Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gulliver Ak TwaziyÈm Reich La

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gulliver deplase nan yon rèv nan yon linivè paralèl. Gen li wè dragon epi li dwe aprann ke gen yon Twazyèm Reich ak Almay Hitler a, ki se te ede pa yon gnom fe-istwa. Yo voye yon jèn ti gason obi pou ede Sovyetik la. Men, li jwenn tèt li nan yon koloni travay timoun yo pa kapab ede Sovyetik Larisi. Ak Alman yo te kaptire Sovyetik la!

  GULLIVER AK TWAZIYÈM REICH LA
  ANOTASYON
  Gulliver deplase nan yon rèv nan yon linivè paralèl. Gen li wè dragon epi li dwe aprann ke gen yon Twazyèm Reich ak Almay Hitler a, ki se te ede pa yon gnom fe-istwa. Yo voye yon jèn ti gason obi pou ede Sovyetik la. Men, li jwenn tèt li nan yon koloni travay timoun yo pa kapab ede Sovyetik Larisi. Ak Alman yo te kaptire Sovyetik la!
  . CHAPIT Nimewo 1.
  Fatige ak travay esklav, vwayajè brav la te dòmi e li te fè yon rèv ki te pi enteresan pase reyalite.
  Ti gason an Gulliver te vole sou yon dragon, ak bò kote l 'te yon ti fi nan bote san parèy. Deja byen yon adilt, men toujou jèn, ak anpil miskilè ak koube. Sou cheve l, koulè fèy lò a, te gen yon kouwòn rich ak dyaman ak kèk wòch tèlman klere, tankou zetwal, ke yo te depase menm dyaman ki pi gwo ak pi chè yo.
  Ti gason vwayajè a mande:
  - Kiyes ou ye?
  Ti fi a reponn ak yon souri:
  - Mwen se Princess Leia! Ak nan moman sa a mwen kòmande yon lame nan dragon!
  Gulliver gade dèyè. E an reyalite, te gen yon bann dragon antye nan syèl la, ak tout bèt sa yo te bèl. Epi te gen bèl ti fi ki te chita sou yo.
  Men, pi bèl la ak délisyeu te toujou larenn lan. Ak dragon an sou ki twa nan yo te vole, ansanm ak yon lòt bote, te vrèman fantastik. Men ekip la. Ak an menm tan, tout ti fi yo pye atè, byenke toutouni yo kouvri ak bèl pyè koute chè ak pèl.
  Men, yo pa t kache swa ba chokola abs la sou vant la, oswa voye boul yo nan misk woule anba po an kwiv. An menm tan an, plant yo te gen yon pliye elegant ak inik nan pinga'w yo.
  Ti gason vanyan sòlda nan di:
  - Ala bèl ou bèl. Ou fi yo se vrèman yon mirak!
  Leia souke cheve l koulè fèy lò epi li chante:
  Ti fi yo tout bèl, pye atè,
  Yo fò ak vanyan sòlda ki soti nan manje a...
  Bèl yo gen yon gade trè sevè,
  Kè a klèman plis kè kontan ak yo!
  Gulliver te dakò ak sa. Li vire nepe a nan men l ', li fè yon figi uit ak li epi li di:
  - San okenn dout, li plis plezi avè ou!
  Yon ekip bèl te vole sou dragon. Gen yon lame antye nan yo, manyifik ak inik. Ak dragon yo te gen zèl ki pentire nan tout koulè lakansyèl la. Epi li te sanble ke yo te dekore ak bèl pyè koute chè.
  Gulliver te note:
  - Chak nonm lanvi se yon dragon nan fason pa li, men se pa yon sèl ki gen sèt tèt, men pi souvan yon sèl ki san tèt!
  Prensès Leia ri epi li reponn:
  - Kontrèman ak yon dragon, yon gason pa bezwen koupe tèt li; li deja pèdi yo lè li gade yon fanm!
  Ti gason vanyan sòlda nan jete zòtèy toutouni li - li te sanble sou douz ane epi li te mete sèlman bout pantalon, se poutèt sa li jete zegwi a. Se konsa, li te vole nan ak pèse nan yon moustik jistis gwo, touye l 'nan lanmò.
  Gulliver te note ak yon souri:
  - Moun ki fache tankou yon gèp ak entèlijans yon ensèk fè yon molehill soti nan yon molehill!
  Warrior Princess Leia konfime:
  - Pou yon moun ki gen entèlijans yon mouch, nenpòt ensèk se yon elefan!
  Epi yo te ri. Li te sanble trè komik. Yon bann zwa vole devan yo. Zwazo yo te byen gwo ak gra, ak yon anvè zèl gwo. Sou lidè pake a te chita yon koup: yon ti gason ak yon ti fi, epi yo te kenbe ti klòch an ajan nan men yo, ki yo t'ap sonnen kontan.
  Gulliver te note:
  - Granmoun yo souvan bay manti, timoun yo fè bagay yo, ak granmoun yo jeneralman bay manti nan pwen nan ti bebe pale!
  Ti fi Princess la souke tèt li epi li te ajoute:
  - Laj granmoun se pa yon kè kontan, men tonbe nan anfans se yon dezas menm pi gwo!
  Timoun yo sou zwa lidè a toudenkou chante:
  Ki jan sa ki mal te soti nan linivè a?
  Se vre ke kreyatè a li menm pa sonje...
  Li posib ke li p'ap janm fini an,
  Li pa ale tankou flanm dife nan mò yo!
  
  Ou pa premye moun ki konnen ke Adan te peche,
  Èv pa t premye moun ki te kòwonpi pa kò a...
  Bwè a ki soti nan vil "Agdam",
  Nèg ki fimen "plan" pandan rekreyasyon...
  
  Tout moun ki konnen sa ki mal
  Abitye vyole lwa san pè...
  Epi pou moun sèlman byen se yon chay,
  Ki moun ki jis vle bese tèt yo!
  
  Mwen toujou vle rache li nan kouchèt yo,
  Menm lè mwen te yon ti bebe mwen gen anvi fè yon dezòd konsa ...
  Poukisa yon move manman ap madichonnen yon timoun?
  Ki kote yo ale nan batay la nan yon lame difisil?
  
  Se sèlman yon sèl Cherry vòlè nan jaden an ete,
  Yon lòt touye machann ak yon Steelyard...
  Yon rach kwochi koupe tèt li,
  Ki moun ki bouwo a jete sou volan an.
  
  Detounè a vòlè, krache sou konsyans li,
  Epi ki moun ki te vòlè pyès monnen mandyan an...
  Mwen menm kontan pou yon mwatye moso,
  Gen lòt ki jwi boukl fanm yo.
  
  Wi, gen anpil figi, anpil aspè nan sa ki mal,
  Figi l 'yo bèl bagay nan nenpòt lonbraj.
  Men, anvi a toujou bon nan nanm nan,
  Malgre ke mond lan bò kote nou se, Ay, fò anpil sovaj!
  
  Vèv la kriye, òfelen an kriye -
  Mond nou an ap dirije pou lanfè...
  Èske li vrèman posib ke kè Bondye a monolitik,
  Èske moun pa gen plas nan paradi Bondye a?
  
  Ou pral jwenn repons lan sèlman nan tèt ou,
  Lè ou kapab koupe kòlè nan panse ou ...
  Lè w peye mechanste ak byen,
  Epi sispann ranpli vant ou!
  Timoun yo te chante anpil kè kontan ak bèl, apre sa yo te kole lang nan Gulliver. Navigatè brav la kole lang li nan yo kòm repons.
  Ak ri ak peche...
  Gulliver te note ak yon souri:
  - Lide yon timoun se tankou yon mirak. Ak isit la ou pral dakò, ou pral pa gen okenn objeksyon!
  Prensès Leia ri ak chante:
  Yè mwen te jis yon timoun,
  Pa gen anyen ki ka fè isit la...
  Pito yon ti lyon pase yon ti bèf elefan estipid
  Ak dragon an pral kaput!
  Apre sa, yo frape: yon ti gason ak yon ti fi ak pye atè. Wi, yo gen gwo avantur isit la. Ak anpil nuans diferan. Se konsa, lavi a ap mache byen.
  Gulliver remake ke ti fi yo sou dragon yo te kòmanse voye yon bagay sou mouchron yo ak zòtèy fè yo. Ki sa ki yon style antrepriz sa a se - pran mouch ak kraze yo. Oke? Si se sa yo vle, lè sa a se pou li. Bagay pwensipal lan se pa pèdi tèt ou.
  Men, Gulliver se pa yon konbatan timid. Malgre ke kounye a li se jis yon ti gason.
  Epi Princess Leia mande ti gason an:
  - Ou renmen siwo myèl?
  Jenn gèrye a souke tèt:
  - Sètènman!
  Ti fi a reponn ak lespri:
  - Siwo myèl myèl pote sante, diskou siwo myèl nan men politisyen sèlman lakòz dyabèt desepsyon!
  Gulliver te ajoute:
  - Siwo myèl myèl fè men yo kolan, siwo myèl politisyen lakoz pyès monnen senp moun k'ap gouvènen kole nan grif yo!
  Konbatan ti fi a te dakò ak sa:
  - Kèlkeswa jan diskou politisyen an dous, apa dyabèt, li pa lakòz okenn desepsyon pou moun ki pa gen entèlijans!
  Ti gason vanyan sòlda nan lojikman te fè remake:
  - Yon moun pa janm ka gen plis pase yon papa, men peyi a gen yon santim yon douzèn kandida pou wòl papa nasyon an!
  Apre sa tou de konbatan yo: yon ti gason ak yon ti fi, sifle, mete zòtèy fè yo nan bouch yo. Ki sa ki lakòz souke atmosfè a ak egzeyat elektrisite natirèl la. Apre sa, mouchron yo etoudi tonbe atè, tonbe nan yon fwa sou tèt yo erise nan ork yo, pèse ak pèse yo.
  Prensès Leia t'ap chante anpil:
  - Manmi, kenbe, papa, kenbe.
  Si se te chak aswè, sa ta lavi!
  Ork yo te jwenn tèt yo anba dragon yo ak ti fi yo, ekipaj pye atè yo.
  Ak vize epi yo pa tèlman vize bonbadman te kòmanse, voye grenad endijèn ki fèt ak pousyè chabon, oswa yon bagay menm pi fre ak plis destriktif.
  An patikilye, trè byen file, zegwi pwazon yo te itilize, ki literalman pèse ork ak luten nan lanmò. Sa a se sa ti fi yo reyèlman pran ak vire sou.
  Prensès Leia te tire tou avèk anpil presizyon sou ork ki gen tout cheve nan tèt yo epi li chante:
  - Nostradamus, Nostradamus,
  Wa maji blan an...
  Nostradamus, Nostradamus,
  Doulè nan kè m pa bese!
  Nostradamus, Nostradamus,
  Ti fi nan rèv pye atè,
  Nostradamus, Nostradamus -
  Ou se sèl delivrans!
  Epi gèrye a te montre lang li ki long e ki ka touye moun.
  Apre sa, li pral pran li epi krache li ak plim dife nan flanm dife. Sa a se vrèman yon ti fi ki gen fòs kolosal ak talan ekstraòdinè. Ki kapab anpil. Men, si li kraze, Lè sa a, pa gen anyen ka kanpe kont li.
  Ti gason vwayajè Gulliver tou te tire dife difisil ak agresif sou ork yo soti nan dragon l 'yo. Li te aji trè aktivman ak efektivman. Ak vanyan sòlda timoun nan te gen yon talan klè pou viktwa ak volonte nan metrize atizay militè yo.
  Non, li kont sa, ork yo pa ka reziste. Ak ti fi yo te tire trè efektivman, pa bay lènmi an mwendr chans. Sa a se vrèman yon batay sezon.
  Ti gason vwayajè Gulliver menm chante:
  Fè kè nou kontan, fè kè nou kontan,
  Pou pouvwa jou konpayi asirans lan...
  Fè kè nou kontan, fè kè nou kontan,
  Poukisa mwen pa t 'monte chwal mwen an?
  Sa a se vrèman yon chante batay ak pè. Ak an menm tan an gen yon destriksyon total nan ork yo. Ak ti fi ki soti nan dragon yo te kòmanse tire sou yo ak bonbe, vire tanbou yo ak zòtèy yo fè.
  Epi li tout te sanble fre ak grotèsk, literalman yon istwa nouvo ak inik yo te kreye. Nan ki pa te gen plas pou fèb ak enfim.
  Jis eseye epi jwenn tou pre ti fi tankou sa yo epi yo pral kraze nenpòt moun nan yon moso gato.
  Ak jan yo di, maladi bèf fache se kontajye. Ak vanyan sòlda yo te kapab montre sa a byen natirèlman. Apre sa, yo bat lènmi yo ak anpil antouzyasm. Epi yo voye flèch ak bonbe. Anplis, tout bagay fèt ak gwo entansite.
  Se konsa, ou pa pral kapab fè anpil kont yon lame konsa. Ak vanyan sòlda yo te tèlman antre nan ork yo ke yo pa t 'kapab chape. Sa a se efè a vrèman destriktif nan flèch ak boulon bonbe.
  Gulliver pran li e li chante:
  Tire avèk fòs konviksyon epi detwi
  Pral gen lavi soti nan kè a!
  Prensès Leia te note:
  - Timoun yo pi bon pase granmoun paske laj yo jistifye sòt jèn yo!
  Ti gason vanyan sòlda nan fè remake:
  - Jèn jistifye sòt, men se pa mechanste; pou distenge nwa ak blan ou pa bezwen anpil ane ak konesans!
  Apre sa, ti gason Terminator la sifle, ak nwaj kòk tonbe tankou lagrèl sou tèt ork erise.
  Prensès Leia tweeted:
  - Pa gen entèlijans, konsidere yon enfim, lespri a pa depann de syèk la! Menmsi ou gen fòs san entèlijans, ou tout fèb!
  Gulliver lojikman te note:
  - Misk ki fèt an asye pa pral konpanse pou yon tèt pye bwadchenn!
  Yon lòt nan ti fi yo ak kè kontan te note:
  - Li pa yon pwoblèm pou yon ti fi - si gen yon pye fè, Lè sa a, li vin pi mal pou yon ti fi - anba talon pye yon bòt!
  Prensès Leia lojikman te deklare:
  - Si ou vle vin yon ace, gen yon djokè nan tèt ou!
  Gulliver pepi ak yon ri:
  - Yon bèt nan bwa manje ak janm vit, yon fanm ak janm mens, lè kabrit tete!
  Lè sa a, yon ri kouri nan ranje yo. Epi Princess Leia di:
  - Pi bon fason pou rale pyès monnen nan bous yon gason se ak zòtèy pye yon ti fi!
  Ti fi Kontesse a te note:
  - Talon ti fi a pral jwenn rad ki pi alamòd si yon gason gen yon bòt estipid ak yon bòt plen santi!
  Gulliver tweeted ak komik:
  - Ti fi pye atè renmen pa sèlman bòt ak bòt santi, men yo pouse tèt yo anba talon pye lavi yo!
  Apre sa, yo pran l, yo chante nan koral:
  Apre sa, soti nan pi gwo mòn lan,
  Eagles te vole pou Gulliver...
  Chita Gulliver sou cheval -
  Nou pral mennen ou la byen vit!
  
  Epi Gulliver te chita sou malfini,
  Montre pi gwo egzanp lan...
  Epi li pa fasil pou pote yon ti gason,
  Limpopo pral sou wout li byento!
  E vanyan sòlda yo pral pran epi ekspoze pwent tete wouj yo nan tete yo epi frape ork yo ak zèklè. Lè sa a pral konplètman boule yon anpil nan ork.
  Sa a se vrèman ekip yo.
  Prensès Leia mande Gulliver:
  - Èske w konnen ke nan lavni Dezyèm Gè Mondyal la pral rive epi pral gen tankou yon nèg fre tankou Hitler!
  Gulliver ri epi li reponn:
  - Mwen pa t 'konnen sa a, men kounye a mwen konnen!
  Ti fi a fè dan li epi li kontinye:
  Epi Hitler te gen yon pwoblèm: yon designer tank trè fre, yon luten, parèt. Apre sa, li te fè tank la sourit, peze sèlman senkant-senk tòn ak wotè yon mèt ak yon mwatye ak menm zam, zam ak motè!
  Gulliver leve zèpòl li ankò epi li reponn onètman:
  - Mwen pa konnen ki sa yon tank ye ditou! Ak kisa ou manje l?
  Prensès Leia ri epi li reponn:
  - Bon, se yon istwa long. Nan nenpòt ka, nan linivè sa a moun te rankontre anpil pwoblèm. Ak premye nan tout, Sovyetik la, ki te goumen ak fòs prensipal yo nan Twazyèm Reich la ak alye li yo. Eksepte pou Itali. Ki sa ki se yon sourit senkant-senk tòn? Sa a se blende frontal nan 240 milimèt, blende bò 210 milimèt, ak sou pant, yon kanon 128-mm, ak yon kanon 75-mm ak yon motè de mil de san senkant cheval. Sa a te bay yon vitès apeprè swasanndis kilomèt pou chak èdtan, ki fè machin nan pratikman inpénétrabl nan tout ang. Depi nan konmansman an nan 1944, machin sa a te antre nan pwodiksyon an mas. Kòm rezilta, nan ete 1944, Nazi yo te akimile enpresyonan pwen blende yo.
  Epi sou 20 jen yo te delivre de grèv pwisan, youn soti nan Moldavi, lòt la soti nan Lwès Ikrèn, nan direksyon konvèje. Epi kòm yon rezilta, defans twoup Sovyetik yo te rache, epi li te pèse kòm si pa yon belye bat. Tank la Maus-2 te tounen inpénétrabl pou tout kalite zam Sovyetik yo. Anplis de sa, li se byen mobil epi li gen bon karakteristik kondwi. Machin sa a se te yon pinisyon reyèl.
  Alye yo te konpòte yo tou pasif. Ofansif la nan peyi Itali te fini nan defèt ak aterisaj la nan Normandy te ankò ranvwaye.
  Anplis de sa, Alman yo te mete nan pwodiksyon tèribl ME-262 la, ki te trè difisil tire desann. Se te yon avyon de gè, ak kat kanon lè kalib 30-mm. Se konsa, li te pran avyon Sovyetik, tire desann dè santèn de yo. Ak kowalisyon Lwès la tou. Hitler tou yon ti jan ralanti pwogram V-2 a epi, olye pou yo chè ak mwens itil misil balistik ak kwazyè, te konte sou bonm jè Arado-kalite.
  Churchill ak Roosevelt te gen ke yo ant janm yo, plis yo te peze lou pa flòt soumaren Alman an. Epi Alye yo te ofri Almay ak Japon yon trèv. Hitler te dakò sou kondisyon ke alye yo kite Sicily ak Sardinia. Sa ki te akonpli.
  Pandan trèv la ak Twazyèm Reich la, relasyon komèsyal yo te rekòmanse. Tou de USA ak Grann Bretay te kòmanse bay lwil oliv la. Ak Alman yo, k ap fè yon ofansif nan Ikrèn, pran Kyiv ak antre nan Odessa ankò.
  Tank la sourit-2 te vin irézistibl. Yon modèl ki pi piti nan sourit la parèt tou - Tiger-3, ki te pi lejè ak plis mobil ak yon sèl kanon 88-mm.
  Se konsa, twoup Sovyetik yo te vide. E sa se te yon mouvman kritik...
  Gulliver entèwonp Princess Leia:
  - Ou di anpil mo enkonpreyansib. Pa bliye mwen se jis yon timoun nan kòmansman dizwityèm syèk la. Ak nivo devlopman teknoloji nou an pa trè bon!
  Prensès Leia souke tèt li ak yon souri.
  - Mwen konnen li! Men m ap pale de mitan ventyèm syèk la. Ak sa a se sa sèlman yon tinen te fè. Epi ou dwe dakò ke sa a grav!
  Gulliver chante ak plezi:
  - Nan konstriksyon de mond, ansyen mond lan te kreye... Nan kontèks lagè, gen mwen menm ak yo, epi sa a se grav!
  Prensès Leia te note:
  - Nan kòmansman 21yèm syèk la, yon Vladimir dyabolik parèt, ak calvitie, ki te yon espyon ki te sezi pouvwa nan Larisi, epi li te lakòz tou anpil pwoblèm. Men, lagè li a se yon pwoblèm apa. Ak isit la gnome a te kreye yon sitiyasyon kote Alman yo reprann dwa-bank Ikrèn, ak nan sezon otòn la yo te kòmanse yon ofansif nan sant la. Ak tank yo te sanble envulnerabl ak irézistibl. Ak kont luten an ou ta bezwen pwòp jeni altènatif ou. Men, ki moun ki ta dwe voye kòm swa yon repons simetrik oswa asimetri? Te gen yon lide - yon farfade oswa yon trol? Men, yo pral pi fèb nan teknoloji pase luten an.
  Ak Alman yo avanse, se konsa Smolensk tonbe, epi apre li Kalinin ak Vyazma. Alman yo te deja apwoche Moskou. Stalin, nan kou, kite. Li pa t vle mouri. Epi Hitler te di ke Sovyetik la ta dwe vin yon koloni Alman. Epi sèlman kapitulasyon pral kostim li.
  Oke, yo te fini voye gnome obi a kòm yon repons. Ak sa a se tou yon ti gason, yo dwe onèt, yon moun ta ka di li se yon jeni. Men, yo pa t 'pran ti gason an pye atè, ki te sanble sou dizan, oserye. Apre sa, yo te anpwazonnen nan Goulag la pou timoun piti yo.
  Pandan se tan, Alman yo te pran Moskou. Se konsa sa te rive!
  Moskou te tonbe ak Leningrad tou... Sezon ivè te vini ak Alman yo te pase nwit la nan vil yo. Se la yo te etabli.
  Ak ti fi Komsomol yo deside dezespereman goumen fachis yo ak chante chante, malgre frèt la ak mank de rad.
  Nou se bèl ti fi Sovyetik,
  Nou renmen goumen ak chatouye ti gason...
  Yon ti vwa klere, k ap sonnen tande,
  Epi nou gen yon apèl pou touye Krauts!
  
  Nou trè briyan ti fi Komsomol,
  Nou avèk kouraj kouri atravè jèl la pye atè...
  Nou pa abitye kanpe modèsman sou bò liy yo,
  Epi nou rekonpanse fachis yo ak pwen nou!
  
  Kwè m ', ti fi yo gen yon gwo sekrè,
  Ki jan yo efektivman defèt Nazi yo ...
  Epi kwè m ', siksè ti fi yo se pa aksidan,
  Paske lame Ris la brav anpil!
  
  Ak pou ti fi nou yo ki gen talon fè,
  Nèj nouvèl ane a trè dous...
  Oke, Führer la se tou senpleman yon valiz,
  Ann pa kite fachis yo selebre siksè!
  
  Nou tifi jwe ke trik nouvèl trè sovaj,
  Nou mete tete nou devan sòlda yo...
  Epi nou vrèman deranje Nazi yo,
  Nou pa ka kraze pisan manm Komsomol!
  
  Nou tifi ka fè anpil,
  Menm tire Hitler nan yon tank...
  Advèsè a pap gen tan manje midi,
  Ti fi yo ap vini tankou yon vòlè!
  
  Nou vrèman respekte Larisi,
  Stalin pisan menm jan ak yon papa briyan, kwè m...
  E mwen kwè ke viktwa ap vini nan mwa me cho,
  Nenpòt moun ki kwè nan sa a se jis gwo!
  
  Pou ti fi pa gen okenn dout e pa gen okenn baryè,
  Tout moun dispoze jis diskite nan men yo...
  Se pou bèl rekonpans vini pou bèl yo,
  Komsomol fòs se nan pwen fò!
  
  Nou vanyan sòlda yo trè rapid nan matirite,
  Ak nan men yo nan zam yo ajil barik la boule ...
  Ak nenpòt travay ti fi yo ka okipe,
  Zanmitay nou se yon monolit san dout!
  
  Nou se tankou ti fi briyan
  Nou pa pran swen sou nèj oswa jèl ...
  Pye atè pa pral kenbe grif nou fre nan sezon fredi,
  Ak kè yo nan bèl yo jenere ak pi!
  
  Ki sa nou ka fè, nou egzalte,
  Ann galope tankou kangouwou virtuoz...
  Epi nou avèk siksè soufle tèt fachis yo,
  Ak renmen fè egzèsis nan maten an tou!
  
  Tout ti fi yo se vanyan sòlda fre,
  Yo ka tou senpleman pise Krauts yo nan farin...
  Oke, sa ki sou fachis yo tou senpleman yo te move?
  Manm Komsomol yo pa t 'konnen gwo pouvwa!
  
  Hitler pa ka fè anyen tou.
  Nou bat li trè di ak yon baton,
  Apre sa, yo kase dan yo, frape po a soti nan figi yo,
  Apre sa, mwen kouri nan dife a pye atè!
  
  Se sèlman Stalin ki pral bay lòd pou nou fè sa,
  Regard sevè ak sensè li vizib...
  Epi kwè m ', ti fi a pa pral manke,
  Chaje yon gwo machin zam!
  
  Si sa nesesè, nou pral rive Mas,
  Epi nou pral konkeri Venis trè vit...
  Sòlda yo bezwen poli pou bòt yo,
  Nou tifi ap kouri pye atè!
  
  Tout bagay bèl ak nou tifi,
  Pwatrin ak ranch yo, ren yo vizib...
  Li se yon pyonye tou, tankou yon louv,
  Pyonye a se Satan nèt!
  
  Oke, nou se ti fi - ou konnen nou fre,
  Nou pral bale tout fachis yo tankou yon bale...
  Epi gen zetwal ble nan syèl la,
  Nou pral kraze Tig yo an miyèt moso ak asye!
  
  Ki sa ki pa fè, kwè li pa posib,
  Admèt li, yon kominis se yon demiurge...
  E pafwa nou mal konprann
  Epi yo pran bèl pou fè yo pè!
  
  Men, ou konnen, nou briyan detwi Alman yo,
  Epi yo kapab chire Krauts yo an miyèt moso...
  Menmsi nou gen nanm Titàn,
  Nou pral ale nan stepik la epi netwaye marekaj yo!
  
  Nou pral bati kominis san tout klou yo,
  Epi nou pral defèt fachis yo defèt...
  Manm Komsomol renmen kouri nan fòmasyon,
  Epi yon zanj cheriben vole sou yo!
  
  Lènmi an pa pral kapab fè fas ak ti fi a,
  Paske ti fi a se yon malfini...
  Epi pa gen okenn nesesite pou Krauts yo gate twòp,
  Epi Führer ou a ap rele pou gremesi!
  
  Manm Komsomol ak pye atè,
  Li te bay Hitler yon ze...
  Pa fè fas ak Satan
  Oswa li jis pa pral enpòtan!
  
  zidòl briyan kominis la,
  Drapo wouj la pral klere anlè planèt la...
  Epi yo jete Ewòd nan lanfè lanfè a,
  Ak ti fi yo te resevwa senk!
  
  Lenin, Stalin - solèy la anlè planèt la,
  Fè wonn nan syèl la tankou de malfini...
  Eksplwatasyon kominis yo chante,
  Patri a gen fòs yon zèl asye!
  
  Nou te rive viv pou nou wè viktwa,
  Epi nou te mache tout wout la nan Bèlen...
  Ti bebe yo te fèt nan bèso a,
  Epi kounyeya peyi a nan grandè!
  . CHAPIT Nimewo 2.
  Gulliver vole sou dragon ak tande anpil. Nan ka sa a, nou t ap pale de yon lagè ki te enkonpreyansib pou yon moun nan epòk prèske medyeval. Malgre ke li sanble tankou yon nouvo tan te deja rive. Men, prensès Leia te kontinye babile sou Dezyèm Gè Mondyal la;
  Apre Moskou ak Leningrad te tonbe, Japon ak Latiki te antre nan lagè kont Sovyetik la. Bagay yo te vin konplètman san espwa pou Larisi Sovyetik. E menm obi a briyan ki te jwenn tèt li nan yon koloni travay timoun pa t 'kapab ede yo.
  Te gen ti gason ki poko gen sèzan, pye atè ak an jeneral, ak plak nimewo, k ap travay di nan Siberia. Timoun nan koloni jivenil yo te kale tèt yo. Yo wete soulye m yo epi yo fòse m koupe forè pye atè. Nan ete a li toujou pa gen anyen, men nan sezon fredi a ak talon pye jèl la mòde mesye yo ak cheve yo koupe chòv. Yo te arete ti gason obi a. Yo te foto l an pwofil, tout figi l, yo pran anprent dwèt yo, epi yo kale tèt li. Apre yo te arete ti gason an, yo te fouye l byen, men gad yo te antre nan tout twou yo, epi yo te fè sa malonnèt. Apre sa, ti gason an te byen lave epi voye yo nan yon selil ki gen anpil moun ak timoun.
  Depi ti gason obi a te gen anviwon dizan, kiltivatè lokal yo te vle mete l toupre bokit la. Men, ewo nan fe-istwa te tounen soti yo dwe pi fò ak pi vit pase timoun òdinè. Apre sa, li bat parenn yo, apre sa li menm li te vin yon obsèvatè nan selil la ak pozisyone tèt li nan fenèt la. Li pi fasil pou jèn yo - yo gen fòs, yo konnen ki jan yo goumen, epi ou se yon wa.
  Ti gason obi a, sepandan, pa t abize pozisyon li. Li te travay pi di pase nenpòt lòt moun nan kan an, e menm lè lòt timoun prizonye yo te bay bòt santi nan frèt la, li te rete pye atè. Se poutèt sa li se yon obi. Malgre ke pye ti gason an wouj tankou pye zwa. Men, nan lòt men an, ou gen plis ajil san bòt santi.
  Se konsa, timoun nan pye atè te travay nan nèj la nan Siberia. Ak Alman yo te rive nan Kazan nan sezon fredi, men yo te sispann la. Nou tap tann prentan. Epi gen labou. Epi sèlman nan mwa me 1945 yo te deplase pi lwen nan Urals yo.
  An menm tan an, Kokas ak Azi Santral te kaptire pandan sezon frèt la.
  Twoup Sovyetik yo pa t reziste twò fè tèt di. Mwen pa t 'vle mouri pou Stalin. Men, yon nouvo tank IS-3 parèt nan Sovyetik la, ki te rive nan devan an nan ti kantite. Veyikil sa a te gen bon pwoteksyon devan e li te reziste kou anpil zam. Malgre ke mwen pa t 'kapab reziste zam Maus-2 la.
  Pali vil yo: Chelyabinsk ak Sverdlovsk. Se konsa, li te trè bon e te gen yon ofansif rapid.
  Li gentan ete. Prizonye ti gason yo ap travay pye atè nan bout pantalon ak kou fè. Men, si li cho, Lè sa a, ak tors yo konplètman toutouni. Ak ti gason yo mens. Men, ti gason obi a sanble trè chire ak ponpe moute. Malgre ke li sanble ak yon timoun piti, apeprè dizan. Ak nan kou li pa grandi oswa matirite.
  Ti gason yo pike moustik pase granmoun, men obi yo pa pike ditou.
  Epi twoup Alman yo ap vin pi pwòch ak yo; Nazi yo prèske pa rankontre rezistans ankò. Wi, ak Stalin te disparèt yon kote. Klèman, jòjyen malen an pa pral mouri. Gen plis chans li te kouri ale nan Amerik la. Alman yo poko okipe li.
  Ti gason Hobbit la ak lòt prizonye yo te kòmanse chante, fyè ak patriyotik. Byenke yon lòt bò, patriyotis la pa bay anyen lè yo bat ou ak yon fwèt epi fòse ou travay tankou yon bourik nan yon koloni travay timoun. Malgre ke gen yon bagay ki bon nan sa a. Pou egzanp, ou fè zanmi - lòt ti gason. Ti gason obi a gen plis pase yon santèn ane, men li sanble ak yon timoun, se poutèt sa gen yon atitid ambivalent anvè li.
  Epi prizonye timoun yo chante ak anpil antouzyasm;
  Mwen se yon jenn gason pyonye ki p'ap janm fini an,
  Mwen vin goumen ak yon fachis ki anraje...
  Pou bay egzanp grandè,
  Mwen pote yon jounal pèsonèl ak ekselan nan sak lekòl mwen an!
  
  Lagè a rive, mwen kouri al devan,
  Epi li te mache pye atè sou wout yo...
  Epi li tire yon mitray sou Fritz yo,
  Omwen yon ti gason pi nan kè l 'devan Bondye!
  
  Mwen tire yon Fritz nan yon anbiskad,
  Mwen pran yon mitray ak yon grenad nan men bastard la...
  Apre yo tout, ti gason an gen anpil fòs,
  Nou dwe goumen avèk kouraj pou Peyi nou!
  
  Ti gason an se yon konbatan nan men dyab la, kwè mwen,
  Li tire sou Fritz...
  Nan batay li tankou yon bèt ki gen dan sable,
  Ki pa jwenn okenn pi fre!
  
  Ki sa ki ka fè ak Hitler?
  Ti gason yo pral antere l 'ak yon gwonde sovaj...
  Pou ansasen an pa frape ak yon rach,
  P'ap gen plas pou li nan syèl la pi!
  
  Kèlkeswa sa ou ka jwenn touswit
  Führer predatè a te vle yon konpatriyòt ak yon jenn fi...
  Men, chasè sa a tounen jwèt,
  Wi, se vre, mwen regrèt pou bal yo sou Adolf!
  
  Li deja glase, e mwen konplètman pye atè,
  Yon ti gason toubiyon ajil ak kòlè...
  Epi ti fi a rele m '- tann,
  Men, ou ka wè li twò vit!
  
  Frape polisye a ak pwen li,
  Frape salo a, frape l nan do tèt...
  Mwen pap voye piki sa a ak lèt,
  Apre sa, mwen pa pral vann patri mwen an pou yon boutèy!
  
  Mwen se yon pyonye e mwen tèlman fyè de li,
  Depi kravat la tou wouj anpil...
  Mwen pral goumen pou Sen Sen,
  Malgre ke Adolf se tankou yon bandi terib!
  
  Men, mwen kwè ke nou pral avèk kouraj defèt Wehrmacht la,
  Ti gason an konn sa trè byen...
  Nou se zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Ak lidè presye a, kamarad Stalin!
  
  Nou pral avèk kouraj defèt Wehrmacht la,
  Malgre ke Nazi yo ap goumen toupre Moskou...
  Men, mwen pral pase egzamen an ak yon A solid,
  Apre sa, mwen pral konfye pistolè mwen an bay ewo a!
  
  Èske mwen ka fè yon ti gason pyonye,
  Yon bagay Nazi yo pa t janm reve...
  Gen nou pou bon zèv,
  Epi Führer la pap menm resevwa pitye!
  
  Kèlkeswa sa mwen ka fè, mwen ka toujou fè,
  Kite nyaj yo plane sou patri a ankò...
  Men, pyonye a pa pral lage nan men lènmi an,
  Sòlda Ris la brav ak pwisan!
  
  Wi, mwen te konn kaptire,
  Epi yo mennen l pye atè nan yon pil nèj...
  Lapolis te aplike refor sou blesi yo,
  Epi yo bat ti gason an ak fil!
  
  Epi talon pye m 'tou boule ak dife wouj cho,
  Epi yo boule pye yo ak yon pokè...
  Men, Krauts yo te resevwa sèlman zewo,
  Malgre ke dife sou pye ti gason an!
  
  Yo kase dwèt yo, boule fwon yo,
  Epi yo chire jwenti yo sou zepòl ti gason an...
  Aparamman Bondye te bliye pyonye a
  Lè bouro a vide pwav sou blesi yo!
  
  Men, li pa t 'di anyen ak fachis yo,
  Ak zegwi, cho anba klou yo...
  Apre yo tout, pou mwen Stalin tèt li se yon ideyal,
  Ak vye Fuhrer la pi byen mouri nan agoni!
  
  Se konsa, yo mennen m 'nan ekzekisyon nan nèj la,
  Yon ti gason yo te bat ak tout kò yo, pye atè...
  Men, mwen pa kwè ke mwen deja kraze
  Ou pa ka evite defèt Nazi yo!
  
  Fritz la mete yon etwal sou pwatrin mwen,
  Ebyen sa fè m fyè...
  Mwen p'ap lage kò m' nan men lènmi ki pi move a,
  Apre sa, mwen pa pral sèvi ak laperèz ak mechanste sa ki mal!
  
  Mwen ka fè yon etap nan kavo a,
  Epi ak yon chante pyonye konsa k ap sonnen...
  Apre yo tout, Fuhrer la se jis yon bourik fou,
  Apre sa, mwen pral rankontre yon ti fi nan Edenn, ou konnen!
  
  Men, nan dènye moman an li sonnen,
  Trill mekanism mitrayaj nou yo...
  eskwadwon tire a etabli,
  Nazi yo te vin tounen jete kòk!
  
  Epi kounyeya pou ti gason ewo mwen an,
  Li te vini apre li te fin pase tòti ak soufrans...
  Goumen ak yon gwo ord,
  Apre w fin pase eprèv sa yo!
  
  Ti gason an ap touye Krauts yo ankò,
  Yon ti gason pye atè kouri nan twou nèj yo...
  Epi li fè yon mouvman trè brav,
  Ou lib pou trese cheve zanmi w!
  
  Bèlen ap tann ti gason an byento,
  Almay pral koupe tèt li pou Larisi yo...
  Yon zanj cheriben pwisan leve yon nepe,
  Apre sa, li avèk kouraj mande tout moun soti nan kare a!
  
  Mwen kwè ke nou pral byento resisite mò yo,
  Moun ki antere l'ap vin tankou yon zanj...
  Senyè nou an byen fò, Youn,
  Omwen Satan pafwa twò arogan!
  
  Se pou linivè a pou tout tan
  Anba banyè kominis sen...
  Kanmarad Lenin se yon etwal klere,
  Ak Stalin se gayan an: sa ki mal, fachis!
  Verite a isit la se pito opoze a: Nazi yo te pran li epi yo te genyen. Men, nan chante a, ti gason yo espere pou pi bon an. Malgre ke nan lòt men an panse flash, petèt anba nouvo gouvènman an pral gen yon plas pou yo?
  Ti gason obi a te tounen nesesè pou rejim Stalinis la. Ak sa a klèman afekte atitid li.
  Men, timoun yo, pou yo ka remonte tèt yo, yo te kòmanse chante ankò, ak anpil antouzyasm, epi yo tape pye atè;
  Yon ti gason soti nan epòk espas la,
  Lè tout bagay te trankil - lapè...
  Nan rèv li, ti gason an se yon malfini fre,
  Sa a pa fè l mal ditou!
  
  Tan lagè, tan enkyete,
  Ti gason an te akable tankou yon tsunami...
  Yon gwo foul moun te mache nan Ris,
  Epi Fritz kole barik asye tank la!
  
  Mwen se yon ti gason pye atè nan frèt la,
  Mechan fachis yo te chase m...
  Yo te kenbe yo tankou gyrfalcons pa fòs,
  Mwen te vle wè kominis nan distans la!
  
  Yo te kondwi m 'nan nèj la pou yon tan long,
  Mwen prèske jele tout bagay...
  Yo boule pye m' ak yon fè,
  Yo te vle pann li toutouni nan mitan pye pen yo!
  
  Men yon bèl ti fi vini
  Epi li otomatikman retire tout fachis yo...
  Apre yo tout, je l 'se tankou yon zegwi byen file,
  Nou koupe ak polis anpil nan yon fwa!
  
  Ti gason an te prèske mouri
  San ti gason an te jele nan venn li...
  Men, li pa pral fini kounye a
  Se kòmsi ti fi a te vini nan lavi!
  
  Mwen te refè anba boule terib yo,
  Apre yo tout, apre nèj la yo boule m 'lè sa a...
  Konnen kisa yon bourik san kè se yon bourik,
  Men li pral peye yon penalite tou!
  
  Ti fi a trè entelijan, kwè mwen,
  Epi pyonye a te vin zanmi l byen vit...
  Koulye a, ou pral yon ti gason bèt reyèl,
  E figi zanj cheriben yo ap sipòte nou!
  
  Yo te kòmanse goumen ak li trè byen,
  Nou te detwi fachis yo san limit...
  Nou pase egzamen yo, nou jwenn A,
  Galope nan kominis pou kilomèt!
  
  Ti fi a ak mwen pye atè nan nèj la,
  Yon koup de laperèz, san yo pa konnen, nou prese...
  Mwen pral frape lènmi an ak pwen mwen,
  Epi Solèy la toujou klere sou patri a!
  
  Krauts yo pap ka bat mwen,
  E ansanm ak ti fi a nou irézistibl...
  Mwen fò tankou yon lous ki fache
  Lè nou ini ak Komsomol la!
  
  Epi isit la ti fi a kouri pye atè,
  Epi li tire anpil kouraj sou fachis yo...
  Nou pral fòje yon gwo plak pwotèj pou Peyi a,
  Se pou mechan Kayen an detwi!
  
  Larisi se yon peyi trè fò,
  Epi li gen yon kanon zam...
  Satan pa ka bat nou,
  Chanjman san an pral vin jwenn li!
  
  Se konsa bèl ti fi a chante,
  Lè pye atè kouri nan yon nèj...
  Epi ansanm ak pyonye a li bat reptil yo,
  Nou pral reyalize li, men nou pral fini chak nan nou!
  
  Mwen menm mwen pa yon ti gason fèb ditou,
  Mwen kraze fachis yo ak gwo kòlè...
  Fuhrer a pral resevwa yon nikèl nan men mwen,
  Epi nou pral bati yon nouvo mond gwo!
  
  Nou goumen nan kòlè fre sa a,
  Wehrmacht la pap mete nou ajenou...
  Hoora pou Nazi a nan kouraj li,
  Nenpòt moun ki vin Lenin ap vin jwenn nou!
  
  Ou pral yon bèl bèl anpil,
  Ti gason an fou renmen ou...
  Mwen pral tire pou ou, peyi a
  Epi pou dedomajman pou yon vil trè klere!
  
  Mwen kwè ke mwen pral rive nan tan pou Bèlen,
  Lè sa a, lagè brital la pral bese ...
  Nou pral konkeri imansite linivè a,
  Se pou flanm dife yo rache byen klere!
  
  Men, si nou destine pou mouri,
  Mwen prefere li poukont mwen...
  Kite ti fi a fè sa mwen vle,
  Pitit gason m 'ap fè m' yon kado, menm yon pitit fi!
  
  Ou pral yon bon fi
  Ou pral bati mond sa a kote pral gen paradi...
  Nou gen bèl flè k ap grandi isit la,
  Epi kwè m, limyè a pa yon etab ditou!
  
  Mwen te tire yon tig ak yon ti fi,
  Apre li, li fini ak Panther la.
  Gèrye a vire jaden an nan yon galeri tire,
  Malgre ke pafwa nou pa menm konnen limit la!
  
  Nou pral konplete bagay prensipal la nan peyi a,
  Ann bati kominis epi dola a pral disparèt...
  Epi nou pral bat Satan la,
  Se pou lot nou an klere!
  
  Ti fi a raboure tout sezon fredi,
  Te mache pye atè nan frèt la...
  Oke, poukisa nou nan batay - poukisa,
  Nou pral grandi yon roz pi bèl!
  
  Tankou yon chemen trè fre,
  Mwen ak yon fi pye atè nap tann...
  Epi li enposib defèt Sovyetik la,
  Nou pral mache nan pwomès Me!
  
  E menm si me pa vini,
  Nap toujou mache ak viktwa...
  Se konsa, ti gason, ou dwe fonse ak oze -
  Solèy la pral klere anlè nou nan paradi!
  
  Lè sa a, pa bezwen pè, nou pral leve moun ki mouri yo,
  Syans gen konsèy trè solid...
  Seyè nou an se youn, pa youn,
  Epi nou pral rele Führer la kont!
  Se konsa ti gason pye atè nan bout pantalon ak cheve kale chante. Ak anpil nan yo tou te gen tatoo sou kò yo. Menm ti gason obi a fè yon pòtrè Stalin nan pwatrin li.
  Men, Lè sa a, tank Alman yo te parèt, e menm ti gason prizonye yo te salye yo ak anpil antouzyasm epi yo mete so sou pye yo fè timoun yo.
  Rive nan fen 1945, twoup Alman ak Japonè te okipe prèske tout gwo zòn peple nan Sovyetik la. Epi sèlman nan kèk ti bouk ak vilaj te batay ak atak patizan toujou ap kontinye. Stalin aktyèlman kouri met deyò, epi li pa parèt, nan Brezil, kote li te kache. Men, Molotov rete pito. Sepandan, nan mwa me mil nèf san karannsis, Molotov te kaptire pa fòs espesyal atak SS yo. Apre sa, Beria, ki te ranplase Molotov, te ofri rann tèt sou kondisyon onorab.
  Hitler te dakò, epi lavi Beria te epanye e li te bay libète limite. Ak nan Sovyetik la, lagè patizan prèske sispann. Te gen yon kalm.
  Twazyèm Reich la te dijere sa li te konkeri. Men, yon konfli ak USA ak Grann Bretay te inevitab. An patikilye, Hitler te mande pou retounen nan byen kolonyal Itali ak Lafrans, Bèljik, ak Oland. Prensipalman an Afrik. Epi ba yo legalman bay Alman yo. Koulye a, Twazyèm Reich la te gen yon men lib. E si anyen...
  Men, Etazini te gen yon bonm atomik. Se vre, Twazyèm Reich la pa sèlman gen tank, men tou, devlope avyon jè. Epi li pap pèmèt yo lage bonm sou teritwa Ewopeyen an.
  Se konsa, te gen yon poz nan mond lan. Alman yo t ap konstwi transpòtè avyon, kwirase ak gwo bato sifas nan yon vitès akselere. Men, flòt soumaren yo te deja fò, ak soumaren yo te kouri sou oksijene idwojèn. Se konsa...
  Ti gason obi a te jwenn yon plas pou tèt li nan Twazyèm Reich la. Li te kòmanse amelyore sokoup vole - disk la Belonce. Nan istwa reyèl, disk sa a te kapab dekole ak rive nan yon vitès de baryè son. Sepandan, li pa t patisipe nan batay yo. Li te twò vilnerab, ak gwo ak chè. Nan istwa reyèl: ni Sovyetik la ni USA a te adopte sokoup vole. Paske jwèt la pa t 'vo chandèl la. Dega yon motè epi imedyatman disk Belonce a pèdi kontwòl epi li tonbe tèt anba.
  Men, ti gason obi a te fè li pou koule nan laminè koule alantou sokoup yo vole epi yo vin envulnerabl nan zam piti. Epi kounye a, zam anti-avyon, kanon lè ak mitrayèt pa ka vrèman tire yo desann. Men, ti gason ki p'ap janm fini an ak pye atè te fè l' konsa ke, gade ak gade, lazè yo te enstale sou yo. Ak sa yo lazè literalman boule tout bagay ak reyon dife ak chalè. Epi eseye goumen kont sa a.
  Se konsa, Alman yo aktyèlman te gen gwo kat trump militè yo. An menm tan an, plis avanse zam aktif yo te enstale sou tank yo, e yo menm yo te kòmanse fè machin nan plastik.
  Wi, li te sanble trè komik epi, nan pwòp fason li yo, trè agresif.
  Nan USA a, nan kou, yo te vle reponn Alman yo, men kont sokoup vole, yo sèlman gen chaj atomik ki teyorikman ta ka detwi yo. Men, Nazi yo te deja gen dè milye de avyon disk. Fuhrer la deside ale nan lagè sou 20 avril 1949, nan swasantyèm anivèsè nesans li. Ki sa ki ta ka di se pa lide nan estipid.
  Anplis, Nazi yo ta ka jwenn yon sipriz dezagreyab si teknoloji misil yo te devlope nan peyi Etazini.
  Anvan envazyon an, Hitler te deside pran plezi ak batay gladyatè. Lè sa a tou se pa yon lide fou.
  Men, sa se yon lòt istwa...
  
  Espyon jwèt - DETWI LARISI
  ANOTASYON
  Divès kalite operasyon yo te pote pa sèvis entèlijans, prensipalman CIA, NSA, MI, MOSAD, ak lòt moun, kreye yon sitiyasyon espesyal atravè mond lan, ki souvan vin enprevizib. Gen yon lit kont teworis ak pou esfè enfliyans. Gen woman trè enteresan dedye a sa a, osi byen ke trayizon Mikhail Gorbachev.
  
  CHAPIT PREMYE
  
  
  Rayisans nan kè l 'te boule pi klere pase asye fonn.
  
  Matt Drake leve kanpe, monte sou miray la, epi ateri an silans. Li te akoupi nan mitan touf k ap balanse yo, li t ap koute, men li pa t santi okenn chanjman nan silans ki te antoure l. Li pran yon poz pou yon ti moman epi li tcheke sous-konpak Glock la ankò.
  
  Tout bagay te pare. Sèrviteur Bloody King yo pral gen yon moman difisil aswè a.
  
  Kay ki devan li a te nan solèy kouche. Kizin lan ak chanm k ap viv nan premye etaj la te vale nan flanm dife. Rès kote a te plonje nan fènwa. Li te pran yon poz pou yon lòt segonn, ak anpil atansyon revize dyagram li te resevwa nan men ansyen an, kounye a mouri, anvan an silans avanse pou pi devan.
  
  Ansyen fòmasyon l 'te sèvi l' byen epi li te yon lòt fwa ankò churning nan venn li, kounye a li te gen yon rezon piman pèsonèl ak demann pou li. Twa nan sèrviteur Blood King te mouri terib nan twa semèn.
  
  Kèlkeswa sa li te di l, Rodriguez t ap nimewo kat.
  
  Drake rive nan antre dèyè a epi li tcheke kadna a. Apre kèk minit li vire manch lan epi li glise andedan. Li te tande yon eksplozyon nan televizyon an ak aplodi. Rodriguez, Bondye beni ansyen ansasen an mas, t ap gade match la.
  
  Li te mache nan kwizin nan, li pa bezwen limyè a nan flach kontra enfòmèl ant li akòz ekla ki soti nan chanm prensipal la devan an. Li kanpe nan koridò a pou l koute byen.
  
  Èske te gen plis pase yon nèg la? Li difisil pou fè soti akòz bri ki soti nan televizyon an modi. Pa gen pwoblèm. Li ta touye yo tout.
  
  Dezespwa li te santi pandan twa semèn ki sot pase yo apre lanmò Kennedy a te vin prèske akablan li. Li te kite zanmi l yo dèyè ak sèlman de konsesyon. Li te premye rele Torsten Dahl pou avèti suedwa sou vanjans wa san an epi konseye l pou l jwenn fanmi l an sekirite. Epi dezyèmman, li te mande èd ansyen zanmi SAS li yo. Li te fè yo konfyans pou pran swen fanmi Ben Blake paske li pa t 'kapab fè li tèt li.
  
  Koulye a, Drake te goumen pou kont li.
  
  Li raman pale. Li tap bwè. Vyolans ak fènwa te sèl zanmi l. Pa te gen okenn espwa oswa pitye nan kè l '
  
  Li deplase an silans desann ale nan. Kote a te santi mouye, swe ak manje fri. Lafimen byè yo te prèske vizib. Drake te fè yon figi difisil.
  
  Li pi fasil pou mwen.
  
  Entèlijans li te di te gen yon nonm k ap viv isit la, yon nonm ki te ede kidnape omwen twa nan 'kaptif' Wa san san an. Apre aksidan bato li a ak chape aparamman byen planifye mesye a, omwen yon douzèn wo-plase ak anpil prekosyon e an kachèt te demisyone pou eksplike ke yon manm nan fanmi yo te kenbe pa figi mò yo ye. Bloody King te manipile desizyon ak aksyon Etazini yo, pwofite lanmou ak konpasyon figi yo.
  
  Plan li te vrèman ekselan. Pa gen yon sèl moun ki te konnen moun yo renmen lòt moun yo te an danje, epi Wa San an te enfliyanse yo tout ak yon baton fè ak san. Tout sa ki te bezwen. Kèlkeswa sa k ap travay.
  
  Drake te kwè yo poko menm manyen moun ki te kidnape a. Yo pa t 'kapab konprann ki jan kontwòl visye Wa san an aktyèlman te ale.
  
  Sou bò goch li, yon pòt louvri epi yon nonm gra ki pa raze soti. Drake te aji imedyatman epi ak fòs ki ka touye moun. Li kouri sou nonm lan, li rale yon kouto epi li plonje l byen fon nan vant li, apresa, pa inèsi, li pouse l nan pòt ki louvri nan sal la.
  
  Je nonm gra a gonfle nan enkredilite ak chòk. Drake te kenbe l byen sere, yon gwo plak pwotèj ki t ap rele byen fò, li te peze fò nan lam la anvan li te kite ale epi li te trase Glock la.
  
  Rodriguez te aji byen vit, malgre chòk aparans Drake a. Li te deja woule sou sofa ki te kraze a sou planche a epi li t ap foute ak senti li. Men, atansyon Drake te atire sou twazyèm mesye a nan chanm nan.
  
  Yon nonm ki gen anpil cheve long t ap jwe nan kwen an ak gwo kas ekoutè nwa boure nan zòrèy li. Men, menm lè l te tansyone, menm lè l te tape travès im an ak dwèt labou li yo, li te lonje l pou l pran yon fizi ki te koupe a.
  
  Drake te fè tèt li piti. Piki fatal la dechire nonm gra a. Drake te pouse kò ki konvulse a sou kote epi li te kanpe, tire. Twa vaksen wete pi fò nan tèt mizisyen an epi voye kò l sou miray la. Ekoutè yo te vole ale sou bò a poukont yo, ki dekri yon arc nan lè a, epi yo sispann sou yon televizyon gwo, pandye trè byen nan kwen an.
  
  San koule desann ekran plat la.
  
  Rodriguez te toujou rale sou planche a. Jete chips ak byè rebondi ak pwojeksyon bò kote l '. Drake te bò kote l 'nan yon moman epi li te pike Glock la byen fò nan do kay la nan bouch li.
  
  "Bon gou?"
  
  Rodriguez toufe, men li toujou lonje men nan senti li pou yon ti kouto. Drake te gade ak deden, epi kòm sèrviteur Wa san an te ba yo yon souflèt brital, ansyen sòlda SAS la te kenbe li epi li te kondwi li difisil nan bicep atakè a.
  
  "Pa fè yon moun sòt".
  
  Rodriguez te sonnen tankou yon kochon yo te touye. Drake te vire l epi l apiye l sou sofa a. Li rankontre je nonm lan, twoub ak doulè.
  
  "Di m tout sa ou konnen," Drake te chichote, "sou Bloody King la." Li te rale yon Glock men li te kenbe l nan je klè.
  
  "Nan kisa?" Aksan Rodriguez te epè ak difisil pou dechifre akòz ras li ak doulè.
  
  Drake te frape Glock la nan bouch Rodriguez. Omwen yon dan kraze.
  
  "Pa fè m nan betiz." Venen nan vwa li te trayi plis pase jis rayisman ak dezespwa. Sa te fè nonm Wa san an reyalize ke yon lanmò brital te vrèman inevitab.
  
  "Bon bon. Mwen konnen Boudreaux. Ou vle mwen pale ou de Boudreaux? Sa a mwen ka fè."
  
  Drake alalejè frape mizo Glock la sou fwon nonm lan. "Nou ka kòmanse la si ou vle."
  
  "Anfòm. Rete Poze ". Rodriguez kontinye nan doulè a evidan. San koule desann nan manton l 'nan dan kase. "Boudreaux se yon fout fou, mesye. Èske w konnen sèl rezon ki fè Wa san an kite l vivan?
  
  Drake lonje zam nan je mesye a. "Èske mwen sanble ak kalite moun ki reponn kesyon yo?" Vwa li griye tankou asye sou asye. "Èske mwen ta dwe?"
  
  "Wi. Bon bon. Gen anpil moun ki mouri toujou devan yo. Se sa Wa Sanglan te di mesye. Gen anpil lanmò devan, e Boudreau ap kontan pou l nan epè. "
  
  "Se konsa, li sèvi ak Boudreau pou netwaye. Pa etone. Li pwobableman detwi tout ranch la."
  
  Rodriguez bat je. "Èske w konnen sou ranch la?"
  
  "Ki kote li ye?" Drake te santi lahèn te vin genyen l. "Kote?" - Mwen mande. Dezyèm nan pwochen li te pral kraze e kòmanse bat Rodriguez nan yon kaka.
  
  Pa gen okenn pèt. Moso kaka a pa konn anyen kanmenm. Menm jan ak tout lòt moun. Si te gen yon sèl bagay ki ta ka di sou Wa san an, se kòman li te byen kache tras li yo.
  
  Nan moman sa a, yon etensèl te klere nan je Rodriguez. Drake te woule pandan yon bagay lou te pase kote tèt li te ye.
  
  Yon katriyèm nonm, gen anpil chans pase soti nan chanm nan pwochen ak reveye pa bri a, atake.
  
  Drake vire toutotou, jete janm li epi li prèske pran tèt nouvo advèsè li a. Pandan nonm lan tonbe atè, Drake te byen vit evalye li - yon gade difisil, ray tramway sou tou de men yo, mayo sal - e li te tire l de fwa nan tèt.
  
  Je Rodriguez te monte. "Non!"
  
  Drake tire l 'nan bra a. "Ou pa t itil mwen."
  
  Yon lòt piki. Jenou li te eksploze.
  
  "Ou pa konnen anyen".
  
  Twazyèm bal. Rodriguez te double, kenbe vant li.
  
  "Tankou tout rès yo."
  
  Dènye tire a. Dwat ant je yo.
  
  Drake te fè yon sondaj sou lanmò bò kote l ', li bwè l' nan, ki pèmèt nanm li yo bwè Nectar la nan tire revanj pou jis yon ti moman.
  
  Li kite kay la dèyè, li chape nan jaden an, ki pèmèt fènwa a gwo twou san fon konsome l '.
  
  
  CHAPIT DE
  
  
  Drake leve byen ta nan mitan lannwit, kouvri ak swe. Je yo te fèmen nan dlo pasyèlman koule. Rèv la te toujou menm.
  
  Li te moun ki te toujou sove yo. Moun ki toujou premye moun ki di mo "fè mwen konfyans". Men, pa gen anyen ki te mache pou li.
  
  Kite yo tou de desann.
  
  De fwa deja. Alison an premye. Koulye a, Kennedy.
  
  Li glise soti nan kabann nan, lonje men pou boutèy li te kenbe bò kote zam la sou tab la. Li pran yon ti gout nan boutèy la ak kouvèti a louvri. Wiski a bon mache boule wout li nan gòj li ak nan trip li. Medikaman pou moun ki fèb ak damne yo.
  
  Lè koupab te menase pou l mete l ajenou ankò, li te fè twa apèl rapid. Premye a nan Islann. Li te pale yon ti tan ak Thorsten Dahl epi li te tande senpati a nan vwa gwo suedwa a, menm lè li te di l 'sispann rele chak swa, ke madanm li ak pitit li yo te an sekirite e ke pa gen okenn mal ta rive nan yo.
  
  Dezyèm lan se te pou Joe Shepard, yon nonm li te goumen ansanm nan plizyè batay pandan tan li ak ansyen rejiman an. Shepard politès te dekri menm senaryo a ak Dahl, men li pa t fè okenn kòmantè sou mo Drake a oswa sou vwa li. Li te asire Drake ke fanmi Ben Blake te byen siveye e ke li menm ak kèk nan zanmi l yo te chita nan lonbraj yo, èkspèt veye plas la.
  
  Drake fèmen je l pandan li te fè apèl final la. Tèt li t'ap vire ak anndan l 'te boule tankou nivo ki pi ba nan lanfè. Tout bagay sa yo te akeyi. Nenpòt bagay ki retire atansyon li nan men Kennedy Moore.
  
  Ou menm rate fineray antèman li...
  
  "Bonjou?" Vwa Alicia te kalm ak konfyans. Li menm tou, dènyèman te pèdi yon moun ki pwòch li, byenke li pa te montre okenn siy deyò.
  
  "Se mwen. Ki jan yo ye?"
  
  "Tout bagay anfòm. Hayden ap byen refè. Jis kèk semèn ankò epi li pral retounen nan imaj sen CIA li. Blake anfòm, men li manke ou. Sè li jis parèt. Yon reyinyon fanmi reyèl. Me se AWOL, di Bondye mèsi. M ap gade yo, Drake. Ki kote lanfè ou ye?"
  
  Drake touse epi siye je l. "Mèsi," li te jere di anvan koupe koneksyon an. Komik ke li mansyone lanfè.
  
  Li te santi ke li te etabli kan an deyò pòtay sa yo menm.
  
  
  CHAPIT TWA
  
  
  Hayden Jay te gade solèy la leve sou Oseyan Atlantik la. Se te pati li pi renmen nan jounen an, youn nan li te renmen pase pou kont li. Li ak anpil atansyon glise soti nan kabann nan, wincing nan doulè a nan anch li, ak anpil atansyon mache nan fenèt la.
  
  Lapè relatif desann sou li. Dife ki trennen sou vant te touche vag yo, epi pandan kèk minit tout doulè ak enkyetid li yo te fonn. Tan te kanpe e li te imòtèl, epi answit pòt dèyè l te louvri.
  
  Vwa Ben. "Bèl View".
  
  Li souke tèt nan direksyon solèy leve a epi answit li vire pou l wè l ap gade l. "Ou pa bezwen fre, Ben Blake. Jis kafe ak yon bagel beurre."
  
  Konpayon li lonje yon katon bwason ak yon sak papye tankou zam. "Rankontre m 'sou kabann lan."
  
  Hayden te pran yon dènye gade nan New Dawn epi tou dousman te mache nan direksyon kabann lan. Ben te mete kafe a ak bajèl yo fasil epi li te bay ti chen li je chen.
  
  "Kijan-"
  
  "Menm jan ak yè swa," Hayden te di byen vit. "Uit èdtan pa pral fè bwete a ale." Lè sa a, li adousi yon ti kras. "Yon bagay ki soti nan Drake?"
  
  Ben apiye tounen sou kabann lan epi li souke tèt li. "Non. Mwen te pale ak papa m epi yo tout ap byen mache. Pa gen siy-" Li pran yon poz. "Soti nan..."
  
  "Fanmi nou yo an sekirite." Hayden mete men l sou jenou l. "Wa sanglan an echwe la. Koulye a, tout sa nou dwe fè se jwenn li epi anile vendetta a.
  
  "Echwe?" Ben repete. "Ki jan ou ka di sa?"
  
  Hayden pran yon gwo souf. "Ou konnen sa mwen te vle di."
  
  "Kennedy te mouri. Epi Drake... li pa menm ale nan antèman li.
  
  "Mwen konnen".
  
  "Li ale, ou konnen." Ben te gade bagel li kòmsi se te yon koulèv ki sifle. "Li p'ap tounen".
  
  "Ba li tan."
  
  "Li te gen twa semèn."
  
  "Apre sa, ba li twa lòt."
  
  "Kisa ou panse li ap fè?"
  
  Hayden te souri yon ti kras. "Aprè sa mwen konnen sou Drake... Kouvri do nou an premye. Lè sa a, li pral eseye jwenn Dmitry Kovalenko.
  
  "Wa san an pa janm parèt ankò." Atitid Ben te tèlman depresyon ke menm pwomès klere nan yon nouvo maten te disparèt.
  
  "Li pral." Hayden voye yon ti je sou jenn gason an. "Li gen yon plan, sonje? Li pap kouche atè tankou anvan. Aparèy vwayaj tan yo te jis kòmansman an. Kovalenko gen yon jwèt pi gwo planifye."
  
  "Anfè pòtay?" Ben te panse sou li. "Ou kwè nan kaka sa a?"
  
  "Pa gen pwoblèm. Li kwè li. Tout sa CIA dwe fè se chèche konnen."
  
  Ben pran yon ti goute nan kafe li. "Sa a tout, pa vre?"
  
  "Oke..." Hayden te souri sounwa l '. "Kounye a, pouvwa geek nou yo double."
  
  "Karin se sèvo yo," Ben admèt. "Men, Drake ta kase Boudreaux nan yon minit."
  
  "Pa twò sèten. Kinimaka pa t 'fè sa. Epi li pa egzakteman yon poodle.
  
  Ben te kanpe lè te gen yon frape nan pòt la. Je l 'trayi laterè.
  
  Hayden te pran yon ti moman pou l kalme l. "Nou anndan yon lopital sekirite CIA, Ben. Nivo sekirite ki antoure sit la ta fè yon parad inogirasyon prezidansyèl wont. Poze."
  
  Doktè a foure tèt li nan pòt la. "Tout bagay anfòm?" Li te antre nan chanm nan epi li te kòmanse tcheke tablo Hayden yo ak siy vital yo.
  
  Pandan li te fèmen pòt la sou wout li, Ben te pale ankò. "Èske w panse Wa san an pral eseye pran sou aparèy yo ankò?"
  
  Hayden te monte zèpòl. "Ou ap sijere ke li pa jwenn premye bagay mwen pèdi a. Se pwobableman sa ki te pase. Kanta pou dezyèm lan nou jwenn nan kannòt li a? Li te souri. "Kloure."
  
  "Pa pran tèt ou."
  
  "CIA a pa repoze sou lorye li yo, Ben," Hayden te di imedyatman. "Pa gen plis. Nou pare pou nou rankontre l."
  
  "E pou viktim kidnape yo?"
  
  "E yo?"
  
  "Yo definitivman wo pwofil. Sè Harrison a. Lòt moun ou mansyone. Li pral sèvi ak yo."
  
  "Natirèlman li pral fè li. Epi nou pare pou n rankontre l."
  
  Ben fini bagel li epi li niche dwèt li. "Mwen toujou pa ka kwè tout gwoup la te oblije ale anba tè," li te di ak kè sote. "Menm lè nou te kòmanse vin pi popilè."
  
  Hayden ri nan yon fason diplomatik. "Wi. Trajik."
  
  "Oke, petèt li pral fè nou pi popilè."
  
  Te gen yon lòt dou frape epi Karin ak Kinimaka te antre nan chanm nan. Awayen an te parèt deprime.
  
  "Bata sa a pa pral kriye. Kèlkeswa sa nou fè, li p ap menm sifle pou nou."
  
  Ben repoze manton li sou jenou li epi li fè yon figi sombre. "Modi, mwen swete Matt te isit la."
  
  
  CHAPIT KAT
  
  
  Nonm Hereford te gade byen. Soti nan pwen devan li nan tèt yon ti mòn zèb adwat yon pye bwa epè, li te kapab itilize vizyon teleskopik ki te monte sou fizi li a pou idantifye manm fanmi Ben Blake a. Dimansyon klas militè a te gen ladann yon retikul eklere, yon opsyon ki te pèmèt pou itilize anpil nan kondisyon ekleraj negatif ak enkli BDC (Bullet Drop Compensation).
  
  An verite, fizi a te ekipe ak tout gadjèt gwo teknoloji tirè pwofesyonèl imajinab, men nonm ki dèyè sijè ki abòde lan, nan kou, pa t 'bezwen yo. Li te antrene nan pi wo nivo. Kounye a li te gade papa Ben Blake t ap mache sou televizyon an epi li limen l. Apre yon ti ajisteman, li wè manman Ben Blake ap fè yon jès bay papa l ak yon ti kontwòl. Crosshairs yo nan je l 'pa te deplase menm yon milimèt.
  
  Avèk yon mouvman pratike, li te baleye je l 'nan zòn ki antoure kay la. Li te retire nan wout la, kache nan pye bwa ak yon miray ki wo, epi nonm Hereford la kontinye konte gad yo kache nan mitan touf bwa yo.
  
  En de twa. Tout se pran an kont. Li te konnen te gen kat plis nan kay la, e de lòt te konplètman kache. Malgre tout peche yo, CIA te fè yon travay ekselan pou pwoteje Blakes yo.
  
  Nonm lan te fwonte. Li remake mouvman. Fènwa, pi nwa pase lannwit, gaye sou baz gwo miray la. Twò gwo pou yon bèt. Twò sekrè pou w inosan.
  
  Èske pèp la te jwenn Wa Sanglan nan Blake? Men, si se konsa, ki jan yo te bon?
  
  Yon briz lejè soufle soti nan bò gòch la, tou dwat soti nan chanèl angle a, pote ak li gou sale nan lanmè a. Nonm Hereford la mantalman konpanse pou trajèktwa bal la chanje ak rale yon ti kras pi pre.
  
  Nonm lan te abiye tout an nwa, men ekipman an te klèman endijèn. Nèg sa a pa t yon pwofesyonèl, jis yon mèsenè.
  
  Manje bal.
  
  Dwèt mesye a vin pi sere pou yon ti moman epi answit lage. Natirèlman, vrè kesyon an sete konbyen li te pote avè l?
  
  Kenbe sib li nan kwaze yo, li byen vit evalye kay la ak anviwònman li yo. Yon segond apre li te sèten. Anviwònman yo te pwòp. Nonm sa a an nwa te aji pou kont li, mesye Hereford te gen konfyans nan tèt li.
  
  Yon mèsenè ki touye pou peye.
  
  Diman vo bal la.
  
  Li rale deklanche a dousman epi li absòbe rkul la. Son yon bal k ap kite barik la apèn perceptib. Li te wè mèsenè a tonbe san okenn meli melo, efondre nan mitan touf raje yo.
  
  Gad fanmi Blake yo pa t remake anyen. Nan kèk minit, li ta an kachèt rele CIA a, enfòme yo ke nouvo kay sekirite yo te kraze nan.
  
  Moun Hereford la, yon ansyen zanmi SAS Matt Drake a, te kontinye veye gad yo.
  
  
  CHAPIT SENK
  
  
  Matt Drake te devise bouchon an nan yon boutèy fre Morgan's Spiced epi li konpoze nimewo a sou nimewo rapid nan telefòn selilè li.
  
  Vwa May te eksite pandan l te reponn. "Drake? Ki sa ou vle?"
  
  Drake te fwonte sou li epi li pran yon ti ti gout nan boutèy la. Pou mwa me, montre emosyon se te otan ke li ta dwe pou yon politisyen onore pwomès eleksyon li yo. "Ou anfom?"
  
  "Natirèlman mwen anfòm. Poukisa mwen pa ta dwe? Kisa sa ye?"
  
  Li pran yon lòt ti goute epi li kontinye. "Aparèy mwen te ba ou a. Li an sekirite?"
  
  Te gen yon moman ezitasyon. "Mwen pa genyen li. Men, li an sekirite, zanmi mwen." Entonasyon kalme Mai te retounen. "Sa a se san danje jan li kapab." Drake pran yon lòt ti goute. Mai mande, "Èske se tout?"
  
  "Non. Mwen kwè mwen te prèske fin itilize kondwi mwen sou fen sa a. Men, mwen gen yon lòt lide. Youn pi pre ... lakay ou."
  
  Silans la te klike ak krake pandan l ap tann. Sa a pa te yon me òdinè. Petèt li te ak yon moun.
  
  "Mwen bezwen ou sèvi ak kontak Japonè ou yo. Ak Chinwa yo. Epi sitou Larisi yo. Mwen vle konnen si Kovalenko gen yon fanmi."
  
  Yon souf byen file te tande. "Ou serye?"
  
  "Natirèlman mwen seryezman." Li te di li pi sevè ke li te gen entansyon, men li pa t 'eskize. "Epi mwen vle konnen tou sou Boudreau. Ak fanmi li."
  
  Li te pran yon minit pou Mai reponn. "Oke, Drake. Mwen pral fè pi byen mwen kapab."
  
  Drake pran yon gwo souf pandan koneksyon an te mouri. Yon minit apre li te gade boutèy wonm épicé a. Pou kèk rezon li te mwatye vid. Li te gade fenèt la epi li te eseye wè vil Miyami, men vè a te tèlman sal ke li te apèn wè vè a.
  
  Kè li te fè mal.
  
  Li fè boutèy la tounen ankò. San yo pa reflechi plis, li te pran aksyon epi li peze yon lòt nimewo vitès. Nan aksyon, li te jwenn yon fason pou mete lapenn sou kote. Nan aksyon, li te jwenn yon fason pou avanse pou pi devan.
  
  Telefòn selilè a sone li sone. Finalman vwa a reponn. "Fuck, Drake! Kisa?"
  
  "Ou pale san pwoblèm, chen," li t'ap trennen, Lè sa a, pran yon poz. "Ki jan... ki jan ekip la ye?"
  
  "Ekip? Kris la. Oke, vle yon modi foutbòl analoji? Sèl moun ou ka rezonab itilize kòm yon atakan nan pwen sa a se Kinimaka. Hayden, Blake ak sè li pa ta menm fè ban an." Li pran yon poz. "Pa gen konsantrasyon. Fot ou."
  
  Li fè yon poz. "Mwen? Èske w ap di ke si yo te fè tantativ sou yo, li t ap reyisi?" Tèt li, yon ti kras bwouya, te kòmanse bat. "Paske yon tantativ pral fèt."
  
  "Lopital la byen siveye. Gad yo byen konpetan. Men, li bon ke ou mande m 'rete. Epi li bon ke mwen te di wi.
  
  "E Boudreau? Ki sa ki sou salo sa a?"
  
  "Apeprè plezi tankou yon ze fri. Li pap kraze. Men sonje, Drake, tout gouvènman ameriken an ap travay sou sa kounye a. Se pa sèlman nou."
  
  "Pa fè m sonje." Drake te grimase. "Yon gouvènman ki pwofondman konpwomèt. Enfòmasyon vwayaje moute ak desann liy kominikasyon gouvènman an, Alicia. Li pran sèlman yon gwo fèmen pòt pou ranpli tout bagay."
  
  Alicia rete an silans.
  
  Drake te chita epi li te reflechi sou sa. Jiskaske Wa san an te dekouvri fizikman, nenpòt enfòmasyon yo te dwe konsidere yo pa fyab. Sa a te gen ladann enfòmasyon sou Gates of Lanfè yo, koneksyon ak Hawaii, ak nenpòt ti bagay li te ranmase nan kat moun ki te mouri yo.
  
  Petèt yon lòt bagay ta ede.
  
  "Mwen gen yon lòt plon. Ak Me tcheke koneksyon fanmi Kovalenko ak Boudreau. Petèt ou ta ka mande Hayden fè menm bagay la?
  
  "Mwen isit la kòm yon favè, Drake. Mwen pa modi chen mouton ou a."
  
  Fwa sa a Drake rete an silans.
  
  Alicia fè yon soupi. "Gade, mwen pral mansyone li. Epi kòm me, pa fè konfyans sa a fe fou osi lwen ke ou ka jete l '."
  
  Drake te souri nan referans jwèt videyo a. "Mwen pral dakò ak sa lè w di m kiyès nan nou ki te touye Wells. E poukisa."
  
  Li te espere yon silans long epi li te resevwa li. Li te pwofite pran yon ti gout ankò nan medikaman an Amber.
  
  "Mwen pral pale ak Hayden," Alicia te finalman chichote. "Si Boudreaux oswa Kovalenko gen yon fanmi, nou pral jwenn yo."
  
  Koneksyon an te koupe. Nan silans toudenkou a, tèt Drake bat tankou yon mato-pike. Yon jou yo pral di l laverite. Men, pou kounye a li te ase ke li te pèdi Kennedy.
  
  Li te ase ke yon fwa li te kwè nan yon bagay ki te kounye a byen lwen tankou lalin nan, yon avni klere ki te tounen sann. Dezespwa anndan li te trese kè l. Boutèy la te tonbe nan dwèt ki febli, li pa kase, men li te gaye sa ki dife a sou planche sal la.
  
  Pou yon ti moman Drake te konsidere vide l nan yon vè. Likid ki te koule a te raple l pwomès, pwomès ak asirans li te fè yo ki te evapore nan yon demi segonn, ki te kite lavi gaspiye ak depafini tankou anpil dlo koule atè.
  
  Ki jan li te kapab fè sa ankò? Pwomèt pou kenbe zanmi l an sekirite. Tout sa li te kapab fè kounye a se touye anpil lènmi ke li te kapab.
  
  Defèt mond sa ki mal la, epi kite byen kontinye viv.
  
  Li te chita sou kwen kabann lan. Kase. Pa gen anyen ki rete. Tout bagay eksepte lanmò te mouri anndan li, epi kokiy ki te kase a ki te rete a pa t vle anyen ankò nan mond sa a.
  
  
  CHAPIT SIS
  
  
  Hayden te tann jiskaske Ben ak Karin te pran retrèt nan youn nan chanm sèvis yo. Frè ak sè ekip la te fè rechèch sou Hawaii, Diamond Head, Gates of Lanfè ak lòt lejand ki asosye ak Bloody King la, avèk lespwa yo mete ansanm yon teyori.
  
  Lè sitiyasyon an te regle, Hayden te mete rad fre epi li te antre nan ti biwo kote Mano Kinimaka te monte yon ti estasyon travay. Gwo Awayiyen an t ap frape kle yo, li te yon ti kras fache.
  
  "Toujou kenbe de kle nan yon fwa ak dwèt sosis ou?" Hayden te mande nonchalants epi Kinimaka te vire ak yon souri.
  
  "Aloha nani wahine," li te di, ak Lè sa a, prèske ront lè li te montre konesans nan siyifikasyon an nan mo yo.
  
  "Ou panse mwen bèl? Eske se paske yon moun fou te kout kouto mwen?"
  
  "Paske mwen kontan. Mwen byen kontan ou toujou avèk nou."
  
  Hayden mete men l sou zepòl Kinimaki. "Mèsi, Mano." Li te tann kèk moman, epi li di, "Men kounye a ak Boudreau nou gen yon opòtinite ak yon dilèm. Nou dwe konnen sa li konnen. Men, ki jan nou ka kraze l?
  
  "Eske ou panse salo fou sa a konnen ki kote Wa Sanglan an kache?" Èske yon moun pridan tankou Kovalenko ta vrèman di l?"
  
  "Boudreau se pi move kalite fou. Nonm entelijan. Mwen devine li konnen yon bagay."
  
  Yon vwa sardonik te soti dèyè Hayden. "Drakey panse nou ta dwe tòtire fanmi li." Hayden te vire. Alicia ba li yon souri sinik. "Èske ou anfòm ak sa a, CIA?"
  
  "Eske ou te pale ak Matt ankò?" Hayden te di. "Kijan li ye?"
  
  "Sanble ansyen pwòp tèt li," Alicia te di ak yon iwoni li klèman pa t vle di. "Fason mwen te renmen l yon fwa."
  
  "San espwa? Bwè? Youn?" Hayden pa t 'kapab kache mepri a nan vwa li.
  
  Alicia te monte zèpòl. "Nève. Difisil. Mòtèl." Li te rankontre je ajan CIA a. "Kwè mwen, cheri, se konsa li ta dwe ye. Se sèl fason li pral soti vivan nan ka sa a. Epi..." Li pran yon poz, kòmsi li t ap mande si pou l kontinye. "Epi... sa a ka jis sèlman fason ou pral soti vivan nan sa a ak fanmi ou entak."
  
  "Mwen pral wè si Boudreaux gen yon fanmi." Hayden tounen vin jwenn Kinimaka. "Men, CIA asire w ke tankou lanfè pa pral tòti pèsonn."
  
  "Èske pas ou valab pou antre nan etablisman an?" Kinimaka te gade ansyen sòlda Lame Britanik la.
  
  "Bay oswa pran, gwo ti gason." Alicia te montre yon souri malfezan e li te fè espre pase Hayden nan ti chanm ki te okipe sitou nan kò Kinimaki a. "Kisa w'ap fè?"
  
  "Jòb". Kinimaka etenn ekran an epi li kache nan yon kwen, pi lwen Alicia ke posib.
  
  Hayden te vin ede l. "Ou te yon sòlda lè ou te imen, Alicia. Èske w gen nenpòt sijesyon ki ka ede nou kraze Boudreaux?"
  
  Alicia te vire sou Hayden ak yon defi nan je l '. "Poukisa nou pa ale pale avè l?"
  
  Hayden te souri. "Mwen te jis prepare."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden mennen nou desann nan zòn nan kenbe. Mache senk minit la ak woulib asansè a pa t lakòz li okenn doulè, byenke li te pran li avèk kalm epi atitid li te amelyore. Li te vin reyalize ke yo te kout kouto te relativman menm jan ak nenpòt lòt maladi ki te lakòz ou pran konje nan travay. Pi bonè oswa pita ou jis te anwiye tankou lanfè epi yo te vle trennen lanfè nan yon batay ankò.
  
  Zòn detansyon anvan jijman an te gen de ranje selil. Yo te mache sou planche a ak anpil atansyon poli jiskaske yo rive nan sèl selil ki te kenbe yon prizonye, dènye selil ki sou bò gòch la. Devan selil la te gran louvri, e moun ki t ap viv la te antoure pa ranje ba ki te lonje soti nan etaj rive nan plafon an.
  
  Lè a te plen ak sant klowòks. Hayden souke tèt gad ame ki te estasyone deyò selil Boudreau a pandan l te rive pou l konfwonte mesye ki te eseye touye l plizyè fwa twa semèn anvan.
  
  Ed Boudreaux chita sou kabann li. Li souri lè li wè l. "Kijan kwis ou ye, blond?"
  
  "Kisa?" Hayden te konnen li pa ta dwe pwovoke li, men li pa t 'kapab ede tèt li. "Vwa ou son yon ti kras raw. Èske w te toufe w dènyèman?" Twa semèn nan boite ak chòk nan yon kout kouto te kite l ensousyan.
  
  Kinimaka te mache dèyè l, li te souri. Boudreau te rankontre gade l 'ak grangou feròs. "Pafwa," li te chichote. "Ann vire tab la."
  
  Kinimaka lonje gwo zepòl li san li pa reponn. Lè sa a, Alicia te mache nan kò gwo nonm lan epi li te mache dwat nan ba yo. "Èske sa baba mens sa a te deranje ti kilòt ou a?" Li te dirije riri a sou Hayden, men li pa t wete je l sou Boudreau. "Li pa ta pran plis pase yon minit."
  
  Boudreau leve soti nan kabann nan epi li mache sou ba yo. "Bèl je," li te di. "Bouch sal. Se pa ou menm ki fout nèg gra sa ak bab la? Moun pèp mwen an te touye a?
  
  "Se mwen".
  
  Boudreaux te pwan travès yo. "Ki jan ou santi ou sou sa a?"
  
  Hayden te santi ke gad yo te kòmanse vin nève. Sa a kalite konfwontasyon peze-nan te gen yo okenn kote.
  
  Kinimaka te deja eseye fè mèsenè a pale nan yon douzèn fason diferan, kidonk Hayden te mande yon bagay ki senp. "Kisa ou vle, Boudreau? Ki sa ki pral konvenk ou di nou sa ou konnen sou Kovalenko?"
  
  "OMS?" Boudreau pat wete je Alicia. Yo te separe pa lajè lasi ki genyen ant yo.
  
  "Ou konnen ki moun mwen vle di. Wa san san."
  
  "O, li. Li se jis yon mit. Te panse ke CIA dwe konnen sa."
  
  "Nonmen pri ou."
  
  Boudreau finalman kraze kontak zye ak Alicia. "Dezespwa se fason angle a." Nan pawòl Pink Floyd yo.
  
  "Nou pa jwenn okenn kote," li te raple Hayden enkonfòtab nan konpetisyon Drake ak Dinoroc nan betiz, epi li te espere Boudreaux te jis fè remak initil. "Nou-"
  
  "Mwen pral pran li," Boudreau toudenkou sifle. Hayden te vire l wè l kanpe fas a fas ak Alicia ankò. "Youn sou youn. Si li bat mwen, mwen pral pale."
  
  "Te fè". Alicia pratikman prese nan ba yo. Gad yo kouri devan. Hayden te santi san li bouyi.
  
  "Sispann!" Li lonje menl epi li rale Alicia tounen. "Eske ou fou? Enbesil sa pap janm pale. Li pa vo risk la."
  
  "Pa gen risk," Alicia te chichote. "Pa gen okenn risk ditou."
  
  Hayden te di: "Nou pral ale. "Men-" Li te panse sou sa Drake te mande. "Nou pral tounen byento".
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake te chita dèyè epi gade kòm sè l 'te opere òdinatè modifye CIA a avèk fasilite. Li pa t pran tan pou l te abitye ak sistèm operasyon espesyal ajans gouvènman an te mande a, men answit li te sèvo fanmi an.
  
  Karin se te yon sassy, senti nwa, bann bar slacker ki lavi frape nan laj sis nan fen adolesan li, li chaje sèvo li ak degre li yo epi li te planifye pou pa fè absoliman anyen. Objektif li se te fè mal ak rayi lavi pou sa li te fè li. Gaspiye kado li yo se te yon fason pou montre ke li pa pran swen ankò.
  
  Li vire gade l kounye a. "Gade epi adore pouvwa fanm Blake la. Tout sa ou te janm vle konnen sou Diamond Head nan yon sèl lekti rapid."
  
  Ben gade enfòmasyon an. Yo te fè sa pandan plizyè jou - eksplore Hawaii ak Diamond Head - pi popilè vòlkan nan Oahu - epi li sou vwayaj Kapitèn Cook, dekouvèt lejand nan zile Awayi yo tounen nan 1778. Li te enpòtan pou yo tou de analize ak sove plis enfòmasyon ke posib paske lè dekouvèt la te rive, otorite yo te espere evènman yo deplase trè vit tout bon.
  
  Sepandan, referans Wa san an nan Gates lanfè a rete yon mistè, espesyalman an relasyon ak Hawaii. Li te sanble ke pifò Awayiyen pa t menm kwè nan vèsyon tradisyonèl lanfè a.
  
  Diamond Head tèt li te yon pati nan yon seri konplèks kòn ak vantilasyon ke yo rekonèt kòm Honolulu Volcano Series, yon chèn evènman ki te fòme pi fò nan remak Oahu a. Diamond Head tèt li, pwobableman bòn tè ki pi popilè a, te eklate yon sèl fwa anviwon 150,000 ane de sa, men ak fòs eksplozif yon sèl fwa ke li te jere kenbe kòn ekstrèmman simetrik li yo.
  
  Ben souri yon ti kras nan pwochen kòmantè a. Yo kwè ke Diamond Head p'ap janm eklate ankò. Hm...
  
  "Èske w sonje pati sou Diamond Head te yon seri kòn ak twou?" Aksan Karin te Yorkshire nan yon fay. Li te deja pran anpil plezi ak moun lokal CIA nan Miami sou sa e li pa gen dout fache plis pase youn.
  
  Se pa ke Karin te pran swen. "Ou soud, zanmi?"
  
  "Pa rele m zanmi," li plenyen. "Se sa mesye yo rele lòt gason. Ti fi pa ta dwe pale konsa. Espesyalman sè m '."
  
  "Oke, bouyon. Trèv, pou kounye a. Men, èske w konnen sa vantilasyon vle di? Omwen nan mond ou a?"
  
  Ben te santi li te tounen nan lekòl la. "Tib lav?"
  
  "Konprann. Hey, ou pa bèbè tankou yon bouton pòt tankou papa te konn di."
  
  "Papa pa janm di..."
  
  "Reflè, chen. Senpleman mete, tib lav vle di tinèl, nan tout Oahu."
  
  Ben souke tèt li, li gade l. "Mwen konnen li. Èske w ap di ke Wa San an kache dèyè youn nan yo?"
  
  "Sa k konnen? Men, nou la pou fè rechèch, pa vre?" Li tape kle yo sou pwòp òdinatè CIA Ben a. "Ale nan li."
  
  Ben fè yon soupi epi li vire do l. Menm jan ak rès fanmi li, li te manke yo pandan yo te apa, men apre yon èdtan nan ratrape, ansyen arselan an tounen. Sepandan, li te ale yon fason lontan pou ede.
  
  Li te louvri yon rechèch sou lejand yo nan Kapitèn Cook epi li te chita tounen nan chèz li yo wè sa ki te vini, panse li trè sanble ak sa yo ki nan Matt Drake ak pi bon zanmi l 'yo. Eta nan tèt ou.
  
  
  CHAPIT SÈT
  
  
  Wa San an te pase sou teritwa li a atravè yon fenèt glase ki dire etaj, ki te kreye pou sèl objektif pou kreye yon panoramique ki bay sou yon fon ki gen anpil woule, yon paradi kote pèsonn pa t janm mete pye eksepte pa l.
  
  Lide li, anjeneral fiks ak konsantre, te kous nan plizyè sijè jodi a. Pèt bato li a-lakay li pandan plizyè dizèn ane-byenke li te espere, te vin pi mal. Petèt li te nati toudenkou nan disparisyon bato a. Li pat gen tan di orevwa. Men, apre sa, orevwa pa t janm enpòtan oswa santimantal pou li anvan.
  
  Li te yon nonm difisil, san santiman ki te grandi pandan kèk nan moman pi difisil Larisi a ak nan anpil nan zòn ki pi difisil nan peyi a. Malgre sa, li te pwospere ak relativman fasilite, bati yon anpi nan san, lanmò ak vodka, epi li te fè dè milya.
  
  Li te konnen trè byen poukisa pèt Stormcloak la te fache l. Li te konsidere tèt li entouch, yon wa pami lèzòm. Pou yo te joure ak desi nan fason sa a pa gouvènman ameriken an pa t 'plis pase yon blip nan je l'. Men, li toujou fè mal.
  
  Ansyen sòlda nan, Drake, te pwouve yo dwe yon pikan patikilye nan kòt li. Kovalenko te santi ke Anglè a te pèsonèlman eseye anpeche plan li yo byen mete, ki te an mouvman pou yon kantite ane, epi li te pran patisipasyon mesye a kòm yon joure pèsonèl.
  
  Pakonsekan Vendetta a san. Apwòch pèsonèl li te fè fas ak mennaj Drake a an premye; Li pral kite rès lav yo nan koneksyon mondyal mèsenè li yo. Li te deja prevwa premye apèl nan telefòn. Yon lòt pral mouri byento.
  
  Anlè kwen fon an, nich dèyè yon ti mòn byen lwen vèt, te kanpe youn nan twa ranch li yo. Li te kapab sèlman fè soti twati kamouflay, vizib pou li sèlman paske li te konnen egzakteman ki kote yo gade. Ranch nan zile sa a te pi gwo a. De lòt yo te sou zile separe, ki pi piti ak anpil defann, ki fèt sèlman pou divize yon atak lènmi an twa direksyon si li te janm rive.
  
  Valè mete otaj nan diferan kote se te ke lènmi an ta gen pou divize fòs li yo pou sove chak nan yo vivan.
  
  Te gen yon douzèn fason diferan pou Bloody King la kite zile sa a san yo pa detekte, men si tout bagay te ale selon plan an, li pa ta ale nenpòt kote. Li pral jwenn sa Cook te jwenn pi lwen pase Gates lanfè a, ak revelasyon yo pral siman fè wa a tounen yon bondye.
  
  Pòtay la pou kont li te ase pou fè sa, li te rezone.
  
  Men, nenpòt panse sou pòtay la inevitableman mennen nan memwa ki boule pwofondman - pèt la nan tou de aparèy transpò, ensolans la ki ta revanj. Rezo li a byen vit dekouvri kote yon sèl aparèy-yon sèl ki te nan prizon CIA. Li te deja konnen kote lòt la.
  
  Li lè pou pote yo tou de tounen.
  
  Li te reveled nan gade nan nan dènye minit. Feyaj epè balanse nan ritm ak briz twopikal la. Yon gwo kalm trankilite te atire atansyon l pou yon ti moman, men li pa t deplase l. Sa li pa janm genyen, li pap janm manke.
  
  Dwa sou siy, te gen yon pridan frape nan pòt biwo li a. Wa san an vire epi li di: "Ann ale." Vwa li te fè eko tankou son yon tank k ap pase sou yon twou gravye.
  
  Pòt ouvè. De gad te antre, yo t'ap trennen avèk yo yon ti fi ki te desandan Japonè ki te pè men ki byen manyè. "Chica Kitano," Wa Sanglan an rache. "Mwen espere ke yo pran swen ou?"
  
  Ti fi a fè tèt di gade tè a, li pa oze leve je l. Sanglan wa a apwouve. "Èske w ap tann pèmisyon mwen?" Li pa t dakò. "Mwen te di ke sè ou a se opozan ki pi danjere, Chica," li te kontinye. "Epi kounye a li se jis yon lòt resous pou mwen, tankou Manman Latè. Di m... èske li renmen ou, Chika, sè ou, Mai?"
  
  Ti fi a pa menm respire. Youn nan gad yo te gade Wa San an ak kesyon, men li te inyore mesye a. "Pa gen okenn nesesite pou pale. Mwen konprann sa a plis pase ou ka janm imajine. Se jis biznis pou mwen fè komès ou. Apre sa, mwen konnen trè byen valè silans atansyon pandan yon tranzaksyon biznis."
  
  Li t ap balanse yon telefòn satelit. "Sè ou a - Mai - li kontakte m '. Trè entelijan, ak nan sans yon menas unspoken. Li danjere, sè ou." Li te di li yon dezyèm fwa, prèske jwi pwospè pou rankontre fas a fas.
  
  Men, sa tou senpleman pa t 'kapab rive. Pa kounye a, lè li te tèlman pre objektif lavi li.
  
  "Li te ofri komès pou lavi ou. Ou wè, li gen trezò mwen an. Yon aparèy trè espesyal ke li pral ranplase pou ou. Sa bon. Li montre valè w nan yon monn ki rekonpanse moun san pitye tankou mwen."
  
  Ti fi Japonè a timidman leve je l. Wa Sanglan an boukle bouch li nan yon bagay tankou yon souri. "Kounye a, nou wè sa li vle ofri pou ou."
  
  Li konpoze nimewo a. Telefòn nan sonnen yon fwa epi yon vwa fi kalm reponn.
  
  "Wi?"
  
  "Mai Kitano. Èske w konnen kiyès li ye. Ou konnen pa gen okenn chans pou w trase apèl sa a, pa vre?"
  
  "Mwen pa gen okenn entansyon eseye."
  
  "Trè byen". Li fè yon soupi. "O, si sèlman nou te gen plis tan, ou menm ak mwen. Men, pa gen pwoblèm. Bèl sè ou a, Chica, isit la." Wa San an fè siy pou gad yo mennen l devan. "Di sè ou bonjou, Chica."
  
  Vwa Me a eko nan telefòn nan. "Chica? Koman ou ye?" Rezève. San yo pa trayi laperèz ak raj ke Wa Sanglan te konnen dwe mitone anba sifas la.
  
  Li te pran yon ti moman, men Chika finalman te di, "Konnichiwa, shimai."
  
  Wa Sanglan te ri. "Li etonan pou mwen ke Japonè yo te janm kreye yon machin batay brital tankou ou, Mai Kitano. Ras ou pa konnen okenn advèsite tankou pwòp mwen an. Ou se konsa modi rezève. "
  
  "Kolè nou ak pasyon nou soti nan sa ki fè nou santi," Mai te di tou dousman. "Epi sa k ap fè nou."
  
  "Pa panse pou preche m '. Oubyen wap menase m?
  
  "Mwen pa bezwen fè youn nan bagay sa yo. Li pral jan li pral ye."
  
  "Lè sa a, kite m di w kouman sa pral ye. Ou pral rankontre pèp mwen an demen aswè nan Coconut Grove, nan CocoWalk la. A uit nan aswè yo pral anndan restoran an, nan foul la. Ou remèt aparèy la epi w ale."
  
  "Ki jan yo pral rekonèt mwen?"
  
  "Yo pral konnen ou, Mai Kitano, menm jan mwen konnen. Se tout sa ou bezwen konnen. Uit nan aswè, li ta bon pou ou pa an reta."
  
  Te gen yon kè kontan toudenkou nan vwa Me a, ki te fè Blood King la souri. "Sè mwen. E li menm?
  
  "Lè yo gen aparèy la, pèp mwen an ap ba ou enstriksyon." Wa san an te fini defi a epi li te jwi viktwa li pou yon ti moman. Tout plan li anfòm ansanm.
  
  "Prepare ti fi a pou vwayaj la," li te di mesye l 'nan yon vwa san emosyon. "Epi fè gwo avantaj yo pou Kitano. Mwen vle amizman. Mwen vle wè ki jan avyon de gè lejand sa a bon vrèman."
  
  
  CHAPIT WIIT
  
  
  Mai Kitano te gade telefòn ki mouri a nan men l ', li reyalize ke objektif li te lwen pou yo te reyalize. Dmitry Kovalenko pa t 'yonn nan moun ki fasil pati ak bagay sa yo li posede.
  
  Sè l ', Chika, te kidnape nan yon apatman Tokyo semèn anvan Matt Drake premye kontakte l' ak teyori sovaj li yo sou Triyang lan Bermuda ak yon figi mitik mò yo rele Wa san an. Depi lè sa a, Mai te aprann ase pou l konnen nonm sa a te reyèl e li te trè trè danjere.
  
  Men, li te oblije kache vrè entansyon li epi kenbe sekrè li pou tèt li. An verite, sa a se pa yon travay difisil pou yon fanm Japonè, men li vin pi difisil pa lwayote evidan Matt Drake a ak konviksyon li pa kenbe nan pwoteje zanmi l 'yo.
  
  Anpil fwa li prèske di l '.
  
  Men, Chica te priyorite li. Menm pwòp gouvènman li pa t 'konnen kote Me te ye.
  
  Li te soti nan ale Miami kote li te pran yon apèl epi li te dirije atravè wout la okipe nan Starbucks pi renmen li. Yon ti kote brikabrak kote yo te pran tan pou yo ekri non ou sou tas yo epi yo toujou sonje bwè pi renmen ou. Li te chita pou yon ti tan. Li te konnen CocoWalk byen, men li toujou gen entansyon pran yon taksi la byento.
  
  Poukisa mache nan mwatye?
  
  Yon gwo kantite moun, tou de lokal ak touris, pral travay tou de pou li ak kont li. Men, plis li te reflechi sou sa, plis li te kwè ke Wa San an te pran yon desizyon trè saj. Nan fen a, li tout depann sou ki moun ki ta genyen.
  
  Kovalenko te fè paske li te kenbe sè Me.
  
  Kidonk, nan mitan foul la, li pa ta sanble dezole pou li pase sak la bay kèk nèg. Men, si lè sa a li te defye mesye sa yo ak fòse yo pale sou sè yo, li ta jwenn atansyon.
  
  Ak yon lòt bagay - li te santi ke kounye a li te konnen Kovalenko yon ti kras pi byen. Li te konnen nan ki direksyon lespri l t ap travay.
  
  Li ta gade.
  
  
  * * *
  
  
  Nan jou sa a, Hayden Jay te fè yon apèl prive bay bòs li a, Jonathan Gates. Li imedyatman reyalize ke li te sou wout pou l.
  
  "Wi. Kisa k te pase, Hayden?"
  
  "Mesye?" Relasyon pwofesyonèl yo te tèlman bon ke pafwa li te kapab tounen yon sèl pèsonèl. "Tout bagay anfòm?"
  
  Te gen ezitasyon sou lòt bout liy lan, yon lòt bagay ki pa karakteristik Gates. "Sa a se bon jan yo ta ka espere," Sekretè Defans la finalman bougonnen. "Kijan janm ou ye?"
  
  "Wi mesye. Gerizon an ap mache byen." Hayden te anpeche tèt li poze kesyon li te vle poze a. Toudenkou nève, li evite sijè a. "E Harrison, mesye? Ki sitiyasyon li ye?"
  
  "Harrison pral ale nan prizon, tankou tout enfòmatè Kovalenko yo. Manipile oswa ou pa. Èske sa tout, Miss Jay?"
  
  Pike pa ton frèt yo, Hayden tonbe sou yon chèz epi li fèmen je l byen sere. "Non, mesye. Mwen oblije mande w yon bagay. CIA oswa yon lòt ajans te deja kouvri l, men mwen vrèman bezwen konnen..." Li pran yon poz.
  
  "Tanpri, Hayden, jis mande."
  
  "Èske Boudreaux gen fanmi, mesye?"
  
  "Kisa lanfè sa vle di?"
  
  Hayden fè yon soupi. "Sa vle di egzakteman sa ou panse li vle di, Mesye Sekretè. Nou pa jwenn okenn kote isit la, epi tan ap fini. Boudreau konnen yon bagay."
  
  "Modi, Jay, nou se gouvènman Ameriken an, epi ou se CIA a, pa Mossad la. Ou ta dwe konnen pi bon pase pale konsa aklè."
  
  Hayden te konnen pi byen. Men, dezespwa te kraze l. "Matt Drake te kapab fè li," li te di tou dousman.
  
  "Ajan. Sa p ap travay." Sekretè a rete an silans pou yon ti tan epi apre li pale. "Ajan Jay, yo te ba w yon reprimande vèbal. Konsèy mwen an se kenbe tèt ou desann pou yon ti tan."
  
  Koneksyon an te koupe.
  
  Hayden te gade miray la, men li te tankou gade nan yon twal vid pou enspirasyon. Apre yon ti tan, li vire epi gade solèy kouche a tonbe sou Miami.
  
  
  * * *
  
  
  Tan delè a t ap manje nanm Me a. Yon fanm detèmine ak aktif, nenpòt peryòd inaksyon te irite li, men lè lavi sè l 'te nan balans lan, li pratikman chire lespri l' apa.
  
  Men koulye a, tann lan fini. Mai Kitano te pwoche bò chemen kokoye a nan Coconut Grove epi byen vit deplase nan pòs obsèvasyon li te deziyen jou anvan an. Ak echanj la toujou lwen, Mai te rete nan ba Cheesecake Factory la ki te limen epi li te mete valiz lekòl la plen ak aparèy sou kontwa an devan l.
  
  Yon ranje ekran televizyon t ap frape dirèkteman anlè tèt li, emisyon divès chanèl espò. Ba a te byen fò ak ajitasyon, men pa gen anyen konpare ak foul moun yo ki te ranpli antre nan restoran ak zòn resepsyon. Li pa t janm wè yon restoran tèlman popilè.
  
  Barman an te vini epi li te mete yon napkin sou ba a. "Bonjou ankò," li te di ak yon ti klere nan je l '. "Yon lòt tou?"
  
  Menm nèg ak yè swa. Mai pa t bezwen okenn distraksyon. "Sove li. Mwen pral pran dlo nan boutèy ak te. Ou pa t 'kapab pase twa minit avè m', zanmi.
  
  Inyore gade Barman an, li kontinye etidye antre a. Analize plizyè douzèn moun alafwa pa t janm difisil pou li. Moun yo se bèt nan abitid. Yo gen tandans rete nan sèk yo. Sa yo te nouvo arive ke li te toujou ap revize.
  
  Mai ti goute te li epi li te gade. Te gen yon atmosfè kontan ak yon bon sant manje bon gou. Chak fwa yon gason te pase bò kote ak yon gwo plato oval ki te ranpli ak gwo asyèt ak bwason, li te gen yon moman difisil pou kenbe atansyon li sou pòt yo. Ri plen sal la.
  
  Yon èdtan te pase. Nan fen ba a, yon granmoun gason te chita pou kont li, tèt bese, li bwè yon pent byè. Solitid te antoure l 'tankou yon kouch pay, avèti tout moun nan danje. Li te sèl ensèk nuizib nan tout kote sa a. Jis dèyè l ', kòm si yo mete aksan sou espesyalite li, yon koup Britanik te mande yon gason ki t ap pase pran yon foto nan yo chita ansanm, bra youn otou lòt. Mai te tande vwa yon gason eksite, "Nou jis dekouvri ke nou ansent."
  
  Je li pa janm sispann pwonmennen. Barman an pwoche bò kote l plizyè fwa, men li pa pote anyen ankò. Gen kèk kalite match foutbòl ki te jwe sou ekran televizyon yo.
  
  Mai te kenbe sak lekòl la byen sere. Lè endikatè a nan telefòn li te montre uit è, li te wè twa gason an kostim nwa antre nan restoran an. Yo te kanpe deyò tankou Marin nan legliz. Gwo, laj-zepòl. Tatoo nan kou. Tèt kale. Figi difisil, san souri.
  
  Moun Kovalenko yo te isit la.
  
  Mai te gade yo deplase, li te apresye konpetans yo. Tout moun te konpetan, men plizyè lig dèyè li. Li pran yon dènye ti ti goute nan te li a, li grave figi Chika byen fèm nan tèt li, epi li glise sou tabourè a. Avèk yon fasilite konplè, li monte dèyè yo, li kenbe sak lekòl la sou pye l.
  
  Li tann.
  
  Yon segond apre, youn nan yo remake li. Chòk nan figi l 'te plezi. Yo te konnen repitasyon li.
  
  "Kote sè mwen an?"
  
  Li te pran yo yon ti moman pou reprann konpòtman difisil yo. Youn mande: "Èske ou gen yon aparèy?"
  
  Yo te oblije pale byen fò pou yo tande youn lòt sou bri moun k ap vini epi yo soti, yo te rele yo pran tab yo.
  
  "Wi, mwen genyen li. Montre m sè m nan."
  
  Koulye a, youn nan prizonye yo fòse yon souri. "Kounye a, sa a," li souri, "mwen ka fè."
  
  Eseye rete nan foul la, youn nan malfra Kovalenko yo te chache yon nouvo iPhone epi konpoze yon nimewo. Mai te santi de lòt yo t ap gade l pandan l t ap gade, li gen plis chans pou l t ap evalye ki fòm reyaksyon li ta ka pran.
  
  Si yo fè Chika mal, li pa t ap pran swen foul moun yo.
  
  Moman tansyon yo fini. Mai te wè yon bèl jèn fi ak kè kontan k ap kouri nan direksyon pou yon gwo ekspozisyon gato fwomaj, ki te swiv byen vit ak menm jan ak kè kontan pa paran li. Ki jan yo te pre lanmò ak dezòd, yo tou senpleman pa t 'kapab konnen, e Mai pa te gen okenn dezi montre yo.
  
  iPhone a te vini ak yon bang. Li fè efò pou l wè ti ekran an. Li te soti nan konsantre. Apre kèk segonn, imaj flou a te reyini pou montre yon premye plan sou figi sè l la. Chica te vivan e li te respire, men li te sanble pè nan tèt li.
  
  "Si yonn nan nou salo fè mal..."
  
  "Jis kontinye gade."
  
  Foto a kontinye disparèt. Tout kò Chica te vin wè, li tèlman mare nan chèz pye bwadchenn masiv la ke li te apèn deplase. Mai griyen dan li. Kamera a te kontinye deplase. Itilizatè a te ale lwen Chica nan yon gwo depo byen limen. Nan kèk pwen yo te kanpe nan fenèt la epi yo te montre l wè deyò a. Li te rekonèt imedyatman youn nan bilding ki pi emblèm nan Miami, Miami Tower, yon gratsyèl twa etaj li te ye pou ekspozisyon koulè li yo ki toujou chanje. Apre kèk segond plis, telefòn nan tounen bay sè l ', epi pwopriyetè a te kòmanse fè bak ankò jiskaske li evantyèlman sispann.
  
  "Li nan pòt la," Kovalenko, plis pale nan moun yo, te di li. "Lè ou ban nou aparèy la, li pral soti. Lè sa a, ou ka wè egzakteman ki kote li ye."
  
  Mai t ap etidye iPhone li. Apèl la ta dwe kontinye. Li pa t panse se te yon anrejistreman. Anplis de sa, li te wè li konpoze nimewo a. Epi sè li te definitivman nan Miami.
  
  Natirèlman, yo te ka touye l 'epi chape menm anvan Mai te jere chape soti nan Kokoshnik.
  
  "Aparèy, Miss Kitano." Vwa bandi a, byenke piman bouk, te genyen anpil respè.
  
  Kòm li ta dwe.
  
  Mai Kitano te yon ouvriye rize, youn nan pi bon entèlijans Japonè yo te ofri. Li te oblije mande ki jan Kovalenko te vle aparèy la. Èske li te move jan li te vle sè li tounen?
  
  Ou pa jwe roulèt ak fanmi ou. Ou pral jwenn yo tounen epi ou pral jwenn yo menm pita.
  
  Mai pran sak lekòl li. "Mwen pral ba ou li lè li soti nan pòt la."
  
  Si se te nenpòt lòt moun, yo ta ka eseye pran li. Yo te kapab entimide li yon ti kras plis. Men, yo te bay lavi yo valè, malfra sa yo, epi yo tout souke tèt kòm yon sèl.
  
  Youn nan ak iPhone a te pale nan mikwofòn la. "Fè li. Ale deyò."
  
  Mai te gade ak anpil atansyon pandan foto a t ap vole nan yon sèk, li te atire atansyon sou sè li jiskaske yon ankadreman pòt an metal kase te vin parèt. Lè sa a, deyò yon depo ranyon kap yon kote ki bezwen gwo penti ak yon travayè tòl.
  
  Kamera a te deplase tounen menm pi lwen. Espas pakin nan lari yo ak yon gwo siy blan ki te li "Garaj" te vin parèt. Yon flou wouj nan yon machin flache sot pase yo. Mai te santi enpasyans li kòmanse bouyi, epi kamera a toudenkou konsantre sou bilding lan epi espesyalman sou bò dwat pòt la pou revele yon vye siy chire.
  
  Nimewo bilding lan ak mo sa yo: Southeast 1st Street.Li te gen adrès li.
  
  Mai te jete sak lekòl li epi li kouri ale tankou yon cheetah grangou. Foul la fonn devan li. Yon fwa deyò, li kouri ale nan èskalator ki pi pre a, li sote sou balistrad la, epi li ateri ak yon pye konfyans apeprè mwatye desann. Li te kriye e moun te vole sou kote. Li kouri nan nivo tè a epi li ale nan machin li te pake nèt sou Grand Avenue.
  
  Vire kle ignisyon an. Mwen chanje Kovèti pou manyèl la nan Kovèti pou ak bourade akseleratè a nan etaj la. Te boule kèk kawotchou nan trafik la sou Tigertail Avenue epi li pa t ezite pran risk la. Li vire volan an, li vire twa ka nan atansyon li sou navigatè a, tape adrès la, kè bat.
  
  Navigatè a mennen l nan 27yèm sid la. Devan l 'te gen yon wout dwat ki montre nò, epi li literalman peze pedal la sou tapi an. Li te tèlman konsantre ke li pa menm panse ak sa li ta fè lè li te rive nan depo a. Machin nan devan an pa t renmen eksantrik li. Li rale deyò devan l ', limyè dèyè li yo flache. Mai frape defans dèyè a, sa ki lakòz chofè a pèdi kontwòl epi voye machin li nan yon ranje motosiklèt ki estasyone. Bisiklèt, kas ak ti moso metal vole nan tout direksyon.
  
  Mai diminye konsantre li. Vitrines ak machin yo te klere tankou miray twoub nan tinèl vizyon. Pasan yo rele byen fò sou li. Biker la te tèlman choke pa manèv gwo vitès li yo ke li te tranble epi li tonbe nan yon limyè trafik.
  
  Navigatè a te pran l bò solèy leve, nan direksyon Flagler. Endikatè a te di li li pral la nan senk minit. Mache pwason an te nan yon brouyar koulè sou bò gòch. Yon rale rapid epi li wè yon siy ki di "SW1st Street".
  
  Senkant segonn pita, aksan Ilandè navigatè a te anonse: ou te rive nan destinasyon ou.
  
  
  * * *
  
  
  Menm kounye a, Mai pa t pran okenn prekosyon serye. Li sonje fèmen machin nan epi kite kle yo dèyè volan an devan sou bò pasaje yo. Li kouri travèse wout la epi li jwenn siy li te wè yon ti tan de sa sou kamera a tranble.
  
  Koulye a, li te pran yon souf nan asye tèt li pou sa li ta ka dekouvri. Li fèmen je l, li reprann balans li, li kalme laperèz ak kòlè l.
  
  Manch la vire lib. Li te mache nan papòt la epi byen vit glise sou bò gòch la. Pa gen anyen ki chanje. Espas la te apeprè senkant pye soti nan pòt la ak miray dèyè a ak apeprè trant pye lajè. Pa te gen okenn mèb la. Pa gen foto sou mi yo. Pa gen rido sou fenèt yo. Anwo li, te gen plizyè ranje limyè ki byen klere.
  
  Chica te toujou mare nan yon chèz nan dèyè chanm nan, je l 'lajè epi eseye deplase. Epi li te plede, li te klè, pou l di Mai yon bagay.
  
  Men, ajan entèlijans Japonè a te konnen sa pou l chèche. Li remake yon demi douzèn kamera sekirite ki sitiye nan tout kote a epi imedyatman te konnen ki moun ki t ap gade.
  
  Kovalenko.
  
  Ki sa li pa t 'konnen se poukisa? Èske li t ap tann yon kalite montre? Kèlkeswa sa li te ye, li te konnen repitasyon Wa san an. Li pa ta rapid oswa fasil, ki pa t 'pran an kont yon bonm kache oswa silenn gaz.
  
  Janm chen an nan fen chanm nan, dwat devan chèz sè l ', san dout kache yon sipriz oswa de.
  
  Mai tou dousman te avanse, li te soulaje ke Chika te toujou vivan, men pa t gen okenn ilizyon sou konbyen tan Kovalenko te gen entansyon dire sa a.
  
  Kòm si nan repons, yon vwa boom soti nan moun ki pale kache. "Mai Kitano! Repitasyon ou san parèy." Se te Kovalenko. "Ann wè si li merite."
  
  Kat figi glise soti nan dèyè janm chen avèg la. Mai te fikse pou yon segond, apèn ka kwè je l ', men answit te fòse nan yon pozisyon kòm premye nan asasen yo kouri sou li.
  
  Li byen vit kouri, prepare pou yon kout pye vole, jiskaske Mai fasil glise sou bò a epi fè yon kout pye pafè k ap vire. Premye avyon de gè a tonbe atè, choke. Ri Bloody King te soti nan moun kap pale yo.
  
  Koulye a, dezyèm avyon de gè a atake l ', li pa ba li yon chans fini premye a. Nonm lan vire chakram nan-yon bag asye ak yon kwen deyò ki byen file-sou pwent dwèt li epi li souri pandan l ap pwoche.
  
  Mai pran yon poz. Nonm sa a te yon adepte. Mòtèl. Kapasite nan manyen yon zam danjere konsa ak fasilite konfyans te pale de ane nan pratik difisil. Li te kapab jete chakram nan ak yon senp repwoche nan ponyèt li. Li byen vit egalize chans yo.
  
  Li kouri vin jwenn li, li fèmen ranje li. Lè li te wè ponyèt li sere, li plonje nan yon glise, glise anba arc zam la, voye tèt li pi lwen ke posib kòm lam sa ki mal yo tranche nan lè a anlè li.
  
  Yon seri cheve li tonbe atè.
  
  Mai te frape pye an premye nan adept la, choute jenou l ak tout fòs li. Koulye a, pa t 'lè a pran prizonye. Ak yon crunch ke li tou de tande ak santi, jenou mesye a bouke. Rèl li te vin anvan li tonbe atè.
  
  Se konsa, anpil ane nan fòmasyon pèdi nan yon moman.
  
  Je nonm sa a te revele pi plis pase doulè pèsonèl. Mai te mande pou yon ti moman kisa Kovalenko ta ka genyen sou li, men answit yon twazyèm konbatan te antre nan batay la epi li te santi premye a deja leve kanpe.
  
  Twazyèm lan se te yon gwo gason. Li t'ap peze sou planche a nan direksyon l tankou yon gwo lous k ap swiv bèt li yo, pye atè t'ap frape beton an. Wa a san ankouraje l 'ak yon seri de grunts ak Lè sa a, pete nan ri, yon maniac nan eleman li.
  
  Mai te gade l dwat nan je. "Ou pa oblije fè sa. Nou prè pou nou kaptire Kovalenko. Ak lage otaj yo."
  
  Mesye a ezite pou yon ti moman. Kovalenko soufle byen wo anlè tèt li. "Ou fè m tranble, Mai Kitano, tranble ak laperèz. Pandan ven ane mwen te jis yon mit, e kounye a, mwen kraze silans mwen sou pwòp tèm pa mwen. Ki jan ou te kapab..." Li pran yon poz. "Èske yon moun tankou ou janm egal mwen?"
  
  Mai kontinye gade nan je gwo konbatan an. Li te santi ke youn nan dèyè l 'tou sispann, kòm si li ap tann rezilta lit la mantal.
  
  "Goumen!" Sanglan wa a rete konsa rele byen fò. "Goumen, oswa mwen pral fè moun ou renmen yo po vivan epi manje reken yo!"
  
  Menas la te reyèl. Menm Mai te kapab wè li. Gwo nonm lan te pran aksyon, li kouri al jwenn li ak bra l lonje. Me rekonsidere stratezi li. Frape epi kouri, frape vit ak kraze brize, ak Lè sa a, soti nan wout la. Si sa posib, sèvi ak gwosè li kont li. Mai te pèmèt li apwoche, li konnen ke li ta espere kèk mouvman evaziv nan men li. Lè li rive jwenn li epi li te pwan kò li, li te nan rive l ', li vlope nan janm li.
  
  Son l 'te frape etaj la te nwaye menm griyen fou wa sanglan an.
  
  Kounye a premye avyon de gè a te frape l byen fò, vize pou ti do l, li te bay yon souflèt douloure anvan Mai te tòde epi woule, li te vini dèyè nonm ki te tonbe a epi li te bay tèt li kèk espas.
  
  Koulye a, Wa san an lage yon rèl. "Koupe tèt sè l la!"
  
  Koulye a, yon katriyèm nonm parèt, ame ak yon nepe samurai. Li te mache dwat nan direksyon Chika, sis etap lwen pou l fini ak lavi li.
  
  Ak Mai Kitano te konnen ke kounye a se tan an fè pi bon pyès teyat nan lavi li. Tout fòmasyon li, tout eksperyans li te reyini nan yon dènye tantativ dezespere pou sove sè l - yon kesyon de lavi ak lanmò.
  
  Dis segonn nan favè ak bote ki ka touye moun oswa yon lavi nan regrè boule.
  
  Mai te vole sou do gwo nonm sa a, lè l sèvi avèk li kòm yon tranplen pou bay premye avyon de gè a yon kout pye. Li apèn santi chòk la kòm janm dominan Me a te kase plizyè zo nan figi l ', men li te tonbe tankou yon pwa mouri. Mai imedyatman rale tèt li epi li woule, aterisaj difisil sou kolòn vètebral li, men momantòm nan so li te pote l byen lwen atravè etaj la konkrè nan yon tan minimòm.
  
  Li te ateri pi lwen sè li a ak nonm ki gen epe a.
  
  Men tou pre chakran an.
  
  Nan yon poz milisgond, li konsantre sou yo, kalme nanm li, epi li vire, lage zam ki ka touye moun nan. Li te trase nan lè a, lam mòtèl li briye, li te deja tache ak wouj nan pwòp san Me a.
  
  Chakran an frape nan kou epe a, tranble. Mesye a tonbe san son, san l pa santi anyen ditou. Li poko konprann sa ki frape l. Epe a frape atè a.
  
  Gwo nonm lan se sèl konbatan ki te kapab kenbe tèt li kont li kounye a, men janm li te kontinye boukle pandan li te eseye kanpe. Li pwobableman blese youn oubyen de tandon. Dlo soufrans ak enpuisans koule nan figi l, pa pou tèt li, men pou moun li renmen yo. Mai te gade Chika e li te fòse tèt li kouri al jwenn sè li.
  
  Li te sèvi ak epe a pou koupe kòd yo, griyen dan li nan je ponyèt yo koulè wouj violèt ak fwotman san ki te koze pa lit la konstan. Finalman, li rale gag la soti nan bouch sè li a.
  
  "Ale mou. Mwen pral pote ou."
  
  Bloody King la sispann ri. "Sispann li!" Li rele nan gwo konbatan an. "Fè li. Oubyen m ap touye madanm ou ak pwòp men pa m!
  
  Gwo nonm lan rele byen fò, li eseye rale nan direksyon l ak bra l lonje. Mai kanpe bò kote l. "Vini avèk nou," li te di. "Vin jwenn nou. Ede nou detwi mons sa a."
  
  Pou yon ti moman, figi mesye a limen ak espwa. Li bat je epi li te sanble kòm si pwa mond lan te leve soti nan zepòl li.
  
  "Ou ale ak yo, epi li pral mouri," Bloody King di.
  
  Mai souke tèt li. "Li toujou mouri, mesye. Sèl revanj ou pral jwenn se lè w suiv mwen."
  
  Je mesye a t ap sipliye. Pou yon ti moman, Mai te panse li ta aktyèlman rale tèt li avèk li, men answit nyaj dout yo te retounen epi gade l te tonbe.
  
  "Mwen pa kapab. Pandan li toujou vivan. Mwen jis pa kapab ".
  
  Mai te vire do l, li kite l kouche la. Li te gen pwòp lagè li pou l goumen.
  
  Bloody King la voye yon piki pou li. "Kouri lwen, Mai Kitano. Lagè mwen an pral deklare. E pòtay yo ap tann mwen."
  
  
  CHAPIT NÈV
  
  
  Men Blood King la te kouri nan direksyon kouto li. Zam nan te kole pwen premye nan tab la devan l '. Li te pote l tou pre je l ', li egzamine lam nan san tranpe. Konbyen lavi li te fini ak kouto sa a?
  
  Youn nan yon moman, chak lòt jou, pandan vennsenkan. Omwen.
  
  Si sèlman kenbe lejand la, respè ak laperèz fre.
  
  Li te di nan kè l: "Se yon opozan ki merite konsa. "Se yon wont mwen pa gen tan eseye li ankò." Li leve sou pye l, li tou dousman vire kouto a, lam li reflete limyè a pandan l ap mache.
  
  "Men, lè m 'aji prèske rive."
  
  Li te kanpe nan pwent opoze tab la, kote yon fanm ak cheve nwa te mare nan yon chèz. Li te deja pèdi kalm li. Li te degoute pou l gade je wouj li, kò ki t ap gonfle ak bouch li tranble.
  
  Wa Sanglan te monte zèpòl. "Pa enkyete w. Kounye a mwen gen premye aparèy mwen an, byenke mwen te manke Kitano. Mari ou ta dwe delivre dezyèm aparèy la sou kounye a. Si li pase, w ap ale gratis."
  
  "Ki jan-ki jan nou ka fè ou konfyans?"
  
  "Mwen se yon nonm onè. Men ki jan mwen te siviv jèn mwen. Men, si onè ta dwe kesyone..." Li te montre l lam tache a. "Te toujou gen plis san."
  
  Yon ping bouche soti nan ekran òdinatè l 'yo. Li mache sou li epi li peze kèk bouton. Figi kòmandan l 'yo soti nan Washington, DC parèt.
  
  "Nou nan pozisyon, mesye. Objektif la pral pare nan dis minit.
  
  "Aparèy la se yon priyorite. Pi wo pase tout lòt bagay. Sonje sa".
  
  "Mesye". Figi a te deplase tounen pou revele yon vi ki wo. Yo te gade pakin nan, yo te chaje ak fatra e yo te prèske abandone. Imaj granulaire a te montre yon vagabon k ap deplase nan tèt ekran an ak yon Nissan ble k ap pase nan yon pè pòtay otomatik.
  
  "Debarase m de twou sa a. Li ta ka Polis la."
  
  "Nou tcheke li, mesye. Li se jis yon vagabon."
  
  Bloody King la te santi kòlè ap grandi nan li. "Debarase m de li. Mande m 'ankò epi mwen pral antere fanmi ou vivan."
  
  Nonm sa a tou senpleman te travay pou li. Men, nonm sa a te konnen ki sa Dmitry Kovalenko te kapab. San yon lòt mo, li pran vize, li tire nonm ki san kay la nan tèt li. Blood King te souri lè li te wè yon tach nwa kòmanse gaye nan zòn ki te apeprè beton an.
  
  "Rete senk minit jiskaske mak la."
  
  Wa Sanglan lan voye yon je sou fanm nan. Li te envite l pandan plizyè mwa. Madanm Sekretè Defans lan pa t piti. Jonathan Gates te pral peye chè pou sekirite li.
  
  "Mesye, Gates depase dat limit li a."
  
  Nan nenpòt lòt sitiyasyon, Bloody King ta itilize kouto li kounye a. Pa gen poz. Men, dezyèm aparèy la te enpòtan nan plan li yo, byenke pa esansyèl. Li pran telefòn satelit ki te kouche bò òdinatè a epi li konpoze yon nimewo.
  
  Mwen tande li sonnen ak sonnen. "Mari ou pa sanble pran swen sekirite ou, Madam Gates." Wa Sanglan an boukle bouch li nan yon bagay tankou yon souri. "Oswa petèt li te deja ranplase ou, hmm? Politisyen Ameriken sa yo..."
  
  Te gen yon klik, ak vwa pè a finalman reponn. "Wi?"
  
  "Mwen espere ou pwòch e ke ou gen aparèy la, zanmi m '. Sinon..."
  
  Vwa Minis Defans lan te souse nan limit la. Li te di: "Etazini pa bese devan tiran yo," e pawòl sa yo klèman koute l anpil nan kè l ak nanm li. "Demann ou yo pap satisfè."
  
  Wa Sanglan te panse sou Pòtay Lanfè yo ak sa ki te pi lwen pase yo. "Apre sa, koute madanm ou mouri nan agoni, Gates. Mwen pa bezwen yon dezyèm aparèy pou kote mwen prale."
  
  Asire w ke kanal la rete ouvè, Bloody King la leve kouto l ', li te kòmanse akonpli tout fantezi touye moun li yo.
  
  
  CHAPIT DIS
  
  
  Hayden Jay te ale lwen òdinatè li lè telefòn selilè li sone. Ben ak Karin te okipe pou resisite vwayaj lanmè Kapitèn Cook yo, e sitou sa ki te konsène zile Awayi yo. Cook, byenke lajman li te ye kòm yon eksploratè pi popilè, se te yon nonm ki gen anpil talan, li te sanble. Li te tou yon navigatè renome ak katograf akonpli. Nonm ki te trase tout bagay, li te anrejistre tè soti nan Nouvèl Zeland rive nan Hawaii epi li te pi plis konnen li te fè premye aterisaj li nan Hawaii, yon kote li te rele Sandwich Islands yo. Estati a toujou kanpe nan vil Waimea, Kauai, kòm yon temwayaj kote li te rankontre premye nan 1778.
  
  Hayden fè bak lè li wè ke moun ki rele a se bòs li, Jonathan Gates.
  
  "Wi mesye?"
  
  Se sèlman souf tanzantan ka tande soti nan lòt bout la. Li te ale nan fenèt la. "Èske ou ka tande mwen? Mesye?"
  
  Yo poko pale depi li te reprimande l vèbalman. Hayden te santi yon ti kras sèten.
  
  Vwa Gates te finalman tande. "Yo touye li. Salo sa yo te touye li."
  
  Hayden te gade deyò fenèt la, li pa wè anyen. "Kisa yo te fè?"
  
  Dèyè li, Ben ak Karin te vire, alame pa ton li.
  
  "Yo pran madanm mwen, Hayden. Mwa de sa. Epi yè swa yo touye l. Paske mwen pa ta pran lòd yo."
  
  "Non. Li pa t 'kapab-"
  
  "Wi". Vwa Gates te fann lè adrenalin li te bay wiski te kòmanse disparèt. "Sa pa yonn nan enkyetid ou, Jay, madanm mwen. Mwen-mwen te toujou yon patriyòt, kidonk Prezidan an te vin konnen nan kèk èdtan apre anlèvman li. Mwen rete..." Li pran yon poz. "Patriyòt".
  
  Hayden apèn te konnen sa pou l di. "Poukisa di m kounye a?"
  
  "Pou eksplike pwochen etap mwen yo."
  
  "Non!" Hayden te rele byen fò, li frape fenèt la nan laterè toudenkou. "Ou pa ka fè sa! Tanpri!"
  
  "Rilaks. Mwen pa gen entansyon touye tèt mwen. Premye mwen pral ede tire revanj Sara. Iwonik, pa vre?
  
  "Kisa?"
  
  "Kounye a, mwen konnen ki jan Matt Drake santi l."
  
  Hayden fèmen je l, men dlo te toujou desann nan figi l. Memwa Kennedy te deja disparèt nan mond lan, kè a, yon fwa te tèlman plen dife, kounye a tounen yon lannwit etènèl.
  
  "Poukisa di m kounye a?" Hayden finalman repete.
  
  "Pou eksplike li." Gates pran yon poz, epi li di, "Ed Boudreau gen yon ti sè. Mwen voye detay yo pou ou. Fè li-"
  
  Hayden te tèlman choke ke li te entèwonp sekretè a anvan li te kapab kontinye. "Ou sèten?"
  
  "Fè tout sa w kapab pou w fini ak sa a."
  
  Liy la te mouri. Hayden tande yon imèl k ap sonnen sou telefòn li. San yo pa kanpe, li vire sevè epi li kite chanm nan, li inyore aparans enkyete Ben Blake ak sè l 'yo. Li ale nan ti kofr Kinimaki a epi li jwenn li ap prepare poul ak sòs chorizo .
  
  "Kote Alicia?"
  
  "Yè pas li te anile." Pawòl gwo Hawaiian an te defòme.
  
  Hayden te apiye pi pre. "Pa vin yon moun sòt mèrdik. Nou tou de konnen li pa bezwen yon pas. Kidonk, kote Alicia ye?"
  
  Je Kinimaki te elaji, li t ap gade plak yo. "Hmm, yon minit. Mwen pral jwenn li. Non, li twò perspicace pou sa. Mwen pral-"
  
  "Jis rele li." Vant Hayden te sere le pli vit ke li te di pawòl sa yo, ak nwar te anvlope nanm li. "Di l pou l kontakte Drake. Li te resevwa sa li te mande a. Nou pral blese yon moun inosan pou jwenn enfòmasyon."
  
  "Sè Boudreau?" Kinimaka te sanble pi file pase nòmal. "Èske li vrèman gen youn? Epi Gates te siyen li?"
  
  "Ou t ap tou," Hayden te siye je l sèk, "si yon moun jis tòtire ak touye madanm ou."
  
  Kinimaka an silans dijere sa a. "Epi sa a pèmèt CIA fè menm bagay la ak yon sitwayen Ameriken?"
  
  "Sa a pou kounye a," Hayden te di. "Nou nan lagè."
  
  
  CHAPIT ONZ
  
  
  Matt Drake te kòmanse ak bagay ki chè. Boutèy Johnnie Walker Black la te envite e li pat sanble twò ranyon.
  
  Petèt yon bagay pi bon ta byen vit deplase memwa figi l? Fwa sa a, nan rèv li, èske li vrèman sove l jan li te toujou pwomèt la?
  
  Rechèch la kontinye.
  
  Wiski a boule. Li imedyatman vide vè a. Li te ranpli l ankò. Li te plede konsantre. Li te yon nonm ki te ede lòt moun, ki te touche konfyans yo, ki te kanpe pou yo konte ak pa janm lage pèsonn.
  
  Men, li echwe Kennedy Moore. Epi anvan sa, li echwe Alison. Apre sa, li echwe pitit ki poko fèt yo, yon ti bebe ki te mouri anvan menm li te gen yon chans pou yo viv.
  
  Johnnie Walker, tankou tout lòt boutèy li te eseye anvan, te fè dezespwa li vin pi apwofondi. Li te konnen sa t ap rive. Li te vle li fè mal. Li te vle li koupe yon moso nan agoni nan nanm li.
  
  Doulè se te repantans li.
  
  Li te gade deyò fenèt la. Li te gade dèyè, vid, san wè ak san emosyon - tache nwa, jis tankou l '. Mizajou soti nan me ak Alicia te vin de pli zan pli ra. Apèl nan men zanmi SAS li yo te kontinye rive alè.
  
  Bloody King te asasinen paran Ben kèk jou de sa. Yo te an sekirite. Yo pa t janm konnen danje a, epi Ben p'ap janm konnen ki jan pre yo te vin viktim vendetta Blood King la.
  
  Epi ajan CIA ki t ap veye Blake yo pa t konnen tou. SAS la pa t 'bezwen rekonesans oswa tape sou do a. Yo te tou senpleman ranpli travay la epi yo te deplase nan pwochen an.
  
  Yon melodi ante te kòmanse jwe. Chante a te bèl menm jan li te bèl - 'My Immortal' pa Evanescence - epi li te fè l sonje tout sa li te pèdi.
  
  Se te sonn li. Li te fouye nan fèy papye yo yon ti kras konfizyon, men evantyèlman te pase nan telefòn nan.
  
  "Wi?"
  
  "Sa a se Hayden, Matt."
  
  Li te chita yon ti kras pi dwat. Hayden te okouran de dènye exploits li yo men li te chwazi inyore yo. Alicia te korespondan yo. "Sa ki te pase? Ben-?" Li pa t ka menm rive di pawòl sa yo.
  
  "Li byen. Nou byen. Men, yon bagay te pase."
  
  "Èske ou jwenn Kovalenko?" Enpasyans koupe nan brouyar a alkòl tankou yon dokiman Pwen Enpòtan klere.
  
  "Non, poko. Men, Ed Boudreaux gen yon sè. Epi nou te gen pèmisyon pou nou mennen l isit la."
  
  Drake te chita, li bliye wiski a. Lahèn ak dife lanfè te boule de mak nan kè l. "Mwen konnen egzakteman sa pou m fè."
  
  
  CHAPIT DOUZ
  
  
  Hayden te prepare tèt li pou sa ki te gen pou vini. Tout karyè li nan CIA pa t prepare l pou sitiyasyon sa a. Madanm Minis defans lan te touye. Yon teworis entènasyonal kenbe yon kantite enkoni nan fanmi moun pwisan an otaj.
  
  Èske gouvènman an te konnen idantite tout moun ki enplike? Pa janm. Men, ou ta ka modi si ke yo te konnen anpil plis pase yo te janm kite sou.
  
  Li te sanble pi fasil lè li te premye enskri. Petèt bagay yo te pi senp lè sa a, anvan 11 septanm. Petèt nan epòk papa l, James Jay, ajan lejand li te vle imite, bagay yo te nwa ak blan.
  
  Ak san pitye.
  
  Se te yon kwen byen file. Gen lagè a kont Wa san an te goumen sou plizyè nivo, men li ka toujou pwouve ke li pi terib ak siksè ankò.
  
  Pèsonalite divès moun ki te sou bò l ' te ba li yon avantaj. Gates remake sa an premye. Se poutèt sa li te pèmèt yo mennen pwòp envestigasyon yo nan mistè ki antoure Triyang Bermuda la. Gates te pi entelijan pase li te janm panse li te ye. Li imedyatman te wè avantaj ke pèsonalite kontras tankou Matt Drake, Ben Blake, Me Kitano ak Alicia Miles te bay. Li te wè potansyèl ekip li a. Epi li reyini yo tout ansanm.
  
  Briyan.
  
  Ekip lavni an?
  
  Kounye a nonm ki te pèdi tout bagay te vle fè jistis pou nonm ki te asasinen madanm li brutalement.
  
  Hayden pwoche bò selil Boudreaux a. Mèsenè lakonik la parese gade l sou men l ki plwaye.
  
  "Èske mwen ka ede w, ajan Jay?"
  
  Hayden pa t ap janm padone tèt li si li pa t eseye ankò. "Di nou kote Kovalenko a, Boudreau. Jis bay li ale epi li pral fini." Li gaye bra l. "Mwen vle di, se pa tankou li bay yon kaka sou ou."
  
  "Petèt li konnen." Boudreau vire kò li epi li glise sou kabann lan. "Petèt li pa konnen. Petèt li twò bonè pou di, huh?"
  
  "Ki plan li yo? Ki sa ki pòtay lanfè sa a?
  
  "Si mwen te konnen..." Figi Boudreau te montre souri yon reken k ap manje.
  
  "Ou reyèlman fè." Hayden te rete trè serye. "Mwen ba ou dènye chans sa a."
  
  "Dènye chans? Ou pral tire m '? Èske CIA finalman reyalize ki peche nwa yo dwe fè pou yo rete nan jwèt la?"
  
  Hayden te monte zèpòl. "Gen yon tan ak yon kote pou sa."
  
  "Sètènman. Mwen te kapab nonmen plizyè kote." Boudreau t'ap pase l' nan betiz, foli t'ap klere nan espre saliv la. "Pa gen anyen ou ka fè pou mwen, Ajan Jay, ki ta fè m trayi yon moun ki pisan tankou Blood King la."
  
  "Oke..." Hayden fòse tèt li souri. "Se sa ki fè nou panse, Ed." Li te ajoute kè kontan nan vwa li. "Ou pa gen anyen isit la, mesye. Pa gen anyen. Men, ou pa pral gaye. Ou chita la, gaspiye lwen, san pwoblèm mwen tap aksepte konklizyon an. Tankou yon bastard konplè. Tankou yon defisi. Tankou yon moso nan kaka Sid." Hayden te bay tout li.
  
  Boudreaux te fòme yon liy tansyon blan.
  
  "Ou se yon nonm ki abandone. Etranj. Sakrifis. Enpotan."
  
  Boudreau te deplase bò kote l.
  
  Hayden te peze figi l sou travès yo, li takine l. "Fòk kòk flask."
  
  Boudreau te voye yon kout pyen, men Hayden te retrè pi vit, li te toujou fòse tèt li souri. Son pwen li frape asye a te tankou yon kalòt mouye nan figi an.
  
  "Se konsa, nou te mande. Ki sa ki fè yon nonm tankou ou, yon sòlda, vin yon manm ki fèb?
  
  Kounye a, Boudreau te gade l ak yon zye ki tou dousman konprann.
  
  "Se tout". Hayden te imite l. "Ou rive la, pa vre? Li rele Maria, pa vre?"
  
  Boudreau te frape ba yo fèmen nan yon raj endispansab.
  
  Se lè Hayden te souri. "Kòm mwen te deja di. Enpotan."
  
  Li vire do l. Grenn yo te simen. Li te sou vitès ak britalite. Ed Boudreau pa ta janm krake nan kondisyon nòmal. Men kounye a...
  
  Kinimaka woule televizyon an, ke yo mare nan yon chèz pou mèsenè a te kapab wè li. Enkyetid nan vwa mesye a te evidan, byenke li te eseye kache li.
  
  "Kisa ou moun ap eseye retire?"
  
  "Kontinye gade, sali." Hayden te fè vwa li son tankou li jis pa pran swen ankò. Kinimaka limen televizyon an.
  
  Je Boudreaux lajè. "Non," li te di tou dousman ak bouch li sèlman. "Oh non".
  
  Hayden te rankontre gade l 'ak yon souri konplètman kredib. "Nou nan lagè, Boudreau. Ou toujou pa vle pale? Chwazi yon fout apendis."
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake te asire ke kamera a te byen nan pozisyon anvan li te antre nan ankadreman an. Balaclava nwa a te rale desann sou figi l 'pi plis efè pase kamouflaj, men vès bal li te mete ak zam li te pote a te fè gravite sitiyasyon ti fi a absoliman klè.
  
  Je ti fi a te lak dezespwa ak laperèz. Li pa te gen okenn lide sa li te fè. Mwen pa gen okenn lide poukisa yo te bezwen li. Li pa t konnen sa frè l te fè pou l viv.
  
  Maria Fedak te inosan, Drake te panse, si yon moun te inosan jou sa yo. Yo te pran pa chans, yo te pran pa malè nan yon filè gaye toupatou nan mond lan ki sifle ak krak ak lanmò, san kè ak rayisman.
  
  Drake te kanpe bò kote l, lonje yon kouto nan men dwat li, lòt la apiye lejèman sou zam la. Li pa gen pwoblèm ankò ke li te inosan. Se te vanjans, pa mwens. Yon lavi pou yon lavi.
  
  Li te tann avèk pasyans.
  
  
  * * *
  
  
  "Maria Fedak," Hayden te di. "Li se sè ou, marye, Mesye Boudreau. Sè ou, bliye, mesye mèsenè. Sè w la pè, Mesye Asasen. Li pa konnen kiyès frè li ye oswa kisa li fè regilyèman. Men, li vrèman konnen ou. Li konnen yon frè renmen ki vizite l yon fwa oswa de fwa pa ane ak fo istwa ak kado reflechi pou pitit li yo. Di m, Ed, èske ou vle yo grandi san manman?
  
  Je Boudreaux yo t ap monte. Laperèz toutouni l 'te tèlman fò ke Hayden aktyèlman te santi pitye pou li. Men, kounye a pa t 'lè a. Lavi sè l 'te vrèman nan balans lan. Se poutèt sa yo te chwazi Matt Drake, youn, pou òganize.
  
  "Maria". Pawòl la soti nan li, pathetic ak dezespere.
  
  
  * * *
  
  
  Drake te apèn wè ti fi a pè. Li te wè Kennedy mouri nan bra l. Li te wè men san Ben. Li te wè figi koupab Harrison.
  
  Men, pi fò nan tout li te wè Kovalenko. Wa san an, lespri a, se yon nonm ki tèlman vid epi san santiman ke li ta ka pa gen anyen plis pase yon kadav reanime. Zonbi. Li te wè figi mesye a e li te vle trangle lavi a nan tout sa ki te antoure l.
  
  Men li lonje lonje sou ti fi a epi li fèmen nan gòj li.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden bat je nan monitè a. Drake t ap kouri bagay yo. Boudreau pa t gen tan pou l lage. Kinimaka te monte nan direksyon li, toujou janti medyatè a, men Alicia Miles te rale l 'tounen.
  
  "Pa gen okenn fason, gwo nèg. Kite salo sa yo swe. Yo pa gen anyen nan men yo ke lanmò."
  
  Hayden te fòse tèt li pou l pase nan betiz Boudreaux jan li sonje l t ap pase l nan betiz lè li te bay lòd pou yo touye mesye l yo.
  
  "Eske w pral kriye, Ed, oswa ou vle konnen ki jan yo fè susi nan UK a?"
  
  Boudreaux te gade l ak yon regard asasen. Yon ti kantite krache te koule nan kwen bouch li. Emosyon li yo te vin pi bon nan li, menm jan yo te fè lè li te santi yon touye moun tou pre. Hayden pa t vle li fèmen tèt li sou li.
  
  Alicia te deja pre ba yo. "Ou te bay lòd pou egzekisyon konpayon mwen an. Ou ta dwe kontan se Drake ki fè dis la epi se pa mwen. Mwen ta fè femèl sa a soufri de fwa plis tan."
  
  Boudreau te gade youn nan lòt. "Ou tou de pi bon asire w ke mwen pa janm soti isit la. Mwen sèmante mwen pral koupe nou tou de an miyèt moso."
  
  "Sove li." Hayden te gade Drake te peze kou Maria Fedak. "Li pa gen anpil tan."
  
  Boudreau te yon nonm di e figi l te fèmen. "CIA p ap fè sè m nan mal. Li se yon sitwayen ameriken."
  
  Koulye a, Hayden vrèman kwè ke moun fou a reyèlman pa t 'jwenn li. "Koute m ', ou salo fou," li sifle. "Nou nan lagè. Bloody King te touye Ameriken sou tè Ameriken an. Li kidnape plizyè douzèn. Plizyè douzèn Li vle kenbe peyi sa a pou ranson. Li pa bay anyen sou ou oswa sou sè ou santi!
  
  Alicia boumonnen yon bagay nan zòrèy li. Hayden tande enstriksyon yo. Kinimaka te fè menm bagay la.
  
  Se konsa Drake fè.
  
  Li lage kou fanm nan epi li rale zam la nan étui li.
  
  Hayden te sere dan li tèlman fò ke nè ki te alantou zo bwa tèt li te kriye. Ensten zantray li prèske fè l kriye epi di l sispann. Konsantrasyon li te twoub pou yon segond, men answit fòmasyon li te kòmanse, li te di li se te pi bon chans yo te genyen pou yo swiv Kovalenko.
  
  Yon sèl lavi pou sove dè santèn oswa plis.
  
  Boudreau te remake jwe emosyon yo sou figi l epi toudenkou te jwenn tèt li nan ba yo, konvenki, lonje men l ak gwonde.
  
  "Pa fè sa. Ou pa oze fè ti sè mwen an sa!"
  
  Figi Hayden te yon mask an wòch. "Dènye chans, asasen."
  
  "Wa san an se yon fantom. Pou tout sa mwen konnen, li ta ka yon aran wouj. Li renmen kalite bagay sa yo."
  
  "Konprann. Teste nou."
  
  Men, Boudreau te yon mèsenè pou twò lontan, yon asasen pou twò lontan. Ak rayi l 'nan figi otorite yo avèg jijman li. "Ale nan lanfè, chen."
  
  Kè Hayden te koule, men li tape monitè mikwofòn lan sou ponyèt li. "Tire li."
  
  Drake leve zam la epi li peze l nan tèt li. Dwèt li peze gachèt la.
  
  Boudreaux gwonde ak laterè. "Non! Bloody King nan-"
  
  Drake kite son terib nan kout zam nwaye tout lòt son. Li te gade san koule soti nan tèt Maria Fedak.
  
  "Nò Oahu!" Boudreaux fini. "Pi gwo ranch li a la..." Pawòl li yo te disparèt pandan li te plonje atè a, l ap gade sè l ki mouri a tonbe sou chèz la epi l ap gade miray ki te tache ak san dèyè l. Li te gade nan chòk kòm figi a kagoup-rekouvèr apwoche ekran an jiskaske li plen li nèt. Apre sa, li wete mask li.
  
  Figi Matt Drake te frèt, byen lwen, figi yon bouro ki te renmen travay li.
  
  Hayden te tranble.
  
  
  CHAPIT TREZ
  
  
  Matt Drake soti nan taksi a epi li fèmen je l pou l etidye gwo bilding ki parèt devan l. Gri ak endispansab, li te kouvèti pafè a pou yon operasyon kache CIA. Ajan lokal yo te oblije enfiltre garaj anba tè a, yo te pase nan plizyè kouch sekirite. Tout lòt moun, kit ajan oswa sivil, te antre nan pòt devan an, fè espre prezante tèt yo kòm sib fasil.
  
  Li pran yon gwo souf, prèske modere pou premye fwa depi li te kapab sonje, epi li te pouse louvri pòt la vire yon sèl moun. Omwen enstalasyon sa a te sanble pran sekirite li oserye. Devan l 'te gen yon tab senp, nan ki te chita yon demi douzèn gason sevè-gade. San dout, anpil lòt t ap gade.
  
  Li te mache atravè etaj mozayik poli a. "Hayden Jay ap tann pou l rankontre m."
  
  "Kijan ou rele?"
  
  "Drake."
  
  "Matt Drake?" Aparans stoik gad palè a te yon ti kras vag.
  
  "Sètènman".
  
  Nonm lan te ba li yon gade ke yon moun ta ka itilize lè w ap wè yon selebrite oswa yon prizonye. Lè sa a, li te fè yon apèl. Yon segond apre, li akonpaye Drake nan yon asansè sekrè. Li mete kle a epi li peze bouton an.
  
  Drake te santi asansè a vole anlè, tankou si sou yon kousen lè. Li deside pa panse twòp sou sa ki pral rive, li kite evènman yo pran swen tèt yo. Lè pòt la louvri, li fè fas a koridò a.
  
  Nan fen koridò a te kanpe komite a pou salye l.
  
  Ben Blake ak Karin, sè li. Hayden. Kinimaka. Alicia Miles te kanpe yon kote dèyè. Li pa t 'wè Me, men answit li pa t' vrèman atann li tou.
  
  Sèn nan te mal menm si. Sa a te gen ladan Kennedy. Tout bagay te parèt etranj san li. Li te soti nan asansè a epi li te eseye sonje ke pwobableman yo te santi yo menm jan an. Men, èske yo te kouche nan kabann chak swa, gade nan je l ', mande poukisa Drake pa te la pou sove li?
  
  Lè sa a, Ben te kanpe devan l epi Drake, san di anyen, rale jenn gason an nan bra l. Karin te souri ti kras sou zepòl frè li a epi Hayden te pwoche bò kote l pou l te mete yon men sou zepòl li.
  
  "Nou te manke ou".
  
  Li kenbe dezespereman. "Mèsi".
  
  "Ou pa bezwen rete poukont ou," Ben te di.
  
  Drake te fè yon etap tounen. "Gade," li te di, "li enpòtan pou jwenn yon sèl bagay dwat. Mwen se yon moun ki chanje. Ou pa ka konte sou mwen ankò, sitou ou menm, Ben. Si nou konprann sa, nou tout, gen yon chans pou nou travay ansanm."
  
  "Se pa ou-" Ben te ale tou dwat nan pwoblèm nan, menm jan Drake te konnen li ta. Karin, etonan, se te men an nan rezon. Li te pwan l ', li rale l' sou kote, kite Drake yon chemen klè nan biwo a dèyè yo.
  
  Li te mache atravè yo, li souke tèt Kinimaka sou wout la. Alicia Miles te gade l ak zye serye. Li te soufri tou pèt yon moun li renmen anpil.
  
  Drake kanpe. "Li poko fini, Alicia, pa gen okenn fason. Yo dwe elimine bastard sa a. Si se pa sa, li ta ka boule mond lan atè."
  
  "Kovalenko pral mouri kriyan."
  
  "Alelouja".
  
  Drake te pase bò kote l nan chanm nan. De gwo òdinatè yo te chita sou bò dwat li, disques di whirring Et Sur pandan ke yo chache Et chaje done. Devan li te gen yon pè fenèt ki gen etaj ki wo ki bay bal ki bay sou Miami Beach. Menm lè a, li te frape pa imaj la nan Wells pretann yo dwe yon pèvèti epi li mande pou yon tirè pwofesyonèl pou li te kapab wè kò yo ate anba a.
  
  Panse sa a te fè l reflechi. Se te premye fwa li te panse byen sou Welles depi ke Kennedy te asasinen. Wells te mouri yon lanmò terib nan men Alicia oswa Me. Li pa t konnen kiyès yo, e li pa t konnen poukisa.
  
  Li tande lòt yo ap swiv li. "Se konsa..." Li konsantre sou vi a. "Kilè nou pral Hawaii?"
  
  "Nan maten," Hayden te di. "Anpil nan byen nou yo konsantre kounye a sou Oahu. Nou ap tcheke tou lòt zile paske yo konnen ke Kovalenko gen plis pase yon ranch. Natirèlman, kounye a li se konnen tou ke li se yon mèt nan twonpe, kidonk nou kontinye swiv lòt plon nan diferan rejyon nan mond lan."
  
  "Anfòm. Mwen sonje referans sou Kapitèn Cook, Diamond Head ak Hell's Gate. Eske se sa w t ap vize a?
  
  Ben pran li. "Byen anpil, wi. Men, Cook te ateri sou Kauai, pa Oahu. Li-" Monològ la te fini sibitman. "Hmm, nan yon mot. Nou pa jwenn anyen dwòl. Bye."
  
  "Pa gen okenn koneksyon dirèk ant Cook ak Diamond Head?"
  
  "Nou ap travay sou li". Karin te pale yon ti kras nan defans.
  
  "Men, li te fèt nan Yorkshire," Ben te ajoute, li teste nouvo baryè Drake a. "Ou konnen, Latè Bondye a."
  
  Li te sanble ke Drake pa menm tande sa zanmi l 'te di. "Konbyen tan li te pase nan Hawaii?"
  
  "Mwa," Karin te di. "Li tounen la omwen de fwa."
  
  "Petèt li te vizite chak zile lè sa a. Ki sa ou ta dwe fè se tcheke mòso bwa l 'yo, pa istwa li oswa reyalizasyon. Nou bezwen konnen bagay sa yo li pa popilè pou yo."
  
  "Sa a se..." Karin pran yon poz. "Li vrèman fè sans."
  
  Ben pa t di anyen. Karin pa t fini. "Sa nou konnen se sa a: bondye Awayi nan dife, zèklè ak vòlkan se yon fanm ki rele Pele. Li se yon figi popilè nan anpil istwa ansyen nan Hawaii. Yo di lakay li sou tèt youn nan vòlkan ki pi aktif nan mond lan, men li nan Big Island, pa Oahu."
  
  "Sa a se tout?" Drake mande yon ti tan.
  
  "Non. Pandan ke pifò istwa yo se sou sè li yo, gen kèk lejand ki pale sou Pòtay Pele a. Pòtay la mennen nan dife ak nan kè a nan yon vòlkan-èske sa son tankou Lanfè pou ou?"
  
  "Petèt sa a se yon metafò," Kinimaka te di san yo pa reflechi, Lè sa a, wouj. "Oke, li ta ka. Ou konnen..."
  
  Alicia te premye ri. "Mèsi Bondye omwen yon lòt moun gen yon sans de imè." Li te soufle, epi li te ajoute, "Pa ofans," nan yon vwa ki te montre li pa vrèman pran swen jan moun yo trete li.
  
  "Pele's Gate ta ka itil," Drake te di. "Kontinye bon travay la. Na wè nan maten an".
  
  "Ou pa rete?" Ben di, evidamman espere ke li ta gen yon chans pale ak zanmi l '.
  
  "Non". Drake te gade deyò fenèt la pandan solèy la te kòmanse kouche sou oseyan an. "Mwen gen yon kote yo dwe aswè a."
  
  
  CHAPIT KATÒZ
  
  
  Drake kite chanm nan san gade dèyè. Kòm espere, Hayden kenbe avè l menm jan li te sou yo antre nan asansè a.
  
  "Drake, ralanti. Li anfòm?"
  
  "Ou konnen li anfòm. Ou te wè li sou kouran videyo a."
  
  Hayden te pwan men l. "Ou konnen sa mwen vle di."
  
  "Li pral byen. Li te dwe gade byen, ou konnen sa. Boudreaux dwe te panse se te pou tout bon."
  
  "Wi".
  
  "Mwen swete mwen te ka wè l 'kraze."
  
  "Oke, se mwen menm li te kout kouto, kidonk mwen te resevwa plezi sa a, gras a ou."
  
  Drake te peze bouton an pou premye etaj la. "Sè l 'ta dwe deja ak ajan ou yo. Yo pral mennen l lopital epi netwaye li. Fo san se yon dyab k ap okipe pwòp biznis li, ou konnen.
  
  "Boudreau jis vinn fou, si sa posib. Lè sè l te kanpe, vivan-" Hayden te souke tèt li. "Final tonbe."
  
  "Plan an te travay. Se te yon bon lide," Drake te di li. "Nou te resevwa enfòmasyon. Li te vo li ".
  
  Hayden te souke tèt li. "Mwen konnen. Mwen jis kontan maniak la dèyè bawo.
  
  Drake te antre nan asansè a epi li te tann pou pòt yo fèmen. "Si se te pou mwen," li te di pandan Hayden te disparèt nan je. "Mwen ta tire salo a nan selil li a."
  
  
  * * *
  
  
  Drake te pran yon taksi nan Biscayne Boulevard epi li te dirije nan plas komèsyal Bayside. Nonm ki te rele l ', kònen silans, pa sèten ak konplètman soti nan karaktè, te vle rankontre deyò Bubba Gump la. Drake te gen yon moman nan imè ak sijere Hooters, yon kote ki te pwobableman pi apwopriye pou yo, men May te aji tankou li pa te menm tande l '.
  
  Drake te rejwenn foul la, li te koute amizan ki fè bwi bò kote l epi li te santi l konplètman pa nan plas li. Ki jan moun sa yo ta ka kontan konsa lè li pèdi yon bagay ki renmen anpil? Ki jan yo ta ka pa pran swen?
  
  Gòj li te sèk ak bouch li te krache. Ba a nan Bubba Gump fè siy. Petèt li te ka koule kèk anvan li te rive. Sepandan, li pa te gen okenn ilizyon; sa a te oblije sispann. Si li te ale nan Hawaii pou chase asasen fanm li te renmen an, si li te pral chache tire revanj olye ke li vin yon viktim, sa a te dwe dènye fwa a.
  
  Li te dwe.
  
  Li te sou pouse pòt la lè Mai rele sou li. Li te la, apiye sou yon poto mwens pase sis pye lwen mwen. Si li te lènmi an, li ta mouri kounye a.
  
  Detèminasyon li pou mechanste ak vanjans pa vo anyen san konsantre ak eksperyans.
  
  Mai te dirije nan restoran an, Drake te swiv li. Yo te pran yon chèz nan ba a epi yo te bay lòd pou Lava Flows nan onè vwayaj k ap vini yo nan Hawaii.
  
  Drake rete an silans. Li pa t janm wè Mai Kitano nève anvan. Li pa t janm wè l pè anvan. Li pa t 'kapab imajine yon senaryo ki ta mete l' ale.
  
  Apre sa, mond li a te tonbe ankò.
  
  "Kovalenko kidnape sè m nan, Chika, ki soti nan Tokyo. Anpil mwa pase. Depi lè sa a, li kenbe l prizonye." Mai pran yon gwo souf.
  
  "Mwen konprann. Mwen konprann sa ou te fè," Drake te di nan yon chichote. Li te evidan. Fanmi te toujou vin premye.
  
  "Li gen yon aparèy."
  
  "Wi".
  
  "Mwen te vin Ozetazini pou m jwenn li. Pou jwenn Kovalenko. Men, mwen te echwe jiskaske ou menm ak zanmi ou yo kontakte mwen. Mwen dwe ou".
  
  "Nou pa t sove li. Ou te fè."
  
  "Ou te ban m espwa, ou fè m fè pati ekip la."
  
  "Ou toujou fè pati ekip la. E pa bliye ke gouvènman an gen yon lòt remèd. Yo pa pral abandone."
  
  "Sòf si youn nan yo te gen yon moun li renmen nan kaptivite."
  
  Drake te konnen sa ki te rive madanm Gates, men li pa di anyen. "Nou pral bezwen w nan Hawaii, Mai. Si nou vle bat nonm sa a, nou pral bezwen pi bon an. Gouvènman an konnen sa. Se poutèt sa ou menm, Alicia ak lòt moun yo te gen dwa ale."
  
  "Epi ou menm?"
  
  "E mwen".
  
  "E pou moun ou renmen yo, Drake? Èske Wa Sanglan an t ap eseye fè vanjans li a?
  
  Drake te monte zèpòl. "Li echwe."
  
  "Epoutan li pral kontinye eseye."
  
  "Èske sè ou an sekirite?" Èske li bezwen plis pwoteksyon? Mwen konnen kèk moun..."
  
  "Sa pran swen, mèsi."
  
  Drake etidye bwason ki pa manyen la. "Lè sa a, tout bagay sa yo pral fini nan Hawaii," li te di. "Epi kounye a ke nou prèske jwenn li, li pral byento."
  
  Mai pran yon ti goute nan bwè li. "Li pral prepare, Drake. Li te planifye sa a pou yon dekad."
  
  "Sa a se peyi dife a," li te di. "Ajoute Kovalenko ak rès nou nan ekwasyon sa a, epi tout kote sa a ta ka jis eksploze."
  
  
  * * *
  
  
  Li te gade Me ale nan direksyon pakin nan epi li te dirije nan direksyon kote li te panse taksi a ta ka ye. Lavi nocturne Miami te an plen swing. Alkòl pa t 'sèl mwayen pou entoksikasyon ki disponib, ak konbinezon an nan sware kontinuèl, bèl, bèl gason ak fanm, ak melodi dinamik te travay di pou leve menm move moral li.
  
  Li vire kwen an epi marina a te ouvè devan li - yatch ki te brize pou pran fyète, foul moun ki te ranpli pasaj yo, yon restoran anlè plen ak bèl moun ki pa t bay anyen nan mond lan.
  
  Mèsi an gwo moun tankou Matt Drake.
  
  Li vire tounen. Telefòn selilè li a sonnen ak melodi sa a ante, melodi.
  
  Byen vit peze bouton an. "Wi?"
  
  "Matt? Bon apremidi. Bonjou." Ton yo byen nan yon edikasyon Oxford sezi l '.
  
  "Dal?" - li te di. "Torsten Dahl?"
  
  "Sètènman. Kiyès ki lòt moun ki bon?
  
  Drake te panike. "Tout bagay anfòm?"
  
  "Pa enkyete w, zanmi. Tout se byen sou bò sa a nan mond lan. Islann se gwo. Timoun yo kokenn. Yon madanm se... yon madanm. Ki jan bagay yo ye ak Kovalenko?"
  
  "Nou jwenn li," Drake te di ak yon souri. "Prèske. Nou konnen ki kote pou nou gade. Gen kèk mobilizasyon k ap fèt kounye a e nou ta dwe nan Hawaii demen."
  
  "Pafè. Oke, rezon ki fè mwen rele a ka oswa pa ka itil ou kèk. Ou ka deside pou tèt ou. Kòm ou konnen, eksplorasyon nan kavo bondye yo ap kontinye ak anpil atansyon. Èske w sonje ki jan nan chato Frey a mwen te kanpe sou kwen nan kavo Odin a ak lang mwen pandye? Èske w sonje sa nou te jwenn?"
  
  Drake te sonje tranbleman imedyat li. "Sètènman".
  
  "Kwè m 'lè m' di ke nou jwenn trezò ki egal oswa menm depase sa a prèske chak jou. Men, yon bagay ki pi mòdinè te atire atansyon mwen maten an, sitou paske li te fè m sonje ou."
  
  Drake te antre nan ale etwat la pou l te pi byen tande suedwa a. "Èske w sonje m? Eske ou jwenn Hercules?
  
  "Non. Men, nou te jwenn siy sou mi yo nan chak nich nan kavo a. Yo te kache dèyè trezò, kidonk yo pa t 'avi nan premye."
  
  Drake touse. "Mak?"
  
  "Yo matche ak foto ou te voye m '."
  
  Drake te pran yon ti moman, epi apre zèklè frape kè l '. "Tann. Ou vle di jis tankou foto mwen voye a? Imaj toubiyon nou te jwenn sou aparèy vwayaj tan yo?
  
  "Mwen te panse sa t ap fè ou mòde, zanmi m. Wi, mak sa yo - oswa boukl, jan ou di."
  
  Drake te san mo pou yon ti moman. Si mak yo nan kavo bondye yo matche ak mak yo te jwenn sou aparèy transpò ansyen yo, Lè sa a, sa vle di yo te soti nan menm epòk la.
  
  Drake te pale nan yon bouch sèk. "Sa vle di-"
  
  Men, Thorsten Dahl te deja panse a tout bagay. "ke bondye yo te kreye aparèy nan bi pou yo vwayaje nan tan. Si ou panse osijè de sa, li fè sans. Dapre sa nou te jwenn nan kavo Odin a, nou konnen yo te egziste. Kounye a nou konnen ki jan yo te manipile pase tan an."
  
  
  CHAPIT KENZ
  
  
  Wa Sanglan te kanpe nan kwen ti rezèv li a, li t ap gade plizyè tig Bengal li t ap kouri dèyè yon ti sèf ki te lage pou yo. Emosyon li yo te chire. Sou yon bò, li te yon plezi posede epi gade nan lwazi youn nan machin yo touye pi gwo janm kreye sou planèt la. Yon lòt bò, se te yon wont kriye pou yo te kenbe yo prizonye. Yo te merite pi bon.
  
  Pa tankou moun prizonye li yo. Yo te merite sa yo te pral jwenn.
  
  Boudreau.
  
  Wa San an te vire lè li tande plizyè moun ki t ap mache sou zèb la. "Mesye Boudreau," li brize. "Ki jan detansyon CIA a te pase?"
  
  Mesye a te kanpe kèk mèt lwen, li ba l respè li te mande a, men li gade l san pè. "Plis difisil pase mwen imajine," li te admèt. "Mèsi pou ekstraksyon an trankil."
  
  Bloody King la pran yon poz. Li te santi tig yo dèyè l ', kouri dèyè sèf la pè. Sèf la te kriye, li kouri ale, li te simonte ak laterè, li pa t ka fè fas ak pwòp lanmò li. Boudreau pa t konsa. Bloody King te montre l yon sèten degre respè.
  
  "Èske Matt Drake depase ou?"
  
  "CIA a te vin pi plis resous pase mwen te espere. Se tout".
  
  "Ou konnen ke si mwen te gen zam nan, lanmò sè w la pa t ap fo."
  
  Silans Boudreaux te montre ke li te konprann.
  
  "Lè a rive pou nou aji," te di Bloody King la. "Mwen bezwen yon moun pou detwi lòt ranch yo. Sa yo ki sou Kauai ak zile a Big. Èske ou ka fè sa pou mwen?"
  
  Nonm li te bay lòd sove a nan prizon lavi toudenkou jwenn espwa. "Mwen ka fè sa."
  
  "Ou dwe touye chak otaj. Chak gason, fanm ak timoun. Ou ka fè'l?"
  
  "Wi mesye".
  
  Bloody King la panche devan. "Ou sèten?"
  
  "Mwen pral fè tou sa ou mande m 'fè."
  
  Wa san an pa montre okenn emosyon deyò, men li te kontan. Boudreau te konbatan ki pi konpetan ak kòmandan li. Li bon ke li rete fidèl konsa.
  
  "Lè sa a, ale prepare. Mwen tann enstriksyon ou yo."
  
  Mesye l yo te mennen Ameriken an ale, epi Wa San an te fè siy pou yon moun rete dèyè. Se te Claude, manadjè ranch li nan Oahu.
  
  "Kòm mwen te di, Claude, lè a rive. Èske w pare, pa vre?"
  
  "Tout bagay prepare. Konbyen tan nou ta dwe kenbe?
  
  "Ou pral kenbe jiskaske ou mouri," King sanglan te gra. "Lè sa a, y ap peye dèt ou anvè mwen. Ou fè pati distraksyon an. Natirèlman, sa a se sèlman yon ti pati, men sakrifis ou a vo li."
  
  Sipèvizè Oahu li a rete an silans.
  
  "Èske li deranje ou?"
  
  "Non. Non mesye."
  
  "Sa a bon. Epi yon fwa nou konsantre atansyon yo sou ranch la, ou pral louvri selil zile lokal yo. Se mwen menm ki pral pase nan pòtay lanfè yo, men Hawaii pral boule."
  
  
  CHAPIT Sèz
  
  
  Avyon prive CIA a t ap vole a yon altitid trantnèf mil pye. Matt Drake vire glas la nan vè vid li a epi li krake kouvèti a pou yon lòt wiski tipòtrè. Li te chita pou kont li nan dèyè avyon an, espere ke yo ta respekte solitid li. Men, gade konstan yo sou kote ak chichote kòlè te di l 'ke kamyon an 'byenveni tounen' ta byento rale moute bò kote l'.
  
  Epi wiski a poko menm komanse monte sou nè m.
  
  Hayden te chita lòtbò ale kote l, Kinimaka bò kote l. Malgre nati misyon li, Hawaiian an te sanble byen kontan pou l te retounen nan peyi l. Fanmi l 'te ak anpil atansyon siveye, men jeyan ki te toujou optimis la te sanble byen gen konfyans ke li ta toujou gen yon chans wè yo.
  
  Hayden te pale ak Jonathan Gates sou yon telefòn satelit. "Twa plis? Sa se yon total vennyon prizonye, mesye. Oke, wi, mwen sèten gen plis pase sa. Epi pa gen okenn kote ankò. Mèsi".
  
  Hayden te kraze koneksyon an epi li bese tèt li. "Mwen pa ka pale avè l ankò. Ki jan ou pale ak yon nonm ki fèk touye madanm li? Kisa ou pral di?"
  
  Drake te gade l. Li te pran yon ti moman, men answit li te vire gade ante l sou li. "Mwen regrèt, Matt. M pa panse. Gen anpil k ap pase."
  
  Drake te souke tèt li epi li vide vè li. "Èske Gates pa ta dwe pran yon vakans?"
  
  "Sitiyasyon an twò enstab." Hayden te peze telefòn lan sou jenou li. "Nan lagè, pèsonn pa ka fennen nan background nan."
  
  Drake te souri nan ironi a. "Mwen pa t panse Hawaii te gwo konsa."
  
  "Ou vle di, poukisa yo poko jwenn omwen youn nan ranch li yo? Oke, se pa yon gwo zafè. Men, gen yon anpil terib nan forè inpénétrabl, ti mòn ak fon. Ranch yo pwobableman kamouflaj tou. Epi Bloody King la prepare pou nou. Washington sanble panse ke moun nan lokalite yo pral ede nou plis pase mendèv regilye a."
  
  Drake leve yon sousi. "Etonan, yo pwobableman gen rezon. Sa a se kote jeyan zanmitay nou an antre."
  
  Mano te ba li yon souri lajè, dekontrakte. "Mwen vrèman konnen pifò moun nan Honolulu."
  
  Yon flou te parèt, epi Ben Blake toudenkou parèt bò kote l. Drake te gade jenn gason an. Se te premye fwa yo te vrèman wè youn lòt depi Kennedy te mouri. Yon vag emosyon leve nan li, ke li byen vit siprime epi kache lè li pran yon lòt ti goute.
  
  "Tout sa rive tèlman vit, zanmi. Mwen pa t 'kapab ede li. Li te sove m, men... men mwen pa t kapab sove l."
  
  "Mwen pa blame ou. Se pa fòt ou."
  
  "Men ou kite."
  
  Drake te gade Karin, sè Ben ki tap gade frè li ak je fache. Yo te aparamman diskite sou mouvman ensousyan Ben an, epi li te ale kont grenn. Drake ouvri yon lòt wiski epi l apiye dèyè nan chèz li, gade l pa deplase. "Sa gen anviwon mil ane, mwen te antre nan SAS. Pi bon fòs batay nan mond lan. Gen yon rezon ki fè yo se pi bon an, Ben. Pami lòt bagay, sa a se paske yo se moun mechan. San pitye. Asasen yo. Yo pa sanble ak Matt Drake ou konnen. Oswa menm tankou Matt Drake, ki te kap chèche zo Odin. Matt Drake sa a pa t nan SAS la. Li te yon sivil."
  
  "E kounye a?"
  
  "Osi lontan ke Wa san an vivan epi Vendetta toujou egziste, mwen pa kapab yon sivil. Li pa enpòtan ki jan move mwen vle ye."
  
  Ben gade lwen. "Mwen konprann li".
  
  Drake te sezi. Li mwatye vire toutotou lè Ben leve kanpe epi li tounen nan chèz li. Petèt jenn gason an te kòmanse grandi.
  
  Si twa mwa ki sot pase yo pa t akselere pwosesis sa a, anyen pa t ap janm genyen.
  
  Hayden te gade l. "Li te avèk li, ou konnen. Lè li te mouri. Li te difisil pou li tou."
  
  Drake vale epi li pa di anyen. Gòj li sere boulon e se te tout sa li te kapab fè pou l pa pete nan dlo. Gen yon nèg ki soti nan SAS. Wiski a kite yon tras cho nan twou nan vant mwen. Apre yon ti moman, li mande: "Ki jan janm ou ye?"
  
  "Fè mal. Mwen ka mache e menm kouri. Men, mwen pa ta vle goumen ak Boudreau pou kèk semèn ankò.
  
  "Osi lontan ke li nan prizon, ou pa pral oblije."
  
  Konmosyon an te atire atansyon li. Mai ak Alicia te chita plizyè ranje devan yo ak lòt bò koulwa a youn ak lòt. Relasyon ki genyen ant de fanm yo pa t janm gen plis pase glas, men yon bagay te irite yo tou de.
  
  "Ou konpwomèt nou!" Alicia te kòmanse rele byen fò. "Pou sove pwòp sè mwen an. Ki lòt bagay yo ta ka jwenn yon otèl?"
  
  Drake te glise soti nan chèz li epi li te dirije nan koulwa a. Dènye bagay li te bezwen nan vòl la se te yon batay ant de nan pi mòtèl fanm li te janm konnen.
  
  "Hudson te mouri nan otèl sa a," Alicia grogne. "Yo tire l 'pandan... pandan..." Li souke tèt li. "Èske se enfòmasyon ou a, Kitano? Mwen defi w pou w di laverite."
  
  Alicia te antre nan koulwa a. Mai leve kanpe pou l gade l an fas. De fanm yo te prèske nen a nen. Mai tounen pou l fè plas pou tèt li. Yon obsèvatè san eksperyans ta ka panse ke sa a se te yon siy feblès sou pati nan ti fi Japonè a.
  
  Drake te konnen se te yon siy ki ka touye moun.
  
  Li kouri pi devan. "Sispann!"
  
  "Sè mwen an vo dis Hudson."
  
  Alicia grogne. "Kounye a, mwen pral jwenn kèk tan Me!"
  
  Drake te konnen Me pa t ap fè bak. Li t ap pi fasil pou w di Alicia sa li te deja konnen-ke Hudson te bay tèt li ale-men fyète Mai Kitano pa t ap pèmèt li bay. Alicia frape. Mai replike. Alicia deplase bò kote l pou l bay tèt li plis espas. Mai atake li.
  
  Drake kouri al jwenn yo.
  
  Alicia te mime yon kout pye, li te avanse epi li jete koud li nan figi May. Vanyan sòlda Japonè a pa t deplase, men li vire tèt li yon ti kras, sa ki pèmèt souflèt la sifle yon milimèt lwen li.
  
  Mai frape Alicia fò nan zo kòt yo. Te gen yon gwo sifle nan souf chape, epi Alicia tetonnen tounen kont klwazon an. Me avanse.
  
  Hayden vole sou pye l, li t ap rele byen fò. Ben ak Karin te tou sou de pye yo, tou de kirye ki moun ki ta genyen batay la. Drake te kouri antre ak fòs, li te pouse May sou chèz la bò kote l epi li koupe men l nan gòj Alicia.
  
  "Sispann." Vwa li te trankil tankou kavo a, men plen ak menas. "Konpayon mèrdik mouri ou a pa gen anyen fè ak sa a. Epi sè w la tou." Li te gade Me. "Kovalenko se yon lènmi. Yon fwa ke satard sa a vin FUBAR, ou ka goumen tout sa ou vle, men sove li jiska lè sa a."
  
  Alicia trese bra l. "Chen sa a ta dwe mouri pou sa li te fè."
  
  Mai pa t bat je. "Ou te fè pi mal, Alicia."
  
  Drake te wè dife a limen ankò nan je Alicia. Li te pale sèlman sa ki te vin nan tèt li. "Olye pou w diskite, petèt ou ta ka eksplike m kiyès nan nou ki te touye Wells. E poukisa."
  
  Batay la ale pi lwen pase yo.
  
  Hayden te jis dèyè l." Yo te swiv Hudson lè l sèvi avèk yon aparèy pou swiv gwo teknoloji, Miles. Ou konnen li. Okenn moun isit la pa kontan ak fason Mai te bay aparèy la." Te gen asye nan vwa li. "Nou pa mansyone ki jan li te resevwa li. Men, menm mwen konprann poukisa li te fè li. Gen kèk ansyen ofisyèl gouvènman k ap pase menm bagay la kounye a. Kovalenko deja jwe jwèt final li a, e nou apèn rive nan dezyèm baz. Men, si fwit yo pa sele-"
  
  Alicia gwonde epi li tounen sou chèz li. Drake te jwenn yon lòt pil miniatures epi li te tounen desann ale nan pwòp tèt li. Li te gade dwat devan, li pa vle kòmanse okenn konvèsasyon ak pi bon zanmi l 'ankò.
  
  Men, sou wout la, Ben te panche sou li. "FUBAR?"
  
  "Fuck up pi lwen pase rekonesans."
  
  
  CHAPIT DISÈT
  
  
  Anvan yo ateri, Hayden te resevwa yon apèl ke Ed Boudreau te chape soti nan yon prizon CIA. Blood King te itilize yon inisye epi, kont pwòp volonte l, li te retire Boudreau nan yon operasyon sekrè, san meli melo.
  
  "Nou menm moun pa janm aprann anyen," Drake te di l ', epi li pa te sezi lè li pa te gen anyen yo di nan repons.
  
  Ayewopò Honolulu te klere nan yon flou, menm jan ak machin rapid la te fè antre nan vil la. Dènye fwa yo te nan Hawaii, yo te atake chato Davor Babic a epi yo te mete sou lis la nan sispèk pa pitit gason l 'Blanca. Li te sanble grav nan moman an.
  
  Lè sa a, Dmitry Kovalenko parèt.
  
  Honolulu te yon vil trè aktif, pa kontrèman ak pifò vil Ameriken oswa Ewopeyen yo. Men, yon jan kanmenm, senp panse ke Waikiki Beach pa t 'plis pase ven minit ale adousi panse lugubr menm Drake a.
  
  Li te byen bonè nan aswè e yo tout te fatige. Men, Ben ak Karin ensiste pou yo ale tou dwat nan bilding CIA a epi konekte nan rezo lokal la. Yo tou de te anvi kòmanse fouye kote yo te nan jounal Kapitèn Cook yo. Drake prèske souri lè li tande sa. Ben te toujou renmen devinèt.
  
  Hayden akselere dokiman yo epi yo te jwenn tèt yo byento nan yon lòt ti biwo, menm jan ak sa yo te kite nan Miami. Sèl diferans lan se te ke soti nan fenèt la yo te kapab wè otèl wo Waikiki a, pi popilè Top nan Waikiki revolving restoran ak, nan distans la, pi gwo atraksyon Oahu a, vòlkan an ki long andòmi ke yo rekonèt kòm Diamond Head.
  
  "Bondye, mwen vle viv isit la," Karin te di ak yon soupi.
  
  "Mwen kwè," Kinimaka boumonnen. "Malgre ke mwen sèten pifò vakansye pase plis tan isit la pase mwen."
  
  "Hey, ou te nan Everglades yo pa twò lontan de sa," Hayden di lè li te konekte òdinatè Ben ak Karin yo ak sistèm privilejye a. "Epi te rankontre youn nan moun nan lokalite yo."
  
  Kinimaka te gade sezi pou yon ti moman, apresa ri. "Ou vle di Kayiman? Se te yon anpil plezi, wi."
  
  Hayden fini sa li t'ap fè a epi li gade alantou li. "Kouman sou yon dine rapid ak yon kabann bonè? Nou kòmanse travay nan dimanch maten byen bonè."
  
  Te gen souke tèt ak bougonnen nan akò. Lè Me te dakò, Alicia te ale. Drake te gade apre li anvan li vire bò kote kòlèg li yo. "Nou tout ta dwe konnen yon bagay ke mwen te aprann jodi a. Mwen gen yon santiman sa a ta ka youn nan enfòmasyon ki pi enpòtan nou pral janm revele." Li fè yon poz. "Dahl te kontakte m yè."
  
  "Torsten?" Ben pale. "Ki jan suedwa fou a ap fè? Dènye fwa mwen te wè l, li t ap gade zo Odin."
  
  Drake pran pòz pèsonn pa entèwonp li. "Pandan yo tap eksplore kavo bondye yo, yo te jwenn mak ki matche ak toubiyon nou te jwenn sou aparèy transfè yo."
  
  "Konstanman?" - Hayden repete. "Ki jan konsistan?"
  
  "Yo se egzakteman menm bagay la."
  
  Sèvo Ben te kòmanse travay ak tout kapasite. "Sa vle di ke menm moun ki te bati Tonm lan te kreye aparèy yo tou. Sa a se bagay moun fou. Teyori a se ke bondye yo te bati pwòp tonm yo epi literalman kouche pou yo mouri, pandan y ap pwolonje lavi nan disparisyon an mas. Koulye a, w ap di yo te kreye tou aparèy vwayaj tan?" Ben pran yon poz. "An reyalite, li fè sans-"
  
  Karin souke tèt li, li gade l. "Moun moun fou. Natirèlman, sa a fè sans. Se konsa, yo vwayaje nan tan, manipile evènman yo ak kreye destine moun yo."
  
  Matt Drake te vire do l an silans. "Mwen pral wè ou nan maten."
  
  
  * * *
  
  
  Lè lannwit lan te kalm, twopikal cho, ak ti gou ak Oseyan Pasifik la. Drake moute desann nan lari yo jiskaske li jwenn yon bar louvri. Kliyantèl la dwe diferan de lòt ba nan lòt peyi, pa vre? Apre yo tout, se te paradi. Lè sa a, poukisa lavi yo te toujou ap jwe pisin, sanble yo te posede plas la? Poukisa te gen yon bwè chita nan fen ba a ak tèt li jete tounen? Poukisa koup etènèl la te chita apa, pèdi nan pwòp ti monn pa yo, ansanm men poukont yo?
  
  Oke, kèk bagay yo te diferan. Alicia Miles te nan bar la, li te fini yon bwè doub. Drake t ap panse pou l ale. Te gen lòt ba kote li te kapab kache nan lapenn li yo, epi si pi fò nan yo te sanble ak sa a, li ta santi nan kay la.
  
  Men, petèt apèl nan aksyon chanje pèspektiv l 'yon ti kras. Li pwoche bò kote li epi li chita. Li pa t menm leve je l.
  
  "Fuck, Drake." Li pouse vè vid li nan direksyon l. "Achte m 'yon bwè."
  
  "Kite boutèy la," Drake te enstwi Barman an epi li vide mwatye yon vè Bacardi Oakheart. Li leve glas li nan yon pen griye. "Alicia Miles. Yon relasyon dis ane ki pa ale okenn kote, hein? Epi kounyeya nou jwenn tèt nou nan syèl la, n ap sou nan yon bar."
  
  "Lavi a gen yon fason pou w kase w."
  
  "Non. SRT te fè li."
  
  "Li definitivman pa te ede."
  
  Drake te voye yon gade sou li sou kote. "Èske sa se yon pwopozisyon onètete? Nan men ou? Konbyen nan yo ou te nwaye?"
  
  "Ase pou soulaje tansyon an. Pa otan ke mwen bezwen."
  
  "Epoutan ou pa fè anyen pou ede moun sa yo. Nan vilaj sa a. Ou menm sonje? Ou te pèmèt pwòp sòlda nou yo entèwoje yo."
  
  "Mwen te yon sòlda, menm jan ak yo. Mwen te gen lòd."
  
  "Apre sa, ou te bay moun ki te peye plis."
  
  "Mwen fè devwa mwen, Drake." Alicia te ranpli wonm li epi li te frape boutèy la fò sou tab la. "Li lè pou rekòlte benefis yo."
  
  "Epi gade kote li mennen ou."
  
  "Ou vle di, gade kote sa a mennen nou, pa vre?"
  
  Drake rete an silans. Nou ka di ke li te pran gran wout la. Ou ta ka di tou ke li te pran wout ki ba a. Li pa t gen pwoblèm. Yo te fini nan menm kote a ak menm pèt yo ak menm avni an.
  
  "Nou pral fè fas ak Vendetta sanglan an premye. Ak Kovalenko. Lè sa a, nou pral wè ki kote nou ye." Alicia te chita ap gade byen lwen. Drake te mande si Tim Hudson te nan tèt li.
  
  "Nou toujou bezwen pale sou Wells. Li te zanmi m."
  
  Alicia ri, sonnen jis tankou anvan. "Vye pervèti sa a? Li pa t 'nan okenn fason zanmi ou, Drake, epi ou fout konnen li. Nou pral pale sou pi. Men, nan fen a. Se lè sa a rive."
  
  "Poukisa?"
  
  Yon vwa mou t ap flote sou zepòl li. "Paske se lè sa a bezwen rive, Matt." Se te ton mou Me a. Li te deplase nan direksyon yo ak silans fasilite. "Paske nou bezwen youn lòt pou nou travèse sa a an premye."
  
  Drake te eseye kache sipriz li lè l te wè l. "Èske verite a sou Wells vrèman terib?"
  
  Silans yo te di sa li te ye.
  
  Mai te pase nan mitan yo. "Mwen isit la paske mwen gen yon plon."
  
  "Kwòk? Nan men kiyès? Mwen te panse Japonè yo te ranplase w."
  
  "Li ofisyèl, yo te fè li." Te gen yon nòt kè kontan nan vwa Mai. "Ofisyèlman, yo ap negosye ak Ameriken yo. Yo konnen ki jan li enpòtan pou pran Kovalenko. Pa panse ke gouvènman mwen an pa gen je pou wè."
  
  "Mwen pa t 'menm rèv sou li." Alicia soufle. "Mwen jis vle konnen ki jan ou jwenn nou." Li souke jakèt li kòmsi li te vle jete baliz la.
  
  "Mwen pi bon pase ou," Mai te di epi li t ap ri kounye a. "Epi li se ba a sèlman pou twa blòk."
  
  "Sa a se vre?" Drake bat je. "Ki jan ironik."
  
  "Mwen gen yon plon," Mai repete. "Èske ou vle vin avè m kounye a epi tcheke li oswa èske ou tou de twò sou pou pran swen?"
  
  Drake vole soti nan chèz li yon segond pita epi Alicia vire toutotou. "Montre wout la, ti farfade."
  
  
  * * *
  
  
  Yon ti woulib taksi pita, yo te kole nan yon kwen lari okipe, koute Mai mete ajou yo.
  
  "Sa a soti dirèkteman nan yon moun mwen fè konfyans nan Ajans Entèlijans lan. Ranch Kovalenko a ap dirije pa plizyè moun li fè konfyans. Li te toujou konsa, byenke li ede l kounye a plis pase tout tan lè li bezwen tan pou... byen, fè sa li planifye fè. Antouka, se yon nonm ki rele Claude ki dirije ranch li nan Oahu."
  
  Mai te atire atansyon yo sou liy jèn moun ki t ap pase nan antre vout ak klere klib pwolongasyon an. "Claude posede klib sa a," li te di. Limyè k ap flache fè reklam 'Live DJs, Vandredi boutèy espesyal ak envite espesyal'. Drake te gade toutotou foul moun yo ak yon santiman san souf. Li te prezante anviwon mil (1.000) pi bèl jenn gason Hawaii nan plizyè eta dezabiye.
  
  "Nou ta ka kanpe deyò yon ti kras," li te di.
  
  "Kounye a, mwen konnen nou tout netwaye." Alicia souri sou li. "Drake nan yon ane de sa ta te kanpe bò kote de fanm cho li ak kounye a, tape machwè yo ak tou de men, epi pouse nou la."
  
  Drake fwote je l ', konnen li te etonan dwa. "Mitan trant yo chanje yon moun," li te peze soti, toudenkou santi pwa nan pèt la nan Alison, asasina a Kennedy, ak bwè konstan. Li te jere ranje yon gade asye sou tou de nan yo.
  
  "Rechèch Claude kòmanse isit la."
  
  Yo te pase bò pòtay la, yo te souri, epi yo te jwenn tèt yo nan yon tinèl etwat ki te ranpli avèk limyè k ap tranbleman ak fo lafimen. Drake te dezoryante pou yon ti tan e li te bay li jiska semèn nan ibrisyon. Pwosesis panse li yo te flou, reyaksyon li plis toujou. Li te bezwen ratrape byen vit.
  
  Pi lwen pase tinèl la te gen yon balkon lajè ki te ofri yon je zwazo nan planche dans la. Kò te deplase nan inison ak ritm bas gwo twou san fon. Miray ki sou bò dwat yo a te kenbe plizyè milye boutèy bwason ki te reflete limyè a nan prism briyan. Yon douzèn anplwaye ba yo te travay sou jwè yo, li bouch, bay chanjman ak sèvi bwason ki mal bay clubgoers endiferan.
  
  Menm jan ak nan nenpòt lòt bar. Drake te ri ak kèk iwoni. "Dèyè". Li lonje dwèt li, li pa bezwen kache nan foul moun yo. "Yon zòn ki koupe kòd. E dèyè yo gen rido."
  
  "Pati prive," Alicia te di. "Mwen konnen sa k ap pase la."
  
  "Natirèlman ou konnen." Mai te okipe pou eksplore tout kote li te kapab. "Èske gen yon chanm dèyè isit la ou pa janm te nan, Miles?"
  
  "Pa menm ale la, chen. Mwen konnen sou exploit ou nan Thailand. Menm mwen pa ta eseye anyen nan sa a."
  
  "Sa ou te tande yo te soulaje anpil." Mai te kòmanse desann mach eskalye yo san gade dèyè. "Kwè mwen".
  
  Drake te fwonte sou Alicia epi li te fè yon non nan direksyon planche dans la. Alicia te sezi, men answit li te reyalize ke li te gen entansyon pran yon chemen kout epi ale nan yon zòn prive. Anglè a te monte zèpòl. "Ou mennen wout la, Drake. Mwen pral swiv ou."
  
  Drake te santi yon toudenkou, irasyonèl prese nan san. Sa a te yon chans jwenn pi pre yon moun ki ta ka konnen ki kote Dmitry Kovalenko. San li te koule jiskaprezan te jis yon gout nan oseyan an konpare ak sa li te vle koule.
  
  Pandan yo te fè wout yo nan ri, swe kò yo sou planche dans la, youn nan mesye yo jere yo vire Alicia alantou. "Hey," li te rele zanmi l 'yo, vwa l' apèn ka tande sou ritm la pulsasyon. "Mwen te jis chans".
  
  Alicia frape plèks solè li ak dwèt angoudi li. "Ou pa janm gen chans, pitit gason. Jis gade nan figi ou."
  
  Yo te deplase byen vit, yo te inyore mizik k ap flannen an, kò yo k ap balanse, anplwaye nan ba a ki t ap kouri dèyè nan foul moun yo ak plato ki te balanse byen sou tèt yo. Koup la t ap diskite byen fò, mesye a te peze yon kolòn, fanm nan t ap rele nan zòrèy li. Yon gwoup fanm nan laj mwayen t ap swe ak soufle pandan yo te chita nan yon wonn ak jele vodka ak ti kiyè ble nan men yo. Te gen tab ki ba yo gaye toupatou nan etaj la, pi fò nan yo plen ak bwason san gou anba parapli. Okenn moun pa t pou kont li. Anpil nan mesye yo te fè yon doub pran lè Mai ak Alicia te mouri, anpil deranje mennaj yo. Mai avèk sajès inyore atansyon a. Alicia te ankouraje li.
  
  Yo te rive nan yon zòn kòd ki gen kloti, ki te fèt ak galon lò epè ki te lonje ant de poto kòd fò an kwiv. Etablisman an te sanble yo asime ke pa gen moun ki ta aktyèlman defi de malfra yo sou chak bò.
  
  Kounye a youn nan yo te avanse ak palmis li soti epi politès te mande Mai pou l fè bak.
  
  Ti fi Japonè a byen vit souri. "Claude voye nou wè..." Li pran yon poz, kòm li t ap reflechi.
  
  "Pilipo?" Lòt bandi a pale byen vit. "Mwen ka konprann poukisa, men ki moun ki nèg sa a?"
  
  "Gad kò".
  
  De gwo mesye yo te gade Drake tankou chat kap vire yon sourit. Drake te souri anpil nan yo. Li pa t 'di anyen nan ka aksan angle l' te leve sispèk. Alicia pa t gen okenn enkyetid konsa.
  
  "Se konsa, Pilipo sa a. Ki jan li ye? Eske nou pral pase yon bon moman oswa kisa?"
  
  "O, se li ki pi bon an," te di premye bouncer la ak yon souri move. "Mesye pafè a"
  
  Dezyèm bouncer la t ap gade rad yo. "Ou pa byen-abiye-pou okazyon an. Èske w sèten Claude te voye w?"
  
  Pa te gen okenn tras nan betiz nan vwa Mai a lè li te di, "Mwen byen sèten."
  
  Drake te itilize echanj la pou evalye nich kache yo. Yon ti mach eskalye te mennen nan yon platfòm anlè sou ki te chita yon gwo tab. Te gen anviwon yon douzèn moun ki te chita bò tab la, pifò ladan yo te sanble ase antouzyas pou sijere ke yo te fèk snorted kèk poud grav. Lòt yo jis gade pè ak tris, jèn fanm ak yon koup nan mesye, klèman pa fè pati gwoup la pati.
  
  "Hey Pilipo!" - rele dezyèm bouncer la. "Vyann fre pou ou!"
  
  Drake te swiv ti fi yo moute yon eskalye kout. Li te pi trankil moute isit la. Jiskaprezan li te konte douz mechan ki pa ka konprann, yo tout te gen anpil chans pote zam. Men, lè li te konpare douz ajan lokal yo ak Me, Alicia, ak tèt li, li pa t enkyete.
  
  Li te rete dèyè yo, li te eseye pa atire atansyon sou tèt li otank posib. Sib la te Pilipo, epi yo te kounye a kèk pye lwen. Nayklib sa a te sou reyèlman kòmanse dodine.
  
  Pilipo te gade ti fi yo. Son klik sèk li nan gòj li te endike enterè li. Drake te wè men l 'pran bwason an epi li te voye l tounen.
  
  "Eske Claude te voye ou?"
  
  Pilipo te yon nonm kout, mens. Je lajè li ekspresyon imedyatman te di Drake ke mesye sa a pa t zanmi Claude. Nou pat menm konnen youn lòt. Li te plis nan yon mannken, figi a nan klib la. Consommables.
  
  "Pa vrèman". Mai reyalize sa a tou e nan yon bat je li te transfòme soti nan yon fanm pasif nan yon asasen sansasyonèl. Dwèt angoudi te fouye nan gòj de mesye ki pi pre yo, epi yon gwo souflèt soti nan devan an te voye twazyèm lan nan oubli, tonbe sou chèz li. Alicia vole sou tab la bò kote l, li ateri sou bounda bough @ branch li, janm byen wo nan lè a, epi li choute nonm ki gen tatoo kou yo ap koule tankou dlo nan figi l ak talon pye l. Li te fè aksidan sou bèt ki bò kote l la, li te fè yo toulede sou pye yo. Alicia vole nan twazyèm.
  
  Drake te ralanti an konparezon, men pi plis destriktif. Nonm Azyatik la ak cheve long te kontrekare l 'premye epi li te deplase pi devan lè l sèvi avèk yon konbinezon de jab ak kout pyen devan. Drake te demisyone sou bò a, li te kenbe janm la epi li vire ak gwo fòs toudenkou jiskaske nonm lan te kriye epi li te tonbe, li tounen yon boul ki kriye.
  
  Mesye kap vini an rale yon kouto. Drake souri. Lam la kouri pi devan. Drake kenbe ponyèt la, li kase l, li plonje zam la byen fon nan vant pwopriyetè li a.
  
  Drake te deplase.
  
  Malere krochi yo kouri kite tab la. Li pa t gen pwoblèm. Yo pa ta konnen anyen de Claude. Sèl moun ki te kapab, jan li te espere, kache osi byen fon ke posib nan chèz kwi abondan li a, je l 'laje ak laperèz, bouch li deplase an silans.
  
  "Pilipo." Mai pwoche bò kote l, li mete men l sou kwis li. "Premyèman ou vle konpayi nou an. Koulye a, ou pa fè sa. Sa ki graj. Kisa sa mande pou w vin zanmi m?
  
  "Mwen... mwen gen gason." Pilipo te fè yon jèstasyon sovaj, dwèt li t ap tranble tankou yon moun ki sou wout pou l alkòl. "Tout kote".
  
  Drake te rankontre de bouncers ki te prèske rive nan tèt eskalye yo. Alicia t'ap pase moun ki rete sou bò dwat li yo. Mizik danse lou t ap flan anba a. Kò nan plizyè etap nan entoksikasyon yo te gaye nan tout planche a dans. DJ a melanje ak grunted pou odyans lan prizonye.
  
  "Claude pa t 'voye ou," dezyèm bouncer la soufle, klèman choke. Drake te itilize baro yo nan nechèl la balanse pi devan epi plante tou de pye sou pwatrin gason an, voye l 'tonbe bak nan twou bwi a.
  
  Yon lòt nonm vole sou dènye etap la epi li kouri sou Drake, bra flailing. Anglè a te resevwa yon souflèt nan zo kòt yo ki ta frape yon nonm ki pi fèb. Li fè mal. Advèsè li a pran yon poz, ap tann efè a.
  
  Men, Drake jis te fè yon soupi epi li te delivre yon uppercut fèmen, balanse soti nan plant yo nan pye l 'yo. Bouncer la te leve atè a epi imedyatman pèdi konesans. Bri li te frape tè a te fè Pilipo so vizib.
  
  "Ou te di yon bagay?" Mai te pase zong li byen byen byen okipe sou machwè Awayiyen an ki kouvri ak pay. "Sou mesye ou yo?"
  
  "Eske ou fou? Èske w menm konnen kiyès ki posede klib sa a?"
  
  Mai te souri. Alicia te pwoche bò kote yo tou de, san twouble apre li te voye kat gad kò. "Komik ou ta dwe di sa." Li mete pye l sou kè Pilipo epi li peze anpil. "Nèg sa a, Claude. Ki kote li ye?"
  
  Je Pilipo t ap kouri tankou koukouy. "Mwen... mwen pa konnen. Li pa janm vin isit la. Mwen kouri kote sa a, men mwen... mwen pa konnen Claude."
  
  "Malere." Alicia choute Pilipo nan kè. "Pou ou".
  
  Drake te pran yon ti moman pou eskane perimèt yo. Tout bagay te sanble an sekirite. Li te panche jiskaske li te nen an nen ak pwopriyetè klib la.
  
  "Nou jwenn li. Ou se yon serviteur san valè. Mwen menm dakò ou pa konnen Claude. Men ou sèten ou konnen yon moun ki konnen l. Yon moun ki vizite tanzantan. Yon nonm ki asire w ke ou kenbe tèt ou nan chèk. Kounye a-" Drake te pwan Pilipo nan gòj la, raj li apèn kache. "Ou di m non moun sa a. Oswa mwen pral tòde tèt ou fou."
  
  Chichote Pilipo a pa t tande menm isit la, kote bat loraj yo te toufe pa gwo miray acoustic yo. Drake te souke tèt li jan yon tig souke tèt yon gazèl ki mouri.
  
  "Kisa?"
  
  "Buchanan. Nonm sa a se Buchanan."
  
  Drake te peze pi rèd pandan raj li te kòmanse pran sou. "Di m 'ki jan ou kontakte li." Imaj Kennedy te ranpli vizyon li. Li apèn santi Mai ak Alicia rale l lwen pwopriyetè klib la mouri.
  
  
  CHAPIT DIZUIT
  
  
  Lannwit Awayi an te toujou nan swing. Li te fèk sot pase minwi lè Drake, Me ak Alicia te soti nan klib la epi yo te rele yon taksi ki estasyone. Alicia te kouvri wout chape yo pa san pwoblèm mwen tap mache jiska DJ a, pwan mikwofòn li ak fè pi bon enpresyon rock star li. "Bonjou Honolulu! Kòman fout ou ye? Se konsa, kontan yo dwe isit la aswè a. Nou bèl anpil!" Lè sa a, li san pwoblèm kite, kite dèyè mil sipozisyon sou yon mil bouch.
  
  Kounye a yo t ap pale lib ak chofè taksi a. "Konbyen tan ou panse sa pral pran anvan Pilipo avèti Buchanan?" Alicia mande.
  
  "Ak chans, yo ta ka pa jwenn li pou yon ti tan. Li byen konekte. Men, si yo fè sa-"
  
  "Li p'ap pale," Drake te di. "Li se yon lach. Li pap atire atansyon sou lefèt ke li vire nonm Claude. Mwen ta mete ipotèk mwen sou li."
  
  "Bouncers yo ka gaye pwa yo." Mai te di tou dousman.
  
  "Pifò nan yo san konesans." Alicia ri, answit di plis seryezman. "Men, luten an gen rezon. Lè yo ka mache epi pale ankò, yo pral kriye tankou kochon."
  
  Drake klike sou lang li. "Modi, ou tou de gen rezon. Lè sa a, nou dwe fè li byen vit. Jou lannwit sa a. Pa gen lòt chwa."
  
  "North Kukui Street," Mai te di chofè taksi a. "Ou ka depoze nou toupre mòg la."
  
  Chofè taksi a jete l byen vit. "Toutbon?"
  
  Alicia te atire atansyon li ak yon souri kochon. "Kenbe li desann, senk-o." Jis kondwi."
  
  Chofè taksi a boumonnen yon bagay tankou "Fucking haole," men li vire gade l 'nan wout la epi li tonbe an silans. Drake te reflechi sou kote yo prale. "Si sa a se vre biwo Buchanan a, li pa gen anpil chans pou l la nan moman sa a."
  
  Alicia soufle. "Drakey, Drakey, ou jis pa koute ak anpil atansyon ase. Lè nou finalman reyalize ke nonm sòt la, Pilipo, te gen gòj li tèlman sere nan men ou ke li te vin koulè wouj violèt, nou te pran pou sove lavi ridikil li, epi li te di nou ke Buchanan te gen yon kay."
  
  "Kay?" Drake fè yon grimas.
  
  "Konsènan biznis. Ou konnen dilè sa yo. Yo viv ak manje la, jwe la, òganize travay lokal yo apati de la. Kenbe lòd. Li pral menm kenbe pèp li a toupre. Se yon fèt ki pa sispann, mesye."
  
  "Ki pral ede kenbe evènman yo nan nayklib la sekrè, pou kounye a." Mai te di pandan taksi a te kanpe nan mòg la. "Sonje lè nou te antre nan biwo leman livrezon sa a nan Hong Kong? Nou antre vit, nou sòti byen vit. Men ki jan li ta dwe ye."
  
  "Menm jan lè nou te rive nan kote sa a nan Zurich." Alicia di Drake byen fò. "Se pa tout sou ou, Kitano. Pa twò lwen."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden te antre nan apatman li te ba l nan bilding CIA nan Honolulu epi li te sispann mouri. Ben t ap tann li, li chita sou kabann lan epi li te pann janm li.
  
  Jenn gason an te parèt fatige. Je l 'te san nan fikse nan yon ekran òdinatè pandan plizyè jou, ak fwon li gade yon ti kras rid nan konsantrasyon entans sa yo. Hayden te kontan wè l.
  
  Li byen gade nan sal la. "Èske ou menm ak Karin finalman koupe kòd lonbrit la?"
  
  "Har, har. Li se fanmi." Li te di li kòm si pwoksimite yo te bagay ki pi evidan. "Epi li definitivman konnen wout li nan yon òdinatè."
  
  "Yon IQ nivo jeni pral ede w ak sa." Hayden wete soulye li. Tapi epè a te santi tankou yon zòrye kim anba pye li fè mal. "Mwen sèten ke demen w ap jwenn sa nou bezwen nan jounal Cook."
  
  "Si nou ka detekte yo tout."
  
  "Tout se sou entènèt la. Ou jis bezwen konnen ki kote pou gade."
  
  Ben te fwonte sou li. "Èske... èske li santi ke nou ap manipile isit la? Premye mwen jwenn kavo bondye yo, ak Lè sa a, aparèy transfè yo. Kounye a nou dekouvri ke de yo gen rapò. Epi-" Li pran yon poz.
  
  "Epi kisa?" Hayden te chita bò kote l sou kabann lan.
  
  "Aparèy yo ta ka yon jan kanmenm konekte ak Gates Lanfè yo," li te rezone. "Si Kovalenko vle yo, yo ta dwe la."
  
  "Se pa vre". Hayden te apiye pi pre. "Kovalenko se fou. Nou pa ka pretann konprann panse li."
  
  Je Ben yo te montre ke li te byen vit pèdi tras nan panse li ak fleurit ak lòt moun. Li te bo Hayden pandan li te apiye tèt li nan direksyon pa l. Li te rale ale pandan li te kòmanse fouye ak yon bagay nan pòch li.
  
  "Mwen santi mwen pi byen lè li soti nan zip la, Ben."
  
  "Eh? Non. Mwen te vle sa a." Li pran telefòn selilè li, li chanje ekran an nan jwè MP3 la epi li chwazi yon album.
  
  Fleetwood Mac te kòmanse chante "Second Hand News" nan rimè klasik yo.
  
  Hayden te sipriz. "Dinorok? Vrèman?"
  
  Ben jete l sou do l. "Kèk nan sa yo pi bon pase ou panse."
  
  Hayden pa t 'manke tristès ki pèse kò w nan ton konpayon li a. Li pa t rate tèm chan an, evidan nan tit la. Pou menm rezon ak Ben, li te fè l panse osijè de Kennedy Moore ak Drake ak tout sa yo te pèdi. Non sèlman yo tou de te pèdi yon gwo zanmi nan Kennedy, men lanmò vyolan li te redwi tout zanmi Drake a nan bri background sèlman.
  
  Men, lè Lindsey Buckingham te kòmanse chante sou zèb wo a ak fè bagay li, atitid la byento chanje.
  
  
  * * *
  
  
  Mai mande chofè taksi a pou l tann, men mesye a pa t koute. Le pli vit ke yo soti nan machin nan, li te kòmanse motè a epi li te kondui, pwojeksyon gravye.
  
  Alicia te gade l. "Jerk".
  
  Mai lonje dwèt sou kafou ki devan yo. "Buchanan House la sou bò gòch la."
  
  Yo te mache nan yon silans bèl. Mwa de sa, Drake te konnen sa pa t ap janm rive. Jodi a yo te gen yon lènmi komen. Yo tout te touche pa bagay moun fou Wa sanglan an. Men, si yo gen dwa rete lib, li ka toujou lakòz yo gwo mal.
  
  Ansanm yo te youn nan pi bon ekip nan mond lan.
  
  Yo travèse entèseksyon an epi yo ralanti lè pwopriyete Buchanan te vin parèt. Kote a te inonde ak limyè. Rido yo desann. Pòt yo te louvri pou mizik la te kapab koule nan tout zòn nan. Te ka tande soup mizik rap menm lòtbò lari a.
  
  "Yon vwazen modèl," Alicia te fè kòmantè. "Yon moun tankou sa a - mwen ta jis gen yo vin pi pre epi kraze sistèm stereo modi yo nan mizè."
  
  "Men, pifò moun pa tankou ou," Drake te di. "Se sou sa moun sa yo byen devlope. Yo se entimidatè nan kè. Nan lavi reyèl, yo pote fizi e yo pa gen konpasyon oswa konsyans."
  
  Alicia souri sou li. "Lè sa a, yo pa pral atann yon atak plen echèl."
  
  Mai te dakò. "Nou antre byen vit, nou soti byen vit."
  
  Drake te reflechi sou fason wa san an te bay lòd pou touye anpil inosan. "Ann ale fout yo."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden te toutouni ak swe lè telefòn selilè li sone. Si se pa t 'sonri siyati bòs li a, Jonathan Gates, li ta bloke li.
  
  Olye de sa, li plenn, li pouse Ben ale, li frape bouton repons lan. "Wi?"
  
  Gates pa t menm remake ke li te souf. "Hayden, mwen eskize pou lè sa a an reta. Ou ka pale?"
  
  Hayden imedyatman kase tounen nan reyalite. Pòtay la te merite atansyon li. Laterè li te andire pou peyi l 'te byen lwen pase sans li nan devwa.
  
  "Natirèlman, mesye."
  
  "Dmitry Kovalenko kenbe prizonye manm fanmi uit Senatè Etazini, katòz Reprezantan, ak yon Majistra. Mons sa a pral mennen devan jistis, Jay, pa nenpòt mwayen ki nesesè. Ou gen tout resous yo."
  
  Koneksyon an te koupe.
  
  Hayden te chita ap fikse je nan fènwa a, amour li nèt. Panse li te ak prizonye yo. Inosan yo t ap soufri ankò. Li te mande konbyen lòt moun ki t ap soufri anvan Wa san an te mennen devan jistis.
  
  Ben rale sou kabann lan pou li epi tou senpleman anbrase l tankou li te vle.
  
  
  * * *
  
  
  Drake te antre an premye epi li te jwenn tèt li nan yon koulwa long ak de pòt ouvè sou bò gòch la ak yon kwizin louvri nan fen. Mesye a te desann mach eskalye a, je l toudenkou plen ak chòk lè li te wè Drake antre nan kay la.
  
  "Kisa-?"
  
  Men Mai te deplase pi vit ke je a te kapab wè. Yon segond nonm lan t ap trase nan lè a pou l rele yon avètisman, epi apre sa li t ap glise desann eskalye a ak yon ti ponya nan gòj li. Lè li rive anba a, Mai fini travay li epi li repran ponya li. Drake te deplase nan koridò a. Yo vire agoch nan premye chanm lan. Kat pè je leve je yo nan bwat senp kote yo te chaje eksplozif yo.
  
  Eksplozif?
  
  Drake imedyatman rekonèt C4 la, men li pa t gen tan reflechi pandan mesye yo te pwan zam yo jete neglijans yo. Mai ak Alicia te danse bò kote Drake.
  
  "La!" Drake lonje dwèt sou moun ki pi rapid yo. Alicia te frape l 'ak yon kout pye mechan nan arèt la. Li tonbe atè, li tap bougonnen yon bagay. Nonm ki devan Drake la byen vit mache nan direksyon l, li sote sou tab la pou ogmante wotè ak pouvwa atak li. Drake vire kò l anba vòl nonm lan, epi lè li te ateri, li te frape tou de jenou l nan dèyè. Nonm lan rele ak raj ak krache vole soti nan bouch li. Drake te bay yon kou rach kraze nan tèt li ak tout fòs brital li ak pouvwa.
  
  Mesye a tonbe san li pa fè son.
  
  Sou bò gòch li, Mai te lanse de grèv nan siksesyon rapid. Tou de te double sou ak blesi nan vant yo, sipriz ekri sou tout figi yo. Drake byen vit itilize yon priz lanmò pou enkapab youn pandan Mai te frape lòt la.
  
  "Kite". - Drake sifle. Yo ta ka pa konnen li, men sa yo te toujou mesye Blood King la. Yo te gen chans ke Drake te prese.
  
  Yo tounen nan koridò a epi yo desann nan yon lòt chanm. Pandan yo te glise andedan, Drake te wè kwizin nan. Li te plen ak gason, yo tout t ap gade yon bagay sou yon tab ki ba. Son rap ki t ap soti anndan an te tèlman fò ke Drake te prèske espere yo soti al kontre l. Mai kouri devan. Lè Drake te antre nan chanm nan, li te deja kouche yon nonm epi li te deplase nan pwochen an. Yon nèg ki gen yon bab epè kouri sou Drake, li deja gen yon revòlvè nan men l.
  
  "Kisa ou te fè-?"
  
  Fòmasyon se te tout bagay nan atizay la nan konba, ak Drake te tounen pi vit pase yon politisyen te kapab eskive yon kesyon kle. Menm lè a, li leve janm li, li frape revòlvè a soti nan men mesye a, epi li fè yon etap pi devan epi kenbe l nan lè a.
  
  Li vire zam nan.
  
  "Viv nan epe a." Li tire. Nonm Buchanan tonbe bak nan yon eksplozyon atistik. Mai ak Alicia imedyatman pran yon lòt zam afe jete lè yon moun te rele byen fò nan kwizin nan. "Hey, moun fou! Kisa w ap fè?"
  
  Drake souri. Aparamman kout zam pa t 'yon tande nan kay sa a. Byen. Li te mache nan pòt la.
  
  "De," li te chichote, ki endike ke espas ki la nan pòt la sèlman te ba yo de plas pou manevwe. Mai te chita dèyè li.
  
  "Ann donte chen sa yo." Drake ak Alicia soti, tire, vize forè a nan pye ki te antoure tab la.
  
  San flite ak kò tonbe atè a. Drake ak Alicia te avanse, yo konnen chòk ak tranbleman t ap konfonn ak entimide opozan yo. Youn nan gad Buchanan yo vole sou yon tab ki ba epi li frape Alicia, li voye l sou kote. Mai te antre nan espas sa a, li te defann tèt li, pandan gad la te bay dwèt li de fwa. Mai te pran chak souflèt sou avanbra l anvan li frape l byen fò sou pon nen li ak pistolè li.
  
  Alicia te antre nan yon batay ankò. "Mwen te genyen li."
  
  "O, mwen sèten ou te fè, cheri."
  
  "Kòfle m." Alicia lonje zam la sou mesye yo ki t ap kriye. "Yon lòt moun vle eseye? Hm?"
  
  Drake te gade tab ki ba a ak sa ki ladan l yo. Pil C4 lite sifas la nan plizyè etap nan preparasyon.
  
  Ki sa ki lanfè a te planifye Wa a sanglan?
  
  "Kiyès nan nou ki Buchanan?"
  
  Pa gen moun ki reponn.
  
  "Mwen gen yon kontra pou Buchanan." Drake te monte zèpòl. "Men, si li pa isit la, Lè sa a, mwen devine nou pral oblije tire nou tout." Li tire nonm ki pi pre a nan vant lan.
  
  Bri plen sal la. Menm Mai te gade l ak sezi. "Matt-"
  
  Li grogne sou li. "Pa gen non."
  
  "Mwen se Buchanan." Nonm lan, ki te apiye do sou gwo frijidè a, te soufle pandan l te fè yon gwo presyon sou blesi bal la. "Vini non, monchè. Nou pa t fè ou mal."
  
  Dwèt Drake sere sou deklanche a. Li te pran yon gwo kantite kontwòl tèt yo pa tire. "Ou pa fè m mal?" Li vole pi devan epi fè espre mete jenou l sou blesi ki te senyen an. "Ou pa fè m mal?"
  
  Bloodlust plen vizyon li. Chagren enkonsolab te pèse sèvo l ak kè l. "Di m '," li te di anrou. "Di m 'kote Claude ye oswa, Bondye ede m', mwen pral soufle sèvo ou nan tout fou frijidè sa a."
  
  Je Buchanan pa t bay manti. Laperèz lanmò te fè inyorans li transparan. "Mwen konnen zanmi Claude yo," li plenyen. "Men mwen pa konnen Claude. Mwen te kapab di nou zanmi l yo. Wi, mwen ka ba ou yo."
  
  Drake te koute pandan li te di de non ak kote yo. Scarberry ak Peterson. Se sèlman lè enfòmasyon sa a te konplètman ekstrè li lonje dwèt sou tab la plen nan C4.
  
  "Kisa w ap fè la a? Èske w ap pare pou kòmanse yon lagè?"
  
  Repons lan sezi l. "Oke, wi. Batay Hawaii an ap kòmanse, monchè.
  
  
  CHAPIT DIZNEF
  
  
  Ben Blake te antre nan ti biwo li te pataje ak sè li a pou l te jwenn Karin kanpe bò fenèt la. "Bonjou sè".
  
  "Bonjou. Jis gade sa, Ben. Solèy leve nan Hawaii."
  
  "Nou ta dwe sou plaj la. Tout moun ale la pou solèy leve ak solèy kouche."
  
  "Oh, reyèlman? Karin te gade frè li ak yon ti sarcasme. "Ou gade li sou entènèt la, pa vre?"
  
  "Oke, kounye a ke nou isit la, mwen ta renmen soti nan kote sa a bouche epi rankontre kèk moun nan lokalite."
  
  "Pou kisa?"
  
  "Mwen pa janm rankontre yon Awayi."
  
  "Mano se yon modi Awayi, dumbo. Bondye, pafwa mwen mande si mwen te jwenn tou de rezèv nou an nan selil nan sèvo."
  
  Ben te konnen pa t 'gen okenn pwen nan kòmanse yon batay nan lespri ak sè l'. Li te admire bèl bagay la pou kèk minit anvan li te ale nan direksyon pòt la pou vide yo tou de kafe. Lè li tounen, Karin te deja demaraj òdinatè yo.
  
  Ben te mete tas yo akote klavye yo. "Ou konnen mwen ap tann li." Li fwote men l. "Mwen vle di, ap chèche mòso bwa Kapitèn Cook la. Sa a se yon vrè travay detektif paske n ap chèche sa ki kache, pa sa ki evidan."
  
  "Nou konnen pou asire w ke pa gen okenn lyen sou entènèt la ki ta konekte Cook ak Diamond Head oswa Leahy ak Awayiyen yo. Nou konnen Diamond Head se jis youn nan yon seri kòn, vantilasyon, tinèl ak tib lav ki kouri anba Oahu."
  
  Ben pran yon ti ti kafe cho li a. "Nou konnen tou ke Cook te ateri Kauai, nan vil Waimea. Tcheke Waimea pou yon Canyon sansasyonèl ase pou rivalize Grand Canyon an. Moun nan lokalite Kauai te envante fraz orijinal kote yo vizite Hawaii kòm yon jab kulote nan Oahu. Gen yon estati Cook nan Waimea toupre yon mize ki piti anpil."
  
  "Yon lòt bagay nou konnen," Karin reponn. "Pwen an se ke mòso bwa Kapitèn Cook yo isit la." Li tape sou òdinatè li. "En liy".
  
  Ben te fè yon soupi epi li te kòmanse gade premye nan magazin yo vaste. "Kite plezi a kòmanse." Li ploge kas ekoutè li epi li panche dèyè nan chèz li.
  
  Karin te gade l. "Etenn li. Èske sa a miray dòmi an? Ak yon lòt kouvèti? Yon jou, ti frè, ou pral oblije anrejistre nouvo tracks sa yo epi sispann gaspiye senk minit ou t'ap nonmen non."
  
  "Pa di m ou ap pèdi tan ou, sè. Nou tout konnen ou se yon mèt nan sa."
  
  "Èske w pral pote sa ankò? Kounye a?"
  
  "Senk ane pase." Ben leve mizik la epi li konsantre sou òdinatè l. "Senk ane nan ruine. Pa kite sa ki te pase a, epi kraze dis pwochen yo."
  
  
  * * *
  
  
  Travay san dòmi e ak yon ti repo, Drake, Me ak Alicia deside pran yon ti repo. Drake te resevwa yon apèl nan men Hayden ak Kinimaka apeprè inèdtan apre solèy leve. Bouton bèbè a byento rezoud pwoblèm sa a.
  
  Yo te lwe yon chanm nan Waikiki. Se te yon gwo otèl sou wou, chaje ak touris, ki te ba yo yon wo nivo de anonimite. Yo te manje byen vit nan lokal Denny's la, epi yo te dirije nan otèl yo, kote yo te pran asansè a nan chanm yo nan uityèm etaj la.
  
  Yon fwa andedan, Drake rilaks. Li te konnen benefis ki genyen nan alimenté tèt li ak manje ak repo. Li anroule nan yon chèz fasil bò fenèt la, jwi fason solèy la klè Awayi te lave sou li nan fenèt yo franse.
  
  "Ou de te kapab goumen sou kabann lan," li bougonnen san vire. "Yon moun mete alam la pou de è."
  
  Lè sa a, li te kite panse l' ale, rasire ke yo konnen ke yo te gen adrès de mesye ki te pi pre Claude ke yo te kapab. Lapè nan konnen ke Claude te mennen tou dwat nan Bloody King la.
  
  Lapè nan tèt ou nan konesans ke te gen sèlman kèk èdtan kite anvan revanj san.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden ak Kinimaka te pase maten an nan Depatman Lapolis lokal Honolulu. Nouvèl la se te ke kèk nan 'asosye' Claude yo te elimine pandan lannwit lan, men pa te gen okenn nouvèl reyèl. Pwopriyetè klib la, ki rele Pilipo, te di anpil. Plizyè nan bouncers li yo te fini nan lopital la. Li te parèt tou ke manje videyo l 'miraculeuse te fè nwa lè yon gason ak de fanm atake l' jis anvan minwi.
  
  Ajoute sa a yon fiziyad san yon kote nan sant vil la, ki enplike plis nan konplis Claude a. Lè ofisye ame yo te rive sou sèn nan, tout sa yo te jwenn se yon kay vid. Pa gen gason. Pa gen nimewo telefòn. Se sèlman san sou planche a ak tab la kwizin, sou ki tras nan C4 yo te jwenn lè pousyè tè.
  
  Hayden te eseye Drake. Li te eseye rele Alicia. Li te rale Mano sou kote epi li te chichote kòlè nan zòrèy li. "Modi pou yo! Yo pa konnen ke nou gen sipò pou nou aji jan nou wè bon. Yo ta dwe konnen."
  
  Kinimaka te monte zèpòl, gwo zepòl li te monte e tonbe. "Petèt Drake pa vle konnen. Li pral fè li fason li, avèk oswa san sipò gouvènman an."
  
  "Kounye a li se yon chay."
  
  "Oswa yon flèch pwazon k ap vole tou dwat nan kè a." Kinimaka te souri pandan bos li t ap gade l.
  
  Hayden te konfonn pou yon ti moman. "Kisa? Èske lyrics sa yo soti nan yon chante oswa yon bagay?"
  
  Kinimaka te parèt ofanse. "Mwen pa panse sa, chèf. Kidonk," li te gade polisye ki te rasanble yo, "ki sa lapolis konnen sou Claude?"
  
  Hayden pran yon gwo souf. "Li pa etone ke gen anpil kèk. Claude se pwopriyetè ki genyen lonbraj plizyè klib ki ka patisipe oswa pa ka patisipe nan aktivite ilegal. Yo pa wo nan lis la polis siveye. Se poutèt sa, pwopriyetè an silans yo rete anonim."
  
  "Ak tout bagay ki, san okenn dout, te fèt pa Kovalenko."
  
  "San okenn dout. Li toujou benefisye pou yo retire yon kriminèl nan mond reyèl la plizyè fwa."
  
  "Petèt Drake ap fè pwogrè. Si se pa sa, mwen panse ke li ta avèk nou."
  
  Hayden te souke tèt li. "Ann espere ke se ka a. Antretan, nou bezwen choke kèk moun nan lokalite. Epi ou ta dwe kontakte tout moun ou konnen ki ta ka ede nou. Kovalenko te deja kreye yon beny san. Mwen rayi panse ki jan tout bagay sa a ta ka fini."
  
  
  * * *
  
  
  Ben te fè tout sa l kapab pou l konsantre l byen wo. Emosyon li te nan toumant. Sa te gen plizyè mwa depi lavi li te nòmal. Anvan zafè Odin, lide li nan avantur se te kenbe gwoup wòch modèn li a The Wall of Sleep yon sekrè nan men manman l ak papa l. Li te yon nonm fanmi, yon nèrd ki gen bon kè ak yon talan pou tout bagay teknik.
  
  Kounye a li te wè batay la. Li te wè moun yo te touye. Li t ap goumen pou lavi l. Mennaj pi bon zanmi l lan te mouri nan bra l.
  
  Tranzisyon ant monn dechire l.
  
  Mete sou sa presyon pou yo te ak nouvo mennaj li a, yon ajan CIA Ameriken, epi li pa t ' ditou sezi jwenn tèt li floundering.
  
  Se pa ke li te janm di zanmi li yo. Fanmi li, wi, li te kapab di yo. Men Karin poko pare pou sa. Epi li te gen pwoblèm li yo. Li te fèk di li ke apre senk ane li ta dwe deplase, men li te konnen ke si menm bagay la ta janm rive l ', li pral ruine rès lavi li.
  
  Ak rès manm yo nan miray la nan dòmi toujou ap voye tèks li. Ki kote ou ye Blakey? Eske nou reyini ansanm aswè a? Omwen ekri m 'tounen, moun sòt! Yo te gen nouvo tracks pare yo dwe anrejistre. Se te modi rèv li!
  
  Koulye a, bagay ki te ba l gwo repo li anba menas.
  
  Li te panse ak Hayden. Lè mond lan t ap tonbe, li te ka toujou vire panse l sou li, epi tout bagay t ap vin yon ti kras pi fasil. Lide li moute desann. Li te kontinye ap woule nan paj yon liv sou entènèt ke yon moun te transkri apati pwòp griji Cook a.
  
  Li prèske rate li.
  
  Paske, toudenkou, menm kote a, pami rapò metewolojik yo, deziyasyon lonjitid ak latitid, ak detay tou kout sou ki moun ki te pini paske yo pa manje vyann bèf chak jou ak ki moun ki te jwenn mouri nan gréement la, te parèt yon referans kout sou Pòtay Pele a.
  
  "Sè". - Ben souf. "Mwen panse mwen jwenn yon bagay." Li te li yon ti paragraf. "Wow, sa a se istwa yon nonm sou vwayaj yo. Èske w pare pou sa?"
  
  
  * * *
  
  
  Drake te soti nan dòmi lejè nan reveye nan tan li te pran pou louvri je l '. Mai t ap mache ale dèyè l. Li te sonnen tankou Alicia te nan douch la.
  
  "Konbyen tan nou te deyò?"
  
  "Bay oswa pran katrevendis minit. Isit la, tcheke sa a deyò." Mai voye l 'yon pistolè yo te pran nan men Buchanan ak mesye l' yo.
  
  "Ki nòt la ye?"
  
  "Senk revolvè. Tout bagay anfòm. De 38 ak twa 45 kalib. Tout ak magazin twa ka plen."
  
  "Plis pase ase". Drake leve kanpe epi lonje l. Yo te deside ke yo te gen anpil chans fè fas ak yon opozan ki pi grav - moun ki pwòch Claude - kidonk pote zam te obligatwa.
  
  Alicia soti nan twalèt la ak cheve mouye, li rale jakèt li. "Pare pou deplase soti?"
  
  Enfòmasyon yo te resevwa nan men Buchanan te ke tou de Scarberry ak Peterson te posede yon konsesyonè machin ekzotik nan katye Waikiki. Yo rele Exoticars, li te tou de yon priz Yo Vann an Detay ak yon magazen reparasyon. Li te tou lwe pifò kalite machin-wo fen.
  
  Yon kouvèti trè likratif, Drake te panse. San dout fèt pou ede kache tout kalite aktivite kriminèl. Scarberry ak Peterson te san dout fèmen nan tèt chèn alimantè a. Claude ta pwochen.
  
  Yo moute nan yon taksi epi yo bay chofè a adrès konsesyonè a. Li te apeprè ven minit ale.
  
  
  * * *
  
  
  Ben ak Karin sezi pou yo li jounal Kapitèn Cook.
  
  Wè nan je yon lòt moun evènman yo ki te rive pi popilè kòmandan lanmè a plis pase desan ane de sa te byen remakab. Men, lekti istwa a sou vwayaj ki anrejistre men yo toujou trè sekrè anba vòlkan ki pi popilè Hawaii a te prèske akablan.
  
  "Li etonan". Karin te gade kopi li sou ekran òdinatè a. "Sèl bagay ou pa reyalize se briyan prévision Cook. Li te pran avè l moun ki soti nan tout zòn pou anrejistre dekouvèt li yo. Syantis yo. Botanik yo. Atis. Gade-" Li tape ekran an.
  
  Ben apiye pou l wè desen plant la byen egzekite. "Frè".
  
  Je Karin te klere. "Sa a se gwo. Plant sa yo pa te dekouvri oswa dokimante jiskaske Cook ak ekip li a te anrejistre yo epi yo te retounen nan Angletè ak desen sa yo kokenn ak deskripsyon. Yo te trase monn nou an, moun sa yo, yo te pentire peyizaj ak litoral yo jan nou ta senpleman pran foto jodi a. Reflechi sou li".
  
  Vwa Ben te trayi eksitasyon li. "Mwen konnen. Mwen konnen. Men koute sa..."
  
  "Wow". Karin te absòbe nan pwòp istwa li. "Èske w te konnen youn nan ekip Cook yo te William Bligh? Nonm ki te vin kòmandan Bounty a? E ke Prezidan Ameriken an nan epòk la, Benjamin Franklin, te voye yon mesaj bay tout kapitèn lanmè li yo pou yo kite Cook pou kont li, malgre lefèt ke Ameriken yo te nan lagè ak Britanik yo nan epòk la. Franklin te rele l "zanmi komen nan limanite."
  
  "Sè". - Ben sifle. "Mwen te jwenn yon bagay. Koute-yo te rive nan Owhihi, Hawaii, toupre pwen ki pi wo nan zile a. 21 degre 15 minit latitid nò, 147 degre lonjitid nò, 48 minit lwès. Wotè 762 pye. Nou te oblije jete lank toupre Lihi epi ale sou rivaj. Natif natal nou te anboche yo te sanble yo ta dechire vye rad yo nan do nou pou yon boutèy wonm, men yo te vrèman tolere ak konesans."
  
  "Ban m 'vèsyon ki pi kout la," Karin kase. "An Anglè".
  
  Ben gronde sou li. "Bondye, ti fi, ki kote Indiana Jones ou a ye?" Luke Skywalker ou a? Ou jis pa gen okenn sans nan avanti. Se konsa, narrateur nou an, yon nonm yo te rele Hawksworth, te pati ak Cook, sis lòt maren ak yon ti ponyen nan natif natal yo eksplore sa ki natif natal yo te rele Pòtay Pele ". Sa a te fè san yo pa konnen wa lokal la ak gwo risk. Si yo te jwenn sou li, wa a ta touye yo tout. Awayi yo venere Pòtay Pele a. Gid natif natal yo te mande gwo rekonpans."
  
  Karin te fè remake: "Pèlé's Gate dwe te lakòz kèk enkyetid grav pou Cook pran yon risk konsa.
  
  "Oke, Pele te bondye dife, zèklè, van ak vòlkan. Petèt divinite Awayi ki pi popilè. Li te gwo nouvèl. Anpil nan lejand li santre sou li t ap dirije oseyan yo. Fason Awayiyen yo dwe te pale de li pwobableman te pike enterè Cook. Ak prezimableman li te yon nonm arogan nan yon gwo vwayaj dekouvèt. Li pa ta pè deranje wa lokal la."
  
  "Yon nonm tankou Cook pa ta pè anpil."
  
  "Egzakteman. Dapre Hawksworth, moun nan lokalite yo te mennen yo atravè yon pasaj nwa anba kè gwo twou san fon vòlkan an. Yon fwa limyè yo te limen epi, jan Gollum ta di, kèk vire difisil yo te pran, yo tout te kanpe epi yo te sezi nan Pòtay Pele a."
  
  "Etranj. Èske gen yon desen?
  
  "Non. Atis la te kite dèyè akoz vwayaj sa a. Men, Hawksworth dekri sa yo te wè. Yon gwo vout ki te vole tèlman wo ke li te monte anwo sèk ki anwo nan flanm dife nou yo. Ankadreman handmade marketri ak senbòl ti. Entach sou chak bò, de atik ki pi piti ki manke. Mèvèy la te pran souf nou epi nou te vrèman gade jiskaske sant nwa a te kòmanse atire gade nou."
  
  "Se konsa, nan lespri tout moun, sa li vle di se ke yo te jwenn sa yo t ap chèche, men answit reyalize yo te vle plis." Karin souke tèt li.
  
  Ben woule je l sou li. "Mwen panse ke sa ou vle di se, nan lespri a nan tout avanturyé, yo te vle plis. Men ou gen rezon. Pòtay Pele te jis sa. Gate. Li te dwe mennen yon kote."
  
  Karin te rale chèz li. "Kounye a, m ap mande. Ki kote sa te mennen?
  
  Nan moman sa a, telefòn selilè Ben sone. Li gade ekran an epi li woule je l. "Manman ak papa".
  
  
  CHAPIT VEN
  
  
  Mano Kinimaka te renmen kè Waikiki. Li te fèt ak leve soti vivan nan Hawaii, li te pase premye anfans li sou Kuhio Beach anvan fanmi li te ranmase lajan ak demenaje ale rete nan kòt nò ki pi trankil. Navigasyon an te gen klas mondyal, manje a te natif natal menm lè ou te manje deyò, lavi a te gratis jan ou te kapab imajine.
  
  Men, souvni ki pa efase byen bonè li yo te nan Kuhio: plaj la supèrb ak luaus gratis, babekyou plaj Dimanch, navige fasil, moun nan lokalite bon-caractère ak bèl solèy kouche a lannwit.
  
  Kounye a, pandan l t ap kondui sou Kuhio Avenue ak answit Kalakaua, li te remake vye bagay ki manyen yo. Pa fre-fas touris. Se pa moun nan lokalite yo ki pote ranje maten yo nan ji Jamba. Pa gen menm yon vandè krèm glase tou pre Royal Hawaiian an. Se te long flanbo nwa yo te limen chak swa, konplèks komèsyal la kounye a prèske vid kote li te kriye yon fwa, ri nan senp siy avètisman ki gen fòm A ki bloke youn nan koulwa yo ki te di: Si ou pa Spider-Man, la. pon an fèmen.Li senp konsa. Se konsa, Hawaiian.
  
  Li te pase pase ansyen magazen Lassen a, kote li te yon fwa te gade bèl penti yo ak machin kokenn yo. Kounye a li ale. Anfans li te fini. Li te pase sant komèsyal King's Village, ki yon fwa manman l te di l 'te yon fwa rezidans wa Kalakaua. Li te pase pi bèl estasyon lapolis nan mond lan, youn nan dwa sou Waikiki Beach nan lonbraj la nan dè santèn de planch. Apre sa, li te mache pase estati endèstruktibl Duke Kahanamoku a, kouvri kòm toujou ak leis fre, menm sa a li te gade lè li te yon ti gason ak yon milyon rèv toubiyon nan tèt li.
  
  Kounye a, fanmi li te siveye toutotan. Marshals Ameriken yo ak marin crack yo te okipe yo. Kay fanmi an te vid, yo te itilize kòm Garnier pou asasen yo. Li menm li te yon nonm ki make.
  
  Hayden Jay, pi bon zanmi l ak bòs nan travay, te chita bò kote l nan chèz pasaje a, petèt li te wè yon bagay nan figi l, paske li pa t di anyen. Li te blese ak yon kouto, men kounye a prèske refè. Moun ki bò kote l yo te touye. Kòlèg yo. Nouvo zanmi.
  
  Ak isit la li se, tounen lakay li, kote nan anfans li. Memwa plen l 'tankou zanmi ki pèdi depi lontan ki anvi rekonekte avè l. Memwa bonbade l 'soti nan chak kwen lari.
  
  Bote nan Hawaii te ke li te viv nan ou pou tout tan. Li pa t gen pwoblèm si ou te pase yon semèn la oswa ven ane. Karaktè li te timeless.
  
  Hayden finalman ruine atitid la. "Nèg sa a, Capua sa a. Èske li vrèman vann glas kraze soti nan yon kamyonèt?"
  
  "Gen yon bon biznis isit la. Tout moun renmen glas kraze."
  
  "Ase jis".
  
  Mano souri. "Ou pral wè".
  
  Kòm yo te kondwi nan bote nan Kuhio ak Waikiki, plaj parèt detanzantan sou bò dwat la. Lanmè a te klere ak brike blan yo te balanse yon fason ki envite. Mano wè plizyè outriggers ap prepare sou plaj la. Yon fwa sou yon tan, li te fè pati yon ekip outrigger ki te genyen trofe.
  
  "Nou isit la". Li rale nan yon pakin koube ak yon balistrad nan yon bout ki neglije Oseyan Pasifik la. Van Capua a te lokalize nan fen a anpil, nan yon gwo kote. Mano imedyatman remake ansyen zanmi l lan, men li kanpe pou yon ti moman.
  
  Hayden te souri ba li. "Ansyen memwa?"
  
  "Souvni bèl bagay. Yon bagay ke ou pa vle dezòd lè w reimagine yon bagay nouvo, ou konnen?
  
  "Mwen konnen".
  
  Pa te gen okenn konfyans nan vwa li. Mano fè yon long gade bòs li a. Li te yon bon moun - dwat, jis, difisil. Èske w te konnen ki bò Hayden Jay te sou, e ki anplwaye ki te kapab mande plis nan men bòs li a? Depi yo te rankontre premye fwa, li te vinn konnen li byen. Papa l, James Jay, se te yon pisans, yon lejand vre, e li te vo li. Objektif Hayden te toujou kenbe pwomès li, eritaj li. Sa a te fòs kondwi li.
  
  Se konsa, Mano te sezi lè li te anonse ki jan li te serye sou jèn nèrd Ben Blake. Li te panse li t ap pase anpil, anpil tan anvan Hayden te sispann pouse tèt li pou l kontinye viv ak eritaj Mano te santi li te deja depase. Okòmansman, li te panse distans sa a ta etenn flanm dife a, men apre koup la te jwenn tèt yo ansanm ankò. Epi kounyeya yo te sanble pi fò pase tout tan. Èske geek la ba li yon nouvo objektif, yon nouvo direksyon nan lavi? Se sèlman kèk mwa kap vini yo ki pral di.
  
  "Ale". Hayden souke tèt li nan direksyon kamyonèt la. Mano ouvri pòt la epi li pran yon gwo souf nan lè lokal pwòp la. Sou bò gòch li te monte Diamond Head, yon figi frapan kanpe deyò sou orizon an, toujou prezan.
  
  Pou Mano, li te toujou la. Li pa t 'pran l' pa sipriz ke sa a ta ka sou tèt yon gwo mirak.
  
  Ansanm, yo te mache nan kamyon an koupe glas. Capua apiye deyò, li gade yo. Figi li rid nan sipriz, ak Lè sa a, nan plezi otantik.
  
  "Mano? Man! Hey!"
  
  Capua disparèt. Yon segond apre li kouri soti dèyè kamyon an. Li te yon nonm ki gen anpil zepòl, ki te anfòm ak cheve nwa ak yon po nwa. Menm nan premye gade, Hayden te kapab di ke li te pase omwen de zè de tan chak jou sou planch la.
  
  "Kapua." Mano te anbrase ansyen zanmi l. "Te gen kèk, frè."
  
  Capua fè yon bak. "Kisa ou te fè? Di m, ki jan koleksyon vè piki Hard Rock la prale?
  
  Mano te souke tèt li epi l te monte zèpòl. "Ah, yon ti bla bla, e menm plis. Ou konnen. Ou?"
  
  "Dwa. Kiyès Howli ye?"
  
  "Haole..." Mano tounen vin jwenn yon Ameriken konprann, anpil soulajman Hayden. "... sa a se bòs mwen an. Rankontre Hayden Jay."
  
  Rezidan lokal la dwate. "Jan kontan rankontre ou," li te di. "Eske ou se bòs Mano? Wow. Lucky Mano, mwen di."
  
  "Ou pa gen yon fanm, Capua?" Mano te fè tout sa l kapab pou l kache ti jouman an.
  
  "Mwen te achte tèt mwen yon poi-chen. Li, yon bon haole Filipina Awayi-Chinwa, te fè m monte yon tant tout nwit lan, monchè. Pifò Awayen yo te nan ras melanje.
  
  Mano pran yon souf. Poy Dog se te yon nonm ras melanje. Haole se te yon vizitè, epi li pa t nesesèman yon tèm denigrasyon.
  
  Anvan li te kapab di anyen, Hayden te tounen vin jwenn li epi li te mande dousman: "W ap monte yon tant?"
  
  Mano te kriye. Hayden te konnen egzakteman sa Capua te ye, e li pa t gen anyen fè ak kan. "Sa a se fre. Li son bèl. Koute, Capua, mwen bezwen poze w kèk kesyon."
  
  "tirè".
  
  "Èske w te janm tande pale de yon gwo figi mò yo rele Kovalenko? Oswa san wa a?
  
  "Tout sa mwen tande se sa ki nan nouvèl la, frè. Èske li sou Oahu?"
  
  "Petèt. E Claude?
  
  "Non. Si ou te rele Howley non sa a, mwen t ap sonje li." Capua ezite.
  
  Hayden te wè sa. "Men, ou konnen yon bagay."
  
  "Petèt bòs. Petèt mwen konnen. Men, zanmi ou yo la," li te souke tèt li nan direksyon komisarya Waikiki Beach la, "yo pa vle konnen." Mwen deja di yo. Yo pa t 'fè anyen."
  
  "Teste m '." Hayden te rankontre gade nonm lan.
  
  "Mwen tande yon bagay, chèf. Se pou sa Mano vin jwenn mwen, pa vre? Oke, nouvo lajan an ap bay kèk moso grès dènyèman, mesye. Nouvo jwè sou tout sèn nan, ap fè pati yo pa janm pral wè semèn pwochèn."
  
  "Nouvo lajan?" - Mano fè eko. "Kote?" - Mwen mande.
  
  "Okenn kote," Capua te di seryezman. "Mwen vle di, isit la, mesye. Dwa isit la. Yo te toujou majinalize, men kounye a yo se moun rich."
  
  Hayden pase yon men nan cheve l. "Kisa sa a di ou?"
  
  "Mwen pa patisipe nan sèn sa a, men mwen konnen li. Yon bagay k ap pase oswa ki pral rive. Anpil moun te peye anpil lajan. Lè sa rive, ou aprann kenbe tèt ou desann jiskaske move bagay yo pase."
  
  Mano te gade oseyan briyan an. "Eske ou sèten ou pa konnen anyen, Capua?"
  
  "Mwen fè sèman sou chen mwen an."
  
  Capua te pran poi li oserye. Hayden lonje dwèt sou kamyonèt la. "Poukisa ou pa fè nou kèk, Capua."
  
  "Sètènman".
  
  Hayden te fè yon figi nan Mano pandan Capua t'ap mache ale. "Mwen panse ke li vo yon eseye. Èske w gen yon lide sou kisa l ap pale?"
  
  "Mwen pa renmen son sa ki pral rive nan vil mwen an," Mano te di epi lonje men pou kèk glas bab. "Kapua. Di mwen non ou, frè. Ki moun ki ta ka konnen anyen?
  
  "Genyen yon nèg lokal, Danny, ki rete la sou ti mòn lan." Regard li te ale nan Diamond Head. "Rich. Paran li yo, yo ap elve l 'tankou yon howley." Li te souri bay Hayden. "Di li tankou yon Ameriken. Mwen pa panse ke gen anyen ki mal ak sa. Men, li pi serye ak kochon. Li jwenn yon kout pye nan konnen kaka, èske ou konprann mwen?"
  
  Mano te sèvi ak yon kiyè epi li te fouye yon gwo moso glas ki gen koulè lakansyèl. "Èske nèg la renmen pran pòz li se yon gwo piki?"
  
  Capua souke tèt. "Men, se pa vre. Li se jis yon ti gason k ap jwe jwèt yon gason."
  
  Hayden manyen men Mano. "Nou pral fè Danny sa a yon vizit. Si gen yon nouvo menas, nou ta dwe konnen sa tou."
  
  Capua souke tèt nan direksyon kòn glas yo. "Yo se nan depans lan nan etablisman an. Men ou pa konnen mwen. Ou pa janm vin wè mwen."
  
  Mano bay ansyen zanmi l souke tèt li. "Sa san di, frè."
  
  
  * * *
  
  
  Capua te ba yo adrès la, ke yo te pwograme nan GPS machin nan. Kenz minit apre yo rive nan yon pòtay nwa fè fòje. Lokal la te desann tounen nan oseyan an, konsa yo te kapab sèlman wè fenèt yo nan etaj anwo gwo kay la.
  
  Yo soti nan machin nan, sous dlo yo te kriye bò kote Mano. Mano mete men l sou gwo baryè a epi li pouse. Jaden devan an te fè Hayden kanpe epi gade.
  
  Surfboard kanpe. Nouvo kamyon kabann louvri. Yon Hammock lonje ant de pye palmis.
  
  "O Bondye mwen, Mano. Èske tout jaden Awayi yo tankou sa a?"
  
  Mano te grimase. "Pa vrèman, non."
  
  Pandan yo tapral sonnen klòch la, yo tande yon bri ki t ap soti dèyè. Yo te mache nan kay la, kenbe men yo pre zam yo. Pandan yo te vire nan dènye kwen an, yo te wè yon jenn gason ki t'ap vole nan pisin nan ak yon fanm ki aje.
  
  "Eskize m!" Hayden rele byen fò. "Nou soti nan Depatman Lapolis Honolulu. Kèk mo?" Li te chichote, apèn tande: "Mwen espere se pa manman l '."
  
  Mano toufe. Li pa t abitye ak chèf li fè blag. Lè sa a, li wè figi l '. Li te mòtèl serye. "Poukisa ou-?"
  
  "Kisa ou vle?" Jenn gason an te mache nan direksyon yo, li te jèstikil anpil. Pandan l te pwoche, Mano te wè je l.
  
  "Nou gen yon pwoblèm," Mano te di. "Li nan kwen."
  
  Mano kite nèg la balanse sovaj. Yon kèk gwo hayrides epi li te nan souf, bout pantalon li kòmanse glise desann. Li pa montre okenn konsyans de sitiyasyon l 'yo.
  
  Apre sa, granmoun aje a kouri vin jwenn yo. Hayden te bat je nan enkwè. Fanm nan vole sou do Kinimake epi li te kòmanse monte l tankou yon ètalyon.
  
  Nan kisa yo mete tèt yo isit la?
  
  Hayden kite Kinimaka pran swen tèt li. Li te gade alantou kay la ak jaden an. Pa te gen okenn siy ke nenpòt lòt moun te lakay ou.
  
  Finalman, Mano te rive souke mons la. Li te ateri ak yon kalòt mouye sou gravye ki te antoure pisin lan epi li te kòmanse rèl tankou yon banshee.
  
  Danny, si se te Danny, te gade l ak bouch li louvri, bout pantalon li te tonbe anba jenou l.
  
  Hayden te gen ase. "Danny!" - li rele nan figi l '. "Nou bezwen pale ak ou!"
  
  
  Li pouse l tounen sou chèz la. Bondye, si papa l te ka wè l kounye a. Li vire, li vide linèt bwason yo, epi li ranpli yo tou de ak dlo nan pisin lan.
  
  Li voye dlo sou figi Danny epi li soufle l dousman. Li imedyatman te kòmanse souri. "Hey ti bebe, ou konnen mwen renmen-"
  
  Hayden fè yon bak. Si okipe kòrèkteman, sa ka travay deyò an favè yo. "Eske ou poukont ou, Danny?" Li te souri yon ti kras.
  
  "Tina isit la. Yon kote." Li te pale nan fraz kout, souf, kòm si kè l 'te travay di pou sipòte yon nonm senk fwa gwosè l. "Fi mwen."
  
  Hayden fè yon soupi anndan ak soulajman. "Anfòm. Kounye a, mwen tande ou se moun ki ka konnen si mwen bezwen enfòmasyon."
  
  "Se mwen". Ego Danny te montre nan brouyar a pou yon segond. "Mwen se moun sa a."
  
  "Pale m 'sou Claude."
  
  Stupe a pran l 'ankò, fè je l' sanble lou. "Claude? Nèg nwa ki travay nan Crazy Shirts la?"
  
  "Non". Hayden fèmen dan li. "Claude, nèg ki posede klib ak ranch toupatou nan Oahu."
  
  "Mwen pa konnen Claude sa a." Onètete pwobableman pa t youn nan pwen fò Danny yo, men Hayden te doute ke li te fo li kounye a.
  
  "E Kovalenko? Eske ou tande pale de li?
  
  Pa gen anyen ki parèt nan zye Danny. Pa gen siy oswa endikasyon de konsyans.
  
  Dèyè li, Hayden te kapab tande Mano ap eseye kalme mennaj Danny a, Tina. Li te deside li pa t 'kapab fè mal eseye yon apwòch diferan. "Oke, ann eseye yon lòt bagay. Gen lajan fre nan Honolulu. Gen anpil nan sa. Ki kote sa a soti, Danny, e poukisa?"
  
  Je timoun nan louvri byen gran, toudenkou limen ak laterè konsa ke Hayden prèske rive jwenn zam nan.
  
  "Sa a ka rive nenpòt ki moman!" - li te di. "Ou wè? Nenpòt lè! Jis... jis rete lakay ou. Rete lakay ou, ti gason." Vwa li te gen enkyetid, kòmsi li tap repete yon bagay yo te di l.
  
  Hayden te santi yon gwo frison kouri nan kolòn vètebral li, menm lè chalè selès la te chofe do l. "Kisa ki ka rive talè, Danny. Vini non, ou ka di m '."
  
  "Atak," Danny te di estipid. "Li pa ka defèt paske li te achte ak peye pou li." Danny te pwan men l ', toudenkou parèt pè modere.
  
  "Teworis ap pwoche, Miss Polis. Jis fè modi travay ou epi pa kite salo sa yo vin isit la."
  
  
  CHAPIT VENNYON
  
  
  Ben Blake te site jounal Kapitèn Cook ak konpayon li Hawksworth kòm li te dekri vwayaj ki pi danjere yon moun janm fè.
  
  "Yo te pase nan Pòtay Pele a," Ben te sezi, "nan fènwa. Nan moman sa a, Cook toujou refere a antre vout la kòm Pòtay Pele a. Se sèlman apre li fin fè eksperyans sa ki pi lwen - li di isit la - li pita chanje referans a Pòtay Lanfè yo."
  
  Karin te vire sou Ben ak je lajè. "Ki sa ki ka lakòz yon nonm tankou Kapitèn Cook eksprime laperèz toutouni konsa?"
  
  "Prèske anyen," Ben te di. "Cook te dekouvri kanibalis. Sakrifis imen. Li te pati nan yon vwayaj nan dlo ki konplètman enkoni."
  
  Karin lonje dwèt sou ekran an. "Li bagay la modi."
  
  "Pi lwen pase pòtay nwa yo se chemen ki pi kondane lèzòm konnen..."
  
  "Pa di m '," Karin kase. "Rezime."
  
  "Mwen pa kapab"
  
  "Kisa? Poukisa?"
  
  "Paske li di isit la - tèks sa a yo te retire nan konvèsyon sa a akòz dout sou otantisite li."
  
  "Kisa?"
  
  Ben te fwonte byen pandan l t ap gade òdinatè a. "Mwen panse si li te ouvè a piblik la, yon moun ta deja eseye envestige."
  
  "Oswa petèt yo te fè epi yo te mouri. Petèt otorite yo te deside ke konesans la te twò danjere pou pataje ak piblik la."
  
  "Men, ki jan nou wè yon dokiman efase?" Ben te pike kèk kle owaza. Pa te gen okenn lyen kache sou paj la. Pa gen anyen ki repwodui. Li te Google non otè a epi li te jwenn plizyè paj ki mansyone Kwonik Cook a, men pa gen okenn plis mansyone nan Hell's Gate, Pele, oswa menm Diamond Head.
  
  Karin te vire gade nan kè Waikiki. "Se konsa, vwayaj Cook nan pòtay lanfè yo te ekri nan listwa. Nou ta ka kontinye eseye." Li fè yon jès nan direksyon òdinatè yo.
  
  "Men, li pral pa itil," Ben te di nan pi bon enpresyon Yoda l 'yo. "Nou pa ta dwe gaspiye tan nou."
  
  "Sa Hayden wè nan ou, mwen p'ap janm konnen." Karin te souke tèt li anvan li vire tou dousman. "Pwoblèm nan se ke nou pa gen okenn fason pou konnen sa nou pral jwenn anba a. Nou ta pral nan lanfè avèg."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden ak Kinimaka te jere yo peze kèk fraz plis soti nan Danny anvan yo deside li te gen bon konprann yo kite yo poukont yo nan fèt dwòg yo. Avèk nenpòt chans, yo tou de pral panse vizit CIA a se te yon move rèv.
  
  Kinimaka te monte tounen nan machin nan, mete men l 'sou volan an kwi mou. "Atak teworis?" li repete. "Nan Waikiki? Mwen pa kwè nan sa."
  
  Hayden te deja konpoze nimewo bòs li a. Pòtay la reponn imedyatman. Li te resite nan kèk fraz kout enfòmasyon yo te ranmase nan men Danny.
  
  Mano te koute repons Gates sou speakerphone. "Hayden, m ap vin pi pre. Kèk èdtan ankò epi mwen pral la. Lapolis konte anpil sou tout kriminèl li te ye pou chèche konnen ki kote ranch la. Nou pral genyen li byento. Mwen pral avèti otorite apwopriye yo sou swadizan atak sa a, men kontinye fouye."
  
  Liy la te mouri. Hayden te sipriz trankil. "Èske li vin isit la? Li gen yon moman difisil pou siviv jan li ye. Ki sa ki byen li pral fè?
  
  "Petèt travay ap ede l fè fas."
  
  "Ann espere. Yo panse ke yo pral byento jwenn kote ranch la. Nou ap swiv teworis yo. Sa nou bezwen kounye a se moun ki pozitif, ki dwat. Hey Mano, èske w panse istwa teworis sa a fè pati konplo Blood King la?"
  
  Mano fè tèt li. "Li te travèse tèt mwen." Je l 'te bwè nan gade nan mayifik, kòm si sere li lwen pou ede konbat fènwa a anvayi.
  
  "Pandan de moun ki dwat, Drake ak de zanmi l yo poko reponn mesaj mwen yo. E lapolis pa konnen tou."
  
  Telefòn selilè li sone, li sezi. Se te Pòtay la. "Mesye?"
  
  "Bagay sa a jis ale fou," li te rele byen klè, byen klè. "Lapolis Honolulu jis resevwa twa lòt menas teworis lejitim. Tout moun nan Waikiki. Tout bagay pral rive byento. Yo te etabli kontak ak Kovalenko."
  
  "Twa!"
  
  Pòtay la toudenkou fèmen pou yon segonn. Hayden vale, li santi vant li boulvèse. Laperèz nan je Mano fè l swe.
  
  Gates te pran kontak ankò. "Se pou gen kat. Gen plis enfòmasyon jis te otantifye. Kontakte Drake. Ou nan batay lavi ou, Hayden. Ou dwe mobilize."
  
  
  * * *
  
  
  Wa san an te kanpe sou pil ki te monte a, yon souri frèt sou figi l, plizyè nan lyetnan ou fè konfyans li yo te kanpe devan l ak anba l. "Li lè," li te di tou senpleman. "Sa a se sa nou t ap tann, sa nou te travay pou. Sa a se rezilta tout efò mwen yo ak tout sakrifis ou yo. "Se la," li te pran yon poz efektivman, "tout fini."
  
  Li te tcheke figi yo pou nenpòt siy pè. Pa t gen okenn. Vreman vre, Boudreau te sanble prèske kontan pou yo te pèmèt yo tounen nan batay la san.
  
  "Claude, detwi ranch la. Touye tout prizonye yo. Epi..." Li souri. "Lage tig yo. Yo dwe okipe pouvwa pou yon ti tan. Boudreaux, jis fè sa ou fè, men plis brital. Mwen envite ou satisfè nenpòt nan volonte ou. Mwen envite w enpresyone m. Non, choke m. Fè li, Boudreaux. Ale nan Kauai epi fèmen ranch la la."
  
  Wa Sanglan te pran yon dènye gade sou kèk mesye ki te rete yo. "Kòm pou ou ... ale debouche lanfè nan Hawaii."
  
  Li te vire do l, bwose yo sou kote, epi li te pran yon dènye gade kritik sou transpò li yo ak mesye yo ak anpil atansyon chwazi ki ta akonpaye l 'nan pwofondè ki mòtèl yo anba Diamond Head.
  
  "Pa gen moun ki fè sa depi Cook epi ki te viv pou rakonte istwa a. Okenn gason pa t janm gade pi lwen pase senkyèm nivo lanfè a. Pèsonn pa janm dekouvri kisa sistèm pèlen an te bati pou kache. Nou pral fè li."
  
  Lanmò ak devastasyon te tou de dèyè ak devan l '. Aparisyon nan dezòd te inevitab. Wa san an te kontan.
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake te mache nan pakin Exoticars, men nan men ak 'mennaj' li, Alicia Miles. Te gen yon sèl machin lokasyon ki estasyone la, yon lokasyon Basic Dodge ki pwobableman te fè pati yon koup nan touris ki te lwe youn nan nouvo Lamborghinis yo pou yon èdtan. Lè Drake ak Alicia te antre nan choroum alamòd la, nonm ki byen ra ak ekipaj la te deja anba nen yo.
  
  "Bon apremidi. Eske mwen ka edew?"
  
  "Kiyès ki pi rapid?" Drake te fè yon figi enpasyan. "Nou gen yon Nissan nan kay la ak mennaj mwen an vle fè eksperyans yon vitès reyèl." Drake fè yon klin. "Ta ka jwenn mwen kèk pwen bonis, si ou konnen sa mwen vle di."
  
  Alicia te souri dous.
  
  Drake te espere ke Mai te kounye a awondi dèyè gwo choroum la, kenbe deyò nan je nan garaj la dèyè ak tit nan direksyon nan konplèks la bò kote kloti a. Li pral eseye antre nan lòt bò a. Drake ak Alicia te gen anviwon sis minit.
  
  Sori mesye a te lajè e, san sipriz, fo. "Oke, pifò moun chwazi yon nouvo Ferrari 458 oswa yon Lamborghini Aventador, tou de nan yo se gwo machin." Souri a aktyèlman vin pi laj kòm vandè a montre machin yo nan kesyon an, tou de nan yo te pozisyone devan tout fenèt choroum la. "Men an tèm de reyalizasyon lejand, si se sa w ap chèche, mwen ta ka rekòmande Ferrari Daytona oswa McLaren F1 la." Li leve men l 'nan direksyon dèyè a nan choroum la.
  
  Te gen biwo dèyè la ak sou bò dwat la. Sou bò gòch la te gen yon ranje ti joupa prive kote yo te kapab kolekte enfòmasyon sou kat kredi epi yo te remèt kle yo. Pa te gen okenn fenèt nan biwo a, men Drake te kapab tande figi k ap deplase.
  
  Li konte segonn yo. Mai te dwe rive nan kat minit.
  
  "Eske ou se Mesye Scarberry oswa Mesye Petersen?" li mande ak yon souri. "Mwen te wè non yo sou siy deyò a."
  
  "Mwen se James. Mesye Scarberry ak Mesye Petersen se pwopriyetè yo. Yo nan lakou a."
  
  "SOU". Drake te mete sou yon emisyon gade nan Ferraris ak Lamborghinis. Èkondisyone nan choroum tonbe sou do l. Pa t 'gen okenn son ki soti nan biwo a byen lwen. Alicia te kenbe pou tèt li, jwe madanm nan bon karaktè pandan y ap kreye espas.
  
  Yon minit anvan Mai te oblije sòti nan pòt bò yo.
  
  Drake te pare.
  
  
  * * *
  
  
  Tan te vole pase yo nan yon vitès alarmant, men Ben te espere ke lide fou Karin a ta bay fwi. Premye etap la se te chèche konnen ki kote mòso bwa orijinal Kapitèn Cook yo te kenbe. Sa a te tounen yon travay fasil. Dokiman yo te kenbe nan Achiv Nasyonal yo, toupre Lond, nan yon bilding gouvènman an, men yo pa an sekirite tankou nan Bank Angletè.
  
  Jiskaprezan byen.
  
  Pwochen etap la se te pote Hayden. Li te pran yon bon bout tan pou jwenn pwen yo atravè. Okòmansman, Hayden te sanble ekstrèmman distrè san yo pa te grosye, men lè Karin, ki te sipòte pa Ben, te prezante plan yo, ajan CIA a te mouri an silans.
  
  "Ki sa ou vle?" li toudenkou mande.
  
  "Nou vle ou voye yon vòlè klas mondyal nan Achiv Nasyonal Kew pou pran foto, pa vòlè, epi answit voye yon kopi yon pati enpòtan nan jounal Cook yo nan imèl ba m. Pati ki manke a."
  
  "Eske ou te sou, Ben? Seryezman -"
  
  "Pati ki pi difisil la," Ben ensiste, "pa pral vòl la. Mwen pral asire w ke vòlè a pral jwenn epi voye l pou mwen.
  
  "E si yo kenbe l?" Hayden te pale kesyon an san reflechi.
  
  "Se poutèt sa li dwe yon vòlè klas mondyal ke CIA a te kapab posede gras ak kontra sa a. Epi poukisa, depreferans, li ta dwe deja nan prizon. Oh, ak Hayden, tout bagay sa yo ta dwe fèt nan kèk èdtan kap vini yo. Li reyèlman pa ka tann."
  
  "Mwen okouran de sa," Hayden kase, men Lè sa a, ton li adousi. "Gade, Ben, mwen konnen ou de yo te pouse nan ti biwo sa a, men ou ta ka vle mete tèt ou deyò pòt la epi jwenn dènye enfòmasyon yo. Ou dwe prepare nan ka..."
  
  Ben gade Karin enkyè. "Nan ka kisa? Ou pale kòmsi mond lan pral fini."
  
  Silans Hayden te di l tout sa li te bezwen konnen.
  
  Apre kèk moman, mennaj li te pale ankò: "Ki jan ou bezwen nòt sa yo, jounal sa yo? Èske sa vo pise Britanik yo?"
  
  "Si Wa san an rive nan pòtay lanfè a epi nou dwe ale dèyè l '," Ben te di, "yo pral gen anpil chans pou sèl sous navigasyon nou an. Epi nou tout konnen ki jan Cook te bon ak kat li yo. Yo te ka sove lavi nou."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden te mete telefòn li sou kapo machin li epi li te eseye kalme panse li boulvèse. Je l 'te rankontre Mano Kinimaki nan vit machin nan, epi li klèman santi laterè a ebulisyon nan tèt li. Yo jis resevwa nouvèl ki pi terib, ankò nan men Jonathan Gates.
  
  Se pa tankou teworis yo ta pral frape plizyè kote sou Oahu.
  
  Kounye a yo te konnen li te pi mal pase sa.
  
  Mano te monte soti, vizib souke. "Ki moun ki te sa?"
  
  "Ben. Li di nou bezwen antre nan Achiv Nasyonal yo nan Angletè pou jwenn li yon kopi jounal Kapitèn Cook yo."
  
  Mano fè yon ti kochon. "Fè li. Jis fè li. Sa fout Kovalenko ap eseye detwi tout sa nou renmen, Hayden. Ou fè tout sa ou kapab pou pwoteje sa ou renmen."
  
  "Britanik-"
  
  "Fuck yo." Mano pèdi tèt li nan stress li. Hayden pa t gen pwoblèm. "Si mòso bwa yo pral ede nou touye salo sa a, pran yo."
  
  Hayden regle panse li. Li te eseye klè tèt li. Li ta pran kèk apèl nan biwo CIA yo nan Lond ak yon rèl byen fò nan bòs nan travay li Gates, men li te panse li te kapab pwobableman fè travay la. Espesyalman nan limyè de sa Gates te fèk di li.
  
  Apre sa, li te konnen byen ke te gen yon ajan CIA patikilyèman bon nan Lond ki te kapab fè travay la san yo pa kraze yon swe.
  
  Mano te toujou ap gade l, li toujou choke. "Èske ou ka kwè apèl sa a? Èske ou ka kwè sa Kovalenko pral fè jis pou distrè atansyon moun yo?"
  
  Hayden pa t 'kapab, men rete an silans, toujou ap prepare diskou li pou Gates ak biwo Lond. Nan kèk minit li te pare.
  
  "Oke, ann swiv youn nan pi move apèl nan lavi nou ak youn ki pral ede nou chanje wòl," li te di epi li konpoze nimewo a sou nimewo vitès.
  
  Menm lè li te pale ak bòs nan travay li epi li te negosye èd etranje pou pirate Achiv Nasyonal Britanik la, pawòl anvan Jonathan Gates te boule nan tèt li.
  
  Se pa sèlman Oahu. Teworis Bloody King yo ap planifye pou frape plizyè zile an menm tan.
  
  
  CHAPIT VENDEZ
  
  
  Drake reprann souf li pandan Mai t ap glise nan pòt bò kote li te wè grefye a.
  
  "Kisa-"
  
  Drake te souri. "Li lè me," li te chichote, epi answit kase machwè nonm nan ak yon fenkatè. San yon son, vandè a vire toutotou epi frape tè a. Alicia te mache pase Lamborghini a, li pare zam li. Drake vole sou vandè a san mouvman. Mai te mache byen vit sou miray dèyè a, li te pase dèyè yon McLaren F1 intact.
  
  Yo te nan miray biwo a nan yon kesyon de segonn. Mank fenèt yo te travay tou de pou yo ak kont yo. Men, ta gen kamera sekirite. Se te jis yon kesyon-
  
  Yon moun kouri soti nan pòt dèyè a, salopet tache ak lwil oliv, cheve long nwa mare tounen ak yon bandana vèt. Drake te peze souflèt li dirèkteman sou patisyon plywood mens la, li koute son ki t ap soti andedan biwo a pandan May t ap pratike mouvman mekanisyen an.
  
  Yo toujou pa t 'fè yon son.
  
  Men, apre sa, plizyè lòt moun te pete nan pòt la, ak yon moun andedan biwo a kite yon rèl. Drake te konnen jwèt la te fini.
  
  "Kite yo genyen li."
  
  Alicia gronde "Fuck yeah" epi li choute pòt biwo a le pli vit ke li louvri, sa ki lakòz li frape tèt mesye a ak yon aksidan. Yon lòt gason soti, je l lajè nan chòk pandan yo t ap gade yon bèl fanm ki gen yon zam ak pozisyon yon konbatan t ap tann li. Li leve fizi a. Alicia tire l nan vant.
  
  Li tonbe nan papòt la. Plis rèl soti nan biwo a. Chòk te kòmanse tounen konpreyansyon. Yo pral byento reyalize ke li ta gen bon konprann yo rele kèk zanmi.
  
  Drake tire sou youn nan mekanisyen yo, li frape l nan mitan kwis la epi li frape l. Nonm lan glise desann McLaren a, kite yon tras san dèyè li. Menm Drake te grimase. Mai te angaje dezyèm mesye a epi Drake te tounen vin jwenn Alicia.
  
  "Nou bezwen antre andedan."
  
  Alicia te deplase pi pre jiskaske li te gen yon bon gade nan enteryè a. Drake glise sou planche a jiskaske li rive nan pòt la. Nan souke tèt li, Alicia te tire plizyè kout zam. Drake te prèske antre nan papòt la, men nan moman sa a yon demi douzèn moun te vole soti ak zam rale epi yo louvri dife ak kòlè.
  
  Alicia vire, kache dèyè Lamborghini. Bal sifle desann bò kote l '. Vit la kraze. Drake glise byen vit ale. Li te kapab wè doulè a nan je nonm lan pandan li te tire sou supercars yo.
  
  Lòt la te wè li tou. Drake te louvri dife yon fraction segond devan l ', li wè l' tonbe lou, pran youn nan kòlèg li yo avè l '.
  
  Alicia vole soti nan dèyè Lamborghini a ak ateri yon koup nan kout pwen kouvèti. Drake te kouri nan direksyon Ferrari a, eskin dèyè kawotchou gwo li yo. Koulye a, chak bal konte. Li te kapab wè Me, kache nan kwen miray biwo a, gade dèyè kote mekanik yo te soti.
  
  Twa nan yo te kouche nan pye l.
  
  Drake fòse yon ti souri. Li te toujou machin nan touye pafè. Pou yon ti moman li te enkyete sou reyinyon inevitab ant Me ak Alicia ak ranbousman pou lanmò Wells, men answit li fèmen enkyetid li nan menm kwen byen lwen ak lanmou li te santi pou Ben, Hayden ak tout lòt zanmi l yo.
  
  Sa a pa t 'kote a kote ou te kapab bay gratis bri nan emosyon sivik ou.
  
  Bal la frape Ferrari a, li ale nan pòt la ak soti lòt bò a. Ak yon aksidan soud, fenèt la devan te eksploze, vè tonbe nan yon kaskad mini. Drake te pwofite distraksyon an pou l sote deyò epi tire yon lòt gason ki te gen anpil moun toupre pòt biwo a.
  
  Amatè, nan kou.
  
  Lè sa a, li wè de mesye ki gen aparans sevè ki t ap kite biwo a ak mitray nan men yo. Kè Drake sote yon batman. Li te montre yon imaj de lòt gason dèyè yo - prèske sètènman Scarberry ak Petersen, ke yo te pwoteje pa mèsenè anboche - anvan li te fè kò l 'pi piti ke posib dèyè kawotchou a masiv.
  
  Son bal vole te eksploze tanpon li. Lè sa a, se ta estrateji yo. Kenbe Alicia ak li anba arestasyon kay jiskaske de pwopriyetè yo chape soti nan pòt dèyè a.
  
  Men, yo pa t planifye pou Me.
  
  Ajan Japonè a te pran yon pè pistolè jete epi li te vini nan kwen an, li te tire sou mesye yo ak mitrayèt. Youn te vole bak tankou si yon machin te frape l, li te tire zam li a anpil e li te gaye konfetti sou plafon an pandan l te tonbe. Lòt la te kondwi patwon li yo dèyè pwòp kadav li epi li te chanje vi li sou Mai.
  
  Alicia te kouri anlè e li te tire yon sèl kout ki te pase nan yon souflèt gad kò a, imedyatman frape l.
  
  Koulye a, Scarberry ak Petersen te pran zam yo tèt yo. Drake fè sèman. Li te bezwen yo vivan. Nan pwen sa a, de lòt gason te antre nan pòt dèyè yo ak bò kote yo, fòse Mai pran kouvèti dèyè McLaren a ankò.
  
  Bal la pèse kò machin nan presye.
  
  Drake te tande youn nan pwopriyetè yo t'ap kriye tankou yon kochon kalua Awayi, kèk mesye ki te rete yo te rasanble bò kote patwon yo epi yo te tire sou machin yo e se poutèt sa atakè yo te kouri nan direksyon garaj dèyè a.
  
  Drake te sezi yon ti tan. Mai te touye de nan gad kò yo, men Scarberry ak Petersen byen vit disparèt deyò pòt la dèyè anba yon lagrèl nan dife ki kouvri.
  
  Drake leve kanpe, li tire, li t'ap mache devan. Pandan tout tan an ap avanse, li bese pou l pran de lòt zam. Youn nan gad dèyè pòt la tonbe, kenbe zepòl li. Lòt la tounen nan yon kouran san.
  
  Drake kouri al nan pòt la, Mai ak Alicia bò kote l. May te tire pandan ke Drake te pran yon ti kout je rapid, ap eseye evalye kote chanm sèvis piblik yo ak garaj.
  
  "Jis yon gwo espas ouvè," li te di. "Men, gen yon gwo pwoblèm."
  
  Alicia te akoupi bò kote l. "Kisa?"
  
  "Yo gen yon Shelby Cobra tounen la."
  
  Mai te woule je l sou li. "Poukisa sa a se yon pwoblèm?"
  
  "Kèlkeswa sa ou fè, pa tire sou li."
  
  "Èske li chaje ak eksplozif?"
  
  "Non".
  
  "Ebyen poukisa mwen pa ka retire li?"
  
  "Paske se Shelby Cobra!"
  
  "Nou jis monte yon choroum plen supercars estipid." Alicia mete yon koud sou kote. "Si ou pa gen kouraj pou fè li, fout."
  
  "Kap". Drake vole sou li. Bal la te pase sou fwon li epi li te pèse miray la andui, li te benyen je l ak kouto lacho. Kòm li te espere, mechan yo tire pandan y ap kouri. Si yo frape anyen, li ta gen chans avèg.
  
  Drake te pran vize, li pran yon gwo souf, li pran mesye yo sou chak bò de bòs yo. Pandan dènye gad kò yo ki te rete yo te tonbe, tou de Scarberry ak Petersen te sanble reyalize ke yo t ap goumen yon batay pèdi. Yo te kanpe, zam pandye bò kote yo. Drake kouri al jwenn yo, dwèt li deja sou deklanche a.
  
  "Claude," li te di. "Nou bezwen Claude, pa ou. Ki kote li ye?"
  
  Toupre, de patwon yo te sanble etranj. Yo tou de te gen figi fatige, pliye ak liy difisil ki fèt nan ane nan pran desizyon san pitye. Je yo te frèt, je yo nan piranha fete. Men yo, toujou kenbe pistolè yo, bese ak anpil atansyon.
  
  Mai lonje dwèt sou zam la. "Jete yo."
  
  Alicia te balanse fanatik li lajè, sa ki te fè li pi difisil pou sib. Drake te prèske wè defèt la nan je patwon yo. Pistol yo te fè aksidan sou planche a prèske an menm tan.
  
  Alicia boumonnen. "Yo sanble ak aji menm jan an. Èske mechan yo nan syèl la fè w tounen klon? E pandan mwen sou sijè a, poukisa nenpòt moun isit la ta tounen nan move nèg la? Kote sa a pi bon pase yon jou fèt nan setyèm syèl la."
  
  "Kiyès nan nou ki Scarberry?" Mai mande, fasil pou l rive nan pwen an.
  
  "Mwen menm," di moun ki gen cheve blond la. "Èske nou te chache Claude nan tout vil la?"
  
  "Sa a se nou," Drake te chichote. "Epi sa a se dènye kanpe nou an."
  
  Yon ti klik te repete nan silans la. Drake te vire, li konnen ke Alicia ta frape sib la, kòm toujou. Garaj la te parèt vid, silans la toudenkou lou tankou yon mòn.
  
  Scarberry te ba yo yon souri jòn. "Nou nan atelye a. Pafwa tout bagay dekonpoze."
  
  Drake pa t gade Alicia, men li te fè l siyal pou l toujou veye. Yon bagay te mal. Li te antre anndan e li te kenbe Scarberry. Ak yon mouvman judo rapid, Drake pran l ', li jete l' sou zepòl li, frape nonm lan byen fò nan beton an. Lè doulè nan je Scarberry te pase, Drake te gen yon zam pwente nan manton li.
  
  "Kote Claude?" - Mwen mande.
  
  "Pa janm tande-"
  
  Drake kase nen yon gason. "Ou gen yon lòt chans."
  
  Scarberry te respire rapid. Figi li te rijid tankou granit, men misk kou li yo te travay di, trayi nève ak laperèz.
  
  "Ann kòmanse tire sou moso yo." Vwa lejè Mai te rive jwenn yo. "Mwen raz".
  
  "Ase jis". Drake te pouse ale, te demisyone sou bò a epi rale deklanche a.
  
  "NOOO!"
  
  Rèl Scarberry te sispann l nan dènye moman posib la. "Claude ap viv nan yon ranch! andedan nan kòt nò a. Mwen ka ba ou kowòdone yo."
  
  Drake te souri. "Apre sa, ale pi devan."
  
  Yon lòt klike sou. Drake te wè ti mouvman an epi kè l te koule.
  
  Oh non.
  
  Alicia revoke. Bal li touye dènye mechan an imedyatman. Li te kache nan kòf la nan yon Shelby.
  
  Drake te gade l. Li te souri tounen ak yon ti jan nan vye malè. Drake te wè ke li ta omwen jwenn tèt li ankò. Li te gen yon karaktè fò ki te kapab fè fas ak pèt.
  
  Li pa t tèlman sèten de tèt li. Li te bay Scarberry prese prese. "Fè vit. Zanmi ou a, Claude, gen yon gwo sipriz."
  
  
  CHAPIT VENNWA
  
  
  Hayden ak Kinimaka pat menm gen tan pou yo kòmanse machin nan lè Drake rele. Li te wè nimewo li sou ekran li epi li te soufle soulajman.
  
  "Drake. Ki kote w ye-"
  
  "Pa gen tan. Mwen gen kote Claude."
  
  "Wi, nou panse sa tou, nèg entelijan. Li etonan sa kèk kriminèl bay pou yon lavi pi trankil."
  
  "Konbyen tan ou konnen? Ki kote w ye?" Drake te tire kesyon tankou yon sèjan egzèsis ki bay lòd.
  
  "Ranti, tig. Nou te resevwa nouvèl la jis yon minit de sa. Koute, nou ap prepare pou enpak imedya. Epi mwen vle di kounye a. Èske w ap jwe?"
  
  "Mwen modi dwat. Nou tout se konsa. Basa sa a se yon etap dèyè Kovalenko."
  
  Hayden te di l sou avètisman teworis yo pandan li te fè siyal Kinimaka pou l kondwi. Lè li te fini, Drake te tonbe an silans.
  
  Apre yon ti moman li te di, "Nou pral rankontre ou nan katye jeneral."
  
  Hayden byen vit konpoze nimewo Ben Blake a. "Operasyon ou te yon siksè. Nou espere ke ajan nou an nan Lond pral jwenn ou sa ou bezwen nan kèk èdtan kap vini yo, apre sa li pral voye kopi dirèkteman ba ou. Mwen espere ke sa a se sa ou bezwen, Ben."
  
  "Mwen espere ke li vrèman la." Vwa Ben te sonnen plis nève ke li te janm tande l pale. "Se yon devine ki an sante, men li toujou yon devine."
  
  "Mwen espere sa tou".
  
  Hayden te jete telefòn li sou tablodbò a epi li te gade lari Waikiki an vid pandan Kinimaka t ap tounen nan katye jeneral la. "Gates panse ke si nou ka fè fas ak Claude byen vit, nou ka sispann atak yo. Yo espere ke Kovalenko ta ka menm la."
  
  Mano fèmen dan li. "Tout moun ap fè li, bòs. Lapolis lokal, fòs espesyal. Tout bagay retresi jiskaske li pete. Pwoblèm lan se ke mechan yo deja la. Yo ta dwe. Li dwe pratikman enposib pou sispann nenpòt atak iminan, kite pou kont li yon demi douzèn atak sou twa zile diferan."
  
  Tout moun ki sou pouvwa a te konvenki ke Kovalenko te aktyèlman bay lòd pou anpil atak pou kenbe tout moun okipe pandan li te ale nan rechèch nan rèv li - yon vwayaj ke li te konsakre dènye pati nan lavi li.
  
  Swiv tras yo nan Kapitèn Cook. Li pi bon ale youn pa youn. Eksplore pi lwen pase pòtay lanfè yo.
  
  Hayden vire toutotou pandan katye jeneral la parèt deyò. Li lè pou nou aji.
  
  
  * * *
  
  
  Drake mennen Me ak Alicia nan bilding CIA a epi yo te imedyatman akonpaye yo anwo kay la. Yo te mennen yo nan yon chanm trè aktif ak aktivite. Nan fen a byen lwen, Hayden ak Kinimaka te kanpe nan mitan yon foul moun lapolis ak pèsonèl militè. Drake te kapab wè SWAT ak Ekip kanbriyolè HPD la. Li te kapab wè inifòm ki san dout te fè pati ekip Operasyon Espesyal CIA yo. Petèt menm kèk Delta ki tou pre.
  
  Dyab la se san dout sou ke san wa a ak soti pou san.
  
  "Èske w sonje lè Wa San an te voye mesye l yo atake Destriktè sa a pou yo vòlè aparèy la?" Li te di. "Epi yo te eseye kidnape Kinimaka an menm tan an? Mwen parye li te yon kontwòl aksidan. Yo jis te vle konnen lang Kinimaki Hawaiian an.
  
  Lè sa a, Drake te sonje ke ni Me ni Alicia te alantou lè mesye Kovalenko yo tache destriktè a. Li souke tèt li. "Pa gen pwoblèm".
  
  Drake remake Ben ak Karin te pake toupre fenèt la. Chak nan yo te gen yon vè nan men yo, epi yo te sanble ak papye woule nan yon diskotè lekòl.
  
  Drake te panse pou l te pèdi nan foul la. Li ta fasil. Pèt Kennedy te toujou bouyi nan san li, sa ki fè li enposib pou l diskite. Ben te la. Ben kenbe l pandan l te mouri.
  
  Li te dwe Drake. Se pa sa sèlman. Drake te oblije anpeche lanmò li. Se sa li te fè. Tan flou epi pou yon moman li te jwenn tèt li nan kay nan York ak Kennedy, kwit manje yon bagay nan kwizin nan. Kennedy te vide wonm nwa nan chodyè a epi li leve je l lè l te griyi. Drake marin estèk la nan bè lay. Li te òdinè. Se te amizan. Mond lan te vin nòmal ankò.
  
  Zetwal klere devan je l 'tankou fedatifis echwe. Lapè te toudenkou tounen e vwa yo te kòmanse sonnen bò kote l. Yon moun te koud li. Yon lòt gason koule kafe cho sou youn nan chèf li yo epi li kouri al nan twalèt tankou yon baton ki soti nan lanfè.
  
  Alicia te gade l byen. "Kisa k ap pase, Drakes?"
  
  Li te pouse nan mitan foul moun yo jiskaske li te vin fas a fas ak Ben Blake. Sa a te moman pafè pou yon kòmantè rapid soti nan Dinorock. Drake te konnen sa. Ben pwobableman te konnen sa. Men, yo tou de te silans. Limyè te koule nan fenèt la dèyè Ben; Honolulu te kanpe ankadre pa solèy, klere syèl ble ak kèk nyaj ridged deyò.
  
  Drake finalman jwenn vwa li. "Èske òdinatè CIA sa yo te itil?"
  
  "Nou swete". Ben te rezime istwa vwayaj Kapitèn Cook nan Diamond Head epi li te fini ak revelasyon ke CIA te itilize yon ajan Britanik pou vòlè Achiv Nasyonal yo.
  
  Alicia tou dousman avanse apre li fin tande nouvèl nan men jèn gason an. "Britanik super vòlè? Kijan li rele?"
  
  Ben bat je nan atansyon a toudenkou. "Hayden pa janm di m '."
  
  Alicia te gade yon ti tan nan ajan CIA a, epi li te souri. "O, mwen parye li pa t 'fè sa."
  
  "Sa sa vle di?" Karin te pale.
  
  Souri Alicia vin yon ti kras visye. "Mwen pa patikilyèman konnen pou diplomasi mwen an. Pa peze l."
  
  Drake touse. "Jis yon lòt kriminèl entènasyonal ke Alicia foutu. Trick la te toujou jwenn sa li pa genyen."
  
  "Se vre," Alicia te di ak yon souri. "Mwen te toujou popilè."
  
  "Oke, si sa a se ajan an mwen panse sou," Mai entèvni nan konvèsasyon yo, "li se konnen li nan entèlijans Japonè yo. Li se... yon jwè. Ak yon trè, trè bon ouvriye."
  
  "Se konsa, li pral pwobableman pran swen nan fen li." Drake te etidye benediksyon vil Pasifik la te pwopaje devan l e li te anvi yon ti lapè tèt li.
  
  "Li pa t janm yon pwoblèm pou li," Alicia te di. "Epi wi, li pral delivre magazin ou yo."
  
  Ben te toujou ap gade ant Alicia ak Hayden, men li kenbe lang li. Diskresyon se te pi bon pati nan divilgasyon nan etap sa a. "Li toujou yon devine edike," li te di. "Men, si nou fini nan pòtay lanfè a, mwen sèten anrejistreman sa yo ka sove lavi nou."
  
  "Mwen espere" - Drake vire epi li gade alantou dezòd la - "Li pa pral rive nan sa. Sanglan wa a ap toujou nan ranch la. Men, si moun sòt sa yo pa prese, Kovalenko pral chape.
  
  "Kovalenko." Alicia te niche bouch li pandan l t ap di sa, li t ap goute revanj li. "Mwen pral mouri pou sa ki te pase Hudson. Ak Boudreau? Li se yon lòt moun ki vrèman make." Li, tou, gade alantou foul moun yo fè bwi. "De tout fason, kiyès ki responsab isit la?"
  
  Kòm si nan repons, yon vwa te soti nan foul moun yo nan ofisye ki antoure Hayden Jay. Lè bri a te tonbe epi yo te ka wè nonm lan, Drake te kontan wè Jonathan Gates. Li te renmen senatè a. Epi li pran lapenn avè l.
  
  "Kòm ou konnen, nou gen yon kote Ranch Kovalenko nan Oahu," Gates te di. "Se poutèt sa, misyon nou dwe gen kat pati. Premyèman, sekirize tout otaj yo. Dezyèmman, rasanble enfòmasyon sou sispèk atak teworis. Twazyèmman, jwenn nonm sa a, Claude ak Kovalenko. Epi katriyèm, jwenn kote de lòt ranch yo."
  
  Gates te pran yon poz pou kite koule sa a antre, epi yon jan kanmenm te jere fè chak gason ak fanm nan chanm nan panse ke li t ap gade yo ak yon sèl mouvman je. "Sa a dwe fèt pa nenpòt mwayen ki nesesè. Kovalenko vle mete anpil lavi an danje pandan rechèch éfréné li. Li fini jodi a."
  
  Pòtay yo louvri. Menm lè a, dezòd nan chanm nan sispann ak tout moun te kòmanse byen vit retounen nan plas yo. Detay yo te byen panse.
  
  Drake te kenbe gade Hayden. Li leve men l sou li, li envite l vini.
  
  "Pran ekipe epi sele chwal ou yo, mesye. Nou pral rive nan ranch Claude nan trant minit."
  
  
  CHAPIT VENNKAT
  
  
  Drake te chita ak zanmi l yo nan youn nan elikoptè lejè Depatman Lapolis Hawaii a epi li te eseye netwaye tèt li pandan yo tap vole byen vit nan direksyon ranch Claude. Syèl la te chaje ak elikoptè ki sanble ak pi lou militè yo. Dè santèn de moun te nan lè a. Gen lòt ki te sou wout yo sou tè a, yo t ap deplase osi vit ke yo te kapab. Pifò lapolis ak pèsonèl militè yo te fòse yo rete nan Honolulu ak zòn Waikiki nan ka atak teworis yo aktyèlman konkretize.
  
  Wa Sanglan te divize fòs yo.
  
  Imaj satelit la te montre anpil aktivite nan ranch la, men anpil nan li te kamouflay, sa ki fè li enposib di sa ki te reyèlman pase.
  
  Drake te detèmine pou l mete santiman l pou Kovalenko. Gates te gen rezon. Otaj yo ak sekirite yo te faktè ki deside isit la. Gen kèk nan aklè ki pi etonan li te janm wè ki te dewoule anba ak bò kote l pandan yo t ap vole nan direksyon Kòt Nò a, men Drake te itilize chak ons volonte l pou l konsantre. Li te sòlda li te yon fwa.
  
  Li pa t 'kapab nenpòt lòt moun.
  
  Sou bò goch li, Mai te pale yon ti tan ak sè li a, Chika, li te tcheke anplis sekirite li epi li te chanje kèk mo trankil pandan yo te kapab. Se te okenn sekrè ke yo te kapab kòmanse yon lagè plen echèl oswa tèt nan yon zòn konba prepare.
  
  Adwat Drake, Alicia te pase tan tcheke ak re-tcheke zam li yo ak ekipman yo. Li pat bezwen eksplike anyen. Drake pa te gen okenn dout ke li ta pote tire revanj li.
  
  Hayden ak Kinimaka te chita anfas, yo toujou ap peze mikwofòn yo epi yo t ap pale oswa yo t ap resevwa mizajou ak lòd. Bon nouvèl la te ke pa gen anyen ki te pase sou Oahu oswa nenpòt lòt zile. Move nouvèl la te ke Blood King te gen ane pou prepare pou sa. Yo pa t gen okenn lide nan kisa yo t ap mache.
  
  Ben ak Karin te rete nan katye jeneral. Yo te bay lòd pou yo rete tann pou imèl ajan an ak Lè sa a, prepare pou posiblite a yon ti jan pè ke yo ta ka gen yo ale anba Diamond Head epi pètèt kraze nan Gates yo nan lanfè.
  
  Yon vwa metalik te soti nan sistèm son Choppers la. "Senk minit nan objektif la."
  
  Kit ou renmen li oswa ou pa, Drake te panse. Nou nan li kounye a.
  
  Elikoptè a te desann byen ba sou fon an, yon vizyon enkwayab pandan li te vole antoure pa plizyè douzèn lòt elikoptè. Sa a te premye vag ki fòme ak sòlda fòs espesyal yo. Chak dezyèm korsè militè ameriken te pare pou ede. Air Force. Marin. Lame.
  
  Vwa a vin ankò. "Sib".
  
  Yo leve tankou yon sèl.
  
  
  * * *
  
  
  Bòt Drake yo te manyen zèb mou epi li te imedyatman anba dife. Li te dezyèm moun ki te soti nan pòt la. Marin nan malere, ki toujou ap goumen, pran yon eksplozyon plen nan pwatrin lan epi li mouri anvan li frape tè a.
  
  Drake etale sou tè a. Bal sifle sou tèt li. Kou mat frape mòso bwa yo bò kote l '. Li te tire yon vole. Mesye ki sou chak bò l 'te rale nan zèb la, yo sèvi ak ti mòn yo woule natirèl pou kouvri.
  
  Devan li te wè yon kay, yon estrikti brik de etaj, pa gen anyen espesyal, men san dout apwopriye pou bezwen lokal Kovalenko a. Sou bò gòch li remake zòn ranch la. Kisa...?
  
  Pè, figi san zam kouri vin jwenn li. Yo gaye agòch ak adwat, nan tout direksyon. Li tande sifle nan ekoutè li
  
  "Match amikal".
  
  Li glise pi devan. Me ak Alicia t ap deplase sou bò dwat li. Finalman Marin yo te rale tèt yo ansanm epi yo te kòmanse rele yon modèl dife kowòdone. Drake te kòmanse deplase pi vit. Moun ki te devan yo te kòmanse fè bak, yo te soti kote yo te kache a epi yo te kouri al nan kay la.
  
  Objektif fasil
  
  Drake kounye a leve ak fòs atak la ak touye moun pandan li kouri, leve pistolè l 'yo. Li te wè prizonye a ap sote sou zèb la, li t ap dirije kay la. Yo pat konnen ke bon mesye yo te rive.
  
  Prizonye a toudenkou tòde epi li tonbe. Mesye Bloody King yo tire zèb sou yo. Drake gwonde, li pran vize sou pistolè a, epi li soufle tèt salo a. Li te tire detanzantan, swa mete moun atè oswa gide moun pou lòt moun ka fini yo.
  
  Li tap chache Claude. Anvan yo te kite elikoptè a, yo tout te montre yon foto adjwen san wa a. Drake te konnen ke li ta dirije evènman nan dèyè sèn nan, devlope yon plan chape. Pwobableman soti nan kay la.
  
  Drake kouri, li toujou ap eskane zòn nan, tire detanzantan. Youn nan mechan yo leve dèyè ti mòn lan, li rive sou li ak yon manchèt. Drake tou senpleman bese zepòl li, sa ki pèmèt momantòm advèsè li a pote l dwat nan direksyon l ', epi li tonbe atè a. Nonm lan ri. Bòt Drake kraze machwè li. Lòt bòt Drake te mache sou men ki te kenbe manchèt la.
  
  Ansyen mesye SAS la vize zam li epi tire. Apre sa, nou te deplase sou.
  
  Li pa t gade dèyè. Kay la te devan, li te sanble gwo, pòt la te yon ti kras louvri, kòm si envite antre. Li evidan sa a se pa wout la yo ale. Drake te choute deyò fenèt yo pandan li te kouri, vize wo. Glass te eksploze nan kay la.
  
  Kounye a, plis ak plis prizonye t ap koule soti nan ranch la. Gen kèk ki te kanpe nan zèb la long, tou senpleman kriyan oswa gade koki-choke. Lè Drake gade yo, li remake ke pifò nan yo t ap kouri nan yon vitès, vole pi devan kòm si yo te chape anba yon bagay.
  
  Apre sa, li wè sa, epi san li tounen glas.
  
  Tèt la, tèt la enposib gwo nan yon tig Bengal, streaked atravè zèb la nan pouswit limyè. Drake pa t 'kapab kite tig yo trape bèt yo. Li kouri al jwenn yo.
  
  Mwen peze ekoutè a. "Tig nan zèb la."
  
  Te gen yon gwo bavardaj nan repons. Gen lòt ki remake bèt yo tou. Drake te gade youn nan bèt yo te vole sou do moun k ap kouri a. Bèt la te gwo, feròs, ak nan vòl imaj la pafè nan dezòd ak masak. Drake fòse janm li ale pi vit.
  
  Yon lòt tèt jeyan kraze nan zèb la kèk yad pi devan. Tig la vole sou li, mizo li tounen yon gwo gronde, dan li te dekouvwi e deja tache ak san. Drake tonbe sou pil la epi li woule, chak nè nan kò li vivan e ap kriye. Pa janm anvan li te patinen konsa parfe. Pa janm anvan li te leve byen vit ak presizyon. Se te kòmsi yon opozan pi feròs te fè soti pi bon gèrye nan li.
  
  Li rale yon pistolè, li vire epi li tire yon bal nan tèt tig la. Bèt la tonbe imedyatman, tire nan sèvo a.
  
  Drake pa t 'reprann souf li. Li byen vit vole atravè zèb la pou ede nonm li te wè atè a kèk segonn anvan. Tig la te parèt sou li, gwonde, gwo misk li yo ap flechi ak ondulasyon pandan li bese tèt li pou l mòde.
  
  Drake tire l 'nan dèyè a, tann jiskaske li vire, epi answit tire l' nan mitan je yo. Li ateri, tout senksan (500) liv, sou nonm li te pral manje a.
  
  pa bon, Drake te panse. Men, li pi bon pase yo chire an miyèt moso epi manje vivan.
  
  Yo te ka tande rèl nan zòrèy li. "Fuck mwen, salo sa yo gwo!" "Yon lòt, Jacko! Yon lòt pou sis ou yo!"
  
  Li te etidye anviwonman li. Pa gen siy tig, jis kaptif pè anpil ak twoup pè. Drake te kouri tounen atravè zèb la, pare pou l pran kouvèti si li te wè nenpòt lènmi, men nan yon kesyon de segonn li te tounen nan kay la.
  
  Fenèt devan yo te kase. Marin yo te andedan. Drake te swiv, siyal Bluetooth san fil li make li kòm zanmitay. Li t ap pase sou rebò fenèt ki te kase a, li te mande ki kote Claude li menm ta ka ye. Ki kote li ta ye kounye a?
  
  Yon vwa chuchote nan zòrèy li. "Te panse ou te kite fèt la bonè, Drakey." Ton soyeux Alicia. "Pou tou de."
  
  Li te wè l. Pasyèlman kache nan klozèt la li te fouye nan. Jezi, èske li t ap gade koleksyon DVD li a?
  
  Mai te dèyè l ak yon zam nan men l. Drake te gade fanm Japonè a leve zam li epi lonje l nan tèt Alicia.
  
  "Mai!" Vwa dezespere li te kriye nan zòrèy yo.
  
  Alicia vole. Figi May fè yon ti souri. "Se te yon jès, Drake. Mwen te lonje dwèt sou koòdone alam la, pa sou Alicia. Poko ".
  
  "Anksyete?" Drake ri. "Nou deja andedan."
  
  "Enfantri a sanble panse li konekte tou ak gwo depo ki nan lakou a."
  
  Alicia fè yon bak epi li vize pistolè li. "Modi si mwen konnen." Li te tire yon vole nan klozèt la. Sparks vole.
  
  Alicia te monte zèpòl. "Sa ta dwe ase."
  
  Hayden, ak Kinimaka cho sou talon l ', tounen nan chanm nan. "Gab la byen fèmen. Siy pyèj booby. Nèg teknoloji yo ap travay sou li kounye a. "
  
  Drake te santi tout bagay mal. "Epoutan nou antre isit la tèlman fasil? Sa a-"
  
  Nan moman sa a, yo te tande yon konmosyon ak son yon moun ki desann nan tèt eskalye a. Vit. Drake pran zam la epi li leve je l.
  
  Epi li te jele nan chòk.
  
  Youn nan mesye Claude te desann eskalye tou dousman, yon men li peze gòj prizonye a. Nan lòt men l ', li te gen malfini dezè a, ki vize nan tèt li.
  
  Men, sa pa t 'plen limit nan chòk Drake a. Yon santiman degoutan parèt lè li rekonèt fanm nan. Se te Kate Harrison, pitit fi ansyen asistan Gates la. Nonm lan ki te an pati blame pou lanmò Kennedy a.
  
  Se te pitit fi li. Toujou vivan.
  
  Mesye Claude te peze zam la byen sou tanp li, sa ki lakòz li fèmen je l ak doulè. Men, li pa t 'rele. Drake, ansanm ak yon douzèn lòt moun nan chanm nan, lonje zam yo sou mesye a.
  
  Men, li pa t 'santi dwa pou Drake. Poukisa nèg sa a te anwo kay la ak yon sèl prizonye? Li te sanble kòm si-
  
  "Retounen!" - nonm lan rele byen fò, sovaj je l 'nan tout direksyon. Swe koule soti nan li an gwo gout. Fason li mwatye te pote ak mwatye pouse fanm nan te vle di ke tout pwa l 'te sou janm do l'. Fanm nan, nan kredi li, pa t 'fè li fasil pou li.
  
  Drake kalkile ke presyon an sou deklanche a te deja mwatye nan sib la. "Deplase! Kite nou soti!" Mesye a desann li yon lòt etap. Sòlda fòs espesyal yo te fè bak nòmalman, men sèlman nan pozisyon yon ti kras plis avantaje.
  
  "Mwen avèti nou, bourik." Nonm swe a t ap respire anpil. "Soti nan move chemen an."
  
  Epi fwa sa a, Drake te kapab wè ke li te vle di li. Te gen dezespwa nan je l, yon bagay Drake te rekonèt. Mesye sa a pèdi tout bagay. Kèlkeswa sa li te fè, kèlkeswa sa li te fè, li te fè anba yon presyon terib.
  
  "Tounen!" nonm lan rele ankò e li te pouse fanm nan yon lòt etap. Men ki te anbrase kou li te tankou yon baton fè. Li te kenbe chak pati nan kò l dèyè l pou l pa prezante tèt li kòm yon sib. Li te yon fwa yon sòlda, gen plis chans yon bon.
  
  Drake ak kòlèg li yo te wè bon konprann nan retrè. Yo te bay nonm lan yon ti kras plis espas. Li desann kèk etap ankò. Drake te pran je Me. Li souke tèt li yon ti kras. Li te konnen tou. Sa a te mal. Se te...
  
  Yon aran wouj. Kalite ki pi terib. Claude, san dout sou lòd Kovalenko, te itilize nonm sa a pou distrè yo. Konpòtman arketip wa san an. Gendwa gen yon bonm nan kay la. Vrè rekonpans la, Claude, te pwobableman yon chape siksè soti nan etab la.
  
  Drake te tann, parfe pare. Chak nè nan kò li te jele. Li nivele kou a. Souf li sispann. Lide li ale vid. Pa t 'gen anyen kounye a, pa chanm nan tansyon plen sòlda, pa otaj la pè anpil, pa menm kay ak domestik ki te antoure l'.
  
  Jis yon milimèt. Sight crosshair. Mwens pase yon pous nan sib la. Yon mouvman. Se tout sa li te bezwen. Ak silans te tout sa li te konnen. Lè sa a, nonm lan te pouse Kate Harrison desann yon lòt etap, ak nan sa a fann segonn nan mouvman, je gòch li gade soti nan dèyè zo bwa tèt fanm nan.
  
  Drake soufle li apa ak yon sèl piki.
  
  Nonm lan vole tounen, li fè kolizyon ak miray la epi glise pase fanm nan kriyan. Li te ateri ak yon aksidan, tèt premye, zam k ap sonnen dèyè l ', epi Lè sa a, yo wè vès li, vant li.
  
  Kate Harrison rele byen fò: "Li gen yon bonm sou li!"
  
  Drake vole pi devan, men Mai ak gwo marin la te deja sote anlè eskalye a. Marin te pwan Kate Harrison. Mai vole sou mèsenè ki mouri a. Tèt li vire nan vès la, nan endikatè a.
  
  "Uit segonn!"
  
  Tout moun kouri al nan fenèt la. Tout moun eksepte Drake. Anglè a kouri pi lwen nan kay la, kouri sou koridò etwat la nan kwizin nan, lapriyè pou yon moun kite pòt la dèyè louvri. Konsa li t ap pi pre Claude lè bonm lan te deklanche. Se konsa, li te gen yon chans.
  
  Atravè koridò a. Twa segonn pase. Nan kwizin nan. Yon gade rapid alantou. De segonn plis. Pòt dèyè a fèmen.
  
  Tan an fini.
  
  
  CHAPIT VENNSENK
  
  
  Drake te louvri dife le pli vit ke li te tande premye eksplozyon an. Li ta pran yon segond oswa de pou rive la. Pòt kwizin nan kraze anba anpil kou. Drake kouri tou dwat sou li, tire tout tan an. Li pat ralanti, li jis frape l ak zepòl li epi li tonbe nan lè a.
  
  Eksplozyon an te pase dèyè l 'tankou yon koulèv atake. Yon lang nan flanm dife pete soti nan pòt la ak fenèt yo, tire moute nan syèl la. Drake t ap woule. Souf dife a te touche l pou yon ti moman epi answit li te retire li.
  
  San ralanti, li vole ankò epi li kouri. Mwi ak bat, men fò anpil detèmine, li te kouri nan direksyon gwo etab la. Premye bagay li te wè se te kadav. Gen kat ladan yo. Teknisyen Hayden kite dèyè pou jwenn aksè. Li te kanpe bò kote yo, li tcheke yo chak pou siy lavi yo.
  
  Pa gen batman kè e pa gen blesi bal. Eske mi sa yo te elèktrize?
  
  Nan yon lòt moman li pa t gen pwoblèm ankò. Devan etab la te eksploze, bwa eklatman ak flanm dife te tire nan yon deksplozyon espektakilè. Drake tonbe sou pil la. Li te tande gwonde yon motè epi li leve je l la jis a tan pou l wè yon flou jòn ki te pete nan pòt ki te kraze yo epi li te vole avèk fòs nan yon antre kay la.
  
  Drake vole leve. Li te pwobableman nan direksyon pou yon elikoptè kache, avyon, oswa kèk lòt pèlen modi. Li pa t 'kapab tann pou ranfòsman. Li kouri antre nan yon etab ki delambre epi li gade alantou li. Li souke tèt li nan enkwayans. Klere gwo twou san fon supercar poli a te klere nan tout direksyon.
  
  Chwazi youn ki pi pre a, Drake te pase segonn presye pou chèche kle a epi Lè sa a, te wè yon seri yo pandye deyò biwo enteryè a. Aston Martin Vanquish la te kòmanse ak yon konbinezon kle ak pouvwa ki, byenke Drake pat abitye, te fè adrenalin li ponpe pandan motè a gwonde fou.
  
  Aston Martin la te vole soti nan etab la ak kawotchou li yo k ap kriye. Drake te lonje l nan direksyon sa li te espere se machin Claude k ap fè vitès. Si sa a te jis yon lòt wonn nan dezoryante, Drake se vise. Tankou, petèt, tout Hawaii. Yo te bezwen dezespereman pran depite Wa san an.
  
  Nan kwen je l, Drake te wè Alicia kanpe bridsoukou. Li pa t tann. Nan retwovizè a, li te wè li fè espre kouri antre nan etab la. Bondye, sa ka antre nan pwoblèm.
  
  Jòn flou devan yo te kòmanse sanble ak yon supercar wo-fen, yon ti jan okoumansman de ansyen koup Porsche Le Mans ki te genyen kous la. Toupre tè a, li anbrase koub wout la, li rebondi kòmsi li tap kouri sou sous dlo. Inoporten pou tèren ki graj, men Lè sa a, wout la Fortin te vin konplètman pave plizyè mil pi wo.
  
  Drake tire sou Vanquish la, li mete zam la ak anpil atansyon sou chèz la dèyè l ', li koute son Bluetooth yo rebondi alantou nan sèvo li. Operasyon ranch la te toujou an plen swing. Otaj yo te libere. Gen kèk ki te mouri. Plizyè gwoup mesye Claude yo te toujou twouve nan pozisyon estratejik yo, yo te mete otorite yo atè. Epi te gen yon demi douzèn tig toujou ki t ap pwonde toutotou, sa ki te lakòz ravaj.
  
  Diferans ki genyen ant Aston Martin ak Porsche te redwi a zewo. Machin angle a te pi bon sou wout ki graj. Drake te pozisyone tèt li dirèkteman dèyè l ', gen entansyon chita bò kote l', lè li te wè nan retwovizè a ke yon lòt supercar t'ap apwoche l '.
  
  Alicia ap kondwi yon ansyen Dodge Viper. Mete konfyans li fè yon bagay ak misk yo.
  
  Twa machin yo te kouri atravè tèren ki difisil, yo pran tou, epi yo te vire sou long dwat. Gravye ak pousyè tè vole alantou ak dèyè yo. Drake te wè wout pave a ap pwoche epi li te pran yon desizyon. Yo te vle fè Claude vivan, men yo te oblije kenbe l anvan. Li te pran anpil prekosyon pou l kontinye koute koze ki te nan kas ekoutè li yo nan ka yon moun te rapòte ke yo te kenbe Claude, men plis kouri dèyè sa a te kontinye, se plis Drake te vin sèten ke mesye ki te devan an se dezyèm Wa san an.
  
  Drake leve zam li epi li kraze vit vit Aston an. Apre yon ti moman nan derapaj danjere, li te reprann kontwòl e li te tire yon dezyèm tou sou Porsche ki t ap sove a. Bal chire nan do li.
  
  Machin nan apèn ralanti. Li pran yon nouvo wout. Drake te louvri dife pandan chofè Le Mans la te akselere, bokal bal yo gaye sou chèz kwi bò kote l. Li lè yo vize nan kawotchou yo.
  
  Men, jis nan moman sa a, youn nan elikoptè yo rale pase yo tout, de figi apiye soti nan pòt yo louvri. Elikoptè a te vire devan Porsche a epi li te plane sou kote. Vaksen avètisman te rache kèk moso nan wout ki devan l la. Drake te souke tèt li nan enkredilite kòm yon men kole soti nan fenèt chofè a epi li te kòmanse tire sou elikoptè a.
  
  Imedyatman, an menm tan, li te retire pye l 'sou akseleratè a ak men l' sou volan an, te pran vize ak lage yon chaj nan anbisyon, konpetans ak ensousyan. Viper Alicia te fè aksidan sou pwòp machin li. Drake te reprann kontwòl, men li te wè zam la vole nan vit machin lan.
  
  Men, piki fou l 'te travay. Li te tire chofè ki t ap sove a nan koud la, epi kounye a machin nan t ap ralanti. Sispann. Drake te sispann Aston a sibitman, li te vole soti epi li te kouri byen vit nan pòt pasaje Porsche a, li te kanpe pou leve zam li epi li te kenbe je l sou tèt figi a tout tan.
  
  "Lage zam ou! Fè li!"
  
  "Mwen pa kapab," te reponn repons lan. "Ou tire m 'nan bra a pou fout mwen, kochon sòt."
  
  Elikoptè a plane pi devan, rotor li yo gwonde pandan motè loraj li a t ap tranble tè a.
  
  Alicia pwoche bò kote miwa Porsche a li tire. Kòm yon ekip, yo vire agoch ak dwa, tou de kouvri nonm nan dèyè volan an.
  
  Malgre grimas la nan agoni sou figi mesye a, Drake rekonèt li nan foto a. Se te Claude.
  
  Li lè pou peye.
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake te sote lè telefòn selilè li sone. Imite Drake, li tou chanje nan Evanescence. Vokal efreyan Amy Lee nan "Lost in Paradise" te parfe matche ak atitid tout moun nan moman sa a.
  
  Enskripsyon Entènasyonal la te parèt sou ekran an, apèl la pa t ap soti nan yon manm fanmi li. Men, nan limyè travay Achiv Nasyonal yo, li ta ka soti nan nenpòt ki kantite ajans gouvènman an.
  
  "Wi?"
  
  "Ben Blake?"
  
  Laperèz te grate kolòn vètebral li ak dwèt byen file. "Kiyès sa?"
  
  "Di mwen". Vwa a te kiltive, angle ak konplètman konfyans. "Kounya. Èske mwen ta dwe pale ak Ben Blake?"
  
  Karin pwoche bò kote l, li li laterè sou figi l. "Wi".
  
  "Anfòm. Byen fè. Èske li te difisil konsa? Non mwen se Daniel Belmonte."
  
  Ben prèske lage telefòn li. "Kisa? Kòman ou ye..."
  
  Yon gwo ri ekskiz te sispann l. "Rilaks. Jis detann zanmi m. Mwen sezi, pou pi piti, ke Alicia Miles ak mennaj ou pa t mansyone... konpetans mwen."
  
  Bouch Ben bouche, li paka di yon mo. Karin pale pawòl sa yo, vòlè? Soti nan Lond? Se li menm?
  
  Figi Ben te di tout bagay.
  
  "Èske chat la mòde lang ou, Mesye Blake? Petèt ou ta dwe abiye bèl sè ou a. Kijan Karin ye?"
  
  Mansyone non sè li a yon ti kras aplodi li. "Ki kote ou te jwenn nimewo mwen an?"
  
  "Pa gen kondesandan anvè mwen. Èske w reyèlman panse sa pral pran de zè de tan pou fè senp operasyon ou te mande m 'fè a? Oswa èske mwen te pase karant minit ki sot pase yo aprann yon ti kras sou... byenfè mwen yo? Hm? Pran tan ou ak sa a, Blakey.
  
  "Mwen pa konnen anyen sou ou," Ben te di defansiv. "Mwen te konseye w-" Li pran yon poz. "Atravè-"
  
  "Mennaj ou? Mwen sèten li te. Li konnen m byen."
  
  "E Alicia?" Karin te kriye, li t ap eseye jete nonm lan nan balans. Yo tou de te tèlman sezi e yo te tèlman san eksperyans ke li pa t menm rive yo avèti CIA.
  
  Te gen silans pou yon ti moman. "Ti fi sa a vrèman fè m pè, pou m di w verite a."
  
  Sèvo Ben te sanble ap kòmanse fonksyone. "Mesye Belmonte, atik ou te mande w kopye a gen anpil valè. Se konsa valab-"
  
  "Mwen konprann li. Kapitèn Cook ak youn nan mesye l yo te ekri l. Pandan twa vwayaj li yo, Cook te fè plis dekouvèt pase nenpòt lòt moun nan listwa."
  
  "Mwen pa vle di valè istorik," Ben kase. "Mwen vle di, li ka sove lavi. Kounye a. Jodi a."
  
  "Vrèman?" Belmonte te sanble vrèman enterese. "Tanpri di m '".
  
  "Mwen pa kapab". Ben te kòmanse santi yon ti kras dezespere. "Tanpri. Ede nou".
  
  "Li deja sou imel ou," Belmonte te di. "Men, mwen pa t ap moun mwen ye si mwen pa t montre w sa mwen vo, èske m? Jwi."
  
  Belmonte fini apèl la. Ben jete telefòn selilè li sou tab la epi klike sou òdinatè li pou kèk segond.
  
  Paj ki manke yo nan jounal chef la parèt nan koulè plen, bèl pouvwa.
  
  "Levels of Hell," Ben li awotvwa. "Cook sèlman te fè li nan nivo senk ak Lè sa a, tounen tounen. O Bondye mwen, ou ka tande sa, Karin? Menm Kapitèn Cook pa t 'fè li pase nivo senk. Sa a... sa a..."
  
  "Yon gwo sistèm pyèj." Karin li byen vit sou zepòl li, memwa foto li ap travay siplemantè. "Pi gwo, pi fou sistèm pèlen ki janm imajine."
  
  "Epi si li tèlman gwo, danjere e elabore..." Ben tounen vin jwenn li. "Imagine gwo ak siyifikasyon mirak sa a mennen nan."
  
  "Enkwayab," Karin te di epi li kontinye.
  
  
  * * *
  
  
  Drake rale Claude soti nan machin ki te tire atè a epi li jete l sou wout la. Rèl doulè li yo rent lè a, nwaye menm gwonde nan elikoptè a.
  
  "Mo moun fou! Ou p'ap janm sispann li. Li toujou genyen. Madichon, bra mwen fè mal, salo!
  
  Drake te pote mitrayil li a nan longè epi li mete ajenou sou pwatrin Claude. "Jis kèk kesyon, zanmi. Lè sa a, doktè yo pral ponpe ou plen ak kèk kaka reyèlman bon gou. Kote Kovalenko? Li la?"
  
  Claude ba li yon figi wòch, li prèske fache.
  
  "Oke, ann eseye yon bagay ki pi senp. Ed Boudreau. Ki kote li ye?"
  
  "Li te pran navèt wiki-wiki la tounen Waikiki."
  
  Drake souke tèt. "Kote de lòt ranch yo?"
  
  "Disparèt." Figi Claude te kase nan yon souri. "Tout bagay pèdi".
  
  "Li ase". Alicia te koute sou zepòl Drake. Li te mache, lonje zam la nan figi Claude, ak anpil atansyon mete bòt li sou koud Claude kraze. Yon rèl enstantane fann lè a.
  
  "Nou ka pran sa a osi lwen ke ou vle," Drake te chichote. "Okenn moun pa bò kote w isit la, zanmi. Nou okouran atak teworis. Swa pale oswa rele byen fò. Li pa enpòtan pou mwen."
  
  "Sispann!" Pawòl Claude te prèske pa konprann. "Puh... tanpri."
  
  "Sa pi bon". Alicia soulaje presyon an yon ti kras.
  
  "Mwen... mwen te avèk Wa san an pou anpil, anpil ane." Claude krache. "Men kounye a li kite m dèyè. Li kite m mouri. Pouri nan peyi kochon. Pou kouvri bourik ou. Petèt pa." Claude te eseye chita. "Kap".
  
  Tout moun te vin mefyan, Drake rale yon pistolè epi li vize zo bwa tèt Claude. "Kòm kalm".
  
  "Li pral regrèt sa." Claude te pratikman bouyon ak kòlè. "Mwen pa pran swen ankò pou tire revanj terib li a." Sarcasm soti nan ton li. "Mwen pa pran swen. Koulye a, pa gen lavi ankò pou mwen."
  
  "Nou konprann." Alicia fè yon soupi. "Ou rayi konpayon mèrdik ou a. Jis reponn kesyon sòlda sexy a."
  
  Te gen yon son nan zòrèy Drake a. Yon vwa metalik te di: "Yo jwenn premye aparèy pòtal la. Li sanble Kovalenko kite sa dèyè."
  
  Drake te bat je epi li te gade Alicia yon ti tan. Poukisa Wa san an ta kite aparèy pòtal la nan yon moman tankou sa a?
  
  Repons senp. Li pa t 'bezwen li.
  
  "Kovalenko tèt Diamond Head, pa vre? Nan pòtay Pele, oswa lanfè, oswa yon lòt bagay. Sa se objektif final li, pa vre?"
  
  Claude fè yon figi. "Lejand sa a li te jwenn te vin tounen yon mani. Yon nonm rich pi lwen pase tout rèv. Yon nonm ki ka jwenn tou sa li vle. Ki sa l ap fè?
  
  "Obsede ak yon bagay li p'ap janm genyen?" Alicia sijere.
  
  "Yon nonm tèlman entelijan, tèlman resous, tounen yon moun sòt nevrotik lannwit lan. Li konnen gen yon bagay anba vòlkan modi sa a. Li te toujou bougonnen ke li te pi bon kwit manje. Sa a Cook aktyèlman vire tounen nan laperèz. Men, pa Dmitry Kovalenko, pa wa a san; li t ap avanse."
  
  Menm Drake te santi yon vag nan presan. "Èske Cook vire tounen? Ki sa ki lanfè la a anba?"
  
  Claude te monte zèpòl, apre sa te plenn ak doulè. "Pa gen moun ki konnen. Men, mwen devine Kovalenko pral premye moun ki konnen. Li sou wout la kounye a."
  
  Kè Drake te sote nan enfòmasyon sa a. Li sou wout la kounye a. Te gen yon tan.
  
  Nan moman sa a, Mai ak yon demi douzèn sòlda te pwoche bò kote yo. Tout moun te koute ak atansyon anvi.
  
  Drake sonje travay k ap vini an. "Nou bezwen kote ranch yo. Epi nou vle Ed Boudreau."
  
  Claude transmèt enfòmasyon an. De plis ranch, youn sou Kauai, lòt la sou Big Island la. Boudreau te sou wout pou Kauai.
  
  "E pou atak teworis yo?" Mai mande tou dousman. "Èske sa a jis yon lòt konplo?"
  
  E kounye a, figi Claude vrèman lonje ak dezespwa ak soufrans ke vant Drake tonbe atè a.
  
  "Non". Claude te plenn. "Yo reyèl. Yo ka ouvri nenpòt ki moman."
  
  
  CHAPIT VENNSIS
  
  
  Ben ak Karin te ale nan fenèt la, yo chak kenbe yon kopi jounal sekrè Kapitèn Cook yo. Pandan yo t ap li ak relire bagay moun fou li genyen an, Ben te poze sè l kesyon sou konpòtman etranj Blood King la.
  
  "Kovalenko dwe te planifye pou ale nan vwayaj sa a lè yo te jwenn aparèy pòtab yo. Li twò byen prepare pou l te òganize tout bagay nan dènye semèn yo. "
  
  "Ane," Karin boumonnen. "Ane planifikasyon, pratik ak grese wou dwat yo. Men, poukisa li riske gwo operasyon sa a pou l ale nan yon ti vwayaj nan Bermuda?
  
  Ben souke tèt li nan youn nan pasaj li t ap li yo. "Bagay fou. Jis fou. Te gen yon sèl bagay ki te ka fè l 'fè sa, sè."
  
  Karin gade oseyan byen lwen. "Li te wè yon bagay sou aparèy ki gen rapò ak Diamond Head."
  
  "Wi, men kisa?"
  
  "Oke, nan fen a, evidamman pa gen anyen ki trè enpòtan." Yo te gade tèt yo souke pandan imaj kamera yo te emisyon nan ranch Blood King la. Yo te konnen megalomaniac la te kite aparèy pòtal la dèyè. "Li pa bezwen li."
  
  "Oswa li kwè ke li ka jis pran li tounen nan volonte."
  
  Dèyè yo, sou uplink operasyonèl la, yo te tande Drake t'ap rele byen fò enfòmasyon li t'ap soti nan Claude depi lontan.
  
  Ben bat je sou Karin. "Li di Bloody King la deja nan Diamond Head. Sa vle di-"
  
  Men, rèl inatandi Karin te jele pwochen mo yo nan gòj li. Li te swiv gade l ', li ratresi je l' ak santi mond li a konfizyon.
  
  Lafimen nwa ki soti nan plizyè eksplozyon soti nan fenèt otèl yo sou Waikiki Beach.
  
  Inyore bri ki soti nan biwo ki bò kote l ', Ben kouri al nan miray la epi limen televizyon an.
  
  Telefòn mobil li sone. Fwa sa a se te papa l. Yo dwe ap gade televizyon tou.
  
  
  * * *
  
  
  Drake ak sòlda yo, ki pa t okipe pou pran otaj oswa defèt kèk pòch rezistans ki te rete yo, te wè emisyon an sou iPhone yo. Kòmandan inite yo a, yon nonm yo te rele Johnson, pirate nan aparèy militè Android epi kontakte pòs kòmand mobil nan Honolulu dirèkteman pandan evènman yo te dewoule.
  
  "Bom te eksploze nan twa otèl nan Waikiki," kòmandan an te repete. "Mwen repete. Twa. Nou navige nan lwès soti nan kòt la. Kalakuau Waikiki. Vag pou Ohana." Kòmandan an koute yon minit. "Yo sanble yo te eksploze nan chanm vid yo, sa ki lakòz panik ... evakyasyon ... anpil ... dezòd. Sèvis ijans Honolulu yo lonje nan limit la."
  
  "Sa a se tout?" Drake aktyèlman te santi kèk soulajman. Li te kapab pi mal anpil.
  
  "Tann..." Figi kòmandan an tonbe. "Oh non".
  
  
  * * *
  
  
  Ben ak Karin te gade nan laterè kòm sèn chanje sou ekran televizyon an. Otèl yo te evakye byen vit. Gason ak fanm kouri, pouse epi tonbe. Yo te kriye, yo te defann moun yo renmen yo epi yo te kriye pandan yo t ap anbrase timoun yo byen. Anplwaye otèl la te vin apre, gade sevè ak pè, men kenbe kontwòl. Lapolis ak ponpye te antre epi sòti nan lobi ak chanm otèl yo, epi prezans yo te santi devan chak otèl. Foto televizyon an te fennen pandan elikoptè a te pran vòl, li te revele yon bèl vizyon sou Waikiki ak ti mòn ki pi lwen yo, majeste Diamond Head Volcano a ak Kuhio Beach, ki pi popilè nan lemonnantye a, kounye a te sal pa vizyon sansasyonèl otèl ki wo ap voye lafimen. ak flanm dife ki soti nan miray ranpa yo ak fenèt yo.
  
  Ekran televizyon an klike ankò. Ben te soufle epi kè Karin te sote. Yo pa t ka menm pale youn ak lòt.
  
  Katriyèm otèl la, nan tout vi nan lemonn antye, te sezi pa teworis maske. Nenpòt moun ki te kanpe nan wout yo te tire sou twotwa a. Dènye mesye a te vire, li souke pwen l sou elikoptè ki t ap plane a. Anvan li antre nan otèl la epi fèmen pòt la dèyè li, li touye yon sivil ki te akoupi bò kote yon taksi ki te pake.
  
  "O Bondye". Vwa Karin te trankil. "E moun pòv anndan yo?"
  
  
  * * *
  
  
  "Rèn Ala Moana te anvayi pa gason ame," kòmandan an te di yo. "Desizifman. Mete yon mask. Mwen pa pè touye." Li te vire gade asasen li nan direksyon Claude. "Konbyen plis atak pral genyen, salo sa ki mal?"
  
  Claude te sanble pè. "Okenn," li te di. "Sou Oahu."
  
  Drake vire do l. Li te oblije reflechi. Li te oblije re-oryantasyon tèt li. Sa a se sa Kovalenko te vle, kenbe yo tout distrè. Reyalite a te ke Kovalenko te konnen ke te gen yon bagay sansasyonèl kache byen fon anba Diamond Head la, epi li te sou wout li nan tap mete reklamasyon pou li.
  
  Yon bagay ki ta ka menm eclipse laterè atak sa yo.
  
  Konsantrasyon li tounen. Pa gen anyen ki chanje isit la. Atak yo te kwonometre parfe. Yo te andikape an menm tan sòlda yo, lame a ak sèvis ijans yo. Men, pa gen anyen ki chanje, yo pa jwenn Wa san an, kidonk-
  
  Plan B te mete an aksyon.
  
  Drake te fè Me ak Alicia yon siy. Hayden ak Kinimaka te deja pre. Gwo Awayiyen an te parèt choke. Drake di li byen klè: "Eske w pare pou sa, Mano?"
  
  Kinimaka prèske gronde. "Mwen modi dwat."
  
  "Plan B," Drake te di. "Kovalenko pa isit la, kidonk nou rete sou li. Rès sòlda yo pral konprann sa nan yon minit. Hayden ak Me, w ap rantre nan atak la sou Kauai. Mano ak Alicia, w ap rantre nan atak la sou Big Island la. Ale nan ranch sa yo. Sove otan ke ou kapab. Epi Alicia..." Figi l te tounen yon glas. "Mwen konte sou ou pou w touye moun. Kite boudreaux sa a mouri yon lanmò brital."
  
  Alicia souke tèt. Se te lide Drake pou kenbe Mai ak Alicia apa lè yo reyalize ke yo ta gen pou separe ekip yo. Li pa t 'vle lanmò Wells ak lòt sekrè yo vin ant sove lavi ak kanpe lènmi an.
  
  Vwa awotè Claude te atire atansyon Drake. "Kovalenko te finanse atak sou Oahu, Kauai ak Big Island jis pou atire atansyon ou. Divize ak konkeri ou. Ou pa ka bat nonm sa a. Li te prepare pou plizyè ane."
  
  Matt Drake leve zam li. "Se poutèt sa mwen pral swiv li nan pòtay lanfè yo epi ba l manje dyab la." Li te dirije nan direksyon elikoptè kago a. "Vini non, moun. Chaje."
  
  
  * * *
  
  
  Ben vit vire lè telefòn selilè li sone. Se te Drake
  
  "Pare?"
  
  "Bonjou Matt. Ou sèten? Èske nou vrèman ale?"
  
  "Nou vrèman ale. Kounya. Èske w te jwenn sa w te bezwen nan men Daniel Belmonte?"
  
  "Wi. Men, li yon ti kras fèb-"
  
  "Anfòm. Èske w te detèmine antre ki pi pre tib lav la?"
  
  "Wi. Gen yon kominote fèmen sou de mil de Diamond Head. Menm jan an tou, gouvènman an Awayi fèmen chak antre li te ye. Nan pifò ka yo, sa a pa anpeche menm yon timoun ki detèmine antre nan."
  
  "Pa gen anyen ki ede. Tande, Ben. Pran Karin epi fè yon moun mennen w nan tib lav sa a. Voye kowòdone yo pou mwen. Fè li kounye a ".
  
  "Ou serye? Nou pa gen okenn lide kisa ki anba a. Ak sistèm pèlen sa a? Sa a pi lwen pase mechanste."
  
  "Kouraj, Ben. Oswa, jan Def Leppard te di li - Ann rock. "
  
  Ben mete telefòn li sou tab la epi li pran yon gwo souf. Karin mete men l sou zepòl li. Yo tou de gade televizyon an. Vwa prezantatè a te tansyon.
  
  "...sa a se teworis sou yon echèl pa janm wè anvan."
  
  "Drake gen rezon," Ben te di. "Nou nan lagè. Nou bezwen ranvèse kòmandan an chèf ènmi nou yo."
  
  
  CHAPIT VENSET
  
  
  Drake te rasanble uit manm nan ekip Delta a, ki te plase l 'nan ka eksplorasyon nan twou wòch yo gwo twou san fon yo te nesesè. Yo te relatif veteran nan depatman an, ki gen plis eksperyans, ak chak moun te yon fwa, nan kèk kote Bondye abandone, te fè operasyon pwòp tèt li.
  
  Anvan yo monte elikoptè a, Drake te soti ak zanmi l yo pou yon ti moman. Wa san an te deja divize fòs Awayi ak gouvènman an, epi kounye a li te pral separe yo.
  
  "Fè atansyon." Drake gade tout moun nan je yo youn apre lòt. Hayden. Mai. Alicia. Kinimaka. "Nou pral oblije pase yon lòt nwit nan lanfè, men demen nou tout pral lib."
  
  Te gen souke tèt ak gruny nan men Mano.
  
  "Kwè sa," Drake te di epi lonje men l. Kat lòt men vin sou li. "Jis rete vivan, mesye."
  
  Avèk sa, li vire epi li kouri nan direksyon elikoptè ap tann lan. Delta Squad t ap fini ekipman yo epi kounye a te pran plas yo pandan l te monte. "Bonjou mesye". Li te gen yon gwo aksan Yorkshire. "Pare pou dechire kochon sa a ki tranpe vodka?"
  
  "Booya!"
  
  "Fuck." Drake fè pilòt la yon siy, ki te leve yo nan lè a. Li te gade ranch la yon dènye fwa epi li te wè zanmi l yo te toujou kanpe nan menm sèk la, ap gade l ale.
  
  Èske l ap janm wè yo tout vivan ankò?
  
  Si li te fè sa, t ap gen yon gwo kalkil. Li ta dwe fè kèk ekskiz. Gen kèk reyalite terib li pral oblije vini ak yo. Men, ak lanmò Kovalenko, li ta pi fasil. Kennedy ta gen revanj, si li pa sove. Epi kounyeya ke li te byen fèm sou santye Wa Sanglan an, lespri l te deja monte yon ti kras pi wo.
  
  Men, dènye kalkil ant Me ak Alicia ka byen vire tout bagay sa yo sou tèt li. Te gen yon bagay gwo ant yo, yon bagay terib. Ak kèlkeswa sa li ye, Drake patisipe. Ak pwi.
  
  Li pa t pran tan pou elikoptè a rive nan kowòdone Ben yo. Pilòt la te ateri yo sou yon moso tè plat sou yon santèn yad de ti konplèks la. Drake te wè Ben ak Karin te deja chita ak do yo sou gwo kloti a. Figi yo te konplètman blan ak tansyon.
  
  Li te bezwen pou yon vye Drake pou yon ti tan. Misyon sa a te bezwen Ben Blake nan pi bon l ', nan pi koul li, epi pandan ke Ben t'ap tire sou tout silenn, Karin te manje sou li. Siksè misyon an te depann de yo tout te nan pi bon fòm nan lavi yo.
  
  Drake te fè yon siyal sòlda Delta yo, li te soti nan elikoptè a, te antoure pa gwo rafal lè, li te kouri nan direksyon Ben ak Karin. "Tout bagay anfòm?" li rele byen fò. "Èske ou pote mòso bwa yo?"
  
  Ben te souke tèt li, toujou yon ti kras pa sèten ki jan yo santi yo sou ansyen zanmi l 'yo. Karin te kòmanse mare cheve l nan do tèt li. "Nou chaje nèt, Drake. Mwen espere ke ou pote yon bagay modinik bon tounen."
  
  Sòlda Delta yo te rasanble bò kote yo. Drake bat bravo pou yon sèl moun, yon gwo moun ki gen bab ak tatoo sou kou li ak bra tankou yon motar. "Sa a se nouvo zanmi m ', siy apèl se Komodo, e sa a se ekip li a. Ekip, rankontre ansyen zanmi m yo, Ben ak Karin Blake."
  
  Te gen souke tèt ak groyman toupatou. De sòlda te okipe pou chwazi kadna senbolik ki te anpeche moun desann youn nan pi popilè tib lav Hawaii yo. Apre kèk minit yo te fè bak epi pòtay la te rete louvri.
  
  Drake te antre nan konpoze an. Platfòm konkrè a te mennen nan yon pòt an metal ki te byen fèmen. Sou bò dwat la te kanpe yon poto wo, sou tèt li yon kamera sekirite wotasyon sondaj zòn nan. Komodo fè de solda menm siy pou yo pran swen pòt la.
  
  "Èske nou gen kèk sijesyon sou sa mwen menm ak mesye m yo pral antre nan?" Vwa rau Komodo fè Ben grimase.
  
  "Nan pawòl Robert Baden-Powell," Ben te di. "Se pou ou pare".
  
  Karin te ajoute: "Pou anyen."
  
  Ben di, "Sa se deviz Boy Scout la."
  
  Komodo te souke tèt li epi li bougonnen "Geeks" anba souf li.
  
  Ben pozisyone tèt li dèyè sòlda nan ki graj kap. "De tout fason, poukisa yo rele ou Komodo? Èske mòde w la anpwazonnen?"
  
  Drake te entèwonp anvan kòmandan Delta a te kapab reponn. "Yo ka rele li yon tib lav, men li toujou yon senp tinèl ki demode. Mwen p'ap joure nou lè m' tabli pwotokòl abityèl yo, men m' a di nou sa. Atansyon pou pyèj booby. Bloody King se tout sou gwo ekspozisyon ak teknik separasyon. Si li ka izole nou, nou se moun ki mouri."
  
  Drake te mache devan, li fè yon jès pou Ben ale apre ak Karin swiv Komodo. Ti gadyen an pa te genyen anyen men yon koup gwo kazye ak yon telefòn ki gen pousyè. Li te pran sant mouye ak mouye e li te fè rezonans ak silans pwofon, primordial ki te pandye nan lè a. Drake te ale pi devan epi byento dekouvri poukisa.
  
  Antre tib lav la te nan pye yo, yon gwo twou ki mennen desann nan fènwa a trennen sou vant.
  
  "Ki distans li ye?" Komodo te avanse e li te jete yon baton lumineux. Aparèy la te klere ak woule pou kèk segond anvan li frape wòch la difisil. "Tou pre. Tache kèk kòd, mesye. Fè vit."
  
  Pandan sòlda yo t ap travay, Drake te koute jan li te kapab. Pa gen yon son ki soti nan fènwa a lank. Li te sipoze ke yo te plizyè èdtan dèyè Kovalenko, men li te gen entansyon ratrape byen vit.
  
  Yon fwa yo te desann epi yo te plante pye yo byen fèm sou planche a lis nan tib lav la, Drake te pran BEARINGS li epi li te dirije nan direksyon Diamond Head. Tiyo a diminye, koule ak koube. Menm ekip Delta a pafwa pèdi balans yo oswa grate tèt yo akòz enprevizib nan arbr vòlkanik la. De fwa li vire sevè, sa ki lakòz Drake panike jiskaske li reyalize ke koub la dou te toujou nan direksyon Diamond Head.
  
  Li te kenbe je l 'sou telemèt la. Fènwa anba tè fèmen sou yo soti nan tout kote. "Limyè devan," Drake di toudenkou epi li sispann.
  
  Yon bagay vole soti nan fènwa a. Yon rafal lè frèt ki soti anba a. Li te kanpe epi li te etidye gwo twou ki devan an. Komodo te mache sou li, li voye yon lòt baton lumineux.
  
  Fwa sa a li tonbe sou kenz pye.
  
  "Anfòm. Komodo, ou menm ak ekip ou a pare. Ben, Karin, ann gade magazin sa yo."
  
  Pandan ekip Delta a te mete yon trépied ki solid sou twou dente a, Drake byen vit li nòt anba yo. Je'l te elaji anvan menm li te fin li premye paj la epi li te pran yon gwo souf.
  
  "Sanlan lanfè. Mwen panse ke nou bezwen pi gwo zam."
  
  Ben leve yon sousi. "Se pa bal nou bezwen la a. Sa yo se sèvo yo."
  
  "Oke, erezman mwen gen tou de." Drake leve zam li. "Mwen panse si nou bezwen koute kèk mizik kaka sou wout la, nou pral tounen vin jwenn ou."
  
  "Ze. Kounye a mwen gen Fleetwood Mac sou iPod mwen an.
  
  "Mwen choke. Ki vèsyon?
  
  "Èske gen plis pase youn?"
  
  Drake souke tèt li. "Mwen panse ke tout timoun ta dwe kòmanse edikasyon yo yon kote." Li fè yon klin sou Karin. "Koman nou ye, Komodo?"
  
  "Fè".
  
  Drake te fè yon etap pi devan, te pwan kòd la tache ak trépied la, epi li te pouse desann tiyo a etranj lumineux. Le pli vit ke bòt li yo manyen anba a, li rale ak lòt moun yo glise desann youn pa youn. Karin, yon atlèt ki resevwa fòmasyon, jere desandan an avèk fasilite. Ben lite yon ti jan, men li te jèn ak anfòm epi evantyèlman te ateri san yo pa kraze yon swe.
  
  "Avant". Drake te mache byen vit nan direksyon Diamond Head. "Veye do ou. Nou ap vin pi pre."
  
  Pasaj la te kòmanse desann. Drake te mande yon ti tan ki jan yon tib lav ta ka detounen soti nan koule natirèl li, men answit reyalize ke magma nan tèt li ta fòse wout li nan chemen an nan pi piti rezistans ak fòs lanfè nan do li. Lav la te kapab pran nenpòt ang li te vle.
  
  Kèk minit ankò te pase epi Drake te kanpe ankò. Te gen yon lòt twou nan etaj la devan, fwa sa a pi piti ak parfe awondi. Lè Komodo lage baton limyè a, yo devine ke arbr a te apeprè trant pye pwofondè.
  
  "Menm pi danjere," Drake te di. "Pran swen tèt nou, nou de."
  
  Lè sa a, li remake ke limyè ki soti nan bwa a lumineux pa t 'reflete pa nenpòt mi wòch. Limyè zoranj li yo te absòbe nan fènwa ki antoure a. Anba yo te gen yon gwo chanm.
  
  Li siyal pou silans. Antanke youn, yo te koute ak anpil atansyon nenpòt son ki soti anba a. Apre yon ti moman nan silans konplè, Drake te kenbe kòd rapèl la ak balanse tèt li sou arbr ki vid la. Li glise byen vit desann longè li jiskaske li te anba plafon an.
  
  Toujou pa gen bri. Li kase yon lòt demi douzèn baton lumineux epi li jete yo nan selil ki anba a. Piti piti, yon limyè anòmal te kòmanse fleri.
  
  Epi Matt Drake finalman te wè sa kèk moun te wè anvan. Yon gwo chanm rektangilè apeprè senkant mèt longè. Parfe etaj lis. Twa mi koube, sou ki gen kèk siy ansyen yo grave, yo pa distenge nan yon distans konsa.
  
  Ak domine yon miray se arch koube ki tèlman kaptive Kapitèn Cook. Pòt nan li ki te tèlman kaptive Wa san an. Ak laterè yo ak bèl bagay ki ta ka kouche pi lwen te ranpli Matt Drake ak konpayon li yo ak laterè sa yo.
  
  Yo te jwenn pòtay lanfè yo.
  
  
  CHAPIT VENNWIIT
  
  
  Hayden te kenbe byen sere pandan elikoptè a te desann nan syèl la, li te chanje byen vit. Dènye vizyon li nan Kinimaki se te Alicia Miles ki te toujou ludik ki te pouse l nan yon lòt elikoptè. Je a te fè l grimache, men bò pratik li te konnen ke lè li te rive nan batay, Mano te gen pi bon sipò nan biznis la nan fòm nan yon Anglè fou.
  
  Se konsa Hayden fè. Mai te chita bò kote l, trankil ak lapè, kòmsi yo t ap dirije kòt Napali pou wè aklè mondyal yo. Rès chèz yo te pran pa sòlda krak. Kauai te apeprè ven minit ale. Gates te jis kontakte li pou rapòte yon atak teworis nan sant komèsyal la louvri Kukui Grove sou Kauai. Yon nonm mare tèt li nan yon balistrad deyò lokal Jamba Juice/Starbucks sou bò nò konplèks la. Yon moun ki gen moso jamtex mare nan kò li ak dwèt li sou deklanche yon detonatè primitif.
  
  Mesye a tou te gen de zam otomatik ak yon kask Bluetooth epi li te anpeche nenpòt nan kliyan restoran an soti.
  
  Nan pwòp mo Gates. "Idiot sa a klèman pral kenbe la osi lontan ke li kapab, Lè sa a, lè otorite yo fè mouvman yo, li pral eksploze. Pifò nan fòs lapolis Kauai te deplwaye sou sèn nan, lwen ou."
  
  "Nou pral kenbe ranch la an sekirite, mesye," Hayden te asire l '. "Nou te espere sa a."
  
  "Nou te fè sa, Miss Jay. Mwen devine nou pral wè ki plan Kovalenko genyen pou Big Island pwochen an."
  
  Hayden fèmen je l. Kovelenko te planifye atak sa a pou plizyè ane, men kesyon rete. Poukisa abandone aparèy pòtal la? Poukisa kite ak gwonde konsa? Èske sa ta ka plan B li a? Sa, malgre lefèt ke otorite yo byen vit ekspoze tout efò li yo ak pwovoke yon Vendetta sanglan kont Drake, zanmi l 'ak fanmi li, li te chwazi chemen sa a jwenn pi gwo t'ap nonmen non.
  
  Oswa, li te panse, petèt li te itilize ansyen, ansyen estrateji nan kreye ase nan yon brase isit la ke aksyon ou ta ka pase inapèsi la.
  
  Pa gen pwoblèm, li te panse. Panse li te sou Ben ak travay danjere li te sou. Li pa t ap janm di sa nan devwa, men li te kòmanse renmen l anpil. Devwa li te santi anvè papa l pa t disparèt, men li te vin mwens ijan apre lanmò terib Kennedy Moore. Lavi reyèl bat ansyen pwomès yo nenpòt jou.
  
  Pandan elikoptè a t ap travèse syèl la byen klere ble Awayi, Hayden te di yon priyè pou Ben Blake.
  
  Lè sa a, telefòn selilè li sonnen. Lè li gade ekran an, sousi li leve nan sipriz.
  
  "Alo," li te reponn imedyatman. "Koman ou ye?"
  
  "Ekselan, mèsi, men biznis eksplorasyon kavo sa a gen yon efè segondè grav. Tan mwen prèske disparèt."
  
  Hayden te souri. "Oke, Torsten, gen salon pou kalite bagay sa yo."
  
  "Ant pòs kòmandman an ak kavo a? Pa vrèman."
  
  "Natirèlman, mwen ta renmen pale, Torsten, men nou menm Suedwa chwazi moman pa nou."
  
  "Konprann. Mwen te eseye rele Drake an premye, men li te ale tou dwat nan mesajri. Li byen?"
  
  "Pi bon pase li, wi." Hayden te wè Skyline Kauai parèt sou bò dwat la. "Koute-"
  
  "Mwen pral rapid. Operasyon isit la te reyisi. Pa gen anyen ki repwodui. Tout bagay te kòm espere ak alè. Men..." Torsten pran yon poz, epi Hayden te tande l pran souf. "Yon bagay te pase jodi a. Mwen ta di ke yon bagay sanble 'off'. Ou Ameriken ta ka rele li yon lòt bagay."
  
  "Wi?"
  
  "Mwen te resevwa yon apèl nan men gouvènman mwen an. Soti nan entèmedyè mwen an nan Minis Deta a. Defi wo nivo. Mwen-" Yon lòt poz ezite, pa ditou tankou Dahl.
  
  Lityè rezistan nan Kauai kouri anba yo. Apèl la rive sou radyo. "Uit minit pou ale."
  
  "Mwen te di ke operasyon nou an - operasyon Scandinavian nou an - te sou yo dwe transfere nan yon nouvo ajans. Yon gwoup travay konjwen ki gen manm wo-plase men non Ameriken CIA, DIA ak NSA. Kidonk, Hayden, mwen se yon sòlda e mwen pral akonpli lòd siperyè siperyè mwen an, men èske sa son bon pou ou?"
  
  Hayden te choke malgre tèt li. "Pou mwen sa a son tankou yon istwa san sans. Ki non moun prensipal la? Sila ou lage tèt ou nan men yo."
  
  "Russell Kayiman. Èske w konnen l?"
  
  Hayden fouye memwa li. "Mwen konnen non an, men mwen konnen trè ti kras sou li. Mwen sèten li soti nan DIA, Ajans Entèlijans Defans lan, men yo sitou nan biznis akizisyon sistèm zam. Ki sa ki lanfè Russell Cayman sa a vle avèk ou ak Tonm nan?"
  
  "Ou ap li lide m '".
  
  Nan kwen je l, Hayden te wè tèt May ap tranble tankou si yo te tire l nan zo bwa tèt la. Men, lè Hayden tounen vin jwenn li an kesyon, ajan Japonè a gade lwen.
  
  Hayden te reflechi pou kèk segond epi answit te mande ak yon vwa trankil, "Eske ou fè tout moun ou konfyans, Torsten?"
  
  Twòp poz Dahl te reponn kesyon li a.
  
  "Si yo te avèti DIA sou yon bagay, Lè sa a, yo gen yon pwoteksyon trè gwo. Priyorite yo ka menm depase sa CIA. Pase ak anpil atansyon, zanmi. Nèg sa a, Kayiman, li pa plis ke yon fantom. Black ops depanaj, Gitmo, 11 septanm. Si yon bagay serye ak sansib ale mal, se li ki moun ou ale nan."
  
  "Fuck mwen. Mwen swete mwen pa te mande."
  
  "Mwen dwe ale kounye a, Torsten. Men, mwen pwomèt ou mwen pral pale ak Jonathan de kaka sa a le pli vit ke mwen kapab. Kenbe la."
  
  Torsten te siyen kontra a ak yon soupi fatige yon sòlda pwofesyonèl ki te wè tout bagay epi ki te degoute pou yo te nonmen kèk lakè nan yon parvenu Ameriken. Hayden te senpatize avè l. Li tounen vin jwenn Mai, pou l mande sa li te konnen.
  
  Men, apèl la "Target" te vin sou radyo a.
  
  Jaden ki devan yo ak anba yo te boule. Pandan elikoptè a t ap desann, yo te ka wè ti figi k ap kouri owaza nan tout direksyon. Kòd te pwolonje soti nan kabin an ak moun yo vole dèyè yo, byen vit glise nan direksyon jaden ki boule anba a. Hayden ak May te tann vire yo, espresyon May an vid pandan yo te tande pwòp mesye pa yo louvri dife.
  
  Hayden te tcheke preparasyon pou Glock li a pou yon twazyèm fwa epi li di, "Budro anba a."
  
  "Pa enkyete," te di fanm Japonè a. "Li pral chèche konnen kisa Mai-time reyèlman vle di."
  
  De fanm yo desann kòd la ansanm, aterisaj an menm tan an, epi yo te mache ale nan yon mouvman klasik yon sèl-de-kouvèt. Pratik sa a te mande yon konfyans absoli nan lòt, paske pandan yon moun t ap kouri, lòt la t ap gade periferik yo. Youn, de, tankou leapfrog. Konstriksyon. Men, se te yon fason rapid ak destriktif avanse.
  
  Hayden te tcheke zòn nan pandan l te kouri. Plizyè ti mòn dou te fini nan yon konpoze gwo ranpa sou ki te kanpe yon gwo kay ak plizyè gwo dépendances. Sa a ta dwe dezyèm ranch Kovalenko a. Jije pa dife a ak dezòd, Boudreau te rive yon ti tan anvan yo.
  
  Oswa, gen plis chans, li te sadik pran tan l 'ak li tout.
  
  Hayden te kouri, tire fizi atak Marin M16 li te prete a sou mizo ak mesye yo li te wè nan kouvèti a. De minit apre, li te vire, epi li te rele: "Rechaje!" epi li te pran kèk segonn plis pou mete yon nouvo magazin nan zam li. Yo te raman tounen dife, epi lè yo te, li te tèlman dezoganize ke yo rate yo pa plizyè pye.
  
  Sou tou de bò, ekip marin krak avanse nan menm vitès. Koulye a, yon kloti te parèt devan, pòtay la te rete envitant louvri, men ekip yo deplase sou bò gòch la. Yon grenad byen plase detwi sipò kloti yo, kite ekip la ak antre san antrav nan ranch la.
  
  Bal yo te kounye a sifle danjerezman fèmen.
  
  Hayden te pran kouvèti dèyè anèks dèlko a. Enpak la te voye etensèl sou brik la kòm Mai pijon pou kouvri. Clay ak moso metal yo gaye toupatou.
  
  Mai te siye yon ti gout san nan souflèt li. "Sòlda Boudreau yo te antrene nan jadendanfan ou yo."
  
  Hayden te pran yon ti moman pou reprann souf li, apre sa li te jete yon ti koutje sou kay la byen vit. "Douz pye. Èske ou prè?"
  
  "Wi".
  
  Hayden chape. Mai te fè yon etap pi devan epi li te bati yon miray plon, li te fòse lènmi yo a kanna pou kouvri. Hayden rive nan kwen kay la epi li peze tèt li sou miray la. Li voye yon flashbang nan fenèt la epi li kouvri Mai.
  
  Men, nan moman sa a, yon kantite kokenn te rive nan zòrèy li. Lidè ekip la te ankouraje moun yo pou yo ale nan depo byen lwen. Yon bagay terib te prè pou rive la. Pandan Hayden t ap koute, li te rann li kont mesye Boudreaux yo te mwatye antoure bilding lan e yo t ap pran dife sou kèlkeswa sa ki ta anndan an.
  
  Kaptive, san dout. Otaj.
  
  Hayden te kouri apre me, kouri nan netwaye a ak tire ansanm. Gen lòt sòlda ki te vin jwenn yo, yo t ap vanse sou chak bò, yo te fòme yon miray ki te touye, ki te atake kouraj ak lanmò.
  
  Masak san sans ki t ap fèt la se te kat apèl Boudreau. Li ta la.
  
  Sòlda ki t ap kouri yo pa sispann tire. Bal tranche nan lè a, rebondi sou mi yo ak machin, epi yo jwenn omwen yon demi douzèn sib lènmi. Mesye Boudreaux yo te fè bak e yo te fè bak nan chòk ak laperèz. Pandan sòlda yo t ap pase bò kote abri yo, yo te eseye tire san reflechi sou bò, men Marin yo te pare epi yo te voye grenad yo.
  
  Eksplozyon te tire byen wo nan lè a sou chak bò nan kourè yo. Eksplozyon yo te voye shrapnel vole; lang dife gaye lanmò cho tèlman vit ke je a apèn ka swiv. Moun k'ap rele byen fò kouche nan chemen yo.
  
  Hayden te wè yon etab devan. Kè li te koule nan laterè absoli. Se te vre. Omwen kenz nan mesye Boudreaux yo te kanpe ozalantou depo ki fèmen akle a, vize zam yo sou mi papye mens yo, epi lè Hayden te vize sou premye gason an, yo tout te louvri dife.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia Miles kouri epi li louvri dife pandan fòs Awayi yo ak alye yo te lanse yon atak sou Ranch Kovalenko nan Big Island la. Tèren an te inegal. Tout gwo twou san fon, gwo ti mòn ak plenn rakbwa. Anvan yo te menm rive tou pre ranch la, yo te tire yon lanse grenad sou youn nan elikoptè atak yo, ki te kenbe l men li pa t detwi l, sa ki te fòse yo tout fè yon aterisaj bonè.
  
  Koulye a, yo prese kòm yon ekip, negosye forè a dans ak ti mòn rezistan. Yo te deja pèdi yon nonm nan yon pèlen. Atak la te prepare pa mesye Wa Sanglan yo. RPG vole san objektif nan pye bwa yo.
  
  Mèsenè yo ap pran plezi.
  
  Men, Marin yo te peze pi devan, kounye a separe de kloti a pa sèlman trant pye ak yon dènye vale apik. Alicia te kapab wè figi yo souri nan lènmi yo. San li te kòmanse bouyi. Bò kote l, yon gwo ajan CIA, Kinimaka, t ap galope byen vit pou yon jeyan. Li te tounen trè itil.
  
  Aparèy kominikasyon nan zòrèy yo te retransmèt nouvèl sou atwosite k ap vini yo. Otèl Ala Moana Queen nan Oahu te fèmen. Yon touris te jete nan lanmò li soti nan yon fenèt dizyèm etaj. Yo te jete grenad nan lari a. Ekip fòs espesyal la t ap prepare pou yon operasyon ki ta gen anpil chans jwenn limyè vèt la byento akòz lanmò ak destriksyon mèsenè yo te koze. Sou Kauai, yon kamikaz poukont li te tire plizyè bal sou kamyonèt kote jounalis yo t ap rasanble, blese yon repòtè. E kounye a, sou Big Island la, yo te kidnape yon bis ki plen touris e yo te plante yon bonm nan ekipaj li a. Yo te fèmen andedan pandan prizonye yo te chita deyò sou chaises, bwè byè ak jwe kat. Li pa te konnen kilès nan yo te gen detonatè a, oswa konbyen te genyen.
  
  Alicia vole desann bò fon an. Yon RPG te eksploze devan li, voye pousyè tè ak wòch byen wo nan lè a. Li vole sou yo, li ri, li vire lè li te santi ezitasyon Kinimaki.
  
  "Vini non, gra," li te di, pli bouch li jwe. "Rete avek mwen. Sa a se kote bagay yo vin vrèman sal."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden te tire ankò e ankò, ap eseye rete kalm epi konsa kenbe presizyon li. Twa tèt te eksploze nan vizyon li. Mai te toujou kouri bò kote l, li pa t di anyen. Lòt sòlda yo tonbe sou yon jenou, eskive piki yo epi frape mèsenè yo anvan yo te kapab vire.
  
  Hayden te nan mitan yo lè sa a. Yon mesye vire epi li frape l sou pon nen l ak fizi a. Li te tonbe ap rele byen fò, men li te choute janm li, sa ki lakòz li vole tèt li sou li.
  
  Li byen vit monte, men kò l tonbe sou tèt li, li mete l atè. Lè li leve je l, li gade dwat nan je l ki te plen rayi, ki te tranpe nan doulè. Ak yon gronman bearish, li frape l ', li vlope men epè li nan gòj li.
  
  Menm lè a, li wè zetwal, men li pa t fè tantativ pou l sispann. Olye de sa, de men lib li yo te jwenn zam nan tèt yo. Sou bò dwat la se Glock li. Nan bò gòch la se kouto li. Li foure barik zam la nan zo kòt li, li kite l santi l.
  
  Pri li te dekole epi je l laj.
  
  Hayden te tire twa kout bal. Mesye a woule sou li. Kòm wè ki anlè a te klè, figi yon lòt mèsenè te vin parèt. Hayden tire nan nen, li wè nonm lan vole tounen epi disparèt.
  
  Li te chita epi li wè Mai. Dènye mèsenè ki rete a konfwonte li. Hayden bat je. Nonm sa a te yon epav. Figi li te sanble ak li te pentire wouj. Pa t gen ase dan. Machwè l 'te gade kanson. Yon bra te deplase, lòt la te kase nan koud la. Li te kanpe sou janm tranble epi li te tonbe ajenou nan labou san an.
  
  "Ou te chwazi move moun nan defi," Mai te di ak yon souri dous pandan li te vize ak Glock li te prete epi li te soufle tèt li.
  
  Hayden vale envolontèman. Sa a te yon fanm serye.
  
  Marin yo louvri pòt etab la, yo rele prezans yo. Kè Hayden te koule nan kantite twou nan miray ranpa yo. Ann espere otaj yo ale.
  
  Pami panse li rapidman klè, yon bagay te vin evidan pi wo a tout lòt bagay. Boudreaux pa t la. Li tounen gade kay la. Se te dènye kote li ta espere li kache, men toujou-
  
  Yon konmosyon toudenkou atire atansyon li. Marin yo te bite soti nan etab la, youn kenbe zepòl li kòm si yo te kout kouto.
  
  Lè sa a, Boudreaux ak yon bann mèsenè te vide soti nan etab la, tire zam ak kriye tankou demon. Èske sa te vle di ke lòt mèsenè te bay lavi yo pou vin dekouraje? Èske yo te tire espas vid oswa nan yon pozisyon espesifik?
  
  Reyalite frape l tankou yon eksplozyon nikleyè. Mesye Blood King yo te kounye a nan mitan Marin yo, goumen, epi Boudreau te kouri nan direksyon Hayden, kouto leve defi.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia te ankouraje ekip la ak kreyativite li ak lespri li anba dife. Kèk minit apre yo te rive nan tèt monte final la epi yo te lapli yon halo dife sou defansè ki te fouye yo. Alicia remake yon gwo kay, yon gwo depo ak yon garaj de machin. Sit la te neglije yon gwo larivyè, san dout sèvi kòm yon mwayen pou chape, ak bò kote etab la te gen yon elipad ak yon sèl elikoptè bat.
  
  Li gade dèyè. "Lanse grenad."
  
  Lidè ekip la te fwonte. "Deja ap fè sa."
  
  Alicia lonje dwèt sou pozisyon lènmi yo. "Genyen yon miray ki ba la. Bò dèyè kay la. Dèyè Rolls-Royce la. Adwat sous la."
  
  Lidè ekip la niche bouch li. "Kout salo yo deyò."
  
  Plizyè eksplozyon fè tè a tranble. Atakè yo te tire twa grenad epi apre yo te kouri pou pi devan nan yon fòmasyon youn-de, toujou tire kòm yon inite men vantilasyon soti nan yon arc ki ka touye moun.
  
  Avèk britalite devastatè yo pran tanpèt ranch Blood King la.
  
  
  CHAPIT VENNÈF
  
  
  Pye bòt Drake te manyen etaj selil la. Anvan lòt yo te kòmanse desann, li mete yon fize pou limen wout yo. Menm lè mi yo te vin tounen lavi, gravure yo kounye a vizib klèman nan je Drake choke.
  
  Boukl ki sanble ak sa ki sou de aparèy pòtab yo. Kounye a yo te konfime yo se egzakteman menm jan ak Thorsten Dahl ak ekip li a te dekouvri nan kavo bondye yo nan Islann.
  
  Ki ansyen sivilizasyon yo te bite dènyèman? Ak ki jan tout bagay sa a ta fini?
  
  Ben, Karin, ak rès Ekip Delta te pouse kòd la desann jiskaske tout moun te gen anpil moun alantou gwo vout Pòtay Pele a. Drake te fè tout sa l kapab pou l pa gade twò fon nan nwaj lank ki pi lwen.
  
  Ben ak Karin tonbe ajenou. vout nan tèt li fèt nan kèk kalite metal bwose, parfe lis ak simetrik. Sifas metal la te grave ak menm ti mak tankou rès gwòt la.
  
  "Mak sa yo," Karin manyen yo ak anpil atansyon, "se pa aksidan. Gade. Mwen wè boukl la menm repete ankò. Ak rès gwòt la..." Li gade alantou li. "Se menm bagay la".
  
  Ben fouye pou telefòn li. "Sa a se foto Dahl voye ban nou an." Li te kenbe l nan limyè a. Drake te panche pi devan, gen konfyans ke ekip Delta ta dwe sou alèt pou entrigan.
  
  "Se konsa, kavo bondye yo gen kèk koneksyon ak pòtay lanfè yo," Drake te panse byen fò. "Men, kisa boukl yo vle di?"
  
  "Modèl repete," Karin te di tou dousman. "Di mwen. Ki kalite siy, ansyen oswa
  
  Modèn, ki fòme ak anpil modèl repete?"
  
  "Fasil." Gran Komodo a akoupi bò kote yo. "Lang".
  
  "Li dwat. Donk, si sa a se lang lan-" Li lonje dwèt sou mi selil la. "Apre sa, yo rakonte tout istwa a."
  
  "Tankou sa yo Dahl te jwenn yo." Drake souke tèt. "Men, nou pa gen tan analize li kounye a. Kovalenko te pase nan pòtay sa yo.
  
  "Tann". Ben zongle pon nen li. "Siy sa yo..." Li manyen vout la. "Egzakteman menm jan ak sou aparèy yo. Pou mwen sa a sijere ke pòtay sa a se yon vèsyon revize nan menm aparèy la. Machin vwayaj tan. Nou te deja konkli ke bondye yo te ka itilize aparèy pòtatif pou vwayaje nan tan ak enfliyanse sò. Petèt bagay sa a se sistèm prensipal la."
  
  "Gade," Drake te di tou dousman, "sa a se gwo. Ou pral konprann sa. Men, dèyè pòtay sa yo-" Li lonje dwèt li nan fènwa a. "Wa san san. Nonm ki responsab lanmò Kennedy a, pami plizyè santèn lòt moun. Li lè pou sispann pale epi kòmanse mache. Ale".
  
  Ben te souke tèt li epi li te kanpe, li sanble yon ti kras koupab pandan li te brose tèt li. Tout moun nan sal la pran yon gwo souf. Te gen yon lòt bagay dèyè pòtay la ke okenn nan yo pa te vle mansyone:
  
  Rezon ki fè Kapitèn Cook chanje non vout la soti nan "Pele's Gate" nan "Hell's Gate".
  
  
  CHAPIT TRANT
  
  
  Eta Hawaii te tranble anba pouvwa yon moun fou.
  
  Si yon elikoptè ta ka vole sou, ki kapab bay yon panoramique lajè nan evènman nwa, amoral ki t ap dewoule sou zile yo, li ta premye vole sou Oahu pou l pran plas Ala Moana Queen Hotel la, kote manm ki gen eksperyans plizyè ekip SWAT yo te genyen. jis kòmanse pran aksyon kont mèsenè ki gen anpil zam e ki te motive ki te kenbe tout wotè yo ak otaj inonbrabl. Li te kouri pase, evite nyaj infernal lafimen nwa ki te koule soti nan omwen yon douzèn fenèt kase, ak anpil atansyon lonje dwèt sou ouvèti kote yo te ka wè moun ki gen maske ak fizi ak lanse grenad yo rasanble gason, fanm ak timoun dekouraje nan gwoup ki te pi fasil pou detwi. .
  
  Lè sa a, li ta woule ale, moute ak adwat nan yon gwo arc, premye nan direksyon solèy la, ki gra boul jòn tou dousman ap fè wout li nan direksyon pou yon avni ensèten e pètèt katastwofik, ak Lè sa a, plonje pi ba ak sou bò gòch nan vwayaj terib li a. nan dekouvèt nan direksyon Kauai. Li pral pase toupre Diamond Head, li pa bliye ewo yo ak mechan k ap chèche sekrè ak antere rèv terib nan twou wòch anba tè ki pi fonse ak pi danjere nan yon vòlkan ki disparèt.
  
  Sou Kauai, li ta fè yon liy pou nonm ki te tranpe nan swe a ki te mare tèt li nan kloti a nan yon kafe, pyèj kliyan andedan ak montre klèman yon vès ki te ranpli avèk dinamit ak yon men tranble byen sere aparèy detonasyon yon moun ki mouri a. Si ou rale sou foto a, ou ta ka wè dezespwa nan je nonm lan. Sa a ta klèman montre lefèt ke li ta ka pa kapab dire lontan. Apre sa, li monte byen wo, li monte anwo twa yo ankò pou l swiv koub grasyeuz litoral ekzotik la. Nan ranch ki boule a, kote Hayden Jay te jis goumen Ed Boudreau, pandan ke Mai Kitano ak rès marin yo te goumen nan konba sere kò a kòt ak plizyè douzèn mèsenè Boudreaux yo. Nan mitan bri tèt chaje lanmò ak batay, otaj blese yo te kriye.
  
  Ak pi devan. sot pase a ak tan kap vini an deja fè kolizyon. Ansyen yo ak avant-garde yo fèmen nan konfli.
  
  Jodi a se te jou a kote bondye te kapab mouri ak nouvo ewo te kapab fleri epi leve.
  
  Elikoptè a pral fè dènye survol li a, pran nan peyizaj yo kontraste ak ekosistèm dinamik ki fòme Big Island la. Kous nan yon lòt ranch, te gen kèk moman yo konsantre sou kòm Alicia Miles, Mano Kinimaka ak ekip Marin yo te pran aspè sou yon konplèks lou defann kote otaj, mèsenè ak gason ak kolye dinamit te konfli nan yon sèl konfli ki gen tout pouvwa. Nan kwen batay la, machin pwisan yo te kòmanse travay, pare pou evakye pèp Blood King la sou tè, lè ak dlo. Kamera a te kòmanse rale lè Alicia ak Kinimaka te leve je yo, okouran de fugitif yo e yo te deja tap mete chemen pou entèsepte ak detwi yo.
  
  Epi finalman elikoptè a vire ale, jis yon machin, men toujou yon machin, plen ak imaj sòt moun, kouraj yo ka rasanble ak dekouvri, ak pi move sa ki mal yo ka komèt.
  
  
  CHAPIT TRANTYONN
  
  
  Drake te antre anba vout la, ke Kapitèn Cook te rele Gates Lanfè a, epi li te jwenn tèt li nan yon pasaj etwat apeprè taye. Li limen limyè fizi a epi li tache l nan barik la. Li te tou atache yon antèn nan zepòl li epi li ajiste li pou li eklere mi yo. Pou yon ti tan te gen anpil limyè e pa gen okenn danje evidan.
  
  Pandan yo t ap travèse pasaj la, Drake te di sou zepòl li: "Pale m, Ben, sou jounal Cook yo."
  
  Ben souf byen vit. "Sa a pa gen anyen plis pase yon apèsi sou gwo sistèm pèlen sa a. Cook te rele li "The Gates of Hell" poutèt nati pyèj yo. Li pa t menm wè sa ki pral rive nan fen a."
  
  "Se konsa, ki moun ki te bati pyèj yo?" Drake mande. "Epi poukisa?"
  
  "Pa gen moun ki konnen. Siy nou te jwenn deyò a ak siy ki nan Tonm Dye yo pa sou mi enteryè sa yo." Li rache gòj li epi li te ajoute: "Bye."
  
  Vwa Komodo te bouke dèyè yo. "Poukisa Cook pa t 'wè fen a?"
  
  "Li kouri ale," Karin te di tou dousman. "Nan pè".
  
  "O, krap."
  
  Drake pran yon poz pou yon ti moman. "Kidonk, paske mwen se jis yon sòlda bèbè e nou de se sèvo operasyon sa a, kite m klè bagay yo. Esansyèlman, mòso bwa yo se kle nan sistèm pèlen an. Epi ou de gen kopi avèk ou."
  
  "Nou gen youn," Ben te di. "Karin gen yon lòt moun nan tèt li."
  
  "Lè sa a, nou gen youn," Komodo bougonnen.
  
  "Non..." Ben te kòmanse, men Drake te kanpe l. "Sa li vle di se ke si li mouri, nou pral gen yon kopi, ti bebe. Memwa fotografi pa trè itil lè ou mouri."
  
  "Mwen pa... Wi, oke, padon, nou pa panse tankou sòlda."
  
  Drake remake ke tinèl la te kòmanse elaji. Pi lejè briz la te soufle nan figi l. Li leve men l pou l sispann yo epi li pase tèt li nan kwen an.
  
  Gade yon spektak sansasyonèl.
  
  Li te nan papòt la nan yon chanm gwo, oblong nan fòm, ak yon plafon pèdi nan fènwa. Limyè endispoze a te soti nan baton ki te klere yo ke mesye Blood King yo dwe kite dèyè yo. Dirèkteman devan l ', siveye tinèl la ki kontinye nan pwofondè mòn lan, te yon vizyon ki fè kè l' sote yon bat.
  
  Yon figi jeyan te fè mete pòtre nan wòch la anlè tinèl la tèt li. Ak je oblik li yo, nen kwòk, ak sa ki ta ka sèlman dekri kòm kòn ki soti nan tèt li, Drake imedyatman konkli ke li te figi yon dyab oswa yon move lespri.
  
  Inyore figi a pou moman sa a, li tcheke zòn nan. Mi yo te koube, baz yo kouvri nan fènwa. Yo te bezwen ajoute yon ti limyè siplemantè isit la.
  
  Li tou dousman fè lòt yo siy pou pi devan.
  
  Lè sa a, toudenkou, yon bri eko nan gwòt la, tankou yon santèn lanse flanm tire nan yon fwa, oswa, jan Ben te di li, "son tankou Batmobile nan modi."
  
  Dife te eklate nan twou nen yo nan skultur la, kreye yon gwo founo dife alantou etaj la wòch. De jè flanm dife separe soti nan chak twou nen, epi apre, kèk segonn apre, youn nan chak je.
  
  Drake te etidye li ak enkyetid. "Petèt nou ap mete kèk kalite mekanis an mouvman. Bouton sansib a presyon oswa yon bagay. Li tounen vin jwenn Ben. "Mwen espere ke ou pare, zanmi, paske kòm youn nan gwoup Dinorock pi renmen m yo, Poison, te konn di, li pa anyen men yon bon moman."
  
  Lèv Ben yo rkrokviye nan yon souri pasaje pandan li t ap konsilte nòt li yo. "Sa a se premye nivo lanfè a. Dapre scriptwriter a, yon nonm yo te rele Hawksworth, yo te rele nivo sa a kòlè. Mwen panse ke rezon an se evidan. Apre sa, yo konpare l ak dyab la, Amon, demon kòlè a.
  
  "Mèsi pou leson an, timoun." Komodo gwonde. "Èske li pa chans mansyone yon chemen nan tan lontan an?"
  
  Ben te mete tèks la atè a epi li te dwate li. "Gade. Mwen te wè sa anvan men mwen pa t 'konprann li. Petèt sa a se yon siy."
  
  Drake te akoupi bò kote jèn zanmi l 'yo. Peryodik yo kopye yo te byen fèt ak ilistre, men dwèt Ben te atire atansyon l sou yon liy tèks etranj.
  
  1 (||) - ale nan 2 (||||) - ale nan 3 (||) - ale nan 4 (|||||/)
  
  Epi sèl enskripsyon ki te swiv sa a se te: "Avèk kòlè, pran pasyans. Yon moun ki pran prekosyon ap planifye wout li si gen liy navigasyon devan l."
  
  "Cook se te pi gwo maren nan tout tan," Ben te di. "Liy sa a di nou de bagay. Cook sa a te trase yon wout pase demon an e ke chemen an nan li mande pou yon bon planifikasyon.
  
  Karin te gade dife a ap flannen. "Mwen konte kat," li te di reflechi. "Kat eripsyon nan flanm dife. Menm kantite lajan an kòm-"
  
  Yon piki sone, souke silans la. Bal la rikoche sou miray la bò kote tèt Drake a, sa ki lakòz ti moso wòch byen file koupe nan lè a. Yon milisgond pita, Drake leve pistolè l ', li tire, ak yon milisgond pita li reyalize ke si li tounen nan pasaj la, tirè pwofesyonèl la te kapab kenbe yo kloure sou miray la endefiniman.
  
  Avèk panse sa a, li kouri, tire, nan selil la. Komodo, aparamman vini nan menm konklizyon an, swiv li. Dife konbine a te frape etensèl soti nan miray ki antoure a. Hider la bese nan chòk, men yo toujou jere tire yon lòt bal, ki sifle ant Drake ak Komodo.
  
  Drake tonbe sou yon jenou, li pran vize.
  
  Nonm lan vole soti nan kouvèti li a, leve zam li wo, men Komodo te tire an premye - vag eksplozyon an te voye atakè a tounen. Te gen yon rèl pèse e nonm lan te ateri nan yon dezòd anmele, fizi a frape atè a. Komodo te pwoche bò kote l, li asire nonm lan mouri.
  
  Drake fè sèman. "Kòm mwen te panse, Kovalenko kite tirè pwofesyonèl pou ralanti nou."
  
  Komodo te ajoute: "Epi pou rache nou.
  
  Karin mete tèt li nan kwen an, cheve blond li tonbe nan zye li. "Si mwen gen rezon, lè sa a fraz etranj la se twou kle a, ak mo 'pasyans' se kle a. Sa yo de liy bèn ki sanble ak de pwòp tèt ou? Nan mizik, pwezi ak ansyen literati yo ka vle di yon poz. Se poutèt sa, pasyans vle di 'fè yon poz'.
  
  Drake te gade pwopozisyon an pandan ekip Delta a t ap gaye atravè gwòt la, Komodo te ankouraje l e li te detèmine pou l pa fè okenn erè ankò.
  
  Komodo rele byen fò: "E moun yo? Pran prekosyon nou ak pyèj booby. Mwen pa ta kite moun sòt Ris sa a mete yon bagay sou jiri a."
  
  Drake fwote palmis li swe sou miray ki graj la, li santi yon wòch ki tache anba men l, frèt tankou andedan yon frijidè. "Se konsa, li se: 'Tann pou premye eksplozyon an, Lè sa a, pran yon poz pou de epi ale nan de. Apre dezyèm eksplozyon an, pran yon poz katriyèm lan epi ale nan twazyèm lan. Apre twazyèm eksplozyon an, pran yon poz pou de epi ale nan kat. Epi apre katriyèm eksplozyon an, pran yon poz pou sizyèm fwa, epi answit sòti."
  
  "Fasil." Ben fè yon klin. "Men, konbyen tan poz la dire?"
  
  Karin te monte zèpòl. "Bout kout."
  
  "Oh, sa itil, sè."
  
  "Epi ki jan ou konte eksplozyon?"
  
  "Mwen devine youn nan ki rive nan kote ki pi lwen an premye se nimewo en, epi nimewo kat se pi kout la."
  
  "Oke, sa fè kèk sans, mwen devine. Men, li toujou..."
  
  "Se tout". Drake te gen ase. "Pasyans mwen deja teste lè m ap koute deba sa a. Mwen pral premye. Ann fè sa anvan nivo kafeyin mwen an fini."
  
  Li te pase ekipaj Komodo a, li te kanpe a kèk yad nan pi long flanm dife a. Li te santi chak moun vire gade. Li te santi enkyetid Ben. Li fèmen je l ', li santi tanperati a monte kòm yon lòt egzeyat sipèchofe fri lè a devan l'.
  
  Figi Kennedy te naje devan je lespri l. Li te wè l menm jan li te ye anvan an. Yon bob strik nan cheve li, kostim pantalon san ekspresyon - youn pou chak jou nan semèn nan. Yon efò konsyan pou distrè tout bagay soti nan lefèt ke li te yon fanm.
  
  Apre sa, Kennedy te lage cheve l, epi li te sonje fanm ak li te pase de mwa bèl bagay. Fanm nan ki te kòmanse ede l avanse apre lanmò madanm li Alison ak doulè ki te koze pa aksidan machin fatal sa a anpil ane de sa.
  
  Je li te klere tou dwat nan kè l '.
  
  Te gen yon dife k ap boule devan l.
  
  Li te tann chalè flanm dife yo bese epi li te kanpe pou de segonn. Pandan l t ap tann li, li te reyalize ke yon dife nan dezyèm je a te deja flache. Men, apre de segonn li te deplase nan pwen sa a, byenke chak fib nan yo te kriye ke li pa ta dwe.
  
  Dife a te detwi l-
  
  Men, li te jele moman li te fini mouvman l 'yo. Lè a bò kote l 'te toujou cho, men siportab. Drake t ap respire, swe t ap koule sou li an vag. Li pa ka detann yon segond, li te kòmanse konte ankò.
  
  Kat segonn.
  
  Yon flanm dife te krake bò kote l, li t ap eseye mete dife nan plas li t apral okipe a.
  
  Drake te fè mouvman li. Dife a te etenn. Bouch li te santi tankou yon gato sale. Tou de nan je l 'yo boule tankou si yo te kouri sou yo ak papye sab.
  
  Malgre ke, mwen panse sa. Panse, toujou panse. De segonn plis epi nou pral deplase. Ann ale nan dènye manèv la. Kounye a li te gen konfyans.
  
  Pran yon poz pou sis segonn epi apresa-
  
  A sis li deplase, men dife a pa t bese! Sousi li boule. Li tonbe ajenou, li voye kò l tounen. Ben rele non li. Chalè a te vin tèlman entans ke li te eseye rèl. Men, nan moman sa a li toudenkou disparèt. Li tou dousman te vin konnen men l ak jenou l t ap grate sou planche a wòch ki graj. Leve tèt li, li byen vit rale nan tinèl la dèyè selil la.
  
  Apre yon ti moman, li te vire epi li di lòt yo: "Ou pi bon pou w pran dènye sèt segonn sa a, mesye. 'Dènye bagay ou vle konnen se kisa Kentucky Fried ye.'
  
  Yo te tande ri bouche. Komodo te ale imedyatman epi li te mande Karin ak Ben ki lè yo ta renmen pran tou. Ben te prefere gen kèk sòlda plis pase devan l ', men Karin te vle swiv Drake. Li te pran Komodo tèt li pou pran l sou kote epi pale tou dousman sou pridans pou asire ke Drake pa t jis chans ak distribisyon li anvan yo riske pèdi youn nan sèvo yo nan operasyon yo.
  
  Drake te wè Karin adousi e menm souri yon ti kras. Li te bèl wè yon moun ki gen yon efè kalman sou pitit sovaj fanmi Blake la. Li te tcheke tinèl la bò kote l ', li jete baton lumineux la nan lonbraj yo. Teint anb li agrandi pa eklere anyen men yon tinèl menm plis koupe, fennen nan nwa.
  
  Premye sòlda Delta a te tonbe bò kote l, e li te swiv yon ti tan apre dezyèm lan. Drake pa pèdi tan nan voye yo nan tinèl la pou mennen ankèt. Pandan li te vire tounen nan direksyon chanm kòlè a, li te wè Ben Blake fè mouvman li.
  
  Ben te pwan valiz li prèske tankou yon timoun lekòl, asire w ke cheve long li yo te foure anba tèt la nan mayo l ', li fè yon etap pi devan. Drake te gade bouch li deplase pandan l te konte segonn yo. Pa montre okenn siy ekstèn nan emosyon, kè Drake literalman vole soti nan bouch li epi li rete la jiskaske zanmi l 'te tonbe nan pye l', soufle.
  
  Drake te ofri l men l. Ben leve je l ', "Kisa ou pral di, bourik? Si ou pa ka sipòte chalè a?"
  
  "Mwen pa site Bucks Fizz," Drake te di nan yon ton énervé. "Si ou vle-non, tann-"
  
  Drake remake Karin ap pwoche bò kote premye kouran dife a. Bouch Ben te fèmen imedyatman epi je l te swiv chak mouvman sè l yo. Pandan l t ap trankilye, dan Ben te sitèlman pèse ke Drake te panse li te sonnen tankou plak tektonik k ap griye youn kont lòt. Epi kòm li te glise ant yon refij ki an sekirite ak yon lòt, Drake te oblije pwan Ben byen sere pou anpeche l kouri soti al pwan li.
  
  "Tann! Ou pa ka sove li"
  
  Karin pran yon poz. Otòn li kite l konplètman dezoryante. Li t ap gade nan move direksyon an anviwon de segonn anvan yon lòt eripsyon boule l.
  
  Ben te plede ak Drake, ki te pwan nèg la pa dèyè tèt li epi li te itilize kò l pou l pwoteje zanmi l pou l pa temwen pwochen evènman terib la.
  
  Karin fèmen je l.
  
  Lè sa a, Komodo, lidè ekip Delta a, te pran l 'ak yon sèl gwo men, adrwatman sote ant poz yo. Li pa t kraze ritm li, li te tou senpleman jete Karin sou zepòl li, tèt devan, epi dousman bese l atè bò kote frè li fache.
  
  Ben te desann bò kote l, li tap bougonnen yon bagay pandan l te kenbe l tou pre. Karin te gade sou zepòl Ben dwat nan Komodo epi li te pale de mo. "Mèsi".
  
  Komodo te souke tèt li mal. Kèk minit apre rès mesye l yo te rive an sekirite, epi de moun Drake te voye nan tinèl la te retounen.
  
  Youn nan yo te adrese tou de Drake ak Komodo an menm tan. "Yon lòt pèlen, mesye, anviwon yon kilomèt pi devan. Pa te gen okenn siy evidan nan tirè pwofesyonèl oswa pyèj, men nou pa t 'bwase alantou an doub tcheke. Te panse nou ta dwe tounen isit la."
  
  Karin pousye tèt li epi li leve. "Ki jan yon pèlen sanble?"
  
  "Madam, sa sanble ak yon gwo salo."
  
  
  CHAPIT TRANTDE
  
  
  Yo te kouri moute pasaj etwat la, te ankouraje pa zak vyolans ki te gendwa te fèt nan mond lan pi wo a yo ak entansyon malveyan nonm lan ki te glise nan fènwa soutèren an anvan yo.
  
  Yon arch ki graj mennen yo nan pwochen gwòt la. Yon fwa ankò, glowsticks yo te eklere yon pati nan vas espas la, tou de fre ak tou dousman fennen, men Drake byen vit te tire de kliyot Amber nan miray la byen lwen.
  
  Espas la devan yo te sansasyonèl. Chemen yo te gen fòm yon tridan. Arbr prensipal la te yon pasaj ase lajè pou akomode twa moun okouran. Li te fini nan miray la byen lwen nan yon lòt ark sòti. Branch soti nan arbr prensipal la ak fòme de lòt pwent tridan an, te gen de lòt pasaj, sèlman sa yo te pi etwat, yon ti kras pi gwo pase kornich. Pwojeksyon sa yo te fini nan yon koub lajè nan miray twou wòch la.
  
  Espas ki genyen ant chemen tridan an te ranpli ak fènwa pwofon, trètr. Lè Komodo jete wòch la nan absans limyè ki tou pre, yo pa janm tande li frape anba a.
  
  Ak anpil atansyon, yo te avanse tou dousman. Zepòl yo te tansyon nan tansyon an ak nè yo te kòmanse defrape. Drake te santi yon ti gout nan swe woule sou longè kolòn vètebral li, demanjezon tout wout la desann. Chak pè je nan gwoup la gade toutotou epi fouye chak lonbraj, tout kwen ak twou jiskaske Ben finalman jwenn vwa li.
  
  "Tann," li te di, apèn ka tande, Lè sa a, netwaye gòj li epi li rele, "Tann."
  
  "Kisa sa ye?" Drake te jele, janm li toujou nan lè a.
  
  "Nou ta dwe tcheke mòso bwa Cook a an premye, jis nan ka."
  
  "Ou chwazi fwa modi ou."
  
  Karin te pale. "Yo rele l Evaris, dezyèm peche mòtèl la. Move lespri ki asosye ak Evaris se Mammon, youn nan sèt chèf lanfè yo. Li te mansyone nan Milton's Paradise Lost e yo te menm rele l anbasadè lanfè nan Angletè.
  
  Drake te gade l. "Li pa komik".
  
  "Li pa t dwe fèt. Sa a se sa mwen yon fwa li ak sove. Sèl siy Hawksworth bay isit la se fraz sa a: Opposite greed sits mercy. Kite pwochen gason an gen sa ou vle."
  
  Drake te gade twou wòch ki frèt ak mouye a. "Pa gen anpil isit la ke mwen ta renmen, eksepte petèt Krispy Kremes."
  
  "Sa a se wout dirèk pou sòti a." Komodo te kanpe youn nan mesye l yo pandan l t ap pase. "Pa gen anyen ki senp konsa. Hey! Ala fout, mesye-"
  
  Drake te vire pou l wè nonm Delta a t ap pouse Komodo sou kote epi l t ap mache dwat devan kòmandan li a.
  
  "Wallis! Kenbe bourik ou nan liy, sòlda."
  
  Drake remake je mesye a pandan l ap pwoche. Glacé. Fiks nan yon pwen sou bò dwat la. Drake te swiv regard li.
  
  Apre sa, mwen imedyatman wè nich yo. Komik jan li pa t remake yo anvan. Nan fen kannèl dwat la, kote li te abòde miray twou wòch la, kounye a Drake te wè twa nich gwo twou san fon fè mete pòtre nan wòch nwa a. Yon bagay te klere anndan chak nich. Yon bagay ki gen anpil valè, ki fèt ak lò, safi ak emwòd. Objè a te kenbe limyè endispoze ak difize ki te flickered atravè gwòt la epi li te retounen li diz fwa. Se te tankou gade nan kè a nan yon boul disko briyan ki fèt ak dis kara nan Diamonds.
  
  Karin te chichote, "Gen yon pòtay vid sou lòt bò a."
  
  Drake te santi rale richès te pwomèt la. Plis li t ap gade, se pi klè objè yo te vin ak plis li te vle yo. Li te pran yon ti moman pou kòmantè Karin a koule nan, men lè li te fè, li gade nan alkov la vid ak jalouzi ak tranble. Petèt kèk nanm chans s'aventure sou rebò a epi yo te mache ale ak piyay la? Oswa èske li te anbre li pandan li te plonje, kriyan, nan pwofondè yo enkalkulabl anba a?
  
  Yon fason pou chèche konnen.
  
  Drake mete yon pye devan lòt epi li kanpe tèt li. Crap . Garnier nan kornich yo te fò. Men, pouswit li nan Kovalenko te pi atire. Li te kase tounen nan reyalite, mande ki jan yon seri limyè ta ka tèlman fasinan. Nan moman sa a, Komodo kouri pase l, epi Drake lonje men l pou l sispann.
  
  Men, kòmandan Delta Force la te fèk tonbe sou kòlèg li a e li te fè l tonbe atè. Drake vire gade rès ekip la sou jenou yo, fwote je yo oswa evite tantasyon yo tout ansanm. Ben ak Karin te rete anlè pa atè, men lespri rapid Karin te libere.
  
  Li byen vit tounen vin jwenn frè li. "Ou anfom? Ben?
  
  Drake te gade ak anpil atansyon nan je jenn gason an. "Nou ka gen pwoblèm. Li jwenn menm gade vit lè Taylor Momsen monte sèn nan."
  
  Karin souke tèt li. "Ti gason," li bougonnen ak fese frè l 'diman.
  
  Ben bat je epi leve men l sou yon souflèt li. "Oh!"
  
  "Ou anfom?"
  
  "Non, lanfè non! Ou jis prèske kase machwè mwen."
  
  "Sispann vin yon feblès. Di manman ak papa pwochen fwa yo rele."
  
  "Modi dwat, mwen pral fè li. Poukisa ou te frape mwen menm?"
  
  Drake te souke zepòl li pandan Komodo te leve nonm li atè a epi li te voye l tounen nan liy lan. "Nouvo."
  
  Karin te gade ak admirasyon.
  
  Drake di, "Ou pa sonje? Bèl limyè? Yo prèske jwenn ou, zanmi."
  
  "Mwen sonje..." Regard Ben a toudenkou tounen sou miray wòch la ak nich konplike li yo. "O, wow, sa yon frison. Lò, Diamonds ak richès. Mwen sonje sa."
  
  Drake te wè objè briyan yo kòmanse reprann gravite yo. "Ann deplase," li te di. "De fwa. Mwen ka wè sa gwòt sa a ap fè, e pi bonè nou pase nan li, se pi bon."
  
  Li ale byen vit, li kenbe men l sou zepòl Ben epi li fè Karin souke tèt li. Komodo te swiv an silans, li t ap gade mesye l yo ak anpil atansyon pandan yo t ap pase toupre kornich ki te liy chak bò.
  
  Pandan yo t ap mache pi pre nich yo, Drake te riske yon ti koutje rapid. Nan chak nich te kanpe yon ti objè ki gen fòm bòl, sifas ki te enkruste ak bèl pyè koute chè. Men, sa a pou kont li pa t 'ase yo kreye espektakilè montre nan limyè ki te tèlman je-pwan. Dèyè chak bòl, mi ki graj yo nan nich yo tèt yo te aliyen ak ranje ribi, emwòd, safi, dyaman ak yon pakèt lòt bèl pyè koute chè.
  
  Bòl yo te ka koute yon fòtin, men nich yo tèt yo te gen yon valè enestimab.
  
  Drake te kanpe pandan l te pwoche bò ark sòti a. Yon briz frèt soufle sou li a goch kou adwat. Tout kote a te pran sant ansyen mistè ak sekrè kache. Te gen dlo koule yon kote, jis yon ti gout, men ase yo ajoute nan imansite nan sistèm nan twou wòch yo t ap eksplore.
  
  Drake te gade tout moun ak anpil atansyon. Pyèj la te simonte. Li vire pou l ale nan ark sòti a.
  
  Epi vwa yon moun te rele: "Sispann!"
  
  Li te jele imedyatman. Lafwa li nan rèl ak ensten ki fèt nan ansyen fòmasyon SAS te sove lavi l. Pye dwat li apèn manyen fil mens la, men yon lòt pouse te kapab deklanche pèlen an.
  
  Fwa sa a, Kovalenko pa t 'kite tirè pwofesyonèl la. Li kòrèkteman jije ke gwoup la dèyè l 'ta dwe bwote bourik nan Greed Hall. Tripwire a te mennen nan yon m 'M18 Claymore kache, yon sèl ki gen mo "Front nan lènmi an" sou li.
  
  Fen devan an te vize sou Drake e li ta kraze l 'ak woulo asye yo ansanm ak Ben ak Karin si Komodo pa t' rele yon avètisman.
  
  Drake tonbe epi byen vit etenn aparèy la. Li te pase sa a bay Komodo. "Mèsi anpil, zanmi. Kenbe sa a sou la men epi pita nou pral mete l nan bourik Kovalenko.
  
  
  CHAPIT TRANTWA
  
  
  Pwochen vwayaj la te kout epi byen vit desann desann. Drake ak lòt yo te oblije mache nan talon, apiye kò yo tounen pou yo rete dwat. Drake te panse ke a nenpòt ki moman li ta ka glise epi tonbe san fòs, Bondye sèlman konnen ki sò terib k ap tann anba a.
  
  Men, jis kèk minit pita yo te wè yon vout abitye. Drake te pare baton lumineux li a epi li te kanpe nan papòt la. Konsyan de tirè pwofesyonèl yo, li byen vit bese tèt li epi li soti.
  
  "O, voye boul," li te respire nan tèt li. "Li vin pi mal."
  
  "Pa di m," Ben di. "Te gen yon boul konkrè jeyan ki pandye sou tèt nou."
  
  Drake te gade l. "Lavi se pa yon fim, Blakey. Bondye, ou se yon freak."
  
  Li pran yon gwo souf epi mennen yo nan twazyèm gwòt jeyan an. Kote sansasyonèl yo te wè te sispann chak nan yo nan tras yo. Bouch ouvè. Si wa san an te kapab chwazi nenpòt pwen sou vwayaj yo byen lwen tèlman yo mete yon pèlen, sa a te li, Drake te panse kèk minit pita, chans pafè a. Men, erezman pou bon mesye yo, pa gen anyen k ap tann. Petèt te gen yon bon rezon pou sa...
  
  Menm Komodo te bese nan tranbleman ak enkredilite, men li te jere peze soti kèk mo. "Lè sa a, mwen devine li se lanvi."
  
  Touse ak gronyen sete sèl repons li.
  
  Chemen ki devan yo te swiv yon sèl liy dwat nan vout la sòti. Obstak la te ke chemen an te entoure sou tou de bò pa pedestal kout antèt ak estati ak pedestal wo antèt pa penti. Chak estati ak chak penti reprezante plizyè fòm erotik, sòti nan etonan gou ak obsèn nan kareman. Anplis de sa, penti twou wòch te ranpli chak pous disponib nan miray twou wòch yo, men se pa imaj primitif yo anjeneral yo te jwenn nan twou wòch ansyen - sa yo te imaj sansasyonèl, fasil egal a nenpòt ki Renesans oswa atis modèn.
  
  Sijè a te chokan nan yon lòt fason. Imaj yo te dekri yon sèl gwo òji, ak chak gason ak fanm trase nan detay afliyan, komèt tout peche lanvi moun konnen ... ak plis ankò.
  
  An jeneral, se te yon souflèt sansasyonèl nan sans yo, yon souflèt ki kontinye san rete pandan plis ak plis sèn dramatik te dewoule pou avegle je imen an ak lespri.
  
  Drake prèske koule yon dlo kwokodil pou ansyen zanmi l 'Wells. Ansyen pervert sa a ta nan eleman li isit la. Sitou si li te dekouvri li ak Me.
  
  Panse a nan Me, pi ansyen zanmi vivan li a, te ede distrè lide l 'soti nan surcharge sansoryèl pònografi ki bò kote l'. Li tounen gade gwoup la.
  
  "Mesye. Mesye, sa a pa ka tout bagay. Dwe gen yon kalite sistèm pèlen isit la. Kenbe zòrèy ou louvri." Li touse. "Epi mwen vle di pou pyèj."
  
  Chemen an te ale pi lwen. Drake remake kounye a ke menm fikse nan tè a pa pral ede w. Figi byen detaye te tòde la tou. Men, tout bagay sa a te san dout yon aran wouj.
  
  Drake te pran yon gwo souf epi li te avanse. Li te remake ke te gen yon kwen leve kat pous sou chak bò nan chemen an pou apeprè yon santèn yad.
  
  An menm tan an, Komodo te pale. "Wè sa a, Drake? Te kapab pa gen anyen."
  
  "Oswa tout lòt bagay." Drake ak anpil atansyon mete yon pye devan lòt la. Ben swiv yon etap dèyè, Lè sa a, yon koup nan sòlda, ak Lè sa a, Karin, ki moun ki te byen gade pa Komodo. Drake te tande yon gwo Komodo ki t ap chichote ekskiz pou Karin pou imaj ensolan ak malonnèt moun ki te fè moun li yo, epi li te siprime yon souri.
  
  Moman pye plon l 'te manyen tè a nan kòmansman an nan kote yo leve soti vivan, yon son gwo twou san fon plen lè a. Dirèkteman devan l ', etaj la te kòmanse deplase.
  
  "Bonjou". Style lajè Yorkshire li parèt nan tan estrès. "Tann mesye."
  
  Chemen an te divize an yon seri etajè lajè orizontal wòch. Dousman, chak etajè yo te kòmanse deplase sou kote, pou nenpòt moun ki kanpe sou li te ka tonbe si yo pa t ap mache sou pwochen an. Sekans lan te byen dousman, men Drake te sigjere ke yo te kounye a jwenn rezon ki fè Chambers nan distraksyon nana.
  
  "Pase ak anpil atansyon," li te di. "An pè. Epi retire tèt ou nan pousyè tè a epi avanse pou pi devan, 'sof si ou vle eseye nouvo espò sa a nan 'plonje nan gwo twou san fon an'."
  
  Ben rejwenn li sou premye etajè k ap deplase a. "Li tèlman difisil pou konsantre," li te plenn.
  
  Drake te di l: "Panse ak Hayden. "Sa ap ede ou pase."
  
  "Mwen panse ak Hayden." Ben t'ap bat je sou estati ki pi pre a, yon trio ki t'ap boulvèse tèt, bra ak janm yo. "Se pwoblèm nan."
  
  "Ak mwen". Drake ak anpil atansyon te demisyone sou dezyèm etajè rale-soti a, li te deja evalye mouvman twazyèm ak katriyèm lan. "Ou konnen, mwen tèlman kontan mwen te fini pase tout èdtan sa yo jwe Tomb Raider."
  
  "Pa janm panse mwen ta fini yo te yon luten nan jwèt la," Ben boumonnen tounen, epi answit te panse sou Me. Anpil nan kominote entèlijans Japonè yo konpare li ak yon karaktè jwèt videyo. "Hey Matt, ou pa panse nou ap reve aktyèlman, pa vre? E tout sa a se yon rèv?"
  
  Drake te gade zanmi l ki t ap monte sou twazyèm etajè a. "Mwen pa janm fè yon rèv vivan konsa." Li pa t 'bezwen souke tèt nan anviwònman l' yo fè pwen li.
  
  Kounye a, dèyè yo, dezyèm ak twazyèm gwoup moun yo te kòmanse vwayaj rigoureux yo. Drake te konte ven etajè anvan li te rive nan fen a epi, erezman, te vole sou tè solid. Mèsi Bondye kè kous li te kapab pran yon ti repo. Li te gade ark sòti a pou yon minit, apresa, satisfè ke yo te pou kont li, li vire tcheke sou pwogrè lòt yo.
  
  Jis nan tan pou w wè youn nan mesye Delta yo gade lwen plafon an ki te pentire byen klere-
  
  Epi manke etajè a li te sou etap sou. Li te ale nan yon fraction segonn, sèl rapèl ke li te janm te la se rèl pè anpil ki te swiv tonbe li.
  
  Tout konpayi an sispann, ak lè a tranble ak chòk ak laperèz. Komodo ba yo tout yon minit epi answit pouse yo pi devan. Yo tout te konnen ki jan yo pase nan li. Sòlda ki te tonbe a te yon moun fou pou tèt li.
  
  Ankò, ak fwa sa a ak anpil atansyon, yo tout te kòmanse deplase. Drake te panse pou yon ti moman ke li te kapab toujou tande rèl sòlda yo tonbe pou tout tan nan gwo twou san fon sa a, men li te ranvwaye li kòm yon alisinasyon. Li te konsantre tounen sou moun yo jis nan tan yo wè gwo Komodo a pran yon sezon otòn menm jan an.
  
  Te gen yon moman dezespere nan flailing bra l ', yon sèl rèl fache nan regrè nan pèt terib li nan konsantrasyon, ak lidè ekip Big Delta a glise sou kwen nan etajè a. Drake rele byen fò, prèske pare pou l prese pote sekou l, men malerezman sèten li pa t ap kapab fè sa a tan. Ben rele tankou yon ti fi-
  
  Men, sa se paske Karin tou senpleman pijon pou gwo nonm lan!
  
  San ezitasyon, Karin Blake te kite tout ekip Delta ki te byen antrene pou l te gade l ale epi li te kouri ale nan direksyon Komodo. Li te devan l ', kidonk momantòm li ta dwe ede jete l' tounen sou dal beton an. Men, Komodo te yon gwo nonm, li te lou, e Karin te fè yon gwo sote a apèn deplase li.
  
  Men, li te manyen li yon ti kras. E sa te ase pou ede. Komodo te rive vire, paske Karin te ba l yon de segond anplis nan lè l, epi li te pwan kwen an nan beton an ak dwèt tankou vis. Li rete kole sou, dezespere, li pa kapab rale tèt li.
  
  Ak etajè glisman an te deplase dousman dousman nan direksyon pou perimèt gòch li, apre sa li te disparèt, pran avèk li lidè ekip Delta a.
  
  Karin te pwan ponyèt gòch Komodo byen sere. Finalman, lòt manm ekip li yo te reyaji epi yo te pwan lòt bra l. Avèk anpil efò, yo te rale l sou dal la menm jan li te disparèt nan yon pasaj kache.
  
  Komodo souke tèt li sou beton an pousyè. "Karin," li te di. "Mwen p'ap janm gade yon lòt fanm ankò."
  
  Ansyen etidyan jeni blond ki te abandone a souri. "Ou mesye, ak je w k ap pwonmennen, ou p ap janm aprann."
  
  Ak admirasyon Drake a te vin reyalize ke twazyèm nivo sa a nan "lanfè", chanm sa a yo rele lanvi, pa t 'plis pase yon foto soufrans etènèl nan yon nonm ak yon je pèdi wout. Kliche & # 233; sou e si yon nonm te chita nan yon kafe & # 233; ak madanm li oswa mennaj li, ak yon lòt pè nan janm bèl te mache bò - li prèske sètènman ta gen gade.
  
  Eksepte ke isit la, si li te gade, li ta mouri.
  
  Gen kèk fanm ki pa ta gen pwoblèm ak sa, Drake te reflechi. Ak bon rezon, tou. Men, Karin sove Komodo, e kounye a, koup la te menm. Li te pran yon lòt senk minit nan ap tann enkyete, men finalman rès la nan ekip la te fè li nan etajè yo glisman.
  
  Yo tout pran yon ti repo. Chak gason nan konpayi an te santi se devwa yo pou bay Karin lanmen epi eksprime apresyasyon yo pou kouraj li. Menm Ben.
  
  Lè sa a, yon piki sonnen. Youn nan sòlda Delta yo tonbe ajenou, li sere vant li. Menm lè a, yo te atake. Mwatye yon douzèn mesye Blood King la te vide soti nan vout la, kenbe zam yo pare. Bal sifle nan lè a.
  
  Deja sou jenou yo, Drake ak ekipaj li yo tonbe sou pil la, pwan zam yo. Nonm ki te frape a te rete ajenou e li te resevwa kat lòt bal nan pwatrin ak nan tèt li. Nan mwens pase de segonn li te mouri, yon lòt viktim kòz Wa san an.
  
  Drake te pran fizi atak M16 li te prete epi tire. Sou bò dwat li, youn nan estati yo te krible ak plon, ti moso alabaster gaye nan lè a. Drake bese.
  
  Yon lòt bal sifle pase tèt li.
  
  Tout ekip la te toujou, kalm, epi yo te kapab pran vize atansyon ak fizi yo sou tè a. Lè yo te ouvri dife, se te yon masak, plizyè douzèn bal te kriye mesye Kovalenko ki t ap sove yo e te fòse yo danse tankou maryonèt san. Yon nonm te fè wout li nan bouldoze, mirakulman san blese, jiskaske li te rankontre Matt Drake.
  
  Ansyen mesye SAS la te rive sou li tèt-sou, li te bay yon tèt kraze ak yon seri kout kouto rapid nan zo kòt li. Dènye mesye Kovalenko yo te glise nan plas kote tout mechan yo te fini.
  
  Lanfè.
  
  Drake te fè siy pou yo pase, li voye yon ti koutje sou manm ekip Delta ki te tonbe a. Yo pral ranmase kò l 'sou wout la tounen.
  
  "Nou dwe kenbe yon salo."
  
  
  CHAPIT TRANKAT
  
  
  Hayden te vin fas a fas ak Ed Boudreaux e mond lan te fonn.
  
  "Mwen kontan touye ou," Boudreau repete pawòl li te di l yon fwa anvan. "Ankò".
  
  "Ou te echwe dènye fwa, psiko. Ou pral echwe ankò."
  
  Boudreau jete yon ti je sou janm li. "Koman hanch ou ye?" - Mwen mande.
  
  "Tout pi bon an". Hayden te kanpe sou pwent pye, ap tann yon atak zèklè. Li te eseye gide Ameriken an pou ke bourik li te bourade sou miray la nan etab la, men li te twò malen pou sa.
  
  "Ou se san." Boudreaux mime niche kouto li. "Li te bon gou. Mwen panse tibebe mwen an vle plis."
  
  "Kontrèman ak sè w la," Hayden gronde. "Li reyèlman pa t 'kapab pran li ankò."
  
  Boudreau kouri vin jwenn li. Hayden te espere sa a ak anpil atansyon eskive, ekspoze lam li a souflèt la nan souflèt li. "Premye san," li te di.
  
  "Prelid". Boudreau te kouri ale e li te fè bak, epi li te frape l ak plizyè kout kou. Hayden parri yo tout epi fini ak yon grèv palmis nan nen an. Boudreau tranpe, dlo koule nan zye l.
  
  Hayden imedyatman te pran avantaj, kout kouto li. Li mete Boudreaux kont miray la, epi li retire yon sèl kou-
  
  Boudreau te kouri.
  
  Hayden bese epi kole kouto a nan kwis li. Li te retire kò l pandan l t ap kriye, li pa t ka sispann souri sounwa ki te parèt nan je l.
  
  "Èske ou ka santi li, konpè?"
  
  "Bitch!" Boudreaux ale fou. Men, sa a te bagay moun fou nan yon konbatan, yon panse, yon vanyan sòlda sezonman. Li frape l tounen ak kou apre kou, li pran risk fou men kenbe jis ase fòs ak vitès pou fè l reflechi de fwa sou entèvni. Epi kounyeya, pandan yo t ap fè bak, yo te rankontre lòt gwoup moun k ap goumen, epi Hayden te pèdi balans li.
  
  Li tonbe pandan l ap monte sou jenou nonm ki tonbe a, li woule epi li kanpe, kouto pare.
  
  Boudreau te fonn nan foul moun yo, souri sou figi l 'te tounen yon souri pandan li te goute pwòp san li epi li balanse kouto a.
  
  "Nan nou," li te rele sou bri a. "Mwen konnen ki kote w rete, Miss Jay."
  
  Hayden te jete youn nan mesye Blood King la, li te kase janm mesye a tankou yon branch pandan li te degaje wout la pou Boudreau. Nan kwen je l li te wè Mai, ki san dout te chanje jwèt la nan batay sa a, k ap goumen san zam kont gason ak zam byen file, batay la te twò pre pou kout zam epi li te kite yo an pil nan pye l. Hayden te gade moun ki mouri yo ak moun ki mouri yo ki te tòde bò kote l.
  
  Li remake ke menm Boudreau t ap repanse sitiyasyon an lè li te swiv gade Hayden epi li te wè ajan lejand Japonè a an aksyon.
  
  May te gade Hayden. "Dwa dèyè ou."
  
  Hayden te kouri sou Boudreaux.
  
  Psiko prensipal la nan Bloody King la te pran kòm si yon mangous Awayi t ap mache sou talon l '. Hayden ak Me te nan pouswit. Pandan l t ap pase bò kote, Mai te bay yon lòt mesye Kovalenko yon gwo souflèt, kidonk sove lavi yon lòt sòlda.
  
  Pi lwen pase etab la te gen yon jaden ki louvri, yon elipad ak yon elikoptè, ak yon waf etwat kote plizyè bato te ancrage. Boudreau te kouri pase elikoptè a, li te dirije nan direksyon gwo bato a vitès, epi li pa t menm kase stride pandan li te vole abò a, li tonbe nan lè a. Anvan Hayden te kapab pase elikoptè a, gwo bato a te deja jete e li te kòmanse pous pi devan.
  
  Me te kòmanse ralanti. "Sa a se Baja. Trè byen vit, ak twa gason deja ap tann andedan. Konpare ak yo, lòt bato yo sanble kalm." Je li te gade elikoptè a. "Kounye a, sa a se sa nou bezwen."
  
  Hayden bese lè bal la t ap sifle pase yo, li te apèn remake. "Èske ou ka kontwole li?"
  
  Mai te poze l kesyon, 'Èske w vrèman poze m kesyon sa a?' gade anvan ou monte sou glise a epi sote. Anvan Hayden rive la, Mai te deja kòmanse rotor prensipal la, ak bato Boudreaux a kouri desann rivyè a ak yon gwo gwonde.
  
  "Gen lafwa," Mai te di tou dousman, li montre pasyans lejand li te konnen lè Hayden te fè dan li nan fristrasyon. Yon minit apre machin nan te pare pou vole. Me amelyore ekip la. Treno a kite tè a. Bal la frape yon kolòn akote tèt Hayden.
  
  Li rale tounen, epi li vire pou l wè dènye mesye Wa a san yo tonbe anba dife. Youn nan sòlda Fòs Espesyal Awayi yo te ba yo yon gwo pous lè elikoptè a te kòmanse desann epi vire, li t ap prepare pou pouswiv bato a. Hayden te fè l tounen.
  
  Jis yon lòt jou fou nan lavi li.
  
  Men, li te toujou isit la. Toujou siviv. Ansyen deviz Jay te parèt nan tèt li ankò. Siviv yon lòt jou. Jis viv.Menm nan moman tankou sa a, li te manke papa l anpil.
  
  Yon minit apre, elikoptè a te balanse ak kouri nan pouswit cho. Vant Hayden te rete yon kote nan kan an, epi li te kenbe balistrad la jiskaske jwenti li fè mal. Mai pat rate yon bat.
  
  "Kenbe pantalon ou sou."
  
  Hayden te eseye retire lide l 'nan woulib la vètij pa tcheke kondisyon zam li a. Kouto li tounen nan detantè li a. Sèl pistolè li te rete a se te yon Glock estanda olye ke Caspian li te favorize dènyèman. Men, kisa lanfè a, yon zam se yon zam, pa vre?
  
  Mai te vole ba ase ke espre a frape vit machin nan. Yon gwo bato jòn te deplase sou gwo larivyè ki devan an. Hayden te wè figi ki te kanpe dèyè l, ap gade yo apwoche. San dout yo te ame.
  
  Mai bese tèt li epi answit gade Hayden. "Kouraj ak Glwa."
  
  Hayden te souke tèt li. "Pou fini".
  
  Ka frape ekip la, voye elikoptè a nan yon plonje kòlè, sou yon kou kolizyon nan Bayeux jòn. Kòm espere, moun ki kanpe sou kote yo te fè bak nan chòk. Hayden apiye soti nan fenèt la epi li tire. Bal la ale lwen san espwa.
  
  Mai remèt li M9 la mwatye vid. "Fè yo konte."
  
  Hayden tire ankò. Youn nan mesye Boudreau yo revoke, bal la rebondi sou oto elikoptè a. Mai te fè yon sèk zigzag alantou ekip la, voye tèt Hayden kraze kont yon pòs sipò. Mai Lè sa a, pijon ankò, agresif, pa bay okenn trimès. Hayden te vide Glock li a epi li te wè youn nan mesye Boudreau yo ale nan yon flite san.
  
  Lè sa a, elikoptè a te frape pa yon lòt bal, ki te swiv pa yon baraj lòt moun. Yon gwo machin reprezante yon gwo sib. Hayden te wè Boudreau nan volan kannòt la, li te kenbe yon kouto byen sere nan dan li, li te tire sou yo ak yon mitrayèt.
  
  "Oh," rèl May a te yon egzajere kòm lafimen nwa toudenkou vide soti nan elikoptè a ak son an nan motè a toudenkou chanje soti nan yon gwonde nan yon plenyen. San konsèy, elikoptè a te kòmanse tranble ak tranble.
  
  May ap bat je sou Hayden.
  
  Hayden te tann jiskaske yo te anlè bato Boudreau a epi li louvri pòt li pandan elikoptè a te desann.
  
  Li te gade nan zye Boudreaux yo, li te di: "Foumen sa," epi li vole soti nan elikoptè ki te tonbe a.
  
  
  CHAPIT TRANSENK
  
  
  Tonbe lib Hayden a te kout dire. Bato Boudreaux a pa t lwen, men sou wout la li te bay nonm lan yon ti kout je anvan li tonbe sou pil la. Lè a soti nan kò li fè bwi. Vye blesi a sou kwis li fè mal. Li te wè zetwal yo.
  
  Elikoptè a te desann nan gwo larivyè Lefrat la ki t ap deplase byen vit, anviwon trant pye sou bò goch la, son ansòd lanmò li te nwaye tout panse aderan yo epi li te voye yon vag jeyan atravè banza bato a.
  
  Yon vag pwisan ase pou chanje kou bato a.
  
  Bato a pèdi vitès, voye tout moun vole pi devan, epi li te kòmanse lis. Lè sa a, nan fen mouvman devan l 'yo, li te ranvèse epi li te ateri vant moute nan dlo blan an.
  
  Hayden kenbe kannòt la panche. Pandan li te ale anba dlo a, li te choute fò, vize dwat desann, epi answit li te choute nan direksyon rivaj ki pi pre a. Dlo frèt la te ba li yon tèt fè mal, men li te kalme manm douloureux li yo yon ti kras. Prese kouran an te fè l reyalize jan li fatige.
  
  Lè li te parèt, li te jwenn ke li pa lwen rivaj, men fas a fas ak Ed Boudreau. Li te toujou kenbe kouto a nan mitan dan l ', li gwonde lè li wè li.
  
  Dèyè l, debri elikoptè fimen an te kòmanse plonje nan rivyè a. Hayden te wè Me kouri dèyè de mesye Boudreau ki te rete yo nan direksyon bank labou a. Konnen ke li pa t ap siviv yon batay sou dlo a, li te kouri pase moun fou a epi li pa t sispann jiskaske li frape rivaj la. Labou epè gaye alantou li.
  
  Te gen yon ti kras byen fò bò kote li. Boudreaux, souf. "Sispann. Fukin. Chape anba." Li te respire anpil.
  
  "Ou te resevwa li," Hayden te pwan epi jete yon pakèt pousyè tè nan figi l ', li monte sou bank la. Labou a te kole sou li e li te eseye trennen l desann. Ki sa ki ta dwe yon rale fasil sou tè sèk mennen l 'sèlman yon koup de pye pi wo pase liy larivyè Lefrat la.
  
  Li vire epi li frape talon sal li nan figi Boudreaux. Li te wè kouto li te kenbe ant dan li koupe byen fon nan machwè l ', sa ki lakòz l' souri pi laj pase Joker la. Ak yon rèl ak yon espre san ak larim, vant li tonbe sou janm li, lè l sèvi avèk senti li kòm yon mwayen pou rale tèt li moute kò li. Hayden te frape tèt li san pwoteksyon, men kou li yo te gen ti efè.
  
  Lè sa a, li sonje kouto li.
  
  Li te rive anba tèt li ak lòt men l ', pouse, tension, leve kò li yon pous kòm pousyè tè a kraze epi yo te eseye kenbe li.
  
  Dwèt li fèmen nan manch lan. Boudreaux te pratikman rache pantalon li pandan li te jerked yon lòt fwa ankò, kanpe dwat sou do li, tèt li ak bouch li toudenkou bò kote zòrèy li.
  
  "Bèl eseye fou." Li te santi san koule soti nan figi l 'nan souflèt li. "Ou pral santi li. Li rive bèl ak dousman. "
  
  Li te mete tout pwa li sou tout kò li, pouse l pi fon nan labou a. Ak yon sèl men li antere figi l 'nan limon an, li sispann respire. Hayden te lite dezespereman, choute ak woule jan li te kapab. Chak fwa li te leve je l, figi l te kouvri ak labou kolan, li te wè Me devan l, ap goumen pou kont li ak de nan men Boudreau yo.
  
  Youn tonbe nan twa segonn yo kenbe figi Hayden. Lòt la fè bak, pwolonje agoni an. Lè figi Hayden te vin jwenn lè pou katriyèm fwa, Me te finalman kwense l e li te sou kase do l sou yon pye bwa ki tonbe.
  
  Fòs ki rete Hayden te prèske fin itilize.
  
  Kouto Boudreau te pèse po a ozalantou twazyèm kòt li. Ak yon agonizingly dousman ak mezire poussée, lam la te kòmanse glise pi fon. Hayden te elve ak choute, men li pa t 'kapab voye jete atakè li a.
  
  "Okenn kote pou ale." Boudreaux move chichote anvayi tèt li.
  
  Epi li te gen rezon, Hayden reyalize toudenkou. Li te oblije sispann goumen epi kite sa rive. Jis kouche la. Bay tèt ou tan -
  
  Lam la te plonje pi fon, asye grate kont zo. Ri Boudreaux sete apèl Grim Reaper a, apèl yon move lespri k ap pase l nan betiz.
  
  Kouto ki anba kò li te vin gratis ak yon gwo son slurping. Nan yon sèl mouvman, li vire nepe a nan men l ', li pike l' fò dèyè do l 'nan kòt Boudreaux yo.
  
  Psiko a te vire do l ap rele byen fò, manch kouto a soti nan pwatrin li. Menm lè sa a, Hayden pa t 'kapab deplase. Li te bourade twò fon nan labou a, tout kò li te rale desann. Li pa t ka menm deplase lòt men l.
  
  Boudreau soufle epi toufe sou li. Lè sa a, li te santi yon gwo kouto yo te retire. Se konsa sa te ye lè sa a. Li ta touye l kounye a. Yon sèl souflèt di nan do a nan kou li oswa kolòn vètebral li. Boudreau bat li.
  
  Hayden te louvri je l lajè, li te detèmine pou l wè limyè solèy la yon dènye fwa. Panse li te sou Ben, e li te panse: Jije m dapre jan m te viv, pa dapre jan m te mouri.
  
  Ankò.
  
  Lè sa a, gwo ak tèt chaje tankou yon lyon chaje, Mai Kitano kouri antre. Apeprè twa pye lwen Hayden, li te pouse sou tè a, mete chak ons nan momantòm nan yon kout pye vole. Yon segond apre, tout fòs sa a te kraze anwo tors Boudreaux a, kraze zo ak ògàn yo, voye dan fann ak flite san nan yon arc lajè.
  
  Pwa a te leve soti nan do Hayden.
  
  Yon moun te leve l soti nan labou a ak aparan fasil. Yon moun te pote l ', ak anpil atansyon mete l' sou bank lan zèb ak bese sou li.
  
  Yon moun sa te Mai Kitano. "Rilaks," li te di fasil. "Li mouri. Nou te genyen".
  
  Hayden pa t 'kapab deplase oswa pale. Li jis gade syèl la ble, pye bwa yo balanse, ak figi souri Me a.
  
  Epi apre yon ti tan, li di, "Rale m pa janm fè w fache. Vrèman, si ou pa pi bon ki te janm genyen, mwen..." Panse li te toujou ak Ben, kidonk li te fini di sa li ta ka di. "Mwen pral montre bourik mwen nan Asda."
  
  
  CHAPIT TRANT-SIS
  
  
  Sanglan wa a pouse pèp li a nan limit absoli yo.
  
  Lefèt ke patizan yo te prèske fèmen espas sa a te fache l '. Se te twòp moun ki te ralanti l. Se te gid etwat yo, dezòd sou vetiy lè yo ta ka fè pwogrè. Kantite moun ki te mouri ap chèche pri sa a pa t gen pwoblèm. Wa Sanglan te mande e li te espere sakrifis yo. Li te espere yo tout kouche epi mouri pou li. Yo t ap pran swen fanmi yo. Oswa omwen yo pa ta dwe tòtire.
  
  Tout se te yon pri.
  
  Gid li a, yon nonm yo te rele Thomas, te bougonnen yon bagay sou sa se yon nivo ke kèk lòt moun sòt yo te rele Hawksworth te rele jalouzi. Se te katriyèm chanm lan, Wa Sanglan t ap bouyi ak kòlè. Se sèlman katriyèm lan. Lejand estanda a te pale de sèt nivo lanfè. Èske ta ka vrèman gen twa lòt apre sa?
  
  Ak ki jan Hawksworth te fè konnen? Scribe a ak Cook la te vire e yo te kouri ale, boul yo te retresi nan gwosè pistach lè yo te wè sistèm pèlen an apre senkyèm nivo a. Dmitry Kovalenko, li te panse, nan kou li pa ta.
  
  "Kisa w ap tann?" - li gronde nan Thomas. "Nou pral deplase. Kounye a."
  
  "Mwen pa byen konprann sistèm pèlen an, mesye," Thomas te kòmanse di.
  
  "Al lanfè ak sistèm pèlen an. Voye moun anndan. Yo pral jwenn li pi vit." Bloody King te pire bouch li nan plezi pandan l t ap etidye chanm nan.
  
  Kontrèman ak twa anvan yo, chanm sa a te desann nan yon depresyon santral ki pa fon ki te sanble kòm si li te fè mete pòtre nan wòch la li menm. Plizyè sipò metal epè soti nan etaj la difisil, prèske tankou etap. Pandan nou t ap pwogrese, miray chanm lan vin pi piti jiskaske, apre pisin lan, yo te kòmanse agrandi ankò.
  
  Pisin lan te parèt kòm yon 'pwen toufe'.
  
  Jalouzi?Wa san an te panse. Ki jan yon peche konsa te transfere nan lavi reyèl, nan mò sa a kote lonbraj ka non sèlman pwoteje ou, men tou touye ou? Li te gade Thomas bay lòd pou l avanse. Okòmansman tout bagay te byen pase. Wa San an te voye je tounen nan kote yo te soti lè li te tande son yo byen lwen nan kout zam. Drake ak ti lame li a dwe damn. Yon fwa li soti isit la, li pral pèsonèlman asire ke vendetta san an reyalize objektif brital li yo.
  
  Tire a reviv li. "Deplase!" - li te rele byen fò, jis nan moman sa a lè lidè a te demisyone sou kèk pwen presyon kache. Te gen yon aksidan tankou yon wòch k ap tonbe, yon sif nan lè, epi toudenkou tèt lidè a frape planche a wòch anvan li woule desann pant lan apik tankou yon balon foutbòl. Kò a san tèt tonbe nan yon pil san.
  
  Menm Bloody King te fikse. Men, li pa santi pè. Li te sèlman vle wè kisa ki te lakòz blese sa a nan dirijan l 'yo. Thomas rele bò kote l. Wa San an te pouse l pi devan, li t ap suiv tras li, li te pran anpil plezi nan pè mesye a. Finalman, bò kote kò a twitching, li sispann.
  
  Ki te antoure pa moun ki pè, Wa Sanglan te etidye mekanis ansyen an. Yon fil razwa-mens te lonje nan wotè tèt ant de poto metal ki dwe te kenbe an plas pa yon kalite aparèy tansyon. Lè mesye l 'te rale deklanche a, poto yo lage ak fil la vire ak yo, koupe tèt gason l' nan kou a.
  
  Briyan. Li te panse, li te yon bèl bagay prevantif, e li te mande si li ta ka sèvi ak yon aparèy konsa nan zòn sèvitè yo nan nouvo kay li a.
  
  "Kisa w ap tann?" li rele sou rès moun yo. "Deplase!"
  
  Twa gason vole pi devan, ak yon douzèn lòt swiv. Wa San an te panse li pridan pou l te kite yon demi douzèn lòt dèyè l si Drake ta rapidman rapouswiv li.
  
  "Kounye a byen vit," li te di. "Si nou mache pi vit, nou pral rive la pi vit, pa vre?"
  
  Mesye l yo te kouri, yo te deside ke yo pa t reyèlman gen yon chwa e te gen yon ti chans ke bòs deranje yo te dwat. Yon lòt pèlen te deklanche, epi dezyèm tèt la te woule desann pant lan. Kò a tonbe epi nonm ki te dèyè li a te tonbe sou li, li te konsidere tèt li chans kòm yon lòt fil ki tache koupe lè a dirèkteman anlè tèt li.
  
  Kòm dezyèm gwoup la te kòmanse desann, Wa san an te vin jwenn yo. Nouvo pyèj yo te mete. Plis tèt ak po tèt yo te kòmanse tonbe. Lè sa a, te gen yon bang byen fò ki eko nan tout gwòt la. Miwa te parèt sou tou de bò pasaj ki vin pi piti a, pozisyone pou moun ki devan an te reflete nan yo.
  
  Anmenmtan, yo tande bri dlo k ap koule, pisin ki nan pye pant lan te kòmanse plen.
  
  Se sèlman dlo sa a pa t jis dlo. Pa jije pa fason li fimen.
  
  Thomas te kriye pandan yo te kouri vin jwenn yo. "Li manje pa yon lak asid. Sa a se lè gaz diyoksid souf fonn nan dlo epi li fòme asid silfirik. Ou definitivman pa vle manyen sa a!"
  
  "Pa sispann," Wa Sanglan nan gwonde lè li wè pèp la kòmanse ralanti. "Sèvi ak poto metal, moun sòt."
  
  Tout ekip la kouri desann pant lan nan yon foul moun. Sou bò gòch ak dwa, pyèj o aza louvri ak yon son ki sanble ak yon banza yo te tire. Kò ki san tèt yo tonbe e tèt yo te woule tankou anana jete nan mitan mesye yo, kèk nan yo te tonbe sou yo, lòt moun ki aksidantèlman choute yo. Wa san an remake byen bonè ke te gen twòp moun pou kantite poto, e li reyalize ke mantalite pake a ta lakòz mwens konprandr nan mitan yo sote san yon dezyèm reflechi.
  
  Yo ta merite sò yo. Li te toujou pi bon pou yon moun sòt mouri.
  
  Wa san an ralanti epi li kenbe Thomas tounen. Plizyè lòt gason tou te ralanti, reyafime kwayans Wa san an ke sèlman pi klere ak pi bon an ta siviv. Lidè pake a te vole sou premye poto metal la epi answit te kòmanse sote soti nan poto an poto sou dlo a bri. Okòmansman li te fè kèk pwogrè, men answit vag pwazon an te frape pye l. Kote dlo asid la manyen, rad li ak po boule.
  
  Kòm pye l 'te manyen pòs ki vin apre a, doulè a te lakòz li double epi li tonbe, pwojeksyon tou dwat nan pisin ki gen twòp elèv. Fyè, rèl agonize repete nan tout sal la.
  
  Yon lòt gason tonbe sou kontwa a epi li tonbe andedan. Twazyèm mesye a te kanpe bò pisin lan, li te reyalize ke pa t gen okenn kontwa klè pou l sote sou li, e yo te pouse l pandan lòt mesye a t ap frape avè l nan do l.
  
  Miwa yo te reflete moun ki devan an. Èske ou ta anvye moun ki devan ou a?
  
  Wa a san te wè objektif miwa yo ak destriksyon pèlen an. "Gade anba!" Thomas rele an menm tan. "Gade pye w, pa gade moun ki devan an. Egzèsis senp sa a pral ede w depase pòs yo san danje."
  
  Wa san an te kanpe nan kwen lak la ki fèk fòme. Jije pa lefèt ke dlo a te toujou ap monte, li te wè ke tèt yo nan sipò yo ta dwe byento anba sifas bouyon an. Li pouse mesye a devan l epi li rale Thomas ansanm avè l. Pyèj la te ale jis soti nan ranje, tèlman fèmen ke li te santi van an kòm poto metal la vole sou zepòl li.
  
  Mache soti sou poto yo epi danse byen vit nan lòd o aza. Te gen yon ti poz pandan dlo a pwojeksyon devan. Yon lòt poto, epi nonm ki devan l lan bite. Rèl, li fè mirak, jere yo sispann tonbe li nan aterisaj sou yon lòt poto. Dlo asid-lase a te vide bò kote l men li pa t touche l.
  
  Bye.
  
  Wa Sanglan te wè chans li. San yo pa reflechi oswa sispann, li te mache sou kò moun ki gen tandans, sèvi ak li kòm yon pon yo travèse ak rive nan sekirite nan rivaj la lwen. Pwa li te pouse nonm lan menm pi ba, plonje pwatrin li nan asid.
  
  Dezyèm nan pwochen li te pèdi nan yon toubiyon.
  
  Wa Sanglan te gade dèyè l. "Moun moun fou".
  
  Thomas te ateri bò kote l. Plis moun adrwatman vole ant poto metal yo an sekirite. Wa Sanglan te gade devan nan sòti vout la.
  
  "Epi konsa jouk nan senkyèm nivo a," li te di kontan. "Ki kote m pral imite vè sa a, Cook. E ki kote, finalman," li te gronde. "Mwen pral detwi Matt Drake."
  
  
  CHAPIT TRANTSÈT
  
  
  Yo rele Big Island Hawaii nan fason sa a pou evite konfizyon. Non reyèl li se Hawaii, oswa Hawaii Island, epi li se pi gwo zile nan peyi Etazini. Li se lakay yo nan youn nan vòlkan ki pi popilè nan mond lan, Kilauea, yon mòn ki te kontinyèlman eklate depi 1983.
  
  Jodi a, sou pant pi ba vòlkan sè Mauna Loa a, Mano Kinimaka ak Alicia Miles, ansanm ak yon ekip Marin Ameriken, te kòmanse chase yon parazit ki te pran rasin nan lespri moun ki rete nan zile a.
  
  Yo te kraze perimèt deyò a, yo touye plizyè douzèn mesye Blood King la, epi yo te kraze nan gwo anèks la menm jan gad yo te libere tout otaj yo. Nan menm moman sa a, yo te tande gwonde machin yo, akselere dèyè bilding lan. Alicia ak Kinimaka pa pèdi tan nan kouri.
  
  Alicia te kanpe nan konfizyon. "Modi, bourik yo ap kouri ale." Kat ATV kouri ale, rebondi sou kawotchou gwo yo.
  
  Kinimaka leve fizi li epi li pran vize. "Pa pou lontan." Li tire. Alicia te gade dènye moun ki te tonbe epi ATV la te kanpe byen vit.
  
  "Wow, gwo nèg, pa mal pou yon polisye. Ann."
  
  "Mwen soti nan CIA." Kinimaka te toujou pran Garnier an, anpil nan plezi Alicia.
  
  "Sèl abrevyasyon twa lèt ki enpòtan yo se Britanik. Sonje sa".
  
  Kinimaka boumonnen yon bagay pandan Alicia pwoche bò kote ATV la. Li te toujou ap travay. An menm tan, yo tou de te eseye pran chèz devan an. Alicia souke tèt li epi lonje dwèt sou do a.
  
  "Mwen pito pèp mwen an dèyè mwen, zanmi, si yo pa desann."
  
  Alicia te kòmanse motè a epi li te kondui. ATV a se te yon gwo bèt lèd, men li te deplase san pwoblèm ak rebondi alèz sou monte desann. Gwo Hawaiian an vlope bra l nan ren li pou kenbe l, se pa ke li te bezwen. Te gen plim kote li te chita. Alicia souri epi li pa di anyen.
  
  Moun ki t ap kouri devan yo te reyalize ke yo t ap pouswiv yo. Okipan yo nan de nan yo vire toutotou epi tire. Alicia te fwonte, li konnen ke li te konplètman enposib frape anyen nan fason sa a. Amatè, li te panse. Li toujou santi m ap goumen ak amatè.Dènye vrè batay li te mennen se te kont Drake nan gwo fò Abel Frey. E menm lè sa a nonm lan te wouye, antrave pa pyèj yo nan sèt ane nan politès.
  
  Koulye a, li ka gen yon pèspektiv diferan.
  
  Alicia te kondwi entelijan olye ke vit. Nan yon ti tan, li te pote ATV yo nan yon distans tire akseptab. Kinimaka rele byen fò nan zòrèy li. "Mwen pral tire!"
  
  Li peze kou a. Lòt mèsenè a te kriye e li te rebondi vyolans nan pousyè tè a. "Sa se de sou de," Alicia di. "Yon lòt epi w ap jwenn blo-"
  
  ATV yo te fè aksidan sou yon ti mòn kache epi yo te vire sou bò gòch la. Pou yon ti moman, yo te jwenn tèt yo sou de wou, chavire, men machin nan jere kenbe balans li epi li tonbe tounen atè. Alicia pa pèdi tan nan ouvri gaz la pou dekole.
  
  Kinimaka te wè twou a anvan li te fè. "Kanp!" Li te rele "Kenbe!"
  
  Alicia te kapab sèlman ogmante vitès li kòm twou lajè, gwo twou san fon an t ap apwoche byen vit. ATV a vole sou gwo twou san fon an, li vire wou li yo ak gwonde motè li yo, epi li ateri lòt bò a, ap eseye rete an plas. Alicia frape tèt li sou ba mou a. Kinimaka te kenbe l tèlman sere ke li pa te pèmèt yo tou de vire toutotou, epi lè pousyè tè a rete yo reyalize ke yo te toudenkou nan mitan lènmi an.
  
  Bò kote yo, yon ATV nwa vire nan labou a, aterisaj maladwa epi kounye a lite pou dwat tèt li. Kinimaka te sote san ezitasyon, li kouri dwat sou chofè a epi li te mete l ansanm ak pasaje li yo soti nan machin nan nan labou ki te bouke.
  
  Alicia te siye pousyè nan je l. ATV a ak sèl okipan li te akselere devan li men li te toujou nan ranje. Li pran fizi li, li vize, li tire, epi answit, san li pa bezwen tcheke, li deplase je l kote patnè Awayi li a t ap lite nan labou a.
  
  Kinimaka trennen yon moun nan labou a. "Sa a se lakay mwen!" Alicia te tande l gwonde anvan li te tòde epi li te kase bra advèsè li a. Pandan dezyèm mesye a te kouri sou li, Alicia te ri epi li bese fizi li. Kinimaka pa t bezwen èd li. Dezyèm gason an te rebondi sou li jan enstriksyon yo te rebondi sou yon timoun ki gen kat ane, ki pa gen okenn efè. Nonm lan tonbe atè epi Kinimaka te fini l ak yon kout pwen nan figi an.
  
  Alicia souke tèt li. "Ann fini ak sa."
  
  Dènye ATV a te avanse ak difikilte. Chofè li dwe te blese pandan tout so sa yo. Alicia byen vit te kòmanse pran tè, kounye a yon ti kras desi ak fasilite yo te repran ranch la. Men, omwen yo sove tout otaj yo.
  
  Si te gen yon bagay li te konnen sou Blood King la, se te lefèt ke moun sa yo isit la, sa yo rele mèsenè sa yo, se te debri ekip li a, ki te voye isit la antrave ak distrè otorite yo. Divize ak konkeri.
  
  Li te ralanti pandan li te pwoche bò dènye ATV a. San poz, san yo pa menm kenbe kolòn volan an, li tire de kout zam epi de mesye yo tonbe.
  
  Batay ki te apèn kòmanse te fini. Alicia gade lwen pou yon minit. Si tout bagay ale selon plan an, si Me ak Hayden, Drake ak lòt moun yo siviv pati yo nan batay la, Lè sa a, pwochen batay la ka byen pi difisil ak dènye li.
  
  Paske li ta kont Mai Kitano. Epi li pral oblije di Drake ke Me touye Wells.
  
  Cool.
  
  Kinimaka tape l sou zepòl la. "Li lè pou nou tounen."
  
  "Ah, bay ti fi a yon ti repo," li boumonnen. "Nou nan Hawaii. Kite m gade solèy kouche."
  
  
  CHAPIT TRANT-WIIT
  
  
  "Se konsa, se sa ki jalouzi sanble?"
  
  Drake ak ekip li a te antre nan katriyèm chanm nan, pran tout prekosyon. Menm lè sa a, li te pran kèk moman pou byen konprann sèn ki te la devan yo. Kò san tèt te kouche toupatou. San te koule sou planche a epi li te toujou ap koule tankou dlo epè nan kèk kote. Tèt yo menm yo te gaye atè a tankou jwèt timoun yo jete.
  
  Pyèj prentan te kanpe sou tou de bò pasaj etwat la. Drake te pran yon sèl gade nan fil la razwa-mens epi devine sa ki te pase. Komodo sifle, li pat kwè zòrèy li.
  
  "Nan kèk pwen pyèj sa yo ta ka ale," Ben te di. "Nou bezwen deplase."
  
  Karin fè yon son degou.
  
  "Nou dwe deplase byen vit epi rete sou tèt bagay sa yo," Drake te di. "Non, tann".
  
  Kounye a, pi lwen pase pyèj yo, li te wè yon pisin lajè plen dlo, ebulisyon ak kimen. Dlo pwojeksyon ak chatwaye sou bor yo nan pisin lan.
  
  "Sa a ta ka yon pwoblèm. Èske w wè poto an metal yo?"
  
  "Mwen parye pèp Blood King la te itilize yo kòm etap etap," Ben te di misterye. "Tout sa nou dwe fè se tann pou dlo a bese."
  
  "Poukisa pa jis ale nan yo." Menm lè Komodo te pale pawòl sa yo, te gen dout sou figi l.
  
  "Pisin sa a te kapab manje pa kèk lak asid oswa byen," Karin eksplike. "Gaz yo ka konvèti dlo nan asid silfirik nan oswa toupre yon vòlkan. Menm depi lontan te disparèt."
  
  "Èske asid pa ta korode pòs metal?" Drake lonje dwèt.
  
  Ben souke tèt. "Definitivman".
  
  Yo te gade dlo a bri pandan plizyè minit. Pandan yo t ap gade, yo te tande yon klak menasan. Drake byen vit leve pistolè li. Sis avyon de gè Delta ki te siviv yo te repete aksyon li yon dezyèm fwa apre.
  
  Pa gen anyen ki deplase.
  
  Lè sa a, son an te vin ankò. Gwo klike sou. Son yon kab pòt garaj kouri sou ray metal yo. Se sèlman li pa t 'yon pòt garaj.
  
  Dousman, pandan Drake t ap gade, youn nan pyèj yo te kòmanse mòde tounen nan miray la. Reta tanporè? Men, teknoloji sa yo pa t disponib nan ras yo ansyen. Oswa èske tren sa a nan panse ki sanble ak bagay moun fou yon moun deklare ke pa gen okenn lòt lavi entèlijan nan linivè a?
  
  Ki awogans.
  
  Ki moun ki te konnen ki sivilizasyon ki te egziste anvan dosye yo te fè? Drake pa ta dwe ezite kounye a. Li lè pou nou aji.
  
  "Dlo a ap bese," li te di. "Ben. Nenpòt sipriz?"
  
  Ben konsilte nòt li yo ak Karin èspere ke rejoue li nan tèt li. "Hawksworth pa di anpil." Ben wouze kèk papye. "Petèt pòv la te nan chòk. Sonje byen, yo pa t 'kapab espere anyen tankou sa a lè sa a."
  
  "Lè sa a, nivo senk dwe yon vrè tanpèt kaka," Komodo te di anrou. "Paske se apre sa Cook vire tounen."
  
  Ben pire bouch li. "Hawksworth di se sa Cook te wè apre nivo senk ki te fè l tounen. Se pa chanm nan tèt li."
  
  "Wi, gen plis chans nivo sis ak sèt," youn nan sòlda Delta yo te di tou dousman.
  
  "Pa bliye sou miwa yo." Karin lonje dwèt sou yo. "Yo montre pi devan, evidamman sou moun ki devan an. Gen plis chans sa a se yon avètisman."
  
  "Se tankou kenbe ak Joneses yo." Drake souke tèt. "Konprann. Se konsa, nan lespri Dinorock ak David Coverdale an patikilye, mwen pral poze kesyon ouvèti a ke mwen te toujou tande l 'mande nan chak konsè mwen te janm ale nan. Èske ou prè?"
  
  Drake te mennen wout la. Rès ekip la te tonbe nan liy jan yo te abitye tou. Antre nan liy santral la, Drake pa t 'atann okenn difikilte ak pyèj yo epi li pa t' kouri sou pèsonn, byenke li te touche kèk pwen presyon depanse. Lè yo rive nan kwen pisin lan, dlo a t ap koule byen vit.
  
  "Pol yo gade byen," li te di. "Veye do ou. Epi pa gade anba. Gen kèk bagay mechan k ap flote isit la."
  
  Drake te ale an premye, atansyon ak egzak. Tout ekip la fasilman travèse yo nan kèk minit epi yo te dirije nan direksyon pou vout la sòti.
  
  "Se te bèl pou Blood King la te mete tout pyèj yo pou nou." Ben ri yon ti kras.
  
  "Kounye a, nou pa ka byen lwen dèyè bastard la." Drake te santi men l sere nan pwen ak tèt li kouri nan pwospè pou l te vin fas a fas ak figi kriminèl ki pi pè nan istwa resan an.
  
  
  * * *
  
  
  Pwochen vout la louvri nan yon gwo twou wòch. Chemen ki pi pre a te mennen desann pant lan epi answit sou yon wout lajè anba yon gwo wòch.
  
  Men, te gen yon obstak grav ki konplètman bloke chemen yo.
  
  Je Drake elaji. "Sanlan lanfè."
  
  Li pa t janm menm reve yon bagay konsa. Blokaj la te aktyèlman yon gwo figi fè mete pòtre nan wòch vivan. Li te kouche an repo, apiye do l sou miray goch la, gwo vant li t ap parèt sou chemen an. Eskilti nan manje kouche nan yon pil sou vant li, epi yo te gaye tou sou janm li yo ak anpile sou chemen an.
  
  Yon figi dezas te kouche nan pye eskilti a. Kò moun mouri. Torso a te sanble yo dwe trese kòm si nan agoni ekstrèm.
  
  "Sa a se safrete," Ben te di ak tranble. "Demon ki asosye ak safrete se Bèlzeboul."
  
  Je Drake te trese. "Ou vle di tankou nan Bèlzeboul nan Bohemian Rhapsody?"
  
  Ben soupi. "Se pa tout bagay sou rock 'n' roll, Matt. Mwen vle di demon Bèlzeboul la. Men dwat Satan."
  
  "Mwen tande men dwat Satan an twòp." Drake te gade gwo obstak la. "Epi pandan mwen respekte sèvo ou, Blakey, sispann pale istwa san sans. Natirèlman, tout bagay gen rapò ak rock and roll."
  
  Karin te kite cheve long blond li desann epi answit te kòmanse mare li pi sere. Plizyè sòlda Delta t ap gade l, tankou Komodo. Li te note ke Hawksworth te bay kèk detay enteresan sou gwòt patikilye sa a nan nòt li yo. Pandan l t ap pale, Drake te pèmèt je l ap pwonmennen nan sal la.
  
  Dèyè figi a gwo, kounye a li remake absans la nan yon vout sòti. Olye de sa, yon gwo kornich te kouri sou miray dèyè a, koube nan direksyon plafon an wo jiskaske li te fini sou yon gwo plato wòch. Lè Drake te gade sou plato a, li te wè sa ki te sanble ak yon balkon nan bout lwen, prèske tankou yon pil obsèvasyon ki neglije ... de dènye nivo yo?
  
  Panse Drake te entèwonp lè yon kout bal sonnen. Bal la rikoche sou tèt yo. Drake tonbe atè a, men an silans Komodo lonje dwèt sou menm plato wòch li te fèk enspekte a epi li wè plis pase yon douzèn figi k ap kouri nan direksyon l 'soti nan yon rebò likidasyon.
  
  Moun Kovalenko yo.
  
  Kisa sa te vle di...
  
  "Jwenn yon fason pou w pase sa bastò sa a," Drake te sifle bay Ben, souke tèt li anvè eskilti lou ki te bloke chemen yo pou pi devan, epi answit te vire tout atansyon li sou afloraman wòch la.
  
  Yon vwa ki gen anpil aksan te boom, awogan ak awogan. "Matt Drake! Nouvo enmi mwen an! Se konsa, ou ap eseye sispann m 'ankò, hein? Mwen! Eske nou pa janm aprann anyen?"
  
  "Kisa w ap eseye reyalize, Kovalenko? Kisa tout bagay sa yo vle di?"
  
  "Kisa tout bagay sa yo vle di? Li se sou yon demand dire tout lavi. Sou lefèt ke mwen bat moute Cook. Konsènan ki jan mwen etidye ak antrene nan touye yon nonm chak jou pandan ven ane. Mwen pa tankou lòt gason. Mwen te depase li anvan mwen te fè premye milya dola mwen an."
  
  "Ou te deja bat Cook," Drake te di avèk kalm. "Poukisa ou pa tounen isit la? Nou pral pale, ou menm ak mwen."
  
  "Ou vle touye mwen? Mwen pa ta genyen li nenpòt lòt fason. Menm pèp mwen an vle touye m."
  
  "Se pwobableman paske ou se yon gwo ekspè."
  
  Kovalenko te fwonte, men li te tèlman pote ale nan tirad kontan li ke joure a pa te menm pran byen. "Mwen ta touye dè milye pou reyalize objektif mwen yo. Petèt mwen te deja fè li. Ki moun ki deranje konte? Men sonje sa, Drake, epi sonje li byen. Ou menm ak zanmi ou yo pral fè pati estatistik sa a. Mwen pral efase memwa ou yo sou figi Latè."
  
  "Sispann vin tèlman melodramatik," Drake rele byen fò. "Desann isit la epi pwouve ke ou gen seri a, granmoun gason." Li te wè Karin ak Ben tou pre, yo te pale ak anpil atansyon, tou de kòmanse souke tèt yo kouray pandan yon bagay te parèt sou yo.
  
  "Pa panse ke mwen pral mouri tèlman fasil, menm si nou rive rankontre. Mwen te grandi nan lari ki pi di nan vil ki pi difisil nan Manman Larisi. Apre sa, mwen te mache atravè yo lib. Yo te fè pati mwen. Britanik yo ak Ameriken yo pa konnen anyen sou vrè lit la." Nonm ki gen aparans sevè a krache atè.
  
  Je Drake te mòtèl. "O, mwen sensèman espere ou pa mouri fasil."
  
  "Mwen pral wè ou byento, Briton. Mwen pral gade ou boule pandan mwen reklame trezò mwen an. Map wè w ap rele pandan m ap pran yon lòt fanm ou yo. M ap gade ou pouri pandan m ap vin yon bondye."
  
  "Pou dedomajman pou syèl la". Komodo bouke koute sakaje tiran yo. Li te tire yon vole nan direksyon rebò wòch la, jete mesye Wa san an nan panik. Menm kounye a, Drake te wè, nèf sou dis gason t ap toujou kouri pou èd li.
  
  Tousuit kout kouto yo te tande. Bal yo sifle sou mi wòch ki tou pre yo.
  
  Ben rele byen fò, "Tout sa nou dwe fè se monte sou nèg gra a. Pa twò difisil..."
  
  Drake te santi a men apwoche. Li leve yon sousi kòm yon moso wòch tonbe sou zepòl li.
  
  "Men," Karin entèfere, resanblans li ak Ben vin pi evidan plis Drake te pase tan avè l. "Pran an se manje a. Kèk ladan yo vid. E ranpli ak yon kalite gaz."
  
  "Mwen devine se pa gaz ri." Drake gade kadav san fòm lan.
  
  Komodo te tire yon vole konsèvatif pou kenbe mesye Blood King yo nan bè. "Si sa a se ka a, Lè sa a, se reyèlman, reyèlman bon bagay."
  
  "Pare poud," Karin te di. "Lage lè deklannche yo rale. Petèt menm jan ak sa yo ki te touye pi fò nan akeyològ yo ki te dekouvri kavo Tutankamon an. Ou konnen sou sipoze madichon an, pa vre? Ebyen, pifò moun kwè sèten posyon oswa gaz ansyen prèt Ejipsyen yo te kite pou nou nan kavo a se sèlman pou detwi vòlè tonm yo."
  
  "Ki fason ki pi an sekirite?" Drake mande.
  
  "Nou pa konnen, men si nou kouri vit, youn apre lòt, si yon moun lage yon ti poud dèyè yo, li dwe yon ti kantite ki pral evapore byen vit. Pèlen an se isit la prensipalman pou anpeche nenpòt moun ki monte eskilti a & # 184; , pa jwenn sou li."
  
  "Dapre Hawksworth," Karin te di ak yon souri sere.
  
  Drake te evalye sitiyasyon an. Sa a te sanble ak yon pwen vire pou li. Si te gen yon balkon obsèvasyon anlè, lè sa a yo te dwe fèmen nan fen an. Li te imajine ke soti nan ta gen yon chemen dirèk nan sizyèm ak setyèm chanm yo, ak Lè sa a, nan "trezò a" lejand. Li te pran yon ti moman pou gwosè ekip la.
  
  "Se la nou prale ak sa a," li te di. "Tout oswa anyen. Anwo la a," li fache leve pwen l nan direksyon Kovalenko, "yon avèg k ap tire bal nan mond lan. Epi, Ben, pou enfòmasyon ou, sa a se yon reyèl Dinoroc. Men, se la nou prale ak sa a. Tout oswa anyen. Èske w pare pou sa?"
  
  Li te akeyi ak yon gwonde assoudyan.
  
  Matt Drake te ale nan kouri, mennen mesye l 'nan nivo ki pi ba yo nan Lanfè nan etap final la nan pwòp demand li pou tire revanj fanm li te renmen an ak debarase mond lan nan moun ki pi mechan li te janm konnen.
  
  Tan yo rock soti.
  
  
  CHAPIT TRANTNEF
  
  
  Drake vole sou eskilti a jeyan, ap eseye rete sou pye l ', li pwan manje a fè mete pòtre pou rale tèt li. Eskilti a te santi frèt, ki graj ak etranje anba dwèt li, tankou manyen yon ze etranje. Li te kenbe souf li pandan li te rale ak tout fòs li pou kenbe balans li, men fwi a, pen krisp ak bounda bough @ branch kochon kenbe.
  
  Anba l 'ak sou bò dwat la kouche kò a nan yon nonm ki pa t 'konsa chans.
  
  Bal sifle bò kote l. Komodo ak yon lòt manm ekip Delta te bay dife pou kouvri.
  
  San yo pa gaspiye yon segonn, Drake vole sou pati prensipal la nan figi an modle epi li desann lòt bò a. Lè pye l 'te manyen planche wòch la, li vire epi li bay pwochen moun nan liy lan yon gwo pous.
  
  Apre sa, li louvri dife tou, li touye youn nan mesye Blood King la ak premye piki a. Nonm lan te woule sou falèz la, aterisaj bò kote kò a nan kamarad li kounye a mouri ak yon crunch terib.
  
  Dezyèm moun nan liy lan te fè li.
  
  Ben te pwochen.
  
  
  * * *
  
  
  Senk minit pita, tout ekip la te kache san danje nan lonbraj Gluttony. Se yon sèl moso manje ki te kraze. Drake te gade jan yon nwaj poud monte nan lè a, espiral tankou kò yon koulèv mòtèl, anchante, men apre kèk segond li evapore san yo pa menm manyen bòt yo nan kriminèl la sove.
  
  "Ledge."
  
  Drake de fwa lonje dwèt sou pant kout la ki te fòme kòmansman kornij la. Soti nan pwen vantaj sa a yo te wè li avèk grasye koub moute miray la anvan yo parèt sou yon plato wòch.
  
  Mesye Blood King yo fè bak. Se te yon kous kont tan.
  
  Yo pete anlè, yon sèl dosye. Ledge a te lajè ase pou padone kèk erè. Drake te tire pandan l te kouri, li touye yon lòt mesye Kovalenko pandan yo te disparèt anba vout pwochen sòti a. Pandan yo te rive nan tèt rebò a epi yo te wè vas gwo twou wòch, Drake te wè yon lòt bagay ki te kouche nan anbiskad.
  
  "Grenad!"
  
  A tout vitès, li jete tèt li tèt an premye nan etaj la, lè l sèvi avèk momantòm li pou tòde kò l pandan l t ap glise sou wòch lis la, epi li jete grenad la sou kote.
  
  Li te tonbe soti nan plato a, li te eksploze yon kèk segond pita. Eksplozyon an souke chanm nan.
  
  Komodo te ede l leve. "Nou ta ka sèvi ak ou nan ekip foutbòl nou an, monchè."
  
  "Yanki yo pa konnen ki jan yo jwe foutbòl." Drake kouri al nan balkon an, anvi wè sa ki te pi lwen pase li ak ratrape ak Kovalenko. "Pa gen ofans".
  
  "Hm. Mwen pa wè ekip angle a pote anpil trofe lakay yo."
  
  "Nou pral pote lò a lakay nou." Drake te mete Ameriken an nan lòd. "Nan jwèt olenpik yo. Beckham pral chanje sitiyasyon an."
  
  Ben kenbe yo. "Li gen rezon. Ekip la ap jwe pou li. Foul la va leve pou li."
  
  Karin lage yon rèl fache soti dèyè li. "Èske gen yon kote yon nonm pa pral pale sou foutbòl modi!"
  
  Drake te rive nan balkon la epi li te mete men l sou miray wòch ki ba a ki te kraze. Vue la devan l ' te fè janm li bay, li tranble, bliye tout lapenn li yo epi ankò mande ki kalite bèt ki te reyèlman bati kote sa a tranble.
  
  Vizaj yo te wè a te ranpli kè yo ak tranbleman ak laperèz.
  
  Balkon la te apeprè yon ka nan wout la moute gwòt la vrèman jigantèsk. San okenn dout pi gwo youn nan yo te janm wè. Limyè a te soti nan inonbrabl kliyot jòn nwa yo ke mesye Blood King yo te lage anvan yo te antre nan sizyèm nivo a. Menm lè sa a, anpil nan gwòt la ak danje li yo toujou kache nan fènwa ak lonbraj.
  
  Sou bò gòch yo epi ki mennen soti nan vout la sòti, yon eskalye zigzag kouvri te mennen desann sou yon santèn pye. Soti nan pwofondè mach eskalye sa yo, Drake ak ekip li a te tande yon son lou, en, ki te swiv pa rèl ki te fè kè yo sere nan pwen laterè.
  
  Ben pran yon souf. "Mezi, mwen pa renmen son sa a."
  
  "Wi. Son tankou entwodiksyon nan youn nan chante ou yo." Drake te eseye anpeche lespri yo tonbe twò lwen, men li te toujou difisil pou leve machwè l sou tè a.
  
  Eskalye a te fini nan yon kwen etwat. Pi lwen pase kornich sa a gwòt la louvri nan imansite. Li te kapab wè yon chemen etwat, siwouyan ki rete kole sou miray dwat la, yon chemen kout ki mennen nan yon gwòt ki anlè pwofondè san limit yo, ak yon lòt menm jan an ki te kontinye sou bò gòch la, men pa te gen okenn pon oswa nenpòt lòt mwayen pou konekte yo atravè tout la. gwo twou san fon.
  
  Nan fen ki pi lwen gwòt la te kanpe yon gwo wòch nwa, dente. Pandan Drake te bese je, li te panse ke li ta ka fè yon fòm sou mwatye nan wòch la, yon bagay gwo, men distans ak fènwa anpeche l '.
  
  Pou konnya.
  
  "Pouse final la," li te di, espere ke li te vre. "Suiv mwen".
  
  Yon fwa yon sòlda toujou rete yon sòlda. Se sa Alison te di l. Jis anvan li kite l. Jis anvan li...
  
  Li pouse memwa yo ale. Li pa t 'kapab goumen ak yo kounye a. Men li te gen rezon. Efreyanman vre. Si li te vivan, tout bagay te ka diferan, men kounye a san yon sòlda, yon vanyan sòlda, te koule nan li; vrè karaktè li pa janm kite l.
  
  Yo te antre nan pasaj etwat la: de sivil, sis sòlda Delta ak Matt Drake. Okòmansman tinèl la te sanble yon ti kras diferan de sa yo anvan yo, men answit, nan limyè a nan kliyot jòn yo te kontinye tire pi devan, Drake te wè pasaj la toudenkou fann ak elaji nan lajè a nan de machin, epi li remake ke yon kanal te gen. kout pwen nan etaj wòch la.
  
  Chanèl gidans?
  
  "Fè atansyon ak moun ki kase cheviy." Drake remake yon ti twou menasan devan, ki sitiye egzakteman kote yon moun ka mete pye l. "Pa ta dwe twò difisil pou chape nan vitès sa a."
  
  "Non!" - Ben di san yon allusion nan imè. "Ou se yon sòlda modi. Ou ta dwe konnen pi bon pase di bagay konsa."
  
  Kòm si yo konfime, te gen yon boom pwisan ak tè a anba yo tranble. Li te sonnen tankou si yon bagay gwo ak lou te tonbe nan pasaj ki separe moun yo t'ap mache a. Yo ka vire tounen epi yo ka bloke oswa-
  
  "Kouri!" - Drake rele byen fò. "Jis fout kouri!"
  
  Gwo loraj te kòmanse ranpli pasaj la, kòm si yon bagay lou t ap dirije nan direksyon yo. Yo te kouri, Drake te tire fize pandan l te kouri e li te espere dezespereman ke ni Ben ni Karin pa t antre nan okenn pyèj vye yo.
  
  Nan vitès sa a...
  
  Gwonde a te vin pi fò.
  
  Yo te kontinye kouri, yo pa oze gade dèyè, kenbe sou bò dwat la nan kanal la lajè ak espere ke Drake pa t 'soti nan fize. Yon minit apre yo tande yon dezyèm gro menas k ap soti nan yon kote devan yo.
  
  "Jezi!"
  
  Drake pa t ralanti. Si li te fè sa, yo ta mouri. Li te kouri pase yon gwo ouvèti nan miray la adwat yo. Bri a soti anwo. Li riske yon ti koutje rapid.
  
  NON!
  
  Blakey te gen rezon, ti tikè fou a. Rolling Stones yo te loraj nan direksyon yo, epi yo pa nan style la Dinoroc. Sa yo te gwo boul wòch esferik, lage pa mekanis ansyen ak kontwole pa chanèl evidan ak kache. Youn ki sou bò dwat yo bonte sou Drake.
  
  Li te pran gwo vitès. "Kouri!" Li vire, li t'ap rele byen fò. "O Bondye".
  
  Ben rejwenn li. De sòlda Delta, Karin ak Komodo, te kouri pase twou a ak yon pous de rezèv. De plis sòlda te pouse pase, bite sou pwòp pye yo epi yo te fè aksidan sou Komodo ak Karin, ki fini nan yon mele nan plenn.
  
  Men, dènye nonm Delta a pa t gen chans konsa. Li te disparèt san yon son pandan yon gwo boul te vole soti nan pasaj kwa a, te frape l sou li ak fòs yon kamyon Mack epi li te frape nan miray tinèl la. Te gen yon lòt aksidan kòm boul la ki te kouri dèyè yo te fè aksidan sou youn nan ki te bloke wout chape yo.
  
  Figi Komodo te di tout bagay. "Si nou prese," li gronde, "nou ta ka evite lòt pyèj yo anvan yo ale."
  
  Yo dekole ankò. Yo te pase twa lòt entèseksyon, kote mekanis gwo machin yo t'ap gronde, krakte ak tranble. Lidè Delta a te gen rezon. Drake te koute avèk atansyon, men li pa t tande okenn son nan men Kovalenko oswa mesye l yo ki te devan yo.
  
  Lè sa a, yo te rankontre obstak li te tèlman pè a. Youn nan gwo wòch yo te pi devan, bloke chemen an pi devan. Yo te mete tèt yo ansanm, yo t ap mande si li te posib ke bagay sa a te sou yo kòmanse rekòmanse.
  
  "Petèt li kase," Ben te di. "Mwen vle di yon pèlen."
  
  "Oswa petèt..." Karin te tonbe ajenou li epi li te rale pi devan yon kèk pye. "Petèt li ta dwe isit la."
  
  Drake tonbe bò kote l. La, anba yon gwo wòch, te gen yon ti espas pou monte. Te gen ase espas pou yon moun peze anba li.
  
  "Pa bon". Komodo tou akoupi. "Mwen te deja pèdi yon moun nan pèlen sa a. Jwenn yon lòt fason, Drake.
  
  "Si mwen byen," Drake te di, gade sou zepòl li, "yon fwa pyèj sa yo reset, yo pral disparèt ankò. Yo dwe kouri sou menm sistèm presyon pad tankou lòt yo. Nou pral bloke isit la." Li te rankontre zye Komodo ak yon je di. "Nou pa gen okenn chwa."
  
  San yo pa tann yon repons, li glise anba boul la. Rès ekip la te gen anpil moun dèyè l ', yo pa vle yo dwe dènye nan liy, men mesye Delta yo te disipline ak pozisyone tèt yo kote kòmandan yo te endike. Drake te santi yon dezi abitye monte nan pwatrin li, dezi pou l di: Pa enkyete w, fè m konfyans. Mwen pral fè ou pase sa, men li te konnen li pa ta janm di li ankò.
  
  Pa apre lanmò san sans Kennedy a.
  
  Apre yon ti moman nan squirming, li te jwenn tèt li glise tèt premye desann yon pant apik, epi imedyatman tande lòt moun yo swiv li. Anba a pa t 'byen lwen, men li te kite ase plas pou l' kanpe dirèkteman anba boul la wòch masiv. Tout lòt moun te gen anpil moun dèyè l. Panse intans, li pa t 'oze deplase yon sèl misk. Si bagay sa a te tonbe, li te vle pou tout moun sou yon égalité.
  
  Men, Lè sa a, son abitye plenn nan machin fanm k'ap pile souke silans la, ak boul la deplase. Drake te dekole tankou yon baton nan lanfè, li t'ap rele byen fò pou tout moun swiv li. Li te ralanti epi li te ede Ben mache, li te santi ke menm yon jèn etidyan te gen limit fizik e li te manke andirans yon sòlda. Li te konnen ke Komodo ta pral ede Karin, byenke depi li te yon ekspè nan Art masyal, kapasite fizik li te kapab fasilman egal ak yon gason.
  
  An gwoup, yo te kouri desann pasaj ki taye anba boul la ki ka touye moun, yo te eseye pwofite demaraj dousman li paske yo ta ka rankontre yon pant apik devan yo ki ta fòse yo fè fas a ankò.
  
  Drake remake cheviy kase a epi li rele yon avètisman. Li sote sou twou a dyableman mete, prèske trennen Ben avè l '. Apre sa, li te fè aksidan nan yon pant.
  
  Li te piman bouk. Li fouye nan, tèt anba, pye yo bat, bra dwat li vlope nan ren Ben an, ap monte ak chak etap. Li evantyèlman frape boul la kèk distans, men Lè sa a, te oblije bay tout moun dèyè l 'yon chans.
  
  Li pa t abandone, li te jis avanse pou l bay lòt yo kèk espas epi li te tire yon ti flame ankò pi devan.
  
  Yo rebondi sou yon miray wòch solid!
  
  Yon gwo wòch woule nan direksyon yo ak gwonde. Tout ekip la te fè li, men kounye a yo te jwenn tèt yo nan yon fen mouri. Literalman.
  
  Je Drake te wè yon nwaj pi fon ant kliyot klere nan "Genyen yon twou. Twou nan tè a."
  
  Byen vit, ak janm yo mele ak nè yo dezespwa, yo kouri nan twou a. Li te piti, gwosè moun, ak konplètman nwa andedan.
  
  Karin te di: "Yon kwasans lafwa. "Kòm tankou kwè nan Bondye."
  
  Gwo gwonde boul wòch la te vin pi fò. Li te nan yon minit nan kraze yo.
  
  "Bon lumineux," Komodo te di ak yon vwa tansyon.
  
  "Pa gen tan". Drake kase baton ekla a epi li vole nan twou a nan yon sèl mouvman rapid. Otòn la te sanble kontinuèl. Nwa a chatye, li sanble lonje men ak dwèt nouye. Nan kèk segonn, li te rive anba a, li te pèmèt janm li yo lage epi li frape tèt li fò sou wòch la difisil. Zetwal t ap naje devan je l. San koule desann nan fwon li. Konsyan de moun ki ta swiv li, li te kite baton lumineux la an plas epi rale soti nan ranje.
  
  Yon lòt moun te ateri ak yon aksidan. Lè sa a, Ben te bò kote l '. "Mat. Matt! Ou anfom?"
  
  "Oh wi, mwen modike bon." Li chita, li kenbe tanp li yo. "Ou gen aspirin?"
  
  "Yo pral pouri anndan ou."
  
  "Polinezyen Mai Tai? Koule lav Awayi?
  
  "Bondye, pa mansyone mo L isit la, zanmi."
  
  "Kouman sou yon lòt blag estipid?"
  
  "Pa janm kouri soti nan yo. Rete Poze."
  
  Ben tcheke blesi li. Nan tan sa a, rès ekip la te ateri san danje epi yo te foul moun alantou. Drake te fè jenn gason an sou kote epi li leve kanpe. Tout bagay te sanble yo nan lòd travay. Komodo te tire yon pè fize ki frape do kay la epi li te rebondi desann pant apik la.
  
  Apre sa, yo tonbe ankò e ankò jiskaske yo soti nan vout ki anba a.
  
  "Sa a," Drake te di. "Mwen panse ke sa a se dènye nivo a."
  
  
  CHAPIT KARANT
  
  
  Drake ak ekip Delta soti nan tinèl la, tire lou. Pa te gen okenn chwa. Si yo ta pral sispann Kovalenko, vitès te enpòtan anpil. Drake te imedyatman gade adwat la, li sonje layout gwòt la, epi li te wè mesye Blood King yo te vole sou premye rebò ki gen fòm S la epi yo t ap rasanble alantou pwen ki pi lwen ladan l. Kòmansman dezyèm rebò ki gen fòm S la te kòmanse yon kèk etap devan yo, men sou lòt bò a nan gwòt la jeyan, yon gwo twou san fon ki pa konnen pwofondè separe yo. Kounye a ke li te pi pre, epi kòm mesye Blood King la te sanble yo lage plizyè plis kliyot Amber, li te finalman kapab jwenn yon bon gade nan fen a byen lwen nan gwòt la.
  
  Yon gwo plato wòch soti nan miray dèyè a nan menm nivo ak tou de kornich ki gen fòm S. Te fè mete pòtre nan miray dèyè a yon eskalye apik ki te sanble tèlman pre vètikal ke menm yon maverick ta dwe vètij.
  
  Yon gwo figi nwa apiye deyò nan tèt eskalye yo. Drake te gen sèlman yon dezyèm, yon aperçu, men... èske se yon chèz kolosal fèt an wòch? Petèt yon twòn enkwayab, etranj?
  
  Lè a te krible ak bal. Drake tonbe sou yon jenou, li jete nonm lan sou kote epi li tande rèl terib li pandan li tonbe nan gwo twou san fon an. Yo te kouri nan direksyon sèlman kouvèti a yo te kapab wè, yon mas kase nan gwo wòch ki te pwobableman tonbe soti nan balkon ki anwo a. Pandan yo t ap gade, youn nan mesye Kovalenko yo te tire yon zam ki pale byen fò, ki te lanse sa ki te sanble ak yon flechèt ankonbran an asye nan bwote a. Li frape miray la byen lwen ak yon gwo krak epi li te kole nan wòch la.
  
  Pandan flechèt la t ap vole, yon kòd epè te debouche dèyè l.
  
  Lè sa a, lòt bout liy lan te antre nan menm zam la ak lanse nan miray ki pi pre a, kole plizyè pye pi wo pase premye a. Te kòd la byen vit rale sere.
  
  Yo te kreye yon liy postal.
  
  Drake te panse byen vit. "Si nou pral sispann l ', nou bezwen siyal sa a," li te di. "Li ta pran twò lontan pou kreye pwòp pa nou. Se konsa, pa tire li. Men, nou bezwen tou sispann yo lè yo travèse fwontyè a."
  
  "Panse plis tankou wa sanglan," Karin te di ak degou. "Panse a li koupe liy lan ak dènye kèk nan mesye l 'yo toujou sou li."
  
  "Nou pa sispann," Drake te di. "Pa janm".
  
  Li vole soti dèyè kouvèti epi li louvri dife. Sòlda Delta Force yo t ap kouri sou bò gòch ak dwa l, yo te tire ak anpil atansyon men avèk presizyon.
  
  Premye mesye Kovalenko te kouri travèse gwo twou san fon an, li te pran vitès pandan l t ap ale, epi li te ateri avèk adrwatman lòt bò a. Li te byen vit vire epi li te kòmanse mete yon miray ki kouvri dife sou tout otomatik.
  
  Sòlda Delta a te jete sou kote, chire an miyèt moso. Kò li tonbe devan Drake, men angle a vole sou san li pa kraze. Pandan l t ap pwoche bò kote premye rebò ki gen fòm S la, yon gwo twou vid te louvri devan l. Yo ta oblije sote sou li!
  
  Kontinye tire, li sote sou espas sa a. Dezyèm nan mesye Kovalenko te vole sou liy lan. Gwo wòch yo te voye jete sou miray twou wòch ki toupre a kòm bal yo frape ak fòs devastatè.
  
  Ekip Drake a kouri e li vole dèyè l.
  
  Twazyèm figi a vole sou liy ki byen sere. Kovalenko. Sèvo Drake t ap kriye sou li pou l pran piki a. Pran yon chans! Retire salo sa a kounye a.
  
  Men, twòp ka ale mal. Li ka kraze liy lan ak Kovalenko ka toujou an sekirite. Li ka sèlman blese salo a. Epi - sa ki pi enpòtan - yo te bezwen ti bourik Ris la vivan pou yo sispann vanjans san an.
  
  Kovalenko te ateri san danje. Twa lòt mesye l yo te rive travèse yo. Drake te lage twa plis pandan de fòs yo te reyini ansanm. Twa vaksen nan ranje fèmen. Twa touye moun.
  
  Lè sa a, fizi a vole nan tèt li. Li bese tèt li, li jete atakè l sou zepòl li epi li pouse l sou rebò a nan fènwa a. Li vire epi tire soti nan anch lan. Yon lòt gason tonbe. Komodo te bò kote l. Yo te rale yon kouto. San koule sou miray twou wòch la. Mesye Kovalenko yo te retire tou dousman, yo te kondui nan yon falèz dèyè yo.
  
  Kat sòlda Delta ki rete yo te mete ajenou nan kwen gwo twou san fon an, ak anpil atansyon tire sou nenpòt nan mesye Kovalenko ki te rete toupre liy lan. Sepandan, li te sèlman yon kesyon de tan anvan youn nan yo te panse fè bak epi kòmanse pran vaksen po.
  
  Vitès se te tout sa yo te genyen.
  
  De plis nan mesye Blood King la te monte sou zipline la epi kounye a yo te pouse ale. Drake te wè lòt la te kòmanse monte ranplasman yo epi li te tire, li te bat li ale tankou yon mouch ki tape. Mesye a kouri sou li, tèt anba, ap rele byen fò, san dout li wè li te koupe. Drake retrete sou miray la. Komodo rale nonm lan sou rebò a.
  
  "Leve!"
  
  Drake te pase segonn presye gade alantou. Ki sa ki lanfè yo te itilize pou kenbe liy modi sa a?Apre sa li wè. Chak moun dwe te bay yon ti blòk espesyal, tankou pwofesyonèl yo itilize. Te gen plizyè kouche alantou. Wa Sanglan te vini prepare pou tout evantyèlman.
  
  Se konsa Drake fè. Yo te pote ekipman speleolojik pwofesyonèl nan sak lekòl yo. Drake byen vit rale blòk la epi li tache senti sekirite a nan do l.
  
  "Ben!"
  
  Pandan jèn gason an t ap pwoche ak furtif, Drake te tounen vin jwenn Komodo. "Eske w ap mennen Karin?"
  
  "Sètènman". Ki graj, ak yon figi difisil ak sikatris batay, gwo nonm nan toujou pa t 'kapab kache lefèt ke li te deja frape.
  
  Nan tout kote...
  
  Drake te fè konfyans mesye Delta yo kenbe kovalenko yo nan bè, li te ogmante presyon an lè li tache pouli li byen vit sou kab ki byen lonje. Ben mare senti sekirite li epi Drake te remèt li fizi a.
  
  "Tire tankou lavi nou depann de li, Blakey!"
  
  Yo t ap rele byen fò, yo te pouse e yo te kouri sou zipline la. Soti nan wotè sa a ak nan vitès sa a distans la te sanble pi gwo, ak rebò byen lwen la te sanble yo bese. Ben te louvri dife, kout zam li yo te vole byen wo, epi ti moso wòch te tonbe sou mesye Blood King ki anba a.
  
  Men, li pa t gen pwoblèm. Se te bri, presyon ak menas ki te nesesè. Ranmase vitès, Drake leve janm li kòm lè a kouri pase, revele yon gwo twou san fon anba a. Laterè ak eksitasyon fè kè l' bat. Son yon pouli an metal ke yo te rale sou yon may fil fè sifle byen fò nan zòrèy li.
  
  Plizyè bal sifle pase, koupe nan lè a alantou koup la bri. Drake te tande dife ki soti nan ekip Delta. Youn nan mesye Kovalenko te tonbe nan bri. Ben gwonde epi kenbe dwèt li sou deklanche a.
  
  Plis yo te pwoche, se plis li te vin danjere. Se te yon benediksyon Bondye ke mesye Kovalenko yo pa te gen okenn kouvèti, ak baraj konstan nan bal ki t ap soti nan ekip Delta te twòp pou sipòte. Menm nan vitès sa a, Drake te kapab santi frèt la kouri nan pye l '. Plizyè syèk nwa te ajite anba li, yo te bouke, yo te bouke, e petèt te lonje l ak dwèt espektral yo pou yo te eseye retire l nan yon anbrase etènèl.
  
  Ledge a kouri vin jwenn li. Nan dènye minit, Wa san an te bay mesye l yo lòd pou yo fè bak, epi Drake te lage blòk la. Li te ateri sou de pye l ', men momantòm li pa t ase pou kenbe balans ki genyen ant pouse a pi devan ak pwa a dirije bak.
  
  Nan lòt mo, pwa Blakey te frape yo tounen. Nan gwo twou san fon an.
  
  Drake fè espre tonbe sou bò a, mete tout kò l 'nan manevwe a maladwa. Ben dezespereman te pwan sou wòch la fè tèt di, men yo toujou avèk kouraj kenbe sou fizi l 'yo. Drake te tande bri yon zipline toudenkou pi sere epi li te reyalize ke Komodo ak Karin te deja sou li, yo te pwoche bò kote l 'nan vitès epè.
  
  Mesye Blood King yo te fè wout yo sou kornich la nan dèyè sal la, prèske kapab fè so final la sou gwo plato wòch la kote eskalye misterye a te kòmanse. Bon nouvèl la se te ke te gen sèlman yon douzèn moun ki rete.
  
  Drake te rale sou rebò a anvan li deboule Ben, epi li te pèmèt tèt li yon kèk segond pou l respire anvan li chita. Nan yon bat je, Komodo ak Karin vole devan je l ', pè a aterisaj grasyeuz epi yo pa san yon ti souri sounwa.
  
  "Nèg la te pran yon ti pwa." Drake lonje dwèt sou Ben. "Twòp manje maten konplè. Pa danse ase."
  
  "Gwoup la pa danse." Ben imedyatman frape tounen pandan Drake evalye pwochen mouvman yo. Èske mwen ta dwe tann pou rès ekip la oswa kouri dèyè?
  
  "Hayden di lè ou danse ou sanble ak Pixie Lott."
  
  "Boute".
  
  Komodo te gade moun Kovalenko tou. Kòd la vin sere ankò epi yo tout peze tèt yo sou miray la. De lòt sòlda Delta te rive an siksesyon rapid, bòt yo t ap grate byen fò sou sab la pandan yo te ralanti pou yo sispann rapid.
  
  "Kontinye deplase." Drake te pran desizyon l. "Li pi bon pou pa ba yo tan pou yo reflechi."
  
  Yo kouri sou rebò a, yo kenbe zam yo pare. Yon koub nan miray wòch la te bouche avansman Wa san an pou yon ti tan, men pandan Drake ak ekipaj li a te netwaye koub la, yo te wè Kovalenko ak rès mesye l yo deja sou plato wòch la.
  
  Li pèdi de lòt moun yon kote.
  
  Epi kounyeya, yo te sanble, yo te bay lòd pou yo pran mezi ekstrèm. Plizyè moun te pran pòtab lans grenad RPG.
  
  "Modi, yo chaje mizo!" Drake te kriye, Lè sa a, te kanpe epi li vire, kè l toudenkou tonbe nan tè a. "Oh non-"
  
  Premye pete ak sifle yon grenad ke yo te chaje soti nan mizo a te tande. De dènye sòlda Delta yo t ap mache vit sou zipline a, vize pou rebò a lè yon misil te frape l. Li te fè aksidan sou miray ki anlè ankr zip-liy yo e li te detwi yo nan yon eksplozyon wòch, pousyè ak ajil feyte.
  
  Liy la tonbe. Sòlda yo te vole desann nan oubli nwa san yo pa menm fè yon son. Nenpòt fason, sa a te menm vin pi mal.
  
  Komodo madichon, kòlè kontorsion karakteristik li yo. Sa yo te bon moun ke li te antrene ak goumen ak pou ane. Koulye a, te gen sèlman twa moun ki fò nan ekip Delta a, plis Drake, Ben ak Karin.
  
  Drake rele byen fò epi kouri dèyè yo desann kornich la, fache pa konnen ke nouvo RPG yo ta byento dwe lanse. Sivivan yo te kouri sou kornich la, gide pa baton lumineux ak yon abondans kliyot jòn. Chak etap te mennen yo pi pre yon plato wòch, yon eskalye etranj ak vizyon an misterye men enkwayab nan yon fòtèy jeyan ki soti nan yon miray wòch.
  
  Yon dezyèm piki RPG te tire. Yon sèl sa a te eksploze sou yon rebò dèyè kourè yo, domaje men pa detwi chemen an. Menm lè l te kouri, li te pouse misk ki gen twòp travay li yo nan limit la, Drake te kapab tande Kovalenko t ap rele mesye l yo pou yo fè atansyon-rebò a ta ka sèl fason yo soti la.
  
  Koulye a, Drake rive nan pye rebò a epi li wè yon twou san fon ke li te oblije sote sou plato wòch la ak konfwonte mesye Blood King la.
  
  Li te gwo.
  
  Se konsa, gwo, an reyalite, ke li prèske repati. Prèske sispann. Pa pou tèt mwen, men pou Ben ak Karin. Nan premye gade, li pa t panse yo ta fè so a. Men, answit li fè kè l di. Yo te oblije. Epi pa ta ka gen okenn ralentissement, pa gen okenn vire tounen. Yo te sèl moun ki te kapab kanpe Bloody King la epi mete yon fen nan plan fou l 'yo. Sèl moun ki kapab detwi lidè teworis entènasyonal la epi asire li pa janm gen chans fè pèsonn mal ankò.
  
  Men, li toujou mwatye vire pandan li kouri. "Pa sispann," li te rele Ben. "Kwè. Ou ka fè'l".
  
  Ben souke tèt, adrenalin pran sou janm li yo ak misk li yo ak ranpli yo ak volonte, grandè ak pouvwa. Drake frape espas sa a an premye, sote ak bra l lonje ak janm yo toujou ponpe, arcing sou espas sa a tankou yon atlèt Olympic.
  
  Ben te vini apre, bra lonje, tèt jete nan tout direksyon, nè yo te tire nan sans balans li. Men, li te ateri lòt bò a ak kèk pous de rezèv.
  
  "Wi!" Li te rele epi Drake te souri nan li. "Jessica Ennis pa ka fè anyen sou ou, zanmi."
  
  Lè sa a, Komodo te ateri lou, prèske vire kò li anndan deyò kòm li imedyatman vire epi gade Karin. So li te bèl. Janm leve wo, tounen vout, mouvman an mas devan.
  
  Ak yon aterisaj pafè. Rès ekip Delta te swiv.
  
  Drake te vire pou l wè vizyon ki pi chokan li te janm wè a.
  
  Wa Sanglan ak mesye l yo, yo t ap kriye, yo t ap plenn, yo te pi plis kouvri ak san ak blesi ki te twoub, yo tout te kouri dwat nan direksyon yo e yo te lonje zam yo tankou demon ki soti nan lanfè.
  
  Li lè pou batay final la.
  
  
  CHAPIT KARANTEUN
  
  
  Matt Drake te siviv epi li te vin fas a fas ak Wa a sanglan.
  
  Mesye l yo te rive an premye, rèl yo te sonnen pandan fizi yo t ap sonnen ak kouto yo te kase e yo te klere tankou epe, yo te reflete limyè amber la epi yo te voye dife yo nan plizyè direksyon. Plizyè kout bal yo te tire, men nan distans sa a ak nan maelstrom sa a nan testostewòn ak laperèz, pa gen youn ki te byen vize. Men, te gen yon rèl byen file dèyè Drake, yon lòt sòlda Delta ki te tonbe.
  
  Misk Drake te fè mal tankou si li t ap goumen ak yon goril twasan liv. San ak pousyè tè kouvri figi l. Nèf moun te atake l, yo, men li te bat yo tout, paske Wa san an te kanpe dèyè yo, e anyen pa t ap anpeche l deklare revanj li.
  
  Vye sòlda nan te tounen, figi sivil la te diminye kounye a, epi li te tounen la, nan ran tèt yo, ak mechan sòlda yo fuck vivan.
  
  Li te tire twa gason pwen blan, dwat nan kè a. Li antre nan katriyèm lan, li vire zam la, li kraze nen gason an nèt epi an menm tan li kraze yon pati nan pomèt li. Twa segonn pase. Li te santi ekipaj Delta a tounen lwen l 'prèske nan laperèz, ba li espas pou travay. Li kite yo goumen ak twa mèsenè yo pandan li te deplase nan direksyon pou yon sèl moun ak Kovalenko tèt li.
  
  Komodo tete nonm lan ak kout kouto sou lòt la nan yon sèl mouvman. Karin te bò kote l, li pa fè bak. Pa pou yon segond. Li te itilize pla figi l pou l pouse nonm ki te kout kouto a tounen epi yon konbinezon kout pwen te swiv. Pandan mèsenè a t ap grandi epi li t ap eseye pouse tèt li, li te entèveni e li te itilize yon teknik taekwondo pou l jete l sou zepòl li.
  
  Nan direksyon kwen an absoli.
  
  Nonm lan glise, kriyan, pote ale nan gwo twou san fon an. Karin te gade Komodo, toudenkou reyalize sa li te fè. Lidè yon gwo ekip te reflechi byen vit epi li ba li yon siy rekonesans, imedyatman apresye aksyon li epi li ba yo enpòtans.
  
  Karin pran yon gwo souf.
  
  Drake te fè fas ak Wa san an.
  
  Finalman.
  
  Dènye mesye a te siviv kout lit la e kounye a, te kouche sou pye l ak tib pou l respire kraze ak tou de ponyèt kase. Kovalenko te bay nonm lan yon gade meprize.
  
  " Moun fou. Ak fèb."
  
  "Tout moun fèb kache dèyè richès yo ak aparans pouvwa li pote yo."
  
  "Resanblans?" Kovalenko rale yon pistolè epi li tire nonm ki t'ap tòde nan figi an. "Eske se pa fòs sa a? Èske ou te panse li te menm jan an? Mwen touye yon nonm nan san frèt chak jou paske mwen kapab. Eske se yon sanblab pouvwa?"
  
  "Menm jan ou te bay lòd pou yo touye Kennedy Moore? E fanmi zanmi m yo? Gen kèk pati nan mond lan ki te akouche ou, Kovalenko, men se pa pati sa a ki te lisid."
  
  Yo te deplase byen vit ak ansanm. De zam, yon pistolè ak yon fizi, klike ansanm.
  
  Tou de vid. Double klike sou.
  
  "Non!" Kovalenko rèl te plen ak raj timoun. Li te refize.
  
  Drake kout kouto. Sanglan wa a te montre entelijans lari li lè li eskive sou kote. Drake voye fizi a sou li. Kovalenko te pran kou a nan fwon san yo pa bat, epi an menm tan an li rale yon kouto.
  
  "Si mwen oblije touye ou tèt mwen, Drake..."
  
  "O wi, ou pral," te di angle. "Mwen pa wè pèsonn alantou ankò. Ou pa gen yon sèl fout chilin, zanmi."
  
  Kovalenko ale. Drake te wè sa rive nan mouvman dousman. Kovalenko te ka panse ke li te grandi di, ka menm te panse ke li te antrene di, men fòmasyon li pa t 'gen anyen konpare ak demand yo piman bouk ak tès ke SAS Britanik la te sibi.
  
  Drake te antre soti nan bò a ak yon grèv jenou rapid ki te paralize Kovalenko tanporèman epi li te kase plizyè zo kòt. Soupi ki te chape nan bouch Ris la te siprime imedyatman. Li fè bak.
  
  Drake te pretann yon atak rapid, li te tann reyaksyon Wa san an, epi imedyatman pran men dwat nonm lan ak pwòp pa l. Yon vire rapid desann ak ponyèt Kovalenko a kase. Epi ankò Ris la jis sifle.
  
  Komodo, Karin, Ben ak sòlda Delta ki te rete a te gade yo.
  
  Wa San an te gade yo. "Ou pa ka touye m. Ou tout. Ou pa ka touye m. Mwen se Bondye!"
  
  Komodo gwonde. "Nou pa ka touye ou, moun sòt. Ou pral oblije kriye anpil. Men, mwen sèten m ap tann pou m ede w chwazi nan ki twou lanfè w ap pase tout rès lavi w."
  
  "Prizon." Wa san an krache. "Okenn prizon pa ka kenbe m '. Mwen pral posede li pou yon semèn."
  
  Bouch Komodo kase nan yon souri. "Plizyè prizon," li te di tou dousman. "Yo pa menm egziste."
  
  Kovalenko te sezi pou yon ti moman, men answit awogans la te kouvri figi l ankò epi li tounen vin jwenn Drake. "Epi ou menm?" - li mande. "Ou ta ka tou mouri si mwen pa t oblije kouri dèyè ou mwatye nan mond lan."
  
  "Mouri?" - Drake repete. "Gen diferan kalite moun ki mouri. Ou ta dwe konnen sa."
  
  Drake te choute l 'nan kè frèt li mouri. Kovalenko echeye. San t ap koule soti nan bouch li. Ak yon rèl pitye, li tonbe ajenou. Yon fen wont pou Bloody King la.
  
  Drake te ri sou li. "Li fini. Mare men l epi ann ale."
  
  Ben te pale. "Mwen anrejistre modèl lapawòl li yo." Li di tou dousman, li pran telefòn li. "Nou ka itilize lojisyèl espesyal pou repwodui vwa li. Matt, nou pa bezwen l vivan."
  
  Moman an te osi tansyon kòm dènye segonn anvan eksplozyon an. Ekspresyon Drake te chanje soti nan reziyasyon pou vin pi rayi. Komodo te ezite pou l entèvni, se pa paske yo te pè, men paske yo te gen respè ki te di yo-sèl respè yon sòlda ta rekonèt. Je Karin te elaji ak laterè.
  
  Drake leve fizi li epi li frape asye di a sou fwon Kovalenko.
  
  "Ou sèten?"
  
  "Pozitivman. Mwen te wè li mouri. Mwen te la. Li te bay lòd pou atak teworis sou Hawaii.Ben gade nan sal la. "Menm lanfè pral krache l."
  
  "Sa a se kote ou fè pati." Souri Drake te frèt ak nwa, tankou nanm Wa Sanglan. "Pi lwen pase pòtay lanfè yo. Se la ou dwe rete, epi se la ou dwe mouri."
  
  Machwè Kovalenko sere byen sere; dèyè sa a te kouche karant ane lanmò, privasyon ak bès san. "Ou p'ap janm fè m' pè."
  
  Drake te etidye nonm ki te tonbe a. Li te gen rezon. Lanmò pa t ap fè l mal. Pa te gen anyen sou tè a ki te ka fè nonm sa a pè.
  
  Men, te gen yon sèl bagay ki ta kraze l '.
  
  "Se konsa, nou mare ou isit la." Li bese fizi li, pou Komodo te soulaje. "Epi nou kontinye reklame trezò a. Se te yon demand pou lavi ou epi ou p'ap janm konnen ki sa li te ye. Men, make pawòl mwen yo, Kovalenko, mwen pral fè li. "
  
  "Non!" Kriye Ris la te imedya. "Ki sa ki plent ou yo? Non! Pa janm. Li se pou mwen. Sa a te toujou pou mwen."
  
  Ak yon gwonde dezespere, Wa san an te fè yon dènye pouse dezespere. Figi l 'te defòme pa doulè. San koule soti nan figi l 'ak nan men l'. Li te leve kanpe e li te mete chak ons volonte ak lavi plen rayi ak touye moun nan so li.
  
  Je Drake te klere, figi l te vin di tankou granit. Li te pèmèt Wa san an frape l ', te kanpe fèm pandan Ris la fou te depanse chak dènye ons enèji nan yon douzèn kou, fò nan premye men byen vit febli.
  
  Lè sa a, Drake ri, yon son pi lwen pase fè nwa a, yon son san lanmou ak pèdi, kole nan mitan pigatwa ak lanfè. Lè dènye enèji wa san an te depanse, Drake te pouse l ak palmis li epi li te kanpe sou pwatrin li.
  
  "Se te pou gremesi, Kovalenko. Ou pèdi".
  
  Komodo kouri al jwenn Ris la epi li mare l anvan Drake te ka chanje lide. Karin te ede distrè l lè l te montre eskalye a prèske vètikal ak yon vizyon sansasyonèl yon fòtèy nwa ki soti. Li te menm plis sansasyonèl soti isit la. Bèt la te gwo ak pafètman skultur, pandye yon santèn pye pi wo pase tèt yo.
  
  "Apre ou".
  
  Drake te evalye pwochen obstak la. Mach eskalye yo leve nan yon ti ang pou apeprè yon santèn pye. Anba fòtèy la te yon nwa gwo twou san fon, malgre anpil rekò jòn ki gaye alantou li.
  
  "Mwen ta dwe ale an premye," Komodo te di. "Mwen gen kèk eksperyans k ap grenpe. Nou dwe monte kèk etap alafwa, mete mouskèt pandan n ap ale, epi answit pwolonje liy sekirite a bay ekip nou an."
  
  Drake kite l dirije. Kòlè a te toujou fò nan tèt li, prèske akablan. Dwèt li toujou santi bon sou deklanche M16 la. Men, touye Kovalenko kounye a ta vle di anpwazonnen nanm li pou tout tan, enstile fènwa ki pa ta janm disparèt.
  
  Kòm Ben Blake ta ka di, li ta vire l 'nan bò nwa a.
  
  Li te kòmanse monte miray la apre Komodo, li te bezwen yon distraksyon kòm bezwen ki pa janm fini pou tire revanj te grandi epi li te eseye pran kontwòl sou li. Ogmantasyon toudenkou a imedyatman konsantre lide l '. Kriye ak plenn Wa Sanglan yo te mouri pandan fòtèy la te vin pi pre epi eskalye yo te vin pi difisil.
  
  Yo te monte, Komodo te dirije wout la, ak anpil atansyon sekirize chak mouskèt anvan yo tcheke pwa li yo ak Lè sa a, anfile yon kòd sekirite epi jete li nan ekip li anba a. Plis yo t ap monte pi wo, se pi fonse a. Chak etap nan eskalye a te fè mete pòtre nan wòch vivan. Drake te kòmanse santi yon sans de tranble pandan li te leve. Gen kèk trezò enkwayab t ap tann yo; li te santi li nan zantray li.
  
  Men fòtèy la?
  
  Li te santi yon vid absoli dèyè li, li te kanpe, li te rasanble kouraj li epi li te desann. Ben lite, je l lajè e pè. Drake te santi yon vag nan senpati ak lanmou pou jèn zanmi l 'ki pa te santi depi Kennedy te mouri. Li te wè sòlda Delta ki te rete a ap eseye ede Karin epi li te souri lè li te fè l ale. Li lonje yon koutmen bay Ben.
  
  "Sispann fè li soti nan tèt ou, Blakey. Ann."
  
  Ben gade l epi se tankou fedatifis te ale nan sèvo l. Yon bagay nan je Drake oswa ton vwa li te eksite l ', epi yon gade nan espwa parèt sou figi l'.
  
  "Mèsi Bondye ou tounen."
  
  Avèk èd Drake, Ben te monte pi vit. Vide ki ka touye moun dèyè yo te bliye, epi chak etap te vin tounen yon etap nan direksyon dekouvèt, pa nan direksyon danje. Anba fotèy la te vin pi pre ak pi pre jiskaske li te nan distans manyen.
  
  Komodo ak anpil atansyon desann mach eskalye yo epi li monte sou twòn nan tèt li.
  
  Apre yon minit, atansyon yo te atire pa aksan Ameriken drawling li. "O, Bondye mwen, nou p'ap kwè sa."
  
  
  CHAPIT KARANTE DE
  
  
  Drake vole sou ti espas sa a epi li te ateri dirèkteman sou blòk wòch lajè ki te fòme pye fòtèy la. Li tann pou Ben, Karin, ak dènye solda Delta a rive anvan li gade Komodo.
  
  "Kisa ou genyen la a?"
  
  Lidè ekip Delta te monte sou fotèy la. Koulye a, li te mache nan kwen an ak fikse desann nan yo
  
  "Nenpòt moun ki bati fòtèy sa a te bay yon pasaj ki pa tèlman sekrè. Isit la, dèyè do fòtèy la, gen yon pòt dèyè. Epi yo te louvri."
  
  Drake te di byen vit, li t ap reflechi sou sistèm pèlen yo te pase yo. "Pou tout sa nou konnen, sa a baskile yon switch ki voye fotèy sa a tou dwat."
  
  Komodo te sanble koupab. "Bon apèl. Pwoblèm lan se ke mwen deja gen youn. Bon nouvèl la se..." Li souri. "Pa gen pyèj."
  
  Drake lonje men l. "Ede m 'leve."
  
  Youn pa youn, yo monte sou fotèy obsidyen an. Drake te pran yon ti moman pou l vire do l epi admire wè gwo twou san fon an.
  
  Dirèkteman anfas, atravè yon gwo twou san fon, li te wè menm balkon wòch yo te okipe anvan an. Balkon kote Kapitèn Cook te kite. Balkon kote Bloody King la gen plis chans pèdi dènye ti kras saniti li posede. Li te sanble tankou yo te jis yon jete wòch, men se te yon mil twonpe.
  
  Drake fè yon grimas. "Twòn sa a," li te di tou dousman. "Sa a te bati pou-"
  
  Rèl Ben te entèwonp li. "Mat! Sanglan lanfè. Ou p'ap kwè sa."
  
  Se pa t 'chòk la nan vwa zanmi l' ki te voye laperèz nan tèminezon nè Drake a, men yon sans de foreboding. Premonisyon.
  
  "Kisa sa ye?"
  
  Li vire. Li te wè sa Ben te wè.
  
  "Fuck mwen."
  
  Karin pouse yo deyò. "Kisa sa ye?" Lè sa a, li te wè li tou. "Pa janm".
  
  Yo te gade dèyè fòtèy la, gwo pòs pou yon moun apiye sou li, ak pati ki te fòme pòt dèyè a.
  
  Li te kouvri nan toubiyon yo kounye a abitye - senbòl ekstrèmman ansyen ki te parèt tankou yon fòm ekriti - ak menm senbòl yo ki te enskri sou tou de aparèy vwayaj tan, osi byen ke sou gwo arch anba Diamond la. yo rele Pòtay Lanfè yo.
  
  Menm senbòl yo ke Thorsten Dahl te dekouvri dènyèman nan kavo a nan bondye yo, byen lwen nan Islann.
  
  Drake fèmen je l. "Kijan sa ka rive? Depi premye fwa nou te tande sou nèf teson san Odin yo, mwen santi mwen te viv nan yon rèv. Oswa yon kochma."
  
  "Mwen parye nou poko fini ak nèf pati yo," Ben te di. "Sa a dwe manipilasyon. Nan lòd ki pi wo a. Se tankou nou te chwazi oswa yon lòt bagay."
  
  "Plis tankou madichon." Drake grogne. "Epi sispann ak Star Wars krap la."
  
  "Mwen te panse yon ti kras mwens Skywalker, yon ti kras plis Chuck Bartowski," Ben te di ak yon ti souri. "Paske nou se geeks ak tout bagay."
  
  Komodo te gade pòt sekrè a ak atant. "Èske nou ta dwe kontinye? Pèp mwen an te bay lavi yo pou ede nou rive lwen. Tout sa nou ka fè an retou se jwenn yon fen nan twou lanfè sa a."
  
  "Komodo," Drake te di. "Sa a se fen an. Dwe genyen."
  
  Li te pouse pase chèf gwoup la ak nan pasaj jeyan an. Espas la te deja pi gwo pase pòt ki te mennen ladan l la, e si sa te posib, Drake te santi pasaj la vin pi laj, mi yo ak plafon an t ap vin pi lwen, jiskaske...
  
  Yon briz frèt, byen file, te karese figi l.
  
  Li te kanpe epi li lage baton lumineux la. Nan limyè a fèb, li te tire yon fize Amber. Li te vole monte, leve, monte, epi pi ba ak pi ba, li pa jwenn okenn sipò. Pa jwenn yon plafon, yon rebò oswa menm yon etaj.
  
  Li te tire yon dezyèm fize, fwa sa a sou bò dwat la. Epi ankò perfusion Amber la te disparèt san yon tras. Li kase kèk baton lumineux epi li jete yo pi devan pou limen wout yo.
  
  Kwen an absoli nan falèz la tonbe sis pye devan yo.
  
  Drake te santi tèt li anpil, men li te fòse tèt li kontinye. Kèk etap ankò epi li te jwenn tèt li fas a fas ak vid.
  
  "Mwen pa wè anyen. Merde".
  
  "Nou pa t 'kapab vini tout wout sa a san yo pa fènwa modi a sispann nou." Karin te eksprime panse tout moun. "Eseye ankò, Drake."
  
  Li voye yon twazyèm flash nan vid la. Te gen kèk pwen enpòtan nan piki sa a pandan li te vole. Te gen yon bagay sou lòt bò gwo twou san fon an. Yon gwo bilding.
  
  "Sa ki te li?" Ben fè yon soupi ak tranble.
  
  Flash la te pèdi byen vit, yon ti etensèl lavi pèdi pou tout tan nan fènwa a.
  
  "Tann la," te di dènye sòlda Delta ki te rete a, yon nonm ak siy apèl Merlin. "Konbyen kliyot Amber nou rete?"
  
  Drake tcheke senti li yo ak sak lekòl li. Komodo te fè menm bagay la. Nimewo a yo te vini ak te apeprè trant.
  
  "Mwen konnen sa w ap panse," Komodo te di. "Fedatifis, pa vre?"
  
  "Yon fwa," te di Merlin, ekspè nan zam ekip la, terib. "Chache konnen ki sa n ap fè fas ak Lè sa a, retounen li nan yon kote nou ka rele pou backup."
  
  Drake souke tèt. "Dakò". Li mete sou kote yon douzèn fize pou vwayaj la retounen, epi answit te pare. Komodo ak Merlin te vin kanpe bò kote l sou kwen an.
  
  "Pare?"
  
  Youn apre lòt, nan siksesyon rapid, yo te tire misil apre misil byen wo nan lè a. Limyè Amber la te klere byen klere nan pwen ki pi wo li a epi li te lage yon klere klere ki te dispèse fènwa a.
  
  Pou premye fwa nan listwa, lajounen rive nan fènwa etènèl la.
  
  Ekspozisyon piroteknik la te kòmanse gen yon efè. Kòm fize apre fize kontinye ap vole leve, li eksploze anvan tou dousman desann, estrikti nan gwo nan lòt bout nan gwòt la jeyan limen.
  
  Ben te gaspiye. Karin ri. "Briyan".
  
  Pandan yo t ap gade ak sezi, yo te mete dife nan fènwa a epi yon estrikti sansasyonèl te kòmanse parèt. Premye yon ranje ark fè mete pòtre nan miray dèyè a, Lè sa a, yon dezyèm ranje anba yo. Lè sa a, li te vin evidan ke ark yo te aktyèlman ti chanm - nich.
  
  Anba dezyèm ranje a yo te wè yon twazyèm, answit yon katriyèm, ak ranje apre ranje tankou limyè avegleman glise desann gwo miray la. Ak nan chak Tanporèman nich gwo trezò briyan reflete tout bèl pouvwa pase nan lanfè a Amber drifting.
  
  Ben te sezi. "Sa a... sa a..."
  
  Drake ak Delta Team te kontinye tire misil apre misil. Yo te sanble lakòz gwo chanm nan pete nan flanm dife. Yon gwo dife te pete e li te ravaje devan je yo.
  
  Finalman, Drake te tire dènye fize l 'yo. Apre sa, li te pran yon ti moman pou apresye revelasyon sansasyonèl la.
  
  Ben bege. "Li gwo... li se..."
  
  "Yon lòt kavo bondye yo." Drake te fini ak plis enkyetid nan vwa li pase sipriz. "Omwen twa fwa plis pase nan Islann. Jezikri, Ben, kisa lanfè ap pase?"
  
  
  * * *
  
  
  Vwayaj la retounen, byenke toujou plen ak danje, te pran mwatye tan ak mwatye efò. Sèl gwo obstak la se te yon gwo espas kote yo te oblije mete yon lòt liy zip pou yo retounen atravè, byenke chanm Lust la te toujou yon pwoblèm pou mesye yo, jan Karin te fè remake ak yon ti koutje sou Komodo.
  
  Retounen nan ark lanfè Cook a, yo stomped nan tib lav la tounen nan sifas la.
  
  Drake kraze silans ki long la. "Wow, sa a se pi bon sant nan mond lan kounye a. Finalman kèk lè fre."
  
  Vwa Mano Kinimaki te soti nan fènwa ki antoure a. "Pran souf Awayen sa a nan lè fre, monchè, epi ou ta pi pre objektif ou."
  
  Moun ak figi soti nan semi-fènwa a. Dèlko a te kòmanse, limen yon seri limyè fisèl prese monte. Yo t ap monte yon tab jaden. Komodo rapòte kote yo ye pandan yo te kòmanse monte tib lav la. Siyal Ben te retounen epi telefòn selilè li te fè yon bip kat fwa ak yon repons. Karin te fè menm bagay la. Paran yo te gen dwa rele.
  
  "Sèlman kat fwa?" Drake mande ak yon souri. "Yo dwe bliye ou."
  
  Hayden te mache al jwenn yo kounye a, yon Hayden ki ranyon, ki fatige. Men, li te souri epi timidman anbrase Ben. Alicia te swiv, li gade Drake ak je touye moun. Ak nan lonbraj Drake te wè Me, yon tansyon terib te reflete sou figi l '.
  
  Li te prèske tan pou yo kalkile. Fanm Japonè a, pa fanm angle a, te sanble pi jennen pa sa.
  
  Drake te souke nwaj nwa depresyon an sou zepòl li. Li te fin jete figi Wa san an mare ak gagged sou tè inegal nan pye yo.
  
  "Dmitry Kovalenko." Li grogne. "Wa nan fen klòch la. Ki pi deprave nan kalite li yo. Nenpòt moun ki vle kèk kout pye?"
  
  Nan moman sa a, figi a nan Jonathan Gates konkretize nan bri a ap grandi alantou kan tanporè a. Drake fèmen je l. Li te konnen ke Kovalenko pèsonèlman touye madanm Gates la. Gates te gen plis rezon pou fè Ris la mal pase menm Drake ak Alicia.
  
  "Eseye". - Drake sifle. "De tout fason, salo a p'ap bezwen tout bra ak janm li nan prizon."
  
  Li te wè Ben ak Karin tranble epi yo vire do l. Nan moman sa a, li te pran yon aperçu sou nonm li te vin tounen an. Li te wè anmè, kòlè vanjans, espiral rayisman ak resantiman ki t ap mennen l vin yon moun tankou Kovalenko tèt li, e li te konnen tout emosyon sa yo t ap devore l epi evantyèlman chanje l, fè l tounen yon lòt moun. Se te yon fen ke okenn nan yo pa vle ...
  
  ... Sa vle di, Alison oswa Kennedy.
  
  Li vire do l tou epi li mete yon bra nan chak zepòl Blake. Yo te gade bò solèy leve, yo te pase yon ranje pye palmis k ap balanse, nan direksyon limyè briyan byen lwen yo ak oseyan an boukannen.
  
  "Wè yon bagay tankou sa a ka chanje yon moun," Drake te di. "Ta ka ba li nouvo espwa. Tan yo bay."
  
  Ben te pale san li pa vire. "Mwen konnen ou vle yon quote Dinoroc kounye a, men mwen pa pral ba ou li. Olye de sa, mwen ta ka site kèk liy ki enpòtan nan "Haunted". Kouman sou sa a?"
  
  "Èske w site Taylor Swift kounye a? Ki sa ki mal la?
  
  "Track sa a bon menm jan ak nenpòt nan Dinorocks ou yo. Epi ou konnen li".
  
  Men, Drake pa ta janm admèt li. Olye de sa, li te koute koze ki t ap vini dèyè yo. Konplo teworis yo te kraze entèlijan ak byen vit, men te toujou gen kèk viktim. Yon konsekans inevitab lè fè fas ak fanatik ak moun fou. Peyi a te nan lapenn. Prezidan an te sou wout li e li te deja pwomèt yon lòt revizyon konplè sou Etazini. sistèm entèlijans, byenke li te toujou klè ki jan nenpòt moun ka anpeche Kovalenko soti nan pote soti nan yon plan ki te nan travay yo pou ven ane, lè tout tan sa a yo te konsidere kòm tou senpleman yon figi mitik.
  
  Trè sanble ak bondye yo ak rès yo yo te jwenn kounye a.
  
  Sepandan, leson yo te aprann, e Etazini ak lòt peyi yo te detèmine pou pran tout bagay an kont.
  
  Pwoblèm akizasyon yo te pote kont moun ki sou pouvwa a ki te aji anba kontrent ak paske yo te pè pou byennèt moun yo renmen yo te pral mare sistèm jidisyè a pou ane.
  
  Men, prizonye Wa san an te libere epi reyini ak moun yo renmen yo. Gates te pwomèt ke Kovalenko ta dwe oblije abandone vanjans san li, yon fason oswa yon lòt. Harrison te reyini ak pitit fi li, byenke yon ti tan, e nouvèl la te fè Drake pi tris.
  
  Si pwòp pitit fi li a te fèt ak renmen epi answit kidnape, èske li ta fè menm bagay ak Harrison?
  
  Natirèlman li ta. Nenpòt papa ta deplase syèl la ak tè a ak tout bagay nan mitan pou sove pitit li.
  
  Hayden, Gates, ak Kinimaka te ale lwen bri a jiskaske yo te toupre Drake ak gwoup li a. Li te kontan wè Komodo ak sòlda Delta ki te siviv, Merlin, avèk yo tou. Lyen yo te fòje nan kamaradri ak aksyon yo te etènèl.
  
  Hayden t ap mande Gates sou kèk nèg ki te rele Russell Cayman. Li te sanble kòm si nonm sa a te ranplase Torsten Dahl kòm chèf operasyon Icelandic la, lòd li yo soti nan tèt la anpil ... e petèt menm soti nan yon kote bwouya ak byen lwen anwo li. Li te sanble ke Kayiman te yon nonm difisil ak san pitye. Li regilyèman te dirije operasyon kache e li te fè rimè plis operasyon kache epi seleksyone tou de nan kay ak aletranje.
  
  "Cayman se yon depanaj," Gates te di. "Men se pa sèlman sa. Ou wè, pèsonn pa sanble konnen kiyès depanaj li ye, clearance li depase nivo ki pi wo a. Aksè li se imedya ak san kondisyon. Men, lè yo pouse, pèsonn pa konnen pou ki moun li vrèman ap travay."
  
  Telefòn selilè Drake sone epi li rakroche. Li te tcheke ekran an epi li te kontan wè ke moun ki rele a se Thorsten Dahl.
  
  "Hey, se yon suedwa fou! Sak pase zanmi? Toujou ap pale tankou yon moun sòt?"
  
  "Li ta sanble sa. Mwen te eseye kontakte yon moun pou plizyè èdtan epi mwen konprann. Sò pa bon pou mwen."
  
  "Ou gen chans ou gen youn nan nou," Drake te di. "Se te yon kèk jou difisil."
  
  "Oke, li pral vin pi graj." Dahl tounen.
  
  "Mwen doute ke-"
  
  "Koute. Nou jwenn yon desen. Yon kat yo dwe pi presi. Nou te jere dechifre pi fò nan li anvan ke moun sòt Kayiman klase li kòm yon pwoblèm sekirite tèt nivo. An pasan, èske Hayden oswa Gates te jwenn anyen sou li?"
  
  Drake bat je nan konfizyon. "Kaiman? Kiyès moun Kayiman sa a ye? E kisa Hayden ak Gates konnen?
  
  "Pa gen pwoblèm. Mwen pa gen anpil tan." Pou la pwemye fwa, Drake reyalize ke zanmi l 'te pale nan yon chichote ak nan yon prese. "Gade. Kat jeyografik nou jwenn omwen endike kote twa tonm yo. Eske ou te konprann sa? Gen twa tonm bondye yo."
  
  "Nou jis jwenn dezyèm lan." Drake te santi van an soti nan li. "Li gwo."
  
  "Mwen te panse sa. Lè sa a, kat la sanble yo dwe egzat. Men, Drake, ou dwe tande sa, twazyèm kavo a se pi gwo nan yo tout, epi li se pi move a."
  
  "Pi mal?"
  
  "Ranpli ak bondye ki pi terib yo. Vrèman degoutan. Bèt sa ki mal. Twazyèm kavo a se te yon prizon, kote yo te fòse lanmò olye yo te aksepte yo. Ak Drake..."
  
  "Kisa?"
  
  "Si nou gen rezon, mwen panse ke li kenbe kle nan yon kalite zam doomday."
  
  
  CHAPIT KARANTWA
  
  
  Lè yon lòt fènwa te desann sou Hawaii ak pwochen etap yo nan kèk ansyen megaplan te kòmanse, Drake, Alicia ak Me te kite tout bagay dèyè pou mete fen nan pwòp kriz yo yon fwa pou tout.
  
  Pa chans, yo te chwazi anviwònman ki pi dramatik nan tout. Waikiki Beach ak Oseyan Pasifik cho, klere byen klere pa lalin plen mete sou yon bò ak ranje otèl touris flanbwa sou lòt la.
  
  Men, aswè a se te yon kote pou moun danjere ak revelasyon piman bouk. Twa fòs nan lanati te reyini ansanm nan yon reyinyon ki ta chanje kou lavi yo pou tout tan.
  
  Drake te pale an premye. "Ou de bezwen di m '. Ki moun ki touye Wells e poukisa. Se poutèt sa nou isit la, donk pa gen okenn pwen pou nou bat touf bwa a ankò."
  
  "Se pa sèlman rezon ki fè nou isit la." Alicia te gade Mai. "Faten sa a te ede touye Hudson lè li te kenbe an silans konsènan ti sè li a. Li lè pou mwen menm ak nonm mwen an pran kèk revanj ansyen alamòd."
  
  Mai dousman souke tèt li. "Se pa vre. Konpayon gra, moun sòt ou-"
  
  "Lè sa a, nan lespri Wells." Alicia sifle. "Mwen swete mwen gen kèk tan lib!"
  
  Alicia te avanse epi li te bay May yon gwo kout pwen nan figil. Ti fi Japonè a te tranble, apresa leve je l epi li souri.
  
  "Ou sonje".
  
  "Kisa ou te di m ke pwochen fwa mwen frape ou, mwen ta dwe frape ou tankou yon gason? Wi, ou pa gen tandans bliye yon bagay konsa."
  
  Alicia te deklannche yon gwo kout pwen. Mai te fè bak, li te pwan chak ponyèt yo. Te sab la alantou yo churned moute, gaye nan modèl o aza pa pye rapid yo. Drake te eseye entèvni yon fwa, men yon souflèt nan zòrèy dwat li te fè l reflechi de fwa.
  
  "Jis pa fout touye youn lòt."
  
  "Mwen pa ka pwomèt anyen," Alicia boumonnen. Li tonbe epi li fè pye dwat May a tonbe. Mai te ateri ak yon groyen, sab la kraze tèt li. Pandan Alicia t ap pwoche, Mai te voye yon ti ponyen sab nan figi l.
  
  "Chenn".
  
  "Tout bagay jis-" Mai te kouri. De medam yo te vin fas a fas. Alicia te itilize pou fèmen konba ak voye gwo kou ak koud li yo, pwen ak palmis, men Mai kenbe oswa eskive yo chak epi li reponn nan kalite. Alicia te pwan senti Me a epi li te eseye jete l nan balans, men tout sa li te akonpli se pasyèlman chire tèt pantalon Me a.
  
  Epi kite defans Alicia ouvè.
  
  Drake te bat je pandan l t ap gade evènman yo ap dewoule. "Kounye a, sa sanble plis verite a." Li fè yon bak. "Kontinye".
  
  Me te pran anpil avantaj sou erè Alicia te fè a, epi ta ka genyen sèlman youn kont yon gèrye klas Me. Souflèt te tonbe sou Alicia, epi li te vire tounen, bra dwat li pandye li nan agoni, ak sternum li boule nan anpil kou yo. Pifò vanyan sòlda yo ta abandone apre de oswa twa frape, men Alicia te fè nan bagay ki pi sevè, e menm nan fen a li prèske rale tèt li ansanm.
  
  Li jete tèt li tounen nan lè a, choute ak etoudi Mai ak yon kout pye doub nan vant la. Alicia ateri sou do l nan sab la epi li vire tout kò l tèt anba.
  
  Se sèlman al kontre yon figi plant nan lòd ki pi konplèks. Yon kout pyen nan vant la te ka frape Hulk la, men li pa t 'menm sispann Mai. Misk li te pran kou a ak fasilite.
  
  Alicia tonbe, limyè a preske etenn. Zetwal t ap naje devan je l, e pa menm sa yo ki t ap klere nan syèl la lannwit. Li te jemi. "Modi piki chans."
  
  Men, Me te deja tounen vin jwenn Drake.
  
  "Mwen touye Wells, Drake. mwen te fè".
  
  "Mwen reyalize li byen bonè," li te di. "Ou dwe te gen yon rezon. Sa ki te li?"
  
  "Ou pa ta di sa si mwen te touye vye bastard la." Alicia te plenn anba yo. "Ou ta rele m 'yon chen psiko."
  
  Drake inyore li. Mai souke sab la nan cheve li. Apre yon minit, li pran yon gwo souf epi li gade pwofondman nan je l '.
  
  "Kisa sa ye?"
  
  "De rezon. Premye bagay ki pi senp la se ke li te vin konnen kidnape Chika a e li te menase pou l di w.
  
  "Men, nou ta ka pale sou-"
  
  "Mwen konnen. Sa a se jis yon ti pati."
  
  Sèlman yon ti pati, li te panse. Èske sè May te kidnape yon ti pati?
  
  Koulye a, Alicia te plede leve de pye li. Li menm tou li te vire fè fas a Drake, je l te plen ak laperèz ki pa gen karakteristik.
  
  "Mwen konnen," May te kòmanse, epi lonje dwèt sou Alicia. "Nou konnen yon bagay ki pi mal. Yon bagay terib..."
  
  "Jezi, si ou pa mete sa a deyò, mwen pral tire tou de nan tèt mèrdik ou."
  
  "Premyèman, ou ta dwe konnen Welles pa t ap janm di ou verite a. Li te yon SAS. Li te yon ofisye. Epi li te travay pou yon ti òganizasyon ki tèlman wo nan chèn alimantè a ke li dirije gouvènman an."
  
  "Vrèman? Sou kisa?" San Drake toudenkou te jele.
  
  "Se madanm ou, Alison, ki te asasinen."
  
  Bouch li deplase, men li pa fè okenn son.
  
  "Ou te twò pre yon moun. Yo te bezwen ou kite rejiman sa a. Epi lanmò li fè ou kite."
  
  "Men, mwen te pral ale. Mwen ta pral kite SAS la pou li!"
  
  "Okenn moun pa te konnen," Mai te di tou dousman. "Menm li pa t 'konnen li."
  
  Drake bat je, li santi yon imidite toudenkou nan kwen yo nan je l '. "Li te fè pitit nou an."
  
  Mai te gade l ak yon figi gri. Alicia vire do l.
  
  "Mwen pa janm di pèsonn anvan," li te di. "Pa janm".
  
  Lannwit Awayen an jemi bò kote yo, fò navige chichote chante lontan bliye ansyen yo, zetwal yo ak lalin lan gade desann tankou san pasyon kòm tout tan, kenbe sekrè ak koute pwomès yo ke moun ka souvan fè.
  
  "Epi gen yon lòt bagay," Mai te di nan fènwa a. "Mwen te pase anpil tan ak Wells pandan n ap rebondi nan Miami. Pandan nou te nan otèl sa a, ou konnen, sila a ki te soufle an miyèt moso, mwen tande l ap pale nan telefòn nan omwen yon demi douzèn fwa ak yon gason...
  
  "Ki kalite moun?" Drake di byen vit.
  
  "Nonm lan te rele Kayiman. Russell Kayiman."
  
  
  FINI
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Nan kat kwen Latè
  
  
  CHAPIT PREMYE
  
  
  Sekretè Defans lan Kimberly Crow te chita ak yon sans de enkyetid k ap grandi nan kè l ki deja ap bat. Byensir, li pa t nan travay la lontan, men li te devine se pa chak jou ke yon jeneral Lame kat etwal ak yon gwo ofisyèl CIA te mande yon odyans ak yon moun ki wo.
  
  Se te yon ti chanm ki fèb men òneman nan yon otèl nan anba lavil Washington; yon kote li te abitye lè bagay yo te mande pou yon ti kras plis tak pase nòmal. Ekleraj la fèb reflete fèb soti nan dè santèn de objè lò ak pye bwadchenn solid, bay chanm nan yon santiman plis aksidantèl ak mete aksan sou karakteristik yo ak tout tan-chanje ekspresyon moun ki te rankontre isit la. Qrow te tann premye nan yo pale.
  
  Mark Digby, nonm CIA a, te rive tou dwat nan pwen an. "Ekip ou a fou, Kimberly," li te di, ton li koupe nan atmosfè a tankou asid nan metal. "Ekri pwòp tikè li."
  
  Qrow, ki moun ki te espere atak mordan sa a, te rayi ale sou defans la, men li reyèlman pa te gen okenn chwa. Menm lè li te pale, li te konnen se te egzakteman sa Digby te vle. "Yo te fè yon apèl pou jijman. Nan jaden. Mwen ka pa renmen li, Mark, men mwen rete sou li."
  
  "Epi kounye a nou dèyè," Jeneral George Gleason bougonnen pa satisfè. Nouvo angajman an te tout sa li te pran swen.
  
  "Nan kous la pou sa yo rele 'tach vakans'? Pasaje yo? Tanpri. Pi bon lespri nou poko kase kòd la."
  
  "Konte sou li, wi?" Digby kontinye kòmsi Gleeson pa t entèwonp. "Ki sa ki sou desizyon yo touye yon sivil?"
  
  Qrow ouvri bouch li men li pa di anyen. Li pi bon pou pa fè sa. Digby te konnen klèman plis pase li te fè epi li te pral sèvi ak tout dènye ti kras nan li.
  
  Li te fikse dwat nan li. "E sa, Kimberly?"
  
  Li te gade l ', li pa di anyen, lè a kounye a krake ant yo. Li te klè ke Digby te pral kraze an premye. Mesye a te pratikman squirming ak bezwen li yo pataje, vide nanm li ak moule li selon fason li panse.
  
  "Yon mesye yo te rele Joshua Vidal te ede yo nan envestigasyon yo. Ekip mwen an sou tè a pa t 'konnen poukisa yo t'ap chache l ', oswa poukisa yo etenn tout kamera yo nan sal siveyans lan," li te pran yon poz, "jiskaske yo tcheke pita epi yo te jwenn ..." Li souke tèt li, feyen. chagrin pi mal pase pifò zetwal soap opera.
  
  Qrow li ant liy yo, santi anpil kouch krap yo. "Èske ou gen yon rapò konplè?"
  
  "Mwen kwe". Digby souke tèt desizif. "Li pral sou tab ou nan aswè."
  
  Qrow te rete an silans sou tout sa li te konnen sou dènye misyon an. Ekip SPEAR la te kenbe kontak - apèn - men yo te konnen yon ti kras sou sa ki te pase. Sepandan, asasina Jozye Vidal sa a, si li se menm adistans vre, pral gen konsekans pwofon ak byen lwen pou ekip la. Ajoute ak sa a Mark Digby, ki te kalite moun ki te kontan korije nenpòt erè ki avanse pwòp objektif li yo, ak ekip Hayden a te kapab byen rele yon wont pou Etazini. Yo gendwa dezole, yo ka klase kòm fugitif yo ka arete, oswa... pi mal.
  
  Tout bagay depann de plan Digby a.
  
  Crowe te oblije mache ak anpil atansyon, kenbe nan tèt li karyè li olye difisil. Li te ale byen lwen, vin wo sa a, pa te san danje li yo-epi kèk toujou kache dèyè li.
  
  Jeneral Gleason ri. "Li pa fè anyen avanse. Espesyalman mesye sa yo ki travay nan jaden yo."
  
  Qrow souke tèt jeneral la. "Mwen dakò, George. Men, SPEAR te genyen e li kontinye genyen youn nan ekip ki pi efikas nou yo, ansanm ak ekip SEAL 6 ak 7. Yo... inik nan plizyè fason. Mwen vle di, literalman, pa gen okenn lòt ekip nan mond lan tankou yo."
  
  Regard Digby te difisil. "Mwen konsidere sa kòm yon pozisyon trè prekè olye ke yon pozisyon siperyè. Ekip SWAT sa yo bezwen chenn ki pi kout, pa chèn ki pi lach."
  
  Qrow te santi atmosfè a deteryore e li te konnen ke t ap vin pi mal toujou. "Ekip ou a te ale nan ray yo. Yo gen pwoblèm entèn yo. Mistè deyò ki gendwa vin mòde nou tout nan bourik..." Li pran yon poz.
  
  Jeneral Gleason bougonnen ankò. "Dènye bagay nou bezwen se yon ekip koken kòporasyon miltinasyonal Etazini anboche pa lòt bò dlo, k ap kreye yon lòt tanpèt kaka. Pito nou koupe lyen pandan nou kapab."
  
  Qrow pa t 'kapab kache sipriz li. "De kisa w ap pale?"
  
  "Nou pa di anyen." Digby te gade mi yo kòmsi li te espere wè zòrèy Dumbo.
  
  "Eske w ap di yo ta dwe arete yo?" li te peze.
  
  Digby te souke tèt li prèske insansibl; apèn aparan, men yon mouvman ki te sonnen klòch avètisman byen fon nan nanm Qrow la. Li pa t 'renmen li, pa yon ti jan, men sèl fason yo soulaje tansyon an terib nan chanm nan epi kite se te deplase sou.
  
  "Mete yon peny ladan l," li te di nan yon vwa lejè ke li te kapab rasanble. "Epi ann diskite sou lòt rezon ki fè nou isit la. Nan kat kwen tè a."
  
  "Ann pale dirèkteman," te di jeneral la. "Epi gade reyalite, pa fab. Reyalite yo di ke kèk siko te bite sou maniskri ki gen trant ane ke kriminèl lagè ki te kache nan Kiba te ekri. Reyalite yo di ke pakèt moun sa a nan psiko te ale pi devan ak mèrdik koule yo sou Rezo a modi, ki se byen natirèl pou pakèt sa a. Sa yo se reyalite yo."
  
  Crow te konnen degoutans jeneral la pou folklore akeyolojik ak mank total imajinasyon li. "Mwen panse sa, George."
  
  "Èske ou ta renmen kèk plis?"
  
  "Oke, mwen trè sèten nou pral tande yo."
  
  "Chak syantifik fache, chak kriminèl opòtinis Indiana nan mond lan gen aksè a menm enfòmasyon ke nou genyen. Chak gouvènman, chak ekip fòs espesyal, chak inite black ops te wè li. Menm moun ki pa egziste. Ak kounye a... yo tout konsantre atansyon ki pi sal yo sou yon sèl kote."
  
  Qrow pa t sèten li te renmen analoji li a, men li te mande, "Kiyès?"
  
  "Planifye pou lòd Jijman Dènye a. Planifye pou fen mond lan."
  
  "Kounye a, sa son yon ti kras dramatik soti nan ou, Jeneral."
  
  "Mwen li mo mo, se tout."
  
  "Nou tout te li li. Tout bagay sa yo," di Digby. "Natirèlman, sa a bezwen pran oserye epi yo pa ka rabè pou kounye a. Dokiman prensipal la, ke yo rele "Lòd Jijman Dènye a," refere a kavalye yo ak, nou kwè, nan lòd yo ta dwe chèche yo.
  
  "Men -" Gleason klèman pa t 'kapab ede tèt li. "Kat kwen. Sa a se konplètman ilojik."
  
  Qrow te ede l avanse. "Mwen devine sa a kode espre, George. Pou konplike desizyon an. Oswa fè li pou li disponib sèlman pou moun ki Lòd la chwazi yo."
  
  "Mwen pa renmen li". Gleason te sanble li te vin fou.
  
  "Mwen sèten". Qrow tape tab la devan li. "Men, gade - maniskri a soulve anpil kesyon, yo tout pa gen repons ankò. Fondamantalman, ki kote yo ye kounye a... Lòd la?"
  
  "Sa a se pa pi gwo mistè nou fè fas a," Digby pa dakò. "Plan sa a se sa nou dwe ale nan ak tout prese."
  
  Qrow te jwi viktwa manipilasyon an patikilye sa a. "SPEARS yo deja nan peyi Lejip," li te konfime. "Pran maniskri a nan valè nominal ak sipoze entèpretasyon bonè nou yo kòrèk se kote nou ta dwe ye."
  
  Digby mòde bouch anba li. "Sa a se yon bon bagay," li te di, "men li tou pote nou tout sèk kote nou vle ye. Yon desizyon dwe pran kounye a, Kimberly."
  
  "Kounye a?" Li te vrèman sezi. "Yo pa pral nenpòt kote e li ta yon erè pou retire yo sou teren an. Mwen sipoze ou te konprann maniskri a? Kat kavalye? Kat dènye zam yo? Lagè, konkèt, grangou, Lanmò. Si sa a se yon reklamasyon valab, nou bezwen yo fè sa yo fè pi byen."
  
  "Kimberly." Digby fwote je l. "Ou menm ak mwen gen opinyon konplètman diferan sou sa li ye."
  
  "Se vre wi ou pa ka defye siksè anvan yo?"
  
  "Ki jan ou defini siksè?" Digby louvri men l 'nan yon fason ekzòbitan kontan. "Wi, yo netralize plizyè menas, men tou SEAL yo, Rangers yo, Divizyon Aktivite Espesyal CIA, SOG, Raiders Marin yo..." Li pran yon poz. "Gade ki kote mwen prale?"
  
  "Ou di nou pa bezwen SPIR."
  
  Digby fè espre woule je l '. "Li pa janm rive".
  
  Qrow te pran plis pase yon segond pou l konsidere ensilte a. Li te gade soti nan Digby a nan Gleason, men jeneral la te reponn sèlman ak yon gade enpasif, stoik, san dout ekspresyon ekstèn nan tras kreyatif li. Li te klè kote SPIR te reyisi. Gleeson sensèman pa t 'konprann sa a, ak Digby pouswiv yon objektif diferan.
  
  "Pou kounye a," li te di, "nou gen sèlman mo ak rapò, sitou rimè. Ekip sa a te riske lavi yo, pèdi mesye yo ak sakrifye tan ak tan ankò pou peyi sa a. Yo gen dwa pou yo pale."
  
  Digby fè yon figi, men li pa di anyen. Qrow te panche tounen nan chèz li a, li pran plezi nan atmosfè kalm ki te toujou anvayi kat kwen chanm nan pou eseye rete konsantre. Youn bezwen konsantrasyon ak kalm lè w ap fè fas ak koulèv venen.
  
  "Mwen pwopoze voye moun nan TerraLeaks nan yon tantativ pou sispann koule enfòmasyon sa a," li te di. "Jiskaske otantisite Lòd sa a etabli. Ki sa ki pral rive byento, "li te ajoute. "Nou ap mennen ankèt sou bunker Kiben an kote yo te jwenn sa a. Epi nou kite Team SPEAR fè travay li. Pa gen moun ki pral fè li pi vit."
  
  Jeneral Gleason souke tèt an akò. "Yo la," li gronde.
  
  Lè sa a, Digby te souri anpil nan li, alizyon ak chat la ki te resevwa krèm nan. "Mwen aksepte tout sijesyon ou yo," li te di. "Mwen vle ale nan dosye kòm di ke mwen pa dakò ak yo, men mwen pral dakò. E an retou, mwen vle ou aksepte ti pwopozisyon mwen an."
  
  Chè Bondye, non. "Kilès nan yo?"
  
  "Nou voye yon dezyèm ekip. Pou kouvri yo epi petèt ede yo."
  
  Qrow te konnen sa l t ap di. "Pou kouvri" vle di obsève, ak "ede" byen petèt vle di pote soti.
  
  "Ki ekip?"
  
  "SEAL Team 7. Yo ap vin pi pre."
  
  "Enkwayab." Qrow souke tèt li. "Nou gen de nan pi bon ekip nou yo nan menm zòn nan an menm tan. Ki jan sa te rive?
  
  Digby jere yo rete enpasif. "Prè konyensidans. Men, ou dwe dakò ke de pi bon pase youn."
  
  "Anfòm". Qrow te konnen li pa te gen okenn chwa ke dakò. "Men, nan okenn sikonstans, de ekip yo pap rankontre. Pa pou okenn rezon. Tout klè?"
  
  "Sèlman si mond lan depann sou li." Digby te souri, eskive kesyon an e li te lakòz Gleeson plenn.
  
  "Rete pwofesyonèl," Gleason te di. "Mwen ka gen sèt nan zòn dwat la nan kèk èdtan. Depi nou fini ak sa a trè byento."
  
  "Konsidere li sou." Qrow te evite di koup la pou yo pa kite pòt la frape yo nan bounda bough @ branch sou wout la soti. Pou SPEAR, li pa t 'kapab vin pi grav. Pou nonm ki te touye Jozye Vidal, li te brital. Pou li, li te kapab nenpòt nan pi wo a ak pi mal. Men, anvan, ann sove mond lan, li te panse.
  
  Ankò.
  
  
  CHAPIT DE
  
  
  Alexandria kouche nan tout bèl pouvwa modèn li dèyè fenèt la plak-vè; yon metwopòl konkrè pwospere bò kote yon lanmè briyan, ki make pa pye palmis ak otèl, yon litoral koube ak Bibliyotèk la nan Alexandria ekstrèmman enpresyonan.
  
  Kay sekirite CIA a te neglije sis liy trafik toufe ki tou dousman koube alantou banza kòt la. Tout aksè nan balkon an rachitik soti deyò a te limite pa vè lou ak ba. Se sèlman sal prensipal la ki te ofri nenpòt siy konfò; kwizin nan te piti ak Fortin, de chanm yo te depi lontan vin kaj asye. Se yon sèl moun ki te anplwaye kay sekirite a sou yon baz aplentan, epi li te klèman deyò zòn konfò li.
  
  Alicia kòmande yon tas kafe. "Hey monchè, sa yo se kat nwa, de ak lèt, twa ak krèm ak youn ak gou kannèl. Konprann?"
  
  "Mwen pa fè sa..." Yon nonm trant-yon bagay ki gen linèt mens ak sousi touf bwa te bat je kòlè. "Mwen pa... fè kafe. Ou konprann sa?
  
  "Ou pa konprann? Ebyen, kisa w ap fè la a?"
  
  "Koneksyon. Kontak lokal. Mennaj. mwen-"
  
  Alicia plize je l. "Mèt kay?"
  
  "Wi. Men, pa tankou sa a. Mwen-"
  
  Alicia vire do l. "Fuck, mesye. Ou pa fè kabann yo. Ou pa fè kafe. Pou kisa nap peye w?
  
  Drake te eseye pi byen l 'yo inyore fanm angle a, olye konsantre sou reyinyon ki genyen ant Smith ak Lauren. Nouyòkè a te prepare epi li te pran vòl nan peyi Lejip nan moman sa a lè nouvo menas la te vire soti nan yon ti jan alarmant nan priyorite. Kanpe nan sant la nan chanm nan ak cheve li desann ak yon ekspresyon ludik sou figi l ', li te pare yo mete ajou ekip la, men lè Smith pwoche bò kote Lauren, yon seri antye de emosyon te tonbe sou li.
  
  "Pa kounye a," li te reponn imedyatman.
  
  "Mwen vivan," Smith grogne. "Te panse ou ta ka enterese."
  
  Olye pou yo menen tounen, Lauren pran yon gwo souf. "Mwen enkyete pou ou chak jou, chak minit. Mwen kwe. Èske ou renmen li, Smith?"
  
  Sòlda a te ouvri bouch li pou l fè objeksyon, men Alicia te entèvni avèk konpetans. "Modi, ou pa tande? Li rele Lancelot. Li pito li pase Smith. Kounye a nou tout rele l konsa."
  
  Lauren te pran pa gad pou yon dezyèm fwa nan yon minit. "Lance-a-what? Eske se pa sa ki rele ansyen Knight an?"
  
  "Natirèlman," Alicia te di ak kè kontan. "Menm nèg ki te komèt enfidelite ak madanm wa a."
  
  "Eske w ap di ke mwen ta dwe enkyete? Oswa èske w pran swen?"
  
  Alicia te gade Smith. "Non. Si l pèdi w, pi bon l ap jwenn se yon babouin, e pa gen makak wouj nan peyi Lejip. Li te gade nan sal la ak yon gade kesyon. "Omwen pa deyò chanm sa a."
  
  Mai te kounye a kanpe bò kote Lauren, li te demisyone apre yo fin tcheke doub sistèm sekirite kay la. "Èske nou ta dwe ratrape ak operasyon an? Mwen devine se pou sa Lauren isit la?"
  
  "Wi Wi". Nouyòkè a byen vit reprann li. "Èske nou tout ta renmen chita? Li ka pran kèk tan".
  
  Yorgi te jwenn yon chèz vid. Drake te chita sou bra chèz la, ak anpil atansyon gade nan sal la. Li te klè pou li, gade sou bò liy yo, ki jan Dal ak Kenzi te vin pi pre, ki jan Hayden te glise lwen Kinimaki, epi, Erezman, ki jan Alicia ak Me kounye a te sanble pi aksepte prezans youn lòt. Drake te soulaje anpil pa rezilta sa a, men pwochen gwo bagay la te sou rive. Yorgi te rete prèske nèt an silans depi revelasyon li jis twa jou de sa.
  
  Se mwen menm ki touye paran m nan san frèt.
  
  Wi, sa a febli selebrasyon an, men pèsonn pa mete presyon sou Larisi yo. Li vrèman te fè anpil efò pou l admèt sa li te fè; Koulye a, li te bezwen tan tradui memwa a nan mo aktyèl.
  
  Lauren te gade yon ti kras alèz kanpe nan tèt la nan chanm nan, men lè Smith fè yon etap tounen, li te kòmanse pale. "Premyèman, nou ka gen yon pwen sou kote kach Tyler Webb a. Sonje byen - li te pwomèt ke yo t ap revele plis sekrè?
  
  Drake te sonje sa byen. Yo te enkyete w sou konsekans potansyèl yo depi tout tan. Oswa omwen de oswa twa te.
  
  "Men kounye a nou pa gen tan pou sa. Apre sa, mwen espere nou tout ka ale nan yon vwayaj. Men, sa a... nouvo menas sa a te kòmanse lè òganizasyon TerraLeaks te poste yon pakèt dokiman sou entènèt la." Li tranble. "Plis tankou yon bonm fizik tonbe sou yon fondasyon dijital. Tout dokiman yo te ekri alamen, klèman fanatik ak piman pwòp tèt ou agrandi. Regilye vye fatra. Anplwaye TerraLeaks yo te jwenn yo nan yon ansyen bunker nan Kiba, yon bagay ki rete depi plizyè dizèn ane de sa. Sanble bunker la te konn se katye jeneral yon gwoup moun fou ki te rele tèt yo Lòd Jijman Dènye a."
  
  "Son tankou yon anpil nan ri," Drake te di.
  
  "Natirèlman li te. Men, an verite, bagay yo vin pi mal anpil. Tout moun sa yo se te kriminèl lagè ki te kouri kite Almay Nazi e ki te kache nan Kiba. Kounye a, jan nou tout konnen, li pi fasil pou fè yon lis kaka etranj Nazi yo pa t enterese pase yon lis sa yo ye. Lòd sa a te kreye pou pase bagay yo bay jenerasyon kap vini yo. Si yo te kenbe yo oswa yo touye yo, yo ta vle gen yon bèl rezonans yon kote nan lavni."
  
  "Epi ou di yo genyen li?" Hayden mande.
  
  "Oke, poko. Pa gen anyen ki te pwouve. Lòd la te konpoze de de jeneral, de figi gouvènman enfliyan ak de biznisman rich. Ansanm, yo ta gen gwo pouvwa ak resous."
  
  "Kijan nou fè konnen sa?" Mai mande.
  
  "Oh, yo pa t kache anyen. Non, evènman, kote. Tout bagay sa yo nan dokiman yo. Epi TerraLeaks te swiv sa," Lauren souke tèt li, "tankou yo fè."
  
  "Ou di ke tout moun konnen?" Drake di tou dousman. "Tout òganizasyon ansasen nan mond lan? Merde." Li vire tèt li nan direksyon fenèt la, kòm si li kontanple tout mond lan deyò, vini ansanm.
  
  "Dokiman an kesyon an pa konplètman fini," Lauren te kòmanse.
  
  Alicia soufle. "Sòf si, nan kou, se ka a."
  
  "Se konsa, nou pa gen tout enfòmasyon yo. Nou kapab sèlman sipoze ke kriminèl lagè sa yo, ki te disparèt sou fas tè a sa gen anviwon vennsetan, yo pa t bay chans pou yo fini travay yo."
  
  "Disparèt?" Dahl boumonnen, li deplase yon ti kras de pye a pye. "Anjeneral sa vle di lapolis sekrè. Oswa Fòs Espesyal yo. Li fè sans paske yo te kriminèl lagè."
  
  Lauren souke tèt. "Sa a se yon konsansis. Men, moun ki "disparèt" la pa t panse pou l chèche bunker sekrè a.
  
  "Lè sa a, pwobableman SAS." Dahl gade Drake. "Grès salo."
  
  "Omwen fòs espesyal nou yo pa rele ABBA."
  
  Kinimaka te ale nan fennèt la pou l al gade. "Son tankou manman tout erè," li gronde nan glas li. "Mwen pèmèt enfòmasyon sa a gaye lib. Konbyen gouvènman ki pral lachas pou sa an menm tan?"
  
  "Omwen sis," Lauren te di. "Sa nou konnen sou. Depi kounye a ta ka gen plis pase sa a. Kous la te kòmanse lè nou te fini nan Perou."
  
  "W ap fini?" Smith repete. "Nou te sove lavi."
  
  Lauren te monte zèpòl. "Okenn moun pa blame ou pou sa."
  
  Drake te klèman sonje demann repete Smith te fè pou l te prese lanfè pandan dènye misyon an. Men, kounye a pa t 'moman an soulve pwoblèm sa a. Olye de sa, li tou dousman atire atansyon Nouyòkè a.
  
  "Se konsa," li te di. "Poukisa ou pa di nou egzakteman kisa Doomsday Order sa a te planifye ak ki jan li planifye pou detwi mond lan?"
  
  Lauren pran yon gwo souf. "Lè sa a, se oke. Mwen espere ou pare pou sa."
  
  
  CHAPIT TWA
  
  
  "Atravè satelit espyon, ajan kache ak kamera, dron, NSA... ou non li, nou konnen ke omwen sis lòt peyi ap kous yo dwe premye jwenn kat kwen tè a. Ameriken..." li pran yon poz, li panse, "byen... se Ameriken... ou vle rive la anvan lòt moun. Pa sèlman pou dedomajman pou yo prestige, men tou paske nou tou senpleman pa ka di ki sa nenpòt lòt moun pral fè ak sa yo jwenn. Santiman an se... e si pèp Izrayèl la jwenn yon asasen sekrè nan peyi a? E si Lachin jwenn tout kat?"
  
  "Se konsa, sa yo se peyi yo konfime k ap patisipe nan pwojè a?" Kensi mande tou dousman. "Pèp Izrayèl la?"
  
  "Wi. Anplis Lachin, Lafrans, Syèd, Larisi ak Grann Bretay."
  
  Drake te panse petèt li te konnen kèk nan moun ki enplike yo. Li te mal ke li te oblije travay kont yo.
  
  "Difikilte," li te di. "Ki lòd egzak yo?"
  
  Lauren tcheke laptop li pou asire w. "Yo genyen yon anpil terib nan 'pa echwe' ak 'a nenpòt pri'."
  
  "Yo wè li kòm yon menas mondyal," Hayden te di. "Poukisa? Gen toujou sèlman kèk jou ki rete jiskaske pwochen Apocalypse la."
  
  "Epoutan," Drake te di, "nou tout esansyèlman sou menm bò a."
  
  Hayden bat je l. "Wow. Sispann fè dwòg, mesye."
  
  "Non, mwen te vle di-"
  
  "Twòp kou finalman te fè l fou." Dahl ri.
  
  Je Drake elaji. "Pe bouch ou." Li fè yon poz. "Èske ou te fè kesyon sou Yorkshire ou a? Antouka, sa mwen te vle di se ke nou tout se fòs espesyal. Koupe nan menm twal la. Nou sèten tankou lanfè pa ta dwe kouri dèyè lòt atravè mond lan."
  
  "Mwen dakò," Hayden te di san emosyon. "Se konsa, ak ki moun ou pral diskite sou sa a?"
  
  Drake louvri men l. "Prezidan Coburn?"
  
  "Premyèman, ou ta dwe ale pase Minis defans la. Ak lòt moun. Cole antoure pa plis pase mi fizik sèlman, e kèk nan yo pa san krenèl.
  
  "Se pa tout ekip ki pral jwe match amikal," Kenzie te ajoute konfyans.
  
  "Sètènman". Drake lage epi li chita. "Dezole, Lauren. Kontinye."
  
  "Dwa. Se konsa, tout moun te li dokiman yo fwit. Pifò nan li se Nazi betiz, yo dwe onèt. Apre sa, mwen ap li sa a mo mo. Paj ki rele apre gwoup malere sa a, ki rele " Lòd dènye jijman an ", endike aklè sa yo rele " kote pou repo " kat kavalye yo: lagè, konkèt, grangou ak lanmò.
  
  "Soti nan Liv Revelasyon an?" Hayden mande. "Kat kavalye sa yo?"
  
  "Wi." Lauren te souke tèt li, li toujou ap gade nan anpil nòt ki konfime pa kèk nan pi bon geeks nan Amerik la. "Ti Mouton Bondye a ouvri kat premye nan sèt sele yo, ki fè kat kreyati monte sou chwal blan, wouj, nwa ak figi pal. Natirèlman, yo te atache ak tout bagay pandan ane yo epi yo te reentèprete tan ak tan ankò nan kilti popilè. Yo menm te dekri kòm yon senbòl nan Anpi Women an ak istwa ki vin apre li yo. Men, hey, Nazi yo te kapab jwe ak li nenpòt fason yo vle, dwa? Koulye a, petèt li pi bon si mwen bay sa a ale. Li te rale yon pil papye nan valiz li a, li te sanble plis biznis pase Drake te janm wè li. Yon chanjman enteresan pou Lauren, ak youn li sanble te pran nan kè. Li te voye yon ti koutje sou papye a byen vit.
  
  "Èske se bagay sa a ki fè tout moun bronze? Lòd?
  
  "Wi, li sa a."
  
  Dahl li li byen fò pandan lòt moun yo pran li.
  
  "Nan kat kwen Latè a, nou te jwenn Kat Kavalye yo epi nou te dekri yo plan pou Lòd Jijman Dènye a. Moun ki siviv Jijman Kwazad la ak konsekans li yo pral gouvènen siprèm. Si w ap li sa a, nou pèdi, kidonk li epi swiv ak prekosyon. Dènye ane nou yo te pase pou rasanble kat dènye zam revolisyon mond lan: Lagè, Konkèt, Grangou ak Lanmò. Ini, yo pral detwi tout gouvènman yo ak louvri yon nouvo avni. Fè pare. Jwenn yo. Vwayaje nan kat kwen Latè a. Jwenn kote yo repo nan Papa a nan estrateji ak Lè sa a, Khagan la; Endyen ki pi move a ki te janm viv, epi answit Fléu Bondye a. Men, tout bagay se pa jan li sanble. Nou te vizite Khagan an 1960, senk ane apre fini an, mete Konkèt la nan sèkèy li. Nou jwenn fleo ki pwoteje vrè Jijman Dènye a. Ak kòd la touye sèlman se lè kavalye yo parèt. Pa gen okenn mak idantifye sou zo Papa a. Endyen an antoure pa zam. Lòd Jijman Dènye a ap viv kounye a atravè ou epi l ap gouvènen pou tout tan."
  
  Drake tranpe tout bagay. Anpil endikasyon, anpil verite. Anpil travay. Sepandan, Dahl bat l 'nan kout pyen an ak premye kòmantè l' yo. "Leve? Èske yo pap rebèl?
  
  "Wi, yon bagay sanble mal." Lauren te dakò. "Men, sa se pa yon typo."
  
  Mai fè kòmantè, "Li sanble montre lòd pou gade, byenke sibtil."
  
  Lauren souke tèt an akò. "Sa a se vre. Men, èske w konprann tou poukisa yo rele sa yo 'kote repo' yo? Se pa tonm oswa antèman oswa kèlkeswa sa?
  
  "Tout bagay se pa jan li sanble," Dahl li byen fò.
  
  "Wi. Klèman yon tòn plis rechèch nesesè."
  
  "Endyen an antoure pa zam," Alicia li byen fò. "Kisa lanfè sa vle di?"
  
  Hayden te di: "Ann pa twò lwen devan tèt nou.
  
  "Yo kwè ke konesans nan tout kote repoze final sa yo te mouri ak lòd Nazi a." Lauren te di. "Petèt yo te planifye pou anrejistre yon bagay. Petèt se kodaj la. Oswa pase konesans bay lòt jenerasyon. Nou pa konnen byen, men nou konnen se tout sa nou genyen pou nou kontinye," li te monte zèpòl, "epi tout moun nan menm bato a. Li te gade Drake. "Bato. Kannòt siviv. Ou jwenn lide a."
  
  Yorkshireman an souke tèt ak fyète. "Natirèlman mwen vle. SAS ka fè yon wòch flote."
  
  "Oke, kèlkeswa moun nou rankontre, yo gen menm endikasyon ke nou genyen," Hayden te di. "Kouman sou nou kòmanse?"
  
  Kinimaka vire do bay fenèt la. "Nan kat kwen tè a?" li mande. "Kote yo ye?"
  
  Chanm nan te sanble vid. "Li difisil pou di," Dahl te di. "Lè tè a wonn."
  
  "Oke, ki jan sou premye kavalye yo fè referans a. Papa estrateji sa a." Kinimaka te antre nan chanm nan, li bloke tout limyè ki soti nan fenèt la dèyè li. "Ki referans nou genyen pou li?"
  
  "Kòm ou ta ka espere," Lauren tape ekran an, "tank reflechi nan kay la ap fè sa tou ..." Li te pran yon ti tan li.
  
  Drake te pran menm moman an pou l reflechi. Lauren a mansyone yon "think tank tounen lakay" sèlman fè klè sa ki pa t 'la.
  
  Karin Blake.
  
  Natirèlman, tan te vole pase lè ou te fè pati ekip SPEAR la, men li te pase jou a oswa menm semèn nan lè Karin te sipoze sou apèl. Chak fwa li te deside kontakte l, yon bagay te kanpe l - kit se yon pakèt lènmi, yon kriz mondyal, oswa pwòp demann li pa anmèdan. Karin te bezwen espas li, men-
  
  Ki kote lanfè li ye?
  
  Lauren te kòmanse pale, epi yon lòt fwa ankò panse sou Karin te dwe mete sou kote.
  
  "Li sanble ke figi istorik la te konnen kòm Papa a nan estrateji. Annibal."
  
  Smith te sanble pa sèten. "Kilès nan yo?"
  
  Alicia pire bouch li. "Si sa a se mesye Anthony Hopkins, mwen pap kite chanm sa a."
  
  "Hannibal Barca se te yon lidè militè lejand ki soti nan Carthage. Li te fèt nan 247 BC, li te nonm ki te dirije yon lame tout antye, ki gen ladan elefan lagè, atravè Pirene yo ak Alp yo nan peyi Itali. Li te gen kapasite pou idantifye fòs li yo ak feblès ènmi li yo e li te bat anpil nan alye Wòm yo. Sèl fason li finalman echwe se lè kèk nèg te aprann pwòp taktik briyan l ', li devlope yon fason yo sèvi ak yo kont li. Li te nan Carthage."
  
  "Se konsa, nèg sa a se Papa a nan estrateji?" - Mande Smith. "Annibal sa a?"
  
  "Konsidere youn nan pi gwo stratèj militè nan listwa ak youn nan jeneral eksepsyonèl nan antikite ansanm ak Aleksann Legran ak Seza. Yo te rele l Papa Estrateji paske pi gwo ènmi li a, Wòm, finalman te adopte taktik militè l yo nan pwòp plan yo.
  
  "Sa a se yon viktwa," te di Dahl, "si te janm gen youn."
  
  Lauren souke tèt. "Pi bon. Anibal te konsidere kòm yon kochma pou lavil Wòm ke yo te itilize pawòl la chak fwa nenpòt dezas rive. Tradui, sa vle di Hannibal nan pòtay yo! Fraz Latin nan te vin jeneralman aksepte epi yo toujou itilize jodi a."
  
  "Retounen nan lòd," Hayden pouse yo. "Ki jan li anfòm?"
  
  "Oke, nou ka di ak konfyans ke Hannibal se youn nan Kat kavalye yo. Anplis lefèt ke li aparamman te monte yon chwal, yo te rele li Papa a nan estrateji nan tout listwa. Sa vle di ke li se lagè, premye kavalye a. Sètènman li te mennen lagè nan Anpi Women an."
  
  Drake te tcheke tèks la. "Se konsa, li di isit la ke plan an pou Lòd Doomsday la te etabli pa kavalye yo. Èske nou ta sipoze ke Lòd la te antere yon zam destriktif nan tonm Hannibal? Kite sa pou pwochen jenerasyon an?"
  
  Lauren souke tèt. "Se yon santiman jeneral. Zam nan chak tonm. Gen yon tonm nan chak kwen sou latè."
  
  Kinimaka leve yon sousi. "Ki, ankò, fè anpil sans tankou yon jip zèb."
  
  Hayden leve men l sou li pou l sispann. "Bliye li," li te di. "Pou konnya. Se vre wi, yon nonm tankou Hanibal ta dwe gen yon kavo oswa mozole?
  
  Lauren apiye dèyè nan chèz li. "Wi, sa a se kote bagay yo vin konplike. Pòv fin vye granmoun Hannibal te egzile epi li te mouri yon lanmò mizerab, pwobableman nan pwazon. Yo antere l nan yon tonm ki pa make."
  
  Je Drake elaji. "Boute".
  
  "Li fè w panse, pa vre?"
  
  "Èske nou gen yon kote?" Mai mande.
  
  "Oh wi". Lauren te souri. "Lafrik".
  
  
  CHAPIT KAT
  
  
  Alicia te mache nan yon kabinè bò kote li rale yon boutèy dlo nan mini-frijidè ki anlè a. Kòmanse yon nouvo operasyon te toujou estrès. Fort li te konba; sepandan, fwa sa a yo klèman te bezwen yon plan. Hayden te deja rejwenn Lauren sou laptop la, e Smith t ap eseye parèt enterese, san dout paske Nouyòkè a t ap pran yon wòl diferan. Oh wi, e paske li pa nan prizon vizite yon teworis fou.
  
  Alicia te gen pwòp opinyon pa l, men li te difisil pou l konprann lojik Lauren. Poutan, se pa kote li pou jije, pa apre lavi li te deja mennen a. Lauren Fox te gen bon konprann ak perspicaces ase yo wè sa ki te vini.
  
  Espere sa. Alicia te bwè mwatye boutèy la, epi li tounen vin jwenn Drake. Yorkshireman an te kounye a kanpe bò kote Dahl ak Kensi. Li te prèt pou antre lè te gen yon mouvman toupre li.
  
  "Oh, bonjou Yogi. Kòman bagay yo ap pase la?
  
  "Anfòm". Vòlè Ris la te deprime depi li te toudenkou ekspoze. "Ou panse yo rayi m kounye a?"
  
  "OMS? Yo? Ou ap jwe? Okenn moun pa jije w, sitou mwen. Li ri epi li gade alantou. "Oswa me. Oswa Drake. Epi sitou pa Kenzi. Chen an genlè gen yon kacho plen ti sekrè dezagreyab.
  
  "SOU".
  
  "Se pa egzakteman move sekrè ou a." Merde! "Hey, mwen toujou ap eseye chanje isit la. Mwen pa konnen kaka sou aplodi."
  
  "Mwen wè li".
  
  Li lonje men l: "Vini isit la!" - ak kouri nan tèt li lè li glise ale, ap eseye pwan tèt li. Yorgi sote nan fen chanm nan, janm li lejè. Alicia te wè initil nan kouri dèyè a.
  
  "Pwochèn fwa, ti gason."
  
  Drake te gade li apwoche. "Ou konnen, li pè ou."
  
  "Mwen pa t panse timoun nan te pè anyen. Pa apre pase tan nan prizon Ris sa a ak bati mi. Lè sa a, ou konnen li pè pou sa." Li frape tèt li sou tèt la.
  
  "Zam ki pi pwisan nan tout," Dahl te di. "Jis mande Hannibal."
  
  "O, Torsti fè blag. Se pou nou tout vire nan kalandriye a. Men seryezman," Alicia te ajoute. "Timoun nan bezwen pale. Mwen pa pi byen kalifye."
  
  Kensi jape. "Vrèman? Mwen sezi".
  
  "Èske w te mansyone nan deklarasyon Webb la? Oh wi, mwen panse sa."
  
  Izrayelyen an leve zèpòl. "Mwen gen yon tan difisil dòmi nan mitan lannwit. Se konsa, ki sa?"
  
  "Se poutèt sa," Alicia te di. "Pa gen anyen."
  
  "Mwen devine pou menm rezon ak ou."
  
  Te gen yon gwo silans. Dahl te rankontre gade Drake sou tèt medam yo epi li bese yon ti kras. Drake te byen vit gade lwen, li pa t minimize medam yo, men li pa t vle yo trennen yo nan pi mizè a. Alicia leve je l lè Hayden te kòmanse pale.
  
  "Oke," te di bòs nan travay yo. "Li pi bon pase Lauren te panse okòmansman. Ki moun ki pou yon vwayaj nan Hellespont la?
  
  Alicia fè yon soupi. "Son pafè pou ekip modi sa a. Enskri mwen."
  
  
  * * *
  
  
  Premyèman pa elikoptè epi answit pa bato vitès, ekip SPEAR la te pwoche bò Dardanèl yo. Solèy la te deja desann nan direksyon orizon an, limyè a te transfòme soti nan yon boul klere nan yon bann panoramik nan background nan ak yon koupe orizontal. Drake te jwenn tèt li apèn chanje ant mòd transpò pandan woulib la aksidante, epi li te jwenn tan sezi nan ki jan pilòt yo te pase jounen an san danje. Alicia, ki te bò kote l 'nan elikoptè a, klarifye santiman li yon ti kras.
  
  "Hey mesye, èske ou panse mesye sa a ap eseye touye nou?"
  
  Kinimaka, ki te mare byen sere nan e ki te kole ak anpil espageti rezèv ke li te kapab kenbe, te di nan dan sere, "Mwen trè sèten li panse yo rebondi."
  
  Kominikasyon yo te konplètman operasyonèl ak louvri. Silans te ranpli lè a pandan ekip yo te enspekte zam CIA te founi yo. Drake te jwenn sispèk abityèl yo, ki enkli Glocks, HKS, kouto konba ak yon varyete grenad. Aparèy vizyon lannwit yo te bay tou. Sèlman kèk minit apre, Hayden te kòmanse pale sou kominikatè a.
  
  "Donk, moun, li lè pou nou konsidere yon lòt aspè ki pi pèsonèl nan misyon sa a. Ekip konpetisyon. CIA a toujou di gen sis, donk se pou nou rekonesan li pa pi plis. Selil Alexandria a toujou ap resevwa enfòmasyon k ap koule soti nan selil CIA atravè mond lan, nan men NSA ak ajan kache yo. Yo ban mwen nenpòt reyalite ki enpòtan-"
  
  "Si se nan pi bon enterè yo," Kensi entèfere.
  
  Hayden touse. "Mwen konprann ke ou te fè move eksperyans ak ajans gouvènman yo, epi CIA a jwenn yon laprès vrèman move, men mwen te travay pou yo. E omwen mwen te fè travay mwen byen. Yo gen tout yon nasyon pou pwoteje. Asire w, m ap ba w enfòmasyon yo."
  
  "Mwen mande kisa k ap leve jip li," Alicia te chichote sou kominikatè a. "Mwen sèten li pa modi bon."
  
  Kensi te gade l. "Ki sa ki ka bon ki fè jip ou monte?"
  
  "M pa konnen". Alicia bat rapidman. "Bouch Johnny Depp?"
  
  Hayden raje gòj li epi li kontinye. "Sis ekip fòs espesyal yo. Li difisil pou di kiyès ki senpatik e kiyès ki kareman ostil. Pa sipoze. Nou dwe trete tout moun kòm ènmi. Okenn nan peyi nou konnen ki enplike nan sa p ap admèt sa. Mwen konprann ke ou ka konnen kèk nan mesye sa yo, men chante a rete menm jan an."
  
  Lè Hayden pran yon poz, Drake te panse sou kontenjan Britanik la. SAS la te gen anpil rejiman e li te ale pou anpil ane, men toujou mond lan nan sòlda ultra-elit pa t 'egzakteman gwo. Hayden te gen rezon pou l pale de konfwontasyon potansyèl ak rezèvasyon kounye a, olye ke yo te pran pa yo sou chan batay la. Dahl ta ka enterese nan kontenjan an Swedish, ak Kenzie nan yon sèl Izraelyen an. Bon travay, pa te gen okenn prezans Ameriken tradisyonèl la.
  
  "Mwen pa ka imajine Lachin ap zanmitay," li te di. "Ni Larisi."
  
  "A vitès sa a," Mai te di, gade deyò fenèt la. "Yo pral fòm nan fè nwa a."
  
  "Èske nou gen yon lide sou sitiyasyon aktyèl la nan chak peyi?" - mande Dahl.
  
  "Wi, mwen te jis nan direksyon sa a. Osi lwen ke nou ka di, suedwa yo plizyè èdtan lwen. Franse yo toujou lakay yo. Mossad se pi pre, trè pre."
  
  "Natirèlman," te di Dahl. "Okenn moun pa vrèman konnen ki kote yo prale."
  
  Drake touse yon ti kras. "Èske w ap eseye jistifye tantativ echwe Syèd la?"
  
  "Kounye a ou son tankou ou nan Eurovision. E pesonn pa mansyone Grann Bretay. Ki kote yo ye? Ou toujou ap fè te?" Dahl leve yon gode imajinè, ti dwèt li soti nan yon ang.
  
  Se te yon pwen jis. "Oke, Syèd pwobableman te kòmanse bak."
  
  "Omwen yo te kòmanse."
  
  "Mesye," Hayden entèveni. "Pa bliye ke nou fè pati sa a tou. Epi Washington espere nou genyen pou nou genyen."
  
  Drake ri. Dahl souri. Smith leve je l pandan Lauren te kòmanse pale.
  
  "Yon adisyon enteresan nan tout bagay sa yo se ke kèk nan peyi sa yo ap pwoteste avèk fòs pou nenpòt entèvansyon. Natirèlman, nivo krap la toujou wo, men nou ta ka fè fas ak kèk eleman malonèt."
  
  "Ofisyèlman? Gwoup eklatman?" - Kinimaka mande.
  
  "Li posib."
  
  "Li jis pote nou tounen nan enfòmasyon debaz yo," Hayden te di. "Tout moun se ostil."
  
  Drake te mande kisa Smith te ka panse de deklarasyon li. Retounen nan Cusco, Jozye te ostil, men kòm lanmò li pa t 'te sanksyone pa gouvènman an ak rete yo nan peyi a te toujou ap chanje ak konteste, pèsonn pa te konnen sa ki ta rive. Lanmò nonm sa a se te yon aksidan, men ki te koze pa inatansyon ak twòp zèl. Wi, li te yon parazit ak yon ansasen, men sikonstans yo te diferan.
  
  Apre elikoptè a yo ranpli bato yo. Abiye an nwa, figi yo kamouflaj, rebondi san pwoblèm atravè dlo yo nan Hellespont la, lannwit lan finalman plen ak fènwa. Wout yo te pran an te vid, limyè yo ap flickeman pi lwen pase bank la. Hellespont la se te yon kanal enpòtan ki fòme yon pati nan fwontyè ant Ewòp ak Azi. Yon etwat, Gallipoli te lokalize sou rivaj nò li yo, pandan ke pifò lòt fwontyè li yo te relativman raman peple. Pandan yo t ap glise nan dlo a, Hayden ak Lauren te itilize kominikatè yo.
  
  "Annibal pa janm te gen yon tonm, pa menm yon makè tonm. Apre yon karyè briyan, jeneral lejand sa a te mouri prèske pou kont li, anpwazonnen nan yon laj fin vye granmoun. Ki jan ou ka jwenn yon tonm ki pa make?
  
  Drake leve je l' pandan Lauren te pran yon poz. Èske li te mande yo?
  
  Smith avèk kouraj te kòmanse jwenn yon solisyon. "sonar?"
  
  "Li posib, men ou dwe gen yon trè bon lide sou ki kote yo gade," Dahl reponn.
  
  "Yo te jwenn yon dokiman ki fènwa, yon dokiman anrejistre, wi, men pèdi nan tan," Hayden te di. "So Anibal te toujou irite moun ki te renmen ewo ki te opoze enperyalis women an. Youn nan moun sa yo se te Prezidan Tinizi, ki te vizite Istanbul nan ane swasant yo. Pandan vizit sa a, sèl bagay li te vle se te kapab mennen kadav Anibal avè l 'Tinizi. Pa gen lòt bagay enpòtan. Finalman, Tirk yo te lage yon ti jan e yo te mennen l avèk yo nan yon vwayaj kout."
  
  "Sant swasant?" Dahl te di. "Èske se pa lè kriminèl lagè yo te kòmanse kale ti plan anbarasan yo?"
  
  "Plis chans". Hayden te di. "Apre yo te etabli nan Kiba epi yo te kòmanse yon nouvo lavi. Lè sa a, nouvo lòd yo a te dire prèske ven ane."
  
  Alicia te di: "Anpil tan pou w vin kreyatif.
  
  "Epi chwazi kat kavalye yo pou yo," Mai te ajoute. "Annibal - Kavalye nan lagè? Li fè sans. Men, kiyès konkèt, grangou ak lanmò? Epi poukisa Dardanèl yo ann Afrik se youn nan kat direksyon kadinal yo?
  
  "Bon pwen," Alicia repete Me, sa ki lakòz Drake redouble efò li yo. "Ou bezwen mete ti bouchon panse sa a tounen, Foxy."
  
  Lauren te souri. Drake te kapab di pa ton vwa li. "Se konsa, Tirk yo, espesyalman anbarase pa pwòp mank respè yo pou Hannibal, te mennen prezidan Tunisyen an nan yon plas sou Hellespont la. Li di 'sou ti mòn lan kote gen yon bilding Delambre'. Sa a se kote ki pi popilè pou repo Hannibal Barca."
  
  Drake te tann, men pa gen plis enfòmasyon. "Epoutan," li te di, "sa te gen trant ane."
  
  "Li te kanpe la pou lontan," Lauren te di, "e san dout Tirk yo te mete yon bagay nan yon gad onè."
  
  Drake te gen dout. "An verite, li ta ka jis yon tonm onorè."
  
  "Yo mennen prezidan Tinizi la, Matt. Li te menm pran flakon sab ki sètifye pa gad kò l 'yo, yo rele yo 'sab ki soti nan tonm Anibal la' lè li tounen lakay li. Nan sitiyasyon sa a, nan ane sa a, èske Tirk yo ta vrèman twonpe Prezidan Tinizi la?
  
  Drake souke tèt devan nan direksyon koub nwa ki apwoche kòt la. "Nou pral chèche konnen."
  
  
  CHAPIT SENK
  
  
  Drake te ede rale bato vitès koulè sable a soti nan dlo a, mare li nan yon plak ki tou pre nan ansyen rasin epi monte motè deyò a. Me, Alicia ak Smith te kouri pou yo tabli yon avanpòs. Kinimaka te leve sakado lou yo ak èd Dahl. Drake te santi sab anba bòt li yo. Lè a te santi tè a. Vag yo kouri vyolans sou rivaj la sou bò gòch li, bato yo te bay momantòm. Pa gen lòt son ki te kraze silans la pandan lanns yo te pran balan.
  
  Hayden te kenbe yon navigatè GPS pòtab. "Anfòm. Mwen gen kowòdone yo pwograme. Èske nou pare pou ale?"
  
  "Pare," plizyè vwa te respire nan repons.
  
  Hayden te avanse, epi Drake te rete dèyè l, li te travèse sab mouvant la anba pye l. Yo toujou ap tcheke zòn nan, men pa gen okenn lòt sous limyè ki te vizib. Petèt yo te rive an premye apre tout. Petèt lòt ekip te kenbe yo, kite yon lòt moun fè tout lou yo. Petèt menm kounye a yo te siveye yo.
  
  Posiblite yo te alkole. Drake souke tèt Alicia pandan yo t ap pase epi Anglè a rantre nan liy lan. "Me fluktue de bò a bò."
  
  "E Smith?" - Mwen mande.
  
  "Mwen la. Chemen an klè".
  
  Oh wi, men nou pral antre nan tè a, Drake te panse, men li pa di anyen. Sab mou an te bay plas tè ki te chaje ak di, epi apre sa yo te monte ke la. Sèlman kèk pye wotè ak yon tèt an pant, yo byento janbe fwontyè dezè a epi yo te jwenn tèt yo sou yon moso tè plat. Hayden te montre wout la epi yo janbe dezè a. Koulye a, pa gen okenn bezwen poste sentinèl. Yo te kapab wè pou kilomèt, men Me ak Smith te rete pi lwen, ogmante ranje gade yo.
  
  Ekran GPS la te bat an silans, gide yo toujou pi pre sib yo, ak vout nwa a nan mitan lannwit te lonje majestueux anlè yo. Avèk anpil espas, syèl la te gwo; zetwal yo apèn vizib, ak lalin lan se yon ti bann. Dis minit tounen ven, answit trant, epi yo te toujou ap mache poukont yo. Hayden te kenbe kontak atravè kominikatè ak ekip la ak Alexandria. Drake kite anviwònman an pran l 'nan, respire nan ritm lan dente nan lanati. Son bèt yo, briz la, briz la nan tè a - li te tout la, men pa gen anyen ki apwopriye. Li te reyalize ke ekip yo te rankontre yo te kapab tout bon menm jan ak yo, men li te fè konfyans pwòp kapasite li ak nan sa yo nan zanmi l 'yo.
  
  "Devan," Hayden te chichote. "KÒDONE a montre tèren an ap monte anviwon karant pye. Sa a ta ka ti mòn nou ap chèche a. Gade anlè."
  
  Ti mòn lan te sòti tou dousman nan fènwa a, yon ti mòn ki t ap monte sou tè a ak rasin anmele ak gwo wòch ki t ap liche tè sèk la pandan y ap travèse yon chemen ki fiks atravè obstak yo. Drake ak Alicia te pran yon ti moman pou yo kanpe e yo gade dèyè, yo te remake yon nwaj lis ki te lonje jiska lanmè a. Ak pi lwen pase sa, limyè yo twinkling nan pò a, yon egzistans konplètman diferan.
  
  "Yon jou?" Alicia mande sezi.
  
  Drake te espere sa. "Nou pral rive la," li te di.
  
  "Sa a ta dwe fasil."
  
  "Epi renmen. Tankou monte yon bisiklèt. Men, ou tonbe epi ou jwenn koupe, ematom ak grate byen lontan anvan ou reprann balans ou."
  
  "Se konsa, mwatye wout la te deja pase." Li manyen l yon ti tan epi answit li kontinye monte ti mòn lan.
  
  Drake te swiv li an silans. Lavni an tout bon te gen yon nouvo richès nan posiblite kounye a ke Alicia Miles te kase gratis nan sik li nan pwòp tèt ou-destriksyon. Tout sa yo te gen pou fè se defèt yon lòt gwoup moun fou ak megalomaniacs lanfè-beze pou fè moun sou latè soufri.
  
  E se pou sa sòlda tankou li mete tout bagay sou liy lan. Pou Adrian pwochen pòt ak Graham lòtbò wout la. Pou Chloe, ki te lite pou fè de pitit li yo lekòl alè chak jou. Pou koup yo ki plenyen ak jemi sou wout la nan makèt la. Pou benefis nan moun ki te chita bon-naturedly nan anbouteyaj sou wout la ring, ak moun ki sote ke moun kap kriye yo. Pa pou degoute ki te monte nan kamyon w lan oswa garaj apre fè nwa, fè koupe ak tou sa yo te kapab. Pa pou entimidatè, moun k ap chèche pouvwa ak backstabbers. Se pou moun ki te goumen pou respè, lanmou ak swen yo pran swen. Se pou moun ki te goumen pou lavni pitit yo gen konfyans nan sekirite li. Se pou moun ki te ede lòt moun jwenn èd.
  
  Hayden te atire atansyon li ak yon ti groyen. "Sa a ta ka kote a. GPS la di li se, epi mwen wè yon bilding abandone devan.
  
  Li te wè sipèpoze pwen koulè. Lè sa a, li te episant evènman yo. Pa te gen tan pou sibtilite kounye a. Yo ta ka osi byen mete fedatifis nan rechèch yo pou tonm Hannibal a si yo te kapab jwenn li pi vit kounye a ke yo te isit la. Paske Drake te gen konfyans ke si yo te ka jwenn li, Lè sa a, tou te kapab tout lòt ekip yo.
  
  Hayden te note zòn apwoksimatif la. Kinimaka ak Dahl bese sakado lou yo atè. Me ak Smith te pran pi bon pozisyon obsèvasyon yo. Drake ak Alicia te deplase pi pre Hayden pou yo ede. Sèlman Yorgi te pann tounen, li montre ensètitid pandan l ap tann yo di sa pou l fè.
  
  Kinimaka ak Dahl te kreye kèk gwo flach pa aliye trio a sou kanpe fib kabòn ak bay lwen menm plis. Sa yo pa t 'sèlman anpoul klere, yo te fè yo simulation limyè solèy la kòm byen ke posib. Byensir, menm kapasite vaste CIA a te limite nan peyi Lejip, men Drake te panse aparèy la pa t twò move. Kinimaka te itilize yon lanp ki te monte sou yon kanpe pou limen yon gwo zòn, epi apre Hayden ak Dahl te ale nan sondaj tè a.
  
  "Kounye a, peye atansyon," Hayden te di yo. "Lòd Jijman Dènye a deklare ke zam yo te antere isit la lontan apre lanmò Hannibal. Sa a se yon tonm ki pa make, pa yon wòch. Se konsa, nou ap chèche tè detounen, pa zo, blòk oswa kolòn. Nou ap chèche atik ki te fèk antere, pa ansyen relik. Li pa ta dwe twò difisil-"
  
  "Pa di sa!" Dahl jape. "Ou pral fè tout bagay, modi."
  
  "Mwen jis di ke nou pa bezwen chèche Hannibal. Se sèlman zam."
  
  "Bon pwen." Kinimaka ajiste ekleraj la alantou perimèt la yon ti jan.
  
  Hayden make twa kote sou tè a. Yo tout te sanble ke yo te chanje nan kèk fason, e pa gen okenn dènyèman. Yorgi pwoche ak anpil atansyon, pèl nan men. Drake ak Alicia te vin jwenn li, ki te swiv pa Kinimaka.
  
  "Jis fouye," Hayden te di. "Fè vit".
  
  "E si gen yon pèlen?" Alicia mande.
  
  Drake gade nan bilding nan Delambre. Mi yo pandye tris, tonbe, tankou si kenbe pwa mond lan. Yon bò te koupe an mwatye kòm si se pa yon cleaver jeyan, blòk yo kounye a vle pèse anvlòp sou tou de bò tankou dan dente. Twati kay la te efondre depi lontan, pa t gen ni pòt ni fenèt. "Oke, li pa sanble ke nou pral kapab jwenn abri la."
  
  "Mèsi".
  
  "Pa enkyete, renmen. Kenbe tèt ou anlè."
  
  Drake te inyore ekla kòlè a epi li te kòmanse travay. "Se konsa, ki siyifikasyon kat kavalye yo de tout fason?" li te mande Hayden sou kominikatè a.
  
  "Pi bon panse tank la? Yo koresponn ak figi istorik n ap chèche ak zam nou espere jwenn yo. Kidonk, Anibal, ki te leve pou rayi Women yo, te kòmanse yon lagè prèske san fen nan lavil Wòm, pa vre? Se la nou pral jwenn zam lagè yo."
  
  "Li ta ka tou ke yo se kavalye," Kinimaka entèfere. "Mwen vle di, Hannibal te."
  
  "Wi, yon ti kras twò vag, Mano."
  
  "Se konsa, li pa gen anyen fè ak Bib la?" Drake te fouye yon lòt ti mòn sou latè. "Paske nou pa bezwen okenn nan kòd estipid sa yo."
  
  "Oke, yo te parèt nan Revelasyon epi-"
  
  "Wow!" Alicia rete konsa rele byen fò. "Mwen panse mwen frape yon bagay!"
  
  "Epi atansyon," vwa May te chichote sou kominikatè a. "Nouvo limyè parèt sou dlo a, yo ap apwoche byen vit."
  
  
  CHAPIT SIS
  
  
  Drake te lage pèl la atè epi li te mache al gade Alicia. Yorgi te deja la, ede l fouye. Kinimaka tou te avanse byen vit.
  
  "Konbyen tan nou genyen?" Hayden mande ijan.
  
  "Jije pa vitès yo, trant minit tèt," Smith reponn.
  
  Dahl te gade byen. "Okenn endikasyon?"
  
  "Pwèt Mossad," Kensi reponn. "Yo te pi pre a."
  
  Drake fè sèman. "Sèl fwa mwen te vle modi suedwa yo ta vini an premye."
  
  Alicia te kanpe jenou nan twou a, li te fouye kwen pèl li nan tè mou a, li te eseye libere objè a. Li te plede, san lajwa tire nan bor yo vag. Kinimaka t ap netwaye tè a depi anwo pandan Yorgi te rejwenn Alicia nan blesi ki t ap grandi nan tè a.
  
  "Kisa sa ye?" - Mwen mande. Drake mande.
  
  Hayden te akoupi ak men l sou jenou l. "Mwen pa ka di pou asire w ankò."
  
  "Rale tèt ou ansanm, Alicia." Drake souri.
  
  Yon ekla ak yon dwèt leve se sèl repons li. Objè nan kesyon an te kouvri ak pousyè tè ak kouvri nan pousyè tè sou tout kote, men li te gen yon fòm. Oblong, ki mezire apeprè de mèt pa yon mèt, li te gen yon fòm bwat defini epi li deplase fasil, ki montre ke li pa t lou ditou. Pwoblèm lan se te ke li te antoure ak konpakte pa tè di ak rasin. Drake gade soti nan bwat la nan lanmè a, gade limyè yo vin pi pre ak mande ki jan lanfè a yon ti veso ki lejè konsa ka kenbe yon zam militè devaste.
  
  "Kenz minit," Smith rapòte. "Pa gen lòt siy apwòch."
  
  Alicia te plede ak tè a, madichon ak pa jwenn okenn kote nan premye, men evantyèlman li dezwenn atik la epi li te pèmèt Yorgi rale li. Menm lè sa a, pye rezen anvayi yo ak rasin anmele yo te kole sou li san pèdi lajwa, yon pakèt difisil, trese ki te refize kite ale. Kounye a, yo te nan labou, yo te souke rad yo epi yo te apiye sou pèl. Drake te evite liy evidan "Gason nan travay" la epi li te panche sou li pou ede leve. Dahl tou bese, epi ansanm yo jere yo jwenn sipò sou bò a nan objè a epi rale li soti. Rasin yo te pwoteste, kraze epi debouche. Gen kèk ki te kenbe pou lavi renmen anpil. Drake te peze epi li te santi l monte nan twou a ak sou kwen an. Rivyè tè ki deplase te koule soti anwo. Apre sa, li menm ak Dahl te kanpe ansanm epi yo te gade Alicia ak Yorgi. Tou de te gen figi wouj epi yo t ap respire anpil.
  
  "Kisa?" - Mwen mande. Drake mande. "Èske nou de planifye pou pran yon ti repo? Soti kote mò yo ye a."
  
  Alicia ak Yorgi te tcheke anba twou a, yo t ap chèche plis bwat oswa petèt vye zo. Pa gen anyen yo te jwenn. Yon ti moman apre, jèn Ris la kouri sou kwen twou a, li jwenn sipò kote ki te sanble pa gen okenn, pou li te kapab rebondi moute pant lan ak sou kwen nan twou a. Alicia te gade sa k ap pase ak chagren, epi answit te sote yon ti kras maladwa sou bò a. Drake kenbe men l epi li rale l.
  
  Li ri. "Ou bliye pèl ou a."
  
  "Èske ou vle ale jwenn li? Mwen ofri tèt la an premye."
  
  "Konstriksyon, kontrent."
  
  Hayden te kontinye gade anba nan twou a. "Mwen te panse se ta yon bon moman pou m pase yon ti moman ak pòv Hannibal Barca. Nou pa vle derespekte yon sòlda parèy."
  
  Drake souke tèt an akò. "Lejand".
  
  "Si li menm desann la."
  
  "Nazi yo te fè rechèch yo," Hayden te di. "Epi, mwen admèt ak kont, yo te fè li byen. Hannibal te reyalize yon nonm ki dire lontan tou senpleman paske li te bon nan travay li. Vwayaj li atravè Alp yo rete youn nan reyalizasyon militè ki pi remakab nan premye lagè yo. Li te entwodui estrateji militè yo ki toujou fè lwanj jodi a."
  
  Apre yon ti moman yo leve je yo. Dahl te avèk yo. Kinimaka glise atik la ale pou revele yon bwat solid ki fèt ak bwa nwa. Te gen yon ti rad nan bra nan tèt la, ak Awayi a te eseye montre li.
  
  Hayden te panche sou mwen. "Se tout. Logo endijèn yo. Lòd Jijman Dènye a."
  
  Drake etidye li, memorize senbòl la. Li te sanble ak yon ti sèk santral ak kat galon trese mete alantou li nan diferan pwen sou konpa a. Sèk la te yon senbòl enfinite.
  
  "Foto yo se zam," Hayden te di. "Pwoteje mond enteryè ou a?" Li te monte zèpòl. "Nou pral fè fas ak sa pita si sa nesesè. Ann."
  
  Limyè yo pa t nan lanmè ankò, sa ki vle di ke Mossad la, si se te moun ki te pi pre, te rive nan tè solid epi li te mwens pase kenz minit nan tout vitès. Drake yon lòt fwa ankò mande ki jan konfwontasyon an ta fini. SPEAR te bay lòd pou sekirize tout kat zam a tout pri, men lòd yo raman te pote pafètman sou chan batay la. Li te wè ekspresyon nève yo sou figi lòt yo e li te konnen yo te santi yo menm jan an, menm Hayden, ki te pi pre estrikti kòmand la.
  
  Yo t ap prepare pou yo pati.
  
  "Eseye evite konfwontasyon," Hayden te di. "Li evidan".
  
  "E si nou pa kapab?" - mande Dahl.
  
  "Oke, si se Mossad, petèt nou ka pale."
  
  "Mwen gen dout ke yo pral gen vès idantite," Alicia boumonnen. "Sa a se pa yon emisyon polisye."
  
  Hayden yon ti tan chanje kominikatè li a nan pozisyon an koupe. "Si yo tire sou nou, nou goumen," li te di. "Ki lòt bagay nou ka fè?"
  
  Drake te wè sa a kòm pi bon konpwomi. Nan yon monn ideyal, yo ta te glise pase sòlda ki apwoche yo epi yo te retounen nan transpò yo san danje epi yo pa detekte. Natirèlman, SPEAR pa ta egziste nan yon mond ideyal. Li tcheke zam li yo ankò pandan ekip la te prepare pou l ale.
  
  "Pran wout la long," Hayden sijere. "Yo pa pral".
  
  Tout prekosyon. Tout ke trik nouvèl pou evite konfli.
  
  Vwa Lauren te yon pikan nan zòrèy li. "Nou jis resevwa nouvèl la, moun. Suedwa yo ap pwoche tou."
  
  
  CHAPIT SÈT
  
  
  Drake te dirije wout la, premye mache alantou bilding nan Delambre epi apre tit desann pant lan. Fènwa te toujou kouvri peyi a, men dimanch maten byen bonè te jis nan kwen an. Drake te dekri chemen li nan yon bouk inegal jiskaske li te jwenn tèt li nan direksyon opoze ak lanmè a.
  
  Sans alèt, tèt leve, ekip la ap swiv nou.
  
  Dahl te pran posesyon bwat la, ak anpil atansyon kenbe kouvèti a anba bra l '. Kenzi kouri bò kote l, ede l jwenn wout li. Ekip la te mete rad pou vizyon lannwit, tout eksepte Smith, ki te pito pou yo konplètman okouran de anviwònman yo. Se te yon bon konbinezon. Kot a kòt ak nan yon sèl file yo kouri jiskaske yo rive nan pye mòn lan ak yon plenn plat kote pa te gen okenn abri. Drake kole nan bouk li, ki mennen yo nan direksyon jeneral bato yo. Yo pa t di yon mo - tout moun te itilize sans yo pou yo tcheke anviwonman yo.
  
  Yo te konnen ki jan lènmi yo te trè danjere. Pa gen mèsenè mwatye enterese fwa sa a. Jodi a, ak pwochen an, ak pwochen an, yo te konfwonte pa sòlda ki pa te enferyè pase yo.
  
  Prèske.
  
  Drake te ralanti, li santi yo t ap deplase yon ti kras twò vit. Teren an pa t an favè yo. Yon ekla pal t ap trennen nan direksyon orizon lès la. Byento pa pral gen kouvèti. Smith te kanpe adwat li epi Mai sou goch li. Ekip la te rete ba. Ti mòn lan ak bilding nan Delambre sou tèt retresi ale, parèt dèyè yo. Yon ranje touf ki te chaje ak plizyè pye bwa te parèt devan, epi Drake te santi yon ti soulajman. Yo te byen lwen nan nòdès kote yo te bezwen yo, men rezilta final la te vo li.
  
  Pi bon senaryo ka? Pa gen batay.
  
  Li te deplase, gade deyò pou danje epi kenbe lang kò li net. Koneksyon an te rete kalm. Pandan yo pwoche bò kote abri a, yo ralanti, si yon moun te deja la, ap tann. Kòm kòmando yo, yo te kapab atann avètisman, men pa gen anyen yo ta ka pran pou akòde nan misyon sa a.
  
  Drake te wè yon gwo zòn ki te entoure pa plizyè pye bwa ak touf ra epi li te kanpe, li fè lòt moun siyal pou yo pran yon ti repo. Yon enspeksyon nan peyizaj la pa revele anyen. Tèt ti mòn lan te dezè osi lwen ke li te kapab wè. Sou bò gòch yo, kouvèti mens mennen tout wout la nan yon plenn plat ak Lè sa a, nan rivaj yo nan lanmè a. Li te devine bato yo ta ka kenz minit mache ale. Li tou dousman vire sou koneksyon an.
  
  "Lauren, èske gen nouvèl sou suedwa yo?"
  
  "Non. Men, yo dwe fèmen."
  
  "Lòt ekip?"
  
  "Larisi nan lè a." Li te sanble jennen. "Mwen pa ka ba ou yon pozisyon."
  
  "Kote sa a se sou yo vin yon zòn cho," Smith te di. "Nou dwe deplase."
  
  Drake te dakò. "Ann deplase deyò."
  
  Li leve, li tande yon rèl ki chokan tankou nenpòt bal.
  
  "Sispann li la! Nou bezwen yon bwat. Pa deplase."
  
  Drake pa t ezite, men byen vit desann, tou de rekonesan pou avètisman an ak choke ke yo te rate lènmi an. Dahl te gade l e Alicia te konfonn. Menm Mai te montre sipriz.
  
  Kensi klike sou lang li. "Li dwe Mossad."
  
  "Èske ou te pran yo ak zam?" Hayden mande.
  
  "Wi," di Drake. "Opatè a se dwat devan e pwobableman gen asistan sou chak bò. Egzakteman kote nou vle ye."
  
  "Nou pa ka avanse pou pi devan," Mai te di. "Nou pral tounen. Nan direksyon sa." Li lonje dwèt sou bò solèy leve. "Gen yon abri ak yon wout, plizyè fèm. Vil la pa twò lwen. Nou ka anonse yon evakyasyon."
  
  Drake te gade Hayden. Bòs yo te sanble ap peze chwa ant tit nan nò sou kòt la, bò solèy leve nan direksyon sivilizasyon, oswa fè fas a batay la.
  
  "Pa gen anyen bon ki pral rive si nou rete isit la," Dahl te di. "Konte yon sèl lènmi elit ta yon defi, men nou konnen gen plis sou wout."
  
  Drake te deja konnen ke May te gen rezon. Nò pa t ofri okenn chemen pou sove. Yo ta kouri sou Hellespont la san yo pa kouvri epi konte sou pi bon chans pou yo ta ka bite sou kèk fòm transpò. Vwayaje bò solèy leve garanti opòtinite.
  
  Anplis de sa, lòt ekip ta diman soti nan nenpòt vil.
  
  Hayden te rele li epi answit te vire bò solèy leve, li te evalye tèren an ak chans pou yon chape rapid. Nan moman sa a, vwa a te vin ankò.
  
  "Rete la!"
  
  "Kaka," Alicia te soufle. "Mezi sa a se psychic."
  
  "Mwen jis gen bon vizyon," Smith te di, refere li a teknoloji vizyèl. "Kache dèyè yon bagay solid. Nou pral pran dife a."
  
  Ekip la derape, nan direksyon lès. Izrayelyen yo te ouvri dife, bal sou tèt lans yo te tonbe nan pye bwa ak nan mitan branch yo. Fèy lapli tonbe. Drake te monte byen vit, li konnen ke vaksen yo te fè espre vize wo, epi li te mande nan kisa lanfè nouvo lagè yo t ap antre nan isit la.
  
  "Se jis tankou yon fòmasyon lame mèrdik," Alicia te di.
  
  "Mwen reyèlman espere ke yo sèvi ak bal kawotchou," Dahl reponn.
  
  Yo te monte ak enpwovize, deplase bò solèy leve, rive nan pye bwa ki pi fò yo ak kenbe je a. Drake te tire tounen, fè espre wo. Li pa wè okenn siy mouvman.
  
  "Salo difisil."
  
  "Ti ekip," Kenzie te di. "Ak anpil atansyon. Machin otomatik yo. Y ap tann yon desizyon."
  
  Drake te anvi pran tout avantaj. Ekip la ak anpil atansyon te fè wout yo bò solèy leve, tou dwat nan douvanjou pal ki toujou menase orizon an byen lwen. Lè Drake te rive nan pwochen netwaye a, li te tande epi pratikman te santi yon siflèt yon bal.
  
  "Kap". Li pijon pou kouvèti. "Sa a te fèmen."
  
  Plis tire, plis dechaj plon nan mitan abri yo. Hayden te gade pwofondman nan je Drake. "Fason yo chanje."
  
  Drake pran yon gwo souf, li pa t kwè sa. Izrayelyen yo te tire ak fòs e san dout avanse ak anpil prekosyon, men nan yon vitès avantaje. Yon lòt bal chire yon moso jape ki soti nan yon pye bwa ki jis dèyè tèt Yorga, sa ki lakòz Ris la tranble byen fò.
  
  "Pa bon," Kensi bougonnen kòlè. "Pa bon ditou".
  
  Je Drake te tankou silex. "Hayden, kontakte Lauren. Fè li konfime Qrow ke nou ap retounen dife!"
  
  "Nou dwe retounen dife," Kensi rele byen fò. "Ou mesye pa janm tcheke anvan."
  
  "Non! Yo se sòlda mèsenè, twoup elit ki resevwa fòmasyon epi swiv lòd. Yo se alye mèrdik, zanmi potansyèl. Tcheke li, Hayden. Tcheke li kounye a! "
  
  Nouvo bal te pèse anba ti pyebwa a. Lènmi an te rete envizib, san yo pa tande; SPIR te konnen avans yo sèlman apati pwòp eksperyans li. Drake te gade lè Hayden te klike sou bouton kominikasyon an epi li te pale ak Lauren, epi li te priye pou yon repons rapid.
  
  Sòlda Mossad yo te vin pi pre.
  
  "Konfime estati nou an." Menm vwa Dahl te sonnen tansyon. "Lauren! Èske w ap pran yon desizyon? Eske nou pral goumen? "
  
  
  * * *
  
  
  Ekip SPEAR la, ki te deja chase bato yo, te oblije deplase pi lwen bò solèy leve. Yo te gen yon moman difisil anba dife. Yo pa vle goumen ak alye li te ye yo, yo te jwenn tèt yo jiska kou yo an danje.
  
  Scrambling, grate ak san, yo te itilize tout riz nan asenal yo, chak riz pou mete plis distans ant yo menm ak Mossad la. Retounen Lauren te pran sèlman kèk minit, men minit sa yo te dire pi lontan pase CD Justin Bieber a.
  
  "Qrow pa kontan. Li di ou te resevwa yon lòd. Kenbe zam ou a tout pri. Yo tout kat."
  
  "Epi se tout?" Drake mande. "Eske ou te di li ak ki moun nou t ap fè fas?"
  
  "Sètènman. Li te sanble fache. Mwen panse ke nou te fache li."
  
  Drake souke tèt li. Pa fè sans. Nou dwe travay sou sa ansanm.
  
  Dahl te eksprime opinyon li. "Nou aktyèlman te ale kont lòd li nan Perou. Petèt sa a se ranbousman."
  
  Drake pa t 'kwè li. "Non. Li ta piti. Li pa kalite politisyen sa. Nou opoze pa alye yo. Crap. "
  
  "Nou gen lòd," Hayden te di. "Ann siviv jodi a epi goumen demen."
  
  Drake te konnen li te gen rezon, men li pa t 'kapab pa panse ke Izrayelit yo pwobableman te di menm bagay la. Se konsa, yo te kòmanse doleyans ki gen plizyè syèk. Koulye a, kòm yon ekip, yo te travay sou bò solèy leve, rete nan plak pwotèj forè yo, epi yo òganize yon dèyè, pa twò agresif, men ase yo ralanti Izrayelit yo. Smith, Kinimaka ak Mai te eksepsyonèl nan demontre ke kounye a yo te vle di biznis, mete opozan yo nan chak vire.
  
  Li te soti dèyè yo pandan Drake t ap vole nan pye bwa yo. Elikoptè a gronde anlè, answit panche epi ateri nan kèk degaje klè. Hayden pa t bezwen di yon mo.
  
  "Suedwa? Larisi? Bondye, sa a se jis yon vye bagay, mesye!"
  
  Drake imedyatman tande kout fe ki t ap soti nan direksyon sa a. Moun ki jis soti nan elikoptè a te tire sou, epi yo pa Mossad la.
  
  Sa vle di ke kat ekip fòs espesyal yo te kounye a nan batay la.
  
  Pi devan forè a te fini, revele yon ansyen farmhouse pi lwen pase yon jaden lajè ki te entoure pa mi wòch.
  
  "Pran kèk tan," li te rele. "Aji di e vit. Nou ka regroupe la."
  
  Ekip la kouri tankou si chen lanfè yo te cho sou talon yo.
  
  
  * * *
  
  
  Deplase nan yon vitès plen men kontwole, ekip la soti nan kouvèti o aza ak kouri nan direksyon fèm nan. Mi yo ak ouvèti fenèt yo te prèske ranyon tankou kay ki sou ti mòn lan, ki endike absans la nan prezans imen. Twa gwoup fòs espesyal te kouche dèyè yo, men ki jan fèmen?
  
  Drake pa t 'konnen. Li t'ap kouri anpil sou tè ki gen ornières la, li te retire vizyon lannwit li epi li te sèvi ak syèl la klere pou make chemen li. Mwatye ekip la te gade devan, mwatye gade dèyè. Mai te chichote ke li te wè ekip Mossad la rive nan kwen forè a, men Lè sa a, Drake te rive nan premye miray ki ba a epi Mai ak Smith te louvri yon ti kantite dife siprime.
  
  Yo mete tèt yo ansanm dèyè miray wòch la.
  
  Farmhouse a te toujou ven mach devan. Drake te konnen li pa t ap fè yo anyen pou pèmèt Izrayelit yo ak lòt moun yo etabli yo epi etabli liy vizyon ideyal. Anplis de sa, lòt ekip ta kounye a dwe mefye youn ak lòt. Li te pale nan kominikatè a.
  
  "Ou pi bon trennen bourik ou, ti gason."
  
  Alicia te vire gade l. "Èske se pi bon aksan Ameriken ou a?"
  
  Drake te parèt enkyete. "Kaka. Mwen te finalman vire tounen." Lè sa a, li wè Dahl. "Men, hey, li ta ka pi mal, mwen devine."
  
  Kòm youn yo kraze nan kouvèti a. Me ak Smith ankò louvri kenbe dife epi li te resevwa sèlman de vaksen an repons. Pa gen lòt son yo te tande. Drake te jwenn yon miray solid epi li kanpe. Hayden imedyatman te plase May, Smith, ak Kinimaka pou veye perimèt la, epi answit te prese rantre nan lòt yo.
  
  "Nou anfòm pou kèk minit. Kisa nou genyen?"
  
  Dahl te deja ap dewoule kat la lè vwa Lauren te plen zòrèy yo.
  
  "Plan B toujou posib. Tèt andedan. Si ou vit, ou p ap bezwen transpò."
  
  "Plan fout B." Drake souke tèt li. "Toujou planifye B."
  
  Patwouy perimèt la rapòte ke tout bagay te klè.
  
  Hayden lonje dwèt sou bwat Dahl t ap pote a. "Nou dwe pran responsablite isit la. Si ou pèdi li, nou pa gen okenn lide ki sa ki andedan. Men, si ou pèdi sa a bay lènmi an..." Li pa t 'bezwen kontinye. Suedwa a mete bwat la atè epi li mete ajenou bò kote l.
  
  Hayden manyen senbòl ki te grave sou kouvèti a. Lam k ap vire yo voye yon avètisman menasan. Dahl ak anpil atansyon louvri kouvèti a.
  
  Drake kenbe souf li. Pa gen anyen ki te pase. Li te toujou pral riske, men yo pa t 'kapab wè okenn kadna kache oswa mekanis. Koulye a, Dahl leve kouvèti a nèt epi gade nan espas ki anndan an.
  
  Kensi ri. "Kisa sa ye? Zam lagè? Konekte ak Hannibal ak kache pa lòd la? Tout sa mwen wè se yon pil papye."
  
  Dahl te chita sou pye l. "Lagè ka goumen tou ak mo."
  
  Hayden ak anpil atansyon rale plizyè fèy papye epi tcheke tèks la. "Mwen pa konnen," li te admèt. "Sanble yon dosye rechèch ak... yon dosye sou..." Li pran yon poz. "Tès? Jijman?" Li vire sou kèk paj ankò. "Espesifikasyon Asanble."
  
  Drake te fwonte. "Kounye a, sa son move. Yo rele li Pwojè Babilòn, Lauren. Ann wè sa ou ka fouye sou sa."
  
  Nouyòkè a te di: "Yon lòt bagay?"
  
  "Mwen jis kòmanse konprann karakteristik sa yo," Dahl te kòmanse. "Li gwo anpil..."
  
  "Desann!" Smith rele byen fò. "Apwoche."
  
  Ekip la ralanti epi prepare. Dèyè miray wòch yo, yon mitray zam kout loraj, byen file ak sourd. Smith te retounen dife sou bò dwat la, vize soti nan yon nich nan miray la. Hayden souke tèt li.
  
  "Nou pral oblije fini sa a. Soti la".
  
  "Rale bourik?" Drake mande.
  
  "Pran bourik ou."
  
  "Plan B," Alicia te di.
  
  Rete an sekirite, yo te deplase soti nan mi an mi nan direksyon dèyè fèm nan. Atè a te chaje ak debri, ak moso masonry ak bwa te make kote do kay la te twou. Mai, Smith ak Kinimaka kouvri dèyè a. Drake te kanpe lè yo rive nan fenèt dèyè yo epi yo te gade wout ki devan yo.
  
  "Li ka sèlman vin pi difisil," li te di.
  
  Solèy la k ap monte glise sou orizon an nan yon pete koulè.
  
  
  CHAPIT WIIT
  
  
  Ras la te kontinye, men kounye a chans yo te diminye. Pandan Drake ak Alicia, ki t ap mennen chemen an, te kite kouvèti a epi yo t ap antre anndan tè a, kenbe fèm nan ant yo ak moun k ap kouri dèyè yo, ekip Mossad la te finalman sòti nan forè a. Abiye tout an nwa epi ak mask sou figi yo, yo pwoche ba ak anpil prekosyon, leve zam yo epi tire. Mai ak Smith byen vit pran kouvèti dèyè fèm nan. Hayden te kouri pi devan.
  
  "Deplase!"
  
  Drake te goumen ensten pou kanpe ak goumen; Dahl sou bò gòch li te klèman lite ak sa a tou. Anjeneral yo te goumen ak depase opozan yo - pafwa li te desann nan fòs brital ak nimewo. Men, souvan li tout te desann nan sòt la nan opozan yo. Pifò nan mèsenè yo ki te peye yo te dousman ak mat, konte sou gwosè yo, feròs ak mank de moral pou fè travay la fè.
  
  Pa jodi a.
  
  Drake te byen okouran de nesesite pou pwoteje pri a. Dahl te pote bwat la epi li te kenbe li an sekirite jan li te kapab. Yorgi te kounye a deplase pi devan, teste tè a epi eseye jwenn chemen ki gen plis kouvèti a. Yo te travèse yon jaden mòn epi yo te desann nan yon ti Achera ki pa gen anpil. Izrayelyen yo te sispann dife pou yon ti tan, petèt yo te santi lòt kòmandman epi yo pa t vle fè konnen pozisyon yo.
  
  Yon varyete taktik yo te kounye a demontre.
  
  Men, pou Drake, Alicia te rezime li pi byen. "Pou dedomajman pou Bondye, Yogi. Mete tèt Ris ou atè epi kouri!"
  
  Lauren te swiv pwogrè yo sou GPS epi li te anonse ke pwen reyinyon Plan B la te sou pwochen orizon an.
  
  Drake fè yon soupi yon ti kras pi fasil. Achera a te fini, epi Yorgi te premye ki te monte ti mòn lan, Kinimaka te swiv talon pye l. Pantalon Hawaiian an te kouvri nan labou kote li te tonbe - twa fwa. Alicia te gade Me, ki t ap deplase ajil ant pli tè a.
  
  "Modi Sprite. Li sanble ak yon ti mouton prentan k ap gamine nan bwa."
  
  "Tout sa li fè, li fè li byen," Drake te dakò.
  
  Alicia te patinen sou adwaz la, men li te rive rete sou pye l. "Nou tout fè li byen."
  
  "Wi, men gen kèk nan nou ki plis tankou bourik."
  
  Alicia leve zam li. "Mwen espere ou pa vle di mwen, Drakes." Te gen yon nòt avètisman nan vwa li.
  
  "O, nan kou pa, siwo myèl. Li evidan mwen te vle di suedwa a."
  
  "Chè?"
  
  Piki sonnen soti nan dèyè, mete fen nan remak Dahl a anvan menm li te kòmanse. Eksperyans te di Drake ke vaksen yo pa te fèt pou yo epi yo te konpoze de de nòt diferan. Mossad la kolabore ak swa Larisi yo oswa suedwa yo.
  
  Suedwa yo, li pwobableman te panse, kouri tèt devan Mossad la.
  
  Li pa t 'kapab ede men souri.
  
  Dahl te gade alantou li, kòmsi li te santi endiyasyon. Drake te fè yon gade inosan. Yo monte yon ti mòn epi yo glise desann lòt bò a.
  
  "Transpò ap rive," Lauren te di.
  
  "Tankou sa a!" Hayden lonje dwèt sou syèl la, byen lwen, byen lwen, kote yon ti tach nwa t ap deplase. Drake te tcheke zòn nan epi rale Yorgi desann menm jan bal la sifle sou tèt mòn lan. Yon moun toudenkou te vin pi enterese nan yo.
  
  Kinimaka di: "Ann fon an." "Si nou ka rive nan pye bwa sa yo..."
  
  Ekip la t ap prepare pou sprint final la. Drake gade ankò nan ti tach ki apwoche a. Pou yon segond li te panse li ta ka wè yon lonbraj, men answit li wè verite a.
  
  "Moun, sa a se yon lòt elikoptè."
  
  Kinimaka te gade byen. "Kaka".
  
  "Epi la". Mai lonje dwèt sou bò gòch la, byen wo nan direksyon yon bank nwaj. "Twazyèm".
  
  "Lauren," Hayden te di ijan. "Lauren, pale ak nou!"
  
  "Jis jwenn konfimasyon." Vwa kalm la tounen. "Ou gen Chinwa yo ak Britanik yo nan lè a. Larisi, suedwa ak Izrayelyen sou latè. Koute, mwen pral konekte ou nan chatter la kounye a pou ou ka jwenn enfòmasyon premye fwa a. Kèk ladan yo se vye bagay, men tout sa yo ka gen anpil valè."
  
  "Moun franse?" Kinimaka te vin reflechi pou kèk rezon.
  
  "Pa gen anyen," Lauren reponn.
  
  "Bon travay, yo pa tout tankou Bo," Alicia te di ak yon allusion nan anmè ak melankoli. "Mwen vle di franse a. Nèg la te yon trèt, men li te trè bon nan travay li."
  
  Dahl fè yon figi. "Si yo se tankou Bo," li te di tou dousman. "Yo ta ka deja isit la."
  
  Alicia te bat je nan pawòl sa yo, etidye pil pousyè tè ki toupre yo. Pa gen anyen ki deplase.
  
  "Nou antoure," Hayden te di.
  
  "Ekip fòs espesyal sou tout kote," Drake te dakò. "Rat nan yon pèlen."
  
  "Pale pou tèt ou." Mai byen vit apresye tout bagay. "Pran de minit. Sonje sa ki anndan bwat sa a pi byen ou kapab." Li leve men l. "Fè li".
  
  Drake te gen esansyèl li. Bwat la pa t 'vo lavi yo apre tout. Si bagay yo vin vrèman tansyon epi yon ekip pi zanmitay vin atravè li, pa boksè ta ka jis sove lavi yo. Dahl louvri kouvèti a ak ekip la te dirije tou dwat nan direksyon pou elikoptè yo apwoche.
  
  Li te bay tout moun anpil papye.
  
  "Wow, sa dwòl," Alicia te di.
  
  Kenzi melanje plizyè fèy papye. "Ou antre nan yon batay pandan w ap li yon dokiman ki soti nan trant rive nan senkant ane de sa, Nazi yo ekri epi li kache nan tonm Hannibal Barca? Ki sa ki etranj nan sa a?
  
  Drake te eseye komèt pasaj yo nan memwa. "Pawòl li yo gen sans. Sa a se menm jan ak kou a pou SPEAR."
  
  Pwojè rechèch altitid wo, li li. Okòmansman kreye nan bi pou yo etidye balistik re-antre a yon pri ki pi ba. Olye de misil chè...
  
  "Mwen pa konnen kisa lanfè sa a ye."
  
  Lanse nan espas san w pa itilize yon fize. Pwojè a sijere ke yon zam trè gwo ta ka itilize tire objè a gwo vitès nan gwo altitid...
  
  "Oh kaka".
  
  Figi Dahl ak Alicia te menm jan ak sann. "Sa a pa ka bon."
  
  Hayden lonje dwèt sou elikoptè ki t ap pwoche yo, ki te kounye a nan tout moun wè. Yo te kapab wè zam endividyèl pandye nan elikoptè.
  
  "Epi se pa vre tou!"
  
  Drake te remèt papye yo epi li pare zam li. Tan pou sa li te abitye ak sa li te bon nan. Li te bonbade ak koze ki soti nan Hayden, May, ak Smith, osi byen ke nan sistèm kominikasyon ke Lauren te fikse.
  
  "Izrayelyen yo te antre nan batay ak suedwa yo. Larisi enkoni..." Lè sa a, te vini eklat entèferans ak transmisyon rapid nan emisyon an dirèk ke NSA a ak lòt òganizasyon jere yo koute.
  
  Franse: "Nou ap pwoche nan zòn nan..."
  
  Britanik: "Wi, mesye, sib takte. Nou gen anpil lènmi sou chan batay la..."
  
  Chinwa: "Èske ou sèten yo gen bwat la?"
  
  Hayden te dirije wout la. Yo kouri soti nan jaden an. Yo kouri san plan. Ponpye a te fòse elikoptè yo pran aksyon evaziv e te fòse pouswit tè yo deplase ak anpil prekosyon.
  
  Lè sa a, menm jan Drake te sou zòn deyò epi konsantre sou nouvo wout chape yo, yon lòt vwa koupe nan estatik la.
  
  Jis yon ti tan.
  
  Pasyèlman kache dèyè bri a, yon apèn son, gwo twou san fon, rale-soti koupe nan zòrèy li.
  
  Ameriken: "SEAL Team 7 la. Nou vrèman fèmen kounye a..."
  
  Chòk la souke l 'nan nwayo a. Men, pa te gen tan. Pa gen fason pou pale. Pa gen menm yon segond pou absòbe li.
  
  Sepandan, je l 'te rankontre sa yo ki nan Torsten Dahl.
  
  Kisa...?
  
  
  CHAPIT NÈV
  
  
  "Di elikoptè a fout!" Hayden klike sou kominikatè li a. "Nou pral jwenn yon lòt fason."
  
  "Ou vle sa a pandye?" Lauren mande, li fè Alicia ri menm lè li kouri pou lavi l.
  
  "Sètènman. Kanna desann epi kouvri tèt ou. Pa rele nou, n'ap rele ou!"
  
  Drake te mande si jou sa a ta janm fini, Lè sa a, te wè disk la plen nan solèy la pandye sou orizon an ak reyalize iwoni a. Zòn nan te yon seri ti mòn, chak pi apik pase dènye a. YON FANS te kouvri bourik yo lè yo te rive sou tèt ti mòn lan, yo te mache ak anpil atansyon, epi yo te kouri desann lòt bò a a tout vitès.
  
  Piki yo te tande detanzantan soti dèyè, men yo pa te vize sou yo; Izrayelyen yo ak suedwa yo te pwobableman echanje kou. Plizyè bilding plis Delambre te parèt sou bò gòch la ak dwa, pi fò nan yo bati nan fon fon, tout abandone. Drake pa t sèten sa ki te lakòz moun yo ale, men sa te rive depi lontan.
  
  Plis ti mòn ak Lè sa a, yon gwoup pye bwa sou bò gòch la. Ofri abri, vejetasyon ak branch te grandi byen epè. Hayden te dirije ekip la nan direksyon sa a, epi Drake te fè yon soupi yon ti kras pi fasil. Nenpòt kalite kouvèti-up te pi bon pase pa gen kouvèti-up ditou. Premye Hayden ak Lè sa a, Alicia klere nan pye bwa yo, kounye a ki te swiv pa Dal, Kenzi ak Kinimaka. Drake te antre nan forè a, kite Me, Yorgi ak Smith nan dèyè. Piki sonnen, pi pre kounye a, sa ki fè Drake mefye pou zanmi l 'yo.
  
  Li vire, li wè ke Mai te twonpe.
  
  Gade figi l rebondisman sou tè a.
  
  "Nooo!"
  
  
  * * *
  
  
  Hayden frene sibitman epi li vire. Nan moman sa a, Mai te kouche san konesans atè, Drake pwoche bò kote l, Smith te gentan bese. Bal yo frape pye bwa ki nan katye yo ak yon soud. Yon moun te pre.
  
  Lè sa a, touf bwa a te kòmanse. Figi vole soti, youn frape Hayden nan pi ba kò a. Li te tranble, men li te rete sou pye l. Tif pye bwa a frape l nan kolòn vètebral la. Li inyore flash doulè a epi li leve zam la. Apre sa, figi nwa a atake l ankò, li frape l ak yon koud, yon jenou, yon kouto...
  
  Hayden te kouri e li te santi lam la rive nan yon lajè cheve nan vant li. Li te goumen ak yon koud nan figi a ak yon jenou nan vant pou mete plis distans ant yo. Li te wè Kinimaka ak Alicia ap goumen sou bò dwat la, epi Dal tap choute moso li te frape a.
  
  Drake pran Mai a limp.
  
  Bal vole ant pye bwa yo, dechikte fèy ak vejetasyon. Youn bat lènmi an, men se pa pou lontan. Nonm lan te byento leve kanpe, klèman mete kèk fòm Kevlar. Lè sa a, vizyon Hayden a te ranpli ak pwòp advèsè li - yon nonm Mossad ki gen karakteristik yo te anprint ak yon detèminasyon brital ak visye.
  
  "Sispann," li te di. "Nou nan menm paj la-"
  
  Yon souflèt nan machwè a te sispann li. Hayden goute san an.
  
  "Lòd," te vin vag repons lan.
  
  Li bloke nouvo kou, pouse nonm lan sou kote, eseye pa leve zam la, menm lè li te gen yon kouto. Lam la goute jape, Lè sa a, pousyè tè. Hayden te choute pye nonm lan pandan Drake te kouri pase, li kouri desann nan chemen an epi antre nan pye bwa yo. Smith kouvri do l, li frape Izrayelyen an nan figi l epi li voye l tounen nan touf bwa a. Kenzi te pwochen, fwa sa a ak yon ekspresyon ezitasyon sou figi l 'ak je lajè, kòm si li t'ap chache yon moun abitye.
  
  Hayden te pouse wout li nan direksyon Drake.
  
  "Mai?"
  
  "Li anfòm. Jis yon bal nan kolòn vètebral la ak sa a. Pa gen anyen espektakilè."
  
  Hayden vin pal. "Kisa?" - Mwen mande.
  
  "Jakèt la te sispann li. Li tonbe epi li frape zo bwa tèt li. Pa gen anyen espesyal".
  
  "SOU".
  
  Alicia eskive yon atak koud brital epi li itilize yon jete judo pou voye opozan li vole nan pye bwa yo. Kinimaka fè wout li nan yon lòt sòlda Mossad. Pandan kèk moman chemen an te klè, ekip SPEAR la te pwofite anpil.
  
  Chak ons eksperyans te antre nan jwèt pandan y ap kouri nan tout vitès, san yo pa panse pou yo ralanti, atravè tòde, plonje, touf bwa danjere. Yon espas te louvri ant yo ak ekip Mossad la, ak feyaj la epè te bay kouvèti ideyal.
  
  "Ki jan lanfè yo fè rive pase nou?" Drake rele byen fò.
  
  "Se te lè nou te kanpe pou tcheke bwat la," Hayden te di.
  
  Smith grogne byen fò. "Nou te gade."
  
  "Pa bat tèt ou..." Hayden te kòmanse.
  
  "Non, zanmi mwen," Kensi di. "Yo se pi bon nan sa yo fè."
  
  Smith ri, kòmsi li te di ke nou te fè tou, men otreman rete an silans. Hayden te wè Kinimaka bite, gwo pye l 'te ateri nan yon pil loam elastik, epi li deplase pou ede, men Dal te deja sipòte gwo nonm lan. Suedwa a transfere bwat la nan lòt men l ', pouse Awayi a ak dwa li.
  
  Epi, koulye a yo te ajoute yon lòt danje nan melanj la - son an ékivok nan yon elikoptè vole anlè.
  
  Èske yo pral louvri dife?
  
  Èske yo ta penyen forè a ak bal?
  
  Hayden pa t panse sa. Dè milye de bagay ka ale mal akòz yon aksyon irèsponsab konsa. Natirèlman, mesye sa yo t ap suiv lòd gouvènman yo, e kèk nan makakri yo ki te chita lakay yo nan biwo yo ki cho ak èkondisyone yo pa t ka pran swen sa k ap pase deyò gwo fò won ivwa yo.
  
  Flapping nan elis te soti anwo. Hayden kontinye kouri. Li te deja konnen ke Mossad la ta gen je yo sou ekip yo, epi pètèt suedwa yo ak Larisi dèyè yo. Te gen yon bri sou bò gòch la , epi li te panse li te wè plis figi-yo dwe Larisi, li te panse.
  
  Oswa petèt Britanik yo?
  
  Merde!
  
  Yo te twò louvri. Twò pa prepare. An reyalite, se konsa tout ekip yo te la. Pa gen moun ki te espere tout moun rive nan yon fwa - e se te yon erè. Men, di m 'yon plan ki ta pran sa a an kont?
  
  Drake Trail la te mete devan, li pa ralanti ditou pa pwa Me a. Alicia te swiv talon l ', li gade alantou. Chemen an sipanye san objektif, men jeneralman te ale nan bon direksyon an, e Hayden te rekonesan pou sa. Li te tande Smith tire bal nan dèyè yo, dekouraje moun k ap kouri dèyè yo. Li te tande plizyè rèl soti bò gòch la, kòm si de fòs t ap rankontre.
  
  Damn, sa a se kèk kaka fou.
  
  Drake vole sou yon pye bwa ki tonbe. Kinimaka te kraze ak apèn yon groyen. Fragman yo gaye nan tout direksyon. Tèren an te kòmanse desann ak Lè sa a, yo wè kwen an nan forè a. Hayden te jape nan kominikasyon an pou yo ta ralanti-pèsonn pa t 'konnen sa ki sou tè a ta ka tann pi lwen pase liy pyebwa a.
  
  Drake ralanti jis yon ti kras. Alicia pase l sou bò dwat, Dahl frape l sou bò goch; ansanm twa nan yo simonte kouvèti a epi yo antre nan yon vale etwat, pwoteje sou tou de bò pa pant apik mawon. Kinimaka ak Kenzi klike sou talon yo ansanm nan yon tantativ pou bay sipò, epi Lè sa a, Hayden te soti nan kache tou, kounye a ap eseye inyore sansasyon an boule k ap grandi nan pwatrin li.
  
  Yo kouri pi lontan pase li te renmen panse.
  
  Ak vil ki pi pre a te kilomèt lwen.
  
  
  CHAPIT DIS
  
  
  Drake te santi Mai te kòmanse lite yon ti kras. Li te ba li yon minit, paske li te konnen ke li ta byen vit vin nan sans li. Nan ti moman sa a, li te remake yon bagay plat, gri ak sinueux ki te fè kè l 'sote yon bat.
  
  "Agòch!"
  
  Tout gwoup la te kraze sou bò gòch la, ak anpil atansyon men san nesesite kouvri flan yo kòm opozan yo te toujou envizib. Drake kite Me lite yon ti jan, men kenbe sou. Byen vit li te frape l nan zo kòt yo ak pwen li.
  
  "Kite'm ale".
  
  "Yon segonn, mon amour..."
  
  Alicia te gade l avèk fòs. "Ou renmen sa anpil?"
  
  Drake ezite, epi li souri. "Pa gen yon repons sèten pou kesyon sa a, monchè."
  
  "Vrèman?"
  
  "Oke, reflechi sou li nan pwen de vi mwen."
  
  Mai te rezoud dilèm li lè l sèvi ak kolòn vètebral li pou l pouse epi woule sou planche a. Li te ateri avèk siksè, men li balanse an plas, kenbe tèt li.
  
  "Gade," di Drake. "Nan defans mwen, li sanble ensekirite."
  
  "Tèt ou ap souke si nou pa prese." Alicia te pouse pase epi Drake te swiv, l ap gade Me yon ti tan ankò jiskaske li te dwate epi li te antre nan yon ritm. Gwoup la kouri moute ke la nan asfalt la.
  
  "Premye konfizyon ak Mossad." Dahl lonje. "Pa gen anyen espektakilè."
  
  "Yo t ap kenbe," Kenzie te di. "Fason ou te ye a."
  
  "Dezyèm konfizyon," Drake te di. "Sonje vilaj sa a nan Angletè? Anpil ane de sa."
  
  "Yonks?" - Mwen mande.
  
  "Syèk".
  
  "SOU". Dahl pran yon poz pou yon segond, epi li di: "BC oswa AD?"
  
  "Mwen panse ke yo rele li BC kounye a."
  
  "Boute".
  
  Wout la lonje nan toude direksyon, dezè, twou ak bezwen reparasyon. Drake te tande pòp nan yon zam anti-avyon apwoche elikoptè a, ak Lè sa a, plis vaksen. Li vire pou l wè ke yo te tire sou li soti nan rakbwa a, li te panse li te jis fatra zòn nan ak bal, epi Lè sa a, li wè l 'vire sevè sou bò.
  
  "Mwen pa ka riske li," Dahl te di. "Mwen devine yo dwe Chinwa epi yo pa ka tande koze a tankou nou kapab."
  
  Drake souke tèt an silans. Pa gen anyen nouvo ki te revele nan konvèsasyon yo dènyèman. Depi...
  
  Hayden te kite yon bonjou trankil. "Mwen wè yon machin."
  
  Drake te bese tèt li epi li te tcheke zòn nan. "Kisa nou genyen dèyè nou? Mossad ak Larisi nan pye bwa, vin nan fason youn ak lòt. Èske suedwa yo yon kote akote Larisi yo? SAS? Li souke tèt li. "Sa k konnen? Pi bon devine ou se ale nan forè a. Yo tout konnen ke si yo bay tèt yo ale, yo mouri. Se poutèt sa nou te vivan toujou."
  
  "Chinwa nan elikoptè a," Smith te di. "Aterisaj la." Li lonje dwèt sou yon seri depresyon ki pa fon.
  
  "Fransè?" Yorgi mande.
  
  Drake souke tèt li. Blag sou kote, franse yo ka menm te kenbe pou teste dlo yo epi pèmèt opozan yo mens yo deyò. Yon viktwa malen nan dènye moman an. Li te gade kamyonèt ki t ap pwoche a.
  
  "Zam leve."
  
  Smith ak Kenzie te pran direksyon, yo te kanpe sou bò wout la epi lonje zam yo sou kamyonèt ki t ap pwoche a. Dahl ak Drake te mete yon koup gwo wòch sou wout la. Pandan kamyonèt la te ralanti, rès ekip la te soti dèyè, yo te kouvri veyikil la ak anpil atansyon epi yo te bay lòd pou pasaje yo soti.
  
  Alicia ouvri pòt dèyè a.
  
  "Wow, li santi bon isit la!"
  
  Men, li te vid. Epi Drake tande Kensi ap poze yon kesyon an tik. Li souke tèt li pandan Dahl te souri triyonfan. Ti fi sa a plen ak sipriz. "Èske gen nenpòt lang li pa ka pale?"
  
  Suedwa a pete ri. "Vini non, monchè. Pa kite tèt ou ouvè konsa."
  
  "Oh," Drake te souke tèt. "Wi. Lang bondye yo."
  
  "Leve, renmen. Ou vle fè sèks? Wi, mwen ka jis tande aksan dous ou ap woule nan lang Odin.
  
  Drake inyore sa a, konsantre sou de mesye Tik yo ki te sanble vrèman pè.
  
  Ak vrèman Tik.
  
  Hayden te pouse yo tounen nan kamyon an, li te swiv tou pre dèyè. Dahl souri ankò epi li swiv li, li fè yon jès pou lòt yo sote sou chèz la dèyè. Drake te reyalize rezon ki fè l te pran plezi yon ti moman apre, epi li te gade Alicia ankò.
  
  "Ki jan move li tounen la?"
  
  
  * * *
  
  
  Kamyon an te rebondi epi li te jerked epi li te eseye detwi tèt li sou wout la Delambre.
  
  Alicia kenbe ak tout fòs li. "Èske li ap eseye frape bad bat san?"
  
  "Petèt," Smith te di mizerab, kenbe nen l 'ak yon senti sal mare nan yon etajè andedan kamyon an. "Mwen pran sant kabrit."
  
  Alicia fèmen je l. "Oh wi? Zanmi ou?"
  
  Kinimaka te chita nan dèyè kamyon an, dezespereman gulful poumon nan lè fre nan fant yo kote pòt dèyè yo te rankontre. "Dwe... sa yo... fèmye, mwen devine."
  
  "Oswa kontrebann kabrit," Alicia te ajoute. "Mwen pa janm ka di."
  
  Smith gwonde nan kòlè. "Lè mwen te di 'kabrit', mwen te vle di an jeneral."
  
  "Wi Wi Wi".
  
  Drake te rete deyò, li te pran souf pa fon epi li te eseye konsantre sou lòt bagay. Yo te oblije fè Hayden ak Dahl konfyans, ki te pran swen sekirite yo davans epi ki te jwenn pi bon kote pou vwayaj la. Kominikasyon an te rete an silans, eksepte pou pete estatik detanzantan. Menm Lauren te rete an silans, ki te ede nan pwòp fason li. Sa a te di yo ke yo te relativman an sekirite.
  
  Ekipaj la plenyen byen fò bò kote l ', fason yo fè fas ak distrè tèt yo soti nan fetidite a nan bèt yo. Konparezon ak basen Swedish, restoran Ameriken yo ak otèl Lond yo te ofri nan betiz.
  
  Drake te kite panse li ale soti nan dènye eksplozyon Yorga a ak nesesite pou pataje yon sekrè terib, nan nouvo konpreyansyon ant Alicia ak Me, nan lòt pwoblèm ki malè ekip SPEAR la. Hayden ak Kinimaka te rete nan akwochaj, menm jan ak Lauren ak Smith, byenke lèt la te separe pa plis pase jis diferans. Dahl te travay osi di ke li te kapab ak Joanna, men ankò travay te vin nan chemen an.
  
  Yon bagay ki pi ijan ak inexorable pèse sèvo li. Iritasyon Sekretè Crow ke yo pa t swiv lòd nan Perou, ak konesans konfyans ke yon sekrè, tèt-sekrè ekip Ameriken dezyèm se isit la. Yon kote.
  
  Ekip SEAL 7.
  
  Te gen anpil kesyon e yo te ineksplikab. Ki sa ki te repons lan? Qrow pa fè ekip SPEAR la konfyans ankò? Èske yo te backup?
  
  Li pa t 'bliye gwo mak kesyon an toujou pandye sou tèt Smith, men li pa t' kapab imajine okenn lòt senaryo. Qrow voye sèt moun pou voye je sou yo.
  
  Drake te siprime kòlè li. Li te gen pwòp travay li pou l fè. Nwa ak blan se te yon vizyon lavi pataje sèlman pa moun fou ak moun fou. Panse pwofon li yo te entèwonp pa Hayden.
  
  "Tout bagay klè nan do a ak devan. Sanble nou ap apwoche yon kote ki rele & # 199; Anakkale, sou kòt la. Mwen pral tann jiskaske nou jwenn yon kote anvan kontakte elikoptè a. Oh, e Dahl te gen yon chans pou l retire bwat sa a apa."
  
  Suedwa a te distrè yo nan sitiyasyon an pou yon ti tan lè li eksplike kisa ram papye yo te parèt. Se te plis pase yon lagè, se te anons li. Anibal te sanble yo te chwazi tou senpleman kòm yon senbòl.
  
  
  * * *
  
  
  "Èske gen kèk sijesyon sou fason Lafrik te vin youn nan kat kwen tè a?" Mai mande.
  
  "Pa gen okenn bagay modi konsa. Se poutèt sa, nou pa ka predi ki kote pwochen kavalye a pral ye."
  
  "Gade nan tan lontan an," Kenzi te di. "Nan travay mwen, nan ansyen travay mwen, repons yo te toujou kache nan tan lontan. Ou jis bezwen konnen ki kote pou gade."
  
  Lè sa a, Lauren entèveni. "Mwen pral eseye sa a."
  
  Drake te lite kont panche kamyon an. "Ki distans li ye pou Çanakkale?"
  
  "Kounye a, nou antre nan katye yo. Pa sanble twò gwo. Mwen wè lanmè a."
  
  "Oh, ou genyen." Drake te sonje yon jwèt li te jwe lè li te timoun.
  
  "Mwen te wè li an premye," Dahl te di ak yon souri nan vwa li.
  
  "Wi, nou te jwe sa tou."
  
  Kamyon an te sispann epi byento ase pòt dèyè yo louvri deyò. Ekip la sote deyò epi yo pran yon gwo kantite lè fre. Alicia plenyen ke li pa santi l byen, ak Kenzi pran pòz endispoze nan fason angle a. Sa a imedyatman aplodi Alicia. Drake te twouve l t ap gade l epi l te sezi.
  
  "Modi," li bougonnen espre. "Oke, mwen pral tonton makak la."
  
  Dahl te twò sezi pou l fè kòmantè.
  
  Devan yo te kanpe yon gwo chwal an bwa, pou kèk rezon abitye, brooding nan yon ti kare antoure pa bilding. Kòd la te sanble mare janm li e li te lonje nan tèt li. Drake te panse li te sanble blende ak Majestic, yon bèt fyè kreye pa moun.
  
  "Kisa lanfè?"
  
  Foul moun te rasanble bò kote l ', fikse, poze ak pran foto.
  
  Lauren te pale sou kominikatè a. "Mwen panse ke ou jis jwenn cheval Trojan an."
  
  Smith te ri. "Sa a se lwen yon jwèt."
  
  "Non Troy. Ou konnen? Brad Pitt?"
  
  Alicia te preske kase kou li gade nan tout direksyon. "Kisa? Ki kote?"
  
  "Wow". Kensi ri. "Mwen te wè sèpan atake pi dousman."
  
  Alicia te toujou etidye zòn nan ak anpil atansyon. "Kote Lauren ye? Èske li sou cheval?"
  
  Nouyòkè a kite yon ri. "Oke, li te yon fwa. Sonje fim nan modèn "Troy"? Oke, apre yo fin filme, yo kite chwal la jis kote w kanpe a, nan Çanakkale."
  
  "Boute". Alicia te bay santiman l. "Mwen te panse tout Nwèl mwen yo te vini an menm tan." Li souke tèt li.
  
  Drake raje gòj li. "Mwen toujou la, monchè."
  
  "Oh wi. Fabuleux".
  
  "Epi pa enkyete w, si Brad Pitt vole soti nan bourik chwal sa a epi li eseye kidnape w, m ap sove w."
  
  "Ou pa fout oze."
  
  Vwa Lauren koupe nan koze yo tankou yon kout epe samurai. "Admisyon, mesye! Anpil lènmi. Nou ap apwoche Canakkale kounye a. Yo dwe konekte ak sistèm kominikasyon an, menm jan ak nou. Deplase! "
  
  "Wè sa a?" Drake lonje dwèt sou fò a. "Rele yon elikoptè. Si nou ka monte chato a epi defann tèt nou, li ka pran nou soti la."
  
  Hayden te voye je l nan katye Canakkale. "Si nou ka defann yon chato nan yon vil touris nan sis ekip SWAT."
  
  Dahl pran bwat la. "Gen yon sèl fason pou chèche konnen."
  
  
  CHAPIT ONZ
  
  
  Enstenktif, yo te deplase nan direksyon bò lanmè a, konnen ke li ta van nan direksyon fò nan vil enpresyonan. Lauren te ranmase anpil ti enfòmasyon nan ti bout konvèsasyon kominikasyon yo, epi Drake te tande menm mwens nan men divès lidè ekip yo, men konsansis jeneral la te ke yo tout te fèmen byen vit.
  
  Chemen an te mennen pase anpil bilding blan-faron: kay, boutik ak restoran neglijans rippling dlo yo ble nan Hellespont la. Sou bò gòch la te gen machin ki estasyone, ak dèyè yo te gen plizyè ti bato, pi wo a gwo gwo miray ranpa yo nan fò a ki gen koulè sab. Otobis touris yo te pase, tou dousman t'ap gronde nan lari etwat yo. Kòn yo sonnen. Rezidan lokal yo te rasanble toupre yon kafe popilè, fimen ak pale. Ekip la te prese osi vit ke yo te kapab san yo pa leve sispèk.
  
  Li pa fasil pou mete ekipman konba, men espesyalman pou misyon sa a, yo te abiye tout an nwa epi yo te kapab retire ak kache atik sa yo ki ta ka atire atansyon. Sepandan, gwoup moun k ap deplase lè yo te vire tèt yo, epi Drake te wè ke plis pase yon telefòn te louvri.
  
  "Rele rapidman elikoptè modi a," li te di. "Nou soti nan peyi ak modi tan isit la."
  
  "Sou wout mwen. Nan dis a kenz minit."
  
  Li te konnen ke sa a te yon epòk nan batay. Gen kèk lòt ekip SWAT pa ta ezite debouche lanfè sou yon vil, gen konfyans nan lòd yo ak kapasite yo chape, yo konnen ke otorite yo ta anjeneral mete yon vire teworis sou nenpòt sitiyasyon ki trè menasan.
  
  Mi ki gen koulè sab yo leve byen sevè devan yo. Fò Ç Anakkale te gen de awondi, miray fò ki fè fas a lanmè ak yon sitadèl santral, ak dèyè yo yon gwo bra krenèl kouri desann pant lan nan direksyon lanmè a. Drake te swiv liy lan nan premye miray la koube, mande sa ki te nan junction sa a ak sè li a. Hayden te kanpe devan e li te gade dèyè.
  
  "Nou ap leve."
  
  Yon desizyon fonse, men yon sèl bagay Drake te dakò ak. Ale moute vle di yo ta dwe kole nan fò a, defann soti anwo men san defans, bloke. Kontinye te vle di yo te gen lòt opsyon san konte sove nan lanmè: yo te kapab kache nan vil la, jwenn yon machin, potansyèlman kouche ba, oswa separe pou yon ti tan.
  
  Men seleksyon Hayden te pèmèt yo pran devan. Te gen lòt Riders la tou. Li ta pi fasil pou yon elikoptè jwenn yo. Konpetans yo te pi byen itilize nan batay taktik.
  
  Mi ki graj te bay plas nan yon antre vout ak Lè sa a, yon eskalye espiral. Hayden te ale premye, ki te swiv pa Dal ak Kensi, apre sa rès la. Smith te pote dèyè a. Fènwa a te kreye yon rad pou je yo, pandye epè ak inpénétrabl jiskaske yo te abitye. Toujou, yo te mache anlè, monte eskalye yo epi yo tounen nan direksyon limyè a. Drake te eseye filtre tout enfòmasyon ki enpòtan nan sèvo l 'ak fè sans de li.
  
  Annibal. Kavalye nan lagè. Lòd Doomsday la ak plan yo pou kreye yon mond pi bon pou moun ki te siviv. Gouvènman atravè mond lan ta dwe travay ansanm sou sa, men moun san pitye, visye te vle piye a ak konesans pou tèt yo.
  
  Nan kat kwen tè a? Ki jan li te travay? E kisa ki te pase apre?
  
  "Enteresan..." Nan moman sa a, vwa Lauren te vin nan kominikatè a. "Ç Anakkale sitiye sou de kontinan e li te youn nan pwen depa pou Gallipoli. Kounye a, Larisi yo te antre nan vil la, menm jan ak Izrayelit yo. Mwen pa konnen ki kote. Poutan, pale lapolis lokal yo komen. Youn nan sitwayen yo dwe rapòte ou epi kounye a ap rele pou nouvo arive. Li pa pral lontan anvan Tirk yo rele pwòp fòs elit yo."
  
  Drake souke tèt li. Merde.
  
  "Lè sa a, nou pral lwen isit la." Hayden te deplase avèk prekosyon nan direksyon limyè ki anwo a. "Dis minit, mesye. Ann."
  
  Solèy maten an te eklere zòn ki pa gen anpil moun ki te louvri, prèske nan tèt gwo kay won an. Kwen anwo wonn nan gwo kay won an te monte yon lòt uit pye pi wo pase tèt yo, men sa te osi wo ke yo te kapab ale san yo pa antre andedan. Ranplasman ki te kraze yo te kouche toupatou, yo te rete tankou dwèt dente, epi yon chemen pousyè te borde yon seri ti mòn ki ba adwat. Drake te wè anpil pozisyon defann yo epi li te respire yon ti kras pi fasil.
  
  "Nou isit la," Hayden te di Lauren. "Di elikoptè a prepare pou yon aterisaj cho."
  
  "Pi cho pase ou panse," Smith te di.
  
  Tout ekip la gade desann.
  
  "Pa desann," Smith te di. "Leve. Leve."
  
  Pi wo pase chato la vil la toujou kouche sou ti mòn yo. Kay yo te monte anlè krenèl yo, ak mi wo ak epè te lonje nan direksyon yo. Se te nan mi sa yo ke yon ekip kat te kouri ak figi yo kouvri ak zam yo konplètman rale.
  
  Drake rekonèt style sa a. "Modi, sa a se yon pwoblèm. SAS."
  
  Dahl se te premye moun ki te angaje l, men olye pou l lage zam li a, li kache l, li te pwan bwat la, li vole sou chanèl yo tèt yo. "Bwitich yo gen bon lide pou divèsite. Gade..."
  
  Drake te swiv regard li. Krelè yo lonje nan yon arc lajè tout wout la nan plaj la ak lanmè a sakade. Si yo mete li dwat, elikoptè a ta ka dechire yo dwat sou tèt la oswa dwa nan fen an. Drake te pran li sou tèt li pou tire yon koup de vaksen nan beton ki graj anba pye Britanik yo, ralanti yo epi bay ekip la tan pou monte nan tèt fòtifikasyon an yon ti kras rakèt.
  
  Alicia t'ap tranble. "Mwen pa nan wotè!"
  
  "Eske w ap janm sispann plenyen?" Kensi te fè espre pouse pase l, li te ba l yon ti kras sou wout la.
  
  "O chen, ou pral peye pou sa a." Alicia sonnen pa sèten.
  
  "Èske m ap kapab? Jis asire w ke ou rete dèyè m '. Nan fason sa a, lè ou pran bal epi mwen tande ou kriye, m ap konnen pou m monte vitès la."
  
  Alicia te bouyon ak kòlè. Drake te sipòte l. "Jis fè nan betiz Mossad la." Li gaye bra l.
  
  "Dwa. Oke, lè nou desann soti isit la, mwen pral fout bourik li byen."
  
  Drake te gide l nan premye etap yo. "Èske sa a sipoze son enteresan?"
  
  "Fè fout, Drake."
  
  Li te panse li pi bon pou pa mansyone ke krenèl ki pi ba yo te vin tounen krenèl espacement kote yo ta dwe sote soti nan youn nan lòt. Dahl te premye moun ki t ap kouri sou miray twa pye lajè a, ki te dirije ekip la. Kinimaka fwa sa a te pran nan men Smith nan do a, gade Britanik yo. Drake ak lòt moun yo te kenbe zòrèy yo louvri pou nenpòt lòt siy lènmi.
  
  Te kous la desann crenèl yo te kòmanse. Sòlda SAS yo te kenbe fòmasyon epi yo te kouri dèyè, zam leve, men san yo pa fè yon son. Natirèlman, pasyans pwofesyonèl ka sèlman yon rezon; Anplis touris, rezidan lokal yo prefere sekrè ak lòd trè an sekirite.
  
  Drake te jwenn ke li te bezwen plen konsantrasyon pou janm li yo. Falèz la sou chak bò ak desandan an gradyèl nan lanmè a pa fè okenn diferans, sèlman zòn ki an sekirite anba pye l '. Li koube piti piti, grasyeuz respire, nan yon koub fiks. Pa gen moun ki ralanti, pèsonn pa glise. Yo te mwatye nan objektif yo lè son elis wotasyon plen zòrèy yo.
  
  Drake ralanti epi li gade syèl la. "Se pa nou," li te rele. "Modi franse!"
  
  Sa a pa t 'yon konklizyon definitif, men ta eksplike absans yo byen lwen tèlman. Nou prese antre nan dènye minit. Ekip SPEAR la te oblije ralanti. Drake te wè figi de sòlda ap gade deyò nan fenèt yo an kòlè, pandan de lòt te pandye nan pòt mwatye louvri yo, vire zam yo pou byen klike sou seri a.
  
  "Pou di verite a," Dahl te di san souf. "Li ta ka pa te pi bon lide. Klòch britanik san yo ap fini."
  
  Kòm youn, Drake, Smith, Hayden ak Me leve zam yo epi yo louvri dife. Bal yo rikoche sou elikoptè ki apwoche a. Glass kase epi yon nonm tonbe sot nan kòd li, li frape tè a fò anba a. Elikoptè a vire, bal Hayden te kouri dèyè.
  
  "Fwansè yo pa fanatik," li te di lugubr.
  
  "Di nou yon bagay nou pa konnen," Alicia boumonnen.
  
  Yorgi byen vit pase Dahl, rapouswiv l 'sou rebò deyò miray la, epi lonje men dèyè pou bwat la. "Men, ban mwen sa a," li te di. "Mwen santi mwen pi byen sou miray la, pa vre?"
  
  Dahl te sanble li te vle diskite, men li te pase bwat la nan mitan inning la. Suedwa a pa t nouvo nan parkour, men Yorgi te yon pwofesyonèl. Ris la te dekole nan gwo vitès, kous desann miray la ak deja apwoche krenèl yo.
  
  Alicia remake yo. "Oh kaka, tire m 'kounye a."
  
  "Li ka toujou rive." Drake te wè elikoptè franse a panche epi li antre pou yon aterisaj. Pwoblèm lan se te ke si yo te sispann pran bi, Britanik yo ta kenbe yo. Si yo kouri tire, yo ka tonbe oswa yo ka tire fasil.
  
  Dahl balanse zam li. Tou de li menm ak Hayden te louvri dife sou elikoptè a pandan li te retounen jwe. Fwa sa a, sòlda abò yo te retounen dife. Kokiy yo pèse mi chato yo ak yon modèl ki ka touye moun, frape anba kwen an. Pwòp dife Hayden a te frape kabin elikoptè a, li t'ap sonnen sou janb metal yo. Drake te wè pilòt la griyen dan li nan yon melanj de kòlè ak laperèz. Yon gade super rapid tounen revele ke ekip SAS la te gade tou elikoptè a - yon bon siy? Petèt pa. Yo te vle mete men yo sou zam lagè pou tèt yo.
  
  Oswa pou yon moun ki wo nan gouvènman yo.
  
  Yon vole nan vaksen lapli desann zwazo a, sa ki lakòz li plonje ak yaw. Dahl te pwofite dènye san mèt miray la pou l tonbe epi glise pandan l t ap tire, men li pa t rive lwen. Sifas la te twò graj. Sepandan, aksyon li yo te voye yon lòt salvo nan elikoptè a, ki finalman lakòz pilòt la pèdi kè ak vole zwazo a lwen sèn nan.
  
  Alicia te jere kriye fèb.
  
  "Poko soti nan li." Drake vole sou chanèl yo youn nan yon moman, aterisaj san danje epi ak anpil atansyon.
  
  Vwa Lauren te kraze silans ki te kouvri koneksyon an. "Elikoptè a ap pwoche. Trant segonn."
  
  "Nou sou miray la," Alicia rele byen fò.
  
  "Wi, mwen konprann ou. Distri Columbia te voye yon satelit nan operasyon sa a."
  
  Drake te pran yon lòt moman pou l santi chòk la. "Ede?" li mande byen vit.
  
  "Poukisa ankò?" Hayden te reyaji imedyatman.
  
  Drake prèske choute tèt li anvan li reyalize ke sa a te pwobableman yon move lide bay sitiyasyon aktyèl la. An verite, li pa t 'konnen ki lòt moun ki te tande sa yo trankil entonasyon Ameriken ak mo nan SEAL Team 7.
  
  Li evidan pa Hayden.
  
  Elikoptè a te vin wè pi devan, nen desann, vole byen vit sou lanmè a. Yorgi te deja ap tann nan fen krenèl yo, kote yon ti tourèl wonn neglije plaj la etwat. Dahl byento rive jwenn li, ak Lè sa a, Hayden. Elikoptè a pwoche.
  
  Drake te lage Alicia epi li te ede Kinimaka pase. Li te toujou ap deplase dousman, li te lonje bra l, li siyal SAS la. Trant pye soti nan gwo kay won an li kanpe.
  
  SAS la tou kanpe, yon lòt trant pye pi wo.
  
  "Nou pa vle viktim," li te rele byen fò. "Pa ant nou. Nou sou menm bò a!"
  
  Pistol yo pwente nan kò l '. Soti anba a li tande Dahl gwonde: "Sispann..."
  
  Drake te branche l. "Tanpri," li te di. "Li pa bon. Nou tout se sòlda isit la, menm modi fransè yo."
  
  Sa a te lakòz yon ri anonim. Finalman, yon vwa byen fon di, "Lòd."
  
  "Mezi, mwen konnen," Drake te di. "Te kote ou ye a. Nou te resevwa menm lòd sa yo, men nou pa pral louvri dife sou fòs espesyal zanmitay... sof si yo louvri dife anvan."
  
  Youn nan senk figi yo leve yon ti kras. "Cambridge," li te di.
  
  "Drake," li te reponn. "Matt Drake."
  
  Silans ki te swiv la te rakonte istwa a. Drake te konnen konfwontasyon an te fini... pou kounye a. Omwen, li te merite yon lòt soulajman nan pwochen konfwontasyon an e petèt menm yon konvèsasyon kalm. Plis sòlda elit sa yo ka mete tèt yo ansanm, se plis li pral an sekirite.
  
  Pou tout.
  
  Li souke tèt li, li vire epi li ale, lonje men ki te ede rale l anndan elikoptè a.
  
  "Yo fre?" Alicia mande.
  
  Drake te fè tèt li konfòtab pandan elikoptè a te panche, li t ap deplase. "Nou pral konnen," li reponn. "Pwochèn fwa nou antre nan konfli."
  
  Etonan, Lauren te chita anfas li. "Mwen te vini ak yon elikoptè," li te di nan fason pou eksplikasyon.
  
  "Kisa? Ki jan ou renmen opsyon an?"
  
  Li te souri induljans. "Non. Mwen vini paske travay nou isit la fini." Elikoptè a leve byen wo pi wo pase vag solèy yo. "Nou pral soti nan Afrik nan pwochen kwen nan mond lan."
  
  "Kiyès ki kote?" Drake mare senti sekirite li.
  
  "Lachin. E ti gason, èske nou gen anpil travay pou nou fè."
  
  "Yon lòt kavalye? Ki lè fwa sa a?"
  
  "Petèt pi move a nan tout. Boukonnen, zanmi m yo. Nou pral swiv tras Gengis Khan."
  
  
  CHAPIT DOUZ
  
  
  Lauren te di ekip la pou l al konfòtab ke posib nan do gwo elikoptè kago a epi li melanje yon pil papye. "Premyèman, ann retire zam lagè yo ak Annibal yo. Sa ou jwenn nan bwat la se plan pou kreye Pwojè Babilòn, yon superkanon de tòn, san mèt longè. Saddam Hussein te komisyone, li te baze sou rechèch ki soti nan ane 60 yo epi ki fèt nan ane 80 yo. Lespri Hollywood te santi nan tout zafè sa a. Superweapons ki ta ka voye charj nan espas. Yo touye jeneral. Touye sivil yo. Acha divès kalite nan yon douzèn peyi yo kenbe li sekrè. Dyagram ki vin apre yo montre ke zam espas sa a ka te pwepare pou li te kapab frape nenpòt sib, nenpòt kote, yon sèl fwa."
  
  Dahl panche devan ak enterè. "Yon jou? Poukisa?"
  
  "Li pa t janm gen entansyon pou yon zam pòtab. Lansman li ta kite yon anprint ki ta dwe imedyatman wè pa divès fòs ak Lè sa a, detwi. Men... domaj la ka deja fèt."
  
  "Depann sou objektif la." Kensi souke tèt. "Wi, anpil modèl yo te bati nan lide yon gè mondyal yon sèl-grèv. Yon fason pou fòse yon fòs nikleyè aji inexorableman. Sepandan, ak teknoloji modèn, lide a ap vin pi plis ak plis kontwovèsyal."
  
  "Oke, oke," Smith te grawouye, li toujou lonje misk li yo epi tcheke boul li yo nan kouri long la. "Se konsa, nan kavo a nan premye kavalye yo te kenbe plan yo pou yon kanon espas masiv. Nou jwenn li. Lòt peyi pa t 'fè sa. kisa kap vini?"
  
  Lauren woule je l. "Premyèman, deziyasyon an espesyalman di 'kote repoze yo.' Mwen espere ou sonje ke Hannibal te antere l nan yon tonm ki pa make epi li ka pa menm la ankò. Gade ta pa gen respè pou anpil moun. Kite sa san chanje se montre yon mank respè pou lòt moun."
  
  Hayden fè yon soupi. "Epi konsa li kontinye. Menm istwa, diferan ajanda nan tout mond lan."
  
  "Imajine si enfòmasyon an te tonbe nan men teworis yo. Mwen ta di ke tout peyi yo ki aktyèlman ap pouswiv kavalye yo te kapab fasilman kreye pwòp kanon super yo. Men..."
  
  "Sa a se moun sèten faksyon nan gouvènman sa a ap vann plan yo," Drake konkli. "Paske nou toujou pa sèten ke chak ekip ofisyèlman sanksyone." Li pa t ' bezwen ajoute menm si yo te panse li te fè.
  
  Elikoptè a te vole nan syèl ble klè, pa gen okenn twoub ak yon chalè konfòtab. Drake te jwenn tèt li kapab detann pou premye fwa nan apeprè yon jou. Li te difisil pou kwè ke jis lannwit lan anvan li te mete ajenou nan kote repo a nan gwo Anibal la.
  
  Lauren te ale nan pwochen dosye a. "Sonje lòd Jijman Dènye a? Kite m rafrechi w. 'Nan kat kwen Latè a, nou te jwenn Kat Kavalye yo epi nou te ba yo plan pou Lòd Jijman Dènye a. Moun ki siviv Jijman Kwazad la ak konsekans li yo pral gouvènen siprèm. Si w ap li sa a, nou pèdi, kidonk li epi swiv ak prekosyon. Dènye ane nou yo te pase pou rasanble kat dènye zam revolisyon mond lan - Lagè, Konkèt, Grangou ak Lanmò. Ini, yo pral detwi tout gouvènman yo ak louvri yon nouvo avni. Fè pare. Jwenn yo. Vwayaje nan kat kwen Latè a. Jwenn kote yo repo nan Papa a nan estrateji ak Lè sa a, Khagan la; Endyen ki pi move a ki te janm viv, epi answit Fléu Bondye a. Men, tout bagay se pa jan li sanble. Nou te vizite Khagan an 1960, senk ane apre fini an, mete Konkèt la nan sèkèy li. Nou jwenn fleo ki pwoteje vrè Jijman Dènye a. Ak kòd la touye sèlman se lè kavalye yo parèt. Pa gen okenn mak idantifye sou zo Papa a. Endyen an antoure pa zam. Lòd Jijman Dènye a ap viv kounye a atravè ou epi l ap gouvènen pou tout tan."
  
  Drake te eseye mete ansanm pwen ki enpòtan yo. "Kod destriksyon? Mwen vrèman pa renmen son sa a. Ak 'vrè Jijman Dènye a'. Se konsa, menm si nou netralize twa premye yo, dènye a pral yon vrè humdinger.
  
  "Pou kounye a," Lauren te di, refere li a etid la devan li. "The Washington think tank te pwopoze plizyè lide."
  
  Drake nwasi pou jis yon segonn. Chak fwa li te tande yon mansyone nan rechèch, chak fwa yo te mansyone yon think tank, jis de mo klere nan sèvo l 'tankou afichaj ki menm gwosè ak limyè lumineuz wouj.
  
  Karin Blake.
  
  Absans pwolonje li a pa t 'bon au. Karin ta ka trè byen vin pwochen misyon yo. Li dousman pouse enkyetid la sou kote pou moman an.
  
  "... dezyèm kavalye a se konkeran an. Dezyèm deskripsyon an mansyone yon kagan. Apati sa a nou konkli ke Gengis Khan se yon konkeran. Gengis Khan te fèt nan 1162. Li se, byen literalman, yon konkèt. Li te konkeri anpil nan pwovens Lazi ak Lachin, osi byen ke tè ki pi lwen, ak Anpi Mongòl la te pi gwo anpi kontigu nan listwa. Kahn te yon rekòlte; li te pase nan anpil nan monn ansyen an, e, jan sa te di pi bonè, youn sou chak desan (200) gason vivan jodi a gen rapò ak Gengis Khan."
  
  Mai klok. "Wow, Alicia, li se tankou yon vèsyon gason nan ou."
  
  Drake souke tèt. "Nèg sa a definitivman te konnen ki jan yo repwodui."
  
  "Vrè non nonm sa a se te Temujin. Gengis Khan se yon tit onorè. Papa l 'te anpwazonnen lè ti gason an te jis nèf, kite manman yo leve sèt pitit gason pou kont li. Li menm ak jèn madanm li yo te kidnape tou, e tou de te pase kèk tan kòm esklav. Malgre tout sa, menm nan kòmansman ven li, li te etabli tèt li kòm yon lidè feròs. Li te pèsonifye fraz 'kenbe lènmi ou yo fèmen' paske pifò nan pi gwo jeneral li yo te ansyen lènmi. Li pa janm kite yon sèl kont pa regle e li te swadizan responsab pou lanmò 40 milyon moun, diminye popilasyon mondyal la pa 11 pousan. Li te anbrase plizyè relijyon e li te kreye premye sistèm lapòs entènasyonal la, lè l sèvi avèk biwo lapòs ak estasyon wout ki sitiye nan tout anpi li."
  
  Drake deplase sou chèz li. "Gen anpil enfòmasyon pou pran."
  
  "Li te premye Khagan nan Anpi Mongòl la."
  
  Dahl te vire do gade fenèt la. "Epi kote li poze?"
  
  "Oke, li te antere l nan Lachin. Nan yon kavo ki pa make."
  
  Alicia soufle. "Wi, modi, nan kou li te ye!"
  
  "Se konsa, premye Lafrik ak kounye a Lachin reprezante de nan kat kwen tè a," Mai te panse byen fò. "Sòf si se Azi ak nou ap pale de kontinan."
  
  "Gen sèt," Smith te raple li.
  
  "Pa toujou," Lauren reponn misterye. "Men, nou pral vin sou sa pita. Kesyon yo se: ki zam konkèt yo ye e ki kote kote Gengis ye a?
  
  "Mwen devine yon repons se Lachin," Kenzi boumonnen.
  
  "Gengis Khan te mouri nan sikonstans misterye alantou 1227. Marco Polo te deklare ke li te akòz enfeksyon, lòt moun akòz pwazon, ak lòt ankò akòz Princess la te pran kòm piye nan lagè. Apre lanmò, kò li ta dwe retounen nan peyi l 'yo, nan Khenti aimag, dapre koutim. Yo kwè ke li te antere l sou mòn Burkhan Khaldun toupre larivyè Lefrat Onon. Sepandan, lejand fè konnen nenpòt moun ki te antre an kontak ak pwosesyon antèman an te touye. Apre sa, rivyè a te detounen sou kavo Caen, epi tout sòlda ki te fòme pwosesyon an te tou touye." Lauren souke tèt li. "Lavi ak lavi te gen yon ti sans nan lè sa a."
  
  "Kòm se ka a kounye a nan kèk kote nan mond lan," Dahl te di.
  
  "Se konsa, nou ap plonje ankò?" Alicia te fwonte. "Okenn moun pa di anyen sou plonje ankò. Sa a se pa pi bon talan mwen."
  
  Mai yon jan kanmenm jere yo vale remak la ki te sanble pare chape nan bouch li, olye li touse. "Mwen pa plonje," li te finalman te di. "Li te kapab sou mòn lan. Èske gouvènman Mongòl la pa izole yon sèten zòn pandan plizyè santèn ane?"
  
  "Egzakteman, e se poutèt sa nou mete je nou sou Lachin," Lauren te di. "Epi kavo Gengis Khan la. Kounye a, pou kenbe w enfòme, NSA ak CIA toujou ap itilize plizyè douzèn metòd pou kolekte enfòmasyon sou konpetitè nou yo. Franse yo vrèman pèdi yon nonm. Britanik yo te kite an menm tan ak nou. Larisi yo ak suedwa pita te vin anplis nan yon netwayaj Tik pi vit pase espere nan zòn nan. Nou pa sèten sou Mossad la oswa Chinwa yo. Lòd yo rete menm jan an. Sepandan, gen yon sèl bagay... Aktyèlman mwen gen Sekretè Qrow sou liy lan kounye a."
  
  Drake te fwonte. Li pa t janm panse li ke Qrow ta ka tande konvèsasyon li ak Lauren, men li te dwe vini. Ekip yo, fanmi yo, te gen sekrè menm jan ak nenpòt lòt. Pandan li t ap gade alantou li, li te vin klè ke lòt yo te santi menm jan an e ke sa a se fason Lauren te fè yo konnen.
  
  Washington te toujou gen pwòp ajanda li.
  
  Vwa Qrow te son konvenk. "Mwen pap pran pòz mwen konnen plis pase ou sou misyon an patikilye sa a. Pa sou latè. Men, mwen konnen sa a se yon teren min politik, ak konplike ak entrig nan nivo ki pi wo nan kèk nan nasyon rival nou yo."
  
  Nou pa mansyone USA a, Drake te panse. Ki sa ki pa janm!
  
  "Franchman, mwen sezi pa kèk nan administrasyon ki enplike yo," Crowe te di ouvètman. "Mwen te panse yo ta ka travay avèk nou, men jan mwen te mansyone, bagay yo ka pa jan yo sanble."
  
  Yon fwa ankò, Drake te pran pawòl li yon lòt jan. Èske li t ap pale de misyon Horseman la? Oswa yon bagay ki pi pèsonèl?
  
  "Èske gen yon rezon pou sa, Madam Sekretè?" Hayden mande. "Yon bagay nou pa konnen?"
  
  "Oke, pa ke mwen okouran de. Men, menm mwen pa nesesèman konnen tout bagay sa yo. "Pa gen restriksyon" se yon mo ki ra nan politik."
  
  "Lè sa a, se zam nan tèt li," Hayden te di. "Sa a se premye supergun. Si yo te konstwi l, si yo te vann li bay teworis, lemonn antye te kapab mande yon ranson pou li."
  
  "Mwen konnen. Sa a... Lòd Jijman Dènye a," li te di non an ak degoutans, "te byen klè devlope yon plan prensipal, kite li pou jenerasyon kap vini yo. Erezman, Izrayelyen yo te fèmen yo depi lontan. Malerezman, yo pa t jwenn plan espesifik sa a. Konplo sa a."
  
  Jiskaprezan, Drake pa t 'wè pwen nan apèl sa a. Li panche dèyè, li fèmen je l ', li koute konvèsasyon an.
  
  "Ou fè so a nan kèk lòt moun. Se sèlman pèp Izrayèl la ak Lachin ki MIA. Règ nòmal yo aplike, men jwenn zam sa a epi jwenn li an premye. Amerik pa kapab peye pou sa a tonbe nan men yo mal, nenpòt kalite. Epi fè atansyon, SPEAR. Gen plis nan sa a pase sa je a."
  
  Drake te chita. Dahl panche devan. "Èske sa a se yon lòt kalite avètisman?" li chuchote.
  
  Drake etidye Hayden, men bòs nan travay yo pa montre okenn siy enkyetid. Kouvri do ou? Si li pa t 'tande dyalèk Ameriken sa a anvan, li pa ta tache okenn siyifikasyon nan fraz sa a tou. Panse li te vire sou lanmò Smith ak Jozye nan Perou. Sa a te mezire pwofondè defi yo. Kòm yon sòlda òdinè, ak pèspektiv yon sòlda, li ta trè enkyete. Men, yo pa t sòlda ankò - yo te oblije fè chwa difisil chak jou, sou teren an, anba presyon. Yo te pote pwa milye lavi, pafwa dè milyon, sou zepòl yo. Sa a te yon ekip etranj. Pa gen plis.
  
  Ou se sèlman kòm bon jan dènye erè ou. Yo sonje ou sèlman pou dènye erè ou. Etik nan espas travay nan mond lan. Li te prefere kontinye travay, kontinye goumen. Kenbe tèt ou pi wo pase dlo - paske gen plizyè milyon reken k ap fè wonn sou latè toutan, epi si ou rete kanpe, ou ta swa nwaye oswa yo ta chire an miyèt moso.
  
  Qrow te fini ak yon diskou pep tansyon epi apre Hayden tounen vin jwenn yo. Li manyen kominikatè li e li fè yon figi.
  
  "Pa bliye".
  
  Drake souke tèt. Louvri yon chanèl.
  
  "Mwen panse ke li pral trè diferan de bagay abityèl Tomb Raider la." Yorgi te pale. "Nou ap fè fas ak sòlda gouvènman an, ekspè. Faksyon enkoni, petèt trèt. Nou ap chèche moun ki pèdi nan tan, ki fèt ane apa. Nou ap swiv kèk ansyen pwofesi kriminèl lagè a, jis fason li te vle nou fè li." Li te monte zèpòl. "Nou pa gen okenn kontwòl sou sitiyasyon an."
  
  "Mwen pre yon Tomb Raider jan ou ka jwenn," Kensi te di ak yon souri. "Sa a... se konplètman diferan."
  
  Alicia ak Mai te gade Izrayelyen an. "Wi, nou gen tandans bliye sou move sot pase kriminèl ou a, pa nou... Twisty?"
  
  Suedwa a bat je. "Mwen... um... mwen... kisa?"
  
  Kensi entèveni. "Epi mwen devine sikonstans pa janm fòse ou nan okenn pozisyon konpwomi, hein, Alicia?"
  
  Anglè a te monte zèpòl. "Sa depann de si nou toujou ap pale de krim. Gen kèk pozisyon konpwomi ki pi bon pase lòt."
  
  "Si nou toujou reveye ak vijilan," Hayden te di, "èske nou ta ka kòmanse li sou Gengis Khan ak kote kavo li a?" Yon think tank nan Washington se byen ak bon, men nou la epi nou pral wè sa yo pa pral wè. Plis enfòmasyon ou ka absòbe, se pi bon chans pou nou jwenn dezyèm zam la."
  
  "Epi soti vivan nan sa a," Dahl te dakò.
  
  Tablèt yo te pase alantou, apèn ase yo pataje. Alicia te premye moun ki te rele byen fò pou tcheke imèl li ak paj Facebook li. Drake te konnen li pa menm gen yon adrès imel, se pou kont li premye allusion nan medya sosyal, epi li gade li.
  
  Li boude. "Tan serye?"
  
  "Sa, oswa pran yon ti repo, renmen. Lachin pral definitivman pa akeyi nou ak bra louvri.
  
  "Bon pwen." Hayden fè yon soupi. "Mwen pral kontakte ekip lokal yo epi mande yo pou fasilite antre nou an. Èske tout moun sou plan an jiska prezan?"
  
  "Oke," Dahl te pale dekontrakte. "Mwen pa janm panse mwen ta pral kouri dèyè Gengis Khan nan Lachin pandan y ap eseye pa antre nan yon batay ak yon demi douzèn nasyon rival. Men, hey," li te monte zèpòl, "ou konnen yo pale sou eseye yon bagay diferan."
  
  Alicia te gade alantou li, apre sa te souke tèt li. "Pa gen kòmantè. Twò fasil."
  
  "Kounye a," Drake te di, "Mwen ta pito gen yon ti kras plis enfòmasyon."
  
  "Ou menm ak mwen tou de, Yorkies." Dahl souke tèt. "Ou menm ak mwen, tou de."
  
  
  CHAPIT TREZ
  
  
  Lè yo te vole pa inapèsi. Elikoptè a te fòse pou ravitaye. Mank nouvèl sou lòt ekip te vin fwistre. Hayden te jwenn pi bon opsyon li se te plonje tèt li nan richès enfòmasyon ki gen rapò ak Tonm Gengis la, men li te difisil pou dekouvri anyen nouvo. Lòt yo te klèman ap eseye fè menm bagay la pou yon ti tan, men kèk te vinn fatige epi deside pran yon ti tan, pandan ke lòt moun te jwenn li pi fasil pou rezoud pwoblèm pèsonèl yo.
  
  Li te enposib inyore li nan espas restrenn yo, ak an verite, kounye a ekip la te fèmen ak abitye ase yo pran li tout nan stride.
  
  Dahl rele lakay li. Timoun yo te kontan tande l, sa ki te fè Dahl yon gwo souri. Joanna te mande ki lè li ta lakay li. Tansyon an te evidan, rezilta a pa t 'ki gwo. Hayden te pran yon ti moman pou l gade Kinimaka pandan gwo Awayen an te pase dwèt li sou ekran tablèt la. Li te souri. Aparèy la te sanble ak yon katpòs nan gwo men li, epi li te sonje jan men sa yo te manyen kò li. Dou. Eksitasyon. Li te konnen li tèlman byen e li te ogmante entimite yo. Kounye a li t ap gade pwent dwèt li ki domaje a, li te oblije vale a pandan dènye misyon yo a. Chòk sitiyasyon an te louvri je l. Lavi a te enfiniman twò kout pou konbat volonte moun ou te renmen an.
  
  Li pran souf li yon ti kras, pa sèten si li reyèlman kwè li. Dam, ou pa merite sa. Pa apre tout sa ou di. Li pa t jistifye retounen e li pa t gen okenn lide ki kote pou l kòmanse. Petèt se te yon batay, yon sitiyasyon, yon travay. Petèt sa a te ka a nan chak moman nan istwa a nan lavi li.
  
  Moun yo te fè erè. Yo te kapab ekspye.
  
  Alicia te fè li.
  
  Panse sa a te fè l 'gade nan direksyon pou fanm angle a kòm elikoptè a te fè wout li nan syèl la. Toudenkou ajitasyon an te fè l anbreyaj senti li pi sere. Yon segonn nan tonbe gratis, ak kè l 'tande pye l'. Men, tout bagay te byen. Li te imite lavi.
  
  Ensten Hayden te toujou dirije, fè bagay yo. Koulye a, li te wè ke ensten sa yo te entèfere ak lòt aspè enpòtan nan lavi li. Li te wè yon avni fèb.
  
  Drake ak Alicia te kontan, yo te souri, yo tape sou yon tablèt komen. Mai te prete Kenzi pa l, epi de medam yo te pran l tou. Li te enteresan ki jan inikman diferan moun te fè fas ak sitiyasyon ki sanble.
  
  Smith te deplase pi pre Lauren. "Koman ou ye?"
  
  "Osi bon jan li vin, ou bon salo. Kounye a se pa moman an, Smith.
  
  "Ou panse mwen pa konnen sa a? Men, di m '. Kilè lè a ap vini?"
  
  "Pa kounye a".
  
  "Pa janm," Smith te di lugubr.
  
  Lauren grogne. "Seryezman? Nou nan yon bout mouri, monchè. Ou frape yon miray brik epi ou pa ka pase sou li."
  
  "Mi?"
  
  Lauren soufle. "Wi, li gen yon non."
  
  "Oh. Miray sa a."
  
  Hayden te wè yo tou de travay sou pwoblèm nan. Se pa plas li pou jije oswa entèvni, men li te montre klèman ki jan nenpòt obstak ka mine nenpòt relasyon. Smith ak Lauren te, pou mete li léjèrman, yon koup otodòks, tèlman etranj ke yo ta ka travay byen ansanm.
  
  Men, obstak ki pi estraòdinè yo kounye a te kanpe nan wout yo.
  
  Smith te eseye yon apwòch diferan. "Oke, oke, kisa li ba ou dènyèman?"
  
  "Mwen? Pa gen anyen. Mwen pa ale la pou enfòmasyon. Sa se travay CIA oswa FBI oswa nenpòt moun li ye."
  
  "Ebyen de kisa w ap pale?"
  
  Pou Smith, sa a se te yon etap pi devan. Yon kesyon ouvè, ki pa konfwontasyon. Hayden te santi yon ti fyète nan sòlda a.
  
  Lauren te ezite yon ti jan. "Kaka," li te di. "Nou ap pale istwa san sans. Yon televizyon. Sinema. Liv. Celebrities. Nouvèl. Li se yon mason, kidonk li mande sou pwojè yo."
  
  "Ki pwojè?"
  
  "Tout sa fè ou poze yon kesyon pridan. Poukisa pa ki selebrite oswa ki fim? Èske w enterese nan bilding, Lance?"
  
  Hayden te vle fèmen li, men li te jwenn ke li pa t 'kapab. Kabin nan te twò restrenn; kesyon an twò grav; mansyone non Smith la twò atire.
  
  "Sèlman si yon moun vle fè yo mal."
  
  Lauren te voye l' ale epi konvèsasyon an te fini. Hayden te mande si Lauren t ap vyole kèk lwa lè l te fofile pou l te pale ak yon teworis li te ye, men li pa t kapab byen deside kijan pou l te poze kesyon Lauren an. Omwen pa ankò.
  
  "Rete mwens pase yon èdtan." Vwa pilòt la te vin sou sistèm kominikasyon an.
  
  Drake leve je l. Hayden te wè detèminasyon an sou figi l '. Menm bagay ak Dahl. Ekip la te konplètman angaje, toujou ap amelyore konpetans yo. Gade nan dènye operasyon an pou egzanp. Yo tout te ale nan misyon konplètman diferan, te fè fas a reyalizasyon nan sa ki mal epi yo pa t 'resevwa yon sèl grafouyen.
  
  Omwen nan aspè fizik la. Sikatris emosyonèl yo - patikilyèman pwòp li - p'ap janm geri.
  
  Li te pase yon minit gade nan papye yo devan l ', li ap eseye absòbe kèk plis nan istwa Gengis Khan a. Li te gade tèks Lòd la, mete aksan sou liy yo: Ale nan kat kwen mond lan. Jwenn kote yo repo nan Papa a nan estrateji ak Lè sa a, Khagan la; Endyen ki pi move a ki te janm viv, epi answit Fléu Bondye a. Men, tout bagay se pa jan li sanble. Nou te vizite Khagan an 1960, senk ane apre fini an, mete Konkèt la nan sèkèy li.
  
  Kat kwen tè a? Toujou rete yon mistè. Erezman, endikasyon yo sou idantite kavalye yo te klè byen lwen tèlman. Men, èske Lòd la te jwenn kavo Gengis Khan? Se konsa, li te sanble.
  
  Pandan elikoptè a te kontinye koupe nan lè a mens, Yorgi te kanpe epi li te fè yon etap pi devan. Figi vòlè a te parèt rale, je l te fèmen, kòmsi li pa t dòmi yon wink depi lè li pete nan Perou. "Mwen te di ou ke mwen te fè pati deklarasyon Webb a, eritaj li," Ris la te di, ton li revele ke li te laperèz pa sa li te sou di. "Mwen te di ou ke mwen te pi move a nan tout mansyone."
  
  Ak yon groyman énervé, Alicia te eseye retire mouche atmosfè a toudenkou. "Mwen toujou ap tann pou tande ki moun ki madichon madivin nan," li te di ak kè kontan. "Pou di ou verite a, Yogi, mwen te espere ke li ta dwe ou."
  
  "Kijan..." Yorgi te sispann nan mitan fraz la. "Mwen se yon nonm".
  
  "Mwen pa konvenki. Ti men sa yo. Figi sa a. Fason ou mache."
  
  "Kite l pale," Dahl te di.
  
  "Epi nou tout ta dwe konnen ke mwen se yon madivin," Lauren te di. "Ou konnen, pa gen anyen move oswa wont sou li."
  
  "Mwen konnen," Alicia te di. "Ou dwe vin moun ou vle epi aksepte li. Mwen konnen mwen konnen. Mwen jis te espere ke li ta Yogi, sa a tout."
  
  Smith te gade Lauren ak yon ekspresyon konfonn men otreman vid. Drake te panse reyaksyon an te etonan konsidere sipriz la.
  
  "Sa kite yon sèl," Kinimaka te di.
  
  "Yon moun ki ap mouri," Drake te di, fikse atè a.
  
  "Petèt nou ta dwe kite zanmi nou an pale?" Dahl ensiste.
  
  Yorgi te eseye souri. Lè sa a, li te mare men l 'devan l', li fikse sou do kay la nan joupa a.
  
  "Se pa yon istwa long," li te di ak yon aksan epè. "Men, sa a se yon kesyon difisil. Mwen... mwen touye paran mwen nan san frèt. E mwen rekonesan chak jou. Mèsi mwen te fè. "
  
  Drake leve men l pou l atire atansyon zanmi l. "Ou pa bezwen eksplike anyen, ou konnen. Isit la nou se yon fanmi. Li pa pral lakòz okenn pwoblèm."
  
  "Mwen konprann. Men sa se pou mwen tou. Ou konprann?"
  
  Ekip la, chak moun, souke tèt. Yo te konprann.
  
  "Nou te rete nan yon ti vilaj. Vilaj frèt. Ivè? Se pa epòk nan ane a, se te yon vòl, yon bat, yon bat Bondye. Li te deprime fanmi nou yo, menm timoun nou yo. Mwen te youn nan sis, e paran mwen yo, yo pa t 'kapab fè fas. Yo pa t 'kapab bwè ase vit pou fè jou yo pase pi fasil. Yo pa t 'kapab pote tounen ase pou fè nwit yo siviv. Yo pa t 'kapab jwenn yon fason pou fè fas ak nou epi pran swen nou, kidonk yo te jwenn yon fason yo chanje foto a."
  
  Alicia pa t 'kapab kenbe santiman li yo. "Mwen espere ke li pa sa li son tankou."
  
  "Yon aprèmidi nou tout te monte nan machin nan. Yo te di yo te pwomèt yon vwayaj nan vil la. Nou pa vizite vil la pou plizyè ane e nou ta dwe mande, men..." Li te monte zèpòl. "Nou te timoun. Yo te paran nou. Yo te kite ti vilaj la epi nou pa janm wè l ankò."
  
  Hayden te wè tristès byen lwen sou figi Me a. Jenn lavi li te gendwa diferan de lavi yo, men te gen resanblans tris.
  
  "Jou deyò machin nan te vin pi frèt, pi fonse. Yo te kondwi, yo te kondwi epi yo pa t 'pale. Men nou abitye ak sa. Yo pa t gen lanmou pou lavi, ni pou nou, ni youn pou lòt. Mwen devine nou pa janm konnen lanmou, pa jan li ta dwe ye. Nan fè nwa a, yo kanpe, yo di ke machin nan te kraze. Nou te rasanble ansanm, gen kèk ki te kriye. Ti sè m nan te gen twazan sèlman. Mwen te gen nèf, pi gran an. Mwen ta dwe gen ... ta dwe gen ... "
  
  Yorgi te goumen ak dlo nan je, gade sou do kay la, kòm si li te gen pouvwa a chanje sot pase a. Li te lonje yon men fèm anvan nenpòt moun te kapab leve pou pwoche bò kote l, men omwen Hayden te konnen ke sa a se te yon bagay li te gen pou l pase pou kont li.
  
  "Yo te atire nou deyò. Yo te mache pou kèk tan. Glas la te tèlman difisil ak frèt ke vag pwisan, ki ka touye moun soti nan li. Mwen pa t 'kapab konnen ki sa yo t'ap fè, epi Lè sa a, mwen te santi mwen twò frèt yo panse dwat. Mwen te wè yo vire nou ankò e ankò. Nou te pèdi ak fèb, deja mouri. Nou te timoun. Nou... fè konfyans."
  
  Hayden fèmen je l. Pa t gen mo.
  
  "Aparaman yo te jwenn machin nan. Yo pati. Nou... ebyen, nou te mouri... youn pa youn." Yorgi toujou pa t 'kapab fòmile detay yo byen klè. Se sèlman lapenn ki te gen lapenn nan figi l ki te revele verite sa a.
  
  "Mwen te sèl sivivan. Mwen te pi fò a. Mwen te eseye. Mwen te pote, ak trennen, ak anbrase, men pa gen anyen ki soti nan li. Mwen echwe yo tout. Mwen te wè chak frè m ak sè m yo te pèdi lavi m e m te pwomèt pou m siviv. Lanmò yo te ban m fòs, kòmsi nanm yo te vin jwenn mwen. Mwen espere ke yo te fè. Mwen toujou kwè. Mwen kwè yo toujou avèk mwen. Mwen te siviv nan yon prizon Ris. Mwen te depase Matt Drake," li te jere yon souri fèb, "epi te fè l soti la."
  
  "Ki jan ou fè rive tounen nan vilaj la?" Kinimaka te vle konnen. Hayden ak Dahl te gade l avèk mefyan, men li te klè tou ke Yorgi te bezwen pale.
  
  "Mwen te mete rad yo," li te sifle ak yon vwa ki fè mal. "Chemiz. Jakèt. Chosèt. Mwen te cho, mwen te kite yo poukont mwen nan nèj la ak glas epi mwen te rive sou wout la.
  
  Hayden pa t 'kapab imajine doulè nan kè a, kilpabilite a konnen ki pa ta dwe pou li.
  
  "Yon machin k ap pase te ede m. Mwen te rakonte yo istwa a, mwen te retounen nan vilaj la kèk jou apre," li te pran yon gwo souf, "epi kite yo wè fantom nan lapenn yo te koze a. Kite yo wè ak santi jan kòlè li te pwofon. Se konsa, wi, mwen touye paran m 'nan san frèt."
  
  Te gen yon silans ki pa ta dwe janm kase. Hayden te konnen kò frè ak sè yo yorga yo te kouche kote yo te tonbe kounye a, nan frizè pou tout tan, pou yo pa janm repoze.
  
  "Mwen te vin yon vòlè." Yorgi febli sonorite a ki kase kè. "Epi pita yo te kenbe. Men, li pa janm te kondane pou touye moun. E la nou ye."
  
  Vwa pilòt la te vin sou lè a. "Trant minit nan espas aeryen Chinwa yo, mesye, ak Lè sa a, li nan devine nenpòt moun."
  
  Hayden te kontan lè Lauren te rele think tank Washington nan pwen sa a. Sèl fason pou avanse pou pi devan se te nan distraksyon.
  
  "Nou pre objektif la," li te di Way lè nou te rankontre. "Yon bagay nouvo?"
  
  "Nou ap travay sou kat kwen yo, referans sou dat nesans kavalye yo, Mongoli, Khagan la ak Lòd la li menm, ki sa ou vle an premye?"
  
  
  CHAPIT KATÒZ
  
  
  "Oooh," Alicia te di eksite, t ap jwe wòl la. "Ann koute ki dat nesans nimewo yo ye. Mwen jis renmen crunching nimewo."
  
  "Frè. Li bèl tande sa nan men yon fantasy nan jaden." Vwa a te kontinye san pwoblèm mwen tap, leve kèk sousi nan salon an, men byennere inyorans: "Se konsa, Hannibal te fèt nan 247 BC, te mouri alantou 183 BC. Gengis Khan 1162, te mouri 1227-"
  
  "Sa a twòp nimewo," Alicia te di.
  
  "Pwoblèm lan se," Dahl te di. "Ou pa manke dwèt ak zòtèy."
  
  "Pa sèten sa sa vle di," syantis enfòmatik la kontinye. "Men, kilt fou sa yo vrèman renmen jwèt nimewo yo ak kòd yo. Kenbe sa nan tèt ou."
  
  "Se konsa, Hannibal te fèt 1,400 ane anvan Gengis," Kenzi te di. "Nou konprann sa."
  
  "Ou ta dwe etone nan kantite shitheads ki pa fè sa," nèrd la te di dekontrakte. "De tout fason-"
  
  "Hey zanmi?" Drake te byen vit entèwonp: "Èske w te janm bay yon kout pwen nan figi w?"
  
  "Oke, aktyèlman, wi. Wi mwen genyen."
  
  Drake apiye dèyè nan chèz li. "Oke," li te di. "Kounye a, ou ka kontinye fout."
  
  "Nou, nan kou, pa ka travay ak figi sa yo ankò, paske nou pa konnen lòt pasaje yo. Malgre ke mwen devine menm ou mesye ka kalkile katriyèm lan? Non? Pa gen moun ki pran? Oke. Se konsa, nan moman sa a, mesye yo, gen yon gwo kantite firepower ke yo te voye nan Repiblik Mongolyen an. Sèt, oswa èske li toujou sis? Wi, sis ekip sòlda elit ki reprezante sis peyi ap pouswiv kavalye konkèt la. Mwen gen rezon? Houra!"
  
  Drake te gade Hayden. "Èske mesye sa a pi bon reprezantan nan Washington?"
  
  Hayden te monte zèpòl. "Oke, omwen li pa kache emosyon li. Pa kache anba anpil pli nan yon manto twonpe tankou pifò nan Washington."
  
  "Anvan bay kavalye konkèt la. Li evidan Lòd la gen ajanda pwòp li yo, kidonk konkèt ta ka nenpòt bagay soti nan jwèt yon timoun nan yon jwèt videyo ... ha ha. Dominasyon monn nan ka vini sou plizyè fòm, èske mwen dwat?"
  
  "Jis kontinye ak enstriksyon an," Hayden te di.
  
  "Natirèlman nan kou. Se konsa, ann ale tou dwat nan pwen an, èske nou? Byenke Izrayelyen yo te etranj ezite ban nou nenpòt enfòmasyon sou kil Nazi krim lagè yo te detwi nan Kiba, nou te aprann sa nou te bezwen konnen. Yon fwa pousyè tè a rete, Nazi yo te klèman deside ke yo te dezòd epi yo te vini ak lide elabore sa a pou kontwole mond lan. Yo te kreye Lòd la, ansanm ak yon rad zam, kòd sekrè, senbòl ak plis ankò. Yo devlope yon plan - byen petèt youn nan yo te ap travay sou pou ane sou Reich la. Yo antere kat kalite zam epi yo te vini ak devinèt sa a. Petèt yo te vle fè li pi fènwa, ki moun ki konnen? Men, Mossad la te detwi yo san okenn tras e, mwen sanble, twò vit. Bunker kache a te rete enkoni pandan trant ane."
  
  "Kenz minit," pilòt la reponn lakonik.
  
  "Eske se yon zam?" Hayden mande. "Ki kote yo jwenn yo?"
  
  "Oke, Nazi yo te gen apeprè anpil koneksyon ke nenpòt moun te kapab genyen. Big Pistol la se yon ansyen konsepsyon mete ajou pou espas ak presizyon. Yo te kapab absoliman mete men yo sou nenpòt bagay soti nan karantèn yo ak katreventèn yo. Lajan pa t janm yon obstak, men mouvman te. Ak konfyans. Yo pa ta kwè yon sèl nanm vivan fè sa pou yo. Li pwobableman te pran ti sneaks ane yo kache tout kat zam ak plizyè douzèn sèvis. Faktè konfyans yo se tou youn nan rezon ki fè yo kache zam yo an plas an premye. Yo pa t kapab kenbe yo Kiba kounye a, èske yo pa vre?" Nonm Washington te pete ri, answit, yon jan kanmenm, li te jere modere.
  
  Alicia te woule je l e li te mare tou de men l kòmsi yo te ka vlope kou mens yon moun.
  
  "De tout fason, èske ou toujou avè m '? Mwen konprann tan kout epi w ap anvi soti nan pousyè tè a epi tire yon bagay, men mwen gen yon ti kras plis enfòmasyon. Jis antre..."
  
  Pran yon poz.
  
  "Kounye a sa a enteresan."
  
  Plis silans.
  
  "Èske ou ta renmen pataje?" Hayden te bay nonm lan yon koud, li gade bò solid elikoptè a kòmsi li te kapab wè pwen aterisaj yo ap apwoche.
  
  "Oke, mwen te pral pale sou kat kote tè a-oswa omwen sou fason nou wè li-men mwen wè nou ap kouri nan tan. Gade, ban m yon gwo senk, men tou sa ou fè," li pran yon poz, "pa ateri!"
  
  Koneksyon an te koupe sibitman. Hayden te gade premye atè a epi answit anndan elikoptè a.
  
  Drake leve tou de men anlè. "Pa gade m '. Mwen pa koupab!"
  
  Alicia ri. "Wi mwenmenm tou."
  
  "Pa ateri?" Dahl repete. "Kisa lanfè sa vle di?"
  
  Alicia raje gòj li kòm si li ta eksplike, men answit vwa pilòt la jape nan moun ki pale yo. "De minit, mesye."
  
  Hayden te tounen vin jwenn yon ansyen kwayan pou l ede l. "Mano?" - Mwen mande.
  
  "Li se yon bourik, men toujou sou bò nou an," gronde gwo Awayiyen an. "Mwen ta di pran pawòl li pou li."
  
  "Li pi bon pou deside byen vit," Smith entèfere. "Nou pral desann."
  
  Sistèm kominikasyon an imedyatman te vin nan lavi. "Kisa mwen te di? Pa ateri! "
  
  Drake leve kanpe, li limen entèfon elikoptè a. "Fuck off, zanmi," li te di. "Nouvo entèlijans sou wout la."
  
  "Men, nou andedan espas aeryen Chinwa. Pa gen okenn di konbyen tan sa pral pase anvan yo remake nou."
  
  "Fè sa ou kapab, men pa ateri."
  
  "Hey zanmi, yo te di mwen sa a ta pral yon arive rapid ak depa misyon. Pa gen malè. Ou kapab asire w ke si nou rete isit la plis pase kèk minit, nou pral gen yon koup J-20s nan bourik nou."
  
  Alicia te panche nan direksyon Drake epi li te chichote, "Sa a se move-"
  
  Yorkshireman te entèwonp li, wè sitiyasyon an ijans. "Oke, evidamman Knobend la soti nan Washington ka tande nou menm lè koneksyon an desann," li te di, gade byen nan Dahl. "Ou tande sa, Nobend? Nou gen anviwon swasant segonn."
  
  "Sa ap pran plis tan," nonm lan reponn. "Fè kouraj, moun. Nou sou ka sa a."
  
  Drake te santi pwen li sere. Konpòtman kondesandans sa a sèlman pwovoke konfwontasyon. Petèt se te entansyon an? Depi yo te jwenn tonm Hannibal, Drake te santi ke gen yon bagay ki mal nan misyon sa a. Yon bagay ki pa devwale. Èske yo te teste? Èske yo te anba siveyans? Èske gouvènman ameriken an te evalye aksyon yo? Si se konsa, lè sa a tout te desann nan sa ki te pase nan Perou. Men, si sa a se ka a, Drake pa te twò konsène sou pèfòmans yo.
  
  Li te enkyete sou konplo yo, entrig ak entrig ke oditè yo ta ka kwit apre revizyon an. Nenpòt peyi ki te dirije pa politisyen pa t janm sa li te sanble, e sèlman moun ki dèyè pèp la ki te gen pouvwa te konnen sa ki te reyèlman pase.
  
  "Senkant segonn," li te di byen fò. "Lè sa a, nou pral soti isit la."
  
  "Nou ap eseye fè yon kaskad," pilòt la te di yo. "Nou deja tèlman ba ke ou ta ka soti nan pòt la sou yon pye bwa, men mwen kache zwazo a nan yon fon mòn. Si w tande yon bagay k ap grate anba a, li pral swa yon wòch oswa yon yeti.
  
  Alicia vale byen fò. "Mwen te panse yo te pandye toupatou nan Tibet?"
  
  Dahl leve zèpòl. "Vankans. Vwayaj wout. Sa k konnen?"
  
  Finalman, koneksyon an te tounen nan lavi. "Oke, moun. Eske nou toujou vivan? Bon bon. Bon travay. Kounye a... sonje tout konfli konsènan kote repo Gengis Khan a? Li pèsonèlman te vle yon kavo ki pa make. Tout moun ki te bati tonm li yo te touye. Sit antèman an te pilonnen pa chwal yo ak plante ak pye bwa. Literalman, li se irealizabl eksepte pa chans. Yon istwa ke mwen jwenn manyen paske li tèlman senpleman demoli tout konplo fou sa yo se ke Kahn te antere ak yon jenn chamo - e yo te detèmine kote a lè yo te jwenn manman chamo a ap kriye nan tonm ti towo bèf li a."
  
  Pilòt la toudenkou koupe kominikasyon. "Nou prèske nan pwen pa gen okenn retounen, zanmi. Trant segonn epi nou pral swa soti isit la osi vit ke nou kapab tankou li nan dife, oswa nou pral voye timoun yo la."
  
  "Oh," di nonm nan Washington. "Bliye sou ou. Wi, soti la. Mwen pral voye yon nouvo kote pou ou."
  
  Drake te fè yon grison, li te pataje doulè pilòt la, men li te di nan repons: "Jezi, mesye. Èske w ap eseye fè kaptire nou oswa touye nou?"
  
  Li te sèlman an pati blag.
  
  "Hey Hey. Kalme ou. Gade - Nazi sa yo - Lòd Jijman Dènye a - t ap chèche Kavalye yo - kote pou repo a - ant senkant ak katreventèn yo, pa vre? Aparamman yo te jwenn yo tout. Gen yon bagay ki di m yo pa t jwenn kavo Gengis Khan. Mwen vrèman kwè ke plis ka di sou yon tèl jwenn. Lè sa a, swiv lòd la tèt li ak mo yo: 'Men, tout bagay se pa jan li sanble. Nou te vizite Khagan an 1960, senk ane apre fini an, mete Konkèt la nan sèkèy li.' Se vre wi, Kahn pa t gen okenn kavo ki te bati an 1955. Men, sitou akòz mank yon kavo, epi tou pou ede kwayan yo ak ogmante koule touris, Lachin te bati yon mozole pou li.
  
  "Èske sa a nan Lachin?" Hayden mande.
  
  "Natirèlman, sa a se nan Lachin. Ou ap panse sou tout bagay sa a kat kwen, pa vre? Oke, kenbe matyè gri ou aktif. Petèt yon jou ap menm gen yon travay pou ou isit la."
  
  Hayden vale yon son toufe. "Jis eksplike teyori ou a."
  
  "Bon, fre. Mozole Gengis Khan te bati nan 1954. Sa a se yon gwo tanp bati sou yon rivyè nan Ejin Horo, nan sidwès Inner Mongoli. Koulye a, mozole a se aktyèlman yon senotaf - pa gen okenn kò nan li. Men, yo di ke li gen yon headdress ak lòt bagay ki te fè pati Gengis. Chinggis, ki moun ki te toujou asosye ak lide a nan yon mozole olye ke kavo a pi popilè ak wòch tonb, te orijinèlman adore nan uit yourt blan yo, palè tant kote li te orijinèlman te viv. Mozole pòtab sa yo te pwoteje pa wa Darkhad nan Jin yo epi pita te vin tounen yon senbòl nasyon mongòl la. Nan fen a, li te deside aboli mozole yo pòtab epi transfere rlik yo ansyen nan yon nouvo, pèmanan. Orè a anfòm parfe ak plan Lòd la. Kèlkeswa zam yo chwazi pou yo konkeri se andedan sèkèy Gengis, nan mozole sa a."
  
  Hayden te peze pawòl li yo. "Modi enbesil," li te di. "Si ou nan erè..."
  
  "Cur?"
  
  "Sa a se pi bon an ou ka jwenn."
  
  "Lòd la te gen aksè," Dahl te di. "Sa eksplike liy ki nan tèks la."
  
  Hayden souke tèt tou dousman. "Ki distans nou ye de tè a?"
  
  "Vensèt minit."
  
  "E pou lòt ekip yo?"
  
  "Mwen pè pa gen okenn fason pou di si yo entelijan menm jan ak pa w la vre. Yo pwobableman genyen yon espesyalis gwo teknoloji k ap konseye yo." Pran yon poz pou w eksprime rekonesans.
  
  Alicia te gronde: "Modi basti".
  
  "Non". Hayden te kontwole kòlè li. "Mwen te vle di-ki sa ki dènye sou koze entèn?"
  
  "O, egzakteman. Chat la byen fò ak fyè. Gen kèk ekip ki te resevwa bourik yo choute pa jesyon. Gen kèk ki te gen responsablite pou yo fouye alantou sit Hannibal la ankò. Mwen konnen ke Larisi yo ak suedwa yo te tit Burkhan Khaldun, menm jan ou okòmansman. Mossad la ak Chinwa yo trè trankil. franse? Oke, ki moun ki konnen, pa vre?"
  
  "Ou ta pi bon sou sa a," Hayden te di, vwa li lase ak venen. "Paske si ou pa fè sa... mond lan ap soufri."
  
  "Jis ale nan mozole sa a, Miss Jay. Men, fè li byen vit. Lòt ekip ka deja la."
  
  
  CHAPIT KENZ
  
  
  "Ejin Horo Banner," pilòt la te di, toujou nève. "Wit minit rete."
  
  Aranjman yo te fè pou ekip la debake andeyò vil la epi kòmanse charyo a. Yon akeyològ lokal yo te anboche pou ede yo, ki moun ki te sipoze mennen yo nan mozole a. Drake te devine ke li pa te gen okenn lide kisa ki te ka rive lè sa a.
  
  Pou sa ka fèt, elikoptè a ta rete cho ak pare, malgre enkyetid kontinyèl pilòt la sou avyon de gè enfiltrasyon Chinwa.
  
  Yon souflèt ak yon madichon, ak Lè sa a, elikoptè a sispann, bay ekip la tan so. Yo te jwenn tèt yo nan mitan touf raje, touf raje nan forè ki mouri, men yo te kapab fasilman wè chemen an.
  
  Apeprè yon mil desann ti mòn lan manti katye yo nan yon gwo vil. Hayden te pwograme navigatè li a nan kowòdone ki kòrèk yo epi ekip la te fè tèt yo prezantab ke posib. Chinwa yo te bezwen touris, kidonk jodi a yo te resevwa nèf plis. Lauren te konvenki pou l rete ak elikoptè a epi regle koze k ap kontinye.
  
  "Pwochèn fwa," li te rele pandan ekip la prese ale, "Alicia ka fè kèk rezo."
  
  Anglè a soufle. "Èske mwen sanble yon sekretè modi?"
  
  "Mmm, vrèman?"
  
  Drake te bay Alicia yon koud epi l te chichote, "Oke, ou te fè sa semèn pase a, sonje? Pou jwe wòl?"
  
  "Oh wi," li te souri byen klere, "se te plezi. Mwen doute ke wòl Lauren pral menm."
  
  "Ann espere pa."
  
  De yo fè echanj yon souri cho pandan y ap soti nan abri pwovizwa yo epi yo te dirije desann ti mòn lan tou dousman trennen sou vant. Vejetasyon ra ak dezè byento te bay wout ak bilding, ak plizyè otèl ki wo ak bilding biwo yo te kòmanse parèt nan distans la. Wouj, vèt ak pastèl goumen kont syèl ble ak nyaj pal. Drake te imedyatman frape nan ki jan pwòp lari yo ak vil la li menm te, ki jan lajè kèk nan otowout yo te. Prèv pou tan kap vini an, yo te di.
  
  Gade etranj nan premye, men yo pa kapab ede tèt yo, touris yo te dirije nan direksyon pwen rankont la, asire w ke men yo pa janm kite sakado gqo yo. Akeyològ la salye yo nan lonbraj yon gwo estati nwa yon nonm k ap monte yon chwal.
  
  "Anfòm". Dahl souke tèt kavalye a.
  
  Devan yo te kanpe yon fanm mens, wo ak cheve penyen ak yon gade dirèk. "Èske w fè pati yon gwoup vwayaj?" Li te pale ak anpil atansyon, li te chwazi pawòl li yo. "Padon pou angle mwen an. Sa pa bon". Li te ri, ti figi li a leve.
  
  "Pa gen pwoblèm," Dahl te di byen vit. "Li pi klè pase vèsyon Drake a."
  
  "Komik plezi-"
  
  "Ou pa sanble touris," fanm nan te di, kanpe l '. "Ou gen eksperyans?"
  
  "O, wi," te di Dahl, pran men l ', li mennen l' ak yon jès mayanim. "Nou vwayaje mond lan pou chèche nouvo atraksyon ak vil."
  
  "Move fason," fanm lan te di pito jantiyès. "Mozole a sou lòt bò a."
  
  "O".
  
  Drake ri. "Padonnen l '," li te di. "Anjeneral li jis pote bagaj."
  
  Fanm nan te mache devan, l ap redrese do l, ak cheve dwat ki te rasanble nan yon bandeau sere. Ekip la gaye jan yo te kapab, ankò pa vle lakòz yon brase oswa kite dèyè nenpòt souvni ki dire lontan. Dahl te dekouvri ke fanm nan te rele Altan e ke li te fèt tou pre, kite Lachin nan jèn li, epi li tounen jis dezan de sa. Li te dirije yo dirèkteman ak politès epi byento te montre ke yo te apwoche objektif yo.
  
  Drake te wè tèt mozole a ki te pi devan, estati, etap ak lòt eleman ikonik alantou. Lanmò ka pèch nenpòt kote. Travay ansanm, ekip la ralanti fanm nan pandan y ap tcheke pou lòt ekip ak lòt sòlda, pandan tout tan an pretann yo admire View la. Smith te gade dèyè poubèl ak ban ta ka enkyete Altan, men deskripsyon Drake te fè nan 'edisyon trè limite' li te sèlman ogmante kiryozite li.
  
  "Èske li espesyal?"
  
  "O wi, li se youn nan youn."
  
  "Mwen ka tande ou atravè koneksyon an mèrdik," Smith grogne.
  
  "Kijan?"
  
  "An tèm de machin, sa a se edisyon Pagani Huayra Hermes, ki fèt pou Manny Koshbin pa Pagani ak Hermes."
  
  "Mwen dezole. Mwen pa konnen ki sa tout bagay sa yo vle di."
  
  "Li klè". Drake fè yon soupi. "Smith se youn nan yon kalite. Men, pale m de pastan ou pi renmen."
  
  "Mwen vrèman renmen randone. Gen kèk bèl kote nan dezè a."
  
  "An tèm de kan, panse a Smith kòm yon poto tant tranble. Sila a ki toujou ap fè ou nan pwoblèm, men ki toujou ap travay byen yon fwa ou fòme li, epi toujou, men toujou, jere fè ou deranje."
  
  Smith te bougonnen yon bagay sou kominikasyon yo, li te fin fè rekonesans li. Lauren antre nan yon anfòm enkontwolab nan griyen.
  
  Altan te gade Yorkshireman an sispèk, epi answit te vire gade l sou rès ekip la. Mai, an patikilye, evite fanm sa a, kòm si li te eseye kache pwòp orijin li. Drake te konprann sa lòt moun pa t 'kapab. Yon bagay te mennen nan yon lòt, e Mai pa t vle diskite sou ki kote li soti oswa ki jan li te fini isit la. Altan lonje dwèt sou plizyè etap.
  
  "Nan direksyon sa. Mozole a anlè."
  
  Drake te wè yon chemen konkrè ekstrèmman lajè ak ekstrèmman long ki mennen dirèkteman nan etap konkrè long ak apik. Jis anvan etap yo te kòmanse, chemen an te elaji nan yon gwo sèk, nan sant la nan ki te kanpe yon estati ékivok.
  
  "Oke, tip sa a te definitivman yon kavalye," Kinimaka te note.
  
  Gengis Khan, monte yon chwal galope, te kanpe sou yon gwo dal wòch.
  
  Yorgi di: -Dezyèm kavalye a. "Konkèt".
  
  Altan dwe tande dènye fraz la paske li te vire epi li di: "Wi. Khagan la konkeri pi fò nan mond lan li te ye anvan lanmò li. Li se yon wa jenosid, li te inifye tou politikman Wout Swa pandan lavi l, li ogmante komès ak kominikasyon nan tout emisfè lwès la. Li te yon lidè san, terib, men li te trete sòlda fidèl li yo byen e li te mete yo nan tout plan li yo."
  
  "Èske ou ta ka di nou yon ti kras sou sa ki nan mozole a?" Drake te vle prepare. Nan misyon sa yo, vitès te tout bagay.
  
  "Oke, li pa plis pase yon simityè rektangilè, dekore ak dekorasyon ekstèn." Koulye a, Altan te pale kòmsi li te site yon gid touris. "Palè prensipal la se oktogonal e li gen yon estati Gengis ki gen senk mèt ki fèt ak jad blan. Gen kat chanm ak de koulwa, ki sanble ak twa yourt. Gen sèt sèkèy nan Palè Repoz la. Kang, twa mari, katriyèm pitit gason l 'ak madanm pitit gason sa a."
  
  "Yon palè jou ferye," Smith te di. "Epitou son tankou yon kote pou repo."
  
  "Yeees". Altan te rale l, li gade Smith avèk pasyans e li pa t konnen anyen sou tèks yo t ap suiv la.
  
  "Mozole a se darkhads, moun privilejye yo ki veye. Sa a trè sakre pou anpil Mongolyen."
  
  Drake kite yon gwo soupi eksite. Si yo te mal, epi sa a pa te kote dezyèm zam la... Li te pè menm imajine konsekans yo.
  
  Lavi nan yon prizon Chinwa ta pi piti nan pwoblèm yo.
  
  Mache long la te kontinye, premye yon pelerinaj sou chemen an vas, Lè sa a, diseksyon an nan esfè a, yon ti koutje sou figi ansyen jeneral la, ak Lè sa a, yon grenpe kontinuèl moute etap yo wòch. Ekip la te rete nan pozisyon, raman kraze stride, epi li rete toujou ap vijilan. Drake te kontan wè relativman kèk vizitè nan mozole a jodi a, ki te trè itil.
  
  Estrikti a enpresyonan finalman te vin nan vi. Ekip la te kanpe lè yo te rive nan tèt etap la pou pran tout bagay. Altan tann, pwobableman abitye touris yo pran nan moman tranble. Drake te wè yon gwo bilding ki gen relativman ti bòl nan chak bout ak yon pi gwo nan mitan an. Twati kay yo te an kwiv, ak desen. Devan bilding lan te gen anpil fenèt wouj ak omwen twa gwo antre. Te gen yon miray wòch ki ba devan bilding lan.
  
  Altan te mache devan. Dahl tounen gade ekip la.
  
  "Dwat nan kavo a," Hayden te di. "Louvri sa a, jwenn bwat la epi soti. Erezman pa gen kò pou goumen ak. Jan pilòt nou an di, pa gen okenn konba."
  
  Drake te koute pandan Lauren te pataje dènye sou koze a.
  
  "Mwen gen yon gwo zewo gra isit la kounye a, mesye. Mwen se absoliman asire w ke Izrayelyen yo ak Larisi yo soti nan tèt yo, tèks la montre move fason an. DC panse franse yo ap pwoche, petèt yon demi èdtan dèyè ou. Tande ap vin pi difisil kounye a. Nou gen lòt resous ak jis kèk ke trik nouvèl ke NSA a pap janm revele. Suedwa, Chinwa ak Britanik yo enkoni. Jan mwen te di, se yon lit."
  
  "Yon lòt moun?" Drake bay koudèy.
  
  "Komik ou ta dwe mansyone sa. Mwen resevwa entèferans fantom nan yon sous enkoni. Pa gen vòt, pa gen okenn fason pou konfime, men pafwa li sanble ke gen yon lòt moun nan sistèm nan."
  
  "Pa mansyone fantom," Alicia te di. "Nou te gen ase istwa laterè sou dènye operasyon an."
  
  Altan kanpe epi li vire. "Èske ou prè? Mwen pral mennen ou andedan."
  
  Gwoup la souke tèt li epi li avanse. Lè sa a, Drake wè sòlda Chinwa yo kite mozole a, youn nan yo kenbe yon gwo bwat anba bra l ', pami yo te akeyològ.
  
  Chinwa yo te pran zam ak yo, e kounye a, absans touris yo te byen klè nan avantaj yo.
  
  Li pran sèlman yon ti moman anvan lidè yo te vire atansyon li sou yo.
  
  
  CHAPIT Sèz
  
  
  Drake te wè Dal te pwan Altan epi rale l tounen, li te fè yon gwo sote desann etap yo jiskaske yo te pwoteje pa sòlda Chinwa yo. Li jete sak lekòl li atè epi li byen vit dekonpoze pòch deyò a. Travay byen vit epi pa janm gade Chinwa yo, li kanmenm te santi an sekirite. Hayden, Smith ak Me te ame ak pistolè.
  
  Sou kare a devan mozole Genghis Khan, zam yo te leve soti vivan epi rival li te rankontre. Mesye ki t'ap pote bwat la te gen enkyetid. Ekip Chinwa a te konpoze de senk moun e li te deja pouse akeyològ yo reflechi sou kote. Drake leve ti mitrayèt li a epi li tann. Rès ekip la te gaye sou bò l '.
  
  "Tout sa nou bezwen se yon bwat," Hayden rele byen fò. "Mete l atè epi kite l."
  
  Lidè ekip Chinwa a te gen je koulè adwaz gri. "Se ou menm ki dwe ale pwòp fason ou pandan w ap toujou gen chans lan."
  
  "Nou vle yon bwat," Hayden repete. "Epi nou pral pran li."
  
  "Lè sa a, eseye li." Prezantatè a te tradui, ak tout senk Chinwa te avanse pou pi devan synchrone.
  
  "Wow. Nou sou menm bò a."
  
  "O, jis yon blag. Komik. Amerik ak Lachin p'ap janm sou menm bò a."
  
  "Petèt pa," Drake te pale. "Men, nou se sòlda k ap goumen pou pèp la. "
  
  Li te wè ensètitid nan demach lidè a, ti ensètitid nan figi l '. Li dwe afekte yo tout paske ekip Chinwa a sispann nèt. Hayden bese zam li epi fèmen espas sa a menm pi lwen.
  
  "Nou pa ka jwenn kèk baz komen?"
  
  Souke tèt. "Wi, nou te kapab. Men, gouvènman an ak lidè politik yo, teworis ak tiran yo ap toujou kanpe nan wout nou.
  
  Drake te wè tristès sou figi nonm lan ak lafwa absoli nan pwòp mo li yo. Pa gen yon zam oswa yon barik te leve kòm ekip rival yo te eklatman feròs. Se te tout pou dedomajman pou respè.
  
  Drake leve kanpe, kite mitrayèt li nan sak lekòl li, li rankontre atak la tèt-sou. Pwen konekte nan pwatrin li ak bra leve. Jenou an koupe difisil nan zo kòt li. Drake te santi lè a kouri soti nan kò l ', li tonbe sou yon jenou. Atak la te san pitye, jenou ak pwen frape fò ak lapli desann, feròs la kalkile pa ba li okenn chans pou yo tire revanj oswa soulajman. Li te andire doulè a epi li te tann tan li. Lòt sèn te parèt pandan li t ap vire epi li vire. Alicia te plede ak nonm wo a; Hayden ak Kinimaka te goumen ak lidè a. Mai voye advèsè li sou zepòl li epi li frape l anpil soufrans nan sternum la.
  
  Drake te wè yon opòtinite epi li te pran li. Dèyè l 'li tande Thorsten Dahl parèt kòm dabitid, sote anlè eskalye yo; yon prezans aparan ki pa ka inyore. Atakè Drake a pran yon poz pou jis yon ti moman.
  
  Ansyen sòlda SAS la te grenpe sou tè a, balanse janm li epi kenbe opozan li dèyè jenou an. Li tonbe pi devan, li tonbe ajenou. Kòm li te tonbe nan nivo Drake a, Yorkshireman an deklannche yon tèt pwisan. Rèl la ak je elaji te montre jis ki jan li frape di. Kòmando Chinwa a echeye e li apiye sou yon men. Drake leve, li retounen favè a nèt ak jenou ak tèt poke. Te gen kèk boul ak kèk san, men pa gen anyen ki menase lavi.
  
  Dahl te kouri pase, vize advèsè Alicia a. Suedwa a te frape tankou yon towo menm jan Alicia te frape. Atakè li a te frape nan pye l ', li frape fò nan do a nan kou a, tranble ak etoudi. Yo te vire jis nan tan yo wè Mai frape opozan li san konesans ak Lè sa a, jwenn yon nonm ki gen yon bwat.
  
  "Bonjou!" Alicia te kriye lè li wè yo epi li te kòmanse kouri.
  
  Yo te kòmanse kouri, men Smith ak Yorgi te deja kite batay la. "Wè?" Alicia te di. "Fòs nou an se nan nimewo. Mwen te konnen te gen yon rezon ki fè nou te soufri anpil nan ekip modi sa a."
  
  Pi devan, Kenzi bloke sèl lòt wout nonm lan - tounen nan mozole a. Koulye a, ak yon gade sombre ak yon pwèstans soumisyon, li te pran zam nan ke li te deja kenbe.
  
  Drake tcheke zòn nan epi li wè ke Hayden te finalman soumèt lidè gwoup la.
  
  "Pa fè sa!" - li rele nonm lan. "Ou depase nimewo, zanmi."
  
  Hayden leve je l ', li evalye sitiyasyon an, epi answit siye san an nan souflèt li. Kounye a Drake te wè Altan ki t ap tounen moute mach yo pou l te pran yon gade epi li te fè yon soupi poukont li. kiryozite...
  
  Zam nan te rete san mouvman, bwat la te toujou kenbe byen sere, prèske nan yon priz lanmò. Hayden leve, li leve men l, palmis ap fè fas deyò. Yon gwo boule lansan te kanpe ant li ak mesye a, men li te deplase jiskaske li te wè l.
  
  Kenzi avanse depi dèyè. Smith ak Kinimaka sou bò. Pa te gen okenn siy panik nan je sòlda a, sèlman demisyon.
  
  "Okenn moun pa mouri." Hayden lonje dwèt sou sòlda Chinwa yo san konesans ak plenn. "Okenn moun pa oblije. Jis kite bwat la."
  
  Alicia te atire atansyon li. "Men, si ou bezwen yon kalòt, jis fè li gade bon," li te di. "Mwen la".
  
  Mantalite sòlda a pa t 'gen ladann rann tèt. Epi mesye sa a pa t gen okenn kote pou l ale, pa t gen okenn wout pou l sove.
  
  "Zam la," Drake te di, "se yon fo espwa. Ou konnen li ye."
  
  Kòmantè a frape sib la, men ak pistolè a tranble pou premye fwa. Gwo silans la te lonje, epi Drake remake ke yon koup nan mesye bat yo te kòmanse brase. "Ou dwe deside, zanmi," li te di. "Revèy la ap mache."
  
  Prèske imedyatman nonm lan rale yon pistolè epi li kòmanse kouri. Li te vize Hayden, epi apre sa, yon fwa bò kote boule lansan an, li te frape men l 'sou kouvèti a, espere frape l' sou li. Yon souf ak yon plenn te sèl rekonpans li pandan objè a te byen tache, men li te kontinye kouri.
  
  Hayden tann, kenbe atansyon li.
  
  Alicia te chaje soti nan bò avèg li, pijon, epi li te pwan l 'nan ren an nan yon grip rugbi. Mesye a bese, preske kraze an mwatye, tèt li frape zepòl Alicia, bwat la vole sou kote. Hayden te eseye pwan li, kenbe l anvan twòp domaj yo te fè. Yon ti koutje rapid konfime prezans rad Lòd la.
  
  Alicia tape nonm lan san konesans. "Mwen te di ou mwen ta la pou ou."
  
  Ekip la evalye. Chinwa yo te deja deplase. Fransè yo dwe te pre. Yon mo Hayden te mennen Lauren tounen nan konvèsasyon an.
  
  "Move nouvèl, mesye. Franse yo pa wete je yo sou ou, e Ris yo pa wete je yo sou yo. Deplase!"
  
  Merde!
  
  Drake te gade tout wout la tounen desann etap yo ak sou chemen dwat ki mennen nan mozole a. Li te wè moun k ap kouri, yon ekip kat ki prèske sètènman te dwe franse. "Yo modi bon," li te di. "Aktyèlman, li te de fwa kounye a ke yo te vin jwenn nou an premye."
  
  "Nou dwe ale," Smith te di. "Yo pral avèk nou nan kèk minit."
  
  "Ki kote yo ale?" Alicia mande. "Yo bloke sèl sòti a."
  
  Drake remake pye bwa sou kote yo ak gazon an devan. An reyalite chwa a te limite.
  
  "Vini non," li te di. "Epi Lauren, voye yon elikoptè."
  
  "Sou wout mwen".
  
  "Fè li rapid," Smith te di. "Fransè sa yo sou pye yo."
  
  Drake te kouri pou pi devan, kalkile Larisi yo pa t 'kapab twò lwen dèyè. Malerezman, li pa pran tan anvan yon moun te kòmanse tire. Jiskaprezan, tout bagay te ale byen pou yo, yo te wè sa ki pi bon nan relasyon sòlda ak sòlda ak moun ak moun, men chans yo nan yon trèv frajil sa a dire te minim.
  
  Ann fè fas a reyalite yo: Si peyi sa yo te vle travay ansanm ak pataje rekonpans yo, gason ak fanm ki gen pouvwa yo konnen byen ke li ta dwe chemen an pi fasil - e poutan yo kontinye goumen.
  
  Li glise ant pye bwa yo. Ekip la kouri dèyè l ', Hayden sere bwat la òneman ki gen sekrè li kòm-ankò-poko revele. Dahl pandye dèyè, swiv avansman fransè yo.
  
  "Senk minit dèyè nou. Pa gen siy Larisi. Ak Chinwa yo ap reveye. Oke, sa ka kenbe yo tout yon ti jan.
  
  "Elikoptè a nan dis minit," Lauren te di yo.
  
  Alicia te di: "Di l pou l prese prese. "Nèg sa a dwe cho."
  
  "Mwen pral pase sa a."
  
  Drake te pran wout ki pi dirèk, espere yon bon liy kouvèti. Pyebwa yo te lonje nan tout direksyon, tè a te mou ak loamy ak odè rich nan tè a. Kensi te pran yon branch byen epè, li te monte zèpòl pandan l te kouri kòm li ta di: 'Nou pral oblije fè sa.' Premye yon desandan long, Lè sa a, yon grenpe byen file, ak wout la dèyè yo disparèt. Syèl la te apèn vizib ak tout son yo te toufe.
  
  "Mwen jis espere pa gen okenn moun devan nou," Dahl te di.
  
  Kinimaka grunye, peze fò. "Fè moun k ap koute yo konfyans," li te di, byen klè pou l tounen nan epòk CIA li yo. "Yo pi bon pase ou panse."
  
  Drake te wè tou ke yo pa t isit la sou tè a, epi li te gen yon sans jaden fèb. Li te tcheke chak orizon, li gen konfyans ke Dahl ta fè menm bagay la nan dèyè. Apre kat minit yo te kanpe yon ti tan pou koute.
  
  "Jwenn direksyon sou elikoptè sa a?" Hayden te di Lauren.
  
  Nouyòkè a te kapab wè pozisyon yo tankou pwen ble k ap bat yo sou yon eskanè. "Dwat devan. Kontinye."
  
  Tout bagay te trankil; yo ta ka sèl moun nan mond lan. Drake kontinye apre yon ti tan, chwazi etap li ak anpil atansyon. Alicia glise bò kote l, Hayden yon pa dèyè. Rès ekip la kounye a gaye pou ogmante ranje yo. Zam nan te trase epi kenbe yo lach.
  
  Pye bwa yo t ap eklèsi devan yo. Drake te kanpe toupre perimèt ekstèn lan, tyeke tèren an.
  
  "Se yon desandan kout nan yon jaden plat," li te di. "Ideyal pou shredder la. Lanfè, menm yon suedwa ka frape yon sib ki gwo."
  
  "Twa minit jiskaske reyinyon an," Lauren te di.
  
  Hayden te apiye pi pre Drake. "Ak kisa li sanble?"
  
  "Pa gen siy lènmi." Li te monte zèpòl. "Men, dapre ki moun nou ap fè fas ak, poukisa yo ta dwe ye?"
  
  Dahl pwoche. "Se menm bagay la isit la. Natirèlman, yo deyò yon kote, men yo byen kache."
  
  "Epi ou ka asire w ke yo ap dirije wout sa a," Mai te di. "Poukisa nap tann?"
  
  Dahl gade Drake. "Yorkshire pouding bezwen yon repo."
  
  "Yon jou," Drake di, li pran yon dènye gade nan zòn nan. "Ou pral di yon bagay vrèman etonan komik, men jiska lè sa a, tanpri jis pale lè w ap pale."
  
  Yo te soti nan liy pye bwa a, yo te deplase desann yon pant byen file, zèb. Yon briz cho te salye Drake, yon santiman bèl apre ti bouyon pye bwa yo ki te toumante. Zòn nan tout te vid ak kloti pa lwen kote li te fini nan yon teren asfalt byen lwen devan.
  
  "Deplase kounye a," Drake te di. "Nou ka mete yon perimèt sou tè plat."
  
  Men, Lè sa a, lapè a ak vid nan tout zòn nan te detwi. Ekip SPEAR la kouri desann pant lan pandan y ap sou goch yo Larisi yo te vide soti kote yo te kache. Devan yo tou de, abrite pa yon Achera byen lwen nan pye bwa, franse yo tou te vin nan vi.
  
  Omwen se te opinyon Drake sou bagay sa yo. Yo sètènman pa t 'mete etikèt non, men karakteristik feminen yo ak konpòtman yo te frapan diferan.
  
  An menm tan an, elikoptè yo parèt nan syèl la anwo yo.
  
  "Oh kaka".
  
  Sou bò goch li, Ris la tonbe sou yon jenou epi li mare zam fize a sou zepòl li.
  
  
  CHAPIT DISÈT
  
  
  Drake te vire nan mitan etap la epi li te louvri dife. Bal li yo te chire zèb ki ozalantou sòlda elit la, men li pa t kraze preparasyon li yo. Lansè wòkèt la pa janm te balanse; levye ki kenbe l lan te rete fèm. Kanmarad li yo te vante bò kote l, yo te retounen dife. Drake toudenkou te jwenn tèt li nan yon mond plen ak danje.
  
  Franse yo kouri ak tout fòs yo tou dwat nan direksyon elikoptè aterisaj la. Drake, ansanm ak Dahl ak Smith, te kenbe Larisi yo nan bè ak sou gad. Figi pilòt la te vizib, konsantre sou sit aterisaj la. Alicia ak May pa t ralanti ditou e yo te fè yon siy pou yo te atire atansyon li.
  
  Bal koupe nan lè a.
  
  Drake frape youn nan Larisi ak zèl li, li voye l sou yon jenou. Vwa Hayden te boom sou kominikatè a.
  
  "Pilòt, pran aksyon pou evite! Lauren, di li yo gen misil!
  
  Drake, Dahl ak Smith bat kontenjan Ris la, men yo te rete twò lwen pou fòme byen, espesyalman pandan y ap deplase. Pilòt la leve je l, figi l sezi.
  
  RPG a te tire, misil la te vole soti ak yon sif nan lè ak yon bang byen fò. Drake ak lòt moun yo te kapab sèlman gade san fòs pandan li te kite yon santye nan lè a epi li te vole san erè dwat nan direksyon elikoptè a. Pilòt la te panike anpil, li te fè yon mannèv evazyon byen file, li te panche elikoptè a, men misil ki te pase a te twò vit, li te frape anba a epi li te eksploze nan yon nwaj lafimen ak flanm dife. Elikoptè a panche epi tonbe, moso yo tonbe epi yo te pote ale pi lwen pase chemen vòl li.
  
  Se sèlman pandan li te gade ak enkredilite, dezespwa ak kòlè nwa ke li te wè ki kote trajectoire terib li a ta mennen.
  
  Franse yo te wè l ap vini epi yo te eseye dispèse, men elikoptè ki te fè aksidan an te fè aksidan sou tè a nan mitan yo.
  
  Drake tonbe atè, antere tèt li nan tèritwa a. Flanm dife wouj ak zoranj te monte e soti, ak lafimen nwa te monte nan syèl la. Gwo elikoptè a te ateri sou yon sèl moun; li menm ak pilòt la te mouri imedyatman. Lam rotor prensipal la te dekole epi li ale dwat nan twazyèm defisi a, tèlman vit ak toudenkou ke li pa t konnen anyen sou li. Drake leve je l ', li wè yon gwo moso nan debri boule tonbe sou lòt la. Fòs souflèt la fè l tonbe nan pye l, li voye l tounen yon douzèn etap, apre sa li sispann tout mouvman.
  
  Se sèlman de franse ki te siviv; majorite ekip la te bat nan yon ensidan malere. Drake te wè youn nan yo ki t ap trennen lwen dife a ak yon men boule, e lòt la, ki t ap tranble, ki t ap pwoche. Yon jan kanmenm, yon sèl nan dezyèm jere yo gen tan pwan zam la epi an menm tan an ede kamarad li ale.
  
  Drake vale kòlè li epi li kontinye kenbe konsantrasyon li byen sere. Sèl mwayen pwodiksyon yo te detwi. Hayden toujou kenbe kout lib la, men kounye a Larisi yo te kouri nan direksyon yo ak entansyon absoliman evidan. Nonm ki gen rp la te toujou vize sou debri yo, tankou si li te kontanple yon dezyèm grèv.
  
  Drake leve kanpe, ekip la leve avè l. Deplase lwen Larisi yo nan direksyon dife a, yo te etabli yon rezo abri ki te fòse lènmi yo kouche ba. Drake ak Dahl tou de frape mesye yo, yo voye yo etandu atè. Flanm dife yo te anglouti yo pandan yo pwoche, yo te tande yon gwo krak ki soti anndan an. Drake te santi li lave sou figi l 'ak Lè sa a, bese dèyè bò avèg li. Fransè ki rete yo te deja byen lwen, lite ak blesi yo ak pèt yo, e klèman soti nan konfli a pou le moman.
  
  Drake vire sou yon jenou, li peze bouton kominikasyon an.
  
  "Elikoptè a ap ateri," li te di pou konfime sa a Lauren, apresa, "Nou bezwen yon lòt mwayen pou evakye kounye a."
  
  Repons lan te muet. "Sou li".
  
  Ekip la te kontinye fè bak, ogmante distans ki genyen ant obstak la flanm dife ak lènmi an apwoche. Ekstrèmman ak kalman, RPG Ris la te tire yon lòt fize sou elikoptè a ki deja detwi, voye plis kolòn nan flanm dife ak shrapnel nan lè a.
  
  Drake te santi yon moso metal soti nan zepòl li epi li vire soti nan enpak la. Dahl te gade dèyè, men Yorkshireman an souke tèt li, "Mwen anfòm."
  
  Alicia te montre yo nan direksyon kloti ki lwen la. "Wout sa a se sèl opsyon. Deplase, moun!"
  
  Hayden nivele bwat la epi li kouri. Smith ak Kinimaka te rete dèyè, kenbe dife ant yo menm ak Larisi yo. Drake te tcheke zòn ki devan an, li toujou pare pou nouvo sipriz epi li t ap tann pi move a. Chinwa yo te yon kote, ak Izrayelyen yo, Suedwa ak Britanik yo te sou alèt.
  
  Vitès yo te separe yo ak Larisi ki t ap kouri dèyè yo, epi yo te rive nan kloti a avèk tan pou yo rezève. Alicia ak Me te pran yon chemen kout epi yo te jwenn yo sou lòt bò a, akote yon teren asfalt de liy ki te disparèt nan tou de direksyon nan yon dezè ki sanble. Lauren pa t 'ankò tounen vin jwenn yo, men yo te kite l' nan pwòp aparèy li, konnen ke DC ta ede.
  
  Drake pa te ranpli ak anpil konfyans. Li pa t blame Lauren-Nouyòkè a te sou dlo pwòp, men pa gen anyen nan misyon sa a jiskaprezan te di l ke gason ak fanm ki te chita an sekirite epi cho nan Kapitòl la te gen do yo konplètman kouvri.
  
  Alicia al kouri. Se te yon senaryo de pli zan pli etranj. Drake te konnen ke Larisi yo dwe te gen yon kalite kouvèti. Petèt li te sou wout la.
  
  "Gade la," Kenzi te pale.
  
  Apeprè yon demi mil pi devan, yon utilitèr nwa te sispann pran franse a ki gen difikilte. Pandan yo t ap gade, machin nan te rapidman akselere a san katreven mil pa èdtan, chaje de ouvriye epi li te ale akselere ak yon grin.
  
  "Pòv salo," Dahl te di.
  
  "Nou dwe enkyete sou tèt nou," Smith te di. "Oswa nou pral vin 'pov salo' tou."
  
  "Grumpy gen yon pwen," Alicia te di, gade nan tout direksyon. "Seryezman, nou pa gen okenn kote yo ale."
  
  "Antere bwat la." Kinimaka lonje dwèt sou yon Achera nan pye bwa ki jis nan wout la. "Tounen pou sa pita. Oswa mande Lauren voye yon lòt ekip."
  
  Drake te gade Dahl. "Pa ta dwe twò difisil, huh?"
  
  "Twò riske," Hayden te di. "Yo ta ka jwenn li. Antsepte mesaj la. Anplis, nou bezwen enfòmasyon sa yo. Lòt ekip ka deja ap dirije nan direksyon twazyèm kavalye a."
  
  Drake bat je. Li pa t 'panse sou li. Yon ne nan tansyon te kòmanse pulsasyon dwa nan mitan an nan fwon li.
  
  Alicia te plenyen: "Mwen pa janm panse mwen ta kase nan fout Lachin.
  
  "Sa a se youn nan kat kwen tè a," Dahl te di li. "Se konsa, pran rekonfò nan sa a."
  
  "O, mèsi, mesye. Mèsi pou sa. Petèt mwen pral achte yon kondominyòm."
  
  Larisi yo deja sou wout la. Drake te kapab wè youn nan yo t'ap rele nan radyo. Lè sa a, gade li te deplase pase Larisi yo epi li te eseye konsantre sou yon bagay k ap deplase nan distans la.
  
  "Petèt sa a se machin yo," Dahl te di, kouri epi gade dèyè an menm tan an.
  
  Yorgi te ri, je l tankou yon malfini. "Mwen espere sa. Epi dis ane de sa ou te ka gen rezon."
  
  Drake fèmen je l. "Hey, se yon otobis."
  
  "Kontinye kouri," Hayden te di. "Eseye pa gade enterese."
  
  Alicia ri. "Kounye a ou te fè li. Mwen pa ka sispann gade. Eske ou janm fè sa? Ou konnen ou pa ta dwe gade yon moun epi jwenn ke ou pa ka fout gade lwen?"
  
  "Mwen jwenn li tout tan an," Dahl te di. "Natirèlman".
  
  "Oke, yon Muppet abiye an kwi se yon bagay ki ra," Drake entèfere.
  
  Bis la te klere jòn ak modèn ak kouri pase Larisi yo san yo pa ralanti. Drake te apresye vitès li, chofè ak pasaje yo, men li te konnen yo pa t gen okenn chwa. Yo te yon bon kèk kilomèt de nenpòt gwo vil. Pandan bis la t ap pwoche epi Larisi yo t ap gade l, ekip SPEAR la te bloke wout la.
  
  "Rantanti," Alicia te di.
  
  Smith te ri sibitman. "Sa a se pa Kansas. Li p'ap konprann ou."
  
  "Lè sa a, yon lang inivèsèl." Alicia leve zam li malgre Hayden te reflechi.
  
  "Pi vit," te di Dahl. "Avan li sote nan radyo."
  
  Otobis la te ralanti e li te vire yon ti kras, fen devan lajè a te glise nan offside. Larisi yo te deja kouri. Drake te pouse pòt la louvri, li fè yon siy pou chofè a ouvri li. Figi nonm lan te pè, je l lajè e li t ap flote ant sòlda yo ak pasaje li yo. Drake te tann jiskaske pòt la ouvri epi answit te avanse, lonje men l.
  
  "Nou jis vle ale pou yon woulib," li te di osi kalme ke li te kapab.
  
  Ekip la te pran mitan bis la. Dahl se te dènye a sote epi li tape chofè a sou men an.
  
  "Avant!" Li lonje dwèt sou wout la.
  
  Larisi yo te pa plis pase yon santèn yad dèyè, zam leve pandan chofè a peze pye l 'atè a. Aparamman li te kenbe yon je sou miwa bò kote l 'yo. Bis la te kòmanse deplase, pasaje yo vole tounen. Drake kenbe. Alicia te mache dèyè bis la pou evalye kouri dèyè a.
  
  "Yo pran fòs"
  
  Drake fè Dahl yon siy. "Di Keanu pou l fè vit lanfè!"
  
  Suedwa a te parèt yon ti kras jennen, men li te pale ak chofè bis la. Machin nan tou dousman pran vitès. Drake te wè Alicia tranble epi li vire byen vit, li t ap rele nan men pasaje bis yo.
  
  "Kanna desann! Kounye a!"
  
  Pè rp, Drake tou tonbe. Erezman, bal yo sèlman frape dèyè machin nan, tout pase nwit lan nan chasi a. Li soupi ak soulajman. Li evidan, Larisi yo te avèti sou viktim sivil yo. Omwen se te yon bagay.
  
  Yon fwa ankò, machinasyon politik ki dèyè plan chak ekip elit te vin nan tèt ou. Se pa tout ekip ki te patwone pa eta a; ak kèk dirijan pa menm konnen sa k ap pase. Yon fwa ankò panse li tounen nan franse yo - ak sòlda yo mouri.
  
  Yo fè travay yo.
  
  Bis la rale lwen Larisi yo, li pran vitès sou wout la, tout ankadreman li yo tranble. Drake rilaks yon ti kras, konnen ke yo t ap tounen nan direksyon Ejin Horo nan direksyon yo t ap dirije a. Chofè a te negosye yon vire lajè, byen bale. Drake te vire pandan Alicia te kite yon rèl ki ba soti nan chèz dèyè a.
  
  Apre sa, yo te wè yon elikoptè nwa ki te fè pati Larisi yo, swooping desann pou ranmase yo.
  
  Vwa Hayden te ranpli koneksyon an. "Yo pa pral atake."
  
  Drake boure bouch li. "Likid op. Lòd yo ap chanje."
  
  "Epi yo ka toujou pouse otobis la sou wout la," Dahl reponn. "Ki distans li ye nan vil la?"
  
  "Uit minit," Lauren reponn.
  
  "Twò lontan". Dahl te mache desann ale nan dèyè machin nan vitès epi li te kòmanse eksplike pasaje yo ke yo ta dwe avanse. Kèk moman te pase epi answit li rejwenn Alicia.
  
  "Bonjou Torsti. Epi mwen te toujou panse chèz dèyè yo te jis pou bo."
  
  Suedwa a te fè yon son toufe. "Èske w ap eseye fè m vwayaje malad? Mwen konnen ki kote bouch sa yo te ye."
  
  Alicia ba li yon bo. "Ou pa konnen ki kote yo te ye."
  
  Dahl siprime yon souri e li fè siy kwa a. Yon elikoptè Ris te ateri yon ti tan pandan sòlda yo monte, plane sou pist la. Otobis la te kouvri kèk distans epi li te vire ant yo, epi Alicia ak Dahl te egzamine lè a.
  
  Drake te gade deyò pou franse kap kouri devan yo, men li te doute si yo ta eseye atake. Yo te kèk nan kantite ak lite ak pèt. Yo surestime. Li t ap fè plis sans si yo te ale tou dwat nan twazyèm siy la.
  
  Poutan, li te gade.
  
  Vwa Lauren te vin nan kominikatè a. "Sis minit. Eske nou gen tan pou nou pale?"
  
  "Sou kisa?" Smith gwonde, men li pa di anyen ki enflamatwa.
  
  "Twazyèm Kavalye a se yon mistè, yon moun Lòd la te voye nan labou a dlo yo. Endyen pi popilè yo enkli Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, men ki jan ou fè jwenn pi move moun ki te janm viv la? Epi li te pi popilè." Li fè yon soupi. "Nou toujou ap tcheke. Sepandan, think tank la nan Washington toujou nan yon bout mouri. Mwen te di yo li ta ka pa tèlman mal."
  
  Drake pran yon souf soulajman. "Wi, mon amour. Se pa pi move bagay ki ka rive, "li te di. "Sa a ta dwe ralanti lòt nasyon yo."
  
  "Li pral definitivman rive. Nan lòt nouvèl, nou panse ke nou te fann kat kwen tè a."
  
  "Eske ou genyen?" Mai te di. "Sa a se yon bon nouvèl."
  
  Drake te renmen egzajere tipik li. "Kwoke la, Mai."
  
  "Wi, mwen pa vle sote sou chèz mwen an ak eksitasyon," Alicia te ajoute sèk.
  
  Mai pa t diy pou l reponn. Lauren te kontinye kòmsi pa t gen anyen ki te di, "Tann yon minit, mesye. Mwen te jis di ke Chinwa yo tounen nan li. Omwen de elikoptè ap dirije nan direksyon ou."
  
  "Nou nan yon otobis Chinwa," Yorgi te di. "Èske nou p ap an sekirite kont yo omwen?"
  
  "Se yon ti kras nayif," Kenzie te di. "Gouvènman yo pa pran swen."
  
  "Malgre jeneralizasyon an twòp," Hayden te ajoute. "Kenzie gen rezon. Nou pa ka sipoze yo p ap monte nan otobis la."
  
  Pawòl pwofetik, Drake te panse, pandan yon ti tach nwa te grandi nan syèl la ble devan bis la.
  
  Alicia di, "Larisi yo isit la."
  
  Li te vin pi difisil.
  
  
  CHAPIT DIZUIT
  
  
  Elikoptè te vole devan ak dèyè. Drake te gade zwazo Chinwa a t ap desann prèske sou asfalt la anvan li te nivelman epi li te pran direksyon otobis la.
  
  "Yo ap fòse nou fè aksidan," li te di, epi lonje dwèt sou chofè a pè. "Non non. kontinye!"
  
  Motè otobis la gwonde epi kawotchou yo te briye atè. Plizyè moun ki te gen anpil moun devan yo te deja kòmanse rele byen fò. Drake te konnen ke Chinwa yo pa ta fè espre fè aksidan yon elikoptè, men li te difisil transmèt konesans li bay pasaje yo.
  
  Chofè a fèmen je l byen sere. Bis la vire.
  
  Drake te madichon epi li te rale nonm lan lwen juchye li a, li te pwan volan an. Smith te ede mesye a epi li te mennen l ale nan pasaj la. Drake vole dèyè volan bis la, mete pye l sou pedal gaz la epi kenbe men l byen fèm sou volan an, kenbe l nan yon liy parfe dwat.
  
  Nen elikoptè a te pwente dirèkteman sou yo, espas sa a te byen vit fèmen.
  
  Rèl yo te tande soti dèyè ak sou kote yo. Koulye a, Smith te oblije kenbe chofè a. Drake kenbe.
  
  Kominikè a te kòmanse krake. "Vini non, Keanu kochon mwen," Alicia soufle. "Larisi yo pratikman sou nou-"
  
  "Chelen," Kenzi kase tounen. "Rete Poze. Eske ou te gade fasad la?"
  
  Krim Alicia te repete nan tout bis la.
  
  "Panse?" Drake mande nan dènye segonn.
  
  "Sa a se pa reyèlman yon reyinyon konsèy!"
  
  Drake te kenbe lafwa li, eksperyans li ak gouvènè l. Manifestasyon byen fò plen zòrèy li. Kadav yo tonbe sou planche bis la. Menm Smith te kriye. Nan dènye moman sa a, elikoptè Chinwa a panche sou bò dwat, ak elikoptè Ris la frene, patin yo prèske frape dèyè bis la. Alicia sifle epi Dal raje gòj li.
  
  "Mwen vrèman kwè ke nou te genyen wonn poul sa a."
  
  Drake te kontinye kondwi, li te wè yon lòt vire lajè devan. "Epi bonis la se ke nou pa fri oswa kroustiyan."
  
  "Sispann li," Kinimaka te di. "Mwen deja grangou."
  
  Alicia touse. "Se jis yon elikoptè Chinwa fou."
  
  "Yo ap tounen," Hayden te di.
  
  "Ou mesye yo ap apwoche katye vil la kounye a," Lauren te di. "Men, li toujou yon kondwi twa minit soti nan nenpòt sant popilasyon desan."
  
  Drake kouri al jwenn kominikatè a. "Vini non, moun! Ou dwe fè yo pè pou sa!"
  
  Kenzi te mache nan direksyon pòt dèyè yo, li t'ap rele byen fò, "Èske gen yon moun isit la ki gen yon katana?"
  
  Pawòl li yo te rankontre ak regards vid, ak de oswa twa moun ofri chèz yo. Granmoun nan je gran lonje yon men ki tranble kenbe yon sak nan bagay dous.
  
  Kenzi fè yon soupi. Drake te frape switch la pou ouvri pòt yo. Nan yon moman, fanm Izraelyen an kole kò l deyò, te pwan kwen fenèt la, answit do kay la epi rale tèt li sou do kay bis la. Drake te kondwi machin nan san pwoblèm ke li te kapab, evite gwo twou a, respire pwofondman kòm li te konprann responsablite li soti nan aksyon Kensi a.
  
  Lè sa a, nan retwovizè a, li wè Dal vole vin jwenn li.
  
  Oh kaka.
  
  Avèk konsantrasyon entans, li te kenbe li fiks.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl te monte sou do kay bis la. Kensi lonje men l, men li souke tèt li pase l.
  
  "Pi vit!"
  
  Elikoptè Ris la te pran altitid e kounye a li te plonje ankò, fwa sa a nan yon ang twa ka sou devan an. Li te kapab wè yon nonm pandye nan chak bò, vize yon zam, pwobableman vize nan wou yo oswa menm chofè a.
  
  Li imedyatman vire, kap chèche elikoptè Chinwa a. Li pa t lwen. Plonje sou bò gòch la, te gen tou moun ki vize zam yo soti nan pòt yo. Lefèt ke Chinwa yo pa t 'te tire lou sou pwòp otobis yo te okòmansman ankourajan, men li te apeze pa realizasyon an ke yo te bezwen bwat Hayden te kenbe a, epi yo te bezwen li entak.
  
  Kensi te chita sou do kay bis la, li te tande van an ak mouvman, epi li gaye jenou l. Apre sa, li leve zam li, li konsantre sou elikoptè a. Dahl te espere ke li pa ta menm eseye fim li, li ta tou senpleman fè pè tirè yo. Larisi yo pa montre okenn kontrent sa yo, men Kenzi dezespereman te vle chanje.
  
  Dahl te evalye elikoptè ki t ap pwoche a. Chaje nan rebò a, li pa t 'sèlman ajil, men trè danjere. Dènye bagay li te vle se te lakòz nenpòt kalite aksidan, kite pou kont li yon sèl ki ta ka enplike frape yon otobis.
  
  Kawotchou devan yo rebondi sou yon twou, sa ki lakòz yon "regrèt" nan men Drake. Dahl pa tande anyen lòt bagay eksepte bri lè k ap kouri ak gwonde elikoptè a. Piki a rebondi sou metal la bò kote janm dwat li. Suedwa a te inyore sa a, te pran vize ak tire.
  
  Bal la dwe frape sib li paske mesye a lage zam la epi li fè bak. Dahl pa t 'kite sa a kraze konsantrasyon l' ak tou senpleman tire yon lòt kout bal nan papòt la louvri. Elikoptè a te vire dirèkteman nan direksyon l ', byen vit apwoche, ak fwa sa a Dahl reyalize ke jwe lach se te yon move lide.
  
  Li lage tèt li sou do kay bis la.
  
  Elikoptè a te kriye anlè, li te koupe espas li te jis kite a. Li pat gen manyablite pou l vire nan direksyon Kensi, men li te ase pre pou l jete l sou kote.
  
  Nan kwen twati bis la!
  
  Dahl glise epi rale pi devan, ap eseye rive jwenn li nan tan. Kenzi te sispann tonbe li, men li te pèdi kontwòl zam li a; sepandan, momantòm te fè l vole soti nan otobis ki gen vitès la pou l ale sou wout san pitye ki pi ba a.
  
  Zwazo Chinwa a panche sevè, li antre nan yon sèk. Ris la te tire anlè, bal pèdi a pèse metal la toupre kwis dwat Dahl. Kò Kenzi te glise sou bò bis la, epi li te mete tout kò l nan yon dènye so dezespere, bra lonje.
  
  Li te jere vlope men dwat li nan ponyèt twitching li; prese byen sere epi tann pou embesil la inevitab.
  
  Li te vini, men li te kenbe, lonje nan limit la. Briyan, metal lis la te travay kont li, sa ki pèmèt kò li glise nan direksyon kwen an, pwa Kenzi a rale yo tou de desann.
  
  Rèl te vin sou comms yo. Ekip la te kapab wè janm Kenzi k ap flannen deyò youn nan fenèt bò yo. Dahl te kenbe ak tout fòs li, men ak chak moman kò li te glise pi pre ak pi pre kwen difisil sa a.
  
  Pa te gen okenn grip sou do kay la nan otobis la ak pa gen anyen yo pwan sou. Li te ka kenbe, li pa t ap janm lage, men tou li pa t ka jwenn okenn sipò pou leve l. Vwa Drake te vin nan kominikatè a.
  
  "Ou vle m sispann?" Byen fò, pa sèten, yon ti kras enkyete.
  
  Dahl li emosyon byen. Si yo te sispann, yo t ap frape anpil pa ni Larisi yo ni Chinwa yo. Pèsonn pa konnen ki rezilta a pral ye.
  
  Vwa Lauren kase. "Padon, mwen jis resevwa yon mesaj ke suedwa yo ap vin jwenn ou. Kounye a li se yon gaye kat fason, moun.
  
  Dahl te santi pwa a lonje misk li yo. Chak fwa bis la te rebondi, yon lòt pous nan kò l 'ta glise nan kwen an, ak Kenzi ta tonbe yon ti kras pi lwen. Li te tande vwa Izrayelyen an soti nan yon kote anba.
  
  "Kite ale! Mwen ka fel!"
  
  Pa janm. Yo t ap vwayaje a swasant mil pa èdtan. Kensi te konnen li pap kite l ale e li pat vle yo tou de tonbe. Dahl te santi plis respè pou li. Kè ke li te konnen te antere byen fon jis leve yon ti kras pi pre sifas la.
  
  Son bòt li yo frape fenèt yo te fè pwòp kè l bat pi vit.
  
  Yo te glise ansanm, Kenzi desann bò a ak Dahl sou do kay la nan bis la. Li te eseye pwan kwen ki graj ki te kouri sou kwen an, men li te twò piti epi li koupe kò l '. Li pa wè okenn espwa, li rete kole sou li pou tout tan li te kapab, riske tout bagay.
  
  Pwatrin li te deplase nan direksyon falèz la, glise inexorableman. Je l' te rankontre Kenzi a, gade anlè. Echanj yo te san mo, san ekspresyon, men pwofon.
  
  Ou dwe kite m 'ale.
  
  Pa janm.
  
  Li rale ankò, sèlman nan glise pase pwen an pa retounen.
  
  Men fò te kenbe tou de ti towo bèf li yo, men ki te kapab sèlman pou Mano Kinimaka.
  
  "Gotcha," te di Hawaiian an. "Nou menm mesye yo pap ale okenn kote."
  
  Awayiyen an te sipòte Dahl epi tou dousman rale l lwen tonbe li. Dahl te kenbe Kensi byen sere. Ansanm yo tou dousman te fè wout yo nan sekirite.
  
  Anwo a, elikoptè yo te plonje pou dènye fwa.
  
  
  * * *
  
  
  Drake te konnen Kinimaka te kenbe zanmi l yo byen, men li te toujou ezite vire bis la twò sevè. Larisi yo ak Chinwa yo te avanse nan direksyon opoze, san dout konnen ke sa a ta dwe dènye apwòch yo.
  
  Son fenèt ki te kraze te di l ke lòt yo pa t kanpe san fè anyen konsa. Yo te gen yon plan.
  
  Soti nan dèyè, Alicia, Smith, Me, Hayden ak Yorgi yo chak pran yon fenèt ki soti nan diferan kote nan bis la epi yo kase li. Pran vize sou elikoptè ki apwoche yo, yo louvri gwo dife, ki te fòse yo byen vit devye sou bò. Liy pye bwa a te fini ak Drake te wè bilding devan yo.
  
  Rezo wout, wonpwen. Kout kout kònen dèyè l ', ranpli bis la; elikoptè nwa te pran nan syèl la.
  
  Li soupi ak soulajman.
  
  "Nou ap siviv," li te di. "Pou goumen yon lòt fwa."
  
  Lauren entèwonp. "Suedwa yo fè bak tou," li te di. "Men, mwen toujou jwenn yon ti jan nan yon halo nan siyal la. Yon bagay ant Washington, jaden an ak mwen. Sa a se etranj. Prèske kòm si... tankou si..."
  
  "Kisa?" - Mwen mande. Drake mande.
  
  "Se tankou gen yon seri diferan nan kominikasyon k ap pase. Gen yon lòt bagay nan jwe. Yon lòt ankò..." li ezite.
  
  "Ekip?" Drake fini.
  
  Hayden bougonnen byen fò. "Sa a son ridikil."
  
  "Mwen konnen," Lauren reponn. "Mwen vrèman fè sa, e mwen pa ekspè. Si sèlman Karin te isit la, mwen sèten nou ta gen yon bagay pi bon."
  
  "Èske ou ka kenbe nenpòt dyalòg?" Hayden mande. "Menm jis yon ti kras?"
  
  Drake te raple yon mansyone pi bonè nan SEAL Team 7, tande sèlman pa Dahl ak tèt li. Li te panse ankò ke tout kominikasyon yo te kontwole.
  
  "Èske nou ka sispann sa a pou yon ti tan?" - li mande. "Epi èske w ka jwenn yon pi bon fason pou nou soti isit la?"
  
  Lauren te sonnen soulaje. "Natirèlman, nan kou," li te di. "Ban m 'yon minit."
  
  
  CHAPIT DIZNEF
  
  
  Hayden Jay te tann plizyè èdtan jiskaske ekip la te an sekirite nan yon ti abri satelit nan Taiwan anvan li te kite katye yo restrenn pou fè apèl la.
  
  Objektif li: kontakte Kimberly Crowe.
  
  Li te pran yon ti tan, men Hayden te pèsevere. Li te jwenn yon kwen trankil dèyè kay la, akoupi epi tann, ap eseye anpeche tèt li vire. Li te difisil pou jwenn anyen pèmanan nan lavi li pou rete kole sou deyò ekip la. SPIR te vin tounen lavi li, sans lavi li, epi, kòm konsekans sa a, li tou senpleman pa te gen okenn koneksyon pèsonèl, pa gen anyen eksepte travay. Li te panse tounen nan toubiyon nan avanti yo te pataje ansanm - soti nan Odin ak Pòtay Lanfè yo, nan Babilòn ak Pandora, eksplozyon nikleyè a ki te prèske detwi New York, ansyen separasyon li ak Ben Blake, ak dènye separasyon li ak Mano Kinimaka. . Li te fò, twò fò. Li pat bezwen tèlman fò. Ensidan ki pi resan ak trezò Enka a nan Perou te afekte li tou de mantal ak fizikman. Pa janm anvan li te tèlman choke nan nwayo a.
  
  Koulye a, li avèk kalm rekonsidere. Pon yo te ka boule epi li ta dwe gwo. Men, si li reyèlman te vle chanje, si li te vle plis nan lavi li, li te dwe modi asire w anvan li te pran plonje nan ak riske blese nenpòt moun ankò. Ke se Mano sa a oswa yon lòt moun.
  
  Mwen pran swen. Mwen vrèman vle. Ak pwochen fwa mwen bezwen asire w ke mwen rete fidèl ak sa mwen finalman vle.
  
  Soti nan lavi. Pa san travay. Ekip SPEAR la te reyini e te fè yon bon travay, men pa gen anyen ki te dire pou tout tan. Lè a ap vini-
  
  "Mis Jay?" - di vwa robo a. "Mwen ede w kounye a."
  
  Hayden mete tout bagay ansanm. Vwa kap vini an sou liy lan te fè pati Minis defans la.
  
  "Ki pwoblèm nan, ajan Jay?" Lakonik, trankil, detache. Crowe te sanble yo te sou kwen.
  
  Hayden te pran tan pou l konnen kijan pou l te poze kesyon prensipal li a. Li deside antere l nan kaka epi wè sa Qrow ranmase sou.
  
  "Nou te soti nan Lachin epi nou te resevwa yon dezyèm bwat. Ekip la ap teste sa a kounye a. Rapò ap vini byento, pa gen dout. Pa te gen okenn viktim, byenke te gen anpil koupe ak ematom. Se pa tout ekip rival ki ostil..." Li te mande yon ti tan si Qrow ta pran Garnier an, epi answit kontinye, "Gen peyi ki pi agresif pase lòt. Franse yo te pèdi omwen twa. Yon Ris blese. Èske ta ka gen yon lòt ekip ki pi sekrè? Nou te tande ti bout nan koze sekrè Ameriken, ki, nan kou, pwouve pa gen anyen. Britanik yo sou bò nou an, oswa konsa li sanble, ak Drake gen kèk enfliyans sou yo. Kounye a nou nan kay sekirite a, n ap tann tank la pou chèche konnen kote twazyèm kavalye a."
  
  Koulye a, li te kanpe epi tann.
  
  Qrow kenbe rezèv li. "Yon lòt bagay?"
  
  "Mwen pa kwè nan sa". Hayden te santi l desi lè efò li yo te rive nan anyen. Li te mande si li ta dwe pi dirèk.
  
  "Mwen an kontak konstan ak moun nan Washington," Crowe te di. "Pa bezwen kenbe m 'afiche."
  
  "Oh, ok. Mèsi".
  
  Hayden te kòmanse siyen. Se sèlman lè sa a ke Qrow te voye yon demann w pèdi inosan sou liy lan.
  
  "Tann. Ou te di ou te panse yon moun ta ka imite Ameriken yo? Yon kote nan yon jaden?
  
  Hayden pa t di anyen konsa. Men, nan tout enfòmasyon enpòtan sa yo, Qrow sèlman kenbe yon sèl bagay. Li te fòse yon ri. "Li sanble se konsa. Nou te tande l sou tè a." Li pa t mennen Lauren nan sa. "Natirèlman, nou konnen pa gen yon dezyèm ekip, kidonk petèt sa a se youn nan lòt peyi ki sèvi ak ansyen fòs espesyal Ameriken oswa menm mèsenè."
  
  "Yon eleman minè nan yon gouvènman etranje k ap itilize pèsonèl Etazini?" Qrow sifle. "Li ta ka, Ajan Jay. Petèt ou gen rezon. Natirèlman," li te ri, "pa pral gen yon dezyèm ekip."
  
  Hayden te koute plis pase mo. "Epi kilè nou pral tounen? Nan kisa nou pral tounen?
  
  Qrow te rete an silans, sa ki te di Hayden ke li te konnen egzakteman sa yo te mande. "Yon bagay nan yon moman," li te finalman te di. "Premyèman, sa yo rele Riders of the Order yo dwe jwenn ak netralize."
  
  "Sètènman". Hayden te konnen tou ke se te dènye chans li pou l pale dirèkteman ak Qrow, kidonk li te deside ale yon ti kras pi lwen. "E si nou tande pale Ameriken ankò?"
  
  "Ki moun mwen ye, yon ajan jaden? Fè fas ak li."
  
  Qrow dekonekte apèl la, kite Hayden fikse sou ekran telefòn selilè li pandan plizyè minit, kounye a re-evalye non sèlman tèt li, men entansyon peyi li a.
  
  
  * * *
  
  
  Drake te pwofite repoze pandan Yorgi, Mai ak Kinimaka te fè fas ak nouvo bwat la. Lefèt ke li te soti nan mozole Gengis Khan a ak kouche nan mitan afè pèsonèl figi lejand la sèlman ogmante reverans ak ki yo trete li. Senbòl ki klè e ki fè mal nan tèt la te pwouve ke yon fwa li te fè pati Lòd Jijman Dènye a.
  
  Kinimaka etidye chato la. "Mwen sèten Lòd la yon fwa te gen yon plan pou bay kle yo," li te di. "Men, lavi te antrave." Li te souri.
  
  "Lamò," Mai te di tou dousman. "Lamò te kanpe nan chemen an."
  
  "Èske w ta renmen m ouvri li avèk gras?" Yorgi mande.
  
  "Wi, ann gade kèk nan ladrès vòlè sa yo, Yogi." Alicia te pale, li te chita ak do l sou miray la bò kote Drake, yon boutèy dlo nan yon men, yon zam nan lòt.
  
  "Li pa fè okenn sans". Kinimaka frape seri a ak grif vyann li. "Se pa reyèlman atizay."
  
  Kenzi te rale sou li pandan Mai te leve kouvèti a. Se te yon senaryo etranj, Drake te panse, sòlda yo fèmen nan yon ti chanm ki pa gen okenn kote pou chita, pa gen kote pou sosyalize, pa gen kote pou kwit manje. Jis yon mini-frijidè plen ak dlo ak kèk bwat bonbon. Fenèt yo te rido, pòt la te sekirize ak boulon masiv. Tapi an te rache e li te santi kanni, men sòlda yo te fè eksperyans pi mal. Sa a te ase pou jwenn kèk repo.
  
  Smith, ki t ap veye pòt la, te kite Hayden tounen, li te antre menm jan Me te rive nan bwat la. Drake te panse bòs nan travay la te gade fatige ak enkyete, sou kwen. Mwen espere ke li pral elabore sou konvèsasyon li pita.
  
  Mai chele de pye an pye pou kèk segond anvan li rale bra l deyò. Li te kenbe yon pil epè nan papye, vlope nan yon katab epè ak mare ak yon moso fil kòde, sa ki lakòz kèk nan manm ekip yo leve sousi yo.
  
  "Vrèman?" Kinimaka te chita dèyè l. "Èske se yon zam ki ka mete mond lan an danje?"
  
  Kenzie te di: "Pawòl ekri a kapab byen pwisan."
  
  "Kisa sa ye?" - Mwen mande. Lauren mande. "Tout mesye ki soti Washington ap tann nou."
  
  Tan te kontinye travay kont yo. Kòm toujou, sa a te kle nan rete devan jwèt la ak-an patikilye, ras la. Drake te wè de fason pou pi devan. "Me, Hayden ak Dal, poukisa ou pa chèche konnen ki sa li ye? Lauren - kisa ou genyen pou twazyèm kavalye a, paske nou bezwen yon direksyon pou nou ale?"
  
  Lauren te deja di yo ke li ta rankontre yo nan twazyèm kote a. Kounye a li fè yon soupi byen fò. "Oke, pa gen moun ki sèten 100 pousan, mesye. Pou prezante w imaj la, mwen pral prezante w entèpretasyon kat direksyon kadinal yo."
  
  Drake te gade Me ak lòt moun yo ap fè gwo souri pandan y ap fè wout yo nan zam konkèt la. "Nou gen tan".
  
  "Oke, sa a se reyèlman enteresan. Anvan dekouvèt sa yo rele New World nan sèzyèm syèk la, yo te kwè ke tè a te divize an twa pati - Ewòp, Azi ak Lafrik. Divizyon ant kontinan sa yo se te Hellespont la, ki anfòm parfe nan plan Lòd la ke ou te swiv jiskaprezan. Se konsa, Azi te kòmanse pi lwen pase Hellespont la, yon peyi enkoni nan richès ekzotik, ke yo te rele Lès la. Natirèlman, pita yo te jwenn Amerik, epi li te vin tounen Monn Nouvo a, vle, enkoni ak plen espwa. Yo te pibliye yon liv anblèm ki montre kat nouvo direksyon kadinal yo. Azi, Ewòp, Lafrik ak Amerik. Sanble Lòd la te deside aplike ansyen panse sa a nan kat jeyografik yo pou rezon enkoni - byenke gen anpil chans paske yo te toujou kwè tèt yo se patriyach ki gen tout pouvwa k ap chèche debri." Lauren pran yon souf.
  
  "Se konsa, sa a se re-edikasyon nan mond lan ki te rive ankò lè yo te jwenn Ostrali ak Lè sa a, Antatik?" Kenzi te di.
  
  "Wi, yon re-edikasyon gradyèl sou syèk yo, ki gen kèk moun ki panse ap toujou rive. Men, sa se yon istwa konplètman diferan. Se pa tout kontantman ak roz. Fraz "kat kwen tè a" te gendwa te ekspresyon ki pi kontwovèsyal nan listwa. Nan lang ebre li tradui kòm "ekstrèm". Nan Resansman 15:38 sa yo se limit; nan Ezekyèl - ang; e Jòb gen pwent yo. Sa a ka tradui tou kòm divizyon. Li klè, Bib la kite tèt li ouvè a ridikil isit la menm..."
  
  Drake te konprann sa. "Paske li sipoze mond lan plat?"
  
  "Wi. Men, Bib la dekri li nan liv Ezayi a, li rele l yon esfè. Se konsa, referans entansyonèl. Pwen an se ke yo te kapab itilize nenpòt kantite mo-apeprè yon douzèn-pou dekri ang lan. Yo kwè ke mo "ekstrèm" yo te itilize espre pou transmèt, byen, jis sa. E okenn Juif pa t janm ka mal entèprete vre siyifikasyon an, paske pandan 2 000 ane yo te fè fas ak vil Jerizalèm twa fwa pa jou e yo t ap chante, 'Sònen gwo twonpèt la pou libète nou'. Leve drapo pou rasanble moun ki te ann egzil nou yo, epi rasanble nou nan kat kwen latè nan peyi nou an."
  
  "Se konsa, yo pa t jis chwazi yon fraz o aza?" - Mande Smith.
  
  "Non. Liv pwofèt Izayi a esplike ki jan Mesi a pral rasanble pèp li a soti nan kat kwen tè a. Soti nan tout kote yo pral rasanble ann Izrayèl."
  
  Kensi pat deplase yon misk, ni di yon mo. Drake pa t gen okenn lide ki sa kwayans relijye li yo te, si li menm te gen nenpòt ki, men li te konnen ke li ta inevitableman vin yon gwo pati nan lavi li kanmenm. Nan pwen sa a li te etidye li yon ti kras plis pandan y ap tann pou Lauren kontinye. Kwayans Dahl ke li te natirèlman bon epi li ta toujou retounen nan kè moral li te jistifye nan yon sèten mezi. Li te toujou wè yon kwen nan li-yon kwen anachi-men sa pa t nesesèman yon move bagay.
  
  De tanzantan.
  
  Men, ou pa t 'kapab genyen li tou de fason. Epi se sa li te wè nan Kensi - yon touye san pitye lè li te bezwen, ak yon nanm batay lè li pa t '. Pou dedomajman pou li, yo te oblije kite l chanje.
  
  "Natirèlman li fè sans," Kinimaka te di. "Premye Lafrik, Lè sa a, Lachin. Se konsa, sa ki nan pwochen?
  
  Lauren reponn imedyatman. "Wi, nou panse ke siyifikasyon Bib la te nan fini, tankou Lòd. Yo te rann li difisil pou moun ki te vini apre. Dapre tèks la... byen... Mwen pral li pasaj ki enpòtan an: 'Jwenn kote yo repo nan Papa a nan estrateji, ak Lè sa a, Kagan an; Endyen ki pi move a ki te janm viv, epi answit Fléu Bondye a. Men, tout bagay se pa jan li sanble. Nou te vizite Khagan an 1960, senk ane apre fini an, mete Konkèt la nan sèkèy li. Nou jwenn fleo ki pwoteje vrè Jijman Dènye a. Ak kòd la touye sèlman se lè kavalye yo parèt. Pa gen okenn mak idantifye sou zo Papa a. Endyen an antoure pa zam..."
  
  Drake te absòbe li. "Pi move Endyen ki te janm viv? Epi li antoure pa zam? Natirèlman, li ta ka nenpòt kote nan peyi Zend. Sa a se yon peyi ki antoure pa zam."
  
  "Retounen lè Lòd la kache pasaje yo?"
  
  Drake te panse sou li. "Oke, wi, mwen panse sa. Antouka, ki sa twazyèm kavalye a?
  
  "Grangou".
  
  Li pran yon gwo souf epi li gade Alicia. "Li pa ta ka Princess la fourur, pa vre?"
  
  Alicia te balanse men l devan dèyè. "Petèt. Mwen pral pran nòt de sa."
  
  Je Drake elaji. "Ou fout enposib."
  
  "Okenn preferans?"
  
  "Pou kisa?"
  
  "Ki Princess? Ti fi a ta dwe konnen, ou konnen."
  
  Li etidye soulye li. "Oke. Mwen te toujou yon patipri ak Cleopatra. Mwen konnen li pa yon Princess, men..."
  
  "Rèn? Se konsa, menm pi bon ".
  
  Lauren te toujou ap pale. "Kòm mwen te di pi bonè, nèg ak tifi yo toujou ap evalye ki Endyen Lòd la ta ka refere li. An verite, sa a twò ambigu. Mwen vle di, menm mete tèt mwen nan soulye yo nan tan yo, li te kapab youn nan yon douzèn.
  
  "Epi yo tout antoure pa zam?" - Mande Smith.
  
  "Mwen ap viv nan peyi Zend, wi. Sitou."
  
  "Oke, omwen nou gen yon destinasyon," Alicia te di.
  
  Drake te gade Me, Hayden ak Dahl, ki te klasman nan sa ki nan dezyèm bwat la, Konkèt.
  
  "Okenn pwogrè?"
  
  Hayden te deplase men l pou l montre yo prèske rive. Li leve je l. "Sa sanble se plan pou yon senaryo doomsday. Èske w sonje efè baton an? Yon ti evènman lakòz yon lòt ak yon lòt, chak pi gwo?
  
  "Teyori dezòd," te di Dahl. "Sa a se yon zam konkèt, e Gengis Khan te yon panse pwofon. Avèk sa ou ka konkeri lemonn antye."
  
  Drake frape boutèy dlo li.
  
  Alicia di, "Yon zam efè domino?"
  
  "Egzakteman. Ki jan asasina Franz Ferdinand te mennen nan yon zetwal Premye Gè Mondyal la. Potansyèlman, plan sa a pou ogmante dezòd ta ka kòmanse twazyèm Gè Mondyal la."
  
  "Epi," Drake fèmen kominikatè li a pou yon moman epi li te pale tou dousman, "li byen konplike. Ki moun nou pral bay li?"
  
  Tout moun te fikse. Se te yon kesyon valab. Hayden te fè li klè ke li pa ta dwe di anyen ankò. Li te konnen ke Washington ak Sekretè Defans la te deja kontan ak yo, epi li te retounen nan panse sou SEAL Ekip 7.
  
  Konyensidans?
  
  Pa janm.
  
  Hayden te etidye fèy papye yo pou kèk minit ankò, apresa mete yo anba jakèt li. Adrese tout ekip la, li te leve zèpòl li, ki endike ke desizyon an pa t 'ankò te pran ak absoliman anyen ka rive ak dokiman ki pa an sekirite.
  
  Byen fò li te di, "Nou pral fè fas ak sa osito ke nou kapab. Kounye a nou bezwen twazyèm kote sa a. Lauren?"
  
  "Mwen tande w. Nou toujou ap tann ".
  
  "Kounye a, tann yon minit," Kensi te di, fron sou figi l 'nan dis dènye minit yo toujou klè. "Nou menm di gen kat kwen sou latè, pa vre?"
  
  "Oke, Bib la mansyone li," Lauren te di. "Epi sa a se lòd Jijman Dènye a."
  
  "Oke, gen yon bagay ki mal. Ou pa wè li?
  
  Drake bat je, kounye a pi konfonn pase tout tan. Dahl te etidye Kenzi ak anpil atansyon.
  
  "Petèt kèk eksplikasyon ta ede?"
  
  "Kat kwen? Afrik, Azi, Ewòp ak Amerik."
  
  "Sètènman. Se sa yo di m."
  
  Kensi lonje tou de men l. "Kote peyi Zend?"
  
  Hayden leve kanpe. "Modi, peyi Zend se yon pati nan kontinan Azyatik la."
  
  "Sa nou te deja fè fas ak."
  
  Lauren te panse pandan l te kanpe sou pye l. "Ki kite sèlman Ewòp ak Amerik," li te di. "Hey mesye, èske w ap panse menm bagay mwen panse a?"
  
  "Petèt," Alicia te jemi. "Èske bounda ou rèd paske w chita sou planche a move tou?"
  
  "Poul," Kinimaka te di. "Men, Lè sa a, mwen toujou panse 'poul'."
  
  "Lòd la se kriminèl lagè nan karantèn yo. Depi lè yo kache zam yo, tèm 'Ameriken natif natal' te nan lamòd, men yo pa ta panse a li konsa. Yo te fèt nan ven an oswa pi bonè, pou dedomajman pou Bondye."
  
  "Endyen wouj?" Drake te di. "Soti nan Lwès Sovaj la? Damn li".
  
  "Li posib," Lauren te di. "Kisa think tank la t ap chèche nan move kote."
  
  "Se konsa, ki moun ki te pi move moun ki te janm viv?" - mande Dahl.
  
  "Kite m 'tounen sou ou sou sa a. Pou kounye a, jis monte nan avyon an."
  
  Drake pa t 'sèl moun ki tap gade Hayden.
  
  Tounen nan Amerik?
  
  Crap.
  
  Hayden, an patikilye, te gade Smith. Yo pa t gen okenn lide kisa ki te ka rive apre evènman yo nan Perou, oswa ki sa otorite yo t ap panse. Sòlda a, nan kredi l ', imedyatman te kòmanse leve epi tcheke sak lekòl li.
  
  Twazyèm kavalye? Grangou? Ak Amerik? Èske rival nou yo konnen?
  
  Èske l ap janm jwenn yon moman lapè pou regle lavi l?
  
  Se pa jodi a, Hayden, pa jodi a.Li te fè lòt moun siyal pou yo mete kominikatè yo epi fèmen yo, li te kanpe nan mitan yo.
  
  "Nou fè li," li te di. "Epi nou fè li byen. Jan nou ta dwe, jan nou toujou fè. Men mesye, mwen gen rezèvasyon. Mwen kwè," li te pran yon poz, "ke Crow ak gouvènman Ameriken an gen yon dezyèm ekip nan jwèt la." SEAL Ekip 7, epi aparamman yo ap modi bon. Ekip sa a ka pa nan jwèt la jis pou asire ke nou jwenn tout pasaje yo."
  
  Drake te fwonte lè l te tande sa. "Dezole?"
  
  "Oke, èske ou te panse ta ka gen yon dezyèm senaryo? E si yo la pou esansyèlman detwi nou?"
  
  
  CHAPIT VEN
  
  
  Karin Blake te chita ak bòt nwa li yo sou tab la, telefòn selilè li sere ant kou li ak manton li, li tape sou klavye a ak men lib li. Li te mete yon mayo ak abako dekole, e li te gen cheve l mare dèyè ak yon mare cheve epè. Vwa k ap pale nan zòrèy gòch li a te prèske te nwaye pa ri Palladino.
  
  "Femen lanfè a, Dino!" li vire e li rele byen fò.
  
  "Wi Wi". Sòlda a vire ak yon souri epi li wè figi l. "Bon bon. Bondye, kiyès lanfè ki mete w responsab?
  
  Karin eskize oratè a. "Timoun yo mechan," li te di. "Yon ti kras plis epi yo pral jwenn tèt yo deyò sou etap la dezobeyisan."
  
  Fanm nan ri tou dousman. "Oh wi, mwen te achte de nan sa yo."
  
  Karin te gade dinozò wo, miskilè ak kamarad yo nan bra yo, ti Wu mens. Tou de sòlda yo te kite vapè, anwiye ak yo te fèmen nan yon kay nan dezè a pou semèn ki sot pase a, mete kanpe divès sistèm. Sa yo te bezwen se te kèk aksyon reyèl.
  
  Karin mande: "Epi yo kouri ale?"
  
  "Sètènman. Mwen te fè pati inite kominikasyon an. Yo te plase nou nan orè. Ekip SPEAR la te pran bwat la nan men Chinwa yo epi yo te sove nan Taiwan. An pati chans, an pati rezèv sou bò lòt ekip, mwen ta kwè.
  
  Karin te konnen sa a te pi plis pase jis chans. Pa te gen pi bon ekip nan mond lan jodi a pase SPEAR. Li te yon fwa fyè pou li fè pati li.
  
  "Kaka kavalye sa a pa vle di anpil pou mwen," li te admèt. "Mwen konsantre sou lòt bagay. Men, di m, ki kote yo prale apre?
  
  "Oke, mwen poko konnen. Li sanble tankou peyi Zend. Men, sanble gen kèk dezakò. Gade, mwen te dakò pou m ede yon ti kras poutèt sa ki te rive pòv paran Palladino yo e paske nou sou menm bò a, men gen yon limit nan sa mwen ka di."
  
  Karin te santi yon sispèk k ap grandi. "Nou pa bezwen anpil plis. Jis sa a - lè mwen rele, mwen bezwen konnen pozisyon ekip Drake a. Èske li pral demen oswa nan yon mwa. Ou ka fè'l?"
  
  Repons lan te fiks. "Wi, toutotan mwen rete nan menm inite a. Mwen kwe."
  
  "Mèsi". Karin byen vit te fini konvèsasyon an anvan yo te ka poze nenpòt lòt kesyon. Li te pran yon ti moman pou evalye chanm nan epi wè kote yo ye. Depi yo te pran plas la tounen nan nich dilè dwòg yo, yo te netwaye li soti nan tout move bagay, jwenn ekipman nan tout kalite kote, soti nan planche a anba kay la, osi byen ke nan kwen ak kwen nan tout espas galata a. Boule chak dènye moso te pwòp tèt ou-indulgen. Pandan ke yo toujou offline, Karin, Dino, ak Wu mete òdinatè, kominikasyon, aparèy siveyans, ak plis ankò. Si kay dezè a te vin syèj yo, li te dwe fòtifye, defann, yon chato poukont li.
  
  Karin te panse yo te prèske la.
  
  Yon nouvo panse ki fè lapenn kounye a te rive l.
  
  Li te gade jan Dino ak Wu t ap travay sou òdinatè yo, konekte fil selon pwòp enstriksyon li yo ak enstale lojisyèl, firewall, ak plis ankò. Li te dinamit nan kalite bagay sa a anvan li te kòmanse fòmasyon li. Koulye a, li te pi plis. Wi, yo te toujou manke kèk bagay, men lajan aktyèl yo ta sèlman ase pou kouvri sa. Yo te bezwen kèk sous revni ki estab.
  
  Pa inyore li. Ou pa ka pouse l, antere l byen fon.
  
  Karin te konnen tout bagay sou SEAL Team 7. Li te konnen poukisa yo te la, ki objektif yo te ye; fòs ak feblès yo; ajanda yo ak dènye lòd sekrè yo. Lè sa a, li te efektivman bay sipò, li te kapab kounye a avèti Matt Drake.
  
  Li te enteresan, li te tòde, li te lakòz asid nan zantray li.
  
  Chak ensidan yo te pase, moman klere yo ak moman difisil yo, jou yo nan foli konplè, te touche emosyon li tankou yon zwazo pikore nan yon vè k'ap fè tèt di. Karin te tèlman blese yon fwa anvan e li te abandone lavi, sèlman pou l te jwenn li ankò nan kote ki pi inatandi yo. Li te bay yon nouvo objektif.
  
  Yon fwa ankò, soti nan ble a, li te fè eksperyans devastasyon lè frè l 'ak fanmi li te mouri, ak Lè sa a, renmen lè Komodo tonbe nan renmen ak li. Petèt ensidan sa a byen bonè lè li te tèlman jèn te detwi l epi mete l sou chemen lavi a.
  
  Devastasyon.
  
  Kounye a, tout sa li te reyèlman vle fè se detwi tout bon bagay li te genyen yo. Si yon bagay t ap mache dwat, li te vle li echwe. Si yon bagay gwo t ap vin sou wout li, li ta asire w ke li tonbe apa ak prejije.
  
  Si nouvo ekip la te kòmanse fleri, vin pi pre, li t ap dechire l.
  
  Oto-destriksyon pa t 'yon nouvo fason nan lavi pou Karin Blake. Sa a se vi mwen chwazi. Dra brikabrak mwen an.Li te toujou mande si li ta vin plen sèk, dwa alantou ak tounen nan sa a.
  
  Se konsa, li chita, dekontrakte, ak enfòmasyon ke menm ekip SPEAR la te manke pandan yo te travèse kat pwen yo kadinal nan tantativ yo jwenn kat zam kochma yo. Kafou a te kanpe gran louvri nan pòt li.
  
  Yon sèl chemen te mennen nan redanmsyon evantyèlman, nan zanmi, kamaradri ak doulè lavi a.
  
  Yon lòt chemen ta detwi tout istwa sa a, tout avni ensèten sa a, epi ba li tout sa li te bezwen: dezòd.
  
  Karin te rasanble bagay li yo epi li te soti sou galri a. Lè dezè a te sèk, melanje ak pousyè. Yon boul klere klere byen wo nan syèl la. Yon kote byen lwen, yon inite fòs espesyal US super-elit ki rele SEAL Team 7 t ap pouswiv ansyen kamarad li yo - Matt Drake ak Alicia Miles, Torsten Dahl ak May Kitano ak lòt moun - ak entansyon pou yo touye.
  
  Karin te panse pou avèti yo.
  
  Lè sa a, li kole tèt li tounen nan pòt la. "Hey perdants, wete bourik ou. Nou gen kote yo ale ak moun yo wè. Kachèt sekrè Tyler Webb p ap rete kache pou tout tan."
  
  
  CHAPIT VENNYON
  
  
  Karin te monte fizi, li t ap gade Dino pandan l t ap dirije Dodge Ram yo ak anpil atansyon atravè koulèv ki te fòme otowout yo ak nan lari yo nan Los Angeles.
  
  "Kenbe kou ou," li te di pandan jèn sòlda nan te pase roadster wouj la. "Èske w sonje ke y ap chase nou?"
  
  Dino te souri ba li ak kè kontan. "Jis kontan soti nan kay la, manman. Nenpòt fason, ou ta dwe konnen ke mwen pi bon pase ou. Pi bon nan tout fason."
  
  "Se konsa, ou kontinye pale."
  
  "Lame a pa pral kite nou ale," Wu te di. "Chak fwa nou ale nan sifas la, nou vilnerab."
  
  "Bese ton ou, Mesye Mizè. Bondye, ou de te kapab fè devwa doub."
  
  "Ann wè ki jan ou pral kontan lè yo konekte nwa ou ak batri machin nan."
  
  "Pa fè yon bourik, Wu. Sa a se lame a, pa CIA a."
  
  Karin te jwi opinyon yo konstan panoramic sou chak bò nan machin nan; Los Angeles nan tout bèl pouvwa li. Yon moman pou detann epi pa panse ak anyen. Vejetasyon epè ak jeyan konkrè yo te fè konpetisyon pou sipremasi, epi dèyè yo te gratsyèl metal ki te klere anba solèy la boule. Yon ti smog te pandye nan nivo nwaj la, ki fè nwa jounen an, men li te apèn aparan. Moun yo te vini ak ale, apèn aparan sou twotwa yo ak nan sant komèsyal yo, zip ale vini nan machin yo. Hollywood Hills yo te pase tou dousman adwat, san yo pa remake, paske nan moman sa a Dino remake yon machin patwouy nwa e blan t ap antre nan liy rapid la epi li te ralanti tankou bon ti gason li te ye a, li te kenbe je l sou wout la, li te konsantre dwat devan.
  
  Si ou pa t ap gade yo, yo pa t ap remake ou.
  
  Evantyèlman wout kòt la louvri epi yo te sou wout yo nan San Francisco.
  
  "Pi bon pase dezè a." Wu etidye briyan, vag yo woule.
  
  Karin analize travay la devan yo. Yo pa t pèdi tan yo nan katye jeneral yo. Premyèman, yo te enstale òdinatè, de Mac ki gen anpil jwèt espesyal ke yo te kapab peye. Kab fib optik la te pati ki pi difisil, men yon fwa yo te kalkile sa epi Karin te enstale yon pakèt firewall, yo te pare yo ale. Menm lè sa a, menm ak Karin nan klavye a ak lè l sèvi avèk entèlijans jeni li yo, yo pa t 'gen potansyèl la pou Hacking fou. Yo te limite, fòse yo sèvi ak entèlijans.
  
  Karin te konnen sou inonbrabl kont labank sekrè Tyler Webb. Li te gade yo lè li te travay pou SPIR. Li te okouran de sa kèk moun te rele eritaj li; sou kèk sekrè li te genyen nan ansyen ekip li a. Epi li te okouran de yon gwo kache; yon bagay ke pi rich, pi prolifique arseleur nan mond lan te rasanble kont dè santèn de moun, ankò ki gen ladan manm ansyen ekip li a.
  
  Pifò te kwè ke depi Webb te mouri, yo te ka jwenn li nan lwazi yo.
  
  Pwoblèm lan te ke Karin pa te gen okenn panse sa yo. Aksè nan kachèt la t ap ba li pouvwa inonbrabl-e nan fen tout bagay, pouvwa te kote li te ye. Twa nan yo te kapab deplase sou soti nan la; pran lajan, anonimite, sekirite ak enfliyans. Natirèlman, si te gen dè santèn de moun kap chèche kach Webb a, li ta espesyalman difisil yo vòlè.
  
  Kounye a pa gen moun ki te konnen ki kote li te ye.
  
  Eksepte Karin Blake.
  
  Omwen se sa li te panse. Kèk èdtan kap vini yo pral di. Enfòmasyon inisye yo te trè itil. Li te konnen tout bagay sou Nicholas Bell ak ki jan denonseur a, chita nan selil prizon l 'yo, te di tout bagay - non, kote, pèsonalite, tout twou san fon an pouri. Li te konnen konbyen Lauren Fox te renmen vizite. Li te konnen moun ki te koute ak pale ak Lauren Fox.
  
  Bon, li te konnen yo, yo pa nesesèman konnen li.
  
  Li te gendwa te yon ti kras an reta nan fèt la-antrènman lame Karin a ak depa ki vin apre yo te pran kèk tan-men li te fè pou li ak yon ti talan pirate pi wo. Konvèsasyon Bell yo te boulvèse. Smith te sanble te gen kouraj pou resevwa regilyèman yon kopi konvèsasyon sa yo - vakabon ti gason - epi trete yo jan li te vle. Ki moun ki te konnen kisa sòlda ki te chofe a, ki te fasil fache te fè yo? Defann sekirite nasyonal, evidamman.
  
  Pwen an te ke Karin te kapab pirate nan liy lan ki te mennen dirèkteman nan rezo Smith la. Se te yon travay relativman fasil pou li. Li te pran tan nan kolekte piye rich. Tyler Webb te posede yon pakèt biwo, kay, penthouse e menm yon zile atravè mond lan. Non kote ki te fè rezon ak li enkli Washington, D.C., Niagara ak Monte Carlo. Bell te pale ak Lauren, men li te pale tou ak gad sekirite ak avoka yo, e nòt Smith te gen ladann ti bout nan yo tout.
  
  Smith pa gen yon avni briyan, li te panse.
  
  Kèlkeswa jan ou koupe l, ensidan Pewouvyen an-oswa ensidan-te plonje ekip SPEAR la nan yon mond mizè.
  
  Karin te chanje pozisyon li pandan yon siy te parèt ki te di ke yo te 130 mil de San Francisco. Bell te vin byen pale ak Lauren - sou yo ak sou ankò deklare reyalite ki te pwobableman kòrèk, nonmen non, kote, kont labank. Pou kounye a, Karin pa t oze sèvi ak okenn nan kont yo, pè ke otorite yo ta trankilman espyonaj sou yo pou wè ki moun ki parèt. Premye yo te bezwen yon plan serye nan aksyon ak chape.
  
  Pakonsekan vwayaj la nan San Francisco.
  
  Lè yo peze, Bell te dekri kijan Webb te konn fè djòlè sou sa li te konnen. Nonm sa a se te yon seremoni seremoni, yon lonbraj rich ak resous pou ekspoze, fè mal, ak posede prèske nenpòt moun nan mond lan si li te vle. Webb te toujou ofri Bell tidbits, mete l 'kanpe, men tou, allusion nan sa li te rele "manman lode la."
  
  'Vin manman' sa a te tounen yon biwo espesyal kote megalomaniac la te kenbe tout pousyè tè li te janm kolekte sou nenpòt moun. Natirèlman, li pa janm di Bell kote li te ye.
  
  Karin te panse sou li tout, menm si. Li te gen avantaj eksepsyonèl pou l te kapab wè tout bagay anndan an. Apre sa, li te sonje moman yo lè Webb te vòlè enfòmasyon ki soti nan pi fò nan ekip la ak vizite yo an kachèt. Memwa eidetik li te pran sou la menm. Natirèlman, li pa t fasil, men Karin te konnen ke Webb t ap travay nan yon biwo byen koni nan Washington epi li te jere trase korespondans la, ki te kounye a anrejistre.
  
  Gwo dosye yo te voye nan yon adrès espesifik San Francisco yon demi douzèn fwa. Pli lwen envestigasyon yo te revele ke lòt gwo dosye yo te jwenn nan lòt biwo li te ye. Kidonk, pandan ke otorite yo te fouye nan done yo epè, Karin te kapab detèmine egzakteman sa li te bezwen.
  
  Dino te mennen yo atravè trafik la, atravè Golden Gate ak pase Fisherman's Wharf. Touris yo te rasanble zòn nan ak kamera ki pare, yo te aventure sou wout yo san yo pa pran anpil swen pou tèt yo. Dino melanje nan trafik la, li pa bay polisye yo okenn rezon pou remake yo. Ti mòn ki apik la te mennen yo pi lwen nan vil la, e talè konsa, yo t ap fè wonn Union Square, yo t ap pase bank ak famasi, bato ak restoran, nan efò ki pi difisil yo jiska prezan: jwenn yon bon plas pou pakin.
  
  "Jis kite li isit la." Wu lonje dwèt sou yon ti espas toupre Walgreens. "Adrès la se yon ti mache senk minit soti isit la."
  
  "Senk minit?" Karin te di. "Li te kapab pou tout tan si Webb te kite nenpòt enprevi."
  
  "Anplis," Dino te di pandan li tou dousman pwoche bò kote destinasyon li a, "se yon Dodge Ram." Mwen ta gen yon tan difisil pou yo mete bourik mwen nan plas sa a."
  
  "Èske w vle m fè sa? Mwen ka kondwi."
  
  "Oh, reyèlman? Oke, nan kou, Toretto. Ann wè ki jan ou jere-"
  
  "Timoun," Karin respire. "Fèmen fout la. Gade laba?"
  
  "Nou bezwen bon aksè pou yon chape rapid. Nou bezwen aksè rapid. Nou bezwen..." Dino pran yon poz. "Modi, nou pral bezwen yon garaj pou yon tan long, pa vre?"
  
  Karin souke tèt. "Jwa isit la. Si sa nesesè, nou pral kouche ba pou yon ti tan; nou ka toujou kite isit la yon lòt jou lè pousyè tè a desann."
  
  "Modi, mwen espere ke pa," Wu boumonnen. "Pase ase tan avèk ou de jou sa yo."
  
  "Sa a se pwoblèm?" Karin te panse pandan Dino te kondwi Ram nan pakin anba tè a.
  
  "Oke, testostewòn se yon ti kras wo. Ou de konpetisyon tankou frè ak sè tout tan. Li vin yon ti kras fatigan pafwa."
  
  "Nou? Konpetisyon?" Karin te gade Dino fache. "Vrèman nou?"
  
  Jenn sòlda nan ri byen fò. "Sèlman paske ou pa vle admèt ke mwen pi bon pase ou."
  
  "Mwen pa wè li." Karin gade l 'sou kritik, Lè sa a, tounen vin jwenn Wu. "Ou wè sa?"
  
  "Kite m mete l konsa. Si ou de janm vin sou nèt epi deside kwaze, ou pral oblije fè li kanpe paske ou tou de pral vle sou tèt."
  
  Karin te ri anwe lè Dino te finalman jwenn yon kote ki renmen l. "Bwè tankou lanfè? Madichon, jis pa gen ase alkòl nan mond lan pou sa rive, Woo."
  
  Dino pran kle yo epi li ouvri pòt la. "Li lè pou konsantre. Tout tenten sa a kwazman pa ede."
  
  "Ou pa renmen ti fi, Dino?" Karin rejwenn de mesye ki te kanpe devan yo. "Gen yon zou nan San Francisco. Nou ka toujou mennen ou la apre nou fini."
  
  Dino inyore li, li pran telefòn mobil li epi li tann adrès yo te bezwen chaje a. "Twa minit," li te di. "Nou pare?"
  
  Karin foure zepòl li nan sak lekòl li. "Tankou lanfè."
  
  
  * * *
  
  
  Se te yon bilding biwo ki wo, epi biwo Webb te nan trennsenkyèm etaj la. Karin te panse ke sa a te etranj pou li - yon moun fou anjeneral prefere viv nan nivo ki pi wo a pou li gade tout moun anba - men li te panse ke li te kapab kenbe adrès sa a pi ba ak sekrè ke posib - se sa li te apresye. ak repozitwa elit nan travay lavi li.
  
  Tout prekosyon, li te panse.
  
  Ki fè sa yo t apral fè a plis toujou...
  
  Enbesil? Nayif? Entelijan? Entelijan?
  
  Li te souri fènwa pou tèt li kòm li reyalize ke repons lan depann de rezilta a.
  
  Trio a te antre nan yon pòt k ap vire nan etaj la, li te wè plizyè asansè, epi li te dirije la. Gason ak fanm nan kostim nwa t'ap mache ale dèyè. Nan kwen ki pi lwen te gen yon biwo enfòmasyon ki te okipe pa de sekretè nwa. Nivo bri a te ba, tout moun te eseye pa fè bri. Karin te wè yon gad sekirite ki twò gwo nan kwen an, ki t ap gade trafik k ap pase ak twa kamera sekirite. Li mennen Dino sou tablo enfòmasyon an.
  
  "Trannsenk". Li souke tèt. "Yon konpayi posede tout etaj la."
  
  "Gen siyifikasyon an".
  
  Wu te gade tit la. "Sistèm Minmak?" li te li. "Tout se menm bagay la, tout bagay se menm bagay la."
  
  Kòporasyon san vizaj ki te dirije mond lan.
  
  Karin te deplase sou li, rive nan asansè yo ak doub-tcheke. Li pa t ap sipriz li si li te jwenn yon nimewo 35 vid-oswa yon nimewo ki manke tout ansanm-men la li te, blan ak klere tankou tout lòt yo. Rezidan yo te peze bouton sou diferan etaj, epi Karin te tann jiska dènye minit, men sèlman li te peze 35.
  
  Yo pa t oblije tann lontan. Li wete sak lekòl li a, li pretann li fouye andedan pou yon bagay. Dino ak Wu tou te pare. Lè asansè a dinged ak pòt yo louvri nan mak 35 la, trio a sèlman tann kèk segonn yo wè sa yo te leve kont.
  
  Yon koulwa poli lonje nan distans la, ak pòt ak fenèt sou chak bò. Nan fen a byen lwen te gen yon tab an bwa. Mi yo te dekore ak penti, san gou ak raz. Karin te devine ke yon moun te ap tann depi li te peze bouton an, men kounye a yo te isit la. Yo te pare, anvi, jèn ak kapab.
  
  Li montre wout la, li antre nan yon mond etranj ki yon jan kanmenm toujou fè pati nonm ki mouri a. Si anyen, se te eritaj Webb. Venn manman l.
  
  Pa gen kamera CCTV. Pa gen sekirite. Premye pòt li te eseye pran tranble tèlman vyolan nan ankadreman li ke li ale. Se te tout pou montre, jis yon kouvèti. Li rale yon pistolè epi li plen pòch li ak magazin. Vès li te mete anba rad li a te santi ankonbran tout wout la, men kounye a li te pwoteje li. Ekip la gaye pandan yo te pwoche bò tab la avèk prekosyon.
  
  Karin te kanpe epi li te gade tou de bò nan de nouvo koridò yo. Li te sezi lè vwa robo a te pale.
  
  "Eske mwen ka edew?"
  
  Li remake yon Capteur tache ak kwen devan tab la. Sepandan, li pa t 'wè okenn kamera.
  
  "Bonjou? Èske gen yon moun la? Mwen ap jwe moun sòt.
  
  Pandan tout tan sa a li te kontanple yon plan nan tèt li. Gwo kouran done Webb a non sèlman te mennen l nan adrès sa a, li te kapab idantifye kote tèminal la te rive lè l sèvi avèk konsepsyon ankadreman dijital bilding lan. Li te konnen yo ta dwe vire agoch epi answit adwat, men li te mande kisa robo yo ta ka fè...
  
  "Mwen panse ke nou pèdi." Li te monte zèpòl, gade Dino ak Wu. "Jis tann, mesye robo, pandan n ap eseye jwenn yon moun."
  
  Li te vo yon eseye. Karin te dirije a goch, mesye yo dèyè l. Premye nonm mòn lan parèt sou bò gòch la, li sot nan biwo a, li kenbe yon baton bezbòl byen sere nan yon men epi li frape tèt li nan lòt la. Yon dezyèm parèt devan, ki te swiv pa yon twazyèm, ak Lè sa a, yon katriyèm parèt sou bò gòch la, fwa sa a ak yon mato.
  
  Wu ri. "Twa dèyè."
  
  Karin leve pistolè li. "Vini mesye, kisa mwen manke?"
  
  Premye mòn lan, yon nonm ki gen yon tèt chòv, souri. "Genyen yon rada la, ti fi, epi nou rete anba li."
  
  "Mwen wè. Kidonk, lè m konnen Tyler Webb menm jan avè m - yon nonm ki renmen fè bri nan bon moman ak nan bon kote - se jaden lapè li? Meditasyon? Oke, nou pa gen anpil chans deranje l kounye a, ti gason, èske nou?"
  
  "Zam tire epi polisye yo pral isit la nan dis minit," nonm lan te di. "KOUCHE nan ven."
  
  "E pou bati sekirite?"
  
  Mesye a ri. "Pa gen pwoblèm".
  
  "Mèsi pou enfòmasyon an".
  
  Karin te tire l nan bra l san avètisman epi li wè l ap tranble. Li te tire pwochen fwa a, nan vant lan, epi li te tann jiskaske li frape etaj la anvan li sote sou do l ', li sèvi ak kolòn vètebral li pouse.
  
  Yon baton bezbòl vole tou pre tèt li, li rate l, li ale nan pòt la, li kraze vè a ak ankadreman. Li inyore li. Wu te dèyè l epi Dino t ap deplase nan lòt direksyon an. Twazyèm obezite bloke chemen li. Li te tire de kout bal nan mas la, eskive yon balanse fò, epi answit pa te gen okenn chwa ke frape mas la san mouvman tèt-sou.
  
  Li vole tounen, choke.
  
  Li te kenbe zam la lè li tonbe sou do li. Lè l te leve je l, li te wè yon gwo figi wonn ki t ap fikse sou li - yon jeyan angoudi, mechan ak twou bal li pa t ka santi, koule san li pa t ka wè, ak pi gwo klib an bwa a, ki tache ak lam razwa. te janm -mwen te wè li.
  
  "Fòk moun caveman."
  
  Karin te tire pandan klib la desann. De bal pase nan vant anlè a, li frape plafon an, men baton an kontinye desann. Karin vire tèt li ale. Klib la te ateri bò kote l ', fann etaj la, voye etensèl soti nan lam limen yo. Li te kouche la pou yon segond, Lè sa a, men ki kenbe l 'sere e li te kòmanse leve tèt li atè a.
  
  Karin rale tounen, li wè figi terib la epi li tire tou dwat sou li. Fwa sa a, pwopriyetè a te santi li epi imedyatman dekole, chans pou tonbe sou bò dwat la ak tou dwat nan yon lòt kòlèg, pyèj nonm ki pi piti anba a.
  
  Wu vole sou li, tire sou de lòt gwo montan. Moun sa yo tonbe ajenou. Baton an frape bicep Wu a, sa ki lakòz li rele. Karin vire, li wè premye gason an - nèg chòv li te tire nan janm la - ki t'ap trennen bò kote l ', li kite yon tras san dèyè l'.
  
  "Ou jis kraze tout bagay, dam. Pou tout."
  
  "O, donk kounye a ke mwen te tire w, mwen se yon dam, hein? Mwen pran li ou konnen pou kisa nou la?"
  
  Li rive jwenn klib li a ak kouto ki te pandye nan senti li a.
  
  "Ou ap jwe? Gen yon sèl bagay isit la, ou konnen li."
  
  Karin souke tèt. "Sètènman".
  
  "Men, ou p'ap janm jwenn li."
  
  Li byen vit gade alantou chanm yo anpil plen ak tèminal òdinatè, tout san dout kouri, kouri kèk kalite pwogram, ak tout idantik ak vwazen yo.
  
  Men, li te konnen pi byen. "O, mwen panse mwen te kapab."
  
  Li te konnen tou ke yon nonm tankou Webb pa ta janm panse enstale yon switch. Se pa apre tout travay di li te fè pou jwenn materyèl sa yo, se pa lè chak pouswit dous li te janm pran t ap pase isit la.
  
  Li eskive baton an, sispann kou a ak kouto a epi li kite yon dezyèm twou bal nan nonm lan. Li vole epi li swiv Wu, epi li gade dèyè pou l wè ki jan Dino t ap fè. Tout te bon. Sèl pwoblèm yo te rankontre kounye a se lapolis.
  
  Wu ezite; koridò a te vid. "Kote w prale?"
  
  Karin kouri pase, kote sa a te grave nan memwa li. "Nan tanwar youn nan pi move monstr ki te janm viv," li te di. "Se konsa, kite li fè glas. Nan fason sa a, ti gason."
  
  
  CHAPIT VENDEZ
  
  
  Chanm nan tèt li te degoutan, dènye tras Tyler Webb, ki te plen ak imaj ekstèn ki te temwaye yon foli enteryè malveyan. Yo te chwazi kadna yo nan yon kesyon de segonn, te wè foto ankadre sou mi yo - viktim yo pi renmen ak pèsekisyon, anvan ak apre kout zam - ak yon koleksyon ra nan ekipman espyon ki soti atravè mond lan ranje sou tab nan sal la.
  
  Karin te inyore li jan li te kapab, li te deja tande sirèn yo atravè fenèt yo. Wu ak Dino te kanpe gad pandan li te kouri nan direksyon tèminal la.
  
  Apre doub-tcheke, li te konfime ke li te menm youn ki te resevwa gwo kouran done ki konekte nan yon kondwi flash nan yon fòma espesyal, epi li gade ti limyè vèt la ki ta konfime chaj la otomatik nan sa ki nan tèminal la. Karin te antisipe ke yon gwo kantite enfòmasyon ta ka transfere ak konfigirasyon kondwi flash la kòmsadwa. Li te osi vit ke li te kapab fè li.
  
  "Kijan nou ye?" Li leve je l.
  
  Wu te monte zèpòl. "Tout se kalm isit la."
  
  "Eksepte pou jemi yo," Dino te di. "Gen anpil nan sa."
  
  Yon pati nan plan yo se te kite viktim yo dèyè. Sa a ta konfonn ak retade polis la. Karin te kontan ke yo te omwen malfra epi yo merite nouvo lot k ap vini yo nan lavi yo. Li te gade limyè vèt la k ap flache, li te wè li t ap bat vit, epi li te konnen travay la te prèske fini.
  
  "Se pou ou pare".
  
  Sirèn te plenn deyò fenèt la.
  
  Endikatè a sispann kliyote, siyal ke tout bagay te fini. Li pran yon ti disk epi li mete l nan yon pòch anndan ki gen zip. "Li lè pou ale".
  
  Menm lè a, ti gason yo avanse pou pi devan, ak anpil atansyon deplase bò kote moun ki tonbe, senyen yo ak choute de yo ki te eseye leve. Karin te menase yo ak zam li, men li pa ta sèvi ak li. Gendwa toujou gen kèk konfizyon sou kote fiziyad la soti. Yo ta deja okipe ak kamera siveyans epi poze anpil kesyon. Kle a pou chape te pa aji byen vit, pa menm fè atansyon.
  
  Sa a ta dwe vini kòm yon sipriz.
  
  Yo te dekonpoze sakado yo, yo te retire sa yo, epi yo te jete sak vid yo. Yo te gade youn lòt epi yo te souke tèt.
  
  "Yon ofisye". Wu salye Dino.
  
  "Yon ofisye". Dino fè Karin souke tèt li.
  
  "Sèjan," li te epè aksan Britanik li epi li te dirije nan direksyon asansè sèvis yo.
  
  Li kenbe nan pòch li kle pouvwa a, nan gouvènman an ak manipilasyon wayal, nan koudeta apre koudeta, nan libète finansye ak kontwòl nan fè respekte lalwa.
  
  Tout sa yo te bezwen se yon kote ki an sekirite pou lanse.
  
  
  CHAPIT VENNWA
  
  
  Yon lòt jou, yon lòt woulib avyon, ak Matt Drake te santi kèk grav jet lag. Dekolaj te fèt sèlman yon èdtan de sa, epi yo te ratrape ak jounen an nan direksyon Atlantik la, tit nan Etazini nan Amerik la.
  
  San yo pa yon lide klè sou ki kote yo ale.
  
  Twazyèm kavalye a se grangou. Drake te pè imajine ki kalite lagè Lòd la te envante pou grangou a. Yo te toujou trè absorbe nan devlope premye zam la, zam nan espas, ak an patikilye zam nan dezyèm, kòd la mèt. Hayden toujou kenbe tout enfòmasyon yo poukont li, men presyon pou pataje yo te menmen. Se sèlman konfizyon an toudenkou ak destinasyon ki pa klè te fè inaksyon li akseptab.
  
  Kòd mèt la enjenyè evènman atravè mwatye nan Ewòp ak finalman Amerik yo ranvèse chèf deta nan mond lan, detwi enfrastrikti peyi a, antrave lame yo ak libere psiko yo ki te vle voye Latè a tounen nan epòk fè nwa yo. Li te sanble pè reyèl ak pè fasil. Yon jou premye domino sa a tonbe...
  
  Hayden te an silans pandan l te li jiska lafen. Drake kite lespri l rejoue tout dènye revelasyon yo: SEAL Team 7; ekip fòs espesyal yo angaje youn ak lòt; Pèt franse, sitou akòz Larisi yo; e kounye a koneksyon an ak Ameriken natif natal. Natirèlman, natif natal yo te kavalye ekselan - petèt pi bon an ki te janm viv. Men, ki kote grangou a soti nan tout bagay sa yo?
  
  Alicia ronfle tou dousman bò kote l, yon grenn je louvri yon ti kras. Kenzie te fè tout sa l kapab pou kaptire evènman an sou videyo, men Dahl te rive kenbe l. Drake te note ke se pa ti konvenk fizik dou, men pito mo ki te fè l chanje lide. Li pat si ke Dal ak Kensi ta pwoche. Se pa anyen nan biznis li, nan kou, epi li, an reyalite, t ap vwayaje sou menm ray tren yo, men ...
  
  Drake te vle sa ki pi bon pou suedwa fache a e se te li.
  
  Lauren te chita devan, ak Smith osi pre ke li te kapab san yo pa fè l santi l twò gòch. Yorgi, Kinimaka ak Mai t ap pale ak vwa ki ba nan dèyè avyon an; kago kago yo te nan te yon ti kras plis pase yon koule, k ap tranble, gwo plafon. Omwen yon fwa li ta renmen vole premye klas. Menm antrenè a depase klas la bagaj.
  
  Lauren te konsantre sou korespondans yo te toujou pote ant tèt yo ak Washington. Kounye a konvèsasyon an te paresseux ak san konsantre, plis brase lide pase diskisyon aktyèl la. Malgre ke gen anpil geeks?Drake pa t gen okenn dout ke yo ta jwenn egzakteman sa yo t ap chèche.
  
  Lè yo te pase epi Etazini te vin pi pre. Lauren te vin enterese nan divès kalite materyèl ki soti nan peyi konpetisyon. Izrayelyen yo sanble yo te regle koneksyon Ameriken yo prèske an menm tan ak SPIR. Britanik yo tou. Chinwa yo te rete an silans, ak franse yo, byen posib, te soti nan li. Drake te konnen yo pa t ap tande anyen nan men SEAL yo. An reyalite, nan kou, yo pa t 'la.
  
  "Li pral enteresan yo wè si yo voye ekip sa yo nan Amerik tou dousman," Dahl te di. "Oswa sèvi ak kòmandman entèn yo."
  
  "Èske moun deja enfiltre sosyete a?" Hayden leve je l. "Mwen doute. Ajan Sleeper pran plizyè ane pou kreye."
  
  "Epi li pa difisil pou vole san detekte," Smith te di. "Trafikatè dwòg yo ap fè sa pou dè dekad."
  
  "Okenn mennen sou pi move Endyen sa a ki te janm viv?" Mai mande.
  
  "Pa soti nan Washington, epi si konpetitè nou yo konnen, yo kenbe li sekrè."
  
  "Boute".
  
  Drake te gade epòk la e li te reyalize ke yo t ap apwoche Etazini. Li dousman souke Alicia reveye.
  
  "Wow?"
  
  "Lè pou reveye".
  
  Kenzi te apiye pi pre. "Mwen gen boutèy ou pare, ti bebe."
  
  Alicia leve men l pou li. "Modi, fout! Wete bagay sa a sou mwen!"
  
  "Se jis mwen!"
  
  Alicia te deplase tounen osi lwen ke klwazon an ta pèmèt. "Sanglan kloun sirk fizzog."
  
  "Ki sa ki pop?" Kinimaka te sanble vrèman enterese.
  
  "Li vle di 'fas' nan lang angle," Drake te di. Epi an repons a dekourajman evidan Kensi, li te di, "Mwen pa dakò. Ou se rit Bobby Dazzler."
  
  "Vrèman?" Alicia grogne.
  
  "Kisa? "
  
  "Sa vle di ou pa move gade, renmen."
  
  Kensi te fwonte sousi lè Alicia te kòmanse gwonde, epi Drake te reyalize li te genlè janbe liy lan ak tou de fanm yo. Oke, omwen ak Kenzi. Li souke tèt rapid bay Lauren.
  
  "Pa janm. Ou sèten? "
  
  Atansyon te vire sou Nouyòkè a.
  
  "O wi, mwen sèten." Lauren te rapid ase pou kache sipriz li epi ale tou dwat nan rapòte nouvèl la. "Ban m 'yon bagay."
  
  Menm lè a, kòm si pa sò, bon nouvèl tounen. Lauren mete l sou speakerphone. "Hey moun, bon pou wè nou toujou ap pran plezi." Mesye Obnoxious sou liy lan ankò. "Oke, bon nouvèl la se ke pandan w ap jwenn pati ou nan zi a, mwen t ap travay sou yon òdinatè ki cho. Se konsa, premye kavalye nan dezyèm ak konkèt. Miss Jay? Gwo chen jape."
  
  Hayden souke tèt li. "Pale Ameriken, enbesil, oswa mwen pral revoke ou."
  
  Drake te voye je sou tab la, li te konnen li te toujou bloke. Apre yo tout, kòd kle a te nan posesyon yo, ak Ameriken yo te konnen li. Lè sa a, yon panse te frape l ', epi li te fè siyal pou li jwenn li nan dèyè avyon an.
  
  Yo trankilman kole youn ak lòt.
  
  "Èske li ta posib jis pèdi youn nan fèy papye yo?" li mande. "Ki pi enpòtan nan yo."
  
  Li te fikse. "Natirèlman, si ou vle trase yon sib sou nou. Yo pa sòt konsa."
  
  Li te monte zèpòl. "Mwen konnen, men gade altènatif la."
  
  Hayden apiye dèyè nan chèz li. "Oke, mwen panse ke nou deja vise. Ki mal yon lòt zak ensibòdinasyon ka lakòz?"
  
  "Ann mande ekip SEAL 7 lè yo rive isit la."
  
  De yo te gade youn lòt pou yon ti moman, tou de te mande ki ekzakteman lòd lòt ekip la te. Sekrè tout bagay te enkyete yo. Hayden tande nonm degoutan an kòmanse pale ankò epi li vire.
  
  "Ajan Jay, Washington vle konnen detay egzak Bwat Konkèt la."
  
  "Di yo mwen pral kontakte yo."
  
  "Mmm, reyèlman? Anfòm."
  
  "Ou gen anyen nouvo?"
  
  "Wi, wi, nou vle. Ban m 'yon sec".
  
  Hayden tounen vin jwenn Drake. "Li lè pou nou pran yon desizyon, Matt. Pou fini?"
  
  Drake te balanse sou talon li epi li te souri. "Toujou".
  
  Hayden rale yon moso papye nan pil la.
  
  "Èske ou deja jwenn fèy ou bezwen an?"
  
  "Mwen te panse sou sa de zè de tan de sa."
  
  "O".
  
  Ansanm, epi san yon lòt dezyèm soufrans, yo te detwi plon ki pi enpòtan nan chèn prensipal la. Lè sa a, Hayden pliye tout fèy papye yo ansanm epi mete yo tounen nan bwat lòd la. Rès ekip la te gade yo tou de san kòmantè.
  
  Ansanm yo te tankou yon sèl.
  
  "Anfòm". Nonm nan Washington tounen. "Kounye a, nou vrèman kwit ak gaz. Li sanble ke Lòd la nan Jijman Dènye a frape klou a sou tèt la ak deskripsyon li yo nan twazyèm kavalye a - grangou. Pi move Endyen ki te janm viv e ke li antoure pa zam."
  
  "Ameriken natif natal?" - Kinimaka mande.
  
  "O wi, fèt an 1829; sa a se sètsan ane apre Gengis Khan ak mil katòz san apre Anibal. Prèske egzakteman..." Li pran yon poz.
  
  "Etrange," Kinimaka ranpli nan vid la.
  
  "Petèt, petèt," te di botanis la. "Yon yon fwa te di ke pa gen okenn konyensidans. Oke, ann wè. Antouka, mwen te deroute avyon an epi kounye a w ap dirije Oklahoma."
  
  "Èske nou konnen kiyès kavalye sa a ka ye?" Drake mande.
  
  "Mwen ta di li se Ameriken natif natal ki pi popilè nan yo tout, se pa pi move a, men kisa mwen konnen?"
  
  Alicia te brase, li te toujou ap dòmi. "Pa sa anpil, danjre."
  
  "Oke, mèsi. Oke, Goyaale, ki vle di "yon moun ki baye," se te yon chèf pi popilè nan branch fanmi Apache. Yo te reziste Etazini ak Meksiken yo pandan tout lavi li, atak li yo te vin tounen yon pikan terib nan bò Amerik la.
  
  "Anpil Ameriken natif natal te fè," Mai te di.
  
  "Natirèlman, e se dwa. Men, nonm lan te venere kòm yon lidè sipèb ak stratèj, arketip nan anvayi ak revanj lagè. Èske sa a son abitye?
  
  Drake souke tèt an akò. "Menm jan ak Hannibal ak Gengis Khan."
  
  "Ou jwenn li, ti bebe. Li rann tèt li twa fwa epi li sove twa fwa. Yo te fè plizyè fim sou exploit li. Apre sa, yo te trete l kòm yon prizonye de lagè e yo te premye transpòte l nan Fort Bowie ansanm ak anpil lòt moun.
  
  "Epi li kouri ale ankò?" Alicia te sanble li ta renmen panse sa.
  
  "Non. Nan vyeyès li, Geronimo te vin yon selebrite.
  
  "Ah, kounye a mwen konprann," di Drake. "Ansanm ak Sitting Bull ak Crazy Horse, li se pwobableman pi popilè a."
  
  "Oke, wi, e èske w te konnen twa sa yo te konn reyini ansanm? Wow-wow, nou chita bò dife a. Bati sa a ak sa? Pale sou chwazi selebrite ou pi renmen pou ale pran kafe ak - mwen ta ale ak twa sa yo."
  
  Alicia souke tèt. "Se ta yon eksperyans inoubliyab," li te dakò. "Ann sipoze, nan kou, ke Depp ak Boreanaz pa te gratis."
  
  "An 1850? Pwobableman pa. Men mesye sa a Depp? Li pa janm sanble laj, kidonk ki moun ki konnen? Sonje istwa a sou mesye medikaman yo ki te kapab deplase manitou yo - lespri yo - nan tan? De tout fason... Geronimo te parèt nan Fwa Mondyal 1904 la ak plizyè lòt ekspozisyon ki pi piti. Pòv la pa t janm gen dwa retounen lakay li, epi li te mouri nan Fort Sill, li te toujou yon prizonye de lagè, an 1909. Yo antere l nan simityè Endyen Fort Sill, ki te antoure pa tonm fanmi yo ak lòt prizonye lagè Apache yo."
  
  "Zam". Dahl te di. "Gason vanyan."
  
  "O, epi, nan kou, anpil zam Fort Sill li menm, ki jodi a sèvi kòm lekòl atiri Lame Etazini. Li rete sèl fò aktif nan plenn sid yo, li te jwe yon wòl nan sa yo rele Lagè Endyen yo epi li te aktif nan tout gwo konfli depi 1869." Geek la te pran yon poz anvan li te ajoute, "Lòd la te chwazi kote sa a ak kavalye sa a pou yon rezon."
  
  "Eksepte pou zam?" - mande Dahl.
  
  "Epi notoryete tou," te vin repons lan. "Orijinal atak la nan Teritwa Endyen an te dirije soti isit la pa Buffalo Bill ak Wild Bill Hickok. Fò a te gen ladann 10yèm Kavalye a, ke yo rele tou Buffalo Soldiers."
  
  "Se konsa, an nou rezime li." Dahl fè yon soupi. "Tovo Geronimo a sitiye andedan Fort Sill. Lòd la te jere sekrete plan pou konstwi zam devastatè ladan l omwen karant ane de sa, e kounye a, yon demi douzèn nan ekip fòs espesyal ki pi mòtèl yo sou planèt la ap kouri tèt devan nan direksyon l."
  
  Nan gwo silans la, geek la di ak kè kontan: "Wi, monchè, bagay ki fre, huh?"
  
  
  CHAPIT VENNKAT
  
  
  Pandan avyon an te vini pou dènye etap vòl la nan Oklahoma, ekipaj la te diskite sou sa yo te konnen jiskaprezan-pi fò nan revelasyon yo sou kat kwen tè a, kavalye yo, ak zam mòtèl kriminèl lagè Nazi yo te antere nan. tonm ansyen chèf lagè yo. Konplo a te vas, konplèks, e li te inevitab - paske Lòd la te vle li solid pou yon santèn ane. E menm kounye a, dapre tèks la, katriyèm kavalye a se te "vrè Jijman Dènye a."
  
  Nan limyè de zam yo dekouvri jiskaprezan, kisa lanfè a ta ka?
  
  Drake te konsidere sa. Premyèman, yo te oblije ale nan Fort Sill epi anpeche tout moun mete men yo sou zam grangou a. Ak enkyete sou lòt moun tit tou dwat pou katriyèm kavalye a - fleo Bondye a. Mwen vle di... ki kalite non sa a?
  
  "Èske mwen ka poze yon kesyon?" - li di pandan avyon an te kòmanse desann.
  
  "Ou te deja fè," geek la ri, sa ki lakòz Hayden, Alicia ak Me fèmen je yo, pasyans yo te fini.
  
  "Ki jan Geronimo te jwenn tit li?"
  
  "Geronimo te yon konbatan reyèl. Menm sou kabann lanmò li, li admèt ke li regrèt desizyon li te pran pou l abandone. Dènye pawòl li yo te: 'Mwen pa ta dwe janm abandone. Mwen te oblije goumen jiskaske mwen te dènye moun ki kanpe.' Li te gen nèf madanm tou, kèk nan menm tan."
  
  "Men, pi move Endyen ki te janm viv la?"
  
  "Pandan karyè militè l ', Geronimo te pi popilè pou eksantrik nana li yo ak evade inonbrabl. Li te disparèt nan twou wòch kote pa te gen okenn sòti, sèlman yo dwe wè deyò pita. Li te toujou genyen, byenke li te toujou nan minorite a. Gen yon kote nan New Mexico ki toujou konnen jiska jodi a kòm Geronimo Cave. Youn nan pi gwo istwa yo rakonte ki jan li te dirije yon ti gwoup trant-uit gason, fanm ak timoun ki te terib chase pa dè milye de twoup Ameriken ak Meksiken pou plis pase yon ane. Kidonk, li te vin pi popilè Ameriken natif natal la nan tout tan e li te fè tèt li tit "pi move Endyen ki te janm viv" nan mitan kolon blan yo nan epòk la. Geronimo se te youn nan dènye vanyan sòlda ki te aksepte okipasyon tè yo. Etazini."
  
  "Yon fwa yo te rele m 'pi move chen ki te janm viv la,'" Alicia te raple ak savoureuse. "Mwen pa ka sonje nan ki moun."
  
  "Jis yon sèl fwa?" Kenzi mande. "Sa a se etranj".
  
  "Pwobableman se mwen menm." Mai te souri yon ti kras ba li.
  
  "Oswa mwen," Drake te di.
  
  Dahl te sanble sèvo li te kraze. "Oke, mwen panse mwen sonje ..."
  
  "Fort Sill," pilòt la te di. "Rete dis minit. Nou gen pèmisyon pou ateri e li fè cho nan zòn nan."
  
  Drake te fwonte, li t ap prepare tèt li. " Cho? Èske li li nan yon script edited oswa ki sa?"
  
  "Fòk gen anviwon katreven moun laba." Kinimaka te gade ti fenèt la.
  
  "Mwen panse ke li vle di konsène," Yorgi te pale. "Oswa anba atak."
  
  "Non, li vle di estati li," Smith te di yo. "Très byen prepare."
  
  Avyon an te touche atè epi byen vit kanpe. Prèske imedyatman pòt kago dèyè yo te kòmanse louvri. Ekip la, ki te deja lonje ak sou de pye yo, prese soti nan limyè solèy la, ki te klere byen reflete nan asfalt la. Yon elikoptè t ap tann yo, ki mennen yo sou teritwa Fort Sill. Lè yo rive, yon kolonèl ki soti Fort Sill te enfòme yo sou sitiyasyon an.
  
  "Nou isit la nan tout preparasyon pou konba. Tout zam yo pare, chaje ak vize. Tonm Geronimo a tou, e nou pare pou nou fim."
  
  "Gen senk nan nou ki rete." Hayden te di. "Mwen ap avanse agresif sou sit antèman an. Mwen sèten ou konnen tout opozan potansyèl yo."
  
  "Mwen te konplètman prepare, madam. Li se yon enstalasyon Lame Etazini, yon enstalasyon Kò Marin, ak yon baz defans lè ak ponpye. Mete konfyans mwen lè mwen di ou ke nou te kouvri tout ang nou yo."
  
  Hayden te separe epi gade kòm Fort Sill parèt anba a. Drake te tcheke zòn nan epi tcheke zam li yon dènye fwa.
  
  Mwen sèten kòm lanfè espere sa.
  
  
  CHAPIT VENNSENK
  
  
  Atmosfè a te elektrik, chak sòlda te tansyon e yo t ap tann yon kalite lagè. Ekip la te mache ant kolòn brik lajè yo epi li te deplase nan mitan anpil wòch tonb yo, chak nan yo te kote repo a nan yon ewo tonbe. Tonm Geronimo a te lwen wout bat yo e li te pran anpil minit anplis pou yo rive jwenn li. Hayden te dirije wout la, ak Kinimaka te mennen dèyè a.
  
  Drake te koute, li te abitye ak anviwonman li. Sit anpil batayon atiri pa t janm trankil, men jodi a yon moun te prèske tande yon fèy briye nan van an. Tout moun nan baz la t ap tann. Yo te prepare. Yo te voye lòd la desann soti anwo pou kenbe fèm an fas a sa ki pral rive. Ameriken yo pa ta pèdi figi.
  
  Yo te mache sou yon chemen etwat ak adwaz, bòt yo te krake. Li te sanble etranj yo rete sou alèt segondè andedan yon baz konsa, men peyi yo ak ekip yo te kont yo te san dout kapab anyen.
  
  Drake te mache bò kote Lauren, ki te kenbe ekip la ajou ak nenpòt nouvo enfòmasyon.
  
  "Fwansè yo toujou aktif. De nan yo nan moman sa a, ak plis sou wout la."
  
  "Rapò sou tire nan Oklahoma City. Li ta ka Britanik yo. Li enposib pou di nan pwen sa a."
  
  Epi repons lan: "Wi, nou gen zam pou konkèt. Se isit la. Si ou mete yon moun sou baz, mwen sèten nou ka jwenn li.
  
  Drake te devine ke yo te pwobableman an sekirite nan SEAL Ekip 7, omwen isit la sou andedan an. Lefèt ke yo te pèmèt yo antre Ozetazini ak Lè sa a, sou yon sit Lame te di l 'yon bagay te seryezman mal.
  
  Ki moun ki voye fok yo?
  
  Poukisa?
  
  Hayden te ralanti pandan gid yo te mennen yo sou yon lòt chemen, menm pi etwat. Byento li kanpe devan yon demi douzèn siy.
  
  "Sa a," li te di, "fè pati Geronimo."
  
  Natirèlman, li te lajman ékivok. Wòch la pa t 'yon tonb òdinè, men yon cairn; yon gwo pil wòch ki fèt ak moun ki gen fòm yon piramid brit ak yon plak ki mete nan sant la ki pote non 'Geronimo' ki fè espre klè. Se te yon kote ki ekstrèmman ansyen e li dwe enpresyonan nan tan li. Li te antoure pa tonm madanm li Zi-ye ak pitit fi li Eva Geronimo Godley.
  
  Drake te santi yon kalite tranble espirityèl lè li te wè tonm gwo vanyan sòlda nan, e li te konnen ke lòt moun te santi menm bagay la. Mesye sa a se te yon sòlda ki te goumen sitou kont Meksiken yo e ki te goumen pou fanmi li, tè li yo ak fason li viv. Wi, li te pèdi, menm jan Cochise, Sitting Bull ak Crazy Horse te pèdi, men non yo te rete pou plizyè ane.
  
  Yon ti ekskavatè te kanpe pare.
  
  Hayden souke tèt kòmandan baz la, ki souke tèt chofè ekskavatè a. Byento yon gwo ekskavatè te ale nan travay, leve gwo moso nan tè ak gaye yo sou tè a ki tou pre. Drake te okouran tou de profanasyon an ak akizasyon yo te ka fè kont militè a, men prezans nan anpil sòlda ki tou pre te vle di ke li te fasil ke nenpòt moun ki ta jwenn. Yo ta pwobableman fèmen Fort Sill pou piblik la pou yon ti tan.
  
  Ki jan Lòd la te fè sa?
  
  Mwen mande... anpil ane de sa? Petèt aksè te pi fasil lè sa a. Hayden te di chofè pèl la pou l fouye fasil, san dout li te sonje tonm ki pa fon Hannibal kote pa t gen sèkèy. Ekip la te gade jan twou a te vin pi fon ak ti mòn nan tè a te vin pi wo.
  
  Finalman ekskavatè a sispann epi de mesye yo vole nan twou a pou retire dènye moso tè yo.
  
  Drake tou dousman deplase nan direksyon kwen twou san fon an. Alicia te vòlè avèl. Kòm espere, Kinimaka te rete tounen, pa vle fini nan pati anba a. De mesye yo netwaye kouvèti sèkèy la nan tè a epi yo rele byen fò pou yo leve kòd yo dwe tache ak bokit ekskavatè a. Byento sèkèy la te kòmanse monte dousman, epi Drake te gade alantou ankò.
  
  Li te konnen te gen moun ki te kanpe toupatou ak figi stoik e ki te antoure kan an. Kounye a, li te kòmanse konprann pa t ap gen batay. Sèkèy Geronimo a ak anpil atansyon bese atè, ti moso wòch ak tè defonse ale. Hayden te gade kòmandan baz la, ki te monte zèpòl.
  
  "Fè pati ou a, ajan Jay. Mwen resevwa lòd pou m ba w tout sa w bezwen."
  
  Hayden te avanse pandan youn nan fouye yo te louvri kouvèti sèkèy la. Ekip la te pran devan. Kouvèti a leve etonan fasil. Drake gade sou ankadreman an nan pwofondè bwat la.
  
  Gade youn nan pi gwo sipriz nan lavi w.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden rale lwen, jele pou yon ti moman; misyon an bliye, lavi li bliye, zanmi li toudenkou ale kòm sèvo li tounen wòch.
  
  Pa janm...
  
  Li te enposib. Sa a te sètènman vre. Men, li pa t 'oze gade lwen.
  
  Anndan sèkèy la, ki te monte sou yon parantèz Titàn, te pandye yon ekran dijital dènye kri, e pandan yo t ap gade, li te vin viv.
  
  Ri toufe soti nan oratè yo. Hayden ak lòt yo te tonbe, san mo. Ri atifisyèl te fè eko sou ekran an amelyore pandan yon pakèt koulè plen li, flash apre flash nan zetwal yo k ap djondjon deyò. Ekip la te kòmanse vin nan sans yo, epi Drake tounen vin jwenn yo.
  
  "Èske se vre... mwen vle di... kisa..."
  
  Dahl te vin pi pre pou jwenn yon pi bon gade. "Èske pòv fin vye granmoun Geronimo toujou isit la?"
  
  Hayden rale l ale. "Ak anpil atansyon! Èske ou pa konprann tout konotasyon sa a?"
  
  Dahl bat je. "Sa vle di ke yon moun kite nou yon ekran olye de yon bwat. Èske ou panse sa a se yon zam?"
  
  Hayden te di: "Lòd la pa abandone sa. "Omwen pa lè li rive kriminèl lagè Nazi yo. Sa vle di ke Lòd la se-"
  
  Men, lè sa a ri a sispann.
  
  Hayden te jele, li pa sèten kisa pou w atann. Li te gade anba, pare pou kanna ak kache. Li te kanpe devan Lauren. Li te swete Kinimaka, Drake ak Dal pa t 'konsa modi. Li...
  
  Logo la te klere sou ekran an, klere wouj sou nwa, pa gen anyen plis pase yon tras san nan tèt li.
  
  "Sa a se logo lòd la," Alicia te di.
  
  Mwen pa konprann," May admèt. "Ki jan yo ta ka jwenn ekran sa a an plas? Ak ki jan li ta ka toujou fonksyone?"
  
  "Yo pa t 'fè li," Yorgi te di.
  
  Joe's la te disparèt epi Hayden te mete tout lòt bagay nan tèt li. Ekran nwa a te repare epi yon vwa atifisyèlman bese te kòmanse grin nan moun ki pale yo.
  
  "Byenveni nan kochma ou, ti gason ak tifi," li te li, epi Lè sa a, te gen yon poz pou yon pete nan ri siprime. "Gragou salye ou, epi ou ta dwe konnen ke de dènye kavalye yo se pi move nan yo tout. Si grangou pa rive sou ou, lanmò pral! Ha, ha. Ha, ha, ha."
  
  Hayden te pran yon ti moman pou l te mande ki sa lespri tòde ak imajinasyon tòde te vini ak vye bagay sa a.
  
  "Ann ale tou dwat nan pwen an. Twazyèm kavalye a ta pito detwi ou tout pase pèmèt ou detwi youn ak lòt. Grangou fè sa, èske mwen dwat? "- kontinye vwa gutural la. "Epi kounye a ke ou te deplase nan laj elektwonik la, li pral rive anpil, anpil pi vit. Èske w te janm tande pale de Strask Labs?"
  
  Hayden te fwonte, li te pran yon gade rapid alantou epi li vire sou kòmandan baz la. Li souke tèt li epi li te sou pale lè vwa a kontinye.
  
  "Sa a se youn nan pi gwo konglomera yo, lanfè-beze sou pran sou mond lan. Pouvwa. Enfliyans. Gwo richès, yo vle li tout epi yo kòmanse deplase nan gwo lig yo. Gouvènman Ameriken an fèk mete konfyans li nan Strask Labs.
  
  Sa sa vle di? Hayden te panse sou li. Ak ki jan dènyèman?
  
  "Nan Dallas, Texas, ki pa lwen isit la, Strask gen yon laboratwa tès byolojik. Yo pwodui medikaman, maladi, gerizon ak zam. Yo kouri gam la. Si gen yon enfeksyon ki ka touye moun deyò, yon viris ki touye lemonn, yon kanistè gaz nè, oswa yon nouvo zam byolojik, Strask nan Dallas pral genyen li. Literalman," li bougonnen, "se yon magazen jeneral."
  
  Hayden te vle sispann li menm kote. Bagay yo te ale nan yon trè move direksyon.
  
  "Te laboratwa byolojik la vin yon sib. Grangou a pral deklanche. Rekòt ou yo ak sa ki atravè mond lan pral cheche epi mouri. Li se yon pwazon ki fè moun ki fè espre vize yon varyete espesifik rekòt epi yo pa ka sispann. Nou se Lòd Jijman Dènye a. E jan mwen te di, sa a se kochma ou."
  
  Anrejistreman an sispann. Hayden te bat je epi gade, konplètman enkonsyan nan mond lan ak pwoblèm li yo. Si Lòd la te vize yon biolaboratwa ki te idantifye yon kontaminasyon rekòt e ki te planifye pou detwi tout pwovizyon, lè sa a...
  
  Li te posib. Ak pwobab. San okenn dout, maladi a ta tou afekte tè a, pou pa gen okenn rekòt manjab ta janm grandi ankò.
  
  Lè sa a, toudenkou, ekran an te vin tounen lavi ankò.
  
  "O, e kounye a ke nou ap viv nan laj elektwonik la, kite m 'di ou sa a. Lè w ouvri sèkèy sa a, lè w kòmanse anrejistreman sa a, ou mete tout bagay la an mouvman - elektwonikman!
  
  
  CHAPIT VENNSIS
  
  
  Fort Sill te antre nan batay la. Kòmandan baz la rele pou yon teknisyen vini epi demonte anrejistreman an, ekran an, ak nenpòt lòt bagay yo te kapab jwenn andedan sèkèy la. Hayden te wè pakèt vye rad ak zo nan pati anba a epi li te oblije asime ke Lòd la te tou senpleman mete yon ekran andedan epi kite li pou yon moun jwenn. Èske siyal ki konekte ak Wi-Fi baz la te ka soti nan moman yo te louvri sèkèy la?
  
  Mwen dwe kwè sa. Enprime a te make kòmansman anrejistreman an. Gen plis chans, detèktè yo te enplike. Nenpòt moun ki te fè tout bagay sa yo te konn teknoloji. Ki soulve yon lòt kesyon.
  
  "Èske nou fèk vole devan kriminèl lagè Nazi yo nan senkant ane de sa rive kounye a?"
  
  "Mwen pa konprann li," Smith te di.
  
  Ekip la te deplase lwen tonm Geronimo a pou pèmèt lòt moun patisipe, epi kounye a te kanpe nan yon gwoup anba pye bwa yo.
  
  "Mwen te panse li te trè klè," Hayden te di. "Nèg la te di nou se Lòd Jijman Dènye a. Yo toujou egziste."
  
  Kòmandan baz la pwoche. "Se konsa, moun yo, nou te double ak triple tcheke perimèt nou an. Pa gen siy nan lènmi fòs espesyal ou yo. Sanble yo klèman rate mak la fwa sa a epi mwen vrèman blame yo. Gen anpil pouvwa dife isit la." Li lonje dwèt sou sòlda ki te kanpe alantou fò a.
  
  "Sa pa vle di ke siyal ki soti nan tonm sa a pa te emisyon nan lòt kote," Lauren te note. "Nenpòt kantite moun te ka wè li nan yon fòm oswa yon lòt."
  
  "Kandan sa a se vre," kòmandan an souke tèt, "gen ti kras nou ka fè sou li. Koulye a, sa nou ka fè se rele Strask Labs epi, jan yo di, avèti mesye sa yo."
  
  Li lonje dwèt sou yon nonm ki tou pre ki te gen telefòn li deja boure nan zòrèy li.
  
  Hayden te konnen li ta dwe rele Sekretè Crowe, men li te evite lè apèl sòlda a te vin sou gwo louksè a, yon bip kontinuèl ki te lakòz ekip SPEAR la gade alantou ak enkyetid.
  
  "Sa a se yon laboratwa anplwaye 24 èdtan," te di kòmandan baz la. "Sou apèl nan lame a ak Mezon Blanch lan. Mwen pa ka eksprime jan sa move." Li te blame telefòn nan k ap sone.
  
  "Ou pa bezwen." Hayden te di. "Èske ou ka kontakte otorite lokal yo? Voye yo bay Strask epi di yo nou sou wout nou."
  
  "Tamen, ajan Jay."
  
  Hayden kouri nan direksyon elikoptè a. "Nou dwe ale nan Dallas! Kounye a! "
  
  
  CHAPIT VENSET
  
  
  Karin te pase sa ki te enpòtan pou li yon kantite tan incommensurable anvan menm montre kondwi flash la nan tèminal òdinatè a. Li te byen konnen ke yon moun ki gen richès ak enfliyans Tyler Webb te kapab enstale nenpòt teknoloji sou òdinatè l '- espesyalman youn ki genyen tout sekrè yo sal li te akimile pandan ane yo.
  
  Epi isit la li te ye.
  
  Jèn fanm. Odinatè. Flash-kat.
  
  Konbyen non yo te rele m nan tan lontan? Ti fi ak done. Tèt nan yon entènèt. Khakaz Sa gen lontan, byen lwen, men yo toujou enpòtan.
  
  Dino ak Wu te kanpe epi yo te gade, siveyans kay la te deja bon jan li ta ka janm. Yo te gen detèktè pou chak apwòch ak plan ak estrateji backup pou sitiyasyon evakyasyon difisil ak mou. Tout twa sòlda yo te kounye a nan yon kondisyon grav - bat, meurtri, tou dousman geri nan mache yo nan San Francisco. Yo te tou cho, grangou ak kout sou lajan. Anba garanti Karin a, yo parye tout bagay sou li. Depi nan kòmansman an menm.
  
  "Li lè pou pwouve valè ou," li te di.
  
  Premye ane li yo pa janm kite l; pandan yon bon bout tan li te vire do l bay mond lan. Destriksyon pwòp tèt ou se youn nan fason pou ekspyasyon yo.
  
  "Nou kwè nan ou," Dino te di.
  
  Li te souri grimly pandan li te foure lecteur flash Et gade gwo ekran an. Li te fèt tout bagay yo kouri pi vit ke posib, e kounye a, pa te gen absoliman okenn reta lè èd memwa a te klere sou ekran an:
  
  Kontinye?
  
  Damn dwa.
  
  Li te chita epi li te al travay. Klavye a tranble, dwèt li tranble, ekran an tranble. Li pa t 'espere jwenn oswa menm konprann li tout nan yon fwa-te gen anpil gigabyte nan enfòmasyon nan la-e se poutèt sa li te fè tout bagay ultra-sekirite ke posib anvan chaje kondwi a. Li te tou louvri kèk kont lanmè ak yon koup nan kont nan Los Angeles ke yo ta ka kapab byen vit depoze kèk lajan kach nan. Natirèlman, li te sonje tout bagay depi nan tan li nan SPEAR; se sa ki te pase apre lanmò Webb ki ka kontribye nan ka a.
  
  Pou kounye a, li te inyore dokiman ki tawd men menasan yo epi konsantre sou finans li yo, li te vire dwèt li ak ekran an nan yon toubiyon enfòmasyon. Dino te soufle pandan l t ap plede pou l kontinye.
  
  "Modi, mwen te panse mwen te yon jeni nan Sonic. Mwen parye ou fè ti kaka pike sa a tire toupatou, hein?
  
  "Èske w konnen Sonic? Soti nan Master System oswa Mega Drive? Èske nou pa twò piti pou sa?"
  
  Dino te sanble sezi. "Playstation, monchè. Ak retro se pi bon."
  
  Karin souke tèt li, li fòse tèt li souri. "Oh wi, li totalman rétro, monchè."
  
  Fouye pi fon nan dosye finansye a, byento li dekouvri nimewo kont, kòd sòt, ak kòmandman kle. Li te jwenn bank sous, pi fò nan yo lanmè. Li te jwenn plis pase swasannkenz kont diferan.
  
  "Enkwayab."
  
  Dino rale yon chèz. "Wi, mwen gen yon tan difisil pou kenbe tras de yo. Epi yo tou de vid!"
  
  Karin te konnen li pa t gen tan tcheke chak kont. Li te bezwen koupe li epi chwazi pi bon an. Enjenyeu, li te deja ekri yon pwogram senp ki ta ale nan dosye a ak mete aksan sou kont yo ak nimewo ki pi wo yo. Li lage li kounye a epi li tann senk segonn.
  
  Twa bann ble k ap flache yo te sanble pwomèt.
  
  "Ann gade ou."
  
  Premye kont lan te klere. Li te baze nan zile Kayiman yo, li pa itilize, e li te montre yon balans trant mil dola. Karin bat je. Ou dwe blag! Li te konnen ke Webb te evantyèlman koupe lyen nan pouswit ensousyan li nan trezò Saint Germain a - li te ale li pou kont li epi li te depanse gwo kantite lajan pou pa detekte ak rekrite yon lame nan fen a, li te peye dè milye pou mande yon dènye favè, - men li pa t 'atann kont li yo te tèlman apovri.
  
  Nan nenpòt ka, li byen vit voye trant mil nan lokal Los Angeles kont labank li te deja louvri.
  
  Li riske, men si nou prese, nou ka retire kòb la epi pran li avèk nou. Si yon moun te espyonaj sou kont lan, ki te sanble fasil bay balans ki ba li yo, yo ta dwe kapab fè sa anvan nenpòt moun ki te jwenn.
  
  Li te deplase nan pwochen kont la, li wè balans lan te katreven mil dola, epi li te oblije admèt ke li te pi bon fason sa a. Men, pa gen anyen tankou milyon li t ap tann. Bò kote l, Dino rete an silans. Li pran lajan kach la epi kenbe souf li, li peze dènye bòdwo a.
  
  Damn li. Kenz mil?
  
  Li te fòse yo gade nan bòdwo ki rete yo, lajan kach soti nan fen sòm total la nan apeprè san trant mil dola. Li pa t 'mal, men li pa t' lajan kalite garanti pou tout lavi. Sa a ta pran tan, epi li te Gèrye pou rete konekte pi lontan, men pou kounye a rate nan pwovizyon te fè pwochen etap la nesesè.
  
  "Manje pou chantaj," li te di.
  
  "Mwen pa kontan ak sa a," Dino te di.
  
  "Depann sou ki moun li ye," Karin te note. "Epi kisa yo te fè. Nou ka ekspoze salo vreman mechan yo - petèt atravè kèk nouvo sit entènèt espesyalis - epi diskite sou sa nou ta ka fè sou moun ki ta ka pèdi kèk liv."
  
  Wu souke tèt li. "Kisa?" - Mwen mande.
  
  "Kèk dola. Tsentarinos. Wonga. Madichon, ki kote nou kòmanse?"
  
  Nouvo dosye a te genyen anpil paj non, yo chak an karaktè fonse epi yo te akonpaye pa yon foto ak yon dat. Karin desann lis la. "Bon, byen, yo nan lòd alfabetik. Omwen sa se yon bagay. Nenpòt preferans?"
  
  "Mwen pa konnen okenn mesye rich," Dino te di. "Nou pa mansyone chantaj yon moun."
  
  "Mwen rekonèt kèk nan non sa yo," Wu te di pandan Karin ak konfyans defile nan paj AC a. "Selèb yo. Espò zetwal. Prezantatè televizyon. Bondye, ki moun ki te nèg Webb sa a?"
  
  "Ki moun li ye?" Karin te santi rayisman an te leve ak vigè renouvle. "Youn nan bèt ki pi move, ki pi grenpe ak pi pwisan ki te janm viv. Sa ki mal enkarne, ki kapab afekte tout lavi sou planèt la."
  
  "Mwen te kapab nonmen yon koup nan yo kounye a," Dino te di.
  
  "Wi, nenpòt moun ka fè sa. Men, sa yo se egzakteman ki kalite estipid nou vle rete anba.
  
  Karin tcheke pare-feu sistèm li a, kap chèche nenpòt siy avètisman bonè ke yon lòt moun t ap fouye. Pa gen anyen ki te imajinab, men li pa t tèlman vanyan pou l te kwè ke yon moun deyò a pa t pi entelijan pase li.
  
  "Tcheke tout kote a," li te di, retire kondwi flash la. "Nou bezwen kontwole tout bagay pou yon jou oswa konsa nan sit B. Lè sa a, nou pral wè."
  
  
  * * *
  
  
  Tout bagay sa yo te fè pati preparasyon li. Si yon bagay ale mal epi yo wè, kaptire oswa touye yo, li pa pral akòz mank de preparasyon. Karin te itilize tout trik nan asenal konsiderab li yo ak chak ons gwo entèlijans li pou pwoteje yo.
  
  Ak plan mwen an. Ti vanjans mwen an.
  
  Dino, Wu ak li kite kay yo nan dezè a epi yo izole tèt yo nan yon ti kay yo te jwenn nan mitan an nan okenn kote. Li te pran semèn nan rechèch metodik, men yon fwa yo te jwenn, li te tounen yon kote ideyal pou yon abri backup. Wu te pase vennkat èdtan ap gade kay la atravè CCTV. Karin ak Dino te kondwi nan Los Angeles, yo te retire kòb la epi yo te mete sa ki te rete yon lòt kote, detanzantan tcheke firewall rezo li a, fyab yo ak eta yo te nan. Tan ak tan ankò li pa wè okenn siy ke sa a te teste nan okenn fason.
  
  Metòdman ak anpil atansyon, sepandan; se te sèl fason yo te kapab rete lib.
  
  Yon trant èdtan konplè te pase lè yo tounen nan kay la. Kèk chèk plis ak Karin te pare pou travay ak kondwi flash la ankò.
  
  "Èske ou tcheke kamera yo?" - li mande.
  
  "Wi, jis fè li."
  
  Li te pran sèlman kèk segonn epi answit, yon lòt fwa ankò, li te defile nan lis non yo. Apre C, nan kou, te vini D.
  
  Matt Drake pa t sou lis la.
  
  Men, te gen yon seksyon separe pou SPEAR. Non Drake te sou lis la. Se konsa Alicia Miles te ye. Hayden Jay ak Mano Kinimaka li tap tann. Li te wè Bridget Mackenzie - pa etonan. Lancelot Smith? Hmmm. Mai Kitano. Lauren Fox. Yorgi. Enteresan, pa te gen okenn referans a Thorsten Dahl.
  
  Men, te gen yon referans a Karin Blake.
  
  Li te gade l 'pou yon ti moman, Lè sa a, deside inyore l' pou kounye a. Lòt lyen ki gen rapò ak ekip SPEAR la epi ki te ajoute anba premye paj la te soti nan Kimberly Crow, Sekretè Defans; Pou Nicholas Bell, prizonye; ak yon sous-menu antye ki rele "Fanmi/Zanmi".
  
  Damn, nèg sa a reyèlman te ale nan vil sou yo.
  
  Byen.
  
  Premye klik la ta dwe tou senpleman sou non an: Matt Drake.
  
  Regard li flickered, balanse, ak Lè sa a, te kòmanse elaji; je li elaji nan gwosè a nan sokoup.
  
  "Fuck m '," li te chichote nan pè. "Oh. Fuck. mwen."
  
  
  CHAPIT VENNWIIT
  
  
  Matt Drake te wè Strask Laboratories siyen lontan anvan yo rive la. Nan katye Dallas, li te toujou yon bilding wo, ak logo ble ak blan stilize 'S' li yo te monte nan tèt la nan estrikti a. Sepandan, machin yo t ap deplase byen vit, e talè konsa li te wè tout tèren an te louvri devan yo.
  
  Strask Labs te sanble pa enpòtan, afab, yon baton nan volan an, e ke, san dout, se te lide a. Fenèt li yo te inpénétrabl, men anpil yo te. Park machin li te kouvri nan yon nich nan kamera CCTV, men sa ki te mond lan. Pa gen moun ki te kapab di ki jan avanse kamera yo te oswa ki jan lwen yo pwolonje. Pa te gen okenn pòtay lòt pase yon baryè fragile. Pa gen okenn sekirite vizib nan tout.
  
  "Okenn repons ankò?" - mande Dahl.
  
  Hayden zongle pon nen li. "Mouri silans," se te tout sa li te di.
  
  Drake te etidye peyizaj la. Zòn pakin nan te gen fòm L alantou bilding lan, devan ak sou bò solèy leve. Nan lwès la te gen yon ke apik, zèb. Pa gen kloti. Zòn nan tout te louvri plan. Yon rezo wout te kouri ozalantou li, ak plizyè douzèn ti bilding biwo, depo ak sant komèsyal dezabiye te fè vi a imedya.
  
  "Lapolis," Dahl te di.
  
  Ofisye DPD yo te deja sou sèn nan, yo te pake deyò zòn nan sou bò wout la. Hayden te di chofè yo pou yo pakin tou pre epi li te sote.
  
  Drake te swiv mwen byen vit.
  
  "Èske ou mesye wè anyen? Anyen?" Hayden mande.
  
  Gwo ofisye a ki gen patin leve je l. "Sa ou wè se sa nou genyen, madam. Nou te bay lòd pou nou obsève epi pa pran okenn aksyon."
  
  Hayden madichon. "Se konsa, nou pa gen okenn lide nan kisa nou ap antre nan. Jis pwomès yon moun fou ke bagay yo move jan yo kapab."
  
  Alicia te monte zèpòl. "Alo, kisa ki nouvo?"
  
  "Si yo gen yon zam byolojik oswa yon aparèy byolojik deyò ki fèt espesyalman pou detwi rekòt nou yo, Lè sa a, nou pa gen okenn chwa," Dahl te di.
  
  "E ki jan ou pwopoze nou antre anndan?"
  
  "Tèt devan," Dahl te di ak yon souri. "Èske gen yon lòt fason?"
  
  "Pa pou nou," Drake te di. "Èske ou prè?"
  
  "Modi," Alicia boumonnen. "Mwen reyèlman espere ou de pa pral kenbe men."
  
  Hayden te mande atik yo te mande yo epi li te ba yo. Drake pran mask gaz li epi li mete l. Pa te gen okenn risk nan laboratwa a.
  
  Lè sa a, Drake glise desann yon ke zèb epi li sote sou yon ravin anba nan yon zòn pakin. Apeprè karant machin yo te gaye toupatou, kourye abityèl yo ki gen diferan laj ak pwòpte. Pa gen anyen dwòl. Dahl kouri bò kote l, Alicia ak Me adwat li. Yo te konplètman prepare ak zam yo te pare. Drake te espere pi move a, men pou kounye a tout sa ki te salye yo se te yon silans etranj.
  
  "Èske w panse enfòmasyon an rive jwenn lòt ekip yo?" Kinimaka gade alantou perimèt la. "Si kèk nan peyi sa yo jwenn van ke zam byolojik sa yo isit la ak vilnerab nan laboratwa sa a, nou ka fè fas a yon atak. Epi Strask gen mwens sekirite pase Fort Sill."
  
  "Lòt ekip?" Lauren fè yon soupi nan kominikatè a. "Mwen enkyete ke anrejistreman Lòd la te emèt san restriksyon. E ke yon tanpèt kaka ka byen nan swing."
  
  Bouch Kinimaki tounen yon gwo sèk. "Oooh."
  
  Drake ak Dahl te deplase, manevwe ant machin epi kenbe je yo sou tout fenèt yo. Pa gen anyen ki deplase. Pa gen okenn alam sonnen andedan. Yo te rive nan chemen ki te mennen nan antre prensipal la epi yo te wè menm ti fenèt sa yo te fè nwa.
  
  "Si mwen te delivre isit la," Dahl te di. "Mwen ta imedyatman sipoze ke sa a pa te yon laboratwa òdinè."
  
  "Wi, zanmi. Li toujou pi bon pou w fè yon bèl resepsyon."
  
  Dahl te eseye manch pòt yo e li te sezi. "Debloke."
  
  Drake te tann lòd ak lòd Hayden. "Ale."
  
  Ak yon mask gaz limite vizyon li, li te gade jan Dahl louvri pòt yo lajè epi answit glise andedan. Drake te monte nouvo HK li pandan l ap chèche lènmi. Premye bagay yo te wè se te kadav ki te kouche toupre biwo resepsyon an ak nan koridò yo dèyè.
  
  "Vit". Dahl kouri al jwenn premye a, ki kouvri pa Alicia. Mai kouri al jwenn dezyèm lan, Drake kouvri. Suedwa a byen vit tcheke batman li.
  
  "Mèsi Bondye," li te di. "Li vivan".
  
  "Epi sa a tou," Mai konfime epi li leve po je viktim nan. "Mwen panse ke li te dwòg. Gaz pou dòmi, oswa kèlkeswa tèm anpenpan yo rele li."
  
  Hayden te pote yon detektè gaz, vapè ak lafimen avè l. "Se yon bagay konsa. Ki pa toksik. Pa fatal. Petèt yon bagay ki lejè pou mete yo dòmi?"
  
  "Vodka tounen yon zam," Alicia te di, vwa li defòme pa mask la. "Sa ta ase."
  
  Kensi gade l, dousman souke tèt li.
  
  "Kisa w ap gade, Bridget?"
  
  "Oke, omwen ak mask sa a mwen ka gade nan ou san yo pa vomi."
  
  Hayden te di: "Gaz la dwe te yon gaz ki aji rapid e ki kouvri nèt. "Ki jan lanfè yo te fè sa?"
  
  "Event," Lauren te di. "Sistèm chofaj, èkondisyone, yon bagay konsa. Malgre ke, petèt, yon kote gen syantis fèmen nan laboratwa yo. Bay kalite etablisman an, se pa tout laboratwa oswa etablisman depo ki pral konekte ak nod prensipal la.
  
  "Oke," Hayden te di. "Se konsa, poukisa? Ki sa yo te reyalize lè yo te mete tout anplwaye a dòmi?"
  
  Yon nouvo vwa te antre nan konvèsasyon yo, pa atravè sistèm kominikasyon an, men atravè yon kalite sistèm loudspeaker ki pwobableman kouvri tout bilding lan.
  
  "Eske ou isit la? E rès la? Oh bon. Lè sa a, nou ka kòmanse nan apeprè douz segonn."
  
  Drake byen vit vire, li gade pòt la. Vwa Lauren te pase nan kominikatè a tankou yon vag.
  
  "Nou ap vin pi pre! Mwen panse Izrayelyen yo. Ann kraze kounye a. Ak suedwa yo!"
  
  "Si ta janm te gen yon kote ki pa t gen yon zam..." Alicia te fè remake.
  
  Tire a deja kòmanse; Polisye Dallas yo te san dout sou santye enfiltre yo. Malgre sa, atak la te rive ekstrèmman byen vit. Drake te deja mache nan koulwa a epi konekte ak kominikatè li a, li te mande yon kòd fèmen ijans ki ta louvri pifò pòt enteryè yo. Nan moman sa a, yon gwo ranje fenèt dèyè premye ranje pòt te eksploze, grenad yo byen vit detwi trip lustraj la. Drake te wè razwa byen file shrapnel eksploze nan yon vag ki ka touye moun, irézistibl, gaye nan tout chanm yo. Tekson entegre nan chak sifas. Patisyon enteryè ak fenèt biwo yo tou kase oswa tonbe. Drake lonje zam la nan pòt yo.
  
  Vwa Lauren: "De, twa, senk, uit, sèt."
  
  Li byen vit antre kòd la pase sou kontwòl, Lè sa a, kouri atravè li, ki te swiv pa rès la nan ekip la. Te gen kadav toupatou, te rann san konesans pa gaz la dòmi.
  
  "Èske li an sekirite pou nou retire mask nou yo?" li mande.
  
  Hayden te kontwole kalite lè a. "Mwen pa rekòmande li. Wi, li klè kounye a, men nenpòt moun ki te prezante gaz la te kapab fè l ankò.
  
  "Ak pi move a," Dahl te ajoute.
  
  "Modi li".
  
  Drake ouvri dife lè li wè figi maske k ap antre. Senk nan yon fwa, kidonk yo te pwobableman Larisi, libere tèt yo anba bal yo epi yo pa pran swen ki moun yo fè mal sou wout la. Drake frape youn sou vès la, rès la kouri met deyò.
  
  "Mwen panse ke nou ka di ak konfyans ke ekip Ris la pa anba sanksyon gouvènman an. Okenn gouvènman ki gen bon lide pa ta dakò ak sa."
  
  Kinimaka ri. "Nou ap pale Larisi isit la, zanmi. Li difisil pou di."
  
  "Men, si yo te panse yo ta ka jwenn lwen ak li," Kenzie te di. "Israelyen tou."
  
  Drake pran refij dèyè tab la. Partisyon yo ozalantou perimèt labirent entèn biwo sa yo te feblè nan pi bon. Yo dwe kontinye deplase.
  
  Li fè yon siy pou Alicia ak Me pandan l t ap pase. "Lauren," li te di. "Èske nou konnen ki kote zam byolojik yo ye?"
  
  "Poko. Men, enfòmasyon an ap vini."
  
  Drake fè yon grimas. Biwokrasi yo asasen pwobableman te peze pri a nan lavi kont revni yo. Hayden te pouse pase. "Ale pi fon," li te di. "Se konsa sa pral ye."
  
  Larisi yo te tire nan biwo enteryè yo. Bal yo chire nan po a vèr, sa ki lakòz panno yo tonbe ak poto aliminyòm vole toupatou. Drake pat leve tèt li. Hayden ranpe pi devan.
  
  Drake gade ant dekonb yo. "Mwen pa ka wè m 'sou yo."
  
  Dahl te chita nan yon lòt pwen de vi. "Mwen kapab". Li tire; nonm lan tonbe, men Dahl souke tèt li sevè.
  
  "Vès. Toujou senk fò."
  
  Lauren te fini apèl la. "Jis yon ti kras enfòmasyon, moun. Kòmandman ki te libere ajan dòmi an te definitivman soti andedan bilding lan."
  
  Hayden te di: "Ou jwenn li. "Lauren, kote suedwa yo?"
  
  Silans, lè sa a: "Depi fason yo te antre, mwen ta di soti nan lòt bò a nan bilding nan, dirije tou dwat nan direksyon ou."
  
  "Modi, Lè sa a, nou bezwen ale nan pwen santral la an premye. Lè w sipoze sa a se fason pou desann nan nivo ki pi ba yo, Lauren?
  
  "Wi, men nou poko konnen ki kote zam byolojik yo ye."
  
  Hayden te di: "Se anba a. "Yo ta dwe estipid pou yo estoke li nenpòt lòt kote."
  
  Drake souke tèt Dahl. "Ou anfom?"
  
  "Sètènman. Men, jan ou te di pi bonè, okenn gouvènman pa t ap otorize atak sa a."
  
  "Kounye a, ou panse suedwa yo aji poukont yo?"
  
  Dahl te fwonte, men li pa di anyen. Nan pwen sa a, anyen te posib, ak nouvo revelasyon ke Lòd la ta ka toujou nan operasyon, mete ajou nan yon enfrastrikti modèn, tou te mete mak kesyon sou tout paj la. Konbyen etap yo devan nou?
  
  Ak katriyèm lan? Si grangou pa rive sou ou, lanmò pral!
  
  Drake woule sou. Kinimaka glise sou bò pi lwen nan biwo a epi li peze tèt li sou miray deyò a, ki te swiv pa Smith pandan y ap konvèje sou sant enteryè a. Hayden, Mai ak Yorgi te mache dwat nan mitan an. Drake te tire kout bal pou mete Larisi yo atè. Kenzi te krab nan mitan yo, sere yon pistolè, men kanmenm gade lugubr. Ti fi a pòv te manke katana li.
  
  Drake te rive nan fen zòn biwo a louvri. Hayden te deja la, gade alantou espas ki louvri ki te mennen nan bank asansè a ak yon lòt gwo zòn nan biwo pi lwen pase li. Te gen suedwa yon kote la.
  
  "Mwen rayi ba ou move nouvèl," Lauren te di nan zòrèy yo. "Men, Izrayelit yo tou jis fè yon zouti. Sa a se yon zòn lagè. Ou gen chans pou w la. "
  
  Kounya Kensi tounen. "Mwen seryezman doute ke Izrayelyen yo gen sipò nan gouvènman an. Men, mwen kwè ke sa yo se fòs espesyal. Ou pa gen okenn sipò?"
  
  "Sou wout mwen. Yon bato plen ak li. Mwen pa gen okenn lide ki jan ekip sa yo espere soti nan li pita."
  
  "Ou pa kwè sa," Kensi te di. "Toujou gen yon fason. Ou bezwen kòmanse kenbe viktim yo an sekirite isit la. Ba yo èd yo bezwen."
  
  Hayden tounen. "Padon, mwen pa ka dakò ak sa a ankò. Nou pa konnen kisa nap fè fas. Nou pa konnen si Lòd la ka lage anyen ki pi mòtèl."
  
  "Èske se pa yon rezon pou fè yo soti?"
  
  "Lòd la ka vle nou fè jis sa. Louvri pòt yo."
  
  "Mmm, mesye," Alicia te di. "Gen kèk moun sòt ki deja louvri fenèt yo."
  
  Hayden te panse sou li. "Modi, ou gen rezon, men sa sèlman fè li vin pi mal. E si konplo Lòd la se pou lage yon bagay ki ka touye moun nan tout Dallas?
  
  Drake te gade asansè yo. "Nou bezwen konnen ki kote misye zam bio a ye."
  
  Bal yo te eksploze sou kontenjan Ris la, e li te tounen yon "papye-mache" ki fèt ak plizyè panno. Papye vole nan lè a: yon seri kreyon, yon telefòn, yon pil papye antye.
  
  Ekip la ateri.
  
  Vwa Lauren te apèn tande. "Sous-nivo kat, laboratwa 7. Se la li ye. Fè vit!"
  
  
  CHAPIT VENNÈF
  
  
  Sèvi ak yon ranje asansè kòm yon plak pwotèj kont suedwa yo, ekip SPEAR la kenbe yon dife fiks sou Larisi yo pandan y ap kouri nan direksyon pòt asye yo. Hayden ak Jorgi te lage pandan Kinimaka ak Smith te gade suedwa yo ak rès ekip la konsantre sou Larisi yo.
  
  Hayden te peze bouton an ki make SL4.
  
  Si asansè yo sonnen, son an te pèdi akòz gwo kout zam. Drake bese, men lènmi an toujou jere yo retounen dife ak rale pi devan, deplase alantou tab apre tab epi sèvi ak objè ki pi fò yo pran kouvèti dèyè yo. Menm lè sa a, yon nonm tonbe ak yon bal nan tèt li. Yon lòt te kriye nan doulè kòm li te zèl, epi yon lòt te tire nan janm la. Men, yo te vini.
  
  Limyè te klere anlè pòt an metal yo epi yo te louvri. Hayden vole nan ak rès ekip la swiv. Li te difisil pou yo, men yo te fè li.
  
  Drake te bourade kont Dahl, Hong Konger ant yo.
  
  Alicia repoze manton l sou do l. "Ki moun ki lanfè sa dèyè m '? Ak dwèt k ap pwonmennen?
  
  "Se mwen". Kenzi te soufle pandan espas ki sere a te peze yo nan, pa kite okenn plas pou mouvman pandan li te vitès jiska nivo kat. "Men, men mwen bloke nan kou mwen. Etonan, dwèt mwen la tou." Li balanse yo.
  
  Alicia te santi mouvman. "Oke, yon moun kole yon bagay nan bourik mwen. Epi li pa yon bannann."
  
  Yorgi te di: "Oh, se pou mwen menm. "Oke, sa a se zam mwen an."
  
  Alicia leve yon sousi. "Zam ou, pa vre?"
  
  "Zam mwen an. Zam mwen an, se sa mwen vle di."
  
  "Èske li chaje nèt?"
  
  "Alicia..." Drake te avèti.
  
  "Mmm, wi, se konsa li ta dwe ye."
  
  "Lè sa a, pi bon mwen pa deplase. Nou pa vle li travay nan yon espas konfine konsa kounye a, èske nou?"
  
  Erezman, menm jan Kensi te sanble li ta pral bay yon repons konfidans, asansè a te kanpe e li te fè yon son arive. Pòt yo louvri epi ekip la pratikman tonbe soti nan koridò a. Drake te tcheke mi yo pou yon siy. Natirèlman pa te gen anyen la.
  
  "Kote Laboratwa 7?"
  
  "Vire adwat, twazyèm pòt ansanm," Lauren te di.
  
  "Pafè".
  
  Dahl te mache devan, toujou pridan, men li te gen konfyans. Menas la te pi gwo, men Drake pa janm bliye rezon ki fè yo te isit la pou yon ti moman. Lòd Jijman Dènye a. Ki lòt bagay yo te planifye?
  
  Yorgi wete mask li, t ap tann lè. Kensi te rantre nan, vyole règ yo, epi answit Smith te swiv sa, bay Hayden yon gade vid pandan li te voye bra li san sekou.
  
  "Rebèl," Dahl te di, kontinye mache.
  
  "Mwen ta di Sioux Falls," Kenzi te di. "Son pi bon."
  
  Li te kanpe bò kote l.
  
  "Si m pa t tèlman byen disipline, m t ap byen jwenn ou."
  
  "Pa enkyete w. Nou ka travay sou sa."
  
  Drake te bay yon koudèy nan dèyè. "Ou konnen li te ale nan lekòl prive, pa vre, Kenz? Ou p'ap janm kraze l'."
  
  "Mosad la gen pwòp metòd li yo."
  
  Dahl gade sou zepòl li. "Èske nou de ta fèmen? Mwen ap eseye konsantre."
  
  "Gade sa mwen vle di?" Drake te di.
  
  "Konsantre sou kisa?" Alicia mande. "Nimewo youn jiska kat?"
  
  "Men nou ye," Dahl te di. "Laboratwa 7".
  
  "Ou kalkile tout bagay ou menm, Torsti? Tann, mwen panse mwen gen yon fichye yon kote."
  
  Hayden te pouse pi devan. "Fòmasyon, moun. Gade dèyè. Gade deyò pou asansè yo sou tou de bò yo. Mwen bezwen Lauren nan telefòn nan pou konekte m 'ak bioweapon la, epi mwen bezwen laboratwa a an sekirite. Èske ou panse ou ka fè li?"
  
  San yo pa pran yon poz, yo gaye e yo pran pozisyon yo. Drake ak Hayden te oblije antre nan laboratwa a poukont yo. Yo te premye antre nan biwo deyò a, ki te chaje ak pwovizyon, chak sifas ki disponib kouvri ak tout kalite zouti. Drake pa te gen okenn lide ki sa yo te, men yo te sanble vital ak chè.
  
  Dèyè mi an vè te gen yon chanm anndan an ki an sekirite.
  
  "Lauren," li te di. "Laboratwa 7 konsiste de de chanm. Eksteryè ak entèn. Enteryè a gen anpil chans yon chanm kontwòl chimik ki ka sele epi lage.
  
  Pa gen anyen. Kominikasyon te dekonekte.
  
  Drake te gade Hayden. "Kisa-"
  
  "Padon, Matt. Hayden. Laboratwa yo toujou pwoteje frekans, kidonk siyal yo pa ka antre ak soti. Laboratwa 7 nan yon nivo diferan ak rès etablisman an, e li te pran yon ti tan pou nou enfim sekirite adisyonèl la."
  
  "Pa enkyete," Hayden te di. "Ki kote yo ale?"
  
  "Chanm anndan an. Ta dwe gen yon kabinè vè la. Ou wè sa?"
  
  Drake te mache sou gwo miray vè a. "Wi. Dwa nan kwen pi lwen."
  
  "Zam byolojik yo evidamman pa tankou zam. Li ta dwe estoke nan yon bwat sou gwosè yon flakon kafe. Li ka idantifye pa kòd la PD777. Gen sa?"
  
  "Konprann". Li te ale nan panèl la kòd pòt la ak kout pwen nan kòd la override. "Pa gen anyen". Li fè yon soupi. "Èske chanm sa a ta ka gen yon kòd diferan?"
  
  "Kite m chèche konnen. Pwoblèm nan se ke tout patwon yo, teknisyen yo ak asistan laboratwa yo ap dòmi la avèk ou."
  
  "Nou pa mansyone Larisi yo, suedwa ak Izrayelyen yo. Fè vit".
  
  Drake te koute lè Hayden te konsilte ekip la. Tout bagay te trankil, etranj konsa. Lè sa a, Smith te gwonde nan kominikasyon l 'yo.
  
  "Mouvman sou eskalye lès yo. Men yo vini!"
  
  "Mwen te detekte mouvman sou lwès la," Me rapòte. "Fè vit".
  
  "Kenbe asansè sa yo," Hayden te di. "Nou pral bezwen yo trè byento."
  
  Drake te panse de tire nan glas la. Pa gen dout li ta dwe bal ak potansyèlman danjere. Chanm deyò a tou te gen kabinèt vè plen ak tib tès ak bwat ki te kapab genyen nenpòt kantite pwazon.
  
  Lauren rele yon nouvo kòd. Drake ba li kout pwen. Pòt la te ouvè. Li kouri al nan fen chanm nan, li ouvri klozèt la epi li kòmanse chèche kanistè a. Hayden te rete dèyè. Pandan ke yo kouvri do yo, chak manm ekip kenbe pwochen an nan je.
  
  Drake te ale nan kanistè apre kanistè. Chak moun te gen yon anprent nwa, lèt fonse ak nimewo sou li, epi yo te dezòd. Yon minit pase. Smith te louvri dife moute eskalye yo, epi Me te fè menm bagay la kèk segonn pita. Yo te atake, yo t ap priye pou pèsonn pa ta dwe sòt ase pou voye yon grenad nan batay la.
  
  "Konprann!"
  
  Li pran veso a, li pran yon demi segonn pou l sonje ke li te genyen yon zam byolojik ki ta ka detwi omwen Amerik la, epi li mete l anba bra l. "Li lè pou ale".
  
  Kòm youn, kowòdone, yo te kòmanse fè bak. Me ak Smith te kouvri eskalye yo jiskaske Drake ak Hayden te rive nan koulwa a, epi Lè sa a, Yorgi ak Dal te kouvri yo. Me ak Smith byen vit te retire kò l pandan Alicia te peze bouton asansè a.
  
  Pòt yo te louvri imedyatman.
  
  "Pi vit!" - Mai rele byen vit parèt nan kwen an. "Yo kèk segond dèyè m."
  
  Li te retounen dife, li mete yo sou tè a.
  
  Smith te pran yon chemen diferan, kounye a kouvri pa Dahl, tou de mesye yo retrete nan direksyon pòt yo.
  
  Lè sa a, alam yo te kòmanse sonnen, yon gwo kòn ki te gen anpil pouvwa ki te plen zòrèy yo epi ki te voye sans yo nan overdrive.
  
  "Kisa lanfè sa a ye?" Drake rele byen fò.
  
  "Non. Oh non!" Lauren kriye tounen. "Soti nan la. Soti nan la kounye a! Yo jis lage yon bagay nan sistèm nan." Li pran yon poz. "O Bondye mwen... se sarin."
  
  Li te deja vide nan vantilasyon yo nan do kay la nan koulwa a ak vantilasyon yo bò nan asansè a.
  
  
  CHAPIT TRANT
  
  
  Drake siprime vag inisyal la nan laperèz nan mansyone nan non Sarin. Li te konnen li te mòtèl. Mwen te konnen ke li te konsidere kòm yon zam nan destriksyon an mas. Li te konnen Smith, Yorgi ak Kenzi te retire mask yo.
  
  Epi li te wè sa yo te di yo se yon likid san koulè, san odè ki koule nan vantilasyon yo.
  
  "Mwen pa janm doute ke yo te estoke sarin isit la." Hayden atake Yorgi. "Men, sa a..." Li te pwan mask li.
  
  Drake te konnen prèske tout bagay te kapab manipile, enjenyè, oswa menm reimajine. Sèl limit la te imajinasyon. Ajan nè likid la te enfiniman fleksib. Kounye a li tap kouri ak tout fòs li sou Kenzi, men li wè Alicia ak May te deja la. Fanm Izrayelyen an te mete yon mask, men je l te deja fèmen e kò l te mou.
  
  Sarin ka touye nan youn a dis minit, tou depann de dòz la.
  
  "Non," Drake te di. "Non non non".
  
  Smith te glise desann bò asansè a, li te deja san konesans, anvan Dahl te rive rale mask la nèt sou figi l.
  
  Asansè a kouri moute, tounen nan premye etaj la.
  
  "Kisa nou ta dwe fè?" Hayden rele byen fò sou comm yo. "Konbyen tan yo genyen?"
  
  "OMS?" Lauren reponn natirèlman. "Ki moun ki te blese?"
  
  "Jis jwenn yon rat laboratwa modi oswa yon doktè epi di nou sa pou nou fè!"
  
  Kinimaka te monte Smith sou zepòl li pandan pòt yo te louvri. Drake te wè l 'sou kouri soti, Lè sa a, kouri antre an premye, konnen ke Awayi a te pwobableman bliye sou ap tann suedwa yo, Larisi ak Izrayelyen yo. Li imedyatman wè sa ki te parèt tankou yon ti vapè k ap koule nan tout vantilasyon wo nivo yo. Kè li te koule. "Li te lage isit la tou."
  
  "Tout konplèks la," Lauren te di. "Mwen gen yon teknisyen laboratwa isit la."
  
  "Mwen pa bezwen l '," Kinimaka respire. "Nou bezwen atropin. Kote atropin modi sa a?
  
  Yon nouvo vwa te vin sou liy lan. "Konbyen moun ki vin enfekte? Ak nan ki nivo?"
  
  Drake te tcheke zòn nan epi li te kouri pou kouvri, vize zam li. Alicia te sipòte l. Mouvman devan yo te fè yo sispann.
  
  "Al lanfè ak sa a!" Hayden t'ap kriye. "Nou gen twa nan pwòp pa nou yo ak plizyè douzèn moun ki deja san konesans nan laboratwa a. Ou dwe vini isit la ak antidot la, epi ou dwe fè li kounye a!"
  
  "Sarin se letal," nonm lan te di. "Men, li ka pran yon èdtan pou touye. Nou sou bon chemen an, kwè mwen. Nou te pare pou sa. Di m, èske viktim yo gen difikilte pou respire?"
  
  Drake te gade dèyè. Hayden pran yon ti moman pou tcheke. "Wi," li te di ak yon boul nan gòj li. "Wi se".
  
  Drake te gade jan Dal t ap mache sou Kenzi, dousman rale l lwen Alicia, epi li te bese l nan bra l. Li te fikse dwat nan Kinimaka. Okenn lòt moun. Okenn lòt kote. Mond lan te disparèt, epi yon sèl bagay te rete sou konsyans suedwa a.
  
  "Mano. Kisa nou ta dwe fè?"
  
  Gwo Awayen an soufle. "Atropin ak Auto-Injector la."
  
  Vwa a reponn imedyatman. "Bay medikal yo sitiye nan chak etaj. Chak lòj gen plizyè antidot, ak atropin se youn nan yo. La w ap jwenn tou injecteurs otomatik yo. Jis kole li nan misk kwis la."
  
  "Mwen konnen sa pou m fè!"
  
  Drake te tann teknisyen an di Kinimaka kote pou l ale, answit li ale an premye. Pa fofile alantou, pa eskive sou tab yo; fwa sa a yo te tèt deyò, sipòte zanmi tonbe yo, defi nenpòt nasyon vakabon ase sòt yo pran yo sou yo. Atè a te toujou chaje ak kò, sèlman kounye a kò sa yo dòmi yo te rkrokviye, toumante pa doulè, kèk te deja souke.
  
  Pòt antre yo te detwi. Gason an mask ak kostim kouri antre.
  
  Drake choute chèz li sou kote epi answit remake bay medikal la nan youn nan kwen yo nan chanm nan. Li kouri. Sou bò dwat la te kouche kò Ris la, ki te abiye ak Kevlar, sa a yo te tire sou. De lòt te kouche bò kote l '; yo te konvulsi epi yo te mouri. Sarin frape yo fò tou. Lage chimik la te efektivman sispann batay la epi SPIR te toujou gen zam byolojik la.
  
  Hayden te kouri pi devan san yon zam nan men l ', li jete louvri pòt la bay medikal la. Anndan, devan yo te kanpe yon douzèn ampoul plen ak likid klere. Yo te byen make, ak Kinimaka rele nan atropin nan; Mai rale oto-enjektè a epi ranpli li. Kinimaka te kole yon zegwi nan figi Smith jis kèk segonn anvan Dal te fè menm bagay la ak Kenzie. Alicia ak Mai te fè fas ak Yorgi, epi answit ekip la te desann, fatige, angoudi, pè ke espwa ki te ranpli kè yo kounye a te sanble tèlman dezespere.
  
  Minit pase. Drake tounen vin jwenn Kinimaka. "Kisa k ap pase kounye a?"
  
  "Oke, atropin bloke efè sarin yo. Yo dwe vire toutotou."
  
  "Gade pou efè segondè," teknisyen an te di. "Fondamantalman alisinasyon. Men, vètij, kè plen, vizyon twoub..."
  
  "Pa enkyete," Alicia te di. "Pa gen anyen ki pi mal pase yon manje midi pub pou Team SPEAR."
  
  "Bouch sèk. Ogmante batman kè..."
  
  "Wi."
  
  Kèk minit ankò te pase, epi Drake te gade figi Yorga san sekou, li te swete yon santèn fwa pa segonn pou omwen yon ti gout nan lavi retounen jwenn li. Hayden te mande teknisyen an si yo te kapab retire sarin nan sistèm nan epi pèmèt tout moun retire mask yo, men sitiyasyon an te apèn anba kontwòl. Nenpòt moun ki te lage sarin nan ka toujou gen lòt plan.
  
  "Nou nan sistèm nan kounye a tou," Lauren te asire yo. "FBI te arete plizyè syantis enfòmatik wo nivo ki te fouye nan ka sa a depi kèk tan."
  
  "Okenn nouvèl sou lòt ekip fòs espesyal?" Hayden mande.
  
  "Nou panse sa. Mwen jis jwenn konfimasyon. Tout bagay se yon ti kras konfizyon la."
  
  Drake tape souflèt Yorgi, adwat mask li. "Pale m 'sou li".
  
  Ris la brase yon ti kras, leve men l '. Je l 'te vole louvri epi li fikse fikse dwat sou Drake. Li touse epi li te eseye retire mask li, men Drake te kenbe l an plas. Avèk oswa san atropin, li pi bon pou pa kite anyen nan chans. Smith tou lite, ak Lè sa a, Kenzie; Dahl kite yon soupi long, ki ka tande soulajman. Ekip la te pwofite chanje yon ti souri tou kout.
  
  "Ann fè yo nan lè a," Hayden te di. "Nou fini isit la pou jodi a."
  
  Lauren te pran kontak ankò. "Tout bagay anfòm ak yo? Yo tout?" Li toujou pa te gen okenn lide ki moun ki te enfekte.
  
  "Jiska lwen tèlman bon, renmen," Drake te di. "Malgre ke li ta bon pou yon doktè tcheke yo deyò."
  
  "Nou gen yon douzèn nan yo isit la."
  
  "Mwen vin jwenn ou kounye a," Hayden te di.
  
  Ekip la regroupe epi youn te ede lòt soti nan pòt la. Hayden te kenbe biyo-zam nan nan pwatrin li, menm kounye a pa sèten ki moun li te kapab fè konfyans. Li te poze Lauren yon kesyon sou kominikasyon yo.
  
  "Li bezwen pran sekirite nan Dallas," Lauren te di. "Men mwen gen detay yo. Yo ap tann ou".
  
  Hayden te gade Drake ak je fatige dèyè mask li.
  
  Li pa janm fini.
  
  Drake te konnen egzakteman sa li t ap panse. Lè yo rive nan sal dijans la, retire mask yo, epi yo jwenn Lauren, yo te kòmanse santi yo yon ti kras plis repoze. Drake te renmen pran kafe cho ba li epi Alicia te bele pou yon boutèy dlo. Mai pran vè a nan men li, li pran yon ti ti gout, epi li envite l pou l pran yon ti gout nan boutèy itilize a.
  
  Kenzi lonje menl li pran l nan me epi li soupi. "Poukisa mwen wè ou kat?"
  
  Alicia tounen dlo li. "Se konsa, toujou vivan? Hey, èske sa a konte kòm yon triyo?"
  
  Drake te gade. "Ou konnen yon bagay? Mwen pral konnen ki lè li lè pou kite travay sa a, lè nou de sispann eseye fè pipi youn lòt. Se lè sa a mwen pral pran retrèt."
  
  Lauren te kite Smith pou yon ti moman pandan yon baraj enfòmasyon te frape sistèm kominikasyon santral li a. Sa gen ladann kominikasyon ki soti nan nèg degoutan nan Washington, operasyon lokal la nan Dallas, ak, nan yon pi piti, Sekretè Defans lan.
  
  Li leve men l pou gwoup la koute anvan li sonje ke li te kapab itilize koneksyon an. "Hey, uh, byen, hi. Mwen pral ba ou yon adrès nan Dallas epi ou ta dwe sou wout ou. Plis zam byolojik sa yo rete nan bwa, se pi gwo danje a. Kounye a nou gen yon ti klarifikasyon. Li sanble ke kalman orijinal la ki te administre afekte prèske tout moun k ap travay nan laboratwa a te deklanche atravè kòd redondants le pli vit ke ou louvri sèkèy Geronimo a. Yo sanble panse ke kil la ka pa toujou egziste kounye a, men omwen yon moun ka toujou ap travay pou yo. Sarin te aktive tou pa menm kòd la ak, san dout, pa menm moun nan. Inisye? Petèt. Men, pa bliye ke nou te oblije retire ekran pwoteksyon yo nan laboratwa a pou ke siyal la te kapab antre andedan."
  
  "Ou bezwen asire w ke moun pa kite anvan ajan dòmi an fè travay li," Hayden te di.
  
  "Sou li. Men, sa se pa tout. Yo konte kò yo." Li pran yon souf. "Anplwaye laboratwa nou yo ak sivil inosan yo te fè yon bon travay. Yo tout sanble yo reponn a atropin. Yo sipoze ke paske yo te dòmi atè a yo sèlman te resevwa dòz fèb ak èd te vini byen vit. Koulye a, pa gen okenn pwoblèm ak idantifikasyon, men depi nou te konnen pozisyon yo nan Larisi yo ak suedwa, nou dwe asime ke nou gen rezon. Twa Larisi te mouri, de te disparèt. De suedwa mouri, youn ki disparèt. Epi twa Izrayelit te mouri, de te disparèt."
  
  "Yo pa t 'jwenn atropin?" Dahl mande enkyetid.
  
  "Natirèlman yo te fè li, men apre sivil yo. Epi li vrèman frape yo pi agresif."
  
  Nan pwen sa a, Smith, Yorgi ak Kenzi te sou de pye yo, yo sanble repoze ak anvi pou aksyon. Drake te mande si sa a ta ka youn nan efè segondè yo mansyone pi wo a.
  
  "Yorgi," li te di. "Gade Alicia. Kisa ou we?"
  
  Ris la souri. "Krèm glase ak tchili cho?"
  
  Drake souri. "Li byen".
  
  Alicia fè yon gwo ploi. "Kisa lanfè sa vle di. Yogi? Yogi? Vini non, zanmi. Ou konnen mwen renmen ou, men si ou pa gaye pwa yo, m ap oblije touye ou."
  
  Drake rale l ale nan direksyon machin yo ap tann. "Bon lanmou mwen, ou jis pwouve pwen li."
  
  
  CHAPIT TRANTYONN
  
  
  Vitès se te chwa yo, sovè yo, Bondye yo, ak pi bon fason yo rete vivan kounye a.
  
  Yo pa te gen okenn ilizyon sou sa ki ta ka tann yo sou wout yo nan Dallas. Li pa t gen pwoblèm konbyen polisye te asiste; pa gen pwoblèm konbyen FBI SUV ak kamyon SWAT ki te liy wout la, moun yo te fè fas yo te kèk nan pi bon nan mond lan, epi yo ta jwenn yon fason soti.
  
  Tou depan de ki moun yo aktyèlman te travay pou.
  
  Drake te wè machin yo te ba yo pou vwayaj kout atravè Dallas-de machin gouvènman an te bay ak kat wou yo-epi li te frape fren yo.
  
  "Sa a reyèlman pa pral travay."
  
  Sonje pakin nan ak sa ki ladan l yo, li souke tèt nan direksyon pou yon koup nan espas pakin tou pre sòti a.
  
  "Yo pral".
  
  Lauren eksprime akò li. "Mwen pral mande FBI pou gade nan sa."
  
  "Vit". Drake te deja nan direksyon sa. "Tout? Chaje fout la. Nou pral byento bezwen tout minisyon nou genyen yo."
  
  Avèk Hayden nan sant la, yo kouri nan direksyon machin yo, yon Dodge Challenger nwa enfiltrasyon ak yon Mustang ble limyè ak de bann blan sou kapo a. Dahl modifye Mustang a, ki te gwo paske Drake te vle Challenger la. Machin polis yo te ale, yo t ap prepare pou yo netwaye yon wout nan anba lavil Dallas. Elikoptè a plane tou pre, li te avèti ke ekip SWAT te gen anpil chans pou yo te tire. Tou de machin yo te nouvo ase yo te pirate-FBI a pa t 'bezwen kle yo.
  
  Drake te monte ak Yorgi, ki te pran chèz pasaje a, Hayden, Alicia, ak Me. Li te kòmanse motè a, li te souri ak kè kontan.
  
  "Sa a," li te di, "se son an pou mwen ta leve nan kabann nan anvan sis nan maten."
  
  Alicia inyore li. Li te abitye ak timoun li epi fè tout moun konnen sa.
  
  Drake te kòmanse motè a. Dahl te kòmanse Mustang bò kote l 'ak de mesye yo riri nan de ranje fenèt, ansanm finalman.
  
  Hayden frape bwat la sou do chèz li. "Zam byolojik".
  
  "Mmm, wi. Anfòm."
  
  Li te peze tèt li sou planche a, li vire volan an epi li te dirije machin nan nan espas etwat pakin nan epi li te kouri ale nan sòti a. Machin nan rebondi sou pave a inegal, leve nan devan ak grate dèyè a. Sparks vole.
  
  Dèyè Drake, Dahl te wè etensèl k ap flache sou vit machin li, ki te vale l nan dife pou yon segond. Li evidan li pa t kontan.
  
  "Keenell, Drake. Èske w t ap eseye antre nan sa a?"
  
  "Jis kondwi," Hayden reponn. "Bilding ki an sekirite a se sèlman nèf minit ale."
  
  "Wi, petèt nan kous la," Smith te di. "Men, sa a se Dallas, ak de sa yo pa kourè."
  
  "Ou vle tire, Lancelot?" Drake fè yon soupi. "Grenpe sou suedwa sa a epi pran l."
  
  "Pa gen pwoblèm".
  
  "Ou fache?" Alicia te rantre. "Natirèlman pa, Lancelot."
  
  "Èske nou ka..." Hayden te eseye ankò.
  
  Vwa Lauren te nwaye pwòp tèt li. "Lènmi an ap pwoche," li di, Lè sa a,: "Pa tire, Lancelot."
  
  Drake te anpeche siyifikatif surviraj nan ajiste volan li epi sèvi ak tou de liy wout la. Yon machin lapolis te kanpe devan, li anpeche lòt chofè kwaze chemen yo. Challengers yo te kouri pase entèseksyon an, kounye a antoure pa bilding ki wo. Mustang a kouri sot pase mwatye yon segonn pita, etwatman manke defans dèyè Dodge a. Drake te gade nan retwovizè a ak tout sa li te kapab wè se dan Dahl sere.
  
  "Kounye a, mwen konnen ki sa sa ye tankou yon reken kouri dèyè."
  
  Yon kote devan yo te genyen kontenjan ki te rete nan Larisi, Suedwa ak Izrayelyen, yo tout te gen yon sèl devwa - jwenn yon zam byolojik ki te fèt espesyalman pou detwi rezèv manje Amerik la.
  
  "Poukisa nou pa jis detwi li?" Kinimaka di pandan l te kenbe ranp lan.
  
  "Se yon kesyon ki jis," Dahl te note.
  
  "Li se," Lauren te di. "Men, yo te jis di ke gen pwotokòl an plas. Pwosedi yo. Fè sa ki mal epi ou ka touye tèt ou ak anpil lòt moun."
  
  Drake soulaje gaz la lè yon vire byen file parèt devan. Yon fwa ankò, polis la te fèmen tout lòt wout, epi li avèk gras manevwe machin nan nan kwen an, jete kawotchou yo ak vitès nan limyè wouj la. Dahl te kèk pye dèyè l. Pyeton yo te nan lari yo, yo t ap gade ak jèstik, men yo te kenbe pa lapolis ak yon megafòn. Drake te toujou byen konsyan ke kèk ta ka pa koute.
  
  Hayden te di: "Polis yo pa ka jere tout bagay sa yo. "Rantanti, mesye. Nou gen senk minit ankò."
  
  Nan moman sa a, yon kamyonèt te vole soti nan yon lari bò kote, li prèske frape yon ofisye polis ki pa t bliye. Li tounen nan chemen yo epi answit kenbe yo. Yorgi te deja woule nan fenèt li a, epi Mai te kase vè a soti dèyè.
  
  Kamyon an, yon F-150 an ajan, te kenbe vitès pandan l ap pwoche. Figi ki souri dèyè volan an te gade yo, li te gade yo de fwa plis pase wout la. Yorgi apiye dèyè nan chèz li.
  
  "Oh non, non, non. Sa pa bon. Mwen konnen li. Mwen konnen li. "
  
  Drake te voye je l byen vit. "Dapre mwen, li sanble ak yon haltérophile Ris."
  
  "Li te nan Olympics yo," Yorgi te di. "Sa a te anvan li te vin tounen yon asasen sekrè militè, youn nan pi bon yo te janm soti nan Larisi. Li se Olga."
  
  Drake te ralanti lè yon gwoup pyeton te soti devan machin yo ki t ap fè vitès, pifò nan yo te kenbe telefòn selilè pous nan je yo.
  
  "Olga?"
  
  "Wi, Olga. Li se yon lejand. Ou pa janm tande pale de li?
  
  "Pa nan kontèks sa a. Non".
  
  F-150 ajan an vire sevè, li tonbe sou bò Challenger li a. Drake te libere anba bann bèt ki t ap pwonmennen an, li te monte gaz la ankò e li te monte pi devan, Challenger a te reponn ak yon gwonde ki satisfè. Olga te fè yon lòt vire, vize pou zèl dèyè twa ka a, men rate pa plizyè pous. F-150 li travèse lòt bò a, dirèkteman ant Drake ak Dahl. Suedwa a manevwe Mustang li dèyè li.
  
  "Mwen pa ka bat li," li te di. "Twò riske."
  
  "Mwen pa ka tire sou li," Mai te di. "Menm pwoblèm".
  
  "Ki jan li espere chape?" Kinimaka te panse sou li.
  
  "Olga se irézistibl," Yorgi te asire yo. "Epi li pa janm echwe."
  
  "Sa a se gwo pou li," Alicia te di. "Petèt ou de ta ka kache anba menm matla a."
  
  Twa machin te vitès pi devan, lòt machin yo te bloke anpil, epi pyeton yo te avèti pa plenn konstan sirèn lapolis yo. Drake te swiv enstriksyon Hayden pandan Hayden te chita kole sou ekran navigatè pòtab la.
  
  Drake te wè yon long dwat devan l '.
  
  "Rete avè m, Dal," li te di. "Pouse chen an nan yon kwen."
  
  Li akselere, kenbe nan sant la nan wout la. Machin ki pèdi a aktyèlman te kòmanse rale soti nan yon lari bò kote, men li te bloke lè chofè a te wè pouswit la apwoche. Drake te kenbe mato a desann, gade Olga ak Dahl dèyè li. Motè yo gwonde epi kawotchou yo te kòmanse gwonde. Vitrines an vè ak bilding biwo yo te klere tankou si nan yon bwouya. Pyeton yo vole sou wout la pou pran foto. Machin polis la te antre nan kouri dèyè a, rale ansanm ak Olga, se konsa ke Drake kounye a te gen de machin nan vi dèyè l 'yo.
  
  "Twa minit," Hayden te di.
  
  "Pran zam ou, moun," Alicia te di.
  
  "Ann espere ke chen Ris la pa ale tou dousman," Kenzie te di.
  
  Yorgi vale anpil bò kote Drake.
  
  Lè sa a, pi devan, bagay ki pi etranj ak tèt chaje te rive. Figi yo kouri nan mitan wout la, tonbe sou yon jenou epi yo louvri dife.
  
  Bal chire nan fen devan Challenger a, claking kont metal ak pwensonaj nan boulon. Sparks vole nan lè a. Drake te kondwi machin nan absoliman dwat.
  
  "Frape pil fou a!" - li rele byen fò.
  
  Plis vaksen. Lapolis te grenpe soti nan twotwa a pou yo eseye sispann tirè yo. Sivil yo bese pou yo kouvri. Ekip SWAT la kite kouvèti epi kouri ak lapolis, zam yo vize men yo pa itilize akòz chans pou yo frape moun lòt bò wout la.
  
  Vit machin Drake te eksploze, shrapnel tonbe sou jakèt li, zepòl li, ak sou jenou li. Bal la frape ti tèt la jis pous adwat zòrèy li. Yorkshireman an te tann yon lòt de segonn, te pèmèt tirè yo aliye ankò, epi answit te detounen Challenger la ak gwo fòs.
  
  Kite F-150 Olga a nan liy dife a.
  
  Li trese pwòp volan li, li frape polisye a sou bò dwat, men bal yo toujou frape. Nonm ki te chita bò kote l la toudenkou te ale mou; wouj ki inonde enteryè machin nan. Yon lòt Ris mouri, epi gen yon sèl ki rete.
  
  Dahl toudenkou te jwenn tèt li nan liy dirèk la nan dife.
  
  Men, lè sa a, tirè yo te konsantre sou polisye yo ki apwoche ak SWAT, sèlman de nan yo te vire epi louvri dife ki kouvri, prepare yo kouri. Drake te wè bal yo pèse foul la, te wè meprize moun sa yo - sipozeman Izrayelyen yo - te trete sivil yo.
  
  "Al lanfè ak tout bagay," li te di. "Sa a pa pral tolere."
  
  "Drake!" Hayden te avèti. "De minit".
  
  Mai te pwan zepòl li. "Sa a dwe fèt."
  
  Drake te mache sou pedal gaz la epi li vale tè ki genyen ant machin nan ak militan ki t ap sove yo. Yorgi apiye soti nan yon fenèt, ak Mai apiye soti nan lòt la. Vize zam yo, yo te tire twa kout zam chak nan tout lari ki mouri dwat la, san yo pa gen okenn chans pou lòt viktim yo, epi yo voye jete moun ki t ap sove yo.
  
  Drake vire sevè, evite kò yo tonbe.
  
  "Bastard."
  
  Nan retwovizè a, polisye yo arete yo. Lè sa a, Olga ak Dal tounen, kous osi difisil ke yo te kapab, kous youn ak lòt desann sant la nan wout la. Machin Olga te kouvri ak san, vit vit la te manke, defans yo, bò ak limyè devan yo te kase, epi kawotchou a te tonbe sou youn nan kawotchou yo. Men, li te vini kanmenm, inexorable, tankou yon siklòn.
  
  "Karevendis segonn," Hayden li byen fò.
  
  "Kote?" - Mwen mande. Drake mande.
  
  Li rele byen fò adrès la. "Pran yon byen file adwat, apre yon goch, epi bilding lan se dwat devan ou, bloke wout la."
  
  "Sou yon nòt diferan," Lauren entèfere. "Se Izrayelit yo ki te kite batay la. Ak ras."
  
  "San otorizasyon," Kensi te di. "Kòm mwen te panse. Sa pa t ap janm rive si gouvènman nou an te enplike."
  
  Dahl pa wete je l sou wout la. "Sa ki soti nan ou sezi mwen."
  
  "Li pa ta dwe. Mwen pa di yo p'ap aji, touye ak mutile sou tè etranje. Teritwa zanmitay. M ap di yo pa t ap fè sa ouvètman."
  
  "Ah, sa fè plis sans."
  
  Drake ralanti, frape fren yo, epi li vire Challenger ki gwonde sevè sou bò dwat la. Prèske rive nan twotwa a byen lwen, li te limen motè a epi li tande kawotchou yo kriye pou chèche traction. Nan dènye moman yo te kenbe ak krache gravye a epi yo te ede pouse machin nan pi devan. Espwa a te ke Dahl te kapab pouse defandè Olga a pandan li te vire, men Ris la te twò entelijan ak ensousyan koupe kwen an epi li te pran devan. Fatra a rebondi byen wo dèyè li, li frape devan an.
  
  "Trant segonn," Hayden te di.
  
  Lè sa a, tout bagay te ale nan lanfè.
  
  
  CHAPIT TRANTDE
  
  
  Olga riske tout bagay, rapidman apwoche kòf la nan Challenger la.
  
  Drake te wè vire goch la ap pwoche rapid epi li te prepare pou l vire machin nan.
  
  Nan do lide l 'tout fason sa a li te ante pa enkyetid la ke dènye suedwa ki te rete a te yon kote deyò. Men, li pa janm parèt.
  
  Toujou.
  
  Sòlda a te vole soti nan magazen an, li te kenbe yon mitrailleur ki gen menasan nan men yon zam, ak yon figi san defòme pa yon grimas nan doulè. Li te nan doulè, men li te rete nan misyon an. Yon lòt atak san otorizasyon. Yon lòt twazyèm pati lè l sèvi avèk fòs espesyal moun.
  
  Drake te reyaji imedyatman. Ki opsyon yo te genyen? Li te sanble kòm si pa deplase danjerezman nan flan gòch la, ap eseye anfòm Challenger a parfe nan nouvo lari etwat la, li ta ka jete fen a dèyè nan atake suedwa a. Sa a te jwèt la sèlman, epi li pa t 'pran an kont posesyon nonm lan nan yon zam ki ka touye moun.
  
  Hayden ak Yorgi te chita sou lòt bò machin nan. Suedwa a te sanble li ta pral flite tout machin nan pandan li te glise sou kote. Dwèt li tansyon. Drake lite ak volan an, kenbe l byen sere, pye dwat li peze sou gaz la nan jis vitès la.
  
  Suedwa a te louvwi dife prèske pwen-vid - kèk segond anvan ke machin nan te sipoze frape l '.
  
  Lè sa a, lemonn antye te vin fou, vire tèt anba, lè Olga te fè aksidan sou Challenger a drifting ak tout fòs li. Li pa t 'ralanti yon ti jan. Li te frape machin li nan bò Dodge a, sa ki lakòz li vire, kraze suedwa a epi voye kò li mwatye nan wout la. Drake te pwan volan an, li pa t 'kapab wè dwat pandan machin nan vire; de vire, Lè sa a, li frape yon twotwa segondè epi li chavire.
  
  Li te fè aksidan sou do kay la, li te toujou glise ak grate sou beton an jiskaske li te fè aksidan sou devan magazen an. Glas la kase epi lapli te kòmanse tonbe. Drake te plede pou l jwenn balans. Alicia te etoudi, Yorgi te etoudi.
  
  Olga te frape fren yo ak yon jan kanmenm jere yo pote F-150 nan yon kanpe toudenkou.
  
  Drake te wè l nan glas la tèt anba. Fenèt yo te kase sou tout kote, men fant yo te twò piti pou nenpòt moun ka rale fasil. Li te tande Mai ap lite ak senti sekirite li, li voye l. Li te konnen li te ajil, men li pa t 'kwè li ta anfòm nan fenèt la dèyè. Yo pa t 'kapab defann tèt yo.
  
  Olga te stomped nan direksyon yo, gwo bra l 'ak janm travay, figi l' tèlman plen nan kòlè ke li te kapab mete lemonn antye sou dife. San kouvri karakteristik li yo ak koule soti nan kou li sou dwèt li, degoute sou planche a. Li te kenbe yon mitray nan yon men ak yon lans wòkèt nan lòt la. Drake te wè yon magazin rezèv sere ant dan li ak yon lam militè bò kote l.
  
  Fèmen diferans lan, li te inplakabl. Apwoche lanmò. Je li pa janm bat je. Vapè epi kounye a dife soti nan machin nan dèyè l ', niche figi l'. Lè sa a, Drake te wè yon flash ble ak reyalize ke Mustang a te rive. Li wè Olga ap ri. Li te wè ekip la sote soti nan lòt machin nan nan yon pete nan aksyon.
  
  Olga tonbe sou yon jenou, lonje lans fize a sou gwo zepòl li, epi li vize Challenger tèt anba a.
  
  Èske li pral detwi zam byolojik la?
  
  Li te pèdi li. Pa gen okenn panse rasyonèl dèyè figi dyabolik sa a.
  
  Yo te dekouraje. Medam ki te sou chèz dèyè yo te pran tèt yo kounye a, yo te libere tèt yo epi yo te eseye jwenn kèk espas pou yo manevwe. Yo pa t 'wè sa ki t'ap vini, epi Drake pa t 'di yo. Pa te gen okenn fason yo te kapab fè anyen sou li.
  
  Olga rale deklanche a ak fize a limen.
  
  Zanmi, fanmi, se konsa nou ale...
  
  Torsten Dahl te fè wout li tankou yon belye terib; kouri a tout vitès, ak tout fòs li, li te fè aksidan sou Olga nan dèyè. Lans misil la glise, minisyon li yo detounen epi tire sou yon trajectoire diferan. Dahl tèt li, sove sitiyasyon an, dwe fè eksperyans chòk ki pi fò nan lavi l ', depi Olga pa t deplase.
  
  Suedwa a jis kouri tèt premye nan pi fò miray brik nan mond lan.
  
  Dahl tonbe sou do ak yon nen kase e li te san konesans.
  
  Olga te balanse suedwa fou a ale, apèn remake atak la manyifik. Li leve tankou yon nouvo mòn, lanse fize a atè epi li leve mitrayòl la ak yon sèl men, san toujou ap koule anba a, li t ap koule sou planche a.
  
  Drake te wè tout bagay sa yo epi li vire pouse Yorgi deyò, answit Hayden. Tèt li te toujou ap vire, men li te rive kenbe je Alicia.
  
  "Nou anfòm?" Li te konnen yon bagay te mal.
  
  "Mwen jis wè ki jan Dal frape Olga ak tout fòs li, li te remonte san konesans, epi li apèn remake."
  
  Alicia apèn ka pran souf li. "Fuck. mwen".
  
  "Epi kounye a li gen yon mitray."
  
  Hayden te lib. Mai vole dèyè li, peze nan ti espas sa a. Drake te vire tounen, gade glas la menm lè li te eseye peze nan pwòp ti fenèt li nan espas. Olga te monte zam la, li souri ankò, li leve men lib li epi li rale dan an soti nan bouch li, li lage l atè. Nan moman sa a, rès koekipye Dahl yo te rive.
  
  Epi youn nan yo te Mano Kinimaka.
  
  Awayen an, nan vrè mòd, te lanse tèt li a tout vitès, pye sou tè a, bra lonje, yon pwojektil imen demolisyon boul nan misk ak zo. Li frape Olga sou zepòl yo, avèk presizyon, pi bon pase Dahl, epi li peze byen sere. Olga te deplase devan sis pye, e sa nan tèt li te yon mirak.
  
  Kinimaka vire devan, fè fas a Ris la.
  
  Mitrayil la tonbe atè.
  
  Drake li bouch li.
  
  "Ou ta dwe mete ajenou, ti gason."
  
  Kinimaka te balanse yon fènè, ki Olga te eskive avèk adrwatman, pi vit pase Drake te kapab panse. Lè sa a, pwòp pwen li te frape byen fon nan ren Mano yo, sa ki lakòz Awayi a imedyatman tonbe ajenou l 'ak soufle.
  
  Kenzi ak Smith te rive nan plas batay la. Drake pa t 'kapab souke santiman ke li pa ta ase.
  
  Li te tòde jiskaske vyann lan te rache nan vant li, jiskaske zo basen li krake. Li soti nan machin nan e li te inyore san fre a. Li te fè siyal bay tout moun eksepte Hayden, li te kòmanse bese nan direksyon batay la pandan sirèn yo t ap sonnen bò kote yo, limyè ble k ap flache te ranpli jaden vizyon li, ak gwonde moun, polisye, ak sòlda yo te plen lè a.
  
  Li te monte nan lari a, li pwoche bò kote Olga. Ris la te inyore Smith pandan l te tire l nan vant; li te pwan Kenzi nan cheve a epi li jete l sou kote. Touf mawon yo te rete anbre nan men Ris la, ak Kenzi, choke, woule ak woule desann twou a, dezabiye kò l '. Lè sa a, Olga te frape men l sou ponyèt Smith la, li te frape zam la atè epi li te lakòz sòlda nan rele.
  
  "Eske w ap tire sou mwen? M ap rache bra w epi m ap trangle w ak fen san an."
  
  Drake rasanble fòs li epi li frape l nan dèyè, li bay twa kou nan ren yo ak nan pwatrin yo. Li ta itilize zam li a, men li pèdi l nan aksidan an. Olga pa menm remake atak la. Se te tankou frape yon pye bwa. Li te gade alantou pou yon zam, yon bagay li te kapab itilize.
  
  Li te wè li.
  
  Mai kouri moute, Alicia te swiv, ak Lè sa a, Yorgi, blan tankou yon fèy. Drake pran lanse fize a, li leve l anlè tèt li epi li desann ak tout fòs li sou do Ris la.
  
  Fwa sa a, li deplase.
  
  Kinimaka vole sou bò a kòm gwo mòn lan tonbe sou yon jenou. Magazin rezèv la tonbe soti nan dan li. Yon rp tonbe nan senti li. Drake lage zam li a, li respire anpil.
  
  Olga leve kanpe, vire, li souri. "Mwen pral pilonnen ou jiskaske ou tounen fatra sou beton an."
  
  Drake te ale. Souflèt Olga te grate kwis li epi li te voye yon eksplozyon doulè soti nan yon bout nan kò l 'nan lòt la. Alicia te antre nan dlo a men yo te jete byen wo nan lè a epi li te frape Kenzi. Kinimaka leve devan yon headbutt ki voye l tou dwat nan bounda li. Smith te ateri inonbrabl kout pwen nan kò a ak Lè sa a, twa nan gòj la ak nen, sa ki lakòz Olga pete ri.
  
  "Oh, mèsi, ti bebe, paske w te ede m debarase m de flèm nan. Yon lòt tanpri."
  
  Li te ekspoze figi l 'a souflèt Smith a.
  
  Alicia te ede Kenzi leve. Polisye yo t ap kouri vin jwenn yo. Drake pa t 'kapab ede men swete yo ta rete lwen. Sa a ta ka vin yon beny san. Li te eseye leve e li te reyisi sou yon sèl janm.
  
  Olga te pwan Smith nan gòj la epi li jete l sou kote. Kinimaka te souke gwo tèt li, kounye a nan pye Olga a, epi li te bay yon demi douzèn kou enkwayab nan kwis epè li.
  
  Li bay Kinimaka yon kout pwen nan tèt li, li desann li. Li te detounen pwochen atak Drake a epi li te frape l tounen, menm lè san koule soti nan zòrèy li, je dwat li, ak inonbrabl koupe ak boul sou fwon li. Yon twou louvri nan vant li kote Smith te tire l ', epi Drake te mande si sa a ta ka yon fason yo sispann li.
  
  Me te atire atansyon Olga. "Gade m '," li te di. "Gade mwen. Mwen pa janm te bat."
  
  Ekspresyon enterè a travèse m 'lan san. "Men, ou pa plis ke youn nan glann swe mwen yo. Èske w se Supergirl? Wonder Woman? Scarlett Johanssen?
  
  "Mwen se Mai Kitano."
  
  Olga te deplase pi devan malèz, li pouse Smith ak Alicia ki t ap pwoche sou kote. Mai akoupi. Olga te kouri. Mai danse byen lwen, byen lwen, epi answit lonje dwèt sou zepòl dwat Olga.
  
  "Epi pandan m te distrè w, zanmi m nan Yorgi pral detwi w."
  
  Olga vire etonan byen vit. "Kisa..."
  
  Yorgi mare lans wòkèt la sou zepòl li, li asire dènye grenad la te byen pozisyone, epi answit tire dirèkteman sou kò Olga.
  
  Drake bese.
  
  
  CHAPIT TRANTWA
  
  
  Ekip SPEAR la te disparèt. Apre yo te remèt zam byolojik la, yo te wete yo lwen sèn krim lan epi yo te mennen yo nan kè yon vil ki pa natirèl nan youn nan kay ki pi an sekirite FBI nan peyi a. Se te yon ranch, nesesèman piti pou rezon sekirite, men yon ranch kanmenm, ak pwòp kay li, ekèstr ak koray. Yo te kenbe chwal yo pou vann ilizyon an ak men ranch pou fòme yo, men li te travay tou pou Feds yo.
  
  Ekip la te ekstrèmman kontan pou yo rive nan kay ki an sekirite a, e menm pi kontan yo divize epi fèmen pòt yo nan chanm diferan. Pou yon moun yo te bat, fatige, bat, meurtri, senyen.
  
  San tranpe yo tout, ematom ak cheve tou. Moun ki pa t pèdi konesans yo te swete yo te fè sa; ak moun ki te fè sa yo te regrèt ke yo pa t 'kapab ede. Drake ak Alicia te antre nan chanm yo, yo te dezabiye epi yo te ale tou dwat nan douch la. Kouran an nan dlo cho te ede lave lwen plis pase jis san an. Drake te ede Alicia ak Alicia te ede Drake kote bra yo te twò kraze pou ede.
  
  Ekip la pa te kraze, men yo te yon ti kras akable.
  
  "Toujou gen yon moun," Drake te soufle pandan dlo a te frape l 'nan tout fòs, "ki ka mete w sou pye ou."
  
  "Mwen konnen". Alicia vide ti ponyen savon likid nan pla men l. "Eske ou te wè Dahl rebondi sou li?"
  
  Drake te kòmanse touse. "O, non, tanpri. Pa fè m ri. Tanpri".
  
  Drake pa t 'jwenn li etranj ke li te kapab jwenn imè byen vit apre sa li te jis temwen. Nonm sa a se te yon sòlda ki te antrene pou fè fas ak chòk ak doulè nan kè, lanmò ak vyolans; li te fè sa pifò nan lavi li, men sòlda yo te fè fas yon fason diferan. Youn nan fason sa yo se te kenbe kamaradri ak kòlèg ou yo; lòt moun te toujou gade sou bò klere bagay yo.
  
  Lè li posib. Te gen kèk sitiyasyon ki te fè menm yon sòlda sou jenou l.
  
  Koulye a, Alicia, koupe nan menm twal la, sonje batay Kinimaki a ak gwo Olga la. "Modi, se te tankou ti bebe Godzilla kont Godzilla. Bloody Mano te plis choke pase blese."
  
  "Li ka sètènman pran yon headbutt." Drake souri.
  
  "Non!" Alicia te ri epi yo te pran plezi ansanm pou yon ti tan, yo te vle debarase m de doulè a.
  
  Apre sa, Drake soti nan douch la, li jete yon dra pou benyen epi li tounen nan chanm lan. Yon santiman ireyèl te frape l. Sa gen inèdtan, yo te nan sant lanfè a, yo te plonje nan youn nan batay ki pi difisil ak pi san nan lavi yo, e kounye a, yo t ap lave tèt yo nan yon ranch nan Texas, ki te antoure pa gad yo.
  
  Ki sa kap vini?
  
  Oke, bò pozitif la te ke yo te genyen twa nan kat direksyon yo kadinal. Ak twa nan kat kavalye yo. Lòd la te kache kat zam, se konsa Drake te admèt yon ti kras enkonsistan, flou, ak kareman ensèten konte, te gen yon sèl ki rete. Li te ri nan tèt li.
  
  Damn, mwen espere ke mwen te byen sa a.
  
  Pye pye yo te tande dèyè li epi li vire.
  
  Alicia te kanpe la, konplètman toutouni ak briyan ak dlo douch la, cheve li kole sou zepòl li ki te kraze. Drake te gade e li bliye travay la.
  
  "Modi," li te di. "Se konsa, gen kèk fwa lè wè nou de bon."
  
  Li mache sou li epi li wete sèvyèt li. "Ou panse nou gen tan?"
  
  "Pa enkyete," li te di ak yon souri nan vwa li. "Li pa pran anpil tan".
  
  
  * * *
  
  
  Pita, apre yo te dekouvri epi yo te eseye evite boul sou kò yo, Drake ak Alicia mete rad fre sou yo epi yo desann nan kwizin nan gwo. Drake pa t sèten poukisa yo te chwazi kwizin nan; li te sanble tankou yon kote reyinyon natirèl. Reyon yo pandye nan solèy la kouche penetre nan fenèt yo panoramic, bay yon ton an lò nan etaj la an bwa ak ekipman kwizin. Chanm nan te cho ak odè pen ki te fèk kwit. Drake te chita sou yon tabourè ba epi li rilaks.
  
  "Mwen te kapab pase yon mwa isit la."
  
  "Yon lòt kavalye," Alicia te di. "Epi lè sa a nou pran yon ti repo?"
  
  "Èske nou ka fè sa? Mwen vle di, li pa son tankou nan fen mo a "pran yon ti repo, renmen."
  
  "Oke, nou toujou gen pou reponn Qrow," li te monte zèpòl, "sou Perou. Epi Smith ka gen pwoblèm. Nou pa ta dwe ale nan yon misyon lè yon manm fanmi nou gen pwoblèm."
  
  Drake souke tèt. "Wi, mwen dakò. Apre sa, gen SEAL Team 7."
  
  "Yon jou," Alicia te fè yon soupi, li te chita sou pèch la bò kote l ', "vakans nou an ap vini."
  
  "Hey, gade sa chat la pote!" - Drake rele lè li wè Dahl.
  
  Suedwa a te mache ak anpil atansyon nan pòt la. "Boute, mwen ap eseye mache, men tout bagay doub devan je m '."
  
  "Ou panse mache difisil?" Drake te di. "Èske ou vle eseye mete kòt?"
  
  Dahl t'ap cheche wout li nan tabourè ba a. "Yon moun ban mwen yon bwè."
  
  Alicia te pouse boutèy dlo a bò kote l. "Mwen pral pran kèk plis."
  
  Drake te gade zanmi l ak enkyetid. "Èske w pral oblije rete tann jiska lafen, zanmi?"
  
  "Se pou di laverite, li ap vin pi bon pa minit."
  
  "Oh, paske mwen sonje ki jan ou te chita pandan diskisyon an ak Olga."
  
  "Fè fou, Drake. Mwen pa janm vle sonje sa."
  
  Drake ri. "Kòm si nou pral janm kite ou bliye sou sa."
  
  Rès ekip la te rive piti piti, e ven minit aprè yo tout te chita nan ba a, yo te desann kafe ak dlo, fwi ak bann bekonn, ak plis blesi ke yo te kapab konte. Kinimaka pa t ap gade pèsonn, e Smith pa t ka kenbe anyen nan men dwat li. Yorgi te deprime anpil. Kensi pat ka sispann plenyen. Se sèlman Me, Lauren ak Hayden te sanble yo dwe tèt yo.
  
  "Ou konnen," Hayden te di. "Mwen jis kontan ke nou tout te pase sa a ansanm. Li te kapab pi mal anpil. Atropin te fè travay li. Èske gen yon efè apre, mesye?"
  
  Yorgi, Smith ak Kenzi bat je. Kensi te pale pou yo tout. "Mwen panse ke Olga te depase apre efè."
  
  Hayden te souri. "Oke, paske nou poko fini. Ekip sa yo ki pa t vizite Fort Sill ak Dallas t ap chèche yon dènye siy. Erezman, think tank Washington ak NSA yo te kapab kenbe sousi sou gwo jwè yo.
  
  "SAS?" - Drake sijere.
  
  "Oke, Britanik yo, wi. Yo pral swiv pa Lachin ak tout sa ki rete nan Lafrans-"
  
  "SEAL Ekip 7?" - mande Dahl.
  
  "Enkoni, ki pa deklare ak san otorizasyon," Hayden te di. "Dapre Crowe."
  
  "Genyen estrikti ki pi wo pase Minis defans la," Kinimaka te di.
  
  Drake te pwoteste: "Prezidan Coburn pa t ap pann nou deyò pou seche. "Mwen dwe kwè li pa konnen anyen sou fok yo."
  
  "Mwen dakò," Hayden te di. "Epi byenke mwen dakò ak Mano ke gen èt ki pi wo pase Crow, gen anpil plis trètr. Kalite ki vin sou ou sou kote, soti nan ble a, epi ki kite ou ak ti chwa. Mwen dwe kwè gen plis pase pase nou konnen."
  
  "Sa a pa ede pwoblèm nou an." Smith ri ak plede pou leve vè lèt la.
  
  "Dwa". Hayden pran yon ti ponyen fwi epi li fè tèt li konfòtab. "Donk, ann konsantre sou fini ak move manman sa a epi ale lakay ou. Nou toujou pi gwo ekip la ak pi bon an. Menm kounye a, Britanik yo sèlman te gen yon tèt kòmanse yon sèl jou. Chinwa yo tou. Koulye a, sanble, nan tout lòt yo, se sèlman franse yo te perked moute. Yo voye yon lòt ekip twa pou kontakte sèl orijinal ki rete a."
  
  "Se menm bagay la tou nan yon batay espesyal fòs operasyon yo," Dahl te di. "Nou nan tèt la."
  
  "Wi, men sa a se fasil yo dwe enpòtan. Ak manti. Se pa tankou nou men nan men oswa ansanm nan dezè a."
  
  "Se yon batay ki graj, enprevizib," Dahl te di. "Sa a se osi reyèl ke li vin."
  
  Hayden souke tèt epi byen vit kontinye. "Ann rezime tèks Lòd la. 'Nan kat kwen Latè a, nou te jwenn Kat Kavalye yo epi nou te ba yo plan pou Lòd Jijman Dènye a. Moun ki siviv Jijman Kwazad la ak konsekans li yo pral gouvènen siprèm. Si w ap li sa a, nou pèdi, kidonk li epi swiv ak prekosyon. Dènye ane nou yo te pase pou rasanble kat dènye zam revolisyon mond lan: Lagè, Konkèt, Grangou ak Lanmò. Ini, yo pral detwi tout gouvènman yo ak louvri yon nouvo avni. Fè pare. Jwenn yo. Vwayaje nan kat kwen Latè a. Jwenn kote yo repo nan Papa a nan estrateji ak Lè sa a, Khagan la; Endyen ki pi move a ki te janm viv, epi answit Fléu Bondye a. Men, tout bagay se pa jan li sanble. Nou te vizite Khagan an 1960, senk ane apre fini an, mete Konkèt la nan sèkèy li. Nou jwenn fleo ki pwoteje vrè Jijman Dènye a. Ak kòd la touye sèlman se lè kavalye yo parèt. Pa gen okenn mak idantifye sou zo Papa a. Endyen an antoure pa zam. Lòd Jijman Dènye a ap viv kounye a atravè ou epi l ap gouvènen pou tout tan."
  
  Li fini epi li pran yon ti goute.
  
  "Tout bagay anfòm? Mwen panse ke li fè plis sans kounye a. Lòd la mouri, depi lontan ale, men toujou gen yon ti eleman nan yo nan sa a. Petèt yon mòl. Selibatè. Petèt yon lòt bagay. Men, li ase bon pou pirate yon laboratwa nan Dallas, epi li ase bon pou retire yon pakèt fòs espesyal, kidonk nou pa ka souzèstime li."
  
  Li te pran yon poz pandan Drake t ap fè yon siy. "Wi?"
  
  "Èske w konnen ki kote li pi bon pou li ye?" - li mande. "Anndan yon think tank nan Washington. Oswa k ap travay pou NSA."
  
  Je Hayden te elaji. "Modi, sa se yon bon pwen. Kite m reflechi sou sa." Li vide kafe nwa nan yon krich an vè.
  
  "Tan ap vole, zanmi m yo," te di Mai.
  
  "Wi mwen avèk ou". Hayden boure bouch li. "Lè sa a, ann analize tèks la: dènye kwen tè a se Ewòp. Nou dwe jwenn tonm fleo Bondye a, ki se Kavalye Lanmò a epi ki veye vrè Jijman Dènye a. Pi move nan yo tout. Epi èske te gen yon kòd touye lè kavalye yo te parèt? Mwen poko konprann sa, dezole."
  
  "Mwen sipoze think tank la ap fè sa pou yon ti tan?" Yorgi te di.
  
  Koulye a, Lauren, ki te apiye sou gwo frijidè a, te pale. "Natirèlman genyen. Lidè ansyen yo te bay yon fwa tit la enzitan nan 'Flagellum nan Bondye' pa Women yo li te goumen ak touye. Li te pwobableman plis siksè nan chèf yo barbares ak atake lès ak lwès Anpi Women yo lè li te viv alantou 406-453. se te lènmi ki pi terib nan lavil Wòm e yon fwa yo te site: "Kote mwen te pase, zèb p'ap janm grandi ankò."
  
  Dahl te di: "Yon lòt ansasen an mas glorifye.
  
  Lauren te di: "Attila Hun la te touye frè l an 434 pou l vin sèl chèf Onn yo. Li te ye pou gade feròs li, yo te konnen Attila souvan woule je l ', "tankou si jwi laterè li te enspire," dapre istoryen Edward Gibbon. Li te tou repitasyon te reklame ke li sèvi ak nepe reyèl nan Mas, bondye Women nan lagè. ka imajine laperèz sa a t ap bay sou yon chan batay women."
  
  "Nou jwenn li," Drake te di. "Attila se te yon move ti gason oswa yon bon ti gason, depann sou ki bò ou te. Ak ki moun ki te ekri liv istwa yo. Ki jan ak ki kote li te mouri?
  
  "Plizyè kont konfli dekri kijan li te mouri. Soti nan yon senyen nan nen rive nan yon kouto nan men yo nan nouvo madanm li. Lè yo jwenn kò l, mesye yo, dapre koutim Enn yo, te rache cheve nan tèt yo epi yo te enflije blesi pwofon, degoutan sou figi yo. Yo te di ke Attila, kòm yon lènmi terib, te resevwa yon mesaj nan men bondye yo sou lanmò li kòm yon sipriz kokenn. Benediksyon. Yo te mete kò l 'nan sant lan nan yon gwo plenn, andedan yon tant swa, pou tout moun wè ak admire. Pi bon kavalye nan branch fanmi yo te monte otou epi yo te rakonte istwa gwo èksplwatasyon l 'nan dife kan. Se te yon gwo lanmò. Li kontinye pou di ke yon selebrasyon te fèt sou tonm li a." Lauren te kontinye repete pwen enpòtan ke polis la te di nan zòrèy li. Pa te gen okenn pwen nan enstale yon loudspeaker.
  
  "Yo te sele tonm li yo ak lò, ajan ak fè, paske li te gen twa. Apre sa, yo te kwè ke twa materyèl sa yo te apwopriye pou pi gran nan tout wa. Natirèlman, yo te ajoute zam, richès ak gems ra. Epi, sanble, dapre koutim tou, yo te touye tout moun ki t ap travay sou tonm li a, yon fason pou yo kenbe kote li te kache a."
  
  Alicia te gade moun ki te chita bò tab la. "Youn nan nou pral mouri," li te di. "Pa mande m pou antere w. Pa yon chans modi."
  
  "Ou pral tris epi w ap kontan tande ke tonm Attila a se youn nan pi gwo antèman ki pèdi nan listwa. Natirèlman, nan kèk lòt - kò wa Richard III ki te pèdi depi lontan te dekouvri anba yon pakin machin Leicester plizyè ane de sa - nou kwè yo ka toujou jwenn yo. Petèt Cleopatra? Sir Francis Drake? Mozart? Antouka, an sa ki konsène Attila, yo kwè ke enjenyè Hunnic yo te detounen Rivyè Tisza a ase lontan pou yo seche rivyè prensipal la. Attila te antere l nan gwo sèkèy trip li a ki pa gen anpil valè. Lè sa a, Tisza te lage, kache Attila pou tout tan.
  
  Nan moman sa a yo tande bri yon elikoptè k ap pwoche. Hayden gade nan sal la.
  
  "Mwen espere ke ou pare pou yon lòt batay, ti gason ak tifi, paske sa a se lwen pou fini."
  
  Drake lonje misk li fè mal. Dahl te eseye kenbe tèt li sou zepòl li. Kensi te grimase lè li te manyen yon grate sou do li.
  
  "Pou jis," Drake te di. "Mwen te toujou anwiye isit la."
  
  Hayden te souri. Dahl souke tèt jan li te kapab. Me te deja sou pye l. Lauren te dirije nan direksyon pòt la.
  
  "Vini non," li te di. "Yo pral ba nou plis enfòmasyon sou wout la."
  
  "Ewòp?" Yorgi mande.
  
  "Wi. Ak pou dènye kavalye lanmò a."
  
  Alicia vole sou tabourè nan ba a. "Bon diskou pep," li te di sarcastik. "Soti nan men ou, li son tèlman enteresan ke menm zòtèy mwen yo ap kòmanse pikotman."
  
  
  CHAPIT TRANKAT
  
  
  Yon lòt vòl, yon lòt batay sou orizon an. Drake te chita sou yon chèz konfòtab epi li te koute lè Lauren t ap vwa jijman ak konklizyon Distri Columbia nan ka Attila Hun an. Ekip la te chita nan plizyè pozisyon, pran sa yo te kapab epi ap eseye inyore doulè ki te fèk rele 'Olga ensidan an'.
  
  "Tovo Attila pèdi nan listwa," Lauren konkli. "Pa janm jwenn, byenke te gen plizyè dekouvèt fo. Kidonk," li pran yon poz, ap koute, "èske w tande pale de anomali gravitasyonèl la?"
  
  Dahl gade dèyè. "Tèm sa a gen plizyè siyifikasyon."
  
  "Oke, se pwen nou an. Jis dènyèman, syantis yo te dekouvri yon anomali gwo ak misterye antere l 'anba plak glas polè a. Ou te konnen sa? Li se menmen nan gwosè - 151 mil atravè ak prèske mil mèt pwofondè. Satelit NASA yo te detekte li, se te yon anomali gravitasyonèl kòm chanjman ki fèt nan anviwònman li yo te endike prezans yon objè gwo ki sitiye nan kratè a. Koulye a, teyori sovaj sou kote, objè sa a se yon anomali gravitasyonèl. Li pozisyone yon move pozisyon, li pa deplase tankou tout lòt bagay alantou li, epi kidonk li ka detekte pa rada pwisan.
  
  "Ou ap pale de rada penetrasyon tè," Dahl te di. "Ansyen espesyalite mwen an."
  
  Je Drake elaji. "Ou sèten? Mwen te panse se te yon striptease gason nan pati poul. Yo rele ou Viking Danse a."
  
  Dahl fatige l. "Sispann sa".
  
  Alicia te panche sou mwen. "Li sanble mosad," li te chichote nan teyat.
  
  "Rebondi sou yon dam san mefyan ap fè sa pou ou."
  
  Etonan, Smith te gen dlo nan je l. "Mwen dwe di," li soufle, "mwen pa janm wè yon moun rebondi tèlman fò sou yon moun san yo pa yon tranpolin patisipe." Li kache figi l, li eseye kalme.
  
  Kinimaka tape l 'sou zepòl la. "Eske ou anfòm, frè? Mwen pa janm wè ou ri, mesye. Sa a se etranj".
  
  Lauren te entèveni, sove suedwa nan plis takine. "GPR, men sou yon echèl entansif. Mwen vle di, gen bagay sa a etranj sou Google Maps yo rele Antatik. Ou ka wè sa nan laptop ou. Men, ou jwenn yon bagay ki piti tankou kavo Attila a? Oke, sa gen ladann itilize machin ak lojisyèl ke NASA poko menm admèt li posede."
  
  "Èske yo itilize yon satelit?" Yorgi mande.
  
  "O wi, tout nasyon ki fre gen sa a."
  
  "Ki gen ladan Lachin, UK ak Lafrans." Drake lonje dwèt sou lis opozan yo.
  
  "Sètènman. Soti nan espas, Chinwa yo te kapab idantifye yon moun ki chita nan machin li, tcheke sit Entènèt li ap navige, epi klasifye sa ki nan sandwich li ap manje a. Nenpòt moun. Prèske nenpòt kote."
  
  "Se gason sèlman?" Kenzi mande. "Oswa fanm tou?"
  
  Lauren souri epi chichote, "Mwen gen yon nonm nan zòrèy mwen k ap pase l. Son yon ti kras jèn, tankou li poko dekouvri fanm."
  
  Drake te koute elikoptè ki te koupe atravè syèl la ant Amerik ak Ewòp, twazyèm ak katriyèm pwent tè a.
  
  "Oke, byen, de tout fason..." Lauren fè yon klin. "Si nou ranje jeyografi Piscara ki pa konnen, yon tèks di ke palè popilè Attila a te chita ant Danube ak Tisza, nan ti mòn Karpat yo, nan plenn yo nan anwo Ongri ak vwazen Zazberin. Yon pasaj ki pi fènwa di ke kavo Attila te anfas palè l la."
  
  "Men, antere l anba rivyè a," Mai te deklare.
  
  "Wi, Tisza a travèse Ongri soti nan nò rive nan sid, se yon gwo aflu Danube a li menm. Chemen larivyè Lefrat la pral ede syantis nou yo. Nou swete ke rechèch yo lè l sèvi avèk teknoloji jeofizik pral konbine satelit, mayetik, MAG ak rada penetrasyon tè. Sondaj mayetik yo konplete pa pwofil GPR pou anomali chwazi yo. Yo di tou yo ka wè si rivyè a te janm detounen." Li te monte zèpòl. "Nou ap pale de dè milye ak dè milye de imaj ke òdinatè a dwe gade epi pran yon desizyon."
  
  "Oke, oke, kidonk nou pral nan Ongri." Alicia pran pòz tèt fè mal. "Jis di li."
  
  Ekip la te etabli tounen, mande ki jan kòlèg agresif yo te fè.
  
  
  * * *
  
  
  Ongri, Danube ak Tisza te sanble nwa nan mitan lannwit tankou rès Ewòp la, men Drake te konnen ke kounye a li te pi plis ajite isit la. Pi pwisan nan kat kavalye yo te kouche la - Lanmò - ak moun ki te jwenn li yo ka byen detèmine avni nan mond lan.
  
  Ekip la te ateri, te dekole ankò, te ateri ankò, epi answit te monte nan yon gwo van ki pa reflechi pou konplete dènye etap vwayaj yo. Kalkilatris yo pa t 'konnen anyen ankò, zòn yo te toujou gwo ak sib la piti, nou pa mansyone fin vye granmoun ak potansyèlman degrade. Li ta bon pou konnen ki jan Lòd la te opere poukont li, men touye moun toudenkou yo de sa plizyè deseni te mete fen nan nenpòt retrè.
  
  Yo mete kan nan plenn yo, yo mete gad deyò epi yo rete andedan. Yon gwo van soufle, li t'ap vole anba tant yo; reyalite a sureèl nan tout sa yo te fè nan jou ki sot pase yo te toujou ap eseye koule nan.
  
  Èske nou vrèman isit la kounye a, kan nou moute nan mitan yon ti mòn Ongwa? Drake te panse sou li. Oubyen èske Olga toujou ap bat nou?
  
  Twal la flè nan tant lan te di verite a, menm jan ak figi a ki t'ap tòde bò kote l '. Alicia, vlope nan sak dòmi li ak zye li sèlman ki montre.
  
  "Èske li frèt, renmen?"
  
  "Wi, vin isit la epi chofe m '."
  
  "Tanpri," Dahl te di nan yon kote nan sid pye Drake, "pa jodi a."
  
  "Mwen dakò," te di Kenzi soti nan lès la. "Di femèl la ou gen yon tèt fè mal oswa yon bagay. Ki moun ki konnen ki kote li te ye? Kantite maladi yo ak sou sa ak sou sa."
  
  "Se konsa, pa gen okenn kesyon sou yon foursome?"
  
  "Li se," te ajoute Mai, ki te kanpe nan papòt tant lan. "Sitou paske gen senk nan nou."
  
  "Fou, mwen bliye ou te isit la, Sprite. Mwen toujou pa ka kwè yo te fèmen nou tout nan yon sèl tant.
  
  "Mwen, pou youn, prefere dòmi nan plenn yo," Dahl te di, leve. "Lè sa a, petèt mwen pral dòmi."
  
  Drake te gade suedwa ki t ap soti a, si li ta pran chans pou l rele Joanna. Relasyon yo te rete nan lè a, men jou a ta rive, byento, lè yon moun ta pran yon desizyon pèmanan.
  
  Dawn te rive, ak ekspè nan Washington sijere yon demi douzèn sit. Ekip la divize epi yo te kòmanse fouye, jete peyizaj yo manyifik nan tèt yo ak kè yo: briyan koulèv ble nan Tisza a, pafwa lajè, pafwa etranj etwat nan kote, ti mòn yo zèb nan Karpato yo, syèl la infiniman klè. Briz la fre ki t ap soufle atravè espas lajè yo te akeyi, soulaje fatig ak kalme boul. Drake ak lòt moun yo toujou ap mande kote lènmi yo te ye. Britanik, Chinwa ak franse. Ki kote? Sou ti mòn ki pi pre a? Pa gen moun ki te janm wè ti siy siveyans lan. Se kòmsi lòt ekip yo te abandone.
  
  Drake te di yon fwa: "Se pa lachas relik mwayèn ou a. "Mwen diman konnen ki kote mwen pral fini pwochen."
  
  "Mwen dakò," te di Dahl. "Yon moman nou tout ap goumen, epi apre sa li fasil. Men, li te kapab vin pi mal."
  
  Premye jou a te vole byen vit, apre dezyèm lan. Yo pa jwenn anyen. Li te kòmanse lapli, ak Lè sa a, solèy la avèg. Ekip la te pran yon ti repo epi answit te pèmèt kèk travayè anboche soulaje yo pou yon ti tan. Gason ak fanm ki pa t pale angle yo te nonmen nan yon vilaj ki tou pre. Yon jou, Alicia te dekouvri yon twou nan tè a, pètèt yon tinèl fin vye granmoun, men eksitasyon li byen vit pèdi koulè lè rechèch li te rive nan yon fen mouri.
  
  "Pa sèvi ak," li te di. "Nou ta ka yon mèt lwen li epi toujou pa jwenn li."
  
  "Ki jan ou panse sa a te pase inapèsi pandan tout ane sa yo?"
  
  Dahl kontinye grate tèt li, asire w ke yo pa t konprann yon bagay. "Se sou pwent lang mwen," li te repete plis pase yon fwa.
  
  Drake pa t 'kapab ede tèt li. "Ou vle di Olga, pa vre? Se te yon eksperyans trè kout, zanmi."
  
  Dahl gwonde, li toujou ap gade.
  
  Yon lòt lannwit ak kèk èdtan ankò nan tant lan. Ki pi tansyon nan sware sa yo se lè Drake te kòmanse pale sou deklarasyon Webb a, eritaj li ak vout sekrè enfòmasyon li.
  
  "Nou bezwen konsantre sou sa pwochen fwa. Sekrè li te ranmase yo ta ka devaste. Sansasyonèl".
  
  "Pou ki moun?" Dahl te di. "Moun ki kont nou yo pa t tèlman mal."
  
  "Eksepte pou youn ke nou poko konnen," Mai te di.
  
  "Modi, reyèlman? mwen bliye. Kiyès li ye?"
  
  Fanm Japonè a bese vwa li epi li pale tou dousman. "Youn nan nou ap mouri."
  
  Pandan yon ti moman ki fè lapenn, te gen silans.
  
  Alicia te kraze l. "Fòk dakò ak Drake. Sa a pa sèlman aplike pou nou. Webb se te yon espesyalis nan pèsekisyon ak yon estipid mega-rich. Li dwe te gen pousyè tè sou tout moun."
  
  Yon fo alam te lakòz yo kouri soti nan tant lan, tonbe nan tè a ak labou, nan mitan debri ak sab nan yon ansyen antèman. Pou gwo iritasyon yo, li te tounen soti ke li pa t 'fè pati Attila. Omwen pa osi lwen ke yo te kapab di.
  
  Apre sa, nan tant lan, yo tounen nan panse yo.
  
  "Genyen anpil bagay pou fè fas," Hayden te di. "Petèt rechèch sa a pou kache Webb la ak sa nou dekouvri apre sa ka pwoteje nou kont sa ki ka vini."
  
  "Jozye lanmò nan Perou? Dezobeyisans nou an? Jijman dout ak yon laisse ensèten? Nou dwe reponn yon moun. Yon sèl non ou ka jwenn lwen. Men twa? Kat? Bòdwo nou yo an wouj, moun, e mwen pa vle di depans twòp."
  
  "Se poutèt sa, SEAL Ekip 7?" - mande Dahl.
  
  "Petèt," Hayden boumonnen. "Sa k konnen? Men, si yo atake nou ak prejije, mwen fè sèman devan Bondye mwen pral atake tounen ak fòs konparatif. Se konsa sa pral ye ak nou tout. Sa se yon lòd."
  
  Yon lòt jou te vini ak lachas la kontinye. Lapli tonbe antrave efò yo. Washington think tank la te retounen ak sèt lòt sit pou yon total venntwa. Pifò nan yo pa bay anyen men espas vid oswa ansyen fondasyon, bilding ki te disparèt depi lontan, vye zo eskèlèt yo vin tounen vye rad. Pifò nan yon lòt jou pase epi moral ekip SPEAR la te kòmanse bese.
  
  "Èske nou menm nan bon kote?" Kenzi mande. "Mwen vle di Ongri. Anfas palè Atila a. Depi konbyen tan moun sa a te fèt? Mil sisan ane de sa, dwa? Kisa sa ye? Katòz syèk anvan Geronimo. Petèt Attila se move 'fléo' la. Mwen devine Legliz Katolik te make anpil moun."
  
  "Nou jwenn yon gran varyete anomali," Kinimaka te di. "Gen anpil nan yo, e okenn nan yo pa kòrèk."
  
  Dahl te gade l. "Nou bezwen yon fason pou limite rechèch nou an."
  
  Lauren, toujou ploge nan think tank la, gade yon lòt bò. "Wi, yo di. Wi."
  
  Van an dousman soufle cheve suedwa a, men figi l 'te rete enpasif. "Mwen pa gen anyen".
  
  "Petèt nou ta dwe gade yon lòt gade nan Attila?" Me sijere. "Yon bagay nan biyografi li?"
  
  Lauren te di gang Washington pou pran swen li. Ekip la repoze, dòmi, chèche fot epi pa jwenn okenn, epi patisipe nan de lòt fo alam.
  
  Finalman, Drake reyini yon ekip. "Mwen panse ke nou pral oblije rele sa yon echèk, moun. Lòd la di yo te jwenn li, petèt ¸ men si nou pa kapab, lè sa a lòt peyi yo p ap kapab tou. Petèt katriyèm kavalye a ta pi bon kite kote li te antere l. Si li toujou la."
  
  "Petèt yo te vòlè kavo a," Hayden te di, lonje men l ', "yon ti tan apre antèman an. Men, lè sa a, nan kou, rlik yo ta yo te dekouvri. Twal. Nepe. Meservey. Lòt kò."
  
  "Li difisil pou kite yon zam konsa pwisan la," Kenzi te di ak yon ekspresyon vid sou figi l '. "Mwen konnen gouvènman mwen an pa t ap fè sa. Yo pa t ap janm sispann chèche."
  
  Drake souke tèt an akò. "Se vre, men nou san dout gen lòt kriz enplikasyonJwi. Nou pa ka rete isit la pou tout tan."
  
  "Yo te di menm bagay la nan Perou," Smith te di.
  
  Drake fè Lauren souke tèt li. "Èske yo gen anyen pou nou?"
  
  "Pa ankò, eksepsyon de uit lòt sit potansyèl yo. Endikasyon yo toujou menm. Pa gen anyen difisil."
  
  "Men, èske sa a pa ta ka egzakteman sa nou ap chèche?" Dahl di trè dousman.
  
  Hayden fè yon soupi. "Mwen panse mwen ka oblije rele moun sa a epi pran kontak ak sekretè a. Nou pi bon-"
  
  "Fè atansyon," Alicia te avèti. "Petèt sa a se siyal fok yo ap tann."
  
  Hayden te rete an silans, ensètitid parèt nan je l '.
  
  Dahl finalman te resevwa atansyon yo. "Tè penetrasyon rada," li te di. "Chache anomali, gravitasyonèl, mayetik oswa kèlkeswa sa. Natirèlman, li jwenn yon anpil terib, depi sa a se yon planèt trè fin vye granmoun. Men, nou ka limite rechèch nou an. Nou kapab. Oh, modi, ki jan nou ta ka sòt konsa?"
  
  Drake pataje gade enkyè Alicia. "Eske ou anfòm, zanmi? Ou poko santi konsekans Olga ou te eseye kidnape sa a, pa vre?"
  
  "Mwen byen. Mwen pafè kòm toujou. Koute - sonje moun sòt sa yo ki te jwenn tonm bondye yo?
  
  Figi Drake te vin serye kounye a. "Se te nou, Torsten. Oke, pifò nan nou."
  
  "Mwen konnen li. Nou te jwenn zo Odin, osi byen ke Thor, Zeyis ak Loki." Li fè yon poz. "Afrodit, Mas ak plis ankò. Oke, ki sa yo te fè zam yo ak zam yo? Kèk nan bèl pyè koute chè yo?"
  
  "Yon sibstans enkoni ki pita te ede nou nan yon lòt misyon," Drake te di.
  
  "Wi." Dahl pa t 'kapab sispann riri. "Epe ki moun ki te antere ak Attila?"
  
  Lauren vole sou li. "Mas!" - li te di. "Bondye women lagè a te pèse Atila ak nepe l nan mitan Sythians yo. Li te rele Epe Lagè Sen an. Men, si li te reyèlman soti nan pwòp men Mas la ..."
  
  Dahl te di: "Ou ka rkonfigirasyon rada a tè a pou chèche eleman patikilye sa a. "Epi jis eleman ekstrèmman ra sa a."
  
  "Epi boom!" Drake souke tèt li sou li. "Li senp konsa. Suedwa fou a tounen."
  
  Alicia te toujou fache. "Ou pa t 'kapab panse a sa a, modi li, kèk jou de sa?"
  
  
  CHAPIT TRANSENK
  
  
  Yon lòt uit èdtan epi yo te pare. Ekip DC la te rekòmanse rada ki te antre nan tè a apre li te kontakte yon inite akeyolojik Icelandic ki te toujou ap eksplore sa ki te rete nan premye kavo bondye yo. Li toujou tounen vin jwenn Odin, Drake te panse pandan li t ap tann. Li klè ke Islande yo te konsève pi fò nan detay yo nan jwenn la ak tout echantiyon yo. Voye done sou yon eleman ki ra nan Washington te yon kesyon de minit.
  
  Omwen se sa yo te di, Drake te imajine pita. Li t ap choke si Ameriken yo pa t deja gen sa a nan dosye.
  
  Yo te fè yon tès epi yo te voye yon siyal cho. Ping sou zòn nan yo te deja mache alantou li, ak ansyen nepe Mas la te vin yon pwen klè sou kat la.
  
  "Se sa," te di Mai. "Tonm Atila Hun la."
  
  Fouyman yo te kòmanse seryezman. Moun nan vilaj yo te kòmanse agrandi twou yo te deja fouye a. Anvan yo te rive nan vid la ki te parfe paralèl ak epe a, yo te peye nan vilaj yo epi yo te pran pòz yo te deprime pandan y ap gade yo ale.
  
  "Lòt bò sa a," Mai te di, "se yon gwo jwenn kiltirèl."
  
  "Nou pa ka enkyete sou sa kounye a," Hayden te di. "Sa a se zam Lanmò a. Sa a dwe netralize anvan nou anonse anyen."
  
  Smith, Yorgi ak Kinimaka vole nan, atake tè a. Dahl toujou gade e li te santi yon ti kras woozy, byenke Alicia ak Kenzi te pwofite rele l 'tout bagay soti nan 'bourik san fè anyen konsa' nan 'Fou paresseux'.
  
  Li pa pran tan pou pete nan vid la.
  
  Drake te gade kòm trio a elaji diferans lan. Mai ak Alicia te tcheke zòn nan pou asire ke pa te gen okenn sipriz nan zèb la long ki te sou fofile moute. Lauren te pral rete tou pre twou a; liy vizyon ant de fanm yo ak sa ki anba yo.
  
  Drake te di: "Piske nou pa konnen nan ki distans n ap desann," di Drake, "kominikasyon ka pa itil. Men, mwen panse ke nou pral jwe li jan nou jwenn li."
  
  "Tout sa nou bezwen se yon bwat," Hayden konfime. "Nou pa pèdi tan ap gade anyen oswa nenpòt lòt moun. Èske ou dako?"
  
  Yo souke tèt. Yorgi te ale premye, yo te pi ajil nan ekip la. Kinimaka te vini apre, toujou ap bay tete yon blesi nan tèt, ki te swiv pa Smith. Drake vole nan twou a, ki te swiv pa Hayden ak Dahl. Suedwa a te oblije rete nan papòt la. Drake pijon anba tè a inegal epi li jwenn tèt li andedan yon tinèl nwa. Yon minit rale ak peze ant mi yo te mennen nan yon anile pi laj kote ekip la vire agoch. Yorgi konekte epe a ak navigatè pòtab la epi li rele distans ki genyen ant yo ak li chak kèk minit.
  
  Drake te kenbe flach li fiks, konekte travès yo ak moun ki devan yo. Pasaj la pa janm devye, men li te fè sèk alantou kote repo epe a jiskaske yo tou dousman te ale lwen li.
  
  Yorgi te kanpe devan. "Nou ka oblije kraze."
  
  Drake fè sèman. "Se wòch solid. Nou ta bezwen gwo ekipman pou kraze nan la. Ou wè jan li gra?"
  
  Yorgi te fè yon son ki pa satisfè. "De fwa lajè pasaj sa a."
  
  "Epi epe a?" - Mwen mande.
  
  "Sèlman sou lòt bò a."
  
  Drake te gen enpresyon diferan ke yo te jwe ak yo. Ansyen bondye yo ap pran plezi ankò. Pafwa li te sanble ke yo te swiv li tout wout la, trennen l 'nan yon avanti oswa yon lòt, pafwa yo retounen fè tèt yo konnen.
  
  Tankou kounye a.
  
  Li te pran desizyon l. "Deplase sou," li te di. "Nou bezwen wè ki kote pasaj sa a mennen."
  
  "Oke, gen youn nan anomali ki devan yo," Yorgi te voye repons lan. "Gwo fòm enkoni."
  
  Vwa Alicia krake nan kominikatè a. "Èske li deplase?"
  
  Drake te konnen ton imè mechan an. "Sispann sa".
  
  "Konbyen janm li genyen?"
  
  "Alicia!"
  
  Tout moun anba tè pran pistolè yo. Drake te eseye pliye kou l pou l gade devan, men Kinimaka te bloke wè l. Sèl bagay li te rive fè se te frape tèt tèt li kont tinèl la.
  
  Pousyè tamize nan lè a. Drake t ap swe, ematom fre l yo t ap bat. Ekip la rale sou osi vit ke yo te kapab. Yorgi te mennen yo nan yon viraj dousman. Se sèlman lè sa a jenn Ris la te sispann.
  
  "Oh! Mwen gen yon bagay."
  
  "Kisa?" - Mwen mande. Plizyè vwa te tande.
  
  "Tann. Ou ka vini isit la avèk mwen."
  
  Byento Drake awondi viraj la epi li wè ke bò a nan pasaj la elaji, li tounen yon vout wòch uit pye wotè ak kat fwa lajè yon nonm. Li te koulè nwa, lis, e li te monte anlè yon twou ki pi etwat ki te koupe nan wòch la li menm, yon ti antre tankou yon pòt.
  
  Drake gade nan nwaj twou sa a. "Se konsa, petèt yo te retire wòch la yon ti kras, asire ke Attila ta rete isit la pou tout tan?"
  
  "Men, pa gen okenn rivyè ki anlè nou," Yorgi te di. "Se te nan tèt mwen."
  
  "Kou larivyè yo chanje pandan ane yo," Hayden te di. "Nan moman sa a nou pa ka di si Tisza a te koule nan fason sa a. Antouka, li jis yon kèk mèt nan sid."
  
  Drake te mache nan direksyon fènwa a. "Mwen nan jwèt la. Eske nou ta gade?
  
  Yorgi vole leve, kenbe pozisyon li devan. Okòmansman, nouvo pòt la te jis yon deskripsyon nwa konplè, men pandan yo te vin pi pre epi klere flach yo, yo te wè sijesyon yon gwo chanm sou lòt bò a. Sal la pa t 'pi gwo pase yon sal manje desan, plen ak patikil pousyè ak silans absoli, ak yon pedestal jenou-wo nan sant la.
  
  Te gen yon sèkèy wòch sou pedestal la.
  
  "Enkwayab," Yorgi te respire.
  
  "Ou panse Attila la?" Kenzi mande.
  
  "Epe a se, mwen panse." Yorgi tcheke rada tè li a. "Se konsa, bagay sa a di."
  
  "Nou rete nan yon misyon." Hayden pa t menm gade sèkèy la. Li te okipe aprann sou sèks. "Epi li la menm? Se tout".
  
  Drake gade kote li te montre. Ekip la te mache nan ark la antre epi yo te jwenn tèt yo konplètman andedan sal la. Yon bwat an bwa abitye ak sele a nan Lòd la sou kouvèti a te kanpe sou pedestal nan tèt li, nan pye sèkèy la. Hayden te pwoche bò kote l.
  
  "Prepare," li te di Lauren sou comms yo. "Nou sou wout nou. Di Washington nou jwenn dènye bwat la."
  
  "Èske ou te louvri li?"
  
  "Negatif. Mwen pa panse se yon bon lide isit la. Nou pral tann jiskaske nou rive nan tèt la."
  
  Drake te gade sèkèy la. Yogi a te deplase pi pre. Kenzi monte sou pedestal la epi gade anba.
  
  "Èske gen moun ki pral ede m?"
  
  "Pa kounye a," Hayden te di. "Nou dwe ale".
  
  "Poukisa?" Kenzi te rete pi gwo. "Se pa tankou lòt ekip isit la. Li bon pou w gen yon ti moman pou tèt ou, ou pa panse? Se yon bèl chanjman pou pa gen okenn moun ki eseye kenbe m '."
  
  Drake limen comm yo. "Dal? Ou se yon salo."
  
  "Kisa?"
  
  Kenzi fè yon soupi. "Se jis yon kouvèti wòch."
  
  Drake te wè li kòm yon kontrebann relik ak yon pasyon pou trezò. Natirèlman, sa a pap janm bese. Se te yon pati nan li. Li souke tèt Hayden.
  
  "Nou pral ratrape ou. Mwen pwomèt".
  
  Li kouri lòt bò pedestal la, li pwan wòch la epi li rale.
  
  Hayden te prese soti nan kavo a, Yorgi ak Kinimaka swiv dèyè l '. Smith pran yon poz nan pòt la. Drake te gade kòm trezò nan kavo Attila Hun la te dekouvri.
  
  Nan limyè flach la, je l 'te avèg; vèt briyan ak wouj, ble safi ak jòn klere; tout koulè nan lakansyèl la, chatwayant ak gratis pou premye fwa nan prèske mil ane. Te richès la deplase, epe a te frape soti nan aliyman pa mouvman sa a. Lòt lam te klere. Kolye, cheviy ak braslè kouche an pil.
  
  Anba tout bagay, toujou vlope nan kèk ti moso rad, kò Attila te kouche. Drake te kwè li konsa. Sit la pa t janm dekouvri pa vòlè kavo; pakonsekan prezans nan richès. Nazi yo sèlman bezwen li pou pi gwo plan yo, ak atire atansyon sou jwenn moniman an ta sèlman atire atansyon sou yo. Kenbe souf li, li vole sou kominikatè a.
  
  "Lauren," li te chichote. "Ou dwe anboche yon moun pou veye tout bagay. Ou jis dwe fè li rive. Sa a se... enkwayab. Sèl bagay se..." Li pran yon poz, li t ap chèche.
  
  "Kisa sa ye?" - Mwen mande.
  
  "Pa gen epe isit la. Epe Mas la disparèt."
  
  Lauren souf. "O non, sa a pa bon."
  
  Figi Drake te vin tansyon. "Apre tout sa nou te pase," li te di. "Mwen konnen li trè byen."
  
  Kensi ri. Drake te gade dèyè. "Epe Mas la isit la."
  
  "Modi, ou bon. Relik kontrebandye ak mèt vòlè. Ou te vòlè li anba nen mwen." Li te fikse. "Li etonan".
  
  "Ou pa ka pran anyen." Li wè li pran yon objè ki gen bijou. "Men, mwen fè konfyans ou ale la pou machandiz ki gen plis valè."
  
  "Plis pase Attila?"
  
  "Wi, asire w. Ou ka ranmase l. Men, kèlkeswa sa w'ap fè, kenbe nepe a pou ou."
  
  Kenzi ri epi li retire men l, li kite dèyè trezò ki gen bijou an men li kenbe epe a. "Kounye a, mwen te wè tout bagay," li te di ak kèk reverans. "Nou ka ale."
  
  Drake te kontan ke li te montre yon dezi enteryè e ke li te ede l akonpli li. "Lè sa a, se oke. Ann wè kisa Kavalye Lanmò a ye."
  
  
  CHAPIT TRANT-SIS
  
  
  Ajenou nan limyè solèy la dirèk, ekip SPEAR la egzamine bwat final la nan Lòd Jijman Dènye a.
  
  Kinimaka te tann apwobasyon pandan Alicia ak Mai t ap pwoche bò fwontyè yo, kounye a ke elikoptè zanmitay yo te kapab wè sou orizon an. Hayden lonje dwèt sou Kinimaka.
  
  "Kontinye bon travay la, Mano. Nou dwe wè sa ki anndan anvan konpayi an rive; zanmi oswa lenmi."
  
  Awayiyen an souke tèt li epi klike sou kadna a. Drake te panche pi devan pandan kouvèti a te leve, li te bay tèt Dahl.
  
  "Kanp!" - li t'ap rele byen fò.
  
  "Eske se te tantativ ou pou yon bo, Yorkie?"
  
  "Mwen pral bo w si w mete mop sa w ap rele tèt nan figi m yon lòt fwa ankò. Sanglan Yorkshire bo."
  
  Natirèlman, pèsonn pa tande l '. Yo tout te konsantre sou nouvo revelasyon an.
  
  Hayden gade anndan, li apiye sou Kensi. "Sheeeit," li te di dekontrakte. "Mwen pa janm imajine li ta tankou sa a."
  
  "Epi mwen menm tou". Me kanpe.
  
  "Vrè Dènye Jijman an," Lauren te di, resite tèks la ankò. "Pi move a nan tout."
  
  "Oke, mwen pa konnen sou nou mesye," Alicia boumonnen. "Men, tout sa mwen wè andedan se yon moso papye mèrdik. Son tankou lis makèt mwen an. "
  
  Mai gade dèyè. "Yon jan kanmenm mwen pa ka imajine ou andedan yon makèt."
  
  Alicia te grimase. "Jis yon sèl fwa. Tout charyo sa yo, baryè koulwa ak chwa sa yo te jete m nèt." Li te etidye elikoptè atak yo apwoche ak anvi. "Li pi bon anpil".
  
  Kinimaka lonje men nan bwat la, li rale yon moso papye epi li leve l pou tout moun wè. "Se jis yon pakèt nimewo."
  
  "Pa chans," Smith te di.
  
  Drake te santi l fache. "Kidonk, Lòd Jijman Dènye a te voye nou mwatye atravè mond lan pou nou jwenn yon moso papye nan yon kavo ki te kache pou plizyè santèn ane? Yon kote nou ta ka pa janm jwenn si nou pa t gen eksperyans ak tonm bondye yo? Mwen pa konprann sa".
  
  Kenzie te di: "Nazi yo se te relik ak chasè trezò. "Èske w konnen sou mas enkwayab sa a yo fèk dekouvri anba glas polè a? Gen moun ki di se yon baz Nazi. Yo te piye tout bagay, soti nan bijou ak woulo ak penti. Yo te eseye kreye zonbi, chèche lavi etènèl ak pèdi dè milye de moun nan yon rechèch danjere. Si yo te chwazi kite l nan kavo Atila Hun la olye yo vòlè richès la, gen yon rezon terib pou sa."
  
  Lauren lonje dwèt li nan zòrèy li. "Distri Columbia vle konnen ki sa li ye."
  
  Hayden te pran li nan men Kinimaki. "Se konsa, mesye, sa a se yon vye moso papye, byen epè ak chire sou tou de bò. Li te jòn epi li parèt byen frajil. Kidonk, nan mitan an gen yon liy ekriti ki konsiste sèlman de nimewo." Li li yo: "483794311656..." Li pran yon souf. "Sa se pa tout..."
  
  "Rèv mouye yon geek." Alicia fè yon soupi. "Men, kisa nou ta dwe fè?"
  
  "Soti isit la," Drake te di, kanpe pandan elikoptè yo touche desann. "Avan Enn yo jwenn nou."
  
  Pilòt la leve. "Èske nou pare? Nou pral oblije kenbe yon je sou sa."
  
  Ekip la te akonpaye l 'tounen nan elikoptè yo. Hayden te fini diskou li epi li te pase moso papye a pandan yo te pran plas yo. "Okenn lide?"
  
  "Ou pa ka menm jwe lotri a avèk yo," Alicia te di. "Initil".
  
  "E kisa yo genyen ak lanmò?" Drake te di. "Epi kat kavalye yo? Piske nimewo yo sanble enpòtan, èske li ka gen yon bagay ki gen rapò ak dat nesans? Dat lanmò?
  
  "Nou isit la," yon vwa te di nan zòrèy li, epi li sonje ankò ke yo te konekte ak lemonn antye sof si yo te oblije fèmen DC pou konplete yon misyon, nan ka sa a yo te sèlman konekte ak Lauren.
  
  "Pa sèlman sou li," te di yon lòt vwa. "Nou jwenn li."
  
  Drake koute elikoptè yo tou dousman monte nan lè a.
  
  "Nimewo pann sa yo se kowòdone. Fasil. Nazi yo kite nou yon sib pafè, moun."
  
  Drake te kòmanse tcheke ak prepare zam li yo. "Sib?" - Mwen mande.
  
  "Wi, premye seri nimewo yo montre Ikrèn. Sekans lan se yon nimewo long kontinyèl, kidonk li te pran yon ti tan pou nou dechifre li."
  
  Alicia te gade mont li. "Mwen pa rele pou senk minit pa jou."
  
  "Ou pa gen yon IQ san swasant."
  
  "Ki jan lanfè ou fè konnen, nèg entelijan? Mwen pa janm teste li."
  
  Yon minit silans, epi answit: "De tout fason. Nou antre nan tout sekans lan epi konekte li ak satelit la. Ki sa nou ap gade kounye a se yon gwo zòn endistriyèl, petèt uit mil kare nan total. Li sitou plen ak depo, nou te konte plis pase trant, epi yo sanble yo vid. Yon bagay ki soti nan yon epòk abandone nan lagè. Sa a ta ka yon ansyen depo militè Sovyetik, kounye a abandone."
  
  "Epi kowòdone yo?" Hayden mande. "Èske yo montre yon bagay espesifik?"
  
  "Toujou tcheke." Te gen silans sou liy lan.
  
  Hayden pa t bezwen enfòme pilòt yo; yo te deja ale nan Ikrèn. Drake te santi tèt li detann yon ti kras; omwen ekip rival yo pa t 'kapab bat yo nan li. Li te gade Hayden epi li te bouche.
  
  Èske nou ka fèmen sa a?
  
  Li fè yon figi. Li ta sanble sispèk.
  
  Mòl? Li mime li tou dousman, apiye pi devan.
  
  Hayden te panse sa tou. Pa gen moun nou ka fè konfyans.
  
  Alicia ri. "Modi, Drake, si ou vle bo li, jis fè li."
  
  Nonm Yorkshire la apiye dèyè pandan elikoptè a tape nan syèl la. Li te prèske enposib travay nan kapasite plen lè ou pa t sèten si menm pwòp patwon ou ta gen do ou. Yon lou tonbe sou kè l. Si yon moun te planifye yon bagay kont yo, yo pral chèche konnen.
  
  Kominikè a fè yon bip.
  
  "Wow".
  
  Hayden leve tèt li. "Kisa?" - Mwen mande.
  
  Vwa super geek ki soti Washington te fè pè. "Èske w sèten, Jeff? Mwen vle di, mwen pa ka di yo sa a ak Lè sa a, chèche konnen se jis devine."
  
  Silans. Lè sa a, mennaj yo pran yon gwo souf. "Wow, mwen dwe di. Sa a se move. Sa a se reyèlman move. Kowòdone yo sanble mennen dirèkteman nan kavalye lanmò a.
  
  Dahl te pran yon poz nan mitan chaje yon magazin nan pistolè li. "Li fè sans," li te di. "Men, ki sa li ye?"
  
  "Tèt de gè nikleyè."
  
  Hayden fèmen dan li. "Èske ou ka idantifye sa a? Èske sa ap viv? Èske gen-"
  
  "Tann," geek la souf, pran souf li. "Tanpri jis tann. Sa se pa tout. Mwen pa t vle di 'tèt de gè nikleyè'."
  
  Hayden te fwonte. "Ebyen sa ou te vle di?"
  
  "Gen sis tèt de gè nikleyè nan twa depo. Nou pa ka wè nan miray yo paske bilding yo kouvri ak plon, men nou ka wè nan twati ak èd nan satelit nou yo. Imaj yo montre ke zam nikleyè a dat tounen nan epòk katreventèn yo, gen anpil chans vo yon fòtin nan achtè a dwa epi li se ak anpil atansyon siveye. Sekirite a se sitou andedan, pafwa yo kondwi alantou baz la vid."
  
  "Se konsa, Lòd Jijman Dènye a kache sis zam nikleyè nan twa depo pou itilize pita?" Mai mande. "Li vrèman sanble yon bagay Nazi."
  
  "Zam la an fonksyon tou," te di geek la.
  
  "Ki jan ou fè konnen sa?"
  
  "Sistèm òdinatè a ap travay. Yo ka ame, dirije, lage.
  
  "Èske ou gen kote egzak la?" Kenzi mande.
  
  "Wi nou fe. Tout sis yo te mare nan do kamyon plat ki chita andedan depo yo. Etranj ase, aktivite anndan an dènyèman double. Natirèlman, yo ta ka deplase tou."
  
  Drake te gade Hayden, ki te gade l.
  
  "Mòl," Kensi di byen fò.
  
  "E ekip rival yo?" - mande Dahl.
  
  "Dapre NSA a, kantite rimè yo te ogmante. Pa sanble bon."
  
  "Mwen ta renmen konnen ki sa yo espere jwenn," Mai te di. "Pa enkli sis ansyen tèt de gè nikleyè."
  
  "Nepe nan Mas"
  
  Drake byen vit vire kou l. "Kisa?" - Mwen mande.
  
  "Tout moun te gen kowòdone yo, sipoze ke mòl sa a t ap travay isit la. Tout moun mete tèt yo travay pou kreye yon satelit. Lojisyèl imaj nou an ekipe ak tout kalite detèktè, epi kòmanse ak istwa a nan Odin ak miss ki vin apre, nou ka detekte yon eleman ra ki asosye ak tonm ak bondye. Enstriman nou yo montre gwosè ak fòm apwoksimatif objè a, epi li matche ak epe ki manke a. Yo tout konnen ke nou te jwenn nepe a epi yo ap dirije nan direksyon pou chaj nikleyè yo. Nou dwe fè sa."
  
  "Kite nepe a sou elikoptè a." Smith te monte zèpòl.
  
  Drake, Dal ak Hayden fè echanj kout je. "Pa yon chans nan lanfè. Nepe a rete avèk nou."
  
  Drake bese tèt li. "Sèl bagay san ki gen plis valè pase Gengis Khan, Attila, Geronimo ak Hannibal ansanm," li te di. "Epi nou oblije chanje nan zam nikleyè."
  
  Mai te di: "Pran reflechi. "Epi yo bezwen li pou anpil rezon. Richès."
  
  "Rekonpans," Smith te di.
  
  "Kajis," Kensi te di.
  
  "San pwoblèm," Hayden te di ak konviksyon. "Pou tout rezon sa yo konbine. Ki kote sis zam nikleyè yo ye?"
  
  "Genyen de anndan depo 17," nèg konpitè a te di. "Lòt enstalasyon nikleyè yo sitiye nan dizwityèm ak diznevyèm, e m ap di w kote egzak yo kounye a. Li se yon gwo baz epi n ap konte emisyon chalè ki soti nan omwen de douzèn kò, kidonk fè atansyon."
  
  Drake apiye dèyè, li gade sou do kay la. "Ankò?"
  
  Hayden te konnen sa l t ap panse. "Èske ou kwè ke tout bagay pral chanje apre sa?"
  
  Li te souri tris. "Mwen kwe".
  
  "Lè sa a, ann frape li difisil," Dahl te di. "Kòm yon ekip, kòm kòlèg. Ann fè sa yon dènye fwa."
  
  
  CHAPIT TRANTSÈT
  
  
  Li pa t fasil pou ekip SPEAR la. Ansyen baz abandone a se te tou senpleman yon koleksyon depo gwo, ki long ak yon rezo wout tè lis k ap kouri ant yo. Wout yo te trè laj pou akomode gwo kamyon. Drake te teorize ke li te yon fwa yon kalite depo, yon kote kote gwo kantite ekipman militè yo te kapab estoke. Elikoptè yo te ateri nan katye yo, dèyè yon kloti wouye, Delambre, ak prèske imedyatman etenn motè yo.
  
  "Ekip la pare," Hayden te di nan kominikatè li a.
  
  "Ale," Constable DC te di li. "Asire w ke tèt degè yo andikape ak lòt atik la an sekirite."
  
  Dahl bougonnen atè. "Ann pale sou fèmen pòt ki estab la apre chwal la fin kouri."
  
  Ekip la te deja trase kote tout twa depo yo nan lespri yo e li te gen yon bon lide sou rezo wout siwoupyan an. Esansyèlman, tout bagay sipèpoze ak tout lòt bagay. Pa te gen okenn depas, pa gen okenn detou, pa gen okenn wout chape, eksepte yon sèl. Tout depo perimèt yo te antoure pa forè dans, men sa ki anndan yo - twa sa yo ki enpòtan anpil - yo te chita nan mitan lòt yo nan yon lòd o aza.
  
  Yo kouri ansanm.
  
  "Nou pral oblije divize, netralize zam nikleyè yo, Lè sa a, jwenn yon fason pou fè yo soti isit la nan yon kote ki pi bèl," Hayden te di. "Roumani pa lwen."
  
  Koulye a, Lauren te avèk yo, konplètman ploge nan Washington, epi li te pwouve ke li te kapab panse anba presyon, yo ta ka bezwen li lè li te rive manyen zam nikleyè. Yon tèt ki estab ki kapab transmèt enfòmasyon atravè chanèl pa ka souzèstime. Yo te mache ba, byen vit epi yo te dirije pou depo yo.
  
  Yon wout tè louvri devan yo, dezè. Pi lwen pase sa a tout zòn nan te kouvri ak tè fè ak ajil feyte, ak sèlman kèk touf zèb mawon ra. Drake te egzamine sèn nan epi li te bay lòd pou avanse pou pi devan. Yo te kouri deyò ak zam yo pare. Sant pousyè tè ak lwil la te atake sans li, epi yon briz frèt frape figi l. Kovèti pou yo te sonnen ak bòt yo te frape tè a fò.
  
  Yo pwoche bò premye miray depo a epi yo kanpe, apiye do yo kont li. Drake gade sou liy lan.
  
  "Pare?" - Mwen mande.
  
  "Ale."
  
  Li te tcheke pwochen etap wout yo a, paske li te konnen yo pa t gen okenn kamera CCTV pou enkyete paske aparèy yo pa t pran okenn siyal ki soti nan baz lòt pase telefòn selilè yo. Chaj nikleyè yo te emèt yon hum frekans ki ba. Pi lwen pase kote sa a te fè pitit.
  
  Yon lòt kouri epi yo te rankontre yon lòt depo. Chak nan yo te gen yon nimewo ekri sou li nan griyon nwa. Chak nan yo te sanble delambre, san gou, ak rivyè rouye k ap desann soti nan do kay la rive sou planche a. Goutyè yo te balanse libreman, seksyon dente lonje dwèt sou tè a, koule dlo sal.
  
  Kounye a, Drake te kapab wè kwen gòch Warehouse 17 pi devan, "Nou ap travèse wout sa a," li te di. "Nou fè wout nou sou flan depo sa a jiskaske nou rive nan fen. Se konsa, nou se sèlman ven pye lwen disèt."
  
  Li deplase, apre sa sispann. Yon machin sekirite te kondui sou wout ki devan yo, li t ap deplase sou chemen ki te travèse yo a. Sepandan, pa gen anyen ki te pase. Drake pran yon souf soulajman.
  
  "Pa gen zanmi isit la," Dahl te raple yo. "Pa fè okenn moun konfyans andeyò ekip la." Li pa t bezwen ajoute "Menm Ameriken yo."
  
  Koulye a, Drake deplase soti nan plas li, bourade tèt li sou miray la nan depo a epi li avanse pou pi devan. Depo 17 te gen de ti fenèt ki fè fas a devan an. Drake madichon tou dousman, men li reyalize ke pa t gen okenn lòt fason pou sòti.
  
  "Deplase," li te di ijan. "Deplase li kounye a."
  
  
  CHAPIT TRANT-WIIT
  
  
  Yo kouri al nan pòt depo yo, divize an twa gwoup. Drake, Alicia ak Me chak fè disèt pwen; Dal, Kenzie, ak Hayden chak fè nòt dizwit, kite Smith, Lauren, Kinimaka, ak Yorgi ak diznèf chak. Kòm youn yo te fè aksidan nan pòt prensipal yo.
  
  Drake choute pòt la, dechire li sou gon li yo. Mesye a te jis kite biwo a andedan. Drake te pran l anba bra l, li rale l byen fò epi li jete l sou miray opoze biwo a. Pasaj etwat yo te ye a te louvri dirèkteman sou depo a, kidonk Alicia ak Me te mache bò kote l.
  
  Drake te fini mesye a, li kite l nan koma, epi li tcheke ti biwo yo anvan li rantre nan medam yo. Yon vizyon mayifik te rankontre je l '. Depo a te gwo, long ak wo. Nan sant li, anfas yon bank pòt woulèt, te kanpe yon kamyon ki long ki ba-yon taksi ak yon gwo motè devan. De gè nikleyè te kouche nan dèyè kamyon an, klè tankou lajounen, nen yo ap fè fas a pi devan, espageti nwa yo sekirize yo nan entèval regilye. Espageti yo ta bay fleksibilite san anpil mouvman-yon bon lide pou transpò, Drake sijere, paske pa gen moun ki te vle yon misil ki ka touye moun fè aksidan sou yon objè estasyonè. Yon gwo pakèt rido sou bò te kouche bò yon kamyon gwo, ke li te sipoze te tache anvan depa.
  
  "Pa gen sekirite," Mai te di.
  
  Alicia lonje dwèt sou yon lòt biwo adwat kamyon an. "Sijesyon mwen an".
  
  "Ou ta panse yo ta gen plis konsène," Mai te di.
  
  Drake pa t 'kapab ede men tcheke kamera sekirite yo, jwenn li difisil pou konte antyèman sou yon gwoup fanatik chita nan yon biwo ki gen èkondisyone. "Ansyen zanmi nou an, satisfaksyon se pwobableman nan travay," li te di. "Yo te kenbe li an sekrè pou yon tan long."
  
  Atravè chanèl kominikasyon yo te tande son batay, lòt ekip yo te okipe.
  
  Alicia kouri al nan kamyon an. "Sou mwen!"
  
  
  * * *
  
  
  Dahl te pwan nonm ki pi pre a epi li jete l 'nan chevron yo, li te resevwa yon kantite lajan desan nan lè anvan yo gade l' tonbe malèz atè a. Zo yo te kase. San koule. Kenzi te glise pase, tire mitrayèt li a, frape mesye yo ki t'ap sove yo, ki te answit frape figi yo byen fò nan tè a. Hayden chanje kote, li pito Glock li. Gwo kamyon yo te jwenn yo te pake nan sant depo a, toupre twa biwo ak plizyè ranje bwat. Yo pa te gen okenn lide ki sa ki te anndan an, men yo te panse li ta gen bon konprann yo chèche konnen.
  
  Hayden te mache nan direksyon kamyon an, je li t ap gade pè chaj nikleyè ki te monte anlè tèt li. Modi, yo te gwo nan distans sa a. Monstr ki pa gen okenn lòt objektif pase devaste. Lè sa a, san dout, yo te Lanmò e yo te klèman yon pati nan katriyèm kavalye a. Attila te dezyèm pi ansyen figi a nan kat yo, ki te fèt sètsan ane apre Hannibal ak, azar, sètsan ane anvan Gengis Khan. Geronimo te fèt an 1829. Tout pasaje yo gen rezon nan pwòp fason yo. Tout wa, asasen, jeneral, stratèj san parèy. Tout moun te defye pi bon yo sipoze.
  
  Èske se te rezon ki fè Lòd la te chwazi yo?
  
  Li te konnen ke mòl Washington t ap pase yo nan betiz.
  
  Pa gen tan pou chanje anyen kounye a. Li te mache dèyè platfòm la, li te ale nan direksyon bwat yo. Gen kèk kouvèti ki te defòme, lòt moun apiye sou mi yo an bwa. Paille ak lòt materyèl anbalaj koule soti anwo. Hayden te tire yon nonm, apre sa li te chanje bal ak yon lòt e li te oblije plonje atè pou kouvri.
  
  Li te jwenn tèt li nan dèyè kamyon an, ak ke yon degè nikleyè pandye sou li.
  
  "Kisa lanfè ta rive si yon bal frape youn nan bagay sa yo?"
  
  "Pa enkyete, li ta dwe yon bon piki frape nwayo a oswa eksplozif," vwa a te di l 'sou kominikasyon an. "Men, mwen panse ke gen toujou yon chans pou yon ti repo chans."
  
  Hayden fèmen dan li. "Oh, mèsi, zanmi."
  
  "Pa gen pwoblèm. Pa enkyete w, pa gen anpil chans pou sa rive."
  
  Hayden te inyore kòmantè a mou, san pasyon, li te woule deyò epi li te tire tout magazin an sou advèsè li. Mesye a tonbe, li ap senyen. Hayden te foure yon lòt magazin pandan li t ap kouri nan tiwa yo.
  
  Yon gwo depo te antoure l, ki t ap fè eko ak kout zam, ase spasye pou yo te twoublan, chevron yo tèlman wo ke yon lènmi ki pa zanmitay te kapab byen kache nan yo. Li gade deyò nan dèyè bwat yo.
  
  "Mwen panse ke nou ap fè byen," li te di. "Li sanble ke yo gen plis pase yon operasyon k ap fèt isit la."
  
  Kenzi kouri moute, lonje epe Mas la. "Kisa sa ye?" - Mwen mande.
  
  Dahl akoupi sou gwo wou platfòm la. "Veye do ou. Nou gen plis pase yon ènmi isit la."
  
  Hayden tamise pay la. "Vòlè machandiz," li te di. "Sa a dwe yon waypoint. Gen yon gwo seleksyon isit la."
  
  Kenzi pran yon figurine lò. "Yo gen ekip ki fè atak kay an kay. vòlè. Sa a se yon gwo biznis. Tout bagay yo ekspòte, vann oswa fonn. Nivo konsyans dèyè krim sa yo anba zewo."
  
  Dahl te chichote: "A goch ou."
  
  Hayden bese dèyè yon bwat, li wè viktim li epi li louvri dife.
  
  
  * * *
  
  
  Lauren Fox te swiv Mano Kinimaka nan twou lyon an. Li te wè ki jan Smith te fè fas ak lènmi an e li te kite l pou l mouri. Li te wè Yorgi chwazi kadna sou pòt biwo a, li antre epi li deklare li demode nan mwens pase yon minit. Chak jou li te eseye dezespereman kenbe moute. Chak jou li te enkyete ke li ta ka pèdi plas li nan ekip la. Se te yon pati nan rezon ki fè li te koutize Nicholas Bell, poukisa li te kenbe kontak ak chèche lòt fason pou ede.
  
  Li te renmen ekip la e li te vle rete yon pati nan li.
  
  Koulye a, li te rete tounen, Glock nan men, espere ke li pa ta dwe sèvi ak li. Plato yo te okipe pi fò nan vizyon li, gwo ak terib. Tèt de gè yo te yon koulè vèt mat ki pa t reflete limyè, san dout youn nan fòm ki pi menasan lespri imen modèn lan ka imajine. Smith te lite ak yon gwo gad, li te pran plizyè frape, epi answit te pran nèg la deyò menm jan Lauren te fofile pou ede. Adwat li, Kinimaka te tire de lòt. Bal yo te kòmanse vole nan depo a kòm lòt moun yo reyalize yo te anba atak.
  
  Soti nan dèyè, li te wè plizyè gad kraze nan taksi kamyon an.
  
  "Atansyon," li te vire sou koneksyon an, "Mwen wè moun ki ap dirije nan direksyon devan an. O Bondye mwen, èske yo pral eseye fè yo soti isit la?"
  
  "O non," se te repons DC pou tout moun wè. "Ou dwe netralize zam nikleyè sa yo. Si mesye sa yo gen kòd lansman, Lè sa a, menm youn nan sa yo ki vin lage pral yon dezas. Gade, tout sis yo dwe netralize. Kounye a!"
  
  
  * * *
  
  
  "Fasil tankou lanfè pou ou di," Alicia boumonnen. "Vlope nan rad mwen an epi bwè yon ti kras kapuccino mous mwen an. Tann, mwen wè yo ap dirije nan direksyon taksi isit la tou."
  
  Drake chanje direksyon, li wè ke li te kapab kouri sou bò sa a nan platfòm la san yo pa rankontre okenn rezistans. Li fè yon siy pou Alicia epi li byen vit ale.
  
  Vwa Mai te kraze konsantrasyon li. "Gade etap ou!"
  
  Kisa...?
  
  Yon nonm nan yon jakèt kwi epè nwa glise anba platfòm la, janm lonje. Pa chans oswa konsepsyon entelijan, yo frape Drake nan shins yo epi yo voye l 'tonbe. Mitrayeur a glise pi devan. Drake te inyore nouvo boul yo epi li te rale anba kamyon an menm jan gad la te louvri dife. Bal pèse beton an dèyè l. Gad la kouri dèyè l, li tire zam li.
  
  Drake te monte anba kamyon an, li santi gwo zam la anlè tèt li. Gad la bese, epi li bese. Drake te tire Glock li epi li koupe fwon mesye a. Li te tande bri pye dèyè l, epi pwa yon lòt moun te desann sou li. Manton Drake frape tè a, sa ki lakòz zetwal ak nwaj vire devan je l '. Dan l 'klike ansanm, kraze ti moso. Doulè te eksploze toupatou. Li te woule e li te frape koud li nan figi yon moun. Pistol la leve, li tire; bal yo te rate zo bwa tèt Drake a pa yon pous epi yo te ale tou dwat nan baz la nan chaj nikleyè a.
  
  Drake te santi yon gwo adrenalin. "Sa a..." Li te pwan tèt mesye a epi li frape l sou beton an ak tout fòs li. "... fout." Nikleyè. Wòkèt." Chak mo se yon souflèt. Evantyèlman tèt la tonbe tounen. Drake te monte soti anba kamyon an epi li te rankontre Alicia ki te kouri pi lwen.
  
  "Pa gen tan pou dòmi, Drakes. Sa a se kèk kaka grav."
  
  Yorkshireman an te pwan mitrayèt li e li te eseye sispann sonnen nan zòrèy li. Vwa Alicia te ede.
  
  "Mai? Ou anfom?"
  
  "Non! Boure youn kont lòt."
  
  Yon gwonde soti nan motè platfòm la.
  
  "Kouri pi vit," Drake te di. "Kèk segonn ankò ak tèt de gè sa yo pral soti isit la!"
  
  
  CHAPIT TRANTNEF
  
  
  Drake ogmante vitès li. Jou sa yo li te etranj pou l 'wè dwat, kidonk jodi a tout bagay te kòm dabitid. Pòt kabin devan an te monte nan wotè tèt. Drake lonje menl, te pwan manch lan epi rale. Alicia te vize ak Glock li.
  
  Yon grenad a men rebondi.
  
  Drake te gade l, li pa t kwè nan je l. "Kisa ou ye, yon timoun fou..."
  
  Alicia frape l nan pwatrin lan, li voye l vole bak e alantou devan kamyon an. Grenad la te eksploze ak vyolans, li te voye shrapnel vole nan tout direksyon. Drake te monte ak Alicia, de la rete ansanm. Pòt kamyon an te kòmanse vire epi tonbe devan machin nan. Lè Drake leve je l ', te gen yon sèl moun ki chita nan kabin an, byen wo anlè, souri mal sou li. Li peze pedal gaz la.
  
  Drake te konnen pa te gen okenn fason nan lanfè machin nan te kapab deplase ase vit pou kouri sou yo. Li gade bò kote l, li wè twa lòt gad k ap kouri sou yo. Kamyon an gwonde nan lavi pandan wou li yo te kòmanse fèmen ansanm epi pouse li pi devan, yon pous nan yon moman. Pòt glisman yo pa t bouje, men sa pa t ap anpeche l.
  
  Kominikè a te vini nan lavi.
  
  "Yo ap deplase kamyon soti isit la! Kabin yo se bal. Ak modi difisil pou jwenn." Se te vwa Hayden."
  
  "Pa gen mwayen pou antre?" - Kinimaka mande.
  
  "Non. Li sele. Apre sa, mwen pa vle sèvi ak twòp fòs, si ou konnen sa mwen vle di."
  
  Ak byenke Drake te konnen ke pwòp kamyon yo kounye a pa te gen okenn pòt bò kote, te toujou gen de plis enkyete sou.
  
  "Sote sou platfòm la," li te di. "Kòmanse dekonekte chaj nikleyè sa yo. Yo pral fòse yo sispann."
  
  "Ki riske. Modi riske, Drake. E si youn nan tèt degè yo dekole?"
  
  Drake kouri soti dèyè kabin an, tire sou atakè yo. "Yon pwoblèm modi nan yon moman. Ki moun nou ye-pwodiji?"
  
  Alicia tire sou dèyè l. "Mwen pè yo plis tankou 'salo lonbraj' jou sa yo."
  
  Ansanm yo te vole sou platfòm la epi yo te jwenn tèt yo fas a fas ak yon bonm nikleyè.
  
  
  * * *
  
  
  "Li travay sou de fwon," Drake te di kounye a sou comms yo. "Nou ka netralize ak dekonekte an menm tan."
  
  Hayden ri. "Eseye pa tèlman kontan sou li."
  
  "Moun Yorkshire yo pa aji byen, mon amour. Nou fè tout bagay etonan ak jis yon ti imilite."
  
  "Anplis kèk mil bagay kaka." Vwa Dahl te sonnen tankou li tap kouri. "Yorkshire pouding. Tèrye. Byè. Ekip espò yo. Ak aksan sa a?"
  
  Drake te santi kamyon an kòmanse deplase anba li. "Kote panèl kontwòl la, moun?"
  
  Teknisyen an reponn imedyatman. "Wè kijan tèt degè a fèt ak anviwon trant panno koube? Sa a se yon wityèm soti nan pwent pwent.
  
  "Lang spesifik mwen an."
  
  Plis kout fe sonnen. Alicia te deja konsantre sou pouswit la. Mai jis vole sou do platfòm la. Koulye a, li gade dèyè nan nuke la.
  
  "Move nouvèl. Britanik yo isit la."
  
  "Mwen panse ke nou gen Chinwa," Dahl te pale.
  
  "Fransè," te di Kinimaka. "Nouvo ekip"
  
  Drake vole sou panèl kontwòl la. Èske nou konnen ki kote Epe Mas la ye?"
  
  "Wi, Matt. Men, mwen pa ka di li byen fò kounye a, èske mwen pa vre?" - reponn vwa a.
  
  "Wi," Dahl te di.
  
  Drake te fè yon grison epi li rale yon ti tournevis elektrik ak yon ti moso milti-bi. Li byen vit devise uit boulon yo epi kite yo tonbe. Li te jwenn tèt li devan de ti panno kontwòl gwosè ekran sat-nav machin, yon klavye ak yon anpil nan senbòl flache blan.
  
  "Sirilik," li te di. "Natirèlman li se."
  
  "Èske jou sa a ka vin pi mal?" Alicia te kriye atravè mond lan.
  
  Yorkshireman an bese tèt li. "Li fout pral rive kounye a."
  
  Kamyon an te pran vitès, li te ale nan direksyon pòt la glisman. Britanik yo avanse nan fòmasyon fèmen soti nan dèyè a nan depo a. Gad yo te gaye toupatou sou yo.
  
  Bonm nikleyè a te klere, konplètman aktive, ap tann yon kòd lansman oswa kòd touye.
  
  Drake te konnen yo te oblije deplase. Li te konnen yo pa t ka deplase. Sèl bagay li pa t konnen se ki moun ki t ap mouri anvan?
  
  
  * * *
  
  
  Gad yo kouri antre an premye, tire. Drake te yon gwo sib, ak bal estasyonè yo te pase sou Alicia, frape tèt degè a. Pou yon segond, lavi Drake te klere devan je l ', Lè sa a, Alicia te desann yon gad, ak Mai lòt la. Li te wè yon lòt bagay k ap vini, menmsi li te konnen plis t ap soti nan kote avèg yo. Senbòl blan yo te klere, kurseur la t'ap bat je epi tann.
  
  "Ou panse sekirite a ta ka eksploze?" Smith toudenkou di tou dousman. "Petèt sa a se lòd yo?"
  
  "Poukisa yo te oblije mouri?" Kenzi mande.
  
  "Nou te wè sa a anvan," Kinimaka te di. "Fanmi ki te resevwa gwo peman te bezwen asistans medikal oswa demenaje dezespere lè chèf fanmi yo te mouri. Si yo fè pati, pou egzanp, nan mafya a oswa triyad. Li posib."
  
  Drake te konnen yo pa t 'kapab rete kontan pou lontan. Alicia te rive dekole senti a pandan kamyon an t ap monte. Mwen espere chofè a wè. Men, lè sa a li pa ta pran swen? Drake pa wè okenn lòt chwa.
  
  Li te kouri sou platfòm la nan direksyon dèyè a, leve bra l 'facheman.
  
  "Tann! Sispann, sispann. pa tire. Mwen se angle!"
  
  Dahl bougonnen te di tout bagay, pa gen okenn mo yo te mande.
  
  Drake tonbe ajenou nan dèyè kamyon an, ke nuk la sou bò goch li, men l anlè epi anfas inite SAS senk moun ki apwoche a, san zam nèt.
  
  "Nou bezwen èd ou," li te di. "Gen twòp anje pou nou mennen yon lagè."
  
  Li te wè jenn gason an chanje nan comms, li wè de mesye yo ki pi gran yo fikse nan figi l '. Petèt yo ta rekonèt li. Petèt yo te konnen sou Michael Crouch. Li te pale ankò.
  
  "Mwen se Matt Drake. Ansyen sòlda SAS. Ansyen sòlda. Mwen travay pou yon ekip fòs espesyal entènasyonal yo rele SPEAR. Mwen te antrene nan Hereford. Mwen te antrene pa Crouch."
  
  Mwen sonje non an, tout sa. De nan senk zam yo te bese. Drake tande vwa Alicia sou kominikasyon yo.
  
  "Ou ta ka mansyone non mwen tou."
  
  Li fè yon ti grison. "Sa a ka pa pi bon lide, renmen."
  
  Mai ak Alicia te kenbe gad yo byen lwen. Segond pase. Sòlda Britanik SAS yo te louvri dife sou plis gad ki t ap pwoche yo ki te desann dèyè tanbou lwil ki te plen kabann plat la. Drake t'ap tann. Nonm radyo a finalman fini.
  
  "Matt Drake? Mwen soti nan Cambridge. Nou te rankontre anvan. Kisa ou bezwen?"
  
  Bòn jou, li te panse. SAS abò.
  
  "Ede nou an sekirite depo sa a, sispann kamyon sa a ak dezame bonm nikleyè sa a," li te di. "Nan lòd sa a".
  
  Britanik yo te sezi sou sa.
  
  Yo te separe ak kouri sou tou de bò platfòm la, yo te desann gad ki apwoche yo, travay byen kòm yon ekip. Drake te wè sa e li te pran plezi nan memwa ansyen tan yo. Te gen yon favè likid, regyal pote ak konfyans inebranlabl nan mouvman ekip la. Li te panse ke SPIR te pi bon ekip nan mond lan, men kounye a...
  
  "Drake! Mai tap kriye. "Bonm nikleyè!"
  
  Oh wi. Li te kouri tounen nan panèl la kontwòl, fikse nan ekran yo, klavye ak nimewo yo.
  
  "Jwik?" li mande. "Èske nou konnen kòd la?"
  
  "Li ta ka literalman nenpòt bagay," yon moun reponn.
  
  "Sa a se pa vrèman mèrdik ede, ou mèrdik enbesil."
  
  "Padon. Si nou te konnen non manm yo nan Lòd la, èske nou ta ka konnen anivèsè nesans yo?"
  
  Drake te konnen li t ap pale ak yon gason ki pa t pran swen. Se nonm yo t ap pale ak pi bonè a, degoutan an.
  
  Lauren rele byen fò, "Ou te mansyone Lòd la. Si yo te isit la, yo pwobableman pwograme zam nikleyè. Mwen pa ka kwè yo pa t kite yon nòt ak kòd yo."
  
  "Petèt pa gen okenn kòd isit la, ti bebe," estipid la te di. "Sonje siyal ou te bay lè ou te louvri tonm Geronimo a? Petèt sa a te rive isit la tou e li te mennen nan lansman tèt de gè nikleyè."
  
  Drake fè yon bak. "Modi, èske yo ame?"
  
  "Konplètman. Senbòl blan k ap flache ou wè yo se nimewo dekont."
  
  Dlo byen file, glas la te inonde kò li epi li te apèn respire. "Konbyen... konbyen tan?"
  
  Touse. "Swasant-kat segonn. Lè sa a, ou menm ak frè ilejitim ou yo pral tounen listwa. Lòd la ap gouvènen pou tout tan! Yo viv atravè mwen! Mwen se Lòd!"
  
  Yon dega ak anpil rèl te vini. Drake te kenbe tras segonn yo sou mont li.
  
  "Bonjou? Eske ou la?" - mande yon jèn vwa.
  
  "Hey, zanmi," Drake boumonnen. "Nou gen trant-yon segonn."
  
  "Mwen te panse sou li. Zanmi w Lauren mansyone Lòd la. Oke, yo dwe gen yon kòd touye. Epi kòm tout lòt bagay se yon pati nan tèks la, mwen jis ekreme. ou sonje? Li di isit la: 'Sèl kòd pou touye se lè pasaje yo leve.' Èske sa vle di anyen pou ou?
  
  Drake rache sèvo l ', men li pa t' kapab panse a anyen men konte a diminye nan segonn. "Leve?" - li repete. "Reveye? Leve? Reflechi sou ki jan Lòd la panse? Ki sa Nazi yo te vle di? Si kavalye a parèt, li...
  
  "Lè w fèt," te di yon jèn vwa. "Petèt sa yo se dat nesans yo? Men, sa a pa kapab. Bonm nikleyè sa yo nan epòk katreventèn yo anjeneral gen yon kòd touye twa chif. Te gen dezespwa nan vwa li.
  
  Diznèf segonn jiskaske destriksyon.
  
  Kensi pale. "Twa chif ou di? Anjeneral?"
  
  "Wi".
  
  Sèz.
  
  Drake te tounen gade Alicia epi li te wè ke li te bese sou senti li, ap eseye detache li epi tire gad la an menm tan. Mwen te wè cheve li, kò li, lespri etonan li. Alicia...
  
  Dis segonn.
  
  Kenzi Lè sa a, kriye, konfime lafwa Dahl nan li. "Mwen genyen li. Eseye sètsan.
  
  "Sèt-o-o-o. Poukisa?"
  
  "Pa mande. Jis fè li!"
  
  Jenn teknik la te bay Drake senbòl nimewo sirilik yo epi Yorkshireman an te peze bouton yo.
  
  Kat - twa - de -
  
  "Li pa t travay," li te di.
  
  
  CHAPIT KARANT
  
  
  "Wi," Kensi reponn. "Sa te rive".
  
  Natirèlman, li dezame pwòp yo, ak Lauren dezame pa yo. Drake te gade soti nan kò a nan nuk la nan Mai, kote li te kanpe devan yon lòt klavye. Tout sis chaj nikleyè yo te netralize.
  
  Li gade mont li. "Nou te gen mwens pase yon dezyèm kite," li te di.
  
  Tout kote SAS la te fè travay rapid nan gad yo. Alicia te deboukle dezyèm braslè a epi tèt la te deplase yon ti kras. Drake te santi l pran vitès pandan l ap pwoche bò pòt woulèt yo.
  
  "Èske gen moun ki kanpe kamyon yo ankò?"
  
  "Mwen pral pran swen li!" - Kenzi di. "Literalman!"
  
  "Okenn fason," Kinimaka te di. "Fwansè yo tout kote pa gen sekirite. Gen yon vrè revòlt isit la."
  
  Drake te gade jan SAS te voye gad yo; Alicia tire sou lòt senti a pandan Mai voye gad la nan kawotchou dèyè kamyon an.
  
  "Wi, mwen konnen sa ou vle di." Ekip SPEAR la te ekstrèmman ensiste.
  
  "Mwen wè yon lòt bagay k ap pase," jèn teknisyen an te kòmanse. "Mwen-"
  
  Koneksyon yo ak Washington te koupe.
  
  "Èske mwen di li ankò?" Drake te eseye.
  
  Silans menasan se sèl repons li.
  
  "Modi, sa a pa ka bon." Drake penyen tout depo a.
  
  Ekip SEAL 7 te desann sou yo kòmsi tout lanfè te eksploze.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl kouri dèyè kamyon an pandan li t ap pwoche bò pòt yo nan Depo 18. Nonm Chinwa a te kouri nan devan kamyon an ki t ap rèd, li te ale nan pòt ki pi lwen. Yo te tire atravè pandan y ap kouri. Gad yo te eseye sispann yo. Fòs espesyal Chinwa yo te detwi yo ak bal ak konba kò a men. Hayden te gen malè pou yo te devan platfòm la lè aksyon an te kòmanse.
  
  Li te kase kou gad la, Lè sa a, sèvi ak kò l 'yo kouvri tèt li pandan Chinwa yo te louvri dife san diskriminasyon. Bal yo pèse kò l ak yon souf mat epi voye l tounen. Plak pwotèj li a tonbe. Li jete l ale, li vole dèyè youn nan kawotchou devan yo, k ap gronde, li pase l nan dèyè pandan l ap woule pi devan. Chinwa yo travèse devan kamyon an.
  
  Dahl limen yon dife, gaye yo tankou pikèt bowling. Enkwayab pou gade, li te sèvi kòm yon demonstrasyon de reyaksyon prèske inimen yo. Menm apre sote tounen, yo louvri dife tounen.
  
  Dahl byen vit pran kouvèti, akoupi dèyè kamyon an, apre sa li gade deyò epi li tire kèk bal ankò. Chinwa yo te kloure sou tè a pou yon ti moman pandan gad yo pwoche bò kote yo nan dèyè. Dahl gade Kensi.
  
  Pa kote li te sipoze ye.
  
  "Kenz? Ou anfom?"
  
  "Oh wi, jis ranmase yon ansyen zanmi."
  
  Enstenktivman, Dahl te vire l epi li te wè l ap fouye nan tiwa yo, tèt li byen fon anndan, vant li poze sou kwen kouvèti a, bourik li leve byen wo.
  
  "Se yon ti kras dezagreyab."
  
  "Kisa? Oh, ou manke madanm ou? Li ka pi cho pase ou, Torst, men sonje, sa sèlman fè ou pi cho pase li."
  
  Li gade lwen, li santi l chire. Li te viv nan eta sa a ant maryaj ak divòs, e ankò li te gen yon chans fè yon bagay sou tout bagay sa yo. Kisa li tap fè la a?
  
  Travay mwen.
  
  Chinwa yo te angaje yo ankò, koupe gad ki apwoche yo ak mitray zam epi mete Dahl ak Hayden atè. Suedwa a vire li wè Kensi t'ap glise soti nan bwat an bwa a.
  
  "O, ze. Vrèman?"
  
  Li te kenbe yon nouvo katana klere devan je l ', lam moute. "Mwen jis te konnen mwen ta jwenn youn si mwen fouye byen fon ase. Vòlè pa ka reziste epe."
  
  "Kote epe San Mas la ye?"
  
  "O, mwen jete li nan tiwa a."
  
  "Modi li!"
  
  Li kouri ak yon nepe nan yon men, yon mitray nan lòt la, epi li vole tounen sou do kamyon an, li klere devan je Dahl kòm yon flou. Jete katana a, li louvri dife sou Chinwa yo ki t'ap sove.
  
  "Kote yo prale?"
  
  "Depo 17," Dahl te di. "Epi nou dwe swiv yo."
  
  
  * * *
  
  
  Lauren te wè atak kontenjan franse a soti sou bò dwat Warehouse 19. Kinimaka ak Smith te deja nan direksyon sa e imedyatman angaje. Yorgi te bese dèyè barik yo, li tire sou gad yo. Lauren te santi kè l bat pandan kamyon ki te gen de gè nikleyè yo t ap avanse.
  
  Sonje tout sa ki te di, li vole sou do kay la nan kamyon an, sèvi ak wou yo kòm sipò. Lè sa a, li te kòmanse dekole premye braslè a. Si yo ta ka fè chay la trè enstab, kamyon yo ta oblije sispann. Li leve je dèyè bonm nikleyè a, li te mache sou youn nan gwo mòso bwa yo, epi li te wè Smith ap goumen ak youn nan mesye franse yo.
  
  Konstab la pran kontak. "Jis konfime pa ajan nan Pari. Sonje Armand Argento? Li te ede nou kèk fwa pandan ane yo. Ebyen, li di prezans kontenjan franse a pa otorize. Totalman. Kapab genyen kèk kalite lagè brital k ap pase andedan."
  
  Lauren vale epi gade Smith tonbe bak, tonbe sou yon jenou. Franse ki te kanpe sou li a te pwan li nan cheve a, li rache yon bann nan rasin yo epi li jete l sou kote. Smith rele byen fò. Yon jenou nan nen an te voye l' tranble. Nèg franse a vole sou tèt. Smith te lite. Lauren gade nan men l 'nan Kinimaka, answit nan Yorgi, tèt de gè nikleyè a, ak pòt yo balanse apwoche.
  
  Kisa mwen ta dwe fè?
  
  Fè kèk bri modi.
  
  Li vide magazin nan Glock li byen wo pi wo pase tèt lènmi l yo, sa ki lakòz yo flanke ak kanna.Sa te bay Smith ak Kinimaka segonn presye.Smith wè espas ak tire sou li, frape atakè a atè.Kinimaka kase kou yon nonm. , figi yon lòt ak tire nan pwen-blank ranje nan twazyèm lan, sa ki lakòz l 'chache ak abandone batay la.
  
  Se yon sèl franse ki rete.
  
  Lauren tonbe pandan bal la te sonnen sou kò pwojektil nikleyè a. Ki jan pè li pa t 'menm deranje li? Ki jan li abitye? Men, li te fè pati ekip sa a e li te detèmine pou l rete avèk li toutotan yo te genyen li. Li te jwenn fanmi sa a epi li pral sipòte li.
  
  Kamyon an gwo rapidman pran vitès, akselere fòtman, tou dwat nan pòt la vole roulo, frape nan li, sa ki lakòz taksi devan an rebondi yon ti kras, ak Lè sa a, te fè aksidan tou dwat nan li.
  
  Lauren jete tèt li sou do kamyon an.
  
  
  * * *
  
  
  Drake te tranble pandan SEAL yo te angaje SAS ak SPEAR bò kote yon tèt de gè nikleyè k ap deplase, li te mande si nenpòt batay ta ka pi konfizyon oswa pi danjere pase sa a. Kèk mo nan kominikatè a te di l 'ke sa a te sètènman posib.
  
  Tout twa kamyon, ki te pote sis zam nikleyè, pete nan pòt vole roulo yo an menm tan. shrapnel an metal vole toupatou pandan pòt chire yo te koule. Kamyon te pase. Mesye yo atake kamyon yo, yo sote andedan, yo santi ke yo ta sèlman pran vitès. Koulye a, Drake te wè de sòlda Chinwa kouri tou pre. Li rete sou platfòm la epi li wè Alicia ak Me yon ti kras pi lwen, kache dèyè youn nan sipò an bwa yo. Bonm nikleyè a depoze pandan yo frape youn nan pi gwo twou nan mond lan.
  
  Drake te kriye. Si gwo, gwo zam la te demare nan repo li yo epi li kase espageti yo, yo tout ta nan pwoblèm.
  
  Yo soti nan lajounen e yo kouri ale. Ven mil pa èdtan, apre sa trant, twa platfòm yo gwonde nan lavi lè chofè yo te mache sou pedal gaz la. Te gen yon wout gran louvri devan, prèske dwat nan sòti baz la, apeprè de mil lwen. Kounye a, yo te youn akote lòt, Drake te kapab gade soti nan kamyon li a nan kamyon Dahl a, ak Lè sa a, nan Kinimaka. Gade gwo misil nikleyè k ap deplase, moun k ap goumen kòt a kòt, moun k ap tire pistolè, kouto ak pwen yo te itilize, moun yo te voye jete, yo pa t bay okenn trimès, wout la ap fè koube, ak tout twa kamyon yo ap desann nan yon viraj, te sezi l. nwayo a.. Se te yon avaris ak vyolans, yon aperçu nan lanfè.
  
  Men koulye a, tout atansyon l 'te konsantre sou sele yo.
  
  Kat fò, yo atake SAS an premye, touye youn san okenn pwoblèm. Britanik yo te rasanble epi yo te frape tounen, fòse SEAL yo pran kouvèti. Kat mesye yo kouri dèyè kamyon yo, espere sote abò. Kòmandan SAS, Cambridge, te goumen kòt a kò ak yon Navy SEAL epi tou de te frape. Mai ak Alicia te okipe goumen ak gad yo epi yo te eseye jwenn yon ouvèti nan mele a.
  
  Drake te vin fas a fas ak lidè ekip SEAL la. "Poukisa?" - li mande.
  
  "Pa poze kesyon," nonm lan gwonde epi li pwoche bò kote Drake. Kou yo te egzak ak ekstrèmman difisil, trè sanble ak pwòp tèt li. Li te bloke, li te santi doulè a nan blòk sa yo epi li te frape tounen. Li choute fò. Yon kouto parèt nan men lòt gason an. Drake te pare kou a ak pwòp pa l ', voye tou de zam sou kote epi vole lwen kamyon an.
  
  "Poukisa?" - li repete.
  
  "Ou fouti. Ou menm ak ekip ou a."
  
  "Kijan?" - Mwen mande. Drake tounen vin jwenn yon espas.
  
  "E poukisa salo sa yo ta vle touye nou?" Alicia te mande pandan li te parèt dèyè mesye a.
  
  Li bay yon souflèt enstantane, li frape l nan tanp lan. Drake te ba l yon kout pye nan ren epi l te gade l tonbe. Alicia te deplase pye l nan figi l. Ansanm yo jete l, vire, anlè.
  
  Wout la te elaji devan.
  
  Mai voye de gad. Yon lòt moun SAS te touye, e kounye a, Britanik yo ak Ameriken yo te egal nan fòs. Twa kont twa. Drake te wè de Chinwa li te wè anvan an rale tankou areye sou bonm nikleyè a.
  
  "Gade sa!"
  
  Twò ta. Yo tonbe sou li.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl te konnen, esansyèlman, ke yo te tit nan Woumani. Li te bon. Se te yon demi èdtan kondwi ki te kapab touye yo anvan yo rive la.
  
  Li te goumen Chinwa yo ak gad yo, pouse yo tounen epi li jwenn yo sote, vle plis. Chinwa yo kontoune defans li yo, frape fò epi prèske kloure l 'de fwa ak lam terib li yo. Plis gad te antoure l. Hayden te itilize jete yo nan kamyon an jiskaske kantite yo te diminye.
  
  Nan dèyè a, Kenzi te fè fas ak dènye lènmi li yo. Machin nan te vid, wouj te koule soti nan katana a. Li te tounen desann platfòm la, kounye a pi piti je l 'kòm de Chinwa yo te vin sou li ansanm, lenn kouto. Li kontrekare, li t ap mache. Yo pran zam. Li jete tèt li nan figi yo, li sezi yo. Piki a te pase anba bra l, li rebondi sou yon bonm nikleyè. Li te jwenn tèt li bò kote youn nan mesye yo ak yon zam pwente nan figi l '.
  
  "Kaka".
  
  Sèl fason an te leve. Li choute men ki kenbe zam la, li voye l vole, epi answit li monte sipò a sou koki zam nikleyè a. Li te rive nan tèt la, li te jwenn ke moute la li te jis yon koub dou, men danjere nan balans. Olye de sa, li te chita sou yon bonm nikleyè ak yon katana nan men l '.
  
  "Vini pran m '!" - li kriye. "Si ou oze."
  
  Yo te dekole byen vit, parfe balanse. Kenzi te kanpe anlè tèt degè a, vire epe li, pandan yo te atake l ak kouto. Frape ak balanse. Li kontrekare, men yo te tire san. Li frape fize a. Kamyon an t ap tranble nan trant mil yon èdtan. Chinwa yo te adapte ak pi wo degre. Kenzi pèdi balans li, glise epi li tonbe tounen sou fize a.
  
  "O".
  
  Yon van soufle nan cheve l, frèt tankou yon frizè. Kouto a tonbe sou li. Li chanje katana a nan lòt men l ', te pwan ponyèt li ak dwèt li epi li sevè l' sou bò. Ponyèt la kase epi kouto a tonbe. Li tou tòde kò a nan fason sa a epi li wè li vole tèt premye soti nan kamyon an. Dezyèm moun nan te deja atake. Kenzi deplase katana a tounen nan men dwat li epi kite l frape pwen an dirèkteman. Li plane pou yon moman anvan Kenzi jete l 'sou kote.
  
  Lè sa a, li gade desann soti nan pèch li sou tèt bonm nikleyè a, lam katana li a koule san sou moun k ap goumen anba a.
  
  "De Chinwa yo te touye. Twa kite."
  
  Alicia te gade l nan kamyon w genyen li a, l ap gade batay la sou tèt degè a. "Li te sanble tèlman fre," li te di. "Mwen reyèlman kwè mwen gen yon batiman."
  
  Dahl te gade l nan pwòp kamyon l. "Mwen tou".
  
  Men, Lè sa a, tèt de gè a te kòmanse deplase.
  
  
  CHAPIT KARANTEUN
  
  
  Dahl imedyatman remake chanjman an, li wè de espageti yo te jere yo deboukle flutter nan van an, ak Lè sa a, twazyèm lan separe tankou gwoup kawotchou ki pi fou nan mond lan, frape kòlè kont chaj nikleyè a ak anba a nan platfòm la. Ak premye gwo kout pisan, li te frape gad nan vant la, sa ki lakòz l 'vole, bra akimbo, tou dwat soti nan bò a nan kamyon an ak frape kawotchou yo dèyè nan yon sèl k'ap kondwi bò kote l' pwen-vid. Dahl te grima pou rezilta a.
  
  Bonm nikleyè a deplase ankò. Dal te santi yon vapè wouj desann sou li pandan Kenzi t ap plede sou li epi Hayden t ap plede anba lonbraj li, li pa t gen okenn lide sou sa ki t ap vini apre. Li te rele ak gwonde, men san rezilta. Gwonde nan kawotchou, rèl yo, konsantrasyon ki nesesè pou goumen; tout bagay sa yo entèfere ak tande yo. Li vole sou kominikatè a.
  
  "Deplase." Bonm nikleyè a pral eksploze!
  
  Kenzi te fikse atè. "Kote pou ale? Ou vle di dekole?"
  
  "Nooo!"
  
  Nan fen mare l ', suedwa a kouri tankou yon fou tou pre Hayden ak peze zepòl li kont mas enkwayab nan pwojektil la. "Yon bonm nikleyè ap tonbe!"
  
  Hayden te woule byen vit, epi gad palè a te fè tou. Tèt la te deplase yon lòt pous. Dahl te leve l ak chak ons fòs li te janm rasanble, chak misk t ap rele.
  
  Yon gwo frape kònen bò kote l.
  
  Kaka.
  
  Men, li te Kenzi, toujou kenbe katana a ak yon souri sarcastic sou figi l '. "Modi, ou se jis yon fou fou ewo. Èske ou reyèlman panse ou ka kenbe sa a pou yon segond menm?"
  
  "Um, non. Pa vrèman."
  
  "Apre sa, deplase."
  
  Suedwa fou a plonje avèk presizyon.
  
  
  * * *
  
  
  Drake ak Alicia te rive pran yon segonn pou yo pataje spektak la.
  
  "Kisa Dal ap fè?" Alicia mande. "Èske li anbrase yon modi bonm nikleyè?"
  
  "Pa yon moun sòt," Drake kase, souke tèt li. "Li evidan li bo li."
  
  Lè sa a, Drake vole bò kote pou ede mesye SAS yo, rache SEAL la nan men jenn gason an epi jete l anba bonm nikleyè a. Tout kò mesye a tranble. Yo fè echanj kou, epi apre SEAL la te kouche san konesans, fas anba, men vivan. Drake te gen entansyon kite li konsa.
  
  Yon lòt SEAL te mouri, ki te swiv pa yon sòlda SAS, tou de kout kouto a distans. Cambridge ak jenn gason an se tout sa ki rete. Yo mete tèt ansanm ak Drake pou konbat SEAL final la. An menm tan, Alicia ak Me te vin jwenn yo. Kamyon an briye sou wout tè a, li frape vwazen an yon fwa epi li ale. Kolizyon an te pèmèt bonm nikleyè Dahl a estabilize lè li sere li nan sipò menmen li yo. Tout twa machin yo, tankou yon sèl, kraze nan pòtay sòti a epi yo kontinye kondwi, tit nan direksyon Woumani. Asye a ak konkrè yo te konplètman detwi, chire retounen ak lide. Nan moman sa a, elikoptè yo te dekole epi yo t ap vole ansanm ak kamyon yo, e mesye ki te gen gwo zam yo te apiye deyò pòt yo epi yo te konsantre sou chofè yo.
  
  Drake sispann atak la sou SEAL la. "Tann. Ou se yon sòlda fòs espesyal. Fanm Ameriken yo. Poukisa ou ta eseye touye nou?"
  
  An verite, li pa t janm espere yon repons, men mesye a reponn lè l atake. Li te pran Cambridge epi li te fini Drake. Jenn gason SAS la tonbe sou bò. SEAL la te mechan e san pitye, li te bay yon kou apre kou. Men Lè sa a, Mai vire fè fas a li.
  
  Uit segonn pase e batay la te fini. Yon lòt fwa ankò, yo kite l vivan, ap plenn an pil, dezame.
  
  Drake tounen vin jwenn Cambridge. "Mwen pa ka eksprime konbyen nou apresye èd ou, Majò. Mwen regrèt anpil pou pèt pèp ou a. Men, tanpri, si ou vle, kite moun sa yo vivan, yo te jis swiv lòd."
  
  De fok sivivan yo leve je yo, sezi e petèt sezi.
  
  Cambridge te souke tèt li. "Mwen konprann epi mwen dakò avèk ou, Drake. Nan fen jounen an, nou tout se pyon."
  
  Drake fè yon grimas. "Oke, pa ankò. Gouvènman Ameriken an jis eseye touye nou. Mwen pa wè okenn fason tounen soti nan sa a."
  
  Cambridge te monte zèpòl. "Rache tounen."
  
  Drake te souri seryezman. "Yon nonm dapre kè mwen. Se te yon plezi pou m rankontre w, Majò Cambridge."
  
  "Epi ou menm, Matt Drake."
  
  Li souke tèt Mai ak Alicia, epi ak anpil atansyon te mache nan direksyon dèyè kamyon an. Drake te gade l 'pati, tcheke estabilite nan tèt de gè a an menm tan an. Tout te gade byen.
  
  "Èske w konnen yo pral tounen epi pran nepe a?" Alicia te pouse l.
  
  "Wi, men ou konnen ki sa? Mwen pa bay fout. Epe Mas la se pi piti nan pwoblèm nou yo." Li vire sou koneksyon an. "Hayden? Ki distans? Kòman w ye la?"
  
  "Oke," Hayden reponn. "Dènye Chinwa a te jis sote. Mwen pral pran epe."
  
  Kenzi ri. "Non, yo te wè m 'nan aksyon."
  
  "Eske nou pa tout?" Drake te souri. "Mwen pa pral bliye sa a wè pou yon ti tan."
  
  Alicia frape l kareman sou zepòl la. "Reflè, sòlda. Pwochèn fwa ou vle m mete yon bonm nikleyè nan mitan janm mwen.
  
  "Non, pa enkyete," Drake te di, vire do l. "Mwen pral fè li pou ou pita."
  
  
  * * *
  
  
  Elikoptè yo te pase, menase epi konvenk chofè yo pou yo ralanti machin yo. Natirèlman, li pa t travay okòmansman, men apre yon moun te pase yon bal gwo kalib nan youn nan vit machin yo, moun ki te panse yo te entouchable toudenkou te kòmanse gen dout. Twa minit apre, kamyon yo te ralanti, men yo te kole nan fenèt yo, epi tout trafik te sispann.
  
  Drake te reprann balans li, abitye ak mouvman konstan pouse ak pi devan. Li vole atè a, li reyalize ke sistèm kominikasyon an te toudenkou vini nan lavi, epi kounye a te trè byen kontwole pilòt li yo.
  
  Pa t 'gen okenn son ki soti nan kominikatè a. Washington, tan sa a, te rete an silans.
  
  Ekip la te rasanble apre detwi kas ekoutè yo. Yo te chita sou yon ti mòn zèb ki t ap gade twa bato misil yo, yo t ap mande kisa mond lan ak pèsonaj ki pi mechan yo ta ka voye sou yo.
  
  Drake gade pilòt la. "Èske ou ta ka fè nou vole Woumani?"
  
  Je nonm sa a pa t janm tranble. "Natirèlman," li te di. "Mwen pa konprann poukisa pa. Nan nenpòt ka, zam nikleyè yo voye la pou yo estoke nan baz la. Nou pral gen yon avantaj."
  
  Ansanm yo kite yon lòt chan batay.
  
  Ansanm yo te rete fò.
  
  
  * * *
  
  
  Kèk èdtan apre, ekip la te kite kay sekirite Romanian an epi te monte nan yon otobis pou Transylvania, debake toupre Bran Castle, sipoze rezidans Konte Dracula. Isit la, nan mitan gwo pye bwa yo ak gwo mòn yo, yo te jwenn yon kay envite fè nwa, trankil epi yo rete nan li. Limyè yo te fèb. Kounye a ekip la te abiye ak rad sivil yo te pran nan kay ki an sekirite a, epi li te pote sèlman sa zam ak minisyon yo te kapab pote, osi byen ke yon bon rezèv lajan nan sekirite ke Yorgi te pran. Yo pa te gen okenn paspò, pa gen okenn dokiman, pa gen okenn kat idantifikasyon.
  
  Yo te rasanble nan yon sèl chanm. Dis moun, pa gen koneksyon. Dis moun ki kouri soti nan gouvènman Ameriken an san yo pa konnen ki moun yo ka fè konfyans. Pa gen okenn kote klè pou vire. Pa gen plis SPEAR epi pa gen plis baz sekrè. Pa gen biwo nan Pentagòn, pa gen okenn kay nan Washington. Kalite fanmi yo te genyen an te depase sa yo te pèmèt. Kontak yo ta ka itilize yo ka konpwomèt.
  
  Lemonn antye te chanje akòz kèk enkoni, lòd enkonpreyansib nan pouvwa egzekitif la.
  
  "Ki sa ki nan pwochen?" Smith te soulve pwoblèm nan an premye, vwa li ba nan chanm nan ti limyè.
  
  "Premyèman nou konplete misyon an," Hayden te di. "Lòd Jijman Dènye a te chèche detwi mond lan nan kache kat zam terib. Lagè, gras a Hannibal, ki te yon gwo zam. Konkèt ak èd Gengis Khan, ki te kòd kle ke nou detwi. Grangou, atravè Geronimo, ki te yon zam byolojik. Epi finalman, Lanmò, atravè Attila, ki te gen sis tèt de gè nikleyè. Ansanm, zam sa yo ta redwi sosyete nou an jan nou konnen li nan ruine ak dezòd. Mwen panse ke nou ka di avèk konfyans ke nou netralize menas la."
  
  "Ak sèl fen ki lach se Epe Mas la," Lauren te di. "Kounye a nan men yo nan swa Chinwa yo oswa Britanik yo."
  
  "Mwen reyèlman espere ke li nan nou," Drake te di. "SAS te sove nou la e li te pèdi kèk bon gason. Mwen espere ke Cambridge pa pral reprimande."
  
  "Avans pou pi devan..." Dahl te di. "Menm nou pa ka fè sa poukont nou. Premye a tout, kisa nou pral fè kounye a? E dezyèmman, kiyès nou ka fè konfyans pou ede nou fè sa?"
  
  "Oke, anvan nou pral chèche konnen kisa ki te fè Ameriken yo vire sou nou," Hayden te di. "Mwen devine operasyon an nan Perou ak ... lòt bagay ... ki te rive. Èske se jis kèk moun pwisan kont nou? Yon gwoup eklatman enfliyanse lòt moun? Mwen pa ka kwè pou yon segond ke Coburn ta te sanksyone sa."
  
  "Eske w ap di nou ta dwe fè yon ti koze sekrè ak Prezidan an?" Drake mande.
  
  Hayden te monte zèpòl. "Poukisa?"
  
  "Men, si se yon gwoup disjonksyon," Dahl te di. "Nou detwi yo."
  
  "Vivan," Mai te di. "Sèl fason pou siviv sa a se kenbe lènmi nou yo vivan."
  
  Ekip la te chita nan yon gwo chanm nan diferan pozisyon, rido yo te trase byen sere, pwoteje yo kont lannwit inpénétrabl la. Fon nan Woumani yo te pale. Te planifye. Byento te vin klè ke yo te gen resous, men resous sa yo te mèg. Drake te kapab konte yo sou yon sèl men.
  
  "Ki kote yo ale?" Kenzi te mande, li te toujou kenbe katana li, li te kite lam nan dore nan limyè a fèb.
  
  "Ale pi devan," Drake te di. "Nou toujou ap avanse."
  
  "Si nou janm sispann," Dahl te di. "Nou ap mouri."
  
  Alicia te kenbe men Drake. "Epi mwen te panse jou mwen yo nan kouri ale te fini."
  
  "Sa a se diferan," li te di, epi li fè yon soupi. "Natirèlman ou konnen sa. Dezole."
  
  "Tout bagay anfòm. Enbesil men bèl. Finalman, mwen reyalize ke sa a se kalite mwen an."
  
  "Èske sa vle di nou nan kouri?" Kenzi mande. "Paske mwen reyèlman te vle jwenn lwen li tout."
  
  "Nou pral fè fas ak sa". Dahl apiye pi pre li. "Mwen pwomèt ou. Mwen gen pitit mwen yo tou, pa bliye. Mwen pral simonte nenpòt bagay pou yo."
  
  "Ou pa t mansyone madanm ou."
  
  Dahl te gade epi li te chita sou chèz li a, li t ap reflechi. Drake wè Kensi deplase yon ti kras pi pre gwo suedwa a. Li soti nan tèt li epi li gade nan chanm nan.
  
  "Demen se yon lòt jou," li te di. "Ki kote ou vle ale an premye?"
  
  
  FINI
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Sou bò gwo Amagedon
  
  
  CHAPIT PREMYE
  
  
  Julian Marsh te toujou yon nonm ki gen koulè kontraste. Yon bò se nwa, lòt la se gri... ad infinitum. Etranj ase, li pa janm montre okenn enterè nan poukisa li te evolye yon ti kras diferan pase rès la, jis aksepte li, aprann viv ak li, te jwi li. Nan tout sans sa a te fè l 'yon objè enterè; li te pran atansyon a lwen machinasyon yo kachèt dèyè je yo ekspresif ak cheve sèl-ak-pwav. Mas te toujou pral eksepsyonèl - yon fason oswa yon lòt.
  
  Anndan li te yon lòt moun ankò. Konsantre enteryè konsantre atansyon li sou yon sèl nwayo. Mwa sa a se te kòz Piti yo, oswa pito sa ki te rete nan yo. Yon gwoup etranj te atire atansyon l 'ak Lè sa a, tou senpleman fonn bò kote l'. Tyler Webb te plis yon mega-stalker sikopatik pase yon lidè kabalis. Men, Marsh te kontan opòtinite pou ale li pou kont li, kreye pèsonèl, desen inik. Nan lanfè ak Zoe Shears ak tout moun ki te toujou aktif nan sèk la, ak nan yon lanfè menm pi fon ak Nicholas Bell. Mare, menòt ak waterboard, pa gen dout ke ansyen travayè konstriksyon an t ap bay otorite yo tout bagay pou yo jwenn menm ti soulajman nan santans li a.
  
  Pou Marsh, lavni an te gade byen klere, byenke ak yon ti koulè. Te gen de kote nan chak istwa, e li te anpil yon nonm de bò. Apre nou te kite malheureusement Ramses Bazaar - nou te vrèman renmen paviyon yo ak tout ofrann yo - Mas te monte nan syèl la ak èd yon elikoptè ki gen koulè gwo twou san fon. Prese ale, li byen vit konsantre sou avanti nan nouvo devan yo.
  
  NEW YORK.
  
  Marsh te teste aparèy la sou bò li, li deplase li pi pre, li pa sèten de sa li te wè, men li gen konfyans nan sa li te kapab fè. Timoun sa a se te zouti prensipal negosyasyon an. Gwo papa nan konviksyon absoli. Ki moun ki ka diskite ak yon bonm nikleyè? Marsh kite aparèy la pou kont li, tcheke sakado deyò a ak dekole espageti yo pou akomode ankadreman for l 'yo. Natirèlman, li ta dwe soumèt atik la nan tès ak konfime otantisite li yo. Apre yo tout, pifò bonm yo te kapab kwit pou sanble ak yon bagay yo pa t '-si kwit manje a te bon ase. Sèlman lè sa a, Mezon Blanch lan t ap bese.
  
  Ki riske, yon bò nan li te di. Ki riske.
  
  Men plezi! lòt la ensiste. Epi li te vo yon ti anpwazònman radyasyon, pou pwoblèm sa a.
  
  Mas ri nan tèt li. Yon kannay konsa. Men, kontwa Mini Geiger li te pote avè l 'te rete an silans, alimenté bravado l' yo.
  
  Men, yo dwe konplètman onèt, vole pa t 'yon bagay li. Wi, te gen eksitasyon, men te gen tou chans pou yon lanmò cho - ak kounye a sa reyèlman pa t 'fè apèl a li. Petèt yon lòt fwa. Marsh te pase anpil èdtan agonizan ap planifye misyon sa a, asire w ke tout waypoints yo te an plas epi yo an sekirite ke posib, byenke bay kote li ta dwe kanpe yo, lide a te prèske rizib.
  
  Ann pran kounye a pa egzanp. Yo t ap dirije anba canopy forè Amazon an sou wout yo nan Kolonbi. Te gen yon nonm k ap tann li - plis pase youn, an reyalite, ak Marsh mete pèsonalite li sou reyinyon an lè li ensiste pou yo mete blan. Jis yon ti konsesyon, men yon sèl enpòtan pou Pythia la.
  
  Èske sa a tout mwen ye kounye a?
  
  Marsh te ri byen fò, sa ki lakòz pilòt elikoptè a gade alantou an alam.
  
  "Tout bagay anfòm?" - mande yon nonm mèg ak mak.
  
  "Oke, sa depann de pwen de vi ou." Mas ri. "E konbyen pwen de vi ou genyen? Mwen prefere amize plis pase youn. Ou?"
  
  Pilòt la vire do l, li di yon bagay ki pa konprann. March souke tèt li. Si se sèlman mas moun ki pa lave yo te konnen ki fòs ki te piye, ki te ba yo e ki te vire anba yo, san yo pa pran swen oswa ki pa t koute dega yo te lakòz yo.
  
  Marsh te gade peyizaj ki anba a, li te mande pou yon milyonèm fwa si pwen sa a antre Ozetazini te bon wout la. Lè li te vini nan li, te gen sèlman de opsyon reyèl - atravè Kanada oswa atravè Meksik. Dènye peyi a te pi pre Amazon an ak krible ak koripsyon; konfiti ak moun ki ta ka peye pou ede epi kenbe bouch yo fèmen. Kanada te ofri kèk refij san danje pou moun tankou Marsh, men yo pa t ase e yo pa t menm pwoche bò kote divèsite ki te egziste nan Amerik di Sid la. Pandan peyizaj la monotòn te kontinye ap dewoule anba a, Marsh te jwenn lide l ap pèdi wout li.
  
  Ti gason an te grandi nan yon pozisyon privilejye, ak anpil plis nan bouch li pase yon kiyè an ajan; plis tankou yon ba lò solid. Pi bon lekòl yo ak pi bon pwofesè yo-li "pi bon"" kòm "pi chè," Marsh te toujou korije-te eseye mete l sou bon chemen an, men yo te echwe. Petèt yon rete nan kèk lekòl nòmal t ap ede, men paran li yo te rich. poto sosyete Sid ak yo te lwen soti nan kontak ak reyalite Marsh te leve soti vivan pa sèvitè ak wè paran li sitou pandan repa ak resepsyon abondan, kote li te bay lòd pou yo pa pale.Toujou anba kritik la nan gade nan papa l ', ki te asire konpòtman parfèt. Epi toujou souri koupab li a yon manman ki te konnen pitit gason l te grandi san lanmou e poukont li, men li pa t kapab konplètman defi tèt li nan nenpòt fòm. Se konsa, Julian Marsh te grandi, devlope, e li te vin sa papa l te rele ouvètman "yon ti gason etranj."
  
  Pilòt la te pale, epi Marsh te inyore li nèt. "Èske mwen di li ankò?"
  
  "Nou ap apwoche Cali, mesye. Kolonbi."
  
  Marsh te apiye atè e li te gade nouvo sèn nan dewoulman anba a. Cali te konnen kòm youn nan vil ki pi vyolan nan Amerik yo ak kay Katèl Cali a, youn nan pi gwo founisè kokayin nan mond lan. Nan nenpòt ki jou òdinè, yon nonm tankou Marsh ta pran lavi l nan pwòp men l, ap mache nan lari yo nan El Calvario, kote ragamuffins fouye lari yo pou fatra ak dòmi nan flophouses, kote moun nan lokalite soufri soti nan etikèt ki make yon "zòn tolerans". pa pèmèt dwòg konsomasyon komèsyal ak sèks ka fleri ak entèvansyon lapolis minim.
  
  Marsh te konnen se te kote pou li ak bonm nikleyè li a.
  
  Pandan l te chita, pilòt la te montre Marsh yon kamyonèt gri nan ki te chita twa gason ki twò gwo, ki te gen je frèt, ki te mouri ak figi san ekspresyon. Ouvètman ame ak zam afe, yo eskòte Marsh nan kamyon an ak sèlman yon brèf bonjou. Lè sa a, yo te kondwi nan lari mouye, ankonbre, bilding sal ak ovann wouye, ofri je ki antrene yon lòt gade altènatif nan mond lan, yon kote kote yon pati nan popilasyon an "flote" soti nan yon ti kay nan yon lòt, san yo pa yon kay pèmanan. Mas rale yon ti kras tounen, konnen li pa gen anyen pou di sou sa ki te pase apre. Arè sa yo te nesesè, sepandan, si li te vle avèk siksè kontrebann zam nikleyè nan peyi Etazini an, epi yo te vo nenpòt risk. Ak nan kou, Marsh gade kòm net ke li te kapab, ak kèk ke trik nouvèl sou manch kolore l 'yo.
  
  Machin nan fè wout li nan kèk ti mòn woule ki kouvri ak bwouya, e finalman vire nan yon antre pave ak yon gwo kay trankil devan li. Vwayaj la te fèt an silans, men kounye a youn nan gad yo te vire yon figi insoudyans nan direksyon Marsh.
  
  "Nou isit la".
  
  "Li evidan. Men, ki kote "isit la"?
  
  Pa twò derespektan. Pa twò plenyen. Kenbe li tout ansanm.
  
  "Pran sak lekòl ou a." Gad la soti, li ouvri pòt la. "Mesye Navarro ap tann ou."
  
  March fè tèt li. Se te bon non ak bon kote. Li pa ta rete isit la lontan, jis ase lontan pou asire pwochen mòd transpò li a ak destinasyon final li te lis ak an sekirite. Li te swiv gad la anba yon arch ki ba k ap koule ak vapè dlo epi answit nan antre nwa nan yon ansyen kay. Pa te gen okenn limyè andedan, e aparans youn oubyen de vye fantom pa t ap ni yon sipriz oswa yon enkyetid. Marsh souvan te wè vye fantom nan fè nwa a epi li te pale ak yo.
  
  Gad la lonje dwèt sou yon ouvèti sou bò dwat la. "Ou te peye pou yon chanm prive pou tèt ou pou yon maksimòm de kat èdtan. Vini dwat anndan an."
  
  March bese tèt li nan rekonesans epi li pouse louvè pòt la. "Mwen te mande tou pèmisyon pou ateri pwochen mòd transpò a. Elikoptè?"
  
  "Wi. Li bon tou. Rele m 'sou entèrfon an lè lè a rive epi mwen pral montre w alantou kay la."
  
  March souke tèt ak satisfaksyon. Lajan li te peye anplis de sa yo te mande a se te bay pi bon sèvis, e jiskaprezan, li genyen. Natirèlman, peye plis pase pri a mande tou leve sispèk, men sa yo te risk yo.
  
  De kote ankò, li te panse. Yin ak yang. Marekaj ak marekaj. Nwa ak... nwa ak klich wouj te kouri nan...
  
  Anndan chanm nan te abondan. Bò ki lwen la te okipe pa yon sofa kwen ki fèt ak kwi nwa ak gwo twou san fon plush. Yon tab vè ak yon karaf pou bwason, diven ak lespri chita toupre, pandan ke nan yon lòt kwen yon machin ofri kafe ak te. Ti goute yo mete deyò sou yon tab vè. Marsh te souri nan tout bagay sa yo.
  
  Konfòtab, men sèlman pou yon ti tan. Ideyal.
  
  Li vide yon gous nan kafe ki pi fò a epi li tann yon ti jan pou li melanje. Lè sa a, li chita sou kanape a epi li pran laptop li, ak anpil atansyon mete sak lekòl li sou amebleman an kwi bò kote l '. Pa janm anvan yon bonm nikleyè te dòlote konsa, li te panse, yon ti tan mande si li ta dwe fè pwòp melanje pou li. Natirèlman, pou yon nonm tankou Marsh, sa a pa t 'difisil, ak nan kèk minit te gen yon tas vapè nan sak lekòl la ak yon ti kupkèyk ak glas sou bò a.
  
  Mas te souri. Tout te bon.
  
  Mwen navige sou Entènèt la; imèl konfimasyon te enfòme l ke elikoptè Forward la te deja antre nan Kolonbi. Okenn drapo poko te leve okenn kote, men se sèlman kèk èdtan ki te pase depi li te kite baza a an plen swing. Marsh te fini bwè li epi li chaje yon ti sak sandwitch pou pwochen vòl la, epi li peze bouton entèkominikasyon an.
  
  "Mwen pare pou m ale."
  
  Ven minit pita epi li te nan lè a ankò, vòl sakado nikleyè a tòde men konfòtab. Yo te ale nan Panama, kote li ta fini vòl rapid li yo epi kòmanse janm fatigan vwayaj li sou tè a. Pilòt la te fè wout li nan lè a ak atravè nenpòt patwouy, pi bon nan sa li te fè, epi li te peye bèl anpil pou sa. Kòm plan Panama a te kòmanse parèt nan fenèt gòch la, Marsh te kòmanse reyalize ki jan li te deja pi pre Etazini nan Amerik la.
  
  Gen yon siklòn kap vini, mesye, epi li pap ale fasil...
  
  Li te rete nan Panama City pou kèk èdtan, chanje rad de fwa ak douch kat fwa, chak fwa ak yon chanpou odè diferan. Arom yo melanje agreyab epi depase bon sant endispoze nan swe. Li te manje maten ak manje midi, menm si li te lè dine, epi li bwè twa vè diven, chak nan yon boutèy diferan ak yon koulè diferan. Lavi te bon. View deyò fenèt la te rete san okenn chanjman ak san enspirasyon, se konsa Marsh te pran bwat lipstick li te sove pou jis yon okazyon konsa ak pentire glas la wouj klere. Sa a te ede, omwen pou yon ti tan. Marsh Lè sa a, te kòmanse imajine ki sa li ta renmen niche panèl sa a pwòp, men nan moman sa a ping nan yon mesaj fèk ap rantre entèwonp rèv li.
  
  Estimasyon tan arive se 15 minit.
  
  Mas fè yon grimas, kontan men enkyete an menm tan. Yon vwayaj karant èdtan t ap tann sou kèk nan pi move wout nan rejyon an. Panse sa a se fasil enspire. Sepandan, yon fwa fini, pwochen etap la ta enfiniman plis enteresan. Mas rasanble bagay li yo, ranje gous kafe yo, boutèy diven ak asyèt yo nan lòd koulè, fòm ak gwosè, ak Lè sa a, te dirije soti.
  
  SUV la t ap tann, ronron bò wout la, epi li te gade etonanman konfòtab. Marsh te demoute bonm nikleyè a, mare senti sekirite li sou li, epi answit pran swen tèt li. Chofè a te pale pou yon ti tan anvan li reyalize ke Marsh pa t 'pran swen pwòp tèt li ti kras kaka lavi, ak Lè sa a, te vin dèyè volan an. Wout la te lonje san rete devan.
  
  Lè yo pase. SUV a glise, apre sa tranble, ak Lè sa a, glise ankò, kanpe plizyè fwa pou gaz ak chèk tach. Chofè a pa ta riske rale sou li pou yon ofans minè. Apre yo tout, li te jis yon lòt machin nan mitan anpil, yon lòt etensèl nan lavi vwayaje sou gran wout la p'ap janm fini an nan destinasyon enkoni, epi si li te rete san remakab, li ta pase inapèsi.
  
  Apre sa, Monterrey te mete devan. Mas te souri anpil, fatige men kontan, paske long vwayaj la te plis pase mwatye fini.
  
  Valiz nikleyè a te kouche bò kote l ', kounye a jis yon kèk èdtan soti nan fwontyè US la.
  
  
  CHAPIT DE
  
  
  Mas te fè pwochen etap la nan vwayaj li anba kouvèti fènwa konplè. Se te yon plas kote nenpòt bagay te kapab genyen oswa pèdi; yon faktè enkoni, leve soti vivan nan yon kantite lajan inestimab pa bòs katèl lokal yo, te pote nan foto a. Ki moun ki ka devine panse moun sa yo? Ki moun ki te konnen kisa yo ta fè annapre?
  
  Natirèlman pa yo... oswa Julian Marsh. Yo te transpòte li ak yon douzèn lòt moun nan dèyè yon kamyon ki t ap dirije fwontyè a. Yon kote sou wout la, kamyon sa a fèmen gran wout la epi li te disparèt nan fènwa a. Pa gen limyè, pa gen okenn siy, chofè a te konnen wout sa a je yo - e li bon ke li te konnen.
  
  Marsh te kanpe dèyè kamyon an, li te tande pale ak mekontantman fanmi yo. Echèl plan li te parèt devan l. Moman arive li nan New York pa t 'kapab rive ase talè. Lè kamyon an te frene epi pòt dèyè yo te louvri sou gon grese, li te soti an premye, li te chèche lidè mesye ame ki te kanpe gad yo.
  
  "Diablo," li te di, lè l sèvi avèk yon mo kòd ki te idantifye li kòm yon vwayajè VIP e ke li te dakò pou peye. Nonm lan te souke tèt li, men answit li te inyore l, li te mete tout moun nan yon ti gwoup anba branch yon pye bwa ki anlè anlè.
  
  "Li enpòtan kounye a," li te di an panyòl, "ke ou deplase trankil, pa di anyen epi fè jan yo di w la. Si ou pa fè sa, mwen pral koupe gòj ou. Ou konprann?"
  
  Marsh te gade nonm lan te rankontre tout moun, enkli pwòp pa l. Mach la te kòmanse yon ti moman apre, sou yon wout ki gen ornières ak nan touf bwa. Limyè lalin lan flickered anlè tèt yo, ak dirijan Meksiken an souvan tann jiskaske nyaj yo te kache klète a anvan yo kontinye. Trè kèk mo yo te pale, ak sa yo sèlman pa moun ki gen zam, men toudenkou Marsh te jwenn tèt li vle li te kapab pale yon ti kras Panyòl-oswa petèt anpil.
  
  Li t'ap mache tèt chaje nan mitan liy lan, li pa t 'fè atansyon sou figi pè yo bò kote l'. Apre yon èdtan yo te ralanti, epi Marsh te wè devan yon plenn sab woule ki chaje ak pye bwa ra, kakti ak kèk lòt plant. Tout gwoup la te akoupi.
  
  "Jiska lwen tèlman byen," lidè a chichote. "Men, kounye a se pati ki pi difisil la. Patwouy Fwontyè a pa ka kontwole tout fwontyè a tout tan, men yo fè chèk owaza. Tout tan. Epi ou menm," li te souke tèt nan mwa Mas, "mande travèse Diablo. Mwen espere ou pare pou sa."
  
  Mas ri. Li pa t gen okenn lide sou kisa ti nèg la t ap pale. Sepandan, byento, moun yo te kòmanse disparèt, yo chak ak yon ti gwoup imigran, jiskaske sèlman Marsh, lidè a, ak yon sèl gad rete.
  
  "Mwen se Gomez," lidè a te di. "Sa a se Lopez. Nou pral gide ou san danje nan tinèl la."
  
  "E mesye sa yo?" Marsh fè yon siy souke imigran ki t ap kite yo, li mete pi bon aksan Ameriken fo li.
  
  "Yo sèlman peye senk mil yon tèt." Gomez te fè yon jès dezirab. "Yo riske bal. Pa enkyete w, ou ka fè nou konfyans."
  
  Marsh te tranble lè li te wè souri sounwa a byen fikse sou figi gid li a. Natirèlman, tout vwayaj la te ale twò san pwoblèm pou atann li kontinye. Kesyon an te: ki lè yo ta atake li?
  
  "Ann antre nan tinèl la," li te di. "Mwen santi gade kirye isit la."
  
  Gomez pa t 'kapab ede flash nan enkyetid ki te klere sou figi l', epi Lopez tcheke fènwa a bò kote l '. Kòm youn, de mesye yo mennen l 'nan yon direksyon lès, nan yon ti ang, men nan direksyon fwontyè a. Mas te avanse pou pi devan, fè espre misstepping ak gade ensifizan. Nan yon pwen, Lopez menm te ba l yon koutmen, ki Marsh katalòg pou pita, ekri li kòm yon feblès. Li pa t 'pa gen okenn vle di yon ekspè, men yon kont labank san fon yon fwa te pèmèt li pi lwen pase pyèj materyèl yo, eksperyans nan chanpyon mond masyal arts ak ansyen sòlda fòs espesyal pami yo. Marsh te konnen kèk ke trik nouvèl, kèlkeswa jan anpenpan yo te.
  
  Yo te mache pou kèk tan, dezè a lonje bò kote yo, prèske an silans. Kòm ti mòn lan te parèt devan, Marsh te konplètman prepare pou kòmanse grenpe an, men Gomez te sispann epi lonje dwèt sou yon karakteristik li pa t ap janm wè otreman. Kote tè sab la te rankontre pye mòn yo dousman an pant, yon koup nan ti pye bwa te rankontre yon epè nan bwòs. Sepandan, Gomez pa t ale nan kote sa a, men li te pran anpil prekosyon trant etap sou bò dwat la, ak Lè sa a, yon lòt dis moute pant ki pi apik la. Yon fwa la, Lopez te egzamine zòn nan ak swen enfini.
  
  "Pwòp," li te di finalman.
  
  Lè sa a, Gomez te jwenn yon moso kòd antere l epi li te kòmanse rale. Marsh te wè yon ti seksyon nan ti mòn lan leve kanpe, deplase wòch ak bwòs pou revele yon twou gwosè moun ki te fè mete pòtre nan wòch vivan an. Gomez te glise andedan, epi Lè sa a, Lopez te lonje barik zam li a nan Marsh.
  
  "Kounye a ou. Ou menm tou."
  
  March te swiv li, kenbe tèt li bese ak anpil atansyon epi gade pou pèlen an ke li te konnen te sèlman yon kèk etap lwen yo te souse. Lè sa a, apre kèk reflechi, nonm ki gen de kote yo chanje chanèl, deside fè bak nan fènwa a.
  
  Lopez tann, zam leve. Mas glise, bòt li yo grate sou pant wòch la. Lopez te lonje menl, li te lage zam la, epi Marsh te balanse lam sis pous la, li te plonje pwent la nan atè karotid lòt gason an. Je Lopez te elaji epi li leve men l pou l sispann koule a, men Marsh pa t gen entansyon fe sa. Li frape Lopez nan mitan zye yo, li rache zam la nan men l, epi answit li choute kò l ki mouri anba ti mòn lan.
  
  fout ou.
  
  Marsh te lage fizi a, paske li te konnen Gomez ta reyalize li pi vit pase sa nesesè si li te wè l nan men Marsh. Lè sa a, li re-antre nan tinèl la epi byen vit mache desann pasaj orijinal la. Li te graj ak pare, sipòte pa travès souke ak pousyè tè ak mòtye k ap koule soti nan do kay la. Marsh totalman espere antere l nan nenpòt moman. Vwa Gomez rive nan zòrèy li tansyon.
  
  "Pa enkyete w. Se jis yon fo antre pou fè pè nenpòt moun ki ta ka bite nan tinèl sa a. Ale pi ba toujou, zanmi m."
  
  Marsh te konnen egzakteman sa ki t ap tann li "plis anba," men kounye a li te gen yon ti sipriz. Pati ki difisil la ta enfim zam Gomez la san yo pa blese l grav. New York te toujou a plizyè milye kilomèt lwen.
  
  Epi li te sanble anpil pi lwen pandan l te kanpe anba dezè Meksiken an, li te santi pousyè tè a kouri desann sou do l, epi li te antoure pa odè swe ak vejetasyon, je l pike ak pousyè.
  
  March te s'aventure pi devan, nan yon pwen rale ak trennen dèyè l 'yon sakado, braslè ki te vlope nan cheviy li. Gen anpil rad isit la, li te panse nan yon pwen. Jis rad ak petèt yon bwòs dan. Bèl koloy. Yon sak kafe... li te mande ki kote Ameriken yo te ka mete aparèy yo pou mezire radyasyon, Lè sa a, te kòmanse enkyete sou radyasyon an li menm. Ankò.
  
  Sa a se pwobableman yon bagay ou ta dwe tcheke anvan ou ale.
  
  Oke, ou dwe viv ak aprann.
  
  Mas te fòse tèt li pou ri lè li soti nan tinèl etwat la nan yon tinèl ki pi gwo. Gomez te panche, lonje men l pou l ede l.
  
  "Yon bagay komik?"
  
  "Wi, fout dan ou."
  
  Gomez te gade, choke ak nan enkwayans. Fraz sa a te sanble se dènye bagay li te espere tande nan etap sa a nan vwayaj yo. Marsh kalkile sa li ta ka ye. Pandan Gomez t ap eseye konprann li, Marsh leve kanpe, vire zam nan men Gomez epi li mete bou a nan bouch lòt gason an.
  
  "Kounye a, èske ou konprann sa mwen vle di?"
  
  Gomez te goumen ak tout fòs li, pouse Marsh ale epi retounen barik la nan tèt li. San flite soti nan bouch li pandan li gwonde epi dan li tonbe atè. Marsh pijon anba barik la long ak delivre yon souflèt fò nan machwè a ak yon lòt sou bò a nan tèt la. Gomez te tranble, je l te revele ke li toujou pa t ka kwè ke kanna etranj sa a te vin pi bon nan li.
  
  Marsh te rale kouto a nan djenn bò kote Meksiken an pandan yo t ap goumen. Gomez kouri ale, li konnen sa ki pral rive apre. Li te fè aksidan sou yon miray wòch, li kraze zepòl li ak zo bwa tèt li ak yon gwo jemi. Marsh te voye yon kout pyen ki te rebondi sou Meksik la epi li te frape roca a. San koule nan pwòp pwent li. Zam la leve ankò, men Marsh dwate konsa ke li te nan mitan janm li, pati biznis la kounye a rann initil.
  
  Gomez te bat tèt li, san yo melanje ak tachte sou mi yo. Mars te dekouraje, men eskive pwochen kou a, epi answit sonje kouto li te toujou kenbe nan men gòch li.
  
  Yon pouse pwisan, ak kouto a grati kòt Gomez la, men Meksiken an lage zam la epi li mete tou de men sou men Marsh ak kouto a, konsa sispann fòs la nan kou a epi antere lam la. Doulè defòme karakteristik li yo, men nonm lan jere yo anpeche lanmò inevitab.
  
  Mas imedyatman konsantre sou men lib li, lè l sèvi avèk li pou frape ankò e ankò, kap chèche pwen fèb. Ansanm, mesye yo t ap lite jan yo te kapab, yo t ap deplase dousman monte desann tinèl la, yo t ap frape travès an bwa yo epi yo t ap mache nan ti pil labou. Kouran swe kouri desann sab la; gro grunting lou, menm jan ak rutting nan kochon, plen espas atifisyèl la. Pa t gen pitye, men pa t rive jwenn tè. Gomez te pran chak kout pyen tankou konbatan nan lari expérimentés li te ye, epi Marsh te kòmanse febli an premye.
  
  "Ap tann mwen... koupe... koupe ou..." Gomez t ap respire anpil, je l sovaj, bouch li te san e li te jete tounen.
  
  Marsh te refize mouri nan kote sa a solitè, infernal. Li rale kouto a tounen, tòde li lwen kò Gomez, epi answit fè yon etap tounen, bay de mesye yo plizyè pye distans. Pisto a te kouche atè a, li jete.
  
  Gomez atake li tankou yon dyab, kriye, loraj. Marsh te detounen atak la jan li te aprann li a, vire zepòl li epi li te pèmèt pwòp momantòm Gomez a frape tèt li nan miray opoze a. Marsh Lè sa a, choute l 'nan kolòn vètebral la. Li pa t 'sèvi ak kouto a ankò jouk nan fen a te yon konklizyon anvan. Li te anseye tou ke zam ki pi evidan se pa toujou pi bon yo sèvi ak.
  
  Gomez leve kò l 'soti nan miray la, pann tèt li, epi li vire. March te gade figi demon an wouj san. Pou yon ti moman li fasine l, kontras figi wouj la ak kou blan, twou nwa kote dan jòn te fè nich yon fwa, zòrèy pal yo soti prèske komik sou chak bò. Gomez balanse nan kou a. Marsh te frape sou bò tèt la.
  
  Koulye a, Gomez te gran louvri.
  
  Marsh te avanse, tèt li vire, men li te rete okouran ase pou l aktyèlman kout kouto a, lonje lam nan kè lòt gason an. Gomez te souke, souf li t ap sifle nan bouch li kase, epi answit te rankontre gade March.
  
  "Mwen te peye ou ak bon lafwa," March te respire. "Ou ta dwe jis pran lajan an."
  
  Li te konnen ke moun sa yo te trèt pa nati ak, san dout, pa edikasyon tou. Trayizon ta dwe dezyèm oswa twazyèm panse yo nan jounen an, apre "poukisa gen san sou men m?" ak "ki moun lanfè mwen te fini touye yè swa?" Petèt gen tou yon panse sou konsekans yo nan yon dòz kokayin. Men Gomez... li te dwe jis pran lajan an.
  
  Marsh te gade nonm lan glise atè a, epi li te fè yon bilan. Li te blese ak fè mal, men relativman blese. Tèt li t'ap bat. Erezman, li te panse mete parasetamol nan youn nan ti sache nan sak lekòl li a, ki te chita bò kote bonm nikleyè a. Se konsa, pratik sa. Li te gen tou yon pake ti sèvyèt ti bebe la.
  
  Mas siye li epi vale grenn yo sèk. Li bliye pran dlo avè l. Men, toujou gen yon bagay, pa vre?
  
  San yo pa gade dèyè nan kadav la, li bese tèt li epi li te kòmanse vwayaj la long nan tinèl la anba tè nan Texas.
  
  
  * * *
  
  
  Lè yo trennen sou. Julian Marsh te mache anba Amerik ak yon zam nikleyè mare nan do l. Aparèy la te ka pi piti pase li te espere - byenke sak lekòl la te toujou gonfle - men konpatiman entèn yo pa te mwens lou. Bèt la rete kole sou li tankou yon zanmi oswa yon frè ki pa vle, li trennen l tounen. Chak etap te difisil.
  
  Fènwa te antoure ak prèske vale l ', kase sèlman pa limyè a pandye okazyonèl. Anpil te kraze, twòp. Li te mouye desann isit la, yon pake bèt envizib toujou evoke imaj kochma nan tèt li ki te jwe an amoni etranj ak demanjezon okazyonèl la kouri moute zepòl li ak desann kolòn vètebral li. Lè a te nan kantite limite, ak sa ki te la te nan bon jan kalite pòv.
  
  Li te kòmanse santi anpil fatige e li te kòmanse alisine. Yon jou li te kouri dèyè pa Tyler Webb ak Lè sa a, pa yon trol sa ki mal. Li te tonbe de fwa, grate jenou l ak koud li yo, men li te lite sou pye l. Troll la te tounen Meksiken fache ak Lè sa a, nan yon tako mache boure ak piman wouj ak vèt ak guacamole.
  
  Kòm mil yo te pase, li te kòmanse santi ke li ta ka pa fè li, ke bagay yo ta pral pi byen si li jis kouche pou yon ti tan. Fè yon ti dòmi. Sèl bagay ki te kanpe l 'te bò pi klere li a-pati a ki te yon fwa fè tèt di siviv anfans li lè tout lòt moun te vle l' ale.
  
  Evantyèlman pi klere limyè parèt devan epi li te fè li atravè lòt bout tinèl la epi li te pase anpil minit evalye ki kalite resepsyon li te kapab jwenn. An verite, li pa t atann okenn komite admisyon-li pa t janm espere rive nan peyi lib.
  
  Dapre plan li, li te òganize yon transpò konplètman separe nan fen sa a. Marsh te fè atansyon e pa gen moun fou. Elikoptè a ta dwe estasyone plizyè kilomèt lwen, ap tann apèl li. Marsh te retire youn nan twa selil ki boule nan kò l ak nan sak lekòl li e li te fè yon apèl.
  
  Nan reyinyon an, yo pa t di yon mo, pa t fè kòmantè sou san ak pousyè tè ki te kouvri figi ak cheve Marsh. Pilòt la leve zwazo a nan lè a epi li te dirije nan direksyon Corpus Christi, pwochen ak penultyèm arè nan gwo avanti Marsh la. Yon bagay te sèten, li ta gen yon istwa pou l rakonte...
  
  E pa gen moun pou di yo. Sèl bagay ou pa t pataje ak envite yo nan fèt la se fason ou te rive fè kontrebann yon valiz nikleyè soti Brezil nan kòt lès Amerik la.
  
  Corpus Christi te ofri yon ti relèv, yon douch long ak yon ti dòmi. Apre sa pral yon vwayaj vennkat èdtan nan New York, epi answit...
  
  Amagedon. Oswa omwen kwen an nan li.
  
  Marsh te souri pandan li te kouche fas atè sou kabann lan ak tèt li antere nan zòrye a. Li te kapab apèn respire, men li te byen renmen santiman an. Trick la ta dwe konvenk otorite yo ke li te grav e ke bonm nan te otantik. Pa difisil - yon sèl gade nan kanistè yo ak materyèl la fizyon ta fè yo chita epi sipliye. Yon fwa sa te fè... Marsh te imajine dola yo ap vide, tankou kèk machin plas nan Las Vegas krache lajan nan yon pousantaj de ne. Men, tout pou yon bon kòz. Ka Webb la.
  
  Petèt pa. Marsh te gen pwòp plan l pou l fè pandan lidè etranj Pythians yo t ap kouri dèyè lakansyèl.
  
  Li glise sou kabann lan, li ateri sou jenou li anvan li kanpe. Li te aplike kèk lipstick. Li reranje mèb chanm nan pou yo te fè sans. Li soti, li pran asansè a desann nan sousòl la, kote machin lokasyon an t ap tann li.
  
  Chrysler 300. Gwosè ak koulè yon balèn blanchi.
  
  Pwochen kanpe... vil la ki pa janm dòmi.
  
  
  * * *
  
  
  Marsh te kondwi machin nan san efò kòm Skyline mondyal la te vin parèt. Li te sanble ridikil fasil pou kondwi machin sa a nan New York, men Lè sa a, ki moun ki te konnen li ta diferan? Oke, yon moun ta ka. Plis pase twa jou te pase depi li te kite baza Ramses la. E si nouvèl la te koule soti? Mach la pa t chanje anyen. Li te jis yon lòt vwayajè, pèdi wout nan lavi sou yon chemen likidasyon. Si jwèt la fini, li pral konnen li trè byento. Sinon... Webb te pwomèt ke Ramses ta bay moun ki vle ede ak sa. Mas te konte sou yo.
  
  Marsh te kondwi avèg, li pa t konnen oswa li pa t pran swen anpil bagay sou sa ki t ap pase apre. Li te fè ase atansyon pou l kanpe anvan l antre nan gwo vil la, li te pran refij pou nwit la sou lòt bò larivyè Lefrat la pandan solèy la te kòmanse kouche, sa ki te konplike wout la azar nan vwayaj li. Mòtèl la ki gen fòm L te ase, byenke kabann lan te grate ak pa nye sal, ak ankadreman fenèt yo ak kwen nan planche yo te kouvwi ak plizyè pous nan labou nwa. Sepandan, li pa t 'remakab, san planifikasyon ak nòmalman inapèsi.
  
  Se poutèt sa, alantou minwi, li te chita dwat, kè bat, lè yon moun frape nan pòt la nan chanm li. Pòt la te louvri sou pakin nan, kidonk nan tout onètete, li te kapab nenpòt moun ki soti nan yon envite ki pèdi nan bwè nan yon prankster. Men, li ta ka tou polisye.
  
  Oswa SEAL Ekip Sis.
  
  Marsh te mete kouto yo, kiyè yo ak linèt epi answit rale rido a pou gade deyò. Sa li te wè te kite l san mo pou yon ti moman.
  
  Kisa...?
  
  Frape an sonnen ankò, limyè ak fre. Marsh pa ezite ouvri pòt la epi kite mesye a antre.
  
  "Ou sezi m '," li te di. "Epi sa pa rive twò souvan jou sa yo."
  
  "Mwen santi mwen byen jan li ye," te di vizitè a. "Youn nan anpil kalite mwen yo."
  
  March te mande sou lòt yo, men li pa t ' bezwen gade twò lwen pou remake omwen yon douzèn. "Nou te rankontre sèlman yon fwa anvan."
  
  "Wi. Epi imedyatman mwen te santi yon fanmi.
  
  March te dwate, kounye a swete li te pran katriyèm douch sa a. "Mwen te panse ke tout Pythia yo te mouri oswa kaptire. Eksepte pou Webb ak mwen."
  
  "Kòm ou ka wè," vizitè a louvri men l ', "ou te mal."
  
  "Mwen kontan." March te fo yon souri. "Trè Satisfè.
  
  "Oh," vizitè li a te souri tou, "ou pral vin youn."
  
  Mas te eseye pouse santi ke tout anivèsè nesans li yo te rive nan yon fwa. Fanm sa a te etranj, petèt menm jan ak li. Li te gen cheve mawon koupe nan yon style spiky; je li te vèt-ble, egzakteman menm jan ak li. Ki jan grenpe li te? Ekip li a te gen yon pullover lenn vèt, abako wouj klere ak ble maren Doc Martins. Nan yon men li te kenbe yon vè lèt, nan lòt la yon vè diven.
  
  Ki kote li jwenn...?
  
  Men, li pa t vrèman enpòtan. Li te renmen ke li te inik, ke li yon jan kanmenm konprann li. Li te renmen ke li soti nan okenn kote. Li te renmen ke li te konplètman diferan. Fòs fènwa yo te mete yo kont youn ak lòt. Diven wouj san ak lèt blanchi blan te sou yo melanje.
  
  March pran linèt yo nan men li. "Èske ou vle nan tèt la oswa anba a?"
  
  "O, mwen pa gen pwoblèm. Ann wè ki kote atitid la mennen nou."
  
  Se konsa, Marsh te pozisyone bonm nikleyè a nan tèt kabann lan kote yo tou de te kapab wè li epi li wè nan je Zoe Shears yon etensèl adisyonèl ki te sanble ak yon komèt. Fanm sa a te pwisan, mòtèl, ak kareman freaking. Pwobableman fou. Yon bagay ki adapte l 'pa gen fen.
  
  Pandan li te retire rad li, lide fann li te ale nan kontanple sa ki pral rive. Panse a tout eksitasyon yo te pwomèt pou demen ak apre demen, lè yo ta mete Amerik a jenou epi yo dwe kontan ak bonm nikleyè a, te fè l konplètman pare pou Zoey pandan li te rale pantalon li desann ak monte abò.
  
  "Pa gen preliminè?" li mande.
  
  "Oke, lè ou mete sakado sa a jis konsa," li te di, gade bonm nikleyè a kòm si li te kapab gade li. "Mwen reyalize ke mwen pa bezwen li."
  
  March te souri ak kè kontan. "Mwen tou".
  
  "Ou wè, renmen?" Zoe bese tèt li sou li. "Nou te fè youn pou lòt."
  
  Lè sa a, Marsh reyalize ke li te kapab wè li tou dousman deplase, bourik ekstrèmman pal nan refleksyon an nan glas la ki te pandye sou miray la dirèkteman anlè pwatrin nan ansyen nan tiwa, ak dèyè li sakado a li menm, nich nan mitan zòrye yo nan kabann lan. Li te gade figi l byen bwonze.
  
  "Modi," li di. "Li pa pran anpil tan".
  
  
  CHAPIT TWA
  
  
  Matt Drake ap prepare pou woulib pi sovaj ekip la ankò. Yon dezagreyab, santiman malad te etabli nan twou nan vant mwen, epi li pa te gen anyen fè ak vòl la aksidante, jis rezilta a nan tansyon, enkyetid ak degou nan moun ki te kapab eseye komèt krim terib sa yo. Li te senpatize ak moun ki sou latè ki te mache sou zafè yo chak jou, inyoran men kontan. Yo te moun li te goumen pou yo.
  
  Elikoptè yo te chaje ak sòlda ki te pran swen e ki te mete tèt yo an danje pou moun ki te fè mond lan yon bon kote pou viv. Tout ekip SPEAR la te prezan, eksepte Karin Blake ak Beauregard Alain ak Bridget McKenzie - aka Kenzie, ansyen ajan Mossad ki te konn sèvi ak katana, kontrebann artifak. Ekip la te kite 'dènye baza' Ramses ki te devaste yo nan yon tel prese ke yo te oblije pran tout moun avèk yo.Pa t' gen yon minit pou pèdi, e tout ekip la te prepare, enfòme e pare pou pran lari nan New York nan yon kouri.
  
  Soti nan yon forè reyèl nan yon forè konkrè, Drake te panse. Nou pa janm fèmen.
  
  Tout bò kote l 'te gen liy ki entèseksyon serye ak vag tanpèt nan lavi li. Alicia ak Bo, Me ak Kenzi, ak Torsten Dahl. Nan dezyèm elikoptè a te gen Smith ak Lauren, Hayden, Kinimaka ak Yorgi. Ekip la te kouri antre nan espas aeryen New York, prezidan Coburn te deja otorize a, epi li te vire sevè, li te kouri nan espas ki genyen ant gratsyèl yo epi li desann nan direksyon yon do kay ki gen fòm kare. Toubisyon an te bat yo. Radyo a pepi pandan enfòmasyon an t ap pase. Drake te kapab sèlman imajine ajitasyon nan lari ki anba yo, ajan yo bri ak ekip SWAT éfréné, te panse infernal nan yon kouri tèt chaje pou sove New York ak kòt lès la.
  
  Li pran yon gwo souf, li santi ke pwochen èdtan yo t ap ajite.
  
  Dal kenbe je l. "Apre sa mwen pral pran yon vakans."
  
  Drake te admire konfyans suedwa a. "Apre sa, nou tout pral bezwen youn."
  
  "Oke, ou pap vini avè m, Yorkie."
  
  "Pa gen pwoblèm. Mwen trè sèten Joanna pral responsab kanmenm."
  
  "Kisa lanfè sa sipoze vle di?"
  
  Elikoptè a desann byen vit, voye vant yo nan stratosfè a.
  
  Alicia ri. "Sèlman ke nou konnen ki moun ki dirije kay la Daley, Torsti. Nou konnen".
  
  Suedwa a fè yon grimas, men pa fè okenn lòt kòmantè. Drake chanje yon souri ak Alicia epi answit remake ke Mai t ap gade yo tou de. Dam, se kòmsi nou pa gen anyen pou nou enkyete de tout fason.
  
  Alicia te fè Mai. "Èske w asire w ke ou ka okipe kalite aksyon sa a, Sprite, apre w fin koupe tèt ou pandan w ap bab jis dènyèman?"
  
  Ekspresyon May pa t chanje, men li te ezite lonje men l pou l touche nouvo mak sou figi l. "Evènman ki sot pase yo te fè m 'pi plis atansyon sou moun mwen fè konfyans yo. Epi voye je sou moun k ap trayi yo."
  
  Drake te griye anndan l.
  
  Pa gen anyen ki te pase. Li kite m ', mete yon fen nan li! Pa gen anyen ki te pwomèt. .
  
  Emosyon ak panse melanje, vire nan kòlè tounen, ki melanje ak yon mil lòt santiman. Dahl, li remake, tou dousman deplase lwen Kenzi, ak Bo apèn wete je l 'sou Alicia. Bondye, li te espere bagay yo te kalme yon ti jan nan dezyèm elikoptè a.
  
  Nouvo rafal van sovaj frape yo lè patiraj elikoptè a te manyen do kay la nan bilding lan. Zwazo a te ateri, ak Lè sa a, pòt yo balanse louvri, pasaje yo vole desann epi kouri nan direksyon pou pòt la louvri. Gason ak zam te veye antre a, epi plizyè lòt moun te estasyone andedan. Drake plonje nan premye, vole pye an premye epi li santi yon ti kras pa prepare san yon zam, men konnen byen ke yo ta byento ame. Ekip la te prese desann eskalye etwat yo youn apre lòt jiskaske yo te jwenn tèt yo nan yon koridò lajè, ki fè nwa epi ki te antoure pa menm plis gad. Isit la yo pran yon poz pou yon moman anvan yo resevwa enstriksyon yo kontinye.
  
  Tout se klè.
  
  Drake t ap kouri, li te reyalize ke yo te pèdi jou enpòtan yo te retire enfòmasyon nan baza a epi yo te entèwoje yo pa ajan sispèk, espesyalman nan CIA. Nan fen a, Coburn tèt li entèveni, kòmande dispatch imedya nan ekip la SPEAR nan plas ki pi cho sou planèt la.
  
  New York City.
  
  Kounye a, yo desann yon lòt eskalye, yo te parèt sou yon balkon ki bay sou enteryè sa yo te di li se te komisarya lokal la nan kwen 3yèm ak 51yèm lari. Enkoni pou piblik la, sit la te sèvi tou kòm biwo sekirite nasyonal la-an reyalite, li te youn nan de ke yo te rele "anba lavil la" nan vil la, nwayo a nan tout aktivite ajans yo. Kounye a, Drake te gade lapolis lokal la ap fè biznis yo chak jou, estasyon an trè aktif, byen fò ak anpil moun, jiskaske yon nonm nan yon kostim nwa pwoche bò kote lwen.
  
  "Ann deplase," li te di. "Pa gen tan pèdi isit la."
  
  Drake pa t 'kapab dakò plis. Li te pouse Alicia pi devan, anpil nan dezagreman blond nan, touche yon ekla pou pwoblèm li yo. Lòt moun yo te gen anpil moun anndan, Hayden te eseye apwoche nouvo vini an, men li te kouri soti nan tan kòm li te disparèt dèyè pòt la byen lwen. Pandan yo t ap mache, yo te antre nan yon chanm sikilè ak planche mozayik blan ak mi yo, ak chèz ranje an ranje devan yon ti platfòm ki wo. Nonm lan te wè yo byen vit ke li te kapab.
  
  "Mèsi paske w vini," li te di san pasyon. "Jis pou w konnen, mesye ou te kaptire yo-enpostè Ramses ak Robert Price-yo te mennen yo nan selil ki anba nou yo pou tann rezilta... chas moun nou an. Nou te panse yo ta ka genyen enfòmasyon ki gen anpil valè epi yo ta dwe alantou."
  
  "Sitou si nou echwe," Alicia te di malè.
  
  "Vrèman. Epi selil prizon anba tè sa yo ki gen plis sekirite anndan divizyon Sekirite Enteryè a pral kenbe prezans Ramses san detekte, jan mwen sèten ou ka apresye."
  
  Drake te raple ke inite lokal Ramses yo, apre yo te vòlè oswa ak fòse yo te pran yon bonm nikleyè nan men Marsh, yo te bay lòd pou yo tann pèmisyon Ramses pou eksploze. Yo pa t konnen ke yo te kaptire l, oswa ke li te prèske mouri. Selil New York òganizasyon Ramses yo pa t konnen anyen.
  
  Omwen se sèl bagay ki te pale an favè ekip SPEAR la.
  
  "Li pral itil," Hayden te di. "Mwen trè sèten."
  
  "Wi," Smith te ajoute. "Se konsa, sispann pouse bèt yo pou kounye a."
  
  Ajan Biwo Enteryè a te grimase. "Non mwen se Moore. Mwen se ajan jaden plon isit la. Tout entèlijans pral pase nan mwen. Nou pe kree en nouvo task force pou asimile e distribye aktivite. Nou gen yon sant e kounye a nou ap òganize branch. Chak ajan ak ofisye lapolis-ki disponib oswa ou pa-ap travay kont menas sa a, epi nou byen konprann konsekans echèk yo. Li pa kapab ..." li te bat yon ti jan, ki montre estrès ki ta nòmalman pa tande. "Sa a pa ka rive isit la."
  
  "Kiyès ki chèf sou tè a?" Hayden mande. "Ki moun ki pran desizyon yo isit la kote li vrèman enpòtan?"
  
  Moore ezite epi grate manton li. "Oke, nou konnen. Peyi natal. An kolaborasyon ak Inite Kont Teworis ak Inite Jesyon Menas."
  
  "Epi "nou," ou vle di ou menm ak mwen?" Oswa ou jis vle di Motherland la?"
  
  "Mwen panse ke sa ka chanje jan sitiyasyon an mande," Moore admèt.
  
  Hayden te sanble satisfè. "Asire w ke batri telefòn selilè w la chaje."
  
  Moore te gade toutotou gwoup la kòmsi li te santi ijans yo epi li te renmen li. "Kòm ou konnen, nou gen yon fenèt kout. Sa pa t ap pran tan sa yo pou yo reyalize ke Ramses pa t ap bay lòd sa a. Se konsa, premye bagay an premye. Ki jan nou ka detekte yon selil teworis?"
  
  Drake gade mont li. "Epi mache. Èske Mas pa ta dwe yon priyorite si l ap pote yon bonm?"
  
  "Entèlijans rapòte ke mas pral ini ak selil lokal yo. Nou pa konnen konbyen pral genyen. Se konsa, nou natirèlman konsantre sou tou de."
  
  Drake te raple istwa Beau te fè sou konvèsasyon Marsh ak Webb. Lè sa a, li te panse ke fransè limon yo te rankontre an premye pandan yo te fòse nan tounwa a Last Man Standing, epi yo te goumen byen souvan depi lè sa a, te klere limyè a nan bonte lè li enpòtan. Briye tankou yon etwal. Li vrèman ta dwe bay nèg la kèk chanm pou respire siplemantè.
  
  Yon kote sou shin la...
  
  Moore te pale ankò. "Gen plizyè fason pou detekte yon selil gwo twou san fon oswa menm yon selil dòmi. Nou ap diminye sispèk yo. Nou ap eksplore koneksyon ak lòt selil li te ye ki deja anba siveyans. Tcheke kote yo boule nan adorasyon kote jihadis pi popilè voye venen yo. Nou gade moun ki fèk konsakre tèt yo nan rituèl-sa yo ki toudenkou pran yon enterè nan relijyon, retire kò yo nan sosyete a, oswa pale sou rad fanm yo. NSA ap koute metadone yo kolekte nan plizyè milyon telefòn selilè epi evalye li. Men, se gason ak fanm ki pi efikas yo ki riske li chak jou nan semèn nan-sa yo nou te enfiltre nan popilasyon an kote nouvo jihadis yo regilyèman rekrite."
  
  "Anba kouvèti". Smith souke tèt. "Sa a bon".
  
  "Sa a se vre. Nan pwen sa a, enfòmasyon nou yo pi mens pase Barbie Iggy Pop la. Nou ap eseye konfime kantite moun ki nan chak selil. Gwosè selil la. Distri yo. Opòtinite ak preparasyon pou. Nou ap revize tout dosye telefòn ki sot pase yo. Eske ou panse Ramses pral pale?"
  
  Hayden pa t 'kapab tann pou li ale nan travay. "Nou pral bay li yon modi bon eseye."
  
  "Menas la iminan," Kinimaka te di. "Ann bay ekip epi kite kote mò yo ye a."
  
  "Wi, wi, sa bon," Moore eksplike. "Men, kote w prale? New York se yon vil trè gwo. Ou p ap reyalize anyen lè w kouri ale si w pa gen okenn kote pou w ale. Nou pa menm konnen si bonm nan reyèl. Anpil moun ka fè yon bonm... gade adwat ou."
  
  Alicia deplase sou chèz li. "Mwen ka garanti pou sa."
  
  "Veyikil yo sou sibstiti," Moore te di. "Fòs espesyal machin yo. Elikoptè. Machin vit san mak. Kwè li ou pa, nou gen plan pou sa, fason pou netwaye lari yo. Ofisyèl yo ak fanmi yo deja ap evakye. Tout sa nou bezwen kounye a se yon pwen depa."
  
  Hayden tounen vin jwenn ekip li a. "Donk, ann distribye gwoup yo byen vit epi rive Ramses. Jan mesye sa a te di, fenèt nou an piti, li deja fèmen."
  
  
  CHAPIT KAT
  
  
  Julian Marsh te kite motèl la santi l rafrechi, menm eksite, men tou, yon ti kras tris. Li te byen abiye: abako ble, yon janm ki te yon ti kras pi fonse pase lòt la, plizyè kouch chemiz ak yon chapo pouse sou yon bò nan tèt li. View la te bon e li te panse li te depase Zoe. Fanm nan soti nan ti twalèt la, li sanble yon ti kras dekouraje, cheve li sèlman mwatye penyen ak lipstick mwatye aplike. Se sèlman apre plizyè minit nan evalyasyon Marsh reyalize ke li te fè espre eseye imite l '.
  
  Oubyen rann li omaj?
  
  Petèt li te lèt la, men li vrèman pouse Marsh sou kwen an. Dènye bagay li te vle se pou yon vèsyon fi nan tèt li limite style inik li. Prèske kòm yon apre panse, li ranmase sak lekòl la soti nan kabann nan, caresses materyèl la ak santi deskripsyon an nan bèt vivan an andedan.
  
  Mwen .
  
  Maten an te bon, fre, klere ak kè kontan. Marsh te tann jiskaske yon machin senk plas te rale epi de gason te vole soti. Tou de te gen po nwa e yo te mete bab epè. Mas te pale modpas final la pou vwayaj final la epi pèmèt yo louvri pòt dèyè a. Zoey te parèt pandan l te monte andedan.
  
  "Tann". Youn nan mesye yo rale yon zam pandan fanm nan pwoche. "Ta dwe gen yon sèl."
  
  March te gen tandans dakò, men lòt bò a nan li te vle jwenn konnen fanm sa a menm pi byen. "Li se yon adisyon an reta. Li anfòm".
  
  Men ki gen zam la toujou ezite.
  
  "Koute, mwen pa te an kontak pou twa jou, petèt kat." Marsh pa t 'kapab sonje egzakteman. "Plan chanje. Mwen te ba ou modpas la, kounye a koute pawòl mwen yo. Li anfòm. Menm itil."
  
  "Trè byen". Pa ni moun ki te sanble konvenki.
  
  Machin nan dekole byen vit, leve yon kolòn pousyè tè anba kawotchou dèyè yo, epi li vire nan direksyon vil la. Mach la te rale tounen kòm gratsyèl yo te parèt menm pi gwo ak trafik la entansifye. Klere, sifas meditativ antoure machin nan, avèg nan kèk kote pandan y ap redireksyon limyè atifisyèl. Foul moun te ranpli twotwa yo ak bilding yo te klere ak enfòmasyon. Machin lapolis te kondwi nan lari yo. Marsh pa t remake okenn siy plis atansyon lapolis, men nan moman sa a li pa t 'kapab wè anwo do kay la nan machin nan. Li te mansyone sa bay chofè a.
  
  "Tout bagay sanble nòmal," mesye a reponn. "Men, vitès la toujou enpòtan. Tout bagay pral defonse si nou deplase twò dousman."
  
  "Ramsès?" Marsh mande.
  
  "Nou ap tann pawòl li."
  
  March te fwonte, li te santi kèk kondesandans nan repons lan. Plan sa a se te antyèman l ', epi sèrviteur Ramses yo dwe danse sou melodi li. Yon fwa yo te rive nan kote Marsh te chwazi a epi prepare mwa anvan yo te kapab kòmanse.
  
  "Rete anba rada a," li te di, pou revandike kontwòl. "Epi anba limit vitès la, pa vre? Nou pa vle yo sispann."
  
  "Nou nan New York," chofè a te di, epi answit tou de mesye yo te ri pandan li te kouri yon limyè wouj. Marsh te chwazi inyore yo.
  
  "Men," chofè a Lè sa a, te ajoute. "Sak lekòl ou a? Kontni sa a bezwen verifye."
  
  "Mwen konnen li," Marsh sifle. "Ou panse mwen pa konnen sa?"
  
  Ki kalite makak Webb te chaje sou li?
  
  Petèt santi tansyon an ap grandi, Zoey sidled moute sou li. Ant yo te gen sèlman yon bonm nikleyè. Men li tou dousman glise desann sak lekòl la, yon pwent dwèt nan yon moman, epi desann nan janm li, sa ki lakòz li flanke epi answit fikse sou li.
  
  "Èske sa vrèman apwopriye?"
  
  "Mwen pa konnen, Julian. Eske se konsa?"
  
  Marsh pa t 'tyèman asire w, men li te santi bon ase ke li te kite li pou kont li. Li te panse pou yon ti moman ke Shears te yon ti jan atiran, pwisan tankou Pap lonbraj la, e san dout kapab rele nenpòt echantiyon gason li te mande.
  
  Pouki se Mwen?
  
  Bonm nikleyè a pwobableman te ede, li te konnen. Chak ti fi te renmen yon nonm ki gen zam nikleyè. Yon bagay ki gen rapò ak pouvwa... Oh, byen, petèt li te renmen lide ke li te yon ti kras pi fò pase l '. Kirkiness li? Asire w, poukisa lanfè a pa? Tren panse li te deraye lè yo te kanpe bò wout la, chofè a lonje dwèt sou bilding Marsh te chwazi nan vizit anvan an. Jou deyò a te toujou cho ak konplètman inatandi. Marsh te imajine bourik gra gouvènman an, byen chita sou chèz kwi yo, ki pral resevwa fese nan lavi yo.
  
  Li ap vini byento kounye a. Se konsa, byento mwen pral apèn ka kenbe tèt mwen.
  
  Li pran Zoe nan men an epi li prèske sote sou twotwa a, kite sak lekòl la pann sou koud koud li. Apre yo fin pase gadyen an ak resevwa enstriksyon sou bò gòch la, gwoup la nan kat te pran asansè a nan katriyèm etaj la ak Lè sa a, tcheke deyò apatman an ki gen de chanm. Tout te bon. Mas louvri pòt balkon yo epi li pran yon lòt souf nan lè vil la.
  
  Mwen ta ka osi byen pandan mwen toujou kapab.
  
  Iwoni a te fè l ri nan tèt li. Sa a pa ta janm rive. Tout Ameriken yo te dwe fè se te kwè, peye, ak Lè sa a, li te kapab detwi bonm nikleyè nan Hudson la jan li te planifye. Lè sa a, nouvo plan. Nouvo lavi. Ak yon avni enteresan.
  
  Yon vwa soti dèyè zepòl li. "Yo voye yon moun ba nou ki ka tcheke sa ki nan sak lekòl ou a. Li ta dwe rive nan yon lè."
  
  March fè tèt li san li pa vire. "Kòm espere. Trè byen. Men, gen kèk konsiderasyon plis. Mwen bezwen yon moun pou ede m transfere lajan an le pli vit ke Mezon Blanch lan peye. Mwen bezwen èd pou mete yon chase pou kreye yon distraksyon. Epi nou bezwen aktive tout selil yo epi fè eksplozyon bonm sa a."
  
  Nonm ki dèyè l 'te brase. "Se tout nan planifikasyon an," li te di. "Nou pare. Bagay sa yo pral vin ansanm trè byento."
  
  March vire epi li tounen nan chanm otèl la. Zoe te chita ap bwè chanpay, janm mens li leve epi li te repoze sou yon chaise lounge. "Se konsa, kounye a nou jis tann?" - li mande nèg la.
  
  "Pa pou lontan".
  
  Marsh te souri bay Zoe epi lonje men l. "Nou pral nan chanm lan."
  
  Koup la te pwan yon espageti nan chak sakado e yo te pote yo avèk yo nan pi gwo chanm lan. Nan yon minit, yo tou de te toutouni e yo t ap vire sou tèt dra yo. Marsh te eseye pwouve ke li te gen andirans ki nesesè fwa sa a, men Zoe te jis yon ti kras twò malen. Lajè, figi san defo li te fè tout kalite bagay nan libido l 'yo. Finalman, se te yon bon bagay Marsh te fini byen vit, paske byento te gen yon frape nan pòt chanm lan.
  
  "Nonm sa a isit la."
  
  Deja? Marsh te byen vit abiye ak Zoe, epi yo de nan yo tounen nan chanm nan, yo toujou wouj ak yon ti kras swe. Marsh te bay men ak nouvo arive a, remake cheve mens li, po pal ak rad chifonnen.
  
  "Ou pa soti souvan?"
  
  "Yo kenbe mwen fèmen."
  
  "O, byen, pa janm bliye. Èske w la pou w tcheke bonm mwen an?"
  
  "Wi, mesye, mwen te fè."
  
  Marsh te mete sak lekòl li a sou tab an vè ki ba ki te okipe sant gwo chanm lan. Zoe te mache bò kote l, li te atire atansyon li pandan li te sonje figi li toutouni pou yon ti tan kèk minit de sa. Li gade lwen, li vire bò kote moun ki fèk vini an.
  
  "Kouman ou rele mesye?"
  
  "Adan, mesye."
  
  "Oke, Adan, ou konnen sa li ye ak sa li kapab fè. Èske ou nève?"
  
  "Non, pa nan moman sa a."
  
  "Tansyon?"
  
  "Mwen pa panse sa".
  
  "Èske ou nève? Tansyon? Petèt li bouke?"
  
  Adan souke tèt li, li gade sak lekòl la.
  
  "Si se ka sa a, mwen sèten Zoey ka ede w." Li te di sa a mwatye nan blag.
  
  Pythian la vire ak yon souri sounwa. "Gen kè kontan".
  
  Marsh te bat je, menm jan ak Adan, men anvan jenn gason an te ka chanje lide, chofè bab yo te pale. "Prese ak li," li te di. "Nou dwe prepare pou..." li te ale.
  
  Mas te monte zèpòl. "Oke, pa bezwen kòmanse bat pye ou. Ann desann ak sal." Li tounen vin jwenn Adan. "Mwen vle di, ak yon bonm."
  
  Jenn gason an te gade sak lekòl la, sezi, epi li vire l pou bouk yo te anfas li. Li tou dousman detache yo epi li louvri kouvèti a. Anndan kouche aparèy aktyèl la, antoure pa yon sakado siperyè ki pi dirab ak jeneral.
  
  "Oke," te di Adan. "Se konsa, nou tout konnen sou MASINT, yon pwotokòl entèlijans mezi ak siyati ki analize siyati radyasyon ak lòt fenomèn fizik ki asosye ak zam nikleyè. Aparèy sa a, ak omwen yon lòt menm jan mwen konnen, yo te fèt pou glise anba jaden sa a. Kounye a gen anpil sistèm deteksyon ak siveyans aparèy nikleyè nan mond lan, men yo pa tout avanse, epi yo pa gen tout anplwaye yo." Li te monte zèpòl. "Gade echèk ki sot pase yo nan peyi sivilize yo. Èske nenpòt moun ka vrèman sispann yon moun detèmine oswa yon selil ki byen kole aji pou kont li? Natirèlman pa. Li pran sèlman yon sèl glitch oswa travay entèn." Li te souri. "Yon anplwaye pa kontan oswa menm mouri fatige. Sitou li mande lajan oswa ogmante. Sa yo se pi bon lajan teworis entènasyonal yo."
  
  Marsh te koute istwa jenn gason an, li te mande si youn oubyen de prekosyon ki pi grav yo te pran pandan l t ap esplike wout li bay Ramses ak Webb. Li ta nan pwòp enterè yo. Li pa ta janm konnen, e onètman, li pa t 'pran swen. Koulye a, li te jis isit la ak sou yo louvri pòt la nan lanfè.
  
  "Se esansyèlman sa nou rele yon 'bonm sal'," Adam te di. "Tèm nan te toujou egziste, men li toujou aplikab. Mwen gen yon scintillator alfa, yon detektè polyan, ak kèk lòt kado. Men, fondamantalman," Adan te pran yon tournevis nan pòch li, "Mwen gen sa a."
  
  Li byen vit retire anbalaj ki solid la epi li detache bann Velcro ki te ekspoze ti ekspozisyon an ak mini-klavye. Panèl la te kenbe an plas pa kat vis, ki Adan byen vit retire. Lè panèl metal la te vin gratis, yon seri de fil debouche dèyè li, ki mennen ale nan kè a nan aparèy la ki fèk dekouvri.
  
  March kenbe souf li.
  
  Adan te souri pou premye fwa. "Pa enkyete w. Bagay sa a gen plizyè fusible e li poko ame. Pa gen moun isit la ki pral kòmanse sa a."
  
  Mas te santi yon ti kras vid.
  
  Adan gade mekanis nan ak detay ki anndan l, li pran tout bagay ladan l. Apre yon ti moman, li tcheke ekran laptop ki bò kote l. "Li koule," li te admèt. "Men, li pa tèlman mal."
  
  Mas t ap bouje san rete. "Ki jan move li ye?"
  
  "Mwen ta konseye w pa janm fè pitit," Adan te di san emosyon. "Si ou toujou kapab. Epi jwi pwochen ane yo nan lavi w."
  
  Marsh te gade Zoey pandan l te monte zèpòl. Nenpòt fason, li pa janm espere siviv papa egoyis li oswa frè awogan li yo.
  
  "Kounye a, mwen ka pwoteje li pi byen," Adan te di, li pran pake a soti nan valiz la li te pote avè l '. "Kòm mwen ta fè ak nenpòt aparèy nati sa a."
  
  March te gade pou yon ti moman epi answit reyalize ke yo te prèske fini. Li te rankontre je mouri chofè yo. "Kamera sa yo ke Ramses te pale de yo. Èske yo pare? Chase a ap kòmanse epi mwen pa vle okenn reta."
  
  Yon souri sèk te klere nan repons. "Epi nou menm tou. Tout senk selil yo kounye a aktif, ki gen ladan de selil dòmi ke Ameriken yo ka pa okouran de." Mesye a gade mont li. "Li 6:45 a.m. Tout pral pare nan sèt."
  
  "Kokenn". Marsh te santi libido li monte ankò epi li te panse li ta ka byen pwofite reyalite sa a pandan ke li toujou kapab. Konnen Zoey, jan li te fèk fè, yo ta fini byen vit kanmenm. "Epi pwotokòl yo pou transfè lajan?"
  
  "Adam pral konsantre sou konplete yon pwogram ki pral emèt kote nou an atravè mond lan nan yon bouk kontinuèl. Yo p'ap janm swiv tranzaksyon an."
  
  Mas pa remake sipriz ki te sou figi Adan.
  
  Li te twò konsantre sou Zoe, epi li sou li. Li te pran yon lòt senk minit pou l gade Adan mete bonm nan epi koute enstriksyon sou fason pou dezame bagay modi a, Lè sa a, asire w ke mesye a pran foto ki apwopriye yo nan aparèy la an aksyon. Foto yo te jwe yon wòl enpòtan nan konvenk Mezon Blanch lan nan otantisite aparèy la ak nan mete kanpe yon pouswit ki ta kreye yon distraksyon ak divize fòs yo ranje kont li. Ala bon sa bon, finalman li tounen vin jwenn Adan.
  
  "Jon an. Èske sa a se fil dezame a?"
  
  "Um, wi mesye, li se."
  
  Marsh te souri sensèman bay chofè a. "Alò, èske nou pare?"
  
  "Nou pare".
  
  "Apre sa, kite."
  
  Marsh lonje lonje epi li mennen Zoe nan chanm lan, rale Jeans li yo ak kilòt sou li pandan li te ale ak ap eseye siprime yon ri. Yon inondasyon pasyon ak eksitasyon prèske akable l 'kòm li reyalize ke tout rèv li nan pouvwa ak enpòtans yo te sou rive vre. Si sèlman fanmi l 'te kapab wè l' kounye a.
  
  
  CHAPIT SENK
  
  
  Pandan Drake te dwate, tout pwa sa k ap pase a te frape l. Ijans te pase nan venn li yo, li detwi fen nè yo, epi yon sèl ti koutje sou koekipye l yo te di l yo te santi yo menm jan an-menm Kenzi. Li te reyèlman panse ke ansyen ajan Mossad la te deja fè l deplase, men answit, an verite, akòz koneksyon ant sòlda yo, li pa t menm bezwen mande l poukisa li pa fè sa. Menm inosan li te goumen pou yo, menm sivil yo te an danje. Nenpòt moun ki gen mwatye kè pa t ap pèmèt sa rive, epi Drake te sispèk ke Kensi ta ka gen anpil plis pase mwatye kè, kèlkeswa jan li te kache.
  
  Revèy miray la te montre sèt karannsenk, e tout ekip la te an mouvman. Yon kalm alarmant, chaotic te règne nan komisarya a; lapolis te an chaj, men klèman sou kwen. Nouvèl yo te parèt sou ekran televizyon yo, men okenn nan yo pa t gen anyen pou wè ak yo. Moore te mache, li te mache, ap tann nouvèl ki soti nan ajan kache, ekip siveyans oswa kondwi machin. Hayden kenbe ak rès ekip la.
  
  "Mano ak mwen pral fè fas ak Ramses. Nou bezwen de lòt gwoup, youn pou evalye enfòmasyon sou yon eksplozyon nikleyè jan li fèt, epi youn pou chèche selil sa yo. Rete trankil, men pa pran prizonye. Jodi a, zanmi m yo, se pa jou pou moun fou. Jwenn sa ou bezwen epi jwenn li vit ak difisil. Manti ka koute nou chè."
  
  Moore te kenbe sa li t'ap di epi li gade dèyè. "Jodi a," li te di, "pa p gen pitye."
  
  Dahl te souke tèt li sevè, krake pwent li kòmsi li te ka krake zo bwa tèt yon nonm. Drake te eseye rilaks. Menm Alicia te mache tankou yon pantè nan kaj.
  
  Lè sa a, a 8am, foli a te kòmanse.
  
  Apèl yo te kòmanse vini, telefòn yo devwe sonnen ankò e ankò, bri yo ranpli ti chanm nan. Moore efektivman te konbat yo youn pa youn, ak de asistan te vin kouri ede. Menm Kinimaka te aksepte defi a, byenke tab li te chita a pa t sanble patikilyèman kontan.
  
  Moore konpare enfòmasyon ak vitès limyè a. "Nou nan papòt la," li te di. "Tout ekip yo pare. Ajan kache rapòte konvèsasyon ki pi resan yo sou reyinyon sekrè ak koze. Mouvman alantou moske pi popilè yo te entansifye. Menmsi nou pa t konnen sa k ap pase, nou t ap enkyete. Nouvo figi yo te wè nan abita abityèl yo, tout detèmine ak deplase byen vit, ak objektif. Nan selil nou konnen yo, de te disparèt nan rada. Moore souke tèt li. "Se tankou nou pa te fè fas ak sa a deja. Men, nou gen endikasyon. Yon ekip ta dwe ale nan waf yo - youn nan selil li te ye yo opere soti nan la.
  
  "Sa a se nou," Dahl di. "Leve, salo nou yo."
  
  "Pale pou tèt ou." Kensi te monte sou li. "O, e mwen avèk ou."
  
  "Oh, ou dwe fè sa?"
  
  "Sispann jwe difisil pou jwenn."
  
  Drake etidye ekip yo, ki te divize an pè nan yon fason enteresan. Dahl ak Kenzie te gen kamarad - Lauren, Smith ak Yorgi. Li te fini rete ak Alicia, Me ak Bo. Se te yon resèt pou yon bagay; sa te asire w.
  
  "Bon chans, zanmi," Drake te di.
  
  Dahl te vire pou l di yon bagay menm jan Moore te leve men l. "Tann!" Li kouvri reseptè a ak men l 'pou yon segond. "Sa fèk korije sou liy dirèk nou an."
  
  Tout tèt vire. Moore te aksepte yon lòt apèl epi kounye a lonje men l, li santi pou bouton speakerphone la.
  
  "Ou nan," Moore te di.
  
  Yon krak dezenkò plen sal la, mo yo te soti tèlman vit se kòmsi janm Drake te vle kouri dèyè. "Sa a se Julian Marsh, e mwen konnen ou konnen prèske tout bagay. Wi mwen konnen. Kesyon an se, ki jan ou ta renmen jwe li?"
  
  Hayden te pran plas lè Moore te balanse men l pou l kontinye. "Sispann fè moun sòt, Marsh. Kote li ye?"
  
  "Oke, sa se yon kesyon eksplozif, pa vre? Map di w sa cheri, li la. Nan NYC."
  
  Drake pa t 'oze respire kòm pi move laperèz yo te san dout konfime.
  
  "Se konsa, lòt kesyon an se kisa mwen vle pwochen?" Mas pran yon poz pou yon tan long.
  
  Smith te gronde: "Pwoche travay, konpè.
  
  Alicia te fwonte. "Se pou nou pa antagonize moun sòt sa a."
  
  Mas ri. "An nou pa, vrèman. Se konsa, bonm nikleyè a chaje, tout kòd yo te ak anpil atansyon antre. Kòm yo di, revèy la ap mache. Koulye a, tout sa ou dwe fè se asire w ke li reyèl epi ba ou yon nimewo kont labank. Mwen gen rezon?"
  
  "Wi," Hayden te di tou senpleman.
  
  "Ou bezwen prèv? Ou pral oblije travay pou li."
  
  Drake panche devan. "Kisa w vle di?"
  
  "Mwen vle di chase a ap sou."
  
  "Èske ou pral rive nan pwen an nenpòt ki lè byento?" Hayden mande.
  
  "Ah, nou pral rive la. Premyèman, ou ti foumi travayè yo bezwen fè travay ou. Si mwen te ou, mwen ta ale. Ou wè... èske ou wè ki jan mwen te vini ak rim sa a? Mwen te pral fè li tout rime, ou konnen, men nan fen ... byen, mwen reyalize ke mwen pa t 'pran swen."
  
  Drake souke tèt li nan dezespwa. "Modi, zanmi. Pale bon angle."
  
  "Premye siy la deja nan jwèt la. Fòm konfimasyon. Ou gen ven minit pou ale nan otèl Edison, chanm 201. Lè sa a, pral gen kat plis endikasyon, kèk nan yo se sou konfimasyon ak kèk sou kondisyon. Kounye a ou konprann mwen?"
  
  Me tounen premye. "Foli".
  
  "Oke, mwen se yon moun ki gen de lespri. Youn nan bezwen, youn nan vis. Petèt etensèl foli vole nan entèseksyon yo."
  
  "Ven minit?" Drake gade mont li. "Èske nou ka menm fè sa?"
  
  "Pou chak minit ou te an reta, mwen te bay lòd pou youn nan selil Ramses yo touye de sivil."
  
  Yon fwa ankò, machwè-jete chòk, laterè, tansyon k ap grandi. Drake te sere pwen li pandan adrenalin la ap monte.
  
  "Ven minit," Marsh repete. "Depi... kounye a."
  
  Drake kouri soti nan pòt la.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden kouri desann mach eskalye yo epi antre nan sousòl bilding lan, Kinimaka nan do li. Kòlè te pran l ', li bat sou li tankou zèl yon dyab. Kòlè te fè pye l 'ale pi vit ak prèske lakòz li nan vwayaj. Patnè Awayi li a grunye, glise epi li leve prèske san yo pa kanpe. Li te panse osijè de zanmi li yo, nan danje terib, gaye nan diferan pati nan vil la san yo pa mwendr lide sou sa yo dwe atann, mete tèt yo sou liy lan san yo pa kesyon. Li te panse sou tout sivil la yo ak sa Mezon Blanch lan ta ka panse kounye a. Li te bon pou gen pwotokòl, plan ak fòmil ki ka travay, men lè reyèl, mond k ap travay la te vin sib nan menas ekstrèm - tout parye yo te koupe. Nan pye mach eskalye a li kouri nan koridò a epi li kòmanse kouri. Pòt te klere sou tou de bò yo, pi fò nan yo pa limen. Nan fen a byen lwen, yon ranje ba yo te byen vit rale sou kote pou li.
  
  Hayden lonje men l. "Zam".
  
  Gad la flanke, men answit obeyi, lòd ki soti anwo a te deja rive nan zòrèy li.
  
  Hayden pran zam nan, tcheke li te chaje ak sekirite a te koupe, epi li pete nan ti chanm nan.
  
  "Ramsès!" - li kriye. "Kisa ou fè?"
  
  
  CHAPIT SIS
  
  
  Drake kouri soti nan bilding lan ak Alicia, May ak Beau bò kote l. Kat nan yo te deja tranpe nan swe. Detèminasyon soti nan chak pò. Bo te chèche yon navigatè GPS modèn nan pòch li epi li te detèmine kote Edison la.
  
  "Zòn Times Square," li te di, etidye wout la. "Ann travèse twazyèm epi travèse Lexington Avenue. Ale nan Waldorf Astoria."
  
  Drake pete nan yon kouran dans machin. Pa gen anyen ki konpare ak eseye sove lavi yon chofè taksi New York lè li te dezespereman eseye kraze janm ou nan jenou yo, pouse pi devan ak tout fòs li. Drake te sote nan dènye segonn lan, li glise sou devan yon taksi jòn ki tou pre epi li te ateri nan tout panche. Kòn yo gwonde. Chak manm nan ekip la te jere kòmande yon pistolè sou wout la soti epi yo te kounye a balanse li alantou, vle yo gen plis. Men, tan te deja gaspiye. Drake te gade mont li pandan li te tonbe sou twotwa a.
  
  Disèt minit.
  
  Yo te travèse Lexington epi yo te kouri sou Waldorf la, yo apèn kanpe pandan machin yo t ap rale desann Park Avenue. Drake fè wout li nan mitan foul moun yo nan limyè a, finalman vini fas a fas ak yon figi wouj fache.
  
  "Koute, zanmi, mwen pral travèse isit la an premye, menm si li touye m '. Bagel boss yo pral frèt, epi pa gen okenn fason nan lanfè ki pral rive."
  
  Drake te pase bò kote moun ki te fache a pandan Alicia ak May te kouri pase deyò. Siyal yo chanje epi wout la te klè. Koulye a, lè yo te kache zam yo, yo te pran direksyon pou pwochen lari prensipal la - Madison Avenue. Yon fwa ankò foul moun te ranpli twotwa a. Bo glise nan 49yèm, manevwe ant machin ak pran yon avantaj. Erezman, trafik la te ralanti kounye a, e te gen kèk espas ant chok yo dèyè ak defans devan yo. Medam yo te swiv Beau epi apre Drake te antre nan liy.
  
  Chofè yo rele joure sou yo.
  
  Douz minit rete.
  
  Si yo te twò ta, ki kote selil teworis yo ta frape? Drake te imajine li ta toupre Edison. Marsh ta renmen ekipaj la konnen ke lòd li yo te akonpli nan lèt la. Yon pòt machin te louvri devan-jis paske chofè a te kapab-e Beau te vole sou do kay la jis nan tan. Alicia te pwan kwen nan ankadreman an epi li frape l tounen nan figi mesye a.
  
  Koulye a, yo vire agoch, apwoche 5th Avenue ak menm plis foul moun. Beau te glise nan pi move a tankou yon pickpocket nan yon konsè pòp, ki te swiv pa Alicia ak Me. Drake te jis rele byen fò sou tout moun, pasyans Yorkshireman li te finalman fini. Tou de gason ak fanm te bloke chemen l, gason ak fanm ki pa t pran swen si l t ap kouri pou l sove lavi l, lavi youn nan pitit li yo, oswa menm tèt yo. Drake te pouse wout li nan, kite yon nonm lonje. Fanm ki te gen timoun nan te gade l ase pou l te santi l koupab jiskaske l sonje sa l t ap kouri.
  
  Ou pral remèsye m pita.
  
  Men, nan kou li pap janm konnen. Kèlkeswa sa k ap pase.
  
  Bo kounye a te tire sou bò gòch la, kouri desann Avenue of Americas nan direksyon 47th Street. Magnolia Bakery te pase sou bò dwat la, li fè Drake panse ak Mano, epi answit ak sa Hawaiian an te ka deja aprann nan men Ramses. De minit pita, pandan yo t ap eksploze sou 47th Street, Times Square parèt toudenkou sou bò gòch yo. Adwat yo te yon Starbucks regilye, kote te gen yon ajitasyon ak liy nan pòt la. Drake te tcheke figi yo pandan l t ap kouri pase, men li pa t espere rankontre fas a fas ak okenn nan sispèk yo.
  
  Kat minit.
  
  Tan te pase pi vit e li te menm pi presye pase dènye moman yon vye granmoun mouri. Sou bò goch, anfas twotwa a, fasad gri otèl la ak antre dore li parèt, epi Beau te premye antre nan pòt devan yo. Drake te evite yon kabwa bagaj ak yon taksi jòn ki te danjere pou l swiv Mai anndan an. Yo te akeyi pa yon foyer laj ak yon tapi wouj modele.
  
  Beau ak Alicia te deja peze bouton yo pou yo rele asansè endividyèl yo, yo te kenbe men yo pre zam kache yo pandan gad la t ap gade yo. Drake te konsidere montre ID Ekip SPEAR li a, men sa ta sèlman mennen nan plis kesyon, ak dekont la te deja sou twa minit final yo. Klòch la fè siyal ke asansè Alicia te rive epi ekip la monte. Drake te anpeche jenn gason an rantre nan yo, pouse l ale ak yon palmis louvri. Mèsi Bondye li te travay paske pwochen jès la ta yon pwen sere.
  
  Ekip kat moun te rasanble pandan veyikil la leve, li sispann mouvman li epi li te tire zam li yo. Le pli vit ke pòt la louvri, yo vide deyò, chèche chanm 201. Menm lè a, yon rafal pwen ak pye parèt nan mitan yo, chokan menm Bo.
  
  Yon moun t ap tann.
  
  Drake te flanke kòm yon pwen ki konekte anlè priz je l ', men li te inyore flash nan doulè. Pye yon moun te eseye trape pwòp tèt li, men li te kite. Menm figi a te deplase ale epi li te antoure Alicia, li te frape kò li nan miray la andui. Mai te sispann kou yo ak men l 'leve, ak Lè sa a, Bo deklannche yon kout pyen rapid yon sèl-de ki te sispann tout momantòm epi li te mennen atakè a sou jenou li.
  
  Drake sote epi answit frape ak tout fòs li. Tan t ap fini. Figi a, yon nonm rachin nan yon jakèt epè, tranble anba souflèt Yorkshireman a, men yon jan kanmenm jere yo detounen pati ki pi fò nan li. Drake tonbe sou bò l ', pèdi balans li.
  
  "Sak kout pwen," Mai te di. "Li se yon sak kout pwen. Pozisyone pou ralanti nou."
  
  Bo te kondwi pi rèd pase anvan. "Li pou mwen. Èske ou prale."
  
  Drake vole sou figi a ajenou, tcheke nimewo chanm yo. Te gen sèlman twa chanm ki rete nan destinasyon yo, epi yo te gen yon minit kite. Yo te rete nan dènye segonn yo. Drake te kanpe deyò chanm nan epi choute pòt la. Pa gen anyen ki te pase.
  
  Mai pouse l sou kote. "Deplase."
  
  Yon sèl gwo souflèt ak pye bwa a fann, dezyèm lan ak ankadreman an tonbe plat atè. Drake touse. "Sa dwe febli li pou ou."
  
  Anndan, yo gaye, zam yo trase epi chèche byen vit, men objè a yo t ap chèche a te fò anpil evidan. Li te kouche nan mitan kabann lan - yon foto briyan A4. Alicia te mache sou kabann lan, li gade alantou li.
  
  "Chanm nan san tach," Mai te di. "Mwen parye pa gen okenn mennen."
  
  Alicia te kanpe nan kwen kabann lan, li te gade anba epi li te respire byen fon. Li souke tèt li epi li plenn pandan Drake te vin jwenn li.
  
  "O Bondye. Kisa sa ye-"
  
  Li te entèwonp pa yon apèl nan telefòn. Drake te mache alantou kabann lan, li te ale nan tab la epi li te pwan telefòn nan nan levye a.
  
  "Wi!"
  
  "Ah, mwen wè ou te fè li. Li pa ta ka fasil."
  
  "Mas! Ou fou salo. Ou kite nou yon foto bonm lan? Fodre foto?"
  
  "Wi. Premye siy ou. Poukisa ou te panse mwen ta kite ou gen bagay reyèl la? Se konsa estipid. Voye sa a bay lidè ou yo ak eggheads. Yo pral tcheke nimewo seri ak tout lòt bagay sa yo. Bwat plitonyòm E. Materyèl fizyon. Se yon bagay raz, vrèman. Pwochen siy la pral menm plis elokan.
  
  Nan moman sa a, Bo antre nan chanm nan. Drake te espere ke li ta trennen Punch Man la avè l, men Beau te trase yon liy imajinè nan atè karotid li. "Li te komèt swisid," franse a te di nan yon vwa etoudi. "Grenn swisid."
  
  Crap.
  
  "Ou wè?" Marsh te di. "Nou serye anpil."
  
  "Tanpri, Marsh," Drake te eseye. "Jis di nou sa ou vle. Nou pral fè li kounye a, modi li."
  
  "O, mwen sèten ou ta fè sa. Men, nou pral kite sa pou pita, oke? Kouman sou sa a? Kouri pou siy nimewo de. Chase sa a kontinye ap vin pi byen ak pi difisil. Ou gen ven minit pou rive nan restoran Marea. By wout la, sa a se yon plat Italyen epi yo fè yon calzone Nduyu trè bon gou, mete konfyans mwen. Men, annou pa sispann la, zanmi m yo, paske w ap jwenn siy sa a anba twalèt la. Jwi."
  
  "Maraj" -
  
  "Ven minit".
  
  Liy la te mouri.
  
  Drake te bay madichon, li vire epi li kouri osi vit ke li te kapab.
  
  
  CHAPIT SÈT
  
  
  Pa gen okenn lòt chwa, Torsten Dahl ak ekip li a deside abandone machin nan epi ale. Li te vle pa gen anyen plis pase kenbe byen sere pandan Smith te lanse pwisan SUV la nan yon demi douzèn vire, kawotchou k ap kriye, bagay k ap deplase, men New York pa t anyen men yon gwonde kòlè nan taksi jòn ak otobis ak machin lokasyon. Mo "Deadlock" te vin nan lespri Dahl, men li te rive chak jou, pi fò nan jounen an, ak kòn yo te toujou briyan ak moun yo t'ap rele byen fò nan fenèt yo woule desann. Yo kouri osi vit ke yo te kapab, swiv direksyon yo. Lauren ak Yorgi te rale vès bal yo. Kensi t'ap mache bò kote Dahl, lèv li tap boude.
  
  "Mwen ta pi itil pou ou," li te di Dahl.
  
  "Non".
  
  "Oh vini, ki jan li ta ka fè mal?"
  
  "Pa janm".
  
  "O, Torsti..."
  
  "Kenzi, ou p'ap jwenn katana modi ou tounen. Epi pa rele m konsa. Gen yon sèl fanm fou ban m ti non se move ase."
  
  "Oh wi? Menm jan ou menm ak Alicia tout tan... ou konnen?"
  
  Smith te grogne pandan yo te travèse yon lòt kafou, li te wè pyeton ak siklis ki t ap foule wout la nan limyè vèt la, yo tout te kenbe lavi yo nan men yo, men yo te sèten ke se pa yo ki t ap soufri jodi a. Yo te akselere nan pwochen lari a, sòlda yo apèn santi chalè sprint la pandan yo te pase de Priuses ki te ralanti, kraze miwa bò yo. GPS la fè yon bip.
  
  "Kat minit nan waf yo," Yorgi estime. "Nou ta dwe ralanti."
  
  "Mwen pral ralanti nan twa," Smith kase. "Pa montre m travay mwen."
  
  Dahl te remèt Kenzie yon Glock ak yon pistolè Hong Kong, pa gen okenn travay fasil ki pa t 'kapab fasil akonpli an kachèt nan New York. Li tranble pandan l t ap fè sa. Kont pi bon jijman li, yo te pratikman fòse yo aksepte èd ajan vakabon an. Se te yon jou etranj, e tout mezi, menm dezespere, yo te obligatwa. Epi, an verite, li te toujou santi ke yo ta ka gen yon fanmi, yon bagay tankou paralèl nanm militè, ki te ogmante nivo konfyans li.
  
  Li te kwè ke yo te kapab sove Bridget Mackenzie, kèlkeswa jan li te goumen.
  
  Kounye a, Smith te travèse de liy trafik, li te fwote zepòl li kont F150 ki te bloke, men li te kontinye kondwi san l pa gade dèyè. Kouri nan tan, yo pa t 'kapab peye okenn plezanries, ak nwaj la terib ki pandye sou yo vle di yo te fòse yo ale tout nan, tout tan tout tan.
  
  Dahl mete mato zam li a. "Depo a se mwens pase yon minit ale," li te di. "Poukisa yo pa ranje tout twou sa yo?"
  
  Smith te senpatize avè l. Wout yo te yon detire san limit, ornières, trèt kote machin yo tou dousman navige nan twou inegal ak travay wout te parèt nan nenpòt ki moman, sanble endiferan nan lè nan jounen an oswa dansite trafik. Li vrèman te chen sou chen, e pa gen yon sèl moun ki te vle ede nenpòt lòt moun.
  
  Yo byen vit navige GPS la epi yo vize pwen flèch la. Fraîcheur nan maten an te voye frison sou po fè yo, raple yo tout ke li te toujou bonè. Limyè solèy la te filtre nan repo nan nyaj yo, vire waf yo ak rivyè ki tou pre yon lò pal. Moun sa yo ke Dahl te kapab wè yo te fè biznis abityèl yo. Li te imajine zòn waf la te fè nwa ak sal, men lòt pase depo yo, li te pwòp epi li pa patikilyèman gen anpil moun. Epi li pa t okipe, paske zòn anbake prensipal yo te atravè Bay nan New Jersey. Sepandan, Dahl te wè gwo resipyan ki te kraze yo ak yon bato long ki lajè ki te chita san mouvman sou dlo a, ak gwo trepye veso ki te pentire ble, ki te kapab kouri sou waf la sou ray tren epi kolekte veso yo lè l sèvi avèk epandeuz.
  
  Sou bò gòch la te gen depo, osi byen ke yon lakou plen resipyan ki pi klere. Dahl lonje dwèt sou yon bilding san senkant pye lwen.
  
  "Sa a se ti gason nou an. Smith, Kenzi, vini pi devan. Mwen vle Lauren ak Yorgi dèyè nou."
  
  Li te mache ale, kounye a konsantre, konsantre sou konbat yon atak dèyè yo anvan yo te deplase sou pwochen an ... ak apre sa a, jiskaske kochma sa a te fini epi li te kapab retounen nan fanmi l '. Pòt ki fèk pentire yo te mete sou bò bilding lan, epi Dahl leve je l 'lè li te wè premye fenèt la.
  
  "Biwo vid. Ann eseye pwochen an."
  
  Plizyè minit te pase pandan gwoup la t ap trennen sou bò batiman an, zam rale, tcheke fenèt apre fenèt, pòt apre pòt. Dahl te note ak desepsyon ke yo te kòmanse atire atansyon travayè lokal yo. Li pa t vle fè bèt yo pè.
  
  "Ann".
  
  Yo te prese pi devan, finalman rive nan senkyèm fenèt la epi yo pran yon gade rapid. Dahl te wè yon gwo espas ki te ankonbre ak bwat katon ak kès an bwa, men bò fenèt la li te wè tou yon tab rektangilè. Kat gason te chita bò tab la, tèt anba, kòmsi yo t ap pale, yo t ap planifye, yo t ap reflechi. Dahl vole atè epi li chita, li apiye do l sou miray la.
  
  "Nou anfòm?" Smith te mande.
  
  "Petèt," Dahl te di. "Li te kapab pa gen anyen... men..."
  
  "Mwen fè ou konfyans," Kenzi te di ak yon allusion nan sarcasm. "Ou mennen, mwen pral swiv," Lè sa a, li souke tèt li. "Èske nou vrèman fou konsa? Jis kouri la epi kòmanse tire an premye?"
  
  Yon nonm pwoche, li gade yo sou kote. Dahl leve HK l 'ak nonm lan te jele, leve men l' nan lè a. Desizyon an te pran sitou paske nèg la te nan liy dirèk nan je tout moun nan depo a. Mwens pase yon segonn te pase anvan Dal leve kanpe, vire toutotou, epi frape zepòl li nan pòt deyò a. Smith ak Kensi te avèk li, li panse li.
  
  Lè Dahl te antre nan gwo depo a, kat gason te vole sou tab la. Zam yo te kouche bò kote yo, epi kounye a yo mete yo ale, tire aveuglesman sou etranje yo apwoche. Bal vole toupatou, kraze fennèt la ak ale nan pòt la vire. Dahl pijon tèt devan, woule, émergentes, tire. Mesye yo bò tab la fè bak, tire dèyè, tire sou zepòl yo e menm nan mitan janm yo pandan y ap kouri. Okenn kote pa t an sekirite. O aza kout zam plen espas kavènè a. Dahl apiye sou tou de koud yo jiskaske li rive sou tab la epi li vire l, li sèvi ak li kòm yon plak pwotèj. Yon bout kraze kòm yon bal gwo kalib pase dwat nan.
  
  "Kap".
  
  "Eske w ap eseye touye m?" Kenzi boumonnen.
  
  Gwo suedwa a chanje taktik, ranmase yon tab gwo, epi answit lanse li nan lè a. Kwen yo tonbe kenbe je pye yon sèl moun, voye l 'vole epi voye zam li vole. Pandan Dal t ap pwoche rapid, vwa Kensi te fè l ralanti.
  
  "Fè atansyon ak ti salo sa yo. Mwen te travay nan tout Mwayen Oryan an e mwen te wè plizyè milye nan yo mete vès."
  
  Dahl ezite. "Mwen pa panse ou ka jis-"
  
  Eksplozyon an souke mi yo nan depo a. Suedwa a vole nan pye l ', vole nan lè a ak fè aksidan nan yon fenèt ki deja kase. Bwi blan te plen tèt li, yon buz akablan nan zòrèy li, epi pou yon segond li pa t 'kapab wè anyen. Lè vizyon li te kòmanse vin klè, li te rann li kont ke Kensi t ap akoupi devan l, li tape machwè l.
  
  "Reveye, monchè. Se pa yon kò antye, jis yon grenad.
  
  "Oh. Oke, sa fè m santi m pi byen."
  
  "Sa a se chans nou an," li te di. "Còk la te fè moun sòt parèy li yo sou pye yo tou."
  
  Dahl te plede sou pye l. Smith te sou pye l, men Lauren ak Yorgi te chita sou jenou yo, dwèt yo peze sou tanp yo. Dahl te wè ke teworis yo te kòmanse vin nan sans yo. Ijans pike l tankou yon zepeng ki pèse yon moso vyann tendre. Leve pistolè l ', li te vin anba dife ankò, men jere yo blese youn nan teworis yo k ap monte e li gade kòm nonm lan double epi li tonbe.
  
  Smith te kouri pase. "Te kenbe l."
  
  Dahl te pran devan. Kensi te peze piki yo bò kote l. De teworis ki rete yo te vire kwen an, epi Dahl te reyalize ke yo t ap dirije pou sòti a. Li ralanti pou yon ti moman, apre sa vire menm kwen an, tire ak anpil atansyon, men bal li yo sèlman frape lè vid ak beton. Pòt la te gran louvri.
  
  Grenad la rebondi anndan an.
  
  Koulye a, eksplozyon an te yon bay, ekip SPIR la pran kouvèti epi tann pou shrapnel la pase yo. Mi yo te tranble ak fann anba enpak la fò. Lè sa a, yo te sou pye yo, peze nan pòt la nan abri a ak nan jou a klere.
  
  "Se yon è nan maten an," Smith te di.
  
  Dahl gade nan direksyon ki endike a, li wè de figi k ap kouri, ak dèyè yo Hudson a, ki mennen ale nan Upper Bay la. "Boute, yo ta ka gen bato rapid."
  
  Kensi tonbe sou yon jenou, li pran vize byen. "Lè sa a, nou pral pran..."
  
  "Non," Dahl desann barik zam li a. "Ou pa wè sivil yo laba?"
  
  "Zubi," li te bay madichon an ebre, yon lang Dahl pa t konprann. Ansanm, Smith, Kenzie ak Swede te kòmanse pouswit. Teworis yo te aji byen vit, yo te prèske nan waf la. Kenzi konpwomèt pa tire HK li nan lè a, espere sivil yo swa kouri ale oswa kache.
  
  "Ou ka remèsye m apre nou sove jou a," li te menen.
  
  Dahl te wè yon chemen opòtinite te louvri devan l. Tou de teworis yo te kanpe byen wo kont background nan dlo, sib ekselan, ak dife opòtinis Kenzi a te netwaye wout la pou yo. Li ralanti epi li mete bou a sou zepòl li, li pran vize atansyon. Smith te suiv li bò kote l.
  
  Teworis yo vire kòm si yo te pratike telepati, deja tire. Dahl te rete konsantre kòm plon an sifle ant lans yo. Dezyèm bal li frape sib la nan pwatrin lan, twazyèm lan - nan fwon an, egzakteman nan sant la. Nonm lan tonbe, li deja mouri.
  
  "Kite yon sèl vivan," vwa Lauren te soti nan zòrèy li.
  
  Smith te tire. Dènye teworis la te deja sote sou kote, bal la grate jakèt li pandan Smith te ajiste tèt li. Avèk yon mouvman rapid, teworis la voye yon lòt grenad - fwa sa a sou waf la tèt li.
  
  "Non!" Dahl te tire san rezilta, kè l t ap sote nan gòj li.
  
  Ti bonm nan te eksploze ak yon son byen fò, vag eksplozyon an eko atravè waf yo. Dahl kache dèyè veso a pou yon ti moman, epi apre sa li vole soti - men momantòm li te balanse lè li te wè kounye a li pa t sèlman teworis ki te rete a li te bezwen enkyete.
  
  Youn nan trepye veso yo te domaje nan baz la pa eksplozyon an epi li te panche danjerezman sou larivyè Lefrat la. Son yo nan fanm k'ap pile, chire metal te anonse efondreman an iminan. Moun yo te gade anlèvman epi yo te kòmanse kouri lwen ankadreman wo a.
  
  Teworis la pran yon lòt grenad.
  
  "Pa fwa sa a, moun sòt." Smith te deja sou yon jenou, squinting sou je a. Li te rale deklanche a, l ap gade dènye teworis la tonbe anvan li te kapab rale peny la sou grenad la.
  
  Men, teknik la pa t 'kapab sispann. Panche ak tonbe sou tout longè ankadreman an, gwo echafodaj an fè a tonbe sou waf la, detwi ankadreman an ak vire ti joupa sou kote li tonbe nan pousyè. Kontenè yo te domaje epi yo te pouse tounen plizyè pye. Baton ak travès an metal vole desann, rebondi sou tè a tankou alimèt ki ka touye moun. Yon poto ble klere gwosè yon limyè lari te trase ant Smith ak Dahl-yon bagay ki ta ka chire yo an mwatye si li te frape l-epi li te kanpe jis kèk pye nan kote Lauren ak Yorgi te kanpe ak do yo nan depo a.
  
  "Pa gen okenn mouvman." Kensi te vize teworis la, double-tcheke. "Li mouri anpil."
  
  Dahl ranmase panse l ', li gade alantou waf yo. Yon chèk rapid te montre ke, erezman, pa gen moun ki te blese pa teknik veso a. Li mete dwèt li nan mikro nan gòj li.
  
  "Kamera a koupe," li te di. "Men, yo tout mouri."
  
  Lauren tounen. "Oke, mwen pral pase li."
  
  Men Kenzi te poze sou zepòl Dahl. "Ou ta dwe kite m 'pran piki a. Mwen ta kraze jenou sa a; Lè sa a, nou t ap fè l pale, yon fason oswa yon lòt."
  
  "Twò riske." Dahl te konprann poukisa li pa t konprann sa. "Epi li gen dout ke nou ta ka fè l 'pale nan ti tan nou genyen an."
  
  Kensi soufle nan anmède. "Ou pale nan non Ewòp ak Amerik la. Mwen se Izrayelyen."
  
  Lauren te tounen sou kominikasyon yo. "Nou dwe ale. Yon kamera te wè la. Pa bon."
  
  Dahl, Smith ak Kenzie te vòlè yon machin tou pre, kalkile ke si li te sèlman pran yo senk minit plis pase mache, ekonomi tan yo ta ka pi plis pase enpòtan.
  
  
  CHAPIT WIIT
  
  
  Drake te frape nan beton an nan 47th Street, fin itilize, ak sèlman dizwit minit kite nan revèy la. Yo imedyatman kouri nan yon pwoblèm.
  
  "Setyèm, Wityèm oswa Broadway?" Mai rele byen fò.
  
  Bo leve GPS la ba li. "Marea se tou pre Central Park."
  
  "Wi, men ki lari ki mennen nou jis pase li?"
  
  Yo te plane sou twotwa a pandan segonn yo te ale, yo konnen ke Mas t ap prepare non sèlman yon bonm nikleyè, men tou ekip ki ta pran lavi de sivil pou chak minit yo te an reta pou pwochen randevou a.
  
  "Broadway toujou okipe," Drake te di. "Ann fè wityèm lan."
  
  Alicia te gade l. "Ki jan lanfè ou ta fè konnen?"
  
  "Mwen te tande pale de Broadway. Pa janm tande pale de wityèm lan."
  
  "O, jis ase. Ki kote-"
  
  "Non! Sa a se Broadway!" Beau rete konsa rele nan aksan prèske mizik li. "Restoran an se nan tèt la ... prèske."
  
  "Prèske?"
  
  "Ak mwen!"
  
  Bo dekole tankou yon sprinter san mèt, sote sou yon machin ki pake kòmsi li pa t la. Drake, Alicia, ak Me te swiv talon l ', vire bò solèy leve nan direksyon Broadway ak entèseksyon kote Times Square chatye ak chatye ak meprize ekspozisyon siyman li yo.
  
  Yon fwa ankò foul moun yo te twouve li difisil pou yo dispèse, epi ankò Beau te mennen yo sou bò wout la. Menm isit la te gen touris, apiye dèyè, fikse nan bilding wo ak tablo afichaj, oswa ap eseye deside si yo riske lavi yo epi prese atravè yon wout okipe. Foul moun yo te akeyi pa barkers ki ofri tikè bon mache nan divès kalite Broadway montre. Lang nan tout koulè plen lè a, yon melanj prèske akablan, konplèks. Te gen kèk moun ki san kay, men moun ki te pale pou yo te fè kanpay trè byen fò ak enèjik pou don.
  
  Pi devan te gen Broadway, ki te ranpli avèk Nouyòkè ak vizitè, ki te chaje ak pasaj pou piaton yo, epi ki te kouvri ak boutik ak restoran kolore ak pann yo, siy eklere ak ekspozisyon A-frame. Pasan yo te yon flou kòm Drake ak bò kote l 'nan ekip la SPEAR te kouri sou.
  
  Kenz minit.
  
  Bo te gade l. "KÒDONE a di ke se yon mache vennde minit, men twotwa yo tèlman gen anpil moun ke tout moun mache nan menm vitès la."
  
  Alicia te mande l: "Alòsa, kouri." "Mennen gwo ke ou. Petèt li pral fè ou deplase pi vit."
  
  Anvan Beau te kapab di anyen, Drake te santi kè l ki te deja tonbe pi lwen toujou. Wout ki devan yo te bloke nèt nan toude direksyon, sitou pa taksi jòn. Yon ka zo kase fender te fèt, ak moun ki pa t ap eseye evite li dousman deplase machin yo pou jwenn yon pi bon gade. Twotwa a sou toude bò yo te plen ak moun.
  
  "Sanlan lanfè."
  
  Men Bo pat menm ralanti. Yon so lejè te pote l 'sou kòf la nan yon taksi ki tou pre, ak Lè sa a, li kouri sou do kay la, li vole sou kapo a epi li kouri nan pwochen an nan liy. Me byen vit te swiv, ki te swiv pa Alicia, kite Drake dèyè yo dwe rele ak atake pa mèt machin.
  
  Drake te fòse yo konsantre pi lwen pase nòmal. Se pa tout machin sa yo menm jan an, ak metal yo chanje, kèk menm tou dousman woule pi devan. Ras la te sere, men yo te vole soti nan machin nan machin, lè l sèvi avèk liy lan long yo ka resevwa pi devan. Foul moun te fikse sou tou de bò. Li bon ke pèsonn pa deranje yo isit la epi yo te kapab wè entèseksyon ki apwoche Broadway ak 54th, Lè sa a, 57th lari. Lè kraze machin yo te diminye, Bo te soti nan dènye machin nan epi li te rekòmanse kouri sou wout la li menm, Mai bò kote l. Alicia tounen gade Drake.
  
  "Jis tcheke pou wè si ou tonbe nan travès ki louvri nan do a."
  
  "Wi, se yon opsyon ki riske. Mwen jis rekonesan pa t 'gen dekapotab lè sa a."
  
  Pi lwen pase lòt entèseksyon ak 57th Street, yo te aliye mixers siman, kamyon livrezon ak baryè wouj ak blan. Si ekip la te panse ke yo te reyisi, oswa ke kouri sa a ta dwe senp tankou youn anvan an, ilizyon yo te toudenkou kraze.
  
  De mesye soti dèyè yon kamyon livrezon, zam yo te pwente dirèkteman sou kourè yo. Drake pa t rate yon ritm. Batay konstan, ane nan batay egwize sans li nan maksimòm la epi kenbe yo la - vennkat èdtan nan yon jounen. Fòm menasan yo te parèt imedyatman, epi san ezitasyon, li te kouri tèt devan nan direksyon yo, jis devan kamyon siman ki t ap pwoche a. Youn nan pistolè yo te vole sou kote ak yon gwonde, ak lòt la te kole anba kò yo nan youn nan mesye yo. Drake te vire tounen pandan kou a te frape bò zo bwa tèt li. Dèyè yo, li te tande wou yo nan yon kamyon siman k ap kraze pandan li t ap frennen sevè, epi chofè li a sèmante...
  
  Li te wè yon gwo kò gri ki vire sou li...
  
  Epi mwen tande rèl Alicia pè.
  
  "Matt!"
  
  
  CHAPIT NÈV
  
  
  Drake te kapab sèlman gade kòm kamyon an ki pa gen kontwòl vire nan direksyon l '. Atakè yo pa t fè bak pou yon segond, douch li ak yon lagrèl nan kou, paske yo pa te konsène sou pwòp sekirite yo. Li te frape nan gòj, pwatrin ak plèksus solè. Li te gade kò a balanse ak choute pandan li te vole dirèkteman sou tèt li.
  
  Premye teworis la tonbe bak, bite, e li te frape pa youn nan wou yo, enpak la kraze do l ', li mete fen nan menas li. Dezyèm lan t'ap bat je, kòm si Drake te sezi pa odas, Lè sa a, vire tèt li nan direksyon dèyè kamyon an apwoche.
  
  Son an kalòt mouye te ase. Drake reyalize li te soti nan pwofondè l ', epi Lè sa a, te wè zo bwa tèt premye teworis la kraze anba wou yo glisman pandan kò kamyon an te balanse alantou anlè l. Te ankadreman an aplati, li te kapab sèlman espere. Pou yon fraction segonn, fènwa vale tout bagay, menm son. Anba kamyon an te deplase anlè l, ralanti, ralanti, epi answit te kanpe bridsoukou.
  
  Men Alicia rive anba li. "Ou anfom?"
  
  Drake woule sou li. "Pi bon pase mesye sa yo."
  
  Beau t'ap tann li, li prèske ap bouje pye l' pandan l'ap gade mont li. "Kat minit rete!"
  
  Bouke, kraze, grate ak bat, Drake fòse kò l 'nan aksyon. Fwa sa a, Alicia te rete avè l, kòmsi li te santi ke li te kapab pran yon ti tan apre yo fin rate. Yo bat foul moun yo nan touris yo, jwenn Central Park South ak Marea nan pami anpil lòt restoran.
  
  Me lonje dwèt sou siy la, ki te relativman diskrè pou New York.
  
  Bo kouri devan. Drake ak lòt yo kenbe l nan pòt la. Sèvez nan restoran an te gade yo, nan aparans dezole yo, nan jakèt lou yo, epi fè bak. Li te klè nan je li ke li te wè destriksyon ak soufrans anvan.
  
  "Pa enkyete," Drake te di. "Nou se angle."
  
  Mai voye yon ekla nan direksyon li. "Japonè".
  
  Epi Bo te fè yon poz rechèch li pou chanm gason an ak yon sousi leve. "Definitivman pa angle."
  
  Drake te kouri osi grasyeu ke li te kapab nan restoran an ki toujou fèmen, frape yon chèz ak yon tab sou wout la. Twalèt mesye yo te piti, ki gen sèlman de pipi ak yon twalèt. Li gade anba bòl la.
  
  "Pa gen anyen isit la," li te di.
  
  Figi Beauregard te montre tansyon. Li tape bouton yo sou mont li. "Tan se fini".
  
  Sèvez nan restoran ki te kanpe toupre a sote lè telefòn nan sone. Drake lonje men l ba li. "Pa prese. Tanpri pran tan ou."
  
  Li te panse ke li te kapab kouri, men detèminasyon enteryè li te dirije li nan tib la. Nan moman sa, Alicia soti nan twalèt fanm yo ak yon ekspresyon enkyete sou figi l '. "Li pa la. Nou pa genyen sa!"
  
  Drake tranble tankou si yo te frape l. Li gade alantou. Èske ta ka gen yon lòt twalèt nan ti restoran sa a? Petèt yon kabin pou anplwaye yo? Yo ta dwe tcheke ankò, men sèvez nan restoran an te deja nan telefòn nan. Je l 'flake nan direksyon Drake epi li te mande moun ki rele a pou l tann.
  
  "Sa a se yon nonm yo rele Marsh. Pou ou."
  
  Drake te fwonte. "Èske li te rele m 'pa non?"
  
  "Li te di Anglè." Sèvez nan restoran an te monte zèpòl. "Se tout sa li te di."
  
  Bo rete bò kote l. "Epi paske ou fasil konfonn, zanmi m, se ou menm."
  
  "Pou sante ou".
  
  Drake lonje men pou telefòn li, yon men fwote souflèt li kòm yon vag nan fatig ak tansyon lave sou li. Ki jan yo ta ka echwe kounye a? Yo te simonte tout obstak, e ankò Marsh ka toujou ap jwe ak yo nan kèk fason.
  
  "Wi?"
  
  "Mas isit la. Koulye a, di m 'ki sa ou te jwenn?"
  
  Drake ouvri bouch li, apre sa byen vit fèmen li. Ki repons ki kòrèk la? Petèt Marsh t ap tann mo "anyen". Petèt...
  
  Li pran yon poz, ezite soti nan repons a repons.
  
  "Di m kisa ou te jwenn, oswa m ap bay lòd pou m touye de Nouyòkè nan pwochen minit."
  
  Drake ouvri bouch li. Damn li! "Nou te jwenn-"
  
  Lè sa a, Mai kouri soti nan twalèt fanm yo, glise sou mozayik yo mouye ak tonbe sou bò l '. Te gen yon ti anvlòp blan nan men l. Beau te bò kote l nan yon fractionnman, li te pran anvlòp la epi l te lonje l bay Drake. Mai te kouche atè a, li te respire anpil.
  
  Alicia te gade l ak bouch li louvri. "Ki kote ou jwenn sa a, Sprite?"
  
  "Ou te fè sa yo rele 'gade ti gason an', Taz. E sa pa ta dwe etone pèsonn, paske ou se twa ka yon nonm kanmenm."
  
  Alicia te bouyon ak kòlè an silans.
  
  Drake touse pandan li ouvri anvlòp la. "Nou... jwenn... sa a... modi flash drive, Marsh. Madichon, mesye, kisa sa ye?"
  
  "Bon travay. Bon travay. Mwen yon ti kras desi, men hey, petèt pwochen fwa. Koulye a, jis pran yon gade byen nan USB a. Sa a se dènye tès ou a, e menm jan anvan, ou ka vle remèt li bay yon moun ki gen plis entèlijans pase oumenm oswa NYPD."
  
  "Èske sa a andedan ... gato a?" Drake reyalize ke sèvez nan restoran an te toujou kanpe toupre.
  
  Marsh te ri byen fò. "Oh bon, o trè bon. Ann pa kite chat la soti nan sak la, pa vre? Wi li ye. Koulye a, koute, mwen pral ba ou dis minit pou voye sa ki nan flash drive la bay moun ki pi bon pase ou, epi answit nou pral kòmanse tout ankò."
  
  "Non, non, nou pa konnen." Drake te fè yon jès pou Me, ki te pote yon ti sakado kote yo te kache yon ti laptop. Fanm Japonè a leve tèt li atè epi li pwoche.
  
  "Nou pa pral kouri dèyè ke nou nan tout vil sa a, Marsh."
  
  "Umm, wi ou pral. Paske mwen di sa. Se konsa, tan ap pase. Ann demare laptop la epi pran plezi nan sa k ap vini apre, pa vre? Senk, kat..."
  
  Drake te frape pwen li sou tab la pandan pete a te mouri. Kòlè te bouyi nan san li. "Koute, Marsh..."
  
  Fenèt restoran an te eksploze lè defans devan kamyon an te fè aksidan nan sal manje a. Glas la kraze ak moso vole nan lè a. Bwa, plastik ak mòtye pwodwi pete nan chanm nan. Kamyon an pa t sispann, li te frape nan kawotchou li yo ak gwonde tankou apranti lanmò pandan li t ap kouri nan ti chanm nan.
  
  
  CHAPIT DIS
  
  
  Julian Marsh te santi yon gwo doulè nan vant li pandan l te woule adwat. Moso pitza tonbe atè a epi yon bòl sòs salad tonbe sou sofa a. Li byen vit te pwan kote l ', konplètman pa kapab sispann ri.
  
  Tab la ba ki te kanpe devan l 'ak Zoe te tranble lè pye sovaj yon moun aksidantèlman choute li. Zoey lonje lonje pou sipòte l ', ba l' yon tape rapid sou zepòl la kòm yon lòt evènman enteresan te kòmanse dewoulman. Jiskaprezan, yo te gade Drake ak ekipaj li a soti nan Edison - yo te gade san patipri fasil pandan yon nonm abiye tankou yon touris t ap filme evènman an nan lòt bò lari a - Lè sa a, yo te wè priz la fache moute Broadway - sèn isterik sa a te plis sporadik, depi pa t 'gen anpil kamera sekirite ke yon teworis lokal te kapab pirate nan - ak Lè sa a, gade ak souf bat kòm atak la yon jan kanmenm devlope alantou yon mixer siman.
  
  Tout bagay sa a se yon distraksyon bèl. Marsh te kenbe yon telefòn selilè jetab nan yon men ak kwis Zoe nan lòt la pandan l te manje kèk tranch jambon ak dyondyon epi li t ap pale sou Facebook.
  
  Devan yo te gen twa ekran, dizwit pous chak. Koup la te kounye a montre anpil atansyon kòm Drake ak konpayi pete nan ti restoran Italyen an. Marsh tcheke tan an epi gade fedatifis yo kolore.
  
  "Modi, sa a pre."
  
  "Èske ou eksite?"
  
  "Wi, pa vre?"
  
  "Se yon fim oke." Zoe boude. "Men, mwen te espere pou plis san."
  
  "Jis tann yon minit, mon amour. Vin pi bon".
  
  Koup la te chita epi jwe nan yon apatman lwe ki te fè pati youn nan selil teworis yo; prensipal la, te panse Marsh. Te gen kat teworis la, youn nan yo, nan yon demann anvan, te mete kanpe yon zòn gade sinema pou Marsh. Pandan koup Pythian an te kontan gade, mesye yo te chita bò kote yo, yo te rasanble otou yon ti televizyon, yo t ap navige nan plizyè douzèn lòt chanèl, yo t ap chèche ti nouvèl oswa yo t ap tann kèk apèl. Marsh pa t 'konnen epi li pa t' pran swen. Li te inyore tou etranj kout je yo, li te konnen byen ke li te yon bèl gason ak yon pèsonalite etranj, ak kèk moun - menm lòt gason - te renmen apresye pèsonalite sa yo.
  
  Zoey te montre l yon ti kras plis apresyasyon pa glise men l 'desann devan boksè l' yo. Modi, li te gen klou byen file.
  
  Pikant e ankò yon jan kanmenm ... agreyab.
  
  Li te gade valiz nikleyè a pou yon ti moman - yon tèm li pa t 'kapab byen soti nan tèt li, menm si pi piti bonm nan te nan yon gwo sak lekòl - ak Lè sa a, eklate kèk kavya nan bouch li. Tablo ki devan yo te, nan kou, manyifik, ki fòme ak pwodwi san gou, men yo tout te bon gou.
  
  Èske se te yon bonm nikleyè k ap rele non l?
  
  Marsh reyalize li te tan pou aji e li rele, li te pale ak yon sèvez bèl bagay epi answit ak yon Anglè ki gen anpil aksan. Nèg la te gen youn nan timbres etranj sa yo nan vwa li - yon bagay ki te santi nan peyizanri a - ak Marsh te fè figi kontorsion, ap eseye fè soti vwayèl ak vwayèl. Se pa yon travay fasil, epi li vin yon ti kras pi difisil lè men fanm yo ap sere mete Casse Nou.
  
  "Di m kisa ou te jwenn, oswa m ap bay lòd pou m touye de Nouyòkè nan pwochen minit." Marsh te souri pandan l t ap di sa, li te inyore gade anmède elèv li yo t ap voye atravè sal la.
  
  Anglè a ezite yon ti kras plis. Marsh te jwenn yon tranch konkonb ki te tonbe nan bòl salad la epi li te kole l byen fon nan cheve Zoe. Se pa ke li te janm remake. Minit te pase ak Marsh te koze nan chanm konbisyon an, vin pi plis ak plis ajite. Te gen yon boutèy Bollinger frèt tou pre, epi li te pran yon demi minit pou vide yon gwo vè. Zoe te snuggle bò kote l 'pandan li t'ap travay, epi yo ti goute nan menm vè a, bò opoze nan kou.
  
  "Senk," Marsh te di nan telefòn nan. "Kat, twa..."
  
  Men Zoya te vin espesyalman ensiste.
  
  "De".
  
  Anglè a te eseye negosye avè l ', klèman mande sa lanfè a t'ap pase. Marsh te imajine machin li te òkestre a te tonbe nan fennèt devan an nan yon tan predetèmine, vize kounye a, akselere, apwoche restoran san mefyan an.
  
  "Yon".
  
  Lè sa a, tout bagay te eksploze.
  
  
  CHAPIT ONZ
  
  
  Drake te kouri nan direksyon mi restoran an, te pwan sèvez nan restoran an nan ren epi trennen l ansanm avè l. Tekn an vè ak brik tonbe nan kò l 'woule. Kamyon ki t ap pwoche a te kriye pou l te pran traction pandan kawotchou li yo te frape planche restoran an epi mitan machin nan te pase sou rebò fenèt la, dèyè a leve kounye a epi li frape sou lintel ki anlè glas la. Metal grate. Tab yo tonbe. Chèz anpile tankou fatra devan l.
  
  Alicia te reyaji tou imedyatman, li t'ap mache bò tab la epi li te glise ale, sèl blesi li se te yon ti koupe sou shin li nan yon moso bwa ki tap vole rapid. Mai yon jan kanmenm te jere woule sou tèt tab la k ap deplase san yo pa pran okenn domaj, epi Bo te ale yon etap pi lwen, li sote sou li epi li sote soti nan sifas la nan sifas la, finalman kare so li pou janm li yo ak bra l 'te frape miray la bò kote li te ede. li ateri an sekirite.
  
  Drake leve je l, sèvez nan restoran an t ap rele bò kote l. Alicia te gade akize.
  
  "Se konsa, ou te pwan li, pa vre?"
  
  "Atansyon!"
  
  Kamyon an te toujou ap vanse, ralanti pa dezyèm lan, men kounye a barik yon zam t ap soti nan fenèt pasaje a woule. Alicia bese desann epi kouvri. Me woule tounen yon ti kras plis. Drake rale pistolè l ', li te tire sis bal nan men dezenkorped la, son yo byen fò nan espas ki fèmen, rivalize gwonde a sourd nan van an. Bo te deja deplase, awondi dèyè machin nan. Finalman wou yo sispann vire epi yo sispann. Tab kase ak chèz kaskad soti nan kapo a e menm do kay la. Drake te asire ke sèvez nan restoran an pa te blese anvan li avanse, men lè sa a Bo ak May te deja nan machin nan.
  
  Beau te kraze fenèt chofè a epi li te lite ak figi a. Mai tcheke kote a atravè vit machin nan kase epi answit ranmase moso bwa ki te kraze a.
  
  "Non," Drake te kòmanse, vwa li yon ti kras anrou. "Nou bezwen-"
  
  Men, Mai pa t nan atitid pou l koute. Olye de sa, li te jete zam fò nan vit machin nan ak yon fòs konsa ke li rete byen fèm nan fwon chofè a, souke nan plas li. zye mesye a tounen e li sispann lite ak Beau, franse a kap sezi.
  
  "Mwen reyèlman te gen li."
  
  Mai te monte zèpòl. "Mwen te panse mwen ta dwe ede."
  
  "Èd?" Drake repete. "Nou bezwen omwen youn nan salo sa yo vivan."
  
  "Epi sou nòt sa a," Alicia di. "Mwen byen, ta. Malgre ke li bèl wè w ap sove bourik sèvez Wendy a."
  
  Drake mòde lang li, li te konnen nan yon nivo pwofon ke Alicia te jis ap pase l nan betiz. Beauregard te deja rale chofè a soti nan machin nan epi li tap fouye nan pòch li. Alicia te ale nan laptop la mirak ki pa manyen. Kondwi USB a te fini chaje e li te pote yon pakèt imaj-ki twoublan nan kanistè an ajan ki te fè san Drake kouri frèt.
  
  "Li sanble andedan yon bonm," li te di, ekzamine fil yo ak relè yo. "Voye sa bay Moore anvan nenpòt lòt bagay rive."
  
  Alicia apiye sou machin nan, li tape lwen.
  
  Drake te ede sèvez nan restoran an leve. "Eske ou anfòm, renmen?"
  
  "Mwen... mwen panse sa."
  
  "Mat. Kounye a, e si w fè yon ti lazay pou nou?"
  
  "Chef la... chef la poko rive." Regard li te pran nan destriksyon an ak laperèz.
  
  "Modi, mwen te panse ou jis jete yo nan mikwo ond lan."
  
  "Pa enkyete". Mai pwoche bò kote l epi li mete men l sou zepòl sèvez nan restoran an. "Yo pral rekonstwi. Konpayi asirans lan ta dwe pran swen sa a."
  
  "Mwen espere sa".
  
  Drake mòde lang li ankò, fwa sa a pou l pa fè sèman. Wi, se te yon benediksyon ke tout moun te toujou respire, men Marsh ak zanmi l yo te toujou ap depafini lavi moun. San yo pa yon ti konsyans. Pa gen etik ak pa gen enkyetid.
  
  Li te tankou si telefòn nan sonnen atravè yon koneksyon psychique. Fwa sa a Drake reponn telefòn nan.
  
  "Ou toujou ap choute?"
  
  Vwa Marsh te fè l 'anvi frape yon bagay, men li te fè li nan yon fason estrikteman pwofesyonèl. "Nou voye foto ou yo."
  
  "O, ekselan. Se konsa, nou regle sa a yon ti kras. Mwen espere ou te pwan yon bagay pou w goute pandan w ap tann, paske pwochen pati sa a-ebyen, li ta ka touye w."
  
  Drake touse. "Ou konnen nou poko teste bonm ou a."
  
  "Epi tande sa, mwen ka wè ke ou vle ralanti bagay sa yo pandan w ap eseye ratrape. Sa p ap rive, nouvo zanmi m. Sa pa rive ditou. Polisye ou yo ak ajan yo, militè yo ak ponpye yo ka fè pati yon machin ki byen lwil oliv, men yo toujou yon machin, epi li pran yon ti tan pou yo pran vitès. Se konsa, mwen sèvi ak tan sa a dechire ou apa. Li trè amizan, fè m konfyans."
  
  "Kisa Pythia a jwenn nan tout bagay sa yo?"
  
  Marsh fè rak. "O, mwen panse ke ou konnen ke gwoup sa a vanyan ragamuffins dènyèman te eklate. Èske te janm gen anyen ki pi defini? Yo te dirije pa yon asasen seri, yon sisko, yon megalomaniac ak yon chèf jalouzi. Yo tout te tounen menm moun."
  
  Nan pwen sa a, Alicia te apiye pi pre Drake. "Se konsa, di nou - ki kote salo sa a ye?"
  
  "O, nouvo ti fi. Èske w blond oswa Azyatik? Pwobableman blond nan fason li son. Cheri, si mwen te konnen kote li ye, mwen ta kite ou po li vivan. Tyler Webb te toujou vle yon sèl bagay. Li te kite Pythians yo nan moman li te reyalize ki kote pou jwenn yo."
  
  "Kiyès ki te nan mache a?" - Drake mande, kounye a pran tou de tan ak enfòmasyon.
  
  "Kote sa a se yon ruch degoutan, èske mwen dwat? Imajine tout kontra yo te fè la ki pral gen enpak sou mond lan pou dè dekad k ap vini yo."
  
  "Ramses te vann li yon bagay," Drake te di, eseye li.
  
  "Wi. E mwen sèten pate sosis franse difisil la te deja di ou sa li te ye. Oswa ou ka toujou mande l kounye a."
  
  Se konsa, sa a konfime li. Marsh te gade yo, byenke li pa t gen je nan restoran an. Drake voye yon mesaj kout bay Moore. "E ou di nou ki kote Webb te ale?"
  
  "Oke, seryezman, kiyès mwen ye, Fox News? Apre sa ou pral mande m 'pou lajan kach."
  
  "Mwen pral regle ak enbesil teworis sa a."
  
  "Epi tounen nan travay la nan men yo." Marsh te di pawòl sa yo epi answit te sanble ap amize tèt li, toudenkou ri. "Padon, blag pèsonèl. Men koulye a, nou fini ak pati nan kontwòl nan kouri dèyè a. Kounye a mwen vle fè w konnen demann mwen an."
  
  "Se konsa, jis di nou." Vwa Alicia te sonnen fatige.
  
  "Ki sa ki komik nan sa a? Bonm sa a pral eksploze si mwen pa konplètman satisfè. Ki moun ki konnen, cheri, mwen ta ka menm deside posede w."
  
  Nan yon moman, Alicia te sanble pare pou ale, je l 'ak ekspresyon li boule ase pou mete dife nan yon forè sèk.
  
  "Mwen ta renmen rete poukont ou," li te di.
  
  Mas te pran yon poz, apre sa byen vit kontinye. "Mize Istwa Natirèl, ven minit."
  
  Drake mete mont li. "Epi lè sa a?"
  
  "Hmmm, kisa?"
  
  "Sa a se yon gwo moso nan achitekti."
  
  "O, byen, si ou te rive lwen sa a, mwen ta sijere dezabiye yon gad sekirite gason yo rele Jose Gonzalez. Youn nan patnè nou yo koud demann mwen an nan pawa jakèt li yè swa. Yon fason orijinal pou transpòte dokiman, wi, epi san yo pa retounen bay moun k ap voye a."
  
  Drake pa t reponn, sitou sezi.
  
  "Mwen konnen sa w ap panse," Marsh te di, ankò demontre entèlijans etonan. "Poukisa pa jis voye foto yo poste epi fè m 'konnen sa ou vle? Oke, mwen se yon moun spesifik. Yo te di m ke mwen gen de kote, de lespri ak de figi, men mwen prefere wè yo kòm de kalite separe. Yon pati se koube, lòt la se koube. Ou konnen sa mwen vle di?"
  
  Drake touse. "Natirèlman mwen konnen ki moun ou ye."
  
  "Byen, Lè sa a, mwen konnen ou pral konprann ke lè mwen wè kat kadav ou dechire nan apeprè disèt minit, mwen pral santi yo alafwa etonan kontan ak ekstrèmman anbete. Avek ou. Epi kounyeya, orevwa."
  
  Liy la te mouri. Drake klike sou mont li.
  
  Ven minit.
  
  
  CHAPIT DOUZ
  
  
  Hayden ak Kinimaka te pase tan ak Ramses. Prens teworis la te sanble pa nan plas li nan selil sis pye kare li a: sal, dekouraje e, byenke li klèman fatige, ap mache ale vini tankou yon lyon nan kaj. Hayden mete blende kò li, li tcheke Glock li ak bal rezèv li, epi li mande Mano pou l fè menm bagay la. Depi koulye a pa pral gen okenn chans. Tou de Ramses ak Mas te tounen twò entelijan pou yo souzèstime.
  
  Petèt mit teworis la te egzakteman kote li te vle ye.
  
  Hayden te doute de sa, te doute de li anpil. Batay la andedan chato la ak lanmò dezespere gad kò l 'te montre konbyen li te vle chape. Epitou, èske repitasyon li te pèdi? Èske li pa ta dwe dezespere pou repare domaj la? Petèt, men moun pa te detwi nan pwen kote li pa t 'kapab rekonstwi. Hayden te gade l apante pandan Kinimaka te pote yo yon pè chèz plastik.
  
  "Genyen zam nikleyè nan vil sa a," Hayden te di. "Sa mwen sèten ou konnen depi ou te fè yon kontra ak Tyler Webb ak Julian Marsh. Ou nan vil sa a, epi si lè a rive, nou pral asire w ke ou pa anba tè. Natirèlman disip ou yo pa konnen nou genyen ou..." Li kite l pandye la.
  
  Ramses te kanpe, li te gade l ak je fatige. "Ou vle di, nan kou, yon twonpe kote pèp mwen an pral byento touye Marsh, pran responsablite pou bonm nan ak eksploze li. Ou ta dwe konnen sa nan men Webb ak gad kò l ', paske yo se yo menm sèlman ki te konnen. Epi ou konnen tou ke yo jis ap tann lòd mwen an." Li souke tèt, kòm si pou tèt li.
  
  Hayden tann. Ramses te malen, men sa pa t vle di li pa t ap bite.
  
  "Yo pral eksploze," te di Ramses. "Yo pral pran pwòp desizyon yo."
  
  "Nou ka fè dènye kèk èdtan ou prèske ensipòtab," Kinimaka te di.
  
  "Ou pa ka fè m 'anile sa a," te di Ramses. "Menm nan tòti. Mwen p'ap sispann eksplozyon sa a."
  
  "Ki sa ou vle?" Hayden mande.
  
  "Pwal gen negosyasyon."
  
  Li te etidye l, li t ap gade l ak anpil atansyon nan figi nouvo ènmi monn nan. Moun sa yo pa t vle anyen an retou, yo pa t vle negosye, e yo te kwè ke lanmò te jis yon etap nan direksyon pou kèk sanble nan syèl la. Ki kote sa a kite nou?
  
  Vrèman, ki kote? Li fouye pou zam li. "Yon moun ki pa vle anyen plis pase komèt touye moun se fasil fè fas ak," li te di. "Ak yon bal nan tèt la."
  
  Ramses te peze figi l sou travès yo. "Lè sa a, ale pi devan, chen Western."
  
  Hayden pa t 'bezwen yon ekspè pou li foli ak anvi ki klere nan je sa yo san nanm. San yon lòt mo, li chanje sijè a epi li kite chanm nan, ak anpil atansyon fèmen pòt deyò a dèyè li.
  
  Ou pa janm ka twò atansyon.
  
  Nan chanm kap vini an te selil Robert Price. Li te resevwa pèmisyon pou kenbe sekretè a isit la akòz menas la iminan ak wòl potansyèl li nan li. Lè li menm ak Kinimaka te antre nan chanm nan, Price te ba li yon gade ògeye.
  
  "Kisa ou konnen sou bonm lan?" - li mande. "Epi poukisa ou te nan Amazon an, vizite baza teworis la?"
  
  Price chita sou kabann li. "Mwen bezwen yon avoka. Ak sa ou vle di? bonm?"
  
  "Bom nikleyè," Hayden te di. "Isit la nan New York. Ede tèt ou, ou moso kaka. Ede tèt ou kounye a lè w di nou sa w konnen."
  
  "Seryezman". Je Price elaji. "Mwen pa konnen anyen".
  
  "Ou te komèt trayizon," Kinimaka te di, deplase kò l 'pi pre kamera a. "Èske se konsa ou vle sonje ou? Epitaf pou pitit pitit ou yo. Oswa ou ta pito ke yo rekonèt kòm penitan ki te ede sove New York?"
  
  "Kèlkeswa jan dousman ou di li," vwa Price a tranble tankou yon koulèv anroule. "Mwen pa t patisipe nan okenn negosyasyon sou "bonm" la e mwen pa konnen anyen. Koulye a, tanpri, avoka mwen."
  
  "Mwen pral ba ou kèk tan," Hayden te di. "Apre sa, mwen pral mete Ramses ak ou ansanm, nan menm selil la. Ou ka goumen sa a. Ann wè ki moun ki pale an premye. Li ta pito mouri pase viv, e li vle pran tout nanm vivan avè l. Ou menm? Jis asire w ke ou pa komèt swisid."
  
  Price te sanble ajite pa omwen kèk nan pawòl li yo. "San yon avoka?"
  
  Hayden te vire. "Fuck ou."
  
  Sekretè a te okipe l. Hayden fèmen l anndan an epi answit li tounen vin jwenn Mano. "Okenn lide?"
  
  "Mwen ap mande si Webb patisipe nan sa. Li te yon figi tout tan."
  
  "Pa fwa sa a, Mano. Webb pa menm dèyè nou ankò. Mwen sèten se tout Ramses ak Mas."
  
  "Se konsa, sa ki pwochen?"
  
  "Mwen pa konnen ki jan lòt bagay nou ka ede Drake ak mesye yo," Hayden te di. "Ekip la deja nan mitan tout bagay. Homeland te pran swen tout lòt bagay, soti nan polisye yo ki tap desann pòt yo, nan espyon yo kache dèyè lajan kach yo di yo te touche, nan konstriksyon lame a ak arive NEST, Ekip Sipò pou Ijans Nikleyè a. Polisye yo toupatou, ak tout sa yo genyen. Sappers yo sou alèt segondè. Nou dwe jwenn yon fason pou kraze Ramsès."
  
  "Èske ou te wè li? Ki jan ou fè kraze yon nonm ki pa pran swen si l ap viv oswa si li mouri?"
  
  Hayden te sispann fache. "Nou dwe eseye. Oswa ou ta pito jis abandone? Tout moun gen yon deklanche. Vè sa a gen sousi pou yon bagay. Fòtin li, fòm li, fanmi li kache? Dwe gen yon bagay nou ka fè pou ede."
  
  Kinimaka te swete ke yo te kapab rele sou konpetans òdinatè Karin Blake a, men fanm nan te toujou kenbe nan rejim Fort Bragg li. "Ann al chache yon travay."
  
  "Epi priye pou nou gen tan."
  
  "Yo ap tann pou Ramses bay otorizasyon an. Nou gen kèk tan."
  
  "Ou tande sa menm jan ak mwen, Mano. Talè oswa pita, yo pral touye Marsh epi yo pral eksploze l."
  
  
  CHAPIT TREZ
  
  
  Dahl te koute mesaj kominikasyon konfli pandan Smith te kondwi machin yo nan lari ki gen anpil moun nan Manhattan. Erezman, yo pa t oblije ale byen lwen, e se pa tout atè konkrè yo te bloke nèt. Li te sanble tankou tout ekip enfòmatè a te enplike, depi pi ba snitch nan bidonvil yo pou pi rich, kwochi bilyonè a ak tout moun nan mitan. Sa a te mennen nan yon pil nan rapò konfli, men nan kay yo te fè tout sa ki posib yo separe serye a ak defòme.
  
  "De nan selil li te ye yo gen lyen sere ak yon moske ki tou pre," Moore te di Dahl atravè zòrèy li. Li dikte adrès la. "Nou gen yon ajan kache la, byenke li se jistis nouvo. Li di kote sa a te izole tout jounen an."
  
  Dahl pa t janm yon moun ki kapab asepte anyen. "Ki sa sa vle di aktyèlman nan tèminoloji moske?"
  
  "Sa sa vle di? Sa vle di, modi, ale la epi netwaye omwen youn nan selil Ramses yo."
  
  "Angajman sivik?"
  
  "Pa gen anpil bagay pou w pale. Men, nenpòt moun ki la pa gen anpil chans pou di lapriyè. Chèche tout chanm sèvis piblik ak chanm anba tè. Epi pare. Konpayon mwen an pa fè erè souvan, epi mwen fè entwisyon l konfyans sou sa a."
  
  Dal te transmèt enfòmasyon yo epi li te antre kowòdone yo nan GPS la. Erezman, yo te prèske nan tèt moske a, epi Smith vire volan an nan direksyon twotwa a.
  
  "Providence," Lauren te di.
  
  "Non mwen te bay ansyen katana mwen an." Kensi fè yon soupi, li sonje.
  
  Dahl te sere bouk vès li. "Nou pare? Menm sistèm. Nou frape di e vit, moun. Pa p gen pitye".
  
  Smith etenn motè a. "Pa gen pwoblèm avè m."
  
  Maten te toujou salye yo pandan yo t ap soti nan machin nan epi yo t ap eksplore moske a lòtbò lari a. Toupre te gen yon vantilasyon wouj ak blan ak vapè koule soti. Bilding nan, ki chita nan yon entèseksyon, liy tou de lari yo, fenèt kolore li yo ak fasad long pati nan kominote a. Sou do kay la nan bilding lan te kanpe yon ti minare, etranj ak prèske briyan sou background nan nan fasad konkrè ki antoure yo. Antre nan lari a te nan yon pè pòt an vè.
  
  "Nou pral antre," Dahl te di. "Kounye a deplase."
  
  Yo fè espre travèse wout la, yo sispann trafik ak bra lonje. Yon poz kounye a ka koute yo tout bagay.
  
  "Bon kote," Smith fè kòmantè. "Li difisil pou jwenn yon gwoup detèmine deyò."
  
  Dahl kontakte Moore. "Nou an plas. Èske ou gen yon lòt bagay pou nou?"
  
  "Wi. Mesye mwen asire m ke kamera yo anba tè. Li pre pou yo aksepte l, men li pa ase pre pou ede nou jodi a."
  
  Dahl te transmèt nouvèl la pandan yo te travèse yon lòt twotwa epi yo te pouse pòt devan moske a. Avèk sans yo ogmante, yo dousman deplase andedan, je yo ajiste nan ekleraj la yon ti kras pi piti. Mi yo ak plafon blan yo te reflete limyè a, ansanm ak aparèy limyè lò ak yon tapi wouj ak lò. Tout bagay sa yo te lokalize dèyè zòn enskripsyon an, kote nonm lan te gade yo ak sispèk san degize.
  
  "Eske mwen ka edew?"
  
  Dahl te montre ID SPEAR li. "Wi, zanmi, ou kapab. Ou ka mennen nou nan antre sekrè ou anba tè."
  
  Resepsyonis la te sanble konfonn. "Ki sa ki sa a, yon blag?"
  
  "Deplase sou kote," Dahl lonje men l '.
  
  "Hey, mwen pa ka kite ou-"
  
  Dahl leve nonm lan bò chemiz li epi li mete l sou kontwa an. "Mwen panse mwen te di kite yon kote."
  
  Ekip la prese sot pase yo ak antre nan bilding prensipal la nan moske a. Zòn nan te vid ak pòt yo nan dèyè yo te fèmen. Dahl te tann pou kouvri nan men Smith ak Kenzie epi answit te choute yo de fwa. Bwa a fann epi panno yo tonbe atè. Nan moman sa a, yo te tande bri ak konmosyon nan foyer dèyè a. Ekip la te pran pozisyon, kouvri teritwa a. Twa segonn te pase, ak Lè sa a, figi a ak kas kòmandan fòs espesyal la poked soti nan dèyè miray la bò.
  
  "Eske ou Dal?"
  
  Suedwa a ri. "Wi?"
  
  "Moore voye nou. FWAPE. Nou la pou sipòte jwèt ou."
  
  "Teyat nou an?"
  
  "Wi. Nouvo enfòmasyon. Ou nan move moske a modi, epi yo ap fouye nan byen fon. Li pral pran yon atak frontal pou frape yo deyò. Epi nou ap vize pou pye yo."
  
  Dahl pa t 'renmen li, men li te konprann pwosedi a, etikèt la nan travay isit la. Li pa fè mal ke fòs espesyal yo te deja gen yon pi bon plas.
  
  "Montre wout la," Dahl te di.
  
  "Nou se. Moske ki kòrèk la lòtbò wout la."
  
  "Nan lòt bò a..." Dahl te sèmante. "GPS fout."
  
  "Yo trè pre youn ak lòt." Ofisye a te monte zèpòl. "Epi sèman angle sa a se yon kè kontan, men èske li pa tan pou nou deplase bourik nou?"
  
  Kèk minit te pase pandan ekip yo te melanje e yo te fòme yon pati anvayi pandan yo te travèse wout la ankò. Yon fwa yo rasanble, pa gen yon lòt moman te gaspiye. Yon atak plen echèl te kòmanse. Mesye yo te atake devan bilding lan, yo te frape pòt yo epi yo te kase nan gwoup la. Yon dezyèm vag te pase nan mitan yo, li te fann pou chèche bòn tè yo te di yo. Yon fwa yo te jwenn pòt ble a, nonm lan te mete yon chaj eksplozif sou li epi li te eksploze li. Te gen yon eksplozyon, pi laj pase Dahl te espere, men ak yon reyon ke fòs espesyal yo te byen klè konte sou.
  
  "Pyèj," lidè a te di l '. "Pwal gen plis nan yo."
  
  Suedwa a te fè yon soupi yon ti kras pi fasil, li te deja konnen valè ajan an kache epi kounye a pa bliye ba yo dwe yo. Travay kache se te youn nan metòd lapolis ki pi trètr ak destinye. Sa a se te yon ajan ki ra ak ki gen anpil valè ki te kapab enfiltre lènmi an epi kidonk sove lavi yo.
  
  Fòs espesyal yo te antre nan chanm nan prèske detwi, Lè sa a, tounen vin jwenn pòt la byen lwen. Li te louvri epi kouvri sa ki te klèman antre nan sousòl la. Pandan premye mesye a t ap pwoche, kout bal soti anba a epi yon bal rikoche atravè chanm nan.
  
  Dahl gade Kensi. "Okenn lide?"
  
  "Ou mande m? Poukisa?"
  
  "Petèt paske mwen ka imajine ou gen yon chanm tankou sa ou menm."
  
  "Pa bat tout ti touf bwa a, modi, Dal, oke? Mwen pa kontrebann bèt kay ou. Mwen la sèlman paske... paske..."
  
  "Wi, poukisa ou isit la?"
  
  "Mwen ta vrèman renmen konnen. Petèt mwen ta dwe kite..." Li ezite, epi li fè yon soupi. "Koute, petèt gen yon lòt fason pou antre. Yon kriminèl entelijan pa ta desann la san yon wout chape serye. Men, ak selil teworis reyèl? Ki moun ki konnen ak salo swisid sa yo?"
  
  "Nou pa gen tan reflechi," te di kòmandan fòs espesyal la, chita bò kote l '. "Se rollerball pou mesye sa yo."
  
  Dahl te gade kòm ekip la rale grenad flashbang yo pandan y ap kontanple pawòl Kenzi a. Fè espre piman bouk, li te kwè ke dèyè yo kouche yon kè pran swen, oswa omwen rès yo kase nan youn. Kensi te bezwen yon bagay pou ede mete moso sa yo ansanm - men konbyen tan li ta ka chèche san pèdi tout espwa? Petèt bato sa a te deja kraze.
  
  Ekip SWAT la te siyale yo te pare epi answit te deklannche yon fòm lanfè fou lè l sèvi avèk yon nechèl an bwa. Lè grenad yo te rebondi epi eksploze, ekip yo te pran devan, Dahl te pouse kòmandan an pou pozisyon poto.
  
  Smith te pouse pase. "Deplase bounda w."
  
  Kouri desann, yo te imedyatman rankontre ak dife mitray. Dahl te pran yon ti apèsi sou planche pousyè tè a, pye tab la, ak bwat zam anvan espre glise desann kat etaj nan yon ranje, rale pistolè l ', li retounen dife. Smith tòde devan l ', glise nan pati anba a ak rale sou bò a. Ekip SWAT la te avanse nan dèyè, akoupi epi yo pa bat nan liy dife a. Bal yo te retounen piki apre tire, vole mòtèl te pèse sousòl la epi yo te chire moso nan mi yo epè. Lè Dahl frape tè a nan fon an anpil, li imedyatman apresye script la.
  
  Te gen kat manm selil isit la, ki matche ak sa yo te wè nan selil anvan an. Twa te sou jenou yo, san koule soti nan zòrèy yo, ak men yo bourade sou fwon yo, pandan ke katriyèm lan parèt san danje epi yo te tire lou sou atakè l 'yo. Petèt twa lòt te kouvri l ', men Dahl imedyatman jwenn yon fason yo jwenn yon prizonye k ap viv epi li te vize nan tirè a.
  
  "Oh non!" Lidè fòs espesyal yo ineksplikab kouri pase l '.
  
  "Hey!" Dahl rele. "Kisa-"
  
  Nan mitan pi move kalite lanfè a, sèlman moun ki te fè eksperyans li anvan ka aji san yon poz. Lidè nan fòs espesyal yo byen klè remake siy la, yon bagay ki abitye l ', li te panse sèlman sou lavi yo nan kòlèg li yo. Pandan Dahl te rale deklanche pwòp tèt li, li te wè teworis la lage yon grenad chaje nan yon men epi jete zam li ak lòt la.
  
  "Pou Ramses!" - li rele byen fò.
  
  Sousòl la se te yon pèlen lanmò, yon ti chanm kote bèt sa yo te atire bèt yo. Gen lòt pyèj ki gaye nan sal la, pyèj ki pral deklanche lè shrapnel eksploze. Dahl te tire teworis la nan mitan je yo, byenke li te konnen ke jès la te piman akademik - li pa ta sove yo.
  
  Pa nan ti chanm sa a ak mi brik, nan kondisyon restrenn, kòm dènye segonn yo konte desann anvan grenad la eksploze.
  
  
  CHAPIT KATÒZ
  
  
  Dahl te wè mond lan plonje nan fènwa. Li te wè ki jan tan ralanti nan yon vitès rale, ki jan bat la nan chak kè vivan yo te mezire nan moman kontinuèl. Pandan grenad la te rebondi, leve pousyè tè ak pousyè tè atè a nan yon ti nwaj djondjon, bal li te antre nan zo bwa tèt teworis la, li t ap tranble anvan li te pete soti nan do l epi li te frape miray la nan mitan yon gwo sous dlo. Kò a febli, lavi a deja ale. Grenad la tonbe pou yon dezyèm rikoch, epi Dahl te kòmanse deplase zam la lwen figi l '.
  
  Segond presye rete.
  
  Twa teworis yo te toujou sou jenou yo, yo t ap plenn e yo te bat yo, yo pa t wè sa ki t ap vini. Mesye fòs espesyal yo te eseye kenbe enpilsyon yo oswa monte etap yo tounen.
  
  Smith te vire gade l 'nan Dahl, dènye vizyon nan lavi li.
  
  Dahl te konnen ke Kensi, Lauren, ak Yorgi te nan tèt eskalye yo, epi pou yon ti moman li te espere ke yo te ase lwen episant lan.
  
  Men, sa a se tout pou pitit mwen yo...
  
  Grenad la te eksploze nan pik dezyèm rikoch la, son an momantane pi fò suedwa a te janm tande. Lè sa a, tout son toudenkou disparèt pandan panse a te disparèt...
  
  Je l 'te fikse pi devan epi li pa t' kapab kwè sa yo te wè.
  
  Lidè SWAT la kouri osi vit ke li kapab, li konnen sa ki t ap vini e li te detèmine pou l sove plis moun posib, imedyatman reyalize ke li se sèl moun ki te kapab fè li. Kouri li te leve l anlè grenad la, sa ki te pèmèt li tonbe dirèkteman sou li yon dezyèm fwa anvan li te eksploze. Atravè Kevlar, vyann ak zo, li te eksploze, men li pa frape moun ki te kanpe, chenn nan plas yo nan chanm nan. Eksplozyon an te toufe epi apre sa te mouri.
  
  Dahl raje gòj li, li pa ka kwè pwòp je l '. Devouman kòlèg li yo te toujou imilye l, men sa te sou yon lòt nivo.
  
  Mwen pa t '... Mwen pa t' menm konnen non li.
  
  E poutan teworis yo mete ajenou devan li.
  
  Dahl te kouri desann dènye etap yo, dlo te twoub nan je l menm lè li te choute twa mesye yo sou do yo. Smith chire jakèt yo. Pa t 'gen vès eksplozif nan je, men yon nonm te kimen nan bouch la menm lè Smith te mete ajenou bò kote l'. Lòt la t ap tòde nan agoni. Twazyèm lan te kloure sou tè a, san mouvman. Dahl te rankontre gade terib nonm lan, tankou yon bouchon polè, ak pwòp rayi l 'yo. Kenzi te pwoche bò kote l, li te atire atansyon suedwa a, l ap gade Dahl, je ble glas li tèlman klè, frèt e ki te plen emosyon ke yo te sanble tankou yon vas peyizaj k ap deglase, epi li te bouche sèl mo li te kapab di.
  
  "Li te sove nou lè li te sakrifye tèt li. Mwen... Mwen santi mwen tèlman defo, tèlman deplorab konpare ak li."
  
  Dahl, nan tout jou li, pa janm jwenn tèt li pa kapab fè kòmantè. Li te fè li kounye a.
  
  Smith fouye tout twa mesye yo, li jwenn plis grenad, bal ak ti zam. Papye yo ak nòt nan pòch yo te chifonnen, se konsa mesye yo reyini yo te kòmanse fouye nan yo.
  
  Gen lòt ki pwoche bò kote dirijan yo a, yo bese tèt yo. Yon mesye mete ajenou epi lonje l pou l touche do ofisye a.
  
  Twazyèm teworis la te mouri, kèlkeswa pwazon li te pran, li te jis pran plis tan pou pwazon an pran efè pase pou kòlèg li yo. Dahl te gade enpasif. Lè zòrèy li te fè yon bip ak vwa Moore te plen tèt li, li te koute men li pa t 'kapab panse a yon repons.
  
  "Senk kamera," Moore te di l '. "Sous nou yo te jwenn ke Ramses gen sèlman senk kamera. Ou te fè fas a de, ki kite twa ki rete. Eske ou gen nouvo enfòmasyon pou mwen, Dal? Bonjou? Eske ou la? Kisa lanfè ap pase?"
  
  Crazy Swede te peze yon ti bouton ki muet Moore. Li te vle eksprime respè li an silans pou omwen kèk segonn. Menm jan ak tout gason ak fanm ki anba la a, li te siviv sèlman grasa sakrifis enòm yon sèl moun. Nonm sa a p'ap janm wè limyè lajounen ankò oswa solèy la kouche, oswa santi briz la cho soufle sou figi l '. Dahl ta fè eksperyans li pou li.
  
  Osi lontan ke li te vivan.
  
  
  CHAPIT KENZ
  
  
  Disèt minit.
  
  Drake te swiv plon Bo a, koupe gòch sou 59yèm ak tit tou dwat nan dezòd la ki te Columbus Circle. Drapo yo t'ap vole soti nan bilding yo sou bò gòch li, epi adwat li te kouche yon bann vèt ki chaje ak pye bwa. Devan yo te kanpe yon bilding apatman, sitou fèt an vè, fenèt li yo briyan akeyan nan reyon solèy la ki toujou ap monte. Taksi jòn la te rale sou bò wout la, chofè li te espere wè kat sprinter byen abiye k ap kouri desann twotwa a dèyè l, men Beau pa t bay mesye a yon dezyèm gade. Sèk la te yon espas konkrè lajè ak kaskad dlo, estati ak chèz. Touris yo t ap pwonmennen isit e la, yo t ap fè sakado yo epi yo te bwè dlo. Drake koupe nan mitan an nan gwoup la nan atlèt swe, Lè sa a, kouri anba pye bwa yo ki te bay omwen yon ti lonbraj.
  
  Soti nan je furter.
  
  Kontras ki genyen ant lari ki piman bouk, ajitasyon ak anpil ekstrèm yo - Majestic, gratsyèl ankonbre lite pou espas nan mitan legliz tradisyonèl yo sou kadriyaj la - ak lapè a absoli ak trankilite ki te gouvènen nan vejetasyon an sou bò dwat li plen Drake ak yon sans de ireyèl. Ki jan fou kote sa a te? Konbyen rèv sa ye? Diferans yo te inimajinabl ekstrèm.
  
  Li te mande ki jan Marsh t ap gade yo, men li pa t panse twòp. Sa ka mennen nan lanmò yon moun. Tounen lakay yo, yo te menm kounye a ap eseye jwenn chanèl la pou yo te kapab trase li tounen nan sous li.
  
  Orb la klere tou dousman vire sou bò gòch la kòm gwoup la akselere. Alicia ak Me t ap kouri dèyè, yo t ap gade men yo pa t kapab sèvi ak tout kapasite yo nan vitès sa a. Lènmi an ka nenpòt kote, nenpòt moun. Yon sedan k ap pase ak fenèt tente mande yon enspeksyon pi pre, men disparèt nan distans la.
  
  Drake tcheke lè a. Onz minit rete.
  
  E poutan moman yo te pase, dezyèm pa segonn. Bo te ralanti lè yon bilding gri limyè ke Drake te rekonèt imedyatman parèt sou wout la. Li te toujou ap kouri, li tounen vin jwenn Alicia ak Me. "Nan menm bilding kote nou te goumen pandan istwa a ak Odin. Madichon, li santi tankou yon lavi te pase."
  
  "Èske elikoptè a pa frape bò a?" Alicia mande.
  
  "Oh wi, epi nou te atake pa yon Tyrannosaurus Rex."
  
  Mize Istwa Natirèl la te sanble relativman piti nan ang sa a, yon miskonsepsyon si tout tan te gen youn. Te gen etap ki mennen soti nan twotwa a nan pòt devan yo, kounye a plen ak yon gwoup touris. Melanje odè dyezèl ak gazolin atake yo lè yo kanpe bò wout la. Bri motè yo, kòn k ap sonnen, ak rèl okazyonèl la toujou ap toumante sans yo, men omwen te gen anpil trafik alantou isit la.
  
  "Pa sispann kounye a," Alicia te di. "Nou pa gen okenn lide ki kote sekirite a pral ye."
  
  Drake te eseye sispann trafik epi pèmèt yo travèse. "Ann espere ke li pa t 'di li te malad."
  
  Erezman, te gen ti sikilasyon e gwoup la te kapab travèse wout la byen fasil. Yon fwa nan pati anba a nan etap mize yo, yo te kòmanse monte, men toudenkou sispann lè yo tande yon gwo kriye nan kawotchou dèyè yo.
  
  Drake te panse: Sèt minit.
  
  Yo te vin tounen yon sèn nan foli san kontwòl. Kat mesye vole soti nan machin nan, fizi nan pare. Drake te eseye evade, sote lwen pòt mize yo ak gaye vizitè yo. Bo byen vit rale zam li epi li vize lènmi an. Piki sonnen. Rèl te dechire maten an nan dechikèt.
  
  Drake vole byen wo, li voye yon kout kouto ki ba, woule pandan l te frape pave a epi li te inyore doulè kote zepòl li te pran tout fòs kò l. Atakè a vole sou kapo sedan an e li te deja kenbe Mai ak zam. Drake te woule nan direksyon machin nan epi answit leve kanpe, erezman li te nan bra a rive nan fizi a. Li te pwolonje men l ', vin pi plis nan yon menas ak mande atansyon.
  
  Alicia pijon lòt bò a, netwaye etap yo epi mete estati Equestrian Theodore Roosevelt ant li ak atakè li yo. Men, yo te tire, bal yo te fè aksidan nan depoze an kwiv. Alicia te rale zam li epi li te fofile lòt bò a. De mesye yo te kounye a sou tèt machin yo, fè objektif pafè. Sivil yo kouri nan tout direksyon, netwaye zòn nan. Li te vize teworis la, ki te tonbe ajenou, men yon kouran kontinyèl nan dife li te deplase nan direksyon l ', fòse l' pran kouvèti.
  
  Me ak Bo te peze yon ti vout toupre antre prensipal mize a, yo te kole byen sere pou evite bal ki te rache chemen yo nan wòch la. Beau te kanpe anfas miray la, li paka deplase, men May tap gade deyò, do li vire bay fransè a.
  
  "Sa a se ... gòch," Beauregard plenyen.
  
  "Epi li gen anpil chans ke ou mens tankou yon wozo," Mai reponn. Li mete tèt li deyò epi li tire yon vole. "Ou konnen, lè nou te rankontre ou premye, ou te sanble souvan rale ant fant nan mi yo."
  
  "Sa ta itil kounye a."
  
  "Tankou lafimen." Mai apiye deyò ankò, li retounen dife. Bal yo trase yon wout anlè tèt li.
  
  "Èske nou ka deplase?"
  
  "Pa sof si ou vle jwenn kout pwen."
  
  Drake reyalize ke li pa t 'gen tan sèvi ak pwòp zam li, kidonk li te eseye entèsepte zam opozan li a. Li reyalize twò ta ke li pa ka rive jwenn li - nèg la te twò wo - epi answit li wè barik la vire sou li.
  
  Okenn kote pou ale.
  
  Ensten te pèse l tankou yon misil. Retrete, li choute fenèt machin nan, kraze vè a, epi answit pijon anndan menm jan teworis la louvri dife. Dèyè l ', pave a kimen. Drake te peze nan espas sa a nan chèz chofè a, kwi a krake, fòm nan chèz yo fè li difisil pou li pase. Li te konnen sa ki t ap vini. Bal la te antre nan do kay la, chèz la ak planche machin nan. Drake melanje pi vit. Lòj santral la te gen yon lòj gan ak de gwo gode ki te ba l yon bagay pou l te pwan pandan l te mete kò l sou chèz pasaje a. Plis bal san pitye chire nan do kay la. Drake rele byen fò, ap eseye achte tan. Koule a te sispann pou yon ti moman, men answit, pandan Drake te apiye dèyè epi li te chaje fenèt la, li te rekòmanse ak menm pi gwo vitès.
  
  Drake te monte sou chèz la dèyè, yon bal boule yon kouto nan mitan do l. Li te jwenn tèt li nan yon pil dezole, san souf ak lide. Yon moman ezitasyon dwe fè tirè a sispann tou, epi answit mesye a vin anba dife Alicia. Drake debloke pòt dèyè a soti anndan an epi glise deyò, figi antere l 'nan beton an epi li pa kapab wè ki kote yo ale.
  
  Eksepte...
  
  Anba machin nan. Li woule, apèn anfòm anba machin nan. Koulye a, li te wè chasi nwa a, tiyo ak sistèm tiyo echapman. Yon lòt bal te tire soti anwo, kout pwen yon espas ant misk yo gaye ki gen fòm V nan janm li yo. Drake soufle, sifle dousman.
  
  De moun ka jwe jwèt sa a.
  
  Chanje pye l ', li fòse kò l' pou avanse pou pi sou tè a nan direksyon devan machin nan, trase Glock li pandan l 'te ale. Lè sa a, vize nan twou bal anvan yo, li apwoksimatif kote nonm lan dwe te ye. Li te tire sis kout zam nan yon ranje, chanje pozisyon li yon ti kras chak fwa, epi byen vit soti anba machin nan.
  
  Teworis la tonbe bò kote l ', sere vant li. Fizi a tonbe ak yon aksidan bò kote l. Kòm li dezespereman rive jwenn li, osi byen ke senti l ', Drake tire l' nan pwen-blank. Risk yo te twò gwo pou pran risk, popilasyon an te twò vilnerab. Doulè nan misk li yo te toumante l pandan l ap lite pou l kanpe dwat, gade sou kapo machin nan.
  
  Alicia vole soti dèyè estati Roosevelt la, li tire plizyè bal anvan li disparèt ankò. Objektif li te nan fen devan lòt machin nan. De plis teworis yo te eseye vize sou Me ak Bo, ki te sanble yo te yon jan kanmenm peze nan miray la, men fiziyad egzat Me a te kenbe teroris yo nan bè.
  
  Drake gade mont li.
  
  De minit.
  
  Yo te foutu byen ak vrèman.
  
  
  CHAPIT Sèz
  
  
  Drake te pran teworis yo. Lage HK li a, li konsantre sou de ki te anmède Bo ak Me. Youn tonbe imedyatman, lavi l gaye nan tout beton an, yon lanmò difisil pou yon kè fè di. Lòt la vire nan dènye moman an, pran yon bal, men li te toujou kapab retounen dife. Drake te swiv chaj nonm lan ak bal, kite lanmò nan reveye li. Finalman, nonm lan pa t gen okenn kote pou l ale, li kanpe, epi li te chita epi li te tire yon dènye pete nan direksyon Me pandan zam Drake a te fini menas li.
  
  Me wè sa a ap vini epi li atake Bo atè a. Franse a te pwoteste, li te ateri nan yon pil gòch, men May te kloure l 'atè ak koud li sou tèt, anpeche l' soti nan deplase. Moso soti nan miray la jis kote tèt yo te.
  
  Bo te fikse. "Mesi, Mai."
  
  "Ki ni sinayde."
  
  Kounye a Drake te atire atansyon dènye teworis ki te rete a, men pa gen anyen nan sa ki te enpòtan. Se sèlman laperèz terib nan nanm li enpòtan. Se sèlman bat dezespere kè l ki te enpòtan.
  
  Yo rate dat limit la.
  
  Lespri li te leve yon ti kras lè li te wè Me ak Bo kouri antre nan mize a, epi answit Alicia soti nan kache pou voye dènye teworis la nan lanfè ki te fè raj li te merite a. Yon lòt gason ap senyen sou twotwa a. Yon lòt nanm pèdi ak sakrifye.
  
  Yo te kontinuèl, moun sa yo. Yo te yon lanmè ki gen tanpèt.
  
  Lè sa a, Drake te wè dènye teworis la, sipoze mouri, leve kanpe epi dechire. Drake te panse li dwe te mete yon vès. Li te vize zepòl yo balanse ak tire, men bal la rate sib la sèlman milimèt. Rann souf tou dousman, li te vize pou dezyèm piki a. Koulye a, nonm lan tonbe ajenou epi answit leve kanpe ankò, ak moman sa a li te pete nan yon foul moun, moun ki t ap gade, moun nan lokalite ak timoun ki gen kamera ki t ap eseye kaptire moman t'ap nonmen non yo sou Facebook oswa Instagram.
  
  Drake te pran tèt li nan direksyon Alicia. "Se konsa, sa a se te youn nan selil Ramses yo?"
  
  "Kat gason. Egzakteman jan Dahl te dekri. Sa a pral twazyèm selil nou te fè fas kòm yon ekip."
  
  "Epi nou toujou pa konnen kondisyon ki nan mas la."
  
  Alicia te gade nan tout lari yo, wout la ak machin yo bloke, abandone yo. Apre sa, li vire toutotou lè rèl May te atire atansyon yo.
  
  "Nou gen yon gad!"
  
  Drake kouri moute mach yo, tèt anba, li pa menm eseye mete zam li ale. Sa a te tout bagay, sa a te lemonn antye yo. Si Marsh te rele, yo ta ka gen-
  
  Jose Gonzalez remèt li yon telefòn selilè. "Eske ou se menm angle a?"
  
  Drake fèmen je l epi li mete aparèy la nan zòrèy li. "Maraj. Ou pwononse s-"
  
  Ri Pythia te entèwonp li. "Koulye a, kounye a, pa sèvi ak mo madichon komen. Malediksyon yo se pou moun ki pa edike, oswa se konsa yo te di mwen. Oubyen èske se lòt fason? Men, felisitasyon, nouvo zanmi m, ou vivan!"
  
  "Li pral pran plis pase kèk kout pwen pou defèt nou."
  
  "O, mwen sèten. Èske yon bonm nikleyè ka fè sa?
  
  Drake te santi li te kapab kontinye remak fache li yo endefiniman, men li te fè yon efò konsyan pou fèmen bouch li. Alicia, May, ak Beau te kole nan telefòn nan pandan Jose Gonzalez t ap gade ak yon sans de prese.
  
  "Chat la vale lang ou? Oh, e hey, poukisa lanfè ou pa t 'reponn apèl Gonzalez yo?"
  
  Drake mòde lèv anwo li jiskaske san te kòmanse koule. "Mwen jis isit la."
  
  "Wi, wi, mwen wè li. Men, ki kote ou te... um... de sa kat minit?"
  
  Drake rete an silans.
  
  "Pòv fin vye granmoun Jose te oblije reponn telefòn nan tèt li. Mwen pa t gen okenn lide sou sa m t ap pale."
  
  Drake te eseye distrè Marsh. "Nou gen yon jakèt. Ki kote-"
  
  "Ou pa koute m, angle. Ou anreta. Èske w sonje pinisyon an pou w an reta?"
  
  "Maraj. Sispann twonpe. Èske w vle demann ou yo satisfè oswa ou pa?
  
  "Demann mwen yo? Oke, nan kou yo pral fini lè mwen deside mwen bon ak pare. Koulye a, nou twa, vin bon sòlda epi rete tann la. Mwen pral jis kòmande yon koup nan takeaway. "
  
  Drake fè sèman. "Pa fè sa. Ou pa oze fè sa!"
  
  "Pale vit."
  
  Liy la te mouri. Drake te gade nan twa pè je ante yo e li te reyalize ke yo te jis refleksyon pwòp li yo. Yo echwe.
  
  Ak yon gwo efò, li jere kenbe tèt li pa kraze telefòn nan. Alicia te pran li sou tèt li pou rapòte menas iminan an bay Homeland. Mai fè Gonzales retire jakèt li.
  
  "Ann fini ak sa a," li te di. "Nou fè fas ak sa ki devan nou epi prepare pou sa ki ka vini apre."
  
  Drake tcheke orizon yo, konkrè ak pye bwa-aliyen, byen lwen nan tèt ou ak kè, kraze pa lide a menm nan entansyon Mas la. Inosan ta mouri nan kèk minit kap vini yo, epi si li echwe ankò, ta gen plis.
  
  "Mas pral fè detonasyon bonm sa a," li te di. "Kèlkeswa sa li di. Si nou pa jwenn li, lemonn antye ap soufri. Nou kanpe sou kwen an menm..."
  
  
  CHAPIT DISÈT
  
  
  Mas ri ak rakwoche telefòn nan ak yon fleri. Zoey te peze tèt li menm pi pre li. "Ou sèten te montre l '," li te ronronye.
  
  "Oh wi, e kounye a, mwen pral montre l plis toujou."
  
  Marsh te pran yon lòt telefòn selilè brûler epi tcheke nimewo li te deja sere nan memwa li. Konvenk ke se sa li bezwen, li byen vit konpoze nimewo a epi tann. Vwa a ki reponn, ki graj ak enpoze, konfime atant li.
  
  "Ou konnen sa pou yo fè," li te di.
  
  "Youn? Oswa de?
  
  "De, jan nou te dakò. Lè sa a, kontinye nan ka mwen bezwen ou ankò."
  
  "Natirèlman, bòs. Mwen te kenbe ajou atravè aplikasyon telefòn mobil mwen an. Mwen ta definitivman jwi kèk nan aksyon sa a."
  
  Mas ronfle. "Eske w se yon teworis, Stephen?"
  
  "Oke, non, mwen pa ta mete tèt mwen nan klas sa a. Pa vrèman."
  
  "Fè travay ou te peye pou fè a. Kounya."
  
  Marsh chanje youn nan ekran yo nan yon kamera vil la, tou senpleman yon aparèy siveyans mini ke biznis vwazen yo te itilize pou kenbe yon je sou ki moun ki t ap vini ak ale sou twotwa a. Stephen ta lakòz dezòd nan lari patikilye sa a, ak Marsh te vle gade.
  
  Zoe apiye sou li, li ap eseye jwenn yon pi bon gade. "Alò, ki lòt bagay nou pral fè jodi a?"
  
  Je March te laji. "Èske sa a pa ase pou ou? Epi ou toudenkou sanble yon ti kras mou, yon ti kras souple pou yon fanm envite yo rantre nan gwo move Pythias la, Miss Zoe Shears. Poukisa sa a? Eske se paske ou renmen bagay moun fou nan mwen?"
  
  "Mwen panse sa. Ak plis pase jis yon ti kras. Petèt chanpay la te ale nan tèt mwen."
  
  "Anfòm. Koulye a, fèmen bouch epi gade."
  
  Ti moman kap vini yo te dewoule menm jan Marsh te vle yo. Gason ak fanm nòmal yo t ap flanke nan sa yo te wè, menm moun ki difisil, men Marsh ak Shears te gade li ak detachman frèt. Lè sa a, li te pran Marsh jis senk minit pou konsève pou pye a epi voye li bay angle a atravè mesaj videyo ak yon nòt tache: Voye sa a nan Homeland. Mwen pral kontakte ou byento.
  
  Li vlope yon bra nan Zoe. Ansanm, yo te etidye senaryo chase ki annapre a, kote Anglè a ak twa èskuteur li yo te konnen yo t ap rive twò ta anvan yo te menm kòmanse. Pafè. Ak dezòd la nan fen a ... se yon valè.
  
  Marsh te raple ke te gen lòt moun nan chanm nan. Selil Ramses prensipal la ak manm li yo. Yo te chita tèlman trankilman nan kwen lwen apatman an ke li te apèn sonje figi yo.
  
  "Hey," li te rele. "Dam nan pa gen chanpay. Èske youn nan vagabon nou yo ta ka netwaye li?"
  
  Yon nonm te kanpe, je l te plen ak anpil mepri ke Marsh te tranble. Men, ekspresyon an te byen vit maske epi li te tounen yon souke rapid nan tèt la. "Sètènman kapab".
  
  "Pafè. Yon lòt boutèy ta dwe ase."
  
  
  CHAPIT DIZUIT
  
  
  Drake te gade jan Mai te dekonpoze jakèt gad la pandan l t ap chèche yon lis demand yo. Alicia ak Beau te tcheke foul moun ki te rasanble yo, prèske sèten ke dènye manm ki rete nan twazyèm selil la t ap fè kèk mouvman. Homeland te sou wout li ak sèlman de minit kite. Toupre, sirèn t ap sonnen pandan polisye yo te rasanble. Drake te konnen ke kounye a ensidan klimatik yo t ap fè tout Nouyòkè yo anlè ak touris yo. Li ta ka yon bon lide si moun rete nan lari yo, men ki lòt bagay Mezon Blanch lan ta ka vrèman fè?
  
  Drones ak detektè radyasyon fè wonn syèl la. Detektè metal yo sispann tout moun ki merite atansyon, ak anpil moun ki pa t '. Lame a ak NEST la te isit la. Te gen anpil ajan ki t ap mache nan lari yo ke se te tankou yon reyinyon veteran. Si Depatman Enteryè a, FBI, CIA ak NSA te fè travay yo kòrèkteman, yo t ap jwenn Marsh.
  
  Drake gade mont li. Yon ti kras plis pase inèdtan pase depi kochma sa a te kòmanse.
  
  Sa a se tout?
  
  Alicia te bay li yon koudèy. "Li te jwenn yon bagay."
  
  Drake te gade jan Mai te rekipere yon moso papye ki te pliye nan jakèt Gonzalez ki te depafini.
  
  Nouyòkè a te fè yon grison lè li wè l epi li te pran yon manch rad chire nan chak men. "Èske vil la ban m konpansasyon... konpansasyon..."
  
  "Vil la ka ba ou kèk konsèy," Alicia te di. "Pwochèn fwa sèvi ak yon ti lwil cho. Pa peye pou move konpayi."
  
  Gonzales fèmen bouch li glise ale.
  
  Drake te mache jiska me. Demand Marsh yo te enprime sou yon fèy A4 blan nan pi gwo font la. An jeneral yo te trè senp.
  
  "Senk san milyon dola," Mai li. "E pa gen anyen plis".
  
  Anba demann lan te gen yon fraz ki te ekri nan yon ti ekriti.
  
  "Detay yo swiv byento."
  
  Drake te konnen egzakteman sa sa vle di. "Yo pral voye nou nan yon lòt pouswit nan enposib la."
  
  Beauregard te gade foul la. "Epi nou, san okenn dout, rete anba siveyans. Asireman nou pral echwe ankò fwa sa a."
  
  Drake te pèdi konte kantite telefòn selilè ke foul moun yo te rasanble, epi li te tande yon mesaj sou telefòn selilè li epi li te tcheke ekran an. Menm anvan li te klike sou lyen videyo a, po tèt li te kòmanse grate ak yon sans de prese. "Mesye," li te di epi li te kenbe aparèy la nan longè bra a pandan y ap foul moun alantou.
  
  Foto a te grenn ak nwa ak blan, men kamera a te fiks epi li te montre klèman youn nan pi move kochma Drake a. "Li pa fè okenn sans," li te di. "Touye moun ki pa konnen sa k ap pase. Sa a se pa entimide, sa a se pa pou pwofi. Sa a se pou..." Li pa t 'kapab kontinye.
  
  "Li bèl," Mai respire. "Nou ap fouye pi plis ak plis nan manje anba sa yo chak jou. Ak sa ki pi mal la se ke yo ap viv nan kè kominote nou yo."
  
  Drake pa pèdi yon minit epi li voye yon lyen nan Homeland. Lefèt ke Marsh te sanble yo dwe kapab rale nimewo telefòn selilè l 'soti nan lè mens pa t' patikilyèman etone nan tout sa li te reyalize jiskaprezan. Teworis ki t ap ede l yo te klèman plis pase sòlda apye ki pa gen anpil valè.
  
  Drake te gade polisye yo fè travay yo. Alicia te deplase pi pre l ', Lè sa a, owaza rale moute janm pantalon li. "Ou wè sa?" - li te di nan yon vwa chante-chante. "Te gen li lè ou te eseye choute bourik mwen nan dezè a. Epi li toujou fre. Se konsa bagay sa a ap vanse byen vit."
  
  Pawòl li yo te fè plis pase yon enpresyon sou Drake. Te gen yon memwa sou koneksyon yo, nouvo atraksyon yo; konklizyon pou Me ak Bo ke yon bagay te pase ant yo; ak yon referans pi evidan nan pwòp lavi li jiskaprezan - konbyen vit li te deplase ak ki jan li te eseye ralanti bagay sa yo.
  
  Nan liy dirèk dife.
  
  "Si nou siviv sa a," li te di. "Ekip SPEAR ap pran yon semèn konje."
  
  "Torsty te deja rezève tikè pou Barbad," Alicia te di.
  
  "Kisa ki te pase nan dezè a?" Mai te reflechi sou sa.
  
  Drake te gade mont li a, apre sa nan telefòn li, te kenbe nan moman sa a etranj, sureèl. Fè fas ak lanmò initil ak ogmante menas, ak yon pouswit kontinuèl ak batay brital, kounye a yo te choute talon pye yo epi yo te fòse yo pran kèk minit nan relèv. Natirèlman, yo te bezwen tan yo debarase m de tansyon an, enkyetid la k ap grandi ki ta ka finalman mennen nan lanmò yo ... Men fason Alicia nan fè sa a te toujou yon ti jan pa konvansyonèl.
  
  "Bikini. Beach. Vag ble," Alicia te di. "Se mwen".
  
  "Èske w ap pran nouvo pi bon zanmi w la avè w?" Mai te souri. "Kenzie?"
  
  "Ou konnen, Alicia, mwen pa panse Dahl te rezève yon vakans ekip," Drake te di, sèlman mwatye nan blag. "Plis tankou yon vakans fanmi."
  
  Alicia grogne. "Ala yon salo. Nou se Fanmi".
  
  "Wi, men se pa fason li vle. Ou konnen, Joanna ak Dahl bezwen kèk tan."
  
  Men, Alicia te kounye a fikse nan Me. "Epi an repons a mok inisyal sa a, Sprite, non, mwen te panse sou pran Drakey. Èske li apwopriye pou ou?"
  
  Drake byen vit gade lwen, pis bouch li nan yon sifle silans. Dèyè li, li tande Bo kòmantè.
  
  "Èske sa vle di ke ou menm ak mwen fini kounye a?"
  
  Vwa Me te rete kalm. "Mwen panse se Matt pou deside."
  
  O mèsi. Mèsi anpil, modi.
  
  Li te prèske soulaje lè pwòp telefòn li sone. "Wi?"
  
  "Mas isit la. Èske ti sòlda mwen yo pare pou yon kouri rapid?"
  
  "Ou touye moun inosan sa yo. Lè nou rankontre, m ap wè w ap reponn pou sa."
  
  "Non, zanmi, ou pral reponn. Ou li egzijans mwen yo, pa vre? Senksan milyon. Sa se yon bon kantite lajan pou yon vil ki plen gason, fanm ak ti nèrd."
  
  Drake fèmen je l, griyen dan li. "Ki sa ki nan pwochen?"
  
  "Detay peman, nan kou. Ale nan estasyon santral la. Yo ap tann andedan youn nan kafe santral yo. Li mansyone yon non. "Nègteman pliye epi rantre nan yon anvlòp ke kèk nanm janti te kole sou anba dènye tab la ki nan bout lwen kontwa an. Mete konfyans mwen, w ap konprann lè w rive la."
  
  "E si nou pa fè sa?" Drake pa t 'bliye sou manm selil la chape, ni egzistans lan nan omwen de lòt selil.
  
  "Apre sa, mwen pral rele pwochen bourik la pou pote chay mwen an epi fè eksploze boutik beye a. Èske li apwopriye pou ou?"
  
  Drake yon ti tan fantasme sou sa li te kapab fè Marsh yon fwa yo te kaptire l '. "Konbyen tan?"
  
  "O, dis minit ta dwe ase."
  
  "Dis minit? Sa a se yon vye bagay, Mas, epi ou konnen li. Estasyon Santral se plis pase ven minit kondwi soti isit la. Petèt de fwa plis."
  
  "Mwen pa janm di ou ta dwe ale."
  
  Drake sere pwen li. Yo t ap monte pou echwe, e yo tout te konnen sa.
  
  "Mwen pral di ou sa," Marsh te di. "Pou pwouve ke mwen ka akomode, mwen pral chanje sa a nan douz minit. Epi konte..."
  
  Drake te kòmanse kouri.
  
  
  CHAPIT DIZNEF
  
  
  Drake te kouri soti sou wout la pandan Beau t ap tape kowòdone Grand Central Station nan GPS li. Alicia ak Me kouri yon etap dèyè. Fwa sa a, sepandan, Drake pa t gen plan pou fè vwayaj la sou pye. Malgre orè ekstrèmman sere ki te fikse pa Marsh, tantativ la te dwe fèt. Twa machin yo te abandone toupre mize a, de Corollas ak yon Civic. Yorkshireman an pa t 'ba yo yon dezyèm gade. Sa li te vle se te yon bagay...
  
  "Antre!" Alicia te kanpe devan pòt louvri Civic la.
  
  "Li pa fre ase," li te di.
  
  "Nou pa ka pèdi tan kanpe isit la ap tann-"
  
  "Sa ase," Drake te wè dèyè yon chwal ak cha ki t ap deplase dousman ki te fèk soti nan Central Park pou ale kote yon kamyon pwisan F150 t ap ralenti bò wout la.
  
  Li kouri al jwenn li.
  
  Alicia ak Me kouri apre. "Èske li fout jwe m?" Alicia te lanse yon tirad nan mwa me. "Pa gen okenn fason mwen pral monte yon chwal. Pa janm!"
  
  Yo te glise pase bèt la epi byen vit mande chofè a prete machin li. Drake t'ap mache sou pedal gaz la, li te boule kawotchou pandan li t'ap soti nan twotwa a. Beau lonje dwèt sou bò dwat la.
  
  "Monte li nan Central Park. Sa a se transvèsal 79th Street epi li mennen nan Madison Avenue."
  
  "Renmen chante sa a," Alicia jape. "Kote Tiffany a? Mwen grangou."
  
  Beau te ba li yon gade etranj. "Sa a se pa yon restoran, Miles."
  
  "Epi Madison Avenue se te yon gwoup pòp," Drake te di. "Anba lidèchip Cheney Coates. Kòm si nenpòt moun ta ka janm bliye li." Li vale, toudenkou sonje.
  
  Alicia ri. "Boute. Mwen jis pral sispann eseye aleje atitid la. Nenpòt rezon pou sa, Drakes? Èske li te yon jennès?"
  
  "Hey, ret tann!" Li te dirije machin nan vitès la sou 79th Street, ki te yon sèl liy lajè ki te antoure pa yon gwo miray ak pye bwa ki anlèv. "Pinup petèt. Ak yon prezantatè bèl bagay. "
  
  "Atansyon!"
  
  Avètisman Me a te sove machin yo pandan Silverado a te pase sou rezèv sant pous ki wo epi li te eseye bat yo. Drake remake figi a dèyè volan an - dènye manm selil twazyèm lan. Li te mache sou pedal gaz la, li te fòse tout moun tounen sou chèz yo pandan lòt machin nan te vire epi li te kouri dèyè. Menm lè ras yo nan Central Park te pran yon nati pi trè danjere.
  
  Chofè Silverado a te kondwi ak abandone ensousyan. Drake te ralanti pou l pase plizyè taksi, men moun ki te pouswiv yo te pwofite frape yo dèyè. F150 a jerked ak swerved, men Lè sa a, dwat tèt li san okenn pwoblèm. Silverado a frape taksi a, li voye l vire nan yon lòt wout kote li te fè aksidan nan yon miray kenbe. Drake vire sevè a goch, apresa adwat pou l pase liy taksi a, epi answit akselere nan yon detire wout ouvè.
  
  Teworis dèyè yo te apiye soti nan fenèt li ak yon zam nan men l '.
  
  "Desann!" Drake rele byen fò.
  
  Bal penetre tout sifas - machin, wout, mi yo ak pye bwa. Nonm lan te bò kote tèt li ak kòlè, eksitasyon ak pwobableman rayi tou, li pa pran swen sou domaj li te lakòz. Beau, ki te chita sou chèz dèyè F150 la, te rale yon Glock epi tire deyò fenèt la dèyè. Lè frèt kouri antre nan kabin an.
  
  Yon ranje bilding parèt sou bò goch la, epi answit plizyè pyeton k ap flannen sou twotwa ki devan an. Drake te wè sèlman chwa Dyab la - lanmò aksidantèl nan yon pasan oswa yo te an reta nan Grand Central Station ak fè fas a konsekans yo.
  
  Rete uit minit.
  
  Vire sou 79th Street, Drake remake yon tinèl kout devan ak branch vèt ki anlèv li. Pandan yo te antre nan fènwa momantane a, li te frape pedal fren an, li espere ke moun ki pouswiv yo t ap fè aksidan sou yon miray oswa omwen pèdi zam li nan dezòd la. Olye de sa, li te kondwi ozalantou yo, kondwi difisil, tire deyò fenèt la bò kote li te pase.
  
  Yo tout bese lè pwòp fenèt yo te soufle, sifle bal la prèske mouri anvan yo tande l. Koulye a, Alicia tèt li kole tèt li soti, vize zam nan epi tire sou Silverado la. Pi devan li te akselere ak Lè sa a, ralanti. Drake byen vit fèmen espas sa a. Yon lòt pon te parèt e kounye a trafik te fiks sou chak bò liy doub jòn yo. Drake fèmen espas sa a jiskaske pwòp zèl yo prèske manyen dèyè lòt machin nan.
  
  Teworis la vire kò li epi lonje pistolè a sou zepòl li.
  
  Alicia te tire premye, bal la kraze fenèt dèyè Silverado la. Chofè a te dwe sezi paske machin li te vire, li te prèske kondui nan trafik ki t ap vini an e li te lakòz kòn yo sonnen melodi. Alicia te panche pi lwen toujou.
  
  "Pòso sa a nan cheve blond vole alantou," May te di. "Jis fè m sonje yon bagay. Ki jan yo rele yo kounye a? Èske sa a... yon collie?"
  
  Plis vaksen. Teworis la tounen dife. Drake te itilize teknik kondwi evaziv osi san danje ke li te kapab. Trafik ki te devan an te diminye ankò, epi li te pwofite rapouswiv Silverado a, epi li te vire nan liy wout la kap vini an. Dèyè l ', May woule desann fenèt la epi dechaje clip la nan yon lòt machin. Drake te panche dèyè epi li te etidye gade nan dèyè.
  
  "Li toujou ap vini."
  
  Toudenkou Central Park te fini ak entèseksyon Fifth Avenue ki okipe yo te sanble sote sou yo. Machin yo te ralanti, yo te kanpe, epi pyeton yo te pwonmennen nan kafou epi yo te liy twotwa yo. Drake te pran yon ti koutje sou limyè fren yo ki pentire jòn, ki te kounye a vèt.
  
  Otobis blan ekstra long yo te liy tou de bò Fifth Avenue. Drake te frape fren yo, men teworis la te fè aksidan nan limyè dèyè yo ankò. Atravè gidon yo, li te santi jerk dèyè a, li wè potansyèl pou yon dezas epi li rale soti nan vire a pou reprann kontwòl. Machin nan dwate soti nan entèseksyon an, Silverado a jis yon pous dèyè.
  
  Otobis la te eseye rale devan yo, sa ki te kite Drake pa gen okenn chwa ke kondwi tout wout la sou bò gòch li ak nan mitan wout la. Metal grate ak vè kraze sou janm li. Silverado a te fè aksidan sou li annapre.
  
  "Senk minit," Bo te di tou dousman.
  
  San yo pa pèdi okenn tan, li ogmante vitès li. Madison Avenue te vin parèt byento, fasad gri Chase Bank la ak nwa J.Crew ki te ranpli jaden vizyon devan an.
  
  "De plis," Bo te di.
  
  Ansanm, machin kous yo te kouri soti nan ti diferans nan ti espas, kraze machin sou kote ak alantou obstak pi dousman. Drake toujou ap peze kòn lan, li swete li gen yon kalite sirèn, epi Alicia te tire nan lè a pou fòse pyeton yo ak chofè yo ale byen vit. Machin NYPD yo te deja gwonde, kite yon tras destriksyon nan reveye yo. Li te deja remake ke sèl machin yo ki te sanble yo te trete ak respè se te gwo motè dife wouj yo.
  
  "Devan," Bo te di.
  
  Drake te wè pasaj ki mennen nan Lexington Avenue epi li te kouri al jwenn li. Kòmanse motè a, li byen vit kondwi machin nan nan kwen an. Lafimen soti nan kawotchou yo, sa ki lakòz moun yo rèl sou tout twotwa a. Isit la sou nouvo wout la, machin yo te pake byen sou tou de bò, ak dezòd nan platfòm, kamyon ak lari yon sèl kenbe menm pi bon chofè yo devine.
  
  "Li pa lwen," Bo te di.
  
  Drake te wè chans li pi devan kòm trafik la eklèsi. "Me," li te di. "Ou sonje Bangkok?"
  
  Menm jan ak chanjman angrenaj nan yon supercar, Mai mete yon nouvo magazin nan Glock li epi deboukle senti sekirite li, li deplase nan chèz li. Alicia te gade Drake epi Drake te gade retwovizè a. Silverado te fèmen ak tout fòs li, li te eseye bat yo pandan yo t ap pwoche bò Estasyon Grand Central ak foul moun yo.
  
  Mai te chita sou chèz li, li te apiye soti nan fennèt dèyè a kounye a kase epi li te kòmanse pouse.
  
  Alicia te bay Drake. "Bangkok?"
  
  "Se pa sa ou panse."
  
  "Oh, sa pa janm rive. Ou pral di m ke sa ki te pase nan Thailand ap kontinye rive nan Thailand."
  
  Mai glise nan ti espas sa a, chire rad li men fòse kò li pou avanse pou pi. Drake te wè moman van an frape l, sab la pike je l. Li te wè moman sa a teworis kap kouri dèyè a te bat je nan kè sote.
  
  Silverado a te vin pre, chokanman pre.
  
  Mai vole sou do kamyon an, janm yo gaye, li leve zam li. Li te vize epi answit li te kòmanse tire nan dèyè kamyon an, bal yo te kraze vit yon lòt machin. Bilding, otobis yo ak lanp te pase lantèman. Mai rale deklanche a ankò e ankò, enkonsyan nan van an ak mouvman an nan machin nan, konsantre sèlman sou nonm sa a ki ta ka touye yo.
  
  Drake te kenbe volan an fiks ke posib, kenbe vitès la konstan. Fwa sa a, pa gen yon sèl machin ki te pase devan yo, jan li te priye. May te kanpe byen fèm sou de pye l, konsantrasyon li inevitableman konsantre sou yon sèl bagay nan yon moman. Drake te gid li.
  
  "Kounye a!" - li rele byen fò nan vwa li.
  
  Alicia te vire tankou yon timoun ki te lage sirèt sou do chèz li. "Kisa li pral fè?"
  
  Drake te aplike fren yo trè dousman, yon milimèt alafwa. Mai mete dezyèm clip la epi answit kouri moute kabann kamyon an, tou dwat nan pòt dèyè a. Je Silverado chofè a te elaji plis toujou lè li te wè yon Ninja sovaj k ap kouri tou dwat nan direksyon yon machin ki t ap kouri soti nan yon lòt!
  
  Mai rive nan pòt dèyè a epi li vole nan lè a, balanse janm li ak bra l. Te gen yon ti moman anvan gravite te rale l desann, pandan li te arc ak grasyeuz nan lè a mens, egzanplè a nan enfiltrasyon, konpetans ak bote, men Lè sa a, li te plonje lou sou kapo machin yon lòt gason an. Li imedyatman bese sou, ki pèmèt janm li yo ak jenou yo pran kou a epi kenbe balans li. Aterisaj sou metal la pa t fasil, ak Mai byen vit vole pi devan nan direksyon pou vit devan an dente.
  
  Chofè Silverado a frape fren yo, men li toujou rive lonje zam nan figi l.
  
  Mai gaye jenou li pandan enpak toudenkou a te pase nan li, li te ranfòse kolòn vètebral li ak zepòl li. Zam li te rete nan men li, li te deja lonje dwèt sou teworis la. De vaksen epi li soufle, pye l toujou sou pedal fren an, san tranpe devan chemiz li epi li tonbe pi devan.
  
  Mai rale sou kapo machin nan, rive anndan vit machin nan epi rale chofè a deyò. Pa te gen okenn fason li ta pèmèt li koutwazi pou retabli fòs li. Je l ki te plen doulè te rankontre pa l epi li te eseye fikse.
  
  "Kouman... kijan ou ye..."
  
  Mai ba li yon kout pwen nan figi. Lè sa a, li kenbe sou machin nan te fè aksidan nan do Drake la. Anglè a fè espre ralanti pou l 'trape' machin ki kondwi tèt li anvan li te vire nan yon direksyon ki danjere e owaza.
  
  "Se konsa, sa a se sa ou te fè nan Bangkok?" Alicia mande.
  
  "Yon bagay konsa".
  
  "Epi kisa ki te pase apre?"
  
  Drake gade lwen. "Mwen pa gen okenn lide, renmen."
  
  Yo te ouvri pòt yo, yo pakin doub bò kote taksi a, otan yo te kapab jwenn Grand Central Station. Sivil yo fè bak, gade yo. Moun ki entelijan yo vire kouri. Plizyè douzèn lòt te pran telefòn selilè yo epi yo te kòmanse pran foto. Drake vole soti sou twotwa a epi imedyatman te kòmanse kouri.
  
  "Tan rive," Beauregard boumonnen bò kote l '.
  
  
  CHAPIT VEN
  
  
  Drake pete nan sal prensipal estasyon santral la. Yon espas gwo baye sou bò gòch ak dwa ak anwo a. Sifas klere ak planche poli te choke sistèm nan, tablo depa ak arive te flicke toupatou, ak foul moun yo te sanble san rete. Beau te raple yo non Cafe é epi li te montre yo plan etaj tèminal la.
  
  "Pwensipal gwoup la," Mai te di. "Vire adwat, pase èskalator yo."
  
  Kous, tòde, ak fè etonan fe akrobatik jis pou evite kolizyon, ekip la chire nan estasyon an. Minit pase. Kafe, boutik chokola Bèlj, ak bagel stands whizzed pa, arom melanje yo fè tèt Drake vire. Yo te antre nan sa yo rele Lexington pasaj la epi yo te kòmanse ralanti.
  
  "Tankou sa a!"
  
  Alicia kouri kontinye, peze pa antre etwat youn nan pi piti kafe Drake te janm wè. Prèske san konesans, lespri l t ap kalkile tab. Pa difisil, te gen sèlman twa nan yo.
  
  Alicia te pouse nonm ki te gen rad gri a sou kote, epi li te tonbe ajenou akote sifas nwa a. Te tab la chaje ak fatra ki pa nesesè, chèz yo te ranje neglijans. Alicia fouye anba a epi byento parèt, li kenbe yon anvlòp blan nan men l, je l plen espwa.
  
  Drake te gade depi kèk pa lwen, men se pa Anglè a. Olye de sa, li te obsève anplwaye yo ak kliyan yo, moun k ap pase deyò, ak yon lòt zòn an patikilye.
  
  Pòt nan chanm sèvis piblik.
  
  Koulye a, li louvri, yon figi fi kirye poked tèt li soti. Prèske imedyatman, li te fè kontak zye ak sèl gason an gade dirèkteman nan li: Matt Drake.
  
  NON...
  
  Li pran telefòn pòtab la. "Mwen panse ke sa a se pou ou," li te di ak bouch li sèlman.
  
  Drake te souke tèt pandan l te kontinye obsève tout zòn nan. Alicia chire anvlòp la ouvri epi answit.
  
  "Sa a pa ka vre."
  
  Mai elaji je l. "Kisa? Poukisa?"
  
  "Li di boom!"
  
  
  CHAPIT VENNYON
  
  
  Drake kouri al nan telefòn nan epi li rache l nan men fanm nan. "Kisa ou jwe?"
  
  Marsh ri nan fen liy lan. "Èske ou tcheke anba de lòt tab yo?"
  
  Lè sa a, liy lan te mouri. Drake te santi tout bagay anndan l tonbe pandan nanm li ak kè l te jele, men li pa t sispann deplase. "Bon tab yo!" li te kriye epi li te kòmanse kouri, tonbe epi glise sou jenou li anba youn ki pi pre a.
  
  Alicia te kriye sou anplwaye yo ak vizitè yo pou yo soti epi evakye. Bo tonbe anba yon lòt tab. Drake san dout te wè yon kopi egzak sa Fransè a te remake - yon ti aparèy eksplozif ki te kole anba tab la. Gwosè a ak fòm yon boutèy dlo, li te apeprè vlope nan ansyen papye anbalaj Nwèl la. Mesaj Ho-ho-ho! Drake pa t 'pase inapèsi.
  
  Alicia te chita bò kote l. "Ki jan nou netralize vantouz la? Epi, sa ki pi enpòtan, èske nou ka dezame vantouz la?"
  
  "Ou konnen sa mwen konnen, Miles. Nan lame a nou te konn fè eklate yon bonm apre lòt. Fondamantalman, sa a se fason ki pi an sekirite. Men, mesye sa a te konnen sa li t ap fè. Byen chaje nan anbalaj inofansif. Ou wè fil yo? Yo tout se menm koulè. Bouchon detonatè. Remote fuse. Pa difisil, men modi danjere."
  
  "Se konsa, bati twous la epi pa kite bouchon eksplozif modi sa a ale."
  
  "Grandi yon seri? Modi, nou totalman sou yon woulo isit la." Drake leve je l, li wè yon foul moun k ap peze figi yo sou fenèt kafe a. Gen kèk menm te eseye jwenn nan pòt la louvri. Debaz telefòn Android yo anrejistre sa ki te kapab lanmò mèt yo nan kèk minit sèlman.
  
  "Deyo!" - li rele, epi Alicia vin jwenn li. "Evakye bilding sa a imedyatman!"
  
  Finalman, figi pè yo vire do bay mesaj la te kòmanse rive jwenn yo. Drake te sonje gwosè sal prensipal la ak mas moun ki te anndan an e li te sere dan l jiskaske rasin yo te fè mal.
  
  "Konbyen tan ou panse?" Alicia te akoupi bò kote l ankò.
  
  "Minit, si sa."
  
  Drake te gade aparèy la. An verite, li pa t sanble sofistike, jis yon senp bonm ki fèt pou fè pè olye ke enfim. Li te wè bonm fedatifis nan gwosè sa a ak pwobableman ak yon aparèy deksplozyon menm jan an rudimentary. Eksperyans lame li a te ka pèdi koulè yon ti jan, men lè yo te fè fas ak yon sitiyasyon fil wouj-ble fil, li te byento tounen.
  
  Eksepte ke tout fil yo gen menm koulè.
  
  Dezòd anvlòp tout bagay alantou kokon volontèman li te kreye. Tankou yon chichote trèt, nouvèl sou bonm nan te pase nan gwo koulwa yo, ak dezi yon sèl moun pou libète enfekte pwochen ak pwochen an, jiskaske tout, eksepte pasaje ki pi difisil-oswa estipid-yo te dirije pou sòti a. Bri a te soud, li te rive nan gwo chevron yo ak koule tounen desann mi yo. Gason ak fanm tonbe prese, e moun k ap pase yo te ede yo leve. Gen kèk panike, pandan ke lòt yo rete kalm. Patwon yo te eseye kenbe anplwaye yo an plas men yo te jis ap goumen yon batay pèdi. Foul moun te vide soti nan sòti yo epi yo te kòmanse ranpli 42nd Street.
  
  Drake ezite, swe pèl sou fwon li. Yon move mouvman isit la ka lakòz pèt yon manm, oswa plis. Ak pi mal, li ta pran l 'soti nan batay la detwi Marsh. Si Pythian a ka eklèsi yo, Lè sa a, li pral gen yon pi bon chans pou reyalize objektif final li - kèlkeswa jan lanfè sa a ka ye.
  
  Lè sa a, Beauregard te akoupi bò kote l. "Ou anfom?"
  
  Je Drake elaji. "Kisa lanfè... Mwen vle di, èske w pa fè yon bagay ak yon lòt moun-"
  
  Bo lonje yon lòt aparèy, ke li te deja etenn. "Se yon mekanis senp epi li te pran sèlman kèk segonn. Ou bezwen èd?"
  
  Drake te gade mekanis entèn ki te pandye devan l yo, ti kras konfyans ki te sou figi fransè a epi li di, "Modi. Pa gen moun ki pi bon di suedwa ke sa te rive."
  
  Apre sa, li rale bouchon eksplozif la.
  
  Tout bagay rete menm jan an. Yon santiman soulajman te lave sou li epi li te pran yon ti moman pou l sispann epi pran souf li. Yon lòt kriz rezoud, yon lòt ti viktwa pou bon mesye yo. Lè sa a, Alicia, san l pa wete je l sou kontwa kafe a, li di senk mo trè diferan.
  
  "Modi telefòn nan ap sone ankò."
  
  Ak tout otou Grand Central Station, nan tout vil Nouyòk, nan poubèl ak anba pye bwa - menm mare ak balistrad epi finalman motosiklis jete - bonm yo te kòmanse eksploze.
  
  
  CHAPIT VENDEZ
  
  
  Hayden te kanpe devan yon seri monitè televizyon, Kinimaka bò kote l. Panse yo pou kraze Ramses yo te mete tanporèman nan kouri dèyè nan Central Park ak Lè sa a, bagay moun fou nan Grand Central Station. Pandan yo t ap gade, Moore te pwoche bò kote yo e li te kòmanse fè kòmantè sou chak monitè, imaj kamera yo te make e yo te kapab rale pou mete aksan sou yon cheve imen sou yon bra freckled. Kouvèti a pa t 'tan konplè jan li ta dwe, men amelyore kòm Drake ak ekip li a pwoche bò estasyon tren an pi popilè. Yon lòt monitè te montre Ramses ak Price nan selil yo, ansyen an ap mache avèk enpasyans tankou si li te bezwen nan kote, dènye a chita deprime kòm si tout sa li te reyèlman vle se te òf la nan yon nekoulan.
  
  Ekip Moore te travay avèk dilijans bò kote yo, yo te rapòte ke yo te wè, devine epi yo te mande ofisye polis yo ak ajan nan lari yo pou yo vizite sèten zòn. Atak yo te kraze devan Hayden, menm pandan Drake ak Beau t ap dezamere bonm sou Grand Central. Sèl fason Moore ta ka absoliman asire w ke Midtown te pran swen ta dwe esansyèlman vid tout sit la.
  
  "Mwen pa pran swen si se yon vye granmè soud ki jis pèdi chat li," li te di. "Omwen konvenk yo."
  
  "Ki jan kamera yo ka jwenn bonm nan detektè metal yo nan Grand Central Station?" Kinimaka mande.
  
  "Eksplozif plastik?" Moore te riske.
  
  "Ou pa gen lòt mezi pou sa?" Hayden mande.
  
  "Natirèlman, men gade alantou. Katrevendis pousan nan pèp nou an ap chèche pou yon modi bonm nikleyè. Mwen pa janm wè zòn sa a vid konsa."
  
  Hayden te mande konbyen tan Marsh te planifye sa a. Ak Ramses? Prens teworis la te gen apeprè senk selil nan New York, petèt plis, ak kèk nan yo te selil dòmi. Eksplozif nenpòt kalite yo ta ka pase kontrebann nan nenpòt ki lè epi tou senpleman antere l, kache nan Woods yo oswa nan yon sousòl pou ane si sa nesesè. Gade nan Larisi yo ak istwa a pwouve sou valiz nikleyè ki manke yo - se te yon Ameriken ki te sijere ke nimewo a ki manke a se nimewo egzak la ki nesesè pou detwi Etazini. Se te yon transfuge Ris ki konfime ke yo te deja nan Amerik la.
  
  Li te fè yon etap tounen, ap eseye pran nan foto an antye. Pou pifò nan lavi granmoun li, Hayden te yon ofisye ki fè respekte lalwa; li te santi tankou li te temwen tout sitiyasyon imajinab. Men kounye a... sa a te san parèy. Drake te deja kouri soti nan Times Square pou rive nan Grand Central, sove lavi chak minit epi answit pèdi de. Dahl demonte kamera Ramses yo nan chak vire. Men, li te frape pa dimansyon absoli, tèt chaje nan fenomèn sa a.
  
  Ak mond lan vin pi mal. Li te konnen moun ki pa okipe nouvèl yo ankò, moun ki te efase apps nan telefòn yo paske tout sa yo te wè te degoutan e yo te santi yo pa ka fè anyen. Desizyon ki te klè ak evidan depi nan konmansman an anpil, espesyalman ak Aparisyon nan ISIS, pa janm te pran, nwaj pa politik, pwofi ak Evaris, ak yon souzèstimasyon nan pwofondè soufrans imen. Ki sa piblik la te vle kounye a se onètete, yon figi yo te kapab fè konfyans, yon moun ki te vini ak transparans anpil jan li an sekirite pou gouvène.
  
  Hayden te aksepte tout bagay. Santi enpuisans li te sanble ak emosyon Tyler Webb te fè l pase dènyèman. Santi ke w ap pèsekite w ak malen epi w pa gen fòs pou w fè anyen sou sa. Koulye a, li te santi menm emosyon yo, l ap gade Drake ak Dahl eseye fè New York ak rès mond lan tounen soti nan gwo bout la.
  
  "Mwen pral touye Ramses pou sa," li te di.
  
  Kinimaka mete yon gwo grif sou zepòl li. "Kite m '. Mwen pi mwens bèl pase ou, e mwen ta pi bon nan prizon."
  
  Moore lonje dwèt sou yon ekran espesifik. "Gade la, mesye. Yo dezamere bonm nan."
  
  Delight te tire nan Hayden lè li te wè Matt Drake kite kafe a & # 233; ak yon ekspresyon soulaje ak viktorye sou figi l '. Ekip ki te rasanble a te aplodi e answit te pran yon poz pandan evènman yo te kòmanse degaje kontwòl.
  
  Sou anpil monitè, Hayden te wè poubèl eksploze, machin yo vire pou evite erupsyon kouvèti twou egou. Li te wè motosiklis k ap monte sou wout la epi voye objè ki gen fòm brik sou bilding ak fenèt yo. Yon dezyèm apre te gen yon lòt eksplozyon. Li te wè machin nan te leve plizyè pye sou planche a kòm yon bonm te eksploze anba li, lafimen ak flanm dife te koule soti nan kote yo. Tout otou Grand Central Station, poubèl pran dife nan mitan pasaje yo. Objektif la se te laterè, pa viktim. Te gen dife sou de pon, sa te lakòz gwo blokis ke menm motosiklèt pa t kapab travèse yo.
  
  Moore te fikse, figi l ap detann pou jis yon segonn anvan li te kòmanse rele lòd. Hayden te eseye kenbe pwendvi fò li epi li te santi zepòl Mano a manyen pwòp tèt li.
  
  Nou pral avanse.
  
  Operasyon yo te kontinye nan sant operasyon yo, yo te voye sèvis ijans yo, epi lapolis te redireksyon nan zòn ki pi frape yo. Ponpye a ak sapeurs yo te enplike pi lwen pase tout limit. Moore te bay lòd pou yo sèvi ak elikoptè pou patwouye lari yo. Lè yon lòt ti aparèy te ateri nan Macy's, Hayden pa t 'kapab sipòte gade li ankò.
  
  Li te vire do l, li t ap chèche nan tout eksperyans li pou nenpòt siy sou sa pou l fè annapre, li sonje Hawaii ak Washington, D.C. nan dènye ane yo, li te konsantre... men answit, yon son terib, yon bri terib ki te pèsistan, te fè atansyon li tounen sou la. ekran yo.
  
  "Non!"
  
  
  CHAPIT VENNWA
  
  
  Hayden te kase nan mitan moun ki bò kote l ', li kouri soti nan chanm nan. Prèske gwonde nan kòlè, li desann mach eskalye yo, sere pwen li nan boul difisil nan vyann ak zo. Kinimaka rele yon avètisman, men Hayden inyore li. Li t ap fè sa, epi mond lan t ap yon pi bon kote ki pi an sekirite.
  
  Li te fè wout li nan koridò ki te kouri anba sit la, li finalman rive nan selil Ramses la. Bastard la te toujou ap ri, son an pa t 'plis ke yon gwonde terib soti nan yon mons. Yon jan kanmenm li te konnen sa k ap pase. Pre-planifikasyon te evidan, men deden total pou byennèt moun pa t 'yon bagay li te kapab fasilman jere.
  
  Hayden ouvri pòt chanm li a. Gad la sote epi tire deyò an repons a lòd li. Hayden te mache tou dwat nan ba yo fè.
  
  "Di m sa k ap pase. Di m kounye a epi m ap dous avè w."
  
  Ramsès ri. "Sak ap pase?" Li te fo yon aksan Ameriken. "Pwen an se ke yo mete nou ajenou. Epi w ap rete la," gwo mesye a apiye byen ba pou l gade dirèkteman nan je Hayden depi plizyè milimèt. "Ak lang li pandye. Ou fè tout sa mwen di ou fè."
  
  Hayden debloke pòt selil la. Ramses, san pèdi yon segond, kouri sou li, li eseye jete l atè. Men nonm lan te menòt, men sa pa t anpeche l sèvi ak gwo mas li a. Hayden te eskive avèk adrwatman e li te woule l tèt devan nan youn nan ba fè vètikal yo, kou li te kase dèyè anba enpak la. Lè sa a, li frape ren li yo ak kolòn vètebral li di, sa ki lakòz l 'grimen ak jemi.
  
  Pa gen plis ri fou.
  
  Hayden te sèvi ak li tankou yon sak kout pwen, deplase nan kò l ', li frape diferan zòn. Lè Ramses gwonde epi li vire, li konte twa premye kou yo - yon nen ki senyen, yon machwè kraze ak gòj. Ramses te kòmanse toufe. Hayden pa t abandone, menm lè Kinimaka te pwoche bò kote l e li te ankouraje l pou l fè yon ti kras plis atansyon.
  
  "Sispann bleman fout ou, Mano," Hayden kase nan li. "Moun ap mouri la."
  
  Ramses te eseye ri, men doulè nan larenks li te sispann li. Hayden te swiv sa a ak yon kout pye Bunny rapid. "Ri kounye a."
  
  Kinimaka trennen l ale. Hayden te vire nan direksyon l ', men Lè sa a, yon Ramses w pèdi domaje kouri sou yo tou de. Li te yon nonm gwo, menm pi wo pase Kinimaki, mas nan misk yo te apeprè menm, men Hawaiian an te siperyè teworis la nan yon zòn enpòtan.
  
  Eksperyans konba.
  
  Ramses te fè kolizyon ak Kinimaka epi apre sa li te rebondi vyolanman, li te retounen nan selil li a. "De ki lanfè ou fè?" li boumonnen.
  
  "Materyèl la pi fò pase ou," Kinimaka te di, fwote zòn enpak la.
  
  "Nou vle konnen sa k ap pase apre," Hayden ensiste, swiv Ramses tounen nan selil li. "Nou vle konnen sou bonm nikleyè a. Kote li ye? Ki moun ki an kontwòl? Ki lòd yo ye? Epi, pou dedomajman pou Bondye, ki entansyon w vre?"
  
  Ramses te lite pou l rete dwat, li klè li pa t vle tonbe ajenou. Tansyon an te santi nan chak tandon. Sepandan, lè li finalman leve kanpe, tèt li bese. Hayden te rete atansyon menm jan li ta dwe ak yon koulèv blese.
  
  "Pa gen anyen ou ka fè. Mande mesye ou, Price. Li deja konnen sa. Li konn tout bagay. New York pral boule, dam, epi pèp mwen an pral danse viktwa nou an nan mitan sann dife k ap limen."
  
  Pri? Hayden te wè trayizon nan chak vire. Yon moun te bay manti, e sa te fè kòlè l bouyi plis toujou. Li pa tonbe anba pwazon ki sot nan bouch mesye a, li lonje men l bay Mano.
  
  "Al chache yon zam étourdisman pou mwen."
  
  "Hayden-"
  
  "Jis fè li!" Li vire, raj soti nan chak pò. "Pran m 'yon zam étourdisman ak fout la soti."
  
  Nan tan lontan li, Hayden te detwi relasyon kote li te konsidere patnè li twò fèb. Espesyalman sa a li te pataje ak Ben Blake, ki te mouri nan men mesye Blood King jis kèk mwa apre. Ben, li te panse, te twò jèn, san eksperyans, yon ti jan frelikè, men menm ak Kinimaka li te kounye a kòmanse ajiste pwen de vi li. Li te wè li fèb, manke, e definitivman bezwen rebati.
  
  "Pa goumen avè m, Mano. Jis fè li".
  
  Yon chichote, men li te rive nan zòrèy Awayi a parfe. Nonm nan gwo kouri ale, kache figi l 'ak emosyon li nan men li. Hayden te vire je l tounen sou Ramses.
  
  "Kounye a, ou se jis tankou mwen," li te di. "Mwen te genyen yon lòt elèv."
  
  "Ou panse?" Hayden te frape jenou l nan vant lòt la, epi koud li te frape san pitye nan do kou l. "Èske yon elèv ta bat krap la soti nan ou?"
  
  "Si sèlman men mwen te lib..."
  
  "Vrèman?" Hayden te avèg ak raj. "Ann wè sa ou ka fè, pa vre?"
  
  Pandan li te rive jwenn menòt Ramses yo, Kinimaka te retounen, yon zam ki gen fòm siga te mare nan pwen l. Li te konprann entansyon li epi li te fè bak.
  
  "Kisa?" - li kriye.
  
  "Ou fè sa ou dwe fè."
  
  Hayden te madichon nonm lan epi answit te madichon pi fò toujou nan figi Ramses, li te santi l anpil desi paske li pa t ka kraze l.
  
  Yon vwa ki ba, kalm koupe nan kòlè li: Sepandan, petèt li te ba ou yon siy.
  
  Petèt.
  
  Hayden te pouse Ramses jiskaske li tonbe sou kabann li, yon nouvo lide te parèt nan tèt li. Wi, petèt gen yon fason. Li te gade Kinimaka, li te soti nan selil la, li fèmen l, epi answit li te dirije nan direksyon pòt deyò a.
  
  "Yon bagay nouvo k ap pase anwo kay la?"
  
  "Plis bonm fatra, men kounye a mwens nan yo. Yon lòt motosiklis, men yo te pwan li."
  
  Pwosesis panse Hayden a te vin pi klè. Li soti nan koulwa a epi li ale nan yon lòt pòt. San yo pa kanpe, li pouse nan foul la, asire w ke Robert Price ta tande bri a soti nan selil Ramses la. Gade nan je l 'te di li ke se konsa.
  
  "Mwen pa konnen anyen," li te move. "Tanpri kwè mwen. Si li te di ou ke mwen te konnen yon bagay, nenpòt bagay, sou yon bonm nikleyè, Lè sa a, li ap bay manti."
  
  Hayden lonje men l pou l pran zam étourdisman li a. "Kiyès pou kwè? Yon moun fou teworis oswa yon politisyen trèt. An reyalite, ann wè sa taser la di nou.
  
  "Non!" Pri leve tou de men yo.
  
  Hayden te pran vize. "Ou gendwa pa konnen sa k ap pase nan New York, Robert, donk mwen pral di w tout bagay. Jis yon sèl fwa. Selil teworis yo kontwole zam nikleyè yo, ke nou kwè yo kapab eksploze nenpòt moman. Koulye a, Pythian fou a panse li aktyèlman nan kontwòl sitiyasyon an. Ti eksplozyon rive nan tout Manhattan. Yo te plante bonm nan Estasyon Santral. Epi, Robert, sa a se pa fen a."
  
  Ansyen Sekretè Deta a te bese, li pa t kapab di yon mo. Nan nouvo klè li te jwenn, Hayden te prèske konvenki ke li te di verite a. Men, sèl ti kras dout sa a te rete, toujou ap toumante l tankou yon timoun piti.
  
  Nonm sa a te yon politisyen siksè.
  
  Li te tire yon zam étourdi. Li te tire sou bò a, manke nonm lan pa yon pous. Price te kòmanse tranble nan bòt li yo.
  
  "Pwochen kou a pral anba senti a," Hayden te pwomèt.
  
  Lè sa a, lè Price te chire, lè Mano te gronyen, epi li te sonje ri dyabolik Ramses, lè li te panse ak tout laterè ki te genyen kounye a nan Manhattan, ak kòlèg li yo nan epè sa a, nan kè Jeopardy, se te. Hayden Jay ki te kraze.
  
  Pa gen plis. Mwen p'ap sipòte sa pou yon lòt minit.
  
  Li te pwan Price, li jete l sou miray la, fòs kou a te fè l tonbe ajenou. Kinimaka te ranmase l, li ba l yon gade kesyon.
  
  "Jis soti nan wout mwen."
  
  Li jete Price ankò, fwa sa a nan pòt deyò a. Li vole tounen, ap plenyen, li tonbe, epi apre sa li te pwan l 'ankò, li mennen l' nan koridò a ak nan direksyon selil Ramses la. Lè Price wè teworis la fèmen nan selil li a, li te kòmanse plenyen ak gronde. Hayden te pouse l pi devan.
  
  "Tanpri, tanpri, ou pa ka fè sa."
  
  "Aktyèlman," Kinimaka te di. "Sa a se yon bagay nou ka fè."
  
  "Nooo!"
  
  Hayden jete Price sou ba yo epi debloke selil la. Ramses pa t deplase, li te toujou chita sou kabann li epi l t ap gade sa k t ap pase anba po je fèmen l. Kinimaka te rale Glock li epi li te vize tou de mesye yo pandan Hayden te degaje lyen yo.
  
  "Yon chans," li te di. "Yon selil prizon. De mesye. Premye moun ki rele m nan chat santi l pi byen. Ou konprann?"
  
  Pri bleated tankou yon ti bèf mwatye manje. Ramses toujou pa t deplase. Pou Hayden, je l 'te dekouraje. Chanjman toudenkou nan li te absid. Li te ale epi fèmen selil la, li te kite tou de mesye yo ansanm pandan telefòn li te kòmanse sone epi vwa Ajan Moore te vin sou liy lan.
  
  "Vini isit la, Jay. Ou dwe wè sa."
  
  "Kisa sa ye?" Li te kouri ak Kinimaka, kouri dèyè lonbraj yo soti nan blòk selil yo epi tounen moute eskalye yo.
  
  "Plis bonm," li te di tris. "Mwen voye tout moun netwaye dezòd la. Ak dènye egzijans sa a se pa sa nou te espere li dwe ye. Oh, ak mesye ou Dahl gen yon plon sou selil kat. Li ap kouri dèyè li kounye a."
  
  "Ann frape wout la!" Hayden kouri al nan bilding estasyon an.
  
  
  CHAPIT VENNKAT
  
  
  Dahl te jete tèt li sou chèz pasaje a epi li te pèmèt Smith kondwi; Kenzie, Lauren ak Yorgi yo tounen nan chèz dèyè a. Menm lè yo te fè wout yo tounen nan estasyon an, te gen rapò sou Drake atake Grand Central Station, men li pa tande anyen ankò. Moore te fèk resevwa yon lòt konsèy nan men yon enfòmatè - yon katriyèm selil teworis t ap opere nan yon bilding apatman liks toupre Central Park, e kounye a ke Dahl te panse sou li, li se rezon ki fè ke kèk nan selil sa yo te finanse yon fason diferan pase lòt - li te ede yo melanje ak foul moun yo-men Dahl te mande ki jan yon pakèt moun te kapab si fasil egziste nan yon sosyete sèten san yo pa sonje endoktrinasyon sèvo yo. Lave sèvo se te yon atizay espesyal, epi li te doute ke teworis tipik la te metrize li ankò.
  
  Pa fè nayif konsa.
  
  Ajan Moore yo riske plis pase jis ekspoze pou jwenn endikasyon sa yo. Konsekans jou sa a t ap refè san rete, e li te espere ke Homeland te konnen ki jan tout bagay t ap soufle. Si yon ajan kache te boule jodi a, pwoblèm li yo te jis kòmanse.
  
  Polisye trafik yo, ki te toujou domine entèseksyon yo, te fè tout sa yo kapab pou filtre trafik, yo te fè fas ak pwoblèm menmen ak pwobableman enfranchisabl, men machin ijans konsyan yo ta dwe gen priyorite. Dahl te wè plizyè ti platfòm gade-prèske tankou mini cherry pickers-kote ofisye lapolis yo t ap dirije kòlèg yo soti nan yon pwen vantaj ki pi wo, epi li te souke tèt li mèsi pandan yo te kite yo pase.
  
  Dahl tcheke GPS machin nan. "Uit minit," li te di. "Nou pare?"
  
  "Pare," tout ekip la te retounen.
  
  "Lauren, Yorgi, rete ak machin nan fwa sa a. Nou pa ka riske ou ankò."
  
  "Mwen ap vini," Lauren te di. "Ou bezwen èd."
  
  Dahl te retire imaj sousòl la ak lanmò lidè fòs espesyal la. "Nou pa ka riske lavi ki pa nesesè. Lauren, Yorgi, ou gen pwòp valè ou nan diferan domèn. Jis gade aparans la. Nou bezwen je la tou."
  
  "Ou ka bezwen konpetans mwen," Yorgi te di.
  
  "Mwen gen dout ke nou pral sote sou balkon, Yorgi. Oswa lè l sèvi avèk drenpipes. Jis..." Li fè yon soupi. "Tanpri fè jan mwen mande a epi gade aparans san an. Pa fè m 'transfòme sa a nan yon lòd."
  
  Te gen yon silans gòch. Chak manm nan ekip la te wè evènman yo nan atak anvan an yon fason diferan, men depi tout bagay sa a te rive sèlman yon demi èdtan de sa, pifò yo te toujou nan chòk. Obsèvasyon yo te kontinuèl - ki jan pre yo te eksploze. Ki jan yon nonm konsa dezenterese te sakrifye tèt li pou sove lavi yo. Ki jan bon mache teroris sa yo trete tout fòm lavi yo.
  
  Dahl te jwenn panse li te retounen nan ansyen sa a-ki jan yon adilt te kapab enstile karakteristik rayisab sa yo nan yon timoun ki pi piti? Espri ki pi inosan? Ki jan yon granmoun, moun ki responsab, te kapab kwè ke li te dwat nan defòme lespri frajil sa yo, chanje kou a nan yon lavi pwomèt pou tout tan? Pou ranplase li ak... kisa?... rayi, enflexibilite, fanatik.
  
  Kèlkeswa jan nou gade l, kèlkeswa opinyon nou sou relijyon, Dahl te panse, dyab la vrèman mache nan mitan nou.
  
  Smith te frape fren yo pandan yo te pwoche bò kote yon bilding ki wo. Li te pran kèk segonn pou pare ak soti nan machin nan, kite yo tout san defans sou twotwa a. Dahl te santi l alèz lè l te konnen katriyèm selil la te prèske sètènman andedan ak jan yo te konpetan. Regard li te tonbe sou Lauren ak Yorgi.
  
  "Sa a lanfè ou ap fè? Retounen nan machin nan."
  
  Yo pwoche bò pòtay la, yo montre idantite yo epi yo mande sou de apatman nan katriyèm etaj la. Tou de te fè pati yon jèn koup ki te kenbe tèt yo epi yo te toujou politès. Portyè a pa t janm menm wè tou de koup ansanm, men wi, youn nan apatman yo te resevwa vizitè regilye. Li te panse se te yon kalite sware sosyal, men answit li pa te peye pou li te twò kirye.
  
  Dahl dousman pouse l 'sou kote epi li te dirije nan direksyon eskalye yo. Portyè a mande si yo bezwen yon kle.
  
  Dahl te souri dousman. "Sa p ap nesesè."
  
  Kat etaj yo te simonte fasil, ak Lè sa a, twa sòlda yo ak anpil atansyon mache sou koridò a. Lè Dal te wè nimewo apatman ki kòrèk la vin parèt, telefòn selilè li te kòmanse vibre.
  
  "Kisa?" Smith ak Kenzi te tann, kouvri periferik yo.
  
  Vwa fatige Moore plen tèt Dahl. "Enfòmasyon an se fo. Gen kèk enfòmatè ankadre move moun yo pou yo ka tire revanj. Padon, mwen jis dekouvri."
  
  "Manti," Dahl te respire. "Eske w ap jwe m? Nou te kanpe devan pòt fou yo ak HK yo.
  
  "Apre sa, kite. Enfòmatè a renmen youn nan fanm yo. Pa gen pwoblèm, jis tounen sou wout la, Dal. Enfòmasyon sa yo ap chofe anpil."
  
  Suedwa a bay madichon, li rele ekip li a tounen, li kache zam yo, epi apre sa li kouri pase bò pòtè a sezi. Dahl te aktyèlman anvizaje mande gad la pou fè yon evakyasyon trankil anvan yo te monte nan katriyèm etaj la-konnen sa ki ka rive la-e kounye a te mande ki jan rezidan yo te ka reyaji apre yo fin aprann konsèy li te fwod.
  
  Yon kesyon sosyal enteresan. Ki kalite moun ki ta plenyen pou yo te jete lakay li pandan lapolis t ap chèche teworis... si rechèch sa a te fini baze sou manti?
  
  Dahl leve zèpòl. Moore pa t 'egzakteman sou lis kaka l' ankò, men nonm lan te teetering sou tè wòch. "Pwochen siy sa a pral travay, pa vre?" Li te pale nan liy ki toujou louvri.
  
  "Se konsa li ta dwe ye. Menm nèg ki touche twazyèm kamera a. Jis rive nan Times Square epi vit.
  
  "Èske Times Square anba menas? Ki fòs sekirite ki deja an plas?"
  
  "Tout nan yo".
  
  "Oke, nou gen dis minit ankò."
  
  "Se pou gen senk."
  
  Smith te kondui tankou yon move lespri, koupe kwen ak peze, menm bwose, ant machin ki mal estasyone. Yo te abandone machin nan sou 50th Street epi yo te kouri, kounye a kont foul moun yo ki t ap vitès lwen Times Square, boutik kè kontan nan M&M's World, Hershey's Chocolate World ak menm Starbucks yo nan kwen lari a, kounye a mine pa menas ki parèt. Gwo pano afichaj ki menm gwosè ak moun te eklere lari a ak plizyè milye imaj kolore, yo chak ap lite pou atansyon epi yo te angaje yo nan yon batay vivan, vibre. Ekipaj la te rale yon forè nan echafodaj kòm prèske tout lòt magazen te sanble ap sibi kèk kalite renovasyon. Dal te eseye panse a yon fason pou kenbe Lauren ak Yorgi an sekirite, men vwayaj la ak chape te fè li prèske enposib. Li renmen ou pa, yo tout te sòlda kounye a, ekip la ranfòse pa prezans yo.
  
  Pi devan, lapolis t ap sere boulon yon kòdon alantou kare a. Nouyòkè yo te gade yo nan enkwayans, epi yo te di vizitè yo pou yo retounen nan otèl yo.
  
  "Se jis yon prekosyon, madam," Dahl te tande youn nan polis inifòm yo di.
  
  Lè sa a, mond lan tounen nan lanfè ankò. Kat touris, ki t ap fè makèt fenèt alantou Levis ak Bubba Gump, te lage sakado yo, yo te fouye andedan epi yo te rale zam otomatik yo. Dahl te desann dèyè yon kyòs nan lari a, li te retire pwòp zam li.
  
  Zam te fè eko atravè Times Square. Fenèt kase ak tablo afichaj yo te kouvri ak sab, detwi, paske pi fò nan yo te kounye a ekran, pi gwo a nan mond lan, ak reyalizasyon nan kapitalis. Mòtye tonbe sou twotwa a. Moun ki te rete yo ak fòs sekirite yo kouri al kache. Dahl te kole tèt li epi li te tire tounen; kout li yo pa t vize, men li te fè teworis yo madichon byen fò epi chèche pwòp kouvèti yo.
  
  Fwa sa a tou dwat pou ou, Dahl te panse ak satisfaksyon lugubr. Pa gen espwa pou ou.
  
  Dahl te wè kaj la plonje dèyè yon taksi ki estasyone epi li remake yon otobis abandone tou pre. Li pa t janm ale nan Times Square anvan epi li te sèlman aperçu li sou televizyon, men wè tankou yon zòn aparamman zanmitay pyeton konsa vid te dekouraje. Plis vaksen sonnen kòm manm selil yo san dout te wè moun k ap deplase andedan magazen yo ak bilding biwo yo. Dahl tou dousman soti nan lari a.
  
  Dèyè bis la ak sou twotwa ki lwen a, lòt fòs sekirite yo t ap pran pozisyon yo. Plis twoup SWAT, ajan ki gen kostim nwa yo, ak polisye NYPD te manevwe nan yon ritm trankil, koregrafi. Dahl te fè siyal pou yo aliye. Ki sa ki te pase kòm yon siy isit la te klèman pa tradui, paske pa gen moun ki peye atansyon a mwendr nan suedwa a fou.
  
  "Èske nou ap tann chat twa oswa kat lèt sa yo, oswa èske nou pral fè moun fou sa yo boule?" Kensi fwote kòt li.
  
  Dahl vire do bay ajan Ameriken yo. "Mwen vrèman renmen tèminoloji kolore ou," li te di, trennen sou vant nan lonbraj la nan bis la. "Men, ekonomikman."
  
  "Se konsa, ou vle m isit la kounye a. Mwen konprann."
  
  "Mwen pa t 'di sa".
  
  Smith te gaye sou tè a, gade anba machin yo. "Mwen wè janm."
  
  "Èske w ka sèten sa yo se pye teworis yo?" Dahl mande.
  
  "Mwen panse ke sa, men li sèten kòm lanfè se pa kòm si yo te make."
  
  "Yo pral la byento," Kenzi leve fizi li kòm si se te epe li te anvi, epi li kanpe dèyè youn nan wou otobis yo jeyan. Ekip la pran yon sèl souf kolektif.
  
  Dahl gade deyò. "Mwen reyèlman kwè se tan sa a ankò."
  
  Kenzi te ale premye, awondi dèyè bis la epi atake taksi jòn la. Yo te tande mitray zam, men li te dirije sou fenèt yo, estasyon otobis yo ak tout lòt kote, nan opinyon teworis yo, moun ki san defans yo te kapab kache. Dahl te remèsye zetwal chans li yo ke pa gen okenn vijilan te afiche, konnen ke vitès se te alye yo nan detwi selil la, ki te dwe fè anvan yo chanje nan grenad oswa pi mal. Li menm ak Kensi fè wonn taksi a, yo gade kat mesye yo, ki te reyaji etonan rapid. Olye pou yo balanse zam yo, yo tou senpleman atake, frape Dahl ak Kenzi epi frape yo atè. Kò lonje sou wout la. Dahl te kenbe pwen an desann epi li te devye li, li te tande pwent li frape asfalt la di. Sepandan, dezyèm men an te desann, fwa sa a ak bou fizi a leve. Dahl pa t 'kapab ni pyèj li ni gade lwen, kidonk li te retounen nan aksyon an sèlman ki disponib pou li.
  
  Li bese fwon li epi li pran kou a nan zo bwa tèt li.
  
  Blackness te tòde devan je l ', doulè rikoche soti nan nè nan nè, men suedwa a pa te pèmèt okenn nan sa a entèfere ak travay li. Zam la frape epi li retire, vilnerab. Dahl te pwan li epi li rale l nan direksyon nonm ki te kenbe l la. San koule desann tou de bò figi l. Mesye a te leve pwen l ankò, fwa sa a yon ti kras plis timidman, epi Dahl te kenbe l ak pwòp pwen l epi li te kòmanse peze l.
  
  Chak fib nan ke li yo, chak venn nan chak jwenti, tansyon.
  
  Zo kase tankou kraze branch. Teworis la te kriye e li te eseye retire men l, men Dahl pa t vle tande pale de sa. Yo te bezwen enfim kamera sa a. Vit. Peze pi sere, li te asire ke atansyon nonm lan te konplètman absòbe doulè a akablan nan pwen l ', li rale soti Glock li.
  
  Youn te touye.
  
  Zam lan te tire twa bal anvan je teworis la te glase. Dahl jete l 'sou kote epi answit leve tankou yon zanj vanjans, san koule soti nan zo bwa tèt li ak yon gade nan detèminasyon dega nan karakteristik li yo.
  
  Kenzi t ap goumen ak yon gwo nonm, zam yo mete sandwich ant kò yo ak figi yo prèske kraze ansanm. Smith te desann sou twazyèm lan, fòse ti gason an sou jenou li pandan li te frape ak kòlè pre-pafè, presi. Teworis final la te jwenn pi bon nan Lauren, frape l 'atè a, epi li te ap eseye pran bi lè Yorgi jete tèt li devan barik la.
  
  Dahl pran souf li.
  
  Zam lan tire. Yorgi tonbe, frape pa zam kò l 'yo. Lè sa a, Dahl te wè ke sitiyasyon an te yon ti kras diferan de lè li te premye li li. Yorgi pa t sote atletik devan bal la, li te bat men teworis la ak tout kò l.
  
  Diferan, men toujou efikas.
  
  Dahl te kouri al ede Ris la, li frape militan an anba bra gòch la epi li leve janm li sou tè a. Suedwa a bati momantòm ak vitès, flechi misk li yo, pote chay li ak yon feròs ki fèt nan mechanste. Twa pye, Lè sa a, sis, epi teworis la te byen vit jete tounen kòm li te finalman frape tèt li nan tablo a meni Hard Rock Cafe. Plastik la fann, tranpe nan san, kòm enpilsyon fache Dahl a fann zo bwa tèt advèsè li a ak chire vyann lan. Kinimaka ka pa te renmen li, men suedwa a te itilize ikon Ameriken an pou netralize teworis la.
  
  Karma.
  
  Dahl vire ankò, kounye a san koule nan zòrèy li ak manton. Kenzi ak advèsè li a te toujou fèmen nan konba mòtèl, men Smith jere yo fèmen diferans ki genyen ant tèt li ak sòlda nan ak kèk jete. Nan vire final la, li te plede balanse zam li, li te gen chans epi li te fini ak pwent byen file pwente dwat sou Smith.
  
  Dahl gwonde, kouri pi devan, men li pa t 'kapab fè anyen sou piki a. Nan yon bat je, teworis la tire, epi atakè a, Smith, te resevwa yon bal ki te kanpe l 'nan pye l', voye l 'a jenou l'.
  
  Mwen pote fwon li pi pre liy pwochen piki a.
  
  Teworis la te rale deklanche a, men nan moman sa a Dahl te parèt - yon mòn k ap boukannen, k ap deplase - e li te kole teworis la ant li ak miray la. Zo yo te kase e yo te moulen youn kont lòt, san koule soti, ak fizi a te vole sou bò ak yon gwonde. Pandan Dahl te sezi t ap mache nan direksyon Smith, li te wè e li te tande sòlda ki te anraje ki t ap sèmante byen fò.
  
  Lè sa a, li anfòm.
  
  Sove pa vès la Kevlar, Smith te toujou tire nan yon distans sere epi li ta prèske mouri nan kontuzyon an, men nouvo zam kò vanguard yo adousi souflèt la. Dahl siye figi l, kounye a remake apwòch ekip fòs espesyal la.
  
  Kensi te goumen kont opozan li konsa ak sa, pi gwo gason an ap lite pou matche ak ladrès li ak misk aktyèl li. Dahl tounen ak yon ti souri sou figi l.
  
  Youn nan mesye fòs espesyal yo kouri ale. "Èske li bezwen èd?"
  
  "Non, li jis ap twonpe. Kite l pou kont li".
  
  Kensi te kenbe echanj la nan kwen je l epi li te fè dan li te gentan sere. Li te klè ke de yo te egal, men suedwa a te teste li, evalye devouman li nan ekip la e menm nan tèt li. Èske li te merite?
  
  Li te pwan zam la epi answit lage kò l pandan advèsè li a t ap tounen, sa ki lakòz li pèdi balans li ak yon jenou nan zo kòt yo ak yon koud nan nen an. Pwochen grèv li a se te yon koupe nan ponyèt la, ki te swiv pa yon pwan zèklè rapid. Pandan mesye a t ap plede e li t ap plenn, li te bese ponyèt li dèyè, li te tande yon klik epi li te wè zam la tonbe atè. Li te toujou ap lite, rale kouto a ak kout kouto nan pwatrin li. Kensi te peze tout bagay ladan l, li te santi lam nan tranche nan vyann lan anlè kòt li, epi li vire, li rale l avè l. Kouto a te deplase tounen pou yon dezyèm souflèt, men fwa sa a li te pare. Li te pwan bra ki te retire a, li vire anba li, li tòde l dèyè do mesye a. San pitye li te peze jiskaske li te kraze e li te kite teworis la dekouraje. Li te byen vit rache de grenad nan senti li epi li te foure youn nan yo sou devan pantalon li ak nan bout pantalon li.
  
  Dahl, ap gade, li jwenn ke rèl la te chire gòj li. "Nooo!"
  
  Dwèt Kenzi lage atakan an.
  
  "Nou pa fè sa, ou..."
  
  "Kisa ou pral fè kounye a," Kenzi te chichote trè pre, "ak bra kase ak tout?" Ou p'ap fè pèsonn mal kounye a, moun sòt?"
  
  Dahl pa t 'konnen si yo kenbe sou oswa eskive, kouri oswa plonje tèt devan, pwan Kenzi oswa sote pou kouvri. Nan fen a, segonn yo koche e pa gen anyen ki te eksploze eksepte fuze patikilyèman kout Smith la.
  
  "Eske w ap jwe m?" li gwonde. "Kisa lanfè-"
  
  "Fo," Kenzi jete atakan an nan tèt senyen Dahl. "Mwen te panse je malfini pafè sa yo ta remake pwoblèm nan."
  
  "Mwen pa t 'fè li." Suedwa a kite yon gwo soupi soulajman. "Modi, Kenz, ou se yon fanm fou klas mondyal."
  
  "Jis remèt mwen katana mwen an. Li toujou kalme m."
  
  "Oh wi. Mwen parye,"
  
  "Epi ou di sa a, suedwa fache a."
  
  Dahl bese tèt li. Manyen. Men, modi, mwen panse mwen te rankontre match mwen an.
  
  Nan moman sa a, ekip SWAT ak ajan rasanble yo te pami yo, sekirize zòn ki alantou Times Square. Ekip la regroupe e li pran kèk minit pou reprann souf.
  
  "Kat selil desann," Lauren te di. "Se yon sèl ki rete."
  
  "Nou panse," Dahl te di. "Li pi bon pou pa pran devan tèt ou. Epi sonje, dènye chanm sa a kenbe Marsh an sekirite epi pwobableman kontwole..." Li pa t di mo "bonm nikleyè" a byen fò. Pa isit la. Sa a te kè Manhattan. Ki moun ki te konnen ki kalite mikwofòn parabolik ta ka gaye toupatou?
  
  "Bon travay, mesye," li te di tou senpleman. "Jou infernal sa a prèske fini."
  
  Men, an verite, li fèk kòmanse.
  
  
  CHAPIT VENNSENK
  
  
  Julian Marsh te kwè ke, san okenn dout, li te moun ki pi kontan nan mond lan. Dwa devan l te kouche yon zam nikleyè chaje, mare, ase fèmen pou touche, pou jwe ak sou yon kapris. Koule sou bò gòch li te gen yon divin, bèl fanm ak ki moun li te kapab jwe tou sou yon kapris. Apre sa, li, nan kou, te jwe avè l ', byenke yon zòn sèten te kòmanse fè mal yon ti kras nan tout atansyon a. Petèt yon ti kras nan krèm vide sa a...
  
  Men, kontinye tren anvan ak pi enpòtan li nan panse - yon selil pasif teworis te chita bò fenèt la, epi ankò li te jwe ak li nan kapris li. Apre sa, te gen gouvènman Ameriken an, kouri dèyè ke li nan tout vil la, kouri pè ak avèg pou jwe-
  
  "Julian?" Zoe t ap respire jis yon lajè cheve nan zòrèy gòch li. "Ou vle m ale nan sid ankò?"
  
  "Asire w, men pa respire salo a tankou dènye fwa. Bay li yon ti repo, èske w vle?"
  
  "O, asire w".
  
  Mas te kite l pran plezi l epi answit te reflechi sou sa ki pral rive apre. Li te deja mitan maten ak dat limit yo te apwoche. Lè a te prèske rive lè li te oblije dewoule yon lòt telefòn selilè jetab epi rele peyi l 'ak demann ijan. Natirèlman, li te konnen ke pa ta gen okenn reyèl "kache", omwen pa ak yon echanj nan senksan milyon dola, men prensip la te menm bagay la tou epi yo ta ka te pote soti nan yon fason menm jan an. Mas te remèsye bondye peche ak inikite yo. Ak mesye sa yo sou bò kote w, kisa pa t 'kapab reyalize?
  
  Tankou tout bon rèv, yon sèl sa a ta fini evantyèlman, men Marsh deside li ta renmen li pandan li te dire.
  
  Li tape tèt Zoey epi li leve kanpe, li demare youn nan lasèt soulye li yo epi li ale nan fenèt la. Avèk de lespri te souvan de pwen de vi diferan, men tou de pèsonalite Marsh yo te vre nan senaryo a. Ki jan nenpòt nan yo ta ka pèdi? Li te rache youn nan kapòt Zoe epi kounye a li te eseye glise l sou men l. Li te finalman abandone e li te fè ak de dwèt. Lanfè, li toujou satisfè kirkiness enteryè li.
  
  Pandan Marsh t ap mande kisa pou l fè ak kòd rezèv la, lidè selil la leve, li gade l, li ba l yon souri vid. Se te yon Kayiman, oswa kòm Marsh prive rele li - Kayiman - e byenke li te trankil ak evidamman dousman, te gen yon sans reyèl nan danje sou li. Marsh sigjere ke li te pwobableman youn nan mete vès yo. Pyon. Menm bagay la konsomab kòm pipi pwolonje. Marsh te ri byen fò, li te kraze kontak zye ak Kayiman an jis nan bon moman an.
  
  Zoe swiv tras li, li gade deyò fenèt la.
  
  "Pa gen anyen pou wè," Marsh te di. "Pou ke ou pa renmen etidye pou limanite."
  
  "O, yo ka komik pafwa."
  
  March gade alantou li pou chapo li, sa a li te renmen mete nan yon ang. Natirèlman, li te ale, petèt menm anvan li te rive nan New York. Semèn pase a te pase nan yon flou pou li. Kayiman an pwoche ak politès li mande si li bezwen anyen.
  
  "Pa nan moman sa a. Men, mwen pral rele yo talè epi ba yo detay yo transfere lajan an."
  
  "Ou pral fè sa?"
  
  "Wi. Èske mwen pa te ba nou moun wout la?" Kesyon an te retorisyen.
  
  "Oh, moso krap sa a. Mwen te itilize li kòm yon tape mouch."
  
  Marsh te ka inik, fou, ak kondwi pa move san, men pati ki pi piti nan li te tou entelijan, kalkile, ak konplètman angaje. Se poutèt sa li te siviv osi byen ke li te fè nan tinèl Meksiken yo. Apre yon ti moman, li reyalize ke li te mal jije Kayiman an ak sitiyasyon an. Li pa t 'yon prensipal la isit la - yo te.
  
  Epi li te yon moman twò ta.
  
  Marsh te atake Kayiman, li konnen egzakteman ki kote li te kite zam la, kouto ak zam étourdi ki pa itilize. Espere siksè, li te sezi lè Gator bloke kou yo epi li retounen youn nan pwòp li yo. Mas te pran li avèk kalm, inyore doulè a, epi li te eseye ankò. Li te konnen Zoey te fikse sou li, epi li te mande poukisa femèl parese a pa t prese pou èd li.
  
  Kayiman an ankò parri kou l 'ak fasilite. Lè sa a, Marsh tande yon bri dèyè li - son an nan yon pòt apatman ouvèti. Li vole tounen, sezi lè Kayiman an kite l ', li vire.
  
  Yon souf nan chòk chape soti nan gòj li.
  
  Uit gason te antre nan apatman an, yo tout abiye an nwa, yo tout te pote sak, e yo te sanble fache tankou rena nan yon poulaye. Marsh te fikse epi li te tounen vin jwenn Gator, je l 'menm kounye a pa t byen kwè sa yo te wè.
  
  "Sak ap pase?"
  
  "Kisa? Èske ou te panse nou tout ta chita trankil pandan mesye rich nan kostim pwepare finanse lagè yo? Oke, mwen gen yon nouvèl pou ou, gwo gason. Nou pap tann ou ankò. Nou finanse pwòp pa nou."
  
  Mas décalé de souflèt doub nan figi. Pandan li te tonbe bak, li te pwan Zoe, li te espere ke li kenbe l ', epi lè li pa fè sa, yo tou de tonbe atè. Chòk la nan li tout te voye kò l 'nan overdrive, glann swe li yo ak tèminezon nè yo te ale nan overdrive, ak yon tik anmèdan te kòmanse nan kwen an nan yon sèl je. Li te mennen l tounen nan move tan lontan lè li te yon ti gason epi pèsonn pa t pran swen l.
  
  Kayiman an te mache nan apatman an, li te òganize yon selil douz moun. Zoey te vin pi piti ke posib, pratikman yon moso nan mèb, lè pistolè ak lòt zam militè yo te dekouvri - grenad, plis pase yon RPG, Kalashnikov a tout tan fyab, gaz lakrimojèn, flashbangs ak yon varyete de wokèt men ki te fèt an asye. . Sa a te yon ti jan deranje.
  
  March te rache gòj li, li te toujou rete kole ak dènye rès diyite ak egoyis ki te asire ke li te pi gwo kabrit ak kòn Satan nan chanm sa a.
  
  "Gade," li te di. "Wete men sal ou sou bonm nikleyè mwen an. Ou menm konnen ki sa sa ye, ti gason? Kayiman. Kayiman! Nou dwe respekte dat limit la."
  
  Lidè nan senkyèm selil la finalman jete laptop la sou kote epi li pwoche bò Marsh. Koulye a, san sipò ak vrèman san gan, Kayiman te yon moun diferan. "Ou panse mwen dwe ou yon bagay ooo?" Dènye mo a se te yon grin. "Men mwen pwòp! Bòt mwen yo fre! Men, yo pral kouvri nan san ak sann byento!
  
  Mas te bat rapidman. "De kisa wap pale?"
  
  "Pa pral gen okenn peman. Pa gen lajan ki rete! Mwen travay pou Ramses, gwo, venere ak sèlman, epi yo rele m 'Bom Maker la. Men jodi a mwen pral inisyatè a. Mwen pral ba li lavi!"
  
  Mas tann pou inevitab la grin nan fen a, men fwa sa a pa te gen okenn. Kayiman te klèman kite atak pouvwa a ale nan tèt li, epi Marsh toujou pa t 'konprann poukisa moun sa yo te manyen bonm li a. "Mesye, sa a se bonm nikleyè mwen an. Mwen te achte sa a e mwen te pote l ba ou. Nou ap tann yon bon peman. Kounye a, vin bon ti gason epi mete bonm nikleyè a sou tab la."
  
  Li pa t jiskaske Kayiman frape l ase di pou fè san ke Marsh te kòmanse vrèman konprann ke yon bagay te ale fò anpil mal isit la. Li te panse ke tout aksyon sot pase li yo te mennen l 'nan pwen sa a nan lavi li, tout byen ak sa ki mal, tout bon ak move pawòl ak kòmantè. Sòm tout eksperyans li te mennen l tou dwat nan chanm sa a nan moman sa a.
  
  "Kisa ou pral fè ak bonm sa a?" Laterè te bese ak epès vwa l ', kòm si li te peze nan yon rap tankou fwomaj.
  
  "Nou pral fè eksploze bonm nikleyè ou le pli vit ke nou tande gwo Ramses yo."
  
  March souse souf li san l pa respire. "Men, li pral touye dè milyon."
  
  "Se konsa, lagè nou an pral kòmanse."
  
  "Se te sou lajan an," Marsh te di. "Peye. Yon ti plezi. Kenbe bourik Etazini yo nan Amerik kouri dèyè ke yo. Li te sou finansman, pa touye moun an mas."
  
  "Ouuuu... ou... touye!" Tirad fanatik Kayiman an te ogmante yon nivo.
  
  "Oke, wi, men pa tèlman."
  
  Kayiman an choute l jiskaske li boukle nan yon boul san mouvman; zo kòt, poumon, kolòn vètebral ak janm mwen fè mal. "Nou ap tann sèlman nouvèl ki soti nan Ramses. Kounye a, yon moun pase m telefòn nan.
  
  
  CHAPIT VENNSIS
  
  
  Anndan Grand Central Terminal, dènye moso devinèt Marsh yo te kòmanse aliye. Drake pa t ' reyalize sa anvan, men tout sa a te yon pati nan plan mèt yon moun, yon moun yo te panse yo te deja netralize. Lènmi yo pa t konte sou li a se te tan-epi rapidman li te pase te voye panse yo nan dezòd.
  
  Ak biwo polis yo te deklare biwo a an sekirite epi li te peple sitou, Drake ak ekip li a te bay opòtinite pou yo egzamine katriyèm reklamasyon an, ke yo te finalman jwenn te kole anba yon tab kafe. Yon seri de nimewo ekri nan gwo font, li te enposib konnen ki sa li ta ka sof si ou jere yo strabiye nan tit la, ki te anjeneral ekri nan pi piti font ki disponib.
  
  Kòd aktivasyon nikleyè.
  
  Drake fèmen je l 'nan enkwayans, pèdi balans li ankò, ak Lè sa a, bat je sou Alicia. "Vrèman? Poukisa li ta voye sa a nou?"
  
  "Mwen ta devine se kapasite nan jwe jwèt la. Li ap jwi li, Drake. Nan lòt men an, yo ka fo."
  
  "Oswa kòd akselerasyon," Me te ajoute.
  
  "Oswa menm," Beau te kache sijè a, "kòd ki ta ka itilize pou lanse yon lòt kalite zam kache."
  
  Drake te gade fransè a pou yon ti moman, li te mande kote li te gen sa yo panse perverti, anvan li rele Moore. "Nou gen yon nouvo kondisyon," li te di. "Eksepte li sanble se yon seri kòd dezaktivasyon pou zam nikleyè olye."
  
  "Poukisa?" Moore te choke. "Kisa? Sa a pa fè okenn sans. Eske se sa li te di ou?"
  
  Drake reyalize jan tout bagay te sonnen ridikil. "Voye kounye a." Kite kostim espas yo regle tout bagay.
  
  "Anfòm. N ap ba yo dilijans.
  
  Apre Drake te mete telefòn nan nan pòch li, Alicia te brose tèt li epi li te gade alantou li pandan yon bon bout tan. "Nou gen chans isit la," li te di. "Pa gen okenn viktim. E pa gen nouvèl sou mwa mas, malgre nou an reta. Kidonk, èske w panse sa a te dènye kondisyon an?"
  
  "Mwen pa fin sèten ki jan sa ka ye," May te di. "Li te di nou li vle lajan, men li poko di nou kilè oswa ki kote."
  
  "Se konsa, omwen yon lòt," Drake te di. "Petèt de. Nou bezwen tcheke zam la epi chaje l ankò. Nenpòt fason, ak tout mini-bonm sa yo eksploze nan tout vil la, mwen panse ke nou se yon fason lontan pou yo fini ak sa a."
  
  Li te mande sou objektif ti bonm yo. Pa touye oswa mutile. Wi, yo te frape laterè nan nanm sosyete a, men nan limyè de bonm nikleyè a, Julian Marsh, ak kamera yo te detwi yo, li pa t 'kapab evite panse ke petèt te gen yon lòt ajanda. Bonm segondè yo te distrè ak anmèdan. Pi gwo pwoblèm nan te koze pa kèk moun sou motosiklèt voye bonm fedatifis endijèn nan Wall Street.
  
  Alicia remake yon kyòs kache nan kwen lwen. "Melanj sik," li te di. "Èske gen moun ki vle yon ba sirèt?"
  
  "Fè m' de Snickers," Drake soupi. "Paske swasant-senk gram te sèlman pou katreventèn yo."
  
  Alicia souke tèt li. "Ou menm ak modi sirèt ou yo."
  
  "Ki sa ki nan pwochen?" Beau apwoche, franse a soulaje kò li nan doulè ak kèk detire.
  
  "Moore bezwen ranfòse jwèt li," Drake te di. "Fè pwoaktif. Mwen menm, mwen pap danse sou melodi Marsh tout jounen an."
  
  "Li lonje," Mai raple l '. "Pifò ajan li yo ak polisye yo ap kontwole lari yo."
  
  "Mwen konnen," Drake respire. "Mwen konnen trè byen."
  
  Li te konnen tou pa t 'kapab gen pi bon sipò pou Moore pase Hayden ak Kinimaka, tou de ak adrès Prezidan an, tou de te fè eksperyans pi fò nan sa mond lan te kapab voye sou yo. Nan moman sa a nan relatif kalm, li te fè yon bilan, te panse sou pwoblèm yo, epi answit te twouve tèt li enkyete sou lòt ekip la - ekip Dahl a.
  
  Sa a fou Suedwa sa a te pwobableman goumen kont yon ba Marabou pandan l ap gade moman ki pi toutouni Alexander Skarsga a.
  
  Drake te bay Alicia remèsye tèt li pandan l te retounen epi l te ba l de moso chokola. Pou yon ti moman ekip la jis kanpe la, panse, angoudi. Mwen eseye pa panse sou sa ki ka rive apre. Dèyè yo gen yon kafe & # 233; te kanpe tankou yon vye biznis abandone, fennèt li yo kase, tab chavire, pòt yo kraze e pandye nan gon yo. Menm kounye a, ekip yo te ak anpil atansyon penyen zòn nan pou nouvo aparèy.
  
  Drake tounen vin jwenn Bo. "Ou te rankontre Marsh, pa vre? Èske w kwè ke li pral wè sa jiska lafen?"
  
  Franse a fè yon jès konplike. "Hmm, ki moun ki konnen? Mach la se etranj, sanble ki estab yon moman ak fou nan pwochen an. Petèt se te tout yon tronpe. Webb pa t fè l konfyans, men sa pa etone. Mwen santi ke si Webb te toujou enterese nan ka Pythia, Lè sa a, Marsh pa ta gen dwa menm pran pòz yo patisipe nan ka a."
  
  "Se pa Marsha nou bezwen enkyete sou," Mai entèze eksite. "Sa a..."
  
  Epi toudenkou li tout te fè sans.
  
  Drake te reyalize sa an menm tan, li te reyalize non moun li t apral rele a. Je l 'te rankontre pa l' tankou misil kap chèche chalè, men pou yon ti moman yo pa t 'kapab di anyen.
  
  M ap reflechi sou sa. Evalyatè. Pou yon fen terib.
  
  "Modi," Drake te di. "Nou te jwe depi nan konmansman an."
  
  Alicia te gade yo. "Nòmalman mwen ta di 'jwenn yon chanm', men..."
  
  "Li pa janm ka antre nan peyi sa a," Mai te jemi. "Pa san nou."
  
  "Kounye a," di Drake. "Li egzakteman kote li vle ye."
  
  Lè sa a, telefòn nan sone.
  
  
  * * *
  
  
  Drake prèske lage ba chokola l 'nan chòk, li te tèlman absorbe nan tren an altènatif nan panse. Lè li gade ekran an epi li wè yon nimewo enkoni, yon eksplozyon piroteknik nan panse konfli rikoche nan tèt li.
  
  Kisa pou di?
  
  Li te dwe Marsh rele nan nouvo telefòn selilè jetab li. Èske li ta dwe reziste anvi eksplike l ke yo te jwe li, ke li te tou senpleman twonpe nan yon gwo konplo? Yo te vle selil yo ak zam nikleyè yo rete net pou osi lontan ke posib. Bay tout moun omwen yon lòt èdtan yon chans pou yo swiv li tout desann. Koulye a, menm si... kounye a jwèt la chanje.
  
  Kisa pou fe?
  
  "Mas?" li reponn apre katriyèm son an.
  
  Yon vwa ki pa abitye te adrese l. "Nooo! Se Gatorrrr!"
  
  Drake rale telefòn nan lwen zòrèy li, kriyan an, ton ap monte nan fen chak mo ap joure tanpèn li.
  
  "Kiyès sa? Kote Marsh?
  
  "Mwen te di - Gatorrrr! Tèt la gentan ap monte. Ki kote li ta dwe ye. Men, mwen gen yon lòt demann pou ou, uhhh. Yon lòt ankò, ak Lè sa a, bonm nan pral swa eksploze oswa ou pa. Sa depann de ou!"
  
  "Fuck mwen." Drake te gen yon tan difisil konsantre sou mo yo akòz rele o aza. "Ou bezwen kalme yon ti kras, zanmi."
  
  "Kouri, lapen, kouri, kouri, kouri. Ale jwenn komisarya nan kwen 3rd ak 51st epi gade ki moso vyann nou kite pou ou ooooo. W ap konprann dènye kondisyon an lè w rive la."
  
  Drake te fwonte, li t ap chèche memwa li. Gen yon bagay ki abitye sou adrès sa a...
  
  Men, vwa a ankò entèwonp tren li nan panse. "Koulye a kouri! Kouri! Lapen, kouri epi pa gade dèyè! Li pral eksploze nan yon minit oswa yon èdtan, rrr! Lè sa a, lagè nou an pral kòmanse!"
  
  "Marsh te sèlman vle yon ranson. Lajan pou bonm lan se pou ou."
  
  "Nou pa bezwen lajan ou, yyyy! Èske w panse pa gen okenn òganizasyon-menm pwòp òganizasyon w-ki ap ede nou? Ou panse pa gen moun rich k ap ede nou? Èske w panse pa gen okenn konspiratè ki ap finanse kòz nou an an kachèt? Ha ha, ha ha ha!"
  
  Drake te vle lonje men l epi kase kou moun fou a, men kòm li pa t kapab fè sa-ankò-li te fè pwochen pi bon bagay la.
  
  Apèl la te entèwonp.
  
  Epi finalman, sèvo li te trete chak ti enfòmasyon. Lòt yo te deja konnen. Figi yo te blan ak laperèz, kò yo tansyon ak tansyon.
  
  "Sa a se sit nou an, pa vre?" Drake te di. "Kote Hayden, Kinimaka ak Moore yo kounye a."
  
  "Epi Ramses," Mai te di.
  
  Si bonm nan te eksploze nan moman sa a menm, ekip la pa t 'kapab kouri pi vit.
  
  
  CHAPIT VENSET
  
  
  Hayden te etidye monitè yo. Ak anpil nan estasyon an te vide, e menm ajan yo pèsonèlman asiyen nan Moore yo te voye soti nan lari yo pou ede, sant Homeland Security lokal la te santi akable nan pwen nan kraze. Evènman ki te dewoule nan tout vil la te gen priyorite sou reyinyon Ramses ak Price pou moman sa a, men Hayden te remake mank kontak ant yo, li te mande si yo tou de reyèlman pa gen anyen pou di. Ramses se te yon nonm konesans ki te gen tout repons yo. Pri te jis yon lòt scammer kouri dèyè dola.
  
  Kinimaka te ede opere monitè yo. Hayden te ale sou sa ki te pase ant yo pi bonè, lè Awayi a te konseye pa èkstraksyon enfòmasyon nan tou de gason, epi kounye a sezi sou reyaksyon li.
  
  Èske li te dwat? Èske li te pathetic?
  
  Yon bagay pou w panse pita.
  
  Imaj te klere devan li, tout rale sou plizyè douzèn ekran kare, an nwa ak blan ak koulè, sèn nan fender benders ak dife, anbilans briyan ak foul moun pè. Panik nan mitan Nouyòkè yo te kenbe nan yon minimòm absoli; byenke evènman yo nan 9-11 yo te toujou yon laterè fre nan lespri yo ak enfliyanse chak desizyon. Pou anpil moun ki te gen yon istwa nan siviv 9-11, soti nan moun ki pa t 'ale nan travay jou sa a nan moun ki te an reta oswa fè komisyon, pè pa janm kite panse yo. Touris yo kouri ale nan laterè, souvan fè fas a pwochen souflèt inatandi. Lapolis te kòmanse netwaye lari yo seryezman, ak ti opozisyon nan men moun nan lokalite yo ki toujou chimerik.
  
  Hayden tcheke lè a... li te apèn 11am. Li te santi pita. Rès ekip la te nan tèt li, vant li te boulvèse ak krentif pou yo ta ka pèdi lavi yo jodi a. Poukisa nou kontinye fè sa? Jou apre jou, semèn apre semèn? Chans yo vin mwens favorab chak fwa nou goumen.
  
  Ak Dahl an patikilye; Ki jan mesye sa a te rete nan sa a? Ak yon madanm ak de pitit, yon gason dwe gen yon etik travay gwosè mòn Everest. Respè li pou sòlda a pa t janm pi wo.
  
  Kinimaka tape youn nan monitè yo. "Li ta ka move."
  
  Hayden te gade l. "Kisa sa ye... oh merde."
  
  Sezi, li te gade pandan Ramses te pran aksyon, kouri nan direksyon Price epi frape tèt li nan tè a. Lè sa a, chèf teworis la te kanpe sou kò a lite epi li te kòmanse choute li san pitye, chak souflèt pwovoke yon rèl nan agoni. Hayden ezite ankò, epi answit wè yon pisin san kòmanse gaye sou planche a.
  
  "Mwen pral desann."
  
  "Mwen pral ale tou". Kinimaka te kòmanse leve, men Hayden te kanpe l ak yon jès.
  
  "Non. Ou bezwen isit la."
  
  Inyore regards yo, li kouri tounen nan sousòl la, li fè siy de gad yo kanpe nan koulwa a, epi li louvri pòt deyò selil Ramses la. Yo kouri antre ansanm, zam rale.
  
  Pye goch Ramses frape sou yon souflèt Price, li kraze zo a.
  
  "Sispann!" Hayden rele an kòlè. "Ou ap touye l."
  
  "Ou pa pran swen," Ramses itilize zam li ankò, kraze machwè Price a. "Poukisa mwen ta dwe? W ap fòse m pataje yon selil ak sa a. Ou vle nou pale? Oke, se konsa volonte fè mwen an fèt. Petèt kounye a ou pral konnen."
  
  Hayden kouri al nan ba yo, mete kle a nan kadna a. Ramses te sipòte tèt li, epi Lè sa a, te kòmanse mache sou zo bwa tèt Price ak zepòl, kòm si li chache tach fèb ak jwi pwosesis la. Price te sispann kriye epi li te kapab sèlman fè jemi ki ba.
  
  Hayden louvri pòt la lajè, sipòte pa de gad. Li atake san seremoni, frape Ramses dèyè zòrèy la ak pistolè a epi pouse l lwen Robert Price. Apre sa, li tonbe ajenou akote nonm ki plenyen an.
  
  "Ou vivan?" Li sètènman pa t 'vle parèt twò enkyete. Moun tankou li te wè enkyetid kòm yon feblès ki ta ka eksplwate.
  
  "Li fè mal?" Li peze tèt li sou zo kòt Price.
  
  Kri a te di li ke "wi, sa te rive."
  
  "Oke, oke, sispann plenyen. Vire, kite m wè ou."
  
  Price te plede pou l woule, men lè l te fè sa, Hayden te fè yon grison lè l te wè mask san, dan kase ak bouch chire. Li te wè zòrèy li wouj e je li tèlman anfle ke li ta ka pa janm travay ankò. Malgre pi bon volonte li, li te grimase.
  
  "Kap".
  
  Li te dirije nan direksyon Ramses. "Mezi, mwen pa menm bezwen mande si ou fou, pa vre? Se sèlman yon moun fou ki ta fè sa ou fè. Kòz? Motif? Sib? Mwen doute ke li menm te travèse tèt ou."
  
  Li leve Glock la, li pa vrèman pare pou tire. Gad ki bò kote l yo kouvri Ramses si li ta atake l.
  
  "Tire," di Ramses. "Sove tèt ou anba yon mond plen doulè."
  
  "Si se te peyi w, lakay ou, ou t ap touye m kounye a, pa vre? Ou ta fini ak tout bagay."
  
  "Non. Ki sa ki plezi nan touye konsa vit? Premyèman, mwen ta detwi diyite w nan dezabiye w ak mare manm ou yo. Lè sa a, mwen ta kraze volonte ou lè l sèvi avèk yon metòd o aza, kèlkeswa sa ki te sanble dwat nan moman sa a. Lè sa a, mwen ta jwenn yon fason pou touye ou epi fè ou tounen, ankò e ankò, finalman repouse lè ou te sipliye m 'pou santyèm fwa a fini ak lavi ou."
  
  Hayden te gade, li te wè verite a nan je Ramses e li pa t kapab anpeche tèt li tranble. Men yon nonm ki, san yon dezyèm reflechi, ta fè detonasyon yon bonm nikleyè nan New York. Atansyon li te tèlman absòbe pa Ramses, osi byen ke gad li yo, ke yo pa t reyaji ak mak pye yo ak respirasyon an malè ki te soti nan dèyè yo.
  
  Je Ramses te klere. Hayden te konnen yo te twonpe yo. Li vire, men li pa ase vit. Price te ka se Sekretè Defans, men li te genyen tou yon karyè militè distenge e kounye a li t ap viv sa li te sonje de li. Li te frape tou de men nan bra gad palè a lonje, sa ki lakòz pistolè li frape atè a, epi apre sa te frape pwen l 'nan vant gason an, koube l' nan mwatye. Pandan l t ap fè sa, li tonbe, li te parye ke Hayden ak lòt gad la pa t ap tire l, li te parye pozisyon li nan plizyè fason, epi li te tonbe sou zam la.
  
  Epi li te tire anba bra l, bal la frape gad palè a nan je. Hayden mete emosyon li sou kote epi lonje Glock li sou Price, men Ramses te chaje sou li tankou yon towo bèf sou yon traktè, tout fòs kò l te paralize, li te fè l tonbe nan pye l. Ramses ak Hayden te dechire nan selil la, sa ki te bay Price opòtinite pou ateri yon frape pwòp sou dezyèm gad la.
  
  Li te pran avantaj de sa a, lè l sèvi avèk konfizyon an nan avantaj li. Dezyèm gad la te mouri anvan eko bal ki te touye l la. Kò li frape tè a nan pye Price, se sèl je fonksyone sekretè a gade. Hayden soti anba gwo kò Ramses la, li toujou kenbe Glock li, je sovaj, epi li kenbe Price a zam.
  
  "Poukisa?"
  
  "Mwen kontan mouri," Price di mizerab. "Mwen vle mouri".
  
  "Pou ede sove moso vye bagay sa a?" Li bite sou etaj la, li t ap lite.
  
  "Mwen gen yon lòt jwèt ankò," Ramses boumonnen.
  
  Hayden te santi tè a tranble anba li, mi sousòl la t ap tranble e yo te voye nyaj mòtye deyò. Ba yo menm nan kalòj la te kòmanse tranble. Rearanje men l ak jenou l, li kalme epi gade anwo ak anba, agoch ak dwa. Hayden te gade limyè yo pandan yo t ap flicke ankò.
  
  Kounye a kisa? Kisa lanfè sa a ye...
  
  Men li te deja konnen.
  
  Sit la te sijè a atak tè.
  
  
  CHAPIT VENNWIIT
  
  
  Hayden te soufle pandan mi yo te kontinye ap tranble. Ramses te eseye leve, men chanm nan te tranble bò kote l. Teworis la tonbe ajenou. Price te gade ak tranble jan kwen nan chanm nan chanje, jwenti yo deplase ak rearanje, pant yo defòme ak chak segonn. Hayden te evite yon moso mòtye tonbe lè yon pati nan plafon an te tonbe. Fil ak kanal lè pandye nan do kay la, balanse tankou pandil ki gen plizyè koulè.
  
  Hayden te dirije pou pòt selil la, men Ramses te entelijan ase pou bloke chemen li. Li te pran yon ti moman anvan li te reyalize ke li te toujou kenbe Glock la, ak lè sa a pi fò nan plafon an te tonbe ak ba yo tèt yo te bese anndan, prèske tonbe.
  
  "Mwen panse... ou fè twòp li," Price di san souf.
  
  Hayden te rele nan figi Ramses: "Tout kote sa a ap detwi.
  
  "Poko".
  
  Teworis la leve, li kouri nan direksyon miray ki pi lwen, nyaj mòtye ak moso beton ak andui vole ak tonbe tout otou li. Pòt deyò a bese epi apre sa li louvri. Hayden te pwan ba a epi li te rale tèt li, li te ratrape moun fou a, Price tap bouke dèyè. Yo te gen moun nan tèt. Ramses te kapab sèlman ale twò lwen.
  
  Avèk panse sa a, Hayden te chèche telefòn li, men li te apèn kenbe ak Ramses. Nonm sa a te rapid, difisil ak san pitye. Li te monte mach eskalye yo, li te retire yon sèl defi polisye a epi li te voye tèt devan sou Hayden. Li kenbe nèg la, li kenbe l, epi lè sa a Ramses te deja peze nan pòt anwo a.
  
  Hayden te kouri nan pouswit cho. Pòt anwo a te kanpe gran louvri, vè li yo fann, ankadreman li yo kraze. Okòmansman, tout sa li te kapab wè nan chanm ki monitè kè bebe a se Moore, ki te leve soti nan etaj la ak rive dwat plizyè ekran deformation. Gen lòt ki te dechire nan amaraj yo, yo te detache nan miray la, epi yo te fè aksidan lè yo ateri. Kinimaka kounye a leve kanpe ak ekran an tonbe sou zepòl li, vè ak plastik kenbe nan cheve li. De lòt ajan yo nan sal la t ap eseye rale tèt yo ansanm.
  
  "Kisa ki frape nou?" Moore kouri soti nan chanm nan lè li remake Hayden.
  
  "Kote lanfè a Ramses?" li kriye. "Ou pa te wè l?"
  
  Bouch Moore gaped. "Li ta dwe nan blòk selil la."
  
  Kinimaka bwose vè ak lòt debri nan zepòl li. "Mwen te gade... Lè sa a, tout lanfè te dekole."
  
  Hayden te bay madichon byen fò lè li te remake mach eskalye yo sou bò gòch li, epi answit balkon ki devan an ki te neglije biwo prensipal la nan biwo vòt la. Pa te gen okenn lòt fason soti nan bilding nan eksepte travèse li. Li kouri al nan balistrad la, li pwan li epi li egzamine chanm ki anba a. Anplwaye a te redwi, jan teworis yo te planifye, men kèk travay nan etaj la te okipe. Tou de gason ak fanm yo t ap rasanble afè yo, men pifò t ap dirije nan direksyon antre prensipal la ak zam yo rale, kòmsi yo t ap tann yon atak. Ramses pa t 'kapab pètèt nan mitan yo.
  
  Ki kote lè sa a?
  
  Atant. Mwen ap gade. Se pa t...
  
  "Sa a se pa fen an!" - li kriye. "Sote lwen fenèt yo!"
  
  Twò ta. Blitzkrieg la te kòmanse ak yon eksplozyon kolosal; fenèt devan yo te eksploze ak yon pati nan miray la tonbe. Tout pwen de vi Hayden a chanje, liy do kay la tonbe. Debri te eksploze nan tout estasyon an pandan lapolis te tonbe. Gen kèk ki leve ajenou oswa ki te rale ale. Gen lòt ki te blese oswa yo te jwenn tèt yo bloke. RPG a sifle nan fasad ki kase a epi li te fè aksidan nan konsole asistan an, voye flanm dife, lafimen ak debri atravè zòn ki tou pre a. Lè sa a, Hayden te wè pye kouri kòm anpil gason maske parèt, tout ak zam mare sou zepòl yo. Yo te pwopaje sou chak bò, yo te vize nenpòt bagay ki te deplase, epi apre yo fin byen reflechi, yo te louvri dife. Hayden, Kinimaka ak Moore imedyatman retounen dife.
  
  Bal pèse estasyon detwi a. Hayden te konte onz moun pi ba a anvan balkon an bwa ki te pwoteje li a te kòmanse kraze an miyèt moso. Koki yo te ale dwat nan. Fragman yo te kase, yo te tounen esklav danjere. Hayden tonbe bak sou li depi dèyè epi li woule. Vès li a te pran de minè frape, pa soti nan bal, ak gwo doulè nan ti ti towo bèf li te di li ke yon pwent an bwa te frape vyann ekspoze. Kinimaka te soufle tou, epi Moore te kanpe pou wete jakèt li epi retire raso yo nan zepòl li.
  
  Hayden rale tounen sou balkon la. Atravè twou vid ki genyen yo, li te gade avansman gwoup atak la epi li te tande bougonnen guttural pandan yo te rele pou lidè yo. Ramses kouri tankou yon lyon lachas, soti nan je Hayden nan mwens pase yon segonn. Li te prese soti chans lan tire, men li te deja konnen ke bal la pa ta vole fèmen.
  
  "Kanp!"
  
  Hayden leve kanpe, gade Kinimaka epi li kouri nan direksyon eskalye yo. Yo pa t 'kapab kite chèf teworis la chape. Dapre pawòl li, bonm lan te detone. Hayden te gen yon santiman li pa t ap tann lontan.
  
  "Al ale, ale!" - li kriye nan Mano. "Nou dwe mennen Ramses tounen imedyatman!"
  
  
  CHAPIT VENNÈF
  
  
  Kafou ki jis deyò sit la te anjeneral chaje ak moun, travèse a te bouche ak pyeton, ak wout yo gronde nan ritm lan konstan nan pase machin. Bilding wo ak anpil fenèt anjeneral reflete son yo nan klakson ak ri nan mitan yo, ki endike yon ogmantasyon nan entèraksyon imen, men jodi a sèn nan te trè diferan.
  
  Lafimen toubiyon atravè wout la ak leve nan syèl la. Fenèt ki kraze yo chaje twotwa yo. Vwa toufe te chichote alantou sant la pandan kokiy ki te choke ak blese yo te vin nan sans yo oswa yo te soti nan kache. Sirèn t'ap plenn byen lwen. Bò 3rd Avenue nan bilding yo a te sanble ak yon sourit jeyan konfonn li ak yon moso nan fwomaj gri epi li te pran gwo mòde soti nan li.
  
  Hayden te remake yon ti kras nan sa a, kouri soti nan estasyon an ak Lè sa a, ralanti pandan li gade alantou pou chape yo. Dwat devan, sou 51st Street, se yo menm sèlman ki te kouri-onz gason abiye an nwa, ak Ramses yo enkonitab ki pi wo pase rès yo. Hayden te kouri nan kafou ki chaje ak dekonb la, sezi pa silans ki te antoure l, rèl silans la ak nyaj pousyè ki t ap gonfle yo ki te eseye avèg li. Anlè, nan twou vid ki genyen ant twati bilding biwo yo-kolòn dwat beton ki make yon chemen pèpandikilè tankou liy sou yon kadriyaj-limyè solèy maten an te lite pou l fè konpetisyon. Solèy la te raman parèt nan lari yo anvan midi, li te reflete nan fenèt yo kèk tan anvan e li te eklere sèlman entèseksyon yo jiskaske li leve anlè epi li pa t 'kapab jwenn wout li desann ant bilding yo.
  
  Kinimaka, vye chen fidèl la, te kouri bò kote l. "Gen sèlman douz nan yo," li te di. "Moore ap kontwole pozisyon nou an. Nou pral swiv yo jiskaske nou jwenn ranfò, oke?"
  
  "Ramses," li te di. "Sa a se priyorite nou. Nou pral fè l tounen nan nenpòt ki pri."
  
  "Hayden," Kinimaka prèske fè kolizyon ak yon kamyon ki estasyone. "Ou pa panse sa a. Ramses te planifye tout bagay. E menm si li pa t '- menm si kote li te yon jan kanmenm koule nan senkyèm chanm lan - li pa enpòtan kounye a. Sa a se bonm nou dwe jwenn."
  
  "Yon lòt rezon pou pran Ramses."
  
  "Li p'ap janm di nou," Kinimaka te di. "Men, petèt youn nan elèv li yo pral fè li."
  
  "Pi long nou ka kenbe Ramses nan balans," Hayden te di. "Pi bon chans vil sa a genyen pou l siviv tout bagay sa yo."
  
  Yo te kouri sou twotwa a, kenbe nan kèk lonbraj bilding ki wo yo jete epi eseye pa fè okenn bri. Ramses te nan mitan pake li a, li t ap bay lòd, e kounye a, Hayden te sonje ke nan mache a li te rele mesye sa yo "lejyonè". Chak nan yo te mòtèl ak rete fidèl a kòz yo, anpil etap pi wo pase mèsenè òdinè. Okòmansman, douz moun te prese san anpil reflechi, mete yon ti distans ant yo menm ak sit la, men apre yon minit yo te kòmanse ralanti, epi de gade dèyè, tcheke si gen nenpòt ki pouswiv.
  
  Hayden louvri dife, jape fache soti nan Glock l 'yo. Yon nonm tonbe, rès la vire, tire tounen. De ansyen ajan CIA yo bese dèyè yon flè beton. Hayden te gade bò wonn li a, li pa t vle pèdi lènmi l 'yo. Ramses te sou wout pou yon pann, kouvri pa pèp li a. Koulye a, li te wè ke Robert Price te kite nan sò l ', apèn kapab kanpe, men yo toujou ap fè byen pou yon bat, moun ki aje. Atansyon li tounen sou Ramses.
  
  "Li la menm, Mano. Ann fini ak sa. Èske w panse yo pral eksploze toujou si li mouri?"
  
  "Modi, mwen pa konnen. Pran l vivan t ap travay pi byen. Petèt nou ta ka kenbe ranson l '."
  
  "Wi, oke, nou dwe pwoche ase anvan."
  
  Kamera a rale ankò, fwa sa a kouvri chape yo. Hayden kouri soti nan kabann flè nan kabann flè, kouri dèyè yo nan lari a. Bal sifle ant de gwoup yo, kraze fenèt yo ak frape machin ki estasyone. Yon liy taksi jòn gaye te ofri Hayden pi bon kouvèti ak yon chans pou l vin pi pre, epi li pa t ezite pran li.
  
  "Ann!"
  
  Li monte nan premye taksi a, li glise sou kote epi li itilize yon lòt ki rete sou bò wout la pou l kouvri tèt li pandan l te kouri al nan pwochen an. Fenèt te eksploze bò kote l pandan prizonye li yo te eseye retire yo, men kouvèti a te vle di nouvo lejyonè Ramses yo pa t janm vrèman konnen ki kote yo ye. Kat taksi pita epi yo te fòse kourè yo kache, ralanti yo.
  
  Kourt Kinimaki a te kòmanse krake. "Èd se senk minit ale."
  
  Men, menm sa a te ensèten.
  
  Yon fwa ankò, selil la te opere kòm yon gwoup kontra enfòmèl ant. Hayden te bay chase, li pa t 'kapab fèmen espas sa a san danje epi tou li te fòse yo konsève minisyon yo. Li te vin aparan ke selil la te kòmanse enkyete tou sou posibilite pou ranfòsman rive kòm mouvman yo te vin pi éfréné, mwens pridan. Hayden te vize youn nan gad dèyè yo epi li rate sèlman paske li te mache pase pye bwa a eskilti pandan li te tire.
  
  Pi move chans.
  
  "Mano," li te di toudenkou. "Èske nou pèdi youn nan yo yon kote?"
  
  "Konte ankò."
  
  Li te kapab sèlman konte dis nimewo!
  
  Li te parèt soti nan okenn kote, woule soti anba yon machin ki estasyone nan style. Premye kou li te konekte ak do jenou Kinimaki a, sa ki lakòz gwo nonm lan bese. Pandan li te choute, men dwat li te pote yon ti PPK, gwosè a nan ki te fè li pa mwens mòtèl. Hayden jete Kinimaka sou kote, kò relativman ti li te osi pwisan ak enèjik tankou nenpòt atlèt klas mondyal, men menm sa te kapab sèlman deplase gwo nonm lan yon ti kras.
  
  Bal la te vole ant yo, sansasyonèl, mayifik, moman ki pi kout nan lanfè pi, ak Lè sa a, leyonè a deplase ankò. Yon lòt souflèt ki te konekte ak jenou Hayden a, epi Mano te kontinye tonbe li, li te fè aksidan an premye nan menm machin ki pake lènmi yo a te itilize pou kouvri. Yon groyman chape anba l 'kòm li te jwenn tèt li dezespereman ap eseye vire sou jenou l' yo.
  
  Hayden te santi yon doulè nan jenou li epi, pi enpòtan, yon pèt toudenkou nan balans. Li te konnen plis bagay sou sove Ramses la ak bufe terib ki te swiv la pase sou lejyonè batay la, ak chak fib nan yo te vle jwenn sa a byen vit. Men, nonm sa a se te yon avyon de gè, yon avyon de gè reyèl, ak klèman te vle siviv.
  
  Li tire pistolè a ankò. Koulye a, Hayden te kontan li pèdi balans li paske li pa t 'kote li te espere li yo. Bal la, sepandan, grate zepòl li. Kinimaka te jete tèt li nan men an ak pistolè a, antere l anba yon mòn nan misk.
  
  Lejyonè a imedyatman abandone l ', wè initil nan batay Awayi a. Lè sa a, li rale yon lam tèt chaje uit pous epi li kouri sou Hayden. Li tòde gòch, pran kèk espas pou evite souflèt fatal la. Kinimaka te balanse pistolè li, men leyonè a te antisipe sa a epi li te balanse li pi vit, kouto a byen koupe Awayen an sou pwatrin lan, ki te vin ensiyifyan akòz vès gason an, men li toujou jete l 'sou hanch li.
  
  Echanj la te bay Hayden chans li te bezwen an. Pandan l te rale pistolè li a, li te devine kisa lejyonè a t ap fè-vire epi voye yon kouto sounwa-konsa li te mache sou kote, li rale deklanche a.
  
  Twa bal te dechire nan pwatrin mesye a pandan kouto a te rebondi sou pòt machin nan epi li frape atè a, san yo pa fè okenn mal.
  
  "Pran l Walter," Hayden te di Kinimake. "Nou pral bezwen tout bal."
  
  Pandan l te leve kanpe, li te wè yon gwoup mesye ame ki pa klè ki t ap prese desann nan lari a, a kèk santèn yad. Li t ap vin pi konplike kounye a - gwoup moun t ap parèt epi yo t ap pwonmennen nan lari yo, yo t ap dirije lakay yo oswa yo t ap tcheke domaj, oswa menm te kanpe devan je yo epi yo t ap klike sou aparèy Android yo - men te wè tèt Ramsès ki te parèt chak kèk pye te imedyatman rekonèt. .
  
  "Kounye a, deplase," li te di, fòse branch li yo ki fè mal ak blese yo travay pi lwen pase kapasite yo.
  
  Kamera a disparèt.
  
  "Kisa-"
  
  Kinimaka te mache alantou machin nan, sote sou kapo a.
  
  "Gwo magazen espò," Hawaiian an te di san souf. "Yo plonje nan."
  
  "Fin wout la, Prince Ramses," Hayden krache de dènye mo yo ak meprize. "Prese, Mano. Tankou mwen te di, nou dwe kenbe salo a okipe epi retire atansyon li nan bonm nikleyè sa a. Chak minit, chak segonn konte."
  
  
  CHAPIT TRANT
  
  
  Ansanm, yo te mache nan pòt devan magazen espò yo ki te toujou ap balanse epi antre anndan vas li an silans. Ka ekspozisyon, etajè ak krochi rad yo te toupatou, sou chak ale. Te monte sou plafon an louvri-ankadreman, ekleraj te bay pa mozayik lumineux. Hayden te gade etaj reflektif blan an epi li te wè mak pye pousyè ki mennen nan kè magazen an. Nan yon prese, li tcheke magazen li a ak ajiste vès li. Figi a ki t ap gade anba etajè rad la te fè l tranble, men laperèz ki te grave nan karakteristik li yo te fè l adousi.
  
  "Pa enkyete," li te di. "Desann epi rete trankil."
  
  Li pa t bezwen mande direksyon. Malgre ke yo te gendwa te swiv tras labou, bri ki devan yo te bay lwen pozisyon yo nan sib yo. Jemi konstan Price a se te yon benefis ajoute. Hayden te glise anba yon akoudwar metal ki plen leggings epi li te pouse pase yon mannequin chòv nan yon inifòm antrennman Nike nan zòn ki rezève pou ekipman espò. Manto altèr, plato pwa, tranpolin ak tapi ki aliye nan ranje menm. Jis deplase nan yon lòt seksyon, te gen yon gwoup teworis.
  
  Yon mesye te wè l, li leve alam la epi li louvri dife. Hayden te kouri di e nan yon ang, li tande bal la rebondi sou bra metal rameur a jis pous sou bò gòch li. Kinimaka vole sou bò a, ateri lou sou seksyon transporteur nan tapi an ak woule nan espas sa a. Hayden te retounen konpliman an bay lejyonè a lè li te fè yon twou nan etajè tenis anlè tèt li.
  
  Mesye a tou dousman fè bak pandan kòlèg li yo gaye. Hayden te lanse sak woz la nan lè a pou tcheke nimewo yo epi li fè yon grimas pandan kat vaksen separe frape li difisil.
  
  "Petèt kouvri Ramses' chape," Kinimaka respire.
  
  "Si nou janm bezwen Torsten Dahl," Hayden te respire.
  
  "Ou vle mwen eseye mòd fou?"
  
  Hayden pa t 'kapab siprime ri li. "Mwen panse ke li se plis nan yon chwa fòm pase yon chanjman angrenaj," li te di.
  
  "Kèlkeswa sa li ye," Kinimaka te di. "Ann prese."
  
  Hayden bat li sou kout pyen an, sote soti nan kouvèti epi byen vit louvri dife. Youn nan figi yo soufle epi li tonbe sou bò, rès la bese desann. Hayden atake yo, kite obstak nan chemen yo, men fèmen espas sa a pi vit ke li te kapab. Lejyonè yo te fè bak, tire byen wo, epi yo te disparèt dèyè yon etajè plafon-wo nan tenis nan chak mak ak koulè ki disponib. Hayden ak Kinimaka te chita sou lòt bò a, yo te kanpe pou yon segond.
  
  "Pare?" - Mwen mande. Hayden te fè yon soupi pandan li te libere manm selil ki te tonbe nan zam li a.
  
  "Ale," Kinimaka te di.
  
  Pandan yo leve, yon pete mitray zam te kraze yon ti kras etajè fòmasyon an anwo tèt yo. Moso metal ak katon, twal ak plastik tonbe sou yo. Hayden te monte nan kwen an menm jan tout estrikti a te balanse.
  
  "Oh..." Kinimaka te kòmanse.
  
  "Kanp!" Hayden fini ak sote.
  
  Tout mwatye anwo kontwa lajè a te tonbe, chire an miyèt moso, li tonbe sou yo. Yon gwo miray etajè ki anlèv yo, li jete sou kote an metal, bwat katon, ak pil soulye twal nouvo pandan yo te rive. Kinimaka te leve men l kòmsi li te defann tèt li nan bilding lan epi li kontinye deplase ak konfyans, men akòz mas li te tonbe dèyè Hayden ki t ap sove a. Pandan l t ap woule lwen mas ki t ap tonbe a, pye l t ap trennen te kenbe sou yon sipò an metal, Kinimaka te antere tèt li anba bra l epi l te pran tèt li pandan l te tonbe sou li.
  
  Hayden te fini jete a ak zam nan men l ', li gade dèyè. "Mano!"
  
  Men, pwoblèm li yo te fèk kòmanse.
  
  Kat lejyonè te atake l, yo te choute pistolè a epi yo bat kò l ak bounda yo nan fizi yo. Hayden kouvri tèt li epi answit woule kèk plis. Yon etajè baskètbòl tonbe sou, voye boul zoranj vole nan tout direksyon. Hayden te gade sou zepòl li, li te wè lonbraj k ap deplase, epi li te gade toutotou pou Glock li.
  
  Yon piki sone. Li tande yon bal frape yon bagay toupre tèt li.
  
  "Sispann isit la," vwa a te di.
  
  Hayden te jele e li leve je l pandan lonbraj mesye Ramses yo t ap desann sou li.
  
  "Kounye a ou avèk nou."
  
  
  CHAPIT TRANTYONN
  
  
  Drake pete nan zòn ki kraze a, Alicia bò kote l. Premye mouvman yo te wè te soti nan Moore pandan li te vire sou balkon anlè a epi lonje yon zam sou yo. Apre yon demi minit, soulajman te montre sou figi l '.
  
  "Finalman," li te respire. "Mwen panse ou mesye yo te vin isit la an premye."
  
  "Nou te resevwa yon ti avètisman davans," Drake te di. "Kèk kloun yo rele Kayiman?"
  
  Moore te gade sezi epi li te fè yo siy anwo kay la. "Mwen pa janm tande pale de li. Eske se lidè senkyèm selil la?"
  
  "Nou panse sa, wi. Li se yon fout wazzok ak yon bourik plen vye bagay, men kounye a se li ki responsab bonm nikleyè sa a."
  
  Moore te gade ak bouch li louvri.
  
  Alicia tradui. "Aligator son pi fou pase Julian Marsh apre dis galon kafe, e mwen ta di ke li te enposib jiskaske mwen tande sa li te di. Kidonk, ki kote Hayden ye ak sa ki te pase isit la?"
  
  Moore te mete tout bagay deyò pou yo, kòmantè sou batay la ant Ramses ak Price ak Lè sa a, chape nan. Drake souke tèt li nan eta a nan estasyon an ak distribisyon an ensifizan nan ajan yo.
  
  "Èske li te kapab planifye sa a? Vini tout wout la soti nan chato modi sa a nan Perou? Menm lè nou t ap eksplore baza a?"
  
  Mai te gade ensèten. "Son yon ti kras twò lwen menm pou youn nan teyori ou yo."
  
  "Epi li pa enpòtan," Alicia te di. "Vrèman? Mwen vle di, ki moun ki pran swen? Nou dwe sispann gaze tèt nou epi kòmanse chèche."
  
  "Fwa sa a," May te di. "Mwen dakò ak Taz. Petèt dènye mennaj li a te fè yon sans nan li. Li voye yon ti koutje sou Bo.
  
  Drake te kriye pandan Moore t ap gade l, je l pi laj kounye a. Ajan Biwo Enteryè a te gade kat nan yo.
  
  "Son tankou yon gwo fèt, mesye."
  
  Drake te leve zèpòl. "Kote yo te ale? Hayden ak Kinimaka?"
  
  Moore lonje dwèt. "51yèm. Swiv Ramses, onz disip li yo ak pri moun sòt sa a nan lafimen. Mwen pèdi yo de je apre kèk minit sèlman."
  
  Alicia lonje dwèt sou yon ranje ekran. "Èske ou ka jwenn yo?"
  
  "Pifò nan chanèl yo enfim. Ekran yo detwi. Nou ta difisil pou nou jwenn Battery Park kounye a."
  
  Drake te mache sou balistrad balkon ki te kraze a epi li te gade alantou estasyon an ak lari a deyò. Se te yon mond etranj ki te kouche devan l ', an akò ak vil la li te imajine, tounen sou talon li, omwen pou jodi a. Li te konnen sèlman yon fason pou ede moun sa yo vin pi bon.
  
  Kenbe yo an sekirite.
  
  "Ou gen lòt nouvèl?" Moore mande. "Mwen kwè ou t ap pale ak Marsh ak nèg Kayiman sa a."
  
  "Jis sa nou te di ou," Alicia te di. "Èske ou tcheke kòd dezaktivasyon yo?"
  
  Moore lonje dwèt sou yon ikòn k ap flache ki te fèk kòmanse flache sou youn nan ekran ki te siviv yo. "Ann gade".
  
  Drake te retounen pandan Beau te ale nan glasyè dlo a pou l te bwè. Moore li imel la byen fò, byen vit rive nan pwen an epi konfime otantisite kòd dezaktivasyon yo.
  
  "Se konsa," Moore li ak anpil atansyon. "Kod yo aktyèlman kosher. Mwen dwe di sa a se etonan. Èske w panse Marsh te konnen yo t ap uzurpe l?
  
  "Ta ka gen nenpòt kantite rezon," Drake te di. "Sekirite pou tèt ou. Balanse sou bò gwo a. Reyalite a senp se ke nonm lan se sis jij kout nan yon clip konplè. Si Kayiman sa a pa t 'tankou pretansyon, mwen ta aktyèlman santi mwen an sekirite kounye a."
  
  "Whppie?"
  
  "Nwa?" Drake te eseye. "M pa konnen. Hayden pale lang ou pi byen pase mwen."
  
  "Angle". Moore souke tèt. "Lang nou an se Angle."
  
  "Depi ou di. Men, sa se yon bon bagay, mesye. Kòd dezaktivasyon otantik se yon bon bagay."
  
  "Èske w konprann ke nou te ka kontakte yo de tout fason yon fwa syantis yo te detèmine orijin chaj nikleyè a?" Beau di pandan li tounen epi li pran yon ti ti gout nan gode plastik la.
  
  "Um, wi, men li poko rive. Ak osi lwen ke nou konnen, yo chanje kòd yo oswa ajoute yon nouvo deklanche.
  
  Beau te aksepte sa ak yon ti souke tèt.
  
  Drake gade mont li. Yo te nan estasyon an pou prèske dis minit, epi pa t 'gen yon mo soti nan Hayden oswa Dahl. Jodi a dis minit te santi tankou yon letènite.
  
  "Mwen rele Hayden." Li pran telefòn mobil li.
  
  "Pa enkyete," Mai te di. "Eske se pa Kinimaka?"
  
  Drake te vire sevè kote li te montre. Figi Mano Kinimaki a ki enkonitab la t'ap mache san rete nan lari a, li te bese, li klè nan doulè, men li te fè tèt di t'ap trote nan direksyon estasyon an. Drake te vale yon douzèn kesyon epi olye li te kouri tou dwat sou moun ki te kapab reponn yo. Yon fwa deyò, ekip la kenbe Mano nan yon kafou ki te ranpli avèk debri.
  
  "Sak pase, zanmi?"
  
  Soulajman Awayi an nan rankontre yo te kouvri pa kèk doulè mantal terib ki kache jis anba sifas la. "Yo gen Hayden," li te chichote. "Nou te desann twa nan yo, men nou pa t pwoche bò kote Ramses oswa Price. Apre sa, yo te anbiskad nou nan fen a. Te fè m soti nan jwèt la, epi lè m te soti anba yon tòn dekonb, Hayden te ale.
  
  "Ki jan ou fè konnen yo te pran li?" Beau mande. "Petèt li toujou ap swiv?"
  
  Kinimaka te di: "Pou bra m ak janm mwen te blese. "Men, zòrèy mwen tande byen. Yo dezame l epi yo trennen l ale. Dènye bagay yo te di se..." Kinimaka vale ak yon kè lou, li pa kapab kontinye.
  
  Drake kenbe gade nonm lan. "Nou pral sove li. Nou toujou fè sa."
  
  Kinimaka te grimase. "Pa toujou".
  
  "Kisa yo te di li?" Alicia ensiste.
  
  Kinimaka leve je l 'nan syèl la, tankou si li chache enspirasyon nan limyè solèy la. "Yo te di ke yo ta ba li yon gade pi pre nan bonm nikleyè sa a. Yo te di ke yo pral mare li nan do l '."
  
  
  CHAPIT TRANTDE
  
  
  Thorsten Dahl te kite plizyè ekip pou netwaye zòn nan ozalantou Times Square epi li te mennen ekip li a byen fon nan lonbraj ki te kreye pa yon ale etwat. Li te trankil ak kont, kote pafè a pou fè yon apèl telefòn enpòtan. Li te rele Hayden an premye, men lè li pa reponn, li te eseye kontakte Drake.
  
  "Distans lan se isit la. Ki dènye nouvèl la?
  
  "Nou nan kaka, zanmi..."
  
  "Jiska boul ou ankò?" Dahl entèwonp. "Sa ki nouvo?"
  
  "Pa jiska kou mwen fwa sa a. Moun fou sa yo te kraze, oswa yo te kase, soti nan selil yo. Ramses ak Price pa gen plis. Selil la senkyèm konsiste - oswa te - nan douz moun. Mano di yo gen twa."
  
  Dahl te kenbe entonasyon an. "Mano ap pale?"
  
  "Wi, zanmi. Yo te pwan Hayden. Yo mennen l avèk yo."
  
  Dahl fèmen je l.
  
  "Men, nou toujou gen kèk tan." Drake te eseye bò pozitif la. "Yo pa ta pran li ditou si yo te vle eksploze li imedyatman."
  
  Yorkies yo te gen rezon, Dahl te oblije admèt. Li te koute pandan Drake te kontinye eksplike ke Marsh te kounye a retire nan wòl li kòm Prens fènwa a epi tanporèman ranplase pa youn ki rele Kayiman. Homeland te jis kapab idantifye nonm sa a kòm yon sipòtè Ameriken.
  
  "Vrèman?" Dahl te di. "Pou kisa?"
  
  Drake te di: "Byen nenpòt bagay ki ka lakòz anachi. "Li se yon mèsenè, sèlman fwa sa a li pèdi tanperaman li."
  
  "Mwen te panse Ramses te toujou dirije biznis li 'nan kay la'."
  
  "Kaiman an se yon natif natal nan New York. Li te kapab bay yon konesans lojistik anpil valè nan operasyon an.
  
  "Wi, sa fè sans." Dahl fè yon soupi epi li fwote zye l avèk fatig. "Se konsa, kisa k ap vini an? Èske nou gen kowòdone Hayden yo?"
  
  "Yo pran kamera li. Yo dwe pran omwen kèk nan rad li paske tag koud nan chemiz li di li anba tab la nan Chipotle Meksiken Grill, ke nou jis konfime se yon kochon. Kamera sekirite yo ap travay, men reseptè yo sou bò nou an te sitou frape kòm yon rezilta nan atak la sou sit la. Yo mete ansanm tout sa yo kapab. Epi yo tou senpleman pa gen ase mendèv. Bagay yo ta ka ale vrèman mal soti isit la, zanmi."
  
  "Te kapab?" Dahl repete. "Mwen ta di nou pase sa ki mal la epi nou ale nan lari a nan move, pa vre?"
  
  Drake te pran yon poz pou yon ti moman, epi li te di, "Nou espere ke yo kontinye fè revandikasyon," li te di. "Chak nouvo kondisyon ban nou plis tan."
  
  Dahl pa t bezwen di ke yo poko fè okenn pwogrè. Reyalite a te evidan. Isit la yo te depann de Homeland yo dekouvri kote bonm nikleyè a, kouri otou tankou kodenn Nwèl avèti, sèlman pou Moore idantifye kote a, men antrepriz la antye echwe.
  
  "Tout sa nou te fè se te netralize kèk consommables," li te di. "Nou pa menm pre plan aktyèl Ramses la, e sitou finalman li a."
  
  "Poukisa nou pa desann nan estasyon an? Nou ta ka byen ansanm lè pwochen plon an vini."
  
  "Wi, nou pral fè li." Dahl te bay rès ekip li a yon siy e li te detèmine bon direksyon pou mennen yo nan 3rd Avenue. "Alo, ki jan Mano ap kenbe tèt?"
  
  "Nèg la te frape fò kont yon miray ak etajè. pa mande. Men, li anvi goumen, jis ap tann pou yon moun ba li yon sib."
  
  Dahl te kòmanse kouri lè yo te fini konvèsasyon an. Kensi te kanpe bò kote li epi li te souke tèt li. "Move mouvman?"
  
  "Bay sitiyasyon nou an, mwen sipoze li te kapab vin pi mal, men, wi, se te yon move chwa. Yo kidnape Hayden. Mennen l kote bonm lan ye.
  
  "Oke, sa se gwo! Mwen vle di, èske nou tout pa gen baliz kache?"
  
  "Nou fè. Epi yo jete l ansanm ak rad li yo.
  
  "Mosad la antre anba po ou," Kensi te di tou dousman. "Bon pou yo, men se pa pou mwen. Te fè m santi m tankou mwen fè pati."
  
  "Li ta". Dahl souke tèt. "Nou tout bezwen santi ke nou gen kontwòl pwòp desten nou, e ke chak desizyon esansyèlman gratis. Sa a se pa manipilasyon."
  
  "Jou sa yo," dwèt Kensi rkrokviye epi answit sere nan pwen, "ou manipile m nan danje ou," Lè sa a, li te ba li yon ti souri. "Eksepte pou ou, zanmi m, ou ka manipile m nenpòt lè ak nenpòt kote ou vle."
  
  Dahl gade lwen. Bridget McKenzie te irézistibl. Madanm nan te konnen li te yon gason marye, yon papa, e poutan li te toujou tonbe anba tantasyon. Natirèlman, yon fason oswa yon lòt, li pa ta rete isit la lontan.
  
  Pwoblèm rezoud.
  
  Smith ak Lauren tou jogged ansanm, echanje kòmantè trankil. Yorgi te monte dèyè a, fatige ak epapiye ak debri, men loping ak detèminasyon jwe. Dahl te konnen ke sa a te premye eksperyans reyèl li nan konba éfréné, azar, e li te panse li jere li byen. Lari yo te klere epi apre yo te vire agoch sou 3rd Avenue, nan direksyon entèseksyon ak 51st.
  
  Se te yon kèk minit etranj pou Dahl. Kèk zòn nan vil la te eparye, epi pandan anpil boutik te rete louvri epi moun te mache andedan ak yon sans de trepidation, lòt moun te dezè, prèske san lavi. Plizyè lari yo te fèmen ak machin polis revòlt ak machin lame kat wou yo gaye toupatou. Gen kèk zòn ki te wont nan prezans piyay yo. Pifò moun li wè yo pa t konprann sa pou yo fè, kidonk li te ajoute vwa l sou sa li te kwè se otorite yo e li te envite yo pou yo pran refij kote yo te kapab.
  
  Lè sa a, yo te rive nan sit la kote Drake ak lòt moun yo te ap tann, espere, ak planifye pou sove Hayden Jay.
  
  Sèlman kèk èdtan te pase depi kòmansman jounen sa a. Epi kounyeya yo te dezespereman chèche yon fason yo jwenn yon bonm nikleyè. Dahl te konnen ke pa t ap gen okenn vire tounen; li pa t 'kapab kouri ale oswa kache nan bunkers. Ekip SPEAR la te ladan l jiska lafen. Si vil la mouri jodi a, se pa pou mank de ewo ap eseye sove li.
  
  
  CHAPIT TRANTWA
  
  
  Hayden te rete an silans pandan Ramses te dirije aksyon ak reyaksyon, raple mesye l yo ki te an chaj, teste lwayote absoli yo. Apre yo te trennen l lwen magazen spò a, yo te fòse l kouri nan mitan yo sou 3rd Avenue, answit yo te pran tan pou yo jwenn epi jete telefòn selilè li epi dechire vès bal li. Ramses te sanble gen kèk konesans sou aparèy pou swiv ak kote yo epi li te bay mesye l yo lòd pou yo retire chemiz li. Ti aparèy la te byen vit jwenn epi jete, apre sa gwoup la kontinye kouri sou sa ki te parèt yon wout konplètman o aza.
  
  Hayden te gen enpresyon ke sa a pa t ka a ditou.
  
  Li te pran yon ti tan. Gwoup la koule pi gwo zam yo ak rad nwa, revele inifòm touris nòmal yo anba. Menm lè a, yo te klere, inofansif, yon pati nan plizyè santèn foul moun enkyete k ap mache nan lari vil la. Lapolis ak patwouy lame yo te liy kèk nan wout yo, men kamera yo tou senpleman vire desann yon ale nwa ak apre yon lòt jiskaske yo te klè. Hayden te bay yon jakèt rezèv pou mete. Nan kèk pwen, yo te monte sou motosiklèt ki te prepare davans epi yo te monte tou dousman anba lavil Manhattan.
  
  Men, pa twò lwen. Hayden te swete ak tout fòs li ke li te kapab voye mesaj la bay yon moun-nenpòt moun-kounye a li te konnen ki kote bonm nan te ye. Li pa t gen pwoblèm ke yo te ka touye l '- tout sa ki enpòtan se ke fanatik sa yo te sispann.
  
  Bisiklèt yo te woule yon pati nan ale a, epi answit dis moun-uit lejyonè ki te rete yo, Ramses ak Price-swiv youn ak lòt nan yon pòt bò metal wouye. Hayden te jwenn tèt li nan mitan yo, yon pri lagè, e byenke li te deja konnen sò l ', li te eseye trape chak gade, chak chanjman nan direksyon ak chak mo chichote.
  
  Pi lwen pase pòt deyò ki kase a, yon koulwa anndan ki te santi te mennen nan yon eskalye konkrè. Isit la youn nan mesye yo te vire nan direksyon Hayden epi li te kenbe kouto li nan gòj li.
  
  "Silans," di Ramses, san li pa vire. "Mwen ta prefere pa touye ou pou kounye a."
  
  Yo te monte kat etaj epi yo te kanpe jis pou yon ti moman devan pòt apatman an. Lè li louvri, gwoup la te gen anpil moun anndan, kouri soti nan koulwa a osi vit ke yo te kapab. Ramses te kanpe nan mitan chanm nan, bra lonje.
  
  "Epi isit la nou ye," li te di. "Ak yon milyon fen ak omwen yon kòmansman. Moun ki rete nan vil sa a pral kite lavi sa a san yo pa konnen ke sa a se kòmansman nouvo chemen nou an, lagè sen nou an. Sa a-"
  
  "Vrèman?" Yon vwa sèk entèwonp tirad la. "Yon pati nan mwen vle kwè ou, Ramses, men lòt pati a, pati ki pi mal la, panse ou plen ak li."
  
  Hayden te resevwa premye bon gade li nan Julian Marsh. Pythian a te parèt etranj, defòme, kòmsi yon pati nan li te pliye nan yon lòt. Li te mete rad ki pa ta janm anfòm, kèlkeswa ane a oswa tandans aktyèl la. Youn nan je yo te nwa, lòt la te byen louvri epi li pa pete, pandan yon sèl soulye te tonbe. Adwat li te chita yon femèl frape ki Hayden pa t 'rekonèt, men nan fason yo te peze youn kont lòt, li te klè ke yo te konekte nan plis pase yon fason.
  
  Se konsa, pa yon alye.
  
  Hayden te gade avèk deden pandan Ramses te reyaji ak mosyon Mas la. "Ou te konnen?" - mande chèf teworis la. "Kè nou te twonpe ou anvan menm nou rankontre ou. Anvan nou menm te konnen non moun fou ki ta pote flanm etènèl nou an nan kè Amerik la. Menm pwòp ou a, Tyler Webb, te trayi ou."
  
  "Fuck Webb," Marsh te di. "Epi ou ale."
  
  Ramsès vire do l ap ri. "Ann tounen nan sa m t ap di a. Menm moun ki travay isit yo rayi vil sa a. Li twò chè, twòp touris. Gason ak fanm òdinè pa gen mwayen pou yo viv isit la epi lite pou yo ale nan travay. Èske w ka imajine anmè k ap grandi kont sistèm nan ak moun ki kontinye ap sipòte l? Peyaj yo chaje sou pon ak tinèl. Ou pa anyen si ou pa gen lajan. Evaris, Evaris, Evaris tout kote. Epi li fè m malad."
  
  Hayden te an silans, li te toujou ap kalkile pwochen mouvman li, li te toujou ap gade reyaksyon Marsh.
  
  Ramses fè yon pa sou kote. "Epi Kayiman, ansyen zanmi m. Mwen kontan wè ou ankò."
  
  Hayden te gade nonm ki te rele Kayiman an t ap anbrase bòs li. Eseye rete piti, trankil e petèt inapèsi, li kalkile konbyen etap li ta pran pou ale nan pòt la. Twòp pou kounye a. Tann, jis tann.
  
  Men, konbyen tan li te kapab peye li? Malgre pawòl Ramses yo, li te mande si li te menm vle evite yon eksplozyon nikleyè. Bon nouvèl la sete ke otorite yo te fèmen espas aeryen an, kidonk nonm lan pa t prese.
  
  Robert Price lage tèt li sou yon chèz ak yon plenn. Li te mande leyonè ki pi pre a pou yon boutèy aspirin, men li te inyore. Marsh fèmen je l sou Minis defans la.
  
  "Èske mwen konnen ou?"
  
  Price snuggled pi fon nan zòrye li.
  
  Hayden gade tout rès chanm nan, sèlman kounye a remake tab manje a ki te kanpe bò fenèt la byen lwen rido.
  
  Damn, kisa sa ye...?
  
  Li te pi piti pase li te imajine. Sak lekòl la te pi gwo pase modèl estanda a, twò gwo pou l anfòm nan lòj la anlè yon avyon, men li pa ta sanble twò gòch sou do yon moun ki pi gwo.
  
  "Mwen te vann li ba ou, Mas," te di Ramses. "Ak espwa ke w pral pote sa a nan New York. Pou sa mwen pral toujou rekonesan. Konsidere li kòm yon kado lè mwen di ou ke ou menm ak zanmi ou yo pral pèmèt yo santi dife a tout konsome. Sa a se pi bon bagay mwen ka ofri ou, ak pi bon pase yon kouto nan gòj ou."
  
  Hayden memorize bonm nikleyè a - gwosè li, fòm ak aparans nan sak lekòl la - nan ka li ta ka bezwen li. Pa te gen okenn fason li ta dwe mouri isit la jodi a.
  
  Lè sa a, Ramsès tounen vin jwenn mesye l yo. "Pre li," li te di. "Epi pa epaye chen Ameriken an yon ons doulè."
  
  Hayden te konnen li t ap vini. Yo te echwe pou yo mare men l 'sou wout la isit la, epi kounye a li te pwofite anpil avantaj de sa. Se konsa, anpil bagay depann sou dwa li lè sa a - sò a nan vil la, nasyon an, anpil nan mond lan sivilize. Vaz ki sou bò dwat li te vin an sou la men, kou li lajè pafè a pou men l 'ak jis pwa a dwa fè kèk domaj. Li kraze sou tanp moun ki pi pre a, moso dente tonbe atè. Pandan li te leve men l, Hayden te pwan zam la, men lè li te wè li byen vlope nan zepòl li, li imedyatman te bay, olye li te itilize priz li sou barik la pou l jete l pi plis nan balans. Zam yo te vize, men Hayden te inyore yo tout. Li te kounye a piman yon Saloon Dènye Chans ... pa plis batay pou lavi li - plis tankou yon batay pou siviv nan vil la. Epi èske yo pa jis te pase l 'isi a kache? Sa a te di li ke zam afe ta mal sou.
  
  Kayiman an pwoche bò kote l, men Ramsès kenbe l. Yon lòt dekouvèt enteresan. Kayiman an te enpòtan pou Ramses. Nan moman sa a, li te boule, li pa t kapab konsantre pi lwen pase bra ak janm ki t ap frape l. Mwen repouse youn oubyen de kou, men te toujou gen yon lòt. Sa yo se pa bandi televizyon - politès ap tann pou youn jwenn frape pou lòt la ka entèvni. Non, sa yo te antoure li e yo te atake li an menm tan, donk kèlkeswa kantite li te kanpe e li te frape, de plis t ap frape li. Doulè te eksploze nan plis kote ke li te kapab konte, men li te pwofite bite li pou l te pran yon ti moso nan vaz la epi koupe de mesye yo sou figi ak bra. Yo fè bak, senyen. Li te woule sou yon pè nan pye, voye pwopriyetè yo tonbe. Li te eseye jete yon tas lou nan fenèt la, panse li ta atire atansyon, men bagay modi a vole sou mwatye yon mèt soti nan fenèt la.
  
  Kisa Drake ta fè?
  
  Li te konnen li. Egzakteman sa a. Li pral goumen jouk dènye souf li. Atravè forè a nan janm li chache yon zam. Je l 'te rankontre je yo nan Mas ak fanm nan, men yo sèlman kole youn ak lòt menm pi sere, jwenn konsolasyon nan kominikasyon an etranj. Hayden choute ak tòde, bat bravo pou chak rèl apèn siprime, Lè sa a, jwenn kanape a dèyè li. Sèvi ak sa a kòm yon fulcrum, li fòse tèt li sou pye l '.
  
  Yon pwen te frape figi l epi zetwal yo te eksploze. Hayden souke tèt li, efase san an, epi li frape tounen, sa ki lakòz advèsè li a tonbe. Yon lòt pwen te frape l sou bò tèt la, epi answit nonm lan te pwan li nan ren, li mete l nan pye l epi li mete l tounen sou kanape a. Hayden jete l 'sou do l' lè l sèvi avèk pwòp momantòm li. Nan yon segond li te tounen sou de pye l ', tèt anba, voye kout pyen nan zo kòt yo, kou, lenn ak jenou, voye kou apre kou, kout pye apre kou.
  
  Li te wè Ramses mache nan direksyon yo. "Uit moun!" - li rele byen fò. "Uit gason ak yon ti fi. Ki kote fyète w?
  
  "An menm kote ak ze yo," Hayden te di san souf, enflije domaj sou yo, santi yo fatige, doulè nan anpil kou, batay raj diminye. Sa a pa t ap dire pou tout tan, epi li pa t gen okenn espwa pou l chape.
  
  Men, li pa janm sispann eseye. Pa janm abandone. Lavi se te yon batay chak jou, kit li te literal oswa ou pa. Kòm pouvwa a te vide nan grèv li yo ak enèji a te vide nan branch li yo, Hayden te toujou frape, byenke grèv li yo pa t 'ase ankò.
  
  Mesye yo leve l sou pye l epi yo trennen l atravè chanm nan. Li te santi kèk fòs retounen nan li epi li te pase bòt li sou shin li, sa ki lakòz l 'griye. Bra yo te sere boulon nan misk li yo, pouse l nan direksyon fenèt ki pi lwen.
  
  Ramses te kanpe sou tab kote yo te mete valiz nikleyè a.
  
  "Tèlman piti," li te di reflechi. "Se konsa, apwopriye. E poutan konsa memorab. Èske ou dako?"
  
  Hayden krache san nan bouch li. "Mwen dakò ke ou se travay fou syèk la."
  
  Ramses te ba li yon ti gade. "W ap fè? Ou reyalize se Julian Marsh ak Zoe Shears ki soti nan Pythians k ap anbrase la, pa vre? Ak dirijan yo - Webb - kote li ye? Ale nan fouye mond lan pou yon ansyen trezò akeyolojik, mwen devine. M ap swiv santye yon aristokrat ki mouri depi lontan. Swiv pwòp pye l fou pandan mond lan ap boule. Mwen pa pwoche bò kote travay fou syèk la, Miss Jay."
  
  E byenke Hayden te admèt ke li te gen rezon sou yon bagay, li te rete an silans. Nan fen jounen an, yon chanm ak santi ta dwe ap tann pou yo tout.
  
  "Se konsa, sa ki pwochen, ou enterese nan konnen?" Ramses mande l, li souri. "Oke, pa tèlman, yo dwe onèt. Nou tout kote nou vle ye. Ou gen yon bonm nikleyè. Mwen ak Kayiman, ekspè bonm mwen an. Pèp mwen an bò kote mwen. Bonm nikleyè? Li prèske pare pou... - li te pran yon poz - vin youn ak mond lan. Èske nou ta dwe di... yon èdtan nan kounye a?"
  
  Je Hayden te trayi li.
  
  "O haha. Koulye a, w ap mande. Èske sa a twòp tan pou ou? Se konsa, dis minit?"
  
  "Non," Hayden respire. "Ou pa kapab. Tanpri. Dwe gen yon bagay ou vle. Yon bagay nou ka dakò."
  
  Ramses te gade l kòmsi, kont volonte l, li te pran pitye pou li toudenkou. "Sòm tout sa mwen vle se nan chanm sa a. Destriksyon sa yo rele Premye Monn lan."
  
  "Ki jan ou fè yon kontra ak moun ki sèlman vle touye ou oswa mouri ap eseye?" Hayden di byen fò. "Oswa sispann yo san yo pa fè san koule tèt ou. Ultim dilèm pou Nouvo Monn lan."
  
  Ramsès ri. "Nou moun yo tèlman sòt." Li ri. "Repons lan se: 'Ou pa dwe'. Touye nou oswa adore nou. Sispann nou oswa gade nou travèse fwontyè ou yo. Sa se sèl dilèm ou."
  
  Hayden te lite ankò pandan mesye yo te retire nouvo chemiz li a epi yo te pozisyone bonm lan pou li te mare l devan li. Se Kayiman ki te vin pi devan epi deboukle sak lekòl la epi dekonekte plizyè fil anndan an. Yo te dwe tache ak yon mekanis revèy, Hayden te asire w. Menm teworis fou sa yo pa ta riske dekonekte aparèy eksplozif reyèl.
  
  Li te espere.
  
  Kayiman an rale fil yo epi answit gade Ramses, ap tann pèmisyon pou kontinye. Jeyan an souke tèt li. Mesye yo te pwan bra Hayden epi yo te pouse l pi devan sou tab la, koube kò l jiskaske bonm nikleyè a peze vant li. Lè sa a, yo te kenbe l 'an plas pandan y ap Kayiman vlope fil yo an premye nan do li ak nan pwatrin li, Lè sa a, desann nan mitan janm li epi finalman moute jiskaske yo te rankontre nan pati anba a nan do li. Hayden te santi chak rale sou fil yo, chak mouvman nan sak lekòl la. Finalman, yo te itilize senti mwayen fòs ak tep pou asire ke bonm nikleyè a te byen kole nan kò li epi li te vlope sou li. Hayden teste lyezon li yo epi li te jwenn ke li apèn ka deplase.
  
  Ramses te kanpe dèyè pou admire travay Kayiman an. "Pafè," li te di. "Dyab Ameriken an te pran yon pozisyon ideyal pou detwi peyi li. Se yon kote ki apa nèt pou rès yo, menm jan ak vil peche sa a. Koulye a, Kayiman, mete revèy la epi ban nou ase tan pou nou ale nan zou a.
  
  Hayden te gaspiye bò tab la, premye choke epi answit konfonn pa pawòl teworis la. "Tanpri. Ou pa ka fè sa. Ou pa kapab. Nou konnen ki kote ou ye ak sa ou planifye pou fè. Nou ka toujou jwenn ou, Ramses."
  
  "Ou vle di zanmi ou!" Kayiman an kriye nan zòrèy li, sa ki lakòz li sote ak souke nuke la. "Anglise... Khmannnn! pa enkyete w. Ou pral wè l 'ankò. Marsh te gen yon ti plezi avè l, mmm, men nou pral tou!"
  
  Ramses apiye tou pre lòt zòrèy li. "Mwen sonje nou tout soti nan baza a. Mwen kwè ou te detwi li, kraze repitasyon mwen pou omwen dezan. Mwen konnen ke nou tout te atake chato mwen an, touye gad kò mwen Akatash, touye lejyonè mwen yo epi pran m 'ale nan chenn. Pou Amerik. Peyi moun fou. Mesye Price la di m ke nou tout fè pati ekip la, men se pa sa sèlman. Ou rele tèt ou fanmi. Oke, èske li pa apwopriye ke nou tout ansanm nan fen a menm?"
  
  "Modi," Hayden te respire nan tèt sak lekòl li a. "Ou. Konmè."
  
  "Oh non. Se oumenm ak fanmi w ki vrèman fouti. Jis sonje - Ramses te fè li. E ke menm sa a se pa fen jwèt mwen an. Fyab mwen an se menm plis enpresyonan. Men, konnen ke mwen pral yon kote an sekirite, ri, pandan y ap Amerik ak rès konpayon Lwès yo ap enplode."
  
  Li bese pou kò l kraze ni l ni sa ki nan sakado yo. "Kounye a, li lè pou dènye vizit ou nan zou a. Mwen pral bay Matt Drake onè pou l jwenn ou," li te chichote. "Lè bonm lan disparèt."
  
  Hayden te tande mo yo, enplikasyon yo kache nan yo, men li te twouve l ap mande tèt li ki aksyon ki sèten ta pi enpresyonan pase sa li te deja planifye.
  
  
  CHAPIT TRANKAT
  
  
  Hayden glise epi li kouri antre dèyè yon ti kamyon. Lejyonè yo te mete l, toujou mare ak bonm nan, dèyè yo nan pye yo pandan yo te okipe ban yo sou chak bò. Pati ki pi difisil nan tout vwayaj la te fè l soti nan bilding apatman an. Lejyonè yo pa pèdi tan ap eseye degize li; yo te pouse l kote yo te vle e yo te ale ak zam yo pare. Nenpòt moun ki wè yo pral touye. Chans pou yo, pifò moun te sanble yo te koute avètisman yo epi yo te rete lakay yo devan televizyon yo oswa òdinatè pòtab yo. Ramses te asire ke Hayden te wè kamyon an rale sou bò wout la akote yon ale nwa, li t ap souri tout tan.
  
  Nwa ak mak fòs espesyal.
  
  Ki moun ki ta sispann yo? Entewoje yo? Petèt sou tan. Men, se te pwen tout sa ki te rive jiskaprezan. Vitès ak ekzekisyon chak pati nan plan an teste repons Amerik la nan limit li yo. Reyaksyon yo te espere, ak pwoblèm reyèl la te ke teworis yo tou senpleman pa t 'pran swen. Sèl objektif yo se te lanmò nasyon an.
  
  Yo te itilize 57th Street pou yo pran direksyon lès, evite patwouy ak kòdon kote yo te kapab. Te gen dekonb, machin nan enpè abandone ak gwoup moun k ap gade, men Kayiman an li menm se te yon natif natal Nouyòkè e li te konnen tout wout ki pi trankil, ki te sanble fè pitit. Sistèm ekipman pou pouvwa vil la te ede, ki te pèmèt chofè a fasil pou retounen nan wout ki te planifye davans. Yo te aji dousman, ak anpil atansyon, yo konnen ke Ameriken yo te toujou reyaji, toujou ap tann, epi sèlman apre plizyè èdtan yo te reyalize ke bonm nan te ka deja la.
  
  Hayden te konnen ke menm kounye a ofisyèl Mezon Blanch yo ta rekòmande prekosyon, konplètman kapab aksepte ke limit yo te vyole. Ta gen lòt moun kap eseye pwofite sitiyasyon an. Ann debarase m de Dodge plis toujou ak vise kontribyab yo. Sepandan, li te konnen Coburn e li te espere ke konseye ki pi pre li yo te serye ak konprandr menm jan ak li.
  
  Vwayaj la kite l 'ak boul. Lejyonè yo te sipòte l ak pye yo. Arè toudenkou ak gwo twou te fè l santi kè plen. Sakado a te deplase anba li, anndan li yo te toujou deranje. Hayden te konnen ke se sa Ramses te vle-pou dènye moman li yo te ranpli ak laterè pandan revèy la te koche.
  
  Mwens pase demi èdtan pase. Wout yo te trankil, si se pa vid. Hayden pa t 'kapab di pou asire w. Nan yon lòt nouvo tòde nan plan li a, Ramses te bay lòd pou Gator mare Marsh ak Shears nan bonm nan, ansanm ak Hayden. De yo plenyen, goumen, e menm te kòmanse kriye, se konsa Kayiman te fèmen bouch yo ak nen yo, yo te chita la jiskaske yo kalme, epi answit kite twou nen yo souse kèk lè. Marsh ak Shears Lè sa a, te kòmanse kriye prèske nan inison. Petèt yo te fè rèv liberasyon an. Marsh te kriye tankou yon tibebe ki fenk fèt, epi Shears te santi tankou yon ti gason ki gen grip moun. Kòm pinisyon pou yo tou de - e, malerezman, pou Hayden tou - Ramses te mare yo toutouni nan yon bonm nikleyè, ki te lakòz tout kalite pwoblèm, kontorsyon, ak plis sniffling. Hayden te pran li byen, imajine laterè Lovecraftian yo ta ka sanble kounye a epi mande ki jan lanfè a yo te ale nan zou a.
  
  "Nou pral fini andedan," Kayiman an te gade mas la kritik. "Senk minit maksimòm."
  
  Hayden remake ke moun ki fè bonm lan te pale byen lè li t ap fè fas ak bòs nan travay li. Petèt enkyetid te lakòz vwa li monte toudenkou. Petèt eksitasyon. Li te vire atansyon li lè kamyon an te kanpe epi chofè a te fè motè a san fè anyen konsa pou kèk minit. Ramses te soti nan taksi a, epi Hayden te sijere ke yo ta ka nan papòt la nan zou a.
  
  Dènye chans.
  
  Li t ap plede dezespereman, li t ap eseye balanse kòt a kòt epi grate tep la nan bouch li. Marsh ak Shears te plenn, epi lejyonè yo te mache sou li ak bòt yo, sa ki fè li difisil pou deplase, men Hayden te reziste. Tout sa li te pran se te yon gronde etranj, yon tranbleman ki pa apwopriye, ak drapo yo ta leve.
  
  Youn nan lejyonè yo te madichon e li te vole sou li, li te mete l pi lwen kont chaj nikleyè a ak dèyè machin nan. Li te jemi nan kasèt la. Bra li te vlope kò li, sa ki te anpeche l deplase, epi lè Ramses te retounen, li pa t ka respire.
  
  Avèk yon ti gwonde nan motè a, kamyon an te avanse ankò. Machin nan te kondwi dousman, epi leyonè a te ale. Hayden pran yon gwo souf, modi chans li ak figi tout moun bò kote l '. Machin nan byento kanpe epi chofè a etenn motè a. Te gen silans pandan Ramses, kounye a abiye ak yon inifòm fòs espesyal rudimantè, te mete tèt li nan chèz la dèyè.
  
  "Objektif reyalize," li te di san pasyon. "Tann siyal mwen an epi pare pou pote yo ant ou."
  
  Dekouraje, Hayden te kapab sèlman respire pandan senk lejyonè yo te pozisyone tèt yo ozalantou pake ra a epi yo te prepare yo leve li. Ramsès frape pòt la, tout bagay te klè, yon mesye ouvri li. Lè sa a, lejyonè yo te leve pake a nan lè a, yo te pote l soti nan kamyon an epi mennen l sou yon chemen ki gen pye bwa. Hayden t'ap bat je lè lajounen te frape je l ', Lè sa a, kenbe yon aperçu sou kote li te ye.
  
  Yon canopy an bwa ki te sipòte pa gwo poto brik epè lonje sou tèt yo, antoure pa vejetasyon. Yon sunrap ki byen amenaje ak pave, li te kounye a dezè, jan Hayden te espere rès la nan zou a. Gen kèk touris odasyeu ki te pran avantaj de atraksyon ki pa gen anpil moun, men Hayden te doute ke zou a ta gen dwa admèt nenpòt moun pou kèk èdtan kap vini yo. Gen plis chans, Ramses te konvenk sekirite zou a ke fòs espesyal yo te la pou asire sekirite konplè sou teritwa a. Yo te pote yo sou yon chemen aliyen ak ark ak pandye vejetasyon jiskaske yo te sispann pa yon pòt bò. Kayiman an te antre nan fòs, epi yo te jwenn tèt yo andedan yon chanm ki gen gwo plafon ki gen chemen an bwa, pon ak anpil pye bwa ki te ede fè fas ak atmosfè imid la.
  
  "Zòn twopikal," Ramses te souke tèt. "Koulye a, Kayiman, pran pakè a epi mete l pi lwen nan touf bwa a. Nou pa bezwen obsèvasyon chans bonè."
  
  Hayden ak rès la nan konpayi prekè li te fini sou planche a an bwa. Kayiman an te ajiste kèk espageti, te ajoute plis tep pou estabilite, epi apre sa li te jwe yon woulo fil siplemantè jiskaske li te anonse ke detonatè a te byen vlope nan prizonye yo.
  
  "Epi switch rotary a?" Ramses mande.
  
  "Èske ou sèten ou vle ajoute sa a?" Kayiman mande. "Marsh ak Shears ka kòmanse sa prematireman."
  
  Ramses fè nonm lan souke tèt li avèk reflechi. "Ou gen rezon". Li te akoupi bò kote pakè a, sak lekòl la te kouche atè a, Hayden mare dirèkteman sou tèt, epi answit Marsh ak Zoey sou tèt li. Je Ramses te egal ak tèt Julian Marsh.
  
  "Nou pral ajoute yon switch sansiblite," li te di tou dousman. "Yon aparèy wotasyon ki, si yo leve w oswa fè nenpòt gwo mouvman, lakòz bonm nan eklate. Mwen konseye w rete kanpe epi tann koekipye Miss J yo rive. Pa enkyete w, li pap dire lontan."
  
  Pawòl li yo te voye frison nan kò Hayden. "Konbyen tan?" li jere rann souf.
  
  "Y ap mete revèy la pou yon èdtan," Ramses te di. "Jis ase tan pou m pèmèt Alligator ak mwen ale nan sekirite. Mesye m yo pral rete ak bonm lan, yon dènye sipriz pou zanmi w yo si yo rive jwenn ou."
  
  Si?
  
  Ramses leve kanpe, li pran yon dènye gade sou pake li te prepare a, sou vyann imen an ak tanpèt dife ki anba a, sou ekspresyon pè yo sou figi yo ak pouvwa li te montre sou yo tout.
  
  Hayden fèmen pwòp je l ', kounye a li pa kapab deplase, presyon terib la peze pwatrin li nan yon bonm inexorable ak fè li difisil pou respire. Sa yo ta ka dènye moman li yo epi pa te gen anyen li te kapab fè apre li te tande Kayiman kontan sou mete switch sansiblite a, men li ta kondane si li ta pral pase yo nan Zòn Twopikal nan Central Park Zoo New York la. Olye de sa, li ta dwe transpòte tounen nan pi bon moman nan lavi li, nan Manos yo ak tan yo nan Hawaii, nan santye yo nan Diamond Head, navige nan North Beach ak mòn vòlkanik nan Maui. Restoran sou yon vòlkan aktif. Yon kote ki anlè nyaj yo. Salte wouj dèyè wout yo. Limyè yo flickering ansanm Kapiolani ak Lè sa a, plaj la nan fen tout plaj, kimen anba limyè yo gaye wouj nan lè solèy kouche ak soufrans, sèl kote reyèl nan mond lan kote li te kapab chape anba tout estrès yo ak enkyetid nan lavi yo.
  
  Hayden te ale la kounye a, ak revèy la tik.
  
  
  CHAPIT TRANSENK
  
  
  Drake t ap tann nan estasyon polis la, li te santi l konplètman dekouraje pandan yo te kenbe sou chak konsèy, chak gade, chak ti allusion sou Ramses, Hayden, oswa bonm nikleyè a. Verite a te ke New York te twò gwo pou kouvri nan yon kesyon de èdtan, ak telefòn yo te sonnen nan zen an. Moun ki rete yo te twò anpil ak vizitè li yo te twò anpil. Li ta ka pran dis minit lame a rive nan Mezon Blanch lan, men malgre tout gad yo ak mezi sekirite yo, konbyen tan li ta pran pou fouye kote sa a relativman ti? Kounye a, Drake te panse, mennen senaryo sa a New York epi kisa ou jwenn? Se te yon ensidan ki ra kote fòs sekirite yo te kaptire teworis ki aktyèlman te fè atrosite yo. Nan mond reyèl la, teworis yo te pouswiv ak Suivi apre revòlt yo.
  
  Dahl te finalman te rive, kap dekouraje ak mond-bouke, ak rès la nan ekip la SPEAR dèyè l '. Kenzi ineksplikabl te kòmanse gade alantou epi li te mande kote etablisman depo prèv la te. Dahl tou senpleman woule je l sou li epi li di, "Kite l ale, oswa li pap janm satisfè." Rès ekip la te rasanble e yo te koute sa Drake te gen pou l di, ki pa t gen anpil enkyetid pou Hayden.
  
  Moore senplifye pwoblèm nan. "Moun konnen sou menas teworis vil la. Nou pa kapab evakye, byenke nou pa anpeche moun k ap eseye ale. Kisa k ap pase si bonm nan eksploze? Mwen pa konnen, men se pa pou nou panse ak akizasyon mityèl kounye a. Sistèm nou yo tonbe, men lòt ajans ak sit gen aksè a lòt chanèl. Nou konpare yo pandan n ap pale. Pifò sistèm yo ap kouri. Lari New York yo trankil men yo toujou okipe konpare ak pifò vil yo. Wout tou."
  
  "Men, pa gen anyen ankò?" Smith mande sezi.
  
  Moore fè yon soupi. "Zanmi m, nou reponn plizyè santèn apèl pa minit. Nou fè fas ak chak psiko, chak prankster, ak chak francheman pè bon sitwayen nan vil la. Espas aeryen an fèmen pou tout moun eksepte nou. Nou te pral fèmen Wi-Fi, entènèt la ak menm liy telefòn yo, men konprann ke nou gen menm chans pran yon ti repo nan avni sa a menm jan nou soti nan yon polisye lari, yon ajan FBI oswa, plis chans, yon manm piblik la."
  
  "Anba kouvèti?" Dahl mande.
  
  "Jan nou konnen, pa gen yon sèl selil ki rete. Nou ka sèlman sipoze ke selil ki pwoteje Ramses kounye a te rekrite nasyonalman ak lokalman. Nou pa kwè ajan kache nou yo ka ede, men y ap eksplore tout opsyon posib."
  
  "Se konsa, ki kote sa a kite nou?" Lauren mande. "Nou pa ka jwenn kamera a, Ramses, Price oswa Hayden. Nou pa jwenn yon bonm nikleyè," li te etidye chak figi, toujou nan kè yon sivil leve soti vivan nan emisyon sendika kote tout pyès devinèt yo te aliye nan dènye zak la.
  
  "Tipping se sa ki anjeneral fè li," Moore te di. "Yon moun wè yon bagay epi lakòz li. èske w konnen sa yo rele seri pwent cho isit la? De tikè nan syèl la, apre ansyen chante Eddie Money la.
  
  "Se konsa, èske nou ap tann pou apèl la?"
  
  Drake mennen Lauren soti sou balkon la. Sèn ki anba a te éfréné, ak kèk polisye ak ajan yo toujou vivan ap lite ak chok kokiy pandan y ap pran wout yo nan dekonb ak vè kase, reponn apèl yo ak frape kle yo, kèk ak pansman san vlope nan bra yo ak tèt yo, lòt moun ak pye yo. leve, grimas nan doulè.
  
  "Nou dwe desann la," Lauren te di. "Ede yo."
  
  Drake souke tèt. "Yo ap mennen yon batay ki pèdi e li pa menm yon sant ankò. Mesye sa yo tou senpleman refize kite. Sa vle di plis pou yo pase yon vwayaj nan lopital la. Sa a se sa bon polisye fè ak piblik la raman wè li. Laprès pote sèlman move nouvèl ankò e ankò, koloran opinyon jeneral la. Mwen di nou pral ede yo tou."
  
  Yo te dirije nan direksyon asansè a ak Lè sa a, Drake vire, sezi wè tout ekip la dèyè l '. "Kisa?" - li mande. "Mwen pa gen lajan".
  
  Alicia te souri bouke. Menm Beau jere yon souri. Ekip SPEAR la te pase anpil nan tèt yo jodi a, men yo te toujou fò, pare pou plis. Drake te wè anpil ematom ak lòt blesi ki te byen kache.
  
  "Poukisa nou pa rechaje? Epi pran minisyon siplemantè avèk ou. Lè nou finalman rive fini ak sa a, nou pral gen yon moman difisil."
  
  "Mwen pral kalkile li soti," Kinimaka te di. "Li pral bay yon distraksyon."
  
  "Epi mwen pral ede," Yorgi te di. "Mwen gen yon tan difisil menm konprann aksan Drake a, kidonk li ta pèdi ak yon aksan Ameriken."
  
  Dahl te ri pandan l te rejwenn Drake nan asansè a. "Zanmi Ris mwen an, ou gen li konplètman bak."
  
  Drake te frape suedwa a, sa ki te lakòz plis boul, epi li te pran asansè a desann nan premye etaj la. Lè sa a, ekip SPEAR la te entèvni kote yo te kapab, reponn nouvo apèl yo ak anrejistre enfòmasyon, fè entèvyou ak rezidan yo ak poze kesyon, epi devye apèl ki pa t gen anyen fè ak ijans lan nan lòt estasyon yo asiyen yo. E byenke yo te konnen yo te bezwen e yo te ede, okenn nan yo pa t kontan ak li tou senpleman paske Hayden te toujou disparèt epi Ramses te rete an jeneral. Jiskaprezan li te bat yo.
  
  Ki lòt ke trik nouvèl li te genyen nan manch li?
  
  Drake voye yon apèl sou yon fanmi ki disparèt epi li voye yon lòt konsènan pave inegal. Switchboard la te rete aktif, ak Moore te toujou konte sou pwent la, tikè li nan syèl la. Men, li byento te vin klè pou Drake ke tan t ap fini pi vit pase lèt ki te koule nan yon veso ki kase. Sèl bagay ki te kenbe l 'ale se ke li te espere Ramses rele omwen yon fwa. Nonm sa a te toujou montre tèt li. Drake te doute ke li ta te peze bouton an san yo pa omwen eseye fè yon ti kras plis teyat.
  
  Lapolis te dirije estasyon an, men ekip la te ede lè yo te chita bò tab epi yo te pase mesaj. Dahl al fè kafe. Drake te rejwenn li devan chodyè a, li te santi l dekouraje e li pa t ap tann lè yo t ap tann enfòmasyon.
  
  "Ann pale sou premye a," Drake te di. "Èske sa te janm rive ou anvan?"
  
  "Non. Mwen konprann kijan Ramses te rive kache tout ane sa yo. Apre sa, mwen devine aparèy la pa pwodui yon siyati radyasyon paske yo poko detekte li. Nonm ki te repackage bonm sa a definitivman te konnen sa li t ap fè. Mwen kwè se ansyen militè ameriken.
  
  "Men poukisa? Gen anpil moun ki ka pwoteje radyasyon."
  
  "Sa a aplike a lòt bagay tou. Konesans lokal yo. Ekip sekrè li te rasanble. Make pawòl mwen yo, vye Drake, yo se ansyen SEAL. Operasyon espesyal."
  
  Drake vide dlo pandan Dahl kiyè nan granules. "Fè li fò. An reyalite, èske ou menm konnen ki sa li ye? Èske "Instant" rive nan Pòl Nò a deja?
  
  Dahl fè yon soupi. "Kafe enstantane se travay dyab la. Apre sa, mwen pa janm te nan Pòl Nò a."
  
  Alicia glise nan pòt la louvri nan chanm nan. "Sa ki te li? Tande yon bagay sou poto a epi jis konnen non mwen te sou li."
  
  Drake pa t 'kapab kache souri li. "Kòman ou ye, Alicia?"
  
  "Panm fè mal. Tèt Mwen ap fè m mal. Kè fè mal. Anplis de sa, mwen jis anfòm."
  
  "Mwen vle di-"
  
  Apèl X-anbasadè yo te nwaye pwochen mo li yo, ki te soti nan oratè telefòn selilè li a. Toujou kenbe Kettle a, li pote aparèy la nan manton li.
  
  "Bonjou?"
  
  "Ou sonje'm?"
  
  Drake te mete chodyè a ak yon fòs konsa ke dlo a te fèk bouyi te vide sou men l '. Li pa janm remake.
  
  "Kote ou ye, bastard?"
  
  "Kounye a. Èske premye kesyon ou pa ta dwe "kote zam nikleyè yo" oswa "konbyen tan mwen pral eksploze"? Yon gwonde pwofondman etone kouri atravè liy lan.
  
  "Ramses," Drake te di, li sonje limen speakerphone. "Poukisa pa ale tou dwat nan pwen an?"
  
  "Oh, kisa ki komik konsa? Epi ou pa di m kisa pou m fè. Mwen se yon chèf, pwopriyetè wayòm. Mwen te dirije pou anpil ane epi mwen pral dirije pou anpil lòt. Lontan apre ou vin kroustiyan. Reflechi sou li".
  
  "Se konsa, ou gen plis sèrkl nou ka sote nan?"
  
  "Se pa mwen. Se te Julian Marsh. Nonm sa a fou pou pi piti, kidonk mwen te mete l an kontak ak ajan ou Jay."
  
  Drake te tranble, li t ap gade Dahl. "Li anfòm?"
  
  "Pou konnya. Malgre ke li sanble yon ti kras rèd ak douloure. Li fè tout sa l kapab pou l rete nèt.
  
  Yon santiman prekosyon te trese nan vant Drake. "E poukisa sa a?"
  
  "Konsa, nan kou, li pa domaje Capteur mouvman an."
  
  Bondye mwen, Drake te panse. "Ou bastard. Eske ou te mare li ak yon bonm?"
  
  "Li se bonm lan, zanmi m."
  
  "Kote li ye?"
  
  "Nou pral rive la. Men, piske ou menm ak zanmi ou yo ap jwi yon bon kous, epi kòm ou deja chofe, mwen kalkile poukisa yo pa ba ou yon chans? Mwen espere ou renmen devinèt."
  
  "Sa a se bagay moun fou. Ou fou, jwe ak anpil lavi. Jwèt kastèt? Rezoud li pou mwen, konpè. Kiyès ki pral fè pipi sou kò ou lè mwen mete dife a?
  
  Ramses te an silans pou yon ti moman, sanble li panse. "Se konsa, gan yo vrèman koupe. Sa bon. Mwen vrèman gen kote pou m ale, pou m asiste reyinyon yo, pou m enfliyanse nasyon yo. Se konsa, koute..."
  
  "Mwen reyèlman espere ou pral la ap tann," Drake entèwonp, byen vit lapèch soti "Lè nou rive la."
  
  "Malerezman non. Isit la nou di orevwa. Kòm ou konnen pwobableman, mwen sèvi ak ou pou fè chape mwen. Kidonk, jan nou menm moun yo di, mèsi pou sa a.
  
  "Ugh-"
  
  "Wi Wi. Fouye m, paran m ak tout frè m yo. Men, se ou menm ak vil sa a ki pral fini vise. E mwen menm ki pral kontinye. Se konsa, tan kounye a vin tounen yon pwoblèm. Èske w pare pou sipliye chans ou, ti angle?
  
  Drake te jwenn pwofesyonalis li konnen ke sa a se sèlman opsyon yo. "Di mwen".
  
  "Antiseptik mwen an pral netwaye mond lan nan enfeksyon nan Lwès la. Soti nan forè plivye nan forè plivye, sa a se yon pati nan etaj la canopy. Se tout ".
  
  Drake fè yon grimas. "Epi se tout?"
  
  "Wi, e depi tout sa w ap fè nan sa yo rele mond sivilize a mezire an minit, èdtan, m ap mete revèy la pou swasant minit. Bèl nimewo wonn ki pi popilè pou ou."
  
  "Ki jan nou fè dezame sa a?" Drake te espere ke Marsh pa t mansyone kòd dezaktivasyon.
  
  "Oh modi, ou pa konnen? Lè sa a, jis sonje sa a - yon bonm nikleyè, espesyalman yon bonm nikleyè valiz, se yon mekanis egzak ak parfe balanse. Tout bagay miniaturize ak pi presi, jan mwen sèten ou pral apresye. Sa a pral mande pou... bagay konplike."
  
  "Konplike?"
  
  "Konplike. Gade sa".
  
  Avèk mo sa yo, Ramses dekonekte apèl la, kite liy lan mouri. Drake te kouri tounen nan biwo a epi li te kriye nan tout estasyon an pou yo sispann. Pawòl li yo, ton vwa li yo, te fè tèt, je ak kò vire nan direksyon li. Yo te mete telefòn yo nan stand, apèl yo te inyore, ak konvèsasyon yo te sispann.
  
  Moore te gade figi Drakes, epi li di, "Etenn telefòn ou yo."
  
  "Mwen genyen li," Drake rele byen fò. "Men, nou dwe fè kèk sans..." Li repete devinèt la mo pou mo. "Prese," li te di. "Ramsès te ban nou swasant minit."
  
  Moore apiye sou balkon an rachitik, ansanm ak Kinimaka ak Yorgi. Tout lòt moun te vire fè fas a li. Lè pawòl li yo te kòmanse rive nan moun yo, yo te kòmanse rele byen fò.
  
  "Oke, antiseptik se yon bonm. Li evidan ".
  
  "Epi li gen entansyon eksploze li," yon moun te chichote. "Se pa yon blòf."
  
  "Soti nan forè plivye nan forè plivye?" Mai te di. "Mwen pa konprann".
  
  Drake vlope l nan tèt li. "Sa a se yon mesaj pou nou," li te di. "Tout te kòmanse nan forè plivye Amazon an. Nou te premye wè l 'nan mache a. Men, mwen pa konprann ki jan li fonksyone pou New York."
  
  "Men, lòt?" Smith te di. "Yon pati nan etaj la anba canopy la? Mwen pa-"
  
  "Sa a se yon lòt referans forè plivye," Moore rele byen fò. "Èske canopy pa sa yo rele kouvèti bwa solid? Atè a kouvri ak touf bwa ."
  
  Drake te deja la. "Sa a se vre. Men, si ou aksepte sa a, Lè sa a, li di nou ke bonm nan kache nan forè a. Nan New York," Li te grimase. "Pa fè sans."
  
  Silans te gouvènen nan estasyon an, ki kalite silans ki ka toudi yon moun nan pwen nan enpuisans oswa elektrisite l 'nan pwen nan klere.
  
  Drake pa t janm gen plis konsyans de pasaj tan an, chak segonn te ranpli ak klòch Doomsday la sonnen.
  
  "Men, New York gen yon forè plivye," Moore te finalman te di. "Nan zou Central Park la. Li se ti, yo rele "Zòn Twopikal," men li se yon vèsyon mini nan bagay reyèl la.
  
  "Anba canopy la?" Dahl peze.
  
  "Wi, gen pye bwa la."
  
  Drake te ezite pou yon lòt segonn, li te konsyan ke menm sa a ta ka koute yo anpil lavi. "Yon lòt bagay? Nenpòt lòt sijesyon?
  
  Se sèlman silans ak gade vid ki te salye kesyon li a.
  
  "Lè sa a, nou tout nan," li te di. "Pa gen konpwomi. Pa gen blag. Li lè pou nou mete fen ak sa mitik sa a. Menm jan nou te fè dènye fwa."
  
  Kinimaka ak Yorgi te kouri al nan eskalye yo.
  
  Drake te dirije tout ekip la nan lari New York ki te gen laperèz.
  
  
  CHAPIT TRANT-SIS
  
  
  Swiv enstriksyon Moore yo, ekip dis gason an te gaspiye minit menm plis presye nan vire nan yon ale pou kòmande yon koup nan machin lapolis. Te apèl la te fè lè yo rive la, epi polisye yo t ap tann, efò yo pou netwaye lari yo kòmanse bay fwi. Smith te chita nan yon wou, Dahl nan lòt la, machin yo te limen sirèn yo ak limyè k ap flache epi yo te kouri nan kwen 3rd Avenue, boule kawotchou, tou dwat nan zou a. Bilding ak figi pè kouri nan karant, Lè sa a, senkant mil nan yon èdtan. Smith jete taksi abandone a sou kote, frape devan li, voye l tou dwat. Te gen yon sèl kòdon polis sou wout yo, e yo te deja resevwa lòd pou yo kite yo pase. Yo kouri nan yon entèseksyon prese prese, apwoche swasant.
  
  Drake prèske inyore nouvo apèl la sou telefòn selilè li a, li panse ke li ta ka Ramses rele tounen nan rejwi. Men, apre sa li te panse: menm sa a ta ka ban nou kèk endikasyon.
  
  "Kisa?" - li jape yon ti tan.
  
  "Drake? Sa a se Prezidan Coburn. Ou gen yon minit?"
  
  Yorkshireman an sote nan sipriz, Lè sa a, tcheke GPS li. "Kat minit, mesye."
  
  "Lè sa a, koute. Mwen konnen mwen pa bezwen di w kijan bagay yo pral mal si yo kite bonm sa a eksploze. Chanjman se inevitab. E nou pa menm konnen vrè nasyonalite oswa tandans politik pèsonaj sa a Ramsès. Youn nan gwo pwoblèm ki parèt se ke yon lòt karaktè - Kayiman - te vizite Larisi kat fwa ane sa a."
  
  Bouch Drake tounen sab. "Larisi?"
  
  "Wi. Sa a se pa desizif, men ... "
  
  Drake te konnen egzakteman sa poz sa vle di. Pa gen anyen ki ta dwe desizif nan yon mond manipile pa chanèl nouvèl ak medya sosyal. "Si enfòmasyon sa a soti..."
  
  "Wi. Nou ap gade yon evènman wo nivo."
  
  Drake, nan kou, pa t 'vle konnen ki sa sa vle di. Li te konnen ke te gen moun nan mond lan pi laj kounye a, moun ki gen anpil pouvwa, ki te gen mwayen pou yo siviv yon lagè nikleyè, epi yo souvan imajine ki sa li ta ye si yo ta ka viv nan yon mond totalman nouvo, apèn abite. Kèk nan moun sa yo te deja lidè.
  
  "Dezame bonm nan si sa nesesè, Drake. Yo te di mwen ke NEST sou wout li, men li pral rive apre ou. Menm jan ak lòt yo. Tout. Sa a se nouvo lè ki pi fènwa nou an."
  
  "Nou pral sispann sa a, mesye. Vil sa a pral viv pou wè demen."
  
  Lè Drake te fini apèl la, Alicia te mete men l sou zepòl li. "Se konsa," li te di. "Lè Moore te di se te yon forè plivye ak yon mini forè plivye, èske li te vle di ta gen koulèv la tou?"
  
  Drake kouvri men l ak pa l. "Toujou gen koulèv, Alicia."
  
  Mai touse. "Gen kèk ki pi gwo pase lòt."
  
  Smith te vire machin yo alantou anbouteyaj la, te pase yon anbilans briyan ak pòt li yo louvri ak paramedik k ap travay sou moun ki enplike nan ensidan an, epi yon lòt fwa ankò mete pye l 'sou pedal gaz la.
  
  "Eske ou jwenn sa ou t ap chèche a, Mai?" Alicia te dil ak politès. "Kilè ou te kite ekip la dèyè?"
  
  Tout bagay te pase lontan de sa, men Drake te sonje byen klè Mai Kitano t ap kite, tèt li plen ak kilpabilite pou lanmò li te lakòz san entansyonèlman. Depi yon sèl ensidan sa a pandan rechèch la pou paran li yo-sasinay yon moun ki blanchi lajan yakuza-anpil chanje.
  
  "Paran mwen an sekirite kounye a," Mai te di. "Tankou Grace. Mwen te bat fanmi an. Chika. Bay. Mwen te jwenn anpil nan sa m t ap chèche."
  
  "Se konsa, poukisa ou tounen?"
  
  Drake te jwenn je l byen kole sou wout la ak zòrèy li peze sou chèz la dèyè. Se te yon tan etranj pou diskite sou konsekans ak defi desizyon, men li te trè tipik pou Alicia, epi li ta ka dènye chans yo fè bagay yo byen.
  
  "Poukisa mwen tounen?" - Kisa? - Me repete byen kontan. "Paske mwen pran swen. Mwen pran swen ekip sa a."
  
  Alicia sifle. "Bon repons. Sa a se sèl rezon?"
  
  "W ap mande si mwen tounen pou Drake. Si sèlman mwen te espere nou de pou konstwi kèk nouvo konpreyansyon. Si mwen te panse pou menm yon segond ke li ta deplase sou. Menmsi li te ka ban mwen yon dezyèm chans. Oke, repons lan se senp - mwen pa konnen."
  
  "Twazyèm chans," Alicia fè remake. "Si li te sòt ase pou fè ou tounen, sa a t ap twazyèm chans ou."
  
  Drake te wè antre nan zou a ap apwoche epi li te santi tansyon k ap grandi nan chèz dèyè a, emosyon yo byen file ak enfidèl ki fè raj nan li. Pou tout sa yo te bezwen yon chanm, de preferans ak amebleman mou.
  
  "Vlope li, mesye," li te di. "Nou isit la".
  
  "Li poko fini, Sprite. Alicia sa a se yon nouvo modèl. Li deside pa kouri ale nan solèy kouche ankò. Koulye a, nou kanpe, nou aprann epi nou jwenn atravè sa a."
  
  "Mwen wè li ak admire li," Mai te di. "Mwen vrèman renmen nouvo ou, Alicia, malgre sa ou ka panse."
  
  Drake te vire do bay, li te ranpli ak respè mityèl ak konplètman konfonn sou ki jan senaryo sa a ta ka finalman jwe. Men, li te tan yo mete tout bagay lwen kounye a, mete l 'sou etajè a, paske yo te rapid apwoche yon lòt Amagedon, sòlda, sovè ak ewo jouk nan fen anpil.
  
  E si yo t ap gade, petèt yo t ap jwe echèk, menm Bondye ak Dyab la t ap pèdi souf yo.
  
  
  CHAPIT TRANTSÈT
  
  
  Smith squealed kawotchou l 'sou dènye vire a epi answit stomped sou pedal fren an ak yon pye lou. Drake te ouvri pòt la anvan machin nan te kanpe e li te balanse janm li deyò. Mai te deja soti pòt dèyè, Alicia yon pa dèyè. Smith souke tèt li bay polisye k ap tann yo.
  
  "Yo te di ou bezwen konnen fason ki pi rapid nan Zòn Twopikal la?" Youn nan polisye yo mande. "Oke, swiv chemen sa a tou dwat." Li lonje dwèt. "Li pral sou bò gòch la."
  
  "Mèsi". Smith te pran kat gid la epi li montre lòt yo li. Dahl kouri moute nan yon jog.
  
  "Nou pare?"
  
  "Fason nou ka ye a," Alicia te di. "Oh gade," li lonje dwèt sou kat la. "Yo rele boutik kado sou sit la yon zou."
  
  "Lè sa a, ann ale."
  
  Drake te antre nan zou a ak sans li ogmante, li te espere pi move a epi li te konnen ke Ramses te gen plis pase yon move trik nan manch rad li ki pa te gen anyen fè ak li. Gwoup la te gaye, li te vin pi piti, li te deja deplase pi vit pase sa yo ta dwe genyen epi san prekosyon, men li te konnen ke chak segonn ki te pase se te yon nouvo tonton lanmò. Drake te peye atansyon sou siy yo epi byento wè Zòn Twopikal la devan. Pandan yo pwoche bò kote yo, peyizaj la te kòmanse deplase.
  
  Uit moun kouri soti nan kache, rale kouto kòm yo te bay lòd pou fè batay final sekouris yo douloure ak ekstrèmman san. Drake pijon anba balanse a ak jete mèt li sou do l ', Lè sa a, te rankontre pwochen atak la tèt-sou. Bo ak Me te vini nan devan an, konpetans batay yo bezwen jodi a.
  
  Tout uit atakan yo te mete blende kò ak mask, epi yo te goumen avèk konpetans jan Drake te espere. Ramses pa janm chwazi anba pil la. Mai te pare yon kout kouto rapid, li te eseye kase bra l, men li te twouve l tòde, pwòp balans li te jete. Pwochen kou a te manke zepòl li, li te absòbe pwòp vès li, men li te ba l yon ti poz. Beau te mache nan mitan yo tout, yon veritab lonbraj lanmò. Lejyonè Ramses yo fè bak oswa vole sou kote pou evite franse a.
  
  Drake apiye tounen kont baryè a, leve men l '. Kloti dèyè l te fann pandan advèsè l t ap choute ak tou de pye atè. Tou de mesye yo te woule sou yon lòt chemen, yo t ap lite pandan yo te woule. Anglè a frape pwen apre pwen nan tèt lejyonè a, men li te reyisi sèlman nan frape men an leve nan defans. Li leve kò li kote li te vle li, li leve ajenou, li frape pwen li atè. Kouto a glise leve, li pèse kòt li, li toujou fè mal malgre defans li yo. Drake double atak li.
  
  Konba fèmen nan papòt la nan Zòn Twopikal la te entansifye. Me ak Bo jwenn figi opozan yo. San koule nan tout gwoup la. Lejyonè yo te tonbe ak branch kase ak chòk, e delenkan prensipal la se Mano Kinimaka. Gwo Awayiyen an kraze atakè li yo ak yon bouteur, tankou si li te eseye defye vag yo tèt yo, kraze yo an miyèt moso. Si yon lejyonè te kanpe nan wout li, Kinimaka frape san pitye, yon millieu supermoun, yon chari endèstruktibl. Chemen li te konplètman mal, se konsa ke tou de Alicia ak Smith te sou wout pou yo plonje soti nan wout li. Lejyonè yo te ateri bò kote yo, groyen, men yo te fasil pou fini.
  
  Dahl echanje kou nan men an men ak kèk konpetans. Frape kouto yo te frape di ak vit, premye ba, answit wo, answit nan pwatrin lan ak figi; suedwa a bloke yo tout ak reflèks rapid zèklè ak konpetans difisil-ou touche. Advèsè l 'pa t' bay moute, klinik nan pèfòmans li, byen vit santi ke li te rankontre egal l' ak bezwen fè yon diferans.
  
  Dahl te demisyone pandan lejyonè a te itilize janm li ak koud yo kòm yon kontinyasyon nan atak kouto yo. Premye koud la frape l 'sou tanp lan, ogmante konsyans li ak ede l' antisipe yon myriad nan atak. Li tonbe sou yon jenou, li frape anba anba anba l dirèkteman nan twou san fon an ak gwoup nè ki la, sa ki lakòz lejyonè a lage lam li nan agoni. Sepandan, alafen, se Kinimaka ki konbaye ki te kraze konbatan an, ki te chaje misk pwòp, ki te kraze zo e ki te chire tandon yo. Mano te nwasi boul sou machwèl ak pomèt li epi li te mache ak yon bwete, men anyen pa t ka anpeche l. Dahl te imajine ke li t ap fè aksidan sou bò bilding lan tankou Hulk Hawaiian si pòt la te fèmen.
  
  Kenzi te twouve li pi fasil pou l te vole nan kwen batay la, li te domaje nenpòt moun li te kapab e li te plenyen ke li toujou pa t gen katana li. Dahl te konnen ke li te aprann yon konpetans espesyal epi li te kapab atake yon lejyonè apre lòt, touye chak moun ak yon sèl kou, ekonomize tan presye ekip la. Men jounen an te prèske fini.
  
  Antouka.
  
  Drake te jwenn pwen Flurry li detounen kou a. Li te tonbe bò kote l pandan yon leyonè te kenbe ponyèt li epi li tordre l. Doulè defòme karakteristik li yo. Li te woule ak yon panche nòmal, lage presyon an epi li te jwenn tèt li fas a fas ak opozan li.
  
  "Poukisa?" li mande.
  
  "Jis isit la pou ralanti ou desann," leyonè a souri. "Tik tak. Tik-tak."
  
  Drake te pouse byen fò, kounye a sou de pye l '. "Ou pral mouri tou."
  
  "Nou tout pral mouri, moun fou."
  
  Fè fas ak fanatik sa yo, Drake frape san pitye, kase nen ak machwè nonm nan, osi byen ke zo kòt li. Moun sa yo te konnen egzakteman sa yo t ap fè, e poutan yo te kontinye goumen. Pa yon sèl moun nan mitan yo pa merite yon lòt soupi.
  
  Antan soufle, leyonè a lonje kouto l sou Drake. Yorkshireman an kenbe l, tòde l epi li vire l pou lam la antre nan zo bwa tèt lòt gason an rive jouk nan manch lan. Anvan kò a frape zèb la, Drake te rantre nan batay prensipal la.
  
  Se te yon batay etranj ak fou. Kònen apre kou ak defans apre defans, wotasyon kontinuèl nan pozisyon. Yo te siye san an nan je yo, koud yo ak artikule yo te elimine nan mitan batay la, e menm yon zepòl debwase te retounen nan plas li gras a pwòp pwa Smith la. Li te kri, osi reyèl ke li vin.
  
  Apre sa, Kinimaka te ale nan tout bagay, frape, kouri antre, detwi tout kote li te kapab. Omwen twa nan lejyonè ki te tonbe, ki te kraze yo te fè l 'yo. Beau te pran de lòt, epi answit Me ak Alicia te travay ansanm pou fini dènye a. Pandan li te tonbe, yo te vin fas a fas, pwen yo leve, raj pou batay ak lanvi sangen t ap flache ant yo, klere tankou lazè nan je yo, men se Beau ki te separe yo.
  
  "Bonm," li te di.
  
  Lè sa a, toudenkou, tout figi yo tounen vin jwenn Drake.
  
  "Konbyen tan nou rete?" Dahl mande.
  
  Drake pa menm konnen. Batay la te wete tout konsantrasyon ki rete nan men mwen. Koulye a, li gade desann, pè sa li ta wè, rale manch rad li tounen epi gade nan mont li.
  
  "Nou poko menm wè bonm nan," Kensi te di.
  
  "Kenz minit," Drake te di.
  
  Apre sa, vaksen sonnen.
  
  
  CHAPIT TRANT-WIIT
  
  
  Kensi te santi yon enpak tankou yon grèv misil. Li fè l tonbe nan pye l, li frape l nan poumon, epi yon ti tan pran tout konsyans nan tèt li. Drake te wè bal la frape epi li tonbe ajenou li, sa ki te anpeche inevitab tonbe li. Li pa janm wè sa ap vini, men pesonn pa t 'fè l' tou. Smith tou te pran yon frape. Erezman, tou de bal frape vès yo.
  
  Thorsten Dahl te pi rapid nan reyaji, toujou ak mo "kenz minit" bonbade sèvo li. Pandan de lejyonè yo leve soti nan tè a, bal yo te tire byen vit, epi kounye a, ak pi bon objektif, li atake yo, bra lonje, gwonde tankou yon tren ki pote nanm pèdi soti nan pwofondè yo nan san tranpe nan Lanfè. Yo te ezite nan sipriz, epi answit suedwa a bat yo, youn ak chak men, li jete yo tou de tounen sou miray la nan joupa an bwa a.
  
  Estrikti a te kraze toutotou moun yo, planch an bwa yo te kraze, eklatman ak tonbe nan lè a. Mesye yo tonbe sou do yo nan mitan sa ki ladan l yo, ki te pwouve pi itil nan suedwa fache a.
  
  Se te yon hangar travay, yon kote ki te plen zouti. Pandan ke lejyonè yo t ap plede pou yo leve zam yo, youn ap plenn epi yon lòt krache dan, Dahl te leve yon mato ki byen pratike. Moun ki te tonbe yo te wè l soti nan kwen je yo epi yo te jele, enkredilite te wete yo nan kouraj.
  
  Bo pwoche bò kote l, li wè reyaksyon yo. "Fini yo. Sonje kiyès yo ye."
  
  Kinimaka tou pran yon poz, ri nan konplo a, kòm si li te vle pilonnen yo nan pousyè tè. "Yo tire Kensi. Ak Smith."
  
  "Mwen konnen," Dahl te di, jete mato a epi apiye sou manch li. "Mwen konnen li".
  
  Tou de mesye yo te pran poz la kòm yon siy feblès epi yo te rive jwenn zam yo. Dahl te vole nan lè a pandan y ap leve mato a an menm tan, epi li te desann li pandan kò li te desann. Yon sèl souflèt te frape lejyonè a nan sant fwon li, epi li te toujou gen ase fòs ak konpetans kite pou l vire, leve ti arbr a epi kraze tanp lòt moun nan. Lè li fini, li leve ajenou, griyen dan, li voye mato a sou zepòl li.
  
  Lè sa a, lòt leyonè a te chita, li t ap plenn, tèt li te bese sou yon bò, kòm si li te soufri, epi li te pran pistolè li te kenbe nan men l. Nan divizyon sa a, Kensi te reyaji pi vit pase nenpòt moun epi li te mete tèt li nan gwo risk pèsonèl. San yo pa pran poz, li souke boul anvan li yo, li bloke bi nonm lan, epi li kouri sou li. Pistol li te kenbe nan men l lan te lanse tankou yon brik, bout pa bout, jiskaske li frape l nan mitan figi l. Li tire, tonbe bak, bal la pase sou tèt li. Yon fwa li te rive jwenn li, Kenzi te rekipere zam li a, men pa anvan li te vide l nan pwatrin li.
  
  "Konbyen tan?" Dahl t ap respire anpil, li tap kouri nan direksyon pòt ki mennen nan Zòn Twopikal la.
  
  Drake te kouri pase.
  
  "Sèt minit."
  
  Sa a pa ase pou dezame zam nikleyè ki pa abitye.
  
  
  CHAPIT TRANTNEF
  
  
  Sis minit.
  
  Drake kouri antre nan Zòn Twopikal la, kriye jiskaske gòj li fè mal, dezespereman ap eseye lokalize bonm nan. Kri ki ba ki te repons lan pa t soti nan Hayden, men li te swiv li jan li te kapab. Venn gonfle sou tout fwon li. Men li sere nan pwen nan tansyon. Pandan tout ekip la te antre nan bilding nan, an fas a siwouyan pasaj pyeton an bwa ak abita ki gen pye bwa yo, yo pwopaje pou pwofite kantite yo.
  
  "Kanp!" Kinimaka t ap kriye, estrès la te prèske detwi l kounye a. "Hayden!"
  
  Yon lòt rèl touf. Drake leve men l 'nan fristrasyon ekstrèm, li pa kapab detèmine kote egzak la. Segond pase. Yon jako ki gen koulè klere chaje sou yo, sa ki lakòz Alicia fè yon etap tounen. Drake pa t 'kapab ede men gade nan mont li ankò.
  
  Senk minit.
  
  Mezon Blanch lan ta pral gaye tankou enkyetid ke li ta dwe lave imedyatman nan Capitol Hill. Ekip NEST ki apwoche, eskwadwon bonm, polisye, ajan ak ponpye ki te okouran ta swa kouri jiskaske janm yo tonbe oswa tonbe ajenou, eskane syèl la epi priye pou lavi yo. Si nenpòt lidè mondyal yo te enfòme, yo menm tou yo t ap sou pye yo, yo t ap gade mont yo epi yo t ap prepare kèk pwopozisyon.
  
  Mond lan te gen pouvwa.
  
  Drake te soulaje lè l te tande rèl Mai a, epi li te pran kèk segond ankò pou l jwenn sous li. Ekip la te reyini kòm youn, men sa yo te dekouvri te depase atant yo. Yorgi te kanpe dèyè l bò kote Lauren; Bo ak Kenzi te eseye kalkile li soti byen lwen, pandan y ap rès ekip la swa tonbe ajenou oswa rale ansanm ak mas la.
  
  Je Drake elaji. Premye bagay li te wè se kò yon fanm toutouni, ki te vlope nan tep ak fil ble, ki te kouche sou de mèt atè. Toujou konfonn, li te wè ke anba plant yo nan pye l 'te gen yon lòt pè pye ki te fè pati yon nonm, jije pa janm pwal cheve yo ki te tache ak yo.
  
  Hayden se bonm nan, Ramses te di li.
  
  Men... kisa lanfè...
  
  Anba nonm toutouni a li te wè bòt ke li te rekonèt. Hayden te sanble nan fon pil la.
  
  Lè sa a, kote lanfè a se bonm nikleyè a?
  
  Alicia leve je l sou chèz li bò kote fanm enkoni a. "Koute ak anpil atansyon. Zoey di ke bonm nan sekirize anba Hayden, nan pati anba a nan karakteristik sa a. Li ame, gen yon Capteur mouvman jistis serye epi li pwoteje pa yon sakado. Fil ki anvlope kò yo tache ak yon deklanche san." Li souke tèt li. "Mwen pa wè yon fason pou sòti. Li lè pou kèk lide klere, mesye."
  
  Drake te gade kò yo, yon seri fil kontinuèl, toujou menm koulè ble a. Premye reyaksyon li se te dakò.
  
  "Èske li gen yon deskripsyon efondre?" Kinimaka mande.
  
  "Pi bon devine mwen se 'non,'" Dahl te di. "Li ta twò riske paske moun ki asosye ak li yo ta ka chanje. Yon kous ki tonbe-yon aparèy pou anpeche zam-ta detekte mouvman Hayden a, sipoze yon moun-apresa manyen bonm nan. , ak boom."
  
  "Pa di sa". Alicia te kriye.
  
  Drake tonbe ajenou toupre kote li te sipoze tèt Hayden te ye. "Lè sa a, dapre menm prensip la, detektè mouvman an ta byen lach. Ankò, pou pèmèt prizonye yo deplase yon ti kras."
  
  "Wi".
  
  Tèt li te fè mal nan surcharge estrès la. "Nou gen kòd dezaktivasyon," li te di.
  
  "Ki ta ka toujou fo. Epi pou pi mal, nou dwe antre yo sou yon klavye tache ak deklanche anba Hayden.
  
  "Nou pito fè vit," Kensi di tou dousman. "Nou gen twa minit kite."
  
  Drake fwote tèt li an kòlè. Koulye a, pa t 'lè a amize dout. Li chanje yon ti koutje sou Dahl.
  
  Sa kap vini zanmim? Èske nou finalman rive nan fen wout la?
  
  Julian Marsh te pale. "Mwen te wè yo ame l '," li te di. "Mwen ka difize li. Sa pa ta dwe janm rive. Lajan te sèl objektif... Se pa vye bagay sa a sou lanmò dè milyon, nan fen mond lan."
  
  "Webb te konnen," Lauren te di. "Bòs nan travay ou a. Li te konnen tout tan."
  
  Marsh jis touse. "Jis fè m soti isit la."
  
  Drake pa t deplase. Pou jwenn bonm nan, yo ta dwe vire sou yon pil imen. Yo pa t gen tan koupe tout kasèt la. Men, te toujou yon fason pi rapid pou dezamere bonm lan. Yo pa t 'montre li sou televizyon paske li te diman apwopriye pou gade kwen-of-view.
  
  Ou pa t koupe fil la. Ou jis rale yo tout deyò.
  
  Men, li te riske tankou koupe fil la mal. Li te mete ajenou jiskaske je l te egal ak Marsh.
  
  "Julyen. Ou vle mouri?"
  
  "Non!"
  
  "Mwen pa wè okenn lòt fason," li te respire. "Mesye, ann deplase yo."
  
  Li te dirije ekip la, li tou dousman, fè espre, vire pil kò a jiskaske vant Hayden leve atè a epi yo te dekouvri yon sak lekòl. Moans te chape anba Zoey, Marsh, ak menm Hayden pandan yo tout te woule sou kote yo, e Kinimaka te ankouraje yo tout pou yo rete toujou. Malgre reklamasyon Zoe a, pèsonn pa te konnen ki jan sansib detektè mouvman an te aktyèlman, byenke li te sanble evidan ke si li te kouri lontan, li pa te mete nan anyen ki pre yon deklanche. Vreman vre, li te dwe pwograme yo dwe prèske inpénétrabl asire arive Drake a anvan li te eksploze.
  
  Fil yo te bezwen dekonekte nan kò Marsh a epi retire yo nan branch Zoe a, yon travay sal ke ekip la apèn remake. Moun ki te anvlope kò Hayden yo te dekole fasil paske yo te nan chemen rad li. Kounye a, li te obeyi enstriksyon yo epi li te toujou kenbe pa kasèt la, Marsh te leve bra l pou yo te vlope bò dwat Hayden epi yo te plane sou sak lekòl la. Pythian an flechi dwèt li.
  
  "Pin ak zegwi."
  
  Mai mete men l sou sak lekòl li, anlè bonm nikleyè a. Avèk dwèt abil, li defarase bouk yo epi rale rabat anlè a tounen. Lè sa a, lè l sèvi avèk gwo fòs ak abil, li te pwan bor yo nan sak lekòl la epi rale bonm nan, ansanm ak anvlòp metal li yo, tou dwat.
  
  Yon kokiy nwa te antoure l. Mai te jete sak lekòl li sou kote epi li te vire bonm lan trè dousman, swe anpil pandan segonn yo t ap pase. Je Hayden te klere pandan l t ap gade bonm nan, e Kinimaka te deja ajenou bò kote l, l ap peze men l.
  
  Yon panèl dekont te vin nan vi, tache ak kat vis sou deyò a nan bonm nan. Fil ble yo fè koulèv anba l 'nan kè a nan dezas absoli. Marsh te gade fil yo, kat nan yo, mare ak blese ansanm.
  
  "Retire panèl la. Mwen bezwen wè kiyès ki moun."
  
  Drake mòde lang li pandan li te gade mont li.
  
  Segond ki rete.
  
  Senkant nèf, senkant uit...
  
  Smith tonbe ajenou bò kote yo, sòlda a te deja trase lam sèvis piblik li. Pran lavi tout moun nan pwòp men l ', li te pran responsablite pou elimine enpèfeksyon. Yon grafouyen, yon sèl fil fè tèt di, yon mank de konsantrasyon, epi yo ta swa gaspiye tan oswa lakòz yon eksplozyon terib. Drake fèmen je l pou yon ti moman pandan mesye a t ap travay. Dèyè l, Dal t ap respire anpil, e menm Kensi t ap bouke.
  
  Pandan Smith t ap travay sou dènye vis la, Alicia rete konsa rele. Tout gwoup la tranble, kè yo sote nan bouch yo.
  
  Drake vire sevè. "Kisa sa ye?"
  
  "Sèpan! Mwen te wè yon koulèv! Se te yon gwo salo jòn."
  
  Smith te fache anpil pandan li te leve dosye a ak anpil atansyon retire panèl dekont la ak kadran wouj ki te klere. "Ki fil?"
  
  Yo te gen trant-sèt segonn ki rete.
  
  Marsh te vin pi pre, zye l t ap gade fil ble ki anmele yo, li t ap chèche kote li te sonje Kayiman t ap limen aparèy la.
  
  "Mwen pa wè li! Mwen pa fout wè li!"
  
  "Sa a tout," Drake jete l 'sou kote. "Mwen ap rale tout fil yo!"
  
  "Non," Dahl te ateri lou bò kote l. "Si ou fè sa, bonm sa a pral eksploze."
  
  "Ebyen, kisa nou ta dwe fè, Torsten? Kisa nou ta dwe fè?"
  
  Vennèf... vennwit... vennsèt...
  
  
  CHAPIT KARANT
  
  
  Memwa Drake te kouri alavans. Ramses fè espre te di l ke Hayden te bonm nan. Men, kisa sa te vle di vre?
  
  Gade kounye a, li wè twa fil ki vlope alantou li. Kiyès ki deklanche li? Dahl rale yon moso papye nan pòch li.
  
  "Kod," li te di. "Kounye a, pa gen okenn lòt fason."
  
  "Kite Marsh eseye ankò. Ramses te fè yon mansyon espesyal sou Hayden.
  
  "Nou itilize kòd."
  
  "Yo ka modi fo! Pwòp deklanche pa yo!"
  
  March te gentan gade kò Hayden. Drake te monte sou li epi li te atire atansyon Kinimaki. "Tounen li."
  
  Hayden te ede jan li te kapab, misk yo ak tandon yo te san dout t ap kriye nan doulè, men yo pa t jwenn okenn soulajman. Revèy la t ap mache. Bonm nan te prèske fini. Ak mond lan te tann.
  
  Marsh te apiye desann, li swiv fil yo ozalantou kò li pandan Drake te leve yon bra, apre yon janm, epi finalman deboukle senti li kote de fil yo kwaze. Lè li te wè pè a te pase nan janm li ankò, li lonje dwèt sou Kinimaka. "Tankou sa a".
  
  Soufri nan yon jwèt kochma nan Twister, Hayden gade kòm Marsh trase chemen chak fil la tounen nan revèy la.
  
  "Pou asire w," li te di, squinking difisil, yon sèl je gran louvri, lòt la fèmen. "Se youn nan sou bò dwat la."
  
  Drake te gade valiz nikleyè a. Kensi te rejwenn li ak Dahl atè toupre li. "Pou kònen bagay sa a mande pou yon konfigirasyon espesyal nan pati ak mekanis. Li... tèlman delika. Èske nou vrèman fè moun ki te pote sa a nan peyi a konfyans nan moman sa a?"
  
  Drake te pran souf ki pi pwofon nan lavi li.
  
  "Pa gen chwa".
  
  Li rale fil la.
  
  
  CHAPIT KARANTEUN
  
  
  Drake rale byen vit, epi fil la te chire nan men l ', ekspoze pwen an kwiv. Sou yon pwent kouto, tout moun prezan yo apiye pou yo tcheke dekont la.
  
  Douz... onz... dis...
  
  "Li toujou ame!" Alicia tap kriye.
  
  Drake tonbe sou do l, sezi, li toujou kenbe fil la kòmsi li te kapab menm kounye a limen yon etensèl epi detwi bonm nan. "Sa a... sa a..."
  
  "Toujou tikek!" Alicia tap kriye.
  
  Dahl pijon, pouse Yorkshireman ale ak yon palmis nan fwon li. "Mwen panse," li te di. "Nou pral gen chans si nou gen tan kounye a."
  
  Uit...
  
  Zoe komanse kriye. Marsh te kriye, li te mande eskiz pou chak erè li te janm fè. Hayden ak Kinimaka te gade ekip la ap travay san emosyon, yo te mare men blan yo, yo admèt pa te gen anyen yo te kapab fè. Smith lage kouto a epi gade Lauren, lonje dwèt ki tranble pou l touche l. Yorgi te plonje atè. Drake te gade Alicia, epi Alicia te fikse sou May, li paka wete zye l. Bo te kanpe nan mitan yo, ekspresyon li te klè pandan l t ap gade Dahl travay.
  
  Suedwa a te antre kòd dezaktivasyon nan panèl la. Chak nan yo anrejistre ak yon siyal odyo. Te gen sèlman segonn kite anvan li te antre nan nimewo final la.
  
  Senk...
  
  Dahl te peze bouton "Enter" la epi li sispann respire.
  
  Men, revèy la te toujou ap mache.
  
  Twa de youn...
  
  
  * * *
  
  
  Nan dènye dezyèm lan, Thorsten Dahl pa t 'dezespwa. Li pa t abandone ni vire do bay pou l mouri. Li te gen yon fanmi pou retounen nan - yon madanm ak de timoun - e pa gen anyen ki ta anpeche l asire sekirite yo aswè a.
  
  Te toujou gen yon Plan B. Drake te anseye l sa.
  
  Li te pare.
  
  Foli mòd choute nan, yon foli kalkile te pran kenbe l ', ba l' fòs pi lwen pase nòmal. Pandan dènye èdtan an, li te koute yon moun oswa yon lòt pile sou ekipman pafè, egzak ak san erè ki te fè valiz nikleyè a. Li te tande jan tout bagay te egzat.
  
  Oke, e si li te yon ti kras Dahl fou. Ki jan sa ta travay?
  
  Lè ekspozisyon an te montre youn, suedwa a te deja kenbe yon mato nan men l '. Li fè l desann ak dènye souf li, dènye mouvman li, balanse ak tout fòs li. Mato a te frape nan kè bonm nikleyè a, e menm nan segonn san limit sa a li te wè laterè Drake a, akò Alicia. Apre sa, li pa wè anyen ankò.
  
  Revèy la t ap mache
  
  Zewo.
  
  
  CHAPIT KARANTE DE
  
  
  Tan pa te sispann pou nenpòt moun, epi sitou pa nan lè desizif sa a.
  
  Drake te wè Dahl lonje sou bonm nan, kòm si li te kapab pwoteje zanmi l 'ak lemonn antye kont yon dife terib. Li te wè ankadreman an metal koube, zantray enfonse ki antoure mato a; Apre sa, li wè revèy dekont la.
  
  Kole nan zewo.
  
  "Oh, modi," li te di nan fason ki pi cordial posib. "Oh Bondye."
  
  Youn pa youn, ekip la reyalize. Drake te respire yon souf lè fre ke li pa janm espere goute ankò. Li rale moute nan Dahl epi li souflete suedwa sou gwo do l. "Bon nèg," li te di. "Frape li ak yon gwo mato. Poukisa mwen pa t panse ak sa?"
  
  "Pou yon Yorkshireman," Dahl te pale nan kè bonm lan. "Mwen te mande sa tou."
  
  Drake rale l tounen. "Koute," li te di. "Bagay sa a kole, pa vre? Petèt kase andedan. Men, ki sa ki pral anpeche li kòmanse ankò?"
  
  "Nou," di yon vwa nan dèyè.
  
  Drake te vire, li wè NEST la ak eskwadwon bonm ki t'ap pwoche bò kote yo ak sakado ak laptop louvri nan men yo. "Nou an reta," li te soufle.
  
  "Wi mesye. Sa a anjeneral ka a."
  
  Kinimaka, Yorgi ak Lauren te kòmanse debouche Hayden nan sit entènèt ra li te pataje ak Zoe Shears ak Julian Marsh. De Pythias yo te kouvri otank posib, men yo pa t sanble twò deranje pa toutouni yo.
  
  "Mwen te ede," Marsh repete anpil fwa. "Pa bliye di yo mwen te ede."
  
  Hayden te jwenn tèt li sou jenou li, woule chak manm pou retabli sikilasyon ak fwote zòn kote doulè jwenti yo te akimile. Kinimaka ba li jakèt li, li te aksepte avèk rekonesans.
  
  Alicia te pwan Drake sou zepòl yo, dlo nan je l. "Nou vivan!" - li kriye.
  
  Apre sa, li rale l 'pi pre, jwenn bouch li ak bouch li, bo l' osi difisil ke li kapab. Drake te rale lwen okòmansman, men answit reyalize ke li te egzakteman kote li te vle. Li bo li tounen. Lang li soti epi li jwenn li, epi tansyon yo te bese.
  
  "Sa a se kote nou te ale pou yon tan long," Smith te di. Padon, Me."
  
  "Oh monchè, mwen manke madanm mwen," Dahl te di.
  
  Bo te gade l ', figi l' tankou wòch tankou granit men otreman li pa ka li.
  
  Mai te peze yon souri fèb. "Si wòl yo te ranvèse, Alicia ta kounye a ap bougonnen yon bagay sou rantre nan."
  
  "Pa timid". Alicia te rale lwen Drake ak yon ri gòj. "Mwen pa janm bo yon etwal sinema anvan."
  
  Smith te wouj lè yo te mansyone ansyen tan yo. "Ah, kounye a mwen te vin ak lefèt ke May pa reyèlman gwo Maggie Q la. Padon pou sa ".
  
  "Mwen pi bon pase Maggie Q," Mai te souri.
  
  Smith te bese, janm li lage. Lauren lonje men l pou l sipòte l.
  
  Alicia mete tèt li sou bò. "Oh tann, mwen bo yon etwal sinema. Yon kalite Jack. Oswa se non ekran li? Oh, de aktyèlman. Oswa petèt twa..."
  
  Kensi deplase nan mitan yo. "Bèl bo," li te di. "Ou pa janm bo m 'konsa."
  
  "Se sèlman paske ou se yon chen."
  
  "Oh mèsi".
  
  "Tann," Drake te di. "Ou te bo Kensi? Kilè?"
  
  "Se yon vye istwa," Alicia te di. "Mwen apèn sonje."
  
  Li te fè li yon pwen atire tout atansyon li ak je l '. "Se konsa, se te yon bo 'kè kontan nou vivan'? Oswa yon bagay plis?
  
  "Kisa ou panse?" Alicia te gade pridan.
  
  "Mwen panse mwen ta renmen ou fè li ankò."
  
  "OK..."
  
  "Pita".
  
  "Sètènman. Paske nou gen travay pou nou fè."
  
  Drake kounye a gade Hayden, lidè ekip yo a. "Ramses ak Kayiman an toujou deyò," li te di. "Nou pa ka kite yo chape."
  
  "Em, eskize m?" - di youn nan mesye yo nan ekip sapeur la.
  
  Hayden gade Marsh ak Shears. "Ou de ka touche pwen siplemantè si ou gen enfòmasyon."
  
  "Ramses diman te pale avè m," Shears te di. "Epi Kayiman se te pi gwo moun fou mwen te janm rankontre. Mwen swete mwen konnen ki kote yo ye."
  
  Drake te gade l. "Kaiman an se te pi gwo fou a-"
  
  "Mwen dezole. mesye?" lidè NEST la te di.
  
  Je Mas te klere. "Ramses se yon ensèk," li te di. "Mwen ta dwe te demisyone sou li lè mwen te gen chans lan. Tout lajan sa yo ale. Pouvwa, prestige - disparèt. Kisa mwen ta dwe fè?"
  
  "Mwen espere mwen pouri nan prizon," Smith te di. "An konpayi an nan yon ansasen."
  
  "Koute!" - moun t'ap rele byen fò nan NICH la.
  
  Hayden gade yo, answit nan Dahl. Drake te gade sou zepòl Alicia. Lidè Ekip NEST la te sou de pye l 'ak figi l' te pal, koulè a nan pè absoli.
  
  "Bom sa a pa itil anyen."
  
  "Kisa?"
  
  "Pa gen okenn detonatè elektrik. Lantiy yo fann, mwen panse ke pètèt yo te frape ak yon mato. Men iranyòm? Malgre ke nou ka jwenn tras ki di nou li te yon fwa isit la, li... li disparèt."
  
  "Non". Drake te santi misk li tranble. "Okenn fason, ou pa ka di m sa a. Èske w ap di bonm sa a se yon fo fou?"
  
  "Non," lidè a te di, tape sou laptop li. "Mwen di ou se pa bonm sa a. Li te dezaktive pa retire tout pati ki fè li travay. Se konsa, sa a se yon fo. Mesye sa a-Ramses-pwobableman gen yon sèl la reyèl."
  
  Ekip la pa t ezite pou yon segond.
  
  Hayden pran telefòn lan epi li konpoze nimewo Moore. Drake rele byen fò ke li ta dwe rele elikoptè yo.
  
  "Konbyen nou bezwen?"
  
  "Ranpli syèl la mèrdik," li te di.
  
  San yo pa pote plent, yo leve kò ki fè mal yo epi yo mache byen vit nan direksyon pòt la. Hayden te pale byen vit pandan li te kouri, li pa montre okenn efè fizik nan tretman li. Sa yo te efè mantal yo ki te gen pouvwa a sikatris li pou tout tan.
  
  "Moore, bonm nan Central Park se fo. Netwaye, fèmen. Nou panse ke anndan yo ak detonatè yo te retire epi yo te mete yo nan yon lòt aparèy."
  
  Drake te tande Moore yon soupi nan twa pye lwen.
  
  "Epi nou te panse kochma a te fini."
  
  "Sa a te plan Ramses depi nan konmansman an." Hayden rache pòt deyò a sou gon li yo san li pa kraze stride. "Kounye a, li eksploze nan pwòp tan li epi li chape. Èske gen nenpòt elikoptè k ap vole soti New York?"
  
  "Militè. Lapolis. Operasyon espesyal, mwen devine."
  
  "Kòmanse ak sa a. Li gen yon plan, Moore, e nou kwè Kayiman se yon ansyen komando. Ki jan kamera CCTV sanble?"
  
  "Nou kolekte chak figi, chak figi. Nou te sou kwen an pou èdtan. Si Ramses kouri nan vil la, nou pral kenbe l.
  
  Drake vole sou fatra a, Dahl te bò kote l. Elikoptè t'ap gronde sou tèt yo, de nan yo te ateri sou wout la nan papòt zou a. Lè l te leve je l, Drake te wè dèyè rotor ki t ap vire nan bilding biwo yo, kote pami pèsyèn blan yo anpil figi te peze sou fenèt yo. Medya sosyal ta eksploze jodi a, e si li kontinye, rezilta yo ta zewo. An verite, li pwobableman anpeche efò yo.
  
  Hayden kouri al nan elikoptè ki pi pre a, li kanpe jis deyò lave rotor la. "Fwa sa a," li te di Moore. "Ramses pa pral montre. Se te yon distraksyon pou ede l siviv. Se sou repitasyon li - Crown Prince of Terror reprann estati l ', li fè listwa. Li pote zam nikleyè nan New York, fè eksplozyon yo, epi sove ak enpinite. Si w kite l ale kounye a, Moore, ou p ap janm wè l ankò. Epi jwèt la pral fini."
  
  "Mwen konnen sa, ajan Jay. Mwen konnen li".
  
  Drake te plane sou zepòl Hayden, li t ap koute, pandan rès ekip la t ap tranble tou pre. Dahl te etidye zòn ki antoure a, li te chwazi pi bon kote anbiskad yo, epi answit tcheke chak ak linèt jaden li yo. Etranj, men omwen li te kenbe l okipe. Drake ba li yon koud.
  
  "Kote karyol la?"
  
  "Kite li dèyè." Dahl aktyèlman te gade yon ti kras kontan. "Se yon modi bon zam."
  
  Kensi entèveni. "Mwen te raple l ke mwen pa t gen zam pi renmen m toujou. Si li jwenn mato a, mwen dwe jwenn katana a."
  
  Drake te gade suedwa. "Son tankou yon kontra."
  
  "Oh vini, sispann ba li yon rezon. Ki kote mwen ta menm jwenn yon katana isit la?"
  
  Yon vwa te di, "Yo pa lwen Staten Island, Hayden."
  
  Tèt Drake te vire tèlman vit ke li te grimase. "Sa ki te li?"
  
  Hayden te mande Moore repete tèt li epi answit te tounen vin jwenn ekip la. "Nou gen yon sib, mesye. Yon sivil te rele, jan Moore te prevwa, li konfime ak yon kamera. Deplase bounda bough @ branch ou!"
  
  Kenbe tèt yo desann, ekip la kouri atravè twotwa a sou yon wout klè, barikad, vole nan pòt yo louvri nan elikoptè a ak mare tèt yo nan chèz yo. De zwazo yo pran lè a, rotor yo koupe fèy nan pye bwa ki tou pre yo epi gaye debri atravè lari a. Drake rale pistolè ak yon fizi, yon lam militè ak yon zam étourdi, tcheke ke tout bagay te nan lòd travay ak konplètman prepare. Dahl tcheke kominike a.
  
  Pilòt la te netwaye twati yo epi answit te vire sevè nan sid, sa ki te ogmante vitès li. Alicia te tcheke pwòp zam li, li te jete youn li te pran nan men leyonè a epi li te kenbe lòt la pou tèt li. Kinimaka te vòlè kout je sou Hayden, ke li te eseye inyore, toujou ap resevwa enfòmasyon nan men Moore ak ajan li yo. Beau te ale trankil, kole nan kwen an jan li te ye depi Drake ak Alicia te bo. Bò kote pa l, Mai te chita trankilite, karakteristik Japonè li yo inpénétrabl, byen fèm konsantre sou objektif li. Rès ekip la te tcheke tout bagay an doub, tout moun eksepte Kenzie, ki te plenyen sou woulib elikoptè a, van an mòde, sant swe a, ak lefèt ke li te janm wè ekip SPEAR la.
  
  "Pa gen moun ki mande w rete avèk nou," Alicia te di tou dousman.
  
  "Ki lòt bagay mwen ta ka fè? Kouri tankou yon sourit legliz ki pè?"
  
  "Se konsa, sa a se pwouve ke ou se brav?"
  
  Je Kenzi te klere. "Mwen pa vle wè Amagedon. E ou menm?"
  
  "Mwen te deja wè sa a. Ben Affleck se etonan masisi, ak Bruce Willis se pi chokan pase yon astewoyid modi. Men, modi, èske w ap eseye di nou ke ou aktyèlman gen yon kè?"
  
  Kensi te gade deyò fenèt la.
  
  "Vòlè zafè akeyolojik la gen yon kè. Ki moun ki ta konnen?
  
  "Mwen jis ap eseye retounen nan biznis mwen an nan Mwayen Oryan an. Youn. Ede nou moun sòt pral ale yon fason lontan nan direksyon pou reyalize sa a. Foute modi kè ou."
  
  Elikoptè a te vole sou twati Manhattan pandan Hayden te resevwa klarifikasyon ke Ramses ak Gator pa t ko kite zile a, paske yo te wè yo toupre Ferry Staten Island la.
  
  Hayden te fè yon soupi, epi Drake te admèt se vre. Soti nan pi piti diskisyon nan lakou lekòl la rive nan lagè ant prezidan ak premye minis, nuans te tout bagay.
  
  Destinasyon yo te vin pi pre pandan bilding yo t ap parèt. Pilòt la pijon ant de gratsyèl pou kenbe vitès pandan l t ap dirije nan direksyon sib li. Drake te pote tèt li ak yon objektif lugubr. Dlo gri toubiyon nan Bay la kouche devan. Anba a yo te kapab wè yon gwoup elikoptè aterisaj, tout batay pou pozisyon.
  
  "Tankou sa a!" Hayden t'ap kriye.
  
  Men, pilòt la te deja desann byen sevè, sa ki lakòz elikoptè a lite pou l ateri pou l pran pozisyon premye devan yon ranje po flè ak yon estasyon otobis. Drake te santi vant li vire nan bouch li. Hayden rele nan selil li a.
  
  "Natirèlman tèminal la fèmen," li te di. "Si Ramses la, kisa li espere reyalize?"
  
  "Ta dwe gen yon kloti dèyè ou ak yon ranje machin ki pake anba pye bwa yo. Polisye yo gen yon fanm la ki te dènye moun ki te wè l."
  
  "Gwo. Se konsa, kounye a nou-"
  
  "Tann!" Zòrèy Alicia te pran son yo anvan nenpòt lòt moun. "Mwen tande tire."
  
  "Ale."
  
  Lè w soti nan machin nan, ekip la te dirije nan tèminal la, kouri sou bilding lan. Drake remake ke alantou koub lajè antre prensipal la, yon ranp konkrè long te mennen nan zòn debakadè a. Piki yo te soti nan la, tire atravè espas ouvè, pa soufle, tankou si pa mi yo.
  
  "Tounen la," li te di. "Li soti nan glisman an."
  
  Elikoptè te ranpli syèl la dèyè yo. Nan chemen yo te kouche kò yon polisye ki t ap plenn, men li te balanse men l pou yo avanse, li pa t montre okenn siy blese. Plis vaksen sonnen nan lè a. Ekip la rale zam yo, kouri an tandem epi fouye zòn ki devan yo. Yon lòt polisye mete ajenou devan yo, tèt anba, kenbe men l.
  
  "Li oke," li te di. "Ale. Jis yon blesi nan kò a. Nou bezwen nou mesye. Yo... yo pral ale."
  
  "Pa jodi a," Hayden te di epi li kouri pase.
  
  Drake remake fen glisman an ak pwojeksyon yo sou bò gòch li - tout glisman konkrè yo itilize pou Ferry. Vag pwojeksyon nan baz yo. "Èske ou ka tande sa?" li te di pandan fiziyad la te kòmanse ankò. "Ramses te achte yon ploton otomatik."
  
  Se sèl Lauren ki te souke tèt li. "Kilès nan yo?"
  
  "Plis jij pou chak minit pase yon AK. Clip soti nan sis san a uit san jij. Barik remplaçables nan ka li vin twò cho. Pa egzakteman egzat, men modi pè."
  
  Alicia te di: "Mwen espere ke salo ap fonn nan men l.
  
  Yon gwoup polisye te mete ajenou devan, yo toujou ap chèche kache pandan SAW te krache bal li yo. Yon liy bal te klere anlè. De polisye te retounen tire, vize nan fen a byen lwen nan glise a kote Ferry a te mare.
  
  "Pa di m..." Dahl te di.
  
  Youn nan polisye yo te di: "Nou panse ke li monte ferry la menm ak youn nan tikè antretyen yo. "De ti gason. Youn t ap vize nou, lòt la t ap kòmanse bato a."
  
  "Li pa ka chape konsa," Hayden te pwoteste. "Se... li nan... jwèt fini." Je li te klere ak laterè.
  
  "Pou li," Alicia te di byen kontan.
  
  "Non, non," Hayden te chichote. "Pou nou. Nou tout mal. Ramses literalman ale deyò ak yon bang. Mwen sele eritaj li. Mesye, li pral fè eksploze bonm nikleyè sa a."
  
  "Kilè?"
  
  "M pa konnen. Pi bon devine? Li pral ale nan Liberty Island ak estati a, epi li pral poste li sou tout rezo sosyal yo. O Bondye, o Bondye, imajine-" li toufe. "Mwen pa kapab... Mwen jis pa kapab..."
  
  Kinimaka te fè l sou pye l, gwo nonm lan t ap gwonde ak objektif. "Nou p ap kite sa rive. Nou dwe fè yon bagay. Kounye a."
  
  Epi Drake te wè flash SAW la sou senkant pye lwen, letalite nan vaksen li yo, sèl bagay ki kanpe ant yo ak Ramses, ak bonm nikleyè a.
  
  "Ki moun ki vle viv pou tout tan, pa vre?"
  
  "Non," Alicia di tou dousman. "Li ta toujou raz tankou lanfè."
  
  Epi Dahl te pran yon dènye gade nan ekip la. "Mwen pral pran devan."
  
  Nan dènye divizyon segonn sa a, ewo New York yo te prepare; yon ekip SPEARERS, ak Lè sa a, chak polisye ak ajan nan kout zòrèy. Tout moun leve kanpe, yo fè fas ak zam krache a, e yo fè chwa final la nan lavi yo.
  
  Dahl te kòmanse li. "Atake!"
  
  
  CHAPIT KARANTWA
  
  
  Drake kouri nan mitan zanmi l yo, egzakteman kote li te vle ye a, leve zam li epi tire fò. Yo tire bal soti nan chak zam kouri nan yon vitès de mil senksan pye pou chak segonn, eksplozyon miltip eko nan aksyon yo. Fenèt kraze toupatou nan Ferry la.
  
  Nan yon kesyon de segonn, yo koupe espas sa a nan mwatye, kontinye dife entans. Itilizatè a SAW imedyatman chanje paramèt li yo, choke pa britalite atak la. Se pa ke li sispann tire; bal li yo te trase yon santye sou estòk yo epi yo te ale nan lanmè pandan li byen posib li t ap retounen. Drake te pote vizyon teleskopik la nan je l ', mete dwèt li sou deklanche a epi li fè soti karakteristik yo nan nonm ki kenbe SAW la.
  
  "Sa a se Kayiman an," Hayden te di sou kominikatè a. "Pa rate."
  
  SAW te vire, li te tounen vin jwenn yo, li te toujou krache plon. Drake te imajine keg la dwe kounye a tèlman cho ke li ta fonn, men li pa ase vit. Yon bal frape polisye a nan vès la, epi answit yon dezyèm kase bra lòt la. Nan moman sa a, kè yo te pare pou vole soti nan pwatrin yo, men yo pa t sispann atak la oswa redwi tire a. Do ki pi ba nan Ferry a te tonbe, kraze, do a louvri tèlman detache li te sanble ak yon rap fwomaj. Kayiman an balanse SAW a difisil, ap eseye konpanse. Bal pèse espas ki anlè tèt yo.
  
  Son an mat motè Ferry a te tounen yon gwonde dousman, e sa te chanje tout bagay. Kayiman an vole sou tablo, li kontinye tire sovaj. Dlo a te kòmanse vire soti dèyè, ak bato a panche pi devan. Drake te wè yo te toujou ven pye dèyè, li te wè l vire agoch ak sou bò, e li te konnen yo pa t ap janm rive alè.
  
  Rèl pandan li tonbe, li tonbe sou bò kote l, li kanpe brid sou kou. Dahl tonbe tou pre. Hayden woule, tout bagay sa yo te fè objektif Kayiman an menm pi difisil, men mesye a pa t 'sanble pran swen. Yo te ka wè figi l 'ap retrè, tit pi fon nan Ferry la.
  
  Drake te fè Hayden siyal, epi Hayden te rele pou elikoptè yo.
  
  Zwazo nwa yo te kouri nan direksyon glisman an, yo desann byen sevè e yo te plane twa pye anwo tè a pandan ekipaj SPEAR la te monte abò. Pandan polisye yo ak ajan yo te salye, yo te fòme yon nouvo lyen ki pa t ap janm kase, yo te salye kòm pi byen yo te kapab, epi elikoptè yo te pratikman dekole nan lè a. Pilòt yo te pouse machin yo nan limit la, kouri dèyè Ferry a boukannen epi byento fini anlè tèt yo. Se te yon vizyon Drake pa t janm ka imajine: zwazo k ap pandye tankou predatè nwa ki ka touye moun nan syèl la nan New York, skyline la pi popilè kòm yon seri, prepare pou dekole sou Ferry Staten Island la.
  
  "Frape yo fò," Hayden te di nan radyo elikoptè a. "Epi vit".
  
  Desann, de elikoptè kouri nan direksyon dèyè Ferry la. Prèske imedyatman, Kayiman M'enerve a kole tèt li soti nan fenèt la bò ak tire yon vole kòlè. Twazyèm pete li te fè aksidan sou po eksteryè elikoptè yo, li te antre nan kèk pati epi li te rebondi sou lòt yo. Elikoptè tonbe sot nan syèl la tankou gwo wòch. Dahl te kraze pòt la epi li te retounen dife, bal yo te rate san espwa.
  
  Drake te bougonnen. "Pa janm frape bon sib la."
  
  "Retounen". Dahl te abandone eseye frape Kayiman an epi li te prepare tèt li pou kou ki t ap vini an.
  
  Twa segonn pita li te rive, sèlman li pa t 'yon souflèt, men jis yon kanpe toudenkou. Premye elikoptè a te plane sou pil anwo Ferry a, pandan dezyèm lan te plane toupre bò pò a, rès manm ekipaj SPIR yo te abò. Yo te ale byen vit, bòt yo t'ap frape sou pil la epi yo te rasanble an gwoup. Lè sa a, elikoptè yo leve ansanm ak tokay yo nan lè a ap swiv Ferry la.
  
  Hayden te jwenn tèt li fas a fas ak ekip la pou kèk segond. "Nou konnen ki kote li ye. Chanm motè. Ann fini sa a kounye a."
  
  Yo kouri, adrenalin ponpe pi lwen pase tout mezi, ak Lè sa a Kayiman an byen klè chanje taktik sou pil ki anba a.
  
  RPG a sifle nan lè a, fè kolizyon ak elikoptè a ak eksploze. Zwazo a te pèdi kontwòl, metal gaye nan tout direksyon, dife te anglouti kòk nwa a, epi li te tonbe bouke sou pil anwo Ferry la.
  
  Pou kòmandman "kouri SPEAR".
  
  
  CHAPIT KARANT-KAT
  
  
  Drake te tande yon chanjman nan son motè elikoptè a epi li te konnen san l pa t tcheke machin nan t ap kouri nan direksyon yo. Si sa pa t ase, lonbraj predatè ki alonjman ki te gaye sou pil la te byen sou sib.
  
  Kouri oswa mouri.
  
  Li te frape zepòl li nan pòt deyò a, dechire tout ankadreman an nan gon li yo ak tonbe nan espas ki pi lwen. Kò kouri dèyè l ', woule, etann, monte ak pouse. Elikoptè a te ateri lou, rotor yo te desann, ak kò metal la dezentegre. Tout bagay soti nan shrapnel ak frenn longè bra koupe nan lè a, koupe l 'an moso. Ferry a te balanse ak plenn, dlo a kimen kite ak dwa.
  
  Boulon dife a te tire nan direksyon lòt elikoptè yo, ki imedyatman te pran aksyon evazyon, chans pou yo anpeche yo fè kolizyon. Rivyè dife te niche pil anwo a, sa ki lakòz nouvo dife, boule penti a ak poto metal yo, ak fonn penti a. Rotor la bese kòm li frape poto a sou bò dwat Drake a, rebondi nan direksyon etaj la ak tout momantòm li yo toudenkou sispann. Lòt kokiy vole kraze fenèt yo epi pèse ankadreman an, epi yon sèl pwent terib ale dwat nan bò bato a epi li ale nan lanmè. Drake te santi manyen flanm dife a pandan chalè a te pase nan li, li te gade anba zepòl li epi li te wè tout ekip la kouche, menm Smith kouche sou tèt Lauren. Eksplozyon an te pase epi yo te gade soulèvman an epi Lè sa a, Kayiman te pran bagay sa yo nan nivo foli konplè.
  
  Foli.
  
  RPG kap vini an te ale dwat nan kannòt la tèt li, kite lans misil la ak kraze pil yo pandan li te vole. Yon eksplozyon sonnen kòm yon kokiy chire nan pil la, voye plis gout nan dife ak debri ki ka touye moun nan wout yo. Drake te plenn pandan shrapnel te pèse tèt li ak zepòl li, li te soulaje paske doulè a te montre li ke li te toujou vivan. Li te pran yon ti moman pou l reprann souf li, li te tcheke nouvo anviwonman an devan yo.
  
  Te gen yon twou ragged nan pil la. Te gen pil bwa toupatou. Lafimen ak dife te koule nan mitan-anwo-pil yon fwa fèmen.
  
  "Wout la klè," li te di.
  
  "Selman pou ou!" Lauren prèske kriye.
  
  "Lè sa a, rete," Kenzi krache, tire sou zepòl Dahl la. "Eske w byen, Thorst?"
  
  "Wi, wi, mwen byen. Kite'm ale".
  
  Drake te mache nan yon vitès demi kè, plis pridan ke li te kapab sonje nan tout lavi li. Gwoup ki dèyè l 'te mete tèt yo ansanm, li konnen egzakteman ki kote li prale. Nan dènye moman sa a, jan li te espere, Dal parèt dwat sou zepòl li.
  
  "Èske nou fè sa, zanmi?"
  
  "Nou gen rezon."
  
  Apre sa, yo vole desann nan yon nouvo twou, pye yo anvan ak je chache lènmi. Yo te fè aksidan byen sou pil pi ba a, yo woule, yo pa manyen, epi yo leve ak zam yo antrene.
  
  "Piman!" Drake tap kriye.
  
  Bòt yo frape pil la difisil dèyè yo.
  
  Kensi te vini an dènye, epi Drake te wè, premye, ke li te wete gwo jakèt enteryè li a epi, dezyèmman, ke li te vlope l nan baz la nan seksyon twa pye fann nan rotor elikoptè a. Figi li te kontan lè li te vire sou suedwa a.
  
  "Kounye a," li te di, "Mwen gen zam mwen an."
  
  "Se pou bondye yo ede nou."
  
  Yo kouri sou bato a tankou yon sèl, pran sou Ramses ak Gator nan batay. Ferry a te pran vitès ak chak moman ki te pase. Liberty Island tou te grandi, parèt pi gwo ak pi gwo sou orizon an.
  
  "Èske maniak la pa konprann ke li pa pral rive nan estati a?" Kinimaka t ap respire anpil.
  
  "Pa di sa," Hayden kase tounen. "Pa di sa."
  
  "O wi, mwen konprann."
  
  "Yo pa pral koule Ferry sa a," Dahl te asire yo. "Bay la pa ase fon pou absòbe... byen, ou konnen ki sa."
  
  Sou pil kap vini an desann yo finalman jwenn bèt yo. Kayiman an te veye pòt la pandan Ramses te opere Ferry la. Dapre tandans li deja etabli pou bagay moun fou, moun k ap fè bonm lan lage yon RPG li te prepare pou jis yon moman konsa. Drake pa t 'kapab ede men gafe ak rele pou tout moun pran kouvèti, ak Lè sa a, misil la streaked nan mitan an nan Ferry a nan wotè tèt, kite yon tras lafimen nan reveye li, kondwi pa ri maniak Kayiman an.
  
  "Ou renmen li anpil? Eske ou te kenbe sa? Nou deja mouri!"
  
  Drake leve je l pou l jwenn Kayiman prèske anlè l, k ap kouri dèyè fize a, li pote lans fize l avè l. Fize a li menm te vole nan Ferry a epi li te soti dèyè a, li te eksploze nan lè a. Kayiman an balanse lans wòkèt la nan tèt Drake.
  
  Yorkshireman an bese kòm Ramesses finalman vire, men l dekontrakte repoze sou volan an.
  
  "Ou gentan an reta," li te di.
  
  Drake frape Kayiman nan vant lan, men li vole tounen, li toujou balanse zam ankonbran li. Pou nou jis, li te retade ekip la yon ti moman anplis. Pa gen moun ki te vle jwenn frape pa tankou yon baton vyann, men te gen anpil espas andedan Ferry a, ki te bay Dahl ak lòt moun yo pi gwo manyablite. Kayiman an gwonde epi li vire, li kouri tou dwat nan direksyon Ramses, chèf teworis la, ki te kounye a kenbe yon pistolè semi-otomatik. Drake remake yon sak lekòl mare nan do Kayiman an.
  
  "Ou ap sèlman retade inevitab la," Ramses entone.
  
  Avèk yon men flite vapè soti nan andedan an, ak lòt la li chanje kou yon ti kras, vize pou Liberty Island.
  
  "Èske w te janm enkyete w sou fason pou w viv?" Drake di soti dèyè kontwa an. "Baza? Fèmen? Yon plan chape elabore? Ki sa ki lanfè tout sa a te ye?"
  
  "Ah, baza a te jis - ki jan mwen ta dwe mete li - yon vann takeaway? Debarase m de tout byen monn mwen yo. Castle la se yon orevwa epi li vle di fen an. Apre tou, ou mennen m 'direkteman New York. Ak plan chape a, wi, yon ti kras konplike, mwen admèt sa. Men ou wè kounye a? Ou gentan an reta. Revèy la ap mache."
  
  Drake pa t konnen egzakteman sa Ramses te vle di, men enplikasyon an te klè. Soti nan kouvèti a, li douch tiwon an ak bal epi li kouri dèyè yo, ekip li a tou pre. Pa pale ankò; sa a te final li. Ramses te vire tounen, san koule soti nan zepòl li tankou yon sous dlo. Kayiman an rele byen fò lè bal yo antre nan kò li. Glas la kouvri tou de teworis yo nan ti gout.
  
  Drake te kraze pòt la ak Lè sa a, glise, rebondi sou ankadreman an ak glise nan yon kanpe, madichon chans li. Dahl vole sou li, Kenzi te bò kote l. De yo antre nan tiwon an epi leve zam yo pou yo touye. Ramsès te rankontre yo ak tout fòs yon moun fou sèt pye, ki te mare nan misk, ki t ap souri tankou yon chen sovaj; li kouri antre epi li eseye gaye yo toupatou.
  
  Dahl pa t tolere anyen nan sa, reziste fòs brital ak pran tout kou yo. Kensi te danse bò kote yo tou de, li frape sou flan Ramses yo tankou yon bèt nan bwa danjere. Prens radikal la bat suedwa. Chalan zepòl la te fè Dahl tranble. Men ekstrèmman fò te pwan suedwa nan gòj la epi yo te kòmanse peze. Leve men l ', Dahl dekole grip li nan mwatye epi li pran youn tèt li; tou de mesye yo te balanse e yo te peze youn lòt jiskaske youn pa t ka respire. Ramses te vire Dahl e li te voye l tounen nan miray la, men sèl reyaksyon suedwa a se te yon gwo souri.
  
  Kensi vole nan lè a, leve koud li, ke li te desann ak fòs kraze, dirèkteman sou blesi bal Ramses te senyen. Pa janm espere ke yon sèl kout pyen ta fini yon batay konsa, Lè sa a, li kout kouto nan gòj nonm lan menm pandan li te kriye, sa ki lakòz je l 'boule.
  
  Lè sa a, Ramses te ale, li kouvri ak san, vomisman. Dahl kite l 'ale, santi fen an. Je teworis la te fèmen sou je suedwa a, e pa t gen okenn siy defèt nan yo.
  
  "Mwen pral pran moman sa a kòm yon moman nan viktwa," li gra. "Epi kraze kè kapitalis la."
  
  Li lonje men l kòmsi li te vle manyen Kayiman an.
  
  Dahl revoke. Bal la frape Ramses nan vant, li voye l tounen.
  
  Kayiman an vole, li tonbe sou Ramses.
  
  Prens teworis la te rive pwan sak lekòl la mare nan do Kayiman ki te tonbe a, men l lonje kenbe fil ble ki te ekspoze a pandan yo tou de tonbe.
  
  Kenzi kouri pi devan, vize men ki kenbe fil la ak sèl zam li te gen sou la men, pi bon zam li te genyen, yon katana brit. Lam li byen vit koupe, koupe bra Ramses nan zepòl la, sa ki lakòz teworis la eksprime yon ekspresyon ekstrèm sipriz.
  
  Men an frape etaj la an menm tan ak Kayiman an, men dwèt yo te toujou sere pwent la kounye a louvri nan fil ble a.
  
  "San pwoblèm," Ramses touse. "Ou te gen rezon atake m konsa. Revèy la pa t ap mache. Men..." Yon spasm tòde l, san rapidman koule soti nan vant li, bra l ak zepòl gòch li.
  
  "Sa a... ap pase... kounye a."
  
  
  CHAPIT KARANSENK
  
  
  Drake rale sou etaj la, woule Kayiman an sou vant li kòm moun fou a ri sou pil san an. Dahl tonbe bò kote l ', doulè, laterè ak presan te ekri sou figi l'. Te braslè a tache, men Drake imedyatman defèt li, ak Lè sa a, libere ka metal la soti nan materyèl la ki graj.
  
  Revèy dekont la te kanpe devan yo, nimewo wouj li yo k ap flache kòm menasan ak terib tankou san ki gaye sou planche a anba jenou yo.
  
  "Karant minit," Hayden te pale an premye, vwa li toufe. "Pa jwe avèk li, Drake. Dezame bagay sa a kounye a."
  
  Drake te deja vire bonm nan, jis tankou dènye fwa. Kinimaka te remèt li yon kouto itil ki louvri, ke li te separe moso pa moso, deplase ak anpil atansyon, mefye de anpil pyèj yo ke yon moun ki fè bonm tankou Gator ta ka debouche. Pandan li te deplase aparèy la lwen teworis fache a, li te gade Alicia.
  
  "Pa di plis," li te di, pwan nonm lan anba bra yo ak trennen l 'ale. Pa t ap gen pitye pou yon ansasen konsa.
  
  Avèk yon men ki fèm, li retire panèl devan bonm lan. Tache ak li yo te bobine fil ble ki lonje alarmant.
  
  "Sa a se pa yon bonm endijèn," Dahl te chichote. "Fè atansyon".
  
  Drake pran yon poz pou l gade zanmi l. "Ou vle fè sa?"
  
  "Epi responsab pou lanse li? Pa vrèman. Non."
  
  Drake mòde bouch anba l ', konplètman okouran de tout faktè ki enplike. Dekont la flache se te yon rapèl konstan sou konbyen tan yo te kite.
  
  Hayden rele Moore. Kinimaka te rele sapeurs yo. Yon lòt moun ki rele NEST. Lè Drake te pran yon gade nan aparèy la, tout aspè yo te konsidere ak enfòmasyon byen vit vide soti.
  
  "Rale fil yo ankò," Dahl sijere.
  
  "Twò riske."
  
  "Mwen devine pa gen okenn detèktè mouvman fwa sa a, jije pa fason Kayiman an te kouri."
  
  "Dwa. Epi nou pa ka reitilize lide mato ou a."
  
  "Sikwi efondre?"
  
  "Se pwoblèm nan. Yo te deja sèvi ak yon bagay nouvo - fail-safe fil. E sa baba se reyèl. Si mwen patisipe nan sa a, li ta ka travay."
  
  Kayiman an te fè yon bri sou latè nan chanm pwochen an pandan Alicia t ap travay. Li pa t pran anpil tan anvan li foure tèt li nan pòt kase a. "Li di bonm nan aktyèlman gen yon switch anti-manipulasyon." Li te monte zèpòl. "Men, Lè sa a, mwen panse ke li ta fè li."
  
  "Pa gen tan," Dahl te di. "Pa gen tan modi pou sa."
  
  Drake te gade revèy la. Yo te gen trant-senk minit deja. Li te chita tounen sou hanch li. "Modi, nou pa ka pran risk sa a. Konbyen tan eskwadwon bonm yo pral rive isit la?"
  
  "Senk minit maksimòm," Kinimaka te di pandan elikoptè yo te frape pil ferry yo tout kote yo te kapab. Gen lòt ki te plane yon ti kras pi wo lè sekouris yo te vole. "Men, e si yo pa ka dezame l?"
  
  "E si nou jete l nan Bay la?" Lauren sijere.
  
  "Se yon bon lide, men li twò piti," Hayden te deja mande Moore. "Dlo ki polye ta satire vil la."
  
  Drake te balanse ale vini, li kontanple bagay moun fou, epi li te kenbe je Dahl. Suedwa a te gen menm lide a, li te konnen. Gras a gade yo, yo kominike dirèkteman ak fasil.
  
  Nou ka fè li. Sa a se sèl fason.
  
  Nou ta avèg. Rezilta a se enkoni. Yon fwa yo kòmanse, pa gen okenn retounen. Nou ta ale nan yon vwayaj yon sèl.
  
  Se konsa, sa lanfè a ou ap tann? Leve non, pitit fi.
  
  Drake reponn a defi a nan je Dahl epi li dwat. Li pran yon gwo souf, li mare fizi li, li mete pistolè li yo epi li rale bonm nikleyè a nan sak lekòl li a. Hayden te gade l 'ak je lajè, yon gwo fron.
  
  "Sa a lanfè ou ap fè?"
  
  "Ou konnen egzakteman sa n ap fè."
  
  "Distans ki an sekirite yo ka pa menm. Pou ou, mwen vle di."
  
  "Lè sa a, yo pa pral fè li." Drake te monte zèpòl. "Men, nou tout konnen gen yon sèl fason pou sove vil sa a."
  
  Drake te pran bonm nikleyè a epi Dahl te mache devan. Alicia te kanpe l pou yon lòt moman presye.
  
  "Ou kite apre yon sèl bo? Pa kite sa a se relasyon ki pi kout nan lavi mwen."
  
  "Mwen sezi ou pa t 'gen pi kout."
  
  "Mwen fè espre rabè yon nèg ki mwen deside mwen renmen, ki moun mwen foutu ak Lè sa a, mwen te anwiye apre apeprè uit minit."
  
  "Oh bon. Lè sa a, n' a wè nan kèk.
  
  Alicia te kenbe l ak je l pou kont li, li te kenbe rès kò li absoliman toujou. "Tounen byento".
  
  Hayden te peze ant Drake ak Dahl, li te pale byen vit, li te transmèt enfòmasyon ki soti nan Moore epi li te kenbe yon je sou moun ki ta ka bay premye swen.
  
  "Yo di chaj bonm lan se ant senk ak uit kiloton. Lè nou konsidere volim li, pwa ak vitès li pral koule..." Li pran yon poz. "Pwofondè ki an sekirite se mil uitsan pye ..."
  
  Drake te obeyi, men li te monte eskalye ki tou pre yo pou ale nan pil anwo a. "Nou bezwen elikoptè ki pi rapid ou genyen an," li te di pilòt ki apwoche a. "Pa gen kaka. Pa gen plenyen. Jis ban nou kle yo modi."
  
  "Nou pa-"
  
  Hayden entèwonp. "Wi, milwitsan pye, pou netralize tout radyasyon sa a, dapre lòd NEST. Madichon, ou bezwen rete katreven mil lanmè."
  
  Drake te santi kò metal bonm lan glise yon ti kras nan swe a kouvri dwèt li. "Nan trant minit? Sa p ap rive. Ki lòt bagay ou genyen?"
  
  Hayden vin pal. "Pa gen anyen, Drake. Yo pa gen anyen."
  
  "Kounye a, mato sa a ap kòmanse gade byen," Dahl te fè kòmantè.
  
  Drake te wè Alicia t ap pase, li t ap dirije tèt la epi l ap gade nan lanmè. Kisa li tap chache la, deyò?
  
  Pilòt la pwoche bò kote, aparèy Bluetooth la ap bat je sou baz kas li. "Nou gen elikoptè modi ki pi rapid nan lame a," li di. "Bell SuperCobra. Desan kilomèt pa èdtan si ou pouse li.
  
  Drake tounen vin jwenn Hayden. "Èske sa a ap travay?"
  
  "Mwen panse ke repons lan se wi". Li te fè kèk kalkil aritmetik mantal nan tèt li. "Tann, sa a pa ka vre."
  
  Drake te pwan sou bonm nikleyè a, nimewo wouj yo toujou ap flache, Dahl bò kote l. "Ann!"
  
  "Katreven mil," li te di pandan l te kouri. "Wi, ou ka fè li. Men, sa pral sèlman kite ou ... twa minit yo ka resevwa lanfè a soti nan la. Ou p'ap chape anba zòn eksplozyon an!"
  
  Drake te pwoche bò Super Cobra a san yo pa ralanti, li gade bèl fòm gri, toutrèl, kanon tri-barik, baie misil ak lans Hellfire.
  
  "Ase," li te di.
  
  "Drake," Hayden te kanpe l. "Menm si ou lage yon bonm nikleyè san danje, eksplozyon an pral detwi ou."
  
  "Lè sa a, sispann pèdi tan nou," te di Yorkshireman. "Sòf si oumenm oswa Moore oswa nenpòt lòt moun nan tèt ou konnen yon lòt fason?"
  
  Hayden te koute done, konsèy ak entèlijans ke Moore toujou ap transmèt. Drake te santi Ferry a ap balanse sou vag sakade yo, li te wè orizon Manhattan a byen lwen, e li te menm wè ajitasyon moun ki te deja retounen nan lavi yo tankou foumi. Bato militè yo, bato ak elikoptè yo te toupatou, anpil moun ki t ap bay lavi yo pou sove jou sa a.
  
  Men, tout te desann nan jis de.
  
  Drake ak Dahl te monte nan Super Cobra, yo te resevwa yon kou aksidan nan kontwòl nan men pilòt la.
  
  "Fè yon bèl vwayaj," li te di pandan li te ale. "Epi bon chans".
  
  
  CHAPIT KARANTE-SIS
  
  
  Drake te remèt Dahl bonm nikleyè a ak yon ti souri sou figi l. "Te panse ou ta ka vle fè onè yo, zanmi."
  
  Suedwa a pran bonm lan epi li monte nan do elikoptè a. "Mwen pa sèten mwen ka fè konfyans ou kondwi nan yon liy dwat."
  
  "Sa a se pa yon machin. E mwen vrèman kwè ke nou deja etabli ke mwen ka kondwi pi byen pase ou."
  
  "Poukisa sa a? Mwen pa sonje li konsa."
  
  "Mwen se angle. Ou pa konsa."
  
  "Epi ki sa egzakteman nasyonalite gen pou wè ak sa?" Dahl glise sou yon chèz.
  
  "Jeneyaloji," Drake te di. "Stuart. Hamilton. Lachas. Bouton. Hill. Ak plis ankò. Syèd te vin pi pre pou genyen Fòmil 1 lè Fenlann te pran premye plas."
  
  Dahl te ri, bouk moute epi, mete ka metal nwa a sou jenou l ', li fèmen pòt la. "Pa pale tèlman fò, Drake. Bonm nan ka ekipe ak yon detèktè 'boul'.
  
  "Lè sa a, nou deja vise."
  
  Rale baton an Kovèti pou, li leve elikoptè a lwen Ferry a, apre li fin asire ke syèl la anwo a te klè. Limyè solèy la te klere nan dèyè epi li te rebondi sou dè milyon de sifas meditativ vil la, sa ki te ba li yon ti rapèl sou poukisa yo t ap fè sa. Figi yo leve je l 'soti anba pil, anpil nan yo zanmi li yo ak fanmi, koekipye li yo. Kenzi ak Mai te kanpe zepòl a zepòl, figi yo san ekspresyon, men se Izrayelyen an ki te finalman fè l souri.
  
  Li tape mont li epi li di ak bouch li jis: Deplase fout la pi lwen.
  
  Alicia pa t gen okenn kote yo te wè, e ni Beau. Drake voye yon elikoptè militè ba sou vag yo sou yon kou dirèk atravè Atlantik la. Van travèse chemen yo, ak limyè solèy la tranble sou chak houle woule. Orizon yo lonje nan tout direksyon, ark nan syèl limyè ble rivalize vast-enspire yo nan lanmè yo. Orizon sezon an dèyè yo te disparèt kòm minit yo ak segonn tou dousman apwoche zewo.
  
  "Kenz minit," Dahl te di.
  
  Drake gade odomèt la. "Dwa nan orè."
  
  "Konbyen tan nou pral rete?"
  
  "Twa minit," Drake leve men l '. "Plis oswa mwens."
  
  "Konbyen sa a an mil?"
  
  "A desan mil yon èdtan? Apeprè sèt."
  
  Dahl te montre espwa sou figi l. "Pa move".
  
  "Nan yon mond ideyal," Drake te monte zèpòl. "Pa enkli manèv vire, akselerasyon, atak reken. Kèlkeswa lòt bagay yo te voye sou nou la."
  
  "Èske bagay sa a gen yon enflatab?" Dahl te gade alantou li, dwèt li byen sere atrab nikleyè a.
  
  "Si sa rive, mwen pa konnen ki kote." Drake gade mont li.
  
  Douz minit jiskaske eksplozyon an.
  
  "Se pou ou pare".
  
  "Toujou tankou sa a."
  
  "Mwen parye ou pa t ap atann yo ap fè sa lè ou leve jodi a."
  
  "Kisa? Lage yon bonm nikleyè nan Oseyan Atlantik la pou sove New York? Oswa pale ak ou fas a fas pandan w nan yon elikoptè Marin?"
  
  "Oke, tou de."
  
  "Premye pati a te vin nan tèt mwen."
  
  Drake souke tèt li, li paka kache souri li. "Natirèlman li te rive. Ou se Thorsten Dahl, gwo ewo a."
  
  Suedwa a dekole priz li sou bonm nikleyè a pou jis yon segonn pou l mete men l sou zepòl Drake. "Epi ou se Drake, Matt Drake, moun ki pi pran swen mwen te janm konnen. Li pa enpòtan ki jan difisil ou eseye kache li."
  
  "Èske w pare pou voye bonm nikleyè sa a?"
  
  "Natirèlman li se, ou moun sòt ki soti nan Nò."
  
  Drake fòse elikoptè a plonje, nen-premye nan houle gri a. Dahl ouvri pòt dèyè a, li vire pou l jwenn yon pi bon pozisyon. Yon kouran lè kouri nan Super Cobra la. Drake te sere boulon priz li sou levye kontwòl la epi li peze pedal yo, li kontinye tonbe rapidman. Dahl te deplase bonm nikleyè a pou dènye fwa. Vag yo leve, yo fè kolizyon epi yo voye pwojeksyon chaotic nan direksyon yo, flache ak kim blan, ki te gaye ak dyaman klere nan limyè solèy la. Tansyon chak misk, Drake finalman rale tèt li difisil, redrese halo l ', li vire tèt li pou gade Dal voye jete zam metal la nan destriksyon final la deyò pòt la.
  
  Li te tonbe nan vag yo, yon bonm k ap vire ki te antre nan dlo fasil akòz altitid ki ba a kote li te lage, yon lòt fason asire w asire ke Capteur a inviolable rete net. Drake imedyatman rale yo lwen kolizyon an, monte vag yo tèlman ba ke yo akable glise l 'yo, pa pèdi tan nan pran altitid ak bay elikoptè a mwens plas pou tonbe nan ka ta gen dezas.
  
  Dahl tcheke pwòp mont li.
  
  De minit.
  
  "Mete janm ou atè."
  
  Drake prèske repete ke li pa t 'aktyèlman kondwi machin nan, men olye konsantre sou jwenn zwazo a osi vit ke li te kapab, konnen suedwa a te jis retire presyon an. Kounye a, tout bagay te desann nan yon segonn-tan anvan eksplozyon nikleyè a, kilomèt yo te retire nan reyon eksplozyon an, longè lavi yo.
  
  "Dizwit segonn," Dahl te di.
  
  Drake prepare pou lanfè. "Se te bèl, zanmi."
  
  Dis... nèf...
  
  "Napi byento, Yorkie."
  
  Sis... senk... kat...
  
  "Pa si mwen wè estipid ou a-"
  
  Zewo.
  
  
  CHAPIT KARANSÈT
  
  
  Drake ak Dahl pa t wè anyen nan premye eksplozyon anba dlo a, men gwo miray dlo ki te eklate nan lanmè a dèyè yo te ase pou fè kè yo bat. Yon nwaj djondjon likid k ap monte plizyè milye pye nan lè a, eclipsing tout lòt bagay, kouri nan direksyon atmosfè a tankou si li eseye nwaye solèy la tèt li. Yon bòl nan espre leve, yon précurseur nan vag chòk, yon nwaj esferik, vag sifas ki wo ak yon vag baz ki ta monte nan yon wotè plis pase senksan mèt.
  
  Vag eksplozyon an pa t 'kapab sispann, se te yon fòs moun-fè nan lanati, enèjik dekonpozisyon. Li frape dèyè elikoptè a tankou yon kout mato, li bay Drake enpresyon ke li te pouse pa men yon jeyan sa ki mal. Prèske imedyatman, elikoptè a plonje, leve, ak Lè sa a, vire sou bò a. Tèt Drake frape metal la. Dahl rete kole sou tankou yon poupe ranyon ke yon chen mechan voye jete.
  
  Elikoptè a souke ak woule, li te souke pa yon eksplozyon kontinuèl, yon vag dinamik. Li vire ankò e ankò, elis li yo ralanti, kò li balanse. Dèyè l ', yon gwo rido dlo kontinye monte, kondwi pa yon fòs titan. Drake te plede rete konsyan, abandone tout kontwòl sou desten li epi tou senpleman ap eseye kenbe, rete vijilan ak antye.
  
  Tan pa t 'nan sans ankò, epi yo te kapab talon ak kout pye pou èdtan nan vag eksplozyon an, men se sèlman lè li te pase byen lwen epi yo te jwenn tèt yo monte vag li ke vrè konsekans yo nan pouvwa destriktif li yo te vin klè.
  
  Elikoptè a, prèske tèt anba, kouri nan direksyon Atlantik la.
  
  Pèdi kontwòl, Drake te prepare pou enpak, konnen ke menm si yo te siviv dezas la, yo pa te gen okenn kannòt sovtaj, pa gen okenn vès sovtaj, ak pa gen espwa pou yo sekou. Yon jan kanmenm kenbe ase konsyans yo kwoke pou lavi mwen renmen anpil, li gade pandan y ap plonje nan oseyan an.
  
  
  CHAPIT KARANTE-WIIT
  
  
  Alicia te wè Drake fè koneksyon an nan tèt li apeprè twa segonn apre li. Dahl tou. Mesye yo te dousman, men li pa ta janm di. Li te pi bon pou kenbe kèk bagay an rezèv. Kòm lòt moun yo te konprann, epi Hayden te tounen vin jwenn Moore ak konpayon gouvènman li yo pou yo mande konsèy, Alicia te frape ak konesans fatal ke lwa distans ki an sekirite ta lakòz yo tout soufri anpil nan pwochen demi èdtan an. Pandan Drake t ap travay pou kòmande elikoptè a, Alicia te vire gade l ak atansyon l yon lòt kote.
  
  Elikoptè a ta fè aksidan, li te konnen sa, kidonk chwa evidan pou swiv li ak yon lòt zwazo pa t 'gen sans. Men, si elikoptè li a te vole a desan mil yon èdtan...
  
  Alicia te pran Beau sou kote, li te eksplike plan li, epi answit te jwenn yon sòlda ki te prezante yo bay yon reprezantan Gad Kòt Ameriken.
  
  "Ki bato ki pi rapid ou a?"
  
  Lè Drake te rale ale, Alicia te anba pon epi li te sote abò yon kouto klas Defender ki te konvèti prese, e li te rive jwenn vitès plis pase katreven mil pa èdtan. Jan youn nan ekipaj la te temwaye, yo te fè kèk chanjman ki ka ogmante vitès bato a pase yon santèn. Lè Alicia te di yo nan kèk mo kout sa li te vle fè, chak gason ki te prezan te ensiste pou yo rete epi ede.
  
  Kèk minit pita, Defansè a gwonde ale, koupe nan vag yo ak kòk rijid li yo, ap eseye fèmen diferans ki genyen ant eksplozyon an inevitab ak lè yo rive.
  
  Jan Alicia te di yo, "Nou pral nan direksyon pou yon eksplozyon nikleyè, mesye. Kenbe prunye ou yo."
  
  Epi si yo te reyalize li oswa ou pa, ekipaj la te pouse vitès maksimòm soti nan kannòt la. Monte vag yo ak defi yo, bato klas Defender la te bay tout sa li te genyen. Alicia, ki te tou blan ak figi blan, sere balistrad la andedan salon an, gade nan fenèt yo. GPS trase kou elikoptè a lè li anrejistre siyal transponder li a. Ekipaj bato a toujou pran an kont diferans tan an, li di ke yo te fèmen espas sa a nan ven minit, Lè sa a, nan dizwit.
  
  Disèt.
  
  Toujou twò lontan. Alicia te pwan rail la epi li flanke lè Beau te pwan zepòl li.
  
  "Li pral travay," li te di. "Nou pral sove jou sa a."
  
  Bato a te kouri osi vit ke li te kapab, kouri dèyè elikoptè a vitès, tou de nan etranj kouri dèyè eksplozyon an apwoche ki pa t 'ko fèt. Orizon an te yon liy ki toujou ap chanje, pa janm dwat. Ekip la swe, lite, ak fouye nan pwofondè konesans yo. Bato a t ap antre nan teritwa enkoni, motè yo te tèlman pwisan ke yo te sanble vivan.
  
  Lè kòmandan an tounen vin jwenn Alicia, li te deja wè yon nwaj espiral sou orizon an, pa twò lwen, men pi lwen pase elikoptè Drake ak Dahl. Defender ki te akselere a te trase sou yon gwo ti gout dlo, li te wè vag eksplozyon ki t ap apwoche a, li frape l epi li te kraze, souke chak boulon ki te kenbe estrikti li yo. Nan distans la te ka wè yon gwo bag dlo blan, je a te pran menm souf Alicia pou yon segond.
  
  Men sèlman pou yon segond.
  
  "Deplase," li te respire, okouran ke Drake ak Dal te kounye a prèske sètènman ekraze nan dlo ostil. "Deplase, deplase, deplase!"
  
  
  * * *
  
  
  Li te pran yon lòt trèz minit pou rive nan sit aksidan an. Alicia te pare, ak yon vès sovtaj mare nan kò l ak yon lòt nan men l. Bo te bò kote li ak plis pase yon demi douzèn manm ekipaj, eskane dlo yo ak je l '. Premye debri yo te jwenn se te yon moso k ap flote nan yon lam elis, dezyèm lan se te yon glise tout longè. Apre sa, pati sa yo ki pa t koule parèt pi souvan, pase nan yon grap.
  
  Men, ni Drake ni Dahl.
  
  Alicia te gade vag yo, li te kanpe nan solèy la klere men li t ap viv nan lanfè ki pi fènwa a. Si sò a te detèmine ke de ewo sa yo te kapab sove New York epi siviv eksplozyon an, sèlman yo te pèdi nan Atlantik la, li pa t sèten li te kapab jere li. Minit pase. Epav la te flote pase. Pa gen moun ki di yon mo oswa deplase yon pous. Si sa nesesè, yo pral rete jiskaske lannwit.
  
  Radyo a te toujou ap krak. Vwa Hayden ap poze kesyon. Lè sa a, Moore ak Smith yo sou lòt liy lan. Menm Kensi pale. Moman te pase nan mouvman dousman nan toumant ak laterè k ap grandi. Plis sa te kontinye...
  
  Beau te kanpe sou pwent pye l, li remake yon bagay k ap monte sou bò vag la. Li te fè remake sa epi li te pale kesyon an. Lè sa a, Alicia te wè li tou, yon etranj mas nwa k ap deplase dousman.
  
  "Si se Kraken an," li fondamantalman te chichote, san yo pa menm reyalize sa li te di. "Mwen prale isit la."
  
  Kapitèn nan te dirije bato a nan direksyon sa a, ede fòm lan konsantre. Li te pran kèk minit epi li te derive yon ti jan, men lè Alicia te bese je, li te wè ke se te de kò, mare ansanm pou anpeche yo flou, ak mare nan chèz pilòt la toujou k ap flote. Batay ki genyen ant monte dlo a ak plonje te sanble ap apiye sou dènye a, kidonk Alicia te ankouraje Pwotektè a pou l prese.
  
  Epi li vole anlè.
  
  Naje san rete, li te pwan kenbe nan mas la rebondi ak balanse li, ap eseye fè sans nan li. Figi yon moun vire.
  
  "Dal. Èske ou byen? Kote Drake?
  
  "Kenbe sou rad mwen. Kòm toujou."
  
  Kòm kouran an vire Dahl nan dlo a, yon dezyèm figi te vin vizib, apiye sou do a nan jakèt lòt la.
  
  "Oke, nou de modi alèz ansanm," Alicia fo pwotestasyon. "Se pa etonan ou pa t rele pou èd. Èske nou ta ba ou yon lòt dis minit oswa konsa?"
  
  Men Drake ki tranble leve soti nan dlo a. "Pa menm pou kont li. Li sanble ke mwen te vale mwatye oseyan san an."
  
  "Epi mwen panse ke nou pral desann," Dahl te respire, moman anvan chèz pilòt la glise tounen ak tèt li disparèt anba dlo a.
  
  Kouto Gad Kòt la te vini osi pre ke li oze. "Tout bagay anfòm ak yo?" vwa yo rele byen fò.
  
  Alicia fè yon sal. "Tout bagay anfòm ak yo. Bastard yo jis ap twonpe."
  
  Lè sa a, Drake tou glise anba dlo a.
  
  "Mmm," Alicia te gade l '. "An reyalite..."
  
  
  CHAPIT KARNÈF
  
  
  Imedyatman, mond lan ajiste, choke pa laterè a nan sa ki te pase, men, malerezman, tou te abitye ak li. Kòm Etazini te detaye nan ane 1960 yo, se te sèlman yon kesyon de tan anvan kèk teworis te fè detonasyon yon bonm nikleyè nan youn nan pi gwo vil nan mond lan. Yo menm devlope yon dokiman ak yon repons pou li - nasyonal repons senaryo nimewo en.
  
  Si yon gwoup moun ki te plis blese, ki te blese, ki fè mal ak plenyen te reyini pou diskite sou konsekans yo e pou yo pale sou echèk New York yo, yo pa t ap janm rekonèt sa. Sepandan, Prezidan an, Direktè Homeland Security ak Majistra New York te kontakte ekip sa a, SPIR ak plizyè lòt.
  
  Alicia te toujou ap plenyen pou sa. "Epi tout sa mwen reyèlman te vle se te yon apèl nan men Lawrence."
  
  "Fishburne?" Drake mande.
  
  "Pa fè dwòl. Jennifer, nan kou."
  
  "Èske li ta ka vòlè ou nan men mwen?"
  
  Alicia ri. "Nan yon bat je."
  
  "Oke, li toujou bèl pou konnen ki bò ou ye."
  
  "Si ou vle, mwen ta ka ekri ou yon lis pi gwo konkiran yo."
  
  Drake leve men l, li toujou ap eseye refè apre bo yo te pataje a. Sa a te rive imedyatman apre yon moman nan gwo estrès, yon selebrasyon nan lavi, men li brase emosyon nan li, ansyen emosyon ke li te panse te mouri lontan. Kòm bagay yo te kanpe kounye a, te gen anpil lòt bagay yo reflechi sou - Mai ak Bo chèf pami yo.
  
  Men, lavi pa t ralanti sèlman pou ou, li te panse. Malgre ke anpil te espere sa a, ak chans ekselan sitou te vini sèlman yon fwa. Manke yo anjeneral te vle di yon lavi nan regrè, pa janm konnen. Yon chans rate se pa janm yon chans rate.
  
  Li pi bon eseye echwe pase pa janm eseye ditou.
  
  Alicia te konplèks tankou yon sistèm solè, men menm li te navigab. Li etenn panse li pou yon ti moman, toujou fizikman ak mantalman fèb nan tout estrès la nan jou sa a ak, an reyalite, dènye semèn yo. Zanmi l yo te chita bò kote l, yo t ap jwi yon repa nan youn nan pi bon restoran Italyen yo nan New York. Ajan Moore te lwe tout lokal la sou depans Homeland, kòm yon siy rekonesans pou ekip la, epi fèmen yo andedan.
  
  "Kèlkeswa sa k ap pase," li te di. "Mwen pa vle pou nou prese pou anpeche sa."
  
  Drake te apresye li.
  
  Ak ekip la te apresye manje a bèl bagay, atmosfè a dekontrakte ak ti repo a long apre anpil estrès. Chèz yo te peluche, chanm lan te cho, ak anplwaye yo te apèn aparan. Dahl te abiye ak yon chemiz blan ak pantalon nwa, Drake prèske pa rekonèt li, ki moun ki te abitye wè l nan rad konba. Men, Lè sa a, li te abiye menm jan an, ranplase pantalon yo ak Jeans konfyans Levi a.
  
  "Li pa sanble ak Bond," Dahl te note.
  
  "Mwen pa James Bond."
  
  "Apre sa, sispann panse twòp epi eseye parèt pi sofistike chak fwa Alicia pase. Li deja konnen ou se jis yon dv Yorkshire-"
  
  "Mwen panse ke li lè pou ou ale an vakans, zanmi. Si ou pa ka deside ki kote pou ale, mwen ta kontan envite ou semèn pwochèn." Li leve pwen li.
  
  "Epi isit la se rekonesans mwen pou sove lavi ou."
  
  "Mwen pa sonje sa a. Men, si mwen pa sonje li, Lè sa a, li pa janm rive."
  
  "Trè menm jan ak lè ou te grandi."
  
  Bo ak Me te chita bò kote lòt, fransè a te pran plezi nan manje l ', li pale lè yo te pale; fanm Japonè a gade deyò, kenbe ant de mond. Drake te mande kisa li te reyèlman vle ak kote vrè plas li ye. Nan kèk moman li te wè yon dife nan li ki ankouraje l goumen pou li, nan lòt moun - dout ki te fòse li rete an silans, plonje nan tèt li. Natirèlman, kat nan yo pa t 'kapab rezoud anyen nan yon jou, men li te wè yon bagay apwoche, twoub orizon an devan yo.
  
  Trè menm jan ak eksplozyon nikleyè li te temwen yè.
  
  Smith ak Lauren te kounye a youn. Petèt yo te ankouraje yo pa Drake ak Alicia bo, oswa petèt bwòs yo ak aniilasyon. Nenpòt fason, yo pa t pèdi yon lòt jou ap reflechi sou sa. Hayden ak Kinimaka te chita ansanm, epi Drake te mande si li te wè yon bagay ki pi plis pase mèt espas ant yo, yon bagay ki gen plis sans. Li te gen plis fè ak langaj kò pase nenpòt lòt bagay, men li te mantalman fin itilize nan moman sa a ak chalked li jiska fatig.
  
  "Demen," li leve vè l ', "ak nan pwochen batay la."
  
  Bwason yo te vide epi repa yo te kontinye. Se apre yo fin manje kou prensipal la epi pifò yo te apiye sou chèz yo, byen fon nan dòmi kontan, Kenzi te deside pale ak tout gwoup la.
  
  "Ki sa ki mal nan mwen?" - li mande. "Èske sò mwen reyèlman tèlman ensèten?"
  
  Hayden chanje, manto lidèchip anvlope l ankò. "Oke, mwen pral onèt avèk ou, sa mwen sèten ou pral apresye. Pa gen anyen mwen ta renmen plis pase kenbe w deyò nan yon selil prizon, Kensi, men mwen dwe di-mwen pa ka imajine sa k ap pase."
  
  "Mwen te kapab ale."
  
  "Mwen pa t 'kapab sispann ou," Hayden admèt. "Epi mwen pa ta vle. Men, krim ou te komèt nan Mwayen Oryan an," li te fè yon grimas, "gen pou pi piti, fache anpil moun ki gen pouvwa." Kèk nan yo se Ameriken."
  
  "Pwobableman menm gason ak fanm mwen te achte lòt bagay pou yo."
  
  "Bon pwen. Men, li pa t 'ede ".
  
  "Lè sa a, mwen pral rantre nan ekip ou a. Kòmanse ak yon adwaz pwòp. Kouri akote gazèl blond la, ki gen non Thorsten Dahl. Mwen se pou ou kounye a, Hayden, si ou ban m yon chans pou m retire dèt mwen an.
  
  Lidè ekip SPEAR la te bat rapidman pandan deklarasyon sensè Kenzi te parèt sou li. Drake toufe sou dlo pou yon dezyèm fwa nan de jou. "Mwen pa janm te panse de Dal kòm yon gazèl. Menm plis-"
  
  "Pa di sa," suedwa a te avèti, gade yon ti kras jennen.
  
  Alicia te gade Izrayelyen an ak anpil atansyon. "Mwen pa sèten mwen vle travay ak chen sa a."
  
  "Oh, m ap bon pou ou, Miles. Kenbe tèt ou sou zòtèy ou. Mwen te kapab moutre w ki jan pou w voye yon kout pwen ki vrèman fè mal."
  
  "Mwen ta ka oblije rete avèk ou pou kounye a," Bo te di. "Ak Tyler Webb nan van an ak Tomb Raider, pa gen okenn lòt kote mwen ta ka ye."
  
  "Mèsi," Drake bougonnen. "Nou pral reflechi sou li epi voye yon lèt repons trè kout ba ou."
  
  "Bon moun yo toujou akeyi nan ekip sa a," Hayden te di l '. "Osi lontan ke yo jwe byen ak rès nan nou. Mwen gen konfyans ke Beau pral yon gwo adisyon."
  
  "Oke, mwen pou youn konnen li gen yon gwo avantaj," Alicia te di reflechi. "Malgre mwen pa sèten li ta byen jwe ak ekip la."
  
  Gen kèk ri, gen kèk ki pa t '. Lannwit la te vin pi piti, e poutan sòlda ki te sove New York yo te depresyon an bon konpayi ak nan mitan bon istwa. Vil la li menm te selebre ak yo, byenke pi fò nan moun ki rete pa janm konnen poukisa. Yon santiman kanaval anvayi lè a. Nan fènwa a ak Lè sa a, lè solèy leve, lavi kontinye.
  
  Kòm nouvo jou a te leve, ekip la te ale nan fason yo separe, retounen nan chanm otèl yo ak dakò rankontre nan apremidi a.
  
  "Pare pou goumen yon lòt fwa?" Dahl te bay Drake pandan yo t ap soti nan maten an tou nèf.
  
  "Bo kotew?" Drake te panse pou l fè Swedyen an nan betiz epi li sonje tout sa yo te pase. Pa sèlman jodi a, men depi jou yo te rankontre.
  
  "Toujou," li te di.
  
  
  FINI
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Zo Odin
  
  
  DEDIKASYON
  
  
  Mwen ta renmen dedye liv sa a bay pitit fi mwen an,
  
  Kira,
  
  pwomès yo kenbe
  
  ak anpil lòt kilomèt pi devan...
  
  Ak tout moun ki te janm sipòte m 'nan ekri mwen an.
  
  
  Pati 1
  Mwen pa janm vle kòmanse yon lagè...
  
  
  YONN
  
  
  
  YORK, Angletè
  
  
  Fènwa a te eksploze.
  
  "Sa a se li". Matt Drake te voye je nan vizeur a epi li te eseye inyore spektak la epi pran imaj la pandan modèl la ki te abiye estrawòdinèman t ap mache sou pase'l la nan direksyon l.
  
  Pa fasil. Men, li te yon pwofesyonèl, oswa omwen li te eseye. Pa gen moun ki janm di tranzisyon an soti nan sòlda SAS a sivil ta fasil, epi li te lite pou sèt ane ki sot pase yo, men foto a te sanble frape kòd la dwat nan li.
  
  Espesyalman aswè a. Premye modèl la te balanse e li te souri yon ti kras ògèy, Lè sa a, san pwoblèm te mache ale nan son an nan mizik ak aplodi. Drake te kontinye klike sou kamera a lè Ben, moun ki rete venn an, te kòmanse kriye nan zòrèy li.
  
  "Pwogram nan di se te Milla Yankovic. Mwen panse mwen te tande pale de li! Mwen site: 'chik designer modèl Freya'. Wow, se sa Bridget Hall? Li difisil pou di anba tout bagay Viking sa yo."
  
  Drake te inyore kòmantè a epi li te kontinye jwèt li, an pati paske li pa t sèten jèn zanmi l 'te rale fil li, se konsa pale. Li te kaptire imaj rete vivan nan demach chat la ak jwèt la gaye nan limyè nan foul moun yo. Modèl yo te abiye ak kostim Viking, konplè ak nepe ak gwo plak pwotèj, kas ak kòn - kostim retro ki fèt pa designer ki renome mondyal Abel Frey, ki moun ki nan onè nan aswè a konplete mòd nouvo sezon an ak yon kostim batay Scandinavian.
  
  Drake te vire atansyon l 'sou tèt la nan mache a chat ak objè a nan selebrasyon jodi a - yon relik dènyèman dekouvri, anbisye yo te rele 'Shield of Odin'. Pwotèj li a ki fèk dekouvri, ki te resevwa rekonesans toupatou atravè mond lan, te deja konsidere kòm pi gwo jwenn nan mitoloji Nòvejyen ak aktyèlman dat tounen nan byen lontan anvan kòmansman an nan istwa Viking.
  
  Etranj, ekspè yo te di.
  
  Mistè ki te swiv la te gwo ak entrigan e li te atire atansyon lemonn antye. Valè Shield la te ogmante sèlman lè syantis yo te rantre nan sirk piblisite a apre yo te dekouvri yon eleman ki pa klase nan konpozisyon li.
  
  Nerds grangou pou kenz minit yo nan t'ap nonmen non, bò a sinik nan pèsonalite l 'te pale. Li souke l. Kèlkeswa jan li te goumen kont li, sinik ki te vin yon pati nan li lè li te vèv te fleri tankou yon woz pwazon chak fwa li te bese gad li.
  
  Ben te tire nan men Drake, bridsoukou vire konpozisyon atistik li nan yon piki nan lalin plen.
  
  "Oops". Li ri. "Padon, Matt. Li trè bon gou. Apa mizik la... se yon vye bagay. Yo te kapab anboche gwoup mwen an pou kèk santèn liv. Èske w ka kwè York te rive mete men l sou yon bagay ki etonan tankou sa a?"
  
  Drake balanse kamera l 'nan lè a. "Onètman? Non." Li te konnen City of York Council ak lide koripsyon yo. Lavni an se nan tan lontan an, se konsa yo di. "Men, gade, York ap peye pwopriyetè w la kèk kid pou foto modèl, pa syèl la nan mitan lannwit nan mwa septanm nan. Ak bann ou a se krap. Donk, refwadi."
  
  Ben woule je l. "Kaka? Wall of Sleep menm kounye a ap konsidere uh... anpil pwopozisyon, zanmi m.
  
  "Jis ap eseye konsantre sou bon modèl." Drake te aktyèlman konsantre sou Shield la, eklere pa limyè yo nan mache chat la. Li te genyen de ti sèk, anndan an te kouvri ak sa ki te sanble ak imaj ansyen bèt, ak deyò a te yon melanj de senbòl bèt.
  
  Trè mistik, li te panse. Bon pou fwi geri ak nwa.
  
  "Bèl," li te chichote kòm yon modèl te mache bò kote, epi li te kenbe kontras nan jèn ak laj sou fim dijital.
  
  Kouri chat la te byen vit enstale akote pi popilè Jorvik Center York la - yon mize istwa Viking - apre mize Swedish nan antikite nasyonal te bay yon prè kout pou kòmansman mwa septanm nan. Enpòtans evènman an te ogmante eksponansyèlman lè designer sipèsta Abel Frey te ofri patwone yon evènman chat-mache pou selebre ouvèti egzibisyon an.
  
  Yon lòt modèl ritm mozayik yo Fortin ak ekspresyon an nan yon chat kap chèche bòl sware li nan krèm. Ou sòt, sinik te monte ankò. Sa a te paradigm nan mèrdik nan yon zetwal ki te destine parèt sou yon pwogram "selèb" televizyon reyalite nan lavni epi yo dwe tweeted sou Twitter ak Facebook pa yon milyon moun sòt bwè byè, dis-a-jou fimen.
  
  Drake bat je. Li te toujou pitit fi yon moun...
  
  Projecteurs yo vire toutotou ak trase atravè syèl la lannwit. Limyè klere a te reflete soti nan devan magazen an nan devan magazen, sa ki te kraze ti aura atistik Drake te jere kreye. Mizik dans Cascada ki distrè yo te atake zòrèy li. Seyè, li te panse. Nan Bosni santiman yo te pi fasil pase nan sa a.
  
  Foul moun yo te grandi. Malgre travay li, li te pran yon ti moman pou l gade figi ki bò kote l. Koup ak fanmi yo. Konsèpteur dwat ak masisi espere trape yon aperçu sou zidòl yo. Moun nan rad anpenpan, ajoute nan atmosfè a kanaval. Li te souri. Byensir, anvi pou veye jou sa yo te diminye-preparasyon pou konba Lame a te pase-men li te toujou santi kèk nan ansyen sansasyon yo. Nan yon sans tòde, yo te pran fòs depi Alison, madanm li, te mouri dezan avan apre li te kite l, fache, kè kase, li te deklare ke li te ka kite SAS la, men SAS la pa t janm kite l. Kisa lanfè sa te vle di menm?
  
  Tan apèn manyen doulè a.
  
  Poukisa li te fè aksidan? Eske se te yon move refleksyon sou wout la? Move jijman? Dlo nan zye li? Fè ekspre? Yon repons ki t ap evite l pou tout tan; yon verite terib li p'ap janm konnen.
  
  Yon enperatif ansyen te mennen Drake tounen nan prezan an. Yon bagay te vin chonje nan epòk lame li a - yon frape-frape byen lwen, lontan bliye ... kounye a ansyen memwa ... frape ....
  
  Drake souke bwouya a epi konsantre sou montre nan mache chat. De modèl te òganize yon batay mock anba plak pwotèj Odin: pa gen anyen espektakilè, jis materyèl pwomosyon. Foul moun yo te aplodi, kamera televizyon yo t ap vire, epi Drake te klike tankou yon dervich.
  
  Lè sa a, li te fè yon ti wonn. Li bese kamera a. Espri sòlda li a, paresseux men pa pouri, kenbe frape byen lwen sa a, frape ankò, epi mande poukisa lanfè a de elikoptè lame yo te apwoche sèn nan.
  
  "Ben," li te di ak anpil atansyon, li poze sèl kesyon ki te vin nan tèt ou, "pandan rechèch ou an, èske ou te tande sou nenpòt envite inatandi aswè a?"
  
  "Wow. Mwen pat panse ou remake. Oke, yo t ap twit ke Kate Moss ta ka parèt.
  
  "Kate Moss?"
  
  De elikoptè, yon son ke yon zòrèy antrene ka rekonèt san mank. Epi se pa sèlman elikoptè. Sa yo se te elikoptè atak Apache.
  
  Lè sa a, tout lanfè te lage.
  
  Elikoptè yo te vole anlè, yo te fè yon sèk epi yo te kòmanse plane nan inison. Foul moun yo te aplodi avèk antouzyasm, yo t ap tann yon bagay espesyal. Tout je ak kamera yo te vire nan syèl la lannwit.
  
  Ben di: "Wow..." Men answit telefòn selilè li sone. Paran li yo ak sè l yo te rele toutan, epi li, yon nèg fanmi ki gen yon kè an lò, te toujou reponn.
  
  Drake abitye fè ti repo fanmi. Li te egzamine ak anpil atansyon pozisyon elikoptè yo, twou misil ki chaje nèt yo, zam chèn 30mm aparamman ki sitiye anba fuselage avyon an, epi evalye sitiyasyon an. Merde...
  
  Potansyèl pou yon dezòd nèt sou tout pwen.Foul moun antouzyastik te chaje nan yon ti kare ki te antoure pa boutik ak twa sòti etwat. Ben ak li te gen yon sèl chwa si... lè... bouda a te kòmanse.
  
  Tèt dwat pou yon mache chat.
  
  San avètisman, plizyè douzèn kòd glise nan dezyèm elikoptè a, ki kounye a Drake reyalize dwe yon ibrid Apache: yon machin modifye pou akomode plizyè manm ekipaj.
  
  Mesye maske desann ranje yo balanse, disparèt dèyè demach chat la. Drake remake zam yo mare nan pwatrin yo kòm yon silans mefyan te kòmanse gaye nan foul moun yo. Dènye vwa yo te vwa timoun yo mande poukisa, men byento menm yo mouri.
  
  Lè sa a, Apache nan plon te tire yon misil Hellfire sou youn nan magazin yo vid. Te gen yon son sifle, tankou yon milyon galon vapè chape, Lè sa a, yon gwonde tankou de dinozò rankontre. Dife, vè ak fragman brik gaye byen wo atravè zòn nan.
  
  Ben te lage telefòn selilè li nan yon chòk epi li kouri dèyè li. Drake te tande rèl yo monte tankou yon vag e li te santi ensten foul la pran sou foul moun yo. San reflechi pou yon segond, li te pwan Ben ak jete l 'anba balistrad la, epi li sote sou tèt li. Yo te ateri bò kote chat la.
  
  Son yon zam chèn Apache sonnen, gwo twou san fon ak mòtèl, vaksen li yo vole sou foul moun yo men yo toujou lakòz panik.
  
  "Ben! Rete toupre mwen." Drake te kouri nan pati anba chat chat la. Plizyè modèl te panche pou ede. Drake leve kanpe epi li gade dèyè mas moun k ap boukannen ki kouri nan panik nan direksyon pou sòti yo. Plizyè douzèn moun te monte pase'l la, te ede pa modèl ak anplwaye yo. Rèl pè pèse lè a, sa ki lakòz panik gaye. Dife a te eklere fènwa a, ak gwo klak rotor elikoptè te nwaye pi fò nan bri a.
  
  Zam chèn nan sonnen ankò, voye gwo plon nan lè a ak yon son kochma ke okenn sivil pa ta dwe janm tande nenpòt kote.
  
  Drake vire. Modèl yo te koube dèyè l '. plak pwotèj Odin te devan l. Obeyi yon enpilsyon, li riske pran kèk foto jis nan moman sa a lè sòlda nan jakèt bal te parèt nan dèyè sèn nan. Premye enkyetid Drake a se te pozisyone tèt li ant Ben, modèl yo, ak sòlda yo, men li te kontinye klike sou, diminye vizeur li ....
  
  Ak lòt men l 'li pouse jenn lokatè l' pi lwen.
  
  "Hey!"
  
  Youn nan sòlda yo te gade l ', li balanse mitrayòl li an menase. Drake siprime yon santiman enkredilite. Jan de bagay sa yo pa t rive nan York, nan mond sa a. York te lakay touris yo, rayisab krèm glase ak Ameriken vwayajè jou. Se te yon lyon ki pa t janm gen dwa gwonde, menm lè Wòm t ap dirije. Men, li te an sekirite, epi li te pridan. Sa a te kote Drake te chwazi chape anba SAS modi a an plas an premye.
  
  Pou mwen ak madanm mwen. Pou evite... krap!
  
  Sòlda a parèt toudenkou nan figi l. "Ban m 'sa!" li rele ak yon aksan Alman. "Ban mwen li!"
  
  Sòlda a kouri al nan kamera a. Drake koupe nan avanbra l ', li trese mitrayòl li. Figi sòlda nan limen ak sipriz. Drake tou dousman te lonje kamera a bay Ben nan yon mouvman ki ta fè nenpòt moun k ap travay nan New York fyè. Mwen tande li kouri ale nan yon vitès rapid.
  
  Drake te lonje mitray atè a pandan twa lòt sòlda t ap avanse nan direksyon l.
  
  "Ou!" Youn nan sòlda yo leve zam li. Drake mwatye fèmen je l ', men Lè sa a, tande yon rèl anrou.
  
  "Tann! Pèt minimòm, moun sòt. Èske w reyèlman vle tire yon moun nan san frèt sou televizyon nasyonal la?"
  
  Nouvo sòlda nan fè Drake souke tèt li. "Ban m 'kamera a." Te gen yon kalite nen parese aksan Alman l 'yo.
  
  Drake te panse de yon plan B epi kite zam la frape atè a. "Mwen pa genyen yo".
  
  Kòmandan an fè sibòdone l yo souke tèt li. "Tcheke li."
  
  "Te gen yon lòt moun la..." premye sòlda nan leve zam li, li sanble konfonn. "Li... li ale."
  
  Kòmandan an te antre dwat nan figi Drake. "Move mouvman."
  
  Barik la peze sou fwon li. Vizyon li te ranpli ak Alman fache ak krache vole. "Tcheke li!"
  
  Pandan yo te fouye l ', li te obsève vòl òganize nan Shield Odin ki te dirije pa yon moun ki fèk rive maske abiye ak yon kostim blan. Li leve men l yon ti jan demonstrasyon epi grate tèt li, men li pa di anyen. Yon fwa Shield la te kache san danje, nonm lan te balanse radyo a nan direksyon Drake, sa ki klè atire atansyon kòmandan an.
  
  Kòmandan an te mete radyo l nan zòrèy li, men Drake pa t wete je l sou nonm an blan an.
  
  "nan Pari," mesye a te di ak bouch li sèlman. "Demen a sis."
  
  Fòmasyon SAS la, Drake te reflete, te toujou itil.
  
  Kòmandan an di: "Wi." Yon fwa ankò li te jwenn tèt li nan figi Drake a, balanse kat kredi l 'ak idantite fotograf. "Lucky nutcracker," li t'ap trennen parès. "Bòs la di pèt yo minim, se poutèt sa ou vivan. "Men," li te balanse bous Drake a, "nou gen adrès ou, epi si ou gaye pwa yo," li te ajoute, klere yon souri pi frèt pase scrotum yon lous polè, "pwoblèm pral jwenn ou."
  
  
  DE
  
  
  
  YORK, Angletè
  
  
  Apre sa, nan kay la, Drake trete Ben nan kafe filtre dekafe epi li te jwenn li pou gade kouvèti a nan evènman lannwit lan.
  
  Shield Odin te vòlè paske vil York pa t tou senpleman prepare pou yon atak brital konsa. Vrè mirak la te ke pèsonn pa t mouri. Elikoptè boule yo te jwenn kilomèt lwen, abandone kote twa otowout te konvèje, okipan yo te ale.
  
  Ben te di, mwatye seryezman. "Modèl yo deja chaje ak ale."
  
  "Modi, mwen chanje kabann lan tou. Oke, mwen sèten Frey, Prada ak Gucci pral siviv."
  
  "Mi dòmi an ta jwe nan tout li."
  
  "Te kòmanse nan fim nan fanmi Titanic ankò?"
  
  "Sa fè m sonje-yo koupe papa m nan mitan kouran."
  
  Drake plen tas li. "Pa enkyete w. Li pral rele nan apeprè twa minit oswa konsa."
  
  "Eske w ap jwe m ', Krusty?"
  
  Drake souke tèt li epi li ri. "Non. Ou jis twò piti pou w konprann."
  
  Ben te ap viv ak Drake pou apeprè nèf mwa. Nan kèk mwa sèlman, yo te soti nan etranje yo vin bon zanmi. Drake te sibvansyone lwaye Ben an an echanj konesans li nan fotografi -jenn gason an te sou wout pou l gradye - epi Ben te ede nan pataje tout bagay.Li te kalite nèg ki pa kache santiman li, petèt yon siy inosan, men. tou merite admirasyon.
  
  Ben mete tas li atè. "Bon lannwit, zanmi. Mwen panse mwen pral rele sè m '."
  
  "Nwit".
  
  Pòt la te fèmen epi Drake te gade Sky News san mank pou yon ti moman. Lè imaj la nan plak pwotèj Odin a parèt, li te retounen nan prezan an.
  
  Li te pran kamera ki te ba li mwayen poul viv la, li te kole kat memwa a nan pòch li, li te gen entansyon revize foto yo demen, epi li te ale nan òdinatè a ki t ap vire. Li te chanje lide, li te sispann tcheke pòt yo ak fenèt yo. Kay sa a te byen pwoteje anpil ane de sa lè li te toujou ap sèvi nan lame a. Li te renmen kwè nan byen debaz chak moun, men lagè a te anseye ou yon sèl bagay - pa janm fè konfyans nan anyen avèg. Toujou gen yon plan ak yon opsyon backup - Plan B.
  
  Sètan te pase, e kounye a li te konnen mantalite sòlda a pa t ap janm kite l.
  
  Li te Googled 'Odin' ak 'Shield of Odin'. Deyò kay la, van an leve, li kouri travèse twotwa yo ak rèl tankou yon bankye envestisman ki gen bonis limite nan kat milyon. yon gwo jwenn akeyolojik, pi gwo nan tout listwa Islann.Kèk kalite Indiana Jones te ale nan chemen bat yo eksplore yon kouran glas ansyen.Kèk jou apre, yo fouye Shield la, men Lè sa a, youn nan pi gwo vòlkan Islann te kòmanse gronde, epi pi lwen. eksplorasyon te dwe mete nan kenbe.
  
  Menm vòlkan an, Drake te panse, ki te fèk voye yon nwaj sann atravè Ewòp, deranje trafik aeryen ak jou ferye moun yo.
  
  Drake ti goute kafe li epi li te tande rèl van an. Revèy manto a sonnen minwi. Yon ti koutje sou kantite enfòmasyon ki te bay sou Entènèt la te di l ke Ben t ap fè plis sans pase l te kapab. Ben te tankou nenpòt elèv - kapab byen vit konprann dezòd la ki te parèt ansanm ak teknoloji. Li te li ke plak pwotèj Odin a te dekore ak anpil desen konplike, yo tout yo te etidye pa ekspè kav, e ke J.R.R. Tolkien te baze Gandalf sòsye k ap pwonmennen l sou Odin.
  
  Bagay o aza. Yo te kwè senbòl oswa yeroglif ki te antoure deyò plak pwotèj la se yon ansyen fòm madichon Odin:
  
  
  Syèl la ak lanfè se jis inyorans tanporè,
  
  Li se nanm imòtèl la ki apiye nan bon oswa mal.
  
  
  Pa te gen okenn ekriti pou eksplike madichon an, men tout moun te toujou kwè nan otantisite li yo. Omwen sa a te atribiye a vikin yo, epi yo pa Odin.
  
  Drake te chita nan chèz li epi li te kouri atravè evènman lannwit lan.
  
  Yon bagay te rele l, men an menm tan te fè l reflechi. Nèg la an blan te di: "Pari, demen a sis." Si Drake ale nan chemen sa a, li ta ka mete an danje lavi Ben a, pou pa mansyone pwòp tèt li.
  
  Yon sivil ta inyore sa. Sòlda a ta rezone ke yo te deja menase, ke lavi yo te deja an danje, e ke nenpòt enfòmasyon se yon bon enfòmasyon.
  
  Li Googled: One + Paris.
  
  Yon antre fonse te atire je l '.
  
  Chwal Odin a, Sleipnir, te ekspoze nan Louvre la.
  
  Cheval Odin?Drake grate dèyè tèt li. Pou Bondye, mesye sa a t ap reklame kèk bagay trè materyèl. Drake louvri paj lakay Louvre. Li te sanble ke yon eskilti nan chwal lejand Odin te dekouvri anpil ane de sa nan mòn yo nan Nòvèj. Plis istwa swiv. Drake te vin tèlman pote lwen anpil istwa sou Odin ke li prèske bliye ke li te aktyèlman Bondye Viking, jis yon mit.
  
  Louvre? Drake te moulen li. Li te fini kafe l, li santi l fatige, li deplase lwen òdinatè a.
  
  Nan pwochen moman li te deja dòmi.
  
  
  * * *
  
  
  Li reveye ak son krapo k ap grache. Ti sentinèl li. Lènmi an te ka tann yon alam oswa aparans yon chen, men li pa t ap janm sispèk ti orneman vèt la chita bò kote bin woulèt la, epi Drake te resevwa fòmasyon pou l vin yon dòmi lejè.
  
  Li tonbe nan dòmi nan biwo òdinatè a ak tèt li nan men l '; Koulye a, li imedyatman leve, li glise nan koridò a nwa. Pòt dèyè a tranble. Glas la kase. Se sèlman kèk segond te pase depi krapo a grawouye.
  
  Yo te anndan.
  
  Drake bese anba nivo je epi li wè de mesye antre, kenbe mitray ak konpetans, men yon ti kras neglije. Mouvman yo te pwòp, men yo pa grasyeuz.
  
  Pa gen pwoblèm.
  
  Drake te tann nan lonbraj yo, li espere ansyen sòlda ki nan li a pa t ap kite l desann.
  
  De moun antre, gwoup la avanse. Sa a te montre ke yon moun te konnen sa yo t ap fè. Estrateji konplè Drake a pou sitiyasyon sa a te planifye anpil ane de sa, lè mantalite sòlda a te toujou fò ak eksperimantal, epi li te tou senpleman pa janm oblije chanje li. Koulye a, li te reoryantasyon nan tèt li. Lè mizo premye sòlda a soti nan kwizin nan, Drake te pwan li, te tire l nan direksyon l ', epi li vire l' tounen. An menm tan an, li te mache nan direksyon advèsè l ', li vire toutotou, efektivman rache zam la ale epi li fini dèyè nonm lan.
  
  Dezyèm sòlda nan te pran pa sipriz. Se te tout sa li te pran. Drake te tire san yon poz milisgond, epi li vire epi tire premye sòlda nan anvan dezyèm lan te ka tonbe ajenou.
  
  Kouri!li te panse. Vitès te tout bagay kounye a.
  
  Li kouri moute mach eskalye yo, li t'ap rele byen fò non Ben, epi li te tire yon mitrayaj sou zepòl li. Li rive nan aterisaj la, li rele ankò, epi li kouri antre nan pòt Ben. Li pete. Ben te kanpe nan boksè l ', telefòn selilè nan men, laterè otantik ekri sou figi l'.
  
  "Pa enkyete," Drake te fè yon klin. "Kwè mwen. Sa a se lòt travay mwen an."
  
  Nan kredi l ', Ben pa t' poze kesyon. Drake konsantre ak tout fòs li. Li te andikape grenye orijinal kay la epi li enstale yon dezyèm nan chanm sa a. Apre sa, li ranfòse pòt chanm lan. Li pa ta sispann yon lènmi detèmine, men li ta sètènman ralanti l '.
  
  Se tout yon pati nan plan an.
  
  Li te boulonnen pòt la, asire w ke bati-an bwa yo te an sekirite nan ankadreman an ranfòse, Lè sa a, bese nechèl la nan grenye an. Ben tire premye, Drake yon dezyèm pita. Espas galata a te gwo ak tapi. Ben jis te kanpe la, bouch li louvri. Gwo bibliyotèk koutim te ranpli tout espas miray lès-wès la, debòde ak CD ak ansyen kasèt.
  
  "Èske sa a tout pou ou, Matt?"
  
  Drake pa reponn. Li te mache sou yon pil bwat ki kache yon pòt ase wo pou rale nan; yon pòt ki mennen sou do kay la.
  
  Drake vire bwat la sou tapi an. Sakado a ki te chaje nèt, ke li te mete sou zepòl li, te tonbe.
  
  "Twal?" Ben chichote.
  
  Li tape sak lekòl la. "Mwen te resevwa yo."
  
  Lè Ben gade vid, Drake reyalize ki jan pè li te. Li reyalize ke li te twò fasil tounen nan nèg SAS sa a. "Twal. Telefòn selilè. Lajan. Paspò. I-pad. Idantifikasyon".
  
  Pa t mansyone zam la. Bal. kouto...
  
  "Ki moun ki fè sa, Matt?"
  
  Te gen yon aksidan anba a. Lènmi enkoni yo frape pòt chanm Ben an, petèt kounye a reyalize ke yo souzèstime Drake.
  
  "Li lè pou ale".
  
  Ben vire san okenn ekspresyon epi rale soti nan mitan lannwit lan van. Drake pijon dèyè l ', li pran yon dènye gade nan mi yo aliyen ak CD ak kasèt, te frape pòt la.
  
  Li ajiste do kay la pi byen li kapab san li pa atire atansyon moun. Sou pretèks pou l enstale yon nouvo goutyè, li enstale yon pasaj twa pye lajè ki te kouri sou tout longè do kay li a. Pwoblèm nan ta sou bò vwazen li.
  
  Van an t'ap trennen sou yo ak dwèt enpasyan pandan yo te travèse do kay la prekari. Ben te mache ak anpil atansyon, pye l' yo glise ak tranble sou mozayik konkrè yo. Drake te kenbe men l byen sere, li swete yo gen tan jwenn tenis li yo.
  
  Lè sa a, yon gwo van anlman sou chemine a, li frape Ben kare nan figi an epi li voye l bite sou kwen an. Drake te rale lwen avèk fòs, li tande yon rèl doulè, men li pa dekole grip li. Yon segond apre, li kenbe zanmi l.
  
  "Pa lwen," li te chichote. "Prèske la, zanmi."
  
  Drake te kapab wè ke Ben te pè anpil. Regard li te pase ant pòt grenye an ak kwen do kay la, apresa nan jaden an ak tounen lakay ou. Panik te kontorse karakteristik li yo. Souf li te rapid; yo pa ta janm fè li nan ritm sa a.
  
  Drake te vòlè yon ti koutje sou pòt la, li te rasanble kouraj li epi li te vire do li. Si yon moun te pase, yo t ap wè l an premye. Li te pwan Ben nan zepòl yo epi li rankontre gade l.
  
  "Ben, ou dwe fè mwen konfyans. Kwè mwen. Mwen pwomèt mwen pral ede w pase sa a."
  
  Je Ben te konsantre epi li te souke tèt li, li te toujou pè men li te mete lavi li nan men Drake. Li te vire epi li te avanse ak anpil atansyon. Drake remake ke san t ap koule soti nan janm li, ap koule nan twou a. Yo travèse do kay vwazen an, yo desann nan sèr li epi yo glise atè. Ben glise epi li tonbe mwatye, men Drake te la an premye e li te kousen pi fò nan sezon otòn li.
  
  Lè sa a, yo te sou tè solid. Limyè a te limen nan chanm pwochen an, men pa t gen pèsonn alantou. Yo genlè tande mitray zam. Mwen espere lapolis sou wout yo.
  
  Drake te anbrase Ben sere epi li di, "Bagay kokenn. Kontinye bon travay la epi mwen pral ba ou yon nouvo ankadreman k ap grenpe. Koulye a, ann ale."
  
  Se te yon blag kouri. Chak fwa yo te bezwen yon pick-me-up, Ben ta fè yon diskou ak Drake sou laj li, epi Drake ta fè rizib nan jèn Ben an. Zanmitay rivalite.
  
  Ben soufle. "Ki moun ki lanfè la a?"
  
  Drake gade grenye an ak pòt sekrè li yo. Pa gen moun ki poko rale anyen deyò.
  
  "Alman".
  
  "Huh? Tankou pon Alman Dezyèm Gè Mondyal la sou River Kwai?"
  
  "Mwen panse ke li te Japonè yo. E non, mwen pa panse ke li se yon bagay tankou Alman GMII yo."
  
  Yo te deja nan dèyè jaden vwazen an. Yo te pase nan lizyè a epi yo te peze nan seksyon enbesil nan kloti ke Drake te konstwi pandan youn nan selebrasyon anyèl Swift yo.
  
  Nou ale tou dwat nan yon lari okipe.
  
  Dirèkteman anfas ran taksi a.
  
  Drake te mache nan direksyon machin yo ap tann ak touye moun nan tèt li. Insight sòlda li te montre tèt li ankò. Tankou Mickey Rourke, tankou Kylie, tankou Hawaii Five-O... Li te jis andòmi, ap tann bon moman pou fè reaparisyon bèl li yo.
  
  Li te sèten ke sèl fason pou pwoteje yo de se te rive jwenn mechan an anvan.
  
  
  TWA
  
  
  
  PARIS, FRANS
  
  
  Vòl la pou Charles De Gaulle te ateri jis apre 9am jou sa a. Drake ak Ben te ateri ak anyen men yon sakado ak kèk atik ki soti nan sa ki orijinal li yo. Yo te mete nouvo rad, nouvo telefòn mobil yo te pare. I-pad la te chaje. Pifò nan lajan kach la te manke - li te depanse nan transpò. Yo te jete zam la le pli vit ke Drake te detèmine objektif li.
  
  Pandan vòl la, Drake te pote Ben ajou sou tout bagay Alman ak Vikings yo epi li te mande l ede ak rechèch. Kòmantè sarcastik Ben te di, "Bang bang, sa se degre mwen."
  
  Drake te apwouve atitid sa a. Griffin yo pa t kraze, di Bondye mèsi.
  
  Yo te mache soti nan ayewopò a nan farinen frèt Parisyen an. Ben jwenn yon taksi epi li balanse liv gid li te achte a pou li. Yon fwa yo te andedan, li di, "Umm... Rue... Croix? Otèl anfas Louvre?"
  
  Taksi a te kòmanse deplase, kondwi pa yon nonm ki gen figi te montre ke pa gen anyen ki te deplase li. Otèl la, lè li te rive karant minit pita, te entérésan atipik pou Paris. Te gen yon gwo lobby, asansè ki te kapab akomode plis pase yon moun, ak plizyè koridò ak chanm.
  
  Anvan yo te tcheke nan, Drake te itilize ATM nan gwoup la pou retire kòb ki rete a - apeprè senksan (500) ero. Ben te fwonte, men Drake te rasire l ak yon clin. Li te konnen sa zanmi entelijan l 'te panse.
  
  Siveyans elektwonik ak santye lajan.
  
  Li te peye pou yon chanm ak yon kat kredi epi answit achte chanm nan lòt bò lari a ak lajan kach. Yon fwa anwo kay yo, yo tou de antre nan chanm "lajan kach la" epi Drake mete siveyans.
  
  "Sa a se chans pou nou touye plizyè zwazo ak yon sèl kout wòch," li te di, gade Ben gade nan chanm nan ak yon je kritik.
  
  "A?" - Mwen mande.
  
  "Nou wè jan yo bon. Si yo vini byento, sa a bon, e pwobableman pwoblèm. Si yo pa fè sa, byen, sa enpòtan pou konnen tou. Epi ou gen yon chans pou rale nouvo jwèt ou a."
  
  Ben vire sou I-pad la. "Èske sa vrèman pral rive jodi a a sis?"
  
  "Se yon devine edike." Drake fè yon soupi. "Men, li anfòm ak kèk reyalite nou konnen."
  
  "Hmm, Lè sa a, mete sou kote, Krusty ..." Ben demonstrativman krake dwèt li. Konfyans li te klere kounye a ke li te ede olye ke yo te sove, men li pa t 'janm yon nèg 'aksyon' lè sa a. Olye de sa, kalite pèsonalite idantifye pa non li oswa tinon - sitou Blakey - pa janm ase dinamik pou merite ti non sa a.
  
  Drake t ap gade nan ti twou a. "Li pral pran plis tan," li boumonnen. "Pi plis chans nou genyen."
  
  Li pa t pran tan. Pandan Ben t ap tape sou I-pad li a, Drake te wè yon demi douzèn gwo mesye ki te rasanble nan pòt lòtbò lari a. Yo te kase kadna a epi yo te kase chanm nan. Trant segonn apre ekip la reparèt, gade alantou an kòlè, epi dispèse.
  
  Drake sere machwè li.
  
  Ben di. "Sa vrèman enteresan, Matt. Yo kwè ke gen aktyèlman nèf moso nan rès Odin a gaye atravè mond lan. Yon plak pwotèj se yon bagay, yon chwal se yon lòt. Mwen pa janm te konnen sa."
  
  Drake apèn tande l. Li te detwi sèvo li. Sa a se kote yo te gen pwoblèm.
  
  San yo pa di yon mo, li kite pòt la epi li konpoze yon nimewo nan telefòn selilè li. Prèske imedyatman apèl la te reponn.
  
  "Wi?"
  
  "Sa a se Drake."
  
  "Mwen choke. Depi lontan pa wè, zanmi."
  
  "Mwen konnen".
  
  "Mwen te toujou konnen ou ta rele."
  
  "Se pa sa ou panse, Wells. Mwen bezwen yon bagay."
  
  "Natirèlman ou konnen. Pale m de Mai."
  
  Wells t ap teste l ak yon bagay sèlman li te kapab konnen. Pwoblèm lan se te ke Mai te ansyen flanm dife yo depi lè D' yo nan Thailand, anvan li marye Alison - e menm Ben pa t 'bezwen tande sa yo detay sal.
  
  "Mwayen non an se Sheeran. Kote - Phuket. Kalite - hmm... ekzotik..."
  
  Zòrèy Ben te trese. Drake li li nan lang kò li osi klè ke li te kapab li manti yon politisyen. Bouch la louvri te yon siy ...
  
  Drake te prèske tande ri nan vwa Wells. "Ekzotik? Èske sa a pi bon ou ka fè?"
  
  "Nan moman sa a, wi."
  
  "Èske gen yon moun la?"
  
  "Vrèman renmen".
  
  "Gotcha. Oke, zanmi, kisa ou vle?"
  
  "Mwen bezwen verite a, Wells. Mwen bezwen enfòmasyon anvan tout koreksyon ki pa pèmèt yo emèt sou nouvèl la oswa sou entènèt la. Yo te vòlè plak pwotèj Odin sa a. Konsènan Alman yo ki te vòlè li. Espesyalman Alman yo. Vrè enfòmasyon SAS. Mwen bezwen konnen sa k ap pase reyèlman, zanmi, pa yon leak piblik."
  
  "Ou nan pwoblèm?"
  
  "Gwo." Ou pa bay kòmandan ou manti, ansyen ou non.
  
  "Èd nesesè?"
  
  "Poko".
  
  "Ou touche men ou, Drake. Jis di pawòl la epi SAS la se pou ou."
  
  "M'ap fè".
  
  "Anfòm. Banm ti gout. Epi an pasan, èske w toujou ap di tèt ou ke ou te jis yon vye SAS?
  
  Drake ezite. Tèm "bon vye SAS" pa ta dwe menm egziste. "Se yon tèm akseptab pou eksplikasyon, se tout."
  
  Drake te pase. Mande ansyen kòmandan li an pou èd pa t fasil, men sekirite Ben an te pase nenpòt sans de fyète. Li tyeke peephole a ankò, li wè yon koulwa vid, epi answit te mache sou li epi li te chita bò kote Ben.
  
  "Ou di nèf pati nan Odin? Kisa lanfè sa vle di?
  
  Ben byen vit kite paj Facebook gwoup li a, li di ke yo te gen de nouvo demann zanmi, sa ki fè kantite total yo nan disèt.
  
  Li te etidye Drake pou yon ti moman. "Se konsa, ou se yon ansyen kòmandan SAS ak fanatik kasèt. Sa dwòl, zanmi, si ou pa deranje m di."
  
  "Konsantre, Ben. Kisa ou genyen?"
  
  "Oke... Mwen swiv santye nèf pati sa yo nan Odin. Li sanble ke nèf se yon nimewo espesyal nan mitoloji Nòve. Youn te kloure tèt li sou yon bagay ki rele Pyebwa Mondyal la, nèf jou ak nèf nwit, jèn, ak yon frenn nan kòt li, menm jan ak Jezikri, ak anpil ane anvan Jezi. Sa a se yon bagay reyèl, Matt. Syantis reyèl yo te katalòg li. Li ka menm istwa a ki te enspire istwa Jezikri a. Gen nèf pati nan Odin. Frenn lan se twazyèm moso epi li konekte ak Pyebwa Mondyal la, byenke mwen pa ka jwenn okenn mansyone sou kote li yo. Kote lejand Tree a se nan Sweden. Yon kote yo rele Apsalla."
  
  "Ranti, ralanti. Èske li di anyen sou plak pwotèj Odin oswa chwal li a?"
  
  Ben leve zèpòl. "Sèlman ke Shield la se te youn nan pi gwo jwenn akeyolojik nan tout tan. E ke sou kwen li yo gen mo: Syèl la ak lanfè se jis inyorans tanporè. Li se nanm imòtèl la ki apiye nan bon oswa mal. Li evidan ke sa a se madichon Odin, men pèsonn nan memwa vivan pa janm te kapab konprann ki sa li vize.
  
  "Petèt se youn nan madichon sa yo kote ou jis dwe la," Drake te souri.
  
  Ben inyore li. "Li di isit la ke chwal la se yon eskilti. Yon lòt eskilti, "The Wolves of Odin", se kounye a nan ekspozisyon nan New York.
  
  "Chen mawon li yo? Kounye a?" Sèvo Drake te kòmanse fri.
  
  "Li te monte de chen mawon nan batay. Li evidan."
  
  Drake te fwonte. "Èske tout nèf pati yo konte?"
  
  Ben souke tèt li. "Gen kèk ki manke, men..."
  
  Drake pran yon poz. "Kisa?" - Mwen mande.
  
  "Oke, li son estipid, men gen moso nan yon lejand isit la ki ap pran fòm. Yon bagay sou tout moso Odin yo reyini ansanm epi kòmanse yon reyaksyon chèn ki pral mennen nan fen mond lan.
  
  "Bagay estanda," Drake te di. "Tout ansyen bondye sa yo gen yon sòt de fab 'fen mond lan' ki asosye avèk yo."
  
  Ben souke tèt li epi li gade mont li. "Dwa. Gade. Nou asistan Entènèt nou bezwen manje," li te panse pou yon segond. "Epi mwen panse, mwen santi mwen tankou nouvo lyrics nan gwoup la ap vini byento. Kwasan ak Brie pou kolasyon?"
  
  "Lè nan Pari..."
  
  Drake ouvri pòt la yon krak, li gade alantou li, epi li fè siy pou Ben soti. Li te wè souri sou figi zanmi l ', men tou li te li tansyon an terib nan je l'. Ben te kache l byen, men li te mal.
  
  Drake tounen nan chanm nan epi li mete tout bagay yo nan yon sakado. Pandan li te sekirize senti lou a, li te tande Ben di yon bonjou touf e li te santi kè l sispann nan laperèz pou yon dezyèm fwa sèlman nan lavi li.
  
  Premye a te lè Alison kite l ', site sa a diferans ki pa ka rekonsilye - ou se plis nan yon sòlda pase yon kan bòt modi.
  
  Jou lannwit sa a. Kòm lapli a kontinuèl plen je l 'ak dlo tankou pa janm anvan.
  
  Li kouri nan direksyon pòt la, chak misk nan kò l 'tansyon ak pare, Lè sa a, wè yon koup granmoun aje lite nan koulwa a.
  
  Epi Ben remake laterè absoli ki te plen je Drake anvan ansyen sòlda an te gen chans degize li. Erè estipid.
  
  "Pa enkyete". Ben di ak yon souri pal. "Mwen byen".
  
  Drake pran yon souf tranble epi li mennen yo desann eskalye a, toujou sou gad. Li tcheke gwoup la, li pa wè okenn menas, li ale deyò.
  
  Ki kote restoran ki te pi pre a? Li te fè yon devine epi li te dirije nan direksyon Louvre la.
  
  
  * * *
  
  
  Yon nonm gra soti nan Minik ak konpetans yo nan yon nerochirijyen te wè yo imedyatman. Li te tcheke foto l 'ak resanblans ak nan de batman kè rekonèt Yorkshireman ki byen bati, ki kapab ak cheve long li, zanmi sòt ak fèmen yo nan kwa yo.
  
  Li te chanje pozisyon li, li pa t renmen pwen vantaj ki wo a oswa ti ekla blan ki te fouye nan branch li yo.
  
  Li te chichote nan mikwofòn zepòl la: "Mwen kenbe yo ak yon fil."
  
  Repons lan te etonan imedya. "Touye yo kounye a."
  
  
  KAT
  
  
  
  PARIS, FRANS
  
  
  Twa bal yo te tire nan siksesyon rapid.
  
  Premye bal la te detounen nan ankadreman pòt metal la bò kote tèt Drake a, epi li te rikoche nan lari a, li frape yon fanm ki aje nan bra a. Li tòde epi tonbe, flite san nan lè a sou fòm yon mak kesyon.
  
  Dezyèm kou a fè cheve nan tèt Ben kanpe sou bout.
  
  Twazyèm lan frape beton an kote li te kanpe yon nanosegond apre Drake te pwan li nan ren. Bal la rebondi sou pave a epi li kraze fenèt otèl la dèyè yo.
  
  Drake te woule epi li te mache ak Ben dèyè yon ranje machin ki estasyone. "Mwen kenbe ou". Li te chichote kòlè. "Jis kontinye ale." Koupi, li riske gade deyò fenèt machin nan epi li wè mouvman sou do kay la menm jan fenèt la kraze.
  
  "Tirade kaka!" Aksan Yorkshire li ak jagon lame a te fè vwa li vin pi plis pandan adrenalin la te monte. Li te tcheke zòn nan. Sivil yo t'ap kouri, t'ap rele byen fò, sa te lakòz tout kalite distraksyon, men pwoblèm nan se te ke tirè a te konnen egzakteman ki kote yo ye.
  
  Epi li pa ta poukont li.
  
  Menm kounye a, Drake te rekonèt twa mesye yo li te wè pi bonè pandan lockpicking la, ki te soti nan Mondeo a fè nwa ak fè espre mache nan direksyon yo.
  
  "Lè pou w deplase."
  
  Drake mennen yo nan de machin kote li te deja remake yon jèn fanm k ap kriye isterik nan machin li. Nan sipriz li, li te louvri pòt li a yon krak epi li te santi yon rapid prese nan kilpabilite nan wè ekspresyon li pè.
  
  Li te kenbe yon ekspresyon enpasif sou figi l '. "Deyò."
  
  Toujou pa gen bal tire. Fanm nan te rale soti, laperèz te friz misk li yo, li te fè yo tounen plak mouri. Ben glise nan, kenbe pwa kò l 'pi ba ke posib. Drake te prese dèyè li epi apre li vire kle a.
  
  Li pran yon souf, li mete machin nan nan ranvèse epi answit rale pi devan soti nan espas pakin la. Kawotchou a t ap limen atravè wout la apre yo.
  
  Ben rele byen fò: "Ri Richelieu!"
  
  Drake vire, li tann bal la, li tande son metalik la pandan li te rebondi sou motè a, epi li frape akseleratè a. Yo te pase kanbriyolè yo sezi sou twotwa a epi yo te wè yo kouri tounen nan machin yo.
  
  Drake vire volan an adwat, apresa sou goch, epi answit sou goch la ankò.
  
  "Rue Saint-Honoré." Ben rele byen fò, lonje kou l pou l wè non wout la.
  
  Yo rantre nan sikilasyon an. Drake te prese osi vit ke li te kapab, trese machin nan-ki, nan plezi li, te tounen yon Mini Cooper-an ak soti nan ale ak kenbe yon je fèmen sou vi dèyè a.
  
  Tirè a sou do kay la te disparèt depi lontan, men Mondeo a te tounen la, pa lwen dèyè.
  
  Li vire adwat epi answit adwat ankò, li te gen chans nan limyè trafik yo. Mize a Louvre, pran soti nan bò gòch la. Li pa t itil anyen: wout yo te gen anpil moun, limyè trafik yo te twò souvan. Yo te bezwen ale lwen sant la nan Pari.
  
  "Rue De Rivoli!"
  
  Drake te fwonte Ben sevèman. "Poukisa ou kontinye rele non lari yo?"
  
  Ben te gade l. "M pa konnen! Yo... yo montre li sou televizyon! Li ede?"
  
  
  * * *
  
  
  "Non!" - li t'ap rele byen fò, sou gwonde motè a pandan li t'ap kouri sou wout ki glise a lwen Rue de Rivoli.
  
  Bal la rikoche nan bòt la. Drake te wè yon pasan tonbe nan yon soufrans. Li te move; li te grav. Moun sa yo te awogan ak pwisan ase yo pa pran swen ki moun yo blese, e li te kapab evidamman viv ak konsekans yo.
  
  Poukisa nèf pati Odin yo te tèlman enpòtan pou yo?
  
  Bal yo penetre beton ak metal epi kite modèl alantou Mini a.
  
  Nan moman sa a, telefòn selilè Ben sone. Li te fè yon mannèv tòde zepòl konplèks pou l soti nan pòch la. "Manman?"
  
  "O Bondye mwen!" Drake te madichon tou dousman.
  
  "Mwen byen, ta. Ou menm? Tankou papa?"
  
  Mondeo a te fè wout li nan bòt Mini a. Limyè avegle yo te ranpli gade nan dèyè, ansanm ak figi twa Alman k ap pase nan betiz. Salo yo te renmen li.
  
  Ben souke tèt. "Epi ti sè?"
  
  Drake te gade pandan Alman yo t'ap bat tablodbò a ak zam yo nan eksitasyon enbesil.
  
  "Non. Pa gen anyen espesyal. Um... kisa bri sa ye?" Li fè yon poz. "O... Xbox."
  
  Drake te peze akseleratè a sou planche a. Motè a reponn byen vit. Kawotchou yo squealed menm nan swasant kilomèt yon èdtan.
  
  Piki nan pwochen te kraze fenèt la dèyè. Ben desann nan zòn monte devan an san li pa tann yon envitasyon. Drake pèmèt tèt li yon moman nan evalyasyon, Lè sa a, dirije Mini a sou twotwa vid la devan yon liy long nan machin ki estasyone.
  
  Pasaje yo nan Mondeo a tire ensousyan, ak bal kraze nan fenèt yo nan machin ki estasyone, frape Mini a ak rebondi sou li. Nan kèk segonn, li frape fren yo, li vire ak yon grin, jete ti machin nan 180 degre, Lè sa a, akselere tounen wout yo te vini an.
  
  Li te pran yon segonn presye pou pasaje Mondeo yo reyalize sa ki te pase. Vire a 180 degre te neglijans ak danjere, epi li te pran de machin ki estasyone ak yon crunch terib. Ki kote nan non tout sa ki sen yo te lapolis?
  
  Koulye a, pa gen okenn chwa. Drake te kondwi otan kwen ke li te kapab. "Prepare, Ben. Nou pral kouri."
  
  Si Ben pa t la, li t ap kanpe e li t ap goumen, men sekirite zanmi l te priyorite. Ak pèdi se te yon mouvman entelijan kounye a.
  
  "Oke manman, na wè pita." Ben fèmen telefòn selilè li e li te monte zèpòl. "Paran".
  
  Drake te rale Mini a tounen moute nan twotwa a epi li frene toudenkou mwatye nan gazon an byen okipe. Anvan machin nan te kanpe, yo te louvri pòt yo lajè epi yo te sote, yo te ale nan lari ki toupre yo. Yo te melanje ak Parizyen lakay yo anvan menm Mondeo a te vin parèt.
  
  Ben te jere yon bagay epi li bat Drake. "Ewo mwen".
  
  
  * * *
  
  
  Yo te kache nan yon ti kafe entènèt toupre yon kote ki rele Harry's New York Bar. Sa a te mouvman ki pi saj pou Drake. Ensidan ak bon mache, se te yon kote yo te kapab kontinye rechèch yo epi deside kisa yo dwe fè sou envazyon an iminan nan Louvre a san enkyetid oswa entèripsyon.
  
  Drake te prepare ponmkèt ak kafe pandan Ben te konekte. Drake poko sibi okenn blesi, men li te devine Ben dwe yon ti kras enkyete. Sòlda ki nan li a pa t gen okenn lide ki jan yo okipe l. Zanmi an te konnen yo te oblije pale. Se konsa, li pouse manje ak bwè nan direksyon jenn gason an, rete nan yon izolwa brikabrak epi kenbe gade l '.
  
  "Kouman ou ye ak tout vye bagay sa yo?"
  
  "M pa konnen". Ben di verite a. "Mwen poko gen tan reyalize li."
  
  Drake souke tèt. "Sa a bon. Ebyen lè w fè sa..." li lonje dwèt sou òdinatè a. "Kisa ou genyen?"
  
  "Mwen te tounen nan sit entènèt la menm jan anvan. Etonan jwenn akeyolojik... nèf fragman... yada, yada, yada... oh yeah - mwen li sou espektakilè teyori konplo 'fen mond lan' Odin."
  
  "Epi mwen te di..."
  
  "Se te yon move bagay. Men, pa nesesèman, Matt. Koute sa. Kòm mwen te di, gen yon lejand epi li te tradui nan anpil lang. Se pa sèlman Scandinavian yo. Li sanble byen inivèsèl, ki trè etranj pou peyizan ki etidye kalite bagay sa yo. Yo di isit la ke si nèf moso yo nan Odin yo tout tan kolekte pandan Ragnarok, yo pral louvri wout la nan kavo a nan bondye yo. Men, si kavo sa a yo janm profane... byen, souf ak tout lanfè deklannche se jis kòmansman pwoblèm nou yo. Remake mwen te di Bondye?"
  
  Drake te fwonte. "Non. Ki jan yo ka gen yon kavo nan Bondye yo isit la? Yo pa janm egziste.Ragnarok pa janm egziste. Se te jis yon kote Nòvejyen pou Amagedon."
  
  "Egzakteman. E si li te egziste vre?"
  
  "Se konsa, imajine valè yon jwenn tankou sa a."
  
  "Tonm bondye yo? Li ta pi lwen pase tout bagay. Atlantis. Camelot. Edenn. Yo pa ta anyen konpare ak sa a. Se konsa, ou ap di ke Shield Odin a se jis kòmansman an?"
  
  Ben mòde tèt mòfin li. "Mwen devine nou pral wè. Gen uit moso toujou pou ale nan, kidonk si yo kòmanse disparèt, "li pran yon poz. "Ou konnen, Karin se sèvo fanmi an, ak sè ta renmen konnen tout bagay sa yo sou entènèt. Se tout an miyèt moso."
  
  "Ben, mwen santi mwen byen koupab pou enplike ou. E mwen pwomèt anyen p'ap rive ou, men mwen pa ka enplike okenn lòt moun nan sa. Drake te fwonte. "Mwen mande poukisa modi Alman yo te kòmanse fè sa kounye a. San dout uit lòt pati yo egziste depi kèk tan."
  
  "Mwens analoji ak foutbòl ameriken. Epi yo genyen li. Petèt te gen yon bagay espesyal sou Shield la? Yon bagay sou sa te fè tout lòt bagay entérésan."
  
  Drake te sonje li te pran foto gwo plan Shield la, men yo te kapab mete ankèt sa a pou pita. Li tape ekran an. "Li di isit la ke eskilti chwal Odin a te jwenn nan yon longboat Viking, ki se aktyèlman ekspozisyon prensipal la nan Louvre la. Pifò moun pa ta menm remake eskilti Cheval la tèt li pandan y ap mache nan Louvre la.
  
  "Longboat," Ben li byen fò. "Se yon mistè nan tèt li - li bati nan bwa ki anvan istwa Viking li te ye."
  
  "Menm jan ak Shield la," Drake te di.
  
  "Jwenn nan Denmark," Ben li pi lwen. "Epi wè isit la," li lonje dwèt sou ekran an, "sa a konsantre sou lòt pati yo nan Odin ke mwen mansyone pi bonè? Chen mawon yo nan New York, epi pi bon devine se ke Spear la se nan Upsala, Syèd, li te tonbe nan kò Odin nan pandan li te desann soti nan World Tree la.
  
  "Se konsa, sa a senk." Drake te panche dèyè nan chèz konfòtab li epi li te pran yon ti ti kafe. Bò kote yo, kafe Entènèt la te plen ak aktivite ki ba. Twotwa deyò yo te plen ak moun ki t ap fè zigzag nan lavi yo.
  
  Ben te fèt ak yon bouch an asye epi li bwè mwatye nan kafe cho li nan yon sèl ti goute. "Gen yon lòt bagay isit la," li rape. "Bondye, mwen pa konnen. Li sanble konplike. Konsènan yon bagay ki rele Volva. Ki sa Seer vle di "
  
  "Petèt yo te bay machin nan non l '."
  
  "Komik. Non, sanble Odin te gen yon Velva espesyal. Tann - sa ka pran yon ti tan."
  
  Drake te tèlman okipe nan chanje atansyon li ant Ben, òdinatè a, koule enfòmasyon an, ak twotwa ki chaje deyò a ke li pa remake fanm nan apwoche jiskaske li te kanpe bò kote tab yo.
  
  Anvan li te kapab deplase, li leve men l.
  
  "Pa leve, ti gason," li te di ak yon aksan Ameriken. "Nou bezwen pale".
  
  
  SENK
  
  
  
  PARIS, FRANS
  
  
  Kennedy Moore te pase kèk tan evalye koup la.
  
  Okòmansman li te panse li te inofansif. Apre yon ti tan, apre li fin analize langaj kò jèn gason an ki te pè men ki detèmine ak konpòtman veye jèn gason an, li te rive nan konklizyon ke pwoblèm, sikonstans, ak Dyab la te atire yo toulede nan yon trinité mal ki nan danje.
  
  Li pa t yon ofisye lapolis isit la. Men, li te yon polis nan New York, e li pa t fasil pou l grandi sou zile sa a ki relativman ti ak gwo gwo fò won an beton. Ou te gen yon je polisye anvan ou te konnen se te desten ou pou rantre nan NYPD. Apre sa, ou te amelyore ak re-kalkile, men ou te toujou gen je sa yo. Sa difisil, kalkil gade.
  
  Menm nan vakans, li te panse anmè.
  
  Apre yon èdtan nan siwote kafe ak navige san objektif, li pa t 'kapab ede tèt li. Li te gendwa te an vakans-ki te sonnen pi bon pou li pase yon vakans fòse-men sa pa t vle di polisye ki nan li a te tou senpleman abandone nenpòt ki pi vit pase Brit la te abandone vèti li nan premye swa li nan Vegas.
  
  Li monte sou tab yo. Fòse vakans, li te panse ankò. Sa mete karyè illustre li nan NYPD nan pèspektiv.
  
  Pi gran nèg la byen vit evalye li, leve antèn li. Li te evalye li pi vit pase yon marin ameriken ta evalye yon bordel Bangkok.
  
  "Pa leve, ti gason," li te di dezame. "Nou bezwen pale".
  
  "Ameriken?" di pi gran nèg la ak yon ti sipriz. "Ki sa ou vle?"
  
  Li inyore l. "Eske ou anfòm, ti bebe?" Li te klere plak pwotèj li a. "Mwen se yon polisye. Koulye a, ou pral onèt avè m '."
  
  Nèg ki pi gran an imedyatman klike epi li souri ak soulajman, ki te etranj. Lòt la bat je nan konfizyon.
  
  "A?" - Mwen mande.
  
  Ofisye lapolis nan Kennedy te peze pwoblèm nan. "Èske ou isit la pou pwòp volonte ou?" Se te tout sa li te kapab panse sou yo te toupre yo.
  
  Jenn gason an te parèt tris. "Oke, fè touris bon, men sèks ki graj pa plezi anpil."
  
  Gran nèg la te parèt etonanman rekonesan. "Kwè mwen. Pa gen okenn pwoblèm isit la. Li bon pou wè ke kèk nan kominote ki fè respekte lalwa toujou respekte travay sa a. Mwen se Matt Drake."
  
  Li lonje men l.
  
  Kennedy inyore sa, toujou pa konvenki. Lide li te kenbe sou fraz sa a, toujou respekte travay la, epi li te defile nan mwa pase a. Yo te kanpe kote yo te toujou kanpe. Nan Kalèb. Sou viktim mechan li yo. Pou lage li san kondisyon.
  
  Si sèlman.
  
  "Oke... mèsi, mwen devine."
  
  "Donk, ou se yon polis New York? " Jenn gason an konplete nuans la ak sousi leve, ke li te dirije sou nonm ki pi gran an.
  
  "Modi malen." Matt Drake te ri dousman. Li te sanble gen konfyans, e byenke li te chita alèz, Kennedy te kapab di ke li te gen konpetans nan reyaji nan yon segonn. Epi fason li te toujou ap gade anviwonman l te fè l panse ak yon polisye. Oswa lame a.
  
  Li souke tèt li, li mande si li ta dwe envite tèt li chita.
  
  Drake lonje dwèt sou yon chèz vid pandan y ap kite l yon sòti klè. "Epi politès tou. Mwen tande Nouyòkè yo se moun ki gen plis konfyans nan mond lan".
  
  "Matt!" Nèg la te fwonte.
  
  "Si pa twòp konfyans ou vle di egoyis ak awogan, mwen te tande sa tou." Kennedy te glise nan izolwa a, li te santi yon ti kras gòch. "Apre sa, mwen te vin nan Pari epi mwen te rankontre franse yo."
  
  "Nan jou ferye?"
  
  "Se sa yo te di m '."
  
  Nèg la pat ensiste, li senpleman lonje men l ankò. "Mwen toujou Matt Drake. Epi sa a se moun ki pran lòj mwen an, Ben."
  
  "Bonjou, mwen se Kennedy. Mwen tande sa w t ap di a, omwen tit yo, mwen pè. Sa a se sa ki sezi m '. Epi ki sa ki sou Wolves yo nan New York?" Li leve sousi l, imite Ben.
  
  "Yon". Drake te etidye l ak anpil atansyon, li t ap tann yon reyaksyon. "Èske w konnen anyen sou li?"
  
  "Li te papa Thor, pa vre? Ou konnen, nan komik Marvel yo.
  
  "Li nan tout nouvèl la." Ben souke tèt sou òdinatè a.
  
  "Mwen te eseye rete lwen tit yo dènyèman." Pawòl Kennedy te vin byen vit, tansyon ak doulè ak desepsyon. Yon ti moman pase anvan li te kapab kontinye. "Se konsa, pa anpil. Jis ase."
  
  "Son tankou ou te fè kèk."
  
  "Plis pase bon pou karyè mwen." Li te retounen epi answit li te gade deyò nan fenèt sal kafe a nan lari a.
  
  
  * * *
  
  
  Drake te swiv gade l, li t ap mande si li ta dwe pouse l, e je l te rankontre youn nan ansyen vòlè yo ki t ap gade nan glas la.
  
  "Kaka. Mesye sa yo pi pèsistan pase yon sant apèl Endyen.
  
  Figi nèg la te limen ak rekonesans lè Drake te deplase, men kounye a Drake deside li pa t 'bezwen fout ankò. Gan yo te vrèman koupe epi kòmandan SAS la tounen. Li te deplase byen vit, te pwan youn nan chèz yo epi li jete l deyò fenèt la ak yon aksidan terib. Alman an vole tounen, tonbe sou pave a tankou vyann mouri.
  
  Drake fè Ben sou kote. "Vini avèk nou oswa ou pa," li te rele Kennedy pandan li te kouri. "Men, rete lwen wout mwen."
  
  Li byen vit ale nan pòt la, li ouvri li epi li kanpe si ta gen kout zam. Parizyen choke te kanpe alantou. Touris kouri ale nan tout direksyon. Drake jete yon ti koutje sou lari a.
  
  "Swisid". Li pijon tounen.
  
  "Pòt dèyè". Li tape Ben sou zepòl la epi yo te dirije nan direksyon kontwa a. Kennedy te poko deplase, men li pa t pran lide analyse yon ofisye lapolis pou reyalize ke moun sa yo te nan pwoblèm reyèl.
  
  "Mwen pral kouvri ou."
  
  Drake te mache pase vandè pè a nan yon koulwa nwa ki te kouvri ak bwat kafe, sik, ak baton brase. Nan fen a te gen yon chape dife. Drake frape ba a, Lè sa a, ak anpil atansyon gade deyò. Solèy apremidi a te boule je m, men kòt la te klè. Ki pou li te vle di ke te gen yon sèl lènmi deyò yon kote.
  
  Drake te fè siy pou lòt moun yo rete tann, epi li te mache fè espre nan direksyon Alman ki t ap tann lan. Li pa t eskive souflèt nonm lan, men li te pran l di nan plexus solè a san li pa bat. Chòk nan figi advèsè l 'te pote l' satisfaksyon enstantane.
  
  "Pussies vize pou plèks la." Li te chichote. Eksperyans te anseye l ke yon nonm ki te antrene ta frape youn nan pwen presyon evidan yo sou kò a ak pran yon poz pou efè, se konsa Drake pataje doulè a - jan li te kontinye ap anseye - ak pouse nan li. Li kase nen nèg la, kraze machwè l, li preske kase kou l ak de kou, epi answit li kite l etann sou twotwa a san li pa kase stride. Li voye lòt yo pou pi devan.
  
  Yo kite kafe a epi yo gade alantou.
  
  Kennedy te di, "Otèl mwen an se twa katye isit la."
  
  Drake souke tèt. "Modi fre. Ale."
  
  
  SIS
  
  
  
  PARIS, FRANS
  
  
  Yon minit apre Ben di, "Tann."
  
  "Pa di ou bezwen ale nan twalèt, zanmi, oswa nou pral oblije achte kouchèt ou."
  
  Kennedy te kache souri li pandan Ben te rouj.
  
  "Mwen konnen li lè pou ou fè yon ti dòmi, granmoun, men li prèske lè... um... vizite Louvre."
  
  Modi, Drake pèdi tras tan. "Boute".
  
  "Nan Louvre?"
  
  "Konsènan vire a." Drake mande yon taksi ki t ap pase. "Kennedy, mwen pral eksplike."
  
  "Ou santi w pi byen. Mwen te deja ale nan Louvre jodi a."
  
  "Pa pou sa..." Ben boumonnen pandan yo te monte nan taksi a. Drake di mo majik la epi machin nan kouri ale. Vwayaj la te antreprann an silans e li te dire dis minit nan lari ki te bouche ak trafik. Twotwa yo pa t pi bon lè twa nan yo te eseye fè wout yo nan mize a nan pouswit cho.
  
  Pandan yo t ap mache, Ben te pote Kennedy ajou. "Yon moun te jwenn plak pwotèj Odin an nan Islann. Yon moun te vòlè yo nan egzibisyon York la, sa ki te depafini etonan espektak frey pou mache chat la."
  
  "Frey?"
  
  "Designer mòd. Ou pa soti New York?"
  
  "Mwen soti New York, men mwen pa yon gwo moun ki alamòd. Apre sa, mwen pa yon gwo fanatik yo te avèg trase nan kèk kalite konfli. Mwen vrèman pa bezwen plis pwoblèm kounye a. "
  
  Drake prèske di "gen yon pòt" men li kanpe nan dènye segonn lan. Yon polisye ta ka itil aswè a pou plizyè rezon, sitou nan Etazini. Pandan yo t ap pwoche bò piramid an vè ki te make antre nan Louvre, li te di, "Kennedy, moun sa yo te eseye touye nou omwen twa fwa. Mwen responsab pou asire sa pa rive. Koulye a, nou bezwen plis enfòmasyon sou sa lanfè a ap pase isit la, ak pou kèk rezon yo enterese nan sa Ben te jwenn yo rele 'Nèf moso nan Odin'. Nou reyèlman pa konnen poukisa, men isit la," li lonje dwèt sou dèyè piramid an vè, "se dezyèm pati a."
  
  "Yo pral vòlè li aswè a," Ben te di, epi li te ajoute, "Pwobableman."
  
  "Epi ki ang New York sa a?"
  
  "Genyen yon lòt moso nan Odin nan ekspozisyon la. Chen mawon. Nan Mize Istwa Natirèl la."
  
  Drake te etidye kat la. "Li sanble ke Louvre pa anjeneral montre koleksyon Viking yo. Sa a se tou sou kontra lwaye, tankou sa a nan York. Li di isit la ke bagay ki pi enteresan an se bato Viking la, youn nan pi bèl yo te janm dekouvri, ak renome li yo."
  
  "Sa sa vle di?" Kennedy te kanpe nan tèt mach eskalye yo tankou yon wozo kont yon tanpèt pandan anpil pè pye t'ap mache sou li.
  
  "Yon anomali reprezante pa laj li. Sa a anvan istwa Viking."
  
  "Oke, sa a enteresan."
  
  "Mwen konnen. Yo parèt nan etaj anba zèl Denon, akote kèk moun peyi Lejip... Optique... Ptolemaic... kochon. .boul... pa janm bliye. Men bagay la."
  
  Lajè, koridò poli te klere alantou yo pandan y ap melanje nan foul moun yo. Moun nan lokalite yo ak touris tout laj yo te ranpli gwo espas ansyen an epi yo te pote li nan lavi pandan tout jounen an. Yon moun te kapab sèlman devine nan kavo li yo tankou, nati etranj pandan lannwit lan.
  
  Nan moman sa a, te gen yon gwonde soud, tankou si yon miray beton t ap tonbe. Yo tout te kanpe. Drake tounen vin jwenn Ben.
  
  "Tann isit la, Ben. Ban nou yon demi èdtan. Nou pral jwenn ou." Li te pran yon poz, epi li te ajoute, "Si yo evakye, alò tann pi pre piramid an vè ke posib."
  
  Li pa t tann yon repons. Ben te konplètman okouran de danje a. Drake te gade pandan li te rale telefòn selilè li epi li te konpoze yon nimewo sou nimewo rapid. Li ta manman, oswa papa, oswa sè. Li fè Kennedy siy epi yo desann ak anpil atansyon eskalye an espiral nan etaj ki pi ba a. Kòm yo te dirije nan sal la ki loje egzibisyon an Viking, moun yo te kòmanse kouri soti. Yon nyaj epè te vire dèyè yo.
  
  "Kouri!" Nèg la ki te sanble ak yon modèl Hollister rele. "Gen mesye ki gen zam anndan!"
  
  Drake te kanpe devan pòt la e li riske gade anndan an. Li te rankontre ak dezòd konplè. Yon sèn nan yon fim aksyon Michael Bay, sèlman pi etranj. Li te konte uit mesye ki gen inifòm kamouflaj, ki gen mask ak mitray, k ap monte nan pi gwo bato Viking li te janm wè. Dèyè yo, nan yon zak ensousyan enkwayab, yon twou fimen te eksploze nan miray la nan mize a.
  
  Mesye sa yo te fou. Ki sa ki te ba yo kwen yo se ke yo te gen yon dirèkte chokan nan fanatik. Mouche antre bilding yo ak tire wòkèt nan foul moun te sanble yo se nòmal yo. Se pa etonan yo te kouri dèyè Ben ak li nan tout Pari pi bonè. Chases machin yo te pwobableman jis amizman anvan yo dòmi.
  
  Kennedy mete men l sou zepòl li epi li gade alantou li. "Bondye".
  
  "Prèv ke nou sou bon chemen an. Kounye a nou jis bezwen vin pi pre kòmandan yo a."
  
  "Mwen pa pral nenpòt kote tou pre nenpòt nan moun sòt sa yo. " Li te sèmante nan yon aksan angle etonanman bon.
  
  "Bèl. Men, mwen dwe jwenn yon fason pou retire nou nan lis kaka yo."
  
  Drake remake plis sivil kouri nan direksyon sòti a. Alman yo pa t 'menm gade yo, yo tou senpleman konfyans te pote soti nan plan yo.
  
  "Ann". Drake te glise nan ankadreman pòt la nan chanm nan. Yo te itilize ekspozisyon perimèt yo pou kouvri epi yo te fè wout yo tou pre odyans lan jan sa te an sekirite.
  
  "Bate Dikh!" yon moun rele byen fò.
  
  "Yon bagay sou 'prese'. Drake te di. "San salo yo pral oblije aji byen vit. Louvre a dwe anwo nan lis repons franse yo."
  
  Youn nan Alman yo rele yon lòt bagay epi li pran yon dal wòch gwosè yon plato dine. Yo te sanble lou. Sòlda a rele de lòt pou ede dechaje l nan bato a.
  
  "Klèman pa SAS," Drake te fè kòmantè.
  
  "Oswa Ameriken," Kennedy te note. "Mwen te konn gen yon nèg maren ki te kapab mete biblo sa a anba popu li."
  
  Drake toufe yon ti kras. "Bon foto. Mèsi pou opinyon ou. Gade." Li souke tèt nan direksyon ouvèti a nan miray la kote yon nonm maske abiye tout an blan te jis parèt.
  
  "Menm nèg ki te vòlè Shield la nan York. Pwobableman."
  
  Nonm lan te egzamine eskilti a yon ti tan, apre sa li te souke tèt li ak yon fason ki apwouve epi li tounen vin jwenn kòmandan li a. "Li lè pou..."
  
  Tire sonnen deyò. Alman yo te jele pou yon segond, aparamman fikse youn lòt nan konfizyon. Lè sa a, chanm lan te krible ak bal ak tout moun pijon pou kouvri.
  
  Plis gason maske parèt nan papòt la ki fèk eksploze. Yon nouvo fòs, abiye yon fason diferan pase Alman yo.
  
  Drake te panse: Lapolis franse?
  
  "Kanadyen!" Youn nan Alman yo rele byen fò. "Touye! Touye!"
  
  Drake te kouvri zòrèy li pandan yon douzèn mitray te louvri dife ansanm. Bal rikoche sou yon kò imen, sou yon ekspozisyon an bwa, sou yon miray lacho. Glas la kraze, ak ekspozisyon ki pa gen anpil valè yo te chire an dechikèt epi yo tonbe atè a ak yon aksidan. Kennedy fè sèman byen fò, sa Drake te kòmanse reyalize pa t egzakteman "tèt fre" pou li. "Kote fout franse yo, modi!"
  
  Drake te santi tèt vire. Kanadyen Ki kalite lanfè trese yo ye isit la?
  
  Ekspozisyon ki bò kote yo kraze an mil moso. Vè ak moso bwa te tonbe sou do yo. Drake te kòmanse rale tounen, trennen Kennedy avè l. Longboat la te plen ak plon. Lè sa a, Kanadyen yo te avanse nan sal la ak plizyè Alman te kouche mouri oswa trese. Pandan Drake t ap gade, youn nan Kanadyen yo te tire Alman an nan tèt li, li kraze sèvo l nan yon vaz teracotta moun peyi Lejip ki gen 3,000 an.
  
  "Pa gen lanmou ki pèdi ant chasè relik fou yo." Drake te grimase. "Epi tout tan mwen te pase jwe Tomb Raider, sa pa janm rive."
  
  "Wi," Kennedy souke ti moso vè nan cheve li. "Men, si ou aktyèlman te jwe jwèt la, olye pou yo fikse nan bourik li pou disèt èdtan, ou ta ka aktyèlman konnen sa k ap pase."
  
  "Fort Ben a. Se pa mwen. Jwe yon jwèt, sa vle di." Li riske yon ti koutje sou li.
  
  Youn nan Alman yo te eseye chape. Li kouri tou dwat nan direksyon Drake san yo pa remake l ', Lè sa a, sote nan sipriz lè chemen li te bloke. "Bewegen!" Li leve pistolè li.
  
  "Wi, pou ou tou." Drake leve men l.
  
  Dwèt nonm lan te tansyon sou deklanche a.
  
  Kennedy te fè yon mouvman toudenkou sou bò a, sa ki lakòz atansyon Alman an nan tranble. Drake pwoche bò kote l, li ba l yon koud nan figi an. Pwen an te balanse nan tèt Drake, men li te fè yon pati sou kote, ansanm ak kout pye sòlda nan jenou an. Rèl la apèn kouvri son an nan kraze zo. Drake te sou li nan yon segond, jenou peze fò sou pwatrin li anfle. Ak yon mouvman rapid, li rache mask sòlda nan.
  
  Epi li groyen. "Uh. Mwen pa konnen ki sa mwen reyèlman espere."
  
  Cheve blond. Zye ble. Karakteristik vizaj solid. Ekspresyon vizaj konfonn.
  
  "Pita". Drake te mete l san konesans, li te fè Kennedy konfyans pou l te veye kamarad li yo. Lè Drake leve je l ', batay la kontinye. Nan moman sa a, yon lòt Alman te mache alantou ekspozisyon an tonbe. Drake mete l sou zepòl epi Kennedy mete l ajenou nan plexus solè a. Nonm sa a te abandone pi vit pase nouvo gwoup ti gason an sou X Factor.
  
  Koulye a, youn nan Kanadyen yo te trennen eskilti nan Odin lwen dwèt yo mouri ak san nan lènmi l 'yo. Yon lòt Alman te antoure l ', li atake l' sou bò, men Kanadyen an te bon, tòde ak aterisaj twa kou touye, Lè sa a, voye kò a mou sou zepòl li ak frape l 'atè. Kanadyen an te tire twa fwa nan yon distans sere pou pi gwo kondanasyon, epi answit kontinye trennen eskilti a nan direksyon pou sòti a. Menm Drake te enpresyone. Lè Kanadyen an te rive jwenn kamarad li yo, yo te kriye e yo te louvri dife sou yo anvan yo te fè bak nan debri ki te toujou ap fimen.
  
  "Upsalla!" Premye klas Kanadyen an te kòmanse kriye e li leve pwen sou Alman ki te siviv yo. Drake te kaptire awogans, defi ak eksitasyon nan mo sèl sa a. Etonan, vwa a se fi.
  
  Lè sa a, fanm nan pran yon poz epi retire mask li nan yon jès nan mepri absoli. "Upsalla!" Li rele ankò nan Alman yo. "Fòk ou la!"
  
  Drake t ap tranble si li pa te deja sou jenou l. Li te panse li te frape pa yon bal, tankou se te chòk la. Li te rekonèt sa yo rele Kanadyen sa a. Li te konnen l byen. Se te Alicia Miles, yon Londoner ki te konn egalite l nan SRT.
  
  Yon konpayi sekrè nan SAS.
  
  Kòmantè anvan Wells te pote ansyen memwa ki ta dwe rete antere pi fon pase istwa depans yon politisyen. Ou te plis pase SAS la. Poukisa ou vle bliye li?
  
  Akoz sa nou te fè.
  
  Alicia Miles se te youn nan pi bon sòlda li te janm wè. Fanm nan fòs espesyal yo ta dwe pi bon pase gason pou jwenn mwatye nan menm jan yo te fè. Epi Alicia leve tou dwat nan tèt la.
  
  Ki sa li t ap fè pou l patisipe nan tout bagay sa yo, epi son tankou yon fanatik, ki li te konnen li definitivman pa t? Te gen yon sèl bagay ki te motive Alicia: lajan.
  
  Petèt se poutèt sa li te travay pou Kanadyen yo?
  
  Drake te kòmanse rale nan direksyon pou sòti aktyèl la nan sal la. "Se konsa, olye pou yo efase nou nan lis touye a ak ekspoze lènmi nou yo," li soufle, "kounye a nou gen plis lènmi, epi nou pa reyalize anyen eksepte fè tèt nou menm plis konfonn."
  
  Kennedy, rale dèyè l ', te ajoute: "Lavi mwen ... nan de modi mo."
  
  
  SÈT
  
  
  
  PARIS, FRANS
  
  
  Chanm otèl Kennedy a te yon ti kras pi bon pase youn nan kote Drake ak Ben te pase yon koup de èdtan.
  
  "Te panse tout polisye yo te kraze," Drake bougonnen, tcheke pwen yo antre ak sòti.
  
  "Nou se. Men, lè vakans ou a prèske pa egziste pou dis ane, Lè sa a, mwen devine kont chèk ou a kòmanse ranpli."
  
  "Èske sa a se yon laptop?" Ben te rive jwenn li anvan yo te reponn kesyon retorisyen an. Yo jwenn li kache toupre piramid an vè apre yo fin kite mize a, aji tankou de touris plis pè, twò pè pou sonje nenpòt detay.
  
  "Poukisa nou pa di franse a sa nou konnen?" Kennedy te mande pandan Ben te louvri laptop la.
  
  "Paske yo se franse," Drake te di ak yon ri, Lè sa a, tounen serye lè pa gen moun ki rantre nan. Li te chita sou kwen kabann Kennedy, l ap gade zanmi l ap travay. "Padon. Franse yo pap konn anyen. Ale nan sa a ak yo kounye a pral ralanti nou desann. E mwen panse tan se yon pwoblèm. Nou ta dwe kontakte suedwa yo."
  
  "Èske w konnen nenpòt moun ki nan sèvis sekrè Swedish la?" Kennedy leve yon sousi sou li.
  
  "Non. Sepandan, mwen bezwen rele ansyen kòmandan mwen an."
  
  "Kilè ou te kite SAS?"
  
  "Ou pa janm kite SAS la." Lè Ben leve je l ', li te ajoute, "Metaphorique."
  
  "Twa tèt yo dwe pi bon pase de." Ben gade Kennedy pou yon segond. "E si ou toujou nan biznis?"
  
  Yon ti souke tèt. Cheve Kennedy tonbe nan zye li epi li pran yon minit pou l pouse l. "Mwen konprann ke gen nèf pati nan Odin, kidonk premye kesyon mwen an se poukisa? Dezyèm kesyon an se ki sa li ye?"
  
  "Nou te jis kalkile li nan Kafe a." Ben tape kòlè sou klavye a. "Genyen yon lejand, ki Mesye Krusty demanti isit la, ki reklamasyon ke gen yon kavo reyèl nan bondye yo - literalman, plas la kote tout ansyen bondye yo antere l '. Epi sa a se pa sèlman yon lejand fin vye granmoun; yon kantite syantifik te diskite sou li, ak anpil papye yo te pibliye sou ane yo. Pwoblèm lan se," Ben te di, fwote je l, "li difisil pou li. Syantis yo pa popilè pou langaj pwozaik yo."
  
  "Prozayik? " Kennedy te repete ak yon souri. "Eske w pral nan kolèj?"
  
  "Li se chantè prensipal la nan gwoup la," Drake deadpanned.
  
  Kennedy leve yon sousi. "Se konsa, ou gen kavo bondye ki pa janm egziste. OK. Se konsa, ki sa?"
  
  "Si yo janm derespekte li, mond lan pral nwaye nan dife... elatriye. ak sou sa."
  
  "Mwen konprann. E nèf pati?
  
  "Oke, yo te rasanble nan moman Ragnarok la, yo montre wout la nan kavo a."
  
  "Kote Ragnarok?"
  
  Drake choute tapi an. "Yon lòt aran wouj. Sa a se pa kote a. An reyalite se yon seri evènman, yon gwo batay, yon mond pirifye pa yon kouran dife. Dezas natirèl. Anpil Amagedon."
  
  Kennedy te fwonte. "Se konsa, menm vikin ki di yo te pè Apocalypse la."
  
  Lè Drake te gade anba, li remake yon kopi USA Today ki fre, men ki gen anpil rid sou planche a. Li te vlope nan tit la - 'LAGE ASASEN SERI DEMANDE DE PLIS'.
  
  Dezagreyab, men se pa sa ki etranj pou paj devan yon jounal. Ki sa ki te fè l 'pran yon lòt gade, kòm si je l' te boule, se foto Kennedy nan yon inifòm lapolis nan tèks la. Ak yon tit ki pi piti akote foto li - polis kraze - ale AWOL.
  
  Li te lye tit yo ak boutèy vodka prèske vid sou tab la, kalman yo sou tab kabann nan, mank de bagaj, kat touris, souvni ak chimen.
  
  Crap.
  
  Kennedy te di: "Se konsa, Alman ak Kanadyen sa yo vle jwenn tonm ki pa egziste sa a, petèt pou glwa? Pou richès li ta ka pote? Ak fè sa yo dwe kolekte nèf moso yo nan Odin nan yon kote ki pa yon kote. Li dwat?"
  
  Ben fè yon grimas. "Oke, yon chante se pa yon chante jiskaske li peze sou vinil," jan papa m te konn di. An Angle, nou toujou gen anpil travay pou nou fè."
  
  "Se yon detire. "
  
  "Li plis tankou li." Ben vire ekran laptop la. "Nèf figi Odin yo se je yo, chen mawon, valkiri, chwal, plak pwotèj ak frenn."
  
  Drake konte. "Gen sèlman sis nan yo, ti bebe."
  
  "De je. De chen mawon. De Valkiri. Wi."
  
  "Kiyès ki nan Apsalla?" Drake te fè yon klin pou Kennedy.
  
  Ben fè woulo liv pou yon ti moman, apresa li di, "La a di ke Spear la te pèse kòt Odin pandan li t ap fè jèn pandan l te pandye sou Pyebwa Mondyal la, li te revele tout sekrè l yo bay Volva li a - Vyan li a. Koute yon lòt sitasyon: "Akote tanp lan nan Upsalla gen yon gwo pye bwa ki gen branch ki gaye anpil, ki toujou vèt nan sezon fredi ak an ete. Ki kalite pye bwa sa a ye, pèsonn pa konnen, paske pa gen lòt tankou li. yo te janm jwenn. Li gen plizyè santèn ane. . Pyebwa Mondyal la se - oswa te - nan Upsala epi li se santral nan mitoloji Nòvejyen. Li di ke gen nèf mond alantou Tree Mondyal la. Yada... yada. Oh, yon lòt referans - "pye bwa a sakre nan Upsala. Youn te vizite la souvan, akote yon gwo sann ki rele Ygdrassil, ki moun nan lokalite yo konsidere sakre. Men, kounye a li ale.'
  
  Li te li pi lwen: 'Kwonik Scandinavian yo te konsidere depi lontan Gamla Upsalla youn nan sit ki pi ansyen ak pi enpòtan nan istwa a nan Ewòp nò.'
  
  "Epi li tout la," Kennedy te di. "Kote nenpòt moun ka jwenn li."
  
  "Oke," Ben te di, "tout bezwen mare ansanm. Pa souzèstime kapasite mwen yo manke, mwen bon nan sa mwen fè."
  
  Drake te souke tèt li nan rekonesans. "Se vre, kwè mwen. Li te ede m 'navige wout mwen nan karyè fotografi mwen an pou sis mwa ki sot pase yo."
  
  "Ou bezwen rasanble yon anpil nan powèm diferan ak lejand istorik. Lejand la se yon powèm Viking nan avanti segondè. Genyen tou yon bagay ki rele Edda Powetik, ekri pa desandan moun ki te konnen moun ki te konnen kwonik yo nan epòk la. Gen anpil enfòmasyon la."
  
  "Epi nou pa konnen anyen sou Alman yo. Nou pa mansyone Kanadyen yo. Oswa poukisa Alicia Miles-" Telefòn selilè Drake a sone. "Dezole... huh?"
  
  "Mwen".
  
  "Bonjou, Wells."
  
  "Ale sou li, Drake." Wells pran yon souf. "SGG la se Fòs Espesyal Syèd yo ak eleman nan Lame Swedish yo te retire nan tout mond lan."
  
  Drake te san mo pou yon ti moman. "Ou ap jwe?"
  
  "Mwen pa jwe sou travay, Drake. Sèlman fanm."
  
  "Èske sa te janm rive anvan?"
  
  "Osi lwen ke mwen sonje, non."
  
  "Èske yo endike rezon an?"
  
  "Teten abityèl la, mwen pè. Pa gen anyen konkrè."
  
  "Yon lòt bagay?"
  
  Te gen yon soupi. "Drake, ou reyèlman dwe m 'kèk istwa Me, zanmi. Eske Ben toujou la?"
  
  "Wi, èske w sonje Alicia Miles?"
  
  "Jezi. Ki moun ki pa ta? Èske li avèk ou?
  
  "Pa vrèman. Mwen fèk rankontre li nan Louvre sa gen anviwon inèdtan.
  
  Dis segonn silans, Lè sa a: "Èske li te fè pati sa a? Enposib." Li pa t ap janm trayi pwòp pèp li a."
  
  "Nou pa janm te 'pwòp li', oswa konsa li sanble."
  
  "Gade Drake, èske w ap di ke li te ede vòlè mize a?"
  
  "Se mwen menm, mesye. Se mwen. Drake te mache al nan fenèt la epi li te gade limyè machin yo k ap flache anba a. "Li difisil pou dijere, pa vre? Li ka fè lajan ak nouvo apèl li a. "
  
  Dèyè l ', li te kapab tande Ben ak Kennedy pran nòt sou kote yo byen li te ye ak enkoni nan Nèf moso yo nan Odin.
  
  Wells t ap respire anpil. "Alicia fout Miles! Monte ak lènmi an? Pa janm. Okenn fason, Drake."
  
  "Mwen te wè figi l, mesye. Se te li."
  
  "Jezi nan yon pousèt. Ki plan ou genyen?"
  
  Drake fèmen je l epi souke tèt li. "Mwen pa fè pati ekip la ankò, Wells. Mwen pa gen yon plan, modi. Mwen pa ta dwe bezwen yon plan."
  
  "Mwen konnen. Mwen pral jwenn yon ekip ansanm, zanmi, epi kòmanse eksplore li nan fen sa a. Jan bagay yo prale, nou ka vle devlope kèk gwo estrateji. Kenbe kontak ".
  
  Liy la te mouri. Drake vire. Tou de Ben ak Kennedy te fikse sou li. "Pa enkyete," li te di. "Mwen pa pral fou. Kisa ou genyen?"
  
  Kennedy te itilize yon kiyè pou kraze plizyè fèy papye, ke li te kouvri nan steno lapolis. "Frenn - Upsalla. Chen mawon - New York. Apre sa, pa ti siy la."
  
  "Nou pa tout pale tankou nou te fèt ak kiyè an ajan nan bourik nou," Drake kase anvan li te kapab sispann tèt li. "OK OK. Nou kapab sèlman fè fas ak sa nou konnen."
  
  Kennedy te ba li yon souri etranj. "Mwen renmen style ou".
  
  "Sa nou konnen," Ben repete, "se ke Apsalla pral pwochen."
  
  "Kesyon an se," boumonnen Drake, "èske Kat Gold mwen an ka okipe sa?"
  
  
  WIIT
  
  
  
  UPSALLA, Syèd
  
  
  Pandan vòl la nan Stockholm, Drake deside pran avantaj de Kennedy.
  
  Apre yon seri de lanmen kòlè ant Drake ak Ben, polis New York la te fini chita bò fenèt la ak Drake bò kote l. Nan fason sa a gen mwens chans pou yo sove.
  
  "Se konsa," li te di lè avyon an te finalman nivelman epi Ben louvri laptop Kennedy a. "Mwen santi yon sèten atmosfè. Mwen pa okipe pwòp biznis mwen, Kennedy, mwen jis gen yon règ. Mwen bezwen konnen moun mwen travay avèk yo."
  
  "Mwen ta dwe konnen... ou toujou oblije peye pou yon chèz fenèt, pa vre? Di m 'dabò ki jan vib sa a te travay ak Alicia Miles?"
  
  "Bon," Drake admèt.
  
  "Èske li kapab. Kisa ou vle konnen?"
  
  "Si se yon pwoblèm pèsonèl, pa gen anyen. Si sa a se yon travay, yon apèsi rapid."
  
  "E si se tou de?"
  
  "Kanp. Mwen pa vle foure nan biznis lòt moun, mwen reyèlman pa vle, men mwen dwe mete Ben an premye. Mwen te pwomèt li ke nou pral rive nan sa a, epi mwen ta di ou menm. Nou te resevwa lòd pou nou touye nou. Sèl bagay ou pa estipid se Kennedy, kidonk ou konnen mwen dwe kapab fè ou konfyans pou travay avè m sou sa."
  
  Asistan vòl la panche, li ofri yon tas an papye ki te di 'Nou fyète prepare Starbucks Coffee.'
  
  "Kafeyin". Kennedy te aksepte sa ak kè kontan evidan. Li lonje men l, li manyen yon souflèt Drake nan pwosesis la. Li te remake ke li te mete twazyèm kostim pantalon li nondescript depi li te rankontre li. Sa a te di li ke li se yon fanm ke yo te bay atansyon pou move rezon yo; yon fanm ki te abiye yon fason ki modès pou l anfòm kote li te vle seryezman rete a.
  
  Drake te pwan youn pou tèt li. Kennedy te bwè pou yon minit, apresa mete yon cheve nan dèyè zòrèy li nan yon jès dou ki te atire atansyon Drake. Apre sa, li tounen vin jwenn li.
  
  "Okenn nan biznis modi ou, reyèlman, men mwen... Mwen te fini ak yon polisye sal. Ekspè legal. Yo te bare li nan pòch yon ti ponyen dola sou sèn krim lan epi yo te di I.A. sou sa. Kòm yon rezilta, li te resevwa yon mak detire. Kèk ane."
  
  "Pa gen anyen ki mal. Èske kòlèg li yo te kaka sou ou?"
  
  "Mezi, modi, mwen ka jere sa. Mwen te pran sa depi mwen te gen senkan. Ki sa ki mal, sa k ap bat sèvo mwen tankou yon fou egzèsis, se reyalite a ou pa panse a - ke chak youn nan zèv anvan sa a vòlè sa a te rele answit an kesyon. Chak. Lonely. Youn."
  
  "Ofisyèlman? Pa kiyès?"
  
  "Avoka ki manje kaka. Politisyen ki manje kaka. Majistra nan lavni. Piblisite yo obsede ak renome yo twò avèg pa pwòp inyorans yo pou yo konnen sa ki byen ak sa ki mal. Biwokrasi yo."
  
  "Se pa fòt ou".
  
  "Oh wi! Di fanmi pi move asasen an seri Eta New York te janm konnen. Rakonte l bay trèz manman ak trèz papa, yo tout konnen tout ti detay sou fason Thomas Caleb te touye ti pitit fi yo, paske yo te prezan pandan tout jijman l nan tribinal la."
  
  Drake sere pwen li an kòlè. "Èske yo pral lage nèg sa a?"
  
  Je Kennedy te twou vid. "Yo te lage l 'de mwa de sa. Depi lè sa a li te touye ankò e kounye a li disparèt."
  
  "Non".
  
  "Tout se sou mwen."
  
  "Non, se pa vre. Li nan sistèm nan."
  
  "Mwen se sistèm nan. Mwen travay pou sistèm nan. Sa a se lavi mwen".
  
  "Se konsa, yo voye ou an vakans?"
  
  Kennedy te siye je l. "Fòse kite. Lide mwen pa ankò... sa li te ye. Travay la mande klè chak minit nan chak jou. Yon klè ke mwen tou senpleman pa ka reyalize ankò."
  
  Li mete atitid malonnèt li sou tout ekspozisyon. "E kisa? Ou kontan kounye a? Èske w ka travay avè m kounye a?"
  
  Men Drake pa reponn. Li te konnen doulè li.
  
  Yo tande vwa kòmandan an ki eksplike ke yo te trant minit de destinasyon yo.
  
  Ben di: "Fou. Mwen jis li Valkyries Odin yo fè pati yon koleksyon prive, kote yo pa konnen. Li pran yon notepad. "Mwen pral kòmanse ekri kaka sa a."
  
  Drake apèn tande anyen nan li. Istwa Kennedy a te trajik, epi li pa youn nan li te bezwen tande. Li te antere dout li yo epi, san ezitasyon, li kouvri men l ki te tranble avèk li.
  
  "Nou bezwen èd ou ak sa a," li te chichote, pou Ben pa ta tande epi poze l kesyon pita. "Mwen kwe. Bon sipò esansyèl nan nenpòt operasyon."
  
  Kennedy pa t 'kapab pale, men ti souri li te pale anpil.
  
  
  * * *
  
  
  Yon avyon ak tren rapid pita epi yo te apwoche Apsalla. Drake te eseye souke fatig vwayaj la ki te twouble sèvo l.
  
  Deyò, frèt nan apremidi te fè l 'nan sans li. Yo te kanpe yon taksi epi yo monte andedan. Ben efase bouya fatig la lè li di:
  
  Gamla Upsalla. Sa a se ansyen Upsalla. Kote sa a," li te lonje dwèt sou Uppsalla an jeneral, "te bati apre katedral la nan Gamla Uppsalla te boule yon bon bout tan de sa. Sa a se esansyèlman nouvo Upsalla a, byenke li gen plizyè santèn ane.
  
  "Wow," Kennedy te di. "Ki laj sa fè vye Uppsalla?"
  
  "Egzakteman."
  
  Taksi a pa t deplase. Kounye a, chofè a mwatye vire. "Mouns?"
  
  "Eske w ap padone m?" Vwa Kennedy a sonnen ofanse.
  
  "Ou wè ti mòn yo? Tonm antèman wayal yo?" Anglè begeman an pa t ede.
  
  "Wi". Ben souke tèt. "Tout yo antèman wayal yo. Li nan bon kote."
  
  Yo te fini ale nan yon toune mini nan Uppsalla. Jwe touris, Drake pa t 'kapab aksepte wout la sitouris. Nan lòt men an, Saab la te konfòtab ak vil la te enpresyonan. Nan epòk sa yo Apsalla te yon vil inivèsite ak wout yo te bouche ak bisiklèt. Nan yon pwen, chofè yo pale, men difisil-a-dechifre eksplike ke bisiklèt la pa pral sispann pou ou sou wout la. Li ta pran ou desann san yon dezyèm panse.
  
  "Aksidan". Li lonje men l sou flè ki dekore twotwa yo. "Anpil aksidan."
  
  Ansyen bilding t ap flote sou tou de bò yo. Evantyèlman vil la te rense ak peyi a te kòmanse ranpe nan jaden flè.
  
  "Oke, se konsa Gamla Apsalla se yon ti vilaj kounye a, men nan reklam yo byen bonè li te yon gwo vilaj," Ben te di nan memwa. "Se la yo antere anpil wa. Epi Odin te rete la pou yon ti tan."
  
  "Sa a se kote li te pann tèt li," Drake te raple sou lejand la.
  
  "Wi. Li te sakrifye tèt li sou Pyebwa Mondyal la pandan pwofèt li a t ap gade ak koute tout sekrè li te janm kenbe. Li dwe te vle di anpil pou li." Li te fwonte, li te panse: Yo dwe te ekstrèmman pre.
  
  "Tout sa a son tankou yon konfesyon kretyen," Drake riske.
  
  "Men, Odin pa t 'mouri isit la?" Kennedy te mande.
  
  "Non. Li te mouri nan Ragnarok ansanm ak pitit gason l yo Thor ak Frey.
  
  Taksi a te fè wonn yon zòn pakin lajè anvan li kanpe. Sou bò dwat la, yon chemen tè byen chire te mennen nan pye bwa ra. Chofè yo te di: "An ti mòn yo.
  
  Yo te di l mèsi epi yo te soti nan Saab la pou yo jwenn yon solèy klere ak yon briz fre. Lide Drake a se te fè rechèch nan zòn nan vwazinaj la ak vilaj la li menm pou wè si yon bagay te vole soti nan bwa a. Apre yo tout, lè anpil assholes entènasyonal yo ap mete ego ki byen apresye yo dèyè sa ki ka sèlman dekri kòm libète mondyal pou tout moun, gen yon bagay ki kanpe deyò.
  
  Pi lwen pase pye bwa yo, peyizaj la te vin tounen yon jaden louvri, sèlman pa plizyè douzèn ti ti mòn ak twa gwo ti mòn ki te kouche dwat devan yo. Pi lwen pase sa, nan distans la, yo remake yon do kay limyè ak yon lòt bilding sou bò dwat li, ki make kòmansman vilaj la.
  
  Kennedy pran yon poz. "Pa gen pye bwa nenpòt kote, mesye."
  
  Ben te absorbe nan kaye li. "Yo pa pral mete yon siy kounye a, pa vre?"
  
  "Ou gen yon lide?" Drake te gade jaden yo gran louvri pou nenpòt ki siy aktivite.
  
  "Mwen sonje mwen te li ke te gen yon fwa jiska twa mil ti mòn isit la. Jodi a gen plizyè santèn nan yo. Èske w konnen sa sa vle di?"
  
  "Yo pa t 'konstwi yo trè byen?" Kennedy te souri. Drake te soulaje ke li te sanble konplètman konsantre sou travay la nan men yo.
  
  "Nan tan lontan te gen anpil aktivite anba tè. Apre sa, twa ti mòn sa yo 'royal'. Nan diznevyèm syèk la yo te rele apre twa wa lejand nan kay la nan Yngling - Aun, Adil ak Egil - youn nan fanmi wa ki pi popilè nan Scandinavia. Men..." li pran yon poz, li pran plezi l, "li di tou ke nan premye mitoloji ak folklò a, ti mòn antèman te deja egziste - e ke yo te yon ansyen peye lajan taks bay premye a - orijinal la - twa wa - oswa bondye jan nou konnen. yo Kounye a. Sa a se Freyr, Thor ak Odin."
  
  "Genyen opinyon o aza isit la," Kennedy te di. "Men, èske w remake konbyen referans sou istwa biblik nou kontinye jwenn nan tout istwa ansyen sa yo."
  
  "Sa a se Sagi. " Ben korije li. "Pwezi. Doodles akademik. Yon bagay ki ka enpòtan - gen plizyè douzèn referans tache ak ti mòn yo nan mo Swedish falla, ak manga a fallor - pa sèten sa sa vle di. Epi, Kennedy, èske m pa t li yon kote ke istwa Kris la te sanble anpil ak istwa ki enplike Zeyis la?
  
  Drake souke tèt. "Epi bondye Ejipsyen Horus la te yon lòt precurseur. Tou de se te bondye ki swadizan pa janm egziste." Drake souke tèt nan direksyon twa ti mòn wayal yo ki te kanpe sou jaden flè plat la. "Frey, Thor ak Odin, pa vre? Ki moun ki lè sa a, Blakey? A?"
  
  "Mwen pa gen okenn lide, zanmi."
  
  "Pa enkyete w, munchkin. Nou ka tòtire enfòmasyon nan vilaj sa yo si sa nesesè."
  
  Yo te mache pase ti mòn yo, jwe wòl twa touris fatige kòm yon detounman. Solèy la t ap bat sou tèt yo, epi Drake te wè Kennedy kase linèt solèy li yo.
  
  Li souke tèt li. Ameriken yo.
  
  Lè sa a, telefòn Ben sone. Kennedy te souke tèt li, li te deja akable pa frekans kontak fanmi an. Drake jis souri.
  
  "Karin," Ben te di ak kè kontan. "Kijan gran sè m nan ye?"
  
  Kennedy tape Drake sou zepòl la. "Chantè dirijan nan gwoup la?" - li mande.
  
  Drake te monte zèpòl. "Kè an lò, se tout. Li ta fè anyen pou ou san plent. Konbyen zanmi oswa kòlèg konsa ou genyen?"
  
  Vilaj Gamla Uppsalla te pitorèsk e pwòp, ak plizyè lari ki te kouvri ak bilding ki anklanche, ki gen gwo twati ki te gen plizyè santèn ane, ki te byen konsève, epi ki pa gen anpil moun. Yon vilaj o aza te gade yo ak kiryozite.
  
  Drake te dirije nan direksyon legliz la. "Vikè lokal yo toujou itil."
  
  Lè yo pwoche bò galri a, yon vye granmoun gason an rad legliz prèske fè yo tonbe nan pye yo. Li te kanpe nan sipriz.
  
  "Bonjou. Kan jag hjalpa dig?"
  
  "Pa sèten sou sa, zanmi." Drake mete pi bon souri li. "Men, kiyès nan ti mòn sa yo ki la pou Odin?"
  
  "An Anglè?" Prèt la te pale byen sou mond lan, men li te gen difikilte pou l konprann. "Vad? Kisa? Youn?"
  
  Ben fè yon etap pi devan epi li rele atansyon vika a sou ti mòn wayal yo. "Youn?"
  
  "Ou wè." Granmoun nan souke tèt. "Wi. Hm. Storsta..." Li te plede jwenn mo a. "Gwo yo."
  
  "Pi gwo a?" Ben louvri bra l lajè.
  
  Drake te souri ba li, enpresyone.
  
  "Chif." Kennedy te kòmanse vire do l, men Ben te gen yon dènye kesyon.
  
  "Falla?" Li te di ak bouch li sèlman nan sipriz, gade vikè a, e li te monte zèpòl li egzajere. "Oswa manga fallor?"
  
  Li te pran yon ti tan, men repons lan, lè li te vini, frèt Drake nan zo a.
  
  "Pyèj... anpil pyèj."
  
  
  NÈF
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, SWEDEN
  
  
  Drake te swiv Ben ak Kennedy nan pi gwo nan ti mòn wayal yo, jwe ak espageti yo sou sak lekòl li pou li te kapab eksplore zòn nan ak kè poze. Sèl kouvèti a te apeprè yon mil dèyè pi piti mòn lan, epi pandan yon segond li te panse li wè mouvman la. Mouvman rapid. Men, plis etid revele pa gen anyen plis.
  
  Yo te kanpe nan pye mòn Odin an. Ben pran yon souf. "Dènye moun ki rive nan tèt la pral jwenn kèk kaka sou paj Facebook mwen an!" - li rele byen vit. Drake te swiv plis kalm epi li te souri bay Kennedy, ki te mache yon ti kras pi vit pase li.
  
  Nan fon, li te kòmanse vin pi plis ak plis ajite. Li pa t renmen li. Yo te san espwa toutouni. Nenpòt ki kantite fizi pwisan te kapab swiv yo, kenbe yo nan men zam, tou senpleman ap tann lòd. Van an sifle byen fò epi li bat nan zòrèy yo, sa ki ogmante santi a nan ensekirite.
  
  Li te pran apeprè ven minit pou monte sou tèt mòn zèb la. Lè Drake rive la, Ben te deja chita sou zèb la.
  
  "Kote panyen piknik la, Krusty?"
  
  "Kite sa a nan pousèt ou." Li gade alantou. Soti isit la, gade nan te mayifik: kontinuèl jaden woule vèt, ti mòn ak rivyè toupatou, ak mòn koulè wouj violèt nan distans la. Yo te kapab wè vilaj Gamla Uppsalla, ki te pwolonje nan fwontyè yo nan vil la nan New Uppsalla.
  
  Kennedy te deklare evidan an. "Se konsa, mwen jis pral di yon bagay ki te deranje m pou yon ti tan kounye a. Si sa a se Mound Odin a, epi Pyebwa Mondyal la kache nan li - ki ta yon dekouvèt modi - poukisa pa gen okenn moun ki te jwenn li anvan? Poukisa nou ta dwe chèche li kounye a?"
  
  "Li senp". Ben t'ap ranje boukl dezole li yo. "Pa gen moun ki te panse gade anvan. Jiskaske Shield la te dekouvri yon mwa de sa, li te tout lejand pousyè. Lejann. Epi li pa t fasil pou konekte Spear la ak Pyebwa Mondyal la, ki kounye a prèske inivèsèl rele Yggdrasil, epi answit ak nèf jou kout Odin rete la.
  
  Epi-" Drake di, "pye bwa sa a pa pral fasil pou jwenn si li egziste. Yo pa ta vle yon vye bastard bite sou sa."
  
  Kounye a telefòn selilè Drake a sone. Li te gade Ben ak mok serye pandan l te rale l nan sak lekòl li. "Jezi. Mwen kòmanse santi tankou ou."
  
  "Wells?"
  
  "Yon ekip dis moun a dispozisyon w. Jis di pawòl la."
  
  Drake vale sipriz li. "Dis moun. Sa a se yon gwo ekip." Yon ekip SAS ki gen dis moun te kapab voye Prezidan an nan Biwo Oval li a epi li toujou jwenn tan pou l parèt nan nouvo videyo Lady Gaga a anvan l al lakay li pou pran te.
  
  "Gwo poto, mwen tande. Sitiyasyon an ap vin pi mal chak èdtan."
  
  "Sa a se vre?"
  
  "Gouvènman pa janm chanje, Drake. Yo te kòmanse tou dousman epi apre yo te eseye bouldoze wout yo, men yo te pè fini. Si se nenpòt konsolasyon, sa a se pa pi gwo bagay k ap pase nan mond lan nan moman an."
  
  Deklarasyon Wells te fèt pou yo trete l tankou yon lyon trete yon zèb, epi Drake pa t desevwa. "Tankou kisa?"
  
  "Santis NASA yo jis konfime egzistans yon nouvo supervolkan. Ak..." Wells aktyèlman te sanble pè: "Li aktif."
  
  "Kisa?"
  
  "Yon ti kras aktif. Men, reflechi sou sa, premye bagay ou imajine lè ou mansyone yon supervolkan se...
  
  "...fen planèt la," Drake fini, gòj li toudenkou sèk. Se te yon konyensidans ke Drake te tande fraz sa a de fwa nan plis jou. Li te gade Ben ak Kennedy fè wonn kel la, choute zèb la, epi li te santi yon laperèz ki gen anpil rasin tankou li pa t janm santi.
  
  "Kote li ye?" li mande.
  
  Wells ri. "Pa lwen, Drake. Pa lwen kote yo te jwenn Shield ou a. Sa a se nan Islann."
  
  Drake te sou mòde yon dezyèm fwa lè Ben rele byen fò, "Jwenn yon bagay!" nan yon vwa wo ki te montre nayvite li pandan li gaye toupatou.
  
  "Mwen dwe ale". Drake kouri nan direksyon Ben, jete eple la jan li kapab. Kennedy te gade tou alantou, men sèl bagay yo te kapab wè se nan vilaj la.
  
  "Kenbe li desann, zanmi. Kisa ou genyen?"
  
  "Sa yo". Ben te mete ajenou epi li te brose zèb ki anmele a pou l te revele yon plak wòch sou gwosè yon moso papye A4. "Yo liy tout perimèt mòn lan, chak kèk pye, nan ranje soti nan tèt jiska apeprè mwatye desann baz la. Dwe genyen plizyè santèn ladan yo."
  
  Drake te gade pi pre. Sifas wòch la te andomaje anpil nan move tan an, men li te pasyèlman pwoteje pa zèb anvayi. Te gen kèk mak sou sifas yo.
  
  "Enskripsyon runik, mwen panse yo ap rele," Ben te di. "Senbòl Viking"
  
  "Ki jan lanfè ou fè konnen?"
  
  Li souri. "Nan avyon an, mwen tcheke mak plak pwotèj yo. Yo sanble. Jis mande Google."
  
  "Timoun nan di gen plizyè santèn ladan yo," Kennedy t'ap trennen, gade anlè ak anba pant zèb la apik. "Se konsa, kisa? pa ede."
  
  "Timoun nan di li ta ka travay," Ben te di. "Nou bezwen jwenn run ki gen rapò ak sa n ap chèche a. Run ki reprezante yon frenn. Run ki reprezante yon pye bwa. Ak run pou -"
  
  "Yon," Kennedy fini.
  
  Drake te gen yon lide. "Mwen parye nou ka itilize liy vizyon. Nou tout bezwen wè youn lòt pou konnen li te travay, pa vre?"
  
  "Lojik sòlda," Kennedy ri. "Men, mwen panse ke li vo yon eseye."
  
  Drake te anvi mande l sou lojik polisye a, men tan an t ap glise. Lòt faksyon avanse epi yo te absan etonan, menm kounye a. Yo tout te kòmanse netwaye zèb la nan chak wòch, yo t ap kouri sou ti mòn vèt la. Okòmansman, se te yon travay engra. Drake te fè senbòl ki te sanble ak gwo plak pwotèj, bonbe, yon bourik, yon bato, ak yon frenn!
  
  "Genyen youn". Vwa gwo twou san fon li te pote nan de lòt yo, men pa pi lwen. Li te chita ak sak lekòl li a epi li te mete pwovizyon yo te achte pandan vwayaj taksi a atravè Apsalla. Torch, yon gwo flach, alimèt, dlo, yon koup kouto ke li te di Ben te pou netwaye debri. Li te fè yon gade dèyè, mwen pa tèlman krendè, men bezwen yo te pi ijan pase enkyetid Ben kounye a.
  
  "Pye bwa". Kennedy tonbe ajenou, grate wòch la.
  
  Li te pran Ben yon lòt dis minit tansyon pou jwenn yon bagay. Li pran yon poz, epi li repete dènye etap li yo. "Sonje sa mwen te di sou Tolkien ki baze Gandalf sou Odin?" Li frape wòch la ak pye l. "Oke, sa a se Gandalf. Li menm gen yon baton. Hey!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake te gade l ak anpil atansyon. Li te tande yon son k ap moulen, tankou si volets lou yo t ap louvri ak yon son k ap pile.
  
  "Èske ou te lakòz li lè w te mache sou yon wòch?" - Li mande ak anpil atansyon.
  
  "Mwen panse ke repons lan se wi".
  
  Yo tout te gade youn lòt, ekspresyon yo te chanje soti nan eksitasyon nan enkyetid yo nan laperèz, epi answit, kòm youn, yo te avanse.
  
  Wòch Drake te bay yon ti kras. Li tande menm son k ap moulen an. Tè a devan wòch la te plonje, epi apre sa depresyon an te kouri ozalantou ke la tankou yon koulèv turbocharged.
  
  Ben rele byen fò, "Gen yon bagay isit la."
  
  Drake ak Kennedy te mache atravè tè koule a pou rive kote li te kanpe a. Li akoupi, li gade nan yon fant nan tè a. "Yon kalite tinèl."
  
  Drake balanse yon flanbo. "Li lè yo grandi yon pè, moun," li te di. "Suiv mwen".
  
  
  * * *
  
  
  Moman yo te soti nan je, de fòs radikalman diferan te kòmanse mobilize. Alman yo, ki te jis te kontante yo kouche ba nan vil la dòmi nan Gamla Apsalla, prepare tèt yo epi yo te kòmanse swiv tras Drake a.
  
  Yon lòt eskwadwon, yon kontenjan twoup elit Lame Swedwa a-Sarskilda Skyddsgrupen, oswa SSG-kontinye obsève Alman yo epi diskite sou konplikasyon etranj twa sivil yo ki te jis desann nan twou a.
  
  Yo dwe konplètman kesyone. Pa nenpòt mwayen ki nesesè.
  
  Sa vle di, si yo te siviv sa ki pral rive.
  
  
  DIS
  
  
  
  WORLD TREE PIT, Syèd
  
  
  Drake te panche. Pasaj nwa a te kòmanse kòm yon espas rale epi kounye a li te mwens pase sis pye wotè. Plafon an te fèt ak wòch ak pousyè tè e li te plen ak gwo bouk zèb ki te pandye yo te oblije koupe nan chemen an.
  
  Se tankou mache nan yon forè, Drake te panse. Se sèlman anba tè.
  
  Li remake ke kèk nan pye rezen ki pi fò yo te deja koupe. Yon vag enkyetid kouri nan li.
  
  Yo rive nan yon zòn kote rasin yo te tèlman dans ke yo te oblije rale ankò. Batay la te difisil ak sal, men Drake te mete koud anvan koud, jenou anvan jenou, epi li te ankouraje lòt yo swiv li. Lè nan kèk pwen menm konvenk pa t ede Ben, Drake te tounen vin jwenn entimidasyon.
  
  "Omwen tanperati a ap bese," Kennedy bougonnen. "Nou dwe desann."
  
  Drake te evite repons sòlda estanda a, yon bagay ki te revele nan limyè flanbo li a rete konsa, li te rete konsa.
  
  "Gade li".
  
  Run fè mete pòtre sou miray la. Senbòl etranj ki te fè Drake sonje moun ki te dekore plak pwotèj Odin. Vwa toufe Ben te repete nan koulwa a.
  
  "Run Scandinavian yo. Yon bon au."
  
  Drake vire limyè li lwen yo ak regrèt. Si sèlman yo te kapab li yo. SAS la, li te panse yon ti tan, ta gen plis resous. Petèt li te tan pou mennen yo isit la.
  
  Yon lòt senkant pye epi li te koule ak swe. Li te tande Kennedy t ap respire lou epi l ap bay madichon ke li te mete pi bon kostim pantalon li. Li pa t tande anyen nan men Ben ditou.
  
  "Eske ou anfòm, Ben? Èske cheve ou anmele nan yon rasin?"
  
  "Ha, modi li, ha. Kontinye, konpè."
  
  Drake kontinye rale nan labou a. "Yon bagay ki deranje m," li soufle ant, "se ke gen "anpil pyèj." Ejipsyen yo te bati pyèj elabore pou pwoteje trezò yo. Poukisa yo pa Nòvejyen yo?"
  
  "Mwen pa ka imajine Viking la ap panse twò di sou pèlen an," Kennedy soufle nan repons.
  
  "Mwen pa konnen," Ben rele nan liy lan. "Men, vikin yo te gen gwo panse tou, ou konnen. Menm jan ak moun Lagrès ak Women yo. Se pa tout moun ki te barbares."
  
  Kèk vire ak pasaj la te kòmanse elaji. Yon lòt dis pye ak do kay ki anlè yo te disparèt. Nan moman sa a yo lonje epi pran yon ti repo. Flanbo Drake te eklere pasaj ki devan an. Lè li lonje dwèt sou Kennedy ak Ben, li ri.
  
  "Modi, nou de sanble ou fèk tounen sot nan kavo a!"
  
  "Epi mwen devine ou abitye ak vye bagay sa a?" Kennedy leve men l. "Se SAS ak tout sa?"
  
  Se pa SAS, Drake pa t 'kapab souke mo anpwazonnen yo. "Yo te konn ye." Li te di epi li te mache pi vit kounye a.
  
  Yon lòt vire byen file, ak Drake te santi briz la sou figi l '. Yon santiman vètij te frape l tankou yon kout loraj toudenkou, epi yon segonn te pase anvan li reyalize ke li te kanpe sou yon rebò ak yon falèz kavèn anba l '.
  
  Yon vizyon enkwayab te rankontre je l '.
  
  Li te sispann sibitman ke Kennedy ak Ben te fè aksidan sou li. Apre sa, yo menm tou yo te wè sa a.
  
  "OMFG." Ben dikte tit la nan tras siyati miray la nan dòmi.
  
  Pyebwa Mondyal la te kanpe devan yo nan tout bèl pouvwa li. Li pa t janm anlè tè a. Pye bwa a te tèt anba, rasin fò li yo te pwolonje nan mòn ki sou tè a anlè yo, ki te kenbe byen fèm pa laj ak fòmasyon wòch ki antoure yo, branch li yo te mawon an lò, fèy li yo te yon vèt perennial, kòf li lonje yon santèn pye desann nan pwofondè yo. nan yon twou san fon jeyan.
  
  Chemen yo te tounen yon eskalye etwat fè mete pòtre nan miray wòch yo.
  
  "Pyèj," Ben respire. "Pa bliye sou pyèj yo."
  
  "Al lanfè ak pyèj yo," Kennedy te vwa anpil panse Drake a. "Ki kote lanfè limyè a soti?"
  
  Ben gade alantou. "Li zoranj."
  
  "Bon lumineux," Drake te di. "Kris la. Kote sa a te prepare."
  
  Pandan epòk SAS li yo te voye moun prepare yon zòn konsa; ekip pou evalye menas la epi netralize oswa katalòg li anvan li retounen nan baz la.
  
  "Nou pa gen anpil tan," li te di. Lafwa li nan Kennedy te fèk ogmante. "Ann".
  
  Yo te mache desann etap yo chire ak Tonben, gout nan toudenkou toujou sou bò dwat yo. Dis pye desann ak eskalye yo te kòmanse panche sevè. Drake te sispann lè yon espas twa pye louvri. Pa gen anyen espektakilè, men ase pou ba l yon poz-tankou twou ki anba a te vin pi evidan.
  
  "Kap".
  
  Li sote. Eskalye wòch la te apeprè twa pye lajè, fasil pou navige, tèt chaje lè nenpòt ki pa kòrèk vle di lanmò sèten.
  
  Li te ateri vre epi imedyatman vire, li santi ke Ben ta sou wout pou l dlo nan je. "Pa enkyete," li te inyore Kennedy epi konsantre sou zanmi l '. "Fè mwen konfyans, Ben. Ben, mwen pral kenbe ou."
  
  Li te wè lafwa nan je Ben. Absoli, konfyans timoun. Li te tan yo touche l 'ankò, epi lè Ben sote ak Lè sa a, tranble, Drake sipòte l' ak yon men sou koud li.
  
  Drake fè yon klin. "Fasil, hein?"
  
  Kennedy vole. Drake te gade ak anpil atansyon, pretann li pa remake. Li te ateri san okenn pwoblèm, li wè enkyetid li epi li te fwonte.
  
  "Sa se twa pye, Drake. Se pa Grand Canyon an."
  
  Drake te fè yon klin pou Ben. "Pare, zanmi?"
  
  Yon lòt ven pye, ak pwochen ouvèti a nan eskalye yo te pi laj, trant pye fwa sa a, ak bloke pa yon gwo planch an bwa epè ki balanse pandan Drake te mache sou li. Kennedy te swiv, ak Lè sa a pòv Ben, fòse pa Drake yo gade anlè, gade devan olye ke desann, yo etidye destinasyon an olye ke pye l '. Jenn gason an t ap tranble lè li te rive nan tè solid, epi Drake te rele pou yon ti repo.
  
  Lè yo te kanpe, Drake te wè Pyebwa Mondyal la te sitèlman gaye isit la ke branch epè li yo prèske touche eskalye yo. Ben ak respè lonje men l pou l karese manm lan, ki te tranble anba manyen l.
  
  "Sa a... sa a akablan," li te respire.
  
  Kennedy te itilize tan sa a pou style cheve li epi egzaminen antre anlè a. "Jiska lwen tout bagay klè," li te di. "Mwen dwe di ke jan sa ye a, se pa t Alman yo ki te prepare kote sa a. Yo t ap piye l e yo t ap boule l atè ak lanse flanm dife."
  
  Kèk repo ankò epi yo tonbe senkant pye, prèske mwatye. Drake finalman pèmèt tèt li panse ke ansyen Viking yo pa t egal ak moun peyi Lejip yo apre tout, ak twou vid ki genyen yo te pi bon an yo te kapab fè pandan li te demisyone sou eskalye a wòch, ki te an reyalite yon seksyon elabore nan chanv, fil ak pigman. Li tonbe, li wè tonbe nan kontinuèl epi kenbe tèt li nan pwent dwèt li.
  
  Kennedy rale l anlè. "Borik ap balanse nan van an, nèg SAS?"
  
  Li te rale tounen sou tè solid epi lonje dwèt li ki te kraze. "Mèsi".
  
  Yo te deplase avèk plis prekosyon, kounye a plis pase mwatye. Pi lwen pase espas vid la sou bò dwat yo, yon gwo pye bwa te kanpe pou tout tan, san briz la ak limyè solèy la, yon bèl bagay bliye nan tan pase.
  
  Yo te pase plis ak plis senbòl Viking. Ben devine etranj. "Se tankou miray orijinal la grafiti," li te di. "Moun yo ta jis koupe non yo epi kite mesaj yo- premye vèsyon 'John te isit la'!
  
  "Petèt kreyatè yo nan gwòt la," Kennedy te di.
  
  Drake te eseye fè yon lòt etap, rete kole sou miray wòch la frèt, ak yon gwo twou byen fon, fanm k'ap pile eko nan gwòt la. Yon rivyè debri tonbe sot anwo.
  
  "Kouri!" - Drake rele byen fò. "Kounye a!"
  
  Yo kouri desann eskalye yo, yo inyore lòt pyèj yo. Yon gwo wòch te tonbe soti anwo ak yon gwo aksidan, kraze ansyen wòch yo pandan li te tonbe. Drake te kouvri kò Ben ak pwòp tèt li pandan yon gwo wòch te tonbe nan eskalye yo te kanpe sou li a, li pran anviwon ven pye etap presye avèk li.
  
  Kennedy te retire chips wòch yo sou zepòl li epi li te gade Drake ak yon souri sèk. "Mèsi".
  
  "Hey, mwen te konnen fanm ki te sove bourik nèg SAS la te kapab depase yon senp wòch. "
  
  "Se komik, mesye. Se konsa komik."
  
  Men, li poko fini. Te gen yon son byen file, ak fisèl mens men fò a te kase sou etap ki separe Ben ak Kennedy.
  
  "Fuuuck!" Kennedy kriye. Moso fisèl la te soti ak fòs konsa ke li te kapab byen fasil separe cheviy li ak rès kò li.
  
  Yon lòt klike sou de etap desann. Drake danse sou plas la. "Kaka!"
  
  Yon lòt gwonde soti anwo te vle di pwochen tonbe nan wòch la.
  
  "Se yon pèlen ki repete," Ben te di yo. "Menm bagay la kontinye ap pase ankò. Nou bezwen ale nan seksyon sa a."
  
  Drake pa t 'kapab di ki etap ki te konfizyon ak ki pa t, kidonk li te fè konfyans chans ak vitès. Yo kouri tèt tèt desann sou trant etap, ap eseye rete nan lè a otank posib. Mi eskalye yo te kraze pandan yo te travèse ansyen chemen an, yo t ap antre nan fon twou wòch ki te twouve a.
  
  Son debri ki tonbe anba a te kòmanse vin pi fò.
  
  Vòl yo te swiv pa krak nan fisèl rèd.
  
  Drake te monte sou yon lòt fo eskalye, men momantòm li te pote l atravè ti vid la. Kennedy te vole sou li, grasyeuz tankou yon gazèl an plen vòl, men Ben tonbe dèyè li, kounye a glise nan gwo twou san fon an.
  
  "Janm!" Drake rele byen fò, Lè sa a, tonbe bak nan vid la, vin tè a. Soulajman te lave tansyon an nan sèvo l 'tankou Kennedy te rale pye l' tounen nan plas li. Li te santi Ben frape kò li epi li tonbe sou pwatrin li. Drake te dirije momantòm nèg la ak men l ', Lè sa a, Anplis de sa pouse l' sou tè a solid.
  
  Li te chita byen vit, ak yon crunch.
  
  "Kontinye!"
  
  Lè a te plen ak moso wòch. Youn rebondi nan tèt Kennedy, kite yon koupe ak yon sous dlo. Yon lòt frape Drake nan cheviy la. Agoni a te fè l griyen dan e li te ankouraje l kouri pi vit.
  
  Bal pèse miray la anlè tèt yo. Drake te bese tèt li epi li te gade yon ti tan nan papòt la.
  
  Mwen te wè yon fòs abitye rasanble la. Alman.
  
  Kounye a yo t ap kouri a tout vitès, pi lwen pase ensousyans. Drake te pran yon segonn presye pou l sote nan do a. Pandan yon lòt bal te pèse wòch la toupre tèt li, li te pijon devan, li te rebondi sou mach yo, li te fè yon sèk konplè, li te mare men l ', li te kanpe nan tout wotè li san pèdi yon ons nan momantòm.
  
  Ah, bon ansyen tan yo tounen.
  
  Plis bal. Lè sa a, lòt yo tonbe tonbe devan l '. Laterè te chire yon twou nan kè l jiskaske li reyalize ke yo te tou senpleman rive anba gwòt la pandan y ap kouri epi, san prepare, yo te fè aksidan tou dwat nan tè a.
  
  Drake ralanti. Anba gwòt la te yon dezòd epè nan wòch, pousyè ak debri bwa. Lè yo leve, Kennedy ak Ben te yon vizyon pou wè. Non sèlman yo kouvri nan pousyè tè, men yo kounye a kouvri nan pousyè tè ak mwazi fèy.
  
  "Ah, pou kamera konfyans mwen an," li te entone. "Ane chantaj ap fè fas mwen."
  
  Drake te pran baton limyè a epi li anbrase koub gwòt la ki t ap kouri lwen mesye ame yo. Li te pran senk minit pou rive nan limit eksteryè pye bwa a. Yo te toujou ap nan lonbraj silans enpoze l 'yo.
  
  Drake tape Ben sou zepòl la. "Pi bon pase nenpòt sesh Vandredi swa, eh zanmi?"
  
  Kennedy te gade jenn gason an ak yon nouvo je. "Èske ou gen nenpòt fanatik? Èske gwoup ou a gen fanatik? Nou pral fè konvèsasyon sa a trè byento, bro. Mete konfyans nan li".
  
  "Sèlman de-" Ben te kòmanse bege pandan yo te awondi yon pati nan viraj final la, epi answit te tonbe an silans ak chòk.
  
  Yo tout te kanpe.
  
  Ansyen rèv sezi parèt devan yo, kite yo san pawòl, pratikman fèmen sèvo yo pou apeprè mwatye yon minit.
  
  "Kounye a sa a... sa a..."
  
  Drake te respire.
  
  Yon ranje nan pi gwo bato Viking yo te janm imajine lonje lwen yo nan yon sèl file, kanpe bout a bout tankou si yo bloke nan mitan an nan yon blokis akayik. Kot yo te dekore ak ajan ak lò, vwal yo te dekore ak swa ak bèl pyè koute chè.
  
  "Longboats," Kennedy te di estipid.
  
  "Bato long distans." Ben toujou te gen ase sans pou korije li. "Modi, bagay sa yo te konsidere kòm pi gwo trezò nan tan yo. Li dwe... kisa? Èske gen ven isit la?"
  
  "Bèl fre," Drake te di. "Men, sa a se frenn nou te vini pou. Nenpòt lide?"
  
  Ben te kounye a gade nan Pyebwa Mondyal la. "O Bondye mwen, mesye. Ou ka imajine? Youn te pandye sou pye bwa a. Founi youn."
  
  "Se konsa, kounye a ou kwè nan Bondye, hmm? Fan?" Kennedy te deplase bò kote l 'nan direksyon Ben yon ti kras kochon, sa ki lakòz li ront.
  
  Drake te monte sou yon kwen etwat ki te kouri tout longè ke bato a long. Wòch la te sanble fò. Li te pwan kwen an bwa epi li panche. "Bagay sa yo plen ak piyay. Li an sekirite pou di ke pèsonn pa janm te isit la anvan jodi a."
  
  Li te etidye liy lan nan bato ankò. Yon ekspozisyon richès inimajinabl, men ki kote trezò reyèl la te ye? Alafen? Fen lakansyèl la? Mi gwòt la te dekore avèk desen ansyen. Li te wè imaj Odin pandye sou Pyebwa Mondyal la ak yon fanm ki te mete ajenou devan l.
  
  "De ki sa sa ap pale?" Li siy Ben pou li. "Vini non, prese. Bann salo ki sournwa sa yo pa pouse sosis nan gòj yo anlè. Ann deplase."
  
  Li lonje dwèt sou toubiyon ki graj nan tèks anba figi a nan yon fanm k ap sipliye. Ben souke tèt li. "Men, teknoloji ap jwenn yon fason. "Li te klike sou mwen fidèl telefòn li a, ki te gen chans pa gen okenn siyal isit la.
  
  Drake te pran yon ti moman pou l vire sou Kennedy. "Sèl lide mwen se swiv longboat sa yo," li te di. "Èske li kostim ou?"
  
  "Kòm yon fanatik nan ekip foutbòl la te di, mwen nan jwèt la, mesye. Montre wout la."
  
  Li te avanse, li te konnen ke si super tinèl sa a te rive nan yon fen mouri, yo t ap bloke. Alman yo ta kenbe byen sere nan ke a, olye ke repoze sou lorye yo. Drake divize panse a an pati, konsantre sou yon kornich ki te fè mete pòtre nan wòch la. De tan zan tan yo te rankontre yon lòt baton lumineux. Drake te degize yo oswa deplase yo pou kreye yon anviwònman ki pi fonse nan preparasyon pou batay ki t ap vini an. Li te toujou ap fouye nan mitan bato ki long yo epi finalman te wè yon chemen etwat likidasyon ant yo.
  
  Plan b.
  
  De, kat, ak apre sa dis bato long pase bò kote. Janm Drake yo te kòmanse fè mal nan efò li te negosye chemen etwat la.
  
  Son an fèb nan yon gwo wòch tonbe ak Lè sa a, yon rèl pi fò repete nan gwòt la jeyan, siyifikasyon an nan ki te evidan. San yo pa fè yon son, yo apiye menm pi rèd nan direksyon travay yo.
  
  Drake finalman rive nan fen ranje a. Li konte venntwa bato, yo chak san manyen e yo chaje ak piye. Kòm yo pwoche bò dèyè tinèl la, fènwa a te kòmanse apwofondi.
  
  "Mwen pa panse yo te janm ale byen lwen," Kennedy te note.
  
  Drake fouye pou yon gwo antèn. "Risk," li te di. "Men, nou bezwen konnen."
  
  Li te limen l ', li deplase gwo bout bwa a yon bò kote. Pasaj la te diminye sevè jiskaske li te vin tounen yon arch senp devan yo.
  
  Ak dèyè vout la te gen yon sèl eskalye.
  
  Ben rete konsa siprime yon rèl, answit di nan yon chichote teyat, "Yo sou rebò a!"
  
  Drake te pran aksyon. "Nou divize," li te di. "Mwen pral ale nan eskalye yo. Nou de desann la nan bato yo epi tounen nan chemen nou te vini an."
  
  Kennedy te kòmanse pwoteste, men Drake te souke tèt li. "Non. Fè li. Ben bezwen pwoteksyon, mwen pa bezwen. Epi nou bezwen frenn lan."
  
  "Epi kilè nou pral rive nan fen bato yo?"
  
  "Mwen pral tounen nan lè sa a."
  
  Drake vole tounen san yon lòt mo, sote sou kornich la ak tit nan direksyon pou eskalye avèg la. Li te gade dèyè yon fwa epi li te wè lonbraj k ap apwoche sou rebò a. Ben swiv Kennedy desann pant dekonb yo rive nan baz dènye bato Viking la. Drake te di yon priyè nan espwa epi li kouri moute eskalye yo osi vit ke li te kapab, sote de etap nan yon moman.
  
  Vini non, li monte jiskaske ti towo bèf li fè mal epi poumon li boule. Men, answit li ale lajè. Dèyè yo te koule yon gwo kouran dlo ak yon kouran kòlè, epi pi lwen toujou leve yon lotèl nan wòch ki graj taye, prèske tankou yon babekyou akayik.
  
  Men, sa ki te atire atansyon Drake a se te yon senbòl masiv ki te grave sou miray la dèyè lotèl la. Twa triyang sipèpoze youn ak lòt. Gen kèk mineral anndan sculpture a kenbe limyè atifisyèl la ak briyan tankou payèt sou yon rad nwa.
  
  Pa gen tan pèdi. Li te pase kouran an, li t ap gaspiye lè l pandan dlo glas la te monte nan kwis li. Pandan li pwoche bò lotèl la, li wè yon bagay ki te kouche sou sifas li. Yon zafè kout, pwenti, ki pa etone oswa enpresyonan. An reyalite, monn...
  
  ... Frenn Odin.
  
  Objè ki te pèse bò kote Bondye.
  
  Yon vag eksitasyon ak prekosyon te pase nan li. Sa a te evènman an ki te fè li tout reyèl. Jiskaprezan li te gen anpil devine, jis devine entelijan. Men, pi lwen pase moman sa a, li te pè reyèl.
  
  Terifyan reyèl. Yo te kanpe devan dekont la rive nan fen mond lan.
  
  
  ONZ
  
  
  
  WORLD TREE PIT, Syèd
  
  
  Drake pa t kanpe sou seremoni. Li te pwan Frenn lan epi li te tounen wout li te vini an. Atravè kouran an glas, desann mach eskalye yo defonse. Li etenn flach la mwatye e li ralanti pandan yon fènwa ki te anvlope l.
  
  Reyon limyè fèb eklere antre ki anba a.
  
  Li te kontinye mache. Li poko fini. Depi lontan li te aprann ke pi souvan pase pa, yon nonm ki te panse twò lontan nan batay pa janm rive lakay li.
  
  Li te sispann mouri sou dènye etap la, Lè sa a, grenpe nan fènwa a pi fon nan pasaj la. Alman yo te deja tou pre, prèske nan fen kornich la, men flach yo nan yon distans konsa ta sèlman l 'soti kòm yon lòt lonbraj. Li vole sou pasaj la, li peze tèt li sou miray la epi li te dirije nan direksyon pant ki mennen nan baz bato Viking yo.
  
  Yon vwa gason ap jape, "Gade sa! Kenbe je w byen vit, Stevie Wonder!" Vwa a sezi l '; li te gen aksan pwofon Sid Ameriken an.
  
  Madichon sa.Batard nan je malfini te wè l - oswa omwen yon lonbraj k ap deplase - yon bagay li pa t panse posib nan fènwa sa a. Li kouri pi vit. Yon kout bal sone, li frape wòch ki toupre kote li te sot pase a.
  
  Yon figi nwa apiye sou rebò a - pwobableman yon Ameriken. "Gen yon chemen desann nan mitan bato yo. Deplase pen ou anvan mwen pouse yo nan gòj parese ou."
  
  Crap. Yanki yo te wè chemen kache a.
  
  Sevè, awogan, awogan. Youn nan Alman yo te di, "Fuck you, Milo," epi answit te rele pandan yo te ap trennen l anba pant lan.
  
  Drake te remèsye zetwal chans li yo. Nan yon segond li te sou nonm lan, kraze kòd vokal li yo ak kase kou l 'ak yon crunch tande anvan nenpòt lòt moun te kapab swiv.
  
  Drake te pran pistolè Alman an - yon Heckler ak Koch MG4 - epi tire plizyè kout zam. Tèt yon sèl moun te eksploze.
  
  Oh wi, li te panse. Toujou tire pi byen ak yon pistolè pase ak yon kamera.
  
  "Kanadyen!" ki te swiv pa yon seri similtane.
  
  Drake te souri nan chichote kòlè a. Kite yo panse sa.
  
  Pa gen okenn plezi ankò, li kouri desann chemen an osi vit ke li oze. Ben ak Kennedy te pi devan epi yo te bezwen pwoteksyon li. Li te pwomèt pou l fè yo soti isit la vivan, epi li pa t ap kite yo desann.
  
  Dèyè l ', Alman yo ak anpil atansyon desann pant lan. Li te tire kèk kout zam pou kenbe yo okipe epi li te kòmanse konte bato yo.
  
  Kat, sis, onz.
  
  Santye a te vin prekè, men finalman egalize. Nan yon pwen, li te tèlman eklèsi ke nenpòt moun ki gen plis pase kenz wòch ta pwobableman kase yon kòt peze ant mòso bwa yo, men li te vin pi laj ankò lè li te konte sèzyèm bato a.
  
  Veso yo te pi wo pase l ', ansyen, pè, pran sant jape fin vye granmoun ak mwazi. Yon mouvman eprèv te atire atansyon li epi li te gade sou bò goch li pou wè yon figi ki te kapab sèlman ke Milo ki te fèk kouri tounen sou kornj etwat ke pifò moun te kapab apèn mache sou li. Drake pa t menm gen tan tire - Ameriken an t ap deplase tèlman vit.
  
  Damn li! Poukisa li te dwe tèlman bon? Sèl moun Drake te konnen-anplis tèt li-ki te kapab akonpli yon fe konsa se te Alicia Miles.
  
  Mwen te jwenn mwen nan mitan yon konkou gladyatoryal kap vini isit la...
  
  Li te vole pi devan, kounye a pase bato yo, lè l sèvi avèk momantòm li pou l sote de etap an etap, kouri prèske lib soti nan ti mòn o aza nan krevasyon pwofon ak sote nan ang soti nan mi sab. Menm lè l sèvi avèk bwa fleksib bato yo jwenn momantòm ant so.
  
  "Tann!"
  
  Yon vwa dezenkò te soti nan yon kote devan. Li te pran yon poz lè li te wè figi flou Kennedy a, soulaje lè l te tande son Ameriken sa a. "Swiv mwen," li te rele byen fò, konnen li pa t 'kapab kite Milo bat li nan fen koulwa a. Yo ta ka peze pou èdtan.
  
  Li te chaje pase dènye bato a ak yon vitès vertigintif, Ben ak Kennedy te tonbe dèyè li, menm jan Milo te vole sou yon kornich epi koupe devan menm bato a. Drake te pwan l 'nan ren an, asire w ke li ateri difisil sou sternum li.
  
  Li te pase yon segonn voye zam la sou Kennedy.
  
  Pandan ke zam la te toujou nan vòl, Milo frape sizo yo epi li libere tèt li, baskile sou men l 'ak sibitman fè fas a li.
  
  Li grogne, "Matt Drake, youn nan. M'ap tann sa a, zanmi."
  
  Li te voye kout pwen ak koud. Drake te pran plizyè kou nan bra l, li fè yon grison pandan l t ap fè bak. Nèg sa a te konnen li, men kiyès li te ye? Yon vye ènmi san figi? Yon lonbraj-fantom ki soti nan sot pase fè nwa SAS la? Milo te pre e kontan rete la. Soti nan vizyon periferik li, Drake remake kouto a sou senti Ameriken an, jis ap tann yo dwe distrè.
  
  Li te resevwa yon kout pye brital nan pwòp tèt li.
  
  Dèyè l ', li te kapab tande premye mouvman yo maladwa nan avanse twoup Alman yo. Yo te sèlman kèk bato ale.
  
  Ben ak Kennedy t ap gade yo ak sezi. Kennedy leve zam li.
  
  Drake feinte yon fason, answit vire lòt la, evite kout pye brital Milo nan janm la. Kennedy tire, choute pousyè tè pous nan pye Milo.
  
  Drake souri epi li ale, li pran pòz chen an karese. "Rete," li te di nan betiz. "Sa se yon bon ti gason."
  
  Kennedy te tire yon lòt tire avètisman. Drake te vire epi li te kouri pase yo, li te pwan bra Ben epi l t ap tire pandan jèn gason an te otomatikman vire nan direksyon eskalye ki te tonbe.
  
  "Non!" - Drake rele byen fò. "Yo pral pran nou youn pa youn."
  
  Ben te gade etoudi. "Kote lòt bagay?"
  
  Drake te monte zèpòl dezameman. "Kisa ou te panse?"
  
  Li te dirije tou dwat nan direksyon Pyebwa Mondyal la.
  
  
  DOUZ
  
  
  
  WORLD TREE, Syèd
  
  
  Epi yo leve. Drake te parye ke Pyebwa Mondyal la te tèlman fin vye granmoun ak fò ke branch li yo dwe te anpil ak fò. Yon fwa ou aksepte ke ou te monte yon pye bwa ki te literalman tèt anba, fizik diman enpòtan nan tout.
  
  "Menm jan yo te yon ti gason ankò," Drake ankouraje Ben, ankouraje l pi vit san yo pa lakòz li panike. "Pa ta dwe yon pwoblèm pou ou, Blakey. Ou byen, Kennedy?
  
  Nouyòkè a te dènye moun ki te monte, li te kenbe zam la pwente anba li. Erezman, simetri a vas nan branch yo ak fèy nan Pyebwa Mondyal la kache pwogrè yo.
  
  "Mwen te monte kèk pye nan tan mwen an," li te di lejè.
  
  Ben ri. Bon siy. Drake te remèsye Kennedy an silans, li te kòmanse santi l pi byen ke li te la.
  
  Damn li, li te panse. Li prèske ajoute: nan misyon sa a, nou pral retounen nan ansyen dyalèk la nan mwens pase yon semèn.
  
  Drake te monte soti nan branch an branch, pi wo ak pi wo, chita oswa kanpe sou yon branch epi an menm tan rive nan pwochen an. Pwogrè te rapid, ki vle di fòs anwo kò yo te dire pi lontan pase sa te espere. Sepandan, apeprè mwatye, Drake remake ke Ben t ap vin pi fèb.
  
  "Èske Tweenie ap fatige?" - li te mande e li te wè yon redouble efò imedya. De tan zan tan Kennedy te tire yon bal nan branch yo. De fwa yo te rive wè yon eskalye wòch monte akote yo, men yo pa wè okenn siy ki te pouswiv yo.
  
  Vwa eko pou yo. "Anglè a se Matt Drake." Ansyen sòlda SAS la te tande yon vwa defòme ak yon gwo aksan Alman, ki, jan sizyèm sans li te di l ', dwe fè pati yon nonm an blan. Nonm lan li te wè de fwa anvan aksepte zafè yo vòlè li.
  
  Yon lòt fwa li te tande, "SRT ap elimine." Vwa rale a se Milo a, revele sot pase l ', revele yon inite yo te kenbe sekrè menm nan SAS la. Kiyès nan non tout sa ki sen te nèg sa a?
  
  Piki yo fann branch lou. Drake te pran yon poz pou ajiste sak lekòl la ak trezò k ap deplase anndan an, Lè sa a, remake branch lajè li te vize a. Youn ki te rive prèske nan plas la sou eskalye kote yo te repoze pi bonè.
  
  "La," li lonje dwèt sou Ben. "Monte branch lan epi deplase... vit!"
  
  Yo ta toutouni pou apeprè de minit. Mwens sipriz ak tan reyaksyon, ki toujou kite plis pase yon minit nan danje ekstrèm.
  
  Ben se te premye moun ki te kite abri a, Drake ak Kennedy yon segond pita, tout sote sou men yo ak akoupi sou branch nan direksyon pou eskalye yo. Lè yo te takte, Kennedy te achte yo segonn presye nan tire yon pete nan plon, pwensonaj twou nan omwen yon malere kavo raider.
  
  Epi kounyeya yo te wè Milo te voye tout bon lòd pou yo kouri monte eskalye a. Senk gason. Epi ekip la te rapid. Yo pral rive nan fen branch lan anvan Ben!
  
  Merde! Yo pa t gen chans.
  
  Ben te wè sa tou e li tranble. Drake rele byen fò nan zòrèy li: "Pa janm abandone! Pa janm!"
  
  Kennedy rale deklanche a ankò. De mesye tonbe: youn vole nan twou a, lòt la te pwan bò kote l epi li kriye. Li te peze l ankò, epi apre sa Drake te tande magazin an fini.
  
  De Alman te rete, men kounye a te kanpe anfas yo, kenbe zam yo pare. Drake te fè yon figi sevè. Yo pèdi kous la.
  
  "Tire yo!" Vwa Milo te repete. "Nou pral gade nan bouyon yo isit la."
  
  "Nein!" Aksan fò Alman an te kòmanse ankò. "Der Spear! "Der Spear!"
  
  Barik pistolè yo pa t flannen. Youn nan Alman yo di: "Raple, ti pijon. Vini isit la."
  
  Ben te deplase dousman. Drake te kapab wè zepòl li ap tranble. "Fè mwen konfyans," li te chichote nan zòrèy zanmi l 'ak tansyon chak misk. Li ta sote le pli vit ke Ben rive nan fen branch lan, jwèt sèlman l 'te atake epi sèvi ak seri konpetans li.
  
  "Mwen toujou gen kouto a," Kennedy boumonnen.
  
  Drake souke tèt.
  
  Ben rive nan fen branch lan. Alman yo te tann avèk kalm.
  
  Drake te kòmanse leve.
  
  Lè sa a, tankou si nan yon bwouya, Alman yo vole sou bò a, tankou si yo te frape pa yon tòpiyè. Kò yo, chire ak san, pouse sou miray la epi yo, mouye, woule desann nan twou a tankou yon charyo.
  
  Kèk mèt pi wo pase branch lan, kote eskalye yo koube, te kanpe yon gwo gwoup moun ki te gen gwo zam. Youn nan yo te kenbe yon fizi atak AK-5 ki toujou ap fimen.
  
  "Suedwa," Drake te rekonèt zam la kòm youn souvan itilize pa militè Swedish.
  
  Pi fò, li te di, "Modi distribisyon."
  
  
  TREZ
  
  
  
  BAZ MILITÈ, SWEDEN
  
  
  Chanm yo te jwenn tèt yo nan-yon chanm espartan douz pa douz ki gen yon tab ak yon fenèt ki gen glas ki gen yon kwen-fè Drake tounen plizyè ane.
  
  "Rilaks," li tape jwenti blan Ben yo. "Kote sa a se yon bunker militè estanda. Mwen te wè pi mal chanm otèl, zanmi, fè mwen konfyans.
  
  "Mwen te nan pi mal apatman." Kennedy te sanble alèz, fòme yon ofisye lapolis nan travay la.
  
  "Zo lòt nèg la?" Drake leve yon sousi.
  
  "Sètènman. Poukisa?"
  
  "Oh, anyen." Drake konte jiska dis sou dwèt li, Lè sa a, gade desann kòm si li pral kòmanse travay ak zòtèy li yo.
  
  Ben fòse yon souri fèb.
  
  "Gade, Ben, mwen admèt li pa t fasil okòmansman, men ou te wè ki jan nèg suedwa sa a te fè apèl. Nou byen. Antouka, nou bezwen koze yon ti kras. Nou bouke."
  
  Pòt la te louvri epi pwopriyetè yo a, yon suedwa byen bati ak cheve blond ak yon gade ki difisil tankou klou ki ta fè menm chrèk vin blan, bobiye sou planche beton an. Yon fwa yo te kaptire ak Drake ak anpil atansyon eksplike ki moun yo te ak sa yo t ap fè, nonm lan prezante tèt li kòm Thorsten Dahl ak Lè sa a, mache sou bò ki pi lwen nan elikoptè li a pou fè kèk apèl.
  
  "Matt Drake," li te di. "Kennedy Moore. Ak Ben Blake. Gouvènman Swedish pa gen okenn reklamasyon kont ou ..."
  
  Drake te pè aksan an, ki pa t 'swedwa ditou. "Ou ale nan youn nan lekòl bourik briyan sa yo, Dal? Eton oswa yon bagay konsa?"
  
  "Klere bourik?"
  
  "Lekòl ki ankouraje ofisye yo atravè jeneyaloji, lajan ak edikasyon. An menm tan, ou te ale nan konpetans, dèksterite ak antouzyasm."
  
  "Mwen kwè sa." Ton Dahl te menm.
  
  "Gwo. Oke... si sa a tout..."
  
  Dahl leve men l pandan Ben te bay Drake yon gade ofanse. "Sispann vin tounen yon bouk èspaswa, Matt. Jis paske ou se yon peyizan Yorkshire ki graj sa pa vle di tout lòt moun se yon desandan wayal, pa vre?"
  
  Drake te gade lokatè li a nan yon kè sote. Kennedy te fè mosyon an 'drop it'. Lè sa a, li te panse Ben te jwenn yon bagay nan misyon sa a ki vrèman branche l ', epi li te vle plis.
  
  Dahl te di: "Mwen ta apresye pataje konesans, zanmi. Mwen vrèman ta renmen."
  
  Drake te tout pou pataje, men jan yo di, konesans se pouvwa, epi li te ap eseye chèche konnen yon fason yo jwenn sipò nan men gouvènman an Swedish isit la.
  
  Ben te deja prepare pou istwa li sou nèf moso Odin ak kavo bondye yo lè Drake te entèwonp li.
  
  "Gade," li te di. "Mwen menm ak nèg sa a, e kounye a petèt Gronk, se tit 8 pous sou kèk lis touye ..."
  
  "Mwen pa yon gronk, enspèch angle ou." Kennedy mwatye leve kanpe.
  
  "Mwen enpresyone ou konnen mo sa a." Drake bese je l. "Padon. Se jagon. Li pa janm kite ou." Li te sonje pawòl separe Alison yo: w ap toujou SAS.
  
  Li te etidye men l ', li toujou kouvri ak mak nan batay li ak Milo ak k ap grenpe Pyebwa Mondyal la, epi li te panse sou reyaksyon rapid ak kòrèk li nan jou ki sot pase yo.
  
  Ala rezon li te genyen.
  
  "Ki sa ki gronk?" - Ben te sezi.
  
  Dahl te chita sou yon chèz metal di epi li te pise bòt lou li yo sou tab la. "Yon fanm ki... uh... 'jwi konpayi pèsonèl militè yo." - li reponn diplomatikman.
  
  "Pwòp deskripsyon mwen an ta yon ti kras pi graj," Drake te voye je nan Ben, epi li di, "Lis touye. Alman yo vle nou mouri pou krim yo pa komèt. Ki jan ou ka ede, Dahl?"
  
  Suedwa a pa reponn pou yon ti tan, li tou senpleman gade deyò fenèt glas la nan jaden flè ki kouvri ak nèj la ak pi lwen, nan wòch yo Tonben ki te leve pou kont yo sou twal la nan oseyan an move.
  
  Kennedy te di, "Dal, mwen se yon polisye. Mwen pa t 'konnen de sa yo jiska yon koup de jou de sa, men yo gen kè bon. Fè yo konfyans."
  
  Dahl souke tèt. "Repitasyon ou anvan ou, Drake. Bon ak move sou li. Nou pral ede w, men dabò-" li te souke Ben. "Kontinye".
  
  Ben kontinye kòmsi li pa t janm entèwonp. Drake te vòlè yon ti koutje sou Kennedy epi li te wè l ap souri. Li gade lwen, choke pou de rezon. Premyerman, referans Dahl a repitasyon li, e dezyèmman, andòsman sensè Kennedy.
  
  Ben fini. Dahl te di: "Alman yo se yon nouvo òganizasyon nan tout bagay sa yo, ki pa te vin nan atansyon nou jiskaske ensidan sa a nan York."
  
  "Nouvo?" Drake te di. "Yo bon. Ak trè byen òganize; kontwole pa pè ak disiplin fè. Apre sa, yo gen yon gwo atout nan yon nèg yo te rele Milo - Fòs Espesyal Ameriken yo, aparamman. Tcheke tit la."
  
  "Nou pral fè. Bon nouvèl la se ke nou gen enfòmasyon sou Kanadyen yo."
  
  "Èske w voye je sou li?"
  
  "Wi, men patipri, san eksperyans ak poukont li," Dahl voye yon ti koutje sou Kennedy. "Relasyon gouvènman swedwa a genyen ak nouvo rejim Obama ou a se pa sa mwen ta rele premye klas. "
  
  "Dezole pou sa," Kennedy te fo yon souri, epi li te gade alantou. "Tande, mesye, si nou pral la pou yon ti tan, ou panse nou ta ka jwenn yon bagay pou nou manje?"
  
  "Sous chef nou an deja prepare," Dahl te bay yon fo souri an repons. "Men, seryezman, pral gen anbourger ak bato byento."
  
  Drake bouche dlo. Li pa t ka sonje dènye fwa li te manje.
  
  "Mwen pral di ou sa mwen kapab. Kanadyen yo te kòmanse lavi kòm yon kil sekrè dedye a Viking la - Eric Wouj la. Pa ri, bagay sa yo vreman egziste. Moun sa yo sèvi ak kosplay pou rejouke evènman, batay e menm vwayaj sou lanmè sou yon baz regilye."
  
  "Pa gen okenn mal reyèl nan li," Ben sonnen yon ti kras defansiv. Drake te sove bèl grenn sa a pou pita.
  
  "Pa ditou, Mesye Blake. Kosple se komen, jwi pa anpil moun nan konvansyon atravè mond lan, e li te vin pi komen sou ane yo. Men, domaj reyèl la kòmanse lè yon biznisman bilyonè vin lidè modèn kil sa a epi apre sa voye plizyè milyon dola nan bag la."
  
  "Li vin tankou plezi san soufrans-"
  
  "Obsesyon". Dahl fini lè pòt la ouvri. Drake te plenn lè yo te mete plat estanda burger ak chips la devan l. Sant zonyon te divin nan vant li grangou.
  
  Dahl te kontinye pandan y ap manje: "Yon biznisman Kanadyen yo te rele Colby Taylor te dedye lavi l bay Viking pi popilè a, Erik la Wouj, ki, jan mwen sèten ou konnen, te ateri Kanada yon ti tan apre dekouvèt Greenland. Soti nan rechèch sa a te fèt yon pasyon manyak ak mitoloji Nòvek. Rechèch, fouyman, dekouvèt. Rechèch kontinuèl. Mesye sa a te achte pwòp bibliyotèk li e li te eseye achte tout tèks Scandinavian ki egziste deja yo.
  
  "Se yon travay fou," Kennedy te di.
  
  "Dakò. Men, yon "nwa" ki finanse pwòp tèt li "fòs sekirite" - li sa kòm yon lame. Epi li rete prive ase pou l rete anba rada pifò moun. Non li te vini ankò e ankò sou ane yo an koneksyon avèk Nèf Fragman yo nan Odin, kidonk natirèlman entèlijans Swedish te toujou make l 'tankou yon 'moun ki enterese'.
  
  "Li te vòlè chwal la," te di Drake. "Ou konnen sa a, pa vre?"
  
  Je lajè Dahl te endike ke li pa t 'fè sa. "Kounye a nou konnen."
  
  "Ou pa ka fè arete l?" Kennedy te mande. "Sou sispèk nan vòl oswa yon bagay konsa?"
  
  "Imagine li kòm youn nan... gangster ou yo. Lidè Mafya oswa Triad ou yo. Li entouchable-nonm ki anlè a-pou kounye a.
  
  Drake te renmen santiman sa a. Li te di Dahl sou patisipasyon Alicia Miles e li te di Dahl otan istwa li te pèmèt li revele.
  
  "Se konsa," li te di lè li te fini. "Èske nou itil oswa kisa?"
  
  "Pa mal," Dahl admèt lè pòt la louvri ankò ak yon nonm ki pi gran ak yon krinyè etonan epè nan cheve long ak yon bab touf bwa te antre. Drake te sanble yon Viking modèn, ki aje.
  
  Dahl souke tèt. "Oh, mwen t'ap tann ou, pwofesè. Kite m prezante pwofesè Roland Parnevik," li te souri. "Ekspè nou an sou mitoloji Norse."
  
  Drake te souke tèt li, Lè sa a, te wè Ben gwosè nouvo gason an kòm si li te yon rival renmen. Kounye a li te konprann poukisa Ben te renmen misyon sa a an kachèt. Li tape jenn zanmi l sou zepòl la.
  
  "Oke, mesye fanmi nou isit la ka pa yon pwofesè, men li sèten li konnen wout li nan entènèt la - sòt de medikaman modèn kont vye bagay yo, huh?"
  
  "Oswa pi bon nan tou de mond," Kennedy lonje dwèt ak fouchèt li sou tou de bò yo nan kesyon an.
  
  Kote sinik Drake te kalkile ke Kennedy Moore te kapab dirije misyon sa a nan yon fason ki ta sove karyè li. Etonan, bò ki pi dous la te renmen gade kwen bouch li vire lè li te souri.
  
  Ti gason an bite nan chanm nan, li kenbe yon ponyèt woulo ak balanse plizyè kaye sou tèt pil la. Li te gade alantou li, li te gade Dahl kòmsi li pa t 'kapab sonje non sòlda nan, epi li jete chay li sou tab la.
  
  "Li la," li te di, lonje dwèt sou youn nan woulo yo. "Menm nan. Lejand la reyèl... menm jan mwen te di ou mwa de sa."
  
  Dahl rale woulo ki endike a ak yon fleri. "Ou te avèk nou pou yon semèn, pwofesè. Jis yon semèn."
  
  "Èske ou... èske ou sèten?"
  
  "O, mwen sèten." Ton Dahl te transmèt yon kantite pasyans enkwayab.
  
  Yon lòt sòlda antre nan pòt la. "Mesye. "Sa a," li souke tèt nan direksyon Ben, "te sonnen kontinyèlman. Hela tiden... mmm... san rete." Yon souri te swiv. "Sa a se manman l '."
  
  Ben vole yon segond pita epi li peze bouton vitès la. Drake te souri ak kè kontan, pandan ke Kennedy te parèt malfezan. "Bondye, mwen ka panse ak anpil fason pou koripsyon ti gason sa a."
  
  Dahl te kòmanse li nan woulo liv la:
  
  "Mwen tande ke li te mouri nan Ragnarok, konplètman boule pa sò l '. Pa Wolf-nonm Fenrir a - yon fwa vire pa lalin lan.
  
  Epi pita Thor ak Loki te kouche frèt bò kote l. Gwo bondye pami bondye inonbrabl, wòch nou yo kont mare nan.
  
  Nèf fragman yo te gaye nan van an sou chemen yo nan One True Volva la. Pa pote pati sa yo nan Ragnarok oswa riske nan fen mond lan.
  
  N'a gen krentif pou sa a pou tout tan, koute m', moun lèzòm, paske lè yo derespekte kavo bondye yo, se pou yo kòmanse Jou rann kont yo.
  
  Dahl leve zèpòl. "Epi konsa. Ak sou sa. Ak sou sa. Mwen te deja gen esansyèl nan men ti gason manman m 'laba a, pwofesè a. Li sanble ke entènèt la se tout bon pi pwisan pase woulo liv la. Ak pi vit."
  
  "Eske ou genyen? Oke, jan mwen te di... Mwa, Torsten, mwa. Apre sa, mwen te inyore pou ane. Menm enstitisyonalize. Tonm nan te toujou la, ou konnen, li pa t jis konkretize mwa pase a. Agnetha te ban mwen woulo sa a sa gen trant ane, e ki kote nou ye kounye a? Hm? Èske nou yon kote?
  
  Dahl te fè tout sa l kapab pou l rete kalm. Drake te entèveni. "Ou ap pale de Ragnarok, Pwofesè Parnevik. Yon kote ki pa egziste."
  
  "Pa ankò, mesye. Men, yon jou - wi. Sa a definitivman te egziste nan yon sèl fwa. Sinon, ki kote Odin, Thor ak tout lòt bondye yo te mouri?"
  
  "Èske ou kwè yo te egziste lè sa a?"
  
  "Natirèlman!" Nèg la pratikman rele byen fò.
  
  Vwa Dahl te vin pi trankil. "Pou kounye a," li te di, "nou sispann enkredilite."
  
  Ben tounen sou tab la, li mete telefòn li nan pòch li. "Se konsa, ou konnen sou Valkyries yo?" li te mande misterye, gade sounwa nan Drake ak Kennedy. "Èske w konnen poukisa yo se bijou ki nan kouwòn Odin?"
  
  Dahl te jis te parèt fache. Nèg la bat je epi ezite. "Sa a... sa a... gem nan... sa a... ki sa?"
  
  
  KATÒZ
  
  
  
  BAZ MILITÈ, SWEDEN
  
  
  Ben te souri pandan chanm nan te vin trankil. "Sa a se tikè antre nou an," li te di. "Epi garanti mwen nan respè. Nan mitoloji Nose yo di tan ak tan ankò ke Valkyries "ale nan domèn bondye yo." Gade - li la."
  
  Kennedy tape fouchèt li sou asyèt li. "Sa sa vle di?"
  
  "Yo montre wout la," Ben te di. "Ou ka kolekte nèf moso yo nan Odin pandan Ragnarok pou yon mwa antye, men se Valkyries yo ki montre wout la nan kavo bondye yo."
  
  Drake te fwonte. "Epi ou te kenbe li pou tèt ou, pa vre?"
  
  "Okenn moun pa konnen ki kote Valkiri yo ye, Matt. Yo nan yon koleksyon prive, se sèl Bondye ki konnen ki kote. Chen mawon nan New York se dènye pyès nou genyen yon kote pou yo."
  
  Dahl te souri lè Parnevik pratikman atake woulo li yo. Tib blan te vole toupatou nan mitan tanpèt murmurasyon an. "Valkiri. Valkiri. Pa genyen. Gen - petèt. Ah, isit la nou ale. Hm."
  
  Drake te atire atansyon Dahl. "Epi teyori Apocalypse la? Lanfè sou Latè ak tout bèt vivan detwi, elatriye. ak sou sa."
  
  "Mwen te kapab di w yon lejand ki sanble pou prèske chak bondye nan panteon an. Shiva. Zeyis. Mete. Men, Drake, si Kanadyen yo jwenn kavo sa a, yo pral derespekte li, kèlkeswa lòt konsekans yo."
  
  Drake tounen alman fou yo. "Tankou nouvo zanmi nou yo," li souke tèt li epi li te souri yon ti kras nan Dahl. "Mwen pa gen chwa..."
  
  "Boul kont miray la." Dahl te fini yon ti mantra militè epi yo te gade youn ak lòt.
  
  Ben apiye sou tab la pou l ka atire atansyon Dahl. "Dezole, zanmi, men nou ap pèdi tan nou isit la. Banm laptop la. Kite m 'ale navige. Oswa pi byen toujou, voye nou sou wout nou nan Big Apple la epi nou pral navige nan lè a."
  
  Kennedy souke tèt. "Li gen rezon. Mwen ka ede. Pwochen sib ki lojik la se National History Museum, e ann fè fas a, Etazini pa pare."
  
  "Se yon istwa abitye," Dahl te di. "Mobilizasyon deja kòmanse." Li te gade Ben ak anpil atansyon. "Eske w ap ofri èd, jenn gason?"
  
  Ben ouvri bouch li, men answit pran yon poz, kòmsi li te santi enpòtans repons li a. "Oke, nou toujou sou lis touye a, pa vre? E miray Dòmi an sispann mwa sa a."
  
  "Manman gen yon kouvrefe pou jèn elèv nou an?" Drake pouse.
  
  "Mi-?" Dahl te fwonte. "Èske se yon klas fòmasyon pou privasyon dòmi?"
  
  "Pa gen pwoblèm. Gade sa mwen te dekouvri jiskaprezan. Ak SAS Matt la. Kennedy se yon polis New York. Nou se pratikman yon ekip pafè!"
  
  Je Dahl fèmen, kòmsi li t ap peze desizyon l. Li an silans glise telefòn selilè Drake a sou tab la epi lonje dwèt sou ekran an. "Ki kote ou te foto run yo nan foto sa a?"
  
  "Nan twou san fon an. Akote bato long yo te gen yon miray ak dè santèn de sculptures. Fanm sa a," li tape ekran an, "te mete ajenou bò kote Odin lè li te soufri sou Tree Mondyal la. Èske ou ka tradui inscription la?"
  
  " Konsènan Wi. Li di isit la - Odin ak Velva - Heidi yo reskonsab sekrè Bondye yo.Kounye a, Pwofesè a ap mennen ankèt sou sa..." Dahl te gade Parnevik pandan l t ap eseye kolekte tout woulo li yo alafwa.
  
  "Sekrè Bondye yo" Nèg la vire kòmsi yon chyen lanfè te ateri sou do l. "Oswa sekrè bondye yo. Èske ou ka tande nuans la? Konprann? Kite m pase." Li vire bò pòt ki vid la epi li disparèt.
  
  "Nou pral pran ou," Dahl te di yo. "Men, konnen sa a. Negosyasyon ak gouvènman w la poko kòmanse. Nou swete ke sa a pral pran swen pandan vòl nou an. Men, kounye a nou prale nan New York ak yon douzèn sòlda Fòs Espesyal epi pa gen otorizasyon sekirite. N ap pote zam yo nan Mize Istwa Nasyonal la." Li fè yon poz. "Toujou vle vini?"
  
  "SAS pral ede," Drake te di. "Yo gen yon ekip ki kanpe la."
  
  "Mwen panse mwen pral eseye kontakte kòmandan sit la, wè si nou ka jwenn kèk wou grese." Chanjman terib nan konpòtman Kennedy lè li te panse retounen lakay li te evidan. Drake imedyatman te pwomèt tèt li ke li ta ede l 'si li te kapab.
  
  Mete konfyans mwen, li te vle di. M'ap ede'w travèse sa, men pawòl yo te mouri nan gòj li.
  
  Ben pliye dwèt li. "Jis ban mwen yon I-pad oswa yon bagay. Pi vit."
  
  
  KENZ
  
  
  
  ESPAS AIR
  
  
  Avyon yo te ekipe ak yon aparèy ki rele picocell, yon gwo fò won telefòn selilè ki pèmèt tout telefòn selilè yo dwe itilize nan avyon. Nesesè pou militè gouvènman an, men doubl nesesè pou Ben Blake.
  
  "Hey sè, mwen gen yon travay pou ou. pa mande. Koute, Karin, koute! Mwen bezwen enfòmasyon sou National History Museum. Ekspozisyon, bagay Viking. Blueprints. Anplwaye. Espesyalman patwon yo. Epi..." vwa li te desann kèk oktav, "... nimewo telefòn."
  
  Drake te tande kèk moman silans, apresa: "Wi, sa ki nan New York! Konbyen nan yo genyen?... Oh... vre? Oke, oke, ti sè. Mwen pral transfere ou kèk lajan pou kouvri sa a. Renmen ou".
  
  Lè zanmi l rakwoche, Drake mande, "Èske li toujou pa travay?"
  
  "Chita lakay ou tout jounen an, zanmi. Travay kòm 'dènye nèg la' nan yon ba ézitan. Mirak ansyen politik travayè yo."
  
  Karin te plede pandan sèt ane pou l jwenn yon diplòm nan pwogram òdinatè. Lè gouvènman travayè a te tonbe nan fen rèy Blair, li te kite Nottingham University - yon travayè ki gen konfyans, trè kalifye - sèlman pou l dekouvri pèsonn pa t vle l. Yon resesyon te etabli.
  
  Sòti University Row - vire agoch nan dechaj, vire adwat nan gwosès ak asistans gouvènman an. Kontinye tou dwat sou wout rèv ki kase.
  
  Karin te rete nan yon plat toupre sant Nottingham. Dwòg ak alkòl te lwe pwopriyete alantou li. Li raman kite kay la pandan jounen an epi li pran yon taksi serye nan ba a kote li te travay shift la uit a minwi. Moman ki pi terib nan lavi li te lè li te retounen nan apatman li, fènwa a, vye swe ak lòt odè dezagreyab ki antoure li, yon krim mache jis ap tann rive.
  
  Nan yon peyi ki kondane ak inyore, nonm ki ap viv nan lonbraj la se wa.
  
  "Ou reyèlman bezwen li pou sa?" Mande Dahl, ki moun ki te chita sou lòt bò a nan avyon an. "Oswa..."
  
  "Gade, sa a se pa charite, zanmi. Mwen dwe konsantre sou bagay sou Odin. Karin ka pran travay mize. Li fè tout sans."
  
  Drake te fè pwòp apèl vitès pa li. "Kite l travay, Dal. Kwè mwen. Nou la pou ede."
  
  Wells reponn imedyatman. "Pran zeds, Drake? Kisa lanfè ap pase?"
  
  Drake te pote l 'jou.
  
  "Oke, isit la se yon pepit an lò pi bon kalite. Nou te tcheke avèk Alicia Miles. Ou konnen sa li ye, Matt. Ou p ap janm kite SAS la vre," li pran yon poz. "Dènye adrès li te ye: Minik, Hildegardstrasse 111."
  
  "Almay? Men, li te ak Kanadyen yo."
  
  "Wi. Sa se pa tout. Li te rete nan Minik ak konpayon li - yon sèten Milo Noxon - yon sitwayen olye dezagreyab nan Las Vegas, USA. Epi li se yon ansyen ofisye entèlijans Marin. Pi bon Yankees yo gen pou ofri."
  
  Drake reflechi pou yon ti moman. "Se konsa li te konnen m nan lè sa a, atravè Miles. Kesyon an se, èske li chanje kote pou anbete l oswa ede l?
  
  "Repons lan se enkoni. Petèt ou ta ka mande li."
  
  "Map eseye. Gade, nou kenbe sou boul yo isit la, Wells. Panse ou ta ka kontakte ansyen zanmi ou yo nan Etazini yo? Dahl te deja kontakte FBI a, men yo ap jwe pou tan. Nou gen sèt èdtan nan vòl la... epi nou apwoche avèg."
  
  "Èske ou fè yo konfyans? Navèt sa yo? Èske ou vle mesye nou yo netwaye inevitab grap fout la?"
  
  "Yo se suedwa. E wi, mwen fè yo konfyans. Epi wi, mwen vle mesye nou yo patisipe."
  
  "Li klè". Wells koupe koneksyon an.
  
  Drake gade alantou. Avyon an te piti men gwo. Onz marin Fòs Espesyal yo te chita nan do a, lounging, dòmi epi jeneralman heckling youn ak lòt nan Swedish. Dahl te toujou ap pale nan telefòn nan atravè koulwa a pandan pwofesè a te depliye woulo apre woulo devan l ', mete chak yo ak anpil atansyon sou do a nan chèz li, ale sou diferans ki genyen ant reyalite ak fiksyon.
  
  Sou bò gòch li, Kennedy, ankò abiye ak pantsuit nimewo en fòm li, te fè premye apèl li. "Èske Kapitèn Lipkind la?... ah, di li se Kennedy Moore."
  
  Dis segonn pase, apre sa: "Non. Di li li pa ka rele m 'tounen. Sa a enpòtan. Di l li se sou sekirite nasyonal, si ou vle, jis rele l."
  
  Yon lòt dis segonn, apre sa: "Moore!" Drake te tande jape menm kote li te chita a. "Sa pa ka tann?"
  
  "Koute m ', kòmandan, yon sitiyasyon te parèt. Premyèman, konsilte Ofisye Swain nan FBI la. Mwen la ak Torsten Dahl ki soti nan SGG Swedish ak yon ofisye SAS. Mize Istwa Nasyonal la anba menas dirèk. Tcheke detay yo epi rele m 'toujou. Mwen bezwen èd ou."
  
  Kennedy fèmen telefòn nan epi li pran yon gwo souf. "Bang - ak pansyon mwen an ale."
  
  Drake gade mont li. Sis èdtan jiskaske ateri.
  
  Telefòn selilè Ben a pepi epi li te pwan li. "Sè?"
  
  Pwofesè Parnevik te apiye atravè koulwa a, li te pwan woulo ki te tonbe a ak men nerveux li. "Timoun nan konnen Valkyries li yo." Li te di, pa adrese pèsonn an patikilye. "Men, kote yo ye? Ak Je yo - wi, mwen pral jwenn Je yo."
  
  Ben te pale. "Bon pwen, Karin. Imèl ba m desen mize yo epi bay chanm sa a pou mwen. Lè sa a, voye enfòmasyon konsèvatè a nan yon lèt separe. Hey ti sè, di manman ak papa bonjou. Renmen ou".
  
  Ben rekòmanse klike sou li, Lè sa a, te kòmanse pran kèk nòt plis. "Gen nimewo a nan konsèvatè mize a," li te rele. "Dal? Èske w vle m fè pè a nan men l?"
  
  Drake te pete nan yon souri enkwayab pandan ofisye entèlijans swedwa a te fretikman balanse men l 'Non! san manke yon sèl vwayèl. Li te bèl wè Ben montre yon konfyans konsa. Geek la te deplase yon ti kras tounen pou bay moun nan kèk chanm opòtinite pou respire.
  
  Telefòn Kennedy a pete nan chante. Li te byen vit louvri li, men se pa anvan li te trete tout avyon an nan yon moso nan yon jwèt olye ensousyan nan Goin 'Down.
  
  Ben souke tèt a tan. "Bèl. Pwochen vèsyon kouvèti nou an pou asire w."
  
  "Moore." Kennedy mete telefòn li sou oratè.
  
  "Kisa lanfè k ap pase? Yon demi douzèn bourik te bloke wout mwen epi answit te di m, pa trè politès, pou m kenbe nen m soti nan twou kote li te ye a. Yon bagay te fè tout gwo chen jape, Moore, e mwen parye se ou. Li pran yon poz, epi li di ak reflechi, "Se pa premye fwa a, mwen devine."
  
  Kennedy te ba li yon vèsyon pi kout, ki te fini ak yon avyon plen ak marin Swedish ak yon ekipaj SAS enkoni sou wout, kounye a yon vòl senk èdtan soti nan tè US.
  
  Drake te santi tranble. Senk èdtan.
  
  Nan moman sa a Dahl rele byen fò: "Nouvo enfòmasyon! Mwen jis tande ke Kanadyen pa te menm nan Sweden. Sanble yo te sakrifye Pyebwa Mondyal la ak Frenn pou konsantre sou Valkiri yo. Li souke tèt li di mèsi nan direksyon Ben an, li te ekskli pwofesè a grimas. "Men... yo tounen ak men vid. Pèseptè prive sa a dwe yon reclus reyèl... Oswa..." Drake te monte zèpòl, "li ta ka yon kriminèl.
  
  "Bon òf. Gason se kote li vin lèd de tout fason. Kanadyen yo ap prepare pou frape mize a bonè maten an, lè New York."
  
  Figi Kennedy te pran yon ekspresyon ansasen pandan l t ap koute bòs li ak Dahl an menm tan. "Yo ap itilize dat la," li toudenkou sifle bay tou de pati yo lè li te parèt sou li. "Bata absoli sa yo - ak Alman yo, pa gen dout - yo kache entansyon reyèl yo dèyè dat mèrdik la."
  
  Ben leve je l. "Mwen pèdi tras."
  
  Drake repete l '. "Ki dat?"
  
  "Lè nou ateri nan New York," Dahl te eksplike, "li pral alantou uit nan maten nan 11 septanm."
  
  
  Sèz
  
  
  
  ESPAS AIR
  
  
  Kat èdtan rete. Avyon an kontinye hum nan syèl la twoub.
  
  Dahl te di, "Mwen pral eseye FBI ankò. Men, li etranj. Mwen pa ka pase nivo verifikasyon sa a. Se yon miray wòch modi. Ben - rele sipèvizè a. Drake se ansyen bòs ou. Revèy la ap mache, mesye, e nou pa gen okenn kote. Lè sa a mande pwogrè. Ale."
  
  Kennedy te sipliye bòs nan travay li: "Kaka sou Thomas Caleb, Lipkind," li te di. "Sa a pa gen anyen fè ak li oswa karyè modi mwen. M ap di nou sa FBI, CIA, ak tout lòt moun sòt twa lèt yo pa konnen. M ap mande..." li pran yon poz, "Mwen devine m ap mande w pou w fè m konfyans."
  
  "Twa lèt estipid," Ben bougonnen. "Briyan".
  
  Drake te vle apwoche Kennedy Moore epi ofri kèk mo ankourajman. Sivil nan li a te vle anbrase l, men sòlda nan fòse l rete lwen.
  
  Men, popilasyon sivil la te kòmanse genyen batay sa a. Anvan sa, li te itilize mo "gronk" pou "donte" li, pou konbat etensèl santiman li te rekonèt, men li pa t mache.
  
  Wells reponn apèl li. "Pale kounya".
  
  "Eske w ap koute Taylor ankò? Gade kote nou ye, zanmi? Eske ou te konvenk nou pou nou antre nan espas aeryen Etazini deja?"
  
  "Oke... wi... e non. M ap fè fas ak bann ajan biwokratik, Drake, epi li pa anfòm nan janm mwen-" Li tann yon ti moman, epi li ri nan desepsyon. "Sa se te yon referans me, zanmi. Eseye kenbe moute."
  
  Drake te souri envolontèman. "Modi ou, Wells. Koute, mete tèt ou ansanm pou misyon sa a - ede nou - epi m ap pale w de klib ki pi sal nan Hong Kong ke Mai te janm travay kache nan, ki rele Spinning Top.
  
  "Fuck mwen, sa son entrigan. Ou sou li, zanmi. Gade, nou sou wout nou, tout bagay pare selon tout règ yo, epi pèp mwen an lòtbò letan an pa gen pwoblèm ak sa."
  
  Drake te santi yon 'men'. "Wi?"
  
  "Yon moun ki sou pouvwa a ap refize privilèj pou aterisaj epi pèsonn pa janm tande pale de avyon ou a, e sa, zanmi m, santi kòripsyon entèn."
  
  Drake tande l. "Oke, kenbe m 'afiche." Yon peze dou sou bouton an te fini apèl la.
  
  Li te tande Kennedy di, "Ba se ideyal, Kapitèn. Mwen tande konvèsasyon isit la ki pale sou yon konplo. Fè... fè atansyon, Lipkind."
  
  Li fèmen telefòn li. "Oke, li pike, men li pran m nan pawòl mwen. Li voye anpil karaktè nwa ak blan sou sèn nan ke posib, ak kontrent. Epi li konnen yon moun nan biwo Homeland Security lokal la ," li te di, lise kòsaj mou li. "Pwa yo ap koule."
  
  Bondye, Drake te panse. Gen yon kantite kaka nan pouvwa dife ki pral antre nan mize sa a. Ase yo kòmanse yon lagè modi. Li pa di anyen byen fò, men li gade mont li.
  
  Twa èdtan kite.
  
  Ben te toujou patisipe ak konsèvatè a: "Gade, nou pa pale de yon gwo renovasyon isit la, jis deplase egzibisyon an. Mwen pa bezwen di w konbyen mize a ye, mesye. Jis deplase li epi tout bagay pral anfòm. Wi... SGG... Fòs espesyal Swedish. Yo enfòme FBI paske nou pale... non ! Pa tann pou yo rele. Ou pa gen mwayen pou ezite."
  
  Kenz segonn silans, lè sa a: "Èske ou pa janm tande pale de SGG? Oke, Google li!" Ben lonje dwèt sou telefòn li nan dezespwa. "Li bloke," Ben te di. "Mwen jis konnen li. Li te pale yon fason evaziv, kòmsi li pa t ka jwenn ase eskiz."
  
  "Yon lòt kasèt wouj." Drake lonje dwèt sou Dahl. "Sa a byen vit vin tounen yon epidemi."
  
  Te gen yon gwo silans, Lè sa a, telefòn mobil Dahl a sone. "O Bondye mwen," li te di nan repons. "Den Statsminister."
  
  Drake te fè yon figi nan Kennedy ak Ben. "Premye Minis".
  
  Plizyè mo respè, men fran, yo te di ki te apwofondi respè Drake pou Thorsten Dahl. Ofisye fòs espesyal la te di bòs nan travay li sa ki te pase. Drake te sombre konvenki ke li ta fini renmen nèg sa a.
  
  Dahl te fini apèl la epi li te pran yon ti moman pou l kolekte panse li. Finalman li leve je l epi li tounen nan avyon an.
  
  "Direkteman nan yon manm nan kabinè prezidan an, konseye ki pi pre li yo," Dahl te di yo. "Vòl sa a p ap gen dwa ateri."
  
  
  * * *
  
  
  Twa èdtan kite.
  
  "Yo pa ta enfòme prezidan an," Dahl te di. "Washington, D.C. ak Capitol Hill byen fon nan sa, zanmi m yo. Minis Eta a di ke kounye a li te vin mondyal, yon konplo sou yon echèl entènasyonal, epi pèsonn pa konnen ki moun ki sipòte ki moun. Sa a pou kont li," li te di, fwonte, "pale sou gravite misyon nou an."
  
  "Vis gwoup la," Drake te di. "Sa a se sa nou te konn rele yon echèk masiv."
  
  Ben, pandan se tan, ankò te eseye kontakte konsèvate Mize Nasyonal Istwa a. Tout sa li te resevwa se te yon mesajri. "Mal," li te di. "Li ta dwe tcheke yon bagay kounye a." Dwèt ajil Ben yo imedyatman te kòmanse vole sou klavye vityèl la.
  
  "Mwen gen yon lide," li te di byen fò. "Mwen priye Bondye pou m' mal."
  
  Lè sa a, Wells te rele tounen, li eksplike ke ekip SAS li a te fè yon aterisaj sekrè nan yon tèren avyon abandone nan New Jersey. Ekip la te dirije nan anba lavil New York, vwayaje pa nenpòt mwayen ki nesesè.
  
  Drake tcheke lè a. De zè de tan anvan ateri.
  
  Apre sa, Ben rele: "Frape mak la!" Tout moun vole. Menm marin Syèd yo te ba li tout atansyon yo.
  
  "Li isit la!" - li rele byen fò. "Gade toupatou sou entènèt la si ou gen tan gade." Li lonje dwèt sou ekran an fache.
  
  "Colby Taylor," li te di. "Bilyonè Kanadyen an se pi gwo kontribitè nan Mize Istwa Nasyonal la ak youn nan pi gwo bayè New York. Mwen parye li te fè kèk apèl?"
  
  Dahl te grimase. "Sa a se baryè nou an," li te plenn. "Nonm y ap pale a posede plis moun pase mafya a." Pou la pwemye fwa, ofisye Swedish te sanble slouch nan chèz li.
  
  Kennedy pa t 'kapab kache rayi li. "Kostim moneybags yo genyen ankò," li te sifle. "Mwen parye salo sa a se yon bankye tou."
  
  "Petèt, petèt pa," Drake te di. "Mwen toujou gen yon plan B."
  
  Yon èdtan rete.
  
  
  DISÈT
  
  
  
  New York, Etazini
  
  
  Depatman Lapolis Port Authority nan New York se petèt pi byen li te ye pou kouraj imilyan li yo ak viktim yo pandan evènman 9/11 yo. Ki sa li se mwens li te ye pou se manyen kache li yo nan pifò vòl SAS k ap kite Ewòp. Byenke pa gen okenn ekip devwe pou sipèvize eleman sa a nan travay yo, anplwaye entèkontinantal ki enplike yo se yon ti minorite ki pandan ane yo anpil te vin zanmi pwòch.
  
  Drake te fè yon lòt apèl. "Li pral cho aswè a," li te di enspektè CAPD Jack Schwartz. "Ou te manke m, zanmi?"
  
  "Bondye, Drake te... kisa? Dezan?"
  
  "Twa. Lavèy nouvèl ane a, '07."
  
  "Èske madanm ou anfòm?"
  
  "Alison ak mwen te kraze, zanmi. Èske sa a ase pou defini idantite mwen?"
  
  "Mwen te panse ou te kite sèvis la."
  
  "Mwen te fè. Wells rele m 'tounen pou dènye travay la. Èske li te rele ou?"
  
  "Li te fè. Li te di ke ou te pwomèt li pou l tann yon ti kras."
  
  "Èske li te fè li kounye a? Schwartz, koute m. Sa a se apèl ou a. Ou dwe konnen ke kaka sa a pral vole soti nan fanatik yo e ke antre nou an pral evantyèlman mennen nan ou. Mwen sèten lè sa a nou tout pral ewo epi sa a pral konsidere kòm yon aksyon favorab, men ... "
  
  Schwartz te di: "Wells te mennen m 'ak vitès," men Drake te tande yon allusion enkyetid. "Pa enkyete w, zanmi. Mwen toujou gen ase fòs pou m jwenn pèmisyon pou m ateri."
  
  Avyon yo anvayi espas aeryen ameriken.
  
  
  * * *
  
  
  Avyon an te ateri nan yon move limyè lajounen e li pran taksi dirèkteman nan ti bilding tèminal la. Nan moman pòt la te louvri yon ti kras, douz manm SGG Swedwa ki te chaje ak kouri desann mach eskalye metal rachitik yo epi yo te chaje nan twa machin ap tann. Drake, Ben, Kennedy ak Pwofesè a te swiv li, Ben prèske pipi tèt li lè li te wè transpò yo.
  
  "Yo sanble humvees!"
  
  Yon minit apre, machin yo te kouri desann pis aterisaj vid la, yo te pran vitès nan direksyon yon ranp kache nan dèyè tèren avyon an ki pa klè ki, apre kèk vire, te parèt sou yon wout peyi ki pa klè ki konekte ak youn nan aflu prensipal Manhattan yo.
  
  New York gaye devan yo nan tout bèl li. gratsyèl modèn, pon fin vye granmoun, achitekti klasik. Konvwa yo te pran yon chemen kout tou dwat nan sant vil la, pran risk lè l sèvi avèk tout chemen kout difisil chofè lokal yo te konnen. Kòn sonnen, madichon plen lè a, twotwa ak bwat fatra yo te koupe. Nan yon pwen, yon lari yon sèl-fason te enplike, koupe vwayaj yo a sèt minit ak sa ki lakòz twa echèk defans.
  
  Anndan machin yo aksyon an te prèske kòm ajitasyon. Dahl finalman te resevwa yon apèl nan men Premye Minis Swedish, ki te finalman genyen bon volonte FBI ak pèmisyon pou antre nan mize a si yo te rive la anvan.
  
  Dahl tounen vin jwenn chofè yo. "Pi vit!"
  
  Ben remèt Dahl yon kat jeyografik mize a ki montre kote Chen mawon yo.
  
  Gen plis enfòmasyon koule. Moun nwa ak blan yo rive. Ekip repons rapid yo te avèti.
  
  Drake rive Wells. "Sitch?"
  
  "Nou deyò. Kavalye polis la te rive de minit de sa. Ou?"
  
  "Vin etap ale. Rele pou nou si yon bagay rive." Yon bagay te atire atansyon li epi li konsantre pou yon ti moman sou yon bagay deyò fenèt la. Yon gwo santiman déj à vu te voye tranble nan zo kòt li lè li te wè yon gwo panno afichaj ki t ap anonse arive designer alamòd Abel Frey nan New York ak montre etonan chat-mache li a.
  
  Sa a se fou, Drake te panse. Vrèman fou.
  
  Ben leve sè l 'nan UK a epi, toujou san souf nan je transpò yo, jere yo enskri li nan Pwojè Valkyrie - jan li te rele li. "Ekonomize tan," li te di Dahl. "Li ka kontinye rechèch li pandan nou deyò pou sove chen mawon sa yo. Pa enkyete w, li panse se paske mwen vle foto yo pou diplòm mwen an.
  
  "Eske w ap bay sè w manti?" Drake te fwonte.
  
  "Li ap grandi." Kennedy tape men Blake. "Bay timoun nan kèk espas."
  
  Telefòn selilè Drake a pepi. Li pat bezwen tcheke idantite moun kap rele a pou konnen se Wells. "Pa di m, zanmi. Kanadyen?
  
  Wells ri tou dousman. "Ou swete."
  
  "A?" - Mwen mande.
  
  "Tou de Kanadyen ak Alman yo itilize wout diferan. Lagè sa a pral kòmanse san ou."
  
  Dahl te di: "Ekip SWAT la se twa minit ale. Frekans lan se 68."
  
  Drake te gade deyò fenèt la. "Nou isit la".
  
  
  * * *
  
  
  "Central Park West Entrance," Ben te di pandan yo t ap soti nan machin yo. "Kondwi sèlman de eskalye yo ki monte soti nan nivo ki pi ba a jiska katriyèm etaj la."
  
  Kennedy te soti nan chalè maten an. "Sou ki etaj chen mawon yo ap viv?"
  
  "Katriyèm".
  
  "Chif." Kennedy te monte zèpòl epi li tape vant li. "Te konnen mwen ta fini regrèt gato fèt sa yo."
  
  Drake te rete dèyè pandan sòlda Swedwa yo kouri osi vit ke yo te kapab desann mach yo nan mize a. Yon fwa yo la, yo te kòmanse retire zam yo. Dahl te sispann yo nan lonbraj yon gwo antre, ekip la antoure pa kolòn wonn.
  
  "Twitters yo sou. "
  
  Yon douzèn "chèk!" te sonnen. "Nou ale premye," li te gade Drake. "Ou swiv. Pran li."
  
  Li remèt Drake de objè silendrik gwosè brikè ak de kas ekoutè. Drake vire kòf silendrik yo 68 epi tann jiskaske tou de te kòmanse emèt limyè vèt nan baz yo. Li te bay Kennedy youn epi li te kenbe lòt la pou tèt li.
  
  "Twitters," li te di nan regards vid. "Sa a se nouvo asistans dife zanmitay la. Tout match amikal yo branche sou menm frekans lan. Gade yon kòlèg epi gen yon son pepi anmèdan nan zòrèy ou, gade yon move nèg epi ou pa ka tande anyen..." Li mete zòrèy li. "Mwen konnen li pa serye, men li ede nan sitiyasyon kote ou gen anpil bagay pou fè. Tankou sa a."
  
  Ben di, "E si frekans lan fè kolizyon ak yon lòt?"
  
  "Li pa pral rive. Sa a se dènye teknoloji Bluetooth - frekans adaptasyon spectre gaye. Aparèy yo 'sote' jiska swasanndinèf frekans chwazi owaza nan gwoup yo pre-asiyen - ansanm. Gen yon seri apeprè de san pye."
  
  "Koul," Ben te di. "Kote mwen yo?"
  
  "Ou menm ak pwofesè a pral pase kèk tan nan Central Park," Drake te di l '. "Bagay touristik. Refwadi zanmi, sa a pral dezagreyab."
  
  San yo pa yon lòt mo, Drake te vire pou l suiv dènye sòlda Swedwa a atravè gwo arch la epi antre nan enteryè nwa mize a. Kennedy te gade byen.
  
  "Yon zam ta bon," li boumonnen.
  
  "Ameriken yo," Drake te entone, men answit te souri byen vit. "Rilaks. Suedwa yo dwe detwi Kanadyen yo, epi doubl vit.
  
  Yo te rive nan yon gwo eskalye ki gen fòm Y, domine pa fenèt vout ak yon plafon vout, epi yo te prese anlè san rete. Nòmalman eskalye sa a ta ranpli ak touris ki gen je lajè, men jodi a tout kote a te etranj trankil.
  
  Drake te pase tèt li e li te rete vijilan. Plizyè douzèn moun danjere t ap kouri nan gwo espas sa a kounye a. Se te sèlman yon kesyon de tan anvan yo te reyini ansanm.
  
  Yo te kouri moute, bòt yo eko byen fò sou miray segondè yo, estatik ki soti nan mikwofòn gòj yo, rezonans ak acoustics natirèl bilding lan. Drake konsantre di, sonje fòmasyon li, men li te eseye kenbe yon je fèmen sou Kennedy san yo pa kite li montre. Sivil la ak sòlda nan kontinye konfli nan li.
  
  Apwoche twazyèm etaj la, Dahl te fè yon jès 'avant-ralanti'. Kennedy te deplase pi pre Drake. "Kote zanmi SAS ou yo?"
  
  "Rete lwen," Drake te di. "Apre tout, nou pa vle komèt asasina ki pa nesesè kounye a, pa vre?"
  
  Kennedy siprime yon ri. "Ou se yon komedyen, Drake. Yon nèg reyèl komik."
  
  "Ou ta dwe wè m 'nan yon dat."
  
  Kennedy rate piki a, epi li di, "Pa panse mwen pral dakò." Men dwat li abityèlman lonje lonje pou lis devan kòsaj li.
  
  "Pa panse mwen te mande."
  
  Yo te kòmanse monte dènye eskalye yo. Pandan sòlda ki mennen an t ap pwoche bò dènye viraj la, yon kout bal te sonnen e yon moso lacho te eksploze pous nan tèt li.
  
  "Desann!"
  
  Yon lagrèl kout bal pèse miray yo. Dahl ranpe pi devan sou vant li, li fè yon seri mouvman ak bra l.
  
  Drake te di, "Metòd epouvantay la."
  
  Yon sòlda te tire yon vole rapid pou kenbe ènmi l okipe. Yon lòt te wete kas li, li te branche fizi li nan senti li epi li te deplase l tou dousman nan liy dife a. Yo tande yon ti bri nan mouvman. Twazyèm sòlda nan vole soti anba mach eskalye a epi li frape santinèl la nan mitan je yo. Nonm lan tonbe mouri anvan li te kapab tire.
  
  "Bèl," Drake te renmen mouvman yo byen planifye.
  
  Yo te monte mach eskalye yo, yo te tire zam yo, yo te vante toutotou antre vout la nan katriyèm etaj la, epi yo te gade ak anpil atansyon nan chanm ki dèyè a.
  
  Drake li siy yo. Sa a te sal la nan dinozò zandolit. Seyè, li te panse. Eske se pa sa ki te kenbe Tyrannosaurus modi a?
  
  Li jete yon ti gade nan sal la. Plizyè nèg kap pwofesyonèl ak rad sivil te sanble okipe, yo tout ame ak kèk kalite mitrayaj lou, gen plis chans yon Mac-10 'espre ak priye'. Sepandan, Tyrannosaurus a te kanpe devan l ', imans nan majeste kochma , reyalizasyon an dirab nan yon kochma menm dè milyon de ane apre disparisyon li.
  
  Ak dwa pase l '- adrwatman glise pase machwè l' - te mache Alicia Miles, yon lòt predatè ki ka touye moun. Li te rele byen fò nan fason li siyati: "Gade lè a, ti gason! Yon sèl glise isit la epi mwen pral pèsonèlman retire tout moun nan ensèk yo soti nan jwèt la! Fè vit!"
  
  "Kounye a, gen yon dam la," Kennedy te di nan betiz nan yon milimèt ale. Drake te santi odè sekrè li nan pafen ak respire limyè. "Vye zanmi, Drake?"
  
  "Te anseye l tout sa li konnen," li te di. "Literalman, nan premye. Lè sa a, li te mache pase m '. Etranj Ninja-Shaolin kaka. Epi li pa t janm yon dam, se sèten."
  
  "Gen kat sou bò gòch la," sòlda a rapòte. "Senk sou bò dwat la. Plis yon fanm. Ekspozisyon Odin dwe nan dèyè chanm nan, petèt nan yon alcove separe, mwen pa konnen.
  
  Dahl pran yon souf. "Lè pou w deplase."
  
  
  DIZUIT
  
  
  
  MIZE ISTWA NASYONAL NEW YORK
  
  
  Suedwa yo sote nan kouvèti, tire avèk presizyon. Kat Kanadyen te tonbe, answit yon lòt, twa nan yo te tonbe nan yon ekspozisyon vè, ki an vire tonbe sou e li te fè aksidan atè a ak yon bri tankou yon eksplozyon.
  
  Kanadyen ki te rete yo te vire epi yo te louvri dife sou plas la. De suedwa yo rele byen fò. Youn tonbe epi san koule soti nan yon blesi sou tèt li. Lòt la tonbe nan yon pil ki t'ap tòde, li kenbe kwis li.
  
  Drake te glise nan chanm nan atravè etaj la poli epi rale dèyè yon ekspozisyon vè masiv ki montre tatou jeyan. Yon fwa li te sèten Kennedy te an sekirite, li leve tèt li gade nan glas la.
  
  Mwen te wè Alicia touye de suedwa kap kouri ak de kout bal pafè.
  
  Kat plis Kanadyen parèt nan dèyè Tyrannosaurus la. Yo dwe te nan alcove kote chen mawon yo te parèt. Yo te gen senti kwi etranj mare nan kò yo ak sakado lou sou do yo.
  
  Epi tou Mac-10. Yo plen sal la ak bal.
  
  Suedwa yo plonje pou kouvri. Drake tonbe atè, li asire w ke li vlope bra l nan tèt Kennedy pou kenbe l pi ba ke posib. Vè ki anlè l la te kraze, ti moso vè yo gaye toupatou epi lapli tonbe sou yo. Fosil ak kopi tatou pete epi dezentegre alantou yo.
  
  "Netwaye byen vit, oke?" Kennedy boumonnen. "Wi, se vre."
  
  Drake te souke tèt li, li voye ti moso vè toupatou, epi li te tcheke miray deyò mize a. Yon Kanadyen tonbe la epi Drake imedyatman tag li.
  
  "Deja ap fè sa."
  
  Sèvi ak ekspozisyon kase a kòm kouvèti, li pwoche bò kote nèg la bay manti. Li lonje men pou mitrayil la, men je mesye a toudenkou louvri lajè!
  
  "Jezi!" Kè Drake bat pi vit pase men Noe pandan li te bati Bwat Kontra a.
  
  Nonm lan te plenn, je l laji ak doulè. Drake byen vit tounen nan sans li, li pran zam la ale ak bat li nan oubli. "Zonbi sanglan."
  
  Li vire toutotou sou yon jenou, pare pou frape, men Kanadyen yo retrete dèyè vant striye T. rex la. Damn li! Si sèlman yo pa t 'fèk chanje pozisyon li, sa ki lakòz li mache mwens dwat pase anvan. Tout sa li te kapab wè se te kèk janm koupe.
  
  Kennedy te deplase nan direksyon l, li glise kanpe bò kote l.
  
  "Bèl glise," li te di, balanse agoch ak dwa, ap eseye wè sa Kanadyen yo te fè.
  
  Finalman, li te wè mouvman ant twa zo kòt yo kase epi li pa t kwè. "Yo gen chen mawon," li te soufle. "Epi yo kraze yo an miyèt moso!"
  
  Kennedy souke tèt li. "Non. Yo kraze yo an miyèt moso, "li te fè remake. "Gade. Gade sakado yo. Pèsonn pa di tout pati nan Odin te dwe antye, pa vre?
  
  "Epi li pi fasil pou retire yo an pati," Drake te souke tèt.
  
  Li te sou ale nan kouvèti a nan pwochen ekspozisyon an lè tout lanfè te degaje. Soti nan kwen ki pi lwen nan sal la, nan yon pòt ki make 'Orijin Vertebre', yon douzèn banshees kriyan pete nan. Yo te kriye, yo te tire sovaj, yo te ri tankou fanatik k ap pran twòp sou plizyè doub Yeager nan sezon prentan.
  
  "Alman yo isit la." Drake di sèch avan li tonbe atè.
  
  Tyrannosaurus a t'ap tranble byen fò pandan pwojektil plon an te pèse dwat nan li. Tèt li pandye, dan li bese, kòmsi vyolans ki te antoure li a te fè l fache ase pou l reviv. Kanadyen an te vole tounen nan yon nwaj gore. San koule nan tout machwè dinozò a. Sòlda swedwa a te pèdi bra l jiska koud la e li t ap kouri ap kriye.
  
  Alman yo pete, yo pral fou.
  
  Soti nan dèyè fenèt ki pi pre Drake a te vin konnen boom-boom-boom nan lam rotor elikoptè.
  
  Pa ankò!
  
  Soti nan vizyon periferik li, Drake remake yon gwoup figi fòs espesyal abiye an nwa ki t ap fofile nan direksyon l. Lè Drake gade nan direksyon sa a, tweeters yo nan zòrèy li te vin fou.
  
  Bon mesye.
  
  Kanadyen yo te ale pou li, sa ki lakòz dezòd. Yo te pete anba vant jeyan T. Rex a, tire kòlè. Drake te pwan Kennedy nan zepòl la.
  
  "Deplase!" Yo te sou liy vòl la. Li te pouse Kennedy ale menm jan Alicia Miles te vin parèt. Drake leve zam li a, Lè sa a, wè masiv Alman Milo a pwoche bò gòch la.
  
  Nan yon segonn pataj nan poz, tout twa bese zam yo.
  
  Alicia te sezi. "Mwen te konnen ou ta antre nan sa a, Drake, ou vye bastard!"
  
  Milo sispann mouri nan pye l. Drake te gade youn nan lòt. "Mwen ta dwe rete nan Sweden, souf chen." Drake te eseye egg gwo nèg la sou. "Chen ou a manke, eh?"
  
  Bal yo pèse lè a bò kote yo san yo pa antre nan kokon tansyon yo.
  
  "Lè w ap vini," Milo te chichote. "Tankou ti nèg ou la, ak sè l '. Ak zo Parnevik yo."
  
  Lè sa a, mond lan te retounen, epi Drake enstenktiv te desann yon milisgond apre li te wè Alicia ineksplikab tonbe atè a.
  
  Yon fize RPG pèse vant T-Rex a, voye kouto zo vole nan tout direksyon. Li te kouri atravè sal la, dwat nan youn nan fenèt bò yo. Apre yon gwo poz, te gen yon gwo eksplozyon ki te souke chanm nan, ki te swiv pa son an agonizan nan efondreman metal ak jwenti squealing.
  
  Lanmò metal te fè aksidan sou miray Mize Istwa Nasyonal la.
  
  Drake te gaye sou tèt Kennedy kòm momantòm elikoptè a te lakòz li fè aksidan sou miray mize a, sa ki lakòz yon efondreman nan debri lou. Nen an kase dwat nan, voye debri pi devan nan pil ondulan. Lè sa a, kabin an te fè aksidan prèske vètikal nan miray la efondreman, epi yo te wè pilòt la sek baton angrenaj la nan yon panik éfréné anvan yo te smeaded tankou yon mouch sou pwòp vit machin li.
  
  Lè sa a, lam elis yo frape ... epi yo te desann!
  
  Frens metal vole yo te kreye yon zòn touye andedan sal la. Spike a sis pye te fè yon buz pandan li te vole nan direksyon Drake ak Kennedy. Ansyen sòlda SAS la te kouche otank posib epi li te santi yo koupe tèt zòrèy li anvan li koupe yon ti moso nan po tèt Kennedy a epi li te plonje twa pye nan miray ki pi lwen.
  
  Li te kouche etoudi pou yon ti moman, epi toudenkou vire tèt li. Elikoptè a bloke epi li pèdi vitès. Nan moman sa a li te glise desann bò mize a, tankou Wile E. Coyote glise desann bò mòn li te fèk fè kolizyon ak.
  
  Drake te konte kat segonn anvan te gen yon gwo metal lou. Li pran yon ti moman pou l gade nan sal la. Kanadyen yo pa t kraze stride, menmsi youn nan pwòp yo te koupe an miyèt moso pa yon lam rotor. Yo rive bò chanm nan, kat mesye ki gen gwo sakado, osi byen ke Alicia ak yon sèl avyon de gè kouvèti. Yo t ap vire toutotou sa ki te sanble ak inite desann.
  
  Laterè te ekri sou figi Alman yo, pa kouvri ak mask. Drake pa t remake mesye an blan an epi li te mande si misyon sa a te twò riske pou li. Li te wè fòs espesyal yo rapidman apwoche yo; Suedwa yo te rann pouvwa lè Ameriken yo te rive.
  
  Kanadyen sove tèt yo ak Chen mawon yo! Drake te eseye leve, men li te difisil pou leve kò l ', anpil souke pa tou pre madmwazèl la ak sèn nan etone.
  
  Kennedy te ede l lè l te koud li di anvan li te soti anba l, li te chita epi l te siye san ki nan tèt li.
  
  "Pervèti". - li boumonnen nan betiz kòlè.
  
  Drake te peze men l nan zòrèy li pou l sispann senyen an. Pandan li t ap gade, twa nan senk fòs espesyal Syèd ki te rete yo te eseye konbat Kanadyen yo pandan premye a te itilize lans li a pou sote nan yon fenèt ki detwi.
  
  Men, Alicia te vire, yon souri amizan sou figi l, epi Drake te vin pi mal. Li te vole pi devan epi li te pase nan mitan yo, yon vèv nwa nan ekzekisyon brital, koube sòlda trè kalifye nan yon fason ke li te kase zo yo ak yon fasilite san parèy, epi li te pran mwens pase douz segonn pou detwi ekip la.
  
  Lè sa a, twa Kanadyen te vole soti nan bilding nan an silans ak abilman.
  
  Sòlda Kanadyen ki te rete a te louvri dife.
  
  Ekip SWAT New York la chaje Alman yo, pouse yo nan dèyè chanm nan, kite tout men twa nan yo kote yo te kanpe. Twa ki rete yo, ki gen ladan Milo, te lage zam yo epi yo kouri.
  
  Drake te tranble lè Tyrannosaurus a finalman te abandone fantom la epi li te tonbe nan yon pil vye zo ak pousyè.
  
  Kennedy te bay madichon pandan katriyèm Kanadyen an te sote, byen vit apre Alicia. Dènye sòlda nan te tire nan zo bwa tèt la pandan l ap prepare pou l sote. Li te tonbe tounen nan chanm nan epi li te kouche nan mitan debri ki boule yo, jis yon lòt viktim nan lagè moun fou a ak kous li nan Apocalypse la.
  
  
  DIZNEF
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Prèske imedyatman, lespri Drake te kòmanse evalye ak analize. Milo te fè kèk konklizyon sou Ben ak Pwofesè Parnevik.
  
  Li te chèche telefòn selilè li a epi li tcheke li pou domaj anvan li peze vitès la.
  
  Telefon an sone li sone. Ben pa t ap kite sa lontan, pa Ben...
  
  Kè li te koule. Li te eseye pwoteje Ben, li te pwomèt nèg la ke li pral anfòm. Si anyen...
  
  Vwa a reponn: "Wi?" Chichote.
  
  "Ben? Ou anfom? Poukisa w ap chichote?"
  
  "Matt, di Bondye mèsi. Papa'm rele'm,'m ale pale, apre'm gade dèyè'm wè de malfra sa yo kap bat profesè a. Mwen kouri al jwenn yo epi yo te kondui sou motosiklèt ak kèk lòt.
  
  "Èske yo te pran pwofesè a?"
  
  "Padon, zanmi. Mwen ta ede l 'si mwen te kapab. Madichon papa m!"
  
  "Non! Kè Drake te toujou refè. "Se pa fòt ou, Blakey. Pa ditou. Èske siklis sa yo te gen gwo sakado mare nan do yo?"
  
  "Gen kèk te fè."
  
  "OK. Rete la."
  
  Drake pran yon gwo souf epi li te eseye kalme nè li yo. Kanadyen yo ta prese. Ben eskive move souflèt la, gras a papa l, men Pwofesè a te nan gwo kaka. "Plan yo se te chape soti isit la sou bisiklèt yo ap tann," li te di Kennedy, Lè sa a, gade nan chanm nan fatra. "Nou bezwen jwenn Dahl. Nou gen yon pwoblèm."
  
  "Yon sèl?"
  
  Drake te fè yon sondaj sou destriksyon yo te lakòz nan mize a. "Bagay sa a jis te eksploze gwo."
  
  
  * * *
  
  
  Drake te kite mize a te antoure pa pèsonèl gouvènman an. Yo t ap mete kanpe yon pòs nan papòt lwès Central Park, ke li te fè espre inyore lè li te remake Ben chita sou ban anfas li. Timoun nan kriye san kontwòl. Kounye a kisa? Kennedy kouri sou teren zèb bò kote l.
  
  "Sa a se Karin," je Ben te gen anpil moun tankou Niagara Falls. "Mwen te voye yon imèl ba li pou m te mande kòman li t ap aji ak Valkyries epi mwen te resevwa... te resevwa MPEG sa a... an repons."
  
  Li vire laptop li pou yo ka wè. Yon ti fichye videyo parèt sou ekran an, ap jwe sou repete. Clip la te dire apeprè trant segonn.
  
  Ankadreman an nwa e blan an te montre imaj twoub sou sè Ben a, Karin, ki te pann tou dousman nan bra de mesye ki gen maske. Tach nwa ki te kapab sèlman san yo te andeyò fwon li ak bouch li. Twazyèm nonm lan leve figi l 'nan kamera a, t'ap rele byen fò ak yon aksan epè Alman.
  
  "Li te reziste, ti minx la, men asire w ke nou pral anseye li ki jan estipid sa a se pandan kèk semèn kap vini yo!" Mesye a souke dwèt li, krache t ap flite nan bouch li. "Sispann ede yo, ti gason. Sispann atake yo.... issss.... Si w fè sa, w ap fè l tounen san danje epi san danje" - yon ri dezagreyab. "Plis ou mwens".
  
  Fragman an te kòmanse repete tèt li.
  
  "Li se yon dezyèm Dan," Ben babile. "Vle louvri pwòp lekòl masyal arts li. Mwen pa t panse pèsonn te ka bat li, gran sè mwen an.
  
  Drake te anbrase Ben pandan jèn zanmi l te kraze. Regard li, ke Kennedy te remake men li pa fèt pou li, te plen rayisman sou chan batay la.
  
  
  VEN
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Abel Frey, konsèpteur alamòd ki pi popilè nan lemonnantye, miltimilyonè ak pwopriyetè chateau-la Verein 24 sou 24, te chita nan koulis Madison Square Garden epi l te gade sèrviteur l yo ap kouri tankou parazit yo te vrèman ye.
  
  Pandan solstis oswa peryòd desann, li te bay yo nan limit yo nan kay Alpine etan li a-tout moun soti nan modèl ki pi popilè nan lemonn, jiska ekipaj ekleraj ak pèsonèl sekirite - pati yo pa t sispann pou semèn apre fen. Men, kòm vwayaj la te kontinye ak non Frey a te nan dokiman Pwen Enpòtan an, yo fussed ak fretted ak founi nan chak kapris li.
  
  Sèn nan t ap pran fòm. Kouri chat la te mwatye fini. Designer ekleraj l 'te travay ak ekip The Garden pou vini ak yon plan majik mityèlman respè: yon ekleraj senkronize ak orè son pou montre nan de èdtan.
  
  Frey te gen entansyon rayi li epi fè salo yo swe epi rekòmanse.
  
  Supermodels te mache ale dèyè nan plizyè etap nan dezabiye. Backstage nan yon defile mòd se te opoze a nan yon defile sèn-ou te bezwen mwens materyèl, pa plis-epi modèl sa yo-omwen moun ki te rete avè l 'nan La Vereina-te konnen ke li te wè tout bagay anvan de tout fason.
  
  Li ankouraje egzibisyonis. An verite, li te mande li. Laperèz anpeche yo, bèt sa yo. Laperèz, avaris ak safrete, ak tout lòt bèl bagay komen peche ki te nan chenn òdinè gason ak fanm ak moun ki gen pouvwa ak richès - soti nan vandè sirèt Victoria's Secret rive nan eskilti glas Ewòp lès ak rès la nan sèvitè chans li yo - chak youn nan yo plenyen. souse san.
  
  Frey te wè Milo penetre kò yo marye. Mwen te wè ki jan modèl yo te evite mechan malonnèt la. Mwen te souri anndan istwa evidan yo.
  
  Milo pat kontan. "Tounen la!" Li souke tèt li nan direksyon biwo mobil Fortin Frey a.
  
  Figi Frey te fè tèt di lè yo te poukont yo. "Sa ki te pase?"
  
  "Kisa ki pa t rive? Nou pèdi elikoptè a. Mwen krake soti la ak de nèg. Yo te gen SWAT, SGG, sa salo Drake ak kèk lòt chen. Se te lanfè deyò, monchè. Entonasyon Ameriken Milo literalman blese zòrèy ki pi kiltive Frey. Bèt la te jis rele l "nonm".
  
  "Splinter?"
  
  "Pèdi nan bouzen bareback sa a, Miles." Milo souri.
  
  "Èske Kanadyen yo jwenn li?" Frey te pwan bra chèz li an kòlè, sa ki lakòz yo defòme.
  
  Milo pran pòz li pa remake, li trayi enkyetid anndan l. Egoyis Frey te gonfle pwatrin li. "Fouten salo initil!" Li te kriye tèlman fò ke Milo te flanke. "Ou salo initil pèdi nan yon pakèt fou kavalye!"
  
  Saliv te vole soti nan bouch Frey, li te vide tab ki separe yo. "Èske w konnen konbyen tan m ap tann moman sa a? Fwa sa a? E ou menm?"
  
  Li pa kapab kontwole tèt li, li frape kòmando Ameriken an nan figi an. Milo vire tèt li sevè e machwè li vin wouj men li pat reyaji yon lòt jan.
  
  Frey te fòse yon kokon siprèm nan kalm anvlope l '. "Lavi mwen," li te di ak pi gwo efò ke li te konnen sèlman moun ki gen gwo nesans te kapab fè, "te dedye-non, dedye-nan rechèch pou Tonm sa a... Tonm Dye yo sa a. Mwen pral transpòte yo - moso pa moso - nan chato mwen an. "Mwen se chèf la," li te di, leve men l 'nan direksyon pòt la, "e mwen pa vle di chèf nan moun sòt sa yo. Mwen ka jwenn senk supermodels fout gad sekirite ki pi kout mwen jis paske mwen te gen yon lide. Mwen ka fè yon bon moun goumen jiska lanmò nan tèren batay mwen an, men sa pa fè m 'yon chèf. Ou konprann?"
  
  Vwa Frey te koule siperyorite entelektyèl. Milo souke tèt, men je l te vid. Frey te pran sa kòm sòt. Li fè yon soupi.
  
  "Oke, ki lòt bagay ou genyen pou mwen?"
  
  "Sa a". Milo leve kanpe epi li tape sou klavye laptop Frey la pandan kek segond. Yon emisyon an dirèk parèt, ki konsantre sou zòn ki toupre Mize Istwa Nasyonal la.
  
  "Nou gen moun ki poze kòm ekip televizyon. Yo te gen je yo sou Drake, yon fanm ak yon ti gason - Ben Blake. Sa a tou kite SPECIAL ak tout rès SGG la, epi gade, mwen kwè sa a, "li tape ekran an alalejè, kite dèyè tach endezirab nan swe ak Bondye konnen ki lòt bagay, "sa a se ekip SAS la."
  
  "Ou kwè..." Frey te di. "Èske w ap eseye di m ke kounye a nou gen yon ras milti-rasyal sou men nou? Epi nou pa gen pi gwo resous ankò." Li fè yon soupi. "Se pa ke li te ede nou twò lwen."
  
  Milo pataje yon souri sekrè ak patron li. "Ou konnen li se."
  
  "Wi. Mennaj ou. Li se pi bon avantaj nou epi tan li ap apwoche. Oke, ann espere ke li sonje ki moun li rapòte.
  
  "Li se plis sou lajan an ke li pral sonje," Milo te di ak anpil insight.
  
  Je Frey te limen epi yon ti briyan lasè te parèt nan je l. "Hm. Mwen p'ap bliye sa."
  
  "Nou gen sè Ben Blake tou. Aparamman yon chat sovaj."
  
  "Anfòm. Voye li nan Castle la. Nou pral tounen la byento." Li fè yon poz. "Tann... Tann... Fanm sa a avèk Drake. Kiyes li ye?"
  
  Milo te etidye vizaj li epi l te monte zèpòl. "Mwen pa gen okenn ide".
  
  "Oke, chèche konnen!"
  
  Milo te rele ekip televizyon an: "Sèvi ak lojisyèl rekonesans feminen sou fanm Drake a," li gronde.
  
  Kat minit silans pita, li te resevwa yon repons. "Kennedy Moore," li te di Frey. "New York Polis"
  
  "Wi. WI Mwen pa janm bliye debòde. Mete sou kote, Milo. Kite m travay."
  
  Frey te Googled tit la epi swiv plizyè lyen. Nan mwens pase dis minit li te konnen tout bagay, ak souri li te vin lajè e menm plis perverti. Jèm yo nan yon gwo lide te grandi nan tèt li apre pibète.
  
  "Kennedy Moore," li pa t 'kapab reziste esplike fantasman an, "te youn nan pi bon nan New York. Li se kounye a nan konje fòse. Li arete polisye sal la epi li voye l nan prizon. Kondanasyon li te mennen nan lage kèk nan moun li te ede kondane yo, yon bagay ki gen rapò ak chèn prèv kase a." Frey pran yon poz. "Ki kalite peyi bak ta aplike yon sistèm tankou sa a, Milo?"
  
  "USA," malfra li te konnen sa yo te espere de li.
  
  "Oke, yon bèl avoka te jwenn liberasyon yon nonm yo te rele Thomas Caleb, "pi move asasen an seri nan istwa Nò Etazini," jan li di isit la. Mwen, mwen. Li délisyeu degoutan. Koute!
  
  'Caleb ouvri je viktim li a, lè l sèvi avèk yon agrafeur pou tire clips nan po je ak fwon, Lè sa a, fòse ensèk vivan nan gòj yo, fòse yo moulen ak vale jiskaske yo toufe nan lanmò.' Frey te gade Milo ak zye gran. "Mwen ta di yon ti jan tankou manje nan McDonald's."
  
  Milo pat souri. "Li se yon ansasen inosan," li te di. "Komedi pa mache byen ak touye moun."
  
  Frey te souri ba li. "Ou touye inosan, pa vre?"
  
  "Sèlman pandan y ap fè travay mwen. Mwen se yon sòlda."
  
  "Hmm, byen, li se yon liy byen, pa vre? Pa gen pwoblèm. Ann retounen nan travay aktyèl la. Kalèb sa a te touye de lòt inosan depi li te libere. Mwen ta di yon rezilta klè nan doktrin etik ak yon seri valè moral, eh, Milo? Antouka, Kalèb sa a te disparèt kounye a."
  
  Tèt Milo a jerked nan direksyon ekran laptop la, nan direksyon Kennedy Moore. "De plis?"
  
  Kounye a Frey te ri. "Ha, ha. Ou pa tèlman sòt ou pa konprann sa, pa vre? Imajine lapenn li. Imajine soufrans li!"
  
  Milo te kenbe epi, malgre tèt li, te fè dan l tankou yon lous polè ki dechire premye trape li nan jounen an.
  
  "Mwen gen yon plan". Frey ri ak plezi. "Oh merde... Mwen gen yon plan."
  
  
  VENNEN
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Katye jeneral mobil lan te nan dezòd. Drake, Kennedy, ak Ben te swiv Thorsten Dahl ak kòmandan Fòs Espesyal ki te anraje moute etap yo epi pase konmosyon an. Yo te mache nan de konpatiman yo anvan yo te kanpe nan silans relatif la bay nan alcove nan fen koule metal la.
  
  "Nou te resevwa yon apèl," kòmandan fòs espesyal la jete zam li an kòlè. "Nou te resevwa apèl la modi e kenz minit pita twa nan mesye m yo mouri! Kisa...?"
  
  "Twa sèlman?" Dahl mande. "Nou pèdi sis. Respè mande pou nou pran tan..."
  
  "Fut respè," nèg SWAT la te kòlè. "Ou ap antre sou teritwa mwen an, ou menm enbesil angle. Ou mechan menm jan ak modi teworis yo!"
  
  Drake leve men l. "Aktyèlman, mwen se yon idiot angle. Moun sòt sa a se Swedish."
  
  Ameriken an te sanble sezi. Drake te sere priz li sou zepòl Ben. Li santi nèg la tranble. "Nou te ede," li te di nèg fòs espesyal la. "Yo te ede. Li te kapab vin pi mal anpil."
  
  Lè sa a, kòm sò a te desann mato ironik li a, te gen son an chokan nan bal lapli tonbe sou katye jeneral la. Tout moun tonbe atè. Yon son metalik rebondi sou miray lès la. Anvan fiziyad la te fini, kòmandan fòs espesyal la leve kanpe. "Li se bal," li te di ak yon ti wont.
  
  "Nou bezwen ale," Drake te chèche Kennedy, men li pa t 'kapab jwenn li.
  
  "Nan liy dife a?" nèg fòs espesyal yo te di. "Kiyès ou ye?"
  
  "Se pa konpayi an oswa bal yo ki enkyete m '," Drake te di. "Sa a se yon grenad wòkèt ki ka swiv byento."
  
  Pridans te dikte evakyasyon. Drake soti jis nan tan pou l wè nwa ak blan yo ap kouri rele nan direksyon bal yo te soti.
  
  Li te gade alantou ankò pou Kennedy, men li te sanble yo te disparèt.
  
  Lè sa a, toudenkou yon nouvo figi parèt nan mitan yo. Chèf Biwo a, jije dapre ensiy twa etwal li yo epi, kòm si sa pa t ase, pouse pase l ', se te yon nonm mete senk zetwal yo ra nan yon komisyonè lapolis. Drake te konnen imedyatman ke sa a se nèg yo ta dwe pale ak. Komisè lapolis yo te patisipe nan batay kont teworis.
  
  Radyo kòmandan fòs espesyal yo rele byen fò: "Tout klè. Gen yon zam telekomande isit la sou do kay la. Sa a se yon aran wouj."
  
  "Bastard!" Drake te panse ke Kanadyen yo ak Alman yo t ap deplase pi lwen ak prizonye yo.
  
  Thorsten Dahl te adrese nouvo vini an. "Ou vrèman ta dwe pale ak Minis Deta mwen an."
  
  "Travay la fini," te di komisyonè a. "W ap soti isit la."
  
  "Non, tann," Drake te kòmanse, fizikman anpeche Ben kouri pou pi devan. "Ou pa konprann...."
  
  "Non, non," te di komisè a nan dan sere. "M pa konnen. Apre sa, mwen vle di ou ap kite isit la, tit nan Washington, DC. Capitol Hill vle yon moso nan nou mesye, e mwen espere ke yo pran li an gwo moso. "
  
  
  * * *
  
  
  Vòl la te dire katrevendis minit. Drake te enkyete sou disparisyon misterye Kennedy a jiskaske li te reparèt menm jan avyon an te sou pou dekole.
  
  Li te vini kouri desann ale nan, san souf.
  
  "Mwen te panse nou te pèdi ou," Drake te di. Li te santi yon gwo soulajman, men li te eseye kenbe li lejè.
  
  Kennedy pa reponn. Olye de sa, li te chita sou chèz fenèt la, lwen konvèsasyon an. Drake leve kanpe pou mennen ankèt, men li kanpe lè li te rale lwen li, figi li blan tankou alabaster.
  
  Ki kote li te ye ak sa ki te pase la?
  
  Pa gen okenn apèl oswa imèl yo te pèmèt pandan vòl la. Pa gen televizyon. Yo vole an silans; plizyè gad te gade yo san yo pa entèfere.
  
  Drake te kapab kite l koule sou li. Fòmasyon SAS mande èdtan, jou ak mwa datant. Pou preparasyon an nan. Pou obsèvasyon. Pou li, yon èdtan ta ka vole nan yon milisgond. Nan yon pwen yo te ofri alkòl nan ti boutèy plastik sa yo ak Drake ezite pou plis pase yon ti moman.
  
  Wiski a te klere, yon Hamlet Amber nan dezas, zam li te chwazi dènye fwa bagay yo te vin difisil-lè Alison te ale. Li te sonje doulè a, dezespwa a, e poutan gade l te ret sou li.
  
  "Pa isit la, mèsi." Ben te vijilan ase pou l te voye metrès li ale. "Nou se moun Mountain Dew. Pote li."
  
  Ben menm te eseye fè Drake soti nan eta sa a pa pretann yo dwe yon geek. Li apiye soti nan koulwa a, gade kòm prezantatè a, balanse, retounen nan plas li. "Nan jagon frè Ameriken nou yo, mwen ta antre nan li!"
  
  Figi l te vin wouj pandan otès li te gade l an sipriz. Apre yon segond li di, "Sa a se pa lè Hooters, ti bebe."
  
  Ben tounen sou chèz li. "Kap".
  
  Drake souke tèt li. "Sante ou, zanmi. Imilyasyon konstan w ap sèvi kòm yon bon rapèl ke mwen pa t janm gen laj ou."
  
  "Boute".
  
  "Seryezman-mèsi."
  
  "Pa enkyete".
  
  "Epi Karin - li pral byen. Mwen pwomèt."
  
  "Ki jan ou ka pwomèt sa, Matt?"
  
  Drake pran yon poz. Sa ki te eksprime se te angajman natirèl li pou ede moun ki nan bezwen, pa jijman klè yon sòlda.
  
  "Yo pa pral fè l mal ankò," li te di. "Epi byento nou pral gen plis èd pase ou ka imajine."
  
  "Ki jan ou fè konnen yo pa pral fè l mal?"
  
  Drake fè yon soupi. "Oke, oke, sa se yon devine edike. Si yo te vle l mouri, yo t ap touye l touswit, pa vre? Pa gen dòlote. Men, yo pa t '. Se konsa..."
  
  "Wi?"
  
  "Alman yo bezwen li pou yon bagay. Y ap kenbe l vivan." Drake te konnen yo te kapab mennen l nan yon entèwogasyon separe oswa yon bagay menm plis konvansyonèl - nan yon bòs diktatè ki te renmen domine chak evènman. Pandan ane yo, Drake te tonbe nan renmen ak sa a kalite tiran. Otoritaris yo te toujou bay bon mesye yo yon dezyèm chans.
  
  Ben fòse yon souri fòse. Drake te santi avyon an kòmanse desann epi li te kòmanse revize reyalite yo nan tèt li. Avèk ti ekip li a ki te tonbe, li te oblije monte e pwoteje yo plis toujou.
  
  
  * * *
  
  
  Nan de minit apre yo te kite avyon an, Drake, Ben, Kennedy ak Dahl te antre nan plizyè pòt, yo te monte yon èskalator trankil, yo te desann nan yon koulwa peluche ki te aliyen ak panno epè ble, epi finalman nan yon pòt lou ke Drake te remake yo te byen fèmen dèyè. yo.
  
  Yo te jwenn tèt yo nan yon sal premye klas, premye klas, vid eksepte pou tèt yo ak uit lòt: senk gad ame ak twa kostim-de fanm ak yon gason ki pi gran.
  
  Mesye a te avanse. "Jonathan Gates," li te di tou dousman. "Minis defans."
  
  Drake te santi yon panik toudenkou. Bondye, nèg sa a te mega-pwisan, petèt senkyèm oswa sizyèm nan liy pou prezidans la. Li fè yon soupi epi li te fè yon etap pi devan, li remake mouvman gad yo ap avanse, epi li te gaye bra l.
  
  "Tout zanmi yo isit la," li te di. "Omwen... mwen panse sa."
  
  "Mwen kwè ou gen rezon." Minis Defans lan te avanse epi lonje men l. "Pou ekonomize tan, mwen te deja ajou. Etazini vle e kapab ede. Mwen la pou... fasilite... asistans sa a."
  
  Youn nan medam yo ofri tout moun yon bwè. Li te gen cheve nwa, yon gade pèse, epi li te nan mitan senkant li, ak liy enkyetid epè ase yo kache sekrè leta ak yon fason pou inyore gad ki te pale de malèz li ak yo.
  
  Bwason yo fonn glas la yon ti jan. Drake ak Ben te rete toupre Gates, siwote bwason rejim alimantè. Kennedy te mache bò fenèt la, li t'ap vire diven li epi li t'ap gade avyon yo k'ap woule, li te sanble pèdi nan panse. Thorsten Dahl te plonje nan yon chèz konfòtab ak Evian, lang kò l 'te chwazi yo pa menase.
  
  "Sè mwen," Ben te di. "Èske ou ka ede l?"
  
  "CIA te kontakte Interpol, men nou poko gen okenn pwen sou Alman yo." Apre yon ti moman, li te remake detrès Ben ak efò li te pran pou l kontakte yon manm Kongrè a, sekretè a te ajoute: "Nou ap eseye, pitit gason. Nou pral jwenn yo."
  
  "Paran mwen poko konnen." Ben envolontèman te gade telefòn mobil li a. "Men, li p'ap pran tan..."
  
  Koulye a, yon lòt fanm te avanse - yon kè kontan, konfyans, pi piti moun, nan tout fason okoumansman de lavni ansyen Madam Sekretè Deta a, yon predatè reyèl oswa, jan Drake te di tèt li, yon vèsyon politik Alicia Miles.
  
  "Peyi mwen an se yon bagay ki pa reyèl, Mesye Dahl, Mesye Drake. Nou konnen nou byen dèyè sou sa a, e nou konnen ki kalite enjeux yo ye. Ekip SAS ou a te otorize pou operasyon. SGG tou. Nou gen yon ekip Delta ki pare pou ede. Jis ajoute nimewo yo..." Li t'ap bouke dwèt li. "Kowòdone".
  
  "Epi pwofesè Parnevik?" Dahl te pale pou premye fwa. "Ki nouvèl sou Kanadyen yo?"
  
  "Yo bay manda," sekretè a te di yon ti kras rèd. "Sa a se yon sitiyasyon diplomatik-"
  
  "Non!" Drake te rele byen fò, apre sa te souf pou kalme tèt li. "Non, mesye. Sa a se move apwòch la. Bagay sa te lanse... kisa?... twa jou pase? Tan se tout bagay isit la, espesyalman kounye a. Kèk jou kap vini yo," li te di, "se kote nou genyen oswa pèdi."
  
  Sekretè Gates te ba li yon gade sezi. "Mwen tande ou toujou genyen kèk sòlda nan ou, Drake. Men, pa akòz reyaksyon sa a."
  
  "Mwen chanje ant sòlda ak sivil lè sa apwopriye," Drake te monte zèpòl. "Benefis ki genyen nan yon ansyen sòlda."
  
  "Wi. Oke, si li fè ou santi ou pi byen, manda pa pral ede. Colby Taylor te disparèt nan chato Kanadyen li ansanm ak pi fò nan anplwaye li yo. Devine mwen se ke li te planifye sa a pou yon tan long ak chanje nan kèk enprevi pre-ranje. Esansyèlman - li nan kadriyaj la."
  
  Drake fèmen je l. "Okenn bon nouvèl?"
  
  Yon jèn fanm te pale. "Oke, nou ofri ou tout resous Bibliyotèk Kongrè a pou ede rechèch ou." Je li te klere. "Pi gwo bibliyotèk nan mond lan. Trant-de milyon liv. Simagri ra. Ak Bibliyotèk Dijital Mondyal la."
  
  Ben gade l kòmsi li te jis dakò antre nan yon konkou kosple Princess Leia. "Tout resous yo? Se konsa - teyorikman - ou ta ka konnen ki Alman ki obsede ak mitoloji Nòve? Ou ta ka jwenn tèks sou Odin ak kavo sa a nan bondye yo. Bagay ki pa sou entènèt la?"
  
  "Ou te kapab, ak jis touche yon bouton," fanm lan te di. "Epi, si nou pa fè sa, nou gen kèk ansyen bibliyotekè."
  
  Je Ben te klere ak espwa pandan l t ap gade Matt. "Mennen nou la."
  
  
  * * *
  
  
  Bibliyotèk Kongrè a te ouvè pou yo byen bonè nan dimanch maten. Limyè yo sou, anplwaye a atantif, pi gwo bibliyotèk nan mond lan sètènman enpresyone. Okòmansman, achitekti ak santi nan plas la te raple Drake nan yon mize, men pandan li te gade ranje bibliyotèk yo ak balkon lekti sikilè, li te santi byento atmosfè respè nan konesans ansyen, ak atitid li chanje pou matche ak anviwònman l 'yo.
  
  Pandan ke Drake te pase kèk tan pèdi wout koridò yo, Ben pa pèdi tan nan plonje nan rechèch. Li fofile sou balkon la, chaje laptop la epi li voye kòmandan fòs espesyal Swedwa yo nan yon demand pou jwenn kafe ak bonbon.
  
  "Bèl kote," Drake te di pandan li te fè wonn. "Mwen santi mwen tankou Nicolas Cage ka parèt nenpòt minit."
  
  Ben zongle pon nen li. "Mwen pa konnen ki kote yo kòmanse," li te admèt. "Tèt mwen se yon etab, zanmi."
  
  Thorsten Dahl tape sou balistrad ki te antoure balkon la. "Kòmanse ak sa ou konnen," li te di nan ki etidye Oxford ton. "Kòmanse ak yon lejand."
  
  "Dwa. Bon, nou konnen powèm sa a. Li trè byen di ke nenpòt moun ki derespekte kavo bondye yo pral pote dife lanfè desann sou tè a. Epi li nan dife, literalman. Planèt nou an pral boule. Nou konnen tou ke lejand sa a gen paralèl istorik inik ak lòt lejand ki gen rapò ekri sou lòt bondye yo."
  
  "Sa nou pa konnen," Dahl te di, "se poukisa? Oswa kijan?"
  
  "Dife," Drake te di sevè. "Nèg la jis di sa."
  
  Ben fèmen je l. Dahl vire sou Drake ak yon souri sere. "Sa yo rele brase lide," li te di. "Analize reyalite yo souvan ede revele laverite. Mwen te vle di ki jan yon katastwòf rive. Tanpri swa ede oswa kite."
  
  Drake te bwè kafe l epi li te rete an silans. Tou de mesye sa yo te pèdi moun e yo te merite espas. Li te pwoche bò kote balistrad la epi li te gade dèyè, je l t ap vire nan sal wonn lan, li te remake pozisyon anplwaye yo ak ajan Ameriken yo. Kennedy te chita de etaj pi ba a, li tap frape laptop li an kòlè, izole pa li... kisa? Drake te panse. Kilpabilite? Laperèz? Depresyon? Li te konnen tout bagay sou sa, e li pa t ap kòmanse preche.
  
  "Lejand la," te di Ben, "endike ke yon sèl profanasyon nan tonm Odin a pral kòmanse koule nan rivyè nan dife. Mwen ta di ke sa a enpòtan pou konnen kòm nenpòt lòt bagay isit la."
  
  Drake te fwonte sousi pandan dènye souvni l yo te parèt. Li wè larivyè dife?
  
  Men ki kote?
  
  "Poukisa ou te di li konsa?" li mande. "Rivyè dife?"
  
  "Pa konnen. Petèt paske mwen fatige di 'lanfè ap eklate' ak 'fen an pre'. Mwen santi mwen tankou yon trelè fim Hollywood."
  
  "Se konsa, ou te ale dèyè rivyè dife yo?" Dahl leve yon sousi. "Tankou lav?"
  
  "Non, tann," Drake kase dwèt li. "Wi! Supervolcano! Nan... nan Islann, pa vre?" Li te gade suedwa pou konfimasyon.
  
  "Gade, jis paske mwen se Scandinavian pa vle di mwen se"
  
  "Wi". Nan moman sa a, Junior Asistan Sekretè Defans la te konkretize nan dèyè yon etajè ki tou pre. "Sou bò sidès Islann. Lemonn antye konnen sou sa. Apre ou fin li etid nouvo gouvènman an, mwen panse ke sa a se setyèm supervolkan ki egziste deja."
  
  "Ki pi popilè a se nan Yellowstone Park," Ben te di.
  
  "Men, èske Supervolcano a reprezante yon menas konsa?" Drake mande. "Oswa se yon lòt mit Hollywood?"
  
  Tou de Ben ak asistan sekretè a souke tèt. "Tèm 'espès disparisyon' pa twòp nan kontèks sa a," asistan an te di. "Rechèch yo di nou ke de eripsyon sipèvolkanik anvan yo kowenside ak de pi gwo evènman disparisyon an mas ki te janm rive sou planèt nou an. Dezyèmman, nan kou, se dinozò.
  
  "Konbyen yon konyensidans?" Drake mande.
  
  "Tèlman fèmen ke si li te rive yon fwa, ou ta sezi pa li. Men de fwa? Ann..."
  
  "Kap".
  
  Ben leve men l nan lè a. "Gade, nou ap vin detounen isit la. Sa nou bezwen se chaje Odin ak vye bagay." Li mete aksan sou plizyè tit sou ekran an. "Sa a, sa a ak wow ¸ definitivman sa a. Voluspa - kote Odin pale sou reyinyon li yo ak vwayan an.
  
  "Vizit?" Drake fè yon grimas. "Viking pònografi, huh?"
  
  Asistan an apiye sou Ben epi li peze kèk bouton, li antre yon modpas epi li tape yon liy. Kostim pantalon li te opoze kostim Kennedy a, ki fèt ak bon gou pou mete aksan sou figi l olye ke kache l. Je Ben elaji, pwoblèm li yo bliye pou yon ti moman.
  
  Drake di: "Talan gaspiye."
  
  Ben te ba li dwèt mitan an menm jan asistan an te kanpe. Erezman, li pa t 'wè l'. "Yo pral mennen yo ba ou nan senk minit," li te di.
  
  "Mèsi, madmwazèl." Drake ezite. "Padon, mwen pa konnen non ou."
  
  "Rele m 'Hayden," li te di.
  
  Liv yo te plase bò kote Ben kèk minit apre, epi imedyatman li te chwazi sa a ki te rele Voluspa.Li te vire sou paj yo tankou yon nonm posede; tankou yon bèt ki pran sant san. Dahl te chwazi yon lòt volim, Drake - twazyèm lan. Hayden te chita bò kote Ben, li t ap etidye tèks la avè l.
  
  Apre sa, Ben rele "Eureka! Mwen genyen li!" Manke lyen. Se Heidi! Madichon Heidi! Liv sa a swiv, e mwen site, "vwayaj yo nan vwayan pi renmen Odin a, Heidi."
  
  "Tankou nan yon liv pou timoun?" Dahl evidamman sonje jou lekòl li.
  
  Drake jis gade konfonn. "A? Mwen se plis yon Heidi Klum kalite nèg."
  
  "Wi, yon liv pou timoun! Mwen kwè ke lejand Heidi ak istwa vwayaj li yo dwe te evolye pandan ane yo soti nan yon lejand Nòve nan yon mit Nòvejyen, epi Lè sa a, yon ekriven soti nan Swis deside sèvi ak istwa a kòm baz pou yon liv pou timoun."
  
  "Oke, ki sa li di?" Drake te santi kè l bat pi vit.
  
  Ben li pou yon segond. "O, sa di anpil," li te kontinye prese. "Sa trè byen di tout bagay."
  
  
  VENNDE
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Kennedy Moore te chita fikse sou ekran òdinatè li a, li pa wè anyen, epi li t ap reflechi sou ki jan lè ou moulen lavi anba gwo pous ou, li esansyèlman jis yon boul tenis ke yon mèt manipile. Yon ti vire tounen chanje desten ou, kèk vire inatandi voye ou nan yon espiral nan oto-destriksyon, Lè sa a, kèk jou nan aksyon rapid-ritm mennen ou tounen nan jwèt la.
  
  Li te santi li kouran sou wout New York, menm pi byen apre foli mize a. Li te kontan ak tèt li e petèt menm yon ti kras kontan ak Matt Drake.
  
  Ala pervers, li te di tèt li. Men, lè sa a, èske yon moun pa t 'yon fwa te di ke gwo difikilte soti nan gwo pwogrè? Yon bagay konsa.
  
  Apre sa, yo te kidnape pwofesè a. Yo te kidnape sè Ben Blake. Apre sa, Kennedy te mache avèk rezolisyon nan direksyon katye jeneral mobil sa a, tèt dwat epi yon lòt fwa ankò konplètman benyen nan jwèt la, panse li konsantre sou fè sans nan konfizyon an.
  
  Lè sa a, pandan li te kòmanse monte etap yo, Lipkind te konkretize nan foul moun yo epi li te sispann l toudenkou.
  
  "Kapitènn?"
  
  "Bonjou Moore. Nou bezwen pale".
  
  "Ann antre," Kennedy te fè yon siy nan direksyon katye jeneral la, "nou ta ka sèvi ak èd ou."
  
  "Uh, uh. Non. Se pa paske nan mize a, Moore. Kwazyè a nan direksyon sa."
  
  Li te deplase nan mitan foul moun yo, do l 'tansyon kounye a gade l' tankou yon akizasyon an silans. Kennedy te oblije prese ratrape.
  
  "Kisa... kisa k te pase, kòmandan?"
  
  "Antre."
  
  Kwazyè a te vid eksepte de yo. Bri nan lari a diminye, evènman yo souke mond deyò yo kounye a fèmen lwen pi lwen pase vèti a nan yon sosyalite pati-ale.
  
  Kennedy mwatye vire sou chèz li fè fas a Lipkind. "Pa di m... tanpri pa di m..." Yon boul nan gòj li te fè Lipkind pèdi ekspresyon sevè li, li di l tout bagay anvan mo yo te kite bouch li.
  
  Men, yo tonbe, e chak mo se te yon gout pwazon nan nanm li te deja nwasi.
  
  "Caleb frape ankò. Nou te gen yon mwa reta - Lè sa a, yè apremidi nou te resevwa yon apèl. Ti fi a... ah... ti fi a soti nan Nevada," vwa li te vin ra. "Nouvo nan vil la. Elèv."
  
  "Non. Tanpri..."
  
  "Mwen te vle ou konnen kounye a, anvan ou tande nenpòt kaka rat."
  
  "Non".
  
  "Mwen regrèt, Moore."
  
  "Mwen vle tounen. Kite m tounen, Lipkind. Kite'm antre. "
  
  "Mwen dezole".
  
  "Mwen ka edew. Sa a se travay mwen. Lavi m."
  
  Lipkind te mòde lèv pi ba li, yon siy sèten estrès. "Poko. Menm si mwen te vle, otorite yo pa ta apwouve. Ou konnen li."
  
  "Èske mwen ta dwe? Depi kilè mwen ka konnen panse politisyen yo? Tout moun nan politik se yon salo, Lipkind, epi depi kilè yo te kòmanse fè sa ki dwat? "
  
  "Ou kenbe m '," gwonde Lipkind te trayi kè l'. "Men lòd, jan yo di, se lòd. E mwen pa t chanje."
  
  "Lipkind, sa a... ap ruine m."
  
  Li vale sèk. "Ba li tan. Èske w ap tounen."
  
  "Se pa mwen menm mwen pran swen, modi! Sa yo se fout viktim li yo! Fanmi yo!"
  
  "Mwen panse sa tou, Moore. Kwè mwen."
  
  Apre yon ti moman li mande, "Ki kote?" Se te tout sa li te kapab fè, tout sa li te kapab mande, tout sa li te kapab panse sou.
  
  "Moore. Isit la ou p'ap gen pou peye okenn penitans. Se pa fòt ou ke psiko sa a se yon psiko mèrdik."
  
  "Kote?" - Mwen mande.
  
  Lipkind te konnen sa l te bezwen e li te di l kote a.
  
  
  * * *
  
  
  Louvri sit konstriksyon. Twa blòk nan sid Ground Zero. Pwomotè a rele Silke Holdings.
  
  Kennedy te jwenn sèn krim lan nan ven minit, remake kasèt la k ap vole nan katriyèm etaj la nan bilding lan louvri epi li voye yon taksi. Li te kanpe devan bilding lan, gade anlè ak je san nanm. Kote a te dezè-toujou yon sèn krim aktif-men li te Samdi an reta e ensidan an te rive plis pase 24 èdtan de sa.
  
  Kennedy choute debri yo, epi li ale sou sit konstriksyon an. Li te monte eskalye beton ouvè a moute bò bilding lan pou rive nan katriyèm etaj la epi sou yon dal beton.
  
  Yon van fò te rale kòsaj ki lach li. Si cheve li pa t 'peye tounen ak yon riban fò, li ta vole sou tankou yon bagay posede. Twa opinyon sou New York te louvri devan li, sa ki lakòz li santi tèt vire - yon kondisyon ke li te genyen tout lavi li, men, etranj ase, yo te sonje sèlman kounye a.
  
  Men, li te monte Yggdrasil, Pyebwa Mondyal la.
  
  Lè sa a, pa gen vètij.
  
  Li te raple li nan ka a Odin ak Matt Drake an patikilye. Li te vle tounen nan sa a, nan li, men li pa t sèten li te gen kouraj la.
  
  Li s'aventure travèse dal pousyè tè a, evite pil debri ak zouti kontraktè yo. Van an te trennen manch rad li ak pantalon li, sa ki lakòz yo vin anfle akòz depase materyèl. Li te kanpe pa lwen kote Lipkind te dekri kote kò a. Kontrèman ak televizyon popilè, kò yo pa make ak lakre - yo pran foto, Lè sa a, kote egzak yo mezire nan divès pwen fiks.
  
  Nenpòt fason, li jis te bezwen yo dwe la. Bese, tonbe ajenou, fèmen je w epi priye.
  
  Epi li tout kouri tounen. Tankou dyab la tonbe sot nan syèl la. Tankou kreyasyon yon arkanj, tout bagay te klere nan tèt li. Moman sa a li te wè Chuck Walker nan pòch yon tòn lajan sal. Son mato jij la deklare koupab li. Moun ki mouri a sanble nan men kòlèg travay li yo, desen yo obsèn ki te kòmanse parèt sou kazye li, tache ak kapo machin li, tache ak pòt la nan apatman li.
  
  Lèt li te resevwa nan men asasen an seri a, kote li te remèsye li pou tout èd li.
  
  Li te bezwen repanti pou yon lòt asasina ke li te ede Thomas Caleb komèt.
  
  Li te bezwen mande mò yo padon ak nan lapenn.
  
  
  VENNTWA
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Bagay sa a pi revele pase Britney," Ben prese pawòl li yo, kenbe eksitasyon li. "Li di isit la-' Pandan li sou Pyebwa Mondyal la, Volva revele Odin ke li konnen anpil nan sekrè li yo. Ke li te sakrifye tèt li sou Yggdrasil nan pouswit konesans. Ke li fè jèn pandan nèf jou ak nèf nwit pou menm objektif la. Li di l 'ke li konnen ki kote je l' yo kache ak ki jan li te bay yo lwen an echanj pou plis konesans toujou."
  
  "One Wise One," Dahl entèwonp. "Parnevik te di ke li te toujou konsidere kòm pi saj nan tout bondye yo."
  
  Drake di: "Li pa janm gen bon konprann pou w di yon fanm sekrè w yo."
  
  Ben woule je l sou li. "Odin te fè jèn sou Pyebwa Mondyal la pandan nèf jou ak nèf nwit ak yon frenn pèse kòt li, tankou Kris la sou kwa a. Heidi di ke nan delirium li, Odin te di l 'kote konpayon li yo te kache. Epi ki kote plak pwotèj li a te kache? Epi frenn li ta dwe rete la. E ke li te vle li gaye konpayon li yo - Pati li yo - epi li mete kò l 'nan kavo a."
  
  Ben souri sou Drake, je yo lajè. "Mwen gendwa pa te fini demand mwen pou klitoris lejand la, zanmi m, men travay mwen isit la fini."
  
  Lè sa a, Ben sonje kote li te ye ak fanm ki te kanpe bò kote l. Li te pwan pon nen li. "Modi ak betiz."
  
  Dahl pa t bat je. "Optan ke mwen konnen - e sa sèlman aplike nan sa mwen te anmède koute pandan konferans Parnevik a - Volvas yo, tankou farawon an peyi Lejip yo, te toujou antere l 'nan tonm ki pi rich yo, bò kote yo te gen anpil bagay ki gen anpil valè. Cheval, charyo, kado ki soti nan peyi byen lwen."
  
  Hayden te sanble ap kache yon souri. "Si nou swiv tout istwa ou lojikman, Mesye Blake, Lè sa a, mwen kwè sa yo rele vwayaj Heidi yo se aktyèlman yon eksplikasyon sou kote tout moso Odin yo te gaye ... oswa kache."
  
  "Rele m... Ben. Wi, Ben. E wi, ou gen rezon. Sètènman."
  
  Drake te ede zanmi l soti. "Se pa ke li enpòtan kounye a. Yo te jwenn tout moso yo, eksepte Valkiri yo ak..." li pran yon poz.
  
  "Je." Ben di ak yon souri tansyon. "Si nou ka jwenn je yo, nou ka sispann sa a epi jwenn kèk bato negosyasyon pou Karin."
  
  Drake, Dahl ak Hayden rete an silans. Drake finalman te di, "Valkiri yo dwe la yon kote tou, Blakey. Èske ou ka konnen ki kote yo te jwenn? Dwe gen kèk ansyen rapò jounal oswa yon lòt bagay."
  
  "Heidi te vini ak lejand Ragnarok la," Ben te toujou ap panse, benyen nan rechèch li yo. "Odin dwe te antrene li anvan li te mouri nan Ragnarok."
  
  Drake souke tèt li epi li voye Dahl ak Hayden sou kote. "Valkyries," li te di yo. "Èske w sonje mank de enfòmasyon konplè epi kidonk posib aspè kriminèl la? Èske gen yon chans pou Interpol ta ka mete tèt ansanm ak CIA a epi ba li yon chans?"
  
  "Mwen pral otorize li kounye a," Hayden te di. "Epi mwen pral kontinye envestigasyon ke espesyalis IT nou yo te fè kont Alman yo. Kòm ti zanmi dous ou a prèske di - tras elektwonik yo ta dwe mennen nou jwenn yo."
  
  "Bèl?" Drake te souri ba li. "Li plis pase sa. Plonje tèt ou nan fotografi. Vokalist nan gwoup la. Yon fanmi, epi..." li te monte zèpòl, "wi... zanmi m."
  
  Li apiye pi pre, li di, "Li ka pran foto mwen nenpòt ki lè," Lè sa a, ri dousman epi li ale. Drake te swiv li, tou de sezi ak etone plezant. Li te mal sou li. Bondye, li te pi difisil pou li pase Kennedy.
  
  Drake te fyè de kapasite li pou li moun. Èske li glise? Èske ane sèvis sivil li yo te rann li dous?
  
  Yon vwa te pale nan zòrèy li, li fè kè l sote. "Kisa sa ye?" - Mwen mande.
  
  Kennedy!
  
  "Kaka!" Li te sote e li te eseye degize ti so li an nan lè a kòm detire nòmal nan manm li yo.
  
  Polis Nouyòk la li tankou yon liv. "Mwen tande ke SAS yo pa janm te anbiskad nan teritwa ènmi yo. Mwen devine ou pa janm fè pati ekip sa a, huh?"
  
  "Ki sa ki sa?" Ben mande disan, li reponn kesyon li.
  
  "Sa a?" Kennedy te panche pou pi devan epi li tape bò monitè a, lonje dwèt sou yon ti icon ki kache nan mitan melanj senbòl yo nan maniskri a.
  
  Ben te fwonte. "Pa konnen. Li sanble ak ikòn nan foto a."
  
  Lè Kennedy te dwate, cheve li te libere nan lyen li yo epi yo te tonbe sou zepòl li. Drake te gade pandan yo kaskad desann nan ti a nan do li.
  
  "Wow. Sa se twòp cheve."
  
  "Ou ka fè li, freak."
  
  Ben double-klike sou ikòn imaj la. Ekran an te tounen tèks, tit fonse li te atire je ou. Odin ak vwayan an, aliye pandan Ragnarok. Ak anba sa a gen kèk ansyen liy tèks eksplikasyon.
  
  Penti sa a, ki te pentire pa Lorenzo Bacche an 1795 epi yo te konfiske nan koleksyon prive John Dillinger an 1934, yo kwè ke yo baze sou yon imaj ki pi gran epi li montre konpayon yo nan bondye Nòvek Odin ranje nan yon lòd espesyal nan sit la kote Odin te mouri. - chan batay la mitik nan Ragnarok. Vyann li renmen anpil la gade sa a epi kriye.
  
  San yo pa di yon mo, Ben peze ankò epi foto a te konkretize devan yo.
  
  "Bondye mwen!" Ben boumonnen. "Bon travay."
  
  Kennedy te di, "Sa a se yon plan... sou fason pou fè aranjman pou moso yo."
  
  
  VENNKAT
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Ann fè kèk kopi." Drake a tout tan pridan te pran kèk foto rapid ak telefòn li. Ben te anseye l 'toujou kenbe yon kamera bon, k ap travay sou la men, e sa a te yon pèt inatandi nan lajan. "Tout sa nou bezwen kounye a se Valkyries yo, Je yo ak kat jeyografik Ragnarok la." Li sispann sibitman, pike pa yon ti moso memwa.
  
  Ben mande, "Kisa?"
  
  "Pa sèten. Crap. memwa. Petèt yon bagay nou te wè nan kèk jou ki sot pase yo, men nou te wè anpil ke mwen pa ka diminye li."
  
  Dahl te di, "Oke, Drake. Petèt ou te gen rezon. Petèt Dillinger modèn lan gen pwòp koleksyon prive enteresan l 'yo.
  
  "Gade isit la," Ben kontinye li. "Li di isit la ke penti sa a se inik, yon reyalite ki pa te reyalize jouk kòmansman ane 1960 yo, apre sa li te enkli nan yon egzibisyon sou mitoloji Nòvejyen ak voye nan yon vwayaj mondyal kout. Apre sa, ak akòz enterè diminye, penti a te fèmen nan yon vout mize ak ... byen, bliye sou. Jiska jou sa a".
  
  "Bon travay nou te mennen yon polisye avèk nou." Drake te eseye ranfòse estim pwòp tèt li Kennedy, toujou pa sèten kote tèt li te apre New York.
  
  Kennedy te kòmanse mare cheve l tounen, epi li te ezite. Apre yon ti moman, li mete men l nan pòch li, kòmsi li t ap eseye bloke yo. Drake tape l sou zepòl la. "Se konsa, kisa ou pral pran tablo sa a epi pote l isit la. Gen dwa gen yon bagay la ke nou pa wè nan foto a. Ansyen zanmi mwen Dahl ak mwen pral tcheke deyò bò lonbraj nan koleksyon atizay. Souke kèk pye bwa." Li pran yon poz, li souri. "Plis pye bwa."
  
  Kennedy te plenn avan l te ale.
  
  Dahl te gade l ak je pli. "Se konsa. Ki kote nou ta dwe kòmanse?
  
  "Nou pral kòmanse ak Valkyries yo," Drake te di. "Yon fwa munchkin zanmitay nou an di nou ki kote ak ki lè yo te jwenn yo, nou ka eseye swiv yo."
  
  "Travay detektif?" Dahl mande. "Men, ou jis voye pi bon detektif nou an ale."
  
  "Kounye a li bezwen yon distraksyon fizikman, pa mantalman. Li trè ranyon."
  
  Ben te pale. "Bon devine, Matt. Valkiri yo te dekouvri pami lòt gwo trezò nan kavo vwayan Viking la, Volva, an 1945 nan Sweden.
  
  "Tovo Heidi a?" Drake te pran yon chans.
  
  "Li te dwe. Modi bon fason yo kache youn nan moso yo. Mande sèrviteur ou yo pou yo antere l avèk ou apre ou mouri."
  
  "Transfere atik sa a nan yon lòt òdinatè." Drake ak Dahl te chita youn akote lòt, yo gade gòch.
  
  Drake te konnen revèy la te toujou ap mache. Pou Karin. Pou Parnevik. Pou lènmi yo ak pou lemonn antye. Li pile machin nan kòlè, ale nan achiv mize a ak ap eseye konnen ki lè Valkyries yo te disparèt nan envantè.
  
  "Ou sispèk ke yon moun ap travay anndan an?" Dahl imedyatman konprann ki kote li prale.
  
  "Pi bon devine se yon gad sekirite mize ki pa peye oswa yon konsèvatè kwense ... yon bagay tankou sa. Yo t ap tann jiskaske Valkyries yo te pètèt degrade nan vout la epi yo te voye yo tou dousman. Okenn moun pa reyalize sa pandan plizyè ane, si wi ou non."
  
  "Oswa vòl," Dahl te monte zèpòl. "Jezi, monchè, nou gen plis pase swasant ane pou nou konprann sa." Li manyen bag maryaj li te mete an ankò depi yo te antre nan Bibliyotèk la. Drake kanpe pou yon segond. "Madanm?"
  
  "Epi timoun yo".
  
  "Ou manke yo?"
  
  "Chak segonn".
  
  "Anfòm. Petèt ou pa byen enbesil mwen te panse ou te."
  
  "Fuck ou, Drake."
  
  "Plis tankou li. Mwen pa wè okenn volè. Men, gade isit la - Valkyries yo te ale nan vwayaj an 1991 kòm yon pati nan yon kanpay relasyon piblik pou Swedish Heritage Foundation. Nan lane 1992 yo te disparèt nan katalòg Mize a. Kisa sa di ou?"
  
  Dahl boure bouch li. "Sa yon moun ki asosye ak vwayaj la deside vòlè yo?"
  
  "Oswa... yon moun ki te gade yo nan vwayaj deside!"
  
  "Oke, sa gen plis chans." Tèt Dahl te tranble. "Se konsa, ki kote vwayaj la te ale?" Dwèt li frape ekran an kat fwa. "Angletè. NEW YORK. Hawaii. Ostrali."
  
  "Sa vrèman réduit li desann," Drake te di sarcastique. "Kap".
  
  "Non, tann," Dahl te di. "Sa a se vre. Kidnaping nan Valkyrie ta dwe ale san pwoblèm, pa vre? Byen planifye, byen egzekite. Ideyal. Li toujou santi patisipasyon nan yon krim."
  
  "Si ou te yon ti kras pi entelijan, ou ta ..."
  
  "Koute! Nan kòmansman ane 90 yo, mafya Sèb la te kòmanse fouye grif li nan anba vant Syèd. Krim ki gen rapò ak ekstòsyon yo double nan mwens pase yon deseni, e kounye a gen plizyè douzèn gang òganize k ap travay atravè peyi a. Gen kèk ki rele tèt yo Bandidos. Gen lòt, tankou Hells Angels yo, se jis gang motan.
  
  "Eske w ap di ke mafya Sèb la gen Valkiri?"
  
  "Non. Mwen di yo te planifye pou vòlè yo epi vann yo pou lajan. Se yo sèlman ki gen koneksyon pou retire sa a. Moun sa yo fè tout bagay, pa sèlman ekstòsyon. Kontrebann entènasyonal pa ta depase yo."
  
  "OK. Ki jan nou fè konnen ki moun yo te vann yo?"
  
  Dahl pran telefòn li. "Nou pa fè sa. Men, omwen twa nan dirijan ansyen yo kounye a dèyè bawo tou pre Oslo." Li te ale pou fè yon apèl.
  
  Drake fwote je l epi l apiye dèyè. Li te gade revèy la epi li te sezi wè ke li te prèske 6 am Ki dènye fwa yo te dòmi? Li gade alantou lè Hayden tounen.
  
  Bèl asistan sekretè defans lan te parèt deprime. "Dezole mesye. Pa gen chans ak Alman yo."
  
  Tèt Ben fwete, tansyon an parèt. "Pyès moun?"
  
  "Poko. Mwen vrèman dezole."
  
  "Men, ki jan? Nèg sa a dwe yon kote." Dlo te ranpli zye l epi li fikse yo sou Drake. "Se pa li?"
  
  "Wi, zanmi, se vre. Mete konfyans mwen, nou pral jwenn li." Li te pwan zanmi l 'nan yon akolad lous, je l' sipliye Hayden pou fè yon zouti. "Nou bezwen pran yon ti repo epi pran yon bon manje maten," li te di, aksan Yorkshire l 'briye nan.
  
  Hayden souke tèt li, li gade l kòmsi li te jis pale Japonè.
  
  
  VENNSENK
  
  
  
  LAS VEGAS
  
  
  Alicia Miles te gade plizyè milyadè Colby Taylor pandan l te chita sou gwo etaj youn nan anpil apatman li te posede, yon sèl sa a ki sitiye vennde etaj pi wo pase Las Vegas Boulevard. Yon miray te antyèman vè, ki ofri yon kokenn View nan sous yo Bellagio ak limyè yo an lò nan Tower Eiffel la.
  
  Colby Taylor pa t 'bay li yon dezyèm panse. Li te benyen nan dènye akizisyon l 'yo, Chen mawon yo nan Odin, ke li te pase de zè de tan ak anpil atansyon piecing ansanm. Alicia te pwoche bò kote l, li te dekale rad li youn pa youn jiskaske li te toutouni, epi answit li te desann sou kat pye jiskaske je l te egal ak li, yon pye sou tè a.
  
  Pouvwa ak danje te de bagay ki te fè l sou. Pouvwa a nan Colby Taylor - megalomaniac ekstraòdinè - ak danje a poze nan konesans nan bon gou ke konpayon li Milo, sa a gwo, pwisan bruiser soti nan Vegas, aktyèlman te renmen li.
  
  "Eske w pral pran yon ti repo, chèf?" li mande san souf. "Mwen bareback. Pa gen chaj siplemantè."
  
  Taylor gade l anlè ak anba. "Alicia," li te di, li pran dis dola nan bous li. "Nou tou de konnen si m ta peye w sa t ap fè ou plis." Li peze bòdwo a ant dan li anvan li pran pozisyon dèyè li.
  
  Alicia leve tèt li byen wo, prèske bave, li te admire limyè briyan nan Strip la lonje devan li. "Pa prese. Si ou kapab."
  
  "Ki jan bagay yo ap pase ak Parnevik?" Taylor te poze kesyon li kòm yon groyen.
  
  "Le pli vit ke ou fini," Alicia reponn nan lang li kase. "Mwen pral kraze l an de."
  
  "Enfòmasyon se pouvwa, Miles. Nou... dwe konnen sa yo konnen. ... Yon frenn. Tout rès la. Nan moman sa a nou devan. Men, Valkiri yo ak Je yo se... prim yo reyèl."
  
  Alicia branche li. Buzzing. Grunt. Obsesyon. Li te viv pou de bagay - danje ak lajan. Li te gen ladrès ak cham yo pran tou sa li te vle, ki li te fè chak jou san yo pa yon dezyèm refleksyon oswa regrèt. Jou li nan SAS la te jis fòmasyon. Misyon li nan Afganistan ak Liban se te senp devwa lakay.
  
  Sa a te jwèt li, vle di li nan oto-sifizans. Fwa sa a, li te plezi ak Colby Taylor ak lame li a, men Alman yo te byento yo ofri yon pi gwo jou peman - Abel Frey reprezante pouvwa reyèl la, pa Colby Taylor. Melanje sa ak gwo danje ki genyen nan gen Milo ki toujou renmen tou pre, epi li pa wè anyen men fantastik fedatifis sou orizon li.
  
  Li te gade toutotou Strip la, li te rekonèt pouvwa absoli nan limyè sa yo k ap flache ak gwo kazino, epi li te pwofite ti kras amizman ke Colby Taylor te ofri, pandan tout tan an ap panse sou Matt Drake ak fanm nan li te wè l 'ak.
  
  
  * * *
  
  
  Li te antre nan chanm envite apatman an epi li te jwenn Pwofesè Roland Parnevik mare, eti, nan kabann nan egzakteman jan li te kite l. Avèk chalè Taylor toujou ap boule ant kwis li ak yon ront sou machwè li, li te rele Geronimo! epi li vole sou matla a, ateri bò kote granmoun lan.
  
  Li vole sou jenou li epi li rache tep an ajan ki soti nan bouch li. "Ou tande nou, pa vre, Pwofesè? Natirèlman ou te fè. Regard li rete sou arèt li. "Èske gen kèk lavi toujou la, granmoun aje? Ou bezwen èd?"
  
  Li te ri maniakman epi li sote sou kabann lan. Je pè pwofesè a te swiv li chak mouvman grangou pouvwa, anflame ego li, pouse l 'nan manifestasyon menm plis sovaj. Li danse, li vire, li vin timid.
  
  Men, nan fen, li te chita sou pwatrin granmoun gason an, fè l 'respire lou, ak balanse yon pè sizo woz.
  
  "Li tan pou koupe dwèt ou," li te di kè kontan. "Mwen renmen tòti mwen menm jan mwen renmen sèks mwen, pous pa pous. Ak pi long li dire, pi bon an. Seryezman zanmi, mwen jis isit la pou san an ak destriksyon."
  
  "Kisa... kisa ou vle... konnen?" Aksan swedwa Parnevik a te epè ak laperèz.
  
  "Pale m 'sou Matt Drake ak jennès la ki ede l'."
  
  "Drake? Mwen... mwen pa konprann... ou pa vle - Odin?"
  
  "Mwen pa bay fout sou tout vye bagay Nòvejyen sa yo. Mwen nan li paske nan eksitasyon pi fò éfréné nan tout li." Li byen vit kase sizo rose yo toupre pwent nen li.
  
  "Umm... Drake te - SAS, mwen tande. Li te enplike nan sa a... pa aksidan."
  
  Alicia te santi yon vag glase sou li. Li monte kò Parnevik ak anpil atansyon, li mete tou de lam nan nen li epi li peze jiskaske yon ti gout san parèt.
  
  "Mwen santi tankou w ap bloke, granmoun gason."
  
  "Non! Non! Tanpri!" Kounye a, aksan li a te tèlman epè ak defòme pa presyon sou nen li ke li te apèn ka konnen mo yo. Li ri. "Ou son tankou chef sa ki soti nan Muppets yo." Bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla."
  
  "Madanm li-li te kite l. Blame SAS!" - Parnevik brize soti ak woule je l 'nan laterè. "Zanmi l gen yon sè k ap ede nou! Fanm nan se Kennedy Moore, yon ofisye polis ki soti New York. Li lage yon asasen en seri!"
  
  Alicia te deplase lam li an kòlè. "Pi bon. Pi bon, pwofesè. Kisa ankò?"
  
  "Li... li nan... um... Jou ferye. Pa gen jou ferye fòse. Ou wè, asasen an seri a-li te touye ankò."
  
  "Bondye, Prof, w ap kòmanse vire m '."
  
  "Tanpri. Mwen ka di Drake se yon bon moun!"
  
  Alicia rale kouto woz li yo. "Oke, li definitivman pral atravè li. Men, mwen kouri sou li nan SRT, pa ou. Mwen konnen kisa k ap ante sa a."
  
  Te gen yon rèl ak yon aksidan, ak Lè sa a, Colby Taylor pike tèt li nan pòt la. "Miles! Mwen jis resevwa yon apèl nan men alye nou an nan gouvènman an Swedish. Yo te jwenn ki kote Valkyries yo te. Nou bezwen prese. Kounye a!"
  
  Alicia pran kouto woz yo epi li koupe pwent dwèt granmoun lan.
  
  Jis paske li te kapab.
  
  Epi pandan li t ap kriye e li t ap tòde, li te monte sou do l epi li te kole l ak yon injektè jè, yon sereng san zegwi, li mete yon ti detèktè jis anba po l.
  
  Plan B, Alicia te panse, fòmasyon sòlda li te toujou jiska par.
  
  
  VENNSIS
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Lè telefòn selilè Thorsten Dahl la sonnen, bouch Drake te plen mòfin blueberry. Li te lave l ak kafe fre, li t ap koute l.
  
  "Wi, Minis Deta." Apre sipriz sa a, rès konvèsasyon an bò kote Dahl te paresseux, yon seri de 'Mwen wè', deklarasyon ak silans respè. Li te fini ak 'Mwen pa pral kite ou desann, mesye', ki sonnen yon ti kras menasan pou Drake.
  
  "Oke?" - Mwen mande.
  
  "Gouvènman mwen an te oblije pwomèt youn nan bann Sèb sa yo yon santans prizon redwi an echanj pou èd, men nou gen konfimasyon." Drake te kapab di ke anba eksteryè konsèvatif Dahl te gen yon nonm ki te vle gen kè kontan.
  
  "Epi kisa?"
  
  "Poko. Ann mete tout moun ansanm." Kèk moman apre, Ben te rale lwen ekran laptop la, Hayden te poze yon pous nan koud li, ak Kennedy kanpe antant bò kote Drake, cheve long li toujou desann.
  
  Dahl pran yon souf. "Vèsyon kout la se ke lidè mafya Syèd Sèb la nan katreventèn yo - yon nonm ki se kounye a nan gad nou an - te bay Valkyries yo tokay Ameriken li kòm yon jès nan bòn volonte. Se konsa, Davor Babic te resevwa Valkyries an 1994. An 1999, Davor te demisyone kòm lidè Mafya a epi li te remèt kontwòl la bay pitit gason l lan, Blanca, li te pran retrèt li nan kote li te renmen plis nan mond lan-menm peyi l."
  
  Dahl pran yon poz pou yon ti moman. "Awayi".
  
  
  VENNSÈT
  
  
  
  New York, Etazini
  
  
  Abel Frey te gade anba nan fenèt apatman ki anwo etaj li a pou wè plizyè milyon ti foumi k ap kouri sou twotwa ki anba yo. Sepandan, kontrèman ak foumi yo, moun sa yo te san lide, san objektif, epi yo te manke imajinasyon pou gade pi lwen pase lavi mizerab yo. Li te sigjere ke tèm "poul san tèt" te envante pa yon nonm ki te kanpe nan wotè sa a pandan li t ap sondaj twou san fon an dezavwa ke limanite.
  
  Frey gen lontan bay ren gratis nan imajinasyon li yo. Yon vèsyon ki pi piti nan li reyalize ke yo te kapab fè anyen fè tout bagay raz. Ou te oblije vini ak nouvo aktivite ki pi varye ak amizan.
  
  Pakonsekan tèren batay la. Pakonsekan biznis la alamòd - okòmansman yon fason yo posede bèl fanm, Lè sa a, yon devan pou yon bag kontrebann entènasyonal, e kounye a, yon fason yo kache enterè li nan kavo bondye yo.
  
  Travay lavi li.
  
  Plak pwotèj la te andomaje, se yon vrè travay atistik, epi, anplis kat jeyografik la ankripte fè mete pòtre nan sifas konvèks li a, li te fèk dekouvri yon fraz kripte ki enskri sou kwen anwo li yo. Akeyològ pi renmen l 'te travay di sou li. Ak syantis pi renmen l 'te eseye débouyé yon lòt sipriz resan - plak pwotèj li a te fè nan yon materyèl kirye, pa metal òdinè, men yon bagay ki pi enpòtan, men an menm tan an etonan limyè. Frey te tou de kontan ak desi pou dekouvri ke te gen menm plis nan sekrè Odin a pase li te premye imajine.
  
  Desepsyon li te koze pa mank de tan pou etidye yo. Espesyalman kounye a ke li te fè pati ras entènasyonal sa a. Ki jan li te swete ke li te kapab voye tout moun tounen nan La Veraine, epi pandan ke sosyalite ki pa apwopriye yo te pran plezi yo, li menm ak kèk lòt chwazi ta analize sekrè bondye yo.
  
  Apre sa, li souri nan chanm vid la. Analiz te toujou dwe akonpaye pa kèk moman presye nan relèv ki graj. Petèt mete yon koup nan modèl gason kont youn ak lòt nan yon tèren, ofri yo yon fason soti. Pi bon toujou, mete plizyè nan prizonye li yo youn kont lòt. Inyorans yo ak dezespwa te toujou prezante pi bon spektak la.
  
  Imèl li se ping. Yon videyo parèt sou ekran an, ki montre nouvo ti fi a, Karin Blake, chita sou kabann li an chenn.
  
  "Finalman". Frey te gade l pou premye fwa. Fanm Blake a te make chak nan twa mèsenè li te voye pou kidnape li, youn pito visye. Li te trè entelijan, yon atou reyèl, e li te jis fèmen nan ti prizon li nan La Vereina, ap tann arive Frey a.
  
  Vyann fre pou plezi li. Soti nan san an nan inosan an se benediksyon etènèl li. Kounye a li te pwopriyete l. Li te koupe cheve blond, bèl bang, ak yon pè nan je lajè-menm si Frey pa t 'kapab asire w nan koulè a bay bon jan kalite a nan imaj la. Yon bèl kò - pa mens tankou yon modèl; plis séduire, ki, pa gen dout, ta fè apèl a sèks ki pi jis.
  
  Li manyen figi li dijitalize. "Ou pral lakay ou byento, ti mwen..."
  
  Nan moman sa a, pòt la te ouvri epi yon Milo malonnèt te antre, li t'ap balanse telefòn selilè li nan yon men. "Se li," li te rele. "Alicia!" Li te gen yon souri estipid sou figi moun sòt li.
  
  Frey kache emosyon li. "Ja? Halo? Wi, di m '. Dènye pyès sa a nan New York, li ta dwe pou mwen." Li pa t 'fè chen angle a yon ti jan konfyans.
  
  Li te koute l, li te souri pandan l t ap esplike ki kote yo ta dwe ale annapre, li te fwonte tèt li lè li te tande Suedwa yo ak konpayon yo te sou wout yo, epi answit li pa t ka evite fè yon gwo lapenn lè li te pwomèt ke li ta byento kenbe tou de Kanadyen yo. figi.
  
  Lè sa a, li te kapab dechifre inscription sa a etranj sou bor yo nan Shield la ak wè si lòt pati yo te fè nan menm materyèl ki ra. Lè sa a, li ta gen twa moso ak yon avantaj.
  
  "Omwen ou gen resous," li te di nan telefòn nan, gade fiks nan Milo. "Mwen espere sèvi ak resous sa a lè nou rankontre ankò byento." Sa te gen kèk tan depi li te pèse yon woz angle.
  
  Frey te souri anndan l pandan je Milo te klere lè l te panse li te reyini ak mennaj li. Repons Alicia te toujou repete nan tèt li.
  
  Jan ou vle, mesye.
  
  
  VENTWIT
  
  
  
  OAHU, HAWAII
  
  
  12 septanm, solèy mitan jounen an sou Hawaii te fè nwa pa yon lapli fènwa nan parachit Jellyfish, parachit siyati militè ameriken an. Nan yon operasyon inik, Delta Commandos te ateri antoure pa Swedish SGG ak Britanik SAS - ak yon polisye New York - sou yon plaj aleka sou bò nò zile a.
  
  Drake te pran yon kouri ale nan plaj la, sab la adousi aterisaj li, lage parachit li epi byen vit vire pou tcheke pwogrè Kennedy a. Li te ateri nan mitan yon koup nan ti gason Delta, tonbe sou yon jenou, men byento leve nan pye l.
  
  Ben te dwe rete ak avyon an pandan y ap kontinye rechèch li avèk èd Hayden, ki te voye kòm yon "konseye" Ozetazini nan misyon an.
  
  Nan eksperyans Drake a, konseye yo te anjeneral vèsyon ki pi byen antrene nan patwon yo-espyon nan rad mouton, se konsa pale.
  
  Yo te kouri sou plaj la nan solèy la cho Awayi, trant sòlda Fòs Espesyal trè antrene, anvan yo rive nan yon pant dou abrite pa yon canopy nan pye bwa.
  
  Isit la Thorsten Dahl te sispann yo. "Ou konnen règ yo. Trankil ak solid. Objektif la se yon chanm depo. Pi devan!"
  
  Yo te pran desizyon an pou frape chato ansyen lidè mafya Sèb la ak fòs maksimòm. Tan te fò anpil kont yo - rival yo ta ka konnen tou kote Valkyries yo 'pa kounye a, ak pran pouvwa a nan kous sa a te enpòtan anpil.
  
  Epi pandan rèy li a, Davor Babic pa t yon moun ki gen mizèrikòd.
  
  Yo te monte pant lan epi yo te kouri atravè wout la, tou dwat nan pòtay pèsonèl Babich la. Menm briz la pa touche yo. Atak la te fèt, epi nan mwens pase yon minit gwo pòtay fè fòje yo te redwi a moso metal. Yo pete nan pòtay la epi yo gaye toupatou nan zòn nan. Drake te pran kouvèti dèyè yon pye palmis epè, etidye gazon ki louvri ki te mennen jiska etap yo mab masiv. Nan tèt yo te antre nan chato Babich la. Sou tou de bò yo te kanpe estati kaprisyeuz ak trezò nan kilti Awayi, menm yon figurine Moai soti nan zile Pak.
  
  Pa gen aktivite ankò.
  
  Mafya Sèb retrete a te trè danjere nan tèt li.
  
  Nonm SAS la, figi l mwatye kache, glise bò kote Drake.
  
  "Bonjou, vye zanmi. Bèl jou, pa vre? Mwen renmen li lè limyè solèy la dirèk frape lantiy yo. Wells voye pi bon volonte l. "
  
  "Kote vye moun sòt sa a?" Drake pa t wete je l nan jaden an.
  
  "Li di ke li pral kontakte ou pita. Yon bagay sou ou dwe l 'kèk tan."
  
  "Vye salo sal."
  
  "Ki moun ki me?" - mande Kennedy. Li penyen cheve l tounen ankò epi li mete yon inifòm lame san fòm sou yon kostim pantalon. Li te gen yon koup Glock.
  
  Drake, kòm dabitid, pa t pote okenn zam avè l, eksepte pou kouto espesyal li.
  
  Nouvo nèg SAS la te di, "Ansyen Drake Flame isit la. Sa ki pi enpòtan, kiyès ou ye?"
  
  "Vini non, mesye. Konsantre sou sa. Nou pral lanse youn nan pi gwo atak kont sivil nan listwa."
  
  "Sivil?" Kennedy te fwonte. "Si nèg sa a se yon sivil, Lè sa a, mwen se bourik Claudia Schiffer la."
  
  Ekip Delta te deja sou etap yo. Drake soti nan kache moman yo te kòmanse a, li kouri atravè tè a louvri. Lè li te mwatye wout la, rèl yo te kòmanse.
  
  Figi parèt nan tèt eskalye yo, yo abiye divès kalite kostim, bout pantalon boksè, ak mayo koupe.
  
  Sis kout kout sonnen. Sis kò te tonbe san vi nan etap yo. Ekip Delta te mwatye moute. Rèl ijan kounye a te soti nan yon kote pi devan pandan Drake te rive anba a nan etap yo ak rale sou bò dwat la, kote balistrad wòch la koube te bay yon ti kras plis kouvèti.
  
  Yon piki sone byen fò, sa vle di li soti nan Sèb yo. Drake te vire pou tcheke Kennedy ankò, epi anlè anlè.
  
  Pi lwen pase yo, yon ti teren gravye te mennen nan antre nan chato a, ki te chita ant de mwatye bilding nan H ki gen fòm. Gason ame soti nan pòt ki louvri yo ak nan klakan pòt franse sou chak bò nan antre a.
  
  Gen plizyè douzèn nan yo.
  
  Yo pran pa sipriz - men byen vit regroup. Petèt pa tèlman kontan apre tout. Drake te wè sa ki t ap vini epi li pran refij nan mitan yon koleksyon estati etranj. Li te fini trennen Kennedy pa moso nan zile Pak.
  
  Yon dezyèm mitray zam pita te tande. Gad ki choke mete rido plon nan tout direksyon. Drake te tonbe sou vant li pandan plizyè bal te frape estati a ak souf.
  
  Gad yo kouri pi devan. Yo te anboche misk, yo te chwazi plis pou sòt fòs yo pase gwo abilite entelektyèl yo. Yo kouri tou dwat nan liy dife ki pran prekosyon ki soti nan ti gason Delta yo epi yo tonbe, yo t ap tòde nan mitan kouran san.
  
  Glass kraze dèyè yo.
  
  Yo te tande plis kout fe ki soti nan fenèt chato a. Sòlda Delta a malheureux te resevwa yon bal nan kou a epi imedyatman tonbe mouri.
  
  De gad bite sou estati yo, youn nan yo te blese yon ti kras. Drake an silans rale lam li epi li tann pou youn nan yo mache nan estati a.
  
  Dènye bagay Sèb blese a te wè se pwòp san pa l k ap koule pandan Drake te koupe gòj li. Kennedy te tire sou dezyèm Sèb la, li rate, Lè sa a, pijon pou kouvri pandan li te leve zam li.
  
  Mato a klike vid.
  
  Kennedy leve kanpe. Kit zam la te dechaje oswa ou pa, li te toujou fè fas ak yon opozan anraje. Gad la balanse mower a, flechi misk li yo.
  
  Kennedy te soti nan ranje, Lè sa a, sote pi devan pandan momantòm li te kite l ekspoze. Yon kout pye rapid nan arèt la ak yon koud nan do a nan kou l 'te jete l' atè. Li woule, lam la toudenkou nan men l ', li koupe nan yon arc lajè. Kennedy te rale dèyè jis ase pou pwent mòtèl la te pase yon souflèt li anvan li te mete dwèt angoudi li nan trache li.
  
  Li tande Cartilage mou a kraze, li tande l kòmanse toufe.
  
  Li vire do l. Li te fini. Li pa t gen okenn anvi gade l mouri.
  
  Drake te kanpe epi gade. "Pa move".
  
  "Petèt ou pral sispann fè pitit mwen kounye a."
  
  "Mwen pa ta..." Li sispann sibitman. Li te kouvri wont li ak vanyan gason. "Pa gen anyen ki pi bon pase gade yon fanm ak yon zam."
  
  "Pa gen pwoblèm". Kennedy glise dèyè poto totèm la, yon lòt karakteristik ki pa nan plas la nan chato a, epi li te fè yon sondaj sou sèn nan.
  
  Li te di l: "Nou pral fè wout nou separe. "Ou pral jwenn yon chanm depo. Mwen pral tounen."
  
  Li te fè yon travay rezonab pou kache ezitasyon li. "Ou sèten?"
  
  "Hey monchè, mwen se yon polis isit la, sonje? Ou se yon sivil. Fè jan yo mande w la."
  
  
  * * *
  
  
  Drake te gade pandan Kennedy t ap rale sou bò dwat la, nan direksyon dèyè chato a, kote siveyans satelit te montre yon elipad ak plizyè bilding ki ba. Ekip SAS la te deja deplwaye la e yo te dwe enfiltre nan moman sa a menm.
  
  Li te jwenn je l' rete sou figi l', sèvo l' rete konsa swete ke rad ki te sou li ta montre bourik li.
  
  Chòk la souke l. Imilite ak ensètitid konbine fòs nan tèt li, sa ki lakòz yon toubiyon nan dout tèt li. Dezan depi Alison te kite, plis pase sètsan jou enstabilite. Pwofondè etranj nan bwè konstan, ki te swiv pa fayit, ak Lè sa a, yon dousman, trè dousman monte nan lavi nòmal.
  
  Yo poko la menm. Okenn kote ki tou pre.
  
  Èske se vilnerabilite li t ap pale?
  
  Plan b.
  
  Travay nan men yo. Eseye jwenn konsantre militè ou tounen epi kite bagay sivil yo modi dèyè pou yon ti tan. Li te pwan zam yo nan tou de gad yo epi li glise ant estati yo jiskaske li kanpe nan kwen an nan antre kay la gravye. Li te wè twa sib nan twa fenèt diferan epi li te tire twa eklat an siksesyon rapid.
  
  De rèl ak yon rèl. Pa move. Lè tèt ki rete a tounen soti, pou chèche kote li, Drake te tounen yon brouyar wouj.
  
  Lè sa a, li kouri, sèlman glise sou jenou l 'yo sispann jis deyò devan an nan chato a, tèt li frape wòch la ki graj. Li te tounen gade ekip Delta a, ki te kouri pou ratrape li. Li souke tèt li bay lidè yo.
  
  "Atravè". Drake souke tèt nan direksyon pòt la, answit sou bò dwat la. "Sal depo."
  
  Yo antre anndan, Drake dènye, peze sou koub miray la. Yon gwo eskalye an fè fòje monte espiral devan yo nan dezyèm nivo chato a.
  
  Pandan yo t ap rale sou miray la, plis Sèb te parèt sou balkon ki anwo etaj la dirèkteman anlè yo. Nan yon moman, ekip Delta a te vin yon bèt fasil.
  
  Pa gen okenn kote pou ale, Drake tonbe ajenou li louvri dife.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy kouri al nan liy pye bwa ki bò miray deyò chato a epi li te kòmanse deplase pi vit. Nan yon bat je, li rive dèyè kay la anvan sòlda SAS san vizaj la tonbe sou vant li devan li.
  
  Tankou yon lapen, li te kanpe san mouvman, ipnotize pa barik la nan fizi a. Pou premye fwa nan mwa, tout panse sou Thomas Caleb te kite l.
  
  "Kanp!"
  
  "Li oke," te di yon vwa bò kote zòrèy dwat li. Li te santi lam frèt la jis yon milimèt lwen li. "Sa a se zwazo Drake a."
  
  Kòmantè a chase pè li. "Zwazo Drake a? Mwen ale!"
  
  Mesye a te mache devan l, li te souri. "Oke, daprè prezidan ou a, Miss Moore pa enpòtan. Mwen ta prefere prezante tèt mwen byen, men kounye a se pa lè a oswa kote. Rele m Wells."
  
  Kennedy te rekonèt non an, men li pa di anyen ankò lè yon gwo ekip sòlda Britanik te konkretize bò kote l epi yo te kòmanse kite mak. Dèyè pwopriyete Babich la te genyen yon gwo patyo ki te kouvri ak wòch Endyen, yon pisin ki te antoure ak yon gwosè olenpik ki te antoure pa chèz sal ak kabana blan, ak plizyè bilding ki te akoupi, lèd ki pa t matche ak rès dekorasyon an. Akote pi gwo bilding lan te gen yon elipad sikilè ki te ekipe ak yon elikoptè sivil.
  
  Apre plizyè ane nan mache nan lari New York, Kennedy te oblije mande si krim vrèman peye. Mesye sa yo ak Caleb te peye pou li. Chuck Walker ta peye pou li si Kennedy pa t 'wè l' pòch pil la.
  
  Chèz solèy yo te plen. Plizyè gason ak fanm mwatye toutouni kounye a te kanpe alantou an chòk, sere rad yo epi yo ap eseye kouvri vyann ki depase. Kennedy te note ke kèk gason ki pi gran pa ta kapab okipe po a ipopotam, pandan ke pifò jèn fanm te kapab fè li ak jis de men ak yon vire goch.
  
  "Moun sa yo... ann rele yo envite... yo pwobableman pa fè pati gwoup Sèb la," Wells di tou dousman nan mikwofòn gòj la. "Pran yo ale," li te bay twa mesye dirijan yo souke tèt. "Rès nan nou ap dirije bò lanmè a nan bilding sa yo."
  
  Kòm gwoup la te kòmanse divize, plizyè bagay te rive nan yon fwa. Lam elikoptè yo te kòmanse vire; son motè li yo imedyatman te nwaye rèl moun ki tou pre yo. Lè sa a, yon gwo bri, tankou son an nan yon pòt roulo ouvèti, anvan gwonde a toudenkou nan yon machin pwisan. Soti nan dèyè bò lanmè a nan bilding lèd yo, yon bann metal blan parèt - yon Audi R8 akselere nan gwo vitès.
  
  Depi lè li rive nan patyo a, se te yon tòn bal letal. Li te fè aksidan sou sòlda SAS yo etoudi, li te voye yo etandu ak tonbe nan lè a. Yon lòt machin rale dèyè l ', fwa sa a nwa ak pi gwo.
  
  Lam elikoptè a te kòmanse vire pi vit epi motè li yo te kòmanse kriye. Tout machin nan pran tranble byen fò, prepare pou dekolaj.
  
  Kennedy, etoudi, te kapab sèlman koute jan Welles t'ap rele byen fò lòd. Li te flanke lè sòlda SAS ki te rete yo te louvri dife.
  
  Tout lanfè te lage nan jaden an.
  
  Sòlda yo te louvri kout zam sou Audi R8 ki t ap mache ak vitès la, bal yo te pèse kò metal li, yo te pèse po fender la ak pòt yo. Machin nan te vitès nan kwen kay la, vire nan dènye minit pou fè yon vire byen file.
  
  Gravye soti anba kawotchou l 'tankou ti wokèt.
  
  Bal la kraze vit vit la, detwi l. Machin nan literalman te mouri nan mitan vòl la, motè li bloke lè chofè a tonbe lou dèyè volan an.
  
  Kennedy kouri pi devan, leve pistolè li. "Pa deplase!"
  
  Anvan li te rive nan machin nan, li te evidan ke chofè a te sèlman pasaje li.
  
  Garnier.
  
  Elikoptè a te de pye anlè tè a, wotasyon tou dousman. Sòlda SAS la rele byen fò, men san okenn kòlè reyèl nan vwa li. Dezyèm machin nan, yon Cadillac nwa kat pòt, te kounye a vitès nan pisin nan gwo, kawotchou li yo voye gwo vag dlo nan tout direksyon. Fenèt yo te fè nwa. Li enposib detèmine ki moun ki te anndan an.
  
  Twazyèm motè a te kòmanse leve, kounye a pa wè.
  
  Sòlda yo te louvri dife sou Cadillac la, domaje kawotchou yo ak chofè a ak twa kout zam. Machin nan patinen epi dèyè li te fè aksidan nan pisin lan. Wells ak twa lòt sòlda kouri al jwenn li, yo t'ap rele byen fò. Kennedy te kenbe je l 'sou elikoptè a, men tankou Caddy a, fenèt li yo te opak.
  
  Kennedy te teorize ke tout bagay sa a te yon pati nan kèk plan elabore chape. Men, ki kote reyèl Davor Babic te ye?
  
  Elikoptè a te kòmanse monte pi wo. SAS la finalman fatige ak avètisman yo ak tire sou rotor la dèyè. Machin kolosal la te kòmanse vire, ak Lè sa a, yon nonm mete ajenou anba li ak yon lans grenad pare la.
  
  Wells rive nan Caddy la. De kout bal yo te tire. Kennedy te tande nan mikwofòn la ke Babich te toujou an gwo. Koulye a, twazyèm machin nan te vini nan kwen an, motè a gwonde tankou yon kours Fòmil 1, men se te yon Bentley, gwo ak fonse, prezans li kriyan soti lanfè a soti nan wout mwen!
  
  Kennedy vole nan pye bwa yo. Plizyè sòlda te swiv li. Wells te vire e li te tire twa kout bal ki te rebondi dwat sou fenèt bò yo.
  
  vè bal!
  
  "Sa a se yon bourik!"
  
  Pawòl sa yo te pale yon fraksyon segonn twò ta pou sove elikoptè a - grenad la te lage - chaj eksplozif li te eksploze anba elikoptè a. Elikoptè a kraze an miyèt moso, li gaye ti moso metal toupatou. Yon moso asye ki te kase te fè aksidan tou dwat nan pisin lan, li te deplase plizyè milye galon dlo ak yon gwo fòs.
  
  Kennedy te tann jiskaske Bentley kolosal la te pase devan l, epi li te kouri dèyè. Dediksyon rapid te di li ke te gen yon sèl chans pou trape Sèb ki t ap sove a.
  
  Wells te wè sa an menm tan an e li te pran aksyon. R8 la te konplètman chire, men Caddy a te toujou entak, wou li yo jis yon pous anba dlo sou etap yo mab nan pisin lan.
  
  Wells ak de nan sòlda li yo kouri nan direksyon Caddy. Kennedy te ale nan pouswit cho, detèmine pou pran sou. Nan moman sa a, yo te tande yon sifle dwòl nan lè a, kòm si yon toubiyon te pase, epi toudenkou kwen kay Babich la te eksploze.
  
  "O Bondye mwen!" Wells tonbe nan labou a menm jan kalm li te kraze. Debri vole nan tout direksyon, lapli tonbe sou pisin lan ak patio. Kennedy te anroule. Li vire tèt li nan direksyon falèz yo.
  
  Yon elikoptè nwa plane la, yon figi k ap leve soti nan pòt li louvri.
  
  "Èske ou renmen li?"
  
  Wells leve tèt li. "Alicia Miles? Kisa w ap fè nan non tout sa ki sen?
  
  "Te ka menm rache ti boul ou koupe ak piki sa a, ou vye fucker. Ou dwe mwen. Alicia ri pandan elikoptè a leve yon ti tan anvan li vire pou l kouri dèyè Bentley la.
  
  Kanadyen yo te isit la.
  
  
  * * *
  
  
  Drake te woule pi devan jis anvan miray dèyè l la tounen fwomaj Swis. Omwen yon bal te vole tèlman pre ke li te tande plenyen sonik li yo. Li te fè yon baskile devan pou ale sou platfòm ki anba balkon la an menm tan ak pi fò nan ekip Delta a. Yon fwa la, li vize anlè epi li louvri dife.
  
  Kòm espere, etaj la balkon te relativman fèb. Tire anlè a te sispann epi kriye a te kòmanse.
  
  Kòmandan Delta a leve men l sou bò gòch li nan direksyon depo a. Yo te kouri byen vit nan de chanm bèl meble men vid. Kòmandan an te fè siy pou yo kanpe toupre youn ke siveyans satelit yo te avèti gen yon bagay yon ti kras espesyal - yon chanm kache anba tè.
  
  Yo te voye grenad étourdissant andedan, yo te swiv pa sòlda Ameriken ki t'ap rele byen fò pou ajoute efè dezoryante a. Sepandan, yo te imedyatman angaje yo nan konba kò a men pa yon demi douzèn gad Sèb. Drake fè yon soupi epi li antre anndan an. Dezòd ak konfizyon plen chanm nan bout nan bout. Li te bat je epi li te jwenn tèt li konfwonte pa yon gwo gad, ki te souri ak rote anvan lonje devan pou yon akolad lous.
  
  Drake byen vit eskive, frape ren yo ak frape plèksus solè a ak yon men difisil ak yon ponya. Moun-bèt la pa t 'menm tranble.
  
  Lè sa a, li te sonje ansyen di sou batay bar - si advèsè ou a pran yon kout pyen nan plexus a san yo pa grimad, Lè sa a, ou pi bon kòmanse kouri, mesye, paske ou nan kou ou nan kaka...
  
  Drake te fè bak, ak anpil atansyon deplase bò kote lènmi san mouvman l 'yo. Sèb la te gwo, ak grès parese sou misk solid, ak yon fwon gwo ase yo kraze blòk sis-pous konkrè. Nonm lan te deplase maloukman devan, bra gaye lajè. Yon glise ak Drake ta kraze nan lanmò, peze ak kraze tankou yon rezen. Li byen vit vire, feinte sou bò dwat la, epi li te vini ak twa kout kouto rapid.
  
  Je. Zòrèy. Gòj.
  
  Tout twa yo konekte. Pandan Sèb la te fèmen je l nan doulè, Drake te egzekite yon jete enbesil ki riske nan yon kout pye vole ki te kreye ase momantòm pou frape menm brontosaurus sa a nan gwo janm li yo.
  
  Nonm lan tonbe atè ak yon son tankou yon mòn ki tonbe. Penti yo tonbe soti nan miray la. Fòs li te pwodwi nan pwòp so dèyè tèt li te mete l san konesans pandan tèt li te frape pil la.
  
  Drake antre pi lwen nan chanm nan. Yo te touye de nèg Delta, men tout Sèb yo te netralize. Yon pati nan miray lès la te balanse louvri, ak pi fò nan Ameriken yo te kanpe alantou ouvèti a, men kounye a yo te tou dousman retrè, madichon pè.
  
  Drake te prese vin jwenn yo, li pa t kapab imajine sa ki te kapab lakòz sòlda Delta a panike. Premye bagay li te wè se te mach wòch ki te mennen desann nan yon chanm anba tè ki byen limen.
  
  Dezyèm lan se te yon Panther nwa, ki te monte tou dousman etap yo, bouch lajè li te revele yon ranje dek razwa byen file.
  
  "Fuuuuck..." youn nan Ameriken yo t'ap trennen. Drake pa t 'kapab dakò plis.
  
  Pantè a sifle, li fè grèv. Drake te retire kò l pandan bèt la te vole nan lè a, 100 liv nan misk ki ka touye moun nan yon raj. Li te ateri sou premye etap la epi li te eseye kenbe, pandan tout tan an kenbe je vèt ipnotik li sou sòlda yo ki t ap retrè.
  
  "Mwen rayi fè sa," kòmandan Delta a te di, li te vize ak fizi li.
  
  "Tann!" Drake te wè yon bagay k ap klere nan limyè lanp yo. "Jis tann. pa deplase."
  
  Panther la te mache devan. Ekip Delta te kenbe l ak zam pandan l t ap pase nan mitan yo, e li te soufle ak meprize gad Sèb yo ki enkapab pandan yo t ap kite chanm nan.
  
  "Kisa- ?" youn nan Ameriken yo te froze sou Drake.
  
  "Ou pa te wè? Li te mete yon kolye kloure ak Diamonds. Mwen kwè ke yon chat konsa, k ap viv nan yon kay tankou sa a, resevwa fòmasyon pou atake sèlman lè li tande vwa mèt li."
  
  "Bon apèl. Mwen pa ta vle touye yon bèt konsa." Kòmandan Delta a bay Sèb yo yon siy. "Mwen ta pase tout jounen an ap pran plezi ak salo sa yo."
  
  Yo te kòmanse desann mach yo, yo te kite de mesye an gad. Drake te twazyèm ki te rive nan etaj vout la, e sa li te wè te fè l souke tèt li nan sezi.
  
  "Ki jan salo fou sa yo pèvèti?"
  
  Chanm nan te plen ak sa li te kapab sèlman dekri kòm 'trofe'. Objè ke Davor Babic te konsidere kòm gen valè paske - nan pervèsyon li yo - yo te gen anpil valè pou lòt moun.Te gen kabinèt toupatou, gwo kou piti, ranje azar.
  
  Tyrannosaurus rex machwè. Enskripsyon akote li te li "Soti nan Koleksyon Edgar Fillion - Prim pou tout lavi". Anplis de sa, yon foto revele aktris la pi popilè ak inscription "Li te vle viv". men yo idantifye kòm 'Avoka distri No. 3'.
  
  Ak plis ankò. Pandan Drake t ap mache nan vitrin yo, ap eseye fè fas ak pasyon morbid li ak konsantre, li finalman remake objè yo kokenn yo t ap chèche.
  
  Valkiri: Yon pè estati blan nèj ki monte sou yon blòk wonn epè. Tou de eskilti yo te apeprè senk pye wotè, men se detay etonan nan yo ki te pran souf Drake. De fanm ki gen anpil bèlte, toutouni e ki sanble ak vanyan sòlda amazon nan antikite yo, tou de ak janm yo louvri, tankou si yo chita sou yon bagay. Pwobableman yon chwal zèl, Drake te panse. Ben te swete ke li konnen plis, men li sonje ke Valkyries yo te itilize yo pou vole soti nan batay nan batay. Li remake branch miskilè yo, karakteristik feminen klasik ak kas kòn dekonsantre.
  
  "Wow!" - di nèg ki soti Delta a. "Mwen swete mwen te gen yon pake sis sa a."
  
  Menm plis di, tou de Valkyries yo te lonje dwèt anlè sou yon bagay enkoni ak men gòch yo. Lonje dwèt, jan Drake te panse kounye a, tou dwat nan kavo bondye yo.
  
  Si sèlman yo te ka jwenn Ragnarok.
  
  Nan moman sa a, youn nan sòlda yo te eseye jwenn yon atik nan vitrine a. Yon klòch byen fò sonnen ak pòtay asye a tonbe nan baz etap yo, bloke sòti yo.
  
  Ameriken yo imedyatman te rive jwenn mask gaz. Drake souke tèt li. "Pa enkyete w. Gen yon bagay ki di m ke Babich se kalite sa ki ta prefere yo kenbe vòlè a vivan epi yo bay kout pye."
  
  Kòmandan Delta a gade ba yo ki toujou ap vibre. "Kòfle baton sa yo an miyèt moso."
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy gade ak sezi apre elikoptè a ak Bentley an retrèt. Wells te sanble tou konfonn pandan li t ap gade syèl la.
  
  Kennedy tande l 'ap respire. "Mwen te antrene l 'modiman byen. Ki jan li oze tounen yon trèt?"
  
  "Bon bagay li ale," Kennedy te asire ke cheve li te toujou mare nan tout sa yo sote ak gade lwen lè li remake yon koup nan SAS gason gwosè l '. "Li te gen gwo tè. Kounye a, si Drake ak ekip Delta te kaptire Valkiri yo, nou ta ka fofile ale pandan Alicia okipe ak Babich."
  
  Wells te sanble li te chire ant de opsyon enpòtan, men li pa di anyen pandan y ap kouri nan kay la nan direksyon pou antre prensipal la. Yo te wè elikoptè a vire pou fè kolizyon tèt-sou Bentley la. Piki sonnen e yo rebondi sou machin kap kouri a. Lè sa a, machin nan toudenkou frene sevè epi li te kanpe nan yon nwaj nan gravye.
  
  Yon objè te kole soti nan fenèt la.
  
  Elikoptè a desann soti nan syèl la, operatè li a posede yon sans prèske Supernatural, kòm yon RPG sifle anlè. Le pli vit ke treno l 'te manyen tè a, mèsenè Kanadyen te vide soti nan pòt yo. Yon fiziyad pete.
  
  Kennedy te panse li te wè Alicia Miles, yon figi ajil ki abiye ak yon blende kò ki byen adapte, sote nan batay la tankou lyon pwovèrb la. Yon bèt bati pou batay, pèdi nan vyolans la ak kòlè nan tout li. Malgre tèt li, Kennedy te santi san li kouri frèt.
  
  Èske se te laperèz li te santi?
  
  Anvan li te kapab reflechi sou li, yon figi mens tonbe soti nan bò opoze a nan elikoptè a. Yon figi li rekonèt nan yon moman.
  
  Pwofesè Parnevik!
  
  Li te boche pi devan, ezite okòmansman, men answit ak detèminasyon renouvle, epi finalman rale pandan bal t ap trase lè a anwo tèt li, youn pase nan yon lajè zo bwa tèt li.
  
  Parnevik finalman te rive ase pre pou SAS la ak Kennedy rale l an sekirite, Kanadyen yo pa okouran, konplètman angaje nan batay la.
  
  "Se vre," Wells te di, lonje dwèt sou kay la. "Ann fini ak sa."
  
  
  * * *
  
  
  Drake te ede rale Valkyries yo pi devan pandan ke yon koup nan mesye tache yon ti kantite eksplozif nan griyaj la. Yo te fè wout yo sou chemen etwat la ant ekspozisyon tèt chaje yo, ap eseye pa gade twò pre. Youn nan mesye Delta yo te tounen soti nan yon chèk ki fè pè anpil de sa kèk minit epi li te rapòte yon sèkèy nwa ki chita nan dèyè chanm nan.
  
  Atmosfè a nan antisipasyon te dire yon dis segonn konplè. Li te pran lojik sòlda yo sispann sa a. Mwens ou konnen...
  
  Sa a se pa lojik Drake a ankò. Men, li seryezman pa t 'vle konnen. Li te menm flinched, tankou yon sivil òdinè, lè ba yo te kònen apa.
  
  Yo te tande tire nan chanm anwo kay la. Gad Delta yo te fè aksidan desann etap yo, mouri nan twou san. Dezyèm nan pwochen, yon douzèn gason ame ak mitray parèt nan tèt eskalye yo.
  
  Deborde ak depasaj, kouvri nan yon pwen vantaj ki pi wo, Ekip Delta te echwe epi kounye a li te vilnerab. Drake tou dousman te fè wout li nan direksyon pou klozèt la ak sekirite relatif li yo, ap eseye pa panse sou sòt la nan yo te kenbe konsa, ak ki jan sa a pa ta rive nan SAS la, ak konfyans nan chans ke nouvo lènmi sa yo pa ta dwe. estipid ase yo tire Valkyries yo.
  
  Te gen plizyè moman nan tansyon inplakabl, ki gen eksperyans nan silans toufe, jiskaske yon figi desann etap yo. Yon figi abiye an blan ak yon mask blan.
  
  Drake rekonèt li imedyatman. Menm moun ki te genyen Shield la nan mache chat York. Nonm li te wè nan Apsall la.
  
  "Mwen konnen ou," li te respire nan tèt li, Lè sa a, pi fò. "Alman yo modi isit la."
  
  Mesye a pran yon pistolè kalib .45 epi li balanse l. "Lage zam ou a. Nou tout. Kounye a!"
  
  Vwa arogan. Yon vwa ki te fè pati men lis, mèt li posede pouvwa reyèl, kalite a ki ekri sou papye epi yo bay nan klib manm-sèlman. Kalite moun ki pa t gen okenn lide sou sa ki reyèl travay monn nan ak fatigan. Petèt yon bankye, ki fèt nan endistri bankè a, oswa yon politisyen, pitit gason politisyen yo.
  
  Mesye Delta yo te kenbe zam yo byen fèm. Pèsonn pa di yon mo. Konfwontasyon an te menase.
  
  nonm lan rele ankò, edikasyon li pa pèmèt li konnen danje a.
  
  "Èske w soud? Mwen te di kounye a!"
  
  Vwa Texan an te di ak yon vwa rale: "Sa p ap rive, salo."
  
  "Men... men..." nonm lan pran yon poz nan sezi, apre sa bridsoukou rache mask li. "Ou pral fè li!"
  
  Drake prèske tonbe. Mwen konnen ou!Abel Frey, designer mòd Alman. Chòk te lave Drake tankou yon vag pwazon. Li te enposib. Se te tankou wè Taylor ak Miley moute la, giggling sou pran sou mond lan.
  
  Frey te rankontre Drake a. "Epi ou menm, Matt Drake!" men li ak pistolè a tranble. "Ou koute m 'prèske tout! Mwen pral pran l' nan men ou. Mwen pral fè li! Epi li pral peye. O, ki jan li pral peye!"
  
  
  Anvan li te kapab reyalize sa, Frey te lonje zam nan ant je Drake epi tire.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy kouri antre nan chanm nan epi li wè mesye SAS yo tonbe ajenou, yo mande silans. Li te wè devan li yon gwoup gason ki gen maske, ki te mete blende kò yo, lonje dwèt sou sa li te kapab sèlman panse ke li te kavo sekrè Davor Babic a.
  
  Erezman, mesye yo pa t remake yo.
  
  Wells te gade li epi li di: "Kiyès?"
  
  Kennedy te fè yon figi konfonn. Li te kapab tande yon moun ap devore, li te kapab wè pwofil bò kote l ', .45 li te kontinye balanse bra l' maladwaman. Lè li te tande l t ap rele non Matt Drake, li te konnen, epi Wells te konnen, epi kèk segonn apre yo te louvri dife.
  
  Pandan swasant segonn nan batay ki te vin apre a, Kennedy te wè tout bagay nan mouvman dousman. Nonm ki an blan an tire .45 li a, piki li a te rive yon fractionnman pita epi li t'ap trennen sou woulèt rad li pandan li pase nan materyèl ki pandye a. Figi li choke lè li vire. Ousè gra, mou yo.
  
  Gason moun gate.
  
  Lè sa a, maske moun k ap vire ak tire. Sòlda SAS yo retounen kou ki byen plase ak presizyon ak konpozisyon. Plis dife soti nan vout la. vwa Ameriken yo. vwa Alman yo. Vwa nan lang angle.
  
  Dezòd paresseux, menm jan ak entonasyon powetik Taylor Swift, melanje ak wòch akayik Metallica. Li frape omwen de Alman - rès la tonbe. Nèg la an blan rele byen fò ak balanse bra l ', li fòse ekip li a fè retrè prese. Kennedy te wè yo kouvri l 'epi yo mouri nan pwosesis la, tonbe soti tankou pouri nan yon blesi, men blesi a te viv sou. Li te evantyèlman kouri met deyò nan yon chanm dèyè epi sèlman kat nan mesye l 'yo te rete vivan.
  
  Kennedy te kouri desann nan koulwa a nan dezespwa ak yon boul etranj nan gòj li ak yon pik glas nan kè l ', li pa menm reyalize ki jan li te enkyete jiskaske li te wè Drake vivan epi li te santi yon kouran fre nan plezi lave sou li.
  
  
  * * *
  
  
  Drake leve soti nan etaj la, li rekonesan ke objektif Abel Frey te tou twoub menm jan li konprann reyalite. Premye bagay li te wè se te Kennedy kouri desann mach yo, dezyèm lan se figi l pandan l te kouri vin jwenn li.
  
  "Mèsi Bondye ou anfòm!" - li di, li anbrase l anvan li sonje kontrent li.
  
  Drake te gade je Wells ki konnen yo anvan li te fèmen pwòp li yo. Li te anbrase l pou yon ti moman, li santi kò mens li, figi pwisan li, kè frajil li bat bò kote pa l. Tèt li te peze sou kou l ', sansasyon an bèl ase yo pikotman sinaps li yo.
  
  "Hey, mwen anfòm. Ou?"
  
  Li rale lwen, souri.
  
  Wells pwoche bò kote yo epi li kache souri sounwa li pou yon minit. "Drake. Yon kote etranj pou rankontre ankò, vye granmoun, pa pub kwen nan Earl's Court mwen te gen nan tèt ou. Mwen bezwen di ou yon bagay, Matt. Yon bagay sou Mai."
  
  Drake te imedyatman jete tounen. Wells te di dènye bagay li te espere. Yon segond apre, li remake souri Kennedy a ki pèdi koulè epi li rale tèt li ansanm. "Valkyries," li te fè remake. "Vini non pandan nou gen chans lan."
  
  Men, kòmandan Delta a te deja òganize sa a epi rele yo sou. "Sa a se pa Angletè, mesye. Ann deplase. Mwen te manje prèske tout Hawaii mwen te kapab okipe nan vakans sa a."
  
  
  VENTNÈF
  
  
  
  ESPAS AIR
  
  
  Drake, Kennedy ak rès ekip atak la te rankontre Ben ak Hayden plizyè èdtan apre nan yon baz militè toupre Honolulu.
  
  Kòm tan te ale. Yo te koupe kasèt wouj biwokratik. Wout aksidante yo te lis soti. Gouvènman yo te diskite, answit te boude, epi finalman te kòmanse pale. Biwokrasi soulèvman yo te apiye ak ekivalan politik lèt ak siwo myèl.
  
  Ak fen mond lan te vin pi pre.
  
  Vrè jwè yo te pale, te enkyete epi yo te espekile, epi yo te dòmi nan bilding ki pa gen lè-kondisyone toupre Pearl Harbor. Drake imedyatman sipoze ke salitasyon reflechi Ben a vle di ke yo te gen ti pwogrè yo rapòte nan rechèch yo pou pwochen moso nan Odin - je l '. Drake kache sipriz li; li vrèman kwè ke eksperyans ak motivasyon Ben ta te rezoud tout endikasyon yo kounye a.
  
  Hayden, asistan Sekretè defans lan, te ede l, men yo pa t fè pwogrè.
  
  Sèl espwa yo se te ke lòt patisipan apokalips yo - Kanadyen yo ak Alman yo - t ap fè yon ti kras pi byen.
  
  Atansyon Ben te okòmansman detounen pa revelasyon Drake a.
  
  "Abel Frey? Espri Alman? Pèdi, konpè."
  
  "Seryezman, zanmi. Èske mwen ta ba ou manti?"
  
  "Pa site Whitesnake devan mwen, Matt. Ou konnen, gwoup nou an gen pwoblèm pou jwe mizik yo, epi li pa komik. Mwen jis pa ka kwè li... Abel Frey?"
  
  Drake fè yon soupi. "Oke, mwen kòmanse ankò. WI. Abel Frey."
  
  Kennedy te sipòte l. "Mwen te wè li epi mwen toujou vle di Drake pou l sispann pale istwa san sans. Mesye sa a se yon recluse. Mete nan Alp Alman yo - "Party Castle". Supermodels. Lajan. Lavi yon sipèsta."
  
  "Diven, fanm ak chante," Drake te di.
  
  "Sispann li!" Ben te di. "Nan yon fason," li te reflechi, "se kouvèti pafè a."
  
  "Li fasil twonpe inyoran lè w se popilè," Drake te dakò. "Ou ka chwazi destinasyon w-kèlkeswa kote w vle ale. Kontrebann ta dwe fasil pou moun sa yo. Senpleman jwenn objè ansyen ou a, chwazi valiz diplomatik ou a epi..."
  
  "... Antre sa a." Kennedy te fini san pwoblèm epi li te vire je l ap ri sou Ben.
  
  "Ou de dwe..." li begote. "... Ou de ta dwe jwenn yon chanm mèrdik."
  
  Nan moman sa a Wells pwoche. "Bagay sa a ak Abel Frey... li te deside kenbe li yon sekrè pou kounye a. Gade epi tann. Nou mete yon lame ozalantou chato li a, men nou ba li lib si li ta aprann yon bagay nou pa konnen.
  
  "A premye gade, sa a son rezonab," Drake te kòmanse, "men ..."
  
  "Men, li gen sè m nan," Ben sifle. Hayden leve men l pou l kalme l. "Yo gen rezon, Ben. Karin an sekirite... pou kounye a. Mond lan pa ye."
  
  Drake fèmen je l men li kenbe lang li. Ou pap reyalize anyen lè w manifeste. Li ta sèlman sèvi pou distrè zanmi l 'anplis. Yon fwa ankò li te gen pwoblèm pou konprann Hayden. Èske se te nouvo sinik li te manje l? Èske li te panse byen vit pou Ben, oswa èske li te panse avèk sajès pou gouvènman li a?
  
  Nan nenpòt ka, repons lan te menm. Tann.
  
  Drake chanje sijè a. Li te pèse yon lòt toupre kè Ben. "Kijan manman w ak papa w ye?" - li te mande ak anpil atansyon. "Èske yo rete ankò?"
  
  Ben fè yon gwo soupi. "Non, zanmi. Sou dènye apèl la yo mansyone li, men mwen te di li li te jwenn yon dezyèm travay. Li pral ede, Matt, men pa pou lontan."
  
  "Mwen konnen". Drake te gade Wells ak Hayden. "Kòm lidè isit la, ou de ta dwe ede." Lè sa a, san yo pa tann yon repons, li te di: "Ki nouvèl sou Heidi ak je yo nan Odin?"
  
  Ben souke tèt li nan degou. "Anpil," li plenyen. "Gen fragman toupatou. Isit la - koute sa a: yo nan lòd yo bwè nan Pi Mimir la - Sous la Sajès nan Valhalla - tout moun dwe fè yon sakrifis enpòtan. Youn te sakrifye je l, sa ki senbolize volonte l genyen pou l te gen konesans sou evènman ki te fèt kounye a ak nan lavni. Lè l te bwè, li te prevwa tout eprèv ki t ap konsène moun ak Bondye yo pandan tout letènite. Mimir te aksepte Je Odin, epi yo kouche la depi lè sa a, yon senbòl ke menm Bondye dwe peye pou yon aperçu de pi gwo sajès.
  
  "Oke," Drake te monte zèpòl. "Bagay istorik estanda, pa vre?"
  
  "Dwa. Men, se egzakteman ki jan li ye. Edda Powetik la, Saga Flenrich, se yon lòt ke mwen tradui kòm "The Many Paths of Heidi." Yo eksplike sa ki te pase, men yo pa di nou ki kote Je yo ye kounye a.
  
  "Nan Valhalla," Kennedy te fè yon grimas.
  
  "Se yon mo Nòvejyen pou Syèl la."
  
  "Lè sa a, mwen p'ap gen chans pou m janm jwenn yo."
  
  Drake te reflechi sou sa. "E pa gen anyen lòt bagay? Jezi, zanmi, sa a se dènye moso!"
  
  "Mwen te swiv vwayaj Heidi a-vwayaj li yo. Li vizite kote nou konnen epi li retounen lakay li. Sa a se pa yon Playstation, zanmi. Pa gen efè segondè, pa gen okenn reyalizasyon kache, pa gen okenn chemen altènatif, zilch.
  
  Kennedy te chita bò kote Ben epi li voye cheve l. "Èske li ta ka mete de moso nan yon sèl kote?"
  
  "Li posib, men li pa ta anfòm byen ak sa nou konnen nan moman an. Lòt endikasyon ki te swiv pandan ane yo tout te montre yon fragman nan chak kote."
  
  "Se konsa, ou ap di sa a se siy nou an?"
  
  "Kle a dwe Valhalla," Drake te di byen vit. "Sa a se fraz la sèlman ki endike yon kote. Epi mwen sonje ou te di yon bagay pi bonè sou Heidi ki te di Odin ke li te konnen ki kote je l yo te kache paske li te bay tout sekrè li yo lè li te pandye sou kwa a.
  
  "Pye bwa," - nan moman sa a Thorsten Dahl te antre nan chanm nan. Suedwa a te sanble fatige, plis fatige nan bò administratif travay li pase nan yon sèl fizik. "Yon pandye sou Pyebwa Mondyal la."
  
  "Oops," boumonnen Drake. "Menm istwa a. Se kafe?"
  
  "Macadamia," Dahl te gade kontan. "Pi bon Hawaii a gen pou l ofri."
  
  "Mwen te panse se te spam," Kennedy te di, ki montre kondesandans li anvè Nouyòkè a.
  
  "Spam se lajman renmen nan Hawaii," Dahl te dakò. "Men, kafe dirije tout bagay. Epi nwa macadamia Kona se wa."
  
  "Se konsa, ou ap di ke Heidi te konnen ki kote Valhalla te?" Hayden te fè tout sa l kapab pou l parèt pi konfonn pase ensèten lè Drake te fè siy pou yon moun pote plis kafe pou yo.
  
  "Wi, men Heidi te imen. Pa Bondye. Kidonk, sa li ta pral fè eksperyans ta dwe yon paradi monn nan?"
  
  "Padon, monchè," Kennedy te blag. "Vegas pa te fonde jis nan 1905."
  
  "Nòvèj." Drake te ajoute, eseye pa souri.
  
  Silans te swiv. Drake te gade pandan Ben mantalman revize tout sa li te aprann jiskaprezan. Kennedy boure bouch li. Hayden te aksepte plato kafe a. Wells te gen lontan depi retrete nan yon kwen, pretann li ap dòmi. Drake te sonje mo entrigan li yo - mwen bezwen di ou yon bagay. Yon bagay sou Me.
  
  Pral gen tan pou sa pita, si nan tout.
  
  Ben ri epi souke tèt li. "Li senp. Bondye, li tèlman senp. Syèl la pou yon moun se... lakay yo."
  
  "Egzakteman. Kote li te rete a. Vilaj li a. Kabin li," Drake konfime. "Panse mwen tou."
  
  "Pwi Mimir la sitiye andedan vilaj la nan Heidi!" Kennedy te gade alantou li, eksitasyon klere nan je l ', Lè sa a, jwe ak Drake pike ak pwen li. "Pa mal pou yon fantasy."
  
  "Mwen te grandi yon sèvo reyèl depi mwen kite fimen." Drake remake Wells yon ti bondye. "Pi bon mouvman nan lavi mwen."
  
  Thorsten Dahl leve kanpe. "Apre sa, ale nan Syèd pou pati final la." Li te sanble kontan tounen nan peyi li. "Umm... kote kay Heidi te ye?"
  
  "Ostergotland," Ben te di san tcheke. "Epitou lakay Beowulf ak Grendel se yon kote yo toujou ap pale sou monstr k ap mache sou tè yo nan mitan lannwit."
  
  
  TRANT
  
  
  
  LA VEREIN, ALMANY
  
  
  La Veraine, Castle Pati a, te lokalize nan sid Minik, toupre fwontyè Bavarian.
  
  Tankou yon fò, li te kanpe mwatye nan yon mòn dou, miray li yo dente e menm chaje ak bouk flèch nan divès kote. Gwo fò won wonn ki monte sou chak bò nan pòtay yo vout yo ak yon antre lajè pèmèt machin chè yo rale moute nan style epi montre dènye reyalizasyon yo pandan y ap chwazi paparazzi yo te mete ajenou pou foto yo.
  
  Abel Frey te dirije pati a youn pa youn, li te felisite plizyè nan envite ki pi enpòtan yo epi asire ke modèl li yo te konpòte yo jan yo espere nan men yo. Yon zongle isit la, yon bougonnen la, menm blag okazyonèl la te fè yo tout viv jiska atant li.
  
  Nan alkov prive yo, li te pran pòz li pa remake kourè blan yo te mete deyò sou tab vè jenou-wo, ekzekitif yo bese sou ak pay nan twou nen yo. Modèl ak jèn aktris pi popilè yo abiye tankou poupe ti bebe ki fèt ak saten, swa ak dantèl. Woz vyann, jemi ak bon sant lanwi konvwate. Panno plasma senkant pous ki montre MTV ak pònografi hardcore.
  
  Chateau a te ranpli ak mizik ap viv, ak Slash ak Fergie fè 'Beautiful Dangerous' sou yon sèn lwen avni yo dekadans - mizik la rock optimis respire menm plis lavi nan pati deja dinamik Frey a.
  
  Designer alamòd la kite, inapèsi pa nenpòt moun, li te dirije moute eskalye prensipal la nan yon zèl trankil nan chato la. Yon lòt vòl ak gad li yo te fèmen yon pòt sekirite dèyè l ', aksesib sèlman atravè yon konbinezon kle ak rekonesans vwa. Li te antre nan yon chanm ki chaje ak ekipman kominikasyon ak yon ranje ekran televizyon wo definisyon.
  
  Youn nan fanatik li yo ki pi fè konfyans te di: "Alè, mesye. Alicia Miles ap pale sou yon telefòn satelit."
  
  "Ekselan, Hudson. Èske li ankripte?"
  
  "Natirèlman, mesye."
  
  Frey te aksepte aparèy yo te pwopoze a, li te pise bouch li pou l te oblije mennen bouch li tèlman pre kote lakè l te deja ap flite saliv la.
  
  "Miles, sa a pi bon bon gou. Mwen gen yon kay ki chaje ak envite pou m okipe." Manti sou konvenyans pa t 'sanble yon envansyon pou li. Se te jis sa nobodies sa yo te bezwen tande.
  
  "Yon bonis merite, mwen ta di," ton an angle byen plase son ironik. "Mwen gen yon adrès entènèt ak yon modpas pou m chèche Parnevik."
  
  "Se tout yon pati nan kontra a, Miles. Epi ou deja konnen gen yon sèl fason pou w jwenn bonis la."
  
  "Èske Milo alantou?" Koulye a, ton an chanje. Koupe gòj. Pi vakabon...
  
  "Jis mwen menm ak pi bon fanatik mwen an."
  
  "Mmm... Envite l tou si ou vle," vwa li chanje. "Men malerezman mwen dwe rapid. Konekte sou www.locatethepro.co.uk epi antre modpas la an miniskil: bonusmyles007,"lol. "Te panse ou ta ka apresye li, Frey. Fòma tracker estanda a ta dwe parèt. Parnevik pwograme kòm katriyèm lan. Ou ta dwe kapab swiv li nenpòt kote."
  
  Abel Frey an silans salye. Alicia Miles te pi bon operasyon li te janm itilize. "Bon ase, Miles. Yon fwa je ou yo anba kontwòl, ou pral koupe laisse la. Lè sa a, tounen vin jwenn nou epi pote fragman yo nan Kanadyen yo. Lè sa a, nou pral... pale."
  
  Liy la te mouri. Frey depoze telefòn mobil li, kontan pou kounye a. "Oke, Hudson," li te di. "Kòmanse machin nan. Voye tout moun Ostergotland imedyatman." Dènye pyès la te nan atenn li, menm jan ak tout lòt moso yo si yo te jwe jwèt final yo kòrèkteman. "Milo konnen sa pou l fè."
  
  Li te etidye yon seri monitè televizyon.
  
  "Kiyès nan yo ki Kaptive 6 - Karin Blake?"
  
  Hudson te grate bab li pa okipe li anvan li te balanse. Frey te panche pou l etidye tifi blond ki te chita nan mitan kabann li, janm li rale rive nan manton li.
  
  Oswa, pi jisteman, chita sou kabann lan ki te fè pati Frey. Epi li manje manje Frey nan joupa ki fèmen ak veye ke Frey te bay lòd la. Sèvi ak elektrisite ke Frey te peye pou.
  
  Sou cheviy la se yon chèn li te fèt.
  
  Kounye a li te fè pati li.
  
  "Toutwit voye videyo a nan chanm mwen sou gwo ekran an. Lè sa a, di chef la sèvi dine la. Dis minit apre sa, mwen bezwen ekspè nan art masyal mwen an. Li pran yon poz, li reflechi.
  
  "Ken?"
  
  "Wi, menm bagay la. Mwen vle li ale la epi pran soulye li. Pa gen lòt bagay pou kounye a. Mwen vle tòti sikolojik la délicieusement long jiskaske yon sèl sa a kraze. Mwen pral tann yon jou epi apre sa mwen pral pran li yon bagay ki pi enpòtan."
  
  "Epi prizonye 7?"
  
  "Chère Bondye, Hudson, trete l byen, tankou ou ta trete tèt ou. Pi bon nan tout bagay. Tan li pou enpresyone nou ap apwoche..."
  
  
  TRANT E EN
  
  
  
  ESPAS AERIEN SOU SWEDEN
  
  
  Avyon an panche. Kennedy Moore te reveye ak yon kòmansman, soulaje paske yo te reveye pa ajitasyon an, nouvo jou a te chase pwòp Chaser nwa li.
  
  Caleb te egziste nan rèv li menm jan li te fè nan mond reyèl la, men pandan lannwit lan li te repete touye l 'nan bousonnen ravèt vivan nan gòj li jiskaske li toufe epi yo te fòse yo moulen ak vale, sèl trayizon li toumante pa laterè nan je li. , konstan jiskaske dènye etensèl la te soti.
  
  Toudenkou reveye ak chire anba vant lanfè a, li gade alantou kabin an ak je sovaj. Li te trankil; sivil ak sòlda yo t ap dòmi oswa ap pale tou dousman. Menm Ben Blake te tonbe nan dòmi kenbe laptop li, ondilasyon yo nan enkyetid pa lis soti nan dòmi ak trajikman soti nan plas sou figi boyish li.
  
  Lè sa a, li te wè Drake epi li te fikse nan li. Koulye a, liy enkyetid li yo tou senpleman amelyore figi li deja frape. Onètete li ak dezenterese li te evidan, enposib pou kache, men doulè a kache dèyè kalm li te fè l 'vle konsole l'... tout nwit lan.
  
  Li te souri pou kont li. Plis referans wòch dinozò. Tan Drake a te plezi anpil. Yon ti moman pase anvan li reyalize ke souri enteryè li te ka rive nan je l ', paske li te souri tounen ba li.
  
  Apre sa, pou premye fwa nan tout ane depi li te antre nan Akademi an, li te regrèt ke apèl li te mande pou li desexualize pèsonalite li. Li te swete ke li konnen ki jan yo style cheve l 'konsa. Li swete li te yon ti kras plis Selma Blair ak yon ti kras mwens Sandra Bullock.
  
  Lè w fin di tout sa, li te byen evidan ke Drake te renmen li.
  
  Li souri tounen ba li, men nan moman sa a avyon an panche ankò epi tout moun leve. Pilòt la te anonse ke yo te vòl yon èdtan nan destinasyon yo. Ben leve, li mache tankou yon zonbi pou l pran yon ti rès kafe Kona. Thorsten Dahl leve, li gade alantou li.
  
  "Lè pou vire sou tè a pénétrer rada," li te di ak yon demi-souri.
  
  Yo te voye yo vole sou Östergotland, vize zòn kote Pwofesè Parnevik ak Ben kwè vilaj Heidi a ta lokalize. Pwofesè pòv la te klèman nan doulè nan pwent dwèt li koupe epi li te pwofondman choke pa ki jan san kè toumantè l 'te, men li te kontan tankou yon ti chen jan li te di yo sou kat jeyografik la grave sou Shield nan Odin.
  
  Chemen pou Ragnarok.
  
  Sipozeman.
  
  Jiskaprezan pèsonn pa te kapab tradwi li. Èske sa te yon lòt move direksyon sou pati nan Alicia Miles ak ekip konfonn li a?
  
  Yon fwa avyon an te kraze perimèt ki graj Dahl, li lonje dwèt sou imaj ki te parèt sou televizyon avyon an. Rada penetre tè a te voye kout ond radyo nan tè a. Lè li frape yon objè antere l, yon fwontyè, oswa yon anile, li reflete yon imaj nan siyal retounen li. Okòmansman yo difisil pou idantifye, men ak eksperyans li vin pi fasil.
  
  Kennedy souke tèt li nan Dahl. "Èske lame Swedish gen tout bagay?"
  
  "Sa a jan de bagay nesesè," Dahl te di l seryezman. "Nou gen yon vèsyon ibrid nan machin sa a ki detekte min ak tiyo kache. Trè gwo teknoloji."
  
  Dawn te pete sou orizon an, epi apre sa, nyaj gri dekole yo te chase l pandan Parnevik te lanse yon rèl. "Isit la! Imaj sa a sanble ak yon ansyen koloni Viking. Èske w wè bòdwon ekstèn lan - sa yo se mi yo pwoteksyon - ak objè yo rektangilè andedan? Sa yo se ti kay."
  
  "Donk, ann detèmine pi gwo kay la..." Ben te kòmanse prese.
  
  "Non," Parnevik te di. "Sa a dwe yon longhouse kominotè - yon kote reyinyon oswa yon fèt. Heidi, si li te reyèlman isit la, ta gen dezyèm pi gwo kay la.
  
  Kòm avyon an tou dousman desann, imaj ki pi klè parèt. Règleman an te byento make aklè plizyè pye anba tè, ak dezyèm pi gwo kay la byento te vin vizib.
  
  "Ou wè sa," Dahl lonje dwèt sou yon koulè pi fon, tèlman fèb ke li ta ka pa remake sof si yon moun t ap chèche li. "Sa vle di ke gen yon vid, epi li sitiye dirèkteman anba kay Heidi a. "Modi," li te di, vire. "Li bati kay li anlè pi Mimir la!"
  
  
  TRANT DE
  
  
  
  OSTERGOTLAND, Syèd
  
  
  Yon fwa yo te sou tè a epi yo te mache plizyè kilomèt nan meadows mouye, Dahl te bay lòd pou yon kanpe. Drake te gade alantou sa li te kapab sèlman dekri kòm, nan nouvo lespri Dino-Rock li menm ak Kennedy te pataje, yon ekipaj diferan. Suedwa yo ak SGG yo te reprezante pa Thorsten Dahl ak twa nan mesye l 'yo, SAS la pa Wells ak dis sòlda. Youn te rete nan Hawaii, blese. Ekip Delta te redwi a sis moun; Lè sa a, te gen Ben, Parnevik, Kennedy ak tèt li. Hayden te rete ak avyon an.
  
  Pa te gen yon sèl moun nan mitan yo ki pa t boulvèse pa difikilte travay yo. Lefèt ke avyon an t ap tann, konplètman alimenté ak ame, ak Figi yo abò, pare yo mennen yo nenpòt kote nan mond lan, sèlman plis mete aksan sou gravite a nan sitiyasyon an.
  
  "Si sa ede," Dahl te di pandan tout moun te gade l 'espwa, "Mwen pa wè ki jan yo ka jwenn nou fwa sa a," li te fè remake. "Kòmanse pa sèvi ak eksplozif limyè pou netwaye kèk pye anba, Lè sa a, li lè yo rato."
  
  "Fè atansyon," Parnevik tòde men l '. "Nou pa vle yon efondreman."
  
  "Pa enkyete," Dahl te di kè kontan. "Ant plizyè fòs isit la, mwen panse ke nou gen yon ekip ki gen eksperyans, Pwofesè."
  
  Te gen yon ri mosad. Drake te fè yon sondaj sou anviwònman yo. Yo te etabli yon perimèt lajè, kite gason sou tèt plizyè ti mòn ki te antoure sit la kote rada penetrasyon tè a te endike yon ansyen gad palè te kanpe. Si sèlman li te bon ase pou vikin yo ak tout...
  
  Plèn yo te zèb ak kalm, ti briz la apèn brase pye bwa yo ki te grandi nan bò solèy leve nan pozisyon yo. Li te kòmanse farinen alalejè epi li te sispann anvan li eseye ankò.
  
  Telefòn selilè Ben sone. Je l 'te pran yon gade ante. "Papa? Jis okipe. Mwen pral rele ou tounen nan poufè a. " Li fèmen aparèy la, li gade Drake. "Mwen pa gen tan," li boumonnen. "Yo deja konnen yon bagay k ap pase, yo jis pa konnen ki sa li ye."
  
  Drake te souke tèt li epi li te gade premye eksplozyon an san yo pa tranble. Zèb, tèritwa ak pousyè tè vole nan lè a. Sa a te imedyatman swiv pa yon lòt, yon ti kras pi fon grèv, ak yon dezyèm nwaj leve soti nan tè a.
  
  Plizyè gason te vini loraj devan, kenbe pèl pandan y ap kenbe zam. Sèn sureèl.
  
  "Fè atansyon," Parnevik boumonnen. "Nou pa ta vle pèsonn mouye pye yo." Li ri kòmsi se te pi gwo blag nan listwa.
  
  Yon imaj apèsi ki pi klè te montre yon twou anba longhouse Heidi a ki te mennen nan yon gwo gwòt. Klèman te gen plis pase jis yon pi kouche la, ak ekip la te fè erè sou bò a nan prekosyon. Li te pran yon lòt èdtan nan fouye atansyon ak plizyè poz pandan y ap Parnevik chante ak etidye zafè yo detere anvan yo disparèt nan lè mens.
  
  Drake te itilize tan sa a pou òganize panse li. Jiska dat, li te santi tankou li te sou yon montay roulo san okenn fren. Menm apre tout ane sa yo, li te toujou plis abitye swiv lòd pase egzekite yon plan aksyon, kidonk li te bezwen plis tan pou reflechi pase, di, Ben Blake. Li te konnen de bagay pou asire w - yo te toujou dèyè, ak ènmi yo fòse yo reyaji nan sitiyasyon olye ke yo kreye yo; san dout sa a se yon rezilta nan lefèt ke yo te antre nan kous sa a dèyè opozan yo.
  
  Koulye a, li lè yo kòmanse genyen kous sa a. Anplis, yo te sanble yo se sèl faksyon ki dedye a sove mond lan olye ke yo riske li.
  
  Se konsa, ou kwè nan istwa fantom?Yon vwa ansyen chichote nan tèt li.
  
  Non, li reponn menm jan ak lè sa a. Men mwen kwè nan istwa laterè...
  
  Pandan dènye misyon li kòm manm SRT sekrè a, yon inite espesyal nan SAS, li menm ak twa lòt manm ekip li a, tankou Alicia Miles, te bite sou yon vilaj aleka nan Nò Irak, moun ki rete yo te tòtire ak asasinen. An sipoze evidan, sa yo t ap envestige... se te jwenn sòlda Britanik ak Fransè ki te toujou nan entewogasyon yo.
  
  Sa ki te swiv te fè nwa rès jou Matt Drake sou Latè. Avèg pa kòlè, li menm ak de lòt manm ekip yo sispann tòti a.
  
  Yon lòt ensidan 'zanmitay dife' nan mitan anpil moun.
  
  Alicia Miles te kanpe epi l t ap gade, san okenn enfomasyon nan yon fason oswa yon lòt. Li pa t 'kapab sispann tòti a, epi li pa t' kapab sispann lanmò tòtiyan yo. Men, li te swiv lòd kòmandan li a.
  
  Matt Drake.
  
  Apre sa, lavi sòlda a te fini pou li, tout relasyon amoure ke li te sipòte yo te kraze an miyèt moso. Men, kite sèvis la pa t 'vle di ke souvni yo ta vle chanje koulè. Madanm li te reveye l swa apre swa epi apre sa li te glise soti nan kabann li te tranpe nan swe, li t ap kriye anba lè li te refize konfese.
  
  Kounye a li te remake Kennedy kanpe anfas li, li te souri kòmsi li te nan yon avyon. Cheve li pandye lach epi figi li te vin vivan ak malfezans ak souri li. Je santre ak kò Victoria's Secret konbine avèk dekorasyon pwofesè lekòl ak kontrent biznis. Byen melanje.
  
  Li souri tounen. Thorsten Dahl rele byen fò: "Ale pwofon nan lekti! Nou bezwen yon gid pou Desandan yo."
  
  Lè Ben mande l kisa Descender ye, li jis souri. "Dwat soti nan lejand Hollywood, zanmi m. Sonje kòman yon vòlè te vole nan yon bilding epi yo te ajiste so li a milimèt anvan yo te sispann tonbe? Oke, Blue Diamond Lander a se aparèy yo itilize a."
  
  "Frè".
  
  Drake te remake ansyen kòmandan li t ap mache tou dousman epi li te pran flakon kafe a. Chat sa a te fè yon ti tan. Drake te vle fini ak li.
  
  "Mai?" Li mande, byen fèm bese bouch li atè pou pèsonn pa konprann kesyon li an.
  
  "Hm?" - Mwen mande.
  
  "Jis di m".
  
  "Bon, bonjou, mesye, apre mank evidan enfòmasyon ou bay konsènan ansyen pastan ou a, mwen pa ka konte sou bay gratis gratis kounye a, èske mwen?"
  
  Drake pa t 'kapab ede men siprime yon souri. "Ou se yon vye granmoun sal, ou konnen sa?"
  
  "Sa a se sa ki kenbe m 'nan tèt jwèt mwen an. Kounye a, rakonte m yon istwa nan youn nan misyon sekrè li yo-nenpòt youn nan yo."
  
  "Oke... Mwen ta ka soufle chans ou isit la epi ba ou yon bagay donte," Drake te di. "Oswa ou ta ka tann jiskaske sa a fini epi mwen pral ba ou lò a ... ou konnen youn nan sèlman."
  
  "Tokyo Cos-con?"
  
  "Tokyo Cos-con. Lè Mai te al kache nan pi gwo konvansyon kosplay Japon an pou enfiltre ak arete Fuchu Triad yo ki t ap dirije endistri pònografi nan epòk la.
  
  Wells te sanble li ta pral fè yon kriz malkadi. "Jezi, Drake. Ou se yon moun sòt. Oke lè sa a, men fè m konfyans, ou dwe m kounye a," li pran yon souf. "Japonè yo jis trennen l soti nan Hong Kong, jis anba yon fo idantite, san avètisman, konplètman detwi kouvèti a li te bati pou de ane."
  
  Drake te ba li yon gade bouch ouvè, ki pa t kwè. "Pa janm".
  
  "Pawòl mwen yo tou."
  
  "Poukisa?"
  
  " Epitou pwochen kesyon mwen an. Men, Drake, èske li pa evidan?"
  
  Drake te panse sou li. "Sèlman ke li se pi bon an yo genyen. Pi bon yo te janm genyen. Epi yo dwe dezespere pou li."
  
  "Nou ap pran apèl nan men Depatman Jistis yo ak Premye Minis yo pou anviwon kenz èdtan kounye a, menm jan ak Yankees yo. Yo pral admèt tout bagay pou nou - yo te voye l 'skoutè soti La Veraine paske se sèl koneksyon yo te jwenn nan dezòd sa a ki te deja eskalade nan pi gwo evènman k ap pase sou planèt la kounye a. Se sèlman yon kesyon de èdtan anvan nou oblije konfese yo."
  
  Drake te fwonte. "Èske gen okenn rezon pou w pa konfese kounye a? Me ta yon akizisyon kokenn."
  
  "Mwen dakò, zanmi, men gouvènman yo se gouvènman, e si mond lan an danje oswa ou pa, yo renmen jwe ti jwèt yo, pa vre?"
  
  Drake lonje dwèt sou yon twou nan tè a. "Sanble yo pare."
  
  
  * * *
  
  
  To desandan Drake a te fikse nan 126 pye. Yo te mete yon aparèy ki rele yon mizo degaje rapid nan men li epi yo te remèt li yon sakado. Li rale yon kas ponpye ak yon flach tache nan tèt li epi li fouye nan sak lekòl li a. Yon gwo flach, yon tank oksijèn, yon zam, manje, dlo, yon radyo, pwovizyon premye swen - tout sa li bezwen pou speleo. Li te rale yon pè gwo gan epi li te mache nan kwen twou a.
  
  "Geronimo?" li te mande Kennedy, ki te rete anlè ak Ben ak Pwofesè a, pou l ede kontwole perimèt yo.
  
  "Oswa pwan cheviy ou, kole bou ou soti ak espere," li te di.
  
  Drake te souri mal nan li, "Nou pral tounen sou sa pita," li te di epi li vole nan fènwa a.
  
  Li imedyatman santi deklanche lage dyaman wouj la. Vitès tonbe li a te diminye pandan l te tonbe, epi ti wou li a te mache san fwa pa segonn. Mi yo nan pi a - erezman kounye a sèk - flache sot pase yo nan flash kaleidoskopik, tankou nan yon ansyen fim nwa ak blan. Finalman desandan an ralanti nan yon rale, ak Drake te santi bòt li yo rebondi dousman sou wòch la difisil. Li te peze mizo a epi li te santi deklanche a soti nan senti sekirite li. Drake te revize pwosesis pou fè l tounen yon Asandan anvan l te ale kote Dal ak yon demi douzèn gason te kanpe ap tann.
  
  Atè a krake yon fason alarmant, men li te atribiye li nan debri momifye.
  
  "Gwòt sa a etranj ti konpare ak sa nou te wè sou rada penetre tè," Dahl te di. "Li te kapab mal kalkile. Gaye epi chèche... yon tinèl... oswa yon bagay konsa."
  
  Suedwa a te monte zèpòl, amize pa pwòp inyorans li. Drake te renmen li. Li tou dousman te mache nan gwòt la, etidye mi yo inegal ak tranbleman, malgre rad la epè yo te ba li. Plizyè milye tòn wòch ak tè t ap peze sou li, epi isit la li te, ap eseye antre pi fon. Pou li, li sonnen tankou lavi yon sòlda.
  
  Dahl te kominike ak Parnevik atravè de-fason videophone. Pwofesè a te rele anpil 'sijesyon' ke Dahl fèmen son an apre de minit. Sòlda yo t ap pase nan gwòt la jiskaske youn nan mesye Delta yo te rele byen fò: "Mwen gen skultur isit la. Malgre ke li se yon ti bagay."
  
  Dahl fèmen videophone a. Vwa Parnevik te sonnen byen fò ak klè, epi li te kanpe lè Dahl te pote telefòn selilè a sou miray la.
  
  "Ou wè sa?"
  
  "Ja! Det ar bra! Soutyen!" Parnevik pèdi angle li nan eksitasyon. "Walknott ... mmm ... yon ne nan vanyan sòlda touye. Sa a se senbòl Odin, triyang trip la, oswa triyang Borromean, ki asosye ak lide lanmò gloriye nan batay."
  
  Drake souke tèt li. "Sanglan Vikings."
  
  "Senbòl sa a souvan jwenn sou 'wòch foto' ki dekri lanmò vanyan sòlda ewoyik vwayaje pa bato oswa sou cheval nan Valhalla - palè Odin an. Sa a plis ranfòse lide ke nou te jwenn yon Valhalla mundan."
  
  "Dezole mwen gate parad ou a, zanmi," te di mesye SAS la, "men miray sa a epè tankou bèlmè m."
  
  Yo tout te fè yon etap tounen, t'ap pase limyè kas yo sou sifas ki intact la.
  
  "Li dwe yon fo miray." Nèg la prèske kriye ak eksitasyon. "Li dwe ye!"
  
  "Tann," Drake te tande vwa jenn Ben. "Li di tou ke Valknoth yo rele tou Ne Lanmò a, yon senbòl disip Odin yo ki te gen yon tandans pou lanmò vyolan. Mwen reyèlman kwè ke sa a ta ka yon avètisman."
  
  "Boute". Drake soupi te sensè.
  
  "Men yon panse, mesye," vwa Kennedy te di. "Ki jan sou yon enspeksyon pi apwofondi nan tout mi yo. Si ou jwenn plis Walknotts, men answit jwenn yon miray vid, mwen ta chwazi youn sa a."
  
  "Fasil pou ou di," Drake boumonnen. "Lè w kanpe la ak tout bagay."
  
  Yo separe, penyen miray wòch yo pous pa pous. Yo grate anpil syèk nan pousyè tè, bwose raye sou kote epi chase mwazi. Evantyèlman, yo te jwenn twa plis Valknots.
  
  "Bon," Drake te di. "Se kat mi, kat bagay ki fè nou. Kisa nou fè kounye a?"
  
  "Èske yo tout idantik?" - mande pwofesè a sezi.
  
  Youn nan sòlda yo te montre yon imaj Parnevik sou ekran videophone a. "Oke, mwen pa konnen sou nou mesye, men mwen sèten mwen fatige koute l '. Modisyon an suedwa ta fini nou nan yon bon bout tan de sa."
  
  "Tann," vwa Ben te di. "Je yo nan pi Mimir a, pa..." vwa li te pèdi dèyè sifle a nan estatik, ak Lè sa a, ekran an te fè nwa. Dahl souke l, li vire l ak fèmen l, men san rezilta.
  
  "Kanp. Kisa li tap eseye di?
  
  Drake te sou fè yon devine lè videophone a tounen nan lavi ak figi Ben a plen ekran an. "Mwen pa konnen sa ki te pase. Men, koute - Je yo nan pi Mimir a, pa nan twou wòch ki anba a. Konprann?"
  
  "Wi. Se konsa, nou te pase yo sou wout desann?"
  
  "Mwen panse ke repons lan se wi".
  
  "Men poukisa?" Dahl mande enkryans. "Ebyen poukisa yo te kreye gwòt sa a? Ak tè a rada penetre klèman te montre ke te gen yon espas gwo anba. Natirèlman, Moso a te dwe desann la."
  
  "Sòf si-" Drake te santi yon frèt terib. "Sòf si kote sa a se yon pyèj."
  
  Dahl toudenkou parèt pa sèten. "Kouman sa?"
  
  "Èske espas sa a anba nou? E si se yon twou san fon?"
  
  "Sa vle di ou kanpe sou yon zòrye ajil!" Nèg la rele byen fò. "Pyèj! Li ka tonbe nan nenpòt moman. Soti la kounye a!"
  
  Yo te gade youn lòt pou yon moman san limit nan mòtalite dezespere. Yo tout te vle viv tèlman mal. Lè sa a, tout bagay chanje. Ki sa ki te yon fwa yon krak nan etaj la konkrè te kounye a yon panèl fann difisil. Son etranj chire sa a pa t 'nan deplasman an nan wòch la, men nan lefèt ke etaj la te tou dousman fann nan bout nan bout.
  
  Avèk yon twou san limit anba yo....
  
  Sis mesye yo te chaje kòlè sou de Asandan yo. Lè yo rive la, toujou vivan, Dahl rele pou retabli lòd.
  
  "Ou de ale an premye. Pou dedomajman pou Bondye, se pou nou di."
  
  "Epi lè w ap monte," Parnevik te fè kòmantè, "se sitou konsyan de anviwonman w. Nou pa vle rate zafè a."
  
  "Pa yon moun sòt, Parnevik." Dahl te sou tèt li ak presan. Drake pa t janm wè l konsa anvan. "De dènye nan nou pral tcheke jan nou ale," li te di, fikse nan Drake. "Se ou menm ak mwen".
  
  Videyofòn nan fè yon bip ankò epi li fèmen. Dahl te souke l kòmsi l t ap eseye trangle l. "Kondane pa Yanki yo, pa gen dout."
  
  Li te pran premye koup la twa minit pou rive nan nivo tè a. Lè sa a, twa plis pou dezyèm pè a. Drake te panse ak tout bagay ki ta ka rive nan sis minit-valè yon lavi eksperyans, oswa pa gen anyen ditou. Pou li se te dènye a. Pa gen anyen ki krake ajil, plenn nan wòch k ap deplase, krake nan chans, deside si yo rekonpanse l ak lavi oswa lanmò.
  
  Etaj ki anba premye senbòl yo te jwenn te tonbe. Pa te gen okenn avètisman; kòmsi etaj la te tou senpleman bay fantom nan ak tonbe nan oubli. Drake te monte pi lwen ke li te kapab. Li balanse sou kote li yo olye ke sou etaj la frajil nan gwòt la. Dahl te anbrase lòt bò pi a, li sere yon moso fil vèt ak tou de men, bag ki sou dwèt maryaj li a reflete antèn ki sou kas Drake a.
  
  Drake leve je l, li t ap chèche nenpòt moso fisèl solid yo ta ka tache ak ekipay yo. Apre sa, li tande Dahl t'ap rele byen fò: "Kaka!" epi li gade desann jis nan tan yo wè videophone a vire de bout nan bout nan move mouvman dousman anvan li tonbe ak yon crunch sou planche gwòt la.
  
  Afebli, kondwi a difisil te tonbe nan yon twou nwa tankou ansyen rèv Drake nan kòmanse yon fanmi. Yon tanpèt te vin jwenn yo, li te lage lè twoub ki te ranpli avèk yon fènwa endispansab nan plas kote bèt avèg yo te kache epi glise.
  
  Epi, gade desann nan gwo twou san fon an nan lonbraj san non, Drake redekouvwi kwayans anfans li nan monstr.
  
  Te gen yon ti bri glisman, ak yon kòd desann soti anwo, bat. Drake avèk rekonesans te pwan li epi li tache li ak ekipay li. Dahl te fè menm bagay la, gade idantik blan, epi yo tou de peze bouton respektif yo.
  
  Drake te gade altimèt la. Li te etidye mwatye pi a pandan Dahl te kopye l sou lòt bò a. Plizyè fwa yo te kanpe e yo te panche devan pou yo gade pi pre, men chak fwa yo pa jwenn anyen. Yon santèn pye te ale, epi apre katrevendis. Drake kale men l san, men li pa jwenn anyen. Yo te mache sou, kounye a senkant pye, epi Lè sa a, Drake te wè absans limyè a, yon dimness ki tou senpleman absòbe limyè a li jete sou li.
  
  Yon tablo an bwa lajè, dente sou bor yo, ki pa manyen pa imidite oswa mwazi. Drake te kapab wè skultur yo sou sifas li epi li te pran yon ti tan pou l te pozisyone kas la kòrèkteman.
  
  Men, lè li te fè li...
  
  Je. Yon imaj senbolik nan je Odin, fè mete pòtre nan bwa epi kite isit la ... pa ki moun?
  
  Pa Odin tèt li? Dè milye ane de sa? Otè: Heidi? Èske li te plis oswa mwens plausible?
  
  Dahl voye yon ti koutje sou tèt anba. "Pou dedomajman pou nou tout, Drake, pa lage sa."
  
  
  TRANTWA
  
  
  
  OSTERGOTLAND, Syèd
  
  
  Drake soti nan pi Mimir la, li kenbe tablèt an bwa a wo tankou yon trofe. Anvan li te kapab di yon mo, yo te briskeman retire li nan ekipay li epi jete atè.
  
  "Hey, kalme ..." Li gade anba kòf machin nan rèv soti nan Hong Kong, youn nan nouvo yo. Li te woule yon ti kras epi li te wè sòlda mouri ak mouri kouche sou zèb la - Delta, SGG, SAS - ak dèyè yo Kennedy, ajenou ak yon zam pwente nan tèt li.
  
  Te wè Ben ke yo te fòse kanpe dwat nan yon toufe, men san pitye Alicia Miles a sere kou li byen. Kè Drake te prèske kraze lè li te wè Ben toujou kenbe telefòn li nan men l. Rete kole jouk dènye souf mwen...
  
  "Kite Brit la kanpe," Kanadyen Colby Taylor te vin nan aklè Drake. "Kite l 'gade zanmi l' mouri-prèv ke mwen ka pran tout pati nan li anvan mwen touye l '."
  
  Drake te pèmèt dife batay yo antre nan branch li yo. "Tout sa w ap pwouve se ke kote sa a respekte sa li di nan liv gid la modi - ke li se yon peyi nan monstr."
  
  "Ki jan powetik," bilyonè a ri. "Epi se vre. Banm je yo." Li lonje men l tankou yon timoun k ap mande plis. Mèsenè a te transmèt yon imaj nan je Odin. "Anfòm. Sa ase. Donk, kote avyon ou ye, Drake? Mwen vle moso nan ou epi answit soti nan twou kaka sa a."
  
  "Ou p ap reyalize anyen san Shield la," Drake te di... premye bagay ki te vin nan tèt li. "Apre sa, chèche konnen ki jan li vin yon kat jeyografik pou Ragnarok."
  
  "Moun moun fou," Taylor te ri degoutan. "Sèl rezon ki fè nou isit la jodi a epi nou pa gen ven ane de sa se paske Shield la te fèk jwenn. Mwen sèten ou deja konnen sa a, menm si. Èske w ap eseye ralanti m? Ou panse mwen pral glise epi ba ou yon lòt chans? Ebyen, mesye Drake, kite m di w. Li..." li lonje dwèt sou Alicia, "li pa glise. Li. . bourik di lò, se sa li ye!"
  
  Drake te gade jan ansyen kòlèg li a toufe Ben nan lanmò. "Li pral vann ou bay moun ki pi bon an."
  
  "Mwen se pi gwo machandè a, ou ranpli moso nan kaka."
  
  E pa volonte Providence, yon moun te pwofite moman sa a pou tire yon bal. Piki a repete byen fò nan forè a. Youn nan mèsenè Taylor te tonbe ak yon nouvo twazyèm je, li mouri imedyatman.
  
  Colby Taylor te gade enkwayan pou yon segond. Li te sanble kòmsi Bryan Adams te jis vole soti nan Woods yo epi li te kòmanse jwe "Ete 69." Je l 'te tounen sokoup. Lè sa a, youn nan mèsenè l 'te fè aksidan sou li, frape l' atè, mèsenè a senyen, kriyan ak lite, mouri. Drake te bò kote yo nan yon moman kòm plon chire lè a anlè yo.
  
  Tout bagay te pase an menm tan. Kennedy voye kò li anlè. Tèt zo bwa tèt li te tèlman fèm an kontak ak manton gad ki te kouvri l la ke li pa menm reyalize sa ki te pase a. Instant rakroche.
  
  Yon baraj bal te vole ale dèyè; mèsenè yo, kenbe nan ouvè a, yo te detwi.
  
  Thorsten Dahl te libere lè mèsenè a ki te kenbe l 'pèdi twa ka nan tèt li nan twazyèm piki a ki eko soti nan fizi a. Kòmandan SGG la pwoche bò kote Pwofesè Parnevik tankou yon krab epi li kòmanse trennen granmoun lan nan direksyon yon pil touf.
  
  Premye panse Drake te sou Ben. Pandan l t ap pare pou l fè yon parye dezespere, enkwayans t ap tranble l tankou yon batman elektwomayetik mil-watt. Alicia jete ti gason an sou kote epi li avanse sou Drake tèt li. Menm lè a, yon zam parèt nan men li; li pa t gen pwoblèm ki youn. Li te egalman mòtèl ak tou de.
  
  Li pran li, li konsantre sou li.
  
  Drake lonje bra l sou kote yo nan yon jès jennen. Poukisa?
  
  Sori li te kontan, tankou yon demon ki te dekouvri vyann ki pa manyen nan yon tanwar ke li te panse yo te itilize depi lontan.
  
  Li rale deklanche a. Drake te tranble, li te espere chalè ak answit pèt sansasyon ak doulè, men je lespri l te kenbe sèvo li epi li te wè li te chanje objektif li nan dènye moman an... epi li te mete twa bal nan mèsenè a ki te kouvri figi Colby ki endiye. Taylor. Ann pa pran risk.
  
  De sòlda SAS ak de Delta Marines te siviv. SAS la te pwan Ben epi trennen l ale. Ki sa ki te rete nan ekip Delta te prepare pou retounen dife nan yon Achera ki tou pre.
  
  Plis kout fe sonnen. Nèg Delta a vire li tonbe. Lòt la t ap rale sou vant li kote Wells te tonbe, lòt bò Pi Mimir la. Kò ki gen tandans Wells te jerked kòm Ameriken an rale l 'ale, prèv ke li te vivan.
  
  Pwochen minit yo te pase nan yon flou. Alicia rele an kòlè e li vole dèyè sòlda Ameriken an. Lè li te vire e li te konfwonte l ak pwen li, li te kanpe pou yon segond.
  
  "Vire lwen," Drake te tande li di. "Jis ale."
  
  "Mwen p'ap kite nonm sa a dèyè."
  
  "Ou Ameriken, jis bay li yon repo," li te di anvan debouche tout lanfè. Pi bon jwè Amerik la fè bak, bite nan zèb la epè, premye kenbe sou yon sèl bra epi apre sa tranble kòm li te kase anvan li pèdi yon je nan yon sèl je epi finalman tonbe san yo pa menm flanch.
  
  Drake te kriye, li te kouri nan direksyon Alicia pandan li te pran Wells nan kolye a.
  
  "Eske ou fou?" - li rele byen fò. "Èske ou fou konplètman?"
  
  "Li pral antre nan pi a," je Alicia te asasen. "Ou ka rantre nan li oswa ou pa, Drake. Desizyon ou."
  
  "Poukisa nan non Bondye? Poukisa?"
  
  "Yon jou, Drake. Yon jou, si ou siviv sa a, ou pral konnen."
  
  Drake pran yon poz pou reprann souf li. Ki sa li te vle di? Men, pèdi konsantrasyon kounye a ta dwe envite lanmò tankou si li te komèt swisid. Li te rele sou memwa fòmasyon li yo, lespri li, tout konpetans SAS li yo. Li frape l ak yon kout pwen boks dwat, yon jab, yon kwa. Li kontrekare, asire w ke li frape ponyèt li ak fòs kraze chak fwa, men kounye a li te trè pre.
  
  Kote li te vle ye.
  
  Li lonje dwèt li sou kou li. Li te pran yon etap bò, dirèkteman nan jenou k ap monte l ', ki vize a kraze kèk zo kòt ak ralanti tonbe li.
  
  Men, li te woule ant jenou l jiskaske yo te chokanman pre, pous apa, je nan je.
  
  Je gwo. Je bèl bagay.
  
  Yo te fè pati youn nan pi gwo predatè nan mond lan.
  
  "Ou fèb tankou yon ti bebe Wicker, Matt."
  
  Chichote l te refwadi zo l pandan l te avanse, lonje bra l, epi l te voye l anlè. Li ateri sou do l, san souf. Pa menm yon segond apre li te sou tèt li, jenou yo frape nan plexus solè l ', fwon frape kont pwòp tèt li, fè l' wè zetwal yo.
  
  Yonn gade nan je lòt ankò, li di: "Kouche."
  
  Men, se pa li ki te oblije fè chwa a. Li te tout sa li te kapab fè pou leve men l ', woule sou bò a pou gade jan li mwatye trennen Wells semi-konsyan yo nan direksyon kwen an nan twou san fon an ke yo rekonèt kòm Pi Mimir la.
  
  Drake rele byen fò, lite sou jenou li. Anbarase pa defèt, choke pa konbyen avantaj li te pèdi depi rantre nan ras imen an, li te kapab sèlman gade.
  
  Alicia woule Wells sou kwen pi a. Kòmandan SAS la pa menm rele byen fò.
  
  Drake te balanse pandan l te leve kanpe, tèt li ak kò li t ap rele. Alicia te pwoche bò kote Colby Taylor, toujou fre ak ajil tankou yon ti mouton prentan. Drake, ak do l 'bay Alman yo, te santi sou kòm san defans tankou yon maren sou yon kannòt fè fas a yon Kraken pre-istorik, men li pa t flanke.
  
  Alicia rale kò mèsenè ki mouri a lwen Taylor. Bilyonè a leve kanpe, je lajè, li gade depi Miles rive Drake ak pye bwa yo.
  
  Soti nan dèyè kòf yo ki kouvri nan bwouya, figi yo te kòmanse parèt, menm jan ak fantom, santi yo lakay yo nan peyi sa a lejand. Ilizyon an te kraze lè yo te rive ase pou yo wè zam yo.
  
  Drake te deja mache. Li te ka wè moun yo ap pwoche, li te konnen ke yo se Alman ki tankou vautour ki te vin pran tout piye yo.
  
  Drake te gade zam viktwa yo a. Alicia tou senpleman te pwan bilyonè Kanadyen an nan bò rad la epi peze jiskaske je l 'te soti nan tèt li. Li te souri nan konfizyon li anvan li mennen l nan pi Mimir a ak apiye tèt li sou kwen an.
  
  Drake reyalize li te gen lòt priyorite. Li te evite aksyon an, lè l sèvi avèk Alicia ak Taylor kòm yon plak pwotèj. Li rive nan ti touf bwa a epi li kontinye mache, tou dousman monte yon ti mòn zèb.
  
  Alicia lonje dwèt nan twou a epi souke Taylor jiskaske li sipliye pitye: "Petèt ou pral jwenn yon bagay yo kolekte la, ou megaloman sòt," li sifle epi jete kò l 'nan vid la kontinuèl. Rèl li yo repete pou yon ti tan, Lè sa a, sispann. Drake te mande si yon nonm ki te tonbe nan yon twou san fon te kriye pou tout tan, e si pa gen moun ki te alantou pou tande l, èske sa vrèman konte?
  
  Lè sa a, Milo te rive jwenn mennaj li. Drake te tande l di, "Poukisa ou te fè sa? Bòs la ta renmen enbesil sa a vivan."
  
  Epi repons Alicia: "Femen, Milo. Mwen t ap tann pou m rankontre Abel Frey. Èske w pare pou w ale?"
  
  Milo te souri mal nan direksyon tèt mòn lan. "Nou pa pral fini yo?"
  
  "Pa fè yon bourik. Yo toujou ame e yo kenbe tè a wo. Èske ou gen sa nou te vini pou?
  
  "Tout nèf pati nan Odin yo prezan ak fonksyonèl. Avyon ou fri!" - li rele byen fò. "Pran plezi nan mitan lannwit sou tè sa a mouri!"
  
  Drake te gade Alman yo t ap retrete avèk prekosyon. Mond lan jis teetered sou bò gwo a. Yo te vini tout wout sa a e yo te fè anpil sakrifis. Yo mete tèt yo nan tè a.
  
  Sèlman pou pèdi tout bagay pou Alman yo nan dènye liy lan.
  
  "Wi," Ben kenbe je l 'ak yon souri san kè kontan, kòm si li li panse li. "Tankou lavi imite foutbòl, huh?"
  
  
  TRANKAT
  
  
  
  OSTERGOTLAND, Syèd
  
  
  Solèy la t ap kouche anba yon orizon klè pandan Ewopeyen yo ak sèl alye Ameriken ki te rete yo t ap boche sou tè ki pi wo. Yon briz fèb, frèt t ap soufle. Yon evalyasyon rapid revele ke youn nan sòlda SAS yo te blese ak Pwofesè Parnevik te soufri nan chòk. Sa a se pa etone konsidere sa li te pase nan.
  
  Dahl te kontakte kote yo atravè telefòn satelit. Èd te apeprè de zè de tan ale.
  
  Drake te desann bò kote Ben pandan yo te kanpe nan yon ti Achera nan pye bwa ki vid ak yon plenn louvri alantou yo.
  
  Premye mo Ben yo: "Mwen konnen lòt moun te mouri, Matt, men mwen jis espere ke Karin ak Hayden anfòm. Mwen vrèman dezole."
  
  Drake te wont admèt ke li te bliye ke Hayden te toujou ak avyon an. "Pa enkyete w. Li natirèlman. Chans yo trè bon pou Karin, jis pou Hayden tou, "li te admèt, li te pèdi kapasite li pou anbeli yon kote nan misyon an. "Kouman w ap kenbe, zanmi?"
  
  Ben pran telefòn selilè li. "Toujou vivan".
  
  "Nou te vini yon fason lontan depi defile mòd la."
  
  "Mwen apèn sonje li," Ben te di seryezman. "Matt, mwen apèn sonje ki jan lavi m te ye anvan sa a te kòmanse. Epi li te deja... jou?"
  
  "Mwen ta ka raple ou si ou vle. Dirijan miray la nan dòmi. Swooning sou Taylor Momson. Telefòn mobil lan twò chaje. Lwaye aryere yo. Mwen swooning sou Taylor.
  
  "Nou pèdi tout bagay."
  
  "Pa bay manti isit la, Ben-nou pa t 'kapab rive byen lwen san ou."
  
  "Ou konnen mwen, zanmi. Mwen ta ede nenpòt moun." Se te yon repons estanda, men Drake te kapab di li te kontan ak lwanj la. Li pa t 'bliye sa a lè Ben depase kostim yo e menm pwofesè Scandinavian an.
  
  Pa gen dout, se sa Hayden te wè nan li. Li te wè moun ki anndan an kòmanse klere. Drake te priye pou sekirite li, men pa t 'gen anyen li te kapab fè pou li kounye a.
  
  Kennedy tonbe bò kote yo. "Mwen espere mwen pa t deranje nou mesye. Ou sanble trè anfòm."
  
  "Se pa ou," Drake te di epi Ben te souke tèt. "Kounye a ou se youn nan nou."
  
  "Hmm, mèsi, mwen devine. Se yon konpliman?"
  
  Drake leve atitid la. "Nenpòt moun ki ka jwe kèk jwèt Dino Rock avè m 'se frè m' pou lavi."
  
  "Tout lannwit lan, monchè, tout nwit lan."
  
  Ben te plenn. "Se konsa," li gade alantou. "Li jis fè nwa."
  
  Drake te gade meadows yo kontinuèl. Dènye tras wouj fonse te jis ap koule soti nan orizon ki pi lwen. "Modi, mwen parye li fè frèt isit la nan mitan lannwit."
  
  Dahl pwoche bò kote yo. "Se konsa, sa a se fen a, mesye? Nou fini? Mond lan bezwen nou."
  
  Van an pèse kò w chire pawòl li yo an ti moso, gaye yo atravè plenn yo.
  
  Parnevik te pale depi kote li te repoze a, li apiye do l sou yon pye bwa. "Koute, umm, ou te di m ke ou te wè sèlman imaj la li te ye nan pati yo nan aranjman vre yo. Yon tablo ki te fè pati John Dillinger.
  
  "Wi, men bagay la te ale nan toune nan ane 60 yo," Dahl eksplike. "Nou pa ka sèten li pa te kopye, espesyalman pa youn nan vikin sa yo ki obsede istwa."
  
  Pwofesè a te byen ase pou l di: "Oh. Mèsi."
  
  Fènwa nèt sou tout pwen, ak yon milyon zetwal twinkly anlè tèt yo. Branch yo balanse ak fèy yo wouze. Ben enstenktiv te deplase pi pre yon bò nan Drake. Kennedy te fè menm bagay la ak lòt la.
  
  Kote kwis Kennedy te manyen pwòp pa l, Drake te santi dife. Se te tout sa li te kapab fè pou konsantre sou sa Dahl t ap di.
  
  Swedwa a di: "Pwiye a se dènye espwa nou."
  
  Èske li chita tèlman pre espre? Drake te panse sou li. Manyen....
  
  Bondye, sa te gen lontan depi li te santi konsa. Li te fè l tounen nan epòk kote ti fi yo te tifi ak ti gason yo te nève, yo te mete mayo nan nèj la epi yo te mennen mennaj yo nan vil nan yon samdi apremidi anvan yo te achte yo CD pi renmen yo ak trete tèt yo nan pòpkòn ak yon pay nan sinema a. .
  
  Jou inosan, depi lontan ale. Long sonje epi, malerezman, pèdi.
  
  "Pwiye?" Li te entèveni nan konvèsasyon an. "Kisa?"
  
  Dahl te fwonte sou li. "Kontinye, ou gra salo Yorkshire. Nou te di ke Shield la se detay prensipal la isit la. San li pa gen anyen ka reyalize kòm li detèmine kote Ragnarok. Li se tou te fè nan yon materyèl diferan pase lòt pati yo - kòm si li gen yon wòl diferan yo jwe. Sib. "
  
  "Tankou kisa?"
  
  "Fuuuuck," te di Dahl nan pi bon aksan Oxford li. "Mande m yon bagay sou espò."
  
  "OK. Poukisa Leeds United te siyen Thomas Brolin de tout fason?
  
  Figi Dahl te lonje epi answit te vin di. Li te sou pwotestasyon lè yon bri etranj kraze silans la.
  
  Rèl. Yon plenn soti nan fènwa a.
  
  Yon son ki te evoke laperèz prensipal. "Kris la ap viv," Drake te chichote. "Kisa- ?"
  
  Li te rive ankò. Yon rèl, ki sanble ak yon bèt, men guttural, tankou si soti nan yon bagay gwo. Li te fè lannwit lan rale.
  
  "Ou sonje?" Nan yon chichote ki pa natirèl ak laterè, Ben te di: "Sa a se peyi Grendel la. Mons la soti nan Beowulf. Genyen toujou lejand ki montre monstr ap viv nan pati sa yo."
  
  "Sèl bagay mwen sonje nan Beowulf se te bourik Angelina Jolie a," Drake te di ak tendres. "Men, lè sa a, mwen devine menm bagay la ka di sou pifò fim li yo."
  
  "SHH!" - Kennedy sifle. "Ki lanfè bri sa a?"
  
  Rèl la te vin ankò, pi pre kounye a. Drake te eseye dezespereman wè anyen nan fènwa a, li te imajine yon dekoch nu k ap kouri sou li, krache ap koule, ti moso vyann pouri ki te kole nan mitan dan yo.
  
  Li leve zam la, li pa vle fè lòt moun pè, men li twò sèten pou riske li.
  
  Torsten Dahl te vize pwòp fizi li. Sòlda anfòm SAS la rale yon kouto. Silans te mete lannwit lan plis pase Gordon Brown te mete ekonomi UK a, peze l sèk.
  
  Son fèb. Clank.Yon bagay ki te sonnen tankou yon ti pye limyè....
  
  Men, ki kalite janm sa yo te? Drake te panse sou li. Gason oswa...?
  
  Si li te tande klak grif yo, li te ka byen lage tout magazin l 'nan pè.
  
  Madichon vye istwa fe sa yo.
  
  Trè vantrikul yo nan kè l 'te prèske eksploze lè telefòn selilè Ben a toudenkou te vin nan lavi. Ben jete l nan lè a nan sipriz, men Lè sa a, louabl kenbe l sou wout la desann.
  
  "Boute!" li te chichote anvan li reyalize sa li te reponn. "Oh, bonjou, manman."
  
  Drake te eseye sispann san an bat nan sèvo li. "Koupe li. Koupe li!"
  
  Ben di: "Nan twalèt la. Mwen pral rele w pita!"
  
  "Bèl". Vwa Kennedy te etonan kalm.
  
  Drake te koute. Jemi an te vin ankò, mens ak douloure. Sa a te swiv pa yon frape byen lwen, kòm si noisemaker a te voye yon wòch. Yon lòt kriye, epi answit yon rèl....
  
  Definitivman moun fwa sa a! Epi Drake te kouri al nan batay. "Se Wells!" Li kouri nan fènwa a, ensten ki mennen l tou dwat nan pi Mimir a ak kanpe l 'sou kwen an.
  
  "Ede m '," Wells plenn, lonje men pou kwen an dente falèz la ak dwèt fann ak san. "Mwen te kenbe sou youn nan kòd yo ... sou wout la desann. Prèske kase bra m. Chen sa a gen... yon lòt bagay pou l fè pou touye... mwen."
  
  Drake te pran pwa li, sove l 'soti nan tonbe gratis tounen nan mitan lannwit lan kontinuèl.
  
  
  * * *
  
  
  Pandan Wells te vlope cho e li te repoze, Drake te senpleman souke tèt li sou li.
  
  Wells di: "Mwen pa janm vle kòmanse yon lagè... nan SAS la."
  
  "Lè sa a, se oke, paske Alicia ak mwen pa fè pati SAS la ankò."
  
  Bò kote l, Ben entèwoje Parnevik kòmsi anyen pa t rive. "Èske ou panse Shield la se yon kalite kle?"
  
  "Pak plak pwotèj li a se tout bagay. Sa a ta ka kle a, men se definitivman tout sa nou rete."
  
  "Ale?" Drake repete, leve yon sousi. Li konsantre sou I-phone Ben a. "Natirèlman nou konnen!"
  
  Ben te yon etap devan, google 'Shield of Odin' nan vitès geek. Imaj ki te parèt la te piti, men Ben rale pi vit pase Drake te ka menm panse a. Li te eseye sonje kisa Shield la te sanble. Wonn, ak yon sant wonn leve soti vivan, se Rim deyò a divize an kat pati egal.
  
  Ben te kenbe I-telefòn nan yon distans de bra, sa ki pèmèt tout moun rasanble alantou.
  
  "Li senp," Kennedy te di. "Ragnarok nan Vegas. Tout moun nan Vegas."
  
  Nèg la fwote manton li. "Plasman Shield la endike kat pati diferan ki antoure repons lan nan sant la. Ou wè? Ann make yo Nò, Lès, Sid ak Lwès pou nou konnen de sa n ap pale."
  
  "Bon," Ben te di. "Oke, Lwès la se evidan. Mwen wè yon frenn ak de je."
  
  "South se yon chwal ak de, um, chen mawon, mwen panse." Drake fèmen je l jan li te kapab.
  
  "Sètènman!" Nèg la tap kriye. "Ou gen rezon. Paske dwe gen de Valkiri nan Lès la. Wi? Ou wè?"
  
  Drake te bat je byen bat pou konsantre, epi li te wè sa yo ta ka pran yo se vanyan sòlda fi monte sou yon pè chwal zèl. "Modi Starbucks!" Li fè sèman. "Yon kafe ak Wi-Fi gratis nenpòt kote nan mond lan eksepte sa a!"
  
  "Se konsa..." Kennedy bege, "uh, Shield pa gen yon Shield sou li?"
  
  "Hmmm...!" Pwofesè a te etidye di, li te antre nan liy vizyon Ben an epi li te resevwa yon fese zanmitay. "Èske ou ta ka rale yon ti kras plis?"
  
  "Non. Sa a se limit li."
  
  "Mwen pa wè okenn lòt mak sou East Side," Dahl te di nan chèz li. "Men, Nò a trè enteresan."
  
  Drake te deplase atansyon li epi li te santi yon chòk. "Seyè, sa a se senbòl Odin. Twa triyang konekte. Menm bagay nou te wè nan pi a."
  
  "Men kisa sa ye? Dahl lonje dwèt sou yon ti senbòl ki chita nan kwen gòch anba youn nan triyang yo. Pandan Ben t ap pwoche, yo tout te di: "Se Shield la!"
  
  Yon silans jennen te gouvènen. Drake te detwi sèvo li. Poukisa yo te mete senbòl Shield la andedan triyang yo? Li evidan sa a se yon siy, jis yon sèl vag.
  
  "Li ta pi fasil sou gwo ekran an!" Pwofesè a soufle.
  
  "Sispann plenyen," Ben te di. "Pa kite li bat ou."
  
  "Men yon panse," Kennedy te di. "Èske triyang yo ka reprezante yon lòt bagay pase 'ne Odin' sa a oswa yon lòt bagay?"
  
  "Objektif sekrè yon senbòl mistik ki asosye ak Bondye, ki te deja konsidere kòm jis yon lejand?" Nèg la souri. "Natirèlman pa".
  
  Drake fwote kòt li kote Alicia Miles te anseye l 'ke sèt ane san fòmasyon te pran yon peyaj sou nivo batay ou. Li te imilye l, men li te jwenn konsolasyon nan lefèt ke li te vivan epi yo te toujou - jis - nan jwèt la.
  
  "Elikoptè a pral gen yon entènèt entegre," Dahl te eseye rasire tout moun. "Nan apeprè... oh, trant minit."
  
  "Oke, oke, sa ki sou sant la?" Drake te fè pati li. "De plan ki sanble ak desen yon timoun ak twa mam ak yon fosilize yo."
  
  "Epi Shield la ankò," Ben rale sou je 'fosilize yo'. "Menm imaj ak nan pati Nò a. Se konsa, nou gen de imaj nan Shield la sou Shield nan tèt li. Pati santral la, ki gen de fòm lib, ak twa triyang sèl, "li te di, souke tèt Kennedy. "Petèt sa yo pa triyang ditou."
  
  "Oke, omwen sa a konfime teyori mwen ke Shield la se pati prensipal la," Parnevik te note.
  
  "Deskripsyon sa yo fè m sonje yon bagay," Dahl te reflete. "Mwen jis pa ka di ki sa."
  
  Drake te kapab vini ak kèk atak pèsonèl anbarasan, men li te kenbe tèt li nan chèk. Pwogrè, li te panse. Swedwa a ponpye te vini yon fason lontan ak yo e kounye a, te touche yon ti respè.
  
  "Gade!" Ben rele byen fò, sa ki lakòz yo tout sote. "Genyen yon liy mens, prèske pa enpòtan ki konekte tou de imaj Shield la!"
  
  "Ki pa vrèman di nou anyen," Parnevik bougonnen.
  
  "Oswa..." Drake te reflechi, li sonje jou lè li te li kat lame yo, "oswa... si w rive nan yon lòt fason, nou konnen Shield la se kat Ragnarok la. De imaj sa yo ta ka menm pwen fokal nan de foto diferan... Se sèlman yon gade ki wotè, ak lòt la..."
  
  "Se plan an!" Ben di.
  
  Nan moman sa a, yo tande bri yon elikoptè k ap pwoche. Dahl te pale sou sa a lè li te montre dejwe ansyen lekòl li a lè li fèmen GPRS. Li bese je nan fènwa a ansanm ak tout lòt moun pandan yon gwo figi nwa pwoche.
  
  "Oke, nou pa gen anpil nan yon chwa," li te di ak yon demi-souri. "Nou pral oblije, uh, pran sou ka sa a."
  
  
  * * *
  
  
  Yon fwa sou abò a epi li rete, Dahl demare moute yon laptop Sony Vaio 20-pous, ki te itilize pwòp modèm pòtab li yo, menm jan ak yon I-telefòn. Tou depan de pwoteksyon rezo mobil, yo ta gen aksè a entènèt la.
  
  "Sa a se yon kat jeyografik," Drake kontinye tren li nan panse. "Se konsa, ann trete l konsa. Li evidan, mitan an, detay santral la, se View plan an. Donk, kopye dyagram nan, sèvi ak kèk lojisyèl rekonesans jeyografik, epi gade sa k ap pase."
  
  "Hmm," Parnevik te gen dout egzamine vi a elaji. "Poukisa mete yon lòt imaj ki sanble ak yon mamèl lè senbòl plak pwotèj li a, uh, Medusa. "
  
  "Pwen kòmanse?" Kennedy te pran yon chans.
  
  Elikoptè a t ap balanse, gwo van an te kondwi. Pilòt la te bay lòd pou l vole Oslo jiskaske li te resevwa plis enstriksyon. Dezyèm ekip SGG la t ap tann yo la.
  
  "Eseye pwogram nan, Torsten."
  
  "Mwen deja genyen li, men mwen pa bezwen li," Dahl reponn ak sipriz toudenkou. "Mwen te konnen fòm sa yo te sanble abitye. Sa a se Scandinavia sou kat jeyografik la! Mamèl la se Nòvèj, Syèd ak Fenlann. Medusa se Islann. Enkwayab. "
  
  Yon dezyèm fwa apre, òdinatè pòtab la ping ak twa alimèt posib. Algoritm lojisyèl rekonesans yo te peze pi pre pa katrevendizwit pousan-sa ki te Scandinavia.
  
  Drake te souke tèt li avèk respè pou Dahl.
  
  "Ragnarok nan Islann?" Nèg la te panse sou li. "Men poukisa?"
  
  "Bay kowòdone sa yo bay pilòt la," Drake lonje dwèt li sou litoral Islann ak pozisyon senbòl Shield la. "Se konsa. Nou deja plizyè èdtan dèyè."
  
  "Men, nou pa gen moso yo modi," Ben te di plenyen. "Alman yo genyen yo. Epi se sèlman yo ki ka jwenn Tonm bondye yo lè l sèvi avèk Shards yo.
  
  Epi kounyeya Thorsten Dahl aktyèlman ri, fè Drake panse. "O, non," te di suedwa, ak ri li te prèske mechan. "Mwen gen yon pi bon lide pase dezòd ak moso modi sa yo. Toujou te. Kite yo rete nan choukrout la!"
  
  "W ap fè? Kite m panse - èske Shield la pa te jwenn nan Islann?" Ben mande, yon lòt fwa ankò enpresyone Drake ak panse klè li anba presyon.
  
  "Wi, epi si sa a se ansyen sit Ragnarok la," Parnevik te di, "sa fè sans. plak pwotèj Odin a ta tonbe kote li te mouri."
  
  "O, sa fè sans kounye a, Pwofesè," Kennedy takine. "Kounye a, mesye sa yo te deside tout bagay pou ou."
  
  "Oke, si sa ede, nou toujou gen pi gwo mistè a rezoud," Ben te di ak yon ti souri. "Siyifikasyon ansyen senbòl Odin - twa triyang."
  
  
  TRANNSENK
  
  
  
  Islann
  
  
  Litoral Islann se glase, rezistan ak kolore, fè mete pòtre nan kèk kote pa gwo glasye, ak lis soti nan lòt moun pa vag move ak van pèse. Gen litoral lav ak falèz nwa, icebergs majestic ak an jeneral yon kalite zen trankilite. Danje ak bote ale men nan men, pare pou kalme vwayajè a san prekosyon epi mennen l 'nan yon fen alè.
  
  Reykjavik te pase bò kote yo nan yon kesyon de minit, twati wouj klere li yo, bilding blan ak mòn ki antoure ki kouvri ak nèj garanti yo sezi menm kè ki pi fatige.
  
  Yo te kanpe yon ti tan nan yon baz militè ki pa gen anpil moun pou yo ravitaye ak chaje sou kostim sezon fredi, minisyon ak rasyon, ak nenpòt lòt bagay Dahl te kapab panse a nan dis minit yo te bloke.
  
  Men, mesye yo abò elikoptè militè nwa a pa wè anyen nan sa. Yo te gwoupe ansanm-ki te diskite sou menm objektif-men panse enteryè yo te sou pwòp mòtalite yo ak sou mòtalite mond lan-ki jan pè ak pè yo te, ak ki jan pè yo te genyen pou lòt moun.
  
  Drake te pè. Li pa t 'kapab konnen ki jan yo kenbe tout moun an sekirite. Si se Ragnarok yo te jwenn, Lè sa a, tonm bondye yo te vin pi devan, epi lavi yo te jis vin tounen yon jwèt roulèt-kalite ou te jwe nan alegori pi renmen Kennedy a, Vegas-kote tab la te truke.
  
  Konstwi nan allusion patikilye sa a pa plan yo sekrè nan chak jwè sekrè ak plan yo enkoni nan anpil lènmi yo.
  
  Epi kounyeya, anplis Ben ak Kennedy - de moun li ta pwoteje ak lavi l - Drake te oblije reflechi sou Hayden ak Karin.
  
  Èske tout laperèz sa yo pral nan chemen pou sove mond lan? Se sèlman tan ki pral di.
  
  Endgames te jwe nan chak kwen. Abel Frey deja komanse li. Alicia ak Milo ka gen pwòp yo, men Drake te sispèk ansyen kòlèg SRT li a te gen yon sipriz asasen nan magazen ke menm konpayon li pa t ap tann.
  
  Torsten Dahl ak Wells te raman pale nan telefòn depi yo te travèse kòt Islann, yo te resevwa lòd, sijesyon ak konsèy chichote nan men gouvènman respektif yo. Finalman, Kennedy te reponn apèl la, sa ki te fè l chita dwat pou kèk minit epi souke tèt li fatigeman nan chòk.
  
  Li te sèlman adrese Drake. "Sonje Hayden? Sekretè? Wi, li jis fè travay li byen."
  
  "Sa sa vle di?"
  
  "Li soti nan CIA, modi. Ak egzakteman ki kote li vle yo. Nan mitan tout vye bagay sa yo."
  
  "Boute". Drake te bay Ben yon gade enkyete, men li te toujou kwè ke li te gen yon pwen mou pou zanmi l '. Èske se jis kè Drake te ba li nosyon amoure ki te di l ke santiman Hayden yo te vre, oswa li te reyèl?
  
  "Se te Sekretè Defans lan," Kennedy kontinye kòmsi pa gen anyen ki te rive. "Vle yo, um, 'nan konnen an'."
  
  "Vrèman". Drake souke tèt Dahl ak Wells. "Epi la, se jis istwa repete tèt li." Li te bouke gade deyò fenèt ki pi pre a. "Èske w kwè, Kennedy, apre semèn pase a oswa konsa ke nou toujou nan jwèt la?"
  
  "Èske ou ka kwè," Kennedy te di, "ke tout moun kwè nan 'dife pral konsome nou' teyori finn nan?"
  
  Drake te sou reponn ak aplonm bouke lè anba a tonbe soti nan mond li a. San an te jele nan venn li lè yon bagay gwo parèt deyò fenèt la.
  
  Yon bagay tèlman gwo...
  
  "Kounye a, mwen konnen," li te sifle nan vwa laterè plen nan yon nonm ki toudenkou reyalize ke tout sa li te renmen ka mouri jodi a. "Modi... Kennedy... Kounye a mwen konnen."
  
  
  * * *
  
  
  Pandan li lonje dwèt sou revelasyon li a epi Kennedy te panche pou l pran yon gade, li te santi tout kò l tansyon.
  
  "O Bondye!" - li te di. "Sa a...'
  
  "Mwen konnen," Drake entèwonp. "Dal! Gade sa a. Gade!"
  
  Suedwa a te kenbe ekspozisyon laperèz ki pa karakteristik e li byen vit te fini konvèsasyon an. Yon ti koutje sou fenèt la te fè l 'fwonte nan konfizyon. "Se jis Eyjafjallajokull. Epi wi, wi, Drake, mwen konnen, li fasil pou mwen di, e wi, wi, se li menm ki te fè tout nouvèl yo an 2010 ..." Li te pran yon poz, tranble, tann.
  
  Je Parnevik te elaji. Malediksyon Swedish vole soti nan li tankou flechèt anpwazonnen.
  
  Koulye a, Ben deplase pi pre fenèt la. "Wow. Sa a se vòlkan ki pi popilè nan Islann e li sanble toujou ap eklate, byenke dousman."
  
  "Wi!" Drake tap kriye. "Dife a pral boule nou. Modi supervolcano. "
  
  "Men, sa ki pi enpòtan," Kennedy te jere kounye a kontinye, "gade gade zwazo a nan Shield la, Matt. Gade li!"
  
  Koulye a, Parnevik te rive jwenn pwennvi li: "Twa mòn yo pa twa triyang, jan yo te toujou kwè. Ansyen syantis yo te mal. Senbòl ki pi popilè Odin te dechifre mal. O Bondye!"
  
  Drake te gade pi lwen pase vòlkan ki te eklate a epi li te wè de mòn ki menm pi wo sou chak bò li, ki, lè yo gade anwo a, byen sanble ak senbòl Odin.
  
  "O Bondye mwen," Parnevik te di. "Sa a se kote je nou reyèlman jwe ke trik nouvèl sou nou, paske byenke mòn sa yo sanble yo fèmen nan Eyjafjallajokull, yo aktyèlman yo nan plizyè santèn kilomèt lwen. Men, yo fè pati chèn vòlkan Icelandic yo. Tout se entèkonekte".
  
  "Se konsa, si youn leve ak ase fòs epi li dirèkteman konekte ak de lòt yo ..." Kennedy kontinye.
  
  "Ou gen kòmansman yon Supervolcano," Drake fini.
  
  "Tonm bondye yo," Dahl te eksplore, "se andedan yon vòlkan k ap eklate."
  
  "Epi retire zo Odin fè li boom!" Kennedy souke tèt li, cheve l ap koule. "Èske ou ta espere anyen mwens?"
  
  "Tann!" Dahl te kounye a gade imaj satelit la, ki te di yo ki lè yo ta rive nan je Medusa a. "Nou toujou bezwen yon ti èd ak direksyon, e sa te toujou plan B mwen an. Gen yon gwo mòn ki deyò, epi Abel Frey pral montre nou jis nan pòt devan an."
  
  "Kijan?" Omwen de vwa mande.
  
  Dahl fè yon klin epi li pale ak pilòt la. "Leve nou pi wo."
  
  
  * * *
  
  
  Kounye a yo te tèlman wo ke Drake pa t ka menm wè mòn yo atravè nyaj yo. Nouvo respè li pou kòmandan SGG la te bezwen sipò.
  
  "Oke, Torvill, mete peyizan yo soti nan mizè yo, pa vre?"
  
  "Thorsten," korije Dahl, anvan yo reyalize ke li te egged sou. "Oh mwen konprann. Oke, alò eseye kenbe si ou kapab. Sa a se espesyalite lame mwen an, oswa omwen li te anvan mwen rantre nan SGG. Fotografi ayeryen, an patikilye ortofoto. "
  
  "Sa a se briyan," Drake te di. "Mwen kanpe dwat pandan n ap pale. Kisa lanfè sa a ye?"
  
  "Sa yo se foto yo pran nan yon distans 'enfini', yo gade tou dwat anba, ki Lè sa a, yo modifye jeyometrikman pou anfòm yon estanda kat jeyografik aksepte. Yon fwa yo telechaje foto a, tout sa nou dwe fè se aliman li ak kowòdone 'monn reyèl', lè sa a..." li te monte zèpòl.
  
  "Boom!" Kennedy te ri. "Ou vle di yon bagay tankou Google Earth, pa vre? Se sèlman san 3D?"
  
  "Vrèman". Drake fè yon grimas. "Mwen espere ke sa a mache, Dal. Sa a se sèl chans nou an pou nou avanse nan fen jwèt la."
  
  "Se konsa, li pral. Se pa sèlman sa, men lè òdinatè a kalkile kowòdone yo, nou pral konnen egzakteman ki kote antre nan kavo bondye yo ye. Menm Alman yo, ki posede tout nèf fragman yo, ap gen pou apresye li."
  
  "Badi ke Alman yo mete tout moso yo kòrèkteman," Ben te di ak yon souri tris.
  
  "Oke, se vre. Nou ka sèlman espere ke Abel Frey konnen sa l ap fè. Li definitivman te gen anpil tan pou l pratike."
  
  Drake te glise sou chèz li epi li te chèche Wells. Mwen te wè li frape telefòn selilè li sou fenèt la nan dezespwa.
  
  "Okenn nouvèl sou chato Frey a, zanmi?"
  
  Kòmandan SAS la soufle. "Antoure. Men, an kachèt - Castle la se inyorans nan atansyon nouvo li yo. Gen polisye Alman la. Interpol. Reprezantan pifò gouvènman nan mond lan. Men, pa Mai, pou kèk rezon. Mwen p'ap ba ou manti Matt, sa a pral yon wòch difisil pou kraze san yon tòn pèt."
  
  Drake te souke tèt li, li t ap reflechi sou Karin. Li te konnen chans yo, li te jwe yo anpil fwa. "Se konsa, nou pral fè kavo a an premye ... Epi apre sa nou pral wè ki kote nou fini."
  
  Jis nan moman sa a te gen kèk eksitasyon nan pati devan elikoptè a restrenn. Dahl vire ak yon souri rejwisans sou figi l '. "Frey desann la kounye a! Nou mete l an moso. Si nou vire ti bebe sa a sou plen eksplozyon epi tire nan yon ankadreman pou chak segonn, nou pral andedan kavo sa a nan yon èdtan! "
  
  "Gen yon ti respè," Parnevik te respire avèk reverans. "Se Ragnarok la anba. Youn nan pi gwo chan batay nan istwa li te ye ak sit la nan omwen yon Amagedon. Bondye yo te mouri ap rele nan glas sa a. Bondye. "
  
  "Epi Abel Frey tou," Ben Blake te di tou dousman. "Si li fè sè m nan mal."
  
  
  
  PATI 2
  mete zam ou sou ou...
  
  
  TRANT SIZ
  
  
  
  TONB BONDYE YO
  
  
  Jwèt la te fini.
  
  Pandan Drake ak konpayon li yo te vole sou Ragnarok ak ekip Abel Frey a, ki t ap dirije nan direksyon mòn fimen an, yo te konnen ke Alman yo ta pral nan pouswit cho. Elikoptè a desann byen vit nan direksyon yon basen nèj mou, vyolans souke pa rafal okazyonèl nan van ak yon bouyon ogmante. Pilòt la te kontwole gwoup la jiskaske elikoptè a plane pi pre ke li kapab, a sis pye de tè a, Lè sa a, rele nan tout moun yo jwenn lanfè a soti.
  
  "Revèy la ap mache!" - Dahl rele le pli vit ke bòt li yo manyen nèj la. "Ann deplase!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake lonje men l pou l sipòte Ben anvan l gade alantou yo. Ti depresyon an te sanble pi bon pwen aterisaj la, li te sèlman yon mil de ti antre yo t ap eksplore a, ak sèl tè a nan yon distans rezonab ki pa t twò wòch oswa yon tiyo magma potansyèl. Yon bonis te ajoute ke li ta ka ede konfonn Frey sou kote egzak la nan kavo a.
  
  Drake te panse se te yon peyizaj fèb, ki pa menm jan ak sa fen mond lan ta ka sanble. Kouch sann gri, mòn mat ak depo lav nwa ba li ti konfyans pandan l t ap tann Dal pou endike antre sou aparèy GPRS li a. Li mwatye espere yon hobbit ranyon soti nan bwouya a fèb, reklamasyon li te rive nan Mordor. Van an pa t 'fò, men rafal sporadik li yo mòde l' nan figi an tankou yon pit bull.
  
  "Isit la". Dahl kouri nan pil sann yo. Anwo anwo yo, yon nwaj djondjon leve nan syèl la ak kalm trankilite. Dahl te vize a epè nwa fant nan mòn ki devan an.
  
  "Poukisa yon moun ta mete yon kote enpòtan ak sakre nan yon vòlkan?" Kennedy te mande pandan l t ap mache ak Drake.
  
  "Petèt li pa te fèt pou dire pou tout tan," li te monte zèpòl. "Islann te eksploze pou syèk. Kiyès ki ta panse vòlkan sa a t ap eklate si souvan san li pa rive nan tout kapasite l?"
  
  "Sòf si... sof si li eklate byen nan zo Odin. Èske yo ta ka kenbe l anba kontwòl?"
  
  "Ann espere pa."
  
  Syèl la te kouvri ak nèj ak sann k ap flote, sa ki te ajoute nan crépuscule a twò bonè. Solèy la pa t klere isit la; se te kòmsi Lanfè te pran pou premye fwa Rwayom Latè a epi li te kenbe fèm nan li.
  
  Dal te fè wout li sou tè a inegal, pafwa bite sou gwo twou san atann nan poud gri. Lè Dahl rive nan wòch yo fè, tout konvèsasyon nan gwoup sa a etone sispann - yo te foule soti nan dezè a mat.
  
  "Anba isit la," suedwa a lonje dwèt ak pistolè li. "Apeprè ven pye." Li pliye je l. "Mwen pa wè anyen evidan."
  
  "Koulye a, si Cook te di sa sou kòt Hawaii, nou pa ta janm gen labouyl anana," Drake reprimande dousman, espere jwenn yon ri.
  
  "Oswa kafe Kona," Kennedy te niche bouch li pandan l t ap gade l, epi li te ronje byen sevè lè li te retounen.
  
  "Apre ou," li te di, lonje dwèt sou pant trant degre ak yon fleri.
  
  "Pa gen okenn fason, pervert." Se sèlman kounye a li te rive souri.
  
  "Oke, si ou pwomèt pa gade nan bourik mwen." Drake te chaje pant wòch la ak plezi, teste chak grip anvan distribye pwa l ', kenbe yon je fèmen sou Dahl ak solitè sòlda SAS ki anlè l'. Next te Kennedy, Lè sa a, Ben epi finalman Pwofesè a ak Wells.
  
  Pa gen moun ki te vle rete deyò nan misyon an patikilye sa a.
  
  Pandan kèk tan Dahl avanse pi devan ak gwonde. Drake te gade dèyè l, men li pa wè okenn siy pouswit pi lwen pase orizon an, ki pi inosan pase diskou Premye Minis la. Yon ti moman apre, vwa Dahl te antre nan vwal silans la.
  
  "Wow, gen yon bagay isit la, mesye. Gen yon wòch ki parèt, epi yon vire agòch dèyè li..." vwa li te koupe. "Yon arbr vètikal ki gen... wi, ak etap ki fè mete pòtre nan wòch la. Trè sere. Helvite!Ansyen bondye sa yo dwe te mèg!"
  
  Drake rive nan afloraman an epi glise dèyè li. "Eske ou jis bay madichon, Dahl, epi fè yon blag? Oswa eseye, de tout fason. Se konsa, petèt ou se moun apre tout. Damn, ki twou sere. Mwen espere ke nou pa prese ale."
  
  Avèk panse sa a twoublan, li te ede Dahl an sekirite liy sekirite a anvan pouse suedwa a nan twou nwa a. Plizyè atak vanjans te vin nan tèt ou, men kounye a pa t 'lè a oswa kote. Pa kapab dirije flanbo a desann, pòv Torsten Dahl desann avèg, etap pa etap.
  
  "Si ou pran sant souf la," Drake pa t 'kapab ede tèt li. "Sispann."
  
  Dahl te pran tan li, ak anpil atansyon mete chak pye. Apre kèk minit li te disparèt epi tout sa Drake te kapab wè se te ti limyè ki soti nan kas ponpye li a ap vin pi endispoze.
  
  "Ou anfom?"
  
  "Mwen frape anba wòch!" Vwa Dahl te repete.
  
  Kennedy gade alantou li. "Eske se yon lòt blag?"
  
  "Oke, ann soti nan frèt sa a," Drake te pwan kwen an nan wòch nwa a ak anpil atansyon bese tèt li sou kwen an. Sèvi ak janm li yo pou jwenn pye l an premye, li bese tèt li ak anpil atansyon, pous pa pous danjere. Ouvèti a te tèlman etwat ke li te grate nen li ak machwè ak chak mouvman. "Kanp! Jis pran tan ou," li te di lòt yo. "Eseye deplase anwo kò ou osi piti ke posib."
  
  Kèk minit apre li te tande Dahl di, "Sis pye," epi li te santi wòch ki dèyè l 'te tounen yon espas vid.
  
  "Fè atansyon," Dahl te avèti. "Kounye a, nou sou kwen gwo twou san fon an. Apeprè de pye lajè. Yon miray wòch absoli sou bò dwat nou, yon twou san fon regilye sou bò gòch nou. Gen yon sèl fason ki rete."
  
  Drake te itilize pwòp limyè li pou teste rezilta Suedwa a pandan ke lòt yo te fè desant long yo. Yon fwa tout moun te avèti ak prepare, Dahl te kòmanse avanse tou dousman sou kornich la. Yo te anvlope nan fènwa goudwon, eklere sèlman pa flanbo yo sou kas yo, ki danse tankou lusyol nan yon kouran dlo. Vide total la te kalme yo tankou yon apèl sirèn sou bò goch yo, ki te fè gwo wòch ki sou bò dwat yo vin pi akeyan.
  
  "Sa fè m sonje youn nan ansyen fim dinozò sa yo," te di Pwofesè Parnevik. "Ou sonje? Peyi a ke tan bliye, mwen devine? Yo deplase nan twou wòch, antoure pa bèt ki ka touye moun. Yon gwo fim ".
  
  "Sa ki gen Raquel Welch?" - Wells mande. "Non? Oke, moun nan epòk mwen an, yo panse yon dinozò - yo panse Raquel Welch. Pa gen pwoblèm."
  
  Drake te peze do l sou wòch la epi li te avanse ak bra l lonje, asire w ke Ben ak Kennedy te suiv sa anvan yo byen deplase ale. Yon vid sombre te parèt devan yo, e kounye a, yon ti gronde, pwofon e byen lwen, te rive nan zòrèy yo.
  
  "Sa a dwe Eyjafjallajökull, mòn lan eklate dousman," Pwofesè Parnevik te chichote sou liy lan. "Pi bon devine mwen se ke nou nan yon chanm bò kote, byen izole nan chanm magma a ak nan kanal la ki manje eripsyon yo. Kapab genyen plizyè douzèn kouch sann ak lav ant nou menm ak magma k ap monte a, k ap pwoteje nou ak kavo a. Nou ka menm andedan yon anomali wòch kote li monte nan yon ang ki pi apik pase bò mòn lan."
  
  Dahl rele byen fò nan fènwa a. "Gelvit! Lanfè ak kondanasyon! Yon miray ki ba apwoche nou, travèse chemen nou nan yon ang katrevendis degre. Li pa wo, donk pa enkyete w, jis fè atansyon."
  
  "Yon kalite pèlen?" Nèg la pran yon risk.
  
  Drake te wè obstak la epi li te panse menm bagay la. Ak anpil prekosyon, li te swiv kòmandan SGG la atravè baryè a jenou-wo. Yo tou de te wè premye kavo a an menm tan.
  
  "Oooh," Dahl pa t 'gen ase mo yo konprann yo.
  
  Drake jis sifle, etone nan spektak la.
  
  Yo te fè yon gwo nich nan mòn lan, pwolonje petèt yon santèn pye nan nwayo vòlkan an-nan direksyon chanm magma a. Li te fòme nan fòm yon vout, petèt yon santèn pye wotè. Pandan tout moun te rasanble ozalantou epi yo te retire flach lou yo, premye kavo a te parèt sansasyonèl.
  
  "Wow!" - di Kennedy. Limyè li te eklere yon etajè apre lòt, fè mete pòtre nan ankadreman wòch la, chak etajè dekore ak plen ak trezò: kolye ak frenn, plastwon ak kas. Nepe....
  
  "Ki moun lanfè nèg sa a ye?"
  
  Parnevik, jan yon moun ta atann, etidye miray la byen lwen, sa a ki te fè fas a yo, an reyalite wòch tonb vout Bondye a. Te gen kokenn eskilti nan sekou klè, egal nan konpetans nan nenpòt nan mesye yo Renesans modèn, menm Michelangelo.
  
  "Sa a se Mas," te di Pwofesè a. "Women Bondye lagè"
  
  Drake te wè yon figi miskilè nan yon plastwon ak jip, kenbe yon frenn gwo sou yon zepòl masiv, gade sou lòt la. Nan background nan te kanpe yon chwal Majestic ak yon bilding wonn ki te trè okoumansman de Colosseum la nan lavil Wòm.
  
  "Sa sezi m 'ki jan yo te deside ki moun ki ta dwe antere l isit la," Kennedy boumonnen. "Bondye Women yo. bondye Scandinavian..."
  
  "Mwen tou," Parnevik te di. "Petèt se jis yon kapris Zeyis."
  
  Menm lè a, tout je yo te atire sou gwo sarkofaj ki te kanpe anba fresk la fè mete pòtre. Imajinasyon Drake te pran plas. Si yo gade anndan, èske yo ta jwenn zo Bondye yo?
  
  "Modi, men nou pa gen tan!" Dahl kònen klewon fristre, épuisé Et épuisé. "Ann ale nan. Nou pa gen okenn lide konbyen bondye yo ta ka antere isit la."
  
  Kennedy te fwonte sou Drake epi li te gade sou rebò a pandan li te disparèt nan fènwa a. "Se yon santye wòch frajil n ap swiv, Matt. E mwen dispoze parye 401 mil mwen yo ke kantite bondye yo pa sèlman youn oubyen de."
  
  "Nou pa ka fè anyen kounye a," li te di. "Sèlman youn ak lòt. Ann. Alman yo pral vini talè."
  
  Yo soti nan chanm antèman Mas la, chak moun te vòlè yon ti koutje sou sekirite relatif li yo ak siyifikasyon enkapabl. Anile a te fè siy yon lòt fwa ankò, e kounye a, Drake te kòmanse santi yon doulè mat nan je pye l ak jenou l, se yon rezilta nan mouvman dousman yo sou rebò a. Pòv Pwofesè Parnevik ak jenn Ben dwe te nan doulè reyèl.
  
  Yon lòt gwonde souke vas gwòt la ak eko nan tout pwòp yo. Drake leve je l e li panse li te wè yon rebò ki sanble byen lwen anlè li. Bagay sa a ka vire tout nwit lan!
  
  Anplis de sa, yo poko tande okenn siy pèsekisyon. Drake te sipoze yo te yon bon èdtan devan Alman yo, men li te konnen ke konfwontasyon te prèske inevitab. Li jis te espere ke yo te kapab netralize menas mondyal la anvan li te rive.
  
  Yon dezyèm rebò parèt devan li, ak dèyè li yon dezyèm nich manyifik, ki chita nan pwofondè mòn lan. Yon sèl sa a te dekore ak anpil objè an lò, mi yo bò literalman lumineux ak limyè an lò.
  
  "O Bondye!" Kennedy fè yon soupi. "Mwen pa janm wè anyen konsa. Kiyès sa? Trezò Bondye?
  
  Parnevik te gade sculp wòch ki te domine gwo sarkofaj la. Li souke tèt li pou yon ti moman, li fè yon ti tèt. "Tann, èske plim sa yo?" Èske Bondye sa a abiye ak plim?"
  
  "Petèt, Pwofesè," Ben t ap deja gade pase nich la nan vast lannwit nwa ki t ap tann yo. "Èske li enpòtan? Sa a se pa Youn."
  
  Nèg la inyore li. "Se Quetzalcoatl! Bondye Aztèk yo! Ki sa ki tout sa a sou..." li lonje dwèt sou mi yo klere.
  
  "Aztèk lò." Wells fè yon soupi, sezi malgre tèt li. "Wow".
  
  "Kote sa a..." Kennedy prèske ayere sal la nèt, "se pi gwo jwenn akeyolojik nan tout tan. Èske w konprann sa? Isit la Divinite a se pa sèlman nan yon sivilizasyon, men nan anpil. Ak tout tradisyon yo ak trezò ki vini ak yo. Li... akablan."
  
  Drake te gade lwen imaj Quetzalcoatl, ki te dekore ak plim epi li te lonje yon rach. Parnevik te di ke yo te konnen bondye Aztèk la-dapre sous legliz komen yo-kòm Bondye chèf la, yon ekspresyon ki allusion ke li te tout bon vre.
  
  "Quetzalcoatl" vle di 'reptil vole' oswa 'sèpan ki gen plim'. Ki..." Parnevik te pran yon poz dramatik, epi li te sanble reyalize ke tout lòt moun te retrete sou kornich la, "dragon," li te di nan tèt li, kontan.
  
  "Èske li gen anyen an komen ak Mas?" te mande yon sèl sòlda SAS yo te rele Jim Marsters.
  
  Drake te gade lè Parnevik t ap monte sou rebò a ak bouch li boure. "Hmm," sipozisyon souf li te rive jwenn tout moun sou rebò a. "Sèlman ke yo ka vle di lanmò ak yon fwa te fè."
  
  
  * * *
  
  
  Twazyèm nich la, ak yon sèl sa a se menm jan mayifik kòm yon sèl anvan an. Drake te jwenn tèt li fikse nan yon bèl dam toutouni fè mete pòtre nan bwa.
  
  Mi yo te kouvri ak figurine vo yon fòtin. Dolphins, miwa, siy. Yon kolye nan pijon skultur ase laj pou antoure kou Estati Libète a.
  
  "Oke," di Drake. "Menm mwen konnen ki moun li ye."
  
  Kennedy te fè yon grimas. "Wi, ou ta."
  
  "Yon bouzen reyèl," Parnevik te di sevè. "Afrodit".
  
  "Alo," Wells te di. "Èske w ap rele Bondye Afrodit yon jennès? Desann isit la? Se konsa tou pre tonm li a?"
  
  Parnevik te kontinye ak vwayou tipik nan lekòl primè: "Yo konnen li kouche ak bondye ak moun, ki gen ladan Adonis. Li te ofri Helen nan Troy nan Pari, Lè sa a, sele kontra a pa limen ardeur Paris nan moman sa a li te fikse je l 'sou li. Li te fèt toupre Pafos nan tèstikul Iranis yo te fèk kastre. Mwen dwe di ke li..."
  
  "Nou te resevwa mesaj la," Drake te di sèk, li toujou ap gade skultur la. Li te souri lè li te remake Kennedy souke tèt li sou li.
  
  "Eske ou fè jalouzi, cheri?"
  
  "Trè wont seksyèlman?" Li te pouse pase l 'yo vin dezyèm nan liy apre Dahl.
  
  Li te gade dèyè li. "Oke, kounye a ke ou mansyone li ..."
  
  "Vini non, Matt," Ben te pase l tou. "Wow!"
  
  Eksklamasyon li fè yo tout sote. Yo te vire, yo wè l' t'ap trennen tounen sou kat pye, laterè ekri sou tout figi l'. Drake te mande si li te jis wè Dyab la li menm, k ap monte sou zèl demon yo tou dwat soti nan kwizin lanfè a.
  
  "Nich sa a-" li souf. "Se sou yon platfòm... k ap flote nan lè a... Pa gen anyen lòt bò a! "
  
  Drake te santi kè l sote yon bat. Li sonje pi Mimir ak fo etaj li.
  
  Dahl vole plizyè fwa. "Wòch madichon an sanble fò ase. Sa a pa kapab nan fen liy lan."
  
  "Pa fè sa!" Ben grin. "E si li kraze?"
  
  Silans te gouvènen. Tout moun te gade youn lòt ak je lajè. Gen kèk ki te riske gade dèyè nan chemen yo te pran an, chemen an sekirite ki te enkli pi yo ak Marsters yo.
  
  Nan moman sa a, nan distans ki pi lwen pou tande, yo te tande yon ti bri. Son yon wòch tonbe nan yon pi.
  
  "Sa yo se Alman," Dahl te di ak konviksyon. "Tcheke pwofondè arbr la. Kounye a nou pral swa jwenn yon fason pou nou kite platfòm sa a oswa nou pral mouri kanmenm.
  
  Drake te bay Kennedy yon koud. "Gade la," li lonje dwèt anlè yo. "Mwen te kenbe zòrèy mwen louvri. Mwen panse ke dwe gen yon lòt seri nich oswa twou wòch anlè nou. Men gade... Gade kijan kwen falèz la sanble koube.
  
  "Dwa". Kennedy te prese ale nan kwen nich Afrodit la. Lè sa a, peze tèt li sou wòch dente a, li gade nan kwen an. "Gen yon kalite estrikti isit la... Bondye! O Bondye."
  
  Drake kenbe l sou zepòl yo epi gade nan fènwa a. "Mwen panse ou vle di fout mwen!"
  
  La, ki te pwolonje pi lwen pase ranje limyè yo, te gen yon rebò mens ki te tounen yon eskalye espiral menm mens. Mach eskalye yo lonje anlè anlè yo, tit nan nivo siperyè-a.
  
  "Pale sou vètij," Drake te di. "Li jis pran yon bonbon ak yon bokal."
  
  
  TRANT SÈT
  
  
  
  TONB BONDYE YO
  
  
  Eskalye an espiral la te sanble solid ase, men senp lefèt ke li te blese nan vid ki anlè yon twou san limit, san nou pa mansyone lefèt ke achitèk li yo te echwe pou enstale okenn balistrad, te fè menm nè Drake byen antrene tranble pi vit pase yon pis sou. yon vibrer.
  
  Yon sèk konplè te mennen yo apeprè yon ka nan wout la nan alkov Afrodit la, kidonk Drake estime yo te bezwen fè kat oswa senk sèk. Li te avanse etap pa etap, swiv Ben, ap eseye siprime laperèz li, pran gwo souf epi toujou ap chèche pou pi devan pou objektif yo.
  
  Swasant pye moute. Senkant. Katrant.
  
  Pandan li te pwoche trant pye, li wè Ben kanpe epi chita pou yon ti moman. Je ti gason an te pètrifye ak pè. Drake ak anpil atansyon te chita sou etap ki anba l ', li tape jenou l'.
  
  "Mezi, pa gen tan pou w kòmanse ekri yon nouvo track, Wall of Sleep. Oswa rèv Taylor Momson."
  
  Lè sa a, vwa yon sòlda SAS eko desann nan yo. "Kisa k ap pase la? Nou ap jwe tèt nou isit la. Deplase."
  
  Sòlda SAS yo, Drake te panse. Mwen te fè yo diferan de anvan.
  
  "Pran yon ti repo," li t'ap rele byen fò. "Jis dwe mo."
  
  "Kreze! Ugh..." Drake te tande vwa byen fon Wells, epi silans. Li te santi Kennedy chita nan pye l, li te wè l souri sere epi li te santi kò l ap tranble ak zòtèy li.
  
  "Kijan timoun nan ye?"
  
  "Sote kolèj," Drake fòse tèt li ri. "Kamarad gwoup yo. Pubs nan York. Sware fim gratis. KFC. Call of Duty. Ou konnen, bagay elèv yo."
  
  Kennedy te gade pi pre. "Dapre eksperyans mwen, se pa sa ti gason ak tifi kolèj fè."
  
  Koulye a, Ben ouvri je l ', li eseye souri byen sere. Li te mache dousman sou men l ak jenou l. Fè fas anlè ankò, toujou sou men l ak jenou l, li monte yon etap difisil apre lòt.
  
  Pous pa pous, etap pa etap danjere, yo leve. Drake te santi tèt li ak kè l fè mal nan tansyon an. Si Ben te tonbe, li ta vle bloke tonbe ti gason an ak pwòp kò li, si sèlman pou sove l '.
  
  Pa gen kesyon oswa ezitasyon.
  
  Yon lòt sèk konplè epi yo te apeprè ven pye de sib yo, yon rebò ki te reflete youn yo te jis travèse a. Drake te etidye l nan limyè flanbo a. Li te mennen tounen nan arbr a antre, men evidamman yon nivo pi wo.
  
  Li te panse. Bondye, li 'modènize' sa a twòp ak Sonic nan modi Hedgehog.
  
  Anwo l ', li te wè Dahl ezite. Suedwa a leve twò vit, pèdi balans li epi kounye a mete twòp pwa sou janm dèyè l. Pa te gen okenn son, se sèlman yon lit trankil. Li te kapab sèlman imajine tòti ki te akable lespri Dahl la. Espas dèyè, sekirite devan, panse a yon sezon otòn long, douloure.
  
  Lè sa a, suedwa a kouri pi devan, frape etap yo ak kenbe sou pou lavi renmen anpil. Drake te kapab tande gwo souf li depi dis pye anlè.
  
  Plizyè minit te pase ak grenpe difisil la kontinye. Finalman, Dahl te desann nechèl la sou rebò a, Lè sa a, rale pi devan sou men l 'ak jenou pou fè plas. Drake te swiv byento, trennen Kennedy ansanm avè l, li te santi yon soulajman akablan ke yo te tounen sou rebò etwat la ki te toujou sèlman yon etap lwen kriyan lanmò.
  
  Lè yo tout te konte pou, Dahl fè yon soupi. "Ann ale nan pwochen Tanporèman nich la epi rele yon ti repo," li te di. "Mwen, pou youn, konplètman detwi."
  
  Apre yon lòt senk minit nan melanje kò yo fin itilize ak lite ak ogmante spasm nan misk, yo bite nan katriyèm nich la, youn nan ki sitiye dirèkteman anlè kavo Afrodit la.
  
  Okòmansman pèsonn pa t wè Bondye pèmanan an. Yo tout te sou jenou yo, repoze epi respire lou. Drake te panse ak yon souri ke se egzakteman sa lavi sivil li te mennen l ', epi li leve je l' sèlman lè Parnevik te pwononse yon plore ki ta sanble etranj soti nan nenpòt lòt moun ke li.
  
  "Wouf!"
  
  "Kisa?" - Mwen mande.
  
  "Wouf! Tèt chen. Sa a se Anubis."
  
  "Menm chakal la?" Wells te panche tounen nan chèz li epi li te rale jenou li sou pwatrin li. "Oke. mwen pral....."
  
  "Diye moun peyi Lejip yo," Parnevik te di. "Epi li sètènman gen yon bagay ki fè ak lanmò."
  
  Drake te gade ranje momi ak estati chabon chabon. Sèkèy ki te gen lò ak ankh ki gen emwòd, li pa t enpresyone, li te vire do bay chanm antèman Bondye a epi li te pete nan KitKat. Yon ti moman apre Kennedy te chita bò kote l.
  
  "Se konsa," li te di, devlope manje ak bwè li.
  
  "Modi, ou bon nan pale," Drake ri. "Mwen deja santi mwen eksite."
  
  "Koute, zanmi, si mwen te vle mete w sou ou, ou ta dwe mastike nan men mwen." Kennedy te ba li yon souri ki te tou de wòg e anbete. "Modi, mesye yo pa ka sispann pou yon minit, pa vre?"
  
  "Oke, oke, mwen regrèt. Jis jwe. Sa ki te pase?"
  
  Li te gade Kennedy fikse nan espas. Mwen te wè je l elaji lè li te pran son endispoze sòlda Frey ki te kenbe yo. "Sa a... bagay... nou ap bat nan ti touf bwa a pou yon ti tan. Ou panse, uh, nou aktyèlman gen yon bagay, Drake?"
  
  "Mwen definitivman panse Odin desann isit la."
  
  Kennedy leve kanpe pou l ale, men Drake mete men l sou jenou l pou l sispann. Manyen an prèske lakòz etensèl.
  
  "Isit la," li te di. "Kisa ou panse?"
  
  "Mwen pa kwè mwen pral gen anpil travay pou fè lè nou tounen," li te di. "Konsènan asasen an seri Thomas Caleb ak tout lòt bagay. Sa a te touye ankò, ou konnen, jou anvan nou rive nan Manhattan."
  
  "Kisa? Non."
  
  "Wi. Se la mwen te ale nan mache nan sèn nan touye moun. Epi rann ou respè."
  
  "Mwen regrèt anpil". Drake te evite anbrase, li konnen ke sa a se te dènye bagay li te bezwen kounye a.
  
  "Mèsi, mwen konnen. Ou se youn nan moun ki pi onèt mwen te janm konnen, Drake. Ak pi dezenterese a. Petèt se poutèt sa mwen renmen ou anpil."
  
  "Malgre kòmantè anmèdan mwen yo?"
  
  "Trè fò, malgre sa."
  
  Drake te fini rès chokola li a epi li deside pa jete vlope KitKat la nan vid la. Konnen chans li, li ta ka mete nan yon pèlen fatra ansyen oswa yon bagay tankou sa.
  
  "Men, pa gen okenn travay vle di pa gen okenn koneksyon," Kennedy kontinye. "Mwen pa gen okenn zanmi reyèl nan New York. Pa gen fanmi. Mwen ta kwè mwen ta ka bezwen disparèt nan je piblik la de tout fason.
  
  "Oke," Drake te di ak reflechi, "Mwen wè ou se yon pwospè tante." Li ba li je estipid. "Petèt ou ta ka di bollox pou Jolly Old Paris epi vin vizite Jolly Old York."
  
  "Men, ki kote mwen ta rete?"
  
  Drake tande Dal ap rasanble twoup li yo. "Oke, nou jis bezwen konnen ki jan ou ka touche kenbe ou." Li te tann jiskaske li leve kanpe, epi li te pwan zepòl li epi li gade nan zye briyan li.
  
  "Seryezman, Kennedy, repons pou tout kesyon ou yo se wi. Men, mwen pa ka konprann tout bagay sa yo kounye a. Mwen gen pwòp bagaj mwen ke nou bezwen diskite epi mwen bezwen rete konsantre." Li souke tèt anvè anile a. "Gen Alicia Miles anba a. Ou ka panse ke vwayaj nou an byen lwen sa a te danjere, ke Tonm sa a te danjere, men kwè m ', yo pa anyen konpare ak chen sa a."
  
  "Li gen rezon," Wells te mache sou epi kenbe dènye kòmantè a. "Epi mwen pa wè okenn lòt fason pou soti isit la, Drake. Pa gen okenn fason pou evite li."
  
  "Epi nou pa ka bloke wout la paske nou bezwen yon fason pou sòti," Drake te souke tèt. "Wi, mwen gade tout scripts yo tou."
  
  "Te konnen ou ta fè sa." Wells te souri kòmsi li te konnen tout tan ke Drake te toujou youn nan mesye l 'yo. "Vini non, nave yo ap gwonde."
  
  Drake te swiv ansyen bòs li a nan kornich la, Lè sa a, te pran plas li dèyè Ben ak Dahl. Yon ti koutje sou evalyasyon te wè ke tout moun te repoze, men nève sou sa ki te mete devan yo.
  
  "Kat mouri," Dahl te di epi li ale sou rebò a, mòn lan dèyè l '.
  
  Nich nan pwochen te yon sipriz e li te ba yo tout yon ogmantasyon. Sa a te kavo Thor, pitit gason Odin.
  
  Nèg la bele kòmsi li te dekouvri yon yti ki te kanpe nan Death Valley. Epi, pou li, li te genyen. Yon pwofesè nan mitoloji Nòvek te dekouvri kavo Thor, petèt figi a ki pi popilè Nòve nan tout tan, grasa an pati nan komik Marvel.
  
  Pi plezi.
  
  Ak pou Drake, prezans Thor toudenkou te fè li menm plis reyèl.
  
  Te gen yon silans respè. Tout moun te konnen Thor, oswa omwen kèk enkarnasyon nan Bondye Viking nan loraj ak Zeklè. Parnevik te bay yon konferans sou Thorsday, oswa, jan nou konnen l kounye a, Jedi. Sa a asosye ak Mèkredi - oswa Jou Dlo, oswa Jou Odin an. Thor te pi gwo bondye gèrye lèzòm konnen, li te manyen yon mato, kraze lènmi l yo ak yon tour de force. Reyalizasyon pi bon kalite Viking masculinity.
  
  Se te tout sa yo te kapab fè pou rale Parnevik ale epi anpeche l eseye egzamine zo Thor yo nan moman sa a. Nich kap vini an, sizyèm lan, te genyen Loki, frè Thor a ak yon lòt nan pitit gason Odin yo.
  
  "Trail la ap chofe," Dahl te di, apèn gade andedan alkov la anvan yo kontinye sou kornich la ki te fini sou bò mòn lan, yon mas nwa solid.
  
  Drake te rejwenn suedwa, Ben ak Kennedy pandan yo t ap pase flanbo sou wòch la.
  
  Ben te di: "Pye pye". "Epi men repo. Sanble nou ap monte."
  
  Drake lonje kou li anlè gade. Eskalye wòch la te monte nan fènwa san limit, epi dèyè yo pa t ap gen anyen men lè.
  
  Premye yon tès nan nè, kisa kounye a? Fòs? Viabilite?
  
  Epi ankò Dahl te ale an premye. Rapidman monte ven pye oswa konsa anvan yo sanble yo ralanti kòm nwa a te vale l '. Ben deside ale pwochen, apre sa Kennedy.
  
  "Mwen panse ou ka voye je sou bourik mwen kounye a," li te di ak yon demi souri, "Asire w ke li pa vole sou ou."
  
  Li fè yon klin. "Mwen pa ka retire je m 'sou sa a."
  
  Drake te ale apre, reyalize twa kenbe pafè anvan li deplase katriyèm apendis li. Leve nan fason sa a, li dousman monte falèz la absoli nan lè vòlkanik la.
  
  Gwonde yo te kontinye toutotou yo: plenn byen lwen mòn lan. Drake te imajine yon chanm magma ki tou pre k ap bouyi, voye dife lanfè atravè mi yo, eklatman nan syèl la byen lwen ble Icelandic.
  
  Yon pye wouze anlè l ', glise soti nan ti rebò li yo. Li te kenbe toujou, li konnen ke li te gen ti kras li te kapab fè si yon moun kouri pase l ', men li te pare, jis nan ka.
  
  Janm Kennedy te balanse nan espas anviwon yon mèt anwo tèt li.
  
  Li lonje lonje, balanse yon ti kras enstabilite, men jere yo pwan sèl la nan soulye l ', li rale l' tounen sou rebò a. Yon kout chichote rekonesans rive nou.
  
  Li te mache sou, biceps li boule, dwèt li fè mal nan chak jwenti. Pwent zòtèy li yo te pran pwa kò l ak chak ti grenpe. Swe glise desann chak pò l 'yo.
  
  Li te estime desan (200) pye nan men ki an sekirite men tèt chaje anvan yo te rive nan sekirite konparatif yon lòt kornich.
  
  Travay fatigan. Fen nan mond lan, Apocalypse se yon travay pita. Sove limanite ak chak etap pinitif pi devan.
  
  "Kounye a kisa?" Wells te kouche sou do l, ap plenn. "Yon lòt mache san sou rebò a?"
  
  "Non," Dahl pa t menm gen fòs pou blag. "Tunèl".
  
  "Ze".
  
  Sou jenou yo, yo rale pi devan. Tinèl la te mennen nan yon fènwa lank ki te lakòz Drake te kòmanse kwè ke li te reve anvan li toudenkou fè kolizyon ak Kennedy a san mouvman nan dèyè.
  
  Vire figi ou pi devan.
  
  "Oh! Ou te ka avèti m '."
  
  "Li difisil lè menm sò a te rive m '," vwa sèk la te reponn. "Mwen panse sèlman Dahl te soti nan pil sa a san yon nen kase."
  
  "Mwen enkyete sou kè modi mwen," Dahl te reponn fatigan. "Tèn nan fini dirèkteman anfas premye etap yon lòt eskalye nan, um, mwen ta devine yon ang karannsenk degre. Pa gen anyen gòch oswa dwa, omwen pa gen anyen ke mwen ka wè. Pare."
  
  "Bagay sa yo dwe tache yon kote," Drake te bougonnen, rale sou jenou kraze l 'yo. "Pou dedomajman pou Bondye, yo pa ka jis sispann nan lè a."
  
  "Petèt yo kapab," Parnevik te di. "Pou dedomajman pou syèl la. Ha ha. Mwen t ap blag, men seryezman, pi bon devine mwen se yon seri de kontrefò.
  
  "Kache anba nou," Drake te di. "Sètènman. Li dwe te pran yon lanfè nan yon anpil nan mendèv. Oswa yon koup bondye vrèman pwisan."
  
  "Petèt yo te mande Hercules ak Atlas pou èd."
  
  Drake te demisyone ak anpil atansyon sou premye etap la, yon santiman etonan etranj anvayi sèvo l ', epi li monte wòch ki graj la. Yo te monte pou kèk tan, finalman parèt nan yon lòt alcove ki chita alantou yon platfòm sispann.
  
  Dahl te salye l ak yon souke tèt li fatige. "Pozeidon".
  
  "Enpresyonan."
  
  Drake mete ajenou ankò. Seyè, li te panse. Mwen espere ke Alman yo genyen li tou difisil. Nan fen a, petèt olye pou yo goumen yo te ka klase li soti ak wòch, papye, sizo.
  
  Bondye grèk lanmè a te pote tridan abityèl li ak yon chanm plen richès fantastik. Se te setyèm Bondye yo te pase. Nimewo nèf la te kòmanse ronge tèt li.
  
  Èske nimewo nèf la pa t pi sakre nan mitoloji Viking?
  
  Li te mansyone sa bay Parnevik pandan yo t ap repoze.
  
  "Wi, men kote sa a klèman se pa sèlman nòdik," pwofesè a lonje dwèt li sou nonm ki gen tridan an dèyè yo. "Ta ka gen yon santèn nan yo."
  
  "Oke, nou klèman pa pral siviv yon santèn nan yo," Kennedy te diskite avè l '. "Sòf si yon moun te bati yon Ho-Jo devan."
  
  "Oswa, pi bon toujou, yon magazen sandwich bekonn," Drake frape bouch li. "Mwen te kapab definitivman touye youn nan mechan sa yo kounye a."
  
  "Crunchy," Ben ri ak souflete janm li. "Ou ap pale de yon bagay ki gen dizan demode. Men, pa enkyete w-ou toujou gen valè amizman."
  
  Yon lòt senk minit te pase anvan yo te santi yo repoze ase pou yo kontinye. Dahl, Wells ak Marsters te pase plizyè minit pou koute moun k ap kouri dèyè yo, men pa gen yon sèl son ki te detounen nwit etènèl la.
  
  "Petèt yo tout tonbe," Kennedy te monte zèpòl. "Sa ka rive. Si sa a te yon fim Michael Bay, yon moun ta tonbe deja."
  
  "Vrèman". Dahl mennen nou moute yon lòt eskalye sispann. Kòm sò ta vle li, se isit la ke Wells pèdi priz li ak glise desann de etap glise, frape wòch la ak manton li chak fwa.
  
  San koule nan bouch li nan lang li mòde.
  
  Drake te pwan li nan zepòl gwo rad li a. Nonm ki anba li a-Marsters-te pwan kwis li ak yon fòs ki pa imen.
  
  "Pa gen okenn chape, granmoun gason. Poko."
  
  Yo te trennen nonm nan senkant-senk ane fin vye granmoun tounen moute eskalye yo, Kennedy kenbe do Drake a ak Marsters asire w ke li pa glise sou yon lòt etap. Lè yo rive nan wityèm alkov la, Wells te nan bon lespri ankò.
  
  "Wi, yo te fè li espre, mesye. Mwen jis te vle rès la."
  
  Men, li te peze men Marsters epi li te chichote mèsi sensè li bay Drake lè pèsonn pa t ap gade.
  
  "Pa enkyete w, granmoun. Jis pann nan la. Ou poko gen tan Me ou a."
  
  Nich wityèm lan se te yon kalite demonstrasyon.
  
  "O Bondye". Mirak Parnevik te enfekte yo tout. "Sa a se Zeyis. Papa moun. Menm bondye yo refere li kòm yon divinite - yon figi papa. Li ... pi lwen pase Odin ... pi lwen, epi li soti nan Nòvejyen an."
  
  "Èske Odin pa te idantifye kòm Zeyis nan mitan premye branch jèrmanik yo?" Ben mande, li sonje rechèch li.
  
  "Li te, mesye, men mwen vle di, vini. Sa a se Zeyis. "
  
  Nonm sa a te gen rezon. Wa bondye yo te kanpe byen wo, li pa divize, li te kenbe yon zèklè nan men masiv li. Nan nich li a te gen yon foul moun nan trezò briyan, debòde ak peye lajan taks pi lwen pase nenpòt bagay yon sèl moun te kapab rasanble jodi a.
  
  Apre sa, Drake tande yon madichon, byen fò, an Alman. Li te eko soti anba a.
  
  "Yo jis kraze nan yon tinèl," Dahl fèmen je l 'nan iritasyon. "Se sèlman kenz minit dèyè nou. Damn li, nou pa gen chans! Suiv mwen!"
  
  Yon lòt eskalye te fè siy, fwa sa a te mennen soti ak sou kavo Zeyis la anvan yo te vin vètikal sou dis dènye etap yo. Yo te goumen kòm pi byen yo te kapab, kouraj yo tounen sann nan fènwa a trennen sou vant. Se te kòmsi absans limyè a te siprime lespri begeye a. Laperèz rive nan apèl la epi li deside chita.
  
  Pale sou tèt vire, Drake te panse. Pale sou fason boul ou yo retresi nan gwosè pistach yo. Dènye dis etap sa yo, ki te sispann anlè fènwa a, k ap monte nan mitan lannwit lan, prèske akable l. Li pa te gen okenn lide ki jan lòt moun te jere li - tout sa li te kapab fè se rviv erè yo nan sot pase l 'yo ak rete kole ak yo byen sere - Alison, timoun nan yo pa janm genyen ak pa janm ta gen; kanpay la SRT an Irak ki vise tout bagay moute - li te mete tout erè nan tèt li pou elimine pè a entans nan tonbe.
  
  Epi li mete yon men sou lòt. Yon janm pi wo pase lòt la. Li leve vètikal, enfini dèyè l ', rafal kèk van san non anfle rad li. Gwonde loraj byen lwen yo ta ka chante yon vòlkan, men li ta ka lòt bagay. Laterè enkondibl, tèlman terib ke yo pa janm pral wè limyè a nan jounen an. Bèt terib k ap glise sou wòch, labou ak fimye, emèt melodi etranj ki evoke vizyon wouj san nan foli.
  
  Drake, prèske kriye, rale sou dènye etap wòch la sou yon sifas ki nivo. Wòch ki graj la grate men li grate. Ak yon dènye efò douloure, li leve tèt li epi li wè ke tout lòt moun te pwostène bò kote l ', men dèyè yo li te wè Torsten Dahl - suedwa fou a - ki te literalman rale pi devan sou vant li nan yon nich ki pi gwo pase tout bagay yo te wè konsa. byen lwen.
  
  Fou suedwa. Men Bondye, nèg la te bon.
  
  Nich la te sispann sou yon bò, men tache ak kè mòn lan sou lòt la.
  
  "Mèsi Bondye," Dahl te di fèb. "Se youn. Nou jwenn kavo Odin."
  
  Lè sa a, li te tonbe nan gwo fatig.
  
  
  TRANT WIIT
  
  
  
  TONB BONDYE YO
  
  
  Yon rèl te soti nan etourdisman li.
  
  Non, rèl. Yon rèl san ki te pale de laterè pi bon kalite. Drake louvri je l, men sifas wòch la te twò pre pou konsantre. Li krache atè, li plenn.
  
  Apre sa, mwen te jwenn tèt mwen panse: nan ki distans yon moun ka tonbe nan enfinite anvan li mouri?
  
  Alman yo te isit la. Youn nan frè yo te fenk tonbe nan eskalye a.
  
  Drake te lite pou l kanpe dwat, chak misk te fè mal, men adrenalin te kòmanse limen san li epi klè panse li. Li te mache tou dousman nan direksyon Ben. Zanmi l 'te kouche fas atè nan youn nan kwen platfòm la. Drake trennen l 'nan nich Odin a. Yon ti koutje sou dèyè l 'te di l' Alman yo pa t 'ko rive, men zòrèy li te di l' yo te kèk minit.
  
  Li tande son Abel Frey ap bay madichon. Sonn la nan Kovèti pou pwoteksyon. Milo t'ap rele byen fò touye moun nan youn nan sòlda yo.
  
  Yon chans pou montre kouraj li, li te panse, sonje youn nan pawòl Wells li te chwazi pandan fòmasyon SAS yo.
  
  Li trennen Ben otou, apiye do l sou gwo sarkofaj Odin. Po je ti gason an bat. Kennedy bite: "Ou pare pou yo. Mwen pral fè fas ak li." Li alalejè frape souflèt li.
  
  Drake pran yon poz, rankontre gade l pou yon segonn. "Pita".
  
  Premye a nan Alman yo simonte pik la. Yon sòlda ki byen vit tonbe nan gwo fatig, ki te swiv imedyatman pa yon dezyèm youn. Drake te ezite fè sa li te konnen li ta dwe, men Torsten Dahl te pase l, li pa montre remò sa yo. Wells ak Marsters tou melanje pi devan.
  
  Yon twazyèm avyon de gè lènmi t'ap trennen sou tèt la, fwa sa a yon gwo kadav gason ki lou. Bèl. San, swe ak dlo nan je reyèl tounen yon mask grotèsk sou figi l deja twoublan. Men, li te difisil ak rapid ase yo sote sou tèt la, woule epi ranmase ti pistolè a.
  
  Yon sèl piki vole soti nan barik la. Drake ak kòlèg li yo enstenktivman twonpe, men piki a rate sib li.
  
  Vwa strid Abel Frey te kraze silans ki te swiv piki a. "Pa gen zam, enbesil. Nar! Nar! Koute'm!"
  
  Milo fè yon figi epi li bay Drake yon souri dezagreyab. "Fouten bourik Kraut. Hey zanmi?
  
  Zam nan te vale pa yon pwen epè epi ranplase ak yon lam dente. Drake te rekonèt li kòm yon kouto fòs espesyal. Li te demisyone nan direksyon jeyan an, bay Dahl opòtinite pou choute youn nan sòlda yo tonbe nan espas.
  
  Dezyèm sòlda nan lite sou jenou li. Marsters te ba li yon lòt souri, epi li jete kò a sou kote. Nan moman sa a, twa lòt sòlda te rive nan tè a, epi Lè sa a, Alicia vole soti anba a epi li te ateri tankou yon chat, kenbe yon kouto nan chak men. Drake pa t janm wè l tèlman fatige e li te toujou sanble ak elit ninja a.
  
  "Non... zam?" Dahl te jere di ant souf tension. "Eske ou finalman... kwè nan teyori Amagedon an, Frey?"
  
  Gen yon gwo designer Alman kounye a ale sou kwen an. "Pa fè moun sòt, ti gason sòlda," li te di san souf. "Mwen jis pa vle make sèkèy sa a. Gen plas sèlman pou pèfeksyon nan koleksyon mwen an."
  
  "Ki ou wè kòm yon refleksyon nan tèt ou, mwen sipoze," Dahl te di, pran yon poz pandan ekip li a pran souf yo.
  
  Te gen yon poz, yon moman nan tansyon terib pandan chak opozan te evalye sib imedya li. Drake te fè bak lwen Milo, san yo pa t 'pran tèt li nan direksyon pou kavo Odin a, kote Ben ak Pwofesè a te toujou chita kòt a kòt, veye sèlman pa Kennedy. Li tap tann yon lòt...
  
  ...espwa...
  
  Lè sa a, yon jès touf soti nan mach eskalye yo, yon siplikasyon fèb pou èd. Frey gade anba. "Ou fèb!" li krache sou yon moun. "Si se pa pou Shield la, mwen ta..."
  
  Frey lonje dwèt sou Alicia. "Ede li". Fanm vanyan sòlda nan ri ak ògèy, Lè sa a, lonje men l 'sou bò a. Ak yon sèl embesil li rale Hayden leve. Ajan CIA Ameriken an te fin itilize nan grenpe ki long la, men plis toujou nan pote chay lou ke Alman yo te mare nan do li.
  
  Shield nan Odin vlope nan twal.
  
  Yo tande vwa Parnevik. "Li pote plak pwotèj li a! Pati prensipal! Men poukisa?"
  
  "Paske se pati prensipal la, moun sòt." Frey tire l '. "Objè prensipal sa a pa t ap egziste si li pa t gen lòt objektif." Designer alamòd la souke tèt li ak meprize epi li tounen vin jwenn Alicia. "Fini kretins pathetic sa yo. Mwen bezwen apeze Odin epi retounen nan fèt la."
  
  Alicia te ri mania. "Tou pa mwen!" Li te kriye, pi mòtèl pase River Tam, epi li te jete ekipman pwoteksyon li nan mitan platfòm wòch la. Nan konfizyon an, li kouri al jwenn Wells, li pa montre okenn sipriz nan prezans li. Drake te konsantre sou pwòp batay li, lonje nan direksyon Milo pou sipriz l ', evite ak yon balanse abil nan lam li, Lè sa a, delivre yon koud difisil nan machwè Milo a.
  
  Zo a fann. Drake danse, balanse epi rete limyè sou de pye l '. Lè sa a, sa a ta dwe estrateji li - frape ak kouri, frape nan pwen ki pi difisil nan kò l ', vize kraze zo ak Cartilage. Li te pi vit pase Milo, men li pa osi fò, kidonk si jeyan an te kenbe l...
  
  Loraj te eko atravè mòn lan, gwonde ak fant magma k ap monte ak wòch k ap deplase.
  
  Milo te tòde nan agoni. Drake te pran devan ak yon kout pye doub, de tiyo - yon bagay ou ta ka wè Van Damme fè adrwatman sou televizyon se konplètman initil pou batay lari nan lavi reyèl. Milo te konnen sa e li te detounen atak la ak yon gronde. Men, Drake te konnen li tou, e pandan Milo te voye tout kò l pi devan, Drake te lanse yon lòt koud pisan nan figi advèsè li a, li kraze nen l ak priz zye l, epi li te frape l atè.
  
  Milo tonbe atè tankou yon Rinoseròs koupe. Yon fwa pèdi nan yon opozan nan kalib Drake a, pa te gen okenn retounen. Drake te stomped sou ponyèt li ak jenou l ', kraze tou de gwo zo, Lè sa a, voye boul li yo pou bon mezi, ak Lè sa a, ranmase kouto lame a jete.
  
  Enspekte sèn ensidan an.
  
  Marsters, yon sòlda SAS, te fè travay kout nan de Alman epi kounye a te goumen yon twazyèm. Touye twa moun nan kèk minit pa t 'travay fasil pou nenpòt moun, menm yon sòlda SAS, ak Marsters te blese sèlman yon ti kras. Wells danse ak Alicia sou kwen platfòm la, plis kouri pase aktyèlman danse, men distrè li. Estrateji li te entelijan. Nan yon distans sere, li t ap detwi l nan yon segonn.
  
  Kennedy trennen kò Hayden ki fin itilize lwen sant batay la. Ben kouri al ede l. Parnevik pa t 'dòmi, etidye kavo a nan Odin - yon moun sòt.
  
  Abel Frey te konfwonte Thorsten Dahl. Suedwa a te siperyè Alman an nan tout fason, mouvman li yo te vin pi rafine pa dezyèm lan kòm fòs la retounen nan manm douloureux l 'yo.
  
  Seyè! Drake te panse. Nou ap choute bourik isit la! Oswa nan bon ansyen lespri Dino Rock... Kite m amize w!
  
  Pa pran plezi nan konfwontasyon an ak Alicia, li kanmenm te dirije nan Wells, kwè ke fanm nan senkant-zan te bezwen plis èd. Lè ansyen koekipyèr li te wè l, li te retire nan batay la.
  
  "Mwen deja choute boul ou yon fwa semèn sa a, Drake. Èske ou tèlman sadik ke ou vle sa ankò?"
  
  "Ou gen chans, Alicia. An pasan, èske ou fòme konpayon ou a?" li souke tèt an repons a Ameriken an apèn deplase.
  
  "Sèlman nan obeyisans," li jete tou de kouto epi kenbe yo nan yon sèl mouvman. "Ann! Mwen jis renmen triyo!"
  
  Nati li te gendwa te sovaj, men aksyon li yo te kontwole ak kalkile. Li poked nan Drake, pandan y ap sounwase ap eseye kwen Wells ak do l 'nan anile a kontinuèl. Kòmandan an reyalize entansyon li nan dènye segonn lan epi li kouri pase l.
  
  Drake te devye tou de kouto li yo, li te deplase chak lam sou bò pandan l te fè atansyon pou l pa kase ponyèt li. Se pa sèlman ke li te bon... li te ke li te toujou bon.
  
  Abel Frey rete konsa kouri pase yo. Li te sanble ke, li te echwe pou pou depase Dahl, li te ale nan kouri pase suedwa a nan rechèch rapid li pou kavo Odin la.
  
  Epi nan dezyèm fwa sa a, Drake te wè Marsters ak dènye sòlda Alman an fèmen nan konba mòtèl dwat sou kwen pousyè platfòm la. Lè sa a, ak toudenkou chokan, tou de gason twonpe ak tou senpleman tonbe.
  
  Kriye lanmò te repete nan vid la.
  
  Drake te fann li, li te priye pou Wells, epi li te vire kò li epi li te kouri dèyè Frey. Li pa t 'kapab kite Ben la san defans. Kennedy te bloke chemen designer a, li te rasanble kouraj li, men pandan li t ap kouri pou pi devan, Drake te remake yon ti objè nwa ki te sere nan men Frey.
  
  Radyo oswa mobil. Gen kèk kalite transmetè.
  
  Kisa lanfè?
  
  Sa ki te pase apre te depase konpreyansyon. Nan yon zak sansasyonèl nan ensousyan, mòn lan toudenkou te eksploze! Te gen yon gwo soup, ak Lè sa a, gwo wòch ak moso nan ajil feyte mòn yo gaye toupatou. Wòch tout fòm ak tout gwosè sifle nan vid la tankou bal.
  
  Yon gwo twou parèt sou bò vòlkan an, tankou si yon mato te frape nan klwazon sèch mens. Dim lajounen filtre nan fant la. Yon lòt souflèt, ak twou a elaji menm pi lwen. Yon mòn dekonb tonbe nan yon twou san fon nan yon silans etranj, pwofon.
  
  Drake tonbe atè ak tèt li nan men li. Gen kèk nan wòch ki te eksploze sa a dwe domaje lòt tonm ki pa gen anpil valè. Kisa lanfè t ap pase?
  
  
  TRANT NÈF
  
  
  
  TONB BONDYE YO
  
  
  Yon elikoptè te parèt nan twou ki fèk fèt la, li te plane pou yon segond anvan li te vole nan li!
  
  Te gen kat câbles epè ak plizyè kòd pandye nan baz machin nan.
  
  Li te enposib kwè. Abel Frey fèk bay lòd pou yo separe mòn lan. Yon mòn ki te fè pati yon vòlkan aktif e ki te kapab yon jan kanmenm lakòz yon disparisyon mas ke yo rekonèt kòm yon supervolkan.
  
  Pou konplete koleksyon li.
  
  Nonm sa a te tou fou tankou Drake ak rès moun nan ras imen an te ba li kredi pou. Li t ap ri yon fason maniak menm kounye a, epi lè Drake leve je l, li wè ke Frey pa t deplase yon pous, men li te kanpe byen dwat pandan mòn ki te eksploze a sifle bò kote l.
  
  Alicia te kite Wells epi li te bite nan direksyon Frey, menm kontwòl tèt li fou yon ti kras. Dèyè yo, Pwofesè Parnevik, Ben ak Kennedy te pwoteje pa miray ranpa Odin. Hayden te gen tandans, san mouvman. Èske li te reyèlman vini tout wout sa a pou l mouri nan yon bagay moun fou dife? Wells mete ajenou bò kote l ', sere vant li.
  
  Elikoptè a t ap flote pi pre, motè li a t ap rele. Frey leve mitrayèt li a epi li fè siy pou tout moun ale lwen gwo sarkofaj Odin. Yon kout dife te ranfòse demann li a, bal k ap sonnen pandan yo frape relik Viking lò ki pa gen anpil valè nan fòm plak pwotèj, nepe, plastwon ak kas kòn. Pyès monnen an lò, te deplase pa yon chèn nan evènman yo, te kòmanse tonbe soti nan etajè yo tankou confetti nan Times Square.
  
  Frey balanse elikoptè a.
  
  Drake mete ajenou. "Ou deplase sèkèy sa a, ou riske lemonn antye!" - li rele byen fò, vwa li apèn ka tande sou son an lou nan lam elis yo.
  
  "Ou pa vin yon moun k'ap fè sa!" Frey t'ap rele byen fò, figi l 'kontorsyone tankou yon kloun sa ki mal dejwe ewoyin. "Admèt li, Drake. Mwen bat ou!"
  
  "Se pa sou genyen!" Drake rele byen fò, men kounye a elikoptè a te dirèkteman anlè tèt li epi li pa t menm ka tande pwòp vwa li. Li te gade pandan Frey te dirije l, flite bal sou li sou yon kapris pandan li te balanse bra l. Drake te priye pou zanmi l yo pa t ap pran pa yon pwojektil ki pèdi.
  
  Alman an pèdi li. Lè yo te tèlman pre obsesyon pou tout lavi li, li te tou senpleman kraze.
  
  Kounye a Dahl te bò kote l. Yo te gade jan Frey ak Alicia bese chenn lou yo pi ba ak pi ba jiskaske yo te finalman boukle alantou tou de bout nan sarkofaj la. Frey te asire ke yo te an sekirite.
  
  Elikoptè a te pran pwa a. Pa gen anyen ki te pase.
  
  Frey rele nan reseptè telefòn li. Elikoptè a te eseye ankò, fwa sa a motè li yo gwonde tankou yon dinozò fache. Chenn yo te pran pwa yo, epi te gen yon krak diferan, son an nan kraze wòch.
  
  Sèkèy Odin te deplase.
  
  "Sa a se dènye chans nou an!" - Dahl rele nan zòrèy Drake. "Nou pral nan moulen an! Soti nan zam Milo!"
  
  Drake te kouri script la. Yo te ka detwi elikoptè a epi sove kavo a. Men, Ben ak Kennedy, ansanm ak Hayden ak Parnevik, pral pwobableman mouri.
  
  "Pa gen tan!" Dahl rele byen fò. "Swa sa a oswa Apocalypse la!"
  
  Suedwa a vole pou zam Milo a. Drake te peze je l 'fèmen kòm agoni te pèse kè l'. Regard li te tonbe sou Ben ak Kennedy, ak agoni desizyon an te tòde l anndan tankou yon nekoulan. Si w pèdi ak yon men, w ap pèdi ak lòt la. Apre sa, li te deside ke li tou senpleman pa t 'kapab pèmèt Dahl fè sa. Èske li te kapab sakrifye de zanmi pou sove mond lan?
  
  Non.
  
  Li vole pi devan tankou yon krapo menm jan Dahl te kòmanse fouye nan rad Milo. Suedwa a te fè bak nan sipriz pandan Milo te dwate kò l, Ameriken an te bese tèt li nan agoni, men li te mobil e li tap bese nan kwen platfòm la. Nan youn nan liy desandan yo.
  
  Drake te kanpe nan chòk. Motè elikoptè a te plenyen yon lòt fwa ankò epi yon aksidan ki pa gen Bondye plen twou a. Nan moman sa a, gwo sarkofaj Odin a te deplase epi li te libere nan amaraj li yo, balanse menasan nan direksyon Drake ak kwen an nan platfòm la, yon tòn lanmò balanse.
  
  "Nooo!" Rèl Dahl te repete rèl Parnevik.
  
  Te gen yon rèl, yon rèl éfréné kòmsi yon vantilasyon te surchofe, yon son kòmsi tout demon yo nan Lanfè yo te boule vivan. Yon kouran lè souf chape soti nan yon twou ki fèk louvri anba kavo Odin.
  
  Frey ak Alicia te kouri ale, yo te prèske boule vivan pandan y ap monte sou sèkèy la k ap balanse. Frey rele byen fò: "Pa swiv nou, Drake!" Mwen gen asirans!" Lè sa a, yon lide te sanble vin jwenn mwen, yon garanti sekirite. Li di konpayon Drake yo: "Kounye a! Swiv sèkèy la oswa w ap mouri!" Frey te ankouraje yo, l ap balanse mitrayèt li a, epi yo pa t gen okenn lòt chwa ke ale nan kolòn vapè a.
  
  Dahl te vire gade ante li sou Drake. "Nou dwe sispann sa a," li te sipliye. "Pou... pou pitit mwen yo."
  
  Drake pa te gen okenn repons lòt pase souke tèt. Sètènman. Li te swiv kòmandan SGG la, ak anpil atansyon evite Sarkofaj la balanse pandan li te vole pi wo a yo, lènmi yo souri san danje anlè pandan kanmarad li yo te swiv trajectoire li sou lòt bò a.
  
  Kouvri nan zam ak kapris nan yon maniac.
  
  Drake rive nan yon twou nan etaj wòch la. Vapè a se te yon gwo kay won ki t'ap boule. Inviolabl. Drake te deplase otank li te kapab anvan l te vire pou l gade ènmi l yo avanse.
  
  Hayden te rete atè, pretann li san konesans. Kounye a li te chita epi li te retire espageti ki te garanti plak pwotèj Odin nan do l. "Kisa mwen ka fè?"
  
  Drake te voye yon ti koutje sou li. "Èske CIA gen nenpòt plan enprevi pou fèmen Supervolcano?"
  
  Bèl 'sekretè a' te gade konfonn pou yon ti moman anvan li souke tèt li. "Sèlman evidan an. Mete Alman an nan tiyo vantilasyon an." Li jete Shield la ak yon rèl soulajman. Tout twa nan yo te gade l 'woule sou bò lanmè a tankou yon pyès monnen.
  
  Èske yo vrèman echwe?
  
  Presyon ki t ap soti nan tiyo a te ogmante pandan vòlkan an te vin gen fòs. "Yon fwa reyaksyon chèn lan kòmanse," Dahl te di. "Nou p'ap ka fèmen sa a. Nou dwe fè sa kounye a!"
  
  Regard Drake te atire yon ti tan sou Shield la pandan li te woule bwi alantou kwen li. Pawòl yo soti nan li tankou si yo te ekri nan dife.
  
  
  Syèl la ak lanfè se jis inyorans tanporè,
  
  Li se nanm imòtèl la ki apiye nan bon oswa mal.
  
  
  "Plan B," li te di. "Sonje madichon Odin a? Pa te sanble apwopriye, èske li? Pa gen kote pou mete sa, pa vre? Oke, petèt se li."
  
  "Èske Odin's Curse se yon fason pou sove mond lan?" Dahl te doute de sa.
  
  "Oswa lanfè," Drake te di. "Depann sou ki moun ki pran desizyon an. Sa a se repons lan. Moun ki mete Shield la dwe gen yon nanm pi. Se yon pyèj pyèj. Nou pa konn anyen ankò paske nou retire kavo a. Si nou echwe, mond lan pral peri."
  
  "Ki jan madichon an te pase?" Hayden, ki pa t pi mal pase l apre eprèv li te genyen nan men ènmi yo, te gade vantilasyon an kòmsi yo ta ka manje l vivan.
  
  Drake te madichon pandan l te leve Shield la epi l te kenbe l devan l. Dahl te kanpe epi l te gade l pandan l t ap mache nan direksyon pou vantilasyon an. "Moman ou manyen vapè sa a ak Shield sa a, li pral rache nan men ou."
  
  Lè sa a, ak yon son tankou gwonde nan yon bann bèt ki bloke nan yon forè boule, plis vapè te eklate anba a, rèl gwo ton nan eripsyon li a prèske soud. Kounya fetidite souf la te kòmanse epesir lè a, li tounen yon miasma toksik. Ti bri nan mòn lan ki te konpayon konstan yo pou lontan kounye a te vin plis tankou loraj. Drake te santi kòmsi mi yo tèt yo t ap tranble.
  
  "Nouvo nouvèl, Dal. Plan B an aksyon. Pou referans alavni, sa vle di mwen pa konnen kisa lòt bagay gen pou fè."
  
  "Ou pa gen avni," Dahl te kanpe sou lòt bò a nan Shield la. "Oswa mwen."
  
  Ansanm, yo t ap mache sou vantilasyon an. Shale a te kòmanse glise desann wòch ki bò kote yo. Yon rèl ak gwonde, tankou Drake pa t janm tande, te soti nan pwofondè kontinuèl nan gwo twou san fon an.
  
  "Supèvolkan an ap pwoche!" Hayden rele byen fò. "Etenn li!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake, Dahl oswa menm Abel Frey pa ka wè, pi popilè mòn Icelandic yo rele Eyjafjallajokull, ki jiska prezan kontante l emèt rivyè dou gri ak teworize trafik aeryen, toudenkou te eksploze nan kwen li. Li ta byento ka wè sou Sky News ak BBC la epi pita sou You Tube pa dè milyon etoudi - lang yo dife nan yon mil dragon anflame yon tanpèt dife nan syèl la. An menm tan an, de lòt volkan Icelandic te eksploze, tèt yo vole tankou bouchon chanpay anba presyon. Yo te rapòte, yon ti jan lang mare, ke Amagedon te rive.
  
  Se sèlman yon kèk chwazi te konnen ki jan fèmen li te reyèlman.
  
  
  * * *
  
  
  Ewo yo pa wè ak pa janm konnen te goumen nan fon lanmè yo fè nwa nan mòn lan. Drake ak Dahl te atake priz vapè a ak Shield la, lè l sèvi avèk yon objè wonn pou devye vapè a nan yon vid ki tou pre pandan yo te pozisyone li dirèkteman anlè twou a kite nan demolisyon kavo Odin la.
  
  "Fè vit!" Dahl te plede kenbe Shield la an plas. Drake te santi men l tranble akoz efò li te simonte fòs prensipal mòn lan. "Mwen jis vle konnen nan kisa bagay sa a fèt!"
  
  "Ki moun ki gen sousi!" Hayden te eseye kenbe yo tounen, kenbe janm yo epi pouse osi fò ke li kapab. "Jis mete salo a anndan!"
  
  Dahl ale, li sote sou twou a. Si Shield la te rate oswa menm deplase yon ti kras, li ta imedyatman evapore, men objektif yo te kòrèk, ak pati prensipal la ak anpil atansyon antre nan fant la atifisyèl anba kavo Odin.
  
  Yon pèlen elabore, envante dè santèn ak dè milye de syèk de sa. Mwen fè sèman bay bondye yo.
  
  Yon pyèj nan pyèj!
  
  "Pi gwo pèlen ansyen mond modèn lan te janm konnen." Dahl tonbe ajenou. "Sila a ki ta ka mete yon fen nan sa a."
  
  Drake te gade kòm Shield la te sanble mens, absòbe gwo presyon k ap monte anba a. Li aplati ak fòme sou bor yo nan fant la, pran yon Hue obsidyan. Pou toutan. Yo pap janm efase.
  
  "Bondye beni".
  
  Travay fini, li pran yon poz pou yon ti moman anvan li vire atansyon li tounen sou Frey. Laterè te ranpli kè l plis pase li te kapab imajine, menm kounye a.
  
  Elikoptè a leve, li fè efò pou sipòte pwa sèkèy Odin a, ki te balanse dousman anba li. Tou de Frey ak Alicia te chita sou kouvèti sèkèy la, men yo byen vlope nan espageti ki te atache l ak elikoptè a.
  
  Men, Ben, Kennedy ak Pwofesè Parnevik te pandye nan twa lòt kòd ki pandye anba elikoptè a, san dout yo te kenbe la ak zam pandan Drake t ap goumen pou sove planèt la.
  
  Yo te pann anlè vid la, balanse pandan elikoptè a t ap monte, yo te kidnape anba nen Drake.
  
  "Nooo!"
  
  Epi, ekstrèmman, li kouri - yon nonm poukont, kouri ak yon enèji ki fèt nan raj, pèt ak lanmou - yon nonm ki jete tèt li atravè yon twou san fon nan espas nwa, mande sa yo te pran nan men l ', ak dezespereman sere youn nan balanse yo. câbles, lè li te tonbe.
  
  
  KARANT
  
  
  
  TONB BONDYE YO
  
  
  Mond Drake a te sispann ak kwasans li nan fènwa a - yon vid san limit anwo a, yon twou san fon anba - twa pous nan balanse kòd, sèl delivre l '. Li te trankilite; li te fè sa pou zanmi l yo. Pou okenn lòt rezon ke pou sove yo.
  
  Dezenterese.
  
  Dwèt li manyen kòd la epi li pa t 'kapab fèmen!
  
  Kò li, finalman ekspoze a gravite, te kòmanse tonbe rapidman. Nan dènye segonn lan, men gòch li te balanse fèmen sou yon kòd ki te pi long pase rès la ak sere ak malis reflèks.
  
  Tonbe li te sispann pandan li te pwan li ak tou de bra epi li fèmen je l pou kalme kè l ki tap bat rapidman. Aplodisman raw soti nan yon kote anwo a. Alicia vide sarcasm li.
  
  "Èske se sa Wells te vle di pa 'montre kouraj ou'? Toujou mande kisa fosil fou sa a vle di!"#
  
  Drake leve je l, li te byen konsyan de gwo twou san fon ki anba a, li te santi tèt vire kòm pa t janm anvan. Men, misk li yo te anflame ak nouvo fòs ak adrenalin, e anpil nan ansyen dife a te tounen anndan l kounye a, li mouri pou soti.
  
  Li monte kòd la, men sou men, li kenbe l ak jenou l, li deplase byen vit. Frey lonje mitrayèt li a epi li ri, li pran vize ak anpil atansyon, men Lè sa a, Hayden rele soti nan kavo Odin. Drake te wè l kanpe la, l ap vize pistolè Wells sou Frey - ansyen kòmandan an te tonbe bò kote l, men, di Bondye mèsi, li te toujou respire.
  
  Hayden lonje zam nan mwatye nan Frey. "Kite l leve!"
  
  Elikoptè a te toujou nan lè a, pilòt li pa sèten sou lòd li yo. Frey ezite, gwonde tankou yon timoun ki separe ak jwèt li pi renmen. "OK. Hundin! Mwen ta dwe fè ou desann nan modi sa a avyon!"
  
  Drake te souri lè li tande repons Hayden. "Wi, mwen souvan konprann sa."
  
  Kennedy, Ben ak Parnevik te gade ak je lajè, apèn oze respire.
  
  "Ale pran li!" - Apre sa, Frey rele Alicia. "De men an men. Pran l epi ann ale. Chen sa a pap tire ou. Li se pwoblèm gouvènman an. "
  
  Drake te gòje pandan Alicia te sote nan sarkofaj la epi li te pwan kòd paralèl Drake a, men menm si li te pran tan pou l jete yon ti koutje sou Ben, li te evalye kijan ti gason an te reyaji devan revelasyon sitiyasyon Hayden a.
  
  Ben, si anyen, te gade l ak plis tandrès.
  
  Alicia te glise desann kòd la tankou yon makak epi li te byento nan nivo ak Drake. Li te gade l ', yon figi pafè plen ak kòlè.
  
  "Mwen ka balanse tou de fason." Li vole nan lè a, pye an premye, nan yon arc grasyeuz nan fènwa a, pandye nèt nan lè a pou yon moman. Lè sa a, janm li yo konekte byen fèm nan sternum Drake a epi li jerked kò li pi devan, yon ti tan pwan sou pwòp kòd li anvan balanse li sou youn nan pwochen an.
  
  "Babouin fout," Drake boumonnen, pwatrin li boule, priz li detachman.
  
  Alicia te itilize momantòm li pou l balanse kòd la, pye yo gaye nan nivo pwatrin yo, epi li te frape nan vant li. Drake te jere balanse sou bò dwat la pou adousi kou a, men li toujou santi kòt li yo kraze.
  
  Li te gronde sou li, li te pataje doulè a epi li te monte pi wo. Yon ti klere parèt nan je l ', ansanm ak yon nouvo respè.
  
  "Finalman," li te respire. "Ou tounen. Kounye a nou pral wè kiyès ki pi bon an."
  
  Li te monte kòd la, konfyans gaye ak chak mouvman. Nan yon sèl leap li kontoune pwòp kòd Drake a epi ankò itilize momantòm li yo frape tounen, vize janm li fwa sa a pou tèt li.
  
  Men, Drake te tounen e li te pare. Avèk pli ekstrèm konpetans, li lage kòd l 'yo, siprime vètij la entans, epi kenbe li nan yon pwofondè de pye. Alicia te flote san danje anlè li, etoudi pa mouvman li, bra li toujou ap flote.
  
  Drake te rebondi kòd la yon pye alafwa. Lè advèsè li a reyalize sa li te fè a, li te sou li. Li frape tèt li byen fò.
  
  Mwen te wè dwèt li lage kòd la. Li tonbe, men se sèlman kèk pous. Nwa a difisil andedan li te travay epi li reprann priz li.
  
  Frey gwonde soti anwo. "Pa gen anyen ki bon! Mouri, ou enkwayan angle!"
  
  Lè sa a, nan mwens pase yon bat je, Alman an rale yon kouto epi li koupe kòd Drake a!
  
  
  * * *
  
  
  Drake te wè tout bagay an mouvman dousman. Klere nan lam la, klere nan sa ki mal nan sifas la koupe. Toudenkou defonse liy sovtaj li a-fason li te kòmanse gonfle ak vire pi wo a li.
  
  Enpesans instant nan kò l '. Yon moman jele nan laterè ak enkredilite. Konnen ke tout sa li te janm santi ak tout sa li te ka janm fè nan tan kap vini an te jis te detwi.
  
  Lè sa a, tonbe nan... wè enmi l ', Alicia, grenpe sou pwen li pou l' tounen nan tèt sarkofaj la... wè bouch Ben an tòde nan yon rèl... figi Kennedy a tounen yon mask lanmò... ak atravè vizyon periferik li... Distans... . kisa la. ?
  
  Torsten Dahl, suedwa fou a, kouri, non, kouri, atravè platfòm la ak yon senti sekirite mare nan kò l ', literalman jete tèt li nan yon twou nwa, menm jan Drake li menm te fè yon moman anvan.
  
  Yon ekipay sekirite ki debouche dèyè l ', sekirize alantou yon poto nan alkòv Odin a, ki te kenbe sere pa Hayden ak Wells, ki te atache pou efò maksimòm.
  
  Sote fache Dahl a... mennen l ase pre pou l pran bra Drake epi kenbe l byen.
  
  Lespwa Drake te disparèt pandan li menm ak Dahl te tonbe ansanm, liy sekirite a tache... Lè sa a, yon ti kras toudenkou, ki fè lapenn pandan Hayden ak Wells te aksepte tansyon an.
  
  Lè sa a, espwa. Ralanti, tantativ douloure pou delivre. Drake te gade nan zye Dahl, li pa t di yon mo, li pa t emèt yon ons emosyon pandan yo t ap trennen yo pous pa pous an sekirite.
  
  Pilòt elikoptè a dwe te resevwa lòd la, paske li te kòmanse monte jiskaske li te pare pou tire yon twazyèm misil, fwa sa a soti nan mòn lan, ki fèt pou elaji espas sa a ase pou sarkofaj la anfòm san risk pou yo domaj.
  
  Nan twa minit, sèkèy Odin te disparèt. Souf nan lam elikoptè se yon memwa byen lwen. Ben, Kennedy ak Parnevik te menm jan ak kounye a.
  
  Finalman, Dahl ak Drake te trennen sou kwen wòch yo nan gwo twou san fon an. Drake te vle kouri dèyè, men kò l pa t reyaji. Se te tout sa li te kapab fè pou kouche la, kite chòk la koule nan, redireksyon doulè a nan yon pati izole nan sèvo li.
  
  Epi pandan l te kouche la, son elikoptè a te retounen. Se sèlman fwa sa a se te yon elikoptè Dahl. Epi sa a te an menm tan an mwayen yo nan delivrans ak pèsekisyon.
  
  Drake te kapab sèlman gade nan je Torsten Dahl toumante. "Ou se Bondye, zanmi," epi siyifikasyon kote yo te ye a pa t pèdi sou li. "Vre Bondye"
  
  
  KARANTE YON
  
  
  
  ALMANY
  
  
  Chak fwa Kennedy Moore vire bourik li sou chèz la difisil, je pike Alicia Miles 'te remake. Chen angle a se te yon vanyan sòlda Uber, doue ak sizyèm sans yon jandam - antisipasyon konstan.
  
  Pandan twa èdtan vòl la soti nan Islann nan Almay, yo te kanpe yon sèl fwa. Premyèman, jis dis minit apre yo te kite vòlkan an, yo te vinn sèkèy la epi yo te sekirize l e yo te mennen tout moun sou bord.
  
  Abel Frey imedyatman ale nan lòj la dèyè. Li poko wè l depi lè sa a. Pwobableman grese wou yo nan vòl ak endistri. Alicia pratikman jete Kennedy, Ben ak Parnevik nan chèz yo, Lè sa a, chita bò kote konpayon li, Milo blese a. Ameriken an rajan te sanble ap sere chak pati nan kò li, men sitou voye boul li yo, yon reyalite ke Alicia te sanble jwenn altènativman amizan ak alarmant.
  
  Twa lòt gad yo te nan elikoptè a, vire je mefyan soti nan prizonye yo nan kominikasyon an etranj ki te egziste ant Alicia ak Milo - altènativman tris, Lè sa a, sans, ak Lè sa a, plen ak raj.
  
  Kennedy pa te gen okenn lide ki kote yo te lè elikoptè a te kòmanse desann. Li te pèdi tèt li pou dènye èdtan an, soti nan Drake ak avantur yo nan Pari, Syèd ak vòlkan an, nan ansyen lavi li ak NYPD a, ak soti nan la, inevitableman, nan Thomas Caleb.
  
  Caleb se yon seri asasen ke li libere pou touye ankò. Souvni viktim li yo te atake li. Sèn krim li te pase nan kèk jou de sa-sèn krim li a-rete fre nan tèt li, tankou san ki fèk koule. Li reyalize ke li pa t 'wè yon sèl rapò nouvèl depi lè sa a.
  
  Petèt yo kenbe l.
  
  Nan rèv ou....
  
  Non. Nan rèv mwen yo pa janm kenbe l, pa janm pwoche bò kote l. Li touye m e li maltrete m, epi koupab mwen ante m tankou yon demon modi jiskaske m abandone tout bagay.
  
  Elikoptè a desann byen vit, li retire l nan vizyon li pa t ka fè fas a. Lòj pèsonèl ki nan do elikoptè a te louvri epi Abel Frey te soti, li tap jape lòd.
  
  "Alicia, Milo, ou pral avè m '. Pote prizonye yo. Gadyen yo, ou pral eskòte sèkèy la nan chanm gade mwen an. Gadyen an gen enstriksyon pou kontakte m le pli vit ke tout bagay pare pou gade. E mwen vle sa rive byen vit, gad yo, donk pa ezite. Odin gendwa t ap tann Frey pandan plizyè milye ane, men Frey pa t ap tann Odin."
  
  "Lemonn antye konnen sa ou te fè, Frey, ou fou," Kennedy te di. "Designer mòd, modi li. Konbyen tan ou panse ou pral rete deyò nan prizon?"
  
  "Sans Ameriken an nan pwòp tèt ou enpòtans," Frey kase. "Epi sòt fè ou kwè ke ou ka pale byen fò, hmm? Lide ki pi wo a toujou triyonfe. Ou reyèlman panse zanmi ou yo soti? Nou mete pyèj la, jennès sòt. Yo p'ap pase bò kote Pozidon."
  
  Kennedy te ouvri bouch li pou l te pwoteste, men li te wè Ben yon ti tan souke tèt li epi li byen vit fèmen bouch li. Kitel. Siviv an premye, goumen pita. Mantalman li te site Vanna Bonta. "Mwen ta pito gen yon konplèks enferyorite ak sezi agreyab pase gen yon konplèks siperyorite epi yo reveye malonnèt."
  
  Frey pa te gen okenn fason pou konnen ke elikoptè yo a rete kache nan yon altitid ki pi wo. Ak fyète konvenk li ke entèlijans li te siperyè pase pa yo.
  
  Kite l panse sa. Sipriz la ta menm pi dous.
  
  
  * * *
  
  
  Elikoptè a te ateri ak yon sekous. Frey te avanse, li vole atè premye, li t'ap rele byen fò bay mesye ki te atè yo. Alicia leve kanpe e li fè yon mouvman ak dwèt endèks li. "Premyèman ou twa. Tèt yo desann. Kontinye deplase jiskaske mwen di otreman."
  
  Kennedy vole soti nan elikoptè a dèyè Ben, li santi doulè a nan fatig nan chak misk. Lè li gade alantou li, vizyon an etonan te fè l 'bliye sou fatig li pou yon minit, an reyalite, li te pran souf li.
  
  Yon gade epi li reyalize se chato Frey a nan Almay; yon den designer nan inikite kote plezi a pa janm sispann. Zòn aterisaj yo te fè fas a antre prensipal la, pòt doub pye bwadchenn enkruste ak poto lò ak ankadre pa kolòn mab Italyen ki te mennen nan yon gwo sal antre. Pandan Kennedy t ap gade, de machin chè, yon Lamborghini ak yon Maserati, te rale moute, ki soti nan ki kat mesye ven-ki bagay antouzyastik woule soti epi dekale moute etap yo nan Castle la. Ritm lou yo nan mizik dans te soti dèyè pòt la.
  
  Anwo pòt yo te gen yon fasad ki kouvri ak wòch ki te anlè pa yon ranje toutrèl triyangilè ak de gwo fò tou won ki pi wo nan chak bout, ki bay estrikti menmen an yon aparans renesans gotik. Enpresyonan, Kennedy te panse, ak yon ti kras akablan. Li te imajine ke yo te envite nan yon fèt nan kote sa a ta dwe rèv yon modèl nan lavni.
  
  Se konsa Abel Frey pwofite de rèv yo.
  
  Yo te pouse l nan direksyon pòt yo, Alicia t ap gade yo ak anpil atansyon pandan yo t ap pase supercars k ap gronde yo e yo te monte mach mab yo. Atravè pòt yo ak nan gwoup la eko. Sou goch la, yon pòtay ki louvri, ki kouvri ak kwi te mennen nan yon nayklib plen ak mizik optimis, limyè kolore, ak ti joupa ki te balanse anlè foul moun yo, kote tout moun te kapab pwouve kòman yo te kapab danse. Kennedy imedyatman kanpe e li rele byen fò.
  
  "Ede!" Li te kriye, li gade tou dwat nan vizitè yo. "Ede nou!"
  
  Plizyè moun te pran moman pou yo bese linèt mwatye plen yo epi gade m. Yon segond apre yo te kòmanse ri. Klasik Swedwa blond la leve boutèy li nan bonjou, ak nonm Italyen an po nwa te kòmanse gade li. Lòt yo tounen nan lanfè disko yo.
  
  Kennedy te jemi pandan Alicia te pwan li nan cheve a epi l t ap trennen l sou etaj mab la. Ben t ap rele nan pwotestasyon, men kalòt la prèske fè l tonbe sou li. Te gen plis ri nan mitan envite yo fèt, ki te swiv pa kèk kòmantè obsève. Alicia te jete Kennedy nan gwo eskalye a, li frape l byen fò nan zo kòt yo.
  
  "Estipid fi," li sifle. "Èske w pa wè yo renmen mèt yo? Yo pap janm panse mal de li. Kounye a... ale."
  
  Li te pwente anlè ak yon ti pistolè ki te parèt nan men l. Kennedy te vle reziste, men jije pa sa ki te fèk rive, li te deside jis ale ak li. Yo te mennen yo moute mach eskalye yo ak sou bò gòch la, nan lòt zèl Castle la. Le pli vit ke yo te kite eskalye a epi yo te antre nan koridò a long, san meble - pon an ant zèl yo - mizik dans la sispann, epi yo ka te sèlman moun ki vivan nan moman sa a nan tan.
  
  Yo t ap mache nan yon koridò, yo te jwenn tèt yo nan yon chanm ki ta ka yon fwa te yon gwo sal de bal. Men koulye a, zòn nan te divize an mwatye yon douzèn chanm separe - chanm ak ba sou deyò a olye pou yo mi yo.
  
  Selil.
  
  Kennedy, ansanm ak Ben ak Parnevik, yo te pouse nan selil ki pi pre a. Yon gwo son te vle di pòt la te fèmen. Alicia fè yon sal. "Y ap gade w. Jwi."
  
  Nan silans ansudyan ki te swiv la, Kennedy pase dwèt li nan cheve long nwa li yo, lise kostim pantalon li jan li te kapab, epi li pran yon gwo souf.
  
  "Oke..." li te kòmanse di.
  
  "Hey, chen!" Abel Frey te parèt devan kamera yo, li souri tankou Bondye Lanfè a. "Byenveni nan chato pati mwen an. Yon jan kanmenm mwen gen dout ke ou pral jwi li otan ke envite mwen, uh, ki pi rich."
  
  Li te balanse òf la anvan yo reponn. "Pa gen pwoblèm. Ou pa bezwen pale. Pawòl ou yo ti enterese m. Kidonk," li te pran pòz medite, "kiyès nou genyen... byen, wi, nan kou, se Ben Blake. Mwen sèten li pral ba ou anpil plezi."
  
  Ben kouri al nan ba yo epi rale sou yo osi fò ke li te kapab. "Kote sè mwen an, salo ou?"
  
  "Hm? Ou vle di blond ki dezagreyab la ak..." li jete janm li deyò. "Entwodwi style batay dragon? Ou vle detay? Oke, dakò, depi se ou, Ben. Premye swa, mwen te voye pi bon gason mwen la pou ranmase soulye l, ou konnen, pou adousi l yon ti kras. Li te make l, li te blese kèk zo kòt, men li te jwenn sa mwen te vle.
  
  Frey te pran yon ti moman pou l te tire telekomanda nan pòch etranj wòb swa li te mete a. Li chanje li nan yon televizyon pòtab, ki Kennedy pa t 'menm remake. Yon foto parèt sou lè - SKY News - pale sou dèt nasyonal k ap grandi UK a.
  
  "Dezyèm swa?" Frey pran yon poz. "Èske frè li reyèlman vle konnen?"
  
  Ben rele byen fò, yon son guttural chape byen fon nan vant li. "Li anfòm? Li anfòm?"
  
  Frey klike sou kontwòl remote la ankò. Ekran an chanje nan yon lòt imaj ki pi gran. Kennedy reyalize li t ap gade yon ti chanm ak yon ti fi mare nan yon kabann.
  
  "Kisa ou panse?" Frey ensite. "Omwen li vivan. Pou konnya."
  
  "Karin!" Ben kouri nan direksyon televizyon an men Lè sa a, sispann, toudenkou simonte. Sobs souke tout kò li.
  
  Frey te ri. "Ki lòt bagay ou vle?" Li pran pòz reflechi ankò epi li chanje kanal la ankò, fwa sa a nan CNN. Imedyatman nan nouvèl la te gen yon mesaj sou yon seri asasen nan New York - Thomas Caleb.
  
  "Ekri sa a pou ou pi bonè," fou Kennedy te di ak kè kontan. "Te panse ou ta ka vle pran yon gade."
  
  Li envolontèman koute. Tande nouvèl terib ke Caleb kontinye ap mache nan lari New York, libere, yon fantom.
  
  "Mwen kwè ke ou te libere l '," Frey te di nan do Kennedy a. "Bon travay. Predatè a tounen kote li ye a, li pa yon bèt nan kaj nan zou vil la ankò.
  
  Rapò a te jwe nan fim achiv yo nan ka a-bagay estanda yo-figi li, figi polis sal la, figi viktim yo. Toujou figi viktim yo.
  
  Sa yo menm ki ante kochma li chak jou.
  
  "Mwen parye ou konnen tout non yo, pa vre?" Frey pase nan betiz. "Adrès fanmi yo. Fason... yo te mouri."
  
  "Fèmen!" Kennedy mete tèt li nan men l. Sispann sa! Tanpri!
  
  "Epi ou menm," li te tande Frey chichote. "Pwofesè Parnevik," li krache mo yo kòmsi yo te vyann pouri ki te tonbe nan bouch li. "Ou ta dwe rete epi travay pou mwen."
  
  Yon piki sone. Kennedy te rele byen fò. Dezyèm nan pwochen, li tande kò a tonbe, epi, li vire, li wè ke granmoun aje a te tonbe atè, yon twou te twou nan pwatrin li, san t ap koule soti ak pwojeksyon sou mi yo nan selil la.
  
  Machwè li tonbe, enkredilite fèmen sèvo li. Li te kapab sèlman gade kòm Frey tounen vin jwenn li yon fwa ankò.
  
  "Epi ou menm, Kennedy Moore. Lè w ap vini. Nou pral byento eksplore pwofondè kote ou kapab desann."
  
  Li vire sou talon li epi li souri, li ale.
  
  
  KARANTE DE
  
  
  
  LA VEREIN, ALMANY
  
  
  Abel Frey ri pou kont li pandan li te dirije nan depatman sekirite li a. Yon kèk moman envante epi li stomped moun sòt sa yo nan tè a. Yo tou de kraze. Epi finalman, li touye vye moun sòt sa a Parnevik Stone.
  
  Etonan. Koulye a, sou aktivite menm plis agreyab.
  
  Li ouvri pòt kay prive li a pou l jwenn Milo ak Alicia ki te chita sou kanape l, menm jan li te kite yo. Gwo Ameriken an te toujou soufri nan aksidan an, wincing ak chak mouvman, gras a suedwa sa a, Torsten Dahl.
  
  "Okenn nouvèl ki soti nan pwochen pòt la?" - Frey mande imedyatman. "Èske Hudson te rele?"
  
  Pòt pwochen te gen yon sant kontwòl CCTV, kounye a anba siveyans youn nan sipòtè ki pi radikal Frey a, Tim Hudson. Li te ye alantou chato la kòm "nonm ki gen memwa a" pou konesans vaste li sou òdinatè, Hudson se te youn nan premye elèv Frey a, yon nonm ki vle ale nan nenpòt ki ekstrèm pou bòs fanatik li. Sitou yo t ap kontwole pwogrè enstalasyon kavo Odin a, epi Hudson te nan tèt la - madichon, swe ak nève gulting Yeagers kòm si se te lèt. Frey te anvi wè kavo a enstale nan plas li, e li te fè tout preparasyon pou premye vizit remakab li a. Yo te enspekte tou prizonye li yo, katye Karin yo ak selil nouvo prizonye l yo.
  
  Ak yon pati, nan kou. Hudson te etabli yon sistèm ki te sibi chak pous nan klib la nan kèk kontwòl, kit li enfrawouj oswa estanda anplasman, ak chak mouvman nan envite elit Frey yo te anrejistre ak tcheke pou pwa li nan ogmante.
  
  Li te vin konprann ke pouvwa se pa konesans apre tout. Fòs te prèv solid. Fotografi sekrè. Segondè definisyon videyo. Kaptire a te ka ilegal, men li pa t fè mal si viktim nan te pè ase.
  
  Abel Frey te kapab fè aranjman pou yon "sware dat" ak yon starlet oswa yon ti poul wòch nenpòt ki lè ki bon pou li. Li te kapab achte yon tablo oswa yon eskilti, jwenn chèz nan premye ranje nan espektak ki pi cho nan vil la ki pi briyan, reyalize sa ki pa ka reyalize chak fwa. li te vle.
  
  "Pa gen anyen ankò. Hudson dwe te tonbe sou kanape a ankò," Alicia te di pandan li te chita ak tèt li nan men l 'ak janm li pandye sou kwen kanape l' la. Lè Frey te gade l, li leve jenou l yon ti kras.
  
  Sètènman. Natirèlman, Frey te fè yon soupi poukont li. Li te gade pandan Milo ap jemi epi li kenbe kòt li. Li te santi yon souks nan elektrisite akselere batman kè li kòm panse a sèks melanje ak danje. Li leve yon sousi nan direksyon Alicia, li ba li siy 'lajan' inivèsèl la.
  
  Alicia bese janm li desann. "An dezyèm reflechi, Milo, poukisa ou pa ale tcheke ankò. Epi jwenn yon rapò konplè soti nan Hudson sòt sa a, hmm? Boss," li te fè yon siy sou plato an ajan nan aperitif. "Yon bagay ki pa nòmal?"
  
  Frey t ap etidye plak la pandan Milo, ki pa t bliye sa k t ap pase a, tankou yon politisyen pou sòt li, li te voye yon ti kout je nan direksyon mennaj li, epi li te jemi epi li te soti nan chanm nan.
  
  Frey te di, "Biskot yo sanble bon gou."
  
  Le pli vit ke pòt la te klike sou plas, Alicia te remèt Frey yon asyèt biskwit epi li te monte sou tab li. Kanpe sou kat pye, li vire tèt li nan direksyon l.
  
  "Ou vle yon bèl bourik angle ak biskwit sa a?"
  
  Frey te peze yon bouton sekrè anba biwo li. Menm lè a, fo penti a deplase sou bò a, revele yon ranje ekran videyo. Li te di, "Sis," ak youn nan ekran yo te vin vivan.
  
  Li te goute bonbon an pandan l t ap gade, li t ap karese bounda Alicia distraman.
  
  "Tren batay mwen an," li te respire. "Li deja kwit. Wi?"
  
  Alicia te vire tèt li pou séduire. "Wi".
  
  Frey te kòmanse karese depresyon ki genyen ant janm li. "Lè sa a, mwen gen apeprè dis minit. Ou pral oblije fè fas ak yon sèl rapid pou kounye a."
  
  "Istwa vi mwen".
  
  Frey te vire atansyon li sou li, li toujou sonje Milo jis ven pye dèyè pòt ki pa fèmen, men menm ak sa, ak prezans sensuel Alicia Miles, li toujou pa t 'kapab wete je l' sou selil abondan nan youn nan nouvo l 'yo. akeri prizonye.
  
  Asasen seri - Thomas Caleb.
  
  Konfwontasyon final la te inevitab.
  
  
  
  Pati 3
  Chan batay...
  
  
  KARANT TWA
  
  
  
  LA VEREIN, ALMANY
  
  
  Kennedy kouri al nan ba yo pandan Abel Frey ak gad li yo te parèt deyò selil yo. Li te kriye sou yo pou yo retire kò pwofesè a oswa kite yo ale gratis, Lè sa a, te santi yon vag nan trepidation lè yo te fè jis sa.
  
  Li te kanpe nan papòt selil la, li pa sèten sa pou l fè. Youn nan gad yo lonje dwèt li ak pistolè li. Yo te mache pi fon nan konplèks prizon an, pase plizyè lòt selil, tout moun pa okipe. Men, echèl la nan tout bagay frèt l 'nan zo a. Li te mande ki kalite inikite deprave nèg sa a te kapab.
  
  Se lè sa a li te reyalize li ta ka pi mal pase Caleb. Pi mal pase yo tout. Li te espere ke Drake, Dahl ak lame sipò yo te apwoche, men li te oblije fè fas a dilèm sa a epi simonte li, kwè ke yo te poukont yo. Ki jan li te ka espere pwoteje Ben jan Drake te fè a? Yon jèn gason te mache bò kote l. Li pa pale anpil depi Parnevik mouri. An reyalite, Kennedy te panse, ti gason an te sèlman di kèk mo depi yo te kaptire yo nan kavo a.
  
  Èske li te wè chans li pou sove Karin glise ale? Li te konnen ke telefòn selilè li te toujou an sekirite nan pòch li, li te mete nan vibre, e ke li te resevwa yon demi douzèn apèl nan men paran li ke li pa t 'reponn.
  
  "Nou nan bon kote," Kennedy te chichote soti nan kwen an nan bouch li. "Kenbe lide ou pou tèt ou."
  
  "Femen, Ameriken!" Frey krache dènye mo a kòmsi se te yon madichon. Pou li, li te panse, li te gen plis chans. "Ou ta dwe enkyete sou pwòp desten ou."
  
  Kennedy gade dèyè. "Ki sa sa sipoze vle di? Èske w pral fè m mete youn nan ti rad ou te fè yo?" Li te imite koupe ak koud.
  
  Alman an leve yon sousi. "Bèl. Ann wè konbyen tan ou rete feisty."
  
  Pi lwen pase konplèks selil yo, yo antre nan yon lòt pati ki pi fonse nan kay la. Koulye a, yo te ale nan yon ang byen file anba, chanm yo ak koridò bò kote l 'te nan Delambre. Malgre ke, konnen Frey, li te tout yon aran wouj konfonn bloodhounds yo.
  
  Yo te mache nan dènye koulwa a, ki te mennen nan yon pòt an bwa vout ak gwo plak metal sou gon li yo. Youn nan gad yo te frape yon nimewo uit chif sou yon klavye nimerik san fil, epi gwo pòt yo te kòmanse krake.
  
  Menm lè a, li te wè balistrad metal ki wo nan pwatrin ki te antoure nouvo chanm lan. Apeprè trant a karant moun te kanpe bò kote l 'ak bwason nan men yo, ri. Playboys ak chèf dwòg, fanm kou gason jennès wo-klas, wayote ak prezidan Fortune 500. Vèv ki gen gwo eritaj, cheikhs ki gen lwil oliv ak pitit fi milyonè yo.
  
  Tout moun te kanpe ozalantou baryè a, siwote Bollinger ak Romani Conti, griyaj sou espesyalite ak eksid kilti yo ak klas yo.
  
  Lè Kennedy te antre, yo tout te kanpe e yo te gade l pou yon ti moman. Panse refrijeran li se te evalye li. Chichote kouri sou mi yo pousyè tè ak pouse zòrèy li.
  
  Sa se li? Ofisye lapolis?
  
  Li pral detwi l 'nan, o, kat minit tèt.
  
  Mwen pral pran li. Mwen pral ba ou yon lòt dis, Pierre. Kisa ou pral di?
  
  Sèt. Mwen parye li pi fò pase li sanble. Epi, bon, li pral yon ti kras fache, ou pa panse?
  
  De kisa yo tap pale?
  
  Kennedy te santi yon gwo kout pye nan bounda li epi li bite nan chanm nan. Kongregasyon an te ri. Frey byen vit kouri dèyè li.
  
  "Moun!" Li ri. "Zanmi m yo! Sa a se yon bèl ofrann, ou pa panse sa? Epi li pral ban nou yon bèl nwit!"
  
  Kennedy te gade alantou li, li te pè san kontwòl. De kisa yo tap pale? Rete pike, li te sonje pawòl pi renmen Kapitèn Lipkind la. Kontinye jwèt ou a. Li te eseye konsantre, men chòk la ak anviwònman sureèl yo te menase fè l fou.
  
  "Mwen p'ap jwe devan ou," li bougonnen nan do Frey. "Nan nenpòt fason ou espere."
  
  Frey te tounen vin jwenn li, ak souri konesans li te etonan. "Se pa li? Pou dedomajman pou yon bagay ki gen anpil valè? Mwen panse ke ou surestime tèt ou ak kamarad ou yo. Men, li nòmal. Ou ka panse otreman, men mwen panse ou pral fè li, chè Kennedy. Mwen vrèman panse ou kapab. Vini non." Li fè siy pou li vin jwenn li.
  
  Kennedy te monte nan direksyon bag bag la. Apeprè douz pye pi ba pase l, te gen yon twou sikilè ki te fouye yon fason ki pa egal nan tè a, planche li a te gaye ak wòch ak mi yo te kouvri ak pousyè tè ak wòch.
  
  Old alamòd gladyatè tèren. Goumen twou san fon.
  
  Nechèl metal yo te rale moute bò kote l ', li leve sou balistrad yo nan twou san fon an. Frey te endike ke li ta dwe desann.
  
  "Okenn fason," Kennedy te chichote. Twa zam yo te lonje sou li ak Ben.
  
  Frey leve zèpòl. "Mwen bezwen ou, men mwen seryezman pa bezwen yon ti gason. Nou te kapab kòmanse ak yon bal nan jenou an, Lè sa a, nan koud la. Travay epi gade konbyen tan ou pran pou w satisfè demann mwen an." Souri infernal li te konvenk li ke li ta kontan konfime pawòl li yo.
  
  Li grin dan l' e li te pase yon segond lis soti pantsuit li. Foul moun rich yo te gade l ak enterè, tankou yon bèt nan yon kaj. Verèt yo te vid epi aperitif yo te manje. Sèvez yo ak sèvez yo t ap vole pami yo, yo pa t wè yo, yo te ranpli ak entérésan.
  
  "Ki kalite twou?" li te negosye pou tan, li pa wè okenn fason soti nan li, ap eseye bay Drake chak segonn siplemantè presye.
  
  "Sa a se tèren batay mwen an," Frey te di jantiman. "Ou ap viv nan bèl memwa oswa ou mouri nan wont. Chwa a, mwen chè Kennedy, se nan men ou. "
  
  Rete pike.
  
  Youn nan gad yo te bay li yon koudèy ak mizo pistolè li a. Yon jan kanmenm li jere yo pwojte yon gade pozitif nan Ben ak rive jwenn eskalye yo.
  
  "Tann," je Frey te klere an kòlè. "Wete soulye li. Sa a pral mete anvi san li yon ti kras plis."
  
  Kennedy te kanpe la, imilye e an kòlè, e yon ti kras toubi lè youn nan gad yo te mete ajenou devan li epi li retire soulye li. Li te monte mach eskalye yo, li santi l pa reyèl ak byen lwen, kòm si reyinyon sa a etranj t ap fèt ak yon lòt Kennedy nan yon kwen lwen mond lan. Li te mande ki moun sa a ke tout moun te kontinye refere a vrèman te.
  
  Li pa t 'son trè bon. Li te sonnen tankou li ta dwe goumen pou lavi li.
  
  Pandan l t ap desann mach eskalye yo, yon siflèt te soti nan mitan foul moun yo, epi yon vag pwisan nan move san te plen lè a.
  
  Yo t'ap rele byen fò tout kalite obscenite. Pari yo te plase, kèk ke li ta mouri nan mwens pase yon minit, lòt ke li ta pèdi tanga li nan mwens pase trant segonn. Youn oswa de menm ofri sipò li. Men, pi gwo risk la te ke li ta derespekte kadav li mouri apre li te fè l tounen poud.
  
  Ki pi rich nan moun rich yo, ki pi pisan sagou sou Latè. Si se sa ki richès ak pouvwa te ba ou, lè sa a mond lan te vrèman detwi.
  
  Tout twò vit pye l' te touche tè a di. Li demonte, li santi l frèt ak ekspoze, epi li gade alantou. Anfas li, yo te koupe yon twou nan miray la. Li te kounye a kouvri pa yon seri ba epè.
  
  Figi a kwense sou lòt bò a nan ba sa yo toudenkou kouri pou pi devan, klake nan yo ak yon rèl san-curdling nan raj. Li te souke yo tèlman fò yo te rebondi, figi l 'te ti kras plis pase yon gwonde defòme.
  
  Men, malgre sa, e malgre anviwonman ra li, Kennedy te rekonèt li pi vit pase li te pran pou l sonje non li.
  
  Thomas Caleb, asasen en seri. Isit la nan Almay, avèk li. De lènmi mòtèl te antre nan tèren batay la.
  
  Plan Abel Frey, ki te kale nan New York, ap aplike.
  
  Kè Kennedy te sote, epi yon rayisman pi bon kalite te tire soti nan zòtèy li yo nan sèvo li ak tounen lakay ou tankou yon flèch.
  
  "Ou salo!" Li te kriye, bouyon ak kòlè. "Ou se yon salo absoli!"
  
  Lè sa a, travès yo leve epi Kalèb vole bò kote l.
  
  
  * * *
  
  
  Drake te soti elikoptè a anvan li te manyen tè a, toujou yon etap dèyè Torsten Dahl, epi li te kouri nan direksyon otèl okipe a, ki te pran sou pa yon kowalisyon konjwen fòs entènasyonal yo. Lame a se sètènman melanje, men desizif ak konba pare.
  
  Yo te lokalize 1.2 mil nan nò La Vereina.
  
  Veyikil lame ak sivil yo te aliye, motè yo te briye, yo te kanpe pare.
  
  Fwaye a te yon ajitasyon nan aktivite: kòmando ak fòs espesyal, ajan entèlijans ak sòlda yo tout te rasanble, pwòp epi prepare.
  
  Dahl te anonse prezans li nan sote sou resepsyon otèl la epi rele byen fò ke tout moun te vire. Te gen respè silans.
  
  Yo te deja konnen li, ak Drake, ak lòt moun yo, epi yo te byen okouran de sa yo te reyalize nan Islann. Chak moun isit la te enfòme atravè lyen videyo emisyon ant otèl la ak elikoptè a.
  
  "Nou pare?" Dahl rele byen fò. "Pou detwi salo sa a?"
  
  "Ekipman an pare," kòmandan an rele byen fò. Yo tout te fè Dahl responsab operasyon sa a. "Tirè pwofesyonèl yo an plas. Nou tèlman cho nou ta ka rekòmanse vòlkan sa a, mesye!"
  
  Dahl souke tèt. "Ebyen kisa nap tann?"
  
  Nivo bri a te monte yon santèn dan. Twoup yo te ranpli pòt yo, yonn souflete lòt sou do a epi fè aranjman pou rankontre pou byè apre batay la kenbe bravado a. Motè yo te kòmanse gwonde pandan machin yo te rasanble ale.
  
  Drake ansanm Dahl nan twazyèm machin k ap deplase, yon Humvee militè. Pandan dènye èdtan yo nan brèf li te konnen ke yo te gen apeprè 500 gason, ase yo koule ti lame Frey a nan 200 gason, men Alman an te nan yon pozisyon ki pi wo e yo te espere gen yon anpil nan ke trik nouvèl.
  
  Men, yon sèl bagay li pa t 'gen eleman nan sipriz.
  
  Drake te rebondi sou chèz devan an, li te kenbe fizi li, panse li te konsantre sou Ben ak Kennedy. Hayden te nan chèz la dèyè yo, ekipe pou lagè. Wells te kite nan otèl la ak yon blese grav nan lestomak.
  
  Konvwa a te wonn yon viraj byen file, epi answit La Veraine te vin parèt, eklere tankou yon pye bwa Nwèl kont fènwa ki te antoure l, ak devan falèz nwa mòn ki te pi wo pase l. Pòtay li yo te gran louvri, sa ki montre odas an kwiv nonm yo te vin ranvèse a.
  
  Dahl limen mikwofòn la. "Dènye apèl. Nou kòmanse cho. Vitès pral sove lavi isit la, moun. Ou konnen objektif yo, epi ou konnen pi bon devine nou sou ki kote sèkèy Odin a pral ye. Ann fè fas ak KOchon sa a, sòlda."
  
  Lyen an te kanpe pou Polite Intelligent Gentleman. Twòp iwoni. Drake te blan-knuckled kòm Hummer a bare nan gad palè Frey a ak apèn yon pous de rezèv sou chak bò. Gad Alman yo te kòmanse leve alam nan gwo fò won yo.
  
  Premye kout bal yo te tire, rebondi sou machin plon yo. Lè konvwa a te kanpe sibitman, Drake te louvri pòt li epi li te kondui. Yo pa t sèvi ak sipò lè paske Frey ta ka gen RGPS. Yo te bezwen byen vit deplase lwen machin yo pou menm rezon an.
  
  Etap nan epi vire peyi a nan kochon nan yon faktori bekonn.
  
  Drake kouri al jwenn touf epè ki te grandi anba fenèt premye etaj la. Ekip SAS yo te voye trant minit de sa ta dwe deja fèmen zòn nayklib la ak envite 'sivil' li yo. Bal vole soti nan fenèt chato yo, douch mi yo nan pòtay la pandan machin yo vide andedan. Fòs kowalisyon yo te retounen dife ak yon revanj, kraze vè, frape kò ak zo, epi vire fasad wòch la nan bouyi. Te gen rèl, rèl ak apèl pou ranfòsman.
  
  Te gen dezòd andedan chato la. Yon eksplozyon RPG te soti nan yon fenèt etaj anwo a, te fè aksidan nan gad Frey a epi detwi yon pati nan miray la. Debri te tonbe sou sòlda anvayi yo. Mitray zam te retounen epi yon mèsenè Alman te tonbe sot nan tèt etaj la, li t ap kriye e li te tonbe jiskaske li te frape tè a ak yon aksidan terib.
  
  Dahl ak yon lòt sòlda te louvri dife sou pòt devan yo. Bal yo oswa rikoch yo touye de moun. Dahl kouri pi devan. Hayden te yon kote nan batay la dèyè l '.
  
  "Nou bezwen antre nan twou lanfè sa a! Kounye a!"
  
  Nouvo eksplozyon sake lannwit lan. Dezyèm rp la frape yon kratè masiv plizyè pye nan lès Drake a Hummer. Yon douch pousyè tè ak wòch tonbe nan syèl la
  
  Drake te kouri, akoupi, li rete anba modèl bal ki travèse ki te pèse lè anlè tèt li.
  
  Lagè a vrèman kòmanse.
  
  
  * * *
  
  
  Foul moun yo te montre anvi san li menm anvan Kennedy ak Caleb te manyen. Kennedy te fè yon wonn ak anpil atansyon, dwèt li te kenbe pousyè tè a, pye l te teste wòch ak tè a, li t ap deplase yon fason iregilye pou yo pa ka previzib. Lide li te lite pou l fè sans de tout bagay, men li te deja remake yon feblès nan opozan li a-fason je l te pran nan figi a ke kostim pantalon san fòm li te kouvri yon fason konsèvatif.
  
  Se konsa, sa a se te yon fason yo touye asasen an. Li te konsantre sou jwenn yon lòt moun.
  
  Kalèb fè premye mouvman an. Saliv te vole soti nan bouch li pandan l te lanse sou li, bra l ap bat. Kennedy te goumen ak li epi li te demisyone. Foul moun yo te soti pou san. Yon moun vide diven wouj sou tè a, yon jès senbolik nan san yo te vle koule. Li te tande Frey, sali malad la, t ap pouse Caleb, sikopat san kè a, pou l fè sa.
  
  Kounye a, Caleb te kouri ankò. Kennedy te jwenn li apiye sou miray la. Li te pèdi konsantrasyon, distrè pa foul moun yo.
  
  Lè sa a, Kalèb te sou tèt li, bra l 'vlope nan kou li - swe, degoutan... men l'.
  
  ... mechanste ak lanmò...
  
  ... smeading salte putrid li sou tout po li. Klòch avètisman sonnen nan tèt li. Ou dwe sispann panse konsa! Ou dwe konsantre ak goumen! Goumen kont yon avyon de gè reyèl, pa yon lejand ou te kreye.
  
  Foul moun ki enpasyan yo te kriye ankò. Yo kraze boutèy ak linèt kont kloti a, gwonde tankou bèt ki anvi touye.
  
  Ak Kalèb, tèlman fèmen apre tout sa ki te pase. Sant konsantrasyon li te tire, soufle nan lanfè. Mons la frape l 'nan bò a, pandan y ap peze tèt li nan pwatrin li. Sal, swe pwatrin li fè. Lè sa a, li frape l 'ankò. Doulè te eksploze nan pwatrin li. Li tranpe. Diven wouj vide sou li, koule soti anwo.
  
  "Se sa," Caleb te pase l nan betiz. "Desann kote ou fè pati."
  
  Foul moun yo gwonde. Caleb te siye men degoutan li sou cheve long li epi li te ri ak yon malis trankil, ki ka touye moun.
  
  "Pwal pise sou kadav ou a, chen."
  
  Kennedy tonbe ajenou, yon ti tan chape anba priz Caleb. Li te eseye eskive l, men li kenbe l byen sere nan pantalon li. Li rale l tounen ba li, li souri tankou yon sovaj ak tèt yon lanmò. Li pa te gen okenn chwa. Li deboutonnen pantalon li, pantalon li san fòm, ki kache figi, epi li kite yo glise desann nan janm li. Li te pwofite sipriz momantane l pou l rale sou bounda li. Wòch yo grate po li. Foul moun yo kriye. Caleb te pouse pi devan, lonje men nan senti kilòt li, men li te choute misye nan figi a, kilòt la t'ap sonnen tounen menm jan nen li, ki te gen san ak kase, te pann sou bò. Li te chita la pou yon ti moman, l ap gade enmi l epi li pa t ka gade lwen zye kanivò l ki te gen san l.
  
  
  * * *
  
  
  Drake te woule nan papòt la anpenpan nan gwo gwoup la. SAS aktyèlman fèmen zòn nayklib la epi kouvri eskalye prensipal la. Rès chato la pa ta zanmitay konsa.
  
  Dahl tape pòch tete li. "Desen yo montre yon chanm depo adwat nou ak nan zèl byen lwen lès la. Pa doute anyen kounye a, Drake. Hayden. Nou te dakò ke sa a te kote ki pi lojik pou Frey, zanmi nou yo ak Grave la."
  
  "Mwen pa t 'menm rèv sou li," Hayden te di desizif.
  
  Avèk yon gwoup gason k ap kouri dèyè l ', Drake te swiv Dahl nan pòt la nan zèl lès la. Le pli vit ke pòt la louvri, plis bal pèse lè a. Drake te woule, li leve, li tire.
  
  Epi toudenkou moun Frey yo te nan mitan yo!
  
  Kouto te klere. Men pistolè tire. Sòlda yo t ap desann agòch ak adwat. Drake te peze mizo pistolè li a nan tanp youn nan gad Frey yo, epi li te pote zam la nan pozisyon tire jis nan tan pou l te mete yon bal nan figi atakè l la. Gad la atake l depi bò gòch. Drake te eskive gwo koud la ak koud nèg la nan figi an. Li bese sou nonm ki san konesans la, li pran kouto li epi li plonje pwent li nan tèt yon lòt ki ta pral koupe gòj Delta Commandos yo.
  
  Yon kout zam sonnen bò zòrèy li; SGG pi renmen zam. Hayden te itilize yon Glock ak yon kouto lame. Fòs miltinasyonal pou yon ensidan miltinasyonal, Drake te panse. Plis vaksen sonnen nan fen a byen lwen nan chanm nan. Jwenn Italyen yo patisipe.
  
  Drake woule plat anba kònen bò lènmi an. Li vire tout kò l, pye l an premye, li fè nèg la tonbe nan pye l. Lè nonm lan te ateri difisil sou kolòn vètebral li, Drake te komèt swisid.
  
  Ansyen ofisye SAS la leve, li wè Dahl yon douzèn pa devan. Lènmi yo te vin pi piti ak mwens - pwobableman sèlman kèk douzèn mati te rete, yo te voye yo mete desann anvayisè yo. Vrè lame a ta dwe yon lòt kote.
  
  "Pa move pou yon chofe," suedwa a souri, san nan bouch li. "Koulye a, ale pi devan!"
  
  Yo te ale nan yon lòt pòt, netwaye yon chanm nan pyèj, Lè sa a, yon lòt chanm kote tirè pwofesyonèl te chwazi sis nan bon mesye yo anvan yo te elimine. Evantyèlman yo te jwenn tèt yo devan yon gwo miray wòch ak brèch nan ki mitray yo te tire. Nan sant miray wòch la te gen yon pòt asye ki pi enpresyonan, ki fè sonje yon vout labank.
  
  "Sa a," Dahl te di, koube tounen. "Sal obsèvasyon Frey a."
  
  Drake te di, "Sanble yon manman fiy difisil," te pran kouvèti bò kote l ', leve men l' pandan plizyè douzèn sòlda kouri sou li. Li gade alantou pou Hayden, men li pa t 'kapab wè figi mens li nan mitan mesye yo. Ki kote lanfè li te ale? O tanpri, tanpri pa kite l kouche la ankò... ap senyen...
  
  "Fort Knox se yon nwa difisil pou krake," komando Delta te di pandan li te pran yon mòde.
  
  Drake ak Dal te gade youn lòt. "Luteur!" - yo tou de te di an menm tan, rete soude ak politik yo nan 'vitès epi pa fou alantou'.
  
  De gwo zam yo te pase ak anpil atansyon sou liy lan, sòlda yo souri pandan y ap gade. Gwo kwòk grappling asye yo te tache ak barik yo nan kanon pwisan, menm jan ak lans fize.
  
  De sòlda yo kouri tounen wout yo te vini an, yo kenbe plis câbles asye nan men yo. Kab asye tache ak yon chanm kre nan dèyè lans yo.
  
  Dahl double-klike sou koneksyon Bluetooth li. "Di m ki lè nou ka kòmanse."
  
  Kèk segonn pase, Lè sa a, repons lan te vini. "Avant!"
  
  Yo te mete yon baraj. Drake ak Dahl te soti ak lans grenad yo te pase sou zepòl yo, yo te pran vize, epi yo te rale deklannche yo.
  
  De kwòk grappling asye vole soti nan vitès yon fize, fouye byen fon nan miray wòch la nan vout Frey a anvan kraze lòt bò a. Le pli vit ke yo te rankontre espas, Capteur a aktive yon aparèy ki vire kwòk yo tèt yo, fòse yo byen fèm sou miray la sou lòt bò a.
  
  Dahl tape tèt li nan zòrèy la. "Fè li".
  
  E menm depi anba a, Drake te kapab tande son de Hummers k ap deplase nan ranvèse, câbles tache ak choks ranfòse yo.
  
  Mi inpénétrabl Frey te eksploze.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy te voye yon avètisman lè Caleb t'ap mache sou li, li te kenbe jenou l 'epi li te voye l' tranble. Li pwofite relèv moman sa a pou l sote nan pye l. Kalèb tounen, li ba li yon kout men sou zòrèy li.
  
  Foul moun ki anlè l yo te bele ak plezi. Dè milye de dola vo diven ra ak wiski amann koule atè sou pousyè tè a nan tèren an. Yon pè kilòt dantèl fanm flote desann. Cravat Gason. Yon pè bouton pwaye Gucci, youn nan yo ki rebondi sou do ki kale Caleb.
  
  "Touye li!" Frey rele byen fò.
  
  Caleb t'ap bat li nan direksyon l tankou yon tren machandiz, bra l lonje, bri gutural soti nan fon vant li. Kennedy te eseye vole ale, men li te kenbe l ', li leve l' atè a, leve l 'atè a.
  
  Pandan ke li nan lè a, Kennedy te kapab sèlman tranble pandan l ap tann pou aterisaj la. Epi li te difisil, wòch ak tè a frape kolòn vètebral li, frape lè a soti nan poumon li. Janm li te leve, men Caleb te antre nan yo epi li te chita sou tèt li, li te repoze koud li pi devan.
  
  "Plis tankou li," boumonnen asasen an. "Kounye a ou pral rele byen fò. Eeeeeee!" Vwa li te manyak, tankou kriyman yon kochon nan yon labatwa nan zòrèy li. "Eeeeeeeee!"
  
  Agoni boule te lakòz kò Kennedy a konvulse. Bastard la te kounye a yon pous lwen li, kò li kouche sou tèt li, bava k ap koule soti nan bouch li sou machwè li, zye li boule ak dife lanfè, li peze bò rad li sou pwòp pa l.
  
  Li te dekouraje pou yon ti moman, li toujou ap eseye pran souf li. Pwen li te frape nan vant li. Men gòch li te sou fè menm bagay la lè li sispann. Yon panse kè-pile, ak Lè sa a, li deplase jiska gòj li epi li te kòmanse peze.
  
  Kennedy toufe, t ap tann lè. Caleb tap ri tankou yon moun fou. Li te peze pi rèd. Li te etidye je l. Li apiye sou kò l, li kraze l ak pwa l.
  
  Li choute osi fò ke li te kapab, frape l 'sou kote. Li te konprann parfe byen ke li te jis resevwa yon pas. Bezwen tòde sali a te sove lavi l.
  
  Li glise ale ankò. Foul moun yo te pase l nan betiz-nan pèfòmans li, sou rad sal li, nan bourik grate li, nan pye li senyen. Caleb leve, tankou Rocky, soti bò kote defèt la epi lonje bra l, li ri.
  
  Lè sa a, li tande yon vwa, fèb men koupe nan kakofoni an raw.
  
  Vwa Ben: "Drake ap pwoche, Kennedy. Li ap vin pi pre. Mwen te resevwa yon mesaj!"
  
  Damn li... li pa ta jwenn yo isit la. Li pa t 'kapab imajine ke, nan tout kote ki nan chato la, li ta fouye youn sa a. Sib ki gen plis chans li ta dwe depo oswa selil. Sa ka pran plizyè èdtan....
  
  Ben toujou bezwen li. Viktim Caleb yo te toujou bezwen li.
  
  Leve kanpe epi rele lè yo pa t 'kapab.
  
  Caleb te kouri sou li, ensousyan nan egoyis li. Kennedy te pran pòz laterè, epi li leve janm li epi li te frape koud li tou dwat nan figi l ki t ap pwoche.
  
  San koule nan tout men l. Kalèb kanpe tankou si li te kouri nan yon miray brik. Kennedy te peze avantaj li, li bay yon kout pwen nan pwatrin lan, yon kout pwen nan nen li te deja kase, yon kout pye l nan jenou. Li te itilize tout metòd posib pou enkapab bouro a.
  
  Gwonde foul moun yo te ogmante, men li te apèn tande l. Yon souflèt rapid nan voye boul yo voye estipid la sou jenou l ', yon lòt nan manton an vire l' sou do l '. Kennedy te tonbe nan pousyè tè bò kote l ', anfle nan gwo fatig, epi li te fikse nan je l' enkwayab.
  
  Te gen yon souf tou pre jenou dwat li. Kennedy gade dèyè epi li wè yon boutèy diven ki kase kole tèt anba nan pousyè tè a. Yon merlot ki toujou koule likid wouj pwomès.
  
  Caleb balan sou li. Li pran kou a nan figi a san yo pa bat. "Ou dwe mouri," li sifle. "Pou Olivia Dunn," li rale boutèy kase a soti nan tè a. "Pou Selena Tyler," li leve l anlè tèt li. "Miranda Drury," li te ajoute, "premye kou li kraze dan, Cartilage ak zo. "E pou Emma Silke," dezyèm souflèt li wete je l '. "Pou Emily Jane Winters," dènye souflèt li te vire kou l 'nan vyann filange.
  
  Apre sa, li te mete ajenou la sou tè a san, viktorye, adrenalin ponpe nan venn li ak pulsasyon nan sèvo li, ap eseye repran limanite a ki te yon ti tan dezète li.
  
  
  KARANT Kat
  
  
  
  LA VEREIN, ALMANY
  
  
  Kennedy te bay lòd tounen moute eskalye yo ak zam. Kò Thomas Calèb te kite sere kote li ta dwe mouri.
  
  Frey te parèt pa kontan, li t ap pale sou telefòn li. "Vout," li gra. "Sove vout la a tout pri, Hudson. Mwen pa okipe anyen lòt moun, moun sòt. Desann kanape modi sa a epi fè sa mwen peye w pou fè!
  
  Li fèmen koneksyon an epi li gade Kennedy. "Sanble zanmi ou yo te antre lakay mwen."
  
  Kennedy te ba li yon gade sounwa anvan li te vire l 'bay elit la reyini. "Sanble nou moun sòt pral jwenn kèk nan sa nou merite."
  
  Te gen yon ri trankil ak tink nan linèt yo. Frey te rantre nan yon ti moman anvan li di, "Bwè, zanmi m yo. Lè sa a, kite nan fason nòmal la."
  
  Kennedy fe gen kèk bravado, ase pou fè yon clin d' œil sou Ben. Madichon si kò l pa t fè mal tankou yon chen. Bourik li boule ak janm li bat; tèt li te fè mal ak men l 'te kouvri nan san kolan.
  
  Li remèt yo bay Frey. "Èske mwen ka netwaye sa a?"
  
  "Sèvi ak chemiz ou," li ri. "Nan nenpòt ka, sa a pa gen anyen plis pase yon ranyon. San okenn dout, li reflete rès pandri w la."
  
  Li te balanse men l nan yon fason wayal. "Pote li. Ak yon ti gason."
  
  Yo te kite tèren an, Kennedy te santi l fatige epi l ap eseye kalme tèt li k ap vire. Konsekans sa li te fè a t ap viv avèk li pandan plizyè dizèn ane, men kounye a pa t moman pou l rete. Ben te akote li epi, jije pa ekspresyon ki sou figi l ', li te klèman ap eseye telepati rasire li.
  
  "Mèsi, nèg," li te di, inyore gad yo. "Se te yon cakewalk."
  
  Apre fouchèt gòch la, yo te dirije nan yon lòt koridò ki branche nan blòk selil yo. Kennedy te rasanble panse li.
  
  Jis siviv, li te panse. Jis rete vivan.
  
  Frey te resevwa yon lòt apèl. "Kisa? Èske yo nan depo? Moun sòt! Ou... ou..." li bougonnen an kòlè. "Hudson, ou... voye tout lame a isit la!"
  
  Yon screech elektwonik koupe koneksyon an sibitman, tankou yon guillotine koupe tèt la nan yon larenn franse.
  
  "Pran yo!" Frey tounen vin jwenn gad li yo. "Mennen yo nan kadav yo. Sanble gen plis zanmi w ke nou te panse anvan, chè Kennedy. Mwen pral tounen pou m trete blesi ou yo pita."
  
  Avèk mo sa yo, Alman an deranje byen vit ale. Kennedy te byen konsyan ke li menm ak Ben te kounye a pou kont li ak kat gad. "Ktinye ale," youn nan yo te pouse l nan direksyon pòt la nan fen koridò a.
  
  Pandan yo t ap travèse sa a, Kennedy te bat je sipriz.
  
  Pati sa a nan chato la te konplètman demoli, yon nouvo do-kay vout te bati anlè ak ti brik 'kay' aliyen chak bò nan espas la. Pa pi gwo pase gwo depo, te gen anviwon uit ladan yo. Kennedy imedyatman reyalize ke plis pase kèk prizonye te pase nan kote sa a nan yon sèl fwa.
  
  Yon moun ki pi mal pase Thomas Caleb?
  
  Rankontre Abel Frey.
  
  Sitiyasyon li te vin pi mal chak segonn. Gad yo t ap pouse l ak Ben nan youn nan kay yo. Yon fwa andedan, li te jwèt fini. Ou pèdi.
  
  Li te kapab pran youn, petèt menm de. Men kat? Li pa t gen yon chans.
  
  Si sèlman....
  
  Li te gade dèyè gad ki pi pre a epi li remake ke li t ap gade l avèk evalyasyon. "Hey, se sa a? Ou pral mete nou la?"
  
  "Sa yo se lòd mwen yo."
  
  "Gade. Nèg sa a isit la - li te vini tout wout sa a pou sove sè l '. Ou panse, um, petèt li ta ka wè li. Yon sèl fwa."
  
  "Lòd ki soti nan Frey. Nou pa gen dwa."
  
  Kennedy te gade nan yon gad nan yon lòt. "E kisa? Ki moun ki ta dwe konnen? Ensousyan se epis lavi a, pa vre?"
  
  Gad la jape sou li. "Èske w avèg? Eske ou pa wè kamera yo nan kote modi sa a?"
  
  "Frey okipe batay lame a," Kennedy te souri. "Poukisa ou panse li kouri byen vit konsa?" Mesye, kite Ben wè sè l ', Lè sa a, petèt mwen pral koupe yon ti kras kanson lè nouvo chèf yo rive."
  
  Gad yo te jete yonn sou lòt yon ti fi. Kennedy te mete plis konviksyon nan vwa li ak yon ti kras plis flirt nan lang kò l ', epi byento yo de nan yo te debloke pòt Karin a.
  
  De minit apre yo te pran li deyò. Li t'ap tranble ant yo, li te parèt fatige, cheve blond li dekouraje ak figi l' trase.
  
  Men, apre sa li wè Ben ak je l 'limen tankou zèklè nan yon tanpèt. Li te sanble kòm si fòs la te retounen nan kò li.
  
  Kennedy te atire je l pandan de gwoup yo te rankontre, ap eseye byen vit transmèt ijans la, danje a, senaryo dènye chans lide fou li, tout ak yon sèl gade dezespere.
  
  Karin te fè gad yo ale ak gwonde. "Ale pi devan epi pran kèk, salo nou yo. "
  
  
  * * *
  
  
  Thorsten Dahl te dirije chaj la, kenbe pistolè li tankou yon nepe leve, t'ap rele byen fò nan tèt poumon li. Drake te bò kote l, li te kouri a tout vitès menm anvan tout miray vout la te tonbe. Lafimen ak debri gaye nan ti zòn nan. Pandan Drake t ap kouri, li te santi lòt twoup kowalisyon yo t ap vanse nan tou de direksyon. Yo te yon falans lanmò rapid, ki te avanse sou ènmi yo ak entansyon touye moun.
  
  Ensten Drake te antre pandan lafimen an t ap vire e l t ap diminye. Sou bò goch la te kanpe yon gwoup gad, jele nan laperèz, ralanti pou reyaji. Li te tire yon pete nan mitan yo, detwi omwen twa kò. Retounen dife te tande devan. Sòlda yo tonbe sou bò gòch ak dwa li, frape miray ranpa a ki te tonbe di ak momantòm yo.
  
  San flite dwat devan je l 'tankou tèt Italyen an tounen vapè, mesye a pa ase vit pou eskive bal la.
  
  Drake pijon pou kouvri. Wòch byen file ak beton te chire vyann lan sou bra l pandan l te tonbe atè. Woule sou, li tire plizyè pete nan kwen yo. Moun yo rele byen fò. Ekspozisyon an te eksploze anba gwo dife. Vye zo yo te vire nan lè a nan mouvman dousman tankou tach pousyè.
  
  Vaksen sonnen ankò devan, epi Drake te wè yon mas moun k ap deplase. Jezi! Lame Frey a te la menm, li te fòme nan fòmasyon mòtèl yo, ap avanse pi vit ak pi vit jan yo te santi yo te gen avantaj la.
  
  
  * * *
  
  
  Karin te itilize fòmasyon masyal arts pou enkapab gad li yo nan yon kesyon de segonn. Kennedy te lage yon do byen file nan manton gad palè li a, Lè sa a, te fè yon etap pi devan epi li frape tèt li tèlman fò ke zetwal yo klere devan je li. Yon dezyèm apre, li wè dezyèm opozan li a, katriyèm gad la, sote sou bò a pou kreye kèk espas ant yo.
  
  Kè li te koule. Se konsa, katriyèm gad la te yon pon twò lwen. Menm pou de nan yo.
  
  Gad la te gade pètrifye pandan li te leve fizi li. Ak dwèt ki tranble, li te tcheke zòn nan pou èd. Kennedy lonje bra l, pla men l deyò.
  
  "Kalme, mesye. Jis rete kalm."
  
  Dwèt gachèt li anroule nan laperèz. Yon piki sone e li rebondi sou plafon an.
  
  Kennedy te kriye. Tansyon epesir lè a, vire l 'nan yon bouyon nève.
  
  Ben prèske kriye lè telefòn selilè li te kòmanse jwe yon sonri rau nan enkyetid li. Imaj Sizer a te monte jiska maksimòm.
  
  Gad la sote tou, detounen yon lòt piki envolontè. Kennedy te santi van an soti nan bal la pase zo bwa tèt li. Laperèz pi te jele l 'nan plas la.
  
  Tanpri, li te panse. Pa fè moun sòt. Fè atansyon ak fòmasyon ou.
  
  Lè sa a, Ben voye telefòn li sou gad la. Kennedy te wè li flanke epi li te byen vit tonbe atè pou plis kreye yon distraksyon. Lè gad la te lage telefòn nan epi li te vire atansyon li, Kennedy te mete sou zepòl zam twazyèm gad la.
  
  Karin menm si, li te rete isit la pou yon ti tan. Li te wè ak eksperyans difikilte. Li te tire imedyatman. Gad la fè bak lè yon nwaj wouj te eklate nan jakèt li. Lè sa a, yon tach nwa gaye sou zepòl li epi li te gade konfonn, Lè sa a, fache.
  
  Li te tire brèf sou Ben.
  
  Men, piki a pa t reyisi, yon miss san dout te ede pa lefèt ke tèt li te eksploze yon milisgond anvan li rale deklanche la.
  
  Dèyè l, ki te ankadre pa ti gout san l, Hayden te kanpe ak yon Glock nan men l.
  
  Kennedy te gade Ben ak Karin. Mwen te wè ki jan yo te gade youn lòt ak plezi, renmen ak tristès. Li te sanble rezonab ba yo yon minit. Lè sa a, Hayden te bò kote l ', souke tèt Ben nan soulajman.
  
  "Kijan li ye?"
  
  Kennedy fè yon klin. "Li pral pi kontan kounye a ke ou te rive."
  
  Apre sa, li pran tèt li. "Nou bezwen sove lòt prizonye yo isit la, Hayden. Ann pran yo epi kite twou lanfè sa a."
  
  
  * * *
  
  
  De lame yo te eklatman, fòs kowalisyon yo te tire opozan yo sou tèren an, Alman yo te lonje kouto epi yo te eseye byen vit vin pi pre.
  
  Pou yon moman Drake te panse jwèt kouto sa a te initil, konplètman fou, men Lè sa a, li sonje ki moun ki bòs yo te. Abel Frey. Moun fou a pa ta vle pwòp pati pa l 'sèvi ak bal nan ka yo domaje zafè presye li yo.
  
  Pami yo, Drake koupe lènmi apre lènmi. Sòlda yo t ap groyen e yo te frape youn lòt bò kote l, yo te itilize fòs ki te kraze zo yo. Moun yo rele byen fò. Batay la se te yon batay tout kò-a-kòn. Siviv depann sou pi bon kalite chans ak ensten olye ke nenpòt konpetans.
  
  Pandan li t ap tire, kout pwen epi fè wout li, li remake yon figi devan. Dèrvich la toubiyon nan lanmò.
  
  Alicia Miles goumen wout li nan ran yo nan twoup entènasyonal super yo.
  
  Drake tounen vin jwenn li. Son batay la te mouri. Yo te nan do a nan vout la, sarkofaj Odin a bò kote yo, kounye a louvri, ak yon etajè nan dokiman Pwen Enpòtan monte anwo li.
  
  "Oke, byen," li te ri. "Drakester. Kòman ou ye, zanmi?"
  
  "Menm jan ak toujou."
  
  "Mmm, mwen sonje. Malgre ke mwen pa ka di ke li te pandye pou twò lontan, huh? By wout la, gwo chat batay sou kòd yo. Pa mal pou yon ansyen sòlda ki tounen sivil."
  
  "Ou menm tou. Ki kote BBF ou ye?"
  
  "WWF?"
  
  De sòlda yo goumen te fè aksidan sou Drake. Li te pouse yo ale ak èd Alicia, tou de nan yo te jwi sa ki pral rive.
  
  "Pi bon konpayon pou tout tan? Ou sonje li? Bèl?"
  
  "Oh wi. Mwen te oblije touye l. Bastard la te kenbe Frey ak mwen t ap deplase nan lakou a." Li ri. "Mwen te fache. Yo te mouri." Li fè yon figi. "Jis yon lòt moun fou ki mouri."
  
  "Ki moun ki te panse li te kapab donte ou," Drake te souke tèt. "Mwen sonje".
  
  "Poukisa ou te oblije isit la kounye a, Drake? Mwen reyèlman pa vle touye ou."
  
  Drake souke tèt li, sezi. "Gen yon tèm ki rele bèl mantè a. De mo sa yo rezime tout bagay sou ou, Miles, pi bon pase nenpòt Shakespeare te kapab."
  
  "Epi kisa?" Alicia te woule chemiz li ak yon souri epi li te wete soulye li. "Èske w pare pou voye boul ou ba ou?"
  
  Nan kwen je l, Drake te wè Abel Frey t ap rale lwen yo epi l t ap rele sou yon moun ki te rele Hudson. Li evidan, Miles te pwoteje yo lè li te kanalize pouvwa yo, men kounye a li te gen lòt priyorite. Torsten Dahl, toujou serye, te kanpe devan Alman an fou e li te kòmanse atake.
  
  Drake sere pwen li. "Sa p ap rive, Miles."
  
  
  KARANT SENK
  
  
  
  LA VEREIN
  
  
  Alicia te choke l lè l te rache mayo li a, li te vlope l jiskaske li te sere tankou kòd, epi li te sèvi ak tou de men l pou l vlope l nan kou l. Li te lite, men ekipay pwovizwa li te rale l anndan an.
  
  Dwa nan jenou k ap monte li - Muay Thai style. Youn. De. Twa.
  
  Li vire sou premye a. Nou vire ankò. Dezyèm nan crunch anba zo kòt li. Twazyèm kou a frape l kareman nan voye boul yo. Doulè te pase nan vant li, sa fè l santi l anvi vomi epi li tonbe sou do l.
  
  Alicia te kanpe sou li, li te souri. "Kisa mwen te di? Di m, Drakey, egzakteman sa m te di." Li fè yon mosyon pou l ba l yon bagay.
  
  "Boul ou yo."
  
  Li bese anch li epi li tòde pou li bay yon kout pye sou kote ki vize nen li. Drake leve tou de men epi bloke kou a. Mwen te santi yon sèl dwèt deplase. Li vire yon fason pou li te fas a fas avè l ', leve yon janm wo nan yon arc, Lè sa a, mennen talon pye l' desann sou fwon li.
  
  Rach soufle.
  
  Drake woule tounen, men kou a toujou frape l 'nan pwatrin lan. Epi avèk fòs anpil jan Miles te kapab rasanble, li te lakòz doulè ensipòtab.
  
  Li te mache sou cheviy li.
  
  Drake rele byen fò. Kò li te sistematikman kase, kraze ak mutile. Li te kraze l, moso pa moso. Ane sivil yo dwe modi. Men, lè sa a, li te kapab menm blame revokasyon an? Li te toujou bon. Èske li te toujou bon sa a?
  
  Sivil kase oswa ou pa, li te toujou SAS, epi li tache etaj la ak san li.
  
  Li fè bak. Twa konbatan tonbe sou li, kraze tout bagay bò kote l. Drake t ap pwofite relèv la nan koud Alman an nan gòj la. Li te tande Cartilage a krake epi li te santi yon ti kras pi byen.
  
  Li leve kanpe, li reyalize ke li te pèmèt li. Li danse, deplase soti nan pye nan pye, je l 'briyan soti nan anndan ak divilishness ak gri. Dèyè li, Dahl, Frey ak Hudson te fèmen ansanm, lite sou kwen sèkèy Odin a, figi yo kontorsion nan doulè.
  
  Alicia voye mayo li sou li. Li frape tankou yon fwèt, sa ki lakòz bò gòch nan figi l 'yo boule. Li frape ankò epi li kenbe l. Li rale ak yon fòs enkwayab. Li bite epi li lage tèt li nan bra l '.
  
  "Bonjou".
  
  Li mete tou de gwo pous jis anba zòrèy li, li peze fò. Imedyatman li te kòmanse tòde, tout sanblab defi ale. Li peze ase di sou nè nèf la pou lakòz nenpòt moun nòmal yo pase soti.
  
  Miles bouke tankou yon ti towo bèf rodeo.
  
  Li peze pi rèd. Finalman, li apiye tounen nan anbrase sere l ', kite l' pran pwa li, li ale mou, ap eseye pataje doulè a. Lè sa a, li te kanpe dwat epi kole tou de gwo pous anba bra l '.
  
  Dwat nan pwòp pakèt nè l 'yo. Agoni kouri nan kò l '.
  
  E se pou sa yo te fèmen. De lènmi formidab, goumen nan vag doulè, apèn deplase, gade nan je youn lòt tankou rayisab ki pèdi depi lontan jiskaske lanmò fè yo separe.
  
  Drake gronyen, li pa t ka kache mizè l. "Fou... femèl. Poukisa... poukisa travay pou sa a... nonm sa a?"
  
  "Vle di... pou... rive nan... fen an."
  
  Ni Drake ni Miles pa t ap fè bak. Bò kote yo, batay la te kòmanse rive nan yon fen. Plis twoup kowalisyon yo te rete sou pye yo pase Alman yo. Men, yo te kontinye goumen. Epi Drake te kapab wè Dal ak Frey fèmen nan yon anbrase mòtèl menm jan an, goumen jouk nan fen.
  
  Pa gen yon sèl sòlda ki te entèwonp yo. Respè a te twò gwo. Nan vi prive ak san patipri, batay sa yo ta dwe deside.
  
  Drake tonbe ajenou, li rale Alicia avè l. Tach nwa te danse devan je l. Li te reyalize ke si li te jwenn yon fason pou kraze priz li, li ta vrèman fini. Enèji a te kite l 'ak chak segonn.
  
  Li tonbe. Li te peze pi rèd, ensten ki asasen absoli kout kouto nan li. Gwo pous li glise. Alicia tonbe pi devan, li frape l nan manton ak koud li. Drake te wè l ap vini, men li pa t gen fòs pou l sispann.
  
  Sparks te eksploze devan je l '. Li tonbe plat sou do l, l ap gade plafon gotik Frey. Alicia rale leve, li bloke wè l 'ak figi l', defòme pa doulè.
  
  Okenn nan sòlda ki bò kote yo pa t eseye anpeche l. Li p ap fini jiskaske youn nan konbatan yo deklare yon trèv oswa mouri.
  
  "Pa mal," li touse. "Ou toujou jwenn li, Drake. Men, mwen toujou pi bon pase ou."
  
  Li bat je. "Mwen konnen".
  
  "Kisa?" - Mwen mande.
  
  "Ou gen... kwen sa a. Sa instinct asasen. Kòlè nan batay. Pa gen pwoblèm. Li enpòtan. Sa a... se poutèt sa mwen kite."
  
  "Poukisa sa ta dwe sispann ou?"
  
  "Mwen te enkyete sou yon bagay andeyò travay," li te di. "Li chanje tout bagay".
  
  Pwen li te leve, pare pou kraze gòj li. Yon ti moman pase. Apre sa, li di, "Yon lavi pou yon lavi?"
  
  Drake te kòmanse santi enèji a tou dousman retounen nan branch li yo. "Apre tout sa mwen te fè jodi a, mwen panse yo dwe m anpil."
  
  Alicia fè yon bak epi lonje men l pou l ede l kanpe. "Mwen jete Wells yo nan direksyon kòd yo nan pi Mimir la. Mwen pa t touye l nan kavo Odin. Mwen te atire atansyon Frey lwen Ben Blake. Mwen pa isit la pou detwi mond lan, Drake, mwen jis isit la pou m pran plezi yon ti tan."
  
  "Mwen konfime." Drake te reprann balans li menm jan Thorsten Dahl te leve kò Abel Frey a soti nan kwen lajè sèkèy Odin. Li tonbe atè a ak yon crunch mouye, plopping san vi sou pave mab Italyen yo.
  
  Aplodisman yo te tande e yo te repete nan tout twoup kowalisyon yo.
  
  Dahl sere pwen li, li gade anndan sèkèy la.
  
  "Bata sa a pa janm wè pri sa a," li te ri. "Travay lavi li. Jezikri, ou mesye yo dwe wè sa."
  
  
  KARANTE SIZ
  
  
  
  STOCKHOLM
  
  
  Yon jou apre, Drake te rive chape anba yon wonn kontinuèl nan entèwogasyon pou dòmi pou kèk èdtan nan yon otèl ki tou pre, youn nan pi ansyen ak pi rafine nan Stockholm.
  
  Nan gwoup la, li te tann asansè a epi li te mande poukisa tout pwosesis panse li yo te filme-li. Yo te vin fou nan mank de dòmi, bat konstan ak presyon entans. Li te pran plizyè jou pou l refè.
  
  Asansè a sone. Yon figi parèt bò kote l.
  
  Kennedy, abiye ak yon kostim-pantalon aksidantèl Samdi, cheve byen penyen dèyè, etidye l 'ak je fin itilize.
  
  "Bonjou".
  
  Pawòl pa t ase. Mande li si li te oke pa te sèlman bwete, li te kareman estipid.
  
  "Bonjou pou ou tou."
  
  "Sou menm etaj la?"
  
  "Sètènman. Yo kenbe nou tout izole, men ansanm."
  
  Yo antre anndan. Fixing nan refleksyon kase yo nan glas la. Evite kontak ak kamera videyo ki nesesè yo. Drake peze bouton diznèf la.
  
  "Èske ou bon nan sa a menm jan mwen ye, Kennedy?"
  
  Li te ri ak kè kontan. "Semèn fou, oswa semèn. Pa sèten. Sa fè m 'fou ke mwen te fini goumen kont enmi mwen an ak netwaye non mwen nan fen tout bagay."
  
  Drake te monte zèpòl. "Kòm mwen. Iwonik, pa vre?"
  
  "Ki kote li te ale? Alicia."
  
  Drake te monte zèpòl. "Te ale anvan nenpòt moun ki vrèman enpòtan remake yo. Pwobableman youn soufle sèvo lòt pandan n ap pale."
  
  "Ou te fè sa ki dwat. Yo pa t 'enspiratè prensipal yo isit la. Alicia se danjere, men se pa fou. Oh, epi ou pa vle di "nan toujou nan mitan lannwit lan".
  
  Li te pran yon ti moman pou trete referans Dinozò Rock li a. Li ri. Atitid li te monte pi vit pase mèki nan yon jou solèy.
  
  "E Hayden?" Kennedy te di pandan pòt asansè yo te fèmen epi ansyen machin nan te kòmanse monte dousman. "Ou panse li pral rete ak Ben?"
  
  "Mwen vrèman espere sa. Si se pa sa, lè sa a omwen mwen panse ke li te fè sèks kounye a."
  
  Kennedy te bay yon kout pwen nan zepòl la. "Pa konte poul sa yo, zanmi. Petèt li pral ekri yon chante pou li."
  
  "Ou rele li - twa minit edmi avèk ou!"
  
  Yo vole dousman pase setyèm etaj la. "Rale m '. La, nan tonm Odin, kisa ou te di la? Yon bagay sou mwen rete nan York epi, uh, touche pwòp pa m '."
  
  Drake te gade l. Li ba li yon souri séduizant.
  
  "Oke... mwen... mwen..." Li fè yon soupi epi adousi. "Mwen san espwa pa pratik sou sa a."
  
  "Kisa?" Je Kennedy te klere ak mechanste.
  
  "Ansyen gwoup dino-rock Heart te rele li sediksyon final la. Nan Yorkshire nou jis di 'chat ak zwazo a'. Nou se moun ki senp."
  
  Pandan asansè a t ap klike sou katòzyèm etaj la, Kennedy te deboutonnen chemiz li epi kite l tonbe atè. Anba li te mete yon soutyen wouj transparan.
  
  "Kisa w'ap fè?" Drake te santi kè l sote kòmsi li te electrocutée.
  
  "Mwen touche lavi mwen."
  
  Kennedy te dekonpoze pantalon li epi kite yo tonbe atè. Li te mete yon pè kilòt wouj matche. Asansè a dinged kòm li te rive nan etaj yo. Drake te santi lespri li ak tout lòt bagay leve. Pòt la glise sou bò a, ouvè.
  
  Jenn koup la t ap tann. Fanm nan ri. Nèg la fè Drake souri. Kennedy rale Drake soti nan asansè a ak nan koulwa a, kite kostim pantalon li dèyè.
  
  Drake te gade dèyè. "Ou pa vle sa?"
  
  "Mwen pa bezwen sa ankò."
  
  Drake pran l. "Bon travay, se yon ti mache rapid nan chanm mwen an."
  
  Kennedy kite cheve l desann.
  
  
  FINI
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"