Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kapian Şİrİn Odİsseyİ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Pavel Rıbaçenko karyerasını pirat kapitanı kimi davam etdirir. O, təkcə başqalarının gəmilərini qarət edib ələ keçirmir, həm də gözəl qızlardan ibarət komanda ilə birlikdə ispan ordusunun Fransa koloniyasına hücumunu dəf edir. Və nəticədə o, on dördüncü Louis ordusunun sıralarında polkovnik rütbəsi alır ki, bu da onun pirat fəaliyyətini davam etdirməsinə mane olmur. Kapitanın macəraları getdikcə daha maraqlı və həyəcanlı olur.

  KAPIAN ŞİRİN ODİSSEYİ
  ANNOTASİYA
  Pavel Rıbaçenko karyerasını pirat kapitanı kimi davam etdirir. O, təkcə başqalarının gəmilərini qarət edib ələ keçirmir, həm də gözəl qızlardan ibarət komanda ilə birlikdə ispan ordusunun Fransa koloniyasına hücumunu dəf edir. Və nəticədə o, on dördüncü Louis ordusunun sıralarında polkovnik rütbəsi alır ki, bu da onun pirat fəaliyyətini davam etdirməsinə mane olmur. Kapitanın macəraları getdikcə daha maraqlı və həyəcanlı olur.
  . FƏSİL Љ 1
  Pavel İvanoviç Rıbaçenko əvvəllər əsir götürülmüş ispan qalyonundan bir yük qəhvə satdıqdan sonra yenidən quldurluğa başladı. Qəhvə, əlbəttə ki, bazar dəyərinin yarısına satılmalı idi, lakin çoxu ələ keçirildi və məhsul o zaman qiymətli idi. Beləliklə, bir az pul düşdü. Sahildə oturmaq darıxdırıcı idi. Sərxoşluq iyirmi birinci əsrdən yeni gələnlər üçün maraqlı deyildi. Başqa necə əylənmək olar?
  Nə kompüter, nə internet, nə televizor, nə radio, nə də bu çuxurda teatr və ya sirk belə yox idi. Təəccüblüdür ki, bütün quldurlar sonsuz içki içir, tez-tez özlərini dəli edirlər. Onlar təkcə yumruqlardan deyil, bıçaqlardan, xəncərlərdən, qılınclardan, qılınclardan və tapançalardan da istifadə edərək daim döyüşürdülər. Və bəzən o qədər hiddətlənirdilər ki, hətta bir-birlərinə top atırdılar.
  virtual bölmələrə atəş edə biləcəyiniz oyun konsolları yox idi ! Bunlar ən əyləncəli, primitiv, pis dövrlər deyil. Ən amansız işgəncələr təbii olduqda və darağac ən pis nəticə deyil.
  Çünki həyatdan qazanacaq başqa heç nə yox idi.
  İyirmi birinci əsrin iki qızı Adala və Aqata da yeriyir və bir vedrə rom içə bilirdilər və özlərini belə aparırdılar.
  Xeyr, sahildə oturmaq üçün deyil, daha çox xəzinələri götürüb döyüşə çıxmaq üçün. Üstəlik, Pavel Lev qənimətdən payını Fransa banklarından veksellərə çevirdi və faiz aldı. Beləliklə, pula qənaət edərək, özünüzə bir titul ala bilərsiniz və on yeddinci, hələ də belə ibtidai və geridə qalmış əsrdə əldə edə biləcəyiniz bir neçə sevinci həyatdan götürməyə çalışa bilərsiniz.
  Başlamadan əvvəl briqantinin dibi daha sürətli üzməsi üçün təmizləndi və yelkənlər yeniləndi.
  Başqa bir kozır torbalarda əvvəlcədən ölçülən barıt nisbətləri idi ki, bu da onlara digər quldurlar kimi iki dəfə tez-tez atəş açmağa imkan verirdi. Bəli, keçmiş xüsusi təyinatlı zabit Pavel İvanoviç Rıbaçenko barıtın özünü tüstüsüz və öldürücü hala salmışdı.
  Beləliklə, onlar tərəqqinin bəhrələrini aldılar. Bundan əlavə, əlbəttə ki, başqa bir şey edildi. Məsələn, alov qurğusu. Onun prinsipi yanğınsöndürən kimi idi və rəqibləri çox yaxşı yandırmağa imkan verirdi.
  Alov qurğusu kifayət qədər uzun mənzilli idi .
  Brigantin havaya qalxdı və inamla dalğaları kəsdi. Və yelkənlər tam gücü ilə şişirildi.
  Aqata bumeranqı götürüb yalın ayağı ilə atdı. Üzərinə uçdu və gəmiyə sıçrayan balığa dəydi.
  Qız teldən istifadə edərək balığı çıxardı və qeyd etdi:
  - Bəli, internetsiz darıxdırıcıdır! İndi istənilən filmə baxın! Və burada ağ-qara Çarli Çaplini belə görməyəcəksiniz!
  canavar dişləri ilə balıqları elə çiy yeyərək :
  - Bu belədir! Bu orta əsrlərdir!
  Pavel Lev qeyd etdi:
  orta səviyyədə deyil . Bu, artıq müasir dövrün başlanğıcıdır. Düzdür, bu yalnız başlanğıcdır!
  Aqata güldü və oxudu:
  İnadkar Paşanı necə inandırım,
  Paşka şənbə günü kimi kinoya getmək istəyir...
  Paşa israr edir ki, mən ehtirasla doluyam,
  Axmaq axmaq qutusuna!
  Bundan sonra qızlar gülüb dillərini göstərəcəklər.
  Əjdaha Pavel onları vurmaq istədi, amma sonra üfüqdə bir gəmi göründü. Yeri gəlmişkən, ispan deyil.
  Əmr belə oldu:
  - Yelkəni qaldırın! Sürətləndirin!
  Piratlar təlaşa başladılar. Adala yerindən sıçrayıb sevinclə oxudu:
  Ehma, okeanın üstündə, Ehma yelkən altında,
  Möhtəşəm sərvətə belə baxmaq olar ...
  Təəssüf ki, heç kim bilmir və biz özümüzü tanımırıq,
  Bizə nə qədər qızıl lazımdır, nə qədər yemək istəyirik !
  Aqata pis təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bu bir növ yöndəmsiz mahnıdır! Daha yaxşı mahnı oxuya bilərdik !
  Gəmi ilə məsafə sürətlə bağlanırdı. Bu, ingilis gəmisinin bayrağından aydın görünürdü. Olduqca böyük və silahla. Ancaq təbii ki, bu, dəniz quldurlarının qarşısını almayacaq. Bunun kimin gəmisi olmasının əhəmiyyəti varmı? Buradakı heyətin əksəriyyəti fransızlardır. Bu, onların əzəli rəqibi və düşməni olan Yamaykadakı Kral Morqandır.
  İki piratlıq mərkəzi - biri fransız tacının himayəsi altında, digəri isə ingilislərin. İngilislər artıq əsas qərara gəliblərsə, bu, Morqandır. Fransızların hələ də liderlik uğrunda mübarizə aparan Pavel Lev var. Baxmayaraq ki, o, artıq böyük döyüşçü kimi şöhrət qazanıb.
  Hər halda, qarşınızda kimin olmasının əhəmiyyəti yoxdur. Yalnız fransızları soymaq adət deyil, çünki onların yuvası On dördüncü Louis tacının ərazisindədir. Amma fransızlar tarixən ingilislərə ispanlardan daha çox nifrət ediblər.
  İndi isə briqantin getdikcə yaxınlaşır. Ancaq ingilislərin böyük bir gəmisi var və ən azı əlli silahı var. İndi dörd ən böyük İngilis silahı böyük çaplı və uzaq məsafədən bir salvo atəşi açır.
  Əlbəttə ki, bir qövsdə atəş açarkən dəqiqlik yoxdur və top güllələri kiçik, lakin çevik briqantin yanından keçir.
  Aqata hirslə dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  - Yaxşı, sən axmaqsan ! Bəli, səni yalın ayaqlarımla təpikləyəcəm!
  Adala qılıncını yelləyərək əlavə etdi:
  - Həm də ayaqların çəkmə ilə!
  Qızlar çəngəllərini götürüb şişirdilər. Çılpaq ayaqlarına isə düşmən əsgərlərinin qarınlarını yarıb açması lazım olan ucları olan xüsusi sandallar taxırdılar.
  Brigantin sürətlə güclənirdi, get. Məharətlə manevr edərək, Kapitan Aslan onu dəhşətli enlik altına düşməmək üçün tutdu. Burada ingilis silahları güclüdür və səni vursalar, o qədər də pis görünməyəcək. Heç bir şey etmək olmaz - polad zirehləri brigantinə asmayacaqsınız.
  Qızlar təbii ki, isti zamanı ayaqlarını buxarlayan ayaqqabıları sevmirlər. Əbədi yay və gözəl iqlim var. Qışda, ən azı bir az sərin olanda və günəş o qədər də yorucu olmayanda xüsusilə yaxşıdır. Ancaq su hələ də isti, demək olar ki, təzə süd kimidir. Cənnət kimi bir yer.
  Yalnız gecə-gündüz üzmək olarsa, bu, artıq böyük zövq deyil.
  Pavel Lev teleskopla baxdı. Və onun əlində keçmiş xüsusi təyinatlı mayor optik evdə hazırlanmış snayper tüfəngini sıxdı. Düşmən gəmisindəki ən vacib şəxsi endirməliyik. Burada ekipaj böyükdür, onlar necə döyüşməyi bilirlər və onların quldurları çətin anlar yaşayacaq.
  Korsanlar görünüşdə xoşagəlməz görünür. Onları bu qədər pis qoxu verməmək üçün bu İspan dənizlərinin duzlu, ilıq sularında daim yuyunmağa məcbur olurlar . Hansı ki , quldurlar, əlbəttə ki, çox sevmirlər. Ancaq isti başlı, keçmiş xüsusi təyinatlı mayor bunun üçün öldürücü bir arqument irəli sürə bilər - mədəyə güllə göndər. O qədər ağrıyacaq ki, qoxuyan filibusterin qatlanması çox çəkməyəcək .
  Beləliklə, belə bir Kapitan Leo ilə xırdalanmaq olmaz.
  Pavel İvanoviç polkovniki nişan alır və atəş açır. İngilis zabitinin əmri ilə dərhal sinə qanla boyanır. Mükəmməl vuruş.
  Gənc deyir:
  - Mən yalnız bir dəfə vururam, sürətli və cəsuram,
  Bunun üstündə ayı yedim!
  Burada Pavel-Lev yenidən yüklənir və yenidən atəş açır. Və onların briqantinləri güclü bir ingilis gəmisinin top güllələrindən uzaqlaşaraq düşmənə doğru uçur. Piratların topları isə qreypshot atəşi açır. Hansı ki , sözün həqiqi mənasında, göyərtədən çoxlu filibusterləri uçurur. Qan kütləsi və bədən dağı.
  Aqata rəqiblərinin üstünə tullanır, qılıncları ilə onları var gücü ilə doğrayır və güclü zərbə ilə kral donanmasının zabitinin sandalının ucu ilə qasıq nahiyəsinə dəyir.
  Zərbə aldıqdan sonra qollarını uzadaraq, yıxılmış kimi yıxılır. Aqata qışqırır:
  Piratların elmə ehtiyacı yoxdur
  Və niyə aydındır ...
  Əllərimiz çox pisdir
  Başın heç bir faydası yoxdur!
  Adala rəqiblərini də kəsir. O, bunu böyük ehtiras və təzyiqlə edir, sonra qışqırır:
  - Bəli, mən ağlamıram və ağlamıram,
  İnanın, mən heç vaxt pis taleyi lənətləmirəm!
  Dənizin qanunu sadədir,
  Qızın qəşəngliyi var ...
  Qoy bərk döyülsün
  Döyüşdə kim çox qəzəblidir!
  Döyüş dəniz quldurları tərəfindən diktə edildi, lakin onların arasında ölənlər və yaralananlar oldu. Filibusterlərdən birinin tüklü başını qılıncla kəsmişdilər. Və o, kələm başı kimi yuvarlandı.
  Aqata cavab olaraq Britaniya ordusunun əsgərinə tullanaraq onu dənizə atıb.
  Sonra mahnı oxudu:
  Biz hamının ən güclü qızıyıq,
  Onlar da vətənləri üçün vuruşdular...
  Cani ağır döyüləcək -
  Düşdük, amma qalxdıq!
  Pavel-Lev snayper tüfəngindən düşmən döyüşçülərinə atəş açdı. Yarımavtomatik idi və kifayət qədər tez alovlanırdı. Güllələr isə kiçik ölçüdə olsa da, xüsusi, öldürücüdür.
  Pavel qaynar nöqtələrdə döyüşməli oldu. Sonuncu xidmət yeri Tacikistan olub. Orada rus qoşunları işğalçı Talibanla vuruşurdu. Rusiyanın Ukrayna ilə uzun sürən müharibə və onun arxasında Şimali Atlantika Alyansının əl-qolunun bağlı olmasından istifadə edən Taliban rəhbərliyi qərara gəldi ki, Mərkəzi Asiyanı işğal etmək vaxtıdır. Və yüz minlərlə mücahid Tacikistana axışdı. Və göründüyü kimi, o qədər də yaxşı deyil, insanlar Rəhmonov üçün ölmək istəyirlər. Və Taliban Rusiya bazasını mühasirəyə alaraq, demək olar ki, bütün ölkəni ələ keçirdi. Bundan sonra başqa bir müharibə başladı.
  Pavel əla snayper idi. Amma təbii ki, qılıncla daha pis döyüşdü. Və əslində, xüsusi təyinatlı əsgərlərə bıçaq və ya qılıncla döyüşmək öyrədilirmi? Yaxşı, folqa qılıncoynatma, hətta sonra bir az vaxt. Amma vurmaq...
  Snayper tüfəngi Müharibə Tanrısıdır. Qızlar da yaxşı atıcı idilər. Lakin Aqata və Adala qılınc və qılınclara üstünlük verirdilər.
  Və bu qızlar necə də ağıllıca döyüşürlər. Onlar sarsıdıcı zərbə vururlar. Və yarıq kəllə ilə kapitan dənizə düşür.
  Pavel İvanoviç atəş açıb oxudu:
  İnanın, mənim əsgərimin təbiəti asan deyil,
  Döyüşçü artıq atəş açmaq üçün tənbəl olmadığı zaman...
  Və o, qəzəbli bir başıboş güllədir ,
  Birdən gücləndi, daha müdrik oldu və hədəfi daha tez-tez vurdu!
  Kapitan-şir isə güllə atır... Qızlar polad sandalları ilə dayanmadan, rəhm etmədən vurur, bir əlində qılınc, bir əlində qılıncla kəsirlər.
  İngilis gəmisi böyükdür. Üstündə yalnız əlli iri çaplı yan top var, arxa tərəfdə isə yeniləri də var. Və əlbəttə ki, çoxlu ekipaj üzvləri var.
  Pavel Lev fikirləşirdi ki, belə böyük bir mühafizəçi boş yerə qoyulsa, ayıb olar və onlar ovsuz qalacaqlar.
  Keçmiş xüsusi təyinatlı mayor oxudu:
  Qanlı döyüşə, müqəddəs və doğru,
  Mart, irəli yürüş - pirat insanlar!
  Döyüşçü qızlar xorla dedilər:
  Qanlı döyüşə, müqəddəs və doğru,
  Mart, irəli yürüş - pirat insanlar!
  Beləliklə, Adala Kral Donanmasının başqa bir zabitini özünün üstünə atdı və o, dənizə düşdü.
  Qızlar qışqırdılar:
  - Allah rəhmət eləsin! Mən suverenəm!
  Aqata gülərək qeyd etdi:
  - Biz Rodnoverkiyik!
  Adala başını tərpətdi:
  - Bəli! Bütpərəstlər deyil!
  Qızlar isə qəzəb və təzyiqlə mübarizəyə davam edərək oxumağa başladılar;
  Qurbana görə mükafat tələb etmədən,
  Əziz Rusiya, mən səni çox sevirəm...
  Ölüm anında bütün arzularım sənin üçün,
  Biz rubla can atmadan ölümə getdik!
  
  Kabus dünyasında yalnız qəddarlıq hökm sürür,
  Çox yaxşı yer kimi görünürdü...
  Ancaq Müqəddəs Allah biz günahkarlara həlimlik göstərdi,
  Və həyat naminə İsa yenidən dirildi!
  
  Böyük qurbanlar müharibədən doğulur,
  Lakin Məsihin əzab çəkdiyi anda belə...
  Əlinizlə - saf, qeyri-adi,
  Allahdan xahiş etdim ki, bizi şiddətlə cəzalandırmasın!
  
  İnsanların xəyallarında sərtlik yıxılacaq,
  Yüz illik idealı təcəssüm etdirsinlər...
  Və qəzəblənsək, dirsəyimizi dişləyəcəyik -
  Cin həmişə Qabilə cəhənnəmdə əzab verirdi!
  
  Müharibə gələndə və gedəndə -
  Qalan ağrı və soyuq hisslərdir!
  Balta nəhəng Vikinq Ovdin tərəfindən itilənəcək,
  Məsihsiz biz tək əziyyət çəkirik.
  
  Döyüşün alovlu şüası parıldayır,
  İlan sınmış təkər kimi sızlayır...
  Ulduzların üstündə araba parıldayır -
  Və onun Rəbbinin müqəddəs ailəsi!
  
  Qoy hər şey daha yaxşı olsun, uşaqlar
  Qolu bükəndə göbək dartılır...
  pisliyin armadası əziləcək -
  Düşmən başa düşəcək - o, heç də soyuqqanlı deyil!
  
  Və odlu bataqlıqdan çıxacağıq,
  Cənnət bülbülü ilahini cingildəsin!
  Cəngavərlər vətənləri ilə əbədi birləşirlər -
  Bizə etibar edin və şampan şərabını tökməyin!
  Bəli, belə sülhsevər mahnıdır, amma eyni zamanda döyüşçü qızlar heç bir mərhəmət və şübhə etmədən doğrayıb bıçaqlayır, döyürlər.
  Və Pavel-Lev vurur. Tacikistanda neçə mücahid öldürüb? O, Ukraynada slavyan qardaşlarına qarşı döyüşmək istəmirdi və o zaman Afrikada tərəfdaşları Aqata və Adala ilə missiyalar yerinə yetirirdi. Orada gözəldir - istidir və ağcaqanadlar üçün xüsusi məlhəmlər var.
  Sonra dənizdə lütf var. Zərif suya sıçrayın və həşərat yoxdur.
  İndi ingilis ekipajının müqaviməti artıq başa çatmağa başlayıb. Bununla belə, Kral Donanmasının dənizçiləri təslim olmayacaqlar. Onlara əhəmiyyət vermədikləri üçün quldurlardan mərhəmət gözləməyəcəklər. Artıq ən azı onlarla filibuster öldürülüb və üç dəfə çox yaralanıb.
  Adala növbəti zabiti bayıra ataraq işarə etdi:
  - Piratların işi asan deyil,
  Dərimizi hər saat riskə atırıq...
  Ancaq filibuster əlbəttə ki, sərindir,
  Onun rəqibi, yazıq dovşan!
  Düşmənlərini kələm doğrayan Aqata qışqırdı:
  - İngilislərin hamısı titrəyir,
  Şücaətimiz hüdudları aşır...
  Qadınlar döyüşsə -
  Döyüşməmək daha yaxşıdır!
  Kapitan Leo qızlara təklif etdi:
  - Gəlin nəsə itələək.
  Və sonra son zərbələr və atışlar gəlir. Sonuncu ingilis əsgərləri və dənizçiləri susurlar. Filibustlər qəzəbdən qışqırır, qalib gəldilər.
  Bununla belə, onlarla quldur susdu və əbədi olaraq cəhənnəmə getdi. Aydındır ki, onlar cənnətə can atmırdılar. Daha yarım yüz korsa müxtəlif dərəcəli xəsarətlər aldı. Onlardan beşi ağrıdan qıvrılaraq uzanmışdı.
  Pavel Lev əmr etdi:
  - Onları bitir!
  Piratlar həvəslə yoldaşlarını bıçaqlayaraq öldürdülər. Sonra gəmini axtarmağa başladılar. Belə qurbanların çıxarılmasına dəyər olub-olmadığını görmək lazım idi.
  Və tezliklə bəlli oldu ki, buna dəyər. Təyyarədə Latın Amerikasından ispan qızılı vardı. Amazon mədənlərində minalanmışdır. İngilislər isə mühafizəçiləri səpələyərək İspan qalleonunu ələ keçirə bildilər.
  Qızıldan başqa qiymətli daşlardan müəyyən miqdarda zinət əşyaları da var idi.
  Piratlar sevindilər. Həqiqətən də o qədər qənimət var idi ki, baş gicəlləndirirdi. Bununla belə, hamı arasında bölüşdürülməli idi. Və buna baxmayaraq, Kapitan Lion bütün lordlardan daha zəngin oldu.
  Döyüşçü qızlar rom çəlləklərinin tıxacını açıb sevinclə oxuyurdular;
  Kainatda pislik həmişə padşahdır,
  Cəza bir sistemə çevrilib...
  Qılınc olmadan insan heç nə bilmir -
  Zəiflik ən aşağı xəyanətdir!
  
  Əsgərlər öldürmək üçün doğulublar -
  Dünya yalnız gecələr qısaca xəyal edilir!
  Oğlunu alçaq anası satır -
  Tit sizi torlara cəlb edir!
  
  Hər kəs oğurluğun günah olduğunu bilir -
  Amma xəzinəni talamaq şücaətdir!
  nifrət boyunduruğu kimidir ,
  Yaxşı, siz hara gedirsiniz ki, toz-torpağa tələsirsiniz!
  
  İnsan yaxşılıq istəyir -
  Cəsarətli, cəhənnəm ehtiraslarını cilovlayın...
  Yaxşı, Şeytan nədə günahkardır?
  Hətta Allahın onu daha təmiz etməyə qüdrəti yoxdur!
  
  Yalnız ruh qalib gələ bilər
  İnsanın zəifliyi bədənin iyrəncliyidir!
  Və sonra güc səndə oyanacaq,
  Nə qədər tənbəl yesən də!
  
  Sonra eqoist bacaracaq -
  Bütün millətlərin xeyrinə xidmət etmək...
  Optimizm pozğunluğu məğlub edəcək -
  freaks üçün yer olmayacaq !
  
  Dünya əfsanəvi cənnət kimi olacaq,
  Uşaqlar səhəri gülüşlə qarşılayır...
  Sən də kişisən, cəsarət et -
  Axı, xəyallar planetdə çox sıxdır!
  
  Çovdar açıq sahədə qızıla çevrilir -
  Hamı zorla demiurj olacaq!
  Bəs niyə, biz zadəganlar, yalan danışırıq,
  Əgər ağıl vasitəsilə hikmət öyrənmisənsə!
  Bundan sonra qızlar onu götürdülər və gənc piratı sağa - sola itələməyə başladılar.
  Gənc korsarı itələyib çimdiklədilər. Bundan sonra dəlicəsinə gülməyə başladılar.
  Sonra qızlar filibusterə bıçaq atmağa qərar verdilər. Gənci dirəyə bağladılar, belinə qədər soyundular və iti bıçaqlar atmağa başladılar.
  Qızlar ayaqqabılarını çıxardılar və indi təkcə əlləri ilə deyil, həm də ayaqları ilə atmağı bacardılar.
  Piratlar döyüşdə ələ keçirilən romu içdilər. Yaxşı, güclü və şirin idi. Və ondan tez sərxoş oldular.
  Və mahnılar artıq səslənirdi :
  Ölü bir adamın sinəsində on beş kişi
  Oho, ho, ho və bir şüşə rom...
  İç və Şeytan səni sona qədər aparacaq,
  Oho, ho, ho və bir şüşə rom!
  Qızlar da bir şüşə götürüb düz boğazlarından içdilər. Və sonra onları filibusterlərin başlarına vurdular.
  Aqata qışqırdı:
  Pis dushman qayalar boyunca sürünür,
  Onu napalmla vurun ...
  Pislərə aman verməyin
  Bütün sürünənləri məhv edin ...
  Çarpayıları əzmək kimi -
  Tarakan kimi döyün!
  Qızlar, gəlin onlara əl uzatan quldurları döyək. Adala birini götürüb gəmidən atıb qışqırdı:
  Sən kasıbsan, kasıb quldursan,
  Çox, çox, çox peşmansan...
  Vaqonları qarət etdik və qoşmalar oxuduq,
  Amma bizə əxlaq aşılamadıqlarına görə!
  Sonra gülüş var. Lakin əyləncə uzun sürmədi. Üfüqdə Britaniya Kral Donanmasının freqatı peyda oldu. Pirat briqantinini görüb yaxınlaşdı.
  Kapitan Leo qeyd etdi:
  - Bədbəxtlik heç vaxt tək gəlmir!
  Aqata gülərək cavab verdi:
  -Yaxşı, problem nədir?Gəlin götürüb batıraq!
  Pavel İvanoviç qeyd etdi:
  - Ekipaj sərxoşdur!
  Bu dəfə Adala araya girdi:
  - İç, amma diqqətli ol!
  Və pirat briqantin yelkənlərini şişirtməyə başladı. Pavel Lev onlara manevr döyüşü vermək qərarına gəldi.
  Friqat gəmisi çox böyük deyil. Və korsanların əlində daha böyük bir gəmi var .
  freqatı vurmaq üçün dörd uzaq mənzilli top hazırladılar .
  Olduqca köhnəlmiş, lakin döyüş qabiliyyətini itirməmiş Adala və Agada iki böyük silahı nişan aldılar . İstidən səndələyən quldurlar iki top gülləsini çıxartdılar.
  Qızlar sərxoş səslə oxudular:
  Sən Çikaqoda deyilsən, gənc oğlan,
  Əlavə pul problemi...
  Beş dəqiqəyə çəkiləcək -
  Raket Robin Qud!
  Və necə vurdular...
  Top güllələri qövs şəklində uçaraq freqata dəydi . Ön dirək düşdü və mətbəx yarıldı. İngilis gəmisinin özü isə şiddətlə sarsıldı.
  Qızlar vəhşicəsinə güldülər.
  Və mahnı oxudular:
  Yaxşı, yaxşı,
  Aslan kimi döyüşür...
  Onu ancaq dovşandan alır!
  Döyüşçülər də əncirlərini göstərdilər. Zərər aldıqdan sonra freqat yavaşladı. Sonra bir salvo atdı, lakin mənasız idi; silahlar nə briqantinə, nə də hökumət gəmisinə çata bilmədi.
  Qızlar daha iki uzaqmənzilli silahdan atəş açdılar. Və bu dəfə sərxoş snayperlərin əli ilə baş dirək yıxıldı və əsgərlərin olduğu kub partladıldı. Terminator qızları belə vurdular , son dərəcə ölümcül.
  İki əsas dirəyi itirən freqat dayandı və kor-koranə atəş açmağa başladı.
  Aqata onu götürüb oxudu:
  Birbaşa çılpaq əllərlə,
  Mən sunami ilə məşğul oldum ...
  Fırtınalar, okean fırtınaları,
  Mən bir bala necə öyrətdim!
  Adala fil sümüyü rəngli dişlərini göstərərək təsdiqlədi:
  - Bəli, biz istənilən doqquzuncu valı məşq edə bilərik!
  Qızlar isə böyük silahları yenidən ölümcül top güllələri ilə doldurmağı əmr etdilər.
  Piratlar yöndəmsiz tərpənir, içməkdən səndələyirdilər və istidən tamamilə taqətdən düşmüşdülər. Piratlardan biri hətta dizləri üstə yıxılıb və qusmuş kimi qusmağa başlayıb.
  Bəli, bu, həqiqətən, iyrəncdir!
  Pavel Lev qışqırdı:
  - Yaxşı, ey hina oğulları - indi hamınızı güllələyəcəm!
  Keçmiş xüsusi təyinatlı mayor isə evdə hazırlanmış snayperi silkələdi
  Uzun lüləsi və kifayət qədər öldürücü qüvvəsi olan yarı avtomatik ov tüfəngi.
  Lakin dəniz quldurları heç bir reaksiya verməyiblər.
  Baxmayaraq ki, bir çox fanatik Talibanı öldürən döyüşçünün heç zarafat etmədiyi aydın idi.
  Döyüşçü qızlar korsanları ruhlandırmaq üçün yenidən öz melodik və gözəl səsləri ilə böyük hiddət və böyük şövqlə oxudular;
  Biz fəxr edirik komsomol qızları,
  O böyük ölkədə doğulub ...
  Biz silahla əbədi qaçmağa öyrəşmişik,
  Və bizim oğlan çox gözəldir!
  
  Soyuqda ayaqyalın qaçmağı sevirik,
  Çılpaq dabanlı qar yağışı ilə xoş...
  Qızlar gül kimi möhtəşəm çiçək açır,
  Krautları düz qəbirlərinə sürmək!
  
  Daha gözəl və gözəl qızlar yoxdur,
  Bundan yaxşı komsomol tapa bilməzsən...
  Bütün planetdə sülh və xoşbəxtlik olacaq,
  Və biz iyirmidən çox görünmürük!
  
  Biz qızlar pələng kimi döyüşürük
  Təbəssümlü bir pələng təsəvvür edin...
  Öz yolumuzda biz sadəcə şeytanıq,
  Və taleyi vuracaq!
  
  Bizim sulu vətənimiz Rusiya üçün,
  Biz cəsarətlə canımızı, ürəyimizi verəcəyik...
  Və biz bütün ölkələrin ölkəsini daha gözəl edəcəyik,
  Biz ayağa qalxıb yenə qalib gələcəyik!
  
  Vətən gənc və gözəl olacaq,
  Yoldaş Stalin sadəcə idealdır...
  Və kainatda xoşbəxtlik dağları olacaq,
  Axı bizim imanımız metaldan güclüdür!
  
  Biz İsa ilə çox yaxın dostuq,
  Bizim üçün böyük Tanrı və büt...
  Qorxaq kimi qeyd etməyimiz mümkün deyil,
  Çünki dünya qızlara baxır!
  
  Vətənimiz çiçəklənir,
  Otun və çəmənliyin geniş rəngində...
  Qələbə gələcək, mən sulu maya inanıram,
  Baxmayaraq ki, bəzən sərt taleyi olur!
  
  Vətən üçün gözəl işlər görəcəyik,
  Və kainatda kommunizm olacaq...
  Gəlin qalib gələk, mən buna səmimiyyətlə inanıram,
  O qəzəbli faşizm məhv edildi!
  
  Nasistlər çox güclü quldurlardır,
  Onların tankları cəhənnəm monolitinə bənzəyir...
  Ancaq düşmənlər ağır döyüləcək,
  Vətən iti qılınc və qalxandır!
  
  Vətən üçün bundan gözəl heç nə tapa bilməzsən,
  Düşmənlə zarafatlaşaraq, bunun üçün vuruşmaq nəyə lazımdır...
  Kainatda böyük xoşbəxtlik olacaq,
  Və uşaq bir qəhrəmana çevriləcək!
  
  Vətən yoxdur, Vətən ucadır inanın,
  O, bizim Atamız və Anamızdır...
  Müharibə uğultuları və damlar uçub getsə də,
  Rəbdən lütf töküldü!
  
  Rusiya kainatın vətənidir,
  Onun üçün döyüşürsən və qorxma...
  Döyüşlərdəki gücü ilə dəyişməz,
  Rus məşəlinin kainat olduğunu sübut edək!
  
  Ən parlaq Vətənimiz üçün,
  Ruhumuzu, ürəyimizi, ilahilərimizi həsr edəcəyik...
  Rusiya kommunizm altında yaşayacaq,
  Axı hamımız bunu bilirik - Üçüncü Roma!
  
  Əsgərin belə mahnısı olacaq,
  Komsomolçular isə ayaqyalın qaçırlar...
  Kainatda hər şey daha maraqlı olacaq,
  Silahlar işə salındı, bir salvo - atəşfəşanlıq!
  
  Buna görə də biz birlikdə komsomol üzvüyük,
  Gəlin ucadan fəryad edək - hurray!
  Əgər torpaq uğrunda ölməlisənsə,
  Hələ səhər olmasa da, qalxaq!
  . FƏSİL Љ 2.
  İngilis freqatı qaçmaq üçün çox uğurlu bir cəhd etmədi. Artıq sürəti yox idi.
  Pirat qızlar yenidən iki silahdan atəş açıblar. Və iri top güllələri tankı sındırdı və keeli sındırdı. Kral Donanmasının freqatı batmağa başladı.
  Adala və Aqata sevinib meymunlar kimi hoppandılar.
  Çox gözəl qızlar idilər və çox seksual görünürdülər. Bunlar həqiqətən gözəl qadınlardır.
  Qızlar da titrəyən quldurlarla dolu digər iki silahdan atəş açdılar . Və sonra freqat xüsusi olaraq bir qoçla vuruldu. Və boğulma prosesi sürətləndi.
  Adala güldü və hönkürdü:
  - Əgər ədviyyatlı macəralara ehtiyacınız varsa, biz sizə həzz verə bilərik!
  Qızlar gülməyə və barmaqlarını göstərməyə başladılar. İngilis əsgərləri və dənizçiləri dənizə atladılar. Onların üzlərində çaşqınlıq və vəhşi, hədsiz qorxu vardı. Onları həqiqətən dəhşətli bir şey gözləyirdi.
  Və köpəkbalıqları artıq dövrə vurur, Kral Donanmasının əsgərlərinin cəsədlərini bir anda yeməyə hazırlaşırdılar.
  Bu ətyeyən yırtıcılar fırlanırdı və onlardan biri ingilis dənizçisinin bədəninə yapışdı. Gəlin onu yırtaq
  Pavel Lev sakitcə qeyd etdi:
  - Biri yırtıcı, biri isə qurban!
  Aqata dişlərini çırparaq qışqırdı:
  -Cəsarətlə döyüşə girəcəyik - düşmənləri məhv edəcəyik,
  Bu qızın çox qorxunc bir ruhu var!
  Adala gülərək qeyd etdi:
  - Bəli, bu bizim eşidilməyən qatil anımızdır!
  Piratlardan biri qızdan soruşdu:
  - Bəlkə bir az daha rom?
  O, cavab olaraq güldü və cıvıldadı:
  - Artıq bir qurtum içmisiniz - indi asılacaqsınız!
  Və onu götürdü və dabanı ilə piratın alnına vurdu. O, sanki qəssab dəyənəyi vurmuş kimi yıxıldı.
  Qızlar onu bir ağızdan götürüb oxudular:
  Çox gözəl ölkə idi
  Sovet imperiyası adlanırdı...
  Pis şeytan onu məhv etdi,
  Onu hesaba çəkməyin vaxtıdır!
  
  Lenin onu idarə etdi - sadəcə bir ideal,
  kim ucaltdı...
  Və o, hakimiyyəti Stalinə təhvil verdi...
  Vəhşi qoşunun impulslarını əzdi!
  
  Qoy Vətənimiz çiçəklənsin ,
  Ağcaqayınlar, qovaqlar, palıdlar, rowan ağacları...
  Mən faşizmin ordusunu məhv edəcəyəm -
  Axı ruslar döyüşlərdə məğlubedilməzdirlər!
  
  Rusiya Yerin üstündə günəş olacaq,
  Onun şüaları, ulduzları və kometləri...
  Siz ən yaxşı ölkə olacaqsınız
  Orada qəhrəmanlıqlar tərənnüm olunur!
  
  SSRİ möhtəşəm çiçəklənəndə,
  Və o, ölkəni kommunizmə doğru apardı...
  Keçəl isə eşşəyini məhv etdi,
  Onu rəzil faşizmə vermək!
  
  Amma mən inanıram ki, bizim Rusiyanı üstələmək olmaz,
  Yerin üstündə günəş kimi parlayır...
  Qüdrətli Rus, Ağ Ayı Tanrısı,
  Və nəcib cənnətdə bir yer olacaq!
  
  Rusiyanı bütün qəlbinlə sevirsən,
  O, bizim böyük Vətənimizdir ...
  ağzını yerə açsa da ,
  Və min üzlü canavar hücum edir!
  
  Svetlana bizim parlaq ulduzumuzdur,
  Xoşbəxtlik və azadlıq vəd edən...
  Böyük bir xəyalı gerçəkləşdirin -
  Gəlin kommunizm quraq, xalqa inanın!
  
  Heç kim ölkəni darmadağın edə bilməz
  Hansı ad, inanın ki, Rusiyadır...
  Şeytanı hakimiyyətdən uzaqlaşdırın -
  Böyük Məsih Məsih gələcək!
  
  Və Lada əbədi olaraq bizimlə olacaq,
  Və biz əməli kommunizm quracağıq...
  Əsrlər, illər keçəcək,
  Ən ədalətli sistem bizdə olacaq!
  
  Vətənimizin böyük arzusu,
  Dünyanı ən fırtınalı və gözəl et...
  Dağlarımız, çaylarımız və meşələrimiz var -
  Hər şey çox təmiz və ədalətli olacaq!
  
  Vətənimizin paytaxtı Moskvadır,
  Amma Kiyev və Minsk də paytaxt olacaq...
  Monqol qoşunu məğlub oldu,
  Uca Allah bizə qalib gəlməkdə kömək etdi!
  
  Xeyr, inanın mənə, rusları qırmaq olmaz,
  Bütün slavyan qardaşlar birləşəcək...
  Ovçu tezliklə oyuna çevriləcək,
  Biz isə döyüşçüyük, inanın, biz həmişə hərəkətdəyik!
  Pirat qızlar birlikdə mahnı oxudular, qalan filibusterlər isə həmfikir olaraq öz impulslarını aldılar. Bundan sonra freqat nəhayət batdı.
  Peter-Lev qeyd etdi:
  - Heç olmasa bir neçə dənizçini xilas etmək lazım idi.
  Adala çiyinlərini çəkdi:
  - Nə faydamız var? Fidyə almaq çətindir. İngilislər isə bunu prinsipə görə verməyəcəklər. Siz həqiqətən ağları köləliyə sata bilməzsiniz və ən əsası kimə?
  Agatha qeyd etdi:
  - Ərəblər bilər. Sadəcə uzaqlara aparın. Hə, məhbus kimi ağır zəhmətə... Amma bunun da öz problemləri var.
  Qızlar çiyinlərini çəkdilər və nəfəs aldılar:
  - Selyavi!
  Pavel-Lev qeyd etdi:
  - Selyavi deyəndə, deməyə söz yoxdur!
  Adala Tvitter hesabında yazıb:
  Qarışqa yuvası yaşayır
  Kimsə pəncəsini sındırdı - bu sayılmaz!
  Siz hesablaşma əldə edirsiniz
  Və əgər ölsə, öləcək!
  Sonuncu əsgərlər və matroslar boğuldular. Dəniz quldurları nəsə umur-dulla sağollaşdılar.
  Və muşketlərdən vida tüfəngi atdılar. Beləliklə, qısa müddətdə ikinci qələbə qazanıldı.
  Pavel Lev quldurlara dincəlməyi əmr etdi, lakin hədsiz. Bundan sonra iki korsan qızı onun yanında uzandı.
  Agatha qeyd etdi:
  - Burada quldurluq yaxşı gedir, bizdə müharibələr olduğu kimi deyil. Yadımdadır, Talibanla daha pis idi. Onlar çox fanatikdirlər və çoxları var. General Aleksandr Lebed həmçinin xəbərdarlıq edib ki, Taliban Tacikistanı vura və rus qoşunlarını darmadağın edə bilər. Çox vaxt keçsə də, biz bunu gördük.
  Qızlar cansıxıcılıqdan zar oynayaraq əylənməyə qərar verdilər.
  Və nömrələrlə domino atmağa başladılar.
  Və kapitan Leo yuxuya getdi. Və xəyal etdi ...
  Taliban qoşunları sıçrayış edir. İndi ruslar tərəddüd edib, artıq kiminsə başını kəsirlər.
  Taliban yaradıcılıqla məşğuldur. Hücum döyüşündə isə Ambramsa bənzəyən tankların taxta maketləri. Və onlar zümzümə edir və sözün əsl mənasında gurlayırlar. Bu, həqiqətən qorxudur. Və yüzlərlə belə taxta çənlər yaxınlaşır.
  Bu təzyiqdir ... Və artıq Talibanın ayağı əsgərin qarnını yarıb.
  Kapitan Aslan soyuq tər içində oyandı.
  Artıq gecə idi və dəniz çox sakit idi. Pavel İvanoviç qərara aldı ki, üzmək günah olmayacaq.
  Paltarını çıxarıb dənizə daldı. Tərli bədənin zərif dəniz suyu ilə yuyulması necə də gözəldir.
  Və dənizdə üzürsən...
  Birdən onun yanına başqa biri də düşdü. Pavel gözlərini daha geniş açdı. Qırmızı saçlı, əzələli Adala idi. O, sıçradı və fırlandı. Onun müəyyən əzələləri olan bədəni möhtəşəmdir.
  Qız kapitandan soruşdu:
  - Yaxşı, yuxuda nə gördün?
  Kapitan Aslan cavab verdi:
  - Nə kabus!
  Adala gülərək cavab verdi:
  - Yuxuda həm yuxunun özünü, həm də özünü idarə etməyi bacarmalısan!
  Pavel İvanoviç başını tərpətdi və həvəslə pioner mahnısını oxudu;
  Mən kosmos əsrində doğulmuşam,
  Gəmilərin qalaktikalardan keçdiyi yer...
  İnanın ki, insanların işləri heç də pis deyil,
  Müharibəni parça-parça et, cəngavər!
  
  Ancaq Demiurge Tanrıları əmr etdi,
  Sən bala, atalarına kömək et...
  Hiperblasteri oğlanın əlinə götür,
  Və Hitleri parçalara ayırın!
  
  Yaxşı, oğlanlar döyüşmək üçün doğulur,
  Onlar cəsur döyüşçülərdir, inanın...
  Axı ruslar həmişə döyüşməyi bilirdilər,
  Yırtıcı heyvan məhv olsun!
  
  Müqəddəs yurdum şöhrətlənsin,
  Bizim böyük əziz SSRİ...
  Qız ayaqyalın qarda qaçır,
  Nümunə ilə cəsarət göstərmək!
  
  Və mən faşizmlə şiddətlə döyüşürəm,
  Böyük rus oğlan pioner...
  İnancımız kommunizmlə olacaq,
  Heç olmasa acgöz Sem Krautlara kömək edir!
  
  İnanın, ruslar sadəcə qırılmayacaq,
  Bütün xalqlar Moskva ətrafında birləşəcək...
  Mən ruhumla heç maraqlanmayan bir cəngavərəm,
  Biz Stalinə Rəbbə sadiqik!
  
  Pionerləri heç kim qıra bilməz,
  Onlar uşaq deyil, Tanrıların oğullarıdır...
  Biz nümunələr nəsli olacağıq
  Fürer o buynuzları saya bilməz!
  
  Bəli, Vətənimizin şöhrəti ucalır,
  Qarda ən yüksək dağlar inanır...
  Qız ayaqyalın qarda qaçır,
  Fritz-i çılpaq dabanı ilə tabuta sürmək!
  
  Faşistlərin indi güclü olduğuna inanmayın,
  Baxmayaraq ki, onların Şermanı Sam tərəfindən təqdim edilmişdir...
  Həyata inandığımız üçün peşman olmayacağıq,
  Sürətli dəyişiklik vaxtı gələcək!
  
  Vətən günəş kimi gözəldir,
  Oynaq Vətən bizim anamızdır...
  Qızın saçları qızıl kimi qıvrılır,
  Krautları xırda-xırda doğraya biləcəyik!
  
  Biz pionerik, kommunizmin uşaqlarıyıq,
  Biz həm Svaroqa, həm də Məsihə xidmət edirik...
  Faşizmin rəzil qoşunlarını dağıdaq,
  Mən Vətənə qələbə gətirəcəyəm!
  
  Rusiya planetin vətənidir,
  Ən sevimli xəyalları ehtiva edir...
  Xoşbəxtlik həm böyükləri, həm də uşaqları tanıyır,
  Sadəcə lazımsız təlaşa ehtiyac yoxdur!
  
  Uca Allah gələndə günəş olacaq
  Marsda alma ağacları çiçəklənəcək...
  Çinlilər də, yaponlar da birdir,
  Amerika və Rus eyni yolda!
  
  Kommunizm ideyalarını birləşdirin,
  Və Leninin arzusuna inanın...
  Kinikliyin iyrəncliyini cəhənnəmə ataq,
  Gəlin kainatda gözəllik yaradaq!
  
  Bizim üçün, Məryəm və Saint Lada,
  Biz Allaha və Marksın Kapitalına hörmət edirik...
  Bütün öncüllərə mükafat verilsin,
  Bizim üçün Svaroq və Stalin idealdır!
  
  Bil ki, faşistlər qoç kimi keçməz,
  Bizim iradəmiz var, gücümüz var, gücümüz var...
  Düşməni üçqat zərbə ilə darmadağın edəcəyik,
  Və Fuhrer tezliklə bitə çevriləcək!
  
  Şanlı Rusiyamız var olsun
  Bağda açan əbədi çiçək sünbülləri kimi...
  Yoldaş Stalin, sən bizim məsihimizsən,
  Sizinlə kommunizmə gedəcəyik!
  
  Tufan dəqiqələri, çətin vaxtlar olanda,
  Qanlı müharibə bitəcək...
  Birdən uşaqlarımız böyüyəcək,
  Əbədi xoşbəxtlik vaxtı gələcək!
  Aslan Kapitan mahnı oxuyarkən Aqata onlara qoşuldu. Sarışın qız dəniz suyunda çevrildi. Pavel onun çılpaq, kəsikli ayağından tutdu və dabanını qıdıqladı.
  Gözəl qız çevrilib gəncin üstünə su çilədi. Bütün bunlar möhtəşəm və heyrətamiz dərəcədə gözəl görünürdü.
  İki qız və bir kişi kapitan suda çevrilib delfinlər kimi ətrafa sıçramağa başladılar. Və çox estetik görünürdü.
  İsti Karib dənizinin gecə sularında üç çılpaq bədən. Və bura nə qədər gözəldir .
  Köpəkbalığı onlara yaxınlaşmağa çalışsa da, triumvirat çətin anlar yaşayıb. Pavel isə onu xəncərlə vurdu. Çoxlu qan itirən dəniz yırtıcısı qarnı ilə yuxarıya doğru üzdü.
  Beləliklə, döyüş bitdi.
  Agatha qeyd etdi:
  - Akula ilə mərasimsiz məşğul oldular!
  Adala güldü və oxudu:
  O, on beş dəfə boğuldu
  Köpəkbalığı arasında öldü...
  Amma heç gözünü belə qırpmırdı!
  Kapitan Aslan başını tərpətdi:
  - Bəli, mən öz sinfimi göstərəcəyəm!
  Agatha qeyd etdi:
  - Taliban Tacikistana hücum etdi. Müsəlmanlar arasında qarşıdurma idi. Biz bu işə qarışmalıyıq? Talibanla müharibədə nə qədər rus oğlanı öldü!
  Adala hiddətlə dedi:
  - Və ukraynalılarla müharibədə daha çox! Və bu, qardaş qırğını, mənasız müharibə idi!
  Kapitan Aslan qışqırdı:
  Və müharibə nədir və müharibə nədir,
  , pis qadın və qəddardır !
  Sarışın döyüşçü fısıldadı:
  - Tam olaraq... Bir keçəl balaca oğlan o qədər müharibələr başladı. Bütün iyirmi birinci əsrdə Rusiya yalnız müharibə vəziyyətində olduğunu bilir!
  Qırmızı saçlı döyüşçü başını tərpətdi:
  - Keçəl adamın ancaq başında güllə var! O, müharibə ilə bağlı narkotik aludəçisi kimidir!
  Pavel Lev başını tərpətdi:
  - Bəli, Rusiya həqiqətən çox döyüşdü. Çeçenistanda müharibəni tez bitirmək mümkün idi, ancaq qanuni prezident Masxadovla danışıqlar aparılsaydı. Amma bunun əvəzində sona qədər müharibə yolu seçildi.
  Aqata təbəssümlə başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Və Qafqazda müharibə səngidən kimi keçəl Suriya müharibəsinə girdi. Və o da çoxlu qan tökməyə başladı. Az qaldı - Ukrayna ilə müharibə... və bütün müharibələr və qan!
  Adala ətyeyən bir təbəssümlə qeyd etdi:
  - Tacikistan üçün vuruşmalıyıq? Yaxşı, girdi, Taliban imperiyasının bir hissəsi idi, bəlkə daha da getməzdilər. Yoxsa Özbəkistanı vuracaqdılar və amerikalılar yenidən müharibəyə girəcəkdilər.
  Və bu qısaboylu qoca, Ukraynadakı müharibədə əli boş, hələ də Tacikistanı ələ keçirməyə çalışır. Ondan götürəcək heç nə yoxdur. Bu dağlar sizin onlar üçün ödədiyinizə dəyməz!
  Pavel Lev qeyd etdi:
  - Hazırda biz iyirmi birinci əsrdə müharibə şəraitində deyilik. XVII əsr hökm sürür ki , biz artıq nəyəsə nail olmuşuq. Çoxlu qənimət ələ keçirdik. Seçim var: piratçılıqdan əl çəkin və Avropaya gedin, ya da risk almağa davam edin!
  Aqata qışqırdı:
  - Riskə üstünlük verirəm. Bundan əlavə, orta əsrlər Avropasında sərt, soyuq qışlar və yağışlı payızlar keçirdi. Və burada bir kurort var - hətta qışda da dənizdə günlərlə qala bilərsiniz. Sadəcə cənnət havası. Əyləncəyə gəlincə, burada və ya orada film izləməyəcəksiniz!
  Adala qeyd etdi:
  - Başqa variant da var, Rusiyaya qayıdacaqlar. Amma indi oradakı dəniz quldurları yəqin ki, dayaqlara asılacaq və dirəyə vurulacaq. Kaş Böyük Pyotr hakimiyyətdə olsaydı. Və beləcə Aleksey Mixayloviç... Yaxşı, deyəsən, indi o, Polşa ilə böyük müharibə planlaşdırır!
  Pavel Lev gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Bəs Stenka Razin? Tezliklə onun növbəsi gələcək! Bəlkə gedib sərdabəyə qoşulaq, bəlkə də mənim əcdadım olub?
  Agatha qeyd etdi:
  - İndi deyəsən Stenka Razin polşalılarla mübarizə aparır. Deməli, seçimimiz varsa, bu, rus çarına xidmət etməkdir. Yeganə sual: bizi qəbul edəcəklərmi?
  Bəli, Çar Rusiyasında Avropadan da az əyləncə var. Fransada teatrlar, sirklər, zooparklar, musiqi orkestrləri var. Rusiyada isə daha darıxdırıcıdır. Və Fransadan daha soyuq qışlar. Məncə, ən yaxşısı özünüz üçün böyük kapital toplamaq və bir növ titul qazanmaqdır.
  Adala başını tərpətdi:
  - Tezliklə Fransa ilə İngiltərə arasında müharibə yeni güclə başlayacaq və İspaniya hələ də çox güclüdür. Ola bilsin ki, biz Fransanın tərəfindəyik və öz istismarlarımıza görə bir növ mükafat alacağıq. Biz bu məsələdə ekspertik. Və mükafat və titulları aldıqdan sonra...
  Pavel Lev qeyd etdi:
  - İyirmi birinci əsrə qayıtmağa üstünlük verərdim. İndiki vaxtda normal ailədəki hər hansı bir məktəblinin əyləncə və həzz almaq üçün müasir, XVII əsrin hersoqundan qat-qat çox imkanları var. - Gənc oğlan dalğanı sıçradı və qeyd etdi. - Mən çox istəyirəm oyun konsolunda oynamaq. İnternetdə demək olar ki, istənilən filmə baxın və daha çox... O maşında tələsmək istəyirsiniz.
  Aqata başını tərpətdi:
  - Və mən iyirmi birinci əsrə qayıtmaq istəyirəm! Bunu necə edəcəyimizi düşünməliyik! Ola bilsin ki, birdən-birə burada peyda olan kimi qayıdacağıq!
  Adala səsini aşağı salıb dedi:
  - Məncə, bu komanda ilə belə xəzinələri bölüşməyə dəyməz. Mən almazların çoxunu gizlətmişəm və onları adada təmkinli şəkildə basdırmağı təklif edirəm.
  Pavel Lev soruşdu:
  - Bəs onlardan neçə nəfər var?
  Qırmızı saçlı qız pıçıltı ilə cavab verdi:
  - Bazar dəyəri ilə üç milyon frank! Yaxşı, qızıl çox böyükdür, lakin biz brilyantları gizlədə bilərik. Və bu, qardaş başına bir milyondur!
  Agatha qeyd etdi:
  - Bu, tamamilə ədalətli olmasa da, yaxşıdır! Amma biz təbii ki, bu hədiyyəni almağa hazırıq. Qoxulu quldurlarla paylaşırsınız ? Onsuz da bütün pulu içəcəklər və ya səpəcəklər!
  Pavel İvanoviç başını tərpətdi:
  - Düzdür! Onu ən yaxın adada gizlədəcəyik. Bizə daha çox pul lazımdır! Özümə Dük titulunu alacağam!
  Adala oxudu:
  Pul qazanmaq,
  Pul qazanmaq...
  Cansıxıcılığı və tənbəlliyi unudaraq,
  Pul qazanmaq,
  Pul qazanmaq,
  Qalanların hamısı zibildir!
  Qalanları isə zibildir, gün!
  Bir az daha üzdükdən sonra yenidən briqantinə qayıtdılar.
  Bir az daha götürüb yata bilərsiniz...
  Pavel-Lev yuxuya getdi və daşındı... Əslində, o, nə xəyal edirdi:
  Ki, o, böyük dahi və alimdir. O, kinesiss məkanına nüfuz edən və əslində işləyən bir hiper sürücü yaratdı . Ən əsası dizayn çox yığcam və ucuzdur. Yaxın gələcəkdə bütün qalaktikada məskunlaşmaq mümkündür. Ancaq insanlar başqa dünyaları fəth etməyə o qədər də həvəsli deyillər.
  Termokvark birləşməsinin kəşfindən sonra bəşəriyyət istənilən maddədən, hətta Sahara qumundan da enerji almağı öyrəndi. Fikir verin, kvarkların sintezi zamanı o qədər enerji alınır ki , bir qram adi torpaqdan yüz milyon ton neft yandırmaq effekti əldə etmək olar!
  Həm də qaz, neft, kömür və s. uğrunda mübarizə aparmağa ehtiyac yoxdur. Bütün enerji hər hansı bir maddə parçasından alınır. Artıq enerji problemi yoxdur. Və eyni zamanda başqa bir şeyə qərar verildi. Yerin üstündə yeni günəşlər işıqlandı. Qış və gecə yoxa çıxdı. Cənnət kimi hiss olunurdu. İnsanlar bir imperiyada birləşdilər, vəssalam. Tərəqqi uçqun kimi sürdü! İndi hər kəs əsl kral kimi yaşaya bilər.
  Güclə əylənmək istəyirsiniz? Beləliklə, Hypernet-ə gedin, özünüzü virtual reallıqda və hətta kainatları yaradan və məhv edən Uca Tanrı olduğunuz bir oyunda tapacaqsınız!
  Hər kəs reallığın imperatoru ola bilməz, lakin hər kəs Virtual Aliyə çevrilə və hər şeyə qadirlik illüziyasını qazana bilər.
  Və siz kosmosa uçmaq məcburiyyətində deyilsiniz: elektronika çoxlu dünya və planetləri proqramlaşdıracaq və siz özünüz oyun imperatoru olacaqsınız.
  Bəli, insanlar günəş sistemindən kənara çıxmağa o qədər də həvəsli deyillər. Onlarda hər şey var. Yemək demək olar ki, pulsuzdur, hər zövqə uyğundur və sintetikdir. Əbədi gənclik və rəngli illüziyalar dünyasında yaşamaq imkanı.
  Cənnət?
  Dostu Aqata gülümsəyərək dedi:
  - Hər kəs virtual reallıqda böyük G hərfi ilə Tanrı ola bilər və elə bir illüziya əldə edə bilər ki, fərqi hiss etməyəcəksiniz. Harada səy göstərməliyik? Əgər oyunda hər şeyə sahib ola bilsəniz və həmişə qalib gəlsəniz!
  Günəş sistemindən kənarda isə ölə bilərsiniz!
  Aqata özünü oynamağa çalışdı. Bəli, virtual təcrübə olduqca asılılıq yaradır. Hər şey var! Heç bir qadağa, məhdudiyyət yoxdur! Siz Vaterlou qazanan və bütün dünyanı fəth edən Napoleon ola bilərsiniz. Bəs dünya, kainat! Nə kainatdır, kvintilyon kainat! Dam həddindən artıq yüklənmədən çökməyincə!
  İstənilən erotik fantaziya, istənilən vəziyyət, istənilən film və siz onun iştirakçısısınız. İstənilən ssenari!
  Virtual oyun və Hypernet oyunları sizə hər şeyi verə bilər!
  Nə qədər cazibədardır. İllüziyalar, nağıllar, sehrlər, hər şeyə qadir dünyalar. İstənilən oyun vəziyyəti.
  Oyun sənayesi inkişaf edib, skan edən radiasiya beynin özünə daxil olur və siz istədiyinizi əldə edə bilərsiniz.
  Burada bəzi insanlar küçədə uçur və eyni zamanda oynayırlar. Kibernetik kostyum isə onların qəzaya uğramamasını təmin edir.
  Getdikcə daha çox insan virtual cənnətə dalır.
  Peter-Leo da bundan narahatdır. Rəngarəng illüziyalar necə də cazibədardır. Yaxşı ki, hələ də köhnə üsulla, attraksionlarda və ya idmanda əylənənlər var!
  Pavelin qarşısında holoqram göründü. Və Adalanın üzü. Vunderkind qızın özü əlaqə saxlayıb, qırmızı saçlarını yelləyir.
  Onun incə səsi eşidilir:
  - Niyə qravitasiya velosipedində yarışmaq lazımdır? Mən indi heç yerdə deyiləm! Və əlaqə qurmaq daha asan ola bilər!
  . FƏSİL Љ 3.
  Ən maraqlı yerdə Pavel Agatha tərəfindən oyandırıldı. Artıq yüngül idi və ən əsası üfüqdə başqa bir gəmi göründü. Və bu, planları poza bilər.
  Pavelin teleskopdan gördüyü kimi, gəmi İspan qalleonu idi. Bu, quldurlardan qoruya bilən silahları olan bir tacir, möhkəm sənət əsəridir.
  Adətən qalleon qiymətli yük daşıyırdı. Yaxşı, indi quldurlar döyüşməkdən çəkinmirdilər .
  Beləliklə, onların briqantinləri sürətlənməyə başladı. Pavel kağız yelkənlər qurmağı əmr etdi. Və külək onları uçurdu.
  Agatha qeyd etdi:
  - Bu gəmidə nə olduğu bilinmir və ona vaxt itirməyə və tərəfləri qızılla dolu olan ələ keçirilən mükafatı riskə atmağa dəyərmi?
  Adala hirslə cavab verdi:
  - Xərclər! Buna görə də biz pirat qızlarıq ki, heç nəyi qaçırmayaq! Düşmənə hara-kiri verək!
  Sarışın terminator qışqırdı:
  - Hər mənzildə sakura var,
  tualetə atılacaq ...
  Sülh içində yaşamaq istəməyənlər üçün -
  Hamıya hara-kiri verirlər!
  Pavel İvanoviç əmr etdi:
  - Qarmaqlarınızı hazırlayın, sizi mindirəcəyik!
  Və aslan kapitanın əlində snayper tüfəngi peyda oldu. İndi o, optik nişangah vasitəsilə ispan zabitini görür. Onu nişan alır. İspan uzun boylu, saqqallı və mis zirehlidir . Kastiliya İmperiyasının döyüşçüləri döyüşdə zirehdən istifadə edirlər. İspaniya hələ də çoxlu müstəmləkələri və geniş ərazisi olan böyük dövlətdir.
  Yəqin ki, bu anda dünyanın ən böyük ölçüsüdür. Amma onun zirvəsi artıq keçib və tənəzzüldədir. İspanların mənfi cəhətlərindən biri də mühafizəkarlıqdır. Misdən hazırlanmış zireh çox yaxşı deyil , qoruyur, amma həqiqətən döyüşə mane olur.
  Pavel Lev atəş açır və ispan zabit sınıq başı ilə yıxılır. Mükəmməl vuruş.
  Keçmiş xüsusi təyinatlılar böyük əmrlər verir:
  - Yelkənləri endirin! Tələsməyin, mən düşmənləri kəsəcəyəm!
  Briqantin bir qədər yavaşladı. Dəniz quldurları ingilislərlə döyüşdə artıq itkilər verdiyindən və çoxlu yaralı olduğundan, Paul quldurlara dəyən zərəri azaltmaq üçün ispanların sayını bir qədər azaltmaq qərarına gəldi.
  Və o, parlaq Kastiliya İmperiyasının əsgərlərinə atəş açmağa başladı. Hansı ki, böyüklüyünü ilk növbədə Kristofer Kolumb və Ameriko Vespuçiyə borcludur. Hansı ki, Amerikanı kəşf edərək İspaniyaya yeni torpaqlar və imkanlar verdi. Yaxşı, qismən də bir müddət Kastiliya İmperiyasının bir hissəsi olan Portuqaliya.
  Pavel vurur...
  Qızlar isə bıçaqlı qatil sandal geyinmiş ayaqlarını tapdalayır və onların döyüşkən ruhunu dəstəkləmək üçün Terminator döyüşçüləri oxuyur;
  Oynayarkən komsomola girdim,
  Gözəl yuxu qız...
  Düşündüm ki, dünya əbədi olacaq May,
  Hər gün baharın doğuşudur!
  
  Amma nədənsə alınmadı,
  Nədənsə aşiq ola bilmirəm...
  Yaxşı, uşaqlar, mənə deyin, zəhmət olmasa,
  Həyat çox güclü avardır!
  
  Birdən müharibə birdən gurladı,
  Və ölüm qasırğası qopdu...
  Qızlarımın güclü bədəni var,
  Dərhal özünüzü hücuma məruz qoya bilərsiniz !
  
  İnanın, imtina etmək istəmirəm,
  Vətən uğrunda sona qədər vuruşun...
  Qumbaraları güclü bir çantada daşıyırıq,
  Stalin ürəklərdə atasını əvəz etdi!
  
  Rusiyada döyüşçülər böyükdür.
  Biz sülhü və asayişi qoruya bilərik...
  Göyün ulduzları məxməri suladı,
  Və ovçu oyuna çevrildi!
  
  Mən döyüşən ayaqyalın qızam
  ilə dolu ...
  Olacaq, mən bu cənnətdə bir yer bilirəm,
  Xoşbəxtliyi qan üzərində qura bilməzsən!
  
  Böyük Vətən döyüşçüləri,
  Biz Moskva yaxınlığında möhkəm vuruşacağıq...
  Və sonra kommunizm dövründə xəyal,
  Şeytanla yeraltı dünyasına qarşı!
  
  Cəsur rus qızları,
  Onlar sona qədər vicdanla mübarizə aparsınlar...
  Pulemyotla vururlar ,
  Əgər sizə qızıl tac lazımdırsa!
  
  Bir güllə belə bizi dayandıra bilməz
  Böyük Allah İsa dirildi...
  Yırtıcı əjdahanın günləri bitdi,
  Göydən daha da parlaq oldu!
  
  Mən səni sevirəm, əziz Lada,
  Ən yüksək Tanrı Svarog şöhrət içində olacaq ...
  Rusiya üçün döyüşmək lazımdır,
  Ən yaxşı Ağ Tanrı bizimlədir!
  
  Rusları diz çökdürməyin,
  İnanın ki, bizim ətimiz cilovlana bilməz...
  Stalin və böyük Lenin bizimlədir,
  Siz də bu imtahandan keçməlisiniz!
  
  Vətən dərdi bizim də ürəyimizdədir,
  Biz onun böyüklüyünə inanırıq...
  Kosmosun qapısını tez açırıq,
  Çox şirin bir həyat olacaq!
  
  Ayaqyalın gözəl qızlarıq ,
  Qar yığınlarının arasından elə sürətlə qaçırıq...
  Bizə bu acı araq lazım deyil,
  Keruv qanadlarını açır!
  
  Biz qızlar Vətən üçün ayağa qalxacağıq,
  Krautlara cavab verəcəyik, pislərə yox,
  Cəhənnəm Qabil məhv olacaq,
  Xilaskar Məsihə salam!
  
  Bir dövr olacaq - daha yaxşı ola bilməz,
  Ölülər əbədi olaraq diriləcək...
  Kainat əsl cənnət olacaq,
  Hər kəsin arzusu gerçəkləşəcək!
  Qızlar mahnı oxudular və Pavel Lev vurdu. Onun evdə hazırladığı tüfəng yarı avtomatik idi və dəqiqədə iyirmi güllə aça bilirdi. Və keçmiş xüsusi təyinatlı mayor çox dəqiq vurdu. O, ukraynalılarla döyüşməkdən qəti şəkildə imtina etdi - deyirlər ki, mən slavyan qardaşlarımı öldürmək istəmirəm. Amma Talibanla çoxlu mücahidləri öldürdü.
  Əmin özü ona bir milyon dollar mükafat təyin edəcək. Pavel İvanoviç üçün Talibanı sıradan çıxarmaq ağrılı idi, indi ispanlar üçün də eynidir. Amma güllələr də xilas edilməlidir.
  Və aslan kapitan əmr edir:
  - Yelkənlər əlavə edin! Gəlin minək!
  Və yenə də quldurlar küləklə uçurulan kağız yelkənlər düzəldirlər. Qızlar isə onlara kömək edirlər.
  Pavel bütün komanda heyətini İspan qalyonunda öldürdü , buna görə də indi işlər daha asan olacaq.
  Bu qızlar o qədər əzələlidirlər ki, əzələ tərifi baxımından onlarla kişilər azdır. Və döyüşçülər min şeytanla belə həqiqətən döyüşməyə hazırdırlar.
  İndi briqantin yüksək sürətlə qalyonu ötür. Və qarmaqlar böyük bir İspan gəmisinin yan tərəfinə qazılır. İspan gəmisinin fonu ilə müqayisədə pirat brigantin çox kiçik, lakin çevikdir. Piratlar isə uğuldayaraq bir tərəfdən digər tərəfə tullanırlar.
  Aqata qışqırdı:
  İp qırılıb
  Bizi pis ölümlə təhdid edirlər...
  Və yaşamaq üçün
  Düşmən döyüşdə ölməlidir!
  Adala uzun qılıncıyla ispan əsgərinin başını kəsib cığal çəkdi:
  - Bəs niyə,
  Ağlınızla yaşamaq mümkün deyil!
  Bəs niyə,
  Heç kimə etibar edə bilməzsən
  Bəs niyə! Bəs niyə!
  Və onun qılınc və qılınc dəyirmanı tutdu və bir anda üç ispan başı düşdü . Bu əladır , gəlin əylənək.
  Pavel Lev özü qılıncla döyüşə qaçdı. Rəqiblərini doğramaq, parçalamaq istəyirdi. Onun silahları sərin idi.
  Və sonra ispan düşür. Agatha sandalının ucu ilə kəsdi və Kastiliya İmperiyasının döyüşçüsü gəminin yan tərəfində uçdu və demək olar ki, dərhal batdı. Sonra qalyonda qırğın oldu . Düzdür, Hek quldurlarından olan qayıqlar Kastiliya İmperiyasının əsgərlərindən biri tərəfindən tüfənglə öldürüldü. Lakin öldürülən dəniz quldurlarının sayı bununla məhdudlaşdı. Daha yeddi nəfər yaralanıb. Ancaq ispanların hamısı öldürüldü. Onlardan yalnız bir neçəsi dənizdən tullana bilib. Lakin onlar mis kəpənəklərində boğuldular.
  Beləliklə, ümumiyyətlə, qalleonun sadə tutulması başa çatdı.
  Adala gülərək qeyd etdi:
  - İstədiklərini yedilər!
  Agatha tweet etdi:
  - Bunlar karusellərdir -
  Ayaqlarınızı əllərinizə qoyun və uçun!
  Bundan sonra quldurlar qalyonu axtarmağa başladılar. Kabinlərdən birində gözəl bir qız tapdılar. O, Böyük Qraf de Gorofun qızı idi. Korsarlar qızı az qala çılpaq soyundurdular və yalnız Aqatanın görünüşü zorakılığın qarşısını aldı.
  Sarışın qız ayağını tərpətdi və bir neçə ən qeyrətli quldur Vikontessa qızın yanından uçdu.
  Aqata onu sakitləşdirib şəxsi kabinəsinə apardı. Ümumiyyətlə, qalleonun göyərtəsində az miqdarda kakao və tütün var idi. Yaxşı, bir qutu gümüş də var - çox deyil. Həqiqət o idi ki, yaxşı silah kolleksiyası, o cümlədən daşlarla bəzədilmiş çox bahalı silahlar və qara qulların bir partiyası var idi. Bütün bunlar satıla bilərdi.
  Kapitan Leo özü üçün brilyantlarla bəzədilmiş qolu olan möhtəşəm bir İspan bıçağı və böyük yaqutlardan hazırlanmış qolu olan bir qılınc buraxdı.
  Burada görmək üçün bir şey var idi. Amma ümumilikdə istehsal o qədər də böyük deyil. Xüsusilə ingilislərdən ələ keçirdikləri ilə müqayisədə.
  Və Vikontessa de Gorof ilə nə etmək lazımdır?
  Qırmızı saçlı şeytan Adala təklif etdi:
  - Gəlin bunu ərəblərə sataq! Düşünürəm ki, bu bal sarışın üçün yaxşı ödəyəcəklər. Şeyxlər sarı saçları sevirlər!
  Aqata mızıldandı:
  - Mən də sarışınam, bəlkə məni satarıq!
  Pavel İvanoviç qeyd etdi:
  - Atası varlıdır, fidyəni də versin! Və hərəmdə başqaları üçün yer var!
  Aqata zəngin ələ keçirdiyi kolleksiyadan özü üçün silah seçdi. Adala da qiymətli daşlarla bəzədilmiş tapançaya üstünlük verdi. Üstəlik, gözlənilmədən bunların rus silahları - Tula silah ustaları olduğu ortaya çıxdı.
  Aqata qışqırdı:
  - Əla! Budur Vətənin ruhu!
  Adala qeyd etdi:
  - Bəlkə, doğrudan da, bütün risklərə və soyuq qışa baxmayaraq, Rusiyaya qayıdacaqlar?
  Pavel qeyd etdi:
  - Ən azı, barondan aşağı olmayan zadəganlıq, daha da yaxşı titullar almalıyıq. Əks halda quldur əmrinə düşəcəyik!
  Sarışın başını tərpətdi:
  - Düzdür! Üstəlik, çar Rusiyasında qadına heç dəyər verilmir. Britaniyadakı kimi deyil!
  Qızılbaş mızıldandı:
  - Oraya getmək istəyirsən?
  Agatha qeyd etdi:
  - Britaniyada pirat üçün karyera qurmaq Fransadan daha asandır. Artıq belə namizədlər var idi. Fransa daha mühafizəkar ölkədir.
  Adala mızıldandı:
  - Yox! Aslan imperiyasına gedən yolumuz artıq bağlanıb!
  Pavel İvanoviç təklif etdi:
  - Qızlarla mübahisə etməyin, əksinə oxuyun!
  Və hər iki gözəl böyük hiss və ifadə ilə oxudu;
  Proqnozlaşdırıla bilən dünyada çox çətindir,
  İnsanlıq üçün son dərəcə xoşagəlməzdir...
  Komsomol üzvü güclü avar tutur,
  Krautların işini asanlaşdırmaq üçün onu sizə verəcəyəm və bu aydındır!
  
  Gözəl qız müharibədə döyüşür,
  Komsomolçu soyuqda ayaqyalın çapır...
  Pis Hitlerə iki yumruq olacaq,
  Hətta AWOL getmək Fürerə kömək etməyəcək!
  
  Yaxşı insanlar - şiddətlə vuruşun,
  Döyüşçü olmaq üçün anadan olmaq lazımdır...
  Rus cəngavər şahin kimi yuxarıya doğru uçur,
  Qoy mübarək üzlər cəngavərlərə dəstək olsun!
  
  Gənc pionerlər nəhəng kimi güclüdür,
  Onların gücü ən böyükdür, bütün kainatdan daha böyükdür...
  Bilirəm ki, görəcəksən - qəzəbli bir uyğunlaşma,
  Hər şeyi cəsarətlə örtmək, sona qədər məhv olmaq!
  
  Vətənimizin Stalini böyük liderdir,
  Ən böyük müdriklik, kommunizm bayrağı...
  O, Rusiyanın düşmənlərini titrədəcək,
  Təhlükəli faşizm buludlarını dağıtmaq!
  
  Beləliklə, qürurlu insanlar, krala inanın,
  Bəli, çox sərt olduğu görünürsə...
  Mahnı verirəm Vətənə,
  Qızlar isə ayaqyalın qarda dəli olurlar!
  
  Ancaq gücümüz çox böyükdür,
  Qırmızı imperiya, Rusiyanın qüdrətli ruhu...
  Müdriklər idarə edəcək, bilirəm əsrlər boyu,
  Heç bir sərhədsiz sonsuz gücdə!
  
  Heç nəyin bizi ləngitməsinə imkan verməyin, ruslar,
  Herkul gücü lazerlə ölçülə bilməz...
  Həyatımız ipək sap kimi kövrək deyil,
  Şok içində cəsarətli cəngavərləri sona qədər tanıyın!
  
  Vətənə sadiqik, könülümüz od kimi,
  Döyüşməyə can atırıq , şən və böyük qəzəblə...
  Tezliklə lənətlənmiş Hitlerə pay vuracağıq,
  Və rəzil və pis qocalıq yox olacaq!
  
  Onda Berlin yıxılacaq, Fürerə inanın.
  Düşmən təslim olur və tezliklə pəncələrini qatlayacaq...
  Vətənimizin üstündə qanadlarda kerublar var,
  Və şər əjdahanın üzünə gürzlə vurun !
  
  Gözəl vətən əzəmətlə çiçəklənəcək,
  Və nəhəng yasəmən ləçəkləri...
  Cəngavərlərimiz üçün izzət və şərəf olacaq,
  İndi əldə etdiyimizdən daha çoxunu alacağıq!
  Bundan sonra qızlar qalleonda tutulan İspan romunu açmağı təklif etdilər.
  Rom kubalı idi və keyfiyyətcə çox yaxşı idi - bal kimi şirin və eyni zamanda güclüdür. İçmək xoş idi. Pis və acı rus arağı kimi deyil.
  Qəlyanaltı olaraq yerli balıqdan qara kürü, darçınlı qurudulmuş banan.
  Qızlar və kapitan üçü birlikdə ziyafət çəkib, yeyib-içməyə vaxt ayırdılar.
  Aqata Paveldən soruşdu:
  - Sizcə, iyirmi birinci əsrdə orada nə baş verir?
  Keçmiş mayor çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Düzünü desəm, bilmirəm... Amma biz onu tərk edəndə nikbinlik üçün çox az səbəb var idi !
  Adala çiyinlərini çəkdi və qeyd etdi:
  - Belə bir tendensiya var ki, bir nəfərin çox uzun sürməsi ölkəyə xeyir vermir. Uzun müddət hökmranlıq edən bütün hökmdarlar sonda nəticələrini daha da pisləşdirdilər. Və bu, yaş məsələsi deyil, karma məsələsidir.
  Aqata başını tərpətdi:
  - Bəli! Gənclər daha şanslı görünür , amma istisnalar var. Məsələn, Reyqan və Buş Qorbaçovdan böyük idilər, amma SSRİ-nin belini qırdılar.
  Pavel Lev qeyd etdi:
  - Amma çox da cəhd etmədilər. Daha doğrusu, Qorbaçov bunu özü etdi. Daha doğrusu, yerli elita əllərindən gələni sınadı. Əlbəttə, çar Andropovun sizi pambıq işinə görə məhkəməyə verəcəyini gözləməkdənsə, müstəqil ölkədə ağa olmaq daha yaxşıdır!
  Adala ah çəkərək cavab verdi:
  - Bəli, indiki qarışıqlığa baxanda, hakimiyyətdə keçəl cırtdan olanda elə bilirsən ki, çarı devirməmək daha yaxşı olardı!
  Aqata razılıqla başını tərpətdi:
  - Bəli, daha yaxşı olardı! Ata Çar və Romanovlar sülaləsi əsrlər boyu hakimiyyətdə olmuş bir güc idi. Və onlardan sonra hakimiyyətin legitimliyi və istehzalılığı pozuldu. Və buna görə də Stalini asanlıqla ələ keçirib tapdalayırdılar. Və ardıcıl olaraq bütün liderlərin üstünə palçıq atmağa başladılar. Və nəhayət, SSRİ dağıldı. Əgər çara toxunmasaydılar, kommunizm olardı! Həyat indikindən qat-qat yaxşı olardı!
  Paul bununla razılaşdı:
  - Bəli, padşahın dövründə daha yaxşı olardı! Birincisi, zadəganları, ziyalıları saxlayacaqdıq, ikincisi, xarici investisiyalar olacaqdı. Və təbii ki, Romanovun komandası kommunistlərdən qat-qat güclüdür. Bolşevik hökumətində kimlər var? Qatı cinayətkarlar və savadsız kəndlilər. Kralın şahzadələri, sayları, mavi qanlı və ağ sümüklü bir cinsi var. Əlbəttə, II Nikolayın dövründə iqtisadiyyatda hər şey qaydasında idi və insanlar ildən-ilə daha yaxşı yaşayırdılar. Və ümumiyyətlə, inflyasiya yox idi. 1913-cü ildə Rusiyada orta əmək haqqı 37 rubl və ya otuz qram xalis qızıl idi. Bu, indiki pulla 120 min rus rublu deməkdir! Və kim deyəcək - həqiqətənmi pis yaşadıq?
  Aqata təbəssümlə əlavə etdi:
  - İnək üç rubla başa gəldi! Bir işçinin bir aylıq maaşına nə qədər inək ala biləcəyini düşünün !
  Və qızlar ilham alaraq onu götürüb oxudular;
  Çar Nikolay ideal hökmdardır,
  Rusiyanı Himalaydan da yüksəklərə qaldırdı...
  O, hökmdardır - ölkələrdən bir almaz
  Şübhəsiz ki, o, düşmənlərini parçalayacaq!
  
  Dağlar, əsrlər bizi fəth etdi,
  Kvazar dünyanın üstündə olan böyük ölkəyə...
  Buludlara quşlar kimi uçacağıq,
  Nikolay böyüklüyün bütü oldu!
  
  Rusiya fillərin vətənidir,
  Biz həm vitse, həm də raket yaratdıq...
  Ən igid oğulların adı ilə ,
  Biz hətta kometlərdən istifadə edə bilərik!
  
  Sənə qəsidə oxuyuruq, müdrik padşah,
  Nikolay dövlətə rəhbərlik etməyi bacardı...
  Rusiyanın böyüklüyünü ucaldacağıq,
  Gəlin sonsuz gücün izzətini qəbul edək!
  
  Yaponiyanı məğlub edə bildik,
  Port Arturdan qaçmağın qisasını aldıq...
  Ovçu açıqca oyuna çevrildi,
  Və idarə edən yaşıl qanun layihəsi deyil!
  
  Qızıldan hazırlanmış rus rublu sərindir,
  Avtokratın idarə etdiyi ölkə...
  Və ayaqyalın qız,
  Fritz qəzəblə vurmağa qadirdir !
  
  Xeyr, Nikolaya çox şey verildi,
  Axı ona yad qəbilə qulluq edir...
  Dünya kinosu yaratmağa qadirdirlər,
  çantaları daşıyırlar !
  
  Oleq igid qan döyüşçüsü,
  Nikolası ölümdən xilas etdi, düzdü...
  Onun şüarı xalq düşmənini öldürməkdir,
  Kimin haqlı olduğunu ancaq Uca Allah bilir!
  
  Qəddar müharibə bitəcək,
  Və ölülər, inanın mənə, yenidən diriləcək...
  Şeytan artıq hökmranlıq etməyəcək,
  Və vicdanlı bir imperator hökm sürəcək!
  
  Rusiya xəyallar imperiyasıdır,
  Ulduzlar arasında gedəcəyik, Rusiya uğrunda vuruşacağıq...
  Möcüzəli gözəlliyin ruh impulsları,
  Axı ruslar həmişə döyüşməyi bilirdilər!
  Bundan sonra qızlar və Kapitan Leo hər biri bir stəkan şirin və ətirli rom içdilər.
  Adala qeyd etdi:
  - Bəli, çar dövrləri olub... Təsəvvür edin, o texnologiyalarla bir rus bəyi bütün Avropanı doyurdu, onda indi cənnət cənnətimiz olardı!
  Agatha tweet etdi:
  - İnanın mənə, ruslar üçün həyat Edom idi,
  İkibaşlı qartalın qanadları altında!
  Bundan sonra, rom və qəlyanaltı ilə ağır bir şəkildə vuruldular, sadəcə götürdülər və masada yuxuya getdilər. Və yuxu gördülər;
  Pavel Rıbaçenko döyüş kostyumunda və lazerlə döyüş robotları ilə döyüşür.
  Onun yanında hər iki tərəfdaş da xüsusi kibernetik zirehdədir. Onlar qəzəblə düşmənlərinə blaster şüaları atırlar. Tapança lülələrinə çox bənzəyən lülələrdən mavi və yaşıl işıq zolaqları uçur.
  Onlar robotları vurur və onların qığılcım, cızıltı və partlamasına səbəb olurlar.
  Adala ləzzətlə oxudu:
  -Biz dinc insanlarıq, amma zirehli qatarımız çox istiyə qədər sürətlənməyə müvəffəq oldu, daha işıqlı sabah üçün mübarizə aparacağıq - gəlin öpüşək!
  Agatha blasteri impulslara çevirdi və gəlin irəliləyən kiborqları vuraq .
  Bunlar sözün əsl mənasında qısalmağa başladılar və qığılcım alovlandılar. Sanki alov toru döyüş maşınlarını bürümüşdü.
  Pavel İvanoviç qeyd etdi:
  - Bu döyüş üçün, sonuncu deyil, həlledicidir!
  Adala qəhqəhə çəkdi və cıvıldadı, rəqibinə antimaddə ilə noxud atdı:
  - Əlbəttə, mən öz qələbəmə inanıram!
  Kiborqlara atəş açan Aqata düzəliş etdi:
  - Qələbəmizə!
  Düşmənlər arasında olduqca təsir edici bir tank meydana çıxdı. Bu , üç mərtəbəli ev ölçüsündə idi . Belə bir nəhəngin bu qədər diqqətdən kənarda görünməsi hətta qəribədir!
  Kapitan Leo radio mayaklı bumeranqı götürdü və qolu radio idarəsinə çevirdi. Və o, yelləncəyinin tam gücü ilə onu işə saldı.
  Bumeranq uçdu və tankın zirehini deşdi. Və yapışdırılmış kimi onun üstünə asdı .
  Pavel-Lev rıçaqları tərpətdi. Və həqiqətən işlədi. Nəhəng tank çevrildi və irəliləyən robotların qalan hissəsini izləri ilə əzməyə başladı. Keçmiş xüsusi təyinatlı mayor böyük avtomobilin döyüş mexanizminə qravitasiya impulsları vasitəsilə əmrlər verirdi. Və həqiqətən işlədi.
  Və eyni zamanda, ekipajında yalnız kiborqların olduğu görünən qüdrətli canavar tankının bütün səkkiz silahı işə başladı.
  Qırmızı ağzı yaqut kimi parıldayan Adala cingildədi.
  - Bu əladır dostlar.
  Kiborqun qoşa lüləli ov tüfənginə bir mərmi atacağıq...
  Döyüş zamanı bilməlisən ki, içə bilməzsən,
  Odur ki, cüzdanınıza bir az araq qoyun!
  Aqata bumeranqı da işə saldı, lakin ölçüsü daha kiçikdir. Mən mexaniki əqrəb kimi görünən bir maşına girdim. Beləliklə, o, özünə bir atlı aldı və kibernetik canavarlara atəş açmağa başladı.
  Qız təbəssümlə oxudu:
  Qan axır yenə çay kimi,
  Rəqibiniz gözəl görünür...
  Amma ona təslim olmayın
  Və canavarı qaranlığa qaytarın!
  Qızlar belə mahnı oxuyur, döyüşürlər. İndi isə əl minaatanından atılan qumbara yenidən öldürücü və dağıdıcı qüvvə ilə uçur. Böyük güclə partlayır. Parçalar bütün istiqamətlərə səpələnir və məhv olur. Bu, həqiqətən bir döyüş impulsudur.
  Böyük gücə malik döyüş tankını idarə edən və sözün əsl mənasında ondan böyük bir balyoz kimi istifadə edən Pavel-Lev heyranlıqla qeyd etdi:
  - Beləcə düşmənin gücü özünə qarşıdır!
  Qızlar kiçik qumbaraları götürüb dabanları ilə atdılar. Onlar qövsdə uçaraq düşməni böyük öldürücü qüvvə ilə vururdular . Və bütün bunlar robotları səthə, bir növ inanılmaz, ləkəli zirehlərə necə bulaşdıracaq.
  Aqata gülərək qeyd etdi:
  bulaşmağı dayandır ,
  Güzgüyə boş baxıb ,
  Dünyanı boğaza bağla,
  Böyük qızların barmaqları!
  Və döyüşçülər elektromaqnit sunami kimi yaxınlaşan robotları götürən və vuran başqa bir elektrik dalğasını işə saldılar.
  . 4-cü FƏSİL.
  Ertəsi gün hər üç qurbanda dözülməz baş ağrıları olub. Digər quldurlar da.
  Qırmızı saçlı şeytan özünü şadlamaq üçün oxudu:
  Razılaşaq, bir az içdik,
  Mən ona yalan demirəm, deyin Seryoqa...
  Əgər araq yonqardan distillə edilibsə -
  Beş şüşədən nə aldıq!
  Qız isə çox düşünmədən başqa bir şüşənin tıxacını açmağa başladı.
  Pavel onun sözünü kəsdi:
  - Boğazdan deyil! Gəlin bir stəkan içək ki, yeni sərxoşluq deyil, asmalıq olsun !
  Aqata kıkırdadı və cıvıldadı:
  Oyanan kimi az qala bizi musiqi ilə müşayiət edəcəklər,
  Və romdan sonra biz bir az asılacağıq!
  Bir stəkan romdan sonra başım yaxşılaşdı. Və bədən adi hərəkətlərini və enerjisini qaytarmağa başladı.
  Qızlar hətta rəqs etməyə başladılar. Günəş doğduğundan hündür və isti idi, gözəlliklərini gizlətməyən şəffaf ayaqqabılarda rəqs edirdilər, ayaqları çox zərif, qaralmış və cazibədar idi, günəş çəhrayı dabanlarına düşəndə isə çəhrayı ayaqqabı kimi parıldayırdılar. güzgü. Qızlar eyni zamanda vəhşicəsinə rəqs edir və oxuyur, o qədər həyəcanlanırdılar ki, bütöv bir şeir oxuyurlar;
  Komsomol qızları yerin duzudur,
  Biz yeraltı dünyasının cövhəri və alovu kimiyik.
  Təbii ki, biz qəhrəmanlıqlara yetişmişik,
  Və bizimlədir Müqəddəs Qılınc, Rəbbin Ruhu!
  
  Biz çox cəsarətlə döyüşməyi sevirik,
  Kainatı kosmosla dolduran qızlar...
  Rusiya ordusu yenilməzdir,
  Ehtirasınızla, daimi döyüşdə!
  
  Müqəddəs Vətənimizin şöhrəti naminə,
  Bir qırıcı təyyarə səmada vəhşicəsinə dövr edir...
  Mən komsomolçuyam, ayaqyalın qaçıram.
  Gölməçələri örtən buz sıçraması!
  
  qızları qorxuda bilməz ,
  Düşmənin bütün raketlərini məhv edirlər...
  Qanlı oğru üzünü bizə göstərməz,
  Şücaətlər şeirlərdə tərənnüm olunacaq!
  
  Faşizm vətənimə hücum etdi,
  O qədər dəhşətli və məkrli şəkildə işğal etdi...
  Mən İsanı və Stalini sevirəm,
  Komsomolçular Allahla birdir!
  
  Ayaqyalın qar uçqunu ilə qaçırıq,
  Sürətli arılar kimi cəsarətli...
  Yayın da, qışın da qızlarıyıq,
  Həyat qızı sərtləşdirdi!
  
  Atışma vaxtıdır, atəş açın,
  Biz dəqiq və həmişə gözəlik...
  Və məni qaşıma deyil, düz gözümə vurdular,
  Kollektiv adlanan poladdan!
  
  Şübhəmiz faşizmi məğlub edə bilməz,
  Və iradə dayanıqlı titandan daha güclüdür...
  Vətəndə rahatlıq tapa bilərik,
  Və hətta tiran Fuhreri devirin!
  
  İnanın, Tiger çox güclü tankdır.
  Uzaqdan və dəqiq vurur...
  İndi axmaq oyunların vaxtı deyil,
  Çünki pis Qabil gəlir!
  
  Biz soyuğa, istiyə qalib gəlməliyik,
  Və zarafatla dəli qoşunla vuruşur...
  Qapalı ayı qəzəbləndi,
  Qartalın ruhu pafoslu təlxək deyil!
  
  İnanıram ki, komsomolçular qalib gələcək,
  Və onlar öz ölkələrini ulduzlar üzərində ucaldacaqlar...
  Oktyabr ayından başladıq gəzintiyə,
  Və bu gün İsanın adı bizimlədir!
  
  Vətənimi çox sevirəm,
  O, hər kəsə parlaq şəkildə parlayır ...
  Vətən bir rubl üçün oğurlanmayacaq,
  Böyüklər və uşaqlar sevinclə gülürlər!
  
  Sovet dünyasında yaşamaq hər kəs üçün əyləncəlidir,
  Bununla bağlı hər şey asan və sadəcə gözəldir...
  Qoy bəxt ipini qırmasın,
  Ancaq fürer boş yerə ağzını qoydu!
  
  Mən komsomolçuyam, ayaqyalın qaçıram,
  Şaxta qulaqlarınızı büzsə də...
  Və düşmənə güvən, göz önündə heç bir yol yoxdur,
  Kim bizi götürüb məhv etmək istəyir!
  
  Daha gözəl söz yoxdu Vətən üçün ,
  Bayraq qırmızıdır, sanki şüalarda qan parlayır.
  Eşşəklərdən daha itaətkar olmayacağıq,
  Qələbə, inanıram, tezliklə may ayında gələcək!
  
  Ayaqyalın qızlar Berlindən keçəcək,
  Asfaltda barmaq izlərini qoyacaqlar.
  İnsanların rahatlığını unutmuşuq,
  Və müharibədə əlcəklər uyğun deyil!
  
  Və döyüş olacaq, qoy bu döyüş başlasın.
  Fritz hər şeyi parçalara səpələyəcək!
  Vətən həmişə səninlə əsgərdir,
  AWOL-un nə olduğunu bilmir!
  
  Ölənlərə yazığım gəlir, bu hamının kədəridir,
  Amma rusları diz çökdürməyin.
  Sem Krautlara tabe olsa da,
  Amma böyük guru Lenin bizim tərəfimizdədir!
  
  Eyni zamanda nişan və xaç taxıram,
  Mən kommunizmdəyəm və xristianlığa inanıram...
  Müharibə, inanın mənə insanlar, film deyil,
  Vətən bizim anamızdır, Xanlıq deyil!
  
  Uca Allah buludların içinə gələndə,
  Bütün ölülər nurlu üzlə diriləcək...
  İnsanlar yuxularında Rəbbi sevirdilər,
  Çünki İsa paytaxtın yaradıcısıdır!
  
  Burada hamını xoşbəxt edə bilərik,
  Geniş rus kainatı boyunca.
  Hər hansı bir plebey həmyaşıd kimi olduqda,
  Və kainatda əsas şey yaradılışdır!
  
  Uca Məsihi qucaqlamaq istəyirəm,
  Düşmənlərinin qarşısında heç vaxt yıxılmamaq üçün...
  Yoldaş Stalin atasını əvəz etdi,
  Lenin də əbədi olaraq bizimlə olacaq!
  Qızlar mahnı oxudular, sonra yenə rom içdilər və yatmağa getdilər. Tamamilə tükənmişdilər.
  Pavel İvanoviç cansıxıcı hiss edərək qara piratla şahmat oynamaq qərarına gəldi.
  O, qaçaq qul olmasına baxmayaraq, özünü yaxşı döyüşçü kimi göstərib, şahmatı çox gözəl oynayırdı. Qaleonda ecazkar fil sümüyü fiqurlarından hazırlanmış lövhə ələ keçirildi. Bundan əvvəl evdə hazırlanmış şahmat dəstləri var idi ki, onları Pavel özü ülgüc kimi iti xəncərlə ağacdan oyurdu. Tez-tez qızlarla oynayırdı. Amma hər iki şeytanın səbri yox idi. Və onlar, bir qayda olaraq, hücuma məruz qaldıqda və ya məğlub olduqda qaçmağa üstünlük verirdilər.
  Qara pirat isə çox inadla döyüşürdü.
  Müasir qaydalarla oynayırdılar.
  Pavel E2-E4 piyadasını irəli atdı, qara döyüşçü cavab verdi: E?-E5.
  Pavel F 2- F 4 oynadı, nəticədə Kral Qambiti oldu. Mayor Pavel Rıbaçenkonun sevimli debütü.
  Qara idi , nəzəriyyədən xəbəri yox idi, amma görünür, qabiliyyəti var idi və çox inadla müqavimət göstərirdi. Bu açılışda Uayt güclü hücuma keçsə də.
  Oyun maraqlı alındı.
  Təbii ki, zənci əlavə piyadasını xilas etməyə çalışdı və uzun müddət düşündü. Onun kömür üzü tərdən parıldayırdı.
  Pavel xatırlayırdı ki, əfqanlar qaradərili olmasa da, çoxlu qaradərili könüllülər Taliban tərəfində vuruşurdular. Mən də onunla döyüşməli oldum.
  Bütün problemlərə baxmayaraq, rus qoşunları Tacikistana yeridilib. O cümlədən vaqneritlər və çeçenlər. Lakin sonuncular öz dindaşları ilə könülsüz mübarizə aparırdılar. Və nədənsə hərəkətlərin imitasiyası daha çox idi. İyirmi birinci əsri tərk etməzdən əvvəl Pavel və komandası Kadırovçuların üsyanı haqqında öyrəndilər. Və deyəsən, Moskvaya qarşı kampaniyadan gedir. Baxmayaraq ki, təfərrüatlar hələ məlum deyildi.
  Və sonra onlar XVII əsrə daşındılar. Onların belə çevik və manevr edə bilən briqantinini necə ələ keçirə bildikləri isə ayrı bir hekayədir.
  Və əvvəlcə Pavel və iki qızı ingilislər əsir götürdülər. Və onları plantasiyalara göndərdilər.
  Xüsusi təyinatlı mayor və onun iki ortağı, xüsusi təyinatlıların baş leytenantları - Adala və Aqata əvvəlcə özlərini təvazökar qoyunlar kimi göstərdilər. Sonra üsyan etdilər, nəzarətçiləri öldürdülər və qaçdılar. Eyni zamanda, kapitan Morqana satmaq üçün xüsusi sifarişlə hazırlanmış bir briqantin ələ keçirə bildilər.
  Qəribədir ki, indiyə qədər Pavel heç vaxt bu canavarla toqquşmayıb. Bəlkə də ona görə ki, Morqan fransız quldurları ilə müharibəyə başlamaqdansa, ispanları soymağı üstün tuturdu. Toruga və Port Royal arasındakı böyük müharibə korsanlara qarşılıqlı məhvdən başqa heç nə vəd etmədi. Bundan ən çox ispanlar faydalanacaq.
  Ancaq gec-tez Morqanla toqquşma olacaq. Və mübarizə başlayacaq.
  Pavel fikirlərindən bir qədər yayındı və qaradərili rəqibinin güclü gedişini əldən verdi və şahmat taxtasında vəziyyət daha da pisləşdi. Yaxşı, bu dəfə fili yenə qurban verməliyik. Və o, sayma işinə qərq olacaq. Beyninizi sıxın.
  Pavel variantları nəzərdən keçirdi və kənar fikirlərə vaxt tapmadı.
  Adala oyandı. O, dirəyə atıldı və iyirmi dəfə özünü yuxarı çəkdi, qanı damarlarından keçirdi. Və əla görünürdü .
  Aqata da gözlərini açdı. Qızlar bir az isindilər, yerdən sıçrayaraq çömbəlməyə başladılar. Əvvəlcə yüngülcə çömbəldilər. Ancaq sonra çiyinlərinə kifayət qədər böyük quldurları qoydular.
  Və qan qadın döyüşçülər arasında yayıldı.
  Agatha qeyd etdi:
  - Və bizə idman zalı lazım deyil!
  Adala razılıqla başını tərpətdi:
  - Bəli, bu, həqiqətən də lazımsızdır! Ətrafda belə oğlanlar olanda!
  Qızlar çiyinlərində dəniz quldurları ilə çömbəldilər. Sonra kişiləri kürəyinə qoyaraq təkanla qaldırmağa başladılar.
  Bu onlar üçün əla məşq olacaq. Qızlar isə bunu böyük məmnuniyyətlə etdilər.
  Və təbii ki, məşqdən sonra gözəllər bunu necə götürüb oxumasınlar? Onlar üçün bu, əlbəttə ki, bir kredodur.
  Və qızların səsləri çox gözəldir;
  Mən belə anlarda doğulmuşam
  Hər kəsin interneti olan kompüteri var...
  Ölkə çiçəklənir və inkişaf edir,
  Və deyəsən qızlarla heç bir problem yoxdur !
  
  Lakin iyirminci əsr çox təlatümlü əsrdir,
  Vulkan qaynayır və püskürür...
  Və hər insan pisdir,
  Və xeyirxah, kiminsə ölkəsini təmsil edən!
  
  Və qız ora çatmalıdır,
  Belə bir vaxtda gözünü qırpmadan...
  Pis oğru bacaranda,
  Və mən bir anda problemləri həll etmək istəyirəm!
  
  Deyəsən qız mənim üçün bəxtsizdi
  Özümü öndə ayaqyalın gördüm...
  Qayıq qopdu, avar bil,
  İnanın mənə, həyat bal kimi görünmürdü!
  
  Və sınaqlar bir anda axdı,
  Qanlı, qəddar, hər hansı...
  Və görünür, yalnız sıfırlar var -
  Ancaq gəlin Rəbbin adını imanla izzətləndirək!
  
  Biz Vətəni qoruya biləcəyik,
  Düşmən absurd hiylə ilə dolu olsa da...
  Bu ovçu bizi oyuna çevirir,
  Faşizm masasına - pis dövlət!
  
  Vətən uğrunda ayağa qalx, döyüşçü
  Müqəddəs Rusiyanız üçün vuruşun!
  Şahin kimi cəsarətlə uçun,
  Qaranlıq əvəzinə səltənətin işığı gələcək!
  
  Biz Vətəni daha da güclü edəcəyik
  Bütün cəngavərlər belə nəhənglərdir...
  Və qəzəbli cani cəhənnəmə gedəcək,
  Biz isə Vətənimizlə əbədi birləşmişik!
  
  İnanın, bir qız üçün asan deyil,
  Ayaqyalın şiddətli qar yağışlarının arasından qaçır ...
  Bütün dünya möhkəm bir ələkdir,
  Və cəllad hökm sürür - cəsarətli Malyuta!
  
  Amma inanın, mən təslim olmadım,
  Və o, Fritsi tüfənglə vurdu...
  köpük ayaqlar altında tapdalandı ,
  Və qızın səsi çox cingildəyir!
  
  O, kerub kimi gülür
  Krautları isə oyuncaq kimi məhv edir...
  Bilin ki, Rusiya xalqı yenilməzdir,
  Həm tanklarımız, həm də polad silahlarımız var!
  
  Cəsarətli qız atəşə rəhbərlik edir,
  Və qəzəblə faşistləri öldürür...
  Burada ordumuz at kimi çapır,
  Daha güclü qırmızılar yoxdur!
  
  Və qız komsomola qoşuldu,
  Və o, kommunistlərin kiçik qardaşı oldu...
  Gəlin şeytan Hitleri hurdaxanaya göndərək,
  Bütün faşistlərin tabutuna xaç qoyaq!
  
  Ürəyimizi Vətən üçün verərik,
  Gəlin ruhumuzu birbaşa onun içinə qoyaq...
  Gücümüz var,
  Sanki komsomol qaydalarını pozmayacağam!
  
  Bir qız Berlinə ayaqyalın girəcək,
  Və təsbeh Reyxstaqda iz buraxacaq...
  üzünə yumruq atacaq ,
  Amma biz kağız üzərindəki mükafatı bilmirik!
  
  Və şücaət bayramımız olacaq,
  belə təsvir edə bilməyəcəyi...
  İş sadəcə yüksək səviyyəlidir,
  Bütün qəhrəmanlıqlar tərənnüm olunur!
  Onlar mahnı oxuyarkən və məşq edərkən. Günəş günortanı keçdi. Piratların artıq üç gəmisi var idi və bu, çox ağır idi. Pavel nəhayət qara piratı yoxladı və əmr verməyə getdi.
  Daha az mobil İspan qalyonunu batırmaq və ondan qiymətli olan hər şeyi başqa gəmilərə köçürmək qərara alındı . İngilis gəmisini də saxlayın, çünki o, olduqca uğurlu və manevrlidir. Üstəlik, ona əlavə silahlar quraşdırmaq hələ də mümkün idi. Qaleondan onlarla daha yaxşı top, eləcə də top güllələri və barıt ehtiyatı çıxarıldı.
  Axşam iş bitdi... Üç milyon livr dəyərində brilyant gizlətmək qaldı.
  Məhz onların gəmiləri gecə vaxtı kiçik bir kimsəsiz adanın yaxınlığında sona çatdı.
  Onsuz da çoxlu rom olsa da, təzə, şirin su almaq, dağ keçilərini və zebraları vurmaq lazım olduğunu bəhanə edərək - təzə ət qurudulmuş qarğıdalı mal ətindən qat-qat yaxşıdır, bir neçə onlarla quldur sahilə endi .
  Və əlbəttə ki, Paulun özü və iki döyüşçü həmkarı. Qızlar bir-iki çəllək tutdular, guya onları su ilə doldursunlar. Onların içərisində isə almaz, yaqut və zümrüd var idi. Ümumilikdə, zərgərlik hətta üç milyondan çox idi, lakin nəzərə alın ki, bu yerlərdə böyük endirimlə satılmalı olacaq.
  Amma titul alıb Avropada məskunlaşdıqdan sonra siz artıq altı milyon frank baha almaz və başqa əşyalar sata bilərsiniz. Beləliklə, qızlar çəlləklərdə daşlarla bir sərvət götürdülər .
  Gecələr Paulla birlikdə gəzdilər. Ancaq ay səmada parlayırdı, gözəl idi - soyuq və isti deyil - optimal temperatur.
  Budaqlar çəkmələrin altında xırıldayırdı.
  Adala qeyd etdi:
  - Ağıllı bir fikirlə gəldik. Bu zibillə paylaşmaq israfçılıqdır!
  Agatha cavab verdi:
  - Biz onlardan necə yaxşıyıq?
  Qızılbaş qürurla dedi:
  - Biz Rusiya xüsusi təyinatlılarının zabitləriyik! Bizim orden və medallarımız var!
  Sarışın güldü və qeyd etdi:
  - Robin Qud medalını da təqdim etməliyik - quldurluğa görə!
  Adala başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Soymağı da bacarmalısan! Və deyə bilərik ki, biz buna müvəffəq olduq!
  Qız isə silahı qaldırıb atəş açıb. Onlara yaxınlaşan vaşaq ölüm nidası ilə budaqlara yıxıldı .
  Pavel vaşağı yaxınlaşdı və xəncərlə sınadı və qeyd etdi:
  - Böyük pişiklərin çox dadlı əti var!
  Sonra ah çəkərək onu kürəyinə qaldırdı. Və süründü. Yaxşı canavar boyda vaşaq isə o qədər də yüngül deyil. Amma onun əti və dərisi yüksək səviyyədədir. Və təzə qovurma bişirmək və yaxası üçün dəri istifadə edə bilərsiniz.
  Yolda Aqata budaqdan banan kəsib, onu məmnuniyyətlə yedi. Adala da belə etdi. Bunlar həqiqətən dadlı yeməklər idi. Qızlar isə onları məmnuniyyətlə yeyirdilər.
  Xəzinə üçün böyük bir qayanın altında yer seçdilər. Qolu istifadə etməkdə çətinlik çəkərək bu nəhəng daşı yerindən tərpətdilər. Sonra da heç bir problem olmadan ora qiymətli daşlardan torbalar qoyurlar.
  Adala qeyd etdi:
  - Tapmaq asan olacaq!
  Və üçü yenə böyük çətinliklə ağır-ağır söykənərək daş daşını yerə yığdılar. Və bu, hər şeyi daha xoş və konstruktiv etdi. Xəsis və sərxoş piratlardan yaxşı pul gizlədilib!
  Agatha qeyd etdi:
  - Bizə xəritə düzəltmək lazımdır! Sonradan itməmək üçün! Yaxud, lazım gələrsə, biliyi nəslə ötür!
  Pavel başını tərpətdi:
  - Düzdür! Birdən iyirmi birinci əsrə qayıtsaq, almaz, yaqut və zümrüd bizim üçün hələ də faydalı olacaq. Onların dəyəri bugünkü pulla bir milyard dollardan çoxdur. Və biz iyirmi birinci əsrdə əbədi olaraq xoşbəxt yaşaya bilərik!
  Adala həvəslə oxudu:
  Yaşamağı bilməliyəm,
  Biz oynaq yaşamalıyıq...
  Ümumiyyətlə, qardaşlar, yaşamalıyıq,
  Xoşbəxtlikdən!
  Pavel təcrübəli xüsusi təyinatlı əsgər kimi ingilis gəmisində ələ keçirilən karandaşlardan istifadə edərək xəritə tərtib etməyə və onu çəkməyə başladı. Bu zaman onlar artıq Britaniyada yaxşı kağız hazırlamağı öyrənmişdilər, ona görə də çəkmək çətin deyildi.
  Aqata və Adala vaxt itirməmək üçün böyük hiss və həvəslə yenidən oxumağa qərar verdilər. Təbii ki, ovlamağı da unutmadılar.
  Baxmayaraq ki, görünür, ov edərkən kim oxuyur?
  Ancaq qızlar xüsusi növ döyüşçülərdir və onlar getdikdən sonra onları dayandırmaq üçün heç nə edə bilməzsiniz. Üstəlik, onların səsləri o qədər dolğun və mehribandır ki, qorxutmaqdansa, cəlb edir;
  Uca müqəddəsin Vətən himni,
  Ayaqyalın qızlar ürəyimizdə oxuyur...
  Yoldaş Stalin ən əzizdir,
  Və gözəllərin səsi çox cingildəyir!
  
  məğlub etmək üçün doğulmuşuq ,
  Wehrmacht diz çökdürülməyəcək...
  Qızların hamısı imtahandan beş balla keçdi ,
  Qəlbinizdə nurlu Lenin olsun!
  
  Və mən İliçi həvəslə sevirəm,
  O, yaxşı İsa ilə mənim fikirlərimdədir ...
  Qönçədə faşistləri öldürəcəyik,
  Və biz hər şeyi çox məharətlə edəcəyik!
  
  Müqəddəs Vətənimizin şöhrəti naminə,
  Vətən uğrunda cəsarətlə döyüşəcəyik...
  Ayaqyalın komsomolçu ilə vuruşun,
  Müqəddəslərin belə üzləri var!
  
  Biz qızlar cəsur döyüşçüyük,
  İnanın, biz həmişə cəsarətlə döyüşməyi bilirik...
  Atalar komsomol üzvləri ilə fəxr edir,
  Hərbi çantamda döş nişanı daşıyıram!
  
  Soyuqda ayaqyalın qaçıram,
  Komsomolçu qar uçqunu üstündə döyüşür...
  Arxasını mütləq qıracağam, mən düşmənəm,
  Mən cəsarətlə qızılgül üçün qəsidə oxuyacağam!
  
  Vətənə salam verəcəm,
  Qadın kainatındakı qız ən gözəldir...
  Hələ çox illər keçəcək,
  Ancaq inancımız universal olacaq !
  
  Vətən üçün daha əziz söz yoxdur ,
  Vətənə xidmət et, ey ayaqyalın qız ...
  Kommunizm və oğullar adına,
  Gəlin kainatın parlaq pərdəsinə girək!
  
  Döyüşdə edə bilmədiyim şeylər,
  "Pələngləri" sürdüm, yandım, zarafatla "Panterlər" ...
  Taleyim iti iynə kimidir,
  Dəyişikliklər kainata gələcək!
  
  Mən o qumbaraların bir dəstəsini atdım,
  Ac oğlanlar nə düzəldirdilər...
  Nəhəng Stalinqrad arxamızda olacaq,
  Tezliklə kommunizmi görəcəyik!
  
  Hamımız qalib gələcəyik,
  Pələnglər və Panterlər bizi qırmayacaq...
  Rus tanrı ayısı nərə çəkəcək
  Və biz sikirik - hətta ölçüsünü bilmədən!
  
  Soyuqda ayaqyalın olmaq gülməli ,
  Qızın çox sürətli qaçması gözəldir...
  Zorla cəbhəyə sürüklənməyə ehtiyac yoxdur,
  Undead sahəsində çoxlu əyləncələr!
  
  Faşist döyüşçüsü çox, təəssüf ki, güclüdür,
  O, hətta raketi də hərəkət etdirə bilir...
  Kommunistlərin çoxlu adı var,
  Axı qəhrəmanlıqlar tərənnüm olunur!
  
  Qız dəhşətli əsir götürüldü ,
  Onu ayaqyalın qar yığınından keçirdilər...
  Ancaq çürümə komsomol üzvünə toxunmayacaq,
  Və gördüyümüz qədər soyuq deyil!
  
  Canavarlar qıza işgəncə verməyə başladı,
  Çılpaq dabanlara qədər isti ütüləyin...
  Və rəfə bir qamçı ilə işgəncə,
  Faşistlər komsomolçuya yazığı gəlmir!
  
  İstidən, qırmızı qəzəbli metal,
  Ayaqyalın qızın dabanına toxundu...
  Cəllad çılpaq gözələ işgəncə verdi ,
  Döyülmüş qadını hörüklərindən asıb !
  
  Qollarını və ayaqlarını bükdülər, bu məni qorxutdu,
  Qızın qoltuğunun altına od vurdular...
  Düşüncələrimdən getdim, aya bil,
  Dalış _ kommunizmə işıq verdilər!
  
  Sonda cəllad taqətdən düşdü,
  Krautlar məni çılpaq şəkildə doğrama blokuna aparır...
  Və səslənir, bir uşağın ağladığını eşidirəm ,
  Qadınlar da qıza yazığı ilə qışqırırlar!
  
  Piçlər boynuma ilgək atdılar ,
  Canavarlar onu daha da sıxdılar...
  Mən İsanı və Stalini sevirəm,
  Köpük Vətəni tapdalasa da !
  
  Burada qutu yalın ayağımın altından söküldü,
  Çılpaq qız ilgəkdə fırlandı...
  Uca Allah ruhunuzu qəbul etsin
  Cənnətdə əbədi olaraq sevinc və gənclik olacaq!
  . FƏSİL Љ 5.
  Xəritəni tərtib edən Pavel-Lev onu kəmərində gizlətdi. İndi bu, Flintin xəzinə axtarışına çox bənzəyirdi. Əgər kimsə bu kartı alsa.
  Adala və Aqata hərəsi bir keçi vurdular və indi də hər biri yüz kiloqram yaxşı ət götürdü.
  Onlar çiyinlərində yüklə qayıtdılar. Orta dərəcədə həvəsli əhval-ruhiyyə. Heç nə almadılar. Və hətta altı milyon franklıq şüşəni daşın altında gizlətdilər. Hansı ki, o qədər də ruhlandırıcı olmaya bilər.
  Adala qeyd etdi:
  - Ətrafda duman var - aldatma hökm sürür!
  Aqata gülümsədi və cızıltı ilə dedi:
  - Ürəyini alma!
  Yolda Pavel bir ceyran da vurdu. Mən də onu vaşaqla birlikdə sürükləməli oldum.
  Amma onların çoxlu təzə əti vardı...
  Cəmi bir-iki saat yatdıq, artıq səhər olmuşdu... Amma sahildə quldurlar kabab və yağlı ət bişirirdilər ki, bu da roma çox yaraşır.
  Piratlar xoşbəxt idilər. Onlar kapitanın və köməkçilərinin onlara xəyanət etdiyini bilmirdilər. Bununla belə, digər xırda şeyləri nəzərə almasaq, hələ də on milyon frank dəyərində qızıl var idi, ona görə də o qədər pul var idi ki, bütün həyatınız boyu içə bilməzsiniz.
  Bununla belə, pirat o qədər içmir ki, onun pulu huşunu itirəcək qədər sərxoş, oğrular və ya asan fəzilətli kahinlər tərəfindən çıxarılır.
  Bəli, gecə pəriləri quldurlardan elə gəlir əldə edirlər ki, ləyaqətli qadınların heç ağlına da gəlmirdi.
  Aqata və Adala təzə ət yedilər, bir az seyreltilmiş romla yuyuldular və söhbət etdilər.
  Agatha qeyd etdi:
  - Rusiyada keçirilən prezident seçkiləri - axırıncıları nəzərdə tuturam - çox darıxdırıcı oldu. Daha əyləncəli bir şey gözləyirdik!
  Adala gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Bəli! Şou daha maraqlı ola bilərdi! Yoxsa bu keçəl adam ancaq sözdə cəsarətlidir, özü də qorxaqdır!
  Sarışın terminator qeyd etdi:
  - Tacikistana bu qədər qoşun yeritməyə dəyərdimi? Niyə biz bu dağlar üçün fanatik Talibanla vuruşmalıyıq? Əfqanıstanın demək olar ki, qırx milyon əhalisi var və əsasən gənclərdir. Onlara qarşı vuruşmaq qalın palıd ağacını əllərinizlə döymək kimidir . Beləliklə, Ukraynada canavar kimi ayı yuvasına ilişmişik. Və qan şəlalə kimi axır!
  Qırmızı saçlı döyüşçü başını tərpətdi və dedi:
  - Yalnız Stalin Rusiyanın indiki hökmdarından daha qanlı idi. Amma sonuncusu çoxdan öldü, bu da inadkardır. Həm də müxtəlif müharibələrdə və epidemiyalarda artıq nə qədər insan həlak olub. Bu sadəcə bir növ ürperticidir.
  Pavel qızlara başını yelləyərək qeyd etdi:
  - Siyasətdən danışma! Və buna görə də əhval-ruhiyyə əla deyil! Həm filmlər, həm də kompüter oyunları üçün darıxırsınız. Sonra da bizə xatırladırlar ki, biz iyirmi birinci əsri Rusiya üçün belə çətin bir zamanda tərk etmişik. Dəniz quldurluğu ilə məşğul olmağımız hətta utancvericidir!
  Aqata əhval-ruhiyyəni yüngülləşdirməyə çalışaraq ciyildədi:
  Bacılar kimi, yaşamaq üçün bacılar kimi,
  Rəisimizlə narahat olmaq lazım deyil !
  Amma onun mahnısı alınmadı...
  Sonra Pavel onu götürdü və oxumağa başladı. O, tutqun fikirlərindən bir az ara verib Kobzondan heç də pis olmadığını göstərmək istəyirdi:
  Mən əbədi gənc pioner oğlanam,
  Mən quduz bir faşistlə döyüşməyə gəlmişəm...
  Böyüklük nümunəsi göstərmək üçün,
  Sırt çantamda əla gündəlik daşıyıram !
  
  Müharibə gəldi, mən cəbhəyə qaçdım,
  O isə yollarda ayaqyalın gəzirdi...
  Və Fritzelərə pulemyotdan atəş açdı,
  Allah qarşısında heç olmasa ürəyində pak bir oğlan!
  
  Mən pusqudan bir Fritz vurdum,
  Piçdən qumbara ilə pulemyot götürdüm ...
  Axı oğlanın çox gücü var,
  Biz Vətənimiz uğrunda cəsarətlə döyüşməliyik!
  
  Oğlan şeytan döyüşçüsüdür, inanın,
  O, Fritz-ə qulaqbatırıcı şəkildə atəş açır...
  Döyüşdə qılınc dişli heyvan kimidir,
  Hansı ki, heç bir soyuducu yoxdur!
  
  Hitlerlə nə etmək olar?
  Oğlanlar onu vəhşi gurultu ilə basdıracaqlar...
  Qatil balta ilə vurmasın deyə,
  Onun üçün təmiz cənnətdə yer olmayacaq!
  
  Dərhal əldə edə biləcəyiniz hər şey
  Yırtıcı fürer qızlı həmvətən istəyirdi...
  Ancaq bu ovçu oyuna çevrildi,
  Bəli, doğrudur, Adolfdakı güllələrə yazığım gəlir!
  
  Artıq şaxtalıdır və mən tamamilə ayaqyalınam ,
  Çevik və qəzəbli qasırğalı oğlan...
  Və qız mənə qışqırır - gözləyin,
  Ancaq bunun çox sürətli olduğunu görə bilərsiniz!
  
  Polisi yumruqla vurdu,
  Əclafı başının arxasına vuraraq yıxdı ...
  Bu vuruşu südlə göndərməyəcəyəm,
  Mən Vətənimi bir şüşə üçün satmayacağam!
  
  Mən pionerəm və bununla fəxr edirəm,
  Çünki qalstuk da çox qırmızıdır...
  Müqəddəs Rus üçün döyüşəcəyəm,
  Baxmayaraq ki, Adolf belə dəhşətli quldurdur!
  
  Ancaq inanıram ki, biz Wehrmacht-ı cəsarətlə məğlub edəcəyik,
  Balaca oğlan bunu çox yaxşı bilir...
  Biz qızıl qanadlı keruvuyuq,
  Və dəyərli lider, yoldaş Stalin!
  
  Wehrmacht-ı cəsarətlə məğlub edəcəyik,
  Baxmayaraq ki, faşistlər Moskva yaxınlığında döyüşürlər...
  Ancaq imtahandan möhkəm A ilə keçəcəyəm,
  Mən isə tapançamı qəhrəmana əmanət edəcəm!
  
  Mən pioner oğlan edə bilərəmmi?
  Nasistlərin heç xəyal etmədiyi bir şey...
  Yaxşı işlərimiz var,
  Və Fuhrer mərhəmət belə qəbul etməyəcək!
  
  Nə edə bilərəmsə, həmişə edə bilərəm,
  Buludlar yenidən Vətənin üzərində dolansın...
  Ancaq pioner düşmənə təslim olmaz,
  Rus əsgəri cəsur və güclüdür!
  
  Bəli, tutdular ,
  Və onu ayaqyalın qar uçqunu ilə apardılar ...
  Polis yaralarına horseradish sürdü,
  Və oğlanı məftillə döydülər!
  
  Dabanlarım da qırmızı isti atəşlə yandı ,
  Və ayaqlarını pokerlə yandırdılar...
  Ancaq Krauts yalnız sıfır aldı,
  Oğlanın ayağından atəş olsa da!
  
  Barmaqlarını sındırdılar, alınlarını yandırdılar,
  oğlanın çiyinlərindən oynaqları qopardılar ...
  Allah pioneri unudub, görünür
  Cəllad yaralara bibər səpəndə!
  
  Ancaq faşistlərə heç nə demədi,
  Və iynələr, dırnaqların altında isti...
  Axı mənim üçün Stalin özü idealdır,
  əzab içində ölsə yaxşıdır !
  
  Məni qarda edama apardılar,
  Vəhşicəsinə döyülmüş uşaq ayaqyalın...
  Amma inanmıram ki, mən artıq sınmışam
  Nasistlər tərəfindən məğlubiyyətdən qaça bilməzsiniz!
  
  Fritz sinəmə ulduz qoydu,
  Bu məni qürurlandırır...
  Qəddar düşmənə təslim olmaram,
  Mən qorxuya və pis alçaqlığa müraciət etməyəcəyəm!
  
  Qəbirə bir addım ata bilərəm,
  Və belə cingiltili pioner mahnısı ilə...
  Axı Fuhrer sadəcə dəli eşşəkdir,
  Mən Edendə bir qızla tanış olacağam, bilirsən!
  
  Amma son anda səsləndi,
  Pulemyotlarımızın saat mexanizmi...
  Atəş dəstəsi yerləşdi,
  Nasistlər qarğa zibilinə çevrildilər!
  
  İndi isə mənim qəhrəman oğluma,
  İşgəncələrdən, əzablardan keçdikdən sonra gəldi...
  Böyük bir qoşunla vuruşdu,
  Belə pis sınaqlardan keçdikdən sonra!
  
  Oğlan yenə Krautları öldürür,
  oğlan qar yığınlarının arasından qaçır ...
  Və çox cəsarətli bir hərəkət edir,
  Dostunuzun saçını hörməkdən çəkinməyin!
  
  Berlin, yəqin ki, tezliklə oğlanı gözləyir,
  Almaniya ruslar üçün başını aşağı salacaq...
  Güclü keruv qılınc yelləyir,
  Və cəsarətlə hamıdan meydana çıxmağı xahiş edir!
  
  İnanıram ki, biz tezliklə ölüləri dirildəcəyik,
  Kim dəfn edilsə, mələk kimi olar...
  Rəbbimiz olduqca güclüdür, birdir,
  Ən azından Şeytan bəzən çox təkəbbürlüdür!
  
  Kainat əbədi olsun
  Müqəddəs kommunizm bayrağı altında...
  Yoldaş Lenin parlaq ulduzdur,
  Stalin isə qalibdir: şər, faşizm!
  Qızlar və digər dəniz quldurları komandirləri ilə birlikdə mahnı oxumağa başladılar. Və hamının ruhu bir anda qalxdı.
  Və sonra əmr səslənir, gəmilərə gedin və lazım olan hər şeyi götürün.
  İndi Toruqaya gedə bilərsiniz. Hər halda, qızıl və gümüş əlavə edilməlidir. Və döyüş və internat üçün yeni quldurları işə götürün. Artıq iki gəminiz var - biri çox çevik, digəri isə çoxlu sayda silahla çox güclüdür. Siz həmçinin şəhərləri talaya bilərsiniz. Çox pul qazan.
  Və ya bəlkə Britaniya və Yamayka vurdu? Mən xüsusilə Morqanla döyüşmək üçün qaşınırdım, amma bu belə olacaq.
  Bu vaxt iki gəmi havaya qalxaraq küləyə doğru yelkən açmağa başladı. Və gözəl görünürdü.
  Xüsusilə briqantində... Pavel teleskopla baxdı. Atışma həvəsi onda yeni qüvvə ilə yarandı.
  Və sonra üfüqdə bir gəmi göründü. Teleskopun güclü optikası Osmanlı İmperiyasının bayrağını üzə çıxarıb. Yaxşı, burada da yaxşı qənimət ola bilər.
  Pavel Lev əmr etdi:
  - Uşaqlar, sürəti artıraq.
  Piratların ümumi rəhbərliyi briqantindən həyata keçirilirdi. Yaralılardan bəziləri vəzifə yerinə qayıtdılar. İndi yenidən döyüşə bilərsiniz. Osmanlı İmperiyası , İspaniya İmperiyası kimi, artıq öz zirvəsini keçib, lakin hələ də nəhəngdir, böyük ərazilərə və donanmaya malikdir. Yaxın vaxtlara qədər türk topları dünyanın ən yaxşısı idi, amma indi onları ingilislər və fransızlar qabaqlayıb.
  Amma yeniçərilər döyüşə hazırdırlar.
  Türklərin böyük bir gəmisi, üzərində çoxlu silah və dənizçilər var.
  Pavel, həmişə olduğu kimi, evdə hazırlanmış snayper tüfəngini götürdü və atəş açmağa hazırlaşdı.
  Adala qeyd etdi:
  - Sarışın və mən də belə bir şey etməliyik ! Qadınlar ən yaxşı snayperlərdir!
  Aqata təsdiqlədi:
  - Qılınc və qılıncla döyüşmək artıq köhnəlib! Bizə daha əhəmiyyətli bir şey lazımdır!
  Qırmızı saçlı qışqırdı:
  - Və müasir!
  Qara dəniz qulduru, Bob adlı yaxşı şahmatçı, hələ də adi bir korser, lakin plantasiyadakı keçmiş qul üçün fərasət, qızlara evdə hazırlanmış yayını göstərdi və qeyd etdi:
  - Bu, tüfəngdən yaxşıdır!
  Aqata güldü və qeyd etdi:
  - Bilirsən, qaradərili... Ay, bağışlayın, afro-amerikalı, uzaq məsafəyə təzim edəcək?
  Bob ağ dişli təbəssümlə başını tərpətdi:
  "Mənim üç simim var və yayınım demək olar ki, dəniz milini uçur!" Düzdür, onu yalnız güclü əzələlərlə çəkə bilərsiniz.
  Qara dəniz qulduru iri oğlana bənzəməsə də, əslində tiri çətinliklə də olsa çəkə bilib.
  Sonra zəhərlə islanmış ox atdı. Və türk əsgəri arxa tərəfdən yıxıldı.
  Pavel də zabitlərə atəş açmağa başladı. Osmanlı gəmisində qırx səkkiz yan top, digər səkkiz sərt və yeni top var idi. Böyük, gözəl idi, yelkənlər zəngin şəkildə bəzədilmişdi və kifayət qədər yüklənmişdi. Ciddi qənimət kimi iyi gəlirdi. Və gənc zabitin zərbələri dəqiq idi. Və burada dəqiqlik çox yaxşı idi. Ancaq Bob da yay ilə təəccüblü dərəcədə dəqiq vurdu. Baxmayaraq ki, onun heç bir məşqi və məşqi yox idi.
  Adala qeyd etdi:
  - Rəng intuitiv şəkildə çəkilir! Bu nadir hədiyyədir! Amma yaxşı, bu gözəldir!
  Agatha tweet etdi:
  - Gözün dəqiqliyi böyükdür,
  Biz Robin Qud qızlarıyıq...
  Bıçağın gücü ilə kəsdik,
  Dodaqlarımızı cəsarətlə əvəz edirik!
  Türk gəmisi getməyə çalışıb. Ancaq brigantin çox çevik və sürətlidir. Lakin qızıl və gümüşlə yüklənmiş ingilis gəmisi geridə qalmağa başladı.
  Məsafə uzananda birdən Osmanlı kolosusu dayandı və özbaşına briqantinə yaxınlaşmağa başladı. Türklər cəsarətli pirat gəmisini batırmağa çalışaraq atəş açdılar. Baş türk paşası orden və medallarla bahalı geyimdə idi və ona zümrüdlərlə bəzədilmiş böyük yaşıl çamaşq taxılmışdı.
  Pavel tüfəngindən atəş açıb Osmanlı komandirinin gözünü deşdi.
  Bundan sonra türk sıralarını dəhşət gurultusu bürüdü. Onların çox, əsas patronu öldürüldü.
  Qara Bob qeyd etdi:
  - Və sən sərin kapitansan!
  Pavel açıq dişləri ilə başını tərpətdi:
  - Bəli! Yalnız yumurtalar məndən daha soyuqdur!
  Briqantin sürətlə yaxınlaşırdı. Və bu onun döyüş twist və öldürücü güc ilə sikişmək cəhdi idi.
  Adala götürüb tüfəngdən atəş açdı. Türk döyüşçüsü başı sınıb dənizə düşüb.
  Döyüşçü qəhqəhə çəkdi və qışqırdı:
  Qara dərili qardaşımızla zarafat etməməlisən.
  Mənim bir ölçüm var, hətta iki...
  Məni söysən,
  Sonra səni ombandan tuturam,
  Yoxsa başındakı cəngavər hərəkəti!
  Aqata da atəş açdı. O, Osmanlı zabitini heyrətə gətirdi və hisslə oxudu:
  Gündəlik rejiminizi qoruyun,
  İdmana ehtiyacınız var...
  Pirat gəlsə,
  Pulemyotunuzu doldurun!
  Qızlar daha aktiv şəkildə muşketlərlə atəş açmağa başladılar. Türklər toplardan atəş açmağa çalışsalar da, briqantin məharətlə manevr edərək topların zərbələrindən xilas oldu. Türklər yalnız yelkənə zərər verə bildilər və pirat gəmisinin keilini bir az əydilər.
  Və beləcə korsanlar qarmaqlarını atıb Osmanlı İmperiyasının gəmisini qazdılar.
  Bundan sonra başqa bir eniş başladı. Bu döyüşlər böyük intensivliklə başladı.
  Göyərtədə hələ də kifayət qədər türk var idi. Və onlar quldurlara qarşı şiddətlə döyüşürdülər.
  Və qan töküldü. Və düşdülər, getdikcə daha çox meyit.
  Adala tullanıb sandalının ucu ilə Osmanın boğazına vurdu və qan içində boğuldu və qışqırdı:
  - Bu ətrafdır!
  Türk dənizçisinin başını qılıncla uçuran Aqata soruşdu:
  - Nə dedin?
  Qızılbaş cavab verdi:
  - Kanturage kaput deməkdir!
  Digər əlində qılıncla başqa bir başını kəsən sarışın qışqırdı:
  "Belədir!" Düşmənlər qapalıdırsa!
  qırğın baş verdi ... Briqantində o qədər də pirat yoxdur, amma Osmanlı gəmisi böyük və adamlarla doludur.
  Pavel hətta yaxınlaşmağa çox tez getdiyinə təəssüfləndi. Bəs onların qələbə üçün kifayət qədər gücü yoxdursa?
  Bununla belə, Kapitan Leo osmanlıları vurmağa və nokaut etməyə davam etdi. Bu qanlı döyüş idi. Və güllələr öz qurbanlarını tapdı. Sanki iynələr həşəratı deşmişdi.
  Bob açıq şəkildə atəş açmaqdan yorulmuşdu və adi bir pirat qılıncla döyüşə qaçdı. Bu nə qədər maraqlı bir həlldir.
  Pavel atəş etdi.
  Və Aqata , onun büstqalterini qılıncla cırdılar. Və qızılgül qönçələri kimi al-qırmızı məmələri olan o qədər dolğun, gözəl döşlər üzə çıxdı.
  Qız hirslə ayağını elə tərpətdi ki, zirehli dörd türk dərhal dənizə uçdu.
  Və Adale'nin qulağı bir az tutuldu və bir tutam qırmızı saç kəsildi. Və qız yaxşıca cızıldı.
  Döyüşçü qışqırdı:
  - Yaxşı, bərbərlərin əlləri əyri olur!
  Sonra götürdü və uzun, çox dişləyən dilini göstərdi, tüpürdü ki, başqa bir Osmanlı uçdu, birini yıxdı və dənizə düşdülər. Və orada köpəkbalığı artıq gözləyir.
  Döyüşçülər ruhlanaraq bir anda oxumağa başladılar;
  Komsomol üzvü olmaq çox yaxşıdır,
  Gözəl qırmızı bayraq altında uçmaq...
  Bəzən mənim üçün çətin olsa da,
  Ancaq gözəlliyin istismarı əbəs deyil!
  
  Soyuqda ayaqyalın qaçdım,
  Qar yağışları çılpaq dabanınızı qıdıqlayır...
  Qız ehtirası həqiqətən artdı,
  Gəlin yeni kommunizm dünyası quraq!
  
  Axı Vətən bizim anamızdır,
  Biz parlaq kommunizmlə qarşılaşırıq...
  İnanın ki, biz vətəni tapdalamayacağıq,
  Gəlin mənfur canavar faşizmə son qoyaq!
  
  Mən həmişə gözəl qızam
  ayaqyalın olmağa öyrəşsəm də ...
  Böyük bir xəyalı gerçəkləşdirin
  Nə qızıl hörüklərim var!
  
  Faşizm Moskvanı sındırdı,
  Demək olar ki, Kremlə atəş açırlar...
  Biz qızlar isə qarda ayaqyalın...
  Yanvardır, amma sanki may ayındayıq!
  
  Vətən üçün hər şeyi edəcəyik,
  Kainatda bizim üçün bundan əziz ölkə yoxdur...
  çox zəngin bir həyat olsun ,
  Sadəcə yatağınızda dincəlməyin!
  
  Gəlin parlaq kommunizm quraq,
  Budaqlı bağı olan hamının sarayı hardadır...
  Və faşizm yeraltı dünyasında yox olacaq,
  Ana Rus üçün çox mübarizə aparmalıyıq!
  
  Beləliklə, kainatda yaxşı olacaq,
  Düşmənləri tez öldürəndə...
  Amma indi döyüş çox çətindir,
  Qızlar yalın ayaqlı formada gəlirlər!
  
  Biz qızlar, döyüşçü qəhrəmanlarıq,
  Gəlin səni vəhşi faşizmin cəhənnəminə yıxaq...
  Sən isə gözəlsən , ayaqyalın, bax
  Kommunizm əlaməti qalib gəlsin!
  
  İnanıram ki, kainatda cənnət tikək,
  Və qırmızı bayrağı ulduzların üzərinə qaldıracağıq...
  Vətənimizin şöhrəti üçün cəsarət et,
  Rusiyanın uca, qüdrətli işığı!
  
  Biz hamımız Eden olduğumuza nail olacağıq,
  Marsda çovdar və portağal çiçək açır...
  ehtimala qarşı qalib gələcəyik ,
  Xalqla ordu bir olanda !
  
  İnanıram ki, ayda bir şəhər görünəcək,
  Venera yeni sınaq meydançasına çevriləcək...
  Və yer üzündə daha gözəl yer yoxdur,
  Paytaxt Moskva inilti ilə tikildi!
  
  Yenidən kosmosa uçanda,
  Və biz çox cəsarətlə Yupiterə girəcəyik...
  Qızıl qanadlı keruv yayılacaq,
  Biz isə faşistlərə heç nə verməyəcəyik!
  
  Bayraq dalğalansın kainat üzərində,
  Kainatda bundan uca müqəddəs ölkə yoxdur...
  Komsomol üzvü imtahanı A ilə verəcək,
  Biz açıq yerləri və damları fəth edəcəyik!
  
  Vətən üçün problem olmayacaq, bilirsən,
  Gözünü kvazardan yuxarı qaldıracaq...
  Və əgər pis əfəndi bizə gəlsə,
  Gəlin onu bir zərbə ilə süpürüb aparaq!
  
  Gəlin Berlini ayaqyalın gəzək,
  Cəsur qızlar , komsomolçuları tanıyın...
  Və əjdahanın gücü məhv ediləcək,
  Və Pioneer buğası qışqırır, zəng çalır!
  . FƏSİL Љ 6.
  Piratlar böyük çətinliklə türkləri məğlub etdilər. Bir çox korsan əbədi olaraq susdu və sağ qalanların demək olar ki, hamısı yaralandı və ya cızıldı. Ancaq qələbə qazanıldı.
  Bundan sonra anbarları və qənimətləri yoxlamaq mümkün olub. Məlum oldu ki, içəridə çoxlu miqdarda qəhvə, iplik, kakao paxlası və şəkər var idi. Təbii ki, silahlar da var idi, o cümlədən daşlı çox bahalı silahlar, qiymətli daşlarla müəyyən miqdarda qızıl və gümüş. Həmçinin Sultanın əmrində də qiymətli daşlar var.
  Amma ən maraqlısı təbii ki, qul və qul yüküdür . Üstəlik, qadın qulların demək olar ki, hamısı ağ rəngdədir, lakin kişi qullar qara rəngdədir.
  Bir sözlə, qənimət kifayət qədər zəngindir. Qullardan biri o qədər gözəl və iştahaaçan idi ki, Pavel onu dərhal kabinəsinə aparmağı əmr etdi.
  Həqiqətən, hündür döşləri və əyri ombası olan bal sarışın gözəldir.
  Pavel Lev özünü onunla birlikdə kabinəyə bağladı və vəhşi heyvan kimi ona hücum etdi. Gözəl qız ehtirasla inlədi və nəvazişlərə çox şiddətlə cavab verdi.
  Adala və Aqatanın öz əyləncələri var idi. Və yaralanan dəniz quldurları onların üzərinə rom tökməyə başladılar .
  Dəniz quldurlarının indi çoxlu sayda topları olan üç gəmisi var.
  Pavel ecazkar gözəlliyi olan möhtəşəm bir qızın çılpaq, qırmızı məmələrinə öpüşlər yağdırdı və yeddinci cənnətdə idi. Bəs bu gözəllik nə qoxuyur - onun bədəni türk buxurları ilə örtülmüşdür. Bu, həqiqətən görünməmiş gözəllik və superdir.
  Adala və Aqata da özlərinə erkək tapdılar və var gücü ilə əyləndilər ... Təbii ki , az qala vedrələrdə romu udmağı unutmadan.
  Hər kəs üçün çox əyləncəli və gözəl idi...
  Hətta Bob, bu ixtiraçı qara adam da fişənglər düzəltdi və atəşfəşanlıq etdi.
  Və rəngli vulkan püskürmələrini xatırladan qara suların üzərində əsl partlayışlar parıldadı. Nə qədər gözəl olsa da , əyləncəli idi.
  gözəllikdən bezərək yuxuya getdi . Beləliklə, gənc və güclü bir kişi ilə döyüşdə o, bütöv bir səadət və həzz okeanını yaşadı, həm də gözəl burnu ilə sızlamağa başladı.
  Pavel onun adını öyrənməyə belə can atmadı. Və ecazkar gözəlliyə malik olan qızın adı Marqarita idi. Və onun qeyri-adi taleyi, ağlasığmaz sərgüzəştləri yaşayan nəcib bir insan var idi.
  Paul heyrətamiz bir yuxu gördü;
  Rəhbərin və xüsusi təyinatlı mayorun olduğu təyyarə Nijni Novqoroddan Kazana uçarkən, elə bil, bir saat dincələ bilərik. Hava gözəl idi, birdən bütün eskadron buludların arasından uçdu
  bəzi qəribə döyüşçülər. Hələ uzaqda olarkən prezidentliyə namizəd Pavel İvanoviç Rıbaçenkonun təyyarəsinə güclü atəş açıblar.
  Xoşbəxtlikdən, məsafə olduqca böyük idi və bəzi raketlər
  uçub keçdi. Bununla belə, təyyarə vurulub. Xüsusi təyinatlı mayor Rıbaçenko əmr verdi:
  - Hamı təcili çıxarsın. Bizim silahımız yoxdur
  döyüşlər havadadır, yalnız yerdə sağ qalmaq şansımız var. Həm də paraşütləri yalnız yer səviyyəsində açın
  səthi, əks halda hava ilə dolu olacaqsınız.
  Uçan təyyarədən iyirmiyə yaxın adam tullanıb .
  Bunlar əsasən paraşütlə tullanma təcrübəsi olan təcrübəli insanlar idi. Eniş uğurlu oldu, ancaq təyyarənin özü
  təyyarə vuruldu və yanan dağıntılara səpildi. Pavel Rıbaçenko və yoldaşları meşəyə düşsələr də, təhlükə yaranıb
  hələ keçməmişdi, çünki düşmən təyyarələri onları havadan vura bilirdi.
  Düz düz onlarla təyyarə var idi və siluetlərə görə, bunlar idi
  naməlum Armetik F-19 qırıcıları var idi
  Rusiyanın mərkəzinə uçur .
  Bir dairə quraraq, hündürlüyü aşağı salmağa çalışdılar
  rusları müəyyən etmək və məhv etmək üçün infraqırmızı ekranlar
  piqmeylər. Təbii ki, qırıcını qumbaraatanla vurmaq çox çətindir . Bununla belə, bu, qırıcının sürətini həddən artıq azaldıb yerin üstündən alçaqda uçarsa, tam cəzasız qalacağına ümid edərsə, mümkündür . Pavel-Lev şəxsən qumbaraatanı nişan aldı və polad yırtıcı quşa atəş açıb. ittiham idi
  bir qədər irəliləyişlə atıldı və qırıcı irəli uçduqda qanadlı hədəfi dəqiqliklə vurdu. Başqa maşın
  İqla-5 portativ zenit sistemindən lider-mayorun başqa bir silahdaşı tərəfindən vuruldu . Döyüşçülərin formalaşması dərhal dağıldı, fərq qoymadan atəş açdılar. Artıq yaşıllıqlarla örtülmüş sıx meşədə fərdi bir insanı vurmaq çətindir.
  Burada bəlkə də şansa arxalana bilərsiniz. məhv etsə də-
  li və müxtəlif istiqamətlərə səpələnmiş, artan sürət, biri
  istilik radiasiyasını tutmağa və infraqırmızı siqnaldan istifadə edərək yüksək dəqiqlikli yükü hədəf almağa çalışaraq havada süzülürdülər .
  Pavel Rıbaçenko "Arı" qumbaraatanını çox yaxşı mənimsəyirdi
  15". Əgər heç olmasa bir zərbə vurmaq şansı varsa, o da vurdu. Dəqiq
  güllə qırıcının quyruğunu və yanan avtomobili uçurdu
  tıxaclara düşdü. Və başqa bir döyüş yoldaşı yenidən raket atdı
  "İqla-5" kompleksi, mühasirəyə alınmış qalada yaşamağa öyrəşmiş partiya üzvləri həmişə möhkəm silah ehtiyatına malik idilər.
  Döyüşçülər kəskin hündürlük qazandılar, lakin çox uzaqdan onlar
  yanğın öz effektivliyini və təbii ki, dəqiqliyini itirdi. Lakin
  daha az, hava-yer-su raketləri təsir edici qaldı
  kraterlər, çoxəsrlik ağaclar kibrit kimi qırıldı. Əgər olmasa
  ağacların sıx tacları, sonra fraqmentlər cəsur rus döyüşçülərinin bir dəstəsini məhv edə bilərdi. Amma hələ də yaralılar var idi və onlardan biri
  dirək Pavel İvanoviçin üzündən sanki 5 santimetr uçdu. Milli Təhlükəsizlik üzrə kölgə nazir
  Adala Almazov partiya sədrinə daha çox şeylər təqdim edib
  müasir portativ zenit qurğusu "Strela-
  7" dörd yüklə. Cəsarətli Hərbi Hava Qüvvələrinin asları necə çevrilsə də
  ABŞ, lakin daha altı döyüşçü vuruldu. İki sağ qalan
  Onlar döyüş meydanından biabırçı şəkildə yoxa çıxdılar və vaxtında, çünki bütün zenit ittihamları artıq istifadə edilmişdir. Döyüşün nəticələri:
  ABŞ - mənfi 10 döyüşçü, Rusiya - yalnız üç yüngül yaralandı . Yaxşı bir başlanğıc gələcək optimizm üçün əsas verir.
  Düşmən bərabər şərtlərlə döyüşməkdən qorxur,
  Onun üçün ədalətli mübarizə aparmaq çətindir!
  Müdafiəsizləri döyməkdən utanmaz ,
  Uşaqlar, arvadlar olsun - fərqi yoxdur!
  Pavel İvanoviç silahını silkələdi - o, həqiqətən super insandır, deyək.
  Amma əsir götürülən ABŞ pilotu sürünür. Adala Almazova çəkməsini onun üzünə sıxır.
  Və qorxa-qorxa onun çəkməsinin uzun, tozlu dabanını öpür. Sonra dili ilə qızın ayaqqabısının tozunu yalayır.
  Adala gülümsəyərək dabanının ucu ilə əsir pilotun burnuna var gücü ilə vurdu. Onu qana böldü, sızmasına səbəb oldu.
  Aqata yaxınlıqda göründü, bu sarışın kölgə daxili işlər naziri. O da ağ dişlərini göstərdi və hönkürdü:
  - Mən səni ləpə kimi əzəcəyəm!
  O da tozlu dabanlarını məhbusun üzünə sıxdı. Və həm gülməli, həm də gülməli idi. Qızlar isə sevinc içində bir ağızdan gülüb oxudular;
  Mən işıq və sevgi Vətəninin qızıyam,
  Ən gözəl komsomol qızı ...
  Fürer reytinqini qana əsaslasa da,
  Bəzən özümü yöndəmsiz hiss edirəm!
  
  Bu, Stalinizmin çox şərəfli dövrüdür,
  Hər şey parıldayanda və parıldayanda...
  Qürurlu adam qanadlarını açdı -
  Habil qalib gəlir, Qabil isə həlak olur!
  
  Rusiya mənim vətənimdir,
  Baxmayaraq ki, bəzən özümü yöndəmsiz hiss edirəm...
  Və komsomol bir ailədir,
  Yolda ayaqyalın getmək çətin olsa belə!
  
  Sərin faşizm Vətənə hücum etdi,
  Bu donuzun dişləri hirsli dişlərini göstərdi...
  Qəzəbli napalm yağdı göydən,
  Ancaq Tanrı və parlaq Stalin bizimlədir!
  
  Rusiya Qırmızı SSRİ-dir,
  Qüdrətli Böyük Vətən...
  Əbəs yerə Cənab pəncələrini açır,
  Biz mütləq kommunizm altında yaşayacağıq!
  
  Böyük müharibə başlasa da,
  Və çoxlu qan töküldü...
  Budur böyük bir ölkə qıvrılır,
  Göz yaşlarından, yanğından və böyük ağrıdan!
  
  Ancaq inanıram ki, biz Vətəni dirildəcəyik,
  Biz isə sovet bayrağını ulduzlardan da yüksəklərə qaldıracağıq...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Böyük, ən parlaq Rusiya!
  
  Bura mənim vətənimdir,
  Bütün kainatda bundan gözəl heç nə yoxdur ...
  Şeytanın cəzası qaçsa da,
  Bu əzablarda imanımız daha da güclənəcək!
  
  Özünü Hitlerin etdiyi kimi,
  Afrikanı bir anda ələ keçirməyi bacardı...
  Faşizm bu qədər gücü haradan alır?
  İnfeksiya bütün dünyaya yayıldı!
  
  Fuhrer bu qədər tutdu,
  Və bunun heç bir ölçüsü yoxdur ...
  Quldur hansı dava- dalaş yaradıb?
  Onların üstündə dəhşətli qırmızı bayraq dalğalanır!
  
  Krautlar indi çox güclüdür,
  Onların "Pələngləri" yoxdur, amma daha pis tankları var ...
  Və Adolfun gözünə snayperlə vurun -
  Faşistlərə daha güclü banklar verin!
  
  Edə bilmədiklərimizi zarafatla edəcəyik,
  Soyuqda ayaqyalın qızlar olsa da...
  Çox güclü bir uşaq böyüdürük,
  Və qırmızı, gözəl bir gül!
  
  Düşmən səy göstərsə də, Moskvaya qaçsa da,
  Amma ayaqyalın qızların döşləri ayağa qalxdı...
  Dırpandan pulemyotla vuraq,
  Əsgərlər atəş açır, əzizlərim!
  
  Rusiyanı hamıdan üstün edəcəyik,
  Kainatda Günəşdən daha gözəl olan ölkə...
  Və inandırıcı uğur olacaq,
  Pravoslavlığa inancımız güclənəcək!
  
  İnanın ki, biz ölüləri dirildəcəyik, qızlar ,
  Ya Allahın qüdrəti, ya da elmin çiçəyi...
  Biz kainatın genişliyini fəth edəcəyik,
  Bütün gecikmələr və iyrənc cansıxıcılıq olmadan!
  
  Vətənimizi sərinləyə biləcəyik,
  Gəlin Rusiyanın taxtını ulduzlardan uca qaldıraq...
  Sən bığlı fürersən,
  Özünü pisliyin kənarları olmayan bir Məsih kimi təsəvvür edən!
  
  Vətəni nəhəng kimi edəcəyik,
  Baş verənlər tək bir monolit kimidir...
  Qız birlikdə parçalandı,
  Axı cəngavərlər döyüşdə yenilməzdir!
  
  Böyük Vətəni xilas et,
  Onda Məsihdən mükafat alacaqsınız...
  Uca Tanrı üçün müharibəni pozmaq daha yaxşıdır,
  Baxmayaraq ki, bəzən cəsarətlə mübarizə aparmalısan!
  
  Bir sözlə, döyüş tezliklə sönəcək,
  Döyüşlər və itkilər bitəcək...
  Və böyük qartal cəngavərləri,
  Çünki hər kəs doğuşdan əsgərdir!
  Bundan sonra qızlar əsir pilotu götürüb uzadılmış qollarına qaldırdılar. Qaçdılar, sürətləndirdilər və onu çaya atdılar.
  Pavel İvanoviç ayıldı... Tufanlı gecədən sonra hər şey ağrıyırdı, əzələləri də, başı da.
  Niyə rom ilə asma olmaq və daxili olaraq daha çox limon suyu qəbul etmək lazımdır?
  Qız Marqarita da gözlərini açıb cingildədi:
  - Rom içmək zərərlidir, yoldaş komandir!
  Pavel təəccübləndi:
  - Mən sənin üçün necə yoldaşam?!
  Qız təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən Fransada anadan olmuşam, burada öz macəralarım olub. Hətta kral XIV Lüdovik məni özünə məşuqə etdi. Sonra mən həm Sarayda qul idim, həm də Yeni Dünyanı ziyarət etdim. Amma ən əsası, hind daşına toxunduğum zaman zaman səyahətim oldu və məni iyirminci əsrə daşıdılar. O , iyirmi birinci əsrdə yenidən buraya gələnə qədər yüz il orada qaldı . Və belə də olmalı idi - çılpaq və silahsız hərəkət etdi və türklərin pəncəsinə düşdü. Mən qaçmağı düşündüm, amma sən məni azad etdin. Fransada markiz titulu və krallığın ən gözəl qadınıyam!
  Paul şübhə ilə qeyd etdi:
  - Amma o qədər gənc və təravətlisən ki... Sadəcə dərin qızılgül ləçəklərinə bənzəyir, gənclik iyi gəlir. Necə bu qədər çox ola bilərsən!
  Qız Marqarita ah çəkdi və cavab verdi:
  - Uzun hekayədir. O, həm də mənim birinci ərim idi və mən Fronda ölkədə tüğyan edəndə evləndim və On dördüncü Lui hələ oğlan idi, o, əbədi gəncliyin sirrinə sahib idi. Bundan əlavə, hind daşına toxunanda, özümü başqa bir zamanda tapanda, nəinki orada qocalmadım, bütün çapıqlar, kəsiklər, yaralar izsiz sağaldı! Beləliklə, mən İkinci Dünya Müharibəsi ilə vuruşa bildim, yaralar aldım, amma izsiz itdi. Bəs daha harda döyüşmüsən?... Yüz il kabus kimi keçdi.
  Xüsusi təyinatlı mayor gülümsədi:
  - Deməli, zamanda səyahət etmək mümkündür! Və həqiqətən geri qayıda bilərik!
  Gözəl sarışın qız başını tərpətdi:
  - Ola bilər! İstədiyiniz zaman deyil, ən rahat olduğu anda deyil.
  Paul qətiyyətlə soruşdu:
  - Bəs bu daş haradadır?
  Marqarita çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Düzünü desəm, onun dəqiq harada olduğunu unutmuşam. Amazon cəngəlliyində bir yerdədir. Uğursuzluqla eyni vaxtda qayıtdım , amma başqa yerdə. Və türklər tərəfindən əsir götürüldü. Beləliklə, bir çox yerləri gəzməyi bacardım.
  Pavel Lev başını tərpətdi:
  - Yaxşı, bəlkə daha dəqiq xatırlayacaqsan! Bu vaxt məşqlər etmək üçün nə lazımdır, necə edəcəyinizi bilirsiniz!
  Marqarita gülümsədi və cavab verdi:
  - Mən yüz ildə çox şey öyrənmişəm! Bilirsiniz, barıt iyini ilk dəfə İspaniyada müharibə zamanı hiss etmişəm, başqa yerdə olmuşam və bu maraqlıdır.
  Gənc oğlan yerə uzandı, qız Marqarita isə onun kürəyində oturdu.
  onunla yerdə təkanla qaldırmağa başladı . Və bunu böyük həvəslə etdi.
  Qız qeyd etdi:
  - Siz Herakldan çox Apollona bənzəyirsiniz!
  Paul soruşdu:
  - Bu yaxşıdır?
  Marqarita əminliklə cavab verdi:
  - Çox yaxşı!
  Pavel təkanla qaldırmağa davam etdi. Yorğun olanda Marqarita ondan arxası üstə oturmağı xahiş etdi. Əzələli və gözəl qızın özü isə kürəyində kişi ilə təkanla qaldırmağa başladı. Həm də çox gözəl və sərin görünürdü .
  Bu vaxt Adala və Aqata ayıldılar. Gəlin hər iki əlimizi və ayağımızı yelləyərək bir-birimizlə spar edək. Qızlar çox sərt və sərt vurdular. Məni əlləri və ayaqları ilə döydülər.
  Və çıxdılar.
  Piratlardan biri onlara yaxınlaşdı, lakin sarışından çənəsində bir daban aldı və huşunu itirdi.
  Bu, həqiqətən də əyləncəli idi. Qızlar isə yelləməyə və tullanmağa davam etdilər.
  Və bunu daha əyləncəli etmək üçün döyüşçülər döyüşərkən mahnı oxudular:
  Biz çox gözəl bir ölkədə doğulmuşuq,
  Kainatda bundan gözəl heç nə yoxdur...
  Və həyatımız bir nağıl kimi davam edir -
  Heç olmasa qızlar iyirmidən çox deyil!
  
  Soyuqda ayaqyalın gəzirik,
  Ayaqlar isə qazların ayaqları kimidir...
  Qız isə çöldə bir gül əkdi,
  Stalindən əmr gəldi - öldürün!
  
  İndi şiddətlə döyüşməliyik,
  Qızların hamını məhv etmək çağırışı var...
  Parlaq rəngli alovdan utanmırıq,
  Baxmayaraq ki, ipin qırılması mümkündür!
  
  Biz dünyada milyonlarla insanın hisslərini sevirik,
  Biz ilk peşəmizi qiymətləndiririk...
  Tribunalı stadionları harada toplayacağıq,
  Berlinə qələbə ilə girəndə!
  
  Bu dünyaya inanmaq nə qədər çətindir,
  Şeytan tamaşanı idarə edən ...
  Sanki virtual çəkiliş qalereyasında yaşayırıq,
  Allah sənə tam dəli olmamağı nəsib etsin!
  
  İnanın, sovet ölkəsində yaşamaq çətindir,
  Xüsusilə yanğın zamanı...
  Amma inanıram ki, nəslin gözəl çiçək açacağına ,
  Heç olmasa fürer öz cəfəngiyyatını qışqırdı!
  
  Rus qalalarından qorxma,
  Cəsarətlə get, igid, hücuma...
  Faşistlər heç də yaxşı qonaq deyillər,
  Və cılız düşüncələrə vaxt yoxdur !
  
  Gəlin böyük bir planet quraq,
  Və düşmənlərimizi öldürəcəyik ...
  Biz indi nasistləri ədalətə təslim edəcəyik,
  Axı Vətən bizim öz anamızdır!
  
  Biz nəhəng döyüşçülərik,
  Əsgərlərin şücaətlərini isə saymaq olmaz...
  Xalqla partiya bir olanda
  Alovlu ayı zirvəyə qalxdı!
  
  Hitlerdən kotlet hazırlayacağıq,
  Onun zərbəsi ilə hamının beynini düz edəcəyik...
  Əməlləriniz qəlbinizdə tərənnüm olunsun,
  Gəlin çəkmələrimizi Reyn çayında yuyaq!
  
  Biz döyüşçü qızlarıq Allah xatirinə
  İstəsək şeytanla da məşğul ola bilərik ...
  Uca Allah çox sərt baxsa da,
  Və keruv qanadlarını açır!
  
  O, hər kəsi İsanın adı ilə qaldıracaq,
  Külli-İxtiyar Rəbb bütün göylərin bayrağıdır...
  Və heç vaxt olmayacaq, inanın mənə təəssüf ki,
  Cin bizi şikəst edə bilməz!
  Bundan sonra doyunca çırpınan qızlar dənizin şimalına doğru uzanaraq üzdülər...
  Bundan sonra yelkən əlavə edib Toruqaya tərəf getdilər. Satışa gəmiləri gətirməyin vaxtı gəldi. Yeri gəlmişkən, türkcə çoxlu qəhvə vardı. Bu məhsul isə Avropa üçün çox dəyərlidir və ondan yaxşı pul qazanmaq olar. Və onu belə daşımaq baha başa gəlir.
  Marqarita ilə birlikdə kapitanın özü də peyda olanda qızların əhvalı yüksəldi. Qızılı saçlı incə sarışın son dərəcə gözəl idi. Onun çatışmazlıqları arasında hündürboy və əzələli çiyinlərə sahib olmaq daxildir. Özü də çox atletikdir. On dördüncü Louis onsuz olanda çəkmələri və parikləri onun yanında cırtdan kimi görünürdü.
  Marqarita əlini qızlara uzadıb rusca dedi:
  -Salam yoldaşlar! Gələcək qonaqları qarşılamağa şad olarıq!
  Aqata gülümsədi və cavab verdi:
  - Bəli, gözəl görünür! Həm də hit!
  Adala güldü və oxudu:
  Uzaq qədim əsrlərdə gəlişlər ,
  Möcüzələr möcüzəsi yaratdılar...
  Dalğa təpələri dənizləri aşır,
  Təyyarə qanadını uçuruma saldı!
  Marqarita sevinclə davam etdi:
  Şumla şumladıqları yerdə indi traktor,
  Arktikada alma ağacları çiçək açır...
  Xalqımız qüdrətlidir, pravoslavdır,
  Xəyalımı gerçəkləşdirdi!
  Qızlar bir ağızdan bitirdilər:
  Yaxşı, çətin bir döyüş gəlirsə,
  Rusiya üçün ölməlisən...
  Kədərləri və məzəmmətləri unut,
  Yer üzündə yaşayanları qoruyun !
  Bundan sonra qızlar və gənc yumruqlarını yuxarı atdılar...
  İndi külək yelkənləri daha güclü şişirtməyə başladı. Və komandanın əhval-ruhiyyəsi daha müsbət oldu.
  Qara Bob qızıl yarpaq saçlı yeni qızı şahmat oynamağa dəvət etdi.
  Qız soruşdu:
  - Kliklər üçün?
  Bob başını tərpətdi.
  - Mən sənin kimi qadına əl qaldırmazdım. Bəlkə qızıl sikkə üçün?
  Qız gülümsədi və saçından qızıl və brilyant broş çıxardı və cızıltı ilə:
  - Bu, iki tapançaya, yoxsa iyirmi franka qarşı işləyəcək?
  Bob başını tərpətdi:
  - Olduqca! Və bir-iki qızıl, fransız sikkəsini çıxardı.
  Qara , özü üçün də evdə şahmat düzəldir, onları xəncərlə ağacdan kəsir və lak ilə örtürdü. Beləliklə, oynamaq mümkün idi.
  Marqarita Botvinniklə tanış oldu və bir müddət onun məktəbində oxudu. Ona görə də nəzəriyyəni çox yaxşı bilirdim. O, kişilər arasında birinci kateqoriyada inamla qalib gəldi. Qadınlar arasında isə hətta şahmat üzrə idman ustası oldu. Beləliklə, Bob çətin anlar yaşadı. Bu, güclü həvəskar Pavel İvanoviçlə oynamaq kimi deyil, o, Kraliça Qambitindən başqa heç nəyi ətraflı öyrənməyib. Və mən təsadüfən bir kitabdan Kraliça Qambitini öyrəndim.
  Marqarita isə heç bir şans vermədən artıq açılışda olan qaradərilini sıxdı. Və onu getdikcə daha çox sıxdı.
  Bob məğlubiyyəti gecikdirmək ümidi ilə çox uzun və səylə düşünməyə başladı.
  Bu arada Adala və Aqata qollarında bir-biri ilə güləşdilər. Bu baxımdan onlar təxminən bərabər idilər. Və beləcə hər şey heç-heçə ilə bitdi. Sonra qızlar qarın əzələləri ilə məşğul olmağa başladılar. Əvvəlcə gövdə əyilmiş, sonra isə qaldırılmış ayaqları ilə!
  Beləcə isindilər...
  Adala Tvitter hesabında yazıb:
  - Yüz metrlik yarışa söykəndim,
  Hamamda arıqladım, rahat yatıram...
  Boks məşqim var
  Ümumiyyətlə, bu hazırlıqdan sonra
  Mən Bobu söymədən əzəcəyəm!
  Qızlar isə ağciyərlərinin üstündə güləcəklər.
  Marqarita səbrini itirərək hönkürdü:
  - Nə qədər düşünəcəksən? Get!
  Bob qışqırdı:
  -Yeddi dəfə ölçün və bir dəfə kəsin!
  Qız məntiqlə dedi:
  - Əsas odur ki, onu kəsək! Onlar kəsmək üçün ölçürlər, əksinə deyil!
  Və yenə də yorğun iyləmə. Mən həqiqətən imtina etmək və qızıl sikkələrdən imtina etmək istəmirdim.
  . FƏSİL Љ 7.
  Pavel teleskopla baxdı. Başqa döyüş istəmirdi. Daha doğrusu, artıq tutublar . Qəniməti satıb sahilə yeni quldurlar cəlb etməliyik. Və sonra daha böyük şeylər götürün.
  Məsələn, bir şəhəri qarət etmək. Pis fikir deyil. Xüsusilə Kapitan Qanı xatırlayırsınızsa.
  məşhur Qan haqqında bütün tetralogiya olmasa da, bu kitabı oxudum . Baxmayaraq ki, tarixdə belə bir pirat yox idi - uydurmuşdu. Morqan var idi və ona çox şey aid edilir. Burada işlər belədir...
  Paul onu götürdü və kədərlə oxudu:
  Mən kral ölkəsində sadə uşaq idim,
  Atam ustanın torpağını şumlayırdı...
  Ancaq hussar cəngavərliyi xəyallarında yaşayırdı,
  Və oğul döyüşdə cəsarətlə çubuğunu yellədi!
  
  yeniyetmə kimi donanmaya qaçdım ,
  Şahzadə mənə gəmiyə minməyə icazə verdi...
  Şəkər xidməti deyil, inanın uşaqlar,
  Orada möhkəm yapışmalı və düşməməlisən !
  
  Az yedilər, amma məni şallaqladılar,
  Dabanında bir çubuq - qamçılayan oğlan!
  Yox, belə uşaq pay istəmədi,
  Mən azadlıq istəyirdim, gənc İlya!
  
  Xəyal etdim, sərvətə də inandım,
  Ayaqyalın çəkmələr istədim...
  Amma dənizdə deyil, inan mənə qardaş ,
  Məndə olan hər şey borc üçün satılacaq!
  
  Amma sonra belə oldu, bir şəxsi ilə rastlaşdıq,
  Qeyri-bərabər döyüş idi, əziyyət çəkdik...
  Və mən piratın pəncəsinə düşdüm,
  Və şeytanın cəhənnəmində olmaq kimidir!
  
  Uzun müddət çırpılmış, ilan quyruqlu pişiklə,
  Sonra yalın ayaqlara atəş gəldi...
  Piratlar kabin oğlanını çox döydülər,
  Onlara daha çox ağrı hiss etdirmək istədim!
  
  Oğlan bu işgəncədən möhkəm yapışdı,
  Nə inilti, nə fəryad, nə də bir ah...
  Əsl cəngavər olduğu ortaya çıxdı,
  Çək, qayışı inadkar qatır kimi bil!
  
  Pirat kapitanı isə təəccübləndi
  Sən kişisən, deyəsən, bizimkiləri görürəm...
  Və filibusterlərin üzləri işıqlandı,
  Kabin oğlanının belə bir şansı var!
  
  O, dalğalı dənizlərdə pirat oldu,
  Həm də döyüşlərdə gəmiləri batırır...
  İndi oğlanın yeni bir təşəbbüsü var,
  Öyrən, cəhd et - süpürülməmək üçün!
  
  Pirat, şübhəsiz ki, oğru oğlandır,
  Amma o, qardaşlıq qanunlarını qanun kimi hörmətlə qarşılayır...
  Boş söhbətlər üçün bir az da quru ,
  Amma qışqıraraq dağılacaq!
  
  Oğlan böyüdü və varlandı,
  Dərhal bir gəlin tapmağı bacardı ...
  Qardaşlıqdan səlahiyyət alır,
  Müəyyən dərəcədə o, həm Tanrıdır, həm də şahzadədir!
  
  Ancaq sonra şans vəhşicəsinə döndü,
  Təcrübəli pirat dəhşətli əsirə düşdü...
  Cəsarətin nə olduğunu birinci əldən öyrəndim,
  Xaosun nə olduğunu anladı !
  
  Qəhrəman dayaqda möhkəm dayandı,
  Və heç kimə vermədi, demədi...
  Hətta ona səltənət vəd edilmiş olsa da,
  Və sonsuz vədlər axını!
  
  Sonra onları zəncirlə iskeləyə apardılar,
  Orada böyük cəllad qılınc hazırladı...
  Onun işi belə görünür,
  Başın bir zərbəsi ilə kəsin!
  
  Cəngavər ayrılıqda hamıya baş əydi,
  Dedi: Əgər mənim günahımdırsa, məni bağışla...
  Balta yelləncəyi - kötük yuvarlandı,
  Piratın ruhu cəhənnəmə getdi!
  Pavelin özü gülümsədi... Vaxt keçir və hava qaralmağa başlayır. Nəhayət, Marqarita Bobu mat etdi və iki qızıl tapança götürdü. Bundan sonra quldurlar yenidən yatmağa getdilər.
  Və yuxular şirin olmağı vəd edirdi...
  Pavel İvanoviç də Morfeyin yuxularında elə cəsarətli və eyni zamanda möhtəşəm bir şey gördü;
  Kosmosdan keçərək, təyyarə göylərdə sürüşdü
  açıq yerlər. İllüminatorun o tayında mavi-yaşıl məxməri dəniz uzanırdı. Marqaritanın xahişi ilə. De La Valliere polad qanadlı
  at yavaşladı və okeanın üstündən aşağı uçdu ki, o
  Mən yuxarıdan torpağa baxış keçirə bildim.
  Tam bədənli sinə səsi ilə "Adanız böyükdür".
  Marqarita dedi.
  - Bəli, o, böyük və gözəldir, amma ən əsası, işə xidmət edir,
  sivilizasiyanın taleyini dəyişə bilən - ciddi və
  Pavel İvanoviç Rıbaçenko səmimi dedi.
  Mavi səma aşiqlərin üzərinə yayıldı. Lu-
  təmiz günəş elektromaqnit dalğaları yüklənmiş kosmos. Sülh və xoşbəxtlik havada parıldadı...
  Birdən, dənizin səthinin üstündə, təyyarələrinin üstündə ,
  Armetik döyüşçülərinin gümüş füzelajları peyda oldu.
  Bir metal qutu sürüsü polad qu quşunun ardınca uçdu,
  sərnişin təyyarəsi, forması gözəl, lakin tamamilə
  silahsız , satov yırtıcılarına qarşı müdafiəsiz -
  mi. Döyüşçülər yaxınlaşırdılar. Pavel-Lev aqressiv bir telepatik impuls tutdu: əmr öldürmək üçün vurmaq idi,
  xəbərdarlıq etmədən məhv edin. Yanğın! Bir neçə hava-hava raketləri polad qarğaların gövdələrindən ayrıldı və
  təyyarəyə tərəf qaçdı. Rıbaçenko-Lev iradə səyi ilə şok telekinesisdən istifadə edərək onları yoldan çıxardı. Sonra sürəti artırmağı əmr etdi. Bir neçə saniyə ərzində boşluq böyüdü, lakin sonra daralmağa başladı. Qırıcılar dəbdəbəli və ağır təyyarədən daha sürətli idi. Müasir reaktiv tutma qurğuları qaçan ovlarını tutmalı idi. Rıbaçenko-Lev qəflətən güclü qəzəb hiss etdi. Döyüşçülərdən birinin üstündə biri var idi
  Pavel Leo haqqında ilk dəfə eşidən general
  GKB tərəfindən ölümcül şəkildə qorxan, kodu və qorxusu
  yadplanetliler. General bir şey istəyirdi - kosmosu və pirat canavarını məhv etmək. Onların irqini xilas etmək missiyası təhlükə altında idi
  təhlükə. Qəzəbini saxlaya bilməyən Pavel Rıbaçenko iradə səyi ilə qanadlardakı yanacaq çənlərini əzdi və döyüş raketlərini partladıb - gurultu ilə.
  güclü partlayış. Polad qarğa sürüsü dağıldı. Yanğın var idi
  partlayışlarla qarışan raket yaylımları . iradənin toplanması
  lak, özü də təyyarənin sükanını aldı. Pavel Rıbaçenko məharətlə
  qaçan raketlər. İki döyüş təyyarəsi bir-birinə çırpılıb
  - bu işdə onlara bir az kömək lazım idi. Bəzi avtomobillər
  Pavelin məharətlə idarə etdiyi pilotlar təyyarələri köpüklü yaşılımtıl suya endirdilər. Bulaqları yüksəldən kristal sprey, polad konstruksiyalar su səthinə çırpıldı.
  Bir neçə maşın tüstülənməyə başlayıb, təyyarələr alovlanıb
  alov topları. Dəhşətli atəşfəşanlıq kimi, onlar alovlu bir şəlalə ilə aşağı düşdülər. Su parıldadı və köpükləndi
  yuxarıdan düşən təyyarələrdən. mərmilərdən yayınma və
  mərmilər, bir mülki təyyarə döyüşçü armadası ilə qanlı bir duel etdi. Döyüşçülərdən əlavə, təyyarələr və
  daha ağır . Kompüterlə dolu uçan qala
  avadanlıq və yeni silahlar, yöndəmsiz şəkildə geri döndü və eyni uçan döyüş gəmisinə çırpıldı. Polad quşların toqquşmasından yaranan partlayışların uğultusu, partlamış partlayışla güclənir
  bombalar, raketlər və mərmilər havanı silkələdi. İkiqat kimi
  metal konstruksiyaların alov topları ulduza düşdü
  dəniz suyu. Hücum siqnalı Aslan Paul tərəfindən verildi.
  Onun zehni enerjisinin gücü ilə bir neçə raket yerləşdirildi.
  Döyüşçülərin üzərinə yıxılaraq, onları yandırılmış tortlara çevirdilər, raketlər ümumi ölüm rəqsini gücləndirdi. Düşmən eskadronu müxtəlif istiqamətlərə səpələnərək mühasirəyə almağa çalışırdı
  müdafiəsiz görünən təyyarəni yaşayın və məhv edin. Pavel-Lev böyük bioenerji xərcləri tələb etməyən və geniş bir şüa ilə yayılan bir hiyləni xatırladı. Telekinetik sahə. Gücünü toplayıb başını əlləri arasına alaraq təyyarələrdə ruhi güc axını buraxdı. Metal qarğalar üzərində,
  idarə olunur , çökür
  titanik düşüncə dalğası.
  "Corc, biz onu məhv edəcəyik" deyə boğuq bir səs eşidildi
  radio rabitəsi.
  - Mən qoç üçün gedəcəm.
  Döyüşçülərdən ibarət armada sərnişin təyyarəsini sıxıb.
  Qarğalar qu quşuna hücum etdilər. Görünürdü ki, məqsəd yaxındır və xilas yoxdur.
  "Mən heç nə görmürəm" kiminsə gur səsi eşidildi.
  Növbəti saniyə onu başqa səslər kəsdi.
  "Mən koram, heç nə görmürəm, qaranlıqdır, gecədir."
  "Burada super bir silah var, biz kor olduq."
  - Buradan qaçmaq lazımdır.
  Üç ulduzlu general qeyri-adi döyüşə valeh olmuşdu. Qəribə döyüşün gözlənilməz mənzərəli mənzərəsi
  kinoteatrın işığı kimi söndü. Dünya qaraldı, keçilməz qaranlıq gəldi. Gözlərimin önündən parıldamaq, rəngarəng işıqlar keçdi.
  atəşfəşanlıq.
  "Bütün ordu kor oldu... Biz gücsüzük" deyə ümidsiz səslər eşidildi.
  - Qoy kompüterlər müharibə aparsın. Avtopilotları aktivləşdirin
  və avtomatik yanğın aparın.
  - General, biz bir-birimizi məhv edə bilərik, insanlar olmadan pulemyotlar gücsüzdür. Raketlər hərəkət edən hər şeyi məhv edəcək və
  o cümlədən bizdə.
  - Onu məhv etmək lazımdır! Sifarişlərə əməl et, axmaq
  mollar.
  Ayağa qalxan general ağrılı şəkildə metal tavana çırpıldı. Formasiya dağıldı, bəzi təyyarələr avtopilotları işə saldı, bəziləri atəşə davam edərək məhv etdi
  bir-birinə. Təyyarələr kor-koranə təyyarəni mühasirəyə almağa çalışıb və toqquşub.
  Dəniz getdikcə dibsiz qoynunda yeni qəbul edirdi
  qurbanlar. Uçan döyüş gəmisi kursunu itirdi və polad burnu ilə dəniz səthini şumlayaraq uçuruma düşdü. Başqa
  hava nəhəngi onun ardınca rəvan suya girdi. Bahalı
  universal qırıcı-bombardmançı təyyarələr təsadüfi deyildi
  lakin hərəkətə cəlb olundular - məşqlərə cəmləşdilər. İnsan nəzarəti olmadığı halda, kibernetik əmrin gücü onları aşağı çəkdi. Neptunun krallığı səxavətli bir hədiyyə aldı.
  Başqa bir təyyarənin polad silsiləsi, güclü bir "dreadnought" ilə
  qanadları da rəvan bir şəkildə suyun altına girdi. dan yanğın gəlir
  şəxsi silahlar, boğulmuş. Gəmidə general
  nəhəng maşın suyun altında batarkən qəzəbləndi və isterika ilə söydü . Təyyarə yavaş-yavaş batdı, əlaqə
  kəsildi və çaşqın vəziyyətdə olan general uzun müddət qışqırdı. Dənizin dərinlikləri heç vaxt indiki qədər kobud lənətlər eşitməmişdi
  Bu gün. Çox tonluq suyun qalınlığı strukturu asanlıqla əzdi,
  zirehli şüşədən sındırılır və dərhal tort halına salınır
  ölümcül generalın cəsədi. Komandirini itirən qırıcı eskadron nəhayət döyüş ruhunun qalıqlarını itirdi.
  Rıbaçenko-Levin təyyarəsi meydanı tərk edərək qalib kimi çıxarılıb
  düşmənlərin yanan qalıqları ilə döyüş. Eskadronun qalıqları heyrətə gəldi və ruhdan düşdü. Pilotlar kor oldu ,
  bu, avtopilotlarda olan təyyarələr tərəfindən idarə olunurdu. Dərhal təhlükə keçmişdi, sükanı tərk edib dincəlmək mümkün idi.
  Şiddətli döyüş, xüsusən də hədəf raketləri ilə çox güc və psixoenerji tələb etdi. Bununla belə, Rıbaçenko-Lev
  tez sağaldı, peşmançılıq hissi. Baxır
  sevdiyi Marguerite de La Vallière-in gözlərinə baxaraq dedi:
  - İndi ABŞ və SATO arasında müharibə qaçılmazdır. Qorxma sevgilim. Marqarita cavab olaraq parlaq bir təbəssümlə gülümsədi. Pavel-Lev
  ona hələ də çox gözəl görünəndə.
  - Mən səni sevirəm. Planetin bütün orduları məni sizdən ayırmayacaq.
  Sən! Sən qalib gələcəksən, bütün dünyanı fəth edəcəksən, sevgilim! ilə qalıram
  Sən!
  "Hələ gec deyil, əzizim, səni riskə atmaq istəmirəm." mən yox
  Erməni, sənin ölkən isə mənim düşmənim olub. Bacararsan,
  istəsən məni tərk et.
  - Mən səni heç vaxt tərk etməyəcəyəm! Bütün ömrüm boyu səni axtarmışam. Əgər
  əgər qismətimizə ölmək yazılıbsa, birlikdə öləcəyik, qismətimiz qalib olsa, qalib gələcəyik.
  - Mən bu müharibədə qalib gələcəm, çünki yaxşılıq ondan asılıdır
  bütün sivilizasiya, onun həyatı və ölümü. Bəli, Allah bilir, istəmirdim
  Buna görə də döyüşmək məcburiyyətində qaldım. Amma məni müharibəyə məcbur edənlər
  ödəyəcək. Mən Rıbaçenko-Levəm! İndi mənim həqiqətimi biləcəklər
  ad," kosmosun və pirat titanın güclü səsi gurlandı.
  Səmanın dənizlə birləşdiyi üfüq xəttində yarandı
  kiçik nöqtə. Sürətlə böyüdü. Tezliklə yenidən
  böyük bir gözəl adanın konturları göründü. Dağların və palma ağaclarının, dənizin və günəşin gözəl birləşməsi. Ada boş deyildi;
  həyat tam sürətlə gedirdi. Kosmosun nəhəng genişliklərinə yeni bir sıçrayış hazırlanarkən minlərlə insan intensiv işləyirdi.
  Nəhəng bir xəbərçiyə çevrilən təyyarədə dünyanın taleyi asılı olanlar adaya uçdu.
  ABŞ Təhlükəsizlik Şurası hərbi əməliyyatlarla bağlı hesabatı böyük diqqətlə dinləyib. Əsl varlığına inanmaq çətin olan yeni sirli və nəhəng düşmənlə ilk atışmaların nəticələri müzakirə edildi. Hərbi attaşe hesabat verib.
  - Döyüş zamanı biz 92 döyüşçümüzü və 6 döyüşçünü geri qaytarılmayacaq şəkildə itirdik
  ən yeni bombardmançı-hücum təyyarəsi "Stills-333". Bu
  Hər birinin dəyəri bir milyarddan çox olan radarlara görünməyən uçan döyüş gəmiləri. Ən yaxşı aviasiya generalı, 358 uçuş zabiti, 24 general, 120 yaşıl da öldürüldü.
  beretlər, RCU briqadası da daxil olmaqla 46 digər mütəxəssis. 124
  Təyyarə heyəti uzun müddət kor qaldı, görmə sinirləri və tor qişası iflic oldu. Çoxlu zədələnmiş təyyarələr var,
  dəli olmuş insanlar . Millət şokdadır. Jurnalistlər artıq var
  bu fəlakəti bütün dünyaya yaydılar . Xadam Fuseyn
  Mən artıq erməni imperializminə qarşı yeni döyüşçüyə təbriklər göndərmişəm. Zərbiya və Rusiyada solçular və millətçilər kəskin şəkildə fəallaşıblar. Cənub əyalətlərində qaradərililər iğtişaşlar törədir. Vəziyyət qızışır və kəskin tədbirlər tələb edir.
  Hesabat hərbi şuranı heyran etdi. Birinci
  Ali Baş Komandan, Amerika Birləşmiş Ştatlarının Prezidenti söz aldı.
  əl sıxan axmaq ola bilmərəm və olmaq da istəmirəm.
  cinayətkar. Hər şeydən əvvəl, RCU pisləşməyə görə günahkardır
  belə bir təhlükəli təhlükənin meydana çıxması. Biz daha qətiyyətlə hərəkət etməliyik: adanı mühasirəyə alıb sonra hücuma keçməliyik
  onun dəniz armadası. Minlərlə təyyarə varsa,
  düşmən cavab verə bilməyəcək və məhv olacaq. Biz ermənilər böyük xalqıq, ona görə də öz işimizə qarışmamalıyıq.
  NOO və başqaları. Səhra Fırtınasından bəri düşmənlərimiz daha da lovğa oldular. Zerblər öz mövqelərini bərpa etməyə çalışırlar, biz
  Bu gün onları vuracağıq, sabah isə Rusiyanı. Biz güclü xalqıq, kifayət qədər tanklarımız, gəmilərimiz, təyyarələrimiz var, bütün ABŞ armadasını yerə yıxıb bu Rıbaçenko-Levi hörümçək kimi əzəcəyik. Gücümüz bizimlədir. Allah rəhmət eləsin...
  Prezidentin çıxışı gurultulu alqışlarla qarşılanıb.
  Sonra konkret suallara keçdik. General Con Şalikaşvili riskdən və lazımsız itkilərdən qaçmağı təklif edib
  enerjili qarşılaşan nüvə silahları istifadə
  etirazlar. Jan Wissenger ən sərt şəkildə etiraz etdi:
  - Nüvə silahı zəif ölkələrin silahıdır və biz bu cür tədbirlərə əl atmayacayıq.
  ABŞ prezidenti onu dəstəklədi.
  - Biz öz nüfuzumuzu itirməməliyik . Biz nüvə silahına əl atmadan düşməni məğlub edəcək qədər güclüyük. A
  nüvə çirklənməsi Şalovı və Lin adalarına və ola bilsin ki, təsir edəcək
  Ola bilsin, Lippins. Bu, dünya ictimaiyyətinin qınağına səbəb olacaq
  və dostum Stepan üçün problem yaradacaq. Hətta Zirəkdə
  və Vyetnam biz buna əyilmədik. Bu, nisbətən desək, Marslı bizə nə qarşı çıxa bilər? Onun bazasında bir neçə min adam... Bəli, elə ilk atışlarda səpələnəcəklər. Görünür, təkdir. Mənim igid ordusum bir daha dünyaya onu titrədəcək bir dərs verəcək. Biz
  Dünya üzərində gücümüzü gücləndirəcəyik, ona görə də eskadronda pul əsirgəməyin!
  Biz gəmilərin və təyyarələrin təhvil verilməsinə qənaət etməyəcək qədər zənginik. Kim bizimlə deyilsə, bizə qarşıdır. Düşmən olacaq
  məhv edildi, toz halına salındı!
  Bu dəfə daha gurultulu alqışlarla çıxış bitdi.
  Müharibə Şurasına Yan Vissencer başçılıq edirdi. Ona həvalə olundu
  "Cracked Nut" kod adlı əməliyyat. Bunun üçün
  Əməliyyata nəhəng qüvvələr ayrıldı: 20 təyyarədaşıyan,
  49 kreyser, 38 döyüş gəmisi, 280 freqat, 2500 qayıq və digər gəmilər, aviasiyanın üçdə birindən çoxu və donanmanın demək olar ki, yarısı. IN
  Təklif edilən hücumda yalnız iştirak etməli idi
  silahlı qüvvələrin bir hissəsi, qalan hissəsi bu məqsədlə qurulmuşdu
  qorxutma. Armetika yeni müharibəyə hazırlaşırdı və armada Rıbaçenko-Lev tərəfindən "Ümid Ulduzu" adlandırılan adaya gedirdi. Armetika çoxdan özünü yenilməz hesab edirdi. Simvol
  Armetiki - qartal - qanadlarını dünyaya açır.
  Pavel Lev oyandı və özünü dünyanın zirvəsində hiss etdi. Budur...
  Onların üç gəmisi artıq Toruqaya yaxınlaşırdı. Xoşbəxtlikdən külək orta dərəcədə güclü və ədalətli olub. Və hər üç gəmi uğurla quruldu və sürət və keyfiyyət baxımından çox məşhur oldu.
  Sahilin yaxınlığı quldurları rahatladı. Və bu, onların əhval-ruhiyyəsini nəzərəçarpacaq dərəcədə artırdı.
  Üç döyüşçü qız rəqs etməyə başladılar və cəsarətlə atlar kimi ayağa qalxdılar.
  Eyni zamanda, niyə gözəllər mahnı oxumur?
  Qızların səsləri böyük bir şiddətlə dənizin səthini süpürür və bülbüllərin səsi kimi görünürdü.
  Mahnıların özləri isə nə qədər sərin və gözəl, bütöv bir şeirdir;
  Mən ayaqyalın qız idim
  Soyuqda yarıçılpaq gəzdim ...
  Vətənim zəngin olsa da,
  Ayaqyalın qar yığınlarından keçməli oldum!
  
  Uzun müddət şəhərləri gəzdim,
  Krayuxa belə sədəqə dilədi...
  Mənə tez-tez deyirdilər ki, xidmət etməyəcəyimi,
  qız ümidsizliyə qapılırdı !
  
  Siz bunu başa düşmürsünüz
  Hər kəsin kompüteri və konsolu var...
  Və düz A ilə oxumursan,
  Ayaqyalın qıza yazığı gəlmir!
  
  Çılpaq ayaqlarım çox qırmızıdır
  Şaxta çox şiddətli ola bilər...
  qız yaza qədər yaşaya bilsəydi ,
  mərhəmətsizdir Malyuta!
  
  Bir oğlanla tanış oldum - yaxşı
  Bu yazıq oğlan da dilənçi olsa da...
  Və birlikdə bizim üçün o qədər də çətin deyil,
  O, cəsur oğlandır, bir növ yapondur!
  
  Qışda ayaqyalın gəzirik,
  Amma dostluq ürəyimizi istiləşdirir...
  Və oğlan sadəcə gözəl görünür
  O, yenidən Habil kimi oldu, Qabil yox!
  
  Müqəddəslər olmasa da , təəssüf ki,
  Oğurladıqları oğlanla birlikdə sağ qalmaq üçün...
  Qəfəsinizdən, çantanızdan əl çəkməyin,
  Birdən birlikdə dəmir barmaqlıqlar arxasına düşdük!
  
  Koloniyada uşağın həyatı bal deyil,
  Əvvəlcə qızın başı kəsildi...
  Və gəlir əldə etmək üçün,
  Böyük əmək əməllərinə ruhlandı!
  
  Qızları tarlaya ayaqyalın sürdülər,
  Və şər qulları qamçı ilə qovdular...
  Qızları tez-tez yumruqla döyürdülər ,
  Biz çox pislik görmüşük!
  
  Onlar cüzi qidalanırdılar, amma yaşaya bilərsən,
  Əsirlikdə qürurlu qız gücləndi...
  Həyat bir ipək sapı kimi kövrək olsa da,
  Və qancıq qəfəsə düşdü!
  
  Ancaq sonra zonanı xalatda tərk etdim,
  ayaqyalın gəzirəm ...
  Qızların ailəsi hara getdi?
  Qış ətrafdadır, sadəcə may ayını gözləyin!
  
  Demək olar ki, artıq ayaqyalın donmuram,
  Sibirdən Moskvaya piyada çatdım...
  Yumruğunu yediyi yerdə,
  Harada mən də bir az oğurladım !
  
  Amma artıq Sovet hakimiyyəti var idi,
  Və qızı fabrikə apardılar...
  Axı güclü ölkə inkişaf edib,
  Onsuz da uzaqda kommunizmi görə bilərsiniz!
  
  Mən çox güclü qızam , inan mənə,
  Və birdən üç norma yerinə yetirdim...
  Birdən vəhşi bir heyvan oyandı,
  ilə ayaqyalın dayansam da !
  
  Amma redaksiya səhifələrinə keçdim,
  Və mənə mükəmməllik sertifikatı verdilər...
  Birdən müharibə başladı,
  Rusiyanı belə vurdular !
  
  Orduda bir çağırış tapdım,
  Və o, nasistlərlə şiddətli vuruşdu ...
  Çox mehriban ölkə olmasa da,
  bir az istilik istəyirəm !
  
  Mən əfsanəvi bir uçuş alayında oldum,
  Orada inamla döyüşməyə başladı...
  və ölü olduğunu ,
  Üzvlük kartımı çantamda gəzdirdim!
  
  Cənnətdə tayı yoxdur , inan mənə,
  Mən cadugər kimi və təbəssümlü bir qızam ...
  Və biz qələbə qapısını açdıq,
  Lazım olsa, düşmənin üstünə napalm tökək!
  
  Yaxşı, nasistlər nə əldə etdilər?
  qızdan , ayaqyalın ...
  Qoy bütün oğullar əbədi izzətdə olsun,
  Və biz tezliklə sərin, yeni bir dünya quracağıq!
  
  Müharibə yaxşı getmir
  Xain yaponlar cəbhəni açdılar...
  Və doğramaq bizim üçün çox çətindir,
  Amma ayaqyalın qızın səsi aydındır!
  
  Hər şey tərcümeyi-halımda idi,
  Həbsxanalar, aclıq, zülm və işgəncə...
  Stalin də quduz bir yaramazdır,
  Bir cəhddə də olsa, çənəsinə vurmaq istərdi!
  
  Bir sözlə, Berlinə girəcəyimizə inanıram,
  Mən də xarabalıqları ayaqyalın gəzəcəyəm...
  Gəlin kainatı fəth edək,
  Və mənim mis örgülərim böyüyəcək!
  
  Hörmət olunacaq bir şeyə nail olacağam
  Bayrağı Vətən ulduzlarına qaldıracağıq...
  Oğlanı dəftərinə yaz,
  Ən parlaq Rusiyanın şöhrətinə!
  
  Qız inanır - bir səbəbdən qurbanlar,
  Onda Stalinizm də cəzasını alacaq!
  Mən həmişə gəncəm, həmişə ayaqyalınam,
  Və yataqda istiliyi artırıram!
  
  İsa bütün itirilmişləri dirildəcək,
  Məsih olmasa, elm...
  Döyüşçü ol, qorxaq deyil,
  Axı həyat ən gözəl şeydir!
  . FƏSİL Љ 8.
  Toruqa rəsmi olaraq Fransa tacına tabe olan iki əsas pirat mərkəzdən biridir. Bu adanın qubernatorunun qənimətlərin yenidən satışından, pirat kapitanlara verilən kreditlərdən, veksellərin nağdlaşdırılmasından və daha çox şeydən çoxlu pul qazanan dünyanın ən varlı adamı olduğunu görə bilərsiniz. O cümlədən fahişəxanaların, gecə pərilərinin xidmətləri və quldurlara rom satışı. Yaxşı, o, tək deyil - burada qidalanan böyük bir komanda var.
  Hər halda kofe satmağın ən asan yolu qubernatorun özünədir. Sonra hər şey sizin çiyninizdədir. Və şıltaqlığa gedə bilərsiniz.
  Bununla belə, Pavel qubernatorla sövdələşdi və digər quldurlara qəhvə və digər mallar üçün ödədiyindən bir qədər çox pul ala bildi.
  Bundan sonra o, komandanın yeni işə qəbuluna başlayıb. Onun indi yaxşı performansa malik üç gəmisi və çox güclü artilleriyaya malik iki gəmisi var. Deməli, görüləsi çox şey var.
  Xüsusilə, gücünüz varsa, hələ də çox şey soya bilərsiniz.
  Komandir-Lion, indi adlandırıldığı kimi, yeddi yüz-səkkiz yüz quldurdan ibarət böyük bir ekipaj topladı. Bu, sərin əməliyyat aparmaq üçün kifayət etməli idi.
  Bəlkə də İspaniyanın yarımmüstəmləkəsi Portuqaliyaya qarşı. Orada da zəngin yerlər var. Xüsusilə, Amazondakı qızıl mədənləri. Hər halda, soxmaq üçün bir yer var idi.
  Toruqanın özü qayalarla və güclü bir qala ilə örtülmüşdü və onu belə asanlıqla almaq mümkün deyildi.
  Yalnız tuniklərdə gözəl qızların xidmət etdiyi ən prestijli meyxanada Aslan Komandiri pirat Levastien ilə görüşdü. Bu tip o, böyük bir sərvətin ola biləcəyi böyük bir məsafədə və yaxşı qorunan Kastiliya şəhərinə hücum etməyi təklif etdi .
  Pavel Lev qeyd etdi:
  - Bu maraqlı fikirdir. Ancaq okeanı keçməli və Avropada İspaniyanın özündən kənara çıxmalısınız. Baxmayaraq ki, təbii ki, sınaq böyükdür.
  Levastien qeyd etdi:
  - Orada güclü bir qala var. Və dörd gəmi döyüş üçün kifayət etməyə bilər. Çox güclü qala, lakin yaxınlıqda qızıl mədənləri var. Hətta Morqanın özü də oraya girmək istəyəndə iki gəmini itirdi və rüsvayçılıqla qaçdı.
  Pavel təbəssümlə qeyd etdi:
  - Morgan? Bu bizim dırnağımızdır ! Onunla məşğul olmalıyıq!
  Levastien çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Hələ kifayət qədər yerimiz var. Kastiliya çox böyük qənimətdir. Orada yüz milyon frank dəyərində qızıl və zinət əşyaları toplaya bilərsiniz!
  Komandir Leo razılaşdı:
  - Böyük məbləğ! Amma hələlik...
  Sonra bir qasid oğlan qaçaraq meyxanaya girdi. O, ayaqyalın və şortda idi, nəfəsi kəsilirdi, oğlan dedi:
  - İspanlar bizim ərazimizə soxulmağa çalışırlar. Onlar bizə tərəf quruya dırmaşırlar!
  Kapitan Aslan elan etdi:
  - Zəngli saatı çalın!
  Piratların mülklərinin yerləşdiyi adanın bir hissəsi İspaniyaya aid idi. Yazılmamış qaydalara görə , ispanlar fransızlara toxunana qədər onlara toxunulmayıb. Lakin Avropada İspaniya ilə döyüşkən Lui On dördüncü arasında başqa bir müharibə başladı.
  İndi ispanlar bu quldur yuvasını yandırmağa qərar verdilər. Lakin korsanları dənizdən məğlub etmək üçün iyirmi minlik piyada və süvarilərdən ibarət güclü ordunu toplarla atmaq zəif qərara alındı. Torugeydə təxminən beş-altı min quldur var idi, fransız əsgərləri ilə birlikdə on minə qədər, yəni yarısı qədər idi. Üstəlik, ispanlar dəniz quldurlarının aşağı nizam-intizamına, onların koordinasiyasının olmamasına, əbədi düşmənçiliyə, rəqabətə, quruda döyüşmək istəksizliyinə və bacarıqsızlığına da inanırdılar.
  Beləliklə, iyirmi min kastiliyalı ciddi təhlükədir.
  Lakin Kapitan Leo üçün bu, Fransa tacının lütfünü qazanmaq və nəhayət, Avropada bir növ hüquqi status almaq şansıdır.
  Axı o, həqiqətən kimdir? Naməlum qəbilə və ya qəbilə piratı . Marqarita bir markizdir və o, Pavellə evlənmək və ona titulunu vermək istədiyini etiraf etdi. Markiz de Rıbaçenko de La Valliere - - səslənir! Ancaq markiz və padşahın keçmiş məşuqəsi, hansı cinsdən olduğunu bilən bir filibusterlə evlənərdilər .
  Və ola bilsin ki, mənə hansısa titul və rütbə verəcəklər. Beləliklə, hər halda, Kapitan Aslan yuxu gördü.
  Qızlar da heç olmasa zadəganlıq və Fransada özlərinə torpaq almaq istəyirdilər. Xüsusilə Aralıq dənizi sahillərində yaxşı olardı. Orada hətta qışda da isti olur və ümumiyyətlə cənnətdir. Həm də İtaliyada, pis deyil. Xüsusilə Siciliyada! Bu adada qış demək olar ki, yoxdur, yanvar ayında dənizdə üzmək olar.
  Beləliklə, quldurlar tələsik döyüşə toplandılar.
  Adala və Aqata bu zaman sahildə dincəlirdilər. Qaynar qumda ayaqyalın gəzmək və ayaqlarınızın zərif izlərinə baxmaq necə də gözəldir . Piratlar diz çöküb qızların ayaqyalın, kəsilmiş ayaq izlərini ehtirasla öpürlər.
  Bu əladır , belə çıxır və geniş miqyasda. Yaxşı, gözəllik, deyə bilər.
  Qızlar Eva kostyumlarında şokolad parıltısına bürünürlər. Ancaq ən azı bir piratdan onlara yaxınlaşmağa çalışın. Onu incidəcəklər.
  Adala qeyd etdi:
  - Yadımdadır, Taliban bir rus əsgər uşağını necə tutdu. Onu ayaqlarından asdılar və paslı, küt mişarla mişarlamağa başladılar. Bu dəhşətlidir. Beləliklə, bu gənc qışqırdı , bir neçə mil uzaqdan eşidə bilərsiniz.
  Aqata başını tərpətdi:
  - Bəli doğrudur! Hələ də qulaqlarımda bu vızıltı var! Daha doğrusu, qeyri-insani qışqırıq. Bu Taliban nə qədər qəddardır. Hətta qadınların dərisini diri-diri dərilər. Tutulmuş bir qadın tibb bacısı onun döşlərini isti maşa ilə çıxartmışdı!
  Və qızlar ağciyərlərinin üstündə qışqırdılar:
  - Biz unutmayacağıq, bağışlamayacağıq!
  Və döyüşə hazırlığın əlaməti olaraq götürüb ruhlandırıcı mahnı oxudular;
  Mən stalinizmin komsomolçusuyam, qızım
  Biz faşizmlə mübarizə aparmalı idik, amma...
  Üstümüzə böyük bir qüvvə gəldi ,
  Sistemlərin ateizmi üçün qisas gəldi!
  
  Nasizmə qarşı tələsik vuruşdum,
  Soyuqda ayaqyalın idim...
  Və imtahandan A aldım,
  Qəzəbli Yəhuda ilə məşğul oldum!
  
  Faşizm çox məkrli və qəddardır,
  Və bir polad qoşun Moskvaya çatdı ...
  Ey mərhəmətli ol, şanlı Allah,
  RPK-nı boş bir kürək çantasında daşıyıram!
  
  Mən gözəl gözəl qızam
  Ayaqyalın qar uçqunu ilə gəzmək gözəldir ...
  Böyük bir xəyalı gerçəkləşdirin
  Oh , gözəlliyi ciddi şəkildə mühakimə etmə !
  
  Faşistləri noxud kimi əzdim,
  Moskvadan Stalinqrada...
  Və Fuhrer döyüşdə pis oldu,
  Qürurlu paradı görmək üçün yaşaya bilməzdim!
  
  Bu hüdudsuz Stalinqrad haqqında,
  Siz bizim üçün böyük dönüş nöqtəsi oldunuz...
  Sərin mükafatlar şəlaləsi var idi,
  Ancaq Hitler bunu sadəcə lomla aldı!
  Gedək böyük Vətən üçün,
  Biz dünyanın və ya kainatın sonundayıq...
  Komsomol üzvü ilə tək qalacağam,
  Və limitsiz zənglər olacaq!
  
  Kömürlərin üstündən ayaqyalın qaçdım,
  Stalinqrad yaxınlığında yananlar...
  Dabanlarımı napalm yandırdı,
  Biz məhv edəcəyik - nasistlər əclaf olacaqlar !
  
  Kursk qövsü atəşlə gəldi,
  Və deyəsən bütün planet yanır...
  boka siləcəyik ,
  Məkanı nurlu cənnət olsun!
  
  Pələng çox güclü bir tank olsa da,
  İnanın, gövdəsi o qədər güclüdür ki...
  Ancaq onun təsirini toza çevirək,
  Günəş də yox olmayacaq - buludlar yox olacaq!
  
  "Pantera" da güclüdür, inanın,
  Mərmi bərk meteorit kimi uçur...
  Sanki dişlərini açan bir heyvandır,
  Almaniya və peyk qoşunları!
  
  Qələbəmizə inanırıq,
  Biz cəngavərlər və komsomol qızlarıyıq ...
  Biz qoşunun təzyiqini əzməyə qadir olacağıq,
  Və biz döyüşü AWOL tərk etməyəcəyik!
  
  Mübarizə etməyi sevirik - cəsarətlə qalib gəlmək,
  İstənilən işi gözəl görəcəyik...
  Siz bizim öncülümüzü dəftərinizə yazın,
  Marksın yanında olanda bu, ədalətlidir!
  
  Biz də ləyaqətlə sevə bilərik,
  Qeyri-adi İsanın izzəti üçün...
  Şeytanın legionları dırmaşsa da,
  Biz qalib gələcəyik və kədərlənməyəcəyik!
  
  Və Berlin qırmızılar tərəfindən alınacaq,
  Tezliklə Marsa səfər edəcəyik...
  Komsomol üzvünün sərin oğlu olacaq,
  kim deyəcək - salam!
  
  Qoy universal genişliklər bizimlə olsun,
  Onların yayılmasına heç bir maneə olmayacaq...
  Ən yüksək səviyyəli nailiyyətlər alacağıq,
  Və Rəbb sizə müqəddəs mükafat verəcəkdir!
  
  Elm hamını dirildəcək - inanıram
  Yıxılanlar üçün ağlamağa ehtiyac yoxdur ...
  Biz kommunizmə sadiq ailəyik,
  Gəlin kainatın ulduzları arasında baxaq!
  Bundan sonra, siqnala tabe olan döyüşçülər ölümcül bir yumruq yaratmağa başladılar.
  Dəniz quldurları nizami İspan ordusu ilə vuruşmaq istəmirdilər. Əslində bu, onlara nə qənimət, nə də qazanc vəd etmirdi. Və ölüm riski böyük idi.
  Yaxşı, silah daşıya bilən ayrı-ayrı şəhər əhalisi olan fransız qarnizonu öz borcunu sona qədər yerinə yetirməyə hazır idi. Baxmayaraq ki, nizami əsgərlər o qədər də çox deyildi. Və daha çox xarici qalada.
  Kapitan Leo bütün quldurları toplamaq kimi təcili tapşırığı öz üzərinə götürdü. Və o, gəmilərdən mümkün olan bütün silahların götürülməsini əmr etdi. Müəyyən mənada, lakin artilleriyada ispanlar üzərində böyük üstünlük əldə etmək mümkün idi.
  Xüsusi təyinatlı mayorun özündən daha praktiki müharibə təcrübəsi olan Marqarita elə orada idi. Və o, quldurları topladı. Adala və Aqata da qoşun və silah yığıncağı təşkil etdilər. Biz tələsməli idik.
  Qızlar tələsirdilər. Aqata hətta bir qamçı da istifadə edərək korsanları irəliləməyə çağırırdı. Və işlədi.
  Baxmayaraq ki, bir çox quldurlar, xüsusən də digər insanların ekipajları onlara atəş açmağa və vurmağa çalışdılar. Belə bir gərgin vəziyyət idi, amma qızlar çətinliklərin öhdəsindən gəldilər. Böyümüş, qorxmuş quldurları qovdular , onları yığınlara yığdılar və qoşunları sıraladılar.
  Marqarita da fırıldaqda idi. Bir neçə dəfə o, hətta topların içindəki filibusterlərə də vurdu ki, ona pəncə vurmağa çox həvəsli olmasınlar, amma daha tez itaət etsinlər .
  Onlar həm milisləri, həm də qarnizonun bir hissəsini topladılar. Dənizdən hücum təhlükəsi də var idi. Adanın qarnizonunun rəisi bütün əsgərləri və topları qaladan çıxarmağa cəsarət etmədi. İspaniya donanmasında güclüdür və görünür, Luisin yeni müharibəsi o qədər də asan olmayacaq. Baxmayaraq ki, o, əla maliyyə rəhbərinə malikdir, Kohlberq, deməliyəm ki, Rişelye kimi özünü az qala dahi kimi göstərdi.
  İspaniya müstəmləkələrin və gəmilərin sayına görə böyükdür - keyfiyyət baxımından aşağıdır. Amma quru qoşunlarında fərq hələ çox böyük deyil.
  Xüsusilə, müşket üzərində süngü kimi sadə bir şey belə hələ də istifadə edilmir.
  Və Paul Leo bu çatışmazlığı götürməyi və onu düzəltməyi əmr etdi. Amma süngü hazırlamaq üçün çox az vaxt var idi. Yalnız bir neçə yüz dəniz qulduru belə bir cihazı düzəldə bildi...
  Və tələsik müxtəlif tipli silahları yığdılar...
  Aqata vaxt qazanmaq üçün ispan qoşunlarının keçəcəyi cəngəlliyə od vurmağı təklif etdi.
  Yenə də iyirmi minlik silahlı bütöv bir ordudur. Hansı ki, sürükləmək asan deyil.
  Adala adlı atlı dəniz quldurları qrupu ilk səfərini etdi və İspan süvarilərinə hücum etdi.
  Atların üzərindəki korsanlar evdə hazırlanmış qumbara atdılar və Kastiliya İmperiyasının döyüşçülərini uçuşa buraxdılar.
  Və zərər görərək qaçdılar...
  Qırmızı saçlı heyvan qılıncla ispan polkovnikinin başını kəsib qışqırdı:
  - Mən ölüm səpirəm, düşmən ölməlidir!
  İspanlarla ilk atışma, Toruqanın qalan müdafiəçiləri kimi quldurları da istismara ruhlandırdı.
  Qumbaralar tələsik gildən, barıtdan və kömürdən hazırlanırdı. Bəli, adi kömür qumbaranı az qala nitrogliserin qədər dağıdıcı edə bilər.
  Və tələsik silahlanma oldu...
  kapitan Leonun hazırladığı snayper tüfəngini götürdü və ispan hərbçilərinə atəş açmağa başladı. Qız ilk növbədə zabitləri kəklik kimi yıxaraq seçdi. İspanlar yenidən yavaşladılar və cavab olaraq təsadüfi atəş açmağa başladılar.
  Marqarita tez və dəqiq vurdu. Və onun güllələri həm süvarilər, həm də piyadalar arasında hədəf tapdı.
  Qızın özü cəngəllikdə gizlənirdi və ona çatmaq mümkün olmayıb. O, özünü yaxşı kamuflyaj etdi.
  Və güllələr dəqiq və tez-tez yerə düşdü...
  Bu da bizə qumbara hazırlamaq və silah çəkmək üçün vaxt qazanmağa imkan verdi.
  Adala da cəngəlliyə od vurdu, amma yaxşı yanmadı. Və bir tərəfdən, bu yaxşıdır - çünki yanğınlar şəhər üçün çox təhlükəli ola bilər. Lakin digər tərəfdən , bu, ispanların yavaşlamasını çətinləşdirdi.
  Amma onlar artıq tüstüyə çox əsəbi reaksiya verib, təsadüfi atəş açıblar.
  İspan generalı Pedro lap əvvəldən başa düşürdü ki, quldurlar o qədər də asan təslim olmayacaqlar. Üstəlik, Kastiliya İmperiyasının qoşunları çox yöndəmsiz görünür.
  Qızlar da sürünərək düşmənlərə qumbara atıb dərhal qaçdılar.
  Onlar bunu çox məharətlə və dəqiqliklə etdilər.
  Və iynələrlə doldurulmuş bir qumbara xeyli ziyan vurdu.
  Adala qeyd etdi:
  - Döyüşün təxribat yolu!
  Aqata bununla razılaşdı:
  - Və xüsusilə çox təsirli !
  Tüfənglə işləyən, polad lüləsi deformasiyaya uğrayan və düzəldilməli olan Marqarita qeyd etdi:
  - Biz onlara iynə sancmış kimi əzab veririk!
  İspan ordusu yavaşlayırdı. Və bu, müxtəlif çaplı minə yaxın silahı bir yerə sürükləməyə vaxt verdi .
  Bundan əlavə, dəmirçilər getdikcə daha çox süngü istehsal edirdilər. Çoxlu sayda qumbara gil əşyalardan hazırlanıb.
  Piratları sevindirmək və çoxsaylı ispanları məğlub etməyə hazır olduqlarını göstərmək üçün Kapitan Leo oxumağa başladı;
  Başqa bir kainat - ən yüksək sinif,
  Bürclər davamlı buketdə çiçək açır...
  Ulduzlar bizi tezliklə gözləyir,
  Poeziyadakı şücaətlər tərənnüm edilsin!
  
  Ayaqyalın qız qaçır
  Saçları günəşin rənginə bənzəyir, al qırmızı...
  Vətənin şanlı qalxanını qaldıracağam,
  Dərini çantadan çıxararaq daha möhkəm bağlayacağam!
  
  Mən cəngavər, qasırğalı qabaqcıl,
  Mən müqəddəs Rusiya uğrunda döyüşməyi sevirəm...
  Və bütün Vətən üçün bir nümunə,
  Həm də təlxək ruhu olan bir zarafatcıl deyil!
  
  Wehrmacht Moskvadan geri çəkildi,
  Faşizmin sonsuz səlahiyyətləri olsa da...
  Biz sadəcə insanlarıq, cəngavər-qartallar,
  Lazım olsa qəbirdən qalxacağıq!
  
  Biz hər şeyi edə bilərik və qazanmaq üçün doğulmuşuq,
  Yox, oğlanlar zibillikdə doğulmayıb...
  Qoy həyat sizə beş ulduzlu qiymət versin,
  Və Fuhrer yalnız iki qiymət verəcəkdir!
  
  Biz güclü ölkə yaradacağıq,
  Xalqımızı diz çökdürmək olmaz...
  Heç vaxt ölməyəcəyimə inanıram,
  Axı ulu öndər Lenin bizimlədir!
  
  Mən pionerəm, çətin oğlanam,
  Pulemyotdan çox asanlıqla atəş açıldı...
  Soyuqda qarda ayaqyalın qaçıram,
  Krautlar isə məndən intiqam alacaqlar!
  
  Məni heç kim məğlub edə bilməz
  Mən kədərli nəticəsi olmayan bir cəngavərəm...
  Qoy ovçu oyuna çevrilsin,
  Hava sakit olanda!
  
  Həyatda hər şeyə nail olmaq qismətin var,
  Cəsur olub döyüşdə qalib gələnə...
  Heç kim pionerdən cəsarətli deyil,
  Ən azı müxtəlif növ zorbalar var!
  
  Buna görə də qalib gələcəyimizə inanıram,
  Və biz müqəddəs Rusiyamızı dirildəcəyik...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Mən sevimli qızımı tapdım !
  Davamlı və aqressiv hazırlıq belə keçdi. Qızlar da iştirak edirdilər. Və snayperlərin sərrast atışları, qumbaraatanların atışları, hətta döyüşçülər də kamanla atəş açmağa çalışırdılar. Həm də təkcə onlar deyil, həm də köhnə dostları Qara Bob.
  Doğrudan da, keçmiş qul bunu qaçıra bilməzdi. Və ispanların muşketləri üçün əlçatmaz uzaq məsafədən onun yayını düşmən qoşunlarını sıradan çıxardı.
  İlk növbədə, əlbəttə ki, zabitlər. Və çox təsir edici görünürdü. Xüsusən də alnında birdən fəvvarə görünsə və qırmızı qan sıçrasa. Və son dərəcə dağıdıcı və öldürücü görünürdü.
  Kapitan Leo silahlarını yumruğuna yığdı. Və o, ispanlarla döyüşə hazırlaşırdı.
  Və nəhayət, Kastiliya imperiyasının ilk redutları meydana çıxdı.
  Və silahlar onlara atəş açmağa başladı.
  Üstəlik, onlar xüsusi üsulla atəş açırdılar, əvvəlcə bəziləri top gülləsi, sonra bəziləri, sonra digərləri. Nəticədə yanğın demək olar ki, fasiləsiz və dəqiq aparılıb. Və top güllələri partladı , sanki Kastiliya ordusunun sıralarına bolluca dolu yağırdı.
  İspanlar qüvvələrini dama taxtası şəklində düzərək irəlilədilər. Və artilleriya ilə olduqca dəqiq bir şəkildə vuruldular. Silahlar piano klaviaturası kimi işləyirdi.
  İspan süvariləri yaxınlaşmaq istəyəndə onu qreypşotla vurdular, sonra da muşketlərlə vurmağa başladılar. Əyləncənin əsl başladığı yer budur.
  Kapitan Leo qoşunlara şəxsən rəhbərlik edirdi. Qızlar evdə hazırlanmış, daha təkmil tüfənglərdən atəş açdılar.
  Qara Bob isə yayı ilə, kürə kimi zəhərlə vururdu . Və rəqiblərini nokaut etdi.
  Süvarilər daha da yaxınlaşanda ona qumbaraatanlar atıldı. Üstəlik, gil məmulatlarının bir qismi iynə, mismar və şüşə qırıntıları ilə doldurulmuşdur. Və bu da xeyli ziyan vurdu.
  Tüfəngdən atəş açan Aqata qeyd etdi:
  - Talibanı məhv etməkdən daha asandır!
  Adala dişlərini açaraq bununla razılaşdı:
  - Bəli, daha asan!
  Qızılbaş bir atəş açdı və yüksək ilkin sürətlə güllə bir anda üç ispan əsgərini deşdi.
  Sarışın gülümsəyərək qeyd etdi:
  - Bu rasionallaşdırmadır! Düzdür!
  Aqata güldü və cavab verdi:
  - Həqiqətən hər şeyi deyə bilərik!
  Sarışın qız isə atəş açdı ki, ispanlar yıxılmış kimi yıxıldılar.
  Marqarita da vurdu. Möhtəşəm gözəlliyə malik bir qız qeyd etdi:
  - Mən almanlarla vuruşmuşam! Və o, həqiqətən onlarla döyüşdə ən yüksək səviyyəni göstərdi!
  Adala atəş açarkən təəccübləndi:
  - Almanlarla vuruşmusunuz? Yəni faşistlərlə?
  Marqarita başını tərpətdi:
  - Bəli! Amma mənim ilk odla vəftiz olunmağım İspaniyada oldu. Orada beynəlmiləl briqadaların tərkibində döyüşdüm. Düzünü desəm, əyləncəli idi. Hətta bu dünyada mən ibtidai muşketlərdən mükəmməl atəş açmağı bilirdim, amma orada artıq daha təkmil silahlar var idi!
  Qız isə bir atışla eyni anda dörd döyüşçünü öldürə bildi. Güllələr artıq çox zirehli deşilir.
  Aqata da atəş açaraq maraqlanaraq soruşdu:
  - Bəs Mosin tüfəngi? O yaxşıdır?
  Marqarita başını mənfi tərzdə buladı:
  - Yox! Mauzer tüfəngi yəqin ki, daha yaxşıdır. Bu, daha çox hədəflənmişdir .
  Mən bunu praktikada yüksək qiymətləndirdim. Ümumiyyətlə, Amerika M-16- nı bəyəndim . Ondan sanki atıcılıq tirində vurursan.
  Aqata güldü və qeyd etdi:
  - Yaxşı, bəli ! Bu tüfəng xüsusilə şəhərdə atış üçün çox təsirlidir. Ancaq palçıqda və bataqlıqda Kalaşnikovlar daha yaxşıdır!
  Düşmənə atəş açan Adala hazırcavabca cıvıldadı:
  - Bizim təsirimiz ölümcül olacaq. Xüsusilə əvvəlkindən daha dəqiq vursanız.
  Və döyüşçü tüfəngini yerə qoydu. Və bunun əvəzinə o, azmışdan böyük, dağıdıcı qumbara atdı.
  Yanından uçdu və İspan sıralarında partladı...
  Marqarita fəlsəfi şəkildə qeyd etdi və düşmənə çox dəqiq atəş açmağa davam etdi:
  - Mən İspaniyada döyüşəndə biz ürəkdən əmin idik ki, biz bu qürurlu ölkənin xalqına Frankonun zülmündən qurtulmaqda kömək edirik. Amma sonra zaman keçdikcə başqa fikirlər yarandı.
  Adala atəş açarkən soruşdu:
  - Hansılar?
  Qızıl yarpaq rəngində saçlı qız cavab verdi:
  - Sollar qalib gəlsəydi. Və Stalinist kommunistlər hakimiyyətə gəldi, bu, daha yaxşı olardı, yoxsa daha pis? - Marqarita atəş açıb yenə davam etdi. - Bəlkə də İspaniyadakı Stalin rejimi Franko rejimindən qat-qat qanlı olardı. Bundan əlavə, Hitler bu halda yəqin ki, İspaniyaya hücum edəcəkdi. Beləliklə , bəzən düşünürsən ki, nə üçün mübarizə aparırsan ?
  Aqata atəş edərək başını tərpətdi:
  "Budur, insanları öldürürəm, indi də düşünürəm ki, bütün bunlar nə üçündür?" Fransa və İspaniya arasındakı hesablaşma bizi nə maraqlandırır?
  Adala qeyd etdi:
  - Biz özümüz üçün mübarizə aparırıq. Günəşdə yeriniz üçün. Və yalnız belə deyil. Məqsədimiz Fransaya xidmət deyil, şəxsi rütbələr, titullar və ordenlərdir!
  Marqarita təbəssümlə başını tərpətdi:
  - Mərmilər gecə-gündüz partlayanda,
  Tezliklə rütbələr və sifarişlər gəlir...
  Qoy dünyada qəzəblə guruldasın -
  Müharibə, müharibə, müharibə, müharibə!
  Qızlar yenidən düşmənə dağıdıcı ölüm hədiyyələri göndərdilər.
  Və Pavel İvanoviç atəş açmağa davam etdi. Və qoşunlara nəzarət edin. Onun sürprizləri arasında alov atıcı da var idi.
  O, sadəcə onu götürüb sizi alovlu bir axınla vuracaq. Gəlin hər şeyi real və qəddar göstərək, yandıraq.
  İspan süvarilərinin bir-birinə qarışması və bir-birini necə əzməsi həqiqətən belədir.
  Agatha tweet etdi:
  - Bizə heç nə mane olmayacaq, heç kim bizi məğlub etməyəcək!
  Adala bunu təsdiqlədi:
  - Bəli, heç kim və heç nə!
  Və qızlar yenidən azmışlardan dağıdıcı qumbaraatanları atdılar.
  . FƏSİL Љ 9.
  Dəniz quldurları və yerli milislər növbə ilə tüfənglərdən atəş açaraq İspaniyanın irəliləyişini ləngitdilər. Onlara böyük ziyan vurur.
  Öldürən silahlar da kəsilmədən vurdu, sözün əsl mənasında yolunda olan hər şeyi süpürdü.
  Və sənə şans vermədən döydülər . Və aqressiv davranırlar. Və belə uyğun və dəqiq.
  Piratlar, təbii ki, məharətlə hərəkət edirdilər, məşq edirdilər. Fransız əsgərləri isə bizi demək olar ki, heç vaxt ruhdan salmadı.
  Yalnız ispan toplarından uzaq məsafədən atılan atışlar az ziyan vurdu.
  İlhamlanan Pavel Lev hisslə oxumağa başladı;
  Beşikdən sərin bir əsgər olmağı xəyal etdim,
  Təyyarələri uçurun və vurun...
  Və ya bəlkə bir kabinli oğlan və böyük bir pirat,
  Baxmayaraq ki, dənizdə siz sadəcə oğrusunuz!
  
  Mən hərbi işlərdə olmaq istəyirdim - bir oğlan kimi,
  Ən güclü tanınma...
  Döyüşü kitabdan öyrənməyə ehtiyac yoxdur,
  Əks halda ayı kimi axmaq olacaqsan!
  
  Mən uşaq ikən cəsarətli korsanlar haqqında oxumuşdum,
  Gəmiyə minmə və qəfil tullanmalar haqqında...
  Siz komissarların qurbanı ola bilsəniz də,
  Amma oğlan qorxaqlığın öhdəsindən gələ bilmir!
  
  Nə istəyirsən, həmişə nail olacaqsan,
  İstənilən iş həmişə mübahisəlidir...
  Günəş də piratın üstünə parlayır,
  Bir fırtına varsa, bunun da əhəmiyyəti yoxdur!
  
  Bəli, dar ağacı da hədələyir
  Zalım cəllad iskele qurur...
  Oğru isə cənnətdə yer tapmaz,
  Cəhənnəm onu yeraltı dünyasında gözləyir!
  
  Mən İsanın yanına düşəndə,
  Çarəsiz halda bir xahiş etdim...
  rəzil vəsvəsələrə tab gətirdim, tövbə etdim ,
  Qızlar, rəngli maşınlar istəyirdim...
  
  Allah cavab verdi: Sənin üçün bağışlanma yoxdur.
  Və yalnız Şeytan gözləyir...
  Cəllad gecikmədən dərhal vurdu,
  Və baş blokdan yuvarlandı!
  
  Mən cəhənnəmdəyəm, amma bilirsən, mən əziyyət çəkmirəm,
  Şeytanlarla araq da içmək olar...
  İndi mən o içkini ləzzətlə uduram,
  Hansı ki , onlar tort və oyunla yuyurlar!
  
  Bəli, bura sadəcə dəniz quldurlarıdır,
  Şeytanlar var - balacalar...
  Bu, burada geri ödəmə idi,
  Şampan, şərab, səhər barbekü!
  
  Beş yüz əsr cəhənnəmdə əyləndim,
  Amma sonra Böyük İsa gəldi...
  Və cəhənnəm heç bir müdaxilə olmadan bitdi,
  Mən yeraltı dünyasında xoşbəxtlik içində idim - indi boşam!
  
  Cəhənnəmdə indi çox əziyyət çəkirəm,
  Bəli, cəhənnəmdə tövbə etmək üçün çox gecdir...
  Xanımla qəşəng geyinmək istədim
  Bu gün cəhənnəmə düşəcəyimi bilmirdim!
  
  Beləliklə, digər quldurlara bir dərs,
  Dürüst yaşa, məqsədlərə çatacaqsan...
  Təəssüf ki , maaş az olsa da ,
  Zəncir ehtiyacından necə qurtula bilərik?
  İspanlar əvvəllər böyük itkilər verərək qaçdılar. Bəli, onların çoxu öldü. Piratlar təqibə qaçdılar və ən təbii qırğın baş verdi.
  Filibusterlər cüzi zərər gördülər, lakin onlar zəif və qəzəbli idilər.
  Qarşıda üç qız döyüşə qaçdı: Marqarita, Adala, Aqata. Və ispanları ayaqları ilə döyürdülər, ucları iti sandal geyinirdilər.
  Və onların zərbələrindən Kastiliya imperiyasının döyüşçüləri çevrildi. Və həqiqətən ciddi idi.
  Marqarita döyüşdü, qılınclarla kəsdi və qışqırdı:
  Bizi dəfn etməyə tələsmə,
  Döyüşdə hələ işlərimiz var...
  Düşmənlərimizi şiddətlə döyəcəyik,
  Çayın enerjisi tükənməyəcək!
  Və Aqata onu götürdü və artıq müqavimət göstərməyən, qaçan düşmənləri vurmağa başladı və sarışın qız onları daha böyük qəzəb və güclə doğradı!
  Adala da döyüşdə parıldayan və qəzəbli, qırmızı saçlı bir qızdır. Bu, həqiqətən çox əyləncəli idi.
  İndi qızlar məhvi öz üzərinə götürsələr, mütləq mərhəmət olmayacaq.
  Və döyülməni həyata keçirirlər. Digər quldurlar da hücuma keçir - boğazlarını kəsir və qarınlarını yarır.
  Onlar ciblərinə əl atmaqdan, xırda əşyaları çıxarmaqdan çəkinmirlər. Hamısı vəhşi və sərin görünür.
  Pavel İvanoviç ata çox məharətlə minmir. Əslində, xüsusi təyinatlılarda yalnız ayğırı necə ram etməyin əsasları var. Bəs praktikada belə süvarilərdən kim istifadə edəcək?
  Baxmayaraq ki, Taliban qoşunlarını atmışdı. Bundan əlavə, Taliban Çindən silahlar, o cümlədən pilotsuz təyyarələr, yüngül tanklar, pilotsuz təyyarələr və motosikletlər alıb.
  Buna baxmayaraq, Pavel Lev çapır və vurur. Bunu dəqiq və dəqiq edir. Və mahnı oxumağı unutmur;
  Başqa hansı ölkədə fəxr edən piyada var?
  Amerikada təbii ki, kişi kovboydur.
  Amma biz taqımdan taqıma döyüşəcəyik,
  Qoy hər bir oğlan cazibədar olsun!
  
  Məsləhət gücünə heç kim qalib gələ bilməz,
  Vermaxt da şübhəsiz ki, sərin olsa da...
  Ancaq bir qorillanı süngü ilə əzmək olar,
  Vətən düşmənləri sadəcə öləcəklər!
  
  Bizi sevirik və əlbəttə ki, lənətlənirik,
  Rusiyada hər bir döyüşçü axurdandır...
  Biz qalib gələcəyik, bunu dəqiq bilirəm
  Siz cani Cəhənnəmə atılacaqsınız!
  
  Biz pionerlər çox şey edə bilərik,
  Bizim üçün, bilirsiniz, avtomat maşın problem deyil...
  Gəlin bəşəriyyətə nümunə olaq,
  Oğlanların hər biri şanlı olsun!
  
  Atmaq, qazmaq, bil ki, bu problem deyil,
  Faşisti kürəklə bərk vur...
  Qarşıda böyük dəyişikliklərin olduğunu bilin,
  Və biz istənilən dərsi A+ ilə keçəcəyik!
  
  Rusiyada hər bir yetkin və oğlan,
  Çox canfəşanlıqla mübarizə aparmağı bacaran...
  Bəzən hətta çox aqressiv oluruq
  Nasistləri tapdalamaq arzusunda!
  
  Pioner üçün zəiflik mümkün deyil,
  Oğlan az qala beşikdən bərkiyib...
  Bilirsiniz, bizimlə mübahisə etmək çox çətindir,
  Və arqumentlər legiondur!
  
  Mən təslim olmayacağam, inanın uşaqlar
  Qışda qarda ayaqyalın qaçıram...
  Şeytanlar qabaqcıllara qalib gəlməz,
  Bütün faşistləri qəzəblə süpürəcəyəm!
  
  Biz pionerləri heç kim alçaltmaz,
  Biz güclü döyüşçülər olaraq doğulmuşuq...
  Gəlin bəşəriyyətə nümunə olaq,
  Belə parıldayan Oxatan!
  
  Kovboy da təbii ki, rus oğlanıdır,
  London da, Texas da bizim üçün doğmadır...
  Ruslar yansa, hər şeyi məhv edəcəyik,
  Düşmənin düz gözünə vuraq!
  
  Oğlan da tutuldu,
  Onu rəfdə odda qovurdular...
  Amma o, ancaq cəlladların üzünə güldü,
  Dedi ki, tezliklə Berlini də alacağıq!
  
  Dəmir istidir, çılpaq dabanına qədər,
  Pioneri basdılar, susdu...
  Oğlan sovet xasiyyətində olduğunu bilir,
  Onun Vətəni əsl qalxandır!
  
  Barmaqlarını sındırdılar, düşmənlər cərəyan etdi,
  Cavabında ancaq gülüş eşidilir...
  Krautlar oğlanı nə qədər döysələr də ,
  Ancaq uğur cəlladlara gəldi!
  
  Bu heyvanlar artıq onu asmağa aparır,
  Oğlan bütün yaralı gəzir...
  Nəhayət dedim: Mən Roda inanıram,
  Sonra bizim Stalin Berlinə gələcək!
  
  Sakitləşəndə ruh Roda qaçdı,
  Məni çox mehriban qarşıladı...
  Dedi ki, tam azadlıq əldə edəcəksən,
  Və ruhum yenidən təcəssüm olundu!
  
  Quduz faşistlərə atəş açmağa başladım,
  Ailənin izzəti üçün krautlar hamını öldürdü...
  Müqəddəs iş, kommunizm davası,
  Pionerə güc qatacaq!
  
  Xəyal gerçəkləşdi, Berlində gəzirəm,
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv var...
  Bütün dünyaya işıq və xoşbəxtlik gətirdik,
  Rusiya xalqı - bilin ki, biz qalib gəlməyəcəyik!
  Dəniz quldurlarına ciddi ziyan vuran yeganə şey toplar idi ki, onlar da güllə ilə vurulmuşdular. Ancaq bu, filibusları dayandırmadı və onlar dəli, qəddar və amansız heyvanlar, aqressiv uçqun kimi qaçdılar.
  Və qəzəbli bir tələsik qaçdılar, topçuları qılınclarla, geniş qılınclarla, baltalarla və qılınclarla kəsdilər.
  bərabər , nə də geridə qalanların olmadığı çıxılmaz və amansız bir qırğın idi .
  Adala, Aqata və Marqarita yaylım atəşindən yüngül cızıqlar aldılar. Bundan sonra onlar qanlı döyüşlə təcavüzkar hücumlarını davam etdirdilər.
  Çox güclü və hərəkətli əli ilə doğrayaraq, yellənərək və hırıldayan Adala oxuyurdu:
  Bir vaxtlar
  keçi olan bir qız var idi...
  Planetdə daha soyuq bir şey yoxdur -
  Universal tufan!
  Topçuların hamısı öldürüldü. Və sonra ispanların təqibləri davam etdi.
  Pavel Rıbaçenko qərara gəldi ki, adanın ispan hissəsinin bütün ərazisini ələ keçirmək və onları Fransa tacına daxil etmək həqiqətən də günah deyil. Eyni zamanda, orada qənimət tapın. Piratlar da dayanmaq istəmirdilər.
  Və minlərlə ayı kimi nərə çəkib qaçdılar.
  Bu, həqiqətən əyləncəli idi. Və şübhəsiz ki, böyük bir hücum. Döyüş davam etdi və quldurların sakitləşməyəcəyi aydın idi.
  Qaçan ispanlar təqib edilərək öldürüldü.
  Aqata təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, Taliban qaçmağa meylli deyil. Onlar ümidsiz döyüşçülərdir!
  Adala başını tərpətdi və cingildədi:
  Mavi duman aldatmağa doğru yürüşdür,
  Budur Taliban gəlir , narkotikdən dadıb!
  Təslim olmağa çalışan ispanlar sadəcə olaraq sərxoş və qəzəbli dəniz quldurları tərəfindən öldürüldü. Heç kimə rəhm etmədilər. Beləliklə, döyüş yaxşı köhnəlmiş bir izi izlədi.
  Adala da boğazını kəsib dodaqlarını yalayırdı. Deyərkən:
  - Mənim inancım, milyarderlərin inancı!
  Aqata güldü və qeyd etdi:
  - Milyarderlər yalnız qızıl buzova inanırlar!
  Və bundan sonra hər iki qız fit çaldı. Onların üstündən uçan quş quşu fitdən infarkt keçirib və yerə yıxılıb və ucu ilə ispan zabitinin başına dəyib .
  Marqarita qışqırdı:
  - Böyük döyüş olacaq! Biz sadəcə kovboy kimiyik!
  Qız İkinci Dünya Müharibəsini xatırladı. Orada, Kursk Bulgesində Alman "Pələngləri" uçurdu . Tanklar güclüdür, lakin quruluşunda bir qədər köhnəlmişdir, çox bahalı və ağırdır. Amma onlar olduqca qorxulu görünürlər . Xüsusilə 71 EL çaplı silahı olanlar. Bu, həqiqətən də dəhşətli idi. Onlara baxmaq qorxudur .
  Bəli, Tiger əfsanəvi bir tank oldu. Hətta onun haqqında şeirlər, mahnılar da yazıblar.
  Amma burada ispanlar əzildi... Qızlar yenə də bir neçə əsgərin həyatını xilas edərək, çəkmələrini öpməyə məcbur etdilər.
  Bu əla idi .
  Adala yaxşı bir kubok tapdı: generalın qızıldan və daşdan hazırlanmış enfiye qutusu. Və döyüşçü qışqırdı:
  Kolumb Amerikanı kəşf etdi
  Cəsur dənizçi idi...
  Amma eyni zamanda dərs deyirdi
  Bütün dünya tütün çəkir!
  
  Çəkdiyim sülh borusundan,
  Kolumb liderə aşiq...
  Bu pis vərdişdir,
  Qlobal miqyasda!
  Qırmızı saçlı qız isə dostlarına və partnyorlarına göz vurdu. Bu, həqiqətən əla və sərin olduğu ortaya çıxdı .
  Qızlar bir az da ətrafda dolaşdılar. Ən böyük kubok hərbi xəzinə olan bir cüt sandıq idi, lakin quldurlar tərəfindən oğurlandı. Bu, onların hərəkəti və inancları idi!
  Qızlar, necə deyərlər, çox çalışdılar...
  Piratlar tükəndikdən və ispanların yalnız kiçik bir hissəsi atlı tərk edə bildikdən sonra istirahət dövrü başladı. Korsanlar ələ keçirilən romu içib, sonra xoruldamağa başlayıblar.
  Pavel Lev də yuxuya getməyə qərar verdi. Və bütün işinizə bir az ara verin.
  Və qulaqbatırıcı xoruldama eşidildi.
  Kapitan Leo isə qətli xəyal edirdi ;
  Jan Wissenger stulda oturdu, əsəbi halda böyük bir Havay siqarını çəkdi. O, praktiki olaraq ultimatumun sonunu gözləyirdi
  cavabını əvvəlcədən bilmək. Pavel Rıbaçenko təslim olsa belə, yüz milyonlarla dolların xərclənməsi hələ də bu deyil .
  dərhal tərk etmək üçün armadanın köçürülməsi. Bu halda, əlaqənin işləmədiyini iddia edəcəklər və yenə də zərər verəcəklər
  güclü bir zərbə, böcəklər kimi hamını bitirir. Dəniz admiralının geyimində qısaboylu hərbçi müdirinə televizor uzatdı
  qram.
  "Cavabınız Ümid Adasının Ulduzudur" dedi və
  ofisi atdı.
  Teleqramda cəmi iki söz var idi: "Cəhənnəmə get!"
  Wissenger qəzəblə teleqramı atdı.
  "And içirəm ki, o, daha tez çatacaq!"
  Yang daha sonra əmr etdi.
  - Tam döyüş hazırlığı vəziyyətinə keçin və başlayın
  ada hücumu. Birbaşa zonaya girərkən heç kimi əsir götürməyin
  məğlubiyyət, xəbərdarlıq etmədən atəş açmaq. Danışıqlar aparmayın, ağ bayraqlara cavab verməyin. Unutmayın, bütün bomba ehtiyatı tam istifadə edilməlidir! Barəsində unutmaq
  Təəssüf.
  Sakit Okeanın mavi genişliklərində təyyarə gəmiləri, aviasiya
  və gəmilər hərəkət etməyə başladı. Zirehli polad sürüləri
  timsahlar, metal tüklü vəhşi uçurtma sürüləri vəhşi uçqun içində adaya doğru qaçdılar. Əsas polad uçqunu ötərək, pilotsuz qanadlı raketlər irəli atıldı.
  Tamaşa dəhşətli dərəcədə möhtəşəm idi. Böyük döyüşçü Stalinator düşmən armadasının bütün hərəkətlərini sanki görürdü
  xurma. Ölüm şüalarının təkmilləşdirilmiş modifikasiyası nəzərdə tutulurdu
  iş. Şüaların təsir sahəsinə ilk olaraq qanadlılar daxil oldular.
  raketlər, onlar, sanki görünməz bir divara büdrəyərək başladılar
  kursdan kənara çıxın, qeyri-təbii şəkildə tez yansın və partlayın.
  ölümcül z-şüaları sahəsinə uçdu .
  Onlar güclü alova tutulmuş kəpənəklərə oxşayırdılar; onların əksəriyyəti havada yandı, gözümüzün qabağında buxarlandı və yalnız kiçik bir hissəsi fısıltı ilə havaya uçmağı bacardı .
  su. Sahə tədricən öz təsir dairəsinə qədər genişləndi.
  yerüstü gəmilər də vuruldu. Metal yandı və əridi, bəziləri
  sanki hidrogen bombasının partlaması nəticəsində yoxa çıxır. Böyük
  Yerüstü gəmilərdə çaxnaşma başladı ; yeni silah hətta təcrübəli döyüşçüləri də şoka saldı. Ölüm dairəsi bərabər şəkildə genişləndi
  ölçülü və amansız. Partlayışların baş verdiyi yerdə su qaynadı, sualtı qayıqlar əzildi və əridi. Təyyarə gəmiləri tarlada tutuldu, əyildi , deformasiyaya uğradı və sonra partladı.
  Mərmilər və yanacaq artan miqyasda partladı,
  Nəhəng sunami dalğaları okean üzərində yüksəldi. Ölüm tez yayıldı, lakin bəzi təyyarələr...
  dönüş isə ölüm şaftının yayılma sürəti hələ də davam edir
  artıb. Təyyarələrin çoxunun reaksiya verməyə belə vaxtı yox idi - daim genişlənən sahənin sürəti onlar üçün oldu
  çox yüksək. Gəmilər sanki fırtınalı sularda qaynayırdı,
  bütün üfüq buxar və tüstü qarışığı ilə örtülmüşdü.
  Ölüm radiasiyası əlli mil sahil boyunca bir ərazini əhatə etdi,
  əhatə dairəsini tədricən və sürətlə genişləndirir. Qollara düşmək
  ölüm, güclü və nəhəng döyüş maşınları köməksiz metal parçalarına çevrildi. Armetikanın və onun bəzi müttəfiqlərinin gözəlliyi və qüruru ölürdü. Öldürmə sahəsinin sürəti hamısıdır
  artdı, daha iki dəqiqə - və indiyə qədər yığılmış qüdrətli, bəlkə də ən güclü armadadan qaynar metal yığınından başqa heç nə qalmadı. Praktiki olaraq
  bütün aviasiya da məhv edildi. Hələ suyun səthində
  uzun müddət qaynadılmış, bükülmüş strukturların qalıqlarını partlatmış və partlatmışdır. Neft və yanacaq töküldü, alovlandı
  rəngarəng alov adaları. Adaların forması dəyişdi
  göy qurşağı işıqları ilə parıldayan. Nəhəng sunami, bir neçə saat sonra sahilə çatacaq, bu dəfə uzaqlaşacaq
  günahsız həyatlardan daha çox. Düzdür, episentrdən uzaqlaşdıqca dalğalar tez hündürlüyü və gücünü itirdi.
  Hücum başlamazdan bir qədər əvvəl Jan Wissenger oradan köçdü
  təyyarə gəmisini yaxınlıqdakı bir zirehli bunkerə saldı
  adalar. Bu müvəqqəti olaraq onun həyatını xilas edib. Dərinlik zirehləri
  Saxta bunker fəlakətə tab gətirdi: dizayn edildi
  hətta nüvə raketindən birbaşa zərbə.
  Bu yaxınlara qədər Təhlükəsizlik Şurasının məğrur və təkəbbürlü dövlət katibi əyilib, dərhal boz başını aşağı əyərək oturmuşdu, armetika qoşunlarının fəlakəti onu da bitirdi. Sonrakı ağır sükutu birdən güllə səsi pozdu. Əl
  silahı yerə ataraq çarəsiz halda stolun üzərinə yıxılıb. İşıqla işıqlanan ofis birdən qaranlığa qərq oldu.
  * * *
  ABŞ silahlı qüvvələrinin tarixdə görünməmiş məğlubiyyəti ilə bağlı mesaj bütün dünyada kəskin reaksiyaya səbəb olub. Mübadilələr
  dolların və Dow indeksinin kəskin ucuzlaşması ilə reaksiya verdi.
  Jones, neft və neft məhsullarının qiymətləri kəskin yüksəldi.
  Hərbi fəlakətə şok reaksiya, görünməmiş və
  , ABŞ-ı daha da dəhşətli edir
  Armetika. İlk dəfə Yaqoniyanın ABŞ-a hücumunu nəzərə almasaq,
  belə panika var idi. Armetika vətəndaşları böyük miqyasda qida məhsulları, silahlar və qaz maskaları alırdılar. Cinayət və narkomaniya kəskin şəkildə artdı , qeyri-sabitlik artdı və qiymətlər qalxdı. Ağ Ev qalmaqallarla sarsıldı və Respublikaçılar, Demokratlar və mühafizəkarlar arasında polemika tez-tez yumruq davasına çevrildi.
  davalar. Armetikdə səslər, o cümlədən ən yüksək səviyyədə Senatda və Konqresdə total müharibə elan edilməsi ilə bağlı fəal şəkildə eşidildi. Sağ qalan əsgərlər arasından birliklər və
  jurnalistlərə bu nəhəng Sakit okean fəlakəti haqqında dəhşətli şeylər danışdılar. Baş Qərargahdan belə
  Yan Wissenger-in özünü vurduğu bunker təslim edildi
  Lena döyüşün peyklərdən çəkilmiş videosu. Döyüşün təfərrüatları o qədər dəhşətli idi ki, hətta hərbçilər belə
  videoyazıları qorxu filmi ssenarisi kimi qəbul etməyə hazır idilər . Generalların mövqeləri bölündü: bəziləri
  adanın tam mühasirəyə alınmasının tərəfdarı olub-olmaması, digərləri təkid edirdi
  üzərinə kütləvi nüvə zərbəsi endirmək .
  Sakit okean regionu ölkələri nüvə silahından istifadənin əleyhinə idilər. Amma son söz həmişə olduğu kimi belə hallarda oldu
  demək hüququna və səlahiyyətinə sahib idi
  istifadə .
  Villa Trintonun reytinqi kəskindir
  belə biabırçı hərbi fəlakətdən sonra düşdü, hətta Rusiyada seçkilərin saxtalaşdırılması üzrə uğurlu əməliyyat barədə sevincli mesaj belə acınacaqlı vəziyyəti düzəldə bilmədi.
  Villa. Və bu xəbər demək olar ki , diqqətdən kənarda qaldı ,
  Armetikdə kim, xüsusən belə bir anda Rusiyanı maraqlandırır ?
  bunlar. Bəs üçüncü tərəfin etdiyi səsyazma hansı rezonansa səbəb oldu?
  Bob Owellin kami, burada o, Trinton, əl sıxır və qucaqlayır
  bu kosmik cəhənnəmin canavarı, terminator Pavel Rıbaçenko-Lev, milyonların kumiri. Ayıb! Baxmayaraq ki, Uill özü hələ heç nədir
  bilmirdi. Yeganə yol razılıq vermək və nüvə silahından istifadə etməkdir, əks halda şans yoxdur. Seçkilərdə sarsıdıcı məğlubiyyət qaçılmaz olacaq. Armetika Rusiya deyil:
  seçkilərin nəticələrini kütləvi şəkildə saxtalaşdırmaq olmaz. Başqa bir yol
  ulduz terminatorunu məğlub etmək, yəqin ki, mövcud deyil. Əgər
  böyük dərinliklərdəki nüvə sualtı qayıqlarını da məhv edir
  qayıqlar, daha sonra onunla birlikdə qitələrarası nüvə raketləri
  mübarizə üçün heç bir şey. Buna görə də Uill Trinton - Amerika Birləşmiş Ştatlarının Prezidenti -
  nüvə silahından istifadə etmək əmrini verdi. Son mübahisə-
  mübahisənin həlli - nüvə başlıqları işə salındı.
  Bu dəlilikdir!
  Planetin digər yarısında Pavel Rıbaçenko-Lev Ümid Ulduzu adası ətrafındakı vəziyyəti diqqətlə izləyirdi. Arxaik nüvə silahları güc sahələri qarşısında aciz idi -
  adanı müdafiə edən mi. Gücü vuran döyüş raketləri
  sahə, partlaya bilmədi və sürətini itirdi. Partlamamış raketlər adanın arsenalında toplanaraq anbara daxil oldu. Raketlər, bir-birinin ardınca, dəstə-dəstə, yerə uçdu
  Xəndəkdən bir neçəsi qonşunun üzərinə partlayaraq kursdan çıxdı
  adalar. Biri Lippini vurdu, Rişop şəhəri və 100 min ABŞ əsgəri və hərbi gəmidən ibarət gücləndirilmiş korpusun olduğu yaxınlıqdakı ABŞ bazası, habelə
  və bütün müttəfiqləri. Ağır strateji raketdən zərbə
  parçalanma döyüş başlıqları birdən çox şəhəri məhv edərək öldürdü
  təxminən yarım milyon insan. Lippinsky hökuməti altında
  Xalqın güclü təzyiqi ilə hərbi ruhanilərin getməsini tələb etdi .
  adalarda toplanmışdır . SATO ölkələri buna məhəl qoymadılar -
  sınaqlar keçirdi və qoşun yığmağa davam etdi. Getdikcə daha çox gəmi Nalovıya və digər adalara yaxınlaşırdı. Gəmiqayırma zavodlarında dəniz dreadnotları tikilirdi. ABŞ İqtisadiyyatı
  hərbi miqyasda qızğın şəkildə yenidən quruldu. Gücləndirilərək getdi
  ehtiyatda olan hərbçilərin çağırışı, saxlanmaq üçün yığılmış avadanlıq təcili səfərbər edildi. Səfərbərlik görünməmiş idi
  iki dünya müharibəsinin performansını üstələyir. Lakin İkinci Dünya Müharibəsində ermənilər bataqlığa düşmədilər, əksinə, gücləndilər və super dövlətə çevrildilər. Dəliliyin qarşısını almaq üçün
  Rıbaçenko-Lev ABŞ-a belə bir tələblə mesaj göndərdi: əgər ermənilər adaya nüvə zərbələrini endirməsələr,
  sonra o, ABŞ-ın bütün nüvə qurğularını məhv edəcək və dünyanı azad edəcək
  hərbçilərinin mövcudluğundan . Bütün dünya ondadır
  azadlıq tapsın. Erməni şahinin caynaqları kəsiləcək
  Lena və gaga qısaldılır. Armetika buna yeni cavab verdi
  layiqli nüvə zərbələri. Bəziləri qaçırdı
  məqsədləri, qonşu adaları məhv etmək, təbiəti şikəst etmək və ekologiyanı məhv etmək. Ancaq bunda da azğın məntiq sistemi var idi. In-
  Birincisi, güc sahələri raketləri zərərsizləşdirib ələ keçirirsə, bəlkə də onları yaxınlıqda bir yerdə partlatmaq daha yaxşıdır. İkincisi, əgər partlayışla düşmənə çatmaq mümkün deyilsə, onda
  Bəlkə radiasiya ilə əldə etmək mümkün olacaq? Bütün dünyada ABŞ-a qarşı ksenofobik əhval-ruhiyyəni artırmaq lazımdır. Qəzəbli
  qorxu vasitəsilə zəifləyən təsirini gücləndirmək üçün işgəncə. IN
  Zərbələrdə Rusiya döyüş başlıqları da iştirak edirdi , lakin Pentaqonun nüvə düyməsi var idi. Bu, Eltsin qruplaşmasının tam xəyanəti idi.
  Pavel Rıbaçenko-Lev yenidən müraciət edib.
  - Ağlın səsinə qulaq asmadınız, indi mən özüm qərar verəcəm
  taleyi. Əvvəlcə özümü müdafiə etdim... İndi isə insanlığı Armetik dünyasının polad dabanından azad edərək hücuma keçirəm
  hökmranlıq. İnsanların dedikləri kimi yaşamaq imkanı olacaq
  onların vicdanı var. Bütün dövlətlər bərabərhüquqlu tərəfdaşlara çevriləcək -
  mi. Bəşəriyyət sizin diktaturanızdan azad olacaq!
  . FƏSİL Љ 10.
  İspanların adada öz istehkam şəhəri var idi. Və toplarla olduqca yaxşı möhkəmləndirilmişdir .
  Əhəmiyyətli itkilər olmadan onu götürmək çətin olardı. Pavel və komandası sadə, lakin təsirli bir plan hazırladılar.
  Əvvəlcə İspaniyanın istehkam şəhərinin toplardan atəşə tutulması başladı. Daimi artilleriya atəşi.
  Adala da silahını nişan alıb mızıldandı:
  - Yenə bu hiylə! Onu hərəkətə və fırtınaya götürmək daha yaxşıdır!
  Agatha qeyd etdi:
  - Yadımdadır, bu baş verdi və bu, böyük itkilərə səbəb oldu! Sərt müdafiədə oturmaq istərdik! - Burada sarışın qız sağaldı. - Mühasirəni döyüş sənətinin bütün qaydalarına uyğun aparacağıq.
  Marqarita qeyd etdi:
  - Bəzən artilleriya hazırlığı lazım olur. Lakin Andorra yaxınlığındakı əks-hücum zamanı almanlar sadəcə artilleriya bombardmanını dayandırdılar və düşməni qəfildən ala bildilər. Və bu bir şey deyir! Sonra bəzi hiylələrə əl atdılar.
  Aqata ciyildəyib oxudu:
  Sən hiyləgər tülkü kimi ol
  Və tutun...
  Tülkülər olmasaydı, çoxdan möcüzələr olardı,
  Meşələr getdi!
  Adala təbəssümlə başını tərpətdi.
  - Bəli, qırmızıyam və deməliyəm ki, mən də tülküyəm!
  Atışma cəmləşdi və İspaniya şəhərinin qala divarlarından biri uçdu.
  Daha sonra quldurlar nəm yarpaqları və ağacları olan arabaları yandırıb, güclü tüstü yaradıb və bu qaranlıq axınların pərdəsi altında şəhərin özünə yaxınlaşıblar.
  Bundan sonra ciddi bir hücum başladı. Sıçrayış pirat armadasının qəzəbli döyüşçüləri idi.
  Bu, həqiqətən gözəl olduğu ortaya çıxdı. Və burada bir neçə fantastik nümayişlər var idi.
  Aqata ispan zabitinin başını kəsərkən təbəssümlə cik-ciklədi:
  - Həmişə olduğu kimi, qanla dolu!
  Adala ucu ilə döyüşçünü vuraraq dedi:
  - Bəli, həqiqətən çox qan var! Amma biz onu içəcəyik!
  Marqarita dişlərini göstərdi və dedi:
  - Tabutda düşmən olacaq!
  Qız isə dəyirman manevrini eyni anda iki qılıncla yerinə yetirdi. Və böyük və ölümcül olduğu ortaya çıxdı .
  Qızların yolları belə ayrıldı...
  Pavel-Lev qeyd etdi:
  - Çox gözəldir! Sadəcə heyrətamiz sinif!
  Bu, həqiqətən çox əyləncəli idi. Və bura o qədər cəsəd düşdü, xüsusən ispanlardan.
  Adala ağır qana boyandı və ispanların bağırsaqlarını sərbəst buraxdı. O, bütün çılğın enerjisi ilə hərəkət etdi. Döyüş zamanı o, yandırıcı mərmilər üçün istifadə edilən təmiz spirt şüşəsinə rast gəldi. Yaxşı, qız iki dəfə düşünmədən tıxacını açıb boğazından götürüb dartdı. Qırmızı saçlı vixinin başına , sanki lomla vurdu və o, qəzəb və sevinclə oxudu:
  Mən Çernoboq, pis Tanrının qızıyam,
  Xaos yaradıram, dağıntılar səpirəm...
  Mənim böyüklüyüm aşılmaz,
  Ruhumda ancaq qəzəbli intiqam yanır!
  
  Uşaqlıqda bir qız yaxşı şeylər istədi,
  O, şeirlər yazır, pişikləri yedizdirirdi...
  Səhər tezdən durdu
  Onun üstündə keruvların qanadları çırpılırdı!
  
  Ancaq pisliyin nə olduğunu öyrəndim,
  Bu dünyada səni bədbəxt edən şey...
  Nə demək istəyirsən, yaxşı deyirsən?
  Mən ehtirasla məhvə aşiq oldum!
  
  Və qızlıq şövqünü göstərdi,
  O, necə də parıldayan Allahın qızı oldu...
  Biz kainatın genişliyini fəth edəcəyik,
  Gəlin güc nümayiş etdirək, çox güclü!
  
  Böyük ata bu Çernoboq,
  O, kainata xaos, müharibələr gətirir...
  Svaroqa kömək etmək üçün dua edirsən,
  Əslində, mükafat alırsınız!
  
  Ona görə dedim ki, Allah rəhmət eləsin.
  Qəzəbin ürəyində köpürməsinə icazə ver ...
  Gəlin xoşbəxtliyi qan üzərində quraq, inanıram
  Qoy bətn ağzına qədər dolsun!
  
  Mən hiyləgərliyi, alçaqlığı və aldadıcılığı sevirəm,
  Zalım Stalini necə aldatmaq olar...
  Onu nümayiş etdirmək mümkün olmayacaq,
  Dünyada nə qədər duman var !
  
  Buna görə o, güclü bir hərəkət etməyi təklif etdi,
  Pisləri bir zərbə ilə məhv et ...
  Amma mən çox qara Tanrıya aşiq oldum,
  Bütün məsələlərdə həm bunlara, həm də qəbrin o tayına!
  
  pisliyə necə alışdım ?
  Və ürəyimdə qəzəb, çılğınlıq vardı...
  Sevinc, yaxşılıq arzusu itdi,
  Qəzəb postamentdən nüfuz edən kimi!
  
  Bəs Stalin necə - o da pisdir,
  Burada Hitlerdən söhbət getmir ...
  Çingiz xan o qədər gözəl quldur idi ki,
  Və nə qədər ruhu şikəst etməyi bacardı!
  
  Ona görə deyirəm ki, niyə yaxşı şeylər saxlasın,
  bunda zərrə qədər şəxsi maraq yoxdursa ...
  Ağacdələn olanda ağlın kəsikdir,
  Mən axmaq olanda fikirlərim yox oldu!
  
  Bunu özümə və başqalarına deyirəm
  Qara mürəkkəb kimi gücə xidmət edin...
  Sonra kainatın genişliyini fəth edəcəyik,
  Dalğalar bütün kainata səpələnəcək!
  
  Biz pisliyi çox güclü edəcəyik
  Qəzəbə ölümsüzlük verəcək,
  Ruhu zəif olanlar artıq havaya uçub,
  Biz isə ən güclü insanlar buna inanırıq!
  
  Bir sözlə, biz hər yerdə hamıdan güclü olacağıq,
  Qan qılıncını kainatın üstünə qaldıraq...
  Bizim qəzəbimiz də onunla olacaq,
  Gəlin tale dolu bir çağırış qəbul edək!
  
  Bir sözlə, mən Çernoboqa sadiqəm,
  Bu qara qüvvəyə bütün qəlbimlə xidmət edirəm...
  Canım qartal qanadları kimidir,
  Qara Tanrının yanında olanlar yenilməzdir!
  Belə mahnıdan sonra niyə başınızı kəsmirsiniz ? Adalanın saçları Qış Sarayına basqın edən proletar bayrağı kimi küləkdə dalğalanır.
  İspanlar ümidsizcə mübarizə aparırlar. Dəniz quldurlarından mərhəmət gözləyə bilməyəcəklərini bilirlər və buna görə də təslim olmur və canlarını mümkün qədər baha satmağa çalışırlar. Yaxşı, bu başa düşüləndir. Piratlar sərt insanlardır. Və başları yaxşıca kəsdilər.
  Qızlar yerli qubernatorun qalasına soxulublar. Oradakı döyüşçülərdən bəziləri qaradərili qullar idi və onlar inadla vuruşurdular.
  Aqata onlardan birinin başını kəsib cik-cik dedi:
  - Əgər sərçə yaxındırsa,
  Silahı yandıracağıq...
  Alnından vur, cani,
  Gəlin dərhal nişan alaq !
  Adala cavab olaraq kıkırdadı və həm də qılıncla başlarını kəsərək gurladı:
  - Qatil sıçrayışlar üçün!
  Marqarita qılıncları ilə trident manevr etdi, imperatorun qalasını örtən əsgərlərin başlarını kəsdi və xırıltı ilə dedi:
  - Qələbəmiz qaçılmazdır!
  Sonra qız bir az kədərləndi. 1941-ci ildə SSRİ özünə həddən artıq arxayın idi. Almanlara papaq atacaqlarını düşünürdülər. Lakin finlərlə müharibə artıq Qırmızı Ordunun çox da güclü olmadığını göstərdi.
  Döyüşlər bunu xüsusilə ilk aylarda təsdiqlədi. Bunlar həqiqətən almanların sarsıdıcı zərbələri idi. Baxmayaraq ki, o vaxt "Pələnglər" və ya "Panteralar" yox idi. Alman tankları isə zəif və sayca azdır.
  Adala bunu götürdü və tweet etdi:
  - Yaxşı, İspaniya, nə istəyirsən?
  Özü ilə necə kəsir - qılınc və qılıncla. Burada böyük və dağıdıcı əyləncə gəlir.
  Qızlar, əlbəttə ki, qəzəblə hücum edir və aqressiv və davamlı nasosda kobra kimi hərəkət edirlər.
  Yaxşı, indi dayana bilməzlər. Bu quru ekspressdir. Hər şey əhəmiyyətsiz şəkildə əzilir.
  Xeyr, bunlar heç kimi ruhdan salmayacaq və böyük bir istilik və yanğına səbəb olacaq qızlardır.
  Bunlar həqiqətən qızlardır - sizə lazım olan şey!
  Nəhayət, qalanın son müdafiəçiləri öldürülür. İndi isə hardasa gizlənən qubernatoru tapmaq lazımdır.
  Adala təbəssümlə qeyd etdi:
  - Görünür, qaranlıq otaqda qara pişiyi axtarmaq ən yaxşı fikir deyil! Üstəlik, bəlkə bu pişik orada deyil, çünki qubernator , axmaq deyilsə, çoxdan qaçdı!
  Aqata qırmızı dodaqlarını yalayaraq qeyd etdi:
  - Bu hələ fakt deyil!
  Marqarita çiyinlərini çəkdi və sızladı:
  - Amma faktlar inadkar şeylərdir!
  Qızlar isə tez güzgülərə toxunaraq gizli qapısı olan bir yer tapdılar. Qılıncla vurub qaçan qubernatorun arxasınca qaçdılar.
  Və gözəllər çox sürətlə qaçdılar.
  Adala hıçqıraraq qeyd etdi:
  - Heç yerə getməyəcəksiniz - tüklü bit!
  Və yenə addımı mıxladılar. Və quşlar kimi irəli uçdular. Bu, sürətli bir hərəkət idi.
  Sonra qubernatorun ağır nəfəsi eşidildi. Bəli, zinət əşyaları ilə dolu ağır çantalı kök adam uzağa gedə bilmirdi. Qızlar onu tutdular. Onu götürüb əllərini bərk-bərk sıxdılar. Və məni repressiyalara hazır şəkildə çıxışa qədər sürüklədilər .
  Bunlar həqiqətən ehtiyacınız olan qadınlardır. Və gözlərində öldürmək arzusu parıldayırdı.
  Bir çanta zərgərlik də faydalı olacaq. Bütün bunları çox yaxşı etdilər . Və təbii ki, necə gülməmək olar? Qızlar çox əylənirlər!
  Axı orada qələbə də var, əsir də, daş-qızıllı zinət əşyaları da.
  Bu da özünüz üçündür, paylaşmağa ehtiyac yoxdur.
  Budur, niyə qeyd etmək üçün oxumursunuz?
  Qızlar onu götürüb möhtəşəm ifa ilə dolğun səslərini tökdülər;
  Biz gözəl sovet qızlarıyıq,
  Biz oğlanlarla döyüşməyi və qıdıqlamağı sevirik...
  Parlaq, cingiltili kiçik bir səs eşidilir,
  Və Krauts'u öldürməyə çağırışımız var!
  
  Biz çox cəsarətli komsomol qızlarıyıq ,
  Ayaqyalın şaxtada cəsarətlə qaçırıq...
  Biz kənarda təvazökar dayanmağa öyrəşməmişik,
  Biz isə faşistləri yumruqla mükafatlandırırıq!
  
  İnanın, qızların böyük bir sirri var,
  Nasistləri necə effektiv məğlub etmək olar...
  İnanın ki, qızların uğuru təsadüfi deyil,
  Çünki rus ordusu çox cəsurdur!
  
  Çılpaq dabanlı qızlarımız üçün ,
  Yeni il qarı çox şirindir...
  Yaxşı, Fürer sadəcə bir əclafdır ,
  Gəlin, faşistlərin uğurlarını qeyd etməsinə imkan verməyək!
  
  Biz qızlar çox gülməli oyunlar oynayırıq ,
  Əsgərlərin qarşısında sinəmizi açdıq...
  Və həqiqətən nasistləri hirsləndiririk,
  Biz qüdrətli komsomolçuları əzmək olmaz!
  
  qızlar çox şey edə bilərik
  Hətta Hitlerə tankdan atəş aç...
  Rəqibin nahar etməyə vaxtı olmayacaq ,
  Qızlar oğru kimi gələcəklər!
  
  Biz Rusiyaya həqiqətən hörmət edirik,
  Stalin cəsur ata qədər güclüdür, inanın...
  ki , qələbə isti may ayında gələcək ,
  Buna inanan hər kəs əladır!
  
  Qızlar üçün heç bir şübhə və maneə yoxdur,
  Hər kəs öz əlində mübahisə etməyə hazırdır...
  Gözəlliklərə gözəl mükafatlar gəlsin ,
  Komsomolun gücü güclü yumruqlardadır!
  
  Biz döyüşçülər çox tez yetkinləşirik,
  Çevik silahların əlində isə lülə yanır...
  Qızların öhdəsindən gələ biləcəyi hər hansı bir vəzifə,
  Bizim dostluğumuz şəksiz monolitdir!
  
  Biz elə parıldayan qızlarıq
  Qar yağışı və ya şaxta bizi maraqlandırmır...
  Ayaqyalın qışda pəncələrimizi sərinləşdirməyəcək,
  Gözəllərin qəlbləri isə səxavətli və safdır!
  
  Nə edə bilərik, ucaldırıq,
  Gəlin virtuoz kenqurular kimi çapaq...
  Və faşistlərin başlarını uğurla partlatdıq,
  Həm də səhər idmanı sevirəm!
  
  Bütün qızlar sərin döyüşçüdür,
  Krautları sadəcə xəmirə döyə bilərlər...
  Yaxşı, faşistlərin sadəcə pis olması necə?
  Komsomolçular super gücü bilmirdilər!
  
  Hitler də heç nə edə bilməz.
  Onu çubuqla çox döydük,
  Dişlərini sındırdılar, üzlərinin dərisini çıxardılar ,
  Sonra ayaqyalın atəşin içindən qaçdım!
  
  Yalnız Stalin bizə nə etməyi əmr edəcək,
  Onun sərt və səmimi baxışları görünür...
  İnanın, qız darıxmayacaq,
  Böyük pulemyot yüklənir!
  
  Lazım olsa Marsa çatarıq,
  Və biz Veneranı çox tez fəth edəcəyik...
  Əsgərlərin çəkmələri üçün cila lazımdır,
  Biz qızlar ayaqyalın qaçırıq!
  
  Bizdə hər şey gözəldir qızlar
  Sinə və omba, bel görünür...
  O, həm də canavar balası kimi qabaqcıldır,
  Pioner tamamilə Şeytandır!
  
  Yaxşı, biz qızlarıq - bilirsiniz ki, biz gözəlik,
  Bütün faşistləri süpürgə kimi süpürəcəyik...
  Göydə mavi ulduzlar var,
  Pələngləri poladla parçalayacağıq!
  
  Nə etməli, mümkün olmadığına inan,
  Etiraf edin, kommunist demiurqdur...
  Və bəzən səhv başa düşürük
  Və onları qorxutmaq üçün gözəllikləri götürürlər!
  
  Ancaq bilirsiniz ki, biz almanları cəsarətlə məhv edirik,
  Və onlar krautları parçalamağa qadirdirlər ...
  Titan ruhlarımız olsa da,
  Çöldən keçib bataqlıqları təmizləyəcəyik!
  
  Biz bütün dırnaqlar olmadan kommunizm quracağıq,
  Biz isə faşistləri qətiyyətlə məğlub edəcəyik...
  Komsomol üzvləri formada qaçmağı sevirlər,
  Onların üstündən bir kerub uçur!
  
  Düşmən qızın öhdəsindən gələ bilməyəcək,
  Çünki qız qartaldır...
  korlanmasına ehtiyac yoxdur ,
  Füreriniz isə boş yerə qışqırır!
  
  Ayaq yalın komsomol üzvü,
  Hitlerə yumurta verdi...
  Şeytanla məşğul olmayın
  Və ya sadəcə əhəmiyyəti olmayacaq!
  
  Kommunizmin parıldayan kumiri,
  Qırmızı bayraq planetin üzərində parlayacaq...
  Hirod cəhənnəmə atıldı,
  Qızlar isə beş aldılar!
  
  Lenin, Stalin - planetin üstündəki günəş,
  İki qartal kimi səmada dövrə vurur...
  Kommunizmin istismarları tərənnüm edilir,
  Vətənin polad qanad gücü var!
  
  Qələbəni görmək üçün yaşaya bildik,
  Biz bütün Berlini gəzdik...
  Körpələr beşikdə doğulur,
  İndi ölkə böyükdür!
  Beləcə qızlar çox gözəl və həvəslə oxudular. Və Pavel-Lev tərəfdaşları ilə daha bir parlaq qələbə qazandı.
  İndi bütün ada fransızlara çevrildi və zəngin qənimətlər ələ keçirildi. Və Kastiliya İmperiyasının iyirmi minlik ordusu mövcud olmağı dayandırdı. O günlərdə iyirmi min çox idi. İki döyüşçü ilə bir ispan macəraçı Çilini tutmağı bacardı. Dörd yüz döyüşçüsü olan Kortes Maya İmperiyasını fəth etdi. Beləliklə, burada aydındır - qələbə səslənir.
  Və ondan bir uğultu gəldi...
  Qələbə münasibəti ilə geniş şənlik təşkil etmək yaxşı olardı, amma...
  Ancaq bununla da bitmədi. İspan gəmiləri dənizdən gəldi. Bu vəziyyətdə, hər biri qırx silahı olan altı qalleon, səksən silahlı biri isə ağır, xətti göründü. Onlar Toruqaya çıxışı əhatə edən qalaya atəş açmağa başladılar.
  İspanların dənizdə güclü artilleriyası var idi.
  Pavel Lev, qalanı məhv edənə qədər böyük bir pirat flotiliyası ilə İspan Armadasına hücum etmək qərarına gəldi. İki yüzdən çox quldur brigantinə mindi. Döyüş yoxdur, sadəcə minmək.
  Xəttin İspan gəmisində yay və arxadan başqa səksən böyük silah var idi. Bu, göyərtəsində beş yüz əsgər və dənizçi olan əsl canavardır. Və onun tərəfləri çox güclü xüsusi mantar ağacı ilə örtülmüşdü.
  Qalanın toplarının atdığı top güllələri sadəcə onu geri qaytardı. Bu, İspan gəmiqayırma möcüzəsidir. Silahların özləri isə Türkiyədə sifarişlə hazırlanıb - daha təkmil.
  Pavel-Lev, bu təşəbbüsün riskli olduğunu başa düşərək , bu ecazkar gəmini tutmaq qərarına gəldi.
  Rəqəmlər onun tərəfində olmasa da, Toruqanın hər yerindən ən güclü, ən təcrübəli və ən bacarıqlı piratları seçdi. Bundan əlavə, onun və qızların Kastiliya imperiyasının komandirlərini sıradan çıxara biləcək xüsusi snayper silahları var idi.
  Rəhbərlik olmadan İspaniya əsgərləri sadəcə bir kütlədir.
  Pavel Lev atəş açaraq ispan zabitini tüfəngi ilə öldürüb. Üç qız da atəş açıb.
  Ancaq tərəddüd etməyə vaxt yox idi, İspan kreyserinin silahları brigantini əhatə edə bilərdi.
  Xüsusi kağız yelkənləri quraşdırıldı və brigantinanı irəli itələyən xüsusi karbid mühərriki arxaya vidalandı. Və bu, sürətlənmə idi.
  Düşmənə atəş açan Aqata qışqırdı:
  Mənə vurmağı sən öyrətdin,
  Ona görə də mahnım heç dayanmır...
  Sən idin mənə işıq saçan,
  O, əbədiyyətdə belə sönmür!
  Adala da ispanlara atəş açıb. O, başqa bir başını vurdu və cızıltı ilə dedi:
  Dalğaları, gölləri bilirlər,
  Biz qızlar dahiyik...
  Tezliklə dönüş nöqtəsi gələcək
  Göylərin ağaları!
  Qızlar brigantin özü kimi tez hərəkət edirlər. İspan kreyserinin salonuna baxmayaraq, o, yayından keçdi və quldurların qarmaqları güclü gəminin yan tərəfinə yapışdı.
  Bundan sonra korsanlar vəhşi qışqırıqlarla ayağa qalxmağa başladılar.
  Adala və Aqata eyni anda tullandı. Və Kastiliya İmperiyasının döyüşçülərini qılıncla qırdılar. Bu, həqiqətən, bir süpürgə və qara, qəzəbli, tornado kimi, kəsicidir.
  Marqarita səkkiz rəqəmi ilə kəsdi və döyüşməyə başladı. Lakin Pavel-Lev tüfəngindən atəş açmağa davam etdi.
  Qırmızı saçlı Adala, düşmənləri qıraraq, cıvıldadı:
  Lokomotivimiz irəli uçur,
  Kommunada dayanacaq var...
  Başqa yolumuz yoxdur -
  Əlimizdə tüfəng var!
  Aqata zirehli ispan döyüşçünü güclü bir təpiklə dənizə atdı və hönkürdü:
  - Qanlı döyüş üçün,
  Müqəddəs və doğru...
  Mart, mart, irəli -
  Pirat insanlar!
  Marqarita, Kastiliya İmperiyasının döyüşçünü dirsək zərbəsi ilə nokaut edərək, hazırcavab dedi:
  əla çıxdı !
  Sonra isə İspaniya əsgərləri tərəfindən hoppanıb iki ayağı ilə məbədləri vuracaq.
  Snayper tüfəngindən atəş açan Pavel-Lev düşündü: "Bütün bunları niyə edir? İspanlar da insanlardır və şəxsən ona heç bir zərər vurmayıblar".
  Amma digər tərəfdən Afrikada, Suriyada, Tacikistanda döyüşəndə eyni şeyi demək olardı. Müsəlman olsa da, dərisi qara olsa belə, orda da insanlar var idi. Və şəxsən ona nə pislik etdilər? Düzdür, Pavel İvanoviç Ukraynaya getməkdən imtina etdi və Qaranlıq qitəyə üstünlük verdi.
  Və sonra Talibanın nəhəng və fanatik ordusunun işğal etdiyi Tacikistana.
  Və burada o, Fransa üçün deyil, özü və komandası üçün mübarizə aparır. Bu, əziz Marguerite de La Vallièredir. Niyə səninlə evlənmir? Məsələn, markiz titulunu alırsınız? Və sonra Dük. Və ya başqa bir seçim - öz imperiyanızı yaratmaq? Niyə də yox? Axı, belə bir Çingiz xan var idi, o, əfsanəyə görə, qulluğa enmiş və sonra nəhəng bir imperiyanın hökmdarı olmuş - bəşər tarixində ən böyük fateh olmuşdur.
  Pavel-Lev ya zabitləri, ya da düşmənin ən sürətli əsgərlərini hədəfə alaraq atəş açdı.
  Daha çox ispanlar var idi, lakin onlar açıq şəkildə nizamsız idilər. Komandirlərini itirərək, təcrübəli, təcrübəli dəniz quldurlarına qarşı çox bacarıqsız vuruşdular.
  Marqarita şiddətlə döyüşürdü, qızılı saçları küləkdə payız yarpaqları kimi parıldayır və parıldayırdı. Bəli, bu ecazkar və yad gözəllik idi.
  Qız isə orkestr dirijorunun dəyənəkləri kimi qılıncını və qılıncını yellədi.
  Budur ispan donanmasının admiralının özü. O, örtükdə idi və buna görə də uzun müddət yaxşı məqsədyönlü Robin Qud Pavel Leo tərəfindən vurulmaqdan yayındı.
  Lakin əsgərlərin və dənizçilərin məğlubiyyətə uğradıqlarını görüb, onları sevindirmək üçün göyərtəyə atıldı.
  Aslan kapitan atəş açdı və əslində məşhur admiralın beynini sökdü.
  Dənizçilərin üzünə sıçrayışlar dəydi. Və vəhşi bir fəryadla geri çəkilməyə və yıxılmağa qaçdılar.
  Marqarita fəlsəfi olaraq qeyd etdi:
  - Bu, həqiqətən öldürücü güllə gücüdür!
  Adala ispanlara vuraraq fısıldadı:
  - Güllə axmaqdır , qılınc böyükdür!
  Aqata daha bir qatil hərəkəti edərək əlavə etdi:
  - Gələcək bizimdir, şeirlə danışırıq!
  Tədricən ispanlara qalib gəldi. Və meyitlər dənizə atıldı...
  Bob da bir yay atdı. Qara döyüşçü pusquda hindli kimi hərəkət etdi, lakin çox təsirli oldu.
  Pavel Lev hətta çoxlu hind ordusunun ispanların kiçik dəstələrinə uduzmasının necə baş verdiyini düşündü? Axı, kaman az qala tüfəng qədər yaxşıdır. Və hətta atəş sürətindən daha sürətli və bacarıqlı əllərdə daha dəqiq.
  Düşmənləri məhv edən Marqarita oxudu:
  Kosmos tutqun qara rəngə boyanmışdır,
  Həm pislik, həm də alçaq hiylə hökm sürür.
  Birdən qaranlıq qılınc kimi, parlaq bir işıqla kəsilir,
  Qaranlıq yerinə işıq səltənəti gələcək!
  Piratlar da itkilər verirlər. Ancaq yenə də döyüşdə üç, dörd ispan dəyərindədirlər. Üstəlik, Kastiliya gəmisindəki komandirlər də nokaut edildi. Və bu, müqavimətin təsirini azaldır. Bu, həqiqətən də böyük bir qırğın idi.
  Getdikcə daha çox əsgər düşür.
  qoşunları ilə mübarizə aparmaq üçün mübarizə aparır . Daha dəqiq desək, pirat gəmilər kiçik görünür, amma onların sayı daha çoxdur və çəyirtkə kimi sürürlər.
  Təbii ki, atışma da var. Və o qədər şiddətli və çox qanlı...
  Qaleonlardan biri batmağa başladı. Dəniz quldurları qəzəblə dənizçiləri öldürdülər.
  Sonra Pavel Vikontessanın sahildə qaldığını xatırladı. Amma hələ də onunla nə edəcəyinə qərar verməyib. Daha doğrusu, mən onu sadəcə unutmuşam.
  Döyüşçü mayor qışqırdı:
  - Əziz xanımlar, əziz xanımlar üçün,
  "Ağdam"ımı təklif edirəm...
  Sevimli xanımlar üçün, sevimli xanımlar üçün!
  . FƏSİL Љ 11.
  Son əsgərlər və dənizçilər qurtardı və İspaniya donanmasının kreyseri tamamilə dəniz quldurları tərəfindən tutuldu.
  Bu qələbədir. Dəniz quldurları hər birində qırx yan top olan iki qalyon da ələ keçirdilər. Və bir ispan gəmisi batdı. Qalanları uçdu.
  Kastiliya imperiyası beləcə dağıdıcı zərər gördü. Piratlar limana yenilməz və həmişəkindən daha sərt qayıtdılar.
  Döyüşən qızlar onu götürüb sevinclə oxudular;
  Biz komsomolçuyuq, cəsur döyüşçüyük,
  Biz Vətən uğrunda igidliklə vuruşmağa toplaşmışıq...
  qızlarla fəxr edir ,
  Çünki uğurlarımız haqqında hesabat verə bilərik!
  
  Döyüşçü sadəcə olaraq birinci sinifdir,
  Soyuqda az qala çılpaq qaçırıq...
  İstənilən mövzuda mübahisə edə bilərik,
  Çox günəşli, parlaq bir səma altında!
  
  Bizdən daha gözəl qızlar tapa bilməzsən,
  Biz çox gözəlik, cəsarətliyik...
  Gözəllik iyirmidən çox deyil,
  Ayaqlarınız qarda ayaqyalın qaçır!
  
  Nə gözəl günəş, sarı rəng,
  Bilirsiniz ki, qızıl çalarları var...
  Tezliklə kommunizmin şəfəqini görəcəyik,
  Və bir çox yarıçılpaq, ayaqyalın qızlar !
  
  Biz komsomolçular döyüşməyi sevirik,
  Və hər kəs çox gözəl şeylər etməyə qadirdir...
  Cəsur bir ordunu döyüşə göndəririk,
  Çünki düşmənlər xırda şeylərdir!
  
  Əlavə et verilmir,
  Ümumdünya qəzəbli vəziyyətdə...
  Qızlar şərab içə bilər
  Tam paltarda döyüşə gedin!
  
  İndi biz elflər dünyasındayıq - fərqi yoxdur,
  Biz də çox şey edə bilərik...
  Ümumdünya arzusu gerçəkləşəcək,
  Mən hər şeyi edəcəm, inanın!
  
  Vətən üçün etiraf etməyə söz yoxdur -
  Gözəl qələbə bayrağını sinənizdə tutun...
  Kapitalizmin zəncirlərini ataq,
  Bizim dərdlərimiz yeraltı dünyada məhv olsun!
  
  Şöhrət üçün Rus Məsihi tanıyın,
  Qılınc və qalxanı əzəmətlə qaldıracağıq...
  Vətən sevgisi parlaq və safdır,
  Başqaları on altı gerbin yanına gələcək!
  
  Faşist güclü və sadəcə qəddardır,
  Orklar da güclü nasistlərdir...
  Ancaq mən krautları alnından vuracağam,
  Qızlar heç də pasifist deyillər!
  
  Nə şirin ölkədə doğulmuşuq,
  Çiçək açanları incilərlə təbəssümlə qarşılayırıq...
  Və Fuhrer sadəcə Şeytana sadiqdir,
  Onu parlaq Mayda bitirəcəyik!
  
  
  Biz buna nail olacağıq, mən mütləq hər şeyə inanıram,
  Çox xəyal qurmağa cəsarət etmirəm...
  Şəhər və kənar kənd sevinir,
  Körpə beşikdə güldü!
  
  Bəs bu yırtıcı qeyrətli ork kimdir?
  Dişlərin təbəssümü layiqincə çox qəzəblidir ...
  Və sən onun dişinə yüngülcə vurdun ,
  Ov yalnız kiçik şeylər üçün qalır!
  
  Məsihdən xahiş edirəm - Uca dünyanı xilas edin,
  Od bəlasında yanmasın...
  Pis olanlar isə məhəbbətlə bağışlayar,
  Düşmənlərin istisinə tab gətirərək !
  
  Berlində də darıxmayacağıq,
  Oraya çatacağıq, inanın mənə, Nyu Yorka qədər...
  Gəlin möhkəm inanaq, beş qardaş,
  Qoy qızın səsi ucadan çıxsın!
  Gəminin özündə dəniz xəzinəsini və çoxlu bahalı silahları və daha çoxunu ələ keçirə bildilər. Xüsusilə, anbarda hələ də kakao var idi.
  Böyük gəmi indi Paul Leo-nun flotiliyasının bir hissəsi oldu.
  Və qayıtdıqdan sonra fransız qubernatoru filibusçılara ziyafət verdi.
  Ən gözəli odur ki, adaya hətta teatr gəlib. O dövr üçün nadir mənzərə idi.
  Korsanlara Spartakı göstərməyə başladılar. Üstəlik, Versal qadınları az qala çılpaq rəqs edirdilər. Və onların çılpaq, qaralmış ayaqları quldurların üstünə çevrildi.
  Darıxdırıcı romdan əlavə, hətta ziyafət zamanı konyaklar, zirzəmilərdən seçilmiş şərablar və şaman şərabları var idi.
  Piratlar əsl bayram keçirdilər. Və möhtəşəm atəşfəşanlıq yaylımları səmaya dəydi. Hansı ki, sözün əsl mənasında bütün səmanı örtmüşdü.
  Orkestrlərlə musiqi də ifa olunub.
  Aqata təbəssümlə qeyd etdi:
  - Və hətta orta əsrlərdə də əylənə bilərsiniz!
  Adala cavab verdi:
  - Bu, artıq müasir dövrün başlanğıcıdır! Və biz artıq görəcəyik!
  Marqarita qeyd etdi:
  - İyirmi birincidə daha maraqlı idi. Belə gözəl oyun konsolları hazırladılar! Heç təsəvvür belə edə bilməzsən!
  Sarışın güldü və dedi:
  - Hansı əsrdən olduğumuzu unutmusan! İyirmi birinci texnolojidir, amma asan deməzdim! Və nədənsə daha az müharibə yoxdur!
  Qırmızı saçlı gül kimi açan təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bütün problemləri həll etməsək də, bütün problemləri həll etməyəcəyik, amma hamı daha xoşbəxt olacaq, hamı daha şən olacaq!
  Marqarita hazırcavabca qeyd etdi:
  - Beləcə əylənəcəyik!
  Qızlar xorla oxumağa başladılar;
  Biz qızlar pirat olmağa getdik,
  Qartallar kimi döyüşmək istəyirdilər...
  Biz qadınlar akrobat kimiyik,
  Allahın qızları və oğulları!
  
  Mavi dənizə sıçramağı sevirik,
  Bundan gözəl gözəllik yoxdur...
  Hər şeyi təhlil etməyi bacardıq,
  İnsanlara parlaq işıq saçan!
  
  Daha doğrusu, biz ancaq zənginləri soyuruq,
  Robin Qud kimidirlər ...
  Kral otaqları parıldayır,
  Və bir şok çəngəl həyata keçirək!
  
  İspanlar qızlarla çətin anlar yaşayırlar
  Portuqallar üçün də asan deyil...
  Bizim səsimiz elə bir çağırışdır ki,
  O, kəsik kimi yazır!
  
  Ən gözəl və ən hündür olmaq istəyirik,
  Və ulduzların genişliyini fəth et...
  Bəzən damı uçursa da,
  Ovçu oyuna çevrilir!
  
  Biz qızlar getdikcə daha gözəlik
  Budur, camaat minməyə gəlir ...
  Bu dünyanı daha gözəl etmək üçün,
  Biz heyətə hücum edirik!
  
  İngilislər döyüşür,
  Onlarla birlikdə Morgan onların lideridir...
  Bizə xərac qoymaq istəyir,
  Və pis padşah kimi hökmranlıq edin!
  
  Ancaq biz qızlarıq, utancaq deyilik,
  Biz döyüşə ayaqyalın gedirik...
  Bəzən cəfəngiyatdır,
  Dəli lider çılğındır !
  
  Budur, biz karavelə hücum edirik,
  Gözəllər isə bir dəstə kimi gəlir...
  Biz, əlbəttə, qurban verəcəyik,
  Axı Allah və Şeytan bizimlədir!
  
  Döyüşürəm, hirslə yelləyirəm,
  Ən iti ülgüclü qılıncla...
  Gözəl cənnətdə bir yer olsun deyə,
  Onun üzünə kərpiclə vurmaq!
  
  Qılıncımla kəsdim,
  Dörd böyük baş ...
  Və o, ispanları möhkəm döydü,
  Sanki qartallar mənimlə qohumdur!
  
  Çətin vaxt olduğu ortaya çıxdı,
  Bu sadəcə partladı ...
  Biz Pallasın övladlarıyıq,
  Ən güclü avar sizin əlinizdədir!
  
  Qüdrətli qüdrət sahibi,
  Biz Məsihi saf ürəklə izzətləndiririk...
  Dünya gözəl cənnət olsun
  İçində böyük saflıq!
  
  Qılınclarımız iti və güclüdür,
  Dərhal yarısını kəsəcəklər ...
  Yaxşı, sonra uşaqlar doğulacaq,
  Biz onlara dözəcəyik, bu biabırçılıqdır!
  
  Pirat olmaq mənim üçün nə gözəldir ,
  Bir qadına bənzəyir ki, od yanır...
  Və mən şirin bir həyat istədim,
  Qız əbədi cavandır!
  
  Qılınclarım vəhşicəsinə fırlanırdı
  Onlar qasırğalarda dəyirman kimidirlər...
  Qız sakit olmayacaq,
  Ayədə bir anda nə həsr edəcəyik !
  
  Bir vaxtlar şanlı Budda var idi,
  Düz dedi - öldürmə...
  Amma Yəhuda ona üzdü,
  Və cırtdanlardan sonra Çar Viy!
  
  Mən sadə pirat deyiləm,
  Fərqli illər var ...
  Mən iskeleyə ayaqyalın gedirəm ,
  Yəqin ki, şeytan tərəfindən xəyanət edilib!
  
  Cəllad mənə rəfdə işgəncə verdi,
  Dabanlarımı odda qovurdum...
  Amma balıq kimi susmamalıyam,
  Mən onu yumruqlamağı üstün tuturam!
  
  Beləliklə, iskeledən qaçdım,
  Necə də cəsarətlə qaça bildim...
  Düşməni kürsüdən yıxacağam,
  Pis ordu hücum altında olsa da!
  
  Heç kim bizi aşağı sala bilməz
  Nə düşmən, nə ordu, nə də ildırım...
  Dənizin üzərində buludlar dolansa da,
  qəzəbli bir məğlubiyyət içindədirlər !
  
  Mən düşməni çox tanıyıram, bəlkə də
  Amma quldurlar da əladır...
  üzünüzə belə yumruq vura biləcəklər ,
  Alçaqlar uçub gedəcəklər!
  
  Burada qız yenidən azaddır,
  Və ingilisləri döyüşdə qırır...
  O, aydın şəkildə insanların qayğısına qalır,
  Müxtəlif ölkələrdən görürəm!
  
  Ancaq qalib gəlməyə çalışdıq,
  Düşmənlərin qarşısını ala bildik...
  qızlar çox vuruşdular ,
  Həyatda heç vaxt ayrılmayacağıq!
  
  Müharibə qalib gələndə,
  Və bol məhsul olacaq...
  Xoşbəxt böyüklər və uşaqlar
  Və bütün planet parlaq cənnətdir!
  Qızlar yaxşı pirat mahnı oxudular. Bundan sonra, əlbəttə ki , daha gözəl oğlanlar tapıb onlarla əylənə bilərsiniz. Qadınlara kişi lazımdır. Bu, sağlamlığınız üçün yaxşıdır və sizə zövq verir. Xüsusilə güclü bir qadınsan və güc sahibisənsə. Sonra kişi sənin xoşuna gəldiyi üçün sevişir. Və ondan çox həzz ala bilərsiniz.
  Üstəlik, kişilər, xüsusən də gənc, gözəllər və onlarla birlikdə olmaq çox xoşdur.
  Marqaritanı isə Pavel Lev özü çağırmışdı. O, həm də gənc, güclü, yaraşıqlı və möhkəmdir.
  Və bu cütlük aktiv şəkildə sevişdi. Və o, sözün həqiqi mənasında ekstaz qanadlarında uçdu.
  Hətta Marqarita oxudu:
  Sərt sevginin dəstəkləyici quruluşu,
  Məhəbbət ehtirasının atəşi şiddətlə qızışır...
  Aşiqlərin ürəyi uzaqlarda həyəcanla döyünür,
  Göy də, yer də onların qüdrətindədir!
  
  Sevgi ruhda zəifləri seçmədi,
  Bogatyrs - dünyanın ən güclü insanları...
  Qan fırtınalı bir axın kimi axacaq,
  Axı mən öz kumirimi səndə tapdım!
  Qızla gənc uzun müddət əyləndilər və çox şeyə nail oldular. Həqiqətən də fırtınalı bir gecə və daha da əzəmətli və parlaq bir gün idi.
  Qızlar təbii ki, ən yaxşı vəziyyətdədirlər...
  Pavel İvanoviç özü soyğunçuluq etmək qərarına gəldi. Əslində onun mükafatını Fransa kralından alması bir qədər vaxt aparacaq. Bəlkə də ona imtina edə bilməyəcəyi bir təklif - kral xidmətinə dəvət edəcəklər. Beləliklə, fürsət olsa da, ürəkdən soymalısınız.
  Xüsusilə, İspaniya donanmasının mirvari flotiliyası yaxınlıqdadır. Düzdür, o, yaxşı qorunur və az sayda quldur ona hücum etmək riski daşıyır . Ancaq Pavel-İvanoviçin topları olan altı gəmisi var - bu, gücdür. Bunlardan biri İspan kreyseri, Kastiliya donanmasının ən yaxşısı olmasa da , ən yaxşılarından biridir.
  Beləliklə, güclü bir pirat ekipajı dənizdən keçdi. Altı gəmi, üçü daha böyük, ikisi kiçik və kiçik, lakin çox çevik briqantin.
  Pavel Lev ümumi komandanlığı ondan icra etməyə üstünlük verdi. Necə ki, Admiral Makarov da daha yüngül və daha mobil gəmidə üzməyə üstünlük verirdi. Lakin o taleyüklü gündə qaydaları pozdu və niyə öz əmrini ləğv etdi: limandan çıxışı esmineslərlə süpürmək.
  Bu, müharibənin bütün gedişatına və Rusiyanın tarixinə mənfi təsir göstərdi. Makarovun ölümü ilə Yaponiya ilə müharibə uduzmağa başladı. Və bununla Romanovlar sülaləsinin sonu, monarxiya dövrü gəldi, sonra Rusiya yoxuşa getməyi dayandırdı. Stalin imperiyaya ancaq firavanlıq görüntüsü verdi. Əslində, yalnız böhranı dərinləşdirir. O zaman çətin günlər getsin.
  Pavel Lev kədərli düşüncələrdən qaçmaq üçün Marqaritadan soruşdu:
  - Gülməli bir şey oxu, pirat!
  Və döyüşçü qız oxumağa başladı;
  Pirat yolunu seçdim
  O, nəcib bir markiz olsa da...
  Asanlıqla hər kəsi buynuza bükə bilər,
  Və bu hamı üçün sürpriz olmadı!
  
  Mən gözəl çiçək qızıyam,
  Brilyant boyunduruğunu götürdü...
  Məbədimi bıçaqla bir az qırxdım,
  Çox istedadlarım var idi!
  
  Və əvvəlcə bir kabin uşağı oldum,
  Doğrudan da, üz olduqca oğlandır...
  Və mənim yeni ailəm var,
  Mən çılğınam, bəlkə də çox!
  
  Ayaqqabı lazım deyil - daha yaxşı ayaqyalın
  Lövhələr qızın ayaqlarını xoş bir şəkildə qızdırır...
  Lazım olsa, yumruğumu silkələyəcəm,
  Mən əmzik dişləyən körpə deyiləm!
  
  Əlimdə qılınc tutan bir qız idim,
  Bundan dənizçiləri qəzəblə doğramaq üçün istifadə etdi ...
  Mən lenti tez kəsə bilərəm,
  Bu qızın belə gücü var!
  
  Axmaq olmayan qızın qohumudur,
  Yaxşı bir oğlanla yatmağı sevirdim...
  Piratlar mehriban ailədir
  Qalanları isə sadəcə it evləridir!
  
  Birinin şəhərini mühasirəyə aldıq,
  Nəhəng qızlar hücuma keçdi...
  Bəli, cəngavərlər, məsələn, qartallar,
  Və birlikdə bütün korsanlar çox birləşdi!
  
  Bil ki, düşmən bizi dayandıra bilməz,
  Arsız qız qaçanda...
  Palçıqdan düz şahzadələrə dırmaşacağıq,
  Və kiçik səs çox aydın olacaq!
  
  İnsan bilmir işıq nədir, kölgə nədir,
  Hiyləgər tülkü onu məhv edə bilər...
  Ancaq biz cəngavərlər döyüşmək üçün çox tənbəl deyilik,
  İnanın , yatağınızda dincəlmək üçün heç bir səbəb yoxdur!
  
  Güclü bir freqatı mühasirəyə aldıq,
  Və o dəniz qalasına hücum etdilər...
  Güclü pulemyotum var,
  Və canlı çəkmək lazımdırsa!
  
  Bəli, onlar kifayət qədər qızıl yığdılar,
  Biz güclü və güclü quldurlarıq...
  Düşmən tezliklə darmadağın olacaq
  İnanın, anbarda qumbaralarımız var!
  
  Budur döyüşdə qızlar, sanki paradda,
  Qılıncın yellənməsi ilə başlar çiyinlərindən yuvarlandı...
  Düşməni düz cəhənnəmə göndərəcəyik,
  Qız pələng dəli olmuş kimi söyür!
  
  Yaxşı, o yuxulu əsgərin, piratın mənə nə dəxli var?
  Onu parçalara ayıracaq...
  Qoy dəstə hücumu belə,
  Göbələkləri daban kimi sulandıraq!
  
  Beləliklə, biz paytaxta səfər etdik
  Rəqiblər demək olar ki, məhv oldular...
  Biz həqiqətən Şeytanın övladlarıyıq,
  Beləliklə, düşmənin gücü məğlub oldu!
  
  Yaxşı, nə danışırsan , ey qəddar düşmən?
  Piratla üslubda döyüşəcəksiniz...
  Qəpiyə təpik olacaq,
  Ancaq ümumiyyətlə, sadəcə gücsüz olacaqsınız!
  
  Bəs qız - problemimiz yoxdur,
  O, gözəl, sürətli, əzəmətli...
  Hətta nəhəng əfəndim ona baş əyəcək,
  Və ona baş əymək belə kifayət etməyəcək!
  
  Yaxşı, o, dənizin şahzadəsidir, bilirsiniz
  Buna hətta şahzadə də aşağı əyilir...
  Bilirsən, bura sadəcə cənnət deyil,
  Qız, sən obeliskə layiqsən!
  
  Amma qızın taleyi dəyişkəndir,
  Onun xain qoşunları tutuldu...
  Və yenə ehtiyac burada oldu,
  Və o qıza sərt bir qamçı verdilər!
  
  O, indi cır-cındırın içində ayaqyalındır,
  Qızlar şahzadənin yeni paltarlarını götürdülər ...
  Və it şiddətli bir heyvan kimi hürür,
  qız dəmir barmaqlıqlar arxasında idi !
  
  Və burada şahzadəni zəncirdə saxlayırlar,
  Zirzəmi çirkli, nəm və iy verir ...
  Yaxşı, palçıqda qız necə idi?
  Göydə isə buludlar üzlərində boz qaşqabaq çəkirlər!
  
  Ac qız - bayat çörək
  Palçıqlı su ilə şahzadə üçün bütün yeməklər...
  Nahar üçün dabanlarınızı çubuqla vururlar,
  Onun yalın ayaqları şişib!
  
  Boynundakı zəncirə halqa sürtdü,
  Və bil ki, bu da çox ağrılıdır...
  Qışqırmaq istəyirəm - Rəbb məni bağışla,
  Piratlar üçün bu kifayətdir!
  
  Ancaq onu rəfdə apardılar,
  Və orada qızın cır-cındırını qopardılar...
  Pis cəlladlar murdar bir təbəssüm geyir,
  Və onu qamçı ilə möhkəm mühasirəyə aldılar!
  
  Sonra alov yandırdılar,
  qızın yalın dabanlarını qızartmağa başladılar ...
  Bu cəlladlar təlaşa düşdülər -
  Xeyr, onlarla gizlənqaç oynaya bilməzsən!
  
  Amma dözdüm, dişlərimi sıxaraq,
  Mən fanatiklərə bir söz demədim...
  Axı qız metal kimidir,
  İnansam da, çox şey bilirdim!
  
  Sinəsində marka həkk olundu,
  Hətta caynaqlarla sümükləri sındırdılar...
  Ancaq qız qayası heç bir şey deyil,
  Və pislik necə də işgəncə vermədi!
  
  İndi onu iskeleye aparırlar,
  Ayaqyalın və demək olar ki, tamamilə çılpaq...
  Camaat yığışıb əylənib,
  Görünür, əziz şahzadəni asacaqlar!
  
  Qız qorxmadan ayaqyalın gəzir ,
  Çox döyülmüşdü, dərisi yanmışdı...
  Amma bunun tam əksi görünür
  O, səni çox sərt mühakimə edəcək!
  
  Kraliça kimi taxt pillələrində,
  O, asanlıqla iskelenin üstünə çıxdı...
  Piratın iniltisini eşitməzlər,
  Ya da heç olmasa burada bir zərrə göz yaşı, bir az !
  
  Artıq boynuma ilgək salıblar,
  Cəllad sandığı ayağının altından çıxartdı...
  O, sərçə yedirməyə gedəcək,
  Və qızın əti sadəcə məhv olacaq!
  
  Ancaq sonra atəş səsi gəldi, cəllad yıxıldı,
  İp cırılmış bez kimi idi...
  Kiminsə ürəkdən fəryadını eşidib,
  Güclü bir xilasetmə şirkəti içəri girdi!
  
  Qızı möhkəm tutacağıq,
  İnanın ki, məni qanunun pəncəsindən çıxarıblar...
  Biz qartallar kimi cəngavərlərik,
  Cəlladlar isə cəzalarını alacaqlar!
  
  Və burada ayaqyalın atın üstündə,
  Üstünə çılpaq paltar atılır...
  Şeytanın istisində dayanmadı,
  Təəssübkeşlər məhv olsa daha yaxşı olar!
  
  O, yenə gəmidədir,
  Və bu nəhəng quldurların ordusunu idarə edir...
  Yer üzündə daha cəsur qız yoxdur
  Və yuxarıda yalnız ulduzları görə bilərsiniz!
  
  Bir gün bir qız taxt sahibi olacaq,
  Padşah onun qarşısında diz çökəcək...
  Pirat səsi təyin edəcək,
  Cənnət verdikləri bütün Edləri göstərəcək!
  . FƏSİL Љ 12.
  Pearl Flotilla, əlbəttə ki, yağlı bir parçadır. Bundan əlavə, dənizin dibində qızıl yataqları da var. Və bu da pulun əhəmiyyətli artımıdır.
  Altı pirat gəmisi və onların üzərindəki min iki yüz korsan maddi qüvvədir.
  Böyük miqdarda mirvari və qızıl qum toplayan İspan gəmiləri üzdü. Ümumilikdə, yük daşıyan beş gəmi var idi - hər birində otuz top olan çox güclü konstruksiyalı qalyonlar. Və daha üç gəmi. Hər biri qırx silahı olan iki böyük freqat və səksən səkkiz silahı olan bir kreyser.
  Səkkiz gəmi çox gücdür. Hətta Morqan belə bir qüvvəyə qarşı çıxmaq barədə iki dəfə düşünərdi. Lakin hasil edilən qızıl və mirvarilərin çoxu hazır məhsuldur.
  Beləliklə, oyun əziyyət çəkməyə dəyərdi. Və Toruqaya nisbətən yaxındır, ona görə də...
  Peter-Lev, düşmənin ən vacib kreyserinə, briqantininə minməyə dəyər olduğuna qərar verdi.
  Qırmızı saçlı döyüşçü Adala bunu təsdiqlədi:
  - Çox əyləncəli və sərin olacaq!
  O yorulmaz sarışın terminator Aqata cıvıldadı:
  - Düşünürəm ki, düşmənləri vuracağıq.
  Marqarita qeyd etdi:
  - Almanlar, taliblər, ispanlar - hamısı eynidir!
  Qız isə heykəllənmiş bicepslərini nümayiş etdirdi.
  Sürətli briqantin qalmağa çalışırdı ki, ispan kreyseri onu topları ilə örtə bilməsin. Gənc oğlan, üç qız və bir qara oxatan atəş açaraq əvvəlcə iri gəminin komandirlərini sıradan çıxarmağa çalışıb.
  Pavel Lev zabiti öldürərək uzaq məsafədən atəş açıb oxudu:
  Ata torpağında yaşayırıq,
  Rodin Hudun ən müdrik uşaqları...
  Və qanadlı atın üstündə uçuruq,
  Qoy güc əsrlər boyu gurultulu olsun!
  Adala həm də olduqca dəqiq atıcıdır. Qızlar mücahidlərin onlara necə hücum etdiyini xatırlayırlar. Çəyirtkə kimi idi. Və vurdular. İrəliləyən Talibanı sanki yığınlara yığan gözəl snayper qızlar .
  Və sonra alov qurğusunu işə saldılar. Dushmanların saqqalları oxunurdu. Bəli, həqiqətən çox gözəl idi . Və tanklarda sözün əsl mənasında o qədər qan axdı.
  Aqata da düşmənə atəş açır. O, bunu böyük dəqiqliklə edir. Onun vuruşları dəqiqdir. İspan əsgərlərinin başını sındırırlar. Bu, həqiqətən, boğucu bir nümayişdir.
  Sarışın terminator vurur. Güclü vurur və böyük dəqiqliklə vurur. O, qadındır, deyək ki, sərinlərin ən yaxşısı . Baxmayaraq ki, hər üç qız burada təcrübəlidir. Marqarita isə bəlkə də onların ən təcrübəlisidir.
  Baxmayaraq ki, gözəllər gənc və təravətli görünürlər. Amma məmurlar xüsusi olaraq qovulurlar.
  Qara keçmiş qul Bob isə xüsusi yaydan istifadə edir və mükəmməl şəkildə vurur. Həm də xüsusi olaraq düşmənləri məhv edir.
  Və hətta oxuyur:
  Mən mübarək Afrikada doğulmuşam,
  Orada bir kərgədan, bir aslan var...
  Mən döyüşə, müqəddəs döyüşə gedirəm,
  Çünki şeytan hökm edir!
  Qara döyüşçü isə yenidən atəş açır və düşməni darmadağın edir.
  Marqarita güldü və qeyd etdi:
  - Mənim xüsusi, ilahi bir adım var!
  Aqata dişlərini göstərdi və qeyd etdi:
  - Və ya daha çox şeytani ola bilər!
  Və sarışın yenə dəqiq vurdu.
  Qırmızı saçlı Adala gülərək qeyd etdi:
  - İstənilən halda qələbə bizim olacaq!
  Və o, yenidən atəş etdi və gördü:
  - Və onun kimə dua etdiyini başa düşməyəcəksiniz - Allaha, yoxsa İblisə!
  Və döyüşçülər yenə üçünü birdən atəşə tutdular.
  Sonra karbid mühərrikini işə salıb, kəskin sürətləndirdilər.
  Komandanın həqiqətən vəhşiləşdiyi yer budur. İspan kreyseri atəş açmağa çalışdı, lakin onun demək olar ki, bütün top güllələri keçdi. Və çevik briqantin dəyirmi, çuqun topların arasından sürüşərək böyük gəmiyə tərəf sürüşdü.
  Və iti qarmaqlar keeldən tutdu. Və möhkəm bağlandılar. Ümumiyyətlə son dərəcə geniş təcrübə ilə əldə edilənlər.
  Brigantində iki yüz nəfərdən çox olan quldurlar uğultu və qışqıraraq düşmən gəmisinə tərəf qaçdılar. Olduqca korsan qoxusu var idi. Və onlar rəzil məxluqlar idilər.
  Ancaq döyüşə tələsən qızlar sözün əsl mənasında ətirli qoxu gəlirdilər. Hər üç gözəl çox əzələli və çevikdir. Əgər onlar dağılacaqlarsa, siz onları dayandıra bilməyəcəksiniz.
  Hücumda Swift Agatha qılıncını və qılıncını yelləyir, ispan əsgərlərinin və dənizçilərinin başlarını sovurur və oxuyur:
  Mən çox sərin bir qızam
  Pirat və dünyanın səkkizinci möcüzəsi...
  Biz cəngavərlərik və şahinlərik, qartallarıq,
  Və sanki planet bizimlə fırlanır!
  Adala da böyük hiss və enerji ilə mübarizə aparır. Onun qılınc və qılınc həmişəki kimi istifadə olunur. Əgər onlar artıq doğramağa başlayıblarsa, bu heç kimə kifayət etməyəcək.
  Qırmızı saçlı döyüşçü döyüşdə mükəmməldir və ideal demək olar.
  O, canavar kimi inamla döyüşür və qaralmış dərisinin altında əzələ topları yuvarlanır. Bu, həqiqətən sizə lazım olan qadındır. Əsl döyüşçü.
  İndi Kastiliya İmperiyasının ordusunun başqa bir zabiti onun zərbəsindən yıxılır. Sübh çağında İspaniya Portuqaliya ilə birlikdə nəhəng bir əraziyə sahibdir. Həm Amerikanın, həm Hindistanın, həm Filippinin və s. Belçika hələ də İspan koloniyalarının bir hissəsidir. Bu, böyük gücdür. İngiltərə və Fransa öz müstəmləkələrində İspaniyadan uzaqda olsalar da .
  Ona görə də Şir Pavel ilk növbədə Kastiliya İmperiyası ilə döyüşməsi təbiidir.
  Britaniya ilə münasibətlər mürəkkəbdir, lakin onun bir neçə müstəmləkəsi var və talan etmək üçün çox şeyləri yoxdur. Yamayka istisna olmaqla. Bəli, Amerikada artıq bir şey daha şimalda görünür. Amma hələlik bu kiçik bir şeydir. Böyük Britaniya İmperiyasının gələcəyi qabaqdadır.
  Bu arada ispanlar öz müstəmləkələrinin pulunu ödəməlidirlər.
  Marqarita da zərif ayaqları ilə başını kənara atıb zümzümə edir:
  Mən şirin və gözəl qızam
  Kələm kimi bütün düşmənlərimi bir anda məğlub edirəm ...
  Bil ki, döyüşçülər bir anda yenilməzdir ,
  Hətta Qarabas da ondan alacaq!
  Və həqiqətən də qız virtuoz təkər evində belə inanılmaz və kosmik şeylər göstərir.
  Bu, doğrudan da Marqaritadır: pəncərə açıqdır, çünki sən unudulmursan!
  Yaxşı, Bob, əlbəttə ki, vurur və onun xüsusi yayını əladır.
  Pavel Lev də atəş açır. Piratlar böyük qəzəb və məharətlə döyüşürlər. Əlbəyaxa döyüşdə ispanlardan üstündürlər. Və onları bıçaqlayıb kəsirlər. Burada belə bir döyüş gedir.
  Döyüşən qızlar onu götürüb oxuyurdular, getdikcə bəstələyirdilər;
  Biz pirat qızları cəsarətləndiririk
  Biz düşmən donanması ilə döyüşməyi sevirik...
  Və əsl akrobatlar bilir,
  Atalardan nələr tanınmağa layiqdir!
  
  Biz bəzən canavar kimi görünürük
  Ağ-qara bayrağımız var...
  Bəli, biz indi Şeytanla qohumuq,
  Düşməni tam olaraq bir nikeldə alın!
  
  Pirat briqantinində üzürük,
  Böyük bir gəmiyə hücum edirik...
  Təbii ki, biz qızlar ayaqyalın,
  Və onu ayaqlarımızla dolduracağıq!
  
  Kəllələrimiz var, bayrağı bil,
  Bir yuxu nə verə bilər ...
  Qızın parlaq alovu parladı,
  Qoy ovçu oyuna çevrilsin!
  
  Bizim işimizdə heç bir mərhəmət yoxdur,
  Düşmən bıçağın altına girəcək ...
  Və çox güclü zirehimiz var,
  Güclü bir qız, əlbəttə ki, bir yumruq!
  
  Biz həqiqətən döyüşməyə hazırıq
  Zorla qarşı, kiməsə inanın...
  Biz döyüşə bilən qızlarıq,
  Pallas-taleyi ilə rəqabət aparın!
  
  Bəzən dəyişikliklər gəlir
  Döyüşlər məni həqiqətən xəstələndirir...
  Biz qəzəbin sərhəddini bilmirik,
  Gücümüz seçilmiş qranit kimidir!
  
  Qızlar zəiflik bilmir,
  Onların gücü dənizdən dənizə qədərdir...
  Sərin qəzəbi hiss edin
  Beləliklə, cani məhv olsun!
  
  Piratın sərin briqantinində,
  Sizə göstərəcəyik, sinfi çox yaxşı bilirik...
  Əsas zirvədə olmaq,
  Və hirslə kontrabasa üfürün!
  
  Qələbə və yağ nöqtəsi üçün,
  Əsl bir son hazırlayacağıq...
  Düşmənlərimizin üstünə yuvarlaq bir lülə tökək,
  Bu, bizim şərab idealımızdır!
  
  Döyüşlərdə mərhəmət bilmirik,
  Axı bizim mətanətlə arzumuz var...
  Həqiqi mükafatlar alırıq
  Qızın vicdanı aydındır deyəsən!
  
  Axı pirat sadəcə quldur deyil,
  Hansı ki, canavar balası kimi ulayır...
  Ölü kimi şanlı döyüşçü olacaqsan,
  Qızın ürəyi sevinclə döyünür !
  
  Qardaşlığımız xəyanəti anlamaz,
  Göy gurultulu və isti dalğanın altında...
  Tezliklə dəyərli hədiyyə alacağıq,
  Bəlkə hətta qızıl rulon!
  
  Təxmin etməyin, qızlar, işin qalınlığında,
  Evlənmək üçün heç bir səbəb yoxdur...
  Vətənin üstündə qurğuşun buludlar var,
  Yağış sel kimi yağa bilər!
  
  Biz quldurlar hücuma keçəcəyik,
  Gəlin özümüz üçün yeni bir cənnət qazanaq,
  Allahdan bağışlanmazsınız
  Əgər gəmini anbara çevirsən!
  
  Lövhədə dürüst bir şüar yazın,
  Necə ki, görəcəksən, düşməni məğlub edəcəyik...
  Və gəlinlə qol-qola gəzin,
  Qoy keruv qanadını açsın!
  
  Onlar guruldayacaqlar, mən qırılmalara inanıram,
  Cəllad isə balyoz götürəcək...
  Qızlar arxalarını göstərməzlər
  Gözəllik ağlamaz!
  
  Gözəllik göz yaşlarını sildi ,
  Hücum etməyə tələsdi...
  Moonshine düşmənlərə kömək etməyəcək,
  Şeytan gəlsə belə!
  
  Mənim adım qranit üzərində olacaq
  Cənnətin günəşi kimi parlayır...
  Ən zirvədə izzət olacaq,
  Heç vaxt xəyal etməyə cəsarət etmədiyiniz bir şey!
  
  Fərqli ölkələri fəth edəcəyik,
  Gəlin bədxahların belini qıraq...
  Ətrafı duman bürüsə də,
  Çubuq Uca Ata bizimlədir!
  
  Onda bütün dünyada sülh olacaq,
  Piratın arzusu gerçəkləşdi...
  elementlərin qızları olacağıq ,
  Sevinc və xoşbəxtlik əbədi olaraq gələcək!
  
  Bütün ölülər diriləcək,
  Gecə yox olacaq və cənnət əbədi olaraq qalacaq...
  Sonra qızlara səmimi olaraq deyəcəyik
  Ruh gücümüz böyükdür!
  Döyüş zamanı ispan əsgərləri öldürüldü. Və silahları olan nəhəng bir kreyser ələ keçirildi.
  Bundan sonra onun silahları mirvari flotiliyasının digər mühafizə gəmilərinə atəş açmağa başladı. Eyni zamanda, pirat gəmiləri də qənimətlərlə qalleonlara minirdilər.
  Ciddi və qanlı qarşıdurma baş verdi.
  Pavel Lev yenidən ispanlara atəş açdı və bunu çox dəqiq etdi. Və onun atışları hədəflərinə çatdı.
  Snayper tüfəngi ilə çox uzaqlara atəş edə bilərsiniz. Qızlar və onların dostu Bob da düşmənləri məhv etmək vəzifəsini öz üzərinə götürdülər. Bunu ehtirasla və böyük effektlə etdilər.
  Aqata atəş açıb qeyd etdi:
  - Ətrafınızda dəniz dalğaları olanda və fırtınalar sürətlə gedəndə atəş açmaq sərindir.
  Adala, təbii ki, bununla razılaşdı:
  - Bəli, çox gözəl. Mən əvvəllər belə bir şey görməmişdim! Deyək ki, bu, böyük gücdür.
  Və qırmızı saçlı yenə güllələndi...
  Marqarita qızlardan soruşdu:
  - Nasistlərlə vuruşmusunuz?
  Aqata mənfi şəkildə başını tərpətdi:
  - Yox! Bəli, biz Talibanla vuruşmuşuq, amma nasistlərlə döyüşmək lazım deyildi! Çox gec doğuldu!
  Adala güldü və qeyd etdi:
  - Bəli, burada nə almaq, nə əlavə etmək, nə də çıxmaq yoxdur!
  Marqarita qeyd etdi:
  - Almanlarla döyüşmək daha maraqlı idi. Bu, əsl, tam qanlı müharibə idi. Biz isə onlarla bərabər şəraitdə mübarizə apardıq. Və o zaman texnologiya elə idi ki, şəxsi amil daha vacib idi. Pilotların iki yüz kilometr məsafədən bir-birinə atəş açması indiki kimi deyil və kompüter nişan alır. Xeyr, burada daha əhəmiyyətli bir şey olmalıdır.
  Aqata təbəssümlə qeyd etdi:
  - Dünyada uğur qazanmaq üçün həmişə yer var!
  Və yenə sarışın dəqiq vurdu. Və ispan zabitinin boğazına dəydi.
  Bu, həqiqətən də böyük döyüş idi.
  Adala silahını düşmənlərinə tuşlayaraq qeyd etdi:
  - Biz həqiqətən də Robin Quds kimi davranırıq!
  Və bu fikrə güldü. Və yenə də düşmənlərini döydü .
  Bu qızlar yaramazlaşırdılar... Qaleonlar boşalırdı, quldurlar isə ekipajları qırırdılar .
  Qara Bob, oxları buraxaraq qeyd etdi:
  - Bu sizə balıq tutmağı xatırladır?
  Aqata güldü və cavab verdi:
  - Əlbəttə yox! Bu daha sərin və daha maraqlıdır!
  Adala Tvitter hesabında yazıb:
  - Qarmaqda, sadəcə qarmaqda,
  Qızı belə asa bilərsən...
  Qarmaqda, sadəcə qarmaqda,
  Ən yaxşı mahnılardan çələng hazırlayaq!
  Bundan sonra qırmızı saçlı onu götürdü və ciyərlərinin üstündə güldü. Və yenidən atəş açdı.
  Piratlar hücum zamanı partlayıcı maddələr və iynələr olan qumbaralardan da istifadə ediblər. Bu, çox təsirli idi və əhəmiyyətli nailiyyətlərə səbəb oldu.
  Pavel-Lev qeyd etdi:
  - Bu, pirat Qanınkından daha soyuqdur!
  Gənc dəniz quldurlarından biri hıçqırdı:
  - Zina bizə nə lazımdır! Ən əsası nəticədir!
  Qızlar, necə deyərlər, əla vaxt keçirdilər. Və atdılar... Baxmayaraq ki, bu döyüşdə çoxlu dəniz quldurları həlak olub.
  Xüsusilə, bir gözü olan botswain Vepr öldü. Ancaq o, çox şiddətlidir və aslan kapitanının yerini almaq istəyirdi. Yaxşı, istədiyimi yedim!
  Beləliklə, əhəmiyyətli bir qələbə qazanıldı. Onlar gəmilərdən ibarət flotiliyanı ələ keçirə bildilər.
  Üstlərində isə mirvari və qızıl var...
  Böyük qələbə!
  Qızlar yenə oxudular, gözəl nəğmə-şeir;
  Biz şahzadə doğulmamışıq
  Fəhlələr ayaqyalındır, heyf...
  Stressə məruz qalmırıq
  Beləliklə, qızlar dağ qartallarıdır!
  
  İndi qızlar pirat oldular
  Bu, indi onların müqəddəs yoludur...
  Əgər bir şeyi ədəbsiz sözlərlə ört-basdır etsələr,
  Döyüşdə belə asanlıqla əyilməyəcəklər!
  Onlar gözəl gəmidədirlər,
  Briqantinlər yelkənlərlə doludur...
  Qızlar həqiqətən üzməyi sevirlər,
  Bunlar baş verəcək möcüzələrdir!
  
  Sərin, gözəllər və döyüşçülər,
  Piratların qəzəbləndiyini...
  Küləyin ustası olacaqlar,
  Qızlar, inanın mənə, bura gözəldir!
  
  Qarşıda bir qalyon gördük,
  Çox gözəl bir internat olacaq ...
  Biz qızlar həqiqətən qalibik
  Belə gözəl şərait!
  
  Düşmənlərimizi xaşxaş toxumu ilə çörək edəcəyik,
  bazuka ilə vuracağıq ...
  Bizə qarşı sən makaka olacaqsan,
  Düzdü, düşmənlərimizin boyunlarını qıracağıq!
  
  Qızlar, parlaq işıqla parıldayın ,
  Dişlər mirvari kimidir, padşahların rəngi...
  Ruhun düşüncələri təmizdir,
  Bəli, bədəndə siz sadəcə bir yaramazsınız!
  
  Tənqid edən qızlar üçün zəiflik yoxdur,
  Onlar qılıncın pis gücüdür...
  Və danışmağı dayandırmağın vaxtı gəldi
  Qızlar artıq cəllad rolundadırlar!
  
  Döyüş çox şiddətlə gedir,
  Qızlardan heç nə gözləməyin...
  Ziyafətdə hətta zəifliklər olsa da,
  Qarşıda daha da pis döyüşlər var !
  
  Gözəl qızdır,
  Güclü pulemyot kimi atır...
  Ayaqyalın hücuma atılmağı xoşlayıram,
  O, düşmənlərini belə silməyəcək!
  
  qızlarımızın zəifliklərinə inanma ,
  Biz döyüşçüyük, inanın mənə, ən yüksək təbəqədən...
  Gözəllər tezliklə sevinəcək,
  Qarabaş dırmaşsa belə!
  
  Qılınc yelləyin - kiçik baş artıq yuvarlanır,
  Sərin döyüşçü qızı düşünün...
  Yaxşı, haradasa bülbül uçur,
  Və düşməni pokerlə vuracağıq !
  
  Budur qəniməti olan bir qalyon,
  İnanın, indi çox şey var ...
  Buğanın ayağını acgözlüklə yeyirik,
  Və inanın, əlimizdə avar var!
  
  Döyüşçülər üçün heç bir maneə yoxdur,
  Toplar və top güllələri sərin üçün qorxulu deyil ...
  Biz qalib xalq olacağıq,
  Və tezliklə düşmənlərimizi cəhənnəmə göndərəcəyik!
  
  Qızlar çox sərin, döyüşür,
  Kişilərin cır-cındır kimi cırılacağını...
  Onlarda elə sıx sancılar var idi ki,
  Gözəllər üçün, güclü yumruqlar!
  
  Qızları heç nə dayandıra bilməz
  Bir mil kimi irəli itələsələr...
  Kişilər bəzən at olur,
  Qızlar isə qartal kimidirlər!
  
  Düşmənlərinə rəhm etmə,
  Kosmos zirvələrinin qızları...
  piçlər qaçır ,
  Axı xalqı yenilməz hesab edin!
  
  Başlarını qılıncla kəsdilər,
  Kələmin başları artıq qan içində yuvarlanır...
  Ancaq dənizdə payız yoxdur,
  Biz həmişə Marsa sadiq qalacağıq!
  
  Qızlar belə gözəldir
  Döyüşdə mərhəmət istəmə...
  İnanın dili çox itidir,
  Tutma, o, zəncirdə sərindir !
  
  Yenə döyüş, indi kreyser döyüşdədir,
  Lazım olsa, sinfimizi göstərərik...
  Bir yerdə uşaqlar bombardmanlardan ölür,
  Yaxşı, kontrabas harada qırıldı?
  
  Bu qızlar çox gözəldir, bilirsən
  Bir anda çənəni dabanla vura bilirlər ...
  Mavi dalğalar dənizə çırpılır,
  Və polad qızlar sinif göstərəcəklər!
  
  Qızların əhatəsində döyüşürdülər,
  Pis canavar sürüsü olan pələnglər kimi ...
  Və bilirsən, onlar belə sındılar,
  Süngü ilə hücumu dəf etmək!
  
  Qızlar qalib gəldi
  Dəniz quldurları gəmilərini necə çevirirlər...
  Biz dinc söhbət etdik
  Beləliklə, ümumiyyətlə sıfırlar yoxdur!
  
  Yaxşı, bir sözlə, günəş parlaq şəkildə parlayır,
  Və cingildəyən bülbül cingildəyir...
  Qızların tezliklə uşaqları olacaq,
  Və ürəyiniz daha şən olacaq!
  . FƏSİL Љ 13.
  İncilər və qızıl qum üçün uğurlu kampaniya Kapitan Aslanın şöhrətini daha da artırdı. Böyük hörmət və ehtiram qazandı.
  Ancaq Morqan, əlbəttə ki, bir rəqibə dözməyəcək. İngilis quldurları Yamayka eskadronu ilə birlikdə güclü armada yığmağa başladılar.
  Lakin İngiltərə və Fransa hələ müharibə vəziyyətində deyildilər.
  Britaniya taxtında On dördüncü Lui ilə dostluğu qorumağa çalışan İkinci Katolik Kralı Yaqub oturdu.
  Protestant Britaniya üçün katolik kralı ən əlverişli fiqur deyil. Və çoxlu narazı insanlar var idi - bir növ müxalifət.
  Buna görə də Kral Ceyms Fransa ilə asanlıqla müharibə edə bilməzdi. Morqan başqa məsələdir. Deyəsən, həqiqətən, siz piratsınız və biz sizə cavabdeh deyilik. Digər pulsuz yükləyiciləri toplayın və hücum edin. Piratlar çoxdur.
  Həqiqətən də, Morgan üç yarımdan çox müxtəlif tipli gəmilər yığdı, çubuqlardan tutmuş kreyserlərə qədər və onların üzərində bir neçə min quldur var idi. Hər birində qırx altı silah olan altı gəmidən ibarət Yamaykalı İngilis eskadronuna artıq ehtiyac yox idi.
  İngilislər hətta Morqana əlavə korsanları işə cəlb etmək üçün pul ayırdılar.
  Məsələn, rəqibə təzyiq göstərməyin vaxtıdır. Üstəlik, mükafat nəhayət Fransadan gəldi.
  Komandir Pavel Rıbaçenko birinci dərəcəli kapitan rütbəsi və zadəgan titulunu aldı. Qızlar zabit patentlərini aldılar: Marqarita, Adala və Aqata. Üstəlik, sonuncu ikisi də zadəganlıq məktubları aldı. Və Marqarita haqlı olaraq markiz titulu ilə təsdiqləndi. Və Fransa və İtaliyada kifayət qədər geniş mülklərə sahib olmaq.
  Pavel indi sadəcə dəniz qulduru deyil, dəniz polkovniki və zadəgan olduğu üçün Marqarita qanuni olaraq onunla evlənə və qanuni titulu ötürə bilərdi.
  Üstəlik, Marqaritanın artıq hamilə olduğuna dair bəzi əlamətlər var idi.
  Hər halda, Pavel hələlik toy keçirməyi təklif etdi. Və bol şərab, rom və daha çox şeylə sulu .
  Əlbəttə, atəşfəşanlıqla.
  Lakin Morqan bundan hücum üçün istifadə etmək qərarına gəldi. Düzdür, Toruqa qayalarla örtülmüşdü və əlverişli yerdə sayıq qarnizonu olan güclü bir qala var idi. Lakin Morqan sadə, lakin təsirli bir hiyləyə arxalanırdı - Fransa bayraqları altından keçib düşməni qəfildən ələ keçirmək.
  Bu arada Pavel evlənmək qərarına gəlib. Sual budur ki, harada evlənmək olar? Əlbəttə ki, Marqarita formal olaraq katolik, Fransa isə katolik ölkəsi olduğu üçün kilsədə. Kapitan Leo özü də yarı ateist, yarı aqnostik idi və heç bir dinə inanmırdı və ona əhəmiyyət vermirdi. Fransanın ən gözəl qadını ilə evlilik Markiz titulunu, həmyaşıdını və təsirli bir sərvəti olan böyük mülkləri verdi. Yalnız hersoq titulu daha yüksəkdir, lakin Paul gələcəkdə onu qazanacağına ümid edirdi.
  Beləliklə, onlar keşişlə evlənməyə getdilər.
  Və yol boyu onlar yolu xalçalarla örtürdülər və musiqi səslənir, nağara çalınır, zurnalar zümzümə edirdi. Bu necə də əla idi.
  Pavel Leo əsl kral kimi yeriyirdi. Və hər şey sulu idi.
  olanlar : Aqata və Adala geyimdə idilər, əyilmiş papaqları və çəkmələri vardı, qulluqçu oğlanlar tərəfindən mumla cilalanmışdılar.
  Qızlar bir az isti olsalar da, canlandılar. Və onların əhval-ruhiyyəsi çox döyüşkən oldu.
  Qızlar hətta mahnı oxumağa başladılar;
  Qarşıda toyumuz var
  Şir Kapitanı mütləq evlənir...
  O, əsl monolitdir, inanın mənə,
  Və o, şübhəsiz ki, bütün düşmənlərini öldürəcək!
  
  Kapitanın güclü yumruğu var,
  Vursa, qəzəblə vuracaq...
  Dərhal parçalanacaq , bu, həqiqətən bir nikeldir,
  Cahilin burnuna vurdun!
  
  Budur, gəlini Marqarita,
  Qız sərindir, heç nə yoxdur...
  Onu bərk-bərk tutur, sükançı avar kimi,
  Mübahisəyə ehtiyac yoxdur, bu əsl söhbətdir!
  
  Qız çöldəki çiçək kimidir,
  Sərin papatya gözəl çiçək açır...
  İnanın bir ləçək açdı,
  Yeni, sadiq komanda burada!
  
  Uşaqlar doğulacaq və hamı burada olacaq,
  Aydın sərin qız sevinci...
  İnanın, burada heç bir problem olmayacaq,
  Və lənətlənmiş qocalıq görünməyəcək!
  
  Qızlar, gəzintiyə çıxın
  Döyüşün gözəl keçməsi üçün...
  Düşmənlərimizi qeyrətlə məhv edirik,
  Qəzəbli komandamızı tanıyın!
  
  Birinci dərəcəli döyüş indi tam sürətlə davam edir,
  Sanki danılmaz şəlalə qaynayır...
  Və resurs artıq gücləndirmə üçün gəldi,
  Kapitanımız Böyük Pyotrun özünə bənzəyir!
  
  Burada Pavel qızları döyüşə aparır,
  Qılıncının yelləncəyi başları məhv edir...
  Qələbələrin fırtınalı hesabını açırıq,
  Düşmüş ruhlar göyə aparılır!
  
  Bəli, bu Pavel sadəcə bir piratdır,
  Amma inanın ki, o, böyük bir filibuster...
  Əsgər pulemyotunu möhkəm sıxır,
  Dənizlərin üstündə isə mələklərin üzləri var!
  
  İspanları və ingilisləri parçalayırıq,
  Bu, XVII əsrin vaxtıdır...
  Və aldatmağa təslim olmayın
  Qızlar şikəst olmasın deyə!
  
  Bu döyüşdə hamımızın bəxti gətirdi,
  Və kapitan bir gəlin aldı ...
  Bu qalib nömrə olacaq
  Biz qalib gələcəyik və vicdanla əminik!
  
  Kahin onu markizlə evləndirəcək,
  Və Paul titulu miras alır...
  Gəlin bütün insanı sevək,
  dumandakı problemlər aradan qalxsın!
  
  İnan mənə, tezliklə hersoq olacaqsan,
  Əgər bəxtiniz gətirsə, tacı alacaqsınız...
  Oğlanın xəyalları gerçəkləşəcək,
  Kral taxtında yeni hökmdar!
  Qızlar belə oxudular. Kilsənin zərli damı parıldayırdı. Və əyləncəli idi. Toy tam sürətlə gedir. Və onunla bağlı hər şey çox fırtınalı və gözəldir.
  Dəvət olunmuş rəqqas qızlar minimum geyimlə tullanır, insanlar tullanır, əylənirlər. Burada hər şey ilham və enerji ilə doludur.
  Və qışqırıq və gülüş var. Bir çox fərqli qız qaçaraq gəldi. Və hamısı lazımsız mərasim və fasilələr olmadan. Belə mahnılar oxunur.
  Burada çubuqlarla mübarizə aparan daha bir neçə gözəllik var. Onlar bir-birinə qançırlar və zərər verirlər. Və eyni zamanda, üzlərindəki qançırlara baxmayaraq, qızlar gülür və ağızlarını dişlərlə dolu çılpaq edirlər. Gözəllərin isə diş fırçası və diş pastası bilməsələr də, ağappaq dişləri var.
  İndi yeni evlənənləri qurbangaha aparırlar. Və ənənəvi suallar verirlər. İstər öz istəkləri ilə evlənirlər, istərsə də. Onlar qəbirə qədər sadiq qalacaqlarmı?
  Bunun ardınca ənənəvi öpüş və üzük mübadiləsi gəlir. Və orkestr oynayır.
  Və keşiş deyir:
  - Bundan sonra siz ər-arvadsınız! Amin!
  Pavel-Lev yaraşıqlı bir insandır, lakin iyirmi bir metr yetmiş beş üçün orta boydan bir qədər yuxarıdır. Lakin on yeddinci əsrin standartlarına görə, o, hündürdür. O vaxt insanlar balaca idi. Marqarita isə yüz səksən metr hündürlükdədir, ayaqyalındır, hündürdaban ayaqqabılar da var. Buna baxmayaraq , fiqurası, üzü, saçları qızılı yarpaq rəngi və bir az qıvrımla o qədər gözəl qadındır ki, Fransada birinci sayılırdı. Hətta çox hündür olmayan On Dördüncü Lui də onu bütləşdirirdi.
  Adala və Aqata da böyük və enli çiyinlidir . Amma çox gözəl qızlar.
  Öpüşmələrdən sonra ənənəvi toy ziyafəti başladı. Burada hər şey səxavətli və dəbdəbəli idi.
  Adala və Aqata düz stolun üstündə rəqs etməyə və sevinclə oxumağa başladılar;
  Biz pirat qızlarıq - sərin ,
  Və biz bilmirik, ona görə də bunu problem hesab edin...
  Ayaqyalın insanlar ayaqları ilə bumeranq atacaqlar ,
  Cənab çox qürurlu olmasın!
  
  Budur, bir brigantində fırtınaya yelkən açırıq,
  Burnunu kəsdik, dalğanı bilək...
  Elementlərin bu şərtsiz işığında ,
  Pis qoşunu uçuşa buraxmaq!
  
  Qız tornadolardan qorxma
  Gücü olan bir monolit kimidirlər...
  Piratlıq üçün çox mübarizə aparacaqlar,
  Və düşmən həqiqətən məğlub olacaq!
  
  Qızlar hər şeyi öyrənməyə qadirdir,
  Qızların düşüncələri qasırğadır...
  Qadın daha yaxşı paylaşım istəməz,
  Dumanı ox kimi keçin!
  
  Qızın zəiflik sözünü bilmirik ,
  Gücümüz vurur, inanın mənə, tam gücü ilə...
  Qəbul edəcəyik, tezliklə sevinci bilirəm,
  Lazım olsa, səni kərpiclə vurarıq!
  
  Gücümüz barıt kimi güclüdür,
  Qızların damarlarında alov var...
  İnanın, bəyim mənim üçün çox əzizdir,
  içində bir qız və şərəf olacaq !
  
  Brigantin üzərində cəsarətlə yarışdıq,
  Yelkənləri sürətləndirmək...
  Ya da bunu Limuzində edə bilərdilər,
  Belə möcüzələri bilin!
  
  Düşmən qızlara zəncir vurmaz,
  Çünki hamımız cəsuruq...
  Ancaq cəsarətimiz düşmənlərimizi qəzəbləndirir,
  Yer üzündə daha cəsur qızlar yoxdur !
  
  başını qılıncla deşəcəyik ,
  İnanın zəif olanları qoruyacağıq...
  Aramızda güclə döyüşəcəyik,
  İnanıram ki, mütləq qalib gələcəyik!
  
  Biz belə pirat qızlarıq
  Dünyada bundan gözəlini tapa bilməyəcəyimizi...
  Dənizdə mavi dalğalar sıçrayır,
  İyirmidən çox görünmürük!
  
  Hamımız edə bilərik, çox şey edə bilərik,
  Sərhədsiz qızlardan ibarət komandamız...
  Keşiş haqqında boş-boş danışma,
  Məsihin özü sülh üçün deyil, qılınc üçündür!
  
  Biz şiddətli döyüşməyə öyrəşmişik
  Burada işlər getdikcə qızışır...
  Əgər oğlansansa , artıq ağlayan körpə deyilsən,
  Və siz sadəcə olaraq ən yüksək səviyyəni göstərəcəksiniz!
  
  zəif oğlanları sevməz ,
  Onun gücü qılıncın qəzəbindədir...
  qızları-qadınları tanıyırıq ,
  Yox, inanın, heç bir yer bizdən güclü deyil!
  
  Biz məkrli düşmənlərdən qorxmuruq,
  Piratların güclü həyatı var...
  parlaq şüaları altında ,
  Qarğalar cəsarətlə dağıldı!
  
  Bir qız tüfəng atır
  Filibusteri alnına vurun...
  Buna görə planet fırlanır,
  Uca Allah bizim üçün nə olacaq!
  
  Burada gözəllik qılıncını cəsarətlə yelləyəcək,
  Birinin başı fırlandı...
  Qız dırmıq basmaz,
  Axı o, qartaldır, bayquş deyil!
  
  Onun qüdrəti o qədər sonsuz gücdür ki,
  İnanın, ispanlar geri çəkilir...
  Bir yerdə qadınlar ucadan qışqırırdılar,
  Heyvan mütləq hücum edir!
  
  Ölüm qanlı gülüşlərini açır,
  İdarəolunmaz uğultu eşidilir...
  Piçlər yeraltı dünyadan hücum edir ,
  Hardasan, bizim ikibaşlı qartal padşahımız?
  
  Qızlar döyüşdə mərhəmət bilmir,
  Düşmənlərini döyüşlərdə məğlub etmək olmaz...
  Təbii ki, qələbəyə sevinirlər
  Çünki ayı qədər güclü!
  
  İstənilən qız canavarın ağzını cırar ,
  Şübhəsiz ki, bütün dişlər çıxarılacaq...
  Bəli, bəzən çox uzun müddət döyüşürlər,
  Qadınlar yumruqlarını qaldırdılar!
  
  əyalətdə onlara yazmağa getdi :
  İnanın, qadınlar ən güclüdür...
  Əvvəlki həyatda nə olursa olsun,
  Burada bayram etmə, ey ork yaramazı!
  
  Xeyr, işıq səltənəti tezliklə yaranacaq,
  Və pis əjdaha kəsiləcək...
  Husarlar da hücumda olacaq ,
  Və bu, trollar üçün tam bir fəlakətdir!
  
  Pirat isə ayaqyalındır,
  Pis canavarın izi silinəcək...
  Pokerlə başının üstünə vuracaq,
  Və həqiqətən bütün düşmənlərini öldürəcək!
  
  Gözəllərin nə istədiyi bəlli deyil ,
  Böyük həvəs göstərərək...
  Bizə siqaret və araq lazım deyil,
  Orkların həqiqətən məğlub olması daha yaxşı olardı!
  
  Simlər lira kimi çalacaq,
  Parlaq günəş şüası parıldayacaq...
  Qızın dodaqları məxmər kimidir
  Onları ilhamverici kimi üfürəcək!
  
  Danılmaz gözəlliyi ilə,
  Qız zirvələri fəth edəcək...
  O, izzətlə bütün ölməz dünyanı doğuracaq,
  Tezliklə günəş öz zirvəsinə qalxsın!
  
  O zaman şüalar dağları rəngləndirir,
  Yaqut rəngi kimi olacaqlar...
  Sadəcə söhbətimizi bitirəcəyik
  Cənnətdəki ən yüksək güclər naminə!
  
  əzab içində ölsün ,
  Qoy canavar bitsin...
  sümükləri sürtmək lazımdır ,
  Qoy hər kəs möhtəşəm olsun!
  
  Biz quldurlar dünyanı daha təmiz edəcəyik,
  Və uzun müddətdir davam edən düşmənçiliyə son qoyaq...
  Gəlin vaşaqlar kimi dalğaların arasından qaçaq,
  Lazım gələrsə, Şeytanla məşğul olarıq!
  
  Biz qalib gələcəyik, bunu dəqiq bilirik
  Düşmən legion olsa belə...
  Qələbə şanlı Mayda olacaq,
  düşmənimiz var !
  
  Allah qorxaqlara kömək etməz
  Qızlarımızın cəsarəti böyükdür...
  Dənizdə güclü komanda,
  Biz şeytanı buynuzlarına qaldıracağıq!
  
  Və hamımız döyüşləri bitirdikdə,
  Və şən Rogers Yer üzərində...
  Utancaq bağışlanma diləyəcəyik,
  Həyatını və ailəsini itirənlər!
  
  Sonra şərdən bir heykəl olacaq,
  Qızların günəşlə parıldaması üçün...
  Atışlar pulemyotdan gəlir,
  Sonra atəşfəşanlıqla alovlanmağa başlayacağam!
  Beləliklə, qızlar onu götürüb oxudular. Onlar bütöv bir şeir qoydular. Və ziyafət aslan kapitanın toyunda yeni qüvvə ilə davam etdi.
  Bu vaxt Morqanın eskadronunun fransız bayraqları olan bir neçə gəmisi güclü Fransız qalasından yan keçərək artıq buxtaya daxil olmuşdu. Morqan və digər gəmilər artıq yaxınlaşırdılar, lakin Toruqanın o biri tərəfindən ətraflarına qoşun yerləşdirməyə ümid edirdilər. Beləliklə, ikiqat tətil planlaşdırıldı.
  Morqanın sağ əli Hamilton ingilis quldurları ilə dolu təxminən onlarla gəmiyə rəhbərlik edirdi. O, sürprizə ümid edirdi. Daha iyirmi beş gəmi quru yolu ilə Toruqiyə çatmaq üçün qayalardan yan keçərək başqa yerə qoşun endirməyə başladı. Təxminən on iki min dəniz qulduru var idi - bütün piratlıq tarixində heç vaxt onların bu qədər çoxu bir komanda altında toplanmamışdı.
  Beləliklə, onlar üzdülər və kədərli bir mahnı səsləndi:
  Biz soymağı və oğurlamağı sevirik,
  Bizim üçün vicdan yoxdur, inanın və namus...
  Və bizim işimiz dublonlar üçün öldürməkdir,
  Beləliklə, bütün quldurlar bir yerdə ola bilsinlər!
  
  Sənə xəncəri kəsəcəyik ,
  saxlamadan qızlara cəsarətimizi tökəcəyik ...
  Yer üzündə bizdən pis heç kim yoxdur,
  Avadon özü təvazökarlıqla kənarda dayanır!
  
  İnanın ki, hamını öldürüb yandıracağıq,
  Əvvəlcə bütün bunları planlaşdırmışdıq...
  Və haradasa qızıl qanadlı bir kerub uçur,
  bir az kəsəcək !
  
  İnanın, pirat sizə tabe olmayacaq,
  Nə keşişlər, nə də cəsarətlə üyüdənlər...
  Çox möhtəşəm nəticə ola bilər
  Filibusters sakit oturmasın deyə!
  
  Müharibədə, əlbəttə, sizin üçün bir hədd olacaq,
  Döyüşdə pirat təslim ola bilməz!
  Döyüşdə düşmən incəldi,
  Mən göstərdim ki, bizim korsar döyüşə bilir!
  
  Beləliklə, biz quldurlar bir qalyonu mühasirəyə aldıq,
  İspanları amansızcasına qırdılar...
  Bir milyona ehtiyacımız olsa öldürəcəyik
  Və heç vaxt deməyəcəyik ki , bəsdir uşaqlar, tamam!
  
  Friqat indi yanır,
  İçindəki alov çox cəsarətlə yanır...
  Şeytana and içdik,
  Parlaq bir cənnət olan hər şeyi korlamaq üçün !
  
  Hər şey belə yaxşı oldu
  Təbii ki, biz də qızları sevirik...
  Nəticədə hər kəs alacaq
  Qadın ona bir öpüş verəcək!
  
  Biz cəsarətlə inanırıq, qalib gələcəyik,
  Hər şeyi məftunedici və gözəl etmək...
  Qan vermək, beş üçün esse,
  təkəbbürlə ağzını üfürdü !
  
  Axı, şanlı kapitan Morqan bizimlədir,
  Şəhərləri odla yandıran kim ...
  Bizə belə böyük bir ataman verildi,
  Polad çəkmələrlə nə tapdalayır!
  
  Bir sözlə, bir pirat yolu var -
  Əzmək, boğmaq, rəhm etmədən...
  Düşmən bizi əyə bilməz,
  Axı, bilin ki, istənilən xalq piçdir !
  
  Bizi heç Dük maraqlandırmır ,
  Onun buynuzlarını cəsarətlə qıracağıq...
  Və üzünüzə kərpiclə möhkəm vuracağıq,
  O, sobada sadəcə tutuquşu olacaq!
  
  Yaxşı, bu Lui kraldır,
  Piratlar üçün sadəcə bir qoz olacaq,
  O, padşah deyil, sadəcə sıfırdır,
  İnanın, hətta pafoslu qara piyada belə buna dəyməz!
  
  Bir sözlə, Morgan məşhur şəkildə qalib gələcək,
  Düşmənin bizə göndərdiyi istənilən ordu...
  Biz monolit kimi korsanlarıq,
  döyüş üçün özümüzü yükləyəcəyik crusher !
  
  Şöhrət üçün vaxt olacaq , inanın
  Hər kəs dünyanın yarısını alacaq...
  Pirat əslində yırtıcı bir heyvandır,
  O, məkrli şəkildə səni kürəyindən bıçaqlayacaq!
  
  Göbəyimizə qədər qarət etdikdə,
  Özümüzə dəbdəbəli malikanələr tikəcəyik,
  həmişə bizimlədir ,
  Və dünyaya yeni bir planet daxil olacaq!
  Dəniz quldurları böyük sevinc və ləzzətlə mahnı oxudular. Qadınlardan biri onların qarşısında rəqs etdi. Filibusçular fit çaldılar.
  Baxan oğlan ingiliscə mahnı eşidib və həyəcan təbili çalmağı bacarıb.
  Düzdür, bir qədər gecikmə ilə Morqanın eskadronunun bir hissəsi limana daxil oldu.
  Oğlan çılpaq, tozlu dabanlarını yelləyərək ayağa qalxıb zəngi vurdu.
  Fransız quldurları silahları doldurmağa tələsdilər. Bunu çox tələsik etdilər.
  Paul Leo özü ziyafətə davam etdi. Görünür, o, toplardan atəş açmağı toy atəşfəşanlığı ilə səhv salıb.
  almazlarla haşiyələnmiş xalis qızıldan hazırlanmış qədəhin içində stəkanını yuxarı qaldırdı və oxudu :
  Azad quşlar kimi azadıq,
  Onlar həmişə ürəklə döyünəcəklər...
  Sevginin sərhədləri yoxdur
  Sevginin sərhədi yoxdur...
  Və nə qədər böyükdürsə, bir o qədər böyükdür,
  Nə qədər tez səmaya uçacağıq!
  Aqata qılıncını silkələyərək həvəslə qışqırdı:
  - Bravo! Biz hamıdan güclüyük və mütləq qalib gələcəyik!
  Adala zərif bir baxışla cik-cik:
  - Qələbə gözləyir! Qələbə gözləyir! Buxovları qırmaq istəyənlər! Qələbə gözləyir! Qələbə gözləyir! Biz bütün dünyanı fəth edə bilərik!
  Qırmızı saçlı isə dişlərini açaraq gülməyə başlayır.
  Qızlar həqiqətən cəsarətli hiss etdilər. Təxminən on dörd yaşında iki oğlan çubuqlarla döyüşürdü . Onlar artıq çılpaq gövdələri ilə tərləyirdilər.
  Adala onların üstünə cumdu. Və təpik atdı. Oğlanlar yanlara uçaraq çita qadının zərbələrindən huşlarını itirdilər.
  Qızılbaş onu götürüb qışqırdı:
  Göydə tutulma görürsən?
  Sörf hədələyici şəkildə çırpılır...
  Bu cəhənnəm əlamətidir
  Kosmik fəryad sürüsü!
  Aqata qəzəblə səsləndi:
  Avadon - lənət yüksəlir,
  Avadon - tam ölüm!
  Avadon - düşmənlər ölür!
  Avadon - dəli liderlər!
  Və hər iki qız ayağa qalxıb qışqırdı:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Böyük Britaniyanı da məğlubiyyət gözləyir!
  Qızlar isə uçub havada bir-biri ilə toqquşan xəncərlərini yerə atdılar. Beləliklə, qığılcımlar çıxdı. Və əla idi .
  Qızlar onu götürüb yenidən oxudular:
  bulaşmağı dayandır ,
  Güzgüyə boş baxaraq ...
  Dünyanı boğaza bağla,
  Polad pirat barmaqları!
  
  Gəlin bütün dünyanı diz çökdürək
  qarşı olan hər kəsi boğacağıq ...
  Arxamızda nəsillərin bütün rəngləri var,
  Polad qızların pəncələri!
  Bundan sonra qızlar onu götürüb fit çaldılar ... Onların fitindən hər kəsin üzərinə rəngarəng konfeti yağırdı, o, parlaq və parlaq idi.
  Piratlar onu götürüb oxudular:
  - Yetmiş beşin hamısı evə qayıtmadı,
  Dənizin dərinliklərində boğuldular...
  oğlan qaldı ,
  İndi o, qraf və böyük centlmendir!
  . FƏSİL Љ 14.
  Morqanın hücumu ilə bağlı mesaj gec gəldi. Buna baxmayaraq, Pavel-Lev böyük enerji ilə hücumu dəf etməyə başladı.
  Minlərlə dəniz qulduru müxtəlif silahları, o cümlədən qumbaraları götürərək döyüşə atıldı.
  Pavel İvanoviç snayper tüfəngini götürdü və həm də cəbhə xəttinə qaçdı. O, qətiyyətli və döyüşkən idi. Marqarita da daxil olmaqla üç qız qılınc və qılınc yelləyirdi. Bəbirlər kimi cəld idilər.
  Marqarita paltarını çıxardı. İndi o döyüşdü , yalnız sinəsinə nazik bir parça zolağı ilə örtülmüş , nazik qısa tuman isə ombasını örtmüşdü. Onun hansı əzələlərə sahib olduğunu görə bilərsiniz. Bu həqiqətən güclü qızdır .
  Onun vətərləri məftil kimidir. Və belə kəskin biceps - nə xoşdur.
  Toruqada döyüşlər başlayıb. Pirat oğlanlardan ibarət kiçik bir dəstə Morqanın enişini ilk qarşılayan oldu. Və toqquşma qanlı və hiss olunurdu. Və sonra sərxoş, lakin reallıq hissini itirməyən korsanlar döyüşə girdilər. Və sürətlə irəlilədilər və ardıcıl olaraq bütün düşmənləri qırdılar .
  Aqata və Adala qılınclarını çırpıb dəyirmanı apardılar. Sonra ingilislərin və Morqanın komandasından olanların kəsilmiş başları uçdu.
  Qızlar bir ağızdan qışqırdılar:
  - Banzai!
  Və dabanlarını çənələrinə vuraraq tullandılar. Bundan sonra onu götürüb sirenlər kimi oxudular;
  Biz səmavi gözəlliyin pirat qızlarıyıq,
  Biz isə bütün düşmənlərimizi məharətlə məhv etdik...
  İnanın, bədənimiz kristal təmizdir,
  Burada düşmənə cəsarətlə hücum edilir!
  
  Döyüşlərdə üstümüzdə bir kerub parıldayır,
  Qılınclar poladdan ildırım vurur...
  Biz filibuster xanımlarıq, impulsumuz yenilməzdir,
  Və ispanların buynuzlarına sərt bir şillə vurdular!
  
  Qızın əlində qılınc və iti qılınclar var ,
  Və bir yelləncəklə kələmin başını yıxacağıq...
  Ayaqlarımızla qılınclara hücum etsək,
  Ölüm qasırğası keçmək üzrədir!
  
  Gözəl qız yoxdur , bizi daha soyuqqanlı tapa bilməzsən,
  Parlaq bir meteor kimi uçacağıq...
  İyirmi yaşdan çox görünmürük,
  Və qəzəbli, kəskin məğlubiyyət gözləyir!
  
  Bu bizim şöhrətimizdir, biz döyüşlərə yad deyilik,
  Həqiqətən qanlı canavar pirat...
  Və haradasa qəddar, pis oğru hücum edir,
  Və onu mütləq məğlubiyyət gözləyir!
  
  İstənilən döyüşdə qızlar artıq belə döyüşçülərdir,
  Hətta şər də belini qıra bilər...
  İnanın mənə , filibusterlər əslində əladır,
  Və bu loqarifmanı dəftərinizə yazın!
  Qəzəb içində qalleona hücum başladı,
  Yenidən döyüşməyə meduza kimi can atırıq...
  Axı, pis bir piratın yaxşı bir ruhu var,
  Və ürəyində bir filibuster həmişə kovboydur!
  
  Biz zəiflik sözünü bilmirik, qorxaq sözünə inanmırıq,
  Korsarlar bilirlər ki, geri çəkilmək heç də asan deyil...
  Axı çarmıxa çəkilmiş İsa bizim üçün imza atdı,
  Və biz qızlar yumruqlarımızı kəskinləşdirdik!
  
  Bu, sevginin qəlbində yaşayan həqiqətimizdir,
  Qızın qu quşunun qüdrətli qanadı olduğunu...
  Qələbələri mütləq açacağıq, sonsuz hesabımız var,
  Və palıd avarına möhkəm söykənək!
  
  Döyüşlərdə fərq olacaq, biz bundan danışırıq,
  İnanıram ki, planetdə çox real olan bir bayram təşkil edəcəyik...
  İnanın, bizdə çoxlu və çoxlu müxtəlif qüvvələr var,
  Qoy böyüklər gülsün, uşaqlar əylənsin!
  
  Xeyr, şiddətli döyüşdə bu uğur səbəbsiz deyil,
  Çünki biz qızlar çox gözəl və gözəlik...
  İnanın ki, bizdə belə bir mənəvi gözəllik var,
  Döyüşlərdə tamamilə yenilməz olduğumuzu izah edirik!
  
  Döyüşçülər burada döyüşdə belə çıxdı,
  Hücuma qəzəblə, aqressiv müvəffəqiyyətlə gedirlər...
  Və bil ki, düşməni böcək kimi öldürəcəyəm,
  Hətta qızlar da çox sərt vurdular!
  
  Yataqda biz ən yüksək səviyyəli qızlarıq,
  Kişilərə əmr verə bilən ...
  İnşallah real desən
  Günəşin qızıl ortasını görək!
  
  Bizi dənizdə daha gözəl tapa bilməzsən,
  Qızlar həqiqətən düşmənlərə bir başlanğıc verəcəklər ...
  Ekvatora çata bilərik
  Həqiqətən pis oğruya bir nikel verin!
  
  İgid taleyimizin şöhrəti naminə,
  saxlayan , verən...
  Morqana şeytana cavab verəcəyik,
  Bu pislik bizə hücum etməsin!
  
  əclaf quldurları qıracağıq
  Dərhal filibusterlərə dırmaşanların bel sümüyü...
  Və problem yaşamamaq üçün
  Bunun çoxlu nümunələri olacaq!
  
  lych alacaq ,
  Onu böyük güclə vuracağıq ...
  Və hərbçi qız ağlamır,
  Düşmənlərin güclü məzarları olacaq!
  
  Bu qızlar ən yüksək rəngdir,
  Burada gözəllik çox gözəldir...
  Bu bizim səhərimiz olacaq,
  Biz güclülərlə bir komanda olacağıq!
  
  Bu, belə böyük bir gücdür,
  Biz dünyanın ən yaxşı qızlarıyıq...
  Həqiqətən timsahı oğurladılar,
  O cəhənnəm ailəsindən ölüm gəlsin!
  
  Bəli, Morgan o pis oğludur,
  üzünə alacaqsan ...
  Bir keruv səni bıçaqlayacaq,
  Yaxşı, düşmənlərin çox vaxtı yoxdur!
  
  Yazda doğulan qızlar
  Döyüşdə belə çox aqressiv olurlar...
  Sonsuz xəyallarla dolaşırlar,
  Bir insanın çox güclü olması üçün!
  
  Artıq hardasa tufan qopub,
  Dəridəki şaxta isə çox güclüdür...
  Burada bir qadının göz yaşı tökülür,
  İnsan o zaman hər şeyə qadir olacaq!
  
  Döyüş son qana qədər davam edir,
  Toqo qəddardır və çoxlu üzləri var...
  Burada uduş hesabı açdıq,
  Bu vəhşi Morgan donuzu dırmaşır!
  
  Xeyr, inanın, burada Tanrı üçün heç bir maneə yoxdur,
  İnanın, qələbə ilə irəli gedəcəyik...
  Qızların çoxlu mükafatları olacaq,
  Və yəqin ki, yeni növbə ilə açacağıq!
  
  Yaxşı, quldurlar, irəli getdik,
  qızlar aktiv hücuma keçsin...
  Mən qartalam, düşmən isə əksinə,
  Morqan, sən səfeh pis Qabil!
  Qızlar böyük şiddət və güclə mahnı oxuyub döyüşürdülər. Düşmənlərini şiddətli qəzəblə əzdilər.
  Ayaqlarında bu sandallar vardı, nöqtəsi sözün əsl mənasında böyrəkləri söküb sümükləri qoparırdı.
  Bu, həqiqətən də amansız döyüşə çevrildi. Burada bu qədər döyüşkən və gərgin nə vardı?
  Və Pavel Lev Morqan quldurlarına silahla atəş açdı. O, hətta bunu tək etmədi; təxminən on yaşlı iki oğlan silahlarını doldururdu və keçmiş xüsusi təyinatlı mayor dayanmadan atəş açırdı. Bu, həqiqətən də tam bir qırğın idi.
  Və sayı daha çox olan Toruqa quldurları üstünlük təşkil etməyə başladı. Böyük adanın başqa yerindən enən Morqanın özü isə sadəcə olaraq pirat yuvasına yaxınlaşmağa vaxt tapmadı.
  Və bu onun ciddi səhv hesablaması idi. Toruqanı gəzmək üçün vaxt lazım idi. Onun köməkçisi Hamilton çox erkən hücuma keçdi. Piratların əsas qüvvələri gələnə qədər onun dayanmaq şansı az idi.
  axmaq olma , balonu göyə qaldırmağı və bütün ətrafı yoxlamağı əmr etdi. Bu ona müəyyən üstünlük verməlidir.
  Və Morqanın və ordusunun Toruqa şəhərinə gözə dəymədən yaxınlaşmasının qarşısını al .
  Və döyüş davam etdi. Pavel-Lev atəş açmağa davam etdi. O, bunu son dərəcə dəqiq və dəqiq etdi. Və çox dəqiqliklə vuruşlar var idi. Qızlar isə döyüşürdülər...
  Əlbəttə ki, Bob xüsusi yayını ilə atəş açır və düşmənlərinə mərhəmət etmir .
  Onlar belə mübarizə aparırlar. Özlərini sadəcə solmayan şöhrətlə örtən döyüşçülər.
  Pavel Lev götürdü və hiss və ritmlə oxudu;
  Oğlan iyirmi birinci əsrdə yaşayırdı,
  Kosmosu fəth edəcəyini xəyal edirdi...
  Vətənin legion gücü var,
  Kvazarlar paytaxtı işıqlandıracaq!
  
  Amma oğlan dərhal qurban oldu,
  Və dünyanın önündə atəş...
  Ərimiş, cırıq metal var,
  Və deyəsən yaşayış yeri yoxdur!
  
   Oğlan həmişə dəbdəbəli yaşamağa öyrəşib,
  Banan və ananas hər yerdə olanda...
  Yaxşı, indi problem budur,
  Sanki özünü Yəhuda tapmısan!
  
  Qırıldayır, odlu ildırım eşidilir,
  Fırıldaqlar fırtına kimi səmada uçurdu...
  İnanıram ki, Wehrmacht məğlub olacaq,
  Çünki qəlbdə oğlan cəsarəti var!
  
  Axurdan döyüşmək üçün doğulub ,
  uşaqlar cəsarətlə döyüşməyi sevirik ...
  bir qoşun kimi tələsən Wehrmachtsınız - darmadağın edin,
  Və Hitleri acınacaqlı bir təlxək edin!
  
  Vətən üçün, Stalin üçün, oğullar,
  Yumruqlarını bərk-bərk sıxaraq ayağa qalxdılar...
  Ancaq biz sərin cəngavərlərik-qartallarıq,
  Biz Vistula üçün Fuhreri nokaut edə biləcəyik!
  
  Pionerlərin belə gücünü bil,
  Dünyada heç bir şey onunla müqayisə edilə bilməz ...
  Tezliklə kainatda cənnət quracağıq,
  Nişanlardakı müqəddəs simalar sizə xeyir-dua verəcək!
  
  Ürəyimizi Vətən üçün verərik,
  Biz Vətənimizi çox sevirik...
  Üstümüzdə parlaq bir keruv var,
  Biz özümüz faşizmin hakimi olacağıq!
  
  İndi düşmən birbaşa Moskvaya tələsir,
  Oğlan isə qar yağışında ayaqyalındır...
  Dayanacağam, inanıram o dəstəyə,
  Qızın saçını kəsməzlər, hörükləri bilirəm!
  
  Tez bir zamanda pioner oldum
  Oğlanın isə polad iradəsi olacaq...
  Axı ürəyimiz titan metal kimidir,
  Əsas lider isə müdrik dahi Stalindir!
  
  Mən pionerəm, qışda ayaqyalın qaçıram,
  Və soyuqda dabanlarım qırmızı oldu...
  Ancaq Hitleri dərrakla əzəcəklər,
  Və qırmızı gülə bir öpüş verək!
  
  İnanın, Rusiya üçün biz qartallarıq,
  Fürerin paytaxta keçməsinə imkan verməyəcəyik...
  Şeytanın orduları güclü olsa da,
  İnanıram ki, biz tezliklə Adolfun dərisini çəkəcəyik!
  
  Bizim belə bir gücümüz var - bütün insanlar,
  Biz uşaqlar ədalət uğrunda mübarizə aparırıq...
  Və Hitler bədnam yaramazdır,
  Və xalqdan mərhəmət görməyəcək!
  
  Çox güclü pulemyotumuz var,
  Faşistlərə bu qədər dəqiq atəş açan nədir...
  Yanğın və nəticələr olacaq,
  Qələbə parlaq Mayda gələcək!
  
  Vətəni ulduzlardan uca edəcəyik,
  Tezliklə Mars üzərində qırmızı bayraq qaldıracağıq...
  Axı, Allah İsa Məsih bizimlədir,
  Bu ad əbədi olaraq izzətdə qalacaq !
  
  Ancaq Stalin həm də pionerlərin qardaşıdır,
  Cəsur uşaqlar daha böyük olsalar da ...
  Oğlanın yaxşı nişanlı pulemyotu var,
  Nasistlərin qüllələrini vurdu!
  
  Qar yığınları dik olsa da,
  Oğlan Fritzlə ayaqyalın döyüşür...
  Faşisti öldürmək onun üçün zəif deyil,
  Ən azından imtahan sərtdir, əlbəttə!
  
  Oğlan da məktubu hesabladı,
  Bir nasistə atəş açaraq, onun sözünü kəsərək...
  Ürəkdə alov var və metal yanır,
  Vətən haqqında dezinformasiyaya yol verməyəcək !
  
  Və sən vətənini sevirsən,
  O, bütün xalqların anası kimidir, bilirsiniz...
  Mən İsanı və Stalini sevirəm,
  Və Fuhrerə daha sərt vurun!
  
  Yaxşı, faşist hücumu artıq qurudu,
  Deyəsən nasistlərin gücü tükənir...
  Hitler nikeldə bir yumruq alacaq,
  Və bu aydın səma altında mahnı oxuyacağıq!
  
  Oğlunuz qışı şortda keçirdi ,
  Və mən heç bir burun axıntısı hiss etmədim ...
  Mən başa düşmürəm ki, soyuqdəymə nə olub,
  Bəzən uşaqlar çox xəstələnirlər!
  
  Yazda döyüşmək artıq çox asandır,
  Sona qədər gölməçələrdən sıçramaq xoşdur...
  Gəmiyə mindik, avar tutduq,
  Bu, bizim üçün nə qədər əyləncəli idi!
  
  Vətən uğrunda döyüşmək və cəsarət etmək,
  Biz çox cəsarətlə pioner olacağıq...
  Keçid imtahanları, yalnız beş,
  Özünüzü mümkün qədər tez ictimaiyyətin nəzərinə çatdırmaq üçün!
  
  İnanıram ki, döyüşçülər Berlinə gələcəklər,
  Müharibə çox da rahat getməsə də...
  Biz kainatın genişliyini fəth edəcəyik,
  Bununla belə, kiçik olan hələ də çətin anlar yaşayır!
  
  Təbii ki, həmişə müharibə olsa da,
  Hər kol təhlükələrlə doludur...
  Ancaq bir pioner arzusu olacaq,
  Ayaqyalın oğlan çox ağıllıdır!
  
  Oğlan faşistləri dəqiq vurur,
  Çünki pionerin qəlbində şərəf var...
  Fürer alnında haqq-hesab alacaq,
  Qalanlarını isə nümunə olaraq cəzalandıracağıq!
  
  Nə edə bilərəm, bilirsən,
  Axı ruslar döyüşlərdə məğlubedilməzdirlər...
  Gəlin kainatda qırmızı cənnət quraq,
  partiya ilə birdir !
  
  İnanın, düşmənlərimiz bizi silməyəcək,
  Nəhənglər kimi möcüzə edəcəyik...
  Kainatın buxovlarını qır,
  Hitler isə iyrənc Yəhudadır!
  
  İllər keçəcək, zaman gələcək ,
  Kommunizmin genişliyində müqəddəs !
  Və Lenin əbədi olaraq bizimlə olacaq,
  İnanın , biz faşizmin boyunduruğunu darmadağın edəcəyik!
  
  Məsih hamını necə də dirildəcək,
  Əgər gəlmirsə, o zaman elm...
  Axı insan gücləndi,
  Həyat asan deyil, qardaşlar, bunu bilin!
  
  Vətənin əzəməti olacaq
  bilmədən sevdiyini ...
  Müqəddəs ölkənin əzəməti bir şeydədir,
  Sərhədsiz, ən parlaq Rusiyaya!
  
  O oğlan ikən mən pionerəm
  İnanın, mən böyümək istəmirəm...
  Tezliklə bir çox fərqli ölkələr görəcəyəm,
  Mən Fuhrer və qoşunu bataqlığa sürəcəyəm!
  
  Siz də cəsarətli döyüşçü olun,
  İnancımızın poladdan güclü olacağına...
  Atalar qabaqcıllarla fəxr edir,
  Qəhrəmanın ulduzunu yoldaş Stalin verib!
  
  Bir sözlə, hərbi ildırım sönəcək,
  Tikintidə canla-başla işləyəcəyik...
  Axı kommunizm güclü monolitdir,
  Kənd paytaxt kimi gözəldir!
  
  Və etiraf edirəm ki, mən çox xoşbəxtəm,
  Cəhənnəmdə və odda olduğumu...
  İndi paradı qəbul etməkdən qürur duyuram,
  Sonsuz şöhrət içində səxavətli Vətən!
  Bu mahnı tam uyğun olmaya bilər, amma gözəl səslənir. Və vətənpərvər. Baxmayaraq ki, Morqan və Hitler öz qəddarlığı ilə həqiqətən də mənəvi qohum ola bilərlər.
  Üstəlik, Hitlerin özü şəxsən qəddar insan deyildi. Əksinə, o, məsələn, heyvanları sevirdi. Ola bilsin ki, alman fürer əqli cəhətdən dəli olub. Çünki o, yersiz işlər görürdü. Xüsusilə, yəhudilər ari deyillərmi? Onlar da ağ və çox istedadlı insanlardır!
  Onda niyə onları arilər kimi tanımayaq?
  Həmiltonun döyüşçüləri limana doğru geri çəkilməyə başladılar. Pavel-Lev də tərpənməyə başladı və iki oğlan squires çılpaq, kiçik, tozlu dabanlarını yelləyərək onunla qaçdı.
  Keçmiş xüsusi təyinatlı mayor hərəkətdə olarkən atəş açırdı və iki oğlan ona kömək edirdi.
  Bu həqiqətən döyüşdür.
  Aqata və Adala da çarəsiz mübarizə aparırdılar. Marqarita isə baltanı əlinə götürüb onu elə bərk vurdu ki, bir zərbə ilə iki pirat başını kəsdi.
  Aqata da doğrayaraq qışqırdı:
  - Marqarita - pəncərə açıqdır!
  Və yenə də onu götürüb ümidsizcə vuracaq. Piratların kəsilmiş və qanlı hissələri düşür. Bu, həqiqətən də hərəkətin getdiyi yerdir.
  Sarışın terminator dişlərini açaraq hıçqırdı:
  Və döyüş yenə davam edir,
  Hiperplazma atəşi qaynayır...
  Və Pavel çox gəncdir -
  Ölümcül zərbə vurur!
  Qırmızı saçlı döyüşçü Morqan quldurlarını da məhv edir. Bunu çox effektiv edir. Həm qılınc, həm də qılınc gözəlin istifadəsindədir. Düşmənlərini necə öldürür. Və sözün əsl mənasında qanla doldurulur.
  Adala dişlərini göstərdi və cik-cik dedi:
  Dünyada isti və qar var,
  Dünya həm kasıb, həm də varlı...
  Bütün planetin gəncliyi bizimlədir,
  Qlobal punk komandamız!
  Qız yenə onu götürdü və qılıncları ilə düşmənlərini vurdu. Buna görə də əsəbiləşdi.
  Yaxşı, deyək ki, buradakı qızlar sərindirlər . Hansı ki, ölümcül nümayiş təşkil edir.
  Qızlar daha sonra öldürücü güclə kömür partlayıcısını götürüb təpiklədilər. Beləliklə, hər şey uçdu və partladı. Və bir çox dəniz quldurları parçalandı .
  Pavel-Lev dayandı və yenidən çox tez-tez atəş açmağa başladı. Qaçış zamanı təbii olaraq yanğın daha az atəşə tutulur. Və onun atışları dəqiq və ölümcül idi.
  Dəniz quldurları öz gəmilərində qaçıb getməyə çalışıblar. Amma onlara qarmaqlar atıb kəndirlə çəkdilər. Korsarlar böyük enerji ilə hərəkət edirdilər. Və gəmiləri tutmağa müvəffəq oldular.
  Bundan əlavə, Pavelin döyüşçüləri qumbara atdılar və Morqanın komandasından bir neçə nəfəri bir anda qopardılar. Və şoka səbəb oldular.
  Və muşketlərdəki süngülər ingilislər üçün əsl şok oldu. Bu sadə ixtira tüfənglərin effektivliyini böyük ölçüdə artırdı.
  Britaniyadan olan bəzi dəniz quldurları fransız filibusterləri tərəfindən tərk edilməsinə mane oldu, digərləri isə keçməkdə çətinlik çəkdilər.
  Və tərk etməyə çalışan gəmilər qalanın toplarından atəşə tutulub. Top güllələrinə və güllələrə tuş gələnlər isə boğuldular. Bu aqressiv və öldürücü təsir idi. Beləliklə, Həmiltonun özü Agatha tərəfindən keçdi.
  Qılınc parladı və sarışın qız qışqırdı:
  - Və nəticə budur,
  Səni cəhənnəmə göndərəcəyəm!
  Və güclü bir yelləncəkdən məşhur və qanlı ingilis piratının başı yuvarlandı.
  . FƏSİL Љ 15
  Morqanın sağ əli Hamiltonun əmr etdiyi filibusterlərin bir hissəsi ilə məşğul olan Pavel Lev dəniz quldurlarının daha böyük bir hissəsi ilə mübarizə aparmalı oldu.
  Morqanın hələ də təxminən doqquz min döyüşçüsü var idi. Toruga milisləri ilə birlikdə qüvvələr təxminən bərabər idi. Ancaq Kapitan Aslanın daha yaxşı silahları var idi. Bundan əlavə, divarlarda müdafiəni saxlamaq mümkün olardı.
  Agatha, lakin bu aqressiv sarışın təklif etdi:
  - Özümüzə hücum edək!
  Qırmızı saçlı şeytan Adala təsdiqlədi:
  -Düzdür, niyə məkrli düşmənin hücumunu gözləməliyik!
  Marqarita xatırladı:
  - Düşmənin bütün hərəkətlərini izləməyə imkan verən bir şarımız var. Deməli, Morqan bizi aldada bilməyəcək. Kursk çıxıntısının nümunəsi isə göstərir ki, bəzən gözləmə-göz taktikası özünü doğruldur. Baxmayaraq ki, Qırmızı Ordu cəmi on gün müdafiə etdi və sonra hücuma keçdi.
  Aqata güldü və oxudu:
  Ağ ordu, qara baron,
  Yenə bizə kral taxtını hazırlayırlar...
  Ancaq tayqadan Britaniya dənizlərinə qədər,
  Qırmızı Ordu ən güclüdür!
  Tutulan Morqan quldurları xüsusi həbsxanaya aparıldı və orada qandallandı. Düzdür, Adala onlardan etnik ingilis olmayan bəzilərini Komandir Pavel Aslanın yanına dəvət etdi. Onların bəziləri, xüsusən də gənc və çox oğlanlar razılaşdılar.
  Adala yerindən atılıb oxudu:
  - Bacılar üçün xoşdur, bacılar üçün yaşamaq xoşdur. Rəisimizlə narahat olmaq lazım deyil !
  Morqan üzərində ilk böyük qələbədən sonra ingilis quldurlarının daha əhəmiyyətli qüvvələrinin əsas istehkamların ətrafına enməsi ilə daha çətin bir döyüş gözləyirdi. Və döyüş ciddi problemlərlə gəlirdi.
  Və şardan kəşfiyyatçı oğlanlar düşmən ordusunun hərəkəti haqqında siqnallar ötürmək üçün bayraqlardan istifadə edirdilər.
  Məlum oldu ki, doqquz minə yaxın dəniz qulduru yerə endi və cəngəllikdə gizlənərək Toruqaya doğru irəliləməyə başladılar. Bütün bunlar bu orduya komandanlıq edən şəxsən Morqan tərəfindən böyük enerji ilə baş verdi. Və çox gözəl olduğu ortaya çıxdı .
  Aqata və Adala ayağa qalxıb oxudular:
  Biz cəsur, gözəl qızlarıq,
  Qasırğa kimi döyüşməyə qadirdir ...
  Və gözəllərin səsi çox aydındır,
  Bəzən göydən napalm yağışı yağır!
  
  Pirat briqantinində üzdük,
  Cəsur Pavel-Kapitanımız var...
  Biz bu kədərli dünyada yaşamağı sevmirik,
  Hansı ki , şiddətli ölüm qasırğası var !
  
  pis insanların altında yatmaq istəməz ,
  Onlar orkları məğlub etməyə hazırdırlar...
  Düşmənləri ilə çox canfəşanlıqla vuruşacaqlar,
  Bunu dəftərinizə yazın!
  
  İnanın, onların heç bir maneəsi yoxdur,
  Onlar Krautları məğlub etməyə qadirdirlər...
  Bizi böyük mükafatlar gözləyir,
  Davamlı beşlik əldə etmək üçün!
  
  Və biz çox cəsur quldurlarıq,
  Qəzəbli fırtına kimi döyüşəcəyik...
  Lazım olsa, çarpayıları əkəcəyik,
  Düşmən güclü qüvvə ilə darmadağın edildi!
  
  Gəmimiz sadəcə keçilməzdir
  Qartal kimi dalğaların üstündən süzülür...
  İstənilən iş bizim üçün əlçatandır,
  Düşmən ciddi şəkildə darmadağın ediləcək!
  
  Döyüşdə göstərməyəcəyik, zəifliyi bilirəm,
  Axı qızlar üçün seçim azdır...
  Müxtəlif növ yorğunluqlara əhəmiyyət vermirəm,
  Bizi yeni bir dünyaya, bu üzə cəlb edəcəyik!
  
  Və heç kim qızları çimdikləməyəcək ,
  Biz düşməni məğlub etməyə qadirik...
  Buludlar çox qorxuducu bir şəkildə çırpınsa da,
  Və səmada dəhşətli qar fırtınası var!
  
  Yaxşı, biz qızlar necə də gözəlik
  Biz kainatı mütləq fəth edəcəyik...
  Pis Yəhuda qaçacaq,
  Və inanın, bütün dünya arxamızdadır!
  
  Həm dənizdə, həm su altında,
  Biz hər yerdə şanlı döyüşürük...
  Qadınlar Şeytanla ittifaqda olduğu kimi,
  Əbədi Vətən, biz səninləyək!
  
  Düşmənlərə mərhəmət yoxdur, bilirsən, olmayacaq
  Axı, buna görə qız pis piratdır ...
  Biz Vətənin böyük hakimləriyik,
  Bir cəsarətli pulemyot yığaq!
  
  Allah qızları tacla mükafatlandıracaq,
  Hər birinə orden və medal veriləcək...
  Gözəllərin kiçik səsləri,
  Və əlbəttə ki, kralı məcbur edirlər!
  
  Döyüşçülərin biçdiyi budur,
  Pis rütbələrin pulemyotu kimi ...
  Və sanki gözlərin işığını gətirirlər,
  Heç bir lazımsız cəfəngiyat olmadan olsun!
  
  Qızın üzü təbəssümlə parlayır,
  Və dodaqlar mirvarilərlə parıldayır...
  Çox görməliyik,
  Bu bizim gözəlliyimizdir!
  
  Heç bir qapıdan girməyəcəyik,
  bir burulğan verək ...
  Qız nədənsə darıxır
  Və bütün düşmənləri ələ keçirməyə qadirdir !
  
  Qızlar əla hücuma keçirlər
  Və gözlər şimşəklə parıldayır...
  Niyə, qısqanc olduqları üçün,
  Qızların üzləri yaşla örtülmüşdür !
  
  Hansı burulğanlar uğrunda mübarizə aparacağıq?
  Sonra yeni bir ölüm dalğası qaçır...
  Qızların düşmənləri niyə belə sakitdir?
  Qalın üzlü Morqan sizə nə verdi ?
  
  Və od indi odla doludur,
  Alovlu bir qasırğa keçəcək...
  Orkları məğlub etməyimiz boş yerə deyildi,
  Düşmənin gördükləri axmaqcasına susur!
  
  Burada baş mələk dəhşətli şeypur çalır,
  O, hamının başını qarışdırır...
  Qazanmaq üçün hələ gec deyil,
  Küləyin yarpaqları hərəkət etdirdiyi görünür!
  
  Yaxşı, burada kim nə vaxt şiddətli olacaq?
  Kimin böyük yumruğu var?
  Saxta Malyuta ilə gəzməyin ,
  O, tam bir axmaqdır!
  
  Brigantinimiz yenidən şöhrət içində ,
  Fırtınalı dalğanı kəsmək...
  Biz qızlar qəzəb içində birləşmişik
  Morqananı parçalayacağam!
  
  Buna görə döyüşə çox tələsirik,
  Orada qasırğalı fırtınaları göstərəcəyik...
  Qara Rogers arxadan yuxarı qalxdı,
  Böyük hədiyyənizi göstərdiniz!
  
  Yaxşı, Morqan tabuta girəcək, əlbəttə.
  Aspendən pay düzəldəcək...
  Biz qızlar əbədi olaraq qalib gəlirik,
  Və ağır bir inilti buraxmırıq!
  
  Gəlin Vətəni qələbəyə aparaq,
  Biz orkları və trolları cəsarətlə məğlub edəcəyik...
  Biz gəmilərlə Cənnətə çatacağıq,
  Qoy bizim altında bütöv bir dünya olsun!
  Döyüşçülər onu götürüb fit çalacaqlar. Fit çaldı və dəvə qum torbası kimi yerə düşdü.
  Pirat qızlar mahnı oxuyub, böyük əhval-ruhiyyəyə kökləniblər. Və onların döyüş keyfiyyətləri son dərəcə aqressiv və təsirli idi.
  Marqarita qılıncını götürüb itilədi və onu ülgücdən də iti etdi. Sonra milçəyi kəsdi.
  Və mahnı oxudu:
  - O kolbasadan iki tikə,
  Masanızda idilər...
  Mənə hekayələr danışdın
  Yalnız mən sənə inanmadım!
  Qız isə onu götürüb dəniz dalğaları kimi keçən əzələ dalğası ilə silkələdi.
  Bu qız burdadır...
  Adala təbəssümlə qeyd etdi:
  "Talibanla müharibə zamanı yadımdadır, birtəhər şeyxi götürmüşdüm..." Qırmızı saçlı döyüşçü çox şən güldü və dişlərini göstərdi.
  Pirat qızlar yenə qışqırdılar:
  - Bir, iki, üç - işıqforları silin! Dörd, səkkiz, beş - Talibanı öldürün!
  Aqata güldü və hıçqırdı:
  Bu bizim paraşamız olacaq!
  Pavel Lev ordusunu müdafiəyə hazırlayırdı. O, təxminən Morqana bərabərdir, lakin keçmiş xüsusi təyinatlı mayorun qoşunları daha yaxşı silahlanmış və Toruqanın möhkəm divarlarına malikdir. Bu, əslində olduqca möhkəm müdafiədir.
  Düzdür, Morqanın hücuma getməməsi riski var. Bəs o, əslində hara gedəcək? Axı, bütün həyatınızı cəngəllikdə keçirə bilməzsiniz. Qaçış manevrləri mümkün olsa da, bütün pirat hərəkətləri şardan izlənilir.
  Pavel Lev isə onu götürüb böyük həzz və hisslə oxudu;
  
  Özüm üçün çətin bir pirat yolunu seçdim,
  Dənizlərdə taleyimi tapmaq istədim...
  Pirat desələr də, intiqam gözləyir;
  Səni assalar, qurd ancaq meyiti oyacaq!
  
  Amma ustadın qarşısında baş əymək iyrəncdir,
  Və bir oğlan kimi mülkdən qaçdım ...
  Ayaqyalın yolda soyuq olsa da,
  oğlanı qapının ağzına buraxmadılar !
  
  Mən yalnız cır-cındır geyinərək limana çatdım,
  Gecə saat birdə gəmiyə qalxdı...
  Oğlanı tutdular və gəlin şallaqlayaq - mən;
  Vay, ruhumun şeytanla birlikdə cəhənnəmə düşdüyünü düşündüm!
  
  Amma şallaqdan sonra mənə papaq verdilər -
  Dedilər ki, hələlik sən kabin oğlanı olacaqsan!
  Və hətta kola tökdü, bir şüşə təsəvvür edin,
  Acı püresi olmasın, axı konyak!
  
  Təbii ki, dənizdə çətin məsələdir,
  İndi susuzluğun əzabı, indi təhlükəli fırtına,
  Ancaq mətanət qazancdır,
  Bir başınız varsa , balta ilə uzaqlaşın!
  
  Korsanlar bizi pişik balığı kimi tutdular,
  İnternat var idi və üç dərədə qan var idi!
  Ancaq mənim xarakterim uşaq deyil -
  Təəccüblü deyil ki, qayıqlar dərs deyərkən məni döydülər!
  
  Hər kəsin bir lövhəsi var idi - özümü fərqləndirdim,
  Pirat kapitanı belə dedi:
  - Bu kabinli oğlan cəsarətlə döyüşdü,
  O, cəsarətlə bir korsar ruhunu göstərdi!
  
  Dəniz qardaşlığına qəbul olundu - bu şansdır,
  Bir yuxu demək olar ki, doğuşdan gerçəkləşir!
  İndi hər kəsə cavab verə bilərsiniz
  Və tacir ötməyə və vurmağa tələsir!
  
  Pul var idi - səxavətli qənimət,
  Çox aşağı saldılar, həm də təlaşsız...
  Əvvəllər bəxtiniz gətirsə, pulu bilin,
  Amma qızıl sərçə kimi uçacaq...
  
  Ölüm xoşbəxt deyildi;
  Sərt cəllad iskala gətirdi.
  Yenilənmə lüksünü haradasa paylaşın,
  Zindandakı aclıqdan mədəm yatdı!
  
  Piratların izdihamında yüksək səslə söyürlər,
  Uçan: ağac parçaları, sümüklər, ayaqqabılar!
  Biz cəhənnəmin qullarıyıq - camaat mütləq bilir,
  Dənizi özünüz görə bilməzsiniz!
  
  Kəmənd, heyf , utanc verici bir ölümdür,
   Doğrudanmı həyatım bitdi...
  Buxovlarda kədər və kədər vardı,
  Qaçaq qohumlarımı çoxdan unutmuşam!
  
  Ancaq ilgəkdə asmaq istəmədim,
  Alıb bağırsaqlarına təpik vurdu - cəllad düşdü!
  Axı ruslar həmişə döyüşməyi bilirdilər,
  Və əgər bu bir korsadırsa, döyüş və ağlama!
  
  Son döyüş əlbəttə ki, ən çətin,
  Cəlladın taxdığı balta əlində!
  Qəzəbli olanda təzyiq az deyil,
  Və qorxu, sanki gicitkən biçmək kimi!
  
  Digər uşaqlar döyüşə qaçdılar,
  Gedənlər haradan gəldi?
  Yəqin ki, əsgər Rus atasındandır.
   Hakimiyyət kimə xəyanət etməyə qərar verdi!
  
  Və izdiham qəflətən fikirlərini dəyişdi,
  İndi korsanlar yaxşı işlənib -
  Bütün meydan artıq iğtişaşlarla qaynayırdı,
  Əsgərlər küçədən hücuma keçdi!
  
  Nadir olan, lakin baş verən bir şey baş verdi;
  Onlar at belində yenidən çəngəldən çıxdılar!
  Bəs zəngin adam, kasıba əzab verir -
  Bunun üçün müharibənin nə olacağını bilmədən!
  
  Gəmi yenidən tutuldu - Qara Rocer yenidən,
  Yenə bir yerdəyik, dənizin qərbində!
  Bəli, mən qatiləm - yalnız çox mehriban,
  Və mənim üçün kasıb bir qardaş kimidir!
  
  Beləliklə, döngə pulsuz olarkən oxuyacağıq,
  Dilənçi ilə paylaşın və xoşbəxt yaşayın!
  Korsar ruhda nəcib olmaq istəyir,
  Qəfəsdə ov heyvanı olmaq xoşunuza gəlmir!
  O, oxudu və qalan quldurlar onu götürdülər. Bu, ruhumu daha şən etdi və məni döyüşə daha hazır etdi.
  Bu vaxt döyüşçülər alov qurğusu kimi yeni silahlar yaratmağa başladılar. Və çox geniş formatlı altı barel var idi. Bu, böyük bir hazırlıq idi.
  Agatha qeyd etdi:
  - Əslində bizim istədiyimiz də bu idi! Məhz, düşməni götür və ona yaxşı bir zərbə ver !
  Adala gülərək cavab verdi:
  - Biz lənətə gələrik !
  Bundan sonra o, zümrüd kimi çox parlaq gözlərini parıldatdı.
  Bunlar həqiqətən iki gözəl qadındır. Onlarla birlikdə üçüncüsü də var - Marqarita.
  Qızlar da raketatan kimi bir şey hazırlamağa başladılar. Bir minaatan kimi vurmaq. Və bu da pis deyil. İlk raketlərin Çində icad edildiyi görünürdü, lakin Səma İmperiyasının ordusu praktikada onlardan çox səmərəli istifadə etmədi. Çin monqollar tərəfindən fəth ediləndə bu silahlardan geniş istifadə olunmurdu.
  Bu əla idi .
  Marqarita tweet etdi:
  - Morqan bir nikel alacaq, güclü bir qızın yumruğuna girəcək!
  Döyüşçülər güc topladılar. Onların yanında müxtəlif səviyyəli çoxlu döyüşçülər var idi.
  Budur onlardan biri, Hindistanlı Bella. Uzun, qara saçlı, üzü boyalı bir qız. O, həm də yüksək səviyyəli döyüşçüdür. O, tomaqavqları belə məharətlə atır.
  Bu, həqiqətən aqressiv super qadındır! Hansı ki , hər hansı, əslində, möcüzə yaratmağa qadirdir.
  Bella tweet etdi:
  - Morqan, bu döyüşçü onunkini alacaq, odda hörümçək kimi yanacaq ... Şeytana sitayiş edənlərə əzab vermək üçün cinlər cəhənnəmə gedəcək!
  Aqata ona dedi:
  - Daha aqressiv hərəkət etməlisən və düşməni vurmalısan, vurmalısan !
  Adala güldü və məhəbbətlə cavab verdi:
  - Və heç bir problem olmadan darıxacağıq!
  Marqarita qeyd etdi:
  - Problemsiz söz pis sözdür! İfadələrinizdə daha diqqətli olmaq lazımdır!
  Agatha tweet etdi:
  - MMM-nin heç bir problemi yoxdur, bizi hamı tanıyır! Biz özümüz üçün pul qazana bildik, sizin üçün də qazana bilərik. Kuponunuzu qızıl edəcəyik!
  Adala gülərək qeyd etdi:
  - Bəli MMM - bu gözəldir! Piramida parlaq idi!
  Bundan sonra qızlar onu götürüb oxumağa başladılar;
  Qızlar Morqanın boynunu sabunlayacaq ,
  başı kəsiləcək ...
  Rəqibinizlə boş-boş danışmayın...
  Əgər ölü bir cəsədlə başa çatsanız, tamamilə vidalanacaqsınız!
  
  Biz qızlar necə döyüşməyi bilirik,
  Döyüşdə nəticə əla olacaq...
  İnanın, biz cəsarətlə döyüşə bilərik
  Çılpaq ayağınızla sərt vurun!
  
  Düşmən bizə mane olmayacaq qızlar
  Bizim iradəmiz mütləq qırıla bilməz...
  Pirat qız hamını basdıracaq,
  Bu salamı onun dəftərinə yazın!
  
  Onun üçün döyüşmək sevincdir,
  Morqanı toz halına gətirəcəyik...
  Qız pis qocalmaz,
  Bu, onun məbədini gümüşləşdirməyəcək!
  
  Daha güclü və daha gözəl qızlar yoxdur
  Onların yumruqları tir kimidir...
  Özlərini daha xoşbəxt edəcəklər
  Gnomes sürətlə qaçdı!
  
  Qızların gözəlliyi sonsuzdur
  Və düşmənlərinə elə zərbə vurdular ki...
  Lazım gələrsə, əbədi döyüşürlər,
  Və bəzən çoxlu şərab içirlər!
  
  Döyüşdə qızlar nəhəngdir,
  Onların gücü sadəcə hədsizdir...
  Şübhəsiz ki, qrantlar alırlar,
  Planetdə cənnət olacağına inanırıq!
  
  Qızlar üçün heç bir maneə yoxdur , inanın
  Biz kainatı fəth etməliyik...
  Və cəsarətli mükafatlar alacaqlar,
  Və biz mütləq yeni bir Roma quracağıq!
  
  Allah, inan mənə, zəifləri sevməz ,
  dəyənəklə döyür ...
  , qızların yeni bir dünyası olacaq ,
  Kəskin süngülərin bolluğundan!
  
  Vətən gözəldir, əzəmətlidir,
  çox müxtəlif qayğıları var ...
  Pirat şöhrəti bizi gözləyir,
  Ən azından pişik problemlər üçün ağladı!
  
  Ayaqyalın qız qılıncını qaldırır,
  Bəli, inanın, o yaxşıdır...
  Tutuquşu yox, qartal ol,
  Deyir ki, bu qızlar ruhludur!
  
  Dünya daha da gözəlləşəcək,
  Qələbə qazanacağımızı dəqiq bilirik...
  Filibusterlərdən almaq pisdir,
  Üstümüzdə bir kerub uçur!
  
  qızlara oyun oynamırsan ?
  Təbii ki, biz də oğlanları sevirik...
  Gecələr sakitcə gəlin, gənclər,
  Yeni uşaqlar edəcəyik!
  
  Pulemyotlar qəzəblə atəş açır,
  Bütün bir arsenal qoydular ...
  Xeyr, qüdrətli şər Qabil onu alacaq,
  başımızın üstündə sındırdıq !
  
  Brigantin yelkənləri doludur,
  Çox güclü hisslərimiz var...
  Qarğaların döyüləcəyini bilirik,
  Kontrabas yüksək səslə çalacaq!
  
  Qızlar, nə istəyirsiniz?
  Qazan, döyüş və sev...
  Və oğlanlarla daha tez-tez günah edirsən,
  Bu dünyada daha yaxşı yaşamaq üçün!
  
  Bu döyüşdə bizim üçün heç bir maneə yoxdur,
  Biz yüksək peyki buraxacağıq...
  Vaxtınızı namaza sərf etməyin,
  Allah axmaqlıqdan çox uzaqdır !
  
  Biz quldurlar çox qaniçənik,
  Hər kəsi qılıncla biftek kimi doğrayırıq...
  Bəzən qüvvələr heç bərabər olmur,
  qızı həbs etdilər !
  
  Mən bir əsgərin başını kəsdim,
  Ülgüc kimi iti qılıncınla...
  Düşməni məhv etməkdən xoşbəxtik,
  Bir kərpic daşımaq lazımdırsa!
  
  Xeyr, heç bir şübhəmiz yoxdur,
  Küləyin, fırtınanın və qasırğanın gücündə,
  Piratların ürəyində dahi Lenin var,
  Bu, şübhəsiz ki, hədiyyə olacaq!
  
  Piratların düşmənlərinin sonu yaxındır,
  Onları artıq divara yapışdırmışıq...
  Çarpışmalarımız olsa da,
  Yer daha təmiz oldu!
  . FƏSİL Љ 16
  Nəhayət, Morqanın qoşunu Toruqaya yaxınlaşmağa başladı. Məşhur filibuster flotiliyasının gəmiləri körfəzdə asılıb. Onların iyirmi beşi var idi. Və bu, quldurlar üçün çox böyük bir flotiliyadır. Ancaq bir vaxtlar İngiltərə "Yenilməz Armada" ilə vuruşmalı oldu və bu, yüz otuz gəmi və iyirmi mindən çox dənizçi və əsgər idi. Sonra ingilislər qalib gəldi. Halbuki, ispanlar daha yaxşı komanda verib, daha qətiyyətli hərəkət etsəydilər, o zaman hansı tərəfin qalib gələcəyi məlum deyil. Bir armada üçün Britaniya ətrafında üzmək fikri axmaq idi. Döyüşlərdə olduğundan daha çox gəmini fırtınalardan itirdilər. Üstəlik, daha çox. Beləliklə, tarixçilərin mübahisə edəcəyi bir şey var idi.
  Pavel-Lev döyüşə hazır idi. Artıq səmada XVII əsr üçün əla optikaya malik üç şar var idi və onlar düşmənin bütün hərəkətlərini izləyirdilər. Cəngəllikdə özünü kamuflyaj etməyə çalışsa da.
  Aqata gülərək qeyd etdi:
  - Vyetnam partizanlarının taktikasını kopyalamaq cəhdi?
  Marqarita qeyd etdi:
  - Qızlar, sizi bilmirəm, amma Vyetnamda döyüşmüşəm. Və partizanları öyrətdi və cəngəllikdə onlarla birlikdə süründü. Mənim yalın ayaqlarım isə çılpaq altlığı ilə torpaqda, bir-birinə qarışmış üzümlərin köklərində zərrə qədər titrəmə hiss edirdi. Ağacların arasından meymun kimi hərəkət etdim, bunu çox məharətlə etdim. Biz isə düşmənə həssas iynələr vurduq.
  Adala bu qırmızı saçlı qız qeyd etdi:
  - Bəs sən düşünmədinmi ki, döyüşməyə dəyərmi? Axı Vyetnamda sovetpərəst yox, amerikapərəst hökumət olsaydı, bəlkə orada daha yaxşı yaşayardılar?
  Marqarita qadın kimi geniş və əzələli çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Onda mənim artıq bir neçə yaşım var idi və təbii ki, oxşar fikirlər də yaranmışdı. Ancaq bilirsiniz ki, biz burada da çoxlu insan öldürürük və bunun səbəbini də bilmirik!
  Agatha qeyd etdi:
  - Biz ilk növbədə şəxsən özümüzü zənginləşdirmək üçün öldürürük! Nə istədiyimizi və nəyə can atdığımızı dəqiq bildiyimiz zaman bu eqoist və praqmatik müharibədir!
  Marqarita qışqırdı:
  - Bravo! Bu, həqiqətən çox dürüstdür!
  Qırmızı saçlı döyüşçü məntiqlə dedi:
  - Vətən və xüsusən də Stalin üçün ölmək daha axmaqlıqdır!
  Sarışın düzəliş etdi:
  - Hər şey üçün ölmək axmaqlıqdır! Yaşamaq daha ağıllıdır! Stalinə gəlincə, o, bütün dövrlərin və xalqların Rusiya hökmdarları arasında bir nömrəli qatildir !
  Marqarita razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli, Stalin qan içib. Amma keçəl də ondan yaxşı deyildi!
  Aqata çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Niyə oldu? Biz Yerdən, daha doğrusu bizim dövrümüzdən ayrılanda o, hələ sağ idi. Baxmayaraq ki, əlbəttə ki, kötük artıq köhnə idi. Və bunu gizlətməyə çalışsalar da, açıq-aydın ciddi xəstədirlər!
  Marqarita gülümsəyərək dedi:
  - Mən köçəndə keçəl artıq ölmüşdü. Beləliklə, onun dövrü başa çatdı, Allaha şükür !
  Adala maraqla soruşdu:
  - Bəs nə dəyişdi? Daha doğrusu, siz bura bizdən gec köçmüsünüz və yeniliklərdən xəbəriniz ola bilər?
  Marqarita ah çəkərək cavab verdi:
  - Yeni heç nə yoxdur. Ukraynada müharibə var, Tacikistanda müharibə var, Moskvada barrikadalar tikilir, toqquşmalar baş verir, eyni şey başqa şəhərlərdə də baş verir . Onlar Çeçenistanda və Şimali Qafqazda gülləbaran edirlər. Dünyada və Rusiyada bir çox müxtəlif iyrənc şeylər var. Beləliklə, yeni və ya yaxşı bir şey yoxdur.
  Agatha tweet etdi:
  - Həmişə belədir... Yaxşı heç nə yoxdu, amma digər tərəfdən: biz ən yaxşısını istəyirdik, amma həmişəki kimi oldu!
  Adala cavab verdi:
  - Qətiyyən belə deyil! Brejnevin dövründə yaxşı vaxtlar olub, SSRİ-də hər şey sakit idi, müharibələr getmirdi, iyirmi il ərzində eyni malların qiymətləri dəyişməyib!
  Agatha cavab verdi:
  - Əfqanıstanda müharibə Brejnevin dövründə başladı!
  Qızılbaş qeyd etdi:
  - Amma o qədər də çox insan ölmədi! Təkcə Bəhmud altında Əfqanıstandakı doqquz illik müharibədən beş dəfə çox rus əsgərləri və muzdluları öldü . Siz isə hələ də sovet rejiminə hücum edirsiniz. Kimin inəyi ağlar, kimin keçəlləri susardı!
  Marqarita razılaşdı:
  - Keçəl keçi sovet rejimini pisləyəndə çılpaq dabanını çənəsinə təpikləmək istəyir!
  Agatha təklif etdi:
  - Kədərli şeylər haqqında kifayətdir! Gəlin daha yaxşı oxuyaq!
  Adala razılaşdı:
  - Gəlin, həqiqətən də götürək və oxuyaq!
  Qızlar isə onu götürüb güc və hisslə oxudular;
  Sərin quldurlar dövrünə şöhrət ,
  Dünyada ondan güclü və gözəl heç kim yoxdur...
  Həqiqətən çox qızıl dağlar var,
  Hətta günəşdən də yüksəkdə olacağıq!
  
  Bütün düşmənlərimizə zarafatla qalib gələ bilərik,
  Əsl olanı qoparaq, ölümün acısını bilək...
  Burada güclü ayı ulayır,
  Görünür, onun üzünə kifayət qədər zərbə vurmayıblar!
  
  İnanın, bizim Allahımız heç Məsih deyil,
  Bizim fikrimiz insanların boynunu qırmaqdır...
  İnan mənə, sən özün böyüməmisən,
  Əgər bəzən boş-boş danışırsansa!
  
  Biz quldurlar sərt döyüşçülərik,
  Morqanın qoşunlarından olan korsanları məğlub etdik ...
  Hətta atalarımız bizimlə fəxr edir,
  Və yalnız qızlardan qorxun!
  
  Bizim böyük ordumuz var, bilirik
  Gəlin bütün düşmənlərimizi oynayaraq məğlub edək...
  Planet əsl cənnət olacaq,
  Və biz Mamay'ın bütün qoşunlarını məğlub edəcəyik!
  
  Xeyr, pisliyin əbədi olduğuna inanmıram,
  Həqiqətən pis zaman bitəcək...
  Bilirəm ki, şeytan hökm sürməyəcək,
  Biz öz toxumumuzu yaradacağıq!
  
  Qızlar həmişə şöhrət içində olsunlar,
  Onlar da həqiqətən nəhəngdirlər...
  İnanıram ki, arzumuz gerçəkləşəcək,
  Biz Vətənlə əbədi birləşmişik!
  
  Bəli, bu artıq quldurların taleyidir,
  Düşmənlərimizlə namussuz vuruşacağıq...
  Bilirəm ki, dünyada xaos var ,
  Biz həqiqətən döyüşə bilərik!
  
  Həqiqətən düşmənlərimizi uçuraq,
  alçaqların üzünə sərt bir yumruq vuracağıq ...
  Qoy keruv qanadlarını açsın,
  Biz güclü olacağıq, inanıram ki, biz də güclənəcəyik!
  
  Bil ki, biz brigantinik,
  Gəlin güclü, güclü silahlar yaradaq...
  üzünə ağır zərbə vurulacaq ,
  Və onu kök leş kimi döyəcəklər!
  
  İnanın ki, düşmənin ordusu var
  Yalnız zahiri cəhətdən güclü ola bilər...
  Burada qəzəbli bir heyvan hücum edir,
  Qoy döyüşdə hər şeyə qadir olaq!
  
  Xeyr, biz heç vaxt düşmənlərimizə təslim olmayacağıq,
  Top güllələri top kimi tullanır...
  Pirat qoca olsa da ,
  Amma o, oğlan kimi oynaqdır!
  
  Qızlar döyüşdə çox cəsurdur,
  Düşmənlərinə imkan vermədən belə döyüşürlər...
  Haradasa düşmən eşşəklər hönkürür ,
  Düşmənlərimizin dişlərini qoparırıq!
  
  Qızlar gözəlliklə parlayır , inan mənə,
  Bunu onlardan heç vaxt ala bilməzsən...
  Düşmən qəzəbli heyvan kimi hücum edir,
  Beləliklə, böyük bir fəlakət baş verdi!
  
  Korsanların qabağında bir freqat var,
  Böyük silahlar vəhşicəsinə atəş açır...
  Yox, burada vəziyyət acınacaqlıdır,
  ruhi xəstəxanadan çıxdı !
  
  Amma inanın, qızlar döyüşdə,
  Tamamilə mümkün olmayan bir şey edəcəklər...
  Rəqibi cəsarətlə döyəcəyəm ,
  Hansı ki, mənim üçün heç də çətin deyil!
  
  İnanın, qızlar döyüşməyi yaxşı bacarır,
  Fırtınalı axın kimi gülə bilərlər...
  İnanın ki , onlar ürəkdən güləcəklər,
  Orqanların özləri artıq şirə ilə doludur!
  
  Yaxşı, bir sözlə, döyüşdə qızlar,
  Sözün əsl mənasında uçqun kimi hücuma tələsirlər...
  Ork leşlərini doğramağı sevirəm,
  Canavarlar sizi arxadan vurmasın deyə!
  
  Bəs qızlar, cəsur pirat,
  Qərar versə, doğrudan da vuracaq...
  Yaxşı, vəziyyətin ciddi olduğu ortaya çıxdı,
  Beləliklə, onu götürəcək və cəsarətlə öldürəcək!
  
  Tanrılar bəzən çox qəzəblənir,
  Misirli Seti və Kalini xatırlayın...
  Biz qızlar belə qartallarıq,
  İgidlər onu ayıya verdilər!
  
  Qızlar hər şeyi əvvəlcədən bilirlər
  Bu dünyada nələr gerçək olacaq...
  Qeyrətlə quldurların boşa getməsinə icazə verdik,
  Onda bizim üçün hər şey gözəl olacaq!
  
  Düşmən cəsur qızları qıra bilməz,
  Dənizdə heç kim yoxdur , onlar bərabər güc bilirlər...
  Onlar filibusteri öldürə bilərlərmi?
  Və özünüzü qəbrin kənarında tapın!
  
  Dənizdə belə bir döyüş var,
  Qanlı Morqan bizə pis hücum edir...
  Qalxanımızı daha yüksəklərə qaldıracağıq,
  qız Morgana doğranır!
  
  Burada Marqarita yenidən döyüşdədir,
  Onun üçün pirat olmaq çox prestijlidir...
  Tezliklə bir rublla razılaşacağıq,
  Və qızlar qəşəng geyinəcəklər!
  
  Yaxşı, sən Morqan, sərxoş olaraq hara gedirsən ?
  üzünüzə təpik vurmaq istəyirsiniz ?
  Sözün əsl mənasında bit kimi əziləcəksən,
  Qızlar bilirlər ki, güclü ayaqlarınız var!
  
  Budur, kreyser yenə bizə tərəf qaçır ,
  Canavarın çoxlu silahı var...
  Qələbələrin ecazkar hesabını açacağıq,
  Ağ Tanrının Vətəni bizimlədir!
  
  Yaxşı, düşmən top gülləsi ilə vuruldu,
  Və şüa zərbədən qəflətən yıxıldı...
  Qız özünü qəzəbli bir güclə sərmayə qoydu,
  Elə bil dabanlarımdan çubuq keçdi!
  
  Bax, bu döyüş gedir,
  Top güllələri yellənən bir yelçəkən kimi uçur ...
  Şanlı qələbələrin hesabını açırıq,
  Pis ork Qabil əziləcək!
  
  Yaxşı, qızlar heç tərpənmirlər,
  Düşmən ordusu əzilməz...
  Mən qulluqçu deyiləm, qəzəbli bir əfəndiyəm.
  Mənə bir güllə dəysə, heç tərpənmərəm!
  
  Bizə pandemoniya lazım deyil ,
  Qızlar özləri gözəl rəqs edirlər...
  Gözəl qızlar, gözəl oğullar,
  Bütün düşmənləri oynaq şəkildə üyüdəcəyik!
  
  Qızlar indi qələbə qazanacaq ,
  Kreyserin üzərində qara Rogers bayrağı dalğalandı...
  Xəzinələrin qapısını açdıq,
  Heç olmasa bu Morqan olduqca dəlidir!
  
  Burada əsas rəqib ilgəyə bağlanıb,
  Qələbəmiz ən mükəmməl uğurdur...
  Çernoboq bütün qəlbimlə sevirəm,
  İsti dalğalar dənizi çırpır!
  Qızlar böyük duyğu və dolğun səslərlə oxudular. Nə qədər böyük və gözəl idi. Sanki tam səslənən zənglər çalınırdı. Və sözün əsl mənasında hər şey cingildədi.
  Agatha tweet etdi:
  - Biz cəsarətlə döyüşə girəcəyik və Morqanı məğlub edəcəyik!
  inci kimi parıldayan ağ dişlərini aqressiv şəkildə göstərərək təsdiqlədi :
  - Gəlin düşməni məğlub edək! Bu mütləqdir!
  Morqanın qoşunları getdikcə yaxınlaşır. İndi quldurların avanqardı cəngəllikdən atladı.
  Pavel Lev əmr etdi:
  - Atma! Qoy düşmən yaxınlaşsın!
  Marqarita başını tərpətdi və təsdiq etdi:
  - Qoy özlərini cəzasız hiss etsinlər! Və biz onları klikləyəcəyik!
  Aqata balaca üzünü gülümsəyərək fısıldadı:
  - Və mən həqiqətən düşmənlərimi məğlub etmək istəyirəm! Bir armud kimi!
  Və sarışın yaqut gözlərini parıldatdı. Onun sadəcə super olan bir qız olduğunu söyləmək lazımdır. Beləliklə, Taliban diz çökərkən onun çılpaq dabanlarını yaladı.
  Adala Tvitter hesabında yazıb:
  - Düşmənlərimizi döyəcəyik, götümüzü təpikləyəcəyik!
  Qırmızı saçlı isə zümrüd gözlərini parıldadı. O, artıq böyük qızdır.
  Və alovlu döyüşçü fərq etdi:
  - Taliban fanatikdir, lakin onlar xüsusilə kəşfiyyatla parıldamırlar!
  Marqarita qeyd etdi:
  - Çar Rusiyası ilə müharibə zamanı yaponlar kimidirlər. Onlar özlərinə Allah Əkbər deyə qışqırıb bəlaya üz tuturlar. Yaponlar isə rus pulemyotlarının yanına gedib orada uzanıblar!
  Aqata gülərək dedi:
  - Qadınlar əmri başa düşmürlər - uzan. Daha doğrusu, səhv başa düşürlər.
  Adala pantera təbəssümü ilə qeyd etdi.
  - Ancaq kişiləri məharətlə yerə qoyduq! Kimdir belə iyli keçilər !
  Və üç qız güldü.
  Hindistanlı qız Bella gülərək dedi:
  Düşmənlərimi xüsusi hazırlanmış yaydan istifadə edərək vura bilirəm.
  Marqarita başını tərpətdi:
  - Bəli, özüm hazırlamışam. Oxları avtomat kimi atır, zəhərlidir.
  Aqata hiyləgər bir baxışla dedi:
  - Qadının dilindən zəhərli bir şey yoxdur! Və bu bir aksiomadır!
  Adala gülümsəyərək sızladı:
  - Tam olaraq aksioma? Və ya bəlkə bir teorem?
  Marqarita güldü və qeyd etdi:
  - Bəli, biz açıq-aşkar nəzəriyyəçilərik. Xüsusilə kişilərin üslubunda.
  Qız isə alma kimi qırmızı dodaqlarını yaladı. Və o, həmkarlarına gözlərini zillədi.
  Qara Bob qeyd etdi:
  - Biz həm işə, həm də müdafiəyə hazırıq! Baxmayaraq ki, mən artıq işləməkdən bezmişəm!
  Morqanın daha böyük bölmələri cəngəllikdən töküldü. Və islahat edərək divara tərəf qaçdılar.
  Pavel Lev əmr etdi:
  - Yanğın! Birinci xətt!
  Və özünü vurdu. Piratlar Morqanın ordusuna atəş açıblar. Onlar növbə ilə sıra ilə atəş açırdılar və eyni şeyi dəqiqliklə etdilər. Rıbaçenko-Lev döyüşçülərinin bəziləri oturarkən, bəziləri ayaq üstə, bəziləri isə uzanarkən atəş açırdılar. Və güllələr demək olar ki, dayanmadan uçurdu. Və onlar sanki düşmənə qurğuşun hədiyyələri yağdırdılar.
  Morgan Pirates, bir az tərəddüddən sonra ələ keçirdi və hücuma keçdi. Lakin onların üzərinə çox ölümcül atəşlər yağdı. İngilis korsanları yaxınlaşdıqda, alovlu silahlarla atəşə tutuldular. Yanmış ət və dəri iyi gəlirdi . Və vəhşi bir fəryad eşidildi.
  Terminator qızlar da çəkilib. Və beləliklə, kapitan Lion özü yaxşı nişanlanmış atəşlə korsar gəmilərinin kapitanlarından birinin başından vurdu.
  Qollarını geniş açıb yıxıldı.
  Adala qeyd etdi:
  - Yaxşı vuruş!
  Aqata fısıldadı:
  - Daha pis vurmuram!
  Sarışın da dəqiq vurdu. Burada amansız atışma belə başladı. Qızlar yarışan quldurlar arasında bol məhsul yığdılar. Axı bəzən qardaş qırğınları belə amansız ola bilir. Hansı ki, böyük acı ilə davam edir.
  Marqarita atəş açaraq qeyd etdi:
  - Kişiləri öldürmək hələ də qadın və uşaqları öldürməkdən daha asandır!
  Adala bu qırmızı saçlı qancıq kıkırdadı. O, bir atəşlə üç dəniz quldurunu vurdu və cavab verdi:
  - Qətl ümumiyyətlə pisdir. Ancaq bəzən bunu etməlisən!
  Aqata dişlərini göstərdi və dedi:
  - Mənim çağırışım əsgər olmaqdır, sənin də!
  Qırmızı saçlı vixen etiraz etdi:
  - Yox! Mənim çağırışım sıravi yox, general olmaqdır!
  Sonra Marqarita bir snayper gülləsi ilə bir neçə nəfəri vurdu və qeyd etdi:
  - Niyə xırda-xırda vaxt itirmək - general. Bəlkə dərhal marşal və ya generalissimus olmaq daha yaxşıdır!
  Aqata gülərək dedi:
  - Bəs görəsən, Stalin Üçüncü Dünya Müharibəsində qalib gəlsəydi, ona hansı titul veriləcəkdi?
  Sarışın isə bir güllə ilə bir neçə Morqan quldurunu öldürdü.
  Adala gülə-gülə cavab verdi:
  - Yəqin ki Marshalalissimo ! Bu niyə başlıq deyil?
  Sarışın, atəş açaraq xatırladı:
  - Bir məşhur elmi-fantastik yazıçının romanlarında müxtəlif kosmik imperiyalar var idi. Beləliklə, onlar orada tanış oldular: supermarşallar , supermarşallar , ultramarşallar və hipermarşallar . Razılaşırsınız ki, söhbət yüzlərlə qalaktikadan ibarət kosmik imperiyadan gedirsə, olduqca məntiqlidir .
  Qız onu götürdü və tüpürdü ki, üç zəhərli iynə parabolanı təsvir etdi və dörd qulduru öldürdü.
  Qızılbaş atəş etməyə davam edərək qeyd etdi:
  - İstənilən halda dəqiq və dəqiq olmalıyıq. Həm də özünüzə daha iddialı məqsədlər qoyun . - Qız isə hündür döşlərini silkələdi, hönkürdü. - Elə deyilmi?
  Marqarita güldü və cavab verdi:
  - Bəli, ambisiya çox yaxşıdır!
  Və qız da çox sərrast atəş açdı. Onun əhval-ruhiyyəsi tamamilə məhv olmuşdu.
  Sarışın terminator həvəslə cik-pələyərək rəqibini dəqiqliklə vurdu :
  Ancaq qızın ruhu ondan güclü deyil
  O, qasırğa kimi qaçır...
  Ən güclü zərbə vuracaq,
  Yaxşı, göydən napalm yağır!
  Qızılbaş güldü və istehza ilə əlavə etdi:
  - Bəli, bizə napalm lazım olan şey budur!
  Marqarita da böyük dəqiqliklə atəş açıb. Və mütləq düşmənə dəydi.
  Markizanın saçları qızılı yarpaq rəngindədir. İndi onun qanuni əri var. Düzdür, onun titulu hələ də Günəş Kralı tərəfindən təsdiqlənməlidir. Amma bu, hələ də tam formallıq deyil. Ancaq Morqanın fransız gəmilərini aktiv şəkildə qarət etdiyini nəzərə alsaq , bu döyüşün Pavelin populyarlığını və titullarını artıracağı aydındır . Böyük Britaniya və Fransa əzəli rəqiblərdir. On dördüncü Louis Fransanı ən güclü dəniz gücünə çevirmək istəyir.
  Pavel-Lev dəqiq atəş açır və mümkün qədər tez atəş açmağa çalışır. Təxminən on yaşlarında iki oğlan ona yenidən yükləməyə kömək edir. Onlar o qədər çevikdirlər və uşaqcasına əlləri snayper tüfənginin arxasına patron qoyur. Bu sadəcə olaraq məcazi və təbii bir qırğındır.
  Marqarita qeyd edir:
  - Çox dəqiq və dəqiq vururuq. Və həqiqətən də düşmənə mərhəmət olmayacaq, əsirlər nəyə lazımdır? Onlar üçün heç bir fidyə yoxdur!
  Adala razılaşdı:
  - Bəli və pirat qullar tamamilə yararsızdır . Onlar işləməkdən çox içməyə öyrəşiblər!
  Aqata panteranın dişləri qədər böyük olan dişlərini göstərərək güldü və cıvıldadı.
  Və onu götürdü və kömür tozu ilə böyük bir partlayıcı paket atdı. Və o, məni elə bərk vurdu ki, hər şey yağışın dolu daşları kimi düşdü. Və çox öldürücü oldu və əlli pirat bir anda havaya uçdu və özlərini parça-parça gördülər.
  Qırmızı saçlı döyüşçü fit çaldı:
  - Bu pis deyil! Çətin vurun!
  Qızlar isə onu götürüb ağciyərlərinin üstündə uğuldayacaqlar. Və onların gurultusu Morqan quldurlarının huşunu itirməsinə səbəb oldu .
  Beləliklə, qırğın müxtəlif dərəcədə müvəffəqiyyətlə davam edir. Daha doğrusu, Morqanın ordusunun az qala birtərəfli döyülməsi ilə. Bu, həqiqətən də son dərəcə öldürücü və dağıdıcı təsir idi.
  Marqarita götürdü, güldü və yenidən gülməyə başladı. Belə məsafədə zəhərli iynələri tüpürməyi bacarmaq lazımdır. Bu, həqiqətən də onun çox nadir hədiyyəsidir.
  Və Morqan quldurlarının kütləsi yenidən dağıldı.
  Pavel Lev atəş açarkən qeyd etdi:
  - Biz cəsur oğlanlarıq - taylar kimi!
  Və bu komanda dişlərini göstərdi.
  Qara Bob yaydan atəş açır. O, bunu son dərəcə dəqiq edir. O, hələ də qatildir. Və uzaqdan oxlar atır. Bəs Morqanın yaraqlıları hara gedə bilər?
  Marqarita bədənini silkələyir. Onun böyük qarın əzələləri var. Bu, həqiqətən bizə lazım olan qızdır . Hansı ki , çapan atı dayandırıb yanan daxmaya girəcək.
  Lazım gəlsə, adamı o qədər təpikləyəcək ki, doğrudan da xadimə çevriləcək. Ona görə də qadın almayın. O, həqiqətən sizin üçün hər şeyi götürəcək və lazımsız mərasim olmadan onu yırtacaq. Və ya hətta mədə bağırsaqlar tərəfindən badamcıqları qoparacaq.
  Marqarita Taliban məhbuslarının tankların izləri altında necə əzildiyini xatırladı. Bu da qəddar bir hərəkət idi.
  Fridrix Nitsşenin necə yazdığını xatırlayıram: qəddarlıq, qəddarlıq və bir daha qəddarlıq milləti möhkəmləndirir. Yoxsa Nitsşe yox, başqa filosof?
  Bəli, bu, həqiqətən çox gözəl oldu. Xüsusən də kimisə götürüb parça-parça etsən.
  Taliban əsir götürdüyü rus əsgərlərinin dərisini soydu. Üstəlik, dərini canlı və anesteziyasız çıxardılar. Nə qədər ağrılı və qəddar idi. Və sonra mücahidlər əsir düşən rusların ətinə duz səpib, sidik ifraz etdilər. Bəli, onların işgəncə üçün yüksək təsəvvürləri var.
  Bir insanı diri-diri turşuda həll etmək sadəcə olaraq deyil. Bununla belə, Rusiyanın dostu Sədam Hüseyn insanları, o cümlədən uşaqları diri-diri sulfat turşusunda həll edirdi.
  Beləliklə, Taliban köhnəlmiş bir yolla gedir.
  Marqarita qəzəblə oxudu:
  Və onun kənarlarını sındırdı,
  Və yol daha da genişləndi!
  qoyanlara lənət edirəm ,
  Tezliklə səbrim tükənəcək.
  Mən axmaq məktəbli kimi baş əyirəm ,
  Rəqəm cəld kökəldi!
  . FƏSİL Љ 17.
  Kapital-Lev Pavel İvanoviç atışa davam etdi. Şortikli və ayaqyalın oğlanlar isə ona snayper tüfənglərini doldurmağa kömək edirdilər.
  Pirat ordusunun komandanı mahnı oxumağa başladı;
  Zəngin adam boş yerə palıd ağacını qapıya döydü,
  Axı dilənçilərin içəri girməsi qadağandır!
  Orada, kilid və açar altında bir qəfəsdə, Məryəm cansıxıcıdır,
  Cəngavərin ona kömək etməsini istəyir!
  
  Gənc ürəkdə bilin - cəngavər yaşayır,
  İstənilən oğlan ruhu centlmendir!
  Mayda ruhumda yasəmən kol açar,
  Biz yalnız ən yaxşı dəyişiklikləri istəyirik!
  
  Vətənin nurlu örtükləri,
   Gözəl - oğlan dənizlərə çəkilir!
  Yeni bir dünya qurmaq istəyirik,
  Sentyabrın rəngi başlasın!
  
  O, zadəgan ola bilərdi, amma pirat oldu,
  Oğlan xəncəri omurgaya itiləyib...
  Şiddətli cəza gözləyir,
  Həyətdəki ovçu freqatına pislik atdı!
  
  Ancaq nəcib bir ailə cəsarətə maneə deyil,
   Oğlan qılıncı məharətlə mənimsədi...
  Pirat çox vaxt əylənməsə də,
  Və dünyanı həddindən artıq xaos idarə edir !
  
  Cəsarətlə və olduqca məharətlə döyüşdü -
  Atlayın, sıçrayın, atlayın və təpikləyin!
  əvəz edəcək ,
  Ancaq qəzəb daha da qəzəblənəcək!
  
   Oğlan əlbəttə ki, yetkinləşəcək -
  Axı onun üçün maneələr illər deyil!
  Göydəki ulduzları vuracağıq,
  Orada da bir dəstə əcnəbi döyüşçü var!
  
  Pirat nəcib ruhlu bir oğlandır,
  Qadınların sevgilisi - güclü şərab!
  Hər birimiz azad doğulmuşuq,
  Başda ancaq qorxaqlıqdır, şeytanı tanı!
  
  Divanda uzanan kimsə başa düşəcəkmi?
  O, fikirsizcə tavana baxır...
  Tam nirvanada nə yaxşı deyil -
  Düşmüşlərin ruhu orada çox darıxdırıcıdır !
  
  Zurna əsgəri döyüşə, döyüşə çağırır,
  Geri çəkilməyə cəsarət etmədən düşmənlərinizi məhv edin!
  düşməni qisas gözləyir -
  Döyüşdə məğlub olan oğru isə qaçacaq!
  
  doğulmaq kifayət deyil ,
  Onlara iman lazımdır, əlbəttə !
  Külək isti əsir cığır , üzlər,
  Ordu yürüş edir, toz qaldırır !
  Captain Lion böyük hiss və enerji ilə belə oxudu. Və o, snayper tüfənglərindən həqiqətən öldürücü atəşlər aparmağa davam etdi. Və oğlanlar enerjili şəkildə yenidən yükləndilər.
  Adala, Morqan quldurlarına qumbara atarkən qeyd etdi.
  - Niyə mən super sinif qızı deyiləm!
  Aqata da partlayıcı paketi işə saldı və rəqiblərini öldürücü qüvvə ilə əzərək razılaşdı:
  - Bəli, sən super qızsan!
  Və sarışın terminator dişlərini açaraq əlavə etdi:
  - Amma mən hiperəm !
  Marqarita güldü və şən bir baxışla cavab verdi:
  - Qızlar ikiniz də çox yaxşısınız! Və mən heç də pis döyüşçü deyiləm.
  Qızlar onu götürüb bir-birinin əlini çırpdılar.
  Qara Bob atəş açaraq inlədi:
  - Bəli, dünyada səndən soyuq adam yoxdur!
  Morqanın ordusunun son ehtiyatı döyüşə girdi. Və döyüşə tələsən, əsasən ingilis olan tüklü korsanlar qaniçən simfoniya oxudular;
  O, səni yerin tam ortasına sürdü,
  İndi sən qız Tartarın kölgəsi oldun...
  Buna görə də axmaq cəfəngiyatınız haqqında danışmamaq daha yaxşıdır,
  Sən qamçının altında daha mehribansan, iyrənc oldu!
  
  Səni pis kəməndlə boğmağa başlayacağıq,
  Gəlin bakirə qızın şirin örgüsünü kökündən qoparaq!
  Burada oyuna çevrildiyiniz üçün,
  Qızların ayaqları isə qarda çılpaqdır!
  
  Daha mərhəmət istəmə, günahkar.
  Siz ancaq əzabınızı artıracaqsınız!
  İyirmi kirpikdən çox,
  təəssüf ki , bükülmüş çiyinləri düzəldə bilməzsiniz !
  
  Ən kəskin qırılma , ən böyük pislik,
  Onda mərhəmət və sevinc yoxdur !
  Axı Şeytan belə yaxşı olacaq,
  Ancaq yenə də mükafat istəyirsən!
  
  Budur rəf, sancaqlar və davakar cəllad,
  Bakirə qızın əzabına ucadan gülür!
  Hətta ayıq işgəncə verən də sərxoşdur,
  Gecələr isə günəş dərini dəhşətli dərəcədə yandırır!
  
  Hansı kabusda və hansı tüstüdə ,
  Bəzən şeytanlarımız şiddətli qəzəblənir...
  Hətta mən, murdar da, başa düşməyəcəyəm
  Amma siz qızlar hələ də mənə inanırsınız!
  
  Siz əxlaqsızlığa görə işgəncə görmürsünüz,
  Axı bil ki, məhəbbət Uca Allahı razı salır!
  Bəs niyə boynuna zəhmət çəkdin,
  Hər şey düzələcək, sadəcə bilin ki, bu heyrətamizdir!
  
  Tartarusun lideri bütün Yer kürəsinin lideridir,
  Çünki cəhənnəm qəlblərdə əbədi hökm sürər!
  Və ən güclüsü Cəhənnəm padşahıdır,
  O, ağrıları çox ehtirasla və ürəkdən sevir!
  
  Və əzab içində olmayacaqsan, sonunu biləcəksən,
  Çünki qəzəbin həddi-hüdudu yoxdur!
  Dərini incə üzdən qoparırıq,
  Ürəksiz Qabil isə dünyanı idarə edir!
  
  Və nə ilə qarşılaşa bilərik - titrəmək,
  Çünki fantaziyaların tədarükü sonsuzdur!
  Və o həkimlər yaraları sağaltmayacaq,
  Qızları cinayət başında tutduq !
  Beləliklə, mahnı oxudular və atəş açdılar. Və onlar böyük enerji və çılğın, aqressiv qüvvə ilə düşmənləri darmadağın etdilər . Və burada o qədər qan var idi ki, çaylarla axırdı. Və tanklara töküldü.
  Agatha qeyd etdi:
  - Bu, doğrudan da qanlı dəlilikdir!
  Düşmənə xüsusi arbaletdən atəş açan və ona ciddi ziyan vuran hindli qadın onu götürüb cıvıldadı:
  - Hər şey ağır şəkildə olacaq!
  Adala isə iki dəfə düşünmədən düşmənin üstünə öldürücü partlayıcılar olan bağlama atdı. Və buna görə də onu götürəcək və həqiqətən onu sikəcək . Və bu, çoxlu dağıntılara və ölümlərə səbəb olur.
  Qızılbaş pis təbəssümlə qeyd etdi:
  - Beləcə mən onların hamısını götürüb, nokaut edəcəyəm!
  Sarışın terminator razılaşdı:
  - Bəli, lazımsız problemsiz və mərasimsiz, lazımsız təlaşsız biçib qızardacağıq!
  Marqarita son dərəcə sərindir. Və Taliban kiminlə məşğul olduqlarını bilirdi. Mücahidlərin Tacikistana hücumu çox şiddətli və aqressiv idi. Və vulkan püskürməsi zamanı uçqun kimi dırmaşdılar.
  Qızıl saçlı qız düşmənlərini belə vururdu . Morgan quldurları bunu xüsusi olaraq aldılar.
  Və beləliklə də onları yenidən alov qurğusu ilə götürüb onlara tərəf vurdular . Və çox isti və ölümcül napalm kimi bir şey tökülməyə başladı. Və o qədər düşmən bir anda yandırıldı.
  Aqata təbəssümlə qeyd etdi:
  Qoy yöndəmsiz qaç,
  Gölməçələrdəki o quldurlar...
  ölümü məhv edənin qatil və dağıdıcı qüvvəsi tərəfindən atıldı . Bu, baş verən və qaydalar olmadan ölüm şəlalələrinə səbəb olan unikal bir şeydir .
  Adala Tvitter hesabında yazıb:
  - Dünyada sevgi yoxdur! Əjdahanı sındır!
  Və döyüşçü zümrüd gözləri ilə göz qırpdı.
  Aqata atəşə davam edərək qeyd etdi:
  - Bəs sən nə edəcəksən?
  Qızılbaş arxayın bir tonda cavab verdi:
  - Öldürməyə davam edəcəyik!
  Sarışın qəzəbləndi:
  - Mənasız və məqsədsiz ölüm və məhvi necə yaratmaq olar?
  Adala güldü və qeyd etdi:
  - Qətldə həmişə bir məna var! Bəs əslində biz Tacikistanı niyə müdafiə etməliyik? Bu çox axmaq deyil?
  Morqan quldurlarına atəş açan Aqata razılaşdı:
  - Bəli, bu, həqiqətən çox axmaqdır! Oğlanlarımız, qızlarımız hansısa Rəhmonov üçün ölməlidir. Və daha axmaq bir şey düşünmək çətindir!
  Qırmızı saçlı vixe güldü və cik-cik dedi:
  - Bəli, görünür, Rusiyanın taleyi belədir - hər cür əclaflara imza atmaq . Kim nə edər şeytan bilir!
  Sarışın terminator hıçqırdı:
  - Bəli, bu, həqiqətən də quldurlarla dostluqdur. Bununla belə, siz də, mən də quldur və piratıq. Biz şeytan bilirik. Biz isə nə mərhəmət, nə də həya bilirik. Məsələn, xatırlayırsınızmı, biz üç Talibanı necə aparıb qaynar məftillə mişarlamışıq?
  Adala bunu təsdiqlədi:
  - Bəli, ürəyimiz qəzəblə doludur, qəzəb isə qurban tələb edir!
  Marqarita düşmənə atəş açaraq təsdiqlədi:
  - İmperator Neron demişkən, ürəklər intiqam tələb edir, qisas qurbanlar tələb edir!
  Qızılbaş gülümsəyərək dedi:
  - Bəli, bu həqiqətən öldürücü təsirdir! Və biz qanı nə şüşələrdə, nə vedrələrdə, nə də çəlləklərdə, tanklarda tökdük!
  Aqata güldü və dedi:
  - Biz eyni zamanda köpəkbalığı qızları və vampirik! Və son dərəcə aqressiv, heç bir qürur və şərəf hissindən məhrumdur.
  Marqarita buna etiraz etdi:
  Başqalarına belə şeylər demə ! Ruhum çiçək kimi zərifdir!
  Qızıl yarpaq rəngində saçlı qız oxumağa başladı;
  Özünü yaxşı olmayan bir dünyada tapırsan,
  Mən kainatın kraliçası olmaq istəyirdim!
  Və torpağınızın üstündən bir ordu uçur,
  Bil ki, sən özünü tərbiyə üçün cəhənnəmdə tapdın!
  
  Özümü atəşin qəddar olduğu bir yerdə tapdım,
  Harada zəif olanlar diz çökdürülür!
  Rok nə qədər amansız olacaq?
  Qoymayın ki, oriole hədəfsiz tapsın!
  
  Yaradan düşündü - təhsil vermək,
  Belə bir şey etməyə qərar vermək mükafatdır!
  Vətən sevgisindən canını vermək,
  Dünyanın istənilən imtahanından keçin!
  
  Rəbb, əlbəttə ki, sərt Ata kimidir,
  Bəzən qəzəbindən imanı belə bilmir!
  Dünya altılıq və təpələrdən ibarətdir,
  Və əgər Habil, onda itiləmə Qabil ilə!
  
  Beləliklə, insan cənnəti əldə etməyəcəksiniz,
  Çünki bu, çox iyrənc bir məxluqdur !
  Ancaq yenə də döyüş və cəsarət et,
  Və duada tövbəni tök!
  
  Cəhənnəmdə yer düzəldə bilərik,
   Cənnətdən şirin , iradə varsa!
  Şeytan mərkəz hücumçusu kimidir - inanın, vuraram...
   Döyülən isə meydandan çıxarılacaq!
  
  Son nəfəs qadın iniltisi olacaq,
  Cəhənnəm zəncirləri və sancaqlar sizi gözləyir...
  Yer üzündə məğlub oldun,
  Qurtuluş ümidləri tez sönür!
  
  Oyunda ümidsiz bir mat aldı,
  Və piyada böyük bir parçanı yıxdı...
  İnanın, Xilaskar bu səbəbdən çarmıxa çəkilməyib,
  Belə insanlar özlərini gurus hesab etsinlər!
  Qızlar demək olar ki, bütün quldurları öldürdülər. Daha doğrusu, Pavel-Levin qoşunları onları vurdular. Və bunu son dərəcə məharətlə və dəqiqliklə etdilər. Onlar ən yüksək və böyük siniflərini göstərdilər.
  Agatha qeyd etdi:
  - Axı düşmənlərimiz onu buynuzu götürdü!
  Adala gülərək cavab verdi:
  - Çox güman ki, toplarda belə!
  Hindistanlı Bella böyük enerji ilə hərəkət edir və düşmənlərini böyük qüvvə ilə vurur. Və yenə də qız bunu dəqiq etdi. Və dəqiq vurdu . Və onun silahları yüksək səviyyədə idi.
  Lakin Morqan quldurları getdikcə azaldı. Və onların hücumu həqiqətən tükənmək üzrə idi. Və düşmən məcazi mənada tükəndi.
  Marqarita daha bir partlayıcı paket kömür tozu atdı. Rəqiblərini parçaladı, onlardan cəsədlər düzəltdi və qışqırdı:
  - Bizim hücumumuz ən aqressiv və dağıdıcıdır!
  Morqanın dəstəsindən sağ qalan bir neçə quldur cəngəlliyə qaçdı. Düzdür, hücum zamanı liderin özü görünmədi. O, deyəsən, Kapitan Aslanın nə qədər iti snayper olduğunu bilirdi. Həm də onun tərəfdaşları.
  Snayperin vurması isə pirat karyerasının pis sonu deməkdir. Yalnız dar ağacında, yəqin ki, daha pis olacaq. Üstəlik, ilgək boğaza ağrılı təzyiq göstərir.
  Kapitan Lev atəşə məruz qalmamaq üçün ərazini diqqətlə taramağı əmr etdi.
  Bunun üçün xüsusi təyinatlı mayorun dəniz quldurları xüsusi taxta qalxanları tutdular və onların altında özlərini örtdülər. Xüsusi təlim keçmiş itlər isə qabağa buraxılırdı. Bu da əraziyə nəzarət etmək üçün çox təsirli bir üsul idi. Və burada hər şey olduqca üstün idi. Beləliklə, onlar quldurları çimdikləməyə başladılar.
  Morqanın bütün gəmilərini götürmək üçün çox az adamı qalmışdı.
  Və onun əmri ilə daşqın başladı.
  Bu yolla o, həm də rəqiblərindən xilas oldu.
  Aqata qıcıq hissi ilə qeyd etdi:
  - Biz kiçik balıqları belə tuturuq, böyükləri isə gedir!
  Adala gülərək dedi:
  - Onun dəstəsi olmadan Morqanın dəyəri nədir? Krallığı olmayan bir padşahı təsəvvür edin?
  Marqarita təbəssümlə başını tərpətdi:
  - Bəli, Fransasız On Dördüncü Lui olduqca acınacaqlı mənzərədir! elə deyilmi?
  Hindistanlı Bella razılaşdı:
  - Bəli, mütləq! Kral onun yoldaşları və təbəələri tərəfindən rənglənir! Ona görə də o, padşahdır, sıfır yox!
  Qızlar götürüb birlikdə güldülər...
  Aqata iynəni götürüb atdı. O, silahla nişan alan dəniz quldurlarından birinin boğazından vurub. Və korser onu götürdü və öldü. Və bu, sarsıdıcı bir zərbənin öldürücü təsiri idi.
  Sarışın terminator qışqırdı:
  - Qoşunlar hazırdır, xanım - hamını məhv edəcəyik!
  Və onun mirvari dişləri parıldadı. Bəli, parıldayan və həqiqətən dayanılmaz gücü olan qızlar var. Və hər kəsi sözün əsl mənasında parçalamağa qadirdirlər. Nəhəng bir timsah olsa belə.
  Bella qulduru dəqiq bir atəşlə çıxararaq qeyd etdi:
  - Mən döyüşkən gözələm ! Odur ki, mənim qarşımda diz çök !
  Və döyüşçü oxu yenidən vurdu.
  Adala təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, ən təqvalı düşüncələr diz çökən zamandır! Doğru deyilmi?
  Aqata gülərək dedi:
  - Ola bilər! Kişilərin yalın ayaqlarınızı öpməsi xoşdurmu?
  Qızılbaş çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Bu, onların necə kişi olmasından asılıdır. Bununla belə, kişi sizi sığallayanda qeyri-ixtiyari olaraq həyəcanlanırsınız!
  Qızlar əyilib güclü təpiklərlə Morqanın dəstəsindən başqa bir piratın sümüklərini sındırdılar.
  Bundan sonra onlar meşədə hərəkətlərini davam etdirdilər. Bu sadəcə fantastik bir hərəkət idi.
  Piratların mövqelərini hava şarları izləməyə davam edirdi. Onları heç bir rəhm etmədən öldürdülər.
  Qızlar hərəkət edərkən atəş açır...
  Morqanın dəstəsindən sağ qalan bir neçə dəniz qulduru isə qaçmağa çalışır.
  İyirmi beş gəmidən yalnız beşi geri qayıdıb. Qalanları isə yandırıldı. Və onlar məşəl kimi yanırdılar. Və bu, badamcıqlara qədər qan içində əsl atəş vəftiz idi.
  Marqarita məsum təbəssümlə qeyd etdi:
  - Qazanırıq, qazanırıq!
  Aqata motivini götürdü:
  - Bu nə qədər üst-üstə düşmür!
  Adala davam etdi:
  Kölgə kimi taleyimi izləyirəm,
  Və mən uyğunsuzluğa alışıram!
  Kapitan Aslanın quldurları hələ də zədələnməmiş bir neçə gəmini ələ keçirə bildilər .
  Və bir az uğur idi...
  Beləliklə, on iki minə yaxın dəniz qulduru öldürüldü və daha beş yüzə yaxını əsir götürüldü. Bu vəhşi qırğın idi . Və qələbə qazanıldı.
  Aqata məmnuniyyətlə qeyd etdi və dişlərini göstərdi:
  - Bəlkə qızlar oxusun?
  Adala bu qırmızı saçlı qancıq razılaşdı:
  - Deməliyəm ki, ideya heç də pis deyil! Əsas odur ki, buradakı tamaşa bizi ruhdan salmasın!
  Marqarita çox şirin gülümsədi və mirvari dişlərini tərpətdi, cıvıldadı:
  - Problemlər nədən ibarətdir?
  Hindistanlı Bella əminliklə dedi:
  - Yox! Kvartetimizin musiqi ilə bağlı heç bir problemi yoxdur və prinsipcə ola da bilməz!
  Qara Bob başını tərpətdi:
  - Belə olur, qızlar, əgər Allahdan belə bir hədiyyə varsa! İstedadınızdan utanmayın!
  Marqarita öskürdü və qeyd etdi:
  - İndi oxuyacağım fakt bir qədər uzaqdır! Bunu nominal olaraq qəbul etməyin!
  Bob mızıldandı:
  - Özlüyündə! Siz qadınlar yazmağı çox sevirsiniz!
  Qızıl saçlı qız parlaq və bürünc səsi ilə duyğu və möhtəşəm ifadə ilə oxumağa başladı;
  Mən kəndli doğulmuşam - taleyi çətindir,
  Körpəlikdən yaxa və qamçı sancır!
  Kasıb zənginlər üçün baltam var,
  Onun hər kəs üçün kifayət qədər yaxşılığı yoxdur, kifayət deyil, kifayət deyil!
  
  Tale yoxdur, inanın, mən daha çox kədərlənirəm,
  İş və döyülmə - əbədi aclıq!
  Və bəzən hətta cingilti də sümüklərdən gəlir,
  Soyuqda qarda ayaqyalınam!
  
  Ancaq bu dəhşətli yoxsulluqda belə,
  Parlaq günlər vardı, bahar günləri...
  Mən büllurdan qaçdım, şeh bilirəm -
  Və məsafənin nə qədər gözəl olduğuna heyran oldum!
  
  Bayat çörək mənə tortdan dadlıdır,
  Çayın suyu istidə baldan şirindir ...
  Təsadüfən tarlada bir göbələk tapdım,
  Doymaz bətnini əyləndirin!
  
  Günlər keçir və qız böyüyür,
  Hər ay daha da gözəlləşir...
  Artıq ən yaxşı ilinə çatmısan,
  Və iddiaçılar Maşa ilə qarışmağa başladılar!
  
  Ancaq sərt despot olan usta qışqırdı:
  - Əsrin tacına qədər mənim olacaqsan!
  murdar bir qarışıqlıq yaratdı ,
  Bu cür əxlaqsız və şikəst !
  
  Qızı həbsə atmağı əmr etdi,
  Uşaqlar möcüzəni bir daha görməsinlər!
  gözəlliyi eşikdən kənara qoyma ,
  Kasıb olma, cavan arvad!
  
  Lakin oxatan Fedot qəzəbləndi,
  O, qışqırdı: usta rəzil vəhşidir!
  Və atıcı onun çağırışını dəstəklədi,
  Və döyüş başqa bir dərinlik üçün davam etdi !
  
  Kəndlilər şiddətli qəzəblə partladılar,
  Xalq dalğası qəzəblə alovlanır...
  Zəncir istəmirsinizsə, yuxarı qalxmaq daha yaxşıdır -
  Barlar bizi çörəklə sevindirməməlidir!
  
  Əmlak kül oldu - usta ilgədədir,
  Qız və Fedot pulsuzdur.
  yumruqlarında çox güc var ,
  Təəccüblü deyil ki, onlar qəsidələrdə iğtişaşlar haqqında oxuyurlar!
  
  Ancaq sonra onları sakitləşdirmək əmri gəldi,
  Dünyanı idarə etmək qulların işi deyil!
  Sən kəndli idin, amma indi oğrusan,
  Kim öldü, kim yaralandı!
  
  Oxatanınızın dirəkdəki üsyanı yatırıldı,
  Qızı qamçı ilə bərk döyüblər...
  Şumçular bir dəstə kimi əzildi,
  Yaxşı, timsahlar kimi iştaha!
  
  Ayaqyalın Maşanı edama apardılar,
  Bu dilənçi kəndli qadına qar yağışı tanışdır...
  Ayağına "çəkmə" qoydular,
  Barmaqlar bir vitse ilə sıxılır, çubuq fit çalır!
  
  O, solğunlaşdı, dodaqlarını bərk-bərk basdı,
  Amma qız iniltisini belə buraxmadı...
  Qəzəbli bir fəlakətdə nə qədər çalışsam da,
  gənclərin iradəsi metaldan güclüdür!
  
  Və hətta isti bir atəşin alovu,
  Ayaqyalın qızın dabanlarını yalayanlar...
  Sanki zarafatla atəş açırdı,
  Və bu ifritə göz yaşı tökmür!
  
  Cəllad çarəsizcə əllərini yerə saldı,
  Pıçıldadı: övliyadır, yoxsa şeytan...
  Sonra boyar onu götürüb bağışladı,
  Və bibər, araq ilə dərman istifadə edildi!
  
  Və Maşa həyətdə birinci oldu,
  İndi o, qullara əmrlər göndərir...
  Ancaq o, yanvarda qaçmağı sevir,
  Qarda, ayaqqabısız - təyyarə ilə!
  Bundan sonra bütün saysız-hesabsız dəniz quldurları onu götürdülər və tam əlləri ilə alqışladılar.
  . FƏSİL Љ 18.
  Qələbə demək olar ki, tamamlandı, amma Morqanın özü və beş gəmisi qaçdı. Və bu, tam sevinməyə imkan vermədi.
  Ancaq Marqarita məntiqlə qeyd etdi:
  - Nağıl bitəndə xoşum gəlmir! Beləliklə, əsas pirat indilik azad qalsın!
  Pavel-Lev razılaşdı:
  - Doğrudan da, onu öldürəcəklər və film bitəcək! Hələ də qarışıqlıq olacaq!
  Aqata başını tərpətdi və qeyd etdi:
  , yenilməz döyüşçüdən qaçan Skelenton kimidir . İvan Draqonun rol aldığı filmi xatırlayın !
  Adala gülərək cavab verdi:
  - Bəli, İvan Draqo mükəmməldir!
  Qız rəfiqələrinə göz vurdu. Onların əhval-ruhiyyəsi dərhal müsbət oldu.
  Qızlar kifayət qədər lirik idilər.
  Marqarita qeyd etdi:
  - Qələbə həmişə məğlub olmaqdan yaxşıdır. Amma bəzən, məsələn, siyasətdə qələbələr şişirdilmiş gözləntilərə səbəb olur. Xüsusilə, Vladimir Volfoviç Jirinovski Dövlət Dumasına seçkilərdə qalib gəlmiş kimi görünür. Amma Rusiyada Dövlət Dumasının real gücü yoxdur. Rusiya prezident respublikasıdır. Və buna görə də seçici Jirinovskidən möcüzə gözləyirdi, lakin Volfoviçin real gücü yox idi. Və nəticə məyus oldu. Beləliklə, görürsən, olur.
  Pavel İvanoviç qətiyyətlə dedi:
  - Volfoviçin beyni, heç olmasa intuisiyası olsaydı, şanslarını əldən verməzdi , bu qədər babat olardı!
  Marqarita razılaşdı:
  - Bəli! Satmağa ehtiyac yoxdu! Xüsusilə kiçik şeylər! Bu həm biabırçılıqdır, həm də faydasızdır!
  Aqata onu götürüb oxudu:
  - Hər halda, qardaşlar! Yaşamağı sevirəm, qardaşlar! Kapitanımız üçün narahat olmaq lazım deyil !
  Pavel Lev başını tərpətdi və dedi:
  - İndi toy və Morqanın özü üzərində qələbə ilə bağlı şənlikləri davam etdirməyin vaxtıdır!
  Həqiqətən, niyə əylənməyəsiniz. Və şənliklər başladı. Və olduqca fırtınalı.
  Pavel İvanoviç və dörd qız stullarda oturub taxta qılınclarla duelə baxırdılar. Qladiator döyüşünün bəzi görünüşü. Və çox maraqlı idi. Üstəlik, televizor və internet də yoxdur. Başqa necə əylənmək olar? Belə qədim zamanlarda hamilə qalmaq çox qorxulu idi !
  Tüklü kişilərin belə döyüşməsinə baxmaq belə maraqlı deyil.
  Pavel Əfqanıstanı xatırladı - orada əyləncəli idi. Baxmayaraq ki, qəddar, məkrli düşmənlə də müharibə gedirdi.
  Həm də fanatik düşmən. Taliban itkiləri nəzərə almadan döyüşdü. Tacikistan uğrunda döyüşməyə dəyərmi? Üstəlik, buna görə Ukraynada bütün hücum əməliyyatlarını məhdudlaşdırmaq və total müdafiəyə keçmək lazım idi. Cəbhə xətti çətinliklə saxlanıldı və hətta ukraynalılar onu itələdilər.
  Tacikistana quru qoşunları yeridilib və bir neçə sərhəddən təchizat göndərilib. Və bu, müharibəni çətinləşdirdi. Üstəlik, düşmənin çoxlu qoşunu var idi. Taliban bir neçə milyon insanı səfərbər edə bildi və onları məğlub etmək mümkün olmadı.
  Pavel İvanoviç Rusiyanı belə dayandırılmış vəziyyət, Ukrayna ilə və Tacikistanda cənubda müharibə olanda tərk etdi və Rusiya həddindən artıq gərginləşdi.
  Beləliklə, münaqişə yarandı. Bəli, Putin Rusiyanı müharibəyə sövq etdi . ABŞ-ın Talibanla çox uzun müddət mübarizə aparması da bəxti gətirdi və Amerika qoşunları oradan çıxarıldıqdan sonra onlar bir neçə il döyüşlərə fasilə verdilər. Ancaq sonra, təbii ki, yenə də müharibəyə girdilər. Əlverişli bir anı necə tutmamaq olar .
  Müharibə elə bir şeydir ki, ondan yorulursan. Amma sonra dünya üçün darıxdıqda. Orta əsrləri götürək - müharibə gedir. Bir neçə il keçir, sonra sülh. Və bir müddət sonra yenidən müharibə başlayır. Əslində bəşəriyyətin və Rusiyanın tarixi davamlı müharibələrdir. Dövlətlər birtəhər sülh və xalq istəmir. Avropada isə İkinci Dünya Müharibəsindən sonra çox uzun bir sülh dövrü olmuşdur. Yalnız Yuqoslaviyanın dağılmasından sonra hərbi əməliyyatlar başladı.
  Pavel, əlbəttə ki, Serbiya və Monteneqronun bombalanmasını təqdir edə bilməzdi, amma etiraf etdi ki, amerikalılar yetmiş iki gündə cəmi iki nəfəri itiriblər. Eyni sözləri Ukraynadakı müharibə haqqında demək olmaz. Bu, çox qanlı və çirkli müharibə idi. O cümlədən informasiya sahəsində.
  Bununla belə, bu niyə belə idi? Axı Pavel başqa vaxta köçəndə bu, Talibanla müharibə kimi hələ də davam edirdi. Deməli, gələcək dumanlıdır. Müharibə hələ davam edərkən Marqarita da köçdü. Və hər şeyin necə bitəcəyini bilmirdim. Düzdür, Putin hər şeydən sonra öldü və daha yaxşı gələcək üçün şans var.
  İki qız arenaya girdi və dirəklərdə döyüşməyə başladı - bu daha maraqlıdır!
  Xüsusən də qızlar gövdələrini açdıqda və yalnız bel paltarında qaldılar.
  Bu gözəl və heyrətamiz idi. Xüsusilə qırmızı məmələrini silkələdikdə. Və bu döşlər gül qönçələrinə bənzəyir - çox gözəl.
  Pavel İvanoviç oxudu:
  - Ay, nə döşlər var, gəzirik oğlanlar!
  Bəli, çılpaq bir qızdan daha cəlbedici nə ola bilər?
  Və quldurlar həyəcanlı və enerji dolu nəriltilər.
  gözəl oldu . Çox şən üslubda.
  Qızlar çox cəlbedicidir...
  Pavel daha çox rom içdi. Bir neçə gün çətinliklə yatdı, gözləri yumulmağa başladı. Və getdikcə daha çox yapışmağa başladılar.
  İndi böyük dəniz komandiri yuxuya getdi. Dərin və güclü yuxu, parlaq xəyallarla doludur.
  Hər bir pirat bəzən çətin günlərdən keçir. Beləliklə, bəxt günəşi məşhur Ceyms Kuk üçün buludların arxasında gizləndi. İsamar flotiliyasına son basqın bir gəminin itməsi ilə nəticələndi, digəri isə o qədər zədələndi ki, kapitan onu təmir üçün limanda qoyub getməyə məcbur oldu. Digər problem pirat baron Dukakisdən gələn təhlükə idi. Bu alçaq adam and içdi ki, Ceymsin boğazını kəsəcək. İndi isə onun bu şansı xeyli artıb. Batmış gəminin ekipajının çoxu və zədələnmiş gəmidən olan dənizçilər çuxura keçdilər. Bu kiçik çuxurun korsanlarla dolu olduğu ortaya çıxdı . Uzun müddət yuyulmamış cəsədlərdən ağır bir qoxu gəldi; bir çox quldurlar göyərtədə yatdılar. Ayı başlı dörd silahlı subyektlər xüsusilə iyrənc idi . Düzdür, yaxşı döyüşürdülər, amma o qədər iy verirdilər ki, üfunətli qoxusu burun dəliklərini doldururdu. Ceyms gəmini hərtərəfli təmizləməyi və körfəzdə üzməyi əmr etdi. Bundan sonra nəfəs almaq dərhal asanlaşdı və çubuq sahildən yola düşdü. Qağayılar gəminin üstündən uçdu və köpüklü su sıçradı. Üçqat günəş yolu işıqlandırdı və... James Cook, keçmiş olsa da, zadəgan idi və patoloji olaraq çirki sevmirdi. Halbuki, bu adam qəddar əclaf və əclaf idi. Qara kamzula geyinmiş və çiyinlərinə qədər qıvrılmış qara parik geyinmiş, o, məşum qarğa kimi görünürdü. Şişkin manşetlərin krujevalı gümüşü köpüyü və iri brilyantlı jabot onun fiquruna aristokratik parıltı verirdi. Onun tünd, uclu, təmiz qırxılmış sifəti sərt idi. Mavi gözlər polad parıltı ilə parıldadı, baxışları tam içəridən keçdi. Çoxsaylı quldurlar ondan qorxurdular, itaətkarlıqla əmrləri yerinə yetirdilər və nisbətən kiçik çəmənliyin ətrafında fırlandılar.
  - Leytenant Barsaro . - quldurların lideri qışqırdı. - Üfüqdə nə var?
  Barsaro - nəhəng , tüklü, şiddətli, kobud köynək və dəri şalvarda - şişirdi. Çiçəkli yaylığı aşağı sürüşərək qısa kəsilmiş başı ortaya çıxdı.
  - Hər şey sakitdir, kapitan.
  - Və siz bunu çox sakit deyirsiniz. And içirəm ildırım və şimşək, əgər günün sonuna qədər heç olmasa bir ovla rastlaşmasaq, kimisə həyətdən asaram. Püşkatma ilə.
  Kapitanın əvvəllər hipokondriya tutmaları olub, ona görə də korsanlar əsəbiləşiblər. Ancaq onların fəaliyyətinin başlanğıcı qısa oldu.
  Üç parlaq disk məni yuxuya apardı. Bir müddət sonra dəniz quldurlarının çoxu göyərtədə mürgüləyirdilər.
  Ceyms Kuk əsəbi şəkildə möhkəm palıd taxtalar boyunca addımlayır, ehtiyatsız və ya həddindən artıq yuxulu dənizçiləri ayaqları ilə itələyirdi. Komanda zəif gileyləndi. Səbəbsiz deyil, kapitan iğtişaşdan qorxurdu. Axı ac pirat canavar kimidir. Hətta yaxşı qidalanan quldur da etibarsızdır və boş qarnı ilə əlini dişləməyə hazırdır. Leytenant Barsaro onun arxasınca getdi və şiddətli baxışlar atdı. Piratların əksəriyyəti insan idi, yadplanetlilər ayrı-ayrı dəstələrdə toplaşırdılar və bir qayda olaraq, həddindən artıq qəddarlığı ilə seçilirdilər.
  Zəngli səs onun fikirlərini yarımçıq kəsdi:
  - Bu gün şanlı döyüş olacağını hiss edirəm.
  Kapitan bu səsi tanıdı və geri döndü. Bu sözləri tünd xallı kostyumlu sarışın, yaraşıqlı qız dedi. James dərhal əridi. Yadına düşdü ki, bu kabinli oğlan bu yaxınlarda gəmiyə necə minib.
  Zədələnmiş gəmi ilə endikləri limanda idi. Dəniz quldurları adəti üzrə sahildə sərxoş olub və küsməyə başlayıblar. Bu qəribə qız ona yaxınlaşdı və cəsarətlə pirat ekipajı üçün kabin oğlan olmasını istədi. Bəlkə də başqa şəraitdə Ceyms həyasız qızı qılıncla deşəcəkdi . Ancaq qız qapıdan içəri girəndə böyük bir korser onu tutmağa çalışdı və boynuna təpiklə vurularaq yıxıldı. Üstəlik, qız arxasına belə dönmədən çılpaq dabanını tərpətdi. Təəssürat yaratdı.
  - Kabin oğlanı olmaq istəyirsən? - kapitan dedi. "Biz quldurlara kabinli oğlan lazım deyil." Mən səni sadə dənizçi kimi qəbul edə bilərəm, amma bunun üçün sən imtahandan keçməlisən.
  Qız yalın ayağını möhürlədi və qəzəblə dedi:
  - İstənilən çağırışa hazıram.
  Kuk teatral şəkildə səsini qaldırdı:
  - Onda Uzun Ayı ilə vuruşun! - Ceyms dörd silahlı leytenant Makuhotoya işarə etdi . Ondan güc oğurlamaq istədiyi açıq-aydın kapitanın bu qəribə adamı xoşuna gəlmədi. Uzun ayı, çirkin lənətlə, döyüşə hazırlaşır. Hər əlində bir qılınc var. Sonra qız şam işığında parıldayan bıçağını çıxartdı. Kapitan əllərini çırpdı.
  - Gəlin başlayaq!
  Qız, gözlədiyi kimi, çox çevik idi. Qılıncı ilə o, eyni anda dörd zərbəni dəf etdi və düşmənin iki bıçağı kəsildi. O , Makuhoto-nun tüklü sinəsini vurub deşdi . Qan sıçradı, korsan qəzəbləndi və vəhşi nərilti ilə yenidən hücum etdi. Qız qoltuğunun altına girib başını kəsdi, heyvan göyərtəyə yıxıldı.
  Kapitan məmnuniyyətlə fit çaldı.
  - Bu döyüşçüdür. Oğlanlarımın ən yaxşısı. - Yeni gələn son dərəcə çevik və çevik oldu. Və onun qılıncı hərb sənətinin möcüzəsi kimi görünürdü. Əvvəlcə fikirləşdi ki , bu qız ona yeraltı dünyadan gəlibmi . Amma sonra bu fikri kənara atdım. Yeraltı dünyasının sakinləri bıçaqlı silahlardan istifadə edə bilirlərmi?
  Pirat qışqırdı:
  - Adın nədir, balam?
  - Marqarita. Və mən körpə deyiləm. - qız qürurla gözlərini zillədi. Marqaritanın cəmi yüz otuz yaşı olmasına baxmayaraq, o, on dördə yaxın görünürdü və bir qız üçün kifayət qədər geniş çiyinləri vardı . Piratların lideri onda uşaq gücü hiss edirdi.
  Hook fısıldadı:
  - Deməli, dava olacaq?!
  Qız ombasını fırladıb qışqırdı:
  - Bəli və çox isti.
  Bəlkə qız düz deyir. Hər halda bu, onun istəkləri ilə üst-üstə düşür. Mən qan və qızıl istəyirəm.
  - Gənc, müşahidə göyərtəsinə qalx, təhlükə barədə bizə məlumat verəcəksən.
  Marqarita başını tərpətdi və pişik sürəti ilə kəndirlərə dırmaşdı. Heç beş dəqiqə keçməmişdi ki, qız qışqırdı:
  - Sağ tərəfdə, cənub-şərq istiqamətində böyük bir gəmi hərəkət edir!
  Piratlar yerlərindən atıldılar , Ceyms Kuk teleskop çıxartdı. Qızın göstərdiyi nöqtədə əslində təsirli gəminin dirəkləri görünürdü. Görünür, bu, hökumət döyüş gəmisi imiş. Bu nəhəng gəmidə onları da gördülər, ona görə də kursu dəyişərək yaxınlaşmağa doğru getdilər. Nəhəng dörd dirəkli gəminin hərəkəti dəhşətli idi. Filibusların kapitanı yelkənləri əlavə edib geri qayıtmağı əmr etdi. Ayaq-top nəhənginə müqavimət göstərmək üçün zərrə qədər şansı yox idi . Dəniz quldurları bütün yelkənləri açsalar da, oranı tərk etmək mümkün olmadı. Düşmənin sürəti xeyli yüksək idi. Nəhəngin əla xüsusiyyətlərə malik olduğu görünürdü.
  James Cook panikaya düşdü, əsəbiliyi Marqaritaya keçdi.
  Kapitan əmr etdi:
  - Lənətə gəlmiş qadın kabinli oğlan qızğın döyüş olacağını proqnozlaşdırmışdı. İndi isə döyüş gedir və bizim üçün uğursuz bir döyüş gedir. Mastdan çıxarın və asın. Ancaq yox, əvvəlcə bir az kirpik əlavə edin.
  Piratlar "rəisin" göstərişlərini yerinə yetirmək üçün sevinclə yuxarı qalxdılar. Qız ümidsizcəsinə müqavimət göstərdi və hətta ikisini də dənizə atmağı bacardı, amma yenə də göyərtəyə sürükləndi. Orada əlində ağır yeddiquyruqlu qamçı ilə adi bir cəllad gözləyirdi . Onun köynəyini cıraraq, qızı adətən dənizçiləri qamçıladıqları skamyaya bağladılar. Ceyms işgəncə verənə qızın ruhunu yıxmağı əmr etmək istədi, lakin fikrini dəyişdi.
  - Tezliklə ölüm-qalım döyüşümüz olacaq. Əlavə qılınc zərər verməzdi.
  Güclü bir atəş onun sözlərini kəsdi. Döyüş gəmisinin yay toplarından biri atəş açırdı. Top gülləsi gəminin üzərindən uçdu. Piratlar çirkin şəkildə söydülər. Başqa bir topdan atılan növbəti atış daha dəqiq idi - top gülləsi yan tərəfə dəydi, deşik açdı.
  Döyüş gəmisi işarə verdi - təslim ol. Ceyms Kuk qəti imtina ilə cavab vermək istədi - quldurlar ölür, amma təslim olmayın, çünki beynində bir fikir çaxdı. Və əgər?!
  Komandaya tərəf dönüb qışqırdı:
  - Ağ bayrağı atın, təslim oluruq!
  Bu zaman döyüş gəmisi yenidən atəş açdı və kaman və arxa tərəfə vurulan zərbələrdən şillə titrədi və onun sınıq kamanı kamanın üstündəki dəzgahın dolaşıqlığında asılıb.
  - Daha tez, yoxsa məhv olacağıq!
  Ağ bayraq çəmənliyin üstündə dalğalanırdı. Güclü düşmən gəmisi daha bir atəş açdı. Ağır top gülləsi üst quruluşu deşdi və gəminin burnunu parçaladı. Yalnız ağ bayrağın görünüşü şalvarı məhv olmaqdan xilas etdi. Ceymsin riskli hesablaması ona əsaslanırdı ki, "Agikan" gəmisi düşmənin sayını bilmədən ona enmək üçün yaxınlaşacaq və təəccüblə onun rəhminə gələcək. Görünür, bu gün şıltaq bəxt filibusterlərin tərəfində idi. Onların gözlədiyi kimi oldu - nəhəng bir gəmi çuxurun kənarına yaxınlaşdı. Tərəflər demək olar ki, başdan-başa birləşdi. Ceyms Kuk heykəl kimi dondu, sonra sağ əli qalxdı.
  - İrəli, dəniz oğulları!
  Təcrübəli quldurlar ildırım sürəti ilə hərəkət etdilər.
  Güclü bir zərbə, qarmaqarışıq qurğuların üyüdülməsi, yıxılan dayaqların gurultusu və döyüş gəmisinin gövdəsini qazaraq minən pişiklərin səsi eşidildi. Hər iki gəmi sıx bir şəkildə birləşərək birləşdi və quldurlar leytenant Barsaronun əmri ilə bir yaylım atəşi açdılar və qarışqalar kimi döyüş gəmisinin göyərtəsinə düşdülər. Onların təxminən iki yüz əllisi var idi - geniş dəri şalvarlı qəddar quldurlar. Bəziləri köynək geyinirdi, amma ən çox belinə qədər çılpaq döyüşməyi üstün tuturdu və onların çılpaq, qaralmış dərisi altında yuvarlanan əzələləri onlara baxmaqdan daha qorxunc edirdi . Beş yüzdən çox insan onlara qarşı çıxdı. Düzdür, döyüş gəmisinin matrosları əsasən yaşıl quldurlar idi və korsarların hamısı seçilmiş - güclü, döyüşdə mətin döyüşçülər idi. Onları muşketlərdən qeyri-dost atəşlə qarşıladılar və təyyarədə döyüş başladı. Zurnaçılar hücuma keçdilər və Ceymsin özü tez düşmən gəmisinin göyərtəsinə qaçdı. Filibusçular ac itlərin qəzəbi ilə agikanların üstünə qaçdılar. Döyüş uzun və qəzəbli oldu. Gəminin burnundan başlayaraq, sürətlə belinə yayıldı. Agikanlılar inadla müqavimət göstərərək, özlərini quldurlardan çox olduqlarına inandırdılar. Onlar başa düşdülər ki, mərhəmət olmayacaq. Filibusters mərhəmət etmir. Lakin, Agicanların ümidsiz şücaətinə baxmayaraq , quldurlar onlara təzyiq etməyə davam etdilər. Gənc Marqarita qəzəblə ikitərəfli qılıncını yellədi, rəqiblərini əzdi, sağa və sola zərbələr endirdi. Qan göyərtənin hər tərəfinə sıçradı və Ceymsin özü bir neçə dəfə az qala qılıncla qarşılaşdı. Korsarlar geri çəkiləcək yerlərinin olmadığını və ya qalib gəlməli, ya da ölməli olduqlarını bilən adamların dəli cəsarəti ilə vuruşurdular. Ceyms öz qurbanını - qılınc yelləyərək əsgərlərini ruhlandıran Agikan admiralını seçdi. Yaxşı, tapança ilə vuracaq.
  Ceymsin nişan almağa vaxtı çatmamış, ümidsiz Marqarita yerindən sıçrayaraq admiralın ayaqlarını kəsdi. Admiral yıxıldı və növbəti zərbə onun başını kəsdi. Əsgərlərin sıraları arasında dəhşət nidası qopdu. Komandirin ölümü isə döyüşçülərin iradəsini qıra bilmədi. Məhkumların qəzəbi ilə mübarizəyə davam etdilər. Döyüş gəmisinin sağ qalan müdafiəçiləri dörddəbir göyərtəyə sürüldülər. Onlar zəif müqavimət göstərməyə davam etdilər. Yarıçılpaq Marqarita artıq bir neçə yüngül cızıq almışdı, onlar yalnız qızı qəzəbləndirdi və o, artan vəhşiliklə döyüşə qaçdı . Ceyms də döyüşdə əziyyət çəkdi. Daha dözə bilməyən son əsgərlər silahlarını yerə atdıqda dərhal öldürüldülər. İkidən başqa. Onların qismən dindirilməsi əmri verilib.
  Marqarita geriyə pirat liderə baxdı - Ceyms qorxulu görünürdü. Dəbilqəsi yan tərəfə döyülmüş, kürəyin qabağı əyilmiş, çılpaq sağ qolunu qana səpələnmiş yazıq qol qırıntıları bürümüşdü. Bununla belə, Marqaritada həm özünün, həm də başqasının qanı kifayət qədər idi. Onun qız bədəni bənövşəyi tərlə parıldayırdı. O, cəsarətlə kapitanın üzünə baxdı. Pirat liderinin dağınıq saçlarının altından qırmızı bir axın axdı - yaradan qan onun qara, yorğun üzünü bir növ dəhşətli maskaya çevirdi.
  Mavi gözlər parıldadı, sanki soyuq bir alov yanırdı.
  - Qazandıq. Bu mənim gəmimdir!
  Bu döyüşdə pirat heyətinin yarıdan bir qədər çoxu həlak oldu. Korsanlar baha qiymətə qazandılar. Lakin Ceyms Kuk ən güclü Agikan gəmisinə nəzarəti ələ keçirdi. İndi o, bəlkə də ən güclü pirat barona çevrilirdi. Əvvəllər ona mükafat verməyən şıltaq bəxt, görünür, üzünü kapitana tutmaq qərarına gəlib.
  Əsir düşən əsgərlər sorğu-sual edildikdə, Ceymsin sevinci həddən artıq çox oldu. Xəzinələr, brilyant sandıq da daxil olmaqla, gəminin anbarında saxlanılırdı. Bu, komandadan gizlətməyə qərar verdilər. Sahil qardaşlığının qanunlarına görə, kapitan ən böyük payı alsa da, qənimətin böyük hissəsi dəniz quldurları arasında bölünür. Və kim bu cır-cındırla bölüşmək istəyir ? Yox, o, özü ilə ən qiymətli şeyləri aparacaq. Bəs xəzinələri gizlətməkdə ona kim kömək edəcək ? Əlbəttə ki, sadiq leytenant Barsaro . Üçüncüsü isə qadın kabin oğlanı Marqaritadır. Bu qız hələ pirat adətləri ilə korlanmayıb və xəzinənin əsl dəyərini anlamaq üçün çox gəncdir. Kapitan yunu qulaqlarının üstünə çəkə biləcək. Ən yaxşısı gecə üçün adaya enmək və hər şeyi tez etməkdir . Yaxınlıqda mağaraları olan kiçik bir ada var. Orada, görürsən, sövdələşəcək. Gecə örtüyü altında.
  Qaranlıq düşəndə kapitan Barsaro və Marqaritanı çağırıb onun arxasınca getməyi əmr etdi. Təsirli bir sandıq tezliklə saxlama yerindən çıxarıldı. Qutu çox ağır çıxdı və üçü onu çətinliklə çıxara bildi . Sinədə zinət əşyaları ilə yanaşı çoxlu qızıl da var idi. Xəzinəni qayığa yükləməkdə çətinlik çəkərək gəminin kənarından sahilə keçdilər. Hava əlverişli idi.
  Buludlu idi, aylar qırmızı buludların arxasında gizlənmişdi. Beləliklə, Ceyms dostlarını aldatdı.
  "Sizin payınız bizim olacaq" deyə lider mızıldandı.
  Qutu təkərlərin üzərinə qoyulmuş və qayalı bir silsilədə yuvarlanmışdı. Çox rahat olmadığı ortaya çıxdı, amma yenə də onu qucağında aparmaqdan daha yaxşıdır. Ağaclar qorxunc görünür, yırtıcı kölgələr salırdılar. Beləliklə, xəzinəni mağaraya sürüklədilər. Marqaritanın yalın ayaqları altında iti tikanlar bürünüb, qanaxana qədər qızın ayaqlarını sancırdılar. Gənc pirat dözdü, amma yenə də qabırğalı altlığı olan keçilməz çəkmələrini geyinməməsi onun axmaqlığı idi. Belə istidə isə onlar uzunömürlüdürlər, çox narahatdırlar və daha müasir, istilik tənzimlənməsi və süni soyudulması olan ayaqqabıların Swallowtail robotları tərəfindən geyilməsi qadağan edilib . Yeni texnologiyaların gətirilməsi qadağası geyimə də şamil edilib.
  Beləliklə, qızılı yarpaq rəngində saçlı gözəl qız şiddətli ağrıya dözməli, yeriyərkən çılpaq dabanlarından tikan çıxartmalı, həmçinin gicitkənin qaşınmasını hiss etməli idi. Barsaro arabanı itələyərkən pıçıldadı. Nəhayət, bir mağara göründü. Korsanlar nəfəs aldılar. Nərilti eşidildi - üç başlı şir. Bu, öküz boyda iri heyvan idi və vəhşi qəzəblə xalqa tərəf qaçırdı. Ceyms Kuk tapançanı götürüb canavarı başından vurmağı bacarıb. Lakin aslanın cəsədi piratı yerə endirməyi bacarıb. Barsaro tüfəngdən atəş açıb onun qarnına dəydi və Marqarita yerindən sıçrayaraq Levin ikinci başını kəsdi. Canavar əyilərək pəncəsi ilə Barsaronun sinəsinə vurdu və sonuncu, üçüncü baş dişlərini başının üstündən keçirdi.
  qraviotitandan hazırlanmış saxtasını yellədi qılınc vurub cəhənnəm məxluqunun boynundan kəsdi. Bənövşəyi qan sıçradı, heyvan ölüm cingiltisi buraxdı və dərhal quyruğu ilə vurdu.
  Gözəl qız Marqarita ağrıdan qışqırdı; polad məftildən toxunmuş quyruğu dərisini kəsdi. Onun yerində daha zəif bir insan olsaydı , bəlkə də ruh ondan uçub gedərdi. Gənc pirat ayağa qalxdı. Barsaro yaxınlıqda inildəyirdi . Köynəyi cırılmışdı, qan damırdı, amma dəhşətli heç nə baş vermədi. Marqarita sıçrayaraq kapitanın yanına gəldi. Artıq ayağa qalxmışdı. Bir az beyni sarsılsa da, dayandı.
  - Nəyə baxırsan? Sizcə bu pişik korsanların liderini aşağı salmağa qadirdirmi? Qalx, Barsaro , biz hələ xəzinələri gizlətməmişik.
  Pirat ayağa qalxdı və səndələyərək sinəsinə oturdu.
  - Oturmuşdu, daha da dartdılar.
  Marqarita başını tərpətdi və onlar sinəni daha da dartdılar. Mağarada təkərlər kömək etmədi, onu özüm çəkməli oldum. Piratlar gərginlikdən nəfəs alırdılar. Yolda qaranlıqda sönük sayrışan şəffaf timsahla qarşılaşdılar. Sürünən üçün xoşbəxtlikdən hücum etmədi, mağaranın dərinliklərində gizləndi. Qaranlıqda yalnız qırmızı gözlər yırtıcı şəkildə parlayırdı.
  Marqarita yumruğunu silkələdi.
  Filibusçular böyük çətinliklə daşı qaldırdılar və dəmirdən hazırlanmış sandığı dəliyə itələdilər. Sonra daşı yerinə qoydular.
  - Onu basdırmağa belə ehtiyac yoxdur. İndi heç kimin onu tapmaq şansı yoxdur.
  Barsaro boş dişli ağzı ilə gülümsədi və dedi:
  - İndi xəzinədən yalnız üçümüzün xəbəri var. Beləliklə, üç yerə bölək.
  Ceyms pis şəkildə gülümsədi.
  - Üç dedin. Üçüncü haradadır?
  - Bu bala. - Barsaro əlini irəli uzatdı.
  Bir atəş səsi eşidildi, pirat yuxarı atıldı, sonra yağlı korser ağır şəkildə batdı. Piyada gizlənən sürünən qəfildən arxadan cəsədin üstünə hücum çəkərək onu caynaqları və demək olar ki, yarım metr uzunluğunda dişləri ilə qoparmağa başlayıb. Onun şəffaf qarnının insan bədəninin qalıqlarının qanlı qarışıqlığı ilə necə dolduğu görünürdü. Qızıl saçlı gözəl Marqarita bu ölümcül tamaşadan özünü pis hiss etdi.
  - Bu qorxuludur! Onu niyə öldürdün? - yaraşıqlı və əyri qız mızıldandı.
  - Çox şey bilirdi. Üstəlik az faydası var. Fiziki gücdən başqa Barsaronun heç bir üstünlüyü yox idi.
  -Məni də öldürəcəksən? - Marqarita gərginləşdi, hər an geri tullanmağa və qılıncı ilə düşmənə zərbə endirməyə hazırlaşdı.
  - Yox, səni öldürməyəcəyəm. Artıq gənc deyiləm və elə olur ki, uşaq sahibi ola bilmirəm. Sən mənim qızım olacaqsan. Mən çoxdandır ki, sənin kimi birisi ilə, nəslindən olan, daha yaxşısı , təbii ki, oğlanla tanış olmaq istəyirdim. Amma qız da pis deyil. Ağıllı , cəsur, işimi davam etdirməyi bacaran.
  Marqarita xəyalla başını qaldırdı.
  - Və ya bəlkə gecənin bütün yarımkürəsinin imperatoru olasan?
  James Cook gərginləşdi, gözləri xoşagəlməz bir şəkildə parıldadı.
  - Təsadüfən yeraltı dünyasındansınız?
  Marqarita arxayınlıqla yalan danışdı:
  - Yox! Mən Ağıkan koloniyalarından birində doğulmuşam .
  Kapitan buna çox da inanmadı:
  - Hə? Bəs belə yaxşı qılıncı haradan almısınız?
  Kabin qızı məftunedici təbəssümlə cavab verdi:
  - Döyüşdə bu mənim kubokumdur.
  Pirat inamsızcasına soruşdu:
  - Hansı döyüşdə?
  Qarın əzələləri ilə oynayan qız cavab verdi:
  - Sarqasso Qapısı yaxınlığında, Drake-in eskadronu ilə döyüşdük.
  Lider başının üstünü qaşıdı:
  - Oh, belə bir şey xatırlayıram. Deməli, mən sənin ilk kapitan deyiləm. Əvvəllər səni kimin kabin oğlanı kimi görüblər?
  Döyüşçü qız qarşısına çıxan ilk adı süzdü:
  - Klivesarda .
  Cook gülümsədi.
  - Bəs səni niyə qovdu?
  Marqarita tez bəstələyirdi, daha doğrusu macəra filmindən bir klişe xatırladı:
  "Mən onun tütəyini sındırdım, buna görə mənə qamçılanmağı əmr etdi və məni qardaşlıqdan qovdu".
  Ceyms Kuk buna inanmış kimi davrandı.
  - Yaxşı, indi sən mənə qulluq edəcəksən, bir də mənə. Sənə güvəndim, bala, sirrimlə. Və ümid edirəm ki, mənim qızım olacaqsan.
  - Pirat olmağı xoşlayıram, çox romantikdir. - Marqarita Ceyms Kukla əl sıxdı. Kölgə küncdən fırlandı, nəhəng bir timsah kapitanın üstünə dəydi, o, atəş açıb onu gözlərinin arasına vurdu. Sürünən sürətini belə azaltmadı. Sonra Marqarita qılıncını yellədi və düz ağzını kəsdi. Zərbə güclü idi, alliqator dayandı, canavarın şəffaf kapilyarlarından ağ qan axdı. Növbəti hərəkətlə Marqarita qılıncını gözünə soxdu. Bataqlıq cəhənnəm məxluqu qışqırıb qaçdı.
  O, hay-küylə kolun budaqlarını sındırıb, tikanları əzib torta çevirib.
  Sıçrayışlar üzümə dəydi, canavarın qanı yandı və qaşındı. Marqarita dizləri üstə çökdü və ovucuna su götürüb onun zərif, yaraşıqlı üzünə sürtdü. Daha asan oldu, qaşınma azaldı. Ceyms Kuk mızıldandı:
  - Çölə çıxmaq vaxtıdır. Bu mağaralar yaramaz canlılarla doludur. Tezliklə aylar çıxacaq - bizim oğlanlar oyanacaq və ulamaya başlayacaqlar. Onlar uşaq kimidirlər. Kapitansız onların heç bir dəyəri yoxdur.
  Geri dönüş yolu daha asan oldu. Az qala dənizə qaçan qız ağrıyan ayaqlarını duzlu suya salıb. O, özünü daha yaxşı hiss edirdi. Kapitan ona bir şüşə rom uzatdı, Marqarita yanan mayedən bir qurtum aldı. O, indi əylənirdi, bədəninə xoş bir hərarət axırdı, oxumaq istəyirdi. Yalnız quldurları oyatmaq qorxusu impulsu cilovladı. Onlar gəmiyə minəndə qadın kabinli oğlan yatmaq istədi, xoşbəxtlikdən yeni gəmidə kifayət qədər yer var idi, lakin kapitan jestlə onu saxladı.
  - Mən sizə bir neçə söz demək istəyirəm, kabin oğlanı Marqarita. Gəlin kabinəyə gedək.
  Onlar içəri girəndə Ceyms Kuk özünə rom tökdü, sonra qıza içki təklif etdi. Lakin Marqarita bundan imtina etdi.
  - Sərxoş heç vaxt böyük döyüşçü olmayacaq.
  Pirat güldü.
  - Belə də ola bilər. Mənim neçə dostum rom tərəfindən öldürülüb? Amma mən səni sərxoşluq kimi əbədi problemi müzakirə etmək üçün çağırmadım. Mənim düşmənim var. Düşmən məkrli, qanlı və uzunmüddətlidir. Onun öz şəxsi donanması var və cəmi bir gün əvvəl o, məndən qat-qat güclü idi. İndi rollar dəyişib, qüvvə mənim tərəfimdədir.
  Qız qışqırdı:
  - Onun adı nədir?
  - Dukakis və onun ləqəbi Kəsmə Ölümdür. Məni tələyə salmaq istədiyim budur. Və bu işdə mənə kömək edəcəksən.
  Döyüşçü asanlıqla razılaşdı:
  - Kapitanıma kömək etməkdən məmnunam.
  - Yaxşı. Odur ki, məni diqqətlə dinləyin. Mənim əmrimlə sizi qamçılayacaqlar - bu lazımdır, çünki mənim gəmimdə yəqin ki, Dukakis casusları var. Sonra məndən qaçıb onun gəmisinə gedəcəksən və ona deyəcəksən ki, ələ keçirdiyim gəminin xəzinələrini harada gizlətdiyimi bilirsən. Dukakis çox pula can atır və məncə o sizə güvənəcək. Siz onu Kobra körfəzinə aparacaqsınız, burada onun gəmilərinin manevr etmək üçün yeri olmayacaq. İlk məhəbbətimin şərəfinə " Azatarta " adlandıracağam yüz toplu gəmim isə yolu tamamlayacaq. Mən körfəzdən çıxışı bağlayacağam və biz onun bütün gəmilərini batırıb dar ağacından asacağıq.
  Marqarita başını tərpətdi və qaşqabaq etdi:
  - Yoxsa şillə vurmadan da edə bilərik?
  - Yox, keçməyəcəyik. Dukakis çox şübhəli oğlandır, səni asa bilər və ya işgəncə verə bilər. Xeyr, döymək məcburidir.
  Gənc Marqarita qeyri-ixtiyari titrədi:
  - Onda dənizçilərə deyin ki, ehtiyatlı olsunlar .
  - Məsələ bunda deyil, arxada izlər olmalıdır. Yeri gəlmişkən, qız. Deyəsən düzgün döyülməmisən. Pirat isə döyülməyə və işgəncələrə dözməlidir. Bu sizin üçün əlavə sərtləşmə, bir növ cəsarət məktəbi olacaq.
  Qız tüpürcəsini uddu.
  Həyatda hər şeyi sınamaq lazımdır - hətta yeddi quyruqlu pirat qamçı .
  Xatirələr gözümün qabağından keçdi. Demiurj ilahəsi Emmanuelin zərif siması. "Yəqin ki, bizi qısqanır". Həmyaşıdları həqiqətən də quldur olmaq istəyirdilər, lakin çox az adam belə ciddi bir səyahətə çıxmağa cəsarət etdi. Yalnız o və qardaşı Aleks belə qeyri-adi və riskli bir hərəkət etməyə cəsarət etdi. Bunun üçün onlar polisi aldatmalı olublar, çünki başqa dünyaların nümayəndələrinə gecə yarımkürəsinə daxil olmaq qəti qadağandır. Xüsusi təyinatlılar isə yuxuda deyil - onlar darvazalara doğru hərəkət edərkən qurbanları tuturlar. Yetkinlərə icazə verilir, bunun üçün qaranquşlarla xüsusi razılaşma var ... Ancaq sirli "kəpənəklər" uşaqları da buraxır. Nə qədər yaxşıdır - məktəb yox, dərs yoxdur, bütün sərgüzəştlər.
  . FƏSİL Љ 19.
  Pavel İvanoviç kifayət qədər uzun müddət yatdı, lakin onu oyatmadılar. Morqan üzərində qələbənin bayramı geniş miqyasda keçirildi. Və çox sevinc gətirdi.
  Düzdür, ertəsi gün başım çatlayır, mədələrim ağrıyırdı. Bu çox qarışıq idi .
  Pavel Lev bir az sərxoş olduğu üçün kifayət qədər şən oyandı. Və məşqlərə başladı.
  Xüsusilə, o, qızlarla yerdə təkan qaldırıb. Aqata çiyin bıçaqlarına oturdu və əlavə yük verdi. Sonra mətbuata müraciət etdim. Sonra çöməldi, Adala da onun çiyinlərində oturdu.
  Və bu da çəki əlavə etdi. Ümumiyyətlə, nə deyə bilərik - əla !
  cəfəngiyatla çömelmişdi .
  Qanuni arvadı Marqarita ona asılanda Pavel artıq özünü dartırdı. Və bu da əlavə yük oldu.
  Pavel qadın bədəninin yaxınlığını hiss etdi və bu, onu həyəcanlandırdı. Və əhval-ruhiyyə müsbət idi.
  Hətta oxumaq istəyirdim, amma nədənsə ilham oyanmadı.
  Pavel İvanoviç yad bir şey oxudu:
  Şeytanın özü sənin qardaşın deyil,
  Pirat tar içməyin!
  Zəif nəticə
  İtirdin, pirat!
  Məşqdən sonra Pavel səhər yeməyinə getdi. Və çox yedi və ağırlaşdı...
  Yenə yatmaq istədim...
  Aqata nəsə mızıldandı və xəncəri ağaca atdı. Qızlar rahatladılar.
  Onlar mücərrəd bir mövzuda nəsə yazmağa başladılar. Xüsusilə, bu mövzuda: Hitler SSRİ-yə hücum etməzdən əvvəl dünyanın digər ölkələrini fəth etmək qərarına gəlsəydi, nə olardı? Deyək ki, fürer Stalin Rusiyasının bütün planetin resursları ilə dəstəklənmədən hücum etmək üçün çox güclü olduğunu hiss etdi.
  Və Aqata tünd qələmlə eskiz çəkməyə başladı;
  Bir çox sırf təsadüfi hadisələr dünya tarixinin gedişatına təsir göstərə bilər. Çoxlu paralel, yelpik kimi bükülmüş, kainat-kainatlar var. Onlardan birində Hitler 1941-ci ildə SSRİ ilə müharibəyə başlamamaq qərarına gəlib. Əslində nəhəng sovet imperiyası ilə arxa cəbhədə İngiltərə ilə müharibəyə başlamaq mümkün deyil. Üstəlik, "Main Kaf"da gələcək Fürer yazırdı ki, Almaniyanın Birinci Dünya Müharibəsində məğlub olmasının əsas səbəbi onun iki cəbhədə vuruşmalı olmasıdır.
  Bundan əlavə, Hitler Volf Messinqin fürerin şərqdə uduzmaq və kürəyini sındırmaq qismətində olduğu barədə peyğəmbərliyini vaxtında xatırladı.
  Nəticə çıxarıldı: İngiltərə tam məğlub olana qədər müharibə aparmaq. Üstəlik , Yuqoslaviyadakı anti-alman üsyanı ona gətirib çıxardı ki, Barbarossa planı iyunun sonuna qədər təxirə salınmalı oldu . Bu o deməkdir ki, qışa qədər Moskvanı və SSRİ-nin əsas rayonlarını tutmaq üçün kifayət qədər vaxt olmaya bilərdi. Qışda isə özünə güvənən Fürer üçün belə aydın olan almanlar döyüşə tamamilə hazır deyillər.
  Bundan əlavə, Kritin tutulması almanlara desant qüvvələrində böyük itkilər verdi və Fürer İngiltərəyə qarşı böyük nifrətlə alovlandı və əvvəlcə onu bitirməyə qərar verdi.
  1 May paradında ən son sovet tanklarını görən hərbi attaşenin məruzəsi də öz təsirini göstərdi: T-34 və KV-2. 152 mm-lik silahla sonuncu tank iştirak edən bütün almanlarda güclü təəssürat yaratdı. Hitler bir az fikirləşdikdən sonra ağır tankların yaradılması üzərində işi sürətləndirməyi əmr etdi. Böyük maşınlar üçün bir sıra layihələr ortaya çıxdı. Kütləvi tank süvariləri yaradılana qədər SSRİ ilə müharibəyə başlamamaq daha yaxşıdır. Almanlar artıq may ayında daha üç tank diviziyasını Liviyaya köçürdülər. İyunun əvvəlində Rommel Tolbuk üzərinə hücuma keçdi və üç günlük döyüşdən sonra bu qalanı ələ keçirdi.
  Bundan sonra almanlar Misirə hücuma keçdilər. İngilislər Wehrmacht-ın üstün qüvvələrinə müqavimət göstərə bilmədilər. Almanlar həm sayca, həm də təşkilatçılıq baxımından daha güclü idilər. Bundan əlavə, İngilis müstəmləkə qoşunları həqiqətən də döyüşmək istəmirdilər. Onların əhval-ruhiyyəsi aşağı idi və getdikcə daha da aşağı düşürdü.
  Artıq iyul ayında almanlar Misiri ələ keçirdilər. Süveyş kanalını keçərək Fələstinə daxil oldular. İngilislər qaçdılar. İraqda üsyan başladı və almanlar demək olar ki, döyüşmədən içəri girdilər. Tezliklə bütün Yaxın Şərq dağıldı. Avqust və sentyabr aylarında almanlar şəhərləri işğal etdilər. Və onlara qarşı sovet döyüş maşını deyil, kiçik ingilis qoşunları, çox nizam-intizamlı olmayan və döyüşməyə meylli müstəmləkə qüvvələri və ərəblərin ibtidai birləşmələri dayanırdı.
  Hitler böyük əraziləri ələ keçirdi. Sentyabrın sonunda Cəbəllütariq də tutuldu. İngilislərin yıxıldığını görən Franko, nasistlərin işğalından qorxaraq, alman qoşunlarının keçidinə icazə verdi. Hücumun keçici olduğu ortaya çıxdı. Almanlar bunu məharətlə və mütəşəkkil şəkildə həyata keçirdilər və qalanın özü müdafiəyə o qədər də hazır deyildi.
  Bundan sonra almanlar, demək olar ki, heç bir müqavimət göstərmədən Afrikadakı Fransız mülklərini işğal etdilər. Xoşbəxtlikdən qoşunlar indi ən qısa məsafəyə köçürülə bilər.
  Qışda Hitler Sudan və Efiopiyada böyük bir hücuma keçdi və həmçinin Afrikanın cənubuna doğru irəliləməyə başladı. Bir qədər tərəddüddən sonra fürer qərar verdi: əgər qara qitəni götürsək, bütövlükdə götürək. Üstəlik, ingilislərin öz mülklərini saxlamağa gücü çatmır. Almanlar üçün əsas çətinlik həm sayca, həm də döyüş effektivliyinə görə nasistlərdən geri qalan Britaniya qoşunları deyil, uzadılmış rabitə, təchizatla bağlı çətinliklər və Afrikada lazımi yolların olmamasıdır.
  Lakin almanlar özlərinin sərt totalitar sistemi ilə əla təşkilatçılıq və böyük məsafələrdə hərəkət etmək bacarığı nümayiş etdirdilər. Beləliklə, SSRİ-də faşistləri böyük ərazilər - Afrika ərazisi və əhalisi baxımından Rusiyadan da böyükdür, Qırmızı Ordunun inadkar və fanatik müqaviməti ilə məyus etdi.
  Və təbii ki, Afrikada qış yoxdur.
  Dekabr ayında Yaponiya buna baxmayaraq Peru limanına hücum etdi . ABŞ-ın hələ də samurayların Asiya və Sakit Okeandakı İngilis koloniyalarını udmasına icazə verməyəcəyi aydın idi. Və buna görə də Yaponiya gözlənilməz hücumla Amerikanı zəiflətməyə məcbur oldu. Və müvəffəq oldular. Asiyada bir sıra uğurlu əməliyyatlar izlədi. Martda Hitler Yaponiyanın onu qabaqlayacağından qorxaraq İranı işğal etdi və oradan almanlar Hindistana soxuldu. Aydındır ki, iki yüz əlli alman diviziyası, demək olar ki, müdafiəsiz Hindistanı və texniki cəhətdən geridə qalmış İranı ələ keçirmək üçün artıq kifayətdir.
  Hitler, təbii ki, Afrika və Hindistana getdikcə daha çox qüvvə köçürməklə böyük riskə getdi - Stalin Avropaya qarşı azadlıq kampaniyasına başlaya bilərdi.
  Lakin Qırmızı Ordu hələ tələsmirdi. Bütün zamanların və xalqların lideri güc topladı, amma mübarizəyə birinci qoşulmağa can atmadı. Ola bilsin ki, Stalin böyük müharibənin məsuliyyətini öz üzərinə götürmək istəmirdi. Və Fin şirkəti optimizm yaratmadı.
  Ona görə də alman qoşunları Avropadan Asiya və Afrikaya yayılsa da, Stalin bundan istifadə etməyə tələsmirdi. Onu da qeyd etmək lazımdır ki, Wehrmacht-ın gücü durmadan artırdı. Geniş fəthlər zamanı alman itkiləri az idi və sənaye istehsalı əcnəbi işçilərin hesabına artdı. Bundan əlavə, Wehrmacht Xiwis və müxtəlif müstəmləkə birləşmələri tərəfindən dolduruldu .
  Almanlar tikinti batalyonlarını, sürücülərini, arxa hissələrini, konvoylarını və s.-ni əcnəbilərlə əvəz etdilər. Gənc əsgərlər orduya çağırılırdı. Hətta on yeddi yaşlı və daha yaşlı əsgərləri də silah altına alırdılar.
  Wehrmacht bölmələrinin sayını artırdı və oradakı əcnəbilərin faizi sürətlə artdı. Silah istehsalı da sürətlə artdı. Yeni Tiger tankı inkişaf etdiriləcək ən erkən ağır nəqliyyat vasitəsi kimi istehsala girdi.
  1942-ci ilin mayında Verma kht əvvəllər döyüşdə minlərlə kilometr yol qət edərək Cənubi Afrikada sərxoş oldu. Madaqaskar iyun ayında düşdü. Bu kainatda Midway döyüşündə uduzduqları zaman amerikalıların bəxti gətirmədi . Sakit Okeanda hökmranlıq Yaponiyaya keçdi. Üçüncü Reyx, Birmadan, Hindistandan Cənubi Afrikaya və onun hüdudlarından kənara qədər koloniyalarla möhkəmlənərək Britaniyaya hava hücumu həyata keçirərək təyyarə istehsalını bir neçə dəfə artırdı. Almanların yeni güclü Yu-188 və DO-217 bombardmançıları var idi. Həm rəqəmlərlə, həm də keyfiyyətlə İngiltərəni sıxışdırdılar.
  Əksinə, müstəmləkələrini itirərək sualtı döyüşlərlə üzləşən ingilislər təyyarə və digər texnikanın istehsalını azaldıblar. Nasistlər irəliləyirdilər. Və avqustun sonunda eniş baş tutdu. Döyüşlərdə yeni Alman Tiger tankları iştirak etdi. İngiltərədəki döyüşlər iki həftədən bir qədər çox davam etdi və təslimlə başa çatdı.
  Bundan sonra almanlar öz marionet hökumətini və yeni, tamamilə qanuni, İngiltərə kralını qurdular. İngiltərə özü Üçüncü Reyxin protektoratına çevrildi. Donanması demək olar ki, tamamilə Almaniya tərəfinə keçdi.
  Stalin eniş zamanı düşməni vurmağa cəsarət etmədi. Və Almaniya ilə SSRİ arasında hücum etməmək paktı var idi. Bundan əlavə, faşist dövləti çox gücləndi.
  Çörçil Kanadaya qaçdı və ABŞ-ın köməyi ilə mübarizəni davam etdirməyə çalışdı. Lakin Hitler qərarlı idi. İslandiyaya enişlə "İkar" əməliyyatı davam etdi. Amerika təyyarələrinin Üçüncü Reyxə çata biləcəyi son nöqtə ələ keçirilib.
  Bundan sonra qüvvələrin Qrenlandiyaya köçürülməsi başladı. 1943-cü il dəniz döyüşlərində keçdi. Üçüncü Reyxdə saatda 35 düyünə qədər sürətlə hərəkət edən və Amerika gəmilərini qabaqlayan hidrogen peroksid sualtı qayıqları var idi.
  Argentina ABŞ-a müharibə elan etdi və almanlar orada öz qoşunlarını toplamağa başladılar.
  Nasistlər iki gündə İsveçrəni, beş gündə isə İsveçi işğal edərək Avropanı tamamilə ələ keçirdilər.
  İstila Yaponiya ilə birlikdə həyata keçirilsə də, Avstraliya da tutuldu.
  1944-cü ilin yazında Almaniya çoxlu sayda desant gəmisi toplayıb Kanadaya endi. Eyni zamanda alman və yapon qoşunları da Meksikaya daxil oldular. Braziliya, Venesuela, Çili və digər dövlətlər ABŞ-a müharibə elan etdilər. Amerikaya hücum hər iki tərəfdən başladı. Almanlar silahlanma, zireh və performans baxımından "Şerman" dan əhəmiyyətli dərəcədə üstün olan "Panter"-2 əsas tankını aldılar. Alman reaktiv aviasiyasının sadəcə tayı-bərabəri yox idi.
  Alman ME-262, HE-162, ME-163 reaktiv qırıcılarının amerikalılardan keyfiyyətcə üstünlüyü böyük idi. Alman Arado reaktiv bombardmançılarının , ən yaxşı pərvanə ilə idarə olunan Yu-488-in və altı mühərrikli nəhəng TA-400-ün meydana çıxdığını xatırlatmaq olmaz . Almanların zirehli maşınlarda ABŞ üzərində üstünlüyü var idi ki, bu da E seriyalı tankların meydana çıxması ilə artdı. "E"-25 xüsusilə uğurlu oldu, zirehli döyüş keyfiyyətləri "Panter"-2 ilə müqayisə oluna bilən, lakin daha yüngül və çevik, daha aşağı siluet və maili zirehlə.
  Birləşmiş Ştatlar hündürboy Şermanlarla və hətta daha arxaik Grandlarla silahlanmışdı. Onlar Alman Panther-2 əsas tankına hətta yaxın məsafədən də baş-başa keçə bilmədilər. Panther-2-nin yan zirehləri bucaq altında 82 millimetr idi və vuruşun dörddə üçündə səkdirmə verdi.
  Alman MP-44 hücum tüfəngi də Amerika avtomatları və avtomat tüfənglərindən üstün idi.
  Döyüşlər zamanı almanlar təlim keçmiş müstəmləkə qoşunlarından və xarici diviziyalardan istifadə edirdilər. Wehrmacht-ın gücü altı yüz diviziyanı keçdi. Hücumda ağır tanklar "Tiger"-2, daha təkmil "Tiger"-3, "Lion" və daha yığcam "Lion"-2, nəhəng "E"-100 və "Mouse"-2 iştirak edirdi. .
  Qırx dördüncü ilin sonunda E-50 də peyda oldu, zireh baxımından Panther-2-dən nəzərəçarpacaq dərəcədə üstün olan və daha güclü mühərriki olan bir avtomobil.
  Seriyaya yerüstü maşınlar tərəfindən istifadə edilən yeraltı çənlər də daxil idi.
  Bu silah amerikalılara güclü mənəvi təsir göstərdi. Havada daha güclü və təhlükəli reaktiv bombardmançı təyyarələr olan Yu-287 və qanadları açılmış ME-262-nin son modifikasiyaları peyda oldu. Ən son ME-1010 və TA-183 kimi, onlar yeni nəsli məhv etdilər.
  Daha təkmil MP-54 hücum tüfəngi də daha yüksək dəqiqlik və atəş məsafəsi ilə ortaya çıxdı və daha yüngüldür.
  Hitler qüvvələrinin keyfiyyət üstünlüyü öz təsirini göstərdi və Amerika cəbhəsi süqut etdi. Nasistlər bütün istiqamətlərdə irəlilədilər. Amerikalılar buna qarşı heç nə edə bilmədilər. Onların F -2 reaktiv qırıcısı uğursuz oldu və performans xüsusiyyətləri Mustanqdan daha pis idi.
  ABŞ-ın pərvanə ilə idarə olunan qırıcıları, hətta prinsipcə, Alman reaktiv tullantıları ilə müqayisə edilə bilməzdi. Və Luftwaffe aces daha yaxşı hazırlanmış oldu. Onların bir çoxu hesabları yığışdırırdı.
  Tankerlər də uğur qazandılar. Xüsusilə Wittmann , müxtəlif tanklarda, müharibənin sonunda daha inkişaf etmiş Tiger-3-də vuruşdu. 1944-cü ilin sonlarında almanlar 1800 at gücündə mühərriki və 410 mm-lik raketatan qurğusu olan 100 tonluq "Kral Aslanı"na sahib idilər.
  Uzunmüddətli istehkamlara və binalara qarşı təsirli silah. Ən əsası isə o, praktiki olaraq ABŞ-ın bütün tank əleyhinə silahları üçün keçilməzdir.
  Almanlar texnologiyalarını daim təkmilləşdirirdilər. E-50, bütün bucaqlardan Amerika 90 mm-lik silah üçün keçilməz bir qoruma səviyyəsinə çatdı.
  Alman zirehli personal daşıyıcıları da, xüsusən də zirehdə təkmilləşdi. Fritz , bir kilometrdən çox məsafədən tanklara nüfuz edə bilən Luftfaust və daha təkmil Faustpatron yaratdı.
  Pershing yalnız 1945-ci ildə, Alman qoşunları Meksikanı, Kanadanı və Amerikanın çox hissəsini ələ keçirdikdə ortaya çıxdı.
  2 fevral 1945-ci ildə ABŞ Almaniya və Yaponiyaya təslim oldu. Axis güclərinin qoşunları Nyu-York və Vaşinqtona yaxınlaşdı - artıq şans yox idi.
  Təslim olmaq Amerikanın işğalına və onun resurslarının ələ keçirilməsinə səbəb oldu. İndi bütün dünya müstəmləkələri və müttəfiqləri ilə yalnız Üçüncü Reyxdən ibarət idi. SSRİ-nin yalnız bir peyki qalmışdı: Monqolustan. Beləliklə, son dərəcə təhlükəli vəziyyət yaranıb.
  Aydın oldu ki, zahiri dostluq münasibətlərinə baxmayaraq, Üçüncü Reyx və Rusiya ölümcül döyüşə girmək üzrə idi.
  Stalin Almaniya İngiltərə və ABŞ ilə döyüşərkən heç vaxt ona hücum etmək fikrində deyildi. Dost neytrallığı Hitlerə Qərbi məğlub etməyə və fəth etməyə kömək etdi. Amma indi məlum oldu ki, Üçüncü Reyxin də Rusiya ilə bağlı planları var. SSRİ isə kommunist ideologiyası ilə Milli Sosializm üçün potensial təhlükə yaradırdı.
  Hitler sarsıdıcı zərbə üçün qüvvələr toplayırdı. Wehrmacht çoxaldı, minə qədər tam qanlı diviziya, təxminən otuz milyon əsgər, bunların üçdə birindən az hissəsi etnik alman idi. Bu, daha az inkişaf etmiş "Panterlər" və "Pələnglər" əvəzinə fəal şəkildə istehsal olunan ən son "E" seriyalı tanklarla yaxşı təchiz edilmiş, texnologiya ilə yaxşı təchiz edilmiş böyük bir qüvvə idi. Və Panther 2 nəhəng bir maşın olaraq qaldı.
  Bununla birlikdə, əsas Alman tankı, altmış beş ton ağırlığında, daha qalın yan və arxa zirehli və 105 mm-lik topla təchiz edilmiş, lülə uzunluğu 100 EL olan "E-50" modifikasiyası idi. Bu maşın Sovet KV seriyasına əks çəki olmalı idi.
  Stalin də ağır maşınlarla maraqlanmağa başladı. 1941-ci ilin avqustunda 107 mm uzunluğunda lüləli silahı olan KV-3-ün kütləvi istehsalına başlandı. Bir neçə ay sonra KV-5 tankı 100 ton ağırlığında iki 107 mm və 76 mm silah və 170 mm ön zirehlə istehsala keçdi. Artıq qırx ikinci ildə 107 ton ağırlığında və 180 mm ön zireh və oxşar silahlara malik olan KV-4 istehsala buraxıldı.
  Stalin böyük strukturları sevirdi. KV-6 iki silahı olan bir avtomobilə çevrildi: 152 mm-lik haubitsa və 107 mm-lik tank əleyhinə silah. Avtomobilin çəkisi 150 tondan çox idi. O, eyni anda iki 600 at gücünə malik mühərriklə təchiz edilib. KV-7 oxşar silahlara sahib idi, lakin daha qalın zirehləri 200 millimetr və çəkisi 180 tona qədər idi. 1943-cü ildə iki yüz ton ağırlığında 152 və 122 mm topları olan KV-8 də istehsala girdi.
  Ancaq super ağır tankların ən yaxşısı olmadığı ortaya çıxdı. Həddindən artıq çəki nəqliyyat və sürücülük performansında problemlər yaratdı. Xüsusilə ölkələrarası nəqliyyat vasitələri ilə. Bundan əlavə, KV seriyası, zirehin yeri, rasional meyl açıları olmayan, tankın əla qorunmasını bir qədər dəyərsizləşdirən bir çatışmazlıq ilə xarakterizə olunurdu.
  Lakin SSRİ, Üçüncü Reyxdən fərqli olaraq, müharibələr aparmırdı. Finlandiya ilə müharibə sonuncu idi. Və avadanlığı praktikada sınaqdan keçirmək imkanı yox idi. Nəhəng gücə malik olan Stalin hansı avadanlığın işə salınması ilə bağlı birtərəfli qərarlar verdi. Və lider ağır avtomobilləri çox sevirdi.
  Almanlar praktikada böyük tanklardan istifadə edirdilər. Döyüş təcrübəsi göstərdi ki, çəkisi yetmiş tondan çox olan bir tank, xüsusilə daşınma zamanı döyüş əməliyyatları üçün kütləvi istehsal oluna bilməyəcək qədər böyük hemoroid olur.
  Dünyanın ən yaxşı dizaynerləri nəhayət, ordunun mühafizə tələblərinə cavab verən və eyni zamanda onu daşımaq və istifadə etmək mümkün olan bir avtomobil yaratdılar. "E"-50 belə bir maşın oldu. Rasional enişdə onun ön zirehləri 250 millimetrə, yan və arxa tərəfləri isə 160 millimetrə qədər artırılıb.
  Tank çömbəlmiş və çox uzun bir lülə ilə çıxdı. Nəhayət, almanlar və onların qulları az-çox qaneedici maşın yaratdılar. Lakin SSRİ-nin bəzi problemləri var idi. Xüsusilə əsas tankla.
  KV seriyası geniş şəkildə hazırlanmışdır: daha çox çəki, daha çox silah, daha çox kalibr. Və o, əlbəttə ki, əsas tank ola bilmədi.
  T-34 ən populyar tank rolunu iddia etdi. İstehsal üçün nisbətən sadədir, kəmiyyətcə götürülə bilər. Kiçik təkmilləşdirmələrlə avtomobil kütləvi istehsala keçdi. Lakin 1943-cü ildə almanların kütləvi istehsal olunan əsas tankı olan və döyüşdə özünü uğurla sübut edən Pantera malik olduqda, Fritz daha güclü olan kütləvi istehsal edilmiş tankla qarşılaşdı. Tezliklə güclü zireh və uzun lüləli 88 mm-lik top olan "Panter"-2, T-34-ün çox kiçik olduğu aydın oldu .
  Müxtəlif fikirlər var idi. Əsasən yeni T-44 tankının yaradılması və əvvəlkinin modernləşdirilməsi də daxil olmaqla. Stalin ağır maşınların inkişafına həvəsli idi və orta və yüngül maşınlara bir qədər soyuqqanlı idi. Lakin T-34 kütləvi istehsalına görə yaxşı idi. Məlum oldu ki, KV seriyası sayca bu qədər ölkəni udmuş Üçüncü Reyxə müqavimət göstərə bilməz. Və bir kompromis variant doğuldu: T-34-85, əsas tankda yalnız qüllə dəyişdirildikdə.
  Bu, kütləvi istehsalı davam etdirməyə imkan verdi, lakin 85 mm kalibr hələ də ən məşhur Alman Panther-2 tankını baş-başa deşmək üçün kifayət deyildi.
  Sonrakı E-50 haqqında deyiləcək bir şey yoxdur. Qırx dördüncü ilin sonunda SU-100 tank məhv edən kimi peyda oldu. Amma o, həm də "Pantera"-2-dən aşağı idi. 1945-ci ilin əvvəlində almanlar bütün rəqiblərindən üstün bir tank olaraq E-50-nin daha ağır versiyasını seçərək Panthers və Tigers istehsalını dayandırdılar. Bu maşın həm ağır KV-lərə, həm də bütün digər sovet maşınlarına qarşı-qarşıya keçə bilirdi. Serialda yalnız "Lion"-2 və "Royal Lion" qaldı, lakin onlar da vahid "E" seriyası ilə əvəz edilməli idi.
  Almanlar say və keyfiyyət baxımından SSRİ-dən üstün idilər. Bundan əlavə, Yaponiya şərqdən zərbə vurmağa hazırlaşırdı.
  Stalinin düşmənin tank potensialı haqqında tam məlumatı yox idi. Lakin SSRİ-nin piyadalarla birlikdə zirehli maşınları nəzərə almasaq, yüz iyirmi diviziyada 60 min tankı var idi. Bunlardan qırx min otuz dörd, beş mini isə müxtəlif KV-lik avtomobillər. Üstəlik, nisbətən az sayda özüyeriyən silah var, cəmi bir neçə min. Əsasən SU-100 və SU-152.
  Qüvvələr, əlbəttə ki, kifayət qədərdir. Lakin dünyanın yarısının potensialına güvənən nasistlər çoxlu tankları sıradan çıxardılar. Onlar bütün Avropada, eləcə də Afrika, Asiya, Kanada, ABŞ və Avstraliyada fabriklər işlədirdilər. Bütün dünyanı düşünün...
  Alman tank donanmasının ölçüsü böyük sürətlə böyüdü . Xüsusilə Amerikanın təslim olmasından sonra. Eyni zamanda , nasistlər ilk növbədə "E" seriyasına, xüsusən də "E"-50-yə diqqət yetirdilər. Bu maşınlar texnoloji cəhətdən Panthers-dən daha inkişaf etmiş və daha səmərəli idi.
  '45-ci ilin yazında tank istehsalı ayda beş minə çatdı və nəqliyyat vasitələrinin əksəriyyəti ağır olaraq təsnif edilə bilər . 1 iyun 1945-ci ilə qədər nasistlərin təxminən doxsan min tankı var idi. Onlardan yetmiş beş mini SSRİ-yə qarşı yerləşdirilmişdi. Daha on mindən çox maşın alman peykləri tərəfindən yerləşdirildi: Türkiyə, Rumıniya, Xorvatiya, Sloveniya, İtaliya, Macarıstan, Finlandiya, İspaniya, Portuqaliya və Latın Amerikası ölkələri.
  SSRİ Avropa hissəsində onlara qarşı qırx beş min tank və özüyeriyən silah yerləşdirdi. Qüvvələr balansı Rusiya üçün demək olar ki, iki dəfə, ağır tanklarda isə səkkiz dəfə pis idi. Düzdür, peyklərin maşınları daha zəif idi, ekipajlar isə daha az hazırlıqlı idilər, amma fərq etmədilər.
  Sovet tanklarının bəziləri Sibir və Uzaq Şərqdə idi, burada peykləri və müstəmləkələri ilə Yaponiyanın qarşısına çıxdı. Çıxan Günəş Ölkəsi, əsasən orta tank olsa da, otuz mindən çox tank yerləşdirdi.
  
  Aviasiyada SSRİ üçün qüvvələr balansı daha pisdir. Üçüncü Reyx reaktiv dəstəsini inkişaf etdirdi. Yetmiş min sovet təyyarəsinə iki yüz mindən çox alman və yüz min yapon təyyarəsi qarşı çıxır. Döyüş təcrübəsini əlavə etsək, qüvvələr balansı sadəcə olaraq fəlakətlidir. SSRİ-nin isə yaxşı qırıcı və bombardmançı təyyarələri var idi, lakin reaktiv təyyarələri yox idi.
  Və pərvanə ilə idarə olunan bir təyyarə, hətta nəzəri cəhətdən uçuş performansında bir qarğıdalı reaktivi ilə uyğunlaşa bilməz.
  Piyada qoşunlarında Wehrmacht SSRİ-yə qarşı birinci eşelonda on beş milyon əsgərini və beş milyon peykini yerləşdirdi. Ümumilikdə iyirmi milyon. Və bu, bütün qoşunlar deyil. Yaponiya təkcə birinci eşelonda on beş milyonu yerləşdirdi.
  SSRİ-nin on bir milyon əsgəri var idi ki, bu da koalisiyadan üç dəfə çox idi . Qoşunların sayını daha da artırmaq mümkün olmadı, çünki iqtisadiyyat çökə bilər. Beləliklə, Stalin 1939-cu il sentyabrın 1-dən Qırmızı Ordunun sayını beş yarım dəfə artırdı. Ən pisi o idi ki, Axis gücləri maksimum sayına çatmamış və potensiallarını artırmağa davam edə bilərdilər.
  SSRİ-nin artilleriyası çox güclüdür, xüsusən də tank əleyhinə və minaatandır, lakin... Yenə də, 76 millimetrlik ən populyar kalibr artıq ümidsiz şəkildə köhnəlmişdir və 45 millimetr, hətta daha çox. Çox xırda şeylər var və kifayət qədər real ağır çaplı tank əleyhinə çəlləklər olmayacaq. Ağır artilleriya götürsək, almanların say baxımından hədsiz üstünlüyü var.
  SSRİ-də raket artilleriyası, döyüş istifadəsinin olmaması səbəbindən çox yaxşı inkişaf etməmişdir. Krauts praktikada qaz atıcıları və bomba atıcı raketlər hazırladı. Nasistlərin pulemyotları daha təkmildir. Bir çox bölmələr zəngin döyüş təcrübəsi qazandı. Qoşunlar bütün dünyaya yürüş etdilər.
  Finlandiyadan sonra Qırmızı Ordunun real döyüşlərdə təcrübəsi yox idi. Əlbəttə ki, bu, əhəmiyyətli bir çatışmazlıqdır.
  Bir sözlə, Stalinin heç bir illüziyası yox idi, partiyanın və totalitar rejimin bütün cəhdlərinə baxmayaraq, düşmən daha güclü idi. Donanmada isə təbii ki, qüvvələr nisbəti SSRİ üçün qalanlardan daha pisdir. Axı nəsə olarsa, bütün dünya ilə mübarizə aparmalı olacaqsan. Və dünyanın qalan ehtiyatları ilə, quru ərazisinin altıda bir hissəsi və iki yüz milyon insan.
  Belə də oldu. 1939-cu ildə almanlar Polşadan keçərək döyüş sursatını qurtaranda Stalin döyüşə qarışmadı. Qırxıncı illərdə, nasistlər arxa cəbhəni ifşa edərək Parisə qaçanda deyil. Krautlar Afrika və Asiyaya qalxsalar da, qırx birinci il azadlıq kampaniyasının əlaməti olmadı. Üstəlik, faşizmə sarsıdıcı zərbə vurmaq üçün çoxlu imkanlar var idi.
  İndi də ... İndi nasistlərin özləri də işğala hazırdırlar. Və cəhənnəm güclərinin baltası ölkənin üzərindən asılıb. Biz çıxış yolu tapmalı idik. Bəs hansı biri?
  Stalin özü üçün cavab tapa bilmədi. Müharibədən qaçmaq üçün O, Ox ölkələrinə hər cür güzəştə getməyə hazır idi. O, demək olar ki, heç bir dəyəri olmayan, xammal və taxılla qatarlar göndərdi, qiymətləri aşağı saldı, neft quyularının icarəsini və ya qızıl hədiyyələrini təklif etdi.
  Lakin Hitler susdu. O, demək olar ki, heç nə tələb etməyib, ancaq sərhədlərdə qüvvələrini artırıb. O, tank armadalarını tamamladı və hava bölmələrinin sayını artırdı. Qəfil zərbəyə hazırlaşır. Bəlkə də tamamilə gözlənilməz deyil.
  Aydındır ki, fürer SSRİ-dən qorxurdu və bolşevizmi Yer üzündən silmək istəyirdi. Bəs buna nə etiraz etmək olar? Faşizm təhlükəli dərəcədə gücləndi. Xüsusi və güclü bir şey ortaya qoymaq lazım idi. Stalin atom bombasına ümid edirdi, lakin bunun üçün ən azı bir neçə il lazım idi. Luftwaffe reaktivlərinin öhdəsindən gəlmək üçün çatdırılma vasitələrinə ehtiyacdan bəhs etmək olmaz.
  Alman təyyarələri getdikcə daha tez-tez SSRİ hava məkanını pozurdu. Nasistləri işğala sövq etməmək üçün onlara atəş açmaq qadağan edildi. Və bu yaxınlarda inanılmaz sürətlə hərəkət edən və birdən yoxa çıxa bilən sirli uçan boşqablar haqqında məlumatlar var.
  Stalin bununla məşğul olmaq üçün gizli bir əmr verdi, lakin heç bir halda nasistlərə zərbə vurmağa əsas vermədi.
  Aqata tünd qələm üçün çox tez yazdı. Ancaq gün keçdi və quldurlar yenidən xoruldamağa başladılar.
  Bu dəfə Pavel şəhəri bir az gəzməyə qərar verdi. Xroniki məktəbdən qaçan kimi yeriyirdi.
  Haqqada ilə Adala da onun yanına köçdülər...
  Hər iki qız oxudu:
  Rəbb nə demək istəyirdi ?
  O, dəhşətli məsafədə yaşayır...
  İşlə bağlı əmr veriləndə,
  Xəyalda qalmayaq deyə.
  
  Kral geyimi möhtəşəm olsa da,
  Amma daha xəsis insan yoxdur...
  Yoxsulluq boş yerə vurur -
  Əzab dünyamız epikdir!
  
  Bunun üçün Adəm günahkar deyil -
  Sadə sovet, rus oğlanı...
  Utancımı gizlətmədən çılpaq gəzdim,
  Çarizm dövründə proletar kimi!
  . FƏSİL Љ 20.
  Hər iki qız böyük həvəslə oxumağa və fırlanan zirvələr kimi yuxarı-aşağı tullanmağa davam edirdi;
  Allah ona yemək verdi - həddi,
  Çəngəlləri bilmədən otlaq...
  Daha çox istəsən, döyüləcəksən!
  Və butulkasız avuçla iç.
  
  Adəm belə bir aqibət çəkdi,
  Bəzi ürpertici, darıxdırıcı cənnətdə!
  Ancaq ilan qanadlarda uçdu,
  Başa düşdü: insan əziyyət çəkir...
  
  Çuxurdan çıxmağın bir yolu var,
  Şəhər qurun, dünyaya gətirin!
  Uzun müddət bağın ətrafında dolaşmamaq üçün,
  Bəzən xəyanət lazımdır!
  
  Mən cənnətdən sehrli açarı oğurladım,
  Rutin Cənnəti tərk etmək üçün...
  Xəyallarınızın qızını orada tapacaqsınız,
  Heç olmasa yeraltı dünyasında məhv ola bilərsən!
  
  Bəli, əlbəttə ki, risk var, oğlan
  Bu planet hədiyyə deyil...
  Amma vicdanı, şərəfi tanıyacaqsan,
  Və mükəmməl uyğunluğunuzu tapacaqsınız!
  
  Adam bu açarı aldı -
  Qapıları açıb cənnəti tərk etdi.
  Günahkar çox enerji sərf etdi,
  Böyük dağların daşları üzərində gəzmək...
  
  Burada yenə darvaza görür -
  Və yenə qanadlı ilan peyda oldu...
  Dedi: Mən yaxşı şeytanam.
  Bolt öz-özünə açıldı...
  
  Adəm içəri girdi və gördü -
  Belə bir boyalı möcüzə...
  Təpənin arxasında çılpaq qız,
  Çini qızıl qabı ovuşdurur.
  
  Amma nə qədər yaxşıdır ?
  Adəm oğlan dayana bilmədi!
  Və dodaqlarından öp
   Baldan daha şirin olduğu ortaya çıxdı !
  
  
  Ona cavab verdi -
  Cəsədlər fırtınalı vəcd içində birləşdi...
  Xeyr, şeytanı söymə -
  Uşaqlar günah içində göründülər!
  
  Allah onları cənnətdən qovdu, amma...
  Planet onların evinə çevrildi.
  İnsanların tək günəşi olsa da,
  minlərlə nəsil var !
  
  Bəli, çox çətin idi -
  Daşqınlar, quraqlıqlar və qışlar.
  Ancaq ağıl güclü bir avardır,
  İnsan güclü bir yaradılışa çevrildi!
  
  Mələk kimi uça bilir,
  Dağların iblisi relyefi necə məhv edir!
  Gedə biləcəyiniz bir yol yaradın -
   Quruda istənilən nöqtəyə çatın .
  
  Və bizə yer lazımdır -
  Biz də qalib gələcəyik.
  Deməli bizim günahımız cümlə deyil,
  Yox, boş-boş danışma!
  
  Günahsız tərəqqi olmaz,
  Düşüncələr hərəkət yaradır!
  Xütbənin yalnız bir cavabı var:
  Bizə başqasının cənnəti lazım deyil!
  Beləliklə, onlar şəhəri gəzdilər. Yolda sərxoş quldurların hücumuna məruz qaldılar, lakin qızlar onları buynuzlarına çox uğurla vurdular. Onlar isə qançır və qabar görüb qaçdılar.
  Bundan sonra komanda geri qayıtdı və xoruldamağa başladı.
  Piratlar bir neçə gün istirahət etdilər. Ancaq sonra Pavel Lev başqa bir basqın etmək qərarına gəldi.
  Onların hara gedəcəyi sualı ritorikdir. Amma bir yerə getməliyik. Kapitan Aslan İspaniyanın Dikul şəhərinə hücum etməyin ən yaxşısı olduğuna qərar verdi. Nisbətən yaxın və kifayət qədər zəngindir. Yırtıcı lazımdır.
  Amma başqa fikirlər də var idi. Adala Yamaykaya hücum etməyi və Morqanı bitirməyi təklif etdi. Və bu fikir cazibədar idi.
  Lakin Pavel-Lev hələ də tərəddüd edirdi. Və görünür, onun səbəbləri var idi. Həqiqətən də, Fransa İngiltərə ilə müharibəni xüsusilə istəmirdi. Katolik II Ceyms hələ də ingilis taxtında hökmranlıq edir. Fransa isə ispanları və portuqalları soymağa üstünlük verərək müharibədən yayınmağa çalışır. Başqa bir fikir Hollandiyanın koloniyalarına girməyə çalışmaq idi. Deməli, qızıl tapmış kimi görünürlər.
  Amma hər halda pirat armada Dikula doğru hərəkət etdi. Sakin oturmayın.
  Pavel kampaniyadadır və dəniz polkovniki və ya birinci dərəcəli kapitanın dəbdəbəli geyimindədir. Baxmayaraq ki, o, admiral olmaq istəyir. Amma ola bilsin ki, bu baş verəcək. Eyni zamanda, kral markiz titulunu təsdiqləməlidir. Amma kağız hələ də lazımi yerə çatdırılmayıb.
  Baxmayaraq ki, yəqin ki, tezliklə baş verəcək.
  Etkileyici bir gəmi armadası üzür. Dikul üçün bir az da olsa . Və qarşıda yeni döyüşlər var.
  Hətta dəniz quldurları, daha doğrusu qızlar - Adala və Aqata oxumağa başladılar;
  Archangel ildırım buraxır
  Kainatda nə qədər qan var!
  Qırılmış qanadı olan qartal;
  Bu insanlar üçün bir cəzadır!
  
  Kralların Uca Padşahı -
  O, çarmıxa qalxdı - davamlı əzab!
  Və yaramaz onunla birlikdə inlədi...
  Mən dua etdim və bağışlanma aldım!
  Mahnı birdən dayandı. Müşahidəçi qarşıda düşmən eskadrilyasının olduğunu bildirdi.
  Həqiqətən də altı gəmi peyda oldu. Olduqca böyük - hər biri əlli silah - məşhur Yamayka eskadronu.
  Niyə birdən-birə quldurların yolunu keçmək ağlına gəldi, aydın deyil.
  Bəlkə Morqanın qisasını almaq istəyirdilər?
  Pavel-Lev qeyd etdi:
  - Həyatda uğur qazanmaq üçün həmişə yer var!
  Aqata gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Əlbəttə var!
  Komandir Lev əmr etdi:
  - Əmr olmadan atəş açmayın! Bu qırğına biz başlamamalıyıq!
  Fransız quldurlarının daha çox gəmisi var və onlardan bəziləri daha böyük və güclüdür. Bəs bu eskadron nəyə güvənir? Bəlkə onlar ciddi fikirləşirlər ki, lovğalanan britaniyalılarla müqayisədə dəniz quldurları haradadır ?
  Qız Aqata və Adala oxumağa başladılar;
  
  qabanının sümükləri çırpıldı,
  Başqa kim belə qanlıdır?!
  Üzü təbaşir kimi solğun olsa da,
  Ancaq o, gücləri yandıra bilər!
  
  Ancaq cavabımız qaşın içində bir çırpıntı deyil,
  Qələbə Rusiyanın şərəf məsələsidir!
  Vətənin şöhrəti üçün sevgi -
  Hamısı həyat naminə - şirin qisas!
  
  Beləliklə, vurulmuş gənc ayağa qalxır,
  Cəsəd kimi uzanmağın vaxtı deyil!
  Yenə döyüşə qışqıraraq qaç,
  Şair ruhu ilə - çantada kitab!
  
  Və biz yer üzündə cənnəti axtarırıq,
  düşmənə lənət edək !
  Vətənə sona qədər xidmət edəcəyik
  Sərt əsgərin şöhrəti üçün!
  Yamayka eskadronunun gəmiləri ilk atəş açdılar. Kifayət qədər dəqiq vurdular. Və hitlər var idi.
  Pavel Lev cavab olaraq əmr etdi:
  - Yanğın!
  Və quldurlar sikməyə başladılar . Üstəlik, barıt torbalarını əvvəlcədən asdıqları üçün ingilislərdən təxminən iki dəfə çox atəş açdılar.
  Və belə qanlı əyləncə baş verdi. Dəhşətli zərbələr mübadiləsi başladı və dəniz topları başladı.
  Aqata düşməninə atəş açaraq qışqırdı:
  - Biz bütün düşmənləri məhv edəcəyik!
  Adala yalın ayaqlarını göyərtəyə qoyaraq əlavə etdi:
  - Düşmənlər üçün ölüm olacaq!
  Və məhvetmə hədiyyələri dəyişdirilməyə başladı. Bu, həqiqətən lazım olan zərbədir. Dəniz quldurları tərəfindən əsir götürülən İspan və İngilis kreyserlərinin silahları ağır zərbə aldı. Və ən əsası, tez-tez. İndi Yamayka eskadronunun gəmilərinin dirəkləri düşməyə başladı.
  Və Pavelin başçılıq etdiyi briqantin İngilis gəmilərindən birinə mindi.
  Və bunun üzərində ciddi bir döyüş başladı.
  İki yüzdən çox dəniz qulduru var idi və onlar pələnglərin qəzəbi ilə döyüşə girdilər.
  Pavel snayper tüfəngindən atəş açıb. O, lazımsız mərasim olmadan rəqiblərini öldürürdü və hər atış düşmənlərini o biri dünyaya göndərirdi.
  Qılınclı qızlar isə böyük qəzəb və aqressivliklə döyüşməyə davam etdilər.
  Bu, həqiqətən də amansız döyüş idi. Çox qanlı. Və toplar hirslə getdikcə daha çox güllə atırdılar. Və döyüş fransız azadlarının üstünlüyü ilə davam etdi.
  Pavel Lev təbəssümlə oxudu:
  Qarşımda boşluq görmək istəyirəm,
  Düşmənlərimi qılınclarımla piyada kimi məhv edəcəyəm!
  Düşmən böyük həvəs və enerji ilə belə hərəkət edir. Və bunlar həqiqətən real lava axınlarıdır.
  Və hər şey yeni və çox aqressiv qüvvə ilə qaynayır.
  Bu, həqiqətən unikal təcavüzdür. Əlbəttə ki, qızlar onu götürüb oxudular:
  Kainatda insan ancaq sərgərdandır -
  Bizi bəlalardan qoru, ey müqəddəs keruv!
  Ruh əziyyət çəkir indi mən sürgünəm....
  Mən ürəyimizdə İsaya inanıram, xilas edəcəyik!
  
  Yer üzündə cəhənnəm varsa, xoşbəxtlik yoxdur,
  Çünki bilin ki, insanlar bir bədəndir.
  Mükəmməlliyə nail olmaq istəyirsiniz?
  qonşularınıza kömək etməyin yalnız bir yolu var !
  
  Ulduz gəmiləri kosmosu kəsdi -
  Yer üzünə yeddi başlı əjdaha gəldi!
  Budur, planetdə dəhşətli himn gurlayır,
   Rusiyada bir ev hipernüvə tornadosu tərəfindən yandırıldı!
  
  Küllər, cəsədlər - canlılara yer yoxdur,
  Dəhşətli ağrıdan ölməyənlər uğuldayır!
  Gəlin sevgilisi ilə koridorda getdi,
  Ancaq bu, heç də bal istilaları ili deyil!
  
  Qullardan sağ qalanlar əhəmiyyətsiz qurdlardır,
  İnsan alçaltmasının sonu görünmür!
  Amma bil ki, bıçaq cəsarətlə qınından qopub -
  İntiqam yanır və döyüşçünü döyüşə aparır!
  
  Düşmənlərin hiperblasterləri , bombaları var,
  Termokvark napalması alovlandı...
  Allahı dünyaya gətirən Məryəm Ana,
  Bu zərbəni tutmağa kömək et!
  
  Biz qalib gələcəyik, buna qəti inanırıq,
  Rusu tozdan, dizlərindən qaldıracağıq!
  Vətəndən güclü əsgər yoxdur -
  Kəskin dəyişikliklərin vaxtı gələcək!
  
  Sonra pislik əbədi olaraq yox olacaq,
  Və Rəbb yaxşılara lütf verəcəkdir !
  Saman yolu asan bir yola çevriləcək,
  Hər saat xoşbəxtlik, sülh və sevgi!
  Qızlar belə oxuyub döyüşürdülər. Onlar panterlərin enerjisi ilə hərəkət edirdilər. Və ingilisləri kələm halına saldılar.
  Pavel-Lev vurdu və vurdu. Və o, Əlahəzrət donanmasının zabitlərini öldürdü.
  Təbii ki, bu həddindən artıqdır, hələ rəsmi müharibə yoxdur. Lakin İngiltərə və Fransa çoxdankı rəqiblərdir. Və yüz on beş il vuruşduqları bir dövr var idi. Düzdür, əlbəttə, fasilələrlə, amma müharibənin nə qədər davam etməsinin əhəmiyyəti yoxdur. Məsələn, bir çox başqa müharibələr kimi. Və qəddardır.
  Ukrayna ilə müharibə Rusiya üçün Böyük Vətən Müharibəsi ilə müqayisə edilə bilən bir sınaq oldu. Yalnız müharibə yaxşı deyildi - qardaş qırğını. Və bu , Rusiya üçün yaxşı bitmədi . Hətta Kiyevin ələ keçirilməsi də Berlinin ələ keçirilməsində olduğu kimi zəfər nöqtəsi deyildi, əksinə partizan müharibəsinin yeni raundunun yaranmasına səbəb olardı. Bəli, bu İkinci Dünya Müharibəsindən də pisdir. Beləliklə, müharibə o qədər də uzanmadı. SSRİ dörd ildən az müddətdə Üçüncü Reyxlə vuruşdu və hamısı Berlinin süqutu və Hitlerin intiharı ilə başa çatdı.
  Ancaq Ukraynada Kiyevin ələ keçirilməsinin sona çatmadığı aydın idi .
  Və sonra Taliban cənubda cəbhə açdı. Və bunun gec-tez baş verəcəyi aydın idi. Yaxşı, bu İslam rejimi müharibəsiz edə bilməz.
  Aqata çılpaq dabanının zərbəsi ilə ingilis kaporalını dənizə yıxdı və qışqırdı:
  Cəsarətli qızı ildırım vurmaq təhlükəsi var,
  Qoy şər düşmən məğlub olsun!
  Adala da ayağı ilə rəqibini kəsib cığal çəkdi:
  - Budur mənim böyük hədiyyəm, qızlar, ölümcül zərbə vurdum!
  Qırmızı saçlı döyüşçü isə dilini çıxartdı. Və onun çox uzunu var.
  Bunlar həqiqətən sizə lazım olan qızlardır .
  Marqarita isə hamilə olsa da, çox yaxşı doğrayır. Bu qızıl yarpaq rəngində saçlı bir qızdır. Necə çarəsiz və şiddətlə döyüşür.
  Və ayaqları sarsıdıcı zərbələr endirir. Və düşmənlər xüsusi olaraq belə qoyulur. Və lazımsız mərasim olmadan sümüklərini qırırlar.
  Bu qızlar ...
  Və hind döyüşçüsü, necə döyür . Xüsusilə də baltalardan istifadə edərkən. Və o, çox yaxşı uğur qazanır. Bu, həqiqətən sizə lazım olan bir döyüşçüdür.
  Və qızlar onu götürdülər və çox böyük bir sigortaya getdilər.
  Bəs necə ola bilər ki, burada onların səsləri ilə oxumasın;
  İnsanın heç bir şəkildə cilovlana bilməyəcəyi;
  Onun Uca Allah olmaq arzusu...
  Beləliklə, kainatın mərkəzi Bir Yerdir,
  Bizə təslim olmaq üçün hər şey bu mövcud dünyadadır.
  
  Fırçanın bir vuruşu bütün qalaktikalar burulğanını yarada bilər,
  Orada ulduzlar qırmızı xaşxaşlar, planetlər çobanyastığı kimidir!
  Axı Yaradan Allah insanda batmadı,
  O, kiçik bir səhv olmaq istəmir!
  
  Biz hər şeyi edə bilərik - belə bir qanun yaratmaq,
  Şokoladda nə qədər trilyon parsek var!
  Beynimiz vulkanların tornadosu kimidir,
  Elm öz növünü mükafata çatdırdı!
  
  İnana bilmirəm ki, vaxtlar olub -
  Biz sadəcə vəhşi olanda.
  Od və yağış bədbəxtlik olanda,
  Biz isə aslanlara və pələnglərə padşah dedik!
  
  Şum əyri kündə ilə əyiləndə,
  Qul ağır çapa ilə yer qazırdı!
  Sonra yamyaşıl çəmənliyi suladıq,
  Pis qocalıq sənə rəf kimi əzab verir!
  
  Yaxşı, sən nə elmsən, əziz ana,
  Bir düşüncəni ölümsüz etmək üçün fürsət tapdım!
  Legionları təhlükəsiz şəkildə parçalaya bilərik,
  Və böyük kainatın genişliyində gəzin!
  
  Biz elə nail olduq ki, Rəbb,
  Çox güman ki, mən özüm buna nail ola bilməzdim!
  Princeps plazmasından super ətimiz var ,
  Kvazarların başlarında isə güc və hikmət var!
  
  Mən səyahətimə adi bir silahla başladım,
  O, yalnız əvvəlcə ağacı yerindən tərpətə bildi.
  Ancaq metaldan daha soyuq bir şey oldu
  Bir an içində yara sağalır!
  
  İndi biz insanlarıq, supermen tayfası,
   Mümkün olmayanı etməyə qadirdir !
  İstənilən problemi həll etmək,
  Kainatı dəyişdirmək bizim üçün çətin deyil!
  
  Ancaq istəsən, həqiqətən Tanrı ola bilərsən,
  İnsana qorxmadan it kimi xidmət et!
  Axı, Elfimiz gücündən kənar bir super ordudur ,
  Onun əbədi olaraq döyülməsinə imkan verməyin!
  Bir gəmi ingilislərdən tamamilə təmizləndi. Daha üçü isə yanğın nəticəsində batıb. Və sağ qalan iki nəfər qaçıb.
  Aqata qışqırdı:
  - Biz səni buraxmayacağıq! Qoy ödəsinlər!
  Adala da guruldamağa başladı:
  - Səni xilas edəcək ayaqların deyil,
  Bay atları deyil!
  Marqarita ayağa qalxıb zirvə kimi fırlanaraq əlavə etdi:
  - Ehtiyatlı olun, ehtiyatlı olun, sizi əsirgəməyəcəyik,
  Səni yerin altında tapacağıq, yerin altında tapacağıq,
  Onu sudan çıxaracağıq! Biz səni parçalayacağıq!
  Biz səni parçalayacağıq!
  Piratların bir eskadronu Yamayka eskadronunun pis döyülən ingilis gəmilərini təqib etməyə qaçdı.
  Pavel Lev qərar verdi: əgər dabanınızın altında ilan tutmusunuzsa, onu tapdalayın! Vaxtınızı xırda şeylərə sərf etməyin və altı gəminin hamısını bitirin.
  Və sonra bəlkə Morgan onunkini alacaq.
  Hətta beynimdə bədahətən bir fikir gəldi:
  Günahkar pis pirat onun alacaq
  Odda yanan hörümçək kimi olacaq...
  Cinlər sizə yeraltı dünyada əzab verəcək,
  Şeytana ibadət edənlər!
  Hərəkət zamanı qaçan gəmilərə atışma oldu. Onlar yanmağa və dirəklərini itirməyə başladılar. Tam döyülmə var idi.
  Aqata istehza ilə cıxdı. Bəli, bu sarışın çox hazırcavabdır:
  Köpək dişləyən ola bilər
  Yalnız it həyatından...
  Yalnız həyatdan, it həyatından,
  İtlər dişləyə bilər!
  Qız isə düşmənə qumbara atıb. Üstəlik, sapandın köməyi ilə Britaniya gəmisinə dəyib, sözün əsl mənasında yan tərəfi çöküb.
  Hər iki böyük freqat daha intensiv alov aldı və batmağa başladı.
  Dəniz quldurları həvəslə gurladılar və əl çaldılar. Bu əla idi .
  Adala, bu qırmızı saçlı şeytan onu götürüb cıvıldadı:
  - Düşməni döy, düşməni vur, dəri dəyərlidirsə!
  Döyüşçülər yenidən oxumağa başladılar;
  İnsan olan hər kəs döyüşçü doğulur,
  Belə oldu - qorilla daşı götürdü!
  Sizinlə seçilmiş döyüşçü legionu var,
  Və ürəkdə alov şövqlə yanır!
  
  Oğlan yuxuda pulemyot görür,
  O, tankı Limuzindən daha çox sevir...
  Bir qəpiyi nikelə çevirmək istəyən,
  Beşikdən anlayır ki, hakimiyyət hökm sürür!
  
  Bəli, digərini bil, yolumuz yoxdur,
  Gücün zirvəsinə qalxmağa çalışın...
  Uduzanların yalnız sıfırları var -
  Və qamçı məyus kürəklərdə oynayır!
  
  Bəs nə istəyirsən, zəiflik ölümcül günahdır,
  Və həyat bizə öyrədir - hamını cəsarətlə fəth et!
  Ona görə də kişinin qılıncı var,
  Nəhəng aslanı məharətlə yetişdirmək üçün!
  
  zəifləri sevməz ,
  Kim iradəsi və qorxusu ilə cəsarətlə maşın sürər...
  Qüdrət ona süngü göndərəcək,
  Kim ölübsə, cənnət qoynunda bir saraydır!
  
  Bir mahnı ilə gözəl qalib gəlmək lazımdır,
  Ancaq bilin ki, döyülsəniz, göz yaşları sizə kömək etməyəcək!
  Yaxşılıq üçün ailə kazarmada bir ordudur,
  Baxmayaraq ki, komandir Ata sərt və sərtdir!
  
  Və nə mükafat - bütün dünya olacaq,
  Belə bir şeyi təsəvvür etmək mümkün deyil!
  Biz kainatın genişliyini fəth edəcəyik,
  İnanın, ölməz olmaq da mümkündür!
  
  Mübarizədə sadəcə hikmət göstər,
  Və işlər çətinləşərsə, itirməyin...
  Xoşbəxtliyi qansız qurmaq olmaz,
  Həyat yoldaşının dünyaya gətirəcəyi evin təməli!
  Mahnı bir az kişilər üçün xarakterikdir, amma ümumiyyətlə, kimin vecinədir? Mahnılar hamı üçün ümumidir, kuboklar və s.
  Ancaq döyüş bitdi və gəmilər batdı. Dəniz quldurları boğulan ingilisləri xilas etmədilər - qoy dalğalar və Allah qərar versin.
  Necə deyərlər, mələklər edəcək.
  Pavel-Lev hətta İvan Dəhşətlinin rəqiblərinə necə dözdüyünü xatırladı. İnsanları parçaladılar. İvan Dəhşətli dedi: Həqiqətən, bu, Allahın hökmüdür!
  Lakin kral Livoniyaya qarşı ən mühüm müharibəsini uduzdu. Çar Rusiyası isə iyirmi beş il vuruşdu. Və bu müharibə zamanı çoxlu insan həlak oldu. Lakin hakimiyyətinin sonunda İvan Qroznı daha bir uğura imza atdı: Qərbi Sibirin bir hissəsini fəth etdi. Bu, Qərbdə itirilmiş müharibənin acı dadını bir qədər yumşaltdı.
  Məğlubiyyətlərin bir neçə səbəbi var idi.
  Bu qismən çoxlu boyarları və qubernatorları məhv edən və doğrayan çarın günahı idi. Repressiya yolu ilə ordunu zəiflədən Stalin kimi. Lakin bu həm də bütün dövlətlərin koalisiyasının İvana, ilk növbədə Litva, Polşa, İsveç və Krım xanlığına, üstəlik yüz əlli böyük qala olan Livoniyanın özünə qarşı qalxması rolunu oynadı. Belə bir qozu sındırmaq çox çətindir.
  Müharibə zamanı padşahın da uğurları oldu. Bəlkə də Stefan Batory ilə barışmaq və Livoniyanın bir hissəsini, o cümlədən Narva limanını və bəlkə də Reveli almaq lazım idi . Lakin kral bütün Livoniyanı istədi. Və o, Baltikyanı ölkələrdəki Polşa mülklərinə hücum etdi. Və nəticədə o, bütün fəthlərini, hətta keçmiş rus torpaqlarının bir hissəsini itirdi.
  Böyük qaşıq ağzınızdadır! Bu, Rusiya prezidenti Vladimir Putin də daxil olmaqla hamıya aiddir.
  Əslində, Rusiya prezidentinə onun üçün kifayət qədər əlverişli variant təklif edilmişdi: şərəfli püşkatma. Məlum olub ki, təcavüzkar nəinki cəzasız qalıb, həm də təcavüzündən bir parça alıb. Elə bil ki, sən bu anı dəyərləndirirsən: bir daha şıltaq bəxt sənə bəxş etdi ( niyəsini heç kim bilmir!) və ondan xilas olmaq imkanı verdi. Amma Putinə elə gəlirdi ki, bu kifayət deyil, o, daha çox istəyir və nəticədə müharibəni, qan tökülməsini davam etdirir.
  Amma qələbə gəlmədi, əksinə daha da pisləşdi. Üstəlik, cənubdan Taliban Tacikistana axışdı . Və Rusiya prezidenti nəyin bahasına olursa-olsun, bu respublikanı saxlamağa qərar verdi. Bu qədər qan axmağa başladı. Düzünü desəm, Pavel bunun necə bitəcəyini bilmirdi. Ancaq meşəyə nə qədər çox daxil olsa, bir o qədər çox odun. Hakimiyyətə keçən və LDPR kimi cibinə çevrilmiş kommunistlərdən məyus olmuşdular, bir sözlə, bir qarışıqlıq. Və Taliban müharibəyə girdikdən sonra Şimali Qafqaz Rusiyada yeni güclə alovlandı. Və səssiz separatçılar başlarını qaldırdılar.
  Beləliklə, Pavel bir nəfəslə qeyd etdi ki, o, dünyanı çətin anlarda tərk etdi və bunun necə bitəcəyi məlum deyil!
  Çox güman ki, yaxşı heç nə yoxdur ... Separatçılar, o cümlədən Çin tərəfindən maliyyələşdirilənlər də Sibirdə fəallaşıblar. Bu, həqiqətən də ciddi təhlükədir. Və münasibətlər pisləşməyə başladı. Üstəlik, Rusiya öz zəifliyini göstərdi - böyük hücum cəhdi uğursuz oldu. İndi isə çinlilərin başları üstündə oturmaq vaxtıdır. Amma asiyalıların heç biri Rusiyanın qalib gəlməsini istəmir. Beləliklə, vəziyyət gərginləşməyə davam etdi. Yaxşı, Taliban, əlbəttə ki, problemlər əlavə etdi.
  O cümlədən Rusiyada islamçıların fəallığının artması. Və yeni ABŞ prezidentinin ortaya çıxması gərginliyi daha da artırdı. Gənc və daha enerjili lider, təbii ki , Rusiya ilə daha sərt danışmağa başladı. Bundan əlavə, Suriyada yenidən vətəndaş müharibəsi başlayıb. Əsəd rejiminə qarşı bir növ ikinci tur . Və sonra Rusiya rejimi əlavə kontingent göndərdi. Və beləliklə də üzərinə daha bir ağır yük asdı.
  Lakin iqtisadiyyat pis idi və daha da pisləşməyə davam edirdi. Və nəhayət, Zyuqanov öldü və kommunistlərin yeni, gənc və enerjili lideri oldu. Kim Lenini və onun şüarını xatırladı: "Xalqlara sülh!" Bundan sonra kapitalizmə qarşı yeni, güclü solçu hərəkat yarandı.
  Beləliklə, Putin rejimi həqiqətən yırğalanmağa başladı və bu ciddi idi.
  Hələlik Pavel-Lev öz briqantinində üzür. Onu yeni sərgüzəştlər və şanlı istismarlar gözləyir.
  . FƏSİL Љ 21.
  Kifayət qədər zəngin və Toruqaya nisbətən yaxın olan İspaniyanın Dikul şəhəri çox yaxşı möhkəmləndirilmişdi. Buna görə də Morqan belə ona hücum etməyə cəsarət etmədi. Üstəlik, qala son dərəcə güclü idi və qayalar və güclü sörf səbəbindən onun ətrafında hərəkət etmək demək olar ki, mümkün deyildi.
  Ancaq şəhərin özündə çoxlu qızıl və qiymətli daşlar var idi. O, çox zəngin idi. Və eyni zamanda demək olar ki, keçilməzdir .
  Morqan ona yaxınlaşmağa çalışdı, lakin qala atəşindən iki gəmi itirərək qaçdı.
  Ən güclü qaladan yan keçərək hücum cəhdi də uğursuz oldu. Sörf qayıqları parçaladı və yüzdən çox dəniz qulduru boğuldu.
  Yaxşı, Morqanın özü Dikulu ala bilmədiyi üçün başqaları cəhd etməlidir. Və oradakı qənimətin əhəmiyyətli olacağı gözlənilirdi.
  Pavel Lev öz armadası ilə qalaya yaxınlaşırdı. Qalanın güclü, uzaq mənzilli topları var idi. Beləliklə, belə güclü bir donanma ilə belə, onu təntənəli şəkildə qəbul etməyə çalışmaq çox riskli olardı. Digər tərəfdən, başqa nə etmək lazımdır?
  Hər halda hər şey dərindən araşdırılmalı idi. Yadımdadır, Pavel uşaq vaxtı sübut edirdi ki, yaxşı zəka ilə Suvorovu asanlıqla məğlub edə bilərsən. Və yəqin ki, haqlı idi. Axı o, həqiqətən Suvorovu tanıyır, amma tanımır. Bu o deməkdir ki, əks tədbirlər görə bilər.
  Pavel Lev öz briqantinində qızlarla birlikdə yüksək sürətlə qalaya doğru irəlilədi.
  İspanlar onun gözlədiyi kimi atəş açıblar. Orta əsrlərə aid silahların dəqiqliyi aşağıdır. Brigantin isə kiçik ölçülü və çox çevikdir.
  Pavel Lev özü də təbii ki, tüfəngini düşmənə tuşlayırdı. Bu nə qədər uzaq məsafədədir. Və atəş izləyir, ispan zabit yıxılır, vurulur. Və onun məbədindən qan fışqırır.
  Pavel yenidən silahını nişan alır. Və yenə çox dəqiq vurur. Və başqa bir məmuru vurur. İspan İmperiyasının o döyüşçüsü yıxılır. Və yenə qan bulaq kimi içindən sıçrayır.
  Briqantin isə dalğaların üzərinə tullanır və qüdrətli imperiyanın toplarının atəşindən yayınır. Hansı ki, onlara dayanmadan top güllələri yağdırır. Hətta qalanın kiçik topları da atəş açmağa başladı. Onların özəkləri hədəfə çatmasa da, əhəmiyyətsiz şəkildə əldən verirlər.
  Pavel Lev gülür və burnunu göstərir. Sonra yenə çox dəqiq vurur. Və düşməni öldürür. Və partnyorlarına göz vurur. Və ona göz vururlar.
  Hər şey son dərəcə əyləncəli və gülməli olur.
  Beləliklə, pirat qızlar onu götürüb oxumağa başladılar;
  Biz sərin döyüşçülərik,
  Çox yaxşı...
  Beləliklə, biz gözəl döyüşürük,
  Biz özümüzü qəpik-quruşlara satmayacağıq!
  
  Brigantində üzürük,
  Şanlı Dikul qabaqdadır...
  Və onun qız elementində,
  Qar fırtınası yolumuzdadır!
  
  Top güllələri bizə dəyməz,
  Qasırğa hədəfə çata bilməyib...
  Cənub dənizində isti,
  Və okean qızışır!
  
  Biz həqiqətən üzməyi sevirik
  Fırtına bizi dayandırmayacaq...
  Ürəkdəki alovu məhv etmərik,
  Və baltanın altına düşmə!
  
  Qızlar üçün heç bir maneə yoxdur
  Ağ, Şanlı Tanrı bizimlədir...
  Hamımıza mükafatlar verir,
  Fürer keçəlliklə ölsün !
  
  Biz qızlar məşhuruq
  Sarı hörükümüz var...
  Bütün düşmənlər məğlub oldu,
  Çevik ayaqyalın qız !
  
  Səni diz çökdürməz
  Məkrli düşmənimizi tanıyın...
  Yeni nəsillər naminə,
  Ayağınızı nikellə doldurun!
  
  İradə poladdan güclü olacaq,
  Dostluğumuzda və sevgimizdə...
  Biz şeytandan güclü olmuşuq
  Qan hovuzunu tökmək!
  
  Bəs qızlar ayaqyalındır?
  İnanın mənə ovçular var...
  İmpulsumuzun min səsi var,
  Hətta hamıya daha mehriban olacaq!
  
  Düşmənlərimizə rəhm etməyəcəyik,
  Ən azından düşmən sərin görünür...
  Tez qaçın ey əclaflar
  Əks halda cəsəd olacaq!
  
  Qayada qəşəng bir rəsm var,
  Oğlan cəsarətlə eskiz etdi...
  Bəli, o, güclü döyüşçü olacaq,
  Əsl super ulduz!
  
  Qızlar isə utancaq deyil,
  Cəsarətlə döyüşə girdik...
  Qorxaqlıq cəfəngiyyatdır
  ruhla olaq !
  
  İndi bilirsən ki, qələbə yaxınlaşır,
  Ağlasığmaz bir düşmən üzərində...
  Qonşumuzu qarət etdik
  Və onu qaynar su ilə tökdülər!
  
  Mərmiləri dağıtdıq,
  Elə bir zərbə vurdular ki...
  alçaqlar qaçdı ,
  Axı, bizim inanılmaz hədiyyəmiz var!
  
  Axı biz piratıq.
  Qılınc xəncər kimi itidir...
  Və belə qəşəng
  Napalm göydən düşür!
  
  Budur dənizi süzən bir səyahətçi,
  Şiddətli yağış yağır...
  Və kədərimiz olmayacaq,
  Heç olmasa bəzən səni titrədir!
  
  Və bu briqantin üzərində,
  Qızlar ən yüksək sinifdir...
  Və onlar öz elementlərindədirlər
  Gəlin gözə ox ataq!
  
  Düşmənlərimizi zarafatla öldürəcəyik,
  Gəlin onları mamır kimi biçək...
  Qılıncın kənarı ilə qoyaq,
  Və həqiqətən birbaşa tabuta!
  
  Niyə düşmən qəmgin,
  Bəs o ayı kimi ulayır?
  Təbii ki, biz axmaq qadınlarıq ,
  Diqqətlə baxsanız!
  
  Amma qızlar düz vurur,
  Onlar da dəyirman kimi kəsirlər...
  Qəfəslərə qətiyyən dözmürük,
  Arının bıçağı vızıldayır!
  
  Döyüşlərdə təslim olmayacağıq,
  Düşmənlərimizi zarafatla öldürək...
  Düşmən dişlərini küt edəcək,
  Uşaq kimi ağlayacaq!
  
  Qızların buna şübhəsi yoxdur,
  Qara, ağ Allah bizimlədir...
  Lenin də dənizdə olacaq,
  Yanında payı olan keçəl adam !
  
  Ən böyük dünya gözəldir,
  Bir top planetin üstündə parlayır ...
  Bizə qarşı çıxmaq təhlükəlidir,
  Budur, qasırğa gəlir!
  
  Zəifləri qılıncla kəsdik ,
  Qızlara qarşı olanlar ...
  Və bu əmri unutmayaq,
  Qızlar borc götürməsin deyə!
  
  Heç bir məğlubiyyət olmayacaq
  Mən buna qəti inanıram...
  Və bəxt hökm etməyəcək
  Şanlı ailəmiz!
  
  Ən böyük dünya parıldayır,
  İnan mənə qızıl avarla...
  Düşmən hücum etsə də,
  Onu balta ilə vuracağıq!
  
  əclaflara sındırma ,
  Ölkəyə hücum edildiyini...
  Düşməndən dağıntılar olacaq,
  Şeytanı əzəcəyik!
  
  Keçəl olan fürer döyüləcək,
  Və planet çiçəklənəcək ...
  Və şər ayıları basdırılır,
  Və qələbələrin sayı sonsuzdur!
  Qızlar, deməliyəm, çox gözəl oxuyurdular. Və səsləri çox gözəldir.
  Və kapitan Leo snayper tüfəngindən atəş açdı. Və bunu çox dəqiq etdi. Və onun zərbələri dağıdıcı və yorulmaz güllələr idi. Və o, İspaniya qarnizonundan çoxlu zabiti öldürdü. Qızlar isə mahnı oxuyub atəş açdılar.
  Qaladan gələn atəş zəiflədi. Və Pavel İvanoviç xeyli pirat donanmasını döyüşə köçürdü.
  İndi çoxlu sayda silahı olan onlarla gəmi irəli getdi.
  Aqata təbəssümlə qeyd etdi:
  - Onları belə arıqladıq !
  Adala Tvitter hesabında yazıb:
  Şahin kimi baxırıq
  Qartallar kimi uçur...
  Biz suda boğulmuruq
  Biz odda yanmırıq!
  Və qız yenə vurdu, olduqca dəqiq. Və o, Kastiliya imperiyasının iki zabitini bir anda yumruqladı.
  O, təbii ki, onlara qarşı heç bir antipatiyası yox idi. Əslində İspaniya ən azı formal olaraq Rusiya ilə heç vaxt döyüşməyib. Yalnız İkinci Dünya Müharibəsi illərində ispan faşist könüllüləri Sovet cəbhəsinə getdilər. Sözdə mavi diviziya döyüşdü. Ancaq İspaniya heç vaxt rəsmi olaraq müharibəyə getmədi. Beləliklə, onu qəbul etmək üçün bir yol yoxdur - qalxmayın. Mən Kastiliya imperiyasının nümayəndələrini öldürmək istəmirdim.
  Lakin Rusiyanın ingilislərlə münasibətləri daha pisdir. Baxmayaraq ki, Birinci və İkinci Dünya Müharibəsində də Rusiya və İngiltərə bir yerdə idi. Və biz Çörçilə haqqını verməliyik - onun yerində başqa hər kəs Hitlerin sülh təklifini məmnuniyyətlə qəbul edərdi. Və Çörçill sağ qalmaq şansının praktiki olaraq olmadığı bir müharibəyə getdi. Və əgər Hitler SSRİ-yə hücum etməsəydi, onda İngiltərə heç bir şübhəsiz tutulacaqdı! Əslində, yüz əlli Wehrmacht diviziyası Rusiyaya göndərildi. Amma bu rəqəmin yarısı Britaniya və Avropa ölkələrinin bütün müstəmləkələri ilə birlikdə Afrika və Asiyanı tutmaq üçün kifayət edərdi. Və belə olan halda, eniş mümkün olmasa belə, nasistlər Britaniyanı hava hücumu və bombardmanla sadəcə darmadağın edəcəkdilər. Beləliklə, Çörçill sülhdən imtina edərək axmaqcasına davrandı.
  Amma nə olursa olsun, İngiltərə dünya müharibələri zamanı Rusiyanın yanında olub və birlikdə İŞİD-i bombalayıblar. Beləliklə, ingilislərə nifrət etmək üçün xüsusi bir səbəb yox idi. Amma soymağa, ələ keçirməyə başladılar, davam etsinlər.
  İndi böyük bir pirat gəmi armadası getdikcə yaxınlaşır və qalaya top güllələri ilə sanki bombalayır.
  İspanlar isə ləng və qeyri-dəqiq cavab verirlər. Və bu, həqiqətən də belə gərgin və məsuliyyətli döyüşdür.
  Pavel-Lev snayper tüfəngi ilə atəş açmağa davam edərək qeyd etdi:
  - Daşınan briqantin də budur! O, çox şey edə bilər!
  Aqata təsdiqləmək üçün başını tərpətdi:
  - Mobillik önəmlidir. Beləliklə, məsələn, boksda!
  Atıcı da olan Marqarita, hələ mədəsi onu narahat etmirdi və hələ də İkinci Dünya Müharibəsi təcrübəsini yaşayırdı:
  - Bəli, məsələn , almanlar mobil T-34-ə daha güclü görünən, lakin daha yöndəmsiz, ağır və çevikliyi ilə seçilməyən İS-2-dən qat-qat çox hörmət edirdilər və qorxurdular ! Almanlar özləri mobil "Pantera" nı daha ağır və yöndəmsiz "Tiger"-2-dən daha çox qiymətləndirdilər, baxmayaraq ki, bu tank daha qalın zirehlərə və daha güclü silaha sahib idi.
  Adala gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Biz bunu bilirik! Odur ki, alimlərə oğurluğu öyrətməyin!
  Və o vurdu...
  Qala artıq yanmağa başlamışdı və divarları uçmaqda idi. Və çox sərin və sərin görünürdü , sadəcə bir möcüzə idi.
  Aqata bədxah bir təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bütün bunlar baş verir. Düşməni öz üsulları ilə məğlub etdik!
  Adala cavab verdi:
  - Yox! Bizim üsullarımız daha məkrli və təsirlidir!
  Marqarita çox gözəl gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Arnold Şvartseneggerin dediyi kimi, rus metodu Amerikadan qat-qat effektivdir! "Qızıl saçlı qız atəşə tutdu, Kastiliya İmperiyasının zabitini vurdu və davam etdi. - Bundan sonra müttəhimi döyməyə başladı . Və həqiqətən sadə və təsirli olduğu ortaya çıxdı. Xüsusən də barmaqlarınızı qıraraq onu əyirsinizsə!
  Aqata güldü və qeyd etdi:
  - Şvartsenegger yaxşı, rus oğlandır, daima fikirdədir!
  Qalanın atəşə tutulması davam edirdi. Və sonra bombanın buraxılmasından sursat anbarı partladı. Və sanki qalanın yarısı havaya uçdu. Həqiqətən son dərəcə gözəl olan təsir idi. Şüşə üzərində balyoz kimi.
  Pavel Lev bir ağızdan oxudu:
  Qorxduğum zaman özümü bəyənmirəm
  Mən həyatdan heç vaxt yorulmuram!
  Onların ruhuma girməsindən xoşum gəlmir,
  Xüsusilə də ona tüpürdükdə!
  Adala qeyd etdi:
  - Bəli və bu başa düşüləndir! Amma, əslində, mən dəqiq bilirəm ki, mümkün olmayan hər şey mümkündür!
  Qala demək olar ki, tamamilə səssiz idi və dəniz quldurları sahilə çıxmağa başladılar. Və bunu çox fəal və effektiv etdilər. Və bir dəstə korsan sahilə atladı və ispanların boğazını cüzi şəkildə kəsdi.
  Ağada ilə Adala da atılıb döyüşün qızğın yerinə qaçdılar. Marqarita snayper tüfəngi ilə atəş açmağa davam etdi və bunu çox dəqiq etdi. Saçları qızılı yarpaq rəngində olan qız ürəyinin altında gəzdirdiyi övladının qayğısına qalıb.
  Pavel Lev də atəş etdi və dodaqlarını şaqqıldadaraq pıçıldadı:
  O qərara gəldi ki, bəla bitdi,
  çıxmağı bacardım ...
  Ancaq göydən bir dəli ulduz düşdü,
  Düz ürəyin altında!
  Keçmiş xüsusi təyinatlılar mayoru döyürdülər . Və vurdu və vurdu. Kastiliya imperiyasının əsgərləri onun güllələrindən yıxıldılar.
  Pavel Lev qışqırdı:
  - Venera və Kimerada məhv olacaqsınız!
  Və yenə də yaxşı nişanlı atışlar eşidilir.
  Bu döyüşçüdür...
  Piratlar isə tüğyan edir və ispanları qırır, çəkmələri ilə tapdalayır, başlarını qılıncla kəsirlər. Və hər şeyi böyük qəzəb və güclə edirlər. Bu, həqiqətən aqressiv komandadır. Piratlar çox fəal şəkildə dağıldılar.
  Əsəbiləşdik və qoyun kimi adamları kəsməyə başladıq.
  Pavel Lev onu götürdü və qışqırdı:
  - Parçalayın, əzin və parçalayın,
  Bu həyatdır, bu xoşbəxtlikdir!
  Faşist hissəsindən görə bilərik,
  hamı qərar verək , pirat gücündə!
  Beləcə filizlər götürüb dağıldılar. Və çox şiddətli davrandı. Çox aqressiv komandaya çevrildilər.
  Pavel Lev, atəş açaraq oxudu:
  -Bütün ispanları öldürəcəyik,
  Və zarafatla Madridə girəcəyik!
  O, çox aqressiv kapitan idi. O, dəli qatil kimi atəş açır . Və o, lazımsız mərasim olmadan hərəkət edir - sadəcə bir canavar.
  Aqata ispaniyalını yarıya böldü və cızıltı ilə dedi:
  - Mən hamıdan güclüyəm! Baba, sənə nə lazımdır!
  Adala da rəqiblərini böyük ölçüdə doğrayaraq yarıya böldü:
  - Ən yaxşı sıralarımız və atlamalarımız üçün!
  Bundan sonra qız həmkarlarına göz qırdı. Onun sadəcə düzgün üzü var idi.
  Və yanağına qan sıçrayanda qız onu dili ilə yaladı və nərə çəkdi:
  Qoy qan çayları
  Yerdə axan...
  Qoy ağrıdan inildəsinlər
  Hər yerdə yanğın!
  Qoy ölüm yesin
  İnsan bədənlərinin yığılması...
  Planet əziyyət çəkir
  Mayhem hökm sürür !
  Aqata sevinclə səsləndi:
  Və yalnız ölümə icazə verin
  Qəzəbli top idarə edir...
  Hamınız ölməlisiniz -
  Şeytan sizi haqq-hesab çəkdi!
  
  Mərhəmət gözləməyin
  Biz qartal qızlarıq...
  Düşmənlərinizi parçalayın
  İğnənin sonunda dayanırsınız!
  Bundan sonra sarışın terminator götürdü və qılıncları ilə dəyirmanı idarə etdi, başlarını zımpara ilə kəsdi.
  Pavel Lev razılıqla başını tərpətdi:
  - Siz yaxşı qadınlarsınız!
  Ağciyərlərinin üstündə uğuldadılar:
  Biz dünyanın ən güclüləriyik
  Gəlin bütün düşmənlərimizi tualetdə islataq ...
  Vətən göz yaşlarına inanmaz,
  Şər oliqarxlara beyinlərini verəcəyik!
  Və atladı, atladı və fırlandı . Sonra yerə endi və yenidən atəş açmağa davam etdi. Və o, bunu son dərəcə dəqiq və dəqiq etdi. Və vuruşlar ölümcül idi. Sanki həqiqətən də içində Robin Qud ruhu var idi.
  Qara pirat da çox inkişaf etmiş kamandan atəş açdı. Və düşmənləri qumla sərinləyənlər kimi yumruqladı.
  Bob hətta oxudu:
  Mən qara döyüşçü və piratam
  Cəhənnəm kimi düz vururam...
  Belə əla nəticə
  Əksinə baş verir!
  Yan tərəfdən ispan gəmilərindən biri göründü. Bu, qırx top olan bir qalyon idi. Amma o, çox gec gəldi, qala demək olar ki, səssiz idi.
  Pirat armadası ölümcül atəşini onun üzərinə endirdi. Gəlin gəmini deşək, yelkənləri yıxaq, dirəkləri yıxaq. Və bu qalleon dərhal zədələndi və alovlandı.
  Bəzi pirat gəmiləri bombalandı. Buna görə də İspan gəmisi çox tez dağıldı və onun yanan parçaları dibinə batdı. Yaxşı, həm dənizçilər, həm də mis kürəkli əsgərlər əhəmiyyətsiz şəkildə boğuldular. Və onların praktiki olaraq heç bir şansı yox idi. Qaleon mövcud olmağı dayandırdı. Onu yaxalamaqdan belə çəkinmədilər.
  Agatha qeyd etdi:
  - Bu çox israfçılıq deyilmi?
  Adala gülərək dedi:
  - Niyə biz artıq burada belə qənaətcil olmuşuq?
  Sarışın başını tərpətdi və ən kəskin bıçağından vurduğu zərbə ilə başqa bir ispaniyalını kəsdi:
  - Qənaətkarlıq yaxşı keyfiyyətdir!
  Qırmızı saçlı vixen razılaşdı:
  - Ola bilər!
  Və yenə sanki doğrayır.
  O düşünürdü ki, dünyanın əksər hissəsinin dəstəklədiyi Ukrayna ilə mübarizə aparmaq, həm də Tacikistana bu qədər enerji sərf etmək hələ də israfçılıqdır. Üstəlik, ölkə mineral ehtiyatlar baxımından nisbətən kasıbdır. Və onun Rusiya ilə ümumi sərhədi yoxdur. Məsələn, Qazaxıstana qoşun yeritmək üçün pul ödəyin, Qırğızıstana ödəyin və ya Özbəkistana ödəyin. Və açıq desək, bu, kifayət qədər böyük puldur. Bəs bu diktator Rəhmonovun xatirinə?
  Tacikistan itirib xərcləməyə dəyməz. Və demək olar ki, qırx milyon əhalisi olan bir ölkə ilə vuruşmaq. Üstəlik, əhali gənc və aqressivdir.
  Deməli, Rusiya prezidenti Rəhmonovu daha mühüm məqsədə qurban verə bilərdi. Amma acgözlük etdi və cənubda ikinci cəbhə aldı. Və bu, təbii ki, problemə çevrildi.
  Rusiya uzun müddətdir proqnozlaşdırılan Talibanla müharibə aparır. Üstəlik, 11 sentyabr 2001-ci il terror aktından xeyli əvvəl. General Aleksandr Lebed həmçinin deyib ki, Taliban Rusiya sərhəd qoşunlarını Tacikistan sərhədindən darmadağın etməyə qadirdir. Və bu halda, əslində bir fəlakət baş verəcək. Nəzərə alsaq ki, bundan əvvəl Rusiya Çeçenistandakı müharibəni sözün əsl mənasında uduzmuşdu, qorxular çox ciddi idi.
  Qeyd edək ki, Yeltsin II Nikolayı ötüb. II Nikolay Yaponiyaya uduzmağı bacardı, əhalisi üç dəfə, ordu beş qatı idi və donanma daha güclü idi. Ancaq unutmaq lazım deyil ki, müharibə imperiyanın sərhədindən yüzlərlə mil, əsas əhalinin məskunlaşdığı yerlərdən isə minlərlə kilometr aralıda gedirdi.
  Yeltsin isə əhalisi yüz əlli dəfə çox olan Çeçenistana uduzmağı bacardı. Çeçenistan isə Rusiyanın Avropa hissəsində yerləşir və onun bəhanəsi yox idi ki, II Nikolayın hərbi əməliyyatlar teatrı imperiyanın əsas mərkəzindən çox uzaqda olub.
  Beləliklə, Yeltsin burada Rusiyanın ən axmaq və səriştəsiz hökmdarı kimi II Nikolaydan üstün ola bildi. Düzdür, Vladimir Putin, görünür, kifayət qədər uğurla, Yeltsini üstələmək iddiasındadır.
  Üstəlik, Rusiya Çeçenistanda Yeltsinin dövründə uduzdu - dəqiq neçəsi məlum deyil, lakin on mindən çox adam öldürülmür. Və II Nikolay Yaponiya ilə müharibədə əlli mindən bir qədər çoxunu öldürdü. Putin isə artıq Ukraynaya bütöv bir milyon əsgər, muzdlu və könüllü yerləşdirib. Bu, həqiqətən də qanunsuz prezidentdir. Və müharibə hələ də bitməyib. Üstəlik Talibanla müharibədə daha çox itki .
  Həmçinin on minlərlə əsgər və muzdlu var. Həqiqətən axmağa güc verin.
  Adala hirslə qışqırdı:
  axmaqlar var ! Heç bir şey olmadan yaşamaq bir aldatma oldu!
  Qızlar artıq digər quldurlar kimi qalanın son əsgərlərini bitirirdilər.
  Amma bu qalanın arxasında başqa biri var idi. Düzdür, daha kiçik idi, amma buxta daralırdı və gəmilərin oraya girməsi riskli idi.
  Buna görə Kapitan Aslan arxadan içəri girməyi əmr etdi. Qoşunların bir hissəsi dağların ətrafında hərəkət etdi. Xoşbəxtlikdən onların bir cihazı var idi.
  Və silahlar qalaya atəş açdı. Üstəlik, quldurlar tələsik ispanlardan ələ keçirilən silahları sürükləməyə və yenidən quraşdırmağa başladılar.
  Buradakı silahların bəziləri o qədər nəhəngdir ki, iyirmi kiloqrama qədər olan top güllələrini ata bilirdilər.
  Və quldurların işi davam edirdi. Bundan əlavə, mümkün qədər tez arxaya gedən yolu kəsmək və böyük qiymətli əşyaların Dikuldan götürülməsinin qarşısını almaq lazım idi .
  Kapitan Leo qeyd etdi:
  - Ən əsası vaxt itirməməkdir! Kassadan çıxmadan dəmiri vurun!
  Döyüş həqiqətən də uğurla keçdi. Marqarita bir stəkan şirin manqo suyu içdikdən sonra qeyd etdi:
  Pirat böyük qüvvədir,
  Beyni olanda...
  Qız çox sərindir
  Daha sürətli düşmən qaçın!
  . FƏSİL Љ 22.
  Piratların bəziləri təpənin üstündən qalanın arxasına sürətlə keçdilər. Qızlar Aqata və Adala hücuma keçdilər. Burada onların qılıncları və qılıncları yenidən ispan əsgərlərini qırır.
  Və bunu böyük məharətlə edirlər.
  Qızlar da iti bıçaqlı xüsusi sandallardan istifadə edirlər. Və bütün gücləri ilə onun qasıq nahiyəsinə vurdular, sözün əsl mənasında Kastiliya imperiyasının döyüşçüləri ilə topları döydülər.
  Aqata təbəssümlə soruşdu:
  - Onlara yazığım gəlmir?
  Adala təbəssümlə cavab verdi:
  - Bəs biz düşmənlərə nə vaxt aman verdik!
  Sarışın kədərli bir baxışla qeyd etdi:
  - Ukraynada biz qardaşlarımızı öldürməkdən imtina etdik!
  Qızılbaş dişlərini göstərərək istehza ilə cavab verdi:
  - Amma Əfqanıstanda və Tacikistanda geri qazandılar.
  İkinci qalada qırğın oldu . Piratlar onu rəqəmlər və qəzəblə götürdülər, həmçinin gil və kömür tozundan hazırlanmış qumbara atdılar. Bu, dəhşətli və həqiqətən də dəhşətli döyülmə idi. Və o qədər qan axırdı ki, gözəllərin yalın ayaqları gölməçələrə sıçrayırdı.
  Terminator qızları oxudu:
  Biz quldurlar çox sərinik,
  Əgər doğramaq üçün qılıncdan istifadə edərlərsə...
  Gözəlin ayaqları yalındır,
  O, düşmənə qarmaq vuracaq!
  
  Qızlara düşmən kimi əzab verməyin,
  Yaxşısı budur ki, onun beyninə möhkəm vursun...
  Və qılıncla boynuma möhkəm vurdu,
  Yəni burada əsl ayıb olmasın!
  
  Yaxşı, qızlarla ölmə,
  Onlar çox yaxşıdır...
  Uşaqlarımız şən gülür -
  Gəlin bunu ürəkdən deyək!
  
  Düşmən məğlub olacaq, şübhəsiz ki,
  Tezliklə cənnəti quracağıq, inanıram...
  Və qüsursuz ehtirası ilə,
  Gəlin bütün düşmənləri bir anda anbara qovaq !
  
  Sürətli briqantində üzürük,
  Fırtınada dalğaları kəsmək...
  Qızlar və oğlanlar birləşir,
  İspanlar haqqında hökm oxuyaq!
  
  qızlar alçaqlığa dözə bilmərik ,
  Hamımız Vətənin müdafiəsinə qalxacağıq...
  Daha heç bir təhqirə dözməyəcəyik,
  Düşməni polad əllə darmadağın edək!
  
  Biz dəniz quldurlarının qorxacağı bir şey yoxdur
  Qızlar təbiətcə cəsurdur...
  Həmişə mənə inanın, döyüşməyi sevirdilər,
  Sadəcə qartallar!
  
  Allah bilir ki, bizi ruhlandırır,
  Və o, hücumçuları hücuma aparır...
  Tezliklə cənnətdə bir yer bilirəm,
  Sizə bir çox nümunə göstərəcəyik!
  
  Qızlar belə gözəldir
  Daha güclü oğurluq tapmaq mümkün deyil...
  Lazım olsa rom, araq içərlər,
  Və hamını süpürməyə qadirdirlər !
  
  Qadınlar belə gözəldir,
  O qədər amansızcasına doğrayırıq ki, biz piratlar...
  Beləliklə, ispanların qarnını açacağıq ,
  Bizim pulemyotlara belə ehtiyacımız yoxdur!
  
  Gəlin şıltaqlara hara-kiri verək ,
  Şanlı samurayların qızları kimi...
  İnanın, iki dəfə iki dörd deyil,
  Və bu doğrudur, çünki baş verir!
  
  Zəifliyə dözməyəcəyik, inanın mənə,
  Biz bu işdə yüksək səviyyəli qızlarıq...
  Onu sinifdə sındıracağıq, qapıları bilirəm,
  Pis Karabas hücum edir!
  
  Qızlar üçün heç bir maneə yoxdur
  Briqantinlə dalğanı kəsdilər...
  İndi bizi mükafatlar gözləyir,
  Şeytanı söyməyin, qadınlar!
  
  Gəlin Vətənimizi daha təmiz edək,
  Vətənimiz çiçəklənsin deyə...
  Filibusterlər zirvələrə qaçacaqlar,
  O zaman xəyalınız gerçəkləşsin!
  
  Düşmənlərimizə qarşı silahımız olacaq,
  Onların qabıqları isə öldürücü bir sürüdür...
  Biz qızlar yalnız ruhun yatağıyıq,
  Və şeytanın gücü ilə döyüşdə!
  
  Beləliklə, düşmənlərimizi cır-cındır kimi parçalayaq,
  Onun gücü çəkic kimidir...
  Və məcazi olaraq bankları qoyun,
  Gəlin yumruğumuzu məbədinizə dolduraq!
  
  aldatmayın , siz və qızı
  O, sadəcə olaraq nəhəng gücdədir...
  Gözəlin aydın səsi var ,
  Və inanın ki, xalq həmişə birdir!
  
  Və gözəlliklərə ağır zərbə vurulur,
  Qılıncla şiddətlə vururlar...
  Lazım gələrsə, yeni bir dünya quracağıq,
  Və biz onu bir kərpiclə daha sərt vuracağıq!
  
  Qadın döyüşçülər üçün heç bir maneə yoxdur,
  Düşmənin onlara divar kimi hördüyü şey...
  Ulduzlar başlasın,
  Belə ağır bir yumruq!
  
  Qızlar oğlanları həqiqətən sevəcəklər
  İnanın, onlar bunu istəyirlər...
  Pis işlərə alışıblar,
  Çünki oğlan bir heyvandır!
  
  Biz özümüz də pələng kimiyik,
  Qartalların aqressiv qüvvəsi...
  Və eyni zamanda göyərçinlər kimi,
  Buna görə bütün düşmənlər vəhşidir!
  
  Biz öldürməyi sevirik - bunu bilirsiniz
  Qan bizi həyəcanlandırır qızlar...
  Odur ki, düşməninizə bir zərbə verin,
  Beləliklə, nizam və sevgi var!
  
  Xeyr, qız döyüşdə zəif olmayacaq,
  Bizi belə taleyin sınağa çəkmir...
  Tank kimi hücuma keçək
  Əbədi xaos yaratmaq !
  
  Bizə söz yoxdur, zəifliyi bil,
  Qızların aqressivliyi dağdır...
  Bütün dünyaya sevinc gətiririk,
  Biz bütün düşmənlərimizi dəli edə bilərik!
  
  Qızlar zirvəyə qalxır
  Uşaqlar çox cəsarətli olacaqlar ...
  Biz bilməyəcəyik, ortada,
  Keruv qanadlarını açır!
  
  Mübarizə olarsa, döyüşərik,
  Əgər ziyafət varsa, o zaman ağır tökülsün...
  Qızlar parıltılı alovdan qorxmur ,
  Gəlin düşmənlərimizi polad əllə əzək!
  
  Qız heyran qalır
  Güclü oğlanlar asan olur...
  İspanların məşhur şəkildə öldürüldüyü,
  Və onların belə yumruqları var!
  
  Başı tez kəsə bilərik ,
  Qoy top kimi uçsun...
  Biz bütün zəiflərdən güclüyük, düzünü desəm,
  Mən bilirəm ki, günəş səmada parlayır!
  
  Vəhşi canavar çox qorxulu ulayır,
  Görünür, qoyunları parçalamaq istəyir...
  Tac olanda kimsə olur,
  İnanın, mən onu məhv edəcəm!
  
  Şübhəsiz ki, yaxın döyüş gözləyir,
  Brigantine yelkənləri doludur...
  Yerimiz gözəl cənnətdə olacaq
  Oğlanlar da qızlarla bərabərdir!
  
  Yaradanının bizə dedikləri
  Buyurun qızlar, gedin...
  Döyüşdə dəyişməz gücü ilə,
  Möhtəşəm bir gəzintiyə çıxın!
  
  Şeytan da qızlara kömək edir
  Çünki dünyada hər şey pisdir...
  Qanadlarını açır planetin,
  İnanıram ki, xoşbəxtlik və yaxşılıq olacaq!
  
  Yaxşı, niyə özümüzü elə göstərməliyik ?
  Qızlar zəifliklərini göstərirlər ...
  Biri səni arxadan vura bilər, bilirəm,
  Və bəzi insanlar sadəcə əhəmiyyət vermir!
  
  Piratlar var, daha sərinləşmir
  Qızlar da belədir...
  Gücümüzə inam bizi xilas edir,
  Əgər şeytanın qulları hücuma məruz qalırsa!
  
  Qız alçaqlığa dözə bilməz,
  Baxmayaraq ki, biz özümüz oğlanları döyməyi sevirik...
  Daha heç bir təhqirə dözməyəcəyik,
  Qaç, ey məəttəl yaramaz!
  
  Cənnət və ya cəhənnəm, inan mənə, hər şey birdir,
  O quldurlar üçün bağışlanma yoxdur...
  Ondaları axmaqca ödəyən,
  Bəzi insanlar nahar üçün odun çipləri var!
  
  Qızları göstərməyəcəyik
  Ona görə də pirat var, pirat var...
  Bizə inanın, Archangels, hakimlər,
  Uyğun nəticə olacaq!
  
  Brigantin batareyanı məhv edir,
  Bütün düşmənləri parçalayır...
  Lazım gələrsə, boyuna yükləyərik,
  Qız yumruqlarının gücü ilə!
  
  Yoxsulluqdan daha axmaq bir şey yoxdur
  Pul qazan, sonra haqlısan...
  Pis dürüstlükdən daha yaxşı hiyləgərlik
  Bu boa konstriktoru məhv ediləcək!
  
  Tanrıların bəzən pis zarafatları olur,
  Bəli , sən özün keçisən...
  Dişlər arasında boşluqlar var
  Və məzara möhkəm bir dirək vuracağıq!
  
  Niyə bir qızı incitməyə cəsarət etdin?
  qız deyil , piratdır...
  Yalnız pis bıçaq görə bildi
  Çılğın bir cədvəl olduğu ortaya çıxdı !
  
  Qız sənin başını uçurdu
  Elə yuvarlandı ki, kələmin başı...
  Sonra bir səs gəldi,
  Nə ağlasığmaz zərbə!
  
  İnsanlara qışqırmayın, qışqırmayın ,
  Xeyr, belə aclarınız olacaq...
  Cəhənnəmdə şeytanı qəzəbləndirməyin,
  Sizə qançırlar almamaq üçün!
  
  O zaman qız hamını doğrayır,
  Və çoxlu qənimət olacaq...
  Gənc oğlan bəyənəcək,
  Və sualı əbədi olaraq bağlayacaq!
  Qızlar mahnı oxuyarkən piratların demək olar ki, bütün rəqibləri öldürüldü. Budur, qaladan yuxarı qaldırılmış kəllə sümüyü və çarpaz sümükləri olan qara bayraq. Çarəsiz filibusters üçün daha bir qələbə.
  Və gəmilər limana daxil olur. İndi korsan dəstələri şəhərin özünə nüfuz edir. Onlar gurultuyla, gurultuyla, soyğunçuluq və digər qanunsuzluqlarla nə edirlər . Bu, həqiqətən də böyük döyüş idi.
  Pavel Lev əmr etdi:
  - Dinc əhalini soyun, amma öldürməyin! Xaos yaratmayın . Təcavüzkarları yerindəcə güllələyin!
  Və yenə də quldurluq başladı. Şəhər zəngin və qızılla dolu idi.
  Bu amansız və ölçüsüz zənginləşmədə Adala və Aqata da iştirak edirdi.
  Qırmızı saçlı vixen qeyd etdi:
  - Spartak vaxtından bəri - bu inam yaşayır!
  Sarışın terminator mızıldandı:
  - Təkcə Spartak deyil! Ümumiyyətlə, qorilla daşı götürdüyü andan nə oldu! Pəncəsinə daş götürüb həmkarı kimi onu vurdu !
  Adala gülərək cavab verdi:
  - Düzdür! Qızlarımızın əyilməz möhkəmliyi buradadır! Dodaqlarımızda təbəssümlə öldürəndə!
  Şəhərdə quldurluq olub. Qadın paltarlarını, zinət əşyalarını, müxtəlif bəzək əşyalarını qoparıb ümumi yığına yığırdılar. Belə ki, sonradan sahil qardaşlığının qanunlarına görə bölünə bilsinlər. Və çox simvolik idi.
  Piratlar, əlbəttə ki, kilsələri də qarət edirdilər: onlar katolik deyillər, lakin ümumiyyətlə, xaric edilmişlər və inanmayanlardır - onların tanrısı qızıl və gücdür!
  Amma eyni zamanda qanuna riayət etmək - qənimətin ədalətli bölgüsüdür. Beləliklə, oğurlanmış hər şey ümumi yığına yığıldı və sonra bölünməli oldu. Adətə görə, kapitan bir hissəni və xeyli hissəsini aldı. Ancaq biznesə fayda vermədən quldurlara nə qədər pul axmasının əhəmiyyəti yoxdur.
  Beləliklə, korsanlar qorxudan huşunu itirmiş yerli merin arvadını sürüyərək içəri saldılar. Onun bütün paltarlarını və zinət əşyalarını, qiymətli daşlarla ayaqqabılarını cırıb hər şeyi ümumi yığınlara yığdılar. İndi gənc və gözəl qadın tamamilə çılpaq idi . Kapitan Aslan ağ atla onun yanına gəldi. Onun çılpaq, çarəsiz bədəninə baxıb əmr etdi:
  - Yaxşı, ona heç olmasa bir köynək ver!
  Bələdiyyə sədrinin özü də içəri sürükləndi . Onu pis döydülər. Pirat gəmisinin kapitanı Qrif, burnu qarmaqlı bir quldur, qeyd etdi:
  - Onların burada, haradasa yerin altında gizli xəzinələri var! Şübhəsiz ki, bu mer girişin harada olduğunu bilir. Onu ehtirasla sorğu-sual etməliyik.
  Pavel Lev başını tərpətdi:
  - Düzdür! Və arvadı da! Qızlarım onlara qayğı göstərəcək!
  Aqata və Adala, əlbəttə ki, kapitanlarının fitini eşidib ona tərəf sıçradılar. Və dindirməyə hazır olduqlarını bildirdilər.
  Bəli, sorğu-sual üsulu sadə idi. Xüsusi təyinatlı qızlar rəf düzəldiblər və iki dəfə düşünmədən gənc qadını onun üstündən asıblar. Və o, sözün həqiqi mənasında ilgəkdə hırıldadı.
  Sonra bələdiyyə sədrinin özünü onun yanında asıblar. Bundan sonra Adala bələdiyyə sədrinin arvadının çılpaq ayaqlarına yanan məşəl gətirdi. Beləliklə, o, yaxşı nalayiq sözlərlə qışqırdı.
  Gənc qadının zərif yanmış ətinin iyi gəlirdi .
  Bir sözlə, qızlar onu tez bir zamanda ayırdılar. Və o, sözün əsl mənasında, hamısını verdi.
  Beləliklə, quldurlar da xeyli sərvət olan xəzinəyə giriş əldə etdilər.
  Piratlar evləri də qarət ediblər. Onlar təkcə qızılı deyil, hər şeyi ardıcıl olaraq həyata keçirdilər. Bir neçə çəllək şərabı yerindəcə açıb acgözlüklə yeyib-içdi. Və bu, çox enerjili və böyük miqyasda edildi. Korsanlar heç kimə aman vermədilər.
  Sadəcə müqavimət göstərmək istəyənlərdən başqa heç kimi öldürmədilər.
  Adala və Aqata da hər cür xaos yaratdı . Artıq onlara lazım olmayan bələdiyyə sədrini aparıb asdılar.
  Şəhərin özündə gümüş və qızıl qablar da ümumi yığınlara qoyulurdu. Eləcə də bıçaq və bir çox başqa şeylər.
  Şəhərdə həmçinin böyük qəhvə, kakao paxlası, tütün, bibər və ədviyyat ehtiyatları var idi.
  Həm də çoxlu müxtəlif ipliklər və ipəklər var idi. Burada inanılmaz sərvət var idi.
  Hətta təxmini hesablama belə göstərdi ki, burada əlli milyon livrdən çox qiymətli əşyalar var. Və bu o demək idi ki, quldurlar, hətta onların çoxluğunu nəzərə alaraq, varlı adamlara çevrildilər. Yaxşı, Kapitan Lion özü var-dövlətini artırdı.
  Beləliklə, burada hər şey vəziyyətin üstündə idi. Və belə sadəcə fantastik qənimətə sevinmək olardı.
  Və təbii ki, silahlar da ələ keçirilib. Çox bahalı olanlar da daxil olmaqla. Xüsusilə almazlarla bəzədilmiş qılınclar və qılınclar. Beləliklə, daha çox sevinəcək bir şey var idi.
  Yaxşı, daşlı tac da tapıldı. Görünür, bir vaxtlar yerli padşahlardan birinə məxsus olub.
  Şəhər ələ keçirildikdən sonra təbii ki, nəcib ziyafət təşkil edildi.
  Yarıçılpaq qadınlar rəqs edir, musalar oynayırdılar. Şərab və rom çay kimi axırdı. Hər şey çox əyləncəli və böyük miqyasda idi.
  Aslan kapitanın sağ tərəfində oturan Adala qeyd etdi:
  - Bu sizə nəyisə xatırladır?
  Sağ tərəfdə oturan Aqata başını tərpətdi:
  - Bəli! Bu Bulqakovun romanından Şeytanın topu kimi bir şeydir!
  Qızılbaş güldü və qeyd etdi:
  - Və Marqarita da bizimlədir!
  Qızıl saçlı qız başını tərpətdi:
  - Pəncərə açıqdır! Axı mən unutmamışam! Hər şeyin necə baş verdiyini xatırlayıram!
  Adala məmnun baxışla qeyd etdi:
  - Bəli, əyləncəli idi!
  Kapitan Leo rom içdi və qeyd etdi:
  - Bəli, həyatımız indi daha sağlam oldu !
  Aqata da özünə şərab tökərək razılaşdı:
  - Bəli, bu, həqiqətən gözəldir!
  Qızlar özlərini ən yaxşı hiss etdilər. Onların əhval-ruhiyyəsi çox yüksək idi. Bəs burada necə içib rəqs etməyəsən?
  Və onlar gözəl gözəllər kimi yuxarı və aşağı atlamayın.
  Beləcə çox cəsarətli rəqs etdilər.
  Və Pavel Lev böyük həvəslə oxumağa başladı;
  Mən kənddən sadə bir oğlan idim,
  Doğma torpağımı şum arxasında gəzdim...
  Qədimlərin əmrini xatırlayaraq,
  Vətənimə xidmət etmək istəyirdim!
  
  Ayaqyalın getdim şəhərə,
  Donmuşdum və çox ac idim...
  Oğlan hətta vaxtından əvvəl ölə bilərdi ,
  Meşələr və ən hündür uçurumlar arasında!
  
  Lakin o, limana keşikçi kimi xidmət etmək üçün gəldi.
  Əsl hərbçi ər olmaq üçün...
  Mən onu çuqun lövbərlə çəkməli oldum,
  Poladın kəskinliyi ilə cəhd edin və çırpın!
  
  Ancaq karyera quracağımı düşünürdüm
  İndi oğlan - kapitandan sonra!
  Mən uşaqlara nümunə olacağam,
  Çox fərqli, gözəl ölkələr görəcəyəm!
  
  Amma internat baş verdi və quldurlar
  Briqa birdən basqın etdi...
  Bütün dənizçilər üçün haqq-hesab gəldi -
  Elə həmin anda məni dənizə atdılar!
  
  İri saçlı kapitanın özü məndən soruşdu :
  Tezliklə on dörd yaşım tamam olacaq...
  Oğlanı öldürmək hələ tezdir
  Piratların oğullarından biri olsun!
  
  Yaxşı, bir az rom sınamalı idim,
  Və çirkli quldurlar üçün bir kabin oğlanı ol...
  Ancaq indi oğlan üçün yeni bir dünya açıldı,
  Zorakılıq vasitəsilə cəngavər lütfünü axtarın!
  
  Biz qalyonuyuq, karvanları soyuruq,
  Gəmiyə minmə hara, sürpriz hücum hara...
  Bir dəfə onlar bütöv bir şxuneri ələ keçirdilər ,
  Və xəzinələrin bütün turunu oynayır!
  
  Böyüdüm, çoxlu məşuqələrim vardı,
  Böyük pulla gəzdi ...
  Bəzən göydə buludlar olurdu,
  Amma görünür, Allah məni tərk etmədi!
  
  Kapitan olan oğlan artıq çevrilib
  Kosmosun zirvələrinə qədər böyüdü...
  Amma az şeylə kifayətlənmək istəmədim,
  Mən kişilərin birincisi olmaq istəyirdim!
  
  Beləliklə, şahzadə qürurlu görünürdü ,
  Və oğlan ər olmaq istəyirdi...
  Gənclik onun içində söndü,
  O, sadəcə pis oğru olduğunu unudub!
  
  Gecə orada onu özünə cəlb etmək qərarına gəldi,
  Padşah ondan nifrətlə imtina etdi...
  Bakirə qızı tərk etmək istədim,
  Ancaq korsanın metal kimi bir iradəsi var!
  
  Şahzadəni xaincəsinə qaçırdılar,
  Və koridorda zorla cavab verdilər...
  Qürurla baxdı -
  Dodaqlar pıçıldadı: bitirdin!
  
  Sonra pirat ovu başladı,
  Dövlətlər ona qarşı qalxdı...
  Görünür, allahsızı qisas gözləyir ,
  O tutulacaq və hamısı budur!
  
  Özlərinə xəyanət etdilər : kapitan zəncirləndi,
  Şahzadə sakitcə ona yaxınlaşdı...
  O, pıçıldadı: tezliklə iskele alacaqsan,
  Və əl ona vurdu!
  
  Hökm sərt və təbii ki, sürətli idi.
  Qollarını və ayaqlarını kəsmək qərarına gəldilər...
  Cəllad edam üçün yeni balta itiləyir,
  Həyatın ipi tezliklə qırılacaq!
  
  Ölümündən əvvəl oğlan atəşlə işgəncəyə məruz qaldı,
  Və sinəsinə onun izini yandırdılar...
  Və yalnız uzaqlarda dənizi xatırladı,
  Vəhşilərdən heç nə qoparma!
  
  İskeleyə aparın - izdiham sevinir,
  Hər yerdən uşaqların gülüşü eşidilir...
  Tezliklə vəhşicəsinə təkərlənəcək,
  Oh, özəllərin müvəqqəti uğuru!
  
  Kapitan sükanın üstünə atıldı,
  Və cəllad qabırğasını sındırmağa başladı...
  Amma dəniz ona cəsarət hopdurdu,
  Qoy edam etsinlər, amma oğlanın vecinə deyil!
  
  Beləliklə, o, çox qürurlu bir təbəssümlə öldü,
  Və ruhum cənnətə uçdu...
  İndi o, İsa ilə qəsidə oxuyur,
  Cəsarət işləyir, möcüzələr tanıyın!
  Bundan sonra Pavel Lev yenidən böyük həvəslə bir qurtum rom içdi. Ayaqları açıq, qaralmış rəqqasə ona yaxınlaşdı. O fırlanır və çırpınırdı . Sanki kapitanın üstünə tullanmağa hazırdır . Pavel Lev onun yalın ayağından tutdu və altını qıdıqladı. Qız çox məmnun bir baxışla mırıldandı. Pavel İvanoviçin başı fırlanırdı. Talibanların əsir götürdükləri tibb bacısına necə işgəncə verdiklərini xatırladı. Onu soyundurdular və çılpaq şəkildə çarxdan asdılar. Sonra güclü, qız bədəni isti məftillə qamçılamağa başladılar. Bunlar barbarlardır.
  Bundan sonra, istidən qırmızı maşa istifadə edərək, onun yalın ayaqlarının bütün barmaqlarını sındırdılar. Üstəlik, bütün bunları Taliban lentə alıb. Onlar fanatiklər və əclaflardır.
  Hətta Talibanla müharibə başlayandan sonra da ABŞ qoşunlarının Ukraynadan çıxarılması müqabilində Rusiyaya yardım təklif edib. Lakin diktator Putin bundan imtina etdi. Baxmayaraq ki, mühit bunun üçün idi . Və Taliban çoxlu rus əsgərini götürüb öldürdü. Bu belə oldu, bəlli idi ki , ABŞ-ı məğlub edən mücahidlər Rusiya ilə mərasimdə dayanmayacaqlar. Talibanın xüsusilə qadınlara qarşı qəddarlığı hər kəsə məlumdur.
  Pavel Lev romundan bir qurtum aldı. Gözünün qabağında hər şey sanki kaleydoskopda fırlanmağa başladı. Və yarıçılpaq rəqqasəni yıxıb. Artıq zalda açıq orgiya başlamışdı. Və əyləncəli və vəhşi idi.
  Pavel İvanoviç artıq heç nə başa düşə bilmirdi, onun altında elastik bir qadın bədəni var idi və heyvan instinktləri sarsılmaz bir qüvvə ilə oyanırdı. Və hamilə arvadı Marqaritanın yanında olmasının vecinə deyil.
  Kişi ilk növbədə kişidir və bu hər şeyi deyir.
  . EPİLOQ.
  Böyük eskadron böyük qənimətlə Toruqaya qayıtdı. Yolda topları olan üç ispan gəmisi onlara hücum etməyə çalışıb. Onlardan ikisi batırılıb, biri isə əsir götürülüb. Tutulan gəmidə eskadronun xəzinəsi, xalçaları və bəzi qiymətli əşyaları var idi. Ümumilikdə istehsal altmış milyon frank dəyərində idi. Və bu, xüsusilə o dövrlər üçün çox şeydir.
  Əlbəttə, Kapitan Lion və onun iki şeytanı komandanın qalan hissəsindən bütöv bir böyük almaz sandığını gizlətdilər və gecə bir yerdə onu adada basdırdılar. On milyon almaz var idi. Ancaq yenə də istehsalın miqdarı sadəcə olaraq miqyasdan çıxdı.
  Dəniz quldurları isə böyük sevinc yaşadılar.
  Morqanın gəmiləri qalanın özündə peyda oldu. Lakin donanmanın nə qədər güclü olduğunu görəndə dərhal geri döndülər.
  Lakin Kapitan Aslanın başçılıq etdiyi sürətli briqantin onları təqib etməyə tələsdi. Və əlli iki silahı olan ən böyük gəmi mindi. Terminator qızların döyüşdüyü bir hücum oldu və Pavel İvanoviç snayper tüfəngindən atəş açdı. Onun zərbələri həmişəki kimi sürətli və dəqiq idi.
  Qılınclı və qılınclı qızlar isə nəhənglər və ya ətək geyinmiş titanlar kimi döyüşürdülər. Hətta Marqarita, hamilə olmasına baxmayaraq , döyüşə girdi və uğurla vuruşdu.
  Aqata qışqırdı:
  - Biz ən yaxşı quldurlarıq!
  Adala əlavə edib, rəqibinə zərbə endirərək:
  - Və ən təsirli!
  Və qız kömür qumbarasını götürüb atdı, bu da Morqanın pulsuz silahlarını hər tərəfə səpələdi.
  Aqata da mənə iynələrlə limonla vurdu . O, bir çox qarın və başları yarıb. Sonra o, tvit etdi:
  - Lenin, Bahar və Jolly Rogers bizimlədir !
  Pavel Lev Morqanın sağ əli olan kapitan Mavisaqqalı vuraraq öldürdü. Bundan sonra onlar aslan imperiyası üçün həqiqi xidmət edən quldurların qalan hissəsini bitirdilər.
  Gəmidə zəngin qənimət, o cümlədən əvvəllər talan edilmiş qızıllar ələ keçirildi.
  Və belə parlaq qələbə ilə geri döndülər. Sevincli və zəngin qənimətlərlə yüklənmişdir.
  Bundan sonra Pavel Leo Toruqaya zəfərlə gəldi.
  Orada dəniz quldurları bütün dünya üçün daha bir ziyafət təşkil etdilər.
  Tezliklə Fransadan yeni xoş xəbər gəldi. Kral On dördüncü Lüdovik Pavel İvanoviç Rıbaçenkonu həyat yoldaşından aldığı markiz titulu ilə təsdiqlədi.
  Və bu, çox yüksək tituldur. Yalnız Dük daha hündürdür. Kral həmçinin Pavel Leoya Britaniya Kral Donanmasının kontr-admiralı titulu verib. Bu da açıq-aydın təşviqatdır.
  Aqata və Adala zadəganlıq və birinci dərəcəli kapitan rütbəsi aldılar. İndi də onların yüksək statusu var idi.
  Üstəlik, onlar artıq hər şeyi talayıb, varlanıblar.
  Pavel-Lev hələlik bir az dincəlmək qərarına gəldi. Həyat yoldaşı Marqarita tezliklə dünyaya gəlməli idi. Üstəlik, təcrübəli dayələr bir anda cütlüyün olacağını söylədi: bir oğlan və bir qız.
  Övlad sahibi olmaq necə də yaxşıdır.
  Və burada o, Agatha və Adala adlı iki qızla qaladadır. Qırmızı saçlı və sarışın çox atletik qızlardır.
  Pavel Lev soruşdu:
  - Bəlkə qarınlarınızı almağın vaxtıdır?
  Qırmızı harpi təbəssümlə cavab verdi:
  Hamilə qalmaq baxımından
  demək istəyirsiniz ? Keçmiş xüsusi təyinatlı mayor başını tərpətdi:
  - Bu belədir! Öz övladlarınıza sahib olmağın vaxtıdır!
  Sarışın terminator təbəssümlə cavab verdi:
  - Pis fikir deyil! Oğlan sahibi olmaq istərdim. Mən onu böyüdər, öyrədərdim. Onu əsl canavar edərdi.
  Qızılbaş başını tərpətdi:
  "Bəli, bir oğlan və bir qız olsa yaxşı olardı". Uşaqlarımız böyük Terminator döyüşçüləri olacaqlar! Və getməzdən əvvəl öldürməyi öyrənərdilər!
  Və Adala qışqırdı:
  Yeni nəsil tərəqqiyə təkan verir
  Ən azından bəzən böyüklər hiss edirlər ki, içlərində pis bir cin var !
  Ancaq bu da bir illüziyadır, iblis olmadan sadəcə mümkün deyil,
  Axı, işıq və qaranlıq bir-birini əvəz edir, Yerimiz fırlanır!
  Aqata təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, övlad sahibi olmaq lazımdır. Bəs böyük qarınlarla yüklənmiş halda necə mübarizə aparacağıq?
  Pavel Lev şən baxışla cavab verdi:
  - Səssizcə!
  Və sonra əlavə etdi:
  - Kişinin kişi olaraq doğulması hələ də yaxşıdır!
  Qulluqçular onlara bahalı ədviyyatlı şərab və qəlyanaltı gətirirdilər. Döyüşçülər bir qurtum içdilər və yedilər.
  Pavel Lev ehtiyatla içdi. O, şəhvətlə ayaqyalın, yaraşıqlı qulluqçulara baxdı. Bunlar qızlardır .
  Agatha qeyd etdi:
  - Kişiləri, xüsusən də yaraşıqlı və atletik olanları sevirəm. Və biz onlara pul ödəməli deyilik. Bizi özləri ödəyirlər!
  Adala başını tərpətdi:
  - Bəli, qadına kişilər üçün döyüşmək lazım deyil, onlar özləri bizim üçün döyüşürlər, biz də onları sağırıq! Və biz də öldürürük!
  Sarışın terminator güldü və qeyd etdi:
  - Kişilərə işgəncə vermək isə daha xoş, ləzzətli və sərindir! Məhz o zaman sən əlinə bir qamçı alıb var gücünlə qamçılamağa, vurmağa başlayırsan!
  Qırmızı saçlı döyüşçü razılaşdı:
  - Bəli, həqiqətən də əhvalınızı artırır. Və biz daha aqressiv və soyuqqanlı oluruq!
  Qızlar bir ağızdan qışqırdılar:
  Uşaqlar, uşaqlar,
  Çox, çox döyüləcəklər,
  Bizim kişilər!
  Çox, çox döyüləcəklər,
  Bizim kişilər!
  Bəli, mahnının həqiqətən şən və gülməli olduğunu söyləmək lazımdır. Baxmayaraq ki, bu, daha çox mahnı deyil, ayədir.
  Pavel Lev qeyd etdi:
  - İstəsən, səni uşaq edərəm! Bir qadının mütləq hamilə qala bilməsi üçün nə etmək lazım olduğunu bilirəm və bilirəm!
  Adala çiyinlərini çəkərək cavab verdi:
  - Çox deyil... Yaxşı oğlansan, amma bir az balacasan. Pavlikdən daha böyük və hündür bir adamın olmasını istərdim!
  Aqata təsdiqlədi:
  - Bu belədir! Boyu bir metr səksən olan qızlara bir metr yetmiş dörd çatmaz! Bizə sənin kimi kiçik adam lazım deyil!
  Pavel incidi:
  - Boyum hələ də orta səviyyədədir. Çox olmasa da. Bəli, siz deyimi bilirsiniz: kiçik, lakin uzaq! Başqa kim çox böyük, adətən yöndəmsiz və xüsusilə ağıllı deyil! Çevik və sürətli bir kişinin olması daha yaxşıdır!
  Adala gülərək cavab verdi:
  - Hündürlük nə qədər yüksəkdirsə, beyin də bir o qədər azdır! Bəli, belə bir fikir var! Amma biz adi qadınlardan çox hündürük və siz nə demək istəyirsiniz ki, biz axmaqıq !?
  Agada əlavə etdi:
  - Üstəlik, mən təbii sarışınam! Sarışınların nə cür zəkaya sahib olduqları zarafatlardan məlumdur!
  Bundan sonra qızlar bir az başqa bir şey içdilər .
  Pavel Lev dəbdəbəli xalçanın asıldığı divara baxdı.
  Təsəvvür etdi ki, orada televizor və ya kompüter monitoru var. Kinoya baxa və ya oyun oynaya bilərsiniz.
  Əslində çox maraqlı oyunlar var. Onlardan biri, "Kazaklar" qədim və geniş yayılmış bir oyundur.
  Bu oyunun mənfi tərəfi müasir texnologiyanın olmamasıdır. Baxmayaraq ki, çox böyük bir ordu toplaya bilərsiniz. Və xəritələrin ölçüsü böyükdür. Və onlar sözün həqiqi mənasında qoşunlarla doldurula bilər, bu, gülüncdür.
  Amma daha maraqlı oyunlar var. Məsələn, ibtidai kommunal sistemdən nanotexnologiyaya gedə biləcəyiniz yerlər . Üstəlik, rəqib kompüteri ötmək üçün fırıldaqçı kodundan istifadə etmək. Və bu çox gözəldir .
  Ümumiyyətlə, çoxlu müxtəlif oyunlar var. Siz də bir şəhər qura bilərsiniz . Və ya hətta bütöv bir metropol. Əgər xoşunuza gəlirsə , əlbəttə. Və müharibəsiz müharibələrlə. Və başqa nə edə bilməyəcəksiniz.
  Pavel Lev nəfəs aldı...
  O, həqiqətən oynamaq istəyirdi. Xüsusilə tanklarla bir şey. Bəzi oyunlarda minlərlə tank edə bilərsiniz və bu çox gözəldir. Və yüzlərlə döyüş gəmisini möhürləyin. Və bu son dərəcə maraqlıdır.
  Yaxşı, orada başqa nə edə bilərsən?
  Oyunlarda siz padşah və hətta Rəbb Allah ola bilərsiniz. Bəli, elə oyunlar da var ki, məsələn, Yaradan Allah kimi oynaya və planetlər yarada bilərsiniz. Düzdür, belə oyunlar nadirdir və onları mağazada asanlıqla ala bilməzsiniz.
  Tarixi strategiyalar da var. Siz, məsələn, Hitler, ya Stalin, ya da Çörçill, Hirohito, Ruzvelt və s. Və ya məşhur "Sivilizasiya" strategiyası. Və başqa nə var? Ancaq bu hələ mövcud deyil.
  Yalnız indiyə ümid edirəm. Kaş ki, öz dünyama girə biləydim. Əks təqdirdə, kontr-admiral markiz böyük bir sərvətə sahibdir, lakin iyirmi birinci əsrin mənasız bir məktəblisindən daha az sevincdir.
  Əslində, nə oyun, nə televizor, nə film, nə internet, nə radio, hətta rekordlar.
  Hələ də kitablar var, lakin onlar nadir və bahalıdır. Və onlar daha müasir romanlardakı kimi maraqlı yazılmayıb.
  Əslində, kim erotika və ya müasir bir şey haqqında yazacaq?
  Düzdür, Pavel çoxdan oxumaq istədiyi bir kitab tapdı, Dantenin Cəhənnəmi haqqında. Amma ümumilikdə o qədər də maraqlı olmadığı ortaya çıxdı. Və prinsipcə, maraqlı nə ola bilər ?
  Cəhənnəm haqqında daha yaxşı əsərlər var.
  Bəli, burada darıxdırıcıdır.
  Canavar kimi ulamasan da...
  Yuxularında belə onun kompüter oyunları oynadığını görür.
  Üstəlik, belə olur ki, siz oyun oynamaq istəyirsiniz, lakin laptopunuz açılmır və ya strategiya başlamır. Və ya tutaq ki, siz oynayırsınız, amma siçan ilişib qalır və ya əmrlər işləmir.
  Və bəzən müxtəlif oyunlar qarışır ... Bəli , həqiqətən yuxuları xatırlamıram, amma bir şey parlaqdırsa, onu ümumi konturlarda xatırlaya bilərsiniz.
  Xüsusilə, məsələn, belə olur ki, siz gələcəyi yuxuda görürsünüz. Moskvadan Sankt-Peterburqa, hətta Antarktidaya metro kimi. Amma gələcək başqadır. Bəzən müharibə və bombalar haqqında xəyal edirəm. Kim inana bilərdi ki, partlayıcı maddələr olan pilotsuz təyyarələr Moskvaya düşəcək? Yuxuda yox, realda? Distopiya kimi. Amma bu ən pisi deyil. Onlar həmçinin radioaktiv tullantılar və ya primitiv atom bombası ata bilərlər. Bəli, onlar bu Ukraynaya qarışıblar. Bəs nə üçün? Torpaq kifayət deyil?
  Pavel, əlbəttə ki, ağıllı adamdır və başa düşürdü ki, müharibənin əsas səbəbi Rusiya prezidentinin ambisiyalarıdır: şöhrət və yeni fəthlər üçün susuzluq.
  axmaqlar üçün sifarişdir . İntellektləri az olanlar onlara inanır. Yaxşı, Rusiya prezidentinin də Qərbə nifrəti böyükdür. Mən casus olacağam, o, təbii ki, uşaqlıqdan ABŞ və Avropanı sevmirdi. Və illər keçdikcə bu düşmənçilik patoloji səviyyədə nifrətə çevrildi. Bu həm də ona gətirib çıxardı ki, sadəcə olaraq Avropanı və ABŞ-ı korlamaq , diktatorları və çinliləri hər şeyə boyun əyməyə və bağışlamağa hazır idi. Və təbii ki, bütün bunlar böyük müharibəyə səbəb oldu.
  Üstəlik, xalqı çox azadlıqsevər və üsyan etməyi sevən Ukraynaya qarşı da nifrət var. Putin isə diktaturanı çox sevirdi və bütün dünyada müxtəlif növ diktatorlara kömək edirdi. Hətta Ərdoğan , Lukaşenko və ya çox bahalı Əsəd kimi şübhəli dostlar . Yaxşı, MDB-nin ən demokratik ölkəsi olan Ukraynanın boğazında sümük imiş.
  Amma müharibə getdi, xərclər artdı, qələbə görünmürdü, sonra Taliban ikinci cəbhə açdı.
  Talibanın tərkibində çoxlu etnik taciklər var idi. Və təbii ki, ideya var idi - vahid dövlət və xilafət yaradılması. Şimaldakı Tacikistan genişlənmə üçün cəlbedici idi. Ancaq Talibanın müttəfiqi olan və əhalisi Rusiyadan daha çox olan Pakistanla.
  İran isə çox güclüdür və ona müdaxilə edə bilməyəcək qədər böyük əhalisi var. Amma şimalda genişlənmə. Ən böyük sərhəd isə Tacikistanladır. Üstəlik, narkotiklərin tranziti də var. Yaxşı, Rusiya ilə müharibə Talibanı qorxutmadı. Döyüşməyə öyrəşdilər, hətta bezməyə başladılar. Yaxşı, başqa nə vaxt hücum etmək lazımdır, çünki Rusiyanın əl-qolunu Ukrayna bağlayıb.
  Tacikistan ordusu isə Əfqanıstana rəqib deyil. Taliban daha çox texnika və canlı qüvvəyə malikdir, qoşunlar isə daha çox fanatikdir.
  Nə oldu ki, çoxları Tacikistanın işğalını proqnozlaşdırdılar.
  Rusiyanın seçimi var idi: ya oradan gedin, ya da Rəhmonov üçün vuruşun. Putin iki cəbhədə döyüşmək qərarına gəldi, amma təslim olmadı. Qərar, əlbəttə ki, mübahisəlidir. Üstəlik, Tacikistan nədir? Respublika təbii sərvətlərə görə çox kasıbdır.
  Yaxşı, Taliban onu aldı və əzdi ...
  Pavel ah çəkdi və yenidən kompüteri təsəvvür etdi.
  Aqata anlayışla başını tərpətdi:
  - Oynamaq istəyirsən?
  Pavel razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Əlbəttə!
  Sarışın qız qeyd etdi:
  - Mən də istərdim!
  Adala qeyd etdi:
  - Oyunlar yaxşıdır! Ancaq real və canlı döyüşlərimiz var !
  Pavel Lev ayağa qalxdı və soruşdu:
  - Bəs indi hara üzməliyik?
  Aqata çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Bəlkə Yamayka? O, bizim üçün başqa bir hiylə hazırlamazdan əvvəl Morqanın işini bitirmək . Üstəlik, gücümüz var. Və Kral On Dördüncü Lui buna etiraz etməz !
  Kapitan Aslan etiraz etdi:
  - Başqa necə deyə bilərəm? Biz Britaniya ilə müharibə aparmırıq. İndiyə qədər Jacob və Louis bir-biri ilə yaxşı yola gedirlər. Yamaykaya hücum etmək isə müharibə elanıdır. Üstəlik, Morgan hələ də yalnız bir piratdır. Amma mən artıq Kral Donanmasının kontr-admiralıyam və onlar Britaniyaya asanlıqla hücum edə bilməzlər.
  Adala təklif etdi:
  - Bəlkə Kartaxenanı qarət edək? Kapitan Qan haqqında romanda Fransız donanması ilə quldurlar tərəfindən qarət edilən eyni ? Bu böyük bir qənimətdir və İspaniya Fransa üçün pul inəyidir!
  Pavel Lev başını tərpətdi:
  - Bəli, artıq bu barədə düşünmüşəm. Siz də ora gedə bilərsiniz. Donanmamız güclüdür. Yalnız məsafə daha böyük olacaq . Lakin Morqan Toruqanı məhv edə bilər. Və sonra problemlərimiz olacaq.
  Aqata güldü və təklif etdi:
  - Deməli, bəlkə də... Yamaykanı da yandırmağımız üçün ən yaxşı səbəb.
  Kapitan Aslan başını tərpətdi:
  - TAMAM! Sabah qərar verəcəyik. Bu arada, yaxşı bir gecə yuxusu almaq daha yaxşı ola bilər.
  Adala gülərək qeyd etdi:
  - Yatmaq pis fikir deyil. Yeganə sual budur: niyə bu gün edilə biləni sabaha qoyursunuz?
  Pavel avtomatik cavab verdi:
  - Səhər axşamdan daha müdrikdir!
  Agatha təklif etdi:
  - Onda mahnı oxuyaq!
  Adala təsdiqlədi:
  - Bu ən yaxşı fikirdir!
  Qızlar onu götürüb xorla oxudular;
  Etdiyiniz şey gözəldir
  Lütf bəşər övladının üzərinə töküldü!
  Müqəddəs Allah onu sənə verdi,
  Ruh, sevinc, ürəkdən mərhəmət!
  
  Lucifer, bizi Sodoma çevirdi,
  Günahın və qürurun məhsulu!
  Qılıncını Allahın müqəddəs taxtına qaldırdı,
  Və qərara gəldi ki, indi o, hər şeyə qadirdir!
  
  Hər misradan sonra xor;
  İlahi, sən nə qədər gözəl və safsan,
  İnanıram ki, sənin haqqın sonsuzdur!
  Sən şanlı ömrünü çarmıxda verdin,
  İndi ürəyimdə əbədi olaraq acı olacaq!
  
  Sən gözəlliyin, sevincin, sülhün və sevginin Rəbbisən,
  Sərhədsiz, parlaq işığın təcəssümü!
  Çarmıxda qiymətli qan tökdün,
  Planet sonsuz fədakarlıqla xilas oldu!
  
  Üsyankar qəlblərdə şər qəzəblənir,
  Şeytan caynaqları ilə insan övladını parçalayır!
  Amma ölüm torpağa atılacaq,
  Və Rəbb həmişə bizimlə olacaq!
  
  İblis Rəbb Allaha qarşı müharibə etdi.
  Düşmən amansızcasına, xaincəsinə vuruşdu!
  Lakin Məsih Şeytanı məhəbbətlə əzdi,
  Çarmıxda həqiqətinizi sübut edin!
  
  Biz qardaşlar bir axın içində birləşməliyik,
  Ürəyinizi, ağlınızı və hisslərinizi İsaya yönəldin!
  Böyük Allah xilas olmağımıza kömək etsin,
  Və əbədi olaraq Rəbbə həmd edəcəyik!
  
  Beləliklə, ruh əbədi rahatlıq tapsın,
  Bütün dünya Rəbbin məhsulunda çalışmalıdır!
  Və əbədi olaraq, Uca, biz Səninlə olacağıq,
  Mən daha çox və daha çox dua etmək istəyirəm!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"