepšie z hľadiska jeho celkových bojových vlastností. Veď čím väčší kaliber, tým menšia zásoba nábojov, nižšia rýchlosť streľby, počiatočná rýchlosť strely, dostrel a presnosť streľby... Ale Nemci mali najmasívnejší tank, T- 4 a samohybné delá na jeho základe vážili iba 22-24 ton. Samohybné delo Panzer však bolo veľmi úspešné: výzbroj a čelné pancierovanie Panthera boli takmer totožné s jeho vlastným, s takou nízkou hmotnosťou a výškou. Bude potrebné objednať spustenie jednoduchších a lacnejších "Panzerov" do výroby.
  A čo kaliber zbrane? Pre protitankové zbrane je kaliber 128 milimetrov príliš veľký, je lepšie ho použiť ako útočnú zbraň a zvoliť strednú 105 milimetrov.
  Adolf ukázal nemeckým dizajnérom schému:
  - Toto je naša nová tajná zbraň! Nádrž by mala prejsť testovaním v najbližších mesiacoch. Jeho bojové využitie bude v roku 1943. Medzitým máte aj projekt na vytvorenie ťažkého tanku so 105 mm delami. Rovnako ako ľahké samohybné delá. Tak do práce páni.
  Aders nesmelo namietal:
  - Dizajn, ktorý ste navrhli, vyzerá atraktívne, ale problém je v tom, že tento tank nie je v duchu našich tradícií... A posádka bude nepríjemná...
  Adolf namiesto odpovede vypil trochu šťavy a navrhol:
  - Možno sa môžeme naobedovať, súdruhovia. Vo všeobecnosti sa tento tank môže vyrábať vo veľkých množstvách a nemyslím si, že Američania a Briti vyrobia niečo lepšie pred koncom vojny. A dnes môžete jesť trochu mäsa...
  Dievčatá rýchlo pripravili stôl. Alexander, ktorý si uvedomil, že Fuhrerov žalúdok, odstavený od mäsa, môže ochorieť, rozhodol sa zostať verný sám sebe a zjedol len trochu jesetera, pričom si pamätal Sobakeviča z ich "mŕtvych duší". Hmm, zatiaľ sa zdá, že robí všetko správne. Stavia ekonomiku na vojnový základ, vyhlasuje totálnu vojnu, prijíma zákony, ktoré mali byť prijaté už v roku 1939... Hitlerova pomalosť s militarizáciou viedla k nedostatku zbraní, a to práve kvantitatívne... Navyše slávny MP- 44 útočná puška... Výborná vo svojich bojových vlastnostiach vec, ktorá je v niektorých smeroch ešte lepšia ako prvé modely Kalašnikov. Je to len trochu ťažké... Možno by sme naozaj mohli použiť ako základ útočnú pušku AKM? Eh, bolo by pekné vytvoriť zbraň, ktorá kombinuje presnosť americkej M-16 s rýchlosťou streľby a spoľahlivosťou AKM. Vo všeobecnosti sa pokrok vyvíja nerovnomerne. Napríklad motory v tankoch veľa výkonu nepridali, no počítač sa stal úplne nedostupným. Ale má vedomosti o budúcnosti, ale čo môže ponúknuť napríklad za náhradu ropy. Doteraz sa ani v Amerike nenaučili efektívne vyrábať benzín z uhlia! Napriek rastúcim cenám ropy. No čo iné môže ponúknuť. Dynamická ochrana, motory turbogenerátorov... A to sa stane, ale o niečo neskôr, aby som sa neponáhľal s vyložením tromfov. Za sedemdesiat rokov pokrok pokročil ďaleko dopredu, ale kým nie je porazená staroba, aj choroba a človek nie je Boh! Navyše v niektorých smeroch dokonca dochádza k regresii... Napríklad k nárastu religiozity najmä v Rusku a postsovietskom priestore, ako aj v islamských krajinách. Ale veľkí myslitelia renesancie a modernej doby predpovedali, že náboženstvo postupne vymrie!
  Ale napodiv, náboženský extrémizmus rastie... A kňazi čoraz viac zasahujú do štátnej politiky. A v tejto situácii je politika úradov nepochopiteľná; naozaj vážne veria, že pravda je v pravoslávnosti alebo islame? Všetci títo vzdelaní a inteligentní ľudia? Ak nie, aký má potom zmysel opustiť sekulárny model štátnosti? Kvôli efektívnosti riadenia más? Ale je to práve pravoslávie, ktoré preukázalo svoju neúčinnosť ako štátne náboženstvo... Faktom je, že pravoslávie, ktoré má formálny základ pre kresťanstvo a predovšetkým Nový zákon, má ako základ pacifistické učenie: nebráňte sa zlo a miluj svojho nepriateľa! Ale zároveň je skutočná politika impéria agresívna a vyžaduje si násilie a dobývanie. To je to, čo spôsobuje rozpor medzi formou a podstatou. Aj keď tomu veľa ľudí vedome nerozumie, podvedome to cítia!
  Z tohto dôvodu je pravoslávne učenie neúčinné, bez logiky, snaží sa byť imperiálne a zároveň kresťanské. A kresťan znamená Žid a pacifista! Veď Bibliu takmer celú napísali Židia a možno aj celú, pretože apoštol Pavol hovorí, že výhoda Židov je veľká, pretože im bolo zverené slovo Božie! To znamená, že Rus by nemal veriť Biblii! To znamená, že je potrebná iná viera, ale už nie založená na židovskom písme... Ktorá? Mali by ho vyvinúť skúsení odborníci a psychológovia pod vedením FSB! Potom sa mnohé rozpory úspešne vyriešia...
  Treba povedať, že z dieťaťa čítajúceho evanjelium sa nikdy nestane silný, statočný, krutý bojovník, ktorý miluje Rusko! A ktorá krajina je známa v Biblii? Izrael!
  Je pravda, že samotný Adolf je posadnutý, tento hráč, ktorý sa ocitol na Hitlerovom mieste, vôbec nebude sprísňovať prenasledovanie Židov. Naopak, užitoční Židia si budú užívať výhody a pracovať pre Tretiu ríšu. Nebude taká hlúposť ako strieľanie židovských vedcov alebo umelcov! Zrušiť antisemitské zákony je však predčasné. Po prvé, ľudia môžu nesprávne pochopiť, a po druhé, toto je zdroj bohatstva a veľmi solídny zdroj! Ale je, samozrejme, možné zmierniť antisemitskú politiku výmenou za židovskú podporu.
  Čo robiť s pápežom? Vzťahy s Vatikánom nie sú ani zďaleka ideálne, ale otvorená vojna v tejto fáze prinesie len škody. To znamená, že treba hľadať podporu vo Vatikáne, no zároveň trvať na svojich záujmoch... Ideálne je postaviť svoju bábku na Petrov trón a postupne reformovať náboženstvo...
  Porsche prerušilo Adolfove myšlienky:
  - Sme veľmi spokojní s vašou večerou, Fuhrer!
  Posadnutý Adolf sa láskavo usmial:
  - Zatiaľ sa stretnem s Himmlerom a potom nech príde Heinseberg. A pozrite, chlapci: dostali ste veľmi prísne termíny!
  Führerova armáda sa pohybovala cez Afriku. A držalo obranu proti ZSSR.
  V zime spustila Červená armáda ofenzívu na rímsu Ržev, no nacisti tam čakali a dokázali úder odraziť. Na juhu sa držali aj Nemci, ktorí sa držali na smeroch Orjol a Charkov. A len pri Leningrade boli sovietske jednotky schopné vykonať operáciu Iskra, ale bitky trvali takmer mesiac a víťazstvo bolo kúpené za mimoriadne vysokú cenu.
  Krauti nejako prežili zimu 42 - 43.
  No na jar je už nimi dobytá väčšina Afriky. A Fuhrer testuje vody mieru s Britániou.
  Churchill je v tomto trochu chladný. Hoci Británia trpí porážkou za porážkou.
  S Japonskom to tiež nie je jasné - bitku o Midway prehrala Amerika a zatiaľ čo samuraji porážajú veľkú yankeeskú flotilu kúsok po kúsku. A Amerika nemôže ťažiť zo svojej početnej prevahy na mori a vo vzduchu.
  Hitler chce zaútočiť proti ZSSR, ale aj po vyhlásení všeobecnej, totálnej mobilizácie má na to príliš málo síl. Keďže krauti sú roztrúsení po celej Afrike.
  V lete je samotná Červená armáda pripravená na postup. Nacisti však po dobytí Afriky vytvorili koloniálne jednotky. A dostávajú ďalšie zdroje.
  Používajú sa na výrobu tankov Lion, Tiger a Panther. Údaje poskytnuté monštru však neboli úplne úspešné. Príliš drahé, príliš ťažké. Je pravda, že na obranu je Panther dobrý stíhač tankov s rýchlopalným kanónom.
  Ale najviac neúspešný bol "Lev", ťažký, drahý, ale nie veľmi efektívny. Pištoľ je príliš silná proti sovietskym tridsiatim štvorkám a ľahkým tankom a rýchlosť streľby je oveľa nižšia ako u Panthera a Tigra. A brnenie je však lepšie ako brnenie "Tigra" a tiež na racionálnych svahoch. "Lev" sa ukázal ako veľký "Panther" s hmotnosťou deväťdesiat ton a motorom s výkonom osemsto koní. O niečo rýchlejšie ako v skutočnej histórii sa však do výroby dostal o dvadsaťdva ton ľahší "Tiger"-2. Úroveň ochrany sa blíži k "levovi", ale je mobilnejšia a ľahká. Zbraň je však kalibru 88 mm - oproti 105, ale úplne postačuje na zničenie všetkých sovietskych tankov. A čo je podstatné, je vyššia rýchlosť streľby - osem rán oproti piatim.
  Takže "Lev" je dieťaťom nemeckého, pochmúrneho génia, ktorý sa nezakorenil.
  Nemci počas leta dobyli celú Afriku vrátane Madagaskaru. Stalin čakal príliš dlho.
  Možno aj on sám počítal s tým, že Nemci začnú ofenzívu. Najmä vidieť, ako prichádzajú tanky Lion, Tiger a Panther. Krauti ale stále riešili problémy na tmavom kontinente.
  Stalin premeškal túto chvíľu. Ofenzíva sovietskych vojsk začala v smere na Orel a Charkov. Práve tam, kde boli Nemci dobre pripravení. A nebolo možné dosiahnuť taktické prekvapenie. Hneď prvé bitky ukázali, že "Panther" predvádza vynikajúce výkony v obrane. Nie je to zlé a "Ferdinands". Sú tiež dobré.
  A Tiger je produktívny tank. A boduje dobre. Nemci sa aktívne bránia. A odolávať úderom nepriateľa. Za tri mesiace veľmi tvrdohlavých bojov postúpila Červená armáda len o pätnásť kilometrov. A jej straty boli značné.
  Dva tucty anglických lietadiel preleteli nad maskovanými dievčatami, pravdepodobne si nič nevšimli a už sa začali strácať za horizontom, keď sa zrazu ozvali nové podozrivé zvuky. Madeleine prikázala:
  - Všetci si ľahnite a nehýbte sa!
  Dievčatá stuhli, na niečo čakali. A potom sa spoza duny objavili ľahké transportéry a nákladné autá. Súdiac podľa dizajnu, vyrába sa v Anglicku a Amerike. Pomaly sa presúvali smerom k hlavnému mestu Tuniska. Madeleine bola trochu zmätená. Verila, že frontová línia je ešte ďaleko, čo znamenalo, že Briti ešte nebudú mať čas objaviť sa. Alebo skôr by sa nemali objavovať. A tu sa rúti celá kolóna. Aj keď možno menej ako prápor... Kto sú to, nejaká bojová skupina, ktorá obišla púšte vôbec nie súvislého frontu, sa chce prehrabávať vzadu. Zdá sa to logické, hoci s technológiou ich v púšti ľahko spozorujete. V každom prípade musíte svojim priateľom vysielať rádio, ale nie strieľať. Navyše je ich len sto a Britov je viac ako tristo!
  Gerda zašepkala Charlotte:
  - Toto sú Angličania! Toto je prvýkrát, čo som ich videl tak blízko!
  Červenovlasý priateľ, tiež dosť nervózny, odpovedal:
  - Nič zvláštne! A medzi nimi je toľko černochov!
  Vskutku, najmenej polovica Angličanov bola čierna. A kolóna sa pomaly pohybovala a černosi stále zavýjali... Boli stále bližšie a bližšie...
  Tu to nervy jednej z dievčat nevydržali a vystrelila zo samopalu. V tej istej sekunde ostatní bojovníci spustili paľbu a Madeleine oneskorene vyštekla:
  - Oheň!
  Naraz bolo kosených niekoľko desiatok Angličanov, jeden z nákladiakov vzbĺkol. Zvyšok Britov spustil paľbu bez rozdielu. Madeleine, ktorá využila túto chvíľu, zakričala:
  - Hádzajte spolu útočné granáty!
  Dievčatá z elitného práporu SS "She-Wolf" hádžu granáty ďaleko a presne. A že sú trénovaní od detstva a prešli aj špeciálnymi technikami. To je, keď trénujete s elektrickým šokom, ste trochu pomalý s hodom a ste v šoku. Darčeky hodili aj Gerda a Charlotte. A Briti sú hlava nehlava a hore nohami... Je to tak zábavné. Strieľajú náhodne a černosi stále kričia v nezrozumiteľnom jazyku. To sú určite hlupáci...
  A Gerda strieľa a hádže a zároveň spieva:
  - V žiakoch SS je nočná mora! Jeden skok - jeden zásah! Sme vlci - naša metóda je jednoduchá! Neradi ťaháme mačku za chvost!
  Charlotte tiež zavrčí ako odpoveď. Guľky, ktoré vystrelila, rozbijú lebku na úlomky. A potom si vypichnú oči. Tu je jeden vystrašený černoch, ktorý bodá svoju blonďavú partnerku do boku bajonetom. Ako odpoveď bude pľuvať krv. Charlotte spieva spolu:
  - Anjeli hviezdneho temného pekla! Zdá sa, že všetko vo vesmíre bude zničené! Musíte letieť do neba ako rýchly sokol! Na ochranu duší pred zničením!
  Briti konajú neorganizovane, väčšina z nich sú koloniálni vojaci: černosi a Indovia, Arabi. Buď spadnú, zamrznú, alebo naopak prudko vyskočia a začnú pobehovať ako bláznivé zajace. Dievčatá však strieľajú presne, a hoci granáty nelietajú ďaleko, úlomky sú hrubé! Už je tu málo nepriateľov. Madeleine kričí po anglicky, jej hlas je taký ohlušujúci, že nepotrebujete ani megafón:
  - Vzdaj sa a ušetríme tvoje životy! V zajatí budete mať dobré jedlo, víno a sex!
  Fungovalo to okamžite a akonáhle to vzdali... Ruky hore a...
  Zozbierali päťdesiat väzňov, polovica z nich bola zranená. Madeleine prikázala:
  - Dobite ranených!
  "Vlčičky" bez okolkov vystrelili guľky do spánkov tých, ktorí sa nemohli postaviť na nohy, a zvyšok naložili do áut a odviezli na najbližšiu základňu.
  Po horúcom piesku púšte sú Gerdine bosé nohy veľmi potešené, že cítia mäkkú gumu. Dokonca blažene maká... Americké kamióny sú veľmi pohodlné a počas cesty sa netrasú. Po výhre sú dievčatá veselé. Charlotte sa spýtala Gerdy:
  - Koľko ste zabili?
  Dievča zmätene pokrčilo plecami:
  - Neviem? Nebol som jediný, kto strieľal... Ale myslím, že ich bolo veľa!
  Charlotte vypočítala:
  - Je nás sto, zabil asi tristo, čiže troch na brata, teda na sestru! Pôsobivý začiatok vojny!
  Gerda ľahostajne mávla rukou:
  - To nie je pre mňa dôležité! Hlavná vec je, že nezomrel ani jeden priateľ. Aj keď je to, samozrejme, štatistika, tristo nepriateľov bolo zničených a na našej strane boli ľahko zranení iba dvaja vlčí bojovníci. Dokonca som prekvapený, ako sme ešte úplne nedobyli Afriku s takými bojovníkmi.
  Charlotte okamžite pokazila náladu:
  - No, prehrali sme s týmito nešťastnými bojovníkmi v osemnástom!
  Gerda nahnevane pokrútila svetlou hlavou, akoby bola pokrytá novoročným snehom:
  - To je kvôli zrade! Ale v skutočnosti sme boli bližšie ako kedykoľvek predtým k víťazstvu a to bolo zrejmé každému, kto nie je slepý! Bohužiaľ, boli sme prerušení!
  Charlotte súhlasila a šikovne sa poškrabala za ľavým uchom holými prstami:
  - Áno, zrada, sabotáž, priemernosť armády... Ale aj tak sme Rusov zlomili a v roku 1918 sme ich prinútili vzdať sa! Ach, bolo by pekné prejsť sa po rozlohách Ruska, je tam pohoda, ale tu je horúco!
  Gerda sa veselo zachichotala:
  - Ale v Rusku sú také kruté mrazy... Ale keď som behal bosý po snehu v horách, viem, aké je to mučenie.
  Charlotte odhalila zuby:
  - Malá Gerda behá bosá po horiacom snehu... To je symbolické, ako v rozprávke... Rozprávky o čistom, ešte detskom a vôbec nie sebeckom...
  Gerda veselo žmurkla na svojho priateľa:
  - To akože musíme ísť k Fuhrerovi?
  Charlotte potvrdila:
  - Takmer! Len šoférujeme, nie bosí beháme po horúcom púštnom piesku. A to aj po víťazstve.
  Zviazaný černoch zamrmlal po nemecky:
  - Hrozní anjeli, som pripravený vám slúžiť! Ty si bohyňa, ja som tvoj otrok!
  Charlotte mierne zhrubnutou nohou pohladila hnedé kučeravé vlasy čiernej zajatkyne:
  -Vy černosi ste už od prírody otroci! To je, samozrejme, na jednej strane dobré, niekto musí tvrdo makať od úsvitu do mrku, robiť podradné práce... Ale otrok zo svojej povahy, zo svojej podlej povahy je zradca a nedá sa mu zveriť zbraň. . My Nemci sme zasa najkultúrnejším a najorganizovanejším národom na Zemi. Veľký národ bojovníkov a nie nadarmo slúžili nemeckí žoldnieri vo všetkých európskych armádach a dokonca aj v Rusku, najčastejšie vo veliteľských funkciách!
  Gerda zúrivo povedala:
  - Áno, budeš nám slúžiť ako otrok. Máme špeciálny zverinec pre černochov. A zatiaľ všetko, čo musíte urobiť, je...
  Charlotte navrhla:
  - Nechajte ho bozkávať naše nohy. Koniec koncov, bude to pre nás príjemné a Niger sa poníži.
  Gerda energicky pokrútila hlavou:
  "Neviem, ako sa máš, ale je nechutné, ak sa čistá pokožka Árijcov dotkne pier zapáchajúceho Nigeru." Takže...
  Charlotte nesúhlasila:
  - Nie naozaj! Naopak, páčilo by sa mi to. No pozri...
  Ohnivá ryšavá kráska strčila do černocha svoju nožičku. Nadšene začal bozkávať dlhé, hladké, vytesané prsty bohyne. A dievča sa v odpovedi len nežne usmialo, čierne mužove hrubé pery pošteklili jeho opálenú pokožku. Jazyk väzňa prešiel po elastickej, mierne zaprášenej nohe dievčaťa. Stále je pekné, keď ponižujete silného, takmer dvojmetrového muža.
  Gerda bola prekvapená:
  - Je to zvláštne, ale necítiš sa znechutený?
  Charlotte sa usmiala:
  - Nie naozaj! Prečo by som mal byť znechutený?
  Gerda sa rozhodla mlčať: prečo by mala zasahovať do záležitostí svojho priateľa? V skutočnosti boli vychovávaní tak, že Nemka nemá byť len bojovníčkou, ale aj milujúcou, nežnou manželkou a zdravou matkou. Ale ona sama ešte nemyslela na chlapov, možno kvôli veľkej fyzickej námahe, alebo jednoducho ešte nenašla partnera. Zdá sa však, že aj Charlotte je z toho unavená. Udrela černocha členkom do nosa, až mu z nosa tieklo a navrhla Gerde:
  - Možno môžeme spievať?
  Gerda prikývla:
  - Samozrejme, budeme spievať! Inak to bude smutné!
  Dievčatá začali spievať a ich priatelia sa pridali, takže pieseň tiekla ako vodopád:
  Môj drahý a ja vychádzame z húštiny,
  Skryť nadpozemský smútok!
  A chlad, pálenie, chlad,
  Pokazený motív prerazený!
  
  Bosé nohy v snehu,
  Dievčatá idú do bieleho!
  Zlé snehové búrky hučia ako vlci,
  Rušenie kŕdľov vtákov!
  
  Ale dievča nepozná strach
  Je to silná bojovníčka!
  Košeľa ledva zakrývala mäso,
  Určite vyhráme!
  
  Náš bojovník je najskúsenejší,
  Nedá sa to ohnúť kladivom!
  Tu sa javory jemne pohybujú,
  Snehové vločky padajú na tvoju hruď!
  
  Nie je našim zvykom báť sa,
  Neopováž sa triasť sa od zimy!
  Súper je tučný s býčím krkom,
  Je to lepkavé a hnusné ako lepidlo!
  
  Ľudia majú takú silu
  Čo dosiahol svätý obrad!
  Pre nás vieru aj prírodu,
  Výsledok bude víťazný!
  
  Kristus inšpiruje vlasť,
  Hovorí nám, aby sme bojovali až do konca!
  Aby sa planéta stala rajom,
  Všetky srdcia budú statočné!
  
  Ľudia budú čoskoro šťastní
  Nech je život občas ťažkým krížom!
  Guľky sú brutálne smrtiace
  Ale ten, kto padol, už vstal!
  
  Veda nám dáva nesmrteľnosť,
  A mysle padlých sa vrátia do služby!
  Ale ak vypadneme, ver mi,
  Nepriateľ okamžite pokazí skóre!
  
  Preto sa aspoň modlite k Bohu,
  Netreba robiť chyby, buďte leniví!
  Všemohúci sudca je veľmi prísny,
  Aspoň niekedy to môže pomôcť!
  
  Vlasť je mi najdrahšia,
  Svätá, múdra krajina!
  Náš vodca, drž opraty pevnejšie,
  Vlasť sa narodila, aby kvitla!
  Dievčatá z elitného práporu SS "She-Wolf" spievali tak krásne a slová boli oduševnené. Vo všeobecnosti existuje stereotyp, že esesák znamená kat! Ale to nie je pravda. Existovali samozrejme špeciálne trestné jednotky, najčastejšie ako súčasť bezpečnostných divízií, ktoré vykonávali špeciálne operácie, ale väčšina divízií SS boli jednoducho elitné stráže Wehrmachtu. Vo všeobecnosti treba povedať, že červená, totalitná propaganda nie je najspoľahlivejším zdrojom informácií o druhej svetovej vojne. Je predsa jasné, že komunistickí pohlavári Agitpropu nemohli byť nezaujatí a objektívne pokrývať udalosti. Je teda spoľahlivo ťažké posúdiť, kde bola skutočná pravda o zverstvách nacistov a kde fikcia. V každom prípade tí, ktorí sa vážne zaoberajú historickým výskumom, sú nútení priznať, že nie každý bojovník SS je kat a monštrum. Navyše pred útokom na ZSSR; Nacisti sa na okupovaných územiach správali vo všeobecnosti tolerantne, západné zdroje neuvádzajú žiadne masové zverstvá či represálie.
  A teraz dievčatá pomohli väzňom vystúpiť z áut; priateľsky potľapkali nesmelých mužov po širokých pleciach. Potom boli dievčatá pozvané občerstviť sa...
  Obed bol skromný, ale na púšti sa strieľala zebra a každé dievča dostalo kebab uvarený na arabský spôsob. Vo všeobecnosti boli Arabi, aspoň navonok, priateľskí a tí, ktorí vedeli po nemecky, sa dokonca pokúšali žartovať alebo opatrne pohladiť dievčatá po nohách.
  Gerda odstrčila lepkavého Araba a povedala:
  - Nie som pre teba!
  Charlotte nasledovala príklad:
  - Zaobstarajte si hárem!
  Gerda sa usmiala a navrhla:
  - Ale povedz mi, Charlotte, čo by si robila, keby si sa stala sultánovou manželkou?
  Červenovlasý priateľ pochybovačne poznamenal:
  - To je vlastne diskutabilné šťastie... Aj keď to závisí od manželky ktorého sultána. Ak by bola veľká Osmanská ríša v rozkvete, tak... Bolo by to dokonca veľmi pekné... Zreformoval by som tureckú armádu, vylepšil zbrane... A asi by som najskôr obrátil pohľad na východ.
  Gerda súhlasila:
  - Správny! Pre Turecko je však hanba, že ani v časoch najväčšej slávy nedokázalo dobyť Irán. To bolo celkom realistické, najmä preto, že perzská armáda bola zaostalá. Zaujímalo by ma, Veľký Fuhrer, aké rozhodnutie urobí: dobyje Turecko, alebo ho začlení do svojej koalície a hodí Osmanom kosť, vrátane niektorých nie veľmi cenných krajín Iránu?
  Charlotte zmätene pokrčila plecami.
  - Neviem! Nedávno sa totiž šuškalo, že zaútočíme na ZSSR... Hovorí sa, že ruské bohatstvo a bohaté krajiny Ukrajiny naozaj netreba!
  Gerda zdvihla hrnček s čajom prstami na bosých nohách a celkom obratne si ho zdvihla k brade, čím do seba naliala hnedú tekutinu. Zároveň sa dievčaťu podarilo hovoriť:
  - Ukrajina má veľmi bohaté, bohaté krajiny. Pod múdrym nemeckým vedením as našou vysokou farmárskou kultúrou budú produkovať rekordnú úrodu. A potom bude náš chlieb lacnejší ako voda. A to bude v prospech samotných Ukrajincov, pretože sovietska vláda ich jednoducho okráda a núti hladovať!
  Charlotte prikývla.
  - Týchto Slovanov naučíme našej veľkej germánskej kultúre! Poďme ich osvietiť!
  Tu rozhovor prerušili hrubé výkriky, oddychový čas sa skončil.
  Ale po obede boli dievčatá opäť zoradené a nútené pochodovať púšťou. Po jedle bolo ťažké utekať a dievčatá dokonca mierne stonali, kým sa však ich telá nezahriali. A tak sa ponáhľali ako jerboy.
  Toto je virtuálna bitka... A Afrika sa stáva nemeckou... A sovietsko-nemecký front...
  V zime Červená armáda opäť prešla do ofenzívy. Prebiehajú tvrdohlavé bitky.
  Christina, Magda, Margaret a Shella bojujú v Pantherovi. Vozidlo, aj keď nie ideálne, má rýchlo strieľajúce delo s dlhým dosahom, je stredne obratné a má dobrý čelný pancier.
  Nemecké dievčatá sú napriek chladu bosé a v bikinách. A vedú manévrovateľný boj.
  Tu Christina vystrelí... Guľa zasiahne vežu T-34-76 a prerazí ju. Sovietsky tank zastavuje, je zostrelený.
  Dievčatá kričia z plných pľúc:
  - Naši to zobrali!
  Potom Magda strieľa. Zasiahla aj kráska so zlatými vlasmi.
  Áno, takže veža tridsiatich štyroch bola odtrhnutá.
  Dievčatá tigrice sa striedajú v streľbe. A veľmi presne. Zasiahli teda ďalší sovietsky tank.
  Margaret udrela ako ďalšia. A zasiahla samohybné delo SU-76. Šikovne búchaný. A spievala:
  - Naše pekelné Nemecko je silné, chráni svet!
  A ako sa ukáže jazyk!
  Potom zasiahla Shell kanónom. Zasiahnite sovietsky tank KV-1S. Dievča tiež odviedlo dobrú prácu.
  Áno, štyri bojovníčky v bikinách bojujú a neboja sa zimy. Keď sa ženy začali biť, pre Tretiu ríšu to išlo oveľa úspešnejšie.
  Tu sú piloti Albina a Alvina na oblohe. Obe krásky sú v bikinách a bosé. Bojujú na Focke-Wulfoch. A toto je veľmi vážne auto.
  Albina, strieľajúca zo vzduchových kanónov, hovorí:
  - Aktívny kroket! Neľutujte slová!
  A ako sa bude žiariť oslnivým úsmevom! A zostrelí dve sovietske lietadlá naraz.
  Alvina tiež zoťala až tri vzduchovými delami a zachichotala:
  - Môj záznam bude smrtiaci a matný!
  Potom dievča odhalilo zuby a ukázalo svoje zuby! Celá je šarmantná a plná fenomenálneho šarmu.
  Albina odreže ďalšie lietadlo Jak-9 a zaškrípe:
  - Prečo sú potrební sovietski piloti?
  Alvina zostrelí LAGG-5 a sebavedomo hovorí:
  -Aby sme my Nemci mohli vyberať účty!
  Nádherný pár dievčat. Ako sa pustili do zbierania ocenení pre seba. Proti takým kráskam naozaj nemôžete namietať. Zostreľujú lietadlá a vyceňujú zuby.
  A hlavné tajomstvo je, že v mrazoch musia byť dievčatá bosé a v bikinách. Potom účty prídu samé.
  A nikdy sa neobliekaj. Zatraste nahou hruďou a budete vždy vo veľkej úcte!
  Albina zoťala ďalšie lietadlo Červenej armády a spievala:
  - Vo veľkej výške a hviezdnej čistote!
  A žmurkla, vyskočila, trhla bosými nohami a revala:
  - V morskej vlne a zúrivom ohni! A v zúrivom a zúrivom ohni!
  A opäť dievča zostrelí lietadlo energickým prístupom.
  A potom Alvina zaútočí na nepriateľa. Urobí to za rohom, vycerí zuby a zaškrípe:
  - Budem super majster sveta!
  A auto, ktoré zrazilo dievča, opäť spadne. Áno, Červená armáda je na tom dosť zle.
  A Albina reve divokou extázou:
  - Teraz som kat, nie pilot!
  Zostrelí ďalšie sovietske lietadlo a zasyčí:
  - Skláňam sa nad zameriavačom a rakety sa rútia k cieľu, pred nami je ešte jeden prístup!
  Bojovník pôsobí mimoriadne agresívne.
  Tu obe dievčatá útočia na pozemné ciele. Albina udrie tridsaťštyri a zakričí:
  - Toto bude koniec!
  Alvina narazí na SU-76 a zašepká:
  - Až do úplného zničenia!
  A ako trasie bosou nohou!
  V zime sa Červenej armáde nepodarilo dosiahnuť výrazný úspech. Len v oblasti Rževa sa im podarilo urobiť mierny klin, no zavedením záloh Nemci situáciu obnovili. Krauti sú naozaj silní.
  A v máji 1944, keď doplnili svoje jednotky o nové tanky, vrátane pokročilejších a lepšie chránených Panther-2, prešli do ofenzívy v oblasti Kursk a Rostov na Done.
  Všetko by nebolo také zlé, keby sa do ofenzívy nezapojilo veľké množstvo Arabov a černochov. A čo je najdôležitejšie, do vojny vstúpilo aj Türkiye. Takže situácia sa stala mimoriadne alarmujúcou.
  A Červená armáda, ktorá utrpela ťažké straty, ustúpila pred nadradenými silami Wehrmachtu.
  Ale statočná šestica dievčat na čele s Alenkou urputne bojovala s Krautmi. A sily boli zjavne nevyrovnané.
  Alenka bojovala o Kursk, ktorý prepadli nacisti. Zúfalá kráska hodila holými prstami na nohe granát a štebotala:
  - Sláva Rusovi a našej drahej partii!
  Potom Natasha vystrelila holými prstami na nohách granát a zasyčala:
  - Postaráme sa o dievča naboso!
  Potom Anyuta tiež poslala dar smrti prstami na bosých nohách a uschla:
  - Bude to úžasná rana!
  Červenovlasá Augustína vzala a poslala dar anihilácie s jej holou dolnou končatinou a zaškrípala:
  - Nasmerujte radar na oblohu!
  A potom zlatovlasá Mária holými nohami dala smrť nacistom.
  A spievala:
  - Na Madagaskare, v púšti a na Sahare! Všade som bol, videl som svet!
  A potom Marusya hodí celú kopu holých chodidiel a spieva:
  - Vo Fínsku, Grécku a v Austrálii vo Švédsku vám povedia, že neexistujú krajšie dievčatá ako tieto!
  Áno, šesť dievčat bojovalo veľmi dobre. Ale Krauti aj tak zabrali Kursk...
  Nie, takýmto nadradeným silám nemôžete odolať. Fašisti sú tvrdohlaví.
  A čo znamená príprava monštier?
  Adolf Hitler bol jednoducho blázon: cítil sa ako skutočný despota, ktorého všetci poslúchajú a trasú sa. Áno, ak chcete Stalinove úspechy, musíte byť ako Stalin, bez súcitu a náročných na ostatných a na seba (presne tak uvažoval Joseph Vissarionovič v tomto poradí!). Teraz je šušťanie decentné a auto sa dá do pohybu. Vo všeobecnosti má Nemecko s prihliadnutím na svoje satelity obrovskú výhodu oproti ZSSR v množstve priemyselného vybavenia, v kvalifikovanej pracovnej sile a v počte inžinierov na všetkých úrovniach. To je fakt, ale výroba zbraní stále nie je na úrovni! Nemecko zaostávalo za ZSSR počas celej vojny, napriek všetkému ničeniu v Rusku. a z čoho? Samozrejme kvôli určitému chaosu, ktorý vládol v rôznych rezortoch a najmä vo vojenskom priemysle. Negatívnu úlohu navyše zohral nedostatok surovín, ako aj podcenenie potenciálu nepriateľa. Najmä v roku 1940 bola výroba zbraní v Nemecku nižšia ako v roku 1939 (ak vezmeme do úvahy celkovú vrátane munície), a to aj napriek tomu, že vojna už prebiehala a Tretia ríša ovládla rozsiahle územia s obrovským rezervy výrobnej kapacity. Čo môžeme povedať o Hitlerových organizačných schopnostiach? Nie príliš, zažiaril vo vojenskom priemysle.
  Fuhrer v dlhom prejave vyhlásil:
  - Vo veci dozoru nad letectvom sú Sauerovi udelené mimoriadne právomoci. Bude pozorne sledovať množstvo vyrobených zariadení a nemenej dôležité aj kvalitu. Navyše, mnohí z vašich priateľov Goering, aj keď boli kedysi dobrými esami, nie sú schopní vodcovskej práce. Nie každý dobrý vojak je aj vynikajúci generál, a tak namiesto obeseného Erica povedie technickú sféru človek z radov profesionálnych podnikateľov, ktorý je schopný zreformovať a prezbrojiť letectvo. Británia predsa nespí, zvyšuje kvantitu aj kvalitu svojich ozbrojených síl a najmä letectva. Potrebujeme byť dve hlavy pred nepriateľom, tucet krokov, inak úplne stratíme nadradenosť nad nepriateľom. Preto sú potrebné kvalitatívne kroky.
  Goering nesmelo odpovedal:
  - Moji priatelia, osvedčení ľudia, ktorí preukázali svoju bojovú účinnosť a profesionalitu.
  Posadnutý diktátor sa rozzúril:
  - Alebo som možno podľa vás zabudol, kto prehral bitku o Britániu? Alebo kto nezvládol štvorročný plán rozvoja národného hospodárstva. Alebo tiež chcete byť udieraní prútmi a dokonca verejne. Tak zavri ústa a mlč, kým sa napichneš na kôl!
  Goering sa dokonca v strachu prikrčil. Žiaľ, s Fuhrerom si netreba zahrávať. Potom bolo počuť hluk znova a na oblohu vzlietlo ďalšie prúdové lietadlo ME-262. Auto bolo masívne a malo dva motory. Krídla sú mierne pozametané, samotná stíhačka vyzerá dosť hrozivo. Jeho rýchlostné charakteristiky na rok 1941 sú vo všeobecnosti slušné a dokonca aj na svetové pomery sú rekordné. Je pravda, že samotný stroj ešte nie je úplne spoľahlivý a vyžaduje ladenie. Fašistický diktátor však už dal vlastnosti nových, vyspelejších stíhačiek... ME-262 váži viac ako šesť ton, čiže je tam nejaké preťaženie. Stíhačka musí byť malá, lacná a obratná. V tomto ohľade by ME-163 mohol byť celkom dobrý, ale jeho raketový motor je príliš nútený a funguje len šesť minút (alebo skôr bude fungovať!), čo znamená, že dolet je len v okruhu sto kilometrov. . Ako bombardér v štýle Blitz alebo krycí stíhač pre útoky armády na Anglicko, samozrejme, nie je vhodný.
  Ale ME-262 môže niesť tonu bômb, teda toľko ako Pe-2, sovietske frontové lietadlo. To znamená, že je to vynikajúce riešenie ako pre stíhačky, tak aj pre podporu jednotiek. Prečo však nevytvoriť stíhačku v štýle kométy ME-163, ale bez raketového motora, ale s prúdovým motorom? Pokúsili sa vylepšiť "Kométu" a zdalo sa, že predĺžili čas letu na 15 minút (to je dosah až 300 kilometrov), čo je všeobecne prijateľné pre bitku o Britániu. Do Londýna sa dá ešte dostať z Normandie... Hoci nie je všetko také samozrejmé, treba ho aj zbombardovať a vrátiť sa späť a pätnásť minút nebolo takých rýchlych. V budúcnosti boli raketové a prúdové stíhačky uznané ako slepá ulička v letectve. Dizajn "kométy" je však veľmi zaujímavý s malými rozmermi a ľahkosťou, čo znamená, že je lacný a manévrovateľný.
  Okrem toho existujú aj veľmi sľubné stíhačky s hmotnosťou všeobecne 800 kilogramov, také vetrone, ktoré sa dajú použiť vo vzdušných súbojoch. Je pravda, že kvôli ich krátkemu doletu je možné na nich lietať len v obranných bojoch, alebo ich dopraviť do Londýna na... Transporty a potom chytiť pilotov späť. Tu si to budete musieť premyslieť. V skutočnej histórii vetrone nikdy nemali čas bojovať a z nejakého dôvodu sa v Kórei sovietski generáli letectva neodvážili vyskúšať tento nápad. Vo všeobecnosti to nie je smutné, ale počas kórejskej vojny bol americký pilot prvý, kto dosiahol víťazstvá. Yankees teda netreba podceňovať.
  Po skončení letu vyskočilo z kokpitu mladé svetlovlasé dievča a plnou rýchlosťou sa rozbehlo k Fuhrerovi.
  Posadnutý nacista číslo jeden jej podal ruku na bozk. Čo je pekné, keď vás dievčatá milujú, a zdá sa, že Fuhrera celkom úprimne zbožňujú všetci Nemci, alebo skôr takmer všetci okrem niekoľkých väzňov koncentračných táborov. Pilot s nadšením povedal:
  - Toto je jednoducho nádherné lietadlo, má takú rýchlosť a silu. Roztrhnime všetky levíčatá ako termofor od náhrady!
  Fuhrer súhlasil s impulzom dievčaťa:
  - Samozrejme, že to roztrháme, ale... Ladenie stroja by sa malo vykonávať rýchlejším tempom, a to platí najmä pre motory. Tu budú, samozrejme, potrebné radikálne opatrenia na ich zlepšenie, ale ak niečo, vodca-dizajnér pomôže!
  Všetci jednohlasne štekali:
  - Sláva veľkému Fuhrerovi! Nech nám Prozreteľnosť pomáha!
  Začala hrať hymna Tretej ríše a kolóna mladých bojovníkov z Hitler Jugent sa pohla dopredu. Chlapci od štrnásť do sedemnásť rokov napochodovali k bubnu v špeciálnej zostave. A potom sa stalo to najzaujímavejšie: tínedžerky z nemeckého zväzu žien pochodovali. Boli v krátkych sukniach, obnažené bosé nohy krások priťahovali pohľady mužov. Dievčatá sa snažili zdvihnúť nohy vyššie, no zároveň stiahli prsty dozadu a opatrne si položili päty. Zábavný pohľad na krásky s bezchybnými postavami... Tváre boli naozaj rôzne a niektorí mladí fašisti boli akosi drzí, takmer mužní a ešte ich aj skresľovali. Najmä, keď spojili svoje obočie.
  Esthete Adolf poznamenal:
  - Je potrebné, aby chlapci a dievčatá dostávali telesnú prípravu vo väčšom rozsahu. A viem, že sa v tejto veci robí veľa, najmä v Jungfolku, ale je potrebná inkluzívnosť a prijatie spartských metód. Samozrejme, okrem podnecovania ku krádežiam... Z našich chlapcov a dievčat musia vyrásť slušní a zároveň bezohľadní ľudia.
  Najvyšší veliteľ sa odmlčal. Generáli mlčali, pravdepodobne sa báli namietať, ale nechceli potvrdiť zjavné. Fuhrer pokračoval:
  - Vojna nie je vtip, ale bezohľadnosť voči nepriateľom musí byť spojená so vzájomnou pomocou a zmyslom pre bratstvo voči súdruhom. Toto musíme vštepovať každému... Nový nadčlovek je nemilosrdný voči ostatným, no ešte viac musí byť nemilosrdný voči sebe. Lebo menejcennosť musí byť najprv vykorenená v duši človeka a potom povstane slabé ľudské telo!
  Ďalšia pauza... Generáli a konštruktéri si zrazu uvedomili a začali energicky tlieskať. Zdalo sa, že Fuhrer bol spokojný:
  - Toto je lepšie, ale teraz by som chcel vidieť imitáciu vzdušného boja. Tak impozantné a všetko deštruktívne...
  Heinkel sa nesmelo opýtal:
  - S ostrou muníciou alebo nábojmi, môj Fuhrer?
  Nacistický číslo jeden prikývol:
  - Samozrejme, s bojovými. Okrem toho by som rád zvážil účinok vyhadzovacieho zariadenia. Koniec koncov, pracujete na tom... - Fuhrer potriasol päsťami. - Keď to konečne bude hotové a uvedené do sériovej výroby. Koniec koncov, skúsený pilot je skúsený pilot, ktorý musí byť chránený pre budúce bitky!
  Fuhrer-Terminator sa napriek tomu rozhodol ukázať dizajnérom modernejší dizajn vyhadzovacieho zariadenia. Tento systém by mal byť menej ťažkopádny, jednoduchší a ľahší. Na tento účel je celkom vhodný lacný moták, ktorý už ovláda nemecký priemysel.
  Diagram sa musel kresliť za pochodu, ale Hitler bol naozaj dobrý umelec a kreslil jasne, rýchlo, čiary diagramov a zákruty boli rovnomerné a jasné bez akýchkoľvek pravítok alebo kružidla. Nešťastný Terminátor si myslel, že je, samozrejme, zvláštne, že Nemci, ktorí majú vo všeobecnosti takú silnú a do istej miery vyspelú ideológiu ako národný socializmus a totalitný systém, prezrádzali vojnu Rusom. Možno je to spôsobené tým, že ruskí vojaci boli silnejší a odolnejší ako nemeckí a naučili sa bojovať rýchlejšie.
  Vo všeobecnosti, ak sa pozriete na priebeh vojny ako celok, tak Rusi, či skôr sovietska armáda, sa naučili bojovať, ale Nemci akoby zabudli, ako... Ich velenie rozhodovalo na úrovni prv. -ročník a možno ešte nižšie, ak má prvák skúsenosti s vedením vojenských operácií v stratégiách v reálnom čase . A skutočnosť, že niekedy deti vo veku šesť rokov už tak obratne vedú virtuálne armády, je niečo, z čoho sa môžu oni, Žukov a Mainstein poučiť. Niektorí vedci však považujú Žukova aj Mainsteina za priemernosť. Existujú tiež rozpory týkajúce sa počtu zariadení, najmä ukoristených francúzskych zariadení. Hitlerova pamäť (dobrá pamäť, najmä keď bol ešte zdravý!) naznačovala, že bolo 3 600 ukoristených tankov ukoristených Francúzom, čo je veľmi pôsobivé číslo... Niektoré modely, ako napríklad SiS -35, boli vo svojom pancierovaní lepšie . T-34 len v čelnom pancierovaní. Takže tento tank sa dá ľahko vyrábať vo francúzskych továrňach, snáď s výnimkou výmeny 47 mm zbrane za 75 mm kanón s dlhou hlavňou. V skutočnosti ani toto nemusí stačiť. Británia a USA vo všeobecnosti vždy najviac oceňovali pancier na svojich tankoch. Napríklad štyridsaťtonový Churchill mal pancierovanie 152 milimetrov oproti 120 pre ťažký tank IS-2.
  Fuhrer povedal dizajnérom niečo iné:
  - Máme dosť aerodynamických tunelov, takže hľadajte optimálnejší model lietadla a vytvorte aerodynamické tvary bez toho, aby ste to museli priviesť k drahým testom, kde zomierajú aj naše najlepšie esá. Napríklad model lietajúceho krídla lietadla je veľmi efektívny, najmä ak by sa dala meniť hrúbka a uhol sklonu. Nákres som vám už dal, takže bezchvost by mal byť hotový. Jeho odhadovaná rýchlosť bude až 1100 kilometrov za hodinu aj s motorom Yumo. Tak do toho, ale nebuď drzý!
  Nezbedný Adolf tiež poradil, ako zvýšiť rýchlosť fúkania potrubia. Zachytil slabo skrytú iróniu v názoroch dizajnérov: ako mohol jednoduchý desiatnik toľko vedieť? Neveria v génia Führera? Dobre, prídeme na to... alebo nie, neprídeme na to, ale dokážeme im, že sme vzdelaní.
  Nasledoval obed na čerstvom vzduchu, posluhovačky poukladali stoly a stoličky. Krásne... Ale aké reformy by sa mali robiť v národnom socializme? Ako čo najviac znížiť počet nepriateľov a spriateliť sa. Napríklad nevyvyšujte nemeckú rasu na každom kroku a môžete dokonca prestať rozdeľovať národy do tried. Rozdelenie národov na menejcenné a árijské však ešte nebolo formálne legalizované. Tým sa veci zjednodušujú. Vo všeobecnosti Hitler začal s masovým vyvražďovaním Židov práve po útoku na ZSSR. Prečo by mal mať také zmätky? Možno dúfal, že svetový sionizmus ho požehná do vojny s boľševizmom a Západ ho podporí. A potom, keď Británia a USA rozhodne povedali nie Wehrmachtu, Fuhrer sa rozzúril? Začal sa mstiť tým Židom, ktorých mohol osloviť? Hitler je samozrejme idiot za páchanie holokaustu a tým diskreditáciu myšlienky národného socializmu. Teraz sa slová nacista a kat stali synonymami. Mnohí si tiež zamieňajú nacionalizmus a fašizmus, možno kvôli súzvuku slova nacistický. To ale vôbec nie je pravda. Fašizmus v zásade nemá priamy vzťah k národnému socializmu. Vo svojom jadre pojem fašizmus vznikol vo Francúzsku v devätnástom storočí a mal úplne iný význam.
  Akási podstata učenia fašizmu v jeho pôvodnej verzii spočívala v nastolení korporátneho ducha, zmyslu pre kamarátstvo medzi kapitalistami. Mussolini potom do svojich Blackshirts zaviedol učenie fašizmu. Nuž, nacistov najprv ich nepriatelia a politickí konkurenti nazvali fašistami. Úprimne povedané, nacisti konali kruto, takže fašizmus nadobudol urážlivý, negatívny význam. V Rusku svojho času nacionalisti zažili určitý vzostup, najmä začiatkom deväťdesiatych rokov, pričom maximum dosiahli v rokoch 93-94. Potom vojna v Čečensku viedla k nárastu pacifistických nálad v spoločnosti a dočasnému poklesu nacionalizmu. Vojna v Juhoslávii a bombardovanie Srbska viedli k dočasnému nárastu vlastenectva, ale potom nastal rozkol v národnom hnutí. V Rusku mali nacionalisti problém s vodcami... Nemali vlastného Führera... Pravda, Žirinovského prirovnávali k Hitlerovi a dokonca v niečom predčil aj Adolfa. Napríklad v rýchlosti politického rozbehu sa do štyroch rokov po založení strany dostať na prvé miesto v parlamentných voľbách. Žirinovskij sa však správal nerozumne a nedokázal nielen rozvinúť úspech, ale ani udržať to, čo dosiahol. Tu musím v prvom rade povedať, že to bola jeho osobná chyba. Nedostatočná disciplína v strane, škandály, do ktorých sa zaplietol. Ale skutočný Hitler nikdy nesedel v Reichstagu a jeho filmové vyčíňanie nikto nedával v televízii. A neexistovala ani samotná televízia. Hoci úspech Žirinovského vo voľbách v roku 1993 bol zásluhou jeho úspešnej práce s televíznym publikom.
  Krásne dievča zo služobníctva sa posadilo vedľa Fuhrera a položilo mu ruku na holé koleno. Cooed:
  - Myslíš na niečo, môj Fuhrer?
  Nacistický diktátor a zároveň virtuálny hráč ožil. Všimol si, že ešte stále nedopil zeleninovú polievku a ovocný šalát. Fuhrer pobozkal dievča na pery, cítil jej mladistvú, sladkú vôňu a povedal:
  - Pôjdeš so mnou v aute. A všetci sa pustite do práce, čas na jedenie sa skončil.
  A opäť sa začali točiť ozubené kolesá štátneho, aj keď nie celkom dobre namazaného mechanizmu. Na spiatočnej ceste sa Fuhrer s kráskou miloval a dokonca bol prekvapený, kde nabral toľko energie a sily. Koniec koncov, povedali, že Fuhrer bol impotentný a vo všeobecnosti údajne postihnutý, mal syfilis (lož) a bol kastrovaný (úplná fikcia!). Je pravda, že Hitler nestihol mať potomstvo... No, zajtra sa o to postará sám... Alebo nie, ešte bude musieť pozvať Himmlera. Vo všeobecnosti v skutočnej histórii Fuhrer výrazne posilnil úlohu SS. Zrejme aj on sa bude musieť v tejto alternatíve vydať touto cestou. A že podriadenosť kriminálnej polície štruktúre SS ako celku je rozumná, teraz sa všetky údaje a spisy zlúčia do jedného zdroja. Okrem toho používanie mučenia proti zločincom a pokročilé metódy vypočúvania, ktoré sú charakteristické pre gestapo a iné štruktúry tajnej polície, výrazne zvýšia mieru odhalenia.
  Pravda môže pribúdať a nevinných obetí pribúdať, ale... Drvivá väčšina esesákov sú slušní ľudia a skúsený vyšetrovateľ spravidla hneď vidí, či človek klame alebo hovorí pravdu a málokedy robí chyby. Dá sa to usúdiť z mnohých kriminálnych kroník.
  Po rozhodnutí o niekoľkých ďalších aktuálnych záležitostiach a pozvaní dvoch nových dievčat, aby si zohriali posteľ, Fuhrer, položený hlavou na nahých bujných prsiach tej krásky, zaspal...
  Tentoraz sa vrátil k snu, ktorý predtým prerušil, o grandióznej vesmírnej bitke. Opäť vo svojej priehľadnej stíhačke a nepriateľ sa pokúša zaútočiť na rady armády Veľkého Ruska. A Fuhrer hry Hypernet a jeho partnerka, bacuľatá, no zároveň svalnatá blondínka, sa snažia konať a zároveň si pomáhať. Škaredé nepriateľské stíhačky sa snažia získať čísla, využívajúc svoju numerickú prevahu. Disharmónia vojenských armád Dermostanu je čoraz výraznejšia. Ich lode sa zdajú byť stále ohavnejšie. Kapitán Vladislav pomocou techniky "vedra" celkom úspešne rozrezal auto vo forme krivej topánky a povedal:
  - Nie nadarmo mali Hitler aj Stalin otca, ktorý bol obuvníkom!
  V reakcii na to jeho blonďavá partnerka blysla holými ružovými podpätkami:
  - Nepotrebujem čižmy ani iné topánky. S bosými nohami cítim najmenšie zakrivenie vákua alebo vibrácie priestoru oveľa lepšie! Oh, môj Fuhrer, chcel by si sa stať dievčaťom?
  Vladislav sa zasmial:
  - Na krátky čas by to bolo zaujímavé. Každý hovorí, že ženy majú oveľa silnejší a dlhší orgazmus ako muži, tak som si naozaj chcel overiť, či je to naozaj pravda?
  Blondínka sa zachichotala:
  - Pokrok vám možno dá príležitosť zažiť aj toto... Ak, samozrejme, neprehráme grandióznu vesmírnu bitku. Nepriateľov je priveľa. Môže zomrieť aj cisár Almaztiger 13, ktorý sa ešte nenarodil, ale už je naším veliteľom.
  Osoba, ktorá zasiahla Fuhrera, poznamenala:
  - Veľký veliteľ, ako hlava vo vojne, čím väčšia veľkosť, tým ťažšia strata!
  Blondínka namiesto odpovede začala svojho bojovníka obracať. Urobil praclík, ledva sa vyhol baranovi, a potom veľmi presne vystrelil späť. Nepriateľské vozidlo vzbĺklo a začalo sa deliť na veľmi malé horiace kúsky ako makové semienka. Dievča, ktoré holými prstami nabralo žuvačku a hádzalo ju tak obratne, že jej dopadla priamo na vyplazený jazyk:
  - Krásne! Keď budete žuť, potom jedzte!
  Tvrdý bojovník však také šťastie nemal; bol zasiahnutý znova, aj keď to bolo tangenciálne a kapitán-bojovník zavrčal:
  - Ako ma znechucovalo hladkanie týchto žien!
  Blondínke zažiarili oči:
  -Nie si spokojný s hladkaním ? Asi chceš niečo vážnejšie? Takí ste všetci netrpezliví, náchylní na zradu!
  Vladislav sa zasmial a takmer prehltol drsnú odpoveď spomedzi bojovníkov Dermostanu. Obraz bitky sa trochu zmenil. Nepriateľ sa zdal nevyčerpateľný a do boja zavádzal stále nové a nové sily. Obzvlášť nebezpečné boli ultrabojové lode, obrovské ako asteroidy sa pomaly vynárali z vákua, akoby boli nakreslené sympatickým atramentom (ktorý sa objavil, keď na ne posvietite lampou). Shit-stan sa v prvom rade pokúsil ohnúť boky, vykonať obalový manéver, pravdepodobne na vytvorenie kotla v priestore.
  Veľkoruské jednotky bojovali odvážne a zároveň sa nevyhýbali ani manévrom. Takto bola použitá metóda mobilnej obrany, ale aj odvážne manévre a ponory. Napríklad bojové krížniky a chvaty vesmírnej armády Veľkého Ruska buď zmizli, alebo sa naopak objavili v tyle protivníka z nočnej mory. Pripomínalo to lov rýb v ľadovej diere - vynorili sa, chytili korisť (nejaký zimný hmyz, a ak bol lovcom sumec, tak vták!) a vrátili sa späť do diery. V tomto prípade sa lode Dermostanu okamžite stratili, začali sa k sebe túliť alebo dokonca na seba spustili paľbu. Vtipná plazmová erupcia so spaľovaním hviezdnych lodí. Napríklad aj ultrabojová loď, ktorá dostala niekoľko zásahov od tepelných preónových rakiet, vzbĺkla v modrých a zelených plameňoch. Potom veľký bojovník (pokračujúci v ničení shitstanov, ktorí sa lepili ako list z kúpeľa!), priateľ, uvidel obrázok vo vnútri horiacej ultra-bojovej lode. A aký impozantný kolos, posádka až dva milióny vojakov a päťdesiat miliónov robotov!
  Militantmi vo vnútri lode sú rôzne druhy šmejdov: trollovia, škriatkovia a niekoľko hybridných typov, napríklad najrozšírenejší: zmes kliešťov a cigariet, či skôr dokonca ohorkov cigariet! No strašidelné bytosti ako z hororu, ktorý nakreslil narkoman.
  Tvorovia zúfalo chcú ujsť, no zároveň sa navzájom zrážajú, bodajú, rezajú, hryzú. Tu prichádza šermiarsky stroj, špeciálne vytvorený pre boj na palube. A je vyzbrojená kvázi plazmovými mečmi, nie rovnými, ale zakrivenými na rôzne manévre. Prvý šermiarsky stroj narazil do živého neporiadku tých, ktorí vytekali z obrovskej lode planúcej ohňom. Okamžite sa na všetky strany rozleteli útržky sekaného mäsa a spálené telá. Za ňou sa objavila kamarátka, vyzerala ako pavúk, len končatín bolo najmenej tridsať a boli vo forme anihilačných prúdov, schopných rozsekať aj dinosaura na polovicu.
  Jeden z dôstojníkov Dermostanu zakričal:
  - Oh, nerež ma! Pešiak zjedol kráľovnú!
  Mal však smolu, ohorok cigarety s labkami kliešťa, len ešte hnusnejšie, narazil do antény a visel na nej prepichnutý. To, ako kričal, však už nebolo počuť v tej najdivokejšej, stále silnejšej kakofónii. Jazyky plazmových plameňov princeps, prevažne modré a oranžové, dostihli vydesených bojovníkov Shitmostanu a spôsobili, že sa smažili. A šermiarske stroje boli vo vnútri ultra-bojovej lode nekontrolovateľné. Zrejme to bolo jasne vtlačené do ich programu: zabíjať, zabíjať a ešte raz zabíjať! A je im v podstate jedno kto. A na chodbách bol hluk tej najstrašnejšej hyperizby.
  Ultraplameň sa však už dostal aj k šermiarskym strojom, rovnako ako mnohí škriatkovia a pazúry-cigarety sa už rozpadli na fotóny. Ultrabojová loď sa teda začala postupne rozpadať na niekoľko častí. Hoci k rozchodu dochádzalo pomaly, nezdalo sa to o nič menej hrozivé. Predovšetkým na pozadí mnohých ďalších, či už vzplanutých ako miniatúrne supernovy, alebo, naopak, ako zmenšujúce sa hviezdne lode. Žiaľ, nielen Dermostanu, ale aj Veľkého Ruska.
  Napríklad krížnik s emblémom kosáka a kladiva stratil kontrolu a vrazil do nepriateľského dreadnoughtu. Keď sa dve hmoty zrazia podsvetelnou rýchlosťou, je to ekvivalentné narážaniu anihilačnej rakety. Zvracia s ohromujúcou silou (ak sa to dá tak povedať, samozrejme). Výbuch rozkvitol ako tulipán s rôznofarebnými okvetnými lístkami a zrazu pohltil všetko, čo existovalo v okruhu tucta kilometrov. Vladislav-Adolf povedal:
  - A zdá sa, že naši chlapi sú už v nebi!
  Blondínka filozoficky poznamenala:
  - Nebo je jediné dobré miesto, kam sa nikto neponáhľa, aj keď je v teple!
  Hitlerov zásah súhlasil:
  - Toto sú paradoxy vesmíru. Nechceme skončiť na dobrom mieste, ale to zlé nás ťahá dovnútra! Takže nie je jasné, čo je lepšie, život alebo smrť.
  Dievča filozoficky poznamenalo:
  - Život je vždy lepší ako smrť. Nie nadarmo si to myslia takmer všetci ľudia. Názory ľudí, ako všetko v našom svete, sú však relatívne.
  Fuhrer predviedol ešte jednu dosť ošemetnú zákrutu, ktorá mu umožnila zostreliť dvojmiestnu, a teda oveľa drahšiu a bohatšie vyzbrojenú stíhačku (ako krásne vybuchla, akoby sa rozhoreli ohňostroje zo zložitých kombinácií pyrotechnických materiálov), perly rozbitá hmota rozptýlená vo vákuu. Vladislav-Adolf poznamenal:
  - Predstavy ľudí o prírode a Bohu sú veľmi protichodné. Vo všeobecnosti dokonca existuje pojem reaktívnej, teda až deštruktívnej mysle, ktorý núti človeka správať sa tak, ako by mu pragmatické inštinkty a úvahy o účelnosti vôbec nemali prikazovať.
  Blondínka, ktorá sa ťažko zotavuje z brutálneho ponoru (čo iné sa dá robiť, keď sa na vás rúti sedem bojovníkov naraz), povedala:
  - Zastavte pragmatiky - zapnite matematiku!
  - Nie je vtipné! - odsekol Vladislav.
  Zrazu sa pred kapitánom námorného letectva objavil obraz veliteľského stanovišťa armády Veľkého Ruska. Toto je, samozrejme, dar - schopnosť preniknúť do svätyne svätých a dokonca rozpoznať, aj keď nie plány niekoho iného, ale vlastný príkaz.
  Tu je, vlajková bojová loď, impozantná vlajková loď vesmírnej armády Veľkého Ruska s priemerom sto kilometrov. A táto loď prirodzene aj bojuje, pretože desaťtisíce silných delostreleckých sudov nemožno odsúdiť na nečinnosť. Vlajková ultrabojová loď sa však snaží konať synchronizovane s ostatnými veľkými loďami. Nepriateľovi nemožno dať ani najmenšiu šancu zničiť vlajkovú loď, kde sa nachádza hlavné velenie letky vesmírnej armády Veľkého Ruska.
  Generálny veliteľ a panovník sú prekvapivo len zárodkom ležiacim v maternici. Samotná matka je ponorená do stavu pozastavenej animácie, pretože inak by bol výkon jej povinností príliš bolestivý. A fungovanie už dostatočne vyvinutého embryonálneho panovníka, ktorý má končatiny a hlavne poriadne veľký mozog, zabezpečujú početné kybernetické jednotky. Samotné embryo, ktoré vládne Veľkej ruskej ríši, sa cíti celkom pohodlne.
  Áno, samozrejme, a je zaťažený potrebou, už niekoľko rokov je vo vnútri svojej matky. O tom, že si pôjdete zabehať alebo niečo pohnete, sa môže len snívať. A to sú bolestivé sny, pretože narodenie znamená okamžité zmiznutie. Embryo komunikuje s vonkajším svetom pomocou skenerov. Samozrejme, nezobrazujú skutočný vzhľad embryonálneho veliteľa, ale obraz, ktorý je schopnejší vzbudiť dôveru. Objavuje sa najmä pohľadný mladík v podobe neurodzeného kráľa. Jasným, veliteľským hlasom dáva jednotkám rozkazy:
  - Využite princíp elastickej obrany. Ako pred tisíckami rokov, slabšie sily, čo do počtu menejcenné, využili nepochybný fakt, že menšia hmota je oveľa mobilnejšia ako veľká. Keďže úbohá hmota sa vyznačuje nepatrnou zotrvačnosťou!
  Dievčenská maršalka potvrdila:
  - Samozrejme... Schopnosť armády manévrovať je kľúčom k víťazstvu. Samozrejme, treba sa vyhýbať extrémom. Mravec predsa nie je kráľom zvierat!
  Zárodočný veliteľ sa uškrnul:
  - Najsmrteľnejšie stvorenia sú baktérie. Aj keď nie, možno ani vírusy! Hoci ide o primitívny organizmus, je účinný! Tu nepriateľ zhromaždil obrovské sily, takmer z celého vesmíru, čo znamená, že odhalil zostávajúce oblasti.
  Elfský maršál Fego s fialovými a oranžovými vrkôčikmi poznamenal:
  - Niekedy na víťazstvo stačí zdanlivo nepodstatná prevaha na obmedzenom úseku frontu. Toto je zvláštna axióma mnohých bitiek, rôznych civilizácií!
  Fetálny cisár sa zachichotal cez skenery:
  - V tomto prípade sa pozeráte na koreň.
  Medzitým sa armáda Dermostanu pokúsila reorganizovať v pohybe. Zozadu sa k nim priblížila veľmi výrazná rezerva. Tisíce veľkých hviezdnych lodí a milióny menších lodí vyšli pomocou zvonovej formácie. V dôsledku toho sa ohnivá sila parazitov výrazne zvýšila. Dievčina maršal povedala s nadšením:
  - Tu je ďalší tromf, ktorý hodí ten bastardský protivník. Náš prieskum však nebol úplne na úrovni, možnosť zaviesť také obrovské množstvo síl nebola počítaná.
  Hologram cisára v podobe chlapca kopol do meča. Pohon zasiahol bránu. Vybuchla takmer okamžite. Najprv dôjde k záblesku, ktorý rozožiera oči, a potom k rastu fialovej huby, ktorá zničí všetko v dosahu pištole bojovej lode. Chlapec s hologramom povedal:
  - Toto je fenomenálne strieľanie gólov! No nech súperi dajú zo seba všetko. Mám pre neho pripravené prekvapenie.
  Elf Fego hľadel na obraz bitky s určitými pochybnosťami. Armáda Dermostanu vyzerala bolestne hrozivo. Najmä ultrabojové lode, ktorých priemery dosahovali dvestopäťdesiat kilometrov. Škriatok si zrazu spomenul na svoju rodnú planétu... Príroda je tam idylická, nie je tam ani krvilačný hmyz. A levy... No, nie celkom levy, ale kríženci s chrpami. Vo všeobecnosti je to krásne zviera: telo je kvet nevädze a zlatá hriva sa rozvíja vo vetre. Navyše chrpy menia tieň... Je tu vyslovená škaredosť namierená proti ľuďom aj elfom.
  Blond maršal povedal:
  "Nevieme, koľko záloh má nepriateľ, ale zdá sa mi, že je čas presunúť náš prepadový pluk."
  Embryonálny cisár namietal:
  - Teraz nie je čas ukázať svoje karty!
  Dievča maršal sa pokúsilo argumentovať:
  "Ak naši ľudia zomrú, nezostane nikto, kto by mohol bojovať!"
  A potom sa našiel embryonálny veliteľ:
  "Nemôžete vyhrať vojnu bez obetí." V šachu môžete, ale v skutočnej bitke nie! Nemilosrdný zákon vojny hovorí, že prehry sú ako dážď zavlažujúci výhonky víťazstva, len sa treba uistiť, že straty sa nerozvinú v lejak, ktorý výhonky zmyje! - Potom sa hologram poslaný z lona zrazu stal láskavejším v tvári. - Ale nemyslite si, že ak chcete znížiť straty, najmä z ohňa ultrabojových lodí, nechajte hviezdne lode Veľkého Ruska ustupovať po špirále.
  Elfský maršál podporil veliteľa embrya:
  - To je ono, to je jediný spôsob. Zatiaľ nie je známe, koľko síl sa nepriateľovi podarí z podsvetia vyhodiť.
  Hviezdne lode Shitmostanu sa skutočne pokúšali pohybovať v hustom kŕdli. Zároveň vôbec nešetrili muníciou, hádzali rakety na milióny, pričom sa vôbec nestarali o presnosť zásahu. Zdalo sa, že cez vákuum sa udierajú miliardy zápaliek, aby vzplanuli do hyperplazmy, spálili všetko živé a pohybujúce sa a potom zhasli. Ruskí bojovníci strieľajú oveľa presnejšie, ale nepriateľov hrubý dreadnought zahrmel ako petarda a rozhádzal úlomky ako konfety. Smrteľné konfety, ktoré zostrelili niekoľko lodí Dirmostanu. A počet zničených fregát civilizácie bastardov je úplne nevyčísliteľný. Je pravda, že ruské lode umierajú. Tu sa poškodený krížnik v zúfalstve rútil ako ruský tank na Kursk Bulge a vrazil do nepriateľskej ultrabojovej lode. Státisíce životov boli naraz prerušené a oheň horel, ako keby vyhodili do vzduchu obrovské plynové potrubie.
  Trpasličí maršál zachmúrene poznamenal:
  - Ohýbajú nás, ale my sa nevzdávame! - Štvorcový veliteľ si všimol (alebo skôr jeho holografický obraz, samotný trpaslík bol na inej lodi triedy Gross-Dreadnought!). - Bolo by potrebné podniknúť aspoň nejaké protiútoky na nepriateľské komunikačné a zásobovacie línie.
  Fetálny cisár sa uškrnul cez svoj chlapčenský hologram.
  - Čo som podľa teba lúzer!
  Trpasličí maršál zavrčal a roztiahol labky:
  "Ale oni vôbec nešetria muníciou." To znamená, že majú dosť. Nie je to tak, môj pane?
  Emperor embryí namietal:
  - Nie takto nie! Veľký veliteľ je cennejší ako jeho hlava, preto mu prilba opatrnosti a maskovanie prefíkanosti neublížia! Nepriateľ je skrátka stále v sladkej ilúzii, že je s ním všetko v poriadku, no v skutočnosti je naše víťazstvo už blízko! Nečakaný úder sa rovná nahradeniu päste mečom z legovanej ocele!
  
  
  WITTMAN ŽIJE
  Malá zmena v histórii spojená s veľkým úspechom nacistov počas ofenzívy v Ardenách. Nacisti postupovali rýchlejšie, dokázali prejsť cez mosty a dobyť sklady so zbraňami, muníciou a palivom. K úspechu prispela aj účasť Wittmanna na štrajku, ktorý na rozdiel od skutočného príbehu nezomrel! A čo? Skutoční hrdinovia nikdy nezomrú a sú nesmrteľní! Wittman pokračoval v boji a zbieral skóre. Po zničení dvojstého tanku sa stal prvým a zatiaľ jediným tankistom, ktorý získal Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Wittmannov génius mierne posunul chod dejín. A Nemci sa ukázali byť o niečo šťastnejší, rýchlejší, efektívnejší. A podarilo sa im to, čo sa takmer stalo v skutočnom príbehu, no chýbalo len pár hodín. A tak boli sklady dobyté a nemecká armáda získala drvivú silu. Výsledkom bolo zajatie Bruselu a zajatie státisícov britských a amerických vojakov.
  Stalin sa s útokom ešte neponáhľal, chcel, aby boli spojenci silnejšie porazení na Západe.
  Boje ukázali, že Tiger-2 je veľmi účinná zbraň ako z hľadiska výzbroje, tak aj čelného pancierovania. Nemci, keď videli, že Červená armáda je na východe pasívna , nasadili do boja ďalšie jednotky a začali stavať na svojom úspechu. Fritz tiež získal najnovšie samohybné delo E-25, ktoré malo malú veľkosť a hmotnosť, ale malo silné zbrane a dobré brnenie, a čo je najdôležitejšie, mobilitu.
  Výsledkom sú nové víťazstvá... Teraz sú Krautovci v Paríži. Opäť berú francúzsku metropolu.
  A toto chce Stalin - aby boli spojenci zabití a potom ZSSR dostane celú Európu.
  Stalin je prefíkaná líška... Ale ani Churchill nie je idiot. Keď Roosevelt zomrel, on a Truman podpísali prímerie s Treťou ríšou. Zároveň sťahovanie zvyškov porazených vojsk z Francúzska. A samozrejme s úplnou výmenou vojnových zajatcov a dokonca aj s dodávkami paliva a zásob do Tretej ríše.
  Nemecko reagovalo zrušením antisemitských zákonov. Židia však zostali v táboroch, no neupálili ich, len ich nútili pracovať a Američania posielali do táborov konzervy a obilniny.
  Vo Francúzsku a Taliansku mali Nemci voľnú ruku. Teraz Stalin navrhol separátny mier. Hitler to však odmietol. V júni začala Fritzova ofenzíva. Do série vstúpili prvé tanky E-50. Ako sa však ukázalo, auto nebolo úplne úspešné. Jeho hmotnosť zostala vysoká, takmer 65 ton, s nižšou siluetou ako Tiger-2, ale pancier bol rovnakej hrúbky, zjavne nedostatočný, najmä na bokoch. O niečo lepšie sa ukázalo 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 100 EL. Vystrelila dvanásť výstrelov za minútu.
  Jazdnému výkonu pridal výkonnejší motor, akcelerujúci až na 1200 koní. Vo všeobecnosti sa tank v porovnaní s Tigerom-2 samozrejme zlepšil a mal trochu racionálnejší sklon pancierovania, ale zostal zraniteľný zo strán.
  E-100 bol lepšie chránený, ale jeho veľká hmotnosť sťažovala prepravu a bojové použitie. Najúspešnejšie bolo samohybné delo E-25, s veľmi nízkou siluetou čelného panciera 120 mm, veľkým sklonom a bočným pancierom 82 a kanónom pre Tiger-2, bol najlepší samopal. poháňané delo Wehrmachtu a druhej svetovej vojny. Zrýchlil na sedemdesiat kilometrov za hodinu - motor s výkonom 700 koní a dokonca sa odrazil náboje IS-2 do čela.
  Nemci zasadili hlavný úder z Maďarska, snažiac sa zachrániť Budapešť, ktorá bola stále obkľúčená. Boje boli mimoriadne tvrdé.
  Ofenzíva začala 22. júna a Červená armáda vybudovala veľmi silnú obranu. Nemci majú stále málo tankov série E, iba samohybné delá E-25 v dosť veľkom množstve - sú pomerne jednoduché na výrobu a sú lacné. Tu ležia dve dievčatá v bikinách. Vozidlo je nižšie ako jeden a pol metra a vďaka tomu je tak dobre chránené a vyzbrojené relatívne nízkou hmotnosťou.
  Dve dievčatá, Charlotte a Gerda, ležiace, strieľali do sovietskych zbraní. Pred nimi sa pohybovali maličké autíčka ovládané rádiom a čistili mínové polia.
  Červená Charlotte vystrelila z dela. Zhodila sovietsku zbraň a potriasla si hruďou, sotva zakrytou tenkým pásikom látky. A zakričala:
  - Zúriaci oheň hyperplazmy!
  A potom jej Gerda dá facku pomocou holých prstov na nohách. A cvrliká:
  - Som veľmi cool dievča a nie zlé...
  Samohybná pištoľ sa sama pohybuje. A z času na čas to prestane. Jej predný pancier je silne naklonený a to poskytuje dobrú ochranu. Strely sovietskych zbraní sú citlivé na odraz. A takejto samohybnej pištoli čelne nič nehrozí. Stále môžu naraziť na stranu. Dievčatá sa však nikam neponáhľajú. Účinné samohybné delo predčí SU-100 v priebojnej sile a je tiež lepšie chránené, mobilnejšie a zároveň ľahšie.
  A Červená armáda nemá dostatok suchého tovaru. Hlavne tank T-34-85, ktorý nie je dostatočne výkonný s kanónom a má slabé pancierovanie. A nemecká samohybná zbraň E-25 je mimochodom ľahšia, oveľa silnejšia v brnení a zbraniach.
  Dievčatá bojujú... Veľmi krásne a mladé. A ich samohybné delá bombardujú a hádžu...
  Fritzovi sa nakoniec podarilo preraziť do Budapešti. Presvedčivé víťazstvo v obkľúčení sovietskych jednotiek. Mnohí boli zajatí a zabití.
  Je pravda, že nacisti utrpeli značné straty. A nie je toľko sily. No, ak sa zariadenie stále vyrába, ľudské zdroje nestačia.
  A deti a ženy sú odvádzané do armády. Alebo cudzinci, no nie sú dostatočne spoľahliví.
  Boje však pokračujú... Červená armáda vzdoruje veľmi tvrdohlavo, s mnohými obrannými líniami. Nemci postupujú ďalších sto kilometrov a zastavujú. Nemám dosť síl. A samotná Červená armáda ide do útoku. Ale tiež nie je veľmi úspešná a mierne odsúva Nemcov nabok.
  Kým nepríde zima... Frontová línia sa stabilizuje. V januári 1946 postúpila Červená armáda vo východnom Prusku a Poľsku, ale urobila malý pokrok.
  Nemci v zime loď nerozkývajú. Bitky sú krvavé. Ale predná línia je pomalá...
  A začína sa obdobie charakteristické pre prvú svetovú vojnu. Predná línia sa stáva neaktívnou. V lete postupujú Nemci a zahraničné divízie, v zime Červená armáda. A nikto nemôže dosiahnuť významný úspech.
  Vojna pokračuje rok čo rok. Nemci vo vývoji prúdových lietadiel trochu predbiehajú ZSSR. ZSSR zaviedol MIG-15 do sériovej výroby až v roku 1949. Ale v tom čase mali Nemci ME-462 a XE-362. A čo je najdôležitejšie, diskové lietadlá, ktoré nie je možné zostreliť z výkonného laminárneho prúdového lietadla ručnými zbraňami.
  Tanky majú nemeckú sériu "E"... Naproti tomu sa objavili T-54 a IS-7. Ale Nemci potom spustili sériu AG - pokročilejšiu pyramídovú.
  Ale nikto nemal výhodu. Predná línia zostáva na svojom mieste.
  Až do smrti Stalina v marci 1953...
  A tu, s využitím určitého zmätku vo vedení strany a boja o moc, Nemci dokázali dosiahnuť úspech. Ale potom po zatknutí a poprave Beria, vymenovaní Vasilevského, veľkého stratéga, za najvyššieho veliteľa a posilnení vedúceho Výboru pre obranu štátu Malenkova. Frontová línia sa stabilizovala v rámci hraníc Európy.
  Kým v ZSSR prebiehalo obdobie boja o moc, Nemcom sa podarilo dostať k Nemanu a znovu dobyť Balkán, Rumunsko, Bulharsko, Slovensko, Grécko, Albánsko a znovu získať plnú kontrolu nad Európou.
  Ale frontová línia sa opäť stabilizovala už na hraniciach ZSSR v roku 1941...
  A potom december 1955... Červená armáda podľa tradície v zime opäť napreduje. Koľko rokov trvá vojna? Horor štrnásť a pol! A koniec je v nedohľadne!
  Kým bude Hitler nažive, vojna sa neskončí. Malenkov je do 22. júna 1941 naklonený mieru v tých istých hraniciach. Hitler je však tvrdohlavý a chce vyhrať za každú cenu!
  Červená armáda postupuje. Najnovší tank IS-12 ide do boja. Vozidlo s kanónom kalibru 203 mm. Je veľký, s desiatimi guľometmi. A šesť dievčat - členov posádky. Skúšajú úplne prvý model tanku. Nie je to príliš veľké a ťažké? Je stroj efektívny? Dievčatá sú napriek Vianociam 25. decembra a mrazu len v bikinách. Je pravda, že nádrž má najnovší motor s plynovou turbínou a je teplá. Navyše ani samotná šestica dievčat nie je jednoduchá.
  Bojujú od štyridsiatich jedna. A zvykli sme si byť takmer nahí za každého počasia. V skutočnosti, keď ste celý čas v bikinách, prestane vám byť zima. A pokožka sa stáva elastickou a odolnou.
  Dievčatá riadia stroj na zabíjanie s holými nohami. Sú naozaj milé a krásne.
  Alenka je tu šéfka a veliteľka posádky. Čo to dievča za štrnásť a pol roka vojny nevidelo? kde bola? Front prešiel od Brestu po Stalingrad, od Stalingradu po Vislu a teraz postupujú v oblasti Bialystoku. Samotný Bialystok stále držia Nemci. Predná línia sa ustálila. A vykopali slušné množstvo zákopov.
  Takže v skutočnosti je vojna nekonečná... A môže trvať viac ako jeden rok. A čo chce tento tvrdohlavý Hitler?
  Ani tu USA a Británia nechcú mier medzi ZSSR a Treťou ríšou. Chcú, aby sa obe strany navzájom úplne vyhladili.
  Dievčatá na IS-12 idú vpred. Predný pancier tanku je pod uhlom 450 mm. Projektily sa odrážajú. A dievčatá strieľajú späť.
  Ale v ZSSR je zatiaľ len jeden takýto tank. IS-10 sa už vyrába, no váži päťdesiat ton. IS-7 sa stále vyrába ako T-54. Medzi masami sa objavil aj T-55, no zatiaľ sa len dostáva do výroby. Nemci majú pyramídové tanky. Tiež veľmi silné a dokonalé. A vysokotlakové pištole s krátkymi hlavňami.
  Takže boj pred nami je najvážnejší. Natasha a Anyuta strieľajú z mocnej lodnej pištole a škrípu:
  - Naša vlajka bude nad Berlínom!
  A odhalili svoje biele perleťové zuby. A dievčatá mínami nezastavíš.
  Dve strely zasiahli predný pancier... Odrazia sa. Nie, IS-12 je vážne auto a nedá sa s ním tak ľahko.
  Zdá sa však, že IS-7, ktorý sa pohybuje po pravej ruke dievčat, dostal zásah z vysokotlakového dela a zastavil sa. Poškodil fešáka.
  Alenka, napínajúca brušné svaly, spieva:
  - Všetko nemožné je v našom svete možné, Newton zistil, že dva a dva sú štyri!
  Boje stále pokračujú v nezmenšenej miere. Sovietsky kanón zasiahne Nemcov. Veľká Marusya vkladá mušle do záveru. Toto je život a osud dievčat. A spievajú:
  - Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí! Ruskí vlci rozdrvia nepriateľa, ruskí vlci - pozdrav hrdinom!
  Augustín, strieľajúci zo samopalov, hovorí:
  -Vo svätej vojne! Bude to naše víťazstvo! Ruská vlajka vpred, sláva padlým hrdinom!
  A zabijácka pištoľ opäť hučí a znie:
  - Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí! Ruskí vlci drvia nepriateľa, majú tvrdú ruku!
  Mária, toto dievča so zlatými vlasmi riadi tank a škrípe:
  -Poďme tvrdo rozdrviť fašistov!
  Nemci to majú ťažké, boje zúria aj na oblohe. Ale zatiaľ je MIG-15 v rýchlosti a výzbroji horší ako nemecké značky. Boj prebieha nerovnomerne.
  Huffman, toto úžasné pilotné eso, urobil počas vojnových rokov dobrú kariéru. Presnejšie, úžasné a fantastické. Po dosiahnutí tristo lietadiel dostal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listovými mečmi a diamantmi. Po dosiahnutí štyroch stoviek zostrelených lietadiel dostal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Za päťsto lietadiel dostal Rád nemeckého orla s diamantmi a po tisícke Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami mečmi a diamantmi. A keď dosiahol dvetisíc lietadiel, dostal Veľký kríž Rytierskeho kríža.
  Jedinečný pilot dokázal dosiahnuť mnoho vzdušných víťazstiev. A ešte žil. Huffmana nedávno povýšili do hodnosti generála. Ale stále lietal ako súkromný pilot.
  Ako sa hovorí, nehorí v ohni a neutopí sa vo vode. Počas mnohých rokov vojny získal Huffman inštinkt lovca. Stal sa superlegendárnym pilotom a veľmi obľúbeným. Mal ale silného konkurenta - Agáve, ktoré prekročilo aj číslo dvetisíc zrazených áut. A dobiehala Huffmana. Ale je ešte veľmi mladá a ešte nestratila ani jedného bojovníka.
  Dievča stlačilo pedály holými, dlátovými nohami a vystrelilo zo vzduchových kanónov. A teraz boli zostrelené štyri sovietske vozidlá MIG-15.
  Agáve sa smeje a hovorí:
  - Do istej miery sme všetci mrchy! Ale ja mám nervy z ocele!
  A dievča sa opäť odvráti. Raz zostrelí sedem lietadiel ZSSR - šesť MiGov a jeden TU-4 a zapíska:
  - Vo všeobecnosti, ak nie som super, potom som hyper!
  Agáve je samozrejme sviňa. Pilot od Lucifera. Veľmi krásna medová blond.
  Tu vypáli ďalšiu dávku a naraz zostrelí osem sovietskych lietadiel MIG-15 a zapípa:
  - Som najkreatívnejší a najreaktívnejší!
  Dievča naozaj nie je hlúpe. Dokáže všetko a môže všetko. Nemôžete ju nazývať súkromnou.
  A jej nohy sú také opálené, také elegantné...
  Mirabela však proti nej bojuje... Kožedub bol dlho najlepším sovietskym esom. Zostrelil šesť zlatých hviezd hrdinu ZSSR, keď zostrelil sto šesťdesiatsedem lietadiel. Potom však zomrel. Potom už nikto nedokázal prekonať jeho rekord. A len nedávno Mirabela prekonala Kozheduba. A po zostrelení viac ako sto osemdesiatich lietadiel sa stala sedemnásobnou hrdinkou ZSSR.
  Toto je dievča z Terminátora! Niekto ako ona zastaví cválajúceho koňa a vojde do horiacej chatrče.
  A ešte chladnejšie.
  Mirabela mala ťažký osud. Skončil som v kolónii detskej práce. Bosá a v sivom rúchu rúbala les a pílila kmene. Bola taká silná a zdravá. Vo veľkých mrazoch chodila bosá a vo väzenskom pyžame. A aspoň raz by som si kýchol.
  Samozrejme, tento jav bol zaznamenaný aj na frontoch. Mirabela dlho bojovala v pechote a potom sa stala pilotkou. Mirabela prijala svoj prvý krst ohňom v bitke pri Moskve, kam išla hneď po kolónii. A tam sa ukázal byť v pohode.
  V silnom mraze, ktorý doslova paralyzoval Wehrmacht, bojovala bosá a takmer nahá. Bolo to také prekliate, neporaziteľné dievča. A podarilo sa jej to dôkladne.
  Mirabela verila v skoré víťazstvo ZSSR. Ale čas plynie. Obetí je stále viac, no víťazstvo neprichádza. A začína to byť naozaj strašidelné.
  Mirabela sníva o víťazstvách a úspechoch. Má sedem hviezd ZSSR - to je viac ako ktokoľvek iný! A sakra, zaslúži si svoje ocenenia! A naďalej bude niesť vojenský kríž. Aj keby Stalin zomrel, jeho dielo žije ďalej!
  Príde dievča a odíde... Zostrelí nemeckú XE-362 a zaškrípe:
  - Letecká akrobacia! A prekliato nová posádka!
  Naozaj super dievča. Skutočná kobra dokáže veľa.
  Mirabela je nová hviezda...
  Boje pokračujú niekoľko dní, kým príde nový rok... Sovietsky IS-12 dostal poškodenie valcov a pásov - opravuje sa. Áno, taká krutá a nemilosrdná vojna. A ako dlho to vydrží?
  A to všetko preto, že Wittman prežil bitky na Západe.
  Sám Wittmann nejaký čas bojoval v posádke tanku. Keď počet zvýšil na tristo vozidiel, nepočítajúc zbrane, mínomety, nákladné autá, motocykle a iné veci, získal: Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi a bol povýšený na generála.
  Potom už nebojoval. Velil však šiestej, tankovej armáde SS.
  Kurt Knipsel sa stal najúspešnejším tankovým esom Wehrmachtu. Ale až po päťsto zničených tankoch dostal Rytiersky kríž Železného kríža.
  Nejako ho pripravili o ocenenia. Je pravda, že keď dosiahol tisíc tankov, nakoniec dostal: rytiersky kríž železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Kurt Knipsel je veľmi efektívny bojový stroj. Bojovalo sa v rôznych tankoch. Bol strelcom aj veliteľom. Dlho som bez konkurencie kráčal pred všetkými.
  Ale krásna Gerda ho už dokázala dobehnúť. Dievčatá dobre bojovali. Potom však mali pauzu. Všetky štyri krásky otehotneli a narodil sa im pár: syn a dcéra. Po prestávke si to však rýchlo vynahradili.
  A teraz Gerda obišla Knisela.
  Ako sa môžu vyhnúť obchádzaniu? Bojujú naboso a len v bikinách. Dievčatá si dali ďalšiu prestávku, opäť priviedli na svet deti. A teraz sme sa blížili k číslu dvetisíc zničených tankov. A mohli rátať s nevídanou odmenou: hviezdou Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Toto sú dievčatá!
  Gerda strieľa na sovietske auto. Odtrhne vežu a kričí:
  - Som prekliata vec!
  A znova strieľa. Preniká T-54. A škrípe:
  - Vlasť Nemecko!
  Dievča sebou trhne. A je veľmi aktívna... Áno, má takú strategickú sériu. Už je rok 1956... Vojna pokračuje a pokračuje... Nechce sa zastaviť. Červená armáda sa snaží postupovať na rôznych miestach. Ale pozor, ľudských zdrojov zostáva málo.
  A Rusko krváca.
  Červená armáda sa snaží postúpiť smerom k Rumunsku. A potom došlo k silnému delostreleckému prepadu, streľbe a zabíjaniu.
  Ale nepriateľ čaká. Nemci majú najobľúbenejší tank AG-50. Je lepší ako T-54 v ochrane, najmä na bokoch a možno aj v priebojnej sile zbrane, ale je ťažší. Je pravda, že rýchlosť Nemca je vyššia vďaka motoru s plynovou turbínou.
  Nemecký tank strieľa a skóruje.
  Margaretina posádka bojuje. Bojuje chladnokrvne. Nemecké dievčatá zostrelili sovietsky tank. A pišťajú od rozkoše.
  Áno, a nemôžete sa sem dostať...
  Na oblohe krúži disk pilotovaný Albinou a Alvinom. Dve blonďavé dievčatá zrazia sovietske autá. A robia to majstrovsky. Úplne nezraniteľné diskové barany Migi a Tu. Vrahové auto. A bojovníci stláčajú holé prsty na nohách. A nedávajú Červenej armáde šancu na oblohe.
  Disková rovina je niečo, čo vedci ZSSR nedokážu skopírovať. To je niečo, na čo sa nenašlo žiadne protijed. A Nemci sa vo vzduchu cítia veľmi sebavedomo. A bojujú ako čarodejníci s čarovným prútikom.
  Albina namierila disk na nepriateľa a zaškrípala:
  - Ak existuje Boh, potom je Nemec!
  Alvina, ktorá rozdrvila nepriateľa, potvrdila:
  - Určite Nemec!
  A dievča sa zasmialo... Vo všeobecnosti bola unavená aj z nekonečnej vojny. No Nemci a Rusi sa zabíjajú. Presnejšie Červená armáda a Wehrmacht. Ale frontová línia je stále nehybná... A koniec ani hrana nie je v dohľade.
  Vojna... Toto je už realita. Bojovníci narodení po začiatku vojny bojujú na oblohe aj na zemi.
  Napríklad Hans Feuer. Najmladší nositeľ Rádu Železného kríža I. triedy. A potom sa stal najmladším nositeľom Rádu Rytierskeho kríža Železného kríža za zajatie sovietskeho generála.
  Áno, toto je skutočne veľmi cool.
  Hans Feuer je zúfalý bojovník. Chlapec bojuje ako obr a v zime je mrazivá zima, má na sebe len šortky.
  Toto je naozaj veľmi cool!
  Hans sa stal slávnym po stáročia!
  A vo všeobecnosti tu prebieha taká neuveriteľná a intenzívna vojna... Akákoľvek AI vybledne.
  A v Rumunsku nemôže Červená armáda preniknúť cez nemeckú obranu. Obe strany utrpeli straty. Január tiká... A každým dňom je zabitých a zranených viac a viac ľudí.
  Šialenstvo nemá začiatok ani koniec.
  Agáve je opäť na oblohe a zostreľuje sovietske vozidlá. Je to lovec a dravec. Udrie na nepriateľa.
  Autá, do ktorých narazila, padajú. A potom dievča strieľa na pozemné sily. Zničí IS-7. A smeje sa:
  - Som najlepší! Som dievča, ktoré zabíja nepriateľov!
  A opäť sa prenáša na vzdušné ciele. Toto je torpédoborec tankov a všetkých vozidiel, ktoré lietajú a strieľajú.
  No a toto vpredu vrie. A na domácom fronte sa vedci snažia vytvoriť niečo smrteľné. Aj keď to nedopadne najlepšie.
  Ale tu je malý tank AG-5. Sedem ton vážiaci stroj. Absolvovanie bojových testov. A hlodá a hlodá nepriateľa.
  A keď je čas spievať, nikto nás nezastaví ani neporazí!
  AG-5 sa ponáhľa a strieľa, ako to len ide. A taký tank sa nedá zastaviť. A mušle sa odrážajú.
  A vo vnútri auta sedí desaťročný chlapec Friedrich a škrípe:
  - A naozaj budem super bojovník!
  A opäť vystrelil... A zasiahne samý stred veže. A jeho deštruktívna sila, aj keď má malý kaliber, je kolosálna.
  A na oblohe bojuje Helga. Bosé dievča v bikinách píše účty. A raduje sa zo svojich fantastických úspechov.
  A Agáve sa dostáva dopredu... A tiež bojuje.
  Už je február 1956... Červená armáda nedokázala nikde dosiahnuť úspech. Nemci však tiež nemôžu postúpiť. Do boja idú impozantné podzemné tanky. Ale sú čisto taktické.
  Dievčatá sa ponáhľali do podzemia, zničili batériu sovietskych zbraní a vrátili sa späť.
  Zároveň bolo zajatých pár priekopníkov. Dievčatá vyzliekli zajatých chlapcov a začali ich mučiť. Pionierov mlátili drôtom a potom im opiekli holé päty na ohni. Potom mi začali lámať prsty na nohách horúcimi kliešťami. Chlapci zavýjali divokou bolesťou. Na záver si dievčatá rozžeraveným železom vypálili hviezdy na hrudi a čižmami rozdrvili svoje mužské dokonalosti. Posledná vec skončila priekopníkov a skolabovali z bolestivého šoku.
  Dievčatá skrátka predviedli špičkový výkon. Nemci však opäť nič významné nedosiahli.
  Výkonné samohybné delá: "Sturmmaus", strieľali na sovietske pozície. Vykonali veľa ničenia a ničenia. Sovietske útočné lietadlo však vyradilo jedno z vozidiel a Krauti sa vrátili.
  Nacisti sa pokúsili použiť diskety na rozdrvenie sovietskych batérií. Boli proti nim použité ježkovia a výbušniny. Došlo k totálnej výmene úderov.
  Tu sú Albina a Alvina opäť na svojom lietajúcom tanieri. Ukazujú pomocou holých prstov na nohách stláčaním tlačidiel joysticku a robia to mimoriadne obratne.
  Dievčatá samozrejme predvádzajú najvyššiu akrobaciu. Vytiahli svoj disk a zostrelili tucet sovietskych lietajúcich strojov.
  Albina cvrliká:
  - Zúrivá stavebná čata! Bude hviezdopád!
  A opäť otočí auto. A dievčatá zničia Červenú armádu. Navyše dôkladne...
  Alvina tiež zostrelí tucet sovietskych lietadiel a zaškrípe:
  - Bláznivé dievčatá a už vôbec nie panny!
  To druhé je pravda. Dvojica si s mužmi užila veľa zábavy. A robila všeličo. Dievčatá milovali mužov - potešilo ich to! A hlavne ak pracujete s jazykom.
  Dievča najvyššieho postavenia... Mučili priekopníka... Najprv ho vyzliekli a naliali mu do hrdla pár vedier vody. Potom priniesli horúce železo na opuchnuté brucho. A ako horeli! Priekopník kričal divokou bolesťou... Bolo cítiť pálivý zápach.
  Alvina ho trafila do boku horúcim drôtom. A ako sa chce smiať... Je to veľmi zábavné.
  Potom spievala:
  - Už ma unavuje drásať zadok - chcem si dráždiť šťastie!
  A ako sa bude smiať! A odhalí svoje perlové zuby! Toto dievča miluje zabíjanie, aké dievča!
  A všetky nohy dievčaťa sú holé a elegantné. Miluje chodiť naboso po uhlíkoch. A tiež odohnať zajatých pionierov. Toľko piští, keď sa im smažia päty. Dokonca aj Alvina to považuje za veľmi vtipné. A Albina je tiež dievča, priznajme si to - super! Ako poraziť súpera lakťom do brady. A zaškrípe:
  - Som dievča z najvyššej triedy!
  A odhalí svoje perleťové zuby. Ktoré sa lesknú ako vyleštené. A bojovník je pôsobivý! To môže byť niečo, čo sa nedá povedať v rozprávke ani opísať perom!
  Obaja bojovníci zrazili na oblohe sovietske MiGy. Krásky sú aktívne. Niet v nich najmenších pochýb. A taká divoká a extatická krása.
  Bojovníci ovládajú joystick bosými nohami a útočia na ruské autá. Keď budú stláčať, rozdrvia bojovníkov, ako keby palicou udreli kryštál. Dievčatá sú nemilosrdné a nemilosrdné. Obsahujú silu hnevu a plameň vášne. A dôvera vo víťazstvo. Aj keď vojna trvá už pätnásť rokov. Ale ani to nechce skončiť. Albina a Alvina sú na vrchole svojej popularity. A nechcú sa ani na chvíľu stiahnuť alebo zastaviť. A pohybujú sa smerom k sebe a narážajú na nepriateľa.
  Albina, ktorá zráža sovietske lietadlá, kričí:
  - Dievča je unavené z plaču, radšej by som utopil lykovú topánku!
  A ako sa škerí a blýska perleťovými zubami. A ako teraz chce muža. Miluje znásilňovanie mužov. Veľmi ju to teší. Vezme si ťa a znásilní ťa.
  Albina reve:
  Dievčenský sex je sex
  Tu je veľký pokrok!
  A bojovník vybuchne smiechom... A poďme znova zabiť všetkých našich nepriateľov. Má veľa energie. A plný svalovej sily.
  A Alvina bude revať:
  - Rozdrvme nepriateľa na kúsky!
  A bojovník sa začne aktívne smiať! A predstavoval som si, ako jej chlapi labkujú. Ale povedzme, že je to pekné.
  Marec je už za nami... Slnko svieti čoraz viac. V prvý jarný deň ruskí chlapci behajú bosí po roztopenom snehu. Smejú sa na sebe, škeria sa na seba a ukazujú svoje figy Nemcom.
  Priekopníčky s červenými kravatami, krátkymi strihmi, niektoré aj kratšími. Bežia a skáču. Bosé nohy im takmer neprechladnú. Stali sa veľmi hrubými. Bežia aj dievčatá, tiež bez topánok. Ružové okrúhle podpätky sa na slnku lesknú. Úžasné sovietske dievčatá. Štíhly, vyšportovaný, zvyknutý vystačiť si s málom.
  A všetci sa škeria a ceria zubami... Prvý jarný deň je skutočná radosť a smäd po svetle a stvorení!
  A na oblohe je letecká bitka. Mirabela, toto je sovietsky pilot číslo jeden, ktorý zostrelil ďalšie nemecké lietadlo. A ako vždy, dievča má na sebe len bikiny. Navždy mladý a nikdy neblednúci. Taká je v nej ukrytá duchovná sila.
  Mirabela však miluje aj to, keď sa jej muži dotýkajú. Veľmi sa jej to páči. Preto je pilotkou... Keď mužské ruky miesia obnažené svalnaté telo dievčaťa, je to skutočný pôžitok. A skvelá zábava!
  Mirabela narazí do iného nacistického auta a zasyčí:
  - Som obrnená sviňa!
  Dievča dokonca udrie do ovládacieho panela holými, okrúhlymi podpätkami. Je nádherná. A nenapodobiteľné.
  Mirabela sa z toho dostane. A Agáve letí smerom k nej. Nakoniec sa stretli dve najúspešnejšie bojovníčky-pilotky. Strieľajú po sebe z kruhového domčeka. Snažia sa to získať na diaľku. Ale veľmi to nevychádza. Obe krásky odlietajú zo streleckej čiary. A agresívne odhaľujú zuby. Nuž, ženy sú mrchy. Tvrdo si pozerajú do očí. Presnejšie, hlava-nehlava a opäť strieľajú. Nemecký ME-562 je stále lepšie vyzbrojený ako MIG-15 a sovietske vozidlo bolo zostrelené...
  Mirabele sa však podarí katapultovať a po prvý raz vo svojej leteckej kariére stratí lietadlo. Najhoršie je, že skončila na nepriateľskom území. A toto je zlé. Áno, také jedinečné zvraty osudu. A 1. marca 1956 sa svet mení, ale vláda Fuhrera v kybernetickej hre zostáva.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"