Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gulliver Et Tertius Reich

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gulliver per quietem movet in universum parallelum. Ibi dracones videt et discere habet tertiam Reich et Hitleri Germaniam esse, quae gnome magica adiuvatur. Iuvenis hobbit missum est auxilium URSS. Sed se invenit in laborantibus coloniae liberorum Soviet Russia adiuvare non posse. Et Germani USSR cepere!

  GULLIVER ET TERTIUS REICH
  ANNOTATIONES
  Gulliver per quietem movet in universum parallelum. Ibi dracones videt et discere habet tertiam Reich et Hitleri Germaniam esse, quae gnome magica adiuvatur. Iuvenis hobbit missum est auxilium URSS. Sed se invenit in laborantibus coloniae liberorum Soviet Russia adiuvare non posse. Et Germani USSR cepere!
  . CAPUT N. 1 .
  Taedium servi laboris, fortis viator dormivit et somnium habuit multo plus interesting quam rem.
  Puer Gulliver in draconem volat, et iuxta hunc puella inusitatae formae fuit. iam admodum adultus, sed adhuc iuvenis, et valde muscularis et curvus. Et in crine eius color aureus folium, erat corona adamantina dives, et quidam lapides tam lucidi, sicut stellae, ut etiam maximi et pretiosissimi adamantes praelucerent.
  Puer viatorem quaesivit;
  -Quis es?
  Risu respondit puella:
  - Im Principe Leia! Et ecce, draconum exercitum mando!
  Gulliver respexit. Et revera grex draconum erat in caelo, et omnes creaturae istae erant pulchrae. Erant autem super eis puellae splendidae sedentes.
  Sed adhuc regina pulcherrima et delectabilis erat. Et draco, super quem tres ex illis una cum alia pulchritudine volaverunt, vere fabulosus fuit. Hic dolor erat. Et simul omnes virgines nudae sunt pede, licet nuditas sit lapidibus et globulis tectus.
  Non autem absconderunt vel soculares clausurae ventriculi, vel globi musculi sub cute aenea volubiles. Eodem tempore, elegans et singularis vestigiorum pedum incurvatio.
  Dixit puer bellator;
  - Quam pulchra es. Vere miraculum es puellae!
  Fronde movit crinem Leia, canebatque colorem ;
  Puellae omnes pulchrae, discalceati sunt;
  Fortes sunt et bellatores a praesepio.
  Pulchri- tudines habent asperrimae vultus;
  Evidenter cor cum illis laetius est!
  Huic Gulliver assentitur. Gladium vibrans in manibus, fecit figuram octo cum illo, et dixit:
  - Sine ulla dubitatione magis fun est apud te!
  Turma pulchritudinum in dracones volavit. Eorum totus exercitus magnificus ac singularis est. Et dracones habebant alas in omnibus coloribus iridis depictas. Et videbantur lapidibus pretiosis ornati.
  Gulliver notavit;
  - Omnis libidinosus est draco in suo modo, non autem septem capitum, sed saepius intemeratus.
  Princeps Leia risit et respondit:
  - Dissimile draconi, homo capita sua praecidere non debet, iam eas amittit cum mulierem spectat!
  Puer bellator nudos digitos misit - circiter duodecim annos vidit et tantum breves gerebat, quam ob causam acum proiecit. Sic pervolans et perforavit majora CULEX, quem necans necavit.
  Gulliver cum risu notavit:
  - Qui quasi vespae irati sunt et intellectu insecti molehill e molehill faciunt!
  Princeps Bellator Leia confirmavit:
  - Nam qui sensum habet muscae, quodlibet animal est elephant!
  Et deridebant. Ridiculam videbat. Grex anserum ante eos volavit. Aves erant satis magnae et crassae, alarum magnarum. In ductore iumentorum sedebant duo: puer et puella, et habebant tintinnabula argentea in manibus, quas iocabant.
  Gulliver notavit;
  - Adulti saepe mentiuntur, pueri res componunt, et senes plerumque ad infantem loqui mentiuntur!
  Regina puella adnuit et addidit;
  - Senectus non est gaudium, sed cadit in adulescentiam maior calamitas!
  Pueri in duce ansere subito cantabant;
  Quomodo malum ortum est in universo?
  Verum est ipsum creatorem non meminisse...
  Fieri potest ut sit aeternus;
  Non ut flammae inferi exit!
  
  Non es tu primus scire quod Adam peccavit;
  Non fuit Eva prior a carne corrumpi.
  Ebriosus, qui trahit de civitate Agdam.
  Guy qui in recessu fumat "consilium".
  
  Omnis qui scit quid sit malum
  Solebant sine timore solvere leges ...
  Et cui soli bonum est, onus est;
  Quis justo velit arcu enim!
  
  Volo eam ex foeno eripere;
  Etiam ut infans stimulum habeo ut tale pulmentum ...
  Cur mala mater puero maledicit?
  Quo vadunt in praelia duri exercitus?
  
  Una sola cerasus ex horto aestivo furatus est;
  Alius mercatores cum chalybe... necat.
  Cuius caput tortuosa securis praecidit;
  Quem carnifex in rotam iacit.
  
  Furatur depeculator, conscientiam suam conspuens;
  Et qui mendici nummos furati sunt.
  dimidia parte etiam gaudeo;
  Alii cincinnis mulierum gaudent.
  
  Sunt enim multae facies, multae mali;
  Mirabiles facies in omni umbra.
  Sed desiderium adhuc bonum est in anima;
  Etsi circa nos mundus est, heu, terribiliter fera!
  
  Vidua plorat, pupillus stridit.
  Mundus noster infernum petit.
  Itane fieri potest ut cor Dei sit monolithicum;
  Numquid locum habent homines in paradiso Dei?
  
  Responsum solum in te ipso invenies;
  Cum ira in cogitationibus tuis excidere potes...
  Cum vilitatem reddis bonis;
  et desine replere uterum tuum!
  Pueri admodum hilariter et pulchre cantabant, post- quam linguas apud Gulliver emiserunt. Fortis navigator ad eos linguam respondens haesit.
  Et risus ac risus.
  Gulliver cum risu notavit:
  - Mens puerilis est miraculum simile. Heic consenties, nihil habebis obiectiones!
  Reginae Leia giggled et cecinit;
  Heri eram iustus puer;
  Nihil hic fieri potest...
  Melior est catulus leonis quam stultus elephas vitulus
  et draco erit kaput!
  Et censuit: Puer et puella nudis pedibus. Etiam magna hic adventures habent. Multis et variis nuances. Ita vita eat sicut finis.
  Gulliver animadvertit puellas super dracones nudis digitis aliquid in medium mittere. Quale genus corporatum est hoc - muscas capere et eas opprimere. Bene? Si id quod volunt, fiat. Summa est, ne perdas caput.
  Sed Gulliver non timidus pugnator est. Etsi iam puer est.
  Dixitque princeps Leia puerum:
  - Visne sicut mel?
  Adnuit iuvenis;
  - Profecto!
  facete respondit puella;
  - Apis mel salutem affert, mel tantum orationibus politicis causa diabete destitutionis!
  Lepide addidit Gulliver:
  - Mel apium glutinosum manus facit, mel politicorum nummorum credulorum simplicium inhaerendi unguibus!
  Hoc pactus est pugnator;
  - Quantumvis suavis oratio politici sine diabete est, ea non causat eos, qui intelligentiam non habent!
  Puer bellator logice dictum est:
  - Persona numquam plus quam unum patrem habere potest, sed patria duodecim candidati munus patris nationis habet!
  Post quem ambo pugnantes: puer et puella, sibilus, nudos digitos in ore ponens. Quae commotio atmosphaerae et electricitatis naturalis emissio effecit. Et obstipuerunt midi, cadentes illico in hirsutis capitibus orcorum, pungentes, et transfigentes.
  Princeps Leia ferventer cecinit;
  - Mom, tene, tata, tene.
  Si vespera esset, vita esset!
  Orci se invenerunt sub draconibus et puellis nudis pedibus suis.
  Et iaculis et non ita iaculis bombing incepit, homemade tasque facta ex pulvere carbonum, vel aliquid etiam frigidius et perniciosius.
  Speciatim acerrimae acus venenatae adhibebantur, quae ad literam orcos et cobalos transfixerunt. Hoc vere puellas sumpsit et conversus est.
  Leia etiam principissa accuratissime accensus ad Orcos pilosos et cantabat;
  - Nostradamus, Nostradamus;
  Rex albus magicae...
  Nostradamus, Nostradamus;
  Dolor cordis mei non cessat!
  Nostradamus, Nostradamus;
  Puellae excalceatorum somnia,
  Nostradamus, Nostradamus -
  Tu sola salus!
  Et bellator linguam longam et mortiferam monstrabat ei.
  Post quem tollet eam, et exspuet eam igneis pennis flammarum. Haec est vere puella ingenti vi ac singulari ingenio. Quisque sit amet suscipit nisi. Et si solverit, nichil contra ipsum stare potest.
  Puer viator Gulliver etiam ignem durum et infestum in orcis draconis suis accensus est. Acriter et efficaciter egit. Et puer bellator clarum habebat ingenium ad victoriam et ad voluntatem militarem artium dominum.
  Imo contra hoc, orci resistere non possunt. Puellas efficacissime accendit, ne forte levissimo hosti det. Hoc est vere epicum proelium.
  Puer viator Gulliver etiam cecinit;
  gaude, gaude;
  Ad vim tabellarius diem...
  gaude, gaude;
  Cur non equo vectus sum?
  Hoc est vere pugnatum et mutabile carmen. Et simul est interitus orcorum. Et puellas dracones in balistis inceperunt eos urentes tympana nudis digitis.
  Et res omnes ita refrigeratae et deridiculo erant, literam novam et unicam fabulam creabant. In quibus infirmis et infirmis locus non erat.
  Modo experire et accedentibus puellis his similia et quemlibet in fragmen massae confringent.
  Et ut aiunt, bos morbus contagiosus est insanus. Et hoc satis naturaliter milites poterant ostendere. hostes magno studio caedunt. Et sagittas et balista evomunt. Aguntur autem omnia vehementissime.
  Itaque contra talem exercitum facere non poteris. Et milites in orcos ita evaserunt ut effugere non possent. Hic est vere perniciosus effectus sagittarum et fulminum balistarum.
  Gulliver cepit et cantavit;
  Audacter mitterent et perdere
  Erit vita ex corde!
  Principem Leiam notavit;
  - Pueri meliores sunt quam adulti, quod aetas eorum iuvenilem stultitiam iustificat!
  Dicebat puer bellator;
  - Iuvenis stultitiam iustificat, sed non vilitatem, ut nigrum ab albo distinguas, quod non multum annorum et scientia opus est!
  Et sibilabat Terminator puer, et nubes corvorum in capitibus orcorum hirtorum decidebant grandines.
  Princeps Leia tweeted:
  - Nulla intelligentia, considerans claudum, mens non dependet a saeculo! Si sine mente valetis, omnes infirmi estis.
  Gulliver logice notavit:
  - Musculi e ferro non quercu caput compensant!
  Alius puellae laetus notatur;
  - puella non est quaestio - si pes nudum est, ergo peius est puella - sub calcaneo caligae!
  Principem Leiam logice affirmavit:
  - Si vis acus fieri, scurra habes in capite!
  CACHINNO Gulliver pipiabat:
  - Lupus velocibus cruribus pascitur, femina cruribus gracilibus, cum hirci sugunt!
  Tum per ordines risum cucurrit. Dixitque princeps Leia:
  - Optima via est nummos e pera hominis trahere cum digitis nudis pedibus puellae!
  Puella comitissa notatur;
  - Calcaneum nudum puellae vestimenta celeberrima obtinebit si homo stultam tabernus et plenam cothurni sensit!
  facete Gulliver tweeted;
  - Discalceatae puellae non solum ocreas amant et ocreas sentiunt, sed se sub nudo vitae vestigio dis!
  Quo facto sumentes et in choro cantaverunt;
  Et deinde a monte maximo,
  Aquilae ad Gulliver...
  Sede Gulliver in equo -
  Te illuc cito dabimus!
  
  Et sedit Gulliver super aquilam.
  Maximum exemplum...
  Nec facile est puerum portare,
  Limpopo mox in itinere suo erit!
  Et bellatores tollent papillas et pandent coccineam papillarum suarum, et percutient orcos fulminis. Et hoc omnino multum orcis ardebit.
  Ista vero turma ipsorum est.
  Princeps Leia Gulliver interrogavit:
  - Scisne in futuro altero bello universali futurum esse et talis frigido homini similis Hitler!
  Gulliver chuckled et respondit:
  - Hoc nesciebam, sed nunc scio.
  Dentibus denudavit puella, et continuavit;
  Difficultas autem Hitlerus: unum piscinam frigidissima excogitatoris, gnome, apparuit. Murem quoque piscinam fecit, tantum quinquaginta talenta et altitudinem unum et dimidium metra cum eadem armatura, armatura et machina appendens.
  Gulliver humeros suos iterum respondit honeste:
  - Piscina omnino nescio! Et quid cum manducatis?
  Princeps Leia risit et respondit:
  - Bene, longa fabula est. Certe in hoc mundo homines magnas difficultates inciderunt. Ac primum URSS qui cum copiis Tertii Reich et eius sociis pugnavit. Extra Italiam. Quid mus quinquaginta quinque ton? Hoc est armatura frontalis 240 millimetrarum, armatura utrinque 210 millimetrerum, et in clivis, tormentum 128-mm, tormentum 75-mm cum tormento equitum mille ducentorum quinquaginta. Hoc celeritatem circiter septuaginta chiliometrorum per hora dedit, currus ab omnibus angulis prope impenetrabilem faciens. Ab initio anni MCMXLIV, machina haec in massam productio abiit. Quam ob rem, ab aestate anni MCMXLIV, Nazis pugnos impressores armatorum collegerat.
  Die autem XX mensis Iunii duas validas ferias, unam Moldavia, alteram ex Ucraina occidentali, in partes vergunt. Quam ob rem praesidio Sovieticorum caesus est et velut ariete confossus est. Lacus Maus-2 ad omnia genera tormentorum Sovieticorum impenetrabiles evasit. Et praeterea, res admodum mobilis est, et habet proprietates boni incessus. Haec raeda vera poena fuit.
  Socii etiam passive se gesserunt. Foedissima in Italia cladem finivit et portum in Normanniam denuo dilata est.
  Praeterea Germani ME-262 formidolosi gignunt, quod erat difficillimum ad sagittandum. Gagates pugnator erat, cum quattuor tormentis aeris 30-mm callaribus. Itaque centum aeroplana Sovietica produxit. Coitio quoque occidentalis. Hitler etiam aliquantum retardavit programmata V-2 et, loco carus et minus utilis missilia ballistica et lecythus, in Arado-type vi bombers nitebantur.
  Churchill et Roosevelt caudas habebant inter crura et plus a classe subaquanea Germanica graviter premebantur. Socii autem tam Germaniam quam Iaponiam inducias obtulerunt. Tituli ea lege convenit, ut socii Siciliam ac Sardiniam excederent. Quod factum est.
  Per inducias cum Tertio Reich, relationes commercii repetitae sunt. Tum USA et Britannia oleum ibi supplere coeperunt. Germani quoque in Ucraina foedum ducentes Kyiv ceperunt et Odessa iterum intraverunt.
  Mus-2 piscina invicta facta est. Minor etiam exemplar Muris apparuit - Tigris-3, quod levius et mobilius erat uno tormento 88-mm.
  Ita copiae Sovieticae infusae sunt. Et haec res critica move...
  Gulliver principis Leia interpellavit:
  - Tot incomprehensibilia verba dicis. Noli oblivisci me puer primi saeculi XVIII. Nostrae progressionis technologiae non ipsum!
  Princeps Leia adnuit risu.
  - Scio! Sed dico de saeculo vicesimo. Et hoc est quod fecit una tantum pumilio. Et hoc tibi grave est consentire!
  Gulliver jucunde cecinit;
  - Ex constructione duorum mundi, natus mundus creatus est.
  Principem Leiam notavit;
  - Ineunte vicesimo primo saeculo daemon Vladimirus apparuit cum calvitio, qui erat speculator qui imperium in Russia occupaverat, et etiam multum mali fecit. Sed bellum separatum est. Et hic gnome locum creavit ubi Germani Ucrainam dextram ripam receperunt, et in ruinam gravem in centro coeperunt. Lacus autem eorum invulnerabilis et invictus videbatur. Et contra gnomum tuo ingenio opus esset. Sed quis mittendus est vel symmetrica vel asymmetrica responsio? Idea erat - elf vel troglodytae? Sed infirmiores erunt in arte technica quam gnome.
  Et Germani progressi sunt, ita Smolenscus cecidit, et post eum Kalinin et Vyazma. Germani Moscuam iam appropinquabant. Stalin scilicet, discessit. Mori nolebat. Et Hitler dixit URSS coloniam Germanicam fieri debere. Et solum ei conveniet capitulatio.
  Bene, finierunt ut responsionem gnome hobbit mittendo. Idque etiam puer, ut honestus sit, ingenium dicere potest. Puerum discalceatum, qui decem annos natus serio spectavit, non acceperunt. Et in Gulag parvulis venenati sunt.
  Interea Germani Moscuam. Ita factum est!
  Moscoviae cecidit et Leningrad quoque... Hiems venit et Germani in urbibus pernoctaverunt. Ibi consederunt.
  Komsomol et puellas fascistas et carmina, neglecto frigore et defectu vestium, pugnare perdite decreverunt.
  Pulchrae sumus puellae Soviet;
  Amamus pugnare et titillationem puerorum...
  Splendida resonant parva vox ;
  Et nos vocamus ad necem Krauts!
  
  Komsomol valde offendunt puellae sumus;
  Nudo pede per gelu fortiter ruimus.
  Modeste stare non solemus in extremis limitibus;
  Et fascistas pugno reddimus nostro!
  
  Magnum secretum est mihi, crede, puellae;
  Quam efficaciter Nazis expugnare...
  Mihi crede, puellarum successus non accidit;
  Quia exercitus Rus' fortissimus est!
  
  Et nostris nudis calcibus puellae ;
  Novus Annus nix valde dulcis ...
  Bene, Fuhrer scumbag est simpliciter;
  Non celebremus fascistae successum!
  
  Nos puellae dolis ludimus nimis;
  Pectora nostra ante milites portavimus ...
  Et revera Nazis mingentem off;
  Socii Komsomol validi opprimi non possunt!
  
  Nos puellae multum possunt,
  Etiam sagittis tortor a lacus...
  Hostis non vacat prandere;
  Sicut fur venient puellae!
  
  Revera reveremur Russiam,
  Stalin tam potens est quam pater conlisio, crede mihi.
  Et credo in tepido venturum victoria maio;
  Omnis qui credit in hoc, magnus est!
  
  Puellae dubium non est, nec impedimentum;
  Quisque velit justo in manibus.
  Ut veniant mirabilia praemia pulchris;
  Komsomol fortitudo in pugnis fortis!
  
  Milites sumus valde celeriter ad maturandum;
  Et in manibus pernicibus tormenta dolium ardet.
  Et quodvis negotium, puellae tractare potest;
  Indubitata monolitha nostra amicitia est!
  
  Tales sumus candenti puellas
  Nives vel pruinas non curamus...
  Discalceatus hiemem non servabit ungula frigus;
  Corda autem pulchri- tudinum sunt largia et pura.
  
  Quod possumus, exaltamus;
  Lets cursu sicut formis virtuoso ...
  Et feliciter capita fascistorum perflant,
  Mane quoque exercitatio et amor!
  
  Omnes puellae frigidi sunt milites;
  Possunt simpliciter conterere Krauts in farinam...
  Quid de fascistis simpliciter malis?
  Socii Komsomol superpower non cognoverunt!
  
  Hitler nihil potest.
  Durum ipsum tundimus baculo;
  Et ruperunt dentes suos, pellentes cutem a facie eorum.
  Et tunc discalceatus per ignem cucurri!
  
  Solus Stalin id facere nos iubebit;
  Visibilis eius vehemens et sincerus aspectus...
  Et crede mihi, puella non fallet,
  Magna tormentorum machina Loading!
  
  Si opus erit, ad Martem perveniemus;
  Et Venerem celerrime vincemus...
  Milites ocreis expoliuntur;
  Puellae nudis pedibus currimus!
  
  Pulchra sunt omnia nobis puellis;
  Pectus et coxis, lumbos apparent...
  Est etiam auctor, ut lupus catulus;
  Satanas auctor est omnino!
  
  Bene, puellas sumus - scis nos gelidos esse;
  Absterremus omnes fascists sicut spartes...
  Et stellae caeruleae in caelo sunt;
  Confringemus tigres ferro!
  
  Quod non facere, credere non potest;
  Fateor, communistarum demiurge...
  Et aliquando non intelligimus
  Et pulchritudines capiunt ut eos terreant!
  
  Sed scis, Germanos irruentes,
  Et possunt discerpere Krauts...
  Etsi Titanium habemus animas;
  Ibimus per gradus et paludes expurgate!
  
  Communismum sine omnibus clavibus aedificabimus;
  Et fascistas firmiter vincemus.
  Komsomol membra formationis currere amant;
  et cherub super eos volat.
  
  Hostes puellam obire non poterunt;
  Quia puella aquila est...
  Nec opus est Krauts nimis depraedari,
  Et tuus Fuhrer frustra vociferatur!
  
  Komsomol membrum nudis pedibus;
  Ovum dedit Hitler...
  Noli agere cum satanas
  Aut hoc modo non refert!
  
  Communismus idolum coruscum;
  Vexillum rubeum super planetam fulgebit...
  Et projectus est Herodes in infernum;
  Puellae quinque!
  
  Lenin, Stalin - Sol supra planetam;
  Circulus in caelo quasi duae aquilae...
  Res communismi canuntur;
  Ferrea ala robur patria est!
  
  Nos victoriam videre potuimus;
  Et ambulavimus usque per Berolinum...
  Infantes in cunis nati;
  Et nunc magna patria!
  . Caput N. II.
  Gulliver super dracones volavit et multum audivit. In hoc casu bellum incomprehensibile homini paene medii aevi loquebar. Etsi novum tempus iam advenit ut videtur. Sed princeps Leia de altero bello mundano garrire pergit;
  Postquam Moscuae et Leningrad ceciderunt, Iaponia et Turcia bellum contra USSR ingressi sunt. Rerum in Soviet Russia omnino desperatae factae sunt. Atque etiam egregium hobbitum, qui se in liberorum labore colonorum invenit, adiuvare non potuit.
  Pueri erant qui nondum sedecim annos nati, nudipedales et in altiore numero, cum lamellis in Sibiria laborantes. Pueri in iuvenali colonia eorum capite raso. Calceamentum meum tulerunt et me coegerunt nudis pedibus in silvam caedere. Aestate adhuc nihil est, hieme autem nudis calcibus gelu guys calvum crine mordet. Puer hobbit comprehensus est. Illi illum in figura photographaverunt, faciem plenam, digitos tulerunt, caput totonderunt. Post comprehensionem pueri diligentissime scrutatus est: custodes manus glomeratae in omnia foramina convenerunt, et hoc nimis inclementer fecerunt. Post quem puer lotus est et ad cellam navigia cum pueris mittitur.
  Cum puer hobbit circiter decem annos inspexisset, loci agricolae eum prope situlam collocare volebant. Sed fabulae heros multo fortior et velocior evasit quam vulgaribus pueris. et patrinos verberavit, post- quam ipse cella observator factus est, et in fenestra se posuit. Facilius est iuvenibus - vires habent, sciunt pugnare, et rex es.
  Puer hobbitus tamen loco suo non abusus est. Durius quam ceteri in castris laboravit, et etiam cum alii infantes captivorum in frigore ocreas darentur, nudis pedibus mansit. Ideo hobbit est. Tametsi nudi pedes pueri rubri sunt quam pedes anseres. At contra es agilior sine sensi cothurno.
  Sic puer discalceatus in Siberia nive laboravit. Germani autem pervenerunt in Kazan in hyeme, sed ibi morati sunt. Ver exspectabamus. Et est lutum. Et tantum mense Maio 1945 Urales longius progressi sunt.
  Eodem tempore Caucasus et Media Asia frigoribus capta sunt.
  Copiae Sovieticae nimis pertinaciter non resistebant. Pro Stalin mori nolui. Nihilominus nova IS-3 piscina in URSS apparuit, quae ad frontem modicis pervenit. Hoc vehiculum bonum frontis praesidium habuit et ictibus multorum tormentorum restitit. Etsi tormentarii Maus-2 resistere non potui.
  Urbes Pali: Chelyabinsk et Sverdlovsk. Et sic fuit valde bonum et fuit celer offensivum.
  Iam aestas est. Puer captivi nudis pedibus in bracis et in cervicibus nudis laborant. Et si calet, torsos suos omnino nudus. Et pueri invalidi sunt. Sed hobbit puer valde scidit et exantlaretur. Tametsi spectat sicut puer parvulus circiter decem annos natus. Et sane non crescit aut maturescit.
  Pueri minus a culicibus quam adultis mordentur, hobbites omnino non mordentur.
  Germanorum copiae propius accedunt, Nazis fere non resistunt. Ita, et Stalin alicubi disparuit. Plane Pontica calliditas non moritura est. Verisimile fere in Americam fugit. Germani nondum eam occupaverunt.
  Puer Hobbit et alii captivi coeperunt cantare superbi et piae. Quamquam, e contra, pietas non refert te flagello verberare et te cogunt ut asinus in colono liberorum laboret. licet in hoc aliquid boni sit. Verbi gratia, amicos facis - alios pueros. Puer hobbit plus centum annos natus est, sed sicut infans spectat, quare erga eum habitus est ambiguus.
  Captivi pueri magno cum alacritate canunt;
  Puer aeternus auctor sum puer,
  Veni pugnare rabido fascist...
  Ad exemplum magnitudinis propone;
  Commentarium praeclare porto in mantica mea!
  
  Venio bellum, cucurri in primam aciem;
  Et discalceatus est per vias.
  Accendit autem machinam sclopetum apud Fritzes.
  Saltem purus puer in corde suo coram Deo!
  
  Fritzium ex insidiis confodiunt;
  Machina gun tuli cum grenade de bastardis ...
  Ceterum puer multum roboris habet;
  Pro matre nostra fortiter pugnandum est!
  
  Puer pugnator a diabolo est, mihi crede;
  Saepius apud Fritz iaculatur...
  Ipse est in proelio sicut bestia machaera;
  Quod non habet aliquam frigidiorem!
  
  Quid cum Hitler fieri potest?
  Pueri eum silvestri rugitu sepelient.
  Ut homicida non percutiat securim;
  Non erit illi locus in caelo puro.
  
  Quidquid potes adepto statim
  Rusticum cum virgine praedatoria Fuhrer voluit ...
  Sed hic venator in ludum vertitur,
  Ita, verum est, glandes in Adolfo Miserere!
  
  Iam gelida est, et omnino nudipes sum;
  Agilis et furiosa turbo puer...
  Et puella mihi clamat - sustine;
  Sed nimis celeriter videre potes!
  
  Percute tristis pugno;
  Bastardus pulsavit, in occipitio feriendo eum ...
  Non hanc iactum lactis;
  Patriam meam non vendam pro amphora!
  
  Ego auctor sum et superbus sum ita;
  Cum vinculum etiam rubeum est...
  Pugnabo pro Sancto Rus';
  Tametsi Adolfus latro tam terribilis est!
  
  Sed Wehrmacht credo fortiter expugnaturos;
  Pupulus hoc optime scit...
  Nos sumus cherub aurei cherubin.
  Pretiose princeps, comes Stalin!
  
  Wehrmacht fortiter expugnabimus;
  Quamvis Nazis pugnare prope Moscuam...
  Sed transeo exem solido A;
  Et meam pistolam hero committam!
  
  Auctorem facere possum puer,
  Aliquid Nazis numquam viderat ...
  Nostra bona opera;
  Fuhrer ac ne misericordiam quidem!
  
  Quidquid possum, semper possum;
  Nubes iterum Patriam volitant.
  Sed auctor neque te hostibus,
  Miles fortis et potens est Russicus!
  
  Capiebam equidem;
  Et discalceatum per niuem duxerunt eum.
  Horseradish Police vulnera adhibebantur;
  et puerum cum filo verberant!
  
  Calcanei quoque mei igne rubeo caldario adusti;
  Et combusserunt immisso pedes suos.
  Sed Krauts tantum zeros accepit;
  Licet ignis in pede pueri!
  
  Frontibus adussit digitos,
  Et compages sciderunt humeros pueri...
  Deus oblitus auctoris, ut videtur
  Piper in vulnera sparsum carnifex!
  
  Sed fascistis nihil dixit,
  Et acus calida sub clavibus.
  Ceterum ipse Stalinus mihi specimen est;
  et turpius Fuhrer in agonia melius moritur!
  
  Ducebant me ad supplicium in nive;
  Puer crudeliter verberatus, discalceatus...
  Sed non credo me iam fregisse
  Vincere a Nazis non potes!
  
  Fritz stella in pectore meo posuit;
  Bene, hoc me superbum facit.
  Non te ferox hostis,
  Et non accedam ad timorem et vilitatem malam!
  
  gradum ad sepulchrum ducere possum;
  Tali et tinnitu carminis auctor...
  Ceterum Fuhrer furiosus est asinus;
  Et puellam in Eden conveniam, scis!
  
  Novissimo autem momento oritur;
  Horologium tridium machinae nostrae tormenta...
  Incendio insedit MANIPLUS;
  Nazis corvus stercora facti sunt!
  
  Et nunc hero meo puero;
  Venit post tormenta et cruciatus.
  Pugnatur magna multitudine;
  Post tantas malas tribulationes euntes!
  
  Puer Krauts iterum necat;
  Puer discalceatus per nives ruit ...
  Movet fortissimum quemque;
  Sentire gratis crines amici plectere!
  
  Berolinum puerum mox exspectat;
  Germania caput secant pro Rutenis.
  Fluctibus cherub gladius potens;
  Et ille fortiter rogat ut omnes ad plateam veniant!
  
  Credo mox resurrecturos mortuos;
  Qui sepelitur, erit sicut angelus.
  Fortis admodum, unus;
  Saltem satanas interdum superbior est!
  
  Sit universum in aeternum
  Sub vexillo sanctae communismi...
  Comis Lenin lucida stella est;
  Victor et Stalin: malum, fascismus!
  Veritati hic contrarium est: Nazis cepit ac vicit. Sed in cantu, pueri optima sperant. Etsi e contra cogitationes micant, fortasse in novo imperio locus illis erit?
  Puer hobbit ad regimen Stalinist superfluum evasit. Et hoc manifeste affectus est eius modus.
  Pueri autem, ut se laetitiarent, magno studio iterum cantare coeperunt, et nudos pedes terere;
  Puer e spatio venit.
  Cum omnia quieta - pacata...
  In somnis puer est aquila frigidua;
  Hoc ei omnino non dolet!
  
  Bello, anxia;
  Puer quasi tsunami oppressus est ...
  magna multitudo in Rus';
  Et Fritz cadum piscinae ferreum fixit!
  
  Ego puer nudis pedibus in frigore sum;
  Depulerunt me vilis fascists...
  Capti sunt sicut gyrfalcones vi;
  Communismum procul videre volui!
  
  Per nivem me diu deiecerunt;
  Ego fere omnia off adligat ...
  nudum pedem ferro urebant;
  Illum inter taedas nudum suspendere volebant!
  
  Sed puella pulchra venit
  Et ipsa statim omnes fascistas abstulit.
  Ceterum oculus eius sicut acus acuta;
  Excidimus et at tempor sit amet!
  
  Puer prope mortuus est
  Sanguis pueri in venis adligat.
  Sed iam non erit terminus
  Est ac si puella ad vitam venit!
  
  atrox recepi ex ambustis;
  Post omnes, postquam me tunc nix incenderunt...
  Nescis quid carnifex sine corde sit asinus;
  Sed et poenas dabit!
  
  Valde puella sapis, mihi crede;
  Et factus est auctor cito amici cum ea.
  Nunc vera bestia puer eris;
  et facies cheruborum alere nos;
  
  Optime coeperunt cum ea pugnare;
  Fascists sine fine delevimus ...
  probationes praeterimus, emimus A's;
  Cursus in communismum ad milliaria!
  
  Puella nudis pedibus in nive sum;
  Duo timores, nescientes, irruimus.
  Hostem pugno feribo,
  Atque Sol semper in Patriam refulget!
  
  Krauts me vincere non poterunt;
  Et una cum puella invicti sumus.
  Sum fortis sicut ursi iratus
  Cum Komsomol iungimur!
  
  Et hic puella discalceata currit;
  Et tam subtiliter ad fascistas iaculatur.
  Nos pro matre scutum magnum figemus;
  Pereat malus Cain!
  
  Russia terra validissima est;
  Et dolium sclopetum habet...
  Satanas non potest nos vincere,
  Veniet ad eum ultio sanguinis!
  
  Itaque puella pulchra cantat;
  Cum discalceatus ruit per snowdrift ...
  Et simul cum auctorem reptilium verberat;
  Consequatur hoc, sed unumquemque nostrum finiemus!
  
  Ego quoque non sum puer infirmus;
  Conteram fascistas furore gravi...
  Fuhrer nickel a me recipiet,
  Et nos ingentem novum mundum aedificabimus!
  
  Pugnamus in hoc frigido furore;
  Ad genua Wehrmacht non perducat ...
  Euax pro Rolandus in audacia;
  Quicumque Lenin fit, nobiscum coniunget!
  
  Frigidissima eris pulchritudo;
  Puer demens in amore cum te ...
  Projiciam te, e patria
  Et propter clarissimam civitatem!
  
  credo me tempus Berolinum perveniturum;
  bellum inhumanum tunc conquiescet...
  Vincemus mundi magnitudinem;
  Flammae clare saeviant!
  
  Et si mori destinati sumus;
  Illud solum praefero.
  Faciat puella quod volo;
  Filius meus donum mihi dabit, etiam filiam.
  
  Tu eris bona puella
  Hoc aedificabis mundum in quo paradisus erit.
  Flores pulchros habemus hic nascentes;
  Mihi crede, lux horreum omnino non est!
  
  Tigris cum virgine dejectus sum;
  Post quem Pantheram finivit.
  Bellator campum in porticus dirigens vertit;
  Etsi interdum etiam quatenus nos nescimus!
  
  Integer in consectetur ante,
  Communismum aedificemus et pupa evanescet...
  Et ibi expugnabimus Satanam;
  Sors nostra fulgida sit!
  
  Totam hiemem puella aravit;
  Discalceatus per frigus ambulavit...
  Cur in acie sumus?
  magnificentius rosa crescemus!
  
  Tam frigidissima via est;
  Puella discalceatam et exspectamus...
  Et URSS impossibile est vincere;
  Utinam iter erimus polliciti!
  
  Et licet non veniat,
  Adhuc ambulabimus cum victoria.
  Aude igitur, puer, et aude -
  Sol in paradiso supra nos coruscabit!
  
  Noli timere, mortuos suscitabimus;
  Scientia valde fortis consilium habet...
  Dominus noster unus est, non unus;
  Et nos ad rationem Fuhrer appellabimus!
  Sic cantabant nudis pedibus pueri in brevibus rasis. Multi etiam ex eis habebant tattoos in corporibus. Etiam hobbit puer imaginem Stalini in pectus suum insculpsit.
  Sed deinde lacus Germanici apparuerunt, et idem puer eos magno studio salutavit et nudos puerilesque pedes impressit.
  Fine anno 1945, copiae Germanicae et Iaponicae omnes fere maiores incolas regiones URSS occupaverunt. Et in quibusdam pagis vicique erant proeliis partiumque impetus adhuc geritur. Stalin fugiens se non ostendit, in Brasilia ubi latebat. Sed Molotov loco mansit. Tamen, mense Maio, anno millesimo nongentesimo quadragesimo sexto, Molotovium expugnatum specialibus copiis SS. Post quem Beria, qui Molotov substitutus est, deditionem honorifice obtulit.
  Hitler consensit, et Beria vita concessa est et limitata libertas data. Et in URSS, pugna partium paene cessavit. Erat quies.
  Tertius Reich digerebat quod vicerat. Sed armorum concursus cum USA et Britannia inevitabiles erant. Imprimis, Hitlerus reditus coloniarum in Italiam et Galliam, Belgium et Hollandiam postulavit. Praecipue in Africa. Germanis iure eos dare. Habebat autem tertia manu liberam Reich. Et si quid...
  Sed USA bombam atomicam fecit. Verum, Tertius Reich non solum obterere, sed etiam elaborasse vi elit. Et bombas in territorium Europaeum demitti non sinit.
  Sic in mundo fuit pausa. Germani vehiculis scaenicis, praeliis, et magna superficie naves cursu accelerato aedificabant. Sed classis eorum subaquanea iam valida erat, et subaquaneae in peroxide hydrogenii currebant. Ita...
  Puer hobbit locum sibi in Tertio Reich invenit. Coepit emendare scutellas volantes - orbis Belonce. In historia reali, hic orbis excutere potuit et celeritatem duorum clauorum sonorum attigit. Sed proeliis non interesse. Nimis vulnerabilis erat, et magnus et sumptuosus. In historia reali: nec URSS nec USA adoptavit scutellas volantes. Quia ludus candelae non erat. Damnum unum movens et statim orbis Belonce imperium amittit et deorsum labitur.
  Puer autem hobbit eam fecit ut laminae circumfluant scutellas volantes et fiunt invulnerabiles ad bracchia parva. Nunc anti-artus tormenta, tormenta aeris et tormenta tormenta revera ea iacere non possunt. Sed puer aeternus et discalceatus id fecit, ut ecce et ecce in eis inauguratus est lasers. Et isti lasers ad litteram omnia igne et calore igne concremaverunt. Et contra hoc tempta.
  Ita Germani tubam schedulam militarem validam habebant. Eodem tempore, armatura magis provectior in piscinas instituta est, et etiam vehicula e materia plastica facere coeperunt.
  Ita valde ridiculum videbatur et, suo modo, infestissimum.
  In USA, utique Germanis respondere voluerunt, sed contra scutellas volitantes, solum crimen atomicum habent quod theoretice eos perdere potuit. Sed Nazis iam mille orbes planorum habuit. The Fuhrer die 20 mensis Aprilis anno 1949 die natali suo sexagesimum bellum proficisci statuit. Insulsissima sententia est, quid dici possit.
  Praeterea Nazis mirum incommodum consequi posset si technologiae missilium in Civitatibus Foederatis augerentur.
  Ante irruptionem Hitler cum gladiatore pugnat iocum habere constituit. Hoc quoque non insanum.
  Sed id aliquam elit.
  
  CUSTOS Games - EXCIDIO RUSSIA
  ANNOTATIONES
  Operationes variae per operas intelligentiae exercentur, imprimis CIA, NSA, MI, MOSAD et aliae, peculiarem in universo terrarum orbe condicionem creant, quae saepe vagus fit. Certamen est contra terrorismum et pro sphaeris influentiae. Multae interesting fabulae huic dedicatae sunt necnon proditione Mikhail Gorbachev.
  
  CAPITULUM PRIMUM
  
  
  Splendet in pectore odium fuso ferro.
  
  Mt Dracus autem surgens ascendit super murum et exposuit tacitus. Ipse inter frutices recubans procumbens audiebat, sed tacito circum se nihil mutabat. Constitit parumper Glock subcompacta iterum repressit.
  
  Omnia parata erant. Regii sanguinis satellites hac nocte Difficile erit.
  
  Domus ante eum in crepusculo. Culina et conclave in prima tabulato flammis arserunt. Reliquum loci mersi est in tenebras. Alter alterum moratus est, tabulam, quam ex priore, iam mortuo comiti, antea tacite incedendo acceperat, diligenter recognoscendo.
  
  Bene ei servierat vetus disciplina, et iterum per venas versabat, nunc rationem personalem et causam postulat. Tres satellites sanguinis regis intra tres septimanas horrende mortui sunt.
  
  Quaecumque narravit Rodriguez numero quattuor fuisset.
  
  Dracus posticum attigit crinem cohibebat. Paucis minutis post manubrium convertit et intus elapsus est. explosionem e televisione et clamores obvoluto audivit. Rodriguez Deus homicidam missam antiquam benedicat, ludum spectabat.
  
  Ambulabat circa coquinam, non indigens lumine pacti sui lampadis ob rutilum venientem e cella principali antecedens. Constitit in in ANDRON auscultare.
  
  Plus quam unus guy erat ibi? Durum est facere propter sonitum a damno TV. Non refert. Omnes occideret.
  
  Desperatio quam per tres proximas septimanas post Kennedi mortem appropinquavit ut eum opprimeret, sensit. Amicos ille duos tantum concessit. Primus Torsten Dahl vocavit qui Suecum de sanguine regis vendettam moneret et eum admoneret ut familiam suam incolumem reciperet. SAS amiculos veteres conscriptos auxilio secundo. Suam familiam Ben Blake confidebat quaerere quia ipse id facere non poterat.
  
  Nunc solus Drake pugnavit.
  
  Raro locutus est. Bibebat. Violentia et tenebrae soli amici erant. Nulla spes aut misericordia in corde suo
  
  ALA tacite descendit. Fetuit locus humidus, sudore et frixo cibo. Fumi cervisiae paene conspicui sunt. Dracus duram fecit faciem.
  
  Facilius est mihi.
  
  Eius intelligentia dixit virum esse hic degentem, qui tres saltem ex sanguine regis infamis captivorum rapere iuverat. Secundum navis fragorem et effugium hominis apparenter bene comparati, saltem duodecim figuras nobilissimas caute et occulte exhibuit ad explicandum membrum familiae suae a figuris inferis teneri. Rex cruentus decisiones actionesque Americae Foederatae Rei Publicae tractavit, ex amore et misericordia suae figurae proficiens.
  
  Eius consilium vere excellens fuit. Non unus noverat amores alienos in periculo esse, et omnes virga ferrea et sanguine movit rex sanguis. Omne quod opus erat. Quaecumque opera.
  
  Dracus se nondum attigisse credidit. Non poterant intellegere quantum sanguinis imperium vitiosus rex ivisset.
  
  Ad laevam eius ostium apertum et intonsum, crassus exivit; Dracus statim et cum vi letali egit. Ille ruens ad hominem, cultrum evulsum et in ventrem suum profunde immersit, eum per portam apertam in exedra per inertiam impulit.
  
  Oculi crassus exstabant in incredulitate et concussa. Dracus arcte tenuit, scutum latum stridens, premens in ensem antequam emitteret et traheret Glock.
  
  Rodriguez celeriter fecit, obstante specie Draculi concussa. Iam stibadium pressisse in solum evolvit et balteo fumabat. Sed Dracus animum ad tertium hominem in conclavi traxit.
  
  Homo verendus, homo diu comatus, in angulo circumflectebat, cum magnis nigris varius auriculis pressis. Sed dum intendit, et vectes solemne cum digitos lito- lido cussit, ad sclopetum pervenit serratum.
  
  Dracus se parvum fecit. Exitiale jocum discerpens crassus abdidit. Drake reppulit discerpens corpus abiecta, et surgens iecerat incendens. Tres ictus exuerunt caput musici et corpus eius in murum proiecit. Headphone avolaverunt ad latus suum, arcum in aere describens, et substitit in TV ingenti, pulchre ab ore pendens.
  
  Sanguis decurrit per plana velum.
  
  Rodriguez adhuc humi reptans. Astulas abdicavit et circa eum fudit cervisiam et fudit. Ad latus instante Dracus et Glock pungit in oris tectum.
  
  "Sapiens?"
  
  Rodriguez suffocatus est, sed adhuc pro cultello in balteum pervenit. Despectus Dracus observabat, et cum sanguine regius minister truculentos ictus egit, ille miles SAS tenuit et aegre in bicipitem impugnantis egit.
  
  "Noli esse stultus".
  
  Rodriguez sonuit quasi porcus mactatus. Dracus conversus eum in stibadium reclinavit. Obvius oculorum dolore obnubilatus.
  
  "Dic omnia quae nosti," insusurravit Dracus, "de rege cruento." Glock extraxit, sed in conspectu prohibuit.
  
  "In illis quae?" Accentus Rodriguez erat crassus et difficilis perspiciendi ex genere et dolore.
  
  Dracus Glock in Roderici os impulit. Saltem unus dens eiciatur.
  
  "Noli me illudere." In eius voce venenum plus proditur odio quam desperatio. Ex quo vir sanguinis regis intellexit mortem immanem esse revera inevitabilem.
  
  "Bonum est bonum. Scio de Boudreau. Visne ut tibi de Boudreaux dicam? Hoc possum facere."
  
  Drake leviter perplexus glock in fronte hominis rostrum. "Non possumus incipere ibi si vis."
  
  "Bine. Manere tranquillitas ". Rodriguez manifesto pergebat dolor. mentum de fractis dentibus sanguis defluebat. "Boudreaux est culus fucking, homo. Scisne quam ob causam Rex Sanguis eum vivum reliquerit?
  
  Dracus sclopetum ad oculum hominis demonstravit. "Ego tamquam genus qui interrogata respondeat?" Vox eius in chalybe ut ferrum emissum est. "Egone?"
  
  "Yeah. Bonum est bonum. Multae tamen mortes praecedunt. Hoc est quod rex cruentius dixit, homo. Multum mors praemisit, et Boudreau laetus erit in ca. "
  
  "Inde Boudreau utitur ad mundandum. Nec mirum. Totam villam fortasse destruit.
  
  Rodriguez connivuit. "Tu scis de villa?"
  
  "Ubi est is?" Dracus sensit odium illum superare. "Ubi?" - rogavi. Proximus secundus erat erumpere et incipere verberare Rodriguez ad pulpam.
  
  Damna nulla sunt. Pars stercore nihil usquam scit. Ut ceteri omnes. Si unum erat quod de sanguine Regis dici posset, quam bene vestigia occultavit.
  
  Eo momento scintilla in oculis Roderici emicuit. Dracus involutus ut grave aliquid praeterierat ubi caput eius fuerat.
  
  Quartus homo in proximam cellam transiit strepituque excitatus adortus est.
  
  Dracus circumvolutus, crure proiecto, novissimum adversarii caput prope sumens. Cum homo in terram corruit, Dracus cito eum aestimavit - dure intuitum, tram tramitem in ambabus manibus, sordidum subucula - et bis in caput iecit.
  
  Oculi Roderici exstabant. "Minime!"
  
  Dracus eum in brachio percussit. "Non tu mihi eras usus."
  
  Alius iecit. Genu explosum.
  
  "Nihil scis".
  
  Tertius glans. Roderici duplicatus est, ventrem tenens.
  
  "Sicut omnia reliqua eorum".
  
  Surculus ultimus. Jus inter oculos.
  
  Mortem circum se aspexit Dracus bibens, Animam permittens ilico potare nectare vindictae.
  
  Domum reliquit, elapsus per hortum, et profundas tenebras permittens eum devorare.
  
  
  CAPITULUM SECUNDUM
  
  
  Dracus multa nocte experrectus sudore opertus est. Oculi clausi ex parte lacrimas effundunt. Somnium idem semper fuit.
  
  Ipse erat qui eos semper servavit. Persona semper prima verba dicit "crede mihi." Sed postea nihil elaboraret ei.
  
  Uterque sedeat.
  
  Iam bis. Orbus primus. Nunc Kennedy.
  
  E lecto delapsus est, utrem attingens iuxta sclopetum in nocturno tempore continuit. sorbere ex utre aperto operculo sumens. iugulum eius et intestina eius vilis cupa perusta est. Medicina infirmis et damnatis.
  
  Cum culpae genibus iterum eum adducere minaretur, tres vocatos vivos fecit. Primus in Islandia. Cum Thorsten Dahl breviter locutus est et in magnae Sueciae vocem sympathiam audivit, etiam cum ei dixit ut singulis noctibus vocaret prohibere, uxorem et liberos salvos esse et nihil eis detrimentum venturum.
  
  Alter fuit Joe Shepard, vir multis proeliis suo tempore cum veteri ala pugnaverat. Pastor blande eandem missionem quam Dahl adumbravit, sed nullum de verbis Draki obloquiis commentarium fecit, nec in voce hirsuta coaxatio. Drake dixit familiam Ben Blake bene custoditam esse et se et paucos amicos eius in tenebris sedere, locum optime custodientem.
  
  Dracus oculos clausit tamquam supremum vocatum fecit. Caput eius nebat et interiora eius ardebant sicut infimus inferni. Grata haec omnia. Quidquid ad operam auferendam ab Kennedy Moore.
  
  Etiam funus desiderabas damnare...
  
  "Salve?" Alicia vox placida et fidens fuit. Ipsa quoque nuper aliquem prope amiserat, nulla tamen signa externa ostendit.
  
  "Ego est. Quomodo ergo invocabunt?"
  
  "Omnia est bonum. Hayden bene convalescit. Paucis pluribus septimanis et ad sanctam CIA imaginem redibit. Blake pulchrum est, sed te desiderat. Soror eius mox apparuit. Vera domus foederis. Sit AWOL, gratias Deo. Eos specto, Drake. Ubi infernum es?"
  
  Draculus tussit oculos et tersit. "Gratias tibi ago" dicere potuit priusquam nexum intercluderet. Ridiculam quae gehennam nominavit.
  
  extra has ipsis portis castra posuisse sentiebat.
  
  
  CAPITULUM TERTIUM
  
  
  Hayden Jay solem ortum super Oceanum Atlanticum observavit. Erat eius diei pars gratissima, unam solam amabat. Illa diligenter e lecto elapsa est, in coxae dolore captans, et ad fenestram diligenter ambulavit.
  
  Propinqui pax in eam descendit. Ignis repens fluctus tetigit, omnisque eius dolor et curarum minutatim tabescebant. Tempus stetit et fuit immortale, et tunc ostium apertum.
  
  vocem ben. "Bona sententia".
  
  Annuit ad solis ortum, et conversus est videre eum intuentem eam. "Non habes recentes, Ben Blake. Iustus capulus et buttered bagel. "
  
  Amasio eius lobortis bibendum lobortis et charta sacculum sicut arma vibrabat. "Obviam mihi in lecto."
  
  Hayden unum extremum in Nova Aurora accepit et lente versus lectum ambulavit. Ben prehendit capulus et bagels intus facile perveniat et catellae oculos ei dedit.
  
  "Quam-"
  
  "Eadem nocte," Hayden cito dixit. "Octo horas clauditatem non abeunt." Tum aliquantulum mollita. "Quidquid from Drake?"
  
  Ben recubuit in lectulo et mouit caput. "Nemo. Pater meus locutus sum et sunt omnia bene facere. Nullum signum-" Constitit. "Ex..."
  
  "Nostrae familiae salvae sunt." manum super genu suum Hayden posuit. " Rex cruentus ibi defecit. Nunc omne quod faciendum est, ipsum invenimus et vendettam revocamus.
  
  "Defecit?" Ben resonavit. "Quomodo id dicis?"
  
  Hayden altum spiritum sumpsit. "Tu scis quid volui."
  
  "Kennedy mortuus est. Et Drake ... ne ad funus quidem ivit.
  
  "Scio".
  
  "Abivit, tu scis." Ben inspexit eum bagel quasi anguem sibilum. "Non revertetur".
  
  "Date ei tempus."
  
  "Qui habebat tres septimanas."
  
  "Turn da ei amplius tres."
  
  "Quid facturum putas?"
  
  Hayden leviter risit. "Ex illis quae scio de Drake... Terga priora tegunt. Deinde quaeret Dmitry Kovalenko".
  
  " Rex cruentus numquam iterum apparebit." Modus ben adeo deprimebat ut etiam clara promissio matutina novi evanesceret.
  
  "Ille vult." Hayden adulescentem perstrinxit. " Habet consilium, memento? non dormiet sicut ante humum. Tempus peregrinatione cogitationes erant sicut principium. Kovalenko ludus meditatus multo maior est".
  
  "Ges inferni?" de eo cogitavi Ben. "Tu credis hoc stercore?"
  
  "Nihil refert. Credat. Omnes CIA habet facere quod inveniat".
  
  Ben diu sorbendum eius capulus accepit. "Illud bene est?"
  
  "Bene..." Hayden subdola ei risit. "Nunc geeks vires nostrae geminantur."
  
  "Karin cerebrum est," Ben admissus. "Sed Dracus Boudreaux minuto fracturus esset."
  
  "Noli esse nimium certa. Kinimaka non fecit. Nec prorsus poodle est.
  
  Ben constitit, cum fores pulsare non licebat. Oculi eius horrorem prodiderunt.
  
  Hayden momento cepit ut eum mitesceret. "Intus sumus CIA hospitium securum, Ben. Gradus securitatis circa situs praesidentialem inaugurandi pompam pudori imponeret. Refrigescant."
  
  Medicus caput per ianuam adhaesit. "Omnia est bonum?" Cubiculum ingressus est, et chartas Hayden et signa vitalia inhibere coepit.
  
  Cum ostio egrederetur, iterum locutus est Ben. "Sanguinem credis regem machinas denuo occupare conabitur?"
  
  Hayden humeros. "Primam rem quam perdidi non es suggeris. Id fortasse factum est. Secundum vero unum de navi invenimus? Risit. "Clavus."
  
  "Noli complacere."
  
  "CIA lauris suis non nititur, Ben," Hayden statim dixit. 'Nihil amplius. Parati sumus ei obviam."
  
  "Quid de rapere victimas?"
  
  "Quid de illis?"
  
  "Sunt certa alta profile. Soror Harrisonis. Alii a te nominantur. his utetur".
  
  "Certe facturus est. Et parati sumus ei occurrere.'
  
  Ben complevit sacculum suum et digitos lambit. "Adhuc non possum credere totam manum sub terra ire," dixit totis. "Ius cum incepit clarescere."
  
  Hayden chuckled diplomatice. "Etiam. Tragicum.'
  
  "Bene, fortasse notiorem nos faciet."
  
  Alter erat mollis pulso et Karin et Kinimaka cubiculum intraverunt. Depressus Hawaiian respexit.
  
  "Hoc bastardis non LESSUS ad. Quidquid agimus, nec nobis sibilus erit.
  
  Ben requievit mentum genibus et torva facie facta est. "Damnant, Matt hic volo."
  
  
  CAPITULUM QUARTUM
  
  
  Herefordensis homo intuita est. Ab eius prospectu in summitate collis graminis ad dextram densae arborum stantis, telescopico conspectu uti potuit in sclopetis suis insidentem ad membra familiae Ben Blake designandam. Scopus militaris-gradus reticulum illuminatum comprehendit, optio quae permittit ad amplum usum in adversis condicionibus illustrandis et inclusa BDC (Bullet Drop Compensation).
  
  Re quidem vera vasa ad capulum aptata erant cum omni technica sniper gadget imaginabilis, sed homo post ambitum his utique non eget. Instructus ad summum gradum. Nunc observavit patrem Ben Blake ad televisificam transisse et in eam convertit. Post aliquantulum commensurationem, vidit matrem Ben Blake gesticulationem ad patrem cum parva potestate remota. Crustulae visus ne millimetre quidem movebantur.
  
  Motu exercitato, conspectum circumdedit circum circa domum. Reposita est e via, abditis arboribus et muro alto, et Herefordensis homo tacite numerabat custodes inter frutices latentes.
  
  Unus duo tres. Omnia ratio habetur. Noverat ibi quatuor plures esse in domo, et plures duo latebant. Quamvis omnia peccata sua, CIA egregium officium Blakes tuetur.
  
  Homo frowned. Animadvertit motus. Obscuritas, quam nox nigrior, basim muri alti stravit. Esse jumentum magna nimis. Nimis secreta esse innocens.
  
  Invenit populus cruentum regem Blake? Quod si ita, quam boni erant?
  
  A sinistra aura levis flavit, recta ab Anglico Channel, adferens salsum maris saporem. Hic vir animo compensavit trajectoriam glandis mutatae et paulo propius zoomed.
  
  Vir niger erat omnia, sed apparatum plane homemade. Hic Guido non erat professionalis, iustus mercenarius.
  
  Duis porttitor interdum lectus.
  
  Digitum hominis paulisper adstringit et postea emisit. Nempe quam multos secum adduxit?
  
  scopum suum in cruces custodiens, domum et circumstantes celeriter aestimavit. Alter postea certus fuit. Mundum circumstant. Hic niger solus egit, Herfordus in se confidebat.
  
  Mercennarius, qui pro mercede occiderit.
  
  Bullet pretium vix.
  
  felis leniter traxit, et pavorem absorbuit. Sonus glans dolii relinquentis vix percipitur. Vidit sine negotio caducum mercennarium, ruere inter silvas frutices.
  
  Blake custodes familiae nihil animadverterunt. Paucis minutis CLA clam se vocat, docens novam domum suam incolumem esse fractam.
  
  Herefordus homo, senex SAS buddy de Matt Drake, custodiendis custodibus perstitit.
  
  
  CAPITULUM QUINTUM
  
  
  Matt Drake pileum e recenti ampulla Morgani conditum dedit et numerum dialed in horologio in cellam suam velociter fecit.
  
  Utinam vox concitata sonaret sicut illa respondit. "Drake? Quid vis?"
  
  Dracus frowned and took a sorbour of the bottle. Maius enim, ostendens animi affectionem tam obscurum esse quam politicum esset ut vota electionis honoraret. "Esne bene?"
  
  "Scilicet ego valeo. Cur non sim? Quid est hoc?"
  
  alium diu sorbendum accepit et permansit. "In fabrica dedi tibi. Tutum est?"
  
  ibi cunctatio fuit. "I illud non habent. Sed tutum est, mi amice. A. Mai's blandis vocibus reddidit. "Ita est tam tuta quam potest esse." Dracus aliam sorbendam tulit. Mai quaesivit, "Estne omnes?"
  
  "Nemo. Credo me propemodum defatigasse in hunc finem meum. Sed habeo aliam notionem. Propius est ... domum."
  
  Silentium coniuctionem crepitans expectavit. Fuit hoc Ordinarius Maij. Maybe erat apud aliquem.
  
  "Opus est te utere tuo Iaponica contactus. et Seres. et maxime Ruteni. Scire volo si familia Kovalenko habet."
  
  Acutus spiritus auditus est. "Es adverisne?"
  
  "Scilicet grave sum dampnas." Durius id dixit quam voluit, sed non excusavit. "Atque etiam de Boudreau scire cupio. et familiam suam.'
  
  Mai cepit respondere minutam plenam. "Bene, Drake. Faciam quod possum ".
  
  Dracus altum spiritum sumpsit ut nexus mortuus exivit. Aliquanto post in utrem conditi rum inspexit. Horum aliqua causa vacua erat. Fenestram aspexit et urbem Miami videre conabatur, sed speculum tam sordidum erat ut speculum vix videre posset.
  
  Cor eius doluerunt.
  
  iterum utrem pulsavit. Nec amplius cogitavit, actionem et celeritatem horologii numeri alterius pressit. In actione invenit modum ad dimittendum dolorem. In actione progrediendi viam invenit.
  
  Telephonum cellarium insonuit et insonuit. Tandem vox respondit. "Fuck, Drake! Quid?"
  
  "Tara loquis, canis," attraxit, tum constitit. "Quomodo... quomodo turma est?"
  
  "Quadrigis? Christum. Bene, eu analogiam refert? Sola persona recte uti potes ut percussor hic Kinimaka est. Hayden, Blake et soror eius ne scamnum facere noluerunt. Constitit. "Non defectus. Vestrum erit flagitium."
  
  pausam fecit. "EGO? aisne, si in illis tentatum esset, successum fuisse?" Caput, leviter nebulosum, palpitare coepit. "Quia temptatio fiet."
  
  "Hospitium bene custoditum est. Custodes satis idonei sunt. Sed bonum est quod me manere rogasti. Et bonum est quod sic dixi.
  
  "Et Boudreau? Quid de hoc bastardo?"
  
  "Circa fun ut ovum frixum. Non conteram. Sed memento, Drake, tota US imperium in hoc nunc laborat. Non nobis.
  
  "Ne me admonere." Drake winced. "Imperium quod est suspectus. Informationes publica communicationis lineae sursum deorsumque peregrinatur, Aricia. Solum unum maiorem lockdown capit ut omnia impleat."
  
  Alicia tacuit.
  
  Dracus sedebat et cogitabat. Donec Sanguis Rex deprehensus fuerit, aliqua indicia incerta sunt habenda. Haec notitia comprehendit de portis inferni, nexu Hawaii, et quaslibet aestus colligebat ex quattuor satellitibus mortuis.
  
  Forsitan unum aliquid iuvaret.
  
  "Habeo unum plumbum. Et Maii hospites Kovalenko et Boudreaux familiares coercent. Maybe poteris quaerere Hayden ut idem faceret? "
  
  "Hic sum beneficium, Drake. Ovis canis tuus non sum."
  
  Hoc tempore Dracus tacuit.
  
  Alicia ingemuit. "Ecce memorabo. Maius autem, ne credas illam mediocris insanus quantum potes eam iactare.
  
  Dracus ridens ad ludum video referendum. "Consentiar cum hoc cum narras quem aliquis vestrum insanus canino occidit Welles. Et quare."
  
  Diu silentium expectavit et obtinuit. Medicinae exsorbere plus paucis sumendi succini occasionem arripuit.
  
  "Hyden loquar," tandem Alicia insusurravit. "Si Boudreaux vel Kovalenko familiam habent, eas reperiemus."
  
  Intermissus nexus. Subito silentio, Draculi caput veluti jackhammer palpitarunt. Dicent ei aliquando veritatem. Sed iam satis erat quod Kennedy amiserat.
  
  Satis erat quod olim credidit aliquid quod iam aberat ut luna, lucida futura quae in cinerem verterat. Spes intus in se torsit cor. Uter ex digitis debilitatis cecidit, non frangens, sed ignea ejus contenta in sordida area effundit.
  
  Ad momentum Dracus consideravit eum in vitrum effundendum. Liquor effusus eum commemoravit promissiones, vota et cautiones quae in secundo scissura evanuerant, vitas tabescentes et perditas relinquens sicut aqua tantum in solo effusa est.
  
  Quomodo hoc iterum faceret? Promitto amicos incolumes servare. Quod potuit, tot quot potuit iam occidit hostes.
  
  Vince mundum malum, et vivere bonum pergas.
  
  in margine lecti consedit. Fracta. Nihil superest. Omnia, praeter mortem, intus in ipso mortua sunt, et testa fracta, quae supererat, nihil amplius ex hoc mundo voluit.
  
  
  CAPITULUM SEXTUM
  
  
  Hayden exspectavit donec Ben et Karin ad unam cubiculi servitii se receperunt. Societates frater et soror investigaverunt Hawaii, Diamond Caput, Portae inferi et aliae fabulae cum Rege sanguinolento coniunguntur, sperans se conglobari theoriam.
  
  Rebus purgatis, Hayden novis vestibus induit et in parvo officio ambulavit ubi Mano Kinimaka parvam officinam erexerat. Magnus Hawaiian percando ad claves aberat, parum perturbatus intuens.
  
  "Adhuc duas claves simul cum farcimine digitos capit?" Hayden frustra quaesivit et Kinimaka cum risu conversus.
  
  "Deo nani wahine", inquit, et tunc fere erubuit, cum de verborum significatione cognosceret.
  
  "Putasne me formosa? An quia furioso confossus sum?"
  
  "Quia gaudeo. Tam gaudeo te nobiscum adhuc esse."
  
  Hayden manum in humero Kinimaki posuit. "Gratias tibi ago, Mano." Aliquantum temporis exspectavit, ait, "Sed nunc apud Boudreau et occasionem et perplexitatem habemus. Scire debemus quod scit. Sed quomodo eum frangimus?
  
  "Putasne nothum hunc insanum nothum ubi latebat Rex Sanguisensis?" Nunquid cautus ille vere similis Kovalenko dicit?"
  
  "Boudreau est genus pessimi insanis. Callidus homo. Ego coniecto quod sciat ".
  
  Sardonica vox venit post Hayden. "Drakey putat nos suam familiam cruciare." Hayden conversus. Alicia ei canino risu dedit. "Tune es okay cum hoc, CIA?"
  
  "Nonne tu Matth iterum loqui?" Hayden dixit. "Quam ipse est?"
  
  "Similis est sui ipsius," Alicia ironia dixit se plane non intellexisse. "Via quondam probaverunt eum".
  
  "Inspes? Ebrius? Unus?" Hayden in voce contemptum celare non potuit.
  
  Aricia humeros. " timidus. Durus. Mortiferum." CIA agentis intuitum illa occurrit. "Mel, crede, sic est. Solum ex hac causa vivus evadet. Et... Constitit, quasi perseverare quaeritans. "Et... hoc solum modo potest esse ut omnes ex hoc vivo exeant ac cum integris familiis tuis."
  
  "Videbo si familiam habeat Boudreaux." Hayden ad Kinimaka revertitur. "Sed certa CIA sicut infernum aliquem cruciabit."
  
  "Numquid ad ingressum in facilitas tua valet pertranseat?" Kinimaka aspexit pristinum militem Britannicum Exercitus.
  
  "Da vel accipe, puer magne." Alicia risus perniciosissimi emicuit et consulto praeteritum Hayden impulit in cellam parvam, quae maxime corpus Kinimaki occupatum est. "Quid facis?"
  
  "Iob". Kinimaka avertit velum et absconditum in angulo, quantum fieri potest ab Aricia.
  
  Hayden in auxilium venit. "Miles eras, cum homo eras, Alicia. Habesne suggestiones quae nos iuvare possint Boudreaux frangere?"
  
  Alicia Hayden cum provocatione in suos oculos convertit. "Cur non imus et ei loquimur?"
  
  Hayden risit. "Ego iustus incipit."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden usque ad aream tenendam duxit nos. Quinque-minute ambulatio et elevator equitare nullum dolorem ei causare non fecit, quamvis eam placide sumpsit et modus eius emendavit. Illa conprehendit confossum esse similem ad omnem aliam valetudinem quae te ad tempus ab opere removendum effecit. Serius vel serius te solum perforasti ut infernum, et infernum iterum in pugnam trahere voluisti.
  
  In area praeiudicii detentionis duorum versuum cellularum constabat. Ambulabant per pavimentum diligenter politum, donec cellulam unicam, quae captivum tenebat, cellam ultimam ad sinistram pervenerunt. Fronte cellae aperta erat, et occupantis cingebatur vectibus a pavimento usque ad laquearia tendentibus.
  
  Aera plena odoris candida. Hayden annuit custodibus armatis extra cellam Boudreau collocatis ut obviam venit ei qui ante tres hebdomades eam multipliciter interficere conatus est.
  
  Ed Boudreaux in suo profugio aversatus est. Risit visa. "Quomodo est femur tuum, flava?"
  
  "Quid est?" Hayden scivit se non lacessere, sed se adiuvare non potuit. "Vox tua rauca sonat paulum. Num strangulatus es nuper?" Tres hebdomades claudicationis et trauma percussionis praecipitem vulnus reliquerat.
  
  Kinimaka post eam ambulavit, ridentem. Boudreau torva fames obtutum occurrit. "Interdum" insusurravit. "Eamus mensam."
  
  Kinimaka erexit magnum humeros non respondentes. Tunc Aricia ambulabat circum corpus magni viri et recta ambulabat ad vectes. "Nonne id invalidi bastardis tatam sursum vestri minima panties?" Irridet Hayden, sed Boudreaux oculos non tulit. "Hoc non plus quam minutam."
  
  Boudreau e lecto surrexit et super vectibus ambulavit. "Pulchrum oculos," dixit. "Sordidum os. Nonne tu ille qui barbam futuit istum pinguem guy? Unus populus meus occisus est? "
  
  "Ego est".
  
  Boudreaux repagula rapuit. "Quomodo sentis de hoc?"
  
  Hayden persensit custodes timidos incipientes accipere. Huiusmodi confrontational popoli-in exstitit.
  
  Kinimaka mercenarium iam duodecim modis loqui conabatur, sic Hayden aliquid simplex quaesivit. "Quid vis, Boudreau? Quid tibi persuadebit ut id nobis dicas quod de Kovalenko nosti?
  
  "OMS?" Boudreau oculos ab Alicia non tulit. Latitudo cancellorum inter eos dividebatur.
  
  "Tu scis quis sit. Rex cruentus."
  
  "O eum. Fabula est. CIA putavit hoc scire debet.
  
  "Nomine pretium tuum."
  
  Boudreau tandem oculus contactum cum Aricia fregit. "Desperatio est via Anglica." In verbis Domini Pink Floyd. "
  
  "Nusquam sumus questus", commonuit Hayden moleste Drake et Ben's Dinoroc certationis ludibrium, et sperabat Boudreaux mox vana verba facere. "Nos-"
  
  "Eam eam ducam," Boudreau repente exsibilavit. Hayden conversus est videre eum stantem os ad os cum Alicia iterum. "Unum in unum. Si me verberat, loquar.
  
  "Fecit". Alicia per repagula re pressa. Custodes accurrerunt. Hayden ulcus sanguinis sensit.
  
  "Desine!" extendit, et Aricia retraxit. "Esne insanis? Hoc culus nunquam loquetur. Praesent non metus pretium.
  
  "Nullum periculum", insusurravit Alicia. "Nullum periculum."
  
  "Hyden" dixit. "Sed - Drake quidnam cogitabat quaesivit. "Nos mox revertemur".
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake resedit et observavit ut soror sua computatorium CIA mutationis facile operatum est. Non diu eam in speciali operandi systemate ab agente regimine requiri consueverunt, sed tunc familiae cerebro fuit.
  
  Karin erat sassy, cingulum nigrum, vectem laxiorem habena, quae sex annos in pubescentem sero pulsavit, cerebra et gradus suos refert et omnino nihil agere cogitavit. Propositum est nocere et odisse vitam pro eo quod fecit ei. Munera vastabat una via ostendens eam amplius non curare.
  
  Conversa ad eum nunc vide. "Ecce et virtutem mulieris Blake adora. Omnia quae semper scire voluisti de Diamond Capite in uno vivo legeris."
  
  Ben ad indicium intuens. Hoc per aliquot dies egerant - exploraverunt Hawaii et Diamond Caput - celeberrimum vulcanum Oahu - et legendi de itineribus capitanei Cook, repertor fabulosus Insularum Hawaiianae anno 1778 reversus. Praecipuum erat quod tam perlustravit et servavit quam plurimas informationes quam quia cum eruptio facta est, auctores eventus exspectaverunt ut celerrime quidem moverent.
  
  Tamen relatio sanguinis Regis ad Portas Inferorum mysterium manebat, praesertim in relatione Hawaii. Placuit plerisque Hawaiians ne crederet versionem traditam inferni.
  
  Diamond Caput ipsum pertinebat implicatae seriei conorum et spirarum quae Honolulu Volcano Series, rerum gestarum catena, quae maxime terminos turpium Oahu formavit. Diamond Caput ipsum, probabiliter terminus notus celeberrimus, semel tantum abhinc circiter 150,000 annos erupit, sed tanta vis explosivae unius temporis, ut incredibilem symmetricam pyramidem suam conservare curaret.
  
  Ben risit in proximo commento aliquantulum. Creditur Diamond Caput numquam iterum erumpat. Hem...
  
  "Nonne meministi partem circa Diamond Pectus esse seriem pyramidum et foraminum?" Accentus Karin erat culpa Eboracensis. Multum iam iocum habuit cum hominibus localibus CIA Miami super hoc et sine dubio plus quam unum perturbatum est.
  
  Non curabat Karin. "Surdus es, buddy?"
  
  "Ne me buddy vocas," questus est. "Hoc est quod homines vocant alios. Puellae non sic loquantur. Praesertim soror mea.'
  
  "Bene, ius. Inducias, ad nunc. Sed scin' quid spiracula significent? Saltem in mundo?"
  
  Ben sentiebatur qualis erat in schola reversus. "Lava fistulae?"
  
  "InteUigo. Heus, non es mutus sicut pater aiebat.
  
  "Pater numquam dixit-"
  
  "Frigus, bitch. Plane, lava fistulae cuniculos significant. Toto Oahu."
  
  Ben contremuit caput eius intuens eam. "Scio. Ais sanguinem regem latitare post unum?
  
  "Quis scit? Sed hic sumus investigationes, ius?" Claves in CIA Ben proprium computatorium percusserunt. "Accipe ad eam."
  
  Ingemuit Ben, et recessit ab ea. Eos, sicut ceterae familiae suae, seorsos ipse erraverat, sed post horam captam, senex rixosus rediit. Sed longa via ad auxilium ivit.
  
  Quaesitum aperuit in Legenda Coquus Coquus, et in sella resedit videre quid acciderit, cogitata Matth Drake simillima illis et amicissimo suo. Status animi.
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Sanguis Rex regionem suam per fenestram speculatam in area longitudinis neglexit, ad solam sententiam panoramicam conficiendam, quae opimae vallis volvens neglecta est, paradisum in quo nemo umquam pedem praeter suum posuerat.
  
  Mens eius, plerumque stabilis et fixa, per numerosa hodie argumenta currebat. Navis iactura -- domum suam per decennium - etsi opinione graviorem fecit. Fortasse fuit repentina natura interitus navis. Non vacat vale dicere. Sed tunc goodbys nunquam ante eum fuerat momenti vel animi sensus.
  
  Vir erat lentus, vir acer, qui in aliquibus Russiae temporibus durissimis et in multis regionibus durissimis crevit. Quamvis hoc expedite prosperavit, imperium sanguinis, mortis et vodka aedificavit, et billions fecit.
  
  Noverat optime cur Stormcloak amissio eum furivisset. Intemeratum se regem inter homines existimabat. Contumecari et deceptus in hoc modo a parvo imperio nihil aliud fuit quam in oculo blip. sed adhuc dolet.
  
  Prior miles, Drake, certo stimulo in latere eius probatum est. Kovalenko sensit Anglum bene institutis consiliis, quae per aliquot annos mota fuerat, personaliter tentasse impedire, et hominis participationem in personali contumelia tulisse.
  
  Hinc Cruenta Vendetta. Actio eius personalis erat cum amica Draci primum agere; Coniunctiones mercenarias ceteras larvas suis globalibus relinquet. Iam primum telephonum vocationem anticipat. Alius mox moriturus.
  
  Super extremam vallem, post remotum collem viridem irrepsere, tribus saltibus una stabat. Tectum camouflaged solum facere potuit, tantum ei conspicuum quia exacte ubi prospicere sciebat. Maxima erat in hac insula. Duae aliae separatim insulae, minores ac graviter defensae, solum hostium impetum in tres partes, si quando venissent, scindendum curabant.
  
  Valor obsides in locis diversis constituit, ut quisque eorum vivos ab hostibus scinderet.
  
  Duodecim variae modi fuerunt ut rex sanguinarius hanc insulam inobservatam relinqueret, sed si omnia ex instituto iissent, non quoquam isset. Inveniet quid Coquus ultra portas inferorum inveniet, et revelationes in deum convertent regem.
  
  Porta sola satis facere cogitabat.
  
  Sed cogitationibus quaelibet circa portam inevitabiliter ad memoriam perducta est, quae penitus ardebat - amissam tam deportationis machinas, insolentiam illam vindicandam esse. Reticulum eius celeriter situm unius machini unius qui custodiae in CIA erat detexit. lam noverat locum alterius.
  
  Tempus est utrumque reducere.
  
  Novissimo momento in visu perstrinxit. Frondibus numerosis tropica aura flectitur. Magna tranquillitas serenitatis animum parumper adprehendit, sed eum non movit. Quod numquam habuit, numquam requiret.
  
  Dextra cue, cautus erat pulsare officii sui. Rex sanguis conversus dixit, "Eamus." Resonabat vox eius sicut sonitus piscinæ adigente glaream foveam.
  
  Ostium apertum est. Duo custodes intraverunt, trahentes cum iis puellam timidam sed bene moratam de stirpe Iaponica. "Chica Kitano," Rex cruentus abrasit. "Spero te curavi?"
  
  Puella contumaciter terram intuens, oculos suos attollere non audebat. Rex cruentus approbatur. "Expectatis me permission?" Non consentit. "Dixerunt mihi sororem tuam periculosissimam esse adversario, Chica", dixit. "Et nunc aliud auxilium est mihi, sicut Terra mater. Dic mihi... amat te, Chika, soror tua, Mai?
  
  Puella ne spirare quidem potest. Unus de satellitibus percunctanter aspexit regem Sanguinem, sed hominem neglexit. "Non opus est loqui. Hoc plus intelligo quam usquam cogitas. Suus 'iustus mihi negotium est ut tibi tradam. Et optime scio quanti silentii diligentis in negotio negotiorum gestorum.
  
  Telephonum satellitem iactabat. "Soror tua - Mai - me contingebat. Urbane, et tacitae in sensu comminationis. Periculosa est, soror tua. Ille secundo dixit, paene fruitus spe conventus facie ad faciem.
  
  Sed hoc simpliciter contingere non potest. Non nunc, cum vitae suae propositum propemodum esset.
  
  "Obtulit mercaturam pro vita tua. Vides, thesaurus meus habet. Peculiaris artificium quod tibi restituet. Hoc bene est. Dignitas vestra ostendit in mundo, qui me velut improborum remunerat."
  
  Timide puella oculos suos erexit. Rex cruentus os suum in aliquid simile risu inflexit. "Iam videmus quid tibi sacrificare velit."
  
  Numerum dialed. Telephonum semel insonuit et placido femina voce respondit.
  
  "Ita vero?"
  
  "Mai Kitano. Nosti quis est. Tu scis hanc appellationem nullam emittere occasionem, ius?"
  
  "Non habeo propositum quaerit."
  
  "Optime". Ingemuit. "O si plus temporis haberemus, tu et me. Sed nulla re. Pulchra soror tua, Chica, adest." Rex Sanguis annuens custodibus ad eam adducendam. "Salve sorori tuae, Chica."
  
  Utinam vox per telephonum resonaret. "Chica? Quid agis?" Ligula. Sine proditione timoris et rabiem Regem cruentum esse sciebat coquere sub aequore.
  
  Accepit momentum, sed tandem Chika dixit, "Konnichiwa, shimai."
  
  Rex cruentus risit. "Mirum est mihi quod Iapones talem machinam pugnae truculentam creaverunt qualem tu, Mai Kitano. Nullum adversitatis genus tuum sicut mea novit. Tu omnes reservatos ita damnas. "
  
  "Ira et passio nostra sunt ex eo quod sentimus," Mai tacite dixit. "Et quid fiat nobis."
  
  "Noli cogitare de praedicatione mihi. An mini minaris?
  
  "Non opus est facere vel earum rerum. Sic erit sicut erit.'
  
  Tunc dicam tibi quomodo futurum est, cras occurres populo meo vesperi in Grove CocoWalk. Hora octava vesperi intra popinam erunt, in turba. Tu fabricam tradas et relinquas."
  
  "Quomodo cognoscent me?"
  
  "Sunt te, Mai Kitano, sicut ego facio. Id omne opus est scire. Octo vespere, sapere te non tarde.
  
  Subito laetitiae in voce Maii facta est, quae sanguinem regem ridere fecit. "Soror mea. Quid de ea?
  
  Cum habuerint cogitationes, populus meus docebit te. Sanguis rex provocationem perfecit et victoria momento potitus est. Omnia consilia cohaerent.
  
  "Iter para puella" dixit suis voce immota. "Et sudes in Kitano. iocum cupio. Volo videre quomodo vere pugnator hic fabulosus est bonus.
  
  
  CAPITULUM OCTAVUM
  
  
  Mai Kitano telephonum mortuum in manibus suis inspexit et intellexit propositum suum longe abesse ab effectu. Dmitry Kovalenko unus ex iis erat, qui facile partes rerum possidebat.
  
  Soror eius Chika ab hebdomadibus diaetae Tokyo rapta est ante Matt Drake primum eam cum suis feris theoriis de Triangulo Bermuda et fabuloso inferis figurae nomine Rex Sanguis appellatus est. Tum Mai didicerat satis scire hunc hominem valde verum et valde mortiferum esse.
  
  Sed habebat veras intentiones celare et arcana sua sibi custodire. Re quidem vera, hoc difficile non est opus mulieris Iaponicae, sed difficilius fit per Matthaeum Drake manifestam fidelitatem et obstinatam persuasionem ad amicos suos tuendos.
  
  Multa fere tempora ei narravit.
  
  Sed Chica ei prior fuit. Etiam suum imperium nesciebat ubi Maii esset.
  
  Ambulavit e Miami angiportum ubi vocationem ceperat et per viam satagebat ad starbucks gratissimas. Fomidus locus ubi tempus tulerunt ut nomen tuum in scyphis scriberem et semper tui dilectissimi potus meminisset. Sedit aliquantisper. CocoWalk bene noverat, sed tamen in animo erat illic celeriter taxi capere.
  
  Cur in medium ambulamus?
  
  Ingens numerus hominum, tam locorum quam peregrinatorum, tam pro illa quam contra illam laborabit. Quantoque de illo cogitavit, eo magis san- guinem regem sapientissimum iudicasse credidit. In fine, omnes innitebantur, qui vincerent.
  
  Kovalenko fecit, quia sororem tenebat Mai.
  
  Sic inter turbam, non videtur extra locum suum pera quibusdam guys. Si autem tunc illos guys provocavit et eos de sorore sua loqui coegit, operam daret.
  
  Et unum plus - percepit se paulo melius nunc Kovalenko cognoscere. Sciebat in utra parte mens ejus operaretur.
  
  aspiceret.
  
  
  * * *
  
  
  Post hoc die, Hayden Jay telephonum privatum ad umbone suo, Ionathae Gates, fecit vocationem. Illa statim intellexit eum prope esse.
  
  "Etiam. Quid factum est, Hayden?
  
  "Domine?" Eorum relatio professionalis adeo bona erat ut eam interdum in personalem vertere posset. "Omnia est bonum?"
  
  Cunctatus aliud extremum agmen, aliud contra Gates. "Hoc tam bonum quam exspectari potuit" Secretarius defensionis tandem mussavit. "Quomodo crus tuum est?"
  
  "Ita domine. Sanatio eat bene. " Hayden sistit se ab interrogando quae postulare vellet. Subito timidus argumentum vitavit. "Quid domine Harrison? Quid est ejus status?"
  
  "Harrison in carcerem ibit, sicut omnes nuntii Kovalenko. Vel non tractantur. Estne omnes, Miss Jay?"
  
  Vocibus frigidis percitus, Hayden in sellam corruit et oculos eius arcte clausit. "Minime, domine. Habeo aliquid rogare. Licet iam vel CIA vel alia procuratione contecta, sed vere scire debeo... Constitit.
  
  "Quaeso Hayden, roga modo."
  
  "Numquid Boudreaux habet aliquam familiam, domine?"
  
  "Quid infernum est illud?"
  
  Hayden ingemuit. "Est prorsus quid sentias, Dominus Secretarius. Nusquam hic sumus, tempusque breve est. Boudreau scit aliquid. "
  
  "Perdemus, Jay, imperium Americanum sumus, et CIA es, non Mossad. Melius scires quam aperte ita loqui.
  
  Hayden melius sciebat. Sed desperatio fregit eam. "Malle Drake facere potuit", tacite dixit.
  
  " Agens. Hoc non erit opus". Secretarius aliquandiu tacuit ac deinde locutus est. "Agens Jay, reprehensio verborum data tibi est. Censeo caput paulisper servare.
  
  Intermissus nexus.
  
  Murum Hayden conspexerunt, sed simile carbasi blank ad inspirationem spectans. Postea, conversa est et observavit occasum solis super Miami lapsum.
  
  
  * * *
  
  
  Mora longa edebat ad animam Maii. Mulier strenua ac strenua, quaevis morae tempus eam irritabat, sed cum vita sororis in discrimine versabatur, spiritum prope discidit.
  
  Sed iam mora est. Mai Kitano iter in Coconut Grove appropinquavit et celeriter ad stationem observationis quam pridie designavit. Commutatione adhuc horarum ablata, Mai in theatro Factory accenso Cheesecake consedit et dorsualem suam machinis in calculo ante eam refertam collocavit.
  
  Ordo televisificarum televisificarum directe supra caput elatarum, varias canales ludis emittens. Vestrum erat magna et hectica, sed nihil prae turbae introitus et receptionis aream popina implevit. Numquam illa popina tam atrociter popularem viderat.
  
  Accessit minister, et sudarium super vecte imposuit. "Salve iterum," inquit, micare in oculo. "Alius circum?"
  
  Eodem guy heri. Mai non egent impedimentis. "Salve eam. Aquas lagenas et tea ducam. Mecum tria minuta durare non poteras, amice."
  
  Ministri intuitum ignorans, introitum studere pergit. Iusti scrutari homines statim numquam illi difficiles fuerunt. Homines habitus sunt creaturae. Tendunt in suo circulo manere. Hi advenis erant constanter recensentes.
  
  Mai- tes eam sorbuerunt et servaverunt. Erat enim felix aer et suavis odor escae. Quotiens minister cum magno ferculo ovali ad summum laminis et potionibus plenis ambulabat, Difficulter in foribus animum suum observavit. Risus implevit cubiculum.
  
  Hora abit. In fine taleae senex solus sedit, capite demisso, sextarium cervisiae sorbillat. Circumdedit eum solitudo sicut stratum, et denuntians omnibus periculis; Sola pestis in hoc toto loco fuit. Post eum, quasi specialitatem suam extolleremus, Britanni coniuges viatorem viatorem rogaverunt ut imaginem photographicam eorum simul sedens, inter se arma circumspiceret. Mai audivit vocem concitatam hominis, "Nos modo nos gravidas reperimus".
  
  Oculi eius numquam vagari desierunt. Cui minister aliquoties accedens, aliud nihil attulit. Quaedam pediludii certaminis in TV screens gerebantur.
  
  Mai tenuit manticae arcte. Cum indicator in telephonio suo horam octavam ostendit, tres viros in lites obscuros vidit in cauponam intrare. Quasi Marine in ecclesia prominebant. Magnus, lato humeris. Collum tattoos. Capitibus rasis. Duris, aenigmata facies.
  
  Kovalenko hic erant.
  
  A. Mai aspiciebat eos movere, artem suam aestimare. Quisque erat idoneus, sed post aliquot leucas. Unum extremum haustum tea sumpsit, vultumque Chika animo in animo suo fixit, et sellam vectem delapsus est. Summa facilitate post tergum obrepsit, mantica ad pedes conprehendit.
  
  Exspectata.
  
  Et iterum post unum ex illis animadvertit eam. Concussus in faciem iucundus erat. Noverant famam eius.
  
  "Ubi est soror mea?"
  
  Eos momento cepit ut suos mores duriores recuperaret. Interrogavit unus: "Habes fabrica?"
  
  Loqui debebant clare se mutuo audituros super strepitum venientium ac relictorum, vocati ad mensas suas capiendas.
  
  "Ita habeo. Ostende mihi sororem meam.
  
  Nunc unus ex damnatis risu coactus est. "Iam hoc" renidet "faciam."
  
  Conatus in turba manere unus e percussoribus Kovalenko novam iPhone et aliquot dialedos extracta est. Mai sensit ceteras duas intuentes eam cum spectavit, verisimile coniecturam quid efficeret eius reactionem.
  
  Si Chika laedunt, de turba non curat.
  
  Tempora momenta sunt. Mai vidit puellam formosam feliciter ruentem ad magnum spectaculum caseorum, cito secutum et aeque foeliciter a parentibus suis. Quam prope morti erant et chaos, omnino nescire potuerunt, et Mai eos ostendere non voluit.
  
  iPhone cum crepitu ad vitam venit. Illa contenta est videre velum parvum. Praesent a dictum dolor. Post aliquot secundis diebus, imago terrea convenerunt ut propinquum vultum sororis ostenderet. Chica vivit et spirans, sed aspexit ex animo vix.
  
  "Si quis vestrum nothi nocere ei..."
  
  "At vigilate".
  
  Mansit imago evanescet. Totum Chicae corpus in conspectum venit, sella quercu ingenti ligata tam arcte ut vix movere posset. dentibus infrendens Mai. Camera movere pergit. Usor a Chica per amplum, bene accensum horreis abierat. In quodam loco per fenestram tenuerunt eique visum foris ostenderunt. Illa statim unam ex Miami aedificiis iconicis maxime agnovit, Turrim Miami, tres fabulas skyscraper notae ob colorem semper mutatum ostendit. Paucis post secundis telephonum ad sororem rediit et dominus iterum se recipere coepit donec tandem cessavit.
  
  "Est ante ostium," Kovalenko, magis loquacior populi ei dixit. "Cum machinam nobis dederis, exibit. Deinde prorsus ubi sit videre potes."
  
  Mai studebat eam iPhone. Vocatio currenti debuit. Non putabat recordationem esse. Vidit praeterea eum numerum dial. Erat autem soror eius certus in Miami.
  
  Utique eam occidere potuerunt et antequam Mai evasit Kokoshnik evasit.
  
  "Device, Miss Kitano." Vox latronis, quamvis dura, multum honoris continebat.
  
  Ut sit.
  
  Mai Kitano callidus operativus erat, unus optimus intelligentia Iaponicae offerre debebat. Mirari debebat quam male Kovalenko machinam vellet. an tam malum est quam sorori recipere cupiebat?
  
  Roulette cum familia tua non ludere. Recipies et habebis etiam serius.
  
  Mai dorsualem sustulit. "Dam tibi cum foris ambulat."
  
  si quis alius, illud auferre conati sunt. Paulo plus bullieri poterant. Sed illi vitam aestimant, isti delatores, omnes in unum annuerunt.
  
  Unus cum iPhone in tortor ligula, pulvinar locutus est. "Facite. Egrediebantur foras."
  
  Mai intente spectavit ut pictura in circulo desiluit, animum a sorore destinavit donec ostio metalli fracta in conspectum venit. Deinde, extra horreum sordidum quaerens alicubi in necessitate pingendi et schedae metallicae laborantis.
  
  Camera retractata adhuc ulterius. Vicus spatia raedam et magnum signum album quod legitur "Garage" in conspectum venit. Labes rubra currus praeterita emicuit. Mai eius impatientiam fervere incipiunt, et tunc repente camera in aedificio feruntur et nominatim ad dextram ianuae veteris signum lacerum patefaciunt.
  
  De numero aedificationis tum verba: Southeast 1st Street.
  
  Mai abiecit manticam suam et fugit sicut cheetah esuriens. turba ante eam liquefacta est. Semel foras, ad proximum escalator cucurrit, convicium desiluit, et pede fidenti fere medio descendit. Clamavit et populus desiluit. Illa ad campestria scidit et ad raedam viam suam fecit eleganter in Grandi Avenue collocata.
  
  Ignitionem clavis convertit. Ego calces manuales in calces transtuli et propero ad aream pressi. Aliqua Flexilis in negotiatione Tigertail Avenue combusta est et periculum sumere non dubitavit. Rotam convertens, operam suam ad navculam suam tres quadrantes convertit, typum in inscriptione, cor tundentem.
  
  Navigator eam ad meridiem 27 attulit. Ante hanc erat recta via septentrionem monstrans, et pedali ad tapete proprie pressit. Ita feruntur ut ne cogitaret quidem quid facturus esset cum in horreis conscendisset. Raeda in fronte eius antics non placet. Eripuit ante eam, taillights micantes. Mai fender tergo percussit, aurigam ut imperium amittat et currum suum in ordinem motorcycli collocati mittat. Birotae, galeae et metalli shards quaquaversum volabant.
  
  Mai umbilicum angustavit. Storefronts et carros sicut parietibus cuniculi terrei emicuerunt. Passesby exclamaverunt ad eam. Eques ita perculsus est a suis decursionibus suis ut haesitavit et in lucem negotiationis cecidit.
  
  Navigator orientem versus Flagler. Indicator dixit ei quinque minutas esse inesse. Mercatus piscis erat obducto colore ad sinistram. Velox trahitis et signum vidit quod dixit "SW1st Street".
  
  Quinquaginta secundis post, navigantis accentum Hibernicum denuntiavit: pervenisti.
  
  
  * * *
  
  
  Etiam nunc, Mai, non ullis gravibus cautionibus. Recordata est currus claudere et claves post rotam anteriorem in latere transeunte relinquere. Illa trans viam cucurrit et signum invenit quod paulo ante in labili camera viderat.
  
  Nunc spiritum arripuit ad ferrum se quod indagaret. Oculos clausit, stateram recuperavit, et metum et furorem sedavit.
  
  Sponte manubrium convertit. per limen ambulabat et celeriter ad sinistram lapsus est. Nihil mutandum. Spatium erat ab ostio ad pedes circiter quinquaginta et murum posteriorem in latitudinem fere pedum triginta. Nulla supellex erat. Nullae imagines in muris. Nulla aulaea in fenestris sunt. Supra eam plures lucidi, candentes ordines luminum erant.
  
  Chica adhuc in tergo cubiculi sella alligata erat, oculos eius latos movere conatur. Certat constabat, ut aliquid Mai.
  
  Sed intelligentia agentis Iaponica quid quaerere sciebat. Animadvertit dimidium duodecim cameras securitatis per totum locum sitas et statim sciebat qui vigilabat.
  
  Kovalenko.
  
  Quod nesciebat cur? Aliquod spectaculum expectabat? Quicquid erat, Regis famam cognovit Sanguinis. Non celere vel facile esset, quod occultam bomb vel cylindrum gasi non considerabat.
  
  Canis crus in fine cubiculi, dextrorsum ante sellam sororis suae, sine dubio occultavit vel duos inopinatos.
  
  Mai lente progrediens, Chika adhuc vivere levavit, sed sub nullis fallaciis circa quam diu Kovalenko durare voluit.
  
  Quasi respondens vox ex occultis resonabat. "Mai Kitano! Singularis est fama tua." Fuit Kovalenko. "Videamus si suus meruit."
  
  Quattuor figurae a tergo cruris caeci canis elapsi sunt. Mai intuita secunda, vix oculis eius credere poterat, sed tunc in sta- tiam coactus est ut primi percussores ad eam concurrerunt.
  
  Celeriter cucurrit, calcitrare volans praeparans, donec Mai ad latus facile lapsus et per- stamina calcitrare peregit. Primus pugnator perculsa ad terram corruit. Risus sanguinis ab oratoribus venit.
  
  Secundus autem pugnator eam invasit, non occasionem primas conficiendi. Vir chakram torquebat - anulum ferreum cum novacula acuta extremum - in digitum accedens subridens.
  
  A. Mai astant. Hic peritus fuit. Mortiferum. Facultatem gerendi tam periculosum telum confidenter otium locutus est de annis duris usu. Se chakram simplici scopulo sui carpi jactare potuit. Celeriter dissident.
  
  Cucurrit ad eum, claudendo. Cum pervellerit carpum suum, illa columba in lapsus, sub arcu teli illabatur, caput iactans quam longissime potest, malae scapulae per aerem supra illam divisae.
  
  Crines comae in pavimentum ceciderunt.
  
  Mai pedes primus in peritum impulit, genibus totis viribus pulsans. Capiendis tempus non erat. FRANGO quod illa et audivit et sensit, flexis genibus hominis. Clamor eius ad terram cecidit.
  
  Tot annos disciplinae momento amisit.
  
  Oculi huius plusquam personalem dolorem ostenderunt. Mai miratus est momentum quid Kovalenko in se habere posset, sed deinde tertius pugnator pugnam ingressus est et sensit primam iam pedibus surgere.
  
  Tertius magnus homo fuit. Per pavimentum ad eam obstupuit, sicut magnus ursus incedit ad praedam, nudis pedibus in concretum ferientes. Sanguis eum in serie grunirum hortatus est, deinde in risum, furiosum in elemento.
  
  Mai eum rectum in oculis aspexit. "Et non hoc facere. Prope Kovalenko expugnandi sumus. et obsidum dimissio.'
  
  Cunctatus homo parumper. Kovalenko alte supra caput snorted. "Tu me contremiscere, Mai Kitano, tremere cum timore. Viginti annis tantum fabula fui, et nunc taciturnitatem meam. Quomodo potuisti... Constitit. "Numquid quisquam similis tui umquam me adaequavit?"
  
  Mai in oculis bellatoris magni spectare perseveravit. Sensit etiam unum post se constitit, quasi mentis luctationis exitum exspectans.
  
  "Pugnam!" Subito rex cruentus exclamavit. "Pugne, aut vivos excoriatos habebo tuos, et squalis pascam!"
  
  Vera comminatio erat. Etiam Mai videre potuit. Magnus in pugnam irruens, porrectis ad eam ruens. Utinam consilium eius retractaverit. Hit et curre, festina et comminue dura, et tunc exi de via. Si fieri potest, utere contra eum magnitudine sua. A. Maius eum accedere permisit, sciens se speraturum aliquid dubiae ab ea movere. Et cum pervenisset ad eam, et apprehendens corpus suum, erat in manu eius, et circumplexa est crura eius.
  
  Sonus ferientis pavimentum submersit etiam furiosum cachinnantis Regis sanguinum.
  
  Primus pugnator nunc percussit eam duram, petens pro parvulo dorsi sui, emittens ictu doloroso ante Mai tortum et revolutum, ascendens post demissum hominem et dans sibi spatium aliquod.
  
  Sanguis autem rex clamorem emittit. "Sororis stupri caput abscidite!"
  
  Quartus autem homo apparuit gladio samurai armatus. Chika recta versus ambulavit, sex gradibus ab eius vita terminandis.
  
  Et Mai Kitano noverat nunc tempus optimum ludibrium vitae suae praestare. Tota eius educatio, omnis eius experientia convenerunt in extrema desperatione conatum sororis conservandae - vitae necisque.
  
  Decem secundis lethalis gratie et pulchritudinis vel vita ardentis penitencie.
  
  Mai insiliit in magni hominis retro elationem, utens eum in PETAURUM ut volatile calcitraculum primo pugnatori eriperet. Concussam vix sensit ut cruris dominantis Maii ossa in eius facie complura fregit, sed quasi pondus mortui corruit. Mai statim caput retraxit et revolvit, in spinae suae duritiam appulit, sed momentum saltus eius portavit eam longe per pavimentum concretum in minimo tempore.
  
  Longius a sorore appulit virumque gladio.
  
  Sed iure proximus chakran.
  
  In secundo millium intervallo, tendit animam suam, sedavit animam suam, et conversus est, telum letale solvens. Stridulus ille nitens letali mucrone per auras Stridens, maculoso iam sanguine Maio.
  
  Chakran in collum gladii tremens impulit. Concidit homo sine sano, nihil omnino sentiens. Adhuc non intellexit quid eum feriat. Gladius ad solum vapulat.
  
  Magnus vir unicus pugnator erat qui contra eam nunc suam tenere posset, sed crure suo nititur obsistere. Illa probabiliter laeditur unum vel duos tendines. Lacrimae angores et inopiae non sibi, sed caris suis defluebant. Mai Chika torva in sororem suam se currere coegit.
  
  Funibus ense secare, dentibus stridoris adspectu purpureis poplitibus, cruentis abrasionibus assiduo certamine. Tandem iocum ex ore sororis traxit.
  
  "Ite claudicationem. ego vos portabo".
  
  Rex cruentus risum substitit. "Desine eam!" Clamavit ad magnum pugnatorem. "Facite. aut uxorem tuis manibus ego occidam!
  
  Magnus vir exclamavit, prorepere conatur ad eam expansis brachiis. Mai proximus ei substitit. "Veni nobiscum," inquit. " Adiunge nos. Adiuva nos hoc monstrum delendum.
  
  Parumper, hominis facies cum spe illuminatur. Ille connivuit et viderit quasi pondus mundi ex umeris suis elatum.
  
  "Ibis cum illis, et ipsa morietur," Rex cruentus avulsus est.
  
  Mai caput quassavit. "Adhuc mortua est, homo. Sola ultio tibi erit in sequendo me. "
  
  Oculi hominis rogabant. Momento, Mai putavit se se cum illa evellere, sed tunc dubitationis nubes rediit et emissus intuitus est.
  
  "Non possum". Dum adhuc vivit. Modo non possum".
  
  Mai aversa, iacentem relinquens. Illa suos habuit bella ut pugnaret.
  
  Rex cruentus eam emissam abiectionem misit. "Fuge, Mai Kitano. bellum mihi indictum est. et portae me exspectant.
  
  
  CAPITULUM NONUM
  
  
  Sanguinis manus ad cultrum regis iaculabantur. Telum fixit punctum primum in tabella ante se. Ille oculos admovit madefi sanguine mucro. Quot vitas hoc ferro finivit?
  
  Singulatim, alternis diebus, viginti quinque annis. Saltem.
  
  Vtinam legendam servare, reverentiam ac metus recentem.
  
  "Talis adversarius dignus," dixit in se. "Pudore est iterum experiri non vacat." Surgit ad pedes, cultro insano lente, mucrone incedentem lumen reputans.
  
  "At mihi tempus agendi iam fere venit."
  
  Substitit in e regione mensae, ubi femina crinibus nigris ad sellam alligata est. Iam illa tranquillitate amisit. Defessus erat oculis rubris intueri, corpore anhelo et tremulo labra.
  
  Rex cruentus parvipendens. "Nolite solliciti esse. Nunc primum consilium habeo, etsi Kitano omisi. Vir tuus alteram machinam de nunc liberare debet. Si transierit, liber eris."
  
  "Quam, quomodo possumus credere te?"
  
  "Ego vir honoratus. Sic iuventutem meam supervixi. Et si honos interrogetur... Maculatum ostendit illi. "Semper plus sanguinis fuit."
  
  Obvolutus ping ab computatrum screen venit. Ambulavit supra et paucas globulis impressit. Facies ducis ex Washington, DC apparuit.
  
  "In positione sumus, domine. Scopum paratus erit in decem minutis."
  
  "In fabrica est prioritas. Super omnia. Memini hanc".
  
  "Domine". Facies retro mota est visum elevatum revelare. Raedam sortem despexerunt, sterquilinium littere ac paene relictum. Imago grani cornipedum currendo circum in summitate tentorii ostendit et Nissan caeruleum per binas portas automatarias gubernat.
  
  "Eice istum natum. Posset esse vigilum".
  
  "Compressimus eum, domine. Hic iustus cornipedum est.
  
  Rex cruentus sensim iram in se aedificans sensit. "Eice eum. Iterum me interroga, et ego vitam tuam sepeliam familiam tuam.
  
  Hic solus pro eo laboravit. Sed hic sciebat quid Dmitry Kovalenko capax esset. Sine alio verbo, profugo hominem in caput tendit et iecit. Sanguis Rex risit ut vidit maculam obscuram in spatio aspere concreto diffundi incipiunt.
  
  "Quinque minuta supersunt usque ad marcam."
  
  Rex cruentus mulierem perstrinxit. Aliquot menses hospitem habuit. Vxor Secretarii Defensionis non parva fuit. Ionathas Portis salutem suam carissimam facturus erat.
  
  "Domine, portas excessit fatales."
  
  In omni re alia, Rex Cruentus cultro suo nunc usus fuisset. Nulla mora. Sed secunda consilia magni momenti erant, etsi non necessaria. telephonum satellitem sustulit quod iuxta computatorium iacebat et numerum dialedum sustulit.
  
  Audivi anulum et anulum. "Vir tuus non videtur de salute tua curare, domine Portae." Rex cruentus in aliquid simile risu cincinnavit labra. "An forte iam te reposuit, hmm? Hi politici Americani...
  
  Clicca facta est, et vox territa tandem respondit. "Ita vero?"
  
  "Spero te propinquus es et quod habes consilium, mi amice. Aliter...
  
  Minister defensionis vox ad modum coacta est. "Iunctus Civitas tyrannis non favet", inquit, eaque verba multum ei cordis et animae constant. "Quaestiones tuae non occurrit."
  
  Rex cruentus cogitavit de portis inferni et quae ultra eas sunt. "Tunc audi uxorem tuam in agonia, Portae. Non opus est secunda fabrica pro quo vado ".
  
  Certus ut patefactus alveus, Rex cruentus cultrum suum levavit, et omnem homicidam phantasiam implere coepit.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM
  
  
  Hayden Jay ab computatrum suo ambulavit cum telephonum gestabile eius insonuit. Ben et Karin in navigationibus maritimis capitaneo Cook resurgendo occupati erant, et praesertim ea quae ad insulas Hawaiianas pertinebant. Cocus, quamvis divulgatus explorator clarus, vir multorum ingeniorum videbatur. Etiam inclitus navigator et cartographus eruditissimus fuit. Homo qui omnia divisit, terras ab Nova Zelandia ad Hawaios prodidit et latius notum fecit primum portum in Hawaii, qui locus nomine Sandwico Insulas nominavit. Statua adhuc stat in oppido Waimea, Kauai, ut testamenta loco primo anno 1778 congressi sunt.
  
  Hayden retraxit, cum vidit quod Ionathas Gates salutator esset bulla eius.
  
  "Ita, domine?"
  
  Solus respiratio intermissa ab altero audiri potuit. Illa ad fenestram ivit. "Potesne me audire? Domine?"
  
  Non sunt locuti quia verbo incusavit eam. Hayden parum incerta sensit.
  
  Tandem vox Portarum audita est. "Occiderunt eam. Nothi illi eam occiderunt. "
  
  Hayden fenestram intuens nihil videns. "Quid fecerunt?"
  
  Ben et Karin post eam sono perterriti conversi.
  
  "Hayden uxorem meam acceperunt. Menses abhinc. et heri eam occiderunt. Quia iussis eorum non acciperem."
  
  "Nemo. Non potuit-"
  
  "Etiam". Vox portarum crepuit ut rum fuelled adrenaline ruunt clare dissipare coeperunt. "Id nihil ad rem pertinet, Iay, mea uxor. Ego semper amantissimus fui, sic Praeses intra horas raptionis repperit. Mano..." Constitit. "Patriot".
  
  Hayden vix sciebat quid diceret. "Quid nunc mihi?"
  
  "Explicare me proximus gradus."
  
  "Minime!" Hayden exclamavit, subito pavore crepitus in fenestra. "Hoc facere non potes! Quaeso!"
  
  " Relaxa. Non habeo propositum me occidere. Primum ego Saram ulciscar. Annon est irrisorie?
  
  "Quid est?"
  
  "Nunc scio quomodo Matt Dracus sentit."
  
  Oculos Hayden clausit, sed lacrimae vultum adhuc devolvebant. Kennediae memoria iam e mundo evanuit, cor olim tam igneum plenum, nunc in aeternam noctem vertitur.
  
  "Quid nunc mihi?" Hayden tandem repetitur.
  
  "Ad hoc explicandum." Portae constiterunt, deinde dixit, "Ed Boudreau parvam sororem habet. Singula ad te mitto. Facite-"
  
  Hayden ita perculsa est ut secretarium interpellaverit priusquam permanere posset. "Certus es?"
  
  "Omnia in potestate tua fac ut bastardis hoc consummare."
  
  Funis occubuit. Hayden anulum inscriptionem in telephono suo audivit. Sine intermissione, acriter conversa est et cubiculum reliquit, anxium aspectum Ben Blake et sororis eius ignorans. Ambulavit ad Kinimaki parva armarium et invenit eum pullum cum liquamine chorizo apparantem.
  
  "Ubi est Alicia?"
  
  "Heri saltus eius revocatus est." Verba magna Hawaii prava sunt.
  
  Hayden propius. "Ne sis fucking stultus. Ambo scimus saltum non egere. Ubi est Alicia?"
  
  Oculi Kinimaki laxaverunt, intuentes in laminas. "Hmm, unum minutum. Inveniam eam. Imo nimium perceptiva est. Ero-"
  
  "Just eam". Hayden stomachus haec verba statim demisit, et nigredo animam eius obtexit. "Dic Drake ei contactum. Quod petebat obtinuit. Imus innocentem laedere ad informationem accipere.
  
  "Soror Boudreau?" Kinimaka solito acutior videbatur. "An vere unus? Et portae signaverunt eam?"
  
  "Vos etiam," Hayden aridam oculos tersit, "si quis uxorem tuam excruciat et occiderit."
  
  Kinimaka tacite hoc concoxit. "Et hoc permittit CIA facere civi Americano idem?"
  
  "Hoc nunc est," Hayden dixit. "Ad bellum sumus."
  
  
  CAPUT UNDECIMUM
  
  
  Matt Dracus rebus pretiosis incepit. Amphora Johnnie Walker Niger invitabat et non nimis sordidam videbat.
  
  Forsitan melius aliquid memoriam vultus cito depelleret? Modo, in somnis, vere servabit eam sicut semper promisit?
  
  quaesitio continuata est.
  
  cupa comburitur. Ille statim vitrum exhausit. Et iterum implevit illud. Se intendi molitus est. Vir fuit qui alios adiuvit, qui fidem meruerunt, qui steterunt censendi, nec quemquam demittere.
  
  Sed defecit Kennedy Moore. et ante hoc defecit Alison. Et defecit nœtum suum, qui antequam infans moriebatur vel ad vivendum habebat.
  
  Johnnie Walker, ut quaelibet alia utre prius tentaverat, desperationem suam profundiorem fecit. Sciebat hoc fore. Voluit nocere. Voluit illud agoniae partem ab anima secare.
  
  Dolor poenitentia fuit.
  
  Ex fenestra prospexit. Respicit, inanis, invisibilis et inmobilis - nigra maculata, sicut ei. Renovationes ex Maio et Alicia in dies rariores factae sunt. Ab amicis vocat- sas pergit ad tempus venturum.
  
  Rex cruentus paucos ante dies parentes Ben trucidavit. Incolumes erant. Numquam periculum noverunt, et Ben numquam sciunt quam prope accesserint ut victimae venditionis Regis sanguinis fiant.
  
  CIA et procuratores qui Blakes custodiebant vel nesciebant. SAS recognitione non opus est vel partes in tergo. Illi simpliciter negotium perfecerunt et ad proximum transiverunt.
  
  melodiam frequentare coepit ludere. Canticum movebatur sicut pulchrum erat - 'My Immortal' Evanescence - eumque commonebat de omnibus quae amiserat.
  
  Hoc est eius ringtone. Circum schedas confuse paulum confutavit, sed tandem per telephonum peregit.
  
  "Ita vero?"
  
  Hoc est Hayden, Matth.
  
  paulo rectius resedit. Hayden, recentium rerum gestarum conscius, eas ignorare voluit. Alicia eorum internuntius fuit. "Quid factum est? Ben-?" Nequivit quidem se ad ista verba dicere.
  
  "Est OK. Nos denique sumus. Sed aliquid factum est."
  
  "Numquid invenisti Kovalenko?" Impatientia incidit per obductos bibitor sicut arcus lucida.
  
  "Non Nondum. Sed Ed Boudreaux sororem habet. Et permissum est, ut eam huc adducerem.
  
  Dracus sedit immemor cupam. Odium et gehenna duas marcas in cor eius combusserunt. "Scio prorsus quid faciam."
  
  
  CAPUT DUODECIMUM
  
  
  Hayden tibus se futurum. Totus CIA curriculo suo huic rei non paratus erat. Vxor Ministri defensionis necata est. Terroristis internationalis ignotus numerus propinquorum potentium obsidem tenens.
  
  Nonne regimen omnium personarum identitates noverat? Numquam. Sed damnare te posse certo sciverunt, plus multum quam illi unquam dimiserunt.
  
  Multo facilius videbatur, cum haec primo scripta sunt. Forsitan res tunc simpliciores erant, ante Septembrem XI. Forsitan in diebus patris sui Iacobi Jay, agentis fabulosi ad aemulandum affecta, omnia erant nigra et alba.
  
  Immitis.
  
  Acuta acies erat. Bellum contra Sanguinis regem multis ordinibus pugnatum est, sed eius adhuc atrocissimum et prosperum esse potest.
  
  Diversae personalitates populorum, qui secum erant, commodum ei dederunt. Portae hoc primum animadvertit. Quam ob rem eis permisit ut suam inquisitionem in mysterium trianguli Bermudae circumfusum ducerent. Etiam porta erat quam, semper dictum erat. Statim vidit utilitatem quae personalitates discrepantias Matt Drake, Ben Blake, May Kitano et Alicia Miles providit. Vidit potentiam bigas. omnesque adduxit.
  
  Egregius.
  
  Quadrigis futuri?
  
  Sed qui omnia perdiderat, iure fieri voluit qui uxorem suam tam crudeliter necaverat.
  
  Hayden Cellam Boudreaux accessit. Laconicus mercenarius hanc in plicatis manibus aspexit.
  
  "Numquid possum adiuvare vos, agens Jay?"
  
  Hayden nunquam sibi remisisset nisi iterum tentata esset. "Dic locum nobis Kovalenko, Boudreau. Da modo, et totum erit super illud. Brachia pandit. "Hoc dico, non est simile de te de stercore dat."
  
  "Fortasse sciat." Boudreau vertit corpus et delapsus est cot. "Fortasse nesciat. Forsitan immaturum est dicere, huh?"
  
  "Quae sunt eius consilia? Quae est haec porta inferni?
  
  "Si scirem..." Boudreau facies risus convivii turpis ostendit.
  
  "Vere facere." Hayden re valde manebat. "Ego tibi hoc extremum fato dare."
  
  "Extremum fato? Vadis ad me iacis? Tandem CIA intellexit quanta peccata obscura in ludo manere debeant?"
  
  Hayden humeros. "Est tempus et locus huic."
  
  " Omnino. Pluribus locis nominare potui. " Boudreau illusit illam , rabiem per sputis imbrem nitentem . "Nihil mihi potes, Agentis Jay, quod me aliquem potentiorem facias quam rex sanguis.
  
  "Bene ..." Hayden ridere se coegit. "Hoc est quod cogitamus, Ed. Illa voce hilaritas addidit. "Nihil hic habes, vir. Nihil. Et tamen non effundes. Tu ibi contabescens, conclusionem laetus accipis. Integer ut turpis. Aliquam ut auctor ante. Sicut crap fragmen Southern. " Hayden omnia sua dedit.
  
  Boudreaux os temporis linea alba formavit.
  
  "Tu es homo qui tradideris. Quirk. Sacrificium. Impotens."
  
  Boudreau se contulit.
  
  Hayden faciem suam in catenas pressit, eum ludo. "Fucking dick flaccidum."
  
  Boudreau ferrum coniecit, sed Hayden ocius cessit, ridere tamen se cogebat. Sonus pugni ferrum feriendi erat quasi alapae madidae in facie.
  
  "Sic mirati sumus. Quid facit homo similis tibi, miles, debilis factus membrum?
  
  Nunc Boudreau eam oculis lente aspexit.
  
  "Id omne". Hayden imitatus est. "Vos illuc non es? Nomen eius Maria est?"
  
  Boudreau Clausit infando clausos furor.
  
  Hayden ad rictum erat. 'Sicut iam dixi'. Impotens."
  
  Aversa est. Semina sunt. Erat de celeritate et saevitia. Ed Boudreau sub normalibus conditionibus nunquam crepuit. Sed nunc...
  
  Kinimaka TV involutus est, qui sellam alligavit ut eam videre posset mercenarius. Sollicitudo in voce hominis apparebat, quamvis eam occultare conaretur.
  
  "Quid infernum es populus conatur detrahere?"
  
  "Vigilate, bastardus." Hayden vocem suam sonum fecit sicut modo non curabat amplius. Kinimaka conversus in TV.
  
  Boudreaux laxavit oculos. "Minime," tacite dixit labiis. "Proh no".
  
  Omnino credibile est oculis Hayden rictum occurrere. "Ad bellum sumus, Boudreau. Adhuc non vis loqui? Delige fucking appendicem ".
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake securam cameram firmavit antequam artus ingrederetur. Balaclava nigra super faciem magis effecta quam camouflage diruebatur, at thorax glandis quem gerebat et telum quod gerebat, gravitatem condicionis puellae perspicue declaravit.
  
  Oculi puellae erant lacus desperationis et metus. Nesciebat quid fecisset. Nescio quid opus est. Quid frater suus vivus nesciebat.
  
  Maria Fedak innocens erat, Drake cogitavit, si quis his diebus innocens erat. Fortuito captus in retia, in toto orbe diffusa, sibilabat et crepitans morte, crudelitate, odio.
  
  Dracus iuxta eam substitit, dextra manu gladium vibrans, alter sclopeto leviter innixus. Nihil iam refert ad illum innocentem esse. nec minus ultio. Vita ad vitam.
  
  patienter exspectavit.
  
  
  * * *
  
  
  "Maria Fedak," Hayden dixit. "Soror tua est, nupsit Domino Boudreau. Soror tua, immemor mercennarii Dno. Territa est soror tua, domine interfector. Nescit quis frater sit aut quid ex acie faciat. Sed vere novit te. Scit amantem fratrem qui eam semel vel bis in anno visitat, fictis fabulis et cogitationis muneribus pro filiis suis. Dic mihi, Ed, visne sine matre crescere?
  
  Boudreaux oculi tumes erant. Nudus eius timor adeo validus erat ut Hayden vere eum paeniteret. Nunc at tempor erat. Eius sororis vita vere in statera fuit. Ideo Matt Drake unum in hospitio elegerunt.
  
  "Maria". Verbum de eo flebile ac perditum prodiit.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus territam puellam vix videre poterat. Kennedum in armis mortuum vidit. Vidit manus cruentas Ben. Harrisonis reum vultum vidit.
  
  Maxime autem vidit Kovalenko. Sanguinis rex, sollertis animi, homo tam inanis et expers animi est ut nihil aliud esse possit quam cadaver reanimatum. Zombie. Vidit hominis faciem et in omnibus quae eum circumdabant vitam strangulare cupiebat.
  
  Manus eius extendit ad puellam et clausit circa iugulum.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden monitorem connivuit. Drake rebus ruebat. Boudreau vix tempus remittit. Kinimaka ad eam se contulit, semper benignus mediator, sed Alicia Miles eum retraxit.
  
  "Nulla via, magna Guido. Sudore nothi. Nihil habent in manibus nisi mortem.
  
  Haydenus se incusat Boudreaux, quo meminerat exprobrare quod suos interfici iussit.
  
  "Visne strepere, Ed, vel scire vis quomodo sushi in UK faciunt?"
  
  Boudreaux homicidio intuitu eam aspexit. Tenuis copia salivae ab angulo oris ejus fluxit. Adfectus eius de eo melius proficiebant sicut fecerunt cum adesse caedem sensit. Hayden nolebat ut se ab illa clauderet.
  
  Alicia prope iam repagula erat. "Tu mea boyfriend supplicium iussit. Gaudere debes quod Dracus aleam facit, non me. Ego bis patior quod canis diu patior.
  
  Boudreau ab uno ad alterum respexit. "Utrumque melius fac me numquam hinc exire. Ego te iuro in frusta concidam."
  
  "Salvum fac." Hayden Drake expressam collo Mariae Fedak observavit. "Non habet multum tempus."
  
  Boudreau homo lentus erat et facies eius clausa erat. "CIA sorori meae non nocebit. Civitas Americae Unitarum est".
  
  Nunc Hayden vere credidit furiosus re vera non pervenit. "Audi me, spurius insanus," exsibilavit. "Ad bellum sumus. Rex sanguinarius Americanos in solo Americano interfecit. justos rapuit. Dozens.- Is hanc patriam redimere vult. De te vel sorore tua putida non refert!"
  
  Alicia in earpiece mus aliquid. Hayden mandata. Kinimaka idem fecit.
  
  Ita Drake.
  
  Et dimisit collum mulieris et sclopellum de holstere suo extraxit.
  
  Hayden dentes eius tam duri erant ut nervi circa cranium eius clamarent. Venter eius instinctus paene fecit ei clamorem et dicere ei desinere. Iuppiter eius ad alterum turbatus est, sed deinde in calce disciplinae eius, narrans ei hoc casu optimum erat quod Kovalenko indagare debebant.
  
  Una vita centum vel plures servare.
  
  Boudreau motus in vultu fabulam animadvertit et subito se in claustris invenit, manum tendens et rugiens convictus.
  
  "Non faciunt. Noli hoc facere parvae sorori meae stupri!"
  
  Facies Hayden erat larva lapidis. "Extremum casum, interfectorem."
  
  "Rex cruentus larva est. Omnes novi, allec posset. Hoc genus amat.
  
  "InteUigo. Test us.
  
  Sed Boudreau mercennarius fuit diutius, homicida diutius. Odium autem auctoritatis excaecavit iudicium eius. "Ite ad inferos, bitch."
  
  Hayden cor mersa est, sed tortor ligula monitorem in carpo suo percussit. "Iace eam."
  
  Dracus sclopellum levavit et pressit ad caput. Digitus felis pressit.
  
  Boudreaux horruit. "Minime! Rex cruentus in-"
  
  Dracus terribilis sonus gunfire omnes alias sonos demergat. Aspiciebat ut sanguis de latere capitis Mariae Fedak spargeretur.
  
  "Septentrionalis Oahu!" Boudreaux complevit. "Maxima vicus eius est..." Verba eius imis delapsus in solum, sororem mortuam in sella LUSTRUM spectans et post eam parietem sparsum sanguinis aspiciens. Aspiciebat offensus sicut figura balaclava-clavata velum appropinquavit donec totum illud impleret. Tum larvam exuit.
  
  Matt Draculi facies erat frigida, procul, vultus carnificis qui officium suum amabat.
  
  Hayden perhorruit.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM TERTIUM
  
  
  Matt Dracus e taxi egressus est et oculos clausit ad alta aedificia quae coram eo adstitit studere. Gray and nondescript, is was the perfect cover for a CIA covert operation. Procuratores locales garage sub terra liquare debebant, per multiplices securitatis stratos transeuntes. Omnes alii, sive actores sive pagani, per ostium ante ingressi sunt, de industria se facile scuta offerentes.
  
  Ille spiritum primum prope sobrium cepit, quoad meminisse potuit, et unum volventem ostium apertum impulit. Saltem haec institutionem suam salutem graviter capere videbatur. Ante hunc mensa simplex erat, in qua media duodecim homines duros sedebant. Non dubito plura aspicere.
  
  Ambulavit trans pavimentum tegularum politum. "Hayden Jay exspectat in occursum mihi."
  
  "Quod nomen tibi est?"
  
  "Drake."
  
  "Matt Drake?" Stoica custodiae species leviter vacillabat.
  
  "Certe".
  
  Spectaculum ei dedit vir ut homo celebritate videndo uti posset vel captivus. Inde vocatio fecit. Secundo post, ad circumspectum elevatorem Dracum perduxit. Clavem inseruit et puga pyga impressit.
  
  Dracus sensit sursum volare elevatorem quasi in pulvino aereo. Statuit ne quid nimis esset futurum, curam sui intermisit. Ianua aperta, in andronis obversatus est.
  
  In fine ANDRON stabat comitium ad eum salutandum.
  
  Ben Blake et soror eius Karin. Hayden. Kinimaka. Alicubi post Alicia Miles stetit. Maii non vidit , sed aut tunc non exspectavit .
  
  Etsi scena erravit. Hoc includere Kennedy. Res novas sine ea respexit. Elevator egressus est, et meminisse conatus est se probabiliter similiter sensisse. Sed num per singulas noctes in lecto iacebant, per oculos eius intuentes, mirantes cur Dracus eam servare non esset?
  
  Ben tunc ante eum stetit et Dracus, nihil dicens, iuvenem Guidonem in arma traxit. Karin pudibundus risit super humero fratris sui et Hayden ambulavit ut manum super umerum suum poneret.
  
  "Nos te desideravimus".
  
  Ille deperibat. "Gratias tibi".
  
  "Non solum esse" dixit Ben.
  
  Drake gradum reduxit. "Ecce," inquit, "Gravis est ut unum rectum accipias. Im 'mutatus homo'. Mihi amplius confidere non potes, praesertim tu, Ben. Hoc si intellegis omnes, est casus ut simul operari possimus.
  
  "Non erat tuus -" Ben profectus est ad problema, sicut Drake scivit se. Karin mirae rationis manus fuit. Et apprehendit eum et diduxit eum, Draco relicto iter pervium ad officium post se.
  
  Perambulabat per viam Kinimaka nutans. Alicia Miles gravissimis oculis eum aspexit. Illa etiam detrimentum alicuius carae passa est.
  
  Drake constitit. "Nihil adhuc, Alicia, minime. Hoc nothum eliminari debet. si non, orbem terra cremaret.'
  
  "Kovalenko clamans morietur."
  
  "Alleluia".
  
  Drake praeter eam in cubiculum ambulavit. Duae magnae computatorie ad dextram eius sedebant, ferreus agitationes ad stridorem et strepitando, prout quaerebant et cumulaverant notitia. Ante eius par pavimentum altae fenestrae glandulae Miami Litus imminentes erant. Subito percussus est simulacrum Wellensi, quod se alid esse simulabat, et petens sniperi scopo, ut videre posset corpora ibi perusta.
  
  Quae res eum putabat. Primum cohaerere cogitavit de Welles quia Kennedy occisus est. Puteus mortem horrificam obiit apud Ariciam sive Maium. Quas nesciebat, et quare nesciebat.
  
  Audivit alii eum in. "Ita..." visum intendit. "Cum ergo dicemus ad Hawaii?"
  
  "Mane," inquit Hayden. "Multae res nostrae nunc contractae sunt in Oahu. Etiam alias insulas inhibemus quod notum est Kovalenko plus quam unam vicus habere. Utique nunc etiam notum est quod ipse magister erroris est, ut per diversa mundi regiones alias indagare pergas ".
  
  "Bine. Memini references to Captain Cook, Diamond Head and Hell's Gate. Hoc est quod petebatis?"
  
  Ben cepit. "Pulchellus multum, sic. Sed Coquus in Kauai, non Oahu appulit. His- "Monologue abrupte finivit. "Hmm, in nuce. Non invenimus aliquid insolitum. Vale."
  
  "Nullae nexus directae inter Cook et Diamond Pectus Caput?"
  
  "Nos in eo laboramus". Karin paulo defensione locutus est.
  
  "Sed natus est in agro Eboracensi" Ben addidit, temptans obice novum Drake. "Tu scis Terram Dei."
  
  Drake videbatur nec audiebat quid amicus diceret. "Quousque in Hawaii expendas?"
  
  "Menses," Karin dixit. "Ibi bis saltem reversus est."
  
  "Fortasse tunc omnem insulam adiit. Quod facere debeas, acta, non historia, non res gestae sunt. Non opus est scire de illis rebus non est clarus.
  
  "Hoc est... Karin constiterunt. "Hoc vere facit sensum."
  
  Ben nihil dicere. Karin finitur. "Quod scimus hoc est: Hawaii deus ignis, fulgurum et vulcanorum est femina nomine Pele. Est figura popularis in multis antiquis fabulis Hawaii. Domum eius esse dicitur super unum vulcanorum acerrimi in mundo, sed in Big Island illud, non Oahu."
  
  "Haec omnia?" Drake breviter quaesivit.
  
  "Nemo. Cum maxime de sororibus eius narrantur, quaedam de porta Pele fabellae narrant. Porta ad ignem ducit et cor vulcani-estne ille sonus ad te sicut infernus?"
  
  "Fortasse haec metaphora est," Kinimaka sine cogitatione dixit, deinde erubuit. "Age, posset. Scis..."
  
  Aricia prima ridet. "Deo certe gratias aliquis humor habet." risit, deinde addidit, "Nulla offensio" in voce quae ostendit se non curare quomodo homines eam tractabant.
  
  "Peles portae utiles esse possunt" dixit Dracus. "Continendam opus bonum instructus. Te mane".
  
  "Nonne habitas?" Ben elatus est, nimirum sperans se occasionem loquendi cum amico suo habiturum.
  
  "Nihil". Dracus fenestram intuens solem oceanum praeficere coepit. "Habeo alicubi esse noctem."
  
  
  CAPITULUM QUARTUMDECIMUM
  
  
  Drake cubiculum reliquit sine respiciens. Ut expectatur, Hayden assequutus est eum ut elevator initurus erat.
  
  "Drake, tardus. Rectene est?"
  
  "Est bene scis. Vidisti eam in flumine video.
  
  Hayden manu apprehendit. "Tu scis quid volo."
  
  "Et bene erit. Bene spectare oportuit, quod scias. Boudreaux putandus est pro reali.
  
  "Etiam".
  
  "Vellem illum frangere potui."
  
  "Ego ille, quem confodit, sic accepi, tibi gratias ago.
  
  Dracus primum aream puga pressit. "Soror eius iam sit cum agentibus tuis. In nosocomium eam accipient et purgatam accipient. Fake sanguis est diabolus cogitans negotium suum, tu scis.
  
  "Boudreau insaniorem modo obtinuit, si possibile est. Cum surrexisset soror eius vivus-" Hayden caput movit. "Declinatio finalis."
  
  "Consilium laboraverunt. Sana idea erat," dixit ei Drake. "Nos accepimus. Illud erat dignitas is ".
  
  Hayden adnuit. "Scio. Modo gaudeo maniacum post vectes".
  
  Dracus elevator intravit et ianuas claudere expectavit. "Si ad me" dixit ut Hayden e conspectu evanuit. "Spurium mitterem in cellam suam."
  
  
  * * *
  
  
  Dracus taxi ad Vasconium Boulevard sumpsit et ad mercatum Baysidis plaza contendit. Vir, qui eum vocavit, tacita, incerta et omnino ex moribus sonans, extra Bubbam Gump's occurrere voluit. Drake momentum humoris habuit et Hooters suggessit, locus probabiliter illis aptior, sed May egit ut ne audierat quidem.
  
  Drake turbam adjunxit, clamorem circa eum deridens audiebat et omnino extra locum sentiebat. Quomodo isti tam felices essent, cum aliquid tam charum amisisset? Quomodo non curant?
  
  guttur ejus siccum erat, et labia ejus scissa sunt. Bar ad Bubba Gump annuit. Fortasse deprimi potuit paucis antequam adveniret. Sed fallacias non habuit; hoc sistere oportuit. Si Hawaii peteret interfectorem mulieris quam amabat, si vindictam potius quam victimam quaesiturus esset, hoc ultimo tempore futurum erat.
  
  Praesent ut ante.
  
  Ianua pulsaturus erat cum Mai eum vociferatus est. Recta erat ibi recumbens columna sex minus pedum a me. Si hostis esset, iam mortuus esset.
  
  Immensus animus et sine certamine atque usu ad crudelitatem et uindictam nihil fuit.
  
  Mai ad popinam contendit, Dracus eam secutus est. Sedem in foro ceperunt et Lava defluit in honorem itineris venturi Hawaii.
  
  Dracus tacuit. Numquam ante Mai Kitano timidus viderat. Vix ei numquam vidisse ante. Non potuit fingere missionem quae eam abiecerat.
  
  Et tunc iterum mundus corruit.
  
  Sororem meam Chika ab Tokyo raptam "Kovalenko. Multi menses praeterierunt. Captivam semper ab eo servavit. Mai altum spiritum tulit.
  
  " Intelligo. Intelligo quid feceris," Drake in susurro dixit. apparebat. Familia semper praecessit.
  
  "Ille habet fabrica."
  
  "Etiam".
  
  "Veni ad US eam invenire. Ad inveniendum Kovalenko. Sed deficiebam donec tu et amici tui me contingebant. tibi debeo".
  
  "Nos eam non servavimus. Fecistis."
  
  "Spem mihi dedisti, partem bigae me fecisti."
  
  "Tu es adhuc pars bigas. Et noli oblivisci aliud remedium habere imperium. Non sunt cedere.
  
  "Nisi quis eorum in captivitate dilectum habuisset."
  
  Dracus cognovit quid uxori Portae acciderit, sed nihil dixit. "Non opus est tibi in Hawaii, Mai. Si hunc percutere velimus, optimo nobis opus est. Imperium hoc scit. Quam ob rem tibi, Alicia et cetera, discedere concessum est.'
  
  "Et tu?"
  
  "Et ego".
  
  "Quid de caris tuis, Drake? Num Rex Cruentus suam vendettam exsequi conatur?"
  
  Drake humeros. "Defecit."
  
  Et adhuc tentabit.
  
  "Soror tua est incolumem?" Non opus est extra tutelam? Scio quosdam people-"
  
  "Hoc curavi, gratias ago tibi."
  
  Integer bibendum studuit Dracus. "Tunc hoc in Hawaii finem omnes" inquit. "Et nunc prope invenimus, mox futurum est."
  
  Mai eius potus diu sorbendum suscepit. Parabitur, Drake. Hoc per decennium meditatus est.
  
  Haec est terra ignis, inquit. "Adde Kovalenko et reliquos nos ad illam aequationem, et hic totus locus iustus explodere potuit".
  
  
  * * *
  
  
  Observavit May ambulare versus raedam sortem et versus ubi taxi esse putabat. Miami nightlife in plena adductius. Alcohol non sola instrumenta ebrietatis praesto fuit, ac noctes infinitas, amoenas, pulchras viros ac feminas, et dynamicae melodiae laborabat ut animum etiam languentem levaret.
  
  Vertit angulum et marina coram se patefecit - yachts horrens ad superbiam loci, turbae ambulationes implens, caupona aperta aer refertus pulchris hominibus qui nihil refert in mundo.
  
  Gratias magna ex parte hominibus sicut Matt Drake.
  
  Retro se convertit. Telephonum cellae eius cum frequentatione illa, canore melodiae sonuit.
  
  Celeriter premere puga pyga. "Ita vero?"
  
  "Matth? Bona dies. Salve." Subtilem vocem Oxoniae eruditionis admiratus sum.
  
  "Dal?" - dixit. "Torsten Dahl?"
  
  " Omnino. Quis aliud quam bonum sonat?"
  
  Drake exterrita. "Omnia est bonum?"
  
  "Nolite solliciti, buddy. Recte cis mundi. Magna est Islandia. Pellentesque a pellentesque est. Uxor .... uxor. Quid agatur cum Kovalenko? "
  
  "Invenimus" Dracus ridens dixit. 'Fere. Scimus ubi vide. Est quaedam convocatio iam nunc agatur et cras in Hawaii erimus."
  
  "Perfectum. Bene, quam causam me voco, sit vel non sit tibi alicuius usus. Pro te potes decernere. Ut nostis, exploratio Sepulchri Deorum caute pergit. Meministin' quomodo in arce Frey in margine Odini sepulcri pendens lingua steti? Recordarisne quid invenimus?"
  
  Drake statim terrorem revocavit. "Certe".
  
  "Crede mihi, cum dico thesauros invenimus aequalem vel etiam cotidie paene supereminentem. Sed hoc mane aliquid mundanum magis adprehendit meam attentionem, maxime quia me de te admonuit".
  
  Dracus in angustum angiportum ingressus est ut melius audiret Suecum. "Admonet me? Invenistine Herculem?
  
  "Nemo. Sed signa in parietibus om- nis invenimus in sepulcro. Abditi sunt post thesauros, primo notabiles erant.
  
  Drake eructavit. "Marcus?"
  
  "Non matched photo tu me misisti."
  
  Dracus momento arrepto, fulmen deinde cor percussit. "Manere. Vis sicut imago Misi? Volutpat imaginem invenimus in tempore peregrinationes machinas?"
  
  "Cogitavi hoc te mordere, mi amice. Imo haec signa, vel cincinnata, ut dicis.
  
  Drake obmutuit parumper. Si notae in Sepulchro Deorum par notae in antiquis translationibus inventae sunt, tunc ex eadem aetate illa significata sunt.
  
  Dracus per os siccum locutus est. "Significat-"
  
  Sed Thorsten Dahl iam omnia cogitabat. "Quod adinventiones deorum causa temporis peregrinationes creaverint. Si cogites, facit sensum. Ex iis quae in Odini sepulcro invenimus, exstitisse scimus. Nunc scimus quomodo processu temporis tractaverint.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM QUINTUM
  
  
  Rex cruentus stetit ad oram parvae collectionis, spectans aliquot ex tigribus Bengalicis suis parvum cervum pro illis dimissum insectatus est. Sensus eius discerpti sunt. Ex altera parte, volupe fuit habere et vigilare otiosum unum ex maximis machinis homicidiis semper creatis in planeta. E contrario, clamor pudoris capti sunt. Meruerunt melius.
  
  Non placent captivorum hominum. Meruerunt quid essent habituri.
  
  Boudreau.
  
  Rex Sanguis conversus cum aliquot homines per herbam ambulantes audivit. "Dominus Boudreau", avertit. "Quomodo CIA detentio ibimus?"
  
  Homo paucis antennis intermissus, reverentiam sibi debitam reddens, sine timore eum intuens. "Difficilius est quam opinabar," fatebatur. "Gratias quietam extraction."
  
  Rex cruentus astitit. sensit post se tigrides pavidas insequi cervos. Stupuit cervus, et fugit, territus ille, Mortem oppetere non valens. Boudreau non placet. Rex cruentus aliquem reverentiae gradum ei ostendit.
  
  "Num Matt Drake te superavit?"
  
  "Cia evasit plus quam expectavi versutior. Id omne".
  
  "Scisne, si sclopellum habueram, mortem sororis tuae falsam non fuisse.
  
  Silentium Boudreaux se intellexisse ostendit.
  
  "Venit tempus," inquit rex cruentus. "Opus est alter saltus perdere aliquem. Qui in Kauai et Magna Islandia. Hoc facere potes mihi?"
  
  Subito spem reperit, hominem e custodia servari iussit. "Hoc facere possum."
  
  "Omnem obsidem oportet occidere. Omnis vir, mulier et puer. Eum facere potes?"
  
  "Ita, domine".
  
  Rex cruentus prono. "Certus es?"
  
  "Ego faciam quod petis ut faciam."
  
  Rex sanguinis nullam externam affectionem ostendit, sed gavisus est. Boudreau bellicosissimus et praefectosissimus eius fuit. Hoc bonum est quod tam fidus permansit.
  
  "Et vade compararim. Mandata tua expecto.
  
  Suos educunt Americanos, rex Sanguis annuit unum expectare. Claudius fuit procurator villae Oahu.
  
  "Sicut dixi, Claude, tempus venit. Esne paratus, rectus?"
  
  "Omnia parata sunt. Quousque tenere debemus?"
  
  Donec morieris, rex cruentus coaxatur. "Tunc reddetur mihi debitum tuum. pars es distractionis. Nempe haec parva pars est, sed tanti est sacrificium tuum.
  
  Eius Oahu supervisor tacuit.
  
  "An tibi molestum est?"
  
  "Nemo. Nemo domine."
  
  "Hoc bene est. Et semel in vicus animum intendimus, cellulas insulae locales aperies. ego portas inferni transibo, sed Hawaii ardebit.
  
  
  CAPUT XVI
  
  
  CIA gagate privata in altitudinem pedum triginta novem milia volabat. Matt Dracus glaciem in vitreo suo vacuam proripuit et operculum alterius minuturae cupam findit. Solus in plano dorso sedit, sperans se solitudinem observare. Constans autem in obliquum aspectus et susurros furiosos ei dixit "gratissimum retro" vanum se mox evellere iuxta se.
  
  Et cupam ne in nervis meis adhuc coepi obtinere.
  
  Hayden trans insulam ab eo sedit, Kinimaka iuxta eam. Quamvis indoles missionis eius Hawaii satis laeta videretur de reditu in patriam. Familia eius diligenter custodiebatur, sed gigas semper optimisticus satis confidens videbatur se adhuc casu videre eos.
  
  Hayden ad Ionathan Portas telephonice in satellite locutus est. "Tres plura? Nummi captivorum unus et viginti, domine. Bene, ita, certe plura sunt quam illa. Et tamen locus non est. Gratias tibi".
  
  Hayden nexum fregit et caput deposuit. "Non possum amplius loqui ei. Quomodo loqueris cum viro cuius uxor modo necata est? Quid dicturus es?"
  
  Dracus eam observavit. Accepit momentum, sed uadam oculos ad eum convertit. "Paenitet, Matt. Non credo. Ibi suus 'tantum geritur.'
  
  Dracus innuit et speculum exhausit. "Nonne portae vacationem accipiant?"
  
  "Res est inconstans." Hayden telephonum ei genu pressit. "In bello nemo potest delabi."
  
  Dracus irrisit ironiam. "Hawaii magnum illud esse non putavi."
  
  "Vis, cur non saltem unum ex viis suis adhuc invenerunt? Bene, non magnus paciscor. Est autem sors horrenda inpenetrabilis silva, colles, valles. Villae quoque camouflaged probabiliter sunt. Et rex sanguinum paratus est nobis. Washington videtur cogitare incolae plus nos adiuturos quam vis laboris regularis.
  
  Dracus supercilium levavit. "Mire, probabiliter recti sunt. Hic est, ubi amica nostra gigas venit.'
  
  Mano ei latum remissum risu dedit. "Ego vere scio plurimos homines Honolulu."
  
  LABES apparuit, et iuxta eum Ben Blake subito apparuit. Dracus puerum intuens. Primum erat inter se viderant cum Kennedy mortuus est. In ipso autem motus fluctu surgebat, quem cito alio haustu suppressit et abscondit.
  
  "Omne tam celeriter factum est, mate. Iuvare non potui. Me servavit, sed eam non potui.
  
  "Non reprehendo. Culpa tua non fuit."
  
  "Sed quo egressus es."
  
  Dracus Karin aspexit, sororem Ben, quae fratrem suum oculis iratis intuebatur. Hi ben praecipitem motum in speciem agitabant, et contra frumentum ibat. Dracus aliam cupam aperuit, et in sella recubuit, immobilem intuitum. "Abhinc mille circiter annos SAS coniunxi. Optima pugna mundi vis. Ratione non es optima, Ben. Inter cetera, hoc est, quia homines sunt crudeles. Improbus. Interfectores. Matt Dracus non tamquam tu scis. Vel etiam sicut Matthaeus Dracus, qui ossa Odinis quaerebat. Hoc Matt Drake non erat in SAS. togatus erat.
  
  "Et iam?"
  
  "Quandiu rex sanguis vivit et Vendetta adhuc est, togatus esse non possum. Non refert quam malum esse volo ".
  
  Respexit Ben. " Intelligo ".
  
  Drake oppressus est. Dimidium conversus ad Ben surrexit et abiit ad sedem suam. Forsitan puer homunculus crescere incipiebat.
  
  Si tres ultimi menses hunc processum non currissent, nihil unquam habiturum esset.
  
  Hayden aspiciebat. Erat cum ea, nostis. Cum mortua esset. Durum est ei quoque.
  
  Dracus devoravit et tacuit. Obstrictis faucibus erat nec poterat lachrymas profundere. Quidam guy a SAS. Cupam in puteo ventris mei vestigium reliquit calidum. Post momentum interrogavit "Quomodo crus tuum est?"
  
  'Dolet. Ambulare et currere possum. Paucis pluribus septimanis licet pugnare Boudreau nollet."
  
  "Quamdiu in carcere est, non habebis."
  
  Tumultus ejus animum advertit. Mai et Aricia aliquot ordines ante et trans porticum sedebant inter se. Necessitudo inter duas feminas numquam plus quam gelida fuerat, sed utrumque aliquid exagitabat.
  
  "Descripseris nos!" Alicia vociferantem. "Ad animam meam sororem damn. Quomodo aliud deversorium invenire potuerunt?"
  
  Dracus e sede delapsus est et ALA decurrit. Novissima res in fuga inter duas maximas feminas umquam fuerat pugna.
  
  "Hudson in deversorio illo mortuus est", Alicia fremuit. "Iaculaverunt eum dum-" Illa caput movit. "Hoc indicium, Kitano? Provoco te ut verum dicas."
  
  Alicia ALA egressus est. Mai surgens ut eam in facie quaereret. Fere duae feminae nasum ad nasum erant. Mai retorsit ut locum sibi faceret. Observator imperitus putaret hoc signum fuisse infirmitatis in puella Iaponica.
  
  Dracus hoc scivit signum letale.
  
  Procurrit. "Prohibere!"
  
  "Soror mea decem Hudsonorum valet."
  
  Alicia fremuit. "Nunc aliquod tempus Maium accipiam!"
  
  Dracus scivit Utinam non descenderet. Facilius erat Alicia narrare quod ipsa iam sciebat - Hudson se ipsum donasse - sed Mai Kitano superbiam ei dare non permisit. Aricia percussit. A. Maio victae. Alicia ad latus movit spatium se dare. A. Maio adortus est.
  
  Ad eos Dracus irruit.
  
  Alicia mimed calcitrant, extiterunt et cubitum suum ad faciem Maii proiecit. Bellator Iaponensis non movit, sed caput leviter vertit, permittens ictum ad millimetrem ab ea sibilare.
  
  Mai- Aricia dura costis ast. Magnus erat elapsus spiritus elapsus, et Aricia retro in molem haesitabat. Maii convelli.
  
  Hayden clamans ad pedes eius desiluit. Ben et Karin etiam in pedibus erant, curiosi qui pugnam vincerent. Dracus cum impetu irruit, Maii in proximam sedem propellens, manumque Aliciae jugulum transfixit.
  
  "Prohibere." Vox eius tam quieta quam sepulchrum, sed minarum plena. "Tua mortua fucking boyfriend nihil habet hoc facere. et soror tua. torvis apud Mai. "Hovalenko inimicus est. Cum bastardis ille FUBAR fit, pugnare potes omnia quae vis, sed salva hoc usque ad tempus."
  
  Alicia brachium suum torsit. "Ut canis moriatur pro eo quod fecit."
  
  Mai non palpabunt oculi. "Magis peius fecisti, Alicia."
  
  Dracus iterum vidit ignem excandescere in oculis Aricia. Sola res in mentem venit. "Pro argumentando, fortasse mihi indicas quem vestrum Welles actu occiderit. Et quare."
  
  Ultra eos pugna processit.
  
  Hayden post eum rectum erat." Hudson pervestigatae sunt machinae semitae summus techna, Miles. Id scis. Nemo hic laetus est cum via Mai machinam donavit." Ferrum erat in voce. "Non dicam quomodo obtinuit. Sed etiam cur ita fecerit intellego. Nonnulli officiales senioris gubernationis nunc idem perambulant. Kovalenko iam ludum suum extremum ludit, et vix ad secundam basim fecimus. Et si scillam non signat-"
  
  Alicia fremuit et ad sedem suam rediit. Dracus alium acervum miniaturarum invenit et retro vectus ad suam porticum decurrit. Protinus aspexit, ne colloquii aliquod cupiens cum suo amicissimo adhuc modo incipere.
  
  Sed in via Ben ad eum incumbebat. "FUBAR?"
  
  "Fuced in immensum."
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Priusquam ad terram accederent, Hayden vocatum accepit quod Ed Boudreau e carcere CLA evaserat. Rex san- guine insidens usus est et, sua voluntate, Boudreau prudenti ac libera operatione extrahitur.
  
  "Nunquam aliquid discimus", Drake dixit ei, et non miratus est cum nihil haberet quod responderet.
  
  Aeriportus Honolulu in turbatione emicuit, sicut currus velox in urbem vehi fecit. Novissimo tempore in Hawaii erant, Davor Babic mansionem adorti sunt et a filio Blanca in album suspecti sunt. Tempus grave videbatur.
  
  Tunc Dmitry Kovalenko apparuit.
  
  Honolulu urbs indu erat, non dissimilis urbibus Americanis vel Europaeis. Sed nescio quo modo, simplex putavit Waikiki Beach non plus quam viginti minutas fuisse cogitationes etiam tristis Draci emollita.
  
  Erat autem mane vespere et fessi erant omnes. Sed Ben et Karin affirmabant se recta ad CIA aedificare et ad network locali coniungere. Ambo cupiebant fodiendi in ephemerides Ducis Cook. Dracus hoc audito paene risit. Ben aenigmata semper amavit.
  
  Hayden festinaverunt chartas et mox se invenerunt in alio parvo officio, cui simile reliquerant in Miami. Sola differentia fuit quod ex fenestra Waikiki summus ortus hotels videre poterant, celeberrimum Top of Waikiki popina volventem, et, in spatio, maximus attractio Oahu, volcanus longi-dormantis notae Diamond Capitis.
  
  "Deus, hic vivere volo," Karin suspirando dixit.
  
  "Credo," mussat Kinimaka. "Quamquam certe maxime vacationers hic tempus terere quam ego".
  
  "Heus tu in Everglades non pridem eras", Hayden lepide cum computatoribus Ben et Karin cum systemate privilegiato coniunxit. "Et occurrit unus incolis."
  
  Kinimaka parumper respexit, tum chuckled. "Vis alligator? Multum fun, yeah.
  
  Hayden complevit quid ageret et circumspexit. "Quomodo de cena velox et primo lecto? Nos incipit opus prima luce ".
  
  Erant nutus ac murmur concordiae. Cum Maio convenerit, Alicia discessit. Dracus eam speculatus est antequam ad collegas se converteret. "Nos omnes scire aliquid quod hodie didici. Sentio hoc posse unum ex maximis indiciis nos semper revelare". pausam fecit. "Dahl heri me contingi."
  
  "Torsten?" ben effudisset. "Quid est insanus Swee agis? Novissimo tempore eum vidi, ossa Odini intuebatur.
  
  Nemo eum interpellavit Drake. "Sepulchrum Deorum explorantes, signa inventa sunt quae verticillis pares invenimus in machinis translationibus".
  
  "Constanter?" - Hayden resonabat. "Quam constat?"
  
  "Sunt prorsus eadem."
  
  Incepit plena capacitate opus cerebri Ben. Hoc significat, eosdem homines, qui sepulchrum aedificaverunt, machinas etiam creaverunt. Hoc est insanire. Ratio est, quod dii sua sepulchra construxerunt, et proprie ad mortem prostraverunt, dum vitam per exstinctionem prolongat. Nunc etiam tempus peregrinationis machinas se creasse dicis? Astitit Ben. "Ita facit sense-"
  
  Karin movit caput intuens eum. "Asinus. Nempe hoc sensu. Sic per tempus transierunt, eventus tractaverunt et sortes hominum creaverunt.
  
  Matt Drake tacite avertit. "Et videbo vos mane".
  
  
  * * *
  
  
  Aer nox erat placida, tropice calida, et languide cum Oceano Pacifico delibuta. Dracus plateas erravit donec vectem apertum invenit. clientela ab aliis vectibus in aliis regionibus differre debere, ius putabat. Nam paradisus erat. Cur ergo adhuc lacum lifers ludebant, instar possessorum locum? Cur temulentus in extremo vecte sedens capite reiecto? Quare discesserunt amissi conjuges aeterni in suis orbiculis, una, sed soli?
  
  Bene alia res erant. Alicia Miles in foro erat, duplicem potionem conficiens. Drake cogitabat de relinquendo. Erant aliae catenae in quibus dolorum celare posset, et si plures viderentur, domi perciperet.
  
  Sed fortasse vocatio ad rem gerendam nonnihil immutavit prospectum suum. Ambulavitque ad eam et sedit. Illa ne respicere quidem fecit.
  
  "Fuck, Drake." Vacuum vitrum ad eum impulit. "Eme bibere."
  
  "Relinque lagenam," Dracus minister instruebat et dimidium vitreum Bacardi Oakheart se effudit. Gerdrudis speculum levavit. "Alicia Miles. Relatio decennalis, quae nusquam abiit, huh? Et nunc invenimus nos in caelo inebriari in sera ".
  
  "Vita habet viam futuit te."
  
  "Nemo. SRT fecit."
  
  "Certe non auxilium".
  
  Dracus in obliquum attendit eam. "Estne haec propositio honestas? A vobis? Quot eorum demergat? "
  
  "Sufficit tensio. Non quod opus est ".
  
  Et tamen nihil fecistis quod adiuvaret eos homines. In eo pago. Etiamne meministi? Nostris militibus permisistis percontari.
  
  "Miles eram, sicut illos. Iussus sum."
  
  "Et tunc dedistis ei qui plus dedit."
  
  "Feci officium meum, Drake." Alicia eam rum replevit et lagenam duram in mensa impulit. "Est tempus percipere beneficia."
  
  "Et vide ubi obtinuit te."
  
  "Visne, vide unde nobis hoc obtinuit annon?"
  
  Dracus tacuit. Possumus dicere quod cepimus in via alta. Posses etiam dicere quod accepit viam humilem. Non refert. cum eisdem dampnis et eisdem futuris in eodem loco peractis.
  
  "Agemus cum Vendetta sanguinea prima. et Kovalenko. Tunc videbimus ubi sumus." Alicia procul intuens sedit. Drake mirabatur si Tim Hudson in mente eius erat.
  
  "Nos adhuc loqui de Welles necesse est. Amicus meus erat."
  
  Alicia risit, sicut prius sonans. "Quod vetus pervertunt? Nullo modo amicus tuus fuit, Drake, et tu scis stupri. De puteis loquemur. Sed in fine. Id cum accidit."
  
  "Quare?"
  
  Vox mollis umero natabat. "Quia cum opus sit, Matth. Maii mollis erat tonis. Illa silentio tacito concessit ad illos. "Quia per hoc primum opus est invicem."
  
  Dracus mirationem eius videre conatus est eam celare. "Estne veritas de Welles vere ille terribilis?"
  
  Silentium dixit quid esset.
  
  Mal iit inter eos. "Hic ego sum, quia plumbum habeo."
  
  "Hook? A quo? Iaponica pro vobis cogitavi ".
  
  "Est officialis, fecerunt." Laeta vox erat in Mai. "Universitatis sunt cum Americanis tractandae. Sciunt quanti momenti sit Kovalenko capere. Noli putare imperium meum oculos ad videndum non habere.
  
  "Ne somniavi quidem." Aricia snorted. "Ego iustus volo scire quomodo nos invenisti." Illa iaccam excussit quasi pharos abicere vellet.
  
  "Melius sum quam tu", Mai dixit et nunc ridebat. "Et solus tribus caudices est."
  
  "Haec sit vera?" Drake connivuit. "Ut irrisorie."
  
  "Plumbum habeo," Mai repetitum. "Visne nunc mecum venire et deprime illum, an tu quoque ebrius es ambo curare?"
  
  Dracus iterum e sella desiluit et Aricia circumagebatur. Ostende viam, elif.
  
  
  * * *
  
  
  Brevi taxi postea equitaverunt, in angulo viae negotioso conglobati sunt, audientes Mai eos renovare.
  
  "Hoc directe ab aliquo in intelligentia Agency confido. Vicus Kovalenko a pluribus fidit curritur. Ita semper fuit, quamvis nunc plus quam umquam eum adiuvat cum tempus eget ... bene facite quod facere cogitat. Alioqui vicus eius in Oahu currit a quodam nomine Claude.
  
  Mai animum intenderunt ad lineam transeuntium iuvenum per fornicem transeuntem et clare accedens ad clavam upscale. "Claude clavam hanc possidet," inquit. Lucerna coruscum proscripsit 'Vive DJs, Veneris Utres Special et Hospes Speciales'. Dracus turbam circumspexit anhelo affectu. Circiter mille adulescentes pulcherrimos Hawaii in variis statibus expositio texit.
  
  "Possumusne paulum eminere," inquit.
  
  "Nunc scio te omnes purgari". Alicia risit ei. Dracus ante annum stetisset ad duas calidas feminas, cum nunc est, genas ambabus manibus discerpens, et ibi nos proiecit.
  
  Dracus oculos attrivit, miram ius esse sciens. "Mediae triginta hominem mutant" exprimit, repente Alisonis, Kennediae caedem, et assiduam ebrietatem sentiens. Utrosque curo ferreum figere intuitum.
  
  "Quaestio Claudii hic incipit."
  
  Ambulabant praeter ostiarii subridentes, et invenerunt se in angusto cuniculo micantibus luminibus et ficto fumo repletum. Dracus ad hebdomades ebrietatis eum aliquantisper perturbatur et calefit. Processus cogitationis eius sunt caliginosus, motus eius multo magis. Celeriter capere opus erat.
  
  Ultra cuniculum latum erat podium quod oculus avis in pavimento choreae conspectum praebebat. Concentu motus corporum altis rhythmis basibus. Murus ad dexteram suam tenuit utres liquores mille et luces in micantibus prismatis relucebat. Duodecim virgula in histriones laboraverunt, labia legendi, mutando dans et servientes bibit iniuriam indifferentes fustibus.
  
  Idem ac in alio forensi. Drake risit aliqua ironia. "Post". Ostendit, non indigere turbam. "A funiculus aream. Et post eas aulaea sunt.
  
  "Priuatae," Alicia dixit. "Scio quid ibi agatur."
  
  "Sane scis." Mai erat occupatus exploratio loci quantum poterat. "Estne hic locus posticum quem nunquam in te fuisti, Milo?"
  
  Ne ibi quidem, canis. Res tuas in Thailandia novi. Etiam non ex hoc conari.
  
  "Quae audisti, valde intellexisti." Mai ambulabat per scalas latas sine inspectione. "Mihi crede".
  
  Dracus admonet Alicia et adnuit versus pavimentum choreae. Alicia mirationem aspexit, sed postea intellexit se compendiariam sumere et caput in area privata esse. Anglica humeros. "Viam, Drake. sequar te."
  
  Dracus subito sanguinis impetus irrationalem sensit. Hoc casu fuit propius ad hominem qui ubi Dmitry Kovalenko cognosceret. Sanguinem, quem fuderat, tantum gutta erat in oceano ad quod fundere vellet.
  
  Cum iter fecerunt per risum, corpora sudantia in area chorea, unus de guys tractavit Alicia circum nere. "Heus" ad amicum exclamavit, vox vix audibilis super modulo pulsante. "Felix ego iustus".
  
  Alicia plexum solarem torpet digitis percussit. "Nunquam ullam fortunam habuisti, fili. Specta faciem tuam."
  
  Illi celeriter se moventes, neglecto stridore cantu, stridore corporum, forensi baculo discurrentes in turbam cum ferculis super capita temere libratis. Coniuges magna voce contendebant, vir agmine premebatur, mulier in aurem eiulabat. Coetus feminae mediae aniculae sudor et inflans in circulo sedebant cum vodka gelata et cochlearia caerulea in manibus suis. Mensae humiles per solum dispersae erant, pleraeque sub umbellas potibus insipidis refertae. Nemo solus erat. Multi viri duplicem fecerunt cum Mai et Aricia transierunt, multum cum molestia amicarum. Mai- prudenter operam neglexit. Aricia instigatus est.
  
  Venerunt ad aream funeatam munitam, quae constabat ex bracteis aureis spissis inter duas columnas fortissimas aeneas porrectas. Constitutio videbatur assumere neminem acturum duos percussores ex utraque parte lacessere.
  
  Unus autem ex illis cum palma exiit et comiter rogavit Mai ut retrocederet.
  
  Celeriter risit puella Iaponica. "Claude nos misit videre..." Constitit, quasi cogitans.
  
  "Pilipo?" Alter barbare cito locutus est. "Quare intelligere possum, sed quis est iste homo?"
  
  "Tutor".
  
  Duo magna guys viderunt Drake sicut feles angulum murem. Dracus eos late risit. Non dixit aliquid in casu suo accentu Anglico suspectam. Aricia nullam curam habuit.
  
  "Ergo haec Pilipo. Quid est enim, sicut? Sumemusne tempus bonum aut quid?"
  
  "O, optime est," inquit primus REPENTE subridens. "Perfectum Vir"
  
  Alter bouncer vestimenta eorum spectabat. "Non satis vestitus es ad occasionem. Certus esne Claudius te misit?"
  
  Nullum vestigium ludibrii in voce Mai cum dixit "Satis certo scio."
  
  Drake commutationibus utebatur ad occultas scholas aestimandas. Brevis volatus scalarum ductus est ad suggestum elevatum in quo magna mensa sedit. Erant circiter duodecim homines circa mensam sedentes, ex quibus plerique satis studiose spectabant ut nuper aliquod grave pulverem suggillarent. Ceteri modo terribiliter et tristes spectaverunt, virgines et duo guys, plane non est pars factionis.
  
  "Heus Pilipo!" - Clamavit alter bouncer. "Recens cibum pro vobis!"
  
  Dracus puellae brevem scalam secutus est. Multo quietior hic fuit. Hactenus duodecim malos guys certos numeraverat, quos omnes tormenta gestare verisimile erat. Sed cum duodecim cohortium locorum Maio, Alicia, et sibi compararet, non erat sollicitus.
  
  Post eos mansit notabiliter sibi quam maxime notabilis. Scopum Pilipo erat, et iam pauci pedes aberant. Hoc nightclub erat incipiet vere gestatio.
  
  Pilipo puellas inspiciebat. Sonus cliccum siccum in gutture suo usuram indicabat. Dracus obscurius vidit manum suam porrigere ad bibendum et retrahendum illud.
  
  "Nonne Claudius misit te?"
  
  Pilipo brevi, macilentus erat. Oculos latos et expressos statim Drake dixit hunc hominem non esse Claudii amicum. Nos non cognouimus. Plus puppea, figura clavae. Consumables.
  
  "Non realiter". Mai hoc quoque intellexit et in ictu oculi transmutavit ex muliere passiva in occisorem attonitum. Num digiti torpent in fauces duorum virorum proximi effoderunt, et graviter ictus a fronte tertium misit in obliuionem, de sella cadens. Alicia in mensam iuxta eam insiluit, in tibus, cruribus in aere in altum expositis, hominem calcitravit fluente collo tattoos in facie ad calcem dura. Proximus in brutum ingruens, ambos pedibus pulsans. Alicia ad tertium desiluit.
  
  Dracus tardum in comparatione, sed multo perniciosius. Asianus homo pilis longis primus ei occurrit et progressus est utens iunctura offensionis et frontis ferrum. Dracus latus ad latus arripuit, crus arripuit et magna vi scidit, donec homo exclamavit et in globum singultus conversus cecidit.
  
  Proximus homo cultrum evulsit. Subrisit Drake. Lamina prolata sunt. Dracus carpum rapuit, fregit, telumque immersit in alvum domini sui.
  
  Drake se contulit.
  
  Infelici satellites e mensa fugerunt. Non refert. De Claude nihil norunt. Solus qui potuit, ut expectat, in luxuriosa sella celavit quam maxime, laxos oculos metu, labra tacita moventes.
  
  "Pilipo." Mai ad eum reclinavit et manum super femore suo posuit. "Primum vis societatis nostrae. Nunc id non facis. Id asperum est. Quid facit ut sit amicus meus?
  
  "Habeo homines." Pilipo bacchatur gestiens, digitis tremore similis, paene alcoholis PROCLIVITAS. "Ubique".
  
  Drake duo cursores qui in gradibus fere ad summum pervenerant congressi sunt. Alicia palantes dextra verrit. Musica gravis chorus ab inferis raucus fuit. Corpora per varias ebrietatis gradus per totum saltum solum dispersa sunt. DJ mixta et gressa captivis datus est.
  
  "Claude te non misit" alter currentis anhelavit, plane abhorrent. Draculus scalae gradus usus est ad oscillandum et ad utrumque pedem super pectus hominis figendum, eum retro in lacum tumultuantem mittens.
  
  Alius per ultimum gradum desiluit et ad Drake bracchia fugat cucurrit. Anglus ictum costis quae debiliorem deiecerat accepit. Hoc malum. Constitit adversarius, effectus expectans.
  
  Sed Dracus mox ingemuit et arctam superiorem cutem ab ipsis plantis pedum fundans tradidit. Bouncer humi sublata est et statim conscientiam perdidit. Tumultus quo terram percussit Pilipo ut visibiliter saliret.
  
  "Numquid dicis aliquid?" Mai eam perfecte manicum unguem transversam Hawaii in stipulam texit maxillam. "De viris vestris?"
  
  "Esne insanis? Etiamne scis, cuius est clava?"
  
  Mai risit. Ad hos ambos intrepidus Alicia dimissis quattuor custodibus venit. "Ridiculam debes dicere." Pes suum in corde Piliponensis imposuit et durum premebat. "Hic Guido, Claude. Ubi est is?"
  
  Oculi pilipo circumvolitavit sicut fireflies captus. "Nescio. Numquam huc venit. Locum istum curro, sed Claudiam nescio.
  
  "Infelicis." Alicia Pilipo in calce cordis. "Tibi".
  
  Dracus momentum cepit ut eorum ambitum lustraret. Omnia tuta videbantur. Ad nasum ad nasum cum clava dominus incumbebat.
  
  "Nos pervenit. Vilis es satellitio. Etiam assentior te Claude nescias. At tu certe damnas te aliquem qui eum noverit. Qui saluto ut temporibus. Homo qui te facit certum est te ipsum cohibere. Nunc - Dracus Pilipon iugulo apprehendit, furor vix latens. "Nomen tu dicas huic homini. Aut tuam stupri caput off torquebo."
  
  Huc usque inauditae Pilipodae susurros Ibant, ubi tonantes moenibus acousticis graves obvolvebantur. Dracus caput quassat modo tigris capreae mortuae caput quatit.
  
  "Quid est?"
  
  "Buchanan. Huic nomen Buchanan est.
  
  Dracus rabiem pressam durius occupare coepit. "Dic mihi quomodo eum contact." Imagines Kennedy visionem impleverunt. Vix sensit Mai et Alicia trahens eum a clava morientis possessorem.
  
  
  CAPUT XVIII
  
  
  Nox Hawaii adhuc in plena adductius erat. Media nocte proxime praeteritis fuit cum Drake, Maius et Alicia e stipite exsoraverunt et taxi collocati salutaverunt. Alicia effugium suum operuit feliciter ambulans usque ad DJ, tortor ligulam suam rapiens et faciens eam optimam petram stellam impressit. "Salve Honolulu! Quam irrumabo agis? Gaudeo igitur hac nocte adesse. Vos guys sunt tam pulchra dampnas!" Tum blande reliquit mille suppositis mille labris.
  
  Nunc libere loquebantur cum exactore taxi. "Quousque ante Pilipontem Buchananum futurum putas?" Alicia petivit.
  
  "Cum fortuna, ne ad tempus invenirent. Bene cohaeret. Quod si fecerint-"
  
  "Non loqueris," inquit Drake. "Ille est ignavus. Non animadvertet quod in Claudii hominem convertit. Ego hypotheca mea in eo posuit. "
  
  "Bouncers fabam effundet." Mai tacitus dixit.
  
  "Plerique ex eis sunt inscii." Alicia risit, tum gravius dixit. "Sed spiritus est. Cum ambulare et iterum loqui possunt, sicut sues strepent.
  
  Drake linguam suam conprimebat. "Damnate, tu recte. Tunc cito nobis faciendum est. Hac nocte. Nulla est alia optio."
  
  "North Kukui Street," Mai indicavit exactoris taxi. "Nos prope morgue stillare potes."
  
  Taxi agitator celeriter eam perstrinxit. "Nam vera?"
  
  Alicia risu lasciva animum advertit. "Retinete eam, quinque-o." Modo expellam."
  
  Taxi agitator quid simile mussitavit "Fuck haole", sed intuitum convertit ad viam et obmutuit. Drake cogitabat de quo ibant. "Si hoc quidem Buchanani officium est, verisimiliter est hoc tempore ibi esse".
  
  Aricia snorted. "Drakey, Drakey, non satis diligenter auscultas. Cum tandem cognovimus hominem stupidum, Pilipo, iugulum tam arcte in manibus tuis habuisse ut purpuram verteret, vitam ridiculam servasse instituimus, et dixit nobis Buchanani domum habere.
  
  "Domum or casa?" Dracus grimace fecit.
  
  "De negotiis. Nosti hos negotiatores. Ibi vivunt et comedunt, ibi ludunt, negotia sua inde disponunt. Servat ordinem. Etiam populum suum prope servabit. Pars dura est, homo non-siste.
  
  "Qui adiuvabit ut eventus ad nightclub secretum, nunc." Mai dixit ut taxi morgue substitit. "Memento cum fregisti munus illius magnetis partus in Hong Kong? Cito intramus, cito eximus. Ita est.
  
  "Sicut cum ad eum locum venimus Tiguri." Alicia Drake voce magna dixit. "Non de omnibus te, Kitano. Non longe."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden in diaetam ambulavit quae in aedificio CIA Honolulu donata erat et in vestigiis mortuam restitit. Ben exspectabat eam in lecto sedens et crura eius pendebat.
  
  iuvenis fessus respexit. Oculi eius sanguinei e intuentes in screen computatrale per dies, frons parum rugosa ex tanta intentione spectabat. Hayden gaudebat videre.
  
  Ea signanter circumspiciebat cubiculum. "Have vos et Karin tandem umbilicum secare?"
  
  Har, har. Familia est." Hoc dixit quasi propinquitas eorum esset maxime conspicuum. "Et certus scit viam suam circa computatorium."
  
  "Ingenio-gradu IQ te hoc adiuvabit." Hayden calceos exuit. Vestis spissa sensit sicut pulvinus spumeus sub pedibus traiecto. "Pro certo scio cras id invenies quod nobis opus est in Diariis Coci."
  
  "Si omnino deprehendere possumus."
  
  "Omnia in Internet. Vos iustus postulo scio ubi inspicere."
  
  Ben aspernatus eam. "Numquid... sentit sicut hic nos tractari? Sepulchrum Deorum primum invenio, deinde cogitationes translationis. Nunc comperto narrantur duo. Et - Constitit.
  
  "Et quod?" Hayden iuxta eum in lecto consedit.
  
  "Ad portas inferi" cogitationes quocunque modo coniungi possent, cogitabat. "Si Kovalenko eos vult, ibi sint."
  
  "Non est verum". Hayden propius. "Kovalenko insanus est. Non possumus simulare suam cogitationem intelligere."
  
  Oculi Ben ostendit se celeriter amittere cogitationum eius vestigia et cum aliis nutibus. Osculatus est Hayden procumbentem versus caput suum. Retraxit, ut aliquid in sinum suum nugari coepit.
  
  "Melius sentio cum per zipper, Ben."
  
  "Eh? Nec. Hoc volui". Telephonum cellarium suum protulit, velum in MP3 ludio ludius mutavit et album elegit.
  
  Fleetwood Mac incepit cantare "Second Hand News" e rumoribus classicis.
  
  Hayden mirum in connivuit. "Dinorok? Itane?"
  
  Ben reiecit eam in dorsum eius. "Quidam hoc melius quam putas."
  
  Hayden non deesset pungentes tristitiae in sono boyfriend. Argumentum carminis non desiderat, in titulo conspicuum. Propter easdem causas ac Ben, Kennedy Moore et Drake et omnia quae amiserant eam cogitare fecit. Non solum ambo amici magnum in Kennedy amiserunt, sed eius violenta mors omnes amici Draculi strepitum in scaenam redegit.
  
  Sed cum Lindsey Buckingham de alta herba cantaret et rem suam ageret, modus mox mutatus est.
  
  
  * * *
  
  
  Mai taxi aurigam exspectare rogavit, sed vir non auscultavit. Qui simulac e curru escenderunt, machinam incepit et abegit, respersit glaream.
  
  Alicia eum curabat. "inprobus".
  
  Mai sectio prae se ostendit. "Domus Buchanan est ad sinistram."
  
  Ambulabant in silentio jucundo. Mensibus abhinc, Drake hoc scivit numquam eventurum esse. Hostem communem hodie habuerunt. Tanti sunt omnes sanguine regis insania. Et si libere manere permissum est, adhuc grave damnum eis inferre potest.
  
  Una erant optimae partes in mundo.
  
  Transierunt intersectionem cum Buchanani res in conspectum venit retardavit. Locus infuso lumine. Cortinae prostratae sunt. Patebant fores ut musica per aream fluere posset. Multitudo musicorum raptorum etiam per viam audiri potuit.
  
  "Exemplar vicinus," Alicia annotavit. "Aliquis ut - iustus vellem claudere ac damnare suas rationes stereo in smithereens comminuere."
  
  "Sed plerique non sunt sicut tu," inquit Drake. "Hoc est quod hi vigent. Bullae sunt cordi. In vita reali, sclopeta portant et nullam compassionem vel conscientiam habent.
  
  Alicia risit ei. "Tunc impetum plenam non exspectabunt."
  
  A. Maio constat. "Cito venimus, cito exeamus."
  
  Dracus cogitavit quomodo Rex sanguinem tot innocentium necare iussit. "Eamus irrumabo eos."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden nudus et aestuosus erat cum cellae eius telephonicae sonuerunt. Si non esset signatio anuli sui bullae, Ionathae Gates, eam obstruxisset.
  
  Sed ingemuit, Ben repulit, et conjunctionem responsionis percussit. "Ita vero?"
  
  Etiam portae anhelarent ne animadverteret eam. "Hayden, me paenitet nuper hora. Potes dicere?"
  
  Hayden statim ad rem abripitur. Porta operam meruit. Longe abfuit officiendi horror, quem pro patria pertulit.
  
  "Sane domine."
  
  "Dmitry Kovalenko" familias octo senatorum Civitatum Americae Unitarum captivat, Legatos quattuordecim, et unum Majorem. Monstrum hoc ad iustitiam adducetur, Pica, quoquo modo necesse est. Habes omnes facultates."
  
  Intermissus nexus.
  
  Hayden tenebras intuens sedit, eius ardor penitus exstinguitur. Cogitationes ejus cum captivis. insontes iterum passi sunt. Mirabatur quot plures homines passuros ante san- guinem regem ad iustitiam delatum est.
  
  Ben repit per lectum ad eam et simpliciter eam sicut voluit fovit.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus intus ambulavit primus et in atrio longo se invenit cum duabus ostiis ad sinistram et coquinam apertam in fine. Vir scalas ambulavit, oculis subito concussus vidit Drake domum intrare.
  
  "Quod-?"
  
  Mai manus celerius movetur quam oculus videre potuit. Alter alter ad clamorem monentis in aere trahebat, Proximus ille scalas parvo pugione iugulo devolvebat. Cum ad fundum pervenisset, Mai opus perfecit et pugionem reduxit. Drake corridor deprimit. Relinquentes in cubiculum primum. Quattuor paria oculorum aspiciebant e capsulis simplicibus in quibus explosives stipati erant.
  
  Explosives?
  
  Dracus statim agnovit C4 , sed nullum spatium erat cogitandum quod homines incautius tela iecerant . Mai et Alicia Drake saltaverunt.
  
  "Ibi!" Drake ostendit celerrimis. Alicia eum duris calce ad inguina prostravit. Decidit, aliquid murmurans. Vir ante Dracum celeriter versus eum ambulavit, super mensam salit ut altitudinem vimque impetus augeat. Drake corpus sub hominis fuga traxit, et cum appulit, utrumque genu a tergo prostravit. Clamavit homo cum ira et saliva ab ore volat. Dracus obruens securim in verticem capitis sui totis viribus et viribus brutis tradidit.
  
  Corruit sine sono.
  
  Ad laevam, Mai duo immissa ferit, ordine certo. Utraque duplicata volneribus in ventre, miratur toto super ore scripta. Dracus celeriter usus est morte tenaci ut alterum inhabilitaret dum Mai alterum eiecit.
  
  "Deserere". - Dracus exsibil. Non poterant scire, sed hi adhuc erant populi regis sanguis. Fortunati erant quod Dracus festinabat.
  
  Redierunt in ANDRON, et descenderunt in aliud cubiculum. Ut intus lapsi sunt, Dracus culinam vidit. Plena erat hominibus, omnes humilem mensam intuentes. Raptus soni ab intus venientes tam magnae erant ut Dracus eos paene expectasset ut ei obviam exirent. Mai accurrerunt. Per tempus Draculi cubiculum intravit, iam unum hominem deposuit et ad proximum se contulit. Vir densa barba in Dracum cucurrit, iam revolvente manu.
  
  "Quid fecisti-?"
  
  Disciplina omnia in arte certaminis erat, et Dracus citius reversus est quam politicus quaestionem clavem movere potuit. Confestim, levato crure, revolvens e manibus hominis pulsavit, deinde extulit et in aere excepit.
  
  telum convertit in gyrum.
  
  "Vive per gladium." excanduit. Buchananus homo in eruptionem artificiosa retro cecidit. Mai et Alicia statim alium firearm abdicatum sustulerunt cum aliquis e coquina vociferatus est. "Heus, stulti! Quid irrumabo agis?"
  
  Subrisit Drake. Haud inauditum videtur tormentum in hac domo. Fine. ad ianuam ambulavit.
  
  "Duo" insusurravit ostendens spatium in ostio solum duos ex eis spatium decurrere. Mai post eam sedit.
  
  "Illos canes edamus." Dracus et Alicia exierunt figentes, spectantes ad silvam crurum, quae mensam circumdedit.
  
  Sanguis spargitur, et corpora pavimento corruerunt. Dracus et Aricia promovebantur, scientes impetum et horrorem perturbare et terrere adversarios. Unus custodes Buchanani super mensam humilem se misit et in Ariciam impulit, eam ad latus iaciens. Mai hiatus ingressa est, se defendens, ut custos digitum eius bis pungit. Mai singulas ictus in brachio apprehendit priusquam eum durum in ponte nasi cum pistol eius feriret.
  
  Alicia iterum dimicavit. "Id habui."
  
  "O feceris, pro certo mel."
  
  "Fla mihi." Alicia moerentem monstrabat sclopetum, clamantem homines. "Aliud vis experior? Hem?"
  
  Dracus humilem mensam intuens et contenta. Strues C4 superficie in variis praeparationis gradibus.
  
  Quid infernum erat rex sanguinarius?
  
  "Qui ex vobis est Buchanan?"
  
  Nemo respondit.
  
  "Habeo paciscor pro Buchanan." Drake humeros. "Sed si hic non est, coniecturam habebimus nos omnes vos emittere. Proximum hominem in ventrem iecit.
  
  Sonus cubiculum implevit. Etiam Mai eum in stuporem inspexerunt. "Matt-"
  
  Fremuit ad eam. "Nulla nomina."
  
  "Buchanan sum." Vir, recumbens contra magnum armarium, anhelavit ut pressionem durioris glandis vulneri inponeret. "Age, vir. Non nocui tibi".
  
  Digitus Draculi contracti in felis. Sumpta est abstinentia non sagittare ingentem quantitatem. "Non nocuerunt mihi?" Desiluit et consulto genu super vulnus cruenti posuit. "Non nocuerunt mihi?"
  
  Sanguis sanguinis implevit visionem. Insolabilis dolor cerebrum et cor transfixit. "Dic mihi," inquit rauce. "Dic mihi ubi sit Claude vel, Deus adiuva me, ego toto in hoc leo fututionis ictu cerebrum excutiam."
  
  Oculi Buchanani non mentiuntur. Timor mortis ignorantiam suam perspicuam fecit. "Scio amicos Claudii," increpat. "Sed nescio Claud. Amicos tibi dicere possem. Etiam possum ea tibi dare.
  
  Drake audiuit duo nomina et loca sua dixit. Scarberry and Peterson. Tantum cum haec notitia penitus extraheretur, ostendit plenam mensam C4.
  
  "Quid tu hic agis? Tu incipit bellum inire? "
  
  Responsum sopitum est. "Bene, etiam. Proelium Hawaii incepturum est, homo.
  
  
  CAPUT XIX
  
  
  Ben Blake in parvo officio ambulavit cum sorore communicavit ut Karin per fenestram stantem inveniret. "Salve soror".
  
  "Salve. Spectate hoc, Ben. Ortus in Hawaii".
  
  "Nos esse in litore. Omnes ibi ad solis ortum et occasum.
  
  "O vere? Karin fratrem aspexit cum aliquantulum mordacitas. "In Interreti aspexisti, annon tu?"
  
  "Age, nunc ut hic sumus, libet ex hoc loco effercio exire et quibusdam incolis occurrere.
  
  "Quod?"
  
  "Ego numquam occurrit Hawaiian".
  
  "Mano est Damnare Hawaiian, dumbo. Deus, aliquando miror si et cellularum cerebri nostri copiam nactus sum.
  
  Ben sciebat nihil esse quod cum sorore ingeniorum praelium committeret. Miratus est Magnificum spectaculum paucis minutis antequam ad ianuam peteret ut utrumque capulus effunderet. Cum rediit, Karin iam computatores suos tabernus.
  
  Ben imposuit cantharos iuxta eorum Claviaturae. "Tu scis quod exspecto." manus terit. "Hoc dico, quaerens acta militis Cook. Hoc opus verum detectivum est, quod abscondita quaerimus, non quae manifesta sunt.
  
  "Pro certo scimus nullas nexus in Interreti esse qui Cook cum Diamond Capite vel Leahy cum Hawaiis coniungerent. Scimus Diamond Caput unum e seriebus pyramidum, spirarum, cuniculorum et fistularum quae sub Oahu decurrunt.
  
  Ben sorbendum calidum capulus. "Novimus etiam Cook terram Kauai in Waimea urbe appulisse. Perscriptio Waimea pro canyon satis attonitus est ut Magnae Angustiae aemulus. Incolis Kauai effinxit locutionem originalem ut Hawaii visitaret ut risum figmentum apud Oahu. Statua Cook in Waimea iuxta museum minutissimum est.
  
  "Aliud scimus," Karin respondit. "Punctus est ut lignarius capitaneus Cook hic hic sint". Illa percussoque in computatrum suum. "Online".
  
  Ben ingemuit et flipping per primos divulgationes amplas coepit. "Fun incipiant". In varius varius euismod erat ac in sella recubuit.
  
  Karin inspexerunt eum. "Turn est. Estne hic Murus Somni? Et alia operculum? Aliquando, fratercule, habebis has novas semitas commemorare et desine perdis quinque minutas famae tuas.
  
  "Ne dicas tempus perdis, sis. Novimus omnes te dominum in hoc esse.
  
  "Visne hoc iterum reducere? Nunc?"
  
  "Quinque anni elapsi sunt." Ben convertit musicam et in computatorium suum tendit. "Quinque annis interitus. Ne quid deinde decem proximos perdant.
  
  
  * * *
  
  
  Laborantibus sine somno et cum minima quiete, Drake, Maius et Alicia brevem intermissionem ducere decreverunt. Drake vocationem ab Hayden et Kinimaka accepit circiter horae post solis ortum. Hoc problema primum solvitur puga pyga muta.
  
  Locus in Waikiki locaverunt. Erat magna deversorium rotis, peregrinatoribus refertum, altam illis anonymiae gradum. Cito ad loci Denny ederunt, deinde ad deversorium suum petierunt, ubi elevatorem in tabulato suo octavo tabulato ceperunt.
  
  Postquam intus solvit Drake. Beneficia noverat ibi se victu et quiete. In facile sella per fenestram inflexus est, fruens modo Sol Hawaii clarus per fenestras Gallicas super eum lavit.
  
  "Vos duo super lectum certare posses", mussat sine conversione. "Aliquis terrorem duabus horis anteposuit."
  
  Inde cogitationes suas defluebat, confirmatus est in oratione duorum hominum, qui tam prope Claudium esse possent. Pax sciendi Claudium ad regem cruentum recta ducitur.
  
  Pace animi a conscia non paucas horas ante cruentam ultionem relicti fuerunt.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden et Kinimaka mane apud Honolulu Aliquam Department loci consumpsit. Fama erat quosdam Claudii socios noctu sublatos esse, sed vera nuntia nulla fuit. dominus clava, nomine Pilipo, dixit pusillum. Plures cursores eius in nosocomio finierunt. Etiam apparebat quod eius video feed miraculose obscurum ivit, cum vir et duae mulieres sub mediam noctem eum aggressi sunt.
  
  Adde huc alicubi in media urbe saculatum cruentum, quod pluribus notis Claudii consciis implicatur. Cum armati advenissent, omnes domum vacuam invenerunt. Nemo hominum. Nullus numerus telephonicus. Solus sanguis in area et mensa coquinae, in qua vestigia C4 inspergenda inventa sunt.
  
  Hayden probavit Drake. Alicia vocare conata est. Mano avertit et in aurem furibundus insusurravit. "Perduint! Non sciunt nos habere favorem ad agendum sicut visum est. Sciant."
  
  Kinimaka shrugged, umeris magnis ortu et cadentibus. "Fortasse Drake non vis scire. Iter suum faciet, vel sine auxilio gubernationis.
  
  "Nunc est onus."
  
  "Aut venenata sagitta recta in cor volans." Kinimaka risit ut bulla eum aspexit.
  
  Confusus Hayden parumper. "Quid est? Suntne haec lyrics ex cantu aut aliquid?"
  
  Kinimaka vidi offendi. "Non puto, bulla. Ita, "intuitus ad copas congregandas, "quid magistratus de Claudia sciunt?"
  
  Hayden altum spiritum sumpsit. "Non mirum est quod paucissimi sunt. Claudus umbrosus est dominus plurium fustium qui potest vel non potest implicari in actionibus illegalibus. Non sunt altae in indice vigiliarum vigilium. Et ideo eorum dominus tacitus anonymus manet.'
  
  "Cum omni dubio a Kovalenko designatum est."
  
  "Sine dubio. Semper utile est scelestum pluries a reali mundo removeri".
  
  "Fortasse Dracus proficit. Si ita non esset, puto nobiscum fore.
  
  Hayden adnuit. "Speamus quod ita est. Interea paucis incolis concussa opus est. Et contactum debes omnium, quos nosti qui nos iuvare possemus. Kovalenko balneum iam creatum est. Odi cogitare quomodo haec omnia finire possint.
  
  
  * * *
  
  
  Ben Iuppiter altum suum optimum quemque servare conatus est. Turbati animi. Mensis fuerat ex quo vita fuerat tation. Ante rem Odin, eius idea valetudinis eius erat recentem saxum cohortem custodire Murus Somni ab mom et tata eius secretum. Is erat familiaris homo, benigno corde nerd ingenio rerum omnium technicarum.
  
  iam proelium vidit. populum peremtum vidit. Pro vita sua pugnabat. Amici amicissimi in ulnis mortua est.
  
  Transitus inter mundos discidit.
  
  Adde quod impressionem cum amica sua nova, agente Americano CIA, eum minime miratur se fluere.
  
  Non ut amicis. Familiam suam ita dicere potuit. Sed Karin ad hoc nondum paratus erat. et eam habere problemata. Dixerat ei quod post quinquennium decessisset, sed sciebat si id ipsum, quod ei accidit, reliquum vitae suae periturum esse.
  
  Muri Somni et cetera membra assidue texuerunt eum. Ubi infernum es, Blakey? Simul hac nocte dabimus tibi? Scribe certe me, stulte, nova vestigia scribenda paratos habebant. Somnium suum damn!
  
  Ipsum autem quod dedit ei magnas confractiones comminatur.
  
  Cogitabat de Hayden. Cum mundus laberetur, mentem suam semper ad eam convertere posset, omniaque paulo faciliora fierent. mens eius errabat. Permisit librum per paginas libri onlines quem aliquis e scriptoribus propriis Cook transcripsit.
  
  Prope eum omisit.
  
  Subito enim illic inter tempestatum rumores, longitudinis et latitudinis designationes, et breves eorum, qui ob quotidianam bubulae rationem edendi, et qui mortuus in armamentis repertus est, brevi ad portam Pelei apparuit.
  
  "Soror". - Ben exhalat. "Puto aliquid inveni." Qui brevem paragraphum legit. "Wow, hoc est viri de itinere. Esne paratus ad hoc?"
  
  
  * * *
  
  
  Dracus e somno ivit ad vigiliam in tempore, oculos aperiens. Mai retro ultro citroque deambulavit. Alicia in imbrem sonabat.
  
  "Quousque foris fuimus?"
  
  "Da vel nonaginta minuta. Hic, hoc excipe. Mai e sclopis quos ex Buchanano et suis ceperat iactavit.
  
  "Quid est score?"
  
  "Quinque revolvens. Omnia est bonum. Duo 38 et tres 45 qua- les. Omnia cum commentariis plena DODRANS. "
  
  "Superque". Dracus stetit et extendit. Placuit ut graviori adversario se habituros esse - homines prope Claude - ita arma gestanda facienda erant.
  
  Alicia e balneo prodiit crinibus madidis, tunicam induens. "Ad movere manum?"
  
  Indicium de Buchanano acceptum erat quod tam Scarberry et Peterson mercaturam exoticam in extrema Waikiki possidebant. Exoticares appellati, tum exitus scruta erat et taberna reparationis. Plurima genera summus finem carros conduxit.
  
  Valde lucrosum operculum, Drake. Non dubium est quin omnes genera actionis criminalis adiuvet ad occultandum. Scarberry and Peterson were doubted close to the top of the food chain. Proximus esset Claud.
  
  Taxi ascenderunt et aurigae electronicam dealerationem dederunt. Aberat circiter viginti minuta.
  
  
  * * *
  
  
  Ben et Karin mirantur ephemeride Captain Cook legere.
  
  Videns per oculos alterius personae rerum gestarum quae clarissimo principi mari plusquam ducentos annos contigerant, satis memorabile fuit. Sed perlegit narrationem de Cook scriptoris scriptam sed adhuc valde occultum iter sub monte Hawaii celeberrimi fere superante.
  
  "Mirabile est". Karin flipped per illam effingo in computatrum screen. "Unum quod non intellegis est praeclarae providentiae Cook. Eum ex omnibus locis adinventa secum adduxit. Etiam blandit. Botanicorum. Artifices. Look-" Illa percussoque screen.
  
  Ben adnixus videre subtiliter executus tractus plantae. "Frigidus".
  
  Karin micant oculi. "Hic est bonissimus. Hae plantae non inventae sunt nec documenta factae donec Cook et quadrigae earum scriptae sunt et cum his phantasticis descriptionibus et descriptionibus in Angliam rediit. Mundum nostrum, hi homines, pingebant landscapes et insulas, quo modo imagines hodie simpliciter acciperemus. Cogitare de illo".
  
  Vox ben prodidit motum. "Scio. Scio. Sed hoc audi.
  
  "Wow". Karin occupata est in historia sua. "Scisne unam ex cohorte Coci Willelmum Bligh fuisse? Qui largitionis princeps factus est? Et quod tunc Praeses Americanus, Benjamin Franklin, nuntium misit omnibus ducibus maritimis, ut Cook solum relinquerent, quamquam Americani cum Britannis eo tempore bellum gererent. Franklin vocavit eum "communis hominum amicus."
  
  "Soror". - Ben exsibil. "Inveni aliquid. Audi-lastrum factum est ad Owhihi, Hawaii, ad summum insulae punctum. 21 gradus 15 minuta latitudinis septentrionalis, longitudo 147 gradus septentrionalis, 48 minuta occidens. 762 altitudo pedum. prope Lihi anchoram demittere et in terram exire coacti sumus. Incolae conducebamus similes, dorsa nostra pro utre rum pannos divellebant, sed et tolerabiles et scientes erant.
  
  "Da mihi versionem abbreviatam" Karin abruptum est. "In Anglico".
  
  Ben fremit ad eam. "Deus, puella, ubi est Indiana tua Jones?" Tuus Lucas Skywalker? Nullas casus sensus habes. Itaque noster narrator, vir nomine Hawksworthus, cum Coco profectus est, cum sex aliis nautis et nonnullis indigenis ad explorandum quid. indigenae portam Pele vocabant". Id autem factum est ignaris regis loci et periculo magno . Si comperta essent, rex omnes occidisset. Portam Pele Hawaii venerabantur. Duces indigenae magnas postulabant. praemia."
  
  "Pelas Pele debet aliquam sollicitudinem gravem ad Cook capiendum periculum facere", Karin notavit.
  
  "Pele erat deus ignis, fulguris, venti et vulcanorum. Fortassis deitas popularis Hawaii. Magna erat nuntia. Multum fabulae eius circa maria regnantis sitas. Via Hawaii loqui debet de eius utilitate Coci probabiliter iactata. Nimirum in magna inventionis navigatione arrogans fuit. Non timet regem loci vexare.
  
  "Cocus vir similis non multum timebit."
  
  "Admodum. Secundum Hawksworthum, incolae eos per obscurum transitum sub alto volcani corde ducebant. Lumina incedentem semel, paucis, ut aiunt Gollum, sumptis vicissitudines, constiterunt omnes, attonitique ad portam Pelae.
  
  "Furdo. Estne TRACTUS?
  
  "Nemo. Artifex relictus est propter hoc iter. Sed Hawksworthus id quod vidit describit. Ingens arcus tam excelsus volitans ut supra ipsum verticem flammae nostrae culmen esset luci. Ancillae pectora minimis symbolis intexta. Notulae in utraque parte, duae minutae res desunt. Admiratio flatum nostrum abstulit et re vera perspeximus donec centrum tenebrosum nostrum intuitum attrahere coepimus.
  
  "Ita, in spiritu omnium hominum, quid sibi velit est quod invenere quod quaerebant, sed intellexerunt quod plus vellent." Karin movit caput.
  
  Oculos ad eam beu revolvit. "Censeo quid velis, omnes audaces in animo magis volebant. Sed tu recte. Porta Pele erat id justo. Porta. Debebat ducere alicubi.'
  
  Karin sellam suam extraxit. "Iam miror. Unde hoc duxi?
  
  Illo momento cell phone Ben sonavit. Respexit in velum et oculos suos revolvit. "Mom quod dad".
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM
  
  
  Mano Kinimaka cor Waikiki amavit. Natus et educatus in Hawaii, pueritiam suam in Kuhio Beach egit antequam familia pecunias levavit et ad oram septentrionalem quietiorem contulit. Superficies mundi genus erat, cibus authenticus erat etiam cum cenares, vita tam libera erat quam tu cogitas.
  
  Sed indelebiles eius primaevae memoriae fuerunt Kuhio: litus splendidum et liberum luaus, litus Solis barbecues, facilis superficies, lepidus locus et splendor solis occasus nocturnus.
  
  Nunc, cum per Kuhio Avenue et Kalakaua excusserit, vetera de rebus animadvertit. Non nova facie peregrinatores. Non incolis mane de Jamba rum deferentes figunt. Ne glacies cremor venditoris apud Regium Hawaiian non est. Faces longae nigrae per singulas noctes accensae sunt, nunc fere inanes shopping, ubi semel exclamavit, ridens simplex A informibus praenuntius interclusio unum ex siclis qui legebant: Si non es Spider-Homo, a. pons clauditur. Hoc est quod simplex. Ita Hawaiian.
  
  Ambulavit praeter veterem thesaurum Lassen, ubi olim magnificas picturas et carros phantasticos spectaverat. Nunc abiit. Pueritia eius finita est. Transiit shopping centrum Village regis, quod olim mater eius narravit olim residentiae regis Kalakaua. Transiit nicest stationem vigilum in mundo, unum ius in Waikiki Beach umbra centum surfboards. Et praeter insolubilem ducis Kahanamoku simulacrum ambulabat, semper recentibus leis coopertum, quem ille parvulum cum decies somniis in capite suo incurrentem inspexerat.
  
  Familia eius circum horologium iam custodiebatur. U.S. Imperatores et classici a summo SCARIFATIO sunt speculabantur. Familia domus vacua erat, esca sicariis utebatur. Ipse vir insignis erat.
  
  Hayden Jay, amicus et princeps eius, iuxta eum in sede vectoris sedit, fortasse aliquid ex vultu in vultu videns, quia nihil dixit. Ferro vulnerata est, sed iam paene convaluit. qui circa eum erant. Collegae. Novi amici.
  
  Et hic ipse domum suam, pueritiae locum, rediit. Memoriae eum impleverunt sicut amici diu perditi desiderantes reconnect cum eo. Memoriam ei emittebat ex omnibus angulis platearum.
  
  Pulchritudo Hawaii fuit quod in te semper fuit. Nihil refert, si hebdomadam ibi vel viginti annos egeris. Eius indoles disputationi fuit.
  
  Hayden modus tandem perdidit. "Hic homo, haec Capua. Estne re vera glaciem contritam ex vano vendere?"
  
  "Est hic negotium bonum. Omnes amat glaciem oppressi. "
  
  "Satis pulcher".
  
  Mano risit. "Youll 'animadverto".
  
  Cum per pulchritudinem Kuhio et Waikiki ejecerunt, litoris periodice ad dextram apparuerunt. Mare scintillabat et albae aquae fluctibus invitans inflexit. Mano complures grassatores in litore apparari vidit. Olim pars outriggeri turmae quae tropaea vicit.
  
  "Hic sumus". In curvam raedam sortem traxit cum uno fine convicio neglecto Oceani Pacifici. Capuae finis ad extremum, magno loco situm est. Mano statim animadvertit amicum suum veterem, sed parumper substitit.
  
  Hayden risit. "Vetus memorias?"
  
  'Miracula memoria'. Aliquid quod tatam non vis recompensando aliquid novi, nosti?"
  
  "Scio".
  
  nec vocis fiducia erat. Mano diu aspectum in bulla sumpsit. Erat vir bonus - simplex, pulchra, tenax. Scistine cuius latus Hayden Jay erat, et uter operarius plus ab eius bulla exigeret? Cum primo congressu eam bene nosset. Pater eius James Jay erat potens, vera legenda, et tanti fuit. Promissum suum legatum semper vivere Hayden fuit. Haec vis eius fuit.
  
  Mano adeo perturbata est ut nuntiaret quam gravis esset de iuvenibus nerd Ben Blake. Putavit se diu futurum esse, multo tempore antequam Hayden se impellere desivisset ad vitam usque properare, ut legatum Mano sensit eam iam superatam esse. Primum spatium flammam exstinguere putavit, sed postea iterum se conjuges invenerunt. Jamque fortiores videbantur. Geek dabit ei novam propositum, novam directionem in vita? Pauci proximi menses narrabunt.
  
  "Ite". Hayden ad primum agmen adnuit. Mano ianuam aperuit et in alto mundi loci flatu accepit aerem. Ad laevam eius adamante Caput, insigne figurae contra horizontem, semper adest.
  
  Mano enim semper erat. Mirum non tulit ut hoc magnum miraculum fieret.
  
  Simul ambulaverunt ad glaciem secans. Capuam innixus intuentes. Rugito vultu, tum vero gaudio.
  
  "Mano? Vir! Heus!
  
  Capua evanuit. Alter postea a tergo cucurrit. Lato humero, nigris aptus capillis, Atri complexionis. Etiam primo aspectu, Hayden dicere potuit se cotidie saltem duas horas in surfboard confecisse.
  
  "Kapua." Mano fovit veterem amicum suum. Pauci erant, bro.
  
  Capuam revenit. "Quid fecisti? Dic mihi, quomodo est collectio vitreorum dura petrae emissa?"
  
  Mano caput movit et parvipendens. "Ah, mauris non lobortis, et plusculum. Scis. Vos?"
  
  "Ius. Quis est Howli?"
  
  "Haole..." Mano ad intellegentiam Americanam convertebat, multum ad subsidio Hayden. "... Haec bulla mea est. Meet Hayden Jay."
  
  Accola erecta. "Noscere te," inquit. "An Estne Mano? Wow. Felix Mano, inquam.'
  
  "Nonne femina, Capua?" Mano proposuit suam levem contumeliam celare.
  
  "Poi-canem me emi. Illa, una calida Hawaii-Chinese Filipina haole, mihi per totam noctem tentorium ponens, homo. Plerique Hawaii erant mixti.
  
  Mano respiravit. Poy Canis mixtum genus est. Haole peregrinus fuit, et terminus necessario derogatorius fuit.
  
  Antequam aliquid dicere posset, Hayden ad eum conversus suaviter interrogavit: "Ponite tabernaculum?"
  
  Mano abieci. Hayden sciebat quid Capua esset nec ad castra moveret. "Hoc frigus est. Nice sonat. Audi, Capua, aliquid a te quaerere.
  
  "Jaculatores".
  
  "Numquid audisti figuram maiorem inferis quae Kovalenko nota est? An regem cruentum?
  
  "Omnes audio haec quae nunc sunt, frater. Estne ille in Oahu? "
  
  'Ut sit. Quid de Claude?
  
  "Nemo. Si nomen illud vocasses Howley, meminissem. Capuam cunctante.
  
  Hayden hoc vidit. "At tu scis aliquid."
  
  "Fortasse dominus. Fortasse scio. Sed ibi amici tui," caput suum in statione vigilum Waikiki Beach, "norunt scire". Dixi iam eis. Non aliquid ".
  
  "Probate me". Hayden intuitum hominis occurrit.
  
  "Audi aliquid, bulla. Ut quid Mano ad me recte? Bene, nummi novi aliquid pingues nuper edito sunt, homo. Novi lusores toto orbe interveniunt, partes coniectis proximam hebdomadem nunquam videbunt."
  
  "Novam pecuniam?" - Mano resonabat. "Ubi?" - rogavi.
  
  "Nusquam," inquit Capua serio. "Hoc dico, hic homo. Iure hic. Segreges semper sunt, nunc divites sunt.
  
  Hayden manu per capillos cucurrit. "Quid hoc ad te?"
  
  "In hac scena non sum implicatus, sed scio. Aliquid evenire or evenire. Multi homines multam pecuniam mercedem got. Cum id fit, caput deprimere disces, donec mala vasa transeant.
  
  Mano micantes Oceanum inspicere. " Certus esne quid scis, Capua?"
  
  "Iuro me poit canem."
  
  Capuam suam poi graviter tulit. Hayden ad prima signa ostendit. "Cur nos, Capua, facis."
  
  "Certe".
  
  Hayden facie ad Mano Capuae abierat. "Puto valet experimentum. Habesne notionem quid loquitur?"
  
  "Non placet sonus quid in mea patria futurum sit", Mano dixit et ad glaciem radi nonnullam attigit. "Kapua. Dic nomen, frater. Quis scire potuit?
  
  "Est locus guy, Danny, qui illic in colle habitat." Eius intuitus ad Diamondium Capiti iaculatus est. "Dives. Parentes eius ut lagunculas tollunt." risit Hayden. "Dic sicut Americanus. Non puto quicquam mali in eo esse. Sed cum scumbags gravius est. Ille calcem de stercore cognoscens accipit, me intelligis?"
  
  Mano cochleari usus est, et magnam partem glaciei iridi coloris effodit. "An homunculus similis est simulare se magnum iactum?"
  
  Capua adnuit. "Sed id non est verum. Puer modo ludo hominis ludit.
  
  Hayden Mano manum tetigit. "Nos dabimus hoc Danny visit. Si est aliqua nova comminatio, id quoque scire debemus.
  
  Capuae ad glaciem pyramidis annuerunt. "Sunt inpensa institutionis. Sed non nostis me. Tu numquam ad me venire ".
  
  Mano adnuit amicum antiquum. "Frater sine dicens."
  
  
  * * *
  
  
  Capua inscriptionem iis dedit, quam in autocineto GPS proscripserunt. Post quindecim minutas ad portam ferream nigram pervenerunt. Sors retro ad Oceanum delapsa est, ut fenestras supremae domus magnae solum videre possent.
  
  E curru exeunt, scaturit ex latere Mano. Mano manum super portam magnam imposuit et impulit. Ante hortum Hayden sistendum et vide.
  
  Surfboard sta. Brand new truck open bed. tabernaculum unius noctis extenditur inter duas palmas.
  
  "O Deus meus, Mano. Omnesne horti Hawaii sic sunt?"
  
  Mano winced. "Non vere, non."
  
  Cum campanam circumsonarent, clamorem a tergo audiverunt. Ambulabant domum, manibus prope armis retinentes. Cum ultimum angulum verterunt, iuvenem ludentem in piscina cum vetula viderunt.
  
  "Ignosce mihi!" Hayden exclamavit. "Nos sumus a Aliquam Department Honolulu. Paucis verbis?" Insusurrabat vix audiri: "Mater eius spero non est."
  
  Mano suffocatus est. Non usus est umbone suo iocos faciendos. tum faciem vidit. Ea gravis letalis erat. "Cur igitur tu-?"
  
  "Quid infernum vis?" Iuvenis ad eos ambulavit, bacchatur gestiens. Ut propius accessit, oculos Mano vidit.
  
  "Responsum habemus" Mano dixit. "Ille est in ore."
  
  Mano adductius fiat homunculus bacchatur. Paucis magnas hayrides et exanimatus erat, breves eius incipientes labi. Conscientiam praedicamenti sui ostendit.
  
  Tum anus ad eas accurrit. Hayden in incredulitate connivuit. Mulier in tergum Kinimake desiluit et eum quasi emissarium equitare coepit.
  
  Quid hic se inferorum obtinuerunt?
  
  Hayden Kinimaka se curam habeat. Circumspexit domum causamque. Nullum erat aliud domi.
  
  Denique Mano monstrum excutere curavit. Cum alapam udis exposuit super glaream quae piscinam circumdedit et quasi banshee ululare coepit.
  
  Danny, si Danny erat, aperto ore intuens, breves iam infra genua procumbentes.
  
  Hayden satis habuit. "Danny!" - exclamavit in vultu. "Non opus est loqui ad te!"
  
  
  Repulit eum in sella lascivitis. Deus, si modo pater eam nunc videret. Conversa illa specula cocktail exhausit, tum utrumque aqua e stagno implevit.
  
  Aquam in Danny spargit os et eum leviter fudit. Ille statim arridere coepit. "Heus puer, scis me huiusmodi"
  
  Hayden reversus est. Si recte tractatur, hoc in eorum favore elaborare potest. "Tu solus, Danny?" Risit leviter.
  
  "Tina adest. Alicubi." Locutus est in summa, sententias anhelatas, quasi cor eius laboraret ad sustentandam hominis magnitudinem quinquies. "Mea puella."
  
  Ingemuit Hayden cum subsidio intrinsecus. "Bine. Nunc te hominem esse audio, qui cognoscat si opus sit notitia.
  
  "Ego est". Danny's ego per obducto secundo ostendit. "Ego sum ille homo."
  
  "Dic mihi de Claude."
  
  Iterum apprehendit eum stupor, faciens oculos eius graves. "Claude? Niger guy qui operatur in Sunt Shirt? "
  
  "Nihil". Dentes Hayden strictum. "Claude, homunculus qui fustes possidet et toto orbe Oahu saltus."
  
  "Claudam hanc nescio." Probitas probabiliter puncta fortis Danny non fuit, sed Hayden dubitavit eum nunc amicum esse.
  
  "Quid de Kovalenko? Audistin' eum?
  
  Nihil emicabat Danny in oculis. Nulla signa vel indicia conscientiae.
  
  Post eam Hayden audire potuit Mano Tina amicam Danny mitescere conatur. Placuit aliter experiri nocere non posse. "Bene, aliud aliquid experiri. Pecunia nova in Honolulu est. Nulla a mattis quam. Unde hic est, Danny, et quare?"
  
  Oculi infantis dilatati sunt, subito tanto horrore accensis ut Hayden prope ad sclopetum perveniat.
  
  "Hoc fieri quovis momento potuit!" - Conclamat. "Videsne? Quisquam! Iustus... modo sede domum. Mane domi, puer. Anxia vox eius sonuit, ac si repeteret quod dictum est.
  
  Hayden gravem sentiens spinam suam deduxit gelidum, quasi dorsum caelestis caloris fovebat. "Quae mox fieri potuit, Danny. Age, indica mihi.
  
  "Impetu," Danny dixit stolide. "Infectum fieri non potest, quia emptus et solutus est." Danny manum apprehendit, repente terribiliter sobrium intuens.
  
  "Terroristae appropinquant, Miss Vigilum. Fac modo officium tuum damnandum et nothi illi ne huc veniant.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM PRIMUM
  
  
  Ben Blake ephemeridem entries Ducis Cook et consortem eius Hawksworth commemoravit, quod periculosissimam navigationem semper ab homine susceptam describit.
  
  "Per portam Pele ambulaverunt" Ben mirum dixit "in picem tenebras. Hoc tempore, Cook adhuc significat ostium arcuatum sicut porta Pele. Solummodo postquam experitur id quod ultra est - ut hic dicitur - postea mutat relationem ad portas inferi ".
  
  Karin conversus ad Ben oculis apertis. "Quid potuit facere ut homo sicut capitaneus Cook ad talem timorem nudum exprimat?"
  
  "Fere nihil" dixit Ben. "Coc inventa anthropophagi. Sacrificia humana. Iter profectus est in aquas penitus ignotas.
  
  Karin ostendit in screen. "Damnare Read rem."
  
  " Ultra portas nigras iacent viae damnatissimae homini notae... ".
  
  "Ne dicas," Karin abripitur. "Perorare."
  
  "Non possum"
  
  "Quid est? Quare?"
  
  " Quia hic dicit - textus sequens remotus est ab hac conversione propter dubitationes de eius authenticitate ".
  
  "Quid est?"
  
  Ben frowned cogitatione ut computer aspexit. "Cogito si palam visum esset, aliquem iam investigare conatus esset."
  
  "Aut fortasse fecerunt et mortui sunt. Fortasse auctores decreverunt nimis periculosum esse cognitionem rei publicae communicare.
  
  "Sed quomodo documentum deletum inspicimus?" Ben paucas claves passim futui. Nexus occulti in pagina non fuerunt. Nihil reprehensibile. Googled auctoris nomen et plures paginas invenit quae Chronici Coci memorantur, sed nullam amplius mentionem portae, Pele, vel etiam Diamondii Capitis.
  
  Karin conversus ad videndum cor Waikiki. "Iter igitur Cook per portas inferorum ex historia scriptum est. Potuimus tentare." Gestavit versus computatores.
  
  "Sed non erit usus," Ben dixit in sua optima Yoda impressione. "Nos tempus terere non debemus."
  
  "Quid Hayden in te viderit, numquam scio." Karin movit caput antequam tardius conversus. "Quaestio est, quod nullus modus cognoscendi quid ibimus invenire. Ad infernum caeci sumus. "
  
  
  * * *
  
  
  Hayden et Kinimaka paucas sententias e Danny exprimendas curaverunt antequam visum est eas solas in factione medicamento suo relinquere sapere. Cum omni fortuna, utrumque putes CIA visitare malum somnium.
  
  Kinimaka tergum in raeda ascendit, manum in molli rota gubernantis corio collocans. "Terroristis impetus?" iteravit. "In Waikiki? Non credo in hoc ".
  
  Hayden iam dialing eius bulla numerus. Porta statim respondit. Illa in paucis brevibus sententiis recitavit indicium quod ex Danny collegit.
  
  Mano Portarum responsionem de speakerphone audiebat. "Hayden, propius accedo. Aliquot horas et ibi ero. Magistratus confidunt graviter omnibus scelestis notis locum villae invenire. Nos mox habebimus. Auctoritates proprias de hoc asserto impetu excitabo, sed fodiendo servabo.
  
  Funis occubuit. Hayden mirum in quiete anhelavit. "Venit hic? Difficulter parietum habet ut est. quid faciet?
  
  "Fortasse labor adiuvabit eum cope."
  
  " Speremus. Putant se cito locum vicus potituros. Terroris vestigia sequi sumus. Quae nunc nobis necessaria sunt, positivi, directa sunt. Heus Mano, putasne hanc terroristam fabulam partem insidiarum sanguinis regis?"
  
  Mano adnuit. "Non transiit animus." Oculi eius exanimem conspectum hauserunt, quasi ad auxilium recondendum ad pugnam detrahendam tenebras.
  
  "Loquens de populo recto, Drake et duo amiculi meis nuntiis adhuc non responderunt. Et magistratus vel nesciunt.
  
  Telephonum cellae eius insonuit, obstupescens. Porta erat. "Domine?"
  
  "Haec res modo insanit," clamavit, plane exterritus est. "Honolulu Vigilum modo tres minas iustiores terroristarum accepit. Omnes in Waikiki. Omnia mox ventura. Noti cum Kovalenko constituti sunt."
  
  "Tribus!"
  
  Porta repente clausa est incendio. Hayden devoravit, stomachum suum sentiens contorquens. Oculi timor in Mano sudor fecit.
  
  Portae iterum continuantur. "Sint quattuor. More information has just been authenticated. Contact Drake. Tu es ad pugnam vitae tuae, Hayden. Commigrare.'
  
  
  * * *
  
  
  Stabat cruor rex in erecto ornata vultu, risus frigidus, plures ex fidentibus legatis ante et infra se stantibus. "Tempus est," simpliciter dixit. "Hoc est quod exspectabamus, quid operati sumus. Hoc totum meum studium atque omnia sacrificia. "Ille est", efficaciter moratus est, "omnia finit."
  
  Lustrabat vultus pro quolibet signo timoris. Non fuerunt. Imo, Boudreau prope delectatus videbatur ut in atrocem pugnam redire liceret.
  
  "Claude, dele villa. Omnes captivos occidite. Et... Subrisit. "Tigres dimittite. Imperium ad tempus occupare debent. Boudreaux, fac modo quod facis, sed inhumanius. Invito te ad implendum quodlibet votum tuum. Invito te ad me imprimendum. Non, concussa me. Fac illud, Boudreau. Vade ad Kauai et claude ibi vicus.'
  
  Rex cruentus ad paucos suos reliquos ultimos aspectus arripuit. "Vos... inferne in Hawaii vade."
  
  Avertit, detergens, unum ultimum discrimen ad transportandum et viros delectos qui eum comitarentur in funestum profundum sub Diamond Pectus.
  
  "Nemo hoc fecit cum Cook et vixit ut fabula narraretur. Nemo umquam ultra quintum gradum inferni respexit. Nemo unquam invenit quae ratio laquei ad celandum aedificata sit. Faciemus".
  
  Mors et vastitas et retro et ante ipsum fuerunt. Impetus chaos inevitabilis fuit. Rex cruentus gavisus est.
  
  
  * * *
  
  
  Matt Dracus per Exoticares raedam sortem ambulavit, manu una cum 'amica sua', Alicia Miles. Unus currus rentalis illic ortus erat, rentalis Basic Dodge qui probabiliter ad duos peregrinatores pertinebat qui unam horam novi Lamborghinis conduxerat. Per tempus Dracus et Alicia spectaculum spectaculum intraverunt, homo verecundus cum turba incisus iam sub naso erat.
  
  "Bona dies. Te adiuvare possum?"
  
  "Quae sunt quam celerrime?" Impatiens Dracus fecit faciem. "Nissan habemus domi et amicam meam celeritatem experiri velit." Drake despiciens. "Possit mihi pauca bona puncta, si quid velim scis."
  
  Alicia dulciter risit.
  
  Dracus sperabat Mai dorsum spectaculi amplissimi nunc circumeundo esse, ex conspectu garagii posterioris observans et ad complexum latus munitum tendentem. Illa ex altera parte intrare conabitur. Drake et Alicia circiter sex minutas habuerunt.
  
  Risus hominis late et sine arte fictus fuit. "Plurimi homines novum Ferrarium 458 vel Lamborghini Aventadori eligunt, quorum ambo magni currus sunt". Risus rem dilatavit ut venditor ostendit vehicula quaestionis, quarum utraque ante fenestras plenas longitudinis spectaculum positi erant. "Sed secundum fabulosas res gestas, si id quod petebas, Ferrarium Daytona vel McLaren F1 commendare possem." Concussitque manum suam ad dorsum showroom.
  
  Officiis nihil deserunt et ut iure. Ad laevam erat ordo tabernarum privatarum ubi scidulae scidulae collectae et claves tradebantur. Nullae fenestrae in officio erant, sed Dracus figuras circummoventes audire poterat.
  
  Secundas numeravit. Mai debebatur in quattuor minutis venire.
  
  "An Dominus Scarberry vel Mr Petersen?" subridens interrogavit. "Vidi nomina eorum in signo foris."
  
  Iacobus sum. Dominus Scarberry and Mr Petersen are owners. In tincidunt sunt."
  
  "DE". Dracus monstrat spectacula Ferraris et Lamborghinis induta. Showroom aer Conditioner in supinus corruit. Nullus erat sonus e longinquo officio. Alicia sibi reservavit, uxor lepida ludens, dum spatium creabat.
  
  Uno momento ante Mai exire per fores lateris.
  
  Drake paravit.
  
  
  * * *
  
  
  Tempus praeteritum illos atrox certe volavit, sed Ben speravit fructum insanum Karin futurum esse. Primus gradus est explorare ubi ligna primi militis Cook tenebantur. Id esse facilis. Documenta in Archivo Nationali, prope Londoniam, in regimine aedificiorum conservabantur, sed non tam secure quam apud Bank Angliae.
  
  Sic tantum bonum.
  
  Proximum erat ut in Hayden adduceret. Longum tempus attingere transversas. Primo, Hayden sine rude esse videbatur, sed cum Karin, Ben nixus, consilium suum obtulit, agens CIA mortem obmutuit.
  
  "Quid vis?" subito petivit.
  
  "Volumus te mittere furem mundanum in Archivo Nationali Kewensi ad photographem, non furtum, et tunc mihi electronicas exemplum electronicarum diariorum Coci pertinentis. Pars deest."
  
  Tu ebrius es, Ben? Gravissime -"
  
  "Durissima pars," inquit Ben, "non erit furtum. hoc scito quod fur inveniat et partem dextram mihi mittat.
  
  "Quid si deprehenditur?" Hayden sine cogitatione quaestionem effudisset.
  
  "Quare debet esse furem mundi ordinis CIA quod huic paciscor gratias agere posset. Cur, optime, iam custodiatur. Oh, et Hayden, haec omnia proximis horis fieri debent. Hoc vere potest non expectare. "
  
  "Scio" Hayden abripitur, sed tunc sono mollitur. "Aspice, Ben, novi te duos in hoc opusculo detrusos esse, sed fortasse vis caput ostio inserere et novissimam informationem accipere. Parari debetis in case-"
  
  Ben intuens Karin sollicite. "In casu quo? Mundus quasi ad finem loqueris.
  
  silentium Hayden ei narravit omnia quae scire opus erant.
  
  Paucis momentis, amica sua iterum locutus est: "Quam male eges his commentariis, his ephemerides? Estne tanti meientis off Britannia? "
  
  "Si Sanguis Rex ad Portas Inferi pervenerit et nos post ipsum sequamur" Ben ait, "navigationis fons nobis erit verisimile. Et scimus omnes quam bonus Cook sit cum schedulis suis. Possent animas nostras salvare.'
  
  
  * * *
  
  
  Hayden telephonum suum in cucullo currus eius collocavit et conturbatam cogitationem eius sedare conatus est. Oculi eius Mano Kinimaki per ventosos obviaverunt, et terrorem ebullientem per mentem clare persensit. A Ionathae portis mox nuntios gravissimos acceperunt.
  
  Non sicut terroristae plures in locis Oahu ferire ibant.
  
  Sciebant autem multo peius esse.
  
  Mano elata visibiliter contremuit. "Quis fuit?"
  
  "Ben. Dicit necesse esse nos in Archivo Nationali in Anglia irrumpere, ut ei exemplum lignarum Ducis Cook consequamur."
  
  Mano frowned. "Facite. Solum fac id. Quod stupri Kovalenko omnia quae amamus delere conatur, Hayden. Omnia in tua potestate facis, ut quod amas protegas."
  
  "British-"
  
  "Putite ea." Mano in accentus se perdidit. Hayden non sapiunt. "Si tigna nos iuvabunt spurium hunc occidere, cape illa."
  
  Hayden cogitationes suas digessit. Conata purgare mentem. Paucis vocatus esset ad officia CIA Londinii et clamorem magnum ex bulla Portae eius acciperet, sed putavit se probabiliter posse officium fieri. Praesertim lumine eorum quae portae modo ei nuntiaverant.
  
  Et bene scivit quod erat praecipue venustus CIA agentis in London qui officium facere poterat sine sudore fracto.
  
  Mano eam adhuc spectabat, adhuc offensus. "Potesne hanc vocationem credere? Potesne credere quid Kovalenko modo facturus sit ad attentionem populi distrahendam?"
  
  Hayden non potuit, sed siluit, orationem tamen ad Portas et ad munus Londinense parat. Paucis minutis parata erat.
  
  "Bene, unum pessimum vitae nostrae vocationes sequamur cum una quae nos muneribus commutandum adiuvabit" dixit et dialed numerum in dial velocitate.
  
  Etiam cum bulla sua loquebatur et auxilium alienum tractabat ut Archivios Nationales Britannicas caederent, priora verba Ionathae Portae in animo eius ardebant.
  
  Etiam non justo libero. terroristae sanguinum regis varias insulas uno tempore ferire moliuntur.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Drake anhelitum apprehendit ut Mai per ostium lateris in conspectu clerico elapsus est.
  
  "Quod-"
  
  Drake risit. "Tempus est", insusurravit, deinde maxillam hominis faeniculo fregit. Sine sonitu venditor conversus terram percussit. Alicia praeter Lamborghinos ambulavit, telum ei parans. Dracus inmotum venditabat transiluit. Mai celeriter per murum posticum ambulavit, McLaren F1 post intactum transiens.
  
  Muri erant in re secunda. Defectus fenestrarum tam illis quam contra illos laborabat. Sed securitatis camerae esset. Sicut erat in question-
  
  Accurrit aliquis ab postica, altiore oleo infecta, coma nigra coma viridi ligata bandana. Drake maxillam suam directe contra maceriam plywood tenuem pressit, sonos ab intra officio ortos audiens dum motus mechanici May exercuit.
  
  Sonus adhuc non.
  
  Sed tunc plures plures per ostium eruperunt, et aliquis intra officium emisit clamorem. Drake praeesse sciebat ludum.
  
  " Habeant eam."
  
  Alicia fremuit "Fuck yeah" et recalcitravit ianuam officii statim ut aperuit, causando cum fragore caput hominis ferire. Alius vir exivit, et oculi ejus concussi sunt, videntes mulierem pulchram cum sclopeto et positionem pugnatoris eum exspectantem. pyrobolum extulit. Alicia eum in ventrem confodiunt.
  
  In foribus corruit. Plures ex officio clamoribus veniebant. Offensus in intellectum vertere coepit. Propediem intellegent paucos amicos appellare sapientem esse.
  
  Dracus unum ex mechanicis accensus in medium femur feriendo eum prostravit. Ille McLaren delapsus est, vestigia sanguinis post se relinquens. Winced etiam Drake. Mai secundo viro conflixit et Dracus in Ariciam se convertit.
  
  "Non opus est ut intra."
  
  Alicia propius admota est donec bonum interiorem visum habuit. Dracus in area irrepsit donec ianuam attigit. Ad nutum eius Aricia plures ictus accendit. Dracus paene in ostium immittitur, sed in illo momento dimidia pars duodecim hominum telis extractis desiluit et ignem furibundus aperuit.
  
  Alicia conversus latens post Lamborghinum. Glandibus latera ejus sibilabantur. Windshield contritus. Drake cito elapsus est. Dolorem in oculis hominis videre poterat sicut in supercars iecit.
  
  Et alius vidit illum. Drake ignis scissuram ante se secundam aperuit, et eum graviter cadere vidit, unum de collegis secum sumptis.
  
  Alicia post Lamborghini exilivit et duos pugnis opertoriis exposuit. Dracus Ferrarium versus cucurrit, post ingentes coronas anat. Nunc omnis bullet valet. Videre potuit Maii, ab angulo ad conspectum parietis officii prospiciens, in dorsum ubi mechanici venerant.
  
  Tres ad ejus pedes jacuerunt.
  
  Dracus parvum risu coactus. Illa adhuc machina occisionis perfecta erat. Parumper sollicitavit de inevitabili congressu inter Maium et Alicia et de mercede Wellensis mortem, sed tunc anxietatem in eodem angulo remoto inclusit sicut amor erga Ben, Hayden et omnes alios amicos suos.
  
  Non erat hic locus ubi civilibus motibus frena dares.
  
  Ferrarius glans percussa est, per ianuam transiit et alteram partem egreditur. Cum ingenti fragore, fenestra anteriora explosa, vitrum in cataracta mini cadens. Drake usus est distractionis ad saliendum et mittendum alium virum, qui prope ianuam officii refertus erat.
  
  Rudi scilicet.
  
  Deinde vidit duos viros severos et tormenta tormenta cum officio in manibus suis relinquens. Drake cor pulsu exsultaverunt. Post eos duorum hominum simulacrum emicuit - prope certe Scarberry et Petersen mercenariis munitus - antequam corpus suum quam minimum post molem fatigaret.
  
  Sonitus volatilium glandium ejus explodit eardrums. Tum id eorum consilium. Alicia et eum sub custodia tenete donec duo domini e postico elabi possint.
  
  Sed non cogitaverunt pro Maio.
  
  Procurator Iaponicae binas sclopellas abiectas sustulit et circa angulum venit, viros cum tormentis submachinis emittens. Alter retro volavit quasi autocineto ictus, sclopetum incandescens et confetti per laquearia cadente dispergens. Ille umbonibus suis post suum cadaver eiecit et ad Mai visum mutavit.
  
  Alicia sursum lungatur et unum iaculatum ignitum per maxillam corporis pervadit, statim eum deiecit.
  
  Nunc Scarberry et Petersen ipsi arma tulerunt. Drake juravit. Vivos sibi indigebat. Hic duo viri per postica et latera fores ingressi sunt, Mai cogentes iterum McLaren operire.
  
  Globulus pretiosum corpus perfodit.
  
  Dracus unum e dominis vagitum ut kalua porcum Hawaii audivit, pauci reliqui viri circa bullas convenerunt et, ad currus mittentes ideoque oppugnatores, cursu naufragii ad garage tergum versus cucurrerunt.
  
  Drake momentum erubuerunt. Mai duos ex satellitibus interfecerunt, sed Scarberry et Petersen ocius e postico sub grandine ignis tegumentum evanuerunt.
  
  Drake consurgens accensus gradiens. Interim incedendo, duo alia arma excipere pronus inclinavit. Custodes unus ex postico cecidit, umerum tenens. Alter in rivum sanguinis iit.
  
  Dracus ad ianuam cucurrit, Mai et Aricia iuxta se. Utinam excanduit Drake dum paucas velox aspectus tulit, situm cubiculi utilitatis et garage perpendere conatur.
  
  "Sicut magnum spatium apertum," inquit. "At est magna quaestio."
  
  Alicia iuxta eum emissa. "Quid est?"
  
  "Non habent tergum Shelby Cobra".
  
  A. Mai ocellos in se volvens. "Quare est haec quaestio?"
  
  "Quidquid agis, illud noli mittere."
  
  "Estne explosives cumulata?"
  
  "Nihil".
  
  "Quare ergo non possum auferre?"
  
  "Quia Shelby Cobra est!"
  
  "Nos iustus exortum est showroom plenus stultus supercars." Alicia cubitavit se. "Si intestina facere non potes, futuis."
  
  "Crap". Dracus ad eam exilivit. Glans praetervolavit frontem et perforavit parietem tectorio, qui ramenta emplastri oculos spargens. Ut expectat, mali guys emissa dum currit. Si feritur, fortuna caeca foret.
  
  Dracus intendit spiritum altum, et ex utraque parte duas bullas protulit. Cum proximi custodes ceciderunt, ambo Scarberry et Petersen videre videbantur pugnam amissam esse pugnam. Constiterunt, suspensae ad latera tela. Dracus versus illos accurrit, digitum iam in felis.
  
  "Claude," inquit. "Claude nobis opus est, non te. Ubi est is?"
  
  Prope, duo bullae similes varie intuebantur. Uterque defessi vultus, duris linea sulcatis, nata ab annis immitis deliberationis. Oculi frigidi erant, the eyes of feasting piranhas. Eorum manus, adhuc sclopis prensa, diligenter incubuit.
  
  A. Maio indicari curavit. "Proice eas."
  
  Alicia ventilabrum suum dilatavit, difficiliorem oppugnationem faciens. Drake cladem in oculis umbonibus videre potuit. Pistolae eodem fere tempore ad pavimentum concrepuerunt.
  
  "Infernum sanguinum," mussat Alicia. "Idem spectant et idem agunt. An mali guys in caelo te in clones vertunt? Et dum in re sum, cur quisquam hic in malam homuncionem verteret? Melior est locus iste quam dies festus in caelo septimo.
  
  "Qui ex vobis est Scarberry?" Mai quaesivit, facile ad rem.
  
  "Ego sum," dixit ille crinibus flavos. "Numquid tu guys sunt tota urbe pro Claude aspiciens?"
  
  "Hic est nobis," insusurravit Drake. "Et hic est ultimus finis."
  
  Deliquium click resonabat silentio. Dracus conversus, sciens Ariciam scopo ferire, ut semper. Garage vacua aspexit repente grave montem.
  
  Scarberry flavo risu dedit. "Nos es in officina. Interdum omnia dilabuntur ".
  
  Dracus Ariciam non aspexit, sed ei significavit ut perpetuo caveret. Aliquid erravisse. Qui ingressus est, et Scarberiam apprehendit. Celeri judo moto, Dracus eum sustulit et super umerum coniecit, hominem durum in concretum impulit. Cum dolor in oculis Scarberry praeterisset, Dracus sclopetum ad mentum demonstravit.
  
  "Ubi est Claudius?" - rogavi.
  
  "Numquam"
  
  Dracus nasum hominis fregit. "Habes unum forte."
  
  Scarberry rapidus spirans erat. Vultus eius tam rigidus erat quam lapidis, sed cervici musculi laborabant, timiditatem et metum prodente.
  
  "In frusta committitur". Mai's vox ad eos pervenit. "Me taedet".
  
  "Satis pulcher". Drake repulit, calcavit ad latus, et traxit felis.
  
  "NOOO!"
  
  Clamor Scarberry impeditus est in ultimo momento. "Claudus in villa vivit! mediterranea a septentrionali litore. Coordinatas tibi dare possum. "
  
  Drake risit. "Perge".
  
  Alius click. Dracus minimos motus vidit et cor eius mersit.
  
  Oh no.
  
  Accensus Aricia. Her glande malum guy ultimo statim occidit. In trunco Shelby latebat.
  
  Drake torvo. Aliquantulum mali veteris illa risit. Dracus vidit se saltem iterum se inventurum. Habebat ingenium validum quod cum damno tolerare posset.
  
  Non erat ita certus de se. Pussavit Scarberry festinare. "Festinare. Amice tua, Claude, in magna admiratione est.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM TERTIUM
  
  
  Hayden et Kinimaka ne tempus quidem habent ut currus committitur cum Drake vocatus est. Vidit numerum suum in scrinio suo et suspirium subsidio efflavit.
  
  "Drake. Ubi es-"
  
  "Non tempus. Claudii locum habeo."
  
  "Ita etiam putamus, dolor guy. Mirum est quod quidam scelestos vitam quietiorem cedere debent.
  
  "Quousque notum venis? Ubi es?" Drake quaestiones incensus quasi terebra serviens mandata dare.
  
  "Tardus, tigris. Nos nuntium accepimus momento abhinc tantum. Audi, ictum paramus. Et nunc dico. Ludis?"
  
  "Im 'ius dampnas. Omnes tales sumus. Bastardus hic est unus gradus post Kovalenko."
  
  Hayden ei de admonitionibus terroristis indicavit Kinimaka ut eiciam significasset. Cum haec perfecisset, Dracus obmutuit.
  
  Post momentum inquit "te in praetorio conveniemus."
  
  Hayden celeriter numerum Ben Blake dialed. "Tua operatio fuit victoria. Speramus procuratorem nostrum Londinium te habiturum quod opus est paucis proximis horis, quibus exemplaribus directe ad te mittet. Hoc spero quod tibi opus est, Ben.
  
  "Spero suus 'vere est". Ben vox timidius sonuit quam umquam eum loquentem audivit. "Sana coniectura est, sed coniectura adhuc est."
  
  "Ita etiam spero".
  
  Hayden telephonum suum in ashboardday proiecit et in plateas Waikiki quasi Kinimaka blank inspiciens ad praetorium compulit. "Portas cogitat si cito cum Claude agere possumus, impetus prohibere possumus. Sperant Kovalenko etiam ibi esse posse.
  
  Mano dentes strictum. "Omnes hoc faciunt, bulla. Locus vigilum, copiae speciales. Omnia reformidat, donec dissilit. Problema est quod mali guys iam sunt. Debent. Imminens impetus nullo modo obsistere debet, nedum dimidium duodecim impetus in tribus diversis insulis.
  
  Omnes potentes persuasum habebant Kovalenko se iussas frequentes impetus servare omnes occupatos, dum somnium suum quaerens ingressus est - ad quod iter ultimum vitae suae dedit.
  
  Vestigia sequimini militis Cook. Praestat ut singillatim. Explorare ultra portas inferi.
  
  Hayden quasi praetorium adstitit foras circumductum. Praesent ut tempus ex.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus Maium et Alicia ad aedificium CIA detulerunt et statim cenaculum deducti sunt. Deducti sunt in conclave operose activitatem. Ad extremum, Hayden et Kinimaka stabant inter turbas vigilum et militum. Dracus SWAT et Team Burglar HPD videre potuit. Videret vestem quae sine dubio ad CIA iunctos Operationum Specialium pertinebat. Fortasse etiam Delta quaedam prope.
  
  Diabolus proculdubio in cauda regis sanguinis, et pro sanguine egreditur.
  
  "Meministines cum Rex Sanguis suos misit qui percussorem ad machinam furandi sunt oppugnandam?" Dixit. "Et simul Kinimaka rapere conati sunt? I bet was a accidental takeover. Hi solum linguam Hawaiian Kinimaki scire voluerunt."
  
  Drake tunc recordatus est neque Maium neque Alicia circumspicere cum homines Kovalenko perditori adiuncti erant. Ipse caput quassavit. "Non refert".
  
  Drake Ben animadvertit et Karin prope fenestram collocati sunt. Uterque vitreum in manibus habebat, et apparebant sicut tabulae volubiles in disco scholae.
  
  Drake cogitabat de mitti in turba. Facilis esset. Damnum Kennedy in sanguine adhuc fervens, quod fieri non poterat, disserere. Ben ibi. Ben illam mortuam tenuit.
  
  sic esse debebat Drake. Non solum hoc. Drake mortem sibi praecavendam habuit. Hoc erat quod fecit. Vacavit tumultus et paulisper apud Kennedy in Eboraco se domi invenit, aliquid coquens in culina. Kennedy in sartagine rum fusca spargitur et aspexit cum sizzebat. Dracus marinated CARNIS in allio butyro. Ordinarium fuit. Iocularis fuit. Mundus iterum normalis factus est.
  
  Astra micare ante oculos tanquam pompa fallit. Subito pax rediit, et voces circum se canere coeperunt. Aliquis cubitavit eum. Alius homo in unum umbilicum suum calidum capulus emisit et ad latrinam quasi vespertilionem ex inferno cucurrit.
  
  Alicia eum intente intuens. "Quid agitur, Draci?"
  
  Ille per turbam impulit donec obviam veniret cum Ben Blake. Hoc momentum perfectum fuit a Dinorocko celeri commento. Drake hoc noverat. Probabiliter hoc scivit Ben. At illi ambo tacuerunt. Lux per fenestram post Ben; Stabant honolulu solis fabricata, sereno Caeruleo, paucisque foris aenigmata nubes.
  
  Dracus tandem vocem suam invenit. "Haec CIA erant utiles computers?"
  
  "Speramus". Ben narratiunculam de navigatione capitanei Cook ad Diamond Caput perstringit et cum revelatione CIA usus erat agente Britannico ad National Archives spoliandum.
  
  Alicia lente progrediebatur postquam nuntios a puero guy audito. "Britanni super furem? Quod nomen est ejus?"
  
  Ben connivuit ad subitam mentem. "Hayden numquam indicavit mihi."
  
  Alicia breviter in CIA operantem perstrinxit, deinde in risum risum fregit. "O, ego bet illa non facere."
  
  "Quid est hoc?" Karin locutus est.
  
  Risus vitiosus paulum versa est Alicia. "Ego non sum notus pro meis artibus. Noli premere."
  
  Drake eructavit. "Sicut alius internationalis criminalis quod Alicia eruditionis habes. Dolum semper invenire quod non habet."
  
  "Verum est," inquit Alicia subridens. "Ego semper vulgaris fuit."
  
  "Bene, si hoc agens de reor," Mai in colloquio intervenit, "notus est intelligentiae Iaponicae. Is histrio est. Et valde bene operans.
  
  "Sic probabiliter finem suum curabit." Dracus felicitatem Pacificae civitatis coram se dilatatam studuit et ipse parvam pacem exoptabat.
  
  "Numquam ei dubium fuit" Alicia dixit. Etiam, horrea tua tradet.
  
  Ben inter Alicia et Hayden adhuc spectabat, sed tacebat. Discretio fuit optima pars proditionis in hac scena. "Adhuc doctus coniectura est," inquit. "Sed si ad portas Averni finem facimus, certo scio istas tabulas nostras posse salvare."
  
  "Spero" - Dracus conversus et chaos circumspexit - "Id non veniet. Rex cruentus in villa adhuc erit. Sed si isti fatui non festinant, Kovalenko effugiet."
  
  "Kovalenko." Alicia labra lambebat ut hoc dixit, vindictam sibi vindicans. "Moriar quod Hudson factum est. Et Boudreau? Alius est qui vere notatus est." Ipsa quoque turbam circumspexit turbam. "Aliquem, quis hic praeest?"
  
  Quasi respondens, vox e frequentia praefectorum Hayden Jay circumfluente orta est. Et cum mortuus esset sonitus, et visus est homo: gavisus est Dracus portas Ionathan. Placuit senatori. Sed et luctus erat.
  
  "Ut scis, locum habemus Kovalenko villa in Oahu", portae dixerunt. " Unde necesse est quod missio nostra ex quatuor partibus consistat. Primum omnes obsides muniunt. Secundo, collige informationes de terroristis suspectis incursus. Tertium, hunc virum reperi, Claude et Kovalenko. Et quarta, invenies locum aliarum villarum duarum.
  
  Constiterunt portas ut hoc deprimat, et aliquo modo curo ut quisque homo et mulier in cella putant se visu suo uno oculo motui. "Hoc quoquo modo faciendum est necesse est. Kovalenko libenter multas vitas periclitatur in ipsius inquisitione phreneticis. Desinit hodie ".
  
  Patefactae portae. Subito chaos in cella restitit et omnes cito ad loca sua redire coeperunt. Singula diligenter excogitata sunt.
  
  Dracus Hayden conspectum cepit. Manum in eum vibrabat, ut veniret invitans.
  
  "Accipite et sternite equos vestros, guys. Ad vicus Claudii triginta minutas perveniemus".
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUARTUM
  
  
  Dracus sedit cum amicis in una e Hawaii vigilum Department lucem helicopterorum et caput purgare conatus est celeriter ad vicus Claudii volavit. Caelum punctatum est similibus helicopteris et gravioribus militaribus. Centum hominum in aere erant. Alii terrestri itinere quam celerrime poterant movebantur. Plerique magistratus et curatores militares in Honolulu et Waikiki manere coacti sunt si impetus terroristarum in actu materiati sunt.
  
  Rex cruentus suas copias divisit.
  
  Satelles imago multum actionis in villa demonstravit, sed multum camouflaged erat, ut nesciret quid eveniret.
  
  Dracus animum suum pro Kovalenko in custodia posuit. Ius erat portas. Obsides salutemque suam ibi decernunt. Nonnulli visu mirabiles, quos umquam infra et circum se explicatos viderat volabant ad oram septentrionalem, Dracus autem omni unciae suae voluntatis ad umbilicum usus est. Miles erat, quondam fuit.
  
  Non poterat esse alius.
  
  Ad laevam suam, Mai cum sorore sua Chika breviter locutus est, duplicem eius salutem inhibens et pauca tacita verba commutans, dum poterant. Non erat occultum quod bellum vel caput in praeparato certamine inire possent.
  
  Ad dextram Drake, Alicia arma et apparatum eius reprimendo et reprimendo tempus consumpsit. Quid explicare non opus est. Dracus non dubitabat vindictam suam facturam esse.
  
  Hayden et Kinimaka contrariae sedebant, suas microphones assidue prementes et eructuantes vel accipientes updates et ordines. Nihil in Oahu vel in alia insula factum est evangelium. Malum nuntium fuit regem sanguinem annos ad hoc parare. Nesciebant quid introirent.
  
  Ben et Karin in praetorio relicti sunt. Iussi sunt inscriptionem agentis exspectare et tunc praeparare ad aliquantum meticulosam facultatem ut sub Diamond Pectus ingredi possent et per Portas Inferi forte irrumperent.
  
  Vox metallica ex Choppers sana ratio venit. "Quinque minuta ad metam."
  
  Utrum velis nolis, Drake. Nunc in eo sumus.
  
  Helicopterum in profundam vallem declivis volavit, incredibilem conspectum volitans a justo aliorum helicopterorum circumventus. Hic primus fluctus copias singulares militum complevit. Omnis secunda privata militum US auxilium paravit. Vim aeris. Classe. Exercitus.
  
  vox iterum facta est. "scopum".
  
  Surrexerunt quasi unus.
  
  
  * * *
  
  
  Draculi ocreas molles herbas tetigit et statim sub igne fuit. Secundus erat ultimus homo ex ianua ambulare. Infelix Marine, adhuc repugnante, pleno flatu ad pectus sumpsit et antequam terram feriret mortuus est.
  
  Dracus humi proiectus. Globis sibilabat caput. Tigna iuxta se obvoluto ictu feriunt. Excutere ignem. Viri ex utraque parte eius per herbas repebant, naturali volvendo colles ad tegumentum.
  
  Praemisit vidit domum, duas fabulas latericias structuras, nihil speciale, sed sine dubio ad necessitates locales Kovalenko idoneas. Ad sinistram vicus animadvertit. Quod...?
  
  Ad eum territi cucurrerunt inermes figurae. dextra in omnes partes dispersa. stridorem in earphone audivit
  
  "Amica par".
  
  deinceps delapsus. Maius et Alicia ad dextram eius movebantur. Tandem nautae se simul extraxerunt et instar ignis coordinati clamare coeperunt. Dracus citius movere coepit. Populus qui ante se reciperet, e latebris suis emergens versus domum irruit.
  
  Securus scuta
  
  Drake iam vi oppugnationis exsurgebat et currendo interemit, pistolam sublato. Captivum vidit salientem in gramine, versus domum. Bona guys venisse nesciebant.
  
  Vinctus repente contortus cecidit. Viri Regis sanguinum gramen in eos iecit. Fremuit Dracus, intendit sclopetum, et nothi caput movit. Accensus intervenit, vel homines ad terram captans vel homines ut alios ad perficiendum eos depellerent.
  
  Videbat Claud. Priusquam helicopterum reliquerint, omnes imaginem photographicam vicarii sanguinis regis ostenderunt. Dracus sciebat se eventus post scaenas dirigere, consilium effugium evolvens. Probabiliter ab domo.
  
  Dracus cucurrit, adhuc aream intuens, interdum figens. Unus ex malis guys surgens post montem venit ad eum cum machete. Dracus umerum suum simpliciter deposuit, permittens impetum adversarii eum recta ad eum portandum, et in terram corruit. Vir chuckled. Draculi tabernus maxillam eius contrivit. Alter Draculi calceamenti manu calcavit machete tenens.
  
  SAS homo sclopetum intendit et accendit. et postea transivimus.
  
  Non respicit. Praecesserat domus, ingens videbatur, ianua leviter aperta, quasi ingressum invitans. Plane haec non est via. Dracus calce fenestras cucurrit, alta petens. Speculum explosum in domo.
  
  Captivos magis ac magis infundebat e villa. Quidam stabant in longo gramine, solum eiulare vel conchyliorum perculsum spectare. Quos ubi Dracus intuens animadvertit, plures eorum in gradu currere, quasi aliquid evolare, animadvertit.
  
  Et tunc vidit illum, et sanguis ejus in glaciem versa est.
  
  Caput, impossibiliter ingens caput tigris Bengalae, per gramina maculosa levi studio. Dracus tigrides praedam capere non potuit. Ad eos cucurrit.
  
  pressi nonummy interdum. "Tigres in herba."
  
  tumultus erat in responsione garriendi. Alii etiam animalia animadverterunt. Dracus unum ex animalibus spectavit in tergum salientis hominis currentis. Erat belua ingens, trux, et in fuga perfecta imago chaos et caedis. Dracus crura citius ire coegit.
  
  Alterum gigantis caput per herbam paucis antennis rupit. Insiliens tigris, fremitusque fremens in immensum versat rostrum, dentesque nudos et iam sanguine tinctos. Dracus concidit ad constratam et revolvit, nervis omnibus in corpore vivus et eiulans. Numquam ante tam perfecte skated. Numquam antea tam cito et accurate surrexerat. Tamquam si acrior adversarius meliorem bellatorem in se eduxisset.
  
  pistolam evulsit, conversus et punctum blank in caput tigridis glande incendit. statim cecidit bestia per cerebrum emissa.
  
  Dracus spiritum non capit. Cito per herbam desiluit ut hominem adiuvaret quam priorum secundis downed viderat. Institit illi tigris, fremens, inmanes musculi flexus ac sonantiae, demisso capite ad mordendum.
  
  Dracus eum a tergo iecit, exspectavit donec se convertit, et eum inter oculos coniecit. Expositis omnibus quingentas minas in hominem edet.
  
  non bene, Drake. Sed melius est quam discerpi et vivus comedisse.
  
  Clamoribus audiri in earpiece. "Fugite me, nothi isti sunt immanes!" "Alius alius, Jacko! Unum pro sex! "
  
  Studuit circumstant. Nullum signum tigres, modo captivos territos et perterritos milites. Dracus per herbas recurrit, operire paratus, si quem hostem vidit, at in secunda re in domo erat.
  
  Frontes fenestrae fractae sunt. Nautae intus erant. Drake secutus est, signum suum wireless Bluetooth amicabilem eum observans. Per fenestram fractam transiens, mirabatur ubi esset ipse Claudius. Ubi nunc esset?
  
  vox in aure susurrans. "Cogitavi partem mane reliquisti, Drakey." Alicia tonis sericea. "Nam uterque vestrum."
  
  Vidit eam. Pars abdita thalamo perscrutatur. Iesus inspiciebat per suam collectionem DVD?
  
  Mai post eam cum sclopeto in manu. Dracus mulierem Iaponicam spectavit telum suum levavit et caput Aliciae ostendit.
  
  "Mai!" Vox eius desperata in auribus eorum clamavit.
  
  Alicia desiluit. Facies curvata in levi risu. " Gestus erat, Drake. Ostendam terrorem instrumenti, non Ariciae. Nondum ".
  
  "Anxium?" Drake chuckled. "Iam intus sumus."
  
  "Pedes etiam cum magnis horreis in diam" coniunctum putare videntur.
  
  Alicia retro iit et pistol eam petivit. "Si novi". Excutere in armarium accendit. Scintillae volabant.
  
  Aricia humeros. "Quod sit satis."
  
  Hayden cum Kinimaka calcibus calcibus in cubiculum rediit. "Horreum arcte occlusum est. Monita stolidum insidiae. The tech guys are working on it now."
  
  Dracus omne pravitatis sensit. "Et tamen huc tam facile ingredimur? This-"
  
  In illo momento, tumultus et sonus descendentis audiebantur in gradibus summo. Celer. Dracus sclopetum sustulit et aspexit.
  
  Quae concussa concrevit.
  
  Tarde viri Claudii unus per scalas descendit, una manu iugulum captivorum expresserat. In alia manu habuit Aquilam Desertum, ad caput eius destinatum.
  
  Sed id non erat in amplitudine Draculi concussa. Sensus anhelus surrexit, cum mulierem agnovit. Erat Kate Harrison filia quondam vicarii Portae. Qui mortem Kennedii partim vituperat.
  
  Erat filia eius. Etiam viviens.
  
  Claudii homo pressit sclopetum in templo suo, ut oculos in dolore clauderet. Sed non clamamus. Drake, cum duodecim aliis in conclavi, tormenta sua homini monstravit.
  
  Et tamen Drake ius non sentiebat. Cur infernum erat iste homo cum uno captivo cenaculum? Videbatur if-
  
  "Revenite!" - Clamavit homo, oculos in omnes partes truculenta prosiliens. Ex eo sudor in magnis guttis stillat. Dimidium via ferri et dimidium impulit mulier totum crus supinum suum pondus esse significabat. Mulier fidem sibi non facilem reddidit.
  
  Dracus pressionem in felis computavit medium iam ad scopum erat. "Recede! Exeamus!" Vir alterum gradum deposuit. Propriae copiae milites plerumque cederent, sed paulo utilius.
  
  "Moneo te, assholes." Vir aestuosus graviter spirabat. "Egredere de via fucking".
  
  Et hoc tempore Drake videre potuit quod ipse intellexit. Desperans in oculis aliquid Drake agnovit. Hic homo omnia perdidit. Quicquid fecit, quicquid fecit, terribili coactus est.
  
  "Retro!" iterum exclamavit vir et alterum gradum mulieri durius impulit. Manus collum eius amplectens quasi virga ferrea. Omnem corporis partem post se servavit ne se ad scopum sisteret. Fuit olim miles maxime bonus.
  
  Drake et collegae sui sapientiam videbant receptui. Paulo plus spatii homini dederunt. Aliquot gradus descendit. Drake captus oculo Mai. Caput leviter quassavit. Cognovit quoque. Hoc nefas erat. Erat...
  
  Allecium rubeum. Foedissima quaedam. Claudius, haud dubie de iussa Kovalenko, hominem ad eos avocandos usus est. Mores archetypi Regis Sanguinis. Bomba in domo esse posset. Merces vera, Claude, fuit probabiliter felix ex horreo effugium.
  
  Drake expectavit perfecte libravit. Nervus omnis in corpore suo adligat. Libravit ictum. anhelitus. Animus eius blank abiit. Nihil iam, non locus militum plenus, non pauidus obses, non domus ac servi circumfusi erant.
  
  Justo millimetre. Visus, crosshair. Ad scopum minus pollicis. Una movere. Hoc totum opus est. silentiumque omne quod sciebat. Vir deinde alium gradum Kate Harrison impulit, et in secundo motu scissurae, sinistrum oculum a tergo cranii mulieris despexerat.
  
  Dracus illud seorsum uno ictu fudit.
  
  Vir retro insiluit, muro impactus est, et eiulare mulierem effluxit. Cum fragore appulit, caput primum, post se stridore tela, deinde vestem, stomachum vidit.
  
  Kate Harrison exclamavit: "Ille bomb in eum obtinuit!"
  
  Dracus prosiliebat, sed Mai et magnus Marine iam per ora scalarum saliebant. Marinus Kate Harrison apprehendit. Mai mortuo mercennario novo desiluit. Verto capite ad vestem, ad indicator.
  
  "Octo seconds!"
  
  Omnes ad fenestram currunt. Quisque nisi Drake. Anglus ulterius in aedes irruit, in coquinae andronem angustum irruens, orans ut aliquis apertam posticam relinqueret. Hoc modo propius ad Claudium cum bomb abiit discessit. Ita ei facultas.
  
  PER ANDRON. Tria secunda lata sunt. Ad coquinam. Vivus circumspice. Duo secunda. Ianua postica clausa est.
  
  Tempus explet.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUINTUM
  
  
  Dracus ignem aperuit quam primum explosionem initialem audivit. Alterum vel duos ut ibi esset. Ianua culina crebris ictibus concussa est. Dracus recta ad eum currit, omni tempore fusa. Non retardet, modo eum humero percutit et per aerem cecidit.
  
  Explosio post se rapitur sicut serpens invadens. Lingua flammae erupit ostium et fenestras fusa in caelum. Dracus volvebat. Et confestim tetigit eum, et cessit.
  
  sine retardatione, iterum exilivit et cucurrit. Contusus et contusus, sed valde determinatus, versus horreum magnum ruit. Et vidit corpora corpora pri. Earum sunt quattuor. technici Hayden aditus aditus relinquebant. Post hos substitit, et unumquemque ad vitae signa repressit.
  
  Nulla legumen nullaque glande vulnera. Hae moenia electificata damnant?
  
  Alio tempore nihil refert amplius. Frons horrei explosis, lignis scindendis et flammis in spectacularem detonationem procurrentibus. Dracus in navi cecidit. Audivit fremitum tormenti et aspexit mox in tempore videre flavum LABES per fractos fores erupit et volare potenter ad exstaret gestationem.
  
  Dracus exilivit. Probabiliter ille versus helicopterum, planum, vel alium quendam laqueum ineptum damnat. Auxilia expectare non poterat. Cucurrit in horreum dirutum et circumspexit. In incredulitate caput movit. Abyssus lucet politi supercar quaquaversum refulsit.
  
  Drake proximam unam eligens secundas pretiosas clavem quaerens consumpsit et tunc pone illas extra officium interiorem pendentem vidit. Aston Martin Vanquish cum clave et potestate coniunctionis incepit quod, etsi Drake insuetus, eius flare adrenalinum sicut machinam insano fremuit obtinuit.
  
  Martinus Aston de horreo volavit cum suis coronas vagitus. Drake eum monstravit in directione quod sperabat esse Claudii currum properantis. Si hoc modo erat aliud rotundum de disorientatione, Drake est congredi. Similes fortasse omnes Hawaii. Perdite opus ad capiendum sanguinem regis vicarium.
  
  Drake vidit abripuit Aricia e angulo oculi sui. Non distulit. Speculum rearview, vidit eam proposito in horreum currentem. Deus hoc in tribulatione potuit.
  
  LABES flavus praecedens quasi summus finem supercar incepit, aliquantum simile veteris ruerat Le Mans coupes qui genus vicit. Prope humum, curvis viae fovit, quasi in fontes curreret. Inutilis ad agros asperos, sed via exstaret deinde compluribus passuum milibus altior penitus strata est.
  
  Dracus in Vanquish accensus, telum diligenter in solio post se collocans et Bluetooth audiens in cerebro suo sonum proiecerat. Villa operandi adhuc erat in plena adductius. Obsides liberati sunt. Quidam mortui sunt. Plures catervae virorum Claudii adhuc opportunis locis infodiebantur, auctoritates ad terram nudantes. Et adhuc tigridum duodecim dimidium circuibant, stragemque faciebant.
  
  Medium inter Aston Martin et Porsche ad nihilum redactus est. Raeda Anglica multo melior erat in viis asperis. Dracus directe se ponebat post se, volens juxta se sedere, cum vidit in speculo posteriori alium supercar ad se appropinquare.
  
  Alicia vetus Dodge Vipera agit. Crede illi aliquid facere cum musculis.
  
  Tres currus per agros asperos currebant, alternis vicibus sumentes et in longis rectis versantes. Glarea et lutum circumvolabant et post eos. Dracus vidit viam stratam appropinquare et consilium fecit. Claudium vivere volebant, sed prius eum capere debebant. Diligentissimus erat pergere audire garrulum in suis headphones si quis nuntiaret se Claude cepisse, sed quo diutius insequente ibat, eo certius Dracus factus est quod vir anterius secundus erat Sanguis Regis.
  
  Dracus sclopellum levavit et Astonis scutum comminuit. Post momenta lapsus periculosus, recuperata potestate, iterum ruerat fugientem circumdedit. Glandes culo scidit.
  
  Raeda vix retardatur. In novam viam distulit. Dracus ignem aperuit sicut auriga Cenomanensis acceleravit, casingae glandulae sparsae in sede pellicea proxima ei. Tempus est ad summas intendere.
  
  Sed momento temporis, una helicopterorum omnia praeter zoomed, duae figurae e foribus apertis incumbebant. Helicopter conversus ante ruerat et transversa ferebatur. Monitum ictus chunks e via ante se scidit. Dracus caput in incredulitate movit ut manus e fenestra aurigae adhaesit et ad helicopterum figere coepit.
  
  Ilico simul, pedem suum accelerans, manus rotae gubernantis, arripiens, ambitionis, solertiae et temeritatis crimen dimisit. Vipera Alicia in autocineto suo concrepuit. Dracus imperium recuperavit, sed sclopetum per windshield volare vidit.
  
  Sed insanus iactus laboravit. Fugientem aurigam in cubito iecit et iam raeda retardabat. Prohibere. Dracus Aston repente restitit, exsiluit et cito ad ostium ruerat viatori cucurrit, sclopetum erigere et in capite figurae toto tempore visum suum servans.
  
  "Iacta telum tuum! Facite!"
  
  "Non possum," responsum est. "Me in bracchio iecit ut futuis me, stulte aper."
  
  Helicopter prae volabat, rotores eius ut machinam tonitrui frementes ipsam terram concusserunt.
  
  Alicia appropinquavit et iecit ad speculum lateris Porsche. Ut quadrigis, dextra laevaque verterunt, utrumque hominem post rotam tegens.
  
  Quamvis dolor in vultu hominis, Dracus eum ex photographica agnovit. Fuit Claud.
  
  Praesent tempor pariatur est.
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake offensus insiluit cum cellae telephonicae sonuit. Emulans Drake, etiam ad Evanescentiam mutavit. Amy Lee infrigidans vocales in "Perditus in Paradiso" modus omnium perfecte pares in illo momento.
  
  Inscriptio Internationalis in screen apparuit, vocatio non fuisset ex familia eius. Sed, attenta opera Archivi Nationalis, ex quavis administrationum regimine fieri potuit.
  
  "Ita vero?"
  
  "Ben Blake?"
  
  Spinam eius metus acutis digitis impingebat. "Qui est hic?"
  
  "Dice mihi". Exculta est vox, Anglica et omnino confidens. "Nunc. Ben Blake debeo loqui? "
  
  Karin accessit ad eum, horrorem in facie legens. "Etiam".
  
  "Bine. Bene factum. an id difficile? Nomen mihi est Daniel Belmonte.
  
  Ben fere omissa telephonum. "Quid est? Ut infernum es-"
  
  Fluvius exquisiti risus obstitit. " Relaxa. Iustus amicus meus relaxat. Miror, minimus dicere, Alicia Miles et amicam tuam artes meas ... non nominasse.
  
  Os ben hiavit, verbum dicere non potuit. Hiabat Karin verba, fur? Ex London? Is est?
  
  Ben dixit facies omnia.
  
  "Numquid cattus mordet linguam tuam, domine Blake? Forsitan pulchram sororem tuam compone. Quid est Karin?"
  
  Commemoratio nominis sororis eius eum paululum hortatus est. "Ubi meum numerum habebatis?"
  
  "Noli me donante. Putasne tibi simplicem operationem quam rogasti ut perficiam duas horas ad faciendum? An novissime quadraginta minutas litteras de benefactoribus meis pauca addiscenda sum? Hm? Accipe tempus tuum cum hoc, Blakey.
  
  "Nescio quid de te," Ben dixit defensione. "Ego te monui" Constitit. "Per"
  
  "Puella? Certum est hoc fuisse. Scit me satis bene."
  
  "Quid de Aricia?" Karin exclamavit, hominem de statera proicere conatur. Ambo tam admirati sunt, tam imperiti ut ne CIA quidem in mentem veniret.
  
  Tacuit parumper. "Haec puella vere me terret, ut tibi verum dicam."
  
  Cerebrum Ben visum est munus incipere. "Dominus Belmonte, item a te rogatus ad exemplum valde pretiosum est. Ita valuable-"
  
  " Intelligo. Scripta erat capitaneus Coci et unus ex hominibus. Per tres navigationes, Cook plura inventa quam alius homo in historia fecit.
  
  "Valorem historicum non dico" Ben abruptum est. "Hoc dico, vivere posset. Nunc. Hodie".
  
  "Itane?" Bello Monte videbatur vere quaero. "Dic mihi".
  
  "Non possum". Ben coepit sentire paulo desperata. "Quaeso. Adjuva nos".
  
  "Iam in electronica est", Belmonte dixit. "At non essem qui sum, si non ostenderem tibi quid valeat, num ego? Gaude."
  
  Belmonte finitum est. Ben in mensa cellam suam telephonum iactavit et in computatro suo brevi tempore conprimit.
  
  Desiderati paginae e ephemeride archimagiri in pleno et inclito colore apparuerunt.
  
  Gradus inferni, Ben legebatur. "Cocum tantum fecit ut quinque aequaret ac rursus reverteretur. O Deus meus, potesne audire, Karin? Etiam capitaneus Cook quinque planum praeteritum non fecit. Hoc .... hoc.
  
  "Ingens ratio laqueorum." Karin cito super humerum suum legit, eius memoria photographica subsicivum laborat. "Maximus, insanissimae laquei ratio semper excogitata est."
  
  "Et si tam magna et periculosa est et elaborata..." Ben ad eam conversus. " Finge immanitatem et significationem miraculi quod perducit ad hoc ".
  
  "Incredibile," inquit Karin et lege in.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus Claudius e autocineto iacto traxit et eum aspere in viam praecipitavit. Clamor eius doloris aerem discidit, etiam rugitum helicopteri demersit.
  
  "Stulti! Numquam te prohiberet. Semper vincit. Dampnas, brachium meum dolet, nothi!
  
  Dracus tormentarii machinam suam ad longitudinem armandi et genu in pectore Claudii intulit. " Paucae quaestiones, buddy. Tunc medici sentiant te plenum de aliqua re sapida stercore. Ubi est Kovalenko? Hic est?"
  
  Claudus lapideam faciem ei dedit, prope angebatur.
  
  "Bene, experiamur aliquid simplicius. Ed Boudreau. Ubi est is?"
  
  "Accepit pectine wiki-wiki Waikiki".
  
  Adnuit Drake. "Ubi sunt aliae duae villae?"
  
  "Disparuit." rictum in rictum Claud. "Omnia pereunt".
  
  "Satis est". Alicia super humero Draki audiebat. Ambulabat circum, ostendens sclopellum ad faciem Claudii, et diligenter caliga in cubito Claudii lacerata collocavit. Repente clamor scindit aera.
  
  "Possumus hoc quantum vis" susurravit Drake. "Nemo tecum hic est, buddy. Scimus terroristis impetus. Aut loqui aut clama. Non refert ad me. "
  
  "Prohibere!" Verba Claudii fere ignota erant. "Puh... placet."
  
  "Melior est". Alicia pressionem paulum levavit.
  
  "Fui cum sanguine Regis multos, multos annos." Claud, spat. "At nunc me relinquit. Mori me relinquit. Contabescant in terra sus. Asinum velare. Non datur inpiis." Sedere conatus Claud. "Crap".
  
  Omnes cauti facti sunt, Dracus pistolam evulsit et ad calvariam Claudii destinavit. "Plane".
  
  "Hoc te paenitet." prope ira Claud. "Ego non curo retributionem terribilem." Cavillatio ex sono manavit. "Non curo. Nunc vitae nulla mi.
  
  "Intelligimus." Alicia ingemuit. "Vos oderunt te fucking boyfriend. Donec responde quaestiones militis parum pudici.
  
  Fuit sonus beeping in earpiece Draci. Vox metallica dixit: "Prima fabrica inventa est. Is post tergum reliquit Kovalenko videtur. "
  
  Drake connivuit et perstrinxit breviter Ariciam. Cur Sanguis rex fabricam portae tempore tali relinqueret?
  
  Simplex responsio. Non eget.
  
  "Kovalenko capita Diamond Caput, vox? Ad portas pele, vel inferne, vel aliquid aliud. Hoc ultimum est eius propositum, recte?"
  
  Faciem fecit Claud. "Haec fabula invenit factus est obsession. Homo quidam dives supra omnia somnia. Homo qui potest quicquid vult. Quid agit?
  
  "Quando obsessus nunquam habebis?" Alicia suadet.
  
  "Vir tam vafer, tam ingeniosus, in neuroticum fatuum versa est pernoctare. Scit illic esse aliquid sub quo vulcano damnant. Semper mussavit se optimum esse cocum. Hoc vere Coquus in timore terga vertit. Sed non Dmitry Kovalenko, non rex sanguinum; se moveret. "
  
  Etiam Dracus salum praesagiri sensit. "Nonne Cook terga vertere? Quid est infernum ibi?"
  
  Claudius humeros, tum ingemuit in dolore. "Nemo scit. Sed ego coniecturam Kovalenko novi primum fore. Hic nunc est iter suum ibi.
  
  Ad hanc informationem cor Draci insiliit. Nunc est in itinere suo. Tempus erat.
  
  Re cognita Mai et dimidium duodecim milites ad eos accesserant. Omnes alacres audiebant.
  
  Drake recordatus venturi operis. "Non opus est villa locus. Et volumus Ed Boudreau."
  
  Indicium Claud. Duae plures saltus, una in Kauai, altera in Magna Islandia. Boudreau ibat ad Kauai.
  
  "Quid de terroristis impetus?" Mai tacitus petivit. "Estne hic modo alius fabula?"
  
  Et nunc quidem Claudii facies tam desperatione et dolore extenditur ut venter Draculi in pavimento cecidit.
  
  "Nihil". gemuit Claud. "Sunt vera. Aperire nullo momento possunt. "
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEXTUM
  
  
  Ben et Karin ad fenestram ambulaverunt, singuli exemplar ephemeridum secretorum Ducis Cook tenentes. Cum legerent et relegerent, quibus continebat insaniam, percontatus est sororem suam de sanguine regis alienis moribus.
  
  "Kovalenko hoc iter parare debet cum inventae sunt machinae portatiles. Nimis paratus est omnia his proximis hebdomadibus ordinavisse".
  
  Annos, Karin mussat. "Annorum ratio, praxis et ungenda rotarum ius. Sed cur hanc immensam operationem periclitatus est ut Bermudae paulum procederet?
  
  Ben renuit caput unum ex locis legebat. "Insanis. Mox insanus. Vnum erat quod hoc facere posset, sis."
  
  Karin procul Oceanum respexit. "Vidit aliquid de machinationibus quae ad Diamondium Capiti referebantur."
  
  "Ita vero quid?"
  
  "Bene, in fine, plane nihil magni momenti." Aspiciebant capita trementia sicut imagines camerae e vicus Sanguinis iaciebantur. Megalomaniac sciverunt machinam portae reliquisse. "Non opus est."
  
  Vel credit se tantum posse recipere ad voluntatem.
  
  Post eos in uplink perficiendis clamorem audiverunt Drake indicium se tam diu extractum esse a Claude.
  
  Ben connivuit Karin. "Iam in capite Diamond Pectus regium, inquit, cruentum est. Significat-"
  
  Sed inopinatus clamor Karin sequentia verba in gutture adligat. Lumina prosecutus est, pressoque oculos, et languida mundo Sensit.
  
  Fumus niger ex multiplicibus explosionibus e fenestris hotelis per Waikiki Litus evolutis.
  
  Ignorans strepitum ab officiis circa se venientem, Ben ad murum cucurrit et in TV se convertit.
  
  Telephonum mobile eius insonuit. Hoc tempore patris fuit. Vigilantes TV quoque debent.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus et milites, qui non erant occupati obsides capiendis vel superatis paucis reliquiis loculis resistendi, in iPhones passim viderunt. Eorum unitas dux, vir nomine Johnson, in MASCULINUS machinas militares detruncavit et mandatum mobile in Honolulu stationem contactus directe sicut eventus explicavit.
  
  Dux in tribus hotels Waikiki explosus est. "Refero. Tribus. a litore occidens navigamus. Kalakuau Waikiki. Ad Ohana undam. " Dux paulisper auscultavit. "Videntur exposuisse in cella vacua, faciens terrorem, evacuationes.... satis multa ... chaos. Honolulu officia subitis ad modum tenduntur.'
  
  "Haec omnia?" Dracus etiam sensit aliquid subsidii. Multo peius fieri potuit.
  
  "Exspecta - cecidit facies ducis. "Proh no".
  
  
  * * *
  
  
  Ben et Karin in horrore spectaverunt ut scaenae in screen TV switched. Cito emittitur hotels. Cucurrerunt viri et mulieres, impulerunt et ceciderunt. Clamaverunt, suos defendebant et liberos suos arcte amplectebantur. In deversorium scipionem secuti sunt, tristes et perterriti spectantes, sed imperium servans. Vigiles et pugnatores in lobbias et cameras deversorias intraverunt et exierunt, eorumque praesentia ante omne deversorium sentiebatur. Pictura televisifica inveteravit sicut helicopter volavit, magnificum visum Waikiki et ultra montes volubiles patefacit, maiestatem Capitis Diamond Volcani et mundi incliti Kuhio Beach, nunc ab aspectu attonitus laesae hotels evomens fumum. flammasque e muris ac fenestris evertisse.
  
  TV screen iterum coniuctionem. Ben anhelavit et cor Karin desiluit. Ne loquantur quidem inter se.
  
  Quartum deversorium, in conspectu totius mundi, a terrorista larvatum occupatum est. Qui stabant in via, iaculabatur in via maris. Postremus homo conversus et pugnum excussit ad helicopterum volitans. Priusquam in deversorium ingrederetur et ostium post se obstruxisset, iecit et interemit togatum, qui iuxta taxi collocati erant.
  
  "O Deus meus". Vox Karin quievit. "Quid de pauperibus intus?"
  
  
  * * *
  
  
  "Ala Moana regina armatis hominibus invasit" eis imperator dixit. "Certe. larvatus. Non timeo occidere." Funestum aspectum convertit ad Claud. "Quot impetus erunt, mali spurii?"
  
  vix vidi Claud. "Nemo", inquit. "De Oahu."
  
  Dracus avertit. Debuisse cogitare. Ad reorient erat ipsum. Hoc erat quod Kovalenko voluit, ut omnes distraherentur. Re vera Kovalenko scivit aliquid esse attonitum profunde sub Diamond Capite, eumque in itinere suo vindicare.
  
  Aliquid, quod horrorem horum impetus vel praeluceat.
  
  Eius intentio reuersus est. Nihil hic mutandum. Erant impetus tempor perfecto est in. Simul debiles milites, exercitus et subsidia. Sed nihil mutatum est. Sanguinem regis non invenerunt, sed
  
  Consilium B in aciem eductum fuit.
  
  Drake annuente Maio et Alicia. Hayden et Kinimaka iam prope erant. Magnus Hawaii spectavit conchylium perculsum. Ait illi signanter Dracus: " Siccine paratus es, Mano?
  
  Kinimaka fere fremuit. "Ego jus damnare."
  
  "Propositum B," dixit Drake. "Kovalenko hic non est, sic adhaeremus. Hoc reliqui milites minuto intellegent. Hayden et Maius oppugnationem Kauai coniungunt. Mano et Alicia oppugnationem in Magnam Islandiam coniungis. ii saltus Goth. Serva quoscumque potes. Et Aricia. "Ego te ad homicidium duco. Nothus ille Boudreaux crudeli morte pereat.'
  
  Alicia adnuit. Idea Draculi erat ut Mai et Alicia seorsum servarent cum intellexerunt se turmas suas dividere debere. Noluit mortem Wellensis et alia secreta inter vitam salvificam venire et hostem intercludere.
  
  Tinnula voce Claudii animum Draculi comprehendit. "Kovalenko dotatae oppugnationes in Oahu, Kauai et in Big Islandia solum ut animum advortite. Divide et vince te. Hunc hominem verberare non potes. Annos paravit.
  
  Matthaeus Drake telo suo erexit. "Idcirco eum per portas inferni sequi, et eum diabolo stupri pascere". Helicopterum mercium versus tendit. "Age, populus. Onerantes."
  
  
  * * *
  
  
  Ben celeriter conversus cum telephonum cellae eius insonuit. Drake erat
  
  "Paratus?"
  
  "Hi Matt. Certus es? An vere relinquens?"
  
  "Nos vere relinquens. Nunc. Quid tibi opus erat a Daniele Belmonte accepisti?
  
  "Etiam. Sed is paulo infirmus est-"
  
  "Bine. Have vos pinpointed maxima ostium ad lava fistulam? "
  
  "Etiam. Communitas portata est circiter duo milia passuum ab Capite Diamond. Gubernium Hawaii similiter obsignatum quemlibet introitum notum. In pluribus, ne puer quidem determinatus obsistit.
  
  "Nihil adiuvat. Audi, Bened. Capto Karin et accipe aliquem ut te ad illam fistulam lava. Mitte mihi coordinatas. Nunc ea facere ".
  
  "Es adverisne? Quid illic novimus. Et haec insidiarum ratio? Hoc est ultra crudelitatem.
  
  Fortiter, Ben. Vel, ut Def Leppard posuit - Saxum fiat. "
  
  Ben imposuit telephonum suum in mensa et altum spiritum suscepit. Manum suam Karin in umerum suum posuit. Utrumque spectavit TV. Vox presentis erat temporis.
  
  "... est terrorismus in scale numquam ante visum."
  
  "Dracus rectum est," Ben dixit. "Ad bellum sumus. Ducem nostrum in hostium principe evertere necesse est.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Drake octo membra Delta Team collegit, quae ei assignata sunt si exploratio speluncarum altarum postularetur. Veteres huius rei doctissimi propinqui erant, et quisque quondam in aliquo loco derelicto suam operationem perfecit.
  
  Priusquam helicopterum conscendit, paulisper Dracus cum amicis suis egressus est. Sanguis rex iam copias Hawaii et imperium divisit, et iam ad eas secernendas erat.
  
  "Es securus." Drake omnes intuitus est in oculo vicissim. Hayden. Mai. Aricia. Kinimaka. "Nos unam noctem in inferno habebimus, cras autem omnes liberi erimus."
  
  Adnuit et grunnit ex Mano.
  
  "Crede," inquit Dracus manum extendit. Plures manus quattuor accesserunt ad eum. "Just vivite, guys."
  
  Cum hoc se vertit et ad helicopterum expectans cucurrit. Delta Squad arma conficiens iam loca conscendit. "Salvete". Fortem habuit accentum Eboracensem. "Ad hanc vodka bibula seorsum scindere porcum?"
  
  "Booya!"
  
  "Fuck." Dracus gubernatorem elevavit, qui eas in aerem sustulit. Respexit ad villam unam, et vidit amicos suos adhuc stantes in eodem circulo, et ipsum observantes.
  
  numquid omnes iterum viventes videbitis?
  
  Quod si hoc faceret, gravis ratio esset. Excusare yult. Quasdam magnam rem eveniet consequatur cum. Sed morte Kovalenko facilius fuisset. Kennedy ultus fuisset, nisi servatus fuisset. Jamque firmatus vestigia Regis sanguinum, animos paulo altius iam evexerant.
  
  Postrema autem ratio inter Maium et Ariciam omnia hoc capite recte vertere potest. Erat inter eos ingens atrox. Et quicquid est, Dracus involvitur. & puteis.
  
  Non longum est helicopterum ad coordinatas Ben pervenire. Gubernator centum circiter cubitos e minimo complexu eas in planiciem terrae exposuit. Drake vidit Ben et Karin iam dorsis ad saepem altam sedere. Facies eorum erat omnino alba cum tensione;
  
  Dracus vetus opus esse aliquandiu. Haec missio Ben Blake in optimo, in frigidissimo, et dum Ben omnes cylindros urit, Karin de ea pascebat. Successus missionis eos omnes in optima vitae suae figura consisteret.
  
  Dracus militibus Delta significavit, egressus e helicopteris, vehementibus aeris procellis circumdatus, versus Ben et Karin cucurrit. "Omnia est bonum?" clamavit. "An omnia attuleris?"
  
  Ben adnuit, adhuc parum incertus est quomodo de amico vetere sentiat. Karin coepit ligare capillos occipitio eius. "Plene onerati sumus, Drake. Spero te aliquid damni adduxistis bonum retro. "
  
  Delta milites circumsteterunt. Dracus unum complodebat, barbatus homo grandis cum tattoo in collo et brachiis quasi vehitur. "Hic est amicus meus novus, signum vocamus Komodo est, et haec turma eius est. Turma, occurrit amicis meis veteribus, Ben et Karin Blake."
  
  Adnuunt et grunt ubique. Duo milites erant occupatus legendo padlock symbolicum quod prohibebat homines ne descenderet unus ex fistulae lavae celeberrimae Hawaii. Paucis minutis recesserunt et porta patefacta est.
  
  Drake iniiium mixtum. Concretum tribunal ducitur ad portam metallicam quae secure clausa erat. Ad dextram stabat alta columella, in cuius summitate camera securitatis volubilis aream aspexit. Komodo eosdem duos milites agitatos ad ianuam curam promovit.
  
  "Do you guys have any hint about what me and my men are about to get into?" Komodo raucus factus est Ben wince.
  
  "In verbis Roberti Baden-Powell," Ben dixit. "Paratos esse".
  
  Karin addidit: "Nam quid".
  
  Ben dixit, "Id est puer speculator motto."
  
  Komodo caput movit et sub spiritu mussitavit "Geeks".
  
  Ben post asperam bellus miles se collocavit. " Alioqui cur Komodo te vocant? Venena morsus tuus? "
  
  Drake interpellavit antequam capitaneus Delta respondere posset. "Facere possunt fistulam lavae, sed adhuc simplex est cuniculus vetustus". Ego tibi solitum protocollum ponendo non insultabo , sed hoc tibi narrabo. Cavete insanas insidias. Rex cruentus est omnibus circa magnas ostentationes et artes separationes. Si segregare nos potest, mortui sumus homines.
  
  Drake ambulavit ante, gestiens Ben ire deinde et Karin sequi Komodo. Custodia parva nihil aliud continebat nisi duos clusores magnos et telephonium pulverulentum. Odoratusque putridus et humidus et profundo resonabat, silentium primordiale quod in aere pendebat ante. Dracus praeivit et mox quid invenit.
  
  Ostium fistulae lavae erat ante pedes eorum, ingens foramen descendit in tenebras repentes.
  
  "Quam longe est?" Komodo extiterunt, et lignum ardentem projecerunt. Cogitatus emicuit et revolvit paucis secundis antequam duram petram feriret. " juxta. Secure aliquos funes, latinas. Festinare."
  
  Dum milites exercebant, Dracus quantum potuit audivit. Sonus non ex atriis tenebris. Assumpsit se aliquot horas post Kovalenko esse, sed in animo est celeriter capere.
  
  Postquam descenderunt et pedes firmiter plantaverunt in area planae tubi lavae, Dracus gestus eius obtinuit et versus Diamond Caput petivit. Tibia angustata, demersa et incurvata. Etiam Delta turmae interdum stateram suam amiserunt vel capita rasa ob vagus volcanicae scapus. Bis vertit acriter, quod Dracum expavesceret donec intellexit mollem curvam semper fuisse in directione Diamond Pectus.
  
  Oculos in rangefinder retinuit. Subterraneis undique tenebris obstruuntur. "Lux praemisit" Dracus subito dixit ac restitit.
  
  Aliquid e tenebris prosiliit. Frigidi aeris ab inferis. Constitit et investigavit gigas antro praemisit. Komodo ambulavit, et aliud meridiem baculum projecit.
  
  Hoc tempore circiter quindecim pedes concidit.
  
  "Bine. Komodo, tu et turma tua expediuntur. Ben, Karin, inspice haec divulgationis.
  
  Prout Delta turma firmat tripodem firmum super cavum serratum, Dracus cito nota leget. Oculi eius dilataverunt antequam usque ad primam paginam perlegit et in altum spiritum excepit.
  
  "Infernum cruentum. maiora armis opus esse reor".
  
  ben supercilium levavit. "Non indicibus opus est ibi. Cerebra haec sunt.
  
  "Bene, feliciter utrumque habeo." Dracus sclopellum suum erexit. "Cogito si in via aliquam musicam cacatarum audire debebimus, ad te convertemur."
  
  "Ova. Nunc Fleetwood Mac in meo iPod habeo."
  
  "Im 'perculsus'. Quam versionem?
  
  "Estne plus quam unum?"
  
  Dracus caput movit. "Puto omnes liberos suos alicubi educationem incipere." nictavit apud Karin. "Quid facimus, Komodo?"
  
  "Actum".
  
  Dracus extitit, adnexum tripodi funem apprehendit, et miro candenti deiecit tibia. simulac ocreas ima tetigerunt, evulsit, et caeteri singillatim delapsi sunt. Karin, athleta doctus, facile descensum administravit. Ben certavit frenum, sed erat iuvenis et idoneus et tandem exposuit sine sudore.
  
  " Deinceps ". Dracus cito ambulabat in directum Diamond Pectus. "Vigilate vestri tergum. Propius sumus."
  
  Perperam descendere coepit. Dracus breviter miratus est quomodo tubus lavae a suo naturali fluxu dimoveri posset, sed tunc intellexit ipsam magma per minimam resistentiae viam vi infernali a tergo suo inrumpere. Lava quemlibet angulum capere potuit quem voluit.
  
  Aliquot plura minuta transierunt et Dracus iterum substitit. Aliud erat foramen in pavimento praecedens, hoc tempore minor et perfecte rotundatum. Cum Komodo lignum rutilum emisisset, putaverunt scapi circiter triginta pedes altam esse.
  
  "Periculosius est," inquit Drake. "Cavete vos, duo."
  
  Animadvertit deinde lucem e baculo ad meridiem non repercussam nullis parietibus lapideis. Aureum lumen eius tenebris circumfusis occupatum est. Sub his magnum cubiculum erat.
  
  Innuit silentium. Ut quis, audiebat aliquos sonos ab inferis. Post momentum vero silentium, Dracus rappel funem apprehendit, et se in vacuum hastile torsit. Cito longitudinem delapsus est donec sub tecto fuit.
  
  Nihilo tamen strepitu. Aliam partem duodenarum virgarum meridiem fregit et in cellam inferiorem proiecit. Paulatim lux innaturalis florere coepit.
  
  Et tandem Matth Drake vidit quod pauci antea viderant. Cubiculum magnum rectangulum circiter quinquaginta metrorum longum est. Nullam at tellus elit. Muri tres curvati, in quibus nonnulla signa antiqua insculpta sunt, tam procul indiscreta.
  
  Et unus murus dominandi arcus curvatus est qui ita fascinavit Cocum capitaneum. Ianua in eo, qui sanguinem regis sic captaverat. And the horrors and wonders that might lie beyond Matt Drake et sociis suis tanto terrore replevit.
  
  Portas inferi invenerunt.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Hayden arcte tenuit sicut helicopterum in caelo demersum, cursum celeriter mutatum. Novissima eius aspectus Kinimaki fuit semper ludicra Alicia Miles eum in aliud helicopterum impellens. Visus eam Wince fecit, sed pars practica scivit quod cum ad pugnam venit, Mano in re Anglica furiosae formae optimum auxilium habuit.
  
  Ita facit Hayden. Mai iuxta eam sedit, quietam et tranquillam, quasi ad Napali oram peterent ut aspectus rerum mundi viderent. Reliquae subsellia rima militibus captae sunt. Kauai circiter viginti minutas aberat. Portae modo eam contingerant ut nuntiarent impetum terroristarum in Kukui Grove in hominis aperto aere Kauai. Homo se ad convicium devinctum extra juncturam Jamba Succi/Starbucks situm septentrionalem partem complexi. Aliquis cum fragmentis jamtex ad corpus suum accingitur, et digitum in felis primitivae detonatoris.
  
  Etiam vir duo arma statistica et capita Bluetooth habebat nec patronos cauponae ullum relinquere prohibebat.
  
  in propriis Portarum verbis. "Iste ineptus plane est ibi pendere dum potest, tum cum auctoritates suas moveat, explodet. Maxime Kauai vis vigilum ad scaenam direxit, a te".
  
  "Vitam servabimus incolumem, domine," Hayden ei affirmavit. "Expectavimus hoc."
  
  "Hoc fecimus, Miss Jay. Coniecto me visurum quae sint consilia Kovalenko de Magna Islandia proxima."
  
  Oculos Hayden clausit. Kovelenko hanc oppugnationem per annos cogitavit, sed quaestiones manserunt. Cur fabricam deponere portae? Quid tanto fremitu linquis? Potuitne hoc eius consilium B? Quod, non obstante quod auctoritates omnes suos conatus cito exposuisse et Vendettam Cruentam contra Dracum, amicos et familias suas instigisse, elegit hanc viam ad maximam famam obtinendam.
  
  Vel putavit fortasse sene uteretur, et consilium satis movendi huc creandi, ut actiones tuae ibi laterent.
  
  Non refert, putavit. Cogitationes eius de Ben et periculosum negotium erat. Numquam hoc ex officio diceret, sed amare incipiebat. Officium erga patrem suum non evanuit, sed minus urgente post mortem terribilis Kennedy Moore facta est. Vera vita senem promittit quolibet die verberat.
  
  Cum helicopter striatum est per caelum caeruleum Hawaii, Hayden orationem pro Ben Blake dixit.
  
  Tum telephonum gestabile ei insonuit. Cum aspexit ad tentorium, supercilia admirans exortum est.
  
  "Salve," respondit statim. "Quid agis?"
  
  "Optime, gratias ago, sed exploratio monumenti negotium latus unum habet effectum. Meus tan prope periit."
  
  Hayden risit. "Bene, Torsten, ad hoc genus sunt Salonae.
  
  "Inter mandatum et sepulcrum? Non realiter."
  
  "Sane, Torsten, loqui amem, sed tu Sueones momenta tua eligunt.
  
  "InteUigo. Conatus sum primum Drake vocantem, sed recta ad voicemail. Bene est?"
  
  "Melior erat, etiam." Hayden vidit skyline Kauai ad dextram instabat. "Audi-"
  
  "Cito ero. Hinc ea res obtinuit. Nihil reprehensibile. Omnia sicut expectata et in tempore fuerunt. Sed... Torsten constiterunt, et Hayden audivit eum respirare. "Aliquid factum est hodie. Aliquid dicerem videtur 'abi'. Vos Americani aliquid aliud appellare possent."
  
  "Ita vero?"
  
  "Vocationem accepi a imperio meo. A meo inter- posito Ministro Rei Publicae. Alto gradu provocatio. I-" Alius haesitans pausa, minime Dahl similis.
  
  Sub eos ruebant loca aspera Kauai. Vocatio facta est per radiophonicum. "Octo minuta ire."
  
  Dictum est mihi operationem nostram - operatio nostra Scandinaviana - transferenda esse ad novam procurationem. Negotium commune vis constans membris nobilium sed innominatis CIA, DIA et NSA Americanorum. Ita Hayden, miles sum, et supremi mei iussa exequar, sed hocne tibi ius est?
  
  Consternatus Hayden se spreto. "Ad me haec nugae plenae sonat. Quod nomen est principalis persona? Cui te dederis in manus.
  
  "Russell Cayman. Vos autem cognoscetis eum?"
  
  Hayden memoriam eius perscrutatus est. "Nomen scio, sed perpauca de eo scio. A DIA, Intelligentiae defensionis procuratio certe est, sed maxime in negotio systematis arma acquirendi. Quid infernum hoc Russell Cayman apud te et Sepulcrum cupit?"
  
  "Legis animum meum".
  
  Ex angulo oculi eius, Hayden vidit conatum caput Maii quasi per calvariam emissam fuisse. Sed cum Hayden interrogando conversus est, agens Iaponensis avertit.
  
  Hayden brevi tempore cogitavit et tacita voce quaesivit: "Tu confidis omni populo tuo, Torsten?"
  
  Dahl nimium diu intercapedinem ei interrogationi respondit.
  
  "Si DIA de aliquo monitum est, tunc amplissimum coverage habent. Eorum prioritas etiam CIA excedere potest. Diligenter calca, buddy. Huic homini, Cayman, nihil aliud est quam larva. Black Ops troubleshooter, Gitmo, September 11th. Si grave aliquid et sensibile siet, ipse homo ad te conversus est.'
  
  "Putite me. Utinam non petissem."
  
  "Ire nunc debeo, Torsten. Sed promitto tibi me loqui cum Ionathan de hac stercore quam primum potero. ibi pendet.'
  
  Torsten contractum signavit cum suspirio fessi militis professionalis, qui ea omnia viderat et taedebat quod quidam pedisequis novo novo Americano constituebatur. Hayden condolebat. Conversa ad Mai, rogaturus quid sciebat.
  
  Sed vocatio "target" in radio venit.
  
  Arva praecedunt et suuui ardebant. Cum helicopterum descendisset, minimae figurae passim in omnes partes discurrentes videri poterant. Funes e casula producti et populus post eos desiluit, celeriter illapsus ad torridae campi infra. Hayden et May vices suas exspectaverunt, expressio blank May suos aperiens ignem audiverunt.
  
  Hayden tertia vice repressit aviditatem Glock eius et dixit: "Ibi Budro descende".
  
  "Nolite solliciti esse," dixit mulier Iaponica. "Ille inquirit quid Mai-time vere significat."
  
  Duae feminae funem simul descenderunt, simul exponunt, et in motu classico unum duorum operculum abiverunt. Haec praxis absolutam fiduciam in se invicem requirebat, quia dum unus homo currit, alter eorum peripherias spectabat. unus, duo, ut leapfrog. Constructio. Sed ieiunare ac perniciosius erat progredi.
  
  Hayden area currebat. Complures colles leves in compositis munitis finierunt, in quibus stabat domus ingens, et plures magnae ruinae. Haec villa altera Kovalenko esset. Ignis et chaos iudicans, Boudreau paulo ante eos pervenerat.
  
  Vel potius cum omni tempore suo tristissimiliter agit.
  
  Hayden cucurrit, Marinum M16 impetum eius mutuatus est incendere vasa ad rostrum fulgurum et viros in operculo vidit. Duobus momentis post vicem eius erat et clamabat: "Reload!" et brevi plura secunda accepit ut novum commentariolum in eius telo insereret. Raro igne redditi sunt, et cum essent, ita incompositi sunt, ut pluribus pedibus eos caperent.
  
  Utrinque crepitum marinae iunctae pari celeritate progressae sunt. Saepe iam ante adstitit, porta invitae aperta manebat, sed iunctae ad sinistram motae sunt. Grenade bene collocata subsidia saepes delevit, turmas sine impedimento introitu in villa relinquens.
  
  Glandes periculose prope sibilans erant.
  
  Hayden post genitorem adiciunt texit. Ictum scintillas misit sicut Mai columba ad operculum de testudine. argilla et fragmenta metallorum passim dispersa.
  
  Mai sanguineum maxillam tersit. "Boudreau milites tui kindergartens exercitati sunt."
  
  Hayden momentum ad respirationem arripuit, tunc cito ad aedes perstrinxit. "Pedes duodecim. Paratus es?"
  
  "Etiam".
  
  Hayden evasit. Mai murus plumbi extiterunt et hostem anas ad operimentum cogunt. Hayden angulum domus attigit et parieti se premebat. Flashbang per fenestram proiecit et Mai operuit.
  
  Sed in ipso momento, per auriculam eius venit vacillans moles garruli. Manipulus dux populum hortatus est ut in horreis longinquis caput. ibi aliquid terribile erat. Ut Hayden auscultavit, intellexit Boudreaux viros dimidium aedificii circumsedisse et ignem aperiturum quibuscumque intus esset.
  
  Captivorum haud dubie. Obsides.
  
  Hayden recursum post Maium in defensionem et comprimentes concurrentes. Coniungunt alii milites, anhelantes hinc atque inde exitialem, murumque fortitudinis ac mortis adorti.
  
  Caedes insensa quae futurum erat, cardam vocat Boudreau fuit. Ibi esset.
  
  Milites fugientes sagittare non cessabant. Glandes per aerem divisae, parietibus et machinis excussae, inventae sunt scuta hostium duodecim saltem dimidium. Boudreaux's offensus metuque resilivit. Milites casas praetereuntes ab latere temere sagittebant, classiarii tasque parati erant et lapidabant.
  
  Explosiones altae in aerem ex utraque parte emissae emissae. Explosiones misit shrapnel volans; linguae igneae tam cito pervastae sunt ut oculus vix sequatur. Qui clamat in via sua.
  
  Hayden horreum praecedens vidit. Abscondita est in horrore cor. Verum erat. Saltem quindecim viri Boudreaux stabant circa horreum clausum, arma ad parietes chartaceos tendentes, et cum Hayden primum hominem peterent, omnes ignem aperuerunt.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia Miles cucurrit et ignem aperuit copias Hawaii et socii eorum impetum in villa Kovalenko in Magna Islandia fecerunt. Locus inaequabilis. Omnes altae canyonum, colles alti siluestribus campis. Priusquam etiam ad vicus appropinquarent, grenade launtor unus ex impetu helicopterorum accensus est, id comprehendens sed non delens, omnes ad maturandum portum cogens.
  
  Nunc quasi quadrigis festinabant, densos saltus et colles asperos tractabant. Unum hominem iam perdiderunt ad scurram laqueum. Impetum ab sanguinariis regis viris praeparatum est. RPGs incassum per arbores volavit.
  
  Ludibrio sunt mercenarii.
  
  Nautae autem procumbant, nunc a vallo separatis fere pedibus triginta et ultima valle praerupta. Alicia facere potuit subridens inimicorum facies. Sanguis ejus fervere coepit. Proximam ei, magna CIA agente, Kinimaka, ad gigantem satis cito advolavit. Veri admodum prodesset qui ad.
  
  Communicationis cogitationes in auribus eorum nuntios de advenientis flagitiorum indictis. Ala Moana regina deversorium in Oahu obsignatum est. VIATOR proiectus est ad mortem e fenestra decima. Grenades in vicum missi sunt. Praecipuae turmae turmas parabant ad operationem quae mox ob mortem et mahemium a mercenariis in luce viridi datura esset. In Kauai, sola bomber suicidium in vanis aliquot globis incendit, in quibus diurnarii colligebant, notario laedens. Nunc, in Big Island, bus plenus peregrinatores rapta est et bomba in nauta suo plantata est. Captivi foris in sellis sedebant, bibentes cerevisiam et chartas ludentes. Nesciebatur quis eorum detonator vel quot fuerint.
  
  Aricia parte vallis desiluit. RPG explosum in conspectu eius, mittens sordes et saxa alta in aerem. Super eos desiluit ridens, et conversus cum dubitationem Kinimaki sensit.
  
  "Age, pingue," inquit, labra flexa iocose. "Mane mecum. Hoc est ubi res adepto vere nuntius. "
  
  
  * * *
  
  
  Hayden iterum iterumque accensus, tranquillitas manere conatur et ita accurate eam conservare. Tria capita in eius visione explosa sunt. Mai cursus erat iuxta eam, nihil dicens. Ceteri milites ad unum genu omiserunt, evadentes ictus et pulsantes mercennarios antequam se circumducerent.
  
  Erat inter eos Hayden. Unus homo se convertit et ipsum in ponte nasi sui sclopeta percussit. Clamabat cecidit, sed crura ei calcitrabat, facit ut volaret caput super pedes eius.
  
  Celeriter ascendit, sed cecidit super corpus eius ad terram defixit. Ut aspiciens, recta in odiis, madidis oculis dolorem aspexit. Murmure incondito pulsavit eam, et densas manus circa guttura involvit.
  
  Confestim stellas vidit, sed eum obsistere non conabatur. Sed duae liberae manus arma ipsae invenerunt. A dextra eius glock. In sinistra cultellus eius est. Dolium tormentarii in costas eius infudit, sentiens eum.
  
  Laxatum tenaci ejus, et oculi ejus laxati sunt.
  
  Tres ictus hebetes Hayden accendit. Vir devolvit eam. Ut supra eam sententiam emissa est, alius mercennarius in conspectum venit. Hayden in nasum iecit, hominem fugere et evanescere vidit.
  
  Resedit et vidit Mai. Postremae reliquiae mercennarii illam opponunt. Hayden connivuit. Hic homo naufragium fecit. Facies eius aspectu similis erat rubro picto. Satis dentes. Maxilla eius remissa videbatur. Alterum brachium prolapsus est, alterum ad cubitum fractum. Constitit in instabilitate cruribus ac deinde cruento luto ad genua procumbit.
  
  "Iniquitatem ad provocandum sustulit" Mai dixit dulci risu ut Glock mutuata intendit et movit caput.
  
  Hayden nolens devoravit. Haec fuit quaedam mulier gravis.
  
  Nautae horreum ostium aperiunt, praesentiam suam clamantes. Cor Hayden ad numerum foraminum mersa est in muris armatisque. Abeamus obsides spero.
  
  Inter eius cogitationes celeriter purgandas, aliquid ante omnia patuit. Boudreaux hic non erat. Respexit ad domum. Ultimum erat locum quae eum occultare voluisset, sed tamen-.
  
  Subitus tumultus animum advertit. Nautae e horreo offenderunt, umerum tenentem tanquam ictum.
  
  Tunc Boudreaux et multitudo mercennariorum de horreo effudit, tormenta accendit et quasi daemones eiulans. Hoccine est quod alii mercenarii vitam suam in decoctionem dederunt? Utrum codicellos vel certo loco incendunt?
  
  Re vera eam quasi inspiratione nuclei pulsant. Sanguinis regis viri iam inter classicos pugnant, et Boudreau versus Hayden ruunt, cultro contumaciter levato.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia turmas agitavit cum suo foecunditate et spiritu sub igne. Paucis post minutis ad summum ultimi ortum perventum est et iris in defensoribus effossis pluit. Alicia animadvertit magnam domum, horreum grandem et gargarum biremium. Situs latum flumen neglectus est, haud dubie evasionis inserviens, et juxta horreum helicopterum helicopterum erat helipad.
  
  Respexit. "Grenade launchers."
  
  Bigas ducis frowned. "Iam hoc facere."
  
  Alicia locos hostium ostendit. "Non est humilis murus ibi. Posteriore parte domus. Post Rollos-Royce. Ad jus fontis."
  
  Manipulus princeps labra lambit. "Nothi sunt calcitrare."
  
  Aliquot explosiones terram concusserunt. Tres tasque oppugnatores accensi ac deinde in duas acies procurrerunt, unitatem adhuc in arcu letali flare.
  
  Vastata feritate vicus Sanguinis expugnant.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM NONUM
  
  
  Pedes Draculi caligae cellae pavimentum attigerunt. Priusquam alii descendere coeperunt, exardescere in viam suam statuit. Protinus ad vitam devenit moenia, iam perculsa oculi sculpuntur conspicua Draci.
  
  Similes illis cincinnis in duabus machinis portatilibus. Nunc confirmati sunt eadem prorsus esse ac Thorsten Dahl et equos in Sepulchro Deorum in Islandia repertos esse.
  
  Quam antiquam civilitatem nuper incusserunt? Et quomodo haec finis?
  
  Ben, Karin, et reliqui Team Delta funem minacem impulerunt donec omnes circum arcus portae Pelei ingentes frequentes erant. Dracus optime temptavit ne pervideas nimis in atram nigredinem ultra.
  
  Ben et Karin ad genua procumbentes. Ipse arcus constabat ex quodam genere metalli striato, plane laevi et symmetrico. Superficies metalli erat notis iisdem minimis notis ac caeteris antri.
  
  Has notas, Karin diligenter eas tetigit, non sunt fortuitae. Respice. Video eundem Crispum iterum atque etiam repetendum. Et reliqua spelunca... Circumspexit. "Idem".
  
  Ben fumbled ad telephonum suum. "Haec photo Dahl nobis misit." Lucem posuit eam. Drake procumbens, Delta Team fidens se in subeuntes intenti fore.
  
  "Sepulchrum igitur Deorum cum portis inferorum aliquem coniunctum habet", Dracus magna voce cogitavit. "Sed quid sibi volunt cincinnos?"
  
  "Exempla repetens," Karin tacite dixit. "Dice mihi. Qualia signa, prisca
  
  Moderni, ex multis repetitis exemplis? "
  
  "Securus." Magno Komodo emissa iuxta eos. "Lingua".
  
  "Iustum est. Ita, si haec lingua est - "In cellae parietibus ostendit. "Tunc narrant totam fabulam."
  
  "Sicut ones Dahl invenerunt." Adnuit Drake. "Sed tempus non est nunc resolvere. Kovalenko has portas transivit".
  
  "Manere". Ben nare ponti strinxit. "Haec signa..." Arcum tetigit. "Idem prorsus ac in artibus. Mihi hoc innuit hanc portam esse versionem eiusdem notae recognitam. Tempus itineris apparatus. Iam pridem concluditur deos machinis usos esse per tempus et potentiam fatorum ad iter faciendum. Fortasse haec res est principalis ratio. "
  
  "Ecce," inquit Dracus tacite, "magnum est hoc. Hoc scies. Post has autem portas - digito in picem tenebras ostendit. "Rex cruentus. Homo author de morte Kennedy, inter centum alios. Tempus est loquendi et incipit ambulare. Vade".
  
  Ben adnuit et surrexit, paululum reum intuens se reiecit. Quisque in conclavi altum spiritum sumpsit. Aliud erat post portam, quod neuter eorum commemorare volebat;
  
  Causa est cur Captain Cook nomen arcus a "Pele's Porta" in "portam Inferni" mutavit.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM
  
  
  Status Hawaii sub furiosi potestate convulsus est.
  
  Si helicopter transvolare posset, capax late panoramic prospectum tenebrarum, amorum eventuum, qui in insulis explicabant, praeparare posset, primum per Oahu volaret ut Ala Moana reginae Hotel obsessae caperet, ubi periti membra plurium SWAT iunctorum erant. qui omnia . Praeteriens irruit, evitans nubes tartareas fumi nigri, qui ex duodecim saltem fenestris fractis effusus est, aperturas diligenter ostendens ubi homines sclopetis et grenade immissi palliati videri possent inopes gregem, mulieres et pueros in coetus facilius destruere. .
  
  Et tunc volveretur sursum et ad dextrum in arcum magnum, primo ad solem, pila illa pinguis flavescens lente iter faciens ad incertum et forte futurum calamitosum, et deinde inferius ad sinistrum in terribili itinere inventionis versus Kauai. Prope Diamond Caput transibit, heroum et sceleratorum immemor, qui secreta quaerunt et somnia terribilia in obscurissimis et periculosissimis subterraneis cavernis vulcani extincti penetrabit.
  
  In Kauai, hominem sudoris madentem, qui se ad saepem tabernae capulus innexuit, patronos intus captando et tunicam dynamitis refertam et tremulam manum clare ostentans, hominis mortui detonantis artificium amplexus est. Si in imagine zoomedes, desperationem in oculis hominis videre potes. Quod patet manifeste, quod diu durare non possit. Tum volabat alte, supereminens fastigia rurfus, Exotica linquens decens curva oram. Ad vicus incendii, ubi Hayden Jay Ed Boudreau modo pugnaverat, cum Mai Kitano et reliqui nautae cominus cum justo mercennariorum Boudreaux pugnarunt. Inter formidolosum mortis et pugnae strepitum obsides vulnerati clamabant.
  
  Et deinceps. Praeterita et futura iam colliduntur. Antiquum et primatum clauduntur conflictu.
  
  Hodie erat dies cum di mori possent et novi heroes florere et resurgere possent.
  
  Helicopterum suum volatum extremum faciet, accipiendo in landscapes adversantibus et oecosystematis dynamicis quae Magnam Islandiam faciunt. Currens per aliam adhuc vicus, pauca momenta ad Alicia Miles, Mano Kinimaka intendunt, et turmae marinae graviter defensae compositae expugnant, ubi obsides, mercenarii, virique torquibus brachiis in unum omnipotentem confligunt. Per margines pugnae machinae validae inceperunt operari, parati ad evacuandam populum Sanguinis regis per terram, aerem et aquam. Camera zoom incepit sicut Alicia et Kinimaka aspiciens, conscia fugitivorum et iam metis itineribus ad intercipiendos et interficiendos eos.
  
  Et tandem helicopterum deflexit, machina tantum, sed tamen machina, repleta imaginibus stultitiae humanae, animos coadunare et detegere possunt, ac pessimum malum committere possunt.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM PRIMUM
  
  
  Dracus sub arcu intravit, quem capitaneus Cook Portas inferorum traiecit et in angusto transitu rudi se invenit. Ille in lucem vertit et dolio adnectit. Addidit etiam lucernam umero suo et eam adaequavit ut parietes illuminaret. Aliquantum temporis lux et nullum evidens periculum fuit.
  
  Cum ambages traiecissent, Dracus super humerum suum dixit, "Dic mihi, Ben, de ephemeride Coci."
  
  Cito exhalatur Ben. "Hoc nihil aliud est quam consideratio ingentis huius laquei systematis. Cocum appellatum "portae inferi" propter insidias naturae. Ne quid in fine fieret, ne videbat quidem.
  
  "Quis igitur insidias aedificavit?" Drake quaesivit. "Et quare?"
  
  "Nemo scit. Signa foris invenimus, et in sepulcro Deorum non sunt in his interioribus parietibus. Purgat iugulum et adiecit, "Vale."
  
  Komodo vox post se resonavit. "Cur Cook finem non videbat?"
  
  "Fugit," Karin quiete dixit. "In timore".
  
  "O crap."
  
  Drake paulisper constitit. "Ergo, cum ego miles mutus sum, et tu duo cerebra huius operationis sunt, permitte mihi res perspicuas. Essentialiter tigna clavis ad laqueum systematis sunt. Et tu duo exemplaria habent apud te.
  
  "unum habemus", Ben dixit. "Karin habet aliquis in caput."
  
  "Tunc habemus unum", Komodo mur- mus.
  
  Ben coepit, sed Dracus eum retardavit. Quid significat quod si decedit, unum exemplar habebimus, infans. Photographic memoria non multum utilis est cum mortuus es."
  
  "Non... Ita, bene, contristati sumus sicut milites non putamus."
  
  Dracus animadvertit cuniculum dilatari. Faciem suam perflabat aura lenissima. Manum levavit obsistere ac deinde caput circa angulum infixit.
  
  Vide spectaculum attonitum.
  
  Erat in aditu ingentis cubiculi, figura oblonga, cum lacunar in tenebris amissis. Lumen languidum venit de lignis rutilantibus, quae relictae sunt per sanguinem regis viri. Protinus ante ipsum, cuniculum custodiens in profundum montis perseuerat, visus erat pulsum cor eius transilire.
  
  Facies gigas in saxum supra ipsum cuniculum incisa erat. Oculis obliquis, naso adunco, et quod modo describi posset cornua, exserta a capite, statim Drake concluditur faciem diaboli vel daemonis esse.
  
  ilico faciem ignorans, aream lustrabat. Muri curvati, bases in tenebris; Opus addere aliquantulum extra lucem hic.
  
  Ille lente alios deinceps annuit.
  
  Tum repente strepitus per specum resonabat, ut centum flammae iaculatores statim accenderentur, vel, ut Ben posuit, sonat Batmobile damnat.
  
  Ignis per nares sculpendi erupit, fornacem circa pavimentum lapideum creans. Duae flammae scatebrae ex singulis naribus eruperunt, deinde brevi post, ab utroque oculo.
  
  Dracus sollicite studuit. "Fortasse movemus quaedam mechanismum in motu. Pressura sensitivo switch vel aliquid ". Vertit ad Ben. "Spes sis paratam coniugem, quod inter vincula mea Dinorocki, Venenum, dicebat, nihil est nisi tempus bonum."
  
  Labia ben's in risum fugacem crispatum ut notas suas consuleret. "Hic est primus gradus inferni. Secundum scriptorem, quemdam Hawksworthum nomine, hunc gradum Iram vocaverunt. Causam esse manifestam puto. Postea comparaverunt eum diabolo, Amon, daemoni irae.
  
  "Pro lectio, haedus." Komodo fremuit. "An forte ad praeteritum iter facit mentionem?"
  
  Ben posuit textum in area et erexit. " Respice. Hoc vidi prius, sed non intellexi. Maybe hoc est sensus. "
  
  Dracus iuxta iuvenem amicum emissa. Divulgationes exscriptae diligenter designatae et illustratae sunt, sed digitus Ben digitus animum ad extraneam textum traxit.
  
  1 (||) -- ito ad 2 (||||) -- ito ad 3 (||) -- ito ad 4 (|||||/)
  
  Et sola inscriptio quae secuta est haec fuit: In ira, patientiam habe. Diligens homo iter suum disponet si lineae navigationis sunt ante se.
  
  "Coquus omnium temporis maximus erat", Ben dixit. "Haec linea duo docet. Hic Cocus iter praeter daemonem cogitavit et quod per viam diligenti consilio requirit.
  
  Karin observabant ignem. "Quatuor numeravi," inquit cogitans. "Quattuor eruptiones flammae; Tantumdem as- "
  
  A offa sonuit, silentium quassans. Glans ricocheta de muro iuxta caput Drake, shards acutis petrae causans ad aerem incisum. Post millies alterum, Dracus pistolam suam excitavit et incendit, et post millies alterum intellexit, si in transitum reduxisset, sniper eas indefinite muro confixos tenere posse.
  
  Hac cogitatione in cellam cucurrit. Komodo, ut idem videtur, secutus est. Scintillas e muro coniuncto igne pulsavit. Coriolator impulsus impingitur, sed tamen aliam glandem ignire curatam, quae inter Drake et Komodo sibilabat.
  
  Dracus demittit ad unum genu, sumens ann.
  
  Vir e tegumento prosiliit, telum in altum elevans, sed Komodo incensus primus - flatus fluctus rejecit oppugnatorem. Clamor pertinax erat et homo exposuit in pulmentum implicitum, sclopetum ad pavimentum crepitans. Komodo ambulavit et confortavit hominem mortuum.
  
  Drake juravit. "Sicut putavi, Kovalenko reliquit snipers ut nos tardius demittat."
  
  Et attenuare, Komodo addidit.
  
  Karin circa angulum caput eius futui, crines flavi in oculos cadentes. "Si recte, clauis aliena sententia est, et vox patientiae clavis est. Illae duae tram lineae quae similes nobis sunt duo? In musica, poesi et litteris antiquis pausam significare possunt. Ergo patientia morari significat.
  
  Drake propositum inspexit tamquam turmas Delta trans speluncam agitatas, Komodo incitavit ac statuit ne plus erraret.
  
  Komodo conclamavit: "Quid de populo? Cavete laqueos insulsos. Non permitterem quod rudes Russorum aliquid de iudicibus rig.
  
  Dracus sudantem palmam aspera parieti attrivit, sentiens sub manu saxum coctum, frigoris intus armarium. "Sic est: expecta primum flatum, et consiste in duobus et vade ad duo". Post secundam explosionem, consiste in quarto et transi ad tertiam. Post tertiam explosionem, duo morae et in quattuor transibunt. Et post explosionem quartam, mora sexta, et tunc exit.
  
  "Securus." Ben despiciens. "Sed quam diu mora est?"
  
  Karin humeros. "Brevis spell."
  
  "O utile est, sis."
  
  "Et quomodo explosiones computatis?"
  
  "Coniecto qui ultimum locum attingit primus est numerus unus et quaternarius brevissimus."
  
  "Bene, quod sensum aliquem facit, auguror. Sed tamen est-"
  
  "Id omne". Dracus satis habuit. "Patientia mea iam spectata est audiendi hanc disputationem. Primum proficiscar. Hoc faciamus antequam Julius princeps abrasit."
  
  Komodo cantavit transivit, paucis passibus de longissima flamma cessans. Sensit quisque se intueri. Sensit sollicitudinem Ben. Oculos suos clausit, sentiens caliditatem oriri, ut alium superheatum emitteret frixum aerem in conspectu suo.
  
  Facies natavit Kennedy ante mentis oculum. Vidit eam ut ante fuit. Strictum bob in crinibus, expressio trouser convenit - unum pro qualibet die hebdomadis. Conscius nisus est omnia distrahere ab eo quod mulier fuit.
  
  Et tunc Kennedy comam deposuit, et recordatus est mulieris cum qua duos menses delectabiles expenderat. Mulier, quae ei auxilium movere coepit, post mortem Alison uxoris suae vastata et dolor casus currus illius fatalis abhinc multos annos effecit.
  
  Oculi eius in cor rectum micabant.
  
  Ignis erat ante eum ardens.
  
  Exspectabat ardorem flammarum quiescere, ac substitit in secunda secunda. Dum expectat, intellexit e secundo oculo iam coruscationem ignis emicare. Sed post duo secundis rebus eo se movit, ne fibra eius exclamaret.
  
  Ignis eum delevit;
  
  sed adligat ilico confectoque motu. Aer autem circa eum calidus erat, sed tolerabilis. Dracus spirabat, sudor in undis. Alterum relaxare nequitur, computando iterum incepit.
  
  Quatuor secundis.
  
  Post hunc flamma concrepuit, conans ipsum locum quem obsideturus erat incendere.
  
  Dracus suum motum fecit. Ignis exivit. Sensit os eius sicut placenta salsa. Uterque oculi eius ardebant quasi sandpaper percurso.
  
  Etsi, opinor. Cogita, semper cogita. Duo plura secunda et nos movebimus. Ad ultimum transeamus decurrere. Habebat autem fiduciam.
  
  Declina sex seconds and then-
  
  Sex movit, sed ignis non conquievit! Supercilia cremantur. Ad genua procidens, corpus rejecit. Ben exclamavit nomen eius. Calor factus est tam intensus ut clamare conaretur. Sed subito subito disparuit. Sensim sensit manus et genua in scabello lapideo radere. Elevato capite, celeriter in cuniculum a tergo cellae repit.
  
  Post momentum, se convertit et aliis clamat: "Tu melius accipias quod septem proximis confractis secundis guys sunt. 'Quod minime vis scire quid est simile Kentucky Fried.'
  
  Risus obvolutus auditus est. Komodo statim ambulavit et Karin et Ben quaesivit quando vicem suam capere vellent. Ben maluit paucos plures milites se antecedere, sed Karin Drake sequi voluit. Komodo se accepit ut eam deponeret et tacite loqueretur de prudentia faciendae Drake certo modo felix cum leone suo non erat antequam unum ex operationis suae cerebro amittere periclitaretur.
  
  Drake Karin vidit mollire et vel ridere leviter. Lubuit videre aliquem tranquillum effectum habentem in familia pueri fera Blake. qui circa ipsum cuniculum repressit et ardentem baculum in umbras proiecit. Ejus dilatatio electri coloris nihil aliud illustravit quam adhuc exciso cuniculo, in nigredinem decidens.
  
  Prima Delta iuxta hunc cecidit, secunda mox. Dracus nullum tempus terebat eos in cuniculum ad inquirendum mittendo. Reversus ad cubiculum irae vidit Ben Blake se movere.
  
  Ben apprehendit sacculum suum prope ut in ludo puer, certus crines longi sub summitate tunicae suae succincti sunt et extiterunt. Dracus labra secundas numeravit ut ipse moveret. Nullum passionis signa externa ostendens, Cor Draci proprie de ore suo exilivit et ibi mansit donec amicus eius ad pedes eius inflans corruit.
  
  Drake manum ei obtulit. Respiciens autem Ben dixit ei: Quid dicturus es, culus? Si calor stare non potest?"
  
  "Buck Fizz non refero," Dracus moleste dixit. "Si vis, non, wait-"
  
  Dracus animadvertit Karin primum ignem appropinquare. Os ben ilico occlusum est, et oculi sororum singulas motus sequebantur. Ut haesitavit, dentes Ben ita laboravit ut Dracus putaverit quasi lamellas tectonicas sibi invicem stridor sonare. Et dum inter unum portum tutum et proximum lapsus est, Dracus Ben arcte tenere debuit eum currentem ut eam capere prohiberet.
  
  "Manere! Servare non potes eam"
  
  Karin astiterunt. Fallit eam omnino confunditur. Illa in partem pravam circiter secundis secundis quaerebat antequam alia eruptio eius incineretur.
  
  Ben conluctatus est cum Drake, qui homunculum in occipitio durius arripuit et corpus suum amicum suum protegebat ne proximum terribilem eventum spectaret.
  
  Karin clausit oculos eius.
  
  Tunc Komodo, dux Deltae, turmam unam magna manu sustulit eam, omissis inter se docte insistens. Rhythmus non solvit, Karin simpliciter proiecit super umerum suum, caput primum, et leniter deposuit eam in terra iuxta iratum fratrem suum.
  
  Ben cubuit iuxta eam, aliquid murmurans, quod eam teneret. Karin super humerum Ben in Komodo rectum aspexit et duo verba hiabat. "Gratias tibi".
  
  Komodo tristes adnuit. Paucis post minutis reliqui viri incolumis pervenerunt, et duo quos Dracus in cuniculum miserat rediit.
  
  Unus ex illis compellat Dracum et Komodo simul. "Alius laqueus, domine, de kilometre praecedens. Signa manifesta nulla sniperi vel laquei fatui erant, sed circum- prehensionem duplicare non potuimus. Putabam nos huc redire."
  
  Karin se reiecit et stetit. "Quid in captionem simile?"
  
  "Miss, qui bastardis magnus similis est."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Currunt angustum iter, urgentibus violentiae violentiae, quae in mundo supereminere possunt, et malivolis intentionibus hominis, qui per tenebras subterraneos prae se inrepserat.
  
  arcus rudis eos in proximam speluncam duxit. Iterum, lampades illustrarunt partem vasti spatii, tam recentem quam sensim evanescentem, sed Dracus celeriter duo succinum ad longe murum accendit.
  
  Spatium ante eos erat Suspendisse. Viae tridente conformatae erant. Stipes erat transitus satis late ad tres homines gyros accommodato. Finitum est in extremo pariete in alio arcus exit. Fuscini ex telo ramosa et alia duo bisulca, meatus duo, modo angustiores erant, columellae paulo latiores. Hae proiecturae lato curvamine in murum antri finitae sunt.
  
  Intervalla tridentis viae plena erant tenebris insidiosis altis. Cum Komodo lapidem in propinquam lucis absentiam proiecisset, numquam eum fundum percussisse audiverunt.
  
  Diligenter se lente promovebant. Humeri a contentionibus et nervis coeperunt proeliari. Dracus sensit tenuem sudoris longitudinem spinae devolvunt, prurientes usque ad omnes. Omne par oculorum globus circumspiciebat et omnem umbram scrutabatur, omnes sinus ac morae, donec Ben tandem vocem suam reperit.
  
  "Mane," inquit, vix audiri, et admota iugulo "mane" inquit.
  
  "Quid est hoc?" Drake adligat, crus etiamnum in aere.
  
  "Cocum ligna reprehendo primum, modo in casu."
  
  "Tu elige tempora dampnas."
  
  Karin locutus est. "Avaritiam", secundum peccatum mortale. Daemon avaritiae sociatus est Mammon, unus ex septem principibus inferni. In Paradiso Miltonis amissus est mentio, et etiam legatus inferni in Angliam vocatus est.
  
  Drake eam intuens. "Non est ridiculam".
  
  "Hoc non esse. Hoc est quod olim legi et servavi. Solus sensus Hawksworthus hic dat hanc sententiam: Opposita avaritia sedet misericordia. Proximus homo habeat quod vis."
  
  Dracus frigidam et humidam speluncam intuens. "Non est hic multum quod vellem, nisi forte Krispy Kremes."
  
  "Haec recta via est ad exitus." Komodo unus e suis interclusit, ut ipse expressus diceret. "Nihil unquam simplex est. heus! Quid irrumabo, dude-"
  
  Dracus conversus ad videndum Delta hominem propellentem Komodo secedebat et ambulabat praeter ducem suum.
  
  "Wallis! Asinum in acie serva, miles.
  
  Dracus appropinquavit oculos hominis animadvertit. Atreis. Fixum punctum dextra. Drake intuitum secutus est.
  
  Et statim vidi scholas. Ridiculam ut ante non animadvertit. At the end of the right battlement, where it attted the cave wall, Drake nunc tres altas scholas in atra rupe insculptas vidit. Aliquid intra angulum scintillatum. Pretiosa ex auro, sapphiris et smaragdis. Objectum languidum et diffusum lumen arripuit, quod trans speluncam vibrans decemplicem reddidit. Similis erat inspiciendo in cor globuli disco splendidi e decem carris adamantibus.
  
  Karin insusurravit, "Est porta vacua trans fretum."
  
  Dracus opes promissas trahere sensit. Quo propius aspexit, eo clarius facta sunt eoque magis cupiebat. Hoc momentum commenti Karin deprimendi cepit, sed cum fecisset, inanem thalamos cum invidia et metu aspexit. Forsitan aliquis felix anima in crepidinem ausa et cum manubiis abierat? An in ima demisit inaestimabili clamantia prendit?
  
  Uno modo ad inveniendum.
  
  Dracus unum pedem ante alterum posuit et deinde ipse se substitit. Crap. Esca per columellas valebat. Sed eius studium Kovalenko pulchrius fuit. Ille rem incidit, mirans quomodo luminarium copia sic percipere posset. Protinus Komodo praecurrit eum, et Dracus extendit manum ad eum obsistendum.
  
  Sed Delta Force imperator mox cecidit super collegam suum et eum prostravit. Dracus conversus est videre reliquam turmam super genubus, oculos confricantes vel omnino evitando tentationes. Ben et Karin stupefacti stabant, sed mens velox Karin mox liberum fregit.
  
  Illa cito ad fratrem convertit. "Esne bene? Ben?
  
  Dracus diligenter in oculis iuvenis guy respexit. "Habemus difficultates. Idem vitreum aspectum accipit cum Taylor Momsen in scenam accipit."
  
  Karin movit caput. "Pueri," mussat et fratrem durum pandit.
  
  Ben connivuit et manum ad maxillam levavit. "O!"
  
  "Esne bene?"
  
  "Minime, infernum non est! Vos iustus fere maxilla mea fregit. "
  
  "Nolite infirmari. Dic mom quod dad postero tempore vocant.'
  
  "Perduint ius, hoc faciam. Cur infernum etiam ledo me fecisti?"
  
  Dracus umerum suum concussit ut Komodo hominem ab area sustulit et in aciem eum reiecit. "Newbie."
  
  Karin aspiciebat admirans.
  
  Drake dixit, "Nonne meministi? Pulchra lumina? Prope te obtinuit, buddy."
  
  "Reminiscor... Conspectus Ben subito in murum lapideum et perplexitatem suam revertitur. "O wow, quam miratur. Aurum, adamantes et divitias. Hoc memini.
  
  Drake vidit micare objecta gravitatem recuperare incipiunt. "Transeamus," inquit. "Bis. Videre possum quid haec spelunca agat, quo celerius per eam venimus, eo melius.
  
  Abiit cito, manum in umero Ben retinens Karin annuens. Komodo taciti sequebatur, suos diligenter observans circa columellas utrimque instruxit.
  
  Cum propius ad scholas ambulent, Dracus celerem aspectum subiecit. In unaquaque parte stabat parva phiala, cujus superficies lapidibus pretiosis intexta erat. Sed hoc solum non erat satis ad spectaculi spectaculi lumen efficiendum tam oculorum captans. Post quamlibet pateram, parietibus asperi emolumenta ipsa pyropi, smaragdis, sapphiris, adamantibus, et innumeris aliis lapidibus pretiosis instructi erant.
  
  Fortunae phialas constare poterant, sed ipsae villae inaestimabiles erant.
  
  Dracus substitit ut accederet arcus fauces. Frigidus a dextra laevaque spiravit aura. Totus locus antiqui mysterii odorabatur et abdita secreta. Aquae alicubi decurrentis erat, modo parva tenuis, sed ad immensitatem spelunce rationem satis augendam explorabant.
  
  Drake omnes diligenter intuens. Insidiae vincitur. per exitus arcus Vertitur ire.
  
  Et clamavit ad vocem alicuius: "Consiste!
  
  Statim adligat. Eius fidem in clamorem et instinctum veteris disciplinae sas natus vitam suam servavit. Pes dextrus tenuem filum vix attigit, sed unus plus pulsus laqueum ineptum excutere potuit.
  
  Hoc tempore Kovalenko pellentesque non discessit. Recte iudicavit globum post se asinum per Aulam avaritiam fore. M18 Claymore meum tripwire ducitur ad absconditum, unum cum verbis "Ante Hostis" in ea.
  
  Anterius finis Drake intendebatur et eum cum globo ferreo in gestu cum Ben et Karin seorsum sufflavisset si monitum non vociferatus esset.
  
  Dracus decidit et cito avertit machinam. Hoc ad Komodo traiecit. "Gratias multum, buddy. Hanc manum serva et postea eam asinum Kovalenko iuvebimus."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM TERTIUM
  
  
  Proxima hike brevis fuit et proclivis cito descendit. Drake et alii calcibus incedere oportuit, recumbens corpora sua rectus manere. Dracus putavit quovis momento lapsus ac casurus inermis, Deus solus novit quam atrox fatum infra maneat.
  
  Sed paulo post viderunt arcum familiarem. Dracus ardentem baculum parat et stetit ad ostium. Memor sniperorum, caput celeriter impingit, et excidit.
  
  "O globos," inspiravit sibi. "Pejus est."
  
  Ben ait: Ne loquaris mihi. "Ingens globus concretus nostris capitibus impendet."
  
  Drake eum intuens. "Vita non est pellicula, Blakey. Deus, lusus es.
  
  Ille altum spiritum arripuit et in tertiam speluncam gigantem duxit. Locum attonitum viderunt, quemque in vestigiis suis obstruxerunt. Aperta sunt ora. Si Sanguis Rex aliquod punctum in itinere suo capere potuit usque ad laqueum, hoc erat, Dracus paucis post minutis casu perfecto cogitavit. Sed, bonis guys feliciter, nihil insidiatur. Fortasse causa fuit huiuscemodi...
  
  Etiam Komodo in metu et incredulitate hiavit, sed pauca exprimenda curavit. "Tunc ego coniecto libido est."
  
  Tussis et grunniens sola responsio fuit.
  
  Semita ante eos sequebatur unam lineam rectam ad fornicem exit. Impedimentum fuit quod via utrinque cincta est brevibus basi cum signis et basi cum picturis alta. Singulae simulacrum et singulae picturae varias formas amatoriae repraesentabant, a mirae elegantiae ad plane obscoenum. Praeterea picturae antrum impleverunt singulas uncias in parietibus antri, at non imagines primitivae in antris antiquis reperiri solere - hae imagines attonitae erant, cuivis Renaissance vel recentiori artificii facile par.
  
  Thema alio modo atrox erat. Imagines depinguntur unum magnum orgium, cum omni viro et muliere, attracto in excruciando, omne libidinosum peccatum, homini notum et magis.
  
  Super, ictus sensuum attonitus erat, ictusque inexpeditus ut magis magisque scaenae dramatices quae explicatae sunt ut oculi mentemque humanam perstringant.
  
  Dracus paene lacrimam profudit vetusto buddy Wells. Vetus pervertunt hic in elementum. Maxime si id cum maio.
  
  Cogitatio Maii, amicus vivus eius vetustissimus, mentem a sensoriis pornographicis onerare circa se distrahendam adiuvit. Respexit ad coetum.
  
  " Guys. Guys, omnia esse non possunt. Hic debet esse aliqua ratio laquei. Aures tuas aperi. Eussit. "Et dico laqueos."
  
  iter longius. Drake nunc animadvertit te etiam terram considerare non te adiuvare. Figuras etiam exquisite expressas ibi conscripsit. Sed haec omnia proculdubio allec rubra fuit.
  
  Dracus altum spiritum sumpsit et extiterunt. Animadvertit in utraque parte viae circiter centum cubitos esse marginem quattuor pollicis elevatum.
  
  Eodem tempore, Komodo locutus est. "Vide hoc, Drake? Nihil esse potuit. "
  
  "Aut omnia alia." Dracus diligenter unum pedem ante alterum collocavit. Ben gradum retro secutus est, deinde duo milites, ac deinde Karin, qui Komodo arctissime custodiebatur. Dracus magnos et tumultuosos Komodo susurrans apologiam Karin quietam audivit ob insolentes imagines et rudem populi sui ogling, et risum suppressit.
  
  Extemplo pede plumbea terram attigit, initio laterum elevatis, sonus profundus sonitus aerem implevit. Protinus ante ipsum solum movere coepit.
  
  "Salve". His temporibus accentus late orta est genus Eboracensis. "Exspectate guys."
  
  Semita in cotes horizontales latas series divisa est. Tarde, quaelibet fascia in obliquum movere coepit, ita ut quilibet in ea stans cadere posset nisi in sequentem gradum non accessisset. Sequentia tardior erat, sed Dracus suggessit se rationem invenisse ob perturbationum camerarum audaciae.
  
  "Diligenter calca", inquit. "In binis. ToUe lutum animum tuum et progredi, 'nisi vis hoc novum ludibrium in barathrum tribuere'.
  
  Ben coniungit eum in primo pluteo movendo. "Tantum est intendere," ingemuit.
  
  De Hayden cogita, Drake dixit ei. "Hoc proderit tibi per."
  
  "Ego cogito Hayden." Ben in proxima statua connivuit, intorto capite, brachiis cruribusque implexis. "Hoc est problema."
  
  "Mecum". Drake diligenter ingrederetur fasciae secundae pullorum, iam perpendendis motus tertii et quarti. "Vos scitis, gaudeo me tot horas consumpsisse Sepulchrum Raider ludentem.
  
  "Numquam putavi me in ludo esse stimulum desinere" Ben mussat retro, et tunc de Maio cogitatur. Multa societas intelligentiae Iaponicae eam ad indolem video venationis comparavit. "Heus Matt, vere nos somniare non putas, tu? et hoc est somnium?
  
  Dracus amicum suum diligenter observavit in tertium fasciae gressum. "Numquam tam vividum somnium habui." Adnuere non opus est ad suum locum facere intentum.
  
  Nunc post eos secunda ac tertia pars hominum sedulo iter incepit. Dracus viginti crustas numeravit antequam ad finem pervenit et in solidam terram feliciter desiluit. Gratias ago Deo curriculo cor meum confractum sumere valebat. Fornicem faucem paulisper observabat, quod soli satisfecit, aliorum progressu inspicienti se convertit.
  
  Modo in tempore videre unum Delta homines e pictis laqueariis laete recedunt.
  
  Et miss in pluteo passurus erat. Alter in scissuram profectus est, quod solus recordatus est eum umquam fuisse clamorem terribilem qui suum casum secutus est.
  
  Constitit omnis turba, et concussa pavore Concussit aer. Komodo omnia minutatim promovit. Noverunt omnes per eam. Miles cecidisset sibi stultus erat.
  
  Iterum atque hoc diligentius omnes movere coeperunt. Dracus paulisper cogitabat quod adhuc clamores militum in aeternum in illam infinitam voraginem cadentium audire posset, sed eam tamquam hallucinationem dimisit. Revocavit homines iusto tempore videre magnum Komodo simile casum capere.
  
  Erat unus desperatus momentum iactandi arma, unus clamor paenitendi ad terribilem iacturam conducit, et Big Delta manipulus dux de ore pluteo delapsus est. Dracus exclamavit paene paratus ad eius auxilium ruere, sed tristis certus est se in tempore facere non posse. Ben exclamavit sicut a girl-
  
  Sed id erat, quia Karin simpliciter columba pro magno homine!
  
  Sine haesitatione Karin Blake totam Delta turmam valde exercitatam reliquit ad speculandum eam licentiam et versus Komodo praecipites ruit. Erat ante eum, ut impetus eius adiuvisset eum in tabula concreta retorquere. Sed Komodo erat vir magnus et gravis, et vix eum saltus Karin punctum blank commovit.
  
  At illa paulum attigit. Et hoc satis fuit ad auxilium. Komodo se vertere curo, ut Karin extra duas secundas aëritias ei dederat, et marginem concreti vice-simili digitis apprehendit. Haeret, desperatus, se trahere non posse.
  
  Et fascia illapsum graviter movit ad laevum suum perimetrum lente, post quod disparuit, ducto duce Deltae equos.
  
  Karin Komodo apprehendit manum sinistram carpi arte. Denique cetera membra iugales portavit et brachium alterum arripuit. Magno cum labore eum extraxerunt ac per tabulam sicut in occultum transitum disparuit.
  
  Komodo caput concreta pulverulenta movit. "Karin," dixit. "Numquam ecce alia mulier iterum".
  
  Et ingeniosus ex- studiosum qui excidisse subrisit. "Tu guys oculis errantibus numquam disces".
  
  Atque in admirationem Drake intellexit tertium hunc gradum "inferni", qui locus vocatur libido, nihil aliud esse quam picturam aeternae passionis hominis in oculo errante. Cliché é quid, si homo in casu sederet & # 233 ; cum uxore vel amica, et aliud par cruribus pulchris ambulavit - paene certe quaesivisset.
  
  Nisi quod hic, si inspexisset, moreretur.
  
  Nonnulli feminae difficultatem habere noluerunt, Drake cogitans. Et merito quoque. Sed Karin Komodo servavit, et nunc par erat. Alia quinque minuta exspectationis anxia accepit, sed tandem reliquum manipulum per cautes illapsum fecit.
  
  Omnes intermissum. Unusquisque in comitatu suo officium esse sensit manum Karin excutiendi et virtutem eius aestimandam esse. Etiam Ben.
  
  Inde exortum est. Unus e militibus Delta in genua cecidit ventrem suum tenens. Subito aggressi sunt. Dimidium sex sanguinis viri regis effudit ex fornice, arma tenentes parata. Globis per aera vibratur.
  
  Iam in genua procumbentes, Dracus cum sociis in navim cecidit, arma arripientes. Et homo, qui percussus est, remansit in genibus, et accepit quatuor globos in pectore et in capite. Minus quam duobus secundis mortuus est, alia victima sanguinis regis causa.
  
  Dracus sumpsit mutuum impetum M16 diripit et incendit. Ad dextram statuarum una scapha plumbo, shards alabastri aere sparsa. Drake impingeret.
  
  Alia glans antea caput suum sibilavit.
  
  Tota manipulus adhuc tranquillus erat, et in terra sclopetis suis diligentius intendere poterat. Cum ignem aperuissent, caedes facta est, justos glandium homines fugientes Kovalenko confodit eosque ut cruentas automata saltare coegit. Unus homo per viam mirabiliter illesus bullivit, donec Mt Drake occurrit.
  
  Prior SAS homo ad eum venit caput, ferit clypeum obtritum et celeri serie cultri ad costas verberans. Novissimi homines Kovalenko in eum locum evaserunt ubi omnes mali finierunt.
  
  Orcus.
  
  Drake annuens illis praeterire, mittentes lamentabili aspectu ad Delta lapsos manipulos. Corpus in reditu colligent.
  
  "Debemus bastardum capere."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUARTUM
  
  
  Hayden obviam venit cum Ed Boudreaux et mundus prostrata est.
  
  "Gaudeo te occidere," Boudreau verba quae semel antea ei dixerat repetierat. "Iterum".
  
  "Defecit ultimum tempus, psycho. Iterum deficies."
  
  Boudreau crure attigit. "Quomodo est coxae?" - rogavi.
  
  "Meliora omnia". Hayden in suspenso stabat, impetum fulminis opperiens. Americanam regere conatus est ut asinus parieti horreo premeretur, sed ille callidissimus erat.
  
  "Sanguis es." Boudreaux mimed cultrum suum lambens. "Erat delectamenti. Puto me infantem plus cupit. "
  
  "Dissimilis sororis tuae," fremuit Hayden. "Ille vere amplius capere non potuit."
  
  Boudreau ad eam irruit. Hoc expectaverat Hayden diligenterque evulsas, ut ferrum eius ictum molares exponeret. "Primum sanguinem," inquit.
  
  "Praeludium". Boudreau vulva cessit, deinde brevibus aliquot ictibus eam percussit. Omnibus Hayden elusit, et ad nasum perculit palma. Boudreau haesitavit, lachrymis obortis in oculis.
  
  Hayden statim adhibito cultello fodiens. Boudreaux parieti confixit, deinde uno ictu se recepit.
  
  Boudreau vulum.
  
  cultrum in femur suum Hayden impingebat. Illa cum clamaret, subridens qui in oculis eius apparuit, vafrum obsistere non potuit.
  
  "Potesne sentire, culus?"
  
  "Canis!" Boudreaux insanit. Sed haec fuit insania pugilis, excogitatoris, belli conditi. Pulsavit eam cum ictu post ictu, periculorum insaniam sumens, sed tantum sustinens vires et velocitatem ad cogitandum bis de intervenientibus. Iamque recedente se in alias catervas pugnantium congressi sunt, et Hayden statera amisit.
  
  Concidit illa, dum cecidit super genu lapsi hominis, convoluta et stantem gladium paratum.
  
  Boudreau in turbam prostrata, rictum in faciem in smirk vertens, dum sanguinem suum gustavit, cultrum torsit.
  
  "Ecce tu" conclamavit ad strepitum. "Scio ubi habitas, Miss Jay."
  
  Hayden unum e e via eiecit e sanguine regis viros, qui crus hominis frangens ut Boudreau viam purgavit. Ex angulo oculi sui vidit Maium, qui proculdubio in hoc praelio lusum nummularium, cum armis acutis contra homines pugnans, praelium nimis propinquum erat ad tormenta tormentorum, et eas in cumulo ante pedes reliquit. Hayden mortuum intuens et moriens quae circa eam vellicabantur.
  
  Animadvertit etiam Boudreau condicionem recogitare cum Haydenus conspectum secutus est et in actu agente Iaponica fabuloso vidit.
  
  May inspexerunt Hayden. "Ius post te."
  
  Hayden Boudreau vulum.
  
  Praecipua psychotropica Regis sanguinum quasi Hawaiian mongoos in calcaribus gressum abiecit. Hayden et Maius insequebantur. Dum praeterit, Mai cum aliis hominibus Kovalenkois ictum contrivit, inde vitam alterius militis servans.
  
  Ultra horreum campus apertus erat, helipad cum helicopteris, et navale angustum, ubi plures naves erant ancoris. Boudreau helicopterum praeteriit, ad magnam scapulam tendens, nec passum quidem frangere cum navi desiluit, per aerem devolutus. Priusquam Hayden helicopterum praeterire posset, navis magna iam abiecta digiti progredi coepit.
  
  Sit incepit morabor. "Baja est. Celeriter et tres homines intus iam exspectant. Comparari, aliae navigia tranquillitas videntur. Oculi eius ad helicopterum torserunt. "Iam hoc est quod opus est."
  
  Glans Hayden ducenda praeter eos, vix animadvertit. "Potesne eam regere?"
  
  Ait autem eam dixit ei: "Numquid ex me hoc interrogas?" ecce ante labitur et insiliet. Antequam Hayden illuc pervenias, Mai iam rotor principalis incepit, et navis Boudreaux flumen magno sonitu decurrit.
  
  "Habete fidem," Mai tacite dixit demonstrans fabulosam patientiam notam esse quia sicut Hayden frustrationem dentes suos attrivit. Paulo post currus volare paratus erat. Sit cursus orci. Proiectus terram reliquit. Glans columnam percussit iuxta caput Hayden.
  
  Retraxit se, inde conversus ad ultimum Sanguinis sub igne cadentes. Unus e Hawaiian Praecipuis Virium militibus pollices illis dedit sicut helicopterum descendere et vertere coepit, navem persequi parat. Hayden retro elevaverunt.
  
  Sicut insanus alius dies in vita sua.
  
  sed adhuc hic erat. Superstites adhuc. Vetus motto papaver in caput eius iterum Jay. Superesse alium diem. Vive modo, etiam in hoc momento, patrem valde desiderabat.
  
  Aliquanto post, helicopter vacillavit et effuse ruit. Venter Hayden alicubi in castris mansit, et convicium arripuit donec articulos suos laederent. Mai pulsum non deesset.
  
  "Custodia serva in braccas."
  
  Hayden mentem suam de equitatione vertigini apprehendere conatus est condicionem teli sui annotandam. Cultrum eius ad possessorem suum rediit. Reliquum eius pistolae signum erat Glock potius quam Caspiae nuper favit. Sed quid infernum, sclopetis est sclopetum?
  
  Mai humilis satis volavit quod imbres in windshield feriet. Magna navis flava per flumen latum praecedit. Hayden figuras vidit post se stantes, eas spectantes accedere. proculdubio armati erant.
  
  Mai caput deposuit et deinde in Hayden torsit. Virtus et gloria.
  
  Hayden adnuit. "Ad finem".
  
  Turma ferire potest, mittens helicopterum in dive furiosum, in concursu flavi Baiocensis. Ut expectato, populus in lateribus stabat offensus. Hayden e fenestra innixus accendit. Haud procul abiit glande.
  
  Mai- M9 vacuam ei dimidiam tradiderunt. "Fac illos numerare."
  
  Accensus iterum Hayden. Unus e viris Boudreau retro accensus est, glande proiectante conopeo helicopteri. Mai obliquum circulum circa theam fecit, caput Hayden contra praesidium stipes comminuit. Mal- tum columba rurfum infensi nullam quartam dare. Hayden Glock exinanivit et vidit unum ex Boudreau in sanguinis imbre escendere.
  
  Helicopter tunc alia glande percussa est, deinde aliorum verberatio facta. Magnus currus signum magnum repraesentabat. Hayden Boudreau ad rotam navigii vidit, gladium stricte in dentibus tenentem, eosque submachina sclopeto figens.
  
  "O," Clamor May minor erat sicut fumus niger repente e helicopteris effusus et sonitus machinae a rugitu in querulum repente mutatus est. Sine ductu, helicopterum nutare et inprobus incepit.
  
  May connivuit Hayden.
  
  Hayden exspectavit donec supra navem Boudreau essent et ostium apertum suum sicut helicopterum descenderunt.
  
  Ipsa in oculis albis inspexit Boudreaux, dixit, "Scrow hoc", et e helicopter cadens exilivit.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUINTUM
  
  
  Liberi casus Hayden brevis fuit. Navicula Boudreaux haud procul aberat, sed in via homini ictui mictum dedit antequam in navi concideretur. Aer e corpore suo strepitu venit. Vulnus vetus in femore ei grabattum. Stellas vidit.
  
  Helicopter in flumen rapidum moventem triginta pedes ad sinistrum spiravit, sonum mortis ejus sonantis omnibus cohaerentibus cogitationibus demersit et ingentem undam trans prora navigii mittens.
  
  Phasellus quis purus ut ipsum cursus cursus.
  
  Navis cursu amissa, missis omnibus procurrentibus, enumerare coepit. Tum in fine motus antrorsum se in aquam candidam proripuit et venter exposuit.
  
  Hayden in navi iuvenci. Cum illa sub aqua ibat, calce dura, recta deorsum tendebat, deinde ad proximum litus recalcitravit. Aqua frigida dolores dedit, sed aliquantulum membrorum traiecto emollivit. Fluminis impetus fecit eam scire quam fessa esset.
  
  Cum exsurgeret, invenit eam non procul ab litore esse, sed e regione cum Ed Boudreaux. Cultrum adhuc tenuit inter dentes suos, et fremuit cum vidisset eam.
  
  Post eum, helicopterorum fumantium naufragia mergi in flumen coeperunt. Hayden vidit Duos reliquos homines ad ripam turbidam Maii Boudreau persequi. Sciens se non superesse in aqua pugnam, insano prosiluit, nec destitit donec littus feriret. Circumfusa luto densissima.
  
  iuxta illam magna facta est adipiscing. Boudreaux, anhelans. "Prohibere. Fucking. Effugere.' graviter anhelabat.
  
  "Hayden apprehendit et fasciculum sordium in faciem proiecit et in ripam ascendit. Adhaesit ei luto, et eam detrahere conatus est. Quod facile in siccum repertum fuisset, eam duos tantum pedes super lineam fluvii attulit.
  
  Conversa illa et sordidam calcaneum in faciem Boudreaux impulit. Vidit in genis cultrum quem inter dentes incidit penitus, ut latius rideret quam scurra. Clamore et imbre sanguinis et muci, venter in crura eius incidit, ut cingulo utens medium corporis sui se extraheret. Hayden nudo capite percussit, sed ictus parum profecit.
  
  Tum recordatus cultri sui.
  
  Illa manu alia sub se attigit, nitens nitens, corpusque pollicum, ut sordes pressa, tenere nitens.
  
  Digiti circum ansam clausi. Boudreaux anhelatiunculas fere scidit, ut iterum iactabat, dextra in dorso retinens, caput et labia subito ad aurem proximam.
  
  "Nice fucking attentent." Sensit sanguinem e facie stillantem in maxillam. "Tu senties. Hoc fit delicatus et tardus. "
  
  Plenum pondus in toto corpore posuit, altius in lutum propellens. Faciem una in limo obruit, anhelitu interclusit. Hayden perdite luctatus est, calcitrans et volvens quantum poterat. Quotiens aspiciens, vultum limoso luto obtectum, ante se Maii vidit, solus cum duobus peditibus Boudreau pugnans.
  
  Cecidit unus in tribus secundis qui faciem Hayden habebant. Alii cedentem agonem. Facies Hayden per tempus quartum ascendit ad aerem, Utinam tandem eum angulum haberet et dorsum suum in arbore caduca frangeret.
  
  Reliquum robur Hayden paene exhaustum est.
  
  cultellus Boudreau cutem circa tertiam costam eius transfixit. Impulsu atrox et mensus atrox, lamina altius labi coepit. Hayden erexit et recalcitravit, sed oppugnatorem suum exuere non potuit.
  
  "Nusquam ire." Boudreaux susurrus malus caput invasit.
  
  Et recte, Hayden subito intellexit. Habuit desistere pugnam et contingat. Iaceo illic. Da tibi time-
  
  Ferrum altius descendit, ferrum contra os terit. Caudex Boudreaux vocatus fuit Grim Messor, vocatus daemonis illudentis.
  
  Cultrum subter corpus eius gravi slurping sono liberum venit. Uno motu gladium in manu vertit et illud durum post tergum in costas Boudreaux punxit.
  
  Psychicus retro quiritans haesitavit manubrium cultelli e pectore haerentem. Etiam tum, Hayden movere non potuit. Altius premebatur in luto, totum corpus diruebatur. Alterum brachium vel movere non potuit.
  
  Boudreau stravit et suffocavit in ea. Tunc sensit gladium magnum extrahi. Id quam postea. Nunc occideret eam. Durum ictus est unus ad dorsum colli vel spinae. Boudreau verberavit.
  
  Hayden oculos suos dilatavit, unum extremum tempus ad lucem solis videre decrevit. Cogitabat de Ben, et cogitabat: Iudica me quomodo vixi, non quomodo moriar.
  
  Item.
  
  Tunc ingentem ac terribilem speciem leo increpans, Mai kitano irruit. Tres circiter pedes ab Haydeno terram proiecit, unciam omnem momenti in calcitrant volantem immittens. Alter post, vis omnis abdominis superioris Boudreaux fregisset, ossaque et organa frangens, Dentes et sparsas emissas sanguine frondes in arcum lato.
  
  Pondus ab Hayden dorso sublatum est.
  
  Extulit e luto facile. Hanc aliquis portavit, gramineam illam in ripam diligenter posuit et super eam incurvavit.
  
  Quod quidam Mai kitano. "Relaxa," inquit, facile. "Et mortuus est. Vicimus".
  
  Hayden non poterat movere vel loqui. Illa modo caeruleum spectabat, nutantibus arboribus, Et vultu blanditur Mai.
  
  Et post pusillum, dixit, "Nunquam admone me tibi irasci. Profecto, si non es optimus, unquam fuit, I... Cogitationes eius adhuc maxime cum Ben erant, sic denique dixit quid diceret. "Ego meum asinum in Asda ostendam."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEXTUM
  
  
  Rex cruentus suos ad absolutas limites impulit.
  
  Quod eorum persequentes propemodum rimae resecaverat, furere eum. Nimis multi tarditatem. Dux erat eorum angustus animus, cum proficere posset in nugis officere. Numerus hominum qui mortui sunt quaerentes hoc praemium non refert. Rex cruentus suum sacrificium poposcit et expectat. Exspectabat omnes pro se cubare et mori. Familiarum suarum cura esset. Aut certe torqueri noluerunt.
  
  Omne praemium fuit.
  
  Duce suo, vir nomine Thomas, aliquid de hoc gradu mussavit quem quidam alius idiota nomine Hawksworth invidiam appellavit. Quartus erat thalamo, rex cruentus ira. Quartus solus. Vexillum fabulae de septem gradibus inferni locutus est. Potuitne esse post hoc tres amplius?
  
  Et quomodo Hawksworthus noverat? Scriba et Cocus se verterunt et fugerunt, globuli eorum ad modum arachidis correpti, cum systema laquei post quintum gradum viderent. Dmitry Kovalenko putavit, utique nollet.
  
  "Quid exspectas?" - apud Thomam fremuit. "Nos movebimus. Nunc".
  
  "Rationem laquei, domine, non satis figuravi," Thomas dicere coepit.
  
  "Ad laqueum ratio in infernum. Mitte homines intus. Et citius invenient eam. " Rex cruentus labra in hilaritate pallivit dum cubiculum studuit.
  
  Dissimile tribus superioribus, hoc cubiculum depressum usque ad depressionem tenuium centralem spectabat quasi in ipsa rupe sculptum esset. Aliquot metalli densi fulcimenta e pavimento duro exsertae, quasi gradibus fere. Progredientibus autem muris cubiculi coarctatis, donec post piscinam iterum crescere coeperunt.
  
  Piscina visus est 'punctum suffocare'.
  
  Invidiam ?sanguis rex cogitavit. Quomodo tale peccatum in veram vitam transtulit, in hunc infernum, ubi umbrae te non solum protegunt, sed etiam interficiunt? Videbat Thomas ordinem progrediendi. Primo omnia bona. Rex sanguinem reduxit unde venerant cum longinquos sonitus gunfire audiret. Dracus et parvus exercitus. Postquam hinc emittitur, ipse invigilet ut cruenta vendetta suum ferum finem assequatur.
  
  Jaculantes revixit. "move!" - Conclamat, momento temporis, quo princeps occulto quodam pressus loco pressit. Erat fragor sicut petra cadens, ae- stor aeris, et subito caput ducis percussum est pavimentum lapideum ante declivi declivi sicut globulus morbi. Corpus concidit trunco cruento.
  
  Etiam rex cruentus inspexerunt. Nullam at erat metus. Solus videre voluit, quae tantae cladi viro principi nocuisset. Thomas iuxta eum clamavit. Sanguinis rex eum in vestigiis insequentem promovit, magnoque in hominis timore delectatus. Denique proximus vellicatio corpori constitit.
  
  Circumfusus territis, Rex Cruentus antiquae machinae studuit. Filum novaculae ad capitis altitudinem tendebatur inter duas columnas metallicas quae loco quodam tensionis artificii contineri debent. Cum homo felis traxit, dimissi sunt vectes et conversum filum cum eis, caput hominis ad collum amputans.
  
  Egregius. Admirabilis deterrendum putabat, mirabaturque si tali consilio in novae domus cubiculis uti posset.
  
  "Quid exspectas?" reliquos inclamat. "move!"
  
  Tres viri exilierunt, et duodecim plures secuti sunt. Rex Sanguis prudenter putavit se sex partes post se relinquere, si Dracus celeriter eum consecutus esset.
  
  "Nunc cito," inquit. "Si citius ambulamus, illuc citius, recte?"
  
  Fugerunt milites, statuentes non vere delectum habere, et casu exiguum erat quod recta bulla perturbata esset. Alterum captionem Urguet, caputque alterum declivis devolvebat. Corpus cecidit et homo post illud retentus est super se, reputans se felicem sicut aliud filum aerem incisum directe super caput eius.
  
  Secundum coetus descendere incepit, Rex Sanguis illis coniungitur. Novae insidiae sunt positae. Plures capitum et scalpellos incidere coeperunt. Tunc vox facta est fortissima quae per speluncam insonuit. Speculae utrinque apparuerunt angusti, ita ut homo antrorsum reflecteretur.
  
  Eodem tempore, sonitus aquarum multarum, exauditus est piscinam sub radicibus declivi implere.
  
  Sola haec aqua non modo aqua erat. Nec modus iudicabit id zelus.
  
  Et exclamavit Thomas ad eos currendo. Alitur lacus acido. Hoc est, cum gas sulfuricum dioxidum in aqua dissolvit et acidum sulphuricum format. Hoc certe tangere non vis!"
  
  "Noli desine," Rex cruentus rugit ut vidit plebem tardius incipiunt. "Metal perticas utere, idiotae."
  
  Tota turma clivum in turba decurrit. Ad dextra laevaque temere recia aperiuntur, cum sono similis arcui accensi. Cadebant e capite trunci et capita in modum pinea abiectis deiectis inter viros, partim recalciratis, partim fortuito pulsatis. Rex Sanguinis primo animadvertit in eo quod nimium multi propter polorum numerum essent, et intellexit pravorum mentis causam minus sagaces apud eos esse sine altera cogitatione salire.
  
  Sua fata mererentur. Stulto melius semper fuit mori.
  
  Sanguis rex retardavit et Thomam retinuit. Complures etiam alii homines retardaverunt, sanguinem confirmantes regis fidem modo clarissimum atque optimum futurum esse. Dux sarcinis in primam metalli stationem desiluit et deinde a polo ad polum salire coepit super aquam rapidam. Primum aliquid profecit, sed tunc pedes venenosus unda percussit. Ubi aqua acidica tetigit, vestimenta et pellis exusta est.
  
  Utque proximum postem pedes attigerunt, dolor duplicem eum fecit et in praeceps directus in puppim decidit. Obstupuit furiis clamoribus aula tota resonabat.
  
  Alius homo de calculo cecidit intus. Tertius homo ad oram piscinae substitit, animo serio animadvertens nullum sibi esse contrarium ei insiliendi, et impulsa est ut alter in tergum temere impulit.
  
  Specula hominem in fronte. Num invides homini coram te?
  
  Vidit rex cruentum speculam et ruinam laqueo. "Despice!" Thomas simul exclamavit. "Pedes tuos respice, non fronte hominem. Haec simplex exercitatio auxiliabitur tibi super cursores tuto.
  
  Sanguis rex in ore lacus novi formati stetit. Ex eo quod aqua adhuc surgebat, cacumina subsidiorum mox sub aequore aestuosa videbat. Impulit ante se hominem, et Thomam secum traxit. Insidiae e longinquo abibat, tam arctam ut ventum sentiret, sicut polus metallicus humerum suum praetervolavit.
  
  Super polos ambula et temere saltare in ordine. Brevi mora fuit, dum aqua fusa est. Alterum titulum et hominem in fronte eius offendit. Qui quiritatio, miracula fecit, per aliam columnam exscensione casura obsistere procurans. Aqua acidula sparsa circa eum non attigit.
  
  Vale.
  
  Rex cruentus casum suum vidit. Sine cogitatione ac mora, in pronum corpus calcavit, utens ponte traiicere, et ad ultimi litoris salutem pervenire. Pondus suum hominem etiam deprimere proiecit, pectus in acidum immittens.
  
  Proximus alter in turbine periit.
  
  Rex cruentus post eum intuitus est. "Asinus".
  
  Thomas iuxta eum exposuit. Plures homines sollerter inter stipes metallicas insilierunt ad salutem. Rex cruentus prospexit ad exitum fornicem.
  
  "Et sic usque ad quintum gradum" dixit smugly. Ubi hunc vermem imitabor, Coque. et ubi tandem, " fremuit. "Perdam Matt Drake."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Magna insula Hawaii nominatur hoc modo ad confusionem vitandam. Eius verum nomen est Hawaii sive Hawaii insula, et est insula maxima in Civitatibus Foederatis Americae. Patria est uni e clarissimis vulcanorum in mundo, Kilauea, monte qui ab anno 1983 continuo erupit.
  
  Hodie in infimo clivo Mauna sororis Loa vulcano, Mano Kinimaka et Alicia Miles, una cum sociis navalibus US Marine, parasitum pellere coepit, quod in animis incolarum insulae insederat.
  
  Perrumpunt exteriorem ambitum, justos Sanguinis regii autocinetum, in magnum annexum irrumpunt, sicut custodes obsides omnes liberarunt. Eodem momento, currus raucus auditus est, post aedificium accelerans. Alicia et Kinimaka in cursus circa tempus nullum vastaverunt.
  
  Alicia turbata stetit. "Damne, poculi fugiunt." Quattuor ATVs effulsit, ingentis proiecturus ignes.
  
  Kinimaka resuscitavit vasa eius et finem accepit. "Non diu." excanduit. Alicia spectavit ut ultimus homo cecidit et cito ATV cessavit.
  
  "Wow, big guy, not bad for a cop. Lets."
  
  "Ego ex CIA." Kinimaka escam semper tulit, multum Aliciae deliciae.
  
  "Sola tria litterae abbreviationes quae re Britannica sunt. Memini hanc".
  
  Kinimaka mussat aliquid sicut Alicia appropinquavit ATV. adhuc opus erat. Eodem tempore ambo ante tribunal occupare conati sunt. Alicia caput movit et dorsum ostendit.
  
  "Populum meum post me praefero, coeunt, si non descendunt".
  
  Alicia machinam incepit et abegit. In ATV bestia magna erat turpis, sed blande movetur et in labefecit commodius. Latissima Hawaiian brachia circum lumbos suos involvit ut eam teneret, non quo opus erat. Erant stabula ubi sedit. Alicia risit et nihil dixit.
  
  Fugientes homines ante se insequentes intellexerunt. Duobus possessoribus eorum se convertit et accensus est. Alicia frowned, sciens quod omnino impossibile erat aliquid sic ferire. Rudi, putavit. Semper sentit sicut amantes me pugnare, Ultima vera pugna quae pugnavit contra Dracum in Abel Frey arce. Et tunc ferrugineus erat vir, impeditus phaleris per septem annos venustatis.
  
  Aliam autem rationem habere potest.
  
  Alicia dolor quam velox. Brevi tempore, gratum spatium transcurrens ad ATV suum attulit. Kinimaka in aurem exclamavit. "Im 'iens ut mitterent!"
  
  Ille manum ictum expressit. Ceteri mercenarii exclamaverunt et in lutum violenter insiluerunt. "Id duo e duobus," Alicia exclamavit. "Unum magis et youll 'adepto blo-"
  
  Eorum ATV in montem occultum crepuere, ad laevam demens deflexerunt. Parumper se in duabus rotis invenerunt, supervolantes, sed vehiculum stateram suam conservare curavit et in terram recidunt. Aricia non vacat aperiendo iugulum ad tollendum.
  
  Fossam Kinimaka vidit antequam illa. "Crap!" Clamavit, "Mane!"
  
  Alicia tantum celeritatem augere potuit quam lata fossa alta celeriter appropinquabat. ATV super abyssum volavit, rotas suas rotans et tormentum sonans, et ex altera parte exposuit, in loco manere conatur. Alicia caput in molli vecte feriebat. Kinimaka eam tam arcte tenuit ut utrumque vertere non permisit, et pulvere constituto intellexerunt se subito inter hostes esse.
  
  Post hos, atv atv nentes in luto, inepte exponunt et nunc ad ipsum rectum conantem. Kinimaka sine haesitatione insiliit, ad rectorem directum currit et eum et vectorem suum e curru in lutum turbidum pulsavit.
  
  Alicia pulverem ab oculis eius abstersit. ATV cum suis solum occupantibus ante ipsam tendebat, sed adhuc intus erat positum. Ea vasa sustulit, quae incensa est, ac deinde, non inhibendo, visibilia movit ubi particeps Hawaii sui in luto luctantem.
  
  Kinimaka traxit unum hominem per lutum. "Haec domus mea est!" Alicia eum rugire audivit priusquam brachium adversarii contorsit et fregit. Alter in eum viso, Aricia risit et sclopetum deposuit. Kinimaka auxilio suo non egebat. Secundus homo viam mandatorum reppulit, puerum quadruplum, nullum effectum habens. Vir in terram cecidit, et Kinimaka eum ferro ad os perfecit.
  
  Alicia ei annuit. "Lets 'adepto per haec est."
  
  Postremus ATV aegre processit. Agitator laedere debet per omnes illos saltus. Alicia celeriter locum occupare coepit, nunc parum destitutus facilitate qua vicus ceperat. Obsides tamen omnes servaverunt.
  
  Si una res sciret de Rege Sanguine, quod hi hic populus, hi mercenarii dicti, erant faex bigae, hic missos ad impediendos et distrahendos potestates. Divide et vince.
  
  Illa retardavit appropinquans ultimum ATV. Sine mora, ne vel gubernante agmine, duos ictus ac duos viros cecidit.
  
  Proelium vix commissum est. Alicia minutam distantiam respexit. Si omnes secundum consilium eant, si Maius et Hayden, Dracus et alii superant partes pugnae, tum proxima pugna bene et durissima et postrema erit.
  
  Quia contra Mai Kitano esset. Et Drake dicturum habebo quod Welles Maii occiderit.
  
  Frigus.
  
  Kinimaka plausae in humero. "Tempus est nobis redire."
  
  "Ah, da puellae intermissum", mussat. "Nos in Hawaii sumus. Me spectare ad solis occasum ".
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM OCTAVUM
  
  
  "Hoc ergo est quod invidia similis?"
  
  Dracus et turma eius quartum cubiculum ingressi, omnibus cautis. Tum etiam paucis momentis ut rem propositam plene comprehenderent. Undique iacebant corpora trunco. Sanguis trans pavimentum aspersus est et adhuc in quibusdam locis crasse fluit. Capita ipsa in solum dispersa sunt quasi nugas puerorum abiectae.
  
  Veris laqueos angustum utrinque stabat. Dracus unum ad filum novaculae tenuit et coniectans quod factum fuerat. Komodo sibilavit, non auribus suis credens.
  
  "Aliquo loco hae laqueos abirent," Ben dixit. "Non opus est movere."
  
  Karin sonum taedium.
  
  "Cito movere debemus et super rebus manere", dixit Drake. "Minime, exspecta".
  
  Et ultra laqueos vidit piscinam latam, plenam aqua, bulliente et spumante. Aqua spargitur et coruscit per margines stagni.
  
  "Hoc problema esse potest. Videsne columnas metallicas?"
  
  "Ego populi Regis Sanguinem constituo ut lapides gradiendi," Ben dixit arcano. "Omnes nos facere exspectant aquam recedendi."
  
  "Quare non solum per eas." Sieut Komodo haec verba locutus est, dubium fuit in vultu ejus.
  
  "Haec piscina nutriri potuit ab aliquo lacu acidico vel puteo," explicavit Karin. "Voses aquam in acidum sulphuricum in vel prope vulcano" converti possunt. Etiam tempor evanuit. "
  
  "Nonne acidum postes metallicum corrodere?" Drake acutum.
  
  Ben adnuit. " Certus ".
  
  Aquas vivas per aliquot minutas observabant. Videntibus ominis sonus clicking audiebatur. Dracus celeriter pistolam levavit. Sex pugnatores Delta superstites suas actiones scissuram secundo posteriori repetiverunt.
  
  Nihil movetur.
  
  Venit ergo iterum sonus. Gravis preme. Sonus funis garage ianuae per semitas metallicas currit. Tantum portae garatorium non erat.
  
  Sensim, ut Dracus observavit, una recia in parietem rursus mordere coepit. Mora temporaria? Sed talis technologia non competit gentibus antiquis. An haec cogitatio- nis cognata est insaniae hominis, qui nullam aliam intelligentiam vitam in universo esse declaravit?
  
  Quae arrogantia.
  
  Quis ante acta monumenta quae civilia cognoverat? Dracus nunc non dubitavit. Praesent ut tempus ex.
  
  "Aqua recedit", inquit. "Ben. Quis elit? "
  
  Ben consuluit notas suas et Karin in animo suo in votis reddidit. "Hawksworth non dicit multa." Ben crepuerunt nonnullis libellis. "Fortasse pauper guy offensus est. Memento, ne tale quid postea exspectaverint."
  
  "Tunc aequant quinque necesse est esse verum cacastor", Komodo rauce dixit. "Quia post hoc reversus est cocus."
  
  Ben palliat labia sua. "Hawksworth dicit id esse quod Cook vidit postquam planum quinque fecit eum retrocedere. Locus ipse non est."
  
  "Ita, fere sex et septem aequat," unus ex militibus Delta tacite dixit.
  
  "Ne obliviscaris de speculis". Karin ostendit eis. "Docent deinceps, scilicet personam pro fronte. Verisimile est haec admonitio. "
  
  "Similis est custodire cum Joneses." Adnuit Drake. "InteUigo. Sic in specie Dinorock et Davidis Coverdale, quaestionem aperiendi rogabo quem semper audivi illum ab omni concentu quovis concentu ivisse. Paratus es?"
  
  Drake viam ducebat. Ceteri turmae in aciem inciderunt, uti etiam solebant. Centrum lane intrans, Dracus difficultatem cum laqueis non expectavit nec in aliquem incurrit, quamvis pauca puncta pressionis absumptae meruit. Ad extremum stagnum aqua celeriter hauriebat.
  
  "Attendite poli", inquit. "Vigilate vestri tergum. Nec despicias. Est quaedam materia turpis circa hic volitans."
  
  Primus Dracus, diligens et accuratus. Tota turma facile eas intra paucos minutas transiit et versus fornicem exit.
  
  " lubuit de sanguine Regis ut omnes laqueos pro nobis poneret." Ben chuckled leviter.
  
  "Nunc non multo post nothum esse possumus." Dracus manus suas in pugnos deprimentes et caput suum currentem in prospectu veniendi ad os ad os maxime timendum in historia criminali sentiebat.
  
  
  * * *
  
  
  Proximus arcus in speluncam ingentem aperuit. Proxima deinde via per clivum deduxit, deinde per latam viam sub alta rupe ytalie egit.
  
  Sed grave impedimentum fuit quod iter suum omnino obstruxerunt.
  
  Oculi Draculi dilataverunt. "Infernum sanguinum."
  
  ne hoc quidem umquam viderat. Obuiare erat figura ingens e saxo vivo sculpta. Quieuit recumbens in laevum parietem reclinatum, venterque immensum iter prominentem. Sculpturae ciborum cumulo stomacho iacebant, et per crura etiam sparsae et in semitam congestae.
  
  Sinistra figura ante pedes sculpturae iacebat. Mortuo corpore humano. Bustum quasi in summo dolore torqueri videbatur.
  
  "Haec est gula," Ben dixit vere. "Daemonium cum gula est Beelzebub".
  
  Velaverunt oculi Draculi. "Vis in Beelzebub sicut rhapsodia Bohemica?"
  
  Ingemuit Ben. Non omnia de petra n volumine, Matth. Daemonem dico Beelzebub. Dextera satanae ".
  
  "Audivi satanae dextram laboratam esse." Drake ingens impedimentum conspexerunt. "Et dum cerebrum tuum veneror, Blakey, desine nugas dicere. Utique ad petram et volvunt omnia.
  
  Karin diu flava coma demisit et tunc incepit ligare eam etiam arctius. Aliquot milites Delta eam custodiebant, cum Komodo. Notavit Hawksworthum aliquas res iucundas de hoc specu particulari in notis suis comparasse. Haec ut dixit, Dracus circum cella vagari oculos suos permisit.
  
  Post figuram ingentem, nunc animadvertit arcus exiti absentiam. Sed crepido lata per parietem posteriorem cucurrit, ad laquearia alta curvata usque dum in altam planitiem saxosam finitur. Cum Dracus per planitiem prospexisset, vidit quid simile podio in extremo fine, paene ut observationem ornatam quae praetermissam... duobus ultimis ordinibus?
  
  Intermissae sunt cogitationes Draci cum iecit. Super capita eorum glans ricocheted. Dracus in pavimentum cecidit, sed tunc Komodo tacite versus eandem planitiem scopulosam inspexerat et vidit super duodecim figuras ad se a crepidine curvo currentes.
  
  Kovalenko populi s.
  
  Quid sibi vult.
  
  "Viam inveniendi transindi nothum" Drake Ben exsibilavit, ad sculpturam gravem nutans, quae iter suum obstruebat, et deinde ad scopulosam ytalie plenam animum convertit.
  
  Graviter acui vox resonabat, arrogans et arrogans. "Matt Drake! Mea nova Nemesis! Ita me iterum prohibere conaris, huh? Me! Tu numquam aliquid discere?"
  
  "Quid consequi conaris, Kovalenko? Quid haec omnia?
  
  "Quid haec omnia? Est circa perpetuam inquisitionem. De eo quod Coquus verberatus sum. Quomodo studui et eruditus sum per viginti annos hominem occidendo cotidie. Non sum sicut ceteri homines. EGO got super illud antequam primus factus sum sescenti. "
  
  "Cocum iam victus es", placide dixit Drake. "Cur huc venisti? Nos, me et te.
  
  "Habesne me interficere? Nolo aliter. Etiam populus meus me vult occidere.
  
  "Verisimile est quod peritissimus es."
  
  Kovalenko admonet, sed ita ablatus est a taedio suo smug ut iniuria ne proprie quidem accipiatur. "Vellem occidere milia ad consequi metas. Fortasse iam feci. Quis numerare piget? Sed hoc memento, Drake, et bene memineris. Tu et amici tui pars statistic huius erunt. delebo memoriam tuam a facie terrae.
  
  "Desine tam melodramaticus", reclamavit Dracus. "Descende huc, et ostende tibi, senex." Vidit Karin et Ben prope, intente conferentes, tum iam acriter annuere ut aliquid illis inluxit.
  
  "Nolite existimare me tam facile mori, etiam si occurrere inciderit. Ego crevit durior in viis durior in urbe Mater Russia. et per illos gratis ambulavi. ad me pertinebant. Britanni et Americani nihil de certa dimicatione sciunt." Tristis aspectus humi conspuit hominem.
  
  Oculi Draci lethantur. "O vere spero te non facile moriturum."
  
  "Videbo te mox, Britanne, incendes, dum thesaurum vendico. Visam te clamare dum alteram tuarum accipiam foeminarum. Vigilabo te, dum fiam deus.
  
  "Pro caelo". Komodo fessus est audiendi pervagationem tyrannorum. Ille in crepidinem saxis iacit, de sanguine regis in terrorem. Etiam nunc Drake vidit novem e decem hominibus ad eius auxilium currentes.
  
  Reverti ictus statim audiverunt. Glandes prope muros lapideos excusserunt.
  
  Ben exclamavit, "Omnes nos facere debemus super pinguem Guidonem ascendere. Non nimis difficile...
  
  Drake senserit sed appropinquare. Levavit supercilium, ut fragmentum lapidis in humerum suum decidisset.
  
  "At," Karin interiecit, eius similitudinem Beniamin manifestiorem fieri, quo diutius Drake tempus cum ea egit. "Captura est cibus. Pars vacua. Et repleti vapore quodam.
  
  "Im 'coniciens suus non ridens gas." Dracus informe cadaver intuens.
  
  Komodo globus conservativus accensus est ad custodiendum homines sanguinis regis in sinu. "Si ita est, vere est, vere bonus materia."
  
  "Paratis pulveres," Karin dixit. "Dimissi cum triggers trahuntur. Fortasse similes illis qui maxime ex archaeologis occiderunt qui sepulcrum Tutankhamun repererunt. Scis de maledicto supposito iure? Plerique existimant quasdam potiones vel vapores nobis in sepulcro relictos ab antiquis Aegyptiis sacerdotibus solum graves latrones perdere voluisse.
  
  "Quae tutissima via est?" Drake quaesivit.
  
  "Nescimus, sed si celeriter currimus, singillatim, si quis pauxillum pulveris post se emiserit, tantulum erit ut celeriter evanescat. Insidiae hic principaliter est obsistere quisquis sculpturam scandit ¸ noli transire."
  
  "Secundum Hawksworth," Karin stricta risu dixit.
  
  Dracus aesti- mauit. Haec quasi metae ei. Si solarium observatum ibi fuerit, tunc erit prope finem. Inde ad sextam et septimam cubicula directam viam fore arbitrabatur, ac deinde fabuloso "thesauro." Ascendens bigas momento temporis sumpsit.
  
  "Id est, quo itis," inquit. "Omnibus aut nihil. Illic, pugnum iratus ad Kovalenko vibrans, "caecus glandes in mundum mittens". Et Ben, per informationem tuam, hoc verum est Dinoroc. Sed hoc est ubi itis. Omnibus aut nihil. Esne paratus ad hoc?"
  
  magno rugitu salutatus est.
  
  Matt Dracus in procursu suos ad inferos ducens in ultimo gradu suae inquisitionis ad vindicandam mulierem quam amabat et depulerat, mundum pessimum quemque cognoverat.
  
  Tempus ad petram.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM NONUM
  
  
  Dracus in sculpturam gigantis insiliit, conatus est pedibus manere et caelatum cibum vellicare se vellicare. Sculptura frigida, aspera et aliena sub digitis sensit, tanquam ovum alienum tangens. Tenebat spiritum, ut ad libram totis viribus trahebat, sed fructus, crispbread, et suillae ludibrium tenebat.
  
  Eum et iure corporis quis non beatae.
  
  Pellentesque sit amet massa ipsum. Komodo et Delta Team alterum membrum ignis operiendo praebebant.
  
  sine altera vastatione Dracus in summam partem figurae figurae desiluit et in alteram partem descendit. Cum pedes eius contigisset pavimentum saxum, convertit se et alium in linea pollices dedit.
  
  Ignem quoque deinde aperuit, uno ex sanguine regis occisis cum primo iaculatione percussis. Ille e rupe devolutus, iuxta corpus exiens sodalem terribilem fragorem exanimavit.
  
  Secundus homo in acie fecit.
  
  Proximus fuit Ben.
  
  
  * * *
  
  
  Quinque minutis post, tota turma in umbra gulae latebat. Una tantum frustula cibi contrita est. Drake ut nubes pulveris in aerem exsurgebat, spirans ut corpus lethalis, incantatum anguis, sed post brevi tempore evanuit nec tangens scelestum ocreas fugientis.
  
  "Crusma."
  
  Dracus bis monstravit viam ad clivum brevem, qui crepidinem fecit initium. Ex hoc prospectu eleganter eam viderunt murum curvam priusquam in planitiem saxeam emergerent.
  
  Sanguinis regii cessere. Tempus erat cursus.
  
  Erumpunt sursum, singula. Crepido satis late patet ad paucos mendosos remissos. Drake accensus in fugam concidit, alterum virorum Kovalenko necans sub arcu proximi exitus disparuit. Cum ad summum crepidinem perventum esset, et immensum molibus rupium, Dracus aliud in insidiis vidit.
  
  "Grenade!"
  
  Celeriter se praecipitavit in solum, utens impetu suo ad corpus suum per leve saxum delapsus torqueret et grenade deponeret.
  
  E regione campestri cecidit, brevi post exploding. explosio cubiculum concussit.
  
  Komodo eum adiuvit. "Te in turma nostra pediludii possemus, vir."
  
  "Iancii nesciunt eu ludere." Dracus ad maenianum cucurrit, cupidus videndi quid ultra esset et Kovalenko capere. "Ullam offensionem".
  
  " Hm. Non video turmam Anglicam multa tropaea domum afferentem."
  
  "Aurum feremus." Dracus Americanum in ordinem reduxit. "Apud Olympia. Beckham non mutare statum. "
  
  cum eis captus est Ben. "Rectus est. Turma ludet pro eo. turba consurget pro eo.
  
  Karin emisit taedio clamorem post eam. "Estne locus in quo vir eu damnare non loquitur!"
  
  Dracus podium attigit manumque suam humilem, maceriam lapideam perditam imposuit. Visus ante eum pedes cederet, haesitavit, oblitus est omnium dolorum suorum, iterumque miratus est qualem creaturam hoc loco tremendum aedificasset.
  
  Quo viso compleverunt corda pavore et timore.
  
  SOLARIUM erat fere quarta pars viae in spelunca vere gigantea. Sine dubio maximus quisquam eorum umquam vidit. Lux ex innumeris tenebris electri micat, quos Sanguis regis dimiserat ante sextum gradum. Etiam tum multae speluncae ac pericula adhuc in tenebris et umbra latebant.
  
  Ad laevam, et ab exitibus ducens fornicem, scalae obliquae porticus fere centum pedes deducebantur. Ex profundis harum scalarum Dracus et turma eius audiverunt sonum gravem et sonantem, deinde clamoribus qui corda eorum in terrorem pugnis immiserunt.
  
  Ben aspiravit. "Dude, soni illius non placet."
  
  "Etiam. Intro ad unum sonat carminum tuorum. Dracus spiritus longius ne caderet conatus est, sed adhuc difficile erat maxillam terram levare.
  
  Gradus ad crepidinem angustam finivit. Ultra hanc crepido antrum in immensum patebat. Videbat viam angustam, anfractu recto, muro dextro adhaerentem, brevem ducens in antrum, supra immensum profundum, et similem quae tunc ad sinistram perstabat, sed nullus erat pons aut aliqua alia media connexio. magno hiatu.
  
  Stabat ad extremum speluncæ saxum ingens, atra, aspera. Ut Dracus emissa est, putabat se fere medium saxum figurari posse, magnum quiddam, sed distantiae et tenebrae eum praevenerunt.
  
  Nunc enim.
  
  "Extremum discrimen," dixit, sperans verum esse. "Sequi me".
  
  Miles olim semper miles manet. Id quod ei Alison narravit. Dextra ante exiit. Ante ipsa...
  
  Propulit memoriam. Nunc pugnare non potuit. Sed dea erat. Terribiliter verum. Si viveret, aliter omnia fieri potuissent, sed nunc in ipso militis cruore bellantis fluxit; verum ingenium numquam ab eo discessit.
  
  Intraverunt angustum iter: duo pagani, sex Delta milites et Matt Drake. Primo cuniculum paulo aliter a superioribus prospexit, sed postea, sub lucem electri emissa, Dracus repente scinditur et dilatatur in latitudinem duorum carrum, ut animadvertisset canalem esse. in area lapis impugnamur.
  
  Ductu canalis?
  
  "Cave ab his qui talos frangunt." Dracus ominis parvum foramen praemisit, ubi homo pedem ponere posset. "Noli nimis difficile sit hac pace effugere."
  
  "Minime!" - Ben exclamavit sine facetiis. "Damnare miles es. Scire debes melius quam talia dicere."
  
  Quasi ad confirmandum, validum bombum erat, et sub illis terra tremebat. Sonabat quasi magnum quiddam et grave incidisset in eum locum qui per unum ibant interclusum. Reversi ac impediri or-
  
  "Curre!" - Clamavit Dracus. "Just fucking run!"
  
  Altum tonitruum implere iter coepit, quasi grave quid in eos tenderet. Fugit, Drake flammas incendens, dum cucurrit et perdite sperans se nec Ben nec Karin in aliquas vilium insidias gressum fuisse.
  
  Hac celeritate...
  
  Tumultus in majus crescebat.
  
  Currebant, non ausi retro respicere, dextra latis alvei retinentes, et sperans Dracus non excurrere flores. Post momento audiverunt alterum omina grunnitum aliunde venientem praecedere.
  
  "Iesum!"
  
  Drake non morabor. si fecisset, mortui essent. ad dextrum latum ostium in muro ruebat. Vox desuper facta est. Celeri aspectu subivit.
  
  NO!
  
  Blakey rectum erat, insanus geek. Lapides volventes versus illos tonantes, non Dinoroc stilo. Hae pilae lapideae sphaerici magnae erant, e machinationibus antiquis emissi et canalibus apertis et occultis coercebantur. Alter ad dextram versus Drake.
  
  Magnam celeritatem sustulit. "Curre!" conversus clamans. "O Deus meus".
  
  Ben adjunxit. Duo Delta milites, Karin et Komodo, per foramen pollicis ad parcendum transierunt. Duo plures milites praetervolaverunt, pedibus suis supplantando, et in Komodo et Karin prolapsi sunt, desinentes in ambages gemitus.
  
  Sed ultimus homo de Delta non ita felix fuit. Sine sono disparuit sicut globus ingens extra transitum transvolitans, in eum impulit cum impetu plaustri Mack et in murum cuniculum collisus est. Alter fragor sicut pila quae eos persequebantur ingruebat in eum qui fugam capessebat.
  
  Komodo facies omnia dixit. "Si properamus," ingemuit, "alias laqueos praeterire possemus priusquam abeamus."
  
  Iterum exuerunt. Transierunt tres intersectiones plures, ubi machinae ingentes machinae sonuerunt, crepuerunt et crepuerunt. Dux Delta rectum erat. Dracus intente auscultavit, sed nullum sonum a Kovalenko vel suis praemissis audivit.
  
  Tunc illi impedimentum ita timuerunt. Una ingens lapidum eminebat, iter obstruendo procedebat. Conglobati sunt mirati si fieri potuit hanc rem rebooting incipere.
  
  "Forsitan fractus est", Ben dixit. "Insidiae dico."
  
  "Vel fortasse ..." Karin ad genua cecidit et ante paucos pedes repit. "Fortasse hic debet esse."
  
  Dracus iuxta eam cecidit. Ibi sub ingenti saxo parvum spatium ascendendi erat. Satis erat spatium homini ad exprimendum sub ea.
  
  "Non bonum". Komodo etiam emissa sunt. "Perdidi iam unum hominem huic bullshit captionem. Inveni aliter, Drake.
  
  "Si recte," inquit Dracus, umerum suum intuens, "semel has laqueos retexere, iterum abeunt. Eadem pressionis codex ratio currit ut ceteri. Hic capti erimus". Komodo oculis duro intuitu occurrit. "Non habemus arbitrium."
  
  Nihil exspectat responsum, sub pila decidit. Ceteri post se turmae confertae non defuere ultimae aciei, sed homines Delta castigati in se collocarunt ubi imperator indicasset. Dracus familiarem desiderii ortum sensit in pectore, dicens: Noli turbari, crede mihi. Per te ambulo, sed scivit nunquam id iterum dicere.
  
  Non post mortem insensatam Kennedy.
  
  Post arrepto momento, primo se declivis declivis invenit, statimque alios sequentes audivit. Fundum haud procul aberat, sed satis spatii reliquit ei ut directe sub globo lapideo ingentem staret. Omnes post se frequentes. Impense cogitans, musculum unum movere non audebat. Hoc si concidisset, omnes ex aequo esse voluit.
  
  Tum notus gemitus sonitus stridoris machinae silentium concussit, et globus commotus est. Dracus quasi vespertilio ab inferno removit, clamantes omnes sequi se. Retardavit et Ben ambulationem adiuvavit, sentiens etiam iuvenem studiosum corporis limites habuisse et stamina militaris carere. Noverat Komodo Karin adiuvaturum esse, quamquam, cum esset militaris artium peritus, corporis opportunitatem facile hominis par esse potuit.
  
  Coetus in sculpsit transitum sub globo mortifero volvente decurrit, lento suo incepto uti conatur, quod ante ardua occurrant, qui rursus obviam ire cogerent.
  
  Dracus fractum talum animadvertit et admonitionem vociferatus est. Desiluit super diabolica foveam posita, fere ben secum trahens. Deinde in praeceps crepuit.
  
  Asperum erat. Fodit, capite demisso, pedibus vapulando, brachium dextrum circum lumbos Ben circumvolutum, omnibus gradibus surgens. Tandem pilam aliquo intervallo percussus est, sed tunc oportuit ut omnibus post se occasionem daret.
  
  Non omisit, mox aliis spatium ad dandum processit, ac nonnullas alias excanduit.
  
  Surrexit saxum solidum.
  
  Saxum ingens magno impetu revolvit. Totus turma per eam facta est, nunc se in mortuo fine invenit. Ad litteram.
  
  Oculi Draci profundiorem nigredinem inter lucidos scintillas cernebant: "Est foramen. Foramen in terra".
  
  Celeriter cruribus implicitis et desperatione nervis aduncis in foveam ruunt. Parva, homo mediocris, et intus omnino nigra.
  
  "Saltus fidei," Karin dixit. "Quale simile credere in Deum."
  
  Gravis fremitus saxi globus crescebat. Erat intra minutam opprimendi eos.
  
  "Male lignum," Komodo in tensa voce dixit.
  
  "Non tempus". Dracus ardentem baculum fregit et in unum veloci motu in foveam desiluit. Lapsus sine fine videbatur. Nigredo coruscit, digitis camcenis videri porrigere. Infra secundis ad imum pervenit, crura cedere permisit et caput durum super petram duram percussit. Stellae ante oculos eius natabant. Decurrit sanguis frontem. Recordatus eorum qui eum sequebantur, reliquit baculum rutilum in loco et extra teli repit.
  
  Alius fragore appulit. Tunc Ben ei proximus erat. "Matth. Matt! Esne bene?"
  
  "O yeah, Im 'bonum me damnare.' Ipse sedens sua templa tenens. "Habes aspirin?"
  
  "Et contabescet interiora tua".
  
  "Polynesia Mai Tai? Hawaiian lava influunt? "
  
  Deus, ne memorem L-verbi hic, buddy.
  
  "Quid aliud stultus iocus?"
  
  "Numquam ex illis currere. Manere tranquillitas."
  
  vulnus repressit Ben. Re cognita, reliqui manipuli incolumes appulerant et circumsistebant. Dracus iuvenem excussit deposuit et ad pedes surrexit. Omnia videbantur esse in ordine operando. Komodo flagrans par accendit qui culmine tecti Retruit ardua.
  
  Et iterum atque iterum ceciderunt, donec exirent per arcum inferius.
  
  "Hoc est," inquit Drake. "Puto hoc ultimo gradu."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESINUM
  
  
  Drake et Delta Team e cuniculo emerserunt, graviter incendentes. Nulla optio nulla erat. Si Kovalenko cessaturi essent, celeritas vitalis fuit. Dracus statim ad dextram spectavit, memor in speeulae extensionis, et vidit homines Sanguinis ad crepidinem primi crepidinis desiliisse et circa extremam eius punctum convenire. Initium secundi S crepidinis incohatum paucis gradibus ante eos incepit, sed ab altera parte speluncae gigantis, hiatus profunditatis ignotae eos separavit. Cum iam propius esset, et cum sanguinis regis homines plures visi sucinos emittere viderentur, tandem ad extremum spelunce bene spectare potuit.
  
  Ingens planities saxei a pariete posteriore in aequo cum utraque S columellae informibus exserta est. In ipsum dorsum parietem sculptum erat scalarum ardua quae tam propinqua verticali videbatur ut etiam mavericus vertiginem esset.
  
  Magna figura nigra in gradibus summo innixa est. Dracus modo alterum habebat, videbat, sed an colosseam sellam lapideam. Fortassis inprobabile, insolitum thronum?
  
  Glandis scatet aer. Dracus in unum cecidit genu, abiecto homine abiecto et terribili clamore audito in barathrum decidit. Cucurrerunt ad solum tegumentum quod videbant, molem fractam saxorum quae supra e podio probabiliter ceciderat. Inspectantibus, unus ex hominibus Kovalenko telum magniloquium accendit, quod simile molis iaculi per contritionem emissum est. Ille murum longinquum voce fragore percussit et saxo haesit.
  
  Ut telum volavit, funis crassus a tergo evolvit.
  
  Tum pars altera in eodem telo coniecta in proximum murum, pluribus pedibus supra primum haerens. Cito reste stricta trahi potest.
  
  Praesent aciem creaverunt.
  
  Drake cito cogitabat. "Si eum prohibere itis, congruere opus est," inquit. "Longum esset nostrum creare. Noli ergo mittere. Sed etiam necesse est ut cum transgredientes terminos prohibeamus.
  
  "Puto magis regem sanguinum," Karin dixit fastidio. "Cogita eum cum paucis ultimis suis adhuc incidit."
  
  "Non cessamus," inquit Drake. "Numquam".
  
  Post operculum exiliens ignem aperuit. Milites Delta Force currentes ad sinistram et dextram, diligenter sed accurate figentes.
  
  Primi viri Kovalenko per abyssum irruerunt, celeritatem euntem arripientes, et illinc latenter appulerunt. Qui celeriter conversus coepit ascendere murum ignis in ipso plenae operiendi.
  
  Delta miles ad latus proiectus, dilaceratus est. Corpore ante Dracum corruit, sed Anglus nullo fracto gradu insiluit. Accedens ad primam crepido sformatam, patuit ante eum lato vanitatis hiatu. Utinam in eum saliret!
  
  Continuo ad jaculum, per hiatum desiluit. Secundi viri Kovalenko in acie volabant. Saxa prope antrum muro eiecta sunt ut glandes vi vastandae percussae.
  
  Turma Draculi cucurrit et post eum desiluit.
  
  Tertia figura in linea arcte extenta desiluit. Kovalenko. Draculi cerebrum clamabat ad eum ut emitteret. Accipe fors! Bastardum hoc nunc remove.
  
  Sed nimium errare potest. Lineam frangere potest et Kovalenko salvus esse potest. Nocere potest solum nothum. Et - potissimum - egebant culus Russorum vivum ad vendettam cruentam sistendam.
  
  Kovalenko incolumis exposuit. Tres plures ex suis transire curaverunt. Dracus tres plus quam duae copiae convenerunt. Tres ictus cominus. Tria parricidia.
  
  Tum sclopetum ad caput eius volavit. Incubuit, umerum suum iniecit, et crepidinem in tenebras proiecit. Avertit et accensus de coxae. Alius homo cecidit. Komodo aderat. culter extractus est. Sanguis in antrum parietem spargitur. Viri Kovalenko sensim se receperunt, post eos in rupem compulsi.
  
  Reliquae quattuor milites Delta in extrema praecipitii flexerunt, diligenter in quosvis homines Kovalenkos qui prope lineam morabantur iecerunt. Sed tempus erat nisi ante quis cogitationum recedere ac tincidunt urna tincidunt sumens.
  
  Celeritas omnia habebant.
  
  Duo plus sanguinis viri regis in ziplines ascenderant et iam propellebant. Dracus alterum vidit incipiunt propugnacula ascendere et accensus evolare, eum quasi muscam telam arripere. Ad eum ille irruit, capite demisso, eiulans, haud dubie videns eum abscissum esse. Dracus in murum se recepit. Komodo hominem crepidinem abstraxit.
  
  "Surge!"
  
  Dracus pretiosos secundas circumspiciebat. Quid infernum solebant tenere illam lineam damnare?Tunc vidit. Unicuique homini dare debet parvum speciale impedimentum, sicut doctorum usus. Circa iacentes aliquot fuerunt. Venit rex cruentus ad omnes casus paratus.
  
  Ita Drake. Professiones speleologicas in dorsualibus suis portaverunt. Drake cito scandalum evellit et sellam cingulum dorsum eius adnectit.
  
  "Ben!"
  
  Subito iuvenis accessit, Dracus ad Komodo se convertit. "Tu Karin attuleris?"
  
  "Certe". Aspera, dura facie et acie cicatrices, magnus homo adhuc perculsus iam occultare non potuit.
  
  De omnibus locis.
  
  Viri Delta fidentes ut Kovalenko in sinu tenerent, Dracus pressuram auxit celeriter trahendam suam ad funem stricte extensum applicans. Ben ense in seatbelt et Dracus vasa ei tradidit.
  
  "Ille sicut vita nostra in ea pendent, Blakey!"
  
  Quirites, impulerunt et currebant in zipline. Ex hac altitudine et pro celeritate maius spatium videbatur, et longe crepitus retrocedere videbatur. Ignis ben apertus, eius ictus in altum lateque volantes, et vermi lapidei pluit in cruore regis infra homines.
  
  Sed non refert. Tumultus, pressurae et minae opus erat. Dracus celeritatem sustulit, crura velut ae'r ruebat, profundam abyssum infra patefaciens. Horror et concitatio cordis sui genus. Sonus machinae metalli trahebatur super reticulum filum in auribus clare stridentibus.
  
  Plures glandes antea sibilaverant, incisis per aerem duobus circa rapidas. Dracus ignem reddidit ab Delta Team audivit. Unus ex Kovalenko tumultuose cecidit. Ben rugiens et digitum suum in felis servavit.
  
  Quo propius accedunt, eo periculosiora sunt facta. Benedictio a Deo erat quod homines Kovalenko operculum non habebant, et assidua verberatio glandium ex Delta Team venientium nimium ferre erat. Etiam in celeritate Drake frigus per pedes currit sentire potuit. Nigrorum centuriae subter se concitatae, aestuantia, contorquentia, et fortasse spectris digitis extendens, ut eum in aeternum amplexu delabi conarentur.
  
  Crepuit ad eum crepitum. Novissimo minuto Rex Sanguis suos recipere iussit, et Dracus scandalum dimisit. Pedes appulit, sed momentum eius non fuit satis tenere stateram inter impulsum antrorsum et pondus retrogradum.
  
  Id est, pondus Blakey eos reiecit. Ad abyssum.
  
  Dracus consulto ad latus cecidit, totum corpus in informes discursum immittens. Ben in contumacem lapidem perdite apprehendit, sed tamen ad eius sclopetum fortiter tenuit. Dracus subito sonum zipline constringendi audivit et intellexit Komodo et Karin iam in ea esse, ad se appropinquare celeritate praeruptorum.
  
  Viri Sanguinis regis per crepidinem ad aulam aversam iter fecerunt, paene ad extremum saltum in campum vastam saxum, ubi arcanus gradus incepit. Bonum nuntium fuit quod tantum circiter duodecim homines relicti erant.
  
  Dracus super crepidinem ante discinctus Ben reptavit, deinde paucis secundis respirandi sibi permisit antequam sederet. In ictu oculi, Komodo et Karin ante oculos volaverunt, par appulsum eleganter et non sine levi risu subdola.
  
  "A guy parum pondus adeptus est." Drake notavit ad Ben. "Nimis multa plena ientaculum. Non satis choris. "
  
  "Cohors non saltat." Ben statim repercussit ut Drake ratus proximum suum motum. Ego reliquam bigas exspectem aut insequar?
  
  "Hayden dicit cum saltare te respice sicut Pixie Lott."
  
  "Bullshit".
  
  Komodo etiam speculatus est populum Kovalenko. rursusque adstricti reste omnes muro se premebant. Duo milites Delta celeriter pervenerunt, ocreae eorum in arena magna radentes, dum ad sistendam ocyus retardati sunt.
  
  "Perge movere." Drake sententiam suam fecit. "Melius est non eis tempus cogitare."
  
  Discurrunt ad crepidinem, parati arma tenentes. Progressus sanguinis regis per curvam in muro saxeo aliquantulum obscuratus est, sed sicut Dracus et eius turba curvam purgaverunt, Kovalenko et reliquos suos iam in scopuloso campo viderunt.
  
  Duos alicubi homines amisit.
  
  Iamque extrema consilia capere iussi. Plures homines tulerunt excussores grenade portatiles RPG.
  
  "Damnant, rostrum onustum habent!" Dracus exclamavit, deinde stetit et conversus, cor subito per terram decidit. "O no-"
  
  Primus pop et sibilus grenadae oneratus a rostro audiebatur. Duo postremi Delta milites per ziplines currebant ad crepidinem tendentes cum missile illud percussit. In murum incidit supra ancoras zip linea et explosione petrae, pulveris et shale eas delevit.
  
  Linea sagged. Milites in oblivionem nigram ne sonantes quidem devolaverunt. Utroque modo hoc fuit vel deterius.
  
  Komodo execratus, ira contorquens voltus. Hi fuerunt boni homines, qui cum annis docta et pugnata sunt. Erant tantum tres fortes in turma Delta, plus Drake, Ben et Karin.
  
  Dracus vociferatus est et crepidinem persecutus est, scientia furens novas RPGs mox deducendas esse. Superstites currebant per crepidinem, ducti rutilo baculis, et vis electri micat abunde. Eos omnes gradus propius ad scopulosam planitiem attulerunt, scalam mirabilem et arcanam, sed incredibilem conspectum gigantis throni muro saxeo prominentem.
  
  Secunda RPG iactum inflammata est. Hic in crepidine post cursores exploditur, iter damnosum sed non destruens. Dracus Kovalenko vociferans suos ut caverent, etiam dum currit, musculos suos modificatos ad limitem impellens, audiret Kovalenko vociferando suos homines cavendos esse, crepidinem inde exitum haberent.
  
  Dracus autem venit ad pedem crepidinis et vidit hiatum quem transilit ad campum saxum et occursurus sanguini regi hominibus.
  
  Erat ingens.
  
  Tantus profecto est, ut paene commotus sit. Prope omissus est. Non mihi, sed pro Ben et Karin. Primo aspectu, saltum facturos non putabat. sed tunc induravit cor ejus. Id eos. Et nulla tarditas, nulla reversio. Solae erant homines qui regem sanguinum reprimere possunt et consilio insanis finem imponere. Solus homines capax terrorismi internationalis destruendi ducem facit et certus est numquam occasionem cuiquam nocendi iterum.
  
  At ille adhuc media parte currit. "Noli prohibere" clamavit ad Ben. "Crede. Eum facere potes".
  
  Ben adnuit, adrenaline crura et musculos sumens et eos cum potentia, magnitudine et potentia implens. Dracus hiatum primus percussit, brachiis extensis et cruribus saliens adhuc flantibus, supra hiatum arcuatus sicut athleta Olympicus.
  
  Ben venit deinde, extento brachio, caput in omnes partes proiectum, nervos per librationis sensum mittentes. Sed ex altera parte cum paucis digitis parcere appulit.
  
  "Etiam!" Inclamavit, et Dracus eum subsannavit. "Jessica Ennis nihil de te potest, mate."
  
  Komodo deinde graviter appulit, corpus intus fere vertens, statim se convertit et Karin aspexit. Her jump erat pulchra. Crura in altum attolluntur, dorsum repandum, massa antrorsum.
  
  Integer ac sapien erat. Reliquae turmae Deltae secutae sunt.
  
  Dracus conversus ad spectaculum foedissimum quem umquam viderat.
  
  Rex cruentus cum suis, eiulantibus et eiulantibus, sanguine et hiantibus vulneribus maxime coopertis, ad se omnes protinus concurrerunt, et sicut daemones ab inferis arma vibrabant.
  
  Tempus est ad extremum proelium.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM PRIMUM
  
  
  Matt Dracus superfuit et obviam venit cum Rege sanguinolento.
  
  Adveniunt primi, clamoribus resonant sclopetis sonantes, cultri disrumpunt, micantesque ut gladios, lumenque electri repercutientes, ignem passim coniciunt. Plures ictus exarsere, sed procul et in hoc testosterone ac metu, nulli recte intendebantur. Et tamen a tergo Dracus acris clamor, alter Delta cecidit miles.
  
  Doluerunt Draci musculi quasi trium pondo catus pugnat. Sanguis et lutum vultum suum tegebat. Novem invasit eos populus, sed omnes vicit, quia rex post eos stetit, nec ultionem suam declarare obstitit.
  
  Reversa erat vetus miles, imminuta iam toga facie, et retro in summas acies erat, vilissimae stupri milites.
  
  Tres viros punctum blank, rectum in corde iecit. Quartum ingreditur, retorto orbe volvens, hominis nasum penitus dissipans, simulque maxillam eius partem frangens. Tria secunda lata sunt. Delta turbam paene timens ab se retrahere sensit, dans ei spatium ad operandum. Ipse reliquit tres stipendiarios versus unum et ipsum Kovalenko.
  
  Komodo vir titubat vir et alter alterum confodit, in uno motu ad mortem. Karin ei proximus erat nec retro descendit. Non secunda. Illa faciei palmam usa est, ut confossum hominem retro feriret, et coniunctis pugnis sequeretur. Ut mercennarius fremuit et se stringere conabatur, intervenit et arte taekwondo eum super humerum suum iactare solebat.
  
  Ad marginem deturbat.
  
  Vir elapsus, quiritatio, baratrum abreptus. Karin Komodo inspexerunt subito quid fecisset. Dux magnae turmae cito cogitavit eique signum gratitudinis dedit, statim actiones eius aestimat et congruentiam tribuit.
  
  Karin altum spiritum sumpsit.
  
  Dracus regius sanguis.
  
  Denique.
  
  Novissimus homo superfuerat breve certamen et nunc ad pedes torsit telo anhelitu contrito et utroque brachio fracto. Kovalenko dedit hominem contemtum aspectum.
  
  "Asinus. Et debilis.'
  
  Omnes infirmi homines post divitias occultant, et aspectum virtutis eorum extrahet.
  
  "Similitudo?" Kovalenko pistol evellit et in faciem tortum iecit. "Estne haec virtus? num tibi similem fuisse putas? Hominem frigido sanguine uno die pereo quod potero. Estne species potentiae?"
  
  "Eodem modo Kennedy Moore occidi iussisti? Quid de familiis amicorum? Quaedam mundi pars te peperit, Kovalenko, sed non sana fuit.
  
  Cito simul ac. Duo arma, sclopellum et sclopetum, simul preme.
  
  Ambo inanes. Geminus click.
  
  "Minime!" Clamor Kovalenko erat plenus irae puerilis. negatus.
  
  Dracus cultro confodit. Rex cruentus suam plateam dolens latus ad latus ostendit. Dracus sclopetum in eum proiecit. Kovalenko ictum fronti immisit ac simul cultrum extraxit.
  
  "Si ego te necabo, Drake...
  
  "Eia, eris," inquit Anglus. "Non video quis circa amplius. Unum stupri solidum non habes, mate.
  
  Kovalenko vulum. Dracus in motu tardo contingere vidit. Kovalenko fortasse putaret se dura crevisse, fortasse etiam putare eum dura exercuisse, sed disciplina eius nihil comparatum est duris postulationibus ac probationibus Britannis SAS subiecta.
  
  Dracus e latere intravit cum veloci genu ictu illo Kovalenko ad tempus paralyticum et varias costas fregit. Gemitus qui os Russorum evasit statim suppressus est. Subnixus.
  
  Dracus celerem impetum simulat, sanguinem regis reactionem expectavit, et statim dextram hominis manu sua apprehendit. A velox conversus descendit et carpi Kovalenko fregit. Rursumque Russorum mox exsibilavit.
  
  Custodiebantur Komodo, Karin, Ben et reliqui Delta miles.
  
  Sanguis Rex intuitus est eos. "Non potes me occidere. Omnibus vobis. Non potes me occidere. Deus sum.
  
  Komodo fremuit. "Non possumus te occidere, inepte. Ad infernum multum clamare es habiturus. Sed certe me exspecto iuvare quod eliges quod hellhole habebis reliquam vitam tuam.
  
  "Carcere." Exspuit rex cruentus. "Nullus carcer me habere potest. Hebdomadam fatebor."
  
  Komodo in risus os fregit. "Plures carceres" tacite dixit. "Ne quidem".
  
  Kovalenko momento miratus est, sed arrogantia vultum suum iterum obtexit et ad Dracum se convertit. "Et tu?" - interrogavit. "Potestis tam mortuus esse si te medium circum orbem non haberem".
  
  "Mortuus?" - Drake resonabat. "Sunt genera mortuorum. Hoc scire debes."
  
  Dracus eum in calce frigida, cor mortuum. Kovalenko haesitavit. Sanguis ab ore fluit. Cum miserabili clamore ad genua procidit. Turpis finis regi cruento.
  
  Dracus eum irridebat. "Consummatum est. Ligate manus eius et abeamus".
  
  Ben locutus est. "Sermones exempla eius memoriae dixi." Qui placide dixit, telephonum arripiens. "Praecipuum programmatibus uti possumus ad eius vocem effingere. Matt, non re vera eum vivum indigemus.
  
  Momentum tam temporis erat quam postremus secundus ante explosionem. Draculi expressio ab renuntiatione ad purum odium mutatur. Komodo dubitabat intervenire, non timore, sed timore duriora meriti, quem solum agnoscebat miles. Oculi Karin in horror.
  
  Dracus vasa eius sustulit et durum ferrum in fronte Kovalenko percussit.
  
  "Certus es?"
  
  " Prospere. Vidi eam mori. ibi fui. Iussit terroristis impetus in Hawaii, Ben circum cubiculum respexit. "Etiam infernus exspue eum."
  
  "Haec ubi tu es." Risus Draculi frigidus et tenebrosus erat, sicut anima regis sanguinum. "Extra portas inferni; Hoc est ubi maneas, et hoc est ubi moriendum est.
  
  Kovalenko maxilla arcte constricta est, post hoc quadraginta annos mortis, privatio et sanguinis detractio. "Numquam me terrent."
  
  Drake homo lapsus studuit. ius erat. Mors non laedet. Nihil erat in terra quod hunc hominem terreret.
  
  sed unum erat quod illum frangeret.
  
  "Igitur hic te ligamus." Vasa sua deposuit, multum ad subsidia Komodo. "Et thesaurum vindicare pergimus. Quaesitum vitae tuae fuit, et quid esset numquam scies. Sed verba mea attende, ego faciam Kovalenko. "
  
  "Minime!" Pronuntiatio Russorum statim erat. "Quae sunt querellae? Minime! Numquam. Mea sunt enim omnia. Hoc mihi semper fuit.'
  
  Fremitu atrox, Sanguis Rex unum extremum desperatum impulsum fecit. Vultus dolore distortus est. Sanguis de facie et manibus fluxit. Surrexit et posuit omnem unciam voluntatis et vitam plenam odio et homicidio in saltu suo.
  
  Oculi Draci scintillabant, facies eius dura erat ut lapidis. Sanguis Rex eum permisit ut eum ferire permitteret, stabat ut amens Russian omnem ultimam unciam energiae in duodecim ictibus expenderet, primo fortis sed cito debilitans.
  
  Tunc Dracus risit, sonus ultra tenebras, sonus amoris expers et perditus, medium inter purgatorium et infernum haesit. Dracus, cum postremus sanguinis regis industria inpensus esset, eum palma inpulit, et in pectore suo stetit.
  
  "Frustra erat, Kovalenko. Amittas".
  
  Komodo ad Russos festinavit et eum ligavit antequam Drake mentem mutare posset. Karin adiuvit eum distrahere demonstrando scalarum paene verticalium et aspectum attonitus solii nigri extantibus. Suspendisse hinc dictum erat. Belua ingens erat et perfecte sculpta, pendens centum pedibus supra capita.
  
  "Post te".
  
  Drake impedimentum proximum aestimavit. Scalae circiter centum pedes ad angulum modice surrexerunt. Subtus throni erat profundus niger, licet multis elucidat ambra circum eam sparsa.
  
  "Eam primum", Komodo dixit. "Habeo experientiam aliquam scandere. Aliquot gradus ad tempus ascendendi habemus, ut imus inserentes carabinos, et deinde linea tuta ad equos nostros extende."
  
  Drake ducat. Furor adhuc mente fere superante valebat. Digitus adhuc bonus in felis M16. Sed nunc Kovalenko occidere voluit animam suam in aeternum venenum esse, tenebras infundere quae numquam dissiparent.
  
  Ut Ben Blake diceret, convertebat eum ad latus obscurum.
  
  Post Komodo murum ascendere coepit, distractione egens, ut inexhausta ultionis necessitas cresceret et eum potiri conaretur. Subitus ortus statim animum intendit. Clamor et gemitus Regis cruentis occubuit throno propius factus et scalae difficiliores factae sunt.
  
  Ascenderunt, Komodo viam praeeuntem, unumquemque carabinum diligenter procurantes antequam suum pondus reprimat et deinde funem securum deprimat et in quadrigis suis infra iaciat. Quo altior ascenditur, eo obscurior factus est. Quisque gradus scalae in viva rupe sculpebatur. Dracus resurrexit cum horrore sentire coepit. Quosdam incredibiles thesauros excipit; in ventre eius sentiebat.
  
  Sed thronus?
  
  Sententia absoluta vacui post se constitit, animum collegit et prospexit. Coni- ben, late oculos, et vix. Drake aestum sensit sympathiae et amorem erga iuvenem amicum suum qui non sentiebatur quia Kennedy mortuus est. Reliquum militem Delta vidit Karin auxilium quaerit et subridens cum eum excutit. Manum porrigit ad Ben.
  
  "Desiste ex te, Blakey. Lets."
  
  Ben intuens eum et quasi pompa abiit in cerebro suo. Aliquid in oculis Draculi vel sono vocis eum excitabat, et vultus spei in eius vultu apparuit.
  
  "Deo gratias redis."
  
  Sub ope Draculi, Ben ocius ascendit. Funesta vacuitas post illas oblita est, omnisque gradus ad inveniendum, non ad periculum factus est. Subtus throni propius et propius accedens usque ad spatium tactus.
  
  Komodo diligenter ambulavit per scalas et ipsum solium ascendit.
  
  Post minutam attentionem attractus est accentus American tractus. "O Deus meus, hoc non creditis vos guys."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM SECUNDUM
  
  
  Drake per parvum hiatum desiluit et directe exposuit in scandalum latum saxum, quod pedem throni finxit. Ben, Karin, et ultimus Delta miles exspectavit ut veniret priusquam Komodo aspiceret.
  
  "Quid habes illic?"
  
  Princeps Deltae Team ascendit in solium throni. Nunc ad marginem ambulavit et intuitus est eos
  
  "Quisquis hoc thronum aedificavit non sic- occultum iter praebuit. Hic post tergum throni est posticum. Et aperta sunt.
  
  "Noli accedere", Dracus cito dixit, cogitans de laqueis quas transierant. "Omnes enim novimus, hoc flips virgae quae thronum hunc directum mittit."
  
  Komodo nocens respexit. "Bonum voca. Quaestio est, ut habeas. Bonus nuntius est... Subrisit. "Nec insidias."
  
  Dracus manum suam extendit. "Adjuva me."
  
  Singillatim solium obsianum ascenderunt. Dracus momentum cepit convertere et admirari visum abyssi.
  
  E regione e regione ingentis hiatus, vidit eundem podium lapidem, quem prius occupaverant. SOLARIUM a quo capitaneus Cook remansit. SOLARIUM ubi Rex Sanguis verisimiliter ultimam sani- tatem quam possedit amisit. Visi sunt sicut iactus lapidis modo, sed mille passus deceptivus.
  
  Dracus grimace fecit. "Hoc thronus" dixit tacite. "Hoc for- was built"
  
  Clamo Ben interpellavit eum. "Matth! Infernum cruentum. Hoc non credes."
  
  Non in voce amici concussa est quae metum per nervos exitus Draculi misit, sed sensum praesagium. Praemonitio.
  
  "Quid est hoc?"
  
  conversus. vidit quod Ben vidit.
  
  "Pudica mihi."
  
  Karin proiecit eos. "Quid est hoc?" Tum quoque vidit. "Numquam".
  
  A tergo autem sedis, et posticum, et pars postica, aspiciebant.
  
  Tegebatur nunc in usitatis veribus - incredibile est symbolis antiquis, quae scripturae quaedam forma visa est - et eaedem symbola quae tum temporis machinis peregrinationis inscriptae erant, tum in arcu magno sub Diamond. Caput, quod Cook portae inferi dicuntur.
  
  Eadem symbola quae Thorsten Dahl nuper in sepulcro deorum reperta sunt, longe in Islandia.
  
  Dracus oculos clausit. "Quomodo hoc fiet? Ex quo primum audivi de Odin novem shards cruentis, sentio sicut in somnio vixi. Aut visio nocturna ".
  
  "Probemus nos non fieri cum novem partibus adhuc," Ben dixit. "Manipulatio haec debet esse. Supremi ordinis. Velut electi sumus vel aliquid.
  
  "Magis placet maledictus." Fremit Drake. "Et desine cum Star Wars crap."
  
  "Skywalker paulo minus cogitabam, paulo Chuck Bartowski," Ben dixit levi risu. "Quia sumus geeks et omnes."
  
  Komodo occultam ianuam exspectatione aspexit. "Pergamus? Populus meus hanc vitam longe adiuvet. Omnes in vicem possumus invenire finem huic hellhole."
  
  "Komodo," inquit Dracus. "Hic est finis. Oportet esse".
  
  Transtulit ingentem catervam dux et in transitum gigantem. Spatium iam maius erat quam portae, quae in eam ferebant, et, si fieri posset, Drake transitum sensit, et texit muros longius et longius, donec.
  
  Frigidus, et vultus blanditur acuta aura.
  
  Constitit, et lignum rutilum demittit. In lucem tenuem, erucae succinum accendit. Avolavit, sursum, sursum, deorsum et inferius, nullum firmamentum invenit. Tectum non invenit, crepidinem vel tabulatum.
  
  Accensus iterum excandescit, hoc tempore ad dextram. Et rursus infusio electri sine vestigio evanuit. Confregit pauca ligna ad meridiem, et projecit eas ad lucem suam.
  
  Praerupta ora rupis sex pedes in fronte earum emiserunt.
  
  Dracus vertiginem valde sensit, sed se pergere coegit. Aliquot vestigia reperit se concurrunt vanitate.
  
  "Ego nihil video. Bullshit".
  
  "Non potuimus huc venire sine tenebris obstantibus damnatis." Karin misit omnium cogitationes. "Conare iterum, Drake."
  
  Tertium fulgurum misit in vacuum. Pauci erant in hac offa volans elucidat languidi. Aliquid erat in altera parte abyssi. Ingens aedificium.
  
  "Quid illa?" Ingemuit ben pavet.
  
  Fulgura cito defluxerunt, brevis scintilla vitae in tenebris amissa est.
  
  "Exspectate," inquit ultimus miles Delta, vir nomine Merlini. "Quam multa vis electri non reliquimus?"
  
  Dracus balteos et dorsualis repressit. Komodo idem fecit. Numerus qui apud eos erat erat circiter triginta.
  
  "Scio quid cogitas," Komodo dixit. "Pompeia, vox?"
  
  "Olim," inquit Merlin, bigae armorum perita, torva. "Inquire quid agimus cum et sume eam ad locum ubi tergum vocare possumus".
  
  Adnuit Drake. "Asentire". Duodecim flammas ad iter reditus seposuit, et deinde paravit. Komodo et Merlinus uenientes steterunt iuxta eum in extremis.
  
  "Paratus?"
  
  Tum subito alii alio telorum missile per aras Coniciunt. Succinum lumen ad summum clare exardescit, et tenebras dispellens fulgorem emisit.
  
  Primum in historia, lux ad tenebras aeternas venit.
  
  Ostentatio pyrotechnica effectum habere coepit. Cum excandescunt, postquam excandescunt, volare et explodere antequam tardius descendunt, ingens structura in altero speluncae gigantis illuminata est.
  
  Ben anhelavit. Karin risit. " egregie ".
  
  Obstupefactis pice incensa tenebrae et attonitus apparere coepit. Ordo arcus primus in pariete postico exsculptus, deinde secundus ordo infra. Tunc apparebat quod fornices actu cellae parvae erant.
  
  Sub secundo ordine viderunt tertium, dein quartum, et dein circumvecti ordines in magnum parietem quasi lumina decaecantia. Et in quovis magno thesauro refulgens Gloriosa vagans refulsit gloria Electri cingula gehennae.
  
  Obstupuit ben. "Hoc .... hoc."
  
  Drake et Delta Team ignem missile post missilia continuaverunt. Ingentem thalamum ardere uisi sunt. Magnifice ante oculos exarsit ignis.
  
  Denique Dracus ultimum excanduit. Tunc momentum ad revelationem attonitus percipiendam sumpsit.
  
  Balbus Ben. "Est ingens... it's-"
  
  "Sepulchrum alterum deum." Draculus in voce sua diligentius confecit quam admiratio. "Ter plus quam in Islandia. Iesus Christus, Ben, quid infernum?
  
  
  * * *
  
  
  Reditus iter, quamvis periculosum adhuc periculum, dimidium temporis ac laboris partem cepit. Solus maioris impedimentum magnum intervallum fuit ubi aliam lineam zip ut transversam constituere debebant, quamvis Libidini locus semper problema pro guys erat, sicut Karin in transversa aspectu Komodo monstravit.
  
  Reversi per arcus portae inferni Cook, per tubulum lavacrum ad superficiem redierunt.
  
  Longa silentia fregit Dracus. "Wow, hic est optimus odor in mundo nunc. Aer denique recens. "
  
  Mano Kinimaki vox e tenebris circumiectis orta est. "Accipe istum Hawaii aurae recentis aeris, hominis, et propius ad metam eris."
  
  Homines et facies e semi- tenebris emerserunt. Incepit genitor, accendit propere erecta chordae lumina. Mensa ager erigebatur. Komodo locum suum rettulerunt dum tubam lavae ascendere coeperunt. Ben signum rediit et telephonum gestabile quater cum machina respondens. Karin idem fecit. Patres appellare permissi sunt.
  
  "Quater tantum?" Dracus cum rictu interrogavit. "Debent te obliti."
  
  Hayden ad illas nunc ambulabat, sordidus, defessus respiciens Hayden. At illa subridens et timide fovit Ben. Secuta est Aricia, at Drake atrox oculis torva. Et in umbris Drake vidit Maium terribile tensio in faciem ejus reflexa.
  
  Prope tempus ad eorum rationem erat. Hoc maxime impedita visa est mulier Iaponica, non Anglica.
  
  Dracus obscuram movit umeris tristitiam. Ille totam abiecit, vinciendo clausoque figuram Sanguinis regis in terram inaequabilem ante pedes eorum prostravit.
  
  "Dmitry Kovalenko." Fremuit. Rex campanae finis. Pravo genere. Quis vis aliqua calcibus? "
  
  In illo tempore, figura Ionathae Portae materiata est ex strepitu crescentium circa castra temporalia. Dracus oculos coarctavit. Noverat ipsum Kovalenko personaliter occidisse uxorem Portarum. Portae plus de causis laedebant Russicis quam etiam Drake et Alicia.
  
  "Conare". - Dracus exsibil. Usquam, nothus omnibus brachiis et cruribus in carcere non eget.
  
  Vidit Ben et Karin obnixi et avertere. Eo momento prospexit ille factus. Videbat acerbitatem, iram vindicativam, spiram odii et indignationis quae ad eum duceret, fieri similem ipsius Kovalenko, et sciebat omnes istos motus in se devorare ac tandem illum mutare, eum in alium hominem converti. Fuit finis neuter eorum voluit...
  
  ... Id est Alison seu Kennedy.
  
  Avertit etiam et posuit brachium circa scapulas Blake. Prospiciebant orientis ordinem, nutantis palmas, ad longinqua radiantia lumina et fluctuantem Oceanum.
  
  "Videns hoc simile aliquid mutare potest", dixit Drake. "Det illi spem novam. Tempus datur."
  
  Ben locutus est sine conversione. "Scio te nunc Dinoroc quote vis, sed eam tibi non daturus sum. Instead, ut paucas lineas ex "Haunted" adscribere possim. Quid de isto?"
  
  "Tu nunc Taylor Swift? Quid abiit iniuriam ibi? "
  
  "Haec semita tam bona quam quisquam tuorum Dinorocks. Et scis".
  
  Sed Dracus nunquam admitteret. Sed audito verbo et retro egrediens. insidiae terroristae ingeniose et celeriter elusae sunt, sed adhuc aliquae casus erant. Necessarium est cum de fanaticis et furiosis. In luctus finibus dictum. Praeses in itinere erat et iam aliam integram overhaul Civitatum Americae Unitarum promisit. ratio intelligentiae, quamquam adhuc incertus erat quomodo quis Kovalenko prohibere posset ab obeundo consilium quod viginti annis in operibus fuerat, cum totum hoc tempus solum fabulosum haberetur.
  
  Deos simillimos eorumque reliquias nunc invenientes.
  
  Sed documenta cognita erant, et US et aliae nationes omnia in rationem reddere decreverunt.
  
  Accusationes contra potentes egerunt, qui metu et timore pro carorum suorum beneplacito annos obstricti erant.
  
  Captivi vero regis cum suis caris liberati et remissi sunt. Gates promisit Kovalenko cruentam vendettam cedere alio modo velle. Harrison cum filia coniungitur, sed brevius, et fama tristior Drake.
  
  Si filia sua nata et amata et rapta fuisset, idem faceret quod Harrison?
  
  Quidni vellet. Omnis pater moveat caelum et terram et omnia media ad salvandum puerum suum.
  
  Hayden, Portae et Kinimaka a strepitu abiverunt donec appropinquarent Drake et coetus eius. Laetus est videre Komodo et superstes Delta miles Merlin, cum iis quoque. Vincula in camaraderie et actionis fictae sempiterni fuerunt.
  
  Hayden Portas rogabat de quodam Guidone nomine Russell Cayman. Videbatur quasi hic Torsten Dahl in capite operationis Islandicae substituisse, iussus ab ipso summo oriundo ... et fortasse etiam ex loco caliginoso et longinquo supra. Videbatur Cayman vir lentus et immitis. Opercula secreta petit et latius etiam secreta ac selecta nuntiabat domi militiaeque.
  
  "Cayman emissarius est" portae dixit. "Sed non solum illud. Vides nemo scire videtur cuius sit molestus: alvi summam excedit. Accessus eius immediatus et absolutus est. Sed cum impulit, nemo scit quis in inferno vere laborat.
  
  Cellae Draculi insonuit et suspensus est. Repressit velum et laetatus est videre quod vocator Thorsten Dahl erat.
  
  "Heus, Swee insanus est! Quid agis, buddy? Adhuc loqueris quasi stultus? "
  
  "Videtur. Conatus sum aliquem contactum aliquot horis et intelligo. sors non est mihi benigna. "
  
  "Felix es nostrum," inquit Drake. "Fuit lentus paucis diebus."
  
  "Bene, etiam asperius futurum est." Dahl reversus est.
  
  "dubium est".
  
  "Audi. drawing invenimus. Mappa accuratior. Pleraque ex eo ante potuimus investigare quod stultus Cayman eam indicabat ut in summo gradu securitatis exitum haberemus. Viam Hayden vel Gates quid de eo reperit?
  
  Dracus in confusione connivuit. "Caiman? Quis infernum est iste Cayman guy? Et quid Hayden et Porti sciunt?
  
  "Nihil refert. Non multum temporis ". Primum Dracus intellexit amicum suum in susurro loqui et properanti. " Respice. Tabula geographica inventa saltem indicat locum trium monumentorum. Intellexistis hoc? Tria monumenta deorum sunt.
  
  "Nos sicut invenimus secundum." Dracus eum sensit pulsam ventum. "Est ingens."
  
  "Ita pensavi. Tum charta accurata esse videtur. Sed hoc audi, Drake, sepulcrum tertium omnium maximus, et pessimum est.
  
  "Pejus?"
  
  "Repleti diis horribilissimis. Vere abominabilis. Creaturae malae. Tertium sepulcrum fuit aliquid carceris, ubi mors coacta magis quam recepta est. Et Drake.
  
  "Quid est?"
  
  "Si recte nos", puto habere clavem ad aliquod telum fatale genus."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM TERTIUM
  
  
  Per tempus aliae tenebrae in Hawaii descenderant ac deinceps megaplana quaedam antiqua inceperat, Dracus, Alicia et Maius omnes reliquerant ut suum semel discrimen finiret.
  
  Casu gravissimum omnium occasum elegerunt. Waikiki Litus cum Oceano Pacifico tepido, lucide a plenilunio lunae ab una parte occasus et ordines in altera hotels flammiferae urbis.
  
  Sed hac nocte locus erat periculosis hominibus et asperis revelationibus. Tres naturae vires convenerunt in unum, qui cursum vitae semper mutaret.
  
  Drake primus locutus est. "Vos duo postulo ut dicas. Qui Welle et quare occidit. Propterea hic hic sumus, ut punctum nihil pugnemus inter rubum amplius.
  
  "Hoc non sola causa hic sumus." Alicia torva Mai. Haec elf Hudson interficere adiuvavit tacendo de sorore sua parva. Tempus est mihi et viro meo aliquam ulcisci antiqui.
  
  Mai lente movit caput. "Non est verum. Tua pinguis, stultus boyfriend- "
  
  "Tunc in spiritu Wellensi." Aricia exsibil. "Volo ego otium aliquod habebat!"
  
  Alicia extiterunt, et in facie impugnarunt Sit durum. Iaponica puella parva titubavit, deinde aspexit ac risit.
  
  "Recordatus es".
  
  "Quid mihi dixisti quod postero tempore te percussi, te ut hominem feriam? Yeah, oblivisci non soles aliquid tale.
  
  Alicia tumultus pugnis invehit. A. Mai retorsit, expolians uterque manus. Harena circa eos turbata est, in temere exemplaria velocibus pedibus dispersa. Dracus semel intervenire temptavit, sed ictus auris dextrae bis cogitabat.
  
  "Just invicem non occidunt stupri."
  
  "Nihil possum promittere", mussat Alicia. Cecidit, et gressus Maii dextro crure. A. Maium appulit grunnitum, caput arena terendo. Cum Alicia appropinquavit, Mai in faciem suam paucis arenam proiecit.
  
  "canis".
  
  "Omne pulchrum est -" Mai vulum. Duae mulieres ore ad os venerunt. Alicia comminus adhibita est et cubitis, pugnis et palmis validas ictus coniecit, sed Mai captus vel eiectus uterque et specie respondit. Alicia Maii balteum apprehendit et stateram eam iactare conabatur, sed totum peractum erat cacumen braccas Maii avellere.
  
  Et defensionem Aliciae patentem relinque.
  
  Drake connivuit ut res gestas explicaret observavit. Hoc autem magis placet veritati. Qui retorsit. "Perge".
  
  Utinam plenus erroris Aliciae uteretur, et unus tantum contra bellatorem May-classem esse potuit. Spirat Alicia pluit, nutat retroque lacertum Dextra maerorem pendentia soluit, Ardentis sternum crebris ictibus. Plurimi bellatores post duos vel tres hits cessissent, sed Alicia duriore materia facta est, et etiam ad extremum fere se contrahit.
  
  Retro se rejecit per aerem, Mai calce et sopitum cum bipes calcitrare usque ad ventrem. Alicia retro in arenam exposuit et totum corpus suum invertit.
  
  Solum occurrit plantae faciem ordinis maxime complexi. Ferrum ad stomachum puppim evellere potuit, sed Mai ne cessavit. Facile alapam lacerti tulerunt.
  
  Alicia cecidit, lux prope exit. Stellae ante oculos eius natant, nec eaedem quae nocturno caelo coruscant. Ingemuit. "Perduint felix iecit."
  
  Sed Maii iam ad Drake.
  
  " Welle, Drake, occidi. Feci".
  
  "Mature" inquit. "Rationem habere debes. Quid illa?"
  
  "Non diceres si nothum antiquum occidi." Sub illis Aricia ingemuit. "Vos me a psycho bitch".
  
  Drake eam neglexit. Mai arenam e crinibus quassavit. Post minutam profundam halitum sumpsit et in oculos suos profunde respexit.
  
  "Quid est hoc?"
  
  "Duae rationes. Prima et simplicissima res est quod de raptu Chika invenit et tibi minatus est."
  
  "At loqui potuimus"
  
  "Scio. Haec parva pars est."
  
  Exigua parte cogitabat. Nunquid soror Maii parvam partem rapta est?
  
  Alicia iam pedibus certabat. Illa etiam ad faciem Draculi versa est, oculi eius timore insolito repleti.
  
  "Scio," tunc incepit Ariciae. "Scimus multo peius aliquid. Aliquid terribile...
  
  "Jesus, nisi hoc ibi non extuleris, utrumque caput tuum stupri iaciam."
  
  "Inprimis, scias Welles nunquam verum tibi dicere. Sas erat an. Eunuchus erat. Et ad minimam dispositionem tam alte in cibo vinculo laboravit ut regimen decurrit ".
  
  "Itane? De quid?" Draculi sanguis repente concrevit.
  
  "Vxorem tuam Orbus-occisam esse."
  
  Os eius commotum est, sed sonum non fecit.
  
  "Vos propius ad aliquem obtinuit. Necesse est ut ab hac legione discederes. Et te morte quietum fecit.'
  
  "At profecturus eram. SAS pro ea profecturus sum!"
  
  "Nemo scivit" Mai tacite dixit. "Etiam non noverat."
  
  Dracus connivuit, sentiens repente humorem in angulis oculorum suorum. "Filium nostrum habuit."
  
  Mai intuitus est eum facie glauco. Alicia aversa.
  
  "Nunquam dixi", inquit. "Numquam".
  
  Nox Hawaii circum eos ingemuit, salo fortis diu oblitus cantus antiquorum, stellae et lunae semper despiciebant, secreta et promissiones quas homo saepe facere potest.
  
  "Et est aliud," Mai dixit in tenebras. "Exegi multum temporis cum Welles ut nos bounced circa Miami. Cum in deversorio illo essemus, scis unum quod in frusta comminutum est, eum audivi loquentem in phone vel dimidium saltem duodecies homini...
  
  "Qualis homo?" Drake dixit cito.
  
  Nomen viri erat Cayman. Russell Cayman."
  
  
  FINIS
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  In quattuor angulis terrae
  
  
  CAPITULUM PRIMUM
  
  
  Secretarius Defensionis Kimberly Cornix sedit crescente sensu sollicitudinis in corde iam curriculo. Fateor, non diu in officio fuerat, sed coniectans non esse cotidie quod Exercitus generalis quattuor stellae et officialis CIA summus ordo audientiam cum aliquo staturae postulavit.
  
  Locus parvus, obscurus sed ornatus erat in deversorio in urbe Washington; locus usa erat in rebus, cum paulo dexterior solito vocaretur. Lucens obscurum ex centenis aureis et solidis quercubus languide reflectitur, praebens locum fortuito sensui et exprimendi lineamenta et semper immutabiles vultus eorum qui hic convenerunt. Qrow opperiebatur primum dicendi.
  
  Mark Digby, homo CIA, recta ad rem pervenit. "Manipulus tuus insanus est, Kimberly," inquit, sonum suum per aerem secans sicut acidum per metallum. "Tesseram suam scribit."
  
  Qrow, qui hanc acerrimam oppugnationem exspectaverant, oderant ire ad defensionem, sed plane nihil elegit. Etiam ut loquebatur, scivit quid Digby vellet esse prorsus. "Vocatio ad iudicium fecerunt. IN AGRO. Non placet, Marce, sed cum eo haereo."
  
  "Et nunc post nos sumus," General George Gleason aegre tulit. Novo proelio omnia curabat.
  
  "In stadio enim, ut aiunt, 'naculorum vacationes'? Equites? Quaeso. Nostrae optimae mentes nondum codicem crepuerunt.'
  
  "Habes illud, yeah?" Digby continuavit quasi Gleeson non intercessisse. "Quid de sententia sua togatus occidere?"
  
  Qrow os aperuit sed nihil dixit. Hoc melius non est. Digby plane plus scivit quam illa fecit et in omni ultimo eius usu fuit.
  
  Stetitque eam. "Quid, Kimberly?"
  
  Aspiciens retro, nihil dicens, iam crepitantibus illis Aer. Patebat Digby primum erupturum esse. Vir fere quaerit necessitatem suam communicandi, effundendi animam suam, eamque secundum sententiam suam finge.
  
  Vir nomine Iosue Vidal adiuvit eos inquisitione sua. Manipulus meus in terra nesciebat quid eum quaereret, aut cur omnes cameras in custodia verterent, moratus est, donec serius repressit et invenit. moestitia peior quam maxime saponem opera siderum.
  
  Qrow legitur inter lineas, sentiens multos stratos crap. "Habes plenam famam?"
  
  "Credo". Digby adnuit firmiter. "Est vespere in mensa tua."
  
  Qrow tacuit de omnibus quae de novissima legatione noverat. Hastae turmae in tactu continebantur - vix - sed parum sciebant quid factum esset. Sed caedes huius Iosue Vidal, si vel remote vera, altas et longinquas consecutiones pro biga habebit. Adde Marcum Digby, qui genus hominum felix erat ut errorem aliquem corrigeret qui fines suos adiuvabat, et turma Hayden facile dici potuit dedecus Civitatibus Foederatis. Dimittantur, ut fugientes comprehendantur, aut ... pejores.
  
  Omnia in Digby consilii pendebant.
  
  Cornix calcabat diligentissime, prae oculis habens difficultatem curriculo. Hoc longe proficiens, non sine periculis non sine periculo, quidam etiamnum latebant.
  
  Generalis Gleason chuckled. "Non movet quidquam deinceps. Praesertim guys qui in agris laborant."
  
  Qrow annuisset imperatori. "Concedo, George. Sed hastam habuit et pergit unam e nostris efficacissimis iugis cum sigillo Teams 6 et 7. Habere... singulares sunt multis modis. Dico ad litteram, nulla alia societas in mundo illis similis.
  
  Obtutus Digby erat ferreus. "Id sane valde instabile magis quam superiorem existimo; Haec SWAT iunctiones brevioribus nexibus, non laxioribus vinculis indigent.
  
  Qrow sensi corrumpi atmosphaeram, et sciebant fore etiam peius ante. "Tua turma cancellos abiit. Internas habent difficultates. Exteriora mysteria quae nos omnes in asino mordere possunt adhuc ... " Constitit.
  
  Generalis Gleason iterum mur-. "Postremum opus est globus multinationalium improborum conductorum a Civitatibus Foederatis Americae transmarinas insanientes, aliam cacas tempestatem creans. Melius est ties secare dum possumus.'
  
  Qrow non potuit abscondere mirum. "Quid narras?"
  
  "Nos nihil dicere." Digby muros respexit sicut aures Dumbo expectat.
  
  "Aisne eos comprehendi?" pressit.
  
  Digby insensibiliter caput quassavit; vix notabilis, sed motus, qui monens campanas sonuit profunde in Qrow's soul. Nolebat, non unam partem, sed solum gravem contentionem levare in conclavi ac licentia moveri erat.
  
  "Acum" inquit "acum", inquit, tam levi voce quam poterat conuenire. "Et de alia ratione hic sumus disseramus. per quattuor angulos terrae.
  
  "Protinus loquamur," dixit imperator. "Et res vide, non fabulas. Rea vera dicunt nonnullos fasciculum psychos in manuscriptis triginta annorum offendisse, qui scelestos bello scriptos in Cuba latent. Res dicunt hunc fasciculum psychos praecessisse et stupri eos in Network damnatos emanasse, quod huic fasciculo satis naturale est. Haec facta sunt.'
  
  Cornix aversionem ducis ad vulgarem archaeologicum et plenam phantasiae defectum cognovit. "Puto, George."
  
  "Vis aliquid amplius?"
  
  "Bene, satis certo scio nos eos audituros."
  
  "Omnis insanus physicus, omnis Indiana stupri Jones wannabe et opportunisticus criminalis in mundo nunc aditus ad easdem informationes quas agimus habet. Omne regimen, singulae copiae singulares turmas, quaelibet Opis nigra unitas eam vidit. Etiam qui non est. Et nunc... omnes in unum locum sordidissimas curaverunt.
  
  Qrow non certa analogiam eius amavit, sed quaesivit, "Quis?"
  
  "Propositum ordinis ultimi judicii. Finis mundi consilium".
  
  "Nunc paululum dramaticum quod a te oritur, Imperator."
  
  "Lego ad verbum, id est omnia."
  
  "Omnes legunt. Haec omnia interiecerunt Digby. "Certe, haec necessitates serio accipiuntur et pro nunc infringi non possunt. Praecipuum documentum, quod illi "ordo ultimi judicii" vocant, ad Equites spectat, et quo ordine quaerendos esse credimus.
  
  "Sed -" Gleason plane sibi auxilium ferre non potuit. "Quattuor angulis. Hoc est omnino inconveniens."
  
  Qrow iuuit ante a. Coniicio hoc de industria codicem esse, George. Sententiam inpediunt. Vel fac, ut tantum praesto sit iis qui ab Ordine electi sunt.
  
  "Non amo id". Gleason similis erat insanus.
  
  "Certus sum". Qrow percussoque in fronte eius mensam. "Sed vide - codex multas interrogationes movet, quarum omnes nondum habent responsa. Plerumque, ubi nunc sunt Ordo?
  
  "Hoc maximum sacramentum minime faciemus," Digby dissensit. "Hoc consilium est quod omni festinatione agendum est."
  
  Qrow victoria huius artificio potita est. SPARSAE iam in Aegypto sunt, confirmavit. "Accipientes manuscriptum faciei valorem et interpretationes nostrae antiquae sumentes recte est ubi esse debeamus."
  
  Digby imum labrum momordit. "Omne bonum est hoc", inquit, "sed et nos plenos circulos adfert ubi esse volumus. Nunc statuendum est, Kimberly.
  
  "Nunc?" Vere admiratus est. "Non eunt alicubi et eos agro auferre nefas est. Pono manuscriptum intellexisse? Quattuor equites? Quatuor ultima tela? Bellum, conquestum, fames, mors. Si hoc ratum est, illis opus est facere quod melius faciunt.
  
  "Kimberly." Oculos digby terebat. "Tu et ego omnino aliter quid est."
  
  "Num tu priorem illorum successum lacessere non potes?"
  
  "Quomodo definis victoria?" Manus digby immaniter smug modo expandit. "Ita, variae minae, sed signa, Rangers, CIA Division, SOG, Marine populatores. "Vide quo ego vado?"
  
  "Dicis non opus esse SPIR."
  
  Digby de industria oculos volvit. "Numquam factum est".
  
  Qrow plusquam alterum ad considerandam intentam contumeliam. A Digby ad Gleason perstrinxit, sed generale solum cum impassivo, stoico vultu respondit, sine dubio externa expressio series creantis eius. Apparebat ei ubi successit SPIRUS. Hoc sincere Gleeson non intellexit, et Digby alium finem secutus est.
  
  "Nunc enim", inquit, "verba tantum et fama, maxime rumores habemus. Hic dolor vitae periculum adiit, viros amisit et pro hac regione semel atque iterum immolavit. Ius loquendi habent.
  
  Digby fecit faciem, sed tacuit. Qrow in sella recubuit, in tranquillo atmosphaera ambulans adhuc per quattuor angulos cubiculi in conatu manere focused. Una requiritur intentio et tranquillitas quando agitur de venenis serpentibus.
  
  "Propono populum mittere ad TerraLeaks in conatu prohibere hunc informationis fluxum", dixit. " Donec huius Ordinis authenticitas stabiliatur. Quid mox fiet," addidit. "Quaerimus Cubanum munitum ubi inventum est. Et permittemus Team hastum suum facere officium. Nemo hoc citius faciet.'
  
  Generalis Gleason consensu annuit. Ibi sunt, obstupuit.
  
  Digby tunc late ei risit, alludens ad cattum qui cremorem accepit. "Accipio, inquit, omnia tua consilia. "Volo referre ac dicere me illis non assentire, sed ego consentio. Et in reditu rogationem meam suscipere te volo.
  
  Carus Deus, n. "Quis eorum?"
  
  "Manipulos secundas mittimus. ut eos operias et eos fortasse adiuvent".
  
  Qrow sciebat quid diceret. "Operire" significabat observare, et "adjuvare" prorsus exsequi significabat.
  
  "Qui equos?"
  
  "SIGNAMENTUM Team 7. Prope Cumas."
  
  "Incredibile." Qrow caput movit. Duo ex nostris optimis iugis in eadem area simul habemus. Quomodo hoc factum est?
  
  Digby curo manere signabat. "Pura accidit. Sed consentire debes duos esse meliores quam unum.
  
  "Bene". Qrow sciebat se non velle sed consentire. "At nullatenus occurrent duo iugis. Neque ulla ratione. Patet omnia?"
  
  "Tantum si mundus in eo pendeat." Digby risit, evadentes quaestionem et causans Gleeson ingemuit.
  
  "Mane professio," Gleason dixit. "Habere possum septem in area dextra paucis horis. Dummodo hoc satis cito perveniamus."
  
  "Considera super." Qrow abstinuerunt dicere conjuges ne eos in ostium in exitum tibus ferire. Nam hastam non potuit gravius obtinuisse. Nam homo qui Iosue Vidal interfecit, truculentus fuit. Potuit enim fieri horum aliquorum superiorum et peiorum. Sed primum eam mundum servare putavit.
  
  Item.
  
  
  CAPITULUM SECUNDUM
  
  
  Alexandria in omni modern gloria iacet post fenestram vitream; Metropolis vigens concreta, mari scintillanti, insignita palmarum et hotels, littoribus curvatis, ac incredibiliter impressive Bibliothecae Alexandrinae.
  
  CIA domus tuta neglecta est sex vicos negotiatores suffocatos lente circum arcum littoris curvatos. Omnis aditus ad podium in vilica ab extrinseco gravibus vitreis et vectibus limitatum est. Solus praecipuus tractus locus praebebat aliqua solatii signa; Culina parva erat et exstinguitur, duo cubicula iam pridem cavea ferrea facta sunt. Solus unus homo domum tutam in pleno fundamento infixit, et extra zonam suggessit evidenter.
  
  Alicia poculum capulus iussit. "Heus homo, quattuor hi nigri, duo cum lacte, tres cum cremor et unus saporis cinnamomi. Intellexit?"
  
  "Non..." Triginta aliquid homo vitreis tenuibus ormatum et supercilia fruticosa connivuit furiosius. "Non faciam capulus. Intellexistis hoc?
  
  "Non intellegetis? Hem, quid hic infernum agis?"
  
  "Connexio. Locus contactus. POPULUS. EGO-"
  
  Alicia oculos suos coartavit. "Viliarium?"
  
  "Etiam. Sed non sic. I-"
  
  Alicia aversa. "Fuck, dude. Lectulos non facis. Capulus non facis. Quid infernum reddimus tibi?"
  
  Drake operam suam maxime ignorare Anglicam mulierem temptavit, sed in conventu inter Smith et Lauren collocatus. Novus Yorker paratus est et in Aegyptum volavit cum nova comminatio ad prioritatem aliquantum atrox versa est. Stans in medio cubiculi cum crinibus demissis et in vultu iocosa expressio, parata erat ad bigas renovandas, sed cum Lauren Smith accessisset, totus motus motus in eam inruit.
  
  "Non nunc", inquit, statim.
  
  "Vivus sum," murmuravit Smith. "Cogitavi ut sit amet."
  
  Instead of crepans back, Lauren altum spiritum sumpsit. "Ego solliciti de vobis cotidie, omni momento. Credo. Placetne tibi, Smith?
  
  Aperuitque miles os suum, sed Aricia occulte intervenit. "Damnat, non audisti? Nomen eius Lancelot est. Praefert Faber. Nunc omnes eum appellamus.
  
  Laurente secundo minuto praesidio captus est. "Lance-quid? Estne nomen militis vetus?"
  
  "Certe," inquit Alicia feliciter. "Idem Guido, qui perfidiam in uxore regis commisit."
  
  "Aisne me solicitum esse? An ad te pertinet?"
  
  Alicia Smith conspexerunt. "Nemo. Si te amiserit, sphingia optima sumet, et simiae rubrae non sunt in Aegypto. Circum cubiculum intuens vultu interrogationis. "At certe non extra cubiculum hoc."
  
  Mai iam iuxta Lauren stabat, postquam duplex ratio securitatis domus tutae inhibito secessit. "Si adsequi possumus cum operatione? Cur Lauren hic adest?"
  
  "Etiam Etiam". New Yorker celeriter compositionem recuperavit. "Vis omnes ut discumbere? Aliquam tempus dictum velit".
  
  Yorgi vacuam invenit sedem. Dracus sedit in brachiis sellae, circum cubiculum diligenter respiciens. Constabat ei ab lateribus spectans quomodo Dal et Kenzi propius accessissent, quomodo Hayden e Kinimaki evasissent, et gratanter quomodo Alicia et Maii iam inter se praesentiam magis accepturi videbantur. Quo eventu Drake valde levatus est, sed magnum proximum futurum erat. Prope omnino siluit ex eius revelatione iam ante triduum Yorgi.
  
  Ille ego sum, qui gelido sanguine parentes occidi.
  
  Ita celebrationem labefactavit, sed nemo Rutenis pressit. Vere enim permulta, quae gesserat, fateri coepit; Nunc tempus opus fuit memoriae in ipsa verba transferre.
  
  Lauren parum incommoditas ad caput cubiculi stantem respexit, sed cum Smith regrederetur, loqui coepit. Primum plumbum habeamus quoad situm Tyleri Webb stash. Memento - pollicitus est plura secreta revelanda esse?
  
  Drake bene meminerat. Solliciti sunt de potentiis consequentibus usque in diem hanc. Duo aut terni aut certe fuerunt.
  
  "At nunc id tempus non habemus. Postea, spero nos omnes in itinere ire. Sed haec nova comminatio incepit cum ordo TerraLeaks totum fasciculum documentorum in Interreti collocavit". Vicit. "Plus quasi bomba physica in fundamentum digitale cecidit. Omnia documenta autographa sunt, plane fanatica et mere magnificantia. Purgamentum vetus iusto. TerraLeaks conductos in vetus munitum in Cuba invenit, quod supererat ex decenniis. Apparet hebron uti coetus furiosorum, qui se Ordinem ultimi judicii appellaverunt.
  
  "Sonat multum ridet," dixit Drake.
  
  "Scilicet erat. At vero multo peiores res. Omnes hi homines belli facinorosi erant qui Rolandum fugerunt et in Cuba latebant. Nunc, ut omnes nostis, facilius est indicem facere infandum Nazis quam indicem eorum quae erant non quaero. Hic ordo creatus est ut res in posteros transeant. Si deprehensi fuerint vel interfecti, aliquam gloriosam resonare velint in futuro ".
  
  "Et dicitis se habere?" Hayden petivit.
  
  "Bene, nondum. Nihil probatum est. Ordo duorum imperatorum constabat, duo magni imperii figuras et duo negotiatores locupletes. Simul significantes vim et opes haberent.
  
  "Quomodo hoc scimus?" Mai petivit.
  
  "O nihil latebant. Nomina, gesta, loca. Haec omnia in documentis sunt. Et TerraLeaks sectam secuta est, "Lauren movit caput," ut faciunt.
  
  "Aisne scire omnes?" Drake tacite dixit. "Omnis ordo sanguinis in mundo? Crap." Vertit caput ad fenestram, quasi totum mundum extra convenientes contemplans.
  
  "Tabellae quaestionis non est perfecte consummatum," incepit Lauren.
  
  Aricia snorted. "Nisi sane ita est."
  
  "Sic omnes informationes non habemus. Solummodo possumus assumere malefactores isti belli, qui ante viginti septem annos e facie terrae evanuerunt, occasionem operis sui perficiendi non fuisse".
  
  "Abparuit?" Dahl mussat, leviter a pede ad calcem versi. "Plerumque hoc est magistratus secretum. Vel Vires speciales. Sensus est, quia scelerati erant.
  
  Laurens adnuit. "Hoc est consensus. Sed is qui "abfuit", secretum munitum quaerere non cogitavit.
  
  "Tum probabiliter SAS." Dahl Drake respexit. "Pinguis nothi."
  
  "Certe copiae nostrae speciales non vocantur ABBA".
  
  Kinimaka ad fenestram vide. "Sonat mater errorum omnium", sonat in speculo suo. "Haec informationes permitto ut libere divulgetur. Quot imperia hoc uno tempore venaturi sunt?"
  
  "Sex minimum," dixit Lauren. "Quod scimus. lam plura, quam id. Genus incepit cum guys in Peruvia complevit."
  
  "Tu perficis?" Faber repetitur. "Nos vitam servavimus."
  
  Lauren humeros. "Nemo te in hoc reprehendit."
  
  Drake clare recordatus est Smith crebris petitionibus ad infernum festinandum in ultima missione. Nunc tempus suscipit erat nec efficitur. Sed Novi Eboraci animum placide arripuit.
  
  "Sic," inquit. "Cur non plane narras quid hic ordo Doomsday cogitavit et quomodo mundum destruere cogitat?"
  
  Laurens altum spiritum sumpsit. "Tunc suus 'okay. Spero te hoc paratum esse".
  
  
  CAPITULUM TERTIUM
  
  
  "Per exploratores satellites, agentes absconditos, cameras, fucos, NSA... nominas, scimus saltem sex alias regiones currendo primos invenire quattuor terrae angulos. Americani ... morata est, cogitans "bene ... esse Americanos... illuc prae aliis venire cupis. Non solum propter dignitatem, sed etiam quia non possumus dicere quod aliquis alius invenerit. Sensus est... Quid si Israel occultum interfectorem in terra reperit? Quid si Sinis omnes quattuor invenit?
  
  "Quae igitur sunt nationes confirmatae in project participatione?" Kensi tacite petivit. "Israel?"
  
  "Etiam. Plus Sinis, Gallia, Suecia, Russia et Magna Britannia."
  
  Drake cogitabat forsitan aliquos homines quorum interest. Quod contra eos iniquum esset.
  
  "Fuga", inquit. "Quid imperata?"
  
  Lauren laptop eam repressit fac. " Multa insunt "non deficient" et "quoquo".
  
  "Vident illam minam globalem" Hayden dixit. "Cur non? Semper pauci dies remanent usque ad proximum apocalypsin ".
  
  "Atqui," inquit Drake, "omnes essentialiter in eadem parte sumus."
  
  Hayden connivuit. "Wow. Desine medicamenta facere, dude.
  
  "Non, dixi"
  
  "Nimis multa verbera tandem insanum compulerunt." Dahl risit.
  
  Oculi Draculi dilataverunt. "Tace os." pausam fecit. "Numquid interrogasti de agro Eboracensi? Alioqui, quod volui, omnes speciales vires sumus. Ex eodem panno recisa. Certi sumus sicut infernus non debet se per mundum persequi."
  
  "Concedo," Hayden sine affectu dixit. "Igitur quis es tu de hac re tecum?"
  
  Dracus manus expandit. "Praeses Coburn?"
  
  "Primum debes praeterire Minister defensionis. Et alii. Cole pluribus quam iustis corporis muris cingitur, et quaedam ex eis non sine crenellationibus sunt.
  
  "Non omnes iunctae amicae par ludunt" Kenzie confidenter addidit.
  
  "Certe". Ingressus Dracus sedit. "Ignosce, Lauren. Perge."
  
  "Ius. Ita quisque documenta perlegerit. Maxime Nazi bullshit, esse honestum. Et hoc ad verbum lego. Pagina ab hoc miserae catervae nomine, cui titulus "Ordo ultimi judicii", aperte indicat sic dicta "loca" Quattuor equitum: Bellum, Conquestum, Fames et Mors."
  
  "Ex Libro Apocalypsis?" Hayden petivit. "Quatuor equites?"
  
  "Yeah." Lauren adnuit, adhuc per multas notulas a quibusdam probatissimis geeks in America confirmatis intuens. "Agnus Dei" aperit quatuor prima signacula septem, quae gignunt quatuor creaturas equitantes equis albis, rubris, nigris et pallidis. Utique, omnibus per annos addicti sunt et semel atque iterum in cultura populari interpretati sunt. Etiam Romani Imperii eiusque historiae subsequentis symbolum sunt descripta. Sed heus, cum Nazis ludere posset quoquo modo volebant, recte? Nunc fortasse melius est si hoc auferam. Acervum chartarum e chartophylacio suo extraxit, plus negotii quam Dracus umquam viderit. Interestingly change for Lauren, and one she seems to have taken to heart. Cito inspexit chartam.
  
  "Estne haec res quae omnes sient? Ordo?
  
  "Ita, hoc legite."
  
  Dahl clare legit cum alii in.
  
  "In quattuor terrae angulis quattuor Equites invenimus, eisque rationem Ordinis ultimi Iudicii adumbravimus. Qui superstites judicio Peregrinus et ejus reparata juste regnabunt. Si hoc legistis, amissi sumus, sic lege et caute sequemur. Ultimi anni nostri consumpti sunt quattuor arma revolutionum mundi colligentium ultima: Bellum, Conquestum, Fames et Mors. Iunctus, omnia imperia destruent et novam futuram aperiunt. Paratos esse. Invenias. Iter ad quatuor plagas Terrae. Requiesce Pater Strategy dein Khagan; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omnia, ut videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, invisimus. Flagellum invenimus custodientem verum ultimum judicium. Solus interemptus est cum equitibus apparuerunt. Nullae notae distinguuntur super ossa Patris. Indus armis cingitur. Ordo ultimi judicii per te nunc vivit et regnat in saecula saeculorum ".
  
  Drake omnia maceravit. Multae clues, multae veritates. Multus of opus. Sed Dahl eum ad ferrum cum primo commento verberavit. "Exsurge? Nonne rebellant?
  
  "Ita, quod nefas videtur." Laurentianus consensit. "At id typo non est."
  
  Mai annotavit, "ordinem spectare videtur, sed subtiliter".
  
  Adnuit consensu Laurencius. "Haec sit vera. Sed etiamne intellegis, cur loca ista requiescunt, non sepulchra, vel sepulcra vel quaecumque?
  
  "Non omnia ut videtur," Dahl legebat.
  
  "Etiam. Plane ton plus investigationis opus est".
  
  "Indus telis cingitur" Aricia legit. "Quid infernum est illud?"
  
  "Ne nos nimium praeveniamus," Hayden dixit.
  
  "Creditur scientia omnium harum ultimarum mansionum apud Nazi ordinem decessisse." Laurentianus dixit. "Fortasse cogitabant aliquid referre. Fortasse suus coding. Vel transeat ad cognitionem aliorum generationum. Non certo scimus, sed scimus omnia nobis esse pergenda," parvipendens, "et omnium in eadem navi. Drake aspiciens. "Navis. Salvos ratis. Vos adepto ideam ".
  
  Ebor annuit. "Certe volo. SAS facere potest saxum supernatet. "
  
  "Bene, quicumque incurrimus, easdem significationes habent quas facimus," Hayden dixit. "Quomodo incipias nos?"
  
  Kinimaka aversatus e fenestra. "Per quattuor angulos terrae?" interrogavit. "Ubi sunt sita?"
  
  Conclave vacuum vidi. "Dicere difficile est," Dahl dixit. "Quando terra est rotunda."
  
  "Bene, quam de primo Equite illi referenced. Hic pater Strategy." Kinimaka in cubiculum ambulabat, omne lumen e fenestra post se claudens. "Quid references habemus pro eo?"
  
  "Ut expectes," Lauren percussoque screen, "cogitare piscinam domum reversus est hoc quoque facere..." momento legere accepit.
  
  Drake idem momentum cogitationis suscepit. Laurentianus mentionem de "cogito piscinam domum reportatam" solum declaravit quid ibi non esset.
  
  Karin Blake.
  
  Nimirum tempus volavit cum pars hastae quadrigis erat, sed dies longus erat vel etiam septimana cum Karin vocatus esse putabatur. Quotiescumque eam contingere decrevit, aliquid obstitit - fasciculumque inimicorum fiat, vel crisi mundi, vel postulato suo ne molestus sit. Karin opus eius spatium, but-
  
  Ubi infernum est?
  
  Lauren loqui coepit et iterum cogitationes Karin praetermittendae erant.
  
  " Historica figura ut Pater Strategy notus videtur. Hannibalem."
  
  Incertus respexit Faber. "Quis eorum?"
  
  Alicia labra pallat. "Si hic est Antonius Hopkins' dudus, ego hoc cubiculum non relinquo."
  
  "Hannibal Barca princeps militum fabulosus fuit a Carthagine. Natus anno 247 a.C.n., is qui totum exercitum, cum elephantis bellicis, trans Pyrenaeum et Alpes in Italiam duxit. vires et infirmitates hostium cognoscere potuit et multos socios ex Romanis vicit. Sola via quam tandem defecit erat cum quidam vir clarissimas artes suas didicit et viam contra eum uti elaboravit. Carthagini erat.'
  
  "Pater Strategy igitur huic homini est?" - Interrogavit Smith. "Hic Hannibal?"
  
  Unus ex maximis bellicis rebus in historia, unus ex praeclaris antiquitatis ducibus cum Alexandro Magno et Caesare. Pater Imperatorii appellatus est quod inimicissimus, Roma, militaribus consiliis suis tandem usus est.
  
  "Haec victoria est," inquit Dahl, "si unquam una fuit."
  
  Laurens adnuit. "Melius est. Hannibal adeo exterreri solebat Romae ut si quando aliqua clades acciderit. Hoc significat Hannibal ante portas! Vulgo receptum est et adhuc hodie usurpatum est.
  
  "Ad ordinem redi," Hayden eos admonuit. "Quomodo convenit?"
  
  "Certe possumus dicere Hannibalem unum ex quattuor equitibus esse. Praeterquam quod equo vectus videtur, Pater Imperatorii per Historiam vocatus est. Hoc est bellum primum Equitis. Bellum certe Romano imperio intulit.
  
  Drake textum lustrabat. "Id ergo hic dicit rationem ab equitibus Doommday statutam fuisse. Putemus Ordinem in sepulcro Hannibalis exitiosum telo sepelisse? Ab hoc in generatione altera?"
  
  Laurens adnuit. "Est communi sensu. Armis in omni tumulo. sepulchrum est in universis angulis terrae
  
  Kinimaka supercilium erexit. "Qui rursus tantundem facit sensum quantum pallii graminis."
  
  Hayden manum elevans ad eum accessit. "Obliviscatur," inquit. "Nunc. Num Hannibali sepulchrum aut mausoleum?
  
  Lauren in sella recubuit. "Ita, ubi res implicatae sunt. Infelix senex Hannibal exul et miserabili morte occubuit, verisimiliter a veneno. Sepultus est in monumento trito.
  
  Oculi Draculi dilataverunt. "Bullshit".
  
  "Res putat, annon?"
  
  "Habemus locus?" Mai petivit.
  
  "O memini". Lauren risit. "Africa".
  
  
  CAPITULUM QUARTUM
  
  
  Alicia ad latus arcae ambulavit et lagenam aquae e mini-fride superpositam extraxit. Satus novam operationem semper stressful fuit. Her forte pugna fuit; tamen hoc tempore plane consilio egebat. Hayden iam Lauren in laptop coniunxerat, et Smith quaerere curae esse conabatur, non dubium est quod New Yorker aliud munus suscipiebat. Oh yeah, et quia in carcere non est terroris rabidi visitans.
  
  Alicia suam sententiam habuit, sed Difficulter intellexit logicam Lauren. Non tamen post vitam, quam iam duxit, iudicandi locus non fuit. Lauren Fox erat sapiens et prudens satis ad videndum quid veniret.
  
  Spes est ita. Alicia dimidium lagenam bibit, inde ad Drake convertit. Eboracensis comitatus prope Dahl et Kensi stabat. Initura erat cum prope motus erat.
  
  "O hi Yogi. Quomodo res ibi eat?
  
  "Bene". Fur Russicus depressus est quia subito expositus est. "Putasne nunc me odisse?"
  
  "OMS? Illi? Esne kidding? Nemo te, praesertim me, iudicat. Illa chuckled et circumspiciebat. "Aut Maii. Vel Drake. Ac praesertim Kenzi. Canis probabiliter habet lacum plenum secretorum sordidorum.
  
  "DE".
  
  "Non exiguum prorsus tuum malus secretum." Crap! "Heus, adhuc hic mutare conatur. Non scio cacas de laudantium."
  
  "Ego animadverto is".
  
  Extendit manum: "Veni huc!" - et ruere ad caput, cum lapsus esset, caput eius arripere conabatur. Ad extremum cubiculi Yorgi exsultaverunt, crura lux. Alicia venationis vanitatem vidit.
  
  "Deinde, puer."
  
  Dracus eius adventum observavit. "Scis, te timet."
  
  "Puero nihil timuisse putavi. Non post tempus consumptum est in carcere Russico et in muris aedificandis. Tunc sentis quod timet. Percussit se in caput.
  
  "Telum omnium potentissimum" dixit Dahl. "Quemadmodum rogas Hannibalem."
  
  "O iocos Torsti facit. Ad fastos omnia vertamus. Sed serio, "Alicia addidit. "Puer oportet dicere de. Non sum magis idoneus. "
  
  Kensi latravit. "Itane? Obstupesco".
  
  "An tu in Webb dicitur? Immo, Censeo.
  
  Israelis parvipendens. "Habeo Difficile dormiens nocte. Quid ergo?"
  
  Alicia dixit. "Nihil."
  
  "Ego coniecto in eadem causa quam tu."
  
  Erat silentium magnum. Dahl occurrit intuitus Draculi super capita feminarum et leviter inclinata. Dracus cito aspexit, foeminas non contemnens, sed puteum miseriae gravari nolens. Alicia Hayden suspexit loqui coepit.
  
  "Bene," dixit bulla eorum. "Est melius quam primum cogitavi Lauren. Quis est iter ad Hellespontum?
  
  Alicia ingemuit. "Sonat perficiunt hoc dampnas dolor. Adde me ".
  
  
  * * *
  
  
  Primo per helicopterum, deinde ab cursu navis, Hellespontum hastae turmae appropinquaverunt. Sol iam ad horizontem declivis, lux e candida pila in clavum panoramicum in curriculo ac sectione horizontali transformata. Dracus se vix mutans inter modi onerarias in asperis equitationibus invenit, et tempus invenit mirandi quomodo gubernatores per diem tuto pervenerunt. Alicia, iuxta eum helicopterum conscendit, animum eius paululum declaravit.
  
  "Heus guys, putasne dudus hoc nos necare conatur?"
  
  Kinimaka, arcte ense inhaerens et tot loris parcens quantum poterat tenere, dixit per dentes strictos, "Satis certo scio se currentes esse."
  
  Communicationes plene perficiendas et apertas erant. Silentium aerem implevit ut turma eorum inspexit arma a CIA suppleta. Dracus solitas suspiciones invenit, quae inclusa sunt Glocks, HKS, cultri certaminis et varias grenades. Nox etiam cogitationes visionis provisae sunt. Paucis minutis post, Hayden de communicatore loqui incepit.
  
  "Sic, populus, tempus est aliam considerare, magis personalem aspectum huius missionis. Certatim iugis. CIA adhuc sex esse dicit, ut non multo magis gratus sim. Cellula Alexandrina continenter informationes accipit de cellulis CIA cellulis circum orbem terrarum, ab NSA et agentibus subtegminis. Deferat ad me quid pertinet facts- "
  
  "Si est in re optima," Kensi interjecta est.
  
  Hayden eructavi. "Intellego te malos experientias habuisse cum institutionum regimine, et CIA prelum vere malum accipit, sed pro eis opus feci. Et certe officium meum egi ius. Totam gentem tueri. Certum est, ego tibi facta dabo.'
  
  "Miror quid alam suam attollat," Alicia super communicatorem susurravit. "Certe non est bonum damnare."
  
  Kensi aspiciens eam. "Quid sit bonum quod facit amictum tuum equitare?"
  
  "Nescio". Alicia cursim connivuit. "Johnny Depp ore?"
  
  iugulum Hayden purgavit et continuavit. "Sex singulares copiae iunctae. Difficile dictu est quis aequus est et qui plane infestus est. Noli assumere. Pro hostibus omnibus agendum est. Hoc fatebitur nemo terrarum novimus involvi. Intelligo ut aliquas ex his latinas scias, sed carmen idem manet.
  
  Cum Hayden constitit, Dracus de contingentibus Britannicis cogitavit. SAS satis paucas cohortes habuit et multos annos aberat, sed tamen mundus militum ultra-eliteorum non prorsus magnus erat. Hayden de potentiis exercitiis et reservationibus nunc loqui oportuit, quam ab illis in acie deprehensus. Dahl in contingenti Suetica et Kenzie in Israelibus interesse posset. Bonum officium, nulla traditio American coram ibi fuit.
  
  "Non possum existimare Sinas amicitiam esse," dixit. "Neque Russia."
  
  "Ecce" Mai dixit fenestram prospiciens. "Erunt figurae in tenebris."
  
  "Numquid ideam habemus de condicione hodiernae cuiusque regionis?" - quaesivit Dahl.
  
  "Ita, ad hoc tantum tendebam. Sueci aliquot horas absunt, quantum scire possumus. Galli domi sunt. Mossad proximus, proximus."
  
  "Certe," inquit Dahl. "Nemo vere scit quo itis."
  
  Drake leviter eruta. "Tune conatus Suetiae iustificare conatus est?"
  
  "Iam sonas sicut in Eurovisione es. Nee quisquam Britanniam nominavit. Ubi sita sunt? Adhuc tea faciens? " Dahl poculum imaginarium erexit, digitulo minimo angulo exserto.
  
  Pulchrum illud erat. "Bene, Suecia probabiliter retro incepit."
  
  "Certe inceperunt."
  
  Guys, Hayden interrupit. "Nolite oblivisci nos huius quoque partem esse. Et Washington nos vincere expectat."
  
  Drake chuckled. Subrisit Dahl. Smith aspiciens Lauren coepit loqui.
  
  "Aliquas ex his regionibus vehementer protestatur quodvis interventus. Scilicet, lutum semper alta planities est, sed aliqua inhonesta elementa agere potuimus."
  
  "Printer? Assula coetus? " - Kinimaka quaesivit.
  
  "Suus 'possible."
  
  "Hoc modo nos ad informationes fundamentales reducit", Hayden dixit. "Omnes inimici."
  
  Drake miratus est quid Smith de ea sententia sentiret. Retro in Cusco, Iosue infestus erat, sed quia mors eius non sancita erat imperio et mora ruri perpetuo mutabatur et pugnabatur, nemo quid eveniret sciebat. Huic mors accidit, sed incuria et zelus. Erat enim parasitus et homicida, sed res diversae erant.
  
  Post helicopterum impleverunt scaphas. Vestitus atra, vultus camouflatur, et undas Hellespontiaci iactat blande per, nox demum tenebris impleta. Iter tulerunt vacuum, et trementia lumina ripae. Hellespontus canalis magni momenti fuit quae in confinio Europae et Asiae partem efficit. Fretum angustum, Callipolis in oras eius septentrionales sita, cum plerisque aliis finibus infrequens. Cum per aquam laberentur, Hayden et Lauren communicatore suo usi sunt.
  
  "Hannibal numquam sepulchrum, ne grave quidem titulum habuit. Post egregiam vitam, imperator fabulosus paene solus obiit, senio veneno periit. Quomodo igitur sepulcrum trito invenis?"
  
  Drake Lauren respeximus astiterunt. Illa rogabat?
  
  Faber fortiter profectus est ut remedium adhiberet. "Sonar?"
  
  "Posses est, sed satis utilem habes ubi prospicias", Dahl respondit.
  
  "Invenerunt documentum obscurum, documentum recordabile, sed ad tempus perit" Hayden dixit. "Fata Hannibalis semper exasperavit eos, qui heros amabant, qui Romano imperio restiterant. Unus talis erat praesidens Tunisiae, qui Istanbul in sexaginta visitavit. In hac salutatione, nulla re, quam vellet, Hannibalis reliquias secum Tunisiam capere posse. Nihil aliud refert. Tandem Turci remissi sunt et secum duxerunt in brevi itinere.
  
  "Sexaginta?" Dahl dixit. "Numquid non est quod malefactores bellicosi suum parvum consilium incipiunt?"
  
  "Verisimilius". Hayden dixit. "Postquam in Cuba consederunt novam vitam inceperunt. Novus deinde eorum ordo viginti fere annos duravit.
  
  "Opportunitas temporis ad creandum" dixit Alicia.
  
  "Quatuor equites eis elige," Mai addidit. "Hannibal - Equitis Belli? Facit sensum. Sed quinam sunt Inferni Conquestus, Fames et Mors? Et quare Hellesponti in Africa sunt unus ex quatuor partibus cardinalibus?
  
  "Bene punctum," resonavit Maius Alicia, faciens Dracum ingeminare suum conatus. "Opus est ut paulo cogitans cap retro, Foxy."
  
  Lauren risit. Drake dicere potuit per sonum vocis suae. "Ita Turci, sua despectione maxime impediti Hannibalem, Tunisianum praeses locum in Hellesponto sumpserunt. 'In colle, ubi est aedificium dilapidatum', dicitur. Hic est ille locus Hannibalis Barcae ".
  
  Drake exspectavit, sed nihil certius venit. "Atqui," inquit, "annos triginta".
  
  " Tanto ibi stetit," Laurentius, inquit, "et Turci Haud dubie aliquid honoris prsesidio posuerunt."
  
  Drake dubium respexit. " Revera sepulcrum honorarium iustum esse potuit ".
  
  Accipiunt ibi praesidem Tunisiae, Matt. phialas quoque harenae a satellitibus suis emissas, cum domum rediens Hannibalis sepulchrum vocaret. Quo in loco, in illo anno, vere Turci Praesidem Tunisiae deciperent?
  
  Drake antro adnuit antro appropinquantem curvam litoris atram. "Nos iens ut de."
  
  
  CAPITULUM QUINTUM
  
  
  Dracus adiuvit scapham ex aqua trahere, eamque ad propinquum panni veteris radices escendere et motorem maiae escendere. Maii, Alicia et Smith stationem erigerent. Kinimaka saccos graves cum Dahl auxilio sustulit. Dracus sub ocreis sensit arenam. Aer odoratus terrae. navigiis incitato ad sinistram in litus impetum fecerunt. Non alius sonitus perrupit silentium, sicut stipes hastati fecerunt.
  
  Hayden navigatorem portatilem GPS tenebat. "Bine. Ego programmatum coordinatas habeo. Ire parati sumus?"
  
  Paratus, plures voces in responsione spirabant.
  
  Recessit Hayden, Dracusque post se consedit, syrtem sub pedibus eius transgressus. Illam aream constanter lustrabant, sed aliunde lucidi fontes non conspicui erant. Fortasse hic primum post omnes obtinuit. Forsitan alia iugis retardavit, alium dimittens omnia gravia tollens. Fortasse etiam nunc exspectabantur.
  
  Possessiones erant infinitae. Dracus transeuntibus annuit Aliciae et Anglica iunguntur acies. "Sit hinc ad latus fluctuat."
  
  "Quid de Smith?" - rogavi.
  
  "Ego hic sum. Patet via".
  
  Immo, at intus petimus, Drake cogitatio, sed nihil tacuimus. Mollis arenae cessit durae refertae terrae, tum aggerem ascenderunt. Paucae tantum pedes altae et fastigio fastigio, desertum terminum transgressi mox in planiciem terrae se convenerunt. Hayden monstrabat et desertas solitudines transibant. Nunc non est eget ante fringilla lobortis. Milliaria videre poterant, sed Maius et Smithus longius aberant, augentes extensionem.
  
  GPS tegumentum tacite connivuit, eos arctios in scopum ducens, et noctis arcus tenebrosus super eos sublimiter tendit. Cum tanto spatio, coelum ingens ; stellae vix cernuntur et luna livore exiguo est. Decem minuta versa sunt in viginti, deinde triginta, et adhuc solus ambulabat. Hayden in tactu per communicatorem cum quadrigis et Alexandrinis servatur. Dracus illum capiat ambitus, spirans in cotibus naturae. Soni animalium, aurae, crepitus terrae - erat ibi totus, sed nihil indecens. Intellexit iunctos contra se esse omnia pro illis, sed suis viribus et amicis confidebat.
  
  "Ante," insusurravit Hayden. "GPS ostendit loca ascendentes circiter quadraginta pedes. Hunc collem esse voluisti. Respicite."
  
  Collis tarde e tenebris emersit, aggerem terrae contortis radicibus saxisque contortis adsurgens, saxisque siccis humum aequabili per impedimenta sculpsit. Dracus et Alicia momentum morandi et re- spiciendi ceperunt, attendentes lenem nigredinem usque ad vertices maris. longe autem aliud, ictu luminum portuum, prorsus alia existunt.
  
  "Olim?" Alicia mirum quaesivit.
  
  Drake ita sperabat. "Inde", inquit.
  
  "Hoc facile sit."
  
  "Et amor. Sicut equitantes cursoriam. Sed cadis et incides, livor et abradit multo antequam stateram repetas.
  
  "Sic, media via iam lata est." Breviter eum tetigit ac deinde collem continuavit.
  
  Drake tacite sequebatur. Futura quidem novas possibilitatum opes tenuit nunc Aricia Miles ab ortu sui interitus solutus. Omnes, quos habebant, clades erat adhuc alia caterva furentium et megalomanicarum gehennarum, quae homines mundi patiuntur.
  
  Et ideo milites sui similes omnia in acie posuit. Ad Adrianum iuxta portam et Graham trans viam. Chloe enim, quae duobus pueris singulis diebus singulis diebus scholas obtinere contendit. Coniuges enim in via ad forum querebantur et gemebant. Ad utilitatem eorum qui in mercatura haeret in via anuli lepide sederunt, et qui queues insilierunt. Non fistulae spumae, quae in primas tuas vel gargarizationes obscuros ascenderunt, abstulere quibuscunque possent. Non pro bullies, quaesitores potentiae et infligentes. Qui ob reverentiam dura pugnaverunt, diligentes et diligentes custodiantur. confidant qui de cetero liberorum suorum salutem petant. Qui alios adiuvent.
  
  Hayden grunt humili animum advertit. "Hic locus esse potest. GPS ita esse dicit, et perditum aedificium ante video.
  
  Vidit punctis coloratis imbricatis. Erat igitur rerum epicentarum. Tempus non erat nunc argutiis. Poterant etiam faces ad sepulchrum Hannibalis quaerere, si citius nunc adessent invenirent. Quia Dracus confidebat ut si inveniret, sic omnes aliae partes possent.
  
  Hayden aream approximatam notavit. Kinimaka et Dahl gravia mantica ad terram demiserunt. Maius et Smithus optimas observationes tulerunt. Drake et Alicia Hayden propius ad auxilium moverunt. Solus Yorgi retractavit, ostendens dubitationem exspectans quid faciendum esset.
  
  Kinimaka et Dahl lampades magnas creaverunt cum ascendendo trio in fibra carbonis stat et plus etiam aufert. Hi bulbi non modo candidi erant, facti sunt ut solis lucem quamproxime simularent. Fateor, etiam amplae facultates CIA in Aegypto circumscriptae sunt, sed Drake apparatus nimium malam videri non potuit. Kinimaka lucerna insidens super candelabrum ad magnam partem illuminandam usus est, et deinde Hayden et Dahl terram lustrandam ierunt.
  
  "Nunc attendite," Hayden dixit. Ordo ultimi judicii arma multo post mortem Hannibalis hic sepulta esse dicit. Hoc sepulchrum trito, non lapis est. Terram igitur turbatam quaeritis, non ossa, caudices, columnas. Res recentes sepultae quaerimus, non antiquae reliquiae. Non debet esse nimis difficult-"
  
  "Noli dicere!" Dahl latravit. "Omne jinxeris, mehercule."
  
  "Modo dicere non debemus Hannibalem quaerere. Tantum arma."
  
  "Hoc bonum." Kinimaka paulum circum ambitum illustrandum adaptavit.
  
  Tria loca in Hayden notata iacent. Omnes visi sunt aliquo modo mutati, nec recenti. Yorgi accedunt diligenter, trulla in manu. Drake et Alicia se coniunxerunt, Kinimaka secuti sunt.
  
  "Quemadmodum fodere" Hayden dixit. "Festinare".
  
  "Quid si laqueus stultus est?" Alicia petivit.
  
  Drake aedificium dilapidatum intuens. Suspendit moenia moesta demissa, ceu pondera mundi. Una pars in medium divisa erat quasi per chalybem robustum, caudices nunc ab utroque latere prominentes sicut dentes serrati. Diu tectum corruerat, nullae fores aut fenestrae erant. "Bene, non spectat ut nos ibi perfugere possimus."
  
  "Gratias tibi".
  
  "Nolite solliciti esse, ama. Caput tuum serva.
  
  Dracus furit fulgor neglexit et ad opus obtinuit. "Quae igitur significatio quattuor equitum usquam?" quaesivit Hayden super communicatorem.
  
  "Cogitare est optima coniectura tristique? Figurae historicae quas quaerimus respondent et arma quae speramus invenire. So, Hannibal, odisse Romanos, bellum prope infinitum Romae est? Hic arma belli invenies.
  
  "Potest etiam esse ut equites sint" Kinimaka interiecti sunt. "Hoc dico, Hannibal."
  
  "Yeah, paulo nimis obscurum, Mano."
  
  "Nihil ergo ad Biblia pertinet?" Dracus alium aggerem terrae effodit. "Quia non opus est omnibus his stultorum codicibus."
  
  "Ecce visi sunt in Apocalypsi;"
  
  "Eheu!" Alicia subito exclamavit. "Puto me aliquid ledo!"
  
  "Et attentionem" May vox super communicatorem insusurravit. "Lumina nova super aquam apparuerunt, cito appropinquant."
  
  
  CAPITULUM SEXTUM
  
  
  Dracus trulla in pavimento decidit et ambulavit ut Alicia spectaret. Yorgi iam ibi erat, eam fodere adiuvando. Kinimaka etiam celeriter processit.
  
  "Quantum temporis habemus?" Hayden instanter petivit.
  
  "Scelerate iudicans triginta minuta capita," Smithus respondit.
  
  Dahl intente inspiciens. "Aliqua extare?"
  
  "Forsit Mossad," Kensi respondit. "Erant proximi."
  
  Drake juravit. "Unum tempus damnare Sueones primum venturos esse volui."
  
  Alicia genu in antro stabat profundo, ore trullae in mollem terram fodiens, objectum liberare conatur. Luctatur, obortis laetificans prono. Kinimaka terram desuper purgabat sicut Yorgi Alicia coniunxit in vulnere semper dilatando in terra.
  
  "Quid est hoc?" - rogavi. Drake quaesivit.
  
  Manus in genibus Hayden emissa. "Non possum dicere pro certo adhuc."
  
  "Contra te simul, Alicia." Subrisit Drake.
  
  Fulgor et erectus digitus unicum responsum fuit. Res enim luto velabatur undique et squalore obsita erat, sed figura erat. Oblongus, circiter duo metra uno metro metiens, certam capsulam figuram habebat et facile movebatur, ostendens minime gravem esse. Problema erat duris terris ac radicibus cinctum et compactum. Dracus ex pixide ad mare prospexit, lumina propius accedunt et miratus quomodo infernum tam parvum vasculum leve vas bellicum arma vastare posset.
  
  "Quindecim minuta," Smith retulit. "Nulla alia signa accessus".
  
  Alicia luctatus est cum terra, maledicens et nusquam primo questus, sed tandem detrectans illud, et Yorgi avellere permisit. Tum quoque obsitus vitis et contortis radicibus adhaesit ei quasi laetus, durus, tortilis fasciculus, qui dimittere noluit. Erant autem in luto renes, excutientes vestimenta sua et in scopas innixi. Dracus ab manifesto "Homo ad opus" retinuit et ad auxilium vitae incubuit. Dahl etiam procumbentes simul ac subsidia ab obiecto evellere curarunt. Radices protestantes, frangentes et explicantes. Aliquam vitae suscipit mi. Dracus pressit et sensit subrepere foveam et super ora. Flumina emota solo fluit superne. Tunc ipse et Dahl steterunt simul, et consideraverunt Aricia et Yorgi. Facies ambo rubentes erant, et graviter anhelabant.
  
  "Quid est?" - rogavi. Drake quaesivit. "Tune es duo planning habere tea confractus? Ut hinc infernum. "
  
  Alicia et Yorgi duplices fundo foraminis sedatus, plura cippi vel ossa vetus fortasse requirebant. nihil repertum est. Aliquanto post, iuvenes Russici per extrema foraminis cucurrerunt, subsidia ubi nulla videbantur reperientes, ut clivum et oram foraminis sursum trahere posset. Alicia quid cum moerore ageret observavit et paulum inscite in latus desiluit. Dracus manum eius apprehendit et extraxit eam.
  
  Irrupit. "Tu rutrum oblitus es."
  
  "Visne eamus? Caput primum offero ".
  
  "Imperium, coercitio."
  
  Hayden in foveam despicere pergebat. "Putavi tempus opportunum sumendi tempus cum seni Hannibale Barca. Nolumus commilitonem contemnere."
  
  Drake annuit consensu. " Legenda ".
  
  "Si vel ibi descendit."
  
  "Investigationes eorum Nazis" dixit Hayden. "Atque, fateor, invidens bene fecerunt. Hannibal diuturnam famam eo consecutus est quod in officio esset. iter per Alpes unum ex primis bellis, quae veterum bellorum gestae sunt, memorantur. Consilia militaria quae hodie adhuc extolluntur induxit.
  
  Post momentum suspexit. Dahl erat cum illis. Kinimaka scidit item ut arca fortis e ligno obscuro patefaceret. Arma parva in summo erat, et Hawaiian eam ostendere conati sunt.
  
  Hayden ad me inclinavit. "Id omnes. Proin eu tincidunt ligula. Ordo ultimi judicii.'
  
  Drake studuit, symbolum memorans. Circulus medius simillimus est cum quatuor tortis crinibus circum se positis diversis in circino punctis. Infiniti circuli symbolum erat.
  
  "Scythi arma sunt," dixit Hayden. "Tuis interioribus mundi?" Illa parvipendens. "De hoc postea, si opus est, agemus. Lets."
  
  Lumina non amplius erant in mari, quae significabat Mossad, si proxima esset, solidam terram attigisse et minus quam quindecim minuta celeritate abesse. Dracus iterum miratus est quomodo exercitatus finiret. CURIS iussus est qua- tuor arma omnibus modis impetrare, sed ordines raro perfecte in acie exerceri. Expressiones nervorum in faciebus aliorum vidit et scivit se similiter sentire, etiam Hayden, quae structura imperio proxima erat.
  
  Parabant discedere.
  
  "Conatus vitare," Hayden dixit. " Videlicet ".
  
  "Quid si non possumus?" - quaesivit Dahl.
  
  "Bene, si Mossad suus est, fortasse loqui possumus."
  
  "Id dubium habebunt tunicas," mussat Alicia. "Hoc non est cop ostende."
  
  Hayden momentum suum communicatorem ad locum off switched. "Si jaculamur, pugnamus," inquit. "Quid aliud facere possumus?"
  
  Drake hoc vidit ut optimum compromissum. In mundo optimo, adventantes milites evasissent et incolumes et invisi ad onera sua reversi essent. Scilicet, SPARSUS non esset in optimo mundo. Arma rursus repressit, sicut turma parat exire.
  
  "longum iter arripe", Hayden suadet. " nolunt ".
  
  Omnes cautiones. Omnes doli conflictum vitare.
  
  Spina erat vox Lauren in aure. "Nos iustus got nuntius, populus. Sueci quoque appropinquant.
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Dracus viam ducebat, primum ambulans circa aedificium ruinosum, deinde clivum petens. Tenebrae adhuc terram obnubilabant, sed circa angulum aurora erat. Dracus viam suam inaequali ansa descripsit donec se in contrariam partem ad mare invenerit.
  
  Sensus intenti, erecti capita, turma sequen- us.
  
  Arcam Dahl occupavit, operculum sub brachio diligenter tenens. Ad latus eius accurrit Kenzi, adiuvans viam suam. Turma nocturnae visionis armamenta gerebat, omnes praeter Smith, qui circumstantium plene conscius esse mallet. Bonum compositum fuit. Simul ac singulatim currebant, donec perventum est ad radices collis et planitiem plana, ubi locus non erat receptus. Dracus eius ansa adhaesit, eosque in communem navigii partem ducens. Ne verbum quidem dicebatur - omnes sensus suos circumstantes cohibebant.
  
  Noverunt inimici quam funesti essent. Non dimidium interest mercenarii hoc tempore. Hodie, et sequenti, et sequenti militibus non inferior illis occurrit.
  
  Fere.
  
  Drake retardavit, sentiens se paulo nimis celeriter movere. In eorum favorem loca non sunt. Pallidum meridiem versus orientem horizon repens. Mox nullum erit operimentum. Faber ad dextram stetit, Mai ad laevam. Manipulus humilis mansit. Collis, cum in summo aedificio dilapidato refugisset, post se apparuit. Ordo virgultorum cum pluribus arboribus punctatus apparuit antecedens, et Dracus aliquod levamen sensit. Longum iter septentriones erant ubi opus esse, sed pretium pretium.
  
  Optimus causa missionis? Nullo proelio.
  
  Ille se contulit, periculum prospiciens, et neutrum corpus lingua retinens. Nexio placida manebat. Cum ad tectum accessissent, tardaverunt, si iam aliquis ibi esset, expectantes. sperare ab imperatore nihil posse in legatione.
  
  Drake aream magnam vidit multis arboribus circumtextam et fruticibus sparsis et substitit, significans alios ut continuas caperet. Inspectio notae nihil revelavit. Summus collis, quantum perspiciebat, desertus erat. Ad laevam tenuem usque in plana planitiem ac deinde ad litora maris deducebant. Coniecebat scaphas quindecim minutarum discedere. Quietem in nexum convertit.
  
  "Lauren, estne aliquid novi de Sueonibus?"
  
  "Nemo. Sed prope esse debent.'
  
  "Alia teams?"
  
  "Russia in aere est." Pudet videri. "Non possum tibi locum dare."
  
  "Locus iste zonam calidam efficiturus est," Cicero dixit. "Movere debemus."
  
  Drake consensit. "Eamus foras."
  
  Surrexit, et gemitum tam turpem quam quaevis glans audivit.
  
  "Desine ibi! Arca nobis opus est. Ne transgrediaris."
  
  Non dubitavit Dracus, sed celeriter descendit, et monitu gratus et quod hostes omiserat abhorrent. Dahl et Alicia intuens eum confusa intuens. Etiam Mai mirum ostendit.
  
  Kensi linguam suam coniucaverunt. "Debet Mossad."
  
  "Nonne tu eas ad gunpoint?" Hayden petivit.
  
  "Ita," inquit Drake. "Locutor quidem directus est et probabiliter in utraque parte adiutores habet. Prorsus ubi volumus esse".
  
  "Non possumus progredi" Mai dixit. "Nos redimus. In eam partem." Ostendit orientem. "Est receptaculum et via, plura praedia; Haud procul urbs est. Nuntiare possumus evacuationem ".
  
  Drake perstrinxit Hayden. Eorum bulla visa est electionem habere inter septentrionem versus secundum litus, orientem versus humanitatem, vel ad pugnam versus.
  
  "Nihil boni fiet si hic maneamus", inquit Dahl. "Optimus unus hostis electos provocatio esset, sed plus scimus in via."
  
  Drake iam noverat Maium rectum esse. aquilo viam salutis non praebuit. In Hellespontum sine operculo concurrerent, et pura fortuna niterentur, ut in aliqua oneraria forma offenderent. Iter orientis praestatur occasio.
  
  Praeter alias turmas vix ex urbe veniebant.
  
  Hayden appellaverunt et inde orientem verterunt aestimandis locis et casibus celeris evasionis. Hoc momento, iterum vox venit.
  
  "Mane ibi!"
  
  "Shit," Alicia anhelavit. "Haec dude psychica est."
  
  "Iustus sum bene oculorum aciem" Smith dixit, referens ad technicas visuales. "Celare aliquid solidum. Ignem sumamus".
  
  Turma profectus, orientem petit. Israelis ignem aperuerunt, glandes super capita hastarum in truncos et inter ramos fragores. Foliis pluit. Dracus celeriter ascendit, sciens ictus consulto altos tendere, et quidnam novum bellum inferni hic ausi essent admirantes.
  
  "Est sicut exercitatio exercitus fucking," Alicia dixit.
  
  "Ego vere spero uti Flexilis glandibus," Respondit Dahl.
  
  Escenderunt et commenti sunt, orientem moventes, attingentes arbores fortiores et oculum capientes. Drake retorsit de industria princeps. nullum motus signum vidit.
  
  "Incipit nothi."
  
  "Parvus manipulus," Kenzie dixit. "Diligenter. Machinae automaticae. Exspectabunt consilium. "
  
  Dracus plene utantur cupiebat. Manipulus diligenter viam orientalem fecit, recta in pallidam lucem quae longinqui horizontis adhuc imminebat. Ad proximam defensionem perventum, Dracus audivit ac paene sibilum glans sensit.
  
  "Crap". Columba for tegumentum. "Ille prope erat."
  
  Magis fusa, magis plumbea obit inter casas. Hayden Draci oculos penitus inspexit. Viae eorum mutatae sunt.
  
  Dracus altum spiritum sumpsit, vix credendo est. Israelis acriter accensi nec caute sed opportuno gradu progressi sunt. Alia glande frustum corticis ex arbore statim post Yorgae caput traxit, causando Russorum violenter obstrepere.
  
  Non bene, furibundus mur- Kensi. "Non est bonum".
  
  Oculi Draculi erant sicut silex. "Hayden, contact Lauren. Confirma eam habere ad Qrow, quod nos ignem regrediamur!"
  
  "Ignem redire debemus," Kensi vociferatus est. "Tu guys numquam sedatus est."
  
  "Minime! Milites mercenarii, electi milites exercitati et ordines sequuntur. Socii stupri sunt, amici potentia. Reprehendo, Hayden. Check it out now! "
  
  Novae glandes virgultis perfoderunt. Hostes invisibiles, inauditi, SPIRITUUM successus non nisi propria experientia noverant. Dracus ut Hayden spectavit tesseram commercii conpressit et ad Laurentium locutus est, tum responsum velox oravit.
  
  Milites Mossad propius accedunt.
  
  "Confirma statum nostrum." Etiam vox Dahl temporis sonabat. "Lauren! Facis consilium? Pugnamusne? "
  
  
  * * *
  
  
  HASTA quadrigae, e navigiis iam eiectis, orientem longius movere coactus est. Difficulter sub igni. Socios notos pugnare nolentes, in periculo colla se invenerunt.
  
  Ruere, exarati et sanguinei, omni cautela utebantur in armamentario, omni doli ut plus distantiae inter se et Mossad ponerent. Reditus Laurentianus pauca tantum minuta accepit, sed illae minutae plus quam CD Justin Bieber perduraverunt.
  
  "Qrow est infelix. Dicit te ordinem accepisse. Arma tua omni pretio contine. Omnes quattuor.
  
  "Et actum est?" Drake quaesivit. "Numquid dixisti ei qui ageremus?"
  
  " Omnino. Illa furiosa videbatur. Puto nos pissed eius off. "
  
  Dracus caput movit. Sensum non facit. Simul in hoc laborare debemus.
  
  Dahl sententiam suam expressit. Nos contra mandatum eius in Peruvia revera venimus. Maybe hoc est payback. "
  
  Drake non credidit. "Nemo. Esset pusillum. Non est politicus id genus. A sociis adversantur. Crap. "
  
  "Iubemus," dixit Hayden. "Eamus hodie et cras pugnemus."
  
  Drake scivit eam ius esse, sed non potuit adiuvare quin putaret Israelis probabiliter idem dixisse. Sic incepit perantiqua fremere. Nunc, ut quadrigae, orientem iter fecerunt, intra clypeum suum saltum morantes, novissimum agmen constituunt, non nimium pugnax, sed satis tardus Israelis. Smith, Kinimaka et Mai praestantes fuerunt ad demonstrandum se nunc negotium significasse, adversarios quovis modo comprimere.
  
  Post eas venit, ut Dracus per arbores volitabat. Helicopter caput murmuravit, deinde iugo et in aliqua purgatione inconspicuo appulit. Hayden verbum non opus est.
  
  "Sueones? Ruteni? Deus, hoc lutum justum est, guys!"
  
  Dracus statim audivit ictus ab ea parte venientes. Ille qui modo e helicopteris evaserat inflammatus est, non a Mossad.
  
  Hoc significabat quattuor singulares copiae iunctiones nunc in pugna esse.
  
  Praemisit silva finem, patefacit villam veterem ultra latum campum muris lapideis cinctum.
  
  Qui dixit: Sumite tempus. "Agere difficile et celeriter. Ibi confortare possumus. "
  
  Turma cucurrit quasi inferni canes in calcibus calentes.
  
  
  * * *
  
  
  Gradu pleno sed moderato movens, turma temere e operculo emersit et versus villam ruit. Parietes et fenestrae foramina paene tam sordidata erant quam domus in colle, absentiam humanam praesentiae indicans. Tres copiae singulares catervae post eas ponunt, sed quam prope?
  
  Drake nesciebat. Triste lentus per contusum humum, nocturnum aspectum exuit et claro coelo ad iter suum notavit. Dimidium turmae prospexit, medium respexit post. Mai insusurravit se videre equos Mossad ad extremam silvarum pervenire, sed Drake primum murum humilem attigit et Mai et Smith parvam quantitatem ignis supprimendi aperuit.
  
  post murum saxum pariter conglobati.
  
  Villa adhuc viginti passus erat. Dracus scivit nihil eis profuturum esse, ut Israelis et alii in acie habitandi et rectas visiones ideales constituerent. Accedit nunc alia iugis inter se cavere. Locutus est in communicatorem.
  
  "Melius asinos trahunt, pueri."
  
  Alicia conversus est ad videndum eum. "Est optimum American accentus?"
  
  Drake anxius respexit. " Shit. Tandem conversus sum ". Deinde vidit Dahl. "At heus, peius esse suspicor."
  
  Ut perrupit tegumento. Maius et Smithus iterum ignem tenentem aperuerunt et duos tantum ictus in responsione receperunt. Nullae aliae soni audiebantur. Dracus solidum murum invenit et restitit. Hayden statim Maii, Smith et Kinimaka ad ambitum custodiendum dedit, et deinde ad alios properavit.
  
  "Nos bene paulisper. Quid habemus?"
  
  Dahl tabula iam explicabat cum aures Lauren vox implebat.
  
  "Plan B adhuc potest. Caput mediterraneum. Si ieiunium es, vectura non indigebis."
  
  "Plana fucking B." Dracus caput movit. "Semper cogitas B."
  
  Circulus circuitus retulit omnia perspicua esse.
  
  Hayden monstravit in arca Dahl ferebat. "Habemus curam hic. Si illam perdis, quid intus scimus. Et si hoc hosti perdis... "Pergere non opus est. Swevus arcam in terram posuit et iuxta eam prosternens adoravit.
  
  Symbolum insculptum in operculo Hayden tetigit. Lamina volitans ominis emittere monitum. Dahl operculum diligenter aperuit.
  
  Dracus spiritum tenuit. Factum est nihil. Semper periculosum erat, sed occultas vel machinas videre non poterant. Nunc Dahl operculum prorsus sustulit et intra spatium prospexit.
  
  Kensi chuckled. "Quid est hoc? Arma bellica? Coniunctus cum Hannibale et tectus iussu? Omnes video chartam acervum esse. "
  
  Dahl in clunibus resedit. "Bellum etiam verbis pugnari potest."
  
  Hayden nonnullas schedas diligenter extraxit et textum lustravit. "Nescio," fatebatur. "Spectatur sicut fasciculus investigationis et... rei gestae..." Constitit. "Probat? Iudicium?" Illa per paucas paginas cascavit. "Conventus Formularium."
  
  Drake frowned. "Nunc malum sonat. Proiectum Babylonem Lauren vocant. Videamus quid de hoc fodere possis.
  
  "Habes," dixit Novi Eboraci. "Quidquid aliud?"
  
  "Iam incipio has notas intelligere," Dahl incepit. "Est gigantic-"
  
  "Descende!" Smith exclamavit. "Appropinquare."
  
  Manipulus retardavit et paravit. Post parietes saxum, machina sclopetum intonans, acuta et obtusa. Faber ignem a dextro cornu petens ex angulo parietis reddidit. Hayden caput movit.
  
  "Nos hoc habebimus finiendum. I de hic".
  
  "Haul asinum?" Drake quaesivit.
  
  "Accipe asinum tuum."
  
  "Propositum B," Alicia dixit.
  
  Securi morabantur, a pariete ad dorsum villae ad murum versus. Tabulatum stratum est stratum, caementarii lignaque notata, ubi tectum cavernis eminebat. Mai, Smith et Kinimaka tergo texit. Drake restitit ut fenestras novissimum attingerent et viam antecedens perstrinxit.
  
  "Difficilius est," inquit.
  
  Sol oriens in rupta coloris lapsus super horizontem.
  
  
  CAPITULUM OCTAVUM
  
  
  Genus manebat, sed iam discordes minuebant. Sicut Drake et Alicia, qui viam ducebant, operculum reliquit et mediterraneum petens, villam inter eos et suos persequentes servans, turmae Mossad tandem e silva emerserunt. Cuncti nigris larvisque per ora virescunt, Subeunt humiles cauteque, levantesque tela. Mai et Smith post villam villam celeriter operuerunt. Hayden procurrerunt.
  
  "move!"
  
  M. TVLLI CICERONIS Drake pugnavit ut staret et pugnaret; Dahl laeva luculenter hoc quoque luctantem. Pugnari solere et ludibrio habere adversarios, nonnumquam ad vim et multitudinem descendere. Sed saepe omnes ad adversariorum socordiam descenderunt. Plerique ex mercennariis qui numerati sunt tarde et hebetes, freti magnitudine, feritate et inscitia morum ad faciendum opus faciendum.
  
  Non hodie.
  
  Dracus sagax erat opus esse praemium tuendi. Dahl capsam portavit et eam quam secure potuit conservavit. Yorgi iam praecesserat, terram tentans et semitas opertissimo invenire conatur. Transiverunt campum montanum et inde descenderunt per lucum parvum et sparsum nemus arborum. Israelis incendium ad tempus desierunt, fortasse alia mandata sentientes nec suam dignitatem manifestare volentes.
  
  Varietas ratio iam demonstrata est.
  
  Sed Draco, Alicia optime complexus est. "Pro Deo, Yogi. Caput tuum Russian pone et currere "
  
  Lauren progressum in GPS perscrutatus est et nuntiavit Plan B punctum conventum super proximum horizontem esse.
  
  Dracus paulo facilius ingemuit. Lucus finitus est, et Yorgi primus parvum collem ascendit, Kinimaka secutus vestigia. Bracae Hawaii in luto opertae sunt ubi ter cecidit. Alicia perstrinxit Maium, quae inter sinus terrae perniciter movebatur.
  
  "Damnant Sprite. Ver agnus lascivit in feris similis.'
  
  "Omnia facit, bene facit" consensit Dracus.
  
  Alicia in tabula iacebat, sed in pedibus manere curavit. "Nos omnes facere bene."
  
  "Yeah, sed quidam ex nobis assholes similiores sunt."
  
  Alicia telum suum erexit. "Spero me non vis, Drake." Nota erat in voce admonitionis.
  
  "O utique non mel. Manifesto intellexi Swecie. "
  
  "Carus?"
  
  Ictibus a tergo sonavit, Dahl verbum desinens antequam etiam incepit. Experientia indicavit Drake iacula illis destinata non esse et ex duabus notis differentibus constare. Mossad cum Russis vel Suecis collaboravit.
  
  Sueci, probabiliter opinatus, ad Mossad praecipites cucurrerunt.
  
  Non poterat nisi ridere.
  
  Dahl circumspexit, quasi indignationem sentientem. Dracus insontem fecit aspectum. Ascenderunt parvum collem, et altera parte delapsa.
  
  "Transporta advenit," dixit Lauren.
  
  "Sicut hoc!" caelum procul Hayden monstrabat, ubi nigrae guttae ferebatur. Drake aream lustravit et Yorgi destruxit sicut glans super verticem collis stridebat. Subito aliquis factus est in illis studiosior.
  
  In vallem, dixit Kinimaka. "Si ad illas arbores possumus accipere..."
  
  Turma ad extremum concitum parabat. Dracus rursus ad alvum appropinquantem respexit. Secundum enim umbram se videbat, sed tunc veritatem videbat.
  
  "Populus, aliud helicopterum est."
  
  Prospiciens Kinimaka proxime. "Shit".
  
  "Et ibi". Mai monstrabat ad sinistram alte versus ripam nubium. " Tertium ".
  
  "Lauren," Hayden instanter dixit. "Lauren, loquere nobis!"
  
  "Just confirmatio questus." Placida vox rediit. "Habes Sinenses et Britanni in aere. Russia, Sueci et Israelis in terris. Audi, ego te ad garritum coniungam ut nunc primum cognoscere possis. Pars eius lutum est, sed omnia pretiosa esse potest.
  
  "populus Galliae?" Kinimaka cogitatione aliqua causa factus est.
  
  "Nihil," respondit Lauren.
  
  "Bonum officium, non omnes sicut Bo," Alicia dixit acerbitatis et melancholiae. "Gallicum dico. Ille proditor erat, sed officium suum bonum damnat."
  
  Dahl vultum fecerunt. "Si Bo similes sunt", tacite dixit. "Iam hic esse possent."
  
  Alicia verba connivuit, proximas sordium acervos studens. Nihil movetur.
  
  " Circumventi sumus," dixit Hayden.
  
  "Praecipuae copiae iunctae undique" consensit Drake. "Mures in captionem."
  
  "Loquere pro te." A. Mai celeriter omnia. "Duo minuta. Memento quid intra hanc capsam sit quantum potes.' Manibus extulit. "Facite".
  
  Drake summam obtinuit. Capsa non erat vitae pretium post omnes. Si res vere tempus et amiciores turmas perveniunt, non pugilatu modo vitam servant. Dahl operculum aperuit et turma recta ad helicopters appropinquantes tendit.
  
  Reams chartis omnibus tradidit.
  
  "Wow, that's fatum," Alicia dixit.
  
  Plures chartas permixtas Kenzi. "Ingrediens pugnam, cum documentum legeret ante annos triginta, a Nazis scriptum, et in sepulcro Hannibalis Barcae reconditum est? Quid hoc mirum?
  
  Dracus loca memoriae committere conatus est. "Ea verba sensum faciunt. Hoc idem quod hastae cursum.
  
  Investigationes princeps altitudinis legit. Primitus creatus est ad investigandi rursus ingressum ballistics minore sumptu. Pro amet nisl...
  
  "Nescio quid sit infernum."
  
  Launch in spatium sine eruca. Exertum suggerit maximas sclopetis posse adhiberi ad celeritates altas ad altas altitudines.
  
  "O cacas".
  
  Facies Dahl et Alicia aeque fraxini erant. "Hoc bonum esse non potest."
  
  Hayden helicopters appropinquantes demonstravit, quae nunc omnium in conspectu erant. Singula tormenta ab helicopteris pendentia videre poterant.
  
  "Neque id verum est!"
  
  Dracus chartas tradidit et arma parat. Tempus qualisque, usus et qualisque, bonus at. Ex Haydeno, Maio, et Fabro emittebatur, tum ex communicationis systematis quod Laurentianus constituerat.
  
  Israelis cum Suecis proelium iniit. Russia ignota... Tunc erumpit impedimentum et celeritas transmissiones e transmissiones vivas quas NSA et aliae consociationes audire tractaverunt.
  
  French: "Aream appropinquamus..."
  
  Britanni: "Ita, domine, scuta maculosa. In acie multos inimicos habemus.
  
  Seres: "Certe thecam habent?"
  
  Hayden viam ducebat. Currebant ex agro. Currebant sine consilio. Ignis cautus helicopters ad actionem tergiversandam coegit et terram suam summa cautela movere compulit.
  
  Et tunc, sicut Dracus circa zonam exiret et umbilicum in novo itinere suo, alia vox per staticam incidebat.
  
  Breviter mox.
  
  Pars abdita post sonitum, vix audita, profundo, Excidit in aures sonus.
  
  American: "SEAL Team 7 adest. Nunc vere prope sumus..."
  
  Percussio eum concussit ad nucleum. Nullam sed tempus erat. Loqui nullo modo est. Illic ne alter quidem perbibit.
  
  Oculi tamen illius Dahl Torsteni occurrerunt.
  
  Quod...?
  
  
  CAPITULUM NONUM
  
  
  "Dic helicopter ad futuis off!" Hayden communicatorem suum coniuctionem fecit. "Nos aliam viam invenire."
  
  "Visne hoc pendere circa?" Laurentianus rogavit, ut Aricia risum faceret cum vita curreret.
  
  " Omnino. Ana, et operies te. Noli nos vocare, te vocabimus!
  
  Dracus mirabatur si hodie semper finiretur, tunc plenum orbium solis super horizontem suspensum vidit et ironiam intellexit. Regio erat collium series, arduus quisque ultimis. Hastam cum perventum esset ad summum collis asinos obvolutis, diligenter gradiens, alia parte citato cursu decurrit.
  
  Iacula intervenit a tergo audiebantur, sed non intendebantur: Israelis et Sueones probabiliter ictibus permutandis erant. A dextra laevaque complura aedificia dilapidantia videbantur, pleraque in vadis vallibus structa, omnia deserta. Dracus certus non erat quid relinqueret populum, sed olim factum est.
  
  Plures colles, dein globus arborum ad sinistram. Offerens tectum, frondem et rami spisse creverunt. Hayden turmas in eam partem direxit, et Dracus paulo facilius ingemuit. Quodlibet tegumentum melius fuit quam nullum velamen. Primum Hayden, deinde Alicia per arbores emicuit, nunc Dal, Kenzi et Kinimaka secuta est. Dracus silvam ingressus, Maio, Yorgi et Smith tergo relinquens. Ictibus insonuit propius nunc, cautusque amicis Dracus.
  
  Conversus vidit Mai gressum.
  
  Spectabat faciem terramque repercutit.
  
  "Nooo!"
  
  
  * * *
  
  
  Hayden contrivit abrupte et conversus. Hoc momento, Mai in terra iacebat nesciens, Drake ad eam appropinquavit, Smith iam inminebat. Glandes arbores in extremas impetu impetu feriunt. propinquus aliquis.
  
  Tum virgulta. Figurae exilierunt, unus Hayden in corpore inferiore percussus. haesitavit, sed super pedes mansit. Truncus arboris eam in spina percussit. Illa doloris fulgorem neglexit et sclopellum levavit. Tum figura nigra iterum eam invadit cubito, genu, cultello.
  
  Hayden vulum sensit ferrum venire intra latitudinem capillorum ventris sui. Repugnat illa cum cubito ad os et ad genua ventriculi, ut plus distent inter se. Kinimaka et Alicia in dextris pugnantes vidit, et Dal pede pulsati sunt.
  
  Dracus claudicationem carpit Mai.
  
  Glandes inter arbores volabant, folia incisura et virentia. Alter hostes vicit, sed non diu. Vir mox surrexit, formam aliquam plane Kevlar gerens. Tunc Hayden visio eius repleta est adversario suo - Mossad viro cuius lineamenta immani ac vitioso proposito imbuta sunt.
  
  "Desine", inquit. "Nos es in eadem page-"
  
  Ictu maxillarum obstitit. Hayden sanguinem libavit.
  
  "Ordo," responsum obscurum est.
  
  Novos ictus obstruxit, hominem propellendo, sclopellum non attollere, etiam cultrum emittere conatur. Lamina cortice gustata, dein luto. Hayden crura hominis recalcitravit sicut Drake praetervolavit, semitam et arbores decurrentes. Faber tergum suum operuit, Israelis in facie pulsans et in virgultis remittens. Kenzi proximus erat, hoc tempore haesitanti vultu et oculis apertis, quasi aliquem familiarem quaereret.
  
  Hayden ad Drake iter impulit.
  
  "Mai?"
  
  "Recte est. Iustus glans in spina et id est. Nihil spectaculi."
  
  Hayden palluit. "Quid est?" - rogavi.
  
  "Iaccam desiit. Decidit, et percussit cranium. Nil specialis".
  
  "DE".
  
  Alicia truculentam cubiti impetum imposuit et usus est a Judo iactum mittere adversarium suum in arbores volans. Kinimaka bulldozed per alium Mossad militem. Parumper via patuit, et hastae turmae uteretur.
  
  Quaelibet experientiae unciae plena gressu currebant, sine ulla tarditate, per contorsiones, sollicitudines, periculosas filicum arborum. Spatium inter eos et Mossad equos aperuerat, et folia densissima operimento specimen praebebat.
  
  "Quomodo infernum fecerunt nos praeterire procurant?" Drake exclamavit.
  
  "Fuisse necesse est cum capsam cohibere desiimus", Hayden dixit.
  
  Cicero magna. "Sade."
  
  "Noli te verberare..." Hayden coepit.
  
  "Minime, amice," dixit Kensi. "Sunt optima quid faciunt."
  
  Coniecit Faber, quasi diceret nos quoque, sed tacuimus aliter. Hayden Kinimaka offendiculum vidit, ingentes pedes in acervum elasticum globum descendentem et ad auxilium elatum, sed Dal iam magnum hominem sustentabat. Suecus capsam alteram manu transtulit, dextra manu Hawaii propellens.
  
  Et iam admixtum est aliud periculum - indubitabilis sonitus helicopteri supra caput volantis.
  
  aperient ignem?
  
  Utinamne glandibus saltum pecterent?
  
  Hayden non putabat. Milia rerum possunt errare ob talem inofficiosum actionem. Nimirum guys imperiorum ordines secuti sunt, et quidam pagani domi in calidis sedentes, officia aeris conditionata minus curare non poterant quid extra turres eburneas ageretur.
  
  Propellentium plausus desuper venit. Hayden currere pergebat. Iam sciebat Mossad oculos suos in quadrigis habere, forte Sueci et Russi post illos. Sonitus erat ad sinistram et putavit se plures figuras videre - Russi se esse putavit.
  
  an fortasse Britanni?
  
  Crap!
  
  Apertae erant nimis. Nimis imparatis. Nam sic omnes iunctos ibi. Nemo omnes statim advenire speravit - et hoc erat error. Sed dic consilium quod inputatur?
  
  Dracus Trail antecedens, minime retardatus Maii pondere. Secuta vestigia Aricia circumspiciens. Semita in incassum iacebat, sed plerumque in rectum itur, et Hayden gratus fuit. Audivit Smithus a tergo glandes ignis, persequentium dissuadens. Aliquot ex sinistro clamores audivit, quasi duae copiae convenirent.
  
  Damn, hoc stercore insanis est.
  
  Dracus transiluit arborem lapsam. Kinimaka perrupit vix grunnam. fragmenta in omnes partes dispersa. Locum descendere coepit et tunc saltus aciem viderunt. Hayden latravit in eomm ut retardarent-nemo sciebat quid in terra extra arborem morari posset.
  
  Drake paululum retardat. Alicia eum dextera pertransivit, et Dahl a sinistris eum percussit; una tres earum tectum superarunt, et vallem angustam ingressi sunt, ab utraque parte declivia arduo brunneo munita. Kinimaka et Kenzi calcibus conglobati in conatu subsidii subsidii confluxerunt, et tunc Hayden e latebris prodierunt, nunc gliscentes sensus in pectore suo ignorare conantur.
  
  Currebant diutius quam cogitare vellet.
  
  Erat autem proximum oppidum milibus passuum.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM
  
  
  Drake sensit Mai initium parum certare. Minutum dedit ei, sciens quod cito resipiscat. In momento illo caduco, animadvertit quidpiam planum, griseum et sinuosum, quod cor currendi suum pulsum transilire fecit.
  
  "Relinquere!"
  
  Coetus totus ad sinistram perrupit, latera diligenter sed indebite obtegens, ut hostes adhuc invisibiles essent. Dracus aliquid luctat, sed tenta. Satis cito illum pugno in costas feriebat.
  
  "Dimitte me".
  
  "Una secunda, amica mea..."
  
  Alicia eum acriter intuens. "Tu id quod multum placet?"
  
  Drake haesitavit ergo renidens. "Non est certa responsio huic quaestioni, amica mea."
  
  "Itane?"
  
  "Bene, ex parte mea cogita."
  
  Mai dilemma suam solvit utendo spinam suam ad ventilandum et super pavimentum volvuntur. Feliciter exposuit, sed in loco flexit, caput tenens.
  
  "Vide," inquit Drake. "In defensione mea incerta videtur."
  
  " Caput tuum movebit si non properamus." Alicia praeteritum impulit et Drake secuta est, ut paulo diutius observaret donec erigi se et in vicissitudinem ingrederetur. Coetus ad bitumen aggeri accurrit.
  
  "Prima confusio cum Mossad." Dahl extendit. "Nihil spectaculi."
  
  "Retinentes" dixit Kenzie. "Via eratis."
  
  "Secundam confusionem," dixit Drake. "Memento pagum illum in Anglia? Ante multos annos."
  
  "Yonks?" - rogavi.
  
  "centuria".
  
  "DE". Dahl alterum moratus, tunc dixit: "BC vel AD?"
  
  "Censeo nunc BC appellant."
  
  "Bullshit".
  
  Via in utramque partem porrecta, deserta, potholata et reparatione egens. Drake audiuit pop antis aircraft gun helicopteri appropinquantis, et deinde plures ictus. Conversus ad eum videndum inflammari se e silvis, mox glandibus aream ferentem putabat, ac deinde eum graviter ad latus deflexum vidit.
  
  "Periclere non possum," Dahl dixit. "Ego coniecto eos esse Sinenses et garrulum audire non possumus sicut possumus."
  
  Adnuit Drake tacite. Nihil novi in colloquiis nuper revelatum est. Cum...
  
  Hayden placidam salutem. "Video vehiculum."
  
  Dracus incurvavit se, et lustravit aream. "Quid ergo habemus post nos? Mossad et Russi in arboribus se mutuo carpunt. Suntne Sueci alicubi iuxta Russos? SAS? Ipse caput quassavit. "Quis scit? Optime coniectura tua est circumire silvam. Omnes sciunt, si se dant, mortui sunt. Quam ob rem adhuc vivimus.
  
  "Seres in helicopter," inquit Cicero. "Adpulsu". Indicabat tenuium depressionum seriem.
  
  "Gallice?" Yorgi petivit.
  
  Dracus caput movit. Iocis sepositis, Galli etiam aquas tentare et adversarios minuere permittunt. Callida victoria in extremo est. Aspicit appropinquans van.
  
  "Arma."
  
  Smith et Kenzie partem viae stabant, et tormenta in appropinquante primo agmine monstrabant. Dahl et Drake duo gravia saxa in via collocaverunt. Ut prima signa tardaverunt, ceteri manipuli a tergo ascenderunt, vehiculum diligenter tegentes et possessores suos exire iubebant.
  
  Alicia posticum aperuit.
  
  "Ew, hic foetet!"
  
  Sed inanis erat. Et Dracus audivit Kensi interrogantem Turce. Ipse caput quassavit ut Dahl triumphans risit. Haec puella plena est insidiis. "Estne aliqua lingua quae loqui non potest?"
  
  Ridens Suecus erupit. "Age, vir. Noli te tam apertum relinquere."
  
  "O," innuit Drake. "Etiam. Deorum lingua.'
  
  "Surge, ama. Visne concumbere? Ita, modo audire possum linguam tuam dulcem acumen devolvere Odin.
  
  Dracus hoc neglexit, duos Turcicos homines, qui vere vix videbantur, institerunt.
  
  Et vere turcicum.
  
  Hayden impulit eos in plaustrum, a tergo subsequens. Dahl iterum risit et secuta est, alios gestiens in sellam aversam desilire. Drake causam oblectationis momento post intellexit, deinde Ariciam iterum inspexit.
  
  "Quam malum est reversus est?"
  
  
  * * *
  
  
  The truck bounced and motud and conatus est se perdere in via dilapidata.
  
  Alicia omni virtute sua tenuit. "An ille cruentum malum verberat ferire conatur?"
  
  "Fortasse," inquit Faber misere, nasum tenens et balteum sordidum ad eculeum intra primum ligatum. "Ego capras olfacio."
  
  Oculos Alicia coarctavit. "Ita vero? Tuus amicus?"
  
  Kinimaka sedit in dorso plaustri, lungfuls recentis aeris per rimas ubi postremi fores occurrerunt perdite vorant. "Oportet hi .... agricolae, opinor."
  
  "Vel caprinum smugglers," Alicia adiecit. "Numquam possum dicere."
  
  Fremebat in ira Smith. "Hacros" cum dixi, generaliter significavi.
  
  "Ita Ita est".
  
  Dracus extra eam morabatur, spiritus leues capiens et in aliis rebus intendere conatur. Quibus fidendum Hayden et Dahl, qui sibi praemonere curaverunt, optimum locum in itinere invenerunt. Communicatio siluit, nisi ob crepuerunt static occasionales. Etiam Lauren siluit, quod suo modo adiuvit. Hoc eis dixit se tutos esse.
  
  Turba circa eum magna conquerebatur, viam parietum et a foetore animalium distrahendo. Comparationes ad balneas Suecicas, popinae Americanae et hotel London, ioco fiebant.
  
  Drake cogitationes eius ab recenti eruptione Yorgae aberrant et necessitatem terribilem secreti communicandi, ad novum intellectum inter Alicia et Maium, ad alias difficultates hastae turmas percutientes. Hayden et Kinimaka dissidentes manserunt, sicut Lauren et Smith fecerunt, quamquam hae plusquam iustae differentiae separatae sunt. Dahl tantum laboravit quantum potuit cum Joanna, sed iterum labor obvium fuit.
  
  Aliquid vehementius et inexorabile cerebrum eius transfixit. Scriba Corvus inritat quod ordines in Peruvia non secuti sunt, et conscius conscius occultus, top-secretus Americanus secundus manipulus adest. Alicubi.
  
  SIGILLUM QUADRAGESIMAE VII.
  
  Innumerabiles quaestiones erant et inexplicabiles. Quid respondit? Qrow ultra hastam bigas credidit? erant tergum?
  
  Non oblitus est magni interrogationis signum adhuc in capite Smith pendentis, sed aliam missionem cogitare non potuit. Qrow misit septem homines ad oculum observandum in eis.
  
  Dracus iram suam repressit. Habebat suum officium facere. Nigrum et album erat visio vitae communis a stultis et furiosis. Alta cogitatio eius ab Haydeno interrupit.
  
  "Omnia in tergo et fronte patent. Locus vocatus Ç similis appropinquamus; Anakkale, on the coast. Opperiar donec locum antequam helicopter contingentes inveniamus. Oh, et Dahl facultas est ut seorsum capsulam illam capiat.
  
  Hos Suecus a re aliquandiu distraxit explicando quid chartae scenopegiæ apparuerint. Plus quam bellum, ipsa denuntiatio fuit. Hannibal simpliciter quasi symbolum eligi videbatur.
  
  
  * * *
  
  
  "Ecquid innuit quomodo Africa facta sit ex quattuor angulis terrae?" Mai petivit.
  
  "Non dampnas rei talis est. Ergo praedicere non possumus ubi erit eques proximus.
  
  "Respice in praeteritum," dixit Kenzi. "In meo officio, in veteri Job, responsa semper in praeterito fuerunt occulta. Vos iustus postulo scio ubi inspicere."
  
  Tunc Laurentius intervenit. "Et haec tempta."
  
  Dracus contra pensum plaustri luctatus est. "Quam longe est anakkale?"
  
  "Iam extremam ingredimur. Non respicere nimium magnum. mare video."
  
  "O vincis." Drake recordatus est lusum ut puer ludebat.
  
  "Vidi primum," Dahl subridens in voce dixit.
  
  "Ita quoque lusimus."
  
  Strevit plaustrum mox satis fores ab tergo extrorsum apertae. Turma exiliens cepit in lungfuls recentis aeris. Alicia conquesta est se non bene sentire, et Kenzi modo Anglico deficere simulavit. Hoc protinus Aricia hortatus est. Dracus se intuens et stupens invenit.
  
  "Perdemus", mussat de industria. "Bene, avunculus simiae ero."
  
  Dahl etiam commentari obstupuit.
  
  Ante eos stabat equus ligneus ingens, ob aliquam causam notus, in parva quadrata aedificiis circumdatus. Funis videbatur crura ligare et circa caput extendi. Dracus putavit videri armatam et magnificam, animal superbum ab homine creatum.
  
  "Quae est infernum?"
  
  Convenerunt ad eum turbae intuentes, ponentes et imagines habentes.
  
  Laurentianus communicator locutus est. "Puto te solum equum Troianum invenisse."
  
  Smith risit. "Hoc procul a toy."
  
  "Nec Troia, scis? Brad Pitt?"
  
  Aricia cervicem paene fregerit quaquaversum circumspiciens. "Quid est? Ubi?"
  
  "Wow". Kensi risit. "Viperas vidi lentius oppugnare."
  
  Alicia adhuc aream diligenter studebat. "Ubi est Lauren? Estne equo?"
  
  New Yorker emittit chuckle. "Bene, quondam fuit. Memento hodiernae pelliculae "Troia"? Bene, postquam filming, equum dextrum, ubi tu stas, dimiserunt, in anakkale.
  
  "Bullshit". Alicia saevire animo suo dedit. "Cogitavi omnes Christmases statim venit." Illa caput quassavit.
  
  Dracus fauces purgavit. "Ego etiam hic sum, ama."
  
  "O yeah. Fabulosus".
  
  "Et ne cures, si Brad Pitt de asino illo desilit et te rapere conatur, te servabo."
  
  "Non audes stupri."
  
  Laurens vox incisa garrulo, ut duro ictu samurai ense. "Admissi, guys! Sortes inimicorum. Nunc Canakkale appropinquamus. Communicationis systematis coniungi debent, sicut nos. Move! "
  
  "Vide hoc?" Drake ostendit arcem. "Voca helicopter. Si possumus castrum ascendere et nos defendere, inde nos capere potest".
  
  Hayden ad extremam Canakkalei tergum perstrinxit. "Si castrum in VIATOR oppido ab sex SWAT teams possumus defendere."
  
  Dahl capsam sustulit. "Nihil est nisi una via ad inveniendum."
  
  
  CAPUT UNDECIMUM
  
  
  Illico, ad litus maritimum se moventes, scientes quod ad urbem infigendam arcem ventum esset. Lauren perexigua indicia ex fragmentorum colloquiorum colligebat, et Drake etiam minus audiverat ex variis ductoribus turmas, sed consensus communis erat quod omnes celeriter claudebant.
  
  Semita praeter multa aedificia candida duxerat: domus, tabernae et popinae aquae Hellesponti undae caeruleae imminentes. Sinistrorsum collocati currus, et post eos naviculae complures, supra quae e regione propugnaculi arenarii alti parietes muniebant. VIATORI schedulae transeuntes, lente per vias angustas mugiunt. Cornua cecinerunt. Loci incolas ad popularem casum convenerunt, fumantes loquentes. Manipulus quam celerrime potuit sine suspicione contendit.
  
  Non facile calces pugnae gerunt, sed praesertim pro hac missione, omnes nigri erant vestiti, et removere et abscondere poterant ea quae animos alliciebant. Tamen coetus hominum movendi cum capita verterunt, Drake vidit plus quam unum telephonum aperuisse.
  
  "Topper helicopterum vocant damnatum," inquit. "Ex terra sumus et tempus hic damnamus."
  
  "Me modo. Decem ad quindecim minuta. "
  
  Sciebat hoc tempus proeliorum esse. Quaedam aliae iunctiones SWAT non dubitaverunt infernum in urbem erumpere, suis ordinibus et facultate evadendi confidentes, scientes auctoritates terroristas subesse solere in condicionem quamlibet minacem.
  
  Muri arenosi ante eos acriter surrexerunt. Fort Anakkale duos rotundos habebat muros castelli contra maritimum arcemque centralem, et post eas latum propugnaculorum bracchium ad mare decurrentes. Primam incurvi muri aciem Dracus secutus est, miratus quidnam esset huic et sorori coniunctas. Hayden stetit et retro respexit.
  
  "Surgimus."
  
  Audax consilium, sed unum Drake assentit. Ascendentes significabant se in castello detrudi, desuper defendi, sed inermes, capti. Permanentes significabant alia bene se habere praeter fugientes ad mare: poterant in urbe abscondere, currus invenire, potentialiter prosternere, vel aliquandiu discissa.
  
  Sed lectio Hayden iis praeesse permisit. Ibi etiam alii erant ascensores. Facilius esset helicopterum eas invenire. Earum artes meliores erant in pugna militari.
  
  Muri asperi cesserunt ad introitum arcuatum et deinde cochleam scalam. Hayden primum, Dal et Kensi, dein reliqui. Faber agmen duxit. Obscuram oculis tenebrae pependisse, densam et impenetabilem pendentem, donec adsuefacti sunt. ambulabant tamen sursum, ascendentes scalas et versus lucem tendentes. Draculus eliquare conatus est omnes informationes pertinentes in suo cerebro et sensum eius facere.
  
  Hannibalem. Eques beUi. Ordo Doommsday et consilium suum meliorem mundum creandi iis qui superfuerunt. Gubernationes circa mundum in hoc simul laborasse debent, sed immites, avari homines praedam et scientiam sibi cupiverunt.
  
  In quattuor angulis terr? Quomodo operatur? Et quid postea infernum?
  
  "Interest..." Eo momento vox Lauren per communicatorem venit. "Ç Anakkale in duobus continentibus sita est et una e primis partibus Callipolis est. Russi autem urbem ingressi sunt, sicut Israelis. Nescio ubi. Nihilominus, locus vigilum garriendi communis est. Unus civium tibi nuntiare debet et nunc advenis vocat. Non multo ante Turci electas suas copias invocant".
  
  Dracus caput movit. Bullshit.
  
  "Per tunc procul hinc erimus." Hayden caute ad supernam lucem movit. "Decem minuta, guys. Lets."
  
  Sol matutinus bipatentes et sparsos fere in summa turris illustravit. turris alia supra capita octo pedum ex rotunditate oriebatur, sed haec sublimior ut sine exitu esset. Undique ruunt acies, digitis exserta serratis, Pulverulenta declivia dextra limite colles. Dracus multas dignitates munitas vidit et paulo facilius spiravit.
  
  "Hic sumus," Hayden dixit Lauren. "Dic helicopter ad portum calidum parare."
  
  "Calidius quam credis," inquit Cicero.
  
  Tota turma intuita est.
  
  "Non descendet," inquit Cicero. " Sursum. Ascende."
  
  Supra arcem oppidum in collibus adhuc iacet. Tecta super propugnacula eminebant, et altae et densae muri ad eas tendebant. per hos parietes quadrigae velata fronte et tela plene instructa concurrerunt.
  
  Drake hunc stylum agnovit. "Damnant, haec quaestio est. SAS."
  
  Dahl primus conflixit, sed non telum suum dimisit, arca abscondit, capsam apprehendit et in ipsa propugnacula desiluit. "Britanni recte notionem habent pro diversitate. Aspice...
  
  Drake intuitum secutus est. Proelia lato porrecta in arcu usque ad litus et in vertices maris. Si intempestivos ius habent, SECURIS eos ius ad summum vel ad extremum divellere posset. Dracus ipse sibi duos ictus in asperas sub pedibus Britannicis sub pedibus concretos accendere cepit, eos retardans et equos ad cacumen modice munimenti escendere.
  
  Aricia movit. "In alta non sum!"
  
  "Vis umquam ploras prohibere?" Kensi consulto praeter eam impulit, eam leviter in via gestans.
  
  "O bitch, hoc solvet." incerta cecinit Aricia.
  
  "Num potero? Fac modo ut post me maneas. Hoc modo, cum iactum fueris et te clamare audio, sciam gressum capere."
  
  Ardebat ira Aricia. Dracus eam aluit. "Just Mossad derides." Brachia pandit.
  
  "Ius. Bene, cum hinc descendimus, asinum probe futururus sum.
  
  Drake per primos gradus eam deduxit. "Hoc est sonus excitando supponitur?"
  
  "Fuck off, Drake."
  
  Proeliis multo infra positis commemorandum putabat, ubi ab uno ad alterum salire vellent. Dahl primus quatitur per murum latum trium pedum, turmam ducens. Kinimaka hoc tempus a Smith in tergo suscepit, Britanniae spectans. Dracus et alii aures patentes alia signa hostium tenuerunt.
  
  Proelium proelii genus est coeptum. SAS milites instructos consectati, arma capiunt, sed nihil sonant. Utique lenitatis professio una tantum potest esse ratio; Praeter peregrinatores, loci incolas secretum servare et ordines maxime secure malunt.
  
  Dracus invenit eum plenam attentionem ad cruribus egere. hinc rupes gradatimque descensus ad mare nihil interest, tutum zona sub pedibus tantum. Curvata gradatim, eleganter aequaliter, in curva stabili. Nemo retardatus, nemo elapsus est. Medium erant ad metam cum propellers sonus aures implebat.
  
  Dracus retardavit et caelum intuens. "Non nostrum" clamavit. "Perduint Gallica!"
  
  Haec conclusio definitiva non fuit, sed absentiam suam eatenus explicaret. In novissimo minute irruimus. Hasta turma tardare coactus est. Dracus duorum militum vultus iratis e fenestris prospiciens, cum duo alii e foribus semiapertis pendebant, arma vertentes ad crinem proprie premebant.
  
  "Verum dicere," Dahl dixit exanimatus. "Poterat non esse optima idea. Campanae sanguineae Britanni desinunt.
  
  Ut unus, Drake, Smith, Hayden et May arma levaverunt et ignem aperuerunt. Glandes helicopterae appropinquantes emissi sunt. Vitrum confregit, et unus homo de funiculo cecidit, terram duram infra feriendo. Helicopter declinavit, glandibus Hayden insecutus est.
  
  "Galli non fans", tristis inquit.
  
  "Dic aliquid quod nescimus," mussat Alicia.
  
  Yorgi celeriter Dahl transierunt, eum in extrema parte parietis adprehenderunt et ad cistam reducti sunt. Hic, inquit, da mihi. "Melius sentio in muro, nonne ego?"
  
  Dahl respexit sicut disputare voluit, sed capsam per inninge medium transiit. Suecus novus non erat in hortis publicis, sed Yorgi professio erat. Russicus summa celeritate currendo de muro iam propugnacula subibat.
  
  Alicia eos animadvertit. "O cacas, mitte me."
  
  "Poterat tamen fieri." Dracus helicopterum benificium Gallicum vidit et ad portum intrare. Id erat quaestio, si Britanni capere desinerent. Si cucurrerunt ad jaculandum, cadant vel facile iaculantur.
  
  Dahl telum vibrans. Tam ipse quam Hayden ignem helicopter ad ludendum reversum aperuit. Hoc tempore milites in naves conscenderunt. Testae murorum castelli formam lethali transfixerunt, infra oram feriendo. Ignis proprius Hayden cockpit helicopteri percussit, metalli strumenta evolvit. Dracus gubernatorem in ira et metu permixtum dentibus stridere vidit. Eximius velox vultus tergum revelavit SAS turmas etiam helicopterum spectans - bonum signum? Non datur inpiis. Manus sibi arma capere volebant.
  
  Vel propter aliquem alte in suo imperio.
  
  Volvitur offa avem pluit, intendere et oscitare. Dahl usus est ultimis centum metris muri cadere ac labi dum iaculatur, sed longe non pervenit. Superficies nimis aspera erat. Sed actiones eius alium salvom in helicopterum miserunt, quod gubernatorem tandem animo deficere fecit et avem e scaena avolavit.
  
  Alicia exclamare infirmus rexit.
  
  "Non ex eo adhuc." Dracus per singulas propugnacula desiluit, tuto ac diligenter appulit.
  
  Vox Laurens fregit nexum obumbrat silentium. "Helicopter appropinquat. Triginta secundis.'
  
  "In muro sumus," clamavit Alicia.
  
  "Ita, intellego te. Districtus Columbiae satellitem huic operationi misit.
  
  Drake aliud momentum sentire impetum cepit. "Adiuvare?" cito quaesivit.
  
  "Quid aliud?" Hayden portavit statim.
  
  Drake se prope calce ante intellegebat hanc opinionem fuisse probabiliter malam opinionem praesentis temporis positam. Etenim non sciebat quis alius audivisset voces Americanas voces et verba sigilli Team VII.
  
  Haud dubie Hayden.
  
  Helicopter in conspectum venit, nasus deorsum celeriter trans mare volans. Iam Yorgi finem pugnae exspectabant, ubi parva circum turris angustum litus despiciens. Dahl mox ad eum ac deinde Hayden. Accessit helicopter.
  
  Dracus Aliciae dimisit et deinde Kinimaka saltum adiuvit. Adhuc lente protendit brachium, significans SAS. Pedes triginta a turre constitit.
  
  In sas etiam constitit, alius altior pedes triginta.
  
  "Nolumus victimas" clamavit. "Non inter nos. Damnare in eodem latere sumus! "
  
  Sclopi ad corpus eius monstrantur. Ab inferis audivit Dahl rugitum: "Desine esse..."
  
  Drake in luctum e. "Quaeso," inquit. "Non recte. Hic omnes milites sumus, etiam Galli damnati.
  
  Hoc fecit chuckle anonymus. Denique alta voce dixit, "Ordo."
  
  "Dude, scio," dixit Drake. "Est ubi es. Nos eosdem ordines recepimus, sed ignem in specialibus copiis amicalibus non patefacimus... nisi prius ignem aperiant.
  
  Una ex quinque figuris leviter surrexit. 'Cambridge,' inquit.
  
  Qui respondit: Drake. "Matt Drake."
  
  Silentium quod secutum est, narravit fabulam. Dracus stabat supra... pro nunc scivit. Saltern, alius increpationem meruit ab exercitio proximo et fortasse etiam sereno sermone. Quo plures electos milites colligere possunt, eo tutius erit.
  
  Pro omnibus.
  
  Adnuit, convertit et abierat, manum porrigens ut eum intra helicopterum traheret.
  
  "frigidi sunt?" Alicia petivit.
  
  Dracus se commodiorem fecit sicut helicopter iucundum, recedens. Qui respondit : Inveniemus. "Deinde tempus in conflictum venimus."
  
  Mire Lauren sedebat contra eum. "Veni cum helicopter," inquit per modum expositionis.
  
  "Quid est? Ut optio tibi placet? "
  
  Illa indulgenter arrisit. "Nemo. Veni, quia opus nostrum hic finitur. Helicopterus exsurgebat ab undis solibus. "Ex Africa ad proximum mundi angulum petimus."
  
  "Quod ubi est?" Dracus sedem balteo fixit.
  
  " Sinae. Puer, nobis multum laboris est facere."
  
  "Alius equitem? Quo tempore hoc? "
  
  "Forte pessimum omnium. Accinge, amici mei. Vestigia Genghis Khan secuturi sumus".
  
  
  CAPUT DUODECIMUM
  
  
  Lauren theam dixit ut quam maxime commode in tergum helicopteri magni mercedis reciperet et chartarum acervum permiscuit. "Primus arma bellica abeamus et Annibalem capiamus. Quae in arca inventa sunt consilia ad Project Babylonem fabricandum, duo-ton, supercannon centum metri longi sunt. Commissum a Saddam Hussein in investigationibus ex 60s et in 80s dispositum est. Spiritus Hollywood in hac re tota sentitur. Superweapons qui payloads in spatium mittere possent. Imperatoribus interfectis. Interfectis paganis. Variis emptis ex duodecim terris ad illud secretum servandum. Post schemata ostendunt hoc spatium sclopetis formatum esse posse ut quemlibet scopum, quovis semel, ferire possit.
  
  Dahl prono faenore. "Olim? Quare?"
  
  "Numquam in animo erat telum portatile esse. Eius impressio relinquat impressio quae statim variis viribus visitur ac deinde deleta est. At damnum ... iam factum est."
  
  "Prout metam." Kensi adnuit. "Ita, multa exempla circa ideam unius belli mundi percellendi aedificata sunt. Viam vim nuclei cogere ad inexorabiliter agendum. Nihilominus, cum moderna technologia, idea magis magisque controversia fit.
  
  "Bene, bene," Smith coaxavit, adhuc musculos tendens et livores suos ex longo et duro cursu inprimit. "Ergo in primi equi sepulcro consilia tormenti ponderis servabantur. Adipisci. Aliae nationes hoc non fecerunt. Quid suus 'postero?"
  
  Laurens ocellos volvit. Primo proprie dicit loca requietionis designatio. Spero me memini Hannibalem in monumento trito sepultum esse, ne ibi quidem esse posse. Spectare contemnere multos. Illud incommutatum relinquere est aliis contemnere.'
  
  Hayden ingemuit. Et sic sequitur. Eadem historia, variae toto orbe terrarum agendae.
  
  "Finge si indicium in terroris manus incidit. Dicerem omnes regiones, quae nunc equites insequuntur, facile tormentum eximium suum creare possunt. Sed...
  
  "Hic est qui factiones certae huius imperii consilia venditant" conclusit Drake. "Quia adhuc non sumus certi omnes turmas publice sancitum est." Non opus erat addere etiam si se fecisse putarent.
  
  Helicopter volavit in caelo caeruleo lucido, nulla turbulenta et commoda caloris. Drake se invenit primum circiter diem relaxare posse. haud facile crediderim priore nocte magni Hannibalis genua procubuisse.
  
  Lauren in proximo tabella transivit. "Memento ordinem ultimi judicii? Refice te. In quattuor partibus Terrae quattuor Equites invenimus, et eis rationem Ordinis ultimi iudicii exposuimus. Qui superstites judicio Peregrinus et ejus reparata juste regnabunt. Si hoc legistis, amissi sumus, sic lege et caute sequemur. Ultimi nostri anni consumpti sunt convocatis quattuor armis revolutionum mundi - Bellum, Conquestum, Fames et Mors. Iunctus, omnia imperia destruent et novam futuram aperiunt. Paratos esse. Invenias. Iter ad quatuor plagas Terrae. Requiesce Pater Strategy dein Khagan; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omnia, ut videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, invisimus. Flagellum invenimus custodientem verum ultimum judicium. Solus interemptus est cum equitibus apparuerunt. Nullae notae distinguuntur super ossa Patris. Indus armis cingitur. Ordo ultimi judicii per te nunc vivit et regnat in saecula saeculorum ".
  
  Drake conatus ad puncta pertinentes conglobari. "Perditio code? Sane non placet sonus huius. Et per 'verum ultimum iudicium'. Etiam si tria prima corrumpamus, novissimus verus murmur erit.
  
  "Nunc" dixit Lauren, in studio prae se referens. "The Washington think tank has given several ideas."
  
  Drake atrati sunt pro secundo modo. Quotiens mentionem investigationis audivit, quotienscumque piscinam cogitatam commemoravit, duo tantum verba per cerebrum suum emicuit sicut lumina rostro mediocri rubra.
  
  Karin Blake.
  
  Diuturna absentia non sustinuit. Karin optime potuit esse eorum altera missio. Leniter deposuit tempus anxietas.
  
  Secundus eques victor est. Secundae descriptionis mentionem facit kagan. Hinc colligimus Genghis Khan esse domitorem. Genghis Khan natus est in MCLXII. Est plane ad litteram, victoria. Asiam et Sinas multam et ultra terras superavit, et imperium Mongoli maximum contiguum in historia fuit. Kahn messor erat; multum antiqui orbis transiit, et, ut dictum est, unus ex omnibus ducentos hodie viventes ad Genghis Khan refertur.
  
  A. Maius glotita. "Wow, Alicia, est sicut masculus versio tui."
  
  Adnuit Drake. "Hic Guido plane scivit quam effingere."
  
  "Temujin nomen verum huius viri fuit. Genghis Khan titulus honorarius est. Pater eius venenatus est cum puer tantum novem erat, mater relicta, ut septem filios solos excitaret. Deprecatus est etiam ipse cum uxore sua, et uterque in servitute commoratus est. In omnibus his, etiam viginti primis annis, ipse se ducem ferocissimum constituerat. Is dicit 'prohibete inimicos' pro maximis ducibus, sicuti antiquissimi fuerunt hostes. Unam rationem numquam dissutatam reliquit et responsabilis ad quadraginta miliones hominum mortes fuit, hominum per XI centesimas reducens. Varias religiones amplexus est ac primam internationalem tabellarios creavit, officiis et stationibus per totum imperium suum locatis utens.
  
  Dracus in sedem suam transferebat. "Non est multus of notitia ut in."
  
  "Ille primus fuit Khagan Mongol Imperii."
  
  Dahl aversam fenestram contemplans. "Et requies ejus?"
  
  "Bene sepultus est in Sinis. In monumento trito."
  
  Aricia snorted. "Ita, mehercule, sane fuit!"
  
  "Ita, primum Africa et nunc Sina duos ex quattuor angulis terrae designant," Mai magna excogitavit. "Nisi Asia sit et loquimur de continentibus."
  
  "Septem sunt," Smith admonuit.
  
  "Non semper," Lauren arcano respondit. "Sed ad haec postea veniemus. Interrogationes sunt: quae sunt arma vincendi et ubi est requies Genghis?
  
  "Responsum coniecto unum esse Sinas", mussat Kenzi.
  
  "Genghis Khan mortuus est sub arcanis circa MCCXXVII. Marco Polo alii propter contagionem, alii propter venenum, alii propter praedam belli princeps posuerunt. Post mortem ejus corpus in patriam, ex more Khenti aimag, redditum est. Creditur sepultum esse in monte Burkhan Khaldun prope Onon fluvium. Legendum tamen est, quod quicunque funus incidit in processu occisus est. Post hoc Cadomum flumen avulsum est, et omnes milites qui pompam fecerant caesi sunt. caput Laurens movit. "Vita et vivus parum significantem tunc recipere."
  
  "Sicut nunc alicubi in mundo", Dahl dixit.
  
  "Sic iterum tribuo?" Alicia frowned. "Nemo dixit aliquid de iterum tribuo. Hoc est meum ingenium. "
  
  Mai nescio quo modo illud deglutire, quod labra effugere prompta videbatur, pro ipsa tussi. "Non tribuo," inquit tandem. "Potuit esse in monte. Nonne regimen Mongol centum annis certum spatium segregavit?"
  
  "Prorsus, et ideo visum in Sinis," dixit Lauren. Tum sepulcrum Genghis Kan. Nunc, ut te certiorem faciam, NSA et CIA justo modorum modorum usu sunt ad informationes colligendas de nostris competitoribus. Galli hominem vere amiserunt. simul ac nobis Britannis discessit. Russi et Sueci postea celerius-quam exspectata purgatione regionis Turcicae permixtae sunt. Non certi sumus de Mossad vel Sinensi. Imperat idem. Nihilominus, unum est... actu habeo Secretarium Qrow in linea nunc.
  
  Drake frowned. Numquam ei acciderat ut Qrow in colloquiis suis et Laurentianis auscultaret, sed futurum erat. Turma, familia, secreta sicut quaelibet alia. Circumspiciendo, alii aliter sentiebant, et hoc erat quod Laurentem modum cognoscendi.
  
  Berolini suam agendi rationem semper habuit.
  
  Qrow^s vox ad persuadendum. "Non simulo plus scire quam tu de hac particulari missione. Non in terris. Sed hoc scio esse campum politicum, ambages et machinationes in amplissimis quarumdam gentium nostrarum aemulis.
  
  Ut taceam USA, Drake putavit. Quid numquam!
  
  "Aliquas administrationes miror," palam Crowe dixit. Putavi posse nobiscum operari, sed, ut dixi, res non possunt esse ut videntur.
  
  Rursus Drake aliter verba accepit. Illane de equitum missione loquitur? Aut quid magis personale?
  
  "Estne causa illius Madam Secretarius?" Hayden petivit. "Aliquid nescimus?"
  
  "Bene, non quod sciam. Sed haec omnia ne necessario quidem scio. "Nulla restrictiones" rarum verbum in re publica est.
  
  "Tunc ipsum telum est," Hayden dixit. "Hoc est primum supergun. Si aedificatum esset, si terroristis venditum esset, mundus totus pro eo pretium postulare potuisset.
  
  "Scio. Hoc... Ordo ultimi Iudicii, nomen cum fastidio dixit, "consilium magistri luculenter evolvit, eum in posteris relinquens. Feliciter Israelis eos olim clausit. Infeliciter, speciale consilium non invenerunt. Ea res."
  
  Hactenus, Drake punctum in hac vocatione non vidit. Recubuit, claudens oculos, sermonem audiens.
  
  "Insultare aliis. Solus Israel et Sina MIA sunt. Regulae communes valent, sed ad illud telum accede et primum illud obtine. America non potest praestare ut hoc in manus iniuriae incidat, quodlibet genus. Et vide, CURSUS. Plus huic quam oculo conspicitur."
  
  Dracus sedit. Dahl prono. "Estne hoc aliud genus admonitionis?" insusurravit.
  
  Drake Hayden studuit, sed bulla nulla sollicitudinis signa praebuit. Terga tegunt? Si prius hanc dialectum Americanam non audivisset, huic locutioni nihil adiecisset. Cogitationes eius ad Smith et Iosue mortem in Peruvia versae sunt. Hoc eorum contumaciae metiebatur profundum. miles ordinarius, cum prospicienti militis, valde sollicitus esset. Sed milites iam non erant - cotidie in agro premebantur difficilia electiones facere coacti. Milia pondo vitarum, interdum sestertium, humeris gesta sunt. Hic turma insolita fuit. Nec plura.
  
  Tantummodo bonus es sicut ultimus error. Tantum recordatus es propter ultimum errorem. Ethica in mundi fabrica. Maluit operam navare, servare pugnam. Caput tuum supra aquam custodi, quia decies centena milia squalidum mundum continenter circumeunt, et si stares, vel mergas vel discerperis.
  
  Qrow peractum est cum peplo sermone et tunc Hayden ad illos conversus est. Communicatorem suum tetigit et vultum fecit.
  
  "Noli oblivisci".
  
  Adnuit Drake. Aperire canalem.
  
  "Puto multum diversum fore a materia consueta Sepulchri Raider." Yorgi locutus est. "Nos milites respicimus, peritos. Ignotae factiones fortasse proditores. Quaerimus homines tempore amissos, annos natos seorsum. Prophetiae veteris belli scelestae aliquot sequamur, quem ad modum nos facere voluit. Ille humeros. "Non habemus potestatem rei."
  
  "Ego tam prope ad Sepulchrum Raider quantum potes consequi," Kensi cum rictu dixit. "Hoc omnino aliud est."
  
  Alicia et Mai Israelis inspexerunt. "Yeah, oblivisci volumus turpium scelestorum praeteritorum, annon... torquent?"
  
  Suecus connivuit. "I... um.... quid?"
  
  Kensi intervenit. "Et ego numquam te suspicor circumstantias in ullum discrimen adducere, huh, Alicia?"
  
  Anglica humeros. Dependet an adhuc de crimine loquimur. Aliqua compromittentes positiones meliores sunt quam alii. "
  
  "Si adhuc vigilamus et vigilamus", Hayden dixit, "potuimusne de Genghis Khan legere et situm sepulcri eius?" Putas piscinam Washingtoniae omnia bene et bona sunt, sed ibi sumus et videbimus quid non videbunt. Plura informationes haurire potes, melius forte alterum telum inveniendi habemus.
  
  "Et ex hoc vivo exi", Dahl constat.
  
  Tabulae circiter latae, vix satis communicatae sunt. Alicia primus exclamavit de reprimendo suo electronico et Facebook pagina. Drake scivit se ne inscriptionem quidem habere, nedum primum signum instrumentorum socialium et aspexit.
  
  fudit. "Grave tempus?"
  
  "Ille, vel requiesce, ama. Sinae nos apertis armis certe non excipient."
  
  "Hoc bonum." Hayden ingemuit. "Coniungam iunctiones locales et rogabo ut ingressum nostrum faciliorem reddam. Estne quisque conscendit cum consilio tam longe?"
  
  "Bene," Dahl casualiter locutus est. "Numquam putavi me Genghis Khan persequi in Sinas dum conatur ne cum dimidia parte duodecim nationum aemulorum in pugnam inire. Sed, heus, parvipendentes, scis aliud aliquid moliri loqui.
  
  Alicia circumspexit, deinde caput agitavit. 'Nulla commenta'. Nimis facile est."
  
  "Iam," inquit Drake, "paulo magis vellem habere."
  
  "Tu et ego ambo, Yorkies." Adnuit Dahl. "Tu meque, utrumque."
  
  
  CAPITULUM DECIMUM TERTIUM
  
  
  Horae per obscurum volaverunt. Helicopter refuelare coactus est. Defectus nuntiorum de aliis iugis frustrating factus est. Hayden invenit optimam suam optionem se immergere in opes quae ad sepulcrum Genghis pertinentes erant, sed difficilem reperire aliquid novi invenit. Haud dubie alii id ipsum ad tempus facere conati sunt, sed quidam fessi iam tempus auferre constituerunt, alii facilius ad suas quaestiones personales compellendas reperiebant.
  
  Impossibile est id ignorare in angustiis suis, et re vera, iam consors stabat et satis familiare ut omnia gradatim caperet.
  
  Dahl domum vocaverunt. Pueri laeti eum audiunt, quod Dahl late rident. Iohanna quaesivit quando domi esset. Contentio apparebat, eventus non magna. Hayden momentum cepit ut Kinimaka vigilaret sicut magnum Hawaiian digitum suum trans tabulam velum transvolavit. Risit. Cogitatus vidi sicut postcard in magnis manibus , et recordatus est quomodo manus illae tetigissent corpus eius . Mitis. EXCITATIO. Noverat eam bene atque augebat eorum familiaritatem. Nunc ad extremum digiti laesum spectaret, illam in ultima missione deglutire coacta erat. Concussa situ oculos aperuit. Vita nimis brevis fuit ad dimicandum in voluntate illius quem dilexisti.
  
  Aliquantulum anhelitum arripuit, incertum si crederet. Damn, non meruisti. Non post omnia dixisti. Illa non iustificabat regrediens et nesciebat ubi inciperet. Forsitan pugna, condicio, officium. Fortasse hoc accidit omnibus momentis in eius vitae historia.
  
  Erraverunt homines. Poterant expiare.
  
  Alicia fecit.
  
  Haec cogitatio ad mulierem Anglicam spectaret sicut helicopterum per caelum penetravit. Subita turbulentia fecit eam arctius cingulum prendere. Altera gratise procumbit, et submersum pectora condit. Sed omnia bene. Imitatus est vitam.
  
  Instinctus Hayden semper fuit ducere, res gestas acquirere. Videbat autem hos instinctus aliis momentis vitae suae rationes impedire. Inhospita futura videbat.
  
  Dracus et Alicia laetabantur, subridens, in tabula communi percutiens. Mai- commodavit Kenzi, et duas uxores sumpsit vicem. Interestinger fuit quomodo singulariter alii homines cum similibus adiunctis tractaverunt.
  
  Propius ad Lauren movit Faber. "Quid agis?"
  
  "Sicut bonum accipit, bastardus lenis. Nunc tempus non est, Smith.
  
  "Putas me hoc nescire? Sed dic mihi. Quando tempus veniet? "
  
  "Non nunc".
  
  "Nunquam," tristis inquit Cicero.
  
  Lauren murmuravit. " Gravissime? Mortuo fine sumus, homo. Muro cocti latericio et supra eum transire non potes."
  
  "Murus?"
  
  Lauren snorted. "Ita nomen habet."
  
  "O. Hic murus."
  
  Hayden vidit utrumque opus circa problema. Non erat suus locus ad iudicandum vel interveniendum, sed clare ostendit quomodo aliquod impedimentum aliquam relationem labefactare possit. Faber et Laurentius erant, ut mitius dicerent, insuetos duos, tam insolens, ut bene operati essent.
  
  Sed impedimenta maxime ligula obstitissent.
  
  Aliam rationem probavit Faber. "Bene, bene, quid nuper dedit?"
  
  "EGO? Nihil. Non ibi notitia. Hoc est officium CIA vel FBI vel quicumque est.
  
  "Tum quid dicis?"
  
  Nam Faber, hic gradatim fuit. Aperta quaestio non-confrontational. Hayden miles quidam superbiam sensit.
  
  dubitavit Lauren gare. "Shit," inquit. "Nos ineptias loquimur. Aliquam molestie. Movit. Libri. Celebritatem. Nuntium. Hic aedificator est, de inceptis quaerit."
  
  "Quid incepta?"
  
  "Haec omnia cauta quaestio facit quaeris. Why not which Celebrities or which films? Esne interested in aedificiis, Lancea?
  
  Hayden vertere volebat, sed non poterat. Casula nimis angusta erat; quaestio gravis est; mentio est nomen Smith nimis venustum.
  
  "Tantum si quis eos laedere vult."
  
  Lauren elevaverunt eum et colloquium finivit. Hayden mirabatur si Laurentius quandam legem praevaricationem ad loquendum ad terroristam notum solvebat, sed non potuit satis definire quomodo interrogaret Laurentium interrogare. In at nulla nisi.
  
  "Minus quam hora reliquit." Vox gubernatoris in systemate communicationis accessit.
  
  Drake suspexit. Hayden vidit propositum suum. Idem apud Dahl. Turma plene conflixit, assidue emendans artes suas. Vide ultimam operationem pro exemplo. Omnes omnino diversae missiones peragraverunt, ante formam mali versantes nec ullum acceperunt vulnus.
  
  Saltem in ratione corporis. Cicatrices motus - praecipue propriae - numquam sanant.
  
  Minutum intuens per chartas ante eam egit et plura de historia Genghis Khan haurire conatur. Ordini textum perspexit, lineas illustrans: Vade ad quattuor mundi angulos. Requiesce Pater Strategy dein Khagan; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omnia, ut videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, invisimus.
  
  Quattuor angulis terr? Sacramentum adhuc manet. Feliciter extare identitatis Equitum eatenus manifestae sunt. Sed num ordo sepulcrum Genghis Khan invenit? Ita visum est.
  
  Cum helicopter tenuem aerem incidere pergebat, Yorgi surrexit et tunc exstitit. Faciem furis strictam intuens, oculi clausi sunt, quasi in Peruvia erumpente nictam non dormivisset. "Dixi tibi me esse partem propositionis Webb, legatum suum" Russicus dixit, sono suo exhorrescere quid dicturus esset. "Dixi tibi quod pessimus omnium mentio facta est."
  
  Alicia gravato grunnito atmosphaerico humido repentino tollere conatus est. "Iam exspecto audire quis sit Lesbium damnatus," dixit libenter. "Verum dicere tibi, Yogi, sperabam te fore."
  
  "Quomodo..." Yorgi media sententia substitit. "Ego homo sum".
  
  "Non sum persuasus. Istae manus parvae sunt. Hoc facie. Via ambules."
  
  " Loquatur," inquit Dahl.
  
  "Et scietis omnes me lesbium esse," Laurentius dixit. "Scis, nihil mali aut turpe est."
  
  "Scio," Alicia dixit. "Vos esse qui vis esse et accipere. I i scire scire. Modo speravi Yogi fore, id omne."
  
  Lauren intuiti Smith confuso, sed aliter blank locutione. Drake cogitavit reactionem esse mirabilem intuenti admirationem.
  
  "Quod unum tantum relinquit," Kinimaka dixit.
  
  "Qui moriens est," inquit Dracus, aream intuens.
  
  "Forsitan amicus noster loquatur?" Dahl poscere.
  
  Yorgi ridere conati. ille manus ante se teneret et in tecto tugurii prospiciens.
  
  "Non longa est fabula", crasso accentu dixit. "Sed haec est quaestio difficilis. I ... frigida sanguine parentes occidi. Et habeo gratiam singulis diebus. Gratus sum."
  
  Dracus manum levavit ut animum amici daret. "Non opus est tibi aliquid explicare, scis. Familiam hic sumus. Non causa aliqua problems ".
  
  " Intelligo. Sed hoc mihi quoque. Intellegis?"
  
  Manipulus, singuli, annuit. Intellexerunt.
  
  "In viculo vivimus. Frigida villa. Hiems? non erat tempus anni, sed rapina, et flagella et flagella a Deo. Familias nostras, etiam liberos nostros depressit. Sex ego unus eram, parentesque meos obire non poterant. Non poterant hercle bibere ut dies facilius transirent. Satis superstites facere non potuerunt. Non poterant viam invenire nobiscum agere et nos curare, viam mutandi picturam invenerunt.
  
  Alicia affectus eius continere non potuit. "Spero non quod sonat."
  
  "One post meridiem omnes in raedam congesti sumus. iter ad urbem polliciti sunt. Annos urbem non visitavimus et quaesivissemus, sed... Paruit. "Liberi eramus. Parentes nostri erant. Dimiserunt viculum et numquam eam vidimus iterum.
  
  Hayden tristem procul vultu Maio vidit. Iuvenis vita eius diversa ab Yorga, sed tristes similitudines fuerunt.
  
  "Dies extra raedam erat frigidior, obscurior. Et persecuti sunt et noluerunt loqui. Sed utamur est. Nullam vitae amorem pro nobis vel invicem. Suspicor nos numquam amorem novisse, nec modum esse debere. In tenebris restiterunt, dicentes se currus fractos esse. Conglobati, quidam clamaverunt. Soror minor mea tantum trium annorum erat. Novem sum, natu maximus. haberem... haberem..."
  
  Yorgius renititur lachrymis tectum intuens, quasi potestatem praeteritorum mutandi haberet. Manum firmam praetendit antequam aliquis ad eum accedere posset, sed Haydenus saltem sciebat hoc esse quod solus ire pergebat.
  
  "Eciebant nos. Ambulaverunt aliquamdiu. Glacies tam dura et frigida est, ut valida, fluctus letifer inde emanavit. Non potui instar sicco quid agerent, et tunc nimis frigidum sensi cogitare rectum. Vidi illos iterum atque iterum converti. Perierunt et infirmi, iam morientes. Pueri eramus. Confidimus."
  
  Oculos Hayden clausit. Verba nulla fuerunt.
  
  "Videtur invenerunt currus. Relinquentes. Bene bene fuimus, singillatim. Yorgi tamen non poterat singula clare enuntiare. Huius rei veritas tantum maestus angores in vultu suo patefecit.
  
  "Solus superstes fui. fortissimus sum. Conatus sum. portavi et traxi et fovi, sed nihil inde. Defeci omnes. Vita ex singulis fratribus et sororibus haurire vidi et superstes vovi. Mortes mihi vires dabant, quasi meae defunctorum animae iunxerunt. Spero fecerunt. adhuc credo. credo adhuc apud me esse. Supervixi carcerem Russicum. Matt Drake diu perseveravi, risum debilem fecit, et eum inde eiecit.
  
  "Quomodo ad villam redire administras?" Kinimaka scire voluit. Hayden et Dahl eum caute intuebantur, sed etiam Yorgi loqui opus erat.
  
  "Vestem portavi," submissa voce graviler exsibilavit. "Shirt. Tunicas. Udones. calefactus sum et dimisi omnes solus in nive et glacie et ego feci eam in via".
  
  Hayden dolorem non potuit fingere, culpam perceptam non esse suam.
  
  "A currus transeuntes adiuvisti me. Fabulam narravi, paucis post diebus ad villam rediit," profundo halitum accepit, "et videant umbram moeroris intulisse. Videant et sentiant quam profundus fuerit furor eius. Sic equidem gelido perii sanguine parentes.
  
  Silentium non frangendum fuit. Hayden scivit corpora Yorgae siblings iacuisse ubi nunc lapsa sunt, in aeternum concreta, numquam quiescere.
  
  "fur factus sum." Yorgi resonans MISERANDUS infirmavit. "Et postea captus est. sed parricidii convictus numquam fuit. Et hic sumus."
  
  Vox gubernatoris super aerem accessit. "Triginta minuta ad airspace Sinensium, guys, tunc cuiusquam coniectura est."
  
  Hayden placuit cum Lauren vocato Washington piscinam hoc loco cogitare. Sola via progrediendi per distractionem erat.
  
  "Propinquus sumus ad metam", dixit Viam cum conveniremus. "Aliquid novi?"
  
  "In quattuor angulis laboramus, notationes ad nativitatem equitum, Mongoliam, Khagan et ipsum Ordinem, quid primum vis?"
  
  
  CAPITULUM QUARTUMDECIMUM
  
  
  "Oooh," Alicia dixit trepidans partem ludens. "Audiamus quid natali numeri sint. Ego iustus amare crunching numeris ".
  
  " Frigus. Suus 'nice quod ex agro pediti audio ". Vox feliciter continuata, paucula supercilia in Salonis elevata, sed feliciter ignara: "Ita, Hannibal anno 247 a.C.n. natus, mortuus est circa 183 a.C.n. Genghis Khan 1162 obiit 1227-"
  
  "Numerus nimis est," Alicia dixit.
  
  "Propositum est", Dahl dixit. " Digitos digitosque es."
  
  "Non certus quid sit", physicus computatorius continuatus est. "Sed hi cultus insanis eorum numerum ludos et codes vere amant. illud in animo habeto".
  
  "Hannibal igitur mille CCCC annos natus ante Genghis" dixit Kenzi. "Non intelligimus."
  
  "Miraris numerum shitheads qui hoc non faciunt," Nerd casualiter dixit. "Usquam-"
  
  "Heus Buddy?" Drake cito interrumpitur: "Numquid in facie impugnasti?"
  
  "Bene, profecto, ita. Ita, habeo."
  
  Dracus in sella recubuit. "Bene," inquit. "Nunc servare stupri potes."
  
  Nos quidem his figuris laborare non possumus, cum alios ascensores non novimus. Etsi auguror etiam vos guys ex quarta figura posse? Nulla? Nulla suscipit? Bene. Ita, in momento, guys, ingens vis ignium in Rempublicam Mongolicam mittitur. Septem, an adhuc sex? Ita sex iugis delectorum militum sex nationum repraesentantium Equitem Conquestum persequuntur. Sum ius? Euge!
  
  Drake Hayden conspexerunt. "Estne hoc guy optimum repraesentativum in Washington?"
  
  Hayden humeros. "Certe, affectus suos non celat. Non latet sub multis plicarum fallaciae pallii sicut plerique Washington.
  
  "Prope equi victoriae. Ut patet, Ordo agendas suas habet, ita victoria potest esse aliquid ex ludibrio puerorum ad ludum video ... ha ha. Mundus dominatio in multas formas venire potest, rectene sum?"
  
  "Perge modo cum instructione," Hayden dixit.
  
  "Scilicet." Itaque recta ad rem veniamus? Quamvis Israelis mirum in modum renuerent nobis dare informationem de bello Nazi criminis, quem in Cuba destruxerunt, didicimus quid scire debeamus. Postquam pulvis consedit, Nazis clare decrevit eos viatores ascendisse et cum hac elaborata idea ad mundum regendum ascendisse . Ordinem creaverunt cum lorica arma, codicibus secretis, symbolis et multo pluribus. Consilium elaboraverunt - satis fortasse unum in annis sub Reich laboraverat. Quatuor genera telorum sepelierunt eoque aenigmate advenerunt. Forsitan obscuriorem reddere voluerunt, quis nescit? Sed Mossad eos sine vestigio delevit et, ut mihi videtur, nimis cito. Occultatum munitum per triginta annos invisus mansit.
  
  "Quindecim minuta" gubernator Laconice respondit.
  
  "Estne hoc telum?" Hayden petivit. "Ubi eos adepto?"
  
  "Bene Nazis hospites quot quisque habere potuit. Magnum Pistol est vetus consilium pro spatio ac diligentia renovatum. Ad octogesimum annum a forties manus suas omnino adplicare possent. Pecunia numquam obstabat, sed motus erat. et confido. Uni viventi animae hoc facere non credent. Probabile est minimum sneakes annis omnes quattuor arma et plures duodecim officia occultare. Fiducia factorum etiam una ex causis tormenta primo loco occultant. Hos in Cuba nunc tenere non potuerunt?" Washington homo ridens erupit, tunc aliquo modo ad sobrietatem agendam est.
  
  Alicia oculos suos volvebat et ambas manus amplexus est quasi alicuius macilenti collum involvere posset.
  
  "Alioqui, guys sunt adhuc mecum? Tempus breve intelligo, et prurigo te exire in sordibus et aliquid mittere, sed habeo informationes aliquantulum. Modo venit in...
  
  Pausamus.
  
  "Iam hoc est interesting."
  
  Silentio plura.
  
  "Vis ad participes?" Hayden hominem pepulit, solidum latus helicopteri intuens quasi punctum appulsum videre posset.
  
  "Bene, loqui de quattuor partibus terrae, vel saltem quomodo eam videmus, sed tempus video currere. En mihi quinque altam da, sed quidquid agis, constitit, "noli terram!"
  
  Interrupit nexus. Hayden primum ad solum et deinde ad helicopterum intus inspexerunt.
  
  Dracus utraque manu levavit. "Noli me intueri. Non sum reus!"
  
  Aricia risit. "Etiam et mihi."
  
  "Noli terram?" Dahl repetitur. "Quid infernum est illud?"
  
  Alicia fauces excussit quasi explicare, sed vox gubernatoris ab oratoribus latrante. "Duo minuta, guys."
  
  Hayden ad senem fidelem auxilium convertit. "Mano?" - rogavi.
  
  "Asinus est, sed nobiscum adhuc," magnum Hawaii sonuit. " Dicam pro eo.
  
  "Melius est cito decernere," Smith interiecit. "Nos descendere."
  
  Communicatio ratio statim ad vitam venit. "Quid ego dicam? Noli terram! "
  
  Dracus surgit et vertitur in intercom helicopterorum. "Futte, buddy," dixit. "Nova intelligentia in via."
  
  "At nos intra Sinenses airspace sumus. Non est narrandum quam longum erit antequam nos videant."
  
  "Fac quod potes, sed noli terram."
  
  "Heus buddy, dictum est mihi hoc celeris adventus et profectionis missio futurum esse. Nulla bullshit. Certum esse potes si hic diutius quam paucis minutis manserimus, duos ex duobus 20s asino nostro habebimus.
  
  Alicia ad Drake recubuit et insusurravit, "Hoc est malum".
  
  Ebor'manus eam interpellavit, videns condicionem urgentem. "Bene, ut patet, Knobend ex Washington nos audire potest etiam cum connexio descendit", dixit Dahl signanter intuens. "Audivistisne, Nobende? Habemus circiter sexaginta secundis. "
  
  Respondit ille: "Longius fiet. "Esto fortes, populus. Nos in hac causa sumus."
  
  Dracus pugnos elenchi sensit. Hoc modo morum humanitatis exercitatus provocavit. Forsitan animus fuit? Ex quo sepulcrum Hannibalis invenerunt, Dracus aliquid mali in hac legatione senserat. Aliquid revelatum. probati sunt? Erant in custodia? Nonne US imperium actiones suas aestimare? Si ita est, omne quod factum est in Peruvia descendit. Et si ita est, Dracus de agendis non nimis sollicitus erat.
  
  Sollicitus est de coniurationibus, insidiis et insidiationibus ut auditores post recognitionem coquerent. Quaelibet regio a republica administrata numquam fuit quod videbatur, et qui post homines erant, sciebant quid esset.
  
  "Quinquaginta secundis" dixit clare. "Et dabimus tibi hinc".
  
  Gubernator dixit eis "conamur facere stultum". "Iam tam humiles sumus ut ostio in arborem prodirem, sed in valle montis avem abscondo. Si in fundo aliquid rasura audieris, aut saxum aut yeti erit.'
  
  Alicia magna deglutivit. "Cogitavi super Tibet suspenderunt?"
  
  Dahl humeros. " Vacationem. Iter iter. Quis scit?"
  
  Denique nexus ad vitam rediit. "Bene, populus. adhuc vivimus? Bonum est bonum. Magnum officium. Nunc... memini omnem controversiam de Genghis Khan requie? Ipse sepulchrum trito voluit. Omnis, qui edificauit sepulcrum eius, interfectus est. Hic locus sepulcri ab equis obtritus est et arboribus consitus. Ad litteram fieri non potest nisi forte. Una fabula me tangens invenio quia sic simpliciter demolitur omnia haec insana techna Kahn sepultus cum iuvene camelo - et locus designatus est cum mater cameli in sepulcro vituli repertus est clamantis.
  
  Gubernator communicationem abrupto abscidit. "Paene sumus in Rubricato reditu. Triginta secundae secundae sunt et aut hinc exibimus quantocius in igne amabimus, aut haedos ibi mittemus."
  
  "O," inquit ille ab Washington. "De te oblitus. Yeah, abite illuc. Mittam tibi novum locum. "
  
  Vincitur Dracus, dolorem gubernatoris communicans, sed eiulans respondens: "Jesu, dude. Conarisne nos captos aut necatos?"
  
  partim iocari.
  
  "Heus heus. Mitescere. En hi Nazis, Ordo ultimi judicii - Equites requiescunt - inter quinquagenos et octogesimum ius quaerebant? ut omnes viderent. Aliquid mihi narrat sepulchrum Khan Genghis non invenerunt. Vere credo plura de tali reperire dici posse. Deinde sequitur ipsum ordinem et verba: Sed non omnia sunt ut videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, in sarcophago posito, conquestum sumus.' Certe Kahn nullum sepulcrum anno 1955 aedificatum habuit. Sed, maxime propter inopiam monumenti, et etiam ad auxilium credentium et ad augendam VIATORIS fluxum, Sina mausoleum ei aedificavit".
  
  "Estne in Sinis?" Hayden petivit.
  
  "Scilicet haec in Sinis est. Nonne totum hoc quattuor angulis cogitas? Bene, rem tuam activam serva. Fortasse unus dies erit etiam officium hic tibi erit.
  
  Sonum strangulatum Hayden devoravit. "Just doctrina tua explicare."
  
  "Ius, frigus. Mausoleum Genghis Khan anno 1954 aedificatum est. Hoc magnum templum iuxta flumen Ejin Horo aedificatum est, in Mongolia interiori inter meridiem occidentalem. Mausoleum autem est actu cenotaphium; nullum corpus in eo est. Sed dicunt continere mitram et alia quae ad Genghis pertinebant. Chinggis, qui semper cum idea mausolei potius quam sepulcri et sculponis celeberrimi sociatus est, primum colebatur in octo yurts albis, ubi primum habitavit in palatiis tentoriis. Haec mausolea portabilia ab regibus Jin Darkhad fuerunt muniti et postea symbolum facti sunt gentis Mongol. Ad extremum placuit mausoleum portatilem abolere et antiquas reliquias in novam permanentem transferre. Schedule perfecte congruit cum Ordinis instituto. Quidquid arma vincere libet, in loculo Genghis intus est, in eo mausoleo.
  
  Hayden verbis appendit. " Damna dumbass," inquit. "Si erras..."
  
  "Cur?"
  
  "Hoc est optimum potes accipere."
  
  "Ordo accesserat", Dahl dixit. "Hic explicat lineam in textu."
  
  Hayden lente annuit. "Quam longe sumus a terra?"
  
  "Viginti septem minuta."
  
  "Quid de aliis teams?"
  
  "Vereor ne modo narres si sapis ut vere tui sint. Verisimile est summus tech specialist eos monens". Declina gratiam exprimere.
  
  "Mamnare mixtum," Alicia fremuit.
  
  "Nihil". Hayden iracundiam continuit. "Ego significavi, quid sit tardus ad internus garrulus?"
  
  "O prorsus. Garrula magna est et superba. Nonnulli iugis asinos calce ab administratione acceperunt. pensa quaedam circa Hannibalis locum iterum effossis. Scio Russos et Sueones ad Burkhan Khaldunum petere, sicut tu initio. Mossad et Sinenses satis quieti sunt. Populus Gallicus? Quis bene novit?
  
  "Tu melius de hoc", Hayden, voce veneni tetrico. "Quia si non ... mundus patietur."
  
  "Sicut ad hoc mausoleum, Miss Jay. Sed fac cito. Aliae turmae iam ibi esse possunt."
  
  
  CAPITULUM DECIMUM QUINTUM
  
  
  "Ejin Horo Banner" gubernator dixit adhuc timidus. "Octo minuta reliquit."
  
  Ordinationes factae sunt pro quadrigis ad exscendendum extra urbem et Iter incipiunt. Archaeologus localis eos adiuvabat qui eos ad mausoleum ducere conduxit. Drake coniectans se nescire quid tum futurum esset.
  
  Ad hunc finem, helicopterum calidum et paratum maneret, quamquam gubernatoris permanentis curas furtim pugnatori Sinensium rumpit.
  
  Alapam et maledictionem, et deinde helicopterum cessaverunt, equos saltandi tempus dare. Inter dumeta se inveniunt, dumeta silvae moriuntur, viam progredi facile potuerunt.
  
  Mille passus in colle ad extremam partem urbis magnae jacet. Hayden programmavit eam nav ad coordinatas rectos sedit et turmas tunc quam maxime spectabiles fecit. Sinenses peregrinatores necessarii sunt, ideo hodie plus novem acceperunt. Lauren cum helicopter manere persuasus est ac perennem elocutionem exstat.
  
  "Deinde" appellavit ut turma festinavit abire, "Alicia aliquid reticuli facere potest."
  
  Anglica fremebant. "Do not tamquam scribae?"
  
  "Mmm vere?"
  
  Dracus innuebat Alicia et insusurravit, "Age, meministisne proxima hebdomade? Nam munus ludere?"
  
  "O memini," clare subrisit, "fun erat. Dubito munus Lauren idem erit."
  
  "Ne speremus."
  
  Duo risum calidum commutaverunt cum ex exstaret tectumque emersit et collem sensim repens pergeret. Vegetatio et deserta mox sparsa viarum et aedificiorum cessit, et multa aedificia alta hotels et honores in longinquo vastare coeperunt. Rubetae, vireta et pastels contra caeruleos caelos et pallentes nubes pugnaverunt. Dracus statim percussus est quam mundae viae et ipsa urbs esset, quam latae aliquae viae. Indicium futurum dixerunt.
  
  Mirantes primo, sed se iuvare non valentes, peregrinatores ad punctum conventus petierunt, certas manus suas numquam manticas oversisatas reliquerunt. Archaeologus in umbra magna statuae nigrae viri equo vectus est.
  
  " Vices ". Dahl adnuit equitem.
  
  Earum ante eas stabat tenuis, mulier procera, crista crine et oculis directis. "Tune es pars coetus pretium?" Diligenter loquebatur, verba illius eligens. "Ignosce mihi Anglis. Non est hoc bonum". Risit, parva facie perscrutans.
  
  "Non problema," inquit Dahl cito. "Plurior est quam versio Draculi."
  
  "Funny fu-"
  
  "Vos peregrinatores non vide", mulier dixit eum obsistens. "Habes experientiam?"
  
  "Ah, immo," inquit Dahl, manum prehendens et magnanimo gestu eam ducens. "Per orbem iteramus novas amoenitas et urbes quaerentes."
  
  "Perperam", mulier benignius dixit. "Mausoleum est in altera parte."
  
  "O".
  
  Drake risit. Dimittite ei. "Solet sarcinas portat."
  
  Femina antrorsum gradiens, dorsum erigens, coma rectis collecta in taenia stricta. Turma distenta, ut melius potuit, iterum non defuit, ut aliquam memoriam moveret vel relinqueret. Dahl compertum est nomen mulieris Altan esse et prope natum esse, Sinas in iuventute sua reliquit, ac tum proxime abhinc duos annos revertit. Ducebat eos directe et blande ac mox appropinquare metam ostendit.
  
  Dracus verticem mausolei prae se arduum vidit, statuas, gradus et alia elementa iconica circumspicere. Mors usquam latere potest. Coeuntes bigas retardavit mulierem, dum alia iugis aliosque milites cohibebat, simulans omnia visu admirari. Smith prospiciens post purgamenta et scamna anxius Altan habere poterat, sed descriptio Draculi illius 'editionis valde limitatae' solum curiositatem augebat.
  
  "Estne specialis?"
  
  "Ah vero, unus est."
  
  "Te audire possum per nexum stupri," fremuit Smith.
  
  "Quam?"
  
  "In terminis carros, haec est editio Pagani Huayra Hermes, a Pagani et Hermes destinata Manny Koshbin."
  
  "Me paenitet. Nescio quid hoc significat."
  
  "Suus". Drake ingemuit. "Smith una quaedam est. Sed dicite mihi de vestri ventus amabam. "
  
  "Ego vere hiking frui. Sunt quaedam speciosa loca in solitudinibus ".
  
  "In castris verbis, cogita Smith ut pertica firme tentorium. Ille qui te in tribulatione assidue accipit, sed tamen bene operatur semel formans eam, et semper, sed semper, efficit ut defricatus.
  
  Faber aliquid de comms mussat, explorato confecto. Lauren inextinguibili giggles apta ingressus.
  
  Altan comitatum Eboracensem suspiciose aspexit, deinde ad reliquos turmas intuitum convertit. Mai imprimis hanc mulierem vitavit, quasi origines suas celare conaretur. Drake intellexit quid alii non possent. Unam rem adduxit, et Mai discutere noluit unde venit aut quomodo hic finivit. Altan pluribus gradibus ostendit.
  
  'In eam partem'. Mausoleo condiderunt illic. "
  
  Dracus incredibilem vidit viam latam et incredibilem longam concretam ducens directe ad longas et arduas concretas gradus. Priusquam vestigia inceperunt, via in circulum ingentem dilatavit, in cuius medio statua indubitata stabat.
  
  "Bene, hic dudus eques certus erat" Kinimaka notavit.
  
  Genghis Khan, equo admisso, stabat in tabula lapidea ingenti.
  
  "Eques secundus," dixit Yorgi. "Victorum".
  
  Audivit Altan debet ultimam sententiam, quia conversa dixit: "Ita. Khagan ante mortem eius clarissimos orbis notissimi vicit. Arguably rex genocidal, etiam in vita sua viam Silk politice coniunxit, mercaturam et communicationes augens per totum hemisphaerium occidentale. Dux cruentus et terribilis fuit, sed milites fideles suos bene tractavit et in omnibus consiliis suis comprehendit.
  
  "Numquid parum narras nobis quid est in mausoleo?" Drake parari voluit. His legationibus celeritas omnia administrabat.
  
  "Bene, nihil aliud est quam coemeterium rectangulum, insignibus externis ornatum." Nunc Altan locutus est quasi ducem viatorem recitaret. "Praecipuum palatium est octogonum et quinque metrorum simulacrum Genghis ex albo paelex confectum continet. Quattuor cubicula sunt et duo atria quae tamquam tria yurts spectant. Sunt loculi septem in Palatio Quietis. Kang tres consortes, filius quartus et uxor eius.
  
  "Festum palatium," inquit Cicero. "Item sonat quasi cubile."
  
  "Fecit". Altan evellit, patienter Smithum intuens nihilque de textu sequebantur.
  
  "Mausoleum a tenebris, praeclaris custoditur. Hoc multis Mongolicis maxime sacrum est.'
  
  Dracus altum emisit, suspiria excitavit. Si errant, et hoc loco secundi telum non erat.
  
  Vita in carcere Sinensi minima problematum suarum esset.
  
  Longa ambulatio continua, primum peregrinatio per immensam viam, deinde sphaerae dissectio, et velox aspectus faciei veteris ducis, et inde infiniti gradus lapideos ascendunt. Turma in statione manebat, raro passu fracto, et assidue vigilans. Drake gavisus est videre paucos visitatores respective ad mausoleum hodie, quod valde utile erat.
  
  Tandem structura in conspectum venit. Turma substitit cum summum gradum perventum est ut omnia in se caperet. Altan exspectavit, verisimiliter consuevit peregrinatores in tremendi momentis deprehensos. Drake vidit aedificium ingens cum tholis respective parvis et in medio multo majus. Tecta aenea cum exemplis. Frons edificii multas fenestras rubras et saltem tres magnas introitus habebat. Murus erat humilis lapis ante aedificium.
  
  Altan ambulavit. Dahl respexerunt ad equos.
  
  "Recte in sepulchrum," dixit Hayden. "Aperi hanc, capsam reperi et exi. Feliciter nullum corpus pugnandum est. Sicut gubernator noster dicit, non bullshit."
  
  Dracus audiebat ut Lauren tardus in garrulo communicavit.
  
  "Magnum habeo, crassum nihil hic nunc, guys. Pro certo scio Israelis et Russos ex eorum mentibus esse, textus perversam monstravit viam. DC cogitat Gallos appropinquare, fortasse dimidia hora post te. Auditio multo difficilior nunc decet. Alias facultates habemus et paucas strophas quas NSA numquam patefaciet. Sueci, Sinenses et Britanni ignoti sunt. Sicut dixi, certamen est.
  
  "Aliquis?" Dracus fodit.
  
  "Funny debes commemorare. Comprime impedimentum ab ignoto fonte accipio. Suffragia nulla sunt, nullo modo ad confirmandum, sed interdum ut videtur, est alius in systemate.'
  
  "Nolite manes," dixit Alicia. "Satis habuimus fabulas horroris in ultima operatione."
  
  Altare stetit et conversus. "Paratus es? Ego te intro ducam."
  
  Coetus adnuit et processit. Et tunc Drake vidit milites Sinenses relicto mausoleo, unus ex eis magnam capsam sub bracchio tenens, in illis archaeologi erant.
  
  Sinenses arma cum eis sumpserunt et iam peregrinatores absentia eis erant luculenter utiliter.
  
  Id solum momentum sumpsit priusquam ad eos dux animum advertit.
  
  
  CAPUT XVI
  
  
  Drake vidit Dal Altan capto et eam retraxerunt, longum desiluerunt gradus sumptis donec a militibus Sinensium protecti sunt. Manticam suam in terram proiecit, et sinum exteriorem celeriter unzipped. Cito laborans et Sinenses numquam spectabat, nihilominus securus est. Hayden, Smith et Maius sclopis armati sunt.
  
  In platea ante mausoleum Genghis Khan erecti arma et aemuli concurrebant. Vir archa portans anxius respexit. Sinensis turma quinque hominum constabat et archaeologis prudentibus iam sepellebant. Dracus parvum submachinam sclopetis levavit et expectavit. Reliqua pars manipulorum ad latus eius extensa est.
  
  "Omnia nobis opus est arca," Hayden exclamavit. "Pone eam in terra et relinque."
  
  Dux Sinensis equos habuit oculos rasa grisei coloris. "Vos est qui, dum adhuc habetis fortunam, vestram eatis viam."
  
  "Thecam volumus" Hayden repetivit. "Et tollemus eam."
  
  "Tunc experiri." Relatoris translati sunt et omnes quinque Sinenses synchrone promoti sunt.
  
  "Wow. Damnare in eodem latere sumus ".
  
  "O, iustus iocus. Ridiculam. America et Sina numquam in eadem parte erunt. "
  
  Ne forte, Drake locutus est. "Sed milites sumus pro populo pugnando. "
  
  Vidit in incessu ducis incertam, in vultu levem dubitationem. Eos omnes affici debet quia turmae Sinenses omnino cessaverunt. Hayden telum deposuit et hiatum adhuc adhuc clausit.
  
  "Nonne communem locum invenire possumus?"
  
  Noct. "Ita potuimus. At regimen et duces politici, terroristae et tyranni semper obstabunt.
  
  Drake vidit tristitiam in facie hominis et fidem absolutam in suis verbis. Non sclopetum aut dolium levatum est ut iugis certantibus acriter. honoris causa id fuit.
  
  Dracus surrexit, sclopellum submachinum in dorsuali reliquit, et in capite impetum fecit. Pugnis ad pectus connexis et elevatis brachiis. Genu in costis eius durum secatur. Dracus sensit aerem de corpore suo prorupisse et ad unum genu cecidit. Impetum erat inclementia, genua et pugni duriora et pluit, saevitia nulla retribuendi aut sublevandi facultas datur. Dolorem pertulit atque iubet. Aliae scenae tortuose emicantur ac reverberantur. Aricia cum procero certavit viro; Hayden et Kinimaka ducem pugnaverunt. Mai adversarium suum super umerum suum misit et deinde eum graviter in sterno percussit.
  
  Drake occasionem vidit et cepit. Post eum audivit Thorsten Dahl more solito apparere, per scalas cacumen saliens; praesentia notabilis, quae ignorari non potest. Drake oppugnator paulum restitit.
  
  Ule SAS miles per terram diripuit crura inclinata et apprehensa adversario post genua. Procidit, procidens ad genua. Cum ad gradum Draculi cecidit, Eboracensis caput validum emittit. Clamor et oculos laxavit modo quam difficile feriret. Sinenses comando nutaverunt et innitebantur una manu. Dracus surgens reddidit gratiam plenam genibus et capite imitando. Livor quidam et sanguis, sed nihil minabatur.
  
  Dahl transiit, Nisl Alicia adversarius. Suecus sicut taurus percussit sicut Aricia percussit. Oppugnator eius excussit pedes eius et duris cervicis terga percussit, tremens et sopitus. Conversi sunt mox in tempore videre Mai pulsantem adversarium suum nescientem et tunc hominem cum archa inveniendo.
  
  "Salve!" Alicia clamavit, cum vidisset eos et currere coepit.
  
  Currere coeperunt, sed Smith et Yorgius iam proelio excesserunt. "Vide?" Alicia dixit. "Virtus nostra in numeris est. Sciebam cur tam damni quadrigis passi sumus."
  
  Praemisit Kenzi aliam viam hominis obstruxit - ad mausoleum reduxit. Nunc torvo vultu et submissa positione telum quod prius tenuerat protulit.
  
  Drake aream repressit et vidit Hayden tandem ducem globi subegisse.
  
  "Non faciunt!" - Conclamat homo. "Plures es, buddy."
  
  Hayden suspexit, rem aestimavit, et sanguinem maxillam abstersit. Drake nunc altan furtim vidit vestigia retro vultu vultu ingemuitque sibi. Curiositas...
  
  Sclopetum immobilis mansit, arca arcte adhuc tenebatur, paene in tenaci morte. Hayden surgit et manu elata palmam emittens. Altare turibulum stabat inter illam et virum, sed movit usque dum conspiceret.
  
  Kenzi a tergo progressus. Smith et Kinimaka ex parte. Nihil erat trepidationis in oculis, modo renuntiatio.
  
  "Nemo mortuus est." Hayden inscius et gemitus Sinenses milites ostendit. "Nemo tenetur. Sicut buxum relinquere ".
  
  Alicia animum advertit. "Et si opus alapam, ut videas bonum," inquit. "Hic sum".
  
  Mentis miles deditionem non accepit. Et huic nullibi eundum fuit, nulla fuga.
  
  "Tormentum," inquit Drake, spes falsa est. Tu scis esse."
  
  Commentarium scopum ferire, manus pistol primum tremuit. Grave silentium porrectum est, et animadvertit Dracus duos de victis tumultuari coepisse. " Redditus est nobis, buddy," dixit. "Horologium est utilatate."
  
  Fere continuo pistolam evulsit et cucurrisse coepit. Is ad Haydenum petiit, ac deinde, iuxta turibulum turibulum, manum in operculo impulit, sperans super se eam pulsare. Vna cum clamore et gemitu praemium fuit, quod in tuto erat, currebat.
  
  Hayden exspectavit, animum advertens.
  
  Alicia ex caeco latere columbam incurrit, et circa lumbos in rugby tenaci eum apprehendit. Inclinatus homo, per medium fere frangens, caput Ariciae umero percutit et cista ad latera volavit. Hayden eum arripere conabatur, eum capiens antequam nimium damnum fiebat. Celer aspectus praesentiam armorum Ordinis confirmavit.
  
  Alicia patted ignari hominis. "Dixi tibi ut ibi sit tibi."
  
  Turma taxata. Sinenses iam moventes. Galli prope esse debent. Sermo ab Hayden Laurentio ad colloquium retulit.
  
  "Malum nuntium, guys. Galli oculos te non tollunt, Russi oculos non auferunt. Move!"
  
  Bullshit!
  
  Dracus omnia vestigia retro usque observabat et per viam rectam quae ad mausoleum ducebat. Videbat homines currentes, quadrigae fere certos Francos esse. "Perdant bona," inquit. "Profecto bis nunc est quod nos prius acquisivistis."
  
  "Ire oportet," inquit Cicero. "Erunt nobiscum in paucis minutis."
  
  "Ubi ire?" Alicia petivit. "Non clausus solum exitus".
  
  Dracus animadvertit arbores in lateribus et in fronte saltus. Reapse electio finita est.
  
  'Age,' inquit. "Et Lauren, mitte helicopterum."
  
  "Me modo".
  
  "Fac cito," inquit Cicero. "Hi Gallici in pedibus sunt."
  
  Drake procurrit, remanens Russos longius post esse non potuit. Infeliciter, non multo ante quis sagittis incepit. Hactenus omnia bene gesta, optima in propinquis militis et hominibus in milite viderant, sed casus tam fragilis induciarum minimi fuerunt.
  
  Faces coram nobis: Si hae regiones simul operari ac praemia communicare vellent, viri ac feminae potentes probe sciunt viam faciliorem fore - et tamen pugnare pergunt.
  
  Inter arbores lapsus est. Turma post eum irruit, Hayden arca ornatam capsulam in se adhuc detectam continens. Dahl post terga pendebant, successus Gallorum persequentes.
  
  "Quinque minuta post nos. Ruteni nullum insigne. Et Sinenses e somno excitantur. Okay, that hold them all up a bit."
  
  "Helicopterum in decem minutis est," Laurentius eis dixit.
  
  "Dic ei festinare," Alicia dixit. "Hoc guy est calidum."
  
  "Ego hoc transeo."
  
  Dracus rectissimum iter arripuit, sperans bonum tegumentum. Arbores in omnes partes porrectae, humus mollis ac pinguis erat, ac satis foeta terra. Kensi ramum densum sustulit, shrugiens accurrit ac si diceret, 'Nolumus hoc facere.' Primo descensus longus, deinde acutus ascensus, via post eos disparuit. Caelum vix conspicuum erat et omnes soni obvoluti sunt.
  
  "Ego tantum spero neminem ante nos esse," dixit Dahl.
  
  Kinimaka grunitus, premens. "Confidite auditores," inquit, ad CIA dies plane audiendi. "Sunt melius quam putas."
  
  Dracus etiam videbat quod hic non essent in terra, et debile habebat sensum campi. Omnia lustrabat prospectus, confisus Dahl a tergo idem facturum esse. Post quattuor minutas aures breviter cessaverunt.
  
  "Diretionem invenire in hac helicopter?" Hayden Lauren insusurravit.
  
  Novus Yorker videre loca sua ut puncta caerulea in scanner nictans. "Protinus ante. Perserva."
  
  Omnia quieta erant; soli possent esse homines in mundo. Drake aliquandiu continuavit, vestigia eius diligenter eligens. Alicia iuxta eum irrepsit, Hayden gradum post. Nunc reliqui turmae expansae ad ampliandum ambitum. Telum traheretur et laxius teneretur.
  
  Arbores ante tenues erant. Dracus prope ambitum exteriorem substitit, locorum iniecta.
  
  "Parvus descensus est ad campum" inquit. "Shredder ad Specimen. Infernus, etiam Suecus scopo magnos ferire potest.
  
  "Tria minuta usque ad conventum," dixit Lauren.
  
  Hayden Drake propius incumbebat. "Quid est simile?"
  
  "Nullum signum hostibus." Ille humeros. "Sed deti qui agimus, quidni sint?"
  
  Dahl appropinquavit. "Est hic idem. Sunt quidem illic alicubi, sed bene absconditi.
  
  "Et certo potes hoc modo petere," Mai dixit. "Quid exspectamus?"
  
  Dahl Drake respexit. "Eboracum ipsum opus intermissum."
  
  "Olim," inquit Drake, unum extremum aspectum in area ferens. "Quid dicturus es rem mirifice ridiculam, sed usque adhuc, loquere dum locutus es."
  
  Eminebant ex arbore linea graminea declivi acuto declivi. Aura tepens Dracum salutavit, jucundum affectum post densitatem arborum. Tota regio vacua erat et sepimenta haud procul inde, ubi bitumen multo ante strophio finiebatur.
  
  "Move nunc," inquit Drake. "Possumus constituere ambitum in plana terra."
  
  Sed tunc pax et inanitas in tota provincia destructa est. Hastae turmae in clivum currebant dum Russi ad sinistram suam effundebant unde occulti fuerant. Ante utrosque, longinquo nemus arborea tegit, Galli quoque in conspectum veniunt.
  
  Drake certe sententia rerum fuit. Illi certe nomen tags non gerebant, sed vultus eorum vultus ac gestus insigniter diversae erant.
  
  Eodem tempore apparuit eorum helicopterum in caelo supra se.
  
  "O cacas".
  
  Ad laevam suam Russicus ad unum genu decidit et flamma sclopeta ad umerum eius accinctus est.
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Dracus medium convertit gradum et ignem aperuit. Gramina circa electum militem glande discerpserunt, sed apparatum eius non pessum dederunt. eruca launcher numquam haesitavit; vecte tenebat. Ignem redeuntis socii circum flabellum dantes. Dracus subito se in mundo periculorum plenum invenit.
  
  Galli omni vi recta ad portum helicopterum ruunt. Drake, una cum Dahl et Smith, Rutenos in lauro custodivit. Facies gubernatoris visibilis erat, in portum locum tendit. Alicia et Maii non omnino retardarunt et animum suum levaverunt.
  
  Globis aere incisis.
  
  Dracus Russorum unum cum ala percussit, eum ad unum genu mittens. Vox Hayden super communicatorem resonavit.
  
  "Gubernator, age precationem! Lauren, dic ei tela habere!
  
  Drake, Dahl et Smith contingentes Russiae quassati sunt, sed nimium longe manserunt ut apte, praesertim dum movetur. Gubernator aspiciens, vultus exhorruit.
  
  RPG accensus, telum evolavit in whoosh aeris et fortissima. Dracus et alii nonnisi inermes vigilare potuerunt dum vestigia in aere reliquerunt et sine errore recta versus helicopterum volaverunt. Gubernator graviter perculsus decurrere helicopterum acutum tergiversationem fecit, sed telum transitum nimis celeriter erat, subtus percussit et in nube fumi et flammae explosa est. Helicopter iuvenci et cecidit, frusta decidit et ultra suum iter volatum abrepta est.
  
  Sola erat, cum incredulitate, desperatione et tenebris irae aspexit, ubi terribilem suam trajectoriam duceret.
  
  Franci venientem viderunt et dispergere conati sunt, sed helicopterus crepuit in terram inter eos.
  
  Dracus in terram cecidit, caput in caespite sepelit. Flammae rubrae et aurantiacae emissae et emissae, et fumus ater in caelum evectus est. Moles helicopterorum in unam personam exposuit; ipse et gubernator statim mortuus est. Summa rotor lamina discessit et per tercium victom ivit, tam cito et subito ut nihil de eo sciret. Dracus suspexit et vidit magnam stragem ardentem super alteram cadere. Vim autem percussionis eiecerunt pedes eius et duodecim gradus reiecit, quo facto omnis motus interclusit.
  
  Duo tantum Galli superfuerunt; mole superata consors uno infortunio. Vidit unum Dracus e manibus combustis prorepentem ignem furentem, alterum vacillantem accedens. Nescio quo pacto alter arripere telum et simul sodalis auxilium abire iussit.
  
  Dracus iram suam devoravit et arcte intentionem suam tenuit. Vnum instrumentum productionis interiit. Hayden calcitrare liberum adhuc tenebat, nunc Russi ad eos animo manifesto ruebant. Vir cum RPG rudera adhuc agitabat, quasi alterum ictum inspiceret.
  
  Dracus stetit, et consur- git cum eo. Igni recedente a Russis versus retia tuguria constituerunt, quae hostes iacere coegerunt. Drake et Dahl ambo pulsaverunt viri vestitos, eos mittens spargere in terram. Accedentibus flammis, submersit acutas Poplitibus, et gravia stridula audiit intus. Dracus super faciem suam lavare sensit, et post caecum latus impingebat. Longe iam aberant reliqui vulneribus et detrimentis conflictati, ac plane tantisper ex conflictu.
  
  Dracus conversus ad unum genu, premens puga comm.
  
  "Helicopter accedit," hoc Laurentio confirmare dixit, "Aliud opus nunc evacuationis."
  
  Responsio obmutuit. "De ipso".
  
  Manipulus pedem referre pergit, augens distantiam inter flammae impedimenti et venientis hostis. Incredibiliter et callide Russicus RPG aliam erucam ad helicopterum iam destructum accendit, plures columnas flammae et shrapnel in aerem mittens.
  
  Dracus sensit frustum metalli de humero suo venire et ab ictu circumagebat. Dahl respexit, sed Eboracensis vir annuit, "Bene sum."
  
  Alicia eos ad saepem longe demonstravit. "Haec via est optio sola. Move, homines!"
  
  Arcam Hayden libravit et cucurrit. Smith et Kinimaka remanserunt, ignem inter se et Russos conservantes. Dracus aream antecedens lustrabat, semper paratas ad novas insidias et pessimas exspectans. Sinenses alicubi erant, et Israelis, Sueci et Britanni intenti erant.
  
  Eorum celeritas eos ab insequentibus Rutenis separavit, et saepe ad parcendum pervenerunt. Alicia et May brevem arripuerunt et deinde se ex altera parte invenerunt, iuxta duos laneos bituminis detractos, qui utrinque in desertum quasi disparuerunt. Nondum Laurentianus ad eos rediit, sed suis artibus eam reliquerunt, scientes quod dc auxilio essent.
  
  Dracus non erat magna fiducia plenus. Laurentem-The New Yorker purgavit, aqua munda erat, sed nihil in hac legatione tantum ei dixit viros ac mulieres in Capitolio sedentes incolumes ac calentes dorsa undique tecta fuisse.
  
  Alicia ad currere. Mirum magis magisque novum fuit missionem. Drake scivit Russos aliquod genus operculi habuisse. Fortasse fuit in via.
  
  "Ecce illic", locutus est Kenzi.
  
  Circiter mille passus ante, niger SUV substitit ut luctantem Gallicum exciperent. Inspectantibus, currus celeriter acceleratus ad centum et octoginta milia passuum per horam, duobus operariis onustis, proclamavit.
  
  "Male nothi," Dahl dixit.
  
  "De nobis solliciti sumus," inquit Cicero. "Aut erimus miseri nothi quoque".
  
  Malevolum punctum habet, Alicia dixit in omnes partes intuens. "Serio, nusquam habemus ire."
  
  "Sepulare arca." Kinimaka ostendit nemus arborum de via. "Recede ad hoc postea. Aut roga Laurentem ut aliam turmam mittat."
  
  Drake in Dahl respexit. "Nihil nimis durum, huh?"
  
  "Nimis periculosum" dixit Hayden. "Invenire possent. Nuntium intercipere. Praeterea hac notitia opus est. Aliae turmae iam possunt petere ad tertium equitem.
  
  Drake connivuit. Non cogitabat. Nodus contentionis dextrae media fronte pulsare coepit.
  
  "Numquam putabam me in Sinis stupri frangi", Alicia conquesta est.
  
  "Hic est unus ex quattuor angulis terrae" dixit ei Dahl. "Sic consolamini in hoc."
  
  "O gratias, vir. Deo gratias. Maybe ego condominium tibi emere.'
  
  Russi iam in via sunt. Dracus unum ex eis in radio clamantium videre potuit. Tum eius intuitus praeter Russos ferebatur et aliquid in spatio movendo intendere conatus est.
  
  "Fortasse hoc vehiculum eorum" Dahl dixit, simul ac currit et respiciens.
  
  Yorgi risit, oculi aquilae similes. "Spero ita. Et abhinc annos decem recte poteratis esse.'
  
  Dracus oculos coarctavit. "Heus, bus est."
  
  "Hayden" dixit. "Conare non quaerere interested."
  
  Aricia risit. "Nunc factum est. Non possum prohibere vigilantes. Num hoc fecisti? Scis te aliquem considerare non debes et inveneris quod aspicere non possis?
  
  "Omne tempus habeo", Dahl dixit. "Nate".
  
  "Bene, Muppet corio indutus visus est rarus," interjectus Dracus.
  
  Currus fulvus et modernus clarus erat, et Russi praeter retardationem sine retardatione currebant. Drake celeritatem aurigae et vectores probabat, sed sciebat se nullam electionem habuisse. Erunt bona pauca milliaria ab aliqua urbe majore. Cum bus appropinquaverunt et Russi eam inspexerunt, turma hasta iter obstruxit.
  
  "Tardus," Alicia oris.
  
  Smith abrupte risit. "Hoc non est Kansas. Non intelligit te."
  
  "Deinde lingua universalis." Alicia telum quamvis Hayden fulgor sustulit.
  
  "Ocius," inquit Dahl. "Antequam cerebrosus prosilit radio".
  
  Bus retardati leviter inflexi sunt, latum ante finem delapsus. Russi iam fugerant. Dracus ostium apertum impulit, agitator ut aperiret. Facies hominis perterrita est, oculi lata inter milites et viatores volabant. Dracus opperiebatur donec ostium apertum et deinde extiterat, manum porrigens.
  
  "Equitare tantum volumus," dixit quam placide potuit.
  
  Turma media bus accepit. Dahl ultimus erat ut saliret et palpitaret aurigam manu.
  
  "Profer!" Ostendit viam.
  
  Russi non plus quam centum cubitis post tormenta elevata ut auriga pedem pavimento premebant. Oculum in latere speculis videtur. Currus movere coepit, vectores desiluit. Drake tenuit. Alicia ambulavit in dorso bus perpendendi venando.
  
  "Sunt vires"
  
  Drake Dahl elevans. "Dic Keanu festinare in infernum!"
  
  Swecus turbat parum aspexit, sed cum auriga bus loquebatur. Currus lente celeritatem sustulit. Drake Aricia obnixum vidit et tunc celeriter se circumvertit, viatorum bus stridere.
  
  "Anate descendite! Nunc!"
  
  Timens RPG, etiam cecidit Drake. Feliciter, globuli tergo tantum currui feriunt, omnes in gb. Ingemuit cum subsidio. Patet, Russi de calamitatibus civilianis moniti sunt. Saltem aliquid.
  
  Iterum, machinationes politicae post singulas turmas electas consilia in mentem venerunt. Non omnes iugis publicae sub patrocinio sunt; et quidam principes ne id quidem sciunt. Iterum cogitatio ad Francos et milites mortuos rediit.
  
  officium suum faciunt.
  
  Currus a Rutenis evulsis, celeritatem in via legendo, totumque corpus tremefaciunt. Dracus aliquantulum relaxavit, sciens se retrocedere versus Ejin Horo in partem quo tendebant. Mulio lato versabatur, turn verrens. Dracus conversus ut Alicia emissa voce e sede postica emisit.
  
  Viderunt helicopterum nigrum, quod Russorum erat, volitans colligere.
  
  Vox Hayden nexum implevit. "Non oppugnabunt."
  
  Dracus palliat labia sua. " Fluid op. Ordines mutantur."
  
  "Et adhuc possunt e via impellere," Respondit Dahl. "Quam longe est ad urbem?"
  
  "Octo minuta," respondit Lauren.
  
  "Diutissime". Dahl ALA in dorso currus velocitatis ambulavit et vectoribus explicare coepit ut progrediendi essent. Aliquot deinde momentis interiectis Ariciam se coniunxit.
  
  "Hi Torsti. Et semper retuli subsellia modo osculandi.
  
  Suecus sonum strangulavit. "Tu me iter infirmum facere conaris? Scio ubi fuerint labia illa.
  
  Alicia osculum ei cecinit. "Tu nescis ubi fuerint."
  
  Dahl risum suppressit et signum crucis fecit. Helicopter Russicus breviter exposuit milites naves in pontem volitans. Currus aliquantum spatii se interclusit, et Alicia et Dahl aerem lustraverunt.
  
  Dracus fugientes Gallos prospiciens praemisit, sed dubitavit an oppugnare conarentur. Erant numero pauci et cum detrimentis obluctantes. Plus aequo. Magis sensum fecisset si ad tertium sensum rectae fuissent.
  
  Tamen aspiciebat.
  
  Lauren vox facta per communicatorem. "Sex minuta. Vos guys loqui tempus? "
  
  "De quid?" Fremebat tamen Faber, sed inflammatione nihil dicendo abstinebat.
  
  "Tertius Equitis mysterium est, qui Ordinem illic ad turbandas aquas projecit. Clarissimi Indi comprehendunt Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, sed quomodo invenis hominem pessimum qui semper vixit? Et ille famosus.' Ingemuit. "Nos adhuc reprehendo. Putat tamen piscinam Washingtoniam adhuc fine mortuo esse. Ne ita malum esse dixi. "
  
  Dracus suspirans subsidio spirabat. "Ita mea. Non gravissimum quod evenire potuit," dixit. Hoc alias gentes retardet.
  
  "Certe fiet. In alio nuncio putamus nos quattuor angulos terrae crepuisse.
  
  "Habes?" Mai dixit. "Hoc est bonum nuntium."
  
  Drake minus probaverunt eam typicam. "Mai ibi suspende."
  
  "Immo, non volo e sede mea salire tumultuario", Alicia arida addidit.
  
  Mai respondere non dignatus est. Lauren perseuerauit quasi nihil dictum esset, "Exspecta paulisper, guys. Dictum est modo me Sinenses redire ad eam. Saltem duo helicoptera in partem tuam tendunt.
  
  "In Chinese bus sumus," dixit Yorgi. "Nonne saltem ab illis erimus?"
  
  "Parvus rusticus est," dixit Kenzie. "Imperia non curat."
  
  "Quamvis super-generalization", Hayden addidit. "Kenzie est. Non possumus assumere quod in bus non proficimus."
  
  Verba prophetica Drake cogitavit, sicut alvus nigra crevit in caelo caeruleo ante bus.
  
  Alicia dixit "Rutheni adsunt."
  
  Multo difficilius facta est.
  
  
  CAPUT XVIII
  
  
  Helicoptera ante et retro volabant. Dracus Sinensis avem ad bitumen prope ad bitumen prospexit antequam deveheretur et recta in stationem curruum peteret.
  
  "Congruere cogunt," inquit, tum pavidum agitatorem monstrant. "Minime. pergere!"
  
  Currus fremuit machina, et summae intonuit humi. Plures turbae fronte iam clamabant. Dracus sciebat Sinenses helicopterum non de industria fragorem, sed difficile vectoribus scientiam suam importare.
  
  Auriga oculos suos arcte claudit. Currus vertitur.
  
  Dracus maledixit et hominem de pertica traxit, rotam velans gubernaculum. Faber hominem adiuvit et in hunc locum dure duxit. Dracus post rotam curruum desiluit, pedem in gas pedali collocans et manus suas in rota gubernaculo firmiter retinens, eam in linea rectissima servans.
  
  Nasus helicopteri directe illis monstrabatur, hiatus celeriter claudebat.
  
  Clamoribus a tergo ad latera audiebantur. Nunc Faber aurigam coercere debebat. Drake tenuit.
  
  Communicator coepit crepitare. "Age, mea Keanu agrestis," Alicia anhelavit. "Rutheni fere nostri"
  
  "Canis," Kenzi abripitur. "Manere tranquillitas. Nonne vides FRONS? "
  
  Alicia stridore resonabat per omnia bus.
  
  "Cogitationes?" Dracus quaesivit secundo.
  
  "Hoc non est vere tabulam foederis!"
  
  Dracus suam fidem, experientiam ac gubernaculum arcte tenuit. Fremitus magnis auribus implevit. Corpora in pavimento bus cadunt. Etiam Faber abieci. Novissimo momento, Sinenses helicopterum ad dextram iunxerant, et helicopterum Russicum fractis, skids dorso bus paene feriunt. Alicia sibilavit et Dal pandere iugulum.
  
  "Vere credo nos hoc pulli circum vicimus."
  
  Drake continuavit impellentem, cum videret alium latum verrere, turn praecedere. "Et bonus est quod non sumus frixae aut crunchy."
  
  "Desine" dixit Kinimaka. "Ego jam esurio."
  
  Aricia tussi. "Est iustus rabidus Chinese helicopter."
  
  "Regrediuntur," dixit Hayden.
  
  "Tu guys extremam urbis iam appropinquare" dixit Lauren. "At tres minutas minas ab omni honestae multitudinis centro delebit."
  
  Drake ruere ad communicatorem. "Age, populi! Timendum tibi est!"
  
  Kenzi versus posticas ambulabat clamans, "Numquid hic katana habet?"
  
  Verba eius cum stellis vestis obviae sunt, et duo vel tres homines sedes suas obtulerunt. Lata luscus porrigitur senex tremulumque sacculum dulcibus manibus tenens.
  
  Kenzi ingemuit. Drake feriebat transitum ad fores aperiendas. In instanti, mulier Israelis corpus suum haesit, marginem fenestrae apprehendit, deinde tectum se in tectum bus extraxit. Dracus currum quam aequaliter poterat depulit, potholum magnum vitans, alte spirans ut suam responsabilitatem ex actionibus Kensi profluentem intellexit.
  
  Tum in speculo rearview vidit Dal jump ut eam coniungeret.
  
  Oh cacas.
  
  Intensiore intentione firmam servavit.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl bus tectum ascenderunt. Kensi extendit manum, sed adnuit praeter illam.
  
  "Ocius!"
  
  Helicopter Russiae altitudinem obtinuit et nunc iterum tribuo, hoc tempore ad angulum trium quadrantem in fronte. Videret hominem ab utroque latere pendentem, telum tendentem, probabiliter rotas vel etiam aurigam tendentem.
  
  Ille statim conversus, helicopterum Sinensem quaerens. Non longe fuit. Tribuo ad sinistram erant etiam homines a foribus arma tendentes. Quod Sinenses graviter bus suis non urerent, initio hortabatur, sed temperabatur intellectu, quo opus esset archa Hayden, eaque integra indigebant.
  
  Kensi sedit in tecto bus, ventos audiens motusque, genibus fixit. Telum suum deinde erexit, in helicopter posuit. Dahl sperabat se ne vel movendi conetur, iaculatores simpliciter terrent. Russi nullam tantam moderationem ostenderunt, sed Kenzi perdite mutare cupiebant.
  
  Dahl helicopter appropinquantem aestimarunt. Ad summum referta non modo agilis, sed mortifera fuit. Extremum quodlibet casus voluit, nedum qui bus involvere posset.
  
  Anterius coronas in pothole prosiliebat, eliciens "dolorem" ex Drake. Dahl nihil aliud audiverunt nisi sonitum currentis aeris et rugitum helicopterorum. Iactum fodit metallum iuxta crus dextrum. Sueci hoc neglecto intentique accensi sunt.
  
  Glans scopum suum ferire debet quod homo sclopellum demittit et se recepit. Dahl hanc intentionem suam frangere non permisit et alium emissarium per ostium apertum simpliciter accendit. Helicopter directe ad eum conversus, cito appropinquans, Dahl hoc tempore intellexit ignavum ludens esse malam opinionem.
  
  bus se in tectum projecit.
  
  Helicopter supra caput perstrinxit, per spatium quod discesserat secans. Manoeuverabilitatem ad Kensi se convertendi non habuit, sed satis ad se abiecit.
  
  Ad marginem bus tectum!
  
  Dahl lapsus prorepit, eam in tempore attingere conatur. Kenzi ruinam repressit, sed telum imperium perdidit; tamen impetu suo volantem e curru bus et immisericordem longe infra emisit.
  
  Avis Sinica acriter iuvit, in gyrum veniens. Russicum caput accensum, glans vagans metallum prope dextra femur Dahl penetrans. Kenzi cor- bus lateri delapsus est, et totum corpus in unum extremum desiluit, brachium protensum posuit.
  
  Dextram manum circum micantes carpi curabat velare; pressis arcte expectavit inevitabilis irrumator.
  
  Venit, sed porrectum tenuit limitem. Crus, metallum contra eum laboravit, corpus ad marginem labi sinit, pondus Kenzi utrumque destruxit.
  
  Clamoribus venit comms. Turma videre poterat Kenzi crura circa unum e fenestra lateris iaculantes. Dahl totis viribus tenebatur, sed omni momento propius ac propius ad extremum illud durum corpus delapsus est.
  
  Nihil tenacius in tecto bus et nihil in capto. Retinere potuit, numquam dimittebat, sed nec subsidium ullum levare potuit. Vox Draci per communicatorem facta est.
  
  "Visne me prohibere?" Magna, incerta, parum anxia.
  
  Dahl bene legitur affectibus. Si destitissent, ab utroque Russos et Sinenses percussi fuissent. Quid futurum sit, nemo scit.
  
  Laurens vox diremit. "Ignosce, nuper nuntium accepi quod Sueci ad te venirent. Nunc divulgatum est, homines.
  
  Dahl pondere musculos extendens sensit. Quotiens bus bounced, alius inch corporis ad marginem labi, et paulum Kenzi caderet. Audivit vocem Israelis aliunde infra.
  
  "Dimitte! Possum id facere!"
  
  Numquam. Ibant horae sexaginta milia. Kensi scivit se non dimittere, et utrumque cadere nolebat. Dahl etiam magis de ea reverentiam sensit. Cor, quod sciebat defossum esse, mox resurrexit paulo propius ad superficiem.
  
  Sonitus ocreis fenestris feriendi cor suum ocius verberabat.
  
  Simul delapsae, hinc Kenzi, et Dahl in tecto bus. Capto ore aspero qui per oram cucurrit, sed angustus erat et carnem suam incidit. Nullam spem habens, quam diu potuit, omnia periclitatus adhaesit.
  
  Pectus eius ad rupem ferebatur inexorabili labens. Oculi eius occurrit Kenzi, suspiciens. Commutatio eorum tacita, expressa, sed profunda erat.
  
  Vos have ut me dimittam.
  
  Numquam.
  
  Traxit iterum, Rubiconem solum labi.
  
  Manus validae utrumque vitulorum, manus sae- culorum Mano Kinimaka tenuerunt.
  
  "Gotcha," dixit Hawaiian. "Tu guys non iens usquam."
  
  Hawaii Dahl sustentaverunt et tum sensim eum a lapsu evulserunt. Dahl Kensi arcte tenuit. Simul paulatim ad salutem perveniunt.
  
  Supra helicoptera ultimo tempore immersa sunt.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus sciebat Kinimaka amicos suos arcte tenere, sed adhuc dubius erat ut bus nimis acriter verteret. Russi et Sinenses ex diversis partibus processerunt, sine dubio scientes hunc ultimum eorum adventum fore.
  
  Fenestrarum sonitus praevaricationis dixit ei quod ceteri otiosi non stabant. consilium habebant.
  
  A tergo, Alicia, Smith, Maius, Hayden et Yorgi quisque fenestras e diversis lateribus bus ceperunt et eam fregerunt. Intenti appropinquantes helicopteri, ignem gravem aperuerunt, quem celeriter ad partes derivare coegerunt. Dracus vidit aedificia ante arborem finivit et lineam.
  
  Viam retis, ambages. post se offa sonant, implent bus; nigrae helicopterae ad caelum tulerunt.
  
  Ingemuit cum subsidio.
  
  "supersumus", inquit. "Ad aliud tempus pugnandum."
  
  Laurentianus interpolatus. "Sueci quoque" inquit "cessere. "Sed adhuc aliquid aureola in signo accipio. Aliquid inter Washington, campum et me. Hoc fatum est. Fere ac si... as if....
  
  "Quid est?" - rogavi. Drake quaesivit.
  
  "Similis est communicationum socialium pars alia agatur. Est aliquid aliud in fabula. Unus adhuc... haesitavit.
  
  "Team?" Drake complevit.
  
  Mur- hayden voce magna. "Ridicula haec sonat."
  
  "Scio," respondit Lauren. "Vere facio, et non sum peritus. Utinam Karin hic adessemus, certe melius aliquid haberemus.
  
  "Potesne aliquem dialogum capere?" Hayden petivit. "Etiam parum?"
  
  Drake memoratam prioris sigilli Team mentionem 7, tantum a Dahl et ipso auditum. Occurrebat iterum omnes communicationes sociales.
  
  "Possumusne hoc ad tempus differre?" - interrogavit. "Et potesne meliorem invenire viam nobis hinc exire?"
  
  Laurens cecinit Cariae. "Certe," inquit. "Da mihi minutam."
  
  
  CAPUT XIX
  
  
  Hayden Jay aliquot horas exspectavit donec turma tuta in parva satellite tutata in Taiwan antequam commeatus angustos relinqueret ut vocationem faceret.
  
  Propositum: contactum Kimberly Crowe.
  
  Accepit aliquandiu, sed Hayden perseveravit. Invenit quietum angulum post domum, emissa et expectavit, quaerit caput a lanificio retinere. Difficile erat in vita haerere aliquid permanentem extra ipsum. SPIR eius vita factus est, eius vitae sensus, et, per consequens, nullas coniunctiones personales, nihil nisi opus habuit. Putavit ad turbinem casus quos communicaverant - ab Odin et portis inferi, in Babylonem et Pandoram, explosionem nuclearem quae New York paene deleverat, veterem eius dissolutionem cum Ben Blake, et recentem eius dissolutionem cum Mano Kinimaka. . Illa valida, praevalida. Non opus est tam fortis esse. Recentiores res cum thesauro Incapensi in Peruvia eam tam mente quam corpore affectavit. Numquam antea adeo perculsa fuerat nucleo.
  
  Nunc placide retractavit. pontes combusti sunt, et debuit esse magnus. Sed si vere vellet mutare, si plus vellet in vita sua, certe damnare debebat antequam demitteret et iterum aliquem laedendi periclitaretur. Sit hoc Mano vel aliquis alius.
  
  Curo. Ego vere volo. Postero tempore efficere debeo ut verum maneam ad id quod postremum volo.
  
  Ex vita. Non sine labore. Hastae turmae convenerunt et bonum officium fecerunt, sed nihil aeternum duravit. Tempus come-
  
  "Miss Jay?" - dixit vox robot. "Ego te adiuvet nunc."
  
  Hayden omnia simul. Altera vox in linea minister defensionis pertinebat.
  
  "Quid est problema, agens Jay?" nicae, quietae, detractae. Crowe in ore esse videbatur.
  
  Hayden tempus ad instar cepit quomodo eam quaestionem principalem enuntiaret. Placuit in stercore sepelire quid Qrow sustulit in.
  
  "E Sinis venimus et alteram capsam accepimus. Turma currently hoc probat. Refert mox venio sine dubio. Vulnera nulla erant, cum multae caedes et livor erant. Non omnes aemuli iunctiones inimicae sunt ... . Breviter mirabatur si Qrow esca caperet, et deinde perseuerauit, "Aliquae nationes ferociores sunt aliis. Galli saltem tres perdiderunt. Unus Russicus vulneratur. Potuitne esse alius, turma secretior? Audivimus excerpta garruli secreti Americani, quod utique nihil probat. Britanni pro nobis sunt, ut videtur, et Dracus aliquid apud eos habet. Nunc apud domum securam sumus, exspectantes piscinam cogitantem ubi tertii Equitis inveniantur."
  
  Illa autem restitit et expectabat.
  
  Qrow servatam servavit. "Quidquid aliud?"
  
  "Non credo in hoc". Hayden deceptus senserit cum labore suo ad nihilum devenit. Mirabatur si rectior esset.
  
  "Continue sum cum hominibus Washington," dixit Crowe. "Non opus est ut me missae."
  
  "O bene. Gratias tibi".
  
  Hayden subscribens incepit. Tunc demum Qrow velut innocens petitionem dejecit.
  
  "Manere. Dixisti tibi aliquem posse personare Americani? Alicubi in agro?
  
  Hayden nihil tale dixit. Sed ex his omnibus pertinet notitia, Qrow unum tantum comprehendit. Risum coegit. "Videtur. Audivimus eum in terra. Lauren in hoc non attulit. "Certe scimus nullas secundas turmas esse, ergo fortasse haec est una ex aliis terris utentibus copiis specialibus Americanis pristinis vel etiam mercenariis."
  
  "A minor elementum alienigenae imperii per United States personas?" Qrow exsibil. "Potest esse, agens Jay. Forsitan recte es. Scilicet, "risit," "quadrigis secunda non erit."
  
  Audivit Hayden plusquam verba. "Et quando revertar? Quid ergo dicemus ad nos?
  
  Qrow tacuit, qui dixit Hayden se scire prorsus quid quaereretur. "Unum ad tempus," illa tandem dixit. Primum, ut aiunt, Equites Ordinis inveniendi sunt et neutralizati.
  
  "Certe". Hayden etiam scivit hanc esse extremam casum directe ad Qrow loqui, ut paulo longius ire decrevit. "Quid si iterum audimus Americanos garrire?"
  
  Quis ego sum, ager agens? Age igitur."
  
  Qrow vocationem finivit, Hayden relinquens ut per aliquot minutas telephonicas cellulas conspicere conspiceret, nunc non solum ipsam, sed etiam patriae suae intentionem denuo aestimare.
  
  
  * * *
  
  
  Drake occasionem quiescendi accepit dum Yorgi, Mai et Kinimaka de nova capsa tractaverunt. Quod factum est ex mausoleo Genghis Khan et inter personas fabulosas personas iacebat tantum reverentiam augebat qua illud tractabant. Patet, anhelans symbolum in capite probatum fuisse olim ad Ordinem ultimi judicii pertinuisse.
  
  Kinimaka studuit castrum. "Certus certe ordo claves dare consilium habuit" dixit. "Sed vita obtinuit in via." Subridens.
  
  "Mors," Mai tacite dixit. "Mors stabat in via."
  
  "Vis me lepide aperire?" Yorgi petivit.
  
  "Yeah, inspiciamus aliquas artes latrocinantium, Yogi." Alicia locutus est cum ea sedens ad murum iuxta Drake, utrem aquae in una parte, sclopellum in altera.
  
  "Nihil sapit". Kinimaka feriebat crinem cum meaty pede. "Non vere es."
  
  Kenzi repit ad eum ut Mai operculum sustulit. Mirum erat missionem, Drake cogitabat, milites in cella clausula nullo loco sedere, nullus locus ad socialize, nullus locus coquendi. Iustus a mini-fridge repletus aqua et paucae pixides crustulorum. Fenestrae erant cortinae, ianuam magnis valvis munita est. Vestis obtrita erat et putidum, sed miles peius expertus erat. Hoc satis ad requiescendum.
  
  Smith, qui ianuam custodiebat, Hayden remisit intro, modo ut Maii ad pixidem pervenit. Dracus putavit bulla fessa et anxius intuens, in ore gladii. Spero fore ut in colloquio eius postea elaboretur.
  
  Mai permixtae a pede ad calcem paucis secundis antequam bracchia extraherent. Tabulas crassas sarcophagus tenebat, spisso folder involutam et nodosam plectere ligatam, ut quidam manipulus membra supercilia elevaret.
  
  "Itane?" Kinimaka in clunibus resedit. "Estne hoc telum quod mundum periclitari potuit?"
  
  "Verbum scriptum," Kenzie dixit, "potest esse admodum potens."
  
  "Quid est hoc?" - rogavi. Laurentianus petivit. "Omnes guys ex Washington nobis exspectant."
  
  Tempus contra eos laborabat. Ut semper, haec erat clavem ut ante ludum moraretur ac praesertim in stadio. Dracus duas vias vidit progressus. "Maii, Hayden et Dal, cur non id quod est reperis? Lauren - quid habes pro tertio equite, cum opus est quo eundum est?
  
  Laurentianus eis iam dixit se in tertio loco conventurum esse. Nunc magna ingemuit. "Bene, nemo 100 percent certus, guys. Ut ad tabulam te introducam, introducturus sum te in quattuor cardinales partes interpretandi.
  
  Dracus Maium observavit, aliique atrox ad victoris arma penetrabant. "Habemus tempus".
  
  "Bene, hoc est vere interesting. Ante inventionem orbis terrarum sexto decimo saeculo sic dicti Novi, creditum est terram in tres partes divisam esse, Europam, Asiam et Africam. Divisio inter has continentes Hellespontus fuit, quae perfecte convenit in consilio Ordinis, quem tam longe secuti estis. Sic orta est Asia ultra Hellespontum, terra ignota, peregrinarum divitiarum, quas Orientem appellaverunt. Nimirum postea Americam invenerunt, et tunc Novus Orbis factus est, desideratus, incognitus et spei plenus. Emblematum liber quatuor cardinalium novorum depingens editus est. Asia, Europa, Africa, America. Ordinem videtur efficere hanc veterem cogitationem in eorum mappis ob ignotas causas - etsi verisimile est, quia tamen se praevalentes patriarchae reliquias venationis esse credebant ". Laurens spiritum sumpsit.
  
  "Haec igitur est mundi educatio quae iterum accidit cum Australiam et deinde Antarcticam invenerunt?" Kenzi dixit.
  
  "Ita gradatim per centurias educatio, quam aliqui adhuc evenire putant." Sed haec omnino alia fabula est. Non omnis laetitia et rosae fuit. Locutio "quattuor angulis terrae" potest esse expressio difficillima in historia. In Hebraeo autem interpretatur extremus. Numeri 15:38 hi sunt termini; apud Ezechielem, De angulis; et habet fines Iob. Hoc etiam in divisiones interpretari potest. Evidenter Biblia se aperta reliquit ut hic irrideatur... ".
  
  Drake hoc intellexit. "Quia plana supponit mundum?"
  
  "Etiam. Sed Scriptura in libro Isaiae describit eam sphaeram appellans. So, intentional reference. Punctum est quod quotlibet verbis uti poterant ad angulum circiter duodecim. Creditur verbum "extremi" consulto adhibitum esse deferat, bene, modo. Et nullus Judaeus unquam verum sensum interpretari potuit, nam per 2,000 annos obversabantur civitati Jerusalem ter in die, et cantabant, "Canite tubam magnam propter libertatem nostram." Tolle signum, congregare exules nostros et congrega nos a quattuor plagis terrae in terra nostra ".
  
  "Itaque non modo temere locutionem colligunt?" - Interrogavit Smith.
  
  "Nemo. Liber Esaiae prophetae ex- plicat quomodo Messias colliget populum suum a quatuor plagis terrae. ex omni parte congregabuntur in Israel.
  
  Kensi non movere musculum vel verbum dicunt. Dracus nesciebat quid religiosae eius opiniones essent, si vel aliquam haberet, sed tamen magnam partem vitae suae necessario futurum esse sciebat. Hic paulo plus exspectabant Laurentem permanere. Dahl credidit eam in se bonam esse et semper ad cor morale suum reverti, aliquatenus iustificatum est. Vidit adhuc ei extremam partem iniquitatis-sed id malum non erat necesse.
  
  De tempore usque ad tempus.
  
  Sed utrumque habere non potuisti. Et hoc illud vidit in Kensi - homicida immitis cum opus esset, et pugnax animus cum non esset. Propter eam causam mutare debebant.
  
  "Certe facit sensum," Kinimaka dixit. "Prima Africa, deinde China". Quid igitur postea?
  
  Lauren statim respondit. "Imo putamus sensum Bibliorum in finito fuisse, sicut Ordo. Difficillimum est ei qui proximus venit. Iuxta textum .... bene ... locum pertinens legam : ' Reperio loca Patris Strategy, et deinde Kagan ; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omnia, ut videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, invisimus. Flagellum invenimus custodientem verum ultimum judicium. Solus interemptus est cum equitibus apparuerunt. Nullae notae distinguuntur super ossa Patris. Indus armis cingitur...
  
  Drake hausit. "Pessimus Indian, quae semper fuit? Et armis circumdatus est? Nempe usquam in India esse potuit. Haec regio armis circumdata est."
  
  "Rursus cum Ordine celavit ascensores?"
  
  Drake senserit. "Bene, ita, puto. Alioqui quid tertius eques?"
  
  "fames".
  
  Ille altum spiritum arripuit et Ariciam aspexit. "Non potuit esse princeps Furry, potuit?"
  
  Alicia manu ultro citroque vibrans. 'Ut sit. Hoc observabo.
  
  Oculi Draculi dilataverunt. "Tu es stupri impossibile."
  
  "Aliqua optiones?"
  
  "Quod?"
  
  "Qui princeps? Sciat puella, nostis."
  
  Calceamenta studuit. "Bene. Cleopatrae semper fui. Scio non reginam esse, sed...
  
  "Regina? Ita melius".
  
  Lauren adhuc loqueris. "Sicut dixi antea, guys et puellas adhuc aestimant quae ad ordinem Indianum referri posset. Etenim hoc nimis ambiguum est. Dico, etiam me in calceamento suo imponens tempore, unus ex duodecim esse potuit.
  
  "et omnes telis circumdati sunt?" - Interrogavit Smith.
  
  "In India vivo, sic. Plerumque."
  
  "Certe destinatum habemus," Alicia dixit.
  
  Drake in Maio, Hayden et Dahl aspexit, qui per contenta secundae capsulae, Conquest, voluptua erant.
  
  "Quid proficere?"
  
  Hayden manum admovit ut paene ibi essent ostenderet. Suspexit. "Hoc videtur esse blueprint pro missionis missione. Ecquid effecit virgae recordaris? Unus parvus eventus facit alterum, alterum, quisque majus?"
  
  "Chaos theoria," dixit Dahl. "Hoc telum victoriae est, et Genghis Khan profundus excogitator fuit. Hoc totum posses vincere mundum.
  
  Dracus utrem aquae pulsavit.
  
  Alicia dixit, "A domino telum effectum?"
  
  "Admodum. Quomodo Franciscus Ferdinandus caedem duxit ad bellum Orbis Terrarum I stellam. Potenter, hoc consilium chaos augendi Bellum Orbis Terrarum III incipere potuit.
  
  "Et," Dracus communicatorem suum parumper avertit et tacite locutus est, "est admodum implicata. Quis eam dabimus?"
  
  Omnes viderunt. Erat quaestio valida. Hayden declaravit ne quid amplius loqueretur. Sciebat Washingtoniae et Secretariae defensionis iam illis infelicem esse, et ad cogitandum de Team SIGNA VII revertit.
  
  Accidit?
  
  Numquam.
  
  Hayden schedas chartarum aliquot plus momentis studuit, deinde eas sub eius tunicas infudit. Totam turmam alloquens, humeros suos detrusit, significans consilium nondum factum esse et absolute aliquid cum documentis incertis evenire posse.
  
  Magna voce dixit, "Hoc agemus quam primum possumus. Nunc tertio loco nobis opus est. Lauren?"
  
  "Et ego exáudiam vos. Nos adhuc exspectamus".
  
  "Iam minutam expecta", Kensi dixit, frontem in faciem eius ex proximis decem minutis adhuc patet. "Quatuor angulos terrae recte dicis?"
  
  "Bene, Scriptura commemorat," Laurentius dixit. Et hic est ordo ultimi judicii.
  
  "Bene, quid mali est. Non vides?
  
  Dracus connivuit, nunc magis confusior quam antea. Dahl Kenzi diligenter studuit.
  
  "Fortasse aliqua explicatio iuvaret?"
  
  "Quattuor angulis? Africa, Asia, Europa et America.
  
  " Omnino. Hoc est quod dicunt mihi.
  
  utraque manus illius Kensi divulgavit. "Ubi est India?"
  
  Hayden ad pedes surrexit. "Damnat, India est pars continentis Asiae."
  
  "Quod iam diximus."
  
  Lauren putabat astitere in pedibus. "Quae sola Europam et Americam relinquit," inquit. "Heus guys, idem cogitas quod cogito?"
  
  "Fortasse" ingemuit Alicia. "Estne ludibrium tuum rigidum a sedendo in pavimento pessima etiam?"
  
  Pullus, Kinimaka dixit. "Sed tunc semper cogito gallinam."
  
  "Ordo est bellum scelestos fortium. Per tempus sclopeta absconderunt, vox "America Nativa" viguit, sed de illo modo noluerunt. viceni vel ante propter Deum nati sunt.
  
  "Rubrum Indi?" Drake dixit. "Ab Occidente Wild? Perduint".
  
  "Potest," dixit Lauren. "Quae cogitant tristique vultus in iniuriam loco."
  
  "Ita, quis pessimus homo fuit ut semper vivat?" - quaesivit Dahl.
  
  "Permitte me ad te redire in hac. Nunc enim progredere in planum."
  
  Dracus solus non erat in Haydeno torvo.
  
  Ad Americam?
  
  Crap.
  
  Hayden in specie observavit Smith. Nesciebant quid post Peruviae res gestas aut quid autores cogitare possent. Miles, pro fide sua, statim surgere et manticam suam cohibere coepit.
  
  Tertius eques? Fames? Et America? Noveruntne aemuli nostri?
  
  Ecquando erit pacis momentum ut vitam suam exponat?
  
  Non hodie, Hayden, non hodie, aliis significans ut communicatores dimitterent et eos averterent, in medio eorum contumaciter stetit.
  
  "Facimus", inquit. "Et recte faciemus. sicut oportet, sicut et nos semper. Sed guys habeo exceptiones. Constitit, credo, "Cornix et imperium Americanum secundas turmas in ludo habent." SIGNUM Team 7, et apparenter bonum damnant. Haec turma non potest esse in ludo iustus ut omnes equites fac nos ".
  
  Hoc audito Drake aspernatus. "Ignosce?"
  
  "Age, cogitasne missionem secundam esse? Quid si per se hic nos perdant?
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM
  
  
  Karin Blake cum nigris ocreis in mensa sedit, telephonum gestabile eius inter collum et mentum conpressit, ad tincidunt percunctantibus liberis manibus. Capillatam tunicam et bracam gerebat, et crines spisso ligato crine religatus erat. Vox in aurem sinistram loquentem risu Palladini paene submersa est.
  
  "Tace, Dino!" conversa exclamavit.
  
  "Etiam Etiam". Miles cum rictu conversus et faciem eius vidit. "Bonum est bonum. Deus, quis te inferorum praefecit?
  
  Karin excusatus est orator. " Maleficae sunt haedi," inquit. "Paulo plus, et foris se sentient in gradatim protervo."
  
  Mulier tacite risit. "O memini, duo haec emi."
  
  Karin alta intuens, dinosaurum muscularium et eorum comes in armis, parva, invalidi Wu. Ambo milites vaporem demittebant, cum pertaesum est in domo in eremo hebdomade perforaretur, varia systemata instituens. Quod opus erat aliqua vera actione.
  
  Karin interrogavit: "Et fugerunt?"
  
  " Omnino. Communi- ctionis eram pars unitatis. Nos as- tentes. Hasta turma e Sinensi capsam accepit et in Taiwan effugere curavit. Partim fortuna, partim iugis, credo, in parte reservas.'
  
  Hoc Karin multo plus quam fortuna scivit. Nulla melior turma in mundo hodie fuit quam hastae. Illa quondam superba pars est.
  
  "Hic eques cacas non multum mihi intelligit", admisit. "Im 'in aliis rebus positus. Sed dic mihi, quo deinde abeunt?
  
  "Bene, nescio adhuc. Indiae similis videtur. Sed videtur esse aliqua dissensio. Ecce, consensi paululum ob id quod factum est miseris Palladino parentibus, et quia in eadem parte sumus, sed finis est quod dicere possum."
  
  Karin suspicionem sensit. "Nos non multo magis opus est. Hoc modo - cum appello, opus est scire positionis turmae Drake. Cras vel mensis erit. Eum facere potes?"
  
  Responsio stabilis fuit. "Quamdiu in eadem unitate maneo. Credo."
  
  "Gratias tibi". Karin cito colloquium finivit antequam plures quaestiones interrogari possent. Illa momento cepit ut cubiculum assident et ubi essent videant. Cum a mercatoriis nidum locum recipiunt, eum ab omnibus malis purgaverunt, paraphernalia in omnibus locis, ab contignationibus ad subtus domum, ac in pube et rima per gyrum. Omne extremum fragmentum incendens in deliciis fuit. Dum adhuc offline, Karin, Dino, et Wu computatores, communicationes, custodiae cogitationes et plus erexerunt. Si domus deserta HQ fieret, muniri, muniri, muniri, arcem in iure suo debebat.
  
  Karin fere ibi esse putabant.
  
  Nunc nova cogitatio acerba inciderat.
  
  Aspiciebat ut Dino et Wu in computatoriis laborabant, fila connectens secundum proprias instructiones et programmatum incendia et plura. Haec in hoc genere dynamica fuit antequam suam disciplinam incepit. Erat autem multo magis. Imo, pauca adhuc defuerunt, sed pecunia hodierna satis ad illud tegendum esset. Firmi reditus fonte aliquo indigebant.
  
  Noli negligere. Impellere non potes, conde.
  
  Karin noverat omnia de SEAL Team 7. Scivit cur ibi essent, quid scopus esset; vires et infirmitates; ordinem agendi et secreta ultima. Deinde, subsidio efficaciter instructo, nunc Matt Drake monere potuit.
  
  Excitabatur, erat torquente, acidum in ventrem causabat.
  
  Omnia peragrans, clara momenta et aspera tempora, Summae dementiae dies, motusque suos, Ut avis, adsidue vermis tendit ad avem. Karin tam graviter vulneratus fuerat et semel ante vitam dedit, solum in inopinatissimis locis eam invenit. Nova propositio data est.
  
  Rursum ex caeruleo vastationem expertus est cum frater et familia mortua est, et tunc amor cum Komodo eam adamavit. Fortasse res ipsa prima prima cum adulescens ita eam delevit et in vitae semita posuit.
  
  Vastitas.
  
  Nunc omnia quae facere voluit, omnia bona quae habebat destruxit. Si quid recte ageretur, ipsa deficere vellet. Si quid magnum incederet, id efficeret ut sine praeiudicio caderet.
  
  Si nova turma florere incepit, propius crescere, eam dilaceraret.
  
  Exitio sui ipsius vita nova pro Karin Blake non fuit. Id est lectus vitae. Meum fovere stratum, semper mirabatur si circulus plenus esset, circum et rursus ad hoc.
  
  Sicque sedit, remissis, indicans quod etiam hastae turmae deerant, sicut transierunt quatuor puncta cardinalia in conatu ad obtinendum quatuor arma tantibus. Intersectio aperta ante ianuam eius stetit.
  
  Una via ad futuram redemptionem, ad amicos, camaraderie et ad vitae dolorem ducitur.
  
  Alia via omnem hanc historiam, omnem hanc incertam futuram destrueret viam, eique omnia defuissem praeberet: chaos.
  
  Karin collegit eam et exivit in porticum. Desertum aer erat siccus pulvere mixtus. Splendida globus alto emicabat in aethere. Alicubi procul aberat, copiae speciales US magnae copiae quae vocantur SEAL Team 7 sequebantur comites veteres suos - Matt Drake et Alicia Miles, Torsten Dahl et May Kitano et alii - eo consilio ut interficerent.
  
  Karin de monendo cogitavit.
  
  Tum caput per ianuam retorsit. "Heus amentes, asinos vestros auferte. loca habemus ire et homines videre. Tyler Webb arcanum LATESCO non semper absconditum manebit".
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM PRIMUM
  
  
  Karin pyrobolum equitavit, Dino spectans ut suum Dodge Ram sollicite gubernaret per contortos angues, qui vias et retro vias Los Angeles formabant.
  
  "Perserva," inquit iuvenis miles viatorem rubrum transisse. "Meministi nos venari?"
  
  Dino inmaturo gaudio subridebat. "Just libet exire domo, mom. Utroque modo scias me meliorem me esse quam te. Melius in omnibus.
  
  "Ita loqueris."
  
  "Exercitus non eamus," Wu dixit. "Quoties ad superficiem imus, nudi sumus."
  
  "Miserere tonum, Domine Miser. Deus, duplex officium facere potuistis.
  
  "Videamus quam beatus eris cum nuces tuas ad altilium currus coniungere."
  
  Noli esse asinus, Wu. Hic est exercitus, non CIA.
  
  Karin constantibus sententiis panoramicis in utraque parte autocineti fruebatur; Los Angeles in tota gloria sua. A moment to relax and not think about anything. Densissima viriditas et concreta gigantes de imperio certabant, et post eos erant globuli metallici, qui sub sole ardore scintillabant. Lumen smog in gradu nubis suspensus, diem obscurans, sed vix notabilis erat. Homines venientes atque iverunt, in sidewalks et in centris shoppingis vix notabiles, in carro suo commeo carpentes. Colles Hollywood sensim ad dextram transierunt, latuit, quia Dino in ipso momento vidit currum nigrum et album circuitus in ieiunium venellam intrantem et retardavit sicut puer bonus erat, oculos in via retinens, recta ante ponens.
  
  Si haec non aspiceres, te non viderent.
  
  Tandem via maritima aperta est et in itinere ad San Francisco fuerunt.
  
  "Melius quam desertum." Wu studuit scintillans volvens fluctus.
  
  Karin explica negotium praemisit. Non perdunt tempus in praetorio. Primum computatores instituerunt duos top-of-lineae Macs cum tot specialibus nugis quot praestare possent. Funis opticus fibra pars subtilissima erat, sed olim figurabant eum et Karin fasciculum ignium inauguravit, paratos esse proficisci. Etiam tunc, etiam cum Karin in tincidunt et ingenio suo utens intellectu, potentiam non habent pro insanis caesim. Quibus finitis, sollertia uti coactus est.
  
  Karin scivit de Tyler Webb innumeras rationes secretas argentariae. Eos observabat cum pro SPIRO laborabat. Sciebat enim quod quidam legatum suum appellabant; de paucis secretis quas in quadrigis. Quae latebras sensit; aliquid, quod mundi crassissimum, foecundissimum stipulam contra centena hominum congesserat, iterum etiam membra team veteris illius.
  
  Maxime credebant quod cum Webb mortuus esset, eum in otio reperire potuerunt.
  
  Problema erat Karin talia cogitationes non habuisse. Aditus latebrarum immensam daret potestatem - rerum omnium finis, ubi omnia erat. Tres inde movere possent; quaestus pecuniae, anonymity, security and influence. Scilicet, si essent centeni homines stas Webb quaerentes, maxime difficile esset surripere.
  
  Nunc nemo scivit ubi esset.
  
  Nisi Karin Blake.
  
  Id certe putavit. Paucis horis narrabo. Interior notitia valde utilis fuit. Omnia de Nicholao Campano scivit et quomodo sibilus in suo carcere sedens, omnia narravit, nomina, loca, personas, totam putridam sentinam. Cognovit quantum Lauren Fox amavit visitare. Cognovit homines qui audiebant et colloquebantur ad Lauren Fox.
  
  Bene cognovit, non necessario cognovit.
  
  Aliquantulum nuper factionibus - Karin exercitus institutio ac post discessum tempus sumpsit -, sed pro eo parvo summo-SCARIFATIO maxim ingenio confecta est. Colloquia campanae bugged sunt. Faber viscera habere videbatur, ut exemplum horum colloquiorum - pueri nequissimi - recipere soleret et ea tractare ut vellet. Quis noverat iracundum, iracundumque militem? Securitas nationalis defendebatur, nempe.
  
  Punctum erat quod Karin in linea caedere potuit quae directe ad network Smith perduxit. Facilis fuit officium eius. Sumpsit tempus colligendi praedam opulentam. Tyler Webb innumera olim officia, domos, vineas ac insulam etiam circum orbem terrarum possidebat. Locorum nomina quae cum suo sonoro inclusa sunt Washington, D.C., Niagara et Monte Carlo. Campana Laurentio locutus est, sed etiam cum praesidiis et advocatis locutus est, et notae Smith ex omnibus fragmentis comprehensae sunt.
  
  Faber futura clara non habet, putavit.
  
  Utcumque secare, incidentes Peruviani - aut eventus - hastae in miseriae mundum immiserunt.
  
  Karin mutavit statum suum ut signum fulgurum praeteritum dicentes se 130 miliario a San Francisco esse. Campanus satis eloquens factus est cum Laurente, etiam atque etiam narrans quae verisimiliter recte essent, nomina, loca, rationes argentariae nominans. Nunc enim Karin nulla tabularum ratione uti ausus est, veritus ne auctores quiete explorare possent eos qui monstraverunt videre. Primum certum agendi consilium et evasionem indigebant.
  
  Hinc iter ad San Francisco.
  
  Cum pressum esset, Campanus descripsit quomodo Webb interdum iactabatur quid sciebat. Hic erat sollempnum stalker, umbram opulentam cum opibus exponere, laedere, ac pene aliquem hominem in mundo habere, si vellet. Webb semper offerebat aestus Campanorum, eum instituens, sed etiam alludit quod "matrem lode" appellavit.
  
  Haec "vena mater" speciale munus evasit ubi megalomaniac omne lutum, quod umquam in aliquem collegit, custodivit. Utique numquam indicavit Campanum ubi esset.
  
  Karin cogitavit de omnibus, licet. Egregia haec habuit utilitas, ut omnia ab intus videre posset. Et recordata est momentorum, cum Webb notitias ex plerisque bigas subripuit et eas occulte visitavit. Eius memoria eidetic iure ibidem accepit. Profecto non facile fuit, sed Karin scivit Webb tunc operatum esse in officio notissimo Washingtoniae et egisse ut correspondentiam indagaret, quae nunc memoratur.
  
  Magnae tabulae missae sunt ad inscriptionem San Francisco specificam duodecies centena millia. Investigationes ulteriores revelaverunt alias magnas tabulas ex aliis officiis notis impetratas esse. Ita, cum auctoritates crassas notitias effoderent, Karin exacte quid defuisse statuere potuit.
  
  Dino eos per negotiationem duxit, per portam auream et in emporio piscatoris praeteritum. Peregrinatores area cum cameras ad paratam examinabant, in vias sine magna cura sibi excurrebant. Dino miscuit in negotiatione, cops dans nullam rationem adnotat. In arduo monte eos ulterius in urbem deduxit, moxque Unionis Quadratum gyrabat, ripas ac pharmacopolia, naves et popinas transeuntes, difficillimo conatu ad tempus: inveniendo bonam raedam maculam.
  
  "Relinque hinc". Wu demonstravit parvum spatium prope Walgreens. "Inscriptio est quinque-minute deambulatio hinc".
  
  "Quinque minuta?" Karin dixit. "Potuit esse perpetuum, si Webb ullus casus reliquisset."
  
  "Plus," inquit Dino sensim ad destinatum suum appropinquavit, "est Dodge Ram." Difficulter volo raedam asinum meum in eo loco.
  
  "Visne me hoc facere? Non possum agitare ".
  
  "O vere? Bene quidem, Toretto. Videamus quomodo handle-"
  
  Filii, Karin spiraverunt. "Tace et irrumabo est. Vide illic? "
  
  "Nos opus bonum aditum ad velox effugium. Aditum velox nobis opus est. Dino constiterunt. "Damnat, nos diu egeamus, annon sumus?"
  
  Karin adnuit. "Iure hic. Si opus est, ad tempus iacebimus; Semper hic excedere possumus alium diem, quo pulvis insedit.
  
  "Damnare, non spero," Wu mussat. "Satis tempus terere vobiscum duobus his diebus".
  
  "Quaestio haec est?" Karin cogitavi dum Dino arietem ad subterranea raedam compulit.
  
  "Bene, testosterone paulo princeps est. Certatim ut duo siblings omni tempore. Fit pertaesum interdum paulo. "
  
  "Nos? Certatim?" Karin at Dino irata. "Vere nos?"
  
  Iuvenis magna risit. "Tantum quia non vis fateri me meliorem quam tu."
  
  "Non video." Karin eum critico inspexit, deinde ad Wu convertit. "Videsne hoc?"
  
  "Permitte me hoc modo. Si duo umquam omnino inebriati fuerint et in coitum constituerint, hoc stantes habebis quod super utrumque vis esse.
  
  Karin rauce risit ut Dino tandem maculam cordi suo invenit. "Ebrius infernum? Damn, in mundo alcohol satis non est pro hoc fieri, Woo.
  
  Dino claves protulit et ianuam aperuit. "Est tempus ut focus. Haec omnia in coitu ineptiae non adiuvant."
  
  "Non amo puellas, Dino?" Karin duos viros in fronte stantes coniunxit. "Tesserae in San Francisco est. Te ibi semper capere possumus postquam facti sumus."
  
  Dino eam neglexit, telephonum mobile suum excepit et pro inscriptione quae onus indigebat expectavit. "Tria minuta," inquit. "Parati sumus?"
  
  Karin succinxit humeros suos in sacco dorsuali. "Sicut infernum."
  
  
  * * *
  
  
  Erat aedificium altum officium, et officium Webb in tabulato tricesimo quinto fuit. Karin putabat hoc sibi insolitum - insanus fere malle in summo gradu vivere ut omnes despiceret - sed putavit se hanc orationem tam humilem et secretam quam maxime conservare posse - hoc erat quod thesaurizavit. ac elite repositio operis vitae suae.
  
  Omnes cautelas putavit.
  
  Quo etiam magis quid facturi essent.
  
  Ridiculum est? Naïve? Dolor? Dolor?
  
  Illa in aenigmate se subridens intellexit responsum pendere ex eventu.
  
  Trio ingressus per portam revolutam in area humi, varias elevatores maculosas, et ibi tendens. Viri et feminae in litibus obscuris ultro citroque vagabantur. In extremo angulo indicium erat scrinium a duobus secretariis nigro crine confectum. Tumultus campestris fuit ignobilis, omnes conatus non obstrepere. Karin vidit unam custodiam AUCTARIUM in angulo securitatis, qui transitum negotiationis et tres cameras securitatis spectabat. Dino ad tabulas indicium deduxit.
  
  "Triginta quinque". Adnuit. "Una societas totum solum possidet."
  
  "Habet sensum".
  
  Wu inspexerunt titulo. "Minmak systemata?" legit. "Omne idem, omnia eadem."
  
  Faceless corporations qui mundum regebant.
  
  Karin se contulit, elevatorium et duplex tenendo attingens. Mirum non esset si blank numerus 35 vel numerus deest omnibus simul-sed ibi esset, albus et lucidus sicut ceterae omnes. Residentibus globulis in diversis contignationibus premebantur, et Karin usque ad ultimum tempus expectavit, sed tantum 35 premebat.
  
  Non diu morati sunt. Manticae suum exuit, simulans aliquid intus circumire. Dino et Wu etiam paraverunt. Cum arduus elevator et fores in 35 nota apertae essent, trio nonnisi brevi tempore moratus est ut quid contra essent viderent.
  
  Atrium expolitum in eminus extensum, januis ac fenestris hinc inde. In extremo tabula lignea erat. Parietes picturis ornati sunt, insulsi et odiosi. Karin coniectans aliquem exspectasse cum puga pressit, nunc hic erant. Parati, alacres, iuvenes, capaces.
  
  Iter monstrabat, novum mundum intravit quod aliquo modo adhuc ad hominem mortuum pertinebat. Si quid, id erat legatum Webb. Vena mater eius.
  
  CCTV camerae nullae sunt. Securitas nulla. Prima ianua conata tam violenter in corpore suo concussit ut abiret. Totum ad spectaculum, iustus operculum. pistolam extraxit et loculos horreis implevit. Vestis, quam sub tunica induerat, huc usque ponderosa sensit, nunc eam tutabatur. Manipulus expansus caute ad mensam accessit.
  
  Karin restitit et duos corridores novos modos aspexit. Mirata est cum vox robot locuta est.
  
  "Possumne te adiuvare?"
  
  Sensorem adnexam animadvertit ad marginem anterioris mensae. Sed nullas cameras non vidit.
  
  "Salve? ecquis est? Stulte ludo.
  
  Hoc tempore totum consilium in capite eius contemplabatur. Magnus amnis notitiarum Webb non solum eam ad hanc inscriptionem duxit, sed locum terminalis designare potuit ut machinam digitalem machinae aedificii utens veniret. Sciebat se ad sinistram et inde dextram vertere, sed mirabatur quid robots facere posset.
  
  "Puto nos perimus." Illa parvipendens, Dino et Wu intuens. "Exspecta, domine robot, dum conamur aliquem invenire."
  
  Operae pretium fuit experiri. Karin ad sinistram contendit, latinas post eam. Mons primus apparuit vir a sinistris, officio exiens, in una manu basem pilae arcte tenens et caput in altera feriens. Alter anterius apparuit, deinde tertius, ac deinde sinistrorsum quartus, hoc tempore malleo apparuit.
  
  Wu chuckled. "Tres post tergum."
  
  Karin elevaverunt pistol. "Age guys, quid sum defuit?"
  
  Mons primus, homo calvus, risit. "Est radar ibi, puella, et sub ea manemus."
  
  "I videre. vir qui amat obstrepere in tempore et loco in loco suo, et hortus pacis eius est? Meditatio? Inconvenienter nunc molesti sumus, pueri, sumus?"
  
  Vir dixit, "Gun iecit et cops in decem minutis" hic erit. "Viginti flare."
  
  "Quid de securitate aedificationem?"
  
  Vir risit. "Non refert".
  
  "Gratias pro info".
  
  Karin eum in brachio confodiunt improviso et vacillantem vidit. Proximo tempore iecit illa in stomachum, et expectavit usque dum pavimentum attingit ante dorsum saliens et utens spina ad repellendum.
  
  Vespertilio baseball prope caput volavit, eam desiderabat, et per ianuam ibat, vitrum et corpus comminuens. Ea neglexit. Wu post eam erat et Dino in alteram partem ferebatur. Tertio adips obstruxit viam suam. Duos ictus in molem excanduit, validam adductionem emittit, et tunc nullam electionem habuit nisi ut caput-on molem immobilem feriret.
  
  Illa redit perculsa.
  
  Illa in sclopellum tenebat cum in dorsum cecidit. Suspiciens, vidit ingentem faciem rotundam intuens ad eam - torpentem, crudelem gigantem, cum glande foraminibus sentire non poterat, rivos sanguinis videre non poterat, et clavam ligneam maximam, scapulis novaculam maculatam, illam umquam -I've vidi.
  
  "Fucking caveman."
  
  Karin exortum est ut clava descendit. Duae glandes per ventrem impendentem transierunt, laquearia feriendo, sed arundo descendere pergebat. Karin avertit caput. Huic applicuit clava, pavimentum scindens scintillas ardentibus scapulis emittens. Alter ibi iacebat, deinde manu tenente contracta, coepit se de pavimento levare.
  
  Karin retro retrahebat, terribilem faciem vidit et statim ad eam iecit. Sensit hoc tempus dominus, statimque titubavit, per alium collegam per alium conlegam dextrorsum et directum feliciter cadens, minorem infra hominem captans.
  
  Wu super illud transiluit, duos grandiores ingentis figens. Hi ad genua procumbentes. baculus Wu's bicep percussit, eum latratu faciens. Karin conversus vidit primum hominem - Guido calvus illa in crure iecit - trahens iuxta se, vestigia sanguinis relinquens post se.
  
  "Tu modo omnia perdidisti, domina. Pro omnibus".
  
  "O, nunc ut te iaciam, domina sum, huh? Capio scis quid hic sumus?"
  
  Extenditque se ad fustem et gladium, qui pendebat ex balteo.
  
  "Tune es kidding? Unus est hic, tu scis.
  
  Karin adnuit. "Certe".
  
  "At numquam reperies."
  
  Celeriter circumspiciebat multas cameras terminalibus computatoribus repletas, omnes sine dubio currentes, currendo quaedam programmata et omnia identica cum proximis.
  
  sed melius sciebat. "O possem."
  
  Sciebat etiam virum similem Webb nunquam malleolum de instituendo cogitasse. Non tamen omnem laborem ad talem materiam adipiscendam, non cum omne dulce studium, quod unquam hic ceperat, fiebat.
  
  Vespertilio percussa est, ictu cultello obturavit, et secundae glandis foramen in homine reliquit. Prosiliit et secutus est Wu, tunc respexit videre quomodo ageret Dino. Omnia bona sunt. Sola quaestio ante oculos nunc erat vigilum.
  
  Wu dubitavit; ANDRON inanis erat. "Ubi is?"
  
  Karin praetervolavit, locus hic eius memoria signatus est. "Ad cubile cuiusdam monstrorum pessimorum qui semper vixerunt" dixit. "Sic gelida sit. Hoc modo, pueri."
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Locus ipse execrabilis erat, vestigium novissimum Tyler Webb, quod gravidas externas imagines testabatur malevolentiae interioris furoris. Seras in rebus secundis tulerunt, photographicas in parietibus effictas viderunt, victimas et persecutiones ante et post tormenta, et prodigiosum collectae speculatoriae calces circa mundum in tabulis circa cubiculum dispositae.
  
  Karin neglexit ut potuit, iam sirenes per fenestras vitreas audientes. Wu et Dino steterunt excubias ut recurrebat ad terminum.
  
  Post duplex-reprehendens, eandem esse confirmavit, quae recipiebat ingentes rivos notitiarum activitatis cuiusdam formatae adnexas, et lumen viridium parvum aspexit, quod latis oneratione contentorum terminalium confirmaret. Karin expectavit magnam copiam informationum transferri posse et proinde mico coegi conformatus. Erat quantum potuit.
  
  "Quid facimus?" Suspexit.
  
  Wu humeros. "Omnia hic tranquilla sunt."
  
  "Nisi gemens," Dino dixit. "Non est multa illius."
  
  Pars eorum consilium fuit ut victimas relinquerent. Hoc impediret et moraretur magistratus. Karin gavisus est quod saltem percussores essent et novam sortem in vita venturam meruissent. Lumen viridis nictans aspexit, celeriter nictans vidit, et officium prope factum esse cognovit.
  
  "Paratos esse".
  
  Sirenes extra fenestram lamentabantur.
  
  Indicator nictans desiit, significans omnia completa esse. Minuulum disci protulit et in sinum intus zippered posuit. "Tempus est ire".
  
  Illico pueri progredientes, diligenter currendo lapsos, homines sanguinolentos, et duos calcitrantes, qui assurgere conati sunt. Karin illis gun minabatur, sed ea uti noluit. Aliquam sit amet turpis quis quam sagittis dictum. Iam curiosi essent in custodia camerarum et quaestiones multum rogantes. Clavis evitandi non fuit cito facere, ne cavere quidem.
  
  Hoc mirum videri debet.
  
  Manticas suas nudant, excipiunt contenta, et sacculos inanes abiciunt. Aspicientes ad invicem, annuerunt.
  
  "centurio". Wu Dino salutavit.
  
  "centurio". Dino Karin strenue annuit.
  
  "Serviens," accentum Britannicum inspissavit et versus elevatores ad ministerium contendit.
  
  Tenet in sinu suo clavem potestati, regiminis et manipulationis regii, res post res, libertati oeconomicae et dicione legis.
  
  Omnes opus erat tuto ad deducendum.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM TERTIUM
  
  
  Alio die, aliud planum equitare, et Matt Drake sentiens gravem aliquam jet lag. Takeoff ante horam tantum accidit et cum die versus Atlanticum subvecti sunt, ad Civitates Foederatas Americae Septentrionalis tendentes.
  
  Sine notione manifesta ubi ad.
  
  Tertius eques fames est. Dracus timuit fingere quale belli Ordinem famem finxisset. Valde adhuc occupati erant in evolvendo primum telum, spatium sclopetis, et imprimis secundum telum, quod in codice magistri. Hayden omnia indicia apud se servabat, sed vis magna ad participes erat. Tantum subitum tumultum et obscurum destinationem gratam segnitiem fecit.
  
  Dominus rerum gestarum codicem machinator per dimidium Europae et tandem Americam ad evertenda mundi capita civitatis, infrastructuram patriae destruendam, exercitus suos constringit et psychos liberat, qui Terram in saeculis tenebris mittere voluerunt. Horrendum videbatur verus et terribilis facilis. Una die cecidit dominus primus...
  
  Tacuit Hayden ad finem legentis. Drake mentem suam omnes revelationes recentes ostendat: SEAL Team 7; singulares copiae iugis inter se confligunt; Damna Gallica, perisse Russis; et nunc nexus cum Americae Septentrionalis. Nempe equites barbari egregii - fortasse optimi qui semper vixerunt. Sed unde ista fames venit?
  
  Alicia iuxta eum quiete stertebat, uno oculo leviter aperto. Kenzie optime temptavit eventum in video capere, sed Dahl eam tenere curavit. Drake notavit illam non esse suavissimam corporis persuasionem, sed verba potius quae mentem suam mutaret. Non certus erat Dal et Kensi appropinquare. Nihil negotii eius est, et is quidem per easdem semitas ferriviarias ibat, sed...
  
  Dracus voluit quid optimum esset Mad Swee et hoc erat.
  
  Lauren fronte sedit, cum Smith quam proxime potuit sine sensu nimium inconcinne faciens. Yorgi, Kinimaka et Mai a tergo plani submissis vocibus loquebantur; onerariae crepitantibus crepitantibus alte laquearia paulum amplius quam captura mergitur. Saltem semel vellet primae classis volare. Etiam raeda sarcinas superavit classis.
  
  Lauren in correspondentiam feruntur, adhuc inter se et Washingtoniam gerebant. Colloquium iam segnis et exsangue, plus animi quam rei discussio. Tametsi tot sunt geculi?Draculus non dubitavit prorsus quid quaererent.
  
  Horae transierunt et Ordines propius accesserunt. Lauren in variis materiis ex terris certatim venientibus studiosis factus est. Israelis coniunctiones Americanorum eodem fere tempore cum SPIR digessi videntur. Britanni quoque. Sinenses tacuerunt, et Franci ex ea prorsus forte egressi sunt. Dracus sciebat se nihil ex sigillis audire. Re quidem vera ibi non erant.
  
  "Integer erit videre si has iunctiones in Americam quiete mittant", Dahl dixit. "Aut uti interna mandata."
  
  "Numquid iam infiltrated societas?" Hayden suspexit. "Id debuto. Dormientis agentibus annis creare ".
  
  "Et in inobservato volare haud difficile est," Cicero dixit. "Drug mercatores facere hoc sunt decennia."
  
  "Numquid inducit in hunc pessimum Indus qui semper vixit?" Mai petivit.
  
  "Non ex Washington, et si competitores nostri noverunt, illud secretum servant."
  
  "Bullshit".
  
  Drake tempus intuens intellexit se Civitates appropinquare. Alicia vigilavit leniter agitavit.
  
  "Wow?"
  
  "Tempus surgere".
  
  Kenzi propius incumbebat. "Habeo lagenam tuam paratam, parve."
  
  Alicia manus eius elevavit. "Damnat, futuis! Auferte hoc a me!"
  
  "Est me sicut!"
  
  Retrorsum Aricia quoad molem ferret. Circus sanguineus scurra fizzog.
  
  "Quid est pop?" Respexit Kinimaka vere quaero.
  
  "Faciam" Anglice significat, dixit Drake. Et ad manifestam desponsationem Kensi respondens, "Abeo," inquit. Bobby Dazzler rit".
  
  "Itane?" Alicia fremuit.
  
  "Quid est? "
  
  "Est malum spectare non es, ama."
  
  Kensi admonet ut Alicia rugire incepit, et Dracus intellexit se probabiliter cum utraque femina linea transisse. Bene certe apud Kenzium. Adnuit cito Laurentem.
  
  "Numquam. Certus es? "
  
  Operam ad New Yorker convertit.
  
  "Immo vero certus sum." Lauren velox erat satis ad admirationem occultandam et recta ad nuntium referens. "Da mihi aliquid."
  
  Confestim, quasi fato, evangelium redisse. Lauren de speakerphone posuit. "Heus populus, bonum videre nos adhuc ludus." D. Obnoxious in linea iterum. "Bene, bonum nuntium est quod, cum guys partem tuam acciperes zi, in computatro candente laboravi. Sic primus eques victorque secundo. Miss Jay? Canes magni latrant. "
  
  Hayden caput movit. "Loquere Americane, podex, aut te incendam."
  
  Dracus trans mensam perstrinxit, sciens adhuc stabulare. Ceterum signum clavis in illis erat, et Americani id sciverunt. Tunc cogitatio percussit eum, et significavit sibi iungere planum a tergo.
  
  Taciti inter se haeserunt.
  
  "Numquid fieri potest ut unam tantum perdere rudentis?" interrogavit. "Maxime eorum."
  
  Aspicit. "Certe, si scopum nobis vis ducere. Non sunt stulti.
  
  Ille humeros. "Scio, sed vide alterum."
  
  Hayden in sella recubuit. "Age, puto nos iam daturi sumus. Quid aliud ageret inobedientiae causae?
  
  " Rogemus sigillum Team 7 cum huc adveniunt."
  
  Duo inter se parumper inspexerunt, ambo mirantes quidnam essent iussa turmae alterius. Omnium rerum secretum anxium. Hayden audivit hominem inuidiosum iterum loqui et conversus.
  
  "Agens Jay, Washington cognoscere vult singula de Conquestu Box."
  
  "Dic illis, ego contact illis."
  
  "Mmm, vere? Fine."
  
  "Habes aliquid novi?"
  
  "Ita, ita volumus. sec da mihi".
  
  Hayden ad Drake revertitur. "Tempus est statuere, Matth. Ad finem?"
  
  Dracus in calcibus resonavit et risit. "Semper".
  
  Hayden chartam ex ACERVUS extraxerunt.
  
  "Havene invenisti schedam adhuc opus est?"
  
  "Ego hanc duas horas ante cogitabat."
  
  "O".
  
  Una, et sine alia altera poena, maximum plumbum in summa catena perdiderunt. Hayden igitur omnes schedas simul plicavit et eas in arcae ordine reposuit. Reliquum manipulus utrumque sine commento intuens.
  
  Simul erant ut unum.
  
  "Bene". Vir ex Washington reversus est. "Nunc vere cum gas coquere. Ordo ultimi judicii clavum in capite ferire videtur cum suis descriptionibus tertii Equitis - Fames. Pessimus Indus, qui semper vixit et eum tormentis circumdedit.
  
  "Ingenuus Americanus?" - Kinimaka quaesivit.
  
  "Immo vero MDCCCXXIX natus est; hoc est septingentis annis post Genghis Kan, et post Hannibalem mille quadringentos. Fere prorsus... Constitit.
  
  "Mirum," Kinimaka in blank repleti.
  
  "Fortasse, fortasse," dixit botanicus. Dicebat aliquis aliquando nullum esse coincidentium. Age, videamus. Anyway, I've rerouted the plan and you're now headed to Oklahoma.
  
  "Scimus quisnam hic senex sit eques?" Drake quaesivit.
  
  "Ego dicam istorum omnium celeberrimi Americani, non pessime, sed quid novi?"
  
  Aricia excitata, semisomnus adhuc. "Non hoc multum, dammit."
  
  "Bene gratias ago tibi. Bene, Goyaale, quod interpretatur "qui oscitatur", fuit insignis princeps Apache tribus. US et Mexicani tota vita restiterunt, excursiones eius in parte Americae atrocem spinam factae".
  
  "Multus Americae descriptio fecit," Mai dixit.
  
  "Scilicet, et recte. Sed vir eximius princeps et imperator venerandus est, archetypus populationis et vindictae militiae. An hic sonus nota?
  
  Drake annuit consensu. "Idem Hannibalis et Genghis Khan."
  
  "Tu obtinuit, parve. ter se dedidit, et ter evasit. Plures cinematographicae res eius gestae sunt. Captivus deinde belli habitus est et primum ad Castrum Bowie cum multis aliis translatus est.
  
  "Et iterum aufugit?" Alicia visi sunt ut ita cogitare velis.
  
  "Nemo. Geronimo in senectute celebris factus est.
  
  "Ah, nunc intellego," inquit Drake. "Cum sedens Bulla et Equo Rabidus, verisimiliter est clarissimus."
  
  "Age, memini, et scisne istos tres simul convenire? Wow-wow, ad ignem sedimus. Aedificare hoc et illud? Loqui de legendo vestri ventus celebritas ut capulus cum - Ire vellem cum his tribus."
  
  Alicia adnuit. "Inmemorabilis usus esset" consensit. Ponendo scilicet, Depp et Boreanaz non erant liberi.
  
  "In MDCCCL? Verisimile non est. Sed hoc homini Depp? Numquam videtur aetas, ut quis sciat? Mementote fabulae de viris medicinalibus, qui manitou suos spiritus per tempus movere possent? Alioqui... Hieronymus in Pulchro mundo 1904 et plura alia spectacula minora visus est. Pauper homo numquam domum redire permissus est, et apud Castrum Sill, adhuc bello captus, anno MCMIX mortuus est. Sepultus est in Fort Sill Indico coemeterio, propinquis et aliis captivis bellicis Apache circumventus sepulchris.
  
  "telum". Dahl dixit. "Viri fortes."
  
  "O, et sane multa tormenta ipsius Fort Sill, quae hodie ludi tormentorum Civitatum Americae Unitarum inservit. Unicum castellum in campis australibus restat agens, munere functus est in Bellis Indicis sic dictis et in omni conflictu maiore ab anno 1869 actuosus est. Geek restitit antequam adderet, "Ordo locum hunc et equitem ratione elegit."
  
  "Nisi arma?" - quaesivit Dahl.
  
  Responsum est et fama. "Prisca incursio in Territorium Indicum hinc a Buffalo Bill et Wild Bill Hickok ductus est. Castellum X equites comprehendit, etiam Buffalo milites appellatus.
  
  "Ergo perorare." Dahl ingemuit. "Geronimi sepulcrum intus Fort Sill situm est. Ordo consilia secreta molitur ut arma in ea vastandis saltem quadraginta annis ante struat, et nunc dimidium duodecim virium maximissimorum singularum iunctorum in planeta ad eam praecipites ruant."
  
  In alto silentio, geek hilariter dixit: "Yeah, homo, frigus effercio, huh?"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUARTUM
  
  
  Cum planum in extremum fugae crus ad Oklahoma accessisset, turbae de iis quae sciverunt tantum tractaverunt, maxime revelationes de quattuor plagis terrae, equitibus, et armis lethalibus, quos latrones Nazi bellum intulerunt. sepulchra militiae veteris. Coniuratio ingens, multiplex et inevitabilis fuit, quia Ordo centum annis viable eam esse voluit. Et nunc, secundum textum, Equitis quartus erat "verum ultimum judicium."
  
  Perspecta adeo tela, quid infernum potuit?
  
  Drake hoc cogitabat. Primo ad Fort Sill adire debebant et omnes prohibere ab armis famis manus comparare. Et solliciti sunt alii recta tendentes ad quartum Equitem - Flagellum Dei. Dico... quale nomen hoc est?
  
  "Numquid possum rogare quaestionem?" - dixit quasi planum descendere coepit.
  
  "Iam fecisti", geek risit, Hayden, Alicia et May causans oculos claudere, patientia excurrens.
  
  "Quomodo Hieronymus titulum suum adepto?"
  
  "Hieronymus verus pugnator erat. Etiam eo decedente, confessus est se paenitere sententiae cedere. Ultima verba erant: 'Numquam me reliquisse'. pugnaturus eram usque dum novissimus stans.' Habuit et novem uxores simul.
  
  "Sed pessimus Indus qui semper vixit?"
  
  "Geronimus in militia sua claruit audacia harundineorum et innumerae evasiones. Abiit in speluncas, ex quibus nullus exitus erat, sed foris postea videndus. Semper vicit, cum semper in paucioribus fuit. Est locus in Novo Mexico qui ad hunc usque diem notus est Geronimo Cave. Una ex maximis fabulis narrat quomodo parvam catervam triginta octo virorum, mulierum et puerorum, qui ex milibus militum Americanorum et Mexicanorum per annum amplius exagitabantur, horribiliter exagitabantur. Ita omnium aevi celeberrimus Accuratissima Totius Americae descriptio se meruit appellari "pessimae Indianae, quae semper vixit" inter albos temporis colonos. Civitates Foederatae Americae."
  
  "olim vocatus sum "canes pessimas, quae semper vixerunt," "Alicia sapienter revocavit". "A quo meminisse non possum."
  
  "Uno tempore?" Kenzi petivit. "Hoc fatum est".
  
  "Verisimile erat mihi." Mai eam leviter risit.
  
  "Vel me," inquit Dracus.
  
  Dahl vidi sicut cerebrum eius solvebatur. "Bene, memini... cogito."
  
  Gubernator dixit Fort Sill. "Decem minuta reliquit. terram permisimus et in area calet."
  
  Drake frowned, se parat. "aestus? Legitne scriptum vel quid?
  
  "Octoginta homines ibi esse oportet." Kinimaka fenestram parvam prospexit.
  
  "Puto interesse" Yorgi locutus est. "Aut oppugnatur."
  
  "Immo, statum suum intelligit," Cicero dixit. "Praeclare paratus."
  
  Planum tangitur et cito sistitur. Fere statim postico onerariae fores aperire coeperunt. Manipulus, pedibus iam extentis, in solem se proripuit, quod ex bitumine clare resplenduit. helicopter eas exspectabat, quae eas in agrum Fort Sill. Ubi advenerunt, colonellus de Fort Sill eas de situ breviavit.
  
  "Nos hic sumus in plena promptitudine certaminis. Omnia arma parata sunt, onusta et intenta. Gravis quoque Geronimi sumus et ad cinematographicum parati sumus".
  
  "Quinque ex nobis supersunt." Hayden dixit. "Infensi in locum sepulchri progredior. Pro certo scio vos omnes adversarios potentiales".
  
  "Paratus sum, domina. Exercitus Civitatum Americae Unitarum est institutionem, a Marine Corps institutionem, et fundamentum aeris praesidium et ignis legio. Crede mihi, cum dico tibi omnes angulos nostros texisse."
  
  Hayden ambae e speculabantur Fort Sill infra apparuit. Dracus aream lustravit et telum suum uno tempore ultimo compressit.
  
  Certus sum sicut infernum spero.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUINTUM
  
  
  Aer electricus erat, omnis miles tensus erat et aliquod genus belli exspectabat. Manipulus ambulavit inter latas latericias columnas et inter tot sepulchra commota, quorum quisque locus cubantis viri fuit. Sepulcrum Geronimi a semitis abfuit et multa extra minuta accepit ut ad eam perveniret. Hayden viam ducebat et Kinimaka agmen educit.
  
  Dracus audivit, circumstantes usus est questus. Situs tot tormentorum phalanges numquam quiescerat, sed hodie homo fere folium in vento sonantem audire poterat. Omnes homines ignobiles exspectabant. Parata erant. Ordo demissus desuper obsisteret in facie quid esset futurum. Americani faciem amittere noluerunt.
  
  Ambulabant per angustum, strata via, ocreis adunco. Mirum visum est intus tam basi erecto manere, sed regiones et iunctiones contra se nihil dubium esse posse.
  
  Dracus iuxta Lauren ambulavit, qui turmas renovatas cum aliqua novis informationibus custodivit.
  
  "Galli adhuc activae sunt. Duo ex tempore, with more in the way."
  
  "Renuntiationes dirigentes in lacinia urbem. Posset esse Britannis. Hoc loco dicere non est."
  
  Et respondetur: "Ita habemus arma victricia. Hic iustum est. Si aliquem in basim posueris, certe per nos transire possumus."
  
  Drake coniectavit se probabiliter tutos esse a sigillo Team 7, saltem hic in medio. Purum quod in Civitatibus Foederatis Americae admissum est, et postea in locum Exercitus Exercitum dixit ei aliquid graviter erravisse.
  
  Quis sigilla misit?
  
  Quare?
  
  Ductorem suum Hayden retardari aliam arctiorem viam deduxit. Mox sistit in fronte dimidia duodecim signa.
  
  'Iste', inquit, 'Heronimo pertinet.'
  
  Nimirum permulta haud dubia fuit. cippo non fuit cippus vulgaris, sed tumulus; lapidum acervum magnum, in modum pyramidis rudis cum plaque in centro positam, quae consulto indubium nomen Geronimo gerens. Locus erat incredibiliter antiquus et debet suo tempore gravis esse. Is tumulo uxoris Zi-ye et Evae Geronimo Godley filia.
  
  Dracus quamdam spiritualem horrorem percepit cum magni bellatoris sepulcrum viderit, idemque alios sensit. Hic miles erat, qui maxime contra Mexicanos pugnabat et pro familia, agris et conversatione pugnabat. Ita amisit, sicuti Cochise, Sedens Taurus et Equus Furibundus amisit, sed nomina eorum multos annos vixerunt.
  
  Excavator parvus stabat paratus.
  
  Hayden dux turpi adnuit, qui aurigae excavatori annuisset. Mox magnus excavator ad opus pergit, ingentis terrae fimbrias elevans et in terram vicinam spargens. Drake etiam conscius erat stupri et accusationes quae contra militarem fieri possent, sed praesentia tot militum prope significabat quod abhorret aliquem cognosceret. Fort Sill probabiliter claudere ad publicum tempus.
  
  Quomodo hoc Ordo fecit?
  
  Miror... tot annos? Facilius tunc fortasse accessus fuit. Hayden coegi backhoe narravit facile fodere, sine dubio memorem sepulcri vadum Hannibalis in quo nullus erat loculus. Turma spectabat ut foramen altius fieret et tumulus terrae altior factus est.
  
  Tandem excavator restitit et duo homines in foveam desiluerunt ut ultimas terrae partes tolleret.
  
  Dracus lente versus laci marginem movit. Alicia secum surripuit. Ut expectatur, Kinimaka retro mansit, nolens ad imum finem usque. Duo homines operculum soli purgaverunt et funes levaverunt quod situla excavatoris affixum esse vociferatus est. Mox loculus lente surgere coepit, et Dracus iterum circumspexit.
  
  Noverat illic homines stoicos passim stantes vultu et castris circumfusos. Iam lucere incepit nullum proelium fore. Loculus hieronymi diligenter in terram deposuit, frusta lapidum et solo exesa. Hayden ducem turpium aspexit, qui parvipendens.
  
  "Pars tua, Agens Jay. Ego iussus sum tibi omnia, quae opus sunt, providere."
  
  Hayden progrediens ut unum fossorum operculum sarcophagi aperuit. Turma plumbum sumpsit. In operculo mire facile elevatur. Dracus in ima archa prospexit super artus.
  
  Vide maximam vitae tuae admirationem.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden avelli, momento constringitur; missio oblitus es, oblitus vitae suae, amici repente exierunt ut cerebrum suum in lapidem verterunt.
  
  Numquam...
  
  Fieri non potuit. Hoc certe verum est. Sed respicere non audebat.
  
  Loculus intus, bracket titanii insidens, statum digitalis velum suspendit, et cum spectabant, ad vitam venit.
  
  Risus obvolutus oratorum exiit. Hayden et alii mutus lapsi sunt. Risus artificiosus resonabat in tegumentum auctum, quod multitudo colorum eam implevit, post fulgorem astra boletorum exteriorum micare. Turma resipiscere coepit, et Dracus ad eos conversus.
  
  "Ius est... dico quod the-"
  
  Dahl propius accessit ut meliorem aspectum caperet. "Numquid adhuc hic est Geronimus pauper senex?"
  
  Hayden extraxerunt. "Diligenter! Non omnes notationes huius cognoscis?"
  
  Dahl connivuit. "Hoc significat quod aliquis nobis velum loco archa reliquit. Putasne hoc telum esse?"
  
  "Ordo hoc non dedit" Hayden dixit. "Certe non cum Rolando venit bellum scelestos. Hoc significat ordinem is-"
  
  Sed tunc risus mi.
  
  Hayden adligat, quid speret certum. Despexit, anas et abscondere paratus. Adstitit ante Lauren. Voluit Kinimaka, Drake et Dal non ita proxima damnare. Ea...
  
  Logo emicabat in velo, minio in nigro, nihil aliud quam series sanguinis in mente.
  
  "Haec logo ordinis" Alicia dixit.
  
  Non intellego, "Admisit licet. "Quomodo possunt accipere illud screen in loco? Et quomodo adhuc opus est?
  
  "Non faciunt," dixit Yorgi.
  
  Logo defluxit et Hayden omnia alia ex animo posuit. Tegumentum nigrum apparuit et vox artificiose demissa per oratores stridere coepit.
  
  "Avete ad somnum tuum, pueri ac puellae," legit, et tum risus suppressi mora est. "Salutat te fames, et scias duos postremos equites omnium omnium pessimos esse. Si te fames non apprehendit, mors erit! Ha, ha. Ha, ha, ha.
  
  Hayden momento cepit admirari quid mens torta et perversa imaginatio cum hoc crap ascendisset.
  
  "Tunc lets 'adepto ad punctum recta. Tertius Equitis mallet omnes te perdere quam te perdere. Fames id facit, recte sum? "- continua vox gutturalis. "Et nunc in electronic aevum movearis, multum futurum est, multo velocius. Have vos umquam audistis de Labs Strask?"
  
  Hayden frowned, velox circumspicientem cepit et in basim dux convertit. Adnuit et mox continuata voce locuturus erat.
  
  "Hic est unus e maximis conglomeratis, mundo suscepto gehennae. Potentia. POTESTAS. Opes ingentes, omnes cupiunt movere ad magnas leucas. Imperium Americanum nuper fiduciam in Strask Labs collocavit."
  
  Quid est hoc? Hayden cogitasse. Et quomodo nuper?
  
  "In Dallas, Texas, non longe hinc, Strask laboratorium biologicum habet. Medicamenta, morbos, remedia et arma gignunt. Concurrunt neci. Si contagio mortiferum illic est, virus mundi occisionis, canis nervus gas- canister, vel novum telum biologicum, Strask in Dallas hoc habebit. Ad litteram, murmuravit, "est copia generalis."
  
  Hayden desistere ibi fas esse voluit. Pessima res ibant in directum.
  
  "Laboratorium biologicum scopo factus est". Fames egredietur. Segetes tui et qui in circuitu eius sunt, arescent et peribunt. Venenum manufactum est quod certae frugis varietatem consulto petant et desini non possint. Ordo ultimi judicii sumus. Et sicut dixi, haec est visio nocturna.
  
  Aedificatio cessavit. Hayden connivuit et inspexerunt, omnino immemores rerum et problematum eius. Si ordo in biolab est target quae contaminationem segetem designaverat et omnia commeatus perdere cogitavit, tunc...
  
  Potuit. ET PROBABILITER. Sine dubio morbus etiam humum afficiet, ut nullae fruges edulia unquam crescant.
  
  Tum repente velum revixit.
  
  "O, et nunc vivimus electronico aevo, hoc dicam tibi. Hoc loculo aperiens, hoc a memoria incipiens, rem totam electronice moveas!
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEXTUM
  
  
  proelia ingressus Fort Sill. Turpe praefectus clamavit technicos ut veniret et disiungeret tabulas, velum, et quicquid aliud invenirent intra sarcophagum. Hayden vidit fasciculos vestium et ossium veteris in fundo, et debuit assumere Ordinem simpliciter velum in medio positum esse et reliquit aliquem ad inveniendum. Potuitne signum connexum cum basi Wi-FI exisse momento loculum aperuerunt?
  
  Crediderim. Printout notatum est initium memoriae. Verisimile est, sensoriis interesse. Quisquis haec omnia techna savvy fuit. Unde aliam quaestionem moverat.
  
  "Numquid nunc quinquaginta annos facinorosos bello Nazi praemisso exsiluimus?"
  
  "Nescio" inquit Cicero.
  
  Turma e sepulcro Geronimi discesserat ut alios interesse permitteret, et nunc in globo sub arboribus stabat.
  
  "Putavi satis clarum," dixit Hayden. " Guido dixit nos sumus Ordo ultimi judicii. adhuc sunt".
  
  Turpe tribunus appropinquavit. "Sic populus, geminatum et triplicatum nostrum ambitum inhibitum habemus. Nullum signum singularum copiarum inimicorum tuorum. Spectat ut plane omisit signum hoc tempore et vere eos vituperavit. Illic est multus of firepower hic". Ostendit milites circum castra stantes.
  
  Hoc non significat signum quod ex illo monumento in aliis locis emissum erat, notavit Lauren. "Quislibet numerus hominum in una forma vel alia videre potuit".
  
  "Cum hoc verum sit," adnuit imperator, "parum de eo possumus. Nunc quod facere possumus, Strask Labs vocant et, ut aiunt, latinas monent.
  
  Ostendit hominem propinquum qui iam suum telephonum ad aurem suam presserat.
  
  Hayden scivit debere se vocare Secretarium Crowe, sed abstinuit cum vocatio militis per crepitum disertus est, quod sine fine eminens turmas hastarum causat sollicite circumspicere.
  
  "Hoc est officinam 24-horam baculum" dixit turpis praefectus. Ad exercitum et Domus Albae voca. Non possum dicere quam malum sit. " Phone sonantem incusavit.
  
  "Non opus est." Hayden dixit. "Potesne loci auctoritates contact? Eos Strask mitte et dic eis nos in via nostra esse.
  
  "Ilicet, agens Jay."
  
  Hayden ad helicopterum cucurrit. "Habemus ad Dallas! Nunc! "
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Karin egit quod magni momenti erat ei immensum temporis spatium antequam etiam monstrans mico coegi ad terminum computatorium. Bene sciebat aliquem apud Tyler Webb opes et opes posse ullam technologiam in computatro suo instituere - praesertim una quae omnia sordida arcana, quos per annos collegerat, contineret.
  
  Hic vero.
  
  Virginem. Computatrum. Mico card.
  
  Quot nomina antea me appellaverunt? Puella cum data. Caput in tela. Khakaz., iamdudum, procul abest, sed tamen pertinet.
  
  Dino et Wu stabant et custodiebant, iam in custodia domus quantum usquam esse poterat. Sensores habebant ad omnem accessum ac consilia cum tergum consilia in adiunctis evacuationibus duris et mollibus. Omnes tres milites in gravi condicione versabantur - caesi, attriti, tardius sanantes ab eorum ambulatione in San Francisco. Erant etiam calidi, esurientes et breves in pecunia. Sub Karin fideiussore se omnia in eo pacta sunt. Ab initio.
  
  "Tempus est" inquit "dignitatem tuam probare".
  
  nunquam a teneris discessit ab annis, diuque retorsit in orbem. Ipsum interimere unum est expiationis modo.
  
  "Credimus in te," Dino dixit.
  
  Torve risit ut mico coegi inserebat et magnum tegumentum servabat. Omnia disposuit ut quam celerrime curreret, et iam nulla omnino mora erat cum promptum in velo emicabat;
  
  Perge?
  
  Dampnas iustum.
  
  Sedit et surrexit in labore. Tincturae sonuerunt, digiti vibrabant, velum vibrabant. Non exspectavit ut simul inveniret aut etiam intellegeret - multi gigabytae informationum ibi erant - et ideo omnia fecit ut ultra-secura fieri posset antequam coegi oneraret. Etiam paucas rationes extrahendi aperuit et duas rationes in Los Angeles ut possent celeriter aliquem nummum in deponere. Sane omnia a suo tempore ad hastam recordabatur; id est quod post mortem Webb factum est ut ad casum conferat.
  
  Ignorans lutea sed omina documenta nunc et in pecunias suas positas, digitos et velum in notitiarum turbinem convertit. Dino anhelavit ut eam servare contenderet.
  
  "Damnant, ingenium me Sonic esse putavi. Opto te facere totum locum surculum asperum stercore, huh?"
  
  "Scis Sonic? Ex Master System or Mega Drive? Nonne omnes minores sumus ad hoc?"
  
  Dino haesitabat. "Playstation, homo. Et retro melius est. "
  
  Karin caput movit, ridere se cogens. "O memini, prorsus retro est, homo."
  
  Altius fodiens in fasciculum nummarium, mox invenit rationem numeri, modi codices et mandata clavis. Invenit fontem ripis, plerique ipsam. Invenit supra septuaginta quinque rationes diversas.
  
  "Incredibile."
  
  Dino sellam extraxit. "Yeah, difficilis temporis vestigia duorum habeo. et vacua sunt!
  
  Karin scivit se non habere tempus ad omnem rationem reprimendam. Excidere opus est et eligere optimum. Ingeniose, iam scripserat programma simplex quod per tabellam ire et rationes cum amplissimis numeris exaggerare. Nunc dimisit, et quinque secundis expectavit.
  
  Tria caerulea verbera promittens respexit.
  
  "Intueamur te."
  
  Prima ratio refulsit. Fundata est in insulis Cayman, insueta et triginta milia dollariorum libram ostendit. Karin connivuit. Oportet te quasi ludens loqui! Sciebat Webb tandem vincula in temeraria divi Germani thesauri insequenda - se solam isse et ingentes pecuniae in invisa manere, et exercitum in finem conscribere, mille millia ad unum extremum favorem exigere; Non expectat rationes suas ita levari.
  
  In casu celeriter triginta milia misit in Los Angeles locorum patrimonio putent se iam aperuisse.
  
  Periculosum est, sed si properamus, pecuniam subducere et nobiscum accipere possumus. Si quis rationem exploraret, quae in aequilibrio suo incommodo abhorrere videbatur, id facere deberent antequam quis repertus esset.
  
  Proximam rationem movit, libram octoginta milia dollariorum vidit, et hoc modo melius esse fatetur. Sed nihil simile expectabat decies centena millia. Post hanc, Dino tacuit. sumpsit nummi et, tenens anhelitum, libellum supremum pressit.
  
  Damn. Quindecim millia?
  
  Reliqua syngrapha inspicere coacta est per summam summam circiter centum et triginta milia dollariorum nummorum. Non malum fuit, sed non erat vita praestans genus pecuniae. Hoc tempus caperet, et morandi connexum diutius cavebat, sed iam inopiam commeatuum proximum progredi necesse erat.
  
  "Cibus minaciae," inquit.
  
  "Hoc non sum laetus," Dino dixit.
  
  "Pendere quis sit," notavit Karin. "Et quid isti faciunt. Exponere possumus nothos vere malos - fortasse per novum aliquem locum specialem - et discutere quid facere possimus de iis qui paucas libras perdere possent".
  
  Wu renuit caput. "Quid est?" - rogavi.
  
  "Pauca dollaria Tsentarinos. Wonga. Damn, ubi incipimus?"
  
  Novus fasciculus multas paginas vocabulorum continebat, quisque audaciter et cum imagine photographica et date. Karin scrolled per album. "Recte, bene, ordine alphabetico es. Certe aliquid. Preferences any?"
  
  "Dives nescio" dixit Dino. "Non dicam blackmailing aliquem."
  
  "Aliquas ex his nominibus agnosco" Wu dixit ut Karin fidenter per AC paginam inscripsit. "CELEBRITATEM . Ludis astris. TV praesentatores. Deus, quis iste Webb guy?
  
  "Quis fuit?" Karin odium renovato vigore exardescere sensit. "Una pessima, repens et potentissima creatura, quae semper vixit. Malum incarnatum, quod omnem vitam afficit in planeta.
  
  "Ios nunc nominare potui," Dino dixit.
  
  "Ita, quisquam facere potest. Sed haec prorsus sunt qualia sub poculi manere volumus".
  
  Karin firewalls systematis eius repressit, quaerens signa aliqua praenuntia quae alius circa dormire consueverat. Nihil imaginabile erat, sed non tam vanum erat ut crederet aliquem ex illa non multo callidiorem esse.
  
  "Totum locum reprehendo," inquit, tollens coegi mico. "Opus est monitorem omnia per diem vel sic ex Site B. Tunc videbimus."
  
  
  * * *
  
  
  Haec tota pars eius diligentis fuit. Si aliquid siet et uisum fuerit captum vel occisum, non erit propter defectum praeparationis. Karin omnibus dolis in magna armamentario suo usus est et quaelibet uncia ingenii sui ad eas tuenda.
  
  et consilium meum. Parvula ultio mea.
  
  Dino, Wu et domum suam in heremo reliquit et se in parva casa in medio nusquam invenerunt. Accepit hebdomades inquisitionis methodicae, sed semel inventas, evenit ut locus optimus pro tergum receptus esset. Wu viginti quattuor horas per CCTV domum spectans consumpsit. Karin et Dino Los Angeles compulerunt, staculum pecuniae se subtrahentes et quod alibi reliquerant collocaverunt, intervalla retis firewalls eius inhibito, eorum fidem et rempublicam incluserunt. Iterum atque iterum nullum signum vidit hoc ullo modo esse probatum.
  
  Methodice tamen diligenterque; una via liberi esse possent.
  
  Plenae triginta horae intercesserant cum domum redierunt. Paucis plura compescit et Karin iterum paratum erat operari cum mico coegi.
  
  "Have cameras sedatus?" - Rogavit.
  
  "Ae, modo fac."
  
  Is tantum brevi tempore cepit ac iterum, iterum, per indicem nominum inscripsit. Post C, sane venit D.
  
  Matt Drake non erat in indice.
  
  sed disiunctim pro CURIS separatum erat. Draco nomen erat in indice. Ita fuit Alicia Miles. Hayden Jay et Mano Kinimaka eam exspectabat. Vidit Birgittam Mackenzie - non mirum. Lancelot Smith? Hmmm. Mai Kitano. Lauren Fox. Yorgi. Interestingly not reference to Thorsten Dahl.
  
  At Karin Blake referendum erat.
  
  Momento eum aspiciens, iam eum ignorare decrevit. Aliae nexus ad hastam team pertinentes et ad calcem primae paginae additae erant a Kimberly Crow, Secretarius defensionis; Ad Nicholaum Bell, captivum; et totum submenu quod inscribitur "Family/friends".
  
  Damn, iste vere in eos oppidum ivit.
  
  Fine.
  
  Primum cliccum simpliciter nomen habere debuit: Matt Drake.
  
  Lumina concutiebat, haesitabat, et hians ; oculi eius ad magnitudinem scutellarum dilataverunt.
  
  "Futh me", insusurravit prae timore. "O. FUTUO. me."
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Matt Drake Strask Laboratoria signum diu vidit antequam illuc venissent. In extrema parte Dallas adhuc aedificium alta erat, et eius logo caeruleo et albo stylizato in summo structurae conscendebatur. Sed currus eorum celeriter currebant, et mox totam terram aperiri ante videbat.
  
  Strask Fabricae parvam, blandam, baculum in rota spectavit, et sine dubio idea fuit. Fenestrae eius erant impenetrabiles, sed multae erant. Car parcum eius in nidum CCTV camerarum opertum est, sed mundus ille erat. Nemo indicare potuit quomodo camerae progressae essent vel quousque extenderentur. Porta nulla erat nisi obice praeter tenue. Nulla omnino visibilis securitas.
  
  "Quidvis adhuc respondere?" - quaesivit Dahl.
  
  Hayden pontem naso strinxit. "Mortuum silentium," haec omnia dixit.
  
  Drake studuit landscape. Area raedam erat L conformata circa aedificium, antrorsum et ad orientem. Occi- dent arduum, gramineum aggere. Nihil depulsae. Regio tota aperta consilii erat. Retis viae circa eam discurrebant, et justos parvae aedificiorum officiorum, apothecae et malleoli detractiones immediatae vistae factae sunt.
  
  "Vigiles," Dahl dixit.
  
  DPD praefecti iam in scaena erant, extra aream iuxta viae partem collocati sunt. Hayden nuntiavit suis rectoribus ad parcum prope se exsiluisse.
  
  Drake me cito secutus est.
  
  "Nonne tu guys aliquid videre? Ecquid?" Hayden petivit.
  
  Procerus magistratus cum sideburns suspexit. "Quid habes quod vides, domina. Iubemur observare et nihil agere.
  
  Hayden maledictus. "Igitur nescimus quid nos intromittamus. Sicut insanus promittit res tam dissimiles esse possunt".
  
  Aricia humeros. "Salve, quid novi?"
  
  "Si arma biologica vel machinam biologicam habent ex eo quod proprie designatum est ut fruges nostras corrumpat, tunc electionem non habemus" dixit Dahl.
  
  "Et quomodo vis introeamus?"
  
  "Initium" Dahl subridens dixit. "Estne alia via?"
  
  Dixit Drake. "Paratus es?"
  
  "Damnant", mussat Alicia. "Vere spero te duas manus non habiturum."
  
  Hayden postulaverunt ut vasa petierunt et ea ablata sunt. Dracus gasum arripuit et larvam suam imposuit. Nullam in nulla metus.
  
  Dracus deinde delapsus est in gramineum aggerem, et desiluit supra torrentem infra in aream raedam. Circiter quadraginta currus ubique dispersae sunt, tabellarii soliti variae aetatis et munditiae. Nihil insolitum. Dahl iuxta eum lenteque Alicia et Maius ad dextram suam. parati erant et arma parata erant. Dracus pessimum expectabat, sed iam omnes salutabant superstitio silentium.
  
  "Putasne indicium pervenisse ad alias partes?" Kinimaka circum ambitum respexit. "Si aliquae ex his regionibus ventum habent ut tela biologica hic hic sint et in hoc laboratorio vulnerabilia, impetum facere possumus. Et Strask multo minus munitum quam Fort Sill.
  
  "Alia teams?" Lauren ingemuit communicator. " Memo- ratus sum recordationem Ordinis sine restrictionibus emittere. Et ut tempestas assis bene sit in plena adductius.
  
  Os Kinimaki in magnum circulum vertitur. "Oooh."
  
  Drake et Dahl se movebant, versantesque inter carros oculosque in omnibus fenestris retinentes. Nihil movetur. Nullae intus sonuerunt terrores. Viae pervenerunt quae ad VESTIBULUM pelagus ducebant et etiam parvas illas fenestras obscuratas videbant.
  
  "Si hic tradidi," Dahl dixit. "Ille statim suppono hoc laboratorium ordinarium non fuisse."
  
  "Yeah Buddy. Melius semper est modicum lepidum habere receptionem.
  
  Dahl ianuam temptavit et ansas miratus aspexit. "Reserata."
  
  Drake expectavit Hayden imperium et ordinem. "Ite."
  
  Persona gasi cum visione restricta, vidit Dahl ianuas latas aperuit et intus lapsus est. Dracus novum HK aequavit dum hostes quaerit. Primum viderunt jacebant corpora juxta scrinium receptionis et in corridoribus a tergo.
  
  "Celer". Dahl ad primum, Aricia cooperta. Mai ad alterum cucurrit, tectus Dracus. Suecus pulsum suum celeriter repressit.
  
  "Deo", inquit. "Vivit".
  
  "Et hoc quoque" Mai confirmavit palpebra victimae et levavit. "Puto se medicatum esse. Felis dormiens, seu quem vocant phantasiam vocant."
  
  Hayden gasi, vaporis et fumi detector secum portavit. "Est aliquid tale. Non-toxicus. Haud fatales. Forsitan aliquid lucis ad dormiendum? "
  
  "Vodka in telum conversa est," Alicia dixit suam vocem larva deformatam. "Quod satis esset."
  
  Kensi eam aspexit, lente caput quassans.
  
  "Quid spectatis, Birgitta?"
  
  "Bene, saltem cum hac persona possum intueri te sine obiecto."
  
  "Vestibulum opus ieiunium esse debet, gas plena coverage" Hayden dixit. "Quam infernum hoc faciunt?"
  
  "Ventes," Lauren dixit. "Ratio calefaciendi, condiciones aeris, aliquid tale. Quanquam fortasse alicubi sunt viri docti in suis officinarum inclusis. Datae facilitatis typum, non quaelibet facilitas vel officinarum reposita cum nodi principali coniungetur".
  
  "Bene," dixit Hayden. "Quare sic ? Quid fecerunt, ponendo totam virgam dormire?
  
  Nova vox in sermonem eorum inrupit, non per systema communicationis, sed per speciem quandam systematis clamantis, quae totum aedificium probabiliter obtexit.
  
  "Esne hic? Quid de ceteris? O bona. Inde circiter duodecim secundis incipere possumus. "
  
  Dracus celeriter conversus, ostium spectans. Vox Laurens per communicatorem rapitur quasi unda aestuosa.
  
  "Nos appropinquamus! Israelis puto. Perrumpamus nunc. Sueci!
  
  "Si unquam locus erat ubi gunfight... non erat." Alicia ostendit.
  
  Jaculando jam inceperat; Copiae Dallas in filtratoribus vestigium haud dubium erant. Quamvis haec incredibilis velocitas facta sit. Dracus in in ANDRON iam deambulabat et cum communicatore coniungebat, postulans subitis shutdown codicem qui plurimas fores interiores aperiret. In illo momento, magnus ordo fenestrarum post primum ordinem ostiarum explosa est, tasque celeriter triplicem linitionem destruit. Drake novaculae acuta crepitum vidit in unda letali, unstoppable, per conclavia effundens. Fragmenta in omni superficie haerent. Partes interiores et officium fenestrae etiam fractae vel demissae sunt. Dracus sclopetum ad fores ostendit.
  
  Vox Laurens: "Duo, tres, quinque, octo, septem."
  
  Cito codicem primi ante intravit, deinde percurrit, reliquos manipulos sequitur. Undique erant corpora sopitis vaporibus exanimis.
  
  "Estne tutum nobis personas exuere nostras?" interrogavit.
  
  Hayden viverra orci. "Non suadeo. Nunc liquet, sed quis felis introduxit iterum facere potuit.
  
  "Pessima" addidit Dahl.
  
  "Perduint".
  
  Dracus ignem aperuit, cum figuras larvatas vidit intrantes. Quinque statim, ut probabiliter erant Russi, se a glandibus liberantes neque curant quos in via laedunt. Dracus unum in tunica percussit, reliqui fugerunt.
  
  "Censeo cum fiducia dicere possumus turmam Russorum sub sanctionibus regiminis non esse. nullum imperium in sana mente huic rei consentit.'
  
  Kinimaka chuckled. "Russis hic loquimur, buddy. Difficile dictu."
  
  "Et si putarent se posse impune," Kenzie dixit. "Israelis quoque."
  
  Dracus confugit post mensam. Partitiones circa perimetri huius officiorum interni labyrinthi tenues sunt ad optimas. Debent movere.
  
  Nutantem Ariciam et Maium praeteriens. "Lauren," inquit. "Scimus ubi tela biologica sunt?"
  
  "Nondum. Sed indicium venit."
  
  Dracus grimace fecit. In grapheocratis parricidas probabiliter sumptus vitarum contra vectigalia ponderabat. Hayden impulit praeteritum. 'Abe,' inquit, 'altius. "Sic erit."
  
  Russi ad officia interiora accensi. Glandes per fibreglass cutem scindebant, causantes tabulas concidere et bullae aluminium ubique volare. Dracus caput non sustulit. Hayden prorepere.
  
  Dracus inter rudera respexit. "Non possum in illis oculis videre."
  
  Dahl ex alia parte sedit. "Possum". excanduit; vir cecidit, sed Dahl caput torva movit.
  
  " VESTIS. Adhuc quinque fortes.'
  
  Finiunt Laurentianus vocationem. "Just PRAECISIO informationes, homines. Mandatum, quo dormienti procuratori dimisit, certum est ab intra aedificium factum".
  
  dixit Hayden. "Lauren, ubi Sueci sunt?"
  
  Sile ergo: "Ex via ingressus, dicam ex altera parte aedium, recta ad te."
  
  "Damnant, ergo necesse est ut ad punctum medium primum pervenias. Hic si ad inferos descensus est, Lauren?
  
  "Ita, sed nescimus ubi adhuc arma biologica sunt."
  
  "Est illic," dixit Hayden. "Stultum esse volunt, ut illud alibi condiant."
  
  Drake adnuit Dahl. "Esne bene?"
  
  " Omnino. Sed, ut ante dixisti, nulla res publica vim hanc permisisset.
  
  "Iam Sueones independenter agere censes?"
  
  Dahl frowned, sed nihil dixit. In hoc loco, quid fieri potuit, et nova revelatio, ut Ordo adhuc in operatione esset, ad modernam infrastructuram renovatus, quaestionem etiam toto orbe notat. Quot gradus sunt ante nos?
  
  Et quarta? Si te fames non apprehendit, mors erit!
  
  Dracus volvitur. Kinimaka ad extremam partem officii irrepsit et se parieti exterioris premens secutus est Smith ut in centrum interiorem concurrerent. Hayden, Mai et Yorgi recta per medium ambulaverunt. Dracus accensus iecit postquam iecit ut Russos ad terram suspenderet. Kenzi inter illos crabebat, pistol aret, sed tamen truci intuebatur. Infelix puella ei katana defuit.
  
  Drake ad finem muneris area aperta-consilii pervenit. Hayden iam ibi erat, circumspiciens spatium apertum quod ad ripam elevatorem et aliam amplam amplitudinem officiorum extra eam ducebat. Sueones alicubi fuerunt.
  
  "Odi tibi dare mala nuntia," Laurentius in aures dixit. "Sed Israelis quoque modo perruptio facta est. Hoc bellum est zona. Damnas felix ibi esse. "
  
  Nunc Kensi retro est. "Serrio dubito an Israelis regimen gubernationis habeat. Sed has esse copias speciales credo. Non habes auxilium?"
  
  "Me modo. Phasellus a dictum magna. Nescio quomodo haec iugis e serius ut exspectes."
  
  "Hoc non credis," inquit Kensi. "Non est a modo semper. Hic debes servare victimas incolumes. eis auxilium praebens indigentibus".
  
  Hayden reversus est. "Ignosce, cum hoc tamen consentire non possum. Nescimus quid agimus. Nescimus si quid funestius Ordo possit dimittere".
  
  "Nonne causa est eos exire?"
  
  "Ordo nos facere velit quod iustum est. Aperi fores".
  
  "Mmm, dude," Alicia dixit. "Quidam stultus iam fenestras aperuit."
  
  Hayden cogitasse. "Damne, recte dicis, sed hoc solum peius facit. Quid si in Dallas funestum aliquod Ordinis machinamentum dimittere?
  
  Dracus torvis attollentibus. "Non opus est scire ubi fucking bioweapon est."
  
  Indicae ex contingenti Russico explosae, eam in "papier-mâché" ex variis tabulis factis vertere. Stacionarii volaverunt in aerem: copia penicilli, telephonium, totus acervus chartarum.
  
  Turma exposuit.
  
  Vox Lauren vix audita fuit. Sub gradu quattuor, laboratorium 7. Id ubi est. Festinare!"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM NONUM
  
  
  Ordine elevatorum ut scutum contra Sueones utentes, turmae hastae ignem constantem in Russis servaverunt cum ad portas ferreas concurrerunt. Hayden et Jorgi dimissi sunt dum Kinimaka et Smith speculabantur Sueones et reliqui turmae Russorum feruntur.
  
  Hayden impressit bullam SL4 intitulatum.
  
  Si elevators sonuit, sonus propter gravem gunfire periit. Drake impingebat, sed hostes adhuc ignem redire ac repere progredi, circa mensam movere et obiectis validioribus utens ad operiendum post se. Tum etiam vir in capite eius glans cecidit. Alius alatus in dolore clamabat, alius in crure emissa. Nihilominus venerunt.
  
  Lumina super fores metallica micabant et tunc apertae vibrabant. Hayden insilivit et ceteri turmae secutae sunt. Difficilis erat illis, sed perfecit.
  
  Drake contra Dahl, Hong Kong inter eos premebatur.
  
  Alicia mento supinus requievit. "Quis est infernum post me? Vaga digitis?
  
  "Ego est". Kenzi huffed ut spatium strictum expressit in illis, nullum locum movendi relinquens ad quatuor graduum tendentis. Sed manus meae circumdedit collum meum. Mire etiam digiti mei sunt. Ea quassantem eos.
  
  Aricia motus sensit. "Age, aliquis aliquid asinum meum adhaesit. Musa nec est.
  
  "O me oportet," inquit Yorgi. "Bene, hoc est gun meum."
  
  Aricia supercilium levavit. "Tua gun, vox?"
  
  "Mi gun. Gun meum, id est quod dico.
  
  "Est plene comminatus?"
  
  "Alicia ... monuit Drake.
  
  "Mmm, sic, id est quomodo sit."
  
  "Tunc melius non movere. Nolumus nos in tam angustis spatiis laborare, nunc facimus?"
  
  Feliciter, sicut Kensi aspectus erat ut brevi responsum daret, elevator restitit et sonum adventus fecit. Fores apertae sunt et turma in in ANDRON fere incidit. Dracus signo moenia lustrabat. Utique nihil erat.
  
  "Ubi est Lab 7?"
  
  "Dextram, tertia porta," dixit Lauren.
  
  "Perfectum".
  
  Dahl ambulabat, adhuc cautus, sed sperans confidens. Magna comminatio maior erat, sed Dracus numquam momentum oblitus rationis hic adesse. Ordo ultimi judicii. Quid aliud cogitaverunt?
  
  Yorgi larvam suam exuit, aere anhelans. Kensi iuncta, ruptis regulis, ac deinde Smith sectam secutus est, blank vultu Hayden dans ut arma inermem iactaret.
  
  "Rebelles" dixit Dahl ambulare pergens.
  
  "Locum dicerem," dixit Kenzi. "Sonat melius."
  
  Stabat iuxta eum.
  
  "Si non ita essem correctus, bene te damnarem."
  
  "Nolite solliciti esse. Hoc possumus operari. "
  
  Drake eam in tergum proiecit. "Scisne isse ad privatam scholam, nonne tu, Kenz? Numquam illum conteram. "
  
  "Mossad suos modos habet."
  
  Dahl humeros respexit. "Vis duo clauditis? Im 'trying ut incumbo ".
  
  "Vide quid volo?" Drake dixit.
  
  "Focus quo?" Alicia petivit. "Numeri per quattuor?"
  
  "Adsum" inquit Dahl. "Laboratorium 7".
  
  "Num te omnia numeras, Torsti? Exspecta, puto me obice alicubi habere.
  
  Hayden Rutulos. "Institutio populi. Respicere post tergum. Cavete elevatores utrinque. Lauren in phone opus est ut me ad bioweapon coniungeret, et lab incolumem esse debeo. Putasne te id facere posse?"
  
  Nihil intermisso spatio dispersi atque se receperunt. Drake et Hayden officinam suam intraverunt. Primum externum magistratum, qui commeatus suillo confecto, omnibus instrumentis instructus, omnibus instrumentis instructus, ingressus est. Dracus nesciebat quid essent, sed vitalia et pretiosa videbant.
  
  Post murum vitreum erat cubiculum interius tutum.
  
  "Lauren," inquit. "Laboratorium 7 duobus conclavibus constat. EXTERNUS ET INTERNUS. Interior camerae chemica moderatio verisimile est quae signari et dimitti potest."
  
  Nihil. Communicatio disiuncta.
  
  Drake Hayden conspexerunt. "Quod-"
  
  "Ignosce, Matt. Hayden. Laboratoria frequentia semper tuta sunt, ideo signa ingredi et exire non possunt. Lab 7 in alio gradu est quam ceterae facilitates et nos cepit ut securitatem additional distraheret.
  
  "Nolite solliciti esse," dixit Hayden. "Ubi ire?"
  
  "Locus interioris. Ibi scrinium vitreum esse debet. Videsne hoc?"
  
  Dracus ad magnum murum vitreum ambulavit. "Etiam. Dextra in extremo angulo ".
  
  "Arma biologica manifesto non sunt sicut arma. Reponi debet in theca circa quantitatem amphorae capulus. Reperiri potest a codice PD777. Possedi?"
  
  "Intelligatur". Accessit ad ostio tabulæ et in codice primi ante impugnamur. "Nihil". Ingemuit. "Numquid hic locus habet alium codice?"
  
  "Inveniam. Problema est quod omnes bullae, technici et adiutores laboratorium ibi tecum dormiunt".
  
  "Ne de Rutenis, Suecis et Israelis taceam. Festinare".
  
  Dracus audiebat ut Hayden cum biga consuleret. Quieverunt, eerte. Tum Faber per comm.
  
  "Motus ad orientem tribunalis. Hic veniunt!"
  
  Motum in occidentali detexi, Maius retulit. "Festinare".
  
  "Elevatores illos tenete," Hayden dixit. "Non opus est illis propediem".
  
  Dracus cogitavit de sagittando per speculum. Sine dubio bulletproof fore et in potentia periculosum. Exterior cubiculum etiam vitreae vitreae repletae sunt testium tubulis et canistris, quae nullum numerum venenorum continere possent.
  
  Laurentianus codicem novum conclamavit. Drake impugnavit eum. Janua torsit aperta. Cucurrit ad extrema conclavis, cubiculum aperuit et theca quaerere coepit. Hayden relictam. Dum terga tegunt, unumquodque membrum servat proximum in conspectu.
  
  Dracus perambulabat theca post theca. Quisque erat impressio nigrae, litterae magnae et numeri in eo, et erant extra ordinem. Minutum transiit. Faber ignis scalas aperuit, et Maius idem brevi post fecit. Quibus aggressi sunt, orantes ne quis satis ineptus esset ut grenadem in pugnam mitteret.
  
  "Intelligatur!"
  
  Receptaculum sustulit, dimidium alterum, ut meminerit telum biologicum continere, quod saltem America destruere posset, et sub bracchio eius involutum. "Tempus est ire".
  
  Uno ordine disposito pedem referre coeperunt. Maius et Smith scalas texerunt donec Drake et Hayden in atrium attigerunt, ac deinde eas Yorgi et Dal operuit. Maii et Smith celeriter se receperunt ut Alicia bullam elevator pressit.
  
  Fores apertae statim intorta sunt.
  
  "Ocius!" - Mai exclamavit, celeriter circa angulum apparens. "Sunt brevi post me."
  
  Ignem rediit, terram captans.
  
  Faber aliam viam sumpsit, nunc Dahl tectus, ambo versus portas cedentes.
  
  Et tunc terrores inceperunt sonare, sicut sonitus cornus validus, qui implevit aures, et misit sensum in dejectionem.
  
  "Quae est infernum, hoc est?" Drake exclamavit.
  
  "Nemo. Oh no!" Lauren exclamavit. "Exi inde. Egredere nunc inde! Non solum aliquid dimisit in systema. " Constitit. "O Deus meus sarin... est."
  
  Iam per spiramenta in in ANDRON tecto et latera elevatoris spiramenta fundens.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM
  
  
  Dracus initialem timoris undam suppressit in mentione nominis Sarin. Mortiferum esse sciebat. Sciebam putabatur telo exstinctionis esse. Sciebat Smith, Yorgi et Kenzi personas suas exuisse.
  
  Et vidit quod dicebatur sine hyalina, per spiramenta liquoris inodori diffluente.
  
  "Numquam dubitavi quin sarin hic reposuerunt." Hayden Yorgi aggressi sunt. "Sed hoc..." larvam apprehendit.
  
  Dracus sciebat omnia fere tractari, machinari, vel etiam emendari posse. Sola limitatio fuit imaginatio. Nervus liquor agentis erat infinite flexibilis. Iam totis viribus ad Kenzium properabat, sed Alicia et Maias iam ibi esse vidit. Femina Israelis larvatum gerebat, sed oculi eius iam clausi erant et corpus eius claudicaret.
  
  Sarin in uno ad decem minutas interficere potest, secundum dose.
  
  "Non," inquit Drake. "Non non, non".
  
  Smith latus elevatoris delapsus est, iam inscius, antequam Dahl larvam omnino super faciem suam trahere curavit.
  
  Elevator accurrit ad primum tabulatum.
  
  "Dicentes quid faciemus?" Hayden super comms vociferatus est. "Quam multum temporis habent?"
  
  "OMS?" Lauren naturaliter respondit. "Quis dolet?"
  
  "Quemadmodum damnat lab rat vel medicum invenies et dic nobis quid facere!"
  
  Kinimaka Smith super humerum suum levavit ut fores apertae plicarentur. Drake eum excurrere vidit, deinde primo impetu irruit, sciens Hawaiian probabiliter oblitos esse exspectationis Suecorum, Russorum et Israelis. Et statim vidit quod visus est deficiens vapor evulsus per omnia alta spiracula. Cor eius mersit. "Hic quoque dimissus est."
  
  "Totum complexum," dixit Lauren. "I have a Lab technicos hic."
  
  "Non opus est" Kinimaka inspiravit. "Non opus est ATROPINUM. Ubi est hic damn ATROPINUM?
  
  Nova vox recta venit. "Quam multi infici? Et quo gradu?
  
  Dracus aream lustravit et telo petens telum suum cucurrit. Alicia eum adiuvabat. Motus praecedens eos prohibere fecit.
  
  "Ad infernum cum hoc!" Hayden clamabat. "Tres nostri et justo hominum iam in officina inscii" habemus. Cum antidoto huc venies, quod nunc facere debes!
  
  "Sarin letalis est", ille ait. "Sed potest hora occidere. Nos in semita recta sumus, crede mihi. Ad hoc parati eramus. Dic mihi, an victimae difficultatem habent spirandi?
  
  Drake respexit. Hayden momento cepit sisto. At illa dixit massam in gutture suo. "Ita est".
  
  Dracus spectabat Dal ad Kenzium ambulans, eam ab Aricia sensim traxit, et in amplexibus eam cunis fecit. Kinimaka statim aspiciens. Neminem. Nusquam alibi. Mundus evanuit, et una res in conscientia Sueciae remansit.
  
  "Mano. Dicentes quid faciemus?"
  
  Magnus Hawaii snorted. "Atropinum et Auto- Injector."
  
  Vox statim respondit. "Medici sinus in utraque tabulato siti sunt". In unaquaque camera plura antidota continet, et atropinum unum ex illis est. Ibi etiam injectores latae sententiae invenies. Modo in musculo femur potuisti."
  
  "Scio quid faciam!"
  
  Dracus expectavit technicos ut Kinimaka indicaret quo iret, deinde primus ivit. Non furtim, non vagantes mensas; Tum principes eiectis amicos lapsos sublevantes, gentem improbos lacessendo, satis stulte sumunt. Pavimentum adhuc lecticariis corporibus, modo haec corpora dormientia inflexa sunt, cruciata dolore, quaedam iam quatiebant.
  
  Ostium portae interiit. larvis et litibus intus irruerunt homines.
  
  Dracus sellam suam in calce deposuit et postea medicorum sinus in uno angulorum cubiculi animadvertit. Cucurrit. Corpus Russorum in Kevlar unum iaculatum ad dextrum jacuit. Duo iuxta eum iacebant; turbati sunt et mortui sunt. Sarin feriunt nimis. Chemica emissio pugnam efficaciter restitit et adhuc telum biologicum SPIR habuit.
  
  Hayden sine telo in manibus prosilivit et ianuam medicorum sinui patefecit. Intus ante earum duodecim ampoules stabant liquore lucido repleti. Notata sunt, et Kinimaka in atropino increpuit; Mai auto- injector extraxi et implevit. Kinimaka acum in facie Smith in secunda facie adhaesit antequam Dal Kenzie idem fecit. Alicia et Mai tractaverunt cum Yorgi, et tunc bigas enecatas, fatigatas, torpentes, perterrebant, quod spes tam desperata iam animos eorum impleverat.
  
  Minuta transierunt. Dracus conversus ad Kinimaka. "Quid agatur nunc?"
  
  ATROPINUS effectus sarin impedit. Circumagi habent."
  
  "Vigilate ad effectus latus," dixit technicos. "Plerumque deliria. Sed vertigo, nausea, oculorum caligo.
  
  "Noli" inquit "Alicia. "Nihil peius quam pub prandium pro Team CURAE."
  
  "Arida os. Cor rate auctus...
  
  "Yeah."
  
  Aliquot plura minuta transierunt, et Dracus inertem Yorgae faciem inspexit, volens iterum centies saltem gutta vitae ad se reverti. Hayden technicos quaesivit si sarin a systemate removere possent et omnes personas suas removere permitterent, sed condicio vix moderata erat. Quicumque sarin dimisit, adhuc alia consilia habere potest.
  
  "Nos nunc quoque in systemate sumus," Laurentius eos affirmavit. "FBI complures summos gradus phisicis computatoriis detinuit qui aliquo tempore in hanc causam fodiebant."
  
  "Aliqua nuntia in aliis specialibus viribus teams?" Hayden petivit.
  
  "Puto. Im 'iustus questus confirmatio. Paulo res est omnia turbatio ibi."
  
  Drake maxilla Yorgi patted, dextro larva. "Dicite mihi de illo".
  
  leviter manus elevatis Russorum excitavit. Oculi eius aperti volaverunt et ipse in Drake recta intuita est. larvam suam exuere tentavit, sed Dracus in loco tenuit. Cum vel sine atropino, optimum est nihil casui relinquere. Contendebat etiam Faber, ac deinde Kenzie; Dahl longum emissum, gemitum exaudibile subsidio. Turma forte sumpsit commutandi brevem et infirmam risus.
  
  "Adferamus in aerem", dixit Hayden. "Nos huc ad hodie."
  
  Lauren iterum tactus obtinuit. "Licet omnia cum illis? Omnes?" Illa adhuc nesciebat quis infectus esset.
  
  "Hactenus bonum, ama," inquit Drake. "Quamquam esset nice habere medicum reprehendo eos."
  
  "Habemus duodecim ex illis hic."
  
  "Nunc ad te venio," Hayden dixit.
  
  Manipulus iunxit et mutuo se adiuverunt egredi ab ostio. Pectus suum Hayden bio-telum arripuit, ne nunc quidem certe cui crederet. Rogavit Laurentianus quaestionem super comms.
  
  "Dallas in salutem accipi debet," Laurentianus dixit. "Ecce singula. Exspectant te".
  
  Hayden Drake fessis oculis post larvam aspexit.
  
  Eam non deficient.
  
  Drake prorsus sciebat quid cogitaret. Per tempus opportunum cubiculum, larvas amoverunt, et Laurentem invenerunt, incipientibus plusculum requieverunt. Dracus gaudebat capulus calidum ad se allatum et Alicia balaena pro lagena aquae. Mai vitrum ab ea accepit, sorbendum accepit, et invitavit eam ut ex utre lagena sorbendum sumeret.
  
  Extenditque Kenzi et cepit eam a Maio et ingemuit. "Quare quattuor ego te video?"
  
  Alicia ei aquam reddidit. "Sic, adhuc vivit? Heus, hicne num- narius est threesome?
  
  Drake observavit. "Tu scis aliquid? Ego sciam quando tempus est ab hoc negotio decedere, cum duo inter se defricare desinunt. Id est cum abiero."
  
  Lauren ab Smith discessit parumper ut verberare informationes centrales systematis communicationis suae attingere. Communicationes hoc includit a viro obnoxio in Washington, operationem localem in Dallas et, ad minus, Secretarium defensionis.
  
  Manum suam vibrabat ad coetum audiendum antequam recordaretur se nexu uti posse. "Heus, uh, bene, hi. In Dallas concionem tibi dabo et viam tuam esse debes. Quo diutius haec biologica arma in feris manent, eo maius periculum est. Nunc parvam declarationem habemus. Apparet originalis tranquilizer, qui administratum est ut omnes fere laborantes in lab urguerentur per codicem redundantem quam primum loculum Geronimo aperuisti. Videntur cogitare quod cultus non adhuc nunc existat, sed saltem unus homo pro illis adhuc operari possit. Sarin etiam ab eodem codice agitatur, et haud dubie ab eodem. Insider? Fieri potest. Sed noli oblivisci nos habuimus praesidia laboratorii removere ut signum interius capere posset.
  
  "Opus est efficere ut homines non ante dormientem relinquant suum officium agente", dixit Hayden.
  
  " In eum. Sed id nulla est. Corpora numerata sunt. Accipiens spiritum. "Baculus noster laboratorium et togatorum innocentium bonum officium fecit. Videntur omnes Atropini respondere. Ponitur quod, quia in solo dormiverunt, tantum gustatu infirmo receperunt et auxilium cito venerunt. Nunc dubium non est cum identitate, sed cum Russorum et Sueonum positiones noverimus, id nos rectum esse oportet. Tres Russi interfecti sunt, duo desiderati sunt. Sueci duo mortui sunt, unus deest. Et mortuus est tribus Israelis, et duo desiderati sunt.
  
  "Non tulerunt ATROPINUM?" Dahl sollicite interrogavit.
  
  "Certe fecerunt, sed post togatos. Et revera eos magis infensi percussit.'
  
  Hoc loco Smith, Yorgi et Kenzi in pedibus erant, quies et alacres spectabant. Drake mirabatur si hoc posset esse unus ex praedictis partibus effectus.
  
  "Yorgi," inquit. "Aspice Alicia. Que videt?"
  
  Subrisit Russicus. "Ice crepito et calidum purus?"
  
  Subrisit Drake. "Est OK".
  
  Alicia frowned penitus. "Quid infernum est illud. Yogi? Yogi? Age, buddy. Scis te amare, sed si fabam non fuderis, te necabo.
  
  Drake eam ad currus exspectantes avertit. "Bene mea factum est, tu modo probasti propositum."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM PRIMUM
  
  
  Celeritas elegit, salvatorem, Deum, et nunc optime vivere.
  
  Nullas habebant phantasias quae eos in itinere ad Dallas expectarent. Nec refert quot vigiles adiuverint; quamvis multi FBI SUVs et SWAT vans viam struxerunt, homines erant in mundo opimi nonnulli et exitum invenirent.
  
  Prout qui actu laboraverunt.
  
  Dracus vehicula vidit illis instructa esse brevi itinere per Dallas duos imperium vehiculis cum quattuor rotarum emissarum et in dumeta impulit.
  
  "Hoc vere non laboro."
  
  Memorans sortem raedam et contenta, ad duorum spatiorum raedam prope exitum annuit.
  
  "Erunt".
  
  Laurencius suus consensum expressit. "Ego te rogabo FBI inspicere hanc."
  
  "Celer". Drake iam in eam partem tendebat. "Omnis? Irrumabo est oneratis. Mox omnes ammo habebimus".
  
  Cum Hayden in medio, ad currus currunt, furtive niger Dodge Aemulator et Hyacinthus Mustang cum duabus albis in cucullo. Dahl Mustang immutavit, quae magna erat quia Drake Aemulator cupiebat. Vigilum carros abripiebant, viam per Dallas volutpat purgare parat. Helicopterus prope volabat, monuit eam valde probabile esse ab SWAT teams emissam esse. Ambae currus satis novi erant ut detruncarentur - FBI claves non egebant.
  
  Dracus ascendit cum Yorgi, qui vectorem sedem, Hayden, Alicia et Maium occupaverunt. Incepit machinam subridens feliciter.
  
  "Hic est", inquit, "sonus, pro quo ante sex mane e lecto surgerem."
  
  Alicia neglexit. Puerilitati suae adsueta est, et unusquisque sciat.
  
  Drake machinam incepit. Dahl Mustang iuxta eum incepit et duo viri per duos ordines fenestrarum tandem simul renidebant.
  
  Hayden in dorso sedis percussoque theca. "Tela Vellei".
  
  "Mmm, sic. Fine."
  
  Se in area pressit, rotam gubernans convertit et currum in angustum raedae sortis induxit et ad exitum cucurrit. Currus in inaequale pavimentum nixus est, frontem attollens, et postico radendo. Scintillae volabant.
  
  Retro Drake, Dahl scintillas trans suum scutum micare vidit, ignem secundae immersisse. Plane beatus non erat.
  
  Keenell, Drake. In hoc conaris?"
  
  "Just expellam," respondit Hayden. "The secure building is only nine minutes away."
  
  "Yeah, fortasse in stadio stadii," Cicero dixit. "Sed haec est Dallas, et haec duo non sunt certamina."
  
  "Visne mittere, Lancelot?" Drake ingemuit. "Ascende super hunc Swecum et comprehende eum."
  
  "Non refert".
  
  "Iratus fueris?" Alicia coniunxit. "Nempe Lancelot."
  
  "Num" Hayden iterum conatus est.
  
  Laurens vox demersa suo est. "Inimicus appropinquat," inquit, deinde: "Noli mittere, Lancelot."
  
  Dracus praepositus significans retentat se gubernaculo subtiliter et per vicos viae utens. Currus vigilum in fronte stabat, quominus alii rectores iter suum transirent. Provocationes praeter sectionem currebant, nunc aedificia alta surgunt circumdata. Mustang dimidium alterum serius praeteriit, prope tergo Fender Lincoln tergo defuit. Dracus in speculo rearview vidit et omnes dentes strictos Dahl videre potuit.
  
  "Nunc scio quid sit turpis caeto".
  
  Alicubi ante erat residuae copiae Russorum, Suecorum et Israelis, quibus omnibus unum officium erat - ut telum biologicum obtinendum, quod speciatim destinabatur ad alimenta Americae destruenda.
  
  "Cur non perdimus?" Kinimaka dixit quod tenebat in handrail.
  
  "Quaestio pulchra est," Dahl notavit.
  
  "Est," inquit Lauren. "Sed modo dictum est protocolla in loco esse. PROCESSIONES. Fac hoc malum, et te ipsum et alios innumerabiles interficere potuisti.
  
  Drake remissio gasorum cum acutum turnum praemisit apparuit. Iterum, magistratus omnia alia itinera occluserunt, et currus circa angulum eleganter versavit, summas abiecta et per rubrum lumen properans. paucos post eum pedes Dahl erat. Pedestres vias cinxerunt, hiulcantes et gestientes, sed per vigiles cum megaphone retenti sunt. Dracus semper sagax erat ne aliqui audirent.
  
  "Hoc totum cops non poteris," Hayden dixit. "Tardus, guys. Quinque minuta habemus reliquit. "
  
  Illo momento, RAPINA salsissimus e platea laterali volans venit, quasi vigilem vigilum oblivio feriendo. in eorum viam se convertit, ac deinde cum iis conprehendit. Iam Yorgi fenestram devolvit, et Mai speculum a tergo erupit.
  
  In RAPINA plaustrum argenteum F-CL, ut appropinquavit, egit pace. Vultus ridentem post rotam intuens eos bis tantum spectabat in via. Yorgi in sella recubuit.
  
  "Oh, no, no, no. Hoc non est bonum. eam novi. eam novi. "
  
  Drake cito perstrinxit. "Mea sententia, spectat quasi weightlifter Russiae."
  
  " Olympia erat," dixit Yorgi. "Haec ante facta est sicarius militaris, optimus ut umquam ex Russia veniret. Ea Olga est."
  
  Drake retardatur ut botrus pedestrium in fronte cars velocitatis egressus, plerique telephonicas cellas digitos ab oculis tenentes.
  
  "Olga?"
  
  "Ita, Olga. Ea fabula est. Numquid non audisti eam?
  
  "Non hoc loco. Nullus".
  
  Argentum f-CL proram acriter, in latere suo prorae Aemulator. Ab errante grege liberatus, Dracus vapore iterum pressit et surgit, Aemulator satisfacienti rugitu respondens. Olga aliam vicem fecit, alae tres quadrantis ab tergo appetens, sed pluribus digitis periit. Her F-150 ad alteram partem transiit, directe inter Drake et Dahl. Suecus Mustang suum post eam versavit.
  
  "Non possum arietare", inquit. "Nimis massa."
  
  "Iam mittere non possum," Mai dixit. " Eadem quaestio ".
  
  "Quomodo se putat evadere?" Kinimaka cogitatur.
  
  "Olga invicta est," Yorgi confirmat. "Et nunquam excidit."
  
  "Magnum est ei," Alicia dixit. "Fortasse duos sub eadem culcita posses abscondere."
  
  Tres carros praecurrebant, aliae vehicula magnae obstructae erant, et pedestres assiduo ululatu sirenum vigilum monebantur. Dracus secutus est Hayden mandata, dum Hayden velum sat-nav portatilis adfixa sedebat.
  
  Drake longam lineam ante se vidit.
  
  "Mane mecum, Dal", inquit. "Pis canis in angulo".
  
  Acceleravit retinens in medio viae. Vehiculum errant actu e viae latere trahere coepit, sed stabulari cum auriga appropinquare persequi vidit. Dracus malleolum servavit post eam observantes Olga et Dahl. Sonuerunt tormenta, et strepere coronae coeperunt. Tabernacula vitrearum et officiorum tecta velut in nebula emicuit. Pedestres in viam desiluerunt ad imagines capiendas. Currus vigilum venationi iunxit, Olga e regione trahens, ut Drake nunc duos currus in tergo suo intuitu habuit.
  
  "Tria minuta," dixit Hayden.
  
  "Accipe tormenta tua, populi," Alicia dixit.
  
  "Speamus Russorum bitch tacite non abire" Kenzie dixit.
  
  Yorgi iuxta Drake durum devoravit.
  
  Dein ante, mirabile ac terribile factum. Cucurrerunt figurae mediae viae, cecidit ad unum genu et aperuit ignem.
  
  Globis per Aemulatorem anteriorem finem scidit, metallo crepitans et pulsans per fulmina. Scintillae in aera volabant. Drake currum absolute rectum egit.
  
  "Percute fucking turpis!" - clamavit.
  
  Plures ictus. Aliquam diripienda ex sidewalk jaculatores prohibere conantur. Togati impingebantur ad operculum. Turma SWAT tectum reliquit et cum vigilum cucurrerunt, arma quae petiverunt sed non usi sunt propter verisimilitudinem homines in alia parte viae feriendi.
  
  Arcus Draculi explosus, shrapnel in iaccam, scapulas et in genua decidit. Glans ad dextram auris dextrae pollices tantum capitis caput percussit. Alter Eboracensis secunda secunda moratus, iaculatores rursus in aciem permisit, ac provocator magna vi deflectit.
  
  Relicto Olga F-150 in acie ignis.
  
  gubernaculo rotam suam torquebat, lictorem in dextro latere feriens, sed glandes adhuc feriebat. Sedens iuxta eam homo subito claudicatus est; red interiora car. Alius Russicus mortuus est, et unus tantum superest.
  
  Subito Dahl se in directa ignis invenit.
  
  Sed tunc iaculatores ad copas appropinquantes notati sunt et SWAT, duo tantum ex illis terga verterunt et ignem tegentes, fugam parabant. Dracus glandes transfigentes vidit turbam, vidit contemptum quo hi homines - scilicet Israelis - paganos tractaverunt.
  
  "Ad omnia," inquit, "infernam. "Hoc non ferendum."
  
  "Drake!" monuit Hayden. "Duo minuta".
  
  A. Mai umero rapuit. "Hoc faciendum est."
  
  Dracus gas pedal calcavit et terram inter currus fugientem et militantes deglutivit. Yorgi de una fenestra recubuit, et Mai ex altera recubuit. Contendentes telis, tres ictus per directum vicum mortui, nullo casu aliorum, fugam abiecerunt.
  
  Dracus acriter declinavit corpora eorum vitans.
  
  "Spurii."
  
  In speculo rearview, cops apprehendit eos. Inde Olga et Dal reversi sunt, quantum poterant cursu, in medium viae se decurrentes. Currus Olga sanguine obtectus est, ventosus deerat, latae, latera et capita fracti erant, et iuvamen una coronarum decidit. At illa usquam, inexorabilis, turbinis instar.
  
  "Nonagenarius secundus," Hayden legit.
  
  "Ubi?" - rogavi. Drake quaesivit.
  
  Oratio illa exclamavit. "Ius acutus sume, deinde sinistram, et aedificium rectum ante te, claude viam."
  
  In alia nota, Laurentianus interjecit. Israelis, qui ex acie egressi sunt. Et genus."
  
  " Alienum," dixit Kensi. "Sicut cogitavi. Id numquam accidisset, si nostra civitas interesset.
  
  Dahl oculos de via non accepit. "Quid a te venit admiror."
  
  'Non debet'. Non dico se facere, necare et truncare in solo alieno. Familiaris territorium. Nego se id aperte facturos esse.
  
  "Ah, qui sensum magis facit."
  
  Drake retardavit, slamming on the spineta, and turned the roaring Aemulator sharply to the right. Prope ad longinquum lupatum perveniens, convertit in machinam et audit striges in tractu quaerenti stridere. Novissimo momento comprehenderunt et exspuerunt glaream et adiuverunt currum progredi. Spes erat quod Dahl defensorem Olga in se vertentem impellere posse, sed Russiae nimis callide et incaute angulum secare ac plumbum cepit. Quisquiliae altae post illam possunt, frontem feriendo.
  
  "XXX secunda," dixit Hayden.
  
  Tunc omnia ad inferos ierunt.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Olga omnia periclitatus est, truncum Aemulator appetens.
  
  Dracus laevum rursus appropinquantem celeriter vidit et raedam circum vertere paravit.
  
  In tergo mentis suae hoc modo ab anxietate vexabatur quod ultimum Sueciae reliquum erat alicubi ibi e. Sed numquam ostendit.
  
  Adhuc.
  
  Miles e copia prosiliit, submachinam sclopetum in gun- puncto tenens ominosum, vultu cruento doloris vultu distorto. Doluit, sed mansit in missione. Alienum impetum alius. Alia tertia pars utens specialibus viribus hominum.
  
  Drake statim portavit. Quae erant optiones? Videbatur quasi sinistro lateri periculose movendo, Aemulator perfecte in novam viam angustam aptare conans, dorsum in Suecam oppugnantem iacere posset. Ludus hic solus fuit, cuius hominis teli letale possessionem non attendit.
  
  Hayden et Yorgi trans autocinetum sedebant. Suecus aspectus similis erat ut totam currus aspergeret sicut in obliquum praeteritum delapsus est. Digitus eius tensus est. Dracus cum gubernaculo rotae luctatus est, eam arcte tenens, pedem dextrum in vapore recto cursu premens.
  
  Suecus ignem prope punctum vestis aperuit - paucis secundis ante caudam currus eum ferire putabatur.
  
  Et tunc totus mundus insanit, inverso verso, cum Olga in trudunt Aemulator totis viribus concrepuit. Illa unam frenum non retardet. Currum suum impulit in latera Dodge, ut traheret, opprimens Suecum et corpus suum medium trans viam mittit. Dracus gubernaculum apprehendit rotam, non potest videre rectum sicut in curru ductum; ambae flectit, deinde alte edacitatis freno evertit.
  
  In tecto ruebat, et adhuc lapsus per concretum terebat, donec in frontem copiae crepuit. Vitreum fregit et pluvia cadere coepit. Dracus pro statera molitus est. Alicia obstupuit, Yorgi stupefactus est.
  
  Olga in dumeta impulit et aliquo modo ad F-150 ad sistendum subitum deducere potuit.
  
  Drake eam vidit in inverso speculo. Fenestrae undique fractae sunt, sed rimas nimis parvas erant ut facile perrepere posset. Audivit Mai luctantem cum sede sua balteo abiecto. Sciebat agilem esse, sed per dorsum fenestram aptam esse non credidit. Se defendere non poterant.
  
  Olga ad eos astitit, brachiis cruribusque ingentibus laborat, vultus irae plenus est ut totum mundum incendere posset. Sanguis eius lineamenta operuit et e collo in digitos e collo manavit, humi stillans. Machinam sclopetis in una manu tenuit, in altera erucae iactor. Dracus parce emporium inter dentes confictum et ensem militarem in latere vidit.
  
  Hiatum claudens, implacabilis erat. Mortem appropinquare. Oculi eius numquam connivuit. Vapor et nunc ignis e curru post se prodiit, lingens figuram suam. Dracus tunc vidit micum caeruleum et intellexit Mustang venisse. Vidit Olga renidens. Bigas prosilire vidit ex altero curru in pugnam erumpere.
  
  Olga ad unum genu decidit, eruca immissarium ingenti umero monstravit, et ad inversum Aemulatorem intendit.
  
  Ergone biologicam arma delebit?
  
  Amisit. Nulla cogitatio rationalis est post hanc faciem daemonicam.
  
  inopes. Mulieres in sede postica nunc perciti sunt, se liberantes et quaerentes aliquod spatium decurrere. Non videbant quid veniret, et Dracus non indicavit. Nec aliter possent quidquam.
  
  Olga felis traxit et eruca ignita.
  
  Amici, familia, sic imus...
  
  Torsten Dahl viam suam fecit sicut aries terribilis; in Olga a tergo totis viribus cursu ingruebat. Missile telum elapsus est, ejus tela deflexa et per aliam trajectoriam accensus est. Ipse Dahl, salva condicione, fortissimum vitae suae impetum expertus est, cum Olga non movit.
  
  Suecus modo praecipitat in mundi murum fortissimum laterem.
  
  Dahl super dorsum ejus fracto naso cecidit et exanimis fuit.
  
  Olga quassavit Crazy Swecus, vix animadvertens magnificum impetum. Surrexerunt ut novus mons, eruca immissarium in terram proiecit et machinam sclopetis una manu levavit, sanguine adhuc ab inferis stillante, pavimentum spargens.
  
  Dracus haec omnia vidit, et Yorgi se proiecit, deinde Hayden. Caput eius nere adhuc erat, sed oculum Ariciae capere curavit.
  
  "Bene sumus?" Sciebat quid erravisse.
  
  "Vidi modo quomodo Dal Olga totis viribus irruit nesciens, et vix animadvertit."
  
  Alicia spiritum eius vix capere potuit. "Fuck. Me".
  
  "Et nunc machina gun habet."
  
  Hayden gratis obtinuit. Mai insiliit eam, per hiatum parvum expressi. Dracus retro conversus, speculum spectans, etiam per parvas fenestras spatii suas exprimi conatus est. Olga tormentarii libravit, iterum renidens, liberam manum levavit et dentem ex ore suo traxit, eum in terram projecit. In illo momento reliqui teammates Dahl advenerunt.
  
  Et unus eorum erat Mano Kinimaka.
  
  Vero modo Hawaii cursu se in terram emiserunt, pedes de terra, brachiis expansis, globus musculi et ossis humani proiectum naufragantium. Olga super humeros, accurate, melius quam Dahl, percussit, et arcte expressit. Olga sex pedibus commota est, et hoc in se miraculum fuit.
  
  Kinimaka conversus ante, Russicum spectante.
  
  Machina sclopetis ad solum cecidit.
  
  Dracus labra legit.
  
  "Debes supplex, homulle."
  
  Kinimaka torsit faeneum, quod Olga arte docta est, citius quam Dracus cogitare potuit. Tum pugnus suus in renes Mano profunde impulit, causando Hawaii ut statim ad genua procumberet et anhelaret.
  
  Kenzi et Smith situm pugnae pervenerunt. Dracus non potuit satis percutere affectum.
  
  Donec caro e ventre evulsa scidit, donec os coxarum crepuit. Curruque fregit et recens e sanguine sprevit. Innuens omnibus praeter Hayden, claudicare coepit ad pugnam, sicut circa eas sirenes sonabant, caerulea luce coruscans campum visionis implevit, et fremitus hominum, cops, et milites aera complebant.
  
  Vicum obsiluit, appropinquans Olga. Russici neglexit Smith ut eam in ventriculo iecit; Kenzi capillo apprehendit et abiecit eam. Fuscae caespites in manibus Russorum haerebant, et Kenzi fossam consternatus volutabatur et provolutus, carnem suam nudabat. Tune Olga eam manum impulit in carpum Smith, sclopellum ad terram pulsans et militem clamare causans.
  
  "Tune mittas me? Diripiam bracchium tuum, et te strangulabis cruento fine.
  
  Dracus vires collegit et a tergo percussit eam, tres plagas ad renes et pectus tradens. Sclopeto usus erat, sed casu amisit. Olga impetum ne animadvertit. erat sicut truncum feriendi. Circumspexit telo, quo uti posset.
  
  Vidit.
  
  Mai cucurrerunt, deinde Alicia, deinde Yorgi, alba in modum sheet. Dracus excussum erucae sustulit, supra caput levavit et totis viribus in tergum Russiae detulit.
  
  Hoc tempore movit.
  
  Kinimaka ad latus desiluit ut mons ingens in unum genu corruit. Parce emporium de dentibus cecidit. RPG e balteo cecidit. Dracus demittit telum graviter spirans.
  
  Olga conversus risit et surrexit. "Ego te conculcabo donec es purgamentum in concreto."
  
  Drake haesitavit. Olga ictu femur suum detondit et explosionem doloris ab uno capite corporis ad alterum misit. Alicia aquam intravit sed alte in aerem coniectus et in Kenzi impulit. Kinimaka surrexit ante caput capitis qui eum protinus ad tibus suum misit. Faber innumeras pugnis ad corpus appulit, ac deinde tres ad gulam et nares adduxit, ut Olga rideret erumpere.
  
  "O, gratias, infans, adiuvando me pituitam expellere. Unum magis placet."
  
  Faciem in ictu Smithi patefecit.
  
  Aricia adiuvit Kenzi usque. Cops ad eos irruebant. Drake non potuit adiuvare sed velle se abesse. Hoc fieri posset a sanguine. Surgere conatus est, et successit in uno crure.
  
  Olga Smith iugulo apprehendit et abiecit. Kinimaka caput ingens movit, nunc ad pedes Olga, et dimidium duodecim incredibili percussione feminibus crassis tradidit.
  
  Illa Kinimaka in capite pulsaverat, eum deponens. Dracus deinde impetum deflexit et retorsit eum, ut sanguis libere ab auribus, oculis dextro effluit, innumerisque in frontibus et livor secat. Foramen apertum in ventre eius ubi Smith eam confodiebat, et mirabatur Drake si hoc modo posset obsistere.
  
  Utinam Olga attentionem captus est. "Aspice, me", inquit. "Aspice me. Victus sum numquam. "
  
  De cura phrasis cruentum transiisse meum. "At tu non plus quam unus e glandulis sudoris mei. Esne Supergirl? Mirum mulier? Scarlett Johanssen?
  
  "Ego sum Mai Kitano."
  
  Olga inepte progrediebatur, Smith obnixus et Alicia appropinquans seposuit. Mai emissa sunt. Olga vulum. Mai longe saltavit, procul, Ostenditque Olga dextro humero.
  
  "Et dum distinxi te, amice Yorgi, perdet te."
  
  Olga mirabiliter cito conversus. "Quid est..."
  
  Yorgi eruca launtor ad humeros suos accinctus est, certus grenade ultima recte collocata, et protinus ad corpus Olga accensus est.
  
  Drake impingeret.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM TERTIUM
  
  
  Hasta turma postea disparuit. Telo biologico tradito, e scaena criminis eiectae sunt et per cor civitatem quietam innaturale ad unum e domibus in agris FBI tutissimis reduxerunt. Erat vicus, necessarie parva ad rationes securitatis, sed vicus tamen cum domo sua, stabulis et coralliis. Equos servabant ad vendendum illusionem et vicus manus ad eos exercendos, sed etiam ad pascua laborabat.
  
  Turma incredibiliter felix ad domum securam perveniet, et etiam felicior est scindendi et claudendi ostia in diversa cubicula. Homini caesi, fatigati, lacerati, attriti, cruenti.
  
  Madet omnibus sanguis, livor et etiam capillamentum. Qui non inscius esse vellent; et qui se paenitere non posse negabant. Dracus et Alicia in cubiculum suum vestiti ambulaverunt, et protinus ad imbrem petierunt. Fluminis aquae calidae adiutus plus ablue quam sanguinem iustum. Drake Alicia et Alicia Drake adiuverunt adiuverunt in locis ubi arma eorum nimis attrita erant.
  
  Turma fracta non erat, sed paulum oppressa erat.
  
  "Semper aliquis est," Drake anhelavit ut aqua eum vi plenum pulsaret, "Qui te pedibus tuis pulsare potest."
  
  "Scio". Alicia manus saponis liquidi in palmam suam infudit. "Videsne Dahl currentis eam?"
  
  Drake tussire incepit. "Oh, no, quaeso. Ne rideam. Quaeso".
  
  Dracus mirum non invenit quod tam cito humorem inveniret postquam id quod modo testatus est. Hic erat miles doctus trauma et dolorem, mortem et violentiam; id maxime vitae fecit, sed aliter milites. Una talis fuit camaraderie cum collegis tuis ponere; alii claram rerum partem semper aspiciant.
  
  Cum est possibile. Fuerunt aliquae condiciones quae etiam militem ad genua adduxerant.
  
  Nunc Alicia, eodem panno excisa, Kinimaki praelium cum ingenti Olga recordatus est. "Damnat, erat sicut infans Godzilla versus Godzilla. Cruentus Mano magis abhorrent quam vulnerati.
  
  "Potest certe headbutt capere." Subrisit Drake.
  
  "Minime!" Ridebat Alicia et luxuriabantur ad tempus, dolore carere volentes.
  
  Postea Dracus e imbre eiectus in balneum linteum rediit cubiculum. A affectum realitatis percussit eum. Ante horam in ipso meditullio Inferno erant, in una ex durissimis et cruentissimis vitae suae proeliis immersi, et nunc se in vicus Texas, custodibus stipati, se lavabant.
  
  Quid suus 'postero?
  
  Bene, pars positiva erat quod tres ex quattuor partibus cardinalibus vicissent. Quattuor Equites tres. Ordo tela quatuor abdiderat, sic Drake satis inconstans, caliginosus, et plane incertus comes, una tantum supererat. Ipse deridebat.
  
  Damn, spero me hoc ius accepisse.
  
  Auditi sunt vestigia post se et conversus.
  
  Stabat ibi Aricia nuda, totoque micabat imbre aqua, Crinibus haesit umero. Drake oblitus est negotium.
  
  " Damna," inquit. "Saepe itaque vident duo bona."
  
  Ambulabat et exuit linteum. "Putasne tempus habemus?"
  
  "Nolite solliciti" subridens in voce. "Donec tempus mattis suscipit".
  
  
  * * *
  
  
  Postea Dracus et Aricia recentibus vestibus induti, postquam repererunt et livores in corporibus vitare conati sunt, ad ingentem culinam descenderunt. Dracus non erat certus cur culinam legerent; quasi locus naturalis videbatur. Radii obliqui occasus solis per fenestras panoramicas penetraverunt, aurei coloris ad tabulatum ligneam et coquinam praebentes. Locus erat panis calidus et odoratus recenter coctus. Dracus sedit super sellam vectem et dissolutus est.
  
  "Mensum hic degere potui".
  
  "Alia equitem" dixit. "Et accipimus intermissum?"
  
  "Possumusne hoc facere? Hoc dico, non sicut in fine vocis "continue, ama".
  
  "Bene, Qrow adhuc respondere oportet," humeros, "de Peru. et Faber difficultates habent. Missionem facere non debemus cum aliquis familiae nostrae laborat ".
  
  Adnuit Drake. "Sic i conveniunt. Et tunc sigillum Team 7."
  
  Aliquando ingemuit Alicia, iuxta eum in pertica sedens, feriae nostrae venient.
  
  "Heus, ecce quid cattus attulit!" - clamavit Drake, ut vidit Dahl.
  
  Suecus diligenter per ianuam ambulavit. "Bullshit, ambulare conor, sed omnia coram oculis sunt dupla."
  
  "Putas ambulatio dura?" Drake dixit. "Vis experior ut posita?"
  
  Dahl viam ad sellam attrectavit. "Aliquis bibere mihi."
  
  Alicia utrem aquae ad eum impulit. "Ibo aliquam plus."
  
  Dracus amicum suum sollicite respexit. "Visne expectaturus usque ad finem buddy?"
  
  "Veritas narrabitur, momento melius questus est."
  
  "O, quia memini quomodo in iurgio cum Olga sedisses."
  
  "Fuck off, Drake. Numquam hoc volo meminisse. "
  
  Drake chuckled. "Quasi nos hoc semper obliviscamur."
  
  Ceteri turmae paulatim pervenerunt, et viginti minutae post omnes in foro sedebant, capulus et aqua demissa, fructus et ligamenta lardum et plura vulnera quam numerere poterant. Kinimaka aliquem non spectabat, nec Smith quicquam in dextra manu tenere potuit. Yorgi immensum depressit. Kensi non prohibere queror. Tantum May, Lauren et Hayden sibi videbantur.
  
  "Scis," Hayden dixit. "Modo laetus sum quod per hoc omnes pervenimus. Multo peius fieri potuit. Atropins officium suum fecit. Suntne aliqui post effectus, guys?"
  
  Yorgi, Smith et Kenzi connivuit. Kensi pro omnibus locutus est. "Puto Olga post effectus superavit."
  
  Hayden risit. "Bene, quia nondum factum sumus. Partes illae quae munimentum Sill non visitabant et Dallas unum ultimum sensum quaerebant. Fortunate, Washington piscinam cogitant et NSA tabs in scaenicis maioribus servare poterant."
  
  "SAS?" - Drake suadet.
  
  "Bene, Britannis, est. Sinam sequentur omnesque Franciae reliquiae".
  
  "SEAL Team 7?" - quaesivit Dahl.
  
  "Hyden, ignotus, incognitus et non legitimus", dixit Hayden. "Secundum Crowe."
  
  "Sunt structurae superiores quam minister defensionis" dixit Kinimaka.
  
  Praeses Coburn non nos sicco suspenderet, protestatus est Dracus. " Credebam se nihil de sigillis scire."
  
  "Concedo," Hayden dixit. "Et dum Mano assentior altiores esse quam Corvus, multi sunt insidiosi. Quale quod ad te transversum pervenerit, ex hyacintho, et parum electo te relinquit. Plus mihi credendum eat quam scimus."
  
  "Hoc non est auxilium nostrum problema." Faber chuckled et vitrum lactis levare contendebat.
  
  "Ius". Hayden fructum manipulum sumpsit et se commodam fecit. "Sic, dolor hanc matrem malam finire et domum ite. Nos adhuc maximus turma et optimus. Etiam nunc, Britannis tantum unum diem initium capitis obtinuit. Seres quoque. Nunc inter omnes Gallos persevisse videtur. Aliam turmam trium miserunt ad contactum unicum originale.
  
  "Idem est in operationibus specialibus proelium committit", Dahl dixit. "Nos sumus in summo."
  
  "Ita, sed hoc simile esse probabile est. & jacet. Non sicut manus sumus vel simul in eremo.
  
  "Est pugna aspera et inopinata" Dahl dixit. "Hoc est verum quod accipit."
  
  Hayden adnuit ac deinde celeriter continuavit. "Summammus textum Ordinis. In quattuor partibus Terrae quattuor Equites invenimus, et eis rationem Ordinis ultimi iudicii exposuimus. Qui superstites judicio Peregrinus et ejus reparata juste regnabunt. Si hoc legistis, amissi sumus, sic lege et caute sequemur. Ultimi anni nostri consumpti sunt quattuor arma revolutionum mundi colligentium ultima: Bellum, Conquestum, Fames et Mors. Iunctus, omnia imperia destruent et novam futuram aperiunt. Paratos esse. Invenias. Iter ad quatuor plagas Terrae. Requiesce Pater Strategy dein Khagan; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omnia, ut videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, invisimus. Flagellum invenimus custodientem verum ultimum judicium. Solus interemptus est cum equitibus apparuerunt. Nullae notae distinguuntur super ossa Patris. Indus armis cingitur. Ordo ultimi judicii per te nunc vivit et regnat in saecula saeculorum ".
  
  Que finivit et sorbere cepit.
  
  "Omnia est bonum? Sensum nunc magis puto. Ordo mortuus est, longe praeteriit, sed adhuc in hac particula parva eorum est. Forsitan naevus. Unius. Forsitan aliud. Sed satis est labrum in Dallas caedere, et satis est totum fasciculum specialium virium extrahere, unde eam MINORIS AESTIMARE non possumus.
  
  Constitit ut Drake elevavit. "Ita vero?"
  
  "Scisne ubi optimum sit eum esse?" - interrogavit. "Intra cogitant piscinam in Washington. Aut opus NSA".
  
  Oculi Hayden dilataverunt. "Damnant, id est vere bonum punctum. Cogitare de illo." Effudit capulus nigrum ex vas vitreo.
  
  "Tempus fugit, amici," inquit Mai.
  
  "Ita sum vobiscum". Ore saginati hayden. "Tunc textum exponamus: terrae angulus ultimus est Europa. Sepulchrum invenire debemus Flagellatum Dei, Equitem Mortis ac verum ultimum Iudicium custodit. Pessimus omnium. Et fuitne signum interfectionis cum demonstraverunt Equites? Hoc tamen non intellego, doleo."
  
  "Pono tristique dictum cogitare aliquamdiu hoc facere?" Yorgi dixit.
  
  Nunc Laurens, qui contra ingens armarium recumbens erat, locutus est. 'Certe habet'. Princeps antiquus olim a Romanis pugnavit et occidit, qui fuit verisimiliter felicissimus principum barbarorum, et invasit Imperia Romana Orientalia et Occidentis, cum vixit circa annum 406-453. foedissimus hostis Romae fuit, et prolatum est: "Ubi transiero, herba non renascitur."
  
  "Aliud massam antiquam glorificatam homicidam," dixit Dahl.
  
  "Attila Hunnus," Lauren, "fratrem suum anno 434 occidit, ut Hunnorum solus princeps fieret. Notus ob oculos torvo, notus Attila saepe oculos volvens, quasi terrore inspiratus, ut Eduardus Gibbonus historicus perhibetur, verum etiam Martis ensem, Romanum belli deum, ferre asseruit. ne putet metum hoc invectum esse in acie Romano.
  
  Dixit Drake. "Attila puer malus erat aut puer bonus, ex qua parte eras. et qui libros historiae scripserunt. Quomodo et ubi mortuus est?
  
  "Plures rationes diversae narrant quomodo mortuus est. E naso ad cultrum ad manus novae uxoris. Cuius corpore, ut Hunni mos erat, crines de capite evulsis foede volneribus in ora inferunt. Dicebatur Attila, tam terribilis hostis, nuntium ab diis de morte eius tam mirabilem nuntium accepisse. Bened. Corpus eius in medio campi vastae, intra tentorium holosericum, omnes vident et admirantur. Equites optimi tribuum circumvecti narrabant de rebus magnis circa campestribus rebus gestis. Magna erat mors. Sequitur dicere celebratum fuisse super eius sepulcrum ". Lauren pergit iterare puncta pertinentia quae constabularii in aure susurrabant. Nihil erat punctum in inauguratione insertis.
  
  Signaverunt sepulchra eius auro, argento et ferro, quod habebat tria. Atque haec tria maximis omnium regibus convenire arbitrabantur. Nimirum arma, divitiae et rarae gemmae additae sunt. Et videtur etiam ex more, omnes qui operabantur in sepulcro suo occiderunt ad locum suum occultum.
  
  Alicia sedentes ad mensam circumspexit. "Unum", inquit, "morieris. "Noli a me sepelire te. Non refert casu. "
  
  "Et tu dolebis et laetaberis audi quod Attilae sepulcrum unum ex maximis monumentis in historia deperditum est. Sane ex quibusdam aliis - corpus diu perditum Richardi III regis sub Leicestriae parco ante aliquot annos repertum - adhuc reperiri posse credimus. Fortasse Cleopatra? Dominus Franciscus Drake? Mozart? Ceterum, quod ad Attilam spectat, creditur machinas Hunnicas Tisiam flumen avertisse satis diu ad alveum pelagus siccandum. Ibi Attila magnifico et triplici pretioso sarcophago sepultus est. Tunc Tisza dimissa est, Attila in aeternum latens.'
  
  Tunc audiverunt sonum appropinquantis helicopteri. Hayden cubiculum circumspiciebat.
  
  "Spero vos ad aliam pugnam parati, pueri ac puellae, quod procul abest."
  
  Dracus traiecto extendit musculos. Dahl caput umeris servare conatus est. Kensi winced cum illa in tergo suo laesionem tetigit.
  
  Dixit Drake. "Ego adhuc questus terebravisse."
  
  Hayden risit. Dahl adnuit quantum potuit. Sit iam in pedibus eius. Laurentem versus ostium petiere.
  
  "Age," inquit. "Per viam breviter nos sumus."
  
  "Europa?" Yorgi petivit.
  
  "Etiam. Et ad extremum Equitis Mortis."
  
  Alicia desiluerunt sella bar. "Lapum magnum loqui," inquit cavillans. "A te veniens, sonat ita excitando ut etiam digitos meos tinguant."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUARTUM
  
  
  Alius fuga, alius pugna in prospectu est. Dracus in cathedra commoda consedit et audiebat ut Lauren in Attila Hunnorum iudicia et conclusiones in districtu Columbiae conclamavit. Turma in variis positionibus sedit, capiens quod in se erat et dolorem ignorare conatur a nuper voce 'Olga incident'.
  
  "Attilae sepulcrum ad historiam decidit," conclusit Lauren. "Nunquam reperti sunt, quamvis multa ementita inventa essent. Illa igitur, morata, audisti, "audivistis de anomalia gravitatis?"
  
  Dahl respexit. "Hic terminus plura significat."
  
  "Bene, quod punctum nostrum est. Nuper nuper anomalia ingens et arcana anomalia sub polari glaciali scheda obruta inventa sunt. Sciebas? Magnitudine permagnum est - CLI milia passuum transversa et fere mille metra alta. NASA satellites detecta, anomalia gravitatis fuit sicut mutationes in circumstantibus demonstraverunt praesentiam ingentis obiecti in cratere collocati. Nunc, praetermissis opinionibus silvestribus, hoc obiectum est anomalia gravitatis. Male collocatum est, sicut omnia circum se non movet, ideoque a valido radar deprehendi potest.
  
  "De terra penetrante radar dicis", Dahl dixit. "Meum vetus proprium."
  
  Oculi Draculi dilataverunt. "Certus es? Masculum putavi striptease apud gallinas factiones. Te vocaverunt saltationem Vikingi.
  
  Dahl eum lassus. "Quod prohibere".
  
  Alicia ad me inclinavit. Malevolum videtur, theatralibus insusurravit.
  
  "Buncing improvixit anicula faciam tibi."
  
  Mire Faber lachrymas in oculis habuit. "Debeo dicere," anhelavit, "Nunquam vidi aliquem currentis tam durum aliquem sine PETAURUM." vultum celavit, mitescere conatur.
  
  Kinimaka eum in humero plausae. "An okay, bro? Nunquam te vidi prius, homo rides. Hoc fatum est".
  
  Laurentianus intervenit, salvo Sueco a maiore ludo. "GPR, sed intensiva. Hoc dico, hoc fatum est in Google Maps Antarctica appellatum. Hoc videre potes ex laptop tuo. Sed reperire aliquid tam parvum quam sepulcrum Attilae? Bene, quod machinas et programmata includit utens NASA ne admissa quidem sed ad possidendum.
  
  "Suntne utentes satellite?" Yorgi petivit.
  
  "Ah, immo omnes gentes frigidae hoc habent."
  
  "Including China, UK et Gallia." Drake indicem suum demonstravit adversariorum.
  
  " Omnino. Ex spatio, Sinenses hominem in autocineto sedentem cognoscere potuerunt, sites interretiales pascit, et contenta farti edit. Quisquam. Fere uspiam."
  
  "Soli homines?" Kenzi petivit. "Aut mulieres quoque?"
  
  Lauren risit et insusurravit, "Habeo virum in aurem praetereuntem. Sonat puer parvulus, sicut non adhuc feminas invenit.
  
  Dracus audiebat helicopterum inter Americam et Europam trans caelum dissectum, tertium et quartum terrae fines.
  
  "Bene, bene, usquam ...." Lauren despiciens. "Si inter Piscariam geographiam parum notam concludamus, unus textus dicit celebrem Attilae palatium situm inter Danubium et Tisiam, in Carpathio monte, in campestribus Pannoniae superioris et Zazberin finitimis. Multo obscurior locus dicit sepulcrum Attilae contra palatium eius fuisse.
  
  "Sed sub flumine defossa," Mai dictum est.
  
  Tisza Hungariam ab aquilone in austrum transit, ingentem Danubii tributariam. Amnis semita docti nos adiuvabit. In votis est investigatio technologiae geophysicae utens, satellites, magneticos, MAG et terram radar penetrans componet. Conspectus magneticae per profile GPR complentur per anomalias selectas. Item dicunt se posse videre, si aversus fuerit fluvius.' Illa parvipendens. "Milia ac milia imaginum loquimur quae computatorium spectare et facere sententiam".
  
  "Bene, bene, sic Hungariam petimus." Alicia capitis simulavit. "At dices."
  
  Manipulus retro habitavit, miratus quomodo collegae suos infestantibus agerent.
  
  
  * * *
  
  
  Hungaria, Danuvius et Tisza nocte atram spectabant sicut ceterae Europae, sed Drake scivit quod nunc hic multo magis turbulentus erat. Potentissimus Quattuor equitum ibi iacebat - Mors - et qui eum invenerunt, futurum mundum bene statuere possunt.
  
  Turma exposuit, iterum exposuit, iterum exposuit, deinde in ingentem insiluit, non-reflectivum ad extremum itineris crus complevit. Calculatores nondum aliquid figuraverunt, spatia adhuc magna et clypeum parvum, nedum vetus et potentia degradatum. Haud lubet significare quomodo Ordo independenter operatus sit, sed eorum homicidia repentina multis anteactis decenniis nulli recessui finem imposuerunt.
  
  Castra in campis posuerunt, praesidiis foris dispositis intus consedit. Flante vento, volatilia tabernacula sua; quae res surreales omnium quae agenda erant per hos dies adhuc deprimi conatur.
  
  Itane nunc hic sumus in medio ad montem Hungaricum castrametati? Drake senserit. An adhuc nos Olga verberat?
  
  Floris carbasa tentorii vera locutus est, et tortilis iuxta eum figura. Alicia in sacco dormienti involutus oculis solis ostendens.
  
  "Estne frigidus, amor?"
  
  "Sed veni huc et fove me."
  
  "Quaeso," Dahl alicubi dixit pedes Draculi meridiem, "non hodie."
  
  "Concedo," dixit Kenzi ab oriente. "Quid habes canis capitis aut aliquid. Quis scit ubi esset? Morborum numerus et cetera.
  
  "Non est igitur quaestio de foursome?"
  
  Est, addidit Mai, qui stabat ad ostium tabernaculi. "Praesertim cum quinque sint nobis."
  
  "Insanis, oblitus es hic, Sprite. Non possum tamen credere omnes nos in uno tentorio clausas esse.
  
  Ego enim in campis dormire mallem," Dahl dixit, surgens. "Iam fortasse dormiam."
  
  Dracus exit caput Sueciae observavit, si occasionem vocandi Joannam. Eorum relatio in aere manebat, sed dies venturum, mox, cum aliquis perpetuum consilium statueret.
  
  Aurora venit, et periti ex Washington dimidium duodenarum sitarum suggesserunt. Bigas discissas fodere coepit, e capitibus et cordibus landum magnificas proiectas: scintillans Hyacinthus anguis Tisiae, modo latis, interdum mirum in locis angustus, in gramineis Carpathii collibus, caelo sine fine clarus. Frigidus aura per late spatia spirans grata fuit, levans lassitudinem et fomenta livor. Drake et alii mirabantur ubinam essent hostes. Britanni, Seres et Gallica. Ubi? Super proximum collem? Nemo umquam annotatiunculam minimam vidit. Tamquam ceterae iunctae cesserint.
  
  "Non mediocris reliquiarum tua venatio est," olim Drake dixit. "Vix scio ubi erit terminus sursum proximus."
  
  "Asentio," inquit Dahl. "Uno momento omnes pugnamus, deinde facile omnia. Et tamen potuit peius esse.'
  
  Prima dies celeriter, secunda. Nihil non invenerunt. Pluere incepit, et tunc sol caeco. Manipulus vices suas quiete cepit et paucis mercenariis operariis ad tempus succedere permisit. Viri et feminae quae Anglice non loquuntur, e proximo vico constituti sunt. Uno die, Alicia foramen in terra reperit, fortasse vetus cuniculum, sed tumultus eius cito defluxit cum inquisitionis finis ad mortuum venit.
  
  "Nemo" inquit. "Meter ab illo esse potuimus, nec tamen invenimus."
  
  "Quomodo hoc putas latuit tot annos?"
  
  Dahl caput scalpere pergit, certe aliquid non intellexerunt. "Est in lingua mea", non semel repetivit.
  
  Drake se adiuvare non potuit. "Vis Olga, nonne? Expertus brevissimus, mate.
  
  Dahl fremuit, adhuc intuens.
  
  Alia nocte et paucis horis in tabernaculo. Maxime tempus harum vesperarum fuit cum Drake de constitutione Webb loqui incepit, suum legatum et secreta crypta informationum.
  
  "Nos postulo ut focus in illo proximo tempore. Mysteria, quae collegit, vastare possent. Attonitus".
  
  "Cui?" Dahl dixit. "Ilia contra nos mala non erant."
  
  "Nisi unum quod nondum scimus" Mai dixit.
  
  "Damnant rem? Ego oblitus. Quod unum est? "
  
  Femina Iaponica vocem deposuit et tacite locutus est. "Unus vestrum est mori."
  
  Diu laboriosum momentum silentium fuit.
  
  Alicia fregit. "Convenire cum Drake. Hoc nobis non convenit. Webb specialist gralliosus erat et culus mega-dives. Lutum habere debet in omnibus.
  
  Terror falsus e tentorio ruere eos fecit, in terram ac lutum, inter rudera et arenam sepulcri antiqui. Irruenter vehementer evenit quod Attilae non conveniret. Saltem non quantum narrent.
  
  Postea in tentorio redierunt ad cogitationes suas.
  
  "Tantum est agere," dixit Hayden. "Fortassis haec quaerendi latebras Webb et quae postea reperimus, ab eo quod veniat, nos tueri posset."
  
  "Iosue mortem in Peruvia? Inobedientia nostra? Dubium iudicium et anceps lorum? Respondendum est alicui. Unum nomen vocare potes impune. Sed tres? Quatuor? Nostrae rogationes in rubra sunt, populus, et ego non expendimus."
  
  "Unde sigillum Team 7?" - quaesivit Dahl.
  
  "Fortasse," Hayden mussat. "Quis scit? Si autem praeiudicio nos invadunt, iuro Deum me comparata vi reperturum. Sic erit cum omnibus vobis. Ordo est."
  
  Alia dies venit, et venatio continuata est. Imbribus suis impedita opera. Putant piscinam Washington cum septem pluribus locis ad viginti tres redisse. Plerique ex eis nihil cesserunt nisi spatia vacua vel fundamenta antiqua, aedificia longa perierunt, sceleta ad pannos redacta. Plurimi alia die transierunt et hastae turmae morales decrescere coeperunt.
  
  "Numquid etiam in loco dextro?" Kenzi petivit. "Ungariam dico. Palatium oppositum Attilae. Quam pridem hic homo natus est? Millesimo sescentos annos iure? Quid est hoc? Saecula quattuordecim ante Hieronymum. Forsitan Attila malum flagellum. Suspicor catholicam Ecclesiam multos intitulatum esse.
  
  "Varietatem anomaliae invenimus" dixit Kinimaka. " Tot sunt ex eis, et non est verum ".
  
  Dahl inspexerunt eum. "Vita opus est ut investigationem nostram coartemus".
  
  Lauren, semper inplenda in piscinam cogitandam, aliam viam spectavit. "Ita, inquiunt. Ita."
  
  Ventus capillos leniter spiravit, sed facies impassiva manebat. "Habeō nihil".
  
  "Fortasse debemus Attilam alterum intueri?" Utinam suggesserant. "Quidquid in vita sua?"
  
  Laurentianus nuntiavit cohors Washingtoniae custodiendam esse. Requievit turma, dormivit, vitia quaesivit, non invenit, duobus falsis terroribus interfuit.
  
  Drake denique turmas congregavit. "Puto nos hanc defectum vocare, homines. Ordinem dicit se invenisse, fortasse ¸ sed si non possumus, aliae nationes alterutri non possunt. Forsitan quartus eques melius relictus esset ubi sepultus est. Si adhuc est.
  
  "Sepulchrum fortasse spoliatum est," inquit Hayden, manus expandens, paulo post sepulturam. Sed tunc sane inventae sunt reliquiae. HORATIUS. Gladius. Gemmae. Alia corpora."
  
  "Difficile est ibi relinquere tam validum telum" Kenzi dixit blank vultu super faciem suam. "Scio imperium meum non esse. Numquam inquisitione prohibere ".
  
  Drake annuit consensu. "Verum est, sed alia medicandi discrimina sine dubio habemus. Hic semper manere non possumus".
  
  Idem dixerunt in Peruvia, inquit Cicero.
  
  Adnuit Laurens Dracus. "Numquid habent quid nobis?"
  
  Nondum, exceptis octo aliis locis potentialibus. Adhuc eadem sunt indicia. Nihil difficile."
  
  "Sed hoc non potuit prorsus esse quod petimus?" Dahl quietissime dixit.
  
  Hayden ingemuit. "Puto me posse hunc hominem vocare et cum secretario attingere. Melius sumus"
  
  "Cave," monuit Aricia. "Fortasse hoc signum signacula exspectant."
  
  Hayden conticuit, oculis incerto apparens.
  
  Dahl tandem operam suam obtinuit. "Terram penetrans radar," dixit. Anomalias, gravitationales, magneticas vel quascumque quaerit. Multam sane sortem invenit, cum est planeta antiquissimus. Sed inquisitionem nostram coarctare possumus. Possumus. Oh damnare, quomodo stulti essemus?
  
  Drake communis vultus sollicitus est Aliciae. "An okay, buddy? Adhuc non sentis effectus illius Olga rapere conatus es?"
  
  "Bene sum. Ut semper perfectus sum. Audi - recordamini amentes illos qui deorum monumenta invenerunt?
  
  Facies Draculi nunc gravis facta est. "Nos erat, Torsten. Bene, maxime nos.
  
  "Scio. Ossa Odinis invenimus nec non Thor, Iovem et Lokium. pausam fecit. "Aphrodite, Mars et multo magis. Quaenam erant arma et arma? Quidam gemmis suis?"
  
  "Incognita substantia quae nos in alia missione postea adiuvit" dixit Drake.
  
  "Yeah." Dahl non prohibere tune. "Cuius gladius cum Attila sepultus est?"
  
  Laurentius laetabundus est. "Mars!" - exclamat. Romanus belli deus gladio per Scythas Attilam transfixit. Is appellatus est gladius sacri belli. Sed si vere de Marte ipsius manu venit...".
  
  "Potes terram configurare in radar penetrante ad illud elementum particulare quaerendum", Dahl dixit. "Et hoc admodum rarum elementum."
  
  "Et BUTIO!" Adnuit Dracus. "Est hoc simplex. Insanus Swecus reversus est."
  
  Alicia adhuc vidi perturbatus. "Hoc cogitasse non potuisti, mehercule paucis abhinc diebus?"
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUINTUM
  
  
  Aliae octo horas paratae erant. Turma DC terram reduxit cum radar penetrans postquam unitatem archaeologicam Islandicam contingentes adhuc explorant quid supersit primi numinis sepulcrum. Semper ad Odin redit, Dracus se exspectantem putavit. Constat Islandos pleraque singularia inventu et omnia exemplaria conservasse. Notitia de rarum elemento ad Washington rem minutarum mittendo fuit.
  
  Saltern illud quod dixit Drake postea excogitavit. Stupefactus esset si Americani hoc in tabella iam non haberent.
  
  Expertus fiebat et deinde signum calidum missum est. Ping in area iam circum ambulabant et gladius antiquus Martis in tabula clare factus est.
  
  "Hoc est," inquit Mai. "Sepulchrum Attilae Hunnorum."
  
  Fossi serio coeperunt. Vicani fossam iam effodere coeperunt. Priusquam ad inane perventum esset, ferro adaequatis, vicani solvunt ac deprimi se spectantes relinquunt.
  
  "Contra hoc" Mai, "ingens culturalis est".
  
  "Non possumus nunc solliciti esse," dixit Hayden. "Hoc est telum mortis. Hoc distingui debet antequam aliquid annuntiemus.
  
  Smith, Yorgi et Kinimaka insilierunt, terram oppugnantes. Dahl adhuc respexit et sensit parum woozie, licet Alicia et Kenzi opportunitatem ceperunt ut eum omnia vocarent ab 'asino otioso' ad 'Insanam Sloth'.
  
  Non diu in vacuum prorupit.
  
  Dracus observavit trio lacunam laxavit. Mai et Aricia aream lustraverunt ut cave ne mirandum esset in longis herbis quae obrepunt. prope foveam Lauren moraturus erat; acies oculorum inter duas mulieres et inferiores.
  
  "Quia nescimus quam longe descendamus," inquit Drake, "vana sit communicatio." Sed puto nos ludemus viam, quam invenimus.
  
  "Omnia nobis necessaria arca est" Hayden confirmavit. "Non tempus terere truces aliquid vel quis alius. Consentisne?"
  
  Adnuere. Primus Yorgi praeivit, in turma promptissimus. Proxima Kinimaka accessit, vulnus capitis adhuc nutriens, secutus Smith. Dracus in foveam desiluit, quam secuti sunt Hayden et Dahl. Sueci manere debebant ad ostium. Dracus columba sub inaequabili solo invenit se intus obscurum cuniculum. Unum momentum reptandi et expressi inter parietes ad latiore vacuum ducebatur, ubi sinistrae turmae versabantur. Yorgi gladium ad navigatorem portatilem coniunxit et distantiam inter se et eum singulis momentis exclamavit.
  
  Dracus lampadam stabilis tenebat, connectens cum anterioribus trabes. Transitus numquam deflexit, sed circumsessus gladii cubile est donec ab eo sensim petatur.
  
  Yorgi praemisit. "Perrumpere licet."
  
  Drake juravit. "Est lapis solidus. Non opus est nos magno apparatu illic erumpere. Videsne quam pinguis est?"
  
  Aegre sonus Yorgi fecit. "Bis latitudo huius loci".
  
  "Et gladius?" - rogavi.
  
  "Tantum ex altera parte".
  
  Dracus distinctum imprimebat quod lusi erant. Veteres deos iterum irrident. Aliquando visum est quod eum usque sequebantur, in unum vel alium trahentes, interdum ad se notum facere.
  
  Nunc ut.
  
  pronuntiavit. dixit: Transi. "Non opus est videre ubi haec ducit."
  
  "Age, unus ex anomaliis praemisit" Yorgi responsum misit. "Magna forma ignota."
  
  Vox Alicia per communicatorem crepuit. "Est movere?"
  
  Dracus impium noverat humoris sonum. "Quod prohibere".
  
  "Quot pedes habet?"
  
  "Alicia!"
  
  Omnes sub terra sua sclopis eduxerunt. Dracus gruem collum eius prospicere conatus est, sed Kinimaka eius conspectum obstruxit. Id solum facere potuit, verticem eius in cuniculum ferire.
  
  Pulvis cribratur per aerem. Dracus sudabat, pulsante recenti livor. Bigas repit quantum potuit. eosque circa lento flexu duxit Yorgi. Turn demum iuvenibus Russicis insistens.
  
  "O! Habeo aliquid."
  
  "Quid est?" - rogavi. Multae voces audiebantur.
  
  "Manere. Huc mecum potes venire".
  
  Mox Drake flexum rotundum vidit et latus transitus dilatavit, conversus in arcum lapideum octo pedum altitudinis et quater latitudinis hominis. Tan in colore erat, laevis, et supereminens angustiore foramine, quod in ipsa petra excisum erat, parvum introitum instar ostiolum.
  
  Dracus in nigredinem huius foraminis prospiciens. "Sic forte paulum evellerunt saxum, ut Attila hic semper maneret?"
  
  "Sed non est flumen supra nos," inquit Yorgi. "Fuit in animo."
  
  "Flumen vices annorum mutant", Hayden dixit. "Nunc non possumus dicere utrum Tisza semel hoc modo fluxerit. Usquam, pauca metra australis est.
  
  Dracus ad tenebras ambulavit. "In ludo sum. Vide faciemus?
  
  Yorgi exilivit, situm in fronte servans. Nova ianua primo modo prorsus nigredinis adumbrata erat, sed cum propius accedunt et lampades suas emicabant, ambages cubiculi ex altera parte videbant. Cubiculum non erat maius quam triclinium honestum, plenum pulvere particulis et silentio absoluto, genu alta in centro basi.
  
  sarcophagum lapideum in basi erat.
  
  "Incredibile" Yorgi spiravit.
  
  "Putasne Attilam ibi?" Kenzi petivit.
  
  " Gladius est, opinor." Yorgi terram suam radar penetrans repressit. "Ita hoc dicit."
  
  "Nos manemus in missione". Hayden loculum ne aspice. De genere discendi occupatus erat. "Et iustum est? Id omne".
  
  Drake respexit ubi monstrabat. Turma per ostium fornicem ambulavit et se penitus intra cubiculum invenerunt. Arca lignea nota cum sigillo Ordinis in operculo super ipsum basin stabat, ad pedem loculi. Hayden versus eum.
  
  "Surge," dixit Laurentio super comms. "Nos sumus in via nostra. Dic Vindobonae invenimus capsam proximam".
  
  "Hoc aperis?"
  
  " Negative. Non puto hic descendere utilem notionem. Te expectabimus donec ad cacumen perveniamus."
  
  Drake in loculo aspiciens. Yogi propius movetur. Kenzi ascendit super basim et prospexit.
  
  "Quis est ad auxilium me?"
  
  "Non nunc," inquit Hayden. "Debemus ire".
  
  "Quare?" Kenzi maior manebat. "Non est hic sicut ceterae iunctae. Suus 'nice tempus tibi habere non credis? It's a nice change to not have anyone trying to hold me back."
  
  Dracus conversus in comms. "Dal? Bastardus es."
  
  "Quid est?"
  
  Kenzi ingemuit. "Lapidem solum est".
  
  Drake eam ut reliquias smuggler cum amore thesauri vidit. Nempe hoc nunquam defit. Partem eius. Adnuit Hayden.
  
  "Nos te adsequi tecum. Promitto".
  
  Cucurrit ad alteram partem basin, lapidem apprehendens et extraxit.
  
  Hayden e sepulcro festinavit, Yorgi et Kinimaka insequutus est. Faber ad ianuam constitit. Dracus servavit thesauros ex monumento Attilae Hunorum reperti sunt.
  
  In luce lampadis obcaecabantur oculi ejus; virides et rubei scintillantes, sapphiri caerulei et flavi candidi; umbrae arcus tremulo ac libero primum fere mille annis. Mota opulentia, hoc motu noctis percussus est gladius. Aliae laminae emicuit. Monilia, talos et armillae cumulant.
  
  Sub his omnibus, paucis adhuc vestimentis involutum, corpus Attilae iacebat. Dracus ita credidit. Locus a praedonibus gravis numquam repertus est; hinc praesentia divitiarum. Nazis ad maiora sua consilia tantum indigebat et ad monimentorum inveniendam mentem intenderet, iis tantummodo animum advertere. Tenens spiritum, ad communicatorem se misit.
  
  "Lauren" insusurravit. "Habes conducere aliquem custodire omnia. Vos iustus have ut facere oportet. Hoc incredibile est. Sola res est... Constitit, quaerens.
  
  "Quid est hoc?" - rogavi.
  
  "Sunt gladii hic. Martis gladius deest.'
  
  Laurens exhalavit. "Oh, non est, non est bonum."
  
  Facies Draci temporis factus est. "Postquam per omnia fuimus", dixit. "Scio bene dampnas."
  
  Kensi chuckled. Drake respexit. "Mavortis gladius hic est."
  
  "Damnant, bonus es. Reliquiae smuggler et fur dominus. Surripui tibi hinc sub naso meo." Intuitus. "Mirabile est".
  
  "Non potes accipere aliquid." Vidit eam sumo ex gemmato. "Sed spero te ibi ire ad bona pretiosissima."
  
  "Plus quam Attila?"
  
  "Ita. Potes colligere. Sed quodcumque facitis, tibi gladium serva.
  
  Kenzi risit et manum abstulit, thesaurum gemmatum relinquens sed gladium servans. "Nunc omnia vidi," dixit reverentia aliqua. "Ire possumus."
  
  Dracus laetus erat quod desiderium interiorem monstravit et adiuvit ut eam adimpleret. "Tunc suus 'okay. Videamus quid sit eques mors.'
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEXTUM
  
  
  Incumbens in directo sole, hastae turmae ultimam thecam Ordinis Ultimi Iudicii examinavit.
  
  Kinimaka exspectavit approbationem sicut Alicia et Mai fines appropinquaverunt, nunc amicae helicopterae in prospectu videri potuerunt. Hayden Kinimaka ostendit.
  
  Mano. Videndum est quid intus sit antequam societas veniat; amicus et inimicus. "
  
  Hawaii adnuit et crinem clicked. Operculo Drake prono prono, capita petulci cum Dahl.
  
  "Crap!" - clamavit, nictans.
  
  "An ille tuus conatus ad osculum, Yorkie?"
  
  "Osculabor te si illud scopulae hirsutae quas vocas caput in facie multo tempore. Kiss sanguinum Eboracensis."
  
  Utique nemo eum audivit. Omnes in novam revelationem feruntur.
  
  Hayden intus prospiciens Kensi incumbens. "Sheeeit," dixit casualiter. "Numquam putavi fore ut hoc."
  
  "Et me quoque". Forte stetit.
  
  "Verum ultimum judicium," Lauren dixit, textum iterum recitans. "Pessimus omnium."
  
  "Bene, vos guys nescio," mussat Alicia. "Sed totum video intus est chartam stupri. Sonat sicut album shopping meum. "
  
  Mai respexi. "Quomodo non possum te putare intra forum."
  
  Alicia winced. "Uno tempore. Omnes hae bigae, claustra claustra et electiones me de vestigio penitus abiecerunt". Impetus appropinquantis helicopteri studiose studuit. "Melius est".
  
  Kinimaka in archa pervenit et chartam extraxit et eam omnibus ad videndum reddidit. "Est fasciculum numerorum."
  
  "Forte," inquit Cicero.
  
  Drake iratus sensit. "Ergo Ordo ultimi judicii nos medium per orbem misit ut chartam in monumento inveniremus per centum annos absconditam? Nunquam locum reperire potuimus, si deorum sepulchra non experti sumus? Hoc non intellego".
  
  "Nazie reliquiae et thesaurus venatorum erant," Kenzie dixit. "Nostine hanc incredibilem molem quam nuper sub polare glacie repertam? Alii turpe Nazi. Omnia ornamenta ad volumina et tabulas diripuerunt. Conati sunt immortui creare, vitam aeternam quaesiverunt et milia hominum in periculoso inquisitione amiserunt. Si in sepulchro Attilae Hunum potius relinquere quam opes furari vellent, magna ratio est.
  
  Ad aures Laurentem ostendit. " Districtus Columbiae scire vult quid sit."
  
  Hayden ab Kinimaki accepit. "Sic, latinas, vetus est fragmentum note- paperi, satis crassum et utrinque discerptum. flavescit et satis fragilis apparet. Sic in medio est linea scribendi numerorum tantum consistens. Ea legit: "483794311656..." respiravit. "Non omnia."
  
  "Somnium humidum geek". Alicia ingemuit. "Sed quid infernum faciemus?"
  
  Drake dixit, "Exi hinc, stans helicoptera tetigerunt. "Ante Hunnos inveniunt nos."
  
  Gubernator lenteque. "Tune es guys paratus? oculum habebimus in illo".
  
  Manipulus eum ad helicopters reduxit. Hayden orationem complevit et chartam circum se assumpsit. "Quaequam ideae?"
  
  "Ne quidem cum illis sortitio ludere potes," Alicia dixit. " Frustra ".
  
  "Et quid habent cum morte?" Drake dixit. Et quattuor equites? Numeri cum magni videntur, potuitne aliquid facere cum natalibus? Dies mortis?
  
  "Hic sumus", vox in aurem dixit, et recordatus est iterum se coniunctos esse toti mundo nisi claudere debebant ad perficiendam missionem, in quo casu tantum Laurentio iuncti erant.
  
  Non solum in eum, sed alia vox. "Venimus."
  
  Dracus audiebat helicoptera lente in aerem surgere.
  
  "Hi numeri naufragii coordinatae sunt. Facile. Nazis perfectam scopum tibi reliquit, homines.
  
  Dracus inhibet et arma parat. "Target?" - rogavi.
  
  "Ita, prima copia numerorum Ucraina demonstrat. Consequentia est unus numerus continuus longus, quo tempore nos sumit interpretari eum.
  
  Alicia in vigilia eius aspexit. "Quinque minuta diem non voco."
  
  "IQ centum sexaginta non habes."
  
  "Quomodo infernum scis, dolor guy? Id numquam probavi."
  
  Minutum silentium, et deinde: "Alioquin. Totam seriem ingressi sumus et eam cum satellitibus coniunximus. Quod nunc inspicimus magna est area industriae, fortasse octo miliaria quadrata in summa. Maxime horreis plena, supra triginta numeravimus, et vacua esse videntur. Aliquid ex perdito tempore belli. Hoc potest esse vetus facilitas repono militaris Sovieticae, nunc relicta.
  
  "Et coordinatas?" Hayden petivit. "An demonstrant ad aliquid specifica?"
  
  "Adhuc reprehendo." silentium fuit in acie.
  
  Hayden gubernatoribus certiorem facere non erat; iam ad Ucrainam peterent. Dracus paulum se sensit relaxare; certe aemuli iugis eos verberare non poterant. Et aspexit Hayden oretenus.
  
  Hoc off possumus vertere?
  
  Faciem fecit. Suspectum foret spectare.
  
  Talpa? Ille mimed lente, procumbens.
  
  Hayden ita quoque. Nemo est qui confidat.
  
  Aricia risit. " Damna, Drake, si vis illam osculari, fac modo."
  
  Vir Eboracensis recubuit sicut helicopterum per caelum dissectum. Fere impossibile erat plenam facultatem operari cum non certus esses si vel tua bulla haberes tergum tuum. Tristitia in corde suo cecidit. Si quis contra eos aliquid moliretur, exploraturi sunt.
  
  Communicator beeeped.
  
  "Wow".
  
  Caput suum Hayden levavit. "Quid est?" - rogavi.
  
  Vox cursus eximii Monachii vix sonabat. " Certus esne, Jeff? Hoc dico, non possum dicere et tunc invenire est coniecturae iustae.
  
  Silentium. Tum amans altum spiritum sumpsit. "Wow, habeo dicere. Hoc est malum. Hoc vere malum est. Coordinatae Equitis Mortis directe ducere videntur.
  
  Dahl medius intererat per commentariolum oneratum in pistol. "Sensum est," inquit. "Sed quid est?"
  
  "Nicei belli caput."
  
  Dentes Hayden strictum. "Potesne hoc punctum? Hoccine vivere? Estne-"
  
  "Exspecta," geek exhalatus, anhelitum arripiens. "Quaeso iustus exspecto. Ut non omnes. Non intelliguntur ' warhead nuclei.'
  
  Hayden frowned. "Tum quid vis?"
  
  "Sex sunt longae nuclei in tribus horreis. Per parietes videre non possumus quia aedificia plumbo sunt instructa, sed ope satellitum nostrorum per tecta videre possumus. Imagines ostendunt arma nuclei ad octogesimum aetatis tempora reducere, verisimile valere fortunam ad emptorem dextrum et diligenter custoditum. Securitas plerumque intus est, interdum basi vacua circumpellunt.
  
  "Ita, Ordo ultimi judicii sex arma nuclearia abscondit in tribus horreis ad usum posteriorum?" Mai petivit. "Vere videtur Nazi res."
  
  "Telum etiam in ordine faciendo" dixit geek.
  
  "Quomodo id scis?"
  
  "In computatrum ratio laborat. Possunt armari, dirigi, dimissi.
  
  "Habes locum exactum?" Kenzi petivit.
  
  "Ita vero facimus. Omnes sex in dorsis planis aliquet strati sunt intra horreis collocati. Satis impariter, actio intus nuper geminata est. Nempe etiam moveri poterant.'
  
  Dracus Hayden aspexit, qui eum respiciebat.
  
  "Mole," magna Kensi dixit.
  
  "Quid de aemulis iugis?" - quaesivit Dahl.
  
  "Secundum NSA numerus rumorum crevit. Non bonam ".
  
  "Libet scire quid inventurum sperent" Mai dixit. "Non comprehendo sex nuclei annos natus."
  
  "Mavors gladius"
  
  Dracus cito collum vertit. "Quid est?" - rogavi.
  
  "Omnes coordinatas obtinuit, si molem hanc hic operaretur. Quisque sibi negotium dedit satelles faciendi. Programma imaginatio nostra omnibus sensoriis instructa est, atque ab Odin et sequentium missarum historia incipiens, elementum rarum cum monumentis et diis coniungitur deprehendere possumus. Instrumenta nostra magnitudinem ac figuram obiecti proximam ostendunt et gladio absenti par est. Omnes sciunt nos invenisse gladium et ad crimen nuclei tendentes. Hoc facere debemus".
  
  "Relinque gladium in SECURIS." Smith humeros.
  
  Drake, Dal et Hayden aspectus commutaverunt. "Non casum in inferno. Gladius nobiscum manet.'
  
  Dracus deposuit caput. "Sola res cruenta pluris quam Genghis Khan, Attila, Geronimo et Annibali coniuncta est," dixit. "Et nos ad arma nuclea mutanda cogimur."
  
  "Praemeditatus," Mai dixit. "Et multis de causis opus est. Divitiae."
  
  "Mercedem," inquit Cicero.
  
  "Avaritia," dixit Kensi.
  
  "Molestum liberum," Hayden cum persuasione dixit. "His omnibus causis mixtis. Ubi sunt sex arma nuclei?"
  
  "Sunt duo intus in horreis 17", dixit guy computatorium. "Aliae officinae nuclei in Octavo decimo et nono decimo positae sunt, et nunc exactum locum eorum tibi narro. Basis magna est et emissiones caloris numeramus ex duobus saltem duodecim corporibus, ergo cave."
  
  Dracus recumbens tectum intuens. "Iterum?"
  
  Hayden sciebat quid cogitaret. "Credis omnia post hoc mutabunt?"
  
  Triste subridens. "Credo".
  
  "Tunc fortiter feriamus", Dahl dixit. "Quasi quadrigis, collegae. Hoc unum ultimum tempus faciamus."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Hastae turmae facile non erat. Vetus, basis relicta, erat simpliciter confutata collectio magnarum, apothecae elongatae cum retis levibus viae viae intercurrentibus. Viae latae sunt ad aliquet magna accommodare . Drake excogitavit olim horreum aliquod genus fuisse, ubi ingentia copia armorum militarium condi posset. Helicopteri in extremam partem appulsi, post ferrugineam, saepem dilapidatam, paene statim tormentis suis averterunt.
  
  "Manipulus paratus est" Hayden in communicatore suo dixit.
  
  Vade, dixit ei Constabularius DC. "Vide armamenta debilitata sunt et alterum item tutum est."
  
  Ad terram mur- dahl. "Fama de obfirmatis foribus stabuli postquam equum fugit."
  
  Manipulus iam loca omnium trium horreorum in animis suis divisit et utilem modum retis curvis habuit. Essentialiter omnia cum omnibus rebus. Nulli mortui fines, nullae ambages, nullae effugia, praeter unum. Omnes horreae ambitus silva densa circumdati erant, sed interiores tres vitales inter alios temere ordine collocati erant.
  
  Concurrunt.
  
  "Nos discidium habituri sumus, arma nuclei corrumpebant, deinde viam invenio ut eas hinc ad locum meliore recipias" dixit Hayden. "Romania haud procul abest."
  
  Nunc Lauren cum illis plene inplenda in Washington erat, et probata se cogitare posse cogente, ea cum ad arma nuclea tractanda opus esset. Caput stabile per canales notitias tradendas capax non minoris aestimari potest. Ambulabant humiles, cito in apothecas petierunt.
  
  Lutum via ante eos deserta. Praeter haec area tota nuda tellure contecta erat, paucis tantum fascibus sparsis gramine fusco. Dracus scaenam examinavit et iussit progredi. Discurrunt in apertum paratis armis. Odor sordis et olei sensus suos invasit, et ventus frigidus faciem suam percussit. Calces eorum sonuerunt et ocreis suis terram duram feriunt.
  
  Primum cellae muro appropinquaverunt ac terga incumbentes constiterunt. Dracus lineam perstrinxit.
  
  "Paratus?" - rogavi.
  
  "Ite."
  
  Deinde crus itineris sui lustravit, sciens se CCTV cameras nullas habere quae sollicitarent cum machinae nulla signa e basi praeter telephona gestabilia sustulissent. Ipsae crimen nuclei humili frequentia hum emittuntur. extra hunc locus sterilis erat.
  
  Alius currit, alius horreum transvolat. Uterque numerus eorum in scraw nigra transversa scriptus est. Uterque eorum vidi putredinem, insipidam, cum rivulis rubiginis de tecto ad solum decurrentibus. Fistulas sponte torsit, sectionibus serratis terram demonstrans, aqua sordida stillans.
  
  Dracus nunc videre poterat sinistrum angulum CELLA 17 antecedens: "Hanc viam transimus", inquit. "Pedimus iter per latera huius cellae donec ad finem perveniamus. Itaque viginti tantum pedes ab decem et septem absunt.
  
  Se contulit, deinde constitit. Vehiculum securitatis viam praemisit, movens per viam quae illos transiit. Nihil tamen factum est. Dracus suspirans subsidio spirabat.
  
  "Nulli amici hic sunt," eos Dahl admonuit. "Ne quis extra bigas habeat fiduciam." Non opus est addere "Etiam Americanos."
  
  Iam Dracus e loco movit, muro horreis se premebat. 17 Duas fenestras parvas ad frontem habebat CELLA. Dracus tacite maledixit, sed aliter exitum non intellexit.
  
  "Move," inquit, obnixe. "Molle nunc."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Currebant ad fores horrea, in tres partes scindentes. Drake, Alicia et May singula puncta decem et septem; Dal, Kenzie, et Hayden octodecim, relicto Smith, Lauren, Kinimaka, et Yorgi cum undeviginti singulis. Ut quis in fores crepuere.
  
  Dracus calce fores, cardine discerpens. Vir erat intus officio relicto. Dracus eum sub bracchio accepit, eum durum iecit et contra parietem oppositum officii proiecit. Angusti transitus directe in horreis patefacti sunt, itaque Alicia et May circumambulaverunt.
  
  Dracus hominem perfecit, comatum reliquit, et parva officia, priusquam feminas iungeret, repressit. Obstupefacti visui oculis occurrit. CELLA ingens, longa et alta. In eius centro, contra ostia cylindri ripae, stabat diu, humilis, salsissimus - potor cum magno machinae in fronte. Duo nuclei bellicae nuclei in dorso plaustri, die claro, nasi ante oculos ponunt, lora nigra certis intervallis conciliant. loris flexibilitatem sine magno motu praeberet - utilem vecturae, Drake suggessit, cum nemo mortiferum telum in obiectum stationarium collideret. Ingens fascis aulaeorum laterum iacebat ad latus ingens plaustrum, quod ante discessum assumptum erat.
  
  "Nulla securitas," Mai dixit.
  
  Alicia demonstravit alteri officium ad ius plaustrum. "Mea sententia".
  
  "Magis curae esse putes", Mai dixit.
  
  Dracus adiuvare non potuit quin cameras securitatis deprimeret, difficulter innixus in coetum fanorum sedentem in officio aere habitudo. "Amicus noster veternus, complacentia fortasse in opere est", dixit. "Absconditum diu servaverunt."
  
  Per canales communicationis sonos pugnae audiebant, aliae iunctae erant occupatae.
  
  Alicia ad plaustrum cucurrit. "In me!"
  
  
  * * *
  
  
  Dahl proximum hominem apprehendit et in tignis eum coniecit, cum decens moles air- tima, antequam eum spectans in terram inepte caderet. Ossa fracta. Sanguinis fluxit. Kenzi delapsus est, sclopellum submachinum incendens, homines fugientes feriens, qui facies suas duras in terram impulit. Hayden latera switched, Glock eam praeferens. Ingens plaustrum invenerunt collocatum in centro horreis, iuxta tres officia et plures ordines pixides. Nesciebant quid intus esset, sed sapere se scire putabant.
  
  Hayden ad plaustrum ambulavit, oculi eius duo crimina nuclei scandentes supra caput ascenderunt. Damn, ingentia procul. Monstra nihil aliud quam vastant. Tum certe mors erat ac plane quartae equitum pars. Secundum figuram antiquissimam Attila fuit quattuor annis septingentis post Hannibalem nata et obiter septingentos annos ante Genghis Khan. Natus est Hieronymus MDCCCXXIX. Equites omnes suo modo recti sunt. Omnes reges, sicarii, imperatores, alieni arbitri. Omnes provocaverunt se optimum esse.
  
  An haec causa eos elegit Ordo?
  
  Scivit molem Washington arte eos exprobrare.
  
  Nulla tempus aliquam nunc nec varius. Ambulavit post suggestum versus loculos tendentis. Opercula aliae inflexae sunt, aliae parietibus ligneis incumbentes. Pili et aliae sarcinae desuper emanatae. Hayden unum hominem iecit, deinde cum alio glandes commutavit et opertorium humum intendere coactus est.
  
  Invenit se in plaustri dorso cum cauda belli nuclei ei impendente.
  
  "Quid futurum est infernum, si unum ex his glans percusserit?"
  
  "Nolite solliciti esse, bonum iactum esse ut nucleum vel explosivum ferire", vox ei in comm. "At puto semper fortunam esse felicis intermissionis."
  
  Dentes Hayden strictum. "O gratias, buddy."
  
  "Non forsit. Nolite ergo solliciti esse, id est inconveniens fieri.
  
  Hayden commentum mollem et dispassionatum neglexit, in apertum evolvit et totam emporium adversario suo incendit. Cecidit homo sanguinolentus. Hayden aliud commentariolum inseruit cum illa ad tegimenta properaret.
  
  Ingens horrea circumdedit eam, resonantibus tormentis, tignis satis spatiosis ut perturbatio, ut in illis facile hostis inimicus lateat. Prospexit post loculos.
  
  "Puto nos bene facere," inquit. "Videtur illis plus quam unam operationem hic agere."
  
  Kenzi accurrens gladium Martis vibrans. "Quid est hoc?" - rogavi.
  
  Dahl ingentem rotam suggesti emissa. "Vigilate vestri tergum. Plures habemus hic inimicum quam unum."
  
  Hayden paleas cribravit. "Res furtivae," inquit. "Hoc waypoint debet esse. Magna lectio est hic.'
  
  Kenzi figuram auream protulit. Partes habent quae incursiones domum ad domum agunt. Burgaria. Magnum hoc negotium est. Omnia exportantur, vendita vel conflata sunt. Plana conscientiae post haec crimina nullus est infra.
  
  Dahl insusurravit: "Ad sinistram tuam."
  
  Hayden post capsam impingit, victimam eius maculavit et ignem aperuit.
  
  
  * * *
  
  
  Lauren Fox secutus Mano Kinimaka in lacum leonum. Vidit quomodo Smithus cum hoste egit et eum pro mortuo reliquit. Vidit Yorgi seram in ostio officiorum incedere, eamque obsoletam minus quam minutam declarare. Cotidie perdite servare conatus est. Quotidie anxius est ut locum suum in quadrigis amitteret. In parte erat quare Nicholaum Bell ambiebat, quare in tactu tenebat et alias vias ad auxilium requirebat.
  
  turmam amabat et pars eius manere cupiebat.
  
  Iam restitit, Glock in manu, sperans non uti. Plateas occupabat maxime aspectus eius, ingens et terribilis. Armamenta erant colore obscuro viridi, qui lucem non reflectit, proculdubio una ex minis formis modernae mentis humanae fingere potest. Smith cum magna custodia incubuit, aliquot hit cepit, et tunc guy sicut Lauren furtim ad auxilium tulit. Ad dextram eius Kinimaka duos iecit. Glandes circum horrea volitare coeperunt sicut alii intellexerunt se oppugnari.
  
  Post aliquot custodes perfodiendum vidit ad crepidinem plaustri.
  
  "Cave," in nexum convertit, "populos in prima fronte tendere video. O deus meus, ecquidnam hic conentur exquirere?"
  
  "Proh non," responsum fuit a DC pro omnibus videre. "Haec arma nuclei corrumpebant. Si hi guys codicem deducunt, etiam una ex his quae dimissa erit calamitatis erit. Ecce sex omnes distingui debent. Nunc!"
  
  
  * * *
  
  
  "Securus infernum dicis," mussat Aricia. "Involutus pallio meo et spumosum cappuccinum sorbillat. Exspecta, video etiam hic taxi versus petere.
  
  Drake inflexit partem, videns se citra suggestum contendere sine certamine ullo. Ille Ariciam agitans celeriter proficiscitur.
  
  A. Mai^s vocis intentionem fregit. "Vigilate vestri step!"
  
  Quid est...?
  
  Homo in crasso corio nigro iaccam sub suggestu delapsa, crura extendit. Sorte vel sollerti consilio Dracum in tybiam feriunt et eum volventem mittunt. Submachine tormentarii deinceps delapsus est. Dracus novas livores neglexit et sub plaustro repit sicut custodes ignem aperiebant. Globis concretum post se perforatum. Insecuti sunt eum custodes, trahentes sclopetum.
  
  Dracus rectum sub plaustrum ascendit, telum ingens supra caput sentiens. impingeret satellitum, deinde cubavit. Dracus Glock incendit et frontem secidit viri. Audivit post se sonum gressuum, et tunc alius homo super se descendit. Draci mentum terram percussit, et astra facit ut nigredo ante oculos traheret. Dentes conprimebant, minutatim abrumpebant. Dolor ubique explosa. Volvit et impulit cubitum in faciem alicujus. Pistol surgens et accensus; glandes cranii Draculi ab inch periit et directa in basim nuclearis pergit.
  
  Drake adrenaline sensit impetum. "Hoc..." caput viri arripuit et in concretum totis viribus impulit. "... futuis." Nuclei. Erucae." Omnis sermo ictus est. Demum caput recidit. Dracus e sub plaustro rescendens occurrit Alicia ulterius currens.
  
  "Nullum tempus dormiendi, Draci. Hoc est aliquid grave stercore ".
  
  Comitatus Eboracensis sclopetum submachinam arripuit et tinnitu aurium obsistere conatus est. Alicia vox adiuvatur.
  
  "Mai? Esne bene?"
  
  "Minime! Irruimus inter se."
  
  Fremitus machinae e suggestu venit.
  
  Dixit Drake. "Paucis secundis brevibus et bellicae istae hinc aderunt!"
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM NONUM
  
  
  Drake celeritatem auxit. Diebus illis insolens erat ut recta viderem, sic hodie omnia ut solent. Ostium anterius est casula ad caput altitudinis. Dracus extendens manum apprehendit manubrio et traxit illud. Alicia Glock eius intendit.
  
  Manus grenade surrexit.
  
  Dracus eum intuens oculis suis non credens. "Quid tu, a fucking child-"
  
  Alicia eum in cista percussit, eum mittens retro volans et circa frontem plaustri. Grenade violenter explosa, shrapnel in omnes partes mittens. Drake equitavit cum Alicia, duobus adhaerentibus. Ostium salsissimus incoepit nere et ruere ante vehiculum. Cum Dracus aspexit, unus tantum erat in cella sedens, alte superne, male ridens ad eum. Pressit gas pedal.
  
  Dracus sciebat nullo modo esse apud Inferos vehiculum movere satis celeriter ad percurrendum. Respexit ad latus, et tres plures custodes irruentes in se vidit. Salsissimus vir vivens ad vitam rugit ut rotae eius claudere coeperunt ac propellere, unum digitum ad tempus. Fores lapsae non movebant, sed non obstabat.
  
  Communicator ad vitam venit.
  
  "Sunt aliquet e hic movere! Praestigiae sunt bulletproof. Et difficile ad perdant." Vox erat Hayden.
  
  "Nullo modo in?" - Kinimaka quaesivit.
  
  "Nemo. Hoc signatum est. Nec nimis vis uti, si quid velim scias.
  
  Et quamvis Dracus scivit suam salsuram nunc nullam habere ianuam, adhuc duo amplius solliciti erant.
  
  "Surge in contionibus", inquit. "Incipit disconnecting haec nuclearibus criminibus. sistere cogentur."
  
  "Periculosum. Perduint periculosum, Drake. Quid si unus ex bellicis exeat?
  
  Dracus post Cameram exit, oppugnatores incendit. "Una quaestio ad tempus dampnas. Qui sumus-prodigia?
  
  Alicia persecutoris exortum est. "Vereor ut nothi his diebus magis similes sint".
  
  Simul in suggestum se insilierunt et se facie ad faciem cum bomb nuclearibus invenerunt.
  
  
  * * *
  
  
  "In duabus frontibus operatur," Drake nunc de comms dixit. "Possumus corrumpebant et disconnect simul."
  
  Hayden chuckled. "Conare ne sana sic PLACENS circa illud."
  
  "populus Eboracensis non PLACENS agere, amica mea. Omnia miris modo humilitatis facimus.
  
  "Plus pauca milia cacata carta rerum." Vox Dahl sonabat sicut currebat. "Eboracum felis. Terriers. Puteo. Ludis iugis. Et illud accentum?"
  
  Dracus sensit plaustrum sub se movere incipiunt. "Ubi imperium panel, homines?"
  
  Statim technicos respondit. Viden' quomodo armarium conficitur ex triginta fere tabulis curvis? Haec octava est ab acuto fine.
  
  "Plurima mea lingua."
  
  Plures ictibus exactis occidentes. Alicia iam ad persequendum tendit. Mai modo desiluit in tergum suggestus. Nunc nuke tergum aspexit.
  
  "Malum nuntium. Britanni adsunt."
  
  "Puto Sinenses habere," Dahl locutus est.
  
  "Gallice," dixit Kinimaka. "New team"
  
  Dracus in tabula imperium desiluit. Scimus ubi sit gladius Martis?"
  
  Ita Matth. Sed nunc magna non possum dicere, possumne?" - vox respondit.
  
  "Yeah," inquit Dahl.
  
  Dracus vici et parvam electricum solus evulsit cum multi-proposito frenum. Octo fulmina celeriter disposuit et decidunt. Invenit se in fronte parvarum duarum tabularum potestaterum magnitudinem velum autocinetorum sat-navorum, keypad et multum symbolis albis fulgentibus.
  
  "Cyrillice," inquit. "Scilicet is est."
  
  "Numquid hodie adepto peius?" Alicia per mundum exclamavit.
  
  Eboracensis caput deposuit. "Est stupri nunc futurum est."
  
  Salsissimus celeritate sustulit, versus ostium lapsus tendebat. Britanni a tergo horreis conferti progressi sunt. Circumfusae sunt custodes.
  
  Bomba nuclei emicuit, plene reducitur, codicem launchium opperiens vel codicem necat.
  
  Drake sciebat se movere. Sciebat se movere non posse. Quod solum nesciebat quis esset moriturus?
  
  
  * * *
  
  
  Custodes primum sagittarii irruerunt. Dracus magnum clypeum erat, et glandes stationarii Aricia praeterita vehebantur, bellica feriendo. Alter in conspectu eius vita Draculi emicuit, tum Alicia unum praesidium, alterum Mai. Vidit aliquid magis venientem, quamvis magis a caeco latere venientem sciret. Alba signa emicuit, cursor connivuit et expectavit.
  
  "Putasne securitatem explodere?" Subito Cicero tacite dixit. "Fortasse hic eorum ordo?"
  
  "Cur mori habent?" Kenzi petivit.
  
  "Vidi hoc ante," Kinimaka dixit. "Familiae ingentes accipientes subsidia medicinae vel relocationis desperatae requirebant cum princeps familiae suae mortuus est. Si pertinent, verbi gratia, mafia vel trias. Suus 'possible."
  
  Dracus scivit se diu manere non posse felicem. Alicia ad cingulum solvendum curavit sicut dolor involutus est. Spero me videt auriga. Sed non curet? Drake nullam aliam vidit electionem.
  
  ille per suggestum versus tergum iactat amens arma.
  
  "Manere! Desine, desine. Nolite mittere. I sum Anglicus!"
  
  Dahl murmurat omnia dixit, nulla verba requirebantur.
  
  Dracus ad genua cecidit in dorso plaustri, cauda nulla ad laevam, manus in aere, et contra venientes quinque-homo SAS unit, omnino inermis.
  
  "Opus auxilium tuum", inquit. "Nos in dubio est ad bellum pugnandum."
  
  Vidit adulescentem commsnum switch, vidit duos senes conspiciunt in eius vultu. Forsitan agnoscerent. Fortasse sciverunt Michael Crouchus. Iterum dixit.
  
  "Sum Matt Drake. Pris- sas adscriptum. Veteranus miles. Pro viribus internationalibus specialibus quadrigis nomine SPARSUS laboro. Institutus sum in Hereford. Me illatum a Crouch. "
  
  nomen memini, totum. Duo ex quinque sclopeta demissi sunt. Dracus vocem Aliciae super comms audivit.
  
  "Tu quoque nomen meum nominare potuisti."
  
  leviter vicit. "Hoc non est optima idea, ama."
  
  Mai et Alicia custodes procul habebant. Seconda lata. Milites Britanni SAS ignem aperuerunt in custodes magis appropinquantes qui post tympana oleum impingentia plana stratum impleverunt. Drake exspectabat. Radio homo tandem completus est.
  
  "Matt Drake? Cantabrigiae sum. Mopse prius. Quod requires?"
  
  Felix dies, quam putabat. SAS conscendit.
  
  "Iuva nos securam hanc cellam, siste plaustrum hoc et hanc bombam nuclei exarma", dixit. "In hoc ordine".
  
  Id Britanni occupaverunt.
  
  Scindendo et discurrentes in utraque parte suggesti, appropinquantes custodes deposuerunt, ut equos bene laborantes. Hoc vidit Dracus, et in memoriis antiquitatum gaudebat. Fluida gratia erat, regalis ferens et invicta fiducia in motuum consors. SPIR putavit optimum team in mundo esse, nunc...
  
  "Drake! Mai plorabat. "Bombam nuclei!"
  
  Oh yeah. Ille recurrit ad tabulam moderandam, in pluteis, claviculis et numeris intuens.
  
  "Geeks?" interrogavit. "Nos scimus codicem?"
  
  "Potest esse aliquid ad litteram", respondit aliquis.
  
  "Hoc non est vere stupri auxilium, dumbass stupri."
  
  "Paenitet. Si nomina sodalium Ordinis cognovimus, natales eorum invenire potuimus?
  
  Dracus sciebat se loqui cum homine qui non curabat. Is erat, quem prius loquebantur, inuidiae podex.
  
  Lauren vociferatus "Tu nominasti Ordinem. Si hic essent, probabiliter arma nuclearia programmata sunt. Non possum credere non notulam cum codicibus relinquere.
  
  "Fortasse hic nullum codicem, parve," dixit culus. "Memento signum quod dedisti cum sepulcrum Geronimi aperuisti? Hoc fortasse etiam hic factum est et ad bellica nuclearia deducenda.
  
  Drake retorsit. "Damnat, armantur?"
  
  "Plenus. Fulgentium symbola alba quam vides numeros esse countdown.
  
  Acuta et glacialis aqua corpus eius inundavit et vix respirare potuit. "Quam diu?"
  
  Tussis. "Sexaginta quattuor secundis. Tunc tu et fratres tui illegitimi historiae fient. Ordo supremus regnabit in saecula! Vivamus in mi! Ordo sum!"
  
  Fit rixa et multum clamoris consecuta. Dracus vestigia secundarum in bracchialibus suis servavit.
  
  "Salve? Esne ibi?" - voce iuveni quaesivit.
  
  "Heus, buddy," mussat Dracus. "Habemus XXX secundis".
  
  'de eo cogitavi. Tuus amicus Laurentianus Ordinis memoratus. Bene, necesse habent occidere codicem. Et quoniam reliqua omnia ad textum pertinent, percurrebam modo. Memorarisne tu? Hic dicit: 'Solum occidendi signum est, cum sessores surgunt.' Quid tibi hoc vult?
  
  Dracus cerebrum suum torquebat, sed cogitare nihil aliud quam minutionem secundarum rerum numerare potuit. "Exsurge?" - repetivit. "Experrectus? Resurrexit? Cogita quomodo Ordo cogitat? Quid sibi vult Nazis? Si eques apparet, he-"
  
  "Natus" inquit iuvenis voce. "Fortasse dies nati sunt isti? Sed hoc esse non potest. Haec eighties-era bombs nuclei plerumque tres digiti occidere codicem habent." Desperatio in voce.
  
  Seconds undeviginti usque ad interitum.
  
  Kensi locutus est. "Tres numeri dicis? Plerumque?"
  
  "Etiam".
  
  XVj.
  
  Dracus Respexit ad Alicia et vidit se inminere balteo, conatur solvere et simul custodias mittere. Vidi crines, corpus, animum mirabile visu. Aricia...
  
  Decem secundis.
  
  Tunc Kenzi exclamavit, confirmans fidem in eius Dahl. "Habeo id. Conare septingenti. "
  
  "Septem-o-o-o. Quare?"
  
  "Quod non postulatis. Solum fac id!"
  
  Iuvenes technica Drake symbola numerum cyrillianum reddebant et Eboracensis globulis insistebat.
  
  Quattuor tres duo
  
  "Non fecit", dixit.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESINUM
  
  
  Respondit Kensi. "Accidit".
  
  Nempe exarmavit suos, et Laurens exarmavit. Dracus prospexit a corpore nuk ad Mai, ubi stabat ante aliud claviaturae. Omnes sex criminibus nuclearibus distinguebantur.
  
  aspexit in vigilia sua. "Non minus quam alterum habuimus," inquit.
  
  SAS ubique custodes velox fecit. Alterum lorum imcinctus Aricia et armamentum leviter ferebatur. Dracus eum sensit celeritatem tollere, accedens ad fores cylindro.
  
  "Numquid adhuc salsissimus vir eorum cessaverunt?"
  
  "Ego te curabo!" - exclamavit Kenzi. "Ad litteram!"
  
  "Nihil," Kinimaka dixit. "Galli ubique sunt ubi securitas nulla est. Hic tumultus verus ibi est."
  
  SAS custodes mittit Dracus; Alicia in alteram cingulum trahit sicut Mai speculam in graphio posteriori iacit.
  
  "Ita, quid vis." Hasta turma incredibiliter confirmata est.
  
  "Aliud agere video," iuvenis technicus coepit. "EGO-"
  
  Eorum nexus cum Washington separatus est.
  
  "Dicam iterum?" Drake conatus est.
  
  Silentium ominosum tantum responsum fuit.
  
  "Damnare, hoc bonum esse non potest." Dracus totum pectit horreum.
  
  SEAL Team 7 super eos descendit quasi totum infernum explosum est.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl cucurrit post plaustrum ut fores CELLA lapsus appropinquavit 18. Sinenses homo per frontem sonitus plaustri cucurrit, portam ulteriorem petens. Perfodiunt ut currebant. Custodes prohibere conati sunt. Sinenses speciales copiae eos glandibus et manu ad pugnam deleverunt. Hayden calamitatem esse in fronte suggesti cum proelio coepit.
  
  Confregit collum custodiae, deinde corpus eius ad se tegendam usus est ut Sinensis ignem promiscue aperuit. Corpus eius glandes hebeti impetu transfixerunt et dorsum reiecit. Clypeus concidit. Abiecta, post unum antrorsum desiluit, coronas mugiens, transiens a tergo quasi provolutus. Sinensis transiit frontem plaustri.
  
  Dahl ignem accendit, spargit ut paxillos globos. Incredibile visu, demonstratio paene inhumanis profecta est. Etiam post tergum saliendo ignem aperiebant.
  
  Dahl cito operculum accepit, post extulit se prospexit, deinde prospexit et paucas glandes incendit. Sinenses paulisper ad terram adfixi sunt ut custodes eos a tergo appropinquarent. Dahl Kensi respexit.
  
  Non ubi putabatur.
  
  "Kenz? Esne bene?"
  
  "O Yeah, sicut Arreptisque vetus amicus."
  
  Dahl sponte conversus et per femoralia perscrutans vidit, caput intus altum, ventrem in margine operculi sedit, asinum in altum elevavit.
  
  "Est paulo extemporalitatem."
  
  "Quid est? Oh, esne uxor tua? Illa quam te sit calidior, Torst, sed memento, te solum illa te calidiorem esse.
  
  Aspexit, sentiens scissa. In hoc statu inter conjugium et divortium vixit, et tamen ei omnia facultas datur. Quid hic infernum agebat?
  
  Mei officium.
  
  Sinenses iterum conflixerunt, appropinquantes custodes cum machina tormentarii igne caedentes et Dahl et Hayden ad terram nudaverunt. Suecus conversus vidit Kensi e arca lignea elapsa.
  
  "O ova. Itane?"
  
  Tenuit novam speciem katana ante oculos suos, ferrum ascendit. "Iam scivi unum invenirem, si satis profunde fodissem. Latrones gladio resistere non possunt.
  
  "Ubi est gladius Martis cruentus?"
  
  "O ieci in loculum."
  
  "Damnant!"
  
  Cucurrit in una parte cum gladio, machina sclopeta in altera, deinde in tergum plaustrum insiliit, ante Dahl oculos sicut labes coruscans. Katana abiecto, ignem fugientem Sinensem aperuit.
  
  "Quo vadunt?"
  
  17 CELLA, Dahl dixit. "Et nos eos sequi oportet."
  
  
  * * *
  
  
  Laurentianus impetum Gallorum a dextra parte Warehouse vidit 19. Kinimaka et Smith iam in eam partem erant et statim conflixerunt. Yorgi post dolia procumbentes custodes figentes. Lauren cor suum volitare sensit ut plaustrum cum duobus bellis nuclei promovendis.
  
  Memorans omnia quae dicta erant, in tectum plaustri se insiliit, rotis sustentandis utens. Tum primum lorum solvere coepit. Si sarcinam valde instabilem efficere possent, aliquet desistere cogerentur. Suspexit a tergo bombam nuclei, in unum e magnis lignis gradiens, et vidit pugnum Smith cum uno e Francis guys pugnare.
  
  Constabularius tactus. "Justus confirmatus ab agente Lutetiae Parisiorum. Memento Armand Argento? Vos guys aliquoties supra annos adiuvit. Bene, inquit, praesentia Gallorum contingentium auctoritate non est. Plene. Esset aliquod genus in se saevitiae belli.
  
  Laurentius deglutivit et observavit ut Faber retro cecidit ad unum genu fluens. Gallus super eum stans capillo apprehendit detractam radicibus ac proiecit. Smith exclamavit. Genu ad nasum ei vacillantem misit. Gallicus guy insiliens supra. Luctatus est Faber. Laurentianus ab eo ad Kinimaka, deinde Yorgi, bellum nuclei, et portae adductae appropinquantes prospexit.
  
  Quid faciam?
  
  Damnare aliquem strepitum.
  
  Emporium Glock sui super capita inimicorum suorum exinanivit, faciens eos evertere et anas, unde pretiosus secundus Smith et Kinimaka dedit. Faber vidit spatium et accensus in eum, pulsans ad terram percussorem. in tertia, ut vacillaret et ex pugna decideret.
  
  Unus Gallus est solus superstes.
  
  Lauren incidit ut glans de corpore proiecto nuclei elisit. Quam FORMIDULOSUS erat ut ne molestus quidem esset? Quomodo usus est? Ipsa autem pars huius quadrigis erat et cum ea manere voluit quandiu habuerunt. Hanc familiam invenit et adiuvabit.
  
  Salsissimus ingens celeriter velocitatem sustulit, fortiter accelerans, recta in cylindrum ostium fores, in eam impulit, cabi frontem leviter repercutiens facit, ac deinde per eam recta ingruat.
  
  Lauren se in tergum salsissimi iactavit.
  
  
  * * *
  
  
  Drake obsignatus ad sigilla pugnantium SAS et HASTA iuxta bellum nuclei movens, miratus si quid praelium tumultuosius vel funestius hoc fieri posset. Pauca verba ab ipso communicatore narraverunt hoc certe fieri posse.
  
  Omnes tres aliquet, sex arma nuclei portantes, simul per ostia cylindro adaperta eruperunt. Metallum shrapnel ubique volavit ut scissa fores demersa sunt. Aliquet transeuntes. Viri aliquet invadunt, intus saliunt, sentientes se tantum celeritatem lucraturos esse. Nunc Drake duos milites Sinenses prope currentes vidit. In suggestu moratus est et Aricia et May paulo remotior vidit post unum e subsidiis ligneis latens. Bomba nuclei deturbata cum unum ex maximis potholis in mundo feriunt.
  
  Drake abieci. Si ingens et grave telum a quiete laxavit et habenas rupit, omnes in malis essent;
  
  Abierunt in lucem, et disiecerunt. Viginti millia horae, deinde triginta, in tribus rostris ad vitam tamquam rectoribus in pedali gas calcaverunt. Antecedens via lata erat, fere recta ad imum exitum, stadiis circiter duobus. Nunc, cum proximus inter se esset, Drake ex salsissimo suo ad plaustrum Dahl spectare potuit, et deinde ad Kinimaka. Visus ingens, missilia nuclei movens, homines iuxta pugnantes, homines sclopis, cultris et pugni adhibitis, abiectis, nulla quarta parte datis, via curva, et omnes tres aliquet in vicem obversantes, eum sopitum esse. core. . Erat resonans avaritiae et violentiae, prospicitur in Orcum.
  
  Nunc autem omnis eius intentio in signacula tendit.
  
  Quattuor fortes invaserunt SAS primum, sine ullis quaestionibus unum interfecerunt. Britanni se redacta et incussa sunt, sigilla ad operiendum cogendo. Quattuor viri post aliquet cucurrerunt, sperantes navigio salire. SAS Dux Cantabrigiae manu cum classe signaculo pugnavit et utrumque percussit. Mai et Alicia de custodibus pugnabant et apertam in concursu invenire quaerebant.
  
  Dracus obviam venit cum sigillo ducis. "Quare?" - interrogavit.
  
  "Noli quaerere", vir fremuit et ad Dracum ambulavit. Verbera erant accurata et incredibilia, durissima, suo simillima. Ille impedivit, dolorem illorum impedit, et repercussit retro. Calce dura. Cultrum in manu alterius apparuit. Dracus ictu suo elusit, utrosque tela abjiciens, et e plaustro avolans.
  
  "Quare?" - repetivit.
  
  "Tu daturam. Tu et equos tuos."
  
  "Quam?" - rogavi. Drake retorsit ad aliquod spatium lucrandum.
  
  "Quare nothi isti volunt nos occidere?" Alicia quaesivit ut apparuit post hominem.
  
  Momento ictum tradidit, eam in templo ferendi. Dracus eum in calce renum et lapsum servavit. Alicia pedem in vultu movit. Coniecerunt se, nere, emittere.
  
  Dilatata via est.
  
  A. Maio duos custodes misit. Alius SAS homo occisus est, et iam Britanni et Americani pares viribus erant. Tres contra tres. Dracus duos Sinenses vidit antea serpere sicut aranearum super bomba nuclei viderat.
  
  "Aspice hoc!"
  
  Sero. Irruit in eum.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl sciebant se Romania peterent. Erat bonum. Erat media hora coegi quod eos posset occidere antequam illuc pervenirent.
  
  Seres pugnavit cum custodibus, eos repellit et invenit salientes, plura desunt. Sinenses praesidia sua praetermiserunt, durum ac paene bis terribilibus scapulis ferientes. Plures custodes circumdederunt eum. Hayden ex salso se abicere donec numeri eorum reddantur.
  
  A tergo Kenzi ultimos inimicos egit. Machina vacua erat, rubra ex katana distillabat. Illa in suggestum descendit, nunc oculos suos angustans sicut duo Sinenses ad eam convenerunt, cultros vibrantes. Repugnabat, ambulabat. Arma tulerunt. Proiecit se in facies, mirandum. Sagittarius sub bracchio suo transivit, proiectione bombae nuclei. Invenit se iuxta unum e guys sclopeto monstratum in faciem suam.
  
  "Shit".
  
  Sola via erat. Manus calce sclopellum tenens, emissa volans, ascendit firmamentum in corticem teli nuclei. Ad cacumen pervenit, reperiens illic curvam tantum esse levem, sed periculosam ad stateram. Sed sedit in manu sua bomba nuclei cum katana.
  
  "Veni et fucking me tolle!" - clamavit. "Si audes."
  
  Tulerunt cito, libratum. Cenzi stabat in vertice belli, Insano ense, cultris invadit eam. Percute et adduce. Repugnabat, sed hausit sanguinem. Illa eruca feritur. Plaustrum horae triginta milium quatiebat. Sinenses summum gradum accommodarunt. Kenzi stateram amisit, lapsus et in erucam recidit.
  
  "O".
  
  Flante vento per capillos suos frigoris freezer. Cultellus cecidit super eam. Illa alteram manum katana commutavit, carpum digitis apprehendit et ad latus acriter excussit. Carpus fregit et cultellus cecidit. Illa etiam hoc modo torquebat corpus et vidit illud caput primum evolare extra plaustrum. Alter iam aggressus est. Kenzi katana ad dextram suam vertit et punctum directe attingit. Aliquando volabat antequam Kenzi eum deponeret.
  
  Tunc illa de pertica sua despexit in summitate bombae nuclei, lamina katana sanguinis sui in inferiores pugnas distillante.
  
  "Duo Sinenses interfecti sunt. Tres supersunt."
  
  Alicia eam aspexit ex cursore parto, pugnam spectans in capite belli. "Videbatur sic frigus damnare," dixit. "Ego vere credo me habere erectionem."
  
  Dahl eam a suo plaustro aspexit. "Me quoque".
  
  Tum bellum movere coepit.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM PRIMUM
  
  
  Dahl statim mutationem animadvertit, duo lora quam in vento volitare curaverat, ac deinde tertiam partem veluti fasciae insanissimae mundi, contra impetum nuclei et imum suggestum impingens, furibundus percussit. Cum primo ictu valido, custodiam in stomacho percutit, eum volare, arma akimbo, recta a latere plaustri, et extremas coronas emittentes iuxta ipsum punctum vestis percussit. Dahlius vincit ad eventum.
  
  Bomba nuclei iterum movetur. Dal caligo rubram super eum descendentem sensit, sicut Kenzi super summo luctatus est, et Hayden sub umbra eius directe laborabat, nesciens quid futurum esset. Clamavit et fremuit, sed frustra. Stridet fremitus, clamoribus incumbit ad pugnam ; omnibus audientibus impeditus. Sese ad communicatorem misit.
  
  "Permoveo." Bomb nuclei discussurus est!"
  
  Kenzi inspexerunt. "Ubi ire? Vis tolle?"
  
  "Nooo!"
  
  Suecus ad extremam ligaturam prope Haydenus insanus currit, umerum suum contra incredibilem molem proiecti premens. "Nuccular bomb cadit!"
  
  Hayden cito revolvit et sic milites fecit. Warhead alium unc. Dahl eum extulit cum omni unciae virium, quos umquam recensuit, omnis musculi quiritatio.
  
  Post eum gravis pulso sonuit.
  
  Shit.
  
  Sed Kenzi erat adhuc tenens katana et risu cavillator in faciem suam. "Damnate, iustus es vir insanus stupri heros. Putasne te hoc vel alterum tenere posse?"
  
  "Um, no. Non realiter."
  
  "Tunc movere."
  
  Insanus Swecus accuratius iacuit.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus et Alicia iterum in spectaculo communicant.
  
  "Quid est Dal infernum facere?" Alicia petivit. "Estne amplectitur Damnare nuclei bomb?"
  
  "Noli stultus esse," Dracus scindit caput quassans. "Scilicet illam osculatur."
  
  Dracus deinde in partes desiluit ut guys SAS adiuvaret, sigillum rapuit e puero et eum sub bomba nuclei iactavit. Totum corpus hominis concussum est. Vadunt ictus, et tunc obsignator obdormivit inscius, vultu viventeque sedato. Drake intendebat eam viam relinquere.
  
  Sigillum alterum mortuus est, miles deinde SAS, uterque cominus confossus. Cantabrigiae et iuvenis omnia quae restant. Se cum Draco ad ultimum signaculum pugnandum iunxerunt. Eodem tempore Alicia et Maius ad eos venerunt. Plaustrum in via lutum murmuravit, vicinum semel percussit et abegit. Concursus permisit bombam nuclearem Dahl stabiliendam esse, ut eam suis subsidiis ingentibus firmaret. Omnes tres currus, ut unus, portam fauces perruperunt et incessus continuerunt versus Romaniam. Ferrum et concretum funditus destruitur, revulsis ultro citroque. Hoc tempore helicopteri sustulerunt et e regione aliquet volabant, et homines cum tormentis gravibus e foribus incumbebant ac rectoribus positi erant.
  
  Drake impetum in Sigillo obstruxit. "Manere. Tu es specialis copiae miles. American mulieres. Cur nos interficere conaris?"
  
  Etenim responsum non expectavit, sed homo per vim respondit. Cantabrigiam eduxit ac deinde Drake complevit. cecidit in latus iuvenis sas. Crudelis et inclementia Sigillum liberans, ictu terendo. Sed tunc Mai ad eum conversus est.
  
  Octo secundis transactis pugnatum est. Rursumque ingemens exarmatum cumulo vivum reliquit.
  
  Drake Cantabrigiam convertit. "Exprimere non possum quantum tuum auxilium sapimus, Major. Paenitet enim me tam de amissione populi tui. Sed quaeso, si vis, hos vivos relinquere, mox sequentes ordines sunt.
  
  Duo sigilla superstites aspexi, admirans, forsitan haesitabam.
  
  Cambridge adnuit. "Intelligo et assentior tibi, Drake. In fine diei omnes homines sumus. "
  
  Dracus grimace fecit. "Bene, non amplius. Imperium Americanum mox nos necare conati sunt. Rediens ab hoc aliquo non video."
  
  Cantabrigiae humeros. "Percute retro."
  
  Drake torva risit. "Homo secundum cor meum. Lubuit in occursum tibi, Major Cantabrigiensis.
  
  "Et tu, Matt Drake."
  
  Adnuit Mai et Alicia, tunc diligenter ambulavit versus salsissimus. Dracus eum observavit relinquere, simulque bellicae stabilitatem inhibens. Omnia vidi bona.
  
  "Scisne illos redituros esse et gladios accipere?" Alicia eum impulit.
  
  "At enim quid? Non facio irrumabo. Martis gladius minimus problematum est. Se in nexum convertit. "Hayden? Quam longe? Quid agis ibi?"
  
  "Bene," Hayden respondit. "Extremum Sinensium modo desiluit. Eo gladio."
  
  Kenzi giggled. "Minime, viderunt me in actu."
  
  "Nonne nos omnes?" Drake risit. "Im 'non iens ut obliviscatur huius visus aliquandiu.'
  
  Alicia eum scapulis directe allidebat. "Frigus e, miles. Iterum vis me bombam nuclei inter crura mea ponere".
  
  "Nemo, ne cures," inquit Dracus, aversus. "Ego faciam tibi postea."
  
  
  * * *
  
  
  Helicopteri exprobraverunt, minati sunt et aurigas suaserunt ut vehicula sua retardarent. Utique non primo opus, sed postquam aliquis per unum ex windshields glandem callidam callidam posuit, repente homines qui putabant se esse intactos dubitare coeperunt. Tres momentis post, aliquet retardari, manus e fenestris adhaeserunt, et omnia negotiatio cessaverunt.
  
  Dracus stateram suam recuperavit, adsuetam assiduo impulsu et antrorsum motui. Ille in terram desiluit, animadvertens se subito revixisse systematum communicationis suae, iamque diligentissime gubernatoribus suis vigilantem esse.
  
  Nullus erat sanus a communicatore. Washington hoc tempore siluit.
  
  Manipulus congregatus destruens varius. Sedebant in monte herbido, tres missiles naves imminentes, mirantes quid mundus magisque malae notae in proximos iacerent.
  
  Dracus gubernatorem aspexit. "Potestne nos Romaniam fugere?"
  
  Oculi huius numquam vacillaverunt. "Sane," inquit. "Non intellego cur non. Utcumque, arma nuclearia ibi mittuntur ad basim reponenda. Commodum habebimus".
  
  Una alia acie reliquerunt.
  
  Simul fortes manserunt.
  
  
  * * *
  
  
  Paucis horis post, manipulus Romanianam domum tutam reliquit et bus in Transylvania conscendit, prope Brun castrum egressus, quae sedes Draculae comitis supposita erat. Hic, inter altas arbores et montes altos, obscurum, quietum hospitem reperit et in ea consedit. Lumina obscura. Manipulus vestitus togatis iam vestimentis e tuto domo ablatus est, tantumque arma et tela portabat, ac bona pecunia e tuto quam Yorgi ceperat. Nulla diplomata, nulla documenta, nulla identitatis documenta habebant.
  
  Convenerunt in unum locum. Decem homines, nullo nexu. Decem homines ex imperio Americano sine idea currunt qui credere possunt. Ibidem lucidus nulla verto. Nullius magis hastae, nee turpius secretior. Nullum munus in Pentagono, nulla domus Washington. Genus familiae ultra id quod licebat habebant. Noti uti possent decipi.
  
  Totus mundus mutatus est propter aliquod ignotum, incomprehensibilem ordinem rami exsecutivi.
  
  "Quid suus 'postero?" Faber primam quaestionem erexit, vox ejus in obscuro loco prostravit.
  
  "Primum missionem absolvimus," dixit Hayden. "Ordo ultimi judicii mundum occultando quattuor arma terribilia destruere quaesivit. Bellum Hannibali egit, qui magnum telum erat. Conquestum ope Genghis Khan, quod erat in codice clavis quem delevimus. Fames, per Hieronymum, telum biologicum erat. Ac denique Mors per Attilam, quae sex nuclei bellicosas habuit. Una haec arma in societatem nostram redigendam ut eam in ruinam et chaos novimus. Puto nos cum fiducia dicere quod minas neutrales sumus.
  
  "Solo Martis mucrone soluto," Laurens dixit. "Nunc in manibus sive Seres sive Britanni."
  
  "Ita vere spero nos esse," dixit Drake. "SAS ibi nos servavit et aliquos bonos amisit. Spero Cantabrigiae non reprehendi."
  
  "Progrediens..." dixit Dahl. "Hoc solum etiam facere non possumus. Primum quid nunc infernum facturi sumus? Deinde quis confidimus ut hoc adiuvet?
  
  "Bene primum cognoscemus quid Americani in nos verterint" Hayden dixit. "Conicio operationem in Peruvia et alia... quae acciderunt. Num pauci potentes contra nos? Surculum globus influens alios? Alteri credere non possum quod Coburn hoc sanxerit."
  
  "Aisne nos secretum chat cum Praeside habere?" Drake quaesivit.
  
  Hayden humeros. "Cur non?"
  
  "Et si festucam est coetus", Dahl dixit. "Perdimus eos."
  
  "Vive," Mai dixit. "Sola via haec est ut hostes nostros vivos capiamus."
  
  Turma sedit in spatio magno diversis locis, aulaea arcte trahebantur, eas custodiens ab inpenetrabili nocte. Alta in Romania colloquebantur. Meditatum. Mox patuit facultates non habere, sed opes exiles. Dracus ex una parte potuit numerare eos.
  
  "Ubi ire?" Kenzi interrogavit eam katana adhuc tenens, ferrum apricis in obscuro lumine dimittens.
  
  Dixit Drake. "Nos semper incedendo."
  
  "Si semper cessamus," dixit Dahl. "Nos morimur."
  
  Alicia Drake tenuit manu domini. "Et cogitavi super eos dies fugiendi."
  
  "Hoc est," inquit, "tum ingemuit." "Sane scis. Ignosce."
  
  "Omnia est bonum. Ridiculum est sed bellus. Denique intellexi hoc genus meum esse.
  
  "Nonne hoc procursu sumus?" Kenzi petivit. "Quia vere volui ab ea omnia effugere."
  
  "Nos ista agemus". Dahl propius ad eam incumbebat. "Tibi promitto. Ego quoque liberos meos habeo, ne obliviscaris. vincam illis aliquid.'
  
  "Non recorderis uxorem tuam."
  
  Dahl in sella intuita tum sedit, cogitans. Drake vidit Kensi parum propius ad magnum Swecum moveri. Ex animo posuit et circumspexit cubiculum.
  
  "Cras alter dies est", inquit. "Quo vis ire primum?"
  
  
  FINIS
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Ad ripam Armagedon
  
  
  CAPITULUM PRIMUM
  
  
  Iulia Marsh vir colorum diversorum semper fuit. Unum latus est nigrum, aliud est griseum... infinitum. Satis impariter, nihil unquam studii ostendit cur paulo aliter quam ceteri evolvit, modo acceptavit, cum eo vivere didicit, usus est. Quoquo modo id ei usurae; a machinis latentibus post oculos expressos oculos et salsos et piperis oculos auferebat. Martius semper praestaturus erat - uno modo atque alio.
  
  Intus alius fuit. Interiorem animum in unum nucleum tendit. Mensis Pythii causa fuit, seu quid eorum supererat. Coetus alienus animum suum apprehendit ac deinde simpliciter circa eum dissolvitur. Tyler Webb plus ex mega-stalker psychopathica quam cabalista princeps. Sed Marsh occasionem illam solam cupiverunt eundi, consilia personalia, eccentricia creandi. Ad infernum cum Zoe Forfex et omnes qui adhuc erant intus sectae activae, et ad infernum etiam profundius cum Nicholao Bell. Astrictus, ansgarius et waterboarded, haud dubium est quin prior fabricator omnia auctoritatibus posuisset, ut vel minimam sententiam eius argueret.
  
  Pro Palus, futura lucent, sed tenui colore. Ad omnem fabulam duo erant latera, et homo valde anceps. Postquam infeliciter Ramses Bazaar tristes reliquimus - re vera amavi umbracula cum omnibus suis oblationibus - Martius adiuvante helicoptero-colorato-hyacinthino ad coelum tulit. Irruit, celeriter novum praemisit casus.
  
  EBORACUM NOVUM.
  
  Mariscus machinam in latere suo temptavit, propius movens, incertus quid videbat, sed confidens in quo posset. Hic puer instrumentum paciscendo principale erat. Magnus tata animi persuasio. Quis disputare potest cum bomba nuclei? Palus fabrica sola relicta est, exteriorem manticam inhibens et lora humeri laxans ad tersos artus accommodandos. Utique ipse debet subiicere item probationes et eius authenticitatem confirmare. Post omnia, maxime bombs coquendae sunt ut aliquid simile non essent-si satis erat cocus. Turn demum arcus Alba.
  
  Periculosum unum latus est. Anceps.
  
  Sed fun! alterum poscere. Et veneficii femper valebat parum, ob rem.
  
  Martias ipse ridebat. Tam improbum. Sed mini Geiger occurro secum adduxerat, ille demum locuto tacuit.
  
  Sed sit amet ipsum velit, non ipsum. Ita tumultus fuit, sed etiam casus mortis calidae - et nunc vere eum non appellaverunt. Fortasse alio tempore. Marsh multas horas acerbissimas hanc legationem meditabatur, cum certae omnes vias in loco essent et quam tutissimae essent, cum loca desineret, opinio paene ridicula erat.
  
  Nunc pro exemplo sumamus. Sub conopeo pluvialis Amazonis petebant ut Columbiam petebant. Vir erat exspectans eum - plures, re vera, et Marsh personam suam in conventu impresserunt asserens se albam esse. Parum concesso, sed magni momenti pro Pythia.
  
  Estne hic totus nunc sum?
  
  Maris magna risit, gubernator helicopterum trepidi circumspicere.
  
  "Omnia est bonum?" - cicatrices quaesivit macer homo.
  
  "Bene, quod ex parte tua pendet." Martias risit. "Et quam multa puncta in sententia habetis? Malo hospitari quam unum. Vos?"
  
  Gubernator avertit, aliquid obscurum murmurans. Martii caput renuit. Utinam moles illotis sciant, quae sub illis nixae, impinguataeque, incautae stragesve incautae stragemque intulerint.
  
  Marsh scaenam infra spectavit, miratus est decies centies centena millia si hoc punctum introitus in Civitates Foederatas rectum iter esset. Cum ad eam descendisset, duae tantum optiones reales erant - per Canadam vel per Mexico. Hi propinquiores Amazonibus erant et corruptione scatent; impedita cum iis qui solvi iuvare et ora claudunt. Canada paucos portus tutas hominibus similes paludis obtulit, sed parum erant nec etiam appropinquaverunt diversitati quae in America Meridiana exstitit. Fastidiosus landscape ut infra explicare pergebat, Marsh mentem vagam invenit.
  
  Crevit autem puer multo magis in ore quam in cochleari argenteo. solido magis aurea talea. Optimi scholarum magistri et optimi magistri - "optimi" ut "carissimi" Marsh semper emendaverunt - eum recto tramite conati sunt , sed defecerunt: fortasse mora in aliqua schola normali adiuvisset, parentes autem divites erant. columnae societatis meridionalis et longe a re tactus erant: Marsh a servis excitatus est et parentes suos maxime in conviviis et salutationibus luxuriosis vidit, ubi loqui iussus est, semper sub discrimine patris, qui mores impeccabiles efficeret. Semperque sontem ridet mater, quae filium suum amasium ac solum crevisse scivit, sed se in omni forma provocare omnino non potuit. Itaque Iulia Marsh crevit, crevit, factus est, quod pater eius palam appellavit "a. puer alienus. "
  
  Gubernator locutus est, et Marsh omnino illud neglexit. "Dicam iterum?"
  
  "Accidimus Cali, domine. Colombia."
  
  Marsh incumbens et novam scenam infra explicans servavit. Cali notus est una ex violentissimis civitatibus in Americas et domus Cali Cartel, una maximarum mundi praebitorum cocaini. Quolibet die ordinario, homo ut paludes vitam suam in manus suas reciperet, per plateas posteriores El Calvario ambulans, ubi ragamuffini vias purgamentorum defricabant et in flophosibus dormiebant, ubi incolis "zonam tolerantiae" intitulatum patiebantur. permittens consummationem commercialem medicamentorum et sexuum cum minimis intervenientibus vigilum florere posse.
  
  Marsh sciebat hunc locum sibi et eius bomba nuclei esse.
  
  Sedenti gubernatori ostendit salsulam paludem griseum in quo tres AUCTARIUM homines frigore, oculis mortui, faciebus expressis demonstraverunt. Aperte cum sclopetis armati, paludem in sal- tem cum brevi salutatione prosecuti sunt. Tum per umida, clutis, plateas, sordida aedificia, et ferruginea eliminat, praebentes oeulos alterum aspectum mundi, ubi pars hominum "fluitavit" ab una casa in aliam, sine domo permanens. Martii retraxit paululum, sciens se nihil dicere de eo quod postea factum est. Hae statio necessariae erant, quamquam, si felicissime arma nuclearibus in Civitatem US submittere vellet, periculum ullum pretium esset. Et sane, Marsh neutras quantum poterat viderit, cum paucis strophis varias manicas suas levat.
  
  Currus viam per aliquos colles volventes nebula opertos vulnerat, tandem conversus in gestationem stratam cum magna et quieta domo ante eam. Silentio iter factum erat, nunc unus ex custodibus obnixus versus paludem vertit.
  
  "Hic sumus".
  
  " Videlicet. Sed ubi est hic?
  
  Non nimium despiciens. Non nimis whily. Omnia simul servate.
  
  "Tolle saccum dorsualem tuum." Exilierunt custodes et aperuerunt ianuam. "Dominus Navarro te exspectat."
  
  Martii annuit. Ius erat nomen et locus. Hic non diu maneret, modo satis diu efficeret ut proximus modus onerarii et finis ultimus lenis et tutus esset. Custodes sequebatur arcus atro rorante caligo et tunc veteris domus in obscuro vestibulo. Lumina non erant intus, et species unius vel duorum annorum umbrae non fuissent vel ignotae vel curae. Palus saepe vidit umbras veteres in tenebris et cum illis loquebatur.
  
  Custodes ad dextram aperturam monstrabant. "Locum privatum tibi solvisti maximum quattuor horarum. Recta intus veni. "
  
  Martius inclinato in gratiam et gravem ianuam reppulit. "Ego quoque petivi ut proximo modum onerariis terram exponeret. Helicopter?"
  
  "Etiam. Prodest. Me in intercom voca cum tempus veniat et circumagam te domum monstrabo.
  
  Martius annuit gaudio. Pecuniam autem supra, quae opus erat, ad meliorem usum, et tantum habet. Nimirum plus solvendo quam poscentem etiam suspiciones, sed pericula.
  
  Duabus partibus rursus cogitabat. Yin et Yang. Palus et palus. Nigra et nigra rubra micat...
  
  Intus locus luxuriosus erat. Postremum latus angulum stibadium occupatum ex corio nigro et gausapo profundo. Mensa vitrea cum carafe pro potionibus, vino et spiritibus prope sedentibus, in alio angulo machina capulus et tea offerebat. Laborum in mensa vitrea posita sunt. Hoc omnino risit Marsh.
  
  Consolatoria, sed ad breve tempus. Specimen.
  
  Ille vasculum fortissimum capulus infudit et frenum in celia expectavit. Deinde in lecto recumbit et laptop extulit, dorsualem sibi diligenter imposuit super upholstery iuxta eum. Numquam antea bomba nuclei ita deligata cogitavit, breviter admirans si celiam suam ad eam faceret. Utique, homini paludi similis, hoc difficile non erat, et intra minuta calix in mantica fumans erat, et parva cupa in parte pruina.
  
  Martias risit. Omnia bona sunt.
  
  Penitus surrexi; electronicae confirmatoriae certiores fecerunt eum ante helicopterum Columbiam iam ingressurum esse. Nondum vexilla alicubi elata erant, sed paucae horae intercesserant, cum emporium in pleno oscillatione discessit. Marsh potum suum complevit et sacculum paniculum farti proximo fugae refertum est, deinde puga intercom pressit.
  
  "Paratus sum excedere."
  
  Viginti minutis post et iterum in aere erat, fuga nuclei dorsualis retorta sed commodus est. Petebant ad Panamam, ubi celeres volatus finiret, et taedium iter ad iter perduceret. Gubernator iter fecit in aere et per aliquas vigilias, optimum quod fecit, et pro eo pulchre delatus est. Cum delineatio Panamae in fenestra sinistra apparere coepit, Marsh percipere coepit quanto propius iam erat in Civitatibus Foederatis Americae Septentrionalis.
  
  Turbo venit, gentes, nec facile abibit.
  
  In urbe Panama consedit per aliquot horas, bis mutatis vestibus et quater imbuit, utrobique shampoo diverso odorato. Odor mixtus suaviter et gravem odorem sudor oppressit. Prandium et prandium habuit, licet tempore prandii esset, et tria vitra vini bibisset, quodlibet ex alia utre et alio colore. Vita bona erat. Prospectus extra fenestram immutatus et inexcussus permansit, ergo Marsh thecam lipstick quam tali occasione servatam fuerat protulit et vitro minio pictus est. Profuit saltem aliquandiu. Marsh tunc cogitare incepit quid futurum esset ut tabellam illam mundam lamberet, sed eo momento pingens nuntii advenientis somnia interrupit.
  
  Tempus Adventus Aestimatur XV minuta.
  
  Martius vultu vultuque laetus sed anxius simul. Iter quadraginta horarum inter vias pessimas regionis praecurrebat. Haec cogitatio inspirare improbabile est. Sed, semel peracto, deinceps scaena infinite magis iucunda esset. Martius res suas collegit, siliquas potionis, utres vini et acetabula, ordine coloris, figurae et magnitudinis, pervasit.
  
  SUV exspectabat, iuxta viam purgans, et mirae commoda respexit. Marsh nuclei bombam destruxit, sellam suam cingulum in ea accinctus est, ac deinde ad se ipsum tendit. Auriga paulum ante fabulabatur quod Marsh intellegens de vita sua cacata carta non curabat et post rotam obtinuit. Protenta sine fine via praemisit.
  
  Horae transierunt. SUV lapsus est, tunc concussus est, et iterum delapsus est, saepius in gas et macula morando. Auriga periculum pro minori delicto trahi nolebat. Ceterum alia scintilla vitae inter multos iter erat in via aeterna ad loca ignota, et si inexplicabilis maneret, latuit.
  
  Et tunc Monterreyensi ponunt ante. Martius late risit, sed laetus fessus est, quod longum iter plus quam medium factum erat.
  
  Chartophylacium nuclei iuxta eum iacebat, nunc paucas horas ab termino US.
  
  
  CAPITULUM SECUNDUM
  
  
  Martius proximum iter crure sub obscuris tenebris fecit. Locus erat, ubi quicquam vinci aut amitti posset; factor ignotus, ad inaestimabilem quantitatem a cartelli umbilici locali elevatus, in picturam delatus est. Quis horum hominum possit divinare cogitationes? Quis scivit quid postea facturi essent?
  
  Utique non eos ... vel Iulianum Marsh. Ignominiose translatus est cum duodecim aliis hominibus in tergo plaustri quod petitur ad terminum. Alicubi per viam, haec plaustrum de via avertit et in tenebras disparuit. Nulla luminaria, nulla signa, auriga iter hoc velavit - et bonum est quod ille sciebat.
  
  Palus stans in dorso plaustri, garrulum et fastidium familiarum audiebat. Praestitit ei ordo consilii sui. Tempus adventus eius in New York satis cito venire non potuit. Cum plaustrum fregit et posticum fores in uncta cardine patuerunt, primus egressus est, ducem quaerens armatorum qui stabant custodes.
  
  "Diablo" dixit utens verbo codici qui eum viatorem VIP notavit et se solutioni pactus erat. Adnuit ille, sed postea eum neglexit, omnes in parvam stipitem sub ramis arboris imminentis patulis comitati sunt.
  
  "Nunc vitale est", inquit Hispanice, "quod tacite moveas, nihil dixeris et quod tibi dixeris facias. Si id non feceris, iugulum tuum praecidam. Intellegis?"
  
  Palus speculabatur ut quisque conspectum suum, etiam suum, conveniret. Post hoc iter increpuit, per condensa et dumeta arborum. Lumen lunae caput concutiebat, et Mexicani principes saepe exspectabant donec nubes ante continuam claritatem occultaverant. Perpauca verba dicebantur, et solum homines cum sclopetis, sed subito Marsh se reperit velle Hispaniensem vel multum loqui posse.
  
  In media acie locabat, non attendens pavidam circa se faciem. Post horam retardati sunt, et paludem arenosam campum volvens sparsas arbores, cacti et nonnullas alias plantas prae se vidit. Totus globus emissa est.
  
  "Hactenus bonus" princeps insusurravit. "At nunc durissima pars est. Terminus Patrol non potest totum terminum monitorem omni tempore, sed temere inhibet agunt. Omnia tempus habent. Et tu, Martio annuente, Diablo transire postulasti. Spero te hoc paratum esse".
  
  Martii chuckled. Nesciebat quid homunculus loqueretur. Sed mox populus evanescere coepit, singuli cum parva immigrantium caterva, donec solus Mars dux et una custodia manebat.
  
  Ego sum Gomez, dixit princeps. Haec Lopez est. per cuniculum incolumem te ducemus."
  
  "Quid de illis guys?" Marsh migrantibus annuit migrantibus, suum optimum fictum Americanum accentu induens.
  
  "Solum quinque milia a capite reddere." Gomez gestus dimissionis fecit. "Periculo glandes. Ne cures, nobis potes credere."
  
  Horruit palus, cum vafrum vidit risum Firmiter in vultu ductoris fixum. Nimirum totum iter mollius exspectandum est. Quaesitum est: cum eum oppugnarent?
  
  "Eamus" inquit. "Sentio curiosus hic aspectus."
  
  Gomez sollicitudinis ictui, qui per faciem suam emicuit, adiuvare non potuit, et Lopez tenebras circum se lustrabat. Ut unum, duo eum in directum orientem, in tenui angulo, sed ad terminum duxerunt. Martius deinceps aberrans, de industria fallens et insufficiens prospiciens. In uno etiam Lopez ei manum adiutricem dedit, quam Marsh postea pro infirmitate scripsit. Nequaquam peritus erat, sed ratio argentaria profunda ei semel permisit multum extra phaleras materiales, peritiam mundi bellicarum artium propugnatores ac singulares copias militum apud eos. Marsh paucas cautelas, utcumque existumant, sciebat.
  
  Ambulabant aliquandiu, circa eos extenta solitudine, paene tacente. Cum collis ante apparebat, Marsh ad ascensum paratissimum erat, sed Gomez substitit et ostendit plumam aliter numquam viderit. Ubi humus arenosus leniter acclivis radicibus occurrit, duo arbusculae virgultae virgultae convenerunt. Sed Gomez hoc loco non ivit, sed diligenter triginta gradus ad dextram sumpsit, ac deinde alios decem usque ad altissimum fastigium ascendit. Postquam ibi Lopez aream infinita cura examinavit.
  
  "Munda," dixit tandem.
  
  Gomez deinde fragmentum restis sepulti invenit et trahere coepit. Palus parva sectionem collis assurgentem vidit, saxa vaga et peniculus hominis mediocri foramine in viva rupe insculptum revelare. Gomez intus lapsus, deinde Lopez dolium sclopetis in palude monstravit.
  
  "Nunc tu. Tu quoque."
  
  Iter eum secutus est, caput deprimens diligenter observans et insidians, quod eum pauci gradus ab exortu natum esse sciebat. Deinde, postquam aliquid cogitaverunt, homo in duas partes vias transversas, in tenebras se recipere statuit.
  
  Lopez expectavit, sclopetum erexit. Martius lapsus, ocreis per scopulosum radendo. Lopez telo dimisso extendit, et Marsh ensem sex pollicis torsit, extremum in arteriam carotidem alterius immittens. Oculi Lopez dilataverunt et manum levavit ad fluxum sistendum, sed Marsh id facere non intendit. Lopez inter oculos percussit, sclopellum ab eo rapuit, ac deinde in collem moribundum prostravit.
  
  Pedicabo te.
  
  Marsh vasa omisit, sciens Gomez se citius quam necessarium esse venturum si in Marsh manu videret. Ille deinde cuniculum re- gressus est et cito descendens ad priorem locum deambulavit. Res erat aspera ac parata, quatiens trabes et pulvis et caementa de tecto manantia. Mariscus plene expectatur quovis momento sepeliendum. Vox Gomez ad aures temporis pervenit.
  
  "Nolite solliciti esse. Falsus est aditus ut quemvis terrent qui in hoc cuniculo offendat. Etiam inferiora, mi amice.
  
  Marsh plane sciebat quid eum exspectaturus esset "ulterior descendens", nunc parvum elementum admirationis habuit. Pars captiosa telum Gomez inactivare sine gravi laesione erit. Millia passuum distat Eboracum adhuc.
  
  Et multum longius videbatur, sicut ipse stetit sub Mexicano deserto, sentiens lutum defluentem dorsum suum, et cinctum foetore sudoris et herbae, oculi ejus aculeati pulvere.
  
  Martius ausa est, uno loco reptans et post se manticae trahere, cuius corrigia talo circumfusa erat. Hie vestes sunt multae, cogitabat in uno loco. Just vestit ac fortasse peniculus dentarius peniculus. Delicatus Coloniensis. Sacculum capulus ... mirabatur ubi Americani cogitationes suas posuerunt ut radiorum metiri possent, tunc de ipsa radiorum cura solliciti esse coeperunt. Item.
  
  Hoc est verisimile aliquid deprimi ante exitum.
  
  Bene habes et vive et disce.
  
  Martius ex angusto cuniculo in multo ampliorem se ridere cogebat. Gomez incumbens, extendens manum ad auxilium.
  
  "Aliquid ridiculam?"
  
  "Ita, dentes tui stupri."
  
  Gomez Vigilavit erubescebant vel in incredulitate. Haec sententia minime exspectabat iter itineris auditurus. Marsh computavit quid sit illud. Dum Gomez eam figurare conatus est, Marsh surrexit, sclopellum in manibus Gomez obvolvit et in alterius os ludibrium egit.
  
  "Nunc quid dicam intelligis?"
  
  Gomez totis viribus pugnavit, propellens paludem et dolium ad se reversus. Sanguis ab ore eius spargitur fremens et dentes eius in pavimentum ceciderunt. Palus columba sub dolio longo et valido ictu maxillae et alia parte capitis tradidit. Gomez haesitavit, ostendens se oculis adhuc non posse credere hanc anatem insuetam de se obtinuisse.
  
  Marsh cultrum e vagina ad latus Mexicani traxit quod illi iniecta est. Gomez aufugit, sciens quid deinde futurum sit. Ille in murum saxum crepuit, fracto umero craniumque gravi gemitu concidit. Marsh ferrum proiecit quod Mexicanum excussum est et tunc rocam ferire fecit. Sanguis ex propriis articulos manat. Sclopetum resurrexit, sed Marsh ita erectus ut inter cruribus esset, negotium iam inutilem reddidit.
  
  Gomez caput attrectat, sparsitque cruorus muris. Martius haesitavit, sed proximo ictu vulneravit, et tunc recordatus est gladium, quem in sinistra manu adhuc tenebat.
  
  Potens impulsus, et cultellus costas Gomez detondit, Mexicanus autem sclopetum omisit et utramque manum in Marsh manu cultello posuit, ita vi ictui claudens ac ferrum sepeliens. Dolor vultum suum pervertebat, at homo ne inevitabilem mortem ageret.
  
  Martii statim contracta manu libera, utens iterum iterumque ad percutiendum, infirmis maculis quaerens. Certabant inter se, quantum poterant, tardius sursum ac deorsum cuniculum movendo, trabibus trabibus bumpando, et per lutum aggeribus impellentibus. rivi sudoris arenam decurrerunt; grunnitus gravis, porcorum collisio similis, spatium artificiale implevit. nulla misericordia, nulla terra perventum est. Gomez omne ferrum sumpsit sicut in vicum conditum erat, et Marsh primum infirmare coepit.
  
  "Avide .... exspectans me ut interficiam te....." Gomez graviter anhelabat, oculi feri, labra cruenta et reiecta.
  
  Marsh in hac sola et tartarea loco mori noluit. Retro gladium yanked, distorquens a corpore Gomez, et deinde regreditur, dans duos viros plures pedes distantiae. Pistol humi iacebat, proiicitur.
  
  Gomez invadit eum quasi diabolum, vociferantem, tonantem. Impetum paludis deflectit, ut doctus erat, umerum suum convertens et proprium Gomez impetum permittens caput suum in murum oppositum impellere. Palus igitur spina in calce. Retro cultro usus non est donec conclusio amissa fuit. Docuit etiam notissimum telum non semper optimum esse.
  
  Gomez e muro corpus sustulit, caput suspendens, et conversus. Martius in rubeo daemonis facie conspecto sanguineo. Ad momentum illum fascinavit purpureo ore purpureo et albo collo, nigris foraminibus ubi flavescunt dentes olim irrepserunt, pallentesque aures utrinque paene comice exsertae. Gomez torsit ictu. Palus ex latere capitis percussus est.
  
  Gomez autem patuit.
  
  Palus extitit, caput lanificii, sed satis conscius fuit ut cultro actu confoderet, ferrum in alterius cordis ostendens. Gomez excussit, fractis sibilans ab oris anhelitus, et tunc Martius intuitus occurrit.
  
  "Te bona fide reddidi," Martius aspiravit. "Debes modo pecuniam."
  
  Hos proditores natura et haud dubie eruditione cognoverat. Proditio eorum esset secunda vel tertia diei cogitatio, postquam "cur est sanguis in manibus meis?" et "quis infernum occidi tandem nocte?" Fortassis etiam cogitatio de consequentibus dose cocaini. Sed Gomez... pecuniam modo accepisse debuit.
  
  Mariscus spectabat ut homo ad terram delapsus, deinde stirpem tulit. attritus et traiecto, sed respective incolumis. Caput eius terebat. Fortunate cogitavit paracetamolum ponere in uno ex saccis in sacco dorsuali, quod iuxta bombam nuclei sita erat. Commodo itaque id. Etiam involucrum infantem abstergit ibi.
  
  Idus Martias abstersit et catapotia sicca devoravit. Aquam secum sumere oblitus est. Sed semper aliquid est, annon?
  
  Nihil respiciens ad cadaver, demisso capite, longum iter per cuniculum subterranei Texas incepit.
  
  
  * * *
  
  
  Horae protrahebantur. Iulia Marsh sub America contrusit cum telo nuclei suo dorsum accinctus. Cogitatus fortasse minor fuit quam exspectavit - quamquam manticae adhuc tumidae erant - sed interiores camerae minus graves erant. Haerebat ei creatura tanquam invitus amicus vel frater, eum trahens. Omnis gradus difficilis fuit.
  
  Tenebrae circumdederunt eum ac paene deglutiverunt, fractis solum per occasionem pendentis. Multi fracti, multi. Humida hic erat, turba animalium invisibilium, semper imagines somniorum evocantium in animo suo quae superstitio canebat cum pruritu occasionali scapulis suis sursum ac spinam decurrentem. Aer erat in modica quantitate, et quod erat exiguus.
  
  Et coepit in immensum sentire fessus et hallucinare coepit. Uno die Tyler Webb insecutus est ac deinde malo troglodytam. Procidit bis, genibus et cubitis radendo, sed ad pedes connititur. Troglodytarum in Mexicanos iratos convertit et deinde in ambulationem taco piperis viridibusque rubris et guacamole refertam.
  
  Cum milia passuum intercederet, ne id faceret sentire coepit, melius se esse futurum, si ad tempus quiesceret. Cape paululum conquiescamus. Sola res eo clarior fuit, quae olim pertinaciter supervixit adulescentia, cum ceteri omnes eo discessisse vellent.
  
  Tandem luces clariores antecedens apparuit et eam per summum cuniculi finem fecit et deinde permulta minuta perpendendo qualem receptionem consequi posset. Revera, non exspectavit aliquas admissiones committendas, numquam expectatus ut in liberam terram perveniret.
  
  Hoc ex instituto navem onerariam omnino separatam constituit. Palus erat diligens et non stultus. Helicopter nomen suum opperiens plura milia passuum collocari debet. Palus remota unam e tribus cellulis ardentibus circa corpus suum collocavit et in dorsuali suo fecit vocationem.
  
  In conventu, ne verbum dictum est, commentationes nullae factae sunt de sanguine et sordibus quae facie et capillo paludis tegebant. Gubernator avem in aera sustulit et versus Corpus Christi contendit, proximam et paenultimam siste in grandi adventu paludis. Unum pro certo erat, fabulam narrare velie.
  
  Et nemo est qui dicat eis. Solum res cum convivis partium non communicavit quomodo ad breves nuclei e Brasilia ad Orientem oram Americae iuvesti.
  
  Corpus Christi brevem requiem obtulit, imbrem longum et breve somnum. Proxima viginti quattuor horae iter New York, ac deinde...
  
  Armagedon. Etiam vel finibus est.
  
  Palus subridens pronus in lecto iacebat capite defosso in pulvino. Vix respirare potuit, sed sensum satis amavit. Dolum esset auctoritatibus persuadere se gravem esse et bombam veram esse. Haud difficile - consideratur in canistris et materia fissionabilis eos sedere ac mendicaret. Postquam id factum est... Marsh dollaria infundentia, sicut quidam machinae socors in Las Vegas exspuentes nummos ad nodum elaborarunt. Sed omnia causa bona. Causam Webb.
  
  Non datur inpiis. Palus erat sua consilia exsequi, dum novus irides dux Pythiorum insequens.
  
  Ille lecto delapsus est, flexo poplite stans. quidam lipstick adhibuit. Cubiculi supellectilis ordinavit ut sensum facerent. Exivit et elevator descendit ad crepidinem, ubi currus rentalis eum exspectabat.
  
  Chrysler 300. Magnitudo et color balaenarum infecit.
  
  Proximum desine... in urbe quae numquam dormivit.
  
  
  * * *
  
  
  Marsh currus sine labore depulit ut clarus orbis Skyline in conspectum venit. Ridicule visum est facile hanc raedam Novi Eboraci depellere, sed quis tunc aliter fore sciebat? Bene quis ut. Plus quam triduum intercesserat ex quo Ramses' emporium reliquit. Quid si fama emanavit? Iter nihil mutat. Erat iustus alius viator, per ambages per vitam vagans. Si ludus fuerit, propediem sciet. Alioquin ... Webb promisit Ramses populo promptum auxilium cum hoc praebere. Martias numerabat.
  
  Palus caecos egit, nesciens vel multum curans quid deinde futurum esset. Prius quam urbem magnam ingrederetur intentus erat, noctu trans flumen, quo sol occideret, perfugiens, itineris temeritatem complexus est. Motel L-formata satis erat, quamvis stratum scabrum et procul dubio sordidum esset, et fenestrae tabulae et margines pavimentorum pluribus digitis sordium nigrum obductis erant. Sed erat inexplicabilis, incondita et paene incognita.
  
  Quam ob rem, circa mediam noctem, rectum cor tunsis resedit, cum aliquis fores cubiculi sui pulsavit. Ostium in raedam sors patebat, sic in omni honestate, si quis ex ebrio hospite risum esse potuisset. Sed posset etiam esse cops.
  
  Vel SIGILLUM SEXTUM SEXT.
  
  Marsh cultros e cochlearia et vitreis imposuit ac deinde cortinam retraxit, ut foris quaereret. Quod ut vidit, obmutuit paulisper.
  
  Quod...?
  
  Pulsatus iterum sonuit, lux et recens. Palus non dubitavit aperire ostium et hominem intrare permittit.
  
  "Me miratus," inquit. "Et quod his diebus non fit saepius."
  
  "Sentio ut est," dixit visitator. "Unus ex meis multis virtutibus."
  
  Martius de aliis miratus est, sed longius prospicere non potuit saltem duodecim notare. "Nos tantum occurrit semel ante".
  
  "Etiam. Ac statim affinitatem sensi.
  
  Martias erectas, quarto iam volente cepisse imbrem. " Pythiam omnem aut captam aut mortuam esse arbitrabar. Nisi Webb et me."
  
  "Ut vides," visitator suas manus expandit, "erras."
  
  "Im 'laetus." Martius mutua risus est. "Ipsum saturabuntur.
  
  "O," subridens salutator quoque, "unus futurus es."
  
  Martias belle repellere conatus est omnes ejus natales statim pervenisse. Haec mulier aliena fuit, fortasse tam mira fuit. Capillos fuscos stylo spinoso desectos habebat; oculi eius viridi-caerulei, perquam similis eius. Quam creepy erat? Vestis eius ex lana viridi pullover, bracae rubrae et classe caeruleae Doc Martins constabat. In altera manu vitrum lactis, in altera vitrum vini tenuit.
  
  Ubi pervenit...?
  
  Sed non vere refert. Amabat eam unicam esse, ut quodammodo eum intelligeret. Placuit ut nusquam exiret. Placuit ut omnino dissimilis esset. Tenebrae copiae sibi invicem comparantur. Vinum rubrum sanguinem et album lac inficit mixturam.
  
  Martius ab ea specula sumpsit. "Visne esse in summo vel in fundo?"
  
  "O non sapiunt. Videamus ubi modus nos capit."
  
  Ita Marsh nuclei in capite lecti bombam collocavit, ubi eam videre et videre potuerunt et per oculos Zoe Shears additam scintillam quasi cometam spectaverunt. Haec mulier potens, letalis, ac plane monstrosa fuit. Probabiliter insanus. Aliquid ipsum ad nulla nem.
  
  Ut vestem deposuit, scissura mens errabat ad contemplandum quod futurum erat. Cogitatio omnium concitationum promisit in crastinum et perendie diem, cum Americam ad genua sua adduceret et cum bomba nuclei laetaretur, eum Zoey perfecte paratum fecit ut braccas deiecit et navem conscendit.
  
  "Non foreplay?" interrogavit.
  
  "Bene, cum dorsualem illam dorsualem modo sic collocasti", dixit, spectans bombam nuclearem quasi eam spectare posset. "Percepi me non opus esse."
  
  Martias laeto admiratione risit. "Me quoque".
  
  "Videsne, amas?" Zoe se in eum deposuit. "Nos facta sunt ad invicem."
  
  Tunc Marsh intellexit se videre eam lente moventem, asinum pallidissimum in reflexione speculi, quod in muro pendebat directe supra vetus pectus femoralia, et post ipsum manticam, inter pulvillos lecti irrepsit. Aspiciens bene sient faciem.
  
  "Damnare," proripuit. "Donec tempus mattis suscipit".
  
  
  CAPITULUM TERTIUM
  
  
  Matt Drake gearing up for the team's incertissima equitare yet. Ingrata, anhelans in fovea ventris mei consedit, et nihil ad rem cum asperis fugae, modo contentionis, sollicitudinis ac fastidii apud homines, qui tam atrocia facinora committere conari posset. Plebis condolebat saecularibus, qui cottidiana negotia, ignara sed contenta, circumibant. Illi pro se pugnavit.
  
  Helicopteri referti sunt militibus qui viam suam curaverunt et se laeserunt pro hominibus qui mundum bene ad vivendum fecerunt. Tota turma HASTA adfuit, exceptis Karin Blake et Beauregard Alain et Brigitta McKenzie - aka Kenzie, katana-wielding, artificium smuggling, agentis olim Mossad. Manipulus Ramses 'ultimum emporium' devastatum ita properavit ut omnes secum capere cogerentur, et non erat momentum amittere, et tota quadriga parata erat, informatus et paratus ad vias Novi Eboraci ad feriendum currere.
  
  Dracus a reali truncato ad concretum truncatum putavit. Numquam nos claudere.
  
  Circum illum erant certae lineae et procellae vitae fluctus. Alicia et Bo, Maius et Kenzi et Torsten Dahl. In secundo helicoptero erant Smith et Lauren, Hayden, Kinimaka et Yorgi. Turma in spatium aeris Novi Eboraci effusum, a Praeside Coburn iam purgatum, et acriter deripuit, per intervalla inter skyscraros discurrens et ad tectum quadrangulum descendens. Turbatio quassata. Radiophonica pipiabat ut per indicium factum est. Dracus non nisi tumultum viarum infra, agentes irruentes et SWAT iunctos furiosos, gehennam cogitationem praeceps impetu ad New York et ad Orientem Coast servandum.
  
  Intimum spiritum accepit, sentiens proximos horas tumultuosas esse.
  
  Oculo captus Dal. "Post haec vacationem sumo."
  
  Dracus fiduciam Sueciae admiratus est. "Post hoc unum omnes indigemus."
  
  "Bene, mecum non venis, Yorkie."
  
  "Non forsit. Satis certo sum Iohanna usquam praeesse.
  
  "Quid est infernum quod volo volo?"
  
  Helicopterum cito descendit, ventrem suum in stratosphaerium mittens.
  
  Aricia giggled. Solus id scimus qui domum currit Daley, Torsti. Scimus".
  
  Suecus torvos fecit, sed nihil commentum amplius fecit. Drake risum cum Alicia commutavit et tunc animadvertit Mai utrumque utrumque observare. Damn, simile est nobis nihil usquam solliciti esse.
  
  Alicia elevaverunt Mai. " Certusne es hoc genus agendi tractare posse, Sprite, cum nuper te tonderet?"
  
  May expressionem non mutavit, sed cunctanter pervenit ad novam cicatricem in facie tangendam. "Recentiores eventus me multo diligentiorem fecerunt de fide populi mei. Et inspiciet eos qui produnt.
  
  Dracus intus recubuit.
  
  Factum est nihil. Discessit a me, finem imponens! Promissum nihil est. .
  
  Motus et cogitationes mixtae, versae in bilem acrem, quae cum mille aliis affectionibus miscetur. Dahl animadvertit, Kenzi sensim se discessisse, et Bo vix Ariciam oculos tulit. Deus sperabat res sedatas in secundo helicopter.
  
  Novae procellae venti feri eos feriunt cum lapsus helicopterorum tectum aedificii tetigit. Avis exposuit, et deinde fores apertas torsit, viatores desiluit et ad portam apertam cucurrerunt. Tormentis homines introitum custodiebant, et plures intus stabant. Dracus primo involat, primo pedes volat, et parum imparatum sine telo sentiens, satis gnarus, se mox armatos fore. Turma per singulas angustias scalas festinavit donec se in lato androne, obscurato et magis custodibus circumdatum, se invenerunt. Hic paulum morati sunt, antequam mandatum acciperent ut permanerent.
  
  Patet omnia.
  
  Drake lenteque, videns se dies vitalis percunctando e emporio amisisse et tunc interrogatus a suspectis agentibus, praesertim e CIA. In fine, ipse Coburn intervenit, iubens immediatam celeritatem hastae quadrigis ad maculam calidissimam in planeta.
  
  Urbs Novum Eboracum.
  
  Nunc, alia volatu scalarum, in podium emerserunt quod intus imminens nuntiabatur erat stationem vigilum localium in angulo III et LI viarum. Ignota publico, situs etiam officio securitatis nationalis functus est - re vera unum ex duobus qui "villa" appellabantur urbis, nucleus omnium actionum procurationis. Drake nunc vigiles locales observabat negotia cotidiana, stationem tumultuantem, clamorem et frequentem, donec homo in litem nigram a fine appropinquavit.
  
  "Transeamus," inquit. "Non vacat hic perdere."
  
  Drake non plus conveniunt. Multum ad iracundiam flavi proiecit Ariciam, torvis in malis merens. Ceteri intus conferti, Hayden advenam adire conati sunt, sed post multum temporis ostium evanuit. Ambulantes intraverunt cameram circularem cum contignationibus et parietibus albis tegulatis, et sellae in ordine dispositae ante aliquod suggestum parvum elevatum. Vir eos quam celerrime potuit.
  
  "Gratias tibi ago pro adventu", inquit, indignanter. "Ita scis, quos cepisti - Ramses impostorem et Robertum Price - ducti sunt ad cellulas infra nos ad exspectandos eventus nostros... manhunt. Putavimus se continere pretiosas informationes et circa esse debere."
  
  "Praesertim si deficimus," Alicia torva dixit.
  
  "Vere. Et hae subterraneis cellae carceris extra securitatem intra divisionem Securitatis Patriae servabunt praesentiam Ramses invisa, sicut certo scio te posse cognoscere".
  
  Drake revocavit Ramses unitates locales, postquam nuclei e manibus Marsh bombam surripuerat vel vi cepisset, iussi Ramses licentiam detonandi expectare. Nesciebant se captum aut paene mortuum esse. Novi Eboraci cellulae Ramses institutio nihil omnino sciebat.
  
  Saltern id solum erat quod locutus est in favorem cuspidis quadrigae.
  
  "Utile futurum est," Hayden dixit. "Im 'certus satis."
  
  "Ita," Smith addidit. "Sic nunc propellentibus pecus exue."
  
  Procurator officium domesticum winced. "Meum nomen est Moore. Im 'agrum plumbum hic agentis'. per me transiet omnis intelligentia. Nos novum negotium creamus actiones assimilandi et distribuendi vim. Centrum habemus et nunc ramos ordinantes sumus. Contra hanc minam omnis agentis et DENUNTIATOR - praesto vel non - laborat, et consequentia defectio plene comprehendimus. Fieri non potest..." paulum haesitavit, ostendens vim quae plerumque inaudita esset. "Hoc non licet hic contingere."
  
  "Quis est dominus in terra?" Hayden petivit. "Quis facit consilia hic ubi vere refert?"
  
  Moro haesitante mento exarati. "Bene scimus. Patriam. In collaboratione cum Unitas et comminatione Management Unitas counter-terrorismus.
  
  "Et per nos" tu meque vis?" An matrem tantum vis?"
  
  "Posses mutare posse ut res postulat," Moore admisit.
  
  Hayden vidi satur. "Vide cell phone altilium oneratur tuum."
  
  Moore circumspiciebat catervam quasi necessitatis suae sensit eamque probavit. "Ut scis, fenestram brevem habemus. Has nothi non longum est ut scias Ramses non illum ordinem daturum esse. Prima igitur. Quomodo cellulam terroristis deprehendimus?"
  
  Dracus speculam suam aspexit. "Et iter. Non debet Martius prioritas esse si bombam gerit?"
  
  "Intellectus tradit Martium cum cellulis localibus coniungturum. Quot erunt, nescimus. Sic nos utique ambo intendunt.
  
  Drake Beau's Narrationem colloquii inter Marsh et Webb revocavit. Occurrebat igitur ut levis Gallus, dum in ultimum Hominem Stantem torneamentum cogeretur, ac saepius ab eo pugnatum, luce bonitatis refulsit. Splendebat ut stella. Ille revera Guidoni aliquid extra respirationem dare debet.
  
  Alicubi per tibiam...
  
  Moore iterum locutus est. " Plures modi sunt ad deprehendendum cellulam profundam vel etiam ad cellam dormientem. In suspiciones angusti sumus. Nos nexus cum aliis cellulis notis iam sub custodia exploramus. Ardentes loca cultus perspice ubi celebres jihadistae sua venena evomunt. Respicimus eos qui nuper ritibus se devoverunt, eos qui repente religionis curam gerunt, a societate discedunt vel de veste muliebri loquuntur. NSA auscultat metadata ex millionibus telephoniis gestabilibus collecta et aestimanda. Sed longe efficaciores sunt viri ac mulieres qui eam periclitantur singulis hebdomadis diebus - quos in incolatus inseruimus, ex quibus novi jihadistae regulariter reficiuntur ".
  
  " Sub tegumento ". Adnuit Faber. "Hoc bene est".
  
  "Haec sit vera. Hic notitia nostra tenuior est quam Barbie Iggi Pop. Conamur numerum hominum in unaquaque cellula confirmare. Celi magnitudine. Pagos. Opportunitas et promptitudo. Recensebimus omnia recentia telephonica gesta. Putasne Ramses locuturum?"
  
  Hayden non expectare ad opus est. "Damnare bonam tendimus."
  
  "Minor imminet," Kinimaka dixit. "Coniunctiones assigneamus et hinc infernum possideamus."
  
  "Yeah, yeah, bonum est," Moore explicatur. "Sed quo ibis? Urbs New York valde magna est. Nihil fugiendo assequeris, si nusquam habes. Ne quidem scimus an vera sit bomba. Multi homines bombam facere possunt... spectant ad dextram tuam".
  
  Alicia in sedem suam transfert. "Ego testari possum."
  
  "vehicula in sto," Moore dixit. "Praecipua copiae vehiculis. Helicopters. Fast cars sine notis. Crede vel non, consilia ad hoc habemus, vias ad plateas emundandas. Magistratus et familiae iam evacuantur. Omnes opus nunc initium est".
  
  Hayden equos suos convertit. "Igitur celeriter catervas distribuamus et Ramses petamus. Ut ille dixit, fenestra nostra parva est, et iam claudit.
  
  
  CAPITULUM QUARTUM
  
  
  Iulia Marsh reficitur affectum motel reliquit, etiam excitatur, sed etiam paulo tristis. Bene indutus erat: bracae caeruleae, quarum crure altero paulo obscurius erat, varia tunicarum stratis et petasum ad unam partem capitis impulit. visum est bonum et superasse Zoe putabat. Femina e balneo parvo emersit, paulum passum prospiciens, capillum dimidium tantum pectit et dimidium lipstick applicatum est. Solum post aliquot minuta taxationis Marsh intellexit eam consulto eum imitari conatur.
  
  aut tributarios dabunt illi?
  
  Forsan fuit haec, sed vere in margine paludis impulit. Quod minime voluit, feminam versionem suam singulari stilo finire voluit. Prope retractum dorsualem e lecto sustulit, materiam tractans et formam sentiens bestiae viventis intus.
  
  My.
  
  Mane erat bona, nova, clara et felix. Marsh exspectavit donec currus quinque seater evulsit et duo homines exilierunt. Ambae nigrae nigrae et crassae barbae utebantur. Martius tesseram ultimam pro ultimo itinere locutus est eisque posticum aperire permisit. Zoey apparuit sicut interius ascendens.
  
  "Manere". Unus e viris sclopeto extrahendus est ac mulier appropinquavit. "Non solum unum sit."
  
  Martius inclinabat ad consentiendum, sed altera parte magis hanc mulierem cognoscere cupiebat. "Nuper etiam illa est. Recta est".
  
  Manus cum sclopeto haesitavit.
  
  "Audi, tribus diebus contactum non sum, fortasse quattuor." Marsh prorsus meminisse non potuit. "Consilia mutare. Signum tibi dedi, nunc verba mea audi. Recte sane. Etiam utilis."
  
  "Optime". Neuter homo intuens persuasit.
  
  Currus celeriter removit, sublato agmine sordium, a tergo fatigat, ad urbem se convertit. Iter retractum est sicut skyscrapers in maius instabat et negotiatio augetur. Crus, superficies reflexivas currus circumdedit, in quibusdam locis obcaecantibus lucubrationem redirectedi. Turbae sidewalks impleverunt et aedificia notitia scintillabant. Aliquam vehicula per plateas egit. Marsh aliqua signa vigilum attentionis auctae non animadvertit, sed tempore super tectum currus videre non poterat. Hoc aurigae commemoravit.
  
  Respondit ille: "Omnia videntur ordinaria". "Sed celeritas adhuc magna est. Omnia dissolventur, si tardius moveamur.'
  
  "Ramses?" Marsh petivit.
  
  "Exspectamus verbum ejus."
  
  Martias admonentem, aliqua dignatione in responsione sentientem. Hoc consilium totum eius fuit, et Ramses satellites ad cantum suum saltare debent. Postquam ad locum Marsh ventum est, menses elegerant et paraverant antequam inciperent.
  
  "Mane sub radar", inquit, ad asserendum imperium. "Et sub celeritate modum, vox? Nolumus obstruatur ".
  
  "In Novi Eboraci sumus", ait auriga, et tunc ambo homines ridebant dum lumen rubrum cucurrit. Mariscus ea ignorare voluit.
  
  "At," tunc addit auriga. "MANTICA tua? Hoc... contentum verificari debet.
  
  "Scio," exsiluit Marsh. "Putas me hoc nescire?"
  
  Qualem simiam Webb oneravit?
  
  Forsitan sentientes intentionem crescentem, Zoey ad eum sidled. Inter eas tantum bomba nuclei facta est. Manus eius lente manticae decidit , unum digitum ad tempus , et ad sinum suum , facit ut vacillare , et tunc conspicere eam .
  
  "Estne hoc vere conveniens?"
  
  "Nescio, Iulianus. Itane est?"
  
  Marsh non satis certa erat, sed satis bene sensit eam solus reliquit. In mentem venit ei per momentum Forfex fuit aliquantulum amabilis, potens ad Papam Umbram, et sine dubio idoneus ad vocandum aliquod specimen masculinum quod postulabat.
  
  Quid ad me?
  
  Bomba nuclearis probabiliter adiuvatur, quod sciebat. Omnis puella virum nuclei probaverunt. Aliquid facere cum potentia... Oh, bene, fortasse probaverunt quod paulo gravior fuit quam illa. Quiritium eius? Certe, quare non infernum? Exercitatio cogitationum delarata erat cum in latere viae restitit, agitator curte ad Mariscum aedificium demonstrans quod in priore visitatione elegerat. Dies foris erat adhuc calidus et omnino inopinatus. Marsh pingues asinos gubernationis putavit, in sedibus gausacorum corio firmiter insidens, vitam longam recepturus.
  
  Mox nunc venio. Mox igitur me continere vix potero.
  
  Adprehendit manum Zoe, et prope in marmora transilivit, emissa dorsuali in cubito inflexo. Post ostiarium transiens et ad sinistram mandata recipiens, globus quattuor elevator in quarta tabulata sumit ac deinde in cubiculi cubiculi spatiosissimos emisit. Omnia bona sunt. Solaria Martii ianuas aperuit et alium anhelitum urbis aerem tulit.
  
  Possem, dum adhuc possum.
  
  Ironia eum ipsum irridere fecit. Hoc nunquam fiet. Omnes Americani se facturos credebant, stipendium et tunc in Hudson pro instituto bombam nuclearem destruere poterat. Novum deinde consilium. Vita nova. Futurum suscipit et.
  
  vox post humerum venit. "A persona ad nos mittitur qui contenta manticae tuae cohibere possumus. Veniat intra horam.'
  
  Martias adnuit sine metas. "As expected. Optime. Sed pauca sunt plura. Mihi opus est ut quis me adiuvet ut pecuniam quam primum Albae Domo solvat transferam. Mihi opus est auxilium instituens venationem ad perturbationem creare. Necesse est ergo nos omnes cellulas movere et hanc bombam detonare.
  
  vir post se commotus est. "Omne in consilio est", inquit. "Parati sumus. Haec cito conveniant.'
  
  Martius se convertit et ambulavit in cubiculum deversorium. Zoe Campaniae sollers sedit, crura graciles levavit et in sella porticus requiescit. "Iam ergo nunc exspectamus?" - quaesivit homuncionem.
  
  "Non diu".
  
  Marsh subridens Zoe manum extendit. "Nos eris in cubiculo."
  
  Coniuges lorum e mantica apprehenderunt et secum portaverunt ad maximum cubiculum. Intra minutatim erant uterque nudi et supra se invicem schedulae insistentes. Marsh probare conatus est se stamina necessaria hoc tempore habuisse, sed Zoe paulo astutior fuit. Lata eius facies omnia adalligata mendo faciebat. In fine: bene res Marsh celeriter confecta erat, quia cito ostium cubiculi pulsabat.
  
  "Hic vir adest."
  
  Iamne? Marsh celeriter indutus cum Zoe, et tunc duo ex eis ad cubiculum redierunt, adhuc rubentes et leviter sudantes. Advena palus excussit manus, graciles crines notans, colorem pallidum, et vestes ruptas.
  
  "Saepe non exire?"
  
  "Non custodiunt me clausa."
  
  "O bene, nunquam sapiunt. Esne hic ut bomb me reprehendo?"
  
  "Ita, domine, feci."
  
  Marsh dorsualem suum collocavit super mensam vitream humilem, quae centrum magni cubiculi occupabat. Zoe ambulavit, animum apprehensum dum momentum nudae figurae recordatus est paucis abhinc minutis. Respexit ad advenam conversus.
  
  "Quid nomen tibi est, Guido?"
  
  "Adam domine."
  
  "Bene, Adam, scis quid sit et quid possit facere. Esne timidus?"
  
  "Non, non in tempore."
  
  "Tempus?"
  
  "Non puto".
  
  "Tune es timidus? Tempus? Forsitan destitutus est?"
  
  Adam movit caput, respiciens ad manticam.
  
  "Si ita est, Zoey te adiuvare potest certus sum." Hoc iocose dixit.
  
  Risu callide Pythius conversus. "Es laetus".
  
  Palus connivuit, ut Adam, sed antequam iuvenis mentem mutare posset, barbatus auriga locutus est. "Festina," inquit. "Parandi sumus..." imis off.
  
  Martii humeros. "Bene, non opus est pedibus tuis incipere. Descendamus et sordida". Ad Adam convertit. "Hoc dico, cum bomb."
  
  Iuvenis manticae intuens, haesitabat, ut fibulas contra eum versaret. Ille lente solvit et operculum aperuit. Intus ipsa fabrica iacebat, durabilius et altiore altiore dorsuali circumdata.
  
  "Bene," dixit Adam. "Ita omnes novimus de MASINT, mensura et signatura intelligentiae protocollum quae lustrat subscriptiones radiorum et alia phaenomena physica cum armis nuclei coniuncta. Quae res et unum saltem alterum simile, quod sciam, sub hoc campo labi voluit. Plures nuclei in mundo deprehensio et vigilantia systemata in mundo sunt, sed non omnes promoventur et non omnes plene staffed. Ille humeros. "Aspice recentes delicta in regionibus civilibus. Num quis potest vere prohibere singularem determinatum vel stricti cellulam soli agentis? Certe non. Is tantum accipit unum glitch seu opus internum ". Subridens. "Infelicem molestie vel etiam fessus mortuus est. Plerumque requirit pecuniam vel pressionibus. Hae sunt optimae currencies terrorismi internationalis".
  
  Marsh iuvenis fabulam auscultavit, mirans si una vel altera gravior cautum fuisset, quod iter suum ad Ramses et Webb explicavit. Esset in suis rebus. Nunquam sciret, et honestum esse, non curare. Iam hic erat et ostium aperiturus ad Inferos erat.
  
  "Bamm sordidam vocamus", Adam dixit. Vocabulum semper fuit, sed adhuc locum habet. Alpha scintillatorem habeo, detectorem pollutatorem, et nonnullas alias lacus. Sed plerumque, Adam vertitorium e suo sinu tulit, "Hoc habeo."
  
  Celeriter fasciculum validum removit et Velcros ligamenta quae parvam ostentationem et mini-keyboard exposuerunt. Tabula loco tenebatur a quatuor cochleis, quas Adam cito abstulit. Cum tabella metallica accessit libera, series filis post eam distenta est, ducens ad cor machinae novi inventae.
  
  Martii spiritum tenuit.
  
  Adam primum risit. "Nolite solliciti esse. Haec res multas fuses habet et ne armatus quidem est. Nemo hic incipiet hoc".
  
  Martius vacua parum sensit.
  
  Adam in mechanismum et singula quae in eo sunt intuita, omnia in se suscipiens. Post momentum sistit velum laptop iuxta se. "Pritit," fassus est. "At malum non est."
  
  Inquietius Martius mordax. "Quam malum est?"
  
  "Demonebam te nunquam filios procreare," Adam sine affectu dixit. "Si adhuc potes. Et paucis annis vitae tuae frui.
  
  Marsh aspiciens Zoey ut humeros. Utroque modo se patrem aut superbum fratrem superstitem esse non arbitrabatur.
  
  "Nunc melius eam tueri possum", Adam dixit, sumens sarcinam e vidulo quem secum attulerat. "Ut facerem cum omni fabrica naturae."
  
  Martius momentum observavit ac deinde intellexit quod paene perfecti essent. Oculi sui rectoris mortui occubuere. "Haec camerae quas Ramses" dixit. Parati sunt? Venatio incipiet et moras nolo.
  
  Risus siccus in responsione emicabat. "Et nos sic facimus. Omnes quinque cellulae nunc activae sunt, inter duas dormientis cellulas quae Americani conscii esse non possunt". Vidit homo in vigilia sua. "Est 6:45 a.m. Septem omnia parata erunt."
  
  "Phantastic". Palus eius libidinem resurgere sensit, et dum adhuc posset, hoc sibi prodesse posse putabat. Scientes Zoey, quod nuper fecerat, cito usquam finierunt. "Et protocolla pecuniae transfert?"
  
  "Adam in perficiendo programmata feret quae locum nostrum circum orbem terrarum in ansam sine fine sparget. Numquam indagare rem ".
  
  Martii mirum in facie Adami non animadvertit.
  
  Nimium in Zoe feruntur, et illa in eum. Alia quinque minuta tulit ad spectaculum Adamo bomba profectus et mandata audiebat quomodo rem damnatam extraheret, tunc homo certus factus est imagines opportunas machinae in actione. Imagines photographicae munus criticum fecerunt ad confirmandam authenticam Albam Domum machinationis et ad persequendum quod distractionem crearet et copias contra eum ordinatas divideret. Beatus, Adam tandem conversus.
  
  "Flavum unum. Estne hoc filum exarmat? "
  
  "Um, ita domine, est."
  
  Mariscus agaso sincere risit. "Ergo parati sumus?"
  
  "Parati sumus".
  
  "Deinde relinquere."
  
  Palus extendit et Zoam in cubiculum duxit, euntem et subtrahendo bracas suas et subtiles chuculam comprimere conatur. Fluvius passionis ac tumultus eum paene obruit dum intellexit omnia somnia suae virtutis ac momenti futura esse. Utinam familia eius eum nunc videret.
  
  
  CAPITULUM QUINTUM
  
  
  Draco erecto plenum pondus rei gestae eum percussit. Instantia per venas discurrens, terminationes nervorum terens, et uno aspectu junctis sodalibus ei similiter sentiebant-etiam Kenzi. Putavit enim ex-Mossad agens iam motum suum, sed tunc vero propter nexum militum, etiam non opus est quaerere cur non faceret. Idem innocens pugnabat, idem togatos dicebat. Aliquis dimidii corde hoc fieri non permisit, Dracus suspicatus est multum plus Kensi quam dimidium cordis fore, quantumvis alte absconditum esset.
  
  Murus horologii septem quadraginta quinque ostendit, et tota turma in motu erat. Tranquillitas atrox, tenebrarum in statione perturbor regnavit, vigiles praeerant, sed plane obstupuerunt. Nuntii nuntii in televisificis televisificis emicabant, sed nemo eorum quicquam ad eos pertinebat. Moore ambulavit et ambulavit, exspectans nuntium ab agentibus undercover, custodias iunctos vel currus mittentes. Ceteri bigae Hayden conprehenderunt.
  
  "Mano et Ramses agam. Duo plures coetus indigemus, unus notitias aestimare de explosione nuclei sicut occurrit, et unum ad has cellulas quaerere. Tace sis, sed non vincas. Hodie, amici, non est dies stulte circum. Accipe quod debes, et tene et durum. Mendacium cara nobis constare potest. "
  
  Moore deprehensus est quod loqueretur et respexisset. "Hodie, inquit, misericordia non erit."
  
  Dahl torva annuit, articulos crepuit ac si cranium hominis resilire posset. Drake conatus relaxare. Etiam Aricia ambulavit sicut panthera inclusa.
  
  Tum 8am furor coepit.
  
  Vocatus ingredi coepit, telephona dedicata iterum iterumque pulsant, eorum sonum parvum cubiculum implens. Moore eos singillatim efficaciter expugnaverunt, et duo adiutores ad auxilium concurrerunt. Etiam Kinimaka provocationem accepit, quamvis in mensa sedenti apprime laeta non videretur.
  
  Moore notitias comparatas cum velocitate lucis. "Nos sumus in limine," inquit. "Omnes teams parati sunt. Undercover agentes recentissimi colloquia de conventibus secretis et garritu retulerunt. Motus circa meschitis clarorum augentur. Etiam si nesciremus quid fieret, solliciti essemus. Novae facies visae sunt in consuetudine sua, omnes determinatae et cito ad propositum. Ex cellulis nobis notis, duo e radar disparuerunt. Moore caput quassavit. "Hoc simile est, iam non egimus. Sed nos clues. Una turma caput navalibus debet, una e notis cellulis quae inde operatur."
  
  "Hoc nobis est," Dahl avulsum. "Surge, nothi."
  
  "Loquere pro te." Kensi ad eum tridebantur. "O et ego vobiscum sum."
  
  "O, quid habes hoc facere?"
  
  "Desine ludere difficile accipere."
  
  Partes Drake studuit, quae iucunde modo in paria divisae sunt. Dahl et Kenzie comites habuerunt - Lauren, Smith et Yorgi. Tandem moratur cum Alicia, Maio et Bo. Recipe aliquid; quod certe fuit.
  
  "Bona fortuna, buddy," dixit Drake.
  
  Dahl conversus ad aliquid dicturus sicut Moore manum levavit. "Manere!" secundo manu receptaculum texit. "Hoc modo correctum est in nostro hotline."
  
  Omnia capita vertuntur. Moore aliam vocationem accepit et nunc extendit, sentiens pro conjunctione loquentis.
  
  "In es," Moore dixit.
  
  Vox exsanguis cubiculum implevit, verba tam celeriter egressa erant ac si Draculi crura insequi vellent. "Iulia haec Marsh est, et omnia fere nosti. Ita, scio. Quaeritur, quomodo eam ludere vis?"
  
  Hayden acceperunt cum Moore manum suam elevavit pergere. "Desine esse stultus, Marsh. Ubi est?"
  
  "Bene, quaestio explosiva, annon? Dicam tibi hoc, mi mi, hic est. In NYC."
  
  Drake haud ausi spirare proculdubio pessimos suos timores confirmavit.
  
  "Ita altera quaestio est quid ego deinde?" Martius diu constitit.
  
  "Age laborare, culus," fremuit Smith.
  
  Alicia frowned. "Lets stultus non infestas."
  
  Martias risit. "Nemo vero. Ita, bomba nuclearibus onerata, omnes codices diligenter ingressi sunt. Ut aiunt, horologium utilatate. Nunc omnia quae agis, fac ut verum sit et te praebeat numerus argentariae. Recte sum?"
  
  "Ita," Hayden simpliciter dixit.
  
  "Tu probationem debes? Opus habebis pro eo".
  
  Drake prono. " Quid istuc est?"
  
  "Non intelliguntur venandi in".
  
  "Visne ad punctum aliquando primum?" Hayden petivit.
  
  "Ah, perveniemus. Primum, opuscula formicarum operarium tuum facere debes. Si tu essem, abirem vellem. Videsne... Videsne quomodo cum rithimo isto ascendi? Omnia rithimi facere perrexi, scis, sed in fine ... bene intellexi me non curare."
  
  Dracus desperans caput quassavit. "Mate, mate. Loquere propriis Anglis. "
  
  "Prima clue iam in ludo est. Forma Confirmationis. Viginti minutas habes ut pervenias ad Hotel Edison, cubiculum 201. Tunc erunt quattuor extare plures, quarum quaedam sunt de confirmatione, quaedam de requisitis. Iam me intellegis?"
  
  Kalendas Maii rediit. "Insania".
  
  "Bene, duarum mentium homo sum. Unum ab egestate, unum a vitio. Forsitan scintillae insaniae ad eorum concursum volant.'
  
  "Viginti minuta?" Dracus speculam suam aspexit. "Numquid etiam hoc facere possumus?"
  
  "Pro omnibus minutis tarde eras, unam ex Ramses cellulis duos togatos interfici iussit."
  
  Rursum maxillae labefactatio, horror, contentio crescens. Dracus pugnos ut rosa adrenalina pressit.
  
  "Viginti minuta," Marsh repetitur. "Nunc."
  
  Dracus fores cucurrit.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden scalas decurrit et in crepidinem aedificii Kinimaka ad dorsum eius decurrit. Furor apprehendit eam, et percutiebat quasi alis diaboli. Ira velocius pedes fecit et prope scandali eam fecit. Her Hawaiian socium grundivit, lapsus et fere sine intermissione stetit. Cogitabat de amicis, magno periculo, sine ulla dubitatione in diversas urbis partes dispersos, haud dubie sese in acie positos. De omnibus civibus ibi cogitavit et quid Domus Alba nunc cogitare posset. Protocolla, consilia et formulas operabiles habere bonum fuit, sed cum realis mundus operatus est scopum extremae minae - omnia sponsiones abibant. Ad pedem scalae cucurrit in in ANDRON currere coepit. Micant utrimque fores, magna pars extincta. Ad extremum, mox vectium ordo ei detrahi potest.
  
  Hayden manum suam extendit. "Gun".
  
  Obstupuere custodes, sed deinde obedire, Ut superno jam perveniat ad auris ordo.
  
  Hayden telum sumpsit, repressit onustum et tuta fuit, et in cellulam irrupit.
  
  "Ramses!" - clamavit. "Quid infernum hoc fecisti?"
  
  
  CAPITULUM SEXTUM
  
  
  Dracus exit e aedificio cum Alicia, Maio et Beau ad latus suum. Quattuor iam sudore madescant. ab omni poro ausu emanavit. Bo-arte GPS navigatorem e suo sinu excepi et situm Edisonis designavit.
  
  "Area quadrata tempora," inquit, iter studens. "Transeamus tertiam et crucem Lexington Avenue. Ad Waldorf Astoria caput."
  
  Dracus in densum currus irrupit amnis. Nihil comparat ad vitam liberandam auriga taxi Novi Eboraci cum deperibat crura ad genua frangere conatur, totis viribus propellente. Dracus in proximo desiluit secundo, trans frontem prope taxi flavi lapsus est et ad plenam benificium appulit. Sonuerunt cornua. Unusquisque manipulus curaverat pistolam ad ducem exitum et iam circum iactabat volentes plus habere. Sed tempus iam teritur. Dracus vigiliam suam intuens in sidewalk cecidit.
  
  Septemdecim minuta.
  
  Lexingtonem transierunt ac deinde per Waldorf contenderunt, vix intermittentes ut currus Avenue Park reptabant. Drake per turbam ad stationem suam pugnavit, tandem facie ad os facie rubra irata veniens.
  
  "Audi, buddy, ego hic primum transibo, etsi me necat. Bulla bagels frigidam futuram est, et in inferno nullo modo est futurum.
  
  Dracus iratus circumiit sicut Aricia et Maii foras transierunt. Annuit mutatus et patuit via. Iam armis abditi obnixe ad proximam viam - Madison Avenue tendebant. Rursum turbae laetae impleverunt. Bo in 49th excidit, versandumque inter carros et commodum conciliandum. Fortunate nunc tardum erat negotium, et aliquantum spatii inter aversos potiunculis et a fronte propugnatoribus erat. Mulieres Beau secuti sunt et deinde Dracus in acie surrexit.
  
  Agitatores conviciis in eos conclamaverunt.
  
  Duodecim minuta supersunt.
  
  Si sero essent, ubi terroristis cellulae feriant? Dracus prope Edison fore putabat. Marsh nautae scire velim, quod iussum est ad litteram. Ianua currus aperta est ante-secundum quod auriga potuit-et Beau in tempore transiluit. Alicia marginem artus apprehendit et in faciem hominis retrusit.
  
  Nunc ad sinistram se vertunt, appropinquantes 5th Avenue ac etiam plures turbae. Beau per pessimum elapsus est sicut RAPINA in concentu pop, quem sequitur Alicia et Maius. Dracus modo apud omnes exclamaverat, patientiam eius Eboracensis tandem defluxisse. Vir et feminae iter impediverunt, viri ac mulieres quae non curabant utrum propriae vitae, unius liberorum vel etiam ipsarum, saluti ruebat. Dracus iter arripuit uno relicto porrecto. Mulier cum puero satis attente intuens eum ut reum sentiret donec meminisset quid curreret.
  
  Gratias postea.
  
  At illa certe numquam sciet. Quodcumque fit.
  
  Bo nunc ad sinistram emissa, Avenue Americae versus 47th Street decurrens. Magnolia Bakery ad dextram transiit, Dracus de Mano cogitans, et deinde quid Hawaii ex Ramses iam didicerunt. Duo minuta post, cum in 47th Street exploderentur, Times Square subito sinistrorsum apparuerunt. Ad dextram eorum Starbucks regularis erat, ubi tumultus et acies in porta erat. Dracus faciem praeteriens perlustravit, sed obviam venire non sperat cum aliquo suspectorum.
  
  Quatuor minuta.
  
  Tempus velocius transiit et multo pretiosius est quam extrema momenta morientis senis. Ad laevam, ad latus ambulationis versus, facies grisea deversorii cum introitu eius aurato apparuit, et Beau primus ianuas anteriores intrauit. Dracus sidestepped sarcinas plaustri periculose convertit taxi flavo sequi Mai intus. Salutati sunt a foyer lato cum tapete rubra ortae.
  
  Beau and Alicia iam instarent globulis ad singulos attollentes, manus arcentes abditis telis custodientes custodiebant. Drake consideravit ostendens id suum Team HASTA, sed id solum ad plures interrogationes ducere, et numerus iam ad tres minutas finales. Campanam significavit elevatorem Aliciae venisse et equos conscendit. Drake iuvenem iungens prohibuit aperta palma. Gratias Deo hoc fecit, quod in proximo gestu pugno stricto fuisset.
  
  Quattuor quadrigae hominis convenerunt ut vehiculum ascendit, motus eius obtrectans et arma stringens. Ut primum ostium apertum effuderunt, quaerentes locum.
  
  Aliquis exspectabat.
  
  Drake ut pugnus supra nervum oculi connexus expavit, sed fulgorem doloris neglexit. Pes alicuius conatus est capere suum, sed ille declinavit. Eaedem figurae moverunt et Aricia circumdederunt, corpus eius in pariete tectorio impulerunt. Mai ictus manibus elevatis obstruxit, ac deinde Bo- emissam unum alterumque celerem ferrum, quod omne momentum obturabat, ad genua incussorem attulit.
  
  Dracus insiliit ac deinde totis viribus impugnatur. Tempus cursus dictum. Figura, homo verendus in tunica densissima, sub ictu viri Eboracensis contremuit, sed fortissimum eius partem quodammodo deflectere curavit. Dracus in latus cecidit, amittens stateram.
  
  "Peram pulsare," Mai dixit. "Ille a punching peram. Ponitur ad nos tardus. "
  
  Bo- cilius, quam prius. "Is est mei. Vadis."
  
  Dracus super genuflexiones desiluit, inhibitis cubiculi numeris. Tres tantum cubicula ad locum destinatum relicta erant et unum minutum habebant. Manserunt in ultimis secundis. Draculus extra cubiculum restitit et ianuam recalcitravit. Factum est nihil.
  
  Mai repulit. "Permoveo."
  
  Alter ictu scinditur arbor, alter et artus Concidit. Drake eructavit. "Id tibi debilitavit."
  
  Intus se pandunt, tela ducta et cito perscrutantes, rem quaerebant valde apertam. Jacebat in medio toro - nitidum a4 photograph. Alicia super lectum deambulavit, circumspiciens.
  
  "Conclave est immaculatum" Mai dixit. "I bet non sunt ducit."
  
  Alicia stabat ad oram lecti despiciens et leviter spirans. Illa caput quassans ingemuit ut Drake coniunxit.
  
  "O Deus meus. Quid est hoc-"
  
  Interpellatus est telephono vocatione. Dracus circa lectum ambulavit, ad nightstand et telephonum e vecte apprehendit.
  
  "Etiam!"
  
  "Ah, video id fecisti. Non facile. "
  
  " Martius! Insanis bastardus. Nonne nobis imaginem photographicam bomba relinquis? Fucking photograph? "
  
  "Etiam. Tua prima clue. Cur putabatis me rem habere? Tam stultus. Hoc ad duces tuos et oviculos mitte. Vide numerum et haec omnia lutum frangent. Canisters de materia plutonium E. Fissile. Praesent sit amet enim. Proximus sensus magis etiam eloquens erit.'
  
  Eo momento, Bo cubiculum intravit. Dracus sperabat se trahere Punch Hominem secum, sed Beau imaginariam aciem per arteriam carotidem traxit. "Semposuit" Gallus obstipuit voce dixit. "Suicide Pill."
  
  Crap.
  
  "Vides?" Mariscus dicitur. "Nos sumus valde gravis".
  
  "Quaeso, Marsh," Dracus conatus est. "Dic quid vis. Nunc recte faciamus, mehercule.
  
  "O, certe vis. Sed id relinquemus postea bene? Quid de isto? Clue currunt numero duo. Hoc magis ac difficilius questus sequi servat. Viginti minutas habes ut ad cauponam Maream accedas. Viam, hoc est scutella Italica et sapidum Nduyu calzone faciunt, mihi crede. Sed non illic desinamus, amici mei, quia hoc sub latrina reperies. Gaude."
  
  "Pusilla"-
  
  "Viginti minuta".
  
  Funis occubuit.
  
  Dracus maledictus conversus et quantum poterat cucurrit.
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Aliam electionem non habens, Torsten Dahl et turma eius constituerunt autocinetum relinquere et relinquere. Nihil aliud voluit quam stricta tenere ut Smith potentes SUV circa medium duodenarum conversiones iactaret, summas strepitans, res movens, sed Novi Eboraci nihil erat nisi fremitus flavorum caborum et saxorum et rentalis carrorum fremitus. Verbum "Deadlock" in mentem Dahl venit, sed cottidie maxime diei accidit, et cornua adhuc raucis erant et homines ex fenestris devolutis clamabant. Currebant, quantum possent, sequentes. Lauren et Yorgi in eorum bulletproof paramenta extraxerunt. Kensi lenteque iuxta Dahl, labia eius fodiendo.
  
  "Multo utilius essem tibi," dixit Dahl.
  
  "Nihil".
  
  "O age, quomodo dolet?"
  
  "Numquam".
  
  "O Torsti-"
  
  "Kenzi, katana damnare non questus es tergum tuum. Nec me. Unam mulierem insanam mihi adgnomenta satis mala. "
  
  "O memini? Sicut tu et Alicia semper ... scis?"
  
  Fremebat Smith ut aliam sectionem transirent, videntes pedestres et cursores in viridi luce iter frequentantes, omnes vitam in manibus tenentes, sed sciebant se non esse qui hodie passuri essent. In proximam plateam conciti milites vix sentientes aestum conciti sunt duo priuses tardi moventes, latus speculi comminuens. GPS beeped.
  
  "Quatuor minuta navalibus" Yorgi aestimatur. "Nos morabor."
  
  "Tres morabor" Smith discidit. "Noli mihi opus meum demonstrare."
  
  Dahl Kenzie globulum et Hong Kong pistol traditur - non facile, non facile clam in New York perficienda. Vicit ut hoc fecit. Contra eius meliorem iudicium, agentis perfidi auxilium accipere coacti sunt. dies erat insolitus, et omnia, etiam perdita, requirebantur. Et hercule, ut affinitatem haberent animorum militarium simile quiddam, quod augebat fidem.
  
  Brigittam Mackenziam salvare se posse credidit, quamvis aegre pugnavit.
  
  Smith nunc duas vicos negotiationis transiit, umerum suum contra F150 stabulatum remisit, sed pulsis sine respectibus continuavit. Excurrente tempore, nullas poterant facetias afferre, ac nubes horrida illis impendere significabat, omnia in omne tempus abire cogebantur.
  
  Dahl malleum teli cogebat. "Cella minus minuta est" inquit. "Cur infernum non omnes has salebras figunt?"
  
  Smith condolebat ei. Viae erant infinitae, contrusae, insidiosae tractus ubi currus inaequaliter circa salebras et itinera papaverum quovis momento navigabant, videntur indifferentes pro tempore diei vel densitatis negotiationis. Vere canis in cane erat, nec unus quisquam alium iuvare voluit.
  
  Cito GPS navigant et ad sagittam tendebant. viriditas matutina misit tremiscit nudam cutem, admonens omnia quae adhuc mane essent. Sol percolata irrumpit in nubila versans navalibus et vicino pallore per amnem. Ii homines, quos Dahl videre poterant, solitum negotium faciebant. Putaverat navale spatium obscurum et sordidum esse, sed praeter horreis mundum et non maxime refertum esse. Et non erat occupatus, cum praecipuae areae navicularum trans sinum in Nova Jersey erant. Autem, Dahl magnas, quassatas vasa et longa, lata navim in aqua immotam sedentem, et grues ingentes, caeruleas pictas vidit, quae per pere vestigiis ferriviariis currunt et continentes utentes diffundentes colligebant.
  
  Ad sinistram erant horrea, tum atrium plena vasis lucidioribus. Dahl demonstravit aedificium pedum centum quinquaginta abesse.
  
  "Puer noster est. Faber, Kenzi, prodire. Lauren et Yorgi post nos volo. "
  
  Abiit, nunc intentus est, uno impetu post se pugnans ante se ibat ad proximam... deinde deinde, donec peracto tantibus ad familiam rediret. Portae nuper pictae in latere aedium positae sunt, et Dahl aspexit cum primam fenestram vidit.
  
  "Inanis officium. Experiamur sequentem. "
  
  Aliquot momentis peractis globus obrepsit in latere aedium, tela instructa, iniecta fenestra post fenestram, ostium post ostium. Dahl notavit se destitutione incipientes ad operam localium operariorum allicere. Praedam excutere noluit.
  
  "Apostolum".
  
  Festinabant, tandem perveniunt ad fenestram quintam et celeri vultu capientes. Dahl latum spatium conpressum cum cistae cardboard et cratibus ligneis vidit, sed iuxta fenestram etiam mensam rectangulam vidit. Quattuor viri circa mensam sedebant, capita demissa, ut si loquerentur, cogitabant et cogitant. Dahl desiluit ad terram sedit super murum recumbens.
  
  "Bene sumus?" Smith rogavit.
  
  "Fortasse," inquit Dahl. "Potuit esse nihil... but-"
  
  "Te credo," Kenzi cavillationis significatione dixit. "Tu duc, sequar," Tum caput ipsa movit. "Tune es populus vere insanus? Mox irruunt ibi et primum dirigentes committitur? "
  
  Accessit homo, et respiciens ad eos. Dahl HK levavit et homo adligat, manus in aere elevans. Decretum maxime factum est quod homunculus in directa linea conspectus omnium in horreis erat. Minus quam alter antecessit, Dal stabat, circumvolutum umerumque impulit in ianuam exteriorem. Smith and Kensi were with him, reading his thoughts.
  
  Cum Dahl horreum amplum intravit, quattuor homines e mensa exilierunt. Arma ab lateribus iacebant, et nunc passim in adventantes alienos abiciunt incendentes. Glandes ubique volabant, perfringens fenestram et per ostium volvebam iens. Dahl columba praeceps, volvens, emergens, fusa. Homines ad mensam repulsi sunt, retro mittentes super humeros, etiam inter crura currentes. Nusquam tuta erat. Random gunfire implevit cavernosum spatium. Dahl utroque cubito innitebatur donec mensam attigit et eam supposuit utens pro scuto. Unus terminus concussus quasi globus magna calla transivit.
  
  "Crap".
  
  "Tu me interficere conaris?" mussat Kenzi.
  
  Magnus Suecus rationem mutavit, mensam ingentem sustulit et in aerem immisit. Orae cadentes unius hominis talos comprehenderunt, eum volantem et sclopetum emittentem emittentem. Cum Dal cito appropinquaret, vox Kensi eum retardavit.
  
  "Cave nothi cum his pusillis. Totum per Orientem Medium laboravi et millia ex eis paramenta vidi."
  
  Dahl haesitavit. "Non cogitare potes just-"
  
  Explosio moenibus horreis quassavit. Pedes avolavit Suecus, in aerem volavit et in fenestra iam fracta crepuit. Albus strepitus caput implevit, fremitus in auribus ingens, et alter nihil videre potuit. A quo tempore visio clarescere coepit, intellexit Kensi ante se squalentem genas demulcere.
  
  "Excita, vir. Non totum corpus erat, sed grenade."
  
  "O. Bene, me magis sentio.
  
  "Haec nostra est fortuna," inquit. "Pulsavit contusio idiotae bene pedes suos."
  
  Dahlius pedibus certavit. Faber in pedibus erat, sed Lauren et Yorgi genibus sedebant, digiti ad templa sua pressi. Dahl terroristas resipiscere incipiebant. Necessitatis eum compungunt quasi acus pungitur conscientie. Sublato pistola iterum sub ignem venit, sed unum ex terroris ortu vulnerare curans, duplicatum et concidit.
  
  Faber transiit. "Deprensus eum."
  
  Dahl praeesse. Kensi ictus proximus ei expressus est. Duo reliqui terroristae angulum verterunt et Dahl intellexit se exitum petere. Ille paulisper retardavit, deinde eundem angulum convertit, diligenter accendit, sed inanibus aerem et concretis glandibus tantum verberavit. Ianua aperta erat.
  
  Grenade intus remisi.
  
  Iam explosio data est, turma SPIRA tegumenta sumpsit et schapnel ut eos praeterire opperiebatur. Moenia concussa crepuere valido sub ictum. Tunc super pedes eorum premant per ostium in tectum et in clara die.
  
  "Hora hora est" inquit Cicero.
  
  Dahl indicatam partem prospexit, duas figuras currentes vidit, et post eas Hudson ad Sinus Superiorem ducens. "Bullshit, celeritatem habere possent."
  
  Kensi ad unum genu fluens, sedulo ann. "Tum tolle-"
  
  "Minime," Dahl cadum teli sui demisit. "Nonne ibi cives videtis?"
  
  Zubi, maledixit Hebraice, linguam Dahl non intellexit. Simul, Smith, Kenzie et Swecus, persequi inceperunt. Terroristam celeriter fecerunt, prope columpnam. Kenzi aedilis HK in aera iecerit, expectans paganorum ut vel fugiant vel abscondant.
  
  "Gratias mihi potes postquam diem servamus," abripuit.
  
  Dahl vidit viam opportunitatis ante se patefactam. Ambo terroristae proceri contra campum aquosum, scuta praeclara, et ignis opportunisticus Kenzi viam illis purgavit. Retardavit, et scapulis suis petat, intentus diligenter. Post eum sectam Smith secutus est.
  
  Terroristae versae sunt quasi telepathiam exercentes, iam mittentes. Dahl manserunt ut plumbum inter lancearios sibilavit. Secunda glans scopo in pectore, tertia in fronte, plane in centro. Cecidit homo, iam mortuus.
  
  "Vive relinque," Laurens vox per earpecia venit.
  
  Accensus Faber. Novissimus terrorista ad latus iam insiliit, glande tunicas suas pascens dum Smith se componebat. Celeri motu, terrorista aliam grenade - hoc tempore per ipsum columpnam praecipitavit.
  
  "Minime!" Dahl frustra jaculari, cor ejus in gutture saliens.
  
  Bomba parva cum magno sonitu explosa est, fluctus flatus per navalia resonans. Dahl paulisper post continens latuit, deinde resilivit - sed momentum eius vacillavit cum videbat nunc non solum reliquos terroris esse curandos.
  
  Una continens grues ad basim explosione et periculose trans fluvium laesa est. Stridentium sonitus, discerpensque metalli Praeconia imminens ruina. Conspexit populus et coepit ab alta currere pectora.
  
  Terrorista aliam grenade protulit.
  
  "Non hoc tempore, stultus." Super uno genu strabo per visum Smith erat. Felis traxit, casum terroristarum spectans novissimum antequam grenade clavum traheret.
  
  Sed grus non potuit sisti. Inclinatio et prolapsio per totam longitudinem artus, gravi machina ferri in pere cecidit, artus destruens et versatilem tugurium parvum in quo in pulverem cecidit. Vasa laesa sunt et complures pedes repelluntur. Virgae et vectes metalli volaverunt, terram proiecerunt, mortiferum simile. Polus caeruleus lucidus magnitudine viae inter Smith et Dahl striatae - quae res in medium avellere posset si percussisset - et pauculos pedes substitit unde Lauren et Yorgi in horreis dorsis steterunt.
  
  "Nulla moventur." Kensi intendit terroristis, duplex recognitionem. "Ipse est mortuus."
  
  Dahl cogitationes collegit et navalia circumspexit. Velox perscriptio ostendit, feliciter a continente gruem nemo laesum esse. Digitum suum tortor ligula faucibus posuere.
  
  "Camera non vigilat", inquit. "At mortui sunt omnes."
  
  Lauren is back. "Bene, ego consequentes."
  
  Manus Kenzi in humero Dahl requievit. "Debes me accipere offa. Id spurii genibus contundere vellem; tunc loquimur, modo vel alio.
  
  "Nimis massa." Dahl intellexit cur hoc non intellexit. "Et dubium est eum loqui possemus in brevi tempore."
  
  Huffed in molestia Kensi. "Pro Europa et America loqueris. ego sum Israeli.
  
  Laurentianus reversus est per comms. "Debemus ire. Ibi visa camera. Non bonum."
  
  Dahl, Smith et Kenzie autocinetum proximum furati sunt, simulans, si tantum quinque minutas longiores quam ambulationes caperet, tempus peculi plus esse quam significantes.
  
  
  CAPITULUM OCTAVUM
  
  
  Dracus in concretum 47th Street, exhaustum, impulit, cum tantum decem et octo minuta in horologio supersunt. Illi statim in dubium cucurrerunt.
  
  "Septimus, VIII aut Broadway?" Mai exclamavit.
  
  Bo elevavit GPS eam. "Marea prope Central Park."
  
  "Ita, sed quae via ducit nos in praeteritum eam?"
  
  Volaverunt in sidewalk secundis sublatis, scientes Martium non solum bombam nuclearem parari, sed etiam iunctos, qui duorum civium vitas per singulas minutas futuras proximis denuntiationibus essent.
  
  "Plana semper occupatus est," dixit Drake. "Octavum faciamus."
  
  Alicia eum intuens. "Quam infernum vis scire?"
  
  "Audio de Broadway. Nunquam de Octava audivi.
  
  "O pulchra satis. Ubi-"
  
  "Minime! Haec Opera!" Beau subito exclamavit in paene accentu musico. "In summo prope est caupona."
  
  "Fere?"
  
  "Mecum!"
  
  Bo distulit quasi cursorem centenum metrum, saliens super autocinetum collocatum quasi ibi non erat. Drake, Alicia, et Maii vestigia sequebantur, orientem versus Broadway et intersectio ubi Square tremuit et vibravit et micas ostentationes despexit.
  
  Turba iterum dispergere difficilem reperit, et iterum eos per viam Beau duxit. Etiam hic peregrinatores erant, recumbens, alta aedificia et billboards intuentes, vel diiudicare nitebantur utrum vitam suam periclitarentur ac trans viam curiosam concurrerent. Turbae a latratoribus praebebantur quae vilis tesseras variis Broadway spectaculis praebebant. Linguae omnium colorum aerem, paene magnum, mixturam impleverunt. Pauci erant extorres populi, sed qui pro iis locuti sunt, largitionibus maximopere ac strenue militabant.
  
  Praemisit Broadway, New Yorkers et visitatores repletus, transversis punctatum, et versicoloribus tabernis et popinae pensilibus, signis illuminatis et ostensionibus A-fractibus instructus. Passersby labes erant sicut Dracus et eius latus quadrigae hastae currebant.
  
  Quindecim minuta.
  
  Bo respicientes eum. "GPS dicit ambulationem viginti duorum minutorum esse, sed sidewalks ita confertae sunt ut omnes eodem gradu ambulent".
  
  "Turn curre," hortabatur eum Alicia. "Ingentes caudam tuam move. Forsitan citius te faciet. "
  
  Priusquam Beau posset aliquid dicere, Dracus cor suum iam plummetantem sentiebat etiam ulterius descendere. Iter ante utrumque totaliter saeptum erat, maxime flavis taxis. Fender fractura facta est, et illi qui eam vitare non conabantur, aures tardius movebant ut meliorem aspectum caperent. MARMORA utrinque impleta est.
  
  "Infernum sanguinum."
  
  Sed Bo non etiam retardet. Saltus levis eum in truncum taxi proximae portavit, deinde per tectum cucurrit, in cucullo desiluit et in sequentem aciem cucurrit. Utinam cito sequerentur, Alicia sequerentur, Drake relictis vociferantibus et a vehiculis dominis oppugnari.
  
  Dracus ultra consuetudinem intendere coactus est. Non omnes istae machinae ipsae erant, et eorum metallum immutatum est, et aliquae etiam tardius provolutae. Strenuum genus erat, sed e autocineto desiliebant, utentes longo ordine praecurrerent. Intuitus utrimque turbas. Hoc bonum est quod nemo eos hic vexavit et intersectionem Broadway et 54th, deinde 57th plateas appropinquantem videre poterant. Cum autocinetorum strages laxata est, Bo e curru ultimo evolutus est et in ipsa via currere coepit, Mai iuxta eum. Alicia Drake respexit.
  
  "Just reprehendo videre, si per apertam fovit in tergo cecidisset."
  
  "Ita, est optio periculosa. Modo gratus sum, tunc non convertuntur."
  
  Ultra alteram sectionem et 57th Street, mixtores cementi, claustra partus vanos et rubentes et albos instruxit. Si manipulus successisse putabat, aut hoc tam enucleate quam priori futurum esset, subito phantasiae conlisae sunt.
  
  Duo homines e post plaustrum partus emerserunt, tormenta cursoribus directa demonstraverunt. Drake non deesset pulsum. Constans pugna, annis proeliis ad maximum sensum acuit et continuit ibi - dies viginti quattuor horarum. Apparuit illico minax formarum, ac sine dubitatione ad eos praeceps, ante quam propinquum caementum, ruit. Una scloporum magno impetu ad latus advolavit, altera sub hominum corporibus haesit. Drake tergum titubavit ut ictum lateris sui cranii percussit. Post eas audivit stridorem rotarum caementi quasi graviter fregisse, et iuramentum rectoris sui...
  
  Vidit ingens corpus griseum ad se converti.
  
  Et clamorem territum audivi Aliciae.
  
  "Matth."
  
  
  CAPITULUM NONUM
  
  
  Dracus nonnisi vigilare potuit ut dolor extra imperium ad eum conversus est. Nec recesserunt ab oppugnatione secundo, quod de sua salute non solliciti essent. In gutture, pectore, et plexu solaris impugnabatur. Aspiciebat corpus adductius et calce volans directe super caput eius.
  
  Primus terrorista retro cecidit, scandalum, et unus rotarum ictus, ictum frangens, et comminatio finiens. Secundus connivuit, quasi audacia Draci stupefactus, caput deinde vertit ad tergum plaustri appropinquantem.
  
  Alapas udo satis sonus erat. Dracus se e profundo suo intellexit, deinde primum calvariam terroristarum sub rotis lapsionibus oppressam vidit sicut corpus saxum supra se circumvolutum. Artus sima, spes unica. Nam scissura secunda, tenebrae absorbebant omnia, etiam sonum. Subtus autem plaustrum supra se movetur, tarditas, tarditas, et tunc ad abruptum accessit.
  
  Alicia manu perventum est. "Esne bene?"
  
  Dracus involutus ad eam. "Potius quam illos guys."
  
  Beau- pectabat fere versans pedes, dum in vigilia sua aspexit. "Quattuor minuta reliquit!"
  
  Lassatus, attritus, exaratus et contusus, Dracus corpus suum in aciem coegit. Hoc tempore Aricia apud eum mansit, quasi sentiens se posse aliquod tempus auferre post propinquum misse. Turbas peregrinantium verberant, Central Park Meridionalis et Marea inter multas alias popinas invenientes.
  
  Sit signum demonstrandum, quod relative prudens New York.
  
  Bo praecucurrit. Dracus et alii eum ad ianuam comprehenderunt. Famula eos incultos, graves tunicas inspiciens, subtraxit. Ex oculis eius apparebat quod ante mortem et dolorem viderat.
  
  "Noli" inquit Drake. "Latini sumus."
  
  Mai fulgor in eius directionem misit. "Iaponica".
  
  Bo autem constitit in inquisitione hominum cubiculum supercilio elevato. "Certe non Anglis."
  
  Dracus tam lepide quam potuit per cauponam adhuc clausam cucurrit, sellam et mensam in via feriens. Latrinae hominum parva erat, duabus tantum matulae et latrina constans. Sub phiala aspexit.
  
  "Nihil hic est", inquit.
  
  Beauregard vultus tensio ostendit. Percussoque globulis in vigilia sua. "Tempus est".
  
  Famula stabat prope desiluit cum telephonum sonuit. Dracus illi manum extendit. "Noli ruere. Sume tempus tuam ".
  
  Putabat se fugere posse, sed ad fistulam eam interior sententia direxit. Eo momento, Alicia e latrina feminarum egressa est vultu sollicito in vultu. "Non est ibi. Non habemus illud!"
  
  Drake expavit quasi ictus fuisset. Circumspexit. Potuitne esse alia latrina in hac parva caupona? Forsitan cubiculum conductos? Iterum retentare debebant, sed ancilla iam in telephono. Oculi eius ad Dracum contremuerunt et salutatorem expectare rogavit.
  
  Hic est vir nomine Marsus. Tibi."
  
  Drake frowned. "Advocavit me nomine?"
  
  "Dixit Anglicus." Famula humeros. "Hoc est totum, dixit."
  
  Bo- moratus est iuxta eum. "Et quia facile confunderis, mi amice, tu es."
  
  "Et sanitas tua".
  
  Dracus ad telephonum pervenit, una manu maxillam suam attrivit ut fluctus lassitudines et contentio super eum ablueretur. Quomodo nunc deficiunt? Omnia impedimenta superarunt, et tamen Palus adhuc aliquo modo cum illis ludere potest.
  
  "Ita vero?"
  
  "Iter hic. Nunc dic mihi quid invenis?"
  
  Draculus os suum aperuit, deinde cito occlusit. Quid est rectam responsum? Forsitan Marsh verbum "nihil" exspectabat. Sit...
  
  constitit cunctantique ne responderet.
  
  "Dic mihi quid inveneris, aut iubebo duos New Yorkers intra proximum minutum interficiendi dabo."
  
  Dracus os suum aperuit. Perduint! "Invenimus-"
  
  Mai deinde e latrinae feminarum excurrit, in tegulis humidis lapsus et in eam partem cadit. In manu eius comprehensa erat involucrum parvum album. Beau was at her side in a split second, picking up involucrum et tradens Drake. Mai humi iacebat, graviter spirans.
  
  Alicia ore suo aperto conspexerunt eam. "Ubi hoc habes, Sprite?"
  
  "Tu puer vide", Taz vocas. Nec mirum, cum tu homo usquam es DODRANS.
  
  Alicia exaestuat tacitus.
  
  Draculus tussit ut involucrum aperuit. "Invenimus... hoc.... damnant mico coegi, Marsh. Damn, dude, quid hoc est?
  
  "Magnum officium. Magnum officium. Deceptus sum paulo, sed heus, fortasse tunc temporis. Nunc proxime in USB inviso. Hoc est extremum experimentum tuum, et ut prius, subtilius quam tu vel NYPD alicui tradere volueris".
  
  "Estne hic intus placenta?" Dracus intellexit ministram adhuc prope stantem.
  
  Maris magna risit. "O bonum, o valde bonum. cattum e sacculo non let? Ita est. Nunc ausculta, decem minuta tibi dabo, ut missilia fulmina mittat melioribus quam tu, et tunc iterum incipiemus ".
  
  "Minime, non ignoramus." Dracus versus Maium subsannavit, qui manticam parvam portabat in qua parvum laptop occultaverant. Femina Iaponicus se de terra sustulit et appropinquavit.
  
  Non toto hoc oppido, palude, caudas persequemur.
  
  "Umm, sic eris. Quia ita dico. So, tempus. Laptop cothurno et fruamur quid deinde erimus? Quinque, quattuor.
  
  Dracus pugnum in mensa impulit ut ruptis occubuit. Ira decocta in sanguine suo. "Audi, Marsh-"
  
  Fenestella caupona explosa est cum frontem primi agminis in triclinium concrepuit. vitreum confractum et fragmentum in aerem volavit. Lignum, plasticum et cæmentum in cubiculum irrupit. Primum agmen non destitit, in coronas impulit et quasi discipulus mortis rugiens per parvum cubiculum insiluit.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM
  
  
  Julianus Marsh dolorem stomachi sensit acrem ad dextram devolvens. Frusta Neapolitana ad solum decidit et phiala acetaria in stibadium decidit. Ille latera celeriter arripuit, risum omnino prohibere non potuit.
  
  Mensam humilem, quae stabat ante eum, Zoe concussit, cum casu alicuius pedis ferae calce est. Zoey extendit ad eum sustentandum, dans ei velox Pat super humerum, sicut alius eventus excitando coepit explicare. Hactenus Drake spectaverunt et turba sua e Edisone effusus - satis facillime observavit ut homo ornatu viatorum eventum e via transversalis movebat - tunc insana viderat insana Broadway - haec scena hysterica magis sporadicis fuit , quia . Non multae camerae securitatis erant quas terroristis localis incidere potuit in - et tunc inanimatus vigilabat sicut impetus aliquo modo elaboratus circa caementum turpis.
  
  Haec omnia iucunda distractio est. Marsh cellam cellam disponibilem in una manu et femur Zoes in altera tenebat, cum paucas segmenta hami et fungorum edisset et in Facebook fabulabatur.
  
  Ante eas erant tria tegumenta, singulae unciae duodeviginti. Coniuges nunc diligenti animo monstrabant sicut Drake et Societas in parva caupona Italica eruperunt. Tempus repressit paludem, et varia spectavit pompa.
  
  "Damnat, prope est."
  
  "Tune excitaris?"
  
  "Ita non est?"
  
  "Est bene elit." Zoe infudit. "Sed sperabam plus sanguinis."
  
  "Just minutam expecta, amica mea. Questus melius".
  
  Coniuges sedebant et ludebant in conclavi quae ad unam cellularum terroristarum pertinebat; pelagus, quod Marsh. Ibi quattuor terroristae erant, e quibus unus antea rogationem cinematographicam in Marisco spectandi causa posuerat. Dum Pythii duo spectabant, viri ad latus sedebant, conglobati circa televisificam parvam, per justos aliorum canalium carpebant, quaerentes aestus nuntiorum vel exspectationes aliquas vocationes. Marsh nesciebat nec curabat. Ignotos occultos aspectus praeterea neglexit, probe sciens se esse hominem inusitatum personalitatem formosum, et quosdam homines - etiam alios homines - talem personalitatem aestimare voluisset.
  
  Zoey ei paulo plus appreciationi ostendit lapsusque ei tradit frontem pugilum. Damnat, habebat ungues acutos.
  
  CONDITUS, et tamen aliquo modo... iucundus.
  
  Respexit ad brevissimum nuclei momentum - terminum de capite suo exire non potuit, quamvis minor bomba in magna mantica erat - et postea quidam caviar in os papaver. Mensa coram illis erat, sane magnifica, inaestimabilis et insulsa producta constans, sed omnes delectamenti.
  
  Fuitne bomba nuclei nomen suum vociferantem?
  
  Marsh intellexit tempus agendi et vocatum, pedisequae venustae loquens et Anglicum graviter acui. Homo quidam ex alienis timbris suae vocis habebat - quod res rusticae sapiebat - et Marsh facies contortae fecit, conans vocalem a vocali reddere. Haud facile negotium, et paulo difficilius accipit cum manus feminarum manus tuas Nutcracker posuit.
  
  "Dic mihi quid inveneris, aut iubebo duos New Yorkers intra proximum minutum interficiendi dabo." Palus subrisit ut hoc dixit, neglecto vultu molesto discipulos suos trans cubiculum mittebat.
  
  Anglicus paulo haesitavit. Marsh segmentum cucumeris invenit quod e patera acetaria cecidisset eique profunde in capillum Zoe inhaesit. Neque id unquam animadvertit. Minuta transierunt et Marsh per cameram combustionem fabulabantur, magis magisque agitabantur. Amphora frigida Bollinger prope erat, et dimidium minutum ad vitrum magnum infundendum accepit. Sublapsum est ei Zoe ut laborabat, et ex vitro eodem sorbilia, latera scilicet.
  
  "Quinque," Marsh in telephonum dixit. "Quatuor, tres..."
  
  Manus Zoya instantissime factae sunt.
  
  "Duo".
  
  Anglicus pactus cum eo, mirando plane quid infernum ageretur. Marsh currus putabat quem per fenestram frontem ad tempus praefinitum inflexerat, iam intentans accelerans, accedens incautum cauponam.
  
  "Unus".
  
  Et tunc omnia explosa sunt.
  
  
  CAPUT UNDECIMUM
  
  
  Dracus ad parietem cauponae irruit, Famulam rapiens per lumbos, eam secum trahens. shards vitrei et lateris de corpore volvendo ceciderunt. Accessus van excanduit ad tractionem ut summae suae popinae pavimentum attingeret et medium autocinetum super fenestram fenestram transibat, extremum agmen nunc elevans et super vitrum superliminare feriendo. Metallum rasum. Tabulae corruerunt. Sellae quasi purgamenta ante eum congesta sunt.
  
  Alicia quoque illico portavit, ambulans circa mensam et dilabitur, vulnus modo in crure ex veloci volatili ligno incisum. Mai quodammodo administravit trans tabulam movens sine ullo detrimento volvere, et Bo ultra gradum ivit, saliendo super eam et de superficie ad superficiem saliens, denique saltum suum timidus est ut crura et bracchia eius parietem lateralem ferirent et adiuvissent. illi terram incolumem.
  
  Dracus aspiciens, ministra ei proximam clamabat. Alicia accusans respexit.
  
  "Nonne tu eam apprehendisti?"
  
  "Cavete!"
  
  Primum agmen ad alterum retardans adhuc movebatur, nunc cadus sclopetis e fenestra vectoris provolutus haerebat. Alicia impingeret et tegeret. Forte revolutum paulo. Dracus pistolam traxit, et sex globos in exsanguem manum consumpsit, sonos in angustiis, magnoque strepitu primos imitans. Bo iam ferebatur, tergiversatione currus. Tandem rotae cessaverunt et cessaverunt. Fractae mensae et sellae e cucullo cascades et etiam tectum. Dracus certus fecit ministram ante progrediendi non nocere, sed tunc Bo et Mai iam in curru erant.
  
  Beau de fenestra aurigae confregit et cum figura certavit. Mai situm repressit per windshield fractum et deinde lignum ramumque sustulit.
  
  "Nemo," coepit Dracus, voce rauca paulo. "Non opus est"
  
  Sed Mai nullo modo audiendi fuit. sed eiectum telum tanta vi per ventosum iactavit ut se firmiter in fronte aurigae tremens in loco maneret. Oculi hominis revoluti et cum Bello obluctantem intermisit, Gallus aspiciens stupens.
  
  "Ego vere habuit."
  
  Mai humeros. "Cogitavi me iuvare."
  
  "Auxilium?" repetitur Drake. "Opus est saltem unum ex his nothis vivere."
  
  Et in illa nota, cinxerunt in Alicia. "Bene sum, ta. Tametsi suus 'nice est videre te asina salutaris Wendy ministra.'
  
  Dracus linguam suam momordit, sciens in aliquo altiori gradu quod Alicia eum mox deridebat. Beauregard iam aurigam e curru traxit et per loculos rimabatur. Alicia ivit ad laptop miraculose intacta. USB coegi oneratisque perfectis fasciculum imaginum asportavit - canistras argenteos conturbantes quae sanguinem Draculi currebant frigus fecerunt.
  
  "Similis bombae interiora" dixit fila examinans et mensas. "Mitte hoc ad Moore prius aliquid fit."
  
  Alicia super machinam incubuit, percussoque recedit.
  
  Dracus ministram pedibus adiuvit. "An okay, ama?"
  
  "Ita puto."
  
  "Month. Nunc quomodo de nobis aliquid lasagna facis?"
  
  "Coquus archimagirus nondum advenit." Intuitus exitium pavore cepit.
  
  "Damnant, cogitabam te in proinquas proiecisse."
  
  "Nolite solliciti esse". Mai ambulavit et manum super humero pedisequae posuit. "Restituentur. Societas assecurationis huius curam habeat ".
  
  "Spero ita".
  
  Dracus iterum linguam momordit, hoc tempus a iureiurando abstinet. Bene, benedictio fuit quod omnes adhuc spirabant, sed Marsh et ejus laudes adhuc vitam hominum perderent. Sine ictu conscientiae. Nulla pretium mauris nec nulla sollicitudin sagittis.
  
  Tamquam telephonum sonuit per nexum psychicum. Hoc tempore Dracus telephonum respondit.
  
  "Tu es adhuc kicking?"
  
  Vox paludis eum aliquid ferire velle fecit, sed hoc modo stricte professio fecit. "Nos transmittantur tua imagines."
  
  "O praeclarum. Sic paulo hoc digessimus. Spero te aliquid gustare, dum expectas, quod haec altera pars-bene te occideret.'
  
  Drake eructavit. "Nos scis nos nondum tuam bombam expertum esse."
  
  "Et audiens, videre possum te velle tardiora, dum conaris capere. Hoc non fiet, mi amice novus. Hoc omnino non fit. Copiae et procuratores tui, militares et caementarii bene unctiti machinae partem esse possunt, sed adhuc machinae sunt, easque ad tempus ad celeritatem ascendere facit. Itaque hoc tempore utar ut vos dilaniet. Iocum est satis, mihi crede."
  
  "Quid hoc Pythia excidit?"
  
  De palude cackled. "O, puto te scire vanam hanc catervam ragamuffinorum nuper coortam. Ecquid certius unquam fuit? Ducti sunt ab interfectore Vide, psycho stalker, megalomaniaco et domino zelotypo. Omnes evasit idem. "
  
  Hic Alicia Drake propius incumbebat. "Sic dic - ubi est iste bastardus?"
  
  "O nova puella. Esne flava an Asiana? Probabiliter flava ab modo sonat. Deliciae, si scirem ubi esset, illum vivum depellerem. Tyler Webb unum semper cupiebat. Pythias, ubi eos reperiret, statim reliquit.
  
  "Quis erat in foro?" - Dracus quaesivit, nunc tempus et notitias conciliat.
  
  "Hic locus est alvearia tetra, rectene? Finge illic omnes negotiationes factas quae mundum labefactent per decades futuros.
  
  "Ramses aliquid ei vendidit", ait Dracus, temptans eum.
  
  "Etiam. Et certe furta farcimen Gallicum iam tibi narravi quid esset. Aut semper nunc eum interrogare potes.
  
  Hoc itaque confirmavit. Eos paludes observabat, quamquam oculos in caupona non habebat. Drake breve nuntium misit ad Moore. "Quomodo de nobis indica ubi Webb abiit?"
  
  "Age, mehercule, quis ego sum, Fox News? Proximam pecuniam me rogabis.
  
  "Hoc terroris culum conficiam."
  
  "Et ad opus ad manum." Haec paludis verba dixit et tunc se oblectare videbatur, subito ridens. "Ignosce, iocus personalis. Nunc autem cum parte venationis agitur. Nunc volo tibi ponere postulata mea.
  
  "Ita dic nobis." Alicia vox fessa sonuit.
  
  "Quid tam ridiculum est de hoc? Haec bomb explodet, si non sum satur. Quis scit, deliciae, possem etiam habere te.
  
  momentoque ire paratam Alicia visa est oculisque satis ardentibus arentem Incendit silvas.
  
  "Solum tecum esse vellem," insusurravit.
  
  Martius constitit, deinde celeriter continuavit. "Museum historiae naturalis, viginti minuta."
  
  Dracus vigiliam suam posuit. "Tum?"
  
  "Hmmm, quid?"
  
  "Haec est magna pars architecturae."
  
  "O bene, si hoc usque fecisti, ego suggero exuere praesidium securitatis masculini nomine Jose Gonzalez. Unus e nostris sociis in tunicam iaccam heri postulationibus meis insuuit. Modus originalis documenta transportandi, immo et sine regressu ad mittente".
  
  Drake non respondit, maxime haesitabat.
  
  "Scio quid cogitas," inquit Marsh, iterum mirabilem intelligentiam demonstrans. "Quare non modo mail tibi imagines et sciam quid vis? Bene, peculium homo sum. Dicebant mihi quod duas partes habere, duas mentes, et duas facies, sed malim videre illas ut duas qualitates separatas; Altera pars curva est, altera curvatur. Scis quid volo?"
  
  Drake eructavit. "Scilicet scio qui sis."
  
  "Magnum ergo scio te intelleges quod cum quattuor tua cadavera discerpta videro circiter decem et septem minuta, tam mirifice iucunda sentient et incredibiliter angebatur. Vobiscum. Jamque vale."
  
  Funis occubuit. Dracus suam vigiliam premebat.
  
  Viginti minuta.
  
  
  CAPUT DUODECIMUM
  
  
  Hayden et Kinimaka apud Ramses commoratus est. Terrorista Princeps in suo sex pede quadrato cellulae loco visus est: sordidus, incultus et, quamvis plane defatigatus, ut leo inclusus ultro citroque commeat. Hayden loricam induit, Glock eam compressit et glandibus parcens, Mano rogavit ut idem faceret. Posthac non erit occasio. Ambo Ramses et Martius evaserunt nimis callidi esse quam minoris aestimandi.
  
  Fortasse fabula terrorista prorsus erat ubi esse voluit.
  
  Hayden dubitavit, valde dubitavit. Pugnatum est intra arcem et desperatam satellitum mortem ostendit quantum effugere cupiebat. Etiamne fama perdita est? Nonne desperatus erit ad damna reparanda? Forte, sed homo non periit, unde reficere non potuit. Hayden eum gressum observavit ut Kinimaka illis par sellae plasticae attulit.
  
  "Sunt arma nuclei in hac urbe" Hayden dixit. "Quod certe scis quia cum Tyler Webb et Iuliane Marsh pacisci fecistis. In hac urbe es, et si tempus veniat, damnabimus certe te non sub terra es. Profecto tui sectatores non noverunt nos te habere.
  
  Ramses constitit, fessis oculis eam intuens. "Scilicet deceptionem significas ubi populus meus Marsh mox interficiet, bombae curam detonat. Hoc ex Webb et satellitibus eius scire debes, cum soli sint qui noverunt. Et tu quoque nosti quod mandatum meum expectant. quasi adnuisset sibi.
  
  Hayden exspectavit. Sagax erat Ramses, sed non intelligebat se non offendere.
  
  "Exibunt," inquit Ramses. "Consilium suum facient."
  
  "Possumus facere postremis tuis paucis horis fere intolerabilem", Kinimaka dixit.
  
  "Hoc facere non potes," inquit Ramses. "Per tormenta. Hoc explosione non prohibere. "
  
  "Quid vis?" Hayden petivit.
  
  "Erunt tractatus."
  
  Intente in faciem novi mundi hostis studuit. Hi nihil inde deerant, tractari nolebant, et credebant mortem in aliqua specie coeli gradus tantum fuisse. Unde hoc nos relinquit?
  
  Itane, ubi? Illa pro suo telo fumbled. "Qui nihil magis quam homicidium facere volet, facile est agere", inquit. "Cum glans in capite."
  
  Ramses faciem suam repagulis pressit. "Tum perge, canis Occidentalis."
  
  Hayden insaniam et cupiditatem in his inanimalibus oculis legere peritum non oportuit. Sine alio verbo, subiectum mutavit et cubiculum reliquerat, diligenter obserans post se ostium exterius.
  
  numquam tu nimium caveas.
  
  In proximo conclavi erat cellula Roberti Price. Licentiam acceperat ut hic secretarius ob imminens minas et partes potentiales in ea recipiatur. Cum illa et Kinimaka cubiculum intraverunt, Pretium ei sublimem aspectum dedit.
  
  "Quid scis de bomb?" - Rogavit. "Et quare eras in Amazonibus terroris emporium reddens?"
  
  Pretium sedit in PROFUGIO. "Iurisconsulto opus est. D. Quid istuc est? Bomb?"
  
  "Bomb nuclei" dixit Hayden. "Ecce Novi Eboraci. Adiuva te, stercore nummum. Nunc te adiuva narrando quod nosti.
  
  "serio". Pretium oculi laxaverunt. "Nescio quid".
  
  "Proditionem fecisti", Kinimaka dixit corpus suum propius ad cameram movens. "Estne hoc quomodo vis memorari? Epitaphium pro nepotibus tuis. An potius cognoscendus sis poenitens, qui salvum Novi Eboraci adiuvit?
  
  "Quamvis suaviter id dicis," Pretium vox velut anguis torsit. "Bombum" de "bomb" negotio non participavi et nihil novi. Nunc obsecro, mi advocatus.
  
  "Hyden" inquit "aliquantum temporis tibi dabo". "Tunc ego Ramsesim ponam et tu simul, in eadem cellula. Hoc pugnare potes. Videamus quis primum loquitur. Mori mallet quam vivere, et omnem animam viventem secum ducere cupit. Vos? Modo fac tibi mortem non committere."
  
  Pretium commoveri videbatur aliqua saltem eius verba. "Sine causidico?"
  
  Hayden conversus. "Puer te."
  
  Secretarius speculatus est. Hayden intus eum inclusit et deinde ad Manum convertit. "Quaequam ideae?"
  
  "Miror si Webb in hac re versatur. Figurate totum per totum fuit.
  
  "Non hoc tempore, Mano. Webb ne insequentes quidem nos amplius. Omnes Ramses et Martius illud certum habeo."
  
  "Quid ergo?"
  
  "Nescio quomodo aliud Drake et guys adiuvare possumus", Hayden dixit. "Manipulus iam in medio eius est. Patria omnia curabat, a cops portarum calciantium, ad exploratores occultantes post pecuniam duram meritam, ad exercitum aedificandum et adventum Nidum, Team nuclei subitis Support. Cops ubique sunt, cum omnibus rebus habent. Sappers in alto erectus est. Rhamsen frangere viam debeamus".
  
  'Num eum vidisti'. Quomodo frangis hominem qui non curat utrum vivat an moritur?"
  
  Hayden ira. "Habemus experiri. An potius tantum cedere? Quisque placerat aliquam felis. Hic vermis aliquid curat. Suam fortunam, suam vivendi rationem, suam familiam occultam? Oportet esse quod nos adiuvet facere possumus."
  
  Kinimaka voluit se vocare peritiam computatoris Karin Blake, sed mulier adhuc in regimine suo Fort Bragg rapuit. "Eamus quaerendum officium."
  
  "Et orate ut tempus habeamus."
  
  "Exspectant Ramses ut antecederet. aliquod tempus habemus".
  
  "Mano audisti aeque ac ego. Serius aut citius paludem occident et sufflabunt eum.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM TERTIUM
  
  
  Dahl nuntiis communicationum discordantium audiebat quod Smith autocinetum suum per vias frequentes Manhattan eiecit. Feliciter longius ire non debebant, et non omnes arteriae concretae penitus interclusae sunt. Visum est ut tota societas informantium involvatur, ab infima sutch in angulo ad crassiores, billionaire curvos et omnes intermedios. Inde ad discordias struem referuntur, sed domi omnia possibilia a perversis certa separare fecerunt.
  
  "Duae ex notis cellulis arctae ad mosque prope iunguntur", Moore Dahl per auriculam suam indicavit. Oratio dictavit. "Procuratorem illico habemus, licet satis novus sit. Hoc loco dicit totum diem remotus est.'
  
  Dahl numquam homo aliquid assumere potest. "Quid hoc actu intelliguntur in mosque terminology?"
  
  "Quid est hoc? Id est, mehercule, ite illuc et unum saltem cellas Ramses emundet.
  
  "Civica pugna?"
  
  "Ibi non multum loqui. Quisquis autem est inconveniens orationes dicere. Quaere omnia utilia cubicula et cubicula subterranea. Et parate. Amicus meus saepe non errat, et eius intuitum de hoc spero."
  
  Dal notitias patefecit et coordinatas in GPS intravit. Fortunate, prope in summo mosque erant, et gubernaculum rotae ad fraenum Faber convertit.
  
  "Providentia," Laurentius dixit.
  
  "Nomen dedi priscae katanae." Kensi ingemuit memorans.
  
  Dahl fibulas vestis eius stringit. "Parati sumus? Eadem ratio. Durum et jejunium ferimus, homines. Misericordia non erit".
  
  Smith off machinam convertit. "Nullae sunt difficultates apud me."
  
  Mane adhuc salutavit eos e curru ascendentes et per viam meschitam exploraverunt. Prope erat rubeus et albus spiraculum vapore effundens. Aedificium, in sectione intersectio situm, utraque plateas, variosque fenestras habet et partem communitatis elongatam FRONS. In tecto aedium stabat parva minaret, mirum ac paene ornatum in scaena circum circa lineamenta concreta. Ostium e platea erat per bina fores vitreas.
  
  "Ingredimur," inquit Dahl. "Nunc move."
  
  De industria transierunt, intermittentes commercium passis armis. Nunc mora omnia constare potuit.
  
  "Magnum locum," annotavit Faber. "Difficile est" illic invenire coetus determinatos".
  
  Dahl contingi Moore. "Nos in loco. Habesne aliud pro nobis?"
  
  "Etiam. Homo meus mihi persuadet cameras sub terra esse. Prope est ut acceptetur, sed non satis adiuvat nos hodie.
  
  Dahl nuntium nuntiaverunt cum alium sideambulatum transierunt et ante fores ulti patuerunt. Intensioribus sensibus, intus sensim se movebant, oculos accommodantes ad leviter obscuriora accendentes. Parietes candidi et laquearia lumen relucent, cum auro adfixa lumine et rubeo et auro ortae vestis. Haec omnia post adnotationem regio posita sunt, ubi homo ea non fucata suspicione inspexit.
  
  "Possumne te adiuvare?"
  
  Dahl cuspidem ostendit Id. "Ita, buddy, potes. Potes nos ad tuum subterraneum ostium secretum ducere."
  
  Receptio confusa videbatur. "Quid est hoc, iocus?"
  
  "Secede," Dahl manum extendit.
  
  "Heus, non possum te-"
  
  Dahl hominem per tunicam levavit et super abacum collocavit. "Ego dixi secede."
  
  Manipulus praeteritum festinavit et principale aedificium meschitis intravit. Area vacua erat, et fores in tergo clausae erant. Dahl operculum ex Smith et Kenzie exspectaverunt ac deinde eas bis recalcitravit. Lignum scissum est et tabulata ad solum decidit. In illo momento, strepitus ac tumultus a foyer post tergum audiebatur. Manipulus loca cepit, agrum tegens. Tria secunda praeteriverunt, et tunc facies et galea specialium virium praefectus a tergo parietis effossus est.
  
  "Esne Dal?"
  
  Suecus chuckled. "Ita vero?"
  
  "Moore misit nos. ICO. Hic sumus ad ludum tuum support.
  
  "Fabula nostra?"
  
  "Etiam. Novae notitiae. Iniuriae es meschitam damnant, et formosis effodiuntur profundo. Impetum frontis erit ut eos prosternent. Et petimus pedes.
  
  Dahl non placet, sed rationem intellexit, etiquette hic operandi. Noluit speciales copias iam meliorem locum habuisse.
  
  "Viam monstra", dixit Dahl.
  
  "Sumus. Rectam mosque est per viam ".
  
  "Ex adverso..." Dahl iuravit. "GPS bullshit."
  
  "Sunt prope inter se pulchra." The officer humeros. "Atque Anglicum verbum iurare cordi est, sed non tempus damna nos asinos movimus?"
  
  Minuta transierunt iunctiones mixtae et factae populationes factio iterum iter transierunt. Semel convenerunt, non aliud tempus teritur. Impetus plane euadere coepit. Viri ante aedis impetum fecerunt, valvas prostraverunt, in VESTIBULUM irrumpunt. Secunda unda per eos transiit anhelans ad quaerendum terminos quos de se dixerat. Postquam ostium caeruleum repertum est, homo crimen explosivum in eo posuit et coortum est. Explosio facta est, multo latior quam Dahl expectata, sed cum radio quod copiae speciales plane computatae erant.
  
  Dux ei dixit "Booby laqueum". "Erunt plures".
  
  Suecus paulo facilius ingemuit, iam valorem agentium undercovered cognoscens et nunc non oblitus est illis debitum reddere. Undercover labor unus ex modis insidiosissimis et fatalibus vigilum erat. Fuit hoc rarum et pretiosum agens, qui posset inficere inimicum et sic salvare vitam.
  
  Copiae speciales paene destructae cubiculum intraverunt, deinde ad portam longe verterunt. Apertum erat, et quod adibatur ad basim clare tegebat. Cum primus homo appropinquavit, ictus ex inferis emanavit et glans trans cubiculum emissa est.
  
  Dahl Kensi respexit. "Quaequam ideae?"
  
  'rogas me? Quare?"
  
  "Fortasse quod cogitare possum te talem cubiculum habentem sic te."
  
  " Noli circumadere rubum , damnare , Dal , bene ? Non sum tuus pet smuggler. Hic solus sum, quia... quia-"
  
  "Ita, quid hic agis?"
  
  "Ego vere scire. Fortasse relinquerem... Cessavit, ingemuit. "Audi, fortasse alius modus est in. Dolosus scelestus illuc sine certo fugae itinere non descenderet. Sed cum cellulis terroristis realis? Quis tam funesta nothi novit?
  
  "Cogitandi tempus non habemus," dixit dux copias speciales iuxta eum sedentem. "Plus est pro his guys."
  
  Dahl aspiciebat ut turma suas tasque flashbang traheret dum verba Kenzi contemplabatur. Durus consulto, credebat post se ponere curas, vel saltem fractas reliquias. Kensi opus erat ut has partes in unum adiuvaret - sed quousque investigare posset sine omni spe amissa? Fortasse haec navis iam fracta est.
  
  Bigas SWAT significavit se paratos esse ac deinde rabidam inferni formam emittere scalae ligneae utentes. Cum tasque proiecerunt et deinde explosa sunt, iunctae plumbum ceperunt, Dahl ducem pro polo posito impellente.
  
  Smith impulit praeteritum. "move cornu tuum."
  
  Decurrentes statim machinae sclopetis ignem convenerunt. Dahl speculationes de pavimento, mensa, cruribus, et cistas armaturae deprehenderunt ante quattuor tabulata in ordine delapsa sedulo, trahens pistolas et ignem reddens. Ante eum contortus Faber, ad imum labens, et ad latus repens. Bigas abi- xit a tergo cubans et non tremens in acie ignis. Glandes emissae post iactum redierunt, pilarum funestae basim perfoderunt et fragmenta e muris densa discerpserunt. Cum Dahl terram in ipso fundo percusserit, statim scripturam probavit.
  
  Quattuor hic membra cellae erant, quae in priore cella viderant congruentes. Tres in genibus erant, cruor ex auribus manans, manibus ad frontibus pressis, quartus incolumes visus, et graviter in hostes inflammatus. Fortasse tres alii eum tegebant, sed Dahl statim viam invenit ut vivus captivum caperet et jaculatorem arripuit.
  
  "Oh, no!" Dux singularum copiarum inexplicabiliter praeter eum irruit.
  
  "Heus!" Dahl appellatur. "Quid est-"
  
  In medio pessimo genere inferni, ii soli qui prius experti sunt, sine mora agere possunt. Dux singularum virium clare animadvertit signum, sibi familiare quiddam, et solum de vita collegarum cogitans. Ut Dahl suam felis attraxit, terroristarum guttam grenadam onustam ab una manu vidit et telum suum cum altera proiicit.
  
  "Pro Ramses!" - clamavit.
  
  FUNDAMENTUM erat laqueus mortiferum, cellula parva, ubi hae bestiae praedam trahebant. Aliae insidiae circum conclave sparsae sunt, insidiae quae urguentur cum shrapnel explodit. Dahl terrorista inter oculos iecit, cum sciret gestus mere academicos esse - eos non servavisse.
  
  Non in parvo cubiculo cum muris fictilis, in angustiis, sicut ultima secunda computant ante grenade explodit.
  
  
  CAPITULUM QUARTUMDECIMUM
  
  
  Dahl vidit mundum in tenebras mergere. Vidit quam tempus retardatur in gressu reptando, cordisque pulsus in infinitis momentis mensuratum. Ut grenade in nubem parvulam boletus e pavimento pulverem et sordes attollens, glans intrat cranium terroristae, ante crepitans e tergo erumpens, et lato sanguinis fonte murum feriens. Corpore languet, vita iam perit. Grenade secundo ricochet cecidit, et Dahl sclopellum a facie eius movere coepit.
  
  Pretiosa secundis manebat.
  
  Tres terroris adhuc in genibus, gementes et victi sunt, et quid veniret non videbant. Praecipuae copiae latinae impetum suum cohibere conati sunt vel gradus retro ascendebant.
  
  Smith intuitum ad Dahl ultimam vitae suae visionem convertit.
  
  Dahl sciebat Kensi, Lauren, et Yorgi in summa scalarum esse, et momento temporis ab epicente satis abesse sperabat.
  
  Sed id libero libero.
  
  Grenade in fine ricocheti secundi explosa est, sonum momentaneum in maximis Suecorum audiverat. Tunc omnes soni subito exanimati sunt sicut cogitatio evanuit.
  
  Lumina defixa et quae videbant non poterat credere.
  
  Dux SWAT quam celerrime cucurrit, sciens quid veniret et quam plurimos salvare decrevit, statim intellegens se solum hominem esse qui id facere posset. Curriculum suum levavit eum super grenade, permittens eum protinus in eam cadere scissura secunda antequam explosa esset. Per Kevlar, carnem et os, illud detonsum est, sed astantibus non percussum, ad locum suum in cella ligatum. explosio obvoluta est et deinde exanimata est.
  
  Dahl fauces purgavit, oculis suis credere non potuit. Dedicatio collegarum semper eum humiliavit, sed hoc alio gradu fuit.
  
  Ego ne nomen quidem eius novi.
  
  Et tamen terroristae coram eo flexis genibus.
  
  Dahl ultimos paucos gradus decurrit, lachrymis oculos suffussos etiam tres viros in dorsum recalcitrat. Faber tunicas scidit. Vestis explosivae nullae erant in conspectu, sed unus homo spumabat sicut Smith iuxta eum flexis genibus. Alter in agonia scribebat. Tertium adfixum humi immotum. Dahl terribilis intuitus hominis, sicut pileus polaris, suo odio occurrit. Kenzi ambulavit et attentionem Sueci apprehendit, spectans Dahl, oculos suos glaciales caeruleos tam lucidos, frigidos et affectuosos implens ut viderentur quasi vastus, tabidaque landscape, et hians verba quae dicere poterat.
  
  " Ipse nos salvos fecit seipsos sacrificando. Ego... Tam vitiosum, tam miserabilem prae se sentio.
  
  Dahl, omnibus diebus suis, nunquam se commentari potuit. Id nunc.
  
  Faber omnes tres viros quaesivit, plures tasque, glandes et arma parva invenit. In loculos chartae et notae intritae sunt, itaque per eas conglobati perscrutari coeperunt.
  
  Alii lapso duce accedunt, inclinantes capita. Procumbens autem unus vir manum extendit, ut dorsum ejus attingat.
  
  Tertius terroristis mortuus est, quidquid venenum sumpsit, non amplius quam conlegae eius rei venenum sumpsit. Passive Dahl observabant. Cum earpiece eius custoditus est et vox Moore implevit caput eius audivit sed responsum cogitare non potuit.
  
  "Quinque cameras," Moore dixit ei. Fontes nostri Ramses invenerunt tantum quinque cameras habere. Duo spectes, quae tria relinquit. Habesne mihi novum indicium, Dal? Salve? Esne ibi? Quid agatur in infernum?"
  
  Insanus Swede expressit bullam parvam quae mutatur Moore. Silentio reverentiam suam exprimere voluit saltem brevi tempore. Ut omnes ibi viri ac mulieres, tantum ob immensum unius viri sacrificium, supervixit. Hic numquam lucem aspiciet aut occiduus sol, Nec tepentem sentiet per voltum Flante aura. Dahl experiretur pro eo.
  
  Dum viveret.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM QUINTUM
  
  
  Septemdecim minuta.
  
  Dracus secutus est plumbum Bo- sianum in 59th reliquit et rectum intendit in chaos quod erat Circulus Columbus. Ad laevam labentia tecta volitans, Dex- tera viridis punctata frondibus habena. Ante eos stabat aedificium aedium, maxime vitreum factum, fenestrae eius in radiis solis adhuc orientis bene fulgentes. Taxi flavi ad latus viae traxerunt, auriga eius expectans quattuor scurrentes bene vestitos currentes in sidewalk post eum currentes videre, sed Beau secunda intuitu homini non dedit. Latum concretum spatium cataractarum, statuarum et sessionum erat circulus. Peregrinatores passim vagati sunt, manticas suas reclinantes et aquam bibentes. Dracus per medium coetus athletarum aestuosi incidebat, deinde sub arboribus cucurrit, quae saltem exiguam umbram praebebat.
  
  De oculis emissitiis.
  
  Oppositio inter vias asperas, hecticas cum suis multis extremis - majesticis, globulis caesis spatio certantibus inter ecclesias traditas per velit - et absolutam pacem ac serenitatem quae regnabat in virentia ad dexteram suam plenam Draco sensu realitatis. Quam insanus erat locus iste? Quantum somnii est hoc? Differentiae summae inestimabiliter fuerunt.
  
  Mirabatur quam proxime Marsh eos spectabat, sed non nimis sapiebat. Hoc potest ducere ad mortem hominis. Domum revertentes, canalem etiam nunc invenire conabantur ut eam ad fontem suum indagare possent.
  
  Orbe splendidus lente ad laevam flectitur ut globus tendit. Alicia et Maius a tergo concurrebant, vigilantes tamen omnibus viribus suis hoc gradu uti non poterant. Hostis usquam esse potest, quisquis. Transiens sella cum fenestris tinctis propius inspectionem requirebat, sed in distantiam disparuit.
  
  Drake tempus repressit. Undecim minuta supersunt.
  
  Et tamen momenta secunda a secunda. Bo retardavit sicut lumen griseum aedificium quod Dracus statim agnitus apparuit super viam. Adhuc currens, in Ariciam et Maium se convertit. "In eodem aedificio, quo cum Odino fabula pugnavimus. Damn, sentit sicut vita transiit."
  
  "Nonne helicopter latus percussit?" Alicia petivit.
  
  "O Yeah, et a Tyrannosauro Rege aggressi sumus."
  
  Museum Naturalis historiae comparative parvum ex hoc angulo visum est, si quando alia est fallacia. Gradus ascendentes a sidewalk ad ianuas anteriores erant, nunc caterva peregrinantium repleti. Mixti odores pellentesque et gasoline eos aggressi sunt ad latus viae substiterunt. Tumultus tormentorum, stridor cornuum, et clamor occasionalium sensus suos adhuc torquebat, sed hic saltern multum negocii erat.
  
  "Noli nunc prohibere," Alicia dixit. "Non habemus ideam ubi securitas erit."
  
  Dracus mercaturam prohibere temptavit et eos transire permisit. " Speremus non dixit se aegrotum esse."
  
  Feliciter exiguum commercium erat et caterva satis facillime transire poterat. Semel in fundo musei gradus ascendere coeperunt, sed subito substiterunt cum clamorem sonum coronarum post se audiverunt.
  
  Drake thought: Septem minuta.
  
  Illi immoderata insania fiebant. Quattuor viri e curru desilierunt, sclopeta ad parata sunt. Drake eludere conatus est, saliendo e museo januis et visitatores dispergendi. Bo- celeriter telum strinxerunt atque in hostes impetum fecerunt. Ictibus insonuit. Clamoribus mane lacerabat.
  
  Dracus in altum desiluit et proiecit humile ferrum, volvens sicut percussit pavimentum et sprevit dolorem ubi humerus eius plenam vim corporis sui ceperat. Oppugnator in cucullo sellae desiluit et Mai iam ad gunpoint tenebat. Dracus ad currus revolutus deinde stetit, feliciter intra bracchium ad diripiendum. Extendit manum, magisque minae et operam poscens.
  
  Alicia Columba, altera via, vestigia repurgans, et statuam equestris Theodori Roosevelt inter eam et eius oppugnatores collocans. sed tamen incensa sunt, glandes prorae in aes dejectae. Alicia telum suum traxit et circum alteram partem suxit. Duo viri iam in equis erant, scuta perfecta. Togati in omnes partes discurrebant, purgans regionem. Terroristam intendit, qui ad genua procumbit, sed continuus torrens ignis ad eam se admovet, eam operire cogens.
  
  May et Bo expressi in parvam arcum incisam prope ostium museum arcte conglobati ad vitandum torrentem glandium quae iter per lapides discindebant. Beau stabat contra murum, movere non potuit, sed Maii prospiciens, tergum suum ad Gallum convertit.
  
  Inconcinnus hoc est, conqueritur Beauregard.
  
  "Et faustum est quod sis tam tenuis quam arundine," Mai respondit. Haesit in caput, et in ima profudit. "Scis, cum te primum congressi sumus, saepe inter rimas parietum repere visus es.
  
  "Quod utile nunc esset."
  
  "Sicut fumus." Mai rursus innixus, rediens ignis. Iter supra caput glandes.
  
  "Possumusne movere?"
  
  "Non nisi vis impugnamur."
  
  Dracus intellexit se non habere tempus suo utendi telo, quo telo adversarii intercipere conatus est. Sero intellexit se ad eum attingere non posse - guy nimis altus erat - et tum dolium ad se conversus vidit.
  
  Nusquam abeo.
  
  TVLLI CICERONIS eum quasi telum transfixit. Refugiens, calce currus fenestrae vitri frangens, columba intus mox ac terroris ignem aperuit. Post eum, spumabat pavimentum. Drake per hiatum in sellam aurigae expressus, stridula coriaria, figura thronorum difficilis ei est facta. Sciebat quid veniret. Glans tectum, sedes et pavimentum currus penetravit. Drake citius permixtae. Media cellula constabat e chirothecae camerae et duo magnae poculi tenentes qui ei dederunt ut corpus suum in sede vectoris carperet. Plures glandes inclementer per tectum scindebant. Dracus clamavit, tempus emere conatur. Fluxus paulisper cessavit, sed tunc, recubuit Drake et fenestram onerat, maiore celeritate iterum coepit.
  
  Dracus ascendens in sedem occipitii, globulum in medio dorsi sui saxum ardentem descendit. Se in acervo, anhelarent, anhelarent. Cunctatio paulum cessandum est jaculatorem ac deinde sub Aricia excanduit. Dracus posticum ab intus reclusit et elapsus est, vultum in concreto defossum et quo ire non poterat videre.
  
  Nisi...
  
  Sub curru. Volvitur, vix decet sub vehiculum. Nunc gb nigrum vidit, fistulas et systema exhaurit. Alia glande desuper accensa, hiatum pulsans inter musculos crurum expansos V informibus. Dracus exhalatus, sibilans molliter.
  
  Duo homines hunc ludum ludere possunt.
  
  Versis pedibus, corpus per humum ad frontem autocineti movendum cogebat, Glock euntem trahens. Inde per foramen priorem glandem intendens, ubi homo esse debuit, approximavit. Sex ictus in ordine accensus est, mutato loco paulum singulis diebus, et cito sub autocineto egressus est.
  
  Post hunc incidit terrorista ventrem prensans. Sclopetum cum fragore iuxta eum cecidit. Quod cum ad eum deperibat perventum est, Dracus eum cum cingulo in modum blank iecit. Pericula nimis magna erant ad pericula capienda, multitudo vulnerabilis erat. Dolor in umbilico eum torquebat, dum erectus stare moliebatur, curru prospiciens cucullam.
  
  Alicia post Roosevelt statuam exilivit, plures glandes ante evanescentes iterum accendi. Scopum eius erat in fine currus alterius anterioris. Duo plus terroristae conati sunt in Maio et Bo petere, qui in muro aliquo modo pressi videbantur, sed Maii scriptor terroristas in sinu accurate dirigentes servavit.
  
  Dracus speculam suam aspexit.
  
  Duo minuta.
  
  Bene et vere eruditi sunt.
  
  
  CAPUT XVI
  
  
  Dracus terroristas suscepit. His HK solvens, duos qui molesti erant Bo et Maio intendit. Statim corruit unus, vita eius per concreta diffusa, difficilis mors prae corde obdurato. Alter conversus ad extremum, glans sumens, adhuc ignem reddere poterat. Dracus glandibus impetum secutus est, mortem evigilans relinquens. Tandem, homo nusquam ire et restitit, deinde sedit et accensus ultimo erupit in Maio directionem sicut tormentarii Drakii minas finivit.
  
  Utinam hoc viderent venientes et Bo- aream premerunt. Gallus protestatur, in inhabilem acervum appulsum, sed Maii cubitis in vertice defixis, quo minus moveatur. Pieces discesserunt de muro ubi capita eorum erant.
  
  Bo inso. "Merci, Mai."
  
  "Ki ni sinayde."
  
  Dracus iam ultimi terroris terroris animum advertit, sed nihil ex re. Solus in animo suo terribilis erat. Sola desperatio cordis pulsus ad rem pertinet.
  
  Exciderunt fatalibus.
  
  Spiritus eius aliquantulum elevaverunt cum Maium et Bo- nem in museum conspexit, et tunc Alicia e latebris venit ut ultimum terroristicum ad saevientem infernum meruerit mittere. Alius homo cruentus in laeta est. Alius anima perdita et immolata est.
  
  Infiniti erant isti homines. Erant mare turbidum.
  
  Dracus igitur vidit novissimum, scilicet mortuum, terroris stare et vacillare. Dracus vestem induendam putavit. In umeris nutantibus et ignem intendit, sed glans scopus tantum millimeters periit. Tarde exhalans, secundas jecit ictus. Homo autem ad genua procumbebat et postea iterum surrexit, et sequenti momento in turbam hominum spectantium, incolis et liberis camerae suae inrupit, qui momentum famae in Facebook vel Instagram capere conabantur.
  
  Dracus in Ariciam commovit. "Ita haec erat una cellularum Ramses?"
  
  "Quattuor homines. Prorsus ut Dahl descripsit. Haec erit tertia cellula quam in quadrigis egimus."
  
  "Et adhuc condiciones Martii nescimus."
  
  Alicia vias circumspexit, viam et stabula, deseruit carros. Tum illa conversus ut May clamore animos eorum comprehenderunt.
  
  "Habemus custodiam!"
  
  Dracus accurrit gressus, capite demisso, ne ferrum quidem auferre conatur. Hoc erat omne, hoc totus mundus erat. Si mares appellassent, haberent;
  
  Iosephus Gonzalez ei telephonum gestabile tradidit. "An idem Anglicus es?"
  
  Dracus oculos clausit et machinam ad aurem suam posuit. " paludis. Dicis s-"
  
  Risus Pythiae eum interpellavit. "Nunc nunc maledictis verbis non frequentibus utendum est. Maledicta indoctis, aut dicta. An e converso? Sed gratulatio, mi amice, vivitis!"
  
  " Plus paucis pugnis ad nos vincendum capiet."
  
  "O certe. Potestne bomba nuclei hoc facere?
  
  Dracus sensit sicut potuit perseuerare iurgia dicta indefinite, sed os suum obstruere conscium conatum fecit. Alicia, Maius, et Beau circum telephonum conglobati sicut Jose Gonzalez sensu praesagitionis observabant.
  
  "A cattus absorbuit linguam tuam? Oh, et heus, cur infernum vocatis Gonzalez non respondet?"
  
  Draculus labium superius momordit, donec sanguis manare incepit. "Im 'hic".
  
  "Ita, inquam, video. Sed ubi eras... um... ante quatuor minutas?"
  
  Dracus tacuit.
  
  "Pauper senex Jose respondendum phone se. Nesciebam quid de me dicerem."
  
  Dracus paludem distrahere conatus est. "Habemus iaccam. Ubi-"
  
  "Non me audis, Angle. Sero es. Meministine poenam tarde?"
  
  " paludis. Reymundus. Visne postulationes tuas impleri an non?"
  
  "Mea postulata? Bene, utique fient quando ego sum bonus et paratus statuo. Nunc, tres, boni milites estote et ibi expectate. Tantum iubebo duos takeaways".
  
  Drake juravit. "Non faciunt. Non audes facere stupri!"
  
  "Dic cito."
  
  Funis occubuit. Dracus in tria paria oculos versari intuens intellexit se iustas esse imagines suorum. Defecerunt.
  
  Ingenti nisu se abstinere curavit telephonum opprimendi. Alicia se cepit referre imminere Patriam. Mai fecit Gonzales tunicas eius depone.
  
  "Per hanc rem pergamus," inquit. "Agimus quid sit ante nos, et para quid futurum sit."
  
  Drake prospectus intuens, concretos et arboreos, mente et corde distantes, ab ipsa Martii intentionum notione oppressos. Innocentes in paucis proximis momentis morerentur, et si iterum deficeret, plures essent.
  
  "Martius hanc bombam detonat" dixit. "Quidquid dicit. Si non invenimus, totus mundus patietur. In ipso ore stamus...
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Martius ridet et telephonum florente suspendit. Zoey pressit se etiam propius ad illum. "Certe demonstrasti," purvit.
  
  "O memini, et nunc eo magis monstraturus sum."
  
  Marsh alterum usoris cellae telephonicum sumpsit et numerum quem iam in eius memoria conditum erat repressit. Persuasum id quod opus erat, celeriter numerum evocavit et expectavit. Vox quae respondit, aspera et magnificus spem suam confirmavit.
  
  "quid facerem," inquit, "scitis."
  
  "Unus? Vel duo?
  
  Duo, ut convenimus. Deinde si opus est tibi iterum in moveri ".
  
  "Scilicet bulla. Servatus sum ad date per telephonum mobile meum. Ego certe illius actionis aliquid frui."
  
  Martii surrexerunt. "Tune es terrorista, Stephane?"
  
  "Bene, non, me in eo genere ponerem. Non realiter."
  
  "Do officium te solutum facere. Nunc."
  
  Marsh unum e screens ad cameram civitatis commutavit, solum mini custodiae notae, quae negotia vicinarum oculi observare solebant qui in sidewalk venerant et proficiscebantur. Stephanus chaos in hac particulari platea causaret, et Marsh spectare voluit.
  
  Zoe super incumbens, meliorem aspectum obtinere conatur. "Ita, quid aliud facturus est hodie?"
  
  Oculi Martii dilataverunt. "Nonne hoc tibi satis est? Et tu subito videris parum mollem, parum vir- ginem mulierem invitatam ad magnum malum Pythias, Miss Zoe Forfex. Cur hoc? An quod in me insanire placet?
  
  'Censeo. Aliquam et justo quam. Fortasse Campaniae ad caput meum. "
  
  "Bine. Nunc claudite et vigilate ".
  
  Sequentia temporis momenta sicut Marsh eas explicabant. Normales viri et feminae ad id quod videbant, etiam lentas expaverunt, sed Mariscus et Forfex frigida cohorte spectaverunt. Is deinde Marsh quinque minutas tantum ad footage conservandas accepit et nuntium per video Anglico mittendum cum notula adnexum: hoc ad Patriam mitte. Ego protinus te contact.
  
  unum brachium circumduxit Zoe. Simul studuerunt missionem sequentes, in quibus Anglus cum tribus suis cohortibus se serius venturos esse quam incoepissent. Perfectum. Et chaos in fine inaestimabile est.
  
  Mariscus recordatus est alios homines in conclavi fuisse. Summa Rameses cellam et sodales eius. Tam placide sedebant in extremo cubiculi angulo ut vix vultum eorum meminisset.
  
  "Heus," appellavit. "Domina e Campania est. Potuitne unus vestrum calcat eam mundare? "
  
  Surrexerunt vir, oculi eius tanto contemtu referti quod Palus contremuit. Sed illa vox cito palliata est, et in celerem capitis concussionem vertitur. "Certe potes".
  
  "Perfectum. Uter unus plus satis sit. "
  
  
  CAPUT XVIII
  
  
  Dracus vidit ut Mai iaccam inexplicabilem custodii cum indice postulationum investigavit. Alicia et Beau turbam collectionem lustraverunt, prope certum est membrum ultimum reliquiae cellulae tertiae aliquod genus motus facturum esse. Patria in itinere duobus minutis tantum superfuit. Prope sirenes tubicines ut cops congregentur. Dracus sciebat iam casus climacticos omnes New Yorkers in ore habere et peregrinatores in metu habere. Posset esse utilem si homines morarentur in plateis, sed quid aliud vere facere posset Domus Alba?
  
  Fuci cum detectores radiorum caelum cingunt. Metallum detectores cessaverunt omnes qui operam meruerunt, et multi qui noluerunt. Exercitus et Nidus aderant. Vias vagantes tot procuratores erant ut congressus veteranorum. Si Department Interior, FBI, CIA et NSA sua opera recte egissent, Marsh verisimile fuisset inventum.
  
  Dracus speculam suam aspexit. Paulo plus horae praeteriit ex quo haec visio nocturna incepit.
  
  Haec omnia?
  
  Alicia eum pulsavit. "Invenit aliquid."
  
  Dracus videbat Mai rettulit chartam complicatam e iacco perdito Gonzalez.
  
  Novus Yorker adspectu sibi conciliavit et manicam lacerum in utraque manu accepit. "Numquid urbs mihi recompensationem dabit... compensation-"
  
  "Civitas consilium aliquod tibi dare potest," Alicia dixit firmiter. "Deinde tempore utere modico oleo calido. Non pro malo comitatu. "
  
  Gonzales inclusi et dilapsi sunt.
  
  Drake usque ad Maium ambulavit. Petitiones Mariscae in charta alba A4 in maximo fonte impressae sunt. Super erant satis directi.
  
  "Quinque milies centena milia" Mai legit. "Et nihil amplius".
  
  Sub postulatio erat sententia scripta in parva manu discrepantia.
  
  "Singula mox sequi."
  
  Drake prorsus quid hoc esset sciebat. "Iami nos mittent ad aliud studium impossibilitatis".
  
  Videbat Beauregard turbas. " Et nos procul dubio sub custodia manemus. Certe iterum hoc tempore deficiemus.
  
  Drake comitem amissum numerum telephonicorum telephonicorum a multitudine congregata excitavit, tum hebetes stridore nuntii in telephonio suo audivit et velum repressit. Etiam priusquam in nexum pressionis conprimeret, cutis eius sensu praesagiente prurire coepit. "Guys," inquit, et artificium bracchii longitudine circumfusi tenuerunt.
  
  Photo grany et nigrum et album erat, camera autem stabilis et clare ostendit unam Draculorum malorum malorum. "Nihil est," inquit. "Occidere homines qui nescierunt quid agatur. Hoc non est terrere, hoc non est lucri. Hoc est... Pergere non potuit.
  
  "Bona est," Mai spiravit. "Pedimus magis magisque ex his radicibus pastores cotidie. Pessima pars est quod in intima nostrarum communitatum vivunt ".
  
  Dracus minutam non vastavit et nexum ad Patriam misit. Quod Marsh videretur posse cellam suam ex aere tenui trahere numerus telephonicus non erat in primis mirandum quod omnia tam longe consecuta erant. terroristae eum adiuvantes plus quam expendibiles pedites erant.
  
  Drake custodivit cops suum officium faciunt. Alicia propius ad eum movetur, deinde passim crure anhelanti evellitur. "Videsne hoc?" - dixit in voce canora. "Got cum asinum meum in deserto stimulum calcitrare conaris. Et adhuc recens est damnandum. Id est quam celeriter haec res progrediatur."
  
  Verba eius plus quam unam impressionem in Drake fecit. Erat memoria nexus, noua attractio; conclusio pro Maio et Bo aliquid inter eos accidisse; et manifestius quantum ad vitam suam usque - quam cito movetur et quam conata tardat.
  
  In recta linea ignis.
  
  "Si hoc vivimus," inquit. "Team HASTA accipit hebdomadam sunt."
  
  "Torsty iam tesseras Barbados corruptelam" dixit Alicia.
  
  "Quid accidit in solitudine?" A. Maio cogitandum.
  
  Dracus vigiliam suam aspexit, deinde ad telephonum suum, in novo et surreal momento raptus est. Adversus necem supervacuam et minas ingruentes, sine fine insecuti et inhumano praelio, calcibus iam calcitrantibus, paulisper otium sumere coacti sunt. Utique tempus egebat ad tollendum tensionem, sollicitudinem crescentem quae tandem ad mortem suam ducere posset... Sed Alicia ratio hoc faciendi semper aliquantum inconveniens fuit.
  
  "Bikini. Litore. Caeruleae undae," Alicia dixit. "Ego est".
  
  "Tu trahis novus amicus apud te?" Mai risit. "Kenzie?"
  
  "Scis, Alicia, Dahl ferias cinematographicas non puto scribendas," Drake dixit, dimidium tantum iocandi. "Plus familia vacation."
  
  Alicia fremuit. "Quam bastardus. Familia sumus".
  
  "Ita, sed non quo vult. Scis, Joanna et Dahl aliquo tempore egent."
  
  Sed Alicia iam intuens Maii. "Et respondens ad istam primam exprobrationem, Sprite, non cogitabam Drakey sumendi. Convenit tibi?"
  
  Dracus celeriter aspexit, tacito sibilo labra gestans. Post eum audivit commentarium Bo.
  
  "Hoc est quod tu et ego nunc perfectus sum?"
  
  Maii vox placida manebat. "Puto Matt est ad decernere."
  
  Gratias oh. Gratias tibi tantum, mehercule.
  
  Ille paene levatus est cum telephonum suum sonuit. "Ita vero?"
  
  "Iter hic. Suntne libelli mei ad celerem cursum parati?"
  
  "Illos innocentes occidisti. Cum convenerimus, videbo vos pro hoc responsuri.
  
  "Minime, amice, respondebis. Leges meas requisita, vox? Quingenties. Hoc solum oppidum est plenum viris, feminis et nervis parum.
  
  Dracus oculos clausit, dentibus stridentibus. "Quid suus 'postero?"
  
  "Singula Payment, utique. Vade ad stationem centralem. Exspectant intus unum e casuum centralium." nominavit. "In involucro eleganter complicatum et involutum, quod quaedam anima ad subtus ultimae tabulae in extremitate calculi pertacta erat. Mihi crede, intelleges cum illuc veneris.
  
  "Quid si hoc non facimus?" Dracus de membro cellae fugitivorum non oblitus est nec saltem in duabus aliis cellulis exsistentia.
  
  "Tunc proximum asinum appellabo ut meum onus portandum et donut tabernam sufflams. Convenit tibi?"
  
  Drake breviter commentus est quid facere posset Marsh semel ceperunt eum. "Quousque?"
  
  "O decem minuta satis sint."
  
  "Decem minuta? Hoc est bullshit, Martius, et scis. Statio centralis viginti minutarum hinc pulsus est. Fortasse bis tantum. "
  
  "Numquam dixit eamus."
  
  Dracus pugnos immisit. Deficere constituebantur, et omnes sciebant.
  
  " Dicam quid," inquit Marsus. "Ad probandum me accommodare posse, hoc ad duodecim minuta mutabo. Et computatis...
  
  Drake currere incepit.
  
  
  CAPUT XIX
  
  
  Dracus in viam cucurrit sicut Beau coordinatas Stationis Centralis Grandis in suum GPS typum fecit. Alicia et Maii post gradum cucurrit. Modo tamen Dracus iter in ungulis facere non cogitavit. Quamvis incredibiliter stricta schedula a Marsh posita, conatus fiendus erat. Tres currus prope museum relicti sunt, duo Corolla et Civica. Secundus aspectus Eboracensis non dedit. Quod voluit, aliquid erat.
  
  "Ut in!" Aricia stabat ad portam Civicam.
  
  "Non satis est" inquit.
  
  "Non possumus tempus terere stantibus hic wait-"
  
  "Satis" Dracus vidit post equum motum tardum et vehiculum equitantem qui mox e Central Park extraxerat, ubi vehemens F150 RAPINA salsissimus a latere viae terens erat.
  
  ad eum irruit.
  
  Alicia et Maii post. "Ille stupri cognati mihi?" Alicia taedium Maio intulit. "Nulla via est ut equo veham. Numquam!"
  
  Elapso animali celeriter aurigam rogavit ut currum sibi commodaret. Dracus gas pedal impressit, Flexilis ardens a lupatis traxit. Beau cuspis ad dextram.
  
  "Per Central Park equitare. Haec platea 79th transversalis est et ad Madison Avenue ducit.
  
  "Amor hoc carmen," latrante Aricia. "Ubi est Tiffany s? Esurio."
  
  Beau miro vultu ei dedit. "Non haec popina est, Miles."
  
  "Et Madison Avenue erat coetus pop," dixit Drake. Sub Cheney Coates duce. Velut si quis unquam obliviscatur eius ". Devoravit subito recordatus.
  
  Alicia chuckled. "Bullshit. Im 'iustus iens ut minuas mente prohibere conatur. Quae causa est, Draci? An meretrix illa? "
  
  "Heus, pende!" Currum celerans in 79th Vicum dirigit, quod erat unum lane latum muro magno arboribus imminentibus cinctum. "Pinup maybe. Mirum et relatoris.'
  
  "Cavete!"
  
  May monitus currus suos servavit ut Silverado striatam in subsidiis digiti altitudinis centrum et eas arietare conatus est. Dracus faciem animadvertit post rotam - membrum ultimum cellae tertiae. In pede gasi calcavit, omnes ad sedes suas coegit sicut currus alter conversus et consectati sunt. Subito genus eorum per Central Ortum multo perniciosiorem naturam suscepit.
  
  Auriga Silverado praecipiti deseruit. Drake retardavit plures taxis transire, sed persecutoris occasionem a tergo feriendi accepit. F150 excussit et declinavit, sed tunc sine omni problemate se emendavit. The Silverado ledo taxi, mittens illud in aliam viam volitans ubi in retentum murum ingruebat. Dracus acriter sinistrorsum conversus, dextram taxis lineam transiens, ac deinde in patentem viae tractum acceleravit.
  
  post eos terrorista e fenestra sua cum sclopeto innixus est in manu.
  
  "Descendamus!" Drake exclamavit.
  
  Globis omnem superficiem penetravit - currus, viam, muros et arbores. Homo amens erat ira, concitatio et fortasse odium, non curans de damno quod fecit. Beau, qui in sede posteriori F150 sedebat, globulum extraxit et fenestram posteriorem iecit. Aer frigidus in Cameram irruit.
  
  Ordo aedificiorum sinistrorsum apparuit, deinde plures pedestres per viam ingrediuntur. Drake nunc solum electionem diaboli vidit - mortem accidentalem transeuntis vel tarde ad Maximus Centralis stationem et contra consequentias.
  
  Octo minuta supersunt.
  
  Drake in 79th Street conversus animadvertit breve cuniculum praecedere cum ramis viridibus imminentibus. Cum momentaneas tenebras ingressi sunt, pedali fracto impulit, sperans insequentem se in murum ruinare vel saltem in chao sclopeto amittere. Sed circumegit eos, duriter agens, latus emittentes fenestram praeteriens.
  
  Omnes hiatum pro sua fenestra efflaverunt, sibilus glandis fere exanimatus, antequam audirent. Iam ipsa Alicia caput deiecit, sclopetum intendit et ad Silveradum accendit. Praemisit se concitat et retardat. Drake cito hiatum clausit. Alius pons apparuerat et negotiatio iam stabilis erat ab utraque parte lineis duplicatis flavis. Dracus hiatum clausit donec cornu proprium fere alterius currus tergo attigerat.
  
  Terrorista corpus vertit et pistol super humero ostendit.
  
  Alicia primus accensus est, glans tergo fenestrae Silverado comminuens. Agitator commotus esse debet quod currus eius declinavit, fere in insequentes mercaturas agens et cornua ad melodiam flatum causans. Alicia ulterius incumbebat.
  
  "Hoc fragmen circumvolitans flavos crines," May dixit. "Just me commemorat aliquid. Quid nunc vocant? Estne hic collie...?
  
  Plures ictus. Ignem reddidit terroristis. Drake tergiversantem technicis artibus impellendis quam tuto utebatur usus est. Negotiatio ante iterum attenuata erat et occasionem arripuit Silverado consequendi se vertens in viam viae proximae. Post eum, fenestra devolvitur et clipeum in alium currum exonerat. Dracus recubuit et visum a tergo studuit.
  
  "Est adhuc venio."
  
  Repente Central Park finivit et intersectio occupatus Quinta Avenue in eas prosilire videbatur. Cars retardari, constiterunt, pedestres intersectiones ambulaverunt et latera instruxit. Drake velox aspectu tulit ad lumina fregit flavo-pictis, quae nunc viridia erant.
  
  Buses albae extra-longae utrinque Quintae Avenue instruxit. Dracus in ardua impulit, sed terroristis in caudas suas iterum concrepuit. Per handlebars extremum inprobus extremum sensit, potentiam calamitatis vidit et extraxerunt e nent ad imperium recuperandum. Raeda per intersectionem directa, Silverado mox digiti posterioris.
  
  Currus ante eos evellere conatus est, nulla electione relicta Draco, sed omnem partem sinistram suam pellere et in mediam viam. Metallum rasum et vitrum per sinum suum confractum. Argentado deinde in eum concrepuit.
  
  "Quinque minuta," Bo tacite dixit.
  
  Nec mora, celeritatem auxit. Madison Avenue primum in conspectum venit, facies griseo Bank de Chase et nigra J.Crew campum visionis antecedens implevit.
  
  "Duo" inquit Bo.
  
  Simul, genus carros ex parvo hiatu ad parvum hiatum discurrentes, in obliquum carros comminuentes et circa impedimenta tardiora sunt. Dracus assidue cornu pressit, volens se habere aliquod genus siren, et Alicia in aerem iecit ut pedestres cogerent et rectores celeriter moverent. NYPD carros iam rugiebant, vestigia exitii in ortu relinquentes. Ipse iam animadvertit machinas magnas rubri ignium solum vehiculorum quae respectu tractari videbantur.
  
  "Ante," inquit Bo.
  
  Drake vidit transitum ducens ad Avenue Lexington et ad eam ruit. Satus machinam currum circum angulum celeriter egit. Fumus e summae fluctuat, causando populum clamare toto sidewalk. Hic in nova via, cars utrinque collocati sunt, et chaos suggestorum, vans et una viarum viarum etiam optimos rectores coniecturae servaverunt.
  
  "Non longe est", Bo dixit.
  
  Dracus casum suum praecedens sicut negotiatio extenuata vidit. " Sit," inquit. "Bangkok meministi?"
  
  Sicut anni levis mobilis in supercaro, Mai novum commentariolum in glollam suam inseruit et seatbelt discinctus, in sede sua versans. Alicia Drake et Drake conspexerunt speculum rearview. The Silverado clausam totis viribus, eas arietare temptantes, cum appropinquarent Statio Maximus Centralis et turba examina.
  
  Mai in sede sua resedit, recumbens e fenestra tergo nunc fracto et incipiente impellere.
  
  Alicia Drake nudum. "Bangkok?"
  
  "Non est quod cogitas."
  
  "O, numquam accidit. Dices mihi id quod in Thailandia accidit in Thailandia futurum.
  
  Mai per parvum intervallum elapsus est, laniata veste, sed corpus movere cogens. Dracus momento vidit eam ventus percussam, oculos eius arena pungente. Vidit momentum terroris sequens ictu connivuit.
  
  The Silverado came close, shocked close.
  
  Mai in tergum plaustrum desiluit, crura expandit, telum suum erexit. Intendit ac deinde a tergo plaustri sagittare coepit, glandes fenestras alterius currus divellere. Tecta, buses et lampades otiose transierunt. Mai felis iterum iterumque traxit, oblitus ventorum et motus curruum, tantum in hominem positum, qui eas alioqui interficeret.
  
  Draculus rotam gubernantem quam maxime stabilis servabat, celeritatem constantem retinens. Modo ne currus quidem unus ante eos transiit, sicut oraverat. Firmiter in pedibus steterit, eius intentio in unum ad tempus inevitabiliter tendit. Drake dux eius fuit.
  
  "Nunc!" - Conclamat in summa voce.
  
  Alicia conversus est sicut puer qui Candy omiserat a tergo sedis suae. "Quid est facturus?"
  
  Dracus iaculis mollissime applicavit unum millimetrum ad tempus. Mai secundo clipeo inserebat et tunc cucurrerat ad cubile plaustri, recta ad posticum. Oculi aurigae Silverado plus etiam dilataverunt cum vidit feram ninja recta ad currum suum ab alio properantem!
  
  Postica mai attigit, et insiliit aera, flexis Crura et bracchia ferens. Fuit momentum antequam gravitas eam detraxerit, cum per tenuem aerem, summa furti, sollertia et venustatis lepide arceret, sed deinde in cucullum alterius currus graviter delapsus est. Statim inclinata, permittens cruribus et poplitibus ictum sumere et stateram conservare. Nec facile inexorabilis erat exscensus metallo, et Maius in teneras cito volavit in orbes.
  
  Auriga Silverado scopulos impulit, sed adhuc sclopetum in facie monstrare curavit.
  
  Mai genibus expansa repentino ictum perambulabat, spinam umerisque roborans. Telum eius in manibus, iam terroristis ostendit. Duo ictus et ipse laxavit, pedem adhuc in pedali fregit, sanguinem tundens ante tunicam suam et deinceps corruit.
  
  Mai in cucullo currus repit, intra windshield et aurigam extra traxit. Nec aliter permitteret recuperandae virium comitas. Oculi eius dolore plenis obviaverunt et conabantur fixate.
  
  "Quomodo tu,"
  
  A. Maius eum in faciem impugnaverat. Illa deinde tenuit ut autocinetum in tergum Draculi concrepuit. Anglus de industria retardavit ad 'capere' autocinetum auto-activi priusquam in aliquam partem periculosam et temere deflexisset.
  
  "Hoc est ergo quod fecistis in Bangkok?" Alicia petivit.
  
  "Aliquid simile quod".
  
  "Et quid deinde?"
  
  Drake aspexit. "Nescio, ama."
  
  Portae apertae sunt, duplex raeda iuxta taxis, ut prope ad stationem Maximi Centralis, quam consequi poterant. Subnixi togati evigilantes eos. Doloribus cursus ut fugiat. Plus dozens telephonicas cellas suas protulit et imagines photographicas sumere coepit. Dracus in MARMORA exsiluit et statim currere coepit.
  
  "Tempus est" iuxta eum mussat Beauregard.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM
  
  
  Dracus irrupit in aulam principalem stationis centralis. Ingens spatium patebat sinistrorsum et dextrorsum et superius. Superficies nitida et polita ratio pavimentorum abhorrent, discessus et adventus tabularum ubique vibrabant, et influxus hominum perpetuus videbatur. Nomen Cafe é Beau admonuit et consilium areae terminalis ostendit.
  
  "Principale VESTIBULUM," Mai dixit. "Dextra praeter escalatori."
  
  Racing, torquens, et mirabilia facinora acrobatica faciendo modo ad evitandum occursum, turma per stationem discidit. Minuta transierunt. Tabernae thermopoliae, Belgicae tabernae, et bagelus stat sonus, mixtis odoribus caput nent Draculi faciens. Ingressique sic dictum Transitum Lexington, et tardius coeperunt.
  
  "Sicut hoc!"
  
  Cucurrit Aricia, per angustos introitus uni ex minimis casuis Drake expressis quos viderat. Fere inscii mens mensas computabat. Horum tres tantum haud difficiles erant.
  
  Alicia hominem impulit in tunica griseo seposita, deinde ad genua iuxta superficiem nigram cecidit. Tabularium lecticariorum ruderibus superfluis, sellae incaute dispositae. Alicia perscrutatur infra et mox exsurruit, involucrum album in manibus tenens, oculos spei plenos.
  
  Dracus e paucis gradibus aspicit, sed non Anglica. Sed observabat baculum et clientes, qui foris transeuntes, et unam aliam in speciali area.
  
  Ostium ad utilitatem cubiculi.
  
  Apertum est autem, curiosa feminae figurae caput effossum. Fere statim, oculum unicum attingit cum homine suo directe intuenti: Matt Drake.
  
  NO...
  
  Illa telephonum portatile sustulit. 'Hoc tibi,' inquit, 'satis ore reor.
  
  Drake adnuit ut totam regionem observare pergeret. Alicia scidit involucrum apertum et frowned.
  
  "Hoc verum esse non potest."
  
  Mai oculos laxavit. "Quid est? Cur non?"
  
  "Inquit BUTIO!"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM PRIMUM
  
  
  Dracus ad telephonum cucurrit et a muliere rapuit. "Quid luditis?"
  
  Marsh chuckled in fine versus. "Nonne reprehendo sub aliis duabus tabulis?"
  
  Tum acies exstincta est. Dracus omnia intus in eo lapsa sensit, sicut anima et cor eius concreverunt, sed movere non cessavit. "Ad tabulas!" exclamavit et currere coepit, cadens et flexis genibus sub proximam.
  
  Alicia clamavit ad baculum et hospites ut exirent et excederent. sub alia tabula concidit Bo. Drake sine dubio imaginem accuratam vidit eorum quae Gallus animadvertisset - parvam machinam explosivam ad subtus tabulae perlatae sunt. Magnitudo et figura amphorae aquae fere involuta erat in charta vetus Nativitatis Domini. Nuntius Ho-ho-ho! Drake non latuit.
  
  Alicia iuxta eum consedit. "Quomodo corrumpebant potator? Et potator potius exarmare possumus?"
  
  "Miles, quid scio. In exercitu una bomba post alteram detonare solebamus. Plerumque, tutissima via est. Sed hic homo quid ageret sciebat. Bene referta innoxia packaging. Viden fila? Omnes coloris eiusdem. Detonator Cap. Fuscus longinquus. Non difficile, sed periculosum damnare.
  
  "Sic aedificate ornamentum et non abeat pileum uredine damnare."
  
  "Crescere Statuto? Damn, prorsus in volumine hic sumus. Dracus aspiciens et non incredulis oculis turbam hominum in casu ad fenestras vultuum prementium vidit. Nonnulli etiam per apertum ianuam obtinere conati sunt. Praecipua electronica MASCULARIA exposita sunt quae mors dominis suis paucis momentis esse potuisset.
  
  "Exi!" Clamavit, et Aricia se coniunxit. "Hoc aedificium statim evacuandam!"
  
  Tandem aversi sunt trepidi et nuntius attingere coepit. Dracus recordatus est magnitudinem praetorii principalis et molem hominum intus et dentes ejus strictum donec radices laederent.
  
  "Quousque cogitas?" Alicia iuxta eum iterum emissa est.
  
  "Minuta, si id."
  
  Drake machinam inspexerunt. Revera, non vidit urbanus, solum simplex bomb ad terrendum quam mancam. Bombas huius magnitudinis pompas viderat et probabiliter cum fabrica detonationis rudimentaria similiter. Exercitus eius experientia aliquantulum defluxisse potest, sed obversis cum situ filum filum rubrum filum-caeruleum mox reversus est.
  
  Praeter omnia fila eiusdem coloris.
  
  Chaos omnia circum sua sponte condidit tegmine. Sicut susurrus insidiosus, nuntius bombae per magnas atria versatur et unius hominis desiderium libertatis infecit proximum et proximum, donec viatores paene durissimi vel stultissimi ad exitum petebant. Obstrepit clamor, tignisque perveniunt ad moenia refluxerunt. Homines ac feminae raptim corruerunt, et transeuntes eos adiuverunt. Alii perterriti, alii in tranquillo manserunt. Bullae locum tenere conati sunt, sed iure amisso praelio pugnantes. Turbae egredientes fusa sunt et complere 42nd Street coeperunt.
  
  Dracus haesitat, sudor in fronte eminens. Iniuriam hic movere posset in dispendio membri, vel plus. Et peius e pugna paludem perdere vellet. Si Pythia eas tenuere possit, multo meliore casu perveniendi ad ultimum finem habebit, quantumvis perversum sit hoc infernum.
  
  Beauregard deinde iuxta se emissa est. "Esne bene?"
  
  Oculi Draculi dilataverunt. "Quid infernum... dico, non facis cum alio".
  
  Bo- stium aliud praetendit, quod iam avertit se. "Mechanismus simplex est et tantum brevi tempore suscepit. Vos postulo auxilium?"
  
  Dracus machinas internas ante se pendentes intuita, levi levitate in vultum Francogallicum dixit, "Damne. Nemo melius dicit Sueco hoc factum esse.
  
  Ille igitur rubigine traxit pileum.
  
  Omnia eadem manet. Affectum levamenti super eum lavit et momento cepit subsistere et spiritum capere. Aliud discrimen decrevit, aliud parva victoria pro guys bonis. Tunc Alicia, sine casu calculi oculos auferens, dixit quinque verba valde distincta.
  
  "Damnare phone iterum pulsat."
  
  Et omnia circa Statio Grand Central, toto urbe New York, in purgamentis et sub arboribus - etiam cancellis ligatis ac tandem a motorcyclistae coniectus - bombae explodere coeperunt.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Hayden stetit ante ordinem monitorium televisificarum, Kinimaka ei proximus. Cogitationes eorum de fractione Ramses tempore venationis per Central Park ac deinde insaniam in stationem Magni Centralis tenebantur. Cum spectabant, Moore ad eos ambulavit et de utroque monitore commentari incepit, imagines photographicas intitulatae et zoom ad humanos capillos in bracchio lentiginoso exaggerare possunt. Coverage non tam comprehensiva fuit quam debuit, sed emendavit ut Drake et turma eius celebrem stationem traminis accesserunt. Alius monitor Ramses et Pretium in cellis suis ostendit, ille inpatienter ambulans quasi in locis necessarius esse, posterior sedens depressa quasi omnia tendi vellet oblatum erat.
  
  Manipulus Maurorum diligenter circa eos laboravit, visiones, coniecturas renuntians, magistratus vigiles et ministros in platea aliquas areas visitare rogabat. Impetus ante Hayden obstricti sunt, etiam dum Drake et Beau bombas in Grand Centralis confundebant. Sola Moore posset esse certissime certus quod Midtown cavebatur ut per se totum situm vacuum esset.
  
  "Non curo si vetus est granula surda quae modo felem perdidit", inquit. "Certe persuade."
  
  "Quomodo per cameras ad bombs metalli detectors apud Grand Central Station?" Kinimaka petivit.
  
  "Plastic explosives?" Moore ausi.
  
  "Nonne alias mensuras ad hoc habes?" Hayden petivit.
  
  "Certe, sed circumspice. Nonaginta centesimas hominum nostrorum damna bombam nuclei quaerunt. Hanc aream numquam tam vacuam vidi."
  
  Hayden mirabatur quousque Marsh hoc cogitaverat. Et Ramses? Princeps terrorista quinque circiter cellulas Novi Eboraci, fortasse plures, habebat, et nonnullae ex eis cellas dormientes erant. Explosivae cuiusvis generis, in quovis tempore et simpliciter sepultae, latentes in silvis vel in fundamento per annos, si necesse fuerit, involvi possent. Respicite Russos et fabulam probatam de vidulis nuclei absentis - Americanus erat qui suadet numerum absentis exigi numeri opus esse ad delendas Civitates Americae Unitas. Erat defector Russiae qui se iam in America esse confirmavit.
  
  Illa gradum retro sumpsit, totaque conabatur imagine. Pleraque enim adulta vita eius, Hayden praefectus legis erat; percepit sicut vidit omnem condicionem imaginabilem. Sed nunc hoc inauditum. Dracus iam a Square ad Grand Central processit, vitam minutatim salvans et duas amittens. Dahl Ramses cameras quoquo versus dirutum est. At illa terribili huius phaenomeni ambitu concussa est.
  
  et mundo peiores. Scivit homines qui non amplius vexabantur ad spectaculum nuntium, homines qui applamenta ex telephoniis suis deleverant quia omnia foeda videbant et sentiebant sicut nihil facere poterant. Decisiones quae ab ipso initio clarae et manifestae erant, praesertim cum ISIS cessum, numquam factae sunt, obnubilatae publicae, lucri et avaritiae ac despiciendi profunditatis humani doloris. Quae res publica nunc deerat honestas, figurae fidendum erat, qui tam perspicuo quam regendi tutus erat.
  
  Hayden omnia accepit. Eius impotentiae affectus simillimus erat passionibus Tyler Webb eam per nuper emissam. Affectum tam callide persequeris, et nihil de eo potes facere. Easdem autem affectiones sensit, vigilantes Drake et Dahl Novi Eboraci conantur efficere et reliqui orbis e ripa reverti.
  
  "Ramsen," inquit, "hoc occidam.
  
  Kinimaka ingens pedem in umeris suis collocavit. "Fiat mihi. Multo minus formosus sum quam tu, et melior sum in carcere.
  
  Moore ad specifica screen ostendit. "Respice illic, guys. Coniecerunt bomb. "
  
  Delectatio iecit per Hayden cum Matt Drake casu relinquens & 233 vidit; levato ac victore vultu. Turma conglobata hortatus est et repente moratus est ut eventus spirare de potestate coepisset.
  
  In multis monitoribus, Hayden nugas explodendis videbat, carros declinans ad opercula manoli eruptionis vitandas. Vidit motorcyclis in via equitantes et obiectis fictilis ad aedificia et fenestras iaciens. Altera deinde explosio alia fuit. Vidit autocinetum aliquot pedes e pavimento elatum sicut bomba subter eam explosa, fumum et flammas e lateribus effundentes. Circum stationem Maximus Centralis, purgamenta inter viatores fugientes ignem comprehenderunt. Finis erat terror, non casus. Ignes erant in duobus pontibus, tam graves impeditae mercaturae causa ut eos etiam motorcycli transire non possent.
  
  Moore inspexerunt, vultus relaxans secundo ante coepit clamare ordines. Hayden validam partem suam ponere conatus est et humero Mano suam tactum sensit.
  
  Nos transibimus.
  
  Operationes in centro operationis continuatae sunt, servitia subitis dimissa sunt, et egestas in locis durissimis hits directa est. LEGIO Ignis et sappernes extra omnem modum implicati sunt. Moore iussit usum helicopterorum ad plateas discurrere. Cum alia parva fabrica ad Macy appulerunt, Hayden amplius intueri non potuit.
  
  Aversa est, quaerens per totam suam experientiam ad quid faciendum quid deinde faceret, memores Hawaii et Washington, D.C. in annis intenti... sed deinde terribilem sonum, atrocem sonum diutinum, mentem suam revocavit. pluteis.
  
  "Minime!"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM TERTIUM
  
  
  Hayden perrupit circum eam populum et e conclavi cucurrit. Prope fremens in ira, gradus descendit, pugnos in duras carnis et ossis massas compressit. Kinimaka monitionem clamavit, sed Hayden neglexit. Hoc faceret, et mundus melior, tutiorque locus esset.
  
  Iter faciens in ANDRON qui subtus locum cucurrit, tandem ad cellam Ramses pervenit. Nothus adhuc ridebat, sonus nihil aliud erat quam fremitus terribilis e monstro. Nescio quo modo quid rei esset. Prae- stitutum apparebat, sed despectio in bonum hominis non erat quod facile tractare posset.
  
  Hayden ianuam cubiculi sui aperuit. Custodes insilierunt et deinde extra ordinem emissa sunt respondentes suo. Hayden recta ad ferreos repagula ambulabat.
  
  "Dic quid agatur. Nunc dic mihi, et mitis ero tecum.
  
  Ramses risit. "Quid fit?" An American accentu mutuatus est. "Punctus est ut genua ad te ferantur. Et ibi manebis," vir magnus procumbens in oculos e longinquo plurium millium millium in Hayden prospicere. Lingua pendens. Omnia, quæ ego loquor vobis, facite."
  
  Porta cellam Hayden reclusit. Ramses, sine altera vastatione, ad eam irruit, eamque in pavimentum projicere conatus est. Manus hominis sunt ansgarii, sed eum ingenti mole uti non prohibebant. Hayden arte emissa et in unum vectem ferreum verticalem praeceps evolvit, collum eius ab ictu crepantis. Illa igitur renes eius et spinam duram percussit, eumque vincere et gemere facit.
  
  Nulla insanus risus.
  
  Hayden eum quasi peram pulsare solebat, circa corpus eius versans et diversis locis feriendo. Cum Ramses fremuit et conversus, tres primas percussiones numeravit, nasum cruentum, maxillam et fauces quassatam. Ramses suffocare coepit. Hayden non omisit, etiam cum Kinimaka ad eam accessit et eam hortatus est ut paulo cautior esset.
  
  "Desiste stupri balantes, Mano," Hayden abripitur. "Populus ibi moriuntur".
  
  Ridere conatus est Ramses, sed dolor in laryngis obstitit. Hoc secutus est Hayden cum calce velox egestas. "Nunc ride."
  
  Kinimaka traxit eam. Hayden ad eum se convertit, sed tum videtur Ramses laesum utrosque invisos esse. Vir magnus erat, etiam Kinimaki procerior, massa musculi fere eadem erat, sed Hawaiian terroristis in una parte magni superior erat.
  
  Certamina peritia.
  
  Ramses cum Kinimaka conflixit ac deinde violenter in cella suum haesitans. "Quid infernum e?" mussat.
  
  "Materia fortior te est", Kinimaka dixit area ictum confricans.
  
  "Noscere volumus quid deinde fiat," Hayden institit secutus Ramses in cellam suam. "Noscere volumus de bomb nuclearibus. Ubi est? Quis in potestate est? Quid sunt ordines? Et, propter Deum, quae sunt verae intentiones tuae?
  
  Conabatur Ramses rectus manere, plane non deesse ad genua. Contentio sentitur in omni tendine. Sed cum tandem surrexisset, caput ibat. Hayden tam diligens permansit ut esset cum serpente vulnerato.
  
  "Nihil facere potes. Interroga hominem tuum, Price. Iam hoc novit. Omnia novit. Vindobonae ardebit, diva, et populus meus inter taenientes cinerem victoriae saltabit.
  
  Pretium? Hayden proditionem in omnes partes vidit. Jacebat aliquis, et qui irae suae magis effervesceret. Non cedens veneni de ore hominis, Mano manum porrigit.
  
  "Ite mihi stupefaciunt gun."
  
  "Hayden-"
  
  "Solum fac id!" Conversa ira manans ab omni pore. "Adepto mihi stupefaciunt gun et irrumabo sunt."
  
  Praeterita, Hayden relationes perdidit in quibus socium suum nimium debilem iudicabat. Praesertim illa communicavit cum Ben Blake, qui paucis post mensibus per manus sanguinis regis mortuus est. Ben putavit nimium iuvenem esse, imperitum, aliquantum immaturam esse, sed etiam cum Kinimaka iam inciperet suam sententiam accommodare. Eum videbat infirmum, egentem, ac definite egentem reaedificandi.
  
  Noli me pugnare, Mano. Solum fac id".
  
  Susurrus, sed perfecte pervenit ad aures Hawaii. Vir magnus ab illa fugit, vultumque et affectiones occultans. Hayden Ramses oculos reduxit.
  
  Nunc, inquit, similis mei estis. "Aliud lucratus sum discipulus."
  
  "Cogitas?" Genu in ventrem alterius Hayden impulit, tum cubitus in occipitium collum inclementer impulit. "Utinam discipulus verberaret crap ex te?"
  
  "Si modo liberae essent manus meae..."
  
  "Itane?" Hayden ira caeca fuit. "Videamus quid facias, erimus?"
  
  Cum ad mani- culos Ramses pervenit, Kinimaka rediit, sclopetum cigar-informatum in pugno stricto conpressit. Intellexit intentionem suam et cessit.
  
  "Quid est?" - clamavit.
  
  "Tu quod habes facere."
  
  Hayden hominem maledixit et deinde maiore in facie Ramses maledicit, sentiens vehementer se fefellisse quod eum frangere non posset.
  
  Demissa, placida voce secanda per iram: Sed tibi forte dedit sensus.
  
  Fieri potest.
  
  Hayden Ramses impulit donec in suum profugium incidit, novam ideam papaver in caput eius. Ita fortasse via est. Respiciens ad Kinimaka, e cella ambulavit, eam clausit, deinde ad ianuam exteriorem contendit.
  
  "Quidquid novi fieri cenaculum?"
  
  "Plurae bombae, nunc pauciores. Alius motorcyclist, sed eum apprehendit."
  
  Hayden cogitationis processum clarius factum est. Illa in in ANDRON ambulavit et deinde ad aliud ostium ambulavit. Sine intermissione per turbam impulit, certe Robertum Price audivisset tumultum e cellula Ramsesi venturum. Et dixit ei aspectus eius quod ita esset.
  
  "Nescio quid," saevit. "Quaeso, mihi crede. Si tibi dixerit me aliquid scire, aliquid de bomba nuclei, tunc mentitur".
  
  Hayden ad stun gun attigit. "Quis credat? Insanus terroristis aut proditor politicus. Nam taser quid dicat videamus.
  
  "Minime!" Pretium utraque manu levavit.
  
  Haydenus interfuit ann. "Ne quid Novi Eboraci agatur, Robert, ut omnia tibi dicam. Justo quis tempor. Terroristae cellulae arma nuclei moderantur, quas credimus posse quovis momento detonare. Nunc Pythia insanus putat se rerum potiri esse. Parvae explosiones per Manhattan occurrunt. Bombs in statione centrali plantata est. Et, Robert, non est hic finis.
  
  Secretarius Status ex- hiavit, omnino verbum proferre non potuit. In eius nova perspicuitate, Hayden paene persuasum est se verum dicere. Sed hic vnicus dubitationis novator manebat, eam ut infantulus assidue cruciabat.
  
  Hic vir felix politicus fuit.
  
  Stun gun illa excanduit. Ad latus iaculatus est, carens homo per unc. Pretium tremere ocreis coepit.
  
  "Proximus ictus infra cingulum erit," Hayden promisit.
  
  Deinde, cum Pretium avellit, Mano grunxit, et recordata est risum daemoniorum Ramses, cum cogitaret de omnibus horroribus qui nunc in Manhattan, et de consortibus suis in densitate eius, in corde periclitantis, erat. Hayden Jay qui destruxit.
  
  Nec plura. Non patiar hoc pro alio momento.
  
  Grabbing Price, eum in parietem jactavit, vis ictui eum ad genua procumbit. Kinimaka sustulit eam interrogationi aspectu dans.
  
  "Sicut de via mea."
  
  Pretium iterum proiecit, hoc tempore in exteriorem ianuam. Ille resilivit, vacillans, cadens, iterumque apprehendit eum in andronem et in cellam Ramses ducens. Pretium cum terroristis clausum in cella sua vidit, queri et luctari coepit. Hayden proiecit.
  
  "Quaeso, quaeso, hoc facere non potes."
  
  "Vere," Kinimaka dixit. "Hoc est quod possumus facere."
  
  "Nooo!"
  
  Hayden Price in vectibus reiecit et cellam reseravit. Ramses non se movebat, sedebat adhuc in lectulo suo, et contemplabatur quidnam fieret sub palpebris suis clausis. Kinimaka suam Glock extraxit et ambos homines ut Hayden vincula eorum inexplicabilem intendit.
  
  "Olim" inquit. "Una cellula carcerem. Duo homines. Primus homo qui me vocat ad chat melius sentit. Intellegis?"
  
  Pretium balantum quasi vitulum semiesum. Ramses adhuc non moveret. Hayden enim conspectus eius perpetuus erat. Absurda fuit in eo subita mutatio. Abiit illa et cellulam clausit relinquens ambo homines simul ut telephonum sonare coepit et vox agentis Moore in linea venit.
  
  "Veni huc, Jay. Hoc habes".
  
  "Quid est hoc?" Cucurrit cum Kinimaka, umbras persequens e cella caudices et scalas resuscitat.
  
  "Magis bombs" dixit maestus. "Misi omnes ad mundare cibum. Et haec ultima necessitas non est quod expectamus futurum. Oh, et homo tuus Dahl cellam plumbeam quattuor habet. Nunc persequimur."
  
  "Percutiamus viam!" Hayden ad stationem aedificandam festinavit.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUARTUM
  
  
  Dahl se in vectorem sede projecit et permisit Smith ut eiiceret; Kenzie, Lauren and Yorgi are back in backseat. Etiam cum ad stationem redissent, rumores Drake oppugnantes Stationi Maximi Centralis erant, sed nihil amplius audivit. Moore aliud extremum ab indice receperat - quarta cellula terroristis operabatur ex aedificio luxurioso diaetae prope Central Park, et nunc quod Dahl de illo cogitavit, ratio stat nonnullas harum cellularum aliter quam alii fundendas esse. adiuvit eos ut cum turba miscerentur-sed Dahl mirabantur quomodo fasciculum hominum tam facile in quadam societate exsistere posset, quin recordaretur suae doctrinae indoctorum. Brainwashing ars specialis fuit, et dubitavit terroris typici eam adhuc comprehendisse.
  
  Noli tam surdus esse.
  
  Agentibus Moore plus quam iusta detectio ad has clues obtinendas periculum fecerunt. Repercussiones huius diei sine fine reverberent, et speravit Patriam scivisse quomodo omnes perflarentur. Si agentis undercover hodie incenditur, iam incohata sunt mala.
  
  Copiae mercatoriae, qui intersectiones semper dominabantur, optimum negotium eliquare conati sunt, ingentibus et verisimiliter inexpugnabilibus obmissis quaestionibus, sed vehiculis subitis conscientiae praelatus debuit. Dahl complura parva tabulata prospiceret - quasi mini cerasorum circumscriptiones - ubi magistratus suos collegas e superiore prospectu dirigebant, et gratias permittentes adnuit.
  
  Dahl GPS currus sedatus est. "Octo minuta," inquit. "Parati sumus?"
  
  "Paratus," tota turma rediit.
  
  "Lauren, Yorgi, mane cum curru hoc tempore. Te amplius periclitari non possumus."
  
  "Venio," inquit Lauren. "Necesse est te auxiliam habere."
  
  Imagines cella exulavit Dahl et mors singularum virium ducis. "Non possumus periculum necessariae vitae. Lauren, Yorgi, tuum valorem in diversis locis habes. Spectate speciem justi. Oculis etiam nobis opus est."
  
  "Meis artibus opus est", inquit Yorgi.
  
  Dubito nos in maenianis saliemus, Yorgi. Aut per drainpipes. Ingemuit. "Placere fac ut rogo et vide cruentum aspectum. Noli me hoc in ordinem vertere."
  
  Silentium erat imperitis. Unusquisque manipulus eventus prioris oppugnationis omnino aliter sensit, sed cum haec omnia ante dimidium tantum horae accidissent, plerique adhuc concussi erant. Animadversiones infinitae erant - quam prope exploding essent. Qualiter homo semetipsum ad vitam suam immolavit. Quam viliter isti terroristae omnes vitae formas tractaverunt.
  
  Dahl cogitationes suas ad illam veterem vidit reverti, quomodo posset adultus tam detestabiles mores in puero iuniore insinuare? Animus innocentissimus? Quomodo adultus, author homo, credere potuit tam fragiles mentes debilitare, vitam promissionis in aeternum mutare cursum? Reponere... Quid? .... odium, inflexibilitas, fanatica?
  
  Utcumque intuemur, quaenam de religione nostra sentimus, Dahl cogitatur, vere diabolus in nobis ambulat.
  
  Faber in ardua dumos impulit ut summus surgere aedificium appropinquaret. Secundas accepit ut pararent et exirent e curru, relictis omnibus inermis in sidewalk. Dahl anxius sensit quartam cellulam paene certe intus et quam idoneus videbatur. Incidit intuitus Laurens et Yorgi.
  
  "Quae est infernum facitis? Redire in car. "
  
  Ad ostiarium appropinquaverunt, suas IDs ostenderunt et in quarta tabula circiter duas conclavia interrogaverunt. Uterque ad iuvenes copulatos pertinebat qui sibi reservabant et semper urbani fuerunt. Ostiarius numquam ambo coniuges simul viderat, sed etiam una cubicula visitatores regulares receperunt. Putabat vesperi socialis quaedam esse, sed tunc non nimis curiosus erat.
  
  Dahl leniter eum abiecit et in scalas contendit. Ostiarius clavem quaesivit an opus esset.
  
  Dahl molliter risit. "Quod non erit necessarium."
  
  Quattuor tabulae facile superatae sunt, deinde tres milites diligenter in in ANDRON ambulaverunt. Cum Dal vidit numerum conclavis rectam in conspectum venire, telephonum gestabile eius vibrare coepit.
  
  "Quid est?" Smith et Kenzi exspectabant, peripheriam tegentes.
  
  Vox fessa Maurorum Dahl caput implevit. "Indicium est falsum. Quidam informator fingit iniuriam hominum ad modicum vindicandum. Sorry, I just found out."
  
  "Mendacium," Dahl exhalavit. "Sunt cognati mihi? Stamus extra portam eorum stupri cum HKs. "
  
  "Tunc relinquere. Indicibus unam feminarum amat. Nulla res, modo redi in via, Dat. Sequenti notitia calescit. "
  
  Suecus maledixit et equos suos revocavit, arma abscondit, et ianitorem mirantem praetervolavit. Dahl actu cogitaverat rogantem ostiarium ut quietam emissionem duceret antequam ad quartum tabulam ascenderent-scii quid ibi accideret-et nunc mirabatur quomodo incolas portavit postquam dolo malo discendi causa fuit.
  
  Interestinger quaestio socialis. Qualis homo queritur de eiectum e domo sua, dum magistratus terroristas quaerunt... si quaesitio illa in mendacio finita est?
  
  Dahl humeros. Moore adhuc in stercore suo non erat, sed homo in saxosa terra tegebatur. "Hic proximus sensus laborabit, vox?" Dixit in acie adhuc aperta.
  
  "Id quomodo sit. Idem Guidone qui tetigerat tertiam cameram. Square ad tantum et ieiunium ".
  
  "Est Square sub comminatione? Quae copiae securitatis iam in loco sunt?"
  
  "Omnes".
  
  "Bene, decem minuta supersunt."
  
  "fiant quinque."
  
  Smith ut daemonem egit, angulos secat et comprimens, vel percutiens, inter carros male collocatos. Currum relinquentes in 50th Vico et nunc contra turbas quae e Square tempore festinabant, hilaris tabernas Mundi M&M, Hershey Scelerisque Mundi et etiam Starbucks in angulis platearum, nunc subrutis imminens comminationibus. Ingens, hominum amplitudo billboards vicum cum millibus colorum imaginibus illustravit, singulis attentionibus certantibus et in certamine vivo et pulsum. Nautae sylvam pegmatum evellebant sicut ceterae fere horrea quaedam renovationis subeundae videbantur. Dal cogitare conati sunt viam ad custodiam Lauren et Yorgi incolumem, sed iter et evasionem prope impossibilem fecit. Velit nolis, omnes iam milites erant, manipulus praesentia sua roboratus.
  
  Praemisit magistratus cingulum circa quadratum constringebant. Novi Yorkers in incredulitate spectaverunt et visitatores nuntiaverunt ad suas hotels reverti.
  
  "Praecavendum est, domina" Dahl unum ex vigilum dicentium paludati audivit.
  
  et tunc mundus iterum ad infernum conversus est. Quattuor peregrinatores, fenestrae shopping circa Levis et Bubba Gump, dorsualis suis omissis, intus perscrutati sunt et arma automataria extraxerunt. Dahl post vicum teloneum impingebat, telum suum reclinans.
  
  Gunshots sonat per Square. Fenestris fractis et billboards arenis obductis, destructae sunt, quia pleraeque nunc erant tegumenta, maxima in mundo, et formam capitalismi. Mortarium in sidewalk pluit. Qui supererant et copiae securitatis ad tectum currebant. Dahl caput suum haesit et dorsum accensus est, ictus eius non iaculis, sed terroristae voce magna exsecrantur et pro operimento suo quaerebant.
  
  Modo recta ad te, Dahl cogitationis, cum tristi gaudio. Nulla tibi spes est.
  
  Dahl caveam intendere vidit post taxi collocati et vidit bus relicta prope. Numquam antea in Square antea fuerat et in TV tantum prospexit, sed talem speciem pedestrem-amicam area tam inanis fixa fuit. Plures ictus velut membra cellulae sonuerunt sine dubio homines intra thesauros et officia aedificia moventes viderunt. Dahl quiete in vicum exivit.
  
  Post bus ac procul sidewalk, aliae copiae securitatis suas dignitates capiebant. Plures copiae SWAT, procuratores nigros idoneos, et cops NYPD ad quietem, rhythmum choreographum convertebant. Dahl significavit eis aciem. Quod quasi signum omissum est, hic plane non est translatum, quia nemo insanus Swecus minimam operam dedit.
  
  "Expectamus has tres vel quattuor litteras pussias an istas mater uri facturi sumus?" Kensi latus fricatur.
  
  Dahl ab agentibus Americanis averterunt. "Ego vero amo terminologiae variae tuae," inquit, in umbra bus subrepens. "Sed oeconomice".
  
  "Ita nunc me vis. intelligo".
  
  "Non dixi".
  
  Faber proiectus humi prospiciens sub currus. "Video crura."
  
  "Numquid certi sunt isti pedes terroris?" Dahl quaesivit.
  
  "Censeo, sed certum est infernum non esse quasi signati."
  
  "mox hic aderunt," Kenzi sclopetum levavit quasi gladium cupientem, et post unum rotarum gigantum stabat. Manipulus unum spiritum collectivum sumpsit.
  
  Dahl foras prospexit. "Ego vere credo id tempus iterum."
  
  Kenzi primus ivit, circumvectus terga taxi bus et aggreditur flavum. Machina tormentorum ignitorum audita est, sed directa est ad fenestras, stationes et omnia alia loca ubi, in opinionem terroristarum, homines inermes occultare poterant. Dahl felicibus astris gratias egit quod nulla speculatio posita esset, sciens celeritatem socium suum in cellam destruendam, quod faciendum erat antequam tasque in peius verteretur. Illa et Kensi taxi circumierunt, spectantes quattuor viros, qui mirae velociter portaverunt. Pro armis iactatis, simpliciter impetum fecerunt, in Dahl et Kenzi impulerunt et eos ad terram pulsaverunt. Corpora porrexere viam. Dahl pugnum descendentem apprehendit et deflexit, audito articulos eius bitumen duro percussit. Sed secunda manus descendit, tunc vasa clunibus levata. Dahl nec laqueum nec aspicere potuit, ad solam actionem sibi praesto rediit.
  
  Demissa fronte, ictum in cerebrum eius arripuit.
  
  Nigredo ante oculos emissa, dolor a nervo ad nervum eversus est, sed Swecus nihil horum operi suo impedire permisit. Telum percussit et recessit vulnerabilis. Dahl eum apprehendit et adprehendit hominem qui eum tenebat. Sanguis utrinque decurrit. Vir pugnum iterum erexit, pauloque hoc tempore timidius, et Dahl pugno suo excepit eamque premere coepit.
  
  Omnis fibra entis, omnis vena omnis articularis, tensa.
  
  Ossium contritum est quasi fractio capitis. Terrorista exclamavit et manum evellere conatus est, sed Dahl de ea audire nolebat. Hoc opus camera disable. Celer. Arctius etiam exprimens, animum hominis curabat nimio pugni dolore absorptum, et glomum evulsit.
  
  Alter occisus est.
  
  Tormentum tres glandes accensas ante oculos terroristae in medio speculabantur. Dahl eum iactavit et tunc surrexit sicut angelus ultor, sanguinem e cranio effundens et aspectum deter- mae ejus lineamenta.
  
  Kenzi vir magnus pugnabat, tormenta inter corpora farta et facies paene conglutinata. Tertius Faber descendit, cogens puerum ad genua prope perfecto et exquisito furore perculsum. Ultimus terrorista melius Laurentem obtinuit, eam ad terram pulsans, ac petere conabatur cum se ante dolium Yorgi proiecit.
  
  Dahl spiritum apprehensum.
  
  Tormentarii accensus. Corruit Yorgi, percussus corpore loricae. Dahl igitur vidit rem paulo aliter esse quam cum primum legit. Yorgi non athletice in fronte glandis salit, terroristarum manum toto corpore emittentes figit.
  
  Varium, sed tamen efficax.
  
  Dahl ad auxilium Russorum festinavit, militantem sub sinistro brachio feriens et crura humo elevat. Suecus impetum et celeritatem aedificavit, musculos flectens, onus suum portans cum ferocia irae nata. Tres pedes, deinde sex, et terroristis celeriter reiectus est, tandem caput suum in tabula tabula é Hard Rock Cafe impulit. Plastica finditur, madefacta est sanguine, ut furiosus Dahl impetus cranium adversarii crepuit et carnem laceravit. Kinimaka eam non probaverunt, sed Suecus iconem Americanam ad terrorismi corrumpendum usus est.
  
  Karma.
  
  Dahl iterum trahebatur, nunc cruor ex auribus et mento madens. Kenzi et eius adversarius in certamine mortali adhuc claudebantur, sed Smith claudere gap inter se et militem cum paucis iacit. Postrema vice nititur ut telum suum in gyrum traheret, felix obtinuit finemque acuto fine acuto recto apud Smith.
  
  Dahl rugiens irruens, sed nihil de schoia facere potuit. In ictu oculi, terroristis accensus, et percussor Smith, accepit glans quae eum in vestigio prohibuit, eum ad genua mittens.
  
  Propius frontem affero ad lineam sequentis emissa.
  
  Terrorista felis traxit, sed Dahl eo momento apparuit - mons aestuans movens - terroristam inter ipsum et murum confixit. Ossa fregerunt et attriti inter se, cruor fluxit, et sclopetis fremitu ad latera volavit. Stupescens Dahl ad Smith ambulavit, vidit et audivit militem iratum magna voce iurantem.
  
  Tum bene est.
  
  Servatus a veste Kevlar, Smith cominus adhuc emissa erat et a contusione paene mortuus est, sed armatura eorum novum primum ictum mollivit. Dahl faciem tergebat, nunc notando appropinquationem singularum virium quadrigarum.
  
  Kensi adversario suo hoc modo et illo pugnavit, quo maior vir ei agilitati et musculo actuali certanti responderet. Dahl leni risu in faciem retorsit.
  
  Una e singularibus virium guys accurrit. "Num opus est auxilio?"
  
  "Nulla, modo LUDIFICATIO circum illa. Sinite eam".
  
  Kensi commercium e angulo oculi sui cepit et dentes iam strictos atterebat. Duos pares esse constabat, sed Swecus eam temptabat, eam perpendens dedicationem bigae et etiam sibi ipsi. Digna fuit?
  
  Sclopetum arripuit et deinde ut adversarius excussit dorsum emisit, eum amittere lancem cum genu ad costas et cubitum usque ad nasum. Proxima eius percussio fuit ad carpi exacuere vade , deinde fulgur ieiunium capto . Cum luctatus est homo et ingemuit, flexit carpum suum durum, strepita audivit, et sclopetum ad solum cadere vidit. adhuc luctantem, cultrum extrahere et in pectus ejus confodere. Kensi omnia in se expressit, laminam scalpere per carnem supra costas eius sensit, et circumvolutum, eam secum trahens. Cultrum secundo ictu retractum est, sed hoc tempore paratum fuit. Brachium remotum arripuit, subter illud circumvolutum est, et post tergum hominis contorsit. Improbus urgebat dum ille quoque terroris inops reliquit. Ea celeriter duas tasque e balteo scidit ac deinde unam frontem bracarum refert et in bracis eius pugillatoribus.
  
  Dahl spectans invenit clamorem iugulum discerpens. "Nooo!"
  
  Kenzi percussorem digitos dimisit.
  
  "Non id facimus, vos-"
  
  "Quid nunc acturus es," Kenzi proximus insusurravit, "fractis armis et omnibus?" Nullo modo tibi nocebit, stulte?"
  
  Dahl nesciebat an tenere vel ictos, currere vel praecipitare, capto Kenzi vel salire ad operculum. In fine, secundae notae et nihil explosum praeter Smith's fuse praecipue brevem.
  
  "Sunt cognati mihi?" fremuit. "Quae est infernum-"
  
  "Fake," Kenzi percussorem apud Dahl cruentis caput coniecit. "Oculos aquilae perfectos putavi eos problema animadvertisse."
  
  "Non faciam." Suecus altum suspirium subsidio emisit. "Damne, Kenz, tu es unus mundus classis stupri insana mulier."
  
  "Da mihi katana mea. Semper mitigabit me. "
  
  "O yeah. I bet"
  
  "Et hoc dicis, Insani Swee."
  
  Dahl caput inclinans. Tactus. Sed mehercule, opinor, parem me conveni.
  
  Per hoc tempus, SWAT iunctos et procuratores convenerunt inter eos, areas circa Square times. Turma iunxit et pauca minuta ad halitum capiendum accepit.
  
  "Quatuor cellae descendunt," Lauren dixit. "Unum manet."
  
  "Putamus," inquit Dahl. "Melius est non te ipsum praecurrere. Et memento, hoc ultimum thalamum incolumem servat et probabiliter moderatur... Verbum "bombs nuclei" e voce non dixit. Non hic. Hoc erat cor Manhattan. Quis scivit quales microphones parabolicos circum- spici possent?
  
  "Magnum officium, guys" simpliciter dixit. "Hic dies prope est tartareus."
  
  Neque vero id modo coepit.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUINTUM
  
  
  Iulianus Marsh credidit sine dubio eum hominem in mundo laetissimum esse. Ius ante se iacebat onustum, nuclei telum ligatum, satis tactum, ad lubidinem ludere. Cincinnatus ad laevam suam erat divina, pulchra femina, cum qua etiam in lubidine ludere posset. Quae utique cum eo ludebat, quamvis aliqua regio ab omnibus attentione paulum laederetur. Forsitan paululum illius flagellari cremor...
  
  Sed continuato priori et gravissimo seriei cogitationis - cellulae terroristae passivae per fenestram sedebat, iterumque cum ea ad nutum ludit. Et tunc factum est regimen Americanorum, caudas suas persequentes per totam civitatem, terrenos et caecos currendo ad ludendum.
  
  "Julianus?" Zoe spirabat tantum pilorum latitudinem ab aure sinistra. "Visne me iterum ad meridiem?"
  
  "Certe, sed ne spurium quasi ultimum tempus attrahas. Da ei paululum confractus, visne?"
  
  "O certe".
  
  Martius habeat eam iocum habere et tunc cogitare quid deinde futurum sit. Iam medium erat mane et fatalia appropinquabant. Tempus prope venerat cum aliud telephonicum cellam proponendam explicaturus erat et patriam cum urgentibus postulationibus vocabat. Utique sciebat nullam realem "hidis" fore, saltem non permutatione quingentorum milionum, sed idem principium et simili modo peragi potuit. Martii gratias egit deis de peccato et de iniquitate. Cum his guys istinc, quid fieri non potuit?
  
  Sicut omnia bona somnia, hic tandem finis erit, sed Marsh se frui statuit dum duravit.
  
  Patting caput Zoey et deinde stans, unum e calceis suis solvit et ad fenestram ambulavit. Cum duabus mentibus saepe duo diversae sententiae erant, sed utraque personalitates Mariscae verae erant missioni. Quomodo quisquam eorum amittere potuit? Ille unum ex condoms Zoes arripuerat et in manum eius labi iam conabatur. Tandem emisit et duobus digitis fecit. satis- it tamen inferni interioris ingenii sagacitate.
  
  Dum Marsh admiraretur quid facere cum lanyard parce, princeps cellae surrexit et eum inspexerunt, eique blank risum dantes. Alligator fuit, sive, ut privatim Mariscus appellatus est - Alligator - et quamvis quietus et plane tardus esset, sensus periculi verus fuit de eo. Marsh suggessit probabiliter se fuisse unum ex vesti- bus vestium. Arrhaboni. Idem consumabilis item urinae prolongatus. Palus magna risit, oculum alligatorem in tempore opportuno contactum frangens.
  
  Zoe sequebatur vestigia eius fenestram respiciens.
  
  "Nihil video," inquit Marsh. "Ut pediculos humanitatis non studeas."
  
  "O ridiculam interdum possunt."
  
  Martius pileum circumspiciebat, quem in angulo gestare libebat. Utique is discessit, fortasse etiam antequam Londinium pervenit. Ultima septimana in turbationem pro eo transiit. Accessit alligator et blande interrogavit si quid opus esset.
  
  "Non in tempore. sed mox eos vocabo et singula dabo ut pecuniam transferam.
  
  "Hoc facturus es?"
  
  "Etiam. Nonne iter populo tibi dedi?" Quaesitum rhetoricum.
  
  "O, fragmentum crap. Ea usus sum in musca swatter. "
  
  Mariscus potest fuisse eccentricus, amens, et sanguineus libidinosus, sed minor pars eius etiam callida, callida, plene versatur. Quam ob rem supervixit aeque ac per cuniculos Mexicanos fecit. Postea intellexit Alligatorem locumque discessisse. Non erat hic summa - erant.
  
  Et tempus erat nimis sero.
  
  Marsh Alligatorem aggressus est, sciens prorsus ubi sclopellum, cultrum et sclopetum insuetum reliquit. Exspectans fortunam miratus est, cum Gator interclusus ictum e suis unum reddidit. Idus Martias placide tulit, neglecto dolore, iterum tentavit. Cognovit Zoey eum intuentem, et miratus est cur canis piger in eius auxilium non rueret.
  
  alligator rursus facile ictu eliditur. Tunc Marsh clamorem post se audiverunt - sonum ostium aperiens diaetae. Ille remeavit, Alligator premor cum priroo, conversus.
  
  hiatu concussa fauces effugit.
  
  Octo homines in conclave intraverunt, omnes nigris vestiti, omnes saccos portantes, et tamquam vulpes in gallinario iratos intuentes. Palus intuita ad Gator convertit, oculis etiam nunc non satis credens quod videbant.
  
  "Quid fit?"
  
  "Quid est? Omnes nos quiete sedere censes, dum divites in discendis bellis congruis componendis? Bene, tibi nuntium habeo, magne vir. Te amplius non exspectamus. Nostram fundimus ".
  
  Martius a duplici ictu ad faciem titubavit. Qui retro cecidit, Zoe apprehendit, expectans ut eum teneret, et cum non faceret, ambo in solum ceciderunt. Concussus omne corpus suum in overdrive misit, eius sudoris glandulae et nervi terminationes in overdrive abierunt, et in angulo unius oculi molestissima res coepit. Suscepit eum ius retro ad malam dierum antiquorum, cum esset puer, et nemo eum curabat.
  
  alligator circum conclavis ambulavit, cellam duodecim hominum ordinans. Zoey quam minimum fieri potest, fere supellex, cum sclopis et alia arma militaria deprehensa sunt - tasque plus quam unum RPG, semper fidelis Kalashnikov, lacrima gas, flashbangs et varia saxea ferrata manu cuspidata. . Hoc aliquantum ambiguum fuit.
  
  Martii fauces purgavit, adhaerens ultimis adhuc dignitatis et rixae vestigiis, ut in hoc conclavi caper maximus satanae esset.
  
  "Ecce" inquit. "Vade tua sordida manus meas bomb nuclei off. Nostin' etiam quid sit hoc, puer? Alligator. Alligator! Habemus obviam deadline. "
  
  Dux quintae cellae tandem laptop deiecit et paludem appropinquavit. Nunc, sine auxilio et vere sine chirothecae, Alligator alia persona fuit. "Putas me tibi debere aliquid milia?" Ultimum verbum erat LESSUS. Manus meae mundae sunt. Tabernae meae frigus sunt! Sed mox sanguine et cinere soooo operientur!
  
  Martii celeriter connivuit. "Quid infernum dicis?"
  
  "Non erit mercedem. Nulla pecunia supererat! Ego propter magnum, venerandum et solum Ramsesem laboro, et me vocant Bombum factorem. Sed hodie ero initiator. ego vitam dabo ei!
  
  Idus Martius expectavit inevitabilem LESSUS in fine, sed hoc tempus nulla erat. Manifeste alligator vim im- pressi ad caput permisit, et Marsh adhuc non intellexit cur illi homines suam bombam tractarent. "Guys, haec est mea bomb nuclei. Hoc emi et attuli tibi. Exspectamus bonam mercedem. Iam boni pueri estote et nuclei in mensa pone."
  
  Non ante Alligator eum durum satis ad sanguinem hauriendum percussit quod vere Marsh intellegere coepit aliquid hic vehementer errasse. Cordi erat ut omnes actiones eius huc usque in suam vitam perduxissent, omne fas et nefas, omne verbum bonum et malum et commentum. Summa omnium experientiarum ad hunc locum hoc tempore recta perduxit.
  
  "Quid acturus huic bomb?" Horror deposuit et inspissavit vocem, quasi per tritorem casei instar premeretur.
  
  "Nos ad bombam nuclei detonandam mox a magno Ramses audimus".
  
  Martius anhelitus sine respiratione hausit. "Sed decies centena millia occidet."
  
  "Nostrum itaque bellum incipiet."
  
  "Pecunia erat," dixit Mars. " Reddite. Parum fun. Civitates Americae Unitas servans caudam persequuntur. Fundus erat, non caedes massa.
  
  "Youuuu .... u... occidit!" Alligatoris taedium fanaticum incisura usque escalator.
  
  "Age, immo, sed non multum."
  
  alligator eum calce donec in globum immobilem devolvatur; costae, pulmones, spina et crura laedunt. "Nos solum exspectantes ab Ramses nuntios sumus. Nunc, telephonum mihi transeat aliquis."
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEXTUM
  
  
  Intus Maximus Central Terminalis, ultimae partes aenigmatis Marsh aciem inire coeperunt. Dracus antea non intellexerat, sed haec tota pars consilii domini alicuius erat, quem putabant iam se corrumpi. Hostes, quos non habebant, tempus erat-et quam cito transierat, in turbas cogitabant.
  
  Procincto declaravit securam ac populosam maxime a praefectis vigilum, Drake et turmae datae sunt facultatem scrutandi quartam peticionem, quam tandem subtus tabulae tabulae pertactae invenerunt. Numerorum series in magno fonte conscriptorum, quid fieri posset, perspicere fieri non potuit, nisi titulum qui in minimo fonte in promptu esse consuevit, in schedula exaratum est.
  
  Codices nuclei activation.
  
  Dracus oculos in incredulitate coarctavit, iterum libra amittens, et tunc Aricia connivebat. "Itane? Cur nos hoc mittat?"
  
  "Ego coniecto facultatem ludo ludere. Fruitur, Drake. Contra, fictum esse possunt ".
  
  Vel acceleratio codes, addatur.
  
  "Aut etiam," Beau thema ulterius obscuravit, "codes qui ad aliud genus teli occulti deducunt."
  
  Dracus Gallus parumper intuens, miratus ubi talia perversa cogitaverat, antequam Moore vocarent. "Novam postulationem habemus", inquit. "Nisi videtur esse copia deactivationis codes pro armis nuclearibus".
  
  "Quare?" Consternatus Moore. "Quid est? Hoc nullo sensu non facit. Hoccine est quod dixit tibi?"
  
  Quam ridiculus Drake intellexit integer integer. "Mitte nunc." Spatium quale sit omnibus.
  
  "Bine. debitam diligentiam illis dabimus.
  
  Postquam Dracus telephonum in sacculo suo posuit, Alicia se reiecit et diu circumspexit. "Felix hic sumus," inquit. "Nulli sunt casus. et nihil novi a Martio, sera nostra, non obstante. Putasne igitur hoc postremum esse postulationem?"
  
  "Nescio quomodo id fieri possit," Dicat. "Nobis dixit se velle pecuniam, sed nobis non dixit quando aut ubi adhuc."
  
  "Sic unum saltem", inquit Drake. "Fortasse duo. Necesse est nos arma reprimere et iterum onerare. Utroque modo, omnibus his mini- bombis per totam urbem explodendis, longius ab hac re nos fieri existimo.
  
  Mirabatur de proposito bombarum parvarum. Non occides vel mutilas. Ita terrorem in ipsam societatis animam percusserant, sed attenta bombae nuclei Iuliana Marsh et cameras destruebant, adiuvare non potuit quin putaret fortasse aliud propositum esse. Secundariae bombae distrahebant et molestae erant. Maxima problema a paucis hominibus motorcycles iactantibus bombs in Wall Street in muris factis est.
  
  Alicia animadvertit teloneum in angulo longe absconditum. "Sugar mixturam," inquit. "Numquid vis Candy talea?"
  
  "Accipe mihi duos Snickers," Dracus ingemuit. "Quia sexaginta quinque P. tantum nonaginta erant."
  
  Alicia caput movit. "Tu et Candy vectes damnare."
  
  "Quid suus 'postero?" Accessit Beau, et Francus corpus doloris paucis passibus levavit.
  
  "Moore opus suum ludum properare" dixit Drake. "Esto proactive. Ego, unus, non tota die saltare ad cantum Marsh."
  
  "Extenta est," Mai eum admonuit. "Plerique procuratores et cops in plateas poliunt."
  
  "Scio," Dracus spiravit. "Scio bene dampnas."
  
  Sciebat etiam nullum maius subsidium esse posse Moore quam Hayden et Kinimaka, utrumque cum allocutionibus ad Praesidem, tum maxime experti quid mundus eos inicere posset. In hoc momento tranquillitatis relativae, prosapia cogitans de eorum problemate, invenit se sollicitam de aliis quadrigis-Dahl quadrigis.
  
  Insanus Swedish bastardus insanus probabiliter a Marabou bar pugnans fuit dum momenta Alexandri Skarsga nudissima spectans.
  
  Dracus innuit gratias Alicia rediens eique duas partes scelerisque dedit. Parumper manipulus illic stabat, cogitans, torpens. Conor non cogitare quid deinde futurum sit. Post eas casu &# 233; stabant quasi perdita vetera negotia, fenestrae ejus fractae, mensae eversae, fores scissae et a cardine suo pendulae. Etiam nunc, iugis aream pro novis machinis diligenter componebant.
  
  Dracus conversus ad Bo. "Tu occurrit Marsh, nonne? Credis hoc per usque ad finem visurum?
  
  Gestus Francus perplexum fecit. "Hmm, quis scit? Mirum iter est, quasi stabilis uno momento et proximo insanus. Fortasse totum simulacrum fuit. Webb ei non credidit, sed mirum non est. Sentio, si Webb in Pythia causa adhuc interesset, Marsh ne in casu quidem se implicari liceret.
  
  "Marsha cura non est", Mai commotus interiecit. "Hic..."
  
  Subito omnes sensus.
  
  Dracus simul hoc intellexit, animadvertens nomen personae vocaturae esse. Occurrerunt oculi eius sicut tela calentium quaerentium, sed momento nihil dicere potuerunt.
  
  De eo cogito. Evaluator. Ad extremum atrox.
  
  "Damnat," inquit Dracus. "Nos ab ipso initio lusit."
  
  Alicia eos observavit. "Solet dicere 'cubiculum accipere', sed ...
  
  "Nunquam in hanc regionem ingredi potuit," Mai ingemuit. "Non sine nobis."
  
  "Iam," inquit Drake. "Est prorsus ubi vult esse."
  
  Tum telephonum insonuit.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus paene excusso sceleste omisit, adeo occupatus est in alterutro serie rerum. Cum in screen aspexit et numerum ignotum vidit, explosio pyrotechnica cogitationum diversarum circa caput eiectatae sunt.
  
  Quid dicam?
  
  Marsh necesse est ex novo telephonio cellulae suae probiberi. An obsisteret stimulo exponere ei quod luditur, se simpliciter delusum esse in magna ratione? Voluerunt cellulas et arma nuclearia quam diutissime neutra manere. Singulis aliis saltem horae occasionem totam illam indagamus. Nunc quamquam ... nunc ludum mutavit.
  
  Quid facere?
  
  "Martius?" Respondit post anulum quartum.
  
  Insolita vox eum allocutus est. "Nooo! Gatorrrr est!"
  
  Dracus telephonum ab aure traxit, stridens, picem in fine cuiusque verbi insuavem suis eardrums insiliens.
  
  "Qui est hic? Ubi est Marsus?
  
  "Dixi - Gatorrrr! The bullshit iam reptile. Ubi sit. Sed ego unum postulo, uhhh. Unum, et tunc vel non explodet bomb. Dependet a te!"
  
  "Pudica mihi." Drake difficile erat in verbis propter incertis clamoribus intenta. "Opus est paululum mitescere, buddy."
  
  "Curre, lepus, currite, currite, currite; Vade ad stationem vigilum in angulo 3 et 51st et vide quae frusta carnium tibi ooooo reliquimus. Extremam postulationem cum illuc veneris, intelleges."
  
  Dracus frowned, memoriam eius quaerens. Est aliquid notissimum de hac inscriptione...
  
  Sed vox iterum serie cogitationum interrupit. "Nunc currite! Curre! Lepus, curre et noli retro respicere! Minutam vel horam explodet, rrr! Et tunc bellum nostrum incipiet!"
  
  "Marsh pretium tantum voluit. Pecunia pro bomb tuum est."
  
  "Pecunia tua non indigemus, aaaa! Putasne nulla esse Instituta, etiam tua instituta - quae adiuvant nos? Putasne nullos homines divites nos iuvare? Nullum ibi coniuratos putatis causam sumptu occulte ? Ha ha, ha ha!"
  
  Dracus voluit extendere et disrumpam cervicem insani, sed quia id facere non poterat, tamen-proximum optimum fecit.
  
  Intermissa est vocatio.
  
  Et tandem eius cerebri discursum omnem partem informationis. Ceteri iam sciebant. Facies eorum candidae timore, corpora tensa.
  
  "Hic est locus noster, annon?" Drake dixit. "Ubi Hayden, Kinimaka et Moore nunc sunt."
  
  "Et Ramses," Mai dixit.
  
  Si in ipso momento bomb explosum esset, turma velocius currere non potuisset.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Hayden monitores studuit. Cum multum stationis vacuefactae sunt, etiam procuratores personaliter assignati Moore in vias emissi adiuvandi sunt, centrum loci Patria Securitatis obrutum ad punctum ruptionis sensit. Eventus per urbem explicans ineundae Ramsesis et Price ad momentum praecessit, sed Hayden defectum contactus inter eos animadvertit et mirabatur si utrumque vere nihil diceret. Ramses vir doctus erat, qui omnia responsa habuit. Pretium erat iustus alius scammer dollariis persequendis.
  
  Kinimaka monitores operandi adiuvisti. Hayden transivit quid inter eos antea accidisset, cum Hawaiian suasisset ab utroque homines extrahendo et nunc de eius reactione mirabatur.
  
  Rectene illa? Eratne misellus?
  
  Aliquid cogitare postea.
  
  Imagines ante eam emicuerunt, omnia in justos e tegumenta quadrata, colore nigro et albo, scenas fenders et ignes, fulgentes ambulances et turbas perterritae. Pavor apud New Yorkers ad minimum absolute servabatur; quamquam res 9-11 nova adhuc mentes horrore influeret. Tot enim qui superstites habuerunt fabulam 9-11, ab iis qui non fuerunt ad operandum diem illis, qui sero aut currebant, timor cogitationes suas numquam reliquit. Peregrinatores in horrorem effugerunt, proximum inopinatum ictum saepe opponere. Magistratus plateas serio purgare coeperunt cum parum oppositionis localium semper iracundiorum.
  
  Hayden tempus... vix 11am repressit. Hoc postea sensit. Reliquum manipulus in animo erat, stomachum eius cum timore turbabat ut hodie vitam amitterent. Cur infernum hoc facimus? Per singulos dies, sabbato post ebdomada? In omni tempore pugnamus impares minus prosperi.
  
  et Dahl potiffimum; Hiccine hic mansit? Cum uxore et duobus filiis, homo debet habere ethicam magnitudinem operis Montis Everestici. Nunquam hercules superior militis reverentia fuit.
  
  Kinimaka percussum unum e monitoribus. "Potuit esse malum."
  
  Hayden viderunt eum. "Quid est hoc, stercore."
  
  Obstupuit, spectavit ut Ramses ageret, versus Price accurrens in terram caput impulit. Tunc princeps terrorista super luctantem corpore stetit, et inclementer calcitrare coepit, singulo ictu clamorem angoris eliciens. Hayden iterum dubitavit, et deinde vidit piscinam sanguinis per pavimentum pandere incipiunt.
  
  "Eo descendit."
  
  "Ibo quoque". Kinimaka surgere coepit, sed Hayden gestu eum retardavit.
  
  "Nemo. Hic tibi opus est."
  
  Stellas ignorans, ad crepidinem recurrit, duobus custodibus in atrio stantibus annuit, et ostium exterius in cellam Ramsesis aperuit. Simul irruunt, trahuntque sclopeta.
  
  Ramses pedem sinistrum in maxilla Pretii impulit, os frangens.
  
  "Prohibere!" Hayden exclamavit in ira. "Tu occidis eum."
  
  "Non curas," Ramses iterum suo telo usus est, maxilla Pretium comminuens. " Quidni? Cogis me cellam huic rubicundae partiri. Visne nobiscum loqui? Sic ferri voluntas mea sic exercetur. Forsitan nunc reperies."
  
  Hayden ad catenas accurrit, clavem seram inserens. Ramses se sustentavit, deinde incedere coepit in pretium cranii et umeris, quasi debiles maculas quaerens et processu fruens. Pretium vociferantem desisset, et gemitum humiliare non potuit.
  
  Hayden ianuam latam a duobus custodibus suffultam aperuit. Sine pompa aggressa est, Ramses post aurem cum pistola percutiens eumque a Roberto Price summovit. Tunc illa ad genua procumbentem gannit iuxta hominem.
  
  "Vivistis?" Illa certe nimis sollicitus videri noluit. Homines similes ei videbant anxietas ut infirmitas quae posset lucrari.
  
  "Me dolet?" Pretium costas se premebat.
  
  Enuntiavit ei proclamatus "ita, factum est."
  
  "Bene, bene, ploras desine. Verte me et te videre."
  
  Pretium volvere laborabat, sed cum hoc faciebat, Hayden ad aspectum larvae sanguinis, dentibus fractis, labris laceratus est. Aurem eius vidit rubram et oculum eius ita tumidum est ut numquam iterum operari posset. spreta vota, vicit.
  
  "Crap".
  
  Ramses versus petivit. "Dude, ne quaerendum quidem sum si insanis, egone? Solus insanus, quod agas, facias. Causam? Motiva? Target? Dubito etiam animum tuum traiecisse.'
  
  Glock excitavit, non vere paratus ad ignem. Custodes iuxta eam operuit Ramses si eam invasit.
  
  "Iace," inquit Ramses. "Libera te de mundo doloris plenus."
  
  "Si haec patria, si domi esset, nunc me occideres, nonne tu? Vos omnes finire.'
  
  "Nemo. Quid est iocus in occidendo tam cito? Primum ego dignitatem tuam nudando et ligando artus perderem. Tum voluntatem tuam temere utens methodo, quacumque in illo momento visa est. Dein designavi viam ad te interficiendi, teque iterum iterumque reducendum, postremo ignoscendum, cum me rogasti centesimum ad vitam finiendam.
  
  Hayden aspexit, verum oculis Ramses videns, et se a tremore desistere non valens. Hic vir erat qui, sine altera cogitatione, bombam nuclearem Novi Eboraci detonaret. Ramses et satellites ejus adeo intentus erat, ut non gressum tergiversantem et squalentem spirantem a tergo ageret.
  
  Oculi arietes scintillant. Hayden sciebant se deceptum esse. Conversa est, sed non hercle. Secretarius defensionis pretium fuisse potest, sed etiam insignem vitam militarem habuit et iam de eo vivebat quod meminerat. Utrasque manus in bracchium extensis incussit, pistolam eius ad pavimentum strepere facit, pugnum deinde in ventrem hominis impulit, in medium flectens. Hoc dum facit, ruit, Sponsus Hayden et ceteri custodes eum non sagittent, variis modis sponsionem faciens, in sclopetum incidit.
  
  Concitat asello sub ascella, et glans attonitum percutit excubias. Hayden passiones suas deposuit et Glock Pretio ostendit, sed Ramses ei objecit ut taurus in tractori, plenam corporis vim paralyticam, pedibus eam pulsans. Ramses et Hayden per cellam commoverunt, dans Price occasionem ut secundae custodiae ictus in terram poneret.
  
  Usus est hac inter tumultum pro commodo suo. Secunda custodia mortua est ante repercussionem glandis quae eum occidit. Corpus eius terram at Pretium pedibus percussit, oculatum unius operantis scribae speculatum. Hayden e corpore ingenti Ramsesi ascendit, Glock feram adhuc tenens, et pretium ad punctum gune tenens.
  
  "Quare?"
  
  "Mori gaudeo," Pretium misere dixit. "Mori cupio".
  
  "Ad auxilium hoc nisi fragmen crap?" Illa trans pavimentum offendit luctantem.
  
  "Iam superest fabula," mussat Ramses.
  
  Hayden sensit humum tremere sub illa, moenia cella tremens et intepentia nubila iactans. Ipsae claustra caveae tremebant. Manibus et genibus positis, sedavit et aspiciens sursum et deorsum, dextra et sinistra. Hayden lumina etiam atque etiam trementes conspexerunt.
  
  Iam quid? Quae est infernum, hoc est...
  
  Sed iam sciebat.
  
  Situs erat ad locum oppugnandum.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Hayden anhelavit ut moenibus quateret. Ramses surgere conatus est, sed cubiculum circum se concussit. Terroristis ad genua procumbit. Pretium observabatur ut ipsum angulum cubiculi mutatum, compages moto ac permutato, devexa omni secundo deformata. Hayden fragmentum mortarii cadens vitavit, cum pars laquearia corruit. Fila et meatus aeris e tecto pendent, pendulae sicut multicolores pendulae.
  
  Hayden ad cellam ianuam petivit, sed Ramses satis callidum est eam viam obstruere. Accepit momentum antequam perciperet se Glock adhuc tenere, et tunc maxime laquearia concidere et ipsae vectes introrsum inclinare, paene ruere.
  
  "Puto... overdide," Pretium dixit exanimatus.
  
  "Locus totus hic damni fatiscit", Hayden in facie Ramses exclamavit.
  
  "Nondum".
  
  Terrorista surrexerunt, et versus murum longe stabant, nubila caemento concretae et concretae et gypseatae volitantes circum se ac cadentes. Ostium exterius deflectitur et tunc aperta intorta est. Hayden vectem apprehendit et se extraxit, insano prenso post tergum claudit. Eos summo populo. Ramses nonnisi eo usque.
  
  Hac cogitatione Hayden telephonicum quaesivit, sed cum Ramses vix tenere potuit. Hic homo erat velox, tenax et immitis. Gradas prosternens, unum tristis provocationem detergens et in Hayden primum caput eiiciens. Illa homuncionem tenuit, et per id tempus iam Ramses per ianuam superiorem expressit.
  
  Hayden effuse insequentes. Ianua superior aperta stabat, vitreae rimae, tabulae fissae. Primo, omnia videre poterat ex cella monitoris Moore erat, qui e pavimento surgit et varia tegumenta prava perveniens ad corrigendum. Alii retinacula de muro abrupti in terram ruunt. Kinimaka nunc stetit cum velum de umeris eius cadentibus, vitreis et plasticis in capillo deprehensus. Alii duo procuratores in conclavi se simul trahere conabantur.
  
  "Quid nos ledo?" Moore e conclavi procurrebat animadvertisset Hayden.
  
  "Ubi est infernum Ramses?" exclamavit. "Nonne eum vidisti?"
  
  Os Moore hiavit. "Ille sit in cellula scandalum."
  
  Kinimaka speculum et alia strages ex humeris. "Aspiciebam... Tunc omne infernum prorupit."
  
  Hayden voce magna maledixit ut scalas ad laevam suam animadvertit, et tunc podium praemisit quod principale munus templi neglectum est. Non fuit alius modus extra aedificium nisi in transitu. Cucurrit ad maledictum, apprehendens et cameram infra examinavit. Baculus imminutus est, ut terroristae paraverant, sed quaedam in area humi occupata sunt. Confluebant viri ac mulieres sua, sed plerique strictis telis velut inopinantes ad ostium tendebant. Fieri nullo modo potuit Ramses.
  
  Ubi ergo?
  
  Exspectatio. Quia oculi mei. Non erat...
  
  "Hoc non est finis!" - clamavit. "Recede a fenestris!"
  
  Sero. Blitzkrieg cum explosione colossa; fenestrae anteriores explosae sunt et pars muri concidit. Tota Hayden parte mutata, tecti cadens. Strages explosa est per totam stationem sicut vigilum cecidit. Quidam ad genua surrexerunt vel reperunt. Alii vulnerati vel capti se invenerunt. RPG per fractum frontem exsibilatur et in solatium comitis crepuit, coma mittens flammae, fumi et strages per aream proximam. Hayden deinde pedes decurrentes, totidem apparuerunt palliati, omnes scapulis ad scapulas tormentis accincti. Ad singulas partes se extendentes, quicquid moveri volebant, ignem diligenti consideratione aperuerunt. Hayden, Kinimaka et Moore statim ignem redierunt.
  
  Globis perditam stationem transfixerunt. Hayden undecim homines infra computavit ante solarium ligneum quod muniebatur eam in frusta discutere coepit. Testae perrexerunt. abruperunt fragmenta, verterunt in perniciem assulae. Hayden retro cecidit in eam a tergo ac deinde volutabatur. Vestis eius duo minora hit, non ex glandibus sumpserat, et vitulus inferioris doloris vehemens ei nuntiavit clavum ligneum carnem expositam percussisse. Kinimaka etiam anhelavit, et Moore surrexit ut tunicam suam tolleret et ramenta ex humero suo purgaret.
  
  Hayden in SOLARIUM retro repit. Per hiatus progressum impetum catervae observavit et audivit murmurationem gutturalem ad ducem vocatum. Ramses currit ut leo venaticus, ex Haydeni conspectu minus secundo. Occasionem sagittandi expressit, sed iam scivit glandem claudere noluisse.
  
  "Crap!"
  
  Hayden stabat, Kinimaka torvis in scalas cucurrit. Princeps terroristis effugere non poterant. Ad verbum eius bomb detonatus fuisset. Hayden sentiebat se non diu expectare.
  
  "Abi, abi!" - Ululavit apud Mano. "Ramses statim reducendus est!"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM NONUM
  
  
  Intersectio extra situm fere cum hominibus referta erat, transitus peditibus adhaerebat, et viae ad constantem numerum transeuntium carros sonuerunt. Tecta aedificia alta cum multis fenestris soni cornuum soni inter se sonantes et risum reflecti solent, upticulum in commercio humano indicantes, hodie autem scaena multum differt.
  
  Fumus transivit per viam et surrexit in caelum. Confracta fenestras suillo sidewalks. Voces obvolutae circa centrum susurrabant, sicut conchae perculsae et vulneratae ad resipiscendas vel e latebris exierunt. Sirenes in propinquo ululaverunt. Pars tertia aedificiorum eorum Avenue apparuit sicut mus gigas murem pro caseo griseo intuens et ingentes morsus inde sumpsit.
  
  Hayden parum hoc animadvertit, e statione procurrens et tarditatem fugientium circumspexit. Protinus in LI Vico, soli currentes, undecim homines nigris vestiti, Ramses supra caeteros haud dubia. Hayden per intervalla strata caementa, silentio circumfuso attoniti, clamor silentii et fluctuantis pulveris nubes obcaecare conati sunt. Supra in intervallis tectorum aedificiorum munerum - rectae concretae columnae perpendiculares notantes semitae, sicut lineae in sartagine - luci matutino certatim contendebant. Sol raro ante meridiem in plateis apparuit, e fenestris aliquanto ante reflexit et intersectiones tantum illustravit donec supra caput surrexit nec viam inter aedificia invenire potuit.
  
  Kinimaka, canis fidelis senex, ad eam festinavit. Et dixit: "Ex illis tantum duodecim sunt; "Moore est magna nostrae positionis. Eos sequemur donec auxilia, bene?
  
  "Ramses," inquit. "Haec prioritas nostra est. Nos quoquo pacto redire debebimus. "
  
  "Hayden," Kinimaka paene collisum est cum van ortus ortus. "Per hoc non cogitas. Ramses omnia cogitavit. Etiam si non - etiam si locus eius aliquo modo in Quintum cubiculum emanavit - nunc non refert. Haec bomba quaerenda est".
  
  "Alia ratio capiendi Ramses."
  
  "Nunquam indicabit nobis," Kinimaka dixit. "Sed fortasse unus ex discipulis ejus hoc faciam."
  
  "Longius possumus Ramses stateram retinere," Hayden dixit. "Fors melior haec urbs omnibus his superstitibus habet."
  
  Currebant per viam sideris intra paucas umbras per alta aedificia eiectas custodientes ne quid sonitum facerent. Ramses in media sarcina erat, imperans, iam Hayden meminerat se in foro suos "legionnares" vocasse. Uterque perniciosus et fidus suae causae multi gradus supra usitatas mercedes. Ac primum duodecim homines sine magna cogitatione, spatio inter se et situs posito, paulisper morari coeperunt, et duo respicientes, si qui essent, inhibens.
  
  Hayden Ignem a Glock latratu fremens. Cecidit unus, conversusque reliqui retro accensis. Duo priores CIA agentium post concretum florarium impingebant. Circum circa Hayden prospexit aciem, ne hostem perdere vellet. Ramses in extrema parte naufragii, a populo suo tectus. Nunc vidit Robertum Price fato suo relictum, vix stare posse, sed tamen tritum, senescentem, bene facere. Eius attentionem Ramses reduxit.
  
  "Ille est, Mano. Let's get this over with. Putasne adhuc discussuros si moritur?"
  
  "Damnant, nescio. Sumo vivendum meliore elaboraret ei vis. Forsitan eum pretium possemus tenere.'
  
  "Yeah, bene, satis primum nos adepto satis."
  
  Camera iterum zoomed, hoc tempore fugam obtegens. Hayden e cubili flore ad cubile floridum cucurrit, eos per viam persequens. Globis inter duos circulos agitavit, fenestras comminuit et currus iecit ortus. Linea taxis flavis dispersa oblata Hayden operculum melius et casu propius accedendi, eam auferre non dubitavit.
  
  "Pergamus!"
  
  Prima taxi ingressa est, ad latus delapsus et alia sinistra in viae latere usus est ad operiendum se currenti ad sequentem. Fenestrae explosae circa eam ut custodes suos eos removere conati sunt, sed operculum significavit Ramses novas legionarios numquam re vera ubi essent scivisse. Quattuor taxis postea et cursores occultare cogebant, retardantes eas.
  
  Kinimaki earpiece crepitare coepit. "Auxilium quinque minuta est."
  
  Sed id ipsum erat incertum.
  
  Iterum, cellula operata est ut coetus pacti. Hayden consectati sunt, hiatum claudere non valentem et etiam munitionem conservare coacti sunt. Apparuit cellam etiam incipere sollicitudinem de possibilitate subsidiorum venientium ad eorum motus furiosos, minus cautos. Hayden unum e custodibus postremis intendit et solus periit quia praeter arborem sculptam ambulavit ut illa accensus est.
  
  Munda mala fortuna.
  
  "Mano," inquit subito. "Numquid unus ex illis alicubi perdidimus?"
  
  "Numera iterum."
  
  Numeros tantum decem numerare poterat!
  
  Nusquam visus est, styli autocineto sub evolutione evolutus. Primum eius ictum cum genu dorsi Kinimaki coniungitur, quod magnum hominem flectere facit. Ad calcem, dextra manu parvam PPK admovit, cuius magnitudinem non minus mortiferam effecit. Hayden Kinimaka iactavit, corpus eius relative parva tam potens et strenuus erat quam athleta cuiusvis mundi classium, sed etiam hoc modo magnum hominem parum movere potuit.
  
  Inter eos glans volavit, attonitus, exanimans, brevissimum momentum in puri inferni, ac deinde iterum mota legionaria. Alterum ictum cum Hayden genu coniunctum, Mano ruinam continuavit, thoracem primus in autocineto ejusdem autocineto obtexit hostes. Eum fugit grunnus, dum se reperit in genibus flexis perdite conans.
  
  Hayden sensit dolorem in genu et potius subitum staterae iacturam. Plus scivit de fuga Ramsesi, et atrocem colaphis quae secuta est quam de legionario pugnae, et omnem fibrarum suarum celeriter lianc consequi cupiebat. Sed hic pugnator, verus pugil et plane superesse cupiebat.
  
  Et iterum pistol ignem. Nunc Hayden laetatus est quod stateram suam amisit quia non erat ubi se esse sperabat. Glans vero humerum stringit. Kinimaka se ad manum jecit cum pistol, eam sub monte musculi sepeliens.
  
  Militia e vestigio ab eo relicta est, videns Hawaii pugnae vanitatem. Ille deinde octingentos uncias ferrum terribile extraxit et in Haydenum vuluit. Inepte torquebat, spatium aliquod ad vitandum ictum fatale. Kinimaka pistillum torsit, sed legionarius hoc praeceperat et multo velocius torsit, cultrum Hawaii in cistam graviter incidebat, quod ob tunicam hominis vilem factus est, sed tamen eum in clunes proiecit.
  
  Commutatio dedit Hayden cum forte defuisse. Cum evelleret pistillum suum, coniectans quid facturus esset legionarius - circumageret et cultrum in vafrum iactaret - sic ad latus tendens felis trahens.
  
  Tres glandes in cistam hominis disciderunt sicut culter ab ostio autocineto repercussus est et in pavimento distulit, nihil mali causans.
  
  "Accipe eum Walterum," Hayden Kinimake dixit. "Omne glande opus est."
  
  Ut stantem vidit indubitatam armatorum catervam in viam procurrentium, paucis ducentis passibus distans. Progrediebatur nunc perplexior - coetus hominum per vias apparebat et vagabatur, domum petens vel detrimentum inhibens, vel etiam stantem in conspectu et strepitando in MASCULINE machinis suis - sed visus capitis Ramses apparens omnibus pedibus paucis statim cognoscebatur. .
  
  "Nunc move," inquit, "dolorem cogens, contusa membra ultra vires suas operari.
  
  Camera evanuit.
  
  "Quod-"
  
  Kinimaka circa currus ambulavit, super cucullo saliendo.
  
  "Magna ludis copia," Hawaii dixit exanimatus. "In columbae."
  
  "Finis viae, princeps Ramses," Hayden duo ultima verba cum contemptu expuit. "Festina, Mano. Sicut dixi, nothum occupare debemus et animum ab hac bomba nuclei removere. Omne minutum, omne secundo modo. "
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM
  
  
  Simul ambulabant per fores adhuc inclinata ante fores gymnasiorum, et in immensum, tacitum interius. Vbique erant satellites, eculei, vestimenta, per omnem porticum ostentantes. Aperto laquearia conscendit, accensis tegulis rutilantibus praebebatur. Hayden in pavimento albo repercusso intuens vestigia pulverulenta vidit in praecordia copia. Festinans, thesaurum suum repressit et vestem suam adaptavit. Facies e sub veste eculeo eminens obnixe nixum fecit, sed metus in liniis eius infixus emolliebat.
  
  "Nolite solliciti esse," inquit. "Descende et tace."
  
  Partes petere non opus est. Licet lutulentas insequentes semitas, strepitus praemisit locos scutorum. Pretium assiduus gemitus accessit beneficium. Hayden sub brachiis metallicis ocrearum plenus et praeter calvum mannequin in Nike workout aequabile impulit in area armorum ludis reservata. Barbell tormenta, pondera scutella, trampolina et antliam in etiam ordinibus instruxit. Mox ad aliam sectionem movens globus terroristis erat.
  
  Unus vir videns, terrorem excitavit, et ignem aperuit. Hayden in duro et in angulo cucurrit, audita glande bracchium remigis metallum bracchium ad laevam tantum digitorum repercutit. Kinimaka ad latus desiluit, graviter in TRADUCTOR sectionem antliae et per hiatum volvens. Hayden honorarium legioni reddidit, perforato in pluteo iaculatori supra caput.
  
  Ille lente retorsit collegas suos dispersos. Hayden sacculum roseum duffel in aerem iactavit ad eorum numerum reprimendum et quasi quattuor ictus separatos graviter percusserunt.
  
  "Fortasse effugium obtegens Ramses" Kinimaka spiravit.
  
  "Si umquam Torsten Dahl opus habemus," Hayden spiravit.
  
  "Vos vis experiri insanus modus?"
  
  Hayden risus supprimere non potuit. "Puto magis vivendi electionem quam calces mutatio", inquit.
  
  "Quicquid est," dixit Kinimaka. " Festinemus."
  
  Hayden percutiebat eum ad ferrum, e tegumento saliens et celeriter ignem aperiens. Figurarum una evulsa est, et ad latus cecidit, reliquae deorsum ductae sunt. Hayden aggressus, impedimenta viae relinquens, hiatum tamen quam celerrime potuit claudens. Legionarii cessere in altum iecerunt, et post cameram altam eculei sneakers omnis notae et coloris praesto disparuerunt. Hayden et Kinimaka sederunt ab altera parte, alterum claudentes.
  
  "Paratus?" - rogavi. Hayden ingemuit ut iacentem cella membrum suo telo liberavit.
  
  "Ite," dixit Kinimaka.
  
  Ut surrexerunt, tormentorum tormentorum erumpere tormentorum incendia leviter eculeo super capita eorum exercitationem oppressit. Frusta metallica et cardboard, carbasa et plastica super illis compluta sunt. Hayden usque ad marginem ascenderunt ut tota structura flecteretur.
  
  "Oh..." Kinimaka coepit.
  
  "Crap!" Hayden complevit et desiluit.
  
  Totum autem medium late contra verticem corruit, in frusta discerpitur, et super illos decidit. Ingens cotes murus imminens, strutas metallicas, pixides cardboard, et acervos novorum carbasi calceorum venientium deiecit. Kinimaka manum levavit quasi se ab aedificio defenderet et fidenter se movere pergit, sed ob molem suam post fugientem Hayden cecidit. Cum e massa cadens revolvit, crure trahens super metallica sustentationem arripiens, Kinimaka caput eius sub brachiis sepelivit et se super eum decidit ac stringit.
  
  Hayden iactum cum sclopeto confecit in manu eius et retro respexit. "Mano!"
  
  Sed difficultates eius inciperent.
  
  Quattuor legionarii eam invaserunt, pistolam calcitrantes et corpus eius sclopetis tundendo verberantes. Hayden se texit et quidam magis evolvit. Tormentum basketball traxere super globulos aurantiacos in omnes partes emittentes. Hayden super humerum suum aspexit, umbras vidit mobiles, et ad suam Glock circumspexit.
  
  A offa insonuit. Audivit glandem aliquid prope caput ferire.
  
  "Desine hic," dixit vox.
  
  Hayden concrevit et umbrae Ramses super eam descenderunt.
  
  "Nunc tu nobiscum es."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM PRIMUM
  
  
  Dracus dirutam partem eius inrupit Aricia. Primus motus quem videbat erat ex Moore in cenaculo podio conversus et sclopetum in eis ostendit. Post dimidium minutum, levamentum in vultu ostendit.
  
  "Tandem," inspiravit. "Puto vos guys hic primum obtinuit."
  
  " Paululum ante nos monentes venimus," inquit Drake. "Quidam Corydon nomine Alligator?"
  
  Moore intuens haesitans cenaculum annuit. "Nunquam de eo audivi. Estne dux quintae cellae?"
  
  "Puto, ita. Fucking wazzok cum asino luto plenus est, nunc huic bombae nuclei praeest.
  
  Aperto ore Moore observabat.
  
  Aricia translata. "Alligator paludem Iulianum post decem lagenas capulus insanior sonat, et id impossibile esse dixerim donec audivi quid diceret. Ita, ubinam Hayden et quid hic factum est?"
  
  Moore cunctam pro eis posuit, pugnam inter Ramses et Price et deinde evasionem commentans. Drake caput movit ad statum stationis et agentium distributionem non sufficientem.
  
  Num hoc cogitavit? Peru' runt omnes ab illo castello damnent in Peruvia? Etiam cum emporium explorati sumus?"
  
  Mai incredulus respexit. "Paulum sonat remotum vel unum e vestris sententiis."
  
  "Et refert," Alicia dixit. "Itane? Dico, quis curat? Desinamus nosmet ipsos gassing et quaerendo incipimus."
  
  "Hoc tempus," inquam. "Taz assentior. Forsitan extremus eius amator aliquos sensus in eam pulsavit. Bo.
  
  Drake creded as Moore intuens eum, oculi ejus nunc latius. Procurator officium domus quattuor ex eis inspexerunt.
  
  "Sonat magna pars, guys."
  
  Drake parvipendens eam. "Ubi abeunt? Hayden et Kinimaka? "
  
  Moore acutum. "51st. Secuti sunt Ramses, undecim sequaces eius, et idiota Price in fumum. Post pauca minuta visus perdidi. "
  
  Alicia tegumenta monstravit versu. "Potesne eos invenire?"
  
  "Plerique canales debilitati sunt. Tegumenta deperdita sunt. Park nunc altilium dura-pressa nos invenire ".
  
  Dracus ambulavit in SOLARIUM fractum convicium et circumspexit stationem et plateam foris. Erat extraneus mundus coram se propositam civitatem infestam putabat, saltem hodie vestigia retro. Uno modo sciebat se adiuvandi meliores esse.
  
  Incolumes serva.
  
  "Habes alium nuntium?" Moore petivit. "Credo te loqui ad paludem et hoc Alligator Guido."
  
  "Sicut quae diximus tibi," Alicia dixit. "Have vos sedatus deactivation codes?"
  
  Moore monstravit iconem blinking quae nuper in uno e screens superstitum coruscus incepit. "vigilemus".
  
  Dracus Beau reversus est ad aquam frigidiorem ut biberet. Moore electronicam elata voce legunt, cito ad punctum questus est et authenticitatem deactivationis codicibus confirmans.
  
  "Sic," Moore diligenter perlege. "Codices actu tenebatur. Mirum hoc habeo dicere. Putasne Marsh scivisse eum usurum esse?"
  
  "Quaecunque essent causae," inquit Drake. "Salus te. Ad fauces librans. Purum est quod vir sex orbes breves tondet plenae. Si Alligator ille tam ambitiosus non sonaret, nunc tutius essem actu.
  
  "Whappie?"
  
  "Nuces?" Drake conatus est. "Nescio. Hayden lingua tua melius quam ego loquor."
  
  " Anglicus ". Moore adnuit. "Lingua nostra Latina est."
  
  "Si dicas ita. Sed hoc bonum est, guys. Sincerus deactivation codes bona res sunt. "
  
  "Cogitesne nos eos usquam contingere potuisse olim viri docti originem criminis nuclei statuerunt?" Beau dixit ut reversus est et e poculo plastico sorbendam accepit.
  
  "Um, memini, sed nondum accidit. Et, quantum scimus, codices mutaverunt vel novam trigger addiderunt.
  
  Hoc levi nutu Beau accepit.
  
  Dracus speculam suam aspexit. In statione ad decem fere minuta fuerant, et verbum ex Hayden vel Dahl non erat. Hodie decem minuta sicut aeternitas sensit.
  
  "Hyden voco." telephono mobili suo sumpsit.
  
  "Nolite solliciti esse," Mai dixit. "Estne hoc Kinimaka?"
  
  Dracus acriter convertit ubi illa ostendit. Indubitata figura Mano Kinimaki in vicum constanter incubuit, in dolore inclinata, sed ad stationem pertinaciter cursabat. Dracus duodecim interrogationes devoravit et potius recta ad hominem qui eas respondere potuit ruit. Postquam extra, manipulus Mano captus est ad sectionem rudera refertam.
  
  "Quid est, buddy?"
  
  Relevatio Hawaii in occurrentibus illis obumbrabatur aliquo gravi mentis dolore latentem sub superficie. Hayden habent, insusurravit. Tres ex eis detulimus, sed non appropinquavimus Ramses vel Pretio. Et tunc insidiati sunt nobis in fine. Eripui me e ludo, et tempore quo e sub ton caemento evectus sum, Hayden abissem.
  
  "Quomodo scis quod obtinuit eam?" Beau quaesivit. "Fortasse adhuc incedit?"
  
  "Arma et crura laesa sunt" dixit Kinimaka. "At aures meae bene audiverunt. Illi exarmant eam, et trahunt eam. Ultimum dixerunt esse.
  
  Dracus hominem comprehendit intuitum. "Nos eam servabimus. Semper hoc facimus."
  
  Kinimaka winced. "Non semper".
  
  "Quid fecerunt ad eam?" Aricia poscere.
  
  Kinimaka caelum suspexit quasi a solis afflatu quaerens. "Dixerunt se ei propius aspectum bombae nuclei daturum esse. Dixerunt se ituros ad dorsum eius lorum.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Thorsten Dahl plures nautas reliquit ut aream circum Square Square reliquit et turmas suas profundo in umbras arto arto creatas suscepit. Erat quieta et secura, locus perfectus ut magni momenti phone vocat. Primum Hayden appellavit, sed cum illa non responderet, Drake contactum temptavit.
  
  "Spatium adest. Quid novi novi?
  
  "Nos sumus in stercore, buddy-"
  
  "Sursum ad balls adhuc?" Interrumpitur Dahl. "Quid novi?"
  
  "Non usque ad collum meum hoc est. Nothi illi rabidi e cellis frangebantur aut frangebantur. Ramses et Pretium non sunt amplius. Quinta cellula est - vel erat - ex duodecim hominibus. Mano dicit se habere tres."
  
  Dahl captus est vocis. "Mano loqui?"
  
  "Yeah Buddy. Ceperunt Hayden. tuleruntque eam secum.
  
  Dahl oculos clausit.
  
  "Sed adhuc aliquod tempus habemus." Drake probavit latus positivum. "Nihil cepissent si statim sufflare voluissent."
  
  Recte Yorkies, Dahl fateri oportebat. Audivit Drake explicare perseuerauit Marsh iam ab munere principis Darkness remotum esse et ad tempus ab uno nomine Alligatorem substitutum. Patria modo hunc hominem fautorem Americanum cognoscere potuit.
  
  "Itane?" Dahl dixit. "Quod?"
  
  "Bene multa quae LICENTIA causare posset," dixit Drake. " mercenarius est, hoc modo animum amisit."
  
  "Cogitavi Ramses semper negotia sua "in domo".
  
  "Alligator Novi Eboraci est. Inaestimabilem logisticam scientiam operationi praebere potuit.
  
  "Ita facit sensum." Dahl ingemuit fesse oculos terit. "Quid ergo? Coordinatas Hayden habemus?"
  
  "Acceperunt eam cameram. Habere debent aliquas saltem vestes eius quod tag insutus in tunicam suam dicit se esse sub mensa ad Chipotle Mexican Grill, quod modo confirmavimus est bullshit. Camerae securitatis laborant, receptores autem in latere nostro maxime ob oppugnationem loci eiecti sunt. Colligunt omnia quae possunt. Et simpliciter non satis pubis. Res hinc malae vere possent exire, coeunt.'
  
  "Numquid?" Dahl repetitur. "Dicerem nos malos esse praeteritos et malos in via tendentes, annon sumus?"
  
  Drake paulisper constitit, deinde dixit, "Speramus postulare se perseveraturos esse" dixit. "Quisque nova postulatio dat nobis tempus."
  
  Dahl dicere non opus erat quod nondum aliquid profecit. quod per se notum est. Hic in Patria dependebant ut locum bombae nuclei detegerent, sicut turkeys Nativitatis praemoniti discurrentes, solum Moore ad locum designare, sed tota incepta defecerunt.
  
  "Omnes paucos consumabiles corrumpebant," dixit. "Nos etiam prope ipsum consilium Ramses, ac praesertim eius endgamicum".
  
  "Cur guys ad stationem non descendunt? Possemus pariter esse, cum altera plumbum venit."
  
  "Ita faciemus". Dahl ad reliquas turmas suas elevans statuit directionem rectam ducere ad 3rd Avenue. "Hi, quomodo Mano protendentem?"
  
  "Guido in muro cum cautes graviter ictus est. Quod non postulatis. Sed pugnare cupit, modo aliquem expectat ut ei scopum donet."
  
  Dahl cursus incepit cum sermonem compleverunt. iuxta eum Kensi substitit et annuit. "Malum moventur?"
  
  "Res nostras, credo, peius esse potuit, sed malae electionis fuit. tollebant Hayden. Ubi eam cepit bomb est."
  
  "Bene magnum est! Ita dico, annon omnes vos guys pharos celaverunt?"
  
  "Facimus. Et miserunt eam una cum vestibus suis.
  
  "Mossad sub cute tua" Kensi tacite dixit. "Eis bonum, sed non mihi. Me sentire sicut pertinebam."
  
  "Esset". Adnuit Dahl. "Nos omnes necesse est sentiendum nos esse in potestate nostrae sortis et omnem decisionem essentialiter liberam esse. Hoc non est flexibus."
  
  "Isti dies," digiti Kensi crispi et in pugni infixi, "me in tuo periculo mutas", tum parvum ei risum dedit. "Praeter te, mi amice, me aliquando mutare potes et ubi vis."
  
  Dahl aspexit. Nara Birgitta McKenzie fuit. Sciebat mulier virum esse virum, patrem et adhuc tentationem dedit. Scilicet, modo vel alio, hic diutius manere non vult.
  
  Problema solverant.
  
  Smith et Lauren etiam lenteque in unum commenta tacita mutabant. Agmen fessi stratisque Yorgi admoverunt, sed ludibrio obvios. Dahl scivit hanc primam experientiam verae suae pugnae furentis, temerariae, et bene se tractasse putavit. Plateae emicuit et deinde sinistrorsum versus Avenue in 3rd, versus sectionem cum 51st tendebant.
  
  Mira pauca minuta Dahl. Pars urbis intacta est, et dum multae tabernae apertae manebant, et intus cum trepidatione populi ambulabant, aliae desertae ac paene expers vitae. Plures plateae tumultuantibus vehiculis vigilum cingebantur et quattuor-rotae vehiculis exercitui dispersae sunt. Quibusdam locis perculsi sunt opprobrii, coram depopulatores. Nam ut plurimum populus videbat non intellexit quid faciendum esset, addidit vocem ad id quod credebat esse potestates et quo possent confugere invitabant.
  
  Et tunc pervenerunt ad locum ubi Drake et alii expectabant, sperans et cogitabat Hayden Jay eripere.
  
  Ab initio huius diei paucae horae elapsae sunt. Iamque perdite quaerebant viam ut bombam nuclei inveniret. Dahl sciebat nullum fore regressum, nec fugere nec abscondi in finitimos poterat. Donec cursus erat in ipsum iaculis lacinia. Si urbs hodie decedit, non erit penuria heroum quae eam servare conatur.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM TERTIUM
  
  
  Hayden siluit Ramses actionem et actionem dirigit, suos qui praeerant admonens, fidem absolutam suam tentans. Postquam eam e repositoria lusoriarum trahentes, eam inter eas currere die 3 Avenue coegerunt, tunc temporis spatium ceperunt reperire et abicere cellam suam et tunicam bulletproof distrahere. Ramses aliquam notitiam de vestigandis machinationibus et locis suis habere videbatur et viros suos tunicam removere iussit. Parva machina celeriter inventa et abiecta est, post quam catervae currebant per id quod iter omnino temere videbatur esse.
  
  Hayden impressit id omnino non esse.
  
  Accepit dum. Coetus maiora arma fudit et exteriora nigra, ostendens suum ordinarium VIATOR uniformis subter. Parte repente centum clarae innocuae turbae anxiae vagantes urbis vias. Vigiliae et exercitus stationes nonnullas viae lined, sed camerae solum unum angiportum obscurum et deinde alterum usque ad clarum deflexerunt. Hayden datum est iaccam parce induendam. Aliquando in motorcycles praeparatas ascenderunt et tardius e media urbe Manhattan equitaverunt.
  
  Etiam sed finibus neque. Hayden omni virtute voluit ut nuntium ad aliquem-quisquam pervenire posset, nunc se situm bombae scivit. Non refert quod eam occidere possent - res omnes istas fanaticos interclusi sunt.
  
  Bikes partem in angiportum advolvit, ac deinde decem homines, octo legionarii reliquiae, Ramses et Pretium, se mutuo secuti sunt per ianuam metallicam ferrugineam. Mediis illis Hayden se invenerat, spolium belli, et quamvis iam fatum suum nosset, omnia visu, omni mutatione et omni murmure conata capere.
  
  Ultra ianuam exteriorem fractam, in aede putida interiorem adducitur ad scalam concretam. Hic unus ad Hayden convertit et gladium suum ad iugulum tenuit.
  
  "Tace," inquit Ramses, sine conversione. "Malo te nunc non occidere."
  
  Ascenderunt quattuor tabulata et substiterunt momento ante ostium conclavis. Quod ubi apertum est, globus intus confertus ex atrio procurrens quantum potuit. Ramses in medio conclavi substitit, brachiis extensis.
  
  "Et hic sumus," inquit. "In decies centena millia desinentia et saltem unum principium. Huius urbis incolae e vita exeunt, nescientes hoc initium novae viae, sancti belli nostri esse. This-"
  
  "Itane?" Voce arida tiradem diremit. "Mei pars tibi credere vult, Ramses, sed pars altera, pars peior, Plenam te putat."
  
  Hayden primum bonum vultus apud Julianum Marsh obtinuit. Pythia miranda et distorta intuebatur, quasi in aliam partem suam plicasset. Vestibus utebatur, quae nunquam aptae erant, utcumque anni vel monetae tenoris. Alter oculus atratus est, alter patens et irretitus, alter calceus decidit. Ad dextram insidebat brunettus egregius qui Hayden non agnovit, sed ex itinere inter se pressi, pluribus modis quam uno connexos esse constabat.
  
  Non igitur socius.
  
  Hayden fastidiose observavit ut Ramses ad Martiam exprobrationem portavit. "novisti?" - Princeps terroristis quaesivit. "Nos te decepimus antequam etiam conveniremus tibi. Antequam etiam nomen stultorum cognovimus qui nostram aeternam flammam in cor Americam portaret. Etiam tua te, Tyler Webb, prodidit.
  
  "Fuck Webb," dixit Marsh. "Et tu abi."
  
  Ramses aversatus risum. "Eamus ad id quod dicebam. Etiam populus, qui hic operatur, oderit hanc civitatem. Nimis carus est, nimium multi peregrinatores. Ordinarii viri ac feminae non possunt hic vivere et contendere ut ad laborem veniant. Potesne existimare amaritudinem, quae contra rationem crescit et homines, qui eam sustentare pergunt? Vectigales pontes et cuniculos onerantur. Nil es si pecuniam non habes. Avaritia, avaritia, avaritia ubique est. Et male me facit."
  
  Hayden tacuit, adhuc motum proximum computans, adhuc reactionem Marsh spectans.
  
  Gradum ad latus Ramses arripuit. "Et Alligator, amicus meus veternus. Nice quod ad vos ".
  
  Hayden spectavit vir nomine Alligator bullam suam amplexus. Dum parva, quieta et fortasse inobservata manere conatur, quot gradus ad ianuam accedere vellet. Nimium nunc. Exspecta modo, expecta.
  
  Sed quam diu praestare potuit? Quamvis verba Rameses illa mirata sit si etiam explosionem nuclei vitare vellet. Laetus nuntius erat quod auctoritates airspace clauserant, et homo non properabat.
  
  Robertus Price cum gemitu se in sellam praecipitavit. lagenam aspirin petiit, sed signanter neglecta est. Ministri defensionis in Marsh oculos suos constringebant.
  
  "Scio te?"
  
  Pretium snugged altius in pulvinar.
  
  Hayden circa reliquos conclavis perstrinxit, modo nunc mensam triclinii animadvertens, quae stabat ad fenestram longe velata.
  
  Damn, quid est hoc.
  
  Minor fuit quam putarat. Saccus dorsualis maior erat quam exemplar vexillum, nimis magnum ut in cellula aeroplani capitis quadraret, sed in dorso maioris personae nimis inconveniens viderit.
  
  "March" tibi vendidi, Ramses dixit. "Spero te hoc Novi Eboraci adduces. Hacc in aeternum gratus ero. Considera hoc donum, cum tibi dixero, te et amicum tuum ignem edax sentire licebit. Hoc optimum est quod tibi offerre possum, et multo melius quam cultrum per iugulum tuum.
  
  Hayden memoravit bombam nuclearem - magnitudinem, figuram et speciem dorsualis - si forte ea egeret. Nullo modo hic hodie periisse debet.
  
  Ramesses igitur ad suos conversus est. Qui dixit : Junge eam. "Et Americanae canis unciam doloris non parcas."
  
  Hayden scivit esse venturum. Manus hic ligare non poterant, et nunc illa uteretur. Tot res positae in iure suo est - sors urbis, gentis, tot civilis orbis. Vas dexterum in promptu, collum latum ad manum et justum pondus damnum aliquod. Frangitur in templum proximique hominis, cotibus in pavimentum procumbentibus. Elevata manu Hayden sclopellum arripuit, sed videns illud circum umerum suum securius involutum, statim ei dedit, sed tenaci in dolio utens eum plus aequo iactaret. Arma intenta erant, sed Hayden omnes neglexit. Erat iam pure Last Fors Saloon... non amplius pro vita eius pugnans - similior pugna pro oppido superstes. Nonne et hic subcinericii eam modo foverunt? Hoc dixit ei sclopetis fore aspernatus.
  
  alligator eius a latere accessit, sed Ramses eum retinuit. Alia interesting inventio. Magni momenti fuit Ramses alligator. Postero momento consumpta est, ultra bracchia crurumque quae feriunt, versari non potuit. Unum aut alterum spi- ritus arceo, sed alter semper fuit. Non sunt scelerati TV - unum blande exspectant ut feriatur ut alter interveniat. Imo isti eam circumdederunt, eamque omnes simul aggressi sunt, ita utcumque plures obstitissent ac ferirent, alii duo eam ferire. Dolor pluribus locis explosa est quam numerare posset, sed usus est ut scandalum caperet vas serratum et duos homines per os et bracchia exacuere. Cedunt cruenti. par illa volvebat crurum, mittens dominum suum volvens. Gravis calva in fenestra iactare conatus est, notabilem fore putans, sed res damni circa dimidium metrum e fenestra volavit.
  
  Drake quid faceret?
  
  Cognovit. Prorsus hoc. Pugnabit usque ad extremum spiritum. Per silvam crurum telo quaesivit. Oculi eius oculis Martii et mulier obvenerunt, sed solum inter se etiam arctius haeserunt, solacium in peregrinis communicationibus invenientes. Hayden calce et contorto, clamorem omnium vix suppressum laetum, deinde post eam lectum invenit. Hoc ut fulcro utens, ad pedes se compulit.
  
  Pugnus in faciem impulit et astra explosa sunt. Hayden caput quassavit, sanguinem repurgans, et dorsum percussit, facit adversario suo cadere. Et alius pugnus eam in parte capitis apprehendit, et tunc homo apprehendit eam circa renes, pulsans pedes eius et dorsum posuit super lectum. Hayden super dorsum suum eum impetu suo utens. In secunda resupinato pedibus, capite demisso, pugnis ad costas, cervicem, inguina et genua projiciens, ictu ictus, post ictu calcitrant.
  
  Vidit Ramses gradum ad eos. "Octo homines!" - clamavit. "Octo viri et una puella. Ubi est superbia tua?
  
  "In eodem loco ova sua," Hayden exanimatus dixit, damnum eis inferens, sentiens lassum, dolorem ex crebris ictibus, desidia pugnans. Hoc perpetuum non esset, nec spes evadendi.
  
  Sed numquam destitit conatur. Numquam omisit. Cotidiana pugna, sive litteralis sive non. Utque ferit exsanguis virtus, et vis ab artubus Exsangues, Hayden, percussa tamen, Non satis est, ferit.
  
  viri eam ad pedes levaverunt et eam trans cubiculum traxerunt. Sensit aliquas vires ad eam redire et ocream suam trans ocream currere, eam strepere causando. bracchia circum nervos stringentia, longe tendentem ad fenestram.
  
  Ramses stabat super mensam super qua breves nuclei iacebant.
  
  "Tanta", inquit, cogitabundus. "Sic inconueniens. Et tamen tam memorabile. Consentisne?"
  
  Sanguis ab ore Hayden expuit. "Concedo te esse insanum opus saeculi."
  
  Ramses ei haesitans vultu dedit. "Quæ tu facis? Scis illud Iulianum Marsh et Zoe Forfex e Pythiis illic amplecti, nonne? quorum princeps - Webb ubi est? Mundum peragrandum pro antiquo archaeologico thesauro, opinor. Longum mortuum vestigia longi mortui nobilis secutus sum. Insanus sequitur vestigia mundi dum urit. Non accedo ad insanum officium saeculi, Miss Jay."
  
  Et licet Hayden interne fateretur se de aliqua re bene se habere, tacuit. In fine diei, cameram cum filtro omnes expectare debet.
  
  "Quid ergo est, scire cupis?" Ramses subridens interrogavit eam. "Bene, non multum, honestum esse. Omnes nos ubi esse volumus. Cum bomb nuclei es. Cum Alligatore sum, perito mea bomb. Populus meus mecum est. Bomba nuclei? Prope est ut unum cum mundo. Dicemus... hora posthac?"
  
  Oculi eam Hayden prodiderunt.
  
  "O haha. Nunc miraris. Estne hoc nimium tempus vobis? Ita decem minuta?"
  
  "Non," Hayden inspiravit. "Non tibi licet. Quaeso. Oportet esse quod vis. Aliquid possumus consentire in ".
  
  Ramses eam quasi invitum inspexerat subito miseratus est. "Summa omnium rerum in hoc loco volo. Destructio primi Mundi sic dicti.
  
  "Quam paciscor cum illis qui tantum volunt te occidere aut mori conatur?" Dictumst magna Hayden. "Aut desine, quin te ipsum effundas. Ultima Dilemma pro Novo mundo."
  
  Ramses risit. "Tu homines tam stultus." Risit. "Respondendum est: "Non debes". Occide nos vel adora. Desine nos vel nos observa fines tuos transire. Sola est dilemma."
  
  Hayden iterum conflixerunt sicut viri detractam tunicam suam novam et deinde positi sunt bomb ut ante eius cincta est. Alligator erat qui manticae discinctus et discinctus et ab intus fila quaedam disiuncta erat. Fuerat Hayden certus erat mechanismo timer adiungendum. Etiam tales terroristae amentes non periclitantur disiungendi veras explosivae cogitationes.
  
  Sperabat.
  
  Alligator fila traxit et deinde Ramses aspexit exspectans licentiam continuandi. Gigas adnuit. Viri Hayden arma apprehenderunt et eam trans mensam protulerunt, corpus eius inclinaverunt donec nuclei bomba contra ventrem premebat. Illi igitur eam in loco tenuerunt dum Alligator fila primo circum terga et pectus involvit, deinde inter crura eius descendit, postremo usque dum ad imum dorsum convenerat. Hayden omnes fila trahere sensit, omnem motum manticae. Denique cingula et taenia ductus mediae vi adhibita sunt ut bomba nuclei firmiter adhaereret corpori eius et circumvoluta esset. Hayden vincula eius temptavit et eam vix movere potuit.
  
  Ramses restitit admirari figmentum Alligatoris. "Perfice", inquit. "America diabolus locum optime sumpsit ad delendam patriam suam. Decet asylum, hoc nefas, pro ceteris. Nunc, Alligator, pone timerem et da nobis tempus satis ad saepti ferarum.
  
  Hayden ad mensam anhelavit, primo perculsa et deinde a terroristis verbis confusa. "Quaeso. Hoc facere non potes. Non tibi licet. Scimus ubi sis et quid moliaris. Semper te invenire possumus, Ramses.
  
  "Vis amicos tuos!" alligator in aurem eius incanduit, facit eam salire et nuke movere. "Anglicus... Khmannnn! Nolite ergo solliciti esse. Iterum videbis. Marsh aliquid cum eo iocabant, mmm, sed nos etiam!"
  
  Ramses incumbebat ad alteram aurem. "Memini omnia ex emporio. Credo te perdidisse, famam meam perdas saltem per biennium. Scio te omnes castrum meum oppugnasse, Akatash satellitum meum occidisse, legionarios meos occidisse, me in vincula coniecisse. Pro America. Patria stultorum. Dominus Price ibi mihi narrat te omnem turmae partem esse, sed non solum illam. Te familiam vocas. Bene, non decet te omnes in extremo fine esse?"
  
  "Damne," Hayden in summum saccum dorsualis inspiravit. "Vos. Culus".
  
  "Oh no. Tu et domus tua est qui vere daturam. Modo memento - Ramses fecit. Neque id eu nec id. Fiducia mea etiam magis infigo est. Sed scito me alicubi tutum futurum esse, ridens, dum America et reliquiae occidentales laudes eius implodent.
  
  Inclinavit ut corpus et ipsa et contenta manticae. "Nunc tempus est ad saepti ferarum proximam visitationem. Honorem tibi inveniendi dabo Matt Drake," insusurravit. "Cum bomb Abit."
  
  Hayden verba, quae in se occulta sunt, audiebat, sed se mirabatur quidnam certius-ignius fieret gravius quam id quod iam cogitavit.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUARTUM
  
  
  Hayden elapsus cucurrit in tergum parvae plaustri. Legiones eam iecerunt, bomba adhuc alligatam, post eas ad pedes, ut utraque parte subsellia occuparent. Durissima totius itineris pars eam extra conclavis aedificabat. legionarii nullum tempus adumbrant; ubi volebant impulerunt eam et cum armis paratam iverunt. Qui viderit eos, interficietur. Feliciter eis plerique monita observare videbantur et ante TVs vel Laptops domi manserunt. Ramses Hayden certus factus vidit plaustrum evellere ad latus viae iuxta angiportum obscurum, toto tempore ridentem.
  
  Niger cum notis specialibus viribus.
  
  Quis prohiberet? Interroga eos? Fortasse supra tempus. Sed ea res totum ad omnia, quae hucusque acciderant. Celeritas et executio omnis partis consilii responsionem Americae temptavit ad fines eius. Exspectata reactiones sunt, et problema reale fuit quod terroristae simpliciter non curaverunt. Vnum finis gentis fuit.
  
  Utebantur LVII Vico ad caput orientalem, vigilias et stationes ubi possent vitantes. rudera erant, currus impares relicti et coetus spectantium, sed Alligator ipse indigena Novi Eboraci erat, et omnia quietiora, velut sterilia itinera, cognovit. Systema copiae potestatis urbis adiuverunt, rectorem permittens ut facile ad iter praestitutum reverteretur. Tarde et caute agebant, scientes Americanos adhuc reagere, adhuc exspectare, et nonnisi post aliquot horas intellexerunt bombam iam ibi esse posse.
  
  Hayden sciebat etiam nunc officiales Domus Albae cautelam commendare, fines suos violatos omnino recipere non posse. Fuerunt alii uterentur situ. Eiciamus Lincolniam magis et cochleae coeperat. Tamen cognovit Coburn et speravit proximos suos consiliarios tam fideles et sagaces esse sicut erat.
  
  livor reliquit eam iter. Pedibus eam legionarii sustentabant. Desinit subito et magnas salebris nauseas fecit eam. Mantica sub illa mota, duris interioribus semper inexhausta. Hayden sciebat hoc esse quod Ramses volebat - propter momenta ultima eius terrore repleri sicut timor deprimebat.
  
  Minus quam media hora praeterierat. Viae quietae, nisi vacuae. Hayden pro certo dicere non potuit. In alio novo consilio suo detorqueri, Ramses Gator paludem et Forfex una cum Hayden ad bombam ligare iussit. Duo questi sunt, pugnaverunt, et etiam clamare coeperunt, ita Alligator os perculit ac nares clausit, sedit ibi donec sedata est, ac deinde in aere quodam naribus sugatis. Marsh et Forfex tunc paene consonantes clamare coeperunt. Fortasse somnia libe- rati sunt. Palus sonuit ut modo geniti, et Forfex osserat ut puer cum homine flu. Poena utriusque illorum - et, proh dolor, pro Hayden etiam - Ramses nudos bombo nuclei ligaverat, quae omnia genera problematum, torsiones et olfaciores effecit. Hayden bene sumpsit, horrorem Lovecraftian imaginans nunc sibi similem esse et mirari quomodo infernum per saeptilam perituri sint.
  
  "Intus perficiemus", Alligator criticum in molem aspexit. "Quinque minuta maximum."
  
  Hayden animadvertit bomb factorem suum bene locutum esse cum bulla sua. Forsan anxietas vocem subito oriri fecit. Fortasse agebantur. Conversa est animum cum saxum restitit et auriga machinam paulisper exposuit. Ramses e taxis surrexit, et Hayden suggessit ut in aditu saepti ferarum essent.
  
  Extremum fato.
  
  Deperire luctata est, nititur hinc inde flectere in latus, et meatum taenia os suum radere. Palus et Forfex ingemuerunt, et legionarii eam ocreis presserunt, difficulter ad movendum, sed Hayden restiterunt. Totum factum mirum erat murmur, importuna LABO, et vexilla erigi.
  
  Una ex legionariis maledixit et se insiluit, nudavit eam adhuc contra crimen nuclei et vehiculi dorsum. Ingemuit in tapete meatum. Circumfusa bracchia corpus eius , quominus moveret , et per tempus rediit Ramses , respirare non poterat .
  
  Levi rugitu ex machina, dolor iterum promovetur. Currus lente egit, et legionaria reliquit. Hayden profundo spiritus exsecrans fortunam et omnes in circuitu eius facies. Vehiculum mox substitit et auriga machinam avertit. Silentium factum est ut Ramses, nunc rudimentariis singularibus viribus uniformis indutus, caput in sedem aversam futui.
  
  "Fetit propositum", inquit, indignanter. "Exspectate signum meum et parati ad portandum inter vos".
  
  Inops, Hayden solum respirare potuit ut quinque legionarii circa fasciculum prodigiosum positi se attollere parabant. Ramses fores pulsavit, omnia patuerunt, et unus homo aperuit. Tum legionarii fasciculum in aerem levaverunt, eum ante tulerunt et per viam arboris instructam deduxerunt. Hayden connivuit ut dies oculos eius percussit, deinde conspectum ubi illa fuit captus est.
  
  Conopeum ligneum fultum crassis columnis latericiis supra caput extentis, viriditatis cinctum. Bene constitutae et stratae suntrap, nunc desertus erat, sicut Hayden reliquos saepti ferarum esse putarat. Pauci viatores intrepidi ad oblectamenta infrequens uti possunt, sed Hayden zoo dubitavit passurum esse aliquem per sequentes horas admittere. Verisimile, Ramses securitatem saepti ferarum suasit copias speciales ibi esse ut plenam securitatem regionis curaret. Viam ferebantur arcubus saeptam et frondem pendentem, donec a latere ostio interclusi essent. alligator per vim potitus est, deinde intra cameram altam in viis ligneis constans, pontes et multae arbores quae pluviam humidam atmosphaeram adiuverunt, invenerunt.
  
  "Tropical zone," innuit Ramses. "Iam, Alligator, sarcinam sume et eam ulterius in virgultis pone. Non opus est primo casu observationes ".
  
  Hayden et ceteram precariam comitatum in area lignea finita sunt. Alligator paucas corrigias aptavit, plus taeniae meatus ad firmitatem addidit, et deinde involvit volumen filum extrahendi donec detonator denuntiavit captivos secure circumvolutos esse.
  
  "Et in gyratorio switch?" Ramses quaesivit.
  
  " Visne hoc addere?" Alligator petivit. "Marsh et Forfex potest incipere hoc praemature."
  
  Cogitanti viro Ramses annuit. "Recte dicis". Iuxta sarcinam emissa, mantica humi imposito, Hayden directe super verticem ligavit, ac deinde Marsh et Zoey super eam. Oculi Ramses cum capite Iuliani paludis aequabantur.
  
  "Addes sensitivum transitum", tacite dixit. "A machina rotata quod, si evehitur vel magnus motus factus sit, bombam detonare facit. Consulo te ut mane ponatur et expectare ad teammates scriptor Miss J advenire. Ne cures, non diu durabit."
  
  Verba eius misit tremiscit Hayden corpus. "Quousque?" rexit exhalare.
  
  "Timor una hora constituetur", Ramses dixit. "Satis tempus est ut Alligator et ego ad salutem perveniam. Viri mei cum bomba relinquentur, unus postremus amicis tuis mirum si te inventurum curo.
  
  Si?
  
  Ramses consurgens, unam sarcinam, quam paraverat, ad humanam carnem et ad incendia subtus prehendens, in vultu tremenda ac potentiam omnibus prae se ferebat.
  
  Hayden oculos suos clausit, nunc movere non potuit, pressionis terribilis pectus suum in bombam inexorabilem inducens et difficilem respirationem faciens. Haec extrema eius momenta essent et nihil posset facere postquam Alligator audito gloat de mutandi sensibilitate ponere, sed damnabitur si illa in Tropical Zona Novi Eboraci in Centralis Park Zoo impenderet. sed ad optima vitae tempora, ad Manos et Hawaii tempora, ad capitis Diamondiae vestigia, ad Litus Septentrionalis et montes Volcani Maui, salo revehi posset. Popina in monte activo. Locus supra nubes. Lutum rubrum post viarum. Lumina micantia per Kapiolani ac deinde litus in fine omnium litorum, spumans sub purpureis tenebris et securae luminibus patulis, solum verum in mundo locum in quo omnes labores ac sollicitudines vitae effugere posset.
  
  Hayden nunc illuc ivit cum horologii utilatate.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUINTUM
  
  
  Dracus stationem vigilum exspectavit, sentiens prorsus inopem se ad omne extremum, omne aspectum, omne pertenuum de Ramses, Hayden, vel bomba nuclei suspensa. Veritas erat Novi Eboraci nimis magnum erat ut in re horarum operiretur et telephona ab hamo tinnirent. Incolae nimium numerosi erant, et advenae nimis numerosi. Exercitum decem minutarum ad Domum Albam pervenire posset, sed, omnibus custodibus et custodibus securitatis, quousque hoc parvum locum explorare vellet? Nunc, Drake cogitatio, missionem hanc Novi Eboraci sume et quid habes? Rarus res fuit ubi terroristas capiunt copiae securitatis, qui atrocitatem suam etiam exercebant. In rerum natura, terroristae insecuti sunt et post seditiones investigati sunt.
  
  Tandem Dahl advenit, vultus incultos et mundos fessos, cum reliquos hastae turmas post se. Kenzi inexplicabiliter circumspicere incepit et quaesivit ubi facultas repositionis indicium esset. Dahl oculos ad eam simpliciter revolvit et dixit "Dimitte eam vel numquam satiabitur". Ceteri turmae circumstantes audiebant quid Drake diceret, quod praeter Hayden sollicitus non multum erat.
  
  Moor rem facilior. Homines sciunt de terroristis comminatione ad urbem. Decedere non possumus, licet non desinamus eos qui discedere conantur. Quid fit si explodat bomb? Nescio, sed de mutuis criminibus nunc cogitare nobis non est. Nostrae systemata descendunt, sed aliae institutiones ac situs aditus ad alios canales habent. Eos comparamus dum loquimur. Maxime systemata currunt. Viae Novi Eboraci quietae sunt sed adhuc occupatae cum plerisque urbibus comparatae sunt. Viae quoque."
  
  "At nihil adhuc?" Miratus Smith quaesivit.
  
  Moore ingemuit. "Amice, centenas vocat per minutias respondemus. Agimus de omni psycho, omni ludibrio, et omni bono civi bono in oppido pertimesco. Spatium airspace clauditur omnibus praeter nos. Ibamus averte Wi-FI, interreti et etiam lineas telephonicas, sed intellegamus nos minus verisimile esse nos ab hac aditu intermissum accipere sicut ex cop platea, agente FBI vel potius; socius publici. "
  
  "Sub tegumento?" Dahl quaesivit.
  
  "In quantum scimus, cellula una non est relicta. Id solum possumus assumere cellam quae nunc Ramses praesidio tuta est nationalis et localiter reparata. Non credimus nostris agentibus undercover auxilium, sed omnia bene possibilia explorant."
  
  "Ubi ergo hic nos relinquit?" Laurentianus petivit. Cameram, Ramses, Price vel Hayden invenire non possumus. Non invenimus bombam nuclei", singulas faciei studuit, cordi adhuc togatus in spectaculis syndicatis elevatus ubi omnes aenigmatum fragmenta in actum finalem instruxit.
  
  "Tipping est quod facere solet," Moore dixit. "Aliquis videt aliquid et facit. Scisne quid hie series apices vocant calidas? Duae tesserae in caelum, post vetus Eddie Cantus Pecuniae.'
  
  "Sic, exspectamus vocationem?"
  
  Dracus Laurentianus de podio podio duxit. Scaena infra erat amens, cum paucis copulis et procuratoribus adhuc viventibus conluctante conchae concusso, dum carpebant per rudera et vitream fractam, vocatis et tundendo clavibus respondens, alios fasciis cruentis circumvolutis brachiis et capitibus, alios pedibus. usque, vultuosum in dolore.
  
  "Ibi descendendum est," dixit Lauren. "Adjuva eos."
  
  Adnuit Drake. "Proelio amisso pugnant et ne centrum quidem amplius est. Haec guys simpliciter discedere noluerunt. Hoc plus significat eis quam iter in nosocomium. Hoc est quod boni cops faciunt et publicus raro videt. Torcular nuntium tantum malum identidem profert, fuco vulgi opinionem. Dico nos etiam ipsos adiuvare."
  
  Ad elevator se verterunt et tunc Drake se converterunt, mirati sunt totam turmam post se videre. "Quid est?" - interrogavit. "I non habetis argentum".
  
  Alicia lassi risit. Etiam Beau curo risus. Hastae turmae per se hodie multum fuerant, sed adhuc fortes, ad plura parata erant. Dracus multa vulnera et alia vulnera bene abscondita vidit.
  
  "Cur guys recharge? Ammo extra et accipe tecum. Cum tandem hoc ad finem perveniemus, tempus difficilem habituri sumus."
  
  "Instar faciam," Kinimaka dixit. "Providebit nec attentionem ceterorum turbat."
  
  Et adiuvabo, dixit Yorgi. "Difficile tempus habeo accentum Draki intellegendi, ut amitteretur accentu Americano."
  
  Dahl risit quod Drake se ad elevatorem coniunxit. "Amice meus Russian, omnino retro habes."
  
  Dracus Swecum impugnavit, causans plures livores, et elevator usque ad primum tabulatum accepit. Hastae turmae tunc intervenerunt ubi possent, novis vocationibus et informationibus percontantibus respondentes, incolas conuentos et interrogantes interrogantes, et invitamenta flectentes nihil negotii cum aliis stationibus assignatis. Et cum scirent se opus esse et adiutum, nemo eorum eo tantum laetus erat quod Hayden adhuc defuit et Ramses in magno manebat. Hactenus eos vicit.
  
  Quas alias fraudes manicas habuit?
  
  Drake vocatio de absente relativo adiuvit et alium misit de pavimento inaequabili. Switchboard activa manebat, et Moore adhuc in apice numerabat, tessera ad caelum. Sed mox Drake patuit illud tempus velocius quam lac effusum e vase fracto profluebat. Restat ut eum iret, exspectavit Ramses ut saltem semel vocaretur. Hic homo adhuc se ostendebat. Dracus dubitavit se pressisse pyga quin saltem paulo magis theatralem conatur esse.
  
  Magistratus stationem currentes, sed turmas ad mensas sedentes et nuntios praetereuntes adiuvante. Dahl capulus ad facere. Dracus eum ante ahenum se contulit, valde inops sentiens et de loco exspectando informationem.
  
  Drake dixit. "Numquid hoc factum est tibi ante?"
  
  "Nemo. Intelligo quomodo Ramses tot annos celaverit. Ego autem coniecturam machinam non producere radiorum signature quod nondum deprehendit. Homo qui repackaged bombam illam certo sciebat quid ageret. Mea coniectura est ex- US. "
  
  "Sed quid? Multi sunt qui radiorum protegunt.
  
  "Hoc quoque de aliis rebus valet. locorum cognitio. Turma abscondita convocavit. Verba mea attende, Drake senex, sigilla priora sunt. Specialis operatio."
  
  Draculus aquam effudit cum Dahl in granulis cocl. "Confirma eam. Quin etiam scis quid sit? Has "Instant" polum Septentrionalis adhuc pervenit?
  
  Dahl ingemuit. "Instant capulus est opus diaboli. Et nunquam ad polum arcticum fui."
  
  Alicia per ostium cubiculi apertum evasit. "Quid illa? Audivi aliquid de polo et modo scivi nomen meum in eo.
  
  Drake non potuit celare suum risus. "Quid agis, Alicia?"
  
  " Crura dolent. Caput dolet. Cordis dolores. Alius quam denique non sum."
  
  "Ego mean-"
  
  Appellatio X-legatorum verba proxima submersit, quae ab oratore telephonice cellae eius orta est. Adhuc ollam tenens, fabricam ad mentum detulit.
  
  "Salve?"
  
  "Meministi me?"
  
  Dracus ollam tanta vi imposuit ut recentem aquam coctam in suam manum spargeret. Numquam animadvertit.
  
  "Ubi es bastardus?"
  
  " Nunc. Nonne prima quaestio sit "ubi sunt arma nuclei" vel "quam mox explodam"? Fremitus fremitus perrupit aciem.
  
  "Ramses," inquit Dracus, reminiscens se convertendi in speakerphone. "Quare non recta ad punctum?"
  
  "O, quid tam ridiculum de illo? Et tu non indicas mihi quid facias. Princeps sum, dominus regnorum. Multos annos rexi et multos annos imperabo. Longo post crispas fies. Cogitare de illo".
  
  "Sic habes ultra circulos per salire possumus?"
  
  "Non me. Is fuit Julianus de Marisco. Hic homo insanus est ut minimum dicat, sic eum cum procuratore tuo Jay contingi.
  
  Horruit Drake, Dahl intuens. "Rectene est?"
  
  "Nunc. Etsi parum rigida et molesta est. Optime studet adhuc manere penitus."
  
  Animus praesagiendi in ventre Draculi retorta. "Et quare hoc?"
  
  "Ut nimirum motum sensorem non laedat."
  
  Deus meus, Drake. "Tu bastardus. Nonne eam bomb ligabis?"
  
  "Ea bomb, mi amice."
  
  "Ubi est?"
  
  "Nos illuc. Sed quia tu et amici tui bono cursu fruuntur, et cum iam calefactus es, figuravi cur non tibi casum darem? Spero te ut aenigmata ".
  
  "Hoc est insanire. Insanis, ludis tot vitas. Has sollicitat? Is mihi solve, podex. Quis est in corpore tuo peeturus cum illud incendero?"
  
  Ramses paulisper tacebat, quasi cogitare. "Ita chirothecae vere sunt. Hoc bene est. Vere habeo loca ire, conventus agere, populos movere. Sic audi-"
  
  "Spero equidem te ibi morari," interpellavit Drake, cito expiscendi "Cum illuc venerimus."
  
  "Quod valde dolendum non. Hic vale dicimus. Ut tu probabiliter nosti, te utendo ut fugiam. Ita, ut aiunt, - tibi gratias ago pro hoc.
  
  "Ugh-"
  
  "Etiam Etiam. Fute me, parentes meos et omnes fratres meos. Sed tu et haec urbs est quae tandem datura est. Et ego, qui manebo. Nunc tempus efficitur consequat. Esne paratus tuam precari fortunam, homulle Anglice?
  
  Dracus suam professionalismum invenit scientem hanc optionem esse unicam eorum. "Dice mihi".
  
  "Mea antiseptica mundum contagione mundabit in Occidente. A rainforest to rainforest, haec pars conopei areae est. Id omne ".
  
  Dracus grimace fecit. "Et actum est?"
  
  "Ita, et quoniam omnia quae agis in mundo humano sic dicto in minutis et horis mensuratur, timer sexaginta minutas statuam. Nice, clarus rotundus numerus tibi."
  
  "Quomodo hoc exarmamus?" Drake Marsh sperabat codicibus deactivationem non commemorasse.
  
  "O damnare, nescis? Tunc solum memento huius - bombae nuclei, praesertim in vidulo nuclei bombae, mechanismum praecisum et perfecte libratum. Omnia minuuntur et subtilius fiunt, ut certo scio te percipere. Hoc opus ruditatis... ".
  
  "Sophistication?"
  
  "Sophistication. Aspiciebam".
  
  His verbis, Ramses sparsa vocatus, acie relicta mortuus est. Dracus recurrit ad officium et clamat in tota statione ad sistendum. Verba, sono, capita, oculi et corpora vertuntur. Phones in stat, vocat neglecta sunt, colloquia cessaverunt.
  
  Moore vultum Draculorum spectavit, deinde dixit, "Turn off telephona tua."
  
  Clamavit Drake. "Sed nos ad aliquid faciendum..." Aenigma de verbo ad verbum repetivit. 'Festinate' inquit. "Ramses dedit nobis sexaginta minuta."
  
  Moore in podio vilica incumbebat, cum Kinimaka et Yorgi iunctus est. Omnes conversi sunt ad illum. Cum eius verba ad populum pervenire coepissent, clamare coeperunt.
  
  "Bene, antiseptica bomb est. Patet".
  
  "Et intendit sufflare," insusurravit aliquis. "Non saevos est."
  
  "Ab rainforest ad rainforest?" Mai dixit. "Non intellego".
  
  Dracus circum caput eius involvit. "Nuntia nobis haec est", dixit. "Omnes Amazones rainforest inceperunt. Primum eum apud forum vidimus. Sed quomodo opera Novi Eboraci non capio."
  
  "At alius?" Cicero dixit. "Partem areae sub conopeo? I don't-"
  
  "Haec alia pluviae fores" referuntur," Moore declamaverunt. "Estne conopeum quod vocant lignum solidum operculum? Sub virgultis pavimentum coopertum est. "
  
  Drake iam ibi erat. "Haec sit vera. Sed si hoc accipias, docet nos bombam in foribus pluviis occultari. Novi Eboraci, vicit. "Non facit sensum."
  
  Silentium in statione regnabat, genus silentii quod hominem ad imbecillitatis punctum stupefacit vel eum ad splendorem evehi potest.
  
  Dracus numquam temporis progressu acutius conscius fuerat, secundus omnis fatalis campanae fatalis tinnitus repletus.
  
  "Sed New York pluviam forestam habet" Moore dixit tandem. "In Central Park Zoo. Parva est, "Tropical Zona" appellata, sed mini versio rei est."
  
  "Sub conopeo?" Dahl impressit.
  
  "Ita, arbores ibi sunt".
  
  Dracus haesitavit alterum alterum, graviler conscius sibi etiam hoc posse multas vitas constare. "Quidquid aliud? Alia suggestiones
  
  Solus taciturnitas et vestis vultus salutavit quaestionem.
  
  "Ergo omnes sumus", inquit. "Nulla moderans. Nulli ioci. Tempus est huic fabuloso nothi finem imponere. Sicut fecimus ultimum tempus ".
  
  Kinimaka et Yorgi ad scalas ruerunt.
  
  Drake totam turmam in vias metuentes Novi Eboraci duxit.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEXTUM
  
  
  Post Moore praeceptum, decem viri turmas minutas etiam pretiosiores tabuerunt, convertendo in angiportum ad praefectum duorum carros vigilum. Convocatio facta est per tempus quo ibi pervenerunt, et cops exspectabant, conatus eorum purgandi vias fructum ferre incipientes. Faber in una rota, Dahl in altera sedit, currus in sirenes suos convertunt et lumina coruscant et circum angulum 3 Avenue, Flexilis ardentes, recta ad saepti currebant. Aedificiorum territae facies transierunt ad quadraginta, deinde horae quinquaginta milia. Smith taxi relictam iactavit sepositam, frontem feriendo, eam recta mittens. Una tantum erat via vigilum, et permittere iam iussus erat. Raptim per concursum sexaginta accedens.
  
  Dracus paene neglexit novam vocationem in telephonum gestabile, putans posse Ramses ad glondum revocantem esse. Sed tunc cogitabat: posset etiam hoc nobis extare.
  
  "Quid est?" - breviter latravit.
  
  "Drake? Haec est Praeses Coburn. Habesne minutam? "
  
  Comitatus Eboracensis mirum insilivit, deinde eius GPS repressit. "Quatuor minuta, domine."
  
  "Tunc audi. Scio tibi non opus esse tibi quanta mala erunt, si haec bomb explodere licet. Retributio necessaria est. Et ne quidem novimus veras nationes vel studia politica huius indolis Ramses. Una magnarum quaestionum, quae oritur, alia indoles - Alligator - Russiam hoc anno quater visitavit".
  
  Draculi os in arenam verterunt. "Russia?"
  
  "Etiam. Hoc non peremptorium est, sed...
  
  Drake prorsus sciebat quid ista mora significaret. Nihil decretorium debuit in mundo per novos canales et instrumenta communicationis socialis tractanda. "Si hoc notitia accipit out-"
  
  "Etiam. Spectamus ad altam rem ".
  
  Drake, scilicet, scire noluit quid hoc esset. Sciebat nunc in ampliore orbe homines esse homines potentissimos, qui subsidia belli nuclei superessent, et saepe cogitabant quid simile esset si viverent in mundo integro, vix inhabitabili. Horum alii jam duces erant.
  
  "Defuse bomb, si opus est, Drake. Dictum est mihi quod NIDUS in via est, sed post te perveniet. sicut alii. Omnis. Haec est hora nova tenebris."
  
  "Hic nos sedabo, domine. Haec urbs cras victurus est.'
  
  Cum Drake vocationem finivit, Alicia manum super humero suo posuit. "Sic," inquit. "Cum Moore dixit esse rainforest et mini rainforest, dixitne etiam ibi fore serpentes?"
  
  Dracus manu sua tegebat. "Semper sunt serpentes, Aricia."
  
  Mai eruta. "Quidam maior quam alii."
  
  Faber raedam circa impeditam mercaturam vertit, splendidum ambulancem transiit cum ianuis apertis et paramedicis operantibus in homines incidentes, et iterum pedem in pedali gasi imposuit.
  
  "Invenisne quid petebas, Mai?" Alicia dixit aequaliter et civiliter. "Cum bigas tergo existis exeatis?"
  
  Hoc totum factum est tam pridem, sed Dracus graphice recordatus Mai Kitano relinquens, caput eius culpae plenum ob neces quas nesciens fecit effecit. Cum res una illa in investigatione parentum - caedes yakuza pecuniae fullonis - multum mutata est.
  
  "Mei parentes nunc salvi sunt," Mai dixit. "Sicut gratia. Gens vici. Chica. Dare. Inveni multum quod quaero ".
  
  "Quare ergo reversus est?"
  
  Draculus oculos firmiter affixos invenit in via et aures ad aversam sedem premebant. Insolitum tempus erat de consectariis disputandi et de iudiciis provocandis, sed pro Aricia pulchellus erat, et ultimam fortunam emendandi recte facere potuit.
  
  "Cur redii?" - Quid est? - Repetitur blithely. "Quia curo. De hoc bigas curo. "
  
  Aricia sibilavit. "Bene responde. Haec una ratio est?"
  
  "Quaeris si redeo ad Drake. Utinam putassem duos ex vobis aliquod novum intelligere. Si ne iterum quidem id discessisse putarem. Etiam si posset mihi alterum casum dare. Bene, simplex responsum est - nescio.
  
  Tertium casum, ostendit Aricia. "Si stolidus ille te reduceret, haec tertia casus esset."
  
  Drake introitum saepti appropinquantem vidit et tensio crescentem sensit in ocello, aculeis et ambiguis affectibus intus furentibus. Ad haec omnia conclave egebant, mollibus potissimum upholsteriis.
  
  "Accinge, guys," inquit. "Hic sumus".
  
  "Non tamen factum est, Sprite. Haec Aricia novum exemplar est. Placuit non ultra in occasum currere. Nunc stamus, discimus et per hoc obtinemus.
  
  "Video et admiror," Mai dixit. "Ego vere novum amo te, Alicia, quamvis quid sentias."
  
  Dracus avertit, mutua observantia repletus et omnino confusus quomodo haec missionem tandem ludere possint. Sed iam tempus erat omnia dimittere, in pluteo imposuit, quia alii Armagedon, milites, salvatores et heroes adibant usque ad extremum finem.
  
  Et si observarent, forte latrunculis ludentes, Deus etiam et diabolus spiritum suum amitterent.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Smith suas coronas in ultimo tractu expressit ac deinde in pede fracto pedali gravi pressit. Draculus ianuam aperuit ante raedam desivit et crura eius torsit e. Mai posticum iam manum, Aricia gradum posticum. Adnuit Smith cops expectans.
  
  "Dixerunt te scire debes viam ad Zonam tropicam celerrime?" Interrogavit unus ex lictoribus. "Age, recta hac via sequere." Docebat. "Non erit in sinistro."
  
  "Gratias tibi". Faber map ducem cepit et aliis ostendit. Dahl ad quatio accurrit.
  
  "Parati sumus?"
  
  "Vis esse possumus," Alicia dixit. "O vide," ostendit chartae. "Donum vocant tabernam in situ saepti ferarum."
  
  "Eamus".
  
  Dracus saepti sensibus auctis intravit, pessimum expectans et sciens Ramses plusquam unam sordidam manicam suam dolum, quae nihil ad eum pertinebat. Coetus expansus et extenuatus iam velocius movens quam oportuit et sine cautela, sed sciens quod omne secundum quod praeteriit, novam mortem prosternebat. Dracus signa attendit et mox vidit Tropical Zonam antecedens. Cum appropinquarent, campus circa eos movere coepit.
  
  Octo homines ex insidiis procucurrerunt, cultellos educentes, iussi sunt ultimam pugnae acerbissimam et cruentissimam facere. Drake columba sub oscillatione dominum suum super dorsum suum proiecit, deinde in proximo impetu caput occurrit. Bo et Mai ad praelium pervenerunt, eorum artes hodie bellicae requiruntur.
  
  Omnes octo oppugnatores loricae et larvis induebantur, et tam competenter pugnatum est quam Dracus putarat. Ramses nunquam elegit ab imo acervo. Mai pungens velox elusit, brachium frangere conatus est, sed tortuosum invenit, sua libra abiecta est. Proximo ictu umerum suum desiderabat, absorptum a suo vestimento, sed momento temporis ei det pausam. Beau- dus ambulavit inter omnes, umbra mortis verax. Ramses' legionarii cessere vel se in partes ad evitandum Gallum.
  
  Dracus contra aggerem recubuit manus elevatis. Sepes post eum crepuit ut adversarius calce utroque pede a terra. Ambo in aliam viam devoluti, dum se involvunt, luctantur. Anglus pugno pugno ad caput legionarii percussit, sed manum in defensionem levatam ferire potuit. Corpus ubi voluit, ad genua se levavit, et pugnum dejecit. Cultrum lapsus est et costas transfixit, adhuc munimentis suis laedens. Drake impetum duplicavit.
  
  Proelium in introitu ad Zonam Tropical intenditur. Maius et Bo- lias adversarios invenerunt. Sanguis toto sparsus in orbe fuit. Praetoriani fractis membris et concussi ceciderunt, et reus principalis erat Mano Kinimaka. Ingens Hawaii oppugnatores bulldozer contrivit, quasi fluctus ipsos debilitare conaretur, comminuit. Si legionarius obstitisset, Kinimaka immisericorditer, superhumanum medium agrum, indissolubilem aratrum percussit. Iter eius omnino erratum est, quod tam Aricia quam Smith de via tribuendi prope erant. Iuxta eos legionarii appulerunt grunnitum, sed ad conficiendum faciles.
  
  Dahl ictus manu in manum cum aliqua arte mutavit. Cultrum duri et festinanter percutit, primum demissum, deinde altum, deinde pectori et os; Suecus omnes fulmina celeriter reflexes et calliditatem meritam obstruxit. Adversarius non omisit, clinicum in suo effectu cito sentiens se aequalem sibi occurrisse et opus esse ad differentiam.
  
  Dahl secessit sicut legionarius cruribus et cubitis continuatio cultri usus est. Primus cubitus eum in templum percussit, conscientiae suae amplificans et adiuvans praeveniendi myriades impetus. Decidit ad unum genu, directe sub ala sua percutiens in foveam et ibi nervum botrum, faciens legionariam mucronem in agonia stillare. Tamen in fine, Kinimaka pugnax erat qui pugnantem deiecerat, musculos puriter increpans, ossa frangens et tendines discerpens. Mano livores per maxillas et malas denigrat et claudicationem ambulabat, sed nihil ei obstabat. Dahl putabat se fragorem per latera aedificii instar Hulk Hawaiian si ianua clausa esset.
  
  Kenzi facilius invenit circa margines pugnae volitare, laesum quemvis posset et deplorans quod katana adhuc non haberet. Dahl scivit se doctum esse singularem peritiam et unam legionariam post alteram oppugnare posse, uno ictu unumquemque occidere, excepto pretioso tempore bigae. Sed dies prope consumptus est.
  
  Usquam.
  
  Dracus invenit suum Flurry pugnum deflectentem ictum. Ad latera ejus cecidit, sicut legionarius carpum arripit et torquet. Dolorem pravus voltusque. Involutus abnorme benificium, pressionem dimisit, et invenit se ore ad os cum adversario suo.
  
  "Quare?" interrogavit.
  
  "Ecce hic ut tardes te," subrisit legionarius. "Tick tock. Tick tock. "
  
  Drake iam pedibus duris impulit illum. "Tu quoque morieris."
  
  "Omnes morimur, stulti."
  
  Adversus huiusmodi fanaticismum Dracus sine misericordia percussit, nasum et maxillam hominis ac costas eius frangens. Hi noverant quid agerent, et tamen pugnabant. Nullus inter eos alius gemens meruit.
  
  Anhelans legionarii gladium Drake ostendit. Ebor comprehendit, torquet et tradit ut ensis alterius cranium ad capulum intret. Priusquam corpus gramen feriret, Dracus pugnam iunxit.
  
  Mira et insana pugna fuit. Ictu post ictu et defensione post defensionem, infinita gyratio in positione. Sanguis ab oculis abstersus est, cubita et articulos in media urbic eliminati sunt, et etiam unus humerus prolapsus in locum suum rediit propter proprium pondus Smith. Rudis erat, ut verus accipit.
  
  Et tunc Kinimaka omnia circumivit, feriens, irruens, destruens ubicumque potuit. Saltem tres lapsi legionarii fracti se faciebant. Beau duo plura sumpsit, et Maius et Alicia simul ad conficiendum unum ultimum convenerunt. As he fell, they came to face to face, pugni, erecti, acies, rabies, ac sanguinis, flagrans inter se, micans, like lasers in their eyes, but was Beau- que secernens eos.
  
  " Bomb," inquit.
  
  Et tunc subito omnes facies ad Drake conversa sunt.
  
  "Quousque non reliquit nos?" Dahl quaesivit.
  
  Drake ne scit quidem. Proelium mihi reliquas omnes conducit. Respiciens autem, quid visurus timeret, manicam retraxit et in vigilia sua aspexit.
  
  "Bammam adhuc ne vidimus" dixit Kensi.
  
  "Quindecim minuta," dixit Drake.
  
  Et tunc ictibus exactis occidentes.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Kensi ictum sensit ut ictum ictum. Pulsavit eam pedibus, in pulmone pulsavit, et momentaneum omnem conscientiam ex animo sumpsit. Dracus glandem percussam vidit et ad genua procidit, ne inevitabilem eius casum caderet. Hunc venientem numquam vidit, sed nec alius quisquam. Faber etiam ictus tulit. Feliciter ambo glandes linas feriant.
  
  Thorsten Dahl celerrimus erat ad pugnandum, tamen verbis "quindecim minuta" cerebrum suum incutiens. Ut duo legionarii e terra exorti, cito glandes accensi, et iam meliore studio in eos impetum fecerunt, bracchiaque emissa, velut agmine pereuntis animas ab inferis cruore perfundunt. Cunctantes obstupefacti Suecus utraque manu caesos, utrosque ad parietem ligneum tugurium proiecit.
  
  Structura circum populum confregit, ligneis tabulae ruptis, per aerem scissurae et excussae. Viri in dorsum inter contenta ceciderunt, quod utilissimum fuit Sueco insano.
  
  Erat opus tugurium, locus instrumentorum plenus. Dum legionarii tela tollere nituntur, unus gemens, alius exspuens dentes, Dahl stropham bene exercitatam excitavit. Quem videntes cadentum de angulo oculorum adligat, incredulitas animos ademit.
  
  Bo ad eum ambulavit et vidit eorum reactionem. "Perfice eos. Memento qui sint.
  
  Kinimaka etiam restitit, insidias ridens, quasi eos in pulverem conculcare vellet. "Iaculantur Kensi. Et Smith.
  
  "Scio", Dahl dixit, abiecto sclopeti ac manubrio innixus. "Scio".
  
  Uterque signum infirmitatis moratus ad arma perventum est. Dahl in aerem volavit, dum simul phialam levavit et corpus eius descendit. Alter ictu legionariam in media fronte percussit, et satis adhuc virium ac sollertiae in sinistra parte conversus, stipitem elevavit, et templum alterius contudit. Quo finito, ad genua surgit, dentibus stridens, scapulam super humerum projecit.
  
  Tum alter legionarius resedit, gemens, caput ad latera quasi in agonia provolutum, ac pistolam levans quassantibus manibus tenebat. In illa altera scissura, Kensi velocius quam quisquam portavit et in magno periculo se posuit. Nihil intermissa , priorum livores excussit , intentionem hominis obstruxit , eumque vuluit . Pistol, quam tenebat in manu, immissa est sicut laterem, et usque ad finem, donec eum in medio faciei percutiat. Concidit ille, retroque cadens, super caput transiens glande. Postquam ad eum pervenit, Kenzi telum suum recuperavit, sed non ante in pectus eius evacuans.
  
  "Quousque?" Dahl graviter spirabat, ad ianuam irruens quae ad Zonam Tropical ducebat.
  
  Drake rui praeter.
  
  "Septem minuta."
  
  Hoc non sufficit ad arma nuclearia ignota extrahere.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM NONUM
  
  
  Sex minuta.
  
  Dracus in Zonam tropicam irruit, vociferantem donec fauces eius laederent, bombam perdite collocare conatur. Clamor humilis non ab Haydeno responsum est, sed ut potuit secutus est. Venae toto pectore exstabant. manus in pugnos a contentionibus deducta. Cum turma tota aedificium intravit, ambulationes ligneae ad flexuosae et habitata arborea, se expandentes ad usum numeri sui.
  
  "Crap!" Kinimaka flebat, vis paene eum nunc delebat. "Hayden!"
  
  Alius clamor obvolutus. Drake manus suas iactavit in extrema frustratione, locum exactum determinare non posse. Seconda lata. Psittacus splendide coloratus in eos impetum fecit, ut Aricia gradum reciperet. Dracus non potuit adiuvare sed iterum speculam suam respicere.
  
  Quinque minuta.
  
  Domus Alba nunc tantae sollicitudinis fuit ut in colle Capitolio ablueretur. Nidus appropinquans quadrigis, bomba manipuli, cops, actores et caementarii qui sciebant vel currerent donec crura eorum emitterent vel ad genua procumberent, caelum intuens et pro vita orans. Si qui principes terrarum fuissent certiores facti, ipsi etiam in pedibus fuissent, spectantes vigilias ac pauca consilia parantes.
  
  mundus imperium tenuit.
  
  Dracus in subsidio cum clamore Mai audito conciliatus est, deinde pauca plura secunda ad fontem suum invenit. Turma confluebat in unum, sed praeter spem quod compertum erat. Yorgi post eum steterunt iuxta Laurentem; Bo et Kenzi e longinquo instar conabantur, cum reliqui manipuli vel ad genua procumbentes vel e regione massae reptabant.
  
  Oculi Draculi dilataverunt. Primum quod vidit, erat corpus mulieris nudae, taenia ductus et filum caeruleum involutum, iacens circiter duo metra e terra exsertum. Confusus adhuc vidit subtus plantas pedis esse aliud par pedum hominis, hirsutis cruribus qui eis erant affixi iudicantes.
  
  Hayden bomb, Ramses dixit ei.
  
  Sed quid infernum.
  
  Sub nudo iam caligas agnovit. Rogi in fundo Hayden esse videbantur.
  
  Ubi est infernum bomba nuclei?
  
  Aricia e sede suspexit proximam mulierem ignotam. "Et auribus tuis audi. Zoey dicit bombam sub Haydeno in fundo huius plumae firmatam esse. Armatus est, satis certum motum sensorem habet et a sacco dorsuali munitur. Fila circumvoluta corporibus felis sanguinolenta adnexa sunt.' Illa caput quassavit. "Non video exitum. Tempus est aliquot ideas claras, latinas."
  
  Corpora Dracus intuitus, vestigia fila perennis, Caeruleus tamen idem color. Prima eius reactio consentire fuit.
  
  "Numquid habet adumbratim ruere?" Kinimaka petivit.
  
  "Mea coniectura mea optima est" dixit Dahl "nimium periculosum esset quod populus cum eo mutare posset. Ruens ambitus-telum impediens machinam - Hayden motus deprehenderet, aliquem assumeret - deinde bombam tangit. et BUTIO."
  
  "Noli dicere illud". Aricia abieci.
  
  Dracus ad genua prope cecidit ubi caput Hayden assumpsit. Tum motus detector plane solutus esset. Rursus ut captivos paulum movere permitteret.
  
  "Etiam".
  
  A capite suo grav e lacus cultro. "Deactivation Codes habemus," dixit.
  
  "Quod possit esse falsissimum. Et ut res graviores faciant, necesse est eas in keypad felis sub Hayden appositas ingredi.
  
  "Tu guys melius propera" Kensi tacite dixit. "Habemus tria minuta reliquit."
  
  Dracus caput furibundus attrivit. Dubitandi tempus non erat. aspectum commutavit cum Dahl.
  
  Quid deinde, mi amice? Venimusne tandem ad finem viae?
  
  Julianus de Marisco locutus est. Et dixit : Vidi eos brachium. "Non possum defuse. Quod ut numquam evenerit. Pecunia sola finis erat... Non hoc lutum circa mortem decies centena millia, in fine mundi.
  
  "Webb scivit," Lauren dixit. "Tua bulla. Noverat omnes.
  
  Marsh mox eructavi. "At mihi de hic".
  
  Drake non movet. Bombam invenire volunt, super acervum humanum volebant. Non tempus omne machinae secare. Sed semper celerior via ad bombam diffundendam erat. Id in TV non ostenderunt quia vix ad visum spectandi marginem aptum erat.
  
  Filum non scidisti. Eos justo omnesque detraxit te.
  
  sed tam periculosum est quam filum iniuriae secans. Genuit, donec oculi paludis aequarentur.
  
  " Maximinus. Visne mori?"
  
  "Minime!"
  
  "Non aliam viam video," inspiravit. " Guys, moveamur."
  
  Bigas ducens, acervum corporum lente deliberate tradidit donec stomachus Hayden pavimentum sustulit et manticae inventum est. Gementes evaserunt Zoey, Marsh, et etiam Hayden omnes in partes suas volventes, et Kinimaka omnes hortatus est ut remanerent. Quamvis Zoe affirmat, nemo scivit quam motus detector sensitivus esset, quamvis conspicuum visum esset, si tam diu currisset, ad rem felis proximam non appositam esse. Immo programma programma debet esse paene impenetrabile ad adventum Draki cavendum antequam explodatur.
  
  Fila necessaria sunt ut disiungantur a corpore Marsh et ab membris Zoe removeantur, nuntius officium quod turma vix animadvertit. Illi corpus Haydeni circumvoluti facile discesserunt ut in vestimentorum via erant. Nunc mandatis obtemperans et per tape ductus retinebatur, Marsh arma levavit ut dextra parte Hayden circumcingerent et manticae volarent. Pythia flexo digitos.
  
  "Paxillos et acus."
  
  Mai manus suas in sacco dorsuali, super bombae nuclei posuit. Ditis digitis fibulas dissolvit, et a summo retraxit moto. Tum, viribus magnis et viribus adhibitis, oras manticae apprehendit et bombam cum suis metallis armamentis statim extraxit.
  
  Testa nigra circumdedit eum. Mai saccum dorsualem iactavit et bombam lentissime rotavit, multum sudans sicut secundae ticked. Oculi Hayden scintillabant ut bomb aspexit, et Kinimaka iam genuflexus iuxta eam manum suam expressit.
  
  Tabula countdown in conspectum venit, coniuncta cum quattuor cochleis ad bombam extra. Fila caerulea sub se in cor absolutae calamitatis anguis. Palus filis intuita, quattuor ex iis implicata et convulnerata.
  
  "Depone panel. Mihi opus est videre quis est. "
  
  Draculus linguam suam momordit ut in vigilia sua perstrinxit.
  
  Seconds left.
  
  quinquaginta novem, quinquaginta octo.
  
  Ad genua iuxta eos Faber cecidit, miles iam ferrum utilitate trahit. Suam quisque vitam in manibus suis suscipiens, culpam tollendi curam suscepit. Unum vulnus, unum stamen pertinax, defectus defectus, et tempus terere vel explosionem horrificam facere. Dracus oculos suos paulisper clausit sicut homo laboravit. Post eum Dal graviter spirabat et etiam Kensi pugnabat.
  
  Cum Smith in ultima stupra laboravit, Alicia subito exclamavit. Contremuit omnis globus, insiliit corda ad ora.
  
  Dracus acriter conversus. "Quid est hoc?"
  
  " Serpens! serpentem vidi! Bastardus flavo erat magnus. "
  
  Faber indignatus est quod recordum sustulit et tabulam countdown diligenter abstulit cum dial rubra coruscum. "Quod filum?"
  
  Supersunt septem et triginta secundis.
  
  Martius propius obrepsit, oculi eius perplexi fila caerulea perplexi sunt, quaerens locum ubi recordatus est Alligator versantis in fabrica.
  
  "Non video! Non stupri videre eam!"
  
  "Omnes sunt", Dracus eum abiecit. "Ego trahens omnia fila"
  
  "Minime," Dahl iuxta eum graviter appulit. "Si hoc feceris, haec bomb explodet."
  
  "Quid ergo faciemus, Torsten? Dicentes quid faciemus?"
  
  Viginti novem .... viginti octo .... viginti septem.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESINUM
  
  
  Draculi memoria in primam aciem prorupit. Ramses consulto dixit ei Hayden bombam esse. Sed quid infernum hoc est?
  
  Respiciens nunc tria fila circumfusa vidit. Quod unum Urguet? Dahl chartam e sinu extraxit.
  
  "Codices," inquit. "Nunc alia via non est."
  
  "Fiat Marsh iterum conare. Ramses specialem mentionem fecit Hayden.
  
  "Utimur codicibus."
  
  "Damnare possunt fake! Sua felis!"
  
  Martius iam corpus Hayden aspiciens erat. Dracus super eam ascendit et attentionem Kinimaki comprehendit. "Turn eam".
  
  Hayden, quantum poterat adiuvabat, musculi et tendines sine dubio in dolore quiritantes, sed nihil levabant. Horologium utilatate. Appropinquabat complementum bomb. Et mundus exspectavit.
  
  Marsh recubuit, Dracus unum brachium, deinde crus, deinde cingulum, ubi duo fila traiecit, cingulum evolvit, filis circa corpus suum secutus. Cum par nodosum vidit iterum per sinum suum transire, ostendit apud Kinimaka. "Sicut hoc".
  
  Insomnium lusum Twisterum sustinens, Hayden observabat ut Marsh singulae filis semitae ad timer reducerentur.
  
  "Certe", inquit, "dura strabo, alterum oculum apertum, alterum clausum". "Est unus a dextra."
  
  Dracus torvis in chartophylacio nuclei. Kensi ei se coniunxit et Dahl in tabulato ius iuxta ipsum. "Ad hanc rem usque sufflare peculiarem conformationem partium ac machinarum requirit. Tam delicata est. Credimusne vere hominem qui hoc loco in patriam induxit?"
  
  Dracus altissimum vitae suae halitum sumpsit.
  
  "Et non rogavimus".
  
  filum detraxit.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM PRIMUM
  
  
  Dracus cito traxit, et filum a manu eius scissum est, exponendo finem aeris. In cultello ore prono omnes praesentes ad reprimendam countdown.
  
  Duodecim.
  
  "Ille armatus est!" Alicia plorabat.
  
  Dracus super dorsum suum cecidit, stupefactus, filum adhuc tenens ac si scintillam accendere posset etiam nunc et bombam delere. "Hoc .... hoc."
  
  "Adhuc ticking!" Alicia plorabat.
  
  Dahl columba, Eboracensis comitatus palma fronti propellens. "Censeo," inquit. "Felix erimus, si nunc tempus habemus."
  
  Octo...
  
  Zoe flere incepit. Marsh exclamavit, excusans omnem errorem, quem semper fecerat. Hayden et Kinimaka turmas laborantes inmobiliter observabant, albas tenentes manus, admittentes nihil posse facere. Faber cultrum dimisit et ad Laurentem aspexit, extendens digitos trementes, ut eam tangeret. Yorgi in terram corruerunt. Dracus in Alicia aspexit, et Alicia Maio inspexit, oculos eius auferre non potuit. Bo inter eos stetit, vultu defensionem spectans Dahl opus.
  
  Sueci codices deactivationis in tabellam ingressi sunt. Uterque eorum cum signo audio relatus est. Supersunt tantum secundae antequam numerum supremum ingressus.
  
  Quinque...
  
  Dahl premebat "Intra" puga pyga et halitus.
  
  Sed horologium adhuc utilatate.
  
  Tres duo unum...
  
  
  * * *
  
  
  Proximo secundo Thorsten Dahl non desperavit. Non dedit aut avertit mori. Familiam habebat, ut rediret - uxorem et duos liberos - neque quicquam obstare quo minus hac nocte saluti consulerent.
  
  Semper fuit consilium B. Drake quod eum docuit.
  
  Erat paratus.
  
  Insanire modum in calce, furor moderatus eum apprehendit, vires ultra solitum reddit. Ad horam ultimam audiverat unum hominem vel alium calcatum perfectum, accuratum et liberum apparatum qui brevissimum nuclei conficiebat. quam accurate omnia audivit.
  
  Quid si parum Dahl insanit. Quomodo hoc opus?
  
  Cum res ostentaretur, Suecus iam manu plaustrum tenebat. Extremum spiritum, ultimum motum, totis viribus inclinatam detulit. Sledgehammer in cor bombae nuclearis impulit, et etiam in illa infinita secunda horrorem Drake vidit, pactum Aliciae. Et tunc nihil amplius vidit.
  
  Horologium fuit utilatate
  
  Donec adipiscing.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM SECUNDUM
  
  
  Tempus cuivis non cessat, ac praesertim hac hora decisiva non est.
  
  Drake Dahl super bombam extentum vidit, ut amicos suos totumque mundum ab gravi igne defendere posset. Vidit inflexa metallo pectora, incussa incussa villula circum; et tunc vidit turpis timer.
  
  Adhæsit in nulla.
  
  "O, perduint," dixit suavissime fieri. "Oh gosh."
  
  Singulatim, ipsum dolor efficitur. Dracus in aspiratione aeris recentis inspiravit se numquam denuo gustare speravit. Ille ad Dahl repit et in lata terga Suecia percussit. "Bona vir," inquit. "Percute cum magno malleo. Cur id non cogito?"
  
  Dahl in corde bombae locutus est "Eboracensis". "Admirabar hoc quoque."
  
  Drake retraxit eum. Audi, inquit. "Haec res adhæsit, vox? For- cisus intus. Sed quid cessabit a principio iterum?
  
  "Nos" dixit vox a tergo.
  
  Dracus conversus vidit nidum et bomba manipuli ad manipulos appropinquantes eos et laptop apertis in manibus. "Sero estis guys," anhelavit.
  
  "Yeah dude. Sic solet.
  
  Kinimaka, Yorgi et Lauren coeperunt Hayden ex prodigioso telam elaborare quae communicavit cum Zoe Forfex et Iuliana Marsh. Duae Pythias, quam maxime obductae sunt, sed de turpitudine nimium non videbantur.
  
  "Iuvavi," repetita Marsh iterum atque iterum. "Noli oblivisci dicere eis adiuvi."
  
  Hayden super genubus se invenit, volvens unumquodque membrum ad circulationem restituendam et ad frictiones areas in quibus dolor iuncturae congestus fuerat. Kinimaka tunicam suam dedit, quod gratanter accepit.
  
  Aricia Dracum per humeros rapuit lacrimans. "Vivimus!" - clamavit.
  
  Ac deinde propius traxit eum, labijs inveniens labiis, osculans, quantum poterat. Drake primo detraxit, sed postea intellexit ipsum erat at, in quo esse velit. Osculatur dorsum eius. Lingua eius iaculata est et invenit eum, et contentio eorum relaxata est.
  
  "Hoc est ubi diu imus," inquit Cicero. Ignosce, sis.
  
  "O vir, uxorem desidero," dixit Dahl.
  
  Bo intuens eum, eius facies ut lapidis lapidis, sed aliter unreadable.
  
  Mai risus infirmis expressi. "Si partes inversae essent, nunc Alicia aliquid de iungendo mussitaret."
  
  "Timidus non sis". Alicia a Draco risum avulsit gutture. "Ego nunquam kissed a movie stella ante."
  
  Faber in mentione antiquitatum erubuit. "Ah, nunc venio cum eo quod Mai non est vere magnus Maggie Q. Dolemus".
  
  "Melius sum quam Maggie Q," Mai risit.
  
  Faber scidit, cessit pedes. Laurentianus ei manum suam extendit.
  
  Alicia caput ad latera cock. "O exspecta, stellam pelliculam osculatus sum. Quidam genus Jack. An nomen eius fuit? O duo actu. Vel maybe tres...
  
  Kensi commotus est. "Bulce osculum," inquit. "Vos numquam osculatus est me sicut illud."
  
  "Tantum est quod canis es."
  
  "Gratias oh".
  
  "Mane," inquit Drake. "Nonne Kensi osculatus? Quando?"
  
  "Vetus est fabula," Alicia dixit. "Vix memini."
  
  Punctum est illud ad attrahendam omnem operam oculis suis. "Sic erat 'libenter vivimus' osculum? an aliquid amplius?
  
  "Quid censes?" Alicia cavere.
  
  "Puto te ut illud facias."
  
  "Bene."
  
  "Postea".
  
  " Omnino. Quia opus est ut faciam."
  
  Drake nunc aspexit Hayden, turmae suae ducem. "Ramses et Alligator adhuc sunt ibi", dixit. "Effugere non possumus."
  
  "Um, ignoscas?" - dixit unus e guys e sapper manipulus.
  
  Hayden in Marisco et Forfex aspexit. "Vos duo puncta extra mereri potes si notitia habes."
  
  " Vix mecum locutus est Ramses," ait Forfex. "Et Alligator fuit maximus insanus homo semper occurrit. Vtinam scirem ubi essent.
  
  Drake eum intuens. "In alligator erat maximus madman-"
  
  "Me paenitet. Guys?" dux nidi dicitur.
  
  Oculi Martij micant. "Cimex est Ramses," inquit. "Debuissem in ea cum forte habuissem. Haec pecunia abiit. Virtus, dignitas - evanuit. Quid faciam?"
  
  "Spero me in carcere putrescere," Cicero ait. "In comitatu homicidae."
  
  "Audi!" - DE NIDO clamantium.
  
  Hayden eos spectavit, deinde ad Dahl. Dracus super humero Aliciae respexit. Princeps Nidum Team erat in pedibus, facies pallebat, colore metum.
  
  "Hoc bomb est inutilis."
  
  "Quid est?"
  
  "Nullae detonatores electricae sunt. Lentes crepuerunt, malleo feriri posse puto. Sed uranium? Quamquam vestigia reperire licet quae nobis narrant olim hic fuisse, eam defuisse.
  
  "Nihil". Dracus sensit nervos suos tremere. "Nihil modo, hoc mihi non potes dicere. Aisne bomb esse fucking fake?"
  
  "Minime," inquit dux, in laptop suo percutiens. " Dico tibi non esse bomb. Quod factum est, removendo omnes partes quae illud opus faciunt. Hoc igitur fictum est. Hic-Ramses fortasse verum habet.
  
  Turma secunda non dubitavit.
  
  Hayden ad telephonum pervenit et numerum Moore dialed in. Drake exclamavit ut helicoptera vocaret.
  
  "Quantum opus est?"
  
  "Implete coelum stupri," inquit.
  
  sine querella levant corpora traiecto ad ianuam laete ambulabant. Hayden cito cucurrit, nullum corporis effectum ab ea curatione ostendens. Hi fuerunt effectus mentis, qui potentiam illam semper cicatricem habuerunt.
  
  "Moore bomba in Central Park fictus est. Puratus, clausus. Extrema et detonatores sublata esse putamus, et deinde in aliud artificium inserta.
  
  Dracus Moore audivit a tribus pedibus gementem.
  
  "Et visum est super somnum."
  
  "Hoc consilium Ramses a primordio fuit." Hayden exteriorem ostium cardine suo sine stridore rupto scidit. "Nunc suo tempore explodit et evasit. Eruntne aliqui helicopteri e Novi Eboraci volantes?
  
  " Militaris. Vigilum. Specialis operatio, opinor."
  
  "Incipit hoc. Consilium obtinuit, Moore, et Alligatorem credimus olim commando. Quid CCTV cameras tamquam? "
  
  "Collgimus omnem faciem, omnem figuram". Fuimus in ore per horas. Si Rameses per urbem currat, eum capiemus".
  
  Dracus se misit in purgamentorum, Dahl proximus illi erat. Helicopteri supra caput murmuraverunt, duo ex illis in ostio saepti in via descenderunt. Drake suspiciens vidit post rotatores aedificiorum officiorum, ubi inter albas caecas multae facies contra fenestras premebantur. Socialis media hodie explodet et si continuaretur, eventus nullus erit. Etenim conatus eorum impeditum verisimile est.
  
  Hayden ad helicopter proximam cucurrit, modo extra rotor lava sistens. "Hoc tempus" dixit Moore. "Ramses non ostentationem. Omnis distractio erat , ut ei auxilium superesset. Eius fama est - Princeps Terror Coronae statum suum recuperat et historiam facit. Arma nuclearia Novi Eboraci affert, ea detonat et impune evasit. Si nunc eamus, Moore, nunquam illum visurus es. et super lusus erit.'
  
  "Scio, Agens Jay. Scio".
  
  Dracus super Hayden umerum volavit, audiebat, dum reliqui bigae prope iracundiam vellicant. Dahl circumquaque studuit, loca optima insidiis eligens, et specula quisque agrum suum repressit. Mirum, sed saltem occupatum detinuit. Drake adoravit eum.
  
  "Ubi est sleigh?"
  
  "Relinquere eam". Respexit Dahl paulo infelix. "Est bonum telum Damnare."
  
  Kensi intervenit. "Admonui eum adhuc non habere telum meum. Si sledgehammer, katana habeo.
  
  Dracus Suecam spectavit. "Sonat multum."
  
  "O age, desine ei rationem dare. Ubi ego etiam hic katana accipere?"
  
  Vox dixit, "Non longe a Staten Island sunt, Hayden."
  
  Caput Draculi tam cito vertit ut vinceret. "Quid illa?"
  
  Hayden Moore rogavit ut se repeteret ac deinde ad equos conversus est. "Habemus scopum, guys. Toga dicta, ut Moore praedixerat, et camera camera confirmata est. Movere cornu tuum!"
  
  Manipulus capita demissa custodiens trans viam maris ambulantem in viam claram cucurrit, apertas ianuas helicopterarum desiluit et se in subsellia cinxerat. Duae aves ad aerem accipiunt, rotors folia e vicinis arboribus secantes et strages per viam spargentes. Dracus sclopis et sclopetum, ensem militarem et sclopetum extrahebat, annotando omnia quae in ordine operando et parato erant. Dahl communiqué repressit.
  
  Gubernator culmina summovit ac deinde meridiem acriter convertit, celeritatem augens. Alicia tela sua repressit, alterum a legionariis abiecta, alterum sibi reservans. Kinimaka oculos in Hayden furatus est, quod se ignorare conata est, adhuc nuntios accepto ex Moore et procuratoribus suis. Beauva quieta abiit, contrusit in angulo sicut fuerat ex quo Dracus et Alicia osculabantur. Pro parte sua Mai placide sedit, eius lineamenta Iaponica impenetrabiles, propositum suum firmiter intendit. Ceteri turmae duplices omnia repressit, omnes praeter Kenzie, qui de helicopter equitare querebantur, de vento mordaci, odore sudoris, et de eo quod equos hastae umquam viderat.
  
  "Nemo quaesivit te nobiscum manere," Alicia dixit secreto.
  
  "Quid aliud facerem? Fugite sicut mus terrebis ecclesiae?"
  
  "Hoc igitur probandum est te esse fortem?"
  
  Oculi scintillabant Kenzi. "Non vis videre Armagedon. Et tu?"
  
  "Iam hoc vidi. Ben Affleck mire gay est, et Brus Willis atrocior est quam asteroides damnat. Sed perdis, conaris dicere nobis te cor habere?
  
  Kensi fenestram inspexerunt.
  
  "Artificium archaeologicum fur cor habet. Quis sciret?
  
  "Modo in Medio Oriente ad negotium meum redire conatur. Unus. Ad hoc assequendum longam viam stultos adiuvans ibit. Damnare cor tuum vilis. "
  
  Helicopter super tecta Manhattan volavit ut Hayden declarandum accepit Ramses et Gator insulam nondum relictam, sicut maculosus fuerat prope Islandiam Staten Ferry.
  
  "Frunas quae in translatione deerrare omnes nos potuerunt occidere," Hayden ingemuit, Dracus verum esse confessus est. Ex minima dissensione in schoolyard ad bellum inter praesides et primos ministros, omnia facta sunt.
  
  Destinatio eorum propius crevit sicut aedificia praeterita emicuerunt. Gubernator columbam inter duos skyscrapersos cursu contendit ut ad scopum suum tendat. Dracus torvo se gerebat proposito. Gurgite glauco laurusque praemissus aquas. Infra videre coetus helicopterorum portum, omnes loco pugnae viderent.
  
  "Sicut hoc!" Hayden clamabat.
  
  Sed gubernator iam acriter descendebat, ut helicopterum ad terram contenderet causans primum locum in ollarum florum ordine et stationem ducere. Dracus stomachum sensit per os suum. Hayden exclamavit in cellam suam.
  
  "Certe terminatio clauditur", inquit. "Si adest Ramses, quid consequi sperat?"
  
  "Sepe post te esse debet et ordo carros sub arboribus collocati. Cops habent ibi mulierem quae fuit ultima persona ad illum. "
  
  "Magna. Ita nunc nos-"
  
  "Manere!" Alicia aures ante cuiusquam sonos sustulit. "Audio dirigentes."
  
  "Ite."
  
  Questus e curru, theam petivit ad terminum, per aedificium currit. Drake animadvertit circum curvam latam portam introitus, aggerem longum concretum duxisse ad domunculam aream. inde ictus per campos accensis quasi moenibus non obvoluto.
  
  "Ibi, inquit, revertere. "Ex lubrico venit."
  
  Helicopteri caelum post illos impleverunt. In via tristis maerens corpus iacebat, sed manus ad progrediendum vibrabat, nulla signa iniuriae ostendens. Plures ictus in aere sonuerunt. Manipulus arma traxit, tandem cucurrit et investigavit aream ante. Lictor alius ante ipsos flexis genibus, capite demisso, manu tenens.
  
  "Bene est," inquit. "Ite. Vulnus tantum in carne est. Vos guys sumus. Abeunt.
  
  "Non hodie", Hayden dixit et praeteriit.
  
  Dracus animadvertit extremum lubrici et proiecturae ad laevam eius - omnia crepidines concretas ad ferries usus. sparguntur in basi undas. "Potesne audire?" dixit quasi iterum fusa incepit. "Ramses latae epheborum acquiritur."
  
  Lauren solus erat qui caput quassat. "Quis eorum?"
  
  "Plus rounds per minute quam AK. Tonde ab sescentis ad octingentos orbes. Dolia suppleri si nimium calidum accipit. Non exacte accurate, sed FORMIDULOSUS damna.
  
  "Spero quod nothus in manibus tabescit," Alicia dixit.
  
  Coetus cops in fronte flexit, assidue ductans ad operculum sicut IDI glandes suas exspuit. Glandium linea supra caput emicuit. Duo lictores igne redierunt, ad extremum lapsus tendentes ubi portitor stabant.
  
  "Ne dicas..." dixit Dahl.
  
  "Pendemus eum ibi cum una tesserarum tuendarum conscendisse," una cops dixit. "Duo pueri. Una nos petebat, altera navem incipiebat.
  
  "Fugire non potest," Hayden protestatus est. "Est... est. ludum in." Horrore oculi micant.
  
  "Pro eo," Alicia smugly dixit.
  
  "Non, non," insusurravit Hayden. "Nobis. Omne nefas Venimus. Ramses litteram exit cum crepitu. legatum eius signavi. Guys, nuclei hanc bombam detonet.
  
  "Quando?"
  
  "Nescio. Optima coniectura? Ad Libertatem Insulam et statuam petit, eamque in socialis instrumentis collocaturus est. O Deus, o Deus, finge - strangulavit. "Non possum ... Modo non possum."
  
  Kinimaka eam ad pedes iactabat, magnus proposito rugiens. "Nos nec hoc fiet. Facere aliquid nobis. Nunc".
  
  Et Drake fulgura IDI circiter quinquaginta pedes abeuntes vidit, lethitatem eius offa, quae sola inter eos et Ramses et bombam nuclearem interstabat.
  
  "Quis vult recte vivere in aeternum?"
  
  "Minime," Alicia tacite dixit. "Semper taedet ut infernum."
  
  Et Dahl unum extremum aspectum ad equos sumpsit. "Plumbum ducam."
  
  In illa ultima secandae secundae, Venetiis heroum paratae; turmae hastae, tum omnis tristis et agentis in auribus audiendis. Unusquisque ad pedes surgit, adversus telum exspuentibus, finemque vitae suae electionis fecit.
  
  Dahl incepit. "Impetu!"
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM TERTIUM
  
  
  Dracus in medio amicorum accurrit, prorsus ubi esse voluit, sclopellum levans et durum incendens. Globis ex unoquoque sclopeto currendo accenduntur ad celeritatem duorum milium quingentorum pedum secundo, multae explosiones per nervum sonantes. Fenestra porttitor toto dispulsa.
  
  In secundis re, hiatum in medium inciderunt, usque ad ignem intente. Usor IDI statim mutavit occasus, impetus saevitia perculsus. Praesent sagittis nisi quam; eius glandes in nervo vestigia eius exierunt et in mare exierunt, cum forte retro moverentur. Dracus telescopium oculis suis attulit, digitum in felis imposuit, et lineamenta hominis IDI tenens effodit.
  
  "Hoc est Alligator", dixit Hayden de communicatore. "Ne deesset."
  
  IDI VERSUS CONVERSIS, VERSUS AD EIS REPETENS, Plumbum adhuc exspuentibus. Drake excogitavit pyriam nunc tam calidam esse ut dissolveret, sed non hercle. Glans cop in thorax incidit, ac deinde alterum brachium alterius fregit. Hoc momento, cor eorum prompti sunt e pectore prosilire, sed impetum iaculandi vel minuendi non intermiserunt. Inferior dorsi portitor excidisse, fractus, dorsum apertum ita perforatum casei instar tritorem. Alligator intorta IDI durus, compensare conatur. Globis supra capita eorum locum transfixit.
  
  Hebescit sonitus machinae vadaticia in lentum rugitum convertit, et omnia mutaverunt. Alligator in tabula desiluit, pergens ad ignem bacchatur. A tergo torrens aqua coepit, et navis obversabatur. Dracus vidit adhuc viginti pedes a tergo esse, vidit illam partem sinistram et ad latus, et scivit nunquam eam in tempore facere.
  
  Qui ruit stridens, in latus incidit, abrupte reprimens. Dahl prope cecidit. Hayden revolvebat, quae omnia difficiliora Alligatoris intentabat, sed homo curare non videtur. Eius figurae cedentem videri potuit, altius in vada tendente.
  
  Dracus Hayden significavit, et Hayden helicopteris appellavit.
  
  Aves nigrae ad lubricum prosilientes, acriter descenderunt, et tres pedes supra terram volitabant, ut remex hastarum conscendit. Cum cops et actores salutaverunt, novum vinculum formatum est quod nunquam rumperetur, resalutarunt quantum possent, helicopteri in aerem fere recesserunt. Gubernatores currus ad modum impulerunt, aestuantem vada persequentes et mox supra caput finientes. Dracus visus numquam excogitare potuit: aves quasi predones nigros funestos in caelo Novo Eboraci pendentes, inclitum caeli quasi recessum, in vada Staten Island parabant.
  
  "Percute eos difficile" Hayden dixit in radio helicopteri. "Et ieiunatis".
  
  Descendentes duo helicopteri ad vada puppis ruebant. Fere statim inquietus Alligator caput e fenestra haesit et furibundus excuteret accendit. Tertia eius eruptio in helicopterorum cutem cutem concrepuit, nonnullas partes penetrans, alias proiciens. Helicopteri quasi saxa de caelo ceciderunt. Dahl ostium perfregit et ignem reddidit, glandes in spe desiderabantur.
  
  Propagines sicut stupri dicit, Murmuravit Dracus. "Numquam ferit scopum rectum."
  
  "Recedit". Dahl Alligatorem ferire conatur et se ad ictum insequentem aptavit.
  
  Post tria secundis accidit, non modo ictus, sed subitus repente finiuntur. Primum helicopterum super vadas superiores volavit, cum secunda circa latus portum volavit, reliqua membra SPIRITUS turba in tabula erant. Celeriter discesserunt, ocreis in navi strepentes et in circulos conglobantes. Tunc helicopteri surrexerunt ut versos in aere vadas sequendo coniungerent.
  
  Hayden facie ad os cum quadrigis brevi tempore invenit. "Scimus ubi sit. Ingenii locus. Nunc hoc agamus".
  
  Cucurrerunt adrenaline ultra omnem modum flantes, et tunc Alligator clare mutavit rationem in navi infra.
  
  RPG per aerem sibilavit, helicopteris impactis et explosis. Avis imperium perdidit, metallum passim disjectum, Ignis puppis atram immersit, et in superos decidit vada defatigatus.
  
  Ad mandatum "cursus hastae".
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM QUARTUM
  
  
  Dracus mutationem soni machinae helicopterae audivit et sine recognitione scivit currus ad eos properare. Si id parum erat, producta, praedatoria umbra trans navigium transcurrens erat in clypeo.
  
  Curre aut mori.
  
  Ille umerum suum ad ianuam exteriorem impulit, revulsis a cardine totum corpus, et in spatium ultra procumbentem. Corpora post ipsum volventia, tendens, scandens impellens. Helicopter graviter appulit, rotors discesserunt et corpus metalli dissolutum est. Omnia de radendo ad bracchia longa per aerem secabant, in frusta secabant. Contremuit portitor et ingemuit unda, sinistra Et dextra spumans.
  
  Globus pilae ad alia helicoptera, quae statim actionem dubiam susceperunt, fortuna impedita est ne colliderent. Ignium rivi lambebant ornatum superiorem, novos ignes causantes, pingendo et metallo columnas usturas, et tabescentes fucum. Rotor inflexit ut cursorem ad dextram Drake percuteret, ruit ad pavimentum cum toto suo impetu subito cessavit. Aliae testudinis volantes confregerunt fenestras et confodiunt artus, et clavum terribile clavum ivit ad latus navigii et exivit ad mare. Dracus tactum flammarum sensit aestum per se transiens, aspexit sub umero suo, et vidit totam equos iacentem pronam, etiam Smith super Laurentem iacentem. Explosio transiit et seditionem observabant et tunc Alligator omnia ad summam insaniam sumpsit.
  
  Furor.
  
  Proximus RPG per ipsam navim abiit, relicto telo missili ac transtris volitantibus comminuens. Explosio prorupit ut concha per navigium discidit, emittens plus ignis podagras et strages letiferas obvium. Dracus ingemuit ut shrapnel caput et humerum transfixit, levavit quod dolor ei ostendit se adhuc vivere. Momento, ut spiritum caperet, novos circumstantias ante repressit.
  
  Despectata erat in navi. Strues lignorum ubique erant. Fumus et ignis quondam clausae mediae constratae perfundebant.
  
  "patet via", inquit.
  
  "Tibi solum!" Lauren prope exclamavit.
  
  "Turn manere," Kenzi expuit, in humero Dahl proludens. " Rectene es, Thorst?"
  
  "Immo vero valeo. Ibo".
  
  Dracus in media corde ambulavit, cautior quam in tota vita recordari potuit. Coetus post eum conglobatus, quo iret plane gnarus. Demum, ut expectabat, dextro humero Dal apparebat.
  
  "Hoc facimus, mate?"
  
  "Nos ius dampnas."
  
  et per novum foramen desiluit, pedibus priorum et inimicos quaerens oculos. Increpuere duris in inferiorem navim, revolutum, intactum, et surrexerunt cum tormentis docta.
  
  "Modo!" Dracus clamabat.
  
  ocreas suas post eas stratas duros pulsant.
  
  Kensi novissime venit, et Drake vidit primum se gravem tunicam interiorem abstulisse et secundo, quod circum basin sectionis rotoris helicopteri helicopteri fissurae trium pedum circumvolvit. Facies eius placentia erat in Sueciam conversa.
  
  "Iam" inquit "telum habeo."
  
  "Di nos adiuvant."
  
  Ruere in unam navem, Ramses et Gatore in proelio susceptis. Portitor velocitatem sustulit omni momento quo praeteriit. Crevit etiam libertas Islandia, maiorque in prospectu horizontis amplior.
  
  "Annon intelligit maniacum ad statuam non pervenit?" Kinimaka graviter spirabat.
  
  "Noli dicere," Hayden abripitur. "Noli dicere."
  
  "Ita, intelligo."
  
  "Hoc porttitors non mergunt," Dahl affirmavit. "Sinus non est satis profundus ad hauriendum ... bene scis quid."
  
  Postero descensu praedam tandem invenerunt. Alligator ianuam custodiebat dum vada Ramses operabatur. Iuxta eius dementiam iam institutam rideret, bomba factorem RPG dimisit quod tanto momento praeparavit. Dracus non potuit adiuvare nisi anhelare et clamant ad omnes operiendos, et tunc missile striatum per medium portitoris ad altitudinem capitis, vestigia fumi in evigilatione relicto, ab Alligatoris maniaco cachinno acti.
  
  "Tu placet sooooo multa? Nonne id cepisti? Iam morimur!"
  
  Dracus suspexit ad inveniendum Alligatorem paene supra se, post erucam currentem, launtorem erucum suum secum portantem. Ipsa eruca per vada volitans et tergo exivit explosus in aere. alligator in caput Draculi erucae torsit.
  
  Comitatus Eboracensis tandem in Ramesses ductus, manu fortuito in rota gubernante nititur.
  
  "Iam sero es," inquit.
  
  Dracus Alligator in ventre percussit, sed retro desiluit, adhuc molimine iactans telum. Pulchrum esse, distulit turmas extra momentum. Nemo tali baculo meaty feriri voluit, sed multum spatii intra vada erat, quod Dahl et alii maiorem manaeuverabilitatem dederunt. Alligator fremuit et se convertit, deinde recta ad Ramses, principem terroristicum, qui iam semi-automaticum pistillum tenebat. Drake animadvertit manticam cinxisse tergo Alligatoris.
  
  "Tantum cessas inevitabilem," Ramses intonuit.
  
  Altera manu vaporem ab intus spargit, altera leviter cursum mutavit, ad Libertatem Islandiam tendens.
  
  "Numquid solliciti estis quomodo vivere?" Dracus a tergo dicitur calculus. "Bazaar? Obfirmo? Elaboratum consilium effugium? Quid est infernum quod omnia? "
  
  "Ah, emporium iustum erat - quomodo ponerem - venditionis auferendae? Omnia mea mundana bona tollendo. Castellum vale et finem significat. Ceterum me recta Novi Eboraci. Et consilium effugium est, immo parum perplexum, fateor. Sed videsne nunc? Iam sero es. Horologium utilatate."
  
  Dracus prorsus nesciebat quid Ramses significaret, sed consecutio manifesta erat. Egressus e tegumento, rotam globis imbuit et post eos, iugo suo proximam, cucurrit. Nihil amplius loqueris; eius rei eus. Haesitavit Ramses dorsum, scaturivit sanguis de humero sicut fons. Alligator exclamavit in corpus eius glandes. vitreum utrumque terroristam in cotibus spargit.
  
  Drake fores confregit ac deinde lapsus proiicit artus, et ad finem labans, fortunam suam execratus est. Dahl super eum transiluit, Kenzi proximus erat. Duo Wheelhouse ingressi arma ad occidendum excitaverunt. Occurrit illis Ramses totis viribus septem pedis, furiosus musculus ligatus, renidens ut canis ferus; ille ruens circum dispergere conatus est.
  
  Dahl nihil horum toleravit, violenter resistens et omnes ictus capiens. Kensi circum utrosque saltavit, Ramses latera feriens ut lupus periculosus. Princeps radicalis Sueciae verberatus est. Nabat humerus Dahl horrent. Incredibiliter validae manus apprehenderunt per fauces Sweci et premere coeperunt. Dahl manus tendens, manum in medium solvit, deinde unum se ipsum sumit; ambo contremuerunt et pressi inter se, donec neuter respirare posset. Ramses Dahl circum se convertit et eum in murum impulit, sed solum motus Sueciae magno risu fuit.
  
  Kensi in aerem desiluit, cubitum attollens, quam vi oppressa attulit, protinus in vulnus glandis cruentatae Ramses. Numquam expectans unum ferrum talem pugnam finem habiturum, iugulum deinde hominis etiam vociferante transfodit, quod oculos tumefaciat.
  
  Tunc Ramses haesitavit sanguine velatus vomitu. Dahl eat, finem sentiens. Oculi terroristae in Sueciae inclusi sunt, et nulla signa cladis in eis erant.
  
  "Hoc momentum in momento victoriae accipiam" inquit coaxavit. " Et cor capitalismi contere ".
  
  Extendit manum, quasi vellet Alligatorem tangere.
  
  Accensus retro Dahl. Glans Ramses in stomacho ei iacens.
  
  alligator misit se et in Ramses cecidit.
  
  Princeps terrorista manticae ense ad tergum cadentis Alligatoris arripere curavit, manu extensa filum expositum caeruleum ut ambo concidit.
  
  Kenzi accurrebat, tendebat ad manum filum tenens cum uno telo, quod habebat habilis, optimum telum habebat, rudis katana. Gladium eius celeriter incidebat, brachium Ramses umero abscidit, causa terrorista ut expressionem admirationis extremae exprimat.
  
  Manus aream simul ac Alligator verberavit, sed digiti adhuc extremum filum caeruleum apertum nunc tenent.
  
  "Molestum liberum," Ramses eructavit. "Iure te oppugnare me tali familiarem esse. Horologium non utilatate. At distentione nervorum tortuosum, sanguis cito e stomacho, bracchio et sinistro umero emanavit.
  
  "Hoc... nunc agitur."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM QUINTUM
  
  
  Dracus per aream repit, Alligator in ventrem volvens ut insanus torsit in cruento navi. Dahl iuxta eum cecidit, dolor, horror et praesagia scripta in faciem eius. Corrigia alligata erat, sed Dracus statim dissolvit, et postea ex materia aspera metallica liberavit.
  
  Timor countdown stabat ante eos, rutilantes numeri quasi minantes et terribiles sicut sanguis, qui per humum sub genibus diffusus erat.
  
  "Quadraginta minuta" Hayden primus locutus est, vox obvoluta est. Noli ludere cum eo, Drake. Hanc rem nunc aulam ".
  
  Dracus iam bomb se vertit, sicut ultimum tempus. Kinimaka ei tradidit cultrum apertum utilitatem, quem frusta divisit, sollicite movens, multarum laqueorum ineptiarum cavens ut bomb factorem quasi Gator evelleret. Qui ut ab insano terroris cogitationem movit, Ariciam inspexit.
  
  "desine plura", dixit, rapiensque virum sub arma trahens. Misericordia non esset tali homicida.
  
  Manus stabilis tabulam anteriorem bombae sustulit. Coniuncta ei fila caerulea trepide extendentia.
  
  "Hoc non est homemade bomba" Dahl insusurravit. "Cavete".
  
  Dracus constitit ad amicum conlucere. "Visne hoc facere?"
  
  "Et reus erit deducendi eam? Non realiter. Minime."
  
  Draculus imum labrum momordit, ignarus omnium factorum implicatorum. Coruscus countdown fuit constans admonitio quam modicum tempus reliquisset.
  
  Hayden Moore appellatur. Kinimaka sappers appellatur. NIDUM ALIA VOCABAT. Cum Dracus inspiceret machinam, omnia perpensis et notitiae celeriter effusa sunt.
  
  "Fla iterum collige", Dahl suadet.
  
  "Nimis massa."
  
  "Imago non esse motum sensorem hoc tempore, dijudicans per viam currendi Alligatoris."
  
  "Ius. Et notionem sledgehammer tuam negare non possumus.
  
  "Colcidit circuitu?"
  
  "Hoc est problema. Iam erant aliquid novi utentes filo failafe. Et hoc nothum est verum. Si hoc involvo, operetur."
  
  Alligator ex proximo conclavi crepitum effuse fecit dum Aricia laborabat. Non multo ante perfodit caput per fractum ostium. "Dicit bomb rem anti-tatione switch." Illa parvipendens. "At ego tunc id facturum fuisse arbitror."
  
  "Tempus non est," inquit Dahl. "Tempus huius rei non est."
  
  Dracus perstrinxit timer. Iam triginta quinque minutas supererant. In clunibus resedit. "Damnare, non possumus id periculum accipere. Quam primum bomb MANIPULUS huc perveniet?"
  
  "Quinque minuta maximum" Kinimaka dixit ut helicopteri vada transtris ubicumque possent ferire. Aliorum paulo altius ferebatur cum salvatores insiliit. "Quid, si eum exarmaverint?"
  
  "Quomodo in sinum mittemus?" Laurentianus suadet.
  
  "Bona idea est, sed nimis parva est" Hayden Moore quaesivit iam. Aqua inquinata urbem saturaret.
  
  Dracus ultro citroque agitavit, insaniam contemplans, et Dahl oculum apprehendit. Eadem opinione habuit Suecus, noverat. Horum intuitu gratias directe ac facile communicabant.
  
  Possumus facere id. Haec sola via est.
  
  Caeci esse volumus. Exitus incognitus. Semel incepit, non est reversus. Ire volumus in unum iter iter.
  
  Quid igitur infernum exspectas? Surge, motherfucker.
  
  Dracus provocationi Dahl oculos respondit et sursum erectus est. Profundum spiritum arripiens, sclopis suis accinxit, sclopis sustulit, et nuclei bombam e mantica sua extraxit. Hunc oculis apertis Hayden intuita atrox.
  
  "Quae est infernum facitis?"
  
  "Tu scis prorsus quid agimus."
  
  "Tuta spatia non possunt esse idem. Tibi dico."
  
  "Tunc non faciunt." Drake humeros. "At scimus omnes una via ad hanc urbem conservandam esse."
  
  Dracus bombam nuclearem sustulit et ante Dahl ambulavit. Alicia ei obstitit alio pretioso momento.
  
  "Post unum osculum tantum exeatis? Ne sit haec necessitudo vitae meae brevissima.'
  
  "Miror te breviora non habere."
  
  "Ego de industria demptis guy quem decrevi amavi, quem fututam et deinde fastidio post circiter octo minutas obtinuit."
  
  "O bona. Vide ergo te in paucis.'
  
  Solis eum oculis Alicia tenuit, reliquo corpore adhuc absolute servato. "Redi mox".
  
  Hayden inter Drake et Dahl expressi, cito loquens, nuntios de Moore nuntians et oculum observans in illis qui primum auxilium praebere potuerunt.
  
  "Dicunt bombae payload esse inter quinque et octo chiliogrammata". Considerans volumen, pondus et celeritatem in qua defluet... Constitit. Altitudo tuta mille octingentos pedes est.
  
  Dracus paruit, sed scalas proximas ad ornandum superiorem contendit. "Opus est nobis helicopter quam celerrime" appropinquanti gubernatori dixit. "Non cacas. Nulla plore. Da nobis claves damn.
  
  "Non sumus-"
  
  Hayden interpolatus. "Imo, pedes octingentos, omnes radialem hanc corrumpunt, secundum mandatum Nidum. Damn, octoginta milia passuum esse necesse est.
  
  Dracus metalli sensit corpus bomb labi leviter per digitos sudorem efficiens. "In triginta minuta? Hoc non erit. Quid aliud habetis?"
  
  Hayden palluit. "Nihil, Drake. Nihil habent."
  
  "Iam hic sledgehammer bonum spectare incipit" Dahl annotavit.
  
  Drake vidit Alicia irruere, petens in summo navi et prospiciens ad mare. Quid illic quaerebat foris?
  
  Gubernator accessit, machinae Bluetooth in basi galeae nictans. "Habemus helicopterum quam celerrime damnat in exercitu" attraxit. "Bell SuperCobra. Duo milia passuum horae si eam impulerit."
  
  Dracus conversus ad Hayden. "Num hoc opus?"
  
  "I ita cogitare". Arithmetica quaedam mentis in capite calculis faciebat. "Mane, hoc verum esse non potest."
  
  Drake in bombam nuclei arripuit, numeri rubri adhuc coruscantes, Dahl iuxta eius. "Pergamus!"
  
  "Lxxx millia," inquit, cucurrisset. "Ita facere potes. Sed hoc solum te relinquet. Zonam inspiratione non effugies!"
  
  Dracus Super Cobra accessit sine retardatione, spectans formas nitidissimas griseas, turres, tormenta tri-dolia, missilia laurus et inferna launcula.
  
  "Satis" inquit.
  
  "Drake," Hayden restitit. "Quamquam tutius bombam nuclei demittis, explosio te delebit."
  
  "Tunc desiste nostrum tempus," inquit Ebor. "Nisi tu vel Moore vel quicumque alius in capite tuo aliter novit viam?"
  
  Hayden notitias, consilium et intelligentiam quae Moore constanter nuntiaverunt audiebat. Dracus vectationem in vertices fluctuum sensit, caelumque Manhattan comminus vidit, etiam formicarum strepitum hominum iam ad vitam redeuntem effecit. Vasa militaria, scapharum et helicopterorum ubique erant, a multis gubernabantur qui vitam suam hodie salvam darent.
  
  Sed totum ad duos tantum descendit.
  
  Drake et Dahl Super Cobra conscendit, cursum fragorem acceptis in regimine ab gubernatore excedenti.
  
  "Iter have a nice," dixit exiens. "Et bonam fortunam".
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM SEXTUM
  
  
  Drake bombam nuclearem Dahl cum parvo risu in faciem suam tradidit. "Putravi, honores, coire velis.
  
  Suecus bombam sustulit et in tergum helicopteri ascendit. "Im 'certus non possum credere te in linea recta agitare."
  
  "Hoc car non est. Et vere credo nos iam constituisse me melius quam tu agitare.
  
  "Quare hoc? Non memini hoc modo."
  
  "I sum Anglicus. Non placet."
  
  "Et quidnam generis habet hoc facere?" Dahl in sellam delapsus est.
  
  Dixit Drake. "Stuartus. Hamilton. DE VENATIONE. Button. Collis. Et multo magis. Suetia proxima ad conciliandos Formula 1 venit cum Finnia primum locum obtinuit."
  
  Dahl risit, ense reclusit et, nigrum metalli casum genibus ponens, ianuam clausit. "Noli loqui tam magna, Drake. Bomba cum "bullshit" sensore instrui potest.
  
  "Tunc iam Habes."
  
  Calces baculum trahens, helicopterum a vada levavit, postquam caelum superne clarum erat. Sol a tergo emicabat et decies centena milia superficierum urbis repercussus emisit, eique memoriam parvam cur hoc faciebant. Facies ab inferis ornata ad eum respiciebat, multi amici et familiae eius teammates. Kenzi et Mai scapula stabant in umero, facies eorum expressa, sed Israelis tandem eum risum fecerunt.
  
  Percussit eam vigiliam et iustis labiis dixit: Move fututam ulterius.
  
  Alicia nusquam comparuit, nec Beau. Dracus helicopterum militarem humilem super undas misit in directum cursum trans Atlanticum. Transibant venti iter, et lux solis in omne volubilem turgescit. Horizontes in omnes partes extenti, caerulei arcus caerulei, tremendum marium spatia aequantes. Epici horizon post eos evanuit sicut minuta et secunda tardius nulla accesserunt.
  
  "Quindecim minuta," Dahl dixit.
  
  Dracus odometer respexit. "Ius in schedule."
  
  "Quam multum tempus habemus relinquentes?"
  
  Drake manum levavit. "Plus vel minus."
  
  "Quantum est hoc in milia passuum?"
  
  "In ducentis milibus horae? Circiter septem."
  
  Spem in vultu Dahl ostendit. "Non malus".
  
  "In optimo mundo," Drake shrugged. "Non includit decursus cursus, acceleratio, impetus turpis. Quicquid apud nos aliud infernum projecerunt ibi."
  
  "Numquid haec res habet inflatable?" Dahl circumspexit, digiti eius bombam nuclei arcte apprehendentes.
  
  "Si fit, nescio ubi." Dracus speculam suam aspexit.
  
  donec explosio duodecim minuta.
  
  "Paratos esse".
  
  "Semper sic."
  
  "Hoc facere credo non exspectasti cum hodie experrectus es."
  
  "Quid est? Iacta bomba nuclei in Oceanum Atlanticum ad New York servare? Aut loqui tibi facie ad os dum in helicopter Marine?
  
  "Bene, utrumque."
  
  "Prima pars venit in mentem."
  
  Dracus caput quassavit, risum celare non potuit. "Scilicet ita factum est. Tu Thorsten Dahl, heros magnus.
  
  Suecus bracchium suum in bombam nuclei resoluit quia secunda tantum manus in humero Draki posuit. "Et tu es Drake, Matt Drake, homo quem maxime curans cognovi. Non refert quam difficile id celare conaris."
  
  "Esne paratus es hoc bomb nuclei demittere?"
  
  "Scilicet is est, stulte ab Aquilone."
  
  Dracus helicopterum intendere coegit, nasum primum in griseum intumescere. Dahl retorsit posticum apertum, conversus ad meliorem statum. Fluvius aëris per Super Cobra ruit. Dracus manum vectis pressit et pedals pressit, pergensque celeriter cadere. Dahl bombam nuclearem ultimo tempore movit. surgit unda, collisa, et tenebrosos spargit in illos, micans spumis adamantinis micat solis imbutus. Dracus omnem musculum tendens, tandem se in duram traxit, aureolam suam erigens et caput suum ad speculandum Dal mittendum telum metallum casui ultimae exitii e ianua.
  
  In undas decidit, bomba nere, quae aquam facile ob altitudinem humilitatis in qua dimissa est ingressus est, alius modus certae ignis ut caveat ut sensorem sollicitandi neutrum maneret. Dracus ilico eos ex occursu retraxit, fluctus ita demersit ut lapsus suum obrueret, nullum tempus in altitudine obtinendo vastabat et helicopterum minus spatium casui calamitatis incideret.
  
  Dahl vigilias suas repressit.
  
  Duo minuta.
  
  "Pone tibi pedem."
  
  Dracus paene iteravit se non actu agitantem autocinetum, sed potius in avem quam celerrime tendit, sciens Suecam pressionis modo accepta esse. Iam omnia ad secundas descenderunt, tempus ante explosionem nuclei, milia passuum remoti ab inspiratione radii, longitudinem vitae.
  
  "Octodecim secundis," dixit Dahl.
  
  Dracus inferni paratus. "Est lubuit, mate."
  
  Decem.... novem.
  
  "Vide mox, Yorkie."
  
  Sex... quinque.... quattuor....
  
  "Non, si video tuum stupid-"
  
  Donec adipiscing.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Drake et Dahl nihil explorationis initialis aquae summersorum viderunt, sed ingens murus aquae, quae post illos e mari erupit, satis erat ut corda volitare possent. Fungus liquidus nubes mille pedum in aerem ascendens, reliqua omnia eclipsans, ad atmosphaeram ruens quasi ipsum solem demergere conatur. Rosa tholum imbre, praecursorem ad undas concussas, nubem sphaericum, altam superficiem fluctuum et undam turpem, quae in altitudinem quinque supra quingentorum metrorum surgeret.
  
  Flatus unda sisti non potuit, homo factus est vis naturae, dissolutio strenui. Tergum helicopteri quasi mallei ictus percussit, dans Drake impressionem quod manu mali gigantis impelleretur. Fere ftatim helicopter divellatur, resurrexit, et inde ad latus vertitur. Caput Draculi metallum ferire. Dahl inhaeserat ut pannus a cane vitioso circumjectus.
  
  Helicopter concussit et convolvit, e explosione infinita, fluctu dynamico agitata est. iterumque iterumque, propellens retardat, corpore flectitur. Post eum ingens velum aquae assurgebat Titania vi coacta. Dracus se conscium manere conabatur, omnem potestatem suae sortis relinquens ac simpliciter tenere conatur, intentus et integer manere.
  
  Tempus non erat amplius essentiae, et calcaneum et calcitrare per horas poterant intra flatum fluctum, sed solum erat quando transiit et se equitando suo fluctu invenerunt verum consequentiae perniciosae potentiae manifestatum est.
  
  Helicopter, paene inversum, versus Atlanticum ruit.
  
  Drake amissis imperium paratus ad ictum, sciens quod etiam si superfuerint clades, nullam vitam ratis, nulla vitae tunicas, nec spes salutis. Quodammodo servans satis conscientiam pro cara vita pendere, in Oceanum se immersisse observavit.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM OCTAVUM
  
  
  Alicia vidit Drake nexum facere in capite suo de tribus secundis post eam. Dahl quoque. Guys tardae erant, sed nunquam indicabat. Multo melius fuit aliquas res in subsidiis esse. Ut alii intellexerunt, et Haydenus ad Moore et eius imperium ad consilium flectit, Aricia fato scientia perculsus est legem spatiorum tutarum omnes in proximam horam dimidiam pati. Dum Drake ad helicopterum praefecto laborat, Alicia intuitum suum alibi animumque convertit.
  
  In ruina helicopter se concrepuisse scivit, tam manifestam electionem sequi eam cum alia ave nihil sensisse. Sed si helicopterum eius ad ducenta milia passuum fugiebat hora.
  
  Alicia Beauv secessit, consilium suum explicavit, et tunc invenit militem qui eos in procuratorem Coast Coast US introduxit.
  
  "Quae est navis velocissima?"
  
  Per tempus Drake evulsum, Alicia sub navi erat et navigio saliens propere conversos dromones defensoris classis attingens velocitates plusquam octoginta milia passuum per horae attingens. Cum unus gallus ovidicus testatus est, mutationes aliquas fecerunt quae celeritas navis in plus centum vel non augerentur. Quibus paucis brevibus verbis quid facere vellet, Alicia narravit, omnes praesentes manentes et adiuvantes institerunt.
  
  Paucis post momentis, Defensor fremit, fluctus rigido puppi secans, lacunam inter inevitabilem explosionem et tempus adventus claudere conatur.
  
  Sicut Alicia dixit illis, "Ad explosionem nuclei, latinas tendimus". Tene tuum pruna. "
  
  Et utrum intellexerint necne, nauta maxima celeritate e navi propellebat. Equitantes undas et provocantes, Classis Defensor omnia sua navi dedit. Alicia, candidus tinnitus et faciei coloris, conpressit intra Salonium convicium, per fenestras spectans. GPS cursum helicopterarum cogitaverunt memorando eius signum transpondentis. Turba navis constanter rationem temporis differentiam suscepit, dicens se hiatum ad viginti minutas occlusisse, deinde ad duodeviginti.
  
  Septendecim.
  
  Adhuc nimis longum est. Alicia rail apprehendit et expavit, cum Beau suum humero apprehendit.
  
  "Facet," inquit. "Nos hodie servabimus."
  
  Scapha quam celerrime potuit currentem helicopterum persequitur, ambo mirum in modum explosionem appropinquantem quae nondum acciderant persequebantur. Horizontis linea erat semper mutabilis, recta numquam. Manipulus sudabat, laborabat, et in profundis cognitionis suae penetrabat. Scapha cum in avia agrum introiret, tormenta tantae potentiae erant ut vivere viderentur.
  
  Cum dux in Alicia vertisset, iam spiralem nubem in horizonte videre poterat, non nimis longe, sed multo longius quam helicopterum Drake et Dahl. Acceleratens Defensor striatus super unam magnam aquae torsionem, vidit venientem flatum fluctum, percussit illum et perrupit, omne fulmen quod eius structuram tenuit vibrans. Ingens anulus aquae albae procul conspici poterat, aspectus etiam Aliciae halitum secundo removit.
  
  sed secunda tantum.
  
  "Movere", inspiravit, sensit Drake et Dal iam prope certe in hostiles aquas collidentes. "Move, move, move!"
  
  
  * * *
  
  
  Alia tredecim minuta ad fragorem situm cepit. Alicia parata erat, ense anima corpus suum, alia in manu. Bo ei proximus erat cum plusquam dimidia parte duodenarum turbarum sociorum, aquas oculis suis intuens. Strages prima inventa erat volitare de propeller ense, secunda LABOR plena longitudo erat. Postea illae partes, quae non mergebantur, saepius visae sunt, transeuntes in botro.
  
  Sed nec Drake nec Dahl.
  
  Alicia undas prospexit, stantem in sole claro, sed in obscuro habitans in inferno. Si fatum decrevit hos duos heroes New York servare posse et explosionem superesse, modo in Atlantico amitti, certum non erat eam tractare. Minuta transierunt. Naufragia fluitabat. Nemo verbum dixit aut movit unc. Manebunt usque ad noctem si necesse fuerit.
  
  Radio crepitante constanter. Hayden vocem interrogationis. Deinde Moore et Smith in altera linea sunt. Etiam Kensi locutus est. Momenta transierunt in motum tardum tumultus et horrorem ingravescentem. Quo diutius hoc ibat...
  
  Beau- stabat in digitis, lateri considerans undam assurgentem. Hoc ostendit et innuit quaestionem. Tum Alicia etiam vidit, molem nigram miram tarde moventem.
  
  "Si Kraken est", basically insusurravit, quin etiam quid diceret intellexit. "Ego hic relinquo."
  
  Dux navem in eam partem gubernavit, adiuvans formam umbilici. Aliquantum momentis sumpsit et paulum fluitans, sed cum emissa Alicia vidit esse duo corpora, colligata ad custodiendum a turbatione, et ad solium gubernatoris adhuc fluitantis ligatum. Proelium inter sese super aquam ac urinam nixum esse videbatur, sic Aricia Protectorem ad festinandum hortatus est.
  
  et desiluit.
  
  Constanter natans, missam proiectionis apprehendit et contremuit, conans sensum eius reddere. Alicuius vultus vertitur.
  
  "Dal. Satisne salves? Ubi Dracus?
  
  "Tenere ad coattails. Ut semper."
  
  Cum currente Dahl circum aquam versabatur, altera facies conspicua est, in dorsum alterius iaccam incumbens.
  
  "Bene, duo damnant commoda simul," Alicia fictus protestatus est. "Minime mirum auxilium non vocavistis. Vel decem minuta vel aliam dabo tibi? "
  
  Manus Draculi tremens ab aqua resurrexit. "Ne solum quidem. Mihi videtur quod dimidium Oceanum cruentatum devoravi.
  
  "Et puto nos descendere" Dahl spiravit, momenta ante tergum lapsus gubernatoris et caput sub aqua evanuit.
  
  Dromonem Coast Cohortis quam proxime ausus est. "Licet omnia cum illis?" voces clamabant.
  
  Aricia agitata. "Licet omnia cum illis. De nothi modo LUDIFICATIO circum. "
  
  Tum Dracus etiam sub aqua lapsus est.
  
  "Mmm," Alicia eum conspexerunt. "Nam..."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM NONUM
  
  
  Postmodum rerum horrore perculsus orbis accommodatus est, sed, proh dolor, etiam adsuetus est. Cum Civitatibus Foederatis Americae retuli annis 1960, res tantum temporis fuit antequam aliquis terroristarum bombam nuclearem in una mundi maxima urbe detonavit. Etiam documentum elaboraverunt et responsio ad illud - responsionem nationalem missionis numeri unum.
  
  Si plus vulneratus, attritus, traiecto et querulus hominum coetus convenerat ad disquisitiones et glossas de defectibus Novi Eboraci, numquam agnoscebatur. Tamen haec turma, SPIR et alii complures, a Praeside, Directore securitatis Patriae et Majori Novi Eboraci contingebantur.
  
  Alicia semper de eo queri. "Et omnia, quae volui, vocatus fuit a Laurentio."
  
  "Fishburne?" Drake quaesivit.
  
  "Ne ineptis. Vivamus cursus. "
  
  "An illa te mihi surripiat?"
  
  Aricia risit. "In ictu oculi".
  
  "Bene, semper est nice scire cuius latus es in."
  
  "Si vis, possem te scribere summa concertantium indice."
  
  Dracus manum elevavit, adhuc ab osculo sumebant. Id factum est post momentum in magna vitae celebratione, sed in eo motus veteres excitaverunt, quos diu mortuus putabat. Sicut nunc res steterunt, multa alia erant de cogitando - Mai et Bo inter eos principes.
  
  Sed vita non retardet pro te, cogitabat. Etsi multi id exspectaverunt, et casus egregii semel tantum venerant. Desiderare consuevit vitae desiderium, numquam scire. A casu exciderunt, numquam casu exciderunt.
  
  Melius est conari et deficere quam numquam omnino experiri.
  
  Aricia tam multiplex erat quam ratio solaris, sed etiam navigabilis. Cogitationes suas paulisper, adhuc corpore et mente debiles ab omnibus huius diei angustiis et re vera ultimas hebdomadas convertit. Amici eius circum se sedebant, cenantes in uno ex optimis cauponis Italicis Novi Eboraci. Agens Moore totam praemissam apud Patriam sumptu conduxit, ut signum gratitudinis ad equos et eas intus inclusit.
  
  "Quidquid fit," inquit. "Nolo te ruere homines ne id."
  
  probabat Drake.
  
  Et bigas miram cibum probavit, atmosphaeram dissolutam et diu confractus post tantos labores. Sedes gausapati erant, cubiculum calidum erat, et baculus vix notabilis erat. Dahl tunicae albae et braccas nigrae indutus, Drake paene ignotus, qui eum in certamine calces videbat. Tunc vero similiter indutus, bracas cum fideli bracas Levitici reposuit.
  
  "Non spectat ut Bond," Dahl notavit.
  
  "Non sum James Bond."
  
  "Tunc desine cogitare et quaerit urbanus videri omni tempore Alicia ambulat per. Illa iam scit te solum esse in comitatu Eboracensi dv-"
  
  "Tempus puto te ferias agere, mate. Si decernere non potes quo adeas, laetus ero ad te proximam hebdomadem invitare." Erexit pugnum.
  
  "Et hic est mea gratia pro vita vestra conservanda."
  
  "Hoc non memini. Quod si non memini, numquam accidit.
  
  "Simile est cum creverant."
  
  Bo et Maius iuxta se sedentes, Gallus reficiens et colloquens utebatur; Femina Iaponica prospexit de loco inter duos mundos deprehensus. Dracus mirabatur quid vere vellet et ubi locus ille verus esset. Aliquando vidit ignem in sua adhortante ad pugnam pro se, in alios, ut dubitare cogebat silere in se immergentem. Nempe quattuor ex illis non potuerunt aliquid in die solvere, sed aliquid appropinquare vidit, obnubilationem ante horizontem.
  
  Simillime explosionis nuclei hesterno die testificatus est.
  
  Faber et Lauren nunc unus. Drake et Ariciae osculo fortasse incitati, aut fortasse penicillo internecione. Utroque modo, alium diem non deficiet de eo cogitans. Hayden et Kinimaka consederunt, et Dracus miratus est si aliquid plus quam metrum spatii inter eos videret, aliquid significantius. Lingua plus cum corpore erat, quam aliud, sed mente fatigata tempore creta in lassitudine.
  
  "Cras" extulit speculum, "et ad proximam pugnam."
  
  Pocula exhausit et cenam continuavit. Postquam praecipuum cursus erat consumptum et maxime in sellis suis recumbens, somno quieto profunde, Kenzi toti coetui loqui placuit.
  
  "Quid mali me?" - Rogavit. "Numquid ita incertum est fatum meum?"
  
  Hayden mutato pallio ductu iterum eam circumdedit. "Bene, ero honestus apud te, quod certo scio te percipere. Nihil plus libet quam te e cella custodia, Kensi, sed dicere - fieri non possum existimare.
  
  "Non potui relinquere."
  
  "Non potui te prohibere," Hayden admisit. "Et ego nolo. Sed crimina quae in Medio Oriente commisisti, vultu vultuque facta, "multum hominum potentum, ut minimum dicam, turbavit." Aliqui eorum Americani sunt."
  
  "Verisimile idem viros ac feminas pro quibus alias emi."
  
  "Hoc bonum. Sed non adiuvat".
  
  "Tunc iungam equos tuos. Satus tabula rasa. Proxima ad capream flavam currite, cui nomen est Thorsten Dahl. Tuus nunc sum, Hayden, si occasionem mihi dederis solvendi debitum meum.
  
  Turma hastae ducis celeriter connivuit ut sincera enuntiatio Kenzi ei illuxit. Dracus secundo biduo suffocavit aquam. "Numquam cogitavi Dal capreae. Etiam magis-"
  
  "Noli dicere," Suecus admonuit, paulum impeditus intuens.
  
  Alicia Israelis diligenter observavit. "Non sum certus volo opus hoc bitch".
  
  "O, Milo, bonus ero tibi. Te in digitis tuis habe. Docere te possem quomodo ferrum iaciat quod dolet vere.
  
  "Possum etiam nunc vobiscum manere," Bo locutus est. "Cum Tyler Webb in ventum et Sepulchri Raider, nusquam alibi esse potui."
  
  Murmuravit Drake. "Nos cogitabimus et mittemus ad te brevissimum litteras responsum."
  
  "Boni homines semper in hac turma grati sunt" ei dixit Hayden. "Quamdiu bene ludunt ceteri nostri. Confido equidem Beau magnum futurum esse additamentum.
  
  "Age, ego enim scio magnum commodum se habere" Alicia cogitans dixit. "Quamquam non sum certus bene cum biga ludere."
  
  Quidam riserunt, quidam non fecerunt. Nox crescebat et decrescebat, et tamen milites qui Lugduni conservabant in bono comitatu et inter fabulas bonas deprimebantur. Urbs ipsa cum iis celebrata est, quam ob rem plurimi incolae numquam sciverunt. A FESTUM affectu aeris penetravit. In tenebris et tunc orto sole vita continuatur.
  
  Cum inluxit dies, turmas suas singulas vias ierunt, in deversorium cubicula sua redeuntes et post meridiem congredi consentientes.
  
  "Paratus pugnare aliud tempus?" Dahl oscitavit Drake in novo et novo mane ambulantes.
  
  "Prope te?" Dracus cogitavit de ludis Suecis et tunc recordatus fuerat omnium eorum. Non hodie tantum, sed cum dies congressi sunt.
  
  "Semper," inquit.
  
  
  FINIS
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Odinis Odinis
  
  
  DEDICATIO
  
  
  Librum hunc filiae meae dedicare velim,
  
  Kira
  
  promissa servare
  
  et plura milia passuum ante...
  
  Et omnibus qui me in scripto meo semper fauuerunt.
  
  
  Pars I
  Numquam bellum ordiri volui...
  
  
  UNUS
  
  
  
  Eboracum
  
  
  Tenebrae explosae sunt.
  
  "Hoc est". Matt Drake speculatorem perstrinxit et spectaculum ignorare conabatur et imaginem caperet tamquam exemplar extraneae vestitum in catwalk ad eum descendentem.
  
  Non facile. Sed erat elit, dictum vel erat vel, interdum semper enim. Nemo umquam dixit facilem fore transitum ab SAS militi ad togatum et iam per septem annos luctatus est, sed photo rectum cordam in eo ferire videbatur.
  
  Praesertim hac nocte. Primum exemplar iactabat et leviter superbe risit, et deinde ad sonum musicorum et plausuum leniter abierat. Drake cameram deprimere pergebat cum Ben, inquilinus viginti annos natus, in aurem stridere coepit.
  
  "Propositum dicit esse Milla Yankovic. Puto me audivisse! adscribo: 'exemplar subtilis excogitatoris Freya'. Wow, estne Birgitta Aula? Sub omnibus Vikingi calces difficile dictu est."
  
  Dracus commentum neglexit suumque ludum continuavit, partim quod non erat certus amicus iuveni chorda ut ita dicam trahere. Effigies vivida cepit felis incessus, sparsaque in turba lucis ludit. Exemplaria in Vikingi indumenta induebantur, gladiis et clypeis, galeis et cornibus completi - indumenta retro designata ab excogitatore mundi inclito Abel Frey, qui in honorem vespertinum novum temporum morem cum secta pugna Scandinaviana complevit.
  
  Dracus animum convertit ad caput ambulationis catti et obiectum celebrationis hodiernae - nuper repertum reliquiae, ambitiose nomine 'Clypeus Odin'. Clypeus nuper repertus, qui in toto orbe diffusum acclamationem accepit, iam maximum invenit in mythologia Norvegica salutatum et re vera multo ante initium historiae Vikingi remittit.
  
  Mirum, periti dixerunt.
  
  Mysterium quod sequebatur erat ingens et ambitiosus et attentionem totius mundi conuertit. Clypeus valor tantum auctus est cum phisicis circensibus publicitatem coniunxit postquam elementum denominatum in compositione eius deprehensum est.
  
  Nerds quindecim minuta famae esuriens, latus cynicum personalitatis suae locutus est. Ille excussit. Utcumque pugnavit, protervitas ei facta est, cum vidua florebat sicut rosa venenata, quoties caveret.
  
  Ben trahit ad manum Drake, abrupte in schotum lunae plenae artis suae compositionem convertens.
  
  "X". Risit. "Ignosce, Matt. Satis sapidum est. Praeter musica... lutum est. Cohortem meam paucis centum libris conducere potuerunt. Potesne credere Eboracum curo ut aliquid tam mirabile ut hoc manus suas accipiat?"
  
  Dracus cameram suam in aere vibravit. "Vere? Minime." Cognovit urbem Eboracensem Consilium cum suis opinionibus corruptis. Futurum est in praeterito, ut aiunt. "Sed ecce, Eboracensis dominus pauca quid ad exempla photographica facit, nocte non caelo mense Septembri reddit. Cohors autem tua lutum est. Sic, refrigescant."
  
  Oculos revolvit Ben. "Shit? Murus Somni etiam nunc considerat uh... propositiones numerosas, mi amice."
  
  "Just exempla bona conatur ad focus." Dracus re vera in clypeo feruntur, lumina deambulationis catti illustrata. Constabat ex duobus circulis, unus interior tegebatur visis imaginibus animalium antiquis, quorum exterior erat mixtura symbolorum animalium.
  
  Mystice, putabat. Magna curatis fructibus et nucibus.
  
  "Cute" insusurravit ut exemplar ambulavit, et antithesin iuventutis et aetatis in cinematographico comprehendit.
  
  Catus currendum celeriter inauguratus est iuxta celeberrimum Jorvik Centrum Eboraci - museum historicum Vikingi - post Museum National Antiquitatum Suecicum brevem mutuum primo Septembris praebuit. Momentum eventus exponentialiter crevit cum superstar excogitatoris Abel Frey oblatus est patrinus eventus cattus ambulationis ad celebrandum exhibitionis apertionem.
  
  Aliud exemplar tegulas exstare deambulavit cum expressio felis nocturnam phialam crepito quaerens. Idiota, protervitas resurrexit. Hoc paradigma stupri fuit stellae quae futurae realitatis TV "celebritatis" propositum appariturum erat et circa Twitter et Facebook per decies centena millia ebrietatis bibens, decem dies fumantes amentes.
  
  Drake connivuit. Erat adhuc filia alicuius ...
  
  Vestibulum arcu revolvi et maculosa per caelum noctis. Clara lux a storefront ad storefront reflectitur, quod parum artis artificiosa aura destruens Drake creare potuit. Cascadae musicorum chorus aures suas distrahens invasit. Dominus cogitabat. In Bosnia facilius quam in hoc animo erant.
  
  Crevit turba. Quamvis opus suum, momento cepit ut vultus circum se intueretur. CONIUGUM ET FAMILIAE. Recta et hilaris designatores, sperantes idoli sui conspectum capere. Homines in habitu, ad agunt atmosphaeram. Subridens. His diebus cavendi causa hebetabat -- pugna prompta Exercitus -- sed tamen nonnullas sensas sentiebat . In perverso sensu, cum Alison, uxor eius, ante biennium mortua fuerat, postquam eum relinquebat, iratus, anxius, declarans se SAS discessisse, sed SAS numquam eum relinquet. Quid infernum etiam vult?
  
  Tempus vix dolorem attigit.
  
  Cur tonuit? Num malae meditationis in via erat? Malum iudicium? Lacrimas in oculis? Deliberare? Responsum est quod semper eum eludit; atrox vero nunquam sciet.
  
  Imperativum antiquum reduxit Drake ad praesens. Aliquid recordatus est ab exercitu dierum - longinqua pulso pulso, diu obliti.... nunc veteris memoriae ...... pulsate.
  
  Dracus nebulam excussit et spectaculum cati ambulationis intendit. Duo exempla ludibrio pugnae sub Odini clypeo ridiculo: nihil spectaculi, materia promotiva. Turba hortata est, camerae televisionis iunctae sunt, et Dracus quasi dervish clicked.
  
  Et tunc frowned. Deposuit cameram. Eius miles mens pigra sed non debilis, captus longinquam pulsans, iterum pulsavit, et miratus est cur duo exercitus helicopteri infernum adirent.
  
  "Ben," dixit diligenter, quaerens solam quaestionem quae venit in mentem, "In investigationibus tuis, audivisti aliquos inopinatos hospites hac nocte?"
  
  "Wow. Non putavi te animadverti. Bene, erant tweeting ut Kate Moss speciem faceret.
  
  "Kate Moss?"
  
  Duae helicopterae, sonum quem auris docta haud dubie agnoscit. Quisque a justo neque. Hi erant Apache impetus helicopterorum.
  
  Tunc totum infernum prorupit.
  
  Helicopteri supra caput volaverunt, circulum fecit et in voce ferebatur. Studiose incitabat turba aliquid speciale exspectans. Omnes oculi et camerae nox caelum vertebat.
  
  Ben exclamavit, "Wow ..." Sed tunc cell phone sonuit. Parentes eius et soror constanter vocati sunt, et ille, Guido familiaris, corde aureo semper respondit.
  
  Dracus brevem familiam frangit adhibetur. Positiones helicopterarum diligenter examinavit, sinus missilium plene oneratus, catenam 30mm tormentarii sub fuselage aircraft anteriore apparenter locatam et condicionem aestimavit. Crap...
  
  Potentia ad chaos completum, turba alacer stipata est in parva quadrata tabernas tribus angustis exitu circumdata. Ben et unam tantum electionem habuit, si quando.... impressisse coepit.
  
  Caput recta ad felem deambulatio.
  
  Sine admonitione, dozens funium delapsus alterum helicopterum, quod Drake nunc intellexit, debet esse hybrida Apache: machina mutata ad membra turbarum multiplicia accommodanda.
  
  Submissis ordinibus homines personati descenderunt, post felem gressum disparentes. Dracus tormenta animadvertit ense pectoribus suis quasi cautum silentium per turbam diffundi coepit. Ultimae voces filiorum voces quaerebant cur, sed mox etiam mortui sunt.
  
  Plumbum Apache deinde unum ex vacuis horreis telum gehennae incendit. Sonus sibilus factus est, sicut decies centena millia lagenae vaporis elapsae, deinde fremitus quasi duo dinosaurus pristinus occurrens. Ignis, vitrei et latericii fragmenta alte per aream sparsa sunt.
  
  Ben in cellam suam cecidit offensus et post eum cucurrit. Dracus clamores quasi aestuat undas audivit et sensit vulgus instinctum occupare turbam. Alterum non cogitans, Ben apprehendit et in maledictum proiecit, deinde in se ipsum desiluit. Expositis iuxta viam cat.
  
  Sonus tormentorum Apache catenae altae et funestae sonuerunt, eius ictus turbam volantem, sed tamen purum terrorem faciebant.
  
  "Ben! Mane prope me ". Dracus circum ima currit vestigia catti. Varia exempla innixus ad auxilium. Dracus ad pedes assurgebat, et respexit ad torrens insanae multitudinis exitus perterritos. justos hominum catwalk ascenderunt, exemplis et baculo adiuti. Clamoribus territi penetrabant aera, pandere pavorem. Ignis tenebras illustravit, et gravissima crepitus helicopterorum rotors ex strepitu maximo submersi sunt.
  
  Iterum sonavit catena tormentorum, plumbum grave mittens in aerem sono nightmarish ne quis usquam togatus audiret.
  
  Dracus conversus. Exempla post se contremuerunt. Odini clypeus ante eum erat. Impulsu parens, paucas imagines photographicas eo momento cepit, cum milites in tunicas bulletproof e post scaenas apparuerunt. Prima Draculi cura erat se inter Ben, exemplaria et milites collocare, sed strepitando, speculatorem suum angustans.
  
  Altera manu tenens iuvenem proiecit longius.
  
  "Heus!"
  
  Intuitus est autem unus militum eum machinam sclopetum minaciter agitans. Dracus incredulitatis affectum suppressit. Hoc genus in hoc mundo Eboraci non evenit. Eboracum domus peregrinatoribus, glacies cremor amatores et dies Americani trippers erat. Leo erat, nunquam licet strepere, etiam Roma imperante. Sed tuta, et prudens fuit. Hoc loco Dracus ex damnatis SAS primo loco effugere voluit.
  
  Esse cum uxor. Ad vitandum... crap!
  
  Subito in vultu miles apparuit. "Da mihi illud!" exclamavit cum accentu Germanico. "De id mihi!"
  
  Miles ad cameram cucurrit. Dracus brachium suum incidebat et machinam sclopeto torsit. Militis faciem mirum inluminavit. Dracus quiete tradidit cameram Ben in movendo qui fecerat aliquem architriclinus caput novum Eboracum superbum. Audivi eum citato cursu fugientem.
  
  Drake machinam sclopetis in area demonstravit ut tres plures milites ad eum progressi essent.
  
  "Vos!" unus e militibus telum suum extulit. Drake semisom oculos occlusit, sed tunc clamorem raucum audivit.
  
  "Manere! Damna minima, ineptus. Visne vere aliquem emittere in sanguinem frigidum in televisione nationali?"
  
  Adnuit Draco miles novus. "Da mihi cameram." Nasi piger erat suo accentu Germano.
  
  Dracus cogitavit consilium B et plaustrum sclopetum ad solum permisit. "Non habeo".
  
  Adnuit imperator subditis suis. "Reprehendo eum."
  
  "Alius ibi erat. "Reliquit".
  
  Dux in faciem Draculi recta iit. "Malum moventur."
  
  Dolium fronti impressit. Visio eius iratis Germanis repleta est et sputum volatum. "Reprehende eum foras!"
  
  Dum eum perscrutantes observavit furtum Odini clypei a nuper adveniente personatum veste alba indutum constitutum. Manum aliquantulum excussit demonstrative caput impingebat, sed nihil dixit. Cum Clipeus tuto occultatus est, homo radiophonicum in directione Drake agitavit, evidenter intentionem ducis attrahens.
  
  Dux radio suo aurem suam imposuit, sed Dracus oculos suos in albo non sustulit.
  
  "Paridem" ille labiis tantum dixit. "Cras ante sex."
  
  In disciplina SAS, Drake reflexus, adhuc utilis fuit.
  
  Ait dux: Etiam. Iterum se invenit in facie Draculi iactans tabellas et pretium IDs. "Felix nutcracker," segniter attraxit. "Dominus dicit minima damna esse, ideo vivis. "At," vidulum Draculi iactavit, "inscriptionem tuam habemus, et si fabam effundis," addidit, scrotum polaris ursi micans risu frigidiorem, "tribulatio te inveniet."
  
  
  DUABUS
  
  
  
  Eboracum
  
  
  Postea domi Drake Ben ad colum decanum capulus tractavit et eum ad vigilias eventus noctis coniunxit.
  
  Clypeus Odin surreptus est quod civitas Eboraci omnino non erat paratus ad talem impetum truculentum. Verum miraculum fuit quod nemo mortuus est. Helicoptera incendia reperta milia passuum absunt, relicta ubi tres viae confluunt, incolarum longe abeuntes.
  
  "Rin' sursum spectaculum Frey" Ben dixit serio dimidium. "Exempla sunt iam conferta et abiit."
  
  "Damne, lectulum quoque mutavi. Bene, certe scio Frey, Prada et Gucci superstes erunt."
  
  Murus Somni per totum illud luderet.
  
  "Coepi in familia film Titan iterum?"
  
  "Ille me admonuit, patrem meum in medio amni exciderunt."
  
  Dracus calvam implevit. "Nolite solliciti esse. Circiter minuta vel sic revocabit.
  
  "Tu es cognati mihi, Krusty?"
  
  Dracus caput movit et risit. "Nemo. Vos iustus intelligere minor est."
  
  Ben convivit cum Drake circiter novem menses. Paucis mensibus ab alienis bonis amicis. Drake restitit Ben redditum pro scientia consequat - adulescens iter ad graduandum - et Ben adiutus ad omnia communicanda: ille fuit ille guy est qui animum suum non occultavit, fortasse signum innocentiae, sed etiam admiratione digna.
  
  Mug Ben deposuit. "Bene nocte, buddy. Puto ibo sororem meam vocabo.
  
  "Nox".
  
  Ostium clausit et Drake blank in Caelo News momentum inspexerunt. Ubi imago scuti Odini apparuit, ad praesens rediit.
  
  Cameram accepit quae ei victum dedit, chartae memoriae in sinu suo adhaesit, cras picturas recensere volens, ac deinde ad crepitum computatorium contendit. Mutato animo, ostia ac fenestras obstruere substitit. Haec domus multis abhinc annis graviter munita erat cum adhuc in exercitu militabat. Credere libebat fundamentale bonum cuiusque hominis, sed bellum unum te docuit - numquam temere quicquam fidere. Semper consilium et optio tergum - Plan B.
  
  Septem anni sunt elapsi, iamque sciebat animum numquam ab eo discessurum esse.
  
  Googled "Odin" et "Clypeus Odin" extra domum, ventus exsurgebat, per culmina irruens et ejulantes sicut argentaria collocari cuius bonus quattuor decies capped erat. Mox intellexit Scutum magnum nuntium esse. Maior inventio archaeologica, maxima totius Islandiae historia. Quaedam Indiana Jones typi abiverunt iter tritum ad explorandum vetus glaciei amnis. Paucis post diebus clypeum effoderunt, sed deinde unus ex maximis vulcanis Islandiae murmurare coepit, et amplius exploratio habenda est custodia.
  
  Idem vulcano Drake cogitabat, qui nuper nebulam cineris trans Europam misit, mercaturam aeris et dies festos hominum perturbando.
  
  Dracus capulus suum sorbuit et ad ululum venti audiebat. Pallium horologium media nocte percussit. Intuitus ingentem copiam informationum per Interreti dixit ei Ben plus sensum eius reddere quam posset. Ben erat sicut quilibet discipulus - potest celeriter cognoscere cibum qui una cum technicis apparuit. Legit scutum Odin multis intricatis consiliis ornatum fuisse, quae omnia a peritis cellis investigata sunt, et J.R.R. Tolkien erraticum suum magum Gandalf in Odin fundavit.
  
  Random stuff. Symbola seu hieroglypha quae extrinsecus clypei cinxerunt credita sunt antiqua forma Odini exsecrationis;
  
  
  Caelum et infernum sunt sicut ignorantia temporalis;
  
  Anima immortalis est quae ad dextram vel ad Nefas innititur.
  
  
  Scriptum non erat ut maledictionem explicaret, sed omnes adhuc in sua veritate crediderunt. Hoc certe Vikingi tribuitur, non Odino.
  
  Dracus in sella resedit et per eventus noctis cucurrit.
  
  Eum unum dictas ei, sed simul putant ei. Guido in albo ore locutus est: "Paris, cras sex." Si Dracus hanc viam descenderit, Ben vitam periclitari, non suam mentionem facere potest.
  
  togatus hoc neglexisset. Miles iam in discrimine esse rationem, et iam in periculo esse vitam, et aliquid certius indicio compertum habere.
  
  Googled: One + Paris.
  
  Unus audax ingressum oculum suum apprehendit.
  
  Equus Odin, Sleipnir, in Louvre exhibitus.
  
  Odini equus draculi occipitium impingebat. Deus enim iste quidam nimis materialia sibi vindicabat. Dracus Louvre paginam aperuit. Visum est sculptura equi legendarii Odini multis abhinc annis in Norvegia montibus repertam esse. Plures fabulas secuti sunt. Dracus mox ita a multis fabulis de Odin abreptus est ut paene oblitus esset Deum Vikingi, solum fabulae esse.
  
  Louvre? Dracus eum mandebat. Capulum suum consummavit, defessus sentiens, e computatro recessit.
  
  Sequenti momento iam dormiebat.
  
  
  * * *
  
  
  Expergefactus ad sonitum ranae coaxantis. Excubiae parvae. Hostes terrorem aut canis speciem exspectare poterat, sed nunquam suspicaretur viridis ornatum iuxta ritum rotae insidentem, et Dracus levi sopore doctus.
  
  capite in manibus obdormivit ad mensam computatoriam; Nunc ille statim evigilavit et in obscurum ANDRON lapsus est. Postica repulsa est. vitrea fregerit. Paucis secundis cum rana coaxavit.
  
  intus erant.
  
  Dracus infra oculum procumbens gradum vidit duos viros intrantes, tormenta tormenta tenentes competenter, sed parum reclinatus. Mundus eorum motus, sed non decorus.
  
  Non forsit.
  
  Dracus in umbris opperiebatur, sperans veterem militem in eo non demittere.
  
  Duo populi ingressi sunt, coetus antecedens. Ex quo patet quod aliquis sciret quid agerent. Consilium totius Draculi huius rei iam ante multos annos cogitavit, cum mens militaris adhuc fortis et experimentalis erat, et numquam omnino mutandum erat. Nunc animo revolvitur. Cum primum rostrum e coquina militis infudit, Dracus illud arripuit, eum ad se yanxit, deinde reversus est. Eodem tempore, ad adversarios tendebat et circumvolutus, efficaciter retorquens sclopellum arripiens, a tergo hominem terminans.
  
  Secundus miles necopinato captus est. Totum id factum est. Drake accensus sine intermissione milliens secundo, primum militem convertit et iecit antequam secundus ad genua procumbere posset.
  
  currite, cogitatus. Quisque ac cursus nunc.
  
  per scalas cucurrit, nomen Ben clamans, deinde tormentorum tormentorum impetum super humerum eius ignem accendit. Qui ad portum pervenit, iterum clamaverunt, deinde ad ostium Ben accurrerunt. Erumpere. Ben stetit in brevibus pugillaribus, telephonum gestabile, genuinum horrorem in facie sua scriptum.
  
  "Nolite solliciti," Drake despiciens. "Mihi crede. Hoc est aliud officium. "
  
  Ad fidem suam Ben non interrogare. Drake totis viribus unitus. Domum principalem Atticae excludens debilitavit ac deinde alterum in eo conclavi inauguravit. Post hoc cubiculum ianuam confirmat. Hostis obstinatum non desistere, sed certe retardare.
  
  Tota pars consilii est.
  
  Fores obseravit, firmatis lignis munitis, scalam in Atticam demisit. Ben iaculatus est primus, Dracus secundus postea. Tabulatum spatium erat magnum et velatum. Ben stabat illic os eius. Magnae consuetudinis armaria impleverunt totum spatium parietis orientalis occidentis, cum CDs et casis antiquis exundantibus.
  
  "Estne haec omnia tua, Matt?"
  
  Drake non responde. Ambulabat super struem cistarum quae ianuam celabat satis alte perrepe; portae ad tectum.
  
  Dracus in tapete cistam invertit. MANTICA plene conferta, quam humeris suis muniverat, obtigit.
  
  "Planum?" susurrabant Ben.
  
  Ille manticae plausae. "Et obtinuit eos."
  
  Cum Ben intuens blank, Drake intellexit quam timidus esset. Intellexit se nimis facile in SAS homuncionem reversum esse. "PANN. Morbi luctus. Pecunia. Diplomata. Codex I-. Lepidium sativum".
  
  Gun non nominavit. Globis. Cultrum...
  
  "Quis hoc facit, Matt?"
  
  fragor ab inferis facta est. Hostis ignotus pulsat ostium cubiculorum Ben, fortasse nunc intellegens se Drake despiciendum esse.
  
  "Tempus est ire".
  
  Ben flexa sine ulla voce in ventosas noctes prorepit. Post eum Dracus columbam ducens, tandem ad parietes CDs tapetis inclusos, ianuam compressit.
  
  Tectum componit ut potuit sine hominum attentione. Sub praetextu novae canali inaugurandi, deambulationem latum tripedem instituit, qui totam culminis sui longitudinem percurrebat. Quaestio esset ex parte proximi.
  
  inpatiens digitos traeunte precaris Tecta trahit. Ben ambulavit diligenter, nudo pede labente et concretis tegulis quatiens. Manum suam arcte tenuit Dracus, volens tempus invenire sannatores.
  
  Tunc fortis impetus venti ululavit super caminum, et percussit Ben quadratum in facie, et misit eum scandalum super crepidinem. Drake vehementer abstraxit, clamorem doloris audivit, sed tenacitatem non solvit. Alterum postea amicum retorsit.
  
  "Nec longe" insusurravit. "Fere ibi buddy."
  
  Drake videre potuit quod Ben perterritus erat. Inter ianuam Atticam et extremam tecti aciem, deinde in hortum et postica, iaculatus est intuitus eius. Terror vultumque suum detorquet. anhelitus, vivificatus; numquam id certe fecissem.
  
  Dracus ostio oculos rapuit, animum congregavit et dorsum suum ad eam convertit. si quis praeterisset, eum primum visuros esse. Ben ab scapulis apprehensus obvium habuit aspectum.
  
  "Ben, mihi crede. Mihi crede. Promitto me tibi per hoc auxilium.
  
  Oculi ben feruntur et adnuit, vix tamen vitam suam in manibus Draci ponens. Et conversus diligenter extiterunt. Drake animadvertit sanguinem e cruribus stillantem in fossam fluentem. Transeunt tectum proximi, descendit in conservarium suum et delapsus est in terram. Ben lapsus est et in medio cecidit, sed Dracus ibi primus fuit et de lapsu eius cervical plurimum.
  
  in solido deinde erant. Lux proxima erat in conclavi, sed circumcirca nemo erat. Probabiliter machina tormentaria ignem audiverunt. Spero autem vigilum in itinere suo.
  
  Drake Ben arcte amplexatus est et dixit, "Phantastica effercio. Sustine opus bonum, et novam tabulam ascendam tibi. Nunc eamus.
  
  Iocus erat cursus. Cum ligo-me-up opus esset, Ben orationem Drake de aetate sua faceret, et Dracus deridebat iuventutem. Amicitia aemulatio.
  
  snorted Ben. "Quis est infernum ibi?"
  
  Dracus Atticam aspexit et eius ostio abscondita. Nemo tamen inde aliquid detraxit.
  
  " Germanorum ".
  
  "Huh? Sicut Bellum Orbis Terrarum II Pons Germanicus per flumen Kwai?"
  
  "Iaponicam esse puto. Nec, puto esse aliquid simile WWII Germanis.
  
  Iam erant a tergo horti proximi. Per sepem impingebant et expressi per phantasticam sectionem claudendi, quam Dracus in una anniversaria celebrationes construxerat.
  
  Recta egredimur onto occupatus platea.
  
  Contra taxi ordinem.
  
  Drake ad homicidium exspectantes ambulavit in corde suo cars. Prudentia militaris iterum se ostendit. Velut Mickey Rourke, sicut Kylie, sicut Hawaii Quinque-O... Iustus sopitam esse, expectans tempus suum magnificum regressum facere.
  
  Sciebat enim unum modum tuendi duos ex his primum malos guy.
  
  
  TRIBUS
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Fuga ad Carolum De Gaulle paulo post nonum diem eo die appulit. Drake et Ben appulit cum nihil nisi mantica et pauca ex contentis suis originalibus. Novas vestes induebant, nova telephona mobile parata erant. Codex I-I-praeceptus erat. Pleraque nummi defuit - in onerariis consumpta est. Telum abiectum est quam primum Drake propositum suum destinavit.
  
  In fuga Drake Ben recentem omnia Germanica et Vikinga adduxit et eum rogavit ut auxilium investigaret. Ben cavillator commentarium fuit, "Bang bang, hoc meum gradum."
  
  Drake hunc habitum approbavit. Griffini non disrumpebant, Deo gratias.
  
  Ambulaverunt extra aeriportum in levis frigido Parisino. Ben taxi repertus est et philosophicam, quam ab eo emerat, elevavit. Postquam intus erant, dixit, "Umm... Rue... Croix? Hotel contra Louvre?"
  
  Taxi inceperunt, ab homine acti cuius facies nihil se movere ostendit. Deversorium, cum quadraginta minutas postea pervenit, Paris refrigerium atypicum fuit. VESTIBULUM erat magnum, elevatorium quod plus quam unum hominem accommodare possent, et plures corridores cum cubiculis.
  
  Priusquam tardarentur, Dracus machina argentaria usus est in lobby ut reliquas nummos retraheret - circiter quingentos nummos. Ben aspernatus est, sed Dracus annuo adhortatus est. Sciebat quid amicus callidi cogitaret.
  
  Notata et pecuniae calles mfm.
  
  Pro una camera cum scidula solvit et deinde cameram trans viam cum nummis emit. Semel in cenaculo ambo cubiculum "nummi" intraverunt et Dracus custodias posuit.
  
  "Haec nostra casu varias aves uno lapide occidendi" dixit spectans Ben circum cubiculum oculo critico perstringens.
  
  "A?" - rogavi.
  
  "Videmus quam bona sint. Si cito, quod bonum est, et fortasse molestum est. Si non faciunt, bene etiam scire Gravis est. Et facultas est tibi nova ludibrio extrahere."
  
  Ben conversus in I-codex. "Hoc vere futurum est hodie ante sex?"
  
  "Est doctus coniectura." Drake ingemuit. "Sed convenit paucis notis."
  
  "Hmm, ergo secede, Krusty... Ben demonstrative crepuit digitos. Nunc fiducia eius elucebat se iuvare potius quam ereptum esse, sed numquam tunc temporis opus fuit. Immo genus personalitatis nomine vel agnomine notatur - plerumque Blakey - numquam satis dynamica est ut hoc cognomen mereatur.
  
  Drake per peephole conspexerunt. "Quo longius capiet," fatur. "Pluriores casus habemus."
  
  Non diu. Dum Ben percuteret in I-code suo, Drake dimidium duodecim magnas guys ad ianuam trans vicum congregatas vidit. Sera fracta est, et locus in fractus est. Triginta secundis posterioribus turmae iterum apparuerunt, circumspexit iratos et dissipavit.
  
  Dracus maxillam demittebat.
  
  Ben dixit. "Hoc est vere interesting, Matth. Creditur actu novem partes Odini per orbem sparsas reliquias. Aliud est scutum, aliud equus. Hoc numquam scivi."
  
  Drake vix eum audivit. cerebrum destruxit. Haec ubi habebant problems.
  
  Sine verbo, e ianua discessit et aliquot in cellae telephonico suo dialedit. Fere statim vocatio responsum est.
  
  "Ita vero?"
  
  "Dracus est."
  
  "Ego abhorrent. Diu nihil vident, buddy ".
  
  "Scio".
  
  "Semper scivi te vocare."
  
  "Non quid sentis, Wells. Mihi opus est aliquid ".
  
  "Certe scis. Dic mihi Mai ".
  
  Dampnas. Puteis tentabat se aliquid nisi scire posset. Problema erat quod Mai flamma eorum vetus fuerat cum in Thailandia downtime, antequam Alison nupsit - et etiam Ben not opus est illas res sordidas audire.
  
  "Medium nomen est Sheeran. Locus - Phuket. Typus - hmm... exotic....
  
  Velabant aures Ben. Dracus illud in corpore suo legit tam clare quam politicum mendacium legere potuit. Os apertum erat sensus...
  
  Dracus paene risum in voce Wellensis audire potuit. "Exotic? Hoc est optimum potestis facere?"
  
  "In momento, Etiam."
  
  "Estne aliquis ibi?"
  
  "Vere similis".
  
  "Gotcha. Bene, buddy, quid vis?"
  
  "Verum opus est, Wells. Mihi opus est rudibus indiciis quae in nuntio vel in interreti iaci non licet. Clypeus Odini furatus est. De Germanis qui furati sunt. Germanis maxime. Vera SAS notitia. Mihi opus est scire quid vere agatur, buddy, non Leak publica.
  
  "Tune es in tribulatione?"
  
  "Ingens." Non mentiris imperatori tuo, necne prius.
  
  "Opus est opus?"
  
  "Nondum".
  
  "Merui manum, Drake. Dic modo verbum ac SAS tua sunt.
  
  "Faciam".
  
  "Bine. Da mihi aliquid. Et obiter adhuc narras te plane senem fuisse SAS?"
  
  Drake haesitavit. Verbum "senex SAS" ne existere debet. "Terminum acceptabile est explicandi, id est omnia."
  
  Drake exivit. Non facile auxilium a priore imperatore peteret, sed incolumitas Ben omnem superbiae sensum superavit. Repressit iterum peepholum, vidit atrium vacuum, et deinde ambulavit et sedit iuxta Ben.
  
  Novem partes Odini dicis? Quid est infernum?
  
  Ben cito reliquit paginam Facebook sodalitatis suae, murmurans se duos petitiones amici novi habere, quorum numerus est septendecim.
  
  Drake paulisper studuit. "Ergo tu olim SAS dux et taenia fanatica. Infandum est, mate, si non sapis me dicentem."
  
  "Focus, Ben. Quid habes?"
  
  "Bene... vestigia harum novem partium Odinis secutus sum, novem esse videtur singularem numerum in mythologia Norvegiensi. Unus erat crucifixus ex aliquo quod vocatur Arbor Mundi, novem diebus et novem noctibus, jejunio, lancea in latere ejus, sicut Jesus Christus, et multis annis ante Jesum. Hoc verum est, Matth. Verus scientiarum catalogus est. Narratio etiam potest esse quae Iesu Christi historiam inspiravit. Novem partes Odini sunt. Hasta tertia pars est et cum Arbore Mundo coniuncta est, quamquam nullam eius loci mentionem inuenire possum. Locus Arboris fabulosus est in Suecia. Locus appellatus Apsalla.'
  
  "Tardus, tardus. Dicitne aliquid de clypeo Odin vel equo suo?"
  
  Ben humeros. Solus scutum unum ex maximis archaeologicis totius temporis invenit. Et hoc in ore eius sunt verba: Caelum et Infernum iusta sunt ignorantia temporalis. Anima immortalis est quae ad dextram vel ad Nefas innititur. Patet hanc esse Odini maledictionem, at nemo in viva memoria unquam quid intendit intellegere potuit.
  
  "Forsitan unum illorum maledictorum ubi tu modo esses," Risit Dracus.
  
  Ben neglexit eum. "Hic dicit equum sculpturam esse. Alia sculptura "Lupi Odin", nunc in New York, in promptu est."
  
  "Lupi eius? Nunc?" Cerebrum Draculi incipiens ad frigendum erat.
  
  Duos lupos in pugnam equitavit. Patet."
  
  Drake frowned. "Omnes novem partes computantur?"
  
  Ben renuit caput. "Pauci desunt, sed..."
  
  Drake constiterunt. "Quid est?" - rogavi.
  
  "Bene, stultus sonat, sed fragmenta legendi hic figurantur. Aliquid de omnibus fragmentis Odini confluentibus et catenis reactionem incipientibus quae ad finem mundi ducet".
  
  "Latin vasa," dixit Drake. "Omnes isti veteres deos habent aliquam 'finem mundi' fabula illis associata.
  
  Ben adnuit et vidit in custodia sua. "Ius. Respice. Nos interreti maleficos cibo indigemus", alterum cogitabat. "Et cogito, ut sentio sicut nova lyrics e cohorte cito veniunt. Croissants et Brie ad brunch? "
  
  "Cum Lutetiae Parisiorum..."
  
  Dracus ostium rimam aperuit, circumspexit, dein annuit Ben exire. Risum in facie amici vidit, sed etiam in oculis eius contentionem terribilem legit. Ben celavit bene, sed pessumdatus est.
  
  Dracus in cubiculum rediit et omnia sua in dorsualem posuit. Ut grave balteum munivit, audivit Ben dicere salve obvolutum et in timore solum iterum in vita sua cor suum sistere sensit.
  
  Primus erat, cum ab eo Alisonus discessit, testans hanc dissonabilem differentiam - plus militis es quam damnare castris castris.
  
  Qui nox. Sicut pluvia sine fine oculos suos lachrymis implevit, sicut nunquam antea.
  
  Currens versus ostium, omnis musculi in corpore suo tempore et paratus, tunc vidit duos senes in atrio laborantes.
  
  Et Ben animadvertit terrorem absolutum, qui Draki oculos impleverat ante militem ex- cessus ad dissimulandum. Stultus error.
  
  "Nolite solliciti esse". pallido risu dixit Ben. "Bene sum".
  
  Dracus instabilitatem spiritus sumpsit et per scalas semper in custodiam deduxit eos. VESTIBULUM repressit, nihil minas vidit, et foras exivit.
  
  Ubi erat proxima popina? Coniecturam fecit et versus Louvre contendit.
  
  
  * * *
  
  
  Crassus ex artibus neurosurgeonis statim apud Monacenses eos vidit. Compressit imaginem photographicam suam et in duobus cordis pulsationibus agnoscit bene constructum, capacem Eboracensem et comatum, amicum idioticum, et eos in cruces inclusit.
  
  Ille locum mutat, non alta petendi, Aut fodit in viscera candida surcula membra.
  
  Insusurravit in scapula tortor ligula: "Illas teneo".
  
  Responsum est immediatum mire. "Nunc occide."
  
  
  QUATUOR
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Celeriter tres glandes incensae sunt.
  
  Prima glans deflexa ab ostio metallico iuxta caput Drake, deinde in platea ricocheta, vetulam in bracchio percutiens. Torta et cecidit, spargit in aere sanguine signum interrogationis in specie.
  
  Secundo ictu pilorum in capite Beni steterunt.
  
  Tertius concretum, ubi stabat nanosecond, postquam Dracus eum a lumbis aspere apprehendit. Proiecitque pavimentum glans et in deversorium fenestram comminuit.
  
  Dracus involutus et durius ambulavit Ben post ordinem cars collocati. "Te teneo". Furibundus insusurravit. "Just perge." Curvabat, prospiciens per fenestram, et motum in tecto vidit sicut fenestram fractam.
  
  "Shitty dirigentes!" His in agro Eboracensi accentu et exercitus stragulam vocem huskier adrenaline aedificatam fecit. aream lustrabat. Cives currebant, vociferantes, perturbationes omnes causantes, sed quaestio erat quod jaculator sciebat ubinam essent.
  
  Nolle solus.
  
  Etiam nunc, Drake tres guys quae antea viderat per lockpictionem agnovit, qui e tenebris Mondeo evasit et ad eas proposito ambulavit.
  
  "Tempus movere."
  
  Dracus eos in duos currus duxit ad ubi iam animadvertit puellam hystericam clamantem in curru suo. Ad admirationem sui rimam fores aperuit et celerem impetum sceleris ad conspectum territae vocis sensit.
  
  Expressio signabat in vultu. "Ex."
  
  Adhuc non offa accensus. Mulier prorepit, metu rigentem lacertos suos, eos in tabulas mortuas convertens. Ben delapsus est, pondus corporis retinens quam maxime infimum. Dracus festinavit post se et deinde clavem convertit.
  
  Respirans, currus vicissim imposuit ac deinde extra raedam spatium evulsit. Flexilis gliscens per viam post eos.
  
  Ben clamavit: "Rue Richelieu!"
  
  Drake declinavit, glandem exspectans, sonitum metallicum in machinam emissam audivit, deinde acceleratorem percussit. Latrones oppressi in sidewalk transierunt et eos ad currum suum recurrere viderunt.
  
  Dracus rotam trahebat ad dextram, deinde ad sinistram, et iterum ad sinistrum;
  
  "Rue Saint-Honoré." Ben exclamavit, collum suum cupiens ut nomen viae videret.
  
  Negotiationis fluxum iungebant. Dracus quantum potuit festinavit, texendo currum, quod ad delicias suas evasit mini Cooper, in et angiportis, et ab tergo visum intuens.
  
  Tecti surculus iam pridem disparuit, sed Mondeo ibi non longe post erat reversus.
  
  Vertit ius et tunc ius iterum, felix ad luminaria negotiationis. Louvre ex sinistro Museo desumpta. Usus nullus erat: nimis confertae viae, luminibus negotiationis frequentiores erant. Indigebant e medio Parisiensi effugere.
  
  "Rue De Rivola!"
  
  Drake frowned duriter in Ben. "Quare infernum servas nomina platea clamantes?"
  
  Ben intuebantur eum. "Nescio! Illi ... in TV ostendunt! Iuvat?"
  
  
  * * *
  
  
  "Minime!" - Clamavit retro fremitu machinae fugientis per lubricam viam a Rue de Rivola.
  
  Glans ricocheted off tabernus. Drake quempiam collapsum in agonia vidit. Malum erat; gravis erat. Hi superbi et potentes non curant quos laedunt, et cum consequentibus vivere possent.
  
  Cur novem partes Odinis illis tantae fuerunt?
  
  Glandes metalla et exemplaria circum Minium concreta ac sinistra penetrabant.
  
  Illo momento cell phone Ben sonavit. Ille complexus humero discursum e sinu exegit. "Mater?"
  
  "O Deus meus!" Maledixit Dracus tacite.
  
  "Bene sum, ta. Vos? Sicut Pater?"
  
  Mondeo iter in navi Minii fecit. Praecipitia caeca prospectum a tergo impleverunt cum vultuum trium attritorum Germanorum. Nothi eam amabant.
  
  Ben adnuit. "Et parva soror?"
  
  Dracus Germanos in rabiosa trepidatione elisos contundit.
  
  "Nemo. Nil specialis. Um... Quid est iste strepitus? pausam fecit. "Oh... Xbox."
  
  Dracus accelerator pressit aream. Machina cito respondit. Coronas expresserunt usque ad sexaginta milia passuum horae.
  
  Proximus iecit fenestram tergo concussit. Ben descendit in aream frontem scandens non expectans invitationem. Drake momentum sibi permisit taxationis, tum Minium in vacuum sideambulatum dirigit ante longam lineam currus collocati.
  
  Viatores in Mondeo temere accensis, cum indicibus in fenestras autocinetorum carros comminuentes, Minium ferientes et eum proiecerunt. Intra secundis dumos impulit, stridore circumagebat, currus minus 180 gradus projecit, dein viam venerant retorsit.
  
  Secundas pretiosas tulit pro vectoribus Mondeo ut res gestae cognoscerentur. 180-gradus turn incautus et periculosus erat, et duos currus collocati atrocem fragorem protulit. Ubi in nomine omnium sanctorum vigiles?
  
  Nunc non est optio. Dracus circumegit tot angulos quot potuit. " Paratus esto, Bened. Imus currere".
  
  Si Ben ibi non fuisset, stetit et pugnavit, sed salus amici prior fuit. Et questus nunc moveo dolor erat amissus.
  
  "Bene mom, te postea." Ben clausit cellam suam et parvipendens. "Parentes".
  
  Dracus Mini retro usque ad fraenum traxit et subito medium per gramina manicata contrivit. Priusquam currus constitit, fores latas aperuerunt et se exilierunt versus vias proximas tendentes. Permixti sunt Parisienses homegros antequam Mondeo etiam in conspectum venit.
  
  Ben curo ut coaxare aliquid et connivuit Drake. "Meus heros".
  
  
  * * *
  
  
  latebant in parvo interretiali casu iuxta locum vocatum Harry New York Bar. Hoc erat sapientissimum Drake. Inconspicuus et vilis locus erat ubi investigationem suam continuare possent et quidnam facerent de imminenti inruptione Louvre sine molestia et interpellatione decernendi.
  
  Dracus muffins paravit et capulus dum Ben initium in. Dracus nullam tamen iniuriam passus est, sed Ben coniectans parum sollicitus esse debet. Miles in eo attrectare nesciebat. Sciebat se amicus loqui. Itaque cibum potionemque ad iuvenem impulit, in foveam umbraculum consedit et aspectum tenuit.
  
  "Quid agis toto hoc crap?"
  
  "Nescio". Ben dixit verum. "Nondum tempus habeo ut scias illud."
  
  Adnuit Drake. "Hoc pulchrum est. Bene, cum id facis... computer ostendit. "Quid habes?"
  
  "Ibam in eodem website ut prius. Mirabile archaeologicum invenio ... novem fragmenta... yada, yada, yada... oh yeah - Lego de spectaculi Odinis fine theoria coniurationis mundi.
  
  "Et dixi."
  
  "Bullshit fuit. Sed non necessario, Matth. Audite hoc. Sicut dixi, legenda est et in multas linguas translata est. Non solum Scandianis. Satis universale videtur, quod valde insolitum est rusticis qui hoc genus student. Hic dicitur, si novem partes Odinis in Ragnarok collectae fuerint, viam ad Deorum sepulchrum patebunt. Et si hoc sepulchrum semper est violatum. Animadverte dixi Deos?"
  
  Drake frowned. "Nemo. Quomodo hic sepulchrum Deorum esse potest? Numquam fuerunt, Ragnarok numquam fuit. Locus Norvegorum iustus erat Armagedon.
  
  "Admodum. Et quid si vere fuit?
  
  "Igitur finge valorem operis huius inveniendi."
  
  "Sepulchrum Deorum? Super omnia esset. Atlantis. Camelot. Eden. Nihil ad hoc. Dicis igitur primum esse clypeum Odin initium?"
  
  Ben momordit verticem muffin. "Ego coniecto videbimus. Adhuc octo partes sunt ire, ut si evanescere incipiant, constitit. "Scis, Karin cerebra familiae, et sis omnia lutum hoc Internet instare. Omnia in frusta sunt."
  
  "Ben, satis nocens sentio de te. Ego nihil tibi promitto, sed quemvis in hoc involvere possum. Drake frowned. "Miror cur damnant Germanos hoc nunc facere coepi. Reliquae octo partes haud dubie aliquandiu extiterunt.
  
  "Pauciores analogias cum eu. et habent eam. Forsitan aliquid speciale de clipeo? Aliquid ut omnia operae pretium fecit. "
  
  Drake recordatus est clypei imagines proximas sumere, sed investigationem illam postea tenere potuerunt. Ille in scrinio percussoque. "Hic dicit, sculpturam equi Odin in Vikingi cymba inventam esse, quae etiam praecipue Louvre exhibet. Plerique ne ipsam sculpturam equitum animadvertere per Louvre ambulantem.
  
  "Longum navigium," Ben legebatur. "Mysterium est in se - aedificatum est ex lignis quae notae Vikingi historiae".
  
  "Sicut clypeus," inquit Dracus.
  
  "In Dania invenitur", Ben legitur adhuc. "Et vide hic" ostendit ad tentorium, "hoc respicit ad alias partes Odini quas supra dixi? Lupi Novi Eboraci sunt, et optima coniectura est Hastam in Uppsala, Suecia, ab Odini corpore descendentem ex Arbore Mundi delapsam esse."
  
  "Ita quinque". Dracus recumbens in sella sua consolatoria et sorbendum suae capulus arripuit. Circum eos, café interrete activitatem clavem humilibus depressit. Latera foris repleta sunt hominibus viam per vitam obliquum.
  
  Ben natus ore ferreo et dimidium eius calidum capulus in uno haustu bibit. "Aliud est hic," forem. "Deus, nescio. Is vultus turpis. De quodam Volva. Quid vult videns? "
  
  "Fortasse appellaverunt currus post eam."
  
  "Funny. Imo, videtur Othinus peculiarem habuisse Velvam.
  
  Dracus tam occupatus mutandi operam suam inter Ben, computatorium, profluentiam informationum, et extra sideambulas operosos erat ut mulierem appropinquantem non animadverteret donec stantem ius iuxta mensam suam staret.
  
  Priusquam moveret, extulit manum.
  
  "Nolite surgere, pueri" dixit in accentu Americano. "Nos loqui".
  
  
  QUINQUE
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Kennedy Moore per aliquod tempus duobus aestimandis.
  
  Primo innoxiam putavit. Postmodum, resolutis juvenis timidis sed determinatis corporis verbis, ac senioris pervigili moribus, ad exitum venit molestiam, circumstantiam, et diabolus duas in sanctam trinitatem periculi traxerat.
  
  Hic non erat DENUNTIATOR. Sed haec copia in New York, haud facile in hac parva insula cum magnis turribus concretis crescebat. Oculum habuisti antequam scires fatum tuum esse NYPD coniungendi. Postea acui et re- calculi, sed semper illos oculos habuisti. Lenta, callida, aspice.
  
  Etiam ferias agit amare putavit.
  
  Post horam capulus saliendi et superficies incassum, se adiuvare non poterat. Poterat feriatum esse - quod melius ei sonabat quam in vacatione magna - sed id non significabat in ea cop- tantem velocius quam Britannus prima nocte in Vegas suam virtutem reddidisse.
  
  Illa ad mensam suam reclinavit. Vacationem coactus iterum putavit. Hoc curriculum illustrem NYPD in prospectu posuit.
  
  Senior guy eam cito aestimavit, antennis elevatis. Aestimavit citius eam quam US Marine in lupanari Bangkok aestimare.
  
  "Nolite surgere, pueri," inquit exarmans. "Nos loqui".
  
  "American?" dixit senior guy cum ulla admirationis. "Quid vis?"
  
  Negavit eum. "An okay, parve?" Clypeus emicuit. "lictor sum. Nunc honestus eris mecum. "
  
  Senior guy statim connivebat et risit cum subsidio, quod erat mirum. Cetera turbata connivuit.
  
  "A?" - rogavi.
  
  Praefectus vigilum apud Kennedy exitus urgebat. "Estisne hic spontanea voluntate tua?" Hoc totum prope se esse cogitabat.
  
  Iuvenis tristis aspexit. "Bene, eros bonum est, sed sexus horridus non multum iocus est."
  
  Senior guy mirae gratus respexit. "Mihi crede. Nullae hic quaestiones sunt. Bonum est videre aliquos in communitate legis necessarias adhuc hoc opus observare. Im Matt Drake".
  
  Extendit manum.
  
  Kennedy neglexit, adhuc non persuasit. Mentem animo huic locutioni insedit, opere adhuc incluso, et per mensem volutabatur. Stant ubi semper steterunt. In Caleb. Crudeles pecudes. Pro rata dimissione.
  
  Si modo.
  
  "Bene ago, opinor."
  
  "Sic, es cop a Novi Eboraci? " Adulescens superciliis nutantem, quam seniorem dirigebat, explevit.
  
  "Perduint callidiores." Drake Matt leviter risit. Ille confidens videbatur, et licet quiete sederet, Kennedius dicere poterat se in secunda potestate agere. Et viam constanter perlustravit circumstantias tristis eam cogitans. Exercitus an.
  
  Adnuit admirans si se invitaret ut discumberet.
  
  Dracus vacuam monstravit sedem, dum clare exit illi relinquens. "Et urbanum quoque. Audivi Novi Eboracenses homines in mundo maxime confidentes esse."
  
  "Matth!" Guido frowned.
  
  "Si confidentia contentionem et arrogantem dicis, ego id quoque audivi." Kennedy in umbraculum delapsus, parum inconcinnus sentiens. "Tunc Lutetiam veni et Gallos occurrit."
  
  "Die festo?"
  
  "Hoc est quod dixerunt mihi."
  
  Quod Guido non contendit, manum iterum extendit. "Im 'etiam Matt Drake. Et hic est inquilinus meus Ben.
  
  "Hi, ego sum Kennedy. Audivi quid diceres, vel lacus metuo. Hoc est quod miratus sum. Et quid de Lupis Novi Eboraci? Supercilia, imitans Ben.
  
  "Unus". Drake eam diligenter studuit, reactionem expectans. "Scisne quid de eo?"
  
  pater Thor erat, annon? Scis, in Mirabilibus comicis.
  
  "toto nuntio est." Ben adnuit computatrum.
  
  "Fui manere conatus nuper e headlines." Verba Kennedy cito venerunt, tempus cum dolore et dolore. Momentum praeteriit antequam manere posset. "Ita non multum. Satis iusta."
  
  "Sonat tibi pauca."
  
  "Plus quam bonum vitae meae." Reversa est et prospexit per sordidas fenestras casui in viam.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus eius intuitum secutus est, mirans si eam impelleret, et oculis occurrit illis cuiusdam e burgariis prioris, qui per speculum inspiciebat.
  
  " Shit. Haec guys sunt pertinaciores quam centrum vocationis Indus.
  
  Facies Guidonis recognitione accensa cum Drake commotus est, nunc Drake statuit eum amplius non egere ut irrumabo. Chirothecae vere ablatae et sas capitaneus redierunt. Ille celeriter pergit, unum de sellis apprehendit et fenestram terribilem fragore proiecit. Germanus retro volavit, in pavimento ruens ut carnes mortuae.
  
  Drake agitavit Ben deposuit. "Nobiscum veni necne," clamavit ad Kennedum currenti. "Sed discedite a via mea."
  
  Celeriter ad ostium ambulavit, aperuit et substitit si gunfire erat. Perculsi Parisienses circumsteterunt. Peregrinatores in omnes partes fugerunt. Dracus per plateam intuitum injecit.
  
  "Moriendo". Retro columbam facit.
  
  "Posticum". Ben in humero conflixit^ et versus abacum est. Kennedy adhuc movere erat, sed animum DENUNTIATOR analyticae non accepit ut intellegeret hos homines in vera molestia esse.
  
  "Et operiam te."
  
  Dracus perterritus transiit venditator in obscurum in atrio, pixides e capulus, saccharum, et fustes excitant. In fine ignis evasit. Drake vectem percussit, caute foris prospexit. Post meridiem sol oculos meos urebat, sed ora clara erat. Quod illi significabat unum esse hostem alicubi.
  
  Drake annuit aliis expectare, deinde de industria ad exspectationem Germanorum ambulavit. Hominis ictum non ictavit, sed in plexum solarem sine stridore aegre tulit. Concussus in faciem adversarii gratificationem ei intulit.
  
  "Pussies intendunt plexum". Insusurravit. Experientia docuerat hominem doctum unum manifestae pressionis punctis in corpore et morae effectui percutere, ita Dracus dolorem communicavit - sicuti sine fine edoctus erat - et per eum impulit. Nasum guy rupit, maxillam confregit, collumque eius duobus ictibus pene rupit, ac deinde eum sine passu fractis in marmoribus proiectum reliquit. alios deinceps agitavit.
  
  casu relinquentes circumspexit.
  
  Kennedy dixit, "Meus hotel tres hinc caudices est."
  
  Adnuit Drake. "Damnare frigus. Vade."
  
  
  SEX'
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Aliquanto post dixit Ben: Exspecta.
  
  "Noli dicere debes ad balneo, buddy, aut te diapers emere".
  
  Kennedy rictum suum celavit ut Ben erubuit.
  
  "Scio tempus est tibi dormire, senex, sed prope tempus est... um.... Louvre visitare."
  
  Perduint, Drake, pereunt temporis vestigia. "Bullshit".
  
  "In Louvre?"
  
  "Circa turn." Drake elevans ad taxi transitum. "Kennedy, exponam."
  
  "Tu sentis melius. Hodie Louvre iam fui."
  
  "Non hoc..." Ben mussat taxi ingrediuntur. Dracus magicum verbum dixit et currus fugientem. Silentio iter susceptum est et decem minuta per plateas commercii inplicita duravit. Ambulares non meliores erant cum tres ex illis in museum effuse iter facere conati sunt.
  
  Ambulantibus Ben Kennedy modernum adduxit. Invenit aliquis scutum Odini in Islandia. Aliquis eas ex spectaculo Eboracensi furatus, omnino mirabilem felem Freyi ambulationis spectaculum evertit.
  
  "Frey?"
  
  "More excogitatoris. Nonne Novi Eboraci?"
  
  "Novi Eboraci sum, sed persona magna non sum. Nec ego magnus sum flabella temere in aliquod genus certaminis trahendi. Ego vere iam non opus est pluribus quaestionibus ".
  
  Dracus paene dixit "Ostium est" sed se in secundo ultimo restitit. Lictor hac nocte multis de causis utilis esse potuit, praesertim ex Civitatibus. Cum ad pyramidem vitream appropinquantes quae Louvre ostium notavit, "Kennedy," inquit, isti nos saltem ter necare conati sunt. Sum author pro certo hoc non fit. Nunc magis nobis opus est de quo in inferno hic agitur, et ob aliquam causam intersunt quid Ben adinvenit, quod appellatur 'Novem Pieces Odin'. Vere nescimus quare, sed hic, "post pyramidem vitream ostendit, "secunda pars est."
  
  "Ben hac nocte furtum iri" dixit Ben, deinde addidit, "Forsit."
  
  "Et quis est iste angulus Novi Eboraci?"
  
  "Est alia particula Odini in ostentatione ibi. Lupi. In museo historiae naturalis.
  
  Drake map. "Videtur quod Louvre non solere collectiones Vikingi ostendere. Hoc est etiam in locatione, sicut ille in Eboraco. Is hic dicit rem maxime interesting esse Vikingi cymba, una optimarum unquam inventarum, et eius notoria notoria.
  
  "Quid est hoc?" Kennedy stabat in summitate scalarum sicut arundo contra procellam tot paria pedum circumdedit eam.
  
  "Anomalia per aetatem suam repraesentata. Haec historia Vikingi prae- parat.'
  
  "Bene, id est interesting."
  
  "Scio. In ostentatione in fundo ala Denonis pavimento sunt, iuxta quosdam Aegyptios.... Optic... Ptolemaici bullshit. .bullshit .... non sapiunt. Hic est res.
  
  Latae, politi corridores circum se scintillabant mixti in turbam. Prouinciales et peregrinatores omnium aetatum magnum spatium antiquum impleverunt et per diem ad vitam attulerunt. In eius monumenti superstitione nocturnum natura divinare potuit.
  
  Illo momento obstupefactus est quasi murus concretus rueret. Constiterunt omnes. Drake conversus ad Ben.
  
  "Exspecta hic, Ben. Da nobis dimidiam horam. Inveniemus te." Et restitit, deinde addidit, "Si euacuant, quam proxime pyramidem vitream exspectant."
  
  Responsum non expectavit. Ben conscius periculi erat. Dracus speculator cellam suam extraxit et numerum dialed in celeritate dial. Mater esset, aut tata, aut soror. Annuens Kennedy et cochleam scalam in pavimento inferiore diligenter descendit. Cum ad aulam spectantes Vikingi promunturium spectabant, populus excurrere coepit. Post eos nubes densissima.
  
  "Curre!" Guy qui tamquam exemplar Hollister exclamavit. "Sunt guys cum sclopeta intus!"
  
  Dracus ad ianuam restitit et intro vultu subiecit. Obvius huic chao perfecto. Scena ex pellicula a Michaele Bay agendi modo melioris. Octo latinas in camouflagiorum vestium numero numeravit, larvis et tormentis machinarum faciebus, in longam naviculam Vikingi maximam quam umquam viderat ascendens. Post eos incredibili temeritate foraminis fumigans in murum museum ustus fuerat.
  
  Haec guys insanis erant. Extremum illis dedit, quod taetrum phantasmatis directio habuit. Agitari aditus aedificiorum et iecores in turbas iecturae norma eorum esse videbantur. Non mirum est, eumque totum Parisiensem antea Benum persecutus est. Raeda sectarum probabiliter erant iusta eorum praecellens tempus hospitii.
  
  Kennedy manum suam super humerum suum posuit et circumspexit. "Deus".
  
  "Probat nos in semita recta sumus. Nunc tantum opus est ut ad imperatorem propius accedamus."
  
  "Non ibo huc ad aliquem istorum fatuorum. "Iuravit mirum in bono accentu Anglis.
  
  " bellus. Sed viam inveniendam habeo, ut nos eorum stercore album auferamus."
  
  Dracus plures animadvertit togatos ad exitum currens. Germani ne eos quidem spectarent, simpliciter consilium suum confidenter gesserunt.
  
  "Apostolum". Dracus per ostium in cubiculum decidit. Perimeterium pro tegumento adhibitum est, et auditu quam tutum iter fecerunt.
  
  "Percute dikh!" aliquis instat.
  
  "Aliquid de ruunt". Drake dixit. "Sanguinei nothi cito agendum erit. Louvre princeps esse debet in indice responsionum Gallicarum.
  
  Alter Germanus aliud clamat et tabulam lapideam ad modum cenae ferculi sustulerunt. Videruntque graves. Miles duos alios ad auxilium exonerandum e longino vocavit.
  
  Plane non SAS, annotavit Drake.
  
  Aut American, notavit Kennedy. "Ego habere Marine guy qui inhaero hoc trinket in praeputio".
  
  Dracus leviter suffocatus est. "Bona imago. Gratias ago pro tuo input. Vide." In pariete adnuit ad ostium, ubi personatus pallatus indutus omnia in albo modo apparuerat.
  
  "Idem Guido, qui scutum in Eboraco spoliavit. Probabiliter."
  
  Vir sculpturam breviter examinavit, deinde approbans annuit, et ad suum Imperatorem se convertit. "Tempus est..."
  
  Praesent sagittis foris. Altero concrepuit Germanus, trepide ut videtur. Tum cubiculum glandibus scatet, et quisque columbam ad tectum.
  
  Plures personati apparuerunt in introitu nuper inflato. nova vi, aliter quam Germani ornatu.
  
  Drake thought: French vigilum?
  
  "Canadiani!" Germanorum unus contemptim vociferatus est. "Occidere! Occidere!"
  
  Dracus aures suas operuit ut tormenta duodecim machinae simul ignem aperiebant. Globis corpore humano detrito, ligneum exhibent, pariete emplastri. vitreum fractum et inaestimabile spectaculum laniato et cum fragore in solum decidit. Kennedy magna iuravit, quod Dracus intellegere coepit non exacte "novam terram" suam esse. "Ubi sunt fucking French, mehercule!"
  
  Drake vertiginem sensit. Canadenses, quales huc inferni torti sunt?
  
  Exhibent proximos illos mille in frusta comminutos. Tergis e vitro et lignis pluit. Dracus reptare coepit retro Kennedy secum trahens. Scapha plumbo scatet. Hoc tempore Canadenses in cubiculum progressi sunt et plures Germani mortui vel salientes iacebant. Ut Drake observavit, unus e Canadensibus Germanorum in puncto vestis in capite iecit, cerebrum suum per 3.000 annorum vas terracottae Aegyptiae comminuens.
  
  "Non est amor perditus inter venatores reliquias insanias." Drake winced. "Et omne tempus exegi ludens Sepulchrum Raider, quod numquam accidit."
  
  "Ita," Kennedy shards vitreae e crinibus quassavit. "Sed si actu lusisti, pro septemdecim horis in asino intueris, vere scires quid agatur."
  
  "Ben's forte. Non est meum. Lusum, id est." Ille oculos perculit.
  
  Germanorum unus effugere conatus est. Recta ad Dracum currebat, nec eum animadvertebat, insiliens in admirationem cum iter eius obstructum erat. "Bewegen!" pistolam levavit.
  
  "Ita, tuum est." Drake manus levavit.
  
  Digitus hominis in felis tensus est.
  
  Kennedy subito motus lateri fecit animum vacillare Germanorum. Dracus accessit et adoravit eum in faciem. pugnus ad caput Draci torsit, sed ille secessit, simulque in genu militem recalcitravit. Clamor vix ossis fracturae sonum obtexit. Dracus alter aderat, ancipiti genua incumbens pectore. Celeri motu personam militis avertit.
  
  Et concessit ei. "Uh. Nescio quid expectatur. "
  
  Flava coma. Oculis caeruleis. Solidus vultus. Confusus vultus.
  
  "Postea". Dracus inscium foculo pulsavit, Kennedy fidens oculis in comitibus tenere. Cum Drake suspexit, pugnatum est. In illo momento, alius Germanus circum- gressus ruinam exhibent. Dracus eum scapulavit et Kennedy in plexu solari genuflexit. Hic citius quam novum puerum cohortem in X Factor emisit.
  
  Nunc una Canadensium sculptura Odini a mortuis et cruentis inimici digitis trahebat. Alter Germanus eum circumdedit et eum a latere aggressus est, sed Canadiensis bonus fuit, tribus ictibus caedendis et expositis torquens, deinde claudicantem corpus super humerum suum proiecit et eum in terram pulsans. Canadiensis ter ex propinquo ad maiorem persuasionem excanduit, et deinde sculpturam versus exitum trahere perstitit. impressum etiam Drake. Cum sociis suis in Canada pervenit, exclamaverunt et ignem eis aperuerunt priusquam per fragmina fumantia adhuc cederent.
  
  "Upsalla!" Prima classis Canadian clamare coepit et pugnum apud Germanos superstites erexit. Drake arrogantiam, contumaciam et tumultum in uno verbo cepit. Mire vox est femina.
  
  Mulier igitur constitit et personam in gestu contemptus sui sustulit. "Upsalla!" Clamavit iterum apud Germanos. "Es ibi!"
  
  Motaret Dracus nisi iam in genibus esset. Glande percussum putabat, talis erat concussa. Agnovit hoc sic dictum Canadian. Noverat eam bene. Fuit Alicia Miles, Londinensis, qui SRT aequalis esse solebat.
  
  Societas secreta intus SAS.
  
  Praevius commentarius Putei memoriam antiquam intulit quae altius obrutae manere debet quam historiae expendendae politicae. SAS plus eras. Quid vis oblivisci?
  
  Propter quod nos.
  
  Alicia Miles unus optimus miles umquam fuit. Mulieres in specialibus viribus meliores essent quam viri, ut dimidium quantum fecerunt. Et recta Alicia ad cacumen surrexit.
  
  Quid faciebat in his omnibus implicari, et quasi magnum magnum sonum, quod sciebat se non esse certum? Una res fuit quae movebatur Aricia: pecuniam.
  
  Forsitan id quare laboravit Canadenses?
  
  Drake serpere coepit ad ipsum exitum cubiculi. "Itaque pro deleo indice delens et inimicos nostros exponens," anhelabat, "nunc plures hostes habemus, nihilque nos adepti sumus, nisi nosmetipsos confusius efficimus."
  
  Kennedy post se reptans, addidit: "Mea vita... duobus verbis damnatur."
  
  
  SEPTEM
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Kennedy cubiculum deversorium paulo melius erat quam ille in quo Drake et Ben duas horas consumpserunt.
  
  "Cogitationes omnes cops fractae sunt", murmuravit Dracus, ingressum et puncta exitu cohibens.
  
  "Sumus. Cum vero tempus vacationis tuae prope per decem annos non existit, tunc coniecturam tuam reprimendam rationem tuam explere incipiam.
  
  "Estne hic laptop?" Ben ad eum venit, antequam rhetoricae quaestioni responderet. Invenerunt eum latentem prope pyramidem vitream postquam museum reliquerunt, ut duo peregrinatores vix agentes, etiam singula singularia recordari vix possunt.
  
  "Cur non dicimus Gallis quod scimus?" Kennedy petivit ut Ben laptop aperuit.
  
  "Quia Gallici sunt", Dracus ridens dixit, tum gravis versa est cum nemo iunctus est. Sedit in ore Kennedy lecto, opus suum spectans. "Paenitet. Galli nihil sciunt. Per hoc cum illis nunc nos retardet. Puto tempus et exitus. Sueci contactum esse debemus."
  
  "Nostine aliquem in servitio abscondito Suecica?" Kennedy supercilium ad eum levavit.
  
  "Nemo. Sed me senem ducem vocare debeo."
  
  "Cum exeatis SAS?"
  
  "Tu numquam SAS." Et aspiciens Ben adiecit: Metaphorice.
  
  "Tria capita melius quam duo." Ben in secundo Kennedy respexit. "Quid, si adhuc in negotio es?"
  
  Levis nutus. Comae Kennedy in oculos eius ceciderunt et minutam cepit eam repellere. "Novem partes Odini intelligo esse, quare prima mea quaestio est? Secunda quaestio quid est?"
  
  "Nos modo in casu remanens." Ben percussoque furore in tincidunt. "Fabula est, quam Dominus Krusty hic improbat, quae asserit verum esse Deorum Sepulchrum - proprie, locus ubi omnes antiqui Deorum sepeliuntur. Nec hoc modo vetus fabula est; plures viri docti eam tractaverunt, et multae chartae supra annos editae sunt. Quaestio est, "Ben dixit oculos confricantes" difficile legere est. Scientistae non sunt clarissimi lingua prosaica. "
  
  "Prosaica? "Kennedy risu repetita. "Tu ad collegium?"
  
  "Plumbum est in cohorte vocalis", Drake deadpanned.
  
  Kennedy supercilium levavit. "Habes igitur sepulchrum deorum quod nunquam fuit. OK. Quid ergo?"
  
  " Si unquam violatum est, mundus in igne mergetur, etc. et sic porro."
  
  " Intelligo. Quid de novem partibus?
  
  "Bene congregati in tempore Ragnarok, viam monstrant ad sepulchrum."
  
  "Ubi est Ragnarok?"
  
  Drake calce tapete. "Alia allecis rubra. Non est hoc loci. Reapse est rerum series, magna pugna, mundata rivo ignis. Naturalis clades. Satis multa Armagedon. "
  
  Kennedy frowned. Sic etiam Morientes Vikingi Apocalypsin timuerunt.
  
  Respiciens Drake animadvertit novum exemplar USA sed male rugosum Hodie in area. Circumfusa erat headline - 'Serial INTERFECTOR MORE POSTULATUM EFFUSUS'.
  
  Aliquam eget ante non turpis faucibus commodo in sed neque. Quod eum alium aspectum fecit, quasi oculi eius ardebant, erat photographica Kennedy in textu uniformis in vigil. Et minor headline iuxta eam photo - Cop deiecerit - vadit AWOL.
  
  Praesidia cum lagena vodka in colendis mensa fere vacua coniunxit, analatores in mensa lecto, sarcinarum inopia, mappas peregrinatores, eget et itinerarium.
  
  Crap.
  
  Kennedy dixit: "Isti ergo Germani et Canadenses hoc sepulcrum non esse volunt, fortasse pro gloria? Nam opes ferat? Et ad hoc faciendum debent colligere novem partes Odini in loco qui non est locus. Iustum est?"
  
  grimaced Ben. "Bene, carmen non est donec vinyl pressa est," ut pater dicebat. Anglice multum laboris adhuc habemus."
  
  "Est tractum. "
  
  "Est similior." Ben vertitur in screen circa laptop. "Novem figurae Odin sunt Oculi, Lupi, Valkyries, Equus, Scutum et Hastam."
  
  Drake numeratur. "Sex tantum ex illis sunt, infans."
  
  'Duo oculi'. Lupi duo. Duae Valkyries. Yeah."
  
  "Quod est in Apsalla?" Dracus despiciens Kennedy.
  
  Ben librum ad momentum, tunc dixit, "Hic dicit te lanceam Odini latus transfixum in mundo Arboris pendere ieiunasse, omnia eius arcana suo Volva - videnti suo revelans. Audi aliud verbum: "Iuxta templum Upsalla arbor est valde magna, ramis late expansis, semper viridibus et hyeme et estate: cuiusmodi sit arbor, nemo scit, quoniam alius similis eius est. Centum annos natus est.. Mundus Arbor est - vel fuit - in Upsalia et media est mythologiae Nordianae. Alteram referuntur sacram arborem in Upsalia. Ibi saepe visitatur unus, iuxta ingens fraxinus, qui vocatur Ygdrassil, quam incolae sacros considerant. Sed nunc abiit.
  
  Legit porro: ' Annales Scandinaviani diu considerati Gamla Upsalla unum ex antiquissimis et maximis locis in historia Europae septentrionalis.'
  
  "Et ibi actum est," dixit Kennedy. "Ubi quis inveniret."
  
  "Bene," inquit Ben, necesse est ut omnes colligantur. Facultates meas non MINORIS AESTIMO deesset, quod ego facio bonum. "
  
  Drake adnuit in confessione. "Verum est, mihi crede. Iuvabat me navigare iter per curriculum vitae meae sex menses praeteriti.
  
  "Vos necesse est multam diversorum poematum et sagas historicas componere. The saga is a Viking poem of high adventure. Est etiam Edda Poetica, scripta a posteris eorum qui noverant annales temporum. Illic 'multum informationes illic'.
  
  "Et de Germanis nihil scimus. Ut omittam Canadenses. aut cur Alicia Miles-"Draconis cellae telephonicae sonuerunt. "Paenitet... huh?"
  
  "EGO".
  
  "Salve, Wells."
  
  "Perge, Drake." Putei respiravit. "SGG" est SGG Speciales Vires et elementa Exercitus Suecici ex toto orbe abstracti sunt."
  
  Drake obmutuit parumper. "Tu es kidding?"
  
  "Non irrideo opus, Drake. Mulieres tantum. "
  
  "Numquam hoc factum est ante?"
  
  "quatenus nullum memini."
  
  "An causam indicant?"
  
  "Solet ineptias timeo. Nihil concretum".
  
  "Quidquid aliud?"
  
  Gemens erat. "Dracus, vere debes mihi fabulas quasdam Maii, buddy. Estne Ben adhuc ibi? "
  
  "Ita, et tu meministi Alicia Miles?"
  
  "Iesu. quis non? Estne tecum?
  
  "Non realiter. Modo veni per eam in Louvre ante horam circiter.
  
  Silentium ergo decem secunda: "Num haec pars est? Impossibilis". Numquam populum suum proderet.
  
  "Nunquam fuimus propria" aut, ut videtur.
  
  "Ecce Drake, ais adiuvisse te museum spoliare?"
  
  "Id me, domine. Ego est. Dracus ad fenestram ambulavit et ad luminaria currus infra coruscantia inspexit. "Durum est concoquere, annon? Pecuniam facere potest cum nova vocatione sua.
  
  Post eum audiebat Ben et Kennedy notaret de locis notis et ignotis Novem Pieces Odin.
  
  Putei graviter spirabant. "Alicia fucking Miles! Hostibus equitandum? Numquam. Nullo modo, Drake.
  
  "Vidi faciem, domine. Erat ea".
  
  "Iesus in stroller. Quid est tuum consilium?"
  
  Dracus oculos clausit et caput quassavit. "Non sum amplius pars turmae, Wells. Consilium non habeo, mehercule. Non opus est mihi consilium ".
  
  "Scio. Colligam simul, buddy accipiam, et ab hoc fine explorare incipiam. Viam geruntur, magnas aliquas rationes evolvere volemus. Maneo amicus ".
  
  Funis occubuit. Dracus conversus. Ambo Ben et Kennedy eum conspexerunt. "Noli", inquit. "Ego non insanimus. Quid habes?"
  
  Kennedy cochleari usus est ad varias chartas solvendas, quas in notas vigilum obtexit. "hasta - Upsalla. Lupi - Lugduni. Deinde, ne minimum quidem.
  
  "Non omnes loquimur sicut nati sumus cum cochleariis argenteis asinis nostris," Dracus abripitur antequam se prohibere posset. "OK OK. Non possumus solum ea quae scimus".
  
  Kennedy mirum risus ei dedit. "Ego similis tui style".
  
  "Quod scimus," Ben iteravit, "Apsalla proximum futurum est."
  
  "Quaestio est," Drake mussavit, potestne hoc tractare meum Aurum Card?
  
  
  OCTO
  
  
  
  UPSALLA, SUECIA
  
  
  Drake in Stockholmiae fuga uti Kennedy statuit.
  
  Post seriem ma- culorum furiosorum inter Drake et Ben, cop Novi Eboraci sedentem ad fenestram cum Drake iuxta eam terminavit. Ita minor evadendi facultas.
  
  "Ita," dixit ut planum tandem exaequatum et Ben Kennedy laptop aperuit. "Sentio quandam atmosphaeram. Negotium meum non sapio, Kennedy, regulam tantum habeo. Mihi opus est scire de hominibus laboro. "
  
  "Novissem... semper tibi dare pro sede fenestra, vox? Dic mihi primum quomodo haec vibe laborata est cum Alicia Miles?"
  
  "Bene," Drake admisit.
  
  "Numquid potest. Quid scire vis?"
  
  "Si quaestio personalis est, nihil refert. Si hoc officium est, celerius consideratio est.
  
  "Quid si utrumque?"
  
  "Crap. Nolo in aliorum negotia inquirere, non vere, sed Ben primum habeo. Per hoc ei promisi, et tibi similiter dixerim. Iussisti nos interficere. Sola res quam non es stultus est Kennedy, ut scis me posse confidere te in hoc me laborare."
  
  Fuga incumbebat comes, offerens poculum chartaceum quod dixit 'Nos Coffee Starbucks Proudly Brew.'
  
  "Caffeine". Kennedy gaudio hoc aperte accepit. Extendit, maxillam Draculi tangens in processu. Animadvertit quod tertia nondescript pantsuit se gerentem cum obtigisset ei . Hoc ei dixit quod esset mulier quae ob iniurias causas operam dabat; quae mulieri modeste ornatu apta, ubi serio convenire voluit.
  
  Drake pro se unum apprehendit. Kennedy paulisper bibit, deinde filo comarum post aurem succinxit miti gestu, qui animum Draculi comprehendit. Tunc conversa est ad eum.
  
  "Nihil negotii damnatorum tuorum, re vera, sed sordidum cop... confeci. Forensium peritus. Eum comprehenderunt paucis dollariis in scaenam criminis iactantem et I.A. de eo narraverunt. Quam ob rem signum tractum accepit. Quidam annis".
  
  "Nihil mali est. Nonne collegae sui cacas in te? "
  
  "Dude, damnare, hoc tractare possum. Hoc cepi cum quinque annos natus sum. Quid mali, quid cerebri mei quasi stupri terebrarum terebrare, hoc est quod non cogitas - quod quisque istius latrocinii spurii priorum facinorum tunc in dubium vocatur. Omne. Solitarius. Unus."
  
  "Publicae? A quo?"
  
  "Shit-esus advocatorum. Shit comedere politici. Majores futuri. Fames-obsessi proscriptiones etiam ignorantia sua obcaecati sunt ut rectum ab iniuria cognoscant. Graphics."
  
  "Non tua culpa est".
  
  "O memini! Dic quod familiae pessimae Vide interfectorem Civitatis New York umquam innotuit. Dicite hoc tredecim matres et tredecim patres, omnes scientes omnia incomposita quomodo Thomas Caleb parvas filias suas occiderit, eo quod in toto iudicio adfuerint.
  
  Dracus pugnos immisit in ira. "Tune es hoc guy dimittere?"
  
  Oculi Kennedy foveae erant vacuae. Dimiserunt eum ante duos menses. Cum ergo iterum occidit et nunc evanuit.
  
  "Nihil".
  
  "Est mei omnia."
  
  "Non, quod verum non est. Est in ratio."
  
  "Ego sum ratio. Ego enim ratio laboro. Haec est vita mea".
  
  "Ita miserunt te ad vacation?"
  
  Kennedy oculos tersit. "Recede coactus. Mens mea iam non est... quid erat. Iob perparvis cotidie claritatem requirit. A claritate quam simpliciter amplius assequi non possum.
  
  Rudem habitum in plena ostentatione posuit. "Et quod? Nunc laetus es? Potesne me operari? "
  
  Sed Drake non respondit mihi. Noverat eam dolorem.
  
  Vocem ducis audiverunt explicantem se triginta minutas esse a destinatione.
  
  Ben dixit: "Insanis. Modo legi quod Odin's Valkyries partem collectionis privatae, locus ignotus. Nota sumpsit. "Im 'iens ut satus hoc stercore descendit".
  
  Drake vix aliquem audivit. Narratio Kennedi tragici fuit, et non qui audiendus erat. Dubia atque incunctanter abdidit, tremulamque manum manu operuit.
  
  "Opus tuum hoc opus est", insusurravit, ne Ben audiret et eum postea interrogaret. "Credo. Bonum firmamentum est essentiale in omni operatione.
  
  Kennedy loqui non potuit, sed brevis risu suo volumina locutus est.
  
  
  * * *
  
  
  Postea agmen planum et celeriter Apsalla appropinquabant. Draculus peregrinatione lassitudine obnubilato cerebro excutere conatus est.
  
  Extra, frigus post meridiem sensus eum adduxit. Et steterunt taxi et ascenderunt intus. Benu nebula fatigationis purgavit dicendo;
  
  Gamla Uppsalla. Vetus haec Upsalla est. Hunc locum, Upsallae totum, post ecclesiam in Gamla Upsallae iam olim conflatum aedificatum esse demonstravit. Haec nova Uppsalla essentialiter est, quamquam centenaria annorum est".
  
  "Wow," Kennedy dixit. "Quot annos nata est ut Upsalla facere?"
  
  "Admodum."
  
  Taxi non movet. Auriga nunc dimidia pars conversus est. "aggeribus?"
  
  "Numquid ignosces?" Vox Kennedy sonuit scandalizata.
  
  "Videsne aggeres? Regalis tumuli? " Balbus Anglica auxilium non fecit.
  
  "Etiam". Ben adnuit. "Regiae tumuli. Est in ius loco. "
  
  Finitum est iter mini de Upsalla. Ludens Tornacense, Drake iter ambages non potuit accipere. Ex altera parte, Saab erat consolatoria et civitas gravis. In diebus illis Apsalla oppidum universitatis erat et itinera birotis haeserunt. In uno puncto, eorum loquax sed durus exactor ad interpretatorem explicavit cursoriam tibi in via non cessaturum. Te detrahet sine altera cogitatione.
  
  "Accidentia". Ostendit manus suas ad latera florum decorans. "Sortem accidentium."
  
  Vetus aedificia utrinque natabant. Tandem civitas concessit et rus in campum serpere coepit.
  
  "Bene, sic Gamla Apsalla nunc viculus est, sed in primis commercialibus magnus pagus erat" Ben ex memoria dixit. Ibi conditi sunt magni reges. Fuitque ibi Odin aliquandiu".
  
  "Hic est ubi se suspendit," Drake fabulae meminit.
  
  "Etiam. Se in mundo Arbori immolavit, dum videntem suum observantem audiebatque omnia secreta, quae semper servaverat. Multum illi necesse est habere illam". frowned, thinking: Debent prope esse incredibiliter.
  
  "Haec omnia Christiana confessio sonat," audebat Drake.
  
  "Sed Odin hic non moritur?" Kennedy petivit.
  
  "Nemo. Mortuus est apud Ragnarok cum Thor et Frey filiis suis.
  
  Taxi circumierunt latum raedam area antequam desineret. Ad dextrum, bene tritum per sparsas arbores lutum iter. "Ad tumulum" inquit auriga.
  
  Illi gratias agentes de Saab descenderunt in lucidum soles et aurae recentes. Draculi idea circumcirca et ipsum vicum exploraturus erat si quid e lignis prosiluisset. Ceterum, cum tot internationales poculi suos indultos inflationes ponant, quod solum pro omnibus libertas globalis describi potest, aliquid eminere debet.
  
  Ultra arbores, campus campus factus est campus apertus, fractis tantum aggeribus parvis et tribus tumulis magnis directis. Ultra hoc spatium animadverterunt leve tectum et aliud aedificium ad dextram, quae vicus initio notavit.
  
  Kennedy constiterunt. "Nullae sunt arbores usquam, latinae".
  
  Ben in libello suo occupatum est. "Non feres nunc signum, sunt?"
  
  "Habes ideam?" Dracus campos patentes spectabat ad aliquod signum actionis.
  
  "Memini legere semel ad tria milia hic tumuli. Plures centeni hodie sunt. Scis quid sit?"
  
  "Optime non ea aedificaverunt?" Kennedy risit. Dracus levatus est ut videretur omnino in officium prope versari.
  
  "Antiquis temporibus multum sub terra actio erat. Et tunc isti tres tumuli regii. Saeculo XIX nominati sunt post tres fabulosos reges Domus Yngling - Aun, Adil et Egil - unum ex famosissimis Scandinavia familiis regiis. Sed... moratus, se oblectans, in primo mythologia et vulgares tumulos iam exstitisse, et antiquissimos fuisse tributa, primos tres reges, seu Deos fuisse, ut scimus, eos Nunc. Hic est Freyr, Thor et Odin.
  
  "Nihil temere initus est", Kennedy dixit. "At vidistis quam multa indicia ad biblicas fabulas ex omnibus his antiquis fabulis questus teneamus."
  
  "Sagi haec est. " Ben correxit. "Poetica. Academicorum doodles. Aliquid momenti esse potest - justos spectantium tumulis ad verbum Swedish falla, et manga fallor - non certus quid significat. Et, Kennedy, nonne alicubi legi fabulam de Christo simillimam fuisse narrationi de Iove?"
  
  Adnuit Drake. Fuit autem deus Horus Aegyptius praecursor alius. Dii ambo, qui nunquam fuisse creduntur. Dracus annuit versus tres tumulos regales qui prominebant contra plana landscape. "Frey, Thor et Odin, recte? Quis ergo est, Blakey? A?"
  
  "Nescio, buddy."
  
  "Nolite solliciti, munchkin. Ex his vicani informationes torquere possumus, si necesse est.'
  
  Ambulabant praeter aggerum partes tres fessos peregrinatores ad diversitatem ludentes. Sol in capitibus eorum verberabat, et Dracus Kennedy ocularias suas frangere vidit.
  
  Ipse caput quassavit. Americani.
  
  Tum Ben phone sonuit. Kennedy caput movit, iam frequentia familiae contactus oppressa. Drake modo renidet.
  
  "Karin," Ben dixit feliciter. "Quid est soror mea maior facis?"
  
  Kennedy Drake patted in humero. "Cantor duc in coetum?" - Rogavit.
  
  Drake humeros. "Aurum cor, totum hoc est. Sine querela tibi quidquam facturum. Quot amicos vel collegas sic habes?"
  
  Vicus Gamla Upsalla ornatior et mundus erat, pluribus viis clusis, altis tecta tecta, quae centum annos nata erant, bene conservata et infrequens instructa. Temere vicanus curiositate aspexit.
  
  Drake versus ecclesiam. "Vicarii locales semper utiles sunt".
  
  Cum ad porticum accederent, senex in veste ecclesiastica paene eas pedibus suis prostravit. Constitit admirans.
  
  "Salve. Kan jag hjalpa dig?"
  
  "Non certus quod mate." Dracus suum optimum risus induit. "Sed quis horum tumulorum illic ad Odinum pertinet?"
  
  "In Anglico?" Sacerdos bene de mundo loquebatur, sed intelligere nititur. "Vad? Quid est? Unus?"
  
  Ben extiterunt et vocati vicarii in regiis tumulis operam dabant. "Unus?"
  
  "Vides." Senex adnuit. "Etiam. Hm. Storsta... Verbum invenire contendit. "Magni sunt."
  
  "Maximus?" bracchia pandere ben.
  
  Dracus eum impressit risit.
  
  "Figura." Kennedy avertere incepit, sed Ben unam quaestionem ultimam habuit.
  
  "Falla?" Dixit solum ore admirans vicarium intuens, humeros exaggerans humeros. "Aut manga fallor?"
  
  Accepit aliquantisper, sed responsum, quando venit, ad os Draculorum refrixit.
  
  "Multum laqueos... laqueos."
  
  
  NOVEM
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, SUECIA
  
  
  Dracus Ben et Kennedy maximos aggerum regiorum secutus est, loris in dorsuali fidus, ut in pace aream explorare posset. Solum operculum erat mille fere post aggerem minimum, atque ibi motum alterum videri putabat. Ieiunium motus. Sed ulterius studium nihil amplius patefecit.
  
  Substiterunt ad radices Odini tumulus. Ben aspiravit. "Ultimum ad cacumen perveniet aliquam stercore meo Facebook page!" - Conclamat, proficisci properat. Dracus placidius secutus Kennediam risit, qui paulo celerius quam eo ambulabat.
  
  Profundus magis ac magis agitari coepit. Non placet. Nudi erant sine spe. Quilibet sclopeta potentum numerus eos sequi potuit, eas in gunpuncto observans, ordines simpliciter exspectans. Sibilabat ventus, et aures verberabat, suspiciones augens.
  
  Contigit circiter viginti minuta ad summum montis graminei ascendere. Cum Drake illuc pervenit, Ben iam in gramine sedebat.
  
  "Ubi picnic canistrum, Krusty?"
  
  "Reliquit hoc in stroller." Circumspexit. Dehinc visus stupebat: sine fine viridantia volvens agros, colles passim flumina, et procul purpurei montes. Videbant vicum Gamla Upsallae, quae ad fines urbis Novae Upsallae extendebatur.
  
  Kennedy manifestavit. "Itaque Im 'iustus dicturus sum aliquid quod mihi nunc aliquandiu molesta est. Si hic tumulus Odin est, et in eo Mundi Arbor abscondita est - quae damnabilis inventio esset - cur nemo ante reperit? Quid nunc quaeramus?"
  
  "Est simplex". Ben in ordinem redegit cirros suos. "Nemo cogitatur prospicere prius. Usque ad mensem ante clypeum inventum, fabula tota pulverulenta erat. FABULA. Et non erat facile hastam coniungere cum Arbore Mundi, quae nunc fere universaliter Yggdrasil vocatur, et tunc cum brevibus novem diebus ibi commorationis Odin".
  
  Et - "Clamabat Dracus in", non facile erit illa arbor reperire si sit. Noluerunt nothum aliquem senem per hoc offendere.'
  
  Nunc cellae Draculi phone insonuit. Ben aspexit cum gravitate ludibrio ut eum e mantica sua evelleret. "Iesu. Ego incipiens ad sentire sicut tu".
  
  "Puteus?"
  
  "A team of decem hominum est arbitrio tuo. Modo dic verbum".
  
  Drake mirum devoravit. "Decem homines. Haec turma magna est." Manipulus decem-persona SAS Praesidem in suo Oval Officio mittere potuit et adhuc tempus invenire in Novo video Domina Gaga antequam domum tea peteret.
  
  "Magnos sudes audio. Res pejus est omnibus horis. "
  
  "Haec sit vera?"
  
  "Regina numquam mutant, Drake. Sensim inceperunt et deinde per viam bulldoze conati sunt, sed timuerunt finire. Si qua consolatio est, hoc non est maximum, quod evenit in mundo in momento.
  
  Sententia Putei designatus est ut leo ferus tractat, et Dracus non confundit. "Sicut quid?"
  
  "NASA phisici novam supervolcano" exsistentiam modo confirmaverunt. Ac... "Videbantur etiam Putei: "activum est."
  
  "Quid est?"
  
  "Paulo active. Sed cogita, primum cogitas cum nominas supervolcanum esse.
  
  Finis planetae, Dracus finitus est, guttur eius repente exsiccata est. Accidit quod Drake iam bis totidem diebus hanc sententiam audiverat. Ben et Kennedy aggerem cingi vidit, herbam calcitrando, et timorem penitus obsitum quo similia numquam senserat sensit.
  
  "Ubi est?" interrogavit.
  
  Putei risit. "Non longe, Drake. Haud procul a quo tuum clypeum invenerunt. Haec in Islandia est.
  
  Dracus iterum mordax erat, cum Ben clamabat: "Inveni aliquid!" tinnula voce ostentans rusticitatem pervagata.
  
  "Exire debeo". Dracus versus Ben cucurrit, alliciens quantum potuit. Kennedy circumspiciebat, sed solum in villa erat.
  
  "Retinete eam, buddy. Quid habes?"
  
  "Horum". Ben flexo descendit et gramen implexum reiecit ut tabulam lapideam circa magnitudinem fragmen chartae A4 patefaceret. Totum aggeris ambitum cingunt, singuli pedes pauci, ordines a summo usque ad medium fere basin. Centum eorum esse oportet."
  
  Drake propius aspectum accepit. Superficies lapidis tempestatibus graviter laesa est, sed parte graminis obsita munita. Notae quaedam fuerunt in superficie eorum.
  
  "Inscriptiones runicae, opinor, vocantur" Ben dixit. "Vicking Symbola"
  
  "Quam infernum scis?"
  
  Risit. "In plano scuta notis repressi. Conveniunt. Google modo quaeritur."
  
  "Hedus dicit centum esse," Kennedy traxit, arduum, gramineum praeceps suspiciens. "Quid ergo? Non adiuvat".
  
  "Hedus dicit eum operari posse", Ben dixit. "Opus est invenire runas ad id quod quaerimus. Rune hastam representans. Rune arborem representans. Et rune pro -"
  
  "Unus" Kennedy complevit.
  
  Drake ideam habuit. "Ego bet linea visus uti possumus. Omnes opus est videre se scire operatum, vox?"
  
  " Logica miles," Risit Kennedy. "At pretium experimentum puto".
  
  Dracus eam quaerere cupiebat de logica cop, sed tempus lapsus erat. Aliae factiones etiam nunc progrediebantur ac mire aberant. Cœperunt omnes ex unoquoque lapide herbam purgare, collem viridem circumire. Primo ingratum opus fuit. Dracus e symbolis clypeis, balistis, asino, cymba, deinde hasta.
  
  "Unum est". Suas ferri vocent ad duo, at nec adhuc porro. sedens cum mantica sua et commeatus quos per Apsalla per equitandum taxi emerant locavit. Faces, magna lampades, aquatiles, duos cultellos quos dixit Ben esse ad strages purgandas. Respectum nactus sum, non sum tam credulus damnat, sed eorum necessitas pressior erat quam nunc cura Ben.
  
  "Arbor". Kennedy ad genua cecidit, lapidem scalpendo.
  
  Tulit Ben alius decem temporis minuta ad aliquid inveniendum. Constitit, inde recentis repetens vestigia. "Memento quid dixi de Tolkien fundante Gandalfo in Odin?" Percussit pede lapidem. "Bene, Gandalf est. Habet etiam virgam. Heus!
  
  
  * * *
  
  
  Dracus eum diligenter observavit. Sonum stridorem audivit, quasi adaperta gravia cum stridoribus sono;
  
  "Nonne fecisti eam super petram?" - Interrogavit diligenter.
  
  "I ita cogitare".
  
  Conspecti inter se omnes, mutatis vocibus, cum trepidatione ad metum, tum ut una acies, processit.
  
  Lapis Draci leviter cessit. Audivit eundem stridorem sonum. humus ante saxum demersa est, et tunc tristitia circum aggerem accurrit sicut anguis turbocharge- tus.
  
  Ben clamavit, "Est hic aliquid."
  
  Dracus et Kennedy per terram depressam ambulaverunt ubi stabat. Procidit in terram prospiciens rima. "Quidam cuniculi."
  
  Dracus facem quassabat. "Tempus est ut par, populus," inquit. "Sequi me".
  
  
  * * *
  
  
  Extemplo e conspectu duae vires funditus movere coeperunt. Germani, qui antea in somnolenti oppido Gamla Apsalla iacere contenti erant, se paraverunt seque vestigia Draculi sequi coeperunt.
  
  Alter MANIPLUS, exercitus copiarum Suecicarum - Sarskilda Skyddsgrupen vel SSG contingens, Germanos observare continuavit et de nova complicatione proposita a tribus paganis qui in lacum descenderant.
  
  Debent plene interrogari. Quoquo modo necesse est.
  
  Id est, si quid superfuerant futurum.
  
  
  DECIMUM
  
  
  
  ARBOR ORBIS PIT, SUECIA
  
  
  Drake recumbens. Locus obscurior quasi repere spatium profectus erat et iam minus quam sex pedes altus erat. Tectum saxum et squalore factum est et scatum magnis pendentibus loramenta graminis obsita, quae modo excidenda erant.
  
  Ambulatio in silvestre est, Drake cogitatio. Tantum sub terra.
  
  Animadvertit quasdam firmiores vites iam succisas. Fluctus sollicitudinis per ipsum cucurrit.
  
  Ventum est ad aream ubi radices tam densae erant ut iterum repere essent. Pugnatum est durum ac sordidum, sed Dracus cubitum ante cubitum posuit, genu ante genu, aliosque ut sequerentur hortabantur. Cum in aliquo puncto etiam persuasio Ben non adiuvabat, Drake ad IMPORTUNUS conversus est.
  
  "Tempus saltem stillat," mussat Kennedy. "Debemus descendere."
  
  Dracus a signo militis responso abstinuit, repente intuitus eius sub luce taedae deprehensus.
  
  "Aspice is".
  
  Runes parietem sculpserunt. Mira symbola quae Drake commemoravit de clipeo Odini ornantibus. Ben's vox strangulata in exedram resonabat.
  
  "Scandinavian runas. Bonum omen."
  
  Lucem ab eis avertit Dracus cum dolore. Vtinam legere possent. SAS brevius, plus facultatis haberet. Aliquam erat tempus huc adducendi.
  
  Quinquaginta alius pedes, et ipse sudore madefactus erat. Audivit Kennedy graviter spirantem et exsecrationem quod optimam suam anhelatua gerebat. De Ben omnino nihil audierat.
  
  "Tune es okay, Ben? Capillus tuus in radice est implicitus? "
  
  "Ha, mehercule, ha. Prosequere, culus."
  
  Dracus per lutum serpere pergebat. "Unum quod me movet," anhelavit inter spiritus, "multae sunt insidiae." Aegyptii insidias struxerunt exquisitas ad thesauros suos tuendos. Cur Norvegi non sunt?"
  
  "Non possum imaginari de laqueo nimis Vikingum cogitare," Kennedy obvolutus in responsione.
  
  "Nescio" Ben exclamavit linea. "Sed Vikings etiam magnos viros habuit, tu scis. Sicut Graeci et Romani. Non omnes barbari erant.
  
  Aliquot alternis vicibus iter fecerunt. Alius decem pedes et tectum super eos evanuit. Hoc momento extenderunt et continuas ceperunt. Facem Draculi illustravit hunc locum praemisit. Quod cum Kennedy et Ben ostendit, risit.
  
  "Damne, duo vultus tui sicut modo ab inferis recesserant!"
  
  "Et ego coniecto vos es ad hoc crap?" Kennedy manum elevavit. "Ens SAS et omnia?"
  
  Non SAS, Dracus venenata verba excutere non potuit. "Solebant esse." Dixit, et nunc ocius processit.
  
  Alter acutus, et Dracus in faciem auram sensit. vertigo eum percussit sicut tonitru subito, et alter antecessit, priusquam stantem in crepido cavernosa rupe infra se stantem intellexit.
  
  Incredibile visu oculis occurrit.
  
  Tam subito constitit ut Kennedy et Ben in eum ingruerent. Tunc etiam viderunt hoc visum.
  
  "OMFG." Ben dictavit titulum subscriptionis Muri Somni.
  
  Astitit ante eos omnis arbor mundi in gloria sua. Numquam supra terram. Arbor inversa, radices validas in montem terrae supra se porrectae, firmae vetustate et circumfuso saxorum formatione, rami aurei brunnei, folia perennis viridis, truncus centum pedes in profundum protensus. gigantis laci.
  
  Iter eorum in angustum scalam sculptam in parietes saxosos vertebat.
  
  Inspiravit Ben. "Ne obliviscaris de laqueo."
  
  "Ad infernum cum laqueis," Kennedy cogitationem Drake clamavit. "Ubi infernum est lux oriundus?"
  
  Ben circumspexit. "Est orange."
  
  Dixit Drake. " Christum. Paratus est locus iste."
  
  SAS diebus suis miserunt homines ad aream huius modi praeparandam; equos perpendere minas et corrumpere vel catalogue it antequam ad basim revertitur.
  
  "Non multum temporis habemus," inquit. Fides eius in Kennedy modo crevit. "Apostolum".
  
  Ambulabant fessi ac putris gressibus, gutta semper dextrorsum repentina. Decem pedes deorsum et scalae acriter pensitare coeperunt. Drake constitit cum tripedem hiatum aperuit. Nihil spectaculi, sed ad moram satis facientis, sicut hiatus subterraneus manifestior factus est.
  
  "Crap".
  
  desiluit. Gradus saxum erat circiter trium pedum latum, facile ad navigandum, terribile cum aliquo passu iniuriam certam mortem significabat.
  
  Veram exposuit et statim se convertit, sentiens se Ben esse prope lacrimas. "Nolite solliciti esse," Kennedy neglexit et amicum suum intendit. " Crede mihi, Ben. Ben. te capiam te."
  
  Fidem oculis vidit in Ben. Absoluta, puerilis fiducia. Tempus erat iterum merendi, et cum Ben insiliit et tunc vacillavit, Dracus manum in cubito sustentavit.
  
  Drake despiciens. "Securus, huh?"
  
  Kennedy desiluit. Dracus diligenter observavit, simulans non animadvertere. Sine ullis quaestionibus expositis, sollicitudinem suam vidit et admonet.
  
  Tres pedes, Drake. Non Maximo Canyon ".
  
  Drake despiciens Ben. "Paratus, buddy?"
  
  Alter pedes viginti, et altera in scalarum foramine latior erat, hoc tempore triginta pedes, et densa ligneis trabis obstructa, quae per eam Drake innixus erat. Sequebatur Kennedy, et tunc pauper Ben, coactus Draco suspicere, prospicere potius quam descendere, destinatum studere magis quam pedes ejus. Adulescens quatiens tempore solidam attigit terram, et Dracus brevem confractionem vocavit.
  
  Cum restiterunt, Dracus mundum Arborem hic tam late disseminatam esse vidit ut eius rami densi scalas paene attigissent. Ben extendit se reverenter mulcere membrum, quod sub ejus tactu tremuit.
  
  "Hoc... hoc opprimo," inspiravit.
  
  Kennedy crines stili hoc tempore usus est et introitum super illud examinare. "Hactenus omnia" inquit. "Dicimus ut stat, certos inferos non esse Germanos, qui hunc locum paraverunt. Diripuerunt eam et combusserunt igni.
  
  Aliquot plures erumpunt^ et emittunt quinquaginta pedes, medio fere. Dracus tandem permisit se cogitare veteres Vikingos Aegyptiorum pares non fuisse, et rimas optime facere potuisse, sicut in scalas lapideas calcavit, quod re vera elaborata pars cannabi, tricas et pigmenti erat. Concidit, ut labentem vidit sine fine, et apicibus conprehendit se digitis.
  
  Kennedy cenaculum traxit. "Asinus versans in vento, SAS guy?"
  
  Recepit in solidam terram, et digitos attritos extendit. "Gratias tibi".
  
  Cautius, nunc plus quam mediante movetur. Ultra spatium vacuum dextra stetit arbor ingens, Auram et solis intactam, et oblita retro Temporum portentum.
  
  Magis ac magis symbola Vikingi tradebantur. Mirum coniecerat Ben. "Similis est graffiti originalis muri," dixit. "Populus nomina sua excidit ac mandata relinqueret-prima versiones "Johannis hic erat!"
  
  "Fortasse creatores speluncae," Kennedy dixit.
  
  Drake conatus sume gradum, gelido conamine saxum, et penitus stridor resonabat per antrum. Fluvius obruta desuper cecidit.
  
  "Curre!" - Clamavit Dracus. "Nunc!"
  
  per scalas decurrerunt, ceterarum laqueorum neglecto. Saxum ingens saxum desuper ingenti fragore decidit, ruptisque vetustis rupibus ingruat. Drake corpus Ben texit suo, ut saxum per scalas stantem ingruebat, viginti circiter pedes cum eo pretiosos gradus sumens.
  
  Kennedy lapidem chippis de humero suo reclusit et cum risu sicco Drake aspexit. "Gratias tibi".
  
  "Heus, cognovi mulierem quae servavit SAS guy asinum praecurrere simplicem saxum. "
  
  "Est ridiculum, vir. Tam ridiculam."
  
  Sed non erat. Sonus tinnitus acutus erat, et chorda tenuis sed fortis fregit gradum Ben et Kennedy separans.
  
  "Fuuuck!" Kennedy exclamavit. Nervi particula tanta vi exivit ut talum a reliquo corpore facile separare posset.
  
  Alius strepita duobus gradibus descendit. Dracus ilico saltavit. "Shit!"
  
  Alius desuper rugitus significabat ruinam lapidis sequentem.
  
  "Insidiae iterans est", Ben dixit eis. "Idem etiam atque etiam fieri servat. Non opus est ut ad hanc sectionem ".
  
  Dracus nesciebat quae essent gradus confundentes et quae non erant, ita fortunam et celeritatem confidebat. Praecipites circiter triginta gradus cucurrerunt, quam diutissime in aere manere conantur. Parietes scalae vetustate dilapsi transgressi viam, in ima saxea antrum ingrediebantur.
  
  Sonitus strages ad imum cadens grandius fieri coepit.
  
  Fuga per crepitum chordae durae secutae sunt.
  
  Dracus calcavit alium scalam falsam, sed momentum suum trans vacuum breve portavit. Kennedy transilivit ei, plena fuga decorus ut caprea, sed Ben post illam cecidit, nunc in barathrum illabatur.
  
  "crura!" Dracus exclamavit, retro in vacuum cecidit humus. Relevium tensio e cerebro abluit ut Kennedy pedes in locum suum traxit. Ben sensit corpus eius ictus et in pectus eius cadere. Dracus impetum guy manibus suis direxit, deinde insuper eum in solidam terram impulit.
  
  Sedit cito, cum clavo.
  
  "Perserva!"
  
  Lapidibus repleta est aer. Unus Kennedy jecit caput, praecisum et fontem sanguinis relinquens. Dracus in talo ictus alius. Agonia eum dentibus stridorem fecit et incitavit ut ocius curreret.
  
  Murum supra capita eorum glandes transfixerunt. Dracus incurvavit se et perstrinxit breviter ad ostium.
  
  Vidi ibi familiares copias congregatas. Germanorum.
  
  Nunc cursu supra temeritatem currebant. Pretiosam tulit Drake secundis ad tergum salire. Cum alius globus saxum iuxta caput suum transfixit, columba prosiliens, gradatim prosternens, gyrum plenum, manibus iunctis, stabant ad summum fastigium, sine ullo momenti semuncia.
  
  Ah, priscus retro sunt.
  
  Plures glandes. Tunc alii coram eo corruerunt. Terror foveam in corde suo scidit, donec intellexit se simpliciter ad imum speluncae pervenisse, dum currit et, imparatus, in terram protinus ingruat.
  
  Drake retardari. Fundum antrum erat spissum e lapide, pulvere et ligno strages. Cum surrexerunt, Kennedy et Ben conspecti erant. Non solum squalore obsita sunt, sed etiam nunc in pulvere et folium mixto obteguntur.
  
  "Ah, mea fidissima camera," intonuit. "Anni INTERMINOR sunt contra me."
  
  Dracus ardentis baculum arripuit et curvam speluncae fugientem ab armatis fovit. Quinque minuta ad terminos arboris exteriores pervenerunt. Assidue umbra quietis.
  
  Drake in humero patted Ben. "Melior quam ulla Veneris nox sesh, eh mate?"
  
  Kennedy iuvenem guy oculis novis aspexit. "Habes fans? Non enim fans coetus tuus? Colloquium hoc brevissimum habebimus, bro. Spera in eo".
  
  "Tantum duos-" Ben balbutire coepit cum partem ultimae flexurae rotundae, et tunc offensus obticuit.
  
  Constiterunt omnes.
  
  Somnia antiqua obstupefacta coram illis apparuerunt, relictis illis obmutescentibus, fere per dimidium fere minutum aversantibus cerebris.
  
  "Iam hoc.
  
  Drake spiravit attonitus.
  
  Ordo maximae longitudinis Vikingi ab illis in singulis fasciculis se extendit, stans finem ad finem quasi in medio archaici negotiationis impeditae fixa. Latera eorum ornata argento et auro, vela serico et gemmis ornata.
  
  "Longinulas," Kennedy stolide dixit.
  
  "Longas naves." Ben adhuc satis erat sensum ad corrigendam illam. "Damnat, haec maximi temporis sui thesauri existimata sunt. Quid debet? Estne hic viginti?"
  
  "Bene frigus," dixit Drake. "Sed haec hasta pervenimus. Ullae ideae?"
  
  Ben iam in mundo Arborem spectabat. "O Deus meus, guys. Potesne cogitare? unus pendens in illa arbore. Fucking unus ".
  
  "Ergo nunc in Deos credis, hmm? Fan?" Kennedy latus suum versus Ben lepide admovet, facit ut erubescat.
  
  Dracus in crepidinem angustam ascendit quae totam longitudinem caudae navis longae cucurrit. Lapis fortis videbatur. Et incubuit super ligneum ora. "Repleta sunt haec praeda. Tutum est dicere neminem umquam hic ante hodie fuisse."
  
  Iterum studuit navium acies. Inestimabiles opes ostentare, sed ubi verus thesaurus? In fine? Arcus finis? Parietes speluncae picturis antiquis ornabantur. Imaginem Odinis vidit in Arbore Mundi pendentem et mulierem ante se genuflexam.
  
  "Quid est hoc de?" Ben ad eum annuit. "Age, festina. Illae ausu nothi non illic iugulare rumpenda tomacula. Let's move."
  
  Ostendit asperam volu textum sub figura mulieris orantis. Ben renuit caput. "Sed technologia viam inveniet. "I-phonum fidum premebat, quod feliciter evenit ut nullum hic signum descendat.
  
  Dracus momentum in Kennedy conversus est. "Mea una idea est has scaphas sequi," inquit. "Nonne convenit vobis?"
  
  "Sicut ventilabrum pediludii dixit, in ludo sum, guys. Ostende viam".
  
  Sciens se movit, quod si super hoc cuniculo ad finem defunctum venissent, capti essent. Germani caudam magis, quam lauris innixam tenerent. Dracus cogitationem in partes divisit, crepidinem in saxum insculptam constituit. A tempore ad aliud lignum subinde ad meridiem versa. Drake eos dissimulavit vel permovit eos ut ambitum obscuriorem crearent in praeparatione ad pugnam praemissam. Naves longas assidue scrutabatur et tandem angustam inter eas viam vidit.
  
  Consilium b.
  
  Duae, quatuor, ac deinde decem longae naves transeunt. Pedes Draci dolores laborare coeperunt ab labore quo angustum iter tractabat.
  
  Sonitus languidi cadentis saxi ac deinde clarior clamor per specum ingens insonuit, cuius sensus apparebat. Sine sono magis ad opus suum incumbebant.
  
  Drake tandem ad finem ordinis venit. Viginti tres naves numerat, intactas praeda onustasque. Cum ad dorsum cuniculi appropinquarent, tenebrae profundiorem reddere coeperunt.
  
  "Non puto eos huc usque perrexisse," Kennedy notavit.
  
  Dracus magnam lucernam circumquaque perscrutatur. "Periculosum," inquit. "Sed opus est scire."
  
  Et convertit illum et movit trabem de latere in latus. Locus angustus acriter donec simplex arcus anterius factus est.
  
  Et post arcum scala una.
  
  Ben subito clamorem suppressit, tum ludibrio susurro dixit: "Sunt in crepidine!"
  
  Hoc erat. Accepit Dracus. "divisi sumus", inquit. "Et ad gradus. Vos duo ibi descendunt ad naves et revertuntur per viam quam pervenimus.
  
  Kennedy reclamare coepit, sed Dracus caput movit. "Nemo. Facite. Ben praesidium eget, non facio. Et hasta opus est.'
  
  "Et quando ad finem navium perveniemus?"
  
  "Et juxta condictum revertar".
  
  Dracus sine alio verbo remeavit, desiluit crepidinem et tendens ad scalam caecam. Respexit semel, et vidit per crepidinem umbras appropinquantes. Ben sequebatur Kennedy clivum ruderibus stratae ad ima navis proximae Vikingi. Drake orationem spei dixit et scalas quantocius potuit accurrit, duobus gradibus ad tempus saliens.
  
  Venite, ascendit, donec vulneravit vitulos et pulmones ejus ardebant. sed postea latum ivit. Post eos latum fluebat atrox currens rivus, Porro adhuc exsurgebat ara lapideo rudi lapideo, quasi pervetustis barbecue.
  
  Sed quod Drake attente deprehensum erat, symbolum ingens in pariete post altare insculptum erat. Tria triangula inter se imbricata. Quaedam sculptura mineralis intus comprehendit lucubrationem artificialem et sicut sequins micans in veste nigra.
  
  Nulla tempus terere. Vadit amnis, anhelans ceu glacialis aqua feminibus assurgunt. Accedens ad altare, vidit objectum in superficie ejus iacentem. Brevi, acutis artificium, non mirum vel gravem. Nam mundanis.
  
  Odin... hastam.
  
  Obiectum latus deo confossus.
  
  Fluctus tumultus et praesagia per eum transiit. Hic eventus omnia vera fecit. Hactenus coniecturae sors suus fuit, coniecturae dolor iustus. Sed praeter id temporis, terribiliter verum fuit.
  
  Terribiliter vera. Steterunt coram countdown ad finem mundi.
  
  
  UNDECIM
  
  
  
  ARBOR ORBIS PIT, SUECIA
  
  
  Dracus in ceremonia non stetit. Hastam apprehendit et retro viam qua venit. Per glacialem rivum, per scalas putres. Avertitque se media lampadio, et retardavit ut pice tenebrae eum circumdederunt.
  
  Luminis languidi introitum infra illuminavit.
  
  ambulabat. Super tamen non erat. iam pridem hoc saepius quam non didicerat, qui nimium diuturnum in praelio non domum fecerat.
  
  Constitit ultimo gradu mortuus, deinde in profundiores transitus tenebras irrepsit. Germanos iam prope in extrema parte propinquus, sed lampades tam distantiae quam alia umbra se iuncta essent. Transilivit transitum, muro se premens, et ad scopulum qui ad imum Vikingi naves tendebat pertendit.
  
  Lactavit vox mascula, "Aspice hoc! Oculos tuos depilatus esto, Stevie Admirabilis! Vox miratur eum: altum accentum in American Australi habuit.
  
  Hoc mehercules, aquila luscus nothus eum vidit vel umbram movens - quod in his tenebris non putabat posse. ocius cucurrit. Iaculatus increpuit, lapidem iuxta ubi proxime fuerat percussus.
  
  Figura obscura super crepidinem incumbebat - probabiliter Americana. Via est ibi inter naves. Movere te nequeunt antequam piger iugulum frangam.
  
  Crap. Iancii occultum iter viderunt.
  
  Sternus, arrogans, arrogans. Alter ex Germanis "Fugite, Milo," et tum increpuit clivum dure deductum.
  
  Dracus felicibus astris egit. In secundo erat in homine, funiculis vocalibus eliso, et crepantis sonora cervicem crepans, antequam aliquis alius sequi posset.
  
  Dracus pistolae Germanicae - Heckler et Koch MG4 sustulerunt et complures ictus incendit. Unius caput explosum est.
  
  Oh, Etiam, putabat. Adhuc sarmenta melius cum pistillo quam cum camera.
  
  "Canadiani!" sequitur series simultanea stridorum.
  
  Dracus furiali risit susurro. Ita putant.
  
  Iocum non habens, decurrit ad iter quantocius ausus est. Ben et Kennedy praemissi erant et praesidio eius indigebant. Vovit enim eos hic vivos exire, et noluit eos demittere.
  
  Germani post eum clivum diligenter descendunt. Is paucos ictus ad custodiendos eos occupatos naves incendit et coepit.
  
  Quattuor, sex, undecim.
  
  Vestigia precaria sunt, postremo deiecta. In uno puncto adeo extenuatum est ut quis supra quindecim lapidem costam expressam inter tigna fregisset, sed iterum dilatavit cum sextamdecimam navem numeravit.
  
  Vasa supereminet, antiqua horrenda, corticibus olim olentis et consita. Motus volatilis animum advertit et laevam suam intuebatur ut figuram videre posset modo esse illum newbie Milonem per angustam crepidinem recurrentem, quem vix plerique incedere poterant. Drake ne tempus quidem sagittandi - Americana tam celeriter movebatur.
  
  Perduint! Cur tam bonus esse debuit? Solus Dracus sciebat-praeter se-qui tale facinus efficere potuit Aricia Miles erat.
  
  Hic me in medio gladiatorio Praesentis certaminis inveni...
  
  Exsiluit, nunc praeter naves, impetu suo utens ad gradus gradatim salire, fere libere ab temere aggeribus in profundas cavernas currens et ad angulos ex arenis parietibus saliens. Etiam trabibus flexilibus utens navium ad momentum inter salit lucrandum.
  
  "Manere!"
  
  Vox exsoluta alicunde praecesserat. Restitit cum Kennedy figuram terream vidit, levatus ad audiendum twang Americanam esse. "Sequere me" exclamavit, cum sciret Milonem non posse eum in extrema porticu verberare. Possent premi per horas.
  
  Praeter ultimam navem naufragii velocitate praecidit, Ben et Kennedy post se cadens, sicut Milo crepidinem desiluit et frontem eiusdem navis praecidit. Dracus eum circa umbilicum apprehendit, firmans in sterno suo exposuit.
  
  Alter in Kennedy iectionem sclopetorum egit.
  
  Dum sclopeto adhuc in fuga est, Milo forficem percussit seque exsolvit, pervolans in manus manus ac repente in eum obversatus est.
  
  Ille fremuit, "Matt Drake, unus. Exspecto hoc, mate."
  
  pugnis et cubitis projecit. Dracus compluribus ictibus arma in se recepit. Hic homo noverat eum, sed quis erat infernum? An vetus hostis infacetus? Umbra-spiritus SAS tenebris praeteritum? Prope erat Milo et laetus ibi maneret. Drake cultrum in balteo Americano animadvertit, mox ex visione peripherali distrahendum esse exspectans.
  
  Inhumanum calcem accepit ad gressum suum.
  
  Post hunc primos inconditos progressus Germanos audiebat. Paucae naves erant.
  
  Ben et Kennedy obstupefacti spectabant. Kennedy gun erexit.
  
  Dracus unam modo arripit, alteram vertit, vitans Milonis crure truculentum calcitrare. Kennedy incensus, pollices a pede Milonis lutum recalcitans.
  
  Drake risit et abierat, simulans pet canem. "Mane" inquit deridens. "Puer bonus est."
  
  Monitum Kennedy incensus alium iecit. Dracus se convertit et praeter eos cucurrit, brachium Ben vellicans ac prono iuvenis sponte ad scalas decidens.
  
  "Minime!" - Clamavit Dracus. "Accipient nos singillatim."
  
  Ben intuens sopitum. "Alibi?"
  
  Drake humeros disarmingly. "Quid cogitas?"
  
  qui recta ad Mundi Arborem pertendit.
  
  
  DUODECIM
  
  
  
  MUNDUS ARBOR, SUECIA
  
  
  Et surrexerunt. Drake bet quod Arbor Mundi tam vetus et fortis fuit ut eius rami numerosi et fortes esse deberent. Cum acceperis arborem ascendisse ad litteram inversam, physica nihil refert.
  
  "Quemadmodum puer iterum" Dracus Ben adhortatus est, ut citius eum hortaretur, ne terrorem faceret. "Non erit tibi quaestio, Blakey. Esne bene, Kennedy?
  
  The New Yorker ultimus ascenditur, tenens sclopetum infra se demonstratum. Feliciter, ingens symmetria ramorum ac folia Mundi Arboris progressus suos occultavit.
  
  " Paucos caules meo tempore ascendi," dixit levissime.
  
  Ben risit. Bonum signum. Dracus tacite Kennedy gratias egit, incipit melius sentire quod ibi erat.
  
  Damn, cogitabat. Prope addidit: in hac legatione, redibimus ad dialectum veterem minus hebdomade.
  
  Dracus a ramo ad ramum ascendens, altius et superius, sedens vel stans insidens ramum unum et simul attingens in proximum. Progressus rapidus, cuius summa vis maior exspectatione duravit. Autem, media fere mediante, animadvertit Drake Ben debiliorem esse.
  
  "Est Tweenie grauari?" - rogat ac statim ingeminans conatus vidit. A tempore ad tempus Kennedy glandem per ramos accendit. Bis viderunt scalas lapideas juxta se assurgentes, sed signum persequentium nullum videbant.
  
  Vocibus ad eos sonet. "Anglus Matt Drake est." Ille miles SAS vocem semel detortam acri accentu Germano audivit, quae, ut ei sensus sextus dixit, albo viro convenire debet. Vir ille bis viderit antequam artificia furtiva recipiat.
  
  Alia vice audivit, "SRT eliminari." Milonis ducta vox erat, dum praeterita patefacit, unitatem quam intra SAS occultaverant. Quis in nomine omnium sanctorum fuit iste?
  
  Ictibus gravia scindunt ramos. Drake constitit ad manticas cum thesauris mobilibus intus componendis, deinde animadvertit ramum latum quem appetebat. Propemodum pervenit ad locum in gradibus ubi prius quieverant.
  
  Ibi, Ben. " Equitare ramum et ieiunare... "
  
  Nudi essent circiter duo minuta. Minns admiratio et reactionis tempus, quod adhuc minutam extremi periculi supererat.
  
  Ben primus tectum omisit, Drake et Kennedy secundus post, omnes manibus saliunt et per ramum ad scalas discurrentes. Quibus maculosis, Kennedy secundas pretiosas emit plumbi iectionem incendendo, foramina pulsando saltem unum sepulcrum miserae raider.
  
  Iamque Milonem praecepisse ut per scalas currerent. Quinque viri. Aenean ultricies eget orci et dictum. Ad finem rami ante Ben!
  
  Crap! Non tulerunt fors.
  
  Ben hoc vidit et contremuit. Dracus in aurem eius clamavit: "Numquam desistas! Numquam!"
  
  Kennedy felis iterum extraxerunt. Duo homines ceciderunt: unus volavit in foveam, alter ejus latus apprehendit et clamavit. Iterum expressit, et tunc Dracus emporium excurrere audivit.
  
  Germani remanserunt, nunc contra eos steterunt, paratique arma tenebant. Dracus severum fecit vultum. genus amiserunt.
  
  "Iacta eos!" Vox Milonis resonabat. "Nos hic te respice in micis."
  
  "Nein!" Fortis accentu Germano iterum coepit. "Der Spera! "Der Spera!"
  
  Dolia scloporum non vacillabant. Alter ex Germanis exprobrat: "Repe, columbae. Veni huc".
  
  Tarde movetur Ben. Dracus humeros suos tremulos videre poterat. "Mihi crede," in aurem insusurravit amici et omnem musculum tendit. Prosiliet quam primum Ben ad finem rami pervenit, ludus eius solum erat oppugnare et arte sua uti.
  
  " Cultrum adhuc habeo," mussat Kennedy.
  
  Adnuit Drake.
  
  Ad finem rami ben pervenit. Germani placide exspectabant.
  
  Dracus surgere coepit.
  
  Tum Germani quasi in nebula ad latus advolaverunt, ac si torpedo ictus esset. Horum corpora lacerata et cruentata de muro repulerunt et udo in foveam plaustri instar devoluti sunt.
  
  Paucis metris supra ramum, ubi curvati scalae, stabat ingens hominum caterva armis gravibus. Unus ex illis tenebat adhuc fumigans AK-5 oppugnationis diripiet.
  
  "Swede," Dracus telum agnoscit unum a militari Suecica vulgo adhibitum.
  
  Plus, inquit, "Male.
  
  
  TREDECIM
  
  
  
  BASIS MILITARIA, SUECIA
  
  
  In conclavi se invenerunt - spartam duodecim-per duodecim cum tabula et fenestra glacies labris - aliquot annos Drake reduxit.
  
  "Relaxa," percussoque articulos albos Ben. "Est locus vexillum munitum militare. Peius vidi cubicula deversorium, buddy, mihi crede."
  
  "Fui in peius conclavia." Kennedy otium videbatur, praefectus vigilum in officium exercens.
  
  "Alia guy ossa?" Dracus supercilium levavit.
  
  " Omnino. Quare?"
  
  "O nihil." Dracus ad decem digitos numeravit, tunc tamquam in digitos suos laborans prospexit.
  
  Risu imbelle coactus Ben.
  
  "En, Ben, fateor, primo facile non fuit, sed vidisti quomodo vocatus Swedish guy fecit. Nos denique sumus. Curabitur eget aliquam magna. Defatigati sumus."
  
  Ianua aperuit et dominus eorum, bene aedificavit Swede capillis flavis et ferreis unguibus obtutus, qui etiam Shrek albescere volebat, per pavimentum concretum insedit. Postquam capti sunt et Dracus diligenter exposuit qui essent et quid agerent, homo se Thorsten Dahl introduxit et deinde ad ulteriorem partem helicopteri sui faciendum vocatus ambulavit.
  
  "Matt Drake," inquit. "Kennedy Moore. Et Ben Blake. Imperium Suecicum contra te nihil habet calumpniandi...
  
  Dracus accentum turbavit, qui omnino Suecicus non fuit. "Tu ad unum ex illis lychnis nitidis, Dal? Eton, an aliquid tale?"
  
  "Asinum crus?"
  
  "Scholia quae magistros suos promovent per genus, pecuniam et educationem. Eodem tempore ad artes, sollertia et alacritas accessisti."
  
  "I putant sic." Dahl etiam sonus erat.
  
  "Magna. Bene... si ita est omnia.
  
  Dahl manum levavit dum Ben Drake offensum aspectum dedit. Desine esse emissarium, Matth. Quia tu Ebor' rusticus rudis es, non omnes alios intelligit regalis progenies, facitne?"
  
  Drake tenentem in offensa intuens eum. Kennedy motum stillare fecit. Tunc accidit ei ut Ben aliquid in hac missione invenerit quod vere eum aduncum haberet et plus vellet.
  
  Dahl dixit: "Agnosco participationem scientiae, amici. Ego vere vellem. "
  
  Drake omnes ad communicandum erat, sed scientia potentiae, ut aiunt, erat, et viam ad subsidium a Suecica hic gubernatione excogitandum conabatur.
  
  Ben iam suam fabulam parabat de novem Pieces Odin et de Tumulo Deorum cum Dracus eum interpellavit.
  
  "Ecce" inquit. "Me et huic homini, et nunc fortasse Gronk, sunt octo-inch headlines in aliquo indice occidunt..."
  
  "Gronk non sum, culus Anglice." Kennedy dimidiam rosam pedum eius.
  
  "Immovi tu scis hoc verbum." Dracus oculos deposuit. "Paenitet. Est inconditus. Numquam relinquit te ". Alisonus abeuntis meminit verba: SAS semper eris.
  
  Manus studuit, cicatricibus adhuc ex praelio cum Milone opertis et in Mundum Arborem ascendit, cogitansque per hos dies de celeribus et rectis aperiendis.
  
  Quam iure fuit.
  
  "Quid est gronk?" - Miratus Ben.
  
  Dahl in duro sella metallico consedit et in mensa gravia ocreas repressit. "Femina, quae uh.... gaudet consortio militum." - respondit diplomatice.
  
  "Mea descriptio paulo asperior esset," Drake Ben perstrinxit, tunc dixit, "Interfice album. Mortuos nos Germani sceleribus non commissis volunt. Quomodo adiuvare potes, Dahl?"
  
  Suecus aliquandiu non respondit, solum gelidam fenestram ad campum nivalem campi prospexit et ultra, ad scopulos putriculos solos in saevi maris recessum assurgens.
  
  Kennedy dixit, "Dal, cop sum. Haec duo ante biduum non cognovi, sed corda bona sunt. Crede eis.'
  
  Adnuit Dahl. "Famis te praecedit, Drake. De bonis et malis est. Te adiuvabimus, sed primum - adnuit Ben. "Perge".
  
  Ben perseuerauit quasi numquam intermissus esset. Dracus in Kennedy intuitum rapuit et eam ridere vidit. Obstupuit duabus de causis aspexit. Primum, Dahl de fama eius, secundo de sincera Kennedy subscriptione.
  
  Obijt Ben. Dahl dixit: "Novi sunt Germani in his omnibus institutis, quae non prius in nostram mentem venerunt quam ea res Eboraci".
  
  "Novus?" Drake dixit. "Bona sunt. Et optime convenit; metu ac ferro disciplinae. Habentque maiorem tubam cardam in Guidone nomine Milo - Praecipuae Vires Americanae, ut videtur. Reprehendo titulo ".
  
  "Nos faciemus. Bonus nuntius est nos informationes habere in Canada.
  
  "Tu oculum observas in eo?"
  
  "Ita, sed bifida, inexperta et sola," Dahl occultum aspectum in Kennedy coniecit. "Suetica necessitudo cum imperio tuo novo Obama regiminis causa non est quod primam classem appellem. "
  
  "Paenitet" Kennedy mutua risum, signanter circumspexit. "Audi, dude, si hic ad tempus erimus, aliquid quod manducemus putes posse?"
  
  "Iam a nostro sous archimagirus parari" Dahl fictum risu responsionem induere. "Sed serio, mox burgenses et astulas erunt."
  
  Draculi os adaquavit. Ultimum tempus edisse non potuit.
  
  "Dicam quid possum. Canadenses vitam coeperunt tamquam cultum secretum Vikingi - Erici Rubri dicatum. Ne rideas, haec vere sunt. Hi cosplay utantur ad eventus renascentes, praelia et etiam navigationes marinas opportuno fundamento.
  
  "Non est verum damnum in ea," Ben parum defensus cecinit. Dracus hanc mirabilem MASSA servavit postea.
  
  "Minime, Mr Blake. Cosplay est communis, qua multis in conventionibus circa mundum, et annis communior facta est. Verum damnum incipit cum a billionaire negotiator factus est hodiernus dies princeps huius cultus et deinde decies centena milia dollariorum in anulum iacit.
  
  "Fit ut secura fun-"
  
  "Obsessio". Dahl conplevit ostium apertum. Dracus ingemuit ut vexillum burger et scutellam astulae ante se positam. Odor cepe stomacho esurienti divinus fuit.
  
  Dahl perseuerauerunt ut edebant: "A Canadian negotiator nomine Colby Taylor vitam suam dedit illustri Vikingi, Erico Rubro, qui, ut certo scio, in Canada paulo post inventam Groenlandiae appulit. Ex hac investigatione manica fascinatio mythologiae Nordmannicae nata est. Investigationes, effossiones, inventa. Infinita quaere. Hic suam bibliothecam sibi comparavit et omnes textus Scandinavianos exsistens conatus est emere.
  
  "Insanum est officium," Kennedy dixit.
  
  " efto. Sed "nut" qui pecunia sua "copias securitatis" - legit ut exercitum. Et satis privatus manet sub radar plurimorum hominum. Nomen eius iterum iterumque per annos in novem Fragmentis Odini connexum est, ita natura Suecica intelligentia eum semper flagitavit ut hominem usuris.
  
  "Equum furatus est," inquit Drake. "Hoc scis, annon?"
  
  Oculi patentes Dahl significabant se hoc non facere. "Nunc scimus."
  
  "Reprehendi eum non potes?" Kennedy petivit. "De suspicione furti vel quid tale?"
  
  "Finge eum unum e tuis... perfide. Tua Mafia vel Triad principes. Intemeratus est-vir in summo-iam".
  
  Drake placebat tacitam sententiam. Dahl de Alicia Milonis implicatione narravit et Dahl tantum backstorium nuntiavit quantum revelare licuit.
  
  "Sic", inquit, finito. "Numquid utile aut quid?"
  
  "Non male," Dahl ostium iterum aperuit et admissus est senior, cum iuba mirae longae comae et fruticosa barba ambulavit. Drake ut modernus videretur, Vikingus senescit.
  
  Adnuit Dahl. "O, te exspectabam, professor. Rolandum Parnevik Professorem inducam," subridens. "Peritus noster in mythologia Nordmannicum."
  
  Drake adnuit, tunc Ben vidit novum hominem considerans quasi aemulus amoris. Nunc intellexit quare Ben clam hanc missionem amavit. Amicum scapulae plausae.
  
  "Bene, nostra familia Guido hic non potest esse professor, sed scit viam suam circa Internet-qualis medicinalis moderni versus veterem supellectilem, huh?"
  
  "Vel optimum utriusque mundi," Kennedy furca utrinque de quo agitur ostendit.
  
  Cynicum Draculi latus computavit Kennedy Moore quod missionem hanc dirigere posset in via quae curriculum suum servaret. Mire, mollior amavit angulos oris spectans vertere cum arrisit.
  
  Puer in cubiculum impegit, cartis armatum prensans et compluras pugillares super rogi librans. Circumspexit, Dahl aspiciens quasi nomen militis non meminisse, onus in mensa proiecit.
  
  "Est", inquit, ostendens unum e libris. "Idem. Legenda est vera... sicut dixi vobis mensibus ante."
  
  Dahl librum indicatum extraxit cum Florent. "Ebdomada nobiscum eras, professor. Just a week. "
  
  "Esne certus?"
  
  "O certe." Dahl sonus incredibilem quantitatem patientiae pertulit.
  
  Alius miles ianuam intravit. "Domine. Hic, adnuit Ben, continuo sonabat. Hela tiden....mmm....non-stop." Smirk secuta est. Haec est mater eius.
  
  Ben alterum postea exsiluit et celeritatem dial puga premebat. Dracus fonde risit, Kennedy dum malam respexit. "Deus cogitare possum tot modis hunc puerum corrumpere."
  
  Dahl ex volumine legere coepit:
  
  Mortuum in Ragnarok audivi fato suo penitus consumptum. Per lupum-homo Fenrir - semel a luna versa.
  
  Et postea Thor et Lokius iuxta se frigora iacuerunt. Di magni, inter innumeros deos, saxa contra aestus.
  
  Novem fragmenta ad ventum per semitas Volvae unius verae dispersae sunt. Noli has partes ad Ragnarok adducere vel finem mundi periclitari.
  
  Hoc semper metues, audite me, nate, hominum; Nam sepulchrum Deorum violare diem rationis inire est.
  
  Dahl humeros. "Et sic porro. Et sic porro. Et sic porro. Ego iam summam e puero matris meae illic professoris. Textus quidem potior videtur libro. Et citius."
  
  " Habes? Bene, ut dixi... Menses, Torsten, menses. annis et neglectus sum. Etiam instituta est. Sepulchrum semper ibi fuit, scis, non modo praeterito mense materiari. Agnetha mihi librum hunc triginta abhinc annis dedit, et ubi nunc sumus? Hm? Alicubi sumus?
  
  Dahl operam suam ut sileas. Drake intercessit. " Loqueris de Ragnarok, Professore Parnevik. Locus qui non est."
  
  "Non iam, domine. Aliquando autem - sic. Hoc certe uno tempore fuit. Alioquin ubi Odin, Thor, et reliqui dii omnes perierunt?
  
  "Credisne tunc fuisse?"
  
  "Certe!" Vir prope exclamavit.
  
  Dahl vox quietior facta est. "Iam enim," inquit, "incredulitatem suspendimus."
  
  Ben ad mensam rediit, cellam suam in sinum suum immittens. "Sic scis de Valkyries?" arcano modo quaesivit, subdola ad Dracum et Kennediam intuens. "Scisne cur gemmae sint in corona Odini?"
  
  Dahl sicut vidi angebatur. Guy connivuit et haesitavit. "Haec... haec gemma in .... hoc quid?"
  
  
  QUATUORDECIM
  
  
  
  BASIS MILITARIA, SUECIA
  
  
  Ben risit ut locus conquievit. "Haec nostra tessera ingressu" est, inquit. "Et meae fideiussorem observantiae. In mythologia Norseensi iterum atque iterum dicitur Valkyries "ire ad regna Deorum". Ecce - ibi est.
  
  Kennedy furca percussoque in laminam eius. "Quid est hoc?"
  
  Bene dixit, "Viam ostendunt". " Novem partes Odini in Ragnarok mense integro colligere potes, sed Valkyries est ad deorum sepulchrum viam monstrans.
  
  Drake frowned. "Et tibi servasti, num recte?"
  
  Nemo scit ubi sint Valkyries, Matth. In collectione privatim sunt, solus Deus novit ubi. Lupi in New York ultima fragmenta nos locum habebimus.
  
  Dahl risit cum Parnevik cartis suis propemodum invasit. Ubique albi fistulae inter murmurantis procellam volabant. "Valkyries. Valkyries. Nulla est. Ibi - fortasse. Ah, hic imus. Hm".
  
  Drake Dahl attentionem captus est. "Et theoria Apocalypsis? Infernus in Terra et omnibus animantibus destructis, etc. et sic porro."
  
  "Dicam tibi similem fabulam paene omni Deo in pantheon. Shiva. Iovem. Legem pone. Sed, Drake, si hoc sepulcrum Canadenses invenerint, illud violabunt, praeter ceteras consequentias.
  
  Dracus insanis Germanis rediit. "Sicut amici nostri novi," annuit ac leviter Dahl subridens. "Non habeo arbitrium..."
  
  "Pallae in murum." Dahl modica mantra complevit et se mutuo inspexerunt.
  
  Ben per mensam incumbebat ut Dahl attentionem acciperet. "Ignosce, buddy, sed hic tempus terimus. Da mihi laptop. Ibo superficies. Vel melius adhuc, mitte nos in iter nostrum ad Magnum Apple et in aere erimus salo."
  
  Kennedy adnuit. "Rectus est. Ego potest auxilium. Proximus scopus logicus est Museum historiae Nationalis, quod faciem videamus, US non est paratus."
  
  "Fabula nota est", Dahl dixit. "Mobilization iam inceperat". Intente respexit ad Ben. "Estisne auxilium, adulescens?"
  
  Ben os suum aperuit, sed deinde restitit, quasi sentienti magnitudinem responsionis suae. "Age, adhuc sumus in indice occiso, vox? Murus autem Somni in hiatu huius mensis est.
  
  "Mamma curfew nostro iuveni discipulo habet?" Drake impulit.
  
  "Wall of-?" Dahl frowned. "Estne hic somnus privatio disciplinae classis?"
  
  "Nihil refert. Vide quid hucusque inveni. SAS et Matth. Kennedy is a New York cop. Fere perfecti turma sumus!"
  
  Dahl oculi coarctati sunt quasi sententiam suam pensantes. Tacite telephonum cellae Draculi trans mensam decidit et in velo monstravit. "Ubi tu runas in hanc imaginem photographicam?"
  
  "In Pit. Proxima longis navibus murus erat cum centenis anaglyphis. Haec mulier, "tegumento percussoque", "prope Odin procidit cum in Arbore Mundi" passus est. Potesne inscriptionem interpretari?"
  
  "De Ita. Hic dicit - Odin et Velva - Heidi secreta Dei credita sunt, Professor nunc hoc inquirit ..... Dahl in Parnevik respexit dum omnia sua volumina statim colligere conatus est.
  
  " Secreta Dei " ; Guido conversus tamquam helluanus supinus supinus appulisset. "Aut secreta deum. Nuance potes audire? Intelligis? Dimitte me per." Conversus ad ostium vacuum, et disparuit.
  
  Dahl dixit eis: "Accipiemus te". Sed hoc scito. Agi cum imperio tuo nondum incohavi. Utinam hoc nostrae fugae curae erit. Nunc autem Novum Eboracum petimus cum duodecim Praecipuis Virium militibus et nulla securitate alvi deiectio. Arma sumimus in Museum historiae nationalis. pausam fecit. "Adhuc vis venire?"
  
  "SAS adiuvabit", dixit Drake. "Habent equos stantes per."
  
  "Cogito experiri principem locum attingere, vide an aliquas rotas inunctas consequi possimus." Tristis mutatio in moribus Kennedy cogitatione domum reverti patuit. Dracus statim promittit se ei subveniturum, si posset.
  
  Crede mihi, volui dicere. Ego te per hoc adiuvabo, sed verba in gutture mortua sunt.
  
  Ben flexo digitorum. "Da mihi an I-codex aut aliquid. Ocius."
  
  
  quindecim
  
  
  
  Air space
  
  
  Eorum planum instructum est cum fabrica quae picocell vocatur, turris telephonica quae omnia telephona gestabilia in planis adhibenda permittit. Ad regimen militare necessarium, sed ad Ben Blake duplex necessarium.
  
  "Heus sis, habeo officium tibi. Quod non postulatis. Audi, Karin, audi! Mihi opus est informationes de Museum Historico Nationali. Exhibet, Bibliotheca rerum. Blueprints. Baculus. Praesertim bullas. Et... vox eius paucas octavas omisit, "numerus telephonicus".
  
  Drake paulisper silentium audivit, deinde: "Ita, ille Novi Eboraci! Quot eorum sunt?.... Oh... vere? Bene, bene, parva soror. Pecuniam aliquam te transferam ad hoc tegendum. Diligam te".
  
  Amico suo suspenso, Dracus quaesivit, "Estne adhuc opus?"
  
  "Domi sedet tota die buddy. Operatur ut 'ultimus guy' in dubio talea. Miraculum veteris politicae Laboris".
  
  Karin per septem annos ad obtinendum gradum in programmatione computandi laboravit. Cum Laboris regimen in fine regni Blair concidit, Universitatem Nottinghamiae fidentem, callidissimum artificem reliquit - solum ut inveniret neminem ei velle. Recessus institit.
  
  Exitus Universitatis Row - turn reliquit in landfill, dextram in graviditate et subsidia regiminis. Perge recta via fracta somniorum.
  
  Karin in plano prope centrum Nottinghamiae habitavit. Medicamento addicta et alcoholica possessiones circum conductas. Raro interdiu domum reliquit et certum taxi ad vectem sumpsit ubi octo ad mediam noctem trabea laboravit. Terrissima vitae eius momenta erant cum in cubiculum suum rediret, tenebrae, sudoris veteris et aliorum odorum incommodorum circumfusi, ambulatio criminis mox exspectans evenire.
  
  In terra damnatorum et neglectorum, rex est homo qui habitat in umbris.
  
  "Tu vere postulo eam hoc?" Interrogata Dahl, quis sedebat ex altera parte planum. "Vel..."
  
  "Ecce, non est haec caritas, mate. Habeo de Odine intendunt. Karin opus museum capere potest. Facit sensum completum. "
  
  Dracus velocitatem suam fecit dial vocatum. "Laboret, Dal. Mihi crede. Ad auxilium hic sumus".
  
  Puteus statim respondit. "Capitans zeds, Drake? Quid agatur in infernum?"
  
  Dracus eum ad modernum duxit.
  
  "Age, hic MASSA auro puro est. Nos cum Alicia Miles cohibuimus. Scitis quid sit, Matth. Numquam vere SAS relinques," constitit. "Novissima inscriptio: Munich, Hildegardstrasse 111."
  
  "Germania? Sed erat cum Canadensibus.
  
  "Yeah. Ut non omnes. Vixit in Munich cum suo amasio - Milone Noxone quodam - civis Las Vegas, USA. Et ille est praefectus intelligentiae Marine. Optimum Yankees offerre ".
  
  Drake paulisper cogitabat. "Id est, ut me tum per Milonem nosset. Quaeritur, utrumne latera flecteret ut eum vexaret an adiuvaret?"
  
  "Responsum est ignotum. Fortasse peteret. "
  
  "Temptabo. En tenemus per pilas hic, Wells. Putasne te posse contactum tuos veteres amiculos in Civitatibus esse? Dahl iam FBI contingi, sed per tempus ludunt. Septem horae sumus in fugam ... et caeci appropinquamus.
  
  "Tu confidis eos? Haec rapa? Visne nostros latinas mundare inevitabilem botrum stupri?"
  
  "Sueones sunt. Atque ita confido. Etiam, guys nostros participare volo.
  
  "Suus". nexum interrupit Wellensis.
  
  Drake circumspexit. Planum parvum sed capax erat. Marini in tergo sederunt, desidere, dormire et plerumque se heckish in Swedish. Dahl constanter telephonum per aulam colloquebatur sicut professor librum post librum ante se explicavit, unumquemque diligenter in sede sua collocans, per antiquas differentias facti et commenti pergens.
  
  Ad laevam suam, Kennedy, iterum informe indutus numero unam pantsuit, primam vocationem fecit. "Estne ibi capitaneus Lipkind?... ah, dic ei Kennedy Moore".
  
  Decem secunda transacta sunt, ergo: "No. Dic ei non potest me revocare. Hoc magni momenti est. Dic ei de securitate nationali, si vis, eum appella.
  
  Deinde alia decem secunda: "Moore!" Dracus latrantem etiam unde sedebat audivit. "Nonne hoc exspecto?"
  
  "Audi me, princeps, orta est res. Primum, cum officiali Swani ex FBI consule. Hic cum Torsten Dahl sum a SGG Suecica et magistro SAS. Museum historicum nationale sub comminatione est. Reprehendo singula et statim meque. Auxilionem tuum postulo."
  
  Kennedy telephonum clausit et altum spiritum arripuit. "Bang - et pensionem meam abit."
  
  Dracus speculam suam aspexit. Sex horae usque ad portum.
  
  Telephonum cellae Ben cistae est et eum apprehendit. "Soror?"
  
  Professor Parnevik trans porticum incubuit, librum lapsum manu nervosa arripiens. "Haedus suum Valkyries scit." Neminem in speciali alloquens dixit. "Sed ubi sunt? Et oculos - sic invenio oculos.
  
  Ben locutus est. "Magnum punctum, Karin. Emitte me delineatas musei et hunc locum mihi colloca. Tum singulas litteras nuntios curatoris mitte. Heus parva soror, dic hi ad mom et dad. Diligam te".
  
  Ben strepitando resumpsit, deinde nonnullas notulas sumere coepit. "Possidet numerum curatoris musei," clamavit. "Dal? Visne ex illo me terrere lutum?"
  
  Dracus in incredulum risum irrupit ut Swedish praefectus intelligentiae amens manus quassabat No! without missing a single vowel. Lubuit videre Ben talem fiduciam ostendens. Geek paulum commotus ad dandum homini in aliquo cubiculi facultate respirandi.
  
  Kennedy phone carmen inrupit. Illa celeriter aperuit, sed non ante totum planum ad partem ludi temerariae Goin' Down tractavit.
  
  Ben adnuit in tempore. " bellus. Pro certo proximus noster operimentum version.'
  
  "Moore." Kennedy telephonum suum in oratore posuit.
  
  "Quid agatur in infernum? Dimidium duodecim scholorum viam meam obstruxerunt, deinde mihi narravit, non admodum urbane, ut nasum meum extra fossam ubi pertinebat servaret. Aliquid omnes magni canes latrant, Moore, et ego vos betimus." Constitit, tum cogitans dixit, "Non primum opinor."
  
  Kennedy versionem abbreviatam ei dedit, quae cum plano plenae Marines Suecicas et ignotae SAS in itinere cantavit, nunc quinque-hora a solo US fugato dedit.
  
  Drake pavet. Horae quinque.
  
  In hoc momento Dahl exclamavit: "Nova notitia! Modo audivi Canadenses ne in Suecia esse. Videtur quod Mundus Arborem et Hastam in Valkyriis intendunt. Gratias adnuit in directione Ben, vulturis professoris signanter exclusis. "At vacui reversi sunt. Hic publicanus privatus realem reclusionem esse debet .... Or... Dracus parvipendens, "poterat esse criminalis".
  
  "Bene offer. Homines sunt, ubi usquam deformis est. Canadenses hoc primo mane Novi Eboraci tempus museum ferire parant.
  
  Kennedy facies in vultu funesto accepit ut bulla eius et Dahl simul audiebat. "Tempus utentes", repente cum inluxit in utramque partem exsibilavit. "Isti nothi absoluti - sine dubio Germani - occultant veras intentiones suas post diem stupri."
  
  Ben suspexit. "Perdidi semita."
  
  Drake ei resonavit. "Quid date?"
  
  "Cum Novi Eboraci terram petimus", Dahl explicavit, "circiter octo Kalendas Octobres mane erit."
  
  
  SEXDECIM
  
  
  
  Air space
  
  
  Quattuor horis supersunt. Planum in nubilo stridere.
  
  Dahl dixit, "FBI iterum experiar. Sed mirum est. Non possum hunc gradum verificationis. Murus lapideus est refert. Ben - , rogatorem vocare. Dracus vetus bulla est. Horologium utile, homines, et nusquam sumus. Haec hora progressus postulat. Vade."
  
  Kennedy bulla oravit: "Thomas Caleb, Lipkind," inquit. "Nihil habet cum eo aut vitae meae damna. Dico tibi quid FBI, CIA, et omnes aliae tres idiotae nesciunt. Ego quaero... morata, "Coniecto me rogantem te mihi crede."
  
  "Tres-litteras", Ben mur-. " egregie ".
  
  Dracus Kennedy Moore accedere voluit et aliqua verba adhortationis offerre voluit. togatus in eo cupiebat eam amplecti, sed miles eum manere coegit.
  
  Sed togatus populus hoc proelio vincere coepit. Antea verbo "gronk" usus est ad "domare" eam, ut repugnet sentiendi scintilla crescens agnovit, sed non fecit.
  
  Wells respondit vocationi suae. "Dice nunc".
  
  "Audire iterum Taylor? Vide ubi sumus, buddy? Have vos persuasistis nos ad US airspace adhuc intrare?"
  
  "Bene .... etiam et non. De remis grapheocraticae rubrae, Drake, et in meo gremio non convenit - "Exspectavit momentum, tum in deceptione chuckled. "Id erat Maii referat, mate. Conare servare ".
  
  Nolens Dracus risit. "Damnare, Wells. Audi, fac simul actum tuum ad hanc missionem - adiuva nos - et dicam tibi de sordidissima clava in Hong Kong quae Mai semper sub operculo laboravit, nomine adstare Top.
  
  "Futilis mihi, quod intriguum sonat. In eo es, buddy. Ecce sumus in via, omnia parata ad omnes regulas, et populus meus per piscinam nullas habet difficultates.
  
  Drake sensit 'sed'. "Ita vero?"
  
  "Quisquis in potestate est negare privilegia devenire et nemo unquam de tuo plano audivit, et quod, mi amice, internae corruptionis sapit."
  
  Drake eum audivit. "Bene, me missae serva." Lene torcular puga vocationem finivit.
  
  Audivit Kennedy dicere, "Humilis est specimen, capitaneus". Audio hie sermones, qui de coniuratione loquuntur. Vide, Lipkind.
  
  Phone suum clausit. "Bene, pungit, sed me ad verbum aufert. In scenam quam plurimas habet cum freno, tot notas et nigras et albas mittit. Et aliquem in loci Patriae Securitatis officio cognoscit ," inquit, mollem subucula delenimenta. "Fabae effunduntur."
  
  Deus, Drake. Shitload vis ignitorum in hoc museum petit. Satis est ad bellum damnandum. Non clare aliquid dixit, sed ad eius vigiliam respexit.
  
  Tres horae supersunt.
  
  Ben adhuc cum curatore implicatus erat: "Ecce de maiori renovatione hic non loquimur, modo spectaculi movendo. Non opus est tibi dicere quam magnus musaeus sit, domine. Modo move illud, et omnia bene erunt. Ita... SGG.... Swedish Special Forces. FBI informatur quia loquimur... no! Noli exspectare dicere. Dubitare non potes."
  
  Quindecim secundis silentii ergo: "Numquid de SGG audivisti? Bene, Google it!" Ben ostendit telephonum desperans. "Requiescit", Ben dixit. "Ego iustus scio. Tersus dixit, quasi satis excusationibus non posset.
  
  "Alius ruber tape." Drake notavit Dahl. "Hic tumultus cito fit."
  
  Magnum silentium fuit, tum telephonum mobile Dahl personuit. Respondit ille: Obsecro, Deus meus. "Den Statsminister."
  
  Dracus faciem fecit apud Kennedy et Ben. "Primus minister".
  
  Plures observantiae, sed ingenuae, verba dicta sunt quod observantiam Draki profundiorem erga Thorsten Dahl. Praefectus copiarum peculiaris bulla narravit id quod factum est. Dracus vehementer persuasum erat se huic homini displicuisse.
  
  Dahl finivit vocationem et momentum cepit ad cogitationes colligendas. Tandem respexit et convertit in planum.
  
  "Protinus ex sodalis scrinii praesidentis, consiliarii proximi sui", Dahl eis dixit. "Fuga haec in terram non permittetur."
  
  
  * * *
  
  
  Tres horae supersunt.
  
  "Praesidem certiorem facturi sunt", Dahl dixit. "Washington, D.C., et Collis Capitolinus alta sunt in hoc, amici mei. Minister rei publicae dicit nunc coniurationem internationalem factam esse globalem, et nemo scit cui faveat. Hoc solum " torvatum " inquit " nostrae missionis gravitatem loquitur ".
  
  Dixit Drake. "Hoc est quod ingentem defectum appellamus."
  
  Ben interim iterum curatorem musei historiae nationalis contingere temptavit. Totus ille voicemail. "Nefas," inquit. "Debuit aliquid iam repressisse." Agiliores digiti Ben statim per claviaturas virtuales volitare coeperunt.
  
  " Ideam habeo," dixit magna. "Deum precor ut fallo."
  
  Wells deinde revocatus est, explicans turmas suas SAS occultum portum fecisse in aere deserto in Novo Jersey. Turma in urbe Novi Eboraci petit, quoquo modo iter necessarium est.
  
  Drake tempus repressit. Duabus horis ante portum.
  
  Et tunc exclamavit Ben: "Percute caracterem!" Omnes desiluerunt. Etiam Suecici classiarii plenam operam ei dederunt.
  
  "Est hic!" - clamavit. "Per omnia dispersa interrete si tempus videndi". Ostendit iratum in scrinii.
  
  "Colby Taylor," dixit. "Billionaire Canadensis maxima est contributor ad Museum historiae Nationalis et unus e faeneratoribus Novi Eboraci. I bet he made a few calls?
  
  Dahl vincitur. "Hoc munimentum est," ingemuit. "Ille de homine loquitur quam mafia habet." Primum, praefectus Sueciae slouch in sella sua visa est.
  
  Kennedy odium suum celare non potuit. "Saccae sectae iterum vincunt" exsibil. "Bet ut spurium etiam argentarium".
  
  "Fortasse, fortasse non," dixit Drake. "Semper habeo consilium B."
  
  Una hora supererat.
  
  
  SEPTENDECIM
  
  
  
  Novi Eboraci, USA
  
  
  Auctoritas Portus Police Novi Eboraci fortasse notissima est ob eius ignominiam et casus in eventibus 9/11. Quod minus notum est, est eius occulta tractatio de plerisque SAS volatibus ex Europa discedentibus. Quamvis nulla societas dicata ad hoc elementum sui laboris praevideat, baculus intercontinentalis tantae minoritatis involvit ut per multos annos multi amici facti sunt.
  
  alii Drake nomen fecerat. "Hac nocte incalescere" dixit CAPD inspectorem Jack Schwartz. "Nonne tu me quaeror, buddy?"
  
  "Deus, Drake quidnam erat? Et duobus annis?"
  
  "Tribus. Novus Annus Eve, '07.'
  
  "Est uxor tua bene?"
  
  "Alison et disrupi, mate. Hoccine satis est meam identitatem definire?"
  
  "Cogitavi quo egressus es officium."
  
  "Feci. Putei me revocaverunt ad ultimum officium. Num te vocavit?"
  
  "Fecit. Dixit te ei paulum exspectare pollicitus.
  
  "Nunc fecit? Schwartz, me audi. Hoc est nomen tuum. Scire debes hoc stercore evolare ad fans et ingressum nostrum ad te tandem perducere. Tunc certe omnes heroes erimus, et hoc faustum habebitur factum, sed...
  
  "Bene me ad celeritatem reduxerunt" Schwartz dixit, sed Dracus aliquid sollicitudinis audivit. "Nolite solliciti, buddy. Ego satis virium ad terram obtinendam. "
  
  Eorum planum in US airspace invasit.
  
  
  * * *
  
  
  Planum in lucem egentem exposuit et directe ad parvas terminos aedificationis taxandas. Minutum ostium leviter aperuit, duodecim membra SGG Suecica plene onerata in scalas metallicas vilicas iactatas et in tres currus exspectantes onustas. Drake, Ben, Kennedy et Professor eum secuti sunt, Ben se peed cum onerariam vidit.
  
  "Non tamquam humvees!"
  
  Aliquanto post, currus vacui pontis procurrerunt, celeritatem ad aggerem occultum a tergo aeris campi legendi, quod post aliquot vices in villam inconspicuam viam quae uni Manhattan tributariis principalibus coniunctam emersit.
  
  Londini in toto suo splendore ante eos divulgata est. Hodierna skyscrapers, pontes vetus, architectura classica. Eorum commeatus brevem lineam in mediam urbem arripuit, pericula capiens utens omnibus machinis suis rectoribus locorum callidorum compendio sciebat. Cornua clangor, exsecrationes aerem impleverunt, refrenat et purgamenta abscissa sunt. In uno puncto, una via via implicabatur, iter septem minutis secans et tres defectores fenders causans.
  
  Actio intra carros prope hectica fuit. Dahl tandem vocationem accepit a Primo Ministro Swedish, qui tandem benevolentiam et licentiam FBI lucratus est in museum ingredi, si illuc primum venissent.
  
  Dahl ad rectorem suum conversus. "Ocius!"
  
  Ben traditur Dahl chartam musei Lupi situm exhibens.
  
  Plura quae quaeque. Populus nigra et alba pervenerunt. Celeri responsio iugis notificata sunt.
  
  Drake ad Welles. "Sitch?"
  
  "Extra sumus. Venerunt magistratus vigilum duobus minutis abhinc. Vos?"
  
  "Viginti gradus auferat. nobis si quid acciderit lauda. Aliquid animum adprehendit et paulisper ad aliquid extra fenestram tendit. Fortis animi dej à vu misit tremiscit costas cum vidit ingentem billam nuntiantem adventum figurae excogitatoris Abel Frey in New York cum miris cat-walkibus spectaculum.
  
  Insanus est hic, Drake, cogitatio. Vere insanus.
  
  Ben experrectus sororem suam in UK et, adhuc anhelans e conspectu translationis, eam in Project Valkyrie scribere curavit - ut eam vocavit. "Tempus servat," dixit Dahl. "Pergere potest investigationem suam dum ibi sumus salvis istis lupis. Noli solliciti esse, putat id esse quod eas pro gradu meo photographare cupio.
  
  "Tu dormis sorori tuae?" Drake frowned.
  
  "Sequitur." Kennedy patted Blake's hand. " Da puero spatium aliquod."
  
  Cellae Draculi phone pipiabat. Non opus erat ut RECENS ID reprimendam scire erat Wells. "Ne dicas, buddy. Canadenses?
  
  Putei tacite risit. "Vis."
  
  "A?" - rogavi.
  
  "Tam Canadenses et Germani diversis itineribus utentes. Hoc bellum sine te incepturum est."
  
  Dahl dixit: "Swat turma tres minutas auferet. Frequentia est 68."
  
  Dracus latam fenestram prospexit. "Hic sumus".
  
  
  * * *
  
  
  "Petralis Park West introitus," Ben dixit se e carro suo eduxisse. "Duas tantum scalas ducit ab inferiori gradu usque ad quartum tabulatum."
  
  Kennedy calor matutino egressus est. "Qui area faciunt lupi vivere?"
  
  " Quartum ".
  
  "Figura." Kennedy humeros humeros et plausae. "Cognovit me finem paenitere has ferias placentas."
  
  Drake post morabatur ut milites Suecici currebant quantum vestigia musei deprimere poterant. Semel arma tollere coeperunt. Dähl obstitit umbra magni introitus, turmae rotundis columnis saeptae.
  
  "Twitters are on. "
  
  Duodecim "Reprehendo!" sonuit. Imus ante, Drake torvis. "Tu sequere. Capto."
  
  Tradidit Drake duo cylindricas magnitudines leviores et duos headphones. Dracus truncos cylindricos convertit 68 et expectavit donec ambo lucem viridem a basi emittere coeperunt. Unum Kennedy dedit, alterum sibi servavit.
  
  "Twitters," dixit blank sidera. "Hic est novus auxilium amici igne. Omnes amicae par eadem frequentia versantur. Aspice collegam et in aurem molestus cicadarum sonus est, vide malum guy et non potes audire aliquid... " In earpiece posuit. "Scio id non certum, sed multum adiuvat in adiunctis ad faciendum. Hoc simile est".
  
  Ben dixit, "Quid si frequentia cum altero concurrat?"
  
  "Non fiet. Haec postrema technologiae Bluetooth - frequentiae spectrum accommodativum divulgat. Cogitationes "hop" per septuagenariam passim selectae frequentiae in vinculis praesignatis coniuncti sunt. Circiter ducentos pedes habet.
  
  "Frige," Ben dixit. "Ubi sunt mea?"
  
  "Tu et professor in Park Centrali aliquandiu commoratus est," dixit Drake. "Tornacense VIATOR. Frigida coitum, hoc ingratum eat.'
  
  Sine alio verbo, Drake conversus ad ultimum militem Suecicum per arcus altum et obscuram in museum interiorem sequitur. Kennedy aspiciebat.
  
  "A gun nice," mussat.
  
  "Americani," Dracus intonuit, sed cito risit. " Relaxa. Sueci Canadenses delent et cito cito.
  
  Perventum est ad ingentem scalam Y informibus, fenestris arcuatis et laquearia fornicibus oppressam, et sine intermissione susum advolasse. Communiter haec scala plena peregrinatoribus late lusca esset, sed hodie totus locus eerie quietus erat.
  
  Dracus ipse potitus vigilavit. justo periculosorum hominum per immensum hoc vetus spatium nunc ruebant. Tempus erat antequam convenirent.
  
  Cucurrerunt, ocreae altae moenibus altis resonantes, e faucibus microphones stati, cum acusticis aedificii naturalis resonantes. Drake dura concurrit, disciplinae suae recordans, sed in Kennedy strictum oculum observare conatus est sine missione ostendere. togatus et miles pugnabant in eo.
  
  Ad tertiam tabulam, Dahl gestus tardos progressus fecit. Kennedy Drake propius commotus est. "Ubi sunt amiculos SAS?"
  
  Dixit Drake. "Tantum, nunc caedes necessarias committere non vis, facimus?"
  
  Kennedy chuckle suppressit. "Modeus es, Drake. Vera ridiculam guy."
  
  "Debes me in diem."
  
  Kennedy iecit, dixit, "Noli me consentire." Solet dextra eius manus ad frontem eius blouse lenire.
  
  "Noli rogavi."
  
  ultimis gradibus ascendere coeperunt. Cum miles primarius ad ultimam flexam accessisset, iecit emissa est et fragmentum emplastri a capite pollices explosum est.
  
  "Descendamus!"
  
  Grando offa muros transfixit. Dahl prorepit in ventrem suum, motus cum brachiis facit seriem.
  
  Drake dixit "De cucumerario modum".
  
  Unus miles celeriter emissum ad occupandum hostem accendit. Alius cassidem exuit, sclopetum aduncum ad balteum, ac sensim eam in aciem ignis admovet. Motus audiunt tenui murmur. Tertius miles sub scalis e operculo desiluit et vigilem inter oculos percussit. Homo mortuus cecidit antequam mitterent.
  
  "Cute," Drake probaverunt bene cogitatum movet.
  
  Ascenderunt scalas, instructa tela, et circum fornicem introitum quartae tabulati increpuerunt, deinde caute in cubiculum ultra prospexerunt.
  
  Signa legit Drake. Haec fuit aula dinosaurus lacertae. Dominus cogitabat. Nonne ubi damnatus Tyrannosaurus servabatur?
  
  In cubiculum furtim inspexit. Plures professionales vultus guys in vestibus togatis occupatos spectabant, omnes armati cum aliqua machina tormentorum gravium, maxime verisimile est Mac-X 'spra et orare'. Sed coram eo stetit Tyrannosaurus, sublimis in nocturnae majestate, perpetua visio nocturna etiam decies centena millia annorum post exitum suum.
  
  Dextramque praeivit - rictus arte lapsus - Ambulavit Aricia Miles, rapax alter funestus. Subscriptio exclamavit modo: "Tempus vigilate, pueri! Unus hic lapsus et ego vos omnes buggers e ludo personaliter capiam! Festinare!"
  
  "Nunc ibi domina est" Kennedy e millimetrorum subsannavit illudens. Dracus prudentem odorem unguenti et lucis anhelitum sensit. "Amice veternus, Drake?"
  
  "Omnia, quae scit, docuit", dixit. "Ad primum. Tum ambulavit praeter me. Fatum ninja-Shaolin cacas. Quae numquam domina fuit, id certe est.
  
  "Quatuor a sinistris" miles nuntiavit. "Quinque a dextra. Plus foemina. exhibitio Odin debet esse in tergo cubiculi, fortasse in thalamo separato, nescio.
  
  Dahl respiravit. "Tempus movere."
  
  
  XVIII
  
  
  
  MUSEUM
  
  
  Sueci ex tegumento prosiliunt, accurate incendentes. Quattuor Canadenses ceciderunt, deinde alius, tres ex illis fragores in speculum exhibentes, qui rursus in pavimentum irruerunt et cum strepitu quasi explosionis crepuerunt.
  
  Reliqui Canadenses terga verterunt et ignem ilico aperuerunt. Clamaverunt Sueones. unus cecidit et sanguis de vulnere in caput ejus fluxit. Alter in amplexus femori concidit acervo.
  
  Drake in cubiculum delapsus trans pavimentum politum repit et post ingentes vitreas armadillos immanis ostentans ostentans. Cum Kennedy securus esset, caput per speculum inspicere.
  
  Vidi Alicia duos Sueones fugientes cum duobus ictibus perfectis interficere.
  
  Quattuor plures Canadenses a tergo Tyrannosaurus apparuerunt. In thalamo ubi Lupi ostenti sunt necesse fuit. Insueta habebant cingula corpora cincta, et grave officium dorsualis in dorsis.
  
  Ac etiam Mac-X. Glandibus cubiculum impleverunt.
  
  Sueci pro tegumento iaciunt. Dracus in pavimentum cecidit, certus ut brachium suum circum caput Kennedy involveret ut quam infimum servaret. vitreum supra ipsum confractum, vitreae testae sparsae, et pluit super illis. Armadillo fossilium et replicas circa eas erupit et dissoluit.
  
  "Tersas verum velox, bene?" mussat Kennedy. "Ita, ille correctus est."
  
  Drake se concussit, shards vitreis ubique jactans, et extra murum musei latus tegebat. Ibi cecidit Canadensis et Dracus statim eum tagged.
  
  "Iam hoc facere."
  
  Usura fractae ostentationis operculum, mendacium guy accessit. Pervenit ad machinam sclopetum, sed oculi hominis subito patuerunt!
  
  "Iesum!" Cor Draculi velocius verberavit quam manus Noe, sicut arcam aedificavit.
  
  Ingemuit ille, oculique dolore patentes. Dracus celeriter resipuit, telum arripuit et eum in oblivionem fustavit. "Sanguineus Zombie."
  
  Unum genu volvebat, ad percutiendum paratus, sed Canadenses post T. regis ventrem costatae se receperunt. Perduint! Utinam non nuper statum suum mutassent, ut eum minus rectum quam ante ambularet. Paucis abscissis cruribus omnes videre poterat.
  
  Kennedy versus se movens, iuxta se lapsus ut staret.
  
  "Nice labi," inquit, dextra laevaque versans, quaerens videre quid usque ad Canadenses essent.
  
  Denique inter tres costas fractos motus vidit et in incredulitate anhelavit. Lupi habent, exhalavit. "Et comminuerunt eos."
  
  Kennedy caput movit. "Nemo. In frusta comminuunt," ostendit. " Respice. Vide in MANTICA. Nemo dixit omnes partes Odinis integras esse, num?
  
  "Et facilius est eas per partes auferre," annuit Dracus.
  
  Erat transiturus ad tegumentum in proximo exhibendo, cum totum infernum prorupit. Ab angulo longe cubiculi, per ostium "Originum Vertebrate notatum", duodecim banshees quiritatio erupit. Exsultaverunt, iaculantur bacchatur, riserunt sicut fans overdosing in multi-duplici Yeager in veris confracto.
  
  "Germani adsunt." Dracus sicce dixit antequam ad aream decideret.
  
  Tyrannosaurus bacchatur ut plumbum proiectum transfixum per eam. Suspendit caput, dentibus attrivit, ac si violentia circa eum infensa esset, ut eum ad vitam reduceret. Canadian cruore revolavit in nube. Sanguis super maxilla dinosauri respersus est. Miles Suecicus brachium usque ad cubitum amisit et circa quiritationem discurrebat.
  
  Germani irrumpunt, delirantes.
  
  Post fenestram proximae Drake venit nota bombum-boom-bom helicopterorum laminum rotorum.
  
  Non iterum!
  
  Drake e visione sua periphericis notavit singularum virium catervas in tenebris furtim in se induit. Cum Dracus illuc inspexisset, tweeters in auribus eius insanit.
  
  Boni guys.
  
  Canadenses ierunt ad eam chaos faciendo. T. rex immania furens erumpit sub alvo. Dracus Kennedy ab humero apprehendit.
  
  "move!" Fuga in acie erant. Kennedy summovit sicut Alicia Miles in conspectum venit. Drake telum levavit, deinde ingens Germanus Milo a sinistro appropinquantem vidit.
  
  In uno alteroque morae, omnes tres arma demiserunt.
  
  Alicia mirari videbatur. "Scivi te in hunc velis pervenire, Drake, nothus senex!"
  
  Milo substitit in vestigio. Drake ab uno ad alterum respexit. "In Suetia manerem, anhelitum caninum." Dracus magnum guy oui conatus est. "Desidero tuum bitch, huh?"
  
  Glandes circum eas aerem penetrabant sine tegmine temporis penetrantes.
  
  "Venit tempus tuum" Milo raucus insusurravit. "Sicut illic homunculus tuus, et soror eius. et ossa Parnevik".
  
  Et tunc mundus rediit, et Dracus insitam in secundo millium secundo ducentem cum Aricia inexplicabiliter in terram cadere vidit.
  
  Eruca RPG T-Rex ventrem confodit, cultellos os mittens quaquaversum volans. Ille ruens per aulam, per unam e parte fenestris. Post gravem intervallum, ingens explosio facta est quae cubiculum concussit, sequitur sonus atrox cadentis metalli et stridore compagum.
  
  Metallum mors in murum Museum historiae nationalis concrepuit.
  
  Dracus super Kennedy proiectum est sicut impetus helicopteri eam in murum musei fragorem fecit, ruina strages gravium causans. Perrupit nares, undo strages jactans acervos. Cockpit deinde paene verticaliter in murum ruere et gubernator visa est baculum calces in furibunda trepidatione iactare priusquam illita esset quasi musca trans suum clypeum.
  
  Tum propeller scapulas ledo... et discessit!
  
  Volans hastae metallicae zonam necant intra cubiculum creaverunt. Spica sex pedum stridore sonum fecit dum versus Drake et Kennedy volavit. Ille miles SAS quam maxime plana iacebat ac deinde summam auriculam abscissum sensit, antequam falce de fissile capillo Kennediae decisa tres pedes in ultimum murum immersit.
  
  momento stupefactus iacebat, repente caput deflexit. Helicopter stabulantur et celeritatem pereunt. Proximo momento delapsus est lateri musei, sicut Wile E. Coyote delapsus in latus montis nuper conflixit.
  
  Dracus quattuor secundis numeravit antequam erat obtusio fragoris metalli gravis. Momento circumspicere cubiculum cepit. Canadenses in passu non erumpunt, quamvis una e suis ferro rotori caesa sit. Partem conclavis pervenerunt, quattuor latinas cum manticis gravibus, tum Alicia et unus pugnator. convertebant se circum sicut unitates descendentes;
  
  Horror inscriptum Germanorum facies, non larvis obsita. Dracus hominem in albis non observavit et mirabatur si haec missio nimis periculosa esset pro eo. Copias speciales celeriter appropinquare vidit, Sueci potestatem cum Americanis dediderunt.
  
  Canadenses se cum Lupis servaverunt! Dracus surgere conatus est, sed difficultatem invenit corpus attollere, prope deesset et admiratione scaenae vehementer commota.
  
  Kennedy adiuvatur elbowing him hard before wrigging out from him, sedebat et detergebat sanguinem de capite eius.
  
  "Pervertere". - mussat inludet iras.
  
  Dracus manum pressit ad auriculam, ut sanguinem sisteret. Hoc spectans, tres ex quinque reliquis copiis speciales Suecicas Canadenses pugnare conati sunt, sicut primus launtor eius e fenestra perdita salire conatus est.
  
  At Alicia conversus, lasciva in faciem arridens, Dracus intus insonuit. Prosiliebat et per eas traxit nigram viduam crudelitatis supplicii, ita ut milites peritissimi inflecterent, ut ossa eorum incomparabili facilitate frangeret, et minus duodecim secundas turmas ad perdendum rapuit.
  
  Eo tempore tres Canadenses tacite et sollerter e aedificio prosilierunt.
  
  Reliquae Canadensis miles ignem e operculo aperuit.
  
  The New York SWAT manipulus Germanos incurrit, eos ad tergum cubiculi impellens, tres fere relinquens ubi steterunt. Reliqui tres, cum Milone, omissis armis, concurrerunt.
  
  Vincitur Dracus Tyrannosaurus tandem expiravit, et in acervo ossium veterum et pulverum concidit.
  
  Kennedy maledictus quartus Canadian desiluit, cito Alicia sequitur. Novissimus miles in cranio emissa est ut salire parat. Ille in cubiculum se recepit et inter ardentes rudera proiectus iacebat, modo alius casus furentis belli et genus ad apocalypsin.
  
  
  XVIIII
  
  
  
  EBORACUM NOVUM
  
  
  Fere statim mens Draculi perpendere et resolvere coepit. Milo nonnullas conclusiones de Ben et professore Parnevik fecit.
  
  Telephonum cellam suam exsculpsit eamque molestiam repressit antequam celeritatem dial urgeret.
  
  Telephonum insonuit et insonuit. Ben non diu reliquisset, non Ben...
  
  Cor eius mersit. Ben tueri conatus est, pollicens se bene futurum esse. Si quid...
  
  Respondit vox: Etiam? Susurri.
  
  "Ben? Esne bene? Cur insusurris?"
  
  "Matth, Deo gratias. Pater meus me vocavit, abii loqui, deinde respexi et vidi duos hos percussores professoris verberantes. Ad eos cucurri et cum paucis aliis motorcyclis abieci.
  
  "Nonne ipsi professorem accipere?"
  
  "Ignosce, buddy. Adiuvarem si possem. Pater meus perduint!"
  
  "Minime! Cor Draci adhuc convaluerat. "Non culpa tua est, Blakey. Nequaquam. Nonne hi bikers habent magnum saccum accinctus retorquere? "
  
  "Quidam fecerunt."
  
  "Bene. Ibi manere."
  
  Dracus altum spiritum sumpsit et nervos sedare conatus est. Canadenses festinant. Ben ictum malignum casso gratias patri egit, sed Professor in alto stercore erat. "Consilium eorum hinc in birotis exspectantibus effugere" dixit Kennedy, tunc circum cubiculum iacto speculatus est. "Non opus est ut Dahl. Difficultas habemus."
  
  "Unum solum?"
  
  Drake stragem quam intulerat in museo recognovit. "Hoc modo magnum tempus exploded."
  
  
  * * *
  
  
  Drake museum gubernationis curatoribus circumdatum reliquit. Stipulatio stationis occidentalis ad ostium Centralis Park constituebantur, quod consulto neglexit cum Ben sedentem in scamno contra eum animadverteret. Clamavit puer ocellos. Iam quid? Kennedy per herbam spolia iuxta eum cucurrit.
  
  "Hoc est Karin," oculi Ben tam conferti erant quam Falls Niagara. "Ego illam electronicam ad quaerendum quomodo cum Valkyriis ageretur et hoc MPEG in responsione adipisceretur... obtinuit."
  
  Vertit laptop circum ut viderent. Minimus fasciculus video apparens in velo, ludens in repeat. Circumscriptio perduravit circiter triginta secundis.
  
  Artus niger et albus duratus terret imagines sororis Ben Karin, siculae in brachiis duorum scopulorum hominum, larvatorum, pendentium. Maculae nigrae, quae nonnisi sanguine circumlitae fronti et ore poterant. Tertius faciem suam ad cameram levavit, voce densa Germanica vociferans.
  
  "Restitit, parva minx, sed quies nos docebimus eam quam stultus est hoc per aliquot septimanas!" Vir digitum excutit, salivam ab ore spargit. "Desine eos adiuva, puerule. Desine eos oppugnare.... issss.... Si id feceris, reducem incolumem reddes" - ingratum risum. "plus minus".
  
  fragmentum ipsum repetere coepit.
  
  Alter Dan est, Ben garrivit. "Vult suam scholam militaris artes aperire. Non putabam quemquam posse eam, mea soror mea maior.
  
  Dracus fovit Ben ut iuvenis amicus destruxit. Obtutus Kennedy notatus, sed non destinatus, plenus odio in acie fuit.
  
  
  VIGINTI
  
  
  
  EBORACUM NOVUM
  
  
  Abel Frey, machinator mundi celeberrimus, multimillionaire et dominus factionis nefariae 24-horarum Chateau-La Verein, scaenam apud Madison Quadratum hortum sedit et satellites suos discurrentes spectabat sicut parasiti liberi onerandi erant.
  
  Per solstitium vel per intervalla, eos intra fines suae domus Alpinae vagantis, omnes ab hominibus illustribus exemplaribus, usque ad nautas et personas securitatis accendit - partes per septimanas non cessabant. Sed cum iret in itinere, et nomen Frey in arcu erat, agitaverunt et dolebant et ad suum cuique arbitrium incumbebant.
  
  scena figurabat. Catus currendum erat media perfecta. Eius excogitatoris accendendi operatum est cum Horto equos ascendendi cum consilio magico mutuo observanti: synchronised illuminationis et soni schedulae pro spectaculo duarum horarum.
  
  Frey odisse in animo est et facere nothi sudor et initium super.
  
  Supermodeles in variis vestimentorum gradibus commeo commeabant. Scaena spectaculi spectaculi contrarium spectaculi scaenici erat - minus materiae, non plus indigebat tibi - hisce exemplaribus - saltem qui apud eum La Vereina vixerunt - sciebat se omnia ante usquam vidisse.
  
  Exhibitionismum hortatus est. Etenim id poposcit. His bruta metus cohibebat. Timor, avaritia et gula, et omnia alia mirabilia communia peccata quae ordinariis viris et mulieribus vincti sunt illis cum potentia et divitiis - Victoria's Secret Candy salesmen to Eastern Europe sculptures and ice sculptures and the rest of his happy famulis - omnes et singula plorantes. acetabulis.
  
  Videns Freyus Milonem corpora nuptialia penetrare. Vidi exempla quomodo fugeret crudelis homo rudis. Intus risi ad eorum manifestam fabulam.
  
  Milo non libet. "Rursus illuc!" Adnuit ad officium mobile Frey exstaret.
  
  Facies Frey obdurata cum soli erant. "Quid factum est?"
  
  "Quid non factum est? Helicopter amisimus. Ibi cum duobus guys cecidi. Habebant SWAT, SGG, nothum Dracum et quemdam alium canem. Ibi infernum erat, homo. Milonis dictiones Americanae literam Frey cultioribus auribus laeserunt. Bestia nuper eum appellaverat "hominem".
  
  "Constula?"
  
  "Perdidit illi bareback meretricem, Miles." Risit Milo.
  
  "Nonne Canada pervenit?" Freyus iratus curuli arma arripuit, eosque torquet.
  
  Milo proditionem interiorem sollicitudine non simulabat. Pectus Frey sui intumuit. "Fucking nothi inutiles!" clamavit ut Milo expavit. "Vos nothi inutiles fasciculum equitum stupri perdidit!"
  
  Saliva ab ore Frey volavit, mensam distrahens. "Nostine quam diu hoc tempore exspectavi? Hoc tempore? Et tu?"
  
  Se continere non potuit, Americanam in facie commando percussit. Milo caput acriter vertit, genae rubebant, sed aliter non gerebat.
  
  Frey tegmine summae tranquillitatis eum circumfundere coegit. " Vita mea ", summo studio dixit quod solos homines natos scire posset, " dedicata est, imo dedicata - huic inquisitioni Sepulchrum... Sepulchrum Deorum. Ducam eos per partes in castrum meum. "Ego sum princeps," inquit, manum ad ostium iactans, "et harum fatuorum rectorem non intelligo. Quinque supermodes habere possum, ut futuis meam brevissimam custodiam securitatis, quia ideam habui. Virum bonum pugnare possum in mea pugna ad mortem, sed non me principem. Intellegis?"
  
  Vox Frey excellentia intellectualis permansit. Adnuit Milo, sed oculi vacui erant. Hoc Freyus assumpsit stultitiam. Ingemuit.
  
  "Quid aliud mihi habes?"
  
  "Hoc". Milo surrexit et percussum in claviaturae Frey laptop brevi tempore constitit. Vivus evulgatus apparuit, in area prope Museum historiae Nationalis.
  
  "Nos habemus homines iactandi ut nautae televisionis. Oculos in se habebant Drake, femina et puer - Ben Blake. Quod etiam speciales et reliquas omnes SGG relinquit, et hoc vide, credo, "tegumento leviter percusso, maculas invitis sudore relictis, et novit Deus quid aliud, "hoc est SAS equos."
  
  "Credis..." inquit Frey. "Numquid nunc mihi multiraciales genus in manibus habemus? Et maximas facultates non habemus." Ingemuit. "Non quod suus 'usque adiuvisti nos."
  
  Secretum risu communicavit Milo cum bulla. "Tu scis esse."
  
  "Etiam. Puella. Optima res est et appropinquat tempus eius. Bene, speremus quae recordatur quae nuntiat.
  
  "Plus est de pecunia quam meminerit" Milo dixit perspicientia.
  
  Oculi Frey illuminati et scintillant libidinosi in oculis ejus apparuerunt. " Hm. Non obliviscar ".
  
  Nos quoque sororem Ben Blake habemus. Videtur quod cattus feram. "
  
  "Bine. eam in castrum mitte. Non statim revertar ibi". pausam fecit. "Exspecta... Exspecta... Femina illa cum Draco est. Quae est illa?"
  
  Vultu Miloni parvipendens. "Non scio".
  
  "Bene, reperies!"
  
  Milo vocavit TV cantavit. "Usus agnitionis vultus in femina Drake", fremuit.
  
  Quattuor minuta silentium postea responsum accepit. "Kennedy Moore" dixit Frey. "Venetiis Cop"
  
  "Etiam. VERO Numquam obliviscar stupri. Secede, Milo. Fac me operari".
  
  Frey Googled titulum et nexus aliquot secutus est. Minoribus decem minutis omnia noverat, et risus eius late et magis perversus factus est. Magnae ideae seminibus post pubertatem in animum invaluit.
  
  "Kennedy Moore," explicanti pediti resistere non potuit, "optimus in New York, fuit. Is currently in pace coactus est. Sordidum cop comprehendit et in carcerem misit. Sua persuasione perductus est ut aliquem emitteret convictum, quod ad rem fracto testimoniorum pertineat." Frey constiterunt. "Qualem reversam reipublicae rationem huius modi efficeret Milo?"
  
  "USA," cognovit barbarus quid de eo expectatum sit.
  
  "Bene, advocatus mirabilis emissionem consecutus est vir nomine Thomas Caleb, "interfectorem pessimum Vide in historia Americae Septentrionalis", ut hic dicit. My, my. Abominatio est deliciis. Audi!
  
  ' Caleb victimae suae oculos aperit, per palpebram et frontem adstringens utens, deinde insecta iugulare cogit, rodere et deglutire usque ad mortem cogens.' Frey Milonem oculis apertis aspexit. "Dicturus sum frenum sicut comedere apud McDonaldi".
  
  Milo non ridet. Ille homicida est innocentium. "Comoedia caede non bene."
  
  Frey risit. Nonne innocentes occidisti?
  
  "Tantum dum facere officium meum. Ego miles sum."
  
  "Hmm, bene, linea recta est? Non refert. Ad hodiernam laborem redeamus. Hic Caleb duos innocentes ex dimissione interfecit. Dicerem clare eventum ethicae doctrinae ac moralium bonorum, eh Milo? Hic Caleb nunc evanuit".
  
  Caput Milonis excussum ad velum laptop, versus Kennedy Moore. "Duo plura?"
  
  Nunc Frey risit. "Ha, ha. Non es tam stultus ut hoc non intelligas, es? Finge dolorem. Finge doloribus!"
  
  Milo deprehensus et invitus, dentes ut Ursus ursus discerpens primam diei capturam evellebat.
  
  "consilium habeo". Frey giggled with delight. "O cacas ... habeo consilium."
  
  
  VICESIMUM PRIMUM
  
  
  
  EBORACUM NOVUM
  
  
  Praetorium mobile in chao erat. Drake, Kennedy, et Ben Thorsten Dahl secuti et irati Praecipui Copiae ducem gradus ascenderunt et tumultum transierunt. Ambulaverunt per duas cameras antequam desinerent in silentio relativo, quod ab thalamo in fine metalli effusus est.
  
  "vocamus" singulares copias dux iratus telum suum abiecit. " Damnum vocationis venimus et postea quindecim minutas tres homines mortui sunt! Quod...?"
  
  "Tres tantum?" Dahl quaesivit. "Sex perdidimus. Respectio postulat ut tempus sumamus...
  
  "Fuck respect," the SWAT guy was angry. "In fines meos transgrederis, culus Anglice. Tam mali quam terroris damni estis!"
  
  Drake manu levavit. "Vere, ego sum podex Anglicus. Hic stultus est Swedish. "
  
  Americae intuens haesitans. Draculus scapulas Ben umeros stringit. Sensit homuncionem trementem. "Adivimus" dixit vires speciales guy. "Iuvaverunt. Multum peius esse potuit".
  
  Tum vero, ut irrisorie malleo fatum attulit, horrendum in praetorio glandium sonitus pluit. Omnes ad solum ceciderunt. Sonus metallicus proiicitur muro orientali. Priusquam sagittis finiretur, dux copiae singulares steterunt. "Est bulletproof", dixit modico pudore.
  
  Dracus Kennedy quaesivit, sed eam invenire non potuit.
  
  "In linea ignis?" de viribus specialibus Guido dixit. "Qui in inferno sunt, sint vobiscum?"
  
  "Non societas aut glandes me sollicitant" dixit Drake. "Haec eruca grenade remis quae mox sequitur."
  
  Decedere prudentiam dictavit. Dracus iustus in tempore egressus est ut viderem nigrum et album currendo quiritare in directione glandes e.
  
  Iterum circumspexit Kennedy, sed evanuisse videbatur.
  
  Tunc subito nova facies illis apparuit. Dux hendrerit, aestimans insignia tria stellata et quasi non satis transiens eum, erat vir rarae quinque stellae praefectus vigilum gerens. Dracus statim scivit hunc hominem esse debere ut loqueretur ei. Legati vigilum in pugna contra terrorismum versabantur.
  
  Praecipuae copiae radiophonicae imperatoriae exclamaverunt: "Omnes patet. Remotum est hic telum in tecto. Haec allec rubra est.
  
  "Spurii!" Drake Canadenses Germanosque longius et longius cum captivis suis moveri putavit.
  
  Thorsten Dahl advenam alloquitur. "Vere debes loqui ad Ministrum meum rei publicae."
  
  "Perficitur officium," dixit legatus. "Tu es questus hic".
  
  "Imo, exspecta," Dracus coepit, physice cohibens Ben a procurrentibus. "Non intellegetis...."
  
  "Non, non," dixit legatus per dentes strictos. "Nescio. Dico autem te hic abisse, Washington DC. Collis Capitolii tibi particulam latinas vult, et spero in magnis chunkis capere. "
  
  
  * * *
  
  
  Fuga nonaginta minuta duravit. Dracus de arcano ablatione Kennedy sollicitus erat donec apparuit sicut planum auferendi.
  
  ALA decurrens anhelarent.
  
  "Cogitavi amisimus te," inquit Drake. Magnum levamen sensit, sed levi corde conatus est retinere.
  
  Kennedy non responde. Sed in fenestra sedit, a colloquio. Dracus inquirere surrexit, sed substitit cum ab eo abstraxit, vultus alabastri coloris.
  
  Ubi illa fuit, et quid ibi factum est?
  
  Nullae vocat aut sodales per fugam concessa sunt. Nulla molestie. Silentio advolaverunt; plures custodias sine impedimento observabant.
  
  Dracus super eum defluere potuit. Disciplina requiritur horas, dies et menses exspectans. Praeparatio. Ad observationem. Illum horae millies secundae volare potuit. In uno puncto alcoholi oblati sunt in his minimis utres plasticae et Drake plus momento dubitavit.
  
  Cupa scintillabat, amuletum calamitatis, eius telum electionis in novissimo tempore difficilia obtinuit - cum Alison reliquit. Recordatus est doloris, desperationis, et tamen obtutus in eo morabatur.
  
  "Non hic, gratias." Ben vigilabat satis ad dominam suam dimittendam. "Mons guys sumus Ros. Educam illud."
  
  Ben etiam temptavit Drake ex hac civitate se geekem obtinere. Qui in aulam incumbens, volvens aspectans, ad locum suum revertit. "In jurgio fratrum nostrorum Americanorum in eam vellem perveni."
  
  Vultus eius rubicundus erat, ut hospita miranti ad eum respexisset. Post alterum dixit, "Hoc non est hooters air, infans."
  
  Ben in sellam suam subsedit. "Crap".
  
  Dracus caput movit. "Salus, buddy. Constans humilitas tua memoriam beatam refert me numquam aetatem tuam.
  
  "Bullshit".
  
  "Gratias ago tibi, gravissime."
  
  "Nolite solliciti esse".
  
  "Et Karin - bene erit. Promitto."
  
  "Quomodo tu promittis illud, Matt?"
  
  Drake constiterunt. Quae dicta erat insita opera ad subveniendum indigentibus, non iudicio militari.
  
  At ille dixit : Non nocebunt. "Et propediem plus auxilii habebimus quam existimare potes."
  
  "Quomodo scis eam non laedere?"
  
  Drake ingemuit. "Bene, bene, id est erudita coniectura. Si illam mortuam vellent, ilicet jure perirent ? Micio. Sed non. Sic...
  
  "Ita vero?"
  
  "Germani ea aliquid opus est. et vivificabunt eam. Drake scivit se posse eam accipere ad interrogationem separatam vel aliquid magis conventionale - ut bulla dictatoris, qui omni eventu dominari placebat. Per annos Dracus hoc genus tyranni adamavit. Auctoritatim eorum semper bonas latinas secundas casus dedit.
  
  Coactus risus ben. Dracus sensit planum incipiunt descendere et facta in capite suo recensere coepit. Cum parva turma discissio, calcare et tueri magis debuit.
  
  
  * * *
  
  
  Intra duo minuta relicto plano, Drake, Ben, Kennedy et Dahl per plures portas inaugurati sunt, escalator quietus, descendit gausapo in atrio denso caeruleo tabulato instructus, et tandem per gravem ianuam quam Drake animadvertit post tergum clausae cogitatione eos.
  
  In primo genere, primigeniae lascivitis, inanes praeter se et alios octo invenerunt: custodes armatos quinque et lites tres, feminas duas et seniorem.
  
  Extitit vir. " Portas Ionathan" dixit secreto. "Minister defensionis."
  
  Drake subito terrorem sensit. Deus, huic homini erat mega-potens, fortasse quintus vel sextus in linea praesidentiae. Ingemuit et extitit, notans motus custodum progressus, arma tendens.
  
  "Omnes amici adsunt," inquit. "Certe puto."
  
  "Credo tu recte." Minister defensionis exstitit et manum extendit. "Ad tempus utendo, iam ad date eram. In eros velit, et suscipit rutrum. Adsum ad .... facilitatem hoc auxilium.
  
  Una omnium feminarum potum praebebat. Habebat capillos nigros, oculos perforans, et in medio quinquagenarios, cum lineas anxietas satis crassas ad occultanda publica secreta, et modum neglectis custodibus, qui de suo incommodo cum illis loquerentur.
  
  Pocula glaciem aliquantulum liquefactam. Drake et Ben manserunt prope Gates, victu sorbere potus. Kennedy ad fenestram ambulavit, vinum suum gurgite prospiciens ad aeroplana descriptio, cogitatione amissa videtur. Thorsten Dahl in sellam commodam cum Eviano delapsus est, corpus linguae eius electum ut non minaretur.
  
  "Soror mea," Ben locutus est. "Potesne eam adiuvare?"
  
  " CIA Interpol contingit, sed nos in Germanos adhuc non habemus." Post momentum, notat angustiam et laborem eum ad membrum Congressus protendere, secretarius addidit: "Conamur, fili. Inveniemus eos.
  
  "Patres mei nondum sciunt." Ben nolens despexit in telephono mobili suo. "Sed non diu erit"
  
  Nunc alia mulier extiterunt - hilaris, confidentes, multo iuniores, omni modo simile futuri pristini Dominae Secretariae Status, verus rapax vel, ut Drake ipse narravit, versio politica Alicia Miles.
  
  "Patria mea nihil minus univocum est, Dominus Dahl, Dominus Drake. Scimus nos post hanc viam esse, et scimus quid sint clavi. Tua SAS quadrigis purgata est ad operationem. SGG quoque. Habemus turmas Delta auxilio paratas. Modo adde numeros... Digitos suos movit. "Coordinata".
  
  "Et Professor Parnevik?" Dahl primum locutus est. "Quid novi de Canadensibus?"
  
  "Sponsiones eduntur," scriba paulo rigide dixit. "Haec est legatorum condicio"
  
  "Minime!" Dracus exclamavit, exhalavit se mitescere. "Minime, domine. Hoc nefas est accedere. Haec res... quid?... ante tertium diem? Tempus adest omnia, praesertim nunc. Proximos dies, inquit, "ubi vincimus aut vincimus".
  
  Scribae Portae eum vultu miranti dederunt. "Audio adhuc aliquem militem in te habere, Drake. Sed non propter hanc reactionem".
  
  "Me inter militem et togatum vertas cum decet," Dracus parvipendens. "Beneficia pristini militis."
  
  "Yeah. Bene, si te melius sentiat, non adiuvabit. Colby Taylor disparuit e villa sua Canadensis cum plerisque suis conductis. Coniicio me hoc diu cogitasse et switched ad aliquos casus praeordinatos. Essentialiter - malesuada euismod est.
  
  Dracus oculos clausit. "Quid bonum nuntium?"
  
  Puella locutus est. "Bene, tibi offerimus omnes facultates Conventus Bibliothecae ad tuam inquisitionem adiuvandam". Oculi scintillant. "Maxima bibliotheca in mundo. Libri duodequadraginta sestertium. Prints rare. Digital Library and the World Digital Library.
  
  Ben aspexit eam quasi nuper convenerit cum reginae Leia certamen cosplay inire. "Omnes opes? Ita - theoretice - excogitare potuistis e quo Germanus obsidetur mythologia Norvegica? Auctoritates de Odino et hoc Deorum sepulcro reperias. Effercio quae in interrete non est?"
  
  "Potestis, modo puga tactu", mulier dixit. "Et ne id quidem librarios antiquiores habemus."
  
  Oculi ben inluminati cum spe aspexit Matth. "Accipe nos ibi."
  
  
  * * *
  
  
  Conventus S. Bibliothecae aperiebatur illis primis horis diei Dominici. Lumina, baculus attentus, maxima certe bibliotheca mundi impressa est. In primis, architectura et sensus loci admonuit Drake musei, sed cum ordines armaria et circulationes legendi maenianis aspexit, mox sensit observantiam antiquae cognitionis, et modus mutatus est ut circumstantibus responderet.
  
  Dum Drake aliquamdiu errans in corridors commoratus est, Ben nullum tempus in sollicitudine in investigando consumpsit. Ille in SOLARIUM, laptop oneratus, suas Suecicas speciales copias praefectum misit in quaerendo ut capulus et crustulum inveniret.
  
  "Nice locus," Dracus circumeundo dixit. "Sentio sicut Nicolas Cage posse pop ex aliquo momento."
  
  Ben nare ponti strinxit. "Nescio quo proficiscar," fatebatur. " Caput meum horreum est, buddy."
  
  Thorsten Dahl percussum in podio cancelli circumdedit. "Incipe quod scis", dixit in sono Oxoniensi illo studuit. "Incipit legenda."
  
  "Ius. Novimus hoc carmen. Satis multa dicit, quisquis sepulchrum Deorum polluerit, gehennam in terras detrahet. Et ignis, proprie. Nostra tellus ardebit. Scimus etiam hanc legendam habere singulares parallelas historicas cum aliis fabulis actis de aliis Diis scriptis.
  
  "Quid nescimus," inquit Dahl, "quare est? Aut quomodo?
  
  "Ignis," inquit Drake dure. "A guy sicut dixit."
  
  Oculos clausit Ben. Dahl Drake stricta risus conversus est. "Interitus" dicitur. "Res examinare iuvat saepe veritatem revelare. Cogitavi quomodo fiat mali. Quaeso vel auxilium vel relinquo ".
  
  Dracus capulus suum sorbuit et tacuit. Uterque latinas homines perdidit et spatium meruit. Ambulavit usque ad convicium et respexit, oculos circum conclave rotundum iaculantes, notans positiones baculi et agentium Americanorum. Kennedy duo tabulata infra sedit, ad laptop eius furens percutiens, a suo semotus... Quid Drake cogitabat. Culpa? Timete? Tristitia? Is omnia sciebat, et praedicando non inciperet.
  
  "Fabula," inquit Ben, "indicat unam consecrationem sepulcri Odin fluminum ignis incipiam esse. Hoc tam magnum est scire dicere quam hic aliquid aliud.
  
  Drake frowned ut recentem memoriam exsurrexerunt. Flumina ignea vidit.
  
  Sed ubi?
  
  "Quare dicis hoc simile est?" interrogavit. "Flumina ignis?"
  
  "Nescio. Forsitan quia taedet dicere 'infernum erumpit' et 'prope est finis'. Sentio sicut Hollywood movie sex. "
  
  "Ivisti post fluvios ignis?" Dahl supercilium levavit. "Sicut lava?"
  
  "Minime, exspecta" Dracus digitos abripuit. "Ita vero! Supervolcano! In ... in Islandia, recte?" Spectavit ad confirmationem Swecie.
  
  "Ecce, quia ego sum Scandianis non sum"
  
  "Etiam". Illo momento, Junior Assistens Secretarius defensionis materiatus est post propinquum scrinium. "Ad meridiem Islandiae. Novit de hoc totus mundus. Post studium regiminis novi perlectis hoc censeo septimum esse supervolcano existentem.
  
  "Clarissimus est in Yellowstone Park," Ben dixit.
  
  "Sed Supervolcano talem comminationem ponit?" Drake quaesivit. "An haec alia est fabula Hollywood?"
  
  Tam Ben et secretarius adiutor adnuit. "Species extinctionis" hoc loco non excedens", auxilium dixit. "Investigatio docet duas eruptiones supervolcanas superiores coincidere cum duabus maximis eventibus extinctionis massae quae in nostra tellure unquam acciderunt. Secundo vero sunt dinosaurus pristinus.
  
  "Quantum fortuitum?" Drake quaesivit.
  
  "Ita prope est ut, si semel acciderit, mireris ab eo. Sed bis? Let's...
  
  "Crap".
  
  manus in aere levavit Ben. "Ecce hic nos sidereti sumus. Quod opus est, Othinum cum crap onerare." Plures titulos in scrinio illustravit. "Hoc, hoc et wow hoc certum est. Voluspa, ubi Othinus loquitur de conventibus suis cum Seer.
  
  "Visitationes?" Dracus grimace fecit. "Viking porn, huh?"
  
  Assistente supra Ben incubuit et paucas globulis impressit, tesseram intravit et lineam figuravit. Eius pantsuit synthesis Kennedy opposita fuit, eleganter disposuit ut figuram suam illustraret potius quam eam absconderet. Oculi ben dilataverunt, problemata eius ad momentum oblita sunt.
  
  Drake ore dedit, "Indole perditio."
  
  Ben dedit ei medium digitum sicut assistens surrexit. Fortunate illum non vidit. "In quinque minuta", inquit, "adferentur tibi.
  
  "Gratias tibi ago, desidero." Drake haesitavit. "Ignosce, nomen tuum nescio."
  
  "Voca me Hayden," inquit.
  
  Libri iuxta Ben paucis momentis post positi sunt, et statim quem Voluspa nominaverunt elegit, qui per paginas quasi homo possessus incurrit; animalis odoris similis. Dahl alterum volumen elegit, Drake. Hayden iuxta Ben sedit, textum cum eo studens.
  
  Tum Ben clamavit: "Eureka! Illam habeo!" Absentis pagina. Heidi suus! Pereant Heidi! Hic liber sequitur, et ego adscribo "iters Odini videntis gratissimi Heidi."
  
  "Sicut in libro natorum?" Dahl manifesto dies scholae suae recordatus est.
  
  Drake modo confusa respexit. "A? Ego plus de Heidi Klum genus guy".
  
  "Immo, liber! Legenda Heidi et fabulae peregrinationis eius credo per annos ex saga Norse in fabula Norvegia evoluta esse, et deinde scriptor ex Helvetia narrationem pro libro natorum uti decrevit".
  
  "Quid ergo dicit?" Dracus cor suum citius palpabat.
  
  secunda pro Ben legitur. "O multum," inquit, festinavit. "Quod satis dampnas bene omnia dicit."
  
  
  VIGINTIDUO
  
  
  
  Washington, DC
  
  
  Kennedy Moore sedit considerans in screen computatrum suum, nihil videns, et cogitans quomodo cum vitam sub pollice molas, essentialiter solum globus tennis a domino tractatur. Parvus retro conversus fatum mutavit tuum, quidam inopinatus te in gyram sui interitus misit, deinde paucis diebus celeriter deambulavit actio te in ludum reduxit.
  
  Sensit ageret in via New York, etiam melius post museum insaniam. Illa sibi placebat et fortasse vel parum delectabatur Matt Drake.
  
  Quam prava ipsa narravit. Sed tuncne quis semel dixit ex magnis difficultatibus magnum profectum esse? Aliquid simile quod.
  
  Professorem deinde tollebant. Soror Ben Blake rapta est. Et Kennedy obnixe ambulavit versus hoc mobilem praetorium, caput rectum atque iterum in ludo penitus immersum, cogitationes suas in confusione sensus faciens.
  
  Inde, dum vestigia inambulare incepit, Lipkindus de turba materiata et abrupte substitit.
  
  "centurio?"
  
  "Hi Moore. loqui necesse est".
  
  "Intus veni," Kennedy ad praetorium elevavit, "auxilio tuo uti potuimus".
  
  "Uh, uh. Nec. Non propter museum, Moore. Mihi in eo est."
  
  Movet per turbam, nunc retro temporis sui tacitam intuens accusationem. Kennedy festinare adsequi.
  
  "Quid... quid factum est, dux?"
  
  "Ut in."
  
  Mihi vacuum fuit, nisi duobus illis. Clamor plateae obscuratus est, eventus mundi quassatio extra iam amplius occlusa est quam virtus socialistis factionis.
  
  Kennedy dimidium versa in sede sua ad faciem Lipkindi. "Ne dicas ... quaeso ne dicas..." Glebam in gutture Lipkindo vultu severo amittit, ante omnia narrans verba labiis relinquens.
  
  Sed decidit, et omne verbum stillans veneni in anima jam atrata.
  
  "Percussus iterum Caleb. Moram habuimus mensis - deinde hesternum post meridiem vocamus. puella .... ahh .... puella Nevada, vox eius raucus facta est. "Nova in urbe. Discipulus."
  
  "Nemo. Quaeso...
  
  "Vellem te nunc scire, antequam quid stercore audias."
  
  "Nihil".
  
  "Me paenitet, Moore."
  
  'Volo redire. Redeam, Lipkind. Fac me introire. "
  
  "Paenitet".
  
  "Te adiuvare possum. Hoc est officium meum. vita mea".
  
  Lipkindus inferius labium mordebat, certum accentus signum. "Nondum. Etsi vellem, auctoritates non probarem. Id scis."
  
  "Egone? Quando enim politicorum possum cognoscere cogitationes? Omnis in republica spurius, Lipkindus, et quandoquidem recte facere incipiunt? "
  
  "Me cepisti", ore prodidit Lipkindus. "Iussa autem, ut aiunt, imperata sunt. et mea non sunt mutata.
  
  "Lipkind, hoc me perdit."
  
  devoravit aridam. "Da tempus. Veniesne".
  
  "Non est mihi curae, mehercule! Haec sunt eius victimae stupri! Familiae eorum!"
  
  "Puto etiam, Moore. Mihi crede."
  
  Post momentum quaesivit, "Ubi?" Fiebat, poterat, poterat, poterat, poterat cogitare.
  
  "Moore. Hic nullam poenitentiam habebis. Culpa tua non est hanc psychologiam esse stupri psycho.
  
  "Ubi?" - rogavi.
  
  Lipkindus cognovit quid defuisse eique loco indicasset.
  
  
  * * *
  
  
  Aperta molior site. Tres cuneos ad meridiem Terrae Zero. Elit dicitur Silke Holdings.
  
  Kennedy scaenam criminis intra viginti minutas invenit, animadvertit tapetum volitantem in quarta pavimento aedificii publici et taxi misit. Stabat ante aedificium oculis inanimatis suspiciens. Desertus est locus - adhuc facinus activum scaena - sed sero Saturni factum est et res plus quam viginti quattuor abhinc horis accidit.
  
  Kennedy strages calce, deinde in constructione site ambulavit. Gradibus apertis concretis ambulavit usque ad latera aedium ad quartam tabulam et super tabulam concretam.
  
  Ventus vehemens trahit eam blouse. Si coma non pexae forti vitta, volarent simile quid. Tres sententiae Novi Eboraci ante eam apertae sunt, ut vertiginem efficeret - condicionem quam habuit omnem vitam suam, sed, satis impariter, nunc tantum commemoratum est.
  
  Et tamen Yggdrasil, Mundi Arborem ascendit.
  
  nulla deinde vertigo.
  
  Commemoravit eam de casu Odini et in specie Matt Drake. Volebat ad hoc reverti, ei, sed non habebat animos certos.
  
  Per tabulam pulverulentam ausa est, acervos lapidum et instrumentorum redemptores vitans. Ventum trahit ad manicas et braccas, facit ut intumescant propter nimiam materiam. Non procul destitit unde locum corporis Lipkind descripserat. Contra televisificas populares, corpora creta non notantur - photographatae sunt, tunc eorum locus exactus variis punctis fixum mensuratur.
  
  Utroque modo, ea justo esse oporteat est. Incumbens, supplex procumbis, oculos claude et ora.
  
  Et omnes recurrunt. Sicut diabolus de caelo cadens. Archangelus sicut creatio, per mentem eius omnia emicabant. Momentum vidit Chuck Walker ton pecuniam sordidam fundare. Sonitus daculi iudicis annuntians culpam suam. Mortui spectantes ab cooperatoribus eius, picturae obscaenae quae in cella apparere coeperunt, cucullo curru suo affixa, ostio eius aedium affixa sunt.
  
  Litteras ab interfectore Vide accepit, quibus ei pro auxilio suo gratias egit.
  
  Debebat ad poenitentiam alterius homicidii quod adiuvabat Thomas Caleb committere.
  
  Debebat veniam petere a mortuis et luctibus.
  
  
  VIGINTI TRES
  
  
  
  Washington, DC
  
  
  "Haec res magis patefacit quam Britney," Ben festinavit verba eius motus retinens. "Hic dicit - Volva dum in mundo est, Volva Odin ostendit se multa de arcanis suis cognoscere. Yggdrasil se ad scientiae studium immolavit. Novem dies et noctes ad hoc ieiunavit. Narrat se scire ubi sunt oculi eius absconditi et quomodo eos in commutationem pro maiori cognitione donavit.
  
  Unus sapiens, interpellavit Dahl. "Parnevik dixit se sapientissimum omnium Deorum semper existimatum esse."
  
  Mussitat Dracus, "Nunquam sapit mulieri arcana tua narrare."
  
  Oculos ben ad eum revolvit. "Odinus in Arbore Mundi per novem dies et novem noctes ieiunavit lancea latus eius transfixo, sicut Christus in cruce. Heidi dicit in delirio suo, Odin ei indicavit ubi absconditi sunt socii ejus. et ubi absconditus est clypeus eius? Et ut hasta sua ibi remaneat. Et voluit eam dispergere membra sua, et posuit corpus in sepulcro.
  
  Ben renidet Drake oculos. "Non possum quaerere clitoridem fabuloso meo amico, sed opus meum hic perfectum est."
  
  Ben ergo recordatus est ubi esset et mulier quae iuxta eum stabat. Pontem nasi arripuit. "Damnant et bullshit."
  
  Dahl non palpabunt oculi. "Quantum scio - et hoc solum valet quod in lectione Parnevik audire molestus sum - Volvas, sicut Aegyptii pharaones, semper in amplissimis sepulchris, iuxta quas multae res pretiosae fuerunt, sepultae sunt. Equos, plostra, dona de longinquis terris.
  
  Hayden rictum celare videbatur. "Si totam fabulam logice sequimur, domine Blake, tunc credo Heidi itinerum sic dictae actu explicari ubi omnia fragmenta Odin... vel abscondita sunt".
  
  "Voca me Ben. Ita Bened. Et sic, recte dicis. Profecto."
  
  Dracus amicum suum adiuvit exire. "Non quod nunc refert. Omnes partes inventae sunt, praeter Valkyries et... constitit.
  
  "Oculi." Ben dixit ad tempus risus. "Si Oculos invenire possumus, hoc prohibere possumus et aliquid astulae paciscendo pro Karin".
  
  Drake, Dahl et Hayden tacuerunt. Drake tandem dixit, "Valkyries alicubi esse oportet, Blakey. Potesne reperire ubi inventi sunt? Aliquam vetus diurna fama vel aliquid necesse est esse.
  
  "Heidi Ragnarok ascendit cum legenda," Ben adhuc cogitabat, in investigationibus suis immersus. "Odin debet eam exercuisse antequam in Ragnarok mortuus est."
  
  Dracus innuit caput et Dahl et Hayden seposuit. Et dixit eis: Valkyries. "Meministine carentiam plenariam notitiarum ac propterea aspectum criminalem possibilem? Estne forte Interpol qui cum CIA ascendet et ei occasionem det?"
  
  "Ibo nunc," inquit Hayden. "Et pergam investigationem, quam nostri IT artifices contra Germanos gesserunt. Ut fere dicit dulcis tuus amicus - vestigia electronica nos ad eos perducant."
  
  "Puteus?" Drake eam risit. "Ille est plus quam. In consequat te baptizare. Vocalist in coetum. Familiaris vir, et ille humeros, "ita ... mi amice."
  
  Propius incumbens dixit, "Ubiquam imaginem meam capere potest", tum leviter risit et abierat. Dracus eam secutus est et haesitans et iucunde miratus est. Erravit de ea. Deus difficilius lectu quam Kennedy fuit.
  
  Dracus se iactavit in facultate legendi homines. Num lapsus est? Mollis eum annis civilis muneris?
  
  Vox in aurem locutus est, cor saltum faciens. "Quid est hoc?" - rogavi.
  
  Kennedy!
  
  "Shit!" Ille insiliit, et saltu dissimulare conatus in aere solito, membrorum extendens.
  
  Cop Londinii librum illum legit. "SAS audivi numquam in territorio hostium insidiis fuisse. Suspicor numquam te fuisse huius turmae partem, huh?"
  
  "Quid est quod?" Ben interrogatus respondit sine animo.
  
  "Hoc?" Kennedy procumbo et latere monitoris percussoque monstrans parvam iconem occultam inter symbolorum turbationem in manuscripto.
  
  Ben frowned. "Nescio. Similis icon in pictura. "
  
  Cum Kennedy erecta est, capillus eius a vinculis solutus venit et super humeros eius cecidit. Dracus parva dorsi sui pensitare videbat.
  
  "Wow. Nimis capillus est."
  
  "Potes facere, lusus."
  
  Ben duplices iconem imaginis clicked. Tegumentum ad textum conversum, eius audax titulus oculum tuum capiens. Odin et Vider instruxit Ragnarok. Subieci sunt paucae veteris lineae explicationis textus.
  
  Pictura haec a Lorenzo Bacche anno MDCCXCV publicata et e collectione privata Ioannis Dillinger anno 1934 publicata, creditur in vetustiore fundata imagine et ostendit comites deo Norzensi Odin speciali ordine dispositas in loco ubi Odin mortuus est. - Maronem Regneri campum . Videt hoc dilecto suo Videre et clamat.
  
  Sine verbo, Ben iterum expressi et imaginatio ante eos materiata.
  
  "Deus meus!" mussavit Ben. "Magnum officium."
  
  Kennedy dixit, "Hoc consilium est... quomodo partes componendi."
  
  
  XXIV
  
  
  
  Washington, DC
  
  
  "Faciamus aliqua exemplaria." Semper-cautus Dracus paucas imagines celeriter cum telephonio abrupit. Ben docuit eum semper bonum custodire, operando cameram habilem, et haec pecuniae iactura inopinata fuit. "Omnes nunc desideramus Valkyries, oculi et tabula Ragnarok." Substitit repente, memoriae testa.
  
  Ben interrogavit quid?
  
  "Non certus. Crap. Memoriae. Forsitan aliquid paucis his diebus vidimus, sed tantum vidimus ut illud coarctare nequeam."
  
  Dahl dixit, "Bene, Drake. Fortasse recte. Fortasse modernus Dillinger collectionem privatam interesting suam habet.
  
  "Ecce hic" Lectio continua Ben. "Hic dicit picturam hanc unicam esse, id quod non perceptum est usque ad primos annos 1960, quibus inclusa est in mythologia Norvegiae spectaculo et in brevi terrarum itinere misso. Post haec, et ob rem deficiens, pictura in crypta musei clausa erat ac bene ... immemor. Vsque ad hunc diem".
  
  "Bonum officium tristis nobiscum intulimus." Drake conati sunt Kennedy sui gratia boost, adhuc non certus ubi caput eius post New York.
  
  Kennedy capillos retro ligare incepit, tunc dubitavit. Post momentum in sinum suum imposuit, quasi eos capere conaretur. Drake eam in humero dissecisse. "Ergo, quomodo hanc picturam adieris et affer hic. Sit aliquid ibi quod in photo non videmus. Mea vetus buddy Dahl et iens ad umbilicum latus artis colligendae reprehendo. Excutere aliquas arbores. " Constitit, ridentem. "Plures arbores."
  
  Kennedy ingemuit ante ibat.
  
  Dahl intuita eum oculis angustatis. " Sic. Unde incipiemus?
  
  "Nos cum Valkyriis incipiemus," dixit Dracus. "Munchkin familiaris noster olim narrat ubi et quando inventi sunt, conemur indagare."
  
  "Opus INQUISITOR?" Dahl quaesivit. "At tu modo nostrum optimum INQUISITOR dimisit."
  
  "Iam nunc corporis molestia indiget, non mente. Satis sordida est."
  
  Ben locutus est. Bona coniectura, Matth. Valkyries inter alias thesauros magnos in sepulcro videntis Vikingi, Volva, 1945 in Suecia reperti sunt.
  
  "Heidi sepulcrum?" Forte Drake accepit.
  
  "Non oportuit esse. Viam bonam damnant, ut unum de pecias celent. Tuos interroga satellites tuos, ut te sepelias post mortem tuam.
  
  "Hoc articulum ad alium computatorium transfer." Drake et Dahl iuxta se sedebant, inconcinne quaerentes.
  
  Dracus cognovit horologium adhuc utilatate. Nam Karin. Parnevik enim. Pro inimicis et toti mundo. Machinam furiose contrivit et per archivum Museum pervadit et cum Valkyries e inventario evanuit, instare conatur.
  
  " Suspicaris aliquem ab intus laborat?" Dahl statim intellexit quo iret.
  
  "Optimus coniectura est muscus underpaid custodia securitatis aut curator inlaqueatus... aliquid tale. Exspectassent donec Valkyrii forte ad cryptam detruderentur eosque quiete misisset. Nemo hoc annis, si quicquam.
  
  "Vel rapina," Dahl shrugged. "Iesum, hominem, habemus supra sexaginta annos ut hoc figurare possit." Nuptiale anulum quem iterum induerat tetigit cum Bibliothecam intrasset. Drake pro secundo substitit. "Uxor?"
  
  " et filii".
  
  "Tu requiro?"
  
  "Secundum omne".
  
  "Bine. Fortasse tu non satis adducendum putabam te esse".
  
  "Pudica, Drake."
  
  "Plus placet. Latrocinia nullam video. Sed ecce hic - Valkyries in itinere anno 1991 profectus est sicut pars relationum publicae expeditionis pro fundatione Swedish Heritage. Ab 1992 defuerunt e catalogo Musei. Quid est quod dicam tibi?"
  
  Dahl palliat labra. "Quod aliquis consociata cum itinere eas surripere constituit?"
  
  "Aut.
  
  "Bene, id verisimilius est." Dahl caput contremuit. "Sic ubi pretium ire?" Digiti eius quater velum percussoque. " Angliam. EBORACUM NOVUM. Hawaii. Australia."
  
  "Hoc vere constringit", dixit Drake sarcastice. "Crap".
  
  "Minime, exspecta", Dahl exclamavit. "Haec sit vera. Valkyrie rapta debuit ire blande, vox? Bene cogitatum, bene supplicium. Specimen. Adhuc pertinet implicationem in crimine.
  
  "Si esses paulo smarter, diceres..."
  
  "Audi! Primis 90s, mafia Serbiae ungues suos fodere coepit in subbello Suetiae. Crimina repetundarum relata minus quam decennium duplicarunt, et nunc sunt justo greges organicarum per patriam operantium. Alii Bandidos se vocant. Alii, sicut Angeli inferni, iustae sunt catervae biker.
  
  "Aisne mafia Serbiae Valkyries habere?"
  
  "Nemo. Dico eos surripere ac deinde pecunia vendere. Solae sunt cum iunctis hoc evellere. Hi omnia faciunt, non extorsiones modo. International smuggling ultra eos non esset.
  
  "Bene. Quomodo invenimus qui ea vendiderunt?"
  
  Dahl telephonum sustulit. "Nos non facere. Sed saltem tres ex senioribus principibus nunc sunt post vectes prope Osloam. Ambulavit ut vocationem faceret.
  
  Dracus oculos terit et recubuit. Respexit ad horologium et perculsa est videre quod prope 6 sum. Quando ultimo tempore dormierunt? Circumspexit cum Hayden rediit.
  
  A secretis defensionis satis depressum adiutorem respexit. "Ignosce guys. Nulla fortuna apud Germanos est.'
  
  Beu caput circa vapulat, tensio ostendens. "Nemo?"
  
  "Nondum. Sum vere rumex."
  
  "Sed quomodo? Hic Guido alicubi esse debet." Oculos lachrymae implevit et in Drake defixit. "An non est?"
  
  "Yeah, buddy, quod iustum est. Mihi crede, inveniemus eum. Amicum suum in amplexu urso apprehendit, oculos suos orans Hayden ut perrumperet. "Opus est intermissum accipere et ientaculum bonum habere," dixit, accentu suo Eboracensi translucente.
  
  Hayden caput movit, eum intuens quasi Iaponica locutum esset.
  
  
  VIGINTI QUINQUE
  
  
  
  LAS VEGAS
  
  
  Alicia Miles multi-billionaire observavit Colby Taylor, cum in area ampla unius e multis conclavibus quas possidebat sedit, hoc unum viginti et duas tabulata supra Las Vegas Boulevard locavit. Unus murus erat vitreus totus, offerens phantasticam conspectum Fontium Bellagio et aurea lumina Turris Eiffelia.
  
  Colby Taylor secundam cogitationem non dedit. Mersus est in recentissima acquisitione Lupi Odin, quem duas horas diligenter in unum concidit. Alicia ad eum ambulavit, extracta veste singillatim, donec nudata esset, ac deinde quadrupes desiliit, donec oculos aequaret, pedem humi prostravit.
  
  Vim et erant pericula, duo ea porro everti. Potentia Colby Taylor - megalomaniac extraordinaire - et periculum quod per delectationem effectionis illius boyfriend Milonis, magni, potentis a Vegas, eam amaret.
  
  "Tune es ut continuas, bulla?" anhelans petivit. "Sum bareback. Non extra crimen ".
  
  Taylor eam sursum et deorsum respexit. "Alicia" inquit e pera sua decem dollariis sumens. "Novimus ambo id te in plura fore si solvi." Compressit rostrum inter dentes suos priusquam post eam positionem .
  
  Alicia caput altum, prope demissa, fulgentia lumina mirans Vellere extendit se. "Noli ruere. si potes."
  
  "Quomodo res cum Parnevik?" Taylor quaestionem grunnam dixit.
  
  Alicia respondit in fractis Anglis. "Ego ad conteram in duobus."
  
  "Indicium virtus est, Milo. Scire debemus quod scimus. ... Hasta. Caeteri omnes. In tempore sumus ante. Sed Valkyries et oculi praemia vera sunt.
  
  Alicia in luctum it. Stridore. Grunt. Obsessio. Duobus rebus vixit - periculo et pecunia. Habebat artes et venustates, quidquid vellet sumere, quod faciebat cotidie sine cogitatione ac dolore. Dies eius in SAS erant mera disciplina. Missiones eius in Afghanistan et Libano simplices congue sem.
  
  Hic ludus eius erat, id ipsum ad sufficientiam. Hoc tempore fun erat cum Colby Taylor et exercitu suo, sed Germani mox maiorem payday offerebant - Abel Frey potentiam realem, non Colby Taylor, repraesentabat. Misce illam cum periculo protervi semper amantis Milonis prope esse, et nihil praeter fabulas fabulosas in suo prospectu vidit.
  
  Circum Strip perstrinxit, potentiam absolutam in his lampadibus splendidis et casinis grandibus agnoscens, et usus est parvo hospitii quem Colby Taylor offerre debebat, omnia cogitans de Matt Drake et mulierem quae eum secum viderat.
  
  
  * * *
  
  
  In conclave hospitationis conclavis ambulavit et Professor Roland Parnevik ligatum invenit, proiectum ad lectum prorsus sicut ab eo discessit. Calore Taylori adhuc inter femora et ruborem in genis ardentibus, exclamavit ad Geronimum! et in culcitam insiliit, accedens ad senem.
  
  In genua prosiliit, et meatum argenteum e labris scidit. " Audisti nos, nonne tu, Professor? Utique fecistis." Inguinibus incubuit constitit ille oculis. "Numquid adhuc ibi est vita aliqua, senex? Auxilium opus est?"
  
  Illa risit manicate et de lecto desiluit. Oculi professoris territi sequebantur eam omnem potentiam esu- santem, inflammantem me, eam ad prodigia magis feram impellentem. saltabat, versabat, fugax facta est.
  
  Tandem vero super pectus senis sedit, graviter spirans, et unum forcipe rosae torsit.
  
  "Tempus amputandi digitos" dixit hilariter. "Tormentis fruor quantum fruor sexu unc. et quanto diutius durat, eo melior est. Gravissime buddy, hic sum pro sanguine et mahemio.
  
  "Quid... quid vis scire?" Parnevik accentum Suecicum prae metu creber erat.
  
  "Dic mihi de Matthaeo Draco et meretrice quae eum adiuvat."
  
  "Drake? I... Non intellego... non vis - Odin?"
  
  "Pulculum non facio de omnibus lutum hoc Norvegica. Sum in eo propter puram furiosam omnium excitationem. Illa celeriter rosam forcipe prope nasi abripuit.
  
  "Umm... Drake erat - SAS, audivi. Hoc incidit in casu.
  
  Alicia gelidam sensit super illam undam lava. Parnevik corpus diligenter ascendit, utrumque scapulas circa nasum collocavit et expressit donec tenuis sanguinis apparuit.
  
  "Sentio ut redimias te, senex."
  
  "Minime! Minime! Obsecro!" Iam accentus eius tam crassus erat et pressus nasi distortus est ut verba vix explicare posset. Illa giggled. "Tu quasi archimagirus de Muppets." Blah blah blah, blah blah blah, blah blah blah.
  
  " Uxor eius - reliquit eum. Culpa SAS!" - Parnevik effudisset, et amovit oculos horror. "Amicus eius sororem habet quae nos adiuvat! Femina Kennedy Moore, vigilum praefectus New York. Dimisit interfectorem Vide!"
  
  Aricia scapulas irata movit. "Melius est. Multo melius, professor. Quid aliud?"
  
  "Ille ... die festo est... um. Festis nulla coactus. Vides interfectorem, iterum occidit.
  
  "Deus, Prof, incipis me in vertere."
  
  "Quaeso. Drake bonus homo possum dicere!"
  
  Alicia ligna rosam extraxit. "Bene, certe perambulat. Sed intro in eum in SRT, non tu. Scio quid bastardus haunting est.
  
  Clamor factus est et fragor, et Colby Taylor caput per ianuam infixit. "Miles! Vocationem modo accepi a socio nostro in imperio Suecica. Invenerunt ubi erant Valkyries. Properare necesse est. Nunc!"
  
  Alicia caedens rosam accepit et extremum digiti senis abscidit.
  
  Quia poterat.
  
  Dumque clamaret et scriberet, dorsum suum stravit et injectore gagate adhaesit, clysterem sine acum, pusillum sensorem sub cute ejus inserens.
  
  Consilium B, Alicia cogitatio eius militis disciplina adhuc par erat.
  
  
  VIGINTI SEX
  
  
  
  Washington, DC
  
  
  Cum Thorsten Dahl telephonum gestabile insonuit, os Draculi vaccini muffin plenum erat. Capulum recentem lavit, expectans audientem.
  
  "Ita, Minister Civitatis." Post hanc admirationem reliqua colloquii de parte Dahl pigra erat, series "video", sententiarum et observantiae silentium. Finitum est cum 'Non dimittam te, domine', quod omina aliquantulum cecinit Draco.
  
  "Bene?" - rogavi.
  
  "Meum regimen unum ex his Serbicis scumbags polliceri debuit sententiam carceris in commutationem pro auxilio reductam, sed confirmationem habemus." Drake dicere potuit sub Dahl conservativum exteriorem hominem fuisse qui beatus esse voluit.
  
  "Et quod?"
  
  "Nondum. Lets 'adepto omnes simul.' Momenta post, Ben e velo laptop evulsa est, Hayden pollicis ex cubito insidebat, et Kennedy iuxta Drake expectans stans, comam suam adhuc demisit.
  
  Dahl respiravit. "Brevis versio est quod princeps Mafia Suecica Serbiae in nineties - vir qui nunc est in custodia nostra - Valkyries dedit ut gestum benevolentiae suae Americano instaret. Ita Davor Babic Valkyries in 1994 accepit. Anno 1999 Davor ducem Mafiae descendit et filio Blancae potestatem tradidit, se ad locum quem maxime dilexit in mundo - etiam patriam suam.
  
  Dahl paulisper constiterunt. "Hawaii".
  
  
  VIGINTI SEPTEM
  
  
  
  Novi Eboraci, USA
  
  
  Abel Frey e fenestra suae diaetae culmen prospexit ad decies centena minima per latera ambulacra discurrentia. Sed illi formicae dissimiles erant amentes, caesi, et ultra miseram vitam imaginatione carebant. Nomen gallinaceum sine capite suggessit signatum ab homine in hac ipsa altitudine stantem, dum intueretur colluviem detortam humanitatem.
  
  Frey diu phantasiis suis frena dedit. Multo minorem versionem eius intellexit posse omnia taediosa facere posse. Ascendere debebas novis, variis et delectabilibus actionibus.
  
  Hinc pugna arena. Hinc fingendi negotium - initio via ad suas pulcherrimas feminas, deinde frontem ad anulum internationalem smuggillantem, et nunc viam ad Deorum Sepulchrum celare interest.
  
  Eius vitae labor.
  
  Scutum sine macula erat, verum artis opus, et praeter tabulam encryptam in superficie convexa insculptam, nuper sententiam crypticam in summo margine inscriptam detexit. Archaeologus eius ventus in ea laborabat. Et physicus exoletus aliam recentem admirationem evolvere conatus est, scutum factum ex materia curiosa, non metallo ordinario, sed substantiali aliquid, sed simul mirifice lumen. Frey tam laetus fuit et deceptus detexit plus etiam secreto Odini quam prius finxerat.
  
  Eius destitutio per temporis defectum in illis studiis facta est. Praesertim nunc quod pars internationalis huius generis erat. Quam vellet, omnes ad La Veraine remittere potuit, et dum ineptae socialites ludibrio habebant, ipse et pauci alii selecti arcana Deorum resolverent.
  
  Tum vacuum renidet. Analysis semper debebat comitari paucis momentis pretiosarum asperitatis. Forsitan duo exempla masculina contra se in arena fovea, illis exitum praebent. Melius tamen aliquot ex captivis certant. Eorum ignorantia et desperatio optimum spectaculum semper praebuit.
  
  Eius inscriptio pinging est. Video in velamento apparuit, ostendens novam puellam, Karin Blake, in catenis sedentem in lecto suo.
  
  "Denique". Frey eam primum respexit. Blake mulier notaverat singulas e tribus mercennariis, quas miserat ad eam rapere, unum vitiose. Illa callidissima erat, res vera, et in parvo carcere in La Vereina nuper clausa erat, adventum Frey exspectans.
  
  Carnes recentes ad oblectationem suam. A sanguine innocentium beatitudo aeterna eius. Erat autem res eius. Flava comas, rimas lepidas, et latos oculos par habebat, quamvis Frey de colore quale imaginis datum esse non posset. Corpus pulchrum - non invalidi ad instar exemplaris; blandius, quem haud dubie ad pulchriorem sexum provocaturum.
  
  Digitized faciem tetigit. "Mox eris domi, mi filiole..."
  
  Illo momento ostium intorta apertum et rude ambulavit Milo, cellam suam in una manu iactans. "Est" clamavit. "Alicia!" Stultum habebat in vultu stulte subridens.
  
  Frey motus abscondit. "Ja? Nae, dic mihi. Pars illa postrema Novi Eboraci, mea debet esse. Canem Anglicum non credidit.
  
  Audivit eam subridens explicans ubi tunc irent, rugiens cum audiret Suecos et socios suos in via esse, et tunc non poterat adiuvare sed trabem, cum promisit se brevi utrumque Canadensis tenere. figuras.
  
  Inde novam hanc inscriptionem in marginibus clypei interpretari potuit et videre, si aliae partes eiusdem rarioris materiae essent. Et ipse habeat tres frusta et unum emolumentum.
  
  "Atqui ingeniosus es" inquit in phone, Milonem intente intuens. "Exspecto utendi hac facultate, cum iterum conveniant mox." Aliquantum temporis fuit quod Anglicam rosam transfixerat.
  
  Frey risit intus ut oculi Milonis admonitu reuniendi cum amica. Alicia responsio adhuc animo resonabat.
  
  Sicut vis, domine.
  
  
  DUODETRIGINTA
  
  
  
  OAHU, HAWAII
  
  
  Die XII Septembris meridianus sol super Hawaii obscura pluvia parachutarum Jellyfish, signatio parachute militaris US. In operatione singulari, Delta Commandos a Suecica SGG et Britanniae SAS circumdata appulit - et unus tristis Novi Eboraci - in litore remoto insulae latere septentrionali.
  
  Drake initium cursus ad litus arripuit, arena portum suum molliens, parachute emisit et celeriter progressum Kennediae ad inspiciendum convertit. Expositis inter duos pueros Deltae, ad unum genu cecidit, sed mox ad pedes surrexit.
  
  Ben maneret cum plano investigationem suam continuando auxilio Hayden, qui "consilitor" missus ad US in missione est.
  
  In usu Draculi, consiliarii plerumque meliores erant versiones umbilicum suarum institutorum, exploratores in vestimentis ovium, ut ita dicamus.
  
  Currunt per litus in sole Hawaii fervidi, triginta milites Praecipuae Vires valde exercitatae, antequam molli fastigio tegimen arborum tegerentur.
  
  Hic Thorsten Dahl moratur. "Tu scis praecepta. Quieti et solidi. Propositum est cubiculum repositionis. Deinceps!"
  
  Decretum est ut mansionem prioris ducis Mafia Serbiae maxima vi feriret. Horrendum erat tempus contra eos - aemuli etiam nunc locum Valkyries cognoscere poterant, et in hac gente superans erat vitalis.
  
  Sub eo Davor Babic non fuit misericors.
  
  Clivum ascenderunt et trans viam cucurrerunt, recta ad portam personalem Babich. Ne aura quidem tetigit. Impetum factum est, et minus quam minutae portae ferreae altae fabrefactae in frusta metallo redacti sunt. Portam perrumpunt ac passim perrumpunt. Dracus post densam palmam operculum sumpsit, aperto gramine studens usque ad ingentia marmoris vestigia adduxit. In quorum summitate erat aditus mansionis Babich. In utraque parte statuae ludibiles et thesauri culturae Hawaii, etiam Moai figurae ex Islandia Paschae, steterunt.
  
  Nulla sed actio.
  
  Mafia Serbiae secessum mortiferum esse confidens.
  
  In SAS homo, facie media abscondita, lapsus est iuxta Drake.
  
  "Salvete, vetus amicus. Nice day, right? Diligo eam, cum directa solis lentes ferit. Fontes sua vota mittit. "
  
  "Ubi est ille senex stultus?" Dracus oculos suos ab horto non accepit.
  
  "Inquit postea tibi contact. Aliquid de te eo tempore debebatur.'
  
  "Sordida vetus bastardus."
  
  "Quis est Maii?" - quaesivit Kennedy. Comas iterum pexit et exercitum informe uniforme bracaeo gerebat. Habebat duos globulos.
  
  Drake, ut mos est, nulla secum tela portabat, praeter cultrum suum.
  
  Novus SAS guy dixit, "Vetus Drake Flamma hic est. Potius quis es?"
  
  "Venite, homines. Focus in hac. Unam ex maximis paganorum incursionibus in historia iactaturi sumus".
  
  "Civis?" Kennedy frowned. "Si huic homini togatus est, ego Claudia Schiffer asinus sum."
  
  Delta Team iam in gradibus erat. Dracus ex occulto incepit, et per apertam terram cucurrit. Ubi in medio erat, clamores inceperunt.
  
  Figurae apparuerunt in summitate scalarum, in litibus varie vestiti, breves pugillares, et abscise t-shirts.
  
  Sex breves ictus sonuerunt. Sex corpora passibus exanimis ceciderunt. Delta Team media erat. Clamoribus urgentibus nunc alicunde prodiit sicut Dracus imis gradibus attigit et ad dextram repit, ubi curvus lapis convicium paulo plus operculum praebebat.
  
  Sagitta sonuit, magna significatio a Serbis orta est. Dracus in Kennedy iterum reprimendam conversus est, deinde susum duplicatus.
  
  Post eos parva schedula glarea ad portam ducitur ad mansionem, quae inter duas partes aedificiorum instar H formata erat. Armati viri e foribus apertis emerserunt, et ab impulsione Gallorum portae ab utraque parte ostii emerserunt.
  
  Sunt justo earum.
  
  Mirantur - sed cito conforta. Fortasse non PLACENS tamen. Dracus videns quid veniret, confugit inter nova statuarum collectio. Tandem Kennedy frustum ex insula Paschae trahens.
  
  Secunda postea machina ignis tormentarii audita est. Perculsae custodes ducunt aulaea in omnes partes plumbea. Dracus in ventrem suum incidit ut complures globuli statuam cum impetu ferirent.
  
  Custodes procurrerunt. Conducti musculi, plus roboris stoliditatis quam ingenii. Ignea lineas e Delta pueri recta in currebant et inter rivos sanguinis saxientes ceciderunt.
  
  Post eas vitreas quassata.
  
  Plures ictus ex fenestris mansionis audiebantur. Infelicis Delta miles glandem in collo accepit et statim exanimis cecidit.
  
  Duo custodes in statuas offenderunt, alter eorum leviter laesit. Dracus tacite traxit gladium suum et unum ex eis expectabat ut circa statuam ambularet.
  
  Novissime vulneratus Serlo vidit sanguinem suum emisso ut Drake iugulare. Kennedy in secundo Serbico accensus periit, deinde columba in operculo telum suum levavit.
  
  Malleus inanis coniuctionem.
  
  Kennedy surrexit. Utrum telum exonerata sit necne, irato tamen adversante. Contorsit satellitum qui metit, musculos flectit.
  
  Kennedy eminus exiit, deinde prosiluit ut impetu suo eum expositum reliquit. Vir velox ad inguina calcitrat, et cubitus ad tergum collisus eum ad terram prostravit. Volvitur, inquit, ferrumque manu subito intorsit in arcu. Kennedy retro excussum satis est ad extremum mortiferum maxillam suam praeterire antequam torpentem digitos in arteriam depelleret.
  
  Audivit mollia cartilaginem frangere, audivit eum suffocare incipere.
  
  Aversa est. Confecit. Non cupiebat observare eum mori.
  
  Drake stabat et videbat. "Non malus".
  
  "Fortasse infantem me nunc desines."
  
  "nolo..." subito substitit. Confusionem suam cum magna gloria texit. "Nihil melius est quam mulierem sclopetis aspicere."
  
  "Non refert". Kennedy post totem polum irrepsit, alterum e loco mansionis notam, et scenam lustravit.
  
  "Diversas vias nostras" dixit ei. "Tu es iens ut inveniam cubiculum repono. Revertor."
  
  Rationabile officium dissimulandi dubitationem fecit. "Certus es?"
  
  "Heus homo, hie cop sum, memento? paganus es. Fac ut tibi nuntiatum est."
  
  
  * * *
  
  
  Dracus vidit Kennedy dextrorsum reptavit, versus dorsum mansionis versus, ubi satellite custodiae helipadum et multa aedificia minora monstraverunt. Turma SAS iam ibi explicabat et debebatur eo ipso momento liquare.
  
  Lumen in figura morantem invenit, subito cerebrum optans ut vestes quas gerebat asinum ostenderet.
  
  Concussa eum concussit. Humilitas et dubitatio conjunctae in capite vires, gurgitem sui dubitationis causantes. Duobus annis ex quo Alison discessit, plus septingenta dies inconstantiae est. Insolita profunditas assiduae ebrietatis, per decoctionis sequentis, deinde tarda et tardissima ad communem vitam ascendunt.
  
  Ne ibi quidem adhuc sunt. Nusquam prope.
  
  Num nuditas eius loquitur?
  
  Consilium b.
  
  Opus adest. Stude ut focus militarem tuum retrahat et damnam civilian supellectilem aliquandiu post relinquas. sclopeta ex utroque custode arripuit et inter statuas obrepsit usque dum in margine glareae gestationis stetit. Tria scuta in tribus diversis fenestris conspexit et tres continuos erumpit accendit.
  
  Duo clamoribus et clamoribus. Non malus. Reliquum caput retro iniectum, locum suum quaerens, Drake in obductum rubrum vertit.
  
  Currens deinde, flexis genibus tantum lapsus, modo extra frontem mansionis accessit, caput eius lapideo aspero feriendo. Respexit ad turmas Deltae, qui ad se conprehendendum concurrerunt. Adnuit ille dux.
  
  " Per ". Dracus ad ostium innuit, deinde ad dextram. "Camera."
  
  Ibant intus, Drake tandem, curvamine nixus muri. scalae ferreae ante eas in secundo gradu mansionis latae inspiratae.
  
  Cum per murum reptissent, plures Serbi apparuerunt in tabulato solario directe supra illos. In momento, Delta turma facilis praedae facta est.
  
  Cum nusquam abiret, Dracus ad genua procumbens ignem aperuit.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy cucurrit ad arborem linea quae parieti exterioris mansionis finitima est et ocius movere coepit. In ictu oculi , ad dorsum domus ante faciem informis SAS miles cecidit in stomachum ante eam .
  
  Sicut lepus stabat immobilis, dolio sclopetis hypnotized. De Thoma Caleb omnes cogitationes eius primum in mensibus.
  
  "Crap!"
  
  "Bene est," dixit vox iuxta aurem dextram eius. Sensit laminam frigidam millimetris modo ab illa. "Avis Draculi haec est."
  
  Metum commentum discussit. "Avis Draculi? Absum!"
  
  Ambulavit ante eam subridens. "Ergo, secundum praesidem tuum, Miss Moore non est magni momenti, ego me recte inducere malim, sed nunc tempus vel locus non est. Me Wells. "
  
  Kennedy nomen agnovit, sed nihil amplius dixit quod magna turma militum Britannicorum circa eam materiata et notis relictis coepit. Dorsum possessionis Babich constabat ingenti patio cum Indico lapide incluso, piscinae Olympicae magnitudine cinctae sellis porticus et cabanas albae, et complures salaputium, aedificia deformia quae ceteris ornamenti non congruebant. Proxima ad maximum aedificium erat helipad rotundum helicopter togatum instructum.
  
  Post annos ambulandi vias New York, Kennedy mirari debebat si crimen vere solverit. Haec latinas et Caleb dedit. Chuck Walker dedisset ei si Kennedy ACERVUM non vidisset.
  
  Sol plenus erat. Complures viri et feminae seminudi iam stabant offensus, vestimentis conprehensus, et carnem nimiam contegere conabatur. Kennedy notavit quosdam seniores viros hippopotamo cutem tractare non posse, cum maximae virgines id facere possent duabus tantum manibus et sinistro tractu.
  
  "Hi homines... vocamus hospites." Tolle, annuit tribus principibus. "Cetera ad mare harum aedificiorum tendis."
  
  Coetus discidium incepit, plura simul fiebant. Helicopter laminae circumagere coeperunt; statim strepitus tormentorum propinquorum clamoribus submersus est. Tunc crepusculum altum, sicut fores cylindri sonitus adaperiens, repentinus sonitus currus validi praecessit. Post partem maritimam aedificia deformis, metallum album detractam apparuit - Audi R8 accelerans celeritatem supremam.
  
  Per tempus attigit, ton glandium lethalis erat. Sopitum ingruebat in sas milites, mittens spargensque per aerem. Alius currus post eum evulsus, hoc tempore niger et maior.
  
  laminae helicopterae citius nere coeperunt et tormenta eius ululare coeperunt. Tota machina commota est, praeparans ad takeoff.
  
  Kennedy stupefactus solum audire potuit quod Welles imperavit vociferatus est. Illa muit, ut reli- sas milites ignem aperirent.
  
  Totum infernum prorupit in horto.
  
  Milites in Audi R8 properante ignem aperuerunt, glandes metalli corpus eius transfodientes, et perforantes Fender cutem et ostia. Currus tendit ad angulum domus, conversus ad ultimum minute ut acutum convertat.
  
  Glarea sub coronas emissa, sicut minimae erucae.
  
  Globulus in windshield elisus, destruens. Raeda litterate media fuga mortua est, machina eius stabulavit cum auriga graviter post rotam corruit.
  
  Kennedy accurrit, pistolam attollens. "Ne quoquam exsurgatis!"
  
  Antequam ad currus attigit, apparebat aurigam unicum vectorem esse.
  
  pellice.
  
  Helicopter duos pedes supra terram, lente revolvens. SAS miles exclamavit, sed sine vera ira in voce. Alter currum, atrae quadrigae Cadillac portae, iam per ingentem gurgitem properans, summas aestuosas aquae in omnes partes iactans. Fenestrae obscuratae sunt. Impossibile est determinare quis intus erat.
  
  Tertia machina orta est, nunc e conspectu.
  
  Milites ignem in Cadillaco debilitantes coronas et aurigam cum tribus ictibus aperuerunt. Raeda skidded et extremum extremum in stagnum concrepuit. Ad eum concurrerunt Putei et alii tres milites clamantes. Kennedy oculos in helicopter servavit, sed sicut Caddy eius fenestrae opaca erant.
  
  Kennedy cogitabat hanc esse omnem partem consilii fugae exquisitae. Sed ubi erat verus Davor Babic?
  
  Helicopter altius surgere coepit. Et tandem monitis taedet sas, et accendit ad rotor agmen. Machina monstrosa nere coepit, ac deinde homo cum grenade ad paratam emissarium flexit.
  
  Putei ad Caddy pervenit. Duo ictus exarsere. Kennedy per tortor ligula audiverunt Babich adhuc multum. Nunc tertia raeda circa angulum accessit, machina rugiens ut Formula 1 cursor, sed erat Bentley, magnus et audax, praesentia eius clamans de via inferni exi!
  
  Kennedy in arbores desiluit. Secuti sunt eam complures milites. Putei conversus et tres ictus vivos ictus qui in fenestras latere dextro iaciebat.
  
  Bulletproof glass!
  
  "Hic est culus!"
  
  Verba fractio secundae nimium sero dictae sunt ad salvandum helicopterum - grenade dimissum - eius crimen explosivum in fundo helicopteri explosum. Helicopter comminuit, ubique metalli shards spargens. Contorto ferro fracto in stagnum protinus inrupit, mille lagenas aquae cum ingenti vi divellens.
  
  Kennedy dum monstrum Bentley praetervolavit, deinde insequitur. Velox deductio ei nuntiavit unam tantum esse occasionem fugientem Serb capiendi.
  
  Puteus hoc simul vidit et in aciem processit. R8 omnino confectum erat, sed Caddy adhuc integrum erat, rotae eius tantum pollicis underwater in gradibus marmoreis piscinae.
  
  Puteus et duo milites versus Caddie concurrerunt. Kennedy effuse profectus, occupare statuit. In illo momento, novus sibilus aeris auditus est quasi turbo praeterierat et subito angulus domus Babich explosa est.
  
  "O Deus meus!" Putei in lutum ceciderunt, etiam tranquillitas eius elisa est. Obstantia quaquaversum volavit, pluit in piscinam et patio. Kennedy reel. caput ad scopulos convertit.
  
  Helicopterum nigrum ibi volabat, figuram ab ostio aperto vibrans.
  
  "Tu placet?"
  
  Fontis caput erexit. "Alicia Miles? Quid in nomine omnium sanctorum facitis?
  
  Potuit etiam globulos tuos evellere cum emissa illa, senex fututor. Debes mihi. Alicia risit ut helicopterum paulum ante se converteret ut Bentley excommunicaret.
  
  Canadenses hic erant.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus ante murum post se provolutus caseum Helveticum convertit. Saltem una glans tam prope volavit ut stridorem sonicum audiverit. Flip frontem fecit ut in suggestum infra podium ascenderet simul ac maxime turmae Deltae. Postquam illic, sursum tendebat, ignem aperuit.
  
  Ut expectatur, area SOLARIUM relative infirma erat. Jaculantes desuper substiterunt et eiulare coeperunt.
  
  Delta praefectus manum levavit ad laevam suam facilitatem in directione repono. Cito per duo pulchre instructa sed vacua cubicula cucurrerunt. Innuit eis imperator ut prope unum consisterent quod custodiae satellites monuissent aliquid singulare parum habere - sub cella abscondita.
  
  Stun tasque intus projectae sunt, secuti Americani milites furibunda clamantes ad effectum disorientationis augendum. Statim autem in manu certaminis cum dimidia parte duodecim custodibus Serbiae congressi sunt. Dracus ingemuit et deinc. Chaos et confusio cubiculum a fine usque ad finem impleverunt. Ille connivuit et obviam se invenit ingenti custodiae, qui risit et corruit ante ursam amplexu emissam.
  
  Drake cito emissa, renes percussit, et plexum solarem manu dura pugione percussit. Hominem belluam ne obstrepere quidem.
  
  Tunc recordatus est dicti veteris de pugnae vecte - si adversarius ictus plexum sine vincendo sumit , tunc melius incipit currit , homo , quia in alto stercore ...
  
  Dracus cessit, inmotum hostem diligenter currendo. Serbia ingens erat, cum pigro pingui supra solidi musculus, et frons satis magna ad stipites concretos sex pollicis frangendos. Movit inepte vir, dilatata arma. Lapsus unus et Dracus oppressi ad mortem, pressi et contriti sicut uva. Celeriter declinans, dextrorsum conglutinans, tribus pungis celeribus processit.
  
  Oculi. Aurem. Guttur.
  
  Omnes tres connexae sunt. Cum Serbiae oculos in dolore clausit, Dracus periculosum phantasma exsecutus est in calcitrant volans, quod satis momentum creatum est ad pulsandum etiam hoc brontosaurus ab cruribus latis.
  
  Vir in pavimentum corruit cum sono sicut mons concidit. Tabulae pictae de muro ceciderunt. In vi, quam genitus a suis, retrorsum desiliens pulsavit, nesciens ut de navi caput suum feriret.
  
  Dracus ulterius in cubiculum ausus est. Duae Delta latinae interfecti sunt, sed omnes Serbi distinguebantur. Sectio parietis orientalis aperta obvertitur, et plerique Americani circa ostium steterunt, sed nunc tardius cedentes, timorem maledicentes.
  
  Dracus festinavit ad se coniungi, nec cogitabat quid Delta militem terrere potuerit. Primum vidit gradus lapideos descendentes in subterraneum puteum.
  
  Alter erat atra Panthera, gradibus lente ascendentibus, ore lato patefaciens ordine dentes novaculae.
  
  "Fuuuuck..." unus ex Americanis extractus. Drake non plus conveniunt.
  
  panthera exsibilat, anas ad percutiendum. Dracus cessit ut fera prosiluit in aera librae 100 Mortiferae musculus indignans. In summo gradu exposuit et pendere conatus est, omnia hypnotica viridia oculos cedentes milites retinens.
  
  "Hoc odi", inquit Delta imperator, suis sclopetis intendens.
  
  "Manere!" Draco aliquid fulgere vidit in luce lampadum. "Just expectare. Ne quoquam exsurgatis."
  
  Panthera antrorsum pedicellata. Delta Team eum in gunpoint praeteriens inter eos tenuit, et custodibus servicis impeditos in cubiculi relinquentes fastidiose premebat.
  
  "Quod- ?" unus ex Americae frown at Drake.
  
  "Nonne vidisti? Monile erat clavatum adamantibus. Opinor, talis cattus, talis in domo habitans, non nisi cum vocem domini sui audierit aggredi exercetur.'
  
  "Bonum voca. Hoc animal occidere nolo." Delta dux Serbis agitabat. "Ego habe totum diem habens fun cum his nothi."
  
  Duobus excubitoribus relictis per gradus ambulare coeperunt. Dracus erat tertius ad cryptam, et quod videbat, obstupefactus caput agitavit.
  
  "Quam perversa sunt isti nothi insani?"
  
  Conclave erat stratum plenum illis quod modo tropaea describere posset. Obiecta, quae Davor Babic pretiosa aestimata sunt, quod in eius perversionibus aliis hominibus pretiosa essent, scrinia ubique erant magna et parva, casualiter disposita.
  
  Tyrannosaurus rex maxillae. Inscriptio iuxta eam legitur 'Ex Edgar Fillion Collectionis Vita Award', praeterea imaginem photographicam clarissimae mimae cum inscriptione 'Vive voluit'. manus identified as 'District Attorney No. 3'.
  
  Et multo magis. Cum Dracus circa ostentationem causarum ambulavit, cum morbosos fascinationes et intentos obire conatur, tandem res phantasticas quas quaerebant animadvertit.
  
  Valkyries: Statuae niveae par in stipite rotundo denso insidentes. Ambae sculpturae circiter quinque metra altae erant, sed mirabile in iis erat, qui anhelitum Draculi tulerunt. Duae feminae occupatae, nudae et similes fortes Amazonum antiquitatis spectantes, et cruribus sparsis, quasi aliquid insidens insidens. Probabiliter equum alatum Drake putavit. Ben voluit plus scire, sed recordatus est Valkyrios eos e praelio ad pugnam fugere. Animadvertit artus muscularium, vultus classicos, et galeas cornigeras dissuadens.
  
  "Eheu!" - exclamavit homunculus e Delta. "Vellem sex sarcinas habuisse huius."
  
  Etiam magis narrando, uterque Valkyries incognitum sinistris manibus sursum monstrabat. Ad Sepulchrum Deorum, ut nunc Dracus putavit, recta demonstrans.
  
  Utinam Ragnarok invenirent.
  
  Illo momento unus ex militibus res ostentatione temptata est. Sonuit campana magna, et porta ferri concidit in basi gradus, exitum claudentes.
  
  Americani statim ad larvas gas pervenerunt. Dracus caput movit. "Nolite solliciti esse. Aliquid mihi narrat Babich spurium esse genus qui furem vivum capi et recalcitrare malit.
  
  Delta dux in vectibus adhuc pulsum aspexit. "Fla has adhesit."
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy obstupefecit post helicopterum et cedentem Bentley. Putei etiam confusum visum in caelo.
  
  "Canis," Kennedy respirare eum audivit. "Damnare bene institui eam. Quomodo ausit se in proditorem vertere?"
  
  "Bene res abiit" Kennedy firmavit crines suos adhuc ligatos ab omnibus saliendo et aspexit cum vidit duos viros SAS eam inspicientes. "Erat altam terram. Nunc, si Dracus et Delta Team Valkyrios ceperunt, surrepere potuimus dum Alicia cum Babich occupata est."
  
  Putei aspectus similis erat inter duas optiones significantes discerptus, sed nihil dixit quod circum domum versus ostium principale discurrebant. Helicopterum rursus cum Bentleii capite collidere viderunt. Ictibus insonuit, et fugitivo cucurrit. Tum currus subito graviter fregit et in nube glarea cessavit.
  
  Obiectum e fenestra adhaesit.
  
  Helicopter e caelo plummetatus, eius operans sensum paene supernaturalem habens, sicut caput RPG vibrans. Quod ubi attigit terram, Canadian mercennariorum fores effudit. Sagittarius, exortus.
  
  Kennedy putavit se Alicia Milonem vidisse, mollem figuram, stricta loricae corpore indutum, in pugnam prosilire ut leone proverbiale est. Bestia ad bellum structa vi et furore universa perdidit. Quamvis ipsa, Kennedy frigus sensit sanguinem currere.
  
  Hocne metus sensit?
  
  Antequam de hoc cogitare posset, figura tenuis ex altera parte helicopteri cecidit. A figura in momento agnovit.
  
  Professor Parnevik!
  
  Cessavit enim cunctanter primo, deinde renovato consilio, postremo velut glandes aere supra caput striatae repit, intra latitudinem cranii manus transmittens.
  
  Tandem Parnevik satis appropinquavit pro SAS et Kennedy ut eum incolumem traherent, Canadenses ignari, plene in praelio conflixerunt.
  
  "Ius est," inquit Wells, monstrans domum. "Lets 'adepto per haec est."
  
  
  * * *
  
  
  Dracus adiuvit trahere Valkyries in medium dum duo guys coniuncta parva moles explosives ad craticulam. Ibant per angustam semitam inter spectacula terribilia, ne nimis inspicere conarentur. Una e guys Delta rediit ex spooky perscriptio ante aliquot minutas et nuntiavit loculum nigrum in tergo cubiculi sedentem.
  
  Aer anticipationis plena decem secundis duravit. Militem logicam desistere sumpsit. Minus scis...
  
  Haec dialectica Draci non est. At ille serio scire noluit. Ille etiam expavit, ut paganus vulgaris, cum vectibus emitteretur.
  
  Praesent sagittis dictum ex in cenaculo. Delta Custodes gradatim corruerunt, cruentis foraminibus mortui. Secundum secundum, apparuerunt duodecim homines cum tormentis machinis armati in summa scalarum.
  
  Delta Team defecerat et iam vulnerabilis erat et elabatur, ex altiore speculatione tegebatur. Dracus lente iter fecit ad cubiculum et ad salutem suam, quaerit non cogitare de stupore istius capiendi, et quomodo hoc non SAS accidisset, et fortunae confidens hos novos hostes non futuros. stolidus iacio Valkyries.
  
  Varia fuerunt momenta contentionis implacabilis, inexperta tacendo, donec figura gradus descendat. Figurate indutus albo et larva alba indutus.
  
  Drake eum statim agnovit. Idem qui clypeum ambulatum Eboraci vicit. Virum quem videbat in Apsall.
  
  "Scio te," inspiravit sibi, tum clare. " Damnati Germani hic sunt."
  
  Vir .45 pistol caliber sustulit et circa eum agitavit. "Iacta telum tuum. Vos omnes. Nunc!"
  
  Arrogantia vox. Vox quae ad manus laeves pertinebat, verum potentiam possessorem possidebat, qualis in charta scripta et in membris tantum fustibus donata est. Talis homo, qui non sciebat quid opus et taedium mundanum esset; Fortasse argentarius, in nummaria industria natus, vel politicus, filius politici.
  
  Delta arma firmiter tenebant. Nemo verbum dixit. Inminebat exercitatus.
  
  Clamavit homo iterum educatio non permittens de periculo cognoscere.
  
  "Surdus es? nunc dixi!"
  
  Vox Texani stricta dixit: "Non fiet, bastardus."
  
  "At... sed..." obstupefactus homo, larvam repente avulsit. "Facies."
  
  Drake fere concidit. Novi te Abel Frey, Germanorum more excogitatoris. Offensus lavit in Drake quasi unda venenata. Fieri non potuit. Similis erat visio Taylor et Miley ibi sursum, iocularia de susceptione mundi.
  
  Frey occurrit intuitum Draci. "Et tu, Matt Drake!" manum suam cum pistol tremuit. "Pene omnia mihi constant! ego abs te auferam. Id faciam! Ipsa et pariatur et. O quam solvet!
  
  
  Priusquam id intellegere posset, Frey sclopetum inter oculos Draci et ignem monstravit.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy in cubiculum cucurrit et vidit SAS homines ad genua procumbentes, silentium vocantem. Vidit ante eam catervam hominum larvatorum, loricatorum loricatorum, arma monstrans quod solum cogitare posset arcanum esse Davor Babic.
  
  Fortunate homines non animadvertit.
  
  Putei respexit ad eam et ore, "Quis?"
  
  Faciem confusam Kennedy fecit. Audire posset aliquem sonantem, videre latus suum profile, .45 bracchia inepte agitabat. Cum audivit eum clamare Matt Drake nomen, scivit, et Wells scivit, et secunda post ignem aperuerunt.
  
  Per sexaginta secundas incendia proximae, Kennedy omnia in motu tardo vidit. Vir in albis ignes suos .45 , emissa veniente secundo scissura serius et prono in fimbriam tunicae suae transit per materiam pendentem. Consternatus vultus cum se vertit. Crassitudo, dissolutio, mollities.
  
  Depraedatus homo.
  
  Tunc personati homines lanificii et jaculandi. SAS Milites bene collocatos ictus accurate et sedulo reddunt. Plus ignis ab crypta venit. Voces Americanae. Voces germanicae. Voces Anglice.
  
  Pigrum chaos, sicut poeticis vocibus Taylor Swift, cum priscis metallicis petra mixtum. Illa saltem duos Germanos pulsavit - ceteri ceciderunt. Ille in albis exclamavit et arma movit, et equos in fugam compulit. Kennedy vidit eos operire et mori in processu, sicut putredo ex vulnere decidens, sed vulnus vixerat. Tandem fugit in cubiculum posticum et tantum quattuor ex hominibus superstitibus.
  
  Kennedy aulam desperans decurrit cum nova massa in gutture et glaciem in corde suo decerpit, ne quidem animadvertens quam sollicitus esset donec Dracum vivum vidit et frigidum oblectamentum super eam lavare sensit.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus e pavimento surrexit, gratus quod Abel Frey propositum tam terret quam perspecta rerum. Primum quod videbat Kennedy decurrentis gradus, secundum faciei ad eum cucurrerat.
  
  "Gratias tibi bene es!" - Clamavit atque amplexus est memorem modestiae.
  
  Dracus in Welles inspexit 'oculos noscens priusquam suos occluderet. Fovit ad momentum, gracilem sentiens corpus, figuram potentem, cor fragili tundens juxta suum. Cervix caput eius premebat, sensus mirabilis satis synapses tinguebat.
  
  "Heus, valeo. Vos?"
  
  Traxit subridens.
  
  Puteus ad eos ambulavit et subdola minutatim risum abscondit. "Drake. Locus alienus iterum occurrit, vetus cap, non angu- pubus in Aula Comitis in animo habui. Opus est tibi aliquid dicere, Matth. Aliquid de Mai ".
  
  Dracus statim reiectus est. Optime dixit Welles quod minime expectavit. Alterum postea videns Kennedy risui caducum se simul traxit. Valkyries, ostendit. "Age dum facultas est."
  
  Sed Delta imperator iam ordinans eos vocat. "Hoc non est Anglia, guys. Abeamus. Omnes fere Hawaii edi potui de hac feria tractandum."
  
  
  VIGINTI NOVEM
  
  
  
  Air space
  
  
  Drake, Kennedy et reliqui turmae oppugnationis cum Ben et Hayden aliquot horis post in basi militari prope Honolulu convenerunt.
  
  Procedente tempore. Taenia grapheocratica rubra praecisa est. Bumpy vagae sunt viae. Imperia dissultant, tum sordent, tum demum colloquentur. Seditio buraucratae cum politicis lactis et mellis instar placabantur.
  
  Et appropinquavit finis sæculi.
  
  Verus scaenicorum loquebatur, sollicitus et speculatus, et in aedificiis male aëris conditionatis prope Bacca Harbour dormivit. Drake statim assumpsit salutem cogitationis Ben significasse se parum profectum esse ad nuntiandum in investigatione proximam partem Odini - Oculi eius. Miratur Drake. Ille vere credidit experientiam ac motivum Ben iam omnes clues solvisse.
  
  Hayden, sagax Assistens Secretarius Defensionis eum adiuvavit, sed parum profecit.
  
  Una spes erat, ceteri apocalyptici participes, Canadenses et Germani - paulo melius agerent.
  
  Ben intentio initio Drake revelatione avertebatur.
  
  "Abel Frey? German sollertia? Deerrare, podex."
  
  "Graviter, buddy. Utinam tibi mentiar?"
  
  Noli adferre Whitesnake coram me, Matt. Scis, manus nostra difficultates suas musicas exercentes habet, et non ridicula est. Modo credere non possum... Abel Frey?"
  
  Drake ingemuit. "Bene, iterum incipiens. ETIAM. Abel Frey."
  
  Kennedy favebat. "Vidi et adhuc Drake dicere volo ut desinas ineptias loqui. Huic homini reclusio est. In Alpibus Germanis constitue - "Party Castle". Supermodels. Pecunia. Vita Superstar."
  
  Dixit Drake.
  
  Ben ait. "Vita," inquit, "tegmen perfectum est."
  
  "Facile est imperitum stulte, cum sis famosus," Assensus est Dracus. "Potes itis-elige quo vis ire. Smuggling facilis his. Simplex artificium tuum vetus reperies, chartophylacium diplomaticum elige et...
  
  "... inscribe hoc." Kennedy blande complevit et ridens oculos convertit ad Ben.
  
  "Vos duo habent..." balbutit. "... Vos duo debet accipere locus fucking."
  
  Illo momento Putei appropinquaverunt. "Hoc cum Abel Frey... secretum nunc servare statutum est. Vigilate et exspecta. Exercitum circum castrum collocamus, sed habenas ei liberas dabimus, si quid agimus discit."
  
  Primo aspectu, hoc rationabile sonat, coepit Drake, sed...
  
  "Sed habet sororem," Ben exsibil. Hayden manu levavit ut eum mitesceret. "Recte sunt, Ben. Karin tutus est... nunc. Mundus non est."
  
  Contraxit oculos Draculus, sed tacuit. Nihil protestando assequi non poteris. Tantum serviat amicum magis distrahere. Semel iterumque intellectum Hayden laborabat. Num suus novus protervitas edebat apud eum? Numquid pro Ben cito putabat, an pro imperio suo sapienter cogitabat?
  
  Ceterum responsum est. Manere.
  
  Drake rem mutavit. Alterum prope cor Ben transfixit. "Quid tua mom quod dad facis?" - quaesivit diligenter. "Numquid adhuc consederunt?"
  
  Ingemuit graviter Ben. "Non, buddy. In novissima vocatione memoraverunt eam, sed alterum officium invenisse ei dixi. Proderit, Matt, sed non diu.
  
  "Scio". Drake ad Welles et Hayden aspexit. "Ut hic duces, vos duo adiuvate." Tum responsum non expectans dixit: "Quid novi de Heidi et Odini Oculi?"
  
  Ben taedio caput quassavit. "Multum," conquestus est. "Sunt ubique fragmenta. Hic - hoc audi: ut e Puteo Mimir - fonte Sapientiae in Valhalla bibamus - quisque magnum sacrificium facere debet. Oculos immolabat unus, significans se velle cognoscere de eventibus tam praesentibus quam futuris. Ebrius praevidit omnes labores quae homines ac Deos in aeternum spectant. Mimir Odini oculos suscepit, et ibi ex quo iacuerunt, symbolum est etiam Deum pro altioris sapientiae conspectum reddere debere.
  
  "Bene," Drake parvipendens. "Latin supellectilem historicam, huh?"
  
  "Ius. Sed id quam est. Poetica Edda, Saga Flenrich, alia est quam ego interpretatus "Multas Heidi semitas." Exponunt quid acciderit, sed ubi nunc sunt Oculi non narrant.
  
  In Valhalla, Kennedy torvos fecit.
  
  "Est verbum Norvegicum pro Caelo."
  
  "Tunc occasionem inveniendi non habeo."
  
  Drake cogitabat. "Et nihil aliud est? Jesus, buddy, haec est pars ultima!
  
  "Iter Heidi secutus sum - itinerum eius. Loca invisit quae scimus, et inde ad domum revertitur. Non est sapien, mate. Nullae latus effectus, nullae res gestae occultae, nullae semitae, zilch."
  
  Kennedy iuxta Ben consedit et comam iactavit. "An in uno loco posuit duas partes?"
  
  "Potest, sed id quod scimus in tempore non bene convenit. Aliae extare secutae per annos omnes unum fragmentum in singulis locis demonstraverunt.
  
  "Ille dicis hoc est sensus noster?"
  
  "Clape Valhalla debet esse," dixit Drake cito. "Haec sola sententia est quae locum indicat. Et memini te aliquid prius dixisse de Heidi Odini narranti, quod illa sciret ubi occulti essent oculi eius, quod omnia secreta sua emitteret cum in cruce pendebat.
  
  Eo momento Thorsten Dahl cubiculum intravit. Sueci fessos intuebantur, magis fessos ex parte administrativa sui operis quam corporis sui. "Pendit in mundo Arbor."
  
  "X," Dracus mussat. " Eadem fabula. Capulus est?"
  
  "Macadamia," Dahl PLACENS respexit. "Optimum Hawaii offerre habet."
  
  "Spam esse putavi", Kennedy dixit, dignationem suam erga New Yorker ostendens.
  
  "Spam in Hawaii late amatur", Dahl constat. "At capulus regit omnia. Et Kona macadamia nux rex est.
  
  "Igitur dicis Heidi scivisse ubi Valhalla esset?" Hayden optimam esse suam conatus est confusiorem quam incredulam spectare cum Drake annuit aliquem ut eas plus capulus adduceret.
  
  "Ita, sed Heidi homo erat. Non Deus. Quid ergo experiretur paradisus mundanus?
  
  "Ignosce, vir," Kennedy iocatus. "Vegas non prius condita est quam 1905."
  
  "Ad Norvegiam." Addit Dracus, non ridere conatur.
  
  Silentium secuta est. Drake videbat ut Ben mente recensuit omnia quae tam longe didicerat. Kennedy ora pallat. Hayden Ipsumque cantharos. Putei iam pridem ad angulum secesserunt, dormire simulantes. Drake recordatus est verborum ambitus eius - opus est tibi aliquid dicere. Aliquid de maio.
  
  Erit tempus hoc postea, si omnino.
  
  Ben risit et mouit caput. "Est simplex. Deus tam simplex est. Caelum enim homo est domus eorum.
  
  "Admodum. Locus ubi habitabat. Illius pagus. Cameram eius, Drake confirmavit. "Mea quoque cogitationes."
  
  "Puteus Mimirus intra villam Heidi sita est!" Kennedy circumspexit, lucens in oculis excitavit, tunc Drake ludens futui pugno suo. "Non malus ad peditem".
  
  "Verum cerebri crevi quia linquo." Drake animadvertit Welles leviter obnixi. "Optimus vitae meae moventur."
  
  Thorsten Dahl ad pedes surrexit. "Tunc ad Suetiam pro ultima parte abi." Respexit laetus se in patriam reverti. "Umm... ubi erat domus Heidi?"
  
  "Ostergotland," Ben dixit sine recognitione. Item domus Beowulfi et Grendel est locus ubi adhuc loquuntur de monstris per terras noctu vagantibus.
  
  
  TRIGINTA
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANIA
  
  
  La Veraine, castrum Factionis, ad Munich meridiem sita est, prope fines Bavariae.
  
  Stabat velut propugnaculum in medio monte leni, muri eius serratis et etiam sagittis variis in locis punctatum. Turres rotundae cumulo hinc inde portae arcuatae et latae gestationis permiserunt carros pretiosos stilo evellere et ostentare recentissimas res gestas dum paparazzi genuflexi ad eas photographicas permiserunt.
  
  Abel Frey factionem singillatim ducebat, compluribus praecipuis hospitibus gratulans, et exempla sua pro exspectatione se gerebat reddens. Hic ternum, illic murmur, occasio- nis iocus omnes in exspectationem suam fecit.
  
  In thalamis privatis non simulavit cursores albos in genubus vitreis tabulis positos notare, executores paleis in naribus involutos. Exemplaria et famosae scenicae iuvenum ornatu stropharum infantium satin, serici et vittae factae sunt. Rosa caro, gemit et protervi libidinis odorem. Quinquaginta inch tabulae plasma MTV et Hardcore porn ostendentes.
  
  Chateau musica viva repleta est, cum Slash et Fergie in scaena a venues decennis peractam "Pulchrum Periculosum" - musicae musicae upbetae plus vitae in Frey iam dynamicam partem spirans.
  
  Discessit excogitatoris figura, ab aliquo ignarus, et gradus principales ad quietum alam castri pertendit. Unus plus fugae et custodes se post se ianuam securam clauserant, aditum nisi per clavem et agnitionem vocis. Ingressus cubiculum refertum instrumentis communicationis et ordine summae definitionis tegumenta televisifica.
  
  Unus e fans fidelissimis dixit: "Ius in tempore, domine. Alicia Miles in satellite telephonico loquitur."
  
  "Optime, Hudson. Encrypted est? "
  
  "Sane domine."
  
  Frey, propositum consilium accepit, labra intendens, ut os suum tam propinquam afferre cogeretur ad locum ubi pedissequa iam salivam spargit.
  
  "Miles, hoc magis delectamentum esto. Ego domum plenam conviviorum curam ". Commodo fere mendacium commentum ei similis non videntur. Hoc modo erat illis audiendum.
  
  Dignus, inquam, bonus sonus Anglicus sonuit irrisorie. "Telam electronicam habeo et tesseram ad Parnevik quaerendam."
  
  "Tota pars paciscor, Milo. Et iam scis unum tantum esse modum ut bonus consequaris.
  
  "Estne Milo circum?" Nunc tonus mutatur. Guttur dromonis. Nihili...
  
  "Just me et optimum fan."
  
  Mmm... eum etiam invita si vis, vox eius mutata est. "Sed mihi valde velox est. Login ad www.locatethepro.co.uk et tesseram in inferiore casu intra: bonusmyles007, "lol. "Cogitare ut bene, Frey. Vexillum venato forma debet apparere. Parnevik programmatum est ut quartum. Illum usquam indagare possis."
  
  Abel Frey tacite salutatur. Aricia Milo optima opera semper usus est. "Miles satis est. Oculi tui olim in potestate sunt, lorum abi. Deinde ad nos redi et Canadensium fragmenta affer. Tunc loquemur.
  
  Funis occubuit. Frey telephono mobili suo deposuit, nunc laetus. "Bene, Hudson," dixit. "Incipit currus. Ostergotland statim ad omnes mitteret. " Postremum fragmentum intra suum positum erat, sicut omnia alia si ultimos ludos recte ludebant. "Milo scit quid faciam."
  
  Versu televisifico monitores studuit.
  
  "Qui eorum captivorum VI - Karin Blake?"
  
  Hudson incomptam barbam ante vibrans impingebat. Frey incumbebat ad studium puellae flavae in medio lecto sedens, crura eius ad mentum trahebant;
  
  Vel pressius sedens in lecto quod fuit Frey. Et comedens Frey cibum in clauso et custodivit tuguriolum quod Frey iussit. Usura electricitatis quam Frey solvit.
  
  In talo catenam designabat.
  
  Erat autem ei.
  
  "Protinus mitte video ad cubiculum meum in screen magnum. Tunc coquus dic ut ibi cenam ministraat. Decem minuta post haec, peritiae meae militaris artium opus est. Constitit, cogitans.
  
  "Ken?"
  
  "Ita vero idem. Volo eum illuc ire et calceos capere. Nulla in nunc nisi. Psychicae cruciatus lubet diu delectare, donec hic opprimitur. Diem opperiar, et ego eam aliquid maius ducam."
  
  "Et captivum 7?"
  
  "Carissime Deus, Hudson, eum bene tracta, ut te ipsum tractes. Optima quaeque. Suum tempus imprimendi nobis appropinquat..."
  
  
  TRIGINTA UNUS
  
  
  
  Airspace super Suecia
  
  
  Planum iuvenci. Kennedy Moore expergefactus initio, relevatus, a turbulentia excitatus, novus dies abjecto suo Chaser Obscuro.
  
  Caleb fuit in somniis suis sicut in rerum natura , sed per noctem sæpe eam occidit trudendo vivos blattas in gutture usque dum suffocatus est et coactus est rodere et deglutire , sola proditio illius horrore in oculis ejus excruciata . lem, donec ultima scintilla exierit.
  
  Subito expergefactus et avulsus ab inferis subterraneis, circum casulam intuebatur feris oculis. Quievit; togatos et milites dormientes vel tacite loquentes. Etiam Ben Blake obdormivit suum laptop arentem, rugae anxietatis non expeditae somno et tragice in facie puerili.
  
  Tunc Drake vidit eam et ipse intuebatur. Nunc anxietas eius lineae solum amplificavit iam vultum eius percutientem. Eius probitas et donatio manifesta erant, occultari non possunt, sed dolor post quietem absconditus, fecit eam inopiam consolandi eum... per totam noctem.
  
  Risit in se. More dinosaurum petrae p. Mauris tempus magna risus. Momentum praeteriit antequam intellexit risum interiorem ad oculos suos perventuros esse, quod ei risit.
  
  Ac tum primum omnibus annis, quo Academiam ingressus est, paenitebat vocationem suam postulare ut personalitatem suam desexualis redderet. Scivit se velle dicere comam. Optat Selma Blair paulo minus et paulo minus Sandra Bullock.
  
  Haec omnia cum dixisset, facile apparebat Drake illi placuisse.
  
  Retrorsum risit, sed in illo momento iterum planum iuvenci et omnes experrecti sunt. Gubernator nuntiavit se fugae suae destinatum esse horae. Ben experrectus est et ambulavit sicut zombie ut aliquid superfuerit Kona capulus. Thorsten Dahl stabant et circumspiciebant.
  
  "Tempus vertere in terram radar penetrans" dixit cum dimidio risu.
  
  Missi sunt ad volandum super Ostergotland, locis targeting ubi Professor Parnevik et Ben credidit castellum Heidi situm esse. Pauper professus plane dolebat de digiti extremitate abscissum, et vehementer exhorruerat quam crudelis tortoris eius fuerat, sed tam laetus fuit quam catulus ac de tabula in clypeo Odini insculpta narravit.
  
  Iter ad Ragnarok.
  
  Videlicet.
  
  Hactenus nemo interpretari potuit. Etiamnum alia in fraudem Milonis Ariciae et turmae eius confusae erant?
  
  Postquam planum perrupit Dahl aspera perimetri, ostendit imaginem quae in televisifica plani apparuit. Humus penetrans radar misit breves rumpit radios fluctus in terram. Cum percussum objectum, vel limitem, vel inanem, Reflexit imaginem in reditu suo signo. In primis difficile est cognoscere, sed in usu facilior fit.
  
  Kennedy caput Dahl movit. "An Swedish exercitus habeat omnia?"
  
  "Hoc genus rerum est necessarium," Dahl serio indicavit ei. "Hybrida versionem habemus huius machinae quae fodinas et fistulas occultas detegit. Excelsa tech. "
  
  Aurora super horizontem fregit, et tunc deiectae nubibus asperis ut Parnevik clamorem emisit. "Ecce! Haec imago videtur vetus sedes Vikingi. Videsne marginem exteriorem rotundum, hi sunt muri tutela, et objecta rectangula intus? Haec parva tabernacula sunt.
  
  "Igitur, constituamus domum maximam ..." Ben coepit cito.
  
  "Minime," inquit Parnevik. " Haec debet esse longi communis domus - locus conventus seu festum. Heidi, si vere hic esset, domum alteram maximam haberet.
  
  Cum planum tardius descendisset, clariores imagines apparuerunt. Compositio mox pluribus pedibus subterraneo insignita est, et secunda domus maxima mox conspicua est.
  
  "Vides hoc," Dahl profundiorem colorem demonstrabat, adeo languidum est ut non animadverteretur nisi quis id quaereret. "Hoc significat vacuum, et sub domo Heidi sita est. " Damn," inquit, conversus. "Domum suam supra bene Mimir" aedificavit!"
  
  
  TRIGINTA DUO
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SUECIA
  
  
  Postquam humi erant et aliquot milia passuum per prata humida ambulaverant, Dahl consistere iussit. Dracus circumspexit quid modo describere posset, in novo spiritu Dino-Rock, quem et Kennedy communicaverat, versicolori cantavit. Sueci et SGG per Thorsten Dahl et tres ex hominibus eius SAS per Welles et decem milites repraesentati sunt. unus in Hawaii vulneratus relictus est. Delta Team ad sex homines redacta est; tum Ben, Parnevik, Kennedy et ipse. in plano Hayden mansi.
  
  Nemo ex his quisquam erat, qui non difficultate laboraret. Quod planum exspectabat, plene nutritum et armatum, cum figuris in tabula, quae ubique terrarum capere parata erant, tantum rei gravitatem adhuc inculcavit.
  
  "Si adiuvat," Dahl dixit sicut omnes exspectantes eum intuebantur, "Non video quomodo hoc tempus nobis inveniat," ostendit. "Incipere utendo explosives ad paucos pedes purgandum, tempus est ad sarculum".
  
  "Cave," Parnevik manus excepit. "Non volumus ruinam."
  
  "Nolite solliciti esse," Dahl laetus dixit. "Inter varias hic copias, ut opinor, experti sumus, Professor."
  
  Malevolum risu fuit. Dracus circumstantium aspexit. latum ambitum erexerunt, homines relinquentes in cacumine plurium collium, qui locum circumdederant, ubi terra penetrans radar indicabat vetus custodiae quondam stantem. Si modo malesuada et omnibus satis erat.
  
  Campi graminei erant et placidi, aura levis vix movens arbores, quae ad orientem constiterunt. Proin leviter coepit et substitit priusquam iterum conetur.
  
  Cell phone sonuit. Uada sumpsit oculos. "Pater? Justo mattis. Ego te ad puppim revocabo. " Fabricam clausit, Drake intuens. "Non vacat", mussavit. "Iam sciunt quid agatur, modo quid sit nesciunt."
  
  Dracus adnuit et primam explosionem sine stridore observavit. Gramen, caespes et sordes in aera volabant. Quem statim subsecutum est alterum, leviter altius ictus, et secunda nubes e terra surrexit.
  
  Plures intonuere, scopas tenentes arma. SCENA Surreal.
  
  "Cave," mussat Parnevik. "Nolumus aliquem madefacere pedes." Ille chuckle quasi iocus in historia fuit.
  
  Imago pervisionis clarior ostendit foramen subter longi Heidi Heidi quod ad magnam speluncam ducitur. Plane plusquam iustus erat ibi puteus, et manipulus in parte cautela errabat. Accepit aliam horam diligentis excavationis et nonnullae morae dum Parnevik cantavit et artificia eruta studuit antequam in tenues aerem evanesceret.
  
  Drake hoc tempore usus est ad cogitationes suas ordinandas. Ad diem sensit similem fuisse in cylindro coaster sine iaculis. Post tot annos etiam magis consuevit sequi ordines quam consilium agendi, quo plus temporis ad cogitandum quam, Ben Blake, opus erat. Duo pro certo sciebat, semper a tergo erant, et hostes magis ad loca agere quam facere coegerunt; non dubium est, quin id genus ab adversariis ingressi sint.
  
  Tempus est iam hoc genus conciliare incipere. Videbantur autem ea sola factio esse conservandae rei publicae quam periclitanti.
  
  Credisne igitur fabulis larvatum, vox antiqua in mente susurrabat.
  
  Non, inquit, eodem modo quo tunc. Sed in fabulis horror ...
  
  Per ultimam missionem tamquam membrum secreti SRT, specialis unitas SAS, ipse et tres alii iugales, incluso Alicia Miles, in remotum vicum in Iraquia Septentrionali offenderunt, incolae excruciati necatique sunt. Patet posito, quid quaererent... Britannos et Gallos milites adhuc quaerendi causa invenire.
  
  Reliqua quae secuta sunt in Tellure diebus Matt Drake obtenebravit. Ira caecatus, ipse et duo membra tormenta alia duo manipulos obstruxerunt.
  
  Alius 'amicus ignis' in multos incidens.
  
  Alicia Miles stabat et observabat, vafri quovis modo integer. Tormenta desistere non potuit, et tortorum mortem prohibere non potuit. sed iussa ducis sequebatur.
  
  Matt Drake.
  
  Postea, militis vita pro eo confecta, omnes relationes venereae quas sustentabat in frusta comminutae sunt. Sed relinquens officium non significabat memoriam defluxisse. Uxor eius nocte noctes excitavit eum, ac deinde e lecto sudor madidus elapsus est, in descensu clamantis, cum confiteri noluit.
  
  Nunc Kennedy stantem contra se animadvertit, subridens quasi in scapha. Crines laxe pependit, et facies viva ac perniciosa cum risu facta est. Oculos reflectere et corporis secreti Victoriae cum praeceptore decoro et negotiorum coercitionibus coniungi. Satis mixtum.
  
  Subrisit retro. Thorsten Dahl clamavit: "Ite in altum lectio! Duce pro posteris opus est.
  
  Cum Ben interrogatus quid Descender esset, mox subrisit. "Protinus ex Hollywood legenda, mi amice. Memento quomodo fur desiluit aedificium et saltus eius ad millimetrum adaptatus est antequam lapsus omissus est? Bene, Diamond Lander Venetus fabrica utuntur."
  
  "Frigidus".
  
  Drake senex ducem suum sensim ambulantem animadvertit et lagenas capulus oblatam accepit. Curabitur dictum tempus ipsum in efficitur. Drake finire voluit.
  
  "Mai?" Quaesivit, ut nemo ejus interrogationem intelligeret firmiter demissis labiis ad terram.
  
  "Hem?" - rogavi.
  
  "Iustus dico me".
  
  "Bona benignitas, dude, post manifestam inopiam informationum quae praebes de amore veteri tuo, vix possum enumerare nunc liberas libertates, possumne?"
  
  Dracus non potuit quin risus supprimere. "Sordidus senex es, tu scis?"
  
  "Hoc est quod me servat in summo meo ludo. Nunc narra mihi fabulam ab uno e secretis eius missionibus, quarumlibet earum.
  
  "Bene... Hic forte sufflarem et doma tibi darem," inquit Dracus. "Aut expectare potes dum hoc totum est, et dabo tibi aurum... unum scis."
  
  "Tokyo Cos-con?"
  
  "Tokyo Cos-con. Cum Mai subtexit in Iaponia ad maximum cosplay placitum ad infiltrandum et apprehendendum Fuchu triades qui eo tempore currebant industriam porn".
  
  Puteus similis erat captionis. "Jesus, Drake. Stultus es. Bene igitur, sed mihi crede, nunc mihi debes," respiravit. "Iapones modo eam e Hong Kong traxit, sub falsa identitate, sine admonitione, tectum funditus destruens per duos annos aedificaverat."
  
  Dracus illi dedit hiantem, vultu incredulum. "Numquam".
  
  "Mea verba quoque."
  
  "Quare?"
  
  "Item altera quaestio. Sed, Drake, non apparet?"
  
  Drake senserit. "Tantum quod est optimum habent. Aenean semper maximus quam. et pro eo desperandum esse debent.'
  
  "Invocavimus a Department suo Iustitiae et Primi Ministri per circiter quindecim horas nunc, sicut Yankees". Omnia nobis fatebuntur - eam miserunt exploratorem La Veraine, quod unicum illud connexionem invenerunt cum hoc pulmentum quod iam escalated in eventum maximum in planeta nunc evenit. Horas tantum interest, antequam illis confiteri cogamur."
  
  Drake frowned. "Numquid nunc ratio est non confiteri? Utinam esset comparatio phantastica. "
  
  "Consentio, maie, sed imperia sunt imperia, et an in periculo sit mundus necne, libet suis parvis ludis agere, nonne?"
  
  Dracus fossam in terra monstravit. "Similis paratus sis."
  
  
  * * *
  
  
  Rate descensus Drake ad 126 pedes ponebatur. Cogitatus vocatus rostrum velox in manu eius impositum est et manticae quod traditus est. Galeam fireman traxit cum lampadio capiti suo affixo, et per saccum dorsualem perscrutatus est. Magna lampadio, piscina oxygenii, telum, cibus, aqua, radiophonica, primum subsidia commeatus - omnia quae ad cavendum necessaria sunt. Duos caestus gravium officiorum extraxit, et ad marginem putei ambulavit.
  
  "Geronimo?" Kennedy, qui cenaculum cum Ben et Professore manebat, rogavit ut ambitum monitorem adiuvaret.
  
  "Aut talos capie, petat et spera," ait.
  
  Dracus male ei renidens, "Ad hoc postea revertemur", dixit et in tenebras insiliit.
  
  Statim adamas rubrae felis emissio sensit. Velocitas eius cecidit sicut cecidit, et rota eius centuplum iterum titillavit. Muri putei - feliciter nunc sicci - in micat kaleidoscopicis praeteritis emicabant, sicut in pellicula vetus nigra et alba. Tandem descensus ad serpere retardavit, et Dracus ocreas suas sensim de petra dura repercutit. Rostrum expressit et felis a sede sua balteum sensit. Dracus recensuit processum vertendi eum in ascendentem antequam peteret ubi Dal et dimidium duodecim homines exspectabant.
  
  pavide ornusque pavimentum, sed mummified obstantia attribuit.
  
  "Haec spelunca est mirum in modum parva respectu quod in terra penetrans radar vidimus", Dahl dixit. "Potuit miscalculari. Expande et exquire ... cuniculum .... vel aliquid tale.
  
  Suecus ignorantia sua oblectabat. Drake eam amavit. Ille antrum lente ambulabat, muros inaequales et tremens studens, quamvis sibi datam chlamydem densam. Inruebant illi scopuli, terraeque talenta Millia, hic ille, altius penetrare nitens. Huic vita militis similis est.
  
  Dahl contuli cum Parnevik per videophone duos modos. Professor tot suggestiones exclamavit quod Dahl post duos minutas sonum avertit. Milites circum speluncam calcaverunt donec unus ex guys Delta exclamavit: "Sculpturas hic habeo. Etsi res est minima."
  
  Dahl avertit videophone. Vox Parnevik sonabat magna et clara, et tunc substitit cum Dahl telephonum gestabile ad murum attulit.
  
  "Videsne hoc?"
  
  "Ja! Det ar bra! Bra!" Parnevik tumultuario Anglico amisit. "Ambulant... mmm... nodus peremptorum bellatorum. Hoc signum est Odini, trianguli trigoni, seu trianguli Borromaei, cum idea mortis gloriosae in proelio associatus.
  
  Dracus caput movit. "Vikings sanguinum."
  
  "Hoc symbolum saepe invenitur in lapidibus picturis' quae mortes bellatorum heroicorum in navi vel equo ad palatium Valhallae - Odini percurrentis depingunt. Hoc amplius confirmat opinionem quam mundanam Valhalla invenimus."
  
  "Iagnosce pompam tuam spoliare, coniunx," dixit vir recti SAS, "sed hic paries tam creber est quam socrus mea".
  
  gressumque omnes dant terga, galeamque micantes per intactam fulgent aequora.
  
  "murum falsum esse oportet." Fere homunculus exclamavit tumultus. "Debet esse!"
  
  "Exspecta," Drake vocem iuvenis audivit Ben. "Item dicit Valknoth etiam mortem Knot vocari, symbolum asseclarum Odini, qui ob violentam mortem rideret. Hoc vere credo monitum esse posse.
  
  "Bullshit". Gemitus Draculi sincerus fuit.
  
  "Ecce cogitatio, latinas" venit vox Kennedy. "Quam de omnibus moenibus inspiciendis. Si Walknotts plus haberes, sed deinde parietem blank invenias, hunc unum eligam.
  
  "Facile tibi est dicere," mussat Dracus. "Est illic et omnia."
  
  Muros rupibus pectens digitis scindunt. Abradit secula pulveris, aranearum dimovit, et formam fugavit. Tandem tres plures Valknots invenerunt.
  
  "Magna," inquit Drake. "Quatuor muri, quattuor nodosae sunt. Quid nunc facimus infernum? "
  
  "Omnesne idem sunt?" - professus mirum quaesivit.
  
  Unus e militibus imaginem Parnevik in screen videophone monstravit. "Bene, de te guys nescio, sed certe lassus sum eum auscultandi. Damnatus Swecus nos iamdudum consummasset."
  
  "Exspecta," vox dixit Ben. "Oculi sunt in bene Mimir, non..." vox post sibilum static periit, et tunc velum obscuratum est. Dahl excussit, interdum vertit, sed frustra.
  
  "Crap. Quid conabatur dicere?
  
  Dracus coniecturam facturus erat cum videophone ad vitam rediit et faciem Ben screen implevit. "Nescio quid acciderit. Sed audi - Oculi in bene Mimir sunt, non in spelunca infra. Intellige?"
  
  "Etiam. Sic transivimus in descensu?"
  
  "I ita cogitare".
  
  "Sed quid?" Dahl incredulus interrogavit. "Quare ergo haec spelunca omnino creata est? Terra autem radar penetrans evidenter ostendit subtus spatium ingens fuisse. Nempe Pies ibi esse debuit.
  
  "Nisi-" Drake grave frigus sensit. "Nisi locus iste laqueus est."
  
  Dahl subito incerta prospexit. "Quomodo?"
  
  "Estne hoc spatium infra nos? Quid si fovea profunda est?"
  
  "Hoc significat quod super pulvinum fictile stas!" A guy in horror exclamavit. "Captionem! Quovis momento cadere posset. Exi nunc!"
  
  Conspexerunt inter se pro uno momento desperatae mortalitatis infinitae. Omnes tam male vivere volebant. Et tunc omnia mutata sunt. Quod olim rima in pavimento concreto erat, nunc tabula dura rima erat. Sonus hic insolitus laceratio non ab obsessione lapidis erat, sed ab eo quod solum a fine usque ad finem lente scindebat.
  
  Fovea infinita sub eis.
  
  Ad duos ascendentes sex furiose concurrerunt. Cum illuc venissent, adhuc viventes, Dahl ad componendum clamaverunt.
  
  "Vos duo ire primum. Propter Deum duri.
  
  "Et in ascensu tuo," Parnevik annotavit, "praesertim tuos circumstantias conscius esse. Nolumus artificium deesset".
  
  "Ne sis ineptus, Parnevik." Dahl auguriis amens erat. Dracus numquam eum sic prius viderat. "duo postremi ex nobis reprehendo pergentes", inquit, Drake truces. "Et quod suus 'vos me".
  
  Videophone beeped iterum et avertit. Dahl excussit quasi eum strangulare conabatur. "Iancii damnati non dubito."
  
  Primo iugo tria minuta ad terram adaequavit. Deinde tres plures pro secunda coniugatione. Dracus cogitavit de omnibus quae sex minutis evenire possent - experientiae vitae vel nihili. ultimum illi fuit. Nil nisi crepuit fictilibus, gemitus varii lapidis, Stridulus casus, vita necne praemia deliberans.
  
  Tabulatum sub primo symbolo delapsum invenerunt. Nihilo monitus; quasi solum solum exspirasset et in oblivionem veniret. Drake usque ad puteum ascendit. In lateribus magis quam in fragili pavimento speluncæ libravit . Dahl alteram partem putei amplexus, manu tricas viridis frustum amplexa, annulum in digito nuptiali lucernam in galea Draculi repercussus.
  
  Dracus suspexit, quaerens quodvis validae chordae phaleras affigere possent. Tum clamorem Dahl audivit: "Shit!" et prospexit iustus in tempore videre videophone telas ab fine usque ad finem in impio motu tardo antequam caderet cum fragore ad antrum pavimentum.
  
  Infirmata, dura coegi via cessit, in foveam nigram incidens sicut somnia veteris Draculi familiam ineundi. Venit ad eos tempestas, solvens turbidam aerem ineffabili tenebris, a loco ubi caeci latebant ac circumventi sunt.
  
  Despiciensque in abyssum illam ignobilis umbrae, Dracus pueritiam monstris credidit.
  
  Sonus labens factus est languidus, et a supernis fune descendit, plaudens. Dracus grato animo eam apprehendit et phaleras addixit. Dahl idem fecerunt, album numero spectantes, et uterque globulis suis impressit.
  
  Dracus altimetrum spectavit. Medium putei studuit dum Dahl illinc exscriptus est. Aliquoties steterunt et prono ad propius aspectum, sed toties nihil invenerunt. Centum pedes ibant, deinde nonaginta. Draculus manus cruentas depilatus est, sed nihil invenit. Ambulabant iam quinquaginta pedes, et Dracus lucis absentiam vidit, obscurum quod proiecerat in lucem simpliciter.
  
  Tabula lata lignea, marginibus serratis, uligine vel forma intacta. Dracus sculpturas in superficie eius videre potuit et eum cepit aliquandiu ut galeam recte collocaret.
  
  Sed cum fecerit.
  
  Oculi. Symbolica imago Odinis oculis, e ligno exsculpta, et hic relicta... a quo?
  
  Ab ipso Odin? Mille annos? Author: Heidi? an magis minusve veri simile?
  
  Dahl anxium aspectum deiecit. "Pro nobis omnibus, Drake, hoc noli stillare."
  
  
  TRICESIMUM TERTIUM
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SUECIA
  
  
  Dracus e puteo Mimir prodiit, tabulam ligneam tenens instar trophaei altam. Priusquam emitteret verbum, duriter a phaleris suis ad terram proiectus est.
  
  "Heus, mitesce... Prospexit truncum machinae somnii ex Hong Kong, unum e novis. Qui leviter revolvit et vidit mortuos et milites in gramine iacentes morientes - Delta, SGG, SAS - et post eos Kennedy, genuflexus sclopeto acuta ad caput eius.
  
  Vidit Ben coactus stare in suffocatione, Alicia Milonis immites manus stringens collum arcte. Cor Draculi paene fregit cum Ben vidit adhuc cellam suam in manu tenere. Adhaerere usque ad extremum spiritum...
  
  "Stat Brit," Canadian Colby Taylor in conspectus Draculi venit. "Moriatur amicis suis vigilet, argumentum quod omnem partem eius possim accipere antequam vitam capiam".
  
  Dracus in artus permisit pugnae ignes. "Omnes vos probas esse hunc locum vivere usque ad id quod in damnatis philosophicis dicitur - terram esse monstrorum."
  
  Quam poeticum, chuckled billionaire. "Et verum est. Da mihi oculos. Extendit manus sicut puer plura petens. Mercenarius imago Odini oculos transmisit. "Bine. Est satis. Ubi ergo tuum planum, Drake? Volo te et frusta ex hoc stercore foraminis exi.'
  
  "Sine clipeo nihil efficies", Drake dixit... primum quod in mentem venit. "Et deinde figurate quomodo fiat tabula ad Ragnarok."
  
  Stulte, Taylor turpiter risit. "Sola causa hodie hic sumus nec ante viginti annos est quia clipeus modo nuper inventus est. Hoc certe iam scis, sed. Tardius me temptas? Putasne me elabi et alium tibi casum dare? Bene, domine Drake, sine me tibi dicere. Alicia ostendit, "non lapsus est. Ea. . asinus aureus, hoc est quod ipsa est!"
  
  Dracus collegam suum observavit ut Ben ad mortem strangularetur. "Vendere illa tibi in licitationem".
  
  "Ego sum licitatio summa, te stercore complere."
  
  Providentiae autem nutu, aliquis hoc momento usit ut glandem accenderet. Iaculat emissa voce per silvam. Unus mercenarii Taylor novo tertio oculo concidit, statim moriens.
  
  Taylor Colby respexit incredulos ad alterum. Vidit sicut Bryan Adams modo desiluit e silvis et coepit ludere "Aestas de 69". Oculi eius in scutellas verterunt. Tunc quidam ex mercennariis ejus ingruens in eum prostravit eum cruentum mercenarium, eiulans et luctans, moriens. Dracus ad latus erat in instanti sicut plumbum supra aerem discidit.
  
  Omnia simul acciderunt. Kennedy corpus sursum proiecit. Summitas cranii eius tam firmiter continuatur cum mento custodiae eam obtegens ut ne id quidem factum esse intellexit. Instanti suspende.
  
  Glandes ultro citroque verberare ; conducti, in aperto deprehensi perierunt.
  
  Thorsten Dahl liberatus est cum mercenarius eum tenens tres quadrantes capitis amisit ad tertiam iecit quae e sclopeto resonabat. Praefectus SGG Professori Parnevik instar cancri accessit et senem ad acervum fruticum trahere coepit.
  
  Draculi prima cogitatio de Ben. Cum parat bet atrox reddere, incredulitas eum quasi pulsum electromagneticorum mille watt concussit. Alicia puerum abiecit et in ipsum Dracum processit. Subito sclopetum in manu eius apparuit; non refert quam. Ea aeque letalis cum utroque.
  
  Sustulit eam, positus est.
  
  Labefactato gestu ad latera Dracus bracchia pandit. Quare?
  
  Risus eius gavisus fuit, qualis ille daemon, qui in latebro cibum intactum detexit, quem iampridem consumptum esse arbitrabatur.
  
  Detraxit felis. Dracus vicit, expectans calorem et tunc torpor et deinde dolorem, sed oculus mentis cum cerebro captus est, et vidit eam in extremo momento mutatam esse. Taylor. Adipiscamur non metus.
  
  Duo SAS milites et duo Delta Marine superfuerunt. SAS Ben apprehendit et abripuit. Quod superfuit Deltae Team paravit ignem reddere in proximo luco arborum.
  
  Plures ictibus exactis occidentes. Delta guy conversus et cecidit. Alter in ventrem suum reptans ubi Wells cecidisset, trans Bene Mimir. Putei pronum corpus excussit ut eum avelli Americani, argumento eum vivere.
  
  Paucis momentis sequentia in LABES transierunt. Alicia in ira exclamavit et post militem Americanum desiluit. Cum se vertit et pugnis obstitit, iterum substitit.
  
  "Averte," Drake audivit eam dicentem. "Atqui abi."
  
  "Non relinquam virum hunc."
  
  "Vos Americani, da requiem," dixit ante omnia inferna solvens. Optimum lusorium Americae subnixum, scandalum per herbas densissimas, primum in bracchio unum retinens, deinde vacillans fractum ante conspectum in uno oculo amittens, et tandem sine micando decidens.
  
  Dracus exclamavit, currit versus Alicia dum Wells a torquem sustulit.
  
  "Esne insanis?" - clamavit. "An omnino insanis?"
  
  "In puteum it," Aliciae oculi funestissimi fuerunt. "Iungi potes necne, Drake. Tuum consilium".
  
  "Quare in nomine dei? Quare?"
  
  "Olim Drake. Uno die, si hoc superstes, scies."
  
  Dracus spiritum capere constitit. Quid est? Sed nunc intentionem amittere, perinde ac si mortem sibi conscisceret invitare. Invocavit memoriam suam disciplinam, mentem, omnes artes SAS. Recta caestu ferrum, figulum, crucem percutit eam. Repugnabat, certa vi opprimendi carpum ferire singulis diebus, nunc vero proximus erat.
  
  Ubi esse voluit.
  
  Ostendit digitum ad collum eius. Partem sumpsit, protinus in genu ortu suo, quae paucas costas frangens intendit et casum eius retardans.
  
  At illa inter genua volvebat, donee turpiter clauderet, digitos distantes, oculum ad oculum.
  
  Oculi ingentes. Mira oculis.
  
  Praedones mundi maximi erant.
  
  "Infirmus es ut vimine infans, Matt."
  
  Ossaque exstitit, et bracchia dejecit in auras. Anhelitus supinus supinus. Ne altera quidem postea super eum fuit, genua impulit in plexum solarem, frontem contra suum sonantem, faciens eum videre stellas.
  
  Respiciensque in se mutuo oculos, insusurravit: "Ia.
  
  Sed facere optio non qui. Totum potuit manum elevare, ad latus volvens ad speculandum ut semi-conscius Putei ad extremam foveae profundae quae Bene Mimir traxit.
  
  Dracus clamavit, ad genua conantem. Perculsus clade perculsus quantas utilitates amisisset cum humano generi iungendo, solus vigilare posset.
  
  Alicia volvit Welles super ripam putei. SAS dux ne vociferatus est.
  
  Dracus movit surrexerunt ad pedes, caput et corpus eiulare. Alicia Colby Taylor accessit, adhuc recens et agilis ut ver agnum. Dracus, cum dorsum ad Germanos, sensit in ratis se inermem quasi nautam contra Kraken prehistoricam, sed non cessavit.
  
  Alicia cadaveris mercenarii cadaveris a Taylori traxit. Billionaire stabant, oculi lata, a Miles ad Drake arbores spectantes.
  
  Post truncos caligini involuti, figurae apparere coeperunt, similes larvae, domi sentientes in hac terra fabulosa. Fallacia fracta est, cum iam arma cernerent.
  
  Dracus iam circum ambulabat. Videbat appropinquantem populum, sciebat esse vultures Germanos qui ad omnia spolia venerant.
  
  Dracus turbavit telum victoriae. Alicia solum billionaire Canadensis per interfeminium apprehendit et expressit usque dum oculi eius e capite effodiuntur. Illa confusionem risit priusquam eum ad puteum Mimir duceret et caput super ripam innitens.
  
  Drake intellexit alias potiores habuisse. Digreditur proelio utens Alicia et Taylor in clypeo. Ad rubum pervenit, ambulans pergit, montem gramineum sensim ascendens parvum.
  
  Alicia ostendit in foramen et excussit Taylor donec veniam oravit. "Fortasse aliquid ibi colligendum invenies, ineptus megalomaniac", exsibilavit et corpus suum in inane sine fine misit. Clamoribus eius aliquantisper resonabat, deinde cessabat. Mirabatur Dracus, si homo, qui in foveam abyssi cecidit, clamabat in aeternum, et si nemo eum audiret, num vere numerabat?
  
  Per id tempus Milo ad amicam suam pervenerat. Drake audivit eum dicentem, "Quare infernum hoc fecisti? In bulla hoc culus viveret. "
  
  Et Alicia responsio: "Tace, Milo. Ego vultus deinceps ad Abel Frey occurrens. Esne paratus ire?"
  
  Milo renidebat in summum collis malum. "Nos non iens ut perficiam ea?"
  
  "Ne sis asinus. Sunt adhuc armati et alta tenentes humum. Habes quod venimus?"
  
  Omnes novem partes Odini adsunt et operantur. Tuum planum est frixum!" - clamavit. "Laboris nocte in hac terra mortua!"
  
  Dracus Germani caute cedentem observabant. Mundus mox tetered in Paduam. Huc usque venerunt et sacrificia multa fecerunt. Se in terram ejecerunt.
  
  Tantum ad extremam aciem Germanis omnia amittunt.
  
  "Immo vero" ben rictu oculis apprehensum, quasi cogitationes suas legens. "Sicut vita imitatur eu, huh?"
  
  
  TRIGINTA QUATTUOR
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SUECIA
  
  
  Sol sub horizonte lucido ut Europaei occubuit, ac reliqui Americani socii in altiorem terram claudicaverunt. Frigore flabat debilis aura. Celeri censum unum ex SAS militibus laesum esse ostendit et Professor Parnevik ictu laboraret. Hoc mirum non est considerando quid suus fuerit.
  
  Dahl locum suum per telephonum satellitem contingebant. Auxilium circiter duabus horis abest.
  
  Drake plopped iuxta Ben in exiguo luco nudae arbores cum campo aperto obstruxerunt circum se.
  
  Prima verba Ben: "Scio alios homines mortuos esse, Matt, sed tantum spero Karin et Hayden bene esse. Sum vere rumex."
  
  Drake erubuit fateri se oblitus esse Hayden cum plano adhuc esse. "Nolite solliciti esse. Suus naturaliter. Dissident valde bonae Karin, etiam Hayden pulchrae," fassus est, amissa facultate missione alicubi ornandi. "Quomodo protendentem, buddy?"
  
  Ben sustulit cellam suam. "Etiam viviens".
  
  "Proprium spectaculum venimus".
  
  "Vix memini," Ben dixit serio. "Matth, vix memini qualis fuerit vita mea antequam incepit. Et iam dies sunt?
  
  "Si vis admonere potui. Frontman of Murus Somni. Deliquium super Taylor Momson. Telephonum mobile cumulatur. Rent arreragia. Deliquio Taylori.
  
  "Nos perdidimus omnia."
  
  "Nihil hic iaceo, Ben - sine te hoc non potuimus adeptum."
  
  "Nosti me, buddy. Ut quis adiuvet. " Responsum signum erat, sed Dracus se laudando delectatum esse indicabat. Hoc non oblitus est, cum Ben lites decepit et etiam professor Scandinavianus.
  
  Id erat quod Hayden videbat. Vidit hominem intus splendescere incipientem. Dracus pro salute sua oravit, sed nihil pro hac iam facere potuit.
  
  Post eos cecidit Kennedy. "Spero vos guys non turbare. Vides satis idoneum ".
  
  "Non tu," inquit Dracus, et Ben adnuit. "Nunc unus es ex nobis."
  
  "Hmm, ago, auguror. Honor est? "
  
  Drake mente levavit. "Quisquis paucos ludos ludere potest Dino Petra mecum est frater ad vitam."
  
  "Per totam noctem, homo, tota nocte."
  
  Ben ingemuit. "Ita," circumspexit. "Est iustus got tenebris."
  
  Dracus infinita prata intuens. Series ultima rubrae fuscae modo ab extremo horizonte distillabat. "Damne, ego bet hic nocte frigescit."
  
  Dahl ad eos accessit. "Sic igitur finis est, viri? Faciemus? Mundus nobis eget".
  
  Percussus ventus verba sua lacerat et per campos spargit.
  
  Unde Parnevik locutus est recumbens in arbore sua recumbens. "Audi, umm, dixisti mihi te solam notam partium imaginem in eorum vera dispositione vidisse. Pictura quae quondam fuit Johannis Dillinger.'
  
  "Yeah, sed res in itinere "60s" explicavit Dahl. "Certum esse non possumus" non exscriptam fuisse, praesertim ab uno Vikingorum historicorum obsessorum."
  
  Professus satis mussitare, "O. Gratias tibi."
  
  Tenebras complent, et decies centena millia stellae supra caput emicant. Inflexit rami foliisque rubebant. Propius ad unum latus Drake ben sponte movetur. Idem fecit Kennedy cum altero.
  
  Ubi Kennedy femur suum tetigit, Dracus ignem sensit. Omne quod Dahl dicebat intendunt facere potuit.
  
  "Clypeus," inquit Suecus, "extrema spes nostra est."
  
  Tam prope de industria sedet? Drake senserit. Tactus....
  
  Deus iam diu sic sensit. Revocavit eum ad dies, cum puellae puellae et pueri timidi erant, tunicas in nive gerentes et amicae suas circa oppidum die sabbati post meridiem eduxerunt, antequam eas ventus CD emebant et se popcorn et paleas in cinematographico tractabant. .
  
  Innocens diebus abiit. Diu meminerat, proh dolor, amisit.
  
  "Clypeus?" in colloquio intervenit. "Quid est?"
  
  Dahl aspernatus est. "Sustine, pinguis Eboracensis bastardus. Diximus hic scutum principale esse. Sine qua nihil fieri potest, ut Ragnarok locum decernit. Fit etiam alia materia quam reliquae partes - quasi aliam partem ad ludendum habeat. Scopum. "
  
  "Sicut quid?"
  
  "Fuuuuck," inquit Dahl in suo accentu optimo Oxoniensi. "A me aliquid de ludis."
  
  "Bene. Cur infernum Ledes United signum Thomas Brolin usquam fecit?
  
  Dahl faciem extensam et induratam. Reclamaturus erat, cum silentium insolitum fregerit.
  
  Clamo. Gemitus tenebris.
  
  Sonus qui primum timorem excitavit. "Christus vivit," murmuravit Dracus. "Quid est- ?"
  
  Accidit iterum. Ulula, animali simile, sed gutturale, quasi ex magno. Nox fecit serpere.
  
  "Memorarisne tu?" Susurro impia cum horrore, Ben dixit: "Grendel haec est patria. Monstrum de Beowulf. Adhuc fabulae sunt quae monstra in his partibus vivunt.
  
  "Solum memini ex Beowulf Angelina Jolia asina erat," Dracus fondly dixit. "Sed tunc idem de plurimis pelliculis dici posse opinor."
  
  "SHH!" - Kennedy exsibil. "Quid est infernum quod est strepitus?"
  
  Ulula rursus appropinquat nunc. Dracus perdite aliquid in tenebris molitus est, dentes in se ruentes nudatos fingens, salivam stillantem, putris carnis detractionibus inter serratos dentes haerere.
  
  sclopetum levavit, ne caeteros terrere volens, sed nimis incertus est.
  
  Torsten Dahl vasa sua intendit. SAS In apta militis cultello evellitur. Silentium constringit noctem magis quam Gordon Brown conpeditus oeconomiae UK, expressens eam aridam.
  
  Languida sana. Res sonat sicut lux vestigia ....
  
  Sed quales isti pedes? Drake senserit. Homo an...?
  
  Si crepitum clavium audivisset, bene totum emporium perterritos emitteret.
  
  Damnant veteres fabulas.
  
  Ipsi ventriculi in corde paene explosi sunt cum telephonicus cellae Ben subito ad vitam venit. Ben in aerem miratus proiecit, sed in descensu laudabiliter excepit.
  
  "Bullshit!" insusurravit priusquam intellexit quid respondisset. "O hi, mom."
  
  Draculus sanguinem terens in cerebro prohibere conatus est. "Abscide eum. Abscinde eam!"
  
  Ben dixit: "In latrina. te postea appellabo!"
  
  " bellus ". Vox Kennedy mirae tranquillitatis fuit.
  
  Drake audiebat. Rursus venit gemitus, tenuis et dolor. Hoc sequebatur pulso longinquo, quasi lapis crepitus iecisset. alius clamor clamoris, deinde ejulatus....
  
  Reprehenderit hac tempor human! Et Dracus in pugnam irruit. "Est Wells!" In tenebras irruit, instinctum ducens rectum ad puteum Mimir, et obstupescit in margine.
  
  "Adjuva me," ingemuit puteus, rimas de rupe rimas digitis cruentis ora. "In descensu ... unum funium deprehensus sum. Prope fregi brachium. Hic canis plus habet ... ut me occidat.
  
  Dracus pondus suum sumpsit, eum a libero receptu in infinitam noctem servans.
  
  
  * * *
  
  
  Sicut Wells involutus benigne requievit, Dracus simpliciter caput movit ad eum.
  
  Fons coaxabat: "Numquam volui bellum inire... intra SAS".
  
  "Tunc bene est, quia Alicia et SAS iam non sumus".
  
  Post eum Ben interrogatus Parnevik quasi nihil accidisset. "Putasne scutum quoddam clavem esse?"
  
  "Clypeus omnia sunt. Clavis hoc potuit esse, sed certe omnes nos reliquimus.
  
  "Abiit?" Drake repetitum supercilium attollens. Ben's I-phone notavit. "Certe scimus!"
  
  Ben erat unus gradus ante, googling 'Clypeus Odin' celeritate geek. Imago quae apparuit parva erat, sed citius quam Drake Ben zoomed etiam cogitare potuit. Clypeus visi sunt quid meminisse conatus est. Rotundus , centro elevato rotundo , limbus exterior in quatuor partes aequales dividitur.
  
  Ben tenebat I-phone ad brachii longitudinem, permittens omnes circum se congregare.
  
  "Innocens est," Kennedy dixit. "Ragnarok in Vegas. Omnium in Vegas".
  
  Guy mentum terit. Clypeus collocatio indicat quattuor partes distinctas in centro responsionis circumiacente. Vides? Septentrionalem, Orientem, Meridionalem et Occidentem ita insculpamus ut quid loquimur scimus.
  
  "Magna," inquit Ben. "Bene, occidens patet. Video hastam et duos oculos ".
  
  "Meridies est equus et duo, um, Lupi, ut opinor." Dracus ut potuit oculos coarctavit.
  
  "Certe!" Flebat homunculus. "Recte dicis. Quia in Oriente debent esse duo Valkyries. Etiam? Vides?"
  
  Dracus durum ad focum connivuit, et vidit quid capi posset ut feminae alatis equis insidentes. "Damnas Starbucks!" Iuravit. "Causus cum liberis Wi-Fi usquam in mundo praeter hunc!"
  
  "Ergo..." Kennedy titubat, "uh, clypeus clypeum in eo non habet?"
  
  "Hmmm...!" Professor studiosissime studuit, in Beniamin conspectum veniens, benigno spank accepto. "An paulo plus zoom in te?"
  
  "Nemo. Hic est modus eius.'
  
  "Non alias notas ab oriente video", Dahl e sede dixit. "At Septentrionalis satis interesting."
  
  Drake animum advertit et impetum animi sensit. "Domine, hoc est Othini symbolum. Triangula tria connexa. Idem in puteo vidimus.
  
  "Sed quid est hoc? Dahl demonstravit minima symbolo in angulo sinistro angulo inferiori unius triangulorum collocari. Cum appropinquassent Ben, exclamaverunt omnes, "Clypeus est!"
  
  Pudet silentium. Draculus cerebrum perdidit. Cur clypeus symbolum intra triangula positum? Hoc plane est sensus, vagum tantum.
  
  "Tam facilius in screen magnum esset!" professus snorted.
  
  "Desine plorare," dixit Ben. "Ne te vincat."
  
  "Ecce cogitatio" dixit Kennedy. "An triangula aliquid aliud repraesentant quam hoc "nodum Odini" vel aliquid aliud?"
  
  " Arcanum propositum symboli mystici Deo associati, quae antea iusta legenda putabatur? Guy grinned. "Certe non".
  
  Dracus costas suas attrivit ubi Alicia Miles eum docuerat septem annos sine disciplina portorium in gradu tuo sumpsit. Humiliaverat eum, sed solatium invenit in eo quod viveret et adhuc erant in ludo.
  
  "Helicopterum in Interreti aedificatum habebit", Dahl omnes confirmare conati sunt. " Circiter ... oh triginta minuta."
  
  "Bene, bene, quid de centerpiece?" Dracus suam partem fecit. "Duae lineamenta quae apparent sicut pueri extractionem cum tribus uberibus et gelata".
  
  Et iterum scutum, Ben zoomed in oculo jellyfish. Eadem imago ac in parte septentrionali. Clypeus in ipso clipeo duas imagines habemus. Pars media, duabus freeformibus constans, et tribus simplicibus triangulis, Kennedy annuens, dixit. "Fortasse non sunt omnino triangula."
  
  "Certe, saltem hanc opinionem meam confirmat clipeus principalem partem esse," notavit Parnevik.
  
  "Hae lineae me alicuius rei admonent," Dahl reflectitur. "Modo non possum dicere quid".
  
  Dracus cum aliquibus iniuriosis personalibus incursionibus assequi potuit, sed se retinuit. Progredi, arbitrabatur. Longe cum illis venit Suecus pomposus, et nunc parum meritus est.
  
  "Ecce!" Ben exclamavit, facit omnes salire. "Est tenuis, paene nullius momenti, iunctis utriusque scuti imaginibus!"
  
  "Quod nobis nihil refert," Murmuravit Parnevik.
  
  "Aut..." Dracus meditatus est, recordans dierum cum mappas exercitus legit, "vel ... si ad eam perveneris aliam viam, scimus scutum esse chartam Ragnarok. Duae istae imagines idem arx in duabus diversis imaginibus esse potuit. Una tantum visio est altitudo, altera ....
  
  "Hoc consilium est!" Ben dixit.
  
  In illo momento, vox appropinquantis helicopterorum audita est. De hac re locutus est Dahl demonstrando veterem scholae PROCLIVITAS convertendo GPRS. In tenebris cum omnibus aliis stravit instar nigrae magnae appropinquavit.
  
  "Bene, "non multum electionis habemus" dixit dimidium risu. "Nos oportet, uh, hanc causam accipe."
  
  
  * * *
  
  
  Postquam in tabula consedit, Dahl laptop in viginti digitis Vaio laptop prorupit, qui modem portatile suo suo utebatur, simili cum I-phone. Secundum network mobile coverage accessum ad Interreti haberent.
  
  "Mappa haec est" Drake continuavit ordinem cogitationum. "Sic sic agamus. Medium, medium, consilium est sententia. Ita, schemate imitare, aliqua recognitione geographica geographica utere et videre quid eveniat.
  
  Hmm, Parnevik opinionem auctam dubitanter examinavit. "Quare aliam imaginem includunt, quae mammae similis est cum scutum symbolum est, uh Medusa. "
  
  "Initium?" Kennedy fors tulit.
  
  Helicopter gestabat vento vehementi. Gubernator Osloam fugere iussus est donec mandata ulteriora accepit. Secunda SGG turma eos ibi exspectabat.
  
  "Conare propositum, Thorsten."
  
  "Iam habeo, sed non opus est," respondit Dahl subito admiratione. "Sciebam has notas figuras vidi. Haec in charta geographica est Scandinavia! Sumen Norvegiae, Suetiae et Finniae. Medusa Islandia est. Incredibilis."
  
  Discidium alterum postea, laptop pingitur cum tribus possibilibus compositus. Agnitio programmatum algorithmorum a nonaginta octo centesimis proxime pensitatum, quae Scandinavia fuit.
  
  Dracus in Dahl reverenter annuit.
  
  "Ragnarok in Islandia?" Guido cogitabat. "Sed quid?"
  
  "Date has coordinatas gubernatori", Drake digitum suum ad oram Islandicam et positionem symboli scuti demonstravit. " Sic. Pluribus horis post iam sumus ".
  
  "Sed fragmenta damnatorum non habemus," Ben dixit planissime. Germani eos habent. Et solum possunt invenire Sepulchrum Deorum shards utentes.
  
  Et nunc Thorsten Dahl vere risit, faciens Drake putat. "O, non," inquit Suecus, et paene sceleratus risus eius fuit. "I have a much better idea than officere circum with his damn pieces. Semper erant. maneant in sauerkraut!"
  
  "Quæ tu facis? Cogitem - scutum non in Islandia repertum esse?" Ben quaesivit, semel iterumque Draculum impressit cum sua clara cogitatione cogente.
  
  "Ita, et si vetus Ragnarok situs est," Parnevik dixit, id facit sensum. Clypeus Odin ubi mortuus est caderet."
  
  "O, qui nunc sensum facit, Professor," Kennedy vexatur. "Haec guys tibi omnia constituerunt."
  
  "Bene, si adiuvat, maximum habemus mysterium solvere," Ben levi risu dixit. "Significatio veteris symboli Odini - triangulorum."
  
  
  TRIGINTA QUINQUE
  
  
  
  Islandia
  
  
  Ora maritima Islandiae glacialis, aspera et varia, quibusdam in locis vastis molibus exsculpta, in aliis furentibus undis et trajicientibus ventis vagatur. Sunt orae siliceae et rupes nigrae, glacies magnificae et altiore quadam tranquillitate caeli. Periculum et forma pari passu, promptum viatorem sopitum incautum et intempestivum perducas.
  
  Reykiavica transiit in rebus minutis, tectis rubentibus, aedificiis albis et montibus niveis circumiacentibus, praestitum ut etiam maxime cordium fastidiat.
  
  Substiterunt breviter infrequens militari basi refuelare et onerare lites, munitiones et cibaria hiemali, et quidquid Dahl cogitare poterat in decem minutas destitutus.
  
  Sed homines in navi militari helicopter nigrum nihil ex eo viderunt. Inter se conglobati - de eodem tractabant, sed interiores eorum cogitationes erant de sua mortalitate et de mundi mortalitate - quam timidi ac timerent, et quam aliis timerent.
  
  Drake perterritus. Non poterat instar sicco quomodo omnes incolumes servarent. Si Ragnarok invenere, tum fabula Deorum Sepulchrum proximum erat, et vita eorum iam lusus factus est Roulette, quale tu in Kennedy allegoria, Vegas, ubi tabula instructa erat.
  
  In hoc maxime admonitus secretis cuiusque lusoriis secretis et incognita multorum inimicorum consilia construxit.
  
  Nunc autem, praeter Ben et Kennedy - duos homines cum vita sua praesidio esset - Drake de utroque Hayden et Karin cogitare debuit.
  
  Omnes hi timores obstant salvandi mundum? Solum tempus narrabo.
  
  Endgames ad omnes angulos geritur. Abel Frey iam incepit. Alicia et Milo sua possunt habere, sed Dracus suspicatus est collegam suum pristinum SRT interfectorem in copia admirationis habuisse quod etiam boyfriend eius non exspectabat.
  
  Torsten Dahl et Wells raro in telephonum locuti sunt quia oram Islandiae transierunt, mandatis, indiciis et consiliis acceptis ex propriis regiminibus susurrabant. Denique Kennedy vocationi respondit, quae eam paulisper sedere recta fecit et caput offensus aegre agitabit.
  
  Ea sola Drake allocutus est. "Memento Hayden? Secretarius? Etiam, iustus officium suum bene facit."
  
  "Quid est hoc?"
  
  "E CIA est, mehercule. Ut ac ipsum velit. In medio omnium hoc lutum. "
  
  "Bullshit". Drake Ben sollicitum aspectum dedit, sed adhuc credidit se amico loco mollem habere. Eratne iustus cor Draci eum pascens notiones venereas dicens ei quod sensus Hayden vera essent, an vera esset?
  
  "Secretarius defensionis fuit", Kennedy quasi nihil accidisset. "Vult esse, um, "in scire."
  
  "Vere". Dracus adnuit Dahl et Wells. "Et illic, ipsa est historia iusta repetendi." Proximam fenestram defatigatus aspexit. "Potesne credere, Kennedy, post ultimam hebdomadem vel ut in ludo adhuc sumus?"
  
  "Potesne credere," Kennedy dixit, "quod quisque credit in "Ignis nos consumet" sententiam hodiernam?"
  
  Dracus erat fesso responsurus aplomb, Cum ruit imo mundo. Sanguis in venis concrevit, cum aliquid ingens extra fenestram adstitit.
  
  Tam ingens...
  
  "Nunc scio" terribili exsibilavit hominis voce, qui repente intellexit omnia quae amabat posse hodie mori. " Damna ... Kennedy ... Nunc scio."
  
  
  * * *
  
  
  Dum suam revelationem ac Kennedy innixus vultu monstraret, totum corpus temporis sensit.
  
  "O Deus meus!" - illa dixit. "Hoc...
  
  "Scio," interrupit Dracus. "Dal! Vide hoc. vide!"
  
  Suecus per timorem ignobilem ostentationem cepit et sermonem celeriter finivit. Brevis aspectus e fenestra eum turbavit atrocem. "Est iustus Eyjafjallajokull. Et sic, sic, Drake, scio, facile est mihi dicere, et sic, sic, hic est qui omnia nuntiorum in 2010 fecit..." Constitit, transfixus, expec- tatus.
  
  Parnevik laxavit oculos. Suecica maledicta ab eo quasi iacula venenata evolaverunt.
  
  Nunc Ben propius ad fenestram movit. "Wow. Haec est celeberrima vulcano Islandiae et adhuc erumpere, licet leniter, apparet.
  
  "Etiam!" Dracus clamabat. "Ignis nos consumet; Aediles supervolcano. "
  
  "Sed potius," Kennedy pergere nunc curo, "aspice in volucri clypei intuitu, Matt. Vide illud!"
  
  Nunc Parnevik suam sententiam reperire curavit: "Tres montes non sunt tria triangula, ut semper creditum est. Errabant antiqui docti. Symbolum clarissimum Odin perperam expositum est. O Deus meus!
  
  Dracus ultra erumpentem vulcanum prospexit et duos montes altiores ab utraque parte eius vidit, qui, desuper inspecti, symbolum Odini proxime imitatus est.
  
  "O Deus meus," inquit Parnevik. "Hic est ubi oculi nostri vere nobis praestigias ludunt, quia, quamvis hi montes prope Eyjafjallajokull esse videntur, revera centena milia passuum absunt. Sed pars catenae vulcanorum Islandicae sunt. Connexa sunt omnia".
  
  "Ita si quis satis vi surgit et duobus aliis directe coniungitur ..." Kennedy continuatur.
  
  "Initia Supervolcani habes", Dracus finivit.
  
  "Sepulchrum Deorum," Dahl exhalatus, "in medio vulcano erumpens sita."
  
  "Et tollens ossa Odini facit illud bombum!" Kennedy caput movit, capillos fluentes. "An aliquid minus exspectas?"
  
  "Manere!" Dahl iam aspiciebat imaginem satellitem, quae iis dixit cum Medusae oculum attingerent. "Adhuc exiguum auxilium cum directionibus opus est, et consilium meum semper fuit B. Ibi unus mons ingens egreditur, et Abel Frey per ianuam anteriorem nobis monstraturus est."
  
  "Quam?" Saltem duas voces petivit.
  
  Dahl despiciens gubernatori locutus est. "Suscita nos altius."
  
  
  * * *
  
  
  Iam tam alta erant ut Dracus montes per nubes ne videre posset. Eius recens observantia erga ducem SGG valde auxilio indiget.
  
  "Bene, Torville, rusticos misero mitte, visne?"
  
  "Thorsten," correxit Dahl, antequam se evulsum esse animadverteret. "O intelligo. Okay, deinde si potes servare. Hic est exercitus meus proprius, vel saltem fuit antequam SGG coniunxi. Consequat aerea, praesertim orthophotos. "
  
  "Splendidum est," inquit Drake. "Sto rectum dum loquimur. Quae est infernum, hoc est?"
  
  Hae sunt imagines photographicae ab infinito distantiae rectae spectantes, quae tunc geometricae modulis adaptatae sunt ad aptam tabulam receptam. Postquam photographica photographica est impositi, omnia facienda sunt, align eam ad coordinatas reales mundi, deinde ... " parvipendens.
  
  "Boom!" Kennedy risit. "Vis aliquid simile Google Terra, vox? Tantum sine 3D? "
  
  "Vere". Dracus grimace fecit. "Hoc spero opera, Dal. Hoc solum nostrum est facultas finem endgami praevenire."
  
  "Sic erit. Non solum hoc, sed cum computatorium coordinatas computat, exacte sciemus ubi sit introitus Sepulcri Deorum. Germani etiam, qui omnia novem fragmenta plene possident, aestimare debebunt.
  
  "Quamvis ut Germanorum frusta omnia recte ponant," Ben tristi risu dixit.
  
  "Bene, verum est. Solum sperare possumus quid agat Abel Frey novit. Habebat certe tempus multa facere".
  
  Dracus e sede delapsus et Welles quaesivit. Eum vidi in fenestra cellae cellae crepitu desperans.
  
  "Quid novi de castro Frey, mate?"
  
  SAS dux snorted. "Circumdederunt. Sed in occulto - castrum de novitate intentionis suae ignorat. Germanica cops ibi sunt. Interpol. Plurima imperia Legati in orbe terrarum. Sed non Mai, aliqua ratione. Matt, non mentiar tibi, haec dura silex sine ton damni erumpere erit".
  
  Dracus adnuit de Karin cogitans. Discors sciebat, eos pluries ferens. "Ergo primum sepulcrum faciemus... Et tunc videbimus ubi desinemus."
  
  Hoc momento in parte anteriori angustiae helicopterae concitatio fuit. Dahl conversus cum risu in faciem suam iubilans. "Frey ibi nunc est! in frusta ponimus. Si hunc infantem plenis flatibus vertemus et in unam tabulam per secundam iaciamus, intra hoc sepulchrum intra horam erimus! "
  
  "Parum respectu," Parnevik reverenter inspiravit. "Est Ragnarok ibi. Unus ex maximis proeliis in historia notissima et situs saltem unus Armagedon. Dii in hac glacie quiritantes mortui sunt. Deos. "
  
  "Et Abel quoque Frey" Ben Blake quiete dixit. "Si soror mea dolet."
  
  
  
  PARS II
  indue arma tua...
  
  
  TRIGINTA SEX
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  Praeda erat.
  
  Cum Dracus et socii eius super Ragnarok et Abel Frey turbam volarent, versus fumantem montem tendentes, Germanos effuse insequentes sciebant. Helicopterum cito descendit ad pelvim mollem nivem, tempestatibus venti vehementius agitatis et captura crescens. Gubernator catervam gubernavit donec helicopterum sex pedes e terra quam proxime volitavit, deinde omnes inclamavit ut infernum exiret.
  
  "Horologium est utilatate!" - Dahl exclamavit ut primum caligas nix tetigit. "Transeamus!"
  
  
  * * *
  
  
  Dracus manum suam extendit ad sustentationem Ben ante circum circumstantium circumspiciendo. Minima depressio visa est sicut punctum optimum portum, cum tantum mille passus ab introitu parvo explorabant, et sola terra intra rationabilem distantiam quae non nimis scopulosa aut magma fistula potentiale erat. Bonus additus erat ut Freyus ad accuratam Sepulcri situm confundere posset.
  
  Inhospita landscape, non dissimile quid ad finem mundi spectare posset, Drake cogitavit. Strati cinerei cinerei, montes hebetes et lavae nigricantes deposita ei parum fiduciae dabant dum Dal exspectabat ut introitum in machina sua GPRS indicaret. Dimidiatus hobbit ignobilis expectat ut e nebula obscura emergeret, Mordorem se pervenisse affirmans. ventus non erat fortis, sed procellae ejus procellae momorderunt eum in faciem sicut lacum taurum.
  
  "Ecce". Dahl per cineres drifts cucurrit. Alte super eos, boletus nube sereno In caelum surgens. Dahl crassos rimas nigras in monte praemisit.
  
  "Quare quis tam magnum et sacrum locum in monte volcano collocaret?" Kennedy rogavit ut illa loca iuxta Drake.
  
  "Fortasse non fuit aeternum durare", parvipendens. "Icelandia per saecula explosa est. Quis putaret hunc Vulcanum toties erumpere, nisi ad suam plenam facultatem perveniret?
  
  Nisi... nisi ex ossibus Odini recte erumpat. Poterantne eam sub potestate retinere? "
  
  "Ne speremus."
  
  Caelum caput nivibus obductum erat et fraxino freto praematuram crepusculum addens. Sol hic non lucet; quasi infernus primum regnum terrenum tenuerit et ei adhaereat.
  
  Dal per inaequalem terram iter fecit, nonnumquam ex improviso altitudinis d'aeterae cinerei pulveris supplantat. Cum Dahl ad saxa nuda perventum est, omnis sermo in globo hoc versicolori cessavit - ab hebeti deserto constipati sunt.
  
  "Surge huc" Suecus cum suis pistolis ostendit. "Viginti circiter pedes." Conclusit oculos. "Non video quidquam manifestum."
  
  "Iam, si Coquus dixisset se ab litore Hawaii, polentam pineam numquam habuisse", Dracus leniter increpavit, sperans se risum habere.
  
  "Vel Kona capulus" Kennedy labia eius aspexit, tunc acriter erubuit cum detrectavit.
  
  'Post te,' ait, 'per tricesimum gradum florere clivo.'
  
  "Nihil, perverte." Tantum nunc risum moderata fuit.
  
  "Age, si me asinum non visura promittis." Dracus scopuloso fastigio gusto invadit, tentans unumquemque tenaci antequam pondus suum distribueret, oculum in Dahl et solitarium supra se militem SAS servans. Proxima erat Kennedy, deinde Ben, ac postremo Professor et Wells.
  
  Nemo extra hanc missionem particularem relinqui voluit.
  
  Dahl aliquandiu magno impetu processit. Dracus post eum intuitus est, sed nullum signum consectandi extra horizontem vidit, innoxius quam Oratio Prima Ministri. Paulo post, vox Dahl velum silentii penetravit.
  
  "Wow, hic aliquid est, guys. Saxum est obrepens, deinde sinistrum rursus a tergo... vox trahens. "Verticalis hastile cum ... ita, cum gradibus in rupem incisis. Arctissime. Helvite! Veteres illi macilentos esse debent!
  
  Dracus Ytalie pervenit et post eam lapsus est. "Num tu, Dahl, tantum maledicis, et iocum facis? Vel conari, usquam. Tu forsitan homo post omnes. Damn, quam sit amet lacus. Spero nos non properamus abire."
  
  Hac cogitatione perturbata, Dahl aciem securam securam adiuvit antequam Suecam in foveam nigram impelleret. Plures impetus talionis in mentem veniebant, sed nunc non erat tempus vel locus. Facem dirigere nequitur, Torsten Dahl miser temere descendit, pedetentim.
  
  "Sulphur olfacies," Drake se adiuvare non potuit. "Prohibere."
  
  Dahl tempus tulit, omnem pedem diligenter collocans. Paucis post momentis disparuit et Dracus omnia videre potuit ex galea fireman eius languidiora et languidiora esse.
  
  "Esne bene?"
  
  "Ego ledo petram deorsum!" Dahl vox resonabat.
  
  Kennedy circumspexit. "Estne alius iocus?"
  
  "Bene, ex hoc frigore eamus", Dracus marginem atri lapidis arripuit et se diligenter in marginem deposuit. Cruribus utens ut pedem primum inveniret, sollicite se deposuit, inch periculosis inch. Apertura tam angusta erat ut nasum et genas omni motu insculperet. "Crap! Aliis dixit: Sumite tempus vestrum. "Conare summa movere quam minimum."
  
  Paucis post minutis post Dahl audivit dicere "Sex pedes" et post se saxum sensit in spatium vacuum se convertere.
  
  "Cave," monuit Dahl. Nunc in ore abyssi sumus. Duobus fere pedibus latis. Praeruptum parietem saxum ad dextram nostram, a iusto fovea profunda ad sinistram. Illic 'uno modo relictum est.'
  
  Dracus sua luce usus est ad experimenta Sueci inventa dum alii longos descensus fecerunt. Cum omnes intenti paratique erant, Dahl sensim per crepidinem progredi coepit. pice circumfusi erant, modo facibus illustratae in galeis, quae saltabant sicut igniculi in flumine; Extrema vanitas eos sopit ut sirene ad laevam quasi tellus vocationis, saxum grave ad dextram laetiorem faciens.
  
  "Me commemorat unius pellicularum dinosaurum veterum", dixit Professor Parnevik. "Memorarisne tu? Terra, quae tempus oblitus sum, auguror? Per antra movent, letalibus cincta creaturis. Magna pellicula".
  
  "Unus cum Raquel Welch?" - Puteis quaesivit. "Minime? Bene, homines aetatis meae, dinosaurum putant - cogitant Raquel Welch. Non refert. "
  
  Dracus tergum suum contra saxum pressit et brachiis suis extiterat, faciens certus Ben et Kennedy sectam secutas antequam rite discederet. Triste vacuum coram illis apparuit, et nunc tenuis sonitus, profundus et longinquus, ad aures pervenit.
  
  "Hoc debet esse Eyjafjallajökull, mons molliter erumpens" Professor Parnevik in acie susurravit. "Mea coniectura optima est nos in lateris thalamo, a magma thalamo bene remotos et eruptiones aquaeductus pascente. Possunt esse justo stratorum cineris et lavae inter nos et magma ortu, muniens nos et sepulchrum. Etiam anomaliae saxum esse possumus ubi in angulo altiore quam in lateribus montis oritur.
  
  Dahl in tenebris conclamavit. "Gelvit, infernus et damnatio! Ad nos accedit murus humilis, in angulo nonaginta graduum iter faciens. Non altum est, ne cures, modo cave."
  
  "Quaedam captionem?" Periculum accepit amet.
  
  Drake impedimentum vidit et idem putavit. Magna cum cautela ducem SGG secutus est per altam claustrum. Tum primum ambo simul.
  
  "Oooh," Dahl verba satis intellegentia non habent.
  
  Dracus mox sibilavit, spectaculo stupefactus.
  
  Insculptum erat angulus ingens in montem, extenditur fortasse centum pedes in nucleum vulcani - versus magmam thalamum. in formam arcus fortasse centum pedes alta formata est. Cum omnes adunati sunt et lampades suas gravia officiorum extulerant, primi sepulcri conspectus attonitus explicavit.
  
  "Eheu!" - dixit Kennedy. Unius fasciae post aliam lucem illustravit, in saxosas artus insculptas, singulas fasciae thesauris ornatas et refertas: monilia et hastas, loricas et galeas. Gladii....
  
  "Quis est infernum iste Guido?"
  
  Parnevik, ut crederetur, longinqui muri studuit, oppositis illis, Dei vero sepulchrum arcuatum. Sculpturas phantasticae in claris subsidiis erant, par in arte cuilibet hominum recentium Renascentium, etiam Michelangelo.
  
  "Mars est", inquit Professor. "Deus belli Romanus"
  
  Dracus vidit figuram muscularis in lorica et oram, in umero ingentem hastam tenentem, super alteram spectantem. In prospectu stetit equus magnificus et rotundum aedificium quod Romae Colossei simile fuit.
  
  "Mirat me quomodo constituerunt hic sepeliendum esse," mussat Kennedy. "Romani dii. Deos Scandiano.
  
  "Me quoque," Parnevik dixit. "Fortasse visum est Iovem."
  
  Repente omnium oculi destricti sunt ad sarcophagum ingentem sub tectorio insculptum. Imaginatio Drake occupavit. Si introspicerent, invenirent ossa Dei?
  
  "Damnant, sed tempus non habemus!" Dahl frustratus, exhaustus, defatigatus cecinit. " Eamus in. Nescimus quot hic sepeliri possent Deos.
  
  Kennedy frowned at Drake et per crepidinem prospexit in tenebris evanuit. "Saxum fragile est vestigia sequentes, Matth. Numerum Deorum unum aut alterum non esse unum, volo et mille trecenta.
  
  "Nihil iam possumus credere," inquit. "Tantum inter se. Sit scriptor. Germani mox venient.'
  
  E Martis thalamo emerserunt, quisque homo ad suam salutem relativam et inaestimabilem significationem retrahens visu regnis. Innuit iterum inane, et iam Dracus hebetem in talos et poplitibus dolorem sentire coepit, gignendo lentis crepidinem. Pauper Professor Parnevik et iuvenes Ben in dolore reali fuerunt.
  
  immensum sonitum concussit antrum, resonat per sua. Dracus suspiciens putabat se similem crepido longe supra se vidisse. Hoc dampnas res per totam noctem potest nere!
  
  Superaddit, nulla adhuc persecutionis signa audiverunt. Drake bonam horam ante Germanos assumpsit, sed exercitatus prope inevitabilem esse sciebat. Iustus speravit se posse impedire globalem comminationem antequam fieret.
  
  Altera crepido apparuit ante, et post eam altera angulus magnificus, in profundis montis sita. Hic ornatus erat multis aureis, et parietibus ad litteram rutilantibus aurea luce.
  
  Proh Deus! Ingemuit Kennedy. "Nunquam vidi aliquid simile. Qui est hic? Deus thesaurus?
  
  Parnevik in sculpendis lapidis sculpendis quae dominatus est sarcophagus ingens. Concussitque caput parumper torva. "Mane, haene sunt plumae?" Estne hic Deus plumis indutus?
  
  "Fortasse, Professor," Ben iam praeter angulum in spatia noctis atrae exspectantis spectabat. "Nihil refert? Hoc non est unum."
  
  Neglecta eum Guido. "Est Quetzalcoatl! Deus Aztecorum, quid haec omnia... muris nitidis ostendit.
  
  "Azteca aurum." Puteus ingemuit, invito obstupuit. "Wow".
  
  "Locus..." Kennedy cubiculum fere totum ventilavit, "maximum est omnium temporis archaeologicum invenire. Putasne id? Hic deitas non unius tantum cultus est, sed multorum. Et omnes traditiones et thesauri qui cum eis veniunt. Est... opprimo."
  
  Dracus ab imagine Quetzalcoatl aspexit, ornata plumis et securi vibrans. Parnevik dixit Deum Aztecum notum esse - iuxta fontes communes ecclesiae - ut Deus Omnipotens, expressionem significans se vere esse realem.
  
  "Quetzalcoatl" interpretatur reptile volans vel serpens pennatus, qui ... Parnevik obturbat, tunc videre visus est alios omnes ad crepidinem se recepisse, "draconem," sibi placuit.
  
  "Habetne aliquid cum Marte commune?" interrogavit sola SAS miles nomine Jim Marsters.
  
  Dracus se observavit ut Parnevik in crepidinem labio suo palliat. Hmm, spiritus eius assumptio ad omnes in crepidinem pervenit. "Solum quod mortem significare possint et semel fecerit."
  
  
  * * *
  
  
  Tertius angulus, et haec tam stupenda quam prior. Dracus attonitus nudam dominam e ligno sculptam in se intuens invenit.
  
  Parietes figuris felicitatis operti sunt. Delphini, speculi, olores. Monile columbarum sculptarum satis amplum, ad cingendum cervicem Statuae Libertatis.
  
  "Bene," inquit Drake. " Etiam scio quis sit."
  
  Kennedy grimace fecit. "Ita, vis."
  
  "Vera meretrix," Parnevik acriter dixit. "Aphrodite".
  
  "Hi," Wells dixit. "Aphroditam appellas meretricem? Descende hic? Tam prope sepulcrum eius? "
  
  Parnevik apud scholam elementariam hooliganismum typicam continuavit: "Notus est cum Deo et hominibus dormire, incluso Adonide. Ilium Paridi Helenam obtulit, tum pacis ardorem Paridis accendendo, quo se aspexisset, obsignavit. Prope Paphum natus ab Urani testibus recentibus castratis. habeo dicere illam...
  
  "Nuntium venimus," Dracus arida dixit, sculptura adhuc spectans. Subridens cum Kennedy animadvertit, caput in se quassans.
  
  "Esne, zelas, deliciae?"
  
  "Ipsus fornicatur fefellit?" Illa impulit eum ut secundus in acie post Dahl fieret.
  
  Aspexit eam. "Age, nunc quod memoras..."
  
  "Age, Matt," Ben praestrictus pariter. "Eheu!"
  
  Exclamatio ejus omnes saltu fecit. Et conversi viderunt eum reptantem in quadrupedia, et horrorem scripsit in toto ore suo. Mirabatur Dracus si ipsum diabolum modo vidisset, alis daemonum statim ab inferno coquinae assurgentem.
  
  "Hoc niche-" exhalavit. "Est in suggestu.... in aere fluitans... Nihil in altera parte! "
  
  Drake skip pulsum cordis sui sensit. Bene recordatus est Mimir et eius pavimenti falsi.
  
  Dahl aliquotiens desiluit. "Lapis maledictus satis fortis videtur. Finis lineae non potest esse.'
  
  "Noli hoc facere!" Ben eliso. "Quid si rumpit?"
  
  Silentium regnavit. Quisque latis oculis aspiciebant inter se. Nonnulli ausi sunt respicere viam quam ceperant, iter tutum, quod puteos et Marsters incluserat.
  
  In illo momento, in ultimis distantiae auditus, sonus tenuis sonus audiebatur. Vox lapidis in puteum cadens.
  
  "Hi sunt Germani", Dahl fidenter dixit. "Reprehendo profundum scapi. Nunc aut viam inveniemus ut hoc suggestu exeamus aut usquam moriemur.
  
  Dracus cubito Kennedy. Ibi vide, supra ostendit. "Aures apertas servavi. Aliam supra nos columnas aut speluncas esse arbitror oportere. Sed vide.
  
  "Ius". Kennedy anguis Aphroditis ad ripam festinavit. Tum insequitur cumulo se prospexit in angulum. "Est quaedam structura hic... Deus! O Deus meus.
  
  Dracus humeros tenuit prospiciensque in tenebras. "Ego vis vilis me!"
  
  Ibi crepidines tenuis crepidines in spiram scalam adhuc tenuiorem extendit. Gradus sursum extendit supra illos ad gradum altiorem.
  
  Drake dixit. "Hoc modo tulit crustulum et hydria."
  
  
  TRIGINTA SEPTEM
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  Cochleae scalae solidae satis visae sunt, sed purum illud per vacuum supra foveam infinitam vulnerare, ne dicam quod architecti eius nulli cancelli inaugurari nequiverant, etiam nervi bene exercitati Draculi culicem pulice contremiscunt. vibrator.
  
  Eos unus circulus plenus circumduxit quartam viae ad thalamum Aphroditis, sic Dracus existimavit opus esse circulos quattuor aut quinque facere. Gradatim movit, secutus Ben, timorem eius supprimere conatur, altos flatus sumens et finem suum semper expectabat.
  
  Pedes sexaginta sunt. Quinquaginta. QUADRAGESIMAE.
  
  Cum appropinquasset triginta pedes, vidit Ben stare et paulisper sedere. Oculi pueri timore perterriti sunt. Dracus diligenter sedit super gradum infra se et genu ejus displicuit.
  
  "Dude, tempus novum scribere incipit, Murus Somni. Aut somniat Taylor Momson. "
  
  Tum vox an- sas militis ad eas resonabat. "Quid agatur illic? Hic sumus cognati. Movere."
  
  SAS milites, Drake. Dissimiles illos feci a conspectu.
  
  "Accipe intermissum" clamat. "Just mo".
  
  "Frange! Proh. Sensit Kennedy ad pedes sedere, stricta vidit risu et trementem corpus digitis sensit.
  
  "Quid est puer facere?"
  
  "Siliens collegium," Dracus se ridere coegit. "Bandmates. Pubs Eboracensis. Free movie night. KFC. Clamor officii. Scis, discipulorum supellectilem."
  
  Kennedy propius aspectum sumpsit. "In usu meo, hoc collegium pueri ac puellae non faciunt."
  
  Nunc Ben oculos aperuit et arcte ridere conatus est. Manibus et genibus lente ambulavit. Rursus ora, manibus et genibus adhuc, uno post alterum grem- dium conscendit.
  
  Uncia, gradatim periculosa, surrexerunt. Dracus sensit caput et cor a tensione dolorem. Ben si cecidisset, libenter casum pueri obstruxisset corpus suum, modo eum servaret.
  
  Nihil dubitationis.
  
  Alius circulus plenus et ab eorum clypeo circiter pedes viginti erant, crepidine quae unam quam proxime traiecerat praevisam. Dracus eum tremulis facem studuit. Scapus ad ostium reductus est, sed plane gradu altiori.
  
  Aequare?* arbitrabatur. Deus, hunc nimium modernum Sonic damnat Hedgehog.
  
  Supra eum Dahlius dubitavit. Suecus nimis cito surrexit, stateram perdidit, et nunc super crure posteriori nimium pondus posuit. Nihil soni, sed quietum certamen. Solus potuit imaginari cruciatum qui mentem Dahl oppresserat. Spatium retro, salus antecedens, cogitatio diuturna, dolorosa cadunt.
  
  Tunc Suecus prosilivit, vestigia ledo et vitam caram tenuit. Dracus gravem anhelitum decem pedum exaudire potuit.
  
  Aliquot minuta transierunt et difficilis ascenditur continuata. Postremo Dahl scalam in crepidinem desivit, deinde manibus ac genubus prorepit ut locum daret. Dracus mox secutus, Kennedy secum trahens, subsidio nimio sentiens se in angusto crepidine adhuc unum gradum a morte quiritatione recepisse.
  
  Quibus omnibus pro, Dahl ingemuit. "Transeamus ad angulum proximum et intermissum vocate", dixit. Ego pro uno pereo.
  
  Post alia quinque minuta corpora lassata commiscens et cum aucta nervorum distentione nervorum musculorum, in quartum angulum impetum fecerunt, unum supra sepulchrum Aphroditis situm.
  
  Primo Deum permanentem nemo vidit. Erant autem omnes in genubus suis, graviter quiescentes et respirantes. Dracus cum rictu cogitabat id prorsus esse quod vitae civilis adduxerat, et solum aspexit cum Parnevik emisit expletivum quod mirum videretur ab alio praeter eum venire.
  
  "Woof!"
  
  "Quid est?" - rogavi.
  
  "Woof! Canum caput. Anubis haec est.'
  
  "Idem draconis?" Puteus in sella recubuit et genua sua ad pectus extraxit. "Bene. Ero....."
  
  Numen Aegyptium, Parnevik dixit. "Et certe ad mortem pertinet."
  
  Dracus ad ordines mumia spectavit et statuarum draconum carbonum. Loculis aureis incrustatis et ankhs smaragdis astrictis, tacitus terga vertit in thalamum Dei et in KitKat erupit. Paulo post Kennedy iuxta eum sedit.
  
  "Sic", inquit, cibum et potum suum involvit.
  
  "Damne, bene loqueris," Drake chuckled. "Iam sentiens excitatur."
  
  "Audi, buddy, si te volebam vertere, in manibus eris putus." Kennedy subridere dedit et cocky et angebatur. "Damnare, vos guys potest non prohibere minutam, potes?"
  
  "Bene, bene, me paenitet. Justo ludens. Quid factum est?"
  
  Observavit Kennedy conspiciunt in spatio. Oculos eius dilatatos vidi, cum prehendit languidum sonum Frey militis cum iis conprehensis. "Hoc... circa rubum aliquamdiu verberavimus. Putasne, uh, aliquid actu habere, Drake?
  
  "Certe puto Odin hic descendit."
  
  Kennedy surrexit ut discederet, sed Dracus manum super genu suum posuit ut eam prohiberet. Tactus fere scintillas effecit.
  
  "Ecce," inquit. "Quid censes?"
  
  "Non puto me multum operae facere cum redire," insusurravit. Vide interfectorem Thomam Caleb et omnia alia. Bastardus ille iterum occisus est, tu scis pridie quam ad Manhattan venimus.
  
  "Quid est? Minime."
  
  "Etiam. Istuc ubi ivi incedere circa caedem. Et honora uestra.
  
  "Paenitet me". Dracus ab amplexu abstinuit, sciens hoc ultimum esse quod nunc defuisse.
  
  "Gratias tibi ago, scio. Tu unus ex honestissimis hominibus unquam cognovi, Drake. et gratuiti. Fortasse id est cur tantum te amo."
  
  "Quamvis mihi incommodum comment?"
  
  "Maxime, tamen hoc."
  
  Dracus reliquam scelerisque operam suam complevit et KitKat fasciam in vacuum iactare constituit. Sciens fortunam suam, potuit vetus purgamentum laqueum vel aliquid tale proponere.
  
  "Sed nullum opus nullas hospites significat," Kennedy pergebat. "Non habeo amicos reales in New York. Nulla familia. Opinor me usquam ab oculis publicis praeterire opus esse.'
  
  "Bene," inquit Drake cogitabundus, "video te rem tentare." Stultas oculos dedit. "Forsitan bollox diceres ad iocum senis Parisiis et ad iocum senem Eboracum venire."
  
  "Sed ubi manere volo?"
  
  Drake audivit exercitum suum Dal. "Bene, nos tantum postulo ut instar sicco quomodo mereri custodiam tuam possis." Exspectabat dum surgit ad pedes, umeros arripuit et in oculos micantes respexit.
  
  "Serio, Kennedy, responsum ad omnia quaesita tua sic est. Sed haec omnia nunc non instar sunt. Sarcinas meas habeo quas discutere opus est et sic opus est ut focused maneam. Adnuit ille inani. "Non ibi est Alicia Miles. Hoc tantum periculosum esse putes iter nostrum, hoc sepulchrum periculosum, sed mihi credite, nihil illi canis comparati sunt.
  
  "Ius est", Wells ambulavit et commentarium ultimum comprehendit. "Neque ego aliter hinc video exitum, Drake. Nullo modo fugiendum est."
  
  "Et iter obstruere non possumus quod exitum indigemus," Adnuit Dracus. "Ita etiam scripta vidi omnia."
  
  "Scio te hoc facere." Wells risit quasi omnia sciret Drake adhuc unus ex guys suis. "Age, rapae rugientes."
  
  Dracus veterem umbo ad crepidinem secutus est, deinde post Ben et Dahl locum obtinuit. Aspectus unus intuitus quod omnes quievit, timidus de illis quae praecedunt.
  
  "Quatuor caesi", Dahl dixit et per crepidinem permiscuit montem post se.
  
  Proximus angulus erat incautus et omnia boost dedit. Sepulcrum hoc erat Thor, filii Odini.
  
  Guido balatus quasi deprehensus yeti castra in valle Mortis. Et pro eo habebat. Professor mythologiae Norvegiensis sepulcrum Thoris reperit, fortasse celeberrimum Norvegorum omnium aevi figuram, partim admirari comicorum gratia.
  
  Mera delectatio est.
  
  Et Drake, Thoris praesentiam repente veriorem fecit.
  
  Obsequium erat silentium. Noverunt omnes de Thor, vel saltem de incarnatione Dei Vikingi tonitrui et fulminis. Parnevik disputavit de Thorsday seu, ut nunc novimus, feria quinta. Hoc iungitur Mercurii - vel Aquae Dies, vel Dies Odin. Thor deus fortissimus erat homini notus bellator, malleum gerens, hostes vi Peregrinatione opprimens. Vikinga virilitatis forma purus.
  
  Fuerunt omnia quae facere potuerunt Parnevik trahere et prohibere eum ab exploratore tentavit ossa Thor tunc illico excutere. Posterior angulus sextus Lokii, Thoris frater et alter filiorum Odin continebat.
  
  " Vestigia calefacere" dixit Dahl, intra thalamum vix eminens antequam per crepidinem quae ad latus montis finivit, massam nigram solidam continuaret.
  
  Dracus iungit Suecum, Ben et Kennedy faces per petram transientes.
  
  "Vesti" dixit Ben. "Et requiescit manus. Vultus amo nos ascendere ".
  
  Dracus gruem cervicem suspicere. Gradus autem lapis ascendit in tenebras infinitas, et post eas non esset nisi aer.
  
  Quid nunc primum nervorum experimentum? Vis? Viability?
  
  Et iterum Dahl praeivit. Celeriter ascendens pedes viginti vel sic, ut videretur tardare quasi nigredo submersus. Ben ire deinde constituit, deinde Kennedy.
  
  "Cogito nunc asinum meum oculum habere", "Dimidio risu" dixit "Fac praeter te non volare."
  
  nictavit. "Oculos meos hoc auferre non possum."
  
  Dracus deinde accessit, tres perfectos obtinet, antequam quartana appendix moveat. Hoc modo surgens, abruptam scopulum lente ascendit in aerem molarem.
  
  Circuivit illos sonitus: longinqui plangora montis. Dracus magmam thalamum vicinam putabat aestuantem, gehennam per parietes vomens, in longinquos caeruleos Islandicos erupens.
  
  Crepuit supra se pes, crepidine illapsus. Tenebat adhuc, sciens quod parum posset, si quis eum praetercurreret, sed in casu tantum paratus erat.
  
  Kennedy crus in spatio circiter metri supra caput obvertitur.
  
  Extendit, innixus paululum instabilis, plantam calcei arripere et in crepidinem revellere curavit. Brevi grati animi susurro ad nos pervenit.
  
  Ambulabat biceps ardentis, digitos in omni articulo traiecto. Summitatem digitorum in singulis corporis pondere scandunt. Sudor eius omnis delapsus porum.
  
  Ducentos pedes securos, sed formidolosos manos ac munimenta aestimavit priusquam ad alterius crepidinis salutem pervenirent.
  
  Exhaustum opus. Finis mundi, Apocalypsis est posterior labor. Salva humanitate cum omni poenae gradu.
  
  "Iam quid?" Putei supinus gemens. "Aliud cruentum ambulat per crepidinem?"
  
  "Minime," Dahl ne iocandi quidem vim habuit. "Cuniculum".
  
  "Ova".
  
  genibus flexis prorepserunt. Cuniculum in atramenti tenebras duxit quod Dracus se somniare incipere credere effecit antequam repente cum immobilis Kennedy a tergo impactus est.
  
  Faciem tuam deinceps.
  
  "O! Admonuisti me potuisti."
  
  "Difficile est cum eadem mihi fata contigerunt", arida vox respondens. "Non puto solum Dahl ex hoc acervo sine naso fracto".
  
  "Cor damnationis meae sollicitus sum," Dahl moleste respondit. "Cuniculum primum gradum alterius gradus in, um directe oppositum terminat, ego coniecturam ad angulum quadraginta quinque gradus. Nihil vel sinistrum vel dextrum, saltern nihil quod videre possum. Parare."
  
  "Alicubi haec adnecti debent," Fremit Dracus, attritus genibus reptans. "Pro Deo, in aere suspendi non possunt."
  
  "Fortasse possunt," dixit Parnevik. "Pro caelo". Ha ha. Iocari eram, sed serio, mea optima coniectura est series volatilium papilionum."
  
  Sub nobis, inquit Drake. " Omnino. Non multum a manpower sumpta inferni necesse est. Vel duorum vere potentium deorum.'
  
  "Fortasse Hercules et Atlas auxilium petierunt."
  
  Dracus diligenter in primum gradum iit, mirae superstitionis affectum suum cerebrum invadit, et rudem saxum ascendit. Ascenderunt aliquandiu, tandem emergentes in alium thalamum circa suggestum suspensum locatum.
  
  Dahl eum capitis labefacto salutavit. " Neptunum".
  
  "Impressive."
  
  Dracus iterum flexis genibus. Dominus cogitabat. Germanos aeque difficiles habere spero. Ad extremum, loco fortasse pugnando, petra, charta, forfice eam digessi potuerunt.
  
  Graecus maris deus tridentem solitam et cubiculum plenum fabulis divitiis vehit. Hoc septimum Deum praeteribant. Novem mens eius corrodere coepit.
  
  Numerus undetriginta fuit in mythologia Vikingi sanctissimus?
  
  Hoc commemoravit Parnevik dum quiescerent.
  
  "Ita, sed hic locus plane non est Nordic", professor digitum ad hominem post tridentem ostendit. "Poterat ex illis esse centum."
  
  "Bene, centum ex illis non plane sumus superstites", Kennedy cum eo disputavit. "Nisi quis Ho-Jo e fronte construxit."
  
  "Vel melius tamen, lardum fartum opella," Dracus fudit labra. "Certe potui occidere unum ex his malis guys nunc."
  
  "Crunchy," Ben risit et crus percussit. "Decem de re aliquid dicis. Sed ne solliciti, valorem delectationis adhuc habes.
  
  Alia quinque minuta transierunt antequam sentirent satis permanere. Dahl, Wells et Marsters complura momenta persecutores audiebant, sed non unus sonus noctem aeternam perturbavit.
  
  "Forte omnes ceciderunt," Kennedy humeros. "Fieri potest. Si Michael Bay pellicula haec erat, aliquis iam cecidisset.
  
  "Vere". Dahl aliam scalam suspensam nos duxit. Ut fatum placet, hic erat Wells tenacitatem amisit et duo lubrica vestigia delapsa, lapidem mento toties feriendo.
  
  Sanguis per labias a ictis lingua permanavit.
  
  Dracus eum magnae tunicae humeris apprehendit. Homo infra se - Marsers - superhumana femora sua comprehendit viribus.
  
  "Effugere non est, senex. Nondum."
  
  Homo quinquaginta quinque annos in scalas dure trahebatur, Kennedy tergum Draci tenens et Marsters certo modo in alio gradu non lapsus est. Per tempus ad octavum thalamos, Wells iterum alacer erat.
  
  "Ita, ex industria fecerunt, guys. Ego iustus volo cetera. "
  
  At ille expressit Marsters manum, et Draco cordialiter insusurrans cum nemo quaereret.
  
  "Nolite solliciti esse, senex. Justus in eo pendet. Tempus tuum nondum habuisti."
  
  Octavus angulus fuit demonstrationis genus.
  
  "O Deus meus". Miraculum Parnevik omnes infecit. "Iovem esse. Pater hominis. Etiam dii ad eum ut numen referunt - patrem figurant. Est... ultra Odin... multo longius, et a Norvegia venit."
  
  "Nonne Odin notus est Iovem in tribus Germanicis primis?" Ben interrogatus reminiscens inquisitionis.
  
  "Ille erat, sed veni, inquam. Hic est Jupiter. "
  
  Hoc erat rectum. Rex Superum celsus et indivisus stabat, fulmen in mole manu tenens. In his divitiis erat multitudo thesaurorum fulgentium, abundans tributis ultra unum hominem hodie concurrere.
  
  Et tunc Dracus audivit maledictionem, magna voce, Germanice. Refert ab inferis.
  
  "Iustum cuniculum perruperunt," Dahl oculos in irritatione clausit. "Est tantum quindecim minuta post nos. Damn, fortuna nos sumus! Sequi me!"
  
  Alius gradus annuit, hoc tempus educens et super sepulchrum Iouis antequam verticalis ultimis decem gradibus fiatur. Pugnatum est quantum potuit, obrepentibus tenebris animos in cinerem verterunt. Tamquam lucis absentia spiritum balbutientem supprimebat. Timor venit ad vocationem et sedere constituit.
  
  De vertigine loqui, Drake cogitatio. Loquere quomodo pilae tuae ad arachidis magnitudinem reformidant. Decem illi gradus suspensi supra pice tenebras, scandens per noctem reptile, paene obruit. Nesciebat quomodo alii gessissent - omnia quae facere potuit, praeteritae errori vivebant et illis inhaerebant - Alison, quem numquam habuit, numquam habuit; in SRT expeditione in Iraquia quae omnia constiterunt - omnem errorem mentis suae anteposuit ut intensum ruinae timorem tolleret.
  
  Et imposuit manum suam super alteram. Crus alterum altero altior est. Surrexit perpendiculariter, post se infinitum, ventorum flatus quidam ignobilium indumenta sua turbavit. Tonitruus longinquus rugitus sonus esse potuit, sed alia esse potuit. Horror infandus, tam terribilis ut lucem nunquam videant diei. Horrebiles creaturae per saxa labens, caenum et stercus, superstitio melodias emittens, quae sanguineae visae insaniae evocent.
  
  Drake, paene clamans, per ultimum saxum gradum in planam superficiem repit. Lapis asperi radendo manus impingebat. Uno ultimo dolore nisu, levavit caput et vidit omnes alios circa se prostratos, sed post eos vidit Torsten Dahl - insanus Swecus - qui ad litteram prorepit in ventrem suum ad angulum maiorem quam omnia viderant. longe .
  
  Insanus Swecie. Sed Deus, homunculus bonus erat.
  
  Angulus suspensus ab una parte, sed cordi montis ab altera affixus.
  
  "Deo gratias," inquit Dahl aegre. "Est unum. Odini sepulcrum invenimus."
  
  Dein lassitudine concidit.
  
  
  TRIGINTA OCTO
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  It clamor attonitus.
  
  Imo, clamamus. Clamore sanguineo qui de mero terrore locutus est. Dracus oculos aperuit, sed superficies petrae umbilici nimis erat. exspuit in terram et ingemuit.
  
  Ego vero sic cogitabam: quantum potest homo in infinitum cadere antequam moriatur?
  
  Germani hic erant. Unus e fratribus per scalas cecidisset.
  
  Dracus rectus stare conabatur, omnis musculi gravati sunt, sed adrenalinus sanguinem suum accendere et cogitationes suas purgare coepit. Tarde ambulavit versus Ben. Amico suo pronus ad unam oras suggesti jacebat. Dracus eum ad angulum Odini traxit. Celer retro aspectus narravit sibi Germanos nondum venisse, sed aures ei minutas esse nuntiaverunt.
  
  Vocem maledictionis Abel Frey audivit. Clangor armorum. Caede cruentum eiulare Milonem uni militum.
  
  Occasio ostentandae eius pugnae putabat, recordans locutionum Wellensium quos in sua disciplina SAS desumpsit.
  
  Beu circum traxit, dorsum suum contra magnum sarcophagum Odini recumbens. Palpebrae pueri volitabant. Kennedy offendit: "Vos parati ad eas. Ego cum eo agam." Ea leviter maxillam suam percussit.
  
  Drake constitit, obvios obvios ad alterum. "Postea".
  
  Prima Germanorum apicem superare. Militi, qui cito in lassitudine concidit, mox alterum sequitur. Dracus dubitavit facere quod sciebat, sed Torsten Dahl transiit illum, non talem conscientiam ostendens. Wells et Marsters etiam permixtae sunt.
  
  Tertius hostis super tecta repit Pugnator, lam ingens cadaver masculinum. Bellus. Sanguinem, sudorem, et veras lacrymas, deridiculo larvam convertit in faciem jam ejus turbantis. Sed ille lentus erat et satis hercle super verticem transilit, volvunt et pistol pisciculos colligent.
  
  Unum e dolio iactum evolavit. Drake et collegae sua sponte impingebant, sed schoia eius scopum desiderabant.
  
  Vox Abel Frey crepat silentium quod secuta est iecit. "Nulla arma, dumbass. Nar! Nar! Audite me!"
  
  Milo os fecit et Draco malus risum dedit. "Fucking Kraut assholes. Heus Buddy?
  
  Sclopetum crasso pugno absorptus est, et serrato mucrone refectus est. Drake agnovit cultrum copias speciales. Ad gigantem secessit, dans Dahl occasionem calcitrare unum ex militibus lapsis in spatium.
  
  Secundus miles ad genua nixus est. Marsers alium risum ei dedit, deinde solutum corpus abjecit. Per hoc tempus tres plures milites in aequum locum venerant, deinde Alicia ex inferis prosiliit et sicut felem appulit, utraque manu cultrum tenens. Drake numquam eam tam fessam viderat et adhuc videbatur sicut ninja elite capere poterat.
  
  "Non arma?" Dahl curo dicere inter spiritus coacta. "Tu tandem... credis in theoria Armagedon, Frey?"
  
  Maior nunc excogitator Germanorum transiit in ora. Ne sis stultus, miles puer, exanimis dixit. "Ego iustus nolo notare hoc loculo. Locus perfectionis tantum est in mea collectione. "
  
  "Quod vides imaginem tui, credo", Dahl dixit intermissam globulus anhelitum.
  
  Pausa erat, momento contentionis horribilis sicut unusquisque adversarius suum proximum scopum aestimavit. Dracus recedit a Milone, nesciens ad sepulcrum Odin tendentis, ubi Ben et Professor adhuc consederunt iuxta Kennedy solum custoditi. Exspectabat unum plus...
  
  ...spes...
  
  Tum obvolutus gemitus ad tribunalis venit, auxilium implorans. Frey prospexit. "Infirmus es!" exspuit ad aliquem. "Si pro clypeo non esset, vellem..."
  
  Frey ostendit in Aricia. "Adiuva". Bellator foemina superbe truncavit, deinde manum super latus extendit. Uno inprobus extraxerunt Hayden. Defatigatus est agente Americana CIA longo ascensu, sed multo magis ab onere gravi portando quod Germani in dorsum eius accinctae erant.
  
  Clypeus Odini pellibus involutus.
  
  Vox Parnevik audita est. "Clypeum attulit! Pars principalis! Sed quid?"
  
  "Quia maxima pars est, stulte." Frey confodietur. Hoc principale non esset, si aliud propositum non haberet. More excogitatoris caput contemptim agitavit et Ariciam convertit. "Perfice haec flebilis cretins. Mihi opus est Othinum placare et ad convivium redire ".
  
  Alicia maniacally risit. "Mea turn!" Clamavit, tam perniciosiorem quam Riveram, et arma tutela eius in medium suggestum saxosum proiecit. inter tumultum ad Welles ruit, nec mirum de praesentia eius. Dracus suam pugnam intendit, Miloni innixus, ut eum opprimat, stimulo mucrone inflectens, deinde duro cubito maxillam Milonis tradens.
  
  Os finditur. Saltabat Dracus, nutans, ac levibus pedibus manens. Tunc hoc eius consilium esset - ferire et currere, punctis durissimis corporis ferire, ossa et cartilaginem frangere intentans. Milo velocior fuit, sed non tam fortis, si gigas eum conprehendit.
  
  Tonitrua trans montem resonabant, fremit magma et vaga scopuli rimas assurgunt.
  
  Milo in agonia scripsit. Dracus plumbum cum duplici parte calcitrare, duo tapsas - quod videre potes Van Damme callide facere in TV est omnino inutilis pro platea pugnandi in vita reali. Id cognovit Milo, et fremens impetum declinavit. Sed Dracus hoc quoque noverat, et cum Milo deinceps totum corpus proiecisset, Dracus alium validum cubitum in faciem adversarii percutiens tradidit, nasum et oculum nervum comminuens, eum duriter ad solum pulsans.
  
  Milo rhinocerotis succiso ad terram corruit. Postquam amissa est calli Draci adversario, reversus non fuit. Drake in carpum et genu conculcavit, utraque ossa majora comminuit, deinde globos ad mensuram bonam, et deinde cultellum exercitus abiecto sustulit.
  
  Inspeximus scenam incidentis.
  
  Marsers, miles sas, duos Germanos defecerat et tertiam pugnam faciebat. Occidere tres homines in paucis momentis haud facile cuivis, etiam militi SAS, et Marsters leviter vulneratus est. Putei cum Aricia in ore escendenti saltavit, magis currit quam actu saltans, sed eam distrahens. Suo consilio callidior fuit. Exsiccatum cominus alterum.
  
  Kennedy e medio pugnae corpore fessum Hayden traxit. Ben accurrit ut eam adiuvet. Parnevik non dormivit, sepulcrum Odini studuit - fatuus.
  
  Opposuit Abel Frey Thorsten Dahl. Suecus omnibus rebus praestantior Germano, motus expolitior alter, dum vires ad maerentia membra revertitur.
  
  Dómine! Asinum hic calcitramus! Aut in bono antiquo Dino Petra.
  
  Exercitati cum Alicia non libenter cupiens tamen ad Welles pergit, credens quinquaginta annorum mulieri plurimum auxilii egere. Ubi eum pristinum teammate conspexit, cessit e pugna.
  
  "Iam pilas tuas calce semel hac hebdomade, Drake. Siccine tristis es ut hoc iterum vis?"
  
  "Fortunatus es, Alicia. Viam exerces boyfriend?" in responsione adnuit American vix movens.
  
  "Tantum in obediendo" utrumque cultellos iacit et uno motu comprehendit. "Pergamus! Ego iustus amo threesomes!"
  
  Natura eius ferox esse potest, sed actiones eius moderatae sunt et computatae. Illa in Drake futuit, dum callidum Putei angulum quaerit cum dorsum suum ad inane inexhaustum. Dux animo secundo ad extremum animadvertit eamque praetervolavit .
  
  Dracus utroque cultellos deflexit, utrumque ferrum ad latus movens, cavens ne suos rumperet. Non iustum fuit quod bona constanter fuit.
  
  Abel Frey subito irruit. Videbatur quod Dahl superare nequivit, ad tumulum Odin celeri inquisitione Sueciae praecurrens se contulit.
  
  And in that split second, Drake saw Marsters and the last German soldier claudatur mortali certamine dextro in pulvere ore suggestus. Tum atrox repente homines gressu prolapsi sunt.
  
  Mors clamore resonabat inani.
  
  Dracus discidit eam, Wells oravit, et deinde corpus suum vertit, et post Freyum cucurrit. Ben inde vacuam relinquere non potuit. Kennedy viam excogitatoris obstruxit, animum congregat, sed dum procurrit, Dracus parvam rem nigram in manu Frey conpressit animadvertit.
  
  Radio, vel mobili. Quidam transfusor.
  
  Quae est infernum?
  
  Quod deinde gestum est, incomprehensibile fuit. In temeritate attonitus, mons subito explosus est! Obstreperetur gravis, ac deinde ingentes scopuli et fragmina montium ubique dispersa sunt. Lapides omnium figurarum et magnitudinum per inane vibrabant et sibilabant quasi glandes.
  
  Foramen ingens apparuit in latere vulcani, quasi malleus per siccitatem tenuem pulsaverat. Obscuram lucem percolantur per crepitum. Alio ictu et fovea dilatatur. Mons caementorum in foveam profundam in superstitione, altum silentium.
  
  Dracus in manibus caput ad solum cecidit. Ex hoc lapide explodendo nonnulla alia monumenta inaestimabilia laedere debent. Quid agatur in infernum?
  
  
  TRIGINTA NOVEM
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  Helicopterum in novo perforato apparuit, alterum ante volitans per illud volitans!
  
  Quattuor rudentes crassae et plures funes ex machinae basi pendentes.
  
  impossibile erat credere. Abel Frey montem modo dividi iussit. Mons mons, qui partem vulcani activae habebat et quae exstinctio massae supervolcano nota aliquo modo causare poterat.
  
  Ad complendam collectionem suam.
  
  Hic homo omnibus rebus tam furiosus fuit quam Dracus et reliqui generis humani ei fidem dederunt. Manialiter etiam nunc ridebat, et cum Dracus aspiciens vidit Freyum non movit digitum, sed stabat firmiter directum sicut mons explosor circa eum sibilabat.
  
  Alicia Welles reliquit et in Freyum offendit, etiam insana abstinentia paulum haesitans. Post eos Professor Parnevik, Ben et Kennedy moenibus thalami Odin muniti sunt. Hayden pronus, immotus. Itane veniebat haec in ardentem insaniam mori? Ad latera eius provolutus puteus ventrem prensans.
  
  Propius fluitabat helicopterus, ululatus machinae eius. Frey sclopellum submachinum levavit et omnibus annuit ut ab Odini sarcophago molem moverent. Ignea brevi eruptione aucti, glandes inaestimabiles reliquiae Vikingi aurei in modum scutorum, gladiorum, loricarum et galearum cornigerorum percusserunt. Nummi aurei, catena rerum permoti, e crusta sicut confetti in Square tempore cadere coeperunt.
  
  Frey helicopter agitavit.
  
  Drake procumbens. "Hoc loculum moves, totum periculum facis!" - clamavit, super gravem propellentis scapulas vox eius vix audibilis est.
  
  "Noli esse wimp!" Frey reclamat, vultum detorquet, ut malus scurra heroine addictus. "Fate, Drake. Vici te!"
  
  "Hoc non est de conciliandis!" Drake reclamavit, nunc helicopterum directe supra caput erat et vocem suam ne audire quidem potuit. Observabat Freyus eum, glandes in lubidinem spargit, dum arma agitabat. Dracus oravit ne amici proiecto capti essent.
  
  Germanus amisit. Tam prope ad perpetuam obsessionem, simpliciter destruxit.
  
  Nunc Dahl iuxta eum erat. Observabant Frey et Alicia graves catenas demittere inferiores et inferiores, donec tandem circum utraque parte sarcophagi circumsederentur. Frey securos securos fecerunt.
  
  Helicopter pondus sumpsit. Factum est nihil.
  
  Frey exclamavit in receptore telephonico. Helicopter iterum temptavit, hoc tempore tormenta eius sicut dinosaurum iratae sonabant. Susceperunt autem catenae pondus et rima erat vox lapidis comminutionis.
  
  Odin feretrum ferebatur.
  
  "Hoc est extremum fato!" - Dahl vociferatus est in aurem Draculi. "Nos ad MOLARIS! Ex sclopeto Milonis!
  
  Drake ran script. Poterant helicopterum deleri et sepulchrum servavisse. Sed Ben et Kennedy cum Hayden et Parnevik verisimiliter moriuntur.
  
  "Tempus non est!" Clamavit Dahl. "Aut hoc aut Apocalypsis!"
  
  Suecus in arma Milonis desiluit. Dracus pressit oculos suos, quasi aerumna cor transfixit. Obtutus eius in Ben et Kennedy cecidit, et dolor iudicii eum laqueo intus torquebat. Si una manu perdis, altera perdes. Et tunc constituit quod Dahl simpliciter non permitteret id facere. Poteratne duos amicos facere ut mundum salvarent?
  
  Nec.
  
  Velut rana desiluit ac Dahlius per vestes Milonis perscrutatur. Suecus in admirationem movit quod Milo corpus suum, Americanus in agonia gibbosum, sed mobile et claudicatum usque ad marginem suggesti retorsit. Ad unum descensum lineae.
  
  Drake offensus stetit. Machinae helicopterae denuo exilierunt, et cavernam impius fragor implevit. Proximo momento Odini sarcophagum immane removit et liberum e suis retinaculis fregit, minax versus Dracum et marginem suggesti iactans, ton mortis inclinatae.
  
  "Nooo!" Dahl iteravit clamor Parnevik's clamor.
  
  Clamor erat, clamor furibundus ac si stimulus exustus, sonus ac si omnes daemones in Inferno vivo arderent. Fluvius aere sulphureo e nuper aperto cavo sub Othini sepulcro evasit.
  
  Frey et Alicia effugerunt, paene vivos cremantes in loculum inclinatum ascendentes. Frey exclamavit: "Noli nos sequi, Drake!" Habeo assecurationis!" tunc mihi tutandum videbatur consilium. Sociis Draki exclamavit: "Nunc! Sequere sarcophagum aut morieris!" Freyus eos hortatus est, submachinam sclopeta iactans, et nihil delectum habuit nisi circumire agmen vaporis.
  
  Dahl ad Drake uada vertit intuitum. "Debemus hoc prohibere", orans dixit. "Pro filiis meis."
  
  Drake nihil nisi ad nutus respondere. Profecto. SGG ducem secutus, Sarcophagum supra se inclinatum diligenter inflectens, hostes tuto supra renidens, comitum trans trajectoriam secutus est.
  
  Telis et arbitrio furiosi.
  
  Dracus foramen attigit in pavimento lapideo. Vapor erat ardens turri. Sacrosanctus. Dracus quam proxime moveret, priusquam ad speculandum hostes accederet.
  
  Hayden in terra manebat, nesciens se esse. Nunc illa resedit et loris clypeum Odini munitum ad terga movit. "Quid facere possum?"
  
  Drake breviter eam perstrinxit. "Numquid CIA habet aliquam contingentiam consilia ad claudendum usque Supervolcano?"
  
  Pulcherrima 'scriba' momento confusa intuebatur antequam caput moveret. "Tantum patet. Germanum in fistula evacuatione pone." Clypeum clamore levavit. Omnes tres illi observantes volvunt in oram sicut denarius.
  
  num re vera defecerunt?
  
  Pressio e fistula aucta sicut vulcano corroborata est. "Olim catena motus incipit" Dahl dixit. "Nos hoc claudere non poterit. Nunc habemus hoc facere!"
  
  Aspectus Draci momentum ad clypeum trahebatur, quod circa eius marginem strepitum involvit. Oram eius, Ex eo verba prodierunt, ac si in igne scripta essent.
  
  
  Caelum et infernum sunt sicut ignorantia temporalis;
  
  Anima immortalis est quae ad dextram vel ad Nefas innititur.
  
  
  "Propositum B" dixit. "Memento Odini maledictionem? Nonne opportunum videbatur? Ad hoc nullus est locus, vox? Bene, fortasse hoc est."
  
  "Estne Odin via ad mundum salvandum?" Dahl dubitavit.
  
  "Aut infernus," inquit Dracus. "Pendet qui consilium. Hoc responsum est. Qui scutum sustinet, puram animam habere debet. laqueus est laqueus. Nihil amplius scimus quod sepulcrum removimus. Si deficimus, mundus peribit.
  
  "Quam maledictionem ibimus?" Hayden, nullum peius intuens quam post experimentum in manibus hostium haberet, spiraculum inspexit ac si vivus ederetur.
  
  Dracus maledixit clipeum sustulit et ante se tenuit. Dahl stetit et observabat ambulantem versus sibilantem. "Nunc tangis illum vaporem cum hoc clypeo, e manibus tuis discindetur."
  
  Dein, cum sonitu quasi grex animalium in ardenti silva decepta, plus vaporis inferne erupit, tinnula stridore eruptionis paene obtundebat. Sulphur fetor nunc coepit crassescere aerem, eam in ube toxici vertere. Murmure languidi montis, qui tamdiu comes perpetuus fuerat, factus est similior tonitru. Dracus sensit tamquam ipsi quatientes muros.
  
  "Novum nuntium, Dal. Agendo B consilium. Ad futuram referuntur, hoc est nescio quid infernum aliud facturus est.
  
  "Nihil habes futurum," Dahl ex altera parte clypei stetit. "Aut me."
  
  Una petunt. shale iuxta saxum labi coepit. Clamor et fremitus, quales Dracus numquam audiverat, ex infinito profundo barathri prodiit.
  
  "In supervolcano appropinquat!" Hayden exclamavit. "Turn est!"
  
  
  * * *
  
  
  Invisibilis a Drake, Dahl vel etiam Abel Frey, celeber mons Islandicus Eyjafjallajokull vocatus, qui usque nunc contentus est rivos canos mites emittere et mercaturam aeris terrere, subito ad eius marginem explosa. Mox in Caelo Nuntio et BBC et postea in Te Tube per decies centena millia sopitum visum est - igneae linguae mille dracones ignium in caelo accendentes. Eodem tempore, duo alii vulcanorum Islandicorum explosi, cacumina eorum quasi corks Campanie evolare cogente. Pervenisse Armagedon.
  
  Tantum pauci selecti sciebant quam arcta esset.
  
  
  * * *
  
  
  Heroes invisi numquam noti pugnaverunt in obscuro monte profundo. Drake et Dahl clypeo vaporem effluxum aggressi sunt, obiecto rotundo vaporem in inanem propinquum deflectere, eumque directe supra foramen posuerunt, quod sepulcrum Odin relictum erat.
  
  "Festinare!" Dahl scutum in loco servare conabatur. Sensit Dracus manus tremere labore quo montis vires primas superavit. "Ego iustus volo scire quid infernum hoc factum est"
  
  "Qui curat!" Hayden eas retrahere conatus est, crura tenens et obnixus quantum poterat durissime. "Sicut intus nothum pone!"
  
  Dahl vulum, in foveam salit. Si clypeus vel leviter oderat vel etiam movebatur, statim evanesceret, sed recta intentio erat, et maxima pars diligenter rimam artificialem sub Sepulchro Odini ingressus est.
  
  In laqueum elaboratum centum et mille ante saecula excogitaverunt. di iuro.
  
  laqueus laqueorum!
  
  "Maxima antiqua laqueus unquam novit mundus hodiernus." Dahl ad genua procumbentes. "Qui potuit huic finire."
  
  Dracus videbat ut clypeus tenuis videbatur, absorbens ingentem vim ab inferis ortam. Obsiano colore per crepitum complanata et formata marginibus accepta. Aeternum. Nunquam delebitur.
  
  "Deus benedicat".
  
  Iob facto paulum moratus est antequam ad Frey animum converteret. Plus etiam nunc, quam fingere poterat, pavore cor implevit.
  
  Helicopter rosa nitens ad pondus loculi Odini, quod sub illo leniter movebatur. Ambo Frey et Alicia in operculo loculi sedebant, manus arcte circum loris circumvolutae helicopteris adnexae erant.
  
  Sed Ben, Kennedy et Professor Parnevik ex tribus aliis funibus infra helicopterum pendentes pendebant, sine dubio ibi in puncto gunali tenuit cum Drake ut planeta servaret.
  
  Suspenderunt super inane, vacillantes helicopterum ascendentes, e naribus Draci dextra tollebant.
  
  "Nooo!"
  
  Et incredibile cucurrit, homo solus, strenue natus ex ira, damno et amore currens - hominem, qui se per abyssum iniecit in atram, quaerens quid ab eo esset ereptum, et unum ex inclinata conprehendens. ancoras, cum cecidit.
  
  
  QUADRAGESIMAE
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  Draculi orbis saltu substitit in tenebras - sine fine superne vacui, abyssus infra - trium digitorum oscillantium funiculus, salus unica eius. Animus serenus erat; fecit pro amicis suis. Nulla id nisi nisi.
  
  gratuiti.
  
  Digiti funem tetigit et claudere non potuit!
  
  Corpus, tandem gravitati obnoxium, ocius cadere coepit. Ad ultimum secundum, inclinata manus sinistra super funem, quae erat longior quam cetera, clausa et reflexa malicia destricta.
  
  Casus eius obstitit utribus brachiis apprehendens oculos clausit, ut cor celerius verberaret. Rauca aliunde venit plausus ab alto. Alicia cavillatio fundit.
  
  "Estne hoc quid Wells significatum est "ostende turbam tuam?
  
  Dracus suspexit, abyssum inferius acutissime conscius, vertiginem sentiens sicut nunquam antea. Sed recentibus viribus et adrenaline tori eius ardebant, multumque veteris ignis intus iam exitu moriebatur.
  
  Funem conscendit, manum super manum, flexis genibus, velociter. Frey sclopetum submachinam vibravit et risit, intento studio, sed tunc ab Odin sepulchrum Hayden vociferatus est. Dracus ibi stantem vidit, ad Freyum petens pistolam Wellensis - senex imperator iuxta eam cecidisset, sed, Deo gratias, adhuc spirabat.
  
  Hayden sclopetum ad Frey medium demonstravit. "Surgat!"
  
  Helicopter adhuc in aere erat, gubernator incertus suorum ordinum. Frey haesitat, fremens ut puer ab ludibrio dilectissimo suo separatus. "Bene. Hundin! Bitch! Ego te perdant, qui planum damnant!
  
  Drake risit cum responsum Hayden audivit. "Ita saepe intellego."
  
  Kennedy, Ben et Parnevik oculis latis aspiciebant, vix respirare auderent.
  
  "Vade et pervenit!" - Frey tum ad Ariciam vociferatus est. "De manu in manum. Tolle eum, et eamus. Hoc bitch non mitterent te. Ea quaestio est imperium. "
  
  Dracus ingurgitavit ut Alicia sarcophagum desiluit et parallelam Draculi funem arripuit, sed etiam sic tempus perspiciendi apud Ben prehendit, quomodo puer ad statum revelationis Hayden portavit.
  
  si quid benignius aspexit Ben.
  
  Alicia delapsus est funem simiae similem et mox aequavit Draco. Aspexit eum perfectam faciem irae plenae.
  
  "Non possum utroque modo validam." Exsiluit in aerem, pedes primo, arcu per tenebras venusto, momento in aere penitus pendens. Tum crura eius firmiter in sternum Draculi connexum et corpus suum deinceps iactabat, in suam restem breviter vellicans antequam illud in proximum plicaret.
  
  "Fucking nire," Dracus mussat, pectus ardens, tenaci resolutio.
  
  Alicia incitato suo circa funem fabrefacta usus est, crura in plano pectoris sparsa et in ventrem impulit. Dracus oscilla ad dextram curavit ad ictum molliendum, sed tamen costas eius attritas sensit.
  
  Fremebat in eam, dolorem sumebat et altius surrexit. Apparuit in oculis eius scintilla cum novo respectu.
  
  "Tandem," inspiravit. "Tu redis. Nunc videbimus quis sit optimus.'
  
  Funem commiscuit, fiducia omni motu procedens. Uno saltu, Draculi funem praeterivit proprium, et rursus impetu suo utebatur ad tergum repercutiendum, cruribus hoc tempus capiti intendens.
  
  Sed Dracus retro erat ac paratus erat. Funem eius sollertissime dimisit, intensam vertiginem suppressit, eamque in altitudinem duorum pedum excepit. Aricia supra se innoxia fluitabat, attonitum motu, iactantibus armis.
  
  Drake restem pedis ad tempus proiecerat. Per tempus intellexit adversarius quid fecisset, praepositus est. Constitit in caput.
  
  Digitos vidi emittere funem. Cecidit, sed digitis paucis. Duris nucis intus laborata est, et tenaci recuperavit.
  
  Freyus desuper rugiens. "Nihil boni! Morere, infidelis Anglice!
  
  Tum, minore quam ictu oculi, Germanus cultrum extraxit et fune Draculi incidit!
  
  
  * * *
  
  
  Dracus omnia in motu tardo vidit. Splendorem herbae, mali superficiem secantis lucent. Subita explicatio vitae est, qua via incepit tumor et squirere supra se.
  
  Instanti gravitate corporis. A gelidum momentum horroris et incredulitatis. Sciens omnia, quae unquam senserat, et omnia quae unquam in posterum facere potuit, destructa sunt.
  
  Tum ruinam ... videns Nemesin suam, Alicia, pugnum scandere, ut ad summum sarcophagi rediret... Videns os Ben os in gemitu detorquens... Facies Kennedy in larvam mortis vertit... et per visionem suam periphericam.... Distantiam .... quid. ?
  
  Torsten Dahl, rabidus Swecus, currens, non, currens, trans suggestum cum sella cinguli ad corpus suum accingebatur, proprie se in foveam nigram projecit, sicut ipse Dracus momenta priorum fecerat.
  
  Arma tuta post se explicantia, circum columnam in thalamo Odin munita, a Hayden et Wells, qui maximo conatu erant adstricti, muniuntur.
  
  Dahl insanus saltu... admotis satis admotis armis Draci capto et arcte tene.
  
  Dracus spei ruptus defluxit sicut ipse et Dahl simul ceciderunt, linea salus tensa... tunc subito, dolorosa tug sicut Hayden et Wells tensionem accepit.
  
  Tunc spes est. Tardus, molestus inceptis salutis. Dracus in Dahl oculos inspexit, verbum non dicens, non unciam animi emittens, dum digiti pollicis ad salutem trahebantur.
  
  Gubernator helicopterum ordinem recipere debet, quia escendere coepit donec tertium missile telum, hoc tempore e monte, ad sarcophagum sine periculo damni aptare per lacunam satis dilatare voluit.
  
  Intra tria minuta, loculus Odin evanuit. Distat impetu foliorum helicopterorum memoria. Ben, Kennedy et Parnevik iidem erant ac nunc.
  
  Denique Dahl et Dracus super scopulos barathri margines tracti sunt. Dracus persequi voluit, sed corpus eius non pugnavit. Hoc totum potuit ibi ponere, submergere trauma, dolorem ad solitariam cerebri partem reducere.
  
  Cum autem ibi iaceret, sonus helicopteri rediit. Hoc solum tempore erat a SECURIS Dahl. Et hoc fuit simul eorum salus et persecutio.
  
  Dracus modo oculos torquebat Torsten Dahl inspicere. "Deus es, buddy", et significatio loci in quo erant in ipso non est amissa. "Verus Deus"
  
  
  QUADRAGINTA UNUM
  
  
  
  GERMANIA
  
  
  Quotiens Kennedy Moore tam in duro sede asinum convertit, Alicia Miles acer oculis animadvertit. Canis Anglicus Uber bellator erat, sensu sexto praeditus cop - exspectatione assidua.
  
  Fugientes ab Islandia in Germaniam per tres horas semel tantum constiterunt. Primum, sicut decem minuta, postquam a monte reliquerunt, sarcophagum levaverunt et eam munierunt et omnes in tabulam detulerunt.
  
  Abel Frey statim ad cellulam dorsum abiit. Non vidit postea. Probabiliter iungit rotas furti et industriae. Alicia Kennedy, Ben et Parnevik in suas sedes reiecit, deinde iuxta amasio suo laesa Miloni consedit. Stocky Americanus omnem corporis sui partem tenere videbatur, sed maxime globos, quod Alicia alternatim oblectare et trepidare videbatur.
  
  Tres alii custodes in helicopteris erant, a captivis ad insolitam communicationem, quae inter Ariciam et Milonem erat, versantes, tristes alternatim, tum significantes, deinde ira repleti.
  
  Kennedy nesciebat ubi essent quando helicopterum descendere incepit. Mens eius ultimam horam erraverat ab Draco et eorum adventu Lutetiae, Suecia et vulcano, ad vitam pristinam cum NYPD et inde inevitabiliter Thomas Caleb.
  
  Vide Caleb interfectorem quem liberavit iterum occidere. Memoriam victimarum eius invasit. Scelus scaena paucis abhinc diebus ambulaverat - scelus sceleris - mansit in animo recente quasi sanguinem. Intellexit se non vidisse nuntium nuntium unum ex tunc.
  
  Fortasse comprehenderunt.
  
  In somniis tuis....
  
  Nec. In somnis illi numquam eum capiunt, illi numquam accedunt. Occidit et abutitur me, et culpa mea me tenet tanquam daemonem damnatum, donec totum tradam.
  
  Cito descendit helicopter, eam ex visione iactans vultum non poterat. Cellula personalis in dorso helicopterorum aperuit et Abel Frey egressus ordines latratu.
  
  "Alicia, Milo, mecum eris. Captivos infer. Custodes, loculum ad speculandum deduces meum. Custos ibi mandavit ut me contactum quam primum omnia ad videndum parata sint. Quod cito fieri volo, custodes, ne dubita. Odin forte mille annos Frey exspectavit, sed Frey Odin non exspectat.
  
  "Novit totus mundus quid feceris, Frey, insanis," Kennedy dixit. "Fashion designer, mehercule. Quousque putas te e carcere manere?"
  
  "America sensus auto-momenti" Frey disrupti sunt. "Et fatuitas credis magna loqui posse, hmm? Semper superna mens triumphat. Putasne amicos tuos exisse? Insidias ibi posuimus, stolidae canis. Non praeteribunt Neptunum.
  
  Kennedy os reclamandi aperuit, sed breviter Ben vidit caput movere et cito os suum clausit. Relinque eum. Superstite prius, postea pugna. Vanna Bonta illa mente commemoravit: "Malo ego inferiorem complexum habere et iucunde mirari quam in complexu superioritatis et inclementer excitari".
  
  Frey non habuit modum cognoscendi eorum helicopterum in altiori altitudine mansisse. Superbia autem ei persuasit quod ingenium suum antecederet.
  
  Ita cogitet. Admiratio etiam dulcior fuisset.
  
  
  * * *
  
  
  Helicopter salebratum appulit. Frey extiterunt et primo desilierunt clamitantes ad homines humi. Alicia ad pedes eius surrexit et digito suo motum fecit. "Primum tres. Capita depressa sunt. Moveas donec aliter dicam."
  
  Kennedy ex helicopter post Ben desiluit, dolorem lassionis in omni musculo sentiens. Cum circumspiceret, aspectus mirabilis obliviscitur de lassitudine paulisper, immo spiritum abstulit.
  
  Unus aspectus agnovit castrum Frey in Germania fuisse; ubi fun non cessavit excogitatoris iniquitatis lacum. Eorum area ad ostium introitus, geminae portae quercus inauratae bullis aureis et e columnis marmoreis Italicis effictae, quae in aulam grandem ducebant. Ut Kennedy observabant, duo carri pretiosi, Lamborghini et Maserati, evellebant, e quibus quatuor studiosissime viginti aliquid guys evoluverunt et vestigia in castrum moverunt. Graves rhythmi musici saltationis post ianuam venerunt.
  
  Supra fores erat façade lapidea induta ordine turrium triangularium et duae proceriores turres ad utrumque finem, dans structuram immanem Gothicam Renovationis aspectum. Gravis, Kennedy cogitatio, et paulo superante. Putavit adhibitum ad convivium hoc loco somnium exemplar futurum esse.
  
  Sicque Abel Frey ex somniis profuit.
  
  Illa eiecta est ad fores, Alicia eos diligenter spectans mugitu supercaros transiens et vestigia marmorea ascendit. Per portas et in VESTIBULUM resonans. Ad sinistrum, aperta, coriacea porta, in clunem emissam, musicis, coloratis luminibus, et fixis supra turbam intortis, induxit, ubi omnes probare potuerunt quam bene saltare possent. Kennedy statim cessavit et exclamavit.
  
  "Auxilium!" Clamavit, recta visitatores spectantes. "Adjuva nos!"
  
  Plures homines momentum ad dimidium plena specula summittere et me conspiciunt. Post alterum ridebant. Classica Suecica flava lagenam suam salutando excitavit, et homo niger album eam intueri coepit. Alii ad infernum suum disco.
  
  Kennedy ingemuit sicut Alicia capillo eam apprehendit et per marmora traxit eam. Ben reclamavit, sed alapam ei pene pulsavit. Risus magis in convivio inter convivas fuit, quam paucas impudicas commentationes sequebantur. Alicia Kennedy in scalas magnas misit, eam in costis dura feriendo.
  
  "Stulta femina," exsibilavit. "Nonne vides quod amantur dominum suum? Numquam de eo male cogitant. Nunc... ite.
  
  Ostendit sursum cum parva pistola quae in manu eius apparuit. Kennedy resistere voluit, sed per id quod modo factum est iudicans, decrevit ut cum eo veniret. gradibus et ad sinistrum in alterum Castri ala deducebantur. Ut primum scalas reliquerunt et longum, infusum ANDRON - pons inter alas intraverunt - musica chorea cessavit, et soli homines tunc temporis in tempore viventes esse possunt.
  
  In ANDRON deambulantes se invenerunt in cella quae olim pilae spatiosae fuisset. Nunc autem area divisa est in dimidium duodecim conclavia separata - conclavia cum vectibus in loco murorum extrinsecus.
  
  CELLAE.
  
  Kennedy una cum Ben et Parnevik in cellam proximam eiecti sunt. Clamor magna significabat ianuam claudentem. Aricia agitata. "Prospectus es. Gaude."
  
  In alto silentio, quod sequitur, Kennedy digitos per longas comas decurrit, leves, quantum potuit, anhelat, et altum spiritum sumpsit.
  
  "Bene..." coepit dicere.
  
  "Heus, canino!" Abel Frey ante cameram suam apparuit, quasi Deus inferni renidens. "Salvete parti meae castri. Nescio quomodo eo frueris quanto mei, uh, hospites ditiores.
  
  Ille oblatam sibi ablatum ante respondit. "Nihil refert. Loqui non habes. Tua verba mihi parum interest. Ita cogitare se simulavit, "qui bene habemus ..., utique Ben Blake est. Pro certo habeo tibi magnam voluptatem dare".
  
  Ben cucurrit ad vectem et traxit eos sicut potuit duris. "Ubi est soror mea spuria?"
  
  "Hem? Procax flava cum... "Draconem genus pugnae inducas? Visne singula? Bene, bene, quia tu, Ben. Prima nocte misi optimum virum ibi ut soleas colligere, scis, ut paulum emolliat. Tagged eum, aliquas costas laesit, sed obtinuit quod volebam.
  
  Frey momento cepit piscandi remotum imperium e sinu peregrini pallii serici quo utebatur. Id in televisione portatili commutavit, quod Kennedy ne quidem animadvertit. Apparuit photographica in aere - SKY News - garrula circa debitum nationalis UK crescentis.
  
  "Secunda nocte?" Frey constiterunt. "Numquid frater suus vere scire vis?"
  
  Ben clamavit, sonus gutturalis e ventre profunde elapsus. "Satisne est? Rectene est?"
  
  Frey imperium remotum iterum coniucaverunt. Tegumentum ad aliam imaginem transiit, grainier. Kennedy intellexit se in conclavi parvam spectare cum puella ad lectum alligatam.
  
  "Quid censes?" Frey, incitatus. "Certe vivit. Nunc enim.'
  
  "Karin!" Ben currentes versus TV sed deinde substitit, subito superatus est. Totum singultu movit corpus.
  
  Frey risit. "Quid aliud vis?" Iterum simulavit cogitationem, deinde iterum canalem mutavit, hoc tempore rhoncus. Statim in nuntio nuntius factus est de interfectore Vide a New York - Thomas Caleb.
  
  Haec tibi scripsi prius, insanus Kennedy gaudio dixit. "Cogitare ut voles."
  
  Nolens auscultavit. Audistis tristem nuntium quod Caleb vagari pergit vias Novi Eboraci, liberatus, larva.
  
  "Credo te eum liberasse," Frey significanter dixit ad Kennedy tergum. "Magnum officium. Rapax reversus est ubi ipse est, non iam animal in urbe saepti ferarum inclusum.
  
  Renuntiatio per archival footage causae, supellectilem vexillum, faciem, facies cop sordida, facies victimarum. semper victimarum facies.
  
  Iidem qui eius somnia cotidie versantur.
  
  "Prope te omnia nomina eorum scis, nonne?" Frey subsannavit. "Oratio familiarum. Via ... mortui sunt.
  
  "Tace!" Kennedius caput in manibus posuit. Quod prohibere! Quaeso!
  
  "Et tu," audivit Frey susurri. "Professor Parnevik," verba expuit quasi putrida esca quae in os incidisset. "Mansisti mihi et laboravi."
  
  A offa insonuit. Kennedy exclamavit in inpulsa. Secundum alterum, ut audivit corpus conlapsum, et conversus, vidit senem cecidisse in terram, foramen hians in pectore, effundebatur sanguis et respersus est in cellae parietibus.
  
  Decidit maxilla, cerebrum incredulitas claudit. Tantum vigilare potuit ut Frey denuo ad eam conversus est.
  
  "Et tu, Kennedy Moore. Tuum tempus venit. Mox scrutabimur profunda, ad quae descendere potes."
  
  Conversus ad calcem et ridentem abiit.
  
  
  QUADRAGINTA DUO
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANIA
  
  
  Abel Frey chuckled to himself as he headed to his security department. Aliquot momentis inventivis hos fatuos conculcavit et in terram deiecit. Uterque rumpitur. Postremo ille senex stultus Parnevik Stone occiditur.
  
  Prodigiosus. Nunc in actionibus etiam iucundius.
  
  ianuam privatis patefecit, ut Milonem et Ariciam, sicut reliquerat, in strato proiecisset. Magnus Americanus adhuc iniuria laborabat omnique motu conciliatus, quod Swede, Torsten Dahl.
  
  "Quid novi ex altera porta?" - Frey statim quaesivit. "Nonne Hudson vocant?"
  
  Proxima ianua erat centrum ditionis CCTV, nunc sub custodia unius suffraganei Frey, Tim Hudson. Circum castellum notum "vir cum memoria" pro ampla scientia computatrale, Hudson unus erat primus discipulorum Frey, vir ad extremum aliquod extremum pro sua bulla fanatica proficisci volens. Plerumque vigilantia progressionis institutionis sepulcri Odin erant, et Hudson ad gubernacula erat - maledictio, sudor et trepidus Yeagers quasi lac ingurgitans. Frey, cupiebat sepulcrum videre suo loco inauguratum, et ad primam notabilem visitationem plenam praeparavit. Captivi, Karin, cellae novorum captivorum inspiciuntur.
  
  Et pars, scilicet. Hudson systema statuit, quod omnem digiti stipitem alicui ditioni subiecit, sive picem ultrarubram sive vexillum, et omnis motus hospitum Frey electi notatus et pressus ob pondus in pressionibus.
  
  Ad hoc intelligendum quod virtus non est scientia post omnia. Fortitudo solida probatio est. Discreta consequat. High definition video. Captio potest esse illicita, sed non laesit si victima satis pertimuit.
  
  Abel Frey "diem noctem" cum stellio vel saxo pullo quovis tempore sibi opportuno comparare potuit, picturam vel sculpturam comparare, sedilia ante biremium ad spectaculum fortissimum in urbe splendidissima comparare, quandocumque consequi non potuit. voluit.
  
  "Nihil adhuc. Hudson denuo lectum esse necesse est," Alicia dixit despiciens caput manibus et cruribus super crepidinem lecti. Cum eam Frey aspexit, genua leviter pandit.
  
  Profecto. Nempe Frey ingemuit sibi. Videbat ut Milo ingemuit et costas eius tenuit. Solitudinem electricitatis sensit, pulsationem cordis suam vivificare sicut cogitatio sexus cum periculo mixta. Supercilium in Ariciae movit, eique signum universale pecuniae dedit.
  
  Alicia crura deposuit. "Secunda sententia, Milo, cur non abis et reprime iterum. Et ab illo fatuo Hudson, hmm plena fama? Bulla, annuit ad gulae patinam argenteam. "Nihil insolitum?"
  
  Freyus laminam meditatus Miloni, oblitus rei, rei publicae, inscitiae suae, simulato vultu ad amicam misit, deinde ingemuit e cubiculo et claudicatus est.
  
  Frey dixit, "De biscotti spectant delectamentum."
  
  Statim ut ostium in locum conprimebatur, Alicia Frey laminam buccellas tradidit et mensam suam ascendit. Quadripedum stans, in se caput convertit.
  
  "Visne aliquid nice quod asino Anglico huic buccellato?"
  
  Frey bullam secretam sub scrinio suo premebat. Confestim, pictura ficta ad latus ferebatur, ordo tegumentorum video patefaciens. Dixit, "Sex," et una e tegumenta ad vitam venit.
  
  Gustavit crustulum ut vidit, absente clunem Alicia circumferens.
  
  "Meam pugnam arenam," inspiravit. "Hoc iam coctum est. Ita?"
  
  Alicia squirted seductively. "Etiam".
  
  Frey tristitiam inter crura mulcere coepit. "Tunc habeo circiter decem minuta. Uno velox nunc facere debebis."
  
  "Fabula vitae meae".
  
  Freyus animum advertit ad eam, Milonis semper memor duntaxat viginti pedum post ianuam reclusam, sed etiam cum illa, et vultui Ariciae Milonis, non poterat oculis adhuc e cella cuiusdam noviter luxuriosi auferre. captivos.
  
  Vide interfectorem - Thomas Caleb.
  
  Collatio finalis inevitabilis fuit.
  
  
  
  Pars III
  Acies...
  
  
  QUADRAGINTA TRES
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANIA
  
  
  Kennedy cucurrerunt ad vectibus sicut Abel Frey et custodes eius extra cellam suam apparuerunt. Clamavit ad eos ut tolleret corpus professoris vel dimittere eos liberos, tunc sensit impetus trepidationis, cum id fecerint.
  
  In ostio cellae substitit, incertum quid faceret. Unus e custodibus suis pistol. Altius ambulabant in carcerem complexum, praeter plures cellas, omnes vacuas. Scala autem eius ad os omnia refrixit. Mirabatur qualia pravae iniquitatis huic capax esset.
  
  Id cum cognovit Caleb peius esse. Eos omnis asperiores. Drake, Dahl et exercitus subsidiarii appropinquare sperabat, sed hanc difficultatem opponere oportuit et eam superare credens se in suis esse. Quomodo sperat se tueri Ben in via Drake? A puero guy iuxta eam ambulavit. Non multum locutus est quia Parnevik mortuus est. Kennedy, puer, pauca tantum verba locutus est, quia in sepulcro captus fuerat.
  
  Viditne fortunam suam servandi Karin dilabentem? Sciebat cellam suam adhuc incolumis in sinu suo vibrare positam esse, et dimidium duodecimum vocatum a parentibus accepisse se non respondisse.
  
  "In loco dextro sumus", Kennedy ex angulo oris susurravit. "Contine te ipsum animum tuum."
  
  "Tace, American!" Frey expuens ultimum verbum quasi execrationem. Nam eum, qui putavit, verisimile erat. "Fatum tuum cures."
  
  Kennedy retro respexit. "Quid est hoc volo volo? Facisne me unum ex tuis coquite factis?" Ea imitabatur et suturam secans.
  
  Germanum supercilium levavit. " bellus. Videamus quam diu vos feisty moramini."
  
  Vltra cellularum complexus aliam intrabant, partem domus multo obscuriorem; Ibant autem ad deorsum acutum angulum, cubicula et corridora circa eam labefactabant. Quanquam, sciens Frey, tota allec rubra erat, ut sanguineos confunderet.
  
  Ultimum atrium ambulabant, quod ligneum ostium arcuatum cum magnis metallis in cardine ferebant. Unus ex custodibus numerum octuaginta digiti impugnabat in keypad numerorum wireless, et portae graves strepere coeperunt.
  
  Statim vidit cistam altae cancelli metallici quae novum cubiculum circumdedit. Circiter triginta et quadraginta homines circumstantes eum bibentes in manibus ridentes. Pueri et venefici domini, nobiles mares et feminae prostibulae, regium et fortunarum 500 praesides, viduae cum ingentibus hereditatibus, sheikhs oleum et filiae nummorum nummorum.
  
  Omnes circa aggerem stabant, Bollinger et Romani Conti sorbillantes, cupediis vescentes et culturam et genus exundantes.
  
  Cum intrasset Kennedy, omnes morati sunt et inspexerunt eam parumper. Eius cogitatio gelida aestimanda erat, susurrans per pulveres muros cucurrit et aures perculit.
  
  Id est? Legatus?
  
  Eam in, oh, quattuor minuta capita delebit.
  
  tollam. Tibi alii decem dabo, Petre. Quid ergo dicturus es?
  
  SEPTEM. Opto eam fortiorem esse quam spectat. Et bene, pusilla erit pissed, credisne?
  
  Quid de inferno sunt?
  
  Kennedy ad nates calcitrare asperam sensit et in cubiculum offendit. Congregatio risit. Frey cito cucurrit post eam.
  
  "Populus!" Risit. "Amici! Haec est admirabilis oblatio, nonne credis? Et noctem unam mirabilem nobis datura est!"
  
  Kennedy circumspexit, ocellos exterritus est. Quid de inferno sunt? Mane spinosa, recordata est militis Lipkindi dilectissimi dicti. Perge ludum. Intendere conata est, sed ictus et circumstantium surarum minabantur eam insaniam expellere.
  
  "Non ante te faciam," mussat ad tergum Frey. "Quoquo modo exspectas."
  
  Frey ad eam conversus est, et risus gnarus stupendus erat. "Numquid non est? Magnae rei gratia, temetipsum ac pares existimo. Ea sed tation. Tu aliter sentias, sed, ut puto, facias, carissime Kennedy. Ego vere cogitare potes. Veni." Annuit ut ad se veniret.
  
  Kennedy ad anulum clausurae iit. Sub hanc circiter duodecim pedes foramen erat inaequale in terram effossum, pavimentum saxis strata, parietibus squalore et saxis obtectum.
  
  Gladiator priscus arenam. Pu- pit.
  
  Scalae metallicae iuxta eam evulsae sunt et super cancellos in foveam elevatae sunt. Frey significabat ut descenderet.
  
  Nullo modo, insusurravit Kennedy. Tria tormenta monstrata sunt ad eam et Ben.
  
  Frey humeros. "Te requiro, sed graviter puero non opus est. glandem ad genu, deinde ad cubitum incipere potuimus. Operare et vide quam diu te tulerit ad petitionem meam adimplendam ". Risus infernalis ei persuasit se laetam fore ut eius verba confirmaret.
  
  Dentibus grisavit et alterum levavit aliqua. Respexit eam dives turba cum foenore, sicut animal in cavea. Pocula vacua erant et gulae edebantur. Famulae et pedissequae ab eis invisae, replens et refrigerium.
  
  "Qualem foveam?" illa paciscebatur pro tempore, cum nullo modo exiret, Drake omne pretiosum extra alterum dare conatur.
  
  "Haee mea est arena pugna," Frey benigne dixit. "Vis in memoria gloriosa vel turpiter morieris. Electio, mi Kennedy, in manibus tuis est. "
  
  Mane aspera.
  
  Una e custodia eam cum rostro pistillo suo impulit. Nescio quo pacto, ut Ben positivum aspectum exstent et ad scalas perveniat.
  
  "Mane," oculi Frey irati micant. "Tollite eam calceamenta off. Hoc paulo plus sanguinem suum devorabit.
  
  Stans ibi Kennedy, humiliatus et furens, paulum stupefactus cum unus e custodibus genu flexo ante se et calciamenta expoliavit. Scalas ascendit, falsas et longinquas sentiens, quasi novus iste conventus in remoto mundi angulo cum alio Kennedy ageretur. Mirabatur quisnam hoc esset quod omnes dicebant.
  
  Non bene sonant. Sonabat ut pugnaret pro vita sua.
  
  Dum per scalas deambulabat, sibilus e turba venit, et unda valida sanguinolenta implevit aerem.
  
  Clamabant omnis generis obscenitates. Sponsiones positae sunt, aliae ut minus quam minutam morituram, alii ut amentum minus triginta secundis amitteret. Unus vel duo auxilium ei offerebant. Sed maius periculum fuit, ut cadaver eius in pulverem converteret.
  
  Ditissimus dives, potentissimus peripsima in Terra. Si hoc tibi divitiae et potentiae dedit, vere mundus destructus est.
  
  Omnes nimium cito nudis pedibus duram attigerunt humum. Descendit, frigida sentiens et exposita, et circumspexit. E regione parieti scissum est. Currente in crasso seris tegitur.
  
  Figuram eorum ab altera parte repagulis subito accurrerunt, eosque cruento stridore fremitu incusserunt. Tam duros ille excussit stridore, vultus Plus minus distorto rugitu quam vultu.
  
  Verum hoc obstante, Kennedy, quamvis prodigiosum circumstantium, eum citius agnovit quam ut nominis sui meminisset.
  
  Thomas Caleb, Vide interfector. Hic in Germania cum her. Duo inimici mortales arenam pugnam inierunt.
  
  Consilium Abel Frey, rursus in New York exclusum, perficitur.
  
  Insiluit cor Kennedy, et purus odii cursus e suis digitis ad cerebrum emissam et quasi sagittam retorsit.
  
  "Spurius!" Clamavit ira pervidens. "Absolutus es bastardus!"
  
  Tunc surrexerunt vectes et insilivit Caleb versus eam.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus helicopterum exivit antequam terram attigit, gradus tamen post Torsten Dahl accurrit et versus deversorium occupatus, quod communi copiarum internationalium coitione occupatum erat. Exercitus certe mixtus, sed dubius et ad pugnam paratus est.
  
  1.2 milia passuum La Vereina ad septentrionem sita erant.
  
  Exercitus et togati vehiculis instruxit, tormenta sonuerunt, parata stabant.
  
  The foyer was concursus of activity: commandos and special forces, Intelligentes ac milites, omnes confluentes, redigentes, procincti.
  
  Dahl suam praesentiam denuntiavit saliendo in deversorium receptionem et vociferando tam magna voce ut omnes se converterent. Obsequium fuit silentium.
  
  Eum et Dracum et alii iam noverant ac bene sciebant quid in Islandia gessissent. Omnis homo hic certior factus est per nexum video emittere inter deversorium et helicopterum.
  
  "Parati sumus?" Dahl exclamavit. "Ut spurium hunc perdere?"
  
  "Apparatus paratus est" imperator exclamavit. Omnes Dahl huius operationis responsales habebant. "Snipers in loco. Tam aestus sumus ut hunc Vulcanum, domine, bene sileo!"
  
  Adnuit Dahl. "Quid ergo exspectamus?"
  
  Tumultus campestri ascendit centum notches. copiae effossa fores a tergo se invicem ferientes ac cervisiam post proelium ad dimicandum instruentes congrediuntur. Tormenta fremere coeperunt sicut vehicula convenerunt avelli.
  
  Drake Dahl in tertio vehiculo movens se coniungit, militari Humvee. Paucis proximis horis brevitates circiter 500 hominum satis sciebat se parvo exercitu Frey CC hominum demergi, sed Germanus loco superiore erat et multum dolis expectabatur.
  
  Unum autem non mirum erat elementum.
  
  Dracus in fronte sedis, vasa eius amplexans, cogitationes suas in Ben et Kennedy intendit. Hayden in sede post eos ad bellum instructa erat. Putei relictum est ad deversorium cum gravi vulnere ventriculi.
  
  Praefectus rotundus acutum flexum, et inde La Veraine in conspectum venit, illuminata sicut arbor natalicia contra tenebras circumfusos, et ante rupem nigram montis qui super eam eminebat. Pate- bant portae eius, ostendens ereum hominis audaciam ad evertendum venisse.
  
  Dahl vertitur in tortor ligula. "Ciemus. Incipimus calidum. Celeritas hie animam servabit, homines. Nosti metas, et nostram optimam coniecturam scis ubi sarcophagus Odin erit. De hoc porcellus agamus, milites.
  
  Coniunctio stetit pro Urbano Urbano. Nimia ironia. Dracus albo-contrusus erat ut Hummer per custodiam Frei custodiae dolium erat cum vix pollicis utrinque parcens. Germani custodes ex altis turribus excitabant.
  
  Primum ictus stimuli plumbei vehicula accensi sunt. Cum subito commeatus restitit, Dracus ostium aperiens abegit. Auxilio aeri non utebantur, quod Frey RGPS habere posset. Qua de causa celeriter a carros migrant.
  
  Ingredere et terram porcorum in lardi officinam converte.
  
  Dracus ad densas frutices cucurrit qui sub prima fenestra creverunt. Turma SAS triginta abhinc minutas miserunt debere iam aream ivimus et hospites eius "civilian" cingebant. Glandes ex arce fenestrae volaverunt, portae parietes quasi carros intus infundentes spargebant. Copiae coitio ignem reddidit vindicta, vitrum comminuens, carnem et os percutiens, et lapidem versando ad mush. clamoribus, clamoribus et subsidiis vocatus.
  
  Chaos erat intra arcem. Explosio RPG e fenestra superiori cenaculi orta est, in Frey custodiae fragore et partem muri destruens. Invasores milites strages cascadet. Machina tormentarii ignis rediit et unus mercenarius Germanicus e suprema tabulato cecidit, eiulans et provolutus usque dum terribili fragore terram feriret.
  
  Dahl et alius miles ignem ante fores aperuit. Earum glandes vel ricochetae duos homines occiderunt. Dahl procurrerunt. Hayden alicubi post se in pugna fuit.
  
  "Opus est nos in hunc infernum foveam ingredi! Nunc!"
  
  Novae explosiones nocturno agitatae. Alter RPG craterem ingens impugnavit pedes aliquot Hummer Drake orientalis. Nimbus sordium et lapides in caelum ceciderunt
  
  Dracus cucurrit, incurvavit, morabatur sub criss-transitu glandium instar aerem supra caput suum confixit.
  
  Bellum vere inceptum est.
  
  
  * * *
  
  
  Turba sanguinem suum ostendit etiam antequam Kennedy et Caleb tetigerunt. Kennedy diligenter circuivit, digitos suos lutum plantans, pedes eius petram et terram temptans, erratically movens ne praevidere possit. Eius cerebrum conabatur ut omnia sentiret, sed infirmitatem in adversario suo iam animadvertit - modo oculi eius in figura sumebant quod informe pantsuit conservative opertum.
  
  Sic hoc uno modo interfectorem occidendi fuit. Inveniens aliquem alium tendit.
  
  Primus motus Caleb fecit. Saliva ab ore volavit, vuluit, bracchia volitans. Kennedy pugnavit et destitit. Turba cruoris exibat. Quidam vinum rubrum in terram effudit, figuralem gestum sanguinis fundere volebant. Audivit Frey, aegrum nothum, Caleb stimulans, Psychopathum improbum, ut hoc faceret.
  
  Nunc iterum vul- Caleb. Kennedy parieti incumbentem invenit. Amisit intentionem, turba turbatur.
  
  Tunc Caleb erat super eam, et brachia eius nuda circumdederunt collum eius, sudantibus et abominabilibus manibus nudis... manus interfectoris.
  
  ... crudelitatis et mortis...
  
  ... putridas sordes per omnem cutem illinebat. Admonitio tintinnabulis in caput insonuit. Vos have ut nolite cogitare sicut hoc! Iuppiter et pugnandum est! Pugna verax pugnator, non legenda quae creasti.
  
  Impatiens turba iterum ululavit. utres et vitrea contra saepem confregerunt, rugientes ut animalia occidere gestiunt.
  
  Et Chaleb, omnia quae contigerunt. Eius centrum retrahitur emissa, ad inferos sufflaia. Monstrum eam in latere pulsavit, dum simul caput pectus suum premebat. Sordidum, sudantibus nudo pectore. Tunc iterum percussit eam. Dolor in pectore exploditur. movit. Vinum rubrum perfundens, desuper effundens.
  
  "Hoc est," Caleb exprobrabat. "Descende in quo tu es."
  
  Turba fremebat. Caleb taetras manus crine tersit, Et placide risit letale nefas.
  
  "Gloria defricatus urina in cadavere mortuo, bitch."
  
  Ad genua cecidit Kennedy, tenaci Caleb elapsus breviter. Ictare conata est , sed anhelat , arcte tenuit . Retraxit ad eum, ridentem morte truculentum capite. Nulla id optio ante. Solve anhelat, informes, celans anhelat figuras, Et labatur crura tibi. Ea usa est momentaneam admirationem in eius ludibrio repere. Lapides illi cutem impingebant. turba ululabat. Caleb in umbilicum eius indusia prosiliens in cingulum attendit, sed in facie sceleste calcitravit, stridore indusia, sicut nasus, sanguinolentus et fractus, lateri pensilis. Ibi paulisper sedit, Nemesin intuens et se reperit a sanguineo, carnivoro oculis aspicere non posse.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus per phantasiam ostium in lobby molem volvit. SAS actu cordoned off nightclub area et principale gradus. Reliquum castri non tam amica.
  
  Dahl pectus suum perfricare sinum. "Delineationes ostendunt tabularium dextro nostro et in ala longe orientali. Noli nunc quicquam dubitare, Drake. Hayden. Constat nos hunc locum esse maxime consentaneum Frey, amicis nostris et sepulcro.
  
  "Ne somniavi quidem," Hayden plane dixit.
  
  Drake Drah per ostium ad alam orientalem sequebatur cum multitudine hominum post se rantium. Ut primum ostium aperuit, plures aere glandes transfixerunt. Dracus revolvit et stabant incendere.
  
  Subito autem Freyi populi inter eos fuerunt!
  
  cultri emicantes. Manus sclopis accensus. Dextra laevaque descendebant milites. Dracus rostrum e pistolae suae ad templum cuiusdam custodiae Frey pressit, deinde telum in locum pilae intulit, ut globulum in faciem eius invasoris poneret. eum a sinistro milites invadunt. Dracus ictu emisso subnixus guy in faciem. Inscius vir inflexit, cultrum sustulit et in caput alterius immersit extremum, qui iugulum Deltae Commandi incisurus erat.
  
  Pistol iuxta aurem eius emissa est; SGG telum ventus est. Hayden Glock et exercitu ferro usus est. Vis multinationalis pro incidenti multinationali, Drake. Plures ictibus exactis facta est in extremo cella. Italis Get implicari.
  
  Dracus sub ictu lateris hostium funditus revolutus. Totum corpus vertit, primo pedes, Guidonem pulsat pedibus. Cum homo duriter in spinam appulit, Dracus mortem sibi conscivit.
  
  Ille praefectus SAS surrexit et Dahl maculosus duodecim passus praemisit. Hostes pauciores et pauciores fiebant, probabiliter tantum pauci duodecim martyres remanserant, missi qui invasores terunt. verus exercitus alibi.
  
  "Non fermentum malum", risit Suecus circa os suum sanguinem. "Iam perge!"
  
  Per aliam ianuam perrexerunt, laqueis nugatoriis purgavit cubiculum, deinde aliud cubiculum ubi snipers sex ex bonis guys antequam eliminarentur. Tandem se invenerunt ante murum altum saxis cum cubitalibus per quos tormenta tormenta iecerunt. In medio parietis lapidei erat ostium ferreum magis infigendum, simile testudineae ripae.
  
  "Id est," inquit Dahl, inflectens. "Frey locus observationis."
  
  "Dracus materfucker similis est", Dracus dixit, iuxta eum tegumento, manu levata ut justo militum accurrit ad eum. Circumspexit Hayden, sed tenuem figuram inter homines efficere non potuit. Ubi infernum abivit? Obsecro, quaeso, ne ibi denuo iaceat ne cruentis...
  
  "Fort Knox lenta nucis est ut resiliat" Delta commando dixit quod morsum accepit.
  
  Drake et Dal mutuo aspiciebant. "Luctatores!" - simul ambo dixerunt, consilio eorum haerentes 'celeritate nec circum se stulte'.
  
  Duo magna sclopeta diligenter in acie transmissi, renidentes videntes milites. Iniectae falces ferreae validae doliis tormentorum potentum affixae, erucae launculis similes.
  
  Recurrerunt duo milites per viam venientes, tenentes retinacula ferrea in manibus. Funes chalybei cubiculi cavo affixi a tergo immissorum.
  
  Dahl duplex coniuctionem Bluetooth suam coniuctionem. "Dic mihi, cum incipere possumus."
  
  Paucis secundis peractis responsum venit. "Profer!"
  
  A verberare constitutum est. Dracus et Dahl exierunt cum grenade immissi super humeros suos iactantes, contenderunt, et triggers distrahebant.
  
  Iniectae ferreae duae hami velocitate erucae evolaverunt, in parietem saxi Frey in altum effoderunt antequam alterum latus erumperet. Ubi primum spatium concurrerunt, machinam contra se fixa uncis iniciunt.
  
  Dahl se in aurem percussoque. "Facite".
  
  Et etiam ab inferis Drake sonum duorum Hummrorum in contrarium versantium audire potuit, funes potiunculis suis adiunctis confirmatis.
  
  Murus inexpugnabilis Frey explosa est.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy admonuit ut Caleb in calce desudaret ad eam, genu prehensum et vacillantem mittens. Ea usa est temporis spatium ad pedes salire. Rursumque Caleb reversus percussit aurem eius dorsum manus eius.
  
  turba supereminet ei balantum cum voluptate. Millia dollariorum pretium vini rari et subtilis cupae in lutum arenae effusa est. Par mulierum vitta panties defluebat. Hominum Tie. Par Gucci cufflinkum, quarum altera resilit pilosum Caleb.
  
  "Occide eam!" Frey exclamavit.
  
  Caleb dolio ad eam quasi vecturae naulum, porrectis brachiis, crepitu gutturali in alvum fluens. Kennedy salire conatus est, sed apprehendit eam et sustulit eam super terram, elevans eam de pavimento.
  
  Dum in aere, Kennedy solum timeret dum portum expectabat. Et erat dura, petra et terra in spinam collidens, pulsans aerem e pulmonibus. Crura eius recalcitravit, sed ingressus Caleb in eos sedit super eam, cubitis innixa deinceps.
  
  "Magis placet" interfectorem mussavit. "Nunc clamare es. Vox erat manica, sicut stridore porci in iugulo in auribus. "Eeeeeeeee!"
  
  Dolor ardere corpus Kennedy convulsum effecit. Spurius ab illa iam pollicis erat, corpus in summo iacebat, labris stillans in genis, oculos gehennae ardentes, suam interfeminium premens.
  
  Illa momento inops erat, adhuc respirare conabatur. pugnus eius in ventrem eius impulit. Laeva idem facturus erat cum desiit. Cor-tunditur cogitatio, et tunc admota ad fauces exprimi coepit.
  
  Kennedy strangulatus, aere anhelans. Caleb gigglging like amentes. durius expressit. oculos ei studuit. Corpus innixum, pondere pressit.
  
  Calce illa quam dura potuit, ipsum proiecit. Optime intellexit eam nuper saltum accepisse. Tortilis nothi necessitates vitam suam servavit.
  
  Illa iterum defluxit. Turba irridebat eam-ad effectum, ad sordidam vestem, ad asinum exaratum, ad pedes cruentos. Caleb assurgens, scopulosis, e margine victis Brachia pandens ridens.
  
  Et tunc audivit vocem, infirma sed secans cacophoniam raucam.
  
  Vox Ben: "Dracus appropinquat, Kennedy. Propius accedit. Epistulam accepi!"
  
  Damn... non invenit hic. Non potuit fingere hoc unum ex omnibus locis in arce quaerere. Scopum maxime probabile esset repono vel cellulas. Hoc horas capere potuit....
  
  Ben adhuc opus eius. Victimae Caleb adhuc ei necessariae sunt.
  
  Surgite et clamate cum non potuerunt.
  
  In eam irruit Caleb, in sui ipsius contentione praecipitem. Kennedy horrorem simulavit, crure tum erexit, impulit cubitum recta in faciem venientem.
  
  Sanguis ejus totus in manu fluxit. Caleb substitit quasi in murum coctibilem incurrerat. Kennedy commodum suum pressit, in pectore pulsans, nasum iam fractum pulsans, eum in genibus pulsans. Omni methodo usus est ad carnificem inhabilitandum.
  
  Fremitus turbae crevit, sed vix audivit. Alter ictu globulos ad genua calculi misit, alius ad mentum in dorsum vertit. Kennedy deinde in lutum incidit, lassitudine anhelans, oculosque incredulos intuens.
  
  prope dextrum genu erat impetu. Kennedy retro respexit et vidit lagenam vini fractam in luto deorsum fixa. Merlot, quod adhuc liquidum rubeum promissum manat.
  
  Contorsit eam Caleb. Illa ferebat os ictum sine micantia. "Moriendum est," exsibilavit. " Olivia enim Dunn," utrem fractum e terra attraxit. Pro Selena Tyler, supra caput extulit. "Miranda Drury" addidit "primum ictum dentes, cartilaginem et os comminuit. "Et Emma Silke" secundo ictu oculum sustulit. "For Emily Jane Winters," ultimus eius ictus collum in mincemeat convertit.
  
  Et ibi prosternens cruentum, victor adrenalina per venas fluitans et per cerebrum pulsans, humanitatem quae eam subito deseruerat recipere conatur.
  
  
  QUADRAGESIMAE
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANIA
  
  
  Kennedy tergum sursum scalae ad gunpoint iussus est. Corpus Thomae Caleb micans ubi decessisset remansit.
  
  Frey infelix aspexit, in cella telephonica colloquens. Fornix, coaxavit. "Save cryptam omnibus modis, Hudson. Nil aliud curo, stulte. Aufer hunc stratum damnare et fac quod tibi solvo ut facias!"
  
  Avertit nexum et Kennedy inspexerunt. "Sicut amici tui irrumpunt in domum meam."
  
  Kennedy dedit ei aspectum callidum antequam ad florem collectum converteret. "Sicut vos stulti aliquam ex eo quod merentur".
  
  Risus quies erat et specula crepitum. Frey iunxit paulisper ante dicens: "Bibe, amici mei. Tum more solito discede ".
  
  Kennedy quidam locutum simulavit, satis connivere in Ben. Damn, si corpus eius ut canis non nocuerunt. Arsit asinus, et palpitavit crura ejus; caput graue erat et manus sanguine glutinoso obtectae sunt.
  
  Ea Freyo tradidit. "Numquid possum hoc emundare?"
  
  "Tunica utere," chuckled. "Certe nihil aliud est quam pannus. Sine dubio reliqua vestium tuorum ingeminat."
  
  Manu regale agitavit. "Afferte eam". Et puer.'
  
  Arenam reliquerunt, Kennedy defessi sentiens et caput lanificii sedare conatur. Consequatur quod fecisset cum illa decenniis vivere, sed nunc tempus non erat habitare. Ben ei proximus erat et, per expressionem in facie eius iudicans, telepathice nititur eam confirmare.
  
  "Gratias ago, viri", inquit, neglectis custodibus. "Placetamentum erat."
  
  Sequentes furcam sinistram, alium andronem e trunco cella ramosum deflexerunt. Kennedy cogitationes suas collegit.
  
  Modo superesse putavit. Justo vivamus.
  
  Alterum nomen accepit Frey. "Quid est? Suntne reposita? Stultus! Tu... tu. "Hudson, totum exercitum huc mitte!"
  
  electronic strigis nexum abrupte amputavit, sicut guillotinus caput reginae Francorum amputavit.
  
  "Accipe eas!" Frey ad suos custodes convertit. "Accipe eas ad plagas vivas. Plures videtur amicorum tuorum quam prius cogitavimus, karissime Kennedy. Revertar ero ut vulnera tua postea facias."
  
  His verbis debacchatus Germanus celeriter abierat. Kennedy acute perspexit ipsam et Ben iam sola cum quattuor custodibus esse. "Abite" unus ex illis in fine ANDRON ad ianuam eam impulit.
  
  Hoc illi euntes, Kennedy in admiratione connivuit.
  
  Haec castelli pars prorsus diruta est, novum tectum arcuatum supra caput erectum, et parvae domus latericiae utrinque loci structae. Ex his circiter octo erant horrea haud multo maiora quam magna. Kennedy statim cognovit plures quam paucos uno tempore in hunc locum transisse captivos.
  
  Deterior homo quam Thomas Caleb?
  
  Obviam Abel Frey.
  
  Eius rei pejus est secundo. Custodes ad unam domorum illam et Ben impellebant. Olim intus lusus erat. Amittas.
  
  Posset unum sumere, fortasse etiam duos. Sed quatuor? Illa casu non stetit.
  
  Si modo....
  
  Respexit ad proximam custodiam et animadvertit se in aestimationem eius videre. "Heus, hoc est? Vadis ad nos ibi?"
  
  "Haec mea mandata sunt."
  
  " Respice. Huic homini hic - venit haec omnia ad sororem suam servandam. Putas, um fortasse viderit. Uno modo."
  
  Ordines a Frey. Non licet."
  
  Kennedy ab uno praesidio ad alterum. "Et quod? Quis scire debet? Temeritas est condimentum vitae, ius?
  
  Latravit custodes. "Esne caecus? Nonne cameras in hoc loco damnatis vidistis?"
  
  "Freyus occupatus exercitus pugnando est", Kennedy risit. "Cur tam cito fugisse putas?" Guys, sororem suam Ben videat, tunc forte te aliquantulum remissam interficiam cum bullae novae veniunt.
  
  Custodes furtim se inspexerunt. Kennedy plus persuasit in voce eius et paulo plus flirtation in linguam corporis eius, et mox duo ex eis ianuam Karin reserabant.
  
  Duo minuta post sumpta est. haesitavit inter eos vultusque effeta capillis flavis passis ora trahens.
  
  Sed tunc vidit Ben et oculos eius sicut fulgur in tempestate illuminavit. Videbatur quasi vires ad corpus reddidisse.
  
  Kennedy oculum apprehendit sicut duae catervae convenerunt, celeriter urgentem, periculum, extremum casum missionis suae ideae insaniae, omnes uno vultu desperato deferunt.
  
  Karin elevaverunt custodes et fremuerunt. "Perge et accipe, nothi. "
  
  
  * * *
  
  
  Thorsten Dahl impetum duxit, pistillum suum tenens sicut gladium elevatum, in summo pulmonis clamore clamans. Dracus erat iuxta eum, citato cursu etiam ante totum murum cryptae corruit. Fumus et strages parva per aream dispersi sunt. Drake ut cucurrit, alias copias in utramque partem flare sensit. Irruit phalanx mortis, parricidio in hostes progressi.
  
  Draculi instinctus in calce, sicut fumus, aruit et attenuatus est. Ad lævam stabat glomerus excubiarum, metu rigens, tardus ad pugnandum. in medios irrupit, tria corpora saltem exstinguit. Ignis ante auditum redi. Ad laevam dextramque cadentem milites, prolapsum acriter impetum.
  
  Sanguine spargitur dextro in conspectum ocellos, Ut caput Italici vaporis flexere viri, Haud hercle ictos glans.
  
  Drake columba pro coopertorio. Acuta saxa et concreta viscera laniabat in brachiis humi decidit. Volvens, multos ad angulos prorumpit. Populus exclamavit. Exponentia sub ingenti igne explosa. Vetus ossium per aerem lento motu quasi pulvisculo.
  
  Ictibus iterum discurrentibus, Drake turbam hominum moventem vidit. Iesus! Erat illic exercitus Frey, instructus in eorum mortifera formatione, ocius et velocius procedendo, sicut se habere sentiebant.
  
  
  * * *
  
  
  Karin militarium artium exercitatione usus est ut custodes suos inhaerent in re secunda. Kennedy mentum custodiae acutum concutere tradidit, deinde iit, et caput ita durum cornibuit ut stellae ante oculos eius micarent. Secunda post, vidit alterum adversarium, quartum praetorium, salire ad latus, ut aliquod spatium inter se crearet.
  
  Cor decidit. Quarta custodia longius pons erat. Duo etiam ea.
  
  Custodes fodiebant sclopetum levans. Digitis tremulis loca lustrabat opem. Brachia Kennedy extendit, palmas extendit.
  
  "Mitescere, dude. Iustus sede tranquillitas. "
  
  Felis digitus eius metu crispus. A offa insonuit et laquearia surrexitque.
  
  Kennedy abieci. Tensio inspissatur aerem in ius nervosum vertendo.
  
  Ben prope exclamavit cum cella telephonica hiulca ringtone per sollicitudinem suam incepit ludere. Magnitudinis imago ad maximum curuum est.
  
  Insiliebant etiam custodes, alium involuntarium declinans iecit. Kennedy ventum a glande trans- sensit cranium suum. Metus adligat illi macula.
  
  Placet, putavit. Noli esse stultus. Memor esto disciplinae tuae.
  
  Ben deinde telephonum ad custodiam eius proiecit. Kennedy eum vacillare vidit et cito in pavimentum cecidit, ut distractionem ulteriorem crearet. Per tempus stationis telephonicae omisso et animum advertit, Kennedy telum tertiae custodiae umerat.
  
  Karin quamquam hic aliquandiu vixit. Vidit et expertos labores. Excanduit illico. Custodes emissa veste rubra nubes e iacco eruperunt. Inde obscurum macula trans umerum sparsum et confusum aspexit, deinde iratus.
  
  Emisit punctum vestis apud Ben.
  
  Sed schoia successit, sine dubio adiutus est quod caput eius explosum est antequam felis traheret millisecondum.
  
  Post eum, sanguinis sparsiones effictus, stabat Hayden cum globo in manu.
  
  Kennedy Ben et Karin aspexit. vidi quomodo se mutuo spectaverunt cum jucundo, amore et tristitia. Rationabile visum est illis minutam dare. Tunc Hayden ei proximus erat, Ben in subsidio annuens.
  
  "Quid agit?"
  
  Kennedy despiciens. "Felicior erit nunc quam venisti."
  
  Tum sobrius. "Opus est alios hic captivos eripere, Hayden. Illas sumamus et hanc hellholam relinquamus.
  
  
  * * *
  
  
  Concurritur uterque exercitus, in adversarios ilico copias emissae, Germani cultros vibrabant ac citius propius accedere conabantur.
  
  Momento Drake putavit hunc ludum cultrum vanum esse, omnino insanientem, sed tunc recordatus est quis eorum bulla esset. Abel Frey. Furiosus factioni suae nolebat uti glandibus si artificia inaestimabilia laederent.
  
  Dracus inter eos hostes ab hoste caesus est. Milites circum se mutuo ingerunt et percusserunt, vi ossa fracta. Populus exclamavit. Pugnatum est omnibus manibus. Superstes posita est in pura fortuna et instinctu magis quam arte aliqua.
  
  Dum jaculatur, pulsans iter faciens, figuram praemisit animadvertit. Torquens dervish leti.
  
  Alicia Miles iter per agmina super agmina internationalium pugnat.
  
  Dracus conversus ad eam. Sonitus pugnae occubuit. In tergo testudine erant, sarcophago Odini proximus, nunc aperto, cum eculeo macularum supra se elevatarum.
  
  "Bene," risit. "Drakester. Quid agis, buddy?"
  
  "Idem ut semper."
  
  "Mmm, memini. Quamquam dicere non possum quod nimium diu, huh? Viam magna cat in funes pugna. Non malus in togatus miles convertit. "
  
  "Tu quoque. Ubi est BBF? "
  
  "WWF?"
  
  Duo milites pugnaces in Drake concrepuerunt. Propulit eos Ariciae auxilio, uterque fruens quod futurum erat.
  
  "Optimus boyfriend usque in sempiternum? Recordarisne eius? Bellus?"
  
  "O yeah. I. erat eum occidere. Bastardus captus Frey et me commiscens circum in diam." Illa giggled. "Iratus sum. Mortui sunt." Faciem fecit. "Alius mortuus stultus."
  
  "Quis te domare putabat," Adnuit Dracus. "Memoro".
  
  "Quare hic nunc, Drake? Ego vere nolo te occidere ".
  
  Dracus obstipuit caput movit. "Est terminus mendax pulchra vocatur. Haec duo verba perorare omnia de te, Miles, melius quam quisquam Shakespeare potuit."
  
  "Et quod?" Alicia manicas subridens involvit et calceos eius calcet. "Estisne parati habere pilas vestras traditum vobis?"
  
  Drake ex angulo oculi sui vidit Abel Frey ab illis reptantem et clamantem ad quendam nomine Hudson. Plane illos defendebat Milo, cum deflexit vires, nunc alias potiores habebat. Torsten Dahl, semper firmus, stetit ante Germanos furiosos et oppugnare coepit.
  
  Dracus pugnos immisit. "Non fiet, Miles."
  
  
  QUADRAGINTA QUINQUE
  
  
  
  LA VEREIN
  
  
  Alicia eum perculsus avellere tuniculam suam, eam circum se involvit donec tam arcta erat quam funis, tum utens utraque manu ad collum eius involvendum. Pugnat, sed phaleras extrahit intus.
  
  Dextra in genua surgentis - Muay Thai style. Unus. Duo. Tribus.
  
  Conversus ad primum. Iterum conversi sumus. Secundus piri sub costis ejus. Tertius ictus eum in pilis directe percussit. Dolor per stomachum emissa, eum fastidiosum facit et in dorsum suum cecidit.
  
  Alicia stabat super eum, ridentem. "Quid ego dicam? Dic mihi, Drakey, prorsus quod dixi. Movit aliquid dare.
  
  "Tua balls."
  
  Illa coxam deposuit et torta est ut latus calcitrare in nasum suum eripere intendebat. Dracus utraque manu levavit et obstruxit ictum. digito uno sensi delapsus. Conversa ita ut facie ad os cum eo esset, unum crus in arcu alto elevatum, deinde calcaneum in frontem suam detulit.
  
  Securis ictu.
  
  Dracus revolvit, sed ictus adhuc eum in pectore vulneravit. et quantum poterat Milonis viribus, intolerabilem dolorem attulit.
  
  In talo pressit.
  
  Drake exclamavit. Corpus eius systematice fractum, attritum et mutilum est. illa frusta fregit. Ciuilibus annis damnetur. Sed num etiam vituperet missam? Semper erat bona. Semper fuit hoc bonum?
  
  Fractus togatus necne, sas adhuc erat, et solo maculavit suo sanguine.
  
  Subnixus. Et ceciderunt super eum tres robustissimi, et comminuerunt omnia circa eum. Dracus e cubito Germanico in faucibus requiem fruebatur. FRANGO cartilaginem audivit et paulo melius sensit.
  
  consurgens, sciens permissum sibi. saltabat, a pede ad calcem vagans, oculos suos ab intus diabolica et cinerea rutilans. Post eam Dahl, Frey et Hudsonus in ore sarcophagi Odini conpressi erant, vultus in dolore torquebantur.
  
  Alicia ei tunicam proiecit. Hoc flagello percutitur, quod faciei ejus sinistrum latus urit. Iterum percussit et apprehendit eam. Vim incredibili detraxit ei. Offendit se, et se in arma dedit.
  
  "Salve".
  
  Utrosque pollice subtus aures imposuit, premens. Confestim coepit torqueri omnis contumaciae imago. Satis nervum nodi premebat ut aliquem hominem normalem causa transiret.
  
  Milliaria evolutioni ut vestibulum taurus.
  
  Acrius urgebat. Tandem in amplexu recumbit arto, Pondere sinit, claudicans iens, communicare dolorem. Tum stetere directo, et utraque pollice sub alis haesit.
  
  Recta in neruum suum fasciculum. Cruciatus per corpus cucurrit.
  
  Et ideo clausa sunt. Duo formidabiles inimici, per fluctus doloris pugnantes, vix moventes, inspicientes in se oculos quasi amantes diu deperditi, donec mors eos inducat.
  
  Dracus grundivit, miseriam suam celare non potuit. "Insanus... bitch. Cur... quid huic opus est?
  
  "medium .... ad .... perueniet ad finem."
  
  Nec Dracus nec Miles recumberet. Circum eos proelium finire coepit. Plures in pedibus quam Germani remanserunt. At illi pugnabant. Et Dracus obscurius videre Dal et Frey in simili complexu letali inclusum potuit ad finem pugnans.
  
  Ne miles quidem eos interpellavit. Magna erat reverentia. In secreto et indifferenter haec proelia decernuntur.
  
  Dracus ad genua procumbit, Ariciam secum trahens. Nigrae ante oculos eius saltaverunt. Intellexit si viam inveniret ut manus frangeret, vere finiri posset. Digrediente eo in secundis omnibus industria.
  
  ilicis. Acrius urgebat, quod absolutum homicida instinctum in se fodiebat. Pollice defluebant. Alicia procumbit, cubitoque in mentum feriendo. Dracus vidit venire, sed vires prohibere non habuit.
  
  Scintillae ante oculos eius explosae sunt. Pronus supinus cecidit, laquearia Frey Gothorum intuens. Alicia reptavit et obstitit vultu, dolore distorta.
  
  Nemo autem militum circa eos prohibere eam conatus est. Non erit finis, donec unus ex pugnantibus inducias vel moriatur declarat.
  
  "Non malum," tussit. "Adhuc habeo, Drake. Sed adhuc melior sum quam tu."
  
  connivuit. "Scio".
  
  "Quid est?" - rogavi.
  
  "Habes... illud ora. TVLLI CICERONIS id interfector. Furor pugnae. Non refert. Refert enim. Hoc... hoc est, quod discedo.
  
  "Quare id te prohibere debet?"
  
  "Ego sum sollicitus aliquid extra opus," dixit. "Mutatur omnia".
  
  Pugnus elevatus est, paratus jugulum conterere. Momentum praeteriit. Quae dixit: "Vita ad vitam?"
  
  Dracus sensim reversus ad membra sua industriam sentire coepit. "Postquam omnia hodie feci, multum mihi debere puto."
  
  Alicia retorsit et manum extendit, ut eum ad pedes adiuvaret. "Ad funes in bene Mimir's proieci. Non eum occidi ad sepulchrum Odini. Frey Ben Blake operam traxit. Non sum hic ad perdendum mundum, Drake, hic sum ut aliquem iocum habeam.
  
  "Constituo." Dracus stateram suam recuperavit sicut Thorsten Dahl corpus dissolutum Abel Frey e lato ore loculi Odin sustulit. Humida cum fragore solo decidit, et in Italiae marmora sternendis lapidibus exanime versat.
  
  Fremitus deinde clamor et resonat per agmina agmina.
  
  Dahl pugnum strictum intra loculum intuens.
  
  "Spurius ille nunquam vidit praemium," risit. "Opus vitae eius est. Iesus Christus, vos guys hoc videre oportet.
  
  
  QUADRAGINTA SEX
  
  
  
  STOCKHOLM
  
  
  Post diem Drake circumquaque interrogationum infinitas fugit ut dormiat paucis horis in deversorio propinquo, unus e vetustissimo et optimo in Stockholm.
  
  In VESTIBULUM, expectavit elevatorem et miratus est cur omnes cogitationes eius cinematographicae sunt. Insaniunt ex vigiliis, verberibus assiduis et intenso pressura. Accepit eum per aliquot dies ad recuperandum.
  
  Elevator insonuit. Apparuit iuxta illum figura.
  
  Kennedy fortuito Saturni indutus pantsuit, coma arcte retorsit coma, fessis studet oculis.
  
  "Salve".
  
  Satis verba fuerunt. Quaerebat si bene claudus non esset, plane stultus erat.
  
  "Salve tu quoque."
  
  "In eodem area?"
  
  " Omnino. Omnes nos separatim servant, sed simul.
  
  Introeunt. Intuitu fractos in speculo. Vitavit contactum cum requiri video cameram. Drake expressit bullam undeviginti.
  
  "Tantumne es ad hoc sicut ego, Kennedy?"
  
  Risit ex animo. "Insanis hebdomade, vel hebdomades. Non certus. Insanus me urget ut nemesis meam pugnam finiam et nomen meum in fine omnium purgarem.
  
  Drake humeros. 'Sicut ego. Ironice, ius?"
  
  "Ubi abiit? Alicia."
  
  "In nocte qua omnia optima secreta eunt, her et ille Hudson geek," Dracus parvipendens. "Praecedebant omnes qui re vera animadvertissent. Probabiliter inter se flante cerebra sunt dum loquimur."
  
  "Ius rem fecistis. Non erant hic auctor. Alicia periculosa est, sed non insanit. Oh, ac ne in noctis silentio dicas.
  
  Momento ad processum suum Dinosaurum Petram referendum sumpsit. Risit. Modus eius ocior oritur quam Mercurius in aprico die.
  
  "Quid de Hayden?" Kennedy dixit ut portae elevator clausae et currus vetus paulatim surgere incepit. "Putasne eam manere cum Ben?"
  
  "Ego vere spero sic. Si minus, saltem nunc eum concumbere puto.
  
  Kennedy in humero pulsaverat. Noli numerare pullos istos, buddy. Fortasse scribet carmen pro ea".
  
  "Tu nominas tres minutas et dimidium vobiscum!"
  
  Praeterita septima area lente volaverunt. 'Admonet me'. Ibi, in Odini sepulcro, quid ibi dixisti? Aliqua de me in Eboraco morando et, uh, animam meam promerendo."
  
  Drake eam intuens. Risum blanda ei dedit.
  
  "Bene .... I.... I.." Ingemuit et emollivit. "Super de hoc usu sum."
  
  "Quid est?" Oculi Kennedy scintillabant malitiam.
  
  "Vetera cohors dino-petrae Cordis ultimum seductionem" appellabat, in comitatu Eboracensi tantum dicimus 'conloqui avem'. Simplices homines sumus."
  
  Cum elevator de quartadecima tabulatis clicked praeteriit, Kennedy tunicam suam soluit et ad solum decidit. Subtus fasciam pellucidam rubram gerebat.
  
  "Quid facis?" Dracus cor suum sensit jump ut si electrocutus esset.
  
  "Ego earn animam meam."
  
  Kennedy anhelat unzipped et in aream cadant. Illa parem par panties rubrae gerebat. Elevator tinctus ut pervenit ad solum suum. Dracus animum sensit et omnia tollunt. Ostium delapsus est ad latus, foramen.
  
  Iuvenes exspectabant. Femina giggled. The guy grinned at Drake. Kennedy Drake e elevatore traxit et in atrium suum emisit et post se anhelat.
  
  Drake respexit. "Non vis hoc?"
  
  "Non opus est hoc amplius."
  
  Drake eam sustulit. "Bene officium, velox deambulatio ad cubiculum meum est."
  
  Kennedy comam demittet.
  
  
  FINIS
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"