Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kapteeni Lion Odysseia

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Pavel Rybachenko jatkaa uraansa merirosvokapteenina. Hän ei vain ryöstele ja kaappaa muiden ihmisten laivoja, vaan myös yhdessä kauniiden tyttöjen ryhmän kanssa torjuu Espanjan armeijan hyökkäyksen Ranskan siirtomaata vastaan. Ja seurauksena hän saa everstin arvosanan Ludvig neljäntoista armeijan riveissä, mikä ei estä häntä jatkamasta merirosvoa. Kapteenin seikkailuista tulee yhä mielenkiintoisempia ja jännittävämpiä.

  Kapteeni LION ODYSSEIA
  HUOMAUTUS
  Pavel Rybachenko jatkaa uraansa merirosvokapteenina. Hän ei vain ryöstele ja kaappaa muiden ihmisten laivoja, vaan myös yhdessä kauniiden tyttöjen ryhmän kanssa torjuu Espanjan armeijan hyökkäyksen Ranskan siirtomaata vastaan. Ja seurauksena hän saa everstin arvosanan Ludvig neljäntoista armeijan riveissä, mikä ei estä häntä jatkamasta merirosvoa. Kapteenin seikkailuista tulee yhä mielenkiintoisempia ja jännittävämpiä.
  . LUKU nro 1
  Myytyään kahvilastin aiemmin vangitulta espanjalaiselta galleonilta, Pavel Ivanovich Rybachenko aloitti jälleen ryöstön. Kahvi piti tietysti myydä puoleen markkina-arvosta, mutta paljon siitä otettiin talteen, ja tuote oli tuolloin arvokas. Joten vähän rahaa putosi. Rannalla istuminen oli tylsää. Humalaisuus ei kiinnostanut uutta tulokasta 2000-luvulta. Miten muuten voi pitää hauskaa?
  Ei tietokoneita, ei Internetiä, ei televisiota, ei radiota, eikä tässä kolossa ollut edes teatteria tai sirkusta. On hämmästyttävää, että kaikki merirosvot joivat loputtomasti ja tekivät itsensä usein hulluksi. He taistelivat jatkuvasti käyttäen nyrkkien lisäksi myös veitsiä, tikareita, miekkoja, miekkoja ja pistooleja. Ja joskus he raivosivat niin paljon, että he jopa ampuivat tykeillä toisiaan.
  Heillä ei tietenkään ollut pelikonsoleita, joissa olisi voinut ampua virtuaaliyksiköitä ! Nämä eivät ole hauskimpia, alkeellisimpia ja pahimpia aikoja. Kun julmimmat kidutukset ovat luonnollisia, ja hirsipuu ei ole huonoin lopputulos.
  Koska elämästä ei ollut mitään muuta voitettavaa.
  Adala ja Agata, kaksi tyttöä 2000-luvulta, kävelivät myös ja saattoivat juoda ämpäri rommia, ja he käyttäytyivät niin.
  Ei, ei istua rannalla, vaan hankkia aarteita ja mennä taisteluun. Lisäksi Pavel Lev muutti osuutensa saaliista ranskalaisten pankkien vekseleiksi, ja hän sai korkoa. Voit siis säästää rahaa ostaa itsellesi tittelin ja yrittää ottaa elämältä ne muutamat ilot, joita saatoit saada seitsemännellätoista, vielä niin alkeellisella ja takapajuisella vuosisadalla.
  Ennen lähtöä brigantiinin pohja puhdistettiin, jotta se purjehtii nopeammin, ja purjeet uusittiin.
  Toinen valttikortti oli pusseihin etukäteen mitattu ruudin suhde, jonka ansiosta he ampuivat kaksi kertaa useammin kuin muut merirosvot. Kyllä, entinen erikoisjoukkojen upseeri Pavel Ivanovich Rybachenko teki ruudista itsestään savuttoman ja tappavamman.
  Joten heillä oli edistyksen hedelmiä. Lisäksi tietysti tehtiin jotain muuta. Esimerkiksi liekinheitin. Sen toimintaperiaate oli samanlainen kuin sammuttimen, ja se mahdollisti vastustajien polttamisen erittäin hyvin.
  Liekinheitin oli melko pitkän kantaman .
  Brigantiini lähti ja leikkaa luottavaisesti aaltojen läpi. Ja purjeet täytettiin täydellä teholla.
  Agatha otti bumerangin ja heitti sen paljain jaloin. Se lensi yli ja osui yli laidan roiskuvaan kalaan.
  Tyttö veti kalan esiin langalla ja huomautti:
  - Kyllä, se on tylsää ilman Internetiä! Nykyään katso mitä tahansa elokuvia! Ja täällä et edes näe mustavalkoista Charlie Chaplinia!
  Adala suostui tähän ja söi kalan sellaisenaan, raakana , suden hampaillaan:
  - Se siitä! Tämä on keskiaikaa!
  Pavel Lev huomautti:
  - Nämä eivät ole aivan keskimääräisiä . Tämä on jo nykyajan alkua. Totta, se on vasta alkua!
  Agatha nauroi ja lauloi:
  Kuinka voin vakuuttaa itsepäisen Pashan,
  Pashka haluaa mennä elokuviin kuin lauantaina...
  Pasha väittää, että olen täynnä intohimoa,
  Tyhmään idioottilaatikkoon!
  Sen jälkeen tytöt nauravat ja näyttävät kieltään.
  Pavel the Dragon halusi iskeä heihin, mutta sitten horisonttiin ilmestyi alus. Näyttää muuten, ei espanjaa.
  Käsky seurasi:
  - Nosta purje! Nopeuta!
  Merirosvot alkoivat meteli. Adala hyppäsi ylös ja lauloi ilosta:
  Ehma, valtameren yli, Ehma purjeiden alla,
  upeaa rikkautta ...
  On vain sääli, että kukaan ei tiedä, emmekä me tunne itseämme,
  Kuinka paljon kultaa tarvitsemme, kuinka paljon haluamme syödä !
  Agatha huomautti ilkeästi hymyillen:
  - Tämä on jotenkin hankala biisi! Olisimme voineet laulaa jotain parempaa !
  Etäisyys laivaan lyheni nopeasti. Tämä kävi ilmi englantilaisen aluksen lipusta. Melko iso ja aseilla varustettu. Mutta tämä ei tietenkään estä merirosvoja. Onko sillä väliä kenen laiva se on? Suurin osa miehistöstä on ranskalaisia. Tämä on Jamaikan kuningas Morgan, joka on heidän pitkäaikainen kilpailijansa ja vihollisensa.
  Kaksi piratismikeskusta - toinen Ranskan kruunun ja toinen Englannin suojeluksessa. Ja jos britit ovat jo päättäneet tärkeimmistä, se on Morgan. Ranskalaisilla on edelleen Pavel Lev, joka taistelee edelleen johtajuudesta. Vaikka hän on jo saavuttanut maineen suurena taistelijana.
  Joka tapauksessa sillä ei ole väliä, kuka on edessäsi. Vain ranskalaisia ei ole tapana ryöstää, koska loppujen lopuksi heidän pesänsä on Ludvig neljäntoista kruunun alueella. Mutta ranskalaiset ovat historiallisesti vihanneet englantilaisia enemmän kuin espanjalaisia.
  Ja nyt brigantine tulee lähemmäs ja lähemmäs. Briteillä on kuitenkin suuri alus, ja heillä on vähintään viisikymmentä asetta. Ja nyt neljä suurinta brittiläistä asetta ampuvat salvoa kaukaa, suuren kaliiperin ja kantaman mukaan.
  Tietenkin kaaressa ammuttaessa ei ole tarkkuus ja kanuunankuulat ryntäävät pienen mutta ketterän brigantiinin ohi.
  Agatha totesi hampaansa paljastaen ilkeästi:
  - No, sinä olet tyhmä ! Kyllä, potkaisen sinua paljain jaloin!
  Adala lisäsi miekkaansa heiluttaen:
  - Ja myös jalat saappaissa!
  Tytöt ottivat ja puhalsivat haukensa. Ja he laittoivat paljaisiin jalkoihinsa erikoissandaalit kärjillä, joiden piti repiä vihollissotilaiden vatsat auki.
  Brigantiini vahvistui nopeasti, mene. Taitavasti ohjaten kapteeni Lion piti häntä, jottei hän joutuisi hirvittävän laidan alle. Täällä englantilaiset aseet ovat vahvoja, ja jos ne osuvat sinuun, se ei vaikuta pahalta. Eikä mitään voi tehdä - et ripusta teräspanssaria brigantiiniin.
  Tytöt eivät tietenkään pidä kengistä, jotka höyryävät jalkojaan helteen aikana. Siellä on ikuinen kesä ja upea ilmasto. Se on erityisen hyvä talvella, kun on ainakin hieman viileämpää ja aurinko ei ole niin uuvuttava. Mutta vesi on silti lämmintä, melkein kuin tuore maito. Taivaallinen paikka.
  Vain kun voi uida ympäri vuorokauden, se ei ole enää niin suuri ilo.
  Pavel Lev katsoi kaukoputken läpi. Ja hänen käsissään entinen erikoisjoukkojen majuri puristi optista kotitekoista kiikarikivääriä. Meidän täytyy kaataa vihollisen aluksen tärkein henkilö. Miehistö täällä on suuri, he osaavat taistella, ja heidän merirosvonsa tulee olemaan vaikeaa.
  Korsaarit näyttävät epämiellyttävältä. Jotta ne eivät haise niin pahalle, ne on pakotettava jatkuvasti peseytymään näiden Espanjan merien suolaisessa, lämpimässä vedessä. Mistä merirosvot eivät tietenkään pidä. Mutta kuumapäinen, entinen erikoisjoukkojen majuri voi keksiä murhanhimoisen argumentin tälle - lähetä luoti vatsaan. Se sattuu niin paljon, että ei kestä kauan ennen kuin haiseva filibusteri taittuu.
  Joten tällaisen kapteeni Leon kanssa ei pidä vähätellä.
  Pavel Ivanovitš tähtää everstiin ja ampuu. Välittömästi rintakehä englantilaisen upseerin käskyillä tahrautuu verellä. Täydellinen osuma.
  Nuori mies sanoo:
  - Lyön vain kerran, olen nopea ja rohkea,
  Söin karhun tästä!
  Täällä Pavel-Lev lataa ja ampuu uudelleen. Ja heidän brigantiininsa, joka siirtyy pois voimakkaan englantilaisen aluksen tykinkuulat, lentää vihollisen luo. Ja merirosvojen tykit ampuvat rypälelaukauksen. Mikä kirjaimellisesti puhaltaa lukuisia filibustereita pois kannelta. Massa verta ja vuori ruumiita.
  Agatha hyppää vastustajiensa kimppuun, katkaisee heidät kaikin voimin miekoillaan ja iskee voimakkaalla iskulla kuninkaallisen laivaston upseeria nivusiin sandaalinsa kärjellä.
  Hän, saatuaan iskun, kädet ojennettuina, putoaa kuin kaatuneena. Agatha huutaa:
  Merirosvot eivät tarvitse tiedettä
  Ja on selvää miksi...
  Meidän kätemme ovat niin pahat
  Että pää ei hyödytä!
  Adala kaatoi myös vastustajansa. Hän tekee tämän suurella intohimolla ja painostuksella, minkä jälkeen hän huutaa:
  - Kyllä, en itke enkä itke,
  Ja usko minua, en kiroa pahaa kohtaloa ollenkaan!
  Meren laki on yksinkertainen,
  Tytöllä on herttainen...
  Anna sen lyödä kovaa
  Kuka on liian vihainen taistelussa!
  Taistelun sanelivat merirosvot, mutta heidän joukossaan oli kuolleita ja haavoittuneita. Yhdeltä filibusterista leikattiin takkuinen pää miekalla. Ja hän pyöri kuin kaalin pää.
  Agatha vastasi hyppäämällä brittiarmeijan sotilaan kimppuun ja heittämällä hänet yli laidan.
  Sitten hän lauloi:
  Olemme vahvin tyttö kaikista,
  Ja he taistelivat isänmaansa puolesta...
  Roistoa hakataan kovasti -
  Kaaduimme, mutta nousimme ylös!
  Pavel-Lev ampui kiikarikiväärin vihollishävittäjiä kohti. Se oli puoliautomaattinen ja melko nopea laukaisu. Ja luodit ovat erityisiä, tappavia, vaikkakin pienikokoisia.
  Pavel joutui taistelemaan kuumissa paikoissa. Viimeinen palveluspaikka oli Tadžikistan. Siellä venäläiset joukot taistelivat hyökkääviä Talebaneja vastaan. Taleban-johto päätti, että oli aika hyökätä Keski-Aasiaan, hyödyntäen sitä, että Venäjän kädet ovat sidoksissa pitkittyneen sodan vuoksi Ukrainan ja sen takana olevan Pohjois-Atlantin liiton kanssa. Ja satojatuhansia mujahideeneja valui Tadžikistaniin. Ja kuten kävi ilmi, ei kovin hyvin, ihmiset haluavat kuolla Rakhmonovin puolesta. Talebanit valloittivat lähes koko maan, ympäröivät ja pommittivat Venäjän tukikohtaa. Sen jälkeen alkoi uusi sota.
  Pavel oli erinomainen ampuja. Mutta tietysti hän taisteli pahemmin miekkojen kanssa. Ja itse asiassa, opetetaanko erikoisjoukkojen sotilaita taistelemaan terillä tai sapelilla? No, folioaita, ja silloinkin vähän aikaa. Mutta ampumaan...
  Tarkkuuskivääri on sodan jumala. Ja tytöt olivat myös hyviä ampujia. Mutta Agatha ja Adala pitivät mieluummin miekoista ja miekoista.
  Ja kuinka taitavasti nämä tytöt taistelevat. He antavat murskaavan iskun. Ja kapteeni, jolla on halkeama kallo, putoaa mereen.
  Pavel Ivanovich ampui ja lauloi:
  Usko minua, sotilaani luonne ei ole helppo,
  Kun taistelija ei ole enää liian laiska ampumaan...
  Ja tässä hän on, raivoissaan eksynyt luotihullu ,
  Hänestä tuli yhtäkkiä vahvempi, viisaampi ja osui maaliin useammin!
  Ja kapteeni-leijona ampuu... Tytöt terässandaaleineen iskevät pysähtymättä ja säälimättä ja leikkaavat miekalla toisessa ja miekalla toisessa.
  Englantilainen laiva on suuri. Siinä on vain viisikymmentä isokaliiperista sivutykkiä, ja perässä on myös uusia. Ja tietysti miehistön jäseniä on paljon.
  Pavel Lev ajatteli, että olisi sääli, jos näin suuri vartija sijoitettaisiin tyhjään paikkaan ja he jäisivät ilman saalista.
  Entinen erikoisjoukkojen majuri lauloi:
  Veriseen taisteluun, pyhä ja oikea,
  Maaliskuu, marssi eteenpäin - merirosvo ihmiset!
  Soturitytöt kuorottivat:
  Veriseen taisteluun, pyhä ja oikea,
  Maaliskuu, marssi eteenpäin - merirosvo ihmiset!
  Joten Adala heitti toisen kuninkaallisen laivaston upseerin päällensä ja tämä putosi yli laidan.
  Tytöt huusivat:
  - Jumala siunatkoon minua! Olen suvereeni!
  Agatha huomautti nauraen:
  - Olemme Rodnoverki!
  Adala nyökkäsi:
  - Joo! Ei pakanoita!
  Ja tytöt, jatkaen taistelua raivoissaan ja painostuksesta, alkoivat laulaa;
  Vaatimatta palkintoa uhrauksesta,
  Rakas Venäjä, rakastan sinua kiivaasti...
  Kuoleman hetkellä kaikki toiveeni ovat sinua varten,
  Menimme kuolemaan ruplaa kaipaamatta!
  
  Painajaisessa maailmassa vain julmuus hallitsee,
  Se vaikutti todella hyvältä paikalta...
  Mutta Pyhä Jumala osoitti sävyisyyttä meille syntisille,
  Ja elämän tähden Jeesus nousi ylös!
  
  Suuret uhraukset syntyvät sodasta,
  Mutta jopa sillä hetkellä, kun Kristus kärsi...
  Kädelläsi - puhdas, epämaallinen,
  Pyysin Jumalaa, ettei hän rankaisisi meitä ankarasti!
  
  Jäykkyys kaatuu ihmisten unelmiin,
  Anna heidän ilmentää sata vuotta vanhaa ihannetta...
  Ja jos olemme vihaisia, puremme kyynärpäämme -
  Demoni kiusasi aina Kainia helvetissä!
  
  Sota, kun se tulee ja menee -
  Loppu on kipua ja kylmiä tunteita!
  Kirveen teroittaa mahtava Viking Ovdin,
  Ja ilman Kristusta me kärsimme yksin.
  
  Taistelun tulinen säde kimaltelee,
  Käärme sihisee kuin rikkinäinen rengas...
  Ja tähtien yläpuolella vaunut kimaltelevat -
  Ja hänen Herransa pyhä perhe!
  
  Anna asioiden mennä paremmaksi, kaverit
  Kun hiha on kääritty ylös, napa vedetään...
  saastan armada murskataan -
  Vihollinen ymmärtää - hän ei ole ollenkaan siisti!
  
  Ja me tulemme esiin tulisesta suosta,
  Anna paratiisin satakieli visertää hymniä!
  Ritarit ovat ikuisesti yhdistetty kotimaahansa -
  Luota meihin äläkä kaada samppanjaa!
  Kyllä, niin rauhaa rakastava laulu, mutta samalla soturitytöt pilkkovat, puukottavat ja lyövät ilman sääliä tai epäilystä.
  Ja Pavel-Lev ampuu. Kuinka monta mujahideenia hän tappoi Tadzikistanissa? Hän ei halunnut taistella Ukrainassa slaavilaisia veljiään vastaan, ja tuolloin hän suoritti tehtäviä kumppaniensa Agatan ja Adalan kanssa Afrikassa. Siellä on mukavaa - on lämmintä, ja hyttysille on olemassa erityisiä voiteita.
  Ja sitten merellä on armoa. Suihkuta hellävaraiseen veteen ilman hyönteisiä.
  Nyt englantilaisen miehistön vastus on jo alkanut vanhentua. Kuninkaallisen laivaston merimiehet eivät kuitenkaan antaudu. Koska he eivät välitä, he eivät odota armoa merirosvoilta. Ainakin tusina on jo kuollut ja kolme kertaa enemmän haavoittunut.
  Adala merkitsi seuraavan upseerin ja heitti tämän yli laidan:
  - Merirosvojen työ ei ole helppoa
  Riskeeraamme ihomme joka tunti...
  Mutta filibusteri on varmasti siistiä,
  Hänen vastustajansa, köyhä kani!
  Agata pilkkoi vihollisiaan kaaleiksi, huusi:
  - Kaikki britit tärisevät,
  Rohkeutemme on yli rajojen...
  Jos naiset tappelevat -
  Parempi olla lähtemättä riitaan!
  Kapteeni Leo ehdotti tytöille:
  - Työnnetään jotain.
  Ja sitten seuraavat viimeistelyiskut ja laukaukset. Viimeiset englantilaiset sotilaat ja merimiehet vaikenivat. Filibusterit huutavat raivosta, he voittivat.
  Kymmeniä merirosvoja kuitenkin vaikenivat ja menivät suoraan helvettiin ikuisesti. He eivät selvästikään pyrkineet taivaaseen. Toisella puolisadalla korsaarilla oli eri vakavia vammoja. Viisi heistä makasi kiemurteleen kivusta.
  Pavel Lev tilasi:
  - Lopeta ne!
  Merirosvot puukottivat innokkaasti toverinsa kuoliaaksi. Sitten he alkoivat etsiä laivaa. Oli tarpeen nähdä, oliko tällaisten uhrausten hankkiminen sen arvoista.
  Ja pian kävi selväksi, että se oli sen arvoista. Aluksella oli espanjalaista kultaa Latinalaisesta Amerikasta. Se louhittiin Amazonin kaivoksissa. Ja britit pystyivät vangitsemaan espanjalaisen galleonin hajottaen vartijat.
  Kullan lisäksi tarjolla oli myös tietty määrä jalokivistä valmistettuja koruja.
  Merirosvot iloitsivat. Saalista oli todella niin paljon, että se oli huimausta. Se oli kuitenkin jaettava kaikkien kesken. Ja silti kapteeni Lionista tuli rikkaampi kuin yksikään herra.
  Soturitytöt avasivat rommitynnyrit ja lauloivat ilosta;
  Universumissa paha on aina kuningas,
  Rangaisuudesta on tullut kuin järjestelmä...
  Ilman miekkaa ihminen ei tiedä mitään -
  Heikkous on pienin petos!
  
  Sotilaat syntyivät tappamaan -
  Maailmasta nähdään vain hetken unta yöllä!
  Hänen ilkeä äitinsä myy pojan -
  Tiainen houkuttelee sinut verkkoihin!
  
  Kaikki tietävät, että varastaminen on syntiä.
  Mutta aarteen ryöstäminen on rohkeutta!
  Omatunto on kuin vihamielinen ike,
  No, missä te pölyätte!
  
  Ihminen haluaa hyvää -
  Pysähdy räjähtäviin, helvetin intohimoihin...
  No, mihin Saatana on syyllinen?
  Edes Jumalalla ei ole valtaa tehdä sitä puhtaammaksi!
  
  Vain henki voi voittaa
  Ihmisen heikkous on ruumiin kauhistus!
  Ja silloin sinussa herää voima,
  Ei väliä kuinka helvetin laiska syöt!
  
  Sitten egoisti pystyy -
  Palvelemaan kaikkien kansojen hyväksi...
  Optimismi voittaa häiriön -
  Eikä siellä ole sijaa pahoille friikkeille !
  
  Maailmasta tulee legendaarinen paratiisi,
  Lapset tervehtivät aamunkoittoa nauraen...
  Ja sinäkin olet mies, uskalla -
  Loppujen lopuksi unelmat ovat niin täynnä planeetalla!
  
  Ruis muuttuu kullaksi avoimella pellolla -
  Kaikista tulee demiurgeja väkisin!
  Ja miksi meille jaloille valehtele,
  Jos olet oppinut viisautta järjen kautta!
  Sen jälkeen tytöt ottivat sen ja alkoivat työntää nuorta merirosvoa puolelta toiselle .
  He työnsivät nuorta korsaaria ja puristivat häntä. Sen jälkeen he alkoivat nauraa hullusti.
  Sitten tytöt päättivät heittää veitsellä veitsiä. He sitoivat nuoren miehen mastoon, riisuivat hänet vyötärölle ja alkoivat heitellä teräviä teriä.
  Tytöt riisuivat sandaalinsa ja pystyivät nyt heittämään paitsi käsillään myös jaloillaan.
  Merirosvot joivat taistelussa vangittua rommia. Se oli hyvää, vahvaa ja makeaa. Ja he juopuivat siitä nopeasti.
  Ja laulut jo soivat :
  Viisitoista miestä kuolleen miehen rinnassa
  Oho, ho, ho ja pullo rommia...
  Juo ja paholainen vie sinut loppuun asti,
  Oho, ho, ho ja pullo rommia!
  Tytöt tarttuivat myös pulloon ja joivat suoraan kurkusta. Ja sitten he murskasivat ne filibusterien pään yli.
  Agatha karjui:
  Paha dushman ryömii pitkin kiviä,
  Lyö häntä napalmilla...
  Älä säästä pahoja
  Tuhoa kaikki matelijat ...
  Kuten lutikoiden murskaaminen -
  Lyö kuin torakat!
  Ja tytöt, lyökäämme merirosvot, jotka tavoittelevat heitä. Adala otti ja heitti yhden heistä yli laidan ja huusi:
  Olette köyhiä, olette köyhiä merirosvoja,
  Olet hyvin, hyvin, hyvin pahoillasi...
  Ryöstimme vaunut ja lauloimme kupletteja,
  Mutta koska he eivät juurruttaneet meihin moraalia!
  Sitten kuuluu naurua. Hauskuus ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Britannian kuninkaallisen laivaston fregatti ilmestyi horisonttiin. Nähdessään merirosvobrigantiinin hän lähestyi.
  Kapteeni Leo huomautti:
  - Epäonni ei tule koskaan yksin!
  Agatha vastasi nauraen:
  - No, mikä hätänä? Otetaan se ja upotetaan se!
  Pavel Ivanovich huomautti:
  - Miehistö on humalassa!
  Tällä kertaa Adala välitti:
  - Juo, mutta ole varovainen!
  Ja merirosvobrigantiini alkoi puhaltaa purjeitaan. Pavel Lev päätti antaa heille ohjaustaistelun.
  Fregattilaiva ei ole liian suuri. Ja korsaarilla on isompi alus käsillä .
  Ja he valmistivat neljä pitkän kantaman tykkiä osumaan fregattiin.
  Adala ja Agada, jotka olivat melko uupuneita, mutta eivät olleet menettäneet taistelukykyään, tähtäsivät kahteen suurempaan asetukseen . Kuumuudesta horjuneet merirosvot vetivät ylös kaksi kanuunankuulaa.
  Tytöt lauloivat humalassa:
  Et ole Chicagossa, nuori mies,
  Ylimääräisen rahan ongelma...
  Kuvataan viidessä minuutissa -
  Racket Robin Hood!
  Ja kuinka he ampuivat...
  Tykinkuulat lensivät kaaressa ja osuivat fregattiin. Keulamasto kaatui ja keittiö repeytyi. Ja itse englantilaista alusta ravisteltiin rajusti.
  Tytöt nauroivat villisti.
  Ja he lauloivat:
  Hyvin tehty, hyvin tehty,
  Hän taistelee kuin leijona...
  Hän saa sen vain jäniseltä!
  Ja soturit näyttivät viikunoitaan. Vahingot saatuaan fregatti hidastui. Sitten hän ampui salvan, mutta se oli järjetöntä, aseet eivät päässeet brigantiiniin tai hallituksen alukseen.
  Tytöt ampuivat kahdesta muusta kaukoaseesta. Ja tällä kertaa humalaisten tarkka-ampujien käsissä päämasto romahti ja kuutio sotilaiden kanssa räjähti palasiksi. Näin Terminator-tytöt iskevät , erittäin tappavasti.
  Fregatti, joka oli menettänyt kaksi päämastoa, pysähtyi ja alkoi ampua sokeasti.
  Agatha otti sen ja lauloi:
  Suoraan paljain käsin,
  Käsittelin tsunamin...
  Myrskyt, valtameren myrskyt,
  Kuinka koulutin koiranpennun!
  Adala vahvisti norsunluunväriset hampaat paljastaen:
  - Kyllä, voimme harjoitella mitä tahansa yhdeksättä akselia!
  Ja tytöt käskivät taas isot aseet ladata tappavilla kanuunankuulatilla.
  Merirosvot liikkuivat kömpelösti, he horjuivat juomisesta ja olivat täysin uupuneita helteestä. Yksi merirosvoista jopa kaatui polvilleen ja alkoi oksentaa kuin olisi oksentanut.
  Kyllä, tämä on todella inhottavaa!
  Pavel Lev karjui:
  - No, te hyeenan pojat - ammun teidät kaikki nyt!
  Ja entinen erikoisjoukkojen majuri ravisteli kotitekoista ampujaansa
  Puoliautomaattinen haulikko, jossa on pitkä piippu ja kohtalainen tappava voima.
  Merirosvot eivät kuitenkaan reagoineet.
  Vaikka oli selvää, että soturi, joka oli tappanut monia fanaattisia talebaneja, ei vitsaillut ollenkaan.
  Soturitytöt virkistääkseen korsaareja lauloivat jälleen suurella raivolla ja valtavalla innostuksella melodisilla ja kauniilla äänillään;
  Olemme ylpeitä komsomolitytöt,
  Syntynyt tuohon suureen maahan...
  Olemme tottuneet juoksemaan ikuisesti aseen kanssa,
  Ja meidän poika on niin siisti!
  
  paljain jaloin kylmässä,
  Miellyttävä paljaalla kantapäällä lumikoilleen...
  Tytöt kukkivat upeasti, kuin ruusut,
  Krauttien ajaminen suoraan hautaan!
  
  Ei ole kauniimpia ja kauniimpia tyttöjä,
  Etkä löytänyt parempaa komsomolin jäsentä...
  Koko planeetalla tulee olemaan rauhaa ja onnea,
  Ja näytämme enintään kahdeltakymmeneltä!
  
  Me tytöt taistelemme kuin tiikerit
  Kuvittele tiikeri hymyillen...
  Omalla tavallamme olemme vain pahoja,
  Ja kohtalo iskee!
  
  Rehevälle isänmaalle Venäjälle,
  Annamme rohkeasti sielumme, sydämemme...
  Ja me teemme kaikkien maiden maasta kauniimman,
  Pysytään ja voitetaan taas!
  
  Isänmaasta tulee nuori ja kaunis,
  Toveri Stalin on yksinkertaisesti ihanteellinen...
  Ja universumissa tulee olemaan onnen vuoria,
  Loppujen lopuksi uskomme on vahvempi kuin metalli!
  
  Olemme hyvin läheisiä ystäviä Jeesuksen kanssa,
  Meille suuri Jumala ja epäjumala...
  Ja meidän ei ole mahdollista juhlia pelkurina,
  Koska maailma katsoo tyttöjä!
  
  Kotimaamme kukoistaa,
  Leveässä ruohon ja niityn värissä...
  Voitto tulee, uskon rehevään toukokuuhun,
  Vaikka joskus se on ankara kohtalo!
  
  Teemme mahtavia asioita isänmaan hyväksi,
  Ja maailmankaikkeudessa tulee olemaan kommunismia...
  Annetaan meidän voittaa, uskon rehellisesti siihen,
  Tuo raivoisa fasismi on tuhottu!
  
  Natsit ovat erittäin vahvoja rosvoja,
  Niiden tankit ovat kuin helvetin monoliitti...
  Mutta vastustajat lyödään kovasti,
  Isänmaa on terävä miekka ja kilpi!
  
  Et löydä mitään kauniimpaa isänmaallesi,
  Miksi taistella sen puolesta, vitsaillen vihollisen kanssa...
  Universumissa tulee olemaan suurta onnea,
  Ja lapsesta tulee sankari!
  
  Isänmaata ei ole, usko, että isänmaa on korkeampi,
  Hän on meidän isämme ja oma äitimme...
  Vaikka sotakohinaa ja katot räjäytetään,
  Armo on vuodatettu Herralta!
  
  Venäjä on maailmankaikkeuden isänmaa,
  Taistelet hänen puolestaan äläkä pelkää...
  Sen vahvuus taisteluissa on muuttumaton,
  Todistakaamme, että Venäjän soihtu on maailmankaikkeus!
  
  Säteilevimmälle isänmaallemme,
  Omistamme sielumme, sydämemme, hymnimme...
  Venäjä tulee elämään kommunismin alla,
  Loppujen lopuksi me kaikki tiedämme tämän - Kolmas Rooma!
  
  Sotilaalla on sellainen laulu,
  Ja komsomolin jäsenet juoksevat paljain jaloin...
  Kaikesta universumissa tulee mielenkiintoisempaa,
  Aseet laitettiin päälle, salvo - ilotulitus!
  
  Ja siksi olemme komsomolin jäseniä yhdessä,
  Huudakaamme äänekkäästi - hurraa!
  Ja jos sinun täytyy kuolla maan puolesta,
  Noustaan, vaikka ei ole vielä aamu!
  . LUKU nro 2.
  Englantilainen fregatti ei onnistunut pakoon kovin onnistuneesti. Hänellä ei ollut enää nopeutta.
  Merirosvotytöt ampuivat uudelleen kahdesta aseesta. Ja suuret kanuunankuulat rikkoivat tankin ja rikkoivat kölin. Kuninkaallisen laivaston fregatti alkoi upota.
  Adala ja Agata iloitsivat ja hyppäsivät kuin apinat.
  He olivat erittäin kauniita tyttöjä ja näyttivät erittäin seksikkäiltä. Nämä ovat todella upeita naisia.
  Tytöt ampuivat myös kahdesta muusta aseesta, jotka olivat täynnä vapisevia merirosvoja. Ja sitten fregatti osui nimenomaan oinaan. Ja hukkumisprosessi kiihtyi.
  Adala naurahti ja murisi:
  - Jos tarvitset mausteisia seikkailuja, voimme tarjota sinulle iloa!
  Tytöt alkoivat nauraa ja osoittaa sormella. Ja englantilaiset sotilaat ja merimiehet hyppäsivät yli laidan. Heidän kasvoillaan näkyi hämmennystä ja villiä, hillitöntä pelkoa. Heitä todella odotti jotain kauheaa.
  Ja hait kiersivät jo valmiina nielemään kuninkaallisen laivaston sotilaiden ruumiit kerralla.
  Nämä lihansyöjäpetoeläimet pyörivät ja yksi niistä tarttui englantilaisen merimiehen ruumiiseen. Ja revitään se
  Pavel Lev totesi rauhallisesti:
  - Joku on saalistaja, ja joku on uhri!
  Agatha huusi hampaitaan välkkyen:
  - Menemme rohkeasti taisteluun - tuhoamme vihollisia,
  Tällä tytöllä on niin kauhea sielu!
  Adala totesi nauraen:
  - Kyllä, tämä on meidän ennenkuulumaton tappajahetkimme!
  Yksi merirosvoista kysyi tytöltä:
  - Ehkä lisää rommia?
  Hän nauroi vastaukseksi ja sirutti:
  - Olet jo siemannut omaa - nyt sinulla on krapula!
  Ja hän otti sen ja löi merirosvoa otsaan kantapäällään. Hän kaatui kuin teurastajamailan osuma.
  Tytöt ottivat sen yhteen ääneen ja lauloivat:
  Se oli niin upea maa
  Sitä kutsuttiin Neuvostoliiton imperiumiksi...
  Saatana tuhosi sen,
  On aika vaatia hänet tilille!
  
  Lenin hallitsi sitä - vain ihanne,
  Kuka teki isänmaasta suuren...
  Ja hän luovutti vallan Stalinille...
  Hän murskasi villin lauman impulssit!
  
  Kukkikoon isänmaamme ,
  Koivut, poppelit, tammet, pihlajat...
  Minä tuhoan fasismin armeijan -
  Loppujen lopuksi venäläiset ovat voittamattomia taisteluissa!
  
  Venäjä on aurinko maan päällä,
  Sen säteet ja tähdet ja komeetat...
  Sinusta tulee paras maa
  Siinä sankariteot ylistetään!
  
  Neuvostoliitto, kun se kukki upeasti,
  Ja hän johti maan kädestä pitäen kommunismiin...
  Mutta kalju tuhosi aasinsa,
  Luovuttaminen ilkeälle fasismille!
  
  Mutta uskon, että Venäjäämme ei voida voittaa,
  Hän loistaa kuin aurinko maan päällä...
  Mahtava venäläinen, Valkoisen karhun jumala,
  Ja siellä on paikka jalossa paratiisissa!
  
  Rakastat Venäjää koko sydämestäsi,
  Hän on meidän suuri isänmaan ...
  Vaikka Sam avaa suunsa maahan,
  Ja tuhannen kasvoinen hirviö hyökkää!
  
  Svetlana on kirkas tähtemme,
  Mikä lupaa onnea ja vapautta...
  Tee suuri unelma totta -
  Rakennetaan kommunismia, uskokaa ihmiset!
  
  Kukaan ei voi murskata maata
  Mikä nimi, usko minua, on Venäjä...
  Poista Saatana vallasta -
  Kristus suuri Messias tulee!
  
  Ja Lada on kanssamme ikuisesti,
  Ja me rakennamme käytännöllistä kommunismia...
  Vuosisatoja ja minuutteja kuluu,
  Meillä on oikeudenmukaisin järjestelmä!
  
  Isänmaamme suuri unelma,
  Tee maailmasta myrskyisin ja kaunein...
  Meillä on vuoria, jokia ja metsiä -
  Kaikki tulee olemaan erittäin puhdasta ja oikeudenmukaista!
  
  Isänmaamme pääkaupunki on Moskova,
  Mutta Kiova ja Minsk ovat myös pääkaupunkeja...
  Mongolien lauma voitettiin,
  Kaikkivaltias Jumala auttoi meitä voittamaan!
  
  Ei, usko minua, venäläisiä ei voida murtaa,
  Kaikki slaavilaiset veljet yhdistyvät...
  Metsästäjä muuttuu pian riistaksi,
  Ja me olemme taistelijoita, usko minua, olemme aina liikkeellä!
  Merirosvotytöt lauloivat yhdessä, ja muut filibusterit ottivat sysäyksensä, ja yhdessä. Tämän jälkeen fregatti lopulta upposi.
  Peter-Lev huomautti:
  - Ainakin osa merimiehistä olisi pelastettava.
  Adala kohautti olkiaan:
  - Mitä hyötyä meillä on? Lunnaita on vaikea ottaa. Ja britit eivät anna sitä periaatteen vuoksi. Et voi todella myydä valkoisia orjuuteen, ja mikä tärkeintä, kenelle?
  Agatha huomautti:
  - Arabit voivat. Vie vain pitkälle. No, pakkotyöhön vankeina... Mutta tässä on omat ongelmansa.
  Tytöt kohauttivat olkapäitään ja hengittivät:
  - Seljavi!
  Pavel-Lev huomautti:
  - Kun he sanovat - Selyavi - se tarkoittaa, ettei ole mitään sanottavaa!
  Adala twiittasi:
  Muurahainen elää
  Joku mursi tassunsa - sillä ei ole merkitystä!
  Saat sovinnon
  Ja jos hän kuolee, hän kuolee!
  Viimeiset sotilaat ja merimiehet hukkuivat. Merirosvot huusivat jotain hyvästi.
  Ja he ampuivat jäähyväissalvan musketeista. Näin saatiin voitto, jo toinen lyhyessä ajassa.
  Pavel Lev määräsi merirosvot lepäämään, mutta ilman ylilyöntejä. Sen jälkeen kaksi korsaarityttöä makasi hänen viereensä.
  Agatha huomautti:
  - Ryöstö sujuu täällä hyvin, ei niin kuin meillä olisi sotia. Muistan, että se oli pahempaa Talebanin kanssa. He ovat niin fanaattisia ja niitä on monia. Kenraali Alexander Lebed varoitti myös, että Taleban voisi iskeä Tadzikistaniin ja murskata venäläiset joukot. Ja me näimme tämän, vaikka aikaa on kulunut paljon.
  Tytöt päättivät pitää hauskaa noppaa ikävyydestään.
  Ja he alkoivat heitellä dominoa numeroilla.
  Ja kapteeni Leo nukahti. Ja hän unelmoi...
  Taleban-joukot tekevät läpimurtoa. Nyt venäläiset ovat horjuneet ja leikkaavat jo jonkun pään pois.
  Talebanit ovat luovia. Ja hyökkäystaistelussa puiset panssarimallit, jotka näyttävät Ambramsilta. Ja ne huminat ja kirjaimellisesti karjuvat. Tämä on todella pelottavaa. Ja satoja tällaisia puutankkeja lähestyy.
  Tämä on paine ... Ja jo Talebanin jalka repi sotilaan vatsan auki.
  Kapteeni Lion heräsi kylmään hikeen.
  Oli jo yö ja meri oli niin tyyni. Pavel Ivanovitš päätti, että uimaan ottaminen ei olisi syntiä.
  Hän riisui vaatteensa ja hyppäsi mereen. Kuinka ihanaa onkaan, kun hellävarainen merivesi pesee hikinen vartalon.
  Ja sinä uit meressä...
  Yhtäkkiä joku muu putosi hänen viereensä. Pavel avasi silmänsä laajemmalle. Se oli punatukkainen, lihaksikas Adala. Hän roiskui ja pyöri. Hänen vartalonsa määritellyillä lihaksilla on upea.
  Tyttö kysyi kapteenilta:
  - No, mitä näit unessasi?
  Kapteeni Lion vastasi:
  - Mikä painajainen!
  Adala nauroi ja vastasi:
  - Unessa sinun täytyy pystyä hallitsemaan sekä itse unta että itseäsi!
  Pavel Ivanovitš nyökkäsi ja lauloi innostuneesti pioneerilaulun;
  Synnyin avaruuskaudella,
  Missä laivat ryntäsivät galaksien läpi...
  Usko minua, ihmisten asiat eivät ole ollenkaan huonoja,
  Revi sota palasiksi, ritari!
  
  Mutta Demiurgin jumalat määräsivät,
  Poika, auta esivanhempiasi...
  Ota hyperblasteri pojan käsiin,
  Ja revi Hitler palasiksi!
  
  No, pojat ovat syntyneet taistelemaan,
  He ovat hurjia sotureita, usko minua...
  Loppujen lopuksi venäläiset osasivat aina taistella,
  Anna petoeläin tuhoutua!
  
  Olkoon pyhä isänmaani kunnia,
  Meidän suuri rakas Neuvostoliittomme...
  Tyttö juoksee paljain jaloin lumessa,
  Rohkeutta näyttämällä esimerkillä!
  
  Ja taistelen kiivaasti fasismia vastaan,
  Suuri venäläinen poikapioneeri...
  Ja uskomme on kommunismin kanssa,
  Ainakin ahne Sam auttaa Krauteja!
  
  Usko minua, venäläiset eivät yksinkertaisesti murtu,
  Kaikki kansat yhdistyvät Moskovan ympärille...
  Olen ritari, joka ei välitä sielustani ollenkaan,
  Olemme uskollisia Stalinille kuin Herralle!
  
  Kukaan ei voi murtaa pioneereja,
  He eivät ole lapsia, vaan jumalten poikia...
  Meistä tulee esimerkkisukupolvi
  Fuhrer ei voi laskea niitä sarvia!
  
  Kyllä, isänmaan kunniamme kohoaa,
  Korkein lumessa usko vuoret...
  Tyttö juoksee paljain jaloin lumessa,
  Ajamassa Fritzin arkkuun paljain kantapäällään!
  
  Älä usko, että fasistit ovat nyt vahvoja,
  Vaikka Sam esitteli heidän Shermanin...
  Emme tule katumaan edes uskoa elämään,
  Nopean muutoksen aika tulee!
  
  Isänmaa on kaunis kuin aurinko,
  Leikkisä isänmaa on meidän äitimme...
  Ja tytön hiukset kihartuvat kuin kulta,
  Pystymme repimään Krautit riekaleiksi!
  
  Olemme pioneereja, kommunismin lapsia,
  Palvelemme sekä Svarogia että Kristusta...
  Hajotetaanko fasismin ilkeät laumat,
  Tuon voiton isänmaalle!
  
  Venäjä on planeetan isänmaa,
  Se sisältää rakkaimmat unelmat...
  Onnellisia tietävät sekä aikuiset että lapset,
  Ei vain ole tarvetta turhaan meteliin!
  
  Kun Kaikkivaltias tulee, aurinko tulee olemaan
  Omenapuut kukkivat Marsissa...
  Sekä kiinalaiset että japanilaiset ovat yhtenäisiä,
  Amerikkalaiset ja venäläiset samalla tiellä!
  
  Yhdistä kommunismin ajatukset,
  Ja usko Leninin unelmaan...
  Heitetään kyynisyyden kauhistus helvettiin,
  Rakennetaan kauneutta universumissa!
  
  Meille, Mary ja Saint Lada,
  Kunnioitamme Jumalaa ja Marxin pääkaupunkia...
  Olkoon palkinto kaikille pioneereille,
  Meille Svarog ja Stalin ovat ihanteellisia!
  
  Tiedä, että fasistit eivät kulje ohitse kuin oinas,
  Meillä on tahtoa, voimaa, tiedämme voiman...
  Murskaamme vihollisen kolminkertaisella iskulla,
  Ja Fuhrer muuttuu pian täiksi!
  
  Olkoon kunniakas Venäjämme
  Kuin ikuinen kukkapiippu, joka kukkii puutarhassa...
  Toveri Stalin, olet meidän messias,
  Sinun kanssasi menemme kommunismiin!
  
  Kun on minuutteja ukkosmyrskyjä, vaikeita aikoja,
  Verinen sota päättyy...
  Yhtäkkiä lapsemme kasvavat,
  Iankaikkisen onnen aika tulee!
  Kun Leijonakapteeni lauloi, Agatha liittyi heihin. Vaalea tyttö kääntyi merivedessä. Pavel tarttui hänen paljaaseen, viipaloituun jalkaansa ja kutitti hänen kantapäätään.
  Kaunis tyttö kääntyi ympäri ja roiskutti vettä nuoren miehen päälle. Kaikki tämä näytti upealta ja ihanan kauniilta.
  Kaksi tyttöä ja mieskapteeni alkoivat kääntyä vedessä ja roiskua ympäriinsä kuin delfiinit. Ja se näytti erittäin esteettiseltä.
  Kolme alastomia ruumiita lämpimän Karibianmeren yövesillä. Ja kuinka hienoa täällä onkaan .
  Hai yritti päästä lähelle heitä, mutta triumviraatti koki sen vaikeaksi . Ja Pavel löi häntä tikarilla. Ja meripeto, joka oli menettänyt paljon verta, leijui vatsallaan ylös.
  Näin taistelu oli ohi.
  Agatha huomautti:
  - He käsittelivät haita ilman seremonioita!
  Adala kikatti ja lauloi:
  Hän hukkui viisitoista kertaa
  Kuoli haiden sekaan...
  Mutta hän ei koskaan edes räpäyttänyt silmiään!
  Kapteeni Lion nyökkäsi:
  - Kyllä, näytän luokkani!
  Agatha huomautti:
  - Taleban hyökkäsi Tadzikistaniin. Se oli yhteenotto muslimien sisällä. Pitäisikö meidän osallistua tähän? Kuinka monta venäläistä miestä kuoli sodassa Talebania vastaan!
  Adala huomautti raivoissaan:
  - Ja sodassa ukrainalaisten kanssa vielä enemmän! Ja se oli veljesmurha, järjetön sota!
  Kapteeni Lion huudahti:
  Ja mitä on sota ja mitä on sota,
  huono nainen ja narttu !
  Blondi soturi sihisi:
  - Aivan... Yksi kalju pikkumies aloitti niin monta sotaa. Koko 2000-luvun ajan Venäjä tietää vain, että se on sodassa!
  Punatukkainen soturi nyökkäsi:
  - Kaljulla on vain luoti päässä! Hän on kuin huumeriippuvainen, joka on pakkomielle sotaan!
  Pavel Lev nyökkäsi:
  - Kyllä, Venäjä taisteli todella paljon. Tšetšeniassa sota oli mahdollista lopettaa nopeasti vain, jos neuvoteltiin laillisen presidentin Mashadovin kanssa. Mutta sen sijaan valittiin polku sotaan loppuun asti.
  Agatha nyökkäsi hymyillen ja huomautti:
  - Ja heti kun Kaukasuksen sota laantui, kalju mies astui sotaan Syyriassa. Ja hän alkoi myös vuodattaa paljon verta. Se oli tuskin ohi - sota Ukrainan kanssa... ja kaikki sodat ja veri!
  Adala totesi lihansyöjällä virneillä:
  - Pitäisikö meidän taistella Tadžikistanin puolesta? No, hän tuli sisään, hän oli osa Taleban-imperiumia, ehkä he eivät olisi menneet pidemmälle. Tai he olisivat iskeneet Uzbekistaniin ja amerikkalaiset olisivat menneet uudelleen sotaan.
  Ja tämä lyhyt vanha mies, jolla ei ole vapaita käsiä Ukrainan sodassa, yrittää edelleen ottaa Tadžikistanin hallintaansa. Siitä ei ole mitään pois otettavaa. Nämä vuoret eivät ole sen arvoisia, mitä sinun on niistä maksettava!
  Pavel Lev huomautti:
  - Tällä hetkellä emme ole sodassa 2000-luvulla. Seitsemästoista vuosisata hallitsee , jolloin olemme jo saavuttaneet jotain. Saimme paljon saalista. Valittavana on: lopeta piratismi ja mene Eurooppaan tai jatka riskien ottamista!
  Agatha huudahti:
  - Pidän enemmän riskeistä. Lisäksi keskiaikaisessa Euroopassa oli ankarat, kylmät talvet ja sateiset syksyt. Ja tässä on lomakeskus - voit viipyä meressä päiviä, jopa talvella. Yksinkertaisesti taivaallinen sää. Mitä tulee viihteeseen, et katso elokuvaa täällä tai siellä!
  Adala huomautti:
  - On toinenkin vaihtoehto, he palaavat Venäjälle. Mutta nyt siellä olevat merirosvot kootaan luultavasti telineisiin ja paalataan. Kunpa Pietari Suuri olisi vallassa. Ja niin Aleksei Mihailovitš... No, nyt näyttää siltä, että hän suunnittelee suurta sotaa Puolan kanssa!
  Pavel Lev nyökkäsi hymyillen:
  - Entä Stenka Razin? Pian tulee hänen vuoronsa! Ehkä menemme ja liitymme päällikön joukkoon, joka saattoi olla esi-isäni?
  Agatha huomautti:
  - Nyt näyttää siltä, että Stenka Razin taistelee puolalaisia vastaan. Joten jos meillä on vaihtoehto, se on palvella Venäjän tsaaria. Ainoa kysymys on: hyväksyvätkö he meidät?
  Kyllä, tsaari-Venäjällä on vielä vähemmän viihdettä kuin Euroopassa. Ranskassa on teattereita, sirkuksia, eläintarhoja ja musiikkiorkestereita. Ja Venäjällä se on vielä tylsempää. Ja paljon kylmempiä talvi kuin Ranskassa. Mielestäni on parasta kerätä itselleen suurta pääomaa ja voittaa jonkinlainen titteli.
  Adala nyökkäsi:
  - Pian Ranskan ja Britannian välinen sota puhkeaa uudella voimalla, ja Espanja on edelleen erittäin vahva. Ehkä olemme Ranskan puolella ja saamme jonkinlaisen palkinnon hyökkäyksistämme. Olemme asiantuntijoita tässä asiassa. Ja saatuaan palkinnon ja tittelin...
  Pavel Lev huomautti:
  - Haluaisin palata 2000-luvulle. Nykyään jokaisella tavallisen perheen koululaisella on paljon enemmän mahdollisuuksia viihde- ja nautintomahdollisuuksiin kuin nykyaikaisella 1600-luvun herttualla. - Nuori mies loiski aallon ja huomautti. - Haluan todella pelata pelikonsolilla. Ja katso melkein mitä tahansa elokuvia Internetistä ja paljon muuta... Haluat kiirehtiä siinä autossa.
  Agatha nyökkäsi:
  - Ja haluan palata 2000-luvulle! Meidän on mietittävä, miten tämä tehdään! Ehkä palaamme yhtä äkkiä kuin tänne ilmestyimme!
  Adala madalti ääntään ja huomautti:
  - Mielestäni ei kannata jakaa tällaisia aarteita tämän joukkueen kanssa. Olen piilottanut suurimman osan timanteista ja aion haudata ne huomaamattomasti saarelle.
  Pavel Lev kysyi:
  - Ja kuinka monta niitä on?
  Punatukkainen tyttö vastasi kuiskaten:
  - Kolme miljoonaa frangia markkina-arvolla! No, kulta on liian tilaa vievää, mutta voimme kätkeä timantteja. Ja se on miljoona veljeä kohden!
  Agatha huomautti:
  - Tämä on hyvä, vaikka se ei olekaan täysin reilua! Mutta olemme tietysti valmiita vastaanottamaan tämän lahjan. Jakaminen haisevien merirosvojen kanssa? He juovat tai kylvävät kaikki rahat joka tapauksessa!
  Pavel Ivanovich nyökkäsi:
  - Oikein! Piilotamme sen lähimmälle saarelle. Tarvitsemme vielä enemmän rahaa! Ostan itselleni herttuan tittelin!
  Adala lauloi:
  Tehdä rahaa,
  Tehdä rahaa...
  Unohtaen tylsyyden ja laiskuuden,
  Tehdä rahaa,
  Tehdä rahaa,
  Ja kaikki muu on roskaa!
  Ja loppu on roskaa, päivä!
  Ja uittuaan vielä vähän, he palasivat takaisin brigantiiniin.
  Voit ottaa vähän lisää ja nukkua...
  Pavel-Lev nukahti ja vietiin pois... Itse asiassa, mistä hän haaveili:
  Että hän on suuri nero ja tiedemies. Hän loi hyperajon , joka tunkeutui kinesisavaruuteen ja todella toimi. Mikä tärkeintä, muotoilu on erittäin kompakti ja edullinen. On mahdollista asuttaa koko galaksi lähitulevaisuudessa. Ihmiset eivät kuitenkaan ole niin innokkaita valloittamaan muita maailmoja.
  Termokvarkkifuusion löytämisen jälkeen ihmiskunta oppi saamaan energiaa mistä tahansa aineesta, jopa Saharan hiekasta. Ajatelkaapa, kvarkkifuusioprosessin aikana uutetaan niin paljon energiaa, että yhdestä grammasta tavallista maaperää saat tehokkuuden polttaa sata miljoonaa tonnia öljyä!
  Eikä tarvitse taistella kaasusta, öljystä, hiilestä jne. Kaikki energia otetaan mistä tahansa aineesta. Ei enää energiaongelmia. Ja samalla päätettiin jotain muuta. Maan yläpuolelle syttyivät uudet auringot. Talvi ja yö ovat kadonneet. Se tuntui taivaalta. Ihmiset yhdistyivät yhdeksi imperiumiksi, ja siinä se. Edistys on edennyt kuin lumivyöry! Ja nyt jokainen voi elää kuin todellinen kuningas.
  Haluatko pitää hauskaa voimalla? Joten mene Hypernetiin, löydät itsesi virtuaalitodellisuudesta ja pelistä, jossa olet itse jopa Kaikkivaltias Jumala, joka luo ja tuhoaa universumeja!
  Kaikki eivät voi olla todellisuuden keisareita, mutta jokaisesta voi tulla Virtuaalinen Korkein ja saada illuusion kaikkivaltiudesta.
  Eikä sinun tarvitse lentää avaruuteen: elektroniikka ohjelmoi niin monia maailmoja ja planeettoja, ja sinä itse olet pelikeisari.
  Kyllä, ihmiset eivät ole kovin innokkaita menemään aurinkokunnan pidemmälle. Heillä on kaikki. Ruoka on lähes ilmaista, jokaiseen makuun ja synteettistä. Ikuinen nuoruus ja mahdollisuus elää värikkäiden illuusioiden maailmassa.
  Paratiisi?
  Hänen ystävänsä Agatha virnisti ja huomautti:
  - Kuka tahansa voi tulla Jumalaksi isolla G-kirjaimella virtuaalitodellisuudessa ja saada sellaisen illuusion, että et huomaa eroa. Mihin meidän pitäisi pyrkiä? Jos pelissä voit saada kaiken ja voit aina!
  Ja aurinkokunnan ulkopuolella voit kuolla!
  Agata yritti leikkiä itseään. Kyllä, virtuaalinen kokemus on hirvittävän koukuttava. Siinä on kaikki! Ei kieltoja, ei rajoituksia! Voit olla Napoleon, joka voitti Waterloon ja valloitti koko maailman. Entä maailma, universumi! Mikä universumi, kvintiljoona universumia! Ellei katto romahda ylikuormituksesta!
  Mikä tahansa eroottinen fantasia, mikä tahansa tilanne, mikä tahansa elokuva ja sinä olet mukana siinä. Mikä tahansa skenaario!
  Virtuaalipelaaminen ja Hypernet-pelit voivat tarjota sinulle kaiken!
  Kuinka houkuttelevaa se on. Illuusioiden maailmoja, satuja, taikuutta, kaikkivoipaisuutta. Mikä tahansa pelitilanne.
  Peliteollisuus on kehittynyt, jossa skannaava säteily pääsee itse aivoihin ja saat mitä haluat.
  Tässä on ihmisiä, jotka lentävät kadulla ja leikkivät samalla. Ja kyberneettinen puku varmistaa, etteivät ne kaadu.
  Yhä useammat ihmiset sukeltavat virtuaaliseen paratiisiin.
  Peter-Leo on myös huolissaan tästä. Kuinka houkuttelevia värikkäät illuusiot ovatkaan. Hyvä, että vielä löytyy niitä, jotka viihtyvät vanhanaikaisesti, nähtävyyksillä tai urheilussa!
  Pavelin eteen ilmestyi hologrammi. Ja Adalan kasvot. Ihmetyttö itse otti yhteyttä ja pudistelee punaisia hiuksiaan.
  Hänen lempeä äänensä kuuluu:
  - Miksi sinun pitää kilpailla painovoimapyörällä? En ole juuri nyt maan päällä! Ja yhteydenotto voi olla helpompaa!
  . LUKU nro 3.
  Mielenkiintoisimmassa paikassa Agatha herätti Pavelin. Oli jo valoisaa ja mikä tärkeintä, horisonttiin ilmestyi toinen alus. Ja tämä voi häiritä suunnitelmia.
  Kuten Pavel näki kaukoputken läpi, alus oli espanjalainen galleoni. Tämä on kauppiaan tukeva taideteos, jossa on aseet, jotka voivat suojata merirosvoilta.
  Yleensä galleon kuljetti arvokasta lastia. No, nyt merirosvot eivät välittäneet taistella.
  Ja niin heidän brigantiininsa alkoi kiihtyä. Paavali käski asettaa paperipurjeet. Ja tuuli puhalsi heidät.
  Agatha huomautti:
  - Ei tiedetä, mitä tässä aluksessa on, ja kannattaako tuhlata aikaa siihen ja riskeerata kaapattu palkinto, jonka kyljet ovat täynnä kultaa?
  Adala sanoi vihaisesti vastauksena:
  - Kustannukset! Siksi olemme merirosvotyttöjä, jotta emme menetä mitään! Annetaan viholliselle hara-kiri!
  Blondi terminaattori sirkutti:
  - Jokaisessa asunnossa on sakurat,
  Uskottomat heitetään wc:hen ...
  Ja niille, jotka eivät halua elää rauhassa -
  He antavat kaikille hara-kirin!
  Pavel Ivanovich määräsi:
  - Valmistele koukkusi, nousemme sinut kyytiin!
  Ja leijonakapteenin käsiin ilmestyi ampujakivääri. Ja nyt hän näkee espanjalaisen upseerin optisen tähtäimen kautta. Hän tähtää häneen. Espanjalainen on pitkä, parta ja kuparihaarniska . Kastilian valtakunnan soturit käyttävät panssaria taistelussa. Espanja on edelleen suurvalta, jolla on monia siirtomaita ja laaja alue.
  Luultavasti tällä hetkellä se on kooltaan maailman suurin. Mutta sen huippu on jo ohitettu ja se on laskussa. Yksi espanjalaisten haitoista on konservatiivisuus. Kuparista valmistettu panssari ei ole kovin hyvä , se suojaa, mutta häiritsee todella taistelua.
  Pavel Lev ampuu, ja espanjalainen upseeri kaatuu murtunut pää. Täydellinen osuma.
  Entisten erikoisjoukkojen suuret tilaukset:
  - Laske purjeet! Älä kiirehdi, leikkaan vihollisia!
  Brigantine hidastui jonkin verran. Koska merirosvot olivat jo kärsineet tappioita taistelussa brittejä vastaan ja heillä oli paljon haavoittuneita, Paul päätti pienentää espanjalaisten määrää vähentääkseen merirosvoille aiheutuneita vahinkoja.
  Ja hän alkoi ampua loistavan Kastilian valtakunnan sotilaita. Mikä on suuruutensa velkaa ensisijaisesti Christopher Columbukselle ja Americo Vespuccille. Joka löydettyään Amerikan antoi Espanjalle uusia maita ja mahdollisuuksia. No, ja osittain Portugali, joka oli jonkin aikaa osa Kastilian valtakuntaa.
  Pavel ampuu...
  Ja tytöt taputtelevat jalkojaan, jotka käyttävät tappajasandaaleja, joissa on terät, ja tukeakseen sotahenkeään Terminaattorisoturit laulavat;
  Liityin komsomoliin soittaessani,
  Kaunis unelma tyttö...
  Luulin, että maailma olisi ikuinen toukokuu,
  Jokainen päivä on kevään syntymä!
  
  Mutta jostain syystä se ei onnistunut,
  Jotenkin en voi rakastua...
  No, kerro minulle kaverit
  Elämä on erittäin vahva airo!
  
  Yhtäkkiä sota jyrisi,
  Ja kuoleman hurrikaani ryntäsi...
  Ja tytöilläni on vahva kroppa,
  Voit heti asettaa itsesi hyökkäyksen kohteeksi!
  
  Usko minua, en halua luovuttaa,
  Taistele isänmaan puolesta loppuun asti...
  Kannamme kranaatteja vahvassa repussa,
  Stalin korvasi isänsä sydämissä!
  
  Warriors ovat mahtavia Venäjällä.
  Voimme suojella rauhaa ja järjestystä...
  Taivaan tähdet kastelivat samettia,
  Ja metsästäjä muuttui riistaksi!
  
  Olen paljasjalkainen tyttö tappelemassa
  Täynnä kiusausta ja rakkautta...
  Se tulee olemaan, tiedän paikan tässä paratiisissa,
  Onnea ei voi rakentaa verelle!
  
  Isänmaan suuret soturit,
  Taistelemme tiukasti Moskovan lähellä...
  Ja sitten unelma kommunismin aikana,
  Saatanan kanssa alamaailmaa vastaan!
  
  Rohkeat venäläiset tytöt,
  Että he taistelevat rehellisesti loppuun asti...
  ampuvat konekiväärillä,
  Jos tarvitset kultaisen kruunun!
  
  Edes luoti ei voi pysäyttää meitä
  Jeesus suuri Jumala on noussut...
  Petollisen lohikäärmeen päivät ovat ohi,
  Siitä tuli vielä kirkkaampi taivaalta!
  
  Rakastan sinua, rakas Lada,
  Korkein Jumala Svarog on kunniassa...
  Meidän on taisteltava Venäjän puolesta,
  Paras Valkoinen Jumala on kanssamme!
  
  Älä paina venäläisiä polvilleen,
  Usko minua, lihaamme ei voi hillitä...
  Stalin ja suuri Lenin ovat kanssamme,
  Sinun on myös läpäistävä tämä koe!
  
  Isänmaan tuska on myös sydämissämme,
  Uskomme hänen suuruuteensa...
  Avaamme nopeasti oven avaruuteen,
  Siitä tulee erittäin makea elämä!
  
  Olemme paljain jaloin kauniita tyttöjä ,
  Juoksemme niin reippaasti lumikoiden läpi...
  Emme tarvitse tätä katkeraa vodkaa,
  Kerubi levittää siipensä!
  
  Me tytöt puolustamme isänmaata,
  Ja me vastaamme krauteille, ei pahoille,
  Helvetin Kain tuhotaan,
  Ja hei Kristus Vapahtaja!
  
  Tulee aikakausi - se ei voisi olla parempi,
  Kuolleet nousevat ikuisesti...
  Universumista tulee todellinen paratiisi,
  Kaikkien unelma toteutuu!
  Tytöt lauloivat ja Pavel Lev ampui. Hänen kotitekoinen kiväärinsä oli puoliautomaattinen ja pystyi ampumaan jopa kaksikymmentä laukausta minuutissa. Ja entinen erikoisjoukkojen majuri osui erittäin tarkasti. Hän kieltäytyi kategorisesti taistelemasta ukrainalaisten kanssa - he sanovat, en halua tappaa slaavilaisia veljiäni. Mutta Talebanien kanssa hän tappoi monia mujahideeneja.
  Amin itse asettaa hänelle miljoonan dollarin palkkion. Pavel Ivanovichille oli tuskallista pudottaa Talibanit, ja nyt se on sama espanjalaisille. Mutta myös luoteja tulee säästää.
  Ja leijonakapteeni käskee:
  - Lisää purjeet! Mennään kyytiin!
  Ja jälleen merirosvot pystyttivät paperipurjeita, joita tuuli puhaltaa. Ja tytöt auttavat heitä.
  galleonin komentohenkilöstön , joten nyt asiat menevät helpommin.
  Nämä tytöt ovat niin lihaksikkaita - harvat miehet voivat verrata heihin lihasmääritelmän suhteen. Ja soturit ovat valmiita todella taistelemaan jopa tuhannen paholaisen kanssa.
  Ja nyt brigantiini ohittaa galleonin suurella nopeudella. Ja koukut kaivautuvat suuren espanjalaisen aluksen kylkeen. Verrattuna espanjalaisen laivan taustaan merirosvobrigantiini on niin pieni, mutta ketterä. Ja merirosvot karjuvat ja hyppäävät puolelta toiselle.
  Agatha karjui:
  Lanka on katkennut
  Meitä uhkaa paha kuolema...
  Ja elää
  Vihollisen täytyy kuolla taistelussa!
  Adala katkaisi espanjalaissotilaan pään pitkällä sapelillaan ja vinkaisi:
  - Mutta miksi,
  On mahdotonta elää mielesi mukaan!
  Mutta miksi,
  Et voi luottaa kehenkään
  Mutta miksi! Mutta miksi!
  Ja hänen sapelinsa ja miekkansa pitivät myllyä ja kolme espanjalaista päätä putosi kerralla . Tämä on hienoa , pidetään hauskaa.
  Pavel Lev itse ryntäsi taisteluun miekalla. Hän halusi pilkkoa ja murskata vastustajansa. Hänen aseensa olivat siistejä.
  Ja sitten espanjalainen kaatuu. Agatha viilteli sandaalinsa kärjellä, ja Kastilian valtakunnan hävittäjä lensi aluksen kyljen yli ja upposi melkein heti. Sitten galleonissa tapahtui verilöyly . Totta, yksi Kastilian valtakunnan sotilaista tappoi Heckin merirosvojen venemiehen muskettilaukauksella. Mutta surmattujen merirosvojen määrä rajoittui tähän. Seitsemän muuta loukkaantui. Mutta kaikki espanjalaiset teurastettiin. Vain muutama heistä onnistui hyppäämään yli laidan. Mutta he hukkuivat kuparikiraseihinsa.
  Näin päättyi yleensä yksinkertainen galleonin vangitseminen.
  Adala totesi nauraen:
  - He söivät mitä halusivat!
  Agatha twiittasi:
  - Nämä ovat karusellit -
  Laita jalat käsiisi ja lennä!
  Tämän jälkeen merirosvot alkoivat etsiä galleonia. Yhdestä hytistä he löysivät kauniin tytön. Hän oli suurkreivi de Gorofin tytär. Korsaarit riisuivat tytön melkein alasti, ja vain Agathan ulkonäkö esti väkivallan.
  Vaalea tyttö liikutti jalkaansa, ja pari innokkainta merirosvoa lensi pois varakreivitärtytön luota.
  Agatha rauhoitti hänet ja vei hänet henkilökohtaiseen mökkiinsä. Kaiken kaikkiaan galleonissa oli aluksella pieniä määriä kaakaota ja tupakkaa. No, siellä on myös laatikko hopeaa - ei paljon. Totuus oli, että siellä oli hyvä kokoelma aseita, mukaan lukien erittäin kalliilla kivillä koristeltuja, ja joukko mustia orjia. Kaikki tämä voitaisiin myydä.
  Kapteeni Leo jätti itselleen upean espanjalaisen terän, jonka kahva oli koristeltu timanteilla, ja miekan, jonka kahva oli suurista rubiineista.
  Tässä oli jotain nähtävää. Mutta kaiken kaikkiaan tuotanto ei ole liian suuri. Varsinkin verrattuna siihen, mitä he vangitsivat briteiltä.
  Ja mitä tehdä varakreivitär de Gorofille?
  Adala punatukkainen paholainen ehdotti:
  - Myydään se arabeille! Luulen, että he maksavat hyvin tästä hunajablondista. Sheikit rakastavat vaaleita hiuksia!
  Agatha mutisi:
  - Olen myös blondi, ehkä myymme minut!
  Pavel Ivanovich huomautti:
  - Hänen isänsä on rikas, ja maksakoon lunnaat! Ja haaremissa on tilaa muillekin!
  Agatha valitsi itselleen aseen rikkaasta vangitusta kokoelmasta. Adala piti parempana pistoolista, joka oli myös koristeltu jalokivillä. Lisäksi yllättäen kävi ilmi, että nämä olivat venäläisiä aseita - Tula-asemiehiä.
  Agatha huusi:
  - Loistava! Tämä on isänmaan henki!
  Adala huomautti:
  - Ehkä he todellakin, kaikista riskeistä ja kylmistä talvista huolimatta, palaavat Venäjälle?
  Pavel huomautti:
  - Vähintään meidän on saatava aatelisto, ja vielä parempi, vähintään paronin arvonimi. Muuten päädymme rosvojärjestykseen!
  Blondi nyökkäsi:
  - Oikein! Lisäksi tsaari-Venäjällä naisia ei arvosteta ollenkaan. Ei niin kuin Britanniassa!
  Punapää mutisi:
  - Haluatko mennä sinne?
  Agatha huomautti:
  - Britanniassa merirosvon on helpompi tehdä uraa kuin Ranskassa. Tällaisia ehdokkaita oli jo. Ranska on konservatiivisempi maa.
  Adala mutisi:
  - Ei! Polkumme leijona-imperiumiin on jo tukossa!
  Pavel Ivanovich ehdotti:
  - Älä riitele tytöt, vaan laula!
  Ja molemmat kaunottaret lauloivat suurella tunteella ja ilmeellä;
  Ennustettavassa maailmassa on hyvin vaikeaa,
  Se on ihmiskunnalle erittäin epämiellyttävää...
  Komsomolin jäsenellä on voimakas airo,
  Helpottaakseni Krauttien tilannetta, annan sen sinulle ja se on selvä!
  
  Kaunis tyttö taistelee sodassa,
  Komsomolin jäsen laukkaa paljain jaloin kylmässä...
  Se on kaksinkertainen nyrkki pahalle Hitlerille,
  Edes AWOL-juoksu ei auta füüreriä!
  
  Niin hyvät ihmiset - taistele kiivaasti,
  Ollaksesi soturi sinun täytyy syntyä...
  Venäjän ritari kohoaa ylöspäin kuin haukka,
  Anna siunattujen kasvojen tukea ritareita!
  
  Nuoret pioneerit ovat vahvoja kuin jättiläinen,
  Heidän voimansa on suurin, suurempi kuin koko maailmankaikkeus...
  Tiedän, että tulet näkemään - raivokkaan linjauksen,
  Peittää kaiken rohkealla, katoamattomalla loppuun asti!
  
  Isänmaamme Stalin on suuri johtaja,
  Suurin viisaus, kommunismin lippu...
  Ja hän saa Venäjän viholliset vapisemaan,
  Häivyttää uhkaavan fasismin pilvet!
  
  Joten, ylpeät ihmiset, uskokaa kuningasta,
  Kyllä, jos hän näyttää olevan liian tiukka...
  Annan isänmaalle laulun,
  Ja tytöt ovat hulluina lumessa paljain jaloin!
  
  Mutta voimamme on hyvin suuri,
  Punainen imperiumi, Venäjän voimakas henki...
  Viisaat hallitsevat, tiedän vuosisatoja,
  Siinä loputtomassa vallassa ilman rajoja!
  
  Älkää antako minkään hidastaa meitä, venäläiset,
  Herkuleen voimaa ei voi mitata laserilla...
  Elämämme ei ole hauras, kuin silkkilanka,
  Tunne reipas ritarit loppuun asti shokissa!
  
  Olemme uskollisia isänmaallemme, sydämemme on kuin tuli,
  Olemme innokkaita taistelemaan , iloisina ja suurella raivolla...
  Me lyömme pian panoksen kirottuun Hitleriin,
  Ja ilkeä ja huono vanhuus katoaa!
  
  Sitten Berliini kaatuu, usko füüreriä.
  Vihollinen antautuu ja taittaa pian tassut...
  Ja isänmaan yläpuolella on kerubit siivissä,
  Ja lyö pahaa lohikäärmettä nuijalla kasvoihin !
  
  Kaunis kotimaa kukkii upeasti,
  Ja valtavat lila terälehdet...
  Tulee kunnia ja kunnia ritareillemme,
  Saamme enemmän kuin meillä oli nyt!
  Sen jälkeen tytöt tarjoutuivat avaamaan espanjalaisen rommin, joka myös vangittiin galleonissa.
  Rommi oli kuubalaista ja laadultaan erittäin hyvä - makea kuin hunaja ja samalla vahva. Oli mukavaa juoda. Ei niin kuin ilkeä ja katkera venäläinen vodka.
  Välipalaksi mustakaviaaria paikallisesta kalasta ja kuivattuja banaaneja kanelilla.
  Tytöt ja kapteeni aterioivat yhdessä, he kolme, ja viettivät aikaa syömään ja juomaan.
  Agatha kysyi Pavelilta:
  - Mitä siellä mielestäsi tapahtuu nyt 2000-luvulla?
  Entinen majuri kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - Rehellisesti sanottuna, en tiedä... Mutta kun jätimme hänet, oli vähän syitä optimismiin !
  Adala kohautti olkiaan ja huomautti:
  - On taipumus, että liian pitkä yhden henkilön hallitus ei hyödytä maata. Kaikki hallitsijat, jotka hallitsivat pitkään, huononsivat tuloksiaan lopussa. Eikä kyse ole niinkään iästä kuin karmasta.
  Agatha nyökkäsi:
  - Joo! Nuoret näyttävät olevan onnellisempia , mutta poikkeuksiakin on. Esimerkiksi Reagan ja Bush olivat vanhempia kuin Gorbatšov, mutta he rikkoivat Neuvostoliiton selän.
  Pavel Lev huomautti:
  - Mutta he eivät yrittäneet liikaa. Pikemminkin Gorbatšov teki sen itse. Tarkemmin sanottuna paikallinen eliitti yritti parhaansa. Tietysti on paljon parempi olla herra itsenäisessä maassa kuin odottaa tsaari Andropovin tuovan sinut oikeuteen puuvilla-asiasta!
  Adala vastasi huokaisten:
  - Kyllä, katsomalla nykyistä sotkua, kun kalju kääpiö on vallassa, luulet, että olisi parempi olla kukistamatta tsaaria!
  Agatha nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, se olisi parempi! Isätsaari ja Romanovien dynastia hallitsivat vuosisatoja. Ja heidän jälkeensä vallan legitiimiys ja sarkastisuus rikottiin. Ja siksi Stalin otettiin niin helposti ja poljettiin. Ja he alkoivat heitellä mutaa kaikkia johtajia peräkkäin. Ja lopulta Neuvostoliitto hajosi. Jos he eivät olisi koskeneet tsaariin, olisi ollut kommunismia! Elämä olisi paljon parempaa kuin nyt!
  Paavali oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, kuninkaan alla se olisi paljon parempi! Ensinnäkin säilyttäisimme aateliston ja älymystön, ja toiseksi ulkomaisia investointeja. Ja tietysti Romanovin joukkue on paljon vahvempi kuin kommunistien joukkue. Kuka on bolshevikkihallituksessa? Kiinteitä rikollisia ja lukutaidottomia talonpoikia. Ja kuninkaalla on prinssejä, kreivejä, rotu, jolla on sinistä verta ja valkoiset luut. Tietenkin Nikolai II:n aikana kaikki oli hyvin talouden kanssa ja ihmiset elivät paremmin ja paremmin joka vuosi. Eikä inflaatiota ollut ollenkaan. Keskipalkka Venäjällä vuonna 1913 oli 37 ruplaa eli kolmekymmentä grammaa puhdasta kultaa. Se on 120 tuhatta Venäjän ruplaa tämän päivän rahassa! Ja kuka sanoo - elimmekö todella huonosti?
  Agatha lisäsi hymyillen:
  - Lehmä maksoi kolme ruplaa! Ajattele kuinka monta lehmää työntekijä voisi ostaa kuukauden palkalla!
  Ja tytöt inspiroituneena ottivat sen ja lauloivat;
  Tsaari Nikolai on ihanteellinen hallitsija,
  Nosti Venäjän Himalajan yläpuolelle...
  Hän on hallitsija - timantti maista
  Varmasti hän repii vihollisensa palasiksi!
  
  Vuoret ja vuosisadat ovat valloittaneet meidät,
  Suureen maahan, jossa kvasaari on maailman yläpuolella...
  Lennämme kuin linnut pilviin,
  Nikolaista tuli suuruuden idoli!
  
  Venäjä on norsujen syntymäpaikka,
  Teimme sekä ruuvipenkkiä että raketteja...
  Urheimpien poikien nimessä ,
  Voimme jopa valjastaa komeettoja!
  
  Laulamme oodia sinulle, viisas kuningas,
  Nicholas onnistui johtamaan valtiota...
  Me korotamme Venäjän suuruutta,
  Ottakaamme vastaan äärettömän voiman kunnia!
  
  Pystyimme voittamaan Japanin,
  kostimme pakenemisesta Port Arthurista...
  Metsästäjä on selvästi muuttunut riistaksi,
  Eikä vihreä lasku hallitse!
  
  Kultainen Venäjän rupla on siistiä,
  Autokraatin hallitsema maa...
  Ja tyttö paljain jaloin,
  Fritz pystyy iskemään raivokkaasti!
  
  Ei, Nikolaille on annettu paljon,
  Loppujen lopuksi häntä palvelee muukalaisten heimo...
  He pystyvät tekemään maailmanelokuvan,
  Ja heillä on RPG- nahkareppuja !
  
  Oleg urhoollisen veren soturi,
  Hän pelasti Nicholasin kuolemasta, aivan oikein...
  Hänen mottonsa on tappaa ihmisten vihollinen,
  Ja vain Kaikkivaltias tietää, kuka on oikeassa!
  
  Julma sota päättyy,
  Ja kuolleet, usko minua, nousevat jälleen...
  Saatana ei enää hallitse,
  Ja rehellinen keisari hallitsee!
  
  Venäjä on unelmien valtakunta,
  Menemme tähtien väliin taistelemaan Venäjän puolesta...
  Ihmeellisen kauneuden sielun impulssit,
  Onhan venäläiset aina osaneet taistella!
  Sen jälkeen tytöt ja kapteeni Leo joivat kumpikin lasillisen makeaa ja aromaattista rommia.
  Adala huomautti:
  - Kyllä, oli tsaariaikaa... Kuvittele vain, noilla teknologioilla venäläinen herrasmies ruokki koko Euroopan, niin nyt meillä olisi taivaallinen paratiisi!
  Agatha twiittasi:
  - Usko minua, elämä oli venäläisille Edom,
  Kaksipäisen kotkan siipien alla!
  Sen jälkeen he, raskaasti täynnä rommia ja välipalaa, vain ottivat sen ja nukahtivat pöytään. Ja he näkivät unta;
  Pavel Rybachenko taistelupuvussa ja lasertaistelee taistelurobottien kanssa.
  Hänen vieressään molemmat kumppanit ovat myös erityisessä kyberneettisessä haarniskassa. He ampuvat raivokkaasti räjähdyssäteitä vihollisiaan kohti. Piipuista lentää sinisiä ja vihreitä raitoja, jotka ovat niin samanlaisia kuin pistoolin piippuja.
  Ne osuvat robotteihin ja saavat ne kipinöimään, rätisemään ja räjähtämään.
  Adala lauloi iloisesti:
  -Olemme rauhallisia ihmisiä, mutta panssaroitu junamme onnistui kiihtymään aivan helteeseen, taistelemme valoisamman huomisen puolesta - suudelkaamme!
  Agatha vaihtoi blasterin pulsseille, ja lyödään eteneviä kyborgeja.
  Ne alkoivat kirjaimellisesti lyhentyä, ja ne kipinöivät. Oli kuin liekkien verkko verhoutuisi taisteluajoneuvoihin.
  Pavel Ivanovich huomautti:
  - Tämä on taistelua varten, ei viimeinen, mutta ratkaiseva!
  Adala kikatti ja sirkutti heittäen herneen antimateriaa vastaan vastustajaansa:
  - Tietysti uskon voittooni!
  Agatha, joka ampui kyborgeja, korjasi:
  - Voittoamme!
  Melko vaikuttava tankki ilmestyi vihollisten joukkoon. Se oli kolmikerroksisen talon kokoinen . On jopa outoa, että tällainen kolossi voi näyttää niin huomaamatta!
  Kapteeni Leo poimi bumerangin radiomajakan kanssa ja käänsi vivun radio-ohjaukseen. Ja hän laukaisi sen swinginsä täyteen voimaan.
  Bumerangi lensi yli ja lävisti panssarin panssarin. Ja hän riippui hänestä kuin liimattu .
  Pavel-Lev liikutti vipuja. Ja se todella toimi. Valtava tankki kääntyi ja alkoi murskata muita eteneviä robotteja teloillaan. Entinen erikoisjoukkojen majuri antoi painovoimapulssien kautta komentoja suuren ajoneuvon taistelumekanismille. Ja se todella toimi.
  Ja samaan aikaan mahtavan hirviötankin kahdeksan tykkiä, jonka miehistössä näyttää olevan vain kyborgeja, alkoivat toimia.
  Adala sirkutti, hänen helakanpunainen suunsa loistaen kuin rubiini.
  - Tämä on hienoa , ystävät.
  Ammumme kuoren kyborgin kaksipiippuiseen haulikkoon...
  Taistelun aikana sinun tulee tietää, että et voi juoda,
  Joten laita vodkaa lompakkoosi!
  Agatha lanseerasi myös bumerangin, mutta kooltaan pienempi. Pääsin koneeseen, joka näytti mekaaniselta skorpionilta. Joten hän sai ratsastajan itselleen ja alkoi myös ampua kyberneettisiä hirviöitä.
  Tyttö lauloi hymyillen:
  Veri virtaa täällä taas kuin joki,
  Vastustajasi näyttää hyvältä...
  Mutta älä anna periksi hänelle
  Ja palauta hirviö pimeyteen!
  Näin tytöt laulavat ja tappelevat. Ja nyt käsikranaatista ammuttu kranaatti lentää jälleen murhaavalla ja tuhoisalla voimalla. Se räjähtää suurella voimalla. Fragmentit leviävät kaikkiin suuntiin ja tuhoutuvat. Tämä on todella taisteluimpulssi.
  Pavel-Lev, joka ajaa voimakasta panssarivaunua ja käyttää sitä kirjaimellisesti kuin isoa vasaraa, totesi ihaillen:
  - Näin vihollisen voima on itseään vastaan!
  Tytöt ottivat pieniä kranaatteja ja heittivät niitä kantapäällään. He lensivät kaaressa ja osuivat viholliseen suurella tappavalla voimalla. Ja kuinka tämä kaikki tahraa robotit pinnan yli, jonkinlainen uskomaton, täplikäs panssari.
  Agatha huomautti nauraen:
  Lopeta räkän tahraaminen ,
  Tuijottaen tyhjänä peiliin ,
  Kiinnitä maailma kurkkuun,
  Hienot tyttöjen sormet!
  Ja soturit käynnistivät toisen sähköaallon, joka otti ja osui lähestyviin robotteihin kuin sähkömagneettinen tsunami.
  . LUKU nro 4.
  Seuraavana päivänä kaikilla kolmella uhrilla oli tuskallista päänsärkyä. Ja niin tekevät muutkin merirosvot.
  Punatukkainen paholainen lauloi piristääkseen itseään:
  Totta puhuen, joimme vähän,
  En valehtele hänelle, kerro Seryogalle...
  Ja jos vodka tislattiin sahanpurusta -
  Mitä saimme viidestä pullosta!
  Ja tyttö alkoi miettimättä liian kauan avata toisen pullon korkkia.
  Pavel keskeytti hänet:
  - Ei kurkusta! Otetaan lasi, jotta saat krapulan, etkä uutta humalaa !
  Agatha kikatti ja sirutti:
  He melkein saattoivat meidät ulos musiikin kanssa, heti kun herään,
  Ja rommin jälkeen jäämme vähän roikkumaan!
  Rommilasillisen jälkeen pääni tuntui paremmalta. Ja keho alkoi palauttaa tavanomaiset liikkeensä ja energiansa.
  Tytöt alkoivat jopa tanssia. Aurinko nousi, oli korkealla ja oli kuuma, kaunottaret tanssivat läpinäkyvissä kengissä, jotka eivät peittäneet kauneuttaan, heidän jalkansa olivat hyvin siroja, ruskettuneita ja vietteleviä, ja kun aurinko laski heidän vaaleanpunaisille kantapäälleen, ne kimmelsivät kuin peili. Tytöt tanssivat villisti ja lauloivat samaan aikaan, he innostuivat niin, että lauloivat kokonaisen runon;
  Komsomolitytöt ovat maan suola,
  Olemme kuin alamaailman malmi ja liekit.
  Tietysti olemme kasvaneet sankarillisiin tekoihin,
  Ja meidän kanssamme on Pyhä miekka, Herran Henki!
  
  Rakastamme taistella erittäin rohkeasti,
  Tytöt, jotka täyttävät maailmankaikkeuden avaruudella...
  Venäjän armeija on voittamaton,
  Intohimollasi jatkuvassa taistelussa!
  
  Pyhän isänmaamme kunniaksi,
  Hävittäjä kiertelee villisti taivaalla...
  Olen komsomolin jäsen ja juoksen paljain jaloin.
  Lätäköt peittävän jään roiskuminen!
  
  ei voi pelotella tyttöjä ,
  Ne tuhoavat kaikki vihollisen ohjukset...
  Verinen varas ei näytä kasvojaan meille,
  Teoksia ylistetään runoissa!
  
  Fasismi hyökkäsi kotimaatani,
  Hän hyökkäsi niin kauheasti ja salakavalaisesti...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia,
  Komsomolin jäsenet ovat yhtä Jumalan kanssa!
  
  Kiiruhdamme paljain jaloin lumikoilleen läpi,
  Röyhkeä, kuin nopeat mehiläiset...
  Olemme sekä kesän että talven tyttäriä,
  Elämä on tehnyt tytön kovetetuksi!
  
  On aika ampua, joten avaa tuli,
  Olemme tarkkoja ja ikuisesti kauniita...
  Ja he löivät minua suoraan silmään, eivät kulmakarvaan,
  Teräksestä, jota kutsutaan kollektiiviksi!
  
  Redouttimme ei voi voittaa fasismia,
  Ja tahto on vahvempaa kuin kestävä titaani...
  Voimme löytää lohtua isänmaasta,
  Ja jopa kukistaa tyranni Fuhrer!
  
  Uskokaa minua, Tiger on erittäin voimakas tankki.
  Hän ampuu kauas ja tarkasti...
  Nyt ei ole typerien pelien aika,
  Koska paha Kain on tulossa!
  
  Meidän on voitettava kylmä, kuumuus,
  Ja vitsillä taistelee hullun lauman kanssa...
  koteloitu karhu raivostui,
  Kotkan sielu ei ole säälittävä klovni!
  
  Uskon, että komsomolin jäsenet voittavat,
  Ja he nostavat maansa tähtien yläpuolelle...
  Aloitimme retkemme lokakuussa,
  Ja tänään Jeesuksen Nimi on kanssamme!
  
  Rakastan kotimaatani kovasti,
  Hän loistaa säteilevästi kaikille...
  Isänmaata ei varasteta ruplalla,
  Aikuiset ja lapset nauravat iloisesti!
  
  Kaikkien on hauskaa elää neuvostomaailmassa,
  Kaikki siinä on helppoa ja yksinkertaisesti kaunista...
  Älä anna onni katkaista lankaansa,
  Mutta Fuhrer laittoi suunsa turhaan!
  
  Olen komsomolin jäsen, joka juoksee paljain jaloin,
  Vaikka pakkanen vääntää korviasi...
  Ja luota viholliseen, alas ei ole näköpiirissä,
  Kuka haluaa ottaa meidät ja tuhota meidät!
  
  Isänmaalle ei ole kauniimpia sanoja ,
  Lippu on punainen, ikään kuin veri loistaisi säteissä.
  Emme ole alistuvampia kuin aasit,
  Uskon, että voitto tulee pian toukokuussa!
  
  Paljasjalkaiset tytöt kulkevat Berliinin läpi,
  Ne jättävät sormenjälkiä asfalttiin.
  Olemme unohtaneet ihmisten mukavuuden,
  Ja hanskat eivät sovi sodassa!
  
  Ja taistelu tulee olemaan, puhkeakoon tämä taistelu.
  Fritz hajottaa kaiken palasiksi!
  Isänmaa on ikuisesti sotilas kanssasi,
  Ei tiedä mikä AWOL on!
  
  Olen pahoillani kuolleiden puolesta, tämä on surua kaikille,
  Mutta älä pakota venäläisiä polvilleen.
  Vaikka Sam alistui Krauteille,
  Mutta suuri guru Lenin on puolellamme!
  
  Käytän rintamerkkiä ja ristiä samaan aikaan,
  Olen kommunismissa ja uskon kristinuskoon...
  Sota, uskokaa minua ihmiset, ei ole elokuva,
  Isänmaa on meidän äitimme, ei Khanate!
  
  Kun Kaikkivaltias tulee pilvissä,
  Kaikki kuolleet nousevat kirkkain kasvoin...
  Ihmiset rakastivat Herraa unissaan,
  Koska Jeesus on pääkaupungin Luoja!
  
  Täällä voimme tehdä kaikki onnelliseksi,
  Koko Venäjän laajassa universumissa.
  Kun joku plebeiji on kuin ikätoveri,
  Ja tärkein asia universumissa on luominen!
  
  Haluan halata Kaikkivaltiasta Kristusta,
  Jotta et koskaan romahda vihollistesi edessä...
  Toveri Stalin korvasi isänsä,
  Ja Lenin on myös kanssamme ikuisesti!
  Tytöt lauloivat ja sitten joivat taas rommia ja menivät nukkumaan. He olivat täysin uupuneita.
  Pavel Ivanovich, joka oli kyllästynyt, päätti pelata shakkia mustan merirosvon kanssa.
  Huolimatta siitä, että hän oli karannut orja, hän osoitti olevansa hyvä taistelija ja pelasi shakkia erittäin hyvin. Galleonissa vangittiin upeista norsunluuhahmoista tehty lauta. Ennen tätä oli kotitekoisia shakkisarjoja, jotka Pavel itse veisi puusta veitsenterävällä tikarilla. Hän leikki usein tyttöjen kanssa. Mutta molemmilta paholaisilta puuttui sinnikkyys. Ja he yleensä, kun he joutuivat hyökkäyksen kohteeksi tai hävisivät, mieluummin juoksivat karkuun.
  Ja musta merirosvo taisteli hyvin itsepäisesti.
  He pelasivat nykyaikaisilla säännöillä.
  Pavel heitti sotilaan E2-E4 eteenpäin, musta soturi vastasi: E?-E5.
  Pavel pelasi F 2- F 4, mikä johti King's Gambitiin. Majuri Pavel Rybachenkon suosikkidebyytti.
  Hän oli musta , ei tiennyt teoriaa, mutta ilmeisesti hänellä oli kyky ja hän vastusti erittäin itsepäisesti. Vaikka White aloitti vahvan hyökkäyksen tässä avauksessa.
  Peli osoittautui mielenkiintoiseksi.
  Tietysti musta mies yritti pelastaa ylimääräisen pelinappulansa ja mietti pitkään. Hänen hiilikasvonsa loistivat hiesta.
  Pavel muisti, että vaikka afgaanit eivät olleet mustia, monet mustat vapaaehtoiset taistelivat Talebanin puolella. Ja minun piti myös taistella hänen kanssaan.
  Kaikista ongelmista huolimatta venäläiset joukot lähetettiin Tadzikistaniin. Mukaan lukien wagnerilaiset ja tšetšeenit. Mutta jälkimmäiset taistelivat vastahakoisesti uskontovereidensa kanssa. Ja jotenkin oli enemmän toimintojen jäljittelyä. Ennen lähtöään 2000-luvulta Pavel ja hänen tiiminsä oppivat kadyrovilaisten kapinasta. Ja näyttää olevan kyse kampanjasta Moskovaa vastaan. Vaikka yksityiskohdat eivät olleet vielä tiedossa.
  Ja sitten ne kuljetettiin 1600-luvulle. Se, kuinka he onnistuivat vangitsemaan niin ketterän ja ohjattavan brigantiinin, on eri tarina.
  Ja aluksi britit vangitsivat Pavelin ja kaksi tyttöä. Ja heidät lähetettiin istutuksille.
  Erikoisjoukkojen majuri ja hänen kaksi kumppaniaan, erikoisjoukkojen yliluutnantit - Adala ja Agata, teeskentelivät aluksi nöyriä lampaita. Ja sitten he kapinoivat, tappoivat valvojat ja pakenivat. Samaan aikaan he onnistuivat vangitsemaan brigantiinin, joka tehtiin erikoistilauksesta myytäväksi kapteeni Morganille.
  Kummallista kyllä, Pavel ei ole toistaiseksi koskaan törmännyt tämän hirviön kanssa. Ehkä siksi, että Morgan mieluummin ryösti espanjalaiset kuin aloitti sodan ranskalaisten merirosvojen kanssa. Ja suuri sota Torugan ja Port Royalin välillä ei luvannut korsaareille muuta kuin keskinäistä tuhoa. Ja espanjalaiset hyötyisivät tästä eniten.
  Mutta ennemmin tai myöhemmin tulee yhteentörmäys Morganin kanssa. Ja välienselvittely alkaa.
  Pavel oli hieman hajamielinen ajatuksistaan, ja hän jätti mustan vastustajansa voimakkaan liikkeen, ja tilanne shakkilaudalla huononi. No, meidän on uhrattava norsu jälleen tällä kertaa. Ja hän uppoutuu laskentatyöhön. Jännitä aivosi.
  Pavel harkitsi vaihtoehtoja, eikä hänellä ollut aikaa vieraisiin ajatuksiin.
  Adala heräsi. Hän hyppäsi maston päälle ja veti itsensä ylös kaksikymmentä kertaa, ja se ajoi veren suonissaan. Ja se näytti hienolta .
  Agatha avasi myös silmänsä. Tytöt lämmittelivät hieman, pomppivat lattialta ja tekivät kyykkyjä. Aluksi he kyykkyivät kevyesti. Mutta sitten he laittoivat melko suuret merirosvot harteilleen.
  Ja veri levisi naissotureiden keskuuteen.
  Agatha huomautti:
  - Emme tarvitse kuntosalia!
  Adala nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, tämä on todella tarpeetonta! Kun sellaisia tyyppejä on ympärillä!
  Tytöt kyykkyivät merirosvot olkapäillään. Sitten he alkoivat tehdä punnerruksia ja panivat miehet selälleen.
  Tästä tuli heille mahtava harjoitus. Ja tytöt tekivät sen suurella ilolla.
  Ja tietysti kuinka kaunottaret eivät ota sitä ja laula treenin jälkeen? Heille tämä on tietysti uskontunnustus.
  Ja tyttöjen äänet ovat niin kauniita;
  Olen syntynyt tällaisina aikoina
  Kaikilla on tietokone, jossa on netti...
  Maa kukkii ja kehittyy,
  Ja tyttöjen kanssa ei näytä olevan ongelmia !
  
  Mutta 1900-luku on hyvin myrskyisä vuosisata,
  Tulivuori kiehuu ja purkautuu...
  Ja jokainen ihminen on paha,
  Ja ystävällinen, edustaa jonkun maata!
  
  Ja tytön täytyy päästä sinne,
  Näinä aikoina silmää räpäyttämättä...
  Kun paha varas onnistuu,
  Ja haluan ratkaista ongelmat kerralla!
  
  Luulen, että tyttö oli epäonninen minulle,
  Löysin itseni edestä paljain jaloin...
  Vene katkesi, tunne airo,
  Ja usko minua, elämä ei tuntunut hunajalta!
  
  Ja koettelemukset virtasivat heti,
  Veristä, julmaa, mitä tahansa...
  Ja näyttää olevan vain nollia -
  Mutta ylistäkäämme Herran Nimeä uskossa!
  
  Pystymme suojelemaan isänmaata,
  Vaikka vihollinen on täynnä absurdia petosta...
  Tämä metsästäjä tekee meistä riistaa,
  Fasismin pöytään - paha valtio!
  
  Nouse isänmaan puolesta, soturi
  Taistele pyhän Venäjäsi puolesta!
  Nouse rohkeasti kuin haukka,
  Ja pimeyden sijaan tulee valtakunnan valo!
  
  Teemme Isänmaasta vahvemman
  Kaikki ritarit ovat niin jättiläisiä...
  Ja raivoissaan konna joutuu helvettiin,
  Ja olemme ikuisesti yhdessä isänmaahamme!
  
  Usko minua, se ei ole helppoa tytölle,
  Paljain jaloin ryntää läpi rajujen lumikuitujen...
  Koko maailma on kiinteä seula,
  Ja teloittaja hallitsee - reipas Malyuta!
  
  Mutta usko minua, en antanut periksi,
  Ja hän ampui Fritziä kiväärillä...
  saasta poljettiin jalkojen alle ,
  Ja tytön ääni soi!
  
  Hän nauraa kuin kerubi
  Ja tuhoaa Krautit kuin leluja...
  Tiedä, että Venäjän kansa on voittamaton,
  Meillä on sekä tankkeja että teräsaseita!
  
  Rohkea tyttö johtaa tulta,
  Ja hän tappaa raivoissaan fasisteja...
  Täällä armeijamme laukkaa kuin hevonen,
  Vahvempia punaisia ei ole olemassa!
  
  Ja tyttö liittyi komsomoliin,
  Ja hänestä tuli kommunistien nuorempi veli...
  Lähetetään paholainen Hitler romuttamolle,
  Laitetaan risti kaikkien fasistien arkkuun!
  
  Annamme sydämemme isänmaan puolesta,
  Ja laitetaan sielumme siihen suoraan...
  Meillä on paljon voimaa,
  Ja ikään kuin en riko komsomolin sääntöjä!
  
  Tyttö tulee Berliiniin paljain jaloin,
  Ja rukous jättää jäljen Reichstagiin...
  Fuhrer saa nyrkillä kasvoihin ,
  Mutta emme tiedä palkintoa paperilla!
  
  Ja meillä on urhoollinen loma,
  Mitä runoilijatkaan eivät voi kuvailla...
  Työ on yksinkertaisesti huippuluokkaa,
  Kaikki sankariteot lauletaan!
  Samalla kun he lauloivat ja harjoittelivat. Aurinko on ohittanut puolenpäivän. Merirosvoilla oli jo kolme alusta ja tämä oli liian raskasta. Pavel lopulta sököi mustan merirosvon ja meni antamaan käskyjä.
  Vähemmän liikkuva espanjalainen galleon päätettiin upottaa ja siirtää siitä kaikki arvokas muille aluksille. Ja pidä englantilainen alus, koska se on varsin onnistunut ja ohjattavissa. Lisäksi siihen oli edelleen mahdollista asentaa lisäaseita. Ja galleonista raahattiin tusina parempaa tykkiä, samoin kuin tykinkuulat ja ruutivarannot.
  Illalla työ valmistui... Jäljelle jäi vain kolmen miljoonan liiran arvoinen timanttien piilottaminen.
  Heidän laivansa päätyivät pienen asumattoman saaren lähelle illalla.
  Sillä verukkeella, että oli tarpeen saada raikasta, makeaa vettä, vaikka rommiakin oli jo runsaasti, ja ampua vuoristovuohia ja seeproja - tuore liha on paljon parempi kuin kuivattu suolaliha, pari tusinaa merirosvoa laskeutui rannikolle.
  Ja tietysti Paavali itse ja hänen kaksi soturivastineensa. Tytöt tarttuivat pariin tynnyriin täyttääkseen ne vedellä. Ja niiden sisällä oli timantteja, rubiineja ja smaragdeja. Yhteensä koruja oli jopa yli kolmen miljoonan arvoinen, mutta muistakaa, että näissä paikoissa niitä pitäisi myydä suurella alennuksella.
  Mutta kun olet saanut tittelin ja asettunut Eurooppaan, voit jo myydä timantteja ja muuta reilulla kuudella miljoonalla frangilla. Joten tytöt veivät omaisuuden kivissä tynnyreissä.
  He kävelivät Paavalin kanssa yöllä. Mutta kuu paistoi taivaalla, se oli kaunis - ei kylmä eikä kuuma - optimaalinen lämpötila.
  Oksat narskuttivat saappaiden alla.
  Adala huomautti:
  - Keksimme näppärän idean. Tämän roskan kanssa jakaminen on turhaa!
  Agatha vastasi:
  - Kuinka olemme parempia kuin he?
  Punapää sanoi ylpeänä:
  - Olemme Venäjän erikoisjoukkojen upseeria! Ja meillä on tilauksia ja mitaleja!
  Blondi kikatti ja huomautti:
  - Meidän on myös esitettävä Robin Hood -mitali - ryöstöstä!
  Adala nyökkäsi ja huomautti:
  - Sinun on myös osattava ryöstää! Ja voimme sanoa, että olemme onnistuneet tässä!
  Ja tyttö kohotti aseen ja ampui. Heitä lähestyvä ilves kaatui oksiin kuolemanhuuhdolla.
  Pavel lähestyi ilvestä ja kokeili sitä tikarilla ja huomautti:
  - Isoilla kissoilla on erittäin maukasta lihaa!
  Sitten hän nosti hänet huokaisten selälleen. Ja hän kesti. Ja hyvän suden kokoinen ilves ei ole niin kevyt. Mutta hänen lihansa ja ihonsa ovat huippuluokkaa. Ja voit valmistaa tuoretta paistia ja käyttää nahkaa kauluksena.
  Matkan varrella Agatha leikkasi banaanin oksasta ja söi sen mielellään. Adala teki samoin. Nämä olivat todella herkullisia herkkuja. Ja tytöt söivät ne ilolla.
  He valitsivat aarteelle paikan suuren kiven alta. He siirsivät tätä valtavaa kiveä vaikeudella käyttää vipua. Ja sitten ilman mitään ongelmia he laittoivat sinne pusseja arvokkaita kiviä.
  Adala huomautti:
  - Se on helppo löytää!
  Ja he kolme nojasivat taas raskaasti suurella vaivalla ja kastivat kiven paikoilleen. Ja se teki kaikesta paljon miellyttävämpää ja rakentavampaa. Hyvä raha oli piilossa ahneilta ja juopuneilta merirosvoilta!
  Agatha huomautti:
  - Meidän täytyy tehdä kartta! Jotta et eksy myöhemmin! Tai tarvittaessa välitä tietoa jälkeläisille!
  Pavel nyökkäsi:
  - Oikein! Jos palaamme yhtäkkiä 2000-luvulle, timantit, rubiinit ja smaragdit ovat edelleen hyödyllisiä meille. Niiden arvo on yli miljardi dollaria tämän päivän rahassa. Ja voimme elää onnellisina ikuisesti 2000-luvulla!
  Adala lauloi innostuneena:
  Minun täytyy osata elää,
  Meidän täytyy elää leikkisästi...
  Yleensä, veljet, meidän täytyy elää,
  onneksi!
  Pavel, kokenut erikoisjoukkojen sotilas, alkoi laatia karttaa ja piirtää sitä englantilaisella aluksella vangituilla kynillä. Tällä hetkellä he olivat jo oppineet tekemään hyvää paperia Britanniassa, joten piirtäminen ei ollut vaikeaa.
  Agata ja Adala, jotta eivät tuhlaa aikaa, päättivät laulaa uudelleen suurella tunteella ja innostuneesti. Tietenkään he eivät unohtaneet metsästää.
  Vaikka näyttää siltä, kuka laulaa metsästäessään?
  Mutta tytöt ovat erityislaatuisia sotureita, ja kun he lähtevät liikkeelle, et voi tehdä mitään estääksesi heitä. Lisäksi heidän äänensä ovat niin täyteläisiä ja rakastavia, että ne mieluummin houkuttelevat kuin pelottavat pois;
  Korostetun pyhän isänmaan hymni,
  Paljasjalkaiset tytöt laulavat sydämissämme...
  Toveri Stalin on rakkain,
  Ja kaunokaisten ääni soi!
  
  Olemme syntyneet voittamaan fasistit ,
  Wehrmachtia ei lasketa polvilleen...
  tytöt läpäisivät kokeen viidellä arvosanalla,
  Olkoon säteilevä Lenin sydämessäsi!
  
  Ja rakastan Iljitsiä innokkaasti,
  Hän on ajatuksissani hyvän Jeesuksen kanssa...
  Tapamme fasistit alkuunsa,
  Ja me teemme sen kaiken niin taitavasti!
  
  Pyhän isänmaamme kunniaksi,
  Taistelemme rohkeasti isänmaan puolesta...
  Taistele paljain jaloin komsomolin jäsenen kanssa,
  Pyhillä on sellaiset kasvot!
  
  Me tytöt olemme rohkeita taistelijoita,
  Usko minua, osaamme aina taistella rohkeasti...
  Isät ovat ylpeitä komsomolin jäsenistä,
  Kannan rintamerkkiä armeijareppussani!
  
  Juoksen paljain jaloin kylmässä,
  Komsomolin jäsen taistelee lumikoillessa...
  Murran selän varmasti, olen vihollinen,
  Ja laulan rohkeasti oodin ruusulle!
  
  Tervehdän isänmaata,
  Tyttö naisten universumissa on kaunein...
  Menee vielä monta vuotta,
  Mutta uskomme tulee olemaan yliuniversuaalista !
  
  Isänmaalle ei ole rakkaampia sanoja ,
  Palvele isänmaata, sinä avojaloin tyttö ...
  Kommunismin ja poikien nimissä
  Menkäämme universumin kirkkaaseen verhoon!
  
  Mitä en voinut tehdä taistelussa,
  Ajoin "Tiikereitä", poltin leikkimielisesti "Panttereja" ...
  Kohtaloni on kuin terävä neula,
  Muutoksia tulee universumiin!
  
  Joten heitin joukon noita kranaatteja,
  Mitä nälkäiset pojat takoivat...
  Valtava Stalingrad on takanamme,
  Pian nähdään kommunismi!
  
  Me kaikki voimme voittaa,
  Tiikerit ja pantterit eivät riko meitä...
  Venäjän jumalakarhu karjuu
  Ja me vittu - tietämättä edes mittaa!
  
  On hauskaa olla paljain jaloin kylmässä,
  Tytön on kaunista juosta hyvin nopeasti...
  Ei tarvitse vetää eteen väkisin,
  Paljon hauskaa epäkuolleiden kentällä!
  
  Fasistinen taistelija on erittäin, valitettavasti, vahva,
  Hän osaa jopa liikuttaa rakettia...
  Kommunisteilla on monta nimeä,
  Loppujen lopuksi sankariteot lauletaan!
  
  Tyttö vietiin hirvittävään vankeuteen,
  He ajoivat hänet paljain jaloin lumikoilleen läpi...
  Mutta rappeutuminen ei koske komsomolin jäsentä,
  Ja se ei ole niin kylmä kuin olemme nähneet!
  
  Hirviöt alkoivat kiduttaa tyttöä,
  Silitä kuumasta paljaaseen kantapäähän...
  Ja kidutus ruoskalla telineessä,
  Fasistit eivät sääli komsomolin jäsentä!
  
  Kuumuudesta punainen raivoisa metalli,
  Kosketti paljasjalkaisen tytön jalkapohjaa...
  Pyöveli kidutti alaston kauneutta ,
  Hän ripusti pahoinpidellyn naisen hänen punoksistaan!
  
  He vääntelivät käsiään ja jalkojaan, se pelotti minua,
  He työnsivät tulta tytön kainaloihin...
  Olin ajatuksissani, tiedä kuuhun,
  Sukella sisään kommunismi , he antoivat valoa!
  
  Lopulta teloittaja oli uupunut,
  Krauts ajaa minut alasti leikkuupalkin luo...
  Ja se kuulostaa, kuulen lapsen itkevän ,
  Naiset myös karjuvat säälistä tyttöä kohtaan!
  
  Paskiaiset heittivät silmukan kaulani ympärille ,
  Hirviöt puristivat häntä tiukemmin...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia,
  Vaikka saasta tallasi alas Isänmaan!
  
  Tässä laatikko pudotettiin paljain jalkojeni alta,
  Alaston tyttö kiersi silmukassa...
  Kaikkivaltias Jumala hyväksyköön sielusi,
  Taivaassa on iloa ja nuoruutta ikuisesti!
  . LUKU nro 5.
  Laatittuaan kartan Pavel-Lev piilotti sen vyölleen. Nyt se oli hyvin samanlaista kuin Flintin aarteenetsintää. Jos joku saa tämän kortin.
  Adala ja Agata ampuivat kumpikin vuohen ja kumpikin kantavat nyt myös satapainoisen hyvää lihaa.
  He palasivat painoa harteillaan. Kohtalaisen innostunut meininki. He eivät ostaneet mitään. Ja he jättivät jopa kuuden miljoonan frangin arvosta lasia piiloon kiven alle. Mikä ei ehkä ole kovin kohottavaa.
  Adala huomautti:
  - Ympärillä on sumua - petos hallitsee!
  Agatha kikatti ja vinkui:
  - Älä ota sydämeesi!
  Matkalla Pavel ampui myös gasellin. Ja minun piti vetää hänet ilveksen mukana.
  Mutta heillä oli paljon tuoretta lihaa. . .
  Nukuimme vain pari tuntia ja oli jo aamunkoitto... Mutta rannalla merirosvot grillasivat kebabia ja rasvaista lihaa, joka sopii niin hyvin rommin kanssa.
  Merirosvot olivat iloisia. He eivät tienneet, että kapteeni ja hänen avustajansa olivat pettäneet heidät. Silti kultaa oli vielä kymmenen miljoonan frangin arvosta, muita pieniä asioita lukuun ottamatta, joten rahaa oli niin paljon, että et voinut juoda pois koko elämäsi aikana.
  Merirosvo ei kuitenkaan juo niin paljon kuin varkaat tai helpon hyveen papit ottavat pois hänen tajuttomuuteen asti humalaisen rahansa.
  Kyllä, yökeijut saavat merirosvoilta sellaisia tuloja, joista kunnolliset naiset eivät koskaan uneksineet.
  Agata ja Adala söivät tuoretta lihaa, huuhdeltiin hieman laimennetulla rommilla ja keskustelivat.
  Agatha huomautti:
  - Venäjän presidentinvaalit - tarkoitan viimeisiä - olivat erittäin tylsiä. Odotimme jotain hauskempaa!
  Adala nyökkäsi hymyillen:
  - Joo! Esitys olisi voinut olla mielenkiintoisempi! Muuten tämä kaljupisteinen kaveri on vain sanoissa rohkea, mutta hän itse on pelkuri!
  Blondi terminaattori huomautti:
  - Oliko sen arvoista siirtää niin paljon joukkoja Tadzikistaniin? Miksi meidän pitäisi taistella fanaattisia Talebaneja vastaan näiden vuorten puolesta? Afganistanin väkiluku on lähes neljäkymmentä miljoonaa ihmistä, ja se on enimmäkseen nuoria. Taistelu niitä vastaan on kuin hakkaisi käsillä paksua tammea. Joten Ukrainassa olemme jumissa kuin susi karhun luolassa. Ja veri virtaa kuin vesiputous!
  Punatukkainen soturi nyökkäsi ja huomautti:
  - Vain Stalin oli verisempi kuin Venäjän nykyinen hallitsija. Mutta viimeinen kuoli kauan sitten, ja tämä on sitkeä. Ja kuinka monta ihmistä on jo kuollut erilaisissa sodissa ja epidemioissa. Se on vain jotenkin kammottavaa.
  Pavel huomautti ja nyökkäsi tytöille:
  - Älä puhu politiikasta! Ja siksi tunnelma ei ole mahtava! Kaipaat sekä elokuvia että tietokonepelejä. Ja sitten ne muistuttavat meitä siitä, että lähdimme 2000-luvulta niin vaikeana aikana Venäjälle. On jopa noloa, että harjoitamme meriryöstöä!
  Agatha siristi yrittäen keventää tunnelmaa:
  Kuten sisaret, kuten, kuin sisarukset elävät,
  vaivautua päällikkömme kanssa !
  Mutta hänen lauluaan ei otettu...
  Sitten Pavel otti sen ja alkoi laulaa. Hän halusi pitää pienen tauon synkistä ajatuksistaan ja näyttää, ettei hän ollut huonompi kuin Kobzon:
  Olen ikuisesti nuori pioneeripoika,
  Tulin taistelemaan raivoisaa fasistia vastaan...
  Esimerkkinä suuruudesta,
  repussani päiväkirja , jossa on erinomainen!
  
  Sota tuli, juoksin rintamalle,
  Ja hän vaelsi paljain jaloin pitkin teitä...
  Ja hän ampui konekiväärillä Fritzejä kohti,
  Ainakin puhdas poika sydämessään Jumalan edessä!
  
  Ammuin Fritzin väijytyksestä,
  paskiaselta konekiväärin kranaatilla ...
  Loppujen lopuksi pojalla on paljon voimaa,
  Meidän on taisteltava rohkeasti isänmaan puolesta!
  
  Poika on taistelija paholaista vastaan, usko minua,
  Hän ampuu huumaavasti Fritziin...
  Taistelussa hän on kuin miekkahammaspeto,
  Mikä ei ole yhtään viileämpi!
  
  Mitä Hitlerille voidaan tehdä?
  Pojat hautaavat hänet villiin pauhinan...
  Jotta murhaaja ei lyö kirveellä,
  Hänelle ei ole paikkaa puhtaassa taivaassa!
  
  Mitä tahansa voit saada heti
  Petollinen Fuhrer halusi maanmiehen, jolla oli neito...
  Mutta tämä metsästäjä muuttui riistaksi,
  Kyllä, se on totta, olen pahoillani Adolfin luodista!
  
  On jo pakkasta, ja olen täysin avojaloin ,
  Ketterä ja raivoissaan pyörremyrskypoika...
  Ja tyttö huutaa minulle - odota,
  Mutta näet, että se on liian nopea!
  
  Lyö poliisia nyrkillä,
  Kaadettiin paskiainen lyömällä häntä takaraivoon...
  En lähetä tätä laukausta maidon kanssa,
  Enkä myy isänmaatani pullosta!
  
  Olen edelläkävijä ja olen siitä niin ylpeä,
  Koska solmio on myös hyvin punainen...
  Taistelen Pyhän Venäjän puolesta,
  Vaikka Adolf on niin kauhea rosvo!
  
  Mutta uskon, että me voitamme rohkeasti Wehrmachtin,
  Pikkupoika tietää tämän erittäin hyvin...
  Me olemme kultasiipinen kerubi,
  Ja arvokas johtaja, toveri Stalin!
  
  Voimme rohkeasti Wehrmachtin,
  Vaikka natsit taistelevat Moskovan lähellä...
  Mutta läpäisen kokeen vakaalla A:lla,
  Ja uskon pistoolini sankarille!
  
  Voinko tehdä pioneeripojan,
  Jotain, josta natsit eivät koskaan uneksineet...
  Meillä on hyvät teot,
  Eikä Fuhrer saa edes armoa!
  
  Kaikki mitä voin tehdä, voin aina tehdä,
  Anna pilvien leijua Isänmaan yllä taas...
  Mutta pioneeri ei anna periksi viholliselle,
  Venäläinen sotilas on rohkea ja voimakas!
  
  Kyllä, minut vangittiin,
  Ja he veivät hänet paljain jaloin lumihousun läpi ...
  Haavoihin levitettiin poliisin piparjuurta,
  Ja he hakkasivat poikaa langalla!
  
  Ja kantapääni polttivat myös punaisen kuuman tulen,
  Ja he polttivat jalkansa pokerilla...
  Mutta Krautit saivat vain nollia,
  Vaikka tuli pojan jalkaan!
  
  He mursivat sormensa, polttivat otsansa,
  Ja he repivät nivelet pois pojan harteilta ...
  Jumala unohti ilmeisesti pioneerin
  Kun teloittaja ripotti pippuria haavoille!
  
  Mutta hän ei sanonut mitään fasisteille,
  Ja neulat, kuumia kynsien alla...
  Loppujen lopuksi Stalin itse on minulle ihanne,
  kuolla tuskiin !
  
  Joten he johtivat minut teloitukseen lumessa,
  Poika raa'asti hakattuna, paljain jaloin...
  Mutta en usko, että olen jo rikki
  Et voi välttää natsien tappiota!
  
  Fritz laittoi tähden rintaani,
  No tämä saa minut ylpeäksi...
  En anna periksi raivokkaalle viholliselle,
  Enkä turvaudu pelkoon ja pahaan ilkeyteen!
  
  Voin ottaa askeleen hautaan,
  Ja niin soivalla pioneerilaululla...
  Loppujen lopuksi Fuhrer on vain hullu aasi,
  Ja tapaan tytön Eedenissä, tiedäthän!
  
  Mutta viime hetkellä soi,
  Konekivääriemme kellopeli...
  Ampumaryhmä on asettunut,
  Natseista on tullut variksen jätöksiä!
  
  Ja nyt sankaripojalleni ,
  Hän tuli läpi kidutuksen ja kärsimyksen...
  Taisteli suuren lauman kanssa,
  Sellaisten pahojen koettelemusten jälkeen!
  
  Poika tappaa taas krautteja,
  poika ryntää lumikoiden läpi ...
  Ja hän tekee erittäin rohkean liikkeen,
  ystäväsi hiukset!
  
  Berliini ilmeisesti odottaa poikaa pian,
  Saksa leikkaa päätään venäläisten puolesta...
  Voimakas kerubi heiluttaa miekkaa,
  Ja hän pyytää rohkeasti kaikkia tulemaan aukiolle!
  
  Uskon, että pian herätämme kuolleet kuolleista,
  Joka haudataan, siitä tulee kuin enkeli...
  Herramme on sangen vahva, yksi,
  Saatana on ainakin joskus liian ylimielinen!
  
  Olkoon universumi ikuinen
  Pyhän kommunismin lipun alla...
  Toveri Lenin on kirkas tähti,
  Ja Stalin on voittaja: paha, fasismi!
  Tytöt ja muut merirosvot alkoivat laulaa komentajansa kanssa. Ja kaikkien mieli kohosi kerralla.
  Ja sitten kuuluu komento, mene laivoille ja nappaa kaikki tarvitsemasi.
  Nyt voit suunnata Torugaan. Joka tapauksessa kultaa ja hopeaa tulisi lisätä. Ja värvää uusia merirosvoja taisteluun ja lennolle. Sinulla on jo kaksi alusta - toinen on erittäin ketterä ja toinen erittäin voimakas suurella määrällä aseita. Voit myös ryöstää kaupunkeja. Hanki paljon rahaa.
  Tai ehkä osui Isoon-Britanniaan ja Jamaikalle? Olin erityisen kutinnut taistella Morgania vastaan, mutta se tuli siihen.
  Sillä välin kaksi alusta nousi ja alkoi purjehtia tuuleen. Ja se näytti kauniilta.
  Varsinkin brigantiinilla... Pavel katsoi kaukoputken läpi. Hänessä syntyi halu ampua uudella voimalla.
  Ja sitten horisonttiin ilmestyi laiva. Teleskoopin vahva optiikka paljasti Ottomaanien valtakunnan lipun. No, täältäkin voisi löytyä hyvää saaliista.
  Pavel Lev käski:
  - Nopeutetaan kaverit.
  Ja merirosvojen yleinen hallinta suoritettiin brigantiinista. Osa haavoittuneista palasi tehtäviinsä. Nyt voit taas taistella. Ottomaanien valtakunta , kuten Espanjan valtakunta, on jo ylittänyt huippunsa, mutta on edelleen valtava, laajoilla alueillaan ja laivastolla. Viime aikoihin asti turkkilaiset tykit olivat maailman parhaita, mutta nyt britit ja ranskalaiset ovat ohittaneet ne.
  Mutta Janissarit ovat valmiita taistelemaan.
  Turkkilaisilla on suuri laiva, jossa on paljon aseita ja merimiehiä.
  Pavel, kuten aina, otti kotitekoisen kiikarikiväärin ja valmistautui ampumaan.
  Adala huomautti:
  - Blondin ja minun täytyy tehdä jotain tällaista ! Naiset ovat parhaita tarkka-ampujia!
  Agatha vahvisti:
  - Taistelu miekoilla ja miekoilla on jo vanhentunutta! Tarvitsemme jotain merkittävämpää!
  Punapää huusi:
  - Ja moderni!
  Musta merirosvo, hyvä shakinpelaaja nimeltä Bob, edelleen tavallinen korsaari, mutta taitava entiseen orjaan istutuksella, näytti tytöille kotitekoista jousiaan ja huomautti:
  - Tämä on parempi kuin musketti!
  Agatha naurahti ja huomautti:
  - Tiedätkö, musta mies... Anteeksi, afroamerikkalainen, ottaako hän jousen pitkän matkan?
  Bob nyökkäsi valkohampaisella hymyllä:
  "Minulla on kolme lankaa ja jousi lentää melkein merimailin!" Totta, voit vetää sitä vain vahvoilla lihaksilla.
  Vaikka musta merirosvo ei näyttänyt isolta tyypiltä, hän itse asiassa pystyi vetämään palkkia, vaikkakin vaikeasti.
  Sitten hän ampui myrkkyyn kastuneen nuolen. Ja turkkilainen sotilas putosi perästä.
  Ja Pavel alkoi myös ampua upseereita. Ottomaanien aluksella oli neljäkymmentäkahdeksan sivutykkiä ja vielä kahdeksan perää ja uusia. Se oli suuri, kaunis, purjeet olivat runsaasti koristeltuja ja melko raskaasti kuormitettuja. Se haisi vakavalta ryöstöltä. Ja nuoren upseerin laukaukset olivat tarkkoja. Ja tässä tarkkuus oli erittäin hyvä. Mutta Bob ampui myös yllättävän tarkasti jousella. Vaikka hänellä ei ollut harjoitusta tai koulutusta.
  Adala huomautti:
  - Värikuvat intuitiivisesti! Tämä on harvinainen lahja! Mutta no, tämä on ihanaa!
  Agatha twiittasi:
  - Silmän tarkkuus on loistava,
  Olemme Robin Hood -tytöt...
  Leikkaamme terän lujuudella,
  Vaihdamme huulet rohkeasti!
  Turkkilainen laiva yritti lähteä. Mutta brigantine on liian ketterä ja nopea. Mutta englantilainen alus, joka oli lastattu kullalla ja hopealla, alkoi jäädä jälkeen.
  Kun etäisyys kasvoi, yhtäkkiä ottomaanien kolossi pysähtyi ja alkoi lähestyä brigantiinia omillaan. Turkkilaiset avasivat tulen yrittäen selvästi upottaa rohkean merirosvoluksen. Pääturkkilainen pasha oli pukeutunut kalliissa univormussa mitaleilla ja kunniakunnilla, ja hänet kruunattiin suurella, vihreällä turbaanilla smaragdeilla.
  Pavel ampui kivääristään ja lävisti ottomaanien komentajan silmän läpi.
  Sen jälkeen turkkilaisten joukkojen läpi pyyhkäisi kauhun pauhu. Heidän tärkein pomonsa tapettiin.
  Black Bob huomautti:
  - Ja olet siisti kapteeni!
  Pavel nyökkäsi paljastuin hampain:
  - Joo! Vain munat ovat kylmempiä kuin minä!
  Brigantiini lähestyi kovaa vauhtia. Ja tämä oli hänen taistelukäänteensä ja yritys naida tappavalla voimalla.
  Adala otti sen ja ampui musketista. Turkkilainen soturi putosi mereen murtunut pää.
  Soturi kikatti ja sirkutti:
  Sinun ei pitäisi leikkiä veljemme kanssa, tummaihoinen,
  Minulla on mitta, jopa kaksi...
  Jos kirot minut,
  Sitten tartun sinuun lantion läpi,
  Tai ritarin liike päässä!
  Agatha myös ampui. Hän hämmästytti ottomaanien upseeria ja lauloi tunteella:
  Pidä päiväohjelmasi,
  Tarvitset urheilua...
  Jos merirosvo tulee ympärille,
  Lataa konekiväärisi!
  Tytöt alkoivat ampua musketeilla aktiivisemmin. Turkkilaiset yrittivät ampua tykeillä, mutta brigantti ohjasi taitavasti ja pakeni aseiden iskuilta. Turkkilaiset onnistuivat vain vahingoittamaan purjetta ja taivuttamaan hieman merirosvolaivan köliä.
  Ja niin korsaarit heittivät koukkunsa ja kaivoivat Ottomaanien valtakunnan laivaan.
  Sen jälkeen alkoi uusi lennolle. Nämä taistelut alkoivat erittäin intensiivisesti.
  Kannella oli vielä melkoisesti turkkilaisia. Ja he taistelivat merirosvoja vastaan kiivaasti.
  Ja verta vuoti. Ja he putosivat, yhä enemmän ruumiita.
  Adala hyppäsi ja löi osmania kurkkuun sandaalinsa kärjellä, jolloin tämä tukehtui vereen ja karjui:
  - Tämä on seurue!
  Agatha puhaltanut turkkilaisen merimiehen pään sapelilla ja kysyi:
  - Mitä sanoit?
  Punapää vastasi:
  - Kanturage tarkoittaa kaput!
  Blondi, joka oli katkaissut toisen pään miekalla toisessa kädessään, sirutti:
  "Näin se on!" Jos viholliset ovat tyhmiä!
  Siitä seurasi vakava verilöyly ... Brigantiinilla ei ole niin paljon merirosvoja, mutta ottomaanien alus on suuri ja täynnä ihmisiä.
  Pavel jopa pahoitteli, että hän siirtyi liian nopeasti kohti lähentymistä. Entä jos heillä ei ole tarpeeksi voimaa voittaakseen?
  Kapteeni Leo kuitenkin jatkoi ampumista ja ottomaanien tyrmäämistä. Tämä oli verinen taistelu. Ja luodit löysivät uhrinsa. Oli kuin neulat olisivat lävistäneet hyönteisen.
  Bob oli selvästi kyllästynyt ampumiseen ja ryntäsi taisteluun tavallisella merirosvomiekalla. Mikä mielenkiintoinen ratkaisu tämä on.
  Pavel ampui.
  Ja Agatha , he repivät hänen rintaliivit auki sapelilla. Ja niin täyteläiset, kauniit rinnat, joissa oli helakanpunaiset kuin ruusunuput, tulivat esille.
  Tyttö liikutti jalkaansa raivoissaan niin, että neljä panssariapukeutunutta turkkilaista lensi välittömästi yli laidan.
  Ja Adalen korva jäi hieman kiinni ja punaiset hiukset leikattiin pois. Ja tyttö oli naarmuuntunut perusteellisesti.
  Soturi huusi:
  - No, kampaajilla on vinot kädet!
  Sitten hän otti sen ja näytti pitkän, hyvin purevan kielensä sylkien niin, että toinen ottomaani lensi, kaatui toisen ja he syöksyivät mereen. Ja siellä hait jo odottavat.
  Soturit innoitettuina alkoivat laulaa heti;
  On hienoa olla komsomolin jäsen,
  Lentää kauniin punaisen lipun alla...
  Vaikka joskus se on minulle vaikeaa,
  Mutta kauneuden urotyöt eivät ole turhia!
  
  Juoksin paljain jaloin kylmään,
  Lumihousut kutittelevat paljas kantapää...
  Tyttöinen into on todella lisääntynyt,
  Rakennetaan uusi kommunismin maailma!
  
  Loppujen lopuksi isänmaa on oma äitimme,
  Olemme tekemisissä kirkkaan kommunismin kanssa...
  Usko minua, me emme talla isänmaatamme,
  Tehdään loppu ilkeälle hirviöfasismille!
  
  Olen aina kaunis tyttö
  Vaikka olenkin tottunut olemaan paljain jaloin lumiholkassa ...
  Toteuta suuri unelma
  Mitä kultaisia punoksia minulla on!
  
  Fasismi murtautui suoraan Moskovaan,
  On melkein kuin he ampuisivat Kremliä...
  Ja me tytöt olemme paljain jaloin lumessa...
  On tammikuu, mutta tuntuu kuin olisimme toukokuussa!
  
  Teemme kaikkemme isänmaan puolesta,
  Maailmankaikkeudessa ei ole meille rakkaampaa maata...
  Olkoon hyvin rikas elämä,
  Älä vain lepää sängylläsi!
  
  Rakennetaan säteilevää kommunismia,
  Missä on kaikkien palatsi, jossa on oksainen puutarha...
  Ja fasismi katoaa alamaailmaan,
  Meidän on taisteltava lujasti Äitimme Venäjän puolesta!
  
  Joten se tulee olemaan hyvä universumissa,
  Kun tapamme nopeasti vihollisia...
  Mutta nyt taistelu on hyvin vaikeaa,
  Tytöt tulevat paljain jaloin!
  
  Olemme tyttöjä, soturi-sankareita,
  Anna meidän kaataa sinut villin fasismin helvetilliseen...
  Ja sinä olet kaunotar , paljain jaloin, katso
  Kommunismin merkki voittakoon!
  
  Rakennetaan, uskon, paratiisi maailmankaikkeuteen,
  Ja nostamme punaisen lipun tähtien yläpuolelle...
  Isänmaamme kunniaksi, uskalla,
  Ylistetty, mahtava Venäjän valo!
  
  Saavutamme sen, että olemme kaikki Eedeniä,
  Ruis ja appelsiinit kukkivat Marsissa...
  Voitamme kaikkia kertoimia vastaan ,
  Kun kansa ja armeija yhdistyvät !
  
  Kaupunki ilmestyy, uskon, kuuhun,
  Venuksesta tulee uusi testikenttä...
  Eikä maan päällä ole kauniimpaa paikkaa,
  Pääkaupunki Moskova rakennettiin voihkien!
  
  Kun lensämme taas avaruuteen,
  Ja astumme erittäin rohkeasti Jupiteriin...
  Kultasiipinen kerubi leviää,
  Emmekä myönnä fasisteille mitään!
  
  Anna lipun loistaa universumin yllä,
  Ei ole pyhää maata korkeammalla universumissa...
  Komsomolin jäsen läpäisee kokeen A,
  Valloitamme avoimet tilat ja katot!
  
  Isänmaalle ei tule ongelmia, tiedäthän,
  Hän nostaa silmänsä kvasaarin yläpuolelle...
  Ja jos paha herra tulee luoksemme,
  Lakaistaan hänet pois yhdellä iskulla!
  
  Kävelemme Berliinissä paljain jaloin,
  Huipputytöt , tunne komsomolin jäsenet...
  Ja lohikäärmeen voima romutetaan,
  Ja Pioneer bugle huutaa, soi!
  . LUKU nro 6.
  Merirosvot voittivat turkkilaiset suurella vaivalla. Monet korsaarit vaikenivat ikuisesti, ja melkein kaikki eloonjääneet loukkaantuivat tai naarmuuntuivat. Mutta voitto saavutettiin.
  Tämän jälkeen oli mahdollista tarkastaa ruumat ja saaliit. Kuten kävi ilmi, sisällä oli suuri määrä kahvia, lankaa, kaakaopapuja ja sokeria. Tietenkin oli myös aseita, mukaan lukien erittäin kalliita kiviä, tietty määrä kultaa ja hopeaa jalokivillä. Sulttaanin veljeksessä on myös helmiä.
  Mutta mielenkiintoisin asia on tietysti orjien ja orjien kuorma . Lisäksi naisorjat ovat melkein kaikki valkoisia, mutta miesorjat ovat mustia.
  Lyhyesti sanottuna saalis on melko rikas. Yksi orjista oli niin kaunis ja herkullinen, että Pavel käski hänet viedä välittömästi mökkiinsä.
  Todellakin, hunajablondi, jolla on korkeat rinnat ja kurvikkaat lantio, on kaunotar.
  Pavel Lev lukitsi itsensä hyttiin hänen kanssaan ja hyökkäsi hänen kimppuunsa kuin peto. Kaunis tyttö voihki ahkerasti ja vastasi erittäin rajusti hyväilyihin.
  Adalalla ja Agatalla oli omaa hauskaa. Ja haavoja saaneet merirosvot alkoivat kaataa heidän päälleen rommia .
  Meriryöstöillä on nyt kolme alusta, joissa on suuri määrä tykkejä.
  Pavel suihkutti suukkoja upean, upean tytön alastomille, helakanpunaisille nänneille ja oli seitsemännessä taivaassa. Ja miltä tämä kaunotar haisee - hänen ruumiinsa on peitetty turkkilaisella suitsukkeella. Tämä on todella ennennäkemätöntä kauneutta ja super.
  Myös Adala ja Agata löysivät itselleen uroksia ja leikkivät kaikin voimin ... Tietenkin unohtamatta niellä rommia melkein ämpäriin.
  Se oli niin hauskaa ja kaunista kaikille...
  Jopa Bob, tämä kekseliäs musta mies, teki sähinkäisiä ja laukaisi ilotulitteita.
  Ja mustien vesien yllä välähti todellisia räjähdyksiä, jotka muistuttivat värikkäitä tulivuorenpurkauksia. Niin hienoa kuin se oli , se oli hauskaa.
  kauneuden uuvuttamana . Niinpä hän myös taistelussa nuoren ja vahvan miehen kanssa koki koko valtameren autuutta ja nautintoa ja alkoi myös sihisellä upealla nenällään.
  Pavel ei edes vaivautunut saamaan selville hänen nimeään. Ja ihmeellisen kauneuden tyttöä kutsuttiin Margaritaksi. Ja hänellä oli epätavallinen kohtalo, jalo henkilö, joka koki käsittämättömiä seikkailuja.
  Paavali näki ihmeellisen unen;
  Kun kone johtajan ja erikoisjoukkojen majurin kanssa lensi Nižni Novgorodista Kazaniin, näytti siltä, että voisimme rentoutua tunnin ajan. Sää oli mahtava, kun yhtäkkiä kokonainen laivue lensi suoraan pilvistä
  outoja taistelijoita. Edelleen ollessaan he avasivat raskaan tulen presidenttiehdokas Pavel Ivanovich Rybachenkon matkustajakoneeseen.
  Onneksi etäisyys oli melko suuri ja osa ohjuksista
  lensi ohi. Matkustajakone kuitenkin ammuttiin alas. Erikoisjoukkojen majuri Rybachenko käski:
  - Kaikki kiireesti ulos. Meillä ei ole aseita
  taisteluita on ilmassa, vain maassa meillä on mahdollisuus selviytyä. Ja myös, avaa laskuvarjot vain maanpinnan tasolla
  pinnalla, muuten olet täynnä ilmaa.
  Lentävästä koneesta hyppäsi noin kaksikymmentä ihmistä .
  Nämä olivat enimmäkseen kokeneita ihmisiä, joilla oli kokemusta laskuvarjohypystä. Laskeutuminen onnistui, mutta itse lentokone
  matkustajakone ammuttiin alas ja levisi liekkeihin. Vaikka Pavel Rybachenko ja hänen toverinsa laskeutuivat metsään, vaara
  ei ollut vielä ohi, koska vihollisen koneet pystyivät ampumaan niitä ilmasta.
  Lentokoneita oli tasan tusina, ja siluetteista päätellen nämä olivat
  siellä oli Armetican F-19 -hävittäjiä, tuntematon
  lentää Venäjän keskustaan .
  Tehtyään ympyrän he laskivat korkeutta yrittäen
  infrapunanäytöt venäläisten tunnistamiseksi ja tuhoamiseksi
  pygmeet. Tietenkin on erittäin vaikeaa lyödä taistelijaa kranaatinheittimellä . Tämä on kuitenkin mahdollista, jos taistelija hidastaa liikaa ja leijuu matalalla maan päällä toivoen täydellistä rankaisemattomuutta. Pavel-Lev suuntasi henkilökohtaisesti kranaatinheittimen ja ampui teräspetolintua kohti. Syyte oli
  laukaistiin hieman eteenpäin, ja kun hävittäjä lensi eteenpäin, se osui tarkasti siivekkääseen kohteeseen. Toinen auto
  ampui alas kannettavasta Igla-5-ilmatorjuntajärjestelmästä. Taistelijoiden kokoonpano mureni välittömästi, he avasivat mielivaltaisen tulen. Tiheässä metsässä, joka on jo vehreyden peitossa, on vaikea lyödä yksittäistä ihmistä.
  Täällä voit luottaa ehkä tuuriin. vaikka tuhota-
  li ja hajallaan eri suuntiin, lisää nopeutta, yksi
  ne leijuivat ilmassa yrittäen edelleen saada lämpösäteilyä ja tähdätä erittäin tarkkaan varaukseen infrapunasignaalin avulla.
  Pavel Rybachenko hallitsi "Bee"-kranaatinheittimensä erittäin hyvin
  15". Jos oli ainakin yksi mahdollisuus lyödä, niin hän löi. Tarkka
  laukaus lensi hävittäjän hännästä ja palavasta autosta
  meni hännänkierteeseen. Ja toinen asetoveri ampui taas raketin
  kompleksi "Igla-5", puolueen jäsenillä, jotka olivat tottuneet elämään piiritetyssä linnoituksessa, oli aina hyvät asevarannot.
  Taistelijat nousivat jyrkästi korkeutta, mutta suurelta etäisyydeltä he
  palo menetti tehonsa ja tietysti tarkkuutensa. kuitenkin
  vähemmän, ilma-pinta-vesi-ohjukset jättivät vaikuttavia
  kraattereita ja vuosisatoja vanhat puut katkesivat kuin tulitikkuja. Jos ei
  tiheät puiden kruunut, niin sirpaleet voivat tuhota joukon rohkeita venäläisiä sotureita. Mutta haavoittuneita oli edelleen, ja yksi heistä
  tappi lensi kirjaimellisesti 5 senttimetriä Pavel Ivanovichin kasvoista. Kansallisen turvallisuuden varjoministeri
  Adala Almazov esitti puoluejohtajalle paljon muuta
  moderni kannettava ilmatorjuntalaitteisto "Strela-
  7" neljällä latauksella. Ei ole väliä kuinka rohkeat ilmavoimien ässät kääntyivät
  Yhdysvalloissa, mutta kuusi muuta hävittäjää ammuttiin alas. Kaksi selviytyjää
  He katosivat häpeällisesti taistelukentältä ja ajoissa, koska kaikki ilmatorjuntapanokset oli jo käytetty. Taistelun tulokset:
  USA - miinus 10 hävittäjää, Venäjä - vain kolme kevyesti haavoittunutta . Hyvä alku antaa aihetta tulevaisuuden optimismiin.
  Vihollinen pelkää taistella tasa-arvoisin ehdoin,
  Hänen on vaikea taistella reilua taistelua!
  puolustuskyvyttömiä ,
  Olipa kyseessä lapset, vaimot - sillä ei ole väliä!
  Pavel Ivanovich ravisteli asettaan - hän on todella supermies, sanotaanpa niin.
  Mutta kiinni otettu yhdysvaltalainen lentäjä ryömii. Adala Almazova työntää saappaansa hänen kasvoilleen.
  Ja hän pelokkaasti suutelee häntä pitkää, pölyistä saappaan kantapäätä. Sitten hän nuolee kielellään pölyn tytön kengistä.
  Adala virnisti ja löi vangittua lentäjää nenään kaikella voimalla kantapäänsä kärjellä. Hän rikkoi sen vereksi, jolloin se vuoti.
  Agatha ilmestyi lähelle, tämä blondi sisäministeri. Hän paljasti myös valkoiset hampaansa ja murisi:
  - Murskaan sinut kuin blotter!
  Ja hän työnsi myös pölyiset kantapäänsä vangin kasvoihin. Ja se oli sekä hauskaa että hauskaa. Ja tytöt nauroivat ja lauloivat yhteen ääneen ilosta;
  Olen valon ja rakkauden isänmaan tytär,
  Kaunein komsomolin tyttö ...
  Vaikka Fuhrer perustaa arvosanansa vereen,
  Joskus tunnen oloni kiusalliseksi!
  
  Tämä on stalinismin erittäin loistava aikakausi,
  Kun kaikki kiiltää ja kiiltää...
  Ylpeä mies levitti siipensä -
  Ja Abel voittaa, Kain hukkuu!
  
  Venäjä on isänmaani,
  Vaikka välillä tuntuukin kiusalliselta...
  Ja komsomoli on yksi perhe,
  Vaikka polkua on vaikea kävellä paljain jaloin!
  
  Viileä fasismi hyökkäsi isänmaata vastaan,
  Tämän sian hampaat paljastivat raivokkaat hampaat...
  Raivoisa napalmi satoi alas taivaalta,
  Mutta Jumala ja loistava Stalin ovat kanssamme!
  
  Venäjä on punainen Neuvostoliitto,
  Mahtava suuri isänmaa...
  Turhaan herra avaa kynteensä,
  Elämme varmasti kommunismissa!
  
  Vaikka suuri sota on alkanut,
  Ja paljon verta vuodatettiin...
  Tässä on suuri maa vääntelee,
  Kyynelistä, tulipaloista ja suuresta tuskasta!
  
  Mutta uskon, että me herätämme Isänmaan henkiin,
  Ja nostamme Neuvostoliiton lipun tähtiä korkeammalle...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Upea, säteilevin Venäjä!
  
  Tämä on kotimaani,
  Koko universumissa ei ole mitään kauniimpaa ...
  Vaikka Saatanan rangaistus toteutui,
  Uskomme vahvistuu näissä kärsimyksissä!
  
  Kuten itse julistautunut Hitler teki,
  Onnistui valloittamaan Afrikan kerralla...
  Mistä fasismi saa niin paljon voimaa?
  Tartunta on levinnyt ympäri maapallon!
  
  Näin paljon Fuhrer vangitsi,
  Eikä sillä ole edes mittaa...
  Millaisen riidan rosvo loi?
  Kauhea helakanpunainen lippu lentää heidän yllään!
  
  Krautit ovat nyt niin vahvoja,
  Heillä ei ole "tiikereitä", vaan pahempia tankkeja...
  Ja löi Adolfia tarkka-ampujalla silmiin -
  Antakaa fasisteille vahvemmat pankit!
  
  Mitä emme voi tehdä, teemme vitsillä,
  Vaikka paljain jaloin tytöt kylmässä...
  Kasvatamme erittäin vahvaa lasta,
  Ja helakanpunainen, kaunis ruusu!
  
  Vaikka vihollinen taistelee, ryntää Moskovaan,
  Mutta paljasjalkaisten tyttöjen rinnat nousivat...
  Lyötään konekiväärillä viikateestä,
  Sotilaat ampuvat, rakkaat ystävät!
  
  Teemme Venäjästä muita korkeamman,
  Maa, joka universumissa on kauniimpi kuin aurinko...
  Ja tulee vakuuttavaa menestystä,
  Uskomme ortodoksiaan vahvistuu!
  
  Ja uskokaa minua, me herätämme kuolleet, tytöt ,
  Tai Jumalan voima tai tieteen kukka...
  Me voitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Ilman kaikkia viivytyksiä ja inhottavaa tylsyyttä!
  
  Pystymme tekemään kotimaastamme viileän,
  Nostakaamme Venäjän valtaistuin tähtiä korkeammalle...
  Olet viiksikäs füürer,
  Kuka kuvittelee olevansa messias ilman pahuuden rajoja!
  
  Teemme Isänmaasta jättiläisen,
  Mitä tulee tapahtumaan, on kuin yksittäisen monoliitin...
  Tyttö teki erot yhdessä,
  Loppujen lopuksi ritarit ovat voittamattomia taistelussa!
  
  Pelasta suuri isänmaa,
  Silloin saat palkinnon Kristukselta...
  Kaikkivaltiaan on parempi katkaista sota,
  Vaikka joskus pitää taistella rohkeasti!
  
  Lyhyesti sanottuna taistelut lakkaavat pian,
  Taistelut ja tappiot loppuvat...
  Ja suuret kotkat ritarit,
  Koska jokainen on sotilas syntymästään asti!
  Sen jälkeen tytöt ottivat ja nostivat vangitun lentäjän ojennetuille käsivarsilleen. He juoksivat, kiihdyttivät ja heittivät hänet jokeen.
  Pavel Ivanovich heräsi... Myrskyisen yön jälkeen kaikki särki, sekä lihakset että pää.
  Miksi sinun pitää olla krapulassa rommin kanssa ja ottaa enemmän sitruunamehua sisäisesti?
  Myös tyttö Margarita avasi silmänsä ja siristi:
  - Rommin juominen on haitallista, toveri komentaja!
  Pavel oli yllättynyt:
  - Millainen toveri minä olen sinulle?!
  Tyttö vastasi hymyillen:
  - Olen syntynyt Ranskassa, jossa minulla oli omat seikkailuni. Jopa kuningas Ludvig XIV teki minusta rakastajattarensa. Sitten olin sekä orjana seragossa että vierailin Uudessa maailmassa. Mutta mikä tärkeintä, minulla oli aikamatka, kun kosketin intialaista kiveä, ja minut kuljetettiin 1900-luvulle. Ja hän viipyi siellä sata vuotta, kunnes tuli tänne uudelleen 2000-luvulla . Ja sen piti tapahtua - hän liikkui alasti ja ilman aseita ja joutui turkkilaisten kynsiin. Ajattelin paeta, mutta sinä vapautit minut. Ranskassa minulla on markiisitar ja valtakunnan kaunein nainen!
  Paavali huomautti skeptisesti:
  - Mutta olet niin nuori ja raikas... Ihosi on vain kuin ruusun terälehtiä, tuoksut nuoruudelle. Miten teitä voi olla niin paljon!
  Tyttö Margarita huokaisi ja vastasi:
  - Se on pitkä tarina. Se oli myös ensimmäinen aviomieheni, ja menin naimisiin, kun Fronde raivosi maassa, ja Louis Neljästoista oli vielä poika, hänellä oli ikuisen nuoruuden salaisuus. Lisäksi kun kosketin intialaista kiveä, kun löysin itseni eri aikaan, en vain vanhentunut siellä, vaan kaikki arvet, leikkaukset ja haavat paranivat jälkiä jättämättä! Pystyin siis taistelemaan toista maailmansotaa vastaan ja sain haavoja, jotka katosivat jälkiä jättämättä. Ja missä muualla olet taistellut?... Sata vuotta on kulunut kuin painajainen.
  Erikoisjoukkojen majuri hymyili:
  - Aikamatkustus on siis mahdollista! Ja voimme todella palata!
  Kaunis blondi tyttö nyökkäsi:
  - Voi olla! Ei vain silloin, kun haluat, eikä sillä hetkellä, kun se on mukavinta.
  Paavali kysyi päättäväisesti:
  - Ja missä tämä kivi on?
  Margarita kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Ollakseni rehellinen, unohdin missä hän tarkalleen on. Se on jossain Amazonin viidakossa. Palasin samaan aikaan epäonnistuessani, mutta eri paikassa. Ja turkkilaiset vangitsivat hänet. Ja niin onnistuin vierailemaan monissa paikoissa.
  Pavel Lev nyökkäsi:
  - Okei, ehkä muistat tarkemmin! Sillä välin, mitä sinun tarvitsee tehdä harjoituksia, tiedät kuinka!
  Margarita hymyili ja vastasi:
  - Olen oppinut paljon sadassa vuodessa! Tiedätkö, ensimmäisen kerran haistoin ruutia Espanjan sodan aikana ja kaikkialla muuallakin, ja se on mielenkiintoista.
  Nuori mies makasi lattialla ja tyttö Margarita istui hänen selällään.
  Kapteeni Leo alkoi tehdä punnerruksia hänen ollessaan lattialla. Ja hän teki sen suurella innolla.
  Tyttö huomautti:
  - Olet enemmän kuin Apollo kuin Herkules!
  Paavali kysyi:
  - Onko tämä hyvä?
  Margarita vastasi luottavaisesti:
  - Oikein hyvä!
  Pavel jatkoi punnerrustamista. Kun hän oli väsynyt, Margarita pyysi häntä istumaan selälleen. Ja lihaksikas ja kaunis tyttö itse alkoi tehdä punnerruksia miehen selässään. Ja se näytti myös erittäin kauniilta ja siistiltä .
  Samaan aikaan Adala ja Agata heräsivät. Ja sparrataan toisiamme heiluttaen sekä käsiä että jalkoja. Tytöt löivät kovasti ja lujasti. He hakkasivat minua käsillään ja jaloillaan.
  Ja he pääsivät ulos.
  Yksi merirosvoista lähestyi heitä, mutta sai blondilta kantapään leukaan ja pyörtyi.
  Tämä oli todella hauskaa. Ja tytöt jatkoivat heiluttelua ja hyppimistä.
  Ja tehdäkseen siitä hauskempaa, kun soturit taistelivat, he lauloivat:
  Syntyimme niin kauniiseen maahan,
  Universumissa ei ole parempaa...
  Ja elämämme jatkuu kuin satu -
  Ainakin tytöt ovat enintään kaksikymmentä!
  
  Kävelemme paljain jaloin kylmässä,
  Ja jalat ovat kuin hanhien jalat...
  Ja tyttö istutti ruusun peltoon,
  Stalinilta tuli käsky - tapa!
  
  Meidän on nyt taisteltava kiivaasti,
  Tytöillä on kutsumus tuhota kaikki...
  Meitä ei hämmennyt kiiltävä liekki,
  Vaikka on mahdollista, että lanka katkeaa!
  
  Rakastamme miljoonien tunteita maailmassa,
  Arvostamme neitsytkutsumaamme...
  Minne kokoamme stadionit katsomoineen,
  Kun saavumme Berliiniin voitolla!
  
  Kuinka vaikeaa sinun on uskoa tähän maailmaan,
  jossa Saatana hallitsee esitystä...
  Elämme kuin virtuaalisessa ampumagalleriassa,
  Jumala suokoon, ettet tule täysin hulluksi!
  
  Usko minua, on vaikeaa elää neuvostomaassa,
  Varsinkin kun on tulipalo...
  Mutta uskon, että jälkeläinen kukoistaa upeasti ,
  Ainakin Fuhrer huusi hölynpölyään!
  
  Älä pelkää venäläisiä linnoituksia,
  Mene rohkeasti, urhoollinen, hyökkäykseen...
  Fasistit eivät ole ollenkaan hyviä vieraita,
  Eikä ole aikaa pienille ajatuksille!
  
  Rakennetaan suuri planeetta,
  Ja me tapamme vastustajamme ...
  Tuomme nyt natsit oikeuden eteen,
  Isänmaahan on meidän oma äitimme!
  
  Olemme niin jättimäisiä sotureita,
  Ja sotilaiden tekoja ei voi laskea...
  Kun kansa ja puolue yhdistyvät ,
  Tulinen karhu on noussut huipulle!
  
  Teemme kotletin Hitleristä,
  Hänen iskullaan saamme kaikkien aivot kuntoon...
  Laulkoon tekosi sydämessäsi,
  Pestään saappaamme Reinissä!
  
  Olemme soturityttöjä Jumalan tähden,
  Ja voimme käsitellä paholaista, jos haluamme ...
  Vaikka Kaikkivaltias näyttää liian tiukasti,
  Ja kerubi levittää siipensä!
  
  Hän herättää jokaisen Jeesuksen Nimessä,
  Herra Kaikkivaltias on kaikkien taivaiden lippu...
  Eikä sitä koskaan tule olemaan, usko minua surullisesti,
  Demoni ei voi lamauttaa meitä!
  tytöt räpytellen sydämensä kyllyydestä ryntäsivät perään mereen ja uivat...
  Sen jälkeen he lisäsivät purjeet ja suuntasivat kohti Torugaa. On aika tuoda laivat myyntiin. Muuten, siellä oli paljon kahvia turkkiksi. Ja tämä tuote on erittäin arvokas Euroopalle, ja sillä voidaan tehdä hyvää rahaa. Ja sellaisen kantaminen on kallista.
  Tyttöjen mieli nousi, kun kapteeni itse ilmestyi Margaritan kanssa. Hoikka blondi kultahiuksinen oli erittäin kaunis. Hänen haittojaan ovat pitkä ja lihaksikkaat olkapäät. Ja hän itse on erittäin urheilullinen. Kun Louis Neljästoista oli ilman saappaat ja peruukki, hän vaikutti kääpiöltä häneen verrattuna.
  Margarita ojensi kätensä tytöille ja sanoi venäjäksi:
  - Hei toverit! Tulemme mielellämme tapaamaan vieraita aika ajoin!
  Agatha virnisti ja vastasi:
  - Kyllä, näyttää hyvältä! Myös hitti!
  Adala kikatti ja lauloi:
  Saapuminen kaukaisille muinaisille vuosisatoille,
  He loivat ihmeiden ihmeen...
  Aallonharjat ryntäävät meren yli,
  Kone pudisti siipiään kalliolle!
  Margarita jatkoi iloisesti:
  Siellä missä kynsi auralla, nyt traktorilla,
  Omenapuut kukkivat arktisella alueella...
  Kansamme on mahtava, ortodoksinen,
  Tein unelmistani totta!
  Tytöt päättivät yhteen ääneen:
  No, jos kova taistelu on tulossa,
  Sinun täytyy kuolla Venäjän puolesta...
  Unohda surut ja moitteet,
  Suojele maan päällä eläviä !
  Sen jälkeen tytöt ja nuori mies heittivät nyrkkinsä ylös...
  Ja nyt tuuli alkoi puhaltaa purjeita paljon voimakkaammin. Ja joukkueen tunnelma muuttui positiivisemmaksi.
  Black Bob kutsui uuden tytön, jolla oli lehtikultaiset hiukset, pelaamaan shakkia.
  Tyttö kysyi:
  - Napsautuksia varten?
  Bob pudisti päätään.
  - En nostaisi kättäni kaltaisellesi naiselle. Ehkä kultarahaksi?
  Tyttö virnisti ja otti kultaisen ja timantin rintakorun hiuksistaan vinkuen:
  - Toimiiko tämä kahta pistoolia vai kahtakymmentä frangia vastaan?
  Bob nyökkäsi:
  - Melko! Ja hän veti esiin pari kultaista ranskalaista kolikkoa.
  Musta , teki myös itselleen kotitekoista shakkia leikkaamalla ne puusta tikailla ja peittämällä ne lakalla. Oli siis mahdollista pelata.
  Margarita tapasi Botvinnikin ja opiskeli hänen koulussaan jonkin aikaa. Joten tiesin teorian erittäin hyvin. Hän voitti itsevarmasti miesten ensimmäisen luokan. Ja naisten keskuudessa hänestä tuli jopa urheilun mestari shakissa. Joten Bobilla oli vaikeaa. Tämä ei ole kuin leikkimistä vahvan amatöörin Pavel Ivanovichin kanssa, joka Queen's Gambitia lukuun ottamatta ei ole tutkinut mitään yksityiskohtaisesti. Ja opin Queen's Gambitin vahingossa kirjasta.
  Ja Margarita puristi mustaa miestä jo avauksessa antamatta mitään mahdollisuuksia. Ja hän painoi häntä yhä enemmän.
  Bob alkoi ajatella hyvin pitkään ja ahkerasti toivoen lykkäävänsä tappiota.
  Sillä välin Adala ja Agata painivat toistensa kanssa sylissään. Tässä ne olivat suunnilleen samanarvoisia. Ja niin kaikki päättyi tasapeliin. Sitten tytöt alkoivat tehdä vatsalihaksia. Ensin vartalo kallistettuna ja sitten jalat ylhäällä!
  Näin he lämmittelivät itseään...
  Adala twiittasi:
  - Nojasin sadan metrin viivaan,
  Laihduin kylpylässä, nukun sikeästi...
  Minulla on nyrkkeilyharjoittelu
  Yleensä tämän valmistelun jälkeen
  Murskaan Bobin vannomatta!
  Ja tytöt nauravat keuhkoihinsa.
  Kärsivällisyyttä menettäen Margarita murisi:
  - Kuinka kauan ajattelet? Mennä!
  Bob kurkisti:
  -Mittaa seitsemän kertaa ja leikkaa kerran!
  Tyttö huomautti loogisesti:
  - Pääasia on katkaista se! Ne mittaavat leikkaamista varten, ei päinvastoin!
  Ja taas väsynyt nuuskiminen. En todellakaan halunnut luovuttaa ja luopua kultakolikoista.
  . LUKU nro 7.
  Pavel katsoi kaukoputken läpi. Hän ei halunnut uutta tappelua. Itse asiassa he ovat jo tarttuneet siihen . Meidän täytyy myydä saalis ja värvätä uusia merirosvoja rantaan. Ja sitten isompiin asioihin.
  Esimerkiksi ryöstää kaupunkia. Ei huono idea sekään. Varsinkin jos muistat Captain Bloodin.
  Kyllä, luin tämän kirjan, vaikkakaan en koko tetralogiaa kuuluisasta verestä . Vaikka sellaista merirosvoa ei historiassa ollut, se keksittiin. Siellä oli Morgan, ja paljon on myös hänen ansiota. Näin asiat ovat täällä...
  Paavali otti sen ja lauloi surullisena:
  Olin yksinkertainen lapsi kuninkaallisessa maassa,
  Isäni kynsi isännän maata...
  Mutta hän eli unissa husaariritarikunnasta,
  Ja poika heilutti rohkeasti keppiään taistelussa!
  
  Sitten juoksin laivastoon teini-ikäisenä ,
  Prinssi antoi minulle pääsylipun laivaan...
  Ei sokeripalvelua, uskokaa minua lapset,
  Siellä sinun täytyy pitää tiukasti kiinni etkä pudota !
  
  He ruokkivat niukasti, mutta ruoskivat minua,
  Keppi kannoillasi - ruoskiva poika!
  Ei, sellainen lapsi ei halunnut osuutta,
  Halusin vapautta, nuori mies Ilja!
  
  Unelmoin, uskon myös vaurauteen,
  Halusin paljain jaloin saappaat...
  Mutta ei merellä, usko minua veli ,
  Kaikki mitä minulla on, myydään velaksi!
  
  Mutta sitten tapahtui, tapasimme yksityisen,
  Se oli epätasainen taistelu, kärsimme...
  Ja päädyin merirosvojen kytkimeen,
  Ja se on kuin olisi Saatanan helvetissä!
  
  Ruoskattu pitkään käärmehäntäkissan kanssa,
  Sitten tuli tuli paljain jaloin...
  Merirosvot löivät mökkipoikaa kovasti,
  Halusin saada heidät tuntemaan lisää kipua!
  
  Poika piti tiukasti kiinni tässä kidutuksessa,
  Ei huokausta, ei itkua, ei edes huokausta...
  Hän osoittautui oikeaksi ritariksi,
  Vedä, tunne hihna kuin itsepäinen muuli!
  
  Ja merirosvojen kapteeni oli yllättynyt
  Olet mies, näyttää siltä, että näen meidän...
  Ja filibusterien kasvot valaistuivat,
  Mökkipojalla on sellainen mahdollisuus!
  
  Hänestä tuli merirosvo kovassa meressä,
  Ja myös upottaa laivoja taisteluissa...
  Nyt pojalla on uusi aloite,
  Opi, yritä - jottei pyyhkäisi pois!
  
  Merirosvo on varmasti varasmies,
  Mutta hän kunnioittaa veljeyden lakeja kaanonina...
  vähän kuiva joutilaiselle puheelle ,
  Mutta hän hajoaa huutaen!
  
  Poika kasvoi ja rikastui,
  Morsian onnistui löytämään heti ...
  Nauttii veljeskunnan vallasta,
  Jossain määrin hän on sekä Jumala että prinssi!
  
  Mutta sitten onni kääntyi villisti,
  Kokenut merirosvo joutui hirvittävään vankeuteen...
  Opin omakohtaisesti, mitä reipas on,
  Hän ymmärsi mitä kaaos on !
  
  Sankari seisoi lujasti telineellä,
  Ja hän ei antanut ketään pois, ei sanonut...
  Vaikka hänelle jopa luvattiin valtakunta,
  Ja loputon virta lupauksia!
  
  Sitten heidät johdettiin kahleissa rakennustelineelle,
  Siellä suuri teloittaja valmisteli miekan...
  Tältä hänen työnsä näyttää,
  Leikkaa yhdellä iskulla päähän!
  
  Ritari kumarsi kaikille erottuaan,
  Hän sanoi: anteeksi, jos se on minun syytäni...
  Kirveen keinu - kanto vierähti,
  Merirosvon sielu joutui helvettiin!
  Pavel itse virnisti... Aika kuluu ja pimenee. Lopulta Margarita matti Bobin ja otti pois kaksi kultaista pistoolia. Sen jälkeen merirosvot menivät uudelleen nukkumaan.
  Ja unet lupasivat olla makeita...
  Pavel Ivanovich huomasi myös Morpheuksen unissa jotain niin rohkeaa ja mahtavaa samanaikaisesti;
  Lentokone leikkaa avaruuden halki taivaan poikki
  avoimet tilat. Valaisimen takana ulottui sinivihreä samettinen meri. Margaritan pyynnöstä. De La Valliere terässiipinen
  hevonen hidasti vauhtia ja lensi matalalla meren yli niin, että hän
  Sain tarkastaa maan ylhäältä.
  "Saari on suuri," täyteläisellä rintaäänellä.
  sanoi Margarita.
  - Kyllä, hän on hieno ja kaunis, mutta mikä tärkeintä, hän palvelee asiaa,
  joka voi muuttaa sivilisaation kohtaloa - vakavasti ja
  Pavel Ivanovich Rybachenko sanoi rehellisesti.
  Sininen taivas levisi ystäville. Lu-
  puhtaat auringon sähkömagneettiset aallot varautuivat avaruuteen. Rauha ja onnellisuus kimalteli ilmassa...
  Yhtäkkiä meren pinnan yläpuolella, juuri heidän tasonsa yläpuolella ,
  Armeettisten taistelijoiden hopeiset rungot ilmestyivät.
  Metallitölkkiparvi lensi teräsjoutsenen perässä,
  matkustajakone, kauniin muotoinen, mutta ehdottomasti
  riistetty , puolustuskyvytön Satovin saalistajia vastaan -
  mi. Taistelijat lähestyivät. Pavel-Lev sai aggressiivisen telepaattisen impulssin: käsky oli ampua tappaakseen,
  tuhota varoittamatta. Antaa potkut! Useita ilma-ilma-ohjuksia erottuivat teräsvaristen rungoista ja
  ryntäsi lentokoneeseen. Rybachenko-Lev pudotti heidät pois kurssilta tahdonvoimalla shokkitelekineesiä käyttäen. Sitten hän käski lisätä nopeutta. Muutamassa sekunnissa ero kasvoi, mutta alkoi sitten pienentyä. Hävittäjät olivat nopeampia kuin ylellinen ja raskas matkustajakone. Nykyaikaisten suihkuhävittäjien oli päästävä kiinni pakenevasta saaliistaan. Rybachenko-Lev tunsi yhtäkkiä voimakasta raivoa. Yhdellä taistelijalla oli yksi
  aivan kenraali, joka kuuli ensimmäisen kerran Pavel Leosta, sama
  joka oli kuolettava GKB, koodi ja pelko peloissaan
  muukalaisia. Kenraali halusi yhden asian - tuhota avaruuden ja merirosvohirviön. Tehtävä pelastaa heidän rotunsa oli uhattuna
  uhka. Ei pystynyt hillitsemään raivoaan, vaan Pavel Rybachenko murskasi tahdonvoimalla polttoainesäiliöt siipissä ja räjäytti taisteluohjukset - se jysti
  voimakas räjähdys. Teräsvaristen parvi hajallaan. Tuli tuli
  voimakkaita, rakettien volleyja sekoitettuna räjähdyksiin . Tahdon kerääminen ku-
  lakka, hän otti itse koneen ruorin. Pavel Rybachenko taitavasti
  vältetyt ohjukset. Kaksi hävittäjää törmäsi toisiinsa
  - He tarvitsivat vain vähän apua tässä. Jotkut autot
  Pavelin taitavasti ohjatut lentäjät toivat koneet alas vaahtoavaan vihertävään veteen. Teräsrakenteet törmäsivät veden pintaan nostaessaan kristallisuihkulähteitä.
  Useat autot alkoivat savuta ja lentokoneet syttyivät tuleen
  tulipalloja. Kuten hirvittävät ilotulitteet, ne putosivat alas tulisessa kaskadissa. Vesi välähti ja vaahtoi
  ylhäältä putoavista lentokoneista. Välttelevät ammukset ja
  ohjuksia, siviililentokone taisteli verisen kaksintaistelun hävittäjien armadan kanssa. Hävittäjien lisäksi oli lentokoneita ja
  raskaampaa . Lentävä linnoitus täynnä tietokonetta
  varusteita ja uusia aseita, kääntyi kömpelösti ympäri ja törmäsi samaan lentävään taistelulaivaan. Teräslintujen törmäysten aiheuttama räjähdysten pauhu, jota voimistuu räjähdys
  pommeja, raketteja ja kuoria, ilma tärisi. Kuten tupla
  metallirakenteiden tulipalloja putosivat tähteen
  merivettä. Paavali leijona antoi signaalin hyökkäykselle.
  Hänen henkisen energiansa voimalla otettiin käyttöön useita ohjuksia.
  Putoaessaan taistelijoiden kimppuun he muuttivat ne palaneiksi kakkuiksi, ohjukset tehostivat yleistä kuoleman tanssia. Vihollislentue hajallaan eri suuntiin yrittäen ympäröidä
  elää ja tuhota näennäisesti puolustuskyvyttömät lentokoneet. Pavel-Lev muisti yhden tempun, joka ei vaatinut suuria bioenergian kustannuksia ja jota säteili laaja säde. Telekineettinen kenttä. Hän keräsi voimansa ja puristi päänsä käsiinsä ja päästi henkisen voiman virran lentokoneisiin. metallikorppien päällä,
  ohjaama , romahtanut
  titaanisten ajatusten aalto.
  "George, me tuhoamme hänet", käheä ääni karjui
  radioviestintä.
  - Haen oinasta.
  Taistelijoiden armada puristi matkustajalentokoneen.
  Variset hyökkäsivät joutsenen kimppuun. Näytti siltä, että tavoite oli lähellä eikä pelastusta ollut.
  "En näe mitään", kuului jonkun kiukkuinen ääni.
  Seuraavassa sekunnissa hänet keskeyttivät muut äänet.
  "Olen sokea, en näe mitään, on pimeää, on yö."
  "Täällä on superase töissä, olemme sokaistuneet."
  - Meidän täytyy paeta täältä.
  Kolmen tähden kenraali näytti kiehtovalta epätavallisesta taistelusta. Odottamattoman viehättävä kuva oudosta taistelusta
  sammui kuin elokuvateatterin valo. Maailma pimeni, läpäisemätön pimeys tuli. Kipinöitä ja värikkäitä valoja välähti silmieni edessä.
  ilotulitus.
  "Koko armeija on sokeutunut... Olemme voimattomia", kuului epätoivoisia ääniä.
  - Antakaa tietokoneiden taistella sotaa. Ota autopilotit käyttöön
  ja polttaa autoa.
  - Kenraali, voimme tuhota toisemme, ilman ihmisiä konekiväärit ovat voimattomia. Ohjukset tuhoavat kaiken, mikä liikkuu ja
  mukaan lukien me.
  - Se on tuhottava! Noudata käskyjä, tyhmä
  myyrät.
  Hyppääessään ylös kenraali törmäsi tuskallisesti metallikattoon. Muodostelma hajosi, osa lentokoneista käynnisti automaattiohjauksen, osa jatkoi ampumista tuhoten
  toisiaan. Lentokoneet yrittivät sokeasti ympäröidä matkustajakoneen ja törmäsivät toisiinsa.
  Meri otti pohjattomaan helmaansa yhä enemmän uutta
  uhrit. Lentävä taistelulaiva menetti kurssin ja kynsi merenpintaa teräsnokkallaan, syöksyi kuiluun. Toinen
  ilmajättiläinen seurasi häntä sujuvasti veteen. Kallis
  yleiset hävittäjäpommittajat eivät olleet sattumia
  mutta toiminta houkutteli heitä - he olivat keskittyneet harjoituksiin. Ihmisen hallinnan puuttuessa kyberneettisen komennon voima veti heidät alas. Neptunuksen valtakunta sai runsaan lahjan.
  Teräsharjanteen toisen lentokoneen, voimakas "dreadnought" kanssa
  siivet menivät myös sujuvasti veden alle. Tuli tulee kohteesta
  henkilökohtaiset aseet, tukehtuivat. Kenraali laivalla
  hän raivosi ja vannoi hysteerisesti, kun valtava auto upposi veden alle. Kone upposi hitaasti, viestintä
  keskeytettiin, ja kenraali järkyttyneenä huusi pitkään. Meren syvyydet eivät ole koskaan kuulleet niin paljon töykeitä kirouksia kuin sisällä
  Tämä päivä. Usean tonnin paksuinen vesi murskasi rakenteen helposti,
  murtautui panssaroidun lasin läpi ja murskautui välittömästi kakuksi
  kuolevaisen kenraalin ruumis. Menetettyään komentajansa hävittäjälentue menetti lopulta taisteluhengensä jäännökset.
  Rybachenko-Levin kone poistettiin voittajaksi ja poistui kentältä
  taistele vihollisten palavien jäänteiden kanssa. Laivueen jäännökset lähtivät järkyttyneinä ja masentuneina. Lentäjät sokeutuivat ,
  tätä ajoivat lentokoneet automaattiohjauksella. Välitön vaara oli ohi, oli mahdollista jättää ruori ja rentoutua.
  Kova taistelu, varsinkin ohjaavien ohjusten kanssa, vaati paljon voimaa ja psykoenergiaa. Kuitenkin Rybachenko-Lev
  toipui nopeasti ja tunsi katumusta. Näköinen
  Hän sanoi suoraan rakastamansa Marguerite de La Vallièren silmiin:
  - Nyt sota USA:n ja SATOn välillä on väistämätöntä. Älä pelkää, rakkaani. Margarita hymyili säteilevän hymyn vastauksena. Pavel-Lev
  kun hän vielä näytti niin kauniilta hänestä.
  - Minä rakastan sinua. Kaikki planeetan armeijat eivät erota minua sinusta.
  Sinä! Voitat, voitat koko maailman, rakas! minä pysyn
  sinä!
  "Ei ole liian myöhäistä, kulta, en halua riskeerata sinua." Minä en
  armenialainen, ja maastasi on tullut viholliseni. Sinä pystyt,
  jos haluat, jätä minut.
  - En koskaan jätä sinua! Olen etsinyt sinua koko ikäni. Jos
  jos meidän on määrä kuolla, kuolemme yhdessä, ja jos meidän on määrä voittaa, me voitamme.
  - Voitan tämän sodan, koska hyvä riippuu siitä
  koko sivilisaatio, sen elämä ja kuolema. Kyllä, Jumala tietää, en halunnut
  Tästä syystä jouduin taistelemaan. Mutta ne, jotka pakottivat sodan minua vastaan
  tulee maksamaan. Olen Rybachenko-Lev! Nyt he tietävät minun todellisuuteni
  nimi", jylisesi avaruuden ja merirosvotitaanin vahva ääni.
  Horisonttiviivalle, jossa taivas sulautuu mereen, nousi
  pieni piste. Se kasvoi nopeasti. Pian taas
  suuren kauniin saaren ääriviivat ilmestyivät. Upea yhdistelmä vuoria ja palmuja, merta ja aurinkoa. Saari ei ollut autio;
  elämä oli täydessä vauhdissa. Tuhannet ihmiset työskentelivät intensiivisesti uutta harppausta ulkoavaruuden laajuuksiin valmisteltaessa.
  Lentokoneessa, josta tuli valtava sanansaattaja, saarelle lensivät ne, joista maailman kohtalo riippui.
  Yhdysvaltain turvallisuusneuvosto kuunteli tiiviisti sotilasoperaatioita koskevaa raporttia. Keskusteltiin ensimmäisten yhteenottojen tuloksista uuden salaperäisen ja pelottavan vihollisen kanssa, jonka todellista olemassaoloa oli vaikea uskoa. Sotilasavustaja antoi raportin.
  - Taistelun aikana menetimme peruuttamattomasti 92 hävittäjää ja 6
  uusin pommi-hyökkäyslentokone "Stills-333". Tämä
  tutkalle näkymättömiä lentäviä taistelulaivoja, joista jokainen maksaa yli miljardin. Myös paras ilmailukenraali, 358 lentoupseeria, 24 kenraalia, 120 vihreää sai surmansa.
  baretteja, 46 muuta asiantuntijaa, mukaan lukien RCU-prikaati. 124
  Lentokoneen miehistö jäi pitkäksi aikaa sokeiksi, heidän näköhermonsa ja verkkokalvonsa halvaantuivat. On monia vaurioituneita lentokoneita, ja niin
  hulluiksi tulleet ihmiset . Kansakunta on shokissa. Toimittajat ovat jo tehneet
  He levittivät sanaa tästä katastrofista ympäri maailmaa. Khadam Fusein
  Olen jo lähettänyt onnittelut uudelle taistelijalle Armenian imperialismia vastaan. Zerbiassa ja Venäjällä vasemmistolaiset ja nationalistit ovat jyrkästi aktivoituneet. Mustat mellakoivat eteläisissä osavaltioissa. Tilanne kuumenee ja vaatii rajuja toimenpiteitä.
  Raportti teki vaikutuksen sotilasneuvostoon. Ensimmäinen
  Ylipäällikkö, Yhdysvaltain presidentti, käytti puheenvuoron.
  - Tosiasiasi ovat pelottavia, ja vaalikampanja on vielä edessä... En voi enkä halua olla se hölmö , joka kätteli
  rikollinen. Ensinnäkin RCU on syyllinen sotkemiseen
  tällaisen vaarallisen uhan ilmaantumista. Meidän on toimittava päättäväisemmin: saari on estettävä ja sitten hyökättävä
  hänen laivastoarmadaansa. Jos lentokoneita on tuhansia,
  vihollinen ei pysty taistelemaan takaisin ja tuhoutuu. Me armenialaiset olemme suuri kansakunta, joten meidän ei pitäisi puuttua asioihimme.
  NOO ja muut. Desert Stormin jälkeen vihollisistamme on tullut röyhkeämpiä. Zerbit yrittävät saada takaisin asemansa, no, me
  Tänään iskemme heihin ja huomenna Venäjälle. Olemme vahva kansakunta, meillä on tarpeeksi tankkeja, laivoja ja lentokoneita, kaadamme koko USA:n armadan ja murskaamme tämän Rybachenko-Levin kuin hämähäkin. Voimamme on kanssamme. Jumala siunatkoon meitä...
  Presidentin puhe sai jyrkät suosionosoitukset.
  Sitten siirryimme tiettyihin kysymyksiin. Kenraali John Shalikashvili ehdotti välttämään riskejä ja tarpeettomia tappioita
  käyttää ydinaseita, jotka kohtasivat energisiä
  vastalauseita. Jan Wissenger vastusti voimakkaimmin:
  - Ydinaseet ovat heikkojen maiden aseita, ja olemme tarpeeksi vahvoja olemaan turvautumatta sellaisiin toimenpiteisiin.
  Yhdysvaltain presidentti tuki häntä.
  - Emme saa menettää arvovaltaamme . Olemme tarpeeksi vahvoja voittamaan vihollisen turvautumatta ydinaseisiin. A
  ydinsaastuminen vaikuttaa Shalovyn ja Linin saarille ja mahdollisesti
  Mahdollisesti, Lippins. Tämä aiheuttaa tuomitsevan maailman yhteisön
  ja aiheuttaa ongelmia ystävälleni Stepanille. Jopa Zirakissa
  ja Vietnamissa emme alistuneet tähän. Mitä tämä, suhteellisesti sanottuna, marsilainen voi vastustaa meitä? Useita tuhansia ihmisiä hänen tukikohdassaan... Kyllä, he hajoavat heti ensimmäisillä laukauksilla. Ilmeisesti hän on yksin. Uhkea armeijani opettaa jälleen maailmalle oppitunnin, joka saa sen vapisemaan. Me
  Vahvistamme valtaamme maailmassa, joten älä säästä rahaa laivueeseen!
  Olemme tarpeeksi rikkaita, jotta emme säästä laivojen ja lentokoneiden siirroissa. Joka ei ole puolellamme, on meitä vastaan. Vihollinen tulee olemaan
  tuhottu, jauhettu jauheeksi!
  Tällä kertaa jylisevät suosionosoitukset päättivät puheen.
  Sotaneuvostoa johti Jan Wissenger. Hänet uskottiin
  toimenpide koodinimeltään "Cracked Nut". Tätä varten
  Operaatioon kohdistettiin valtavat joukot: 20 lentotukialusta,
  49 risteilijää, 38 taistelulaivaa, 280 fregattia, 2 500 venettä ja muuta alusta, yli kolmannes ilmailusta ja lähes puolet laivastosta. SISÄÄN
  ehdotetun hyökkäyksen piti osallistua vain
  osa asevoimista, loput perustuivat tähän tarkoitukseen
  uhkailu. Armetika valmistautui uuteen sotaan, ja armada oli matkalla saarelle, jota Rybachenko-Lev kutsui "Toivon tähdeksi". Armetica on pitkään pitänyt itseään voittamattomana. Symboli
  Armetiki - kotka - levitti siipensä ympäri maailmaa.
  Pavel Lev heräsi ja tunsi olevansa maailman huipulla. Näin...
  Ja kolme heidän laivastaan oli jo lähestymässä Torugaa. Onneksi tuuli oli kohtalaisen voimakas ja tasainen. Ja kaikki kolme alusta rakennettiin onnistuneesti ja erittäin suosittuja nopeuden ja laadun suhteen.
  Rannan läheisyys rentouttaa merirosvot. Ja se lisäsi heidän mielialaansa huomattavasti.
  Kolme soturityttöä alkoi tanssia ja hyppäsi räjähdysmäisesti ylös kuin hevoset.
  Samaan aikaan, miksi kaunottaret eivät laula?
  Tyttöjen äänet pyyhkäisivät meren pinnalla suurella intensiivisyydellä, ja se vaikutti satakielien trilleiltä.
  Ja itse laulut, kuinka siistejä ja upeita, ovat kokonainen runo;
  Olin paljasjalkainen tyttö
  vaelsi puolialasti kylmässä...
  Vaikka kotimaani on rikas,
  Minun piti kävellä lumikoilleen läpi paljain jaloin!
  
  Vaelsin kaupungeissa pitkään,
  Krayukha pyysi almua sellaisella...
  Minulle sanottiin usein, etten palvele sitä,
  tyttö oli joutumassa epätoivoon!
  
  Te ette ymmärrä tätä,
  Kaikilla on tietokone ja konsoli...
  Etkä opi suorilla A:illa,
  Etkä sääli paljasjalkaista tyttöä!
  
  Paljaat jalkani ovat niin punaiset
  Pakkanen voi olla erittäin kova...
  kerjäläistyttö eläisi kevääseen asti,
  Onko Jumala todella armoton Malyuta!
  
  Tapasin pojan - hyvä
  Vaikka tämä köyhä poika on myös kerjäläinen...
  Ja yhdessä se ei ole meille niin vaikeaa,
  Hän on rohkea kaveri, tavallaan japanilainen!
  
  Kuljemme yhdessä paljain jaloin talvella,
  Mutta ystävyys lämmittää sydäntämme...
  Ja poika näyttää vain hyvältä
  Hänestä tuli taas kuin Abel, ei Kain!
  
  Vaikka pyhät eivät valitettavasti olleet ,
  Selviytyäkseen yhdessä varastaman miehen kanssa...
  Älä luovu häkistäsi ja laukustasi,
  Yhtäkkiä päädyimme telkien taakse yhdessä!
  
  Siirtokunnassa lapsen elämä ei ole hunajaa,
  Ensin tytön pää leikattiin...
  Ja jotta voimme tuottaa tuloja,
  Inspiroitunut suuriin työntekoon!
  
  Tytöt ajettiin kentälle paljain jaloin,
  Ja he ajoivat pahoja orjia pois ruoskailla...
  lyövät usein tyttöjä nyrkkeillään,
  Olemme nähneet paljon pahaa!
  
  He ruokkivat niukasti, mutta sinä voit elää,
  Vankeudessa ylpeä tyttö vahvistui...
  Vaikka elämä on hauras, kuin silkkilanka,
  Ja narttu päätyi häkkiin!
  
  Mutta sitten lähdin vyöhykkeeltä kaapussa,
  Kävelen pää ajeltuna ja paljain jaloin ...
  Minne tyttöjen perhe katosi?
  Talvi on kaikkialla, odota vain toukokuuta!
  
  En melkein enää jäädy paljain jaloin,
  Saavuin Moskovaan kävellen Siperiasta...
  Mistä hän sai ruokaa nyrkillä,
  Jos olen myös varastihieman !
  
  Mutta siellä oli jo neuvostovalta,
  Ja he vain veivät tytön tehtaalle...
  Onhan vahva maa kehittynyt,
  Kaukana näet jo kommunismin!
  
  Olen erittäin vahva tyttö , usko minua,
  Ja täytin kolme normia kerralla...
  Yhtäkkiä peto heräsi,
  Vaikka seisoin paljain jaloin leirin kanssa !
  
  Mutta menin toimitussivuille,
  Ja he antoivat minulle huippuosaamisen todistuksen...
  Yhtäkkiä alkoi sota,
  löivät Venäjää sillä tavalla !
  
  Löysin kutsun armeijasta,
  Ja hän taisteli kiivaasti natsien kanssa...
  Vaikka ei kovin ystävällinen maa,
  Mutta haluan ainakin vähän lämpöä !
  
  Päädyin legendaariseen lentorykmenttiin,
  Siellä hän alkoi taistella itsevarmasti...
  Että tämä Fuhrer on hullu ja kuollut ,
  Kannoin jäsenkorttiani repussa!
  
  Taivaassa ei ole tasavertaista , usko minua,
  Olen tyttö kuin noita ja hymyillen...
  Ja avasimme oven voittoon,
  Tarvittaessa kaadetaan napalmia vihollisen päälle!
  
  No, mitä natsit saivat?
  tytöltä , paljain jaloin ...
  Olkoot kaikki pojat ikuisessa kirkkaudessa,
  Ja pian rakennamme siistin, uuden maailman!
  
  Sota ei mene hyvin
  Petolliset japanilaiset avasivat rintaman...
  Ja meidän on äärimmäisen vaikeaa pilkkoa,
  Mutta paljasjalkaisen tytön ääni on selkeä!
  
  Kaikki oli elämäkerrassani,
  Vankilat ja nälkä ja julmuus ja kidutus...
  Ja Stalin on myös raivoisa konna,
  Hän haluaisi lyödä häntä leukaan, vaikka yhdellä yrittämällä!
  
  Lyhyesti sanottuna uskon, että pääsemme Berliiniin,
  Minäkin kävelen raunioiden läpi paljain jaloin...
  Valloitetaan vain maailmankaikkeus,
  Ja kuparipunokseni kasvavat!
  
  Saavutan jotain, jota kunnioitetaan
  Nostamme lipun Isänmaan tähtiin...
  Kirjoitat pojan muistivihkoon,
  Säteilevimmän Venäjän kunniaksi!
  
  Tyttö uskoo - uhreja syystä,
  Silloin myös stalinismi saa rangaistuksen!
  Olen ikuisesti nuori, aina avojaloin,
  Ja lisään lämpöä sängyssä!
  
  Jeesus herättää kuolleista kaikki kadonneet,
  Ja jos ei Kristus, niin tiede...
  Ja ole soturi, älä siis pelkuri,
  Loppujen lopuksi elämä on kauneinta!
  . LUKU nro 8.
  Toruga on yksi kahdesta tärkeimmistä piratismin keskuksista, jotka ovat muodollisesti Ranskan kruunun alaisia. Ja näet, että tämän saaren kuvernööri on maailman rikkain mies, joka ansaitsee paljon rahaa saaliiden jälleenmyynnistä, merirosvojen kapteeneille annetuista lainoista, laskujen lunastamisesta ja paljon muusta. Mukaan lukien bordellipalvelut, yökeijut ja rommin myynti merirosvoille. No, hän ei ole ainoa - täällä ruokkii iso joukkue.
  Joka tapauksessa helpoin tapa myydä kahvia on kuvernöörille itselleen. Sitten kaikki on harteiltasi. Ja voit mennä lomalle.
  Pavel kuitenkin neuvotteli kuvernöörin kanssa ja onnistui saamaan hieman enemmän kuin hän maksoi muille merirosvoille kahvista ja muista tavaroista.
  Sen jälkeen hän aloitti uuden rekrytoinnin joukkueeseen. Hänellä on nyt kolme alusta, joilla on hyvä suorituskyky ja kaksi erittäin voimakasta tykistöä. Joten tekemistä riittää.
  Erityisesti voit silti ryöstää paljon, jos sinulla on voimaa.
  Komentaja-Lion, kuten häntä nyt kutsuttiin, värväsi suuren miehistön, noin 7-800 merirosvoa. Tämän olisi pitänyt riittää viileän toimenpiteen suorittamiseen.
  Ehkä jopa Portugalia, Espanjan puolisiirtomaata vastaan. Siellä on myös rikkaita paikkoja. Erityisesti kultakaivokset Amazonissa. Joka tapauksessa, siellä oli jossain kurkistaa.
  Toruga itsessään oli kivien ja voimakkaan linnoituksen peitossa, eikä sitä voitu ottaa niin helposti.
  Arvostetuimmassa tavernassa, jossa palvelivat kauniit tytöt pelkissä tunikoissa, leijonan komentaja tapasi merirosvo Levastienin. Tämä tyyppi ehdotti, että hän hyökkäsi Kastilian kaupunkiin, joka oli kaukana ja hyvin suojattu, jossa saattoi olla huomattavaa varallisuutta.
  Pavel Lev huomautti:
  - Tämä on mielenkiintoinen ajatus. Mutta sinun pitäisi ylittää valtameri ja kiivetä Espanjan ulkopuolelle Euroopassa. Vaikka houkutus on tietysti suuri.
  Levastien huomautti:
  - Siellä on voimakas linnoitus. Ja neljä alusta ei välttämättä riitä taisteluun. Erittäin voimakas linnoitus, mutta lähellä on kultakaivoksia. Jopa Morgan itse, kun hän yritti päästä sinne, menetti kaksi laivaa ja pakeni häpeässä.
  Pavel huomautti hymyillen:
  - Morgan? Tämä on meidän naulamme ! Meidän täytyy käsitellä häntä!
  Levastien kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Meillä on vielä tarpeeksi tilaa. Kastilia on erittäin suuri saalis. Siellä voit kerätä kultaa ja koruja sadan miljoonan frangin arvosta!
  Komentaja Leo suostui:
  - Iso summa! Mutta toistaiseksi...
  Sitten tavernaan juoksi sanansaattajapoika. Hän oli paljain jaloin ja shortseissa, hengästynyt, poika kertoi:
  - Espanjalaiset yrittävät murtautua alueellemme. He kiipeävät maata kohti meitä!
  Kapteeni Lion ilmoitti:
  - Soita hälytys!
  Osa saaresta, jolla merirosvojen omaisuus sijaitsi, kuului Espanjalle. Kirjoittamattomien sääntöjen mukaan espanjalaisiin ei koskettu ennen kuin he koskettivat ranskalaisia. Mutta Euroopassa puhkesi toinen sota Espanjan ja sotaisan Ludvig Neljäntoista välillä.
  Ja nyt espanjalaiset päättivät polttaa tämän merirosvojen pesän. Mutta korsaarien päihittämiseksi merestä päätettiin heikosti heittää kaksikymmentätuhatta jalkaväkeä ja ratsuväkeä tykeillä. Torugeissa oli noin viidestä kuuteen tuhatta merirosvoa, ranskalaisten sotilaiden kanssa jopa kymmenen tuhatta - eli puolet vähemmän. Lisäksi espanjalaiset luottivat myös merirosvojen alhaiseen kurinalaisuuteen, koordinoinnin puutteeseen, ikuiseen vihamielisyyteen, kilpailuun sekä haluttomuuteen ja kyvyttömyyteen taistella maalla.
  Kaksikymmentä tuhatta kastilialaista ovat siis vakava uhka.
  Mutta kapteeni Leolle tämä on mahdollisuus saada Ranskan kruunun suosio ja lopulta saada jonkinlainen laillinen asema Euroopassa.
  Loppujen lopuksi kuka hän oikeastaan on? Tuntemattoman klaanin tai heimon merirosvo . Margarita on markiisitar, ja hän myönsi, että hän haluaisi mennä naimisiin Pavelin kanssa ja antaa hänelle arvonimen. Marquis de Rybachenko de La Valliere - - kuulostaa! Mutta markiisi ja kuninkaan entinen emäntä menivät naimisiin kuka tietää minkä rotuisen filibusterin kanssa.
  Ja ehkä he antavat minulle jonkinlaisen tittelin ja arvosanan. Joten joka tapauksessa kapteeni Lion unelmoi.
  Ja tytöt halusivat myös ainakin aatelia ja ostaa itselleen maata Ranskasta. Se olisi erityisen hyvä Välimeren rannikolla. Siellä on lämmintä jopa talvella ja yleensä paratiisi. Ja myös Italiassa, ei myöskään paha. Varsinkin Sisiliassa! Tällä saarella ei juuri ole talvea, meressä voi uida tammikuussa.
  Joten merirosvot kerättiin kiireesti taisteluun.
  Adala ja Agata rentoutuivat rannalla tällä hetkellä. Kuinka mukavaa on kävellä paljain jaloin kuumalla hiekalla ja katsella jalkojen siroja jälkiä . Merirosvot polvistuvat ja suutelevat tyttöjen paljain jaloin viiloitettuja jalanjälkiä intohimoisesti.
  Tämä on hienoa , osoittautuu, ja suuressa mittakaavassa. No, kauneutta, voisi sanoa.
  Tytöt ruskettuvat suklaan kiiltoon Eva-asuissa. Mutta yritä ainakin yhtä merirosvoa lähestyä heitä. He satuttavat häntä.
  Adala huomautti:
  - Muistan kuinka talebanit saivat kiinni venäläisen sotilaspojan. He ripustivat hänet jaloistaan ja alkoivat sahata häntä ruosteisella, tylsällä sahalla. Se on kamalaa. Ja niin tämä nuori mies huusi , kuulit sen kirjaimellisesti muutaman kilometrin päässä.
  Agatha nyökkäsi:
  - Kyllä se on oikein! Mulla on vieläkin tämä surina korvissani! Tarkemmin sanottuna epäinhimillinen huuto. Kuinka julmia nämä Talibanit ovatkaan. He jopa nylkevät naiset elävältä. Ja yhden vangitun naishoitajan rinnat revittiin irti kuumilla pihdeillä!
  Ja tytöt huusivat keuhkoihinsa:
  - Emme unohda, emme anna anteeksi!
  Ja merkkinä taisteluvalmiudesta he ottivat sen ja lauloivat virkistävän laulun;
  Olen stalinismin komsomolilainen, tytär
  Meidän piti taistella fasismia vastaan, mutta...
  Meihin tuli valtava voima ,
  Rangaistus on tullut järjestelmien ateismille!
  
  Taistelin natsismia vastaan kiireessä,
  Olin paljain jaloin kovassa pakkasessa...
  Ja sain A:n kokeesta,
  Selviytyi kiihkeän Juudaksen kanssa!
  
  Fasismi on hyvin salakavala ja julma,
  Ja teräslauma murtautui Moskovaan...
  Oi, ole armollinen, kunniakas Jumala,
  Kuljetan RPK:ta löysässä repussa!
  
  Olen mahtava kauneustyttö
  paljain jaloin lumikellossa ...
  Toteuta suuri unelma
  Oi , älä tuomitse kauneutta tiukasti!
  
  Murskasin fasistit kuin herneet,
  Moskovasta Stalingradiin...
  Ja Fuhrer osoittautui pahaksi taistelussa,
  En voinut elää nähdäkseni ylpeää paraatia!
  
  Tästä rajattomasta Stalingradista,
  Sinusta tuli meille loistava käännekohta...
  Siellä oli upeiden palkintojen vesiputous,
  Mutta Hitler sai sen juuri sorkkaraudalla!
  Mennään kohti suurta isänmaata,
  Olemme maailman tai universumin lopussa...
  Jään yksin komsomolin jäsenen kanssa,
  Ja kutsuja tulee olemaan rajattomasti!
  
  Juoksin paljain jaloin hiilellä,
  Ne jotka palavat lähellä Stalingradia...
  Ja napalmi polttaa kantapääni,
  Me tuhoamme - natsit ovat paskiainen !
  
  Kurskin kaari on saapunut tulella,
  Ja näyttää siltä, että koko planeetta on tulessa...
  Mutta me pyyhimme Fuhrerin rykmentit paskaksi ,
  Olkoon paikka säteilevässä paratiisissa!
  
  Vaikka Tiger on erittäin vahva tankki,
  Ja usko minua, sen runko on niin voimakas...
  Mutta muutetaan hänen vaikutusvaltansa tomuksi,
  Ja aurinko ei katoa - pilvet katoavat!
  
  "Pantteri" on myös voimakas, usko minua,
  Ammus lentää kuin kiinteä meteoriitti...
  Kuin se olisi hampaat paljastava peto,
  Saksa ja satelliitit!
  
  Uskomme lujasti voittoomme,
  Olemme ritareita ja komsomolityttöjä ...
  Pystymme murskaamaan lauman paineen,
  Emmekä jätä taistelua AWOL!
  
  Rakastamme taistella - voittaa rohkeasti,
  Teemme kaikki työt kauniisti...
  Kirjoitat edelläkävijämme muistikirjaasi,
  Kun olet Marxin kanssa, se on reilua!
  
  Mekin voimme rakastaa arvokkaasti,
  Epämallisen Jeesuksen kunniaksi...
  Vaikka Saatanan legioonaa kiipeää,
  Me voitamme, emmekä ole surullisia!
  
  Ja punaiset valtaavat Berliinin,
  Vierailemme pian Marsissa...
  Komsomolin jäsenellä on siisti poika,
  Kuka sanoo ensimmäisen sanan - hei!
  
  Olkoot universaalit avaruudet kanssamme,
  Niiden leviämiselle ei ole estettä...
  Saamme huippuluokan saavutuksia,
  Ja Herra antaa sinulle pyhän palkan!
  
  Tiede herättää kaikki henkiin - uskon
  Ei tarvitse surra kaatuneita...
  Olemme kommunismille uskollinen perhe,
  Katsotaan universumin tähtien välissä!
  Sen jälkeen, totellen signaalia, soturit alkoivat muodostaa tappavan nyrkin.
  Merirosvot eivät erityisesti halunneet taistella Espanjan tavallista armeijaa vastaan. Itse asiassa tämä ei luvannut heille ryöstöä tai voittoa. Ja kuoleman riski oli suuri.
  No, ranskalainen varuskunta, jossa oli yksittäisiä aseita kantavia kaupunkilaisia, oli valmis täyttämään velvollisuutensa loppuun asti. Vaikka vakituisia sotilaita ei ollutkaan niin paljon. Ja enemmän ulkolinnassa.
  Kapteeni Leo otti kiireellisen tehtävän kerätä kaikki merirosvot. Ja hän käski ottaa kaikki mahdolliset aseet laivoilta. Joillain tavoilla, mutta tykistössä, oli mahdollista saada ylivoimainen etu espanjalaisiin nähden.
  Margarita, jolla oli jopa enemmän käytännön kokemusta sodista kuin erikoisjoukkojen majuri itse, oli paikalla. Ja hän keräsi merirosvoja. Adala ja Agata järjestivät myös joukkojen ja aseiden kokoontumisen. Meidän piti kiirehtiä.
  Tytöillä oli kiire. Agatha käytti jopa ruoskaa ja kehotti korsaareja päälle. Ja se toimi.
  Vaikka monet merirosvot, erityisesti muiden ihmisten miehistöt, yrittivät ampua ja napsauttaa heitä. Tilanne oli niin jännittynyt, mutta tytöt selvisivät vaikeudesta. Ja he ajoivat pois umpeen kasvaneet, pelottavat merirosvot, keräten ne kasoihin ja lajitellen joukot.
  Margarita oli myös rullassa. Pari kertaa hän jopa iski palloihin, jotta ne eivät olisi liian innokkaita taputtamaan häntä, vaan tottelevat paljon nopeammin.
  He kokosivat sekä miliisin että osan varuskunnasta. Myös mereltä tulevien hyökkäysten vaara oli olemassa. Ja saaren varuskunnan päällikkö ei uskaltanut viedä kaikkia sotilaita ja tykkejä linnoituksesta. Espanja on vahva laivastossaan, ja näyttää siltä, että Louisin uusi sota ei tule olemaan niin helppoa. Vaikka hänellä on erinomainen talouspäällikkö Kohlberg, joka, minun on sanottava, osoitti olevansa melkein nero, kuten Richelieu.
  Espanjassa on paljon siirtokuntia ja laivoja - laadultaan huonompi. Mutta maavoimissa ero ei ole vielä liian suuri.
  Erityisesti jopa niin yksinkertaista asiaa kuin musketin pistin ei vieläkään käytetä.
  Ja Paul Leo käski ottamaan tämän puutteen ja korjaamaan sen. Mutta pistimien tekemiseen oli liian vähän aikaa. Vain parisataa merirosvoa onnistui tekemään tällaisen laitteen...
  Ja he kokosivat hätäisesti erityyppisiä aseita...
  Agatha ehdotti ajan voittamiseksi sytyttää tuleen viidakon, jonka läpi espanjalaiset joukot liikkuisivat.
  Silti kaksikymmentä tuhatta on kokonainen armeija aseineen. Joita ei ole helppo vetää.
  Adala, ryhmä ratsastettuja merirosvoja, teki ensimmäisen matkansa ja hyökkäsi espanjalaisen ratsuväen kimppuun.
  Korsaarit hevosten selässä heittivät kotitekoisia kranaatteja ja panivat Kastilian valtakunnan soturit pakoon.
  Ja he juoksivat karkuun kärsien vahinkoa...
  Punatukkainen peto katkaisi espanjalaisen lancer everstin pään sapelilla ja huusi:
  - Minä kylvän kuoleman, vihollisen täytyy kuolla!
  Ensimmäinen tappelu espanjalaisten kanssa inspiroi merirosvoja hyökkäyksiin, kuten muutkin Torugan puolustajat.
  Kranaatteja valmistettiin kiireesti savesta, ruudista ja hiilestä. Kyllä, tavallinen kivihiili voisi tehdä kranaatista melkein yhtä tuhoavan kuin nitroglyseriini.
  Ja tuli hätäinen aseistaminen...
  Margarita otti käteensä kapteeni Leon valmistaman kiikarikiväärin ja alkoi ampua Espanjan armeijaa. Ensinnäkin tyttö valitsi upseerit ja tyrmäsi heidät kuin peltopyyt. Espanjalaiset hidastivat jälleen vauhtia ja alkoivat ampua satunnaisesti vastauksena.
  Margarita ampui nopeasti ja tarkasti. Ja hänen luodinsa löysivät kohteita sekä ratsuväen että jalkaväen keskuudessa.
  Tyttö itse oli piilossa viidakossa, eikä häntä tavoitettu. Hän naamioi itsensä hyvin.
  Ja luodit osuivat tarkasti ja usein...
  Ja tämä antoi meille myös aikaa kranaattien valmistamiseen ja aseiden vetämiseen.
  Adala sytytti myös viidakon tuleen, mutta se ei palanut hyvin. Ja toisaalta tämä on hyvä - koska tulipalot voivat olla erittäin vaarallisia kaupungille. Mutta toisaalta se vaikeutti espanjalaisten hidastamista.
  Mutta he reagoivat jo hyvin hermostuneesti savuun ja ampuivat satunnaisesti.
  Espanjalainen kenraali Pedro ymmärsi alusta alkaen, että merirosvot eivät antaisi periksi niin helposti. Lisäksi Kastilian valtakunnan joukot näyttävät liian kömpelöiltä.
  Tytöt myös ryömivät ylös, heittivät kranaatteja vihollisia kohti ja juoksivat heti karkuun.
  He tekivät sen niin taitavasti ja tarkasti.
  Ja yksi neuloilla täytetty kranaatti aiheutti huomattavaa vahinkoa.
  Adala huomautti:
  - Sabotaasi tapa taistella!
  Agatha oli samaa mieltä tästä:
  - Ja erityisen tehokas !
  Margarita, joka työskenteli kiväärillä niin, että sen teräspiippu vääntyi ja se oli suoristettava, huomautti:
  - Me kidutamme heitä kuin puukottaisimme niitä neuloilla!
  Espanjan armeija hidastui. Ja tämä antoi aikaa vetää noin tuhat eri kaliiperista asetta yhteen paikkaan.
  Lisäksi sepät tuottivat yhä enemmän pistimiä. Suuri määrä kranaatteja valmistettiin saviesineistä.
  Kapteeni Leo alkoi laulaa piraatistaakseen merirosvoja ja osoittaakseen, että he ovat valmiita voittamaan lukuisat espanjalaiset;
  Toinen universumi - korkein luokka,
  Tähtikuviot kukkivat jatkuvassa kimpussa...
  Ja tähdet odottavat meitä pian,
  Olkoon runouden hyväksikäytöt ylistetty!
  
  Paljasjalkainen tyttö juoksee
  Hänen hiuksensa ovat kuin auringon väriset, punaiset...
  Minä nostan Isänmaan loistokilven,
  Ja kiristän sen tiukemmin poistaen nahkalaukusta!
  
  Olen ritari, pyörteen pioneeri,
  Rakastan taistella pyhän Venäjän puolesta...
  Ja esimerkkinä koko isänmaalle,
  Eikä mikään narri, jolla on klovnin sielu!
  
  Wehrmacht karkotettiin takaisin Moskovasta,
  Vaikka fasismilla on loputtomia voimia...
  Olemme vain ihmisiä, ritareita-kotkia,
  Tarvittaessa noustaan haudasta!
  
  Voimme tehdä kaiken ja olemme syntyneet voittamaan,
  Ei, pojat eivät ole syntyneet kaatopaikalle...
  Ja anna elämän antaa sinulle viiden tähden arvosana,
  Ja Fuhrer antaa vain kaksi pistettä!
  
  Luomme voimakkaan maan,
  Kansaamme ei saa polvilleen...
  Uskon etten kuole koskaan,
  Loppujen lopuksi suuri johtaja Lenin on kanssamme!
  
  Olen pioneeri, vaikea poika,
  Konekivääristä ammuttu melko helposti...
  Kylmässä juoksen paljain jaloin lumessa,
  Ja Krautit saavat koston minulta!
  
  Kukaan ei voi voittaa minua
  Olen ritari, jolla ei ole surullista tulosta...
  Ja anna metsästäjän muuttua riistaksi,
  Kun sää on tyyni!
  
  Sinun on määrä saavuttaa kaikki elämässä,
  Sille, joka on rohkea ja voittaa taistelussa...
  Kukaan ei ole rohkeampi kuin edelläkävijä,
  Ainakin kiusaajia on erilaisia!
  
  Joten uskon vakaasti, että me voitamme,
  Ja me herätämme henkiin pyhän Venäjämme...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Löysin rakkaan tyttöni !
  Näin tehtiin pitkäjänteinen ja aggressiivinen valmistautuminen. Myös tytöt osallistuivat siihen. Ja tarkka-ampujien tarkasti kohdistettuja laukauksia ja kranaatinheittoja, ja jopa soturit yrittivät ampua jousella. Eikä vain he, vaan myös heidän vanha ystävänsä musta Bob.
  Entinen orja ei todellakaan voinut missata tätä. Ja hänen jousensa kaukaa, espanjalaisten musketeille saavuttamaton, tyrmäsi vihollisen joukot.
  Ensinnäkin tietysti upseerit. Ja se näytti erittäin vaikuttavalta. Varsinkin jos otsalle ilmestyi yhtäkkiä suihkulähde ja tulipunaista verta roiskui. Ja se näytti erittäin tuhoiselta ja tappavalta.
  Kapteeni Leo kokosi aseensa nyrkkiinsä. Ja hän valmistautui taisteluun espanjalaisen kanssa.
  Ja lopuksi Kastilian valtakunnan ensimmäiset redoubit ilmestyivät.
  Ja aseet alkoivat ampua heitä kohti.
  Lisäksi he ampuivat erityisellä tavalla, ensin jotkut olivat tykinkuulat, sitten toiset ja sitten toiset. Tuloksena tulipalo sytytettiin lähes jatkuvasti ja tarkasti. Ja kanuunankuulat puhkesivat , ikään kuin rakeita sataisi runsaasti Kastilian armeijan riveihin.
  Espanjalaiset etenivät linjaamalla joukkonsa shakkilaudalla. Ja ne tyrmättiin tykistöllä melko tarkasti. Aseet toimivat kuin pianon koskettimet.
  Ja kun espanjalainen ratsuväki yritti päästä lähemmäksi, he löivät sitä rypälekuoksella ja sitten he alkoivat lyödä sitä musketeilla. Tästä hauskuus todella alkoi.
  Kapteeni Leo johti joukkoja henkilökohtaisesti. Tytöt ampuivat kotitekoisista, kehittyneemmistä kivääreistä.
  Ja musta Bob löi jousella myrkkyllä kuin curare. Ja tyrmäsi vastustajat.
  Ja kun ratsuväki lähestyi vielä enemmän, kranaatit lensivät sitä kohti. Lisäksi osa savituotteista oli täytetty neuloilla, nauloilla ja lasinpalasilla. Ja tämä aiheutti myös huomattavaa vahinkoa.
  Agatha, ampuessaan kivääristä, huomautti:
  - Se on helpompaa kuin talebanien tuhoaminen!
  Adala suostui tähän, paljastaen hampaat:
  - Kyllä, paljon helpompaa!
  Punapää ampui laukauksen ja suurella alkunopeudella luoti lävisti kolme espanjalaista sotilasta kerralla.
  Blondi totesi hymyillen:
  - Tämä on rationalisointia! Oikein!
  Agatha nauroi ja vastasi:
  - Voimme todella sanoa kaiken!
  Ja blondi tyttö ampui, niin että espanjalaiset putosivat ikäänkuin heidät olisi kaatunut.
  Margarita ampui myös. Ihmeen kauneus tyttö huomautti:
  - Taistelin saksalaisten kanssa! Ja hän todella osoitti korkeimman luokan taistelussa heidän kanssaan!
  Adala oli yllättynyt ampuessaan:
  - Taistelitko saksalaisia vastaan? Eli fasisteilla?
  Margarita nyökkäsi:
  - Joo! Mutta ensimmäinen tulikasteeni oli Espanjassa. Siellä taistelin osana kansainvälisiä prikaateja. Ja rehellisesti sanottuna se oli hauskaa. Jo tässä maailmassa osasin ampua täydellisesti primitiivisistä musketeista, mutta siellä oli jo kehittyneempiä aseita!
  Ja tyttö pystyi yhdellä laukauksella tappamaan neljä taistelijaa kerralla. Luodit ovat jo hyvin panssaria lävistäviä.
  Agata, joka myös ampui uteliaana, kysyi:
  - Entä Mosin-kivääri? Onko hän hyvä?
  Margarita pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei! Mauser-kivääri on varmaan parempi. Se on paljon kohdistetumpi .
  Arvostin tätä käytännössä. Yleisesti ottaen pidin amerikkalaisesta M-16:sta. Ammut siitä kuin ampumaradalla.
  Agatha nauroi ja huomautti:
  - No joo ! Tämä kivääri on erittäin tehokas ampumiseen erityisesti kaupungissa. Mutta mudassa ja suossa Kalashnikovit ovat paljon parempia!
  Adala sirutti nokkelasti ampuessaan vihollista:
  - Vaikutusemme on tappava. Varsinkin jos ammut tarkemmin kuin ennen.
  Ja soturi laski kiväärinsä. Ja sen sijaan hän laukaisi suuren, tuhoavan kranaatin ritsasta.
  Se lensi ohi ja räjähti espanjalaisten riveissä...
  Margarita huomautti filosofisesti ja jatkoi erittäin tarkasti vihollista ampumista:
  - Kun taistelin Espanjassa, olimme vilpittömästi varmoja siitä, että autamme tämän ylpeän maan ihmisiä pääsemään eroon Francon tyranniasta. Mutta sitten ajan kuluessa heräsi muita ajatuksia.
  Adala kysyi ampuessaan:
  - Mitkä?
  Tyttö, jolla oli lehtikultaiset hiukset, vastasi:
  - Jos vasemmisto olisi voittanut. Ja stalinistiset kommunistit tulivat valtaan, olisiko se ollut parempi vai huonompi? - Margarita ampui ja jatkoi uudelleen. - Ehkä stalinistinen hallinto Espanjassa olisi ollut paljon verisempi kuin Francon hallinto. Lisäksi Hitler olisi luultavasti hyökännyt Espanjaan tässä tapauksessa. Joten joskus ajattelet, minkä puolesta taistelet ?
  Agatha, ampui, nyökkäsi:
  "Tässä minä tapan ihmisiä, nyt minäkin mietin, mitä varten tämä kaikki on?" Mitä välitämme Ranskan ja Espanjan välisestä välienselvittelystä?
  Adala huomautti:
  - Taistelemme itsemme puolesta. Sinun paikkasi auringossa. Eikä vain niin. Tavoitteemme ei ole palvelu Ranskalle, vaan henkilökohtaiset arvot, tittelit ja tilaukset!
  Margarita nyökkäsi hymyillen:
  - Kun kuoret räjähtävät yötä päivää,
  Rivit ja tilaukset tulevat pian...
  Anna sen jyrinä raivoissaan ympäri maailmaa -
  Sota, sota, sota, sota!
  Ja tytöt antoivat jälleen tuhoisia kuolemanlahjoja viholliselle.
  Ja Pavel Ivanovich jatkoi ampumista. Ja hallitse joukkoja. Hänen yllättäjiensä joukossa oli liekinheitin.
  Hän vain ottaa sen ja lyö sinua tulivirralla. Ja näytämme kaikki todellista ja julmaa, polta se.
  Näin Espanjan ratsuväki sekoittui ja murskasi toisensa.
  Agatha twiittasi:
  - Mikään ei estä meitä, kukaan ei voita meitä!
  Adala vahvisti tämän:
  - Kyllä, ei kukaan eikä mikään!
  Ja tytöt laukasivat jälleen tuhoisia kranaatteja ritsasta.
  . LUKU nro 9.
  Merirosvot ja paikallinen miliisi ampuivat vuorotellen muskettejaan, mikä hidasti Espanjan etenemistä. Aiheuttaa heille valtavaa vahinkoa.
  Tappa-aseet iskivät myös keskeytyksettä ja pyyhkäisivät kirjaimellisesti pois kaiken tielleen.
  Ja he löivät sinut antamatta sinulle mahdollisuutta. Ja he toimivat aggressiivisesti. Ja niin osuvasti ja tarkasti.
  Merirosvot tietysti toimivat taitavasti, heillä oli harjoittelua. Ja ranskalaiset sotilaat eivät juuri koskaan pettäneet meitä.
  Vain espanjalaisten tykkien laukaukset kaukaa aiheuttivat vain vähän vahinkoa.
  Pavel Lev inspiroituneena alkoi laulaa tunteella;
  Kehdosta lähtien haaveilin, että minusta tulee siisti sotilas,
  Lennä lentokoneella ja ammu...
  Tai ehkä mökkipoika ja iso merirosvo,
  Vaikka merellä olet vain varas!
  
  Halusin olla sotilasasioissa - poikana,
  Tehokkain tunnustus...
  Sinun ei tarvitse oppia taistelua kirjasta,
  Muuten sinusta tulee tyhmä kuin karhu!
  
  Luin lapsena rajuista korsaareista,
  Nousemisesta ja äkillisistä hyppyistä...
  Vaikka saatat joutua komissaarien uhriksi,
  Mutta poika ei kestä pelkuruutta!
  
  Mitä haluat, sen saavutat aina,
  Mikä tahansa bisnes on aina kiistanalainen...
  Ja aurinko paistaa myös merirosvolle,
  Ja jos on myrsky, sillä ei myöskään ole väliä!
  
  Kyllä, hirsipuu uhkaa myös
  Julma teloittaja pystyttää rakennustelineet...
  Ja varas ei löydä paikkaa taivaasta,
  Gehenna odottaa häntä alamaailmassa!
  
  Kun jäin kiinni Jeesuksen luo,
  Epätoivoisesti esitin pyynnön...
  Annan periksi, kadun, alhaiselle kiusaukselle,
  Halusin tyttöjä, värikkäitä autoja...
  
  Jumala vastasi: Sinulle ei ole anteeksiantoa,
  Ja vain Saatana odottaa...
  Teloittaja löi välittömästi viipymättä,
  Ja pää vierii irti lohkosta!
  
  Ja olen helvetissä, mutta tiedätkö, en kärsi,
  Voi myös juoda vodkaa paholaisten kanssa...
  Ja nyt nielen sitä viinaa nauttien,
  Ne pestään kakulla ja riistalla!
  
  Kyllä, tämä paikka on vain merirosvoja,
  On paholaisia - poikasia räjähtäen...
  Tämä oli takaisinmaksu täällä,
  Samppanjaa, viiniä, grilli aamulla!
  
  Olen leikkinyt helvetissä viisisataa vuosisataa,
  Mutta sitten Suuri Jeesus tuli...
  Ja helvetti päättyi ilman väliintuloa,
  Olin alamaailmassa onnessa - nyt olen tyhjä!
  
  Gehennassa kärsin nyt suuresti,
  Kyllä, on totta, että on liian myöhäistä tehdä parannus helvetissä...
  Halusin pukeutua tyylikkäästi naisen kanssa,
  En tiennyt, että joudun tänään helvettiin!
  
  Joten opetus muille merirosvoille,
  Elä rehellisesti, saavutat tavoitteesi...
  Vaikka palkka on valitettavasti pieni ,
  Kuinka voimme päästä eroon ketjujen tarpeesta?
  Espanjalaiset pakenivat kärsittyään aiemmin valtavia tappioita. Kyllä, monet heistä kuolivat. Merirosvot ryntäsivät takaa ja seurasi luonnollisin verilöyly.
  Filibusterit kärsivät vähäisiä vaurioita, mutta he olivat heikkoja ja vihaisia.
  Kolme tyttöä ryntäsi taisteluun edellä: Margarita, Adala, Agata. Ja he löivät espanjalaisia jaloillaan käyttämällä sandaaleja, joissa oli terävät päät.
  Ja heidän iskuistaan Kastilian valtakunnan soturit kääntyivät. Ja se oli todella vakavaa.
  Margarita taisteli, leikkasi sapelit ja huusi:
  Älä kiirehdi hautaamaan meitä,
  Meillä on vielä tekemistä taistelussa...
  Lyömme vihollisemme raivokkaasti,
  Joesta ei lopu energia!
  Ja Agatha otti sen ja alkoi lyödä vihollisia, jotka eivät enää vastustaneet, vaan juoksivat karkuun, ja blondi tyttö pilkkoi heidät vielä suuremmalla raivolla ja voimalla!
  Ja Adala on myös kimalteleva ja raivoissaan taistelussa, punatukkainen tyttö. Tämä oli todella hauskaa.
  Nyt, jos tytöt ryhtyvät tuhoamiseen, armoa ei todellakaan ole.
  Ja he tekevät pahoinpitelyn. Ja muut merirosvot hyökkäävät - leikkaavat kurkkua ja repivät vatsat auki.
  He eivät myöskään ujostele kurkottaa taskuihinsa ja kauhiakseen pieniä esineitä. Kaikki näyttää villiltä ja siistiltä.
  Pavel Ivanovich ei ratsasta hevosella liian taitavasti. Itse asiassa erikoisjoukoissa on vain perusasiat siitä, kuinka ori alistaa. Ja käytännössä, kuka käyttää tällaista ratsuväkeä.
  Vaikka talebanit olivatkin saaneet joukkojaan. Lisäksi Taleban osti Kiinasta aseita, mukaan lukien droneja, kevyitä tankkeja, droneja ja moottoripyöriä.
  Siitä huolimatta Pavel Lev laukkaa ja ampuu. Tekee tämän tarkasti ja tarkasti. Ja hän ei unohda laulaa;
  Missä muussa maassa on ylpeä jalkaväki?
  Amerikassa mies on tietysti cowboy.
  Mutta taistelemme joukkueesta joukkueeseen,
  Olkoon jokainen kaveri kekseliäs!
  
  Kukaan ei voi voittaa neuvojen voimaa,
  Vaikka Wehrmacht on myös epäilemättä siisti...
  Mutta voimme murskata gorillan pistimellä,
  Isänmaan viholliset yksinkertaisesti kuolevat!
  
  Meitä rakastetaan ja tietysti kirotaan,
  Venäjällä jokainen soturi on seimestä...
  Me voitamme, tiedän tämän varmasti
  Sinun konnasi heitetään Gehennaan!
  
  Me edelläkävijät voimme tehdä paljon,
  Meille automaattinen kone ei ole ongelma...
  Olkaamme esimerkkinä ihmiskunnalle,
  Olkoon kukin pojista kunniassa!
  
  Ammuminen, kaivaminen, tiedä, tämä ei ole ongelma,
  Lyö fasistia kovasti lapiolla...
  Tiedä, että edessä on suuria muutoksia,
  Ja suoritamme minkä tahansa oppitunnin arvolla A+!
  
  Venäjällä jokainen aikuinen ja poika,
  Pystyy taistelemaan erittäin innokkaasti...
  Joskus olemme jopa liian aggressiivisia
  Haluan tallata natseja!
  
  Pioneerille heikkous on mahdotonta,
  Poika on karkaistu melkein kehdosta asti...
  Tiedätkö, meidän kanssamme on erittäin vaikea väittää,
  Ja argumentit ovat legiooneja!
  
  En anna periksi, uskokaa minua
  Talvella juoksen paljain jaloin lumessa...
  Paholaiset eivät voita pioneeria,
  Lakaisen pois kaikki fasistit raivoissani!
  
  Kukaan ei nöyryytä meitä pioneereja,
  Olemme syntyneet vahvoiksi taistelijoita...
  Olkaamme esimerkkinä ihmiskunnalle,
  Niin kimalteleva Jousimies!
  
  Cowboy on tietysti myös venäläinen kaveri,
  Sekä Lontoo että Texas ovat meille kotoisin...
  Tuhoamme kaiken, jos venäläiset ovat tulessa,
  Isketään vihollista suoraan silmään!
  
  Poika jäi myös kiinni,
  He paahtivat hänet telineellä tulessa...
  Mutta hän vain nauroi teloittajien kasvoille,
  Hän sanoi, että otamme pian myös Berliinin!
  
  Rauta on kuumaa kantapäähän asti,
  He painostivat pioneeria, hän oli hiljaa...
  Poika tietää, että hän oli Neuvostoliiton luonne,
  Hänen isänmaansa on todellinen kilpi!
  
  He mursivat sormensa, viholliset käänsivät virran päälle,
  Vastauksena kuuluu vain naurua...
  Ei väliä kuinka monta kertaa Krauts löi poikaa ,
  Mutta menestys tuli teloittajille!
  
  Nämä pedot ohjaavat häntä jo hirttämään hänet,
  Poika kävelee haavoittuneena...
  Lopulta sanoin: Uskon Rodiin,
  Ja sitten meidän Stalin tulee Berliiniin!
  
  Kun se rauhoittui, sielu ryntäsi Rodin luo,
  Hän otti minut erittäin ystävällisesti vastaan...
  Hän sanoi, saat täydellisen vapauden,
  Ja sieluni inkarnoitui jälleen!
  
  Aloin ampua raivokkaita fasisteja,
  Perheen kunniaksi Krauts tappoi kaikki...
  Pyhä asia, kommunismin asia,
  Se lisää voimaa edelläkävijälle!
  
  Unelma on toteutunut, kävelen Berliinin halki,
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi...
  Toimme valoa ja onnea koko maailmaan,
  Venäjän kansa - tiedä, ettemme voita!
  Ainoat asiat, jotka aiheuttivat merkittävää vahinkoa merirosvoille, olivat tykit, jotka osuivat pistemäisellä laukauksella. Mutta tämä ei pysäyttänyt ryöstöjä, ja he ryntäsivät kuin hullut, julmat ja armottomat eläimet, aggressiivinen lumivyöry.
  Ja he ryntäsivät kiihkeässä kiireessä leikkaaen ampujia miekoilla, miekoilla, kirveillä ja miekoilla.
  Tämä oli todella epätoivoinen ja armoton teurastus, jossa ei ole tasavertaisia eikä takapajuisia.
  Adala, Agata ja Margarita saivat kevyitä naarmuja ampumalaukauksesta. Sen jälkeen he jatkoivat aggressiivista hyökkäystään murhaavalla taistelulla.
  Adala, pilkkoen erittäin vahvalla ja liikkuvalla kädellään, keinuen ja muriseen, lauloi:
  Olipa kerran
  tyttö, joka oli vuohi...
  Planeetalla ei ole kylmempää asiaa -
  Universaali ukkosmyrsky!
  Kaikki ampujat saivat surmansa. Ja sitten espanjalaisten vaino jatkui.
  Pavel Rybachenko päätti, että ei todellakaan ollut synti vallata koko saaren Espanjan osan alue ja sisällyttää ne Ranskan kruunuun. Samalla löytää saaliista sieltä. Merirosvot eivät myöskään halunneet lopettaa.
  Ja he karjuivat ja ryntäsivät kuin tuhannet karhut.
  Tämä oli todella hauskaa. Ja loistava hyökkäys ilman epäilystäkään. Taistelu jatkui, ja oli selvää, etteivät merirosvot rauhoittuisi.
  Paenneita espanjalaisia ajettiin takaa ja teurastettiin.
  Agatha huomautti hymyillen:
  - Kyllä, talebanit eivät ole taipuvaisia pakenemaan. He ovat epätoivoisia taistelijoita!
  Adala nyökkäsi ja sirutti:
  Sininen sumu on marssi petokseen,
  Täältä tulee Taliban, joka on maistanut huumaa!
  Juopuneet ja vihaiset merirosvot tappoivat ne espanjalaiset, jotka yrittivät antautua. He eivät antaneet armoa kenellekään. Taistelu seurasi siis yhtä hyvin kulunutta raitaa.
  Adala myös leikkasi kurkun ja nuoli huuliaan. Samalla kun sanot:
  - Minun uskoni, miljardöörien usko!
  Agatha naurahti ja huomautti:
  - Miljardöörit uskovat vain kultaiseen vasikkaan!
  Ja molemmat tytöt viheltelivät sen jälkeen. Niiden yli lentänyt korppikotka sai pillistä sydänkohtauksen ja kaatui alas osuen kärjellään espanjalaista upseeria päähän.
  Margarita huusi:
  - Tulee mahtava taistelu! Olemme kuin cowboyt!
  Tyttö muisti toisen maailmansodan. Siellä Kursk-bulgessa lensi saksalaisia "tiikereitä" . Säiliöt ovat voimakkaita, mutta asettelultaan hieman vanhentuneita, liian kalliita ja raskaita. Mutta ne näyttävät aika pelottavilta . Varsinkin ne, joissa oli 71 EL-kaliiperi. Tämä oli todella pelottavaa. Niitä on pelottavaa katsoa .
  Kyllä, Tigeristä tuli legendaarinen tankki. He jopa kirjoittivat hänestä runoja ja lauluja.
  Mutta täällä espanjalaiset murskattiin... Tytöt silti pelastivat useiden sotilaiden hengen ja pakottivat heidät suudella saappaita.
  Se oli hienoa .
  Adala löysi hyvän palkinnon: kenraalin nuuskalaatikon, joka oli tehty kullasta ja kivistä. Ja soturi sirkutti:
  Kolumbus löysi Amerikan
  Hän oli rohkea merimies...
  Mutta samalla hän opetti
  Koko maailma polttaa tupakkaa!
  
  Rauhan piipusta, jota poltin,
  Kolumbus rakastunut johtajaan...
  Se on huono tapa,
  Globaalissa mittakaavassa!
  Ja punatukkainen tyttö vilkutti ystävilleen ja kumppaneilleen. Tästä tuli todella hienoa ja siistiä.
  Tytöt seikkailivat vielä vähän. Suurin pokaali oli arkku, jossa oli sotilaallinen aarre, mutta merirosvot varastivat sen. Ja tämä oli heidän siirtonsa ja uskontunnustuksensa!
  Tytöt, kuten sanotaan, työskentelivät kovasti...
  Kun merirosvot olivat uupuneet ja vain pieni osa hevosen selässä olevista espanjalaisista onnistui lähtemään , alkoi lepoaika. Korsaarit joivat vangitun rommin ja alkoivat sitten kuorsata.
  Pavel Lev päätti myös nukahtaa. Ja pidä pieni tauko kaikesta työstäsi.
  Ja kuurottavaa kuorsausta kuului.
  Ja kapteeni Leo unelmoi murhasta ;
  Jan Wissenger istui tuolilla ja poltti hermostuneena suurta havaijilaista sikaria. Hän odotti käytännössä uhkavaatimuksen loppua
  tietää vastauksen etukäteen. Vaikka Pavel Rybachenko olisi antautunut, satoja miljoonia dollareita ei silti käytetty
  armadan siirto, jotta voit lähteä välittömästi. Tässä tapauksessa he teeskentelivät, että yhteys ei toiminut - ja silti he aiheuttaisivat
  voimakas isku, joka viimeistelee kaikki kuin bugit. Lyhyt sotilasmies merivoimien amiraalin univormussa ojensi pomolleen television
  gramma.
  "Vastauksesi on Hope Islandilta", hän sanoi ja
  heitti toimiston.
  Sähke sisälsi vain kaksi sanaa: "Mene helvettiin!"
  Wissenger heitti sähkeen pois vihaisena.
  "Vannon, että hän tulee sinne nopeammin!"
  Yang käski sitten.
  - Mene täyden taisteluvalmiuden tilaan ja aloita
  saaren hyökkäys. Älä ota ketään vangiksi tullessasi suoralle alueelle
  tappio, avaa tuli ilman varoitusta. Älä neuvottele, älä reagoi valkoisiin lippuihin. Muista, että koko pommivarasto on käytettävä täysimääräisesti! Unohtaa
  sääli.
  Tyynen valtameren sinisissä avaruudessa lentotukialuksia, ilmailua
  ja laivat alkoivat liikkua. Panssaroidut teräslaumat
  krokotiilit, metallisulkien villileijaparvet ryntäsivät kohti saarta villinä lumivyörynä. Miehittämättömät risteilyohjukset ryntäsivät eteenpäin pääteräsvyöryn ohittamisesta.
  Näytelmä oli painajaismaisen upea. Suuri soturi Stalinator näki kaikki vihollisen armadan liikkeet ikään kuin
  kämmenet. Kuoleman säteiden parannetun muuntelun piti tehdä
  tehdä työtä. Siivekkäät tulivat ensimmäisinä säteiden vaikutusalueelle.
  raketteja, he, aivan kuin olisivat törmänneet näkymättömään seinään, alkoivat
  poikkeaa kurssista, palaa luonnottoman nopeasti ja räjähtää.
  tappavien z-säteiden alueelle .
  Ne näyttivät voimakkaaseen liekkiin tarttuvilta perhosilta; suurin osa niistä paloi ilmassa haihtuen silmiemme edessä, ja vain pieni osa onnistui hyppäämään ilmaan sihisemällä .
  vettä. Ala laajeni vähitellen sen vaikutuspiiriin.
  myös pinta-aluksia osui. Metalli paloi ja suli, osa
  mihin katosi kuin vetypommin räjähdyksestä. Suurilla
  pinta- aluksissa ; uusi ase järkytti jopa kokeneita sotureita. Kuoleman ympyrä laajeni yhtä lailla
  mitattu ja väistämätön. Vesi kiehui räjähdyspaikalla, sukellusveneet puristuivat ja sulivat. Kentällä kiinni jääneet lentotukialukset vääntyivät , vääntyivät ja räjähtivät sitten.
  Ammuksia ja polttoainetta räjähti yhä suuremmassa mittakaavassa,
  Valtameren yli nousi jättimäiset tsunami-aallot. Kuolema levisi nopeasti, mutta jotkut lentokoneet yrittivät...
  paluu, kuoleman akselin leviämisnopeus on kuitenkin edelleen
  lisääntynyt. Monet koneista eivät ehtineet edes reagoida - jatkuvasti laajenevan kentän nopeus tuli heille
  liian korkea. Laivat kirjaimellisesti kiehuivat myrskyisissä vesissä,
  koko horisontti oli höyryn ja savun sekoituksen peitossa.
  Kuolemansäteily peitti 50 mailin rannikon alueen,
  laajentaa asteittain ja nopeasti sen soveltamisalaa. Putoaminen käsiin
  kuolema, voimakkaat ja mahtavat taistelukoneet muuttuivat avuttomaksi metallin palasiksi. Armetikan ja joidenkin sen liittolaisten kauneus ja ylpeys olivat kuolemassa. Tappamiskentän nopeus on kaikki
  lisääntyi, vielä kaksi minuuttia - ja mahtavasta, ehkä kaikkien aikojen tehokkaimmasta armadasta, joka on koottu yhteen, ei ollut jäljellä muuta kuin kasa kiehuvaa metallia. Käytännössä
  myös kaikki ilmailu tuhoutui. Vieläkin veden pinnalla
  kiehui pitkään, räjähti ja räjähti kiertyneiden rakenteiden jäänteet. Öljyä ja polttoainetta vuotanut, palava
  moniväristen liekkien saaret. Saaret muuttivat muotoaan
  hohtavan sateenkaaren valoista. Muutamaa tuntia myöhemmin jättiläinen tsunami saavuttaa rannikon, tällä kertaa kuljettaen mukanaan
  kuin viattomat elämät. Totta, kun aallot siirtyivät pois keskuksesta, ne menettivät nopeasti korkeuden ja voiman.
  Vähän ennen hyökkäyksen alkamista Jan Wissenger muutti pois
  lentotukialus panssaroituun bunkkeriin johonkin läheiseen
  saaret. Tämä pelasti väliaikaisesti hänen henkensä. Syvyys panssari
  Taottu bunkkeri kesti katastrofin: se oli suunniteltu
  jopa suora osuma ydinohjuksesta.
  Viime aikoihin asti ylpeä ja ylimielinen turvallisuusneuvoston ulkoministeri, kumartunut, istui hetkessä harmaa pää alaspäin, ja armeettisten joukkojen katastrofi lopetti hänetkin. Sitä seuranneen haudan hiljaisuuden keskeytti yhtäkkiä laukauksen ääni. Käsi
  pudotti aseen ja putosi avuttomana pöydälle. Kirkkaasti valaistu toimisto vaipui yhtäkkiä pimeyteen.
  * * *
  Viesti Yhdysvaltain asevoimien tappiosta, joka on ennennäkemätön historiassa, aiheutti voimakkaan reaktion ympäri maailmaa. Vaihdot
  reagoi dollarin ja Dow-indeksin jyrkkään laskuun.
  Jones, öljyn ja öljytuotteiden hinnat nousivat jyrkästi.
  Järkyttävä reaktio sotilaalliseen katastrofiin, ennennäkemätön ja
  tämä tekee siitä vieläkin kauheamman ja valtaa Yhdysvaltoja
  Armetiikka. Ensimmäistä kertaa, kun ei oteta huomioon Yagonian hyökkäystä Yhdysvaltoihin,
  tuli sellainen paniikki. Armetikan asukkaat ostivat kiihkeästi elintarvikkeita, aseita ja kaasunaamareita massiivisessa mittakaavassa. Rikollisuus ja huumeriippuvuus ovat lisääntyneet jyrkästi , epävakaus on lisääntynyt ja hinnat ovat nousseet. Valkoista taloa ravistelivat skandaalit, ja republikaanien, demokraattien ja konservatiivien välinen polemiikka muuttui usein nyrkkitaisteluiksi .
  tappeluita. Armetikissa äänet kuuluivat aktiivisesti, myös korkeimmalla tasolla, senaatissa ja kongressissa totaalisodan julistamisesta. Yksiköt eloonjääneiden sotilaiden joukosta ja
  toimittajille kerrottiin kauheita asioita tästä valtavasta Tyynenmeren katastrofista. Pääesikunnalta tuo
  juuri se bunkkeri, johon Jan Wissenger ampui itsensä, toimitettiin
  Lena videotallenne taistelusta satelliiteista. Taistelun yksityiskohdat olivat niin kauheita, että jopa armeija
  Asiantuntijat olivat valmiita hyväksymään videotallenteet kauhuelokuvan käsikirjoituksena. Kenraalien kannat jakautuivat: jotkut pro-
  kannattivatko saaren täydellinen saarto, muut vaativat
  käynnistää massiivisen ydiniskun sitä vastaan.
  Tyynenmeren maat vastustivat ydinaseiden käyttöä. Mutta viimeinen sana oli, kuten aina, sellaisissa tapauksissa
  Yhdysvaltain presidentti Armetica, jolla oli perustuslain mukaan etuoikeus ja oikeus sanoa viimeinen sana
  ydinaseiden käyttöä .
  Villa Trintonin luokitus on terävä
  joutui niin häpeällisen sotilaallisen katastrofin jälkeen, edes iloinen viesti onnistuneesta vaalien väärentämisoperaatiosta Venäjällä ei voinut parantaa valitettavaa tilannetta
  Huvila. Ja tämä uutinen jäi melkein huomaamatta ,
  kuka Armetikissa, varsinkin sellaisella hetkellä, välittää Venäjästä ?
  nämä. Mutta minkä resonanssin kolmannen osapuolen tekemä äänitys aiheutti?
  Bob Owellin kami, jossa hän, Trinton, kättelee ja halaa
  tämä kosmisen helvetin hirviö, terminaattori Pavel Rybachenko-Lev, miljoonien idoli. Häpeä! Vaikka Will itse ei ole vielä mitään
  ei tiennyt. Ainoa tapa on antaa suostumus ja käyttää ydinaseita, muuten ei ole mahdollisuutta. Murskaava tappio vaaleissa on väistämätön. Armetika ei ole Venäjä:
  Vaalituloksia ei voi väärentää massiivisesti. Toinen tapa
  tähtiterminaattorin kukistamista ei todennäköisesti ole olemassa. Jos
  ydinsukellusveneitä suurissa syvyyksissä
  veneitä, sen lisäksi mannertenvälisiä ydinohjuksia
  ei mitään mitä vastaan taistella. Siksi Will Trinton - Yhdysvaltain presidentti -
  antoi käskyn käyttää ydinaseita. viimeinen väittely-
  kiista - ydinkärjet - pantiin toimiin.
  Tämä on hulluutta!
  Planeetan toisella puolella Pavel Rybachenko-Lev seurasi tarkasti tilannetta Toivon tähden saaren ympärillä. Arkaaiset ydinaseet olivat voimattomia voimakenttien edessä -
  mi, joka puolusti saarta. Taisteluohjukset iskevät voimaa
  kentällä, ei voinut räjähtää ja menetti nopeuden. Räjähtämättömät ohjukset saapuivat varastoon ja kerääntyivät saaren arsenaaliin. Ohjukset lensivät yksi toisensa jälkeen, erä erän jälkeen
  , useat heistä poikkesivat kurssilta räjähtäen naapuriin
  ne saaret. Yksi osui Lippinyyn tuhoten Rishopin kaupungin ja läheisen Yhdysvaltain tukikohdan, jossa oli 100 000 Yhdysvaltain sotilasta ja sotalaivoja vahvistava joukko sekä
  ja kaikki heidän liittolaisensa. Isku raskaasta strategisesta ohjuksesta
  fissiokärjet tuhosivat useamman kuin yhden kaupungin tappaen
  noin puoli miljoonaa ihmistä. Lippinskyn hallitus
  voimakas paine kansan taholta vaati sotilaspapiston lähtemistä ,
  kertynyt saarille. SATO-maat jättivät huomiotta -
  testit ja jatkoi joukkojen keräämistä. Yhä useammat laivat lähestyivät Nalovyta ja muita saaria. Merivoimien dreadnoughtteja rakennettiin telakoilla. Yhdysvaltain talous
  kuumeisesti uudelleen rakennettu sotilaallisessa mittakaavassa. Käveli vahvistettuna
  reserviläisten kutsu, varastointiin varatut laitteet otettiin kiireellisesti käyttöön. Mobilisaatio oli ennennäkemätön
  ylittää kahden maailmansodan suorituskyvyn. Toisessa maailmansodassa armenialaiset eivät kuitenkaan juuttuneet, vaan päinvastoin vahvistuivat ja niistä tuli suurvalta. Hulluuden estämiseksi
  Rybachenko-Lev lähetti Yhdysvaltoihin viestin vaatien: jos armenialaiset eivät lopeta ydiniskuja saarelle,
  sitten hän tuhoaa kaikki Yhdysvaltain ydinlaitokset ja vapauttaa maailman
  armeijan läsnäolosta . Koko maailma on silloin
  löytäköön vapauden. Armenian haukan kynnet leikataan pois
  Lena, ja nokka on lyhennetty. Armetika vastasi tähän uudella
  kunnollisia ydiniskuja. Jotkut heistä jäivät väliin
  tavoitteet, naapurisaarten tuhoaminen, luonnon lamauttaminen ja ympäristön tuhoaminen. Tässäkin oli kuitenkin vääristyneen logiikan järjestelmä. Sisään-
  Ensinnäkin, jos voimakentät neutraloivat ja sieppaavat ohjukset, niin ehkä on parempi räjäyttää ne jossain lähellä. Toiseksi, jos vihollista ei ole mahdollista saavuttaa räjähdyksellä, niin
  Ehkä se on mahdollista saada säteilyllä? On välttämätöntä lisätä muukalaisvihaa Yhdysvaltoja kohtaan kaikkialla maailmassa. Raivoissaan
  kidutusta horjuvan vaikutuksen vahvistamiseksi pelon kautta. SISÄÄN
  iskuihin , mutta Pentagonilla oli ydinpainike. Tämä oli täydellinen petos Eltsin-klikin taholta.
  Pavel Rybachenko-Lev valitti jälleen.
  - Et kuunnellut järjen ääntä, ja nyt minä päätän sinun
  kohtalo. Aluksi puolustin itseäni... Nyt hyökkään, vapauttaen ihmiskunnan armeetikkomaailman teräskorosta
  ylivaltaa. Ihmisillä on mahdollisuus elää niin kuin he sanovat
  heillä on omatunto. Kaikista valtioista tulee tasavertaisia kumppaneita -
  mi. Ihmiskunta vapautuu diktatuuristasi!
  . LUKU nro 10.
  Espanjalaisilla oli oma linnoitettu kaupunki saarella. Ja varsin hyvin vahvistettu tykeillä.
  Sitä olisi vaikea ottaa ilman merkittäviä tappioita. Pavel ja hänen tiiminsä laativat yksinkertaisen mutta tehokkaan suunnitelman.
  Ensin aloitettiin espanjalaisen linnoitettu kaupungin ammus tykeistä. Säännöllinen tykistötuli.
  Adala myös tähtäsi aseensa ja mutisi:
  - Taas tämä temppu! On parempi ottaa se liikkeelle ja myrskyyn!
  Agatha huomautti:
  - Muistan tämän tapahtuneen ja se johti suuriin tappioihin! Istumme mieluummin kovan puolustuksen päällä! - Tässä blondi tyttö toipui. - Suoritamme piirityksen kaikkien kamppailulajin sääntöjen mukaan.
  Margarita huomautti:
  - Joskus tykistövalmistelu on tarpeen. Mutta Andorran lähellä tapahtuneen vastahyökkäyksen aikana saksalaiset vain hylkäsivät tykistöpommittamisen ja pystyivät yllättämään vihollisen. Ja se kertoo jotain! Sitten he käyttivät temppuja.
  Agatha sirkutti ja lauloi:
  Ole kuin viekas kettu
  Ja pidä siitä kiinni...
  Ilman kettuja olisi ollut ihmeitä kauan sitten,
  Metsät ovat poissa!
  Adala nyökkäsi hymyillen.
  - Kyllä, olen punainen, ja minun on sanottava, että olen myös kettu!
  Pommitukset keskittyivät ja yksi espanjalaisen kaupungin linnoituksen muureista romahti.
  Sitten merirosvot sytyttivät kärryt tuleen kosteilla lehdillä ja puilla, mikä synnytti voimakasta savua ja lähestyi itse kaupunkia näiden tummien purojen suojassa.
  Sen jälkeen alkoi vakava hyökkäys. Läpimurto oli merirosvoarmadan raivoisat soturit.
  Tästä tuli todella siistiä. Ja täällä oli fantastisia välienselvittelyjä.
  Agatha sirkutti virnistettynä, kun hän katkaisi espanjalaisen upseerin pään:
  - Kuten aina, täynnä verta!
  Adala löi taistelijaa kärjellään ja sanoi:
  - Kyllä, verta on todella paljon! Mutta juomme sen!
  Margarita paljasti hampaansa ja sanoi:
  - Arkussa on vihollinen!
  Ja tyttö suoritti myllyliikkeen kahdella miekalla kerralla. Ja se osoittautui mahtavaksi ja tappavaksi.
  Näin tyttöjen tiet erosivat...
  Pavel-Lev huomautti:
  - Se on niin siistiä! Yksinkertaisesti upea luokka!
  Tämä oli todella hauskaa. Ja niin monet ruumiit putosivat tänne, varsinkin espanjalaisilta.
  Adala värjäytyi voimakkaasti verestä ja vapautti espanjalaisten suolet. Hän näytteli kaikella kiihkeällä energiallaan. Ja taistelun aikana hän törmäsi pulloon puhdasta alkoholia, jota käytettiin ilmeisesti sytytysammuksiin. No, tyttö, ajattelematta kahdesti, avasi sen ja otti sen kurkusta ja veti siitä. Se osui punatukkaisen viksun päähän , ikään kuin sorkkaraudalla, ja hän lauloi raivoissaan ja ilossa:
  Olen Chernobog, pahan Jumalan tytär,
  Luon kaaosta, kylvän tuhoa...
  Suuruuttani ei voi voittaa,
  Vain kiivas kosto palaa sielussani!
  
  Lapsena tyttö halusi hyviä asioita,
  Hän kirjoitti runoja ja ruokki kissoja...
  Heräsin aikaisin aamulla
  Kerubien siivet heiluttivat hänen yllään!
  
  Mutta opin mitä paha on,
  Mikä tässä maailmassa tekee sinut onnettomaksi...
  Mitä tarkoitat, sano hyvää?
  Rakastuin tuhoon intohimoisesti!
  
  Ja osoitti tyttömäistä intoaan,
  Kuinka kimalteleva Jumalan tytär hänestä tulikaan...
  Me voitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Osoitetaan voimaa, erittäin voimakkaasti!
  
  Isoisä tämä Chernobog,
  Hän tuo kaaosta, sotia maailmankaikkeuteen...
  Rukoilet Svarogia auttamaan,
  Itse asiassa saat palkinnon!
  
  Joten sanoin: Jumala siunatkoon,
  Anna vihan kuplia sydämessäsi ...
  Rakennetaan onnea, uskon , verelle,
  Olkoon kohtu täynnä ääriään myöten!
  
  Rakastan oveluutta, ilkeyttä ja petosta,
  Kuinka huijata tyranni Stalin...
  Sitä ei voi laittaa näytteille,
  Ja kuinka paljon sumua maailmassa onkaan!
  
  Joten hän ehdotti voimakasta liikettä,
  Tuhoa pahat yhdellä iskulla ...
  Mutta rakastuin hyvin mustaan jumalaan,
  Kaikissa asioissa, niin näissä kuin haudan tuolla puolen!
  
  Miten minä tottuin pahaan ?
  Ja sydämessäni oli raivoa, raivostuttavaa...
  Ilon, hyvyyden himo on kadonnut,
  Heti kun viha tunkeutui jalustalta!
  
  Mutta entä Stalin - hän on myös paha,
  ei puhuta Hitleristä ...
  Tšingis-kaani oli niin siisti rosvo,
  Ja kuinka monta sielua hän onnistui lamaannuttamaan!
  
  Joten sanon miksi pitää hyvät asiat,
  ei ole pienintäkään omaa etua ...
  Kun olet tikka, mielesi on taltta,
  Ja kun olin tyhmä , ajatukseni katosivat!
  
  Näin kerron itselleni ja muille,
  Tarjoa voimaa kuin mustaa mustetta...
  Sitten valloitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Aallot leviävät ympäri maailmankaikkeutta!
  
  Teemme pahasta niin voimakkaan
  Se antaa raivolle kuolemattomuuden,
  Hengellisesti heikkoja on jo räjäytetty,
  Ja me, vahvimmat ihmiset, uskomme tähän!
  
  Lyhyesti sanottuna meistä tulee vahvempia kuin kaikki kaikkialla,
  Nostetaan veren miekka universumin yläpuolelle...
  Ja meidän raivomme on myös hänen kanssaan,
  Otetaan vastaan kutsumus täynnä kohtaloa!
  
  Lyhyesti sanottuna, olen uskollinen Chernobogille,
  Palvelen tätä pimeää voimaa koko sydämestäni...
  Minun sieluni on kuin kotkan siivet,
  Ne, jotka ovat Mustan Jumalan kanssa, ovat voittamattomia!
  leikkaa päätäsi tällaisen kappaleen jälkeen ? Ja Adalan hiukset lepattavat tuulessa, kuin proletaarinen lippu, jolla he hyökkäävät Talvipalatsiin.
  Espanjalaiset taistelevat epätoivoisesti. He tietävät, etteivät he voi odottaa armoa merirosvoilta, ja siksi he eivät anna periksi ja yrittävät myydä henkensä mahdollisimman kalliisti. No tämä on ymmärrettävää. Merirosvot ovat kovia ihmisiä. Ja he katkaisivat päät perusteellisesti.
  Tytöt murtautuivat paikallisen kuvernöörin linnaan. Jotkut siellä olevista sotureista olivat mustia orjia, ja he taistelivat itsepäisesti.
  Agatha katkaisi yhdeltä heistä pään ja sirutti:
  - Jos varpunen on lähellä,
  Sytytämme aseen...
  Saa lyöntiä otsaan, konna,
  Kohtataan heti !
  Adala kikatti vastaukseksi ja myös viilteli, katkaisi päät sekä miekalla että miekalla ja karjui:
  - Murhaaviin läpimurtoihin!
  Margarita suoritti kolmijalkaisen miekkaillaan, katkaisi keisarin linnaa peittävien sotilaiden päät ja vinkaisi:
  - Voittomme on väistämätön!
  Ja sitten tyttö oli hieman surullinen. Vuonna 1941 Neuvostoliitto oli liian itsevarma. He luulivat heittävänsä hattuja saksalaisille. Mutta jo sota suomalaisia vastaan osoitti, että puna-armeija ei ollut kovin vahva.
  Ja taistelut vahvistivat tämän, varsinkin ensimmäisten kuukausien aikana. Nämä olivat todella saksalaisia, murskaavia iskuja. Vaikka silloin ei ollutkaan "tiikereitä" tai "panttereita". Ja saksalaiset tankit ovat heikkoja ja niitä on vähän.
  Adala otti sen ja twiittasi:
  - No, Espanja, mitä haluat?
  Ja kuinka hän leikkaa omillaan - miekalla ja sapelilla. Tästä tulee mahtavaa ja tuhoisaa hauskaa.
  Tytöt tietysti hyökkäävät raivoissaan ja toimivat kuin kobrat aggressiivisessa ja jatkuvassa pumppauksessa.
  No, he eivät voi lopettaa nyt. Tämä on kuiva express. Kaikki on triviaalisti murskattu.
  Ei, nämä ovat tyttöjä, jotka eivät petä ketään ja aloittavat massiivisen kuumuuden ja tulipalon.
  Nämä ovat todella tyttöjä - mitä tarvitset!
  Lopulta linnan viimeiset puolustajat tapetaan. Ja nyt meidän on löydettävä kuvernööri, joka piileskelee jossain.
  Adala huomautti hymyillen:
  - Ilmeisesti ei ole paras idea etsiä mustaa kissaa pimeästä huoneesta! Lisäksi ehkä tämä kissa ei ole siellä, koska kuvernööri , ellei typerys, juoksi karkuun kauan sitten!
  Agatha huomautti nuoleen helakanpunaisia huuliaan:
  - Tämä ei ole vielä fakta!
  Margarita kohautti olkapäitään ja huusi:
  - Mutta tosiasiat ovat itsepäisiä asioita!
  Tytöt löysivät kuitenkin nopeasti peilejä koputtamalla paikan, jossa oli salainen ovi. Ja lyötyään miekalla he ryntäsivät takaa pakenevan maaherran perässä.
  Ja kaunokaiset ryntäsivät erittäin nopeasti.
  Adala sihisi ja huomautti:
  - Et mene minnekään - karvainen täi!
  Ja taas he naulatsivat askeleen. Ja he lensivät eteenpäin kuin linnut. Tämä oli nopea liike.
  Ja sitten kuului kuvernöörin raskas hengitys. Kyllä, lihava mies, jolla oli raskas laukku täynnä koruja, ei päässyt kauas. Tytöt ottivat hänet kiinni. He ottivat sen ja vääntelivät käsiään tiukasti. Ja he raahasivat minut uloskäynnille valmiina suorittamaan kostotoimia.
  Näitä naisia todella tarvitset. Ja halu tappaa loisti heidän silmissään.
  Myös pussi koruja tulee tarpeeseen. He tekivät kaiken tämän erittäin hyvin . Ja tietysti, kuinka voit olla nauramatta? Tytöillä on hauskaa!
  Loppujen lopuksi on voitto ja vanki ja koruja kivillä ja kullalla.
  Ja tämä on sinulle itsellesi, ei tarvitse jakaa.
  Tässä, miksi et laulaisi juhlimaan?
  Tytöt ottivat sen ja vuodattivat täysiäänisen äänensä upealla esityksellä;
  Olemme kauniita Neuvostoliiton tyttöjä,
  Rakastamme tappelua ja kutittelua, pojat...
  Kuuluu kirkas, soiva pieni ääni,
  Ja meillä on kutsumus tappaa Krauts!
  
  Olemme erittäin reippaita komsomolityttöjä ,
  Rohkeasti ryntäämme pakkasen läpi paljain jaloin...
  Emme ole tottuneet seisomaan vaatimattomasti sivussa,
  Ja me palkitsemme fasistit nyrkillämme!
  
  Usko minua, tytöillä on suuri salaisuus,
  Kuinka tehokkaasti kukistaa natsit...
  Ja usko minua, tyttöjen menestys ei ole sattumaa,
  Koska Venäjän armeija on erittäin rohkea!
  
  Ja tytöillemme , joilla on paljaat kantapäät,
  Uudenvuoden lumi on todella makeaa...
  No, Fuhrer on yksinkertaisesti roska ,
  Älkäämme antako fasistien juhlia menestystä!
  
  Me tytöt leikimme erittäin hauskoja temppuja ,
  Paljasimme rintamme sotilaiden edessä...
  Ja me todella vihaamme natseja,
  Meitä mahtavia komsomolilaisia ei voi murskata!
  
  tytöt voimme tehdä paljon ,
  Ammu jopa Hitleriä panssarivaunusta...
  Vastustajalla ei ole aikaa lounaaseen,
  Tytöt tulevat kuin varas!
  
  Kunnioitamme todella Venäjää,
  Stalin on voimakas kuin reipas isä, usko minua...
  Ja uskon, että voitto tulee lämpimässä toukokuussa,
  Jokainen, joka uskoo tähän, on loistava!
  
  Tytöille ei ole epäilystäkään eikä estettä,
  Kaikki ovat valmiita väittelemään käsissään...
  ihania palkintoja kaunottareille ,
  Komsomolin voima on vahvoissa nyrkkeissä!
  
  Me soturit kypsymme hyvin nopeasti,
  Ja kettereiden aseiden käsissä piippu palaa...
  Ja kaikki tehtävät, jotka tytöt voivat hoitaa,
  Ystävyytemme on kiistaton monoliitti!
  
  Olemme niin kimaltelevia tyttöjä
  Emme välitä lumikuokoista tai pakkasista...
  Paljain jaloin ei pidä tassujamme viileinä talvella,
  Ja kaunokaisten sydämet ovat anteliaita ja puhtaita!
  
  Mitä voimme tehdä, ylistämme,
  Laukkataan kuin virtuoosikengurut...
  Ja onnistuneesti räjäyttämme fasistien päät,
  Ja rakkautta liikuntaan myös aamulla!
  
  Kaikki tytöt ovat hienoja sotureita,
  He voivat yksinkertaisesti jauhaa krautsit taikinaksi...
  No, entä fasistit, jotka ovat yksinkertaisesti huonoja?
  Komsomolin jäsenet eivät tienneet suurvaltaa!
  
  Hitlerkään ei voi tehdä mitään.
  Löimme häntä erittäin lujasti kepillä,
  Ja he rikkoivat hampaansa, lyövät ihon pois kasvoiltaan ,
  Ja sitten juoksin tulen läpi paljain jaloin!
  
  Vain Stalin käskee meitä tekemään mitä,
  Hänen ankara ja vilpitön katsensa näkyy...
  Ja usko minua, tyttö ei jää kaipaamaan,
  Ladataan isoa konekivääriä!
  
  Tarvittaessa pääsemme Marsiin,
  Ja me valloitamme Venuksen hyvin nopeasti...
  Sotilaat tarvitsevat kiillotusta saappaisiinsa,
  Me tytöt juoksemme paljain jaloin!
  
  Kaikki on kaunista meidän tyttöjen kanssa,
  Rinta ja lantio, vyötärö näkyy...
  Hän on myös pioneeri, kuin sudenpentu,
  Pioneeri on täysin Saatana!
  
  No, me olemme tyttöjä - tiedäthän, että olemme siistejä,
  Lakaisemme kaikki fasistit pois kuin luudan...
  Ja taivaalla on sinisiä tähtiä,
  Murskaamme tiikerit palasiksi teräksellä!
  
  Mitä ei pidä tehdä, usko, että se ei ole mahdollista,
  Myönnä se, kommunisti on demiurgi...
  Ja joskus ymmärrämme väärin
  Ja he ottavat kaunottaret pelotellakseen heitä!
  
  Mutta tiedätkö, me tuhoamme räjähdysmäisesti saksalaiset,
  Ja he pystyvät repimään Krautit palasiksi...
  Vaikka meillä on titaani sielu,
  Menemme aron läpi ja raivaamme suot!
  
  Rakennamme kommunismia ilman kynsiä,
  Ja me kukistamme päättäväisesti fasistit...
  Komsomolin jäsenet rakastavat juoksemista muodostelmassa,
  Ja kerubi lentää niiden yli!
  
  Vihollinen ei pysty selviytymään tytön kanssa,
  Koska tyttö on kotka...
  Ja Krautien ei tarvitse pilata paljon ,
  Ja füürerisi huutaa turhaan!
  
  Komsomolin jäsen paljain jaloin,
  Antoi Hitlerille munan...
  Älä ole tekemisissä Saatanan kanssa
  Tai sitten sillä ei vain ole väliä!
  
  Kommunismin kimalteleva idoli,
  Punainen lippu loistaa planeetan yläpuolella...
  Ja Herodes heitettiin helvettiin,
  Ja tytöt saivat viisi!
  
  Lenin, Stalin - aurinko planeetan yläpuolella,
  Kiertelee taivaalla kuin kaksi kotkaa...
  Kommunismin rikoksista lauletaan,
  Isänmaalla on terässiiven vahvuus!
  
  Onnistuimme näkemään voiton,
  Ja kävelimme koko matkan Berliinin läpi...
  Vauvat syntyivät kehdossa,
  Ja nyt maa on mahtavissa!
  Niin tytöt lauloivat, erittäin kauniisti ja innostuneesti. Ja Pavel-Lev voitti toisen raikkaan voiton kumppaneidensa kanssa.
  Nyt koko saaresta on tullut ranskalainen, ja rikas saalis on vangittu. Ja Kastilian valtakunnan kaksikymmentätuhatta armeija lakkasi olemasta. Ja kaksikymmentä tuhatta oli paljon siihen aikaan. Yksi espanjalainen seikkailija kahden soturin kanssa onnistui valloittamaan Chilen. Ja Cortes, jolla oli neljäsataa taistelijaa, valloitti Maya-imperiumin. Joten tässä on selvää - voitto on kaikuva.
  Ja siitä kuului huminaa...
  Voiton kunniaksi olisi kiva järjestää isompi juhla, mutta...
  Se ei kuitenkaan päättynyt siihen. Espanjalaiset laivat tulivat mereltä. Tässä tapauksessa ilmestyi kuusi galleonia, joissa kussakin oli neljäkymmentä tykkiä, ja yksi kahdeksankymmenen tykin kanssa - raskaita, lineaarisia. Ja he alkoivat ampua linnoitusta, joka peitti pääsyn Torugaan.
  Espanjalaisilla oli voimakas tykistö merellä.
  Pavel Lev päätti hyökätä espanjalaiseen Armadaan suurella merirosvolaivueella, kunnes se tuhosi linnoituksen. Yli kaksisataa merirosvoa nousi brigantiiniin. Ei taistelua, vain nousu.
  Linjan espanjalaisella aluksella oli kahdeksankymmentä suurta tykkiä, keulaa ja perää lukuun ottamatta . Tämä on todellinen hirviö, jolla on viisisataa sotilasta ja merimiestä. Ja sen sivut peitettiin erityisellä vahvalla korkkipuulla.
  Linnoituksen tykkien ampumat kanuunankuulat yksinkertaisesti pomppasivat siitä. Tämä on espanjalaisen laivanrakennuksen ihme. Ja itse aseet valmistettiin tilauksesta Turkissa - edistyneempiä.
  hankkeen riskialttiuden ja päätti vangita tämän ihmeellisen aluksen.
  Vaikka numerot eivät olleet hänen puolellaan, hän valitsi vahvimmat, kokeneimmat ja taitavimmat merirosvot kaikkialta Torugasta. Lisäksi hänellä ja tytöillä oli erityiset ampuja-aseet, joilla he saattoivat tyrmätä Kastilian valtakunnan komentajat.
  Ja ilman johtajuutta Espanjan sotilaat ovat vain massa.
  Pavel Lev ampui ja tappoi espanjalaisen upseerin kiväärillään. Myös kolme tyttöä ampui.
  Mutta ei ollut aikaa epäröidä; espanjalaisen risteilijän aseet olisivat voineet peittää brigantiinin.
  Erikoispaperipurjeet asennettiin ja taakse ruuvattiin erityinen kovametallimoottori, joka työnsi brigantiinin eteenpäin. Ja se oli kiihdytys.
  Agatha, ampui vihollista, sirutti:
  Sinä opetit minut lyömään,
  Siksi lauluni ei lopu koskaan...
  Sinä valaisit minua,
  Se ei haalistu edes ikuisuudessa!
  Adala ampui myös espanjalaisia. Hän löi vielä päähän ja huusi:
  He tuntevat aallot ja järvet,
  Me tytöt olemme vain loistavia...
  Käännekohta tulee pian
  Taivaan herrat!
  Tytöt toimivat nopeasti, kuten itse brigantiini. Espanjalaisen risteilijän hallista huolimatta hän liukastui keulan ohi ja merirosvojen koukut tarttuivat mahtavan aluksen kylkeen.
  Sen jälkeen korsaarit alkoivat hypätä ylös villein huudoin.
  Adala ja Agata hyppäsivät samaan aikaan. Ja he löivät Kastilian valtakunnan sotureita miekoilla. Tämä on todella pyyhkäisy ja pilkkopusta, kiihkeä, kuin tornado, leikkaus.
  Margarita leikkasi kahdeksalla ja alkoi taistella. Mutta Pavel-Lev jatkoi ampumista kivääristään.
  Punatukkainen Adala, lyömällä vihollisia, sirutti:
  Veturimme lentää eteenpäin,
  Kunnassa on pysähdys...
  Meillä ei ole muuta keinoa -
  Meillä on kivääri käsissämme!
  Agatha heitti panssaroidun espanjalaisen soturin yli laidan voimakkaalla potkulla ja murisi:
  - Veriseen taisteluun,
  Pyhä ja oikea...
  Maaliskuu, marssi, eteenpäin -
  Piraatti ihmiset!
  Margarita huomautti nokkelasti ja tyrmäsi Kastilian valtakunnan taistelijan kyynärpääiskulla:
  - Siitä tuli todella hieno !
  Ja sitten hän hyppää ja iskee temppeleitä molemmin jaloin Espanjan sotilaiden toimesta.
  Pavel-Lev ampui ampujakivääristä, ja ajatteli: "Miksi hän tekee kaiken tämän? Espanjalaisetkin ovat ihmisiä eivätkä vahingoittaneet häntä henkilökohtaisesti.
  Mutta toisaalta, sama asia voidaan sanoa, kun hän taisteli Afrikassa, Syyriassa ja Tadzikistanissa. Siellä oli myös ihmisiä, vaikka he olisivat muslimeja tai mustaihoisia. Ja mitä haittaa he tekivät hänelle henkilökohtaisesti? Totta, Pavel Ivanovich kieltäytyi menemästä Ukrainaan ja piti parempana pimeää maanosaa.
  Ja sitten Tadžikistaniin, jossa valtava ja fanaattinen Taliban-lauma hyökkäsi.
  Ja tässä hän ei taistele Ranskan puolesta, vaan itsensä ja joukkueensa puolesta. Tämä on rakas Marguerite de La Vallière. Miksei hän mene naimisiin kanssasi? Saako esimerkiksi markiisin arvonimen? Ja sitten herttua. Tai toinen vaihtoehto - luo oma imperiumi? Miksi ei? Loppujen lopuksi oli sellainen Tšingis-khaani, joka legendan mukaan laskeutui orjaksi ja tuli sitten valtavan valtakunnan hallitsijaksi - ihmiskunnan historian suurimmaksi valloittajaksi.
  Pavel-Lev ampui kohteena joko upseerit tai nopeimmat vihollissotilaat.
  Espanjalaisia oli vielä enemmän, mutta he olivat selvästi epäjärjestyneet. Ja menetettyään komentajansa he taistelivat kokeneita, kokeneita merirosvoja vastaan erittäin taitavasti.
  Margarita taisteli kiivaasti, ja hänen kultaiset hiuksensa kimaltelivat ja hohtivat kuin syksyn lehdet tuulessa. Kyllä, se oli ihmeellistä ja maan ulkopuolista kauneutta.
  Ja tyttö heilutti miekkaa ja miekkaansa, kuin orkesterin kapellimestari.
  Tässä on itse Espanjan laivaston amiraali. Hän oli suojassa ja vältti siksi pitkään osuman osumasta hyvin tähtäävän Robin Hood Pavel the Leon taholta.
  Mutta nähdessään, että sotilaat ja merimiehet kärsivät tappiota, hän hyppäsi kannelle piristääkseen heitä.
  Leijonakapteeni ampui ja itse asiassa tyrmäsi kuuluisan amiraalin aivot.
  Roiskeet osuivat merimiesten kasvoihin. Ja villin ulvoen he ryntäsivät perääntymään ja kaatumaan.
  Margarita huomautti filosofisesti:
  - Tämä on todella tappavaa luotivoimaa!
  Adala sihisi ja lyö espanjalaisia:
  - Luoti on typerys , miekka on hieno!
  Agatha lisäsi suorittaen toisen tappajaliikkeen:
  - Tulevaisuus on meidän, puhumme runoudessa!
  Vähitellen espanjalaiset voittivat. Ja ruumiit heitettiin laidan yli...
  Bob ampui myös jousen. Musta soturi toimi kuin intiaani väijytyksessä, mutta erittäin tehokkaasti.
  Pavel Lev edes ajatteli, kuinka kävi niin, että lukuisat intialaiset armeijat hävisivät pienille espanjalaisjoukoille? Loppujen lopuksi jousi on melkein yhtä hyvä kuin musketti. Ja jopa paljon nopeampi kuin sen tulinopeus ja osaavissa käsissä tarkempi.
  Margarita kaatoi vihollisia ja lauloi:
  Tila on maalattu synkän mustalla värillä,
  Sekä paha että alhainen petos hallitsee.
  Yhtäkkiä kirkas valo leikkaa pimeyden, kuin miekan,
  Ja pimeyden sijaan tulee valon valtakunta!
  Myös merirosvot kärsivät tappioita. Mutta silti he ovat kolmen, neljän espanjalaisen arvoisia taistelussa. Lisäksi Kastilian aluksen komentajat putosivat myös. Ja tämä vähentää vastuksen vaikutusta. Tämä oli todella valtava verilöyly.
  Yhä useampi sotilas kaatuu.
  Samaan aikaan muut espanjalaiset galleonit kamppailevat taistellakseen lukemattomia merirosvolaumoja vastaan . Tarkemmin sanottuna merirosvoalukset näyttävät olevan pieniä, mutta niitä on enemmän, ja ne parveilevat kuin heinäsirkat.
  Luonnollisesti mukana on myös ammuskelu. Ja niin kovaa ja äärimmäisen veristä...
  Yksi galleoneista alkoi vajota. Merirosvot tappoivat merimiehet raivoissaan.
  Sitten Pavel muisti, että varakreivitär jäi rannalle. Mutta hän ei ole vielä päättänyt, mitä tehdä hänen kanssaan. Tai pikemminkin olen vain unohtanut hänet.
  Soturimajuri huudahti:
  - Rakkaat naiset, rakkaat naiset,
  Tarjoan "Agdamini"...
  Ihanille naisille, ihanille naisille!
  . LUKU nro 11.
  Viimeiset sotilaat ja merimiehet lopetettiin ja espanjalaisen laivaston risteilijä joutui täysin merirosvojen vangiksi.
  Tämä on voitto. Merirosvot valtasivat myös kaksi galleonia, joista jokaisessa oli neljäkymmentä sivutykkiä. Ja yksi espanjalainen laiva upposi. Loput lähtivät lentämään.
  Näin Kastilian valtakunta kärsi tuhoisia vahinkoja. Ja merirosvot palasivat satamaan voittamattomina ja kovempina kuin koskaan.
  Taistelevat tytöt ottivat sen ja lauloivat ilossa;
  Olemme komsomolin jäseniä, rohkeita taistelijoita,
  Kokoonnuimme taistelemaan rohkeasti isänmaan puolesta...
  ovat ylpeitä meistä tytöistä ,
  Koska voimme raportoida onnistumisista!
  
  Soturi on yksinkertaisesti huippuluokkaa,
  melkein alasti kylmässä...
  Voimme riidellä mistä tahansa asiasta,
  Todella aurinkoisen, säteilevän taivaan alla!
  
  Et löydä meitä kauniimpia tyttöjä,
  Olemme niin kauniita, reippaita...
  Kauneus näyttää enintään kahdeltakymmeneltä,
  Ja jalkasi juoksevat paljain jaloin lumessa!
  
  Mikä kaunis aurinko, keltainen väri,
  Siinä on aavistus kultaa...
  Pian näemme kommunismin aamunkoitto,
  Ja paljon puolialastomia, paljasjalkaisia tyttöjä !
  
  Me komsomolilaiset rakastamme taistelua,
  Ja jokainen osaa tehdä hienoja asioita...
  Lähetämme rohkean armeijan taisteluun,
  Koska vastustajat ovat pikku juttu!
  
  Lisää ja lisää ei ole annettu,
  Yleismaailmallisessa vihaisessa tilanteessa...
  Tytöt voivat juoda viiniä
  Lähde taisteluun täydessä puvussa!
  
  Nyt olemme tonttujen maailmassa - sillä ei ole väliä,
  Voimme myös tehdä paljon...
  Yleismaailmallinen unelma toteutuu,
  Teen mitä tahansa, usko minua!
  
  Isänmaalle ei ole sanoja myönnettäväksi -
  Pidä kaunista voittolippua rinnassasi...
  Heitetään pois kapitalismin kahleet,
  Anna ongelmien hukkua alamaailmaan!
  
  Kunniaksi, tunne venäläinen Kristus,
  Nostamme miekan ja kilven ylevästi...
  Rakkaus isänmaata kohtaan on kirkasta ja puhdasta,
  Muut tulevat kuuteentoista vaakunaan!
  
  Fasisti on voimakas ja yksinkertaisesti julma,
  Ja örkit ovat myös voimakkaita natseja...
  Mutta minä lyön krautteja otsaan,
  Tytöt eivät ole ollenkaan pasifisteja!
  
  Kuinka suloiseen maahan synnyimme,
  Tervehdimme kukkivia helmiä hymyillen...
  Ja Fuhrer on yksinkertaisesti omistautunut Saatanalle,
  Lopetamme hänet säteilevässä toukokuussa!
  
  
  Saavutamme sen, uskon ehdottomasti kaiken,
  En todellakaan uskalla haaveilla liikaa...
  Kaupunki ja takakylä iloitsevat,
  Vauva nauroi kehdossa!
  
  Ja kuka on tämä saalistava innokas örkki,
  Hampaiden virne on kohtalaisen hyvin raivoisaa ...
  Ja sinä löit häntä kevyesti hampaan ,
  Metsästys jää vain pienten asioiden takia!
  
  Pyydän Kristusta - pelasta Kaikkivaltias maailma,
  Älä anna hänen palaa tulivikossa...
  Ja ne, jotka ovat pahoja, antavat rakkaudella anteeksi,
  Antauduttuaan vastustajien kuumuuteen !
  
  Meilläkään ei ole tylsää Berliinissä,
  Me pääsemme sinne, usko minua, aina New Yorkiin asti...
  Uskokaamme lujasti , viisi veljeä,
  Anna tytön äänen soida kovasti!
  Itse aluksella he onnistuivat vangitsemaan laivaston aarteen ja paljon kalliita aseita ja paljon muuta. Erityisesti ruumassa oli vielä kaakaota.
  Suuresta laivasta tuli nyt osa Paavali Leon laivastoa.
  Ja palattuaan Ranskan kuvernööri järjesti filibustereille pidot.
  Ja mikä ihmeellistä on, että saarelle saapui jopa teatteri. Mikä oli harvinainen näky siihen aikaan.
  He alkoivat näyttää Spartakia korsaarille. Lisäksi Versaillesin naiset tanssivat melkein alasti. Ja heidän paljaat, ruskettuneet jalkansa kääntyivät merirosvojen kimppuun.
  Tylsän rommin lisäksi juhlan aikana oli tarjolla konjakkeja, kellarin valikoituja viinejä ja shamaaniviiniä.
  Merirosvoilla oli todellinen loma. Ja upeiden ilotulitteiden volleys osui taivaalle. Joka kirjaimellisesti peitti koko taivaan.
  Musiikkia soitettiin myös orkestereiden kanssa.
  Agatha huomautti hymyillen:
  - Ja että keskiajallakin voi pitää hauskaa!
  Adala vastasi:
  - Tämä on jo nykyajan alkua! Ja tulemme jo näkemään sen!
  Margarita huomautti:
  - Se oli mielenkiintoisempaa 21. He tekivät niin hienoja pelikonsoleita! Et voi edes kuvitella!
  Blondi nauroi ja huomautti:
  - Unohdit miltä vuosisadalta olemme kotoisin! Kahdeskymmenesensimmäinen on tekninen, mutta en sanoisi, että se on helppoa! Ja jotenkin sotia ei ole vähemmän!
  Punapää huomautti hymyillen, joka kukkii kuin ruusu:
  -Vaikka emme ratkaise kaikkia ongelmia, emme ratkaise kaikkia ongelmia, mutta kaikista tulee onnellisempia, kaikista tulee iloisempia!
  Margarita huomautti nokkelasti:
  - Näin meillä on hauskaa!
  Ja tytöt alkoivat laulaa kuorossa;
  Meistä tytöistä tuli merirosvoja,
  He halusivat taistella kuin kotkat...
  Me naiset olemme kuin akrobaatteja,
  Ja Jumalan tyttäret ja pojat!
  
  Rakastamme roiskumista sinisessä meressä,
  Ei ole kylmempää kauneutta...
  Olemme onnistuneet jäsentämään kaiken,
  Antaa säteilevää valoa ihmisille!
  
  Tarkemmin sanottuna ryöstämme vain rikkaita,
  He ovat kuin Robin Hood...
  Kuninkaalliset kammiot kimaltelevat,
  Ja tehdään shokkikoukku!
  
  Espanjalaisilla on vaikeita aikoja tyttöjen kanssa
  Ja se ei ole helppoa portugalilaisille...
  Äänemme on sellainen kutsu,
  Hän kirjoittelee kuin taltta!
  
  Haluamme olla siistein ja pisin,
  Ja valloita tähtien laajuus...
  Vaikka joskus se räjäyttää katon,
  Metsästäjä muuttuu riistaksi!
  
  Me tytöt olemme yhä kauniimpia,
  Tästä tulee porukkaa kyytiin...
  Jotta tämä maailma olisi kauniimpi,
  Hyökkäämme miehistön kimppuun!
  
  Englantilaiset taistelevat taistelussa,
  Ja heidän kanssaan Morgan on heidän johtajansa...
  Hän haluaa osoittaa meille kunnianosoituksen,
  Ja hallitse kuin paha kuningas!
  
  Mutta me olemme tyttöjä, emme arkoja,
  Kiidämme paljain jaloin taisteluun...
  Joskus se on hölynpölyä,
  Hullu johtaja on riehumassa !
  
  Tässä hyökkäämme karavellin kimppuun,
  Ja kaunottaret tulevat kuin lauma...
  Teemme tietysti uhrauksen,
  Loppujen lopuksi Jumala ja Saatana ovat kanssamme!
  
  Taistelen, heiluttaen kiivaasti,
  Terävimmällä partaveitsimiekalla...
  Jotta siellä olisi paikka upeassa paratiisissa,
  Lyö häntä tiilellä kasvoihin!
  
  Leikkasin sen sapelillani,
  Neljä suurta päätä...
  Ja niin hän löi espanjalaiset lujasti,
  Ihan kuin kotkat olisivat sukulaisiani!
  
  Se osoittautui vaikeaksi,
  Tämä vain räjähti...
  Olemme sellaisia Pallaksen lapsia,
  Vahvin airo käsissäsi!
  
  jolla on mahtava voima,
  Kunnioitamme Kristusta puhtaalla sydämellä...
  Olkoon maailma kaunis paratiisi,
  Suuri puhtaus siinä!
  
  Miekkamme ovat teräviä ja vahvoja,
  heti ...
  No sittenhän lapset syntyy,
  Ja me suvaitsemme ne, se on häpeällistä!
  
  Kuinka hienoa minulle onkaan olla merirosvo,
  Se on kuin nainen, että tuli palaa...
  Ja halusin makean elämän,
  Tyttö on ikuisesti nuori!
  
  Miekkaani pyöri villisti
  Ne ovat kuin mylly pyörteissä...
  Tyttö ei ole hiljaa,
  Mitä me omistamme heti jakeessa!
  
  Oli kerran loistava Buddha,
  Hän sanoi oikein - älä tapa...
  Mutta Juudas ui siihen,
  Ja kääpiöiden jälkeen, tsaari Viy!
  
  En ole yksinkertainen merirosvo,
  On erilaisia vuosia...
  Menen rakennustelineelle paljain jaloin ,
  Todennäköisesti Saatana petti!
  
  Pyöveli kidutti minua telineessä,
  Paistoin kantapääni tulessa...
  Mutta minun ei pitäisi olla hiljaa kuin kala,
  Lyö sen mieluummin!
  
  Joten pakenin telineestä,
  Kuinka rohkeasti pääsin pakoon...
  Revin vihollisen jalustalta,
  Vaikka paha lauma on hyökkäyksen kohteena!
  
  Kukaan ei voi lyödä meitä
  Ei vihollinen, ei armeija, ei edes ukkonen...
  Vaikka pilviä leijuu meren yllä,
  Viholliset ovat raivoissaan !
  
  Tunnen vihollisen ehkä paljonkin
  Mutta merirosvot ovat myös mahtavia...
  naamaan sillä tavalla ,
  Että roistot lentävät pois!
  
  Täällä tyttö on taas vapaa,
  Ja hän kaataa englantilaiset taistelussa...
  Hän selvästi välittää ihmisistä,
  Näen eri maista!
  
  Mutta yritimme voittaa,
  Pystyimme pysäyttämään viholliset...
  tytöt taistelivat niin kovasti ,
  Että emme koskaan eroa elämässä!
  
  Kun sota tulee voittoon,
  Ja tulee runsas sato...
  Onnellisia aikuisia ja lapsia
  Ja koko planeetta on valoisa paratiisi!
  Tytöt lauloivat hyvän merirosvolaulun. Ja jonka jälkeen voit tietysti löytää kauniimpia miehiä ja pitää hauskaa heidän kanssaan. Naiset tarvitsevat miehen. Tämä on hyväksi terveydelle ja tuo iloa. Varsinkin jos olet vahva ja voimakas nainen. Sitten mies rakastuu, koska sinä pidät siitä. Ja voit saada siitä niin paljon iloa.
  Lisäksi miehet, varsinkin nuoret, kauniita, ja heidän kanssaan on niin mukavaa olla.
  Margaritalle kutsui kuitenkin Pavel Lev itse. Hän on myös nuori, vahva, komea ja sitkeä.
  Ja tämä pari rakasteli aktiivisesti. Ja hän kirjaimellisesti lensi pois ekstaasin siivillä.
  Jopa Margarita lauloi:
  Hallitsemattoman rakkauden tukirakenne,
  Rakastavan intohimon tuli raivoaa kiivaasti...
  Rakastajien sydämet sykkivät innokkaasti kaukaa,
  Sekä taivas että maa ovat valtavassa voimassaan!
  
  Rakkaus ei valinnut hengeltään heikkoja,
  Bogatyrs - maailman vahvimmat ihmiset...
  Veri virtaa kuin myrskyinen puro,
  Loppujen lopuksi löysin idolini sinusta!
  Tyttö ja nuori mies huvittivat itseään pitkään ja onnistuivat tekemään paljon asioita. Se oli todella myrskyinen yö ja vieläkin ylevämpi ja kimaltelevampi päivä.
  Tytöt ovat tietysti parhaimmillaan...
  Pavel Ivanovich itse päätti tehdä ryöstön. Itse asiassa kestää jonkin aikaa, ennen kuin hän saa palkkionsa Ranskan kuninkaalta. Ehkä he tekevät hänelle tarjouksen, josta hän ei voi kieltäytyä - kutsun kuninkaalliseen palvelukseen. Joten kun on mahdollisuus, sinun tulee ryöstää sydämestäsi.
  Erityisesti Espanjan laivaston helmilaivasto on lähellä. Totta, hän on hyvin vartioitu, ja harvat merirosvot ottaisivat riskin hyökätä hänen kimppuunsa. Mutta Pavel-Ivanovichilla on kuusi tykeillä varustettua alusta - se on vahvuus. Näistä yksi espanjalainen risteilijä on ellei paras Kastilian laivastossa , niin yksi parhaista.
  Joten voimakas merirosvomiehistö purjehti meren yli. Kuusi laivaa, kolme suurempaa, kaksi pienempää ja pieni mutta erittäin ketterä brigantti.
  Pavel Lev käytti mieluummin yleiskomentoa siitä. Aivan kuten amiraali Makarovkin mieluummin purjehti kevyemmällä ja liikkuvammalla laivalla. Mutta sinä kohtalokkaana päivänä hän rikkoi sääntöjä, ja miksi hän peruutti oman tilauksensa: lakaista sataman uloskäynti hävittäjillä.
  Millä oli kielteinen vaikutus koko sodan kulkuun ja Venäjän historiaan. Makarovin kuoleman myötä sota Japanin kanssa alkoi hävitä. Ja sen mukana tuli Romanovien dynastian loppu, monarkian aikakausi, ja sitten Venäjä lopetti nousun. Stalin antoi valtakunnalle vain vaurauden vaikutelman. Itse asiassa vain syventää sen kriisiä. Anna vaikeiden aikojen mennä sitten.
  Pavel Lev, välttääkseen surullisia ajatuksia, kysyi Margaritalta:
  - Laula jotain hauskaa, merirosvo!
  Ja soturityttö alkoi laulaa;
  Valitsin merirosvon tien
  Vaikka hän oli jalo markiisitar...
  Voisi helposti taivuttaa kenet tahansa torveen,
  Ja tämä ei ollut yllätys kaikille!
  
  Olen kaunis kukkatyttö,
  Hän otti pois timanttien ikeen...
  Ajelin ohimoni hieman terällä,
  Minulla oli paljon kykyjä!
  
  Ja aluksi minusta tuli mökkipoika,
  Todellakin, naama on aika poikamainen...
  Ja minulla on uusi perhe,
  Olen ujo, ehkä liikaa!
  
  Ei tarvita kenkiä - parempi paljain jaloin
  Laudat lämmittävät miellyttävästi tytön jalkoja...
  Ja tarvittaessa puristan nyrkkiäni,
  En ole vauva, joka puree tuttia!
  
  Olin tyttö, joka piti miekkaa käsissäni,
  Hän käytti sitä raivoissaan merimiesten pilkkomiseen...
  Voin leikata nauhan lennossa,
  Tällä tytöllä on niin voimaa!
  
  Joka ei ole tyhmä, on tytön sukulaisia,
  Rakastin nukkua hyvän miehen kanssa...
  Merirosvot ovat ystävällinen perhe
  Ja loput ovat vain kenneleitä!
  
  Piirimme jonkun kaupungin,
  Jättiläiset tytöt hyökkäsivät...
  Kyllä, ritarit, kuten kotkat,
  Ja yhdessä kaikki korsaarit ovat niin yhtenäisiä!
  
  Tiedä, ettei vihollinen voi estää meitä,
  Kun röyhkeä tyttö kiirehtii...
  Mudasta kiivetään suoraan prinsseihin,
  Ja pieni ääni on erittäin selkeä!
  
  Ihminen ei tiedä mikä on valo ja mikä varjo,
  Ovela kettu voi tuhota hänet...
  Mutta me ritarit emme ole liian laiskoja taistelemaan,
  Ja usko minua, ei ole mitään syytä levätä sängylläsi!
  
  Piirimme voimakkaan fregatin,
  Ja he hyökkäsivät siihen merilinnoitukseen...
  Ja minulla on vahva konekivääri,
  Ja jos tarvitset livenä!
  
  Kyllä, he haravoivat kohtuullisen määrän kultaa,
  Olemme vahvoja ja voimakkaita merirosvoja...
  Vihollinen murretaan pian
  Usko pois, meillä on kranaatteja varastossa!
  
  Tässä ovat tytöt taistelussa kuin paraatissa,
  Sapelin heilautuksessa päät vieriivät harteiltaan...
  Lähetämme vihollisen suoraan helvettiin,
  Tyttö kiroilee kuin tiikeri olisi tullut hulluksi!
  
  No, mitä minä välitän siitä unisesta sotilasta, merirosvosta?
  Hän leikkaa hänet paloiksi...
  Hyökkäköön jopa joukko,
  Laimennetaan sieniä kuin kantapää!
  
  Joten vierailimme pääkaupungissa,
  Vastustajat tuhoutuivat melkoisesti ...
  Olemme todellakin vain Saatanan lapsia,
  Siten vihollisen valta voitettiin!
  
  No, mistä sinä puhut , sinä julma vihollinen?
  Taistelet piraattia vastaan tyylillä...
  Tulee potku penniin,
  Mutta yleensä olet yksinkertaisesti voimaton!
  
  Ja entä tyttö - meillä ei ole ongelmia,
  Hän on kaunis, nopea, majesteettinen...
  Jopa mahtava herra kumartaa häntä,
  Eikä edes kumartaminen hänelle riitä!
  
  No, hän on meren prinsessa, tiedäthän
  Jolle prinssikin kumartaa...
  Tiedätkö, tämä ei yksinkertaisesti ole paratiisi,
  Tyttö, ansaitset obeliskin!
  
  Mutta tytön kohtalo on vaihteleva,
  Hänen petolliset joukkonsa saivat kiinni...
  Ja taas tarve tapahtui täällä,
  Ja he antoivat sille tytölle kovan ruoskan!
  
  Hän on nyt paljain jaloin rievuissa,
  Tytöt veivät ruhtinaalliset uudet vaatteet pois...
  Ja koira murisee kuin raju peto,
  tyttö oli telkien takana!
  
  Ja täällä he pitävät prinsessaa ketjussa,
  Kellari on likainen, märkä ja haisee ...
  No, millainen tyttö oli mudassa,
  Ja taivaalla pilvet rypistyvät harmaaksi kasvoillaan!
  
  Nälkäinen tyttö - vanhentunut leipä
  Mutaisella vedellä kaikki ruoat prinsessalle...
  Ja he lyövät kantapäätäsi kepillä lounaaksi,
  Hänen paljaat jalkansa ovat turvonneet!
  
  Hän hieroi vanteen ketjuun hänen kaulassaan,
  Ja tiedä, että tämä on myös erittäin tuskallista...
  Haluan huutaa - Herra anna minulle anteeksi,
  Se riittää merirosvoille!
  
  Mutta he veivät hänet telineeseen,
  Ja siellä he repäisivät rätit pois tytöltä...
  Pahat teloittajat käyttävät ilkeää hymyä,
  Ja he piirittivät häntä tiukasti piiskalla!
  
  Sitten he sytyttivät palavan tulen,
  Ja he alkoivat paistaa tytön paljaita korkokenkiä...
  Nämä teloittajat riehuivat -
  Ei, heidän kanssaan ei voi leikkiä piilosta!
  
  Mutta kestin puristaen hampaitani tiukasti,
  En sanonut sanaakaan fanaatikolle...
  Loppujen lopuksi tyttö on kuin metalli,
  Vaikka usko minua, tiesin paljon!
  
  Hänen rintaansa oli painettu merkki,
  Ja he jopa mursivat luita kynsillä...
  Mutta neitsytkivi ei ole mitään,
  Ja kuinka roska ei kiduttanut!
  
  Nyt häntä johdetaan telineelle,
  Paljain jaloin ja lähes täysin alasti...
  Ihmiset ovat kokoontuneet ympärilleen, pitäkää hauskaa,
  Ilmeisesti he hirttävät rakkaan prinsessan!
  
  Tyttö kävelee paljain jaloin ilman pelkoa ,
  Häntä hakattiin pahasti, hänen ihonsa oli palanut...
  Mutta näyttää olevan aivan päinvastoin
  Hän tuomitsee sinut erittäin ankarasti!
  
  Kuin kuningatar valtaistuimen portailla,
  Hän kiipesi helposti telineelle...
  He eivät kuule merirosvojen valituksen,
  Tai ainakin hivenen kyyneleitä täällä, vähän !
  
  He ovat jo laittaneet silmukan kaulaani,
  Pyöveli pudotti laatikon hänen jalkojensa alta...
  Hän menee ruokkimaan varpusta,
  Ja tytön liha yksinkertaisesti tuhoutuu!
  
  Mutta sitten kuului laukaus, teloittaja kaatui,
  Köysi oli kuin revitty rätti...
  Kuultiin jonkun sydämellinen itku,
  Tehokas pelastusyhtiö on ryntänyt paikalle!
  
  Otamme tytöstä tiukasti kiinni,
  Ja usko minua, he vetivät minut ulos lain kynsistä...
  Olemme ritareita, kuten kotkia,
  Ja teloittajat saavat tuomiot!
  
  Ja tässä hän on paljain jaloin hevosen selässä,
  Ja viitta heitetään hänen päällensä alasti...
  Hän ei seisonut Saatanan kuumuudessa,
  Olisi parempi, jos fanaatikko hukkuisi!
  
  Täällä hän on taas laivalla,
  Ja hän hallitsee näiden valtavien merirosvojen armeijaa...
  Ei ole rohkeampaa tyttöä maan päällä
  Ja sen yläpuolella näet vain tähdet!
  
  Jonakin päivänä tyttö saa valtaistuimen,
  Kuningas polvistuu hänen edessään...
  Ja merirosvo asettaa sävyn,
  Näyttää kaikille Edille, että he ovat antaneet taivaan!
  . LUKU nro 12.
  Pearl Flotilla on tietysti lihava pala. Lisäksi meren pohjassa on kultaesiintymiä. Ja tämä on myös merkittävä rahan lisäys.
  Kuusi merirosvolaivaa ja tuhat kaksisataa korsaaria niissä on konkreettinen voima.
  Kerättyään suuren määrän helmiä ja kultaista hiekkaa espanjalaiset alukset purjehtivat. Kaikkiaan lastilla oli viisi alusta - erittäin vahvarakenteisia galleoneja, joissa kussakin oli kolmekymmentä tykkiä. Ja kolme muuta laivaa. Kaksi suurta fregattia, joissa kummassakin on 40 tykkiä, ja yksi risteilijä, jossa on kahdeksankymmentäkahdeksan tykkiä.
  Kahdeksan laivaa on paljon voimaa. Jopa Morgan olisi harkinnut kahdesti asettuakseen sellaista voimaa vastaan. Mutta suuri määrä louhittua kultaa ja helmiä on valmis tuote.
  Peli oli siis vaivan arvoinen. Ja se on suhteellisen lähellä Torugaa, joten...
  Peter-Lev päätti, että kannattaisi nousta vihollisen tärkeimmälle risteilijälle, hänen brigantiinilleen.
  Adala punatukkainen soturi hyväksyi tämän:
  - Siitä tulee hirveän hauskaa ja siistiä!
  Agatha, tuo väsymätön blondi terminaattori, siristi:
  - Luulen, että ammumme viholliset.
  Margarita huomautti:
  - Saksalaiset, talebanit, espanjalaiset - he ovat kaikki samanlaisia!
  Ja tyttö esitteli muotoiltuja hauislihaksiaan.
  Nopea brigantiini yritti pysyä niin, ettei espanjalainen risteilijä voinut peittää sitä tykeillään. Nuori mies, kolme tyttöä ja musta jousimies avasivat tulen yrittäen ensin tyrmätä suuren aluksen komentajat.
  Pavel Lev ampui kaukaa tappaen upseerin ja lauloi:
  Elämme isämme maassa,
  Rodin Hoodin viisaimmat lapset...
  Ja lennämme siivekkäällä hevosella,
  Anna voiman jyllää vuosisatoja!
  Adala on myös melko tarkka ampuja. Tytöt muistavat, kuinka mujahideenit hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Se oli kuin heinäsirkat. Ja he ampuivat. Kauniita tarkka-ampujatyttöjä, jotka kirjaimellisesti pinosivat eteneviä talebaneja pinoihin.
  Ja sitten he käynnistivät liekinheittimen. Dushmanien parta laulettiin. Kyllä, se oli todella siistiä . Ja niin paljon verta virtasi kirjaimellisesti tankeissa.
  Agatha ampuu myös vihollista. Hän tekee tämän suurella tarkkuudella. Hänen osumansa ovat tarkkoja. He rikkovat espanjalaisten sotilaiden päät. Tämä on todella tukahduttava yhteenotto.
  Blondi terminaattori ampuu. Se iskee kovaa ja iskee suurella tarkkuudella. Hän on nainen, sanokaamme, tyylikkäin . Vaikka kaikki kolme tyttöä ovat täällä kokeneita. Ja Margarita on ehkä jopa kokenein heistä.
  Vaikka kaunottaret näyttävät nuorilta ja tuoreilta. Mutta poliisit potkitaan erityisesti ulos.
  Ja musta entinen orja Bob käyttää erityistä jousia ja ampuu täydellisesti. Ja se myös tyrmää erityisesti viholliset.
  Ja hän jopa laulaa:
  Synnyin siunatussa Afrikassa,
  Siellä on sarvikuono, leijona...
  Lähden sotaan, pyhään taisteluun,
  Koska Saatana hallitsee!
  Ja musta soturi ampuu uudelleen ja tyrmää vihollisen.
  Margarita naurahti ja huomautti:
  - Minulla on erityinen, jumalallinen nimi!
  Agatha paljasti hampaansa ja huomautti:
  - Tai ehkä pikemminkin saatanallinen!
  Ja blondi ampui jälleen tarkasti.
  Punatukkainen Adala totesi nauraen:
  - Voitto on joka tapauksessa meidän!
  Ja hän ampui uudelleen ja huomasi:
  - Etkä ymmärrä ketä hän rukoilee - Jumalaa vai paholaista!
  Ja soturit ampuivat taas kaikki kolme kerralla.
  Sitten he käynnistivät kovametallimoottorin ja kiihdyttivät jyrkästi.
  Tässä joukkue todella villisti. Espanjalainen risteilijä yritti ampua, mutta melkein kaikki sen tykinkuulat lensivät ohi. Ja ketterä brigantiini liukastui pyöreiden valurautapallojen välissä, liukastui kohti suurta laivaa.
  Ja terävät koukut tarttuivat köliin. Ja ne lukittuivat tiukasti. Mikä on yleensä saatu erittäin laajan kokemuksen kautta.
  Merirosvot, joita brigantiinilla oli yli kaksisataa, karjuivat ja huusivat ja ryntäsivät vihollisen laivaa kohti. Siellä oli melkoinen korsairien tuoksu. Ja he olivat ilkeitä olentoja.
  Mutta taisteluun ryntäneet tytöt haistivat kirjaimellisesti tuoksuvia. Kaikki kolme kaunottarea ovat erittäin lihaksikkaita ja ketteriä. Ja jos ne hajaantuvat, et voi estää niitä.
  Nopea Agatha hyökkäyksessä heiluttaa miekkaansa ja miekkansa, puhaltaa pois espanjalaissotilaiden ja merimiesten päästä ja laulaa:
  Olen erittäin siisti tyttö
  Merirosvo ja maailman kahdeksas ihme...
  Olemme ritareita ja haukkoja, kotkia,
  Ja on kuin planeetta pyöriisi kanssamme!
  Adala taistelee myös mahtavalla fiiliksellä ja energialla. Hänen miekkansa ja miekkansa ovat käytössä kuten aina. Ja jos he ovat jo alkaneet pilkkoa, se ei näytä tarpeeksi kenellekään.
  Punatukkainen soturi on täydellisyys taistelussa, ja voisi sanoa, että ihanteellinen.
  Hän taistelee niin itsevarmasti, kuin hirviö, ja lihaspallot pyörivät hänen ruskettuneen ihonsa alla. Tämä on nainen, jota todella tarvitset. Todellinen taistelija.
  Ja nyt toinen Kastilian valtakunnan armeijan upseeri putoaa iskustaan. Aamunkoitteessa Espanjalla ja Portugalilla on valtava alue. Ja suurin osa sekä Amerikoista että Intiasta ja Filippiineistä ja niin edelleen. Belgia on edelleen osa Espanjan siirtomaita. Tämä on suuri voima. Vaikka Britannia ja Ranska ovat kaukana Espanjasta siirtomaissaan .
  Siksi on luonnollista, että Paavali Leijona taistelee ennen kaikkea Kastilian valtakuntaa vastaan.
  Suhteet Britanniaan ovat monimutkaiset, mutta sillä on vähän siirtomaita eikä sillä ole paljon ryöstettävää. Paitsi ehkä Jamaika. No, jotain näkyy jo pohjoisempana Amerikassa. Mutta toistaiseksi tämä on pieni asia. Valtavan Brittiläisen imperiumin tulevaisuus on edessä.
  Sillä välin espanjalaiset joutuvat maksamaan siirtokunnistaan.
  Margarita myös pilkkoo ja hyräilee heittäen päänsä pois siroilla jaloillaan:
  Olen suloinen ja kaunis tyttö
  Kuten kaali, voitan kaikki viholliseni kerralla ...
  Tiedä, että soturit ovat voittamattomia heti ,
  Ja jopa Karabas saa häneltä!
  Ja todellakin tyttö näyttää niin uskomattomia ja kosmisia asioita virtuoosissaan ohjaushytissään.
  Tämä on todella Margarita: ikkuna on auki, koska sinua ei unohdeta!
  No, Bob tietysti ampuu, ja hänen erikoisjousensa on erinomainen.
  Pavel Lev ampuu myös. Merirosvot taistelevat suurella raivolla ja taidolla. He ovat parempia kuin espanjalaiset käsitaistelussa. Ja he puukottavat ja leikkaavat niitä. Tällaista taistelua täällä käydään.
  Tytöt tappelevat, ottivat sen ja lauloivat, säveltäen kulkiessaan;
  Olemme reipas merirosvotyttöjä
  Rakastamme taistelemista vihollislaivaston kanssa...
  Ja oikeat akrobaatit tietävät,
  Mitkä ovat tunnustuksen arvoisia isiltä!
  
  Näytämme joskus hirviöiltä
  Ja meillä on mustavalkoinen lippu...
  Kyllä, olemme nyt sukua Saatanalle,
  Ota vihollinen täsmälleen nikkeliin!
  
  Purjehdimme merirosvojen brigantiinilla,
  Hyökkäämme ison laivan kimppuun...
  Tietenkin me tytöt olemme paljain jaloin,
  Ja lataamme sen jaloillamme!
  
  Meillä on kalloja, tunnemme lipun,
  Mikä voi antaa unelma...
  Tytön kirkas liekki loisti,
  Anna metsästäjän muuttua riistaksi!
  
  Liiketoiminnassamme ei ole armoa,
  Vastustaja kääntyy veitsen alla ...
  Ja meillä on erittäin vahva panssari,
  Vahva tyttö, tietysti nyrkki!
  
  Olemme todella valmiita taistelemaan
  Voimaa vastaan, usko ketään...
  Osaamme tytöt taistella,
  Kilpaile Pallas-kohtalon kanssa!
  
  Joskus tulee muutoksia
  Taistelut saavat minut todella sairaaksi...
  Emme tiedä vihan rajoja,
  Voimamme on kuin valittu graniitti!
  
  Tytöt eivät tiedä heikkoutta,
  Heidän vahvuutensa on merestä mereen...
  Tunne viileä raivo
  Joten konna tuhoutuu!
  
  Merirosvojen viileässä brigantiinissa,
  Näytämme sinulle, hienoa tietää luokka...
  Ollakseen huipulla,
  Ja puhaltaa raivokkaasti kontrabassoon!
  
  Voitosta ja rasvasta pisteestä,
  Järjestämme todellisen lopun...
  Kaada pyöreä tynnyri vihollistemme päälle,
  Tämä on meidän viiniideaalimme!
  
  Emme tunne armoa taisteluissa,
  Loppujen lopuksi meillä on unelma lujuudella...
  Saamme todellisia palkintoja
  Tytön omatunto on ilmeisesti puhdas!
  
  Loppujen lopuksi merirosvo ei ole vain rosvo,
  Joka murisee kuin sudenpentu...
  Sinusta tulee loistava taistelija kuin kuollut mies,
  Tytön sydän sykkii ilosta !
  
  Veljeskuntamme ei ymmärrä pettämistä,
  Ukkosen ja lämpimän aallon alla...
  Pian saamme arvokkaan lahjan,
  Ehkä jopa kultarulla!
  
  Älkää arvako, tytöt, asioiden keskellä,
  Ei ole mitään syytä mennä naimisiin...
  Isänmaan yllä on lyijypilviä,
  Sade voi kaata tulvillaan!
  
  Me merirosvot menemme hyökkäykseen,
  Voitetaan uusi paratiisi itsellemme,
  Et saa anteeksi Jumalalta
  Jos tekisit laivasta navetan!
  
  Kirjoita taululle rehellinen motto,
  Kuten näet, voitamme vihollisen...
  Ja kävele käsi kädessä morsiamen kanssa,
  Kerubin levittäköön siipiään!
  
  Ne jyrisevät, uskon murtumiin,
  Ja teloittaja ottaa vasaran...
  Tytöt eivät näytä selkänsä
  Kauneus ei itke!
  
  Kauneus pyyhki kyyneleensä ,
  Hän ryntäsi hyökkäämään...
  Moonshine ei auta vihollisia,
  Vaikka Saatana tulisi!
  
  Nimeni tulee olemaan graniitilla
  Loistaa kuin taivaan aurinko...
  Tulee kirkkaus huipulla,
  Asia josta et ole uskaltanut unelmoida!
  
  Valloitamme eri maita,
  Murretaanpa pahojen viranomaisten selkä...
  Vaikka sumu riehuu ympäriinsä,
  Rod Kaikkivaltias Isä on kanssamme!
  
  Silloin on rauha koko maailmassa,
  Merirosvojen unelman täyttymys...
  Omalla tavallamme meistä tulee elementtien tyttöjä ,
  Ilo ja onnellisuus tulevat ikuisesti!
  
  Kaikki kuolleet herätetään kuolleista,
  Yö katoaa ja paratiisi ikuisesti...
  Sitten kerromme tytöille rehellisesti,
  Meidän sieluvoimamme on suuri!
  Taistelun aikana espanjalaiset sotilaat kuolivat. Ja valtava risteilijä aseineen otettiin kiinni.
  Sen jälkeen hänen aseensa alkoivat ampua muita helmilaivueen vartiolaivoja. Ja samaan aikaan merirosvoalukset nousivat myös galleoneihin saaliin kanssa.
  Siitä seurasi vakava ja verinen välienselvittely.
  Pavel Lev ampui jälleen espanjalaisia ja teki sen erittäin tarkasti. Ja hänen laukauksensa saavuttivat tavoitteensa.
  Tarkkuuskiväärillä voi ampua kauas. Tytöt ja heidän ystävänsä Bob ryhtyivät myös vihollisten tuhoamiseen. He tekivät tämän intohimolla ja suurella vaikutuksella.
  Agatha ampui ja huomautti:
  - On siistiä ampua, kun ympärilläsi on meren aallot ja myrskyt ovat täydessä vauhdissa.
  Adala oli tietysti samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, erittäin siistiä. En ole koskaan ennen nähnyt mitään tällaista! Sanotaan, että tämä on ylivoimainen voima.
  Ja punapää ampui taas...
  Margarita kysyi tytöiltä:
  - Taistelitko natsien kanssa?
  Agatha pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei! Kyllä, taistelimme talebaneja vastaan, mutta meidän ei tarvinnut taistella natseja vastaan! Syntynyt liian myöhään!
  Adala naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, tässä ei ole mitään ottamista, lisäämistä tai vähentämistä!
  Margarita huomautti:
  - Oli mielenkiintoisempaa taistella saksalaisten kanssa. Se oli todellinen, täysiverinen sota. Ja taistelimme heidän kanssaan tasa-arvoisin ehdoin. Ja tekniikka oli silloin sellaista, että henkilökohtainen tekijä oli tärkeämpi. Ei ole niin kuin nyt, kun lentäjät ampuvat toisiaan kahdensadan kilometrin etäisyydeltä ja tietokone tekee tähtäyksen. Ei, tässä täytyy olla jotain merkittävämpää.
  Agatha huomautti hymyillen:
  - Maailmassa on aina tilaa saavutuksille!
  Ja taas blondi ampui tarkasti. Ja se osui espanjalaisen upseerin kurkkuun.
  Tämä oli todella hieno taistelu.
  Adala huomautti osoittaen aseella vihollisiaan:
  - Käyttäydymme todella kuin Robin Hoods!
  Ja hän nauroi ajatukselle. Ja taas hän löi vihollisiaan.
  Nämä tytöt tulivat tuhmaksi... Galleoneja tyhjennettiin, ja merirosvot teurastivat miehistön .
  Black Bob, vapauttaa nuolet, huomautti:
  - Muistuttaako tämä sinua kalastuksesta?
  Agatha nauroi ja vastasi:
  - Ei tietenkään! Tämä on paljon siistimpää ja mielenkiintoisempaa!
  Adala twiittasi:
  - Koukussa, vain koukussa,
  Voit ripustaa tytön tuolla tavalla...
  Koukussa, vain koukussa,
  Tehdään seppele parhaista kappaleista!
  Sen jälkeen punapää otti sen ja nauroi keuhkoihinsa. Ja hän ampui taas.
  Merirosvot käyttivät hyökkäyksen aikana myös kranaatteja, joissa oli räjähteitä ja neuloja. Mikä oli erittäin tehokasta ja johti merkittäviin saavutuksiin.
  Pavel-Lev huomautti:
  - Tämä on siistimpää kuin merirosvoveren!
  Yksi nuorista merirosvoista huusi:
  - Mitä me haureutta tarvitsemme! Tärkeintä on tulos!
  Tytöillä, kuten he sanovat, oli hauskaa. Ja he ampuivat... Vaikka monet merirosvot kuolivat tässä taistelussa.
  Erityisesti sotilas Vepr, jolla oli yksi silmä, kuoli. Hän on kuitenkin liian väkivaltainen ja halusi saada leijonakapteenin paikan. No, söin mitä halusin!
  Ja niin saatiin huomattava voitto. He onnistuivat vangitsemaan laivaston.
  Ja niissä on helmiä ja kultaa...
  Suuri voitto!
  Tytöt lauloivat jälleen, mukava laulu-runo;
  Emme ole syntyneet prinsessoiksi
  Työntekijät ovat paljain jaloin, valitettavasti...
  Emme ole stressin alaisia
  Joten tytöt ovat vuoristokotkia!
  
  Nykyään tytöistä on tullut merirosvoja,
  Tämä on nyt heidän pyhä polkunsa...
  Jos ne peittävät jotain siveettömyydellä,
  Ne eivät taipu niin helposti taistelussa!
  Täällä he ovat kauniilla laivalla,
  Brigantiinit ovat täynnä purjeita...
  Tytöt todella pitävät uimisesta,
  Nämä ovat niitä ihmeitä, joita tapahtuu!
  
  Siistiä, kaunottaret ja soturit,
  Että merirosvot ovat raivoissaan...
  Heistä tulee tuulen herrat,
  Tytöt, uskokaa minua, tämä paikka on siisti!
  
  Näimme galleonin edessä,
  Siitä tulee erittäin siisti lautailu...
  Me tytöt olemme todellisia voittajia
  Niin kaunis ympäristö!
  
  Teemme vihollisemme pullan unikonsiemenillä,
  Lyömme sinua lujasti sinkoalla ...
  Meitä vastaan teistä tulee makakeja,
  Aivan oikein, me rikomme vihollistemme niskan!
  
  Tytöt, kimaltele säteilevällä valolla ,
  Hampaat ovat kuin helmiä, kuninkaiden väriä...
  Sielun ajatukset ovat puhtaita,
  No, lihassa olet vain konna!
  
  Ei ole heikkouksia tytöille, joilla on moitteita,
  He ovat miekan paha voima...
  Ja on aika lopettaa puhuminen
  Tytöt ovat jo teloittajan roolissa!
  
  Taistelu käy erittäin kiivaasti,
  Älä odota tytöiltä mitään...
  Vaikka juhlissa on jopa heikkouksia,
  Vielä pahemmat taistelut ovat edessä!
  
  Hän on kaunis tyttö,
  Se ampuu kuin voimakas konekivääri...
  Tykkään ryntää hyökkäykseen paljain jaloin,
  Näin hän ei pyyhi vihollisiaan!
  
  Ei, älä usko tyttöjemme heikkouksiin ,
  Olemme taistelijoita, uskokaa minua, korkeimman luokan taistelijoita...
  Kauneudet saavat pian ilon,
  Vaikka Karabas kiipeää!
  
  Heiluta miekkaa - pieni pää jo pyörii,
  Pidä taistelijatyttöä siistinä...
  No, jossain satakieli trillaaa,
  Ja me lyömme vihollisen pokerilla!
  
  Tässä on galleon, jonka saalis on vangittu,
  Usko minua, siinä on nyt paljon...
  Ahneesti syömme härän jalkaa,
  Ja usko minua, meillä on airo käsissämme!
  
  Sotureilla ei ole esteitä taistella,
  Tykit ja kanuunankuulat eivät ole pelottavia viileille ...
  Meistä tulee voittoisa kansa,
  Ja pian lähetämme vihollisemme helvettiin!
  
  Tytöt ovat niin siistejä, taistelevat,
  Että miehet revitään kuin lumput...
  Heillä oli niin voimakkaita supistuksia,
  Kauneille, vahvat nyrkit!
  
  Mikään ei pysäytä tyttöjä
  Jos ne työntyvät eteenpäin kuin akseli...
  Miehet ovat joskus hevosia,
  Ja tytöt ovat kuin kotkia!
  
  Älä anna armoa vihollisellesi,
  Avaruuden huippujen tytöt...
  Pelkurit paskiaiset juoksevat karkuun ,
  Loppujen lopuksi pidä ihmisiä voittamattomina!
  
  He katkaisivat päät miekoilla,
  Kaalin päät pyörivät jo veressä...
  Mutta merellä ei ole syksyä,
  Olemme ikuisesti uskollisia Marsille!
  
  Tytöt ovat niin ihania ,
  Älä pyydä armoa taistelussa...
  Usko minua, kieli on niin terävä,
  Älä pidä kiinni, hän on siisti ketjussa!
  
  Taas taistelu, nyt risteilijä on taistelussa,
  Tarvittaessa näytämme luokkamme...
  Jossain lapsia kuolee pommi-iskuihin,
  No, mistä kontrabasso katkesi?
  
  Nämä tytöt ovat todella siistejä,
  Ne voivat lyödä kantapäällä leukaan kerralla ...
  Siniset aallot lyövät mereen,
  Ja terästytöt näyttävät luokkansa!
  
  Tyttöjen ympäröimänä he taistelivat,
  Kuin tiikerit , joilla on pahojen susilauma...
  Ja tiedätkö, he murtautuivat läpi niin,
  Hyökkäyksen torjuminen pistimellä!
  
  Tytöt voittivat
  Kuinka merirosvot kääntävät laivojaan...
  Meillä oli rauhallinen keskustelu
  Joten nollia ei ole ollenkaan!
  
  No, lyhyesti sanottuna aurinko paistaa kirkkaasti,
  Ja soivan satakielen trilli sirkuttaa...
  Tytöt saavat pian lapsia,
  Ja sydämestäsi tulee iloisempi!
  . LUKU nro 13.
  Onnistunut kampanja helmien ja kultaisen hiekan puolesta lisäsi kapteeni Lionille entisestään kunniaa. Hän saavutti suuren kunnioituksen ja ihailun.
  Mutta Morgan ei tietenkään siedä kilpailijaa. Ja englantilaiset merirosvot yhdessä Jamaikan laivueen kanssa alkoivat koota voimakasta armadaa.
  Iso-Britannia ja Ranska eivät kuitenkaan olleet vielä sodassa.
  Ison-Britannian valtaistuimella istui James, toinen katolinen kuningas, joka yritti ylläpitää ystävyyttä Ludvig Neljäntoista.
  Protestanttiselle Britannialle katolinen kuningas ei ole kätevin hahmo. Ja siellä oli paljon tyytymättömiä ihmisiä - eräänlainen oppositio.
  Ja siksi kuningas James ei voinut niin helposti mennä sotaan Ranskaa vastaan. Morgan on toinen asia. Kuten todella, olet merirosvo, emmekä ole vastuussa sinusta. Kerää muut freebooters ja hyökkää. Merirosvoja on paljon.
  Ja todellakin Morgan kokosi kolme ja puoli tusinaa erityyppistä alusta sloopista risteilijöihin, ja niissä oli useita tuhansia rosvoja. Jamaikan englantilaista kuuden aluksen laivuetta, joissa kummassakin oli 46 tykkiä, ei enää tarvittu.
  Britit jopa jakoivat rahaa Morganille houkutellakseen lisää korsaareja asiaan.
  Esimerkiksi on aika painostaa kilpailijaa. Lisäksi palkinto on vihdoin saapunut ja Ranskasta.
  Komentaja Pavel Rybachenko sai ensimmäisen luokan kapteenin arvosanan ja aateliston arvonimen. Tytöt saivat upseeripatentit: Margarita, Adala ja Agata. Lisäksi kaksi viimeistä saivat myös aateliston kirjeet. Ja Margarita vahvistettiin hänen oikeutetulla markiisinimikkeellä. Ja omistaa melko laajoja kiinteistöjä Ranskassa ja Italiassa.
  Koska Pavel ei ole nyt vain merirosvo, vaan laivaston eversti ja aatelismies, Margarita saattoi mennä laillisesti naimisiin hänen kanssaan ja siirtää laillisen omistuksensa.
  Lisäksi oli joitain merkkejä siitä, että Margarita oli ehkä jo raskaana.
  Joka tapauksessa Pavel ehdotti häiden järjestämistä toistaiseksi. Ja rehevä runsaalla viinillä, rommilla ja paljon muuta.
  No, ilotulituksella tietysti.
  Morgan päätti kuitenkin käyttää tätä hyökkäämiseen. Totta, Toruga oli kivien peitossa ja sopivalla paikalla oli vahva linnoitus valppaana varuskunnan kanssa. Mutta Morgan luotti yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen temppuun - kulkea Ranskan lippujen alla ja yllättää vihollinen.
  Sillä välin Pavel päätti mennä naimisiin. Kysymys kuuluu, missä mennä naimisiin? Tietenkin, koska Margarita on muodollisesti katolinen ja Ranska on katolinen maa, niin kirkossa. Kapteeni Leo itse oli puoliksi ateisti, puoliksi agnostikko, eikä uskonut mihinkään uskontoon, eikä hän välittänyt. Avioliitto Ranskan kauneimman naisen kanssa antoi markiisin tittelin, peerage'n ja suuret kartanot, joissa oli vaikuttava omaisuus. Vain herttuan arvonimi on korkeampi, mutta Paavali toivoi ansaitsevansa sen tulevaisuudessa.
  Ja niin he menivät naimisiin papin kanssa.
  Ja matkan varrella he peittivät tien matoilla, ja musiikki soi, rummut soivat, trumpetit humisivat. Sen verran hienoa se oli.
  Pavel Leo käveli kuin todellinen kuningas. Ja kaikki oli rehevää.
  Upseereiksi tulleet : Agata ja Adala olivat univormuissa, hatut ja saappaat, jotka pojat-palvelijat kiillottivat vahalla.
  Tytöt olivat hieman kuumia, mutta he olivat virkistäviä. Ja heidän mielialansa osoittautui hyvin taistelevaksi.
  Tytöt alkoivat jopa laulaa;
  Meillä on häät tulossa,
  Leo-kapteeni on ehdottomasti menossa naimisiin...
  Hän on todellinen monoliitti, usko minua,
  Ja hän varmasti tappaa kaikki vihollisensa!
  
  Kapteenilla on vahva nyrkki,
  Jos hän lyö, hän lyö raivokkaasti...
  Se murenee välittömästi , se on todella nikkeliä,
  Tietämättömyys osui sinua nenään!
  
  Tässä on Margarita, hänen miniänsä,
  Tyttö on siisti, ei ole mitään tekemistä...
  Hän pitää siitä tiukasti kiinni, kuin ruorimiehen airosta,
  Ei tarvitse kiistellä, tämä on oikea keskustelu!
  
  Tyttö on kuin kukka pellolla,
  Viileä päivänkakkara kukkii kauniisti...
  Usko minua, terälehti on kukkinut,
  Uusi, uskollinen tiimi täällä!
  
  Lapsia syntyy ja kaikki ovat täällä,
  Selkeä siisti tyttöjen ilo...
  Ja usko minua, täällä ei tule olemaan ongelmia,
  Ja kirottu vanhuus ei näy!
  
  Tytöt, lähtekää vapaasti vaellukselle,
  Jotta taistelu käy kauniisti...
  Hukkaamme innokkaasti vihollisemme,
  Tunne raivoisa tiimimme!
  
  Ensiluokkainen taistelu on nyt täydessä vauhdissa,
  On kuin kiistaton vesiputous kuohuisi...
  Ja resurssit ovat jo saapuneet vahvistuksia varten,
  Kapteenimme on kuin Pietari Suuri itse!
  
  Täällä Pavel johdattaa tytöt taisteluun,
  Hänen miekkansa heilautus tuhoaa päät...
  Avaamme myrskyisen tilin voitoista,
  Langenneet sielut viedään taivaalle!
  
  Kyllä, tämä Pavel on vain merirosvo,
  Mutta uskokaa minua, hän on loistava jätkä...
  Sotilas puristaa konekivääriään tiukasti,
  Ja merten yläpuolella on enkelien kasvot!
  
  Me pilkomme espanjalaiset ja englantilaiset,
  Tämä on aikaa, seitsemännellätoista vuosisadalla...
  Ja älä anna periksi huijaukselle
  Jotta tytöt eivät raju!
  
  Olimme kaikki onnekkaita tässä taistelussa,
  Ja kapteeni sai morsiamen...
  Tästä tulee voittonumero
  Me voitamme, ja luotamme rehellisesti!
  
  Pappi nai hänet markiisin kanssa,
  Ja Paavali perii tittelin...
  Rakastakaamme koko ihmistä,
  No, anna ongelmien hävitä sumussa !
  
  Usko minua, sinusta tulee pian herttua,
  Jos olet onnekas, saat kruunun...
  Miehen unelmista tulee totta,
  Uusi hallitsija kuninkaalliselle valtaistuimelle!
  Näin tytöt lauloivat. Kirkon kullattu katto kimalteli. Ja se oli hauskaa. Häät ovat täydessä vauhdissa. Ja kaikki siinä on hyvin myrskyistä ja kaunista.
  Kutsutut tyttötanssijat minimivaatteilla hyppäävät, ihmiset pitävät hauskaa hyppyillä. Kaikki täällä on niin täynnä inspiraatiota ja energiaa.
  Ja kuuluu huutoa ja naurua. Paljon erilaisia tyttöjä juoksi. Ja kaikki ilman tarpeettomia seremonioita ja keskeytyksiä. Tällaisia lauluja lauletaan.
  Tässä on lisää kaunokaisia, jotka taistelevat kepeillä. Ne aiheuttavat toisilleen mustelmia ja vaurioita. Ja samaan aikaan, huolimatta kasvojen mustelmista, tytöt nauravat ja paljasivat suunsa täynnä hampaita. Ja kaunottareilla on valkoiset hampaat, vaikka he eivät tunne hammasharjoja ja hammastahnoja.
  Nyt nuoriparit johdatetaan alttarille. Ja he kysyvät perinteisiä kysymyksiä. Menivätkö he naimisiin omasta tahdostaan tai eivät. Ja ovatko he uskollisia hautaan asti?
  Tätä seuraa perinteinen suudelma ja sormusten vaihto. Ja orkesteri soittaa.
  Ja pappi sanoo:
  - Tästä lähtien olette aviomies ja vaimo! Amen!
  Pavel-Lev on kuitenkin komea mies, hieman yli keskimääräisen pituuden 21 metriä seitsemänkymmentäviisi. Mutta 1600-luvun mittapuun mukaan hän on pitkä. Ihmiset olivat silloin pieniä. Ja Margarita on satakahdeksankymmentä metriä pitkä paljain jaloin, ja siellä on myös korkokenkiä. Siitä huolimatta vartalonsa, kasvojensa, lehtikultaisten ja hieman kiharaisten hiustensa ansiosta hän on niin kaunis nainen, että häntä pidettiin ensimmäisenä Ranskassa. Jopa Louis Neljästoista, joka ei ollut kovin pitkä, jumali häntä.
  Adala ja Agata ovat myös suurikokoisia ja leveäharkisia . Mutta todella kauniita tyttöjä.
  Suukkojen vaihdon jälkeen alkoi perinteinen hääjuhla. Kaikki täällä oli anteliasta ja ylellistä.
  Adala ja Agata alkoivat tanssia suoraan pöydällä ja laulaa ilosta;
  Olemme merirosvotyttöjä - siistiä ,
  Ja emme tiedä, joten pidä sitä ongelmana...
  Paljasjaloiset ihmiset heittävät bumerangin jaloillaan ,
  Älkää olko herra liian ylpeä!
  
  Täällä purjehdimme myrskyyn brigantiinilla,
  Leikkaamme nenän läpi, tunnemme aallon...
  Tässä ehdottomassa elementtien valossa,
  Saat paha lauma pakoon!
  
  Tyttö älä pelkää tornadoja
  Ne ovat kuin monoliitti, jolla on voimaa...
  He taistelevat lujasti piratismin puolesta,
  Ja vihollinen todellakin voitetaan!
  
  Tytöt voivat oppia kaiken,
  Tyttöjen ajatukset ovat hurrikaani...
  Nainen ei halua parempaa osuutta,
  Murtaudu sumun läpi kuin nuoli!
  
  Emme tiedä tytön sanaa heikkoudesta,
  Voimamme iskee, usko minua, täydellä voimalla...
  Me saamme, pian tiedän ilon,
  Tarvittaessa lyömme tiilellä!
  
  Voimamme on yhtä vahva kuin ruuti,
  Tytöillä on liekki suonissaan...
  Usko minua, sulhanen on minulle hyvin rakas,
  Tulee tyttö ja kunnia kunniassa !
  
  Kilpailimme rohkeasti brigantiinilla,
  Purjeiden vauhtia...
  Tai he olisivat voineet tehdä sen limusiinissa,
  Tiedä sellaisia ihmeitä!
  
  Vihollinen ei ripusta ketjuja tyttöihin,
  Koska me kaikki olemme rohkeita...
  Mutta meidän rohkeutemme raivostuttaa vihollisemme,
  Maan päällä ei ole rohkeampia tyttöjä !
  
  Me lävistämme vihollisten päät miekoilla,
  Usko minua, me suojelemme heikkoja...
  Taistelemme voimaa välillämme,
  Uskon, että voitamme ehdottomasti!
  
  Olemme sellaisia merirosvotyttöjä
  Että meitä ei voi löytää kauniimpia maailmasta...
  Siniset aallot roiskuvat meressä,
  Näytämme korkeintaan kaksikymmentä!
  
  Me kaikki voimme, voimme tehdä paljon,
  Meidän tyttöjen tiimi ilman rajoja...
  Älä puhu paskaa papista,
  Kristus itse on miekan, ei rauhan puolesta!
  
  Olemme tottuneet taistelemaan kiivaasti
  Asiat kuumenee täällä...
  Jos olet poika , et ole enää itkevä,
  Ja näytät yksinkertaisesti korkeimman luokan!
  
  Usko minua, Jumala ei pidä heikoista pojista ,
  Hänen voimansa on miekan raivossa...
  Tiedämme sellaiset tytöt-naiset ,
  Ei, usko minua, mikään ei ole vahvempaa kuin me!
  
  Emme pelkää salakavalia vihollisia,
  Merirosvoilla on vahva elämä...
  säteilevien säteiden alla ,
  Variset hajallaan räjähdysmäisesti!
  
  Tyttö ampuu muskettia
  Lyö filibusteria otsaan...
  Siksi planeetta pyörii,
  Mikä Jumala Kaikkivaltias on meille!
  
  Täällä kaunotar heiluttelee miekkaansa reippaasti,
  Jonkun pää pyörii...
  Tyttö ei astu haravalle,
  Loppujen lopuksi hän on kotka, ei pöllö!
  
  Sen voima on niin rajaton voima,
  Uskokaa minua, espanjalaiset perääntyvät...
  Jossain naiset huusivat äänekkäästi,
  Peto hyökkää ehdottomasti!
  
  Kuolema paljastaa veriset virneensä,
  Kuuluu hallitsematon pauhu...
  Paskiaiset hyökkäävät alamaailmasta ,
  Missä olet, kaksipäinen kotkakuninkaamme?
  
  Tytöt eivät tunne armoa taistelussa,
  Heidän vihollisiaan ei voi voittaa taisteluissa...
  Tietysti he ovat iloisia voitosta
  Koska yhtä voimakas kuin karhu!
  
  Jokainen tyttö repii suden suun,
  Epäilemättä kaikki hampaat vedetään ulos...
  Kyllä, joskus he tappelevat liian kauan,
  Naiset nostivat nyrkkinsä!
  
  Ja hän meni kirjoittamaan heille maakunnassa ,
  Usko pois, naiset ovat vahvimpia...
  Mitä tahansa tapahtuu edellisessä elämässä,
  Älä juhli täällä, senkin örkkiroisto!
  
  Ei, valon valtakunta nousee pian,
  Ja paha lohikäärme kaadetaan...
  Ja husaarit ovat myös hyökkäyksessä ,
  Ja se on täydellinen katastrofi peikoille!
  
  Ja merirosvo on paljain jaloin,
  Pahan hirviön jälki pyyhitään pois...
  Hän lyö päähäsi pokerilla,
  Ja hän todella tappaa kaikki vihollisensa!
  
  kaunokaiset haluavat ,
  Osoittaa suurta innostuneisuuttasi...
  Emme tarvitse tupakkaa ja vodkaa,
  Olisi parempi, että örkit olisivat todella voitettu!
  
  Kielet soivat kuin lyyra,
  Kirkas auringonsäde loistaa...
  Tytön huulet ovat kuin samettia
  Hän räjäyttää heidät kuin muusa!
  
  Sen kiistaton kauneus,
  Tyttö valloittaa huiput...
  Kirkkaudella hän synnyttää koko katoamattoman maailman,
  Nouskoon aurinko pian zeniittiinsä!
  
  Silloin säteet värittävät vuoret,
  Ne ovat kuin rubiinin väriset...
  Lopetetaan vain puhuminen
  Taivaan korkeimpien voimien vuoksi!
  
  lohikäärmeen kuolla tuskissaan ,
  Anna hirviön loppua...
  Ja sinun täytyy tahrata nämä räkät ,
  Olkoon kaikki mahtavia!
  
  Me merirosvot teemme maailmasta puhtaamman,
  Ja tehdään loppu pitkään jatkuneelle vihamielisyydelle...
  Ja laukkakaamme aaltojen läpi kuin ilvekset,
  Tarvittaessa tulemme toimeen Saatanan kanssa!
  
  Me voitamme, tiedämme sen varmasti
  Vaikka vihollinen olisi legioona...
  Ja voitto tulee loistavassa toukokuussa,
  meitä on miljoonia vihollisia !
  
  Jumala ei auta pelkurimaisia
  Meidän tyttöjen rohkeus on mahtavaa...
  Ja mahtava joukkue merellä,
  Me nostamme paholaisen sarvilleen!
  
  Ja kun me kaikki lopetamme taistelut,
  Ja iloinen Rogerit maan päällä...
  Pyydämme arkaa anteeksiantoa,
  Kuka menetti henkensä ja perheensä!
  
  Silloin on pahuudesta tehty patsas,
  Tytöille auringon säteilemään...
  Laukaukset tulevat konekivääristä,
  Sitten aloitan ilotulituksen leikkaamisen!
  Joten tytöt ottivat sen ja lauloivat. He tekivät kokonaisen runon. Ja juhla jatkui leijonakapteenin häissä uudella voimalla.
  Sillä välin useat Morganin laivueet Ranskan lipuilla olivat jo tulleet lahdelle ohittaen voimakkaan ranskalaisen linnoituksen. Morgan ja muut alukset olivat jo lähestymässä, mutta Torugan toiselta puolelta toivoen saavansa maihin joukkoja ympärilleen. Näin ollen suunniteltiin kaksoislakko.
  Hamilton, Morganin oikea käsi, johti noin tusinaa alusta, jotka olivat täynnä englantilaisia merirosvoja. Hän odotti yllätystä. Toiset 25 alusta alkoi laskea maihin joukkoja toiseen paikkaan ohittaen kivet päästäkseen Torugiin maateitse. Merirosvoja oli noin kaksitoistatuhatta - koskaan ennen koko merirosvouksen historian aikana niin paljon heistä ei ollut kerätty yhden komennon alle.
  Ja niin he purjehtivat, ja surullinen laulu kuului:
  Rakastamme ryöstää ja varastaa,
  Meillä ei ole omaatuntoa, usko minua ja kunnioita...
  Ja meidän tehtävämme on tappaa dublonien takia,
  Jotta kaikki merirosvot voisivat olla yhdessä!
  
  Me leikkaamme tikarisi sinua kohti,
  Ja annamme rohkeutta tytöille pidättäytymättä ...
  Ei ole ketään pahempaa kuin me maan päällä,
  Avadon itse seisoo vaatimattomasti sivussa!
  
  Usko minua, me tapamme ja poltamme kaikki,
  Suunnittelimme kaiken tämän ensin...
  Ja jossain kultasiipinen kerubi lentää,
  Ja korsaari leikkaa hänen siipensä hieman !
  
  Usko minua, merirosvo ei anna periksi sinulle,
  Ei papit eivätkä muut, jotka jauhavat räikeästi...
  Olkoon erittäin loistava tulos,
  Jotta filibusterit eivät istu hiljaa!
  
  Sodassa sinulla on tietysti raja,
  Taistelussa merirosvo ei voi antautua!
  Vihollinen on laihentunut taistelussa,
  Näytin, että korsaarimme osaa taistella!
  
  Joten me merirosvot piirittimme galleonin,
  He teurastivat espanjalaiset armottomasti...
  Tapamme, jos tarvitsemme edes miljoonan.
  Emmekä koskaan sano , tarpeeksi tyyppejä, okei!
  
  Fregatti on nyt tulessa,
  Liekki siinä leimahtaa erittäin räikeästi...
  Vannoimme Saatanalle,
  Pilata kaikki, mikä oli kirkas paratiisi!
  
  Näin kaikki meni hyvin
  Toki me rakastamme myös tyttöjä...
  Kaikki saavat sen seurauksena
  Nainen antaa hänelle suukon!
  
  Uskomme rohkeasti, voitamme,
  Tekee kaiken lumoavasti ja kauniisti...
  Verenluovutus, essee viidelle,
  Ja puhaltaa suutaan ylimielisesti !
  
  Loppujen lopuksi Morgan, loistava kapteeni, on kanssamme,
  Kuka poltti kaupunkeja tulella...
  Tällainen suuri atamani on annettu meille,
  Mitä talloi terässaappaat!
  
  Lyhyesti sanottuna on merirosvojen tapa -
  Murskaamaan, tukehtumaan, ilman armoa...
  Vihollinen ei voi taivuttaa meitä,
  Loppujen lopuksi tiedä, että kaikki ihmiset ovat paskiaisia !
  
  Emme edes välitä herttuasta ,
  Katkaisemme hänen sarvet rohkeasti...
  Ja me lyömme sinua tiilellä kovasti kasvoihin,
  Että hänestä tulee vain papukaija uunissa!
  
  No, tämä Louis on kuningas,
  Se on vain pähkinä merirosvoille,
  Hän ei ole kuningas, vaan vain nolla,
  Usko minua, edes säälittävä musta sotilas ei ole sen arvoinen!
  
  Lyhyesti sanottuna Morgan voittaa tunnetusti,
  Mikä tahansa armeija, jonka vihollinen lähettää meille...
  Olemme korsaareja kuin monoliitti,
  omamme taisteluun murskain !
  
  Kunnialle tulee aikaa , usko
  Kaikki saavat puolet maailmasta...
  Merirosvo on pohjimmiltaan peto,
  Hän puukottaa sinua salakavalasti selkään!
  
  Kun olemme ryöstelleet napaan asti,
  Rakennamme itsellemme ylellisiä kartanoita,
  ikuisesti ,
  Ja uusi planeetta tulee maailmaan!
  Merirosvot lauloivat suurella ilolla ja ilolla. Yksi naisista tanssi heidän edessään. Filibusterit vihellyt.
  Katsomassa oleva poika kuuli englanninkielisen kappaleen ja onnistui herättämään hälytyksen.
  Totta, pienellä viiveellä osa Morganin laivueesta saapui satamaan.
  Poika vilkutti paljaita, pölyisiä kantapäänsä, hyppäsi ylös ja löi kelloa.
  Ranskalaiset merirosvot ryntäsivät lataamaan aseita. He tekivät tämän suurella kiireellä.
  Paul Leo itse jatkoi juhlimista. Ilmeisesti hän luuli tykkien laukaisun häiden ilotulitukseksi.
  Margarita nosti lasinsa korkeammalle puhtaasta kullasta tehdyssä , timanteilla kehystetyssä pikarissa ja lauloi :
  Olemme vapaita kuin vapaat linnut,
  Ne lyövät ikuisesti sydämen kanssa...
  Rakkaudella ei ole rajoja
  Rakkaudella ei ole rajoja...
  Ja mitä isompi se on ja sitä suurempi,
  Mitä nopeammin lensimme taivaalle!
  Agatha huudahti innostuneena pudistaen sapeliaan:
  - Bravo! Olemme vahvempia kuin kaikki ja voitamme varmasti!
  Adala sirkutti lempeällä katseella:
  - Voitto odottaa! Voitto odottaa! Ne, jotka haluavat murtaa kahleet! Voitto odottaa! Voitto odottaa! Voimme valloittaa koko maailman!
  Ja punapää purskahtaa nauruun paljastaen hampaitaan.
  Tytöt tuntuivat todella reippailta. Kaksi noin neljätoistavuotiasta poikaa taisteli kepeillä . He hikoilivat jo alastomilla vartalollaan.
  Adala hyppäsi heidän päälleen. Ja hän potkaisi. Pojat lensivät sivuille ja pyörtyivät gepardin naisen iskuista.
  Punapää otti sen ja karjui:
  Näetkö pimennyksen taivaalla?
  Surffaa uhkaavasti...
  Tämä on merkki helvetistä
  Kosmisen ulvomisen parvet!
  Agatha huusi raivoissaan:
  Avadon - kirous nousee,
  Avadon - täydellinen kuolema!
  Avadon - viholliset kuolevat!
  Avadon - hullut johdat!
  Ja molemmat tytöt hyppäsivät ylös ja karjuivat:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Tappio odottaa myös Britanniaa!
  Ja tytöt heittivät ylös tikarinsa, jotka lensivät ja törmäsivät toisiinsa ilmassa. Joten kipinät tulivat ulos. Ja se oli hienoa .
  Tytöt ottivat sen ja lauloivat uudelleen:
  Lopeta räkän tahraaminen ,
  Tuijottaa tyhjänä peiliin ...
  Kiinnitä maailma kurkkuun,
  Merirosvot terässormet!
  
  Annetaan koko maailma polvilleen
  Kuristamme kaikki, jotka ovat meitä vastaan ...
  Meillä on takanamme kaikki sukupolvien värit,
  Teräksiset tyttöjen kynnet!
  Sen jälkeen tytöt ottivat sen ja viheltelivät ... Heidän pillistään satoi monivärisiä konfettia kaikille, se oli kirkasta ja kimaltelevaa.
  Merirosvot ottivat sen ja lauloivat:
  - Kaikki seitsemänkymmentäviisi eivät palanneet kotiin,
  He hukkuivat meren syvyyksiin...
  oli vain yksi poika ,
  Nyt hän on kreivi ja mahtava herrasmies!
  . LUKU nro 14.
  Viesti Morganin hyökkäyksestä saapui myöhään. Siitä huolimatta Pavel-Lev ryhtyi torjumaan hyökkäystä suurella tarmolla.
  Tuhannet merirosvot, jotka tarttuivat erilaisiin aseihin, mukaan lukien kranaatteja, ryntäsivät taisteluun.
  Pavel Ivanovich tarttui kiikarikivääriinsä ja ryntäsi myös etulinjaan. Hän oli päättäväinen ja militantti. Ja kolme tyttöä, mukaan lukien Margarita, heiluttivat sapelia ja miekkaa. He olivat yhtä nopeita kuin leopardit.
  Margarita riisui mekkonsa. Ja nyt hän taisteli , peitettynä vain ohuella kangaskaistaleella rinnassaan, ja ohuet pikkuhousut peittivät hänen lantionsa. Saatoit nähdä millaiset lihakset hänellä oli. Tämä on todella voimakas tyttö .
  Hänen jänteet ovat kuin lanka. Ja niin terävät hauislihakset - mikä ilo.
  Taistelut syttyivät Torugassa. Pieni merirosvopoikien ryhmä kohtasi ensimmäisenä Morganin maihinnousun. Ja törmäys oli verinen ja konkreettinen. Ja sitten humalaiset, mutta eivät menettäneet todellisuudentajuaan, korsaarit astuivat taisteluun. Ja he etenivät nopeasti ja tuhosivat kaikki vastustajat peräkkäin.
  Agata ja Adala välähtivät miekkansa ja suorittivat myllyn. Ja sitten brittien ja muiden Morganin tiimin katkaistut päät lensivät pois.
  Tytöt karjuivat yhteen ääneen:
  - Banzai!
  Ja he hyppäsivät potkien kantapäänsä leukaansa. Sen jälkeen he ottivat sen ja lauloivat kuin sireenit;
  Olemme taivaallisen kauneuden merirosvotyttöjä,
  Ja me katkaisimme kaikki vihollisemme taitavasti...
  Usko minua, kehomme on kristallinkirkas,
  Täällä vihollista vastaan hyökätään, rohkeasti!
  
  Taisteluissa kerubi kimaltelee yläpuolellamme,
  Miekat näyttävät iskevän salamaan teräksestä...
  Olemme lady-filibustereita, impulssimme on voittamaton,
  Ja he antoivat espanjalaisille kovan iskun sarviin!
  
  Tytöllä on miekka ja terävät miekat käsissään ,
  Ja yhdellä keinulla puretaan kaalin pää...
  Ja jos hyökkäämme miekkoja vastaan jaloillamme,
  Kuoleman hurrikaani on pyyhkäisemässä läpi!
  
  Ei ole kauneustyttöä , et näe meitä siistimpänä,
  Lennämme ohi kuin säteilevä meteori...
  Näytämme enintään kaksikymmentä vuotta vanhemmalta,
  Ja raivoisa, jyrkkä tappio odottaa!
  
  Tämä on meidän kunniamme, emme ole vieraita taisteluille,
  Todella piraatti susi merirosvo...
  Ja jossain julma, paha varas hyökkää,
  Ja varmasti tappio odottaa häntä!
  
  Kaikissa taisteluissa tytöt ovat jo sellaisia taistelijoita,
  Että jopa paha voi murtaa selkänsä...
  Uskokaa minua , filibusterit ovat pohjimmiltaan mahtavia,
  Ja kirjoita tämä logaritmi vihkoon!
  Raivossa hyökkäys galleoniin alkoi,
  Olemme innokkaita kuin meduusat taistelemaan uudelleen...
  Loppujen lopuksi pahalla merirosvolla on hyvä sielu,
  Ja sydämeltään filibusteri on aina cowboy!
  
  Emme tunne sanaa heikkous, emme usko sanaan pelkuri,
  Korsaarit tietävät, ettei heidän ole ollenkaan helppoa vetäytyä...
  Loppujen lopuksi ristiinnaulittu Jeesus allekirjoitti meidän puolestamme,
  Ja me tytöt teroitimme nyrkkejämme!
  
  Tämä on totuutemme, joka asuu rakkauden sydämissä,
  Että tyttö on joutsenen mahtava siipi...
  Avaamme voitot varmasti, meillä on loputon pistemäärä,
  Ja nojakaamme lujasti tammiairoon!
  
  Taisteluissa tulee olemaan eroja, puhumme tästä,
  Järjestämme, uskoakseni loman, joka on niin todellinen planeetalla...
  Usko minua, meillä on paljon ja runsaasti erilaisia voimia,
  Anna aikuisten nauraa ja lasten pitää hauskaa!
  
  Ei, kovassa taistelussa tämä menestys ei ole ilman syytä,
  Koska me tytöt olemme niin mukavia ja kauniita...
  Usko minua, meillä on niin henkistä kauneutta,
  Että olemme täysin, ilman pitkiä puheita, voittamattomia taisteluissa!
  
  Näin filibusterit osoittautuivat täällä taistelussa,
  He hyökkäävät kiivaasti, aggressiivisella menestyksellä...
  Ja tiedä, että tapan vihollisen kuin lukon,
  Jopa tytöt löivät sen kovasti!
  
  Sängyssä olemme korkeimman luokan tyttöjä,
  Pystyy antamaan käskyjä miehille...
  Jos sanot sen realistisesti, Jumala suo,
  Katsotaanpa auringon kultainen keskitie!
  
  No, et löydä meitä kauniimpia merestä,
  Tytöt todella antavat vihollisille etumatkan...
  Voimme saavuttaa päiväntasaajan
  Anna nikkeli todella pahalle varkaalle!
  
  Uhkean kohtalomme kunniaksi,
  Kuka varastoi ja antoi leipää...
  Vastaamme Morganiin Saatanalle,
  Jotta tämä roska ei hyökkää kimppuumme!
  
  Me murskaamme ilkeät merirosvot
  kiipeävät heti filibustereille...
  Ja jotta meillä ei olisi ongelmia,
  Tästä tulee paljon esimerkkejä!
  
  Siksi Morgan saa litsin ,
  Iskemme häntä suurella voimalla...
  Ja sotilastyttö ei vinku,
  Vihollisilla on voimakkaat haudat!
  
  Nämä tytöt ovat korkeimman värisiä,
  Kauneus on täällä niin kaunista...
  Tästä tulee meidän aamunkoitto,
  Meistä tulee joukkue mahtavien kanssa!
  
  Tämä on niin suuri voima,
  Olemme maailman parhaita tyttöjä...
  He todella varastivat krokotiilin,
  Tulkoon kuolema tuosta helvetin perheestä!
  
  No, Morgan on se paskiainen,
  Saat sen minulta naamaan ...
  Ja kerubi puukottaa sinua,
  No, vihollisilla ei ole enää kauaa aikaa!
  
  Keväällä syntyneet tytöt
  He ovat erittäin aggressiivisia jopa taistelussa...
  He ryntäävät ympäriinsä loputtomilla unelmilla,
  Jotta ihminen olisi erittäin vahva!
  
  Jossain on jo ukkosmyrsky,
  Ja huurre iholla on erittäin kovaa...
  Täällä naisen kyyneleet vuodatetaan,
  Silloin ihmisestä tulee kaikkivoipa!
  
  Taistelu jatkuu viimeiseen vereen asti,
  Togo on julma ja hänellä on monia kasvoja...
  Avasimme voittotilin täällä,
  Tämä villi Morgan-sika kiipeää!
  
  Ei, usko minua, täällä ei ole esteitä Jumalalle,
  Usko minua, menemme eteenpäin voitolla...
  Tytöt saavat monia palkintoja,
  Ja avaamme ilmeisesti uudella vuorolla!
  
  No, merirosvot, menimme eteenpäin,
  tyttöjen hyökätä aktiivisesti ...
  Olen kotka, mutta vihollinen on vastakohta,
  Morgan, sinä nuhjuinen paha Cain!
  Tytöt lauloivat ja taistelivat suurella intensiivisyydellä ja voimalla. Ja he murskasivat vihollisensa ankaralla raivolla.
  Heillä oli nämä sandaalit jalassa, kärki, joka kirjaimellisesti löi munuaiset ja mursi luut.
  Tämä osoittautui todella armottomaksi taisteluksi. Mikä tässä oli niin militanttia ja intensiivistä?
  Ja Pavel Lev ampui aseella Morganin merirosvoja kohti. Hän ei edes tehnyt sitä yksin; kaksi noin kymmenen vuotta vanhaa poikaa latasivat aseitaan, ja entinen erikoisjoukkojen majuri ampui taukoamatta. Tämä oli todella täydellinen verilöyly.
  Ja Torugan merirosvot, joita oli enemmän, alkoivat voittaa. Ja Morganilla itsellään, joka laskeutui suuren saaren toisesta osasta, ei yksinkertaisesti ollut aikaa lähestyä merirosvojen pesää.
  Ja tämä oli hänen vakava virhearvionsa. Kesti aikaa kiertää Torugaa. Hänen avustajansa Hamilton hyökkäsi liian aikaisin. Ja ennen kuin merirosvojen pääjoukot saapuivat, hänellä oli vähän mahdollisuuksia kestää.
  Ja Pavel Lev, älä ole hölmö , käski nostaa ilmapallon taivaalle ja tarkastaa koko ympäröivän alueen. Tämän pitäisi antaa hänelle tietty etu.
  Ja estää Morganin ja hänen laumansa lähestymästä Torugan kaupunkia huomaamattomasti .
  Ja taistelu jatkui. Pavel-Lev jatkoi ampumista ja ampumista. Hän teki tämän erittäin tarkasti ja tarkasti. Ja osumia tuli suurella tarkkuudella. Ja tytöt taistelivat...
  Tietenkin Bob erikoisjousillaan ampuu eikä anna armoa vastustajilleen .
  Näin he taistelevat. Soturit, jotka peittivät itsensä yksinkertaisesti katoamattomalla loistolla.
  Pavel Lev otti sen ja lauloi tunteella ja rytmillä;
  Poika eli 2000-luvulla,
  Hän haaveili valloittavansa avaruuden...
  Että isänmaalla on legioonaa voimaa,
  Kvasaarit valaisevat pääkaupungin!
  
  Mutta pojasta tuli heti uhri ,
  Ja maailmanpalon edessä...
  Siellä on sulavaa, repeytyvää metallia,
  Ja näyttää siltä, että ei ole asuinpaikkaa!
  
   Poika on tottunut elämään aina luksusta,
  Kun banaaneja ja ananasta on kaikkialla...
  No, tämä on nyt ongelma,
  Aivan kuin olisit löytänyt itsellesi Juudaksen!
  
  Se jyrisee, kuuluu tulinen ukkonen,
  Salamat lensivät taivaalla kuin myrsky...
  Uskon, että Wehrmacht voitetaan,
  Koska sydämessä on pojan rohkeutta!
  
  Syntynyt taistelemaan seimestä,
  kaverit rakastamme taistella rohkeasti...
  Sinä olet Wehrmacht, joka ryntää kuin lauma - murskaa se,
  Ja tehkää Hitleristä säälittävä klovni!
  
  Isänmaan puolesta, Stalinin puolesta, pojat,
  He nousivat seisomaan puristaen nyrkkiään tiukasti...
  Mutta olemme siistejä ritareita-kotkia,
  Pystymme tyrmäämään Fuhrerin Veikselille!
  
  Tiedä pioneerien voimat,
  maailmassa ei voi verrata häntä ...
  Rakennamme pian paratiisin universumiin,
  Ikonien pyhät kasvot siunaavat sinua!
  
  Annamme sydämemme isänmaan puolesta,
  Rakastamme isänmaatamme suuresti...
  Yläpuolellamme on säteilevä kerubi,
  Me itse olemme fasismin tuomareita!
  
  Nyt vihollinen ryntää suoraan Moskovaan,
  Ja poika on paljain jaloin lumiholkassa...
  Minä lopetan, uskon siihen laumaan,
  He eivät leikkaa tytön hiuksia, tiedän punokset!
  
  Minusta tuli nopeasti pioneeri
  Ja pojalla tulee olemaan terästahto...
  Loppujen lopuksi sydämemme on kuin titaanimetalli,
  Ja pääjohtaja on kaikinpuolin nero Stalin!
  
  Olen edelläkävijä, juoksen paljain jaloin talvella,
  Ja kantapääni muuttuivat punaisiksi kylmässä...
  Mutta Hitler murskataan viikateellä,
  Ja annetaan suudelma helakanpunaiselle ruusulle!
  
  Usko minua, Venäjälle olemme kotkia,
  Emmekä päästä füüreria pääkaupunkiin...
  Vaikka Saatanan armeijat ovat vahvoja,
  Uskon, että nyljemme Adolfin pian!
  
  Meillä on niin voimaa - kaikki ihmiset,
  Me lapset taistelemme oikeuden puolesta...
  Ja Hitler on pahamaineinen konna,
  Eikä hän saa armoa ihmisiltä!
  
  Meillä on erittäin vahva konekivääri,
  Mikä ampuu niin tarkasti fasisteihin...
  Tuli ja tulee tuloksia,
  Voitto tulee säteilevässä toukokuussa!
  
  Me teemme isänmaan tähtiä korkeammalle,
  Nostamme pian punaisen lipun Marsin ylle...
  Loppujen lopuksi Jumala Jeesus Kristus on kanssamme,
  Tämä nimi tulee olemaan ikuisesti kunniassa !
  
  Mutta Stalin on myös pioneerien veli,
  Vaikka rohkeat lapset ovatkin paljon vanhempia...
  Pojalla on hyvin kohdistettu konekivääri,
  Hän ampui alas natsien tornit!
  
  Vaikka lumikoöt ovat jyrkkiä,
  Poika taistelee Fritzin kanssa paljain jaloin...
  Hänen ei ole heikkoa tappaa fasisti,
  Ainakin tentti on tietysti tiukka!
  
  Ja poika laski myös kirjeen,
  Ammuttuaan natsia kohti, leikkaamalla hänet tarkasti...
  Sydämessä on liekki ja metalli palaa,
  Fuhrer ei salli väärää tietoa isänmaasta !
  
  Ja sinä rakastat isänmaatasi,
  Hän on kuin äiti kaikille kansoille, tiedäthän...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia,
  Ja lyö Fuhreriin kovemmin!
  
  No, fasistinen hyökkäys on jo kuivunut,
  Näyttää siltä, että natsit ovat loppumassa...
  Hitler saa nyrkin nikkeliin,
  Ja me laulamme tämän kirkkaan taivaan alla!
  
  Poikasi juoksi läpi talven shortseissa ,
  Ja en edes huomannut vuotavaa nenää...
  En ymmärrä mitä vikaa flunssassa on,
  Joskus lapset sairastuvat liikaa!
  
  Keväällä on jo erittäin helppo taistella,
  Lätäköissä on mukava roiskua loppuun asti...
  Menimme veneeseen, tartuimme airoon,
  Kuinka hauskaa se olikaan meille!
  
  Taistella ja uskaltaa isänmaan puolesta,
  Aiomme olla edelläkävijöitä erittäin rohkeasti...
  Läpäisevät kokeet, vain viisi,
  Tuo itsesi julkisuuteen mahdollisimman nopeasti!
  
  Uskon, että taistelijat tulevat Berliiniin,
  Vaikka sota ei mene liian sujuvasti...
  Me voitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Pienellä on kuitenkin edelleen vaikeaa!
  
  Vaikka tietysti aina on sotaa,
  Jokainen pensas on täynnä vaaroja...
  Mutta tulee olemaan pioneeriunelma,
  Paljasjalkainen poika on erittäin älykäs!
  
  Poika lyö fasisteja tarkasti,
  Koska pioneerilla on kunnia sydämessään...
  Fuhrer saa tilin otsaansa,
  Ja me rankaisemme loput esimerkkinä!
  
  Mitä voin tehdä, tiedätkö,
  Loppujen lopuksi venäläiset ovat voittamattomia taisteluissa...
  Rakennetaan punainen paratiisi maailmankaikkeuteen,
  yhdistetty puolueeseen !
  
  Ja usko minua, vihollisemme eivät pyyhi meitä pois,
  Teemme ihmeen kuin jättiläiset...
  Rikkoa maailmankaikkeuden kahleet,
  Ja Hitler on ilkeä Juudas!
  
  Vuodet kuluvat, ajat tulevat ,
  Pyhä kommunismin laajuudessa !
  Ja Lenin on kanssamme ikuisesti,
  Uskokaa minua , me murskaamme fasismin ikeen!
  
  Kuinka hyvin Kristus herättää kaikki kuolleista,
  Ja jos ei tule, niin tiede...
  Loppujen lopuksi ihminen on kasvanut valtaan,
  Elämä ei ole helppoa, veljet, tietäkää tämä!
  
  Isänmaan suuruus tulee olemaan
  Että kaikki rakastivat häntä tietämättään ...
  Pyhän maan suuruus on yksi asia,
  Rajattomalle, säteilevimmälle Venäjälle!
  
  Olen pioneeri, kun hän on poika ,
  Ja usko minua, en halua kasvaa aikuiseksi...
  Näen pian monia eri maita,
  Ja minä ajan füürerin ja lauman suoon!
  
  Olkaa te myös rohkeita taistelijoita,
  Että uskostamme tulee terästä vahvempi...
  Isät ovat ylpeitä pioneereista,
  Sankarin tähden antoi toveri Stalin!
  
  Lyhyesti sanottuna sotilaallinen ukkonen vaimenee,
  Aiomme työskennellä rakennusalalla kiihkeästi...
  Loppujen lopuksi kommunismi on vahva monoliitti,
  Kylä on yhtä kaunis kuin pääkaupunki!
  
  Ja myönnän olevani jopa hyvin onnellinen,
  Että olen ollut helvetissä ja tulessa...
  Nyt olen niin ylpeä voidessani hyväksyä paraatin,
  Antelias isänmaa loputtomassa kunniassa!
  Tämä laulu ei ehkä ole täysin sopiva, mutta se kuulostaa kauniilta. Ja isänmaallinen. Vaikka Morgan ja Hitler voivatkin olla hengellisiä sukulaisia julmuudellaan.
  Lisäksi Hitler itse ei ollut julma henkilö. Päinvastoin, hän rakasti esimerkiksi eläimiä. Ehkä saksalainen Fuhrer oli henkisesti hullu. Koska hän teki sopimattomia asioita. Erityisesti, eivätkö juutalaiset ole arjalaisia? He ovat myös valkoisia ja erittäin lahjakkaita ihmisiä!
  Joten miksi et tunnista heitä arjalaisiksi?
  Hamiltonin hävittäjät alkoivat vetäytyä satamaan. Ja myös Pavel-Lev alkoi liikkua, ja hänen kanssaan juoksi kaksi urheilijapoikaa, heilutellen paljaita, pieniä, pölyisiä kantapäätään.
  Entinen erikoisjoukkojen majuri ampui liikkeellä, ja kaksi poikaa auttoi häntä.
  Tämä on todella taistelua.
  Agata ja Adala taistelivat myös epätoivoisesti. Ja Margarita otti kirveen käteensä ja löi sitä niin lujaa, että hän katkaisi kaksi merirosvon päätä yhdellä iskulla.
  Agata, myös pilkkoo, siristi:
  - Margarita - ikkuna on auki!
  Ja taas hän ottaa sen ja leikkaa epätoivoisesti. Ja merirosvojen leikatut ja veriset osat putoavat. Tässä se toiminta todella meni.
  Blondi terminaattori sihisi hampaansa paljastaen:
  Ja taistelu jatkuu taas,
  Hyperplasminen tuli kiehuu...
  Ja Pavel on niin nuori -
  Antaa kohtalokkaan iskun!
  Punatukkainen soturi tuhoaa myös Morganin merirosvot. Tekee tämän erittäin tehokkaasti. Sekä miekka että sapeli ovat kaikki kaunotarin käytössä. Kuinka hän tappaa vihollisensa. Ja se täyttyy kirjaimellisesti verellä.
  Adala paljasti hampaansa ja sirutti:
  Maailmassa on lämpöä ja lunta,
  Maailma on sekä köyhä että rikas...
  Koko planeetan nuoriso on kanssamme,
  Maailmanlaajuinen punk-joukkueemme!
  Ja tyttö otti sen uudelleen ja löi vihollisiaan miekoillaan. Siksi hän suuttui.
  Sanotaanpa, että tytöt täällä ovat siistejä . Jotka järjestävät tappavan välienselvittelyn.
  Sitten tytöt ottivat ja potkivat hiilen räjähdysherneitä tappavalla voimalla. Ja niin kaikki lähti ja räjähti. Ja niin monet merirosvot revittiin osiin .
  Pavel-Lev pysähtyi ja alkoi taas ampua hyvin usein. Juoksettaessa tulta sytytetään luonnollisesti harvemmin. Ja hänen laukauksensa olivat tarkkoja ja tappavia.
  Merirosvot yrittivät paeta laivoillaan ja lähteä. Mutta he heittivät niihin koukkuja ja vetivät niitä köysillä. Korsaarit toimivat suurella energisyydellä. Ja he onnistuivat saamaan laivoja kiinni.
  Lisäksi Pavelin hävittäjät heittivät kranaatteja ja repäisivät useita ihmisiä Morganin tiimistä kerralla. Ja ne aiheuttivat shokin.
  Ja muskettien pistimet osoittautuivat briteille todelliseksi shokiksi. Tämä yksinkertainen keksintö lisäsi muskettien tehokkuutta suuruusluokkaa.
  Joitakin brittiläisiä merirosvoja estivät lähtemästä ranskalaiset filibusterit, kun taas toisilla oli vaikeuksia murtautua läpi.
  Ja ne alukset, jotka yrittivät lähteä, joutuivat linnoituksen aseiden tulen alle. Ja ne, joihin tykinkuulat ja buckshot iskivät, hukkuivat. Tämä oli aggressiivinen ja murhaava vaikutus. Joten Hamilton itse ohitti Agatha.
  Sapeli välähti ja blondi tyttö koukutti:
  - Ja tässä on tulos,
  Lähetän sinut helvettiin!
  Ja vahvasta heilahtelusta kuuluisan ja verisen englantilaisen merirosvon pää pyörii.
  . LUKU nro 15
  Käsiteltyään Morganin oikean miehen Hamiltonin komennuksessa osan filibustereista, Pavel Lev joutui käsittelemään toisen suuremman osan meriryöstöjä.
  Morganilla oli edelleen lähes yhdeksäntuhatta hävittäjää. Voimat yhdessä Torugan miliisin kanssa olivat suunnilleen yhtä suuret. Mutta kapteeni Lionilla oli paremmat aseet. Lisäksi seinillä olisi mahdollista pitää puolustukset.
  Agatha kuitenkin tämä aggressiivinen blondi ehdotti:
  - Hyökkäämme itseämme vastaan!
  Adala punatukkainen paholainen vahvisti:
  - Aivan, miksi meidän pitäisi odottaa salakavalan vihollisen hyökkäystä!
  Margarita muisteli:
  - Meillä on ilmapallo, jonka avulla voimme seurata kaikkia vihollisen liikkeitä. Joten Morgan ei voi pettää meitä. Ja esimerkki Kurskin pullistumasta osoittaa, että joskus odottava taktiikka oikeuttaa itsensä. Vaikka puna-armeija puolusti vain kymmenen päivää ja hyökkäsi sitten.
  Agatha nauroi ja lauloi:
  Valkoinen armeija, musta paroni,
  He valmistavat meille jälleen kuninkaallista valtaistuinta...
  Mutta taigasta Ison-Britannian meriin,
  Puna-armeija on vahvin!
  Vangitut Morganin merirosvot vietiin erikoisvankilaan ja siellä heidät kahlettiin. Totta, Adala kutsui joitain heistä, jotka eivät olleet etnisiä englantilaisia, liittymään komentaja Pavel leijonaan. Ja jotkut heistä, erityisesti nuoret ja hyvin pojat, olivat samaa mieltä.
  Adala hyppäsi ylös ja lauloi:
  - Sisaruksille on ilo, sisaruksille on ilo elää. Sinun ei tarvitse vaivautua päällikkömme kanssa !
  Ensimmäisen suuren voiton Morganista jälkeen edessä oli toinen vaikeampi taistelu , jossa merkittävimmät englantilaiset merirosvojoukot laskeutuivat päälinnoitusten ympärille. Ja taistelu oli tulossa konkreettisten ongelmien kanssa.
  Ja ilmapallosta tiedustelupojat käyttivät lippuja lähettääkseen signaaleja vihollisen armeijan liikkeestä.
  Oli ilmeistä, että noin yhdeksäntuhatta merirosvoa oli laskeutunut maihin ja alkoi liikkua kohti Torugaa viidakossa piiloutuen. Tämän kaiken tapahtui suurella tarmolla Morgan henkilökohtaisesti, joka komensi tätä armeijaa. Ja siitä tuli erittäin siistiä .
  Agata ja Adala hyppäsivät ylös ja lauloivat:
  Olemme rohkeita, kauniita tyttöjä,
  Pystyy taistelemaan kuin hurrikaani...
  Ja kaunokaisten ääni on hyvin selkeä,
  Joskus napalmia sataa alas taivaalta!
  
  Purjehdimme merirosvobrigantiinilla,
  Meillä on rohkea Pavel-kapteeni...
  Emme halua elää tässä surullisessa maailmassa,
  Jossa on kova kuoleman hurrikaani!
  
  Tytöt eivät halua makaa pahojen ihmisten alla ,
  He ovat valmiita voittamaan örkit...
  He taistelevat vihollisiaan vastaan erittäin innokkaasti,
  Kirjoita tämä muistikirjaasi!
  
  Ja usko minua, heillä ei ole esteitä,
  He pystyvät voittamaan Krautit...
  Valtavat palkinnot odottavat meitä,
  Saadaksesi johdonmukaisen viiden!
  
  Ja olemme erittäin rohkeita merirosvoja,
  Taistelemme kuin raivoisa myrsky...
  Tarvittaessa kylvetään sängyt,
  Vihollinen on murskattu mahtavalla voimalla!
  
  Aluksemme on yksinkertaisesti valloittamaton
  Hyökkää aaltojen yli kuin kotka...
  Ja mikä tahansa yritys on käytettävissämme,
  Vihollinen murskataan pahasti!
  
  Emme näytä sitä taistelussa, tiedän heikkouden,
  Loppujen lopuksi tytöillä on vähän valinnanvaraa...
  En välitä erilaisista väsymystyypeistä,
  Meitä vedetään uuteen maailmaan, nämä kasvot!
  
  Ja kukaan ei purista tyttöjä ,
  Pystymme voittamaan vihollisen...
  Vaikka pilvet raivoavat hyvin uhkaavasti,
  Ja taivaalla on kauhea lumimyrsky!
  
  No, kuinka siistejä me tytöt olemme,
  Valloitamme varmasti universumin...
  Paha Juudas pakenee,
  Ja usko minua, koko maailma on takanamme!
  
  Sekä merellä että veden alla,
  Taistelemme loistavaa taistelua kaikkialla...
  Kuten liitossa, naiset Saatanan kanssa,
  Ikuisesti Isänmaa, olemme kanssasi!
  
  Vihollisille ei ole armoa, tiedäthän, ei tule olemaan
  Loppujen lopuksi, siksi tyttö on paha merirosvo...
  Olemme suuria isänmaan tuomareita,
  Kootaan kookas konekivääri!
  
  Jumala palkitsee tytöt kruunulla,
  Jokaiselle annetaan ritari ja mitali...
  Kauneuden pienet äänet kutsuvat,
  Ja tietysti he pakottavat kuninkaan!
  
  Tätä soturit leikkaavat,
  Kuin pahan konekivääri ...
  Ja ne kirjaimellisesti tuovat silmien valon,
  Olkoon se ilman turhaa hölynpölyä!
  
  Tytön kasvot hehkuvat virnistystä,
  Ja huulet kimaltelevat helmiä...
  Meidän täytyy nähdä paljon,
  Tämä on meidän kauneutemme!
  
  Emme mene sisään mistään portista,
  Annetaan viholliselle pyörteitä ...
  Tyttö on jostain syystä tylsistynyt
  Ja pystyy koukkuun kaikki viholliset!
  
  Tytöt hyökkäävät loistavasti
  Ja silmät kimaltelevat salamat...
  Miksi, koska he ovat kateellisia,
  Tyttöjen kasvot ovat kyynelten peitossa !
  
  Minkä pyörteen puolesta taistelemme?
  Sitten uusi kuoleman aalto ryntää...
  Miksi tyttöjen viholliset ovat niin hiljaisia?
  paksunaamainen Morgan antoi sinulle ?
  
  Ja tuli on nyt täynnä tulipaloja,
  Tulinen pyörretuuli pyyhkäisee ohi...
  Ei turhaan voittimme örkkejä,
  Se mitä vihollinen näkee, on tyhmän hiljaa!
  
  Täällä arkkienkeli puhaltaa kauheaa trumpettia,
  Hän sotkee kaikkien päitä...
  Ei ole liian myöhäistä voittaa,
  Tuulen voi nähdä siirtävän lehtiä!
  
  No, kuka täällä tulee kiivaaksi milloin?
  Kenellä on iso nyrkki?
  Älä aja ympäriinsä väärennetyn Malyutan kanssa ,
  Hän on täysi kusipää!
  
  Brigantiinimme jälleen kunniassa ,
  Leikkaa myrskyisen aallon läpi...
  Me tytöt olemme yhtä raivoissamme
  Revin Morganan palasiksi!
  
  Siksi kiirehdimme taisteluun niin paljon,
  Siinä näytämme hurrikaanimyrskyjä...
  Musta Rogers nousi perän yläpuolelle,
  Näytit mahtavan lahjasi!
  
  No, Morgan menee tietysti arkkuun.
  Hän tekee panoksen haavasta...
  Me tytöt voitamme ikuisesti,
  Emmekä anna kovaa huokaa!
  
  Johdetaan isänmaa voittoon,
  Voimme rohkeasti örkit ja peikot...
  Ja me saavumme Eedeniin laivoilla,
  Olkoon allamme koko maailma!
  Ja soturit ottavat sen ja viheltävät. Pilli soi ja kameli putosi kuin hiekkapussi.
  Merirosvotytöt lauloivat ja virittivät major-tunnelmaan. Ja heidän taistelukykynsä olivat erittäin aggressiivisia ja tehokkaita.
  Margarita otti ja teroitti miekkansa tehden siitä terävämmän kuin partaveitsi. Sitten hän leikkasi kärpäsen osiin.
  Ja hän lauloi:
  - Kaksi palaa sitä makkaraa,
  Ne olivat pöydälläsi...
  Kerroit minulle tarinoita
  Vain minä en uskonut sinua!
  Ja tyttö otti sen ja ravisteli sitä lihasten aallolla, joka kulki kuin meren aaltoilu.
  Tämä on tyttö täällä...
  Adala totesi hymyillen:
  "Muistan, että Talebanien kanssa käydyn sodan aikana otin jotenkin sheikin..." Punatukkainen soturi nauroi hyvin iloisesti ja näytti hampaansa.
  Merirosvotytöt karjuivat taas:
  - Yksi, kaksi, kolme - pyyhi valonheittimet! Neljä, kahdeksan, viisi - tappaa Taleban!
  Agatha nauroi ja huusi:
  Tästä tulee meidän parashamme!
  Pavel Lev valmisteli armeijaansa puolustukseen. Hän on suunnilleen yhtä suuri kuin Morgani, mutta entisen erikoisjoukkojen majurin joukot ovat paremmin aseistettuja ja niillä on Torugan vahvat muurit. Tämä on itse asiassa melko vankka puolustus.
  On totta, että Morgan ei lähde hyökkäämään. Mutta minne hän oikeasti menee? Loppujen lopuksi et voi viettää koko elämääsi viidakossa. Vaikka väistöliikkeet ovat mahdollisia, kaikkia merirosvojen liikkeitä seurataan ilmapallosta.
  Ja Pavel Lev otti sen ja lauloi suurella ilolla ja tunteella;
  
  Valitsin itselleni kovan merirosvon tien,
  Halusin löytää kohtaloni meriltä...
  Vaikka he sanovat merirosvoksi, kosto odottaa;
  Jos he hirttävät sinut, mato vain veistää ruumiin!
  
  Mutta on vastenmielistä kumartaa mestarille,
  Ja poikana pakenin kartanolta...
  Vaikka tiellä oli kylmä paljain jaloin,
  Loppujen lopuksi he eivät päästäneet poikaa ovelle!
  
  Saavuin satamaan vain rievut päällä,
  Kiipesi laivaan kello yhdeltä yöllä...
  He saivat miehen kiinni ja ruoskitaan häntä - minä;
  Vau, luulin sieluni olevan helvetissä Saatanan kanssa!
  
  Mutta ruoskimisen jälkeen he antoivat minulle lippiksen -
  He sanoivat, että sinusta tulee toistaiseksi mökkipoika!
  Ja hän jopa kaatoi koksin, kuvittele pullon,
  Älkää olko katkeraa mäskeä, loppujen lopuksi konjakki!
  
  Tietenkin se on vaikea asia merellä,
  Nyt janon piina, nyt vaarallinen myrsky,
  Mutta rohkeus on voitto,
  Ja jos sinulla on pää , niin pois kirves!
  
  Korsaarit saivat meidät kiinni kuin kissanpentu,
  Siellä oli nousu ja verta kolmessa virrassa!
  Mutta hahmoni ei ole lapsen omaa -
  Ei ihme, että venemies löi minua opettaessaan!
  
  Kaikilla oli taulu - erotin itseni,
  Ja merirosvojen kapteeni sanoi tämän:
  - Tämä mökkipoika taisteli rohkeasti,
  Hän osoitti rohkeasti korsaarin hengen!
  
  Hyväksytty meriveljeskuntaan - se on onnea,
  Unelma toteutunut melkein syntymästä asti!
  Nyt voit lyödä takaisin kenelle tahansa
  Ja kauppias ryntää ohittamaan ja murskaamaan!
  
  Siellä oli rahaa - antelias saalis,
  Ne laskivat paljon, myös ilman hälinää...
  Ennen oli niin, että jos olet onnekas, tiedä rahat,
  Mutta kulta leijuu kuin varpunen...
  
  Kuolema ei ollut onnellinen;
  Ankara teloittaja toi telineen.
  Jaa uusimisen ylellisyys jonnekin,
  Nälästä vankityrmässä vatsani nukahti!
  
  Merirosvojen joukossa he kiroavat äänekkäästi,
  Lentäminen: puunpalat, luut, kengät!
  Olemme helvetin palvelijoita - väkijoukko varmasti tietää,
  Et voi itse nähdä merta!
  
  Silmukka, valitettavasti , on häpeällinen kuolema,
   Onko elämäni todella ohi...
  Kahleissa oli surua ja surua,
  Olen kauan unohtanut pakolaiset sukulaiseni!
  
  Mutta en halunnut roikkua silmukassa,
  Hän otti sen ja potkaisi sitä suolistoon - teloittaja kaatui!
  Loppujen lopuksi venäläiset osasivat aina taistella,
  Ja jos se on korsaari, taistele äläkä itke!
  
  Viimeinen taistelu on tietysti vaikein,
  Sen kirveen käsissä, jota teloittaja käytti!
  Kun olet vihainen, paine ei ole pieni,
  Ja pelko, ikään kuin niittäisi nokkosta!
  
  Muut kaverit ryntäsivät taisteluun,
  Mistä menneet tulivat?
  Luultavasti Rusin isältä, sotilaalta,
   Kenet viranomaiset päättivät pettää!
  
  Ja väkijoukko muutti yhtäkkiä mielensä,
  Nyt korsaarit ovat hyvin tehty -
  Koko aukio oli jo täynnä mellakoita,
  Sotilaat lähtivät hyökkäykseen kadulta!
  
  Jotain tapahtui, mikä on harvinaista, mutta tapahtuu;
  He ovat jälleen koukussa hevosen selässä!
  Entä rikas mies, hän kiusaa köyhiä -
  En tiedä mikä sota tästä olisi!
  
  Laiva vangitaan takaisin - Black Roger jälleen,
  Olemme taas yhdessä, perämeri!
  Kyllä, olen tappaja - vain erittäin ystävällinen,
  Ja minulle köyhä on kuin veli!
  
  Joten laulamme, kun silmukka on vapaa,
  Jaa kerjäläisen kanssa ja elä onnellisena!
  Korsaari haluaa tulla jaloiksi sielultaan,
  Se ei ole sinun mielesi, kun olet riistaeläin häkissä!
  Hän lauloi, ja muut merirosvot ottivat sen vastaan. Mikä teki sielustani iloisemman ja valmisteli taisteluun.
  Samaan aikaan soturit alkoivat rakentaa uusia aseita, kuten liekinheittimiä. Ja siinä oli kuusi tynnyriä, erittäin laajaa muotoa. Tämä oli ylivoimainen valmius.
  Agatha huomautti:
  - Itse asiassa, tätä me halusimme! Nimittäin, ota vihollinen ja anna hänelle hyvä pahoinpitely !
  Adala nauroi ja vastasi:
  - Me ollaan hemmetissä !
  Sen jälkeen hän välähti hyvin säteileviä silmiään, kuin smaragdeja.
  Nämä ovat todella kaksi siistiä naista. Ja heidän kanssaan on myös kolmas - Margarita.
  Tytöt alkoivat myös tehdä jotain raketinheittimen kaltaista. Lyömään kuin kranaatilla. Eikä sekään huono ole. Ensimmäiset ohjukset näyttivät keksineen Kiinassa, mutta Taivaallisen Imperiumin armeija ei käyttänyt niitä kovin tehokkaasti käytännössä. Kun mongolit valloittivat Kiinan, näitä aseita ei käytetty laajalti.
  Se oli hienoa .
  Margarita twiittasi:
  - Morgan saa nikkelin, hän törmää vahvaan tytön nyrkkiin!
  Soturit keräsivät voimia. Heidän mukanaan oli monia eri tasoisia taistelijoita.
  Tässä on yksi heistä, intialainen Bella. Tyttö, jolla on pitkät, mustat hiukset ja maalatut kasvot. Hän on myös korkean tason taistelija. Niin taitavasti hän heittää tomahawkeja.
  Tämä on todella aggressiivinen supernainen! Joka pystyy luomaan itse asiassa minkä tahansa ihmeen.
  Bella twiittasi:
  - Morgan, tämä taistelija saa omansa, hän palaa kuin hämähäkki tulessa ... Demonit joutuvat helvettiin kiduttamaan niitä, jotka palvoivat Saatanaa!
  Agatha huomautti hänelle:
  - Sinun täytyy toimia aggressiivisemmin ja lyödä , lyödä ja lyödä vihollista!
  Adala nauroi ja vastasi rakastavasti:
  - Ja kyllästymme ilman ongelmia!
  Margarita huomautti:
  -Sana ilman ongelmia on huono sana! Sinun täytyy olla varovaisempi ilmaisuissasi!
  Agatha twiittasi:
  - MMM:llä ei ole ongelmia, kaikki tuntevat meidät! Pystyimme ansaitsemaan rahaa itsellemme, voimme ansaita sen myös sinulle. Teemme kupongistasi kullan!
  Adala nauroi ja huomautti:
  - Kyllä MMM - se on siistiä! Pyramidi oli loistava!
  Sen jälkeen tytöt ottivat sen ja alkoivat laulaa;
  Tytöt saippuavat Morganin kaulan,
  Ja merirosvon pää leikataan pois...
  Älä puhu hölynpölyä vastustajallesi...
  Jos päädyt ruumiiseen, olet täysin sekaisin!
  
  Me tytöt osaamme taistella,
  Taistelussa lopputulos on hieno...
  Ja usko minua, voimme taistella rohkeasti
  Lyö kovaa paljaalla jalallasi!
  
  Vihollinen ei estä meitä tyttöjä
  Meidän tahtoamme ei varmasti voi rikkoa...
  Merirosvotyttö hautaa kaikki,
  Kirjoita tämä tervehdys hänelle hänen muistikirjaansa!
  
  Taistelu on hänelle iloa,
  Jauhamme Morganin jauheeksi...
  Tyttö ei vanhene pahasti,
  Se ei hopea hänen temppeliään!
  
  Ei ole vahvempia ja kauniimpia tyttöjä,
  Heidän nyrkkinsä ovat kuin sorkkarauta...
  He tekevät itsensä onnellisemmiksi
  Tontut juoksivat nopeasti!
  
  Tyttöjen kauneus on loputon,
  Ja he löivät vihollisiaan niin kovasti...
  Tarvittaessa he taistelevat ikuisesti,
  Ja joskus he juovat paljon viiniä!
  
  Tytöt taistelussa ovat jättiläisiä,
  Heidän voimansa on yksinkertaisesti ylivoimainen...
  He saavat epäilemättä avustuksia,
  Uskomme, että planeetalla on taivas!
  
  Tytöille ei ole esteitä , usko minua,
  Meidän täytyy valloittaa maailmankaikkeus...
  Ja he saavat rohkeita palkintoja,
  Ja rakennamme ehdottomasti uuden Rooman!
  
  Jumala, usko minua, ei pidä heikoista ,
  Hän lyö heikkoja maialla...
  tytöt saavat uuden maailman ,
  Terävien pistimien runsaudesta!
  
  Kotimaa on kaunis, majesteettinen,
  Hänellä on monenlaisia huolia ...
  Merirosvollinen kunnia odottaa meitä,
  Ainakin kissa itki ongelmista!
  
  Paljasjalkainen tyttö kohottaa miekkansa,
  Kyllä, usko minua, hän on hyvä...
  Ryhdy kotkaksi, älä papukaijaksi,
  Hän sanoo, että nämä tytöt ovat sielukkaita!
  
  Maailmasta tulee varmasti kauniimpi,
  Tiedämme varmasti, että voitamme...
  On huono saada filibustereilta,
  Ja kerubi lentää yllämme!
  
  temppuile tytöille ?
  Toki rakastamme myös miehiä...
  Tulkaa hiljaa yöllä, nuoret miehet,
  Teemme uusia lapsia!
  
  Konekiväärit ampuvat raivokkaasti,
  He rakensivat koko arsenaalin...
  Ei, voimakkaan paha Kain saa sen,
  päämme yli !
  
  Brigantiinin purjeet ovat täynnä,
  Meillä on erittäin vahva tunne...
  Tiedämme, että varikset lyödään,
  Kontrabasso soittaa kovaa!
  
  Tytöt, mitä haluatte?
  Voita, taistele ja rakasta...
  Ja teet syntiä useammin miesten kanssa,
  Elää paremmin tässä maailmassa!
  
  Tässä taistelussa meille ei ole estettä,
  Laukaisemme satelliitin korkealle...
  Älä tuhlaa aikaasi rukoukseen,
  Jumala on hyvin kaukana tyhmyydestä !
  
  Me merirosvot olemme hyvin verenhimoisia,
  Leikkaamme kaikki miekoilla kuin pihvin...
  Joskus voimat eivät ole ollenkaan samat,
  Ja he panivat tytön pidätykseen!
  
  Joten katkaisin sotilaan pään,
  Partaterävällä miekallasi...
  Olemme iloisia voidessamme katkaista vihollisen,
  Jos sinun täytyy siirtää tiiliä!
  
  Ei, meillä ei ole epäilystäkään,
  Tuulen, myrskyn ja hurrikaanin voimalla,
  Merirosvoilla on nero Lenin sydämessään,
  Tästä tulee varmasti lahja!
  
  Loppu on lähellä merirosvojen vihollisia,
  Olemme jo kiinnittäneet ne seinään...
  Ja vaikka saimme kuoppia,
  Maapallosta on tullut paljon puhtaampi!
  . LUKU nro 16
  Lopulta Morganin lauma alkoi lähestyä Torugaa. Ja kuuluisan filibusterin laivaston laivat riippuivat lahdella. Heitä oli kaksikymmentäviisi. Ja tämä on erittäin suuri laivasto merirosvoille. Kerran Britannian piti kuitenkin taistella "Invincible Armadan" kanssa, ja se oli satakolmekymmentä alusta ja yli kaksikymmentä tuhatta merimiestä ja sotilasta. Ja sitten britit voittivat. Jos espanjalaiset olisivat kuitenkin komentaneet paremmin ja toimineet päättäväisemmin, ei tiedetä, kumpi osapuoli olisi silloin voittanut. Ja ajatus purjehtia Britannian ympäri armadan vuoksi oli typerä. He menettivät enemmän laivoja myrskyissä kuin taisteluissa. Lisäksi paljon muuta. Joten historioitsijoilla oli mistä kiistellä.
  Pavel-Lev oli taistelevassa tuulessa. Taivaalla oli jo kolme ilmapalloa, joilla oli erinomainen optiikka 1700-luvulle, ja ne seurasivat kaikkia vihollisen liikkeitä. Vaikka hän yritti naamioida itsensä viidakossa.
  Agatha huomautti nauraen:
  - Yritetäänkö kopioida vietnamilaisten partisaanien taktiikkaa?
  Margarita huomautti:
  - En tiedä teistä tytöt, mutta taistelin Vietnamissa. Ja hän koulutti partisaaneja ja ryömi heidän kanssaan viidakon halki. Ja paljaat jalkani paljain pohjin tunsivat pienimmänkin tärinän maaperässä, yhteen kietoutuneiden viiniköynnösten juurissa. Liikuin puiden läpi kuin apina, ja tein sen erittäin taitavasti. Ja teimme herkkiä injektioita viholliselle.
  Adala tämä punatukkainen tyttö huomautti:
  - Mutta etkö ole miettinyt, kannattaako taistella? Loppujen lopuksi, jos Vietnamissa ei olisi neuvostomielistä, vaan amerikkalaista hallitusta, ehkä he olisivat eläneet siellä paremmin?
  Margarita kohautti olkapäitään, jotka olivat leveitä ja lihaksikkaita kuin nainen, ja vastasi:
  - Olin silloin jo aika monta vuotta vanha, ja tietysti samanlaisia ajatuksia heräsi. Mutta tiedätkö, tapamme täälläkin paljon ihmisiä, emmekä myöskään tiedä miksi!
  Agatha huomautti:
  - Tapamme ensisijaisesti rikastuaksemme henkilökohtaisesti! Tämä on itsekäs ja pragmaattinen sota, kun tiedämme tarkalleen mitä haluamme ja mihin pyrimme!
  Margarita huudahti:
  - Bravo! Tämä on todella rehellistä!
  Punatukkainen soturi huomautti loogisesti:
  - Ja kuoleminen isänmaan ja erityisesti Stalinin puolesta on vielä typerää!
  Blondi korjasi:
  - Kaikkeen kuoleminen on typerää! Paljon älykkäämpää elää! Ja mitä tulee Staliniin - hän on kaikkien aikojen ja kansojen Venäjän hallitsijoiden joukossa ykkösmurhaaja !
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, Stalin joi verta. Mutta kalju ei myöskään ollut häntä parempi!
  Agatha kohautti olkiaan ja huomautti:
  - Miksi se oli? Kun lähdimme Maasta, tai pikemminkin ajastamme, hän oli vielä elossa. Vaikka kanto oli tietysti jo vanha. Ja selvästi vakavasti sairaana, vaikka sitä yritettiin salata!
  Margarita sanoi hymyillen:
  - Kun muutin, kalju mies oli jo kuollut. Joten hänen aikansa on ohi, luojan kiitos!
  Adala kysyi uteliaana:
  - Ja mikä on muuttunut? Tarkemmin sanottuna muutit tänne myöhemmin kuin me, ja saatat tietää mitä uutta?
  Margarita vastasi huokaisten:
  - Ei mitään uutta. Ukrainassa on sota, sota Tadžikistanissa, Moskovaan rakennetaan barrikadeja ja tapahtuu yhteenottoja, ja sama asia tapahtuu muissa kaupungeissa . He ampuvat Tšetšeniassa ja Pohjois-Kaukasiassa. Maailmassa ja Venäjällä on paljon erilaisia ikäviä asioita. Ei siis mitään uutta tai hyvää.
  Agatha twiittasi:
  - Se on aina tällaista... Ei mitään hyvää, mutta toisaalta: halusimme parasta, mutta siitä tuli kuten aina!
  Adala vastasi:
  - Ei varmasti sillä tavalla! Brežnevin aikana oli hyviä aikoja, jolloin kaikki oli rauhallista Neuvostoliitossa eikä ollut sotia, ja samojen tavaroiden hinnat eivät muuttuneet kahteenkymmeneen vuoteen!
  Agatha vastasi:
  - Afganistanissa sota alkoi Brežnevin aikana!
  Punapää huomautti:
  - Mutta ei niin monta ihmistä kuollut siihen! Pelkästään Bakhmudin alaisuudessa kuoli viisi kertaa enemmän venäläisiä sotilaita ja palkkasotilaita kuin Afganistanin sodan yhdeksän vuoden aikana. Ja hyökkäät edelleen Neuvostoliittoa vastaan. Kenen lehmä möhläisi, mutta kenen kaljupää olisi hiljaa!
  Margarita suostui:
  - Kun kalju vuohi tuomitsee neuvostohallinnon, hän haluaa potkaista paljain kantapäänsä leukaan!
  Agatha ehdotti:
  - Tarpeeksi surullisia asioita! Laulataan paremmin!
  Adala suostui:
  - Otetaan todella ja lauletaan!
  Ja tytöt ottivat sen ja lauloivat voimalla ja tunteella;
  merirosvojen aikakaudelle ,
  Maailmassa ei ole ketään vahvempaa ja kauniimpaa...
  Kultavuoria on todella paljon,
  Ollaan jopa aurinkoa korkeammalla!
  
  Voimme voittaa kaikki vihollisemme, vitsillä,
  Revitään pois todellinen, tunnetaan kuoleman pisto...
  Täällä mahtava karhu ulvoo,
  Ilmeisesti he eivät lyöneet häntä tarpeeksi kasvoihin!
  
  Usko minua, meidän Jumalamme ei ole ollenkaan Kristus,
  Ideamme on murtaa ihmisten kaula...
  Ja usko minua, et itse ole kasvanut,
  Jos joskus puhut hölynpölyä!
  
  Me merirosvot olemme kovia taistelijoita,
  Voitimme Morganin joukkojen korsaarin...
  Jopa isämme ovat ylpeitä meistä,
  Ja pelkää vain tyttöjä!
  
  Meillä on suuri armeija, tiedämme
  Voitetaan kaikki vihollisemme pelaamalla...
  Planeetta tulee olemaan todellinen paratiisi,
  Ja me kukistamme kaikki Mamain laumat!
  
  Ei, en usko, että paha on ikuista,
  Todella huono aika loppuu...
  Tiedän, että Saatana ei hallitse,
  Luomme oman siemenemme!
  
  Olkoon tytöt aina loistossa ,
  He ovat myös todella jättiläisiä...
  Uskon unelmamme toteutuvan,
  Olemme ikuisesti yhdessä Isänmaan kanssa!
  
  Kyllä, tämä on jo merirosvojen kohtalo,
  Taistelemme vihollisiamme vastaan ilman kunniaa...
  Tiedän, että maailma on kaaoksessa ,
  Voimme todella taistella!
  
  Laitetaan vihollisemme pakoon,
  Lyömme kaikki paskiaiset rajusti kasvoihin...
  Kerubi levittäköön siipensä,
  Meistä tulee vahvoja, uskon meidänkin!
  
  Tietäkää, että olemme brigantiinimme,
  Tehdään voimakkaita, vahvoja aseita...
  Pahis saa kovan iskun kasvoihin ,
  Ja häntä hakataan kuin lihavaa raatoa!
  
  Usko minua, vihollisella on armeija
  Se voi olla vahva vain ulkonäöltään...
  Täällä kiivas peto hyökkää,
  Tulkoon meistä kaikkivoipaat taistelussa!
  
  Ei, emme koskaan antaudu vihollisillemme,
  Tykinkuulat hyppäävät kuin pallo...
  Vaikka merirosvo on vanha ,
  Mutta hän on leikkisä kuin olisi poika!
  
  Tytöt ovat erittäin rohkeita taistelussa,
  Näin he taistelevat antamatta vihollistensa...
  Jossain vihollisen aasit huutavat ,
  Revimme vihollistemme hampaat irti!
  
  Tytöt loistavat kauneudesta , usko minua,
  Tätä et voi koskaan ottaa heiltä pois...
  Vihollinen hyökkää kuin kiivas peto,
  Iso katastrofi siis tapahtui!
  
  Korsaarien edellä on fregatti,
  Suuret aseet ampuvat villisti...
  Ei, tilanne täällä on surullinen,
  mielisairaalasta olisi murtautunut mielipuoli !
  
  Mutta uskokaa minua, tytöt taistelussa,
  He tekevät jotain, mikä on täysin mahdotonta...
  Lyönnän vihollisen räjähdysmäisesti ,
  Mikä ei ole minulle ollenkaan vaikeaa!
  
  Usko minua, tytöt ovat hyviä taistelemaan,
  Ne osaavat nauraa kuin myrskyinen puro...
  Ja usko minua , he nauravat sydämensä pohjasta,
  Itse ruumiit ovat jo täynnä mehua!
  
  No, lyhyesti sanottuna, tytöt taistelussa,
  He kirjaimellisesti ryntäävät hyökkäämään kuin lumivyöry...
  Rakastan örkkien ruhojen pilkkomista,
  Jotta hirviöt eivät lyö sinua selkään!
  
  Entä tytöt, rohkea merirosvo,
  Jos hän päättää, hän todella iskee...
  No, tilanne osoittautui vakavaksi,
  Joten hän ottaa sen ja tappaa sen räjähdysmäisesti!
  
  Jumalat ovat joskus hyvin vihaisia,
  Muista Egyptin Seth ja Kali...
  Me tytöt olemme sellaisia kotkia,
  Rohkeimmat antoivat sen karhulle!
  
  Tytöt tietävät kaiken etukäteen,
  Mikä on totta tässä maailmassa...
  Annamme merirosvojen innokkaasti mennä hukkaan,
  Silloin kaikki on meille loistavaa!
  
  Vihollinen ei voi murtaa rohkeita tyttöjä,
  ei ole ketään , he tietävät saman voiman...
  Voivatko he tappaa filibusterin?
  Ja löydä itsesi haudan reunalta!
  
  Merellä on sellainen taistelu,
  Bloody Morgan hyökkää meidän kimppuun pahasti...
  Nostamme kilpemme korkeammalle,
  tyttö Morgana pilkkoo!
  
  Täällä Margarita on jälleen taistelussa,
  Hänelle on erittäin arvostettua olla merirosvo...
  Tyydymme pian ruplaan,
  Ja tytöt pukeutuvat tyylikkäästi!
  
  No, ja sinä Morgan, minne olet menossa humalassa ?
  Haluatko potkun naamaan korkokengillä ?
  Sinut kirjaimellisesti murskataan kuin täi,
  Tytöt tietävät, että sinulla on vahvat jalat!
  
  Täällä taas risteilijä ryntää meitä kohti ,
  Hirviöllä on paljon aseita...
  Avaamme suurenmoisen tilin voitoista,
  Valkoisen Jumalan isänmaa on kanssamme!
  
  No, vihollinen osui kanuunankuulalla,
  Ja säde romahti yhtäkkiä törmäyksestä...
  Tyttö sijoitti itsensä raivokkaalla voimalla,
  Tuntui kuin keppi olisi mennyt kantapääni läpi!
  
  No, tämä on taistelu käynnissä,
  Tykinkuulat lentävät kuin tuuletin heiluttaa...
  Avaamme tilin loistavista voitoista,
  Paha örkki Kain murskataan!
  
  No, tytöt eivät säikähdä ollenkaan,
  Vihollisen armeijaa ei murskata...
  En ole palvelija, vaan raivoissaan herra.
  En edes sävähdä, jos luoti osuu minuun!
  
  Emme tarvitse pandemoniaa , _
  Tytöt itse tanssivat kauniisti...
  Kauniita tyttäriä, siistejä poikia,
  kaikki vastustajat leikkisästi!
  
  Tytöillä on nyt voitto ,
  Musta Rogersin lippu leijui risteilijän päällä...
  Avasimme oven aarteisiin,
  Tämä Morgan on ainakin aika hullu!
  
  Täällä päävastustaja on sidottu silmukaan,
  Voittomme on täydellisin menestys...
  Rakastan Chernobogia koko sydämestäni,
  Lämpimät aallot piiskaavat merta!
  Tytöt lauloivat upealla fiiliksellä ja täyteläisillä äänillä. Kuinka hienoa ja kaunista se olikaan. Tuntui kuin täysiääniset kellot soisivat. Ja kirjaimellisesti kaikki heilui.
  Agatha twiittasi:
  - Menemme rohkeasti taisteluun ja lyömme Morganin!
  Adala vahvisti aggressiivisesti paljastaen valkoiset hampaansa, kimaltelevat kuin helmet:
  - Lyökäämme vihollinen! Se on varmaa!
  Morganin joukot tulevat yhä lähemmäs. Nyt merirosvojen etujoukko hyppäsi ulos viidakosta.
  Pavel Lev käski:
  - Älä ammu! Anna vihollisen tulla lähemmäksi!
  Margarita nyökkäsi ja vahvisti:
  - Anna heidän tuntea itsensä rankaisemattomiksi! Ja me klikkaamme niitä!
  Agatha sihisi ja virnisti pieniä kasvojaan:
  - Ja haluan todella päihittää viholliseni! Aivan kuin päärynä!
  Ja blondi välähti safiirisilmiä. Hänen täytyy sanoa olevan tyttö, joka on yksinkertaisesti super. Ja niin Taleban nuoli hänen paljaita kantapäänsä polvistuessaan.
  Adala twiittasi:
  - Lyömme vihollisemme ja potkimme perseemme!
  Ja punapää välähti smaragdinvärisiä silmiään. Hän on jo iso tyttö.
  Ja tulinen soturi huomasi:
  - Talebanit ovat fanaattisia, mutta he eivät erityisen loista älykkyydestään!
  Margarita huomautti:
  - He ovat kuin japanilaiset sodan aikana Tsaari-Venäjää vastaan. He karjuvat itsekseen Allah Akbar ja kääntyvät vaikeuksiin. Ja japanilaiset menivät venäläisten konekiväärien luo ja makasivat siellä!
  Agatha huomautti nauraen:
  - Naiset eivät ymmärrä käskyä - makaa makuulle. Tarkemmin sanottuna he ymmärtävät sen väärin.
  Adala huomautti pantterivirnistettynä.
  - Mutta me makasimme miehet taitavasti! Ketkä ovat niin haisevia vuohia!
  Ja kolme tyttöä nauroivat.
  Intiaanityttö Bella huomautti nauraen:
  lyödä vihollisiani käyttämällä erityisesti suunniteltua varsijousta.
  Margarita nyökkäsi:
  - Kyllä, tein sen itse. Hän ampuu nuolia kuin konekivääri, ja ne ovat myrkyllisiä.
  Agatha huomautti viekkaalla katseella:
  - Mikään ei ole myrkyllisempää kuin naisen kieli! Ja tämä on aksiooma!
  Adala huusi hymyillen:
  - Aivan aksiooma? Tai ehkä lause?
  Margarita purskahti nauruun ja huomautti:
  - Kyllä, olemme ilmeisiä teoreetikoita. Varsinkin miesten muotoilussa.
  Ja tyttö nuoli helakanpunaisia huuliaan kuin omena. Ja hän vilkutti takaisin kollegoilleen.
  Black Bob huomautti:
  - Olemme valmiita sekä työhön että puolustukseen! Vaikka olen jo kyllästynyt työhön!
  Morganin suuremmat yksiköt valuivat ulos viidakosta. Ja uudistuttuaan he ryntäsivät muuriin.
  Pavel Lev käski:
  - Antaa potkut! Ensimmäinen linja!
  Ja ampui itsensä. Merirosvot avasivat tulen Morganin laumaa kohti. He ampuivat vuorotellen riveissä ja tekivät samoin tarkasti. Jotkut Rybachenko-Lev-soturit ampuivat istuessaan, toiset seisten ja toiset makuulla. Ja luodit lensivät käytännössä taukoamatta. Ja he kirjaimellisesti suihkuttivat vihollisen lyijylahjoilla.
  Morgan Pirates, hieman epäröinnin jälkeen, otti vallan ja ryntäsi hyökkäykseen. Mutta heihin satoi erittäin tappavia laukauksia. Ja kun englantilaiset korsaarit murtautuivat lähemmäksi, niitä ammuttiin liekinheittimillä. Siellä oli palaneen lihan ja nahan haju . Ja kuului villi ulvonta.
  Myös terminaattoritytöt ampuivat. Ja niin kapteeni Lion itse löi yhtä korsaarialusten kapteenia päähän tarkasti kohdistetulla laukauksella.
  Hän kaatui kätensä leveästi.
  Adala huomautti:
  - Hyvä laukaus!
  Agatha sihisi:
  - En ammu huonommin!
  Ja blondi ampui myös tarkasti. Näin armoton ammuskelu alkoi täällä. Tytöt niittivät runsaan sadon kilpailevien merirosvojen keskuudessa. Loppujen lopuksi joskus veljesmurhasodat voivat olla niin armottomia. Joka jatkuu suurella katkeruudella.
  Margarita, ampui, totesi:
  - On silti moraalisesti helpompi tappaa miehiä kuin naisia ja lapsia!
  Adala tämä punatukkainen narttu kikatti. Hän osui kolmeen merirosvoon yhdellä laukauksella ja vastasi:
  - Murha on yleensä paha asia. Mutta joskus sinun on tehtävä se!
  Agatha paljasti hampaansa ja huomautti:
  - Minun kutsumukseni on olla sotilas, ja myös sinun!
  Punatukkainen vixen vastusti:
  - Ei! Minun tehtäväni ei ole olla yksityinen, vaan kenraali!
  Margarita ampui sitten useiden ihmisten läpi yhdellä ampujan luodilla ja huomautti:
  - Miksi tuhlata aikaa pikkuasioihin - kenraali. Ehkä on parempi ryhtyä heti marsalkkaksi tai generalissimoksi!
  Agatha huomautti nauraen:
  - Mutta jos Stalin olisi voittanut kolmannen maailmansodan, minkä tittelin hänelle olisi annettu?
  Ja blondi tappoi pari Morganin merirosvoa yhdellä laukauksella.
  Adala ampui ja virnisti, vastasi:
  - Luultavasti Marshalalissimo ! Miksi tämä ei ole otsikko?
  Ampunut blondi muisteli:
  - Eräällä kuuluisalla tieteiskirjailijalla oli romaaneissaan erilaisia avaruusimperiumia. Joten he tapasivat siellä: supermarsalkot , supermarsalkot , ultramarsalkot ja hypermarsalkot . Mikä, olette samaa mieltä, on varsin loogista, kun kyse on avaruusimperiumista , joka sisältää satoja galakseja.
  Ja tyttö otti sen ja sylki , niin että kolme myrkyllistä neulaa kuvasivat paraabelia ja tappoivat neljä merirosvoa.
  Punapää totesi ja jatkoi ampumista:
  - Joka tapauksessa meidän on oltava tarkkoja ja tarkkoja. Ja aseta myös kunnianhimoisempia tavoitteita itsellesi . - Ja tyttö pudisti korkeita rintojaan muriseen. - Eikö ole?
  Margarita nauroi ja vastasi:
  - Kyllä, kunnianhimo on erittäin hyvä!
  Ja tyttö ampui myös erittäin hyvin kohdistetun laukauksen. Hänen mielialansa oli täydellinen tuho.
  Blondi terminaattori sirutti innostuneesti ja löi vastustajaansa tarkasti:
  Mutta tytön henki ei ole vahvempaa
  Hän ryntää kuin hurrikaani...
  Iskee voimakkaimmin,
  No, napalmia sataa taivaalta!
  Punapää nauroi ja lisäsi sarkastisesti:
  - Kyllä, juuri sitä tarvitsemme napalmia!
  Margarita ampui myös erittäin tarkasti. Ja se osui ehdottomasti viholliseen.
  Markiisalla on lehtikultan väriset hiukset. Ja nyt hänellä on laillinen aviomies. Totta, hänen tittelinsä on vielä vahvistettava aurinkokuninkaan toimesta. Mutta tämä ei silti ole täysin muodollisuus. Mutta kun otetaan huomioon , että Morgan ryösti aktiivisesti ranskalaisia aluksia, on selvää, että tämä taistelu lisää Pavelin suosiota ja titteleitä. Iso-Britannia ja Ranska, pitkäaikaiset kilpailijat. Ludvig Neljästoista haluaa tehdä Ranskasta vahvimman merivoiman.
  Pavel-Lev ampuu tarkasti ja yrittää ampua mahdollisimman nopeasti. Kaksi noin kymmenen vuotta vanhaa poikaa auttavat häntä lataamisessa. He ovat niin ketterät ja heidän lapselliset kätensä laittavat taitavasti patruunoita ampuja-aseen takaluukussa. Tämä on vain kuvaannollinen ja luonnollinen verilöyly.
  Margarita huomauttaa:
  - Ammumme erittäin tarkasti ja tarkasti. Ja viholliselle ei todellakaan ole armoa, miksi tarvitsemme vankeja? Heille ei tule lunnaita!
  Adala suostui:
  - Kyllä, ja merirosvoorjat ovat täysin hyödyttömiä . He ovat tottuneet juomaan enemmän kuin työskentelemään!
  Agatha nauroi ja sirkutti näyttäen hampaitaan, jotka olivat yhtä suuret kuin pantterilla.
  Ja hän otti sen ja heitti suuren räjähdepaketin, jossa oli hiilipölyräjähteitä. Ja hän löi minua niin lujaa , että kaikki satoi kuin sateen rakeita. Ja se osoittautui hyvin murhaavaksi ja viisikymmentä merirosvoa lensi ilmaan kerralla ja huomasi revittyneensä silpuiksi.
  Punatukkainen soturi vihelsi:
  - Tuo ei ole huono! Lyö kovaa!
  Ja tytöt ottavat sen vastaan ja karjuvat keuhkoihinsa. Ja heidän pauhunsa sai Morganin merirosvot pyörtymään.
  Joten verilöyly jatkuu vaihtelevalla menestyksellä. Tarkemmin sanottuna Morganin armeijan lähes yksipuolisella lyömällä. Tämä oli todella äärimmäisen murhaava ja tuhoisa vaikutus.
  Margarita otti sen, kikatti ja alkoi taas nauraa. Sinun on kyettävä sylkemään myrkyllisiä neuloja tällaisen etäisyyden päästä. Tämä on todella harvinainen lahja häneltä.
  Ja Morganin merirosvojen massa romahti jälleen.
  Pavel Lev totesi ampuessaan:
  - Olemme rohkeita tyyppejä - aivan kuin varsat!
  Ja tämä joukkue paljasti hampaansa.
  Musta Bob ampuu jousesta. Hän tekee tämän erittäin tarkasti. Hän on edelleen tappaja. Ja ampuu nuolia kaukaa. Joten minne Morganin militantit voivat mennä?
  Margarita heiluu vartaloaan. Hänellä on mahtavat vatsalihakset. Tämä on todella se tyttö, jota tarvitsemme. Joka pysäyttää laukkaavan hevosen ja astuu palavaan kotaan.
  Ja tarvittaessa hän potkaisee miestä niin paljon, että hänestä tulee todella eunukki. Joten älä hanki naista. Hän todella ottaa kaiken puolestasi ja repii sen pois ilman tarpeettomia seremonioita. Tai jopa vatsa repeää irti risoista suolistosta.
  Margarita muisti kuinka Taleban-vangit murskattiin tankkien telojen alle. Mikä oli myös julma teko.
  Muistan kuinka Friedrich Nietzsche kirjoitti: julmuus, julmuus ja jälleen kerran julmuus, joka sementoi kansakunnan. Vai eikö Nietzsche, vaan toinen filosofi?
  Kyllä, tämä osoittautui todella hienoksi. Varsinkin jos otat jonkun ja leikkaat ne paloiksi.
  Taleban nylki vangittuja venäläisiä sotilaita. Lisäksi he poistivat ihon elävistä ja ilman anestesiaa. Kuinka tuskallista ja julmaa se oli. Ja sitten mujahidiinit sirottivat suolaa vangittujen venäläisten lihaan ja virtsasivat heidän päälleen. Kyllä, heillä on hyvä mielikuvitus kidutukseen.
  Ja pelkkä elävän ihmisen liuottaminen happoon ei ole kaikki. Venäjän ystävä Sadam Hussein liuotti kuitenkin rikkihappoon eläviä ihmisiä, myös lapsia.
  Talebanit seuraavat siis kulunutta polkua.
  Margarita lauloi raivoissaan:
  Ja hän murskasi sen reunat,
  Ja radasta tuli leveämpi!
  Kiroan niitä, jotka sen asettivat,
  Kärsivällisyyteni loppuu pian.
  Ja kumarran kuin tyhmä koulutyttö ,
  Figuuri on lihonut urassa!
  . LUKU nro 17.
  Capital-Lev Pavel Ivanovich jatkoi ampumista. Ja pojat shortseissa ja paljain jaloin auttoivat häntä lataamaan ampujakiväärit.
  Ja merirosvoarmeijan komentaja alkoi laulaa;
  Turhaan rikas mies löi tammea oveen,
  Loppujen lopuksi kerjäläisten pääsy on kielletty!
  Siellä, häkissä lukon ja avaimen alla, Mary on tylsistynyt,
  Hän haluaa ritarin auttavan häntä!
  
  Tiedä nuoressa sydämessä - ritari elää,
  Jokainen poika on hengeltään herrasmies!
  Syreenipensas kukkii sielussani toukokuussa,
  Haluamme vain parhaat muutokset!
  
  Isänmaan säteilevät kannet,
   Kaunista - mies vetää meret!
  Haluamme rakentaa uuden maailman,
  Syyskuun väri alkaa!
  
  Hänestä olisi voinut tulla aatelinen, mutta hänestä tuli merirosvo,
  Poika teroitti tikarin köliin...
  Ankara kosto odottaa filibusteria,
  Pihametsästäjän fregatti heitti pahaa!
  
  Mutta jalo perhe ei ole este rohkeudelle,
   Poika hallitsi taitavasti sapelin...
  Vaikka merirosvo ei useinkaan huvita,
  Ja maailmaa hallitsee äärimmäinen kaaos !
  
  Hän taisteli rohkeasti ja melko taitavasti -
  Hyppää, pomppi, syöksy ja lyö!
  Kivääri korvaa musketit ,
  Mutta vimma muuttuu vain raivokkaammaksi!
  
   Pojasta tulee tietysti myös aikuinen -
  Loppujen lopuksi hänelle esteet eivät ole vuosia!
  Myrskymme tähdet taivaalla,
  Siellä on myös joukko ulkomaalaisia taistelijoita!
  
  Merirosvo on kaveri, jolla on jalo henki,
  Naisten rakastaja - vahva viini!
  Jokainen meistä syntyy vapaana,
  Vain pelkuruus hallitsee, tunne Saatana!
  
  Ymmärtääkö joku sohvalla makaavan
  Hän vain tuijottaa aivottomasti kattoon...
  Mikä ei ole hyvää täydellisessä nirvanassa -
  Kaatuneiden henki on liian tylsää siellä !
  
  Trumpetti kutsuu sotilaan taisteluun, taisteluun,
  Tuhoa vihollisesi uskaltamatta vetäytyä!
  Kosto odottaa hirviön vastustajaa -
  Ja taistelussa voitettu varas pakenee!
  
  syntyminen ei riitä ,
  Heillä täytyy tietysti olla uskoa !
  Tuuli puhaltaa lämpimästi polulle , kasvot,
  Armeija marssii ja nostaa pölyä !
  Näin kapteeni Lion lauloi suurella tunteella ja energisesti. Ja hän jatkoi todella murhaavan tulen suorittamista kiikarikivääreistä. Ja pojat latautuivat energisesti.
  Adala huomautti heittäessään kranaatilla Morgan-merirosvoja.
  - Miksi en ole superluokan tyttö!
  Agatha laukaisi myös räjähdyspaketin ja suostui murskaamalla vastustajat tappavalla voimalla:
  - Kyllä, olet supertyttö!
  Ja blondi terminaattori lisäsi hampaansa paljastaen:
  - Mutta minä olen hyper !
  Margarita nauroi ja vastasi iloisella ilmeellä:
  - Te molemmat tytöt olette erittäin hyviä! Ja en ole ollenkaan huono soturi.
  Ja tytöt ottivat sen ja taputtavat toistensa käsiä.
  Musta Bob, ampuu, voihki:
  - Kyllä, maailmassa ei ole ketään siistimpää kuin sinä!
  Morganin armeijan viimeiset reservit tulivat taisteluun. Ja karvaiset, enimmäkseen englantilaiset korsaarit, jotka ryntäsivät taisteluun, lauloivat verenhimoisen sinfonian;
  Täällä hän ajoi sinut maan keskelle,
  Nyt sinusta neitsyt on tullut Tartaruksen varjo...
  Joten on parempi olla puhumatta typeristä hölynpölyistäsi,
  Olet ystävällisempi ruoskan alla, siitä on tullut pistävää!
  
  Me alamme kuristaa sinua pahalla lassolla,
  Ja revitään neitsyen suloinen punos!
  Koska olet muuttunut peliksi täällä,
  Ja tyttöjen jalat ovat paljaat lumessa!
  
  Älä enää pyydä armoa, syntinen.
  Lisäät vain kärsimystä!
  Yli kaksikymmentä ripsiä,
  valitettavasti et voi suoristaa kiertyneitä olkapäitä !
  
  Jyrkin murto , suurin paha,
  Jossa ei ole armoa ja iloa!
  Loppujen lopuksi jopa Saatana on hyvä,
  Mutta silti haluat palkinnon!
  
  Tässä on teline, pihdit ja tappelun teloittaja,
  Hän nauraa äänekkäästi neitsyen piinalle!
  Ja jopa raitti kiduttaja on humalassa,
  Ja yöllä aurinko polttaa ihoa kamalasti!
  
  Missä painajaisessa ja missä savussa,
  Joskus paholaiset ovat vihaisessa vihassa...
  Ja edes minä, saastainen, en ymmärrä
  Mutta te tytöt uskotte minua silti!
  
  Sinua ei kiduteta haureuden vuoksi,
  Loppujen lopuksi tiedä rakkaus miellyttää Kaikkivaltiasta!
  Ja miksi laitoit synnytyksen kaulaasi,
  Kaikki järjestyy, tiedä vain, että se on mahtavaa!
  
  Tartaruksen johtaja on koko maan johtaja,
  Koska helvetti hallitsee sydämessä ikuisesti!
  Ja vahvin on Haadeksen kuningas,
  Hän rakastaa kipua, niin intohimoisesti ja sydämellisesti!
  
  Etkä joudu piinaan, tiedät lopun,
  Koska viha ei tunne rajoja!
  Revimme ihon pois aroista kasvoista,
  Ja sydämetön Kain hallitsee maailmaa!
  
  Ja mitä voimme keksiä - vapise,
  Koska fantasioiden tarjonta on rajaton!
  Ja ne lääkärit eivät paranna haavaumia,
  Saimme tytöt kiinni!
  Joten he lauloivat ja ampuivat. Ja he tyrmäsivät vastustajat suurella energialla ja kiihkeällä, aggressiivisella voimalla. Ja täällä oli niin paljon verta, että se virtasi puroihin. Ja se valui tankkeihin.
  Agatha huomautti:
  - Tämä on todella helvetin hulluutta!
  Intialainen nainen ampui vihollista erityisestä varsijousesta ja aiheutti hänelle vakavaa vahinkoa, otti sen ja siristi:
  - Kaikki tulee olemaan vakavalla tavalla!
  Ja Adala, ajattelematta kahdesti, heitti vihollista kohti tappavia räjähteitä sisältävän paketin. Ja niin hän ottaa sen ja todella naida sen . Ja tämä aiheuttaa niin paljon tuhoa ja kuolemaa.
  Punapää huomautti ilkeästi hymyillen:
  - Näin minä otan ne kaikki ja lyön ne pois!
  Blondi terminaattori suostui:
  - Kyllä, leikkaamme ja paistamme ilman turhia ongelmia ja seremoniaa, ilman turhaa meteliä!
  Margarita on erittäin siisti. Ja Taleban tiesi kenen kanssa he olivat tekemisissä. Mujahideenien hyökkäys Tadzikistaniin oli erittäin väkivaltainen ja aggressiivinen. Ja he kiipesivät kuin lumivyöry tulivuorenpurkauksen aikana.
  Kultahiuksinen tyttö löi vihollisiaan sillä tavalla. Ja Morganin merirosvot saivat sen erityisesti.
  Ja niin he ottivat heidät jälleen liekinheittimellä ja löivät niitä . Ja jotain erittäin kuumaa ja tappavaa napalmia alkoi valua ulos. Ja niin monet viholliset paloivat kerralla.
  Agatha huomautti hymyillen:
  Anna juosta kömpelösti,
  Nuo merirosvot lätäköissä...
  Ja blondin tytön heitti kuoleman tuhoajan murhaava ja tuhoisa voima. Tämä on jotain ainutlaatuista, mitä tapahtuu, ja jotain , joka aiheuttaa kuoleman kaskadeja ilman sääntöjä.
  Adala twiittasi:
  - Maailmassa ei ole rakkautta! Riko lohikäärme!
  Ja soturi vilkutti smaragdisilmillään.
  Agatha totesi jatkaen ampumista:
  - Ja mitä aiot tehdä?
  Punapää vastasi luottavaisella äänellä:
  - Jatkamme tappamista!
  Blondi oli närkästynyt:
  - Kuinka luoda kuolemaa ja tuhoa ilman merkitystä ja tarkoitusta?
  Adala naurahti ja huomautti:
  - Murhalla on aina merkitys! Joten itse asiassa, miksi meidän pitäisi puolustaa Tadzikistania? Eikö tämä ole liian typerää?
  Agatha, joka ampui Morganin merirosvoja, suostui:
  - Kyllä, tämä on todella typerää! Poikien ja tyttöjen pitäisi kuolla joidenkin Rakhmonovien vuoksi. Ja on vaikea kuvitella mitään typerämpää!
  Punatukkainen vixen nauroi ja sirutti:
  - Kyllä, tämä on ilmeisesti Venäjän kohtalo - allekirjoittaa kaikenlaisia roistoja . Kuka tekee saatana tietää mitä!
  Blondi terminaattori sihisi:
  - Kyllä, tämä on todella ystävyyttä rosvojen kanssa. Sinä ja minä olemme kuitenkin myös rosvoja ja merirosvoja. Teemme saatana tietää mitä. Emmekä tunne armoa emmekä häpeää. Muistatko esimerkiksi, kuinka otimme kolme talebania ja sahasimme ne kuumalangalla?
  Adala vahvisti tämän:
  - Kyllä, sydämemme on täynnä vihaa, ja viha vaatii uhrauksia!
  Margarita vahvisti ampuen vihollista:
  - Kuten keisari Nero sanoi, sydämet vaativat kostoa, kosto vaatii uhrauksia!
  Punapää huomautti hymyillen:
  - Kyllä, tämä on todella tappava vaikutus! Emmekä vuodata verta laseissa, emme ämpärissä, emme edes tynnyreissä, vaan tankeissa!
  Agatha nauroi ja sanoi:
  - Olemme hain tyttöjä ja vampyyreja yhtä aikaa! Ja erittäin aggressiivinen, vailla ylpeyden ja kunnian tunnetta.
  Margarita vastusti tätä:
  - Älä sano tuollaisia toisten puolesta ! Minun sieluni on hellä kuin kukka!
  Ja tyttö, jolla oli lehtikultaiset hiukset, alkoi laulaa;
  Löydät itsesi maailmasta, jossa ei ole hyvää,
  Halusin olla maailmankaikkeuden kuningatar!
  Ja lauma lentää maasi poikki,
  Tiedä, että löysit itsesi helvetistä koulutuksen vuoksi!
  
  Löysin itseni paikasta, jossa tuli on julma,
  Missä heikot saatetaan polvilleen!
  Kuinka armotonta rock tulee olemaan?
  Älä anna oriolin löytää itseään ilman tavoitetta!
  
  Luoja ajatteli - antaa koulutusta,
  Päätös tehdä sellainen on palkinto!
  Anna elämäsi rakkaudesta isänmaata kohtaan,
  Läpäise mikä tahansa testi maailmassa!
  
  Herra on tietysti kuin ankara Isä,
  Joskus vihassa hän ei edes tiedä uskoa!
  Maailma koostuu kuutioista ja kukkuloista,
  Ja jos Abel, niin Kainin teroituksella!
  
  Joten mies et saa taivasta,
  Koska se on erittäin ilkeä olento !
  Mutta silti taistele ja uskalla,
  Ja vuodata parannus rukouksessa!
  
  Voimme tehdä paikan helvetissä,
   Taivaasta makeampi , jos tahtoa on!
  Paholainen on kuin keskushyökkääjä - usko minua, minä lyön sen...
   Ja hakattu viedään pois kentältä!
  
  Viimeinen hengenveto on naisen voihka,
  Helvetin ketjut ja pihdit odottavat sinua...
  Sait tappion maan päällä,
  Toiveet pelastuksesta ovat nopeasti hiipumassa!
  
  Pelissä sai toivottoman matin,
  Ja sotilas kaatui suuren palan...
  Usko minua, Vapahtajaa ei ristiinnaulittu tästä syystä,
  Joten sellaiset ihmiset pitävät itseään guruina!
  Tytöt tappoivat melkein kaikki merirosvot. Tarkemmin sanottuna Pavel-Levin joukot ampuivat heidät alas. Ja he tekivät sen erittäin taitavasti ja tarkasti. He näyttivät korkeimman ja ylivoimaisen luokkansa.
  Agatha huomautti:
  - Loppujen lopuksi vihollisemme saivat sen sarville!
  Adala vastasi nauraen:
  - Todennäköisemmin jopa palloissa!
  Intiaani Bella toimii energisesti ja ampuu vihollisiaan valtavalla voimalla. Ja silti tyttö teki sen tarkasti. Ja hän osui tarkasti . Ja hänen aseensa olivat huippuluokkaa.
  Mutta Morganin merirosvot vähenivät ja vähenivät. Ja heidän hyökkäyksensä oli todella loppumassa. Ja vihollinen kuvainnollisesti karkasi.
  Margarita heitti toisen räjähtävän pakkauksen hiilipölyä. Hän repi vastustajiaan, teki heistä ruumiita ja huusi:
  - Hyökkäyksemme on aggressiivisin ja tuhoisin!
  Muutamat eloon jääneet merirosvot Morganin jengistä pakenivat viidakkoon. Totta, johtaja itse ei ilmestynyt hyökkäyksen aikana. Hän näytti tietävän, millainen tarkka-ampuja Kapteeni Lion oli. Ja hänen kumppaninsa myös.
  Ja ampujan osuminen on huono loppu merirosvon uralle. Vain hirsipuulla se on luultavasti huonompi. Lisäksi silmukka aiheuttaa tuskallista painetta kurkkuun.
  Kapteeni Lev käski kammata alueen huolellisesti, jotta se ei joutuisi tulen alle.
  Tätä varten erikoisjoukkojen majurin merirosvot tarttuivat erityisiin puisiin kilpeihin, joiden alle he peittivät itsensä. Ja erityisesti koulutetut koirat pääsivät eteen. Mikä oli myös erittäin tehokas tapa hallita aluetta. Ja tässä kaikki oli aivan huipussaan. Joten he alkoivat nipistää merirosvoja.
  Morganilla oli liian vähän miehiä jäljellä viedäkseen kaikki alukset pois.
  Ja hänen käskystään tulva alkoi.
  Näin hän pääsi eroon myös kilpailijoistaan.
  Agatha huomautti ärsyyntyneenä:
  - Näin saamme pieniä kaloja, mutta isot lähtevät!
  Adala huomautti nauraen:
  - Mitä arvoa Morgan on ilman hänen jengiään? Kuvittele kuningas ilman valtakuntaa?
  Margarita nyökkäsi hymyillen:
  - Kyllä, Ludvig neljästoista ilman Ranskaa on aika säälittävä näky! Eikö ole?
  Intiaani Bella suostui:
  - Kyllä, ehdottomasti! Kuninkaan on maalannut seuransa ja alamaiset! Siksi hän on kuningas, ei nolla!
  Tytöt ottivat sen ja nauroivat yhdessä...
  Agatha otti neulan ja heitti sen pois. Hän löi yhtä merirosvoa kurkkuun, joka tähtäsi asetta. Ja korsaari otti sen ja kaatui kuolleena. Ja se oli murskaavan iskun tappava vaikutus.
  Blondi terminaattori sirkutti:
  - Joukot ovat valmiita, rouva - tuhoamme kaikki!
  Ja hänen helmihampaansa loistivat. Kyllä, on tyttöjä, joilla on kimaltelevaa ja todella pysäyttämätöntä voimaa. Ja he pystyvät kirjaimellisesti repimään kenet tahansa. Vaikka se on valtava krokotiili.
  Bella totesi ja otti merirosvon ulos hyvin kohdistetulla laukauksella:
  - Olen taisteleva kaunotar ! Joten polvistu eteeni !
  Ja soturi ampui nuolen uudelleen.
  Adala totesi hymyillen:
  - Kyllä, hurskaimmat ajatukset ovat, kun olet polvillasi! Eikö se ole oikein?
  Agatha huomautti nauraen:
  - Ehkä niin! Onko mukavaa, kun miehet suutelevat paljaita jalkojasi?
  Punapää kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Se riippuu siitä, millaisia miehiä he ovat. Kuitenkin, kun mies hyväilee sinua, tunnet olosi tahattomasti innostuneeksi!
  Ja tytöt kumartuivat ja mursivat voimakkain potkuin toisen Morganin jengin merirosvon luut.
  Sen jälkeen he jatkoivat liikkumistaan metsän läpi. Se oli vain fantastinen liike.
  Ilmapallot jatkoivat merirosvojen paikkojen tarkkailua. He tappoivat heidät ilman sääliä.
  Tytöt ampuvat liikkeellä...
  Ja muutamat Morganin jengin eloon jääneet merirosvot yrittävät paeta, menestymättä.
  25 aluksesta vain viisi purjehti takaisin. Ja loput sytytettiin tuleen. Ja ne paloivat kuin taskulamput. Ja se oli todellinen tulikaste verellä aina risoihin asti.
  Margarita huomautti viattomasti hymyillen:
  - Me voitamme, me voitamme!
  Agatha havaitsi motiivinsa:
  - Kuinka usein tämä ei tapahdu!
  Adala jatkoi:
  Seuraan kohtaloani varjona,
  Ja olen tottunut eroon!
  Kapteeni Lionin merirosvot onnistuivat silti nappaamaan pari alusta vahingoittumattomina .
  Ja se oli menestys...
  Ja niin noin kaksitoista tuhatta merirosvoa tapettiin ja noin viisisataa muuta vangittiin. Tämä oli villi verilöyly . Ja voitto tuli.
  Agatha totesi iloisesti ja paljasti hampaansa:
  - Ehkä tyttöjen pitäisi laulaa?
  Adala tämä punatukkainen narttu suostui:
  - Täytyy sanoa, että idea ei ole ollenkaan huono! Pääasia, että esitys täällä ei petä meitä!
  Margarita hymyili hyvin suloisesti ja välähti helmihampaitaan sirkuen:
  - Mitkä ovat ongelmat?
  Intiaani Bella sanoi luottavaisesti:
  - Ei! Musiikin kanssa kvartetillamme ei ole ongelmia, eikä periaatteessa voi ollakaan!
  Musta Bob nyökkäsi:
  - Näin se menee, tytöt, jos teillä on sellainen lahja Jumalalta! Älä pelkää kykyjäsi!
  Margarita yski ja totesi:
  - Se, että laulan nyt, on jokseenkin kaukaa haettua! Älä ota tätä nimellisarvolla!
  Bob mutisi:
  - Itsestään! Te naiset rakastatte kirjoittaa niin paljon!
  Kultahiuksinen tyttö alkoi laulaa tunteella ja suurella ilmeellä säteilevällä ja pronssisella äänellään;
  Synnyin talonpojaksi - kohtalo on vaikea,
  Lapsuudesta asti kaulus ja ruoska pistävät!
  Köyhille rikkaille minulla on kirves,
  Hänellä ei ole tarpeeksi hyvää kaikille, ei tarpeeksi, ei tarpeeksi!
  
  Ei ole kohtaloa, usko minua, olen surullisempi,
  Työ ja hakkaaminen - ikuinen nälkä!
  Ja joskus jopa soiminen tulee luista,
  Olen paljain jaloin lumessa kovassa pakkasessa!
  
  Mutta jopa tässä kauheassa köyhyydessä,
  Oli valoisia päiviä, kevätpäiviä...
  Ryntäsin kristallin läpi, tunnen kasteen -
  Ja ihailin kuinka kaunis etäisyys oli!
  
  Vanha leipä maistuu minulle paremmalta kuin piirakka,
  Puron vesi helteessä on makeampaa kuin hunaja...
  Löysin vahingossa sienen pellolta,
  Nauti kyltymättömästä kohtusta!
  
  Päivät kuluvat ja tyttö kasvaa,
  Kuukausittain kauniimmaksi ja kauniimmaksi...
  Olet jo saavuttanut parhaan vuoden,
  Ja kosijat alkoivat sekaantua Mashan kanssa!
  
  Mutta mestari, tiukka despootti, karjui:
  - Olet minun vuosisadan kruunuun asti!
  Ja hän loi saastaisen sotkun,
  Sellainen moraalinen paskiainen ja rampa !
  
  Hän määräsi tytön vankilaan,
  Jotta pojat eivät enää näe ihmettä!
  Ja älä päästä kauneutta kynnyksen ulkopuolelle,
  Älä ole köyhä, nuori vaimo!
  
  Mutta jousiampuja Fedot raivostui,
  Hän huudahti: Mestari on ilkeä raateli!
  Ja ampuja tuki hänen kutsuaan,
  Ja taistelu jatkui toisesta ulottuvuudesta !
  
  Talonpojat räjähtivät väkivaltaisesta vihasta,
  Suosittu aalto polttaa vihaa...
  Jos et halua ketjua, on parempi mennä ylös -
  Patukat eivät saisi miellyttää meitä leivillä!
  
  Tila on tuhkassa - isäntä on silmukassa,
  Tyttö ja Fedot ovat vapaita.
  Kyllä, orvoilla on paljon voimaa nyrkkeissään ,
  Ei ihme, että he laulavat mellakoista oodissa!
  
  Mutta sitten käsky meni rauhoittamaan heitä,
  Ei ole maaorjien tehtävä hallita maailmaa!
  Olit talonpoika, mutta nyt olet varas,
  Kuka kuoli ja kuka loukkaantui!
  
  Jousiampujasi kapina paalussa on tukahdutettu,
  Tyttöä pahoinpideltiin ruoskalla...
  Ja kyntäjät murskattiin kuin lauma,
  No, ruokahalut kuin krokotiilit!
  
  He johtivat paljain jaloin Mashan teloitukseen,
  Lumihohto on tuttu tälle kerjäläiselle talonpojalle...
  He laittoivat "saappaat" hänen jalkoihinsa,
  Sormet puristetaan ruuvipuristimeen, sauva viheltää!
  
  Hän kalpeni, hänen huulensa puristettiin tiukasti,
  Mutta neito ei edes huohtanut...
  Vaikka kuinka yritin kiihkeässä katastrofissa,
  Mutta nuorten tahto on metallia vahvempi!
  
  Ja jopa kuuman tulen liekki,
  Mikä nuoli paljasjalkaisen neiton kantapäät...
  Se näytti ampuvan kuin vitsillä,
  Ja tämä noita ei vuoda kyyneleitä!
  
  Pyöveli pudotti kätensä avuttomasti,
  Hän kuiskasi: onko hän pyhimys vai paholainen...
  Sitten bojaari otti hänet ja antoi hänelle anteeksi,
  Ja pippurilla olevaa lääkettä, vodkaa, käytettiin!
  
  Ja Mashasta tuli ensimmäinen pihalla,
  Nyt hän lähettää käskyt orjille...
  Mutta hän tykkää käydä lenkillä tammikuussa,
  Lumessa, ilman kenkiä - lentokoneella!
  Sen jälkeen koko lukematon merirosvojen miehistö otti sen ja taputti täydellä käsillä.
  . LUKU nro 18.
  Voitto, voidaan sanoa, oli melkein täydellinen, mutta Morgan itse ja viisi hänen laivaansa pakenivat. Ja tämä ei antanut mahdollisuutta täysin iloita.
  Margarita kuitenkin totesi loogisesti:
  - En pidä siitä, kun satu päättyy! Joten päämerirosvo pysyy toistaiseksi vapaana!
  Pavel-Lev suostui:
  - Todellakin, he tappavat hänet ja elokuva loppuu! Siitä tulee silti sotkua!
  Agatha nyökkäsi ja huomautti:
  - Tämä on kuin Skelenton , joka pakeni voittamattomalta taistelijalta. Muista se elokuva, jossa Ivan Drago näytteli!
  Adala nauroi ja vastasi:
  - Kyllä, Ivan Drago on täydellisyys!
  Tyttö vilkutti ystävilleen. Heidän mielialansa muuttui heti positiiviseksi.
  Tytöt olivat melko lyyrisiä.
  Margarita huomautti:
  - Voitto on aina parempi kuin tappio. Mutta joskus, esimerkiksi politiikassa, voitot herättävät liioiteltuja odotuksia. Erityisesti Vladimir Volfovitš Žirinovski näyttää voittavan duuman vaalit. Mutta valtionduumalla ei ole todellista valtaa Venäjällä. Venäjä on presidenttitasavalta. Ja siksi äänestäjä odotti ihmettä Žirinovskilta, mutta Volfovitshilla ei ollut todellista valtaa. Ja tulos oli pettymys. Joten näet, se tapahtuu.
  Pavel Ivanovich totesi päättäväisesti:
  - Jos Volfovitshilla olisi aivot tai ainakin intuitio, hän ei olisi menettänyt mahdollisuuksiaan, hän olisi ollut niin keskinkertainen!
  Margarita suostui:
  - Joo! Ei tarvinnut myydä! Varsinkin pienet asiat! Tämä on sekä häpeällistä että kannattamatonta!
  Agatha otti sen ja lauloi:
  - Joka tapauksessa, veljet! Rakasta elää, veljet! Sinun ei tarvitse huolehtia kapteenistamme !
  Pavel Lev nyökkäsi ja huomautti:
  - Nyt on aika jatkaa häihin ja itse Morganin voittoon liittyviä juhlia!
  Todellakin, miksi ei pidä hauskaa. Ja juhlat alkoivat. Ja aika myrskyistä.
  Pavel Ivanovich ja neljä tyttöä istuivat tuoleilla ja katselivat kaksintaistelua puumiekkojen kanssa. Jotain gladiaattoritaistelun ilmettä. Ja se oli erittäin mielenkiintoista. Lisäksi siellä ei ole televisiota eikä Internetiä. Miten muuten voi pitää hauskaa? Oli todella pelottavaa tulla raskaaksi näin muinaisina aikoina!
  Ei ole edes mielenkiintoista katsoa karvaisten miesten tappelemista tuolla tavalla.
  Pavel muisti Afganistanin - siellä oli hauskaa. Vaikka käytiin myös sota julman, salakavalan vihollisen kanssa.
  Ja myös fanaattinen vihollinen. Taleban taisteli uhreista välittämättä. Oliko Tadžikistanin puolesta taistelemisen arvoista? Lisäksi tämän vuoksi oli välttämätöntä rajoittaa kaikkia hyökkäysoperaatioita Ukrainassa ja siirtyä totaaliseen puolustukseen. Ja etulinja tuskin pysyi, ja jopa ukrainalaiset työntyivät sen läpi.
  Maavoimia lähetettiin Tadzikistaniin, ja tarvikkeita lähetettiin useiden rajojen yli. Ja tämä teki sodasta vaikean. Lisäksi vihollisella oli suuri joukko joukkoja. Taleban saattoi mobilisoida useita miljoonia ihmisiä, ja heitä oli mahdotonta voittaa.
  Pavel Ivanovich lähti Venäjältä, kun siellä oli tällainen keskeytetty tilanne, sota Ukrainan kanssa ja etelässä Tadžikistanissa, ja Venäjä oli ylikuormitettu.
  Näin syntyi konflikti. Kyllä, Putin työnsi Venäjän sotaan. Oli myös onnea , että Yhdysvallat taisteli Talebania vastaan liian kauan, ja amerikkalaisten joukkojen vetäytymisen jälkeen he pitivät taistelutauon useiden vuosien ajan. Mutta sitten tietysti he silti osallistuivat sotaan. Kuinka olla saamatta suotuisaa hetkeä.
  Sota on sellainen asia, että siihen kyllästyy. Mutta sitten kun kaipaat maailmaa. Otetaan keskiaika - siellä on sota meneillään. Kuluu useita vuosia, sitten rauha. Ja hetken kuluttua on taas sota. Itse asiassa ihmiskunnan ja Venäjän historia on jatkuvia sotia. Valtiot eivät jotenkin halua rauhaa ja ihmisiä. Euroopassa vallitsi kuitenkin hyvin pitkä rauhankausi toisen maailmansodan jälkeen. Vihollisuudet alkoivat vasta Jugoslavian romahtamisen jälkeen.
  Pavel ei tietenkään voinut hyväksyä Serbian ja Montenegron pommituksia, mutta hän myönsi, että amerikkalaiset olivat menettäneet vain kaksi kuollutta 72 päivässä. Samaa ei voi sanoa Ukrainan sodasta. Se oli hyvin verinen ja likainen sota. Mukaan lukien tietokentässä.
  Mutta miksi tämä oli? Loppujen lopuksi, kun Pavel muutti toiseen aikaan, se jatkui edelleen, aivan kuten sota talebanien kanssa. Tulevaisuus on siis sumuinen. Ja Margarita muutti myös sodan jatkuessa. Ja en tiennyt miten kaikki päättyisi. Totta, Putin kuoli, ja on olemassa mahdollisuus parempaan tulevaisuuteen.
  Kaksi tyttöä astui areenalle ja alkoi taistella tangoilla - tämä on paljon mielenkiintoisempaa!
  Varsinkin kun tytöt paljastivat vartalonsa ja jäivät vain lannekankaisiin.
  Tämä oli kaunista ja ihmeellistä. Varsinkin kun he ravistelivat helakanpunaisia nännejä. Ja nämä rinnat ovat kuin ruusunsilmut - niin upeita.
  Pavel Ivanovich lauloi:
  - Voi mitä rintoja siellä on, me kävelemme poikia!
  Joo, mikä voisi olla viehättävämpää kuin alaston tyttö.
  Ja merirosvot karjuvat innoissaan ja täynnä energiaa.
  Tämä osoittautui erittäin siistiksi . Todella iloiseen tyyliin.
  Tytöt ovat niin viehättäviä...
  Pavel joi lisää rommia. Hän ei nukkunut tuskin moneen päivään, ja hänen silmänsä alkoivat sulkeutua. Ja he alkoivat pysyä yhdessä enemmän ja enemmän.
  Ja nyt suuri laivaston komentaja nukahti. Syvä ja vahva uni, täynnä eläviä unia.
  Jokainen merirosvo kokee joskus vaikeita aikoja. Joten onnen aurinko piiloutui pilvien taakse kuuluisalle James Cookille. Äskettäinen ratsastus Isamar- laivueeseen johti yhden laivan menettämiseen ja toinen vaurioitui niin paljon, että kapteenin oli pakko jättää se telakoihin korjausta varten. Toinen ongelma oli merirosvoparoni Dukakisin uhka. Tämä ilkeä mies vannoi leikkaavansa Jamesin kurkun. Ja nyt hänen mahdollisuutensa tähän ovat lisääntyneet huomattavasti. Suurin osa upotetun aluksen miehistöstä ja vaurioituneen aluksen merimiehistä muuttivat slooppiin. Tämä pieni kouru osoittautui korsaireista täynnä . Pitkään pesemättömästä ruumiista leijui voimakas haju; monet merirosvot nukkuivat aivan kannella. Erityisen inhottavia olivat nelikätiset , joilla oli karhun pää . Totta, he taistelivat hyvin, mutta ne haisivat niin voimakkaasti, että niiden haju täytti sieraimet. James antoi käskyn pestä alus perusteellisesti ja uida lahdessa. Tämän jälkeen oli heti helpompi hengittää, ja slooppi lähti liikkeelle rannikolta. Lokit lensivät laivan yli ja roiskui vaahtoavaa vettä. Kolminkertainen aurinko valaisi polun ja... James Cook, vaikka olikin entinen, oli aatelismies, eikä hän patologisesti pitänyt lialta. Tämä kaveri oli kuitenkin julma roisto ja roisto. Mustaan camisole-pukeutuneena ja siihen sopivaan mustaan peruukkiin, joissa oli olkapäille ulottuvat kiharat, hän vaikutti pahaenteiseltä korpilta. Pitsihopeavaahto pöhöissä hihansuissa ja jabot suurella timantilla antoivat hänen vartalolleen aristokraattisen kiillon. Hänen tummat, terävät, puhtaiksi ajelut kasvonsa olivat ankarat. Siniset silmät loistivat terävästi, heidän katseensa porautui läpi. Lukuisat merirosvot pelkäsivät häntä; he seurasivat tottelevaisesti käskyjä ja kiertelivät suhteellisen pienen sloopin ympärillä.
  - Luutnantti Barsaro . - Ryöstöjen johtaja huusi. - Mitä on horisontissa?
  Barsaro - valtava , karvainen, raju, karkeassa paidassa ja nahkahousuissa - turvonnut. Hänen kukkainen huivinsa liukui alas paljastaen hänen lyhyeksi leikatun päänsä.
  - Kaikki on rauhallista, kapteeni.
  - Ja sanot sen niin rauhallisesti. Vannon ukkonen ja salaman nimeen, jos emme päivän päätteeksi törmää ainakaan saalista, ripustan jonkun pihavarteen. Arvalla.
  Kapteenilla oli aiemmin ollut luulotautikohtauksia, joten korsaarit hermostuivat. Heidän toiminnan puhkeaminen oli kuitenkin lyhyt.
  Kolme kirkasta levyä sai minut uneen. Jonkin ajan kuluttua suurin osa merirosvoista torkkui kannella.
  James Cook kiipesi hermostuneesti pitkin vahvoja tammilankuja työntäen jaloillaan pois varomattomia tai liian unisia merimiehiä. Joukkue murisi heikosti. Ei turhaan, kapteeni pelkäsi mellakkaa. Loppujen lopuksi nälkäinen merirosvo on kuin susi. Jopa hyvin ruokittu rosvo on epäluotettava, ja tyhjällä vatsalla hän on valmis puremaan kätensä. Luutnantti Barsaro käveli hänen takanaan ja katsoi kiivaasti. Suurin osa merirosvoista oli ihmisiä, muukalaiset kokoontuivat erillisiin ryhmiin ja yleensä erottuivat liiallisesta julmuudesta.
  Soiva ääni keskeytti hänen ajatuksensa:
  - Tänään mielestäni tulee loistava taistelu.
  Kapteeni tunnisti tämän äänen ja kääntyi ympäri. Vaalea, kaunis tyttö röyhkeässä pilkkupuvussa sanoi nämä sanat. James sulasi heti. Hän muisti, kuinka tämä hyttipoika oli äskettäin tullut koneeseen.
  Se oli satamassa, jossa he laskeutuivat vaurioituneen aluksen kanssa. Merirosvot, kuten rannalla oli tapana, juopuivat ja riehuivat. Silloin tämä outo tyttö lähestyi häntä ja pyysi rohkeasti mökkipojaksi merirosvomiehistöön. Ehkä muissa olosuhteissa James olisi yksinkertaisesti lävistänyt röyhkeän tytön miekalla. Mutta kun tyttö astui sisään ovesta, iso korsaari yritti tarttua häneen ja putosi potkittuaan niskaan. Lisäksi tyttö liikutti paljas kantapäätään edes kääntymättä. Se teki vaikutuksen.
  - Haluatko olla mökkipoika? - sanoi kapteeni. "Me merirosvot emme tarvitse mökkipoikaa." Voin pitää sinut yksinkertaisena merimiehenä, mutta tätä varten sinun on läpäistävä koe.
  Tyttö polki paljain jalkaansa ja sanoi raivoissaan:
  - Olen valmis kaikkiin haasteisiin.
  Cook korotti ääntään teatraalisesti:
  - Taistele sitten Pitkän karhun kanssa! - James osoitti nelikätistä luutnantti Makuhotoa . Kapteeni ei pitänyt tästä kummasta, joka selvästi halusi varastaa häneltä vallan. Pitkä karhu, kiroileva likainen, valmis taisteluun. Jokaisessa hänen käsissään on miekka. Sitten tyttö veti teränsä esiin kimaltelemalla kynttilänvalossa. Kapteeni taputti käsiään.
  - Aloitetaan!
  Tyttö, kuten hän odotti, oli erittäin taitava. Miekalla hän torjui neljä iskua kerralla, ja kaksi vihollisen terää leikattiin alas. Hän syöksyi ja lävisti Makuhoton karvaisen rintakehän . Veri roiskui, korsaari raivostui ja hyökkäsi jälleen hurjalla pauhauksella. Tyttö kyyhkysi käsivarren alle ja katkaisi päänsä, eläin kaatui kannelle.
  Kapteeni vihelsi iloisesti.
  - Tämä on taistelija. Kavereistani paras. - Tulokas osoittautui erittäin taitavaksi ja näppäräksi. Ja hänen miekkansa näytti olevan sotataiteen ihme. Aluksi hän ihmetteli, oliko tämä tyttö tullut hänen luokseen alamaailmasta . Mutta sitten heitin tämän ajatuksen sivuun. Pystyvätkö alamaailman asukkaat käyttämään teräisiä aseita?
  Merirosvo karjui:
  - Mikä sinun nimesi on, kulta?
  - Margarita. Ja minä en ole vauva. - Tyttö välähti silmiään ylpeänä. Vaikka Margarita oli vain satakolmekymmentävuotias, hän näytti noin neljätoista ja hänellä oli melko leveät olkapäät tytölle. Merirosvojen johtaja tunsi hänessä lapsellista voimaa.
  Hook sihisi:
  - Tarkoittaako se siis tappelua?!
  Tyttö huudahti lantiotaan pyöritellen:
  - Kyllä, ja erittäin kuuma.
  Ehkä tyttö on oikeassa. Joka tapauksessa tämä osuu hänen toiveisiinsa. Haluan verta ja kultaa.
  - Nuori mies, kiipeä näköalatasannelle, niin ilmoitat meille vaarasta.
  Margarita nyökkäsi ja kiipesi kissan nopeudella köysiä pitkin. Ei kulunut edes viittä minuuttia, kun tyttö huusi:
  - Oikealla puolella, kaakkoon, iso laiva liikkuu!
  Merirosvot hyppäsivät istuiltaan, James Cook otti esiin kaukoputken. Kohdassa, johon tyttö osoitti, näkyivät vaikuttavan laivan mastot. Ilmeisesti se osoittautui hallituksen taistelulaivaksi. Heidät huomattiin myös tässä valtavassa laivassa, joten he muuttivat suuntaa kohti lähentymistä. Valtavan nelimastoisen aluksen liike oli pelottavaa. Filibusterien kapteeni antoi käskyn lisätä purjeet ja palata. Hänellä ei ollut pienintäkään mahdollisuutta vastustaa jalka- ja asejättiläistä . Vaikka merirosvot olivat laskeneet kaikki purjeet, lähteminen ei ollut mahdollista. Vihollisen nopeus oli paljon suurempi. Jättiläisellä näytti olevan erinomaiset ominaisuudet.
  James Cook panikoi, ja hänen hermostuneisuutensa siirtyi Margaritaan.
  Kapteeni käski:
  - Kirottu naismökkipoika ennusti, että siitä tulee kuuma tappelu. Ja nyt on tulossa taistelu, joka on epäonnistunut meille. Irrota se mastosta ja ripusta. Mutta ei, lisää ensin ripset.
  Merirosvot kiipesivät iloisina ylös toteuttamaan "päällikön" ohjeita. Tyttö vastusti epätoivoisesti ja onnistui jopa heittämään ne kaksi yli laidan, mutta hänet raahattiin silti kannelle. Tavallinen teloittaja odotti siellä raskas seitsenpyrstöpiiska käsissään. Revittyään paidan irti he sitoivat tytön penkille, jossa he tavallisesti piiskasivat merimiehiä. James halusi käskeä kiduttajaa pudottamaan hengen tytöstä, mutta muutti mielensä.
  - Pian meillä on taistelu kuolemaan. Ylimääräinen miekka ei haittaisi.
  Kova laukaus keskeytti hänen sanansa. Yksi taistelulaivan keulatykistä ampui. Tykinkuula lensi aluksen yli. Merirosvot kirosivat likaisesti. Seuraava laukaus toisesta tykistä oli tarkempi - tykinkuula osui sivuun ja löi reiän.
  Taistelulaiva merkitsi - antaudu. James Cook halusi vastata ratkaisevasti kieltävästi - merirosvot kuolevat, mutta älä anna periksi, kun ajatus leimahti hänen päässään. Ja jos?!
  Kääntyen joukkueen puoleen hän huusi:
  - Heittäkää ulos valkoinen lippu, antaudumme!
  Tällä hetkellä taistelulaiva ampui uudelleen, ja sloop vapisi keulan ja perän iskuista, ja hänen rikkinäinen joussprittinsä riippui keulassa olevasta takilasta.
  - Nopeammin, tai tuhoudumme!
  Valkoinen lippu leijaili sloopin päällä. Mahtava vihollisalus ampui toisen laukauksen. Raskas kanuunankuula lävisti kansirakenteen ja repi aluksen keulan. Vain valkoisen lipun ilmestyminen pelasti sloopin tuholta. Jamesin riskialtis laskelma perustui siihen, että Agikan- alus, tietämättä vihollisen numeroa, lähestyisi häntä laskeutumaan ja yllättäen olisi hänen armoilla. Ilmeisesti tänä päivänä oikukas omaisuus oli filibusterien puolella. Se tapahtui kuten he odottivat - valtava laiva tuli lähelle sloopin kylkeä. Sivut kohtasivat melkein päästä päähän. James Cook jäätyi kuin patsas, sitten hänen oikea kätensä nousi.
  - Eteenpäin, meren pojat!
  Kokeneet merirosvot toimivat salamannopeasti.
  Kuului kova isku, sotkeutuneiden takilaten hionta, putoavien ylämastojen karjunta ja taistelulaivan runkoon kaivautuvien kissojen ääni. Painiskeltuaan tiukasti molemmat alukset sulautuivat yhteen, ja merirosvot, luutnantti Barsaron käskystä , ampuivat muskettilentopallon ja putosivat kuin muurahaiset taistelulaivan kannelle. Heitä oli noin kaksisataaviisikymmentä - brutaaleja rosvoja leveissä nahkahousuissa. Jotkut käyttivät paitoja, mutta useimmat taistelivat mieluummin alasti vyötäröä myöten, ja heidän paljas, ruskettunut ihonsa ja niiden alla pyörivät lihakset tekivät niistä vielä pelottavampia katsoa. Yli viisisataa ihmistä vastusti niitä. Totta, taistelulaivan merimiehet olivat enimmäkseen vihreitä värvättyjä, ja korsaarit olivat kaikki käsin valittuja - vahvoja, taistelukarkaistuja sotureita. Heidät kohtasivat epäystävälliset laukaukset musketeista, ja laivataistelu alkoi. Trumpetistit soittivat hyökkäyksen, ja James itse ryntäsi nopeasti vihollisen aluksen kannelle. Filibusterit ryntäsivät agikaneihin nälkäisten koirien raivoissa. Taistelu osoittautui pitkäkestoiseksi ja raivokkaaksi. Alkaen laivan keulasta, se levisi nopeasti vyötärölle. Agikaanit vastustivat itsepäisesti ja rohkaisivat itseään ylittävänsä merirosvoja. He ymmärsivät, ettei armoa olisi. Filibusterit eivät ole armollisia. Mutta agikaanien epätoivoisesta rohkeudesta huolimatta merirosvot painostivat heitä edelleen. Nuori Margarita heilautti raivoissaan kaksiteräistä miekkaansa murskaamalla vastustajiaan ja jakaen iskuja oikealle ja vasemmalle. Veri roiskui koko kannelle, ja James itse melkein törmäsi miekkaan muutaman kerran. Korsaarit taistelivat mielettömällä rohkeudella miesten kanssa, jotka tiesivät, ettei heillä ollut minne perääntyä ja heidän oli joko voitettava tai kuoltava. James valitsi uhrinsa - Agikan- amiraalin, joka heiluttaen sapelia rohkaisi sotilaita. No, hän ampuu sen pistoolilla.
  Ennen kuin James ehti tähdätä, epätoivoinen Margarita hyppäsi ylös ja katkaisi amiraalin jalat. Amiraali kaatui, ja seuraava isku katkaisi hänen päänsä. Sotilaiden keskuudessa kuului kauhuhuuto. Komentajan kuolema ei kuitenkaan rikkonut taistelijoiden tahtoa. He jatkoivat taistelua tuomittujen raivoissa. Taistelulaivan eloonjääneet puolustajat ajettiin kortsakannelle. He jatkoivat heikkoa vastustusta. Puolialaston Margarita oli saanut jo useita kevyitä naarmuja, ne vain raivosivat tytön ja hän ryntäsi taisteluun yhä raivokkaammin . James kärsi myös taistelussa. Kun viimeiset sotilaat, jotka eivät enää kestäneet sitä, heittivät aseensa alas, heidät teurastettiin välittömästi. Paitsi kaksi. Heidät määrättiin kuulusteltaviksi puolueettomasti.
  Margarita katsoi takaisin merirosvojen johtajaan - James näytti pelottavalta. Hänen kypäränsä oli kaatunut sivuun, kypärän etuosa oli vääntynyt, säälittävät hihanpalat peittivät hänen alaston oikean käsivartensa veren roiskeena. Margaritalla oli kuitenkin tarpeeksi verta, sekä omaa että jonkun muun. Hänen tyttömäinen vartalonsa kimalteli purppuranpunaisesta hiesta. Hän katsoi rohkeasti kapteenin kasvoihin. Piraattien puro virtasi merirosvojen johtajan rypistyneiden hiusten alta - haavan veri muutti hänen mustat, uupuneet kasvonsa jonkinlaiseksi kauheaksi naamioksi.
  Siniset silmät loistivat, kylmä liekki näytti palavan niissä.
  - Voitimme. Tämä on minun laivani!
  Hieman yli puolet merirosvojen miehistöstä kuoli tässä taistelussa. Korsaarit voittivat korkealla hinnalla. Mutta James Cook sai hallintaansa tehokkaimman Agikan -aluksen. Nyt hänestä oli tulossa ehkä tehokkain merirosvoparoni. Oikukas omaisuus, joka ei ollut aiemmin suosinut häntä palkinnoilla, ilmeisesti päätti kääntyä kapteenin puoleen.
  Ja kun vangittuja sotilaita kuulusteltiin, Jamesin ilo tuli täysin liialliseksi. Aluksen ruumassa säilytettiin aarteita, mukaan lukien timanttiarkku. Tämän he päättivät piilottaa joukkueelta. Vaikka rannikon veljeskunnan lakien mukaan kapteeni saa suurimman osuuden, suurin osa saaliista jaetaan merirosvojen kesken. Ja kuka haluaa jakaa tämän rätin kanssa ? Ei, hän ottaa arvokkaimmat tavarat mukaansa. Mutta kuka auttaa häntä piilottamaan aarteet? Tietenkin uskollinen luutnantti Barsaro . Ja kolmas, jonka hän ottaa, on naispuolinen mökkipoika Margarita. Tätä tyttöä ei ole vielä pilannut merirosvo, ja hän on liian nuori ymmärtämään aarteen todellista arvoa. Kapteeni voi vetää villan korvilleen. Parasta on laskeutua saarelle yöksi ja tehdä kaikki nopeasti . Lähistöllä on pieni saari luolineen. Siellä hän tekee sopimuksen. Yön varjossa.
  Kun tuli pimeä, kapteeni soitti Barsarolle ja Margaritalle ja käski heidät seuraamaan häntä. Vaikuttava rintakehä poistettiin pian ruumasta. Laatikko osoittautui erittäin raskaaksi, ja he kolme saattoivat tuskin vetää sitä ulos. Korujen lisäksi rinnassa oli paljon kultaa. Vaikeudella lastata aarre veneeseen, he ylittivät laivan kyljestä rantaan. Sää oli suotuisa.
  Oli pilvistä, kuut olivat piilossa karmiininpunaisten pilvien takana. Joten James petti ystävänsä.
  "Teidän osuutesi on meidän", johtaja mutisi.
  Laatikko asetettiin pyörille ja kierrettiin kivistä harjua pitkin. Se ei osoittautunut kovin käteväksi, mutta silti paremmaksi kuin kantaminen sylissään. Puut näyttivät pahaenteisiltä ja heittivät saalistavia varjoja. Joten he raahasivat aarteen luolaan. Teräviä piikkejä kuhisi Margaritan paljaiden jalkojen alla; ne pistivät tytön jalkoja, kunnes ne vuotivat verta. Nuori merirosvo kesti, ja silti hänestä oli typerää, ettei hän laittanut jalkaan läpäisemättömiä saappaita, joissa oli uurrettu pohja. Sellaisessa kuumuudessa ne ovat kuitenkin kuin kestäviä, erittäin epämukavia, ja nykyaikaisemmat kengät, joissa on lämmönsäätö ja keinotekoinen jäähdytys, kiellettiin Swallowtail- robottien käyttämästä . Uuden teknologian tuomisen kielto koski myös vaatteita.
  Niinpä kauniin tytön, jolla oli lehtikullan väriset hiukset, joutui kestämään kovaa kipua, vetäen piikkiä paljaista kantapäästään kävellessään ja tuntemaan myös nokkosen aiheuttamaa kutinaa. Barsaro puhalsi työntäessään kärryä. Lopulta ilmestyi luola. Korsaarit vetivät henkeä. Kuului karjunta - kolmipäinen leijona. Se oli iso eläin, härän kokoinen, ja se ryntäsi ihmisiä kohti villiin raivoihin. James Cook onnistui tarttumaan pistooliin ja ampumaan hirviön päähän. Leijonan ruho onnistui kuitenkin kaatamaan merirosvon. Barsaro ampui musketista ja löi häntä vatsaan, ja Margarita hyppäsi ylös ja katkaisi Levin toisen pään. Hirviö kumartui ja löi Barsaron rintaan tassullaan , ja viimeinen, kolmas pää välähti hampaat hänen päänsä yläpuolella.
  graviotitaanista valmistettuaan miekka ja viilti helvetin olennon kaulaan. Violettia verta roiskui, peto päästi kuolinhelinää ja iski heti häntäänsä.
  Kaunis tyttö Margarita huusi kivusta; hänen teräslangasta kudottu häntäänsä leikkasi hänen ihonsa. Jos heikompi henkilö olisi ollut hänen paikallaan , henki olisi voinut lähteä hänestä. Nuori merirosvo nousi seisomaan. Barsaro voihki lähellä . Hänen paitansa oli repeytynyt ja verta valui, mutta mitään kauheaa ei tapahtunut. Margarita hyppäsi kapteenin luo. Hän oli jo noussut. Hän oli lievästi aivotärähdys, mutta piti kiinni.
  - Mitä sinä tuijotat? Luuletko, että tämä kissa pystyy kaatamaan korsairien johtajan? Nouse ylös, Barsaro , emme ole vielä piilottaneet aarteita.
  Merirosvo hyppäsi ylös ja istuutui järkyttyneenä rinnalle.
  - Että hän istui, he raahasivat häntä pidemmälle.
  Margarita nyökkäsi, ja he raahasivat rintaa pidemmälle. Pyörät eivät auttaneet luolassa, minun piti vetää se itselleni. Merirosvot huohottivat jännityksestä. Matkalla he törmäsivät läpikuultavaan alligaattoriin, joka välkkyi hämärästi pimeässä. Matelijan onneksi se ei hyökännyt, vaan piiloutui luolan syvyyksiin. Vain punaiset silmät loistivat saalistavasti pimeässä.
  Margarita pudisti nyrkkiään.
  Kovalla vaivalla filibusterit nostivat kiven ja työnsivät rautataotun arkun reikään. Sitten he laittoivat kiven paikoilleen.
  - Sinun ei tarvitse edes haudata sitä. Nyt ei ole mahdollisuuksia, että kukaan löytää sitä.
  Barsaro hymyili hammasrakoisella suulla ja sanoi:
  - Nyt vain me kolme tiedämme aarteesta. Joten jaetaan se kolmeen.
  James virnisti ilkeästi.
  - Sanoit kolme. Missä on kolmas?
  - Tämä pentu. - Barsaro ojensi kätensä eteenpäin.
  Laukaus kuului, merirosvo heitettiin ylös, ja sitten lihava korsaari upposi raskaasti. Piilevä matelija hyökkäsi yhtäkkiä ruumiin kimppuun takaapäin ja alkoi repiä sitä kynsillään ja lähes puolen metrin pituisilla hampailla. Oli nähtävissä, kuinka sen läpikuultava vatsa oli täynnä ihmisruumiin jäännösten veristä sotkua. Kultatukkainen kaunotar Margarita sairastui murhanhimoisesta spektaakkelista.
  - Tämä on pelottavaa! Miksi tapoit hänet? - Suloinen ja kurvikas tyttö mutisi.
  - Hän tiesi liikaa. Sitä paitsi siitä on vähän hyötyä. Fyysisen voiman lisäksi Barsarolla ei ollut etuja.
  -Aiotko tappaa minutkin? - Margarita jännittyi valmistautuen hyppäämään takaisin milloin tahansa ja iskemään vihollista miekalla.
  - Ei, en tapa sinua. En ole enää nuori ja sattuu niin, etten voi saada lapsia. Sinusta tulee tyttäreni. Olen pitkään halunnut tavata jonkun kaltaisen, jälkeläisen, parempi tietysti pojan. Mutta tyttö ei myöskään ole huono. Älykäs , rohkea, kykenevä jatkamaan työtäni.
  Margarita katsoi unenomaisesti ylös.
  - Tai kenties tulla koko yön pallonpuoliskon keisariksi?
  James Cook jännittyi ja hänen silmänsä kimalsivat epäystävällisesti.
  - Oletko sattumalta alamaailmasta?
  Margarita valehteli itsevarmasti:
  - Ei! Synnyin yhdessä Agikanin siirtokunnista.
  Kapteeni ei uskonut sitä liikaa:
  - Niin? Ja mistä sait noin hyvän miekan?
  Mökkityttö vastasi kiehtovasti hymyillen:
  - Taistelussa tämä on minun palkintoni.
  Merirosvo kysyi epäuskoisena:
  - Missä taistelussa?
  Tyttö , joka leikkii vatsalihaksilla, vastasi:
  - Lähellä Sargasso-porttia, jossa taistelimme Draken laivueen kanssa.
  Johtaja raapi päätään:
  - Muistan jotain tuollaista. Joten en ole ensimmäinen kapteeni. Kuka piti sinua mökkipoikana?
  Soturityttö puhkaisi tapaamansa etunimen:
  - Klivesarissa .
  Cook virnisti.
  - Ja miksi hän potkaisi sinut ulos?
  Margarita sävelsi lennossa, tai pikemminkin muisti klisee seikkailuelokuvasta:
  "Muutin hänen piippunsa, minkä vuoksi hän käski minua ruoskimaan ja erotti minut veljeskunnasta."
  James Cook teeskenteli uskovansa sen.
  - No, nyt sinä palvelet minua, ja vain minua. Luotin sinuun, kulta, salaisuuteni. Ja toivon, että sinusta tulee tyttäreni.
  - Tykkään olla merirosvo, se on niin romanttista. - Margarita kätteli James Cookia. Varjo lensi kulman takana, valtava krokotiili syöksyi kapteenin kimppuun, hän ampui ja löi häntä silmien väliin. Matelija ei edes hidastanut vauhtia. Sitten Margarita heilautti miekkansa ja viilti suoraan suuhun. Isku oli voimakas, alligaattori pysähtyi, valkoista verta virtasi hirviön läpinäkyvistä kapillaareista. Seuraavalla liikkeellä Margarita työnsi miekan silmään. Suohelvetin olento huusi ja pakeni.
  Se mursi äänekkäästi pensaan oksia ja murskasi piikkejä kakuksi.
  Roiskeet osuivat kasvoihini, hirviön veri paloi ja kutisi. Margarita putosi polvilleen ja otti vettä kämmenensä ja hieroi sillä helliä, kauniita kasvojaan. Helpotti, kutina laantui. James Cook mutisi:
  - On aika mennä ulos. Nämä luolat ovat täynnä ilkeitä olentoja. Kuut nousevat pian - kaverimme heräävät ja alkavat ulvoa. He ovat kuin lapsia. He eivät ole minkään arvoisia ilman kapteenia.
  Paluumatka osoittautui paljon helpommaksi. Melkein juokseessaan merelle tyttö upposi kipeät jalkansa suolaveteen. Hän tunsi olonsa paljon paremmaksi. Kapteeni ojensi hänelle rommipullon, Margarita siemaili palavaa nestettä. Hänellä oli nyt hauskaa, miellyttävä lämpö virtasi hänen kehonsa läpi ja hän halusi laulaa. Vain pelko merirosvojen herättämisestä hillitsi impulssia. Kun he nousivat kyytiin, naishyttipoika halusi mennä nukkumaan, onneksi uudessa laivassa oli riittävästi tilaa, mutta kapteeni pysäytti hänet eleellä.
  - Haluan sanoa sinulle muutaman sanan, mökkipoika Margarita. Mennään mökille.
  Kun he lukitsivat itsensä, James Cook kaatoi itselleen rommia ja tarjosi sitten tytölle juotavaa. Margarita kuitenkin kieltäytyi.
  - Juomarista ei koskaan tule suurta soturia.
  Merirosvo nauroi.
  - Näin voi olla. Kuinka monta ystäväni on tappanut rommi? Mutta en soittanut sinulle keskustellakseni sellaisesta ikuisesta ongelmasta kuin juopuminen. Minulla on vihollinen. Vihollinen on salakavala, verinen ja pitkäaikainen. Hänellä on oma yksityinen laivasto, ja vain päivä sitten hän oli paljon vahvempi kuin minä. Nyt roolit ovat vaihtuneet, voima on puolellani.
  Tyttö huusi:
  - Mikä on hänen nimensä?
  - Dukakis, ja hänen lempinimensä on Cutting Death. Sen halusin houkutella ansaan. Ja sinä autat minua tässä asiassa.
  Soturi suostui helposti:
  - Olen iloinen voidessani auttaa kapteeniani.
  - Hieno. Kuunnelkaa siis minua tarkasti. Käskystäni sinut ruoskitaan - tämä on välttämätöntä, koska aluksellani on luultavasti Dukakis-vakooja. Sitten juokset luotani hänen laivaansa ja kerrot hänelle, että tiedät, minne piilotin aarteet vangitsemastani aluksesta. Dukakis on hyvin rahanhimoinen, ja luulen, että hän luottaa sinuun. Ohjaat hänet Cobra Baylle, missä hänen laivoillaan ei ole tilaa liikkua. Ja satatykkinen alukseni, kutsun sitä ensimmäisen rakkauteni kunniaksi " Azatarta ", suorittaa matkan. Tuken lahden uloskäynnin, upotamme kaikki hänen laivansa ja ripustamme hänet hirsipuuhun.
  Margarita nyökkäsi ja nyökkäsi:
  - Tai ehkä me pärjätään ilman piiskaamista?
  - Ei, emme selviä. Dukakis on erittäin epäilyttävä kaveri, hän voi hirttää sinut tai kiduttaa sinua. Ei, lyöminen on pakollista.
  Nuori Margarita vapisi tahtomattaan:
  - Pyydä sitten merimiehiä olemaan varovaisia .
  - Eikä tästä ole kysymys, takana pitäisi olla jälkiä. Muuten tyttö. Näyttää siltä, että sinua ei lyöty kunnolla. Ja merirosvon on kestettävä hakkaamista ja kidutusta. Tämä on sinulle lisäkovettuminen, eräänlainen rohkeuden koulu.
  Tyttö nieli sylkensä.
  Kaikkea elämässä pitää kokeilla - jopa seitsemänpyrstöisen merirosvon piiskaa .
  Muistot välähti silmieni edessä. Demiurgijumalatar Emmanuellen lempeät kasvot. "Hän on luultavasti kateellinen meille." Hänen ikätoverinsa halusivat todella tulla merirosvoiksi, mutta harvat uskalsivat lähteä niin vakavalle matkalle. Vain hän ja hänen veljensä Alex uskalsivat tehdä niin poikkeuksellisen ja vaarallisen teon. Tätä varten heidän täytyi huijata poliisi, koska muiden maailmojen edustajien pääsy yöpuoliskolle on ehdottomasti kielletty. Ja erikoispalvelut eivät nuku - ne nappaavat uhreja liikkuessaan portteja kohti. Aikuiset ovat sallittuja, tästä on erityinen sopimus pääskyläisten kanssa ... Salaperäiset "perhoset" päästävät kuitenkin myös lapset läpi. Sen parempi - ei koulua, ei oppitunteja, kaikki seikkailut.
  . LUKU nro 19.
  Pavel Ivanovich nukkui melko pitkään, mutta he eivät herättäneet häntä. Morganin voiton juhlaa pidettiin suuressa mittakaavassa. Ja se toi paljon iloa.
  Totta, seuraavana päivänä pääni halkeili ja ohimoni särki. Se oli melkoinen sotku .
  Pavel Lev heräsi melko iloisena, koska hän oli juonut vähän. Ja hän alkoi tehdä harjoituksia.
  Erityisesti hän teki punnerruksia lattialla tyttöjen kanssa. Agatha istui lapaluollaan ja antoi lisätaakkaa. Sitten tein painon. Sitten hän kyykistyi, ja Adala istui hänen harteilleen.
  Ja tämä lisäsi painoa. Mitä voimme sanoa yleisesti - hienoa !
  Nuori mies kyyristyi punatukkaisen vixen kanssa .
  Mutta Pavel oli jo nostamassa itseään ylös, kun hänen laillinen vaimonsa Margarita roikkui hänessä. Ja tämä lisäsi myös taakkaa.
  Pavel tunsi naisen kehon läheisyyden, ja se innosti häntä. Ja tunnelma oli positiivinen.
  Halusin jopa laulaa, mutta jotenkin inspiraatio ei herännyt.
  Pavel Ivanovich lauloi jotain vierasta:
  Paholainen itse ei ole veljesi,
  Älä juo tervapiraattia!
  Huono tulos
  Hävisit, merirosvo!
  Harjoittelun jälkeen Pavel meni syömään aamiaista. Ja hän söi aika paljon ja tuli raskaaksi...
  Halusin taas nukkua...
  Agatha mutisi jotain ja heitti tikarin puuhun. Tytöt rentoutuivat.
  He alkoivat säveltää jotain abstraktista aiheesta. Erityisesti tästä aiheesta: mitä olisi tapahtunut, jos Hitler ennen Neuvostoliittoon hyökkäämistä olisi päättänyt valloittaa muut maailman maat? Oletetaan, että Fuhrer tunsi Stalinin Venäjän olevan liian vahva hyökätäkseen tukematta itseään koko planeetan resursseilla.
  Ja Agatha alkoi tehdä luonnosta sulkakynällä;
  Monet puhtaasti sattumanvaraiset tapahtumat voivat vaikuttaa maailmanhistorian kulkuun. On monia rinnakkaisia, viuhkan tavoin taitettuja universumiuniversumia. Yhdessä niistä Hitler päätti olla aloittamatta sotaa Neuvostoliiton kanssa vuonna 1941. Itse asiassa on mahdotonta aloittaa sotaa valtavan Neuvostoliiton imperiumin kanssa Iso-Britannian takana. Lisäksi "Main Kaf" -kirjassa tuleva Fuhrer kirjoitti, että tärkein syy Saksan tappioon ensimmäisessä maailmansodassa oli se, että sen oli taisteltava kahdella rintamalla.
  Lisäksi Hitler muisti ajoissa Wolf Messingin ennustuksen siitä, että Fuhrerin oli määrä menettää ja murtaa selkänsä idässä.
  Johtopäätös tehtiin: käydä sotaa Britannian täydelliseen tappioon asti. Lisäksi Jugoslavian Saksan vastainen kapina johti siihen, että Barbarossa-suunnitelmaa jouduttiin lykkäämään kesäkuun loppuun . Tämä tarkoittaa, että Moskovan ja Neuvostoliiton tärkeimpien alueiden vangitsemiseen ei ehkä ollut tarpeeksi aikaa ennen talvea. Ja talvella saksalaiset, mikä on selvää jopa itsevarmalle Fuhrerille, ovat täysin valmistautumattomia taistelemaan.
  Lisäksi Kreetan valloitus maksoi saksalaisille suuria tappioita maihinnousujoukoissa, ja Fuhrer kiihtyi suuresta vihasta Britanniaa kohtaan, päättäen lopettaa sen ensin.
  Myös sotilasavustajan raportti, joka näki vapun paraatissa viimeisimmät Neuvostoliiton tankit: T-34 ja KV-2, vaikutti myös. Viimeinen panssarivaunu 152 mm:n aseella teki vahvan vaikutuksen kaikkiin läsnä oleviin saksalaisiin. Hitler määräsi hieman ajateltuaan nopeuttamaan raskaiden tankkien luomista. Kokonainen sarja projekteja suurille koneille ilmestyi. Ja ennen kuin massiivinen panssarivaunukavalkadi on luotu, on parempi olla aloittamatta sotaa Neuvostoliiton kanssa. Saksalaiset siirsivät jo toukokuussa kolme panssarivaunudivisioonaa Libyaan. Kesäkuun alussa Rommel aloitti hyökkäyksen Tolbukiin ja valloitti kolmen päivän taistelun jälkeen tämän linnoituksen.
  Tämän jälkeen saksalaiset lähtivät hyökkäykseen Egyptiin. Britit eivät voineet vastustaa Wehrmachtin ylivoimaisia voimia. Saksalaiset olivat vahvempia sekä lukumäärältään että organisaatioltaan. Sitä paitsi brittiläiset siirtomaajoukot eivät todellakaan halunneet taistella. Heidän moraalinsa oli alhainen ja putosi yhä pidemmälle.
  Saksalaiset valloittivat Egyptin jo heinäkuussa. He ylittivät Suezin kanavan ja saapuivat Palestiinaan. Britit pakenivat. Irakissa puhkesi kansannousu, ja saksalaiset tulivat melkein ilman taistelua. Pian koko Lähi-itä kaatui. Elo- ja syyskuussa saksalaiset miehittivät kaupungit. Eikä heitä vastustanut Neuvostoliiton taistelukoneisto, vaan pienet brittijoukot, siirtomaajoukot, jotka eivät olleet liian kurinalaisia ja taipuvaisia taistelemaan, ja arabien primitiiviset yksiköt.
  Hitler valloitti suuria alueita. Syyskuun lopussa myös Gibraltar vangittiin. Franco, nähtyään brittien kaatuvan ja peläten natsien miehitystä, suostui sallimaan saksalaisten joukkojen kulkemisen. Hyökkäys osoittautui lyhytaikaiseksi. Saksalaiset suorittivat sen taitavasti ja järjestelmällisesti, eikä linnoitus itse ollut kovin valmis puolustukseen.
  Tämän jälkeen saksalaiset miehittivät Ranskan omistukset Afrikassa lähes ilman vastarintaa. Onneksi joukkoja voidaan nyt siirtää lyhimmän matkan yli.
  Talvella Hitler aloitti suuren hyökkäyksen Sudanissa ja Etiopiassa ja alkoi myös edetä Etelä-Afrikkaan. Hetken epäröinnin jälkeen Fuhrer päätti: jos otamme mustan maanosan, otamme sen kokonaisuutena. Lisäksi briteillä ei ole voimaa säilyttää omaisuuttaan. Suurin vaikeus saksalaisille ei ole brittiläiset joukot, jotka ovat natseja huonompia sekä lukumäärältään että taistelutehokkuudeltaan, vaan venynyt kommunikaatio, vaikeudet toimitusten kanssa ja välttämättömien teiden puute Afrikassa.
  Mutta saksalaiset jäykällä totalitaarisella järjestelmällään osoittivat erinomaista organisaatiota ja kykyä liikkua valtavia matkoja. Joten Neuvostoliitossa fasistit eivät pettyneet valtavien avaruuden vuoksi - Afrikka on alueiltaan ja väestöltään jopa suurempi kuin Venäjä, vaan puna-armeijan itsepäinen ja fanaattinen vastarinta.
  Ja tietenkään Afrikassa ei ole talvea.
  Joulukuussa Japani kuitenkin hyökkäsi Perun satamaan . Oli selvää, että Yhdysvallat ei silti antaisi samuraiden niellä Britannian siirtomaita Aasiassa ja Tyynellämerellä. Ja siksi Japani pakotettiin heikentämään Amerikkaa yllätyshyökkäyksellä. Ja he onnistuivat. Seurasi joukko menestyksekkäitä operaatioita Aasiassa. Maaliskuussa Hitler, peläten Japanin pääsevän hänen edellään, hyökkäsi Iraniin, ja sieltä saksalaiset murtautuivat Intiaan. On selvää, että kaksisataaviisikymmentä saksalaista divisioonaa riittää vangitsemaan lähes puolustuskyvyttömän Intian ja teknisesti taaksepäin jääneen Iranin.
  Hitler tietysti siirtäessään yhä enemmän joukkoja Afrikkaan ja Intiaan otti suuren riskin - Stalin saattoi aloittaa vapautuskampanjan Eurooppaa vastaan.
  Mutta puna-armeijalla ei ollut vielä kiirettä. Kaikkien aikojen ja kansojen johtaja keräsi voimaa, mutta ei pyrkinyt olemaan ensimmäinen, joka liittyi taisteluun. Ehkä Stalin ei halunnut ottaa vastuuta suuresta sodasta. Eikä suomalainen yritys herättänyt optimismia.
  Siksi, vaikka saksalaiset joukot levisivät Euroopasta Aasiaan ja Afrikkaan, Stalin ei kiirehtinyt hyödyntämään tätä. On myös huomattava, että Wehrmachtin vahvuus kasvoi jatkuvasti. Saksan tappiot laajojen valloitusten aikana olivat pieniä, ja teollisuustuotanto kasvoi ulkomaalaisten työntekijöiden ansiosta. Lisäksi khiwit ja erilaiset siirtomaamuodostelmat täydensivät Wehrmachtia .
  Saksalaiset korvasivat rakennuspataljoonansa, kuljettajansa, takayksikönsä, saattueet jne. ulkomaalaisilla. Nuorempia sotilaita otettiin armeijaan. Jopa 17-vuotiaat ja vanhemmat sotilaat laitettiin aseiden alle.
  Wehrmacht lisäsi divisioonien määrää, ja ulkomaalaisten osuus siinä kasvoi nopeasti. Myös aseiden tuotanto kasvoi nopeasti. Uusi Tiger-tankki otettiin tuotantoon ensimmäisinä kehitettynä raskaana ajoneuvona.
  Toukokuussa 1942 Verma kht vst humalassa Etelä-Afrikassa, kun hän oli aiemmin matkustanut tuhansia kilometrejä taistelussa. Madagaskar kaatui kesäkuussa. Amerikkalaiset olivat epäonnisia, kun he hävisivät Midwayn taistelun tässä universumissa . Ylivalta Tyynellämerellä siirtyi Japanille. Ja Kolmas valtakunta, joka oli vahvistanut itseään siirtomailla Burmasta, Intiasta Etelä-Afrikkaan ja sen ulkopuolelle, lisäsi lentokoneiden tuotantoa useita kertoja suorittamalla ilmahyökkäyksen Britanniaan. Saksalaisilla oli uudet tehokkaat pommikoneet Yu-188 ja DO-217. Ja he painostivat Britanniaa, painostivat sekä numeroita että laatua.
  Päinvastoin, britit menettessään siirtokuntansa ja joutuessaan kohtaamaan sukellusvenesotaa, vähensivät lentokoneiden ja muiden laitteiden tuotantoa. Natsit etenivät. Ja elokuun lopussa laskeutuminen tapahtui. Taisteluihin osallistuivat uudet saksalaiset Tiger-panssarit. Taistelut Englannissa kestivät hieman yli kaksi viikkoa ja päättyivät antautumiseen.
  Sen jälkeen saksalaiset asettivat nukkehallituksensa ja uuden, täysin laillisen Englannin kuninkaan. Itse Britanniasta tuli Kolmannen valtakunnan protektoraatti. Sen laivasto siirtyi lähes kokonaan Saksan puolelle.
  Stalin ei uskaltanut iskeä vihollista maihinnousun aikana. Ja Saksan ja Neuvostoliiton välillä oli hyökkäämättömyyssopimus. Lisäksi fasistisesta valtiosta tuli erittäin vahva.
  Churchill pakeni Kanadaan ja yritti jatkaa taistelua Yhdysvaltojen avulla. Mutta Hitler oli päättäväinen. Sitä seurasi Icarus-operaatio, joka laskeutui Islantiin. Viimeinen piste, josta amerikkalaiset koneet voivat päästä Kolmanteen valtakuntaan, on vangittu.
  Tämän jälkeen aloitettiin joukkojen siirto Grönlantiin. 1943 vietettiin meritaisteluissa. Kolmannella valtakunnalla oli vetyperoksidisukellusveneitä, jotka liikkuivat jopa 35 solmun nopeudella tunnissa ja ohittivat amerikkalaiset laivat.
  Argentiina julisti sodan Yhdysvalloille, ja saksalaiset alkoivat kerätä joukkojaan sinne.
  Natsit miehittivät Sveitsin kahdessa päivässä ja Ruotsin viidessä päivässä ja ottivat Euroopan kokonaan haltuunsa.
  Myös Australia vangittiin, vaikka hyökkäys toteutettiin yhdessä Japanin kanssa.
  Keväällä 1944 Saksa, kerättyään suuren määrän laskeutumisaluksia, laskeutui Kanadaan. Samaan aikaan saksalaiset ja japanilaiset joukot saapuivat Meksikoon. Brasilia, Venezuela, Chile ja muut osavaltiot julistivat sodan Yhdysvalloille. Hyökkäys Amerikkaa vastaan alkoi molemmin puolin. Saksalaiset ostivat pääsäiliön "Panther"-2, joka oli huomattavasti parempi kuin "Sherman" aseistuksen, panssarin ja suorituskyvyn suhteen. Ja saksalaisella suihkulentotoiminnalla ei yksinkertaisesti ollut vertaa.
  Saksalaisten ME-262-, HE-162-, ME-163-suihkuhävittäjien laadullinen ylivoima amerikkalaisiin nähden oli ylivoimainen. Puhumattakaan siitä, että saksalaiset Arado- suihkupommittajat , paras potkurikäyttöinen Yu-488 ja mahtava TA-400 kuudella moottorilla ilmestyivät. Saksalaisilla oli etulyöntiasema Yhdysvaltoihin verrattuna panssaroiduissa ajoneuvoissa, mikä kasvoi E-sarjan panssarivaunujen myötä. "E"-25 osoittautui erityisen menestyksekkääksi, ajoneuvo, jolla on panssarin taisteluominaisuudet verrattavissa "Panther"-2: een, mutta paljon kevyempi ja ketterämpi matalammalla siluetilla ja viistolla panssarilla.
  Yhdysvallat oli aseistettu pitkillä shermaneilla ja vielä arkaaisemilla grandeilla. He eivät kyenneet tunkeutumaan Saksan Panther-2-pääpanssarivaunuun edes lähietäisyydeltä. Ja Panther-2:n sivupanssari oli 82 millimetrin kulmassa ja antoi kimmokkeen kolmessa neljäsosassa osumasta.
  Saksalainen MP-44-rynnäkkökivääri oli myös parempi kuin amerikkalaiset konepistoolit ja automaattiset kiväärit.
  Taisteluissa saksalaiset käyttivät koulutettuja siirtomaajoukkoja ja ulkomaisia divisioonaa. Wehrmachtin vahvuus ylitti kuusisataa divisioonaa. Raskaat tankit "Tiger"-2, edistyneempi "Tiger"-3, "Lion" ja kompaktimpi "Lion"-2, mahtava "E"-100 ja "Mouse"-2 osallistuivat hyökkäykseen. .
  Neljännenkymmenenneljännen vuoden loppuun mennessä ilmestyi myös E-50, ajoneuvo panssariltaan huomattavasti parempi kuin Panther-2 ja tehokkaammalla moottorilla.
  Sarjaan kuului myös maanalaisia säiliöitä, joita käytettiin maansiirtokoneissa.
  Tällä aseella oli vahva moraalinen vaikutus amerikkalaisiin. Yu-287, tehokkaammat ja vaarallisemmat suihkupommittajat sekä ME-262:n uusimmat modifikaatiot pyyhkäisyillä siiveillä ilmestyivät ilmaan. Uusimpien ME-1010 ja TA-183 lisäksi ne tuhosivat uuden sukupolven.
  Edistyneempi MP-54-rynnäkkökivääri on myös ilmestynyt paremmalla tarkkuudella ja ampumaetäisyydellä ja on kevyempi.
  Hitlerin joukkojen laadullinen ylivoima vaati veronsa, ja Amerikan rintama romahti. Natsit etenivät kaikkiin suuntiin. Amerikkalaiset eivät kyenneet tekemään mitään tämän torjumiseksi. Heidän F -2 -suihkuhävittäjänsä epäonnistui ja sen suorituskykyominaisuudet olivat jopa huonommat kuin Mustangilla.
  Ja yhdysvaltalaiset potkurikäyttöiset hävittäjät eivät periaatteessakaan voineet verrata saksalaisiin suihkukorppikotkoihin. Ja Luftwaffen ässät olivat paremmin valmistautuneita. Monet heistä keräsivät laskuja.
  Myös tankkerit onnistuivat. Erityisesti Wittmann taisteli eri panssarivaunuilla sodan lopussa kehittyneempää Tiger-3:ta vastaan. Vuoden 1944 lopulla saksalaisilla oli 100 tonnin "kuninkaallinen leijona", jossa oli 1800 hevosvoiman moottori ja 410 mm:n raketinheitin.
  Tehokas ase pitkäaikaisia linnoituksia ja rakennuksia vastaan. Ja mikä tärkeintä, se on käytännössä läpäisemätön kaikille Yhdysvaltain panssarintorjunta-aseille.
  Saksalaiset paransivat jatkuvasti tekniikkaansa. E-50 on saavuttanut suojatason, joka on läpäisemätön amerikkalaiselle 90 mm aseelle kaikista kulmista.
  Myös saksalaiset panssaroidut miehistönvaunut paranivat, etenkin panssarivaunuissa. Fritz loi Luftfaustin ja kehittyneemmän Faustpatronin, joka kykeni tunkeutumaan tankkeihin yli kilometrin etäisyydeltä.
  Ja Pershing ilmestyi vasta vuonna 1945, kun saksalaiset joukot olivat jo valloittaneet Meksikon, Kanadan ja suurimman osan Amerikasta.
  2. helmikuuta 1945 Yhdysvallat antautui Saksalle ja Japanille. Akselivaltojen joukot lähestyivät New Yorkia ja Washingtonia - ei enää ollut mahdollisuutta.
  Antautuminen johti Amerikan miehitykseen ja sen resurssien takavarikointiin. Nyt koko maailma koostui yksinomaan Kolmannesta valtakunnasta siirtomaineen ja liittolaisineen. Neuvostoliitolla oli vain yksi satelliitti jäljellä: Mongolia. Näin ollen on syntynyt erittäin vaarallinen tilanne.
  Kävi ilmeiseksi, että ulkoisesti ystävällisistä suhteista huolimatta Kolmas valtakunta ja Venäjä olivat aloittamassa taistelua kuolevaisia vastaan.
  Stalin ei koskaan päättänyt hyökätä Saksaan, kun se taisteli Britanniaa ja Yhdysvaltoja vastaan. Ystävällinen puolueettomuus auttoi Hitleriä kukistamaan ja valloittamaan lännen. Mutta nyt on käynyt selväksi, että Kolmannella Valtakunnalla on suunnitelmia myös Venäjän suhteen. Ja Neuvostoliitto kommunistisen ideologiansa kanssa aiheutti mahdollisen uhan kansallissosialismille.
  Hitler kokosi voimia murskaavaa iskua varten. Wehrmachtista tuli lukuisia, ja niiden lukumäärä oli jopa tuhat täysveristä divisioonaa, noin kolmekymmentä miljoonaa sotilasta, joista alle kolmannes oli etnisiä saksalaisia. Se oli valtava voima, hyvin varusteltu tekniikalla, uusimmilla "E"-sarjan tankeilla, joita valmistettiin aktiivisesti vähemmän kehittyneiden "Panthers" ja "Tigers" sijaan. Ja Panther 2 pysyi mahtavana koneena.
  Kuitenkin tärkein saksalainen panssarivaunu oli modifikaatio "E"-50, joka painoi kuusikymmentäviisi tonnia, paksummalla sivu- ja takapanssarilla ja varustettu 105 mm:n tykillä, jonka piipun pituus oli 100 EL. Tämän koneen piti olla vastapaino Neuvostoliiton KV-sarjalle.
  Stalin kiinnostui myös raskaista koneista. Elokuussa 1941 aloitettiin KV-3:n, ajoneuvon 107 mm pitkäpiippuisella aseella, massatuotanto. Pari kuukautta myöhemmin KV-5 panssarivaunu otettiin tuotantoon kahdella 107 mm ja 76 mm tykillä, jotka painoivat 100 tonnia ja etupanssari 170 mm. Jo 42. vuonna tuotantoon otettiin KV-4, joka painoi 107 tonnia ja jolla oli 180 mm etupanssari ja vastaavat aseet.
  Stalin piti suurista rakenteista. KV-6:sta tuli ajoneuvo, jossa oli kaksi tykkiä: 152 mm haubitseri ja 107 mm panssarintorjuntatykki. Auto painoi yli 150 tonnia. Se oli varustettu kahdella 600 hevosvoiman moottorilla kerralla. KV-7:llä oli samanlaiset aseet, mutta vielä paksumpi panssari 200 millimetriä ja painoi jopa 180 tonnia. Vuonna 1943 tuotantoon otettiin myös KV-8 152 ja 122 mm:n aseilla, jotka painoivat kaksisataa tonnia.
  Mutta erittäin raskaat tankit eivät osoittautuneet parhaiksi. Liian suuri paino aiheutti ongelmia kuljetuksessa ja ajossa. Varsinkin maastoajoneuvoissa. Lisäksi KV-sarjalle oli ominaista sellainen haitta kuin panssarin sijainti ilman järkeviä kaltevuuskulmia, mikä alensi jonkin verran tankin erinomaista suojaa.
  Mutta Neuvostoliitto, toisin kuin Kolmas valtakunta, ei käynyt sotia. Sota Suomen kanssa oli viimeinen. Eikä ollut mahdollisuutta testata laitteita käytännössä. Ja Stalin, jolla oli valtava valta, teki yksipuolisia päätöksiä siitä, mitä laitteita ottaa käyttöön. Ja johtaja todella piti raskaista autoista.
  Saksalaiset käyttivät käytännössä suuria tankkeja. Taistelukokemus on osoittanut, että yli seitsemänkymmentä tonnia painavasta panssarivaunusta tulee liian iso peräpukama, varsinkin kuljetuksen aikana, jotta se voidaan valmistaa massatuotantona taisteluoperaatioita varten.
  Parhaat suunnittelijat ympäri maailmaa loivat vihdoin ajoneuvon, joka täytti armeijan suojeluvaatimukset, ja samalla sitä voitiin kuljettaa ja käyttää. "E"-50:stä tuli tällainen kone. Sen etupanssari on kasvatettu 250 millimetriin järkevällä kaltevuudella ja sivut ja perä 160 millimetriin.
  Säiliö osoittautui kyykkyksi ja erittäin pitkällä piipulla. Lopulta saksalaiset ja heidän orjansa loivat enemmän tai vähemmän tyydyttävän koneiston. Mutta Neuvostoliitolla oli joitain ongelmia. Varsinkin pääsäiliön kanssa.
  KV-sarja kehitettiin laajasti: enemmän painoa, enemmän aseita, enemmän kaliiperia. Ja hän ei tietenkään voinut tulla pääsäiliöksi.
  T-34 vaati suosituimman tankin roolia. Suhteellisen yksinkertainen valmistaa, se voitaisiin ottaa määrässä. Pienillä päivityksillä auto meni massatuotantoon. Mutta vuonna 1943, kun saksalaisilla oli massatuotettu pääpanssari Panther, joka oli menestyksekkäästi osoittautunut taistelussa, Fritzillä oli massatuotantona valmistettu panssarivaunu, joka oli vahvempi. Ja pian "Panther"-2 vahvalla panssarilla ja pitkäpiippuisella 88 mm:n tykillä kävi selväksi, että T-34 oli liian pieni .
  Oli erilaisia ajatuksia. Mukaan lukien pohjimmiltaan uuden T-44-tankin luominen ja edellisen modernisointi. Stalin oli intohimoinen raskaiden koneiden kehittämiseen ja suhtautui hieman viileästi keskikokoisiin ja kevyisiin koneisiin. Mutta T-34 oli hyvä massatuotannon vuoksi. Kävi selväksi, että KV-sarja ei voinut vastustaa kolmatta valtakuntaa, joka oli niellyt lukuisia maita. Ja kompromissivaihtoehto syntyi: T-34-85, kun pääsäiliössä vain torni vaihdettiin.
  Tämä mahdollisti massatuotannon ylläpitämisen, mutta 85 mm:n kaliiperi ei silti riittänyt lävistämään suosituinta saksalaista Panther-2-tankkia.
  Myöhemmästä E-50: stä ei ole mitään sanottavaa . Neljänkymmenenneljän lopussa SU-100 esiintyi panssarivaunuhävittäjänä. Mutta se oli myös huonompi kuin "Panther"-2. Vuoden 1945 alussa saksalaiset lopettivat Panthers and Tigersin tuotannon ja valitsivat E-50:n raskaamman version, joka oli ylivoimainen panssarivaunu verrattuna kaikkiin vastustajiinsa. Tämä ajoneuvo pystyi tunkeutumaan sekä raskaisiin KV-autoihin että kaikkiin muihin Neuvostoliiton ajoneuvoihin. Vain "Lion"-2 ja "Royal Lion" jäivät sarjaan, mutta ne piti myös korvata yhtenäisellä "E"-sarjalla.
  Saksalaiset ylittivät Neuvostoliiton lukumäärän ja laadun suhteen. Lisäksi Japani valmistautui iskemään idästä.
  Stalinilla ei ollut täydellistä tietoa vihollisen panssaripotentiaalista. Mutta Neuvostoliitolla oli 60 tuhatta panssarivaunua sadassakahdessakymmenessä divisioonassa, lukuun ottamatta panssaroituja ajoneuvoja jalkaväen kanssa. Näistä neljäkymmentätuhatta kolmekymmentäneljä ja viisituhatta erilaista KV-ajoneuvoa. Lisäksi itseliikkuvia aseita on suhteellisen vähän, vain pari tuhatta. Pääasiassa SU-100 ja SU-152.
  Voimat ovat tietysti suuret. Mutta natsit, luottaen puolen maailman potentiaaliin, heittivät ulos monia panssarivaunuja. Heillä oli tehtaita kaikkialla Euroopassa sekä Afrikassa, Aasiassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Mieti koko maailmaa...
  Saksan panssarivaunulaivaston koko kasvoi kiihkeästi . Varsinkin Amerikan antautumisen jälkeen. Samaan aikaan natsit keskittyivät ensisijaisesti "E"-sarjaan, erityisesti "E"-50:een . Nämä koneet olivat teknisesti edistyneempiä kuin Panthers ja tehokkaampia.
  Keväällä '45 tankkien tuotanto saavutti viisi tuhatta kuukaudessa, ja suurin osa ajoneuvoista voidaan luokitella raskaiksi . 1. kesäkuuta 1945 mennessä natseilla oli noin yhdeksänkymmentä tuhatta tankkia. Näistä seitsemänkymmentäviisi tuhatta lähetettiin Neuvostoliittoa vastaan. Saksalaiset satelliitit lähettivät käyttöön yli kymmenentuhatta ajoneuvoa lisää: Turkki, Romania, Kroatia, Slovenia, Italia, Unkari, Suomi, Espanja, Portugali ja Latinalaisen Amerikan maat.
  Neuvostoliitto käytti niitä vastaan 45 000 panssarivaunua ja itseliikkuvaa tykkiä Euroopan osassa. Voimien tasapaino oli lähes kaksi kertaa huonompi Venäjälle ja raskaissa panssarivaunuissa kahdeksan kertaa huonompi. Totta, satelliittien koneet olivat heikompia ja miehistöt vähemmän koulutettuja, mutta niillä ei ollut vaikutusta.
  Osa Neuvostoliiton tankeista oli Siperiassa ja Kaukoidässä, missä Japani satelliiteineen ja siirtomaineensa vastusti niitä. Nousevan auringon maa on lähettänyt yli kolmekymmentä tuhatta tankkia, vaikkakin enimmäkseen keskikokoisia.
  
  Ilmailussa Neuvostoliiton voimatasapaino on vielä huonompi. Kolmas valtakunta kehitti suihkuparven. Seitsemänkymmentätuhatta Neuvostoliiton lentokonetta vastustavat yli kaksisataatuhatta saksalaista ja satatuhatta japanilaista lentokonetta. Jos lisäämme taistelukokemuksen, voimien tasapaino on yksinkertaisesti katastrofaalinen. Neuvostoliitolla oli kuitenkin hyviä hävittäjiä ja pommikoneita, mutta sillä ei ollut suihkukoneita.
  Ja potkurikäyttöinen lentokone ei voi verrata korppikotkan suihkukonetta lentosuorituskyvyltään edes teoriassa.
  Jalkaväkijoukossa Wehrmacht asetti 15 miljoonaa sotilasta ja viisi miljoonaa satelliittia ensimmäisessä vaiheessa Neuvostoliittoa vastaan. Yhteensä kaksikymmentä miljoonaa. Eikä tässä vielä kaikki joukot. Japani käytti 15 miljoonaa ihmistä pelkästään ensimmäisessä vaiheessa.
  yli kolme kertaa enemmän kuin koalitiossa . Joukkojen määrää ei voitu enää lisätä, koska talous saattoi romahtaa. Ja niin Stalin lisäsi puna-armeijaa viisi ja puoli kertaa syyskuun 1. päivästä 1939 lähtien. Pahinta oli, että akselivoimat eivät olleet saavuttaneet enimmäismääräään ja saattoivat jatkaa potentiaalinsa kasvattamista.
  Neuvostoliiton tykistö on erittäin voimakas, varsinkin panssarintorjunta ja kranaatinheitin, mutta... Silti suosituin kaliiperi 76 millimetriä on jo toivottoman vanhentunut ja 45 millimetriä vielä enemmän. Pieniä asioita on liikaa, eikä todellisia raskaan kaliiperin panssarintorjuntatynnyreitä tule olemaan tarpeeksi. Jos otamme raskaan tykistön, niin saksalaisilla on ylivoimainen määrä.
  Neuvostoliiton rakettitykistö ei ole kovin kehittynyt taistelukäytön puutteen vuoksi. Krautit kehittivät käytännössä kaasunheittimiä ja pomminheittimiä. Natsien konekiväärit ovat kehittyneempiä. Monet yksiköt saivat runsaasti taistelukokemusta. Joukot marssivat ympäri maailmaa.
  Suomen jälkeen puna-armeijalla ei ollut harjoitusta oikeissa taisteluissa. Tämä on tietysti merkittävä haitta.
  Lyhyesti sanottuna Stalinilla ei ollut illuusioita, kaikista puolueen ja totalitaarisen hallinnon ponnisteluista huolimatta vihollinen oli paljon vahvempi. Ja laivastossa voimatasapaino on tietysti Neuvostoliitolle vielä huonompi kuin muualla. Loppujen lopuksi, jos jotain tapahtuu, sinun on taisteltava muun maailman kanssa. Ja muun maailman luonnonvaroilla, joilla on kuudesosa maa-alasta ja kaksisataa miljoonaa ihmistä.
  Näin siinä kävi. Stalin ei osallistunut taisteluun vuonna 1939, jolloin saksalaiset käyttivät ammuksiaan Puolan läpi. Ei 40-luvulla, kun natsit ryntäsivät Pariisiin paljastaen takapuolensa. Ja 41. vuodesta ei tullut vapautuskampanjan merkkiä, vaikka krautit kiipesivät Afrikkaan ja Aasiaan. Ja sitä paitsi oli niin monia mahdollisuuksia antaa murskaava isku fasismiin.
  Ja nyt ... Nyt natsit itse ovat valmiita hyökkäykseen. Ja helvetin voimien kirves riippui maan päällä. Meidän olisi pitänyt löytää ulospääsy. Mutta kumpi?
  Stalin ei löytänyt vastausta itselleen. Välttääkseen sodan hän oli valmis tekemään myönnytyksiä akselin maille. Hän lähetti junia lähes turhaan raaka-aineiden ja viljan kanssa, alensi hintoja, tarjosi vuokrasopimuksia öljylähteistä tai lahjoja kultaa.
  Mutta Hitler oli hiljaa. Hän ei vaatinut juuri mitään, vaan lisäsi vain joukkojaan rajoilla. Hän suoritti panssarivaunuja ja lisäsi ilmaosastojen määrää. Valmistautunut äkilliseen iskuon. Ei ehkä täysin odottamatonta.
  On selvää, että Fuhrer pelkäsi Neuvostoliittoa ja halusi pyyhkiä bolshevismin pois maan päältä. Mutta mitä sitä voi vastustaa? Fasismi on vahvistunut vaarallisesti. Oli pakko keksiä jotain erityistä ja vahvaa. Stalin luotti atomipommiin, mutta tämä vaati vielä ainakin muutaman vuoden. Puhumattakaan toimitusajoneuvojen tarpeesta voittaa Luftwaffen suihkukoneet.
  Yhä useammin saksalaiset koneet loukkasivat Neuvostoliiton ilmatilaa. Heitä kiellettiin ampua alas, jotta ne eivät provosoi natseja hyökkäykseen. Ja viime aikoina on raportoitu salaperäisistä lentävistä lautasista, jotka liikkuvat uskomattomalla nopeudella ja voivat yhtäkkiä kadota.
  Stalin antoi salaisen käskyn käsitellä tätä, mutta ei missään olosuhteissa antanut natseille syytä iskeä.
  Agatha kirjoitti sulkakynään hyvin nopeasti. Mutta päivä kului, ja merirosvot alkoivat jälleen kuorsata.
  Tällä kertaa Pavel päätti kävellä vähän ympäri kaupunkia. Hän käveli kuin krooninen kouluvieraana.
  Ja Haggadah ja Adala muuttivat hänen viereensä...
  Molemmat tytöt lauloivat:
  Mitä Herra tarkoitti ?
  Hän, joka asuu kaukaa...
  Kun käsky annettiin töihin,
  Jotta emme jää unelmaan.
  
  Vaikka kuninkaallinen puku on upea,
  Mutta ei ole sen kummempaa ihmistä...
  Köyhyys syöksyy tyhjään -
  Kärsimyksen maailmamme on eeppinen!
  
  Ja Adam ei ole syyllinen tähän -
  Yksinkertainen neuvostoliittolainen, venäläinen kaveri...
  Kävelin alasti, en piilottanut häpeäni,
  Kuin proletaari tsarismin aikana!
  . LUKU nro 20.
  Molemmat tytöt jatkoivat innostuneesti laulamista ja hyppäämistä ylös- ja alaspäin kuin vinot-up-pyörät;
  Jumala antoi hänelle ruokaa - rajan,
  Laitumella haarukoita tuntematta...
  Jos haluat enemmän, sinut hakataan!
  Ja juo kämmenelläsi ilman pulloja.
  
  Adam kärsi sellaisen kohtalon,
  Jossain kammottavassa, tylsässä paratiisissa!
  Mutta käärme lensi siivillä,
  Hän ymmärsi: ihminen kärsii...
  
  On olemassa tapa päästä ulos tiikoista,
  Rakenna kaupunki, synnytä!
  Jotta et vaeltele lehdossa pitkään,
  Joskus pettäminen on välttämätöntä!
  
  Varastin taivaan avaimen taivaasta,
  Poistumaan rutiinin Eedenistä...
  Sieltä löydät unelmiesi neion,
  Ainakin voit hukkua alamaailmaan!
  
  Kyllä, riski on tietysti olemassa, poika
  Tämä planeetta ei ole lahja...
  Mutta sinä tunnistat omantunnon, kunnian,
  Ja löydät täydellisen parin!
  
  Adam sai tämän avaimen -
  Hän avasi portit ja lähti taivaasta.
  Syntinen käytti paljon energiaa,
  Kävely suurten vuorten kivillä...
  
  Tässä hän näkee taas portin -
  Ja taas ilmestyi siivekäs käärme...
  Hän sanoi: Olen hyvä saatana -
  Pultti aukesi itsestään...
  
  Adam astui sisään ja näki -
  Sellainen maalattu ihme...
  Alaston neito mäen takana,
  Hieroi posliinista kultaista astiaa.
  
  Mutta kuinka hyvä se on ?
  Adam poika ei voinut pidätellä!
  Ja suutele hänen huuliaan
   Se osoittautui makeammaksi kuin hunaja!
  
  
  Hän vastasi hänelle -
  Ruumiit sulautuivat myrskyiseen hurmioon...
  Ei, älä kiroa Saatanaa -
  Pojat ilmestyivät synnissä!
  
  Jumala karkotti heidät paratiisista, mutta...
  Planeetta tuli heidän kotinsa.
  Vaikka ihmisillä on vain yksi aurinko,
  Mutta jälkeläisiä on tuhansia !
  
  Kyllä se oli erittäin vaikeaa -
  Tulvat, kuivuus ja talvet.
  Mutta mieli on voimakas airo,
  Ihmisestä on tullut vahva luomus!
  
  Hän osaa lentää kuin enkeli,
  Kuinka vuorten demoni tuhoaa helpotuksen!
  Luo tie, jonne voit mennä -
   Saavuta mihin tahansa kohtaan maassa.
  
  Ja me tarvitsemme tilaa -
  Pystymme myös valloittamaan.
  Joten syntimme ei ole tuomio,
  Ei, älä puhu hölynpölyä!
  
  Ilman syntiä ei ole edistystä,
  Ajatukset synnyttävät liikettä!
  Saarnaan on vain yksi vastaus:
  Emme tarvitse kenenkään muun paratiisia!
  Joten he kävelivät ympäri kaupunkia. Matkalla humalaiset merirosvot hyökkäsivät heidän kimppuunsa, mutta tytöt onnistuivat osumaan sarviin. Ja ne, saatuaan mustelmia ja kolhuja, pakenivat.
  Sen jälkeen joukkue palasi takaisin ja alkoi kuorsata.
  Merirosvot lepäsivät useita päiviä. Mutta sitten Pavel Lev päätti tehdä uuden raidan.
  Kysymys siitä, minne he menevät, on retorinen. Mutta meidän on mentävä jonnekin. Ja kapteeni Lion päätti, että oli parasta hyökätä espanjalaiseen Dikulin kaupunkiin. Se on suhteellisen lähellä ja melko rikas. Saalista tarvitaan.
  Mutta oli muitakin ideoita. Adala ehdotti hyökkäämistä Jamaikaan ja viimeistelemään Morganin. Ja tämä ajatus houkutteli.
  Mutta Pavel-Lev epäröi silti. Ja ilmeisesti hänellä oli syynsä. Itse asiassa, vaikka Ranska ei erityisesti halunnut sotaa Britannian kanssa. Katolinen James II hallitsee edelleen Englannin valtaistuimella. Ja Ranska yrittää välttää sotaa ja mieluummin ryöstää espanjalaiset ja portugalilaiset. Toinen idea oli yrittää päästä Hollannin siirtokuntiin. Joten näyttää siltä, että he löysivät kultaa.
  Mutta joka tapauksessa merirosvo armada siirtyi kohti Dikulia. Älä istu paikallasi.
  Pavel on kampanjassa merivoimien everstin tai ensimmäisen arvon kapteenin ylellisessä univormussa. Vaikka hän haluaisi tulla amiraaliksi. Mutta ehkä tämä tapahtuu. Samalla kuninkaan on vahvistettava markiisin arvonimi. Mutta paperia ei ole vielä toimitettu oikeaan paikkaan.
  Vaikka luultavasti se tapahtuu pian.
  Vaikuttava laivojen armada purjehtii. Jopa vähän paljon Dikulille . Ja uudet taistelut ovat edessä.
  Jopa merirosvot, tai pikemminkin tytöt - Adala ja Agatha, alkoivat laulaa;
  Arkkienkeli päästää ukkosen
  Sen verran verta on universumissa!
  Kotka, jolla on rikki siipi;
  Tämä on rangaistus ihmisille!
  
  Herra Kaikkivaltias Kuninkaiden Kuningas -
  Hän nousi ristille - kestävä piina!
  Ja konna voihki hänen kanssaan...
  Rukoilin ja sain anteeksi!
  Laulu pysähtyi yhtäkkiä. Tarkkailija ilmoitti, että vihollislentue oli edessä.
  Itse asiassa kuusi laivaa ilmestyi. Melko suuri - viisikymmentä asetta kussakin - kuuluisa Jamaikan laivue.
  Ei ole selvää, miksi heille yhtäkkiä tuli mieleen ylittää merirosvojen kurssi.
  Ehkä he halusivat kostaa Morganin?
  Pavel-Lev huomautti:
  - Elämässä on aina tilaa saavutuksille!
  Agatha nyökkäsi hymyillen:
  - Totta kai on!
  Komentaja Lev määräsi:
  - Älä ammu ilman käskyä! Meidän ei pitäisi aloittaa tätä joukkomurhaa!
  Ranskalaisilla merirosvoilla on enemmän aluksia, ja jotkut niistä ovat suurempia ja tehokkaampia. Mihin tämä laivue sitten laskee? Ehkä he ajattelevat vakavasti, että missä ovat merirosvot verrattuna kehuttuihin britteihin?
  Tyttö Agatha ja Adala alkoivat laulaa;
  
  Villisian Koscheyn luut kolisevat,
  Kuka muu on niin paska?!
  Vaikka kasvot ovat kalpeat kuin liitu,
  Mutta hän voi polttaa voimat!
  
  Mutta vastauksemme ei ole silmänräpäys,
  Voitto on Venäjän kunniakysymys!
  Isänmaan kunniaksi, rakkaus -
  Kaikki elämän vuoksi - suloinen kosto!
  
  Joten lyöty nuori mies nousee seisomaan,
  Tämä ei ole aika makaamaan kuin ruumis!
  Juokse huutaen taas taisteluun,
  Runoilijan sielulla - kirja repussa!
  
  Ja me etsimme taivasta maan päällä,
  Pirutetaan tiheä vastustaja !
  Palvelemme maata loppuun asti,
  Kovan sotilaan kunniaksi!
  Jamaikan laivueen alukset avasivat tulen ensimmäisinä. He ampuivat melko tarkasti. Ja osumia tuli.
  Pavel Lev käski vastauksena:
  - Antaa potkut!
  Ja merirosvot alkoivat naida . Lisäksi, koska heillä oli ruutipussit ripustettuna etukäteen, he ampuivat noin kaksi kertaa useammin kuin britit.
  Ja niin helvetin hauskaa siitä seurasi. Alkoi kauhea iskujen vaihto, ja laivaston kanuuna alkoi.
  Agatha karjui ampuen vihollistaan:
  - Tuhoamme kaikki viholliset!
  Adala lisäsi leväten paljain jaloin kannella:
  - Vihollisille tulee kuolema!
  Ja tuhon lahjoja alettiin vaihtaa. Tämä on todella se lyönti, jota tarvitaan. Merirosvojen vangitsemien espanjalaisten ja englantilaisten risteilijöiden aseet osuivat kovasti. Ja mikä tärkeintä, usein. Ja nyt Jamaikan laivueen laivojen mastot alkoivat pudota.
  Ja Pavelin johtama brigantine nousi yhdelle brittilaivoista.
  Ja siitä syntyi vakava taistelu.
  Merirosvoja oli yli kaksisataa, ja he lähtivät taisteluun tiikerien raivoa vastaan.
  Pavel ampui kiikarikivääristä. Hän tappoi vastustajansa ilman tarpeettomia seremonioita, ja jokainen laukaus lähetti vihollisensa seuraavaan maailmaan.
  Ja miekkaiset tytöt jatkoivat taistelua suurella raivolla ja aggressiivisuudella.
  Tämä oli todella armoton taistelu. Erittäin verinen myös. Ja tykit heittivät raivoissaan yhä enemmän kanuunankuulat. Ja taistelu jatkui ranskalaisten vapaamiesten edulla.
  Pavel Lev lauloi hymyillen:
  Haluan nähdä edessäni tyhjyyden,
  Minä tuhoan viholliseni kuin pelinappulan miekoillani!
  Näin vihollinen toimii suurella aplombilla ja tarmolla. Ja nämä ovat todella todellisia laavavirtauksia.
  Ja kaikki kuplii uudella ja erittäin aggressiivisella voimalla.
  Tämä on todella ainutlaatuista aggressiota. Tietysti tytöt ottivat sen ja lauloivat:
  Ihminen maailmankaikkeudessa on vain vaeltaja -
  Varjele meitä ongelmilta, oi pyhä kerubi!
  Henki kärsii nyt olen maanpaossa....
  Uskon Jeesukseen sydämissämme, me pelastamme!
  
  Jos maan päällä on helvetti, ei ole autuutta,
  Koska tiedä, että ihmiset ovat yhtä lihaa.
  Haluatko saavuttaa täydellisyyden?
  On vain yksi tapa auttaa kärsiviä naapureitasi !
  
  Tähtialukset leikkaavat avaruuden halki -
  Seitsenpäinen lohikäärme on tullut maan päälle!
  Täällä kauhea hymni jylisee planeetalla,
   Hyperydintornado on polttanut venäläisen talon !
  
  Tuhkaa, ruumiita - ei ole paikkaa eläville olennoille,
  Ne, jotka eivät ole kuolleet kauheisiin kipuihin, karjuvat!
  Morsian käveli käytävää pitkin rakkaansa kanssa,
  Mutta tämä ei suinkaan ole hunajainvaasioiden vuosi!
  
  Ne, jotka selvisivät orjista, ovat merkityksettömiä matoja,
  Ihmisen nöyryytyksellä ei ole loppua!
  Mutta tiedä, veitsi on revitty räjähdysmäisesti tupestaan -
  Kosto polttaa ja johtaa taistelijan taisteluun!
  
  Vihollisilla on hyperblasterit , pommet,
  Thermoquark napalmi leimahti...
  Äiti Maria, joka synnytti Jumalan,
  Auta minua pitämään tämä isku!
  
  Me voitamme, uskomme lujasti tähän,
  Me nostamme Rusin tomusta, sen polvilta!
  Ei ole Isänmaata vahvempaa sotilasta -
  On rajujen muutosten aika!
  
  Silloin paha katoaa ikuisesti,
  Ja Herra antaa armon hyville !
  Linnunradasta tulee helppo tie,
  Onnea, rauhaa ja rakkautta joka tunti!
  Näin tytöt lauloivat ja taistelivat. He toimivat pantterien energialla. Ja he pilkoivat englantilaiset kaaliksi.
  Pavel-Lev ampui ja ampui. Ja hän tappoi Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa laivaston upseerit.
  Tietenkin tämä on liioittelua, virallista sotaa ei vielä ole. Mutta Iso-Britannia ja Ranska ovat pitkäaikaisia kilpailijoita. Ja oli ajanjakso, jolloin he taistelivat sataviisitoista vuotta. No, se on totta tietysti keskeytysten kanssa, mutta sillä ei ole väliä kuinka kauan sota kesti. Kuten monet muut sodat esimerkiksi. Ja se on julmaa.
  Sodasta Ukrainan kanssa tuli Venäjälle Suureen isänmaalliseen sotaan verrattavissa oleva koe. Vain sota ei ollut hyvä - veljesmurha. Ja se ei voinut päättyä hyvin Venäjälle . Edes Kiovan valloitus ei olisi merkinnyt voittopistettä, kuten Berliinin valtauksen yhteydessä , vaan se olisi synnyttänyt uuden sissisodan kierroksen. Kyllä, tämä on pahempaa kuin toinen maailmansota. Sota ei siis ollut niin pitkäkestoinen. Neuvostoliitto taisteli kolmannen valtakunnan kanssa alle neljä vuotta, ja kaikki päättyi Berliinin kukistumiseen ja Hitlerin itsemurhaan.
  Mutta Ukrainassa oli selvää, että Kiovan vangitseminen ei ollut läheskään ohi.
  Ja sitten Taleban avasi rintaman etelään. Ja oli selvää, että tämä tapahtuu ennemmin tai myöhemmin. No, tämä islamilainen hallinto ei voi tulla toimeen ilman sotaa.
  Agatha pudotti englantilaisen korpraalin yli laidan paljaalla kantapäällään ja koukutti:
  Rohkea tyttö on vaarassa joutua salaman iskemään,
  Voitakoon paha vihollinen!
  Adala viilteli myös vastustajaansa jalallaan ja vinkui:
  - Tässä on suuri lahjani, tytöt, tein kohtalokkaan iskun!
  Ja punatukkainen soturi ojensi kielensä. Ja hänellä on erittäin pitkä.
  Näitä tyttöjä todella tarvitset.
  Ja Margarita, vaikka on raskaana, pilkkoo erittäin hyvin. Tämä on tyttö, jonka hiukset ovat lehtikultaisia. Kuinka hän taistelee epätoivoisesti ja kiivaasti.
  Ja hänen jalkansa antavat murskaavia iskuja. Ja näin viholliset nimenomaan asetetaan. Ja he murtavat luunsa ilman tarpeetonta seremoniaa.
  Nämä ovat tytöt ...
  Ja intialainen soturi, kuinka hän voittaa . Ja varsinkin kun hän käyttää kirveitä. Ja hän menestyy erittäin hyvin. Tämä on todella soturi, jota tarvitset.
  Ja tytöt ottivat sen vastaan ja menivät eri tavoin erittäin suureen sulakkeeseen.
  Ja kuinka täällä ei voi laulaa äänellään;
  Että ihmistä ei voi hillitä millään tavalla;
  Hänen halunsa tulla Jumalaksi Kaikkivaltias...
  Joten maailmankaikkeuden keskus on yksi maa,
  Alistuaksemme meille, kaikki on tässä olemassa olevassa maailmassa.
  
  Yksi siveltimen veto voi luoda kokonaisen galaksipyörteen,
  Siinä tähdet ovat punaisia unikkoja, planeetat kuin koiranputkea!
  Eihän Luoja Jumala laantunut ihmiseen,
  Hän ei halua olla pieni bugi!
  
  Voimme tehdä kaiken - luoda sellaisen lain,
  Mikä biljoona parsekkia suklaassa onkaan!
  Mielemme on kuin tulivuorten tornado,
  Tiede on johtanut lajinsa palkkioon!
  
  En voi uskoa, että oli aikoja -
  Kun olimme vain villiä.
  Kun tuli ja sade ovat epäonnea,
  Ja me kutsuimme leijonia ja tiikereitä kuninkaiksi!
  
  Kun aura vääntyi vinon puun kanssa,
  Orja kaivoi maata raskaalla kuokalla!
  Sitten kastelimme rehevän niityn,
  Paha vanhuus piinaa sinua kuin teline!
  
  No, mitä tiedettä olet, rakas äiti,
  Löysin mahdollisuuden tehdä ajatuksesta kuolematon!
  Voimme turvallisesti repiä osaksi legiooneja,
  Ja vaeltele suuren universumin avaruudessa!
  
  Olemme saavuttaneet sen, että Herra,
  En ehkä itse keksinyt!
  Meillä on superlihaa Princeps plasmasta ,
  Ja kvasaarien päässä on voimaa ja viisautta!
  
  Aloitin matkani tavallisella aseella,
  Hän pystyi aluksi vain siirtämään puuta.
  Mutta jotain metallia viileämpää on tullut
  Haavan paraneminen hetkessä!
  
  Nyt olemme ihmisiä, supermies-heimo,
   Kykenee tekemään sen, mikä on mahdotonta!
  Ratkaise kaikki ongelmat,
  Meidän ei ole vaikeaa muuttaa universumia!
  
  Mutta jos haluat, voit todella tulla Jumalaksi,
  Palvele kuin koira ilman pelkoa ihmiselle!
  Onhan tonttumme ylivoimainen superarmeija ,
  Älä anna hänen lyödä ikuisesti!
  Yksi alus vapautettiin kokonaan briteistä. Kolme muuta hukkui eksyksissä tulipalossa. Ja kaksi selviytyjää juoksi karkuun.
  Agatha karjui:
  - Emme anna sinun lähteä! Anna heidän maksaa!
  Adala alkoi myös karjua:
  - Jalkasi eivät pelasta sinua,
  Ei lahden hevosia!
  Margarita lisäsi hyppäämällä ylös ja pyörien kuin toppi:
  - Varo, varo, emme säästä sinua,
  Löydämme sinut maan alta, löydämme sinut maan alta,
  Nostetaan se vedestä! Revimme sinut osiin!
  Revimme sinut osiin!
  Ja laivue merirosvoja ryntäsi jahtaamaan Jamaikan laivueen pahasti lyötyjä englantilaisia aluksia.
  Pavel Lev päätti: jos olet saanut käärmeen kantapääsi alta, tallaa sitä! Älä tuhlaa aikaasi pikkuasioihin ja tee kaikki kuusi alusta loppuun.
  Ja sitten ehkä Morgan saa omansa.
  Keksin jopa päähäni improvisoidun idean:
  Syntinen paha merirosvo saa omansa
  Se on kuin tulessa palava hämähäkki...
  Demonit piinaavat sinua alamaailmassa,
  Ne, jotka palvoivat Saatanaa!
  Ja liikkeellä ammuttiin pakeneviin aluksiin. He alkoivat palaa ja menettivät mastonsa. Tuli täydellinen pahoinpitely.
  Agatha viskui ironisesti. Kyllä, tämä blondi on erittäin nokkela:
  Koira voi olla purra
  Vain koiran elämästä...
  Vain elämästä, koiran elämästä,
  Koirat voivat purra!
  Ja tyttö heitti kranaatin vihollista kohti. Lisäksi se osui hihnan avulla brittiläiseen alukseen kirjaimellisesti romahtaen kylkeen.
  Molemmat suuret fregatit syttyivät tuleen voimakkaammin ja alkoivat upota.
  Merirosvot karjuivat innostuneesti ja taputtivat käsiään. Se oli hienoa .
  Adala, tämä punatukkainen paholainen otti sen ja siristi:
  - Voita vihollinen, lyö vihollinen, jos iho on arvokas!
  Ja soturit alkoivat jälleen laulaa;
  Jokainen ihminen, joka on syntynyt soturiksi,
  Niin se tapahtui - gorilla otti kiven!
  Sinun kanssasi on valittu legioona taistelijoita,
  Ja sydämessä liekki palaa kiihkeästi!
  
  Poika näkee unissaan konekiväärin,
  Hän pitää tankista enemmän kuin limusiinista...
  Kuka haluaa muuttaa pennin nikkeliksi,
  Kehdosta lähtien hän ymmärtää, että valta hallitsee!
  
  Kyllä, tunne toinen, meillä ei ole keinoa,
  Pyri vallan huipulle...
  Niillä, jotka hävisivät, on vain nollia -
  Ja ruoska soittaa masentuneella selällä!
  
  Mutta mitä haluat, heikkous on kuolemansynti,
  Ja elämä opettaa - valloita kaikki rohkeasti!
  Siksi miehellä on miekka,
  Kouluttaa mahtava leijona taitavasti!
  
  Muista, että Jumala ei pidä heikoista ,
  Kuka tahdolla ja pelolla ajaa rohkeasti...
  Voima lähettää pistimet hänelle,
  Ja jokainen, joka kuoli, on palatsi taivaan helmassa!
  
  Sinun täytyy voittaa kauniisti laululla,
  Mutta tiedä, että kyyneleet eivät auta sinua, jos sinua hakataan!
  Perhe hyvään on armeija kasarmissa,
  Vaikka komentaja, isä, on ankara ja ankara!
  
  Ja mikä palkinto - tulee koko maailma,
  Tällaista on mahdotonta kuvitella!
  Me voitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Usko minua, on myös mahdollista tulla kuolemattomaksi!
  
  Näytä vain viisautta taistelussa,
  Ja älä eksy, jos asiat vaikeutuvat...
  Onnea ei voi rakentaa ilman verta,
  Talon perusta, jossa puoliso synnyttää!
  Kappale on hieman tyypillisempi miehille, mutta yleisesti ottaen, ketä kiinnostaa? Kappaleet ovat yhteisiä kaikille, kuten palkinnot ja niin edelleen.
  Mutta taistelu on ohi ja alukset upotettu. Merirosvot eivät pelastaneet hukkuvia englantilaisia - anna aaltojen ja Jumalan päättää.
  Kuten sanotaan, enkelit tekevät.
  Pavel-Lev muisti jopa kuinka Ivan Julma vastusti vastustajiaan. He repivät ihmisiä erilleen. Ja Ivan Julma sanoi: tämä on todellakin Jumalan tuomio!
  Kuningas kuitenkin hävisi tärkeimmän sodan Liivinmaata vastaan. Ja tsaari-Venäjä taisteli 25 vuotta. Ja monia ihmisiä kuoli tämän sodan aikana. Kuitenkin hallituskautensa lopussa Ivan Julma saavutti toisen menestyksen: hän valloitti osan Länsi-Siperiasta. Tämä hieman pehmensi lännessä hävinneen sodan katkeraa jälkimakua.
  Tappioille oli useita syitä.
  Se oli osittain tsaarin vika, joka tuhosi ja pilkkoi paljon bojaareja ja kuvernöörejä. Aivan kuten Stalin, joka heikensi armeijaa sorrolla. Mutta vaikutti myös siltä, että Ivana vastaan nousi kokonainen valtioliitto, pääasiassa Liettua, Puola, Ruotsi ja Krimin kaanikunta sekä itse Liivinmaa, jossa oli sataviisikymmentä suurta linnoitusta. Sellaista pähkinää on erittäin vaikea murtaa.
  Kuninkaalla oli myös menestystä sodan aikana. Ehkä oli tarpeen tehdä rauha Stefan Batoryn kanssa ja saada osa Liivinmaasta, mukaan lukien Narvan satama ja ehkä jopa Revel . Mutta kuningas halusi koko Liivinmaan. Ja hän hyökkäsi puolalaisten omaisuutta vastaan Baltian maissa. Ja seurauksena hän menetti kaikki valloitukset ja jopa osan entisistä Venäjän maistaan.
  Iso lusikka on suussasi! Tämä koskee kaikkia, myös Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia.
  Itse asiassa Venäjän presidentille tarjottiin hänelle melko suotuisa vaihtoehto: kunniallinen arvonta. Kävi ilmi, että hyökkääjä ei vain jäänyt rankaisematta, vaan myös sai osan aggressiosta. Näytti siltä, että tartuit hetkeen: oikukas onni oli jälleen kerran lahjoittanut sinut ( kukaan ei tiedä miksi!) ja antanut sinulle mahdollisuuden päästä eroon. Mutta Putin näytti, että tämä ei riittänyt, hän halusi enemmän, ja sen seurauksena jatkui sota ja verenvuodatus.
  Mutta voittoa ei tullut, vaan päinvastoin se paheni. Lisäksi Talebanit tunkeutuivat Tadžikistaniin etelästä. Ja Venäjän presidentti päätti pitää kiinni tästä tasavallasta hinnalla millä hyvänsä. Näin paljon verta alkoi virrata. Ja ollakseni rehellinen, Pavel ei tiennyt, miten se päättyisi. Mutta mitä enemmän metsään, sitä enemmän polttopuuta. He olivat pettyneitä kommunisteihin, jotka tulivat valtaan ja joista tuli yhtä taskukokoisia kuin LDPR, lyhyesti sanottuna sotku. Ja Talebanien astuttua sotaan Pohjois-Kaukasus leimahti Venäjällä uudella voimalla. Ja hiljaiset separatistit nostivat päänsä.
  Joten Pavel totesi huokaisten, että hän jätti maailman vaikeina aikoina, eikä tiedetä, kuinka kaikki päättyy!
  Todennäköisesti ei mitään hyvää ... Separatistit, mukaan lukien Kiinan rahoittamat, ovat myös aktivoituneet Siperiassa. Tämä on todellakin vakava uhka. Ja suhteet alkoivat huonontua. Lisäksi Venäjä osoitti heikkoutensa - yritys suureen hyökkäykseen epäonnistui. Ja nyt on kiinalaisten aika istua päänsä päällä. Mutta kukaan aasialaisista ei halua Venäjän voittavan. Joten tilanne jatkoi eskaloitumistaan. Talebanit tietysti lisäsivät ongelmia.
  Mukaan lukien islamistien lisääntynyt aktiivisuus Venäjällä. Ja uuden Yhdysvaltain presidentin esiintulo vain lisäsi jännitystä. Nuorempi ja energisempi johtaja tietysti alkoi puhua vielä ankarammin Venäjän kanssa. Lisäksi Syyriassa syttyi jälleen sisällissota. Eräänlainen kierros Assadin hallintoa vastaan . Ja sitten Venäjän hallinto lähetti lisää joukkoja. Ja näin hän ripusti toisen raskaan painon itselleen.
  Mutta talous oli huono ja heikkeni edelleen. Ja lopuksi Zyuganov kuoli, ja kommunisteilla oli uusi, nuori ja energinen johtaja. Kuka muisti Leninin ja hänen iskulauseensa: "Rauha kansoille!" Sen jälkeen syntyi uusi, vahva vasemmistoliike kapitalismia vastaan.
  Joten Putinin hallinto alkoi todella horjua, ja tämä oli vakavaa.
  No, toistaiseksi Pavel-Lev purjehtii brigantiinilla. Häntä odottavat uudet seikkailut ja loistokkaat saavutukset.
  . LUKU nro 21.
  Espanjalainen Dikul-kaupunki, melko rikas ja joka sijaitsee suhteellisen lähellä Torugaa, oli erittäin hyvin linnoitettu. Siksi edes Morgan ei uskaltanut hyökätä hänen kimppuunsa. Lisäksi linnoitus oli erittäin voimakas, ja sitä oli lähes mahdotonta kiertää kivien ja voimakkaan surffauksen vuoksi.
  Mutta itse kaupungissa oli paljon kultaa ja jalokiviä. Hän oli hyvin rikas. Ja samalla lähes valloittamaton .
  Morgan yritti lähestyä häntä, mutta menetettyään kaksi alusta linnoituksen tulesta, hän pakeni.
  Myös yritys hyökätä voimakkaimman linnoituksen ohittamiseen epäonnistui. Surffaus murskasi veneet ja yli sata merirosvoa hukkui.
  No, koska Morgan itse ei voinut ottaa Dikulia, muiden pitäisi yrittää. Ja siellä olevan saaliin odotettiin olevan merkittävää.
  Pavel Lev armadallaan lähestyi linnoitusta. Linnoituksessa oli voimakkaita pitkän kantaman tykkejä. Joten jopa niin voimakkaalla laivastolla yrittäminen ilman seremoniota olisi erittäin riskialtista. Toisaalta, mitä muuta tehdä?
  Joka tapauksessa kaikki olisi pitänyt tutkia perusteellisesti. Muistan, että Pavel osoitti lapsena, että hyvällä älykkyydellä voit helposti voittaa Suvorovin. Ja hän oli luultavasti oikeassa. Loppujen lopuksi hän todella tuntee Suvorovin, mutta hän ei tiedä. Tämä tarkoittaa, että se voi ryhtyä vastatoimiin.
  Pavel Lev liikkui brigantiinilla yhdessä tyttöjen kanssa suurella nopeudella kohti linnoitusta.
  Espanjalaiset avasivat tulen, kuten hän odotti. Keskiajalta peräisin olevien aseiden tarkkuus on alhainen. Ja brigantine on pienikokoinen ja erittäin ketterä.
  Pavel Lev itse tietenkin suuntasi kiväärinsä vihollista. Sen verran pitkä kantama on. Ja laukaus seuraa, espanjalainen upseeri kaatuu, ammuttiin läpi. Ja hänen temppelistään vuotaa verta.
  Pavel tähtää uudelleen aseensa. Ja taas hän ampuu erittäin tarkasti. Ja lyö toista upseeria. Tuo Espanjan valtakunnan soturi kaatuu. Ja taas veri roiskuu hänestä kuin suihkulähde.
  Ja brigantiini hyppää aalloilla ja välttelee mahtavan valtakunnan tykkien tulta. Joka suihkuttaa heidät tykinkuulilla pysähtymättä. Jopa linnoituksen pienemmät aseet alkoivat ampua. Vaikka niiden ytimet eivät saavuta tavoitetta, ne ohittavat triviaalisti.
  Pavel Lev nauraa ja näyttää nenäänsä. Sitten hän ampuu jälleen erittäin tarkasti. Ja tappaa vihollisen. Ja vilkuttaa kumppaneilleen. Ja he vilkuttavat takaisin hänelle.
  Kaikki tapahtuu erittäin hauskaa ja hauskaa.
  Ja niin merirosvotytöt ottivat sen ja alkoivat laulaa;
  Olemme siistejä sotureita,
  Oikein hyvä...
  Taistelemme siis jyrkästi,
  Emme myy itseämme penneillä!
  
  Purjehdimme brigantiinilla,
  Loistokas Dikul on edessä...
  Ja tyttömäisessä elementissään
  Lumimyrsky on tulossa!
  
  Tykinkuulat eivät osu meihin,
  Hurrikaani ohittaa tavoitteen...
  Etelämerellä on kuuma,
  Ja valtameri raivoaa!
  
  Rakastamme todella uimista
  Myrsky ei estä meitä...
  Emme tuhoa liekkiä sydämessä,
  Ja älä putoa kirveen alle!
  
  Tytöille ei ole esteitä
  Valkoinen, kunniakas Jumala on kanssamme...
  Antaa meille kaikille palkinnot,
  Anna Fuhrerin kuolla kaljuuntumaan !
  
  Me tytöt olemme kuuluisia
  Meillä on keltainen punos...
  Kaikki viholliset on voitettu,
  Ketterä paljasjalkainen tyttö !
  
  Ei saa sinua polvillesi
  Tunne salakavala vihollisemme...
  Uusien sukupolvien vuoksi
  Lataa jalkasi nikkeliin!
  
  Tahto on vahvempi kuin teräs,
  Ystävyydessämme ja rakkaudessamme...
  Meistä on tullut vahvempia kuin paholainen
  Verilampun vuotaminen!
  
  Mitä sitten, tytöt ovat paljain jaloin?
  Joten usko minua, metsästäjiä on...
  Impulssillamme on tuhat ääntä,
  Se on jopa armollisempaa kaikille!
  
  Emme anna armoa vihollisillemme,
  Ainakin vihollinen näyttää hyvältä...
  Juokse nopeasti karkuun , paskiaiset
  Muuten tulee ruumis!
  
  Kivessä on tyylikäs piirros,
  Poika piirsi hurjasti...
  Kyllä, hänestä tulee vahva taistelija,
  Todellinen supertähti!
  
  Ja tytöt eivät ole ujoja,
  Ryntäsimme rohkeasti taisteluun...
  Pelkuruus on hölynpölyä
  Olkaamme rohkealla sielulla!
  
  Nyt tiedät, että voitto lähestyy,
  Käsittämättömän vihollisen yli...
  Ryöstimme naapurin
  Ja he kastelivat sen kiehuvalla vedellä!
  
  Hajotimme kuoret,
  He antoivat sellaisen iskun...
  paskiaiset juoksivat karkuun ,
  Loppujen lopuksi meillä on uskomaton lahja!
  
  Olemmehan sentään merirosvoja.
  Miekka on terävä kuin tikari...
  Ja niin groovia
  Napalmi putoaa taivaalta!
  
  Tässä on matkustaja, joka sukeltelee meressä,
  Sataa kovaa ja kovaa...
  Eikä meillä ole surua,
  Ainakin joskus se saa väristä!
  
  Ja tällä brigantiinilla,
  Tytöt ovat huippuluokkaa...
  Ja he ovat elementissään
  Ammutaan nuolia silmiin!
  
  Tapamme vihollisemme vitsillä,
  Leikkaamme ne alas kuin sammalta...
  Laitetaan se miekan terällä,
  Ja todellakin suoraan arkkuun!
  
  Miksi vihollinen on synkkä,
  Ja ulvooko kuin se karhu?
  Olemme tietysti typeriä naisia ,
  Jos katsot tarkkaan!
  
  Mutta tytöt ampuvat suoraan,
  Ne myös leikkaavat kuin viikate...
  Emme siedä häkkejä ollenkaan,
  Ampiaisen terä sumisee!
  
  Emmekä anna periksi taisteluissa,
  Tapetaan vihollisemme vitsillä...
  Vastustaja tylsää hampaansa,
  Hän itkee kuin lapsi!
  
  Ei ole tyttöjen asia epäillä sitä,
  Musta, valkoinen Jumala on kanssamme...
  Lenin on myös merellä,
  Ja kalju mies, jolla on panos kyljessä!
  
  Suurin maailma on kaunis,
  Pallo loistaa planeetan yläpuolella...
  On vaarallista mennä meitä vastaan,
  Täältä tulee hurrikaani!
  
  Me katkaisimme heikot miekoilla ,
  Ne jotka vastustavat tyttöjä ...
  Ja älkäämme unohtako sitä järjestystä,
  tytöt eivät ota velkaa!
  
  Tappiota ei tule
  Uskon vahvasti tähän...
  Eikä onni tuomitse
  Loistava perheemme!
  
  Suurin maailma kimaltelee,
  Usko minua kultaisella airolla...
  Vaikka vihollinen hyökkää,
  Lyömme häntä kirveellä!
  
  Älä riko tyttöjä rosvoiksi ,
  Että maahan hyökättiin...
  Tulee roskia viholliselta,
  Murskaamme Saatanan!
  
  Kaljuuntunutta füüreriä hakataan,
  Ja planeetta kukoistaa...
  Ja pahan karhut haudataan,
  Ja voittojen määrä on loputon!
  Minun on sanottava, että tytöt lauloivat erittäin hyvin. Ja heidän äänensä on ihana.
  Ja kapteeni Leo ampui tarkkuuskivääristään. Ja hän teki tämän erittäin tarkasti. Ja hänen osumansa olivat tuhoisia ja väsymättömiä luoteja. Ja hän tappoi niin monia espanjalaisen varuskunnan upseereita. Ja tytöt lauloivat ja ampuivat.
  Linnoituksen palo heikkeni. Ja Pavel Ivanovich siirsi huomattavan merirosvolaivastonsa taisteluun.
  Nyt tusina laivaa, joilla oli suuri määrä aseita, lähti eteenpäin.
  Agatha huomautti hymyillen:
  - Näin me harvensimme niitä !
  Adala twiittasi:
  Katsomme haukkoja
  Nousevat kuin kotkat...
  Emme hukku veteen
  Emme pala tulessa!
  Ja tyttö ampui jälleen, melko tarkasti. Ja hän löi kahta Kastilian valtakunnan upseeria kerralla.
  Hänellä ei tietenkään ollut antipatiaa heitä kohtaan. Itse asiassa Espanja, ainakaan muodollisesti, ei koskaan taistellut Venäjän kanssa. Vasta toisen maailmansodan aikana espanjalaiset fasistiset vapaaehtoiset lähtivät Neuvostoliiton rintamaan. Niin kutsuttu sininen divisioona taisteli. Mutta Espanja ei koskaan lähtenyt virallisesti sotaan. Joten sitä ei voi ottaa - älä nouse. Enkä erityisesti halunnut tappaa Kastilian valtakunnan edustajia.
  Mutta Venäjän suhde britteihin on huonompi. Vaikka myös ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa Venäjä ja Britannia olivat yhdessä. Ja meidän on annettava Churchillille hänen velvollisuutensa - kuka tahansa muu hänen sijastaan olisi mielellään hyväksynyt Hitlerin rauhanehdotuksen. Ja Churchill lähti sotaan, jossa hänellä ei ollut käytännössä mitään mahdollisuuksia selviytyä. Ja jos Hitler ei olisi hyökännyt Neuvostoliittoa vastaan, Iso-Britannia olisi epäilemättä vangittu! Itse asiassa sataviisikymmentä Wehrmacht-divisioonaa lähetettiin Venäjälle. Mutta puolet tästä määrästä riittäisi valloittamaan Afrikan ja Aasian kaikki Ison-Britannian ja Euroopan maiden siirtokunnat. Ja tässä tapauksessa, vaikka laskeutuminen ei olisi ollut mahdollista, natsit olisivat yksinkertaisesti murskaaneet Britannian ilmahyökkäyksellä ja pommituksella. Joten Churchill käyttäytyi typerästi kieltäytyessään rauhasta.
  Mutta oli miten oli, Britannia oli Venäjän rinnalla maailmansotien aikana ja yhdessä he pommittivat ISIS:iä. Ei siis ollut mitään erityistä syytä vihata brittejä. Mutta koska he alkoivat ryöstää ja takavarikoida, heidän pitäisi jatkaa.
  Ja nyt suuri merirosvolaivojen armada lähestyy ja pommittaa linnoitusta tykinkuulat.
  Ja espanjalaiset vastaavat hitaasti ja epätarkasti. Ja tämä on todella intensiivinen ja vastuullinen taistelu.
  Pavel-Lev totesi jatkaessaan ampumista kiikarikiväärillä:
  - Sitä liikkuva brigantiini tarkoittaa! Hän voi tehdä paljon!
  Agatha nyökkäsi vahvistukseksi:
  - Liikkuvuudella on väliä. Siis esimerkiksi nyrkkeilyssä!
  Margarita, joka myös ampui, vatsa ei vielä vaivannut häntä, ja hänellä oli vielä kokemusta toisesta maailmansodasta, totesi:
  - Kyllä, esimerkiksi saksalaiset kunnioittivat ja pelkäsivät mobiilia T-34:ää paljon enemmän kuin IS-2:ta, joka vaikutti tehokkaammalta, mutta oli paljon kömpelömpi, raskaampi eikä eronnut ketteryydestään ! Ja saksalaiset itse arvostivat mobiilia "Pantheria" enemmän kuin raskaampaa ja kömpelömpää "Tiger"-2:ta, vaikka tällä tankilla oli paksumpi panssari ja vahvempi ase.
  Adala nyökkäsi hymyillen:
  - Tiedämme sen! Älä siis opeta tiedemiehiä varastamaan!
  Ja hän ampui...
  Linnoitus oli jo alkanut palaa ja sen seinät murentuivat. Ja se näytti niin siistiltä ja siistiltä , vain ihmeeltä.
  Agatha huomautti ilkeästi virneillä:
  - Tätä kaikkea tapahtuu. Voitimme vihollisen hänen omin menetelmin!
  Adala vastasi:
  - Ei! Meidän menetelmämme ovat salakavalampia ja tehokkaampia!
  Margarita nyökkäsi hyvin kauniisti hymyillen:
  - Kuten Arnold Schwarzenegger sanoi, venäläinen menetelmä on paljon tehokkaampi kuin amerikkalainen! "Kultahiuksinen tyttö ampui, löi Kastilian valtakunnan upseeria ja jatkoi. - Sen jälkeen hän alkoi hakata vastaajaa. Ja se todella osoittautui yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi. Varsinkin jos myös taivutat sitä murtaen sormesi!
  Agatha nauroi ja huomautti:
  - Schwarzenegger on hyvä, venäläinen kaveri, joka on aina paikallaan!
  Linnoituksen pommitukset jatkuivat. Ja sitten ammusvarasto räjähti pommin vapautumisesta. Ja kirjaimellisesti puolet linnoituksesta lensi ilmaan. Mikä todella osoittautui erittäin siistiksi, oli vaikutus. Kuin vasara lasilla.
  Pavel Lev lauloi yhteen ääneen:
  En pidä itsestäni, kun pelkään
  En koskaan kyllästy elämään!
  En pidä siitä, kun ne joutuvat sieluni,
  Varsinkin kun he sylkevät hänen päälleen!
  Adala huomautti:
  - Kyllä, ja tämä on ymmärrettävää! Mutta itse asiassa tiedän varmasti, että kaikki mahdoton on mahdollista!
  Linnoitus oli melkein täysin hiljainen, ja merirosvot alkoivat laskeutua maihin. Ja he tekivät sen erittäin aktiivisesti ja tehokkaasti. Ja joukko korsaareja hyppäsi maihin ja katkaisi espanjalaisten kurkun.
  Myös Agada ja Adala hyppäsivät pois ja ryntäsivät taistelun ytimeen. Margarita jatkoi ampumista tarkkuuskiväärillä, minkä hän teki erittäin tarkasti. Tyttö, jolla oli lehtikultaiset hiukset, hoiti lastaan, jota hän kantoi sydämensä alla.
  Pavel Lev ampui myös ja kuiskasi huulillaan:
  Joten hän päätti, ongelmat olivat ohi,
  Ja pääsin ulos ...
  Mutta hullu tähti putosi taivaalta,
  Aivan sydämen alla!
  Entinen erikoisjoukkojen major lyö ja lyö. Ja hän löi ja osui. Kastilian valtakunnan sotilaat putosivat hänen laukauksistaan.
  Pavel Lev karjui:
  - Tuhoat Venukselle ja Chimeralle!
  Ja taas kuuluu hyvin kohdistettuja laukauksia.
  Tämä on taistelija...
  Ja merirosvot rehottavat ja teurastavat espanjalaisia, tallaavat heidät saappaillaan, leikkaavat heidän päänsä sapelilla. Ja he tekevät kaiken suurella raivolla ja voimalla. Tämä on todella aggressiivinen joukkue. Ja merirosvot hajaantuivat hyvin aktiivisesti.
  Suutuimme ja aloimme teurastaa ihmisiä kuin lampaita.
  Pavel Lev otti sen ja karjui:
  - Murskaa, murskaa ja revi paloiksi
  Tämä on elämää, tämä on onnea!
  Fasistisesta osasta voimme nähdä,
  Päättäkäämme kaikki , merirosvovallassa!
  Näin filibusterit ottivat sen ja hajaantuivat. Ja hän käyttäytyi erittäin rajusti. Heistä tuli erittäin aggressiivinen joukkue.
  Pavel Lev, ammunta, lauloi:
  - Tapamme kaikki espanjalaiset,
  Ja nauraen, astumme Madridiin!
  Hän oli niin aggressiivinen kapteeni. Hän ampuu kuin hullu tappaja . Ja hän toimii ilman tarpeetonta seremoniaa - vain hirviö.
  Agatha leikkasi espanjalaisen kahtia ja vinkaisi:
  - Olen vahvempi kuin kaikki! Baba mitä tarvitset!
  Adala, joka myös pilkkoi vastustajiaan suuressa mittakaavassa ja leikkasi heidät kahtia, sanoi:
  - Tyylikkäimmille riveillemme ja hyppyillemme!
  Sen jälkeen tyttö vilkutti kollegoinsa. Hänellä oli juuri oikeat kasvot.
  Ja kun verta roiskui hänen poskelleen, tyttö nuoli sitä kielellään ja karjui:
  Tulkoon verijoet
  Virtaa maassa...
  Anna heidän valittaa kivusta
  Tulipalot kaikkialla!
  Anna kuoleman niellä
  Ihmisruumiin sato...
  Planeetta kärsii
  sekasorto hallitsee !
  Agatha sanoi iloisena:
  Ja anna vain kuoleman
  Raivoisa pallo hallitsee...
  Teidän kaikkien täytyy kuolla -
  Saatana on vaatinut sinut tilille!
  
  Älä odota armoa
  Olemme tyttökotkia...
  Revi vihollisesi osiin
  Neulan päässä seisot!
  Sen jälkeen blondi terminaattori otti ja ajoi myllyä miekoillaan leikkaaen päitä kuin hiekkapaperilla.
  Pavel Lev nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Olette hyviä naisia!
  He karjuivat keuhkoihinsa:
  Olemme maailman vahvimmat
  Kastellaan kaikki vihollisemme vessassa ...
  Isänmaa ei usko kyyneliin,
  Annamme pahoille oligarkeille heidän aivonsa!
  Ja hän hyppäsi, hyppäsi ja kehräsi . Sitten hän laskeutui ja jatkoi ampumista uudelleen. Ja hän teki sen erittäin tarkasti ja tarkasti. Ja osumat olivat tappavia. Tuntui siltä, että hänessä todella olisi Robin Hoodin henki.
  Musta merirosvo ampui myös erittäin edistyneestä jousesta. Ja hän löi vihollisten läpi kuin kulikot hiekalla.
  Bob jopa lauloi:
  Olen musta soturi ja merirosvo
  Ammun ihan helvetin suoraan...
  Niin loistava tulos
  Se tapahtuu toisin päin!
  Yksi espanjalaisista laivoista ilmestyi sivulta. Se oli galleon, jossa oli neljäkymmentä tykkiä. Mutta hän saapui liian myöhään, kun linnake oli melkein hiljaa.
  Ja merirosvo armada ampui tappavan tulensa häneen. Ja lävistetään laiva, kaadetaan purjeet ja kaadetaan mastot. Ja tämä galleoni vaurioitui välittömästi ja syttyi tuleen.
  Joitakin merirosvolaivoja pommitettiin. Siksi espanjalainen alus hajosi hyvin nopeasti ja sen palavat palaset upposivat pohjaan. Sekä merimiehet että sotilaat kuparikirassissa hukkuivat triviaalisti. Ja heillä ei ollut käytännössä mitään mahdollisuutta. Galleoni lakkasi olemasta. He eivät edes vaivautuneet vangitsemaan häntä.
  Agatha huomautti:
  - Eikö tämä ole liian turhaa?
  Adala nauroi ja sanoi:
  - Miksi meistä on jo tullut niin säästäviä täällä?
  Blondi nyökkäsi ja katkaisi toisen espanjalaisen silmiinpistävällä iskulla hänen terävimmästä terästään:
  - Säästävyys on hyvä laatu!
  Punatukkainen viksu suostui:
  - Voi olla!
  Ja taas on kuin hän leikkaa.
  Hän ajatteli, että oli edelleen turhaa taistella Ukrainan kanssa, jota suurin osa maailmasta tukee, ja myös kuluttaa niin paljon energiaa Tadzikistaniin. Lisäksi maa on suhteellisen köyhä mineraalivaroiltaan. Eikä sillä ole yhteistä rajaa Venäjän kanssa. Maksa esimerkiksi joukkojen siirtämisestä Kazakstaniin, Kirgisiaan tai Uzbekistaniin. Ja suoraan sanottuna tämä on melko paljon rahaa. Ja tämän diktaattorin Rakhmonovin vuoksi?
  Tadzikistan ei ole sen arvoinen, mitä sinulla on menetettäväksi ja siihen kulutettavaksi. Ja taistella maata vastaan, jonka väkiluku on lähes 40 miljoonaa ihmistä. Lisäksi väestö on nuori ja aggressiivinen.
  Joten Venäjän presidentti voisi uhrata Rakhmonovin tärkeämmälle tavoitteelle. Mutta hän tuli ahneeksi ja sai toisen rintaman etelässä. Ja tästä tuli tietysti ongelma.
  Venäjä on sodassa Talebania vastaan, mitä on ennustettu pitkään. Lisäksi kauan ennen syyskuun 11. päivän 2001 terrori-iskua. Kenraali Alexander Lebed sanoi myös, että Taleban pystyy murskaamaan Venäjän rajajoukot Tadžikistanin rajalta. Ja tässä tapauksessa todella tapahtuu katastrofi. Kun otetaan huomioon, että ennen tätä Venäjä oli kirjaimellisesti hävinnyt sodan Tšetšeniassa, pelot olivat erittäin vakavia.
  On huomattava, että Jeltsin ohitti Nikolai II:n. Nikolai II onnistui häviämään Japanille, jolla oli kolme kertaa enemmän väkilukua ja viisi kertaa armeija, ja laivasto oli paljon vahvempi. Mutta meidän ei pidä unohtaa, että sota käytiin satojen kilometrien päässä imperiumin rajalta ja tuhansia pääasutuksen keskuksista.
  Ja Jeltsin onnistui häviämään Tšetšenialle, jonka väkiluku oli sataviisikymmentä kertaa suurempi. Ja Tšetšenia sijaitsee Venäjän eurooppalaisessa osassa, eikä hänellä ollut tekosyytä, että Nikolai II:lla oli sotatoimien teatteri liian kaukana valtakunnan pääkeskuksesta.
  Joten Jeltsin pystyi tässä ohittamaan Nikolai II:n - Venäjän historiansa typerimpänä ja epäpätevimpänä hallitsijana. Totta, Vladimir Putin, ilmeisesti melko menestyksekkäästi, väittää ohittavansa Jeltsinin.
  Lisäksi Venäjä hävisi Tšetšeniassa Jeltsinin aikana - kuinka monta tarkkaan ei tiedetä, mutta enintään kymmenentuhatta kuoli. Ja Nikolai II tappoi hieman yli viisikymmentä tuhatta sodassa Japania vastaan. Putin on sijoittanut Ukrainaan jo miljoona sotilasta, palkkasoturia ja vapaaehtoista. Tämä on todella laiton presidentti. Eikä sota ole vieläkään ohi. Plus lisää tappioita sodassa Talebania vastaan.
  Siellä on myös yli kymmeniä tuhansia sotilaita ja palkkasotureita. Anna hullulle todellakin valtaa.
  Adala karjui raivosta:
  - Niin kauan kuin maailmassa on tyhmiä ! Elämisestä ilman mitään on tullut petosta!
  Tytöt olivat jo viimeistelemässä linnoituksen viimeisiä sotilaita, kuten muutkin merirosvot.
  Mutta tämän linnoituksen takana oli toinen. Totta, se oli pienempi, mutta lahti kapenemassa, ja laivojen oli riskialtista mennä siihen.
  Siksi kapteeni Lion käski astua sisään takaa. Osa joukoista liikkui vuorten ympäri. Onneksi heillä oli laite.
  Ja aseet avasivat tulen linnoitusta kohti. Lisäksi merirosvot alkoivat hätäisesti vetää ja asentaa uudelleen espanjalaisilta vangittuja aseita.
  Jotkut täällä olevista aseista ovat niin jättimäisiä, että ne pystyivät heittämään jopa kaksikymmentä kiloa painavia kanuunankuulat.
  Ja merirosvojen työ jatkui. Lisäksi oli tarpeen leikata takaosaan johtava tie mahdollisimman nopeasti ja estää suurten arvoesineiden vieminen pois Dikulilta .
  Kapteeni Leo huomautti:
  - Tärkeintä ei ole tuhlata aikaa! Lyö rautaa - poistumatta kassasta!
  Taistelu oli todella onnistunut. Margarita totesi juotuaan lasillisen makeaa mangomehua:
  Merirosvo on suuri voima,
  kun hänellä on aivot...
  Tyttö on niin siisti
  Juokse nopeammin vihollinen!
  . LUKU nro 22.
  Jotkut merirosvoista muuttivat nopeasti linnoituksen takaosaan kukkulan yli. Tytöt Agata ja Adala lähtivät hyökkäykseen. Täällä heidän sapelinsa ja miekkansa kaatavat jälleen espanjalaisia sotilaita.
  Ja he tekevät sen suurella taidolla.
  Tytöt käyttävät myös erikoissandaaleja, joissa on terävät terät. Ja he löivät häntä nivusiin kaikella voimallaan, kirjaimellisesti löivät pallot pois Kastilian valtakunnan sotureiden kanssa.
  Agatha kysyi hymyillen:
  - Etkö sääli heitä?
  Adala vastasi hymyillen:
  - Ja milloin säästimme vihollisia!
  Blondi huomautti surullisin silmin:
  - Ukrainassa kieltäytyimme tappamasta veljiämme!
  Punapää vastasi sarkastisesti hampaitaan paljastaen:
  - Mutta Afganistanissa ja Tadžikistanissa he voittivat takaisin.
  Toisessa linnakkeessa tapahtui verilöyly . Merirosvot ottivat sen numeroilla ja raivolla, ja heittivät myös savesta ja hiilipölystä tehtyjä kranaatteja. Se oli kauheaa ja todella enemmän kuin kauheaa lyömistä. Ja verta vuoti niin paljon, että kaunokaisten paljaat jalat roiskuivat lätäköissä.
  Terminator-tytöt lauloivat:
  Me merirosvot olemme erittäin siistejä,
  Jos he käyttävät sapelia pilkkomiseen...
  Kauneuden jalat ovat paljaat,
  Hän laittaa koukun viholliseen!
  
  Älä kiusa tyttöjä vihollisina,
  Parempi lyödä häntä lujasti aivoihin...
  Ja löi minua miekalla lujasti niskaan,
  Joten ei täällä ole varsinaista häpeää!
  
  No, älä kuole tyttöjen kanssa,
  Ne ovat erittäin hyviä...
  Lapsemme nauravat iloisesti -
  Sanotaan tämä vain sydämestä!
  
  Vihollinen voitetaan, se on varmaa,
  Rakennamme pian paratiisin, uskon...
  Ja intohimollasi täydellisesti,
  Ajetaan kaikki viholliset navettaan kerralla !
  
  Purjehdimme nopealla brigantiinilla,
  Leikkaa aaltojen läpi myrskyssä...
  Ja tytöt ja pojat ovat yhtä,
  Tuomitaan espanjalaisia!
  
  tytöt kestämme nöyryytystä,
  Me kaikki puolustamme Isänmaata...
  Emme siedä enempää loukkauksia,
  Murskatkaamme vihollinen teräskädellä!
  
  Meillä merirosvoilla ei ole mitään pelättävää
  Tytöt ovat luonteeltaan rohkeita...
  Ja usko minua aina, he rakastivat tappelua,
  Pelkkiä kotkia!
  
  Jumala tietää, että hän inspiroi meitä,
  Ja hän johdattaa hyökkääjät hyökkäykseen...
  Se tulee olemaan, tiedän paikan taivaassa pian,
  Näytämme sinulle monia esimerkkejä!
  
  Tytöt ovat niin ihania ,
  Mitä vahvempia varasteita ei löydy...
  Tarvittaessa he juovat rommia, vodkaa,
  Ja ne pystyvät pyyhkäisemään pois kaikki!
  
  Niin siistejä naiset ovat,
  Me pilkkomme niin julmasti, me merirosvot...
  Joten revitään espanjalaisen vatsa auki ,
  Emme tarvitse edes konekivääriä!
  
  Annetaan roistoille hara-kiri,
  Kuten loistokkaan samurain tyttäret...
  Usko minua, kahdesti kaksi ei ole neljä,
  Ja tämä on totta, koska niin tapahtuu!
  
  Emme siedä heikkoutta, usko minua,
  Olemme huippuluokan tyttöjä tässä...
  Rikomme sen luokkahuoneessa, tiedän ovet,
  Paha Karabas hyökkää!
  
  Tytöille ei ole esteitä ,
  He katkaisivat aallon brigantiinilla...
  Palkinnot odottavat meitä nyt,
  Älä kiroa Saatanaa, naiset!
  
  Tehdään isänmaamme puhtaammaksi,
  Että isänmaamme kukoistaa...
  Filibusterit ryntäävät korkeuksiin,
  Toteutukoon sitten unelmasi!
  
  Meillä on aseet vihollisiamme vastaan,
  Ja niiden kuoret ovat tappava parvi...
  Me tytöt olemme vain sielun vuoteita,
  Ja taistelussa Saatanan vallan kanssa!
  
  Revitään siis vihollisemme kuin lumput,
  Sen vahvuus on kuin vasara...
  Ja kuvaannollisesti pankit,
  Lyötään nyrkki temppeliisi!
  
  Älä huijaa ihmisiä, sinä ja tyttö
  Hän on yksinkertaisesti jättimäinen voima...
  Kauneudella on selkeä ääni,
  Ja usko minua, ihmiset ovat aina yhtenäisiä!
  
  Ja kaunottareilla on kova isku,
  He iskevät kiivaasti miekalla...
  Tarvittaessa rakennamme uuden maailman,
  Ja lyömme sitä tiilellä kovemmin!
  
  Naissotureille ei ole estettä,
  Mitä vihollinen rakentaa heille muurina...
  Anna tähtien putoukset alkaa,
  Niin raskas nyrkki!
  
  Tytöt todella rakastavat poikia
  Usko minua, he haluavat sen...
  He ovat tottuneet tekemään pahoja asioita,
  Koska mies on peto!
  
  Me itse olemme myös kuin tiikereitä,
  Kotkien aggressiivinen voima...
  Ja samaan aikaan kuin kyyhkyset,
  Siksi kaikki viholliset ovat raakoja!
  
  Rakastamme tappamista - tiedät tämän
  Veri innostaa meitä tyttöjä...
  Joten anna vihollisesi lyönti säkälle,
  Että on järjestystä ja rakkautta!
  
  Ei, tyttö ei ole heikko taistelussa,
  Sellainen kohtalo ei meitä houkuttele...
  Hyökkäämme kuin olisimme kuin panssarivaunuja
  Luodaan ikuista kaaosta !
  
  Meille ei ole sanaa, tunne heikkous,
  Tyttöjen aggressiivisuus on vuori...
  Tuomme iloa koko maailmalle,
  Voimme ajaa kaikki vihollisemme hulluksi!
  
  Tytöt nousevat huipulle
  Kaverit tulevat olemaan erittäin reippaita...
  Emme tiedä, keskellä
  Kerubi levittää siipensä!
  
  Jos on tappelu, taistelemme,
  Jos on juhlat, anna sen kaata voimakkaasti...
  Tytöt eivät pelkää kiiltäviä liekkejä,
  Murskatkaamme vihollisemme teräskädellä!
  
  Tyttöä ihaillaan
  Pojat, jotka ovat mahtavia, ovat helppoja...
  Että espanjalaiset tapetaan tunnetusti,
  Ja heillä on sellaiset nyrkit!
  
  leikata pään nopeasti,
  Anna hänen lentää kuin pallo...
  Olemme vahvempia kuin kaikki heikot, ollakseni rehellinen,
  Tiedän, että aurinko paistaa taivaalla!
  
  Hirmuinen susi ulvoo hyvin uhkaavasti,
  Ilmeisesti hän haluaa repiä lampaat osiin...
  Joku tapahtuu, kun on kruunu,
  Usko minua, tuhoan sen!
  
  Tiukka taistelu odottaa varmasti,
  Brigantine-purjeet ovat täynnä...
  Paikkamme on upeassa paratiisissa,
  Myös pojat ovat tasa-arvoisia tyttöjen kanssa!
  
  Luoja kertoi meille ,
  Tsemppiä tytöt, mennään...
  Muuttumattomalla vahvuudellaan taistelussa,
  Lähde upealle vaellukselle!
  
  Paholainen auttaa myös tyttöjä
  Koska kaikki maailmassa on pahaa...
  Se levittää siipensä planeetan yli,
  Tulee, uskon, onnea ja hyvyyttä!
  
  No, miksi meidän pitäisi teeskennellä olevansa ?
  Tytöt osoittavat heikkoutensa ...
  Joku voi lyödä sinua selkään, tiedän,
  Ja jotkut ihmiset eivät vain välitä!
  
  On merirosvoja, se ei ole yhtään viileämpi
  Ja tytötkin ovat sellaisia...
  Usko voimaan sitten pelastaa meidät,
  Jos Saatanan palvelijat ovat hyökkäyksen kohteena!
  
  Tyttö ei kestä nöyryytystä,
  Vaikka me itse rakastamme poikien lyömistä...
  Emme siedä enempää loukkauksia,
  Juokse karkuun, sinä mykistynyt konna!
  
  Taivas tai helvetti, usko minua, kaikki on yhtä,
  Näille merirosvoille ei ole anteeksiantoa...
  Kuka maksaa kymmenykset typerästi,
  Ja joillakin ihmisillä on haketta lounaaksi!
  
  Emme näy tyttöjä
  Siksi on merirosvo, on merirosvo...
  Uskokaa meitä, arkkienkelit, tuomarit,
  Siitä tulee sopiva tulos!
  
  Brigantiini tuhoaa akun,
  Murtaa kaikki viholliset palasiksi...
  Tarvittaessa lataamme sen kaulaan,
  Tyttöisten nyrkkien voimalla!
  
  Ei ole mitään typerämpää kuin köyhyys
  Tee rahaa ja sitten olet oikeassa...
  Parempi ovela kuin huono rehellisyys
  Tuo boa-kurkku tuhotaan!
  
  Jumalilla on joskus ilkeitä vitsejä,
  Kyllä , sellaisen , että olet itse vuohi...
  Hampaiden välissä on rakoja
  Ja me työnnämme paalun lujasti hautaan!
  
  Miksi uskalsit loukata tyttöä?
  Kyllä, hän ei ole tyttö , vaan merirosvo...
  Vain paha terä onnistui näkemään
  Se osoittautui hulluksi aikatauluksi!
  
  Tyttö löi sinun päätäsi
  Se rullattiin niin, että kaalin pää...
  Sitten soi ääni,
  Mikä käsittämätön isku!
  
  Älä huuda ihmisiä, älä huuda ,
  Ei, sinulla on sellaisia ässää...
  Älä vihastu paholaista helvetissä,
  Jotta et saisi mustelmia!
  
  Silloin tyttö pilkkoo kaikki,
  Ja saalista tulee paljon...
  Nuori kaveri tulee pitämään,
  Ja se sulkee kysymyksen ikuisesti!
  Kun tytöt lauloivat, melkein kaikki merirosvojen vastustajat tapettiin. Tässä on linnoituksen yläpuolelle kohotettu musta lippu, jossa on kallo ja ristissä olevat luut. Toinen voitto epätoivoisille filibustereille.
  Ja laivat saapuvat satamaan. Nyt korsaariyksiköt tunkeutuvat itse kaupunkiin. Mitä he tekevät ulvomalla, huutamalla ja ryhtymällä ryöstöihin ja muihin laittomuuksiin . Tämä oli todella jättiläismäinen taistelu.
  Pavel Lev tilasi:
  - Ryöstää siviiliväestöä, mutta älä tapa! Älä luo kaaosta . Ammu raiskaajat paikan päällä!
  Ja kuitenkin ryöstö alkoi. Kaupunki oli rikas ja täynnä kultaa.
  Myös Adala ja Agata osallistuivat tähän armottomaan ja mittaamattomaan rikastumiseen.
  Punatukkainen vixen huomautti:
  - Spartakin ajoista lähtien - tämä usko elää!
  Blondi terminaattori mutisi:
  - Ei vain Spartak! Yleisesti ottaen mitä tapahtui siitä hetkestä lähtien, kun gorilla otti kiven! Hän otti mukulakiven tassulleen ja löi häntä kuin hänen vastineensa !
  Adala nauroi ja vastasi:
  - Oikein! Tässä piilee tyttöjemme taipumaton sitkeys! Kun tapamme hymy huulillamme!
  Kaupungissa tapahtui ryöstö. He repivät pois naisten mekot, korut ja erilaiset koristeet ja laittoivat ne kaikki yhteiseen kasaan. Jotta myöhemmin, rannikkoveljeskunnan lakien mukaan, ne voidaan jakaa. Ja se oli hyvin symbolista.
  Merirosvot tietysti ryöstivät myös kirkkoja: he eivät ole katolilaisia, vaan yleensä hylkittyjä ja ei-uskovia - heidän jumalansa on kultaa ja valtaa!
  Mutta samalla lain noudattaminen - saaliin oikeudenmukainen jako. Joten kaikki varastettu laitettiin yhteiseen kasaan ja sitten piti jakaa. Tapauksen mukaan kapteeni sai osan ja huomattavan annoksen. Mutta sillä ei ole väliä, kuinka paljon rahaa virtasi merirosvoille ilman hyötyä yritykselle.
  Niinpä korsaarit raahasivat sisään paikallisen pormestarin vaimon, joka oli menettänyt tajuntansa pelosta. He repivät pois kaikki hänen vaatteensa ja korut ja kengät jalokivillä ja laittoivat kaiken yhteisiin pinoihin. Nyt nuori ja kaunis nainen oli täysin alasti . Kapteeni Lion ratsasti hänen luokseen valkoisella hevosella. Hän katsoi hänen alastonta, avutonta vartaloaan ja käski:
  - No, anna hänelle ainakin paita!
  Myös pormestari itse vetäytyi mukaan . Hänet pahoinpideltiin. Merirosvolaivan kapteeni Grif, sellainen rosvo, jolla on koukussa nenä, huomautti:
  - Heillä on salainen aarre täällä, jossain maan alla! Varmasti tämä pormestari tietää, missä sisäänkäynti on. Meidän täytyy kuulustella häntä intohimoisesti.
  Pavel Lev nyökkäsi:
  - Oikein! Ja hänen vaimonsa myös! Tytöni pitävät heistä huolta!
  Agata ja Adala tietysti, kuullessaan kapteeninsa vihellytyksen, hyppäsivät hänen luokseen. Ja he ilmaisivat valmiutensa kuulustella.
  No, kuulustelumenetelmä oli yksinkertainen. Erikoisjoukkojen tytöt rakensivat telineen, ja kahdesti miettimättä he ripustivat nuoren naisen siihen. Ja hän kirjaimellisesti vinkui silmukassa.
  Sitten pormestari itse ripustettiin hänen viereensä. Sen jälkeen Adala toi palavan soihdun pormestarin vaimon paljaisiin jalkoihin. Joten hän huusi hyvillä sääliöillä.
  nuoren naisen hellältä palaneelta lihalta.
  Lyhyesti sanottuna tytöt jakoivat hänet melko nopeasti. Ja hän kirjaimellisesti antoi kaiken pois.
  Näin merirosvot pääsivät myös kassaan, joka sisälsi myös huomattavaa omaisuutta.
  Merirosvot ryöstivät myös taloja. Ja he suorittivat paitsi kultaa, myös kaiken peräkkäin. Jotkut korkkivat viinitynnyrit aivan paikan päällä ja söivät sen ahneesti. Ja tämä tehtiin erittäin energisesti ja suuressa mittakaavassa. Korsaarit eivät säästäneet ketään.
  He eivät vain tappaneet ketään, paitsi niitä, jotka yrittivät vastustaa.
  Adala ja Agata loivat myös kaikenlaista kaaosta . He ottivat ja hirtivät pormestarin, jota he eivät enää tarvinneet.
  Itse kaupungissa hopea- ja kultaastiat laitettiin myös yhteisiin pinoihin. Sekä ruokailuvälineet ja paljon muuta.
  Kaupungissa oli myös suuret kahvi-, kaakao-, tupakka-, pippuri- ja maustevarannot.
  Siellä oli myös paljon erilaisia lankoja ja silkkejä. Täällä oli uskomatonta rikkautta.
  Karkeakin laskelma osoitti, että arvoesineitä oli täällä enemmän kuin viisikymmentä miljoonaa livria. Ja tämä tarkoitti, että merirosvoista tuli rikkaita ihmisiä, vaikka niiden suuri määrä olisi otettu huomioon. Kapteeni Lion itse kasvatti omaisuuttaan.
  Joten kaikki täällä oli tilanteen huipulla. Ja sellaisesta yksinkertaisesti fantastisesta saalista voisi iloita.
  Ja tietysti myös aseet otettiin kiinni. Mukaan lukien erittäin kalliit. Ja erityisesti sapelit ja miekat, joiden kahvat on koristeltu timanteilla. Joten sitäkin enemmän oli mistä iloita.
  No, myös kivinen kruunu löytyi. Se ilmeisesti kuului kerran yhdelle paikallisista kuninkaista.
  Kaupungin valloituksen jälkeen järjestettiin tietysti jalo juhla.
  Puolialasti naiset tanssivat ja muusat soittivat. Viini ja rommi virtasivat kuin joki. Kaikki oli erittäin hauskaa ja suuressa mittakaavassa.
  Adala , joka istui leijonakapteenin oikealla puolella, huomautti:
  - Muistuttaako tämä sinua jostain?
  Oikealla puolella istuva Agatha nyökkäsi:
  - Joo! Tämä on jotain kuin Saatanan pallo Bulgakovin romaanista!
  Punapää nauroi ja huomautti:
  - Ja Margarita on myös kanssamme!
  Kultahiuksinen tyttö nyökkäsi:
  - Ikkuna on auki! Loppujen lopuksi en ole unohtanut! Muistan kuinka kaikki tapahtui!
  Adala totesi tyytyväisellä katseella:
  - Kyllä oli hauskaa!
  Kapteeni Leo joi rommia ja huomautti:
  - Kyllä, elämästämme on tullut terveellisempää !
  Agatha suostui ja kaatoi itselleen viiniä:
  - Kyllä, tämä on todella upeaa!
  Tytöt tunsivat olevansa parhaimmillaan. Heidän mielialansa osoittautui niin korkeaksi. Ja kuinka et voi juoda ja tanssia täällä?
  Äläkä hyppää ylös ja alas kuin he olisivat upeita kaunokaisia.
  Näin he tanssivat erittäin reippaasti.
  Ja Pavel Lev alkoi laulaa suurella innolla;
  Olin yksinkertainen poika kylästä,
  Kävelin auran takana kotimaani poikki...
  Ja muistaen muinaisten käskyn,
  Halusin palvella kotimaatani!
  
  Kävelin kaupunkiin paljain jaloin kaukana,
  Olin jäässä ja nälkäinen...
  Poika voi jopa kuolla ennen aikaansa,
  Metsien ja korkeimpien kallioiden keskellä!
  
  Mutta hän saapui satamaan vartioimaan hyttipoikana,
  Tullakseen oikeaksi sotilasmieheksi...
  Minun piti vetää sitä valurautaisella ankkurilla,
  Kokeile ja lyö teräksen terävyyttä!
  
  Mutta ajattelin tehdä uran
  Nyt poika - kapteenin jälkeen!
  Ja minusta tulee esimerkkini lapsille,
  Näen monia erilaisia, upeita maita!
  
  Mutta lennolle tapahtui ja merirosvot
  Prikaalle iski yllättäen...
  Tili on tullut kaikille merimiehille -
  He heittivät minut yli laidan sillä hetkellä!
  
  Isotukkainen kapteeni itse kysyi minulta :
  Että täytän pian neljätoista vuotta...
  On liian aikaista tappaa poika,
  Olkoon hän yksi merirosvojen pojista!
  
  No, minun piti kokeilla rommia,
  Ja ryhdy likaisten merirosvojen mökkipojaksi...
  Mutta nyt kaverille on avautunut uusi maailma,
  Etsi ritarin armoa väkivallalla!
  
  Olemme galleoneja, ryöstämme karavelleja,
  Missä on koneeseen nousu ja missä yllätyshyökkäys...
  Kun he nappasivat kuunarin ehjänä ,
  Ja pelaa koko aarrekierros!
  
  Kasvoin, minulla oli kasa rakastajattaria,
  isoilla rahoilla ...
  Joskus taivaalla oli pilviä,
  Mutta ilmeisesti Jumala ei hylännyt minua!
  
  Kapteenina olleesta pojasta on jo tullut
  On kasvanut avaruuden korkeuksiin...
  Mutta en halunnut tyytyä vähään,
  Halusin olla ensimmäinen miehistä!
  
  Ja niin prinsessa näytti ylpeältä ,
  Ja mies halusi aviomieheksi...
  Nuoruus hyppäsi häneen sammumattomasti,
  Hän unohti olevansa vain paha varas!
  
  Hän päätti kostella häntä siellä yöllä,
  Kuningas kieltäytyi hänestä halveksuen...
  Halusin jättää neitsyen neitsyen,
  Mutta korsaarilla on tahtoa kuin metallia!
  
  He sieppasivat prinsessan petollisesti,
  Ja he vastasivat väkisin käytävällä...
  Hän katsoi ylpeänä -
  Huulet kuiskasivat: olet valmis!
  
  Sitten alkoi merirosvon metsästys,
  Valtiot nousivat häntä vastaan...
  ilmeisesti odottaa jumalatonta ,
  Hän jää kiinni ja siinä kaikki!
  
  omansa : kapteeni on kahleissa,
  Prinsessa lähestyi häntä hiljaa...
  Hän kuiskasi: saat telineen pian,
  Ja käsi löi häntä!
  
  Tuomio oli ankara ja tietysti nopea,
  He päättivät leikata kätensä ja jalkansa irti...
  Teloittaja teroittaa uuden kirveen teloitusta varten,
  Elämän lanka katkeaa pian!
  
  Ennen kuolemaansa kaveria kidutettiin tulella,
  Ja he polttivat hänen jälkensä hänen rintaansa...
  Ja hän muisti vain meren kaukaa,
  Älä nappaa villeiltä mitään!
  
  Johda rakennustelineeseen - väkijoukko iloitsee,
  Lasten naurua kuuluu kaikkialla...
  Häntä ajetaan pian julmasti,
  Oi, yksityishenkilöiden ohimenevä menestys!
  
  Kapteeni heitettiin pyörään,
  Ja teloittaja alkoi murtaa kylkiluunsa...
  Mutta meri imee häneen rohkeutta,
  Ja anna heidän teloittaa, mutta kaveri ei välitä!
  
  Joten hän kuoli hyvin ylpeänä hymyillen,
  Ja sieluni lensi taivaaseen...
  Nyt hän laulaa oodia Jeesukselle,
  Rohkeus toimii, tiedä ihmeitä!
  Sen jälkeen Pavel Lev siemaili taas innokkaasti rommia. Paljasjalkainen, ruskettunut tanssija lähestyi häntä. Hän pyöri ja lepahti . Ihan kuin olisi valmis hyppäämään kapteenin päälle. Pavel Lev tarttui hänen paljaaseen jalkaansa ja kutitti pohjaa. Tyttö kehräsi hyvin tyytyväisellä ilmeellä. Pavel Ivanovitšin pää pyöri. Hän muisti kuinka talebanit kiduttivat vangittuaan sairaanhoitajaa. He riisuivat hänet ja ripustivat hänet alasti telineeseen. Sitten he alkoivat lyödä vahvaa, tyttömäistä vartaloa kuumalla langalla. Nämä ovat barbaareja.
  Tämän jälkeen he mursivat hänen paljain jaloiltaan kaikki varpaat kuumasta punaisilla pihdeillä. Lisäksi Taliban kuvasi kaiken tämän. He ovat fanaatikkoja ja rosvoja.
  Jopa Taleban-sodan alkamisen jälkeen Yhdysvallat tarjosi Venäjälle apua vastineeksi joukkojen vetämisestä Ukrainasta. Mutta diktaattori Putin kieltäytyi tästä. Vaikka ympäristö oli sitä varten . Ja Talebanit ottivat ja tappoivat monia venäläisiä sotilaita. Näin se tapahtui, oli selvää, että mujahideenit, jotka voittivat Yhdysvallat, eivät seisoisi seremoniassa Venäjän kanssa. Ja Talebanin julmuus, erityisesti naisia kohtaan, on kaikkien tiedossa.
  Pavel Lev siemaili rommiaan. Hänen silmiensä edessä kaikki alkoi pyöriä ja pyöriä kuin kaleidoskoopissa. Ja hän kaatoi puolialaston tanssijan. Suora orgia oli jo alkanut hallissa. Ja se oli hauskaa ja villiä.
  Pavel Ivanovich ei ymmärtänyt enää mitään, hänen alla oli joustava naisvartalo, ja eläimen vaistot heräsivät lannistumattomalla voimalla. Ja hän ei välitä siitä, että hänen raskaana oleva vaimonsa Margarita on hänen vieressään.
  Mies on ennen kaikkea mies ja se kertoo kaiken.
  . EPILOGI.
  Valtava laivue palasi takaisin Torugaan suurella saaliilla. Matkan varrella kolme espanjalaista laivaa tykeineen yritti hyökätä heidän kimppuunsa. Kaksi heistä upotettiin ja yksi vangittiin. Vangittu laiva sisälsi laivueen aarteen, mattoja ja joitain arvoesineitä. Tuotanto oli yhteensä kuusikymmentä miljoonaa frangia. Ja tämä on paljon, varsinkin noille ajoille.
  Tietenkin kapteeni Lion ja hänen kaksi paholaista piilottivat koko suuren timanttiarkun muulta joukkueelta, ja he hautasivat sen jonnekin yöllä saarelle. Timantteja oli kymmenen miljoonaa. Mutta silti tuotannon määrä yksinkertaisesti laski mittakaavassa.
  Ja merirosvoilla oli paljon iloa.
  Morganin alukset ilmestyivät itse linnakkeelle. Mutta kun he näkivät, kuinka voimakas laivasto oli, he kääntyivät välittömästi takaisin.
  Kapteeni Lionin johtama nopea brigantiini ryntäsi kuitenkin heitä takaa. Ja suurin laiva, jossa oli viisikymmentäkaksi tykkiä, nousi. Tapahtui hyökkäys, jossa terminaattoritytöt taistelivat, ja Pavel Ivanovich ampui kiikarikivääristä. Hänen laukauksensa olivat nopeita ja tarkkoja kuten aina.
  Ja tytöt miekoilla ja miekoilla taistelivat kuin jättiläiset tai titaanit hameissa. Ja jopa Margarita, raskaudestaan huolimatta , meni taisteluun ja taisteli menestyksekkäästi.
  Agatha huusi:
  - Olemme tyylikkäimpiä merirosvoja!
  Adala lisäsi lyöen vastustajaansa:
  - Ja tehokkain!
  Ja tyttö otti ja heitti hiilikranaatin, joka hajotti Morganin freebooters kaikkiin suuntiin.
  löi minua myös sitruunalla neuloilla. Hän repi auki paljon vatsoja ja päitä. Sitten hän twiittasi:
  - Lenin ja kevät ja Jolly Rogers ovat kanssamme !
  Pavel Lev ampui ja tappoi kapteeni Siniparran, joka oli Morganin oikea käsi. Sen jälkeen he lopettivat loput merirosvot, jotka itse asiassa palvelivat leijonavaltakunnan yksityishenkilöinä.
  Aluksella saaliiksi saatiin runsaasti saaliita, mukaan lukien aiemmin ryöstetty kulta.
  Ja niin mahtavalla voitolla he palasivat. Iloinen ja runsaalla saaliilla kuormitettu.
  Sen jälkeen Pavel Leo saapui voittoon Torugaan.
  Siellä merirosvot järjestivät toisen juhlan koko maailmalle.
  Pian uusia hyviä uutisia saapui Ranskasta. Kuningas Ludvig neljästoista vahvisti Pavel Ivanovich Rybachenkon vaimoltaan saadun markiisin arvonimen.
  Ja tämä on erittäin korkea titteli. Vain herttua on pitempi. Kuningas myönsi Pavel Leolle myös Britannian kuninkaallisen laivaston kontraamiraalin arvonimen. Mikä on myös selkeä edistäminen.
  Agata ja Adala saivat aateliston ja ensimmäisen tason kapteenien arvon. Ja nyt heillä oli myös korkea asema.
  Lisäksi he ovat jo ryöstäneet kaiken ja rikastuneet.
  Pavel-Lev päätti levätä hetken. Hänen vaimonsa Margaritan oli määrä synnyttää pian. Lisäksi kokeneet kätilöt sanoivat, että siellä olisi pari kerralla: poika ja tyttö.
  Kuinka hyvä onkaan saada jälkeläisiä.
  Ja tässä hän on linnassa kahden tytön Agathan ja Adalan kanssa. Punapää ja blondi ovat erittäin urheilullisia tyttöjä.
  Pavel Lev kysyi:
  - Ehkä sinun on aika saada vatsat?
  Punainen harpy vastasi hymyillen:
  - Tarkoitatko raskaaksi tulemista?
  Entinen erikoisjoukkojen majuri nyökkäsi:
  - Se siitä! Sinun on aika hankkia omia lapsia!
  Blondi terminaattori vastasi hymyillen:
  - Ei huono idea! Haluaisin pojan. Kasvattaisin ja kouluttaisin hänet. Tekisi hänestä todellisen hirviön.
  Punapää nyökkäsi:
  "Kyllä, olisi kiva saada poika ja tyttö." Lapsistamme tulisi mahtavia terminaattoritaistelijoita! Ja he oppisivat tappamaan ennen kävelemistä!
  Ja Adala karjui:
  Uusi sukupolvi vie eteenpäin
  Ainakin joskus aikuiset tuntevat, että heidän sisällään on paha demoni !
  Mutta tämä on myös illuusio, se on yksinkertaisesti mahdotonta ilman demonia,
  Loppujen lopuksi valo ja pimeys vuorottelevat, maapallomme pyörii!
  Agatha huomautti hymyillen:
  - Kyllä, sinun täytyy saada jälkeläisiä. Mutta kuinka taistelemme isojen vatsojen rasittamana?
  Pavel Lev vastasi iloisella katseella:
  - Hiljaa!
  Ja sitten hän lisäsi:
  - On silti hyvä, että uros syntyi uroksi!
  Palvelijat toivat heille kallista maustettua viiniä ja välipaloja. Soturit siemasivat ja söivät.
  Pavel Lev joi varovasti. Hän katsoi paljasjalkaisia, kauniita piikoja himoiten. Nämä ovat tytöt .
  Agatha huomautti:
  - Rakastan miehiä, erityisesti komeita ja urheilullisia. Ja meidän ei tarvitse maksaa niitä. He maksavat meille itse!
  Adala nyökkäsi:
  - Kyllä, naisen ei tarvitse taistella miesten puolesta, he itse taistelevat puolestamme, ja me lypsämme heitä! Ja tapamme myös!
  Blondi terminaattori naurahti ja huomautti:
  - Ja miesten kidutus on vieläkin mukavampaa ja ihanampaa ja siistimpää! Silloin otat ruoskan käsiisi ja alat lyödä ja lyödä kaikella voimallasi!
  Punatukkainen soturi suostui:
  - Kyllä, se saa sinut todella tuulelle. Ja meistä tulee paljon aggressiivisempia ja viileämpiä!
  Ja tytöt karjuivat yhteen ääneen:
  Pojat, kaverit,
  Heidät hakataan hyvin, hyvin,
  Meidän miehet!
  Heidät hakataan hyvin, hyvin,
  Meidän miehet!
  Kyllä, kappaleen täytyy sanoa olevan todella iloinen ja hauska. Vaikka se ei todennäköisesti ole laulu, vaan säe.
  Pavel Lev huomautti:
  - Jos haluat, teen teistä lapsia! Osaan ja tiedän mitä pitää tehdä, jotta nainen voi varmasti tulla raskaaksi!
  Adala kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Se ei ole kovin paljon... Olet hyvä kaveri, mutta olet vähän pieni. Haluaisin miehen, joka on suurempi ja pitempi kuin Pavlik!
  Agatha vahvisti:
  - Se siitä! Yksi metri seitsemänkymmentäneljä ei riitä tytöille, joiden pituus on yksi metri kahdeksankymmentä! Emme tarvitse sinun kaltaistasi miestä!
  Pavel loukkaantui:
  - Pituuteni on edelleen keskimääräistä korkeampi. Vaikka ei paljoakaan. Kyllä, ja tiedät sanonnan: pieni, mutta kaukana! Ja kuka muu on liian iso, yleensä kömpelö eikä erityisen älykäs! Ja on parempi, että uros on ketterä ja nopea!
  Adala nauroi ja vastasi:
  - Mitä korkeampi korkeus, sitä vähemmän aivoja! Kyllä sellainen mielipide on olemassa! Mutta olemme paljon pidempiä kuin tavalliset naiset, ja mitä haluat sanoa - että olemme typeriä !?
  Agada lisäsi:
  - Ja kaiken lisäksi olen luonnollinen blondi! Ja minkälaista älykkyyttä blondeilla on, tiedetään vitseistä!
  Sen jälkeentytöt joivat vähän muuta .
  Pavel Lev katsoi alas seinään, jolla riippui ylellinen matto.
  Hän kuvitteli, että siellä oli televisio tai tietokonenäyttö. Voit katsoa elokuvaa tai pelata peliä.
  Itse asiassa mielenkiintoisia pelejä on monia. Yksi niistä, "kasakat", on ikivanha ja laajalle levinnyt peli.
  Tämän pelin huono puoli on nykytekniikan puute. Vaikka voit kerätä erittäin suuren armeijan. Ja kartat ovat valtavan kokoisia. Ja ne voivat kirjaimellisesti olla täynnä joukkoja, mikä on hauskaa.
  Mutta on pelejä, jotka ovat mielenkiintoisempia. Esimerkiksi ne , joissa voit siirtyä primitiivisestä yhteisöjärjestelmästä nanoteknologiaan. Lisäksi huijarin koodin käyttäminen kilpailevan tietokoneen ohittamiseen. Ja tämä on erittäin siistiä .
  Yleisesti ottaen on paljon erilaisia pelejä. Voit myös rakentaa kaupungin . Tai jopa koko metropoli. Jos siitä pidät, tietysti. Ja sotien kanssa ilman sotia. Ja mitä muuta et voi tehdä.
  Pavel Lev huokaisi...
  Hän todella halusi pelata. Varsinkin jotain tankkien kanssa. Joissakin peleissä voit tehdä tuhansia tankkeja, ja tämä on erittäin siistiä. Ja leimaa satoja taistelulaivoja. Ja tämä on erittäin mielenkiintoista.
  No mitä muuta siellä voi tehdä?
  Pelissä voit olla kuningas ja jopa Herra Jumala. Kyllä, on myös pelejä, joissa voi esimerkiksi pelata Luojana ja luoda planeettoja. Totta, tällaiset pelit ovat harvinaisia, eikä niitä voi helposti ostaa kaupasta.
  On myös historiallisia strategioita. Voit esimerkiksi pelata Hitlerille tai Stalinille tai Churchillille, Hirohitolle, Rooseveltille ja niin edelleen. Tai kuuluisa strategia "sivilisaatio". Ja mitä muuta siellä on? Mutta tämä ei ole vielä saatavilla.
  Toivon vain toistaiseksi. Haluaisin päästä omaan maailmaani. Muuten markiisilla, kontra-amiraalilla, on valtava omaisuus, mutta vähemmän iloa kuin 2000-luvun triviaali koulupoika.
  Itse asiassa ei pelejä, ei televisiota, ei elokuvia, ei Internetiä, ei radiota, ei edes levyjä.
  Kirjoja on edelleen, mutta ne ovat harvinaisia ja kalliita. Eikä niitä ole kirjoitettu yhtä mielenkiintoisesti kuin nykyaikaisemmissa romaaneissa.
  Itse asiassa, kuka kirjoittaisi erotiikasta tai jostain modernista?
  Totta, Pavel löysi yhden kirjan, jonka hän oli pitkään halunnut lukea, Danten Infernosta. Mutta kaiken kaikkiaan se ei osoittautunut niin mielenkiintoiseksi. Ja mikä periaatteessa voisi olla mielenkiintoista ?
  Helvetistä löytyy paljon parempia teoksia.
  Kyllä täällä on tylsää.
  Vaikka ulvoisit kuin susi...
  Jopa unissaan hänellä on näkyjä tietokonepelien pelaamisesta.
  Lisäksi tapahtuu, että haluat pelata peliä, mutta kannettava tietokone ei käynnisty tai strategia ei käynnisty. Tai oletetaan, että pelaat, mutta hiiri juuttuu tai komennot eivät toimi.
  Ja joskus erilaiset pelit sekoittuvat ... Kyllä , en todellakaan muista unia, mutta jos jokin on kirkasta, voit muistaa sen yleisellä ääriviivalla.
  Erityisesti esimerkiksi tapahtuu, että näet tulevaisuuden unessa. Kuten metro Moskovasta Pietariin tai jopa Etelämantereelle. Mutta tulevaisuus on erilainen. Joskus haaveilen sodasta ja pommeista. Kuka uskoisi, että räjähteitä sisältävät droonit putosivat Moskovan päälle? Ei unessa, mutta todellisuudessa? Kuin dystopia. Mutta tämä ei ole pahin. Ne voivat myös pudottaa radioaktiivista jätettä tai primitiivisen atomipommin. Kyllä, he liittyivät tähän Ukrainaan. Ja mitä varten? Eikö maata ole tarpeeksi?
  Pavel on tietysti älykäs mies ja ymmärsi, että sodan pääsyy oli Venäjän presidentin kunnianhimo: kunnian jano ja uusien valloitusten jano.
  tyhmien varauksia . Ne, joilla on vähän älykkyyttä, uskovat niihin. No, Venäjän presidentillä on myös paljon vihaa länttä kohtaan. Minusta tulee vakooja, hän luonnollisesti ei pitänyt Yhdysvaltoja ja Eurooppaa kohtaan lapsuudesta asti. Ja vuosien mittaan tämä vihamielisyys kasvoi patologisen tason vihaksi. Ja tämä johti myös siihen, että vain Euroopan ja Yhdysvaltojen pilaamiseksi ja halukkuuteen antaa periksi ja antaa anteeksi diktaattoreille ja kiinalaisille mitä tahansa. Ja tietysti tämä kaikki johti suureen sotaan.
  Lisäksi on myös inhoa Ukrainaa kohtaan, jonka ihmiset ovat hyvin vapautta rakastavia ja rakastavat kapinoimista. Ja Putin rakasti diktatuuria kovasti ja auttoi monenlaisia diktaattoreita kaikkialla maailmassa. Jopa sellaiset epäilyttävät ystävät kuin Erdogan tai Lukashenko tai erittäin kallis Assad . No, Ukraina, IVY:n demokraattisin maa, oli luu kurkussa.
  Mutta sota jatkui, kulut kasvoivat, voittoa ei ollut näköpiirissä, ja sitten Taleban avasi toisen rintaman.
  Talebaneihin kuului monia tadžikkeja. Ja tietysti oli idea - yksi valtio ja kalifaatin luominen. Tadžikistan pohjoisessa oli houkutteleva laajentumiselle. Kuitenkin Pakistanin kanssa, joka on Talebanin liittolainen ja jonka väkiluku on suurempi kuin Venäjä.
  Ja Iran on liian vahva ja sillä on suuri väestö puuttuakseen siihen. Mutta laajentuminen pohjoiseen. Ja suurin raja on Tadžikistanin kanssa. Lisäksi siellä on myös huumeiden kuljetus. No, sota Venäjän kanssa ei pelottanut talebaneja. He tottivat tappelemiseen ja alkoivat jopa kyllästyä. No, milloin sitten hyökätä, koska Ukraina on sidottu Venäjän kädet.
  Ja Tadzikistanin armeija ei ole Afganistanin kilpailija. Talebanilla on enemmän kalustoa ja työvoimaa, ja joukot ovat paljon fanaattisempia.
  No, se tapahtui, että monet ennustivat hyökkäystä Tadžikistaniin.
  Venäjällä oli valinta: lähteä sieltä tai taistella Rakhmonovin puolesta. Putin päätti taistella kahdella rintamalla, mutta ei antanut periksi. Päätös on tietysti kiistanalainen. Lisäksi mikä on Tadžikistan? Tasavalta on luonnonvaroiltaan erittäin köyhä.
  No, Taliban otti sen ja murskasi sen ...
  Pavel huokaisi ja kuvitteli tietokoneen uudelleen.
  Agatha nyökkäsi ymmärtäväisesti:
  - Haluatko pelata?
  Pavel nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Tottakai!
  Blondi tyttö huomautti:
  - Ja minäkin haluaisin!
  Adala huomautti:
  - Pelit ovat hyviä! Mutta meillä on todellisia ja eläviä taisteluita !
  Pavel Lev piristyi ja kysyi:
  - Ja minne meidän pitäisi nyt purjehtia?
  Agatha kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Ehkä Jamaikalle? Viimeistele Morgan ennen kuin hän keksii uuden tempun meille . Lisäksi meillä on voimaa. Ja kuningas Ludvig neljästoista ei välitä !
  Kapteeni Lion vastusti:
  - Kuinka muuten voin sanoa sen? Emme ole sodassa Britannian kanssa. Toistaiseksi Jacob ja Louis tulevat toimeen keskenään. Ja Jamaikaan hyökkääminen on sodanjulistus. Lisäksi Morgan on edelleen vain merirosvo. Mutta olen jo kuninkaallisen laivaston kontra-amiraali, eivätkä he voi helposti hyökätä Isoon-Britanniaan.
  Adala ehdotti:
  - Ehkä ryöstämme Cartagenan? Sama , jonka merirosvot ryöstivät ranskalaisen laivaston kanssa kapteeni verestä kertovassa romaanissa? Tämä on iso saalis, ja Espanja on käteislehmä Ranskalle!
  Pavel Lev nyökkäsi:
  - Kyllä, olen jo ajatellut sitä. Voit myös mennä sinne. Laivastomme on voimakas. Vain etäisyys on suurempi . Mutta Morgan voi tuhota Torugan. Ja sitten meillä on ongelmia.
  Agatha naurahti ja ehdotti:
  - Joten ehkä... Se on parempi syy polttaa myös Jamaika.
  Kapteeni Lion nyökkäsi:
  - OK! Teemme päätöksen huomenna. Sillä välin voi olla parempi nukkua hyvät yöunet.
  Adala nauroi ja huomautti:
  - Ei ole huono idea nukkua. Ainoa kysymys kuuluu: miksi lykätä huomiseen sitä, mitä voidaan tehdä tänään?
  Pavel vastasi automaattisesti:
  - Aamu on viisaampi kuin ilta!
  Agatha ehdotti:
  - Sitten lauletaan!
  Adala vahvisti:
  - Tämä on paras idea!
  Ja tytöt ottivat sen ja lauloivat kuorossa;
  Se on loistavaa, mitä olet tehnyt
  Armo on vuodatettu ihmiskunnalle!
  Pyhä Jumala antoi sen sinulle,
  Sielu, ilo, sydämellinen armo!
  
  Lucifer, kääntää meidät Sodomaan,
  Synnin ja ylpeyden tuote!
  Hän kohotti miekkansa Jumalan pyhälle valtaistuimelle,
  Ja hän päätti, että nyt hän on kaikkivoipa!
  
  Kuoro jokaisen säkeen jälkeen;
  Jumalani, kuinka kaunis ja puhdas olet,
  Uskon, että oikeutesi on loputon!
  Annoit loistavan elämäsi ristillä,
  Ja nyt on katkeruutta sydämessäni ikuisesti!
  
  Sinä olet kauneuden, ilon, rauhan ja rakkauden Herra,
  Rajattoman, kirkkaan valon ruumiillistuma!
  Sinä vuodatit kallisarvoista verta ristillä,
  Planeetta pelastui rajattomalla uhrauksella!
  
  Pahuus raivoaa kapinallisissa sydämissä,
  Saatana repii ihmissuvun kynsillä!
  Mutta kuolema heitetään tomuun,
  Ja Herra on aina kanssamme!
  
  Paholainen kävi sotaa Herraa Jumalaa vastaan.
  Vihollinen taisteli julmasti, petollisesti!
  Mutta rakkaudella Kristus murskasi Saatanan,
  Todista totuutesi ristillä!
  
  Meidän veljien täytyy sulautua yhdeksi virraksi,
  Ohjaa sydämesi, mielesi ja tunteesi Jeesukseen!
  Jotta Suuri Jumala auttaisi meitä pelastumaan,
  Ja aina ja iankaikkisesti me ylistämme Herraa!
  
  Jotta sielu löytää ikuisesti rauhan,
  Koko maailman täytyy työskennellä Herran elonkorjuussa!
  Ja ikuisesti, Kaikkivaltias, me olemme kanssasi,
  Haluan rukoilla kovemmin ja kovemmin!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"