Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gulliver An D'Dritt Reich

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    De Gulliver beweegt sech an engem Dram an e parallelen Universum. Do gesäit hien Draachen a muss gewuer ginn, datt et en Drëtte Räich an Hitler-Däitschland gëtt, dat vun engem Mäerchen-Gnom gehollef gëtt. E jonken Hobbit Jong gouf geschéckt der UdSSR ze hëllefen. Awer hien fënnt sech an enger Kanneraarbechtskolonie net fäeg fir Sowjetrussland ze hëllefen. An d'Däitschen hunn d'UdSSR ageholl!

  GULLIVER AN D'DRITT REICH
  ANNOTATIOUN
  De Gulliver beweegt sech an engem Dram an e parallelen Universum. Do gesäit hien Draachen a muss gewuer ginn, datt et en Drëtte Räich an Hitler-Däitschland gëtt, dat vun engem Mäerchen-Gnom gehollef gëtt. E jonken Hobbit Jong gouf geschéckt der UdSSR ze hëllefen. Awer hien fënnt sech an enger Kanneraarbechtskolonie net fäeg fir Sowjetrussland ze hëllefen. An d'Däitschen hunn d'UdSSR ageholl!
  . KAPITEL Nummer 1.
  Midd vu Sklavenaarbecht, huet de couragéierte Reesender geschlof an en Dram hat dee vill méi interessant war wéi d'Realitéit.
  De Jong Gulliver war op engem Draach fléien, an nieft him war e Meedchen vun onendlecher Schéinheet. Scho zimmlech erwuessener, awer nach jonk, a ganz muskulär a curvy. An op hir Hoer d'Faarf vum Blatgold, et war eng räich Kroun vun Diamanten an e puer Steng sou hell, wéi Stären, datt se souguer déi gréissten an deiersten Diamanten erausfonnt hunn.
  De Jong Reesender huet gefrot:
  - Wee bass du?
  D'Meedchen huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Ech sinn d'Prinzessin Leia! An am Moment commandéieren ech eng Arméi vun Draachen!
  De Gulliver huet zréckkuckt. An tatsächlech war et eng ganz Flock vun Draachen am Himmel, an all dës Kreaturen ware schéin. An do souzen herrlech Meedercher op hinnen.
  Mee déi schéinsten an herrlechst war nach ëmmer d'Kinnigin. An den Draach, op deem déi dräi geflunn sinn, zesumme mat enger anerer Schéinheet, war wierklech fantastesch. Hei war d'Equipe. A gläichzäiteg sinn all d'Meedercher barfuß, obwuel hir Plakegkeet mat Edelsteier a Perlen bedeckt ass.
  Awer si hunn net verstoppt entweder d'Schockela Baren vun der ABS op de Mo, oder d'Muskelkugelen, déi ënner der Bronze Haut rullen. Zur selwechter Zäit haten d'Sohle eng elegant an eenzegaarteg Béi vun den Fersen.
  De Krieger Jong sot:
  - Wéi schéin Dir sidd. Dir Meedercher si wierklech e Wonner!
  D'Leia huet hir Hoer d'Faarf vum Blatgold gerëselt a gesongen:
  D'Meedercher sinn all schéin, barfuß,
  Si si staark a Krieger aus der Krëpp ...
  D'Schéinheeten hunn e ganz strenge Look,
  D'Häerz ass kloer méi lëschteg mat hinnen!
  De Gulliver war domat eens. Hien huet d'Schwäert a sengen Hänn gedréint, huet domat eng Aachtfigur gemaach a gesot:
  - Ouni Zweiwel, et ass méi Spaass mat Iech!
  Eng Equipe vu Schéinheeten ass op Draachen geflunn. Et gëtt eng ganz Arméi vun hinnen, herrlech an eenzegaarteg. An d'Draachen haten Flilleke gemoolt an all de Faarwen vum Reebou. An et schéngt, datt si mat Edelsteier dekoréiert waren.
  Gulliver notéiert:
  - All lustful Mann ass en Draach op seng Manéier, awer net e siwe-Kapp, mä meeschtens e Kapp ouni!
  D'Prinzessin Leia huet gelaacht an geäntwert:
  - Am Géigesaz zu engem Draach brauch e Mann de Kapp net ofschneiden, hie verléiert se scho wann hien eng Fra kuckt!
  De Kriegerjong huet seng blouss Zéiwe geheit - hien huet ongeféier zwielef Joer al ausgesinn an huet nëmmen Shorts un, dofir huet hien d'Nadel gehäit. Also ass et duerch geflunn an duerch eng zimlech grouss Moustique duerchgebrach, an huet se zum Doud ëmbruecht.
  De Gulliver huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Déi, déi sou rosen wéi e Wesp sinn a mat der Intelligenz vun engem Insekt aus engem Mëllerdall e Molhöhl maachen!
  Krieger Prinzessin Leia bestätegt:
  - Fir een deen d'Intelligenz vun enger Méck huet, ass all Insekt en Elefant!
  A si hunn gelaacht. Et huet ganz witzeg ausgesinn. Eng Trapp Gänsen ass virun hinnen geflunn. D'Villercher waren zimlech grouss a fett, mat enger grousser Flillekspann. Um Leader vum Pak souzen eng Koppel: e Jong an e Meedchen, a si hunn sëlwer Klacken an hiren Hänn gehalen, déi si lëschteg geklingelt hunn.
  Gulliver notéiert:
  - Erwuessener léien dacks, Kanner maachen Saachen aus, an eeler Leit léien allgemeng op de Punkt vu Puppelcher!
  D'Prinzessin Meedche wénkt an dobäi:
  - Alter ass keng Freed, awer an d'Kandheet falen ass eng nach méi grouss Katastroph!
  D'Kanner op der Leader Gäns hunn op eemol gesongen:
  Wéi ass de Béisen am Universum entstanen?
  Et ass richteg datt de Schëpfer selwer net erënnert ...
  Et ass méiglech datt et éiweg ass,
  Et geet net aus wéi d'Flämme vun der Ënnerwelt!
  
  Dir sidd net deen Éischten dee weess datt den Adam gesënnegt huet,
  D'Eva war net déi éischt, déi vum Fleesch korrupt gouf ...
  Den Drenker deen aus der Stad "Agdam" zitt,
  Deen Typ dee fëmmt "Plan" an der Paus ...
  
  Jiddereen dee weess wat Béis ass
  Gewunnecht Gesetzer ouni Angscht ze briechen ...
  A fir deen nëmme gutt eng Laascht ass,
  Wien just fir sech selwer wëll béien!
  
  Ech wëll et nach ëmmer aus de Wëndelen räissen,
  Och als Puppelchen hunn ech den Drang esou eng Mess ze maachen ...
  Firwat verflucht eng béis Mamm e Kand?
  Wou ginn se an der Schluecht vun enger haarder Arméi?
  
  Nëmmen eng Kiischt huet aus dem Summergaart geklaut,
  En aneren ëmbréngt Händler mat engem Stolhaff ...
  Wien de Kapp vun enger kromme Axt ofgeschnidden ass,
  Deen de Bügel op d'Rad geheit.
  
  Den Embezzler klaut, spuckt op säi Gewëssen,
  A wien huet dem Bettler seng Mënzen geklaut...
  Ech si souguer frou fir en halleft Stéck,
  Anerer genéissen d'Frae Curls.
  
  Jo, et gi vill Gesiichter, vill Facette vum Béisen,
  Seng Gesiichter si wonnerbar an all Schiet.
  Awer de Verlaangen ass nach ëmmer gutt an der Séil,
  Obwuel d'Welt ronderëm eis ass, leider, schrecklech wëll!
  
  D'Witfra weint, d'Waisend quietzt -
  Eis Welt geet an d'Häll ...
  Ass et wierklech méiglech datt d'Häerz vu Gott monolithesch ass,
  Hunn d'Leit keng Plaz am Gottes Paradäis?
  
  Dir fannt d'Äntwert nëmmen an Iech selwer,
  Wann Dir fäeg sidd d'Roserei an Äre Gedanken auszeschneiden ...
  Wann Dir Schlechtheet mat Gutt zréckbezuelt,
  A stoppen Är Gebärmutter ze fëllen!
  D'Kanner hu ganz lëschteg a schéin gesongen, duerno hunn si d'Zong um Gulliver erausgestreckt. Den couragéierten Navigator huet si als Äntwert seng Zong bei hinnen erausgestoppt.
  A laacht a Sënn ...
  De Gulliver huet mat engem Laachen bemierkt:
  - De Geescht vun engem Kand ass wéi e Wonner. An hei sidd Dir d'accord, Dir wäert keng Contestatiounen hunn!
  D'Prinzessin Leia huet gelaacht a gesongen:
  Gëschter war ech just e Kand,
  Hei kann näischt gemaach ginn ...
  Besser e Léiwwelp wéi en dommen Elefantkalf
  An den Draach wäert kaput sinn!
  A si hu gestouss: e Jong an e Meedchen mat bloe Féiss. Jo, si hunn hei flott Abenteuer. A vill verschidden Nuancen. Also d'Liewen geet just gutt.
  De Gulliver huet gemierkt, datt d'Meedercher op den Draachen ugefaang hunn eppes op d'Midges mat hiren bloen Zänn ze werfen. Wat e Firmestil ass dëst - Mécken ze huelen an se ze zerbriechen. Well? Wann dat ass wat se wëllen, dann ass et sou. Den Haapt Saach ass net Äre Kapp ze verléieren.
  Awer de Gulliver ass kee schreckleche Kämpfer. Obwuel elo ass hien just e Jong.
  An d'Prinzessin Leia huet de Jong gefrot:
  - Hutt Dir gär Hunneg?
  De jonke Krieger huet geknackt:
  - Bestëmmt!
  D'Meedchen huet witzeg geäntwert:
  - Bee Hunneg bréngt Gesondheet, Hunneg Riede vu Politiker verursaachen nëmmen Diabetis Enttäuschung!
  De Gulliver huet witzeg derbäi:
  - Den Hunneg vun de Bienen mécht hir Hänn plakeg, den Hunneg vun de Politiker bewierkt datt d'Mënzen vu gulliblen Simpletonen un hir Patten hänken!
  D'Meedchen Kämpfer huet mat dësem averstanen:
  - Egal wéi séiss dem Politiker seng Ried ass, ausser Diabetis, verursaacht et keng Enttäuschung fir déi déi keng Intelligenz hunn!
  De Krieger Jong huet logesch bemierkt:
  - Eng Persoun kann ni méi wéi ee Papp hunn, mä d'Land huet eng Zénger eng Dose Kandidaten fir d'Roll vun Papp vun der Natioun!
  Duerno fléien déi zwee Kämpfer: e Jong an e Meedchen, zéien hir blo Zänn an de Mond. Wat verursaacht d'Schüttelen vun der Atmosphär an d'Entladung vun natierleche Stroum. An déi erstaunlech Midges sinn erofgefall, gläichzäiteg op déi knaschteg Käpp vun den Orken gefall, se piercing a piercing.
  D'Prinzessin Leia huet fervent gesongen:
  - Mamm, hält op, Papp, hält op.
  Wann et all Owend wier, wier dëst Liewen!
  D'Orken hu sech ënnert den Draachen an d'Meedercher fonnt, hir Barfuß Crew.
  A geziilt an net sou geziilten Bombardementer hunn ugefaang, hausgemaachte Granaten aus Kuelestaub ze werfen, oder eppes nach méi cool a méi zerstéierend.
  Besonnesch ganz scharf, gëfteg Nadelen goufen benotzt, déi wuertwiertlech Orken a Goblins zum Doud duerchbrach hunn. Dëst ass wat d'Meedercher wierklech geholl a gedréit hunn.
  D'Prinzessin Leia huet och ganz präzis op déi haart Orken geschoss a gesongen:
  - Nostradamus, Nostradamus,
  De Kinnek vun der wäisser Magie ...
  Nostradamus, Nostradamus,
  De Péng a mengem Häerz geet net of!
  Nostradamus, Nostradamus,
  Meedercher vun barefoot Dreem,
  Nostradamus, Nostradamus -
  Dir sidd déi eenzeg Erléisung!
  An de Krieger huet hir laang an déidlech Zong gewisen.
  Duerno wäert hien et huelen an et mat brennege Flammen ausspäizen. Dëst ass wierklech e Meedchen mat kolossal Kraaft an aussergewéinlecht Talent. Wat fir vill kapabel ass. A wann et brécht, da kann näischt dogéint stoen.
  De Jong Reesender Gulliver huet och schwéier an aggressiv Feier op d'Orken vu sengem Draach gebrannt. Hien huet extrem aktiv an effektiv gehandelt. An de Kannerkrieger hat e kloert Talent fir d'Victoire an de Wëllen fir d'Militärkonscht ze beherrschen.
  Nee, hien ass dogéint, d'Orken kënnen sech net widderstoen. An d'Meedercher hunn ganz effektiv geschoss, net de Feind déi geringsten Chance ginn. Dëst ass wierklech eng epesch Schluecht.
  De Jong Reesender Gulliver huet souguer gesongen:
  Freet Iech, freet Iech,
  Zu der Kraaft vum Carrier Dag ...
  Freet Iech, freet Iech,
  Firwat sinn ech net op mäi Päerd geklomm?
  Dëst ass wierklech e kämpft a perky Lidd. A gläichzäiteg gëtt et eng total Zerstéierung vun den Orken. An d'Meedercher vun den Draachen hunn ugefaang mat Kräizbéi op si ze schéissen, d'Trommelen mat hiren bloen Zänn ze dréinen.
  An et huet alles sou cool a grotesk ausgesinn, wuertwiertlech eng nei an eenzegaarteg Geschicht gouf geschaf. An deem et keng Plaz war fir déi Schwaach a krank.
  Probéiert einfach Meedercher wéi dës no ze kommen a si wäerte jidderengem an e Stéck Kuch briechen.
  A wéi se soen, verréckt Kéi Krankheet ass ustiechend. An d'Krieger konnten dat ganz natierlech weisen. A si hunn d'Feinde mat grousser Begeeschterung geschloen. A si sprëtzen Pfeiler a Kräizboulen aus. Ausserdeem gëtt alles mat grousser Intensitéit gemaach.
  Also kënnt Dir net vill géint esou eng Arméi maachen. An d'Krieger sinn esou an d'Orken komm, datt se net konnten entkommen. Dëst ass de wierklech zerstéierende Effekt vu Pfeile a Kräizboulen.
  De Gulliver huet et geholl a gesongen:
  Schéisst fett an zerstéiert
  Et gëtt Liewen aus dem Häerz!
  D'Prinzessin Leia huet bemierkt:
  - Kanner si besser wéi Erwuessener well hiren Alter hir Jugend Dommheet gerechtfäerdegt!
  De Krieger Jong huet bemierkt:
  - Jugend gerechtfäerdegt Dommheet, awer net Béisheet; fir Schwaarz vu Wäiss z'ënnerscheeden brauch Dir net vill Joeren a Wëssen!
  An den Terminator Jong huet geflüstert, an d'Wolleke vu Kräuen sinn wéi Hagel op de Kapp vun shaggy Orken gefall.
  Prinzessin Leia tweeted:
  - Keng Intelligenz, betruecht e Kribbelen, de Geescht hänkt net vum Joerhonnert of! Och wann Dir Kraaft ouni Intelligenz hutt, sidd Dir all schwaach!
  De Gulliver huet logesch bemierkt:
  - Muskelen aus Stol kompenséieren net fir en Eichenkapp!
  Eng aner vun de Meedercher huet lëschteg bemierkt:
  - Et ass kee Problem fir e Meedchen - wann et e bloe Fouss ass, dann ass et méi schlëmm fir e Meedchen - ënner der Ferse vun engem Stiwwel!
  D'Prinzessin Leia huet logesch gesot:
  - Wann Dir en Ace wëllt ginn, hutt e Joker am Kapp!
  De Gulliver huet mat engem Geck gekrasch:
  - E Wollef gëtt vu schnelle Been gefiddert, eng Fra mat schlanke Been, wann d'Geessen suckelen!
  Dunn ass e Lach duerch d'Rei gelaf. An d'Prinzessin Leia sot:
  - De beschte Wee fir Mënzen aus dem Portemonnaie vun engem Mann ze zéien ass mat de bloen Zänn vun engem Meedchen seng Féiss!
  D'Gräfin Meedchen huet bemierkt:
  - E Meedchen säi bloe Ferse kritt déi moudeschst Kleeder wann e Mann en domm Stiwwel an e voll Filz Stiwwel huet!
  De Gulliver huet humoristesch getwittert:
  - Barefoot Meedercher gär net nëmme Stiefel a Filz Stiefel, awer si drécke sech ënner de bloe Fersen vum Liewen!
  Duerno hunn si et geholl an am Chouer gesongen:
  An dann vum gréisste Bierg,
  Eagles fléien op Gulliver ...
  Sëtzt Iech Gulliver op Päerd -
  Mir bréngen Iech séier dohinner!
  
  An de Gulliver souz op den Adler,
  Huet dat gréisste Beispill gewisen ...
  An et ass net einfach e Jong ze droen,
  Limpopo wäert geschwënn ënnerwee sinn!
  An d'Krieger wäerten d'Scharlachroute vun hire Broscht huelen an ausstellen an d'Orken mat Blëtz schloen. An dëst wäert ganz vill Orken verbrennen.
  Dëst ass wierklech hir Equipe.
  D'Prinzessin Leia huet de Gulliver gefrot:
  - Wësst Dir, datt an Zukunft den Zweete Weltkrich wäert geschéien an et gëtt esou e coolen Typ wéi den Hitler!
  De Gulliver huet gelaacht an geäntwert:
  - Ech wousst dat net, awer elo weess ech!
  D'Meedchen huet d'Zänn gebastelt a weider:
  An den Hitler hat e Problem: e ganz coolen Tankdesigner, e Gnom, ass opgetaucht. An hien huet de maus panzer, waacht nëmmen fofzeg-fënnef tonnen an héicht annerhallwe meter mat der selwechter bewaffnung, allbewaffnung a motor!
  De Gulliver huet d'Schëlleren erëm gezunn an éierlech geäntwert:
  - Ech weess guer net wat en Tank ass! A mat wat iessen Dir et?
  D'Prinzessin Leia huet gelaacht an geäntwert:
  - Gutt, et ass eng laang Geschicht. Op jidde Fall sinn an dësem Universum d'Leit mat grousse Problemer gestouss. An éischtens, der UdSSR, déi mat den Haapt Kräfte vum Drëtte Räich a seng Alliéierten gekämpft. Ausser Italien. Wat ass eng fofzeg-fënnef Tonne Maus? Dëst ass frontal allbewaffnung 240 millimeter, säit allbewaffnung 210 millimeter, an op de pisten 128-mm-kanone a 75-mm-kanone mat engem motor vun dausend zweehonnert a fofzeg ps. Dëst huet eng Geschwindegkeet vu ronn siwwenzeg Kilometer an der Stonn ginn, wouduerch den Auto aus all Winkel praktesch onduerchsiichtlech ass. Vun Ufank 1944 un ass dës Maschinn a Masseproduktioun gaangen. Als Resultat, am Summer 1944, hunn d'Nazien beandrockend gepanzert Faust gesammelt.
  An den 20. Juni hunn se zwee mächteg Streik geliwwert, een aus Moldawien, deen aneren aus der westlecher Ukraine, a konvergéierend Richtungen. An als Resultat gouf d'Verteidegung vun de sowjetesche Truppen gehackt, an et gouf duerchgebrach wéi vun engem Batter. Panzer maus-2 huet sech als onduerchdrénglech fir all zorte vu sowjetesche waffen erausgestallt. An ausserdeem ass et relativ mobil an huet gutt Fahreigenschaften. Dësen Auto war eng richteg Strof.
  D'Alliéierten hunn sech och passiv beholl. D'Offensiv an Italien ass mat enger Néierlag ofgeschloss an d'Landung an der Normandie gouf nees ofgesot.
  Zousätzlech hunn d'Däitschen de formidabele ME-262 a Produktioun bruecht, dee ganz schwéier erofgeschoss gouf. Et war e Jet Fighter, mat véier 30-mm Kaliber Loftkanone. An esou huet hien sowjetesch Fligeren erausgeholl, honnerte vun hinnen erofgeschoss. An och déi westlech Koalitioun. Den Hitler huet och de V-2-Programm e bëssen verlangsamt an, amplaz vun deier a manner nëtzlech ballistesch a marschflugkörpern, op d'Jetbomber vum Arado-Typ.
  De Churchill an de Roosevelt haten de Schwänz tëscht de Been, plus si ware schwéier vun der däitscher U-Boot Flott gedréckt. An d'Alliéierten hunn souwuel Däitschland wéi och Japan eng Waffestëllstand ugebueden. Den Hitler huet sech ënner der Bedingung eens, datt d'Alliéierten Sizilien a Sardinien verloossen. Wat ass fäerdeg bruecht.
  Wärend dem Waffestëllstand mam Drëtte Räich goufen d'Handelsbezéiungen erëm opgeholl. Souwuel d'USA a Groussbritannien hunn ugefaang Ueleg do ze liwweren. An déi däitsch, déi eng offensiv an der ukrain, hunn kiew a koumen nees an odessa.
  De Mouse-2 Tank gouf oniwwersiichtlech. E méi jonke Modell vun der Maus erschéngt och - den Tiger-3, dee méi hell a méi mobil war mat enger 88-mm Kanoun.
  Sou koumen d'sowjetesch Truppen an. An dëst war eng kritesch Beweegung ...
  De Gulliver huet d'Prinzessin Leia ënnerbrach:
  - Dir sot esou vill onverständlech Wierder. Vergiesst net datt ech just e Kand vum fréie uechtzéngten Joerhonnert sinn. An eisen Niveau vun der Technologie Entwécklung ass net ganz gutt!
  D'Prinzessin Leia wénkt mat engem Laachen.
  - Ech wees et! Mee ech schwätzen iwwer d'Mëtt vum zwanzegsten Joerhonnert. An dat huet nëmmen een Zwerg gemaach. An Dir musst d'accord sinn datt dëst sérieux ass!
  De Gulliver huet mat Freed gesongen:
  - Duerch d'Konstruktioun vun zwou Welten ass déi al Welt geschaf ... Am Kontext vum Krich gëtt et mir an si, an dat ass eescht!
  D'Prinzessin Leia huet bemierkt:
  - Am Ufank vum 21. Joerhonnert koum en demonesche Vladimir, mat Kaalheet, deen e Spioun war, deen d'Muecht a Russland erfaasst huet, an hien huet och vill Ierger verursaacht. Awer säi Krich ass eng separat Saach. An hei huet de Gnom eng Situatioun erstallt, wou d'Däitschen d'Recht-Bank Ukraine erëmfonnt hunn, an am Hierscht ugefaang hunn eng Offensiv am Zentrum. An hir Panzer schéngen onschëlleg an invincible. A géint de Gnome braucht Dir Ären eegene Alternativ Genie. Awer wien soll entweder als symmetresch oder asymmetresch Äntwert geschéckt ginn? Et war eng Iddi - en Elf oder en Troll? Awer si wäerte méi schwaach an der Technologie wéi de Gnom.
  An den Däitschen fortgeschratt, sou datt Smolensk gefall ass, an duerno Kalinin a Vyazma. D'Däitschen ware scho Moskau ukomm. De Stalin ass natierlech fortgaang. Hie wollt net stierwen. An Hitler sot, datt d'Sowjetunioun eng däitsch Kolonie ginn soll. An nëmmen d'Kapitulatioun passt him.
  Gutt, si hunn um Enn den Hobbit Gnom als Äntwert geschéckt. An dëst ass och e Jong, fir éierlech ze sinn, et kéint ee soen, hien ass e Genie. Awer si hunn de barfuße Jong, deen ongeféier zéng Joer al ausgesinn huet, net eescht geholl. A si goufen op de Gulag fir déi Kleng vergëft.
  Mëttlerweil hunn d'Däitschen Moskau iwwerholl. Sou ass et geschitt!
  Moskau ass gefall an och Leningrad... De Wanter koum an d'Däitschen hunn an de Stied iwwernuecht. Do hu si sech néiergelooss.
  An d'Komsomol Meedercher hunn décidéiert verzweifelt géint d'Faschisten ze kämpfen a Lidder ze sangen, trotz der Keelt a Mangel u Kleeder.
  Mir si schéin sowjetesch Meedercher,
  Mir hu gär Jongen ze kämpfen an ze tickelen ...
  Eng hell, klingend kleng Stëmm gëtt héieren,
  A mir hunn e Ruff Krauts ëmzebréngen!
  
  Mir si ganz flott Komsomol Meedercher,
  Mir rennen couragéiert duerch de Frascht barfuß...
  Mir sinn net gewinnt bescheiden op der Säit ze stoen,
  A mir belounen d'Faschisten mat der Fauscht!
  
  Gleeft mir, Meedercher hunn e grousst Geheimnis,
  Wéi effektiv d'Nazien ze besiegen ...
  A gleeft mir, den Erfolleg vun de Meedercher ass net zoufälleg,
  Well d'Arméi vu Russland ass ganz couragéiert!
  
  A fir eis Meedercher mat bloussem Fersen,
  Neijoersschnéi ass ganz séiss ...
  Gutt, de Fuhrer ass einfach e Schäiss,
  Loosst d'Faschisten den Erfolleg net feieren!
  
  Mir Meedercher spillen Tricken ganz wëll,
  Mir hunn eis Broscht virun den Zaldoten...
  A mir pisse wierklech d'Nazis,
  Mir mächteg Komsomol Memberen kënnen net zerstéiert ginn!
  
  Mir Meedercher kënne vill maachen,
  Schéisst souguer den Hitler aus engem Tank ...
  De Géigner wäert keng Zäit hunn fir Mëttegiessen ze iessen,
  D'Meedercher kommen wéi en Déif!
  
  Mir respektéieren wierklech Russland,
  Stalin ass sou mächteg wéi e flotten Papp, gleeft mir ...
  An ech gleewen datt d'Victoire am waarme Mee kënnt,
  Jiddereen deen un dëst gleeft ass einfach super!
  
  Fir Meedercher gëtt et keen Zweiwel a keng Barrière,
  Jiddereen ass bereet just an hiren Hänn ze streiden ...
  Kann wonnerbar Belounungen un d'Schéinheet kommen,
  Komsomol Stäerkt ass a staarke Faust!
  
  Mir Krieger si ganz séier reift,
  An an den Hänn vun de flüchtege Waffen de Faass verbrennt ...
  An all Aufgab déi d'Meedercher kënnen handhaben,
  Eis Frëndschaft ass en zweifelhafte Monolith!
  
  Mir sinn esou glänzend Meedercher
  Mir këmmeren eis net ëm Schnéi oder Frascht ...
  Barefoot halen eis Patten am Wanter net cool,
  An d'Häerzer vun de Schéinheeten si generéis a reng!
  
  Wat mir maache kënnen, erheien mir,
  Loosst eis galoppéieren wéi virtuos Känguruen ...
  A mir blosen de Kapp vun de Faschisten erfollegräich of,
  A Léift fir Übung moies och!
  
  All d'Meedercher sinn cool Krieger,
  Si kënnen d'Krauts einfach an Teig schloen ...
  Gutt, wéi ass et mat de Faschisten einfach schlecht?
  D'Komsomol Memberen woussten keng Supermuecht!
  
  Den Hitler kann och näischt maachen.
  Mir hunn hien ganz schwéier mat engem Stéck geschloen,
  A si hunn hir Zänn gebrach, d'Haut aus hire Gesiichter erausgeschloen,
  An dunn sinn ech barfuß duerch d'Feier gelaf!
  
  Nëmmen de Stalin wäert eis bestellen wat ze maachen,
  Säi strengen an oprechte Bléck ass ze gesinn ...
  A gleew mir, d'Meedchen wäert net verpassen,
  Lued eng grouss Maschinnegewier!
  
  Wann néideg, wäerte mir de Mars erreechen,
  A mir wäerten d'Venus ganz séier erueweren ...
  Zaldoten brauchen Polnesch fir hir Stiwwelen,
  Mir Meedercher lafe barfuß!
  
  Alles ass schéin bei eis Meedercher,
  Këscht an Hëfte, Taille si sichtbar ...
  Hien ass och e Pionéier, wéi e Wollef,
  De Pionéier ass komplett Satan!
  
  Gutt, mir si Meedercher - Dir wësst datt mir cool sinn,
  Mir wäerten all d'Faschisten wéi e Biesem ewechhuelen ...
  An et gi blo Stären um Himmel,
  Mir zerbriechen d'Tigers mat Stol!
  
  Wat net ze maachen, gleewen et ass net méiglech,
  Gitt et zou, e Kommunist ass en Demiurg ...
  An heiansdo verstinn mir falsch
  A si huelen Schéinheeten fir se Angscht ze maachen!
  
  Awer Dir wësst, mir zerstéieren d'Däitschen zerstéierend,
  A si fäeg d'Kraut an d'Stéck ze räissen...
  Och wa mir Titan Séilen hunn,
  Mir wäerten duerch d'Steppe goen an d'Sümpfe läschen!
  
  Mir bauen de Kommunismus ouni all Neel,
  A mir wäerten d'Faschisten entscheedend besiegen ...
  Komsomol Memberen gären a Formatioun lafen,
  An e Cherub flitt iwwer si!
  
  De Feind wäert net fäeg sinn mat dem Meedchen auszegoen,
  Well d'Meedchen ass en Adler ...
  An et brauch de Krauts net ze vill ze verduerwen,
  An Äre Fuhrer rifft ëmsoss!
  
  Komsomol Member mat blot Féiss,
  Gitt dem Hitler en Ee ...
  Maacht Iech net mam Satan ëm
  Oder et ass einfach egal!
  
  dem Kommunismus säi glänzend Idol,
  De roude Fändel wäert iwwer dem Planéit blénken ...
  An den Herodes gouf an d'Häll vun der Hell gegoss,
  An d'Meedercher hunn fënnef!
  
  Lenin, Stalin - d'Sonn iwwer dem Planéit,
  Kreesend um Himmel wéi zwee Adler ...
  D'Exploiten vum Kommunismus gi gesongen,
  D'Vaterland huet d'Kraaft vun engem Stolfligel!
  
  Mir hunn et fäerdeg bruecht ze liewen fir d'Victoire ze gesinn,
  A mir sinn de ganze Wee duerch Berlin gaang...
  Puppelcher goufen an der Wieg gebuer,
  An elo ass d'Land an der Gréisst!
  . KAPITEL Nr 2.
  De Gulliver ass op Draachen geflunn an huet vill héieren. An dësem Fall hu mir iwwer e Krich geschwat, dee fir eng Persoun vu bal mëttelalterlecher Zäit onverständlech war. Obwuel et schéngt wéi wann eng nei Zäit schonn ukomm ass. Awer d'Prinzessin Leia huet weider iwwer den Zweete Weltkrich gebabbelt;
  Nodeem Moskau a Leningrad gefall sinn, koumen Japan an d'Tierkei an de Krich géint d'UdSSR. D'Saache sinn komplett hoffnungslos fir Sowjetrussland ginn. An och de genialen Hobbit, dee sech an enger Kanneraarbechtskolonie fonnt huet, konnt hinnen net hëllefen.
  An et waren Jongen, déi nach net siechzéng Joer al waren, barefouss an an Overalls, mat Nummer Placke, haart geschafft a Sibirien. D'Kanner an der Jugendkolonie kruten de Kapp raséiert. Si hunn meng Schong ewechgeholl an hunn mech gezwongen, de Bësch barfuß ofzeschneiden. Am Summer ass et nach ëmmer näischt, awer am Wanter mat bloe Fersen de Frost béien d'Jongen mat hiren Hoer geschnidden kaal. Den Hobbit Jong gouf festgeholl. Si hunn hien am Profil fotograféiert, voll Gesiicht, Fangerofdréck gemaach a säi Kapp raséiert. Nom Verhaftung vum Jong gouf hie grëndlech gesicht; d'Handschued vun de Garde sinn an all d'Lächer komm, a si hunn et ganz ruppeg gemaach. Duerno gouf de Jong grëndlech gewäsch an an eng Zell geschéckt, déi mat Kanner iwwerfëllt ass.
  Well den Hobbit-Jong ongeféier zéng Joer al ausgesinn huet, wollten déi lokal Baueren hien no beim Eemer setzen. Mä de Mäerchenheld war vill méi staark a méi séier wéi normal Kanner. An hien huet d'Pätter geschloen, duerno huet hie selwer Beobachter vun der Zell ginn a sech bei der Fënster positionéiert. Et ass méi einfach fir Jonker - si hunn Kraaft, si wësse wéi se kämpfen, an Dir sidd e Kinnek.
  Den Hobbit Jong huet seng Positioun awer net mëssbraucht. Hien huet méi haart geschafft wéi en aneren am Lager, an och wann aner Kannergefaangenen an der Keelt Filzstiwwele kruten, blouf hien barfuß. Dofir ass hien en Hobbit. Obschonn dem Bouf seng blo Féiss esou rout wéi d'Gänseféiss sinn. Awer op der anerer Säit sidd Dir méi agil ouni Filzstiefel.
  Also huet d'Barfouss Kand am Schnéi a Sibirien geschafft. An den Däitschen erreecht Kazan am Wanter, mä do opgehalen. Mir waarden op Fréijoer. An et gëtt Bulli. An eréischt am Mee 1945 si si weider an d'Ural geplënnert.
  Zur selwechter Zäit goufen de Kaukasus an Zentralasien an der kaler Joreszäit ageholl.
  D'sowjetesch Truppen hu sech net ze haart widderstoen. Ech wollt net fir Stalin stierwen. Trotzdem koum an der UdSSR en neien IS-3 Panzer, deen op der Front a klenge Quantitéiten ukomm ass. Dëst Gefier hat e gudde Frontschutz an huet d'Schlag vu ville Waffen widderstoen. Obwuel ech der Maus-2 Pistoul net widderstoen konnt.
  Pali Stied: Chelyabinsk a Sverdlovsk. An esou war et ganz gutt an et gouf eng séier Offensiv.
  Et ass scho Summer. Jonge Prisonéier schaffen barefouss a Shorts a bloen Hals. A wann et waarm ass, dann mat hiren torsos komplett plakeg. A Jongen sinn dënn. Awer den Hobbit Jong gesäit ganz gerappt a gepompelt aus. Obwuel hien ausgesäit wéi e klengt Kand, ongeféier zéng Joer al. An natierlech wiisst et net oder reift.
  Jonge gi manner vu Moustique gebass wéi Erwuessener, awer Hobbiten gi guer net gebass.
  An déi däitsch Truppe kommen hinnen ëmmer méi no, d'Nazien stoussen bal net méi op Widderstand. Jo, an de Stalin ass iergendwou verschwonnen. Et ass kloer, datt de schlau Georgier net stierft. Wahrscheinlech ass hien an Amerika geflücht. D'Däitschen hunn et nach net besat.
  Den Hobbit Boy an déi aner Prisonéier hunn ugefaang ze sangen, houfreg a patriotesch. Och wann op der anerer Säit de Patriotismus kee Verdammt gëtt wann se dech mat enger Peitsche schloen an dech forcéieren wéi en Iesel an enger Kanneraarbechtskolonie ze schaffen. Obwuel et eppes gutt an dësem. Zum Beispill, Dir maacht Frënn - aner Jongen. Den Hobbit-Jong ass eigentlech iwwer honnert Joer al, awer hien gesäit aus wéi e Kand, dofir gëtt et eng ambivalent Haltung vis-à-vis vun him.
  An d'Kand Prisonéier sangen mat grousser Begeeschterung;
  Ech sinn en éiwegt jonke Pionéierjong,
  Ech sinn komm fir géint e rabiate Faschist ze kämpfen ...
  Fir e Beispill vu Gréisst ze stellen,
  Ech droen en Tagebuch mat excellent a mengem Rucksak!
  
  De Krich ass komm, ech sinn op d'Front gelaf,
  An hien ass barefouss laanscht d'Stroosse wandert ...
  An hien huet eng Maschinnegewier op de Fritzes geschoss,
  Op d'mannst e pure Jong a sengem Häerz viru Gott!
  
  Ech erschoss e Fritz aus engem Ambush,
  Ech hunn e Maschinnegewier mat enger Granat vum Bastard geholl ...
  No allem huet de Jong vill Kraaft,
  Mir mussen dapere fir eist Heemecht kämpfen!
  
  De Jong ass e Kämpfer vum Däiwel, gleeft mir,
  Hie schéisst däifend op de Fritz...
  An der Schluecht ass hien wéi e Saber-Zännbéischt,
  Wat net méi cool gëtt!
  
  Wat kann mam Hitler gemaach ginn?
  D'Jongen begruewen hien mat engem wilde Brühl ...
  Fir datt de Mäerder net mat enger Axt schloen,
  Et gëtt keng Plaz fir hien am purem Himmel!
  
  Wat och ëmmer Dir kënnt direkt kréien
  De predatoresche Fuhrer wollt e Landsmann mat enger Jongfra...
  Awer dësen Jeeër huet sech an d'Spill verwandelt,
  Jo, et stëmmt, ech deet leed fir d'Kugel op Adolf!
  
  Et ass scho frascht, an ech si ganz barfuß,
  En agilen a rosen Wirrelwind Jong ...
  An d'Meedchen rifft mech - waart,
  Awer Dir kënnt gesinn datt et ze séier ass!
  
  Schlag de Polizist mat der Fauscht,
  Den Bastard erofgeschloen, hien am Réck vum Kapp geschloen ...
  Ech wäert dëse Schoss net mat Mëllech schécken,
  An ech wäert mäi Vaterland net fir eng Fläsch verkafen!
  
  Ech sinn e Pionéier an ech si sou houfreg drop,
  Well de Krawatt och ganz rout ass...
  Ech wäert fir Hellege Rus kämpfen,
  Och wann den Adolf esou e schreckleche Bandit ass!
  
  Awer ech gleewen datt mir d'Wehrmacht dapere besiegen,
  Dat weess de klenge Bouf ganz gutt...
  Mir sinn de gëllene Flillek Cherub,
  An de wäertvolle Leader, Komerod Stalin!
  
  Mir wäerten dapere d'Wehrmacht besiegen,
  Och wann d'Nazien bei Moskau kämpfen ...
  Awer ech wäert den Examen mat engem zolitte A passéieren,
  An ech wäert meng Pistoul dem Held uvertraut!
  
  Kann ech e Pionéierjong maachen,
  Eppes vun den Nazien ni gedreemt hunn ...
  Et gëtt eis fir gutt Doten,
  An de Fuhrer kritt net mol Barmhäerzegkeet!
  
  Wat ech maache kann, kann ech ëmmer maachen,
  Loosst d'Wolleken erëm iwwer d'Vatterland schwiewen...
  Awer de Pionéier wäert de Feind net opginn,
  De russesche Zaldot ass dapere a mächteg!
  
  Jo, ech sinn fréier gefaange ginn,
  A si hunn hien barfouss duerch e Schnéi gefouert ...
  Police Meerrettich gouf op d'Wonnen applizéiert,
  A si hunn de Jong mat Drot geschloen!
  
  A meng Fersen hunn och mat roude waarme Feier verbrannt,
  A si hunn hir Féiss mat engem Poker verbrannt ...
  Awer d'Krauts kruten nëmmen Nullen,
  Obwuel Feier op de Fouss vum Jong!
  
  Si hunn hir Fanger gebrach, hir Stiermer verbrannt,
  A si hunn d'Gelenker vun de Schëlleren vum Jong ofgerappt ...
  Gott huet de Pionéier vergiess, anscheinend
  Wéi den Beüüm Peffer op d'Wonne gestrëtzt huet!
  
  Awer hien huet näischt zu de Faschisten gesot,
  An Nadelen, waarm ënnert den Nägel ...
  Iwwerhaapt, fir mech ass de Stalin selwer en Ideal,
  An de béise Fuhrer stierwen besser an der Angscht!
  
  Also hunn se mech an d'Ausféierung am Schnéi gefouert,
  E Jong brutal geschlagen, barfuß...
  Awer ech gleewen net datt ech scho gebrach sinn
  Dir kënnt d'Néierlag vun den Nazien net vermeiden!
  
  De Fritz huet e Stär op meng Këscht gesat,
  Gutt, dat mécht mech houfreg ...
  Ech ginn net dem heftege Feind op,
  An ech wäert net op Angscht a béis Mëssbrauch zréckgräifen!
  
  Ech kann e Schrëtt an d'Graf huelen,
  A mat esou engem klingende Pionéierlidd...
  No allem ass de Fuhrer just e verréckten Iesel,
  An ech wäert e Meedchen zu Eden treffen, Dir wësst!
  
  Awer am leschte Moment huet et geklappt,
  D'Clockwork Trill vun eise Maschinnegewierer...
  D'Schéissequipe huet sech niddergelooss,
  D'Nazis sinn zu Kräidendëppen ginn!
  
  An elo zu mengem Held Jong,
  Hie koum nodeems hien duerch Folter a Leed gaang ass ...
  Gekämpft mat enger grousser Horde,
  Nodeems Dir esou béis Prozesser duerchgaang ass!
  
  De Jong killt d'Krauts erëm,
  E barfuß Jong rennt duerch d'Schnéi-Dräifen...
  An hien mécht eng ganz dapere Beweegung,
  Fillt Iech gratis d'Hoer vun Ärem Frënd ze fléien!
  
  Berlin waart anscheinend geschwënn op de Jong,
  Däitschland wäert de Kapp fir d'Russen méien ...
  E mächtege Cherub wénkt e Schwert,
  An hie freet couragéiert jidderengem op d'Plaz eraus ze kommen!
  
  Ech gleewen, datt mir geschwënn déi Doudeg erëmbeliewen,
  Wien begruewe gëtt wäert wéi en Engel ginn ...
  Eiser Här ass ganz staark, Een,
  Op d'mannst ass de Satan heiansdo ze arrogant!
  
  Kann d'Universum fir ëmmer sinn
  Ënnert dem Fändel vum hellege Kommunismus ...
  De Kamerad Lenin ass en helle Stär,
  An de Stalin ass de Gewënner: Béisen, Faschismus!
  D'Wourecht hei ass éischter de Géigendeel: d'Nazien hunn et geholl a gewonnen. Mee am Lidd hoffen d'Jongen op dat Bescht. Obwuel op der anerer Säit Gedanke blénken, gëtt et vläicht ënnert der neier Regierung eng Plaz fir si?
  Den Hobbit Jong huet sech fir de stalinistesche Regime onnéideg gewisen. An dat huet seng Stëmmung kloer beaflosst.
  Awer d'Kanner, fir sech selwer ze begeeschteren, hunn erëm ugefaang mat grousser Begeeschterung ze sangen an hir kaal Féiss ze stampen;
  E Jong ass aus der Weltraumzäit komm,
  Wann alles roueg war - friddlech ...
  A sengen Dreem ass de Jong e coolen Adler,
  Dëst deet him guer net schued!
  
  Krichszäit, ängschtlech Zäit,
  De Jong war wéi en Tsunami iwwerwältegt ...
  Eng mächteg Horde ass a Russland marschéiert,
  An de Fritz huet d'Stolfaass vum Tank festgehalen!
  
  Ech sinn e Jong bareféiss an der Keelt,
  Déi béis Faschisten hunn mech fortgefuer...
  Si goufen wéi Gyrfalcons mat Gewalt gefaangen,
  Ech wollt de Kommunismus an der Distanz gesinn!
  
  Si hunn mech laang duerch de Schnéi gefuer,
  Ech hunn bal alles ofgefruer ...
  Si hunn mäi bloe Fouss mat engem Eisen verbrannt,
  Si wollten hien plakeg tëscht de Pinien hänken!
  
  Mee e schéint Meedchen koum
  An si huet automatesch all Faschisten ewechgeholl...
  No allem ass hir Ae wéi eng scharf Nadel,
  Mir schneiden a Police vill op eemol!
  
  De Jong war bal dout
  Dem Jong säi Blutt huet a sengen Venen gefruer...
  Awer elo wäert et net ophalen
  Et ass wéi wann d'Meedchen op d'Liewe komm ass!
  
  Ech hu mech vun de schreckleche Verbrennunge erholl,
  Nom Schnéi hunn se mech dunn verbrannt...
  Wësst wat e Bügel ouni Häerz en Iesel ass,
  Mä hie wäert och eng Strof bezuelen!
  
  D'Meedchen ass ganz schlau, gleeft mir,
  An de Pionéier gouf séier Frënn mat hirem ...
  Elo wäert Dir e richtege Béischtejong sinn,
  An d'Gesiichter vun de Cherubs wäerten eis ënnerstëtzen!
  
  Si hunn ugefaang mat hatt ganz gutt ze kämpfen,
  Mir hunn d'Faschisten endlos zerstéiert ...
  Mir passéieren d'Examen, mir hunn A'en,
  Meilen an de Kommunismus galoppéieren!
  
  D'Meedchen an ech si barfuß am Schnéi,
  E puer Ängscht, ouni ze wëssen, si mir ...
  Ech schloen de Feind mat menger Faust,
  An d'Sonn schéngt ëmmer iwwer d'Vaterland!
  
  D'Krauts kënnen mech net besiegen,
  An zesumme mam Meedchen si mir oniwwersiichtbar ...
  Ech si staark wéi en rosen Bier
  Wa mir mat der Komsomol vereenegt sinn!
  
  An hei leeft d'Meedchen barfuß,
  An hien schéisst sou schlau op d'Faschisten...
  Mir wäerten e mächtege Schëld fir d'Mammeland schmieden,
  Loosst de béise Kain zerstéiert ginn!
  
  Russland ass e ganz staarkt Land,
  An hatt huet eng Pistoul ...
  De Satan kann eis net besiegen,
  Bluddeg Retributioun wäert him kommen!
  
  Also dat schéint Meedchen séngt,
  Wann barfuß duerch e Schnéi dréit ...
  An zesumme mam Pionéier schléit hien d'Reptilien,
  Mir wäerten et erreechen, awer mir wäerte jidderee vun eis ophalen!
  
  Ech sinn och guer kee schwaache Jong,
  Ech zerstéieren d'Faschisten mat schwéierer Roserei ...
  De Fuhrer kritt en Néckel vu mir,
  A mir wäerten eng rieseg nei Welt bauen!
  
  Mir kämpfen an dëser cooler Roserei,
  D'Wehrmacht bréngt eis net op d'Knéien...
  Hurra fir den Nazi a sengem Gewalt,
  Jiddereen deen Lenin gëtt, wäert mat eis kommen!
  
  Dir wäert eng ganz cool Schéinheet sinn,
  De Jong ass verréckt an dech verléift ...
  Ech schéissen fir Iech, d'Land
  A fir d'Wuel vun enger ganz stralend Stad!
  
  Ech gleewen datt ech an der Zäit fir Berlin kommen,
  De brutale Krich wäert dann ofhuelen ...
  Mir wäerten d'Wäissheet vum Universum eroberen,
  Loosst d'Flamen hell réieren!
  
  A wa mir bestëmmt sinn ze stierwen,
  Ech léiwer et eleng ...
  Loosst d'Meedchen maachen wat ech wëll,
  Mäi Jong wäert mir e Kaddo ginn, och eng Duechter!
  
  Dir wäert e gutt Meedchen ginn
  Dir wäert dës Welt bauen an där et Paradäis gëtt ...
  Mir hunn schéi Blummen déi hei wuessen,
  A gleew mir, d'Luucht ass guer keng Scheier!
  
  Ech hunn en Tiger mat engem Meedchen erschoss,
  An no him huet hien de Panther ofgeschloss.
  De Krieger verwandelt d'Feld an eng Schéissgalerie,
  Och wann mir heiansdo net emol d'Ausmooss wëssen!
  
  Mir wäerten d'Haaptsaach am Land fäerdeg maachen,
  Loosst eis de Kommunismus bauen an den Dollar wäert verschwannen ...
  A mir wäerten de Satan do besiegen,
  Loosst eis vill strahlen!
  
  D'Meedchen huet de ganze Wanter geploust,
  Barfouss duerch d'Keelt gaangen ...
  Gutt, firwat si mir am Kampf - firwat,
  Mir wäerten eng méi herrlech Rous wuessen!
  
  Esou e ganz coole Wee,
  E barfuß Meedchen an ech waarden ...
  An et ass onméiglech d'UdSSR ze besiegen,
  Mir marschéieren am verspriechende Mee!
  
  An och wann de Mee net kënnt,
  Mir wäerten ëmmer nach mat Victoire goen ...
  Also Jong, sief fett an getraut -
  D'Sonn wäert iwwer eis am Paradäis blénken!
  
  Da fäert net, mir wäerten déi Doudeg operstoen,
  D'Wëssenschaft huet ganz staark Rotschléi ...
  Eiser Här ass Een, net Een,
  A mir wäerten de Fuhrer zu Rechenschaft ruffen!
  Esou sangen déi barfuß Jongen a Shorts mat raséierten Hoer. A vill vun hinnen haten och Tattooen um Kierper. Och den Hobbit Jong huet e Portrait vum Stalin a seng Këscht geschnidden.
  Mee dunn koumen däitsch Panzer op, an déi selwecht Jonggefaangen hunn si mat grousser Begeeschterung begréisst an hir kaal, kandlech Féiss gestampelt.
  Bis Enn 1945 hunn déi däitsch a japanesch Truppen bal all gréisser Bevëlkerungsgebidder vun der UdSSR besat. An nëmmen an e puer Dierfer an Weiler ware Schluechte a Partisanattacken nach weider. De Stalin ass tatsächlech geflücht, an ass net opgetaucht, a Brasilien, wou hien sech verstoppt huet. Mee Molotov blouf amplaz. Wéi och ëmmer, am Mee eng dausend nénghonnert a véierzeg-sechs Molotov gouf vun den SS-Attacke Spezialkräften ageholl. Duerno huet Beria, deen de Molotov ersat huet, op éierleche Konditioune kapituléiert.
  Den Hitler huet d'accord, an dem Beria säi Liewen gouf verschount a limitéiert Fräiheet kritt. An an der UdSSR, Partisan Krichsween bal gestoppt. Et gouf eng Rou.
  Den Drëtte Räich huet verdaut wat et eruewert huet. Awer e Konflikt mat den USA a Groussbritannien war inévitabel. Besonnesch Hitler huet de Retour vun de koloniale Besëtzer an Italien a Frankräich, d'Belsch an Holland gefuerdert. Virun allem an Afrika. A ginn se legal un den Däitschen. Elo hat den Drëtte Räich fräi Hand. A wann eppes ...
  Awer d'USA hunn eng Atombomm. Richteg, den Drëtte Räich huet net nëmmen Panzer, mä och entwéckelt Jet Fligere. An et erlaabt net Bommen op europäeschen Territoire ze falen.
  Also gouf et eng Paus an der Welt. D'Däitschen hu Fligerdréier, Schluechtschëffer a grouss Uewerflächeschëffer mat beschleunegtem Tempo gebaut. Awer hir U-Boot-Flott war scho staark, an hir U-Booter lafen op Waasserstoffperoxid. Also...
  Den Hobbit Jong huet eng Plaz fir sech am Drëtte Räich fonnt. Si huet ugefaang fléien Teller ze verbesseren - de Belonce Scheif. An der realer Geschicht konnt dës Disk ofhuelen an eng Geschwindegkeet vun zwou Tounbarrièren erreecht hunn. Allerdéngs huet hien net un de Schluechte deelgeholl. Et war ze vulnérabel, a grouss an deier. An der realer geschicht: weder d ' udssr nach d' usa hunn fléien ënnerzegoen. Well d'Spill war d'Käerz net wäert. Schied un engem Motor an direkt verléiert d'Belonce Scheif d'Kontroll a fällt op d'Kopp.
  Awer den Hobbit Jong huet et esou gemaach datt de laminare Floss ronderëm d'Fléien Tassen fléisst a si fir kleng Waffen onkrankbar ginn. An elo kënnen Loftfaartgewierer, Loftkanounen a Maschinnegewierer se net wierklech erof schéissen. Awer den éiwege a barefouss Jong huet et sou gemaach datt, kuck, Laser op hinnen installéiert goufen. An dës Laser verbrannt wuertwiertlech alles mat Feier an Hëtzt Strahlen. A probéiert géint dëst ze kämpfen.
  Also hunn d'Däitschen tatsächlech staark militäresch Trompkaarten. Zur gläicher zäit gouf op den panzer méi fortgeschratt aktiv allbewaffnung installéiert, a si hunn souguer ugefaangen, maschinnen aus plastik ze maachen.
  Jo, et huet extrem witzeg ausgesinn an op seng Manéier extrem aggressiv.
  An den USA wollten se natierlech op den Däitschen reagéieren, mä géint fléien Telleren hu se nëmmen Atomladungen, déi se theoretesch zerstéieren kënnen. Awer d'Nazien haten schonn dausende vun disc Fligeren. De Fuhrer huet decidéiert den 20. Abrëll 1949, op sengem sechzegste Gebuertsdag, an de Krich ze goen. Wat kéint gesot ginn ass net déi dommst Iddi.
  Ausserdeem kënnen d'Nazien eng onsympathesch Iwwerraschung kréien, wann d'Rakéitentechnologie an den USA entwéckelt gëtt.
  Virun der Invasioun huet den Hitler decidéiert Spaass mat Gladiatorkämpf ze hunn. An dat ass och keng verréckt Iddi.
  Awer dat ass eng aner Geschicht ...
  
  SPION SPILLER - ZERSTRIGEN RUSSLAND
  ANNOTATIOUN
  Verschidden Aarte vu Operatioune gi vu Geheimdéngschter duerchgefouert, virun allem d'CIA, NSA, MI, MOSAD, an anerer, a schafen eng speziell Situatioun op der ganzer Welt, déi dacks onberechenbar gëtt. Et gëtt e Kampf géint den Terrorismus a fir Aflosssfären. Et gi ganz interessant Romaner fir dëst gewidmet, wéi och dem Verrot vum Mikhail Gorbatschow.
  
  KAPITEL FIRST
  
  
  Den Haass a sengem Häerz huet méi hell gebrannt wéi geschmollte Stol.
  
  De Matt Drake ass opgestan, iwwer d'Mauer geklommen an ass roueg gelant. Hien huet sech ënnert de wackelege Bëscher gehuewen, nolauschtert, awer huet keng Ännerung an der Rou ronderëm him gefillt. Hien huet e Moment gestoppt an de Glock Subcompact nach eng Kéier iwwerpréift.
  
  Alles war prett. Dem Bloody King seng Minions wäerten den Owend eng schwéier Zäit hunn.
  
  D'Haus virun him war an der Dämmerung. D'Kichen an d'Wunnzëmmer um éischte Stack waren a Flamen ageschloen. De Rescht vun der Plaz war an Däischtert gestiermt. Hien huet fir eng aner Sekonn gestoppt, suergfälteg iwwerpréift d'Diagramm, déi hien vum viregten, elo douten Handwierker kritt hat, ier hien roueg no vir beweegt.
  
  Seng al Ausbildung hat him gutt gedéngt a war nees duerch seng Venen gekräizt, elo hat hien e reng perséinleche Grond a Fuerderung dofir. Dräi vun de Minions vum Blood King stierwen schrecklech bannent dräi Wochen.
  
  Egal wat hien him gesot huet, Rodriguez wier Nummer véier gewiescht.
  
  Den Drake erreecht de Réckentrée an huet d'Schloss gepréift. No e puer Minutten huet hien de Grëff gedréint a rutscht eran. Hien huet eng Explosioun vum Fernseh héieren a gedempt Jubel. Rodriguez, Gott blesséiert den ale Massemäerder, huet d'Spill gekuckt.
  
  Hien ass ronderëm d'Kichen gaangen, an huet d'Liicht vu senger kompakter Taschenlamp net gebraucht wéinst dem Glanz deen aus dem Haaptraum viru kënnt. Hien ass am Gank gestoppt fir gutt nozelauschteren.
  
  War et méi wéi ee Guy do? Et ass schwéier erauszefannen wéinst dem Kaméidi vum Verdammt Fernseh. Et ass egal. Hie géif se all ëmbréngen.
  
  D'Verzweiflung, déi hien an de leschten dräi Wochen nom Kennedy sengem Doud gefillt huet, ass no bei him iwwerwältegt. Hien huet seng Frënn hannerlooss mat nëmmen zwou Konzessiounen. Hien huet fir d'éischt den Torsten Dahl ugeruff fir de Schwede iwwer d'Vendetta vum Bluttkinnek ze warnen an him ze beroden seng Famill a Sécherheet ze bréngen. An zweetens huet hien d'Hëllef vu sengen alen SAS-Kollegen ugeruff. Hien huet hinnen vertraut fir dem Ben Blake seng Famill ze këmmeren, well hien et net selwer konnt maachen.
  
  Elo huet den Drake eleng gekämpft.
  
  Hien huet selten geschwat. Hien huet gedronk. Gewalt an Däischtert waren seng eenzeg Frënn. Et war keng Hoffnung oder Barmhäerzegkeet lénks a sengem Häerz
  
  Hien ass roueg duerch d'Gang geplënnert. D'Plaz huet vu feuchtem, Schweess a frittéiertem Iessen gesténkt. D'Béierdampe ware bal ze gesinn. Den Drake huet en haart Gesiicht gemaach.
  
  Et ass méi einfach fir mech.
  
  Seng Intelligenz huet gesot datt et hei e Mann wunnt, e Mann deen gehollef hat op d'mannst dräi vun de berühmten "Gefaangenen" vum Bluttkinnek ze entféieren. Nom Crash vu sengem Schëff an dem Mann seng anscheinend gutt geplangte Flucht, sinn op d'mannst eng Dose héichrangeg Figuren virsiichteg a heemlech no vir geklomm fir z'erklären datt e Member vun hirer Famill vun Ënnerweltfiguren ofgehale gouf. De Bloody King manipuléiert d'Entscheedungen an d'Aktiounen vun den USA, profitéiert vun der Léift a Matgefill vun hirer Figur.
  
  Säi Plang war wierklech exzellent. Net eng eenzeg Persoun wousst, datt aner Leit hir Léifsten a Gefor waren, an de Blood King beaflosst se all mat enger Staang aus Eisen a Blutt. Alles wat gebraucht gouf. Wat och ëmmer funktionnéiert.
  
  Den Drake huet gegleeft datt si deen, deen nach entfouert gouf, net emol beréiert haten. Si konnten net verstoen wéi wäit dem Blood King seng béiser Kontroll eigentlech gaangen ass.
  
  Lénks vu him ass eng Dier opgaang an en net raséierten, décke Mann koum eraus. Den Drake huet direkt a mat déidlecher Kraaft gehandelt. Hien ass op de Mann gerannt, huet e Messer erausgezunn an huet et déif an de Bauch gedréckt, dunn duerch Träglechkeet duerch déi oppen Dier an d'Stuff gedréckt.
  
  Dem décke Mann seng Ae bulten vun Onglaawen a Schock. Den Drake huet et fest gehal, e breet, jäizende Schëld, dréckt schwéier an d'Blade ier se lassgelooss huet an de Glock zeechnen.
  
  De Rodriguez huet séier gehandelt, trotz dem Schock vum Drake säin Optrëtt. Hie war schonn aus dem gequetschte Canapé op de Buedem gerullt an huet mat sengem Gürtel gefëmmt. Awer dem Drake seng Opmierksamkeet gouf op den drëtte Mann am Raum gezunn.
  
  E geckeg, laang Hoer Mann huet am Eck mat grousse schwaarze Kopfhörer op d'Oueren gedréckt. Awer och wann hien ugespaant war, och wann hien d'Bars vun der Hymn mat senge mat schlamm gekachten Fanger erausgeklappt huet, huet hien de gesaagte Gewier erreecht.
  
  Den Drake huet sech kleng gemaach. Den fatale Schoss huet den décke Mann auserneen gerappt. Den Drake huet de convulsive Kierper op d'Säit gedréckt a sech opgestallt a geschoss. Dräi Schëss hunn de Museker de gréissten Deel vum Kapp ofgeholl a säi Kierper géint d'Mauer geheit. D'Kopfhörer sinn eleng op d'Säit geflunn , beschreiwen e Bogen an der Loft, an hunn op engem riesegen Fernseh gestoppt, hänken wonnerschéin vum Rand.
  
  Blutt ass um flaach Écran erofgaang.
  
  De Rodriguez war nach ëmmer um Buedem gekrabbelt. Entworf Chips a Béier hu sech gesprongen a ronderëm hien gesprëtzt. Den Drake war op senger Säit an engem Moment an huet de Glock schwéier an den Daach vu sengem Mond gejaut.
  
  "Lecker?"
  
  De Rodriguez huet erstéckt, awer nach ëmmer a säi Gürtel erreecht fir e klengt Messer. Den Drake huet mat Veruechtung nogekuckt, a wéi dem Blood King säi Minion hinnen e brutale Schlag getraff huet, huet de fréiere SAS Zaldot et gefaangen an et schwéier an d'Bizep vum Ugräifer gefuer.
  
  "Sief keen Idiot".
  
  De Rodriguez kléngt wéi e Schwäin, dee geschluecht gëtt. Den Drake huet hien ëmgedréint an huet hien zréck géint de Canapé geluecht. Hien huet dem Mann seng Ae begéint, bewölkt vu Péng.
  
  "Sot mir alles wat Dir wësst," huet den Drake geflüstert, "iwwer de Bluddege Kinnek." Hien huet e Glock erausgezunn, awer hien huet en a kloer Siicht gehal.
  
  "An wat?" Dem Rodriguez säin Akzent war déck a schwéier ze entzifferen wéinst senger Rass a Péng.
  
  Den Drake huet de Glock an de Rodriguez säi Mond geschloen. Op d'mannst een Zänn ass erausgeschloen.
  
  "Maacht mech net de Geck." D'Gëft a senger Stëmm huet méi wéi just Haass a Verzweiflung verroden. Dëst huet dem Blood King säi Mann gemierkt datt e brutalen Doud wierklech inévitabel war.
  
  "Gutt gutt. Ech weess iwwer Boudreau. Wëllt Dir Iech iwwer Boudreau soen? Dëst kann ech maachen."
  
  Den Drake huet dem Glock liicht op de Stir vum Mann geklappt. "Mir kënnen do ufänken wann Dir wëllt."
  
  "Fin. Bleiw roueg ". De Rodriguez ass weider duerch déi offensichtlech Péng. Blutt huet säi Kinn vu gebrachene Zänn erofgefall. "Boudreaux ass en fucking Arschloch, Mann. Wësst Dir deen eenzege Grond firwat de Blood King him lieweg verlooss huet?
  
  Den Drake huet d'Waff op d'Ae vum Mann geriicht. "Sinn ech aus wéi eng Persoun déi Froen beäntwert?" Seng Stëmm huet wéi Stol op Stol gerappt. "Soll ech?"
  
  "Jo. Gutt gutt. Et sinn nach vill Doudesfäll virun. Dat ass wat de Bloody King sot, Mann. Et gëtt vill Doud virun, an de Boudreau wäert frou sinn an der Déck ze sinn. "
  
  "Also hie benotzt Boudreau fir ze botzen. Net iwwerraschend. Hien zerstéiert wahrscheinlech déi ganz Ranch."
  
  Rodriguez blénkt. "Wësst Dir iwwer d'Ranch?"
  
  "Wou ass hien?" Den Drake huet gefillt datt den Haass him iwwerwannen. "Wou?" - Ech hunn gefrot. An der nächster Sekonn huet hie sech lassgebrach a fänkt un de Rodriguez zu engem Pulp ze schloen.
  
  Et gi keng Verloschter. D'Stéck Schäiss weess souwisou näischt. Just wéi all déi aner. Wann et eng Saach war, déi iwwer de Blood King gesot ka ginn, ass et wéi gutt hien seng Spure verstoppt huet.
  
  Dee Moment huet e Funken an den Ae vum Rodriguez geblitzt. Den Drake huet gerullt wéi eppes schwéier passéiert wou säi Kapp war.
  
  E véierte Mann, méiglecherweis am nächste Raum erausgaang an duerch de Kaméidi erwächt, attackéiert.
  
  Den Drake huet sech ëmgedréint, säi Been erausgehäit a bal säin neie Géigner säi Kapp ofgeholl. Wéi de Mann op de Buedem gefall ass, huet den Drake him séier bewäert - haarde Bléck, Tram Schinne op béide Hänn, dreckeg T-Shirt - an huet hien zweemol an de Kapp geschoss.
  
  Dem Rodriguez seng Ae bulten. "Nee!"
  
  Den Drake huet him an den Aarm geschoss. "Du waars fir mech kee Gebrauch."
  
  En anere Schoss. Säi Knéi ass explodéiert.
  
  "Dir wësst näischt".
  
  Drëtt Kugel. Rodriguez war verduebelt iwwer, hält säi Mo.
  
  "Wéi all déi aner vun hinnen."
  
  Déi lescht schéissen. Recht tëscht den Aen.
  
  Den Drake huet den Doud ronderëm hien iwwerpréift, drénkt et an huet seng Séil erlaabt den Nektar vun der Rache fir just e Moment ze drénken.
  
  Hien huet d'Haus hannerlooss, duerch de Gaart geflücht, erlaabt datt déi déif Däischtert him verbrauchen.
  
  
  KAPITEL ZWEE
  
  
  Den Drake ass spéit an der Nuecht erwächt, ënner Schweess bedeckt. D'Ae waren zougemaach vun deelweis Tréinen. Den Dram war ëmmer déiselwecht.
  
  Hie war déi Persoun déi se ëmmer gerett huet. Déi Persoun déi ëmmer déi éischt ass fir d'Wierder ze soen "Vertrau mir." Mee dunn huet him näischt geklappt.
  
  Loosst déi zwee erof.
  
  Scho zweemol. Alison éischt. Elo Kennedy.
  
  Hien rutscht aus dem Bett, erreecht d'Fläsch, déi hien nieft der Pistoul um Nuetsdësch gehal huet. Hien huet e Schlupp aus der Fläsch mam Deckel opgemaach. De bëllege Whisky huet sech an den Hals an den Darm verbrannt. Medezin fir déi Schwaach an déi Verdammt.
  
  Wéi d'Schold menacéiert huet hien erëm op d'Knéien ze bréngen, huet hien dräi séier Uruff gemaach. Déi éischt an Island. Hien huet kuerz mam Thorsten Dahl geschwat an d'Sympathie an der Stëmm vum grousse Schwede héieren, och wann hien him gesot huet, all Nuecht opzehalen, datt seng Fra an d'Kanner sécher wieren an datt si kee Schued géif kommen.
  
  Déi zweet war fir de Joe Shepard, e Mann mat deem hien a ville Schluechte wärend senger Zäit mam ale Regiment gekämpft huet. De Shepard huet héiflech deeselwechte Szenario wéi den Dahl beschriwwen, awer huet kee Kommentar iwwer dem Drake seng schlëmm Wierder oder de raue Knascht a senger Stëmm gemaach. Hien huet dem Drake verséchert datt dem Ben Blake seng Famill gutt bewaacht war an datt hien an e puer vu senge Frënn an de Schatten souz, an d'Plaz Expert bewaacht hunn.
  
  Den Drake huet seng Aen zougemaach wéi hien de leschte Ruff gemaach huet. Säi Kapp huet gedréint a seng Innere verbrannt wéi den ënneschten Niveau vun der Häll. All dëst war wëllkomm. Alles fir seng Opmierksamkeet vum Kennedy Moore ewechzehuelen.
  
  Dir hutt souguer hir verdammt Begriefnes verpasst ...
  
  "Hallo?" Dem Alicia seng Stëmm war roueg a zouversiichtlech. Och si hat viru kuerzem een no bei hatt verluer, obwuel si keng baussenzeg Zeeche gewisen huet.
  
  "Ech sinn et. Wéi sinn se?"
  
  "Alles ass gutt. Den Hayden erholl sech gutt. Just e puer méi Wochen a si wäert zréck op hir helleg CIA Bild. De Blake ass gutt, awer hien vermësst dech. Seng Schwëster huet just gewisen. Eng richteg Famill Treffen. Mee ass AWOL, Gott sei Dank. Ech kucken se, Drake. Wou bass du?"
  
  Den Drake huet gekacht an huet seng Aen ofgewäsch. "Merci", huet hien et fäerdeg bruecht ze soen ier hien d'Verbindung ofgeschnidden huet. Witzeg datt si d'Häll ernimmt huet.
  
  Hien huet gefillt datt hien ausserhalb vun dëse Paarte Lager opgeriicht hat.
  
  
  KAPITEL DRIE
  
  
  Den Hayden Jay huet d'Sonn iwwer den Atlanteschen Ozean gesinn. Et war hire Liiblingsdeel vum Dag, deen hatt gär eleng verbruecht huet. Si ass virsiichteg aus dem Bett gerutscht, wénkt op de Péng an der Hëft, a ass virsiichteg op d'Fënster gaang.
  
  Relativ Fridden ass op hir erofgaang. Dat kräischend Feier huet d'Wellen beréiert, a fir e puer Minutten hunn all hir Péng a Suergen verschmolzelt. D'Zäit ass stoe bliwwen a si war onstierwlech, an dunn huet d'Dier hannert hatt opgemaach.
  
  Dem Ben seng Stëmm. "Schéin Vue".
  
  Si wénkt Richtung Sonnenopgang an huet sech dunn ëmgedréint fir ze gesinn datt hien op hatt kuckt. "Dir musst net frësch ginn, Ben Blake. Just Kaffi an e Botter Bagel.
  
  Hire Frënd huet e Gedrénkskarton an e Pabeiersak wéi Waffen markéiert. "Treff mech op d'Bett."
  
  Den Hayden huet e leschte Bléck op New Dawn gemaach an ass dunn lues a Richtung Bett gaangen. De Ben huet de Kaffi a Bagels bannent einfach erreechbar gesat an huet hirem Welpenhond Aen ginn.
  
  "Wéi-"
  
  "Selwecht wéi gëschter Owend,"Said Hayden séier. "Aacht Stonne wäerten d'Lameness net fortgoen." Dunn huet si e bësse mëll. "Eppes vum Drake?"
  
  De Ben huet sech op d'Bett zréckgezunn an huet de Kapp gerëselt. "Nee. Ech hu mat mengem Papp geschwat an et geet all gutt. Keen Zeechen - "Hien huet gestoppt. "Vun ..."
  
  "Eis Famille si sécher." Den Hayden huet seng Hand op de Knéi geluecht. "De Bloody King huet do gescheitert. Elo musse mir nëmmen him fannen an d'Vendetta ofruffen.
  
  "Ausgefall?" Ben echo. "Wéi kënnt Dir dat soen?"
  
  Hayden huet eng déif Otem. "Dir wësst wat ech gemengt hunn."
  
  "Kennedy ass gestuerwen. An den Drake ... hien ass net emol op hir Begriefnes gaang.
  
  "Ech weess".
  
  "Hien ass fort, Dir wësst." De Ben huet op seng Bagel gekuckt wéi wann et eng sissend Schlaang wier. "Hie wäert net zréck."
  
  "Gëff him Zäit."
  
  "Hien hat dräi Wochen."
  
  "Dann gitt him dräi méi."
  
  "Wat mengt Dir, hie mécht?"
  
  Den Hayden huet liicht gelaacht. "Vu wat ech iwwer den Drake weess ... Deckt eis zréck als éischt. Da wäert hien probéieren den Dmitry Kovalenko ze fannen.
  
  "De bluddege Kinnek kann ni méi erschéngen." Dem Ben seng Stëmmung war sou depriméierend, datt souguer dat helle Versprieche vun engem neie Moien verschwonnen ass.
  
  "Hie wäert." Den Hayden huet de jonke Mann gekuckt. "Hien huet e Plang, erënnert Iech un? Hie wäert sech net wéi virdrun um Buedem leeën. Zäitrees Geräter ware just den Ufank. De Kovalenko huet e vill méi grousst Spill geplangt.
  
  "Häll Gate?" De Ben huet doriwwer geduecht. "Gleefs du dëse Schäiss?"
  
  "Et ass egal. Hien gleeft et. Alles wat d'CIA muss maachen ass erauszefannen.
  
  De Ben huet eng laang Schlupp vu sengem Kaffi geholl. "Dat ass alles, richteg?"
  
  "Ma..." Den Hayden huet him schlau gelaacht. "Elo sinn eis Geek Muechten verduebelt."
  
  "Karin ass d'Gehir," huet de Ben zouginn. "Awer den Drake hätt de Boudreaux an enger Minutt gebrach."
  
  "Sief net ze sécher. Kinimaka huet dat net gemaach. An hien ass net grad e Puddel.
  
  De Ben huet gestoppt wéi et un d'Dier geklappt gouf. Seng Ae verroden Horror.
  
  Den Hayden huet e Moment gedauert fir hien ze berouegen. "Mir sinn an engem CIA sécher Spidol, Ben. D'Sécherheetsniveauen ronderëm de Site géifen eng Präsidentschaftsaweiungsparade schummen. Beroueg dech."
  
  Den Dokter huet de Kapp duerch d'Dier gestouss. "Alles gutt?" Hien ass an de Raum komm an huet ugefaang dem Hayden seng Charts a vital Schëlder ze kontrolléieren.
  
  Wéi hien d'Dier op sengem Wee eraus zougemaach huet, huet de Ben erëm geschwat. "Denkt Dir datt de Blood King probéiert d'Apparater erëm ze iwwerhuelen?"
  
  Den Hayden huet d'Schëller gezunn. "Dir suggeréiert datt hien net déi éischt Saach kritt, déi ech verluer hunn. Dat ass wahrscheinlech wat geschitt ass. Wat den zweeten ugeet, dee mir vu sengem Boot fonnt hunn? Si huet gelaacht. "Neelt."
  
  "Sief net zefridden."
  
  "D'CIA riicht net op hire Lorbeer, Ben," sot den Hayden direkt. "Net méi. Mir si prett him ze treffen.
  
  "Wat iwwer Entfouert Affer?"
  
  "Wat iwwer hinnen?"
  
  "Si sinn definitiv héichprofiléiert. Harrison senger Schwëster. Anerer déi Dir ugeschwat hutt. Hie wäert se benotzen."
  
  "Natierlech wäert hien et maachen. A mir si prett him ze treffen.
  
  De Ben huet säi Bagel fäerdeg gemaach an huet seng Fanger geleckt. "Ech kann nach ëmmer net gleewen, datt d'ganz Band ënnerierdesch muss goen," sot hien wuel. "Gläich wéi mir ugefaang hunn berühmt ze ginn."
  
  Den Hayden huet diplomatesch gelaacht. "Jo. Tragesch."
  
  "Ma, vläicht wäert et eis méi notoresch maachen."
  
  Et gouf e weidere mëllen Klop an d'Karin an d'Kinimaka sinn an de Raum erakomm. Den Hawaiian huet depriméiert ausgesinn.
  
  "Dëse Bastard wäert net jäizen. Egal wat mir maachen, hie wäert net emol fir eis päifen.
  
  De Ben huet säi Kinn op seng Knéien geréit an huet e grujeleg Gesiicht gemaach. "Verdammt, ech wënschen de Matt hei war."
  
  
  KAPITEL VIER
  
  
  Den Hereford Mann huet gutt nogekuckt. Vu sengem Ausbléck op der Spëtzt vun engem Gras Hiwwel riets vun engem décke Stand vu Beem, konnt hien d'Teleskopsiicht, déi op sengem Gewier montéiert ass, benotze fir Membere vun der Famill vum Ben Blake ze identifizéieren. De Militär-Grad Ëmfang enthält e beliichte Reticle, eng Optioun déi extensiv Notzung an negativen Beliichtungsbedéngungen erlaabt huet an BDC (Bullet Drop Compensation) abegraff.
  
  An der Wourecht war d'Gewier mat all High-Tech Scharfschützen-Gadget erdenklech equipéiert, awer de Mann hannert dem Ëmfang huet se natierlech net gebraucht. Hie gouf op héchstem Niveau trainéiert. Elo huet hien nogekuckt wéi dem Ben Blake säi Papp op d'Televisioun gaang ass an et ageschalt huet. No e bëssen Upassung huet hien dem Ben Blake seng Mamm gesinn, déi säi Papp mat enger klenger Fernsteierung gestéiert huet. D'Kräiz vu senger Siicht hu sech net emol e Millimeter bewegt.
  
  Mat enger praktizéierter Bewegung huet hien seng Siicht ronderëm d'Géigend ronderëm d'Haus geschloen. Et war vun der Strooss zréckgesat, verstoppt vu Beem an enger héijer Mauer, an den Hereford Mann huet roueg weider d'Wäerter gezielt, déi sech tëscht de Bëscher verstoppt hunn.
  
  Een zwee dräi. Alles gëtt berücksichtegt. Hie wousst, datt et véier méi am Haus waren, an zwee méi ware komplett verstoppt. Trotz all hire Sënnen huet d'CIA eng exzellent Aarbecht gemaach fir d'Blakes ze schützen.
  
  De Mann huet gekrasch. Hien huet Beweegung gemierkt. Däischter, méi schwaarz wéi Nuecht, verbreet sech laanscht d'Basis vun der héijer Mauer. Ze grouss fir en Déier ze sinn. Ze geheimnisvoll fir onschëlleg ze sinn.
  
  Hunn d'Leit de Bluddege Kinnek vu Blake fonnt? A wa jo, wéi gutt waren se?
  
  Eng liicht Wand bléist vu lénks, direkt vum Englesche Kanal, an huet de salzege Goût vum Mier mat sech bruecht. Den Hereford Mann huet geeschteg fir d'Kugel verännert Trajectoire kompenséiert an e bësse méi no gezoomt.
  
  De Mann war ganz schwaarz gekleet, awer d'Ausrüstung war kloer hausgemaach. Dëse Guy war kee Profi, just e Söldner.
  
  Kugel Iessen.
  
  Dem Mann säi Fanger huet sech e Moment zougezunn an dunn fräigelooss. Natierlech war déi richteg Fro wéi vill hien mat sech bruecht huet?
  
  Hien huet säin Zil an der Kräizung gehalen, hien huet d'Haus a seng Ëmgéigend séier bewäert. Eng Sekonn méi spéit war hie sécher. D'Ëmgéigend war propper. Dëse Mann a Schwaarz huet eleng gehandelt, den Hereford Mann war zouversiichtlech a sech selwer.
  
  E Söldner deen ëmbréngen fir Pai.
  
  Kaum der Kugel wäert.
  
  Hien huet den Ausléiser sanft gezunn an huet d'Recoil absorbéiert. De Klang vun enger Kugel, déi de Faass verléisst, ass kaum erkennbar. Hien huet de Söldner gesinn ouni Schwieregkeeten ze falen, ënner de erwuessene Bëscher zesummegebrach.
  
  D'Wuecht vun der Famill Blake huet näischt gemierkt. An e puer Minutten géif hien heemlech d'CIA uruffen, hinnen informéieren, datt hiert neit séchert Haus agebrach wier.
  
  Den Hereford Mann, en ale SAS Buddy vum Matt Drake, huet weider d'Wuecht bewaacht.
  
  
  KAPITEL Fënnef
  
  
  De Matt Drake huet d'Kapsel aus enger frëscher Fläsch Morgan's Spiced ofgeschrauft an d'Nummer um Speed Dial op sengem Handy geruff.
  
  Dem May seng Stëmm kléngt opgereegt wéi si geäntwert huet. "Drake? Wat wëlls du?"
  
  Den Drake huet sech gefroot an huet e Schlupp aus der Fläsch geholl. Fir Mee, Emotiounen ze weisen war ongeféier sou oncharakteristesch wéi et wier fir e Politiker seng Wahlverspriechen ze honoréieren. "Bass du ok?"
  
  "Natierlech geet et gutt. Firwat soll ech net sinn? Wat ass dat?"
  
  Hien huet nach eng laang Schlupp geholl a weidergespillt. "Den Apparat, deen ech Iech ginn. Ass et sécher?"
  
  Et gouf ee Moment zéckt. "Ech hunn et net. Awer et ass sécher, mäi Frënd." Dem Mai seng berouegend Intonatiounen sinn zréck. "Dëst ass sou sécher wéi et ka sinn." Den Drake huet nach eng Schlupp geholl. D'Mai huet gefrot: "Ass dat alles?"
  
  "Nee. Ech gleewen, datt ech bal meng Leads op dësem Enn erschöpft hunn. Mee ech hunn eng aner Iddi. Een ass méi no bei ... doheem.
  
  D'Stille huet geklickt a gekrackt wéi si gewaart huet. Dëst war keen normale Mee. Vläicht war si mat engem.
  
  "Ech brauch datt Dir Är japanesch Kontakter benotzt. An d'Chinesen. A virun allem d'Russen. Ech wëll wëssen ob Kovalenko eng Famill huet.
  
  E schaarfen Otem gouf héieren. "Am Eescht?"
  
  "Natierlech sinn ech verdammt sérieux." Hien huet et méi haart gesot wéi hie geduecht huet, awer huet sech net entschëllegt. "An ech wëll och iwwer Boudreau wëssen. A seng Famill."
  
  Et huet Mai eng ganz Minutt gedauert fir ze reagéieren. "Okay, Drake. Ech wäert dat Bescht maachen wat ech kann."
  
  Den Drake huet en déif Otem geholl wéi d'Verbindung dout ass. Eng Minutt méi spéit huet hien op d'Fläsch gewierzte Rum gekuckt. Aus iergendengem Grond war et hallef eidel. Hien huet op d'Fënster gekuckt a probéiert d'Stad Miami ze gesinn, awer d'Glas war sou dreckeg datt hien d'Glas kaum gesinn.
  
  Säin Häerz huet sech wéi.
  
  Hien huet d'Fläsch erëm zréckgeschloen. Ouni weider Gedanken huet hien Handlung gemaach an eng aner Geschwindegkeetsnummer gedréckt. An Handlung huet hien e Wee fonnt fir Trauer op der Säit ze setzen. An Aktioun huet hien e Wee fonnt fir no vir ze goen.
  
  Den Handy schellt a schellt. Endlech huet d'Stëmm geäntwert. "Fuck, Drake! Wat?"
  
  "Dir schwätzt glat, Bitch," huet hien gezunn, dunn gestoppt. "Wéi ... wéi ass d'Equipe?"
  
  "Equipe? Christus. Okay, wëllt Dir eng verdammt Fussball Analogie? Déi eenzeg Persoun déi Dir raisonnabel als Stiermer op dësem Punkt benotze kënnt ass Kinimaka. Hayden, Blake a seng Schwëster géifen net emol op d'Bänk kommen. Si huet gestoppt. "Keng Konzentratioun. Är Schold."
  
  Hien huet eng Paus gemaach. "Ech? Sidd Dir gesot datt wann e Versuch op si gemaach wier, et erfollegräich gewiescht wier? Säi Kapp, liicht niwweleg, huet ugefaang ze dréinen. "Well e Versuch wäert gemaach ginn."
  
  "D'Spidol ass gutt bewaacht. D'Wiechter sinn zimlech kompetent. Awer et ass gutt datt Dir mech gefrot hutt ze bleiwen. An et ass gutt, datt ech jo gesot hunn.
  
  "An Boudreau? Wat ass et mat dësem Bastard?"
  
  "Ongeféier sou Spaass wéi e frittéiert Ee. Et wäert net briechen. Awer denkt drun, Drake, déi ganz US Regierung schafft elo drun. Net nëmmen eis."
  
  "Erënnert mech net." Den Drake huet gekrasch. "Eng Regierung déi zudéifst kompromittéiert ass. Informatioun reest erop an erof Regierungskommunikatiounslinnen, Alicia. Et brauch nëmmen ee grousse Sperrung fir alles ze fëllen.
  
  Alicia blouf roueg.
  
  Den Drake souz an huet doriwwer geduecht. Bis de Blood King physesch entdeckt gouf, muss all Informatioun, déi se haten, als onzouverlässeg ugesi ginn. Dëst beinhalt d'Informatioun iwwer d'Gate of Hell, d'Verbindung mat Hawaii, an all Tätegkeeten, déi hien aus de véier doudege Handwierker gesammelt huet.
  
  Vläicht eng méi Saach géif hëllefen.
  
  "Ech hunn nach ee Virsprong. A Mee kontrolléiert d'Familljeverbindunge vu Kovalenko a Boudreau. Vläicht kéint Dir den Hayden froen datselwecht ze maachen?
  
  "Ech sinn hei als Faveur, Drake. Ech sinn net Äre verdammt Schofshond."
  
  Dës Kéier blouf den Drake roueg.
  
  Alicia suckt. "Kuckt, ech wäert et ernimmen. A wat Mee ugeet, vertrau déi verréckt Fee net sou wäit wéi Dir hatt geheie kënnt.
  
  Den Drake huet um Videospillreferenz gelaacht. "Ech wäert domat d'accord sinn, wann Dir mir sot, wéi eng vun iech verréckte Bitches Wells ëmbruecht hunn. A firwat."
  
  Hien erwaart eng laang Rou an huet et. Hien huet d'Geleeënheet genotzt fir nach e puer Schluppen vun der Ambermedizin ze huelen.
  
  "Ech wäert mam Hayden schwätzen," huet d'Alicia endlech geflüstert. "Wa Boudreaux oder Kovalenko eng Famill hunn, wäerte mir se fannen."
  
  D'Verbindung gouf ënnerbrach. An der plötzlecher Rou huet dem Drake säi Kapp wéi e Jackhammer geklappt. Enges Daags wäerten se him d'Wourecht soen. Awer fir de Moment war et genuch datt hien de Kennedy verluer hat.
  
  Et war genuch, datt hien eemol un eppes gegleeft huet, wat elo sou wäit wéi de Mound war, eng hell Zukunft, déi zu Asche verwandelt gouf. D'Hoffnungslosegkeet an him huet säin Häerz verdréit. D'Flasche ass vu geschwächte Fanger gefall, net gebrach, awer säi brennege Inhalt op de dreckeg Buedem.
  
  Fir e Moment huet den Drake iwwerluecht et an e Glas ze schëdden. Déi verspillte Flëssegkeet huet hien un d'Verspriechen erënnert, Gelübd a Versécherungen, déi hie gemaach huet, déi an enger Split-Sekonn verdampft waren, a léisst d'Liewe verschwonnen a ruinéiert wéi sou vill Waasser um Buedem verspillt.
  
  Wéi konnt hien dat nach eng Kéier maachen? Verspriechen seng Frënn sécher ze halen. Alles wat hien elo maache konnt war sou vill Feinde ëmbréngen wéi hie konnt.
  
  Besiegt d'Welt vum Béisen, a loosst d'Gutt weider liewen.
  
  Hien huet sech um Rand vum Bett gesat. Gebrach. Näischt lénks. Alles ausser den Doud ass an him gestuerwen, an déi gebrach Schuel, déi bliwwen ass, wollt näischt méi vun dëser Welt.
  
  
  KAPITEL SIX
  
  
  Den Hayden huet gewaart bis de Ben an d'Karin an ee vun de Servicezëmmer zréckgezunn sinn. De Brudder a Schwësterteam huet Hawaii, Diamond Head, d'Gate of Hell an aner Legenden, déi mam Bloody King verbonne sinn, recherchéiert, an der Hoffnung eng Theorie zesummenzebréngen.
  
  Mat der Situatioun opgekläert, huet den Hayden frësch Kleeder un an ass an de klenge Büro gaang, wou de Mano Kinimaka eng kleng Aarbechtsstatioun opgeriicht hat. De groussen Hawaiian huet op d'Schlësselen geklappt, e bëssen opgeregt ausgesinn.
  
  "Fang Dir nach ëmmer zwee Schlësselen gläichzäiteg mat Äre Wurstfinger?" Den Hayden huet nonchalant gefrot an de Kinimaka huet sech mat engem Laachen ëmgedréit.
  
  "Aloha nani wahine," sot hien, an huet dunn bal geblosst wéi si Wëssen iwwer d'Bedeitung vun de Wierder gewisen huet.
  
  "Denkt Dir datt ech schéin sinn? Ass et well ech vun enger verréckter Persoun gestach gi sinn?
  
  "Well ech frou sinn. Ech si sou frou, datt Dir nach ëmmer bei eis sidd."
  
  Den Hayden huet seng Hand op dem Kinimaki seng Schëller geluecht. "Merci, Mano." Si huet e puer Momenter gewaart, a sot dann: "Awer elo mam Boudreau hu mir souwuel eng Chance wéi en Dilemma. Mir mussen wëssen, wat hie weess. Awer wéi kënne mir hien briechen?"
  
  "Denkt Dir, datt dëse verréckten Bastard weess wou de Bluddege Kinnek sech verstoppt?" Géif eng virsiichteg Persoun wéi Kovalenko him wierklech soen?
  
  "Boudreau ass déi schlëmmst Aart vu Verréckten. Clever Mann. Ech denken, hie weess eppes."
  
  Eng sardonesch Stëmm koum hannert dem Hayden. "Drakey mengt, mir solle seng Famill folteren." Den Hayden huet sech ëmgedréit. D'Alicia huet hir en zynescht Laachen ginn. "Sidd Dir an der Rei mat dësem, CIA?"
  
  "Hutt Dir erëm mam Matt geschwat?" Hayden gesot. "Wéi geet et?"
  
  "Gesäit aus wéi säin ale Selbst," sot d'Alicia mat enger Ironie, déi se kloer net gemengt huet. "De Wee wéi ech hien eemol gär hunn."
  
  "Hoffnungslos? Gedronk? Eent?" Hayden konnt d'Veruechtung an hirer Stëmm net verstoppen.
  
  D'Alicia huet d'Schëller gezunn. "Nervös. Schwéier. Déidlech." Si huet dem CIA Agent säi Bléck begéint. "Gleeft mir, Schatz, dat ass wéi hien soll sinn. Et ass deen eenzege Wee wéi hien lieweg aus dësem Fall kënnt. An ..." Si huet gestoppt, wéi wann se sech gefrot huet ob se weiderfuere sollt. "An ... dëst ass vläicht just deen eenzege Wee wéi Dir all lieweg a mat Äre Familljen intakt erauskënnt."
  
  "Ech wäert kucken ob Boudreaux eng Famill huet." Den Hayden huet sech op Kinimaka zréckgezunn. "Awer d'CIA wäert sécher net iergendeen gefoltert."
  
  "Ass Äre Pass valabel fir d'Entrée an d'Facilitéit?" Kinimaka huet de fréiere briteschen Arméi Zaldot gekuckt.
  
  "Gëff oder huelen, grousse Jong." D'Alicia huet e béise Laachen geblitzt an huet bewosst laanscht Hayden an de klenge Raum gedréckt, deen haaptsächlech vum Kinimaki säi Kierper besat ass. "Wat méchs du?"
  
  "Aarbecht". Kinimaka huet den Ecran ausgeschalt an huet sech an engem Eck verstoppt, sou wäit wéi méiglech vun der Alicia ewech.
  
  Den Hayden koum him zur Hëllef. "Dir war en Zaldot wann Dir Mënsch war, Alicia. Hutt Dir Suggestioune, déi eis hëllefe kënnen de Boudreaux ze briechen?
  
  D'Alicia huet sech op Hayden mat enger Erausfuerderung an hiren Ae gedréint. "Firwat gi mir net mat him schwätzen?"
  
  Den Hayden huet gelaacht. "Ech war just prett."
  
  
  ***
  
  
  Hayden huet eis erof an d'Haltgebitt gefouert. Déi fënnef Minutte Spadséiergank an de Lift hunn hir keng Péng verursaacht, obwuel si et roueg geholl huet an hir Stëmmung verbessert huet. Si huet gemierkt datt gestierzt gi relativ ähnlech wéi all aner Krankheet, déi Iech dozou bruecht huet, Zäit vun der Aarbecht ze huelen. Fréier oder spéider hutt Dir Iech just wéi d'Häll langweilen a wollt d'Häll erëm an e Kampf zéien.
  
  De Prisongsgebitt bestoung aus zwou Reien Zellen. Si sinn laanscht de suergfälteg poléierte Buedem gaangen, bis se déi eenzeg Zell erreecht hunn, déi e Gefaange gehal huet, déi lescht Zell op der lénker Säit. D'Front vun der Zell war breet op, a säi Besetzer war vun Reihen vu Baren ëmgi, déi vu Buedem bis Plafong ausgestreckt sinn.
  
  D'Loft war mam Geroch vu Bleiche gefüllt. Den Hayden wénkt un déi bewaffnete Wiechter, déi ausserhalb vun der Zell vum Boudreau stationéiert waren, wéi si ukomm ass fir de Mann ze konfrontéieren, deen dräi Woche virdru e puer Mol probéiert hat hir ëmzebréngen.
  
  Den Ed Boudreaux huet sech op sengem Bunn loungen. Hien huet gelaacht wéi hien hatt gesinn huet. "Wéi geet et mat Ärem Oberschenkel, Blond?"
  
  "Waat?" Den Hayden wousst datt hatt him net sollt provozéieren, awer si konnt sech net hëllefen. "Deng Stëmm kléngt e bëssen haart. Sidd Dir viru kuerzem erstreckt?" Dräi Woche gehumpelt an den Trauma vun enger Stëbs haten hir reckless gelooss.
  
  Kinimaka ass hannert hir geklommen, grinsend. De Boudreau huet säi Bléck mat héijen Honger begéint. "Heiansdo," hie geflüstert. "Komm mir dréinen den Dësch."
  
  Kinimaka huet seng grouss Schëlleren riicht gemaach ouni ze äntweren. D'Alicia ass dunn ëm de Kierper vum grousse Mann gaang an ass direkt an d'Bars gaang. "Huet deen dënnen Bastard Är kleng Hosen verréckt?" Si riicht de Schnéi op Hayden, awer huet hir Aen net vum Boudreau ofgeholl. "Et géif net méi wéi eng Minutt daueren."
  
  De Boudreau ass aus dem Bett opgestan an ass op d'Baren gaang. "Schéin Aen," sot hien. "Dreckeg Mond. Sidd Dir net deen deen deen décke Mann mam Baart gefickt huet? Deen meng Leit ëmbruecht hunn?"
  
  "Ech sinn et".
  
  De Boudreaux huet d'Barren gegraff. "Wéi fillt Dir Iech iwwer dëst?"
  
  Den Hayden huet gemierkt datt d'Wiechter ugefaang nervös ze ginn. Dës Aart vu konfrontativen Ofwäichung huet se néierens bruecht.
  
  Kinimaka hat schonn probéiert de Söldner op eng Dose verschidde Manéieren ze schwätzen, sou datt den Hayden eppes einfach gefrot huet. "Wat wëlls du, Boudreau? Wat wäert Iech iwwerzeegen eis ze soen wat Dir iwwer Kovalenko wësst?
  
  "WHO?" De Boudreau huet dem Alicia seng Aen net ofgeholl. Si goufen duerch d'Breet vun der Gitter tëscht hinnen getrennt.
  
  "Dir wësst wien ech mengen. Bloody King."
  
  "Oh, hien. Hien ass just e Mythos. Hat geduecht datt d'CIA dat muss wëssen.
  
  "Nennt Äre Präis."
  
  De Boudreaux huet endlech den Ae Kontakt mam Alicia gebrach. "Verzweiflung ass den englesche Wee." An de Wierder vum Pink Floyd.
  
  "Mir kommen néierens," et erënnert den Hayden onbequem un dem Drake a Ben seng Dinoroc Banter Concours, an hien huet gehofft datt de Boudreau just sënnlos Bemierkungen mécht. "Mir-"
  
  "Ech huelen hatt," huet de Boudreau op eemol gejot. Den Hayden huet sech ëmgedréit fir hien erëm Gesiicht zu Gesiicht mat Alicia ze gesinn. "Een op een. Wann hatt mech schloën, wäert ech schwätzen.
  
  "Gemaach". D'Alicia huet praktesch duerch d'Barren gedréckt. D'Wuechter sinn no vir gerannt. Hayden gefillt hirem Blutt kachen.
  
  "Stop!" Si huet erausgezunn an d'Alicia zréckgezunn. "A soss geet et nach? Dësen Arschloch wäert ni schwätzen. Et ass de Risiko net wäert."
  
  "Kee Risiko," Alicia geflüstert. "Kee Risiko iwwerhaapt."
  
  "Mir ginn fort," sot Hayden. "Awer -" Si huet geduecht wat den Drake gefrot huet. "Mir kommen geschwënn zréck".
  
  
  ***
  
  
  De Ben Blake souz zréck a kuckt wéi seng Schwëster de modifizéierten CIA Computer mat Liichtegkeet operéiert. Et huet hir net laang gedauert fir un de spezielle Betribssystem gewinnt ze ginn, dee vun der Regierungsbehörde gefuerdert ass, awer dunn war si d'Gehir vun der Famill.
  
  D'Karin war e sassy, schwaarze Gürtel, Strip Bar Slacker, deen d'Liewen am Alter vu sechs an hire spéiden Teenager geklappt huet, si huet hir Gehirn an hir Grad gepackt a geplangt absolut näischt ze maachen. Hir Zil war d'Liewen ze schueden an ze haassen fir dat wat et mat hatt gemaach huet. Hir Kaddoe verschwenden war ee Wee fir ze weisen datt hatt et egal ass méi.
  
  Si huet sech ëmgedréit fir hien elo ze kucken. "Kuckt a veréiert d'Kraaft vun der Blake Fra. Alles wat Dir jeemools iwwer Diamond Head wësse wollt an enger schneller Liesung.
  
  De Ben huet d'Informatioun gekuckt. Si haten dëst fir e puer Deeg gemaach - Hawaii an Diamond Head entdeckt - de berühmte Vulkan vun Oahu - a liesen iwwer d'Reesen vum Captain Cook, dem legendären Entdecker vun den Hawaiian Inselen zréck am Joer 1778. Et war wichteg datt se souwuel sou vill wéi méiglech Informatioun gescannt a gespäichert hunn, well wann den Duerchbroch geschitt ass, hunn d'Autoritéiten erwaart datt d'Evenementer ganz séier réckelen.
  
  Wéi och ëmmer, dem Blood King seng Referenz op d'Gate of Hell blouf e Geheimnis, besonnesch a Relatioun zu Hawaii. Et schéngt wéi déi meescht Hawaiianer net emol un déi traditionell Versioun vun der Hell gegleeft hunn.
  
  Diamond Head selwer war Deel vun enger komplexer Serie vu Kegel a Vents bekannt als Honolulu Volcano Series, eng Kette vun Eventer déi meescht vun den berühmten Landmarken vun Oahu geformt hunn. Diamond Head selwer, wahrscheinlech déi bekanntst Landmark, ass nëmmen eemol viru ronn 150.000 Joer ausgebrach, awer mat sou enger eemoleger explosiver Kraaft datt et et fäerdeg bruecht huet säin onheemlech symmetresche Kegel z'erhalen.
  
  De Ben huet beim nächste Kommentar liicht gelaacht. Et gëtt ugeholl datt Diamond Head ni méi wäert ausbriechen. Hm...
  
  "Hutt Dir Iech drun erënnert datt den Deel iwwer Diamond Head eng Serie vu Kegel a Lächer ass?" Dem Karin säin Akzent war Yorkshire zu engem Feeler. Si hat scho vill Spaass mat de lokale CIA Leit zu Miami iwwer dëst an huet ouni Zweiwel méi wéi een opgeregt.
  
  Net datt d'Karin egal war. "Sidd Dir daf, Frënd?"
  
  "Rufft mech net Frënd," huet hien gejaut. "Et ass wat Männer aner Männer nennen. Meedercher sollen net esou schwätzen. Besonnesch meng Schwëster."
  
  "Okay, Bouillon. Waffestëllstand, fir elo. Awer wësst Dir wat Vents bedeit? Op d'mannst an Ärer Welt?"
  
  De Ben huet gefillt wéi wann hien zréck an d'Schoul wier. "Lavastéier?"
  
  "Verstoen. Hey, du bass net domm wéi en Türknäppchen wéi de Papp gesot huet."
  
  "Papp huet ni gesot -"
  
  "Chill, Bitch. Einfach gesot, d'Lavastühren bedeiten Tunnel. Iwwert Oahu.
  
  De Ben huet de Kapp gerëselt a kuckt op hatt. "Ech wees et. Sot Dir datt de Bluttkinnek hannert engem vun hinnen verstoppt?
  
  "Wie weess? Awer mir sinn hei fir Fuerschung ze maachen, richteg? Si huet d'Schlësselen op dem CIA Ben säin eegene Computer getippt. "Gitt derbäi."
  
  De Ben huet geschloen an huet sech vun hirem ewechgedréit. Wéi de Rescht vu senger Famill, huet hien se verpasst, während se ausser waren, awer no enger Stonn ophalen, ass dat alt Nagel zréck. Wéi och ëmmer, si ass e laange Wee gaang fir ze hëllefen.
  
  Hien huet eng Sich op The Legends of Captain Cook opgemaach an huet sech op säi Stull gesat fir ze kucken wat opkomm ass, seng Gedanken ganz ähnlech wéi déi vum Matt Drake a sengem beschte Frënd. Staat vum Geescht.
  
  
  KAPITEL siwen
  
  
  De Blood King huet säin Territoire duerch eng Buedemlängt gespigelte Fënster iwwersinn, déi fir den eenzegen Zweck erstallt ass fir eng Panoramavue ze kreéieren mat engem üppige, rullend Dall, e Paradäis wou kee Mënsch jee Fouss ausser säin eegene Fouss gesat huet.
  
  Säi Geescht, normalerweis stänneg a fokusséiert, war haut duerch vill Themen rennen. De Verloscht vu sengem Schëff - säin Heem fir Joerzéngte - obwuel erwaart, huet et verschlechtert. Vläicht war et déi plötzlech Natur vum Doud vum Schëff. Hien hat keng Zäit Äddi ze soen. Mä dann Äddi war ni wichteg oder sentimental him virdrun.
  
  Hie war en haarden, unfeeling Mann, dee während e puer vun de haardsten Zäiten vu Russland an a ville vun den härteste Gebidder vum Land opgewuess ass. Trotzdem huet hien mat relativer Liichtegkeet bruecht, e Räich vu Blutt, Doud a Wodka gebaut an Milliarden gemaach.
  
  Hie wousst ganz gutt firwat de Verloscht vum Stormcloak him rosen huet. Hien huet sech als onberéierbar ugesinn, e Kinnek ënner de Männer. Op dës Manéier beleidegt an enttäuscht ze ginn vun der schlëmmer US-Regierung war näischt méi wéi e Blip an d'Aen. Mee et deet nach ëmmer wéi.
  
  De fréieren Zaldot, Drake, huet sech als e besonneschen Dorn a senger Säit bewisen. De Kovalenko huet gemengt, den Englänner hätt perséinlech versicht seng gutt geluechte Pläng, déi zënter e puer Joer a Bewegung waren, ze verhënneren, an huet dem Mann seng Participatioun als perséinlech Beleidegung geholl.
  
  Dofir d'Bloody Vendetta. Seng perséinlech Approche war éischt mat Drake senger Frëndin ze këmmeren; Hie wäert de Rescht vun de Larven op seng global Söldnerverbindungen iwwerloossen. Hien huet schonn den éischten Telefonsgespréich virausgesot. En aneren stierft geschwënn.
  
  Iwwer de Rand vum Dall, hannert engem wäitem gréngen Hiwwel, stoung eng vu sengen dräi Ranchen. Hie konnt nëmmen camoufléiren Dachdecken erausstellen, him nëmmen ze gesinn, well hie genee wousst, wou hie soll kucken. D'Ranch op dëser Insel war déi gréisst. Déi aner zwee waren op getrennten Inselen, méi kleng a schwéier verdeedegt, eleng entworf fir e Feindattack an dräi Richtungen opzedeelen wann et jeemools koum.
  
  De Wäert fir Geiselen op verschiddene Plazen ze placéieren war datt de Feind seng Kräfte musse splécken fir jidderee vun hinnen lieweg ze retten.
  
  Et waren eng Dose verschidde Weeër fir de Bloody King dës Insel onerkannt ze loossen, awer wann alles no Plang gelaf wier, wier hien néierens fortgaang. Hie wäert fannen wat de Cook iwwer d'Tore vun der Hell fonnt huet, an d'Offenbarunge wäerte sécher de Kinnek zu engem Gott maachen.
  
  D'Paart eleng war genuch fir dëst ze maachen, sot hien.
  
  Awer all Gedanken iwwer d'Paart hunn zwangsleefeg zu Erënnerungen gefouert, déi déif verbrannt hunn - de Verloscht vu béiden Transportmëttelen, d'Insolenz, déi rächen géif ginn. Säin Netz huet séier d'Location vun engem Apparat entdeckt - een deen an der CIA Haft war. Hie wousst schonn d'Plaz vun deem aneren.
  
  Et ass Zäit déi zwee zréck ze bréngen.
  
  Hien huet an der leschter Minutt d'Vue gefreet. Déck Blieder hunn am Rhythmus mat der tropescher Brise gewéckelt. Eng déif Rou vu Rou huet seng Opmierksamkeet fir e Moment gefaang, awer huet hien net bewegt. Wat hien ni hat, wäert hien ni verpassen.
  
  Direkt am Hiweis gouf et virsiichteg op d'Dier vu sengem Büro geklappt. De Bluttkinnek huet sech ëmgedréit a gesot: "Komm mer goen." Seng Stëmm huet widderholl wéi de Klang vun engem Tank deen iwwer e Kiesgruef gefuer ass.
  
  Dier opgemaach. Zwou Wiechter koumen eran, déi e erschreckt, awer guttgeheescht Meedche vu japaneschen Ofstamung mat sech zéien. "Chica Kitano," huet de bluddege Kinnek gerappt. "Ech hoffen, Dir sidd versuergt?"
  
  D'Meedchen huet haartnäckege op de Buedem gekuckt, net getraut hir Aen opzehiewen. De Bloody King guttgeheescht. "waart Dir op meng Erlaabnis?" Hien war net d'accord. "Ech gouf gesot datt Är Schwëster de geféierlechste Géigner ass, Chica," huet hien weider. "An elo ass si just eng aner Ressource fir mech, wéi Mamm Äerd. Sot mir ... huet si dech gär, Chika, Är Schwëster, Mai?
  
  D'Meedchen huet net emol ootmen. Ee vun de Wiechter huet froend op de Blood King gekuckt, awer hien huet de Mann ignoréiert. "Et ass net néideg ze schwätzen. Ech verstinn dat méi wéi Dir jeemools virstellen kënnt. Et ass just Geschäft fir mech Iech ze handelen. An ech weess ganz gutt de Wäert vu virsiichteg Rou während enger Geschäftstransaktioun.
  
  Hie war mat engem Satellit Telefon gewénkt. "Deng Schwëster - Mai - si huet mech kontaktéiert. Ganz clever, an am Sënn vun enger ongeschwater Bedrohung. Si ass geféierlech, Är Schwëster. Hien huet et eng zweete Kéier gesot, bal genéisst d'Perspektiv vu Gesiicht zu Gesiicht ze treffen.
  
  Mä dëst konnt einfach net geschéien. Net elo, wann hien esou no bei sengem Liewen d'Zil war.
  
  "Si huet ugebueden fir Äert Liewen ze handelen. Dir gesitt, hatt huet mäi Schatz. E ganz speziellen Apparat deen et fir Iech ersetzt. Dëst ass gutt. Et weist Äre Wäert an enger Welt déi ruthless Leit wéi ech belount.
  
  D'japanesch Meedchen huet schued hir Aen opgehuewen. De bluddege Kinnek huet säi Mond an eppes wéi e Laachen gekrullt. "Elo gesi mir wat si gewëllt ass fir Iech opzebréngen."
  
  Hien huet d'Nummer geruff. Den Telefon huet eng Kéier geklappt a gouf vun enger roueger weiblecher Stëmm geäntwert.
  
  "Jo?"
  
  "Mai Kitano. Wësst Dir wien et ass. Dir wësst datt et keng Chance ass dësen Uruff ze verfolgen, oder?
  
  "Ech hu keng Absicht ze probéieren."
  
  "Ganz gutt". Hien huet gesucht. "Oh, wa mir nëmmen méi Zäit hätten, du an ech. Awer egal. Är schéin Schwëster, Chica, ass hei. De Blood King huet d'Wuechte gefuerdert fir hir no vir ze bréngen. "Soen Hallo zu Ärer Schwëster, Chica."
  
  Dem May seng Stëmm huet duerch den Telefon gekloert. "Chica? Wéi geet et dir?" Reservéiert. Ouni d'Angscht a Roserei ze verroden, déi de Bloody King wousst, muss ënner der Uewerfläch simmeren.
  
  Et huet e Moment gedauert, awer de Chika huet endlech gesot: "Konnichiwa, shimai."
  
  De bluddege Kinnek huet gelaacht. "Et ass erstaunlech fir mech datt d'Japaner jeemools sou eng brutal Kampfmaschinn erstallt hunn wéi Dir, Mai Kitano. Deng Rass kennt keng Néierlag wéi meng eegen. Dir sidd all sou verdammt reservéiert. "
  
  "Eis Roserei a Leidenschaft kommen aus deem wat eis fillt," sot Mai roueg. "A vun deem wat eis gemaach gëtt."
  
  "Denkt net drun fir mech ze priedegen. Oder menacéiert Dir mech?
  
  "Ech brauch keng vun deenen Saachen ze maachen. Et wäert sinn wéi et wäert sinn."
  
  "Da loosst mech Iech soen wéi et wäert sinn. Dir trefft meng Leit muer den Owend zu Coconut Grove, um CocoWalk. Um 8 Auer owes sinn si am Restaurant, an der Mass. Dir iwwerginn den Apparat a gitt fort.
  
  "Wéi erkennen si mech?"
  
  "Si wäerten dech kennen, Mai Kitano, sou wéi ech. Dat ass alles wat Dir wësse musst. Aacht owes wier et schlau vun Iech net ze spéit ze kommen."
  
  Et war eng plötzlech Freed an der May senger Stëmm, déi de Blood King laachen huet. "Meng Schwëster. Wat iwwer hir?
  
  "Wann se den Apparat hunn, ginn meng Leit Iech Instruktiounen." De Blood King huet den Challenge fäerdeg gemaach an huet seng Victoire e Moment genoss. All seng Pläng passen zesummen.
  
  "Bereet d'Meedchen op d'Rees vir," sot hien seng Männer an enger emotionaler Stëmm. "A maacht d'Inset héich fir Kitano. Ech wëll Ënnerhalung. Ech wëll gesinn wéi gutt dëse legendäre Kämpfer wierklech ass.
  
  
  KAPITEL AACHT
  
  
  D'Mai Kitano huet den Doudegen Telefon an hiren Hänn gestierzt an huet gemierkt datt hiert Zil wäit net erreecht gouf. Den Dmitry Kovalenko war net ee vun deenen, déi einfach mat de Saachen, déi hie gehéiert, deelhuelen.
  
  Hir Schwëster, Chika, gouf aus engem Tokyo Appartement entfouert Woche ier de Matt Drake hir éischt kontaktéiert huet mat senge wilde Theorien iwwer de Bermuda Dräieck an eng mythesch Ënnerweltfigur genannt de Blood King. Deemools hat d'Mai genuch geléiert fir ze wëssen datt dëse Mann ganz reell a ganz, ganz déidlech war.
  
  Awer hatt huet hir richteg Intentiounen ze verstoppen an hir Geheimnisser fir sech selwer ze halen. Tatsächlech ass dëst keng schwiereg Aufgab fir eng japanesch Fra, awer et gëtt méi schwéier gemaach duerch dem Matt Drake seng offensichtlech Loyalitéit a seng onendlech Iwwerzeegung fir seng Frënn ze schützen.
  
  Vill Mol huet si him bal gesot.
  
  Awer Chica war hir Prioritéit. Och hir eege Regierung wousst net wou May war.
  
  Si ass aus der Miami Gaass erausgaang, wou si en Uruff geholl huet an ass iwwer déi beschäftegt Strooss op hire Liiblings Starbucks gaangen. Eng gemittlech Plaz wou si sech Zäit geholl hunn fir Ären Numm op d'Tassen ze schreiwen an ëmmer un Äre Liiblingsdrink erënneren. Si souz fir eng Zäit. Si kannt CocoWalk gutt, mä huet nach geduecht geschwënn en Taxi do ze fänken.
  
  Firwat an der Halschent goen?
  
  Eng grouss Zuel vu Leit, souwuel lokal an Touristen, wäert schaffen souwuel fir hir a géint hir. Awer wat si méi doriwwer geduecht huet, wat si méi gegleeft huet datt de Blood King eng ganz schlau Entscheedung getraff huet. Um Enn hänkt alles dovun of wien gewënnt.
  
  Kovalenko huet well hien Schwëster Mee hält.
  
  Also, ënner de Leit, wier et net onméiglech fir hatt d'Täsch un e puer Kärelen ze ginn. Mä wann si dann déi Kärelen erausgefuerdert an hinnen gezwongen iwwer hir Schwëster ze schwätzen, et géif Opmierksamkeet kréien.
  
  An nach eng Saach - si huet gefillt, datt si elo Kovalenko e bësse besser kannt. Wousst a wéi eng Richtung säi Geescht funktionnéiert.
  
  Hien hätt gekuckt.
  
  
  ***
  
  
  Méi spéit deen Dag huet den Hayden Jay e privaten Telefon un hire Chef, Jonathan Gates, gemaach. Si huet direkt gemierkt datt hien op der Grenz war.
  
  "Jo. Wat ass geschitt, Hayden?
  
  "Här?" Hir berufflech Relatioun war sou gutt, datt heiansdo si et zu engem perséinlechen Tour kéint. "Alles gutt?"
  
  Et war zécken um aneren Enn vun der Linn, soss eppes oncharakteristesche vu Gates. "Dëst ass sou gutt wéi erwaart ginn", huet de Verdeedegungsminister endlech gemëscht. "Wéi ass däi Been?"
  
  "Jo Monsieur. D'Heelung geet gutt." D'Hayden huet sech selwer gestoppt fir d'Fro ze stellen déi se wollt stellen. Op eemol nervös huet si d'Thema vermeit. "Wat iwwer Harrison, Här? Wat ass säi Status?"
  
  "Den Harrison wäert an de Prisong goen, wéi all Kovalenko Informanten. Manipuléiert oder net. Ass dat alles, Miss Jay?
  
  Gestreckt vun de kale Téin, Hayden ass an e Stull zesummegefall an huet hir Ae fest zougemaach. "Nee, Här. Ech muss Iech eppes froen. Et ass vläicht scho vun der CIA oder enger anerer Agence ofgedeckt ginn, awer ech muss wierklech wëssen ... "Si huet gestoppt.
  
  "W.e.g. Hayden, frot just."
  
  "Huet de Boudreaux eng Famill, Här?"
  
  "Wat heescht dat?"
  
  Hayden suckt. "Et heescht genee wat Dir mengt et heescht, Här Sekretär. Mir kommen néierens hei, an d'Zäit leeft aus. De Boudreau weess eppes.
  
  "Verdammt et, Jay, mir sinn d'amerikanesch Regierung, an Dir sidd d'CIA, net de Mossad. Dir hätt besser gewosst wéi esou offen ze schwätzen.
  
  Den Hayden wousst besser. Awer d'Verzweiflung huet hatt gebrach. "De Matt Drake konnt et maachen," sot si roueg.
  
  "Agent. Dëst wäert net schaffen." De Sekretär war eng Zäit laang roueg an huet dunn geschwat. "Agent Jay, Dir hutt eng mëndlech Reprimande kritt. Mäi Rot ass de Kapp fir eng Zäit ze halen."
  
  D'Verbindung gouf ënnerbrach.
  
  Den Hayden huet op d'Mauer gekuckt, awer et war wéi op en eidele Leinwand fir Inspiratioun ze kucken. No enger Zäit huet si sech ëmgedréit an huet de Sonnenënnergang iwwer Miami gesinn.
  
  
  ***
  
  
  Déi laang Verspéidung huet dem May seng Séil giess. Eng determinéiert an aktiv Fra, all Period vun Inaktioun huet hatt irritéiert, awer wann d'Liewen vun hirer Schwëster am Gläichgewiicht war, huet et hire Geescht praktesch zerräissen.
  
  Awer elo ass d'Waarden eriwwer. D'Mai Kitano ass op de Kokosnosswee zu Coconut Grove gaangen a séier op d'Observatiounspost geplënnert, déi se den Dag virdrun designéiert hat. Mat den Austausch nach Stonnen ewech, Mai huet sech an der däischter beliichten Cheesecake Factory Bar néiergelooss an huet hire Rucksak gefëllt mat Apparater op de Comptoir virun hatt gesat.
  
  Eng Rei vun Televisioun Schiirme blénkt direkt iwwer hirem Kapp, verschidde Sport Channels Sendung. D'Bar war haart an hektesch, awer näischt am Verglach zu de Leit, déi de Restaurantentrée an den Empfangsberäich gefëllt hunn. Si hat nach ni e Restaurant sou vill populär gesinn.
  
  De Bartender ass komm an huet eng Servietten op d'Bar geluecht. "Moien erëm," sot hien mat engem Blénken an den Aen. "Eng aner Ronn?"
  
  Selwecht Guy wéi gëschter Owend. Mai huet keng Oflenkungen gebraucht. "Späichert et. Ech huelen Fläsch Waasser an Téi. Dir konnt net dräi Minutte mat mir daueren, Frënd.
  
  Ignoréieren de Bléck vum Bartender, si huet weider d'Entrée studéiert. Dosende vu Leit op eemol ënnersicht war ni schwéier fir si. D'Leit si Kreaturen vu Gewunnecht. Si tendéieren an hirem Krees ze bleiwen. Dëst waren nei Arrivéeën, déi si stänneg iwwerpréift huet.
  
  D'Mai huet hiren Téi geschlof a gekuckt. Et war eng glécklech Ambiance an e leckere Geroch vu leckerem Iessen. All Kéier wann e Kellner mat engem risegen ovalen Schacht mat risegen Telleren a Gedrénks bis op d'Kand gefëllt ass, huet si et schwéier hir Opmierksamkeet op d'Dieren ze halen. Laachen huet de Raum gefëllt.
  
  Eng Stonn ass vergaangen. Um Enn vun der Bar souz en ale Mann eleng, mam Kapp erof, e Patt Béier ze schmaachen. D'Einsamkeet huet hien ëmginn wéi eng Schicht Stécker, a warnt jidderee vu Gefor. Hie war deen eenzege Pescht an dëser ganzer Plaz. Just hannert him, wéi fir seng Besonneschheet ze ënnersträichen, huet eng britesch Koppel e laanschtgoende Kelner gefrot eng Foto ze maachen, wou si zesumme sëtzen, d'Äerm ronderëm. D'Mai huet dem Mann seng opgereegt Stëmm héieren: "Mir hu just erausfonnt datt mir schwanger sinn."
  
  Hir Aen hunn ni opgehalen ze wanderen. De Bartender koum e puer Mol un hir, huet awer näischt méi matbruecht. Eng Zort Fussballsmatch gouf um Fernsehbildschierm gespillt.
  
  Mai huet de Rucksak fest gehal. Wéi d'Indikator op hirem Telefon aacht Auer gewisen huet, huet si dräi Männer an donkel Kostüm an de Restaurant gesinn. Si stoungen wéi Marines an der Kierch eraus. Grouss, breet Schëlleren. Hals Tattoo'en. Raséiert Kapp. Hard, unsmiling Gesiichter.
  
  Dem Kovalenko seng Leit waren hei.
  
  D'Mai huet se bewegt gesinn, hir Fäegkeet ze schätzen. Jiddereen war kompetent, awer e puer Ligen hannert hirem. Si huet eng lescht Schlupp vun hirem Téi geholl, dem Chika säi Gesiicht fest an hirem Kapp gedréckt an aus dem Barhocker rutscht. Mat voller Liichtegkeet ass si hannert hinnen gekropt, de Rucksak op d'Féiss geknuppt.
  
  Si huet gewaart.
  
  Eng Sekonn méi spéit huet ee vun hinnen hatt gemierkt. De Schock op sengem Gesiicht war erfreelech. Si woussten hire Ruff.
  
  "Wou ass meng Schwëster?"
  
  Et huet hinnen e Moment gedauert fir hir haart Verhalen erëm ze kréien. Een huet gefrot: "Hutt Dir en Apparat?"
  
  Si hu misse haart schwätzen, fir géigesäiteg ze héieren iwwer de Kaméidi vu Leit, déi ukommen a fortgaange sinn, geruff ginn fir hir Dëscher ze huelen.
  
  "Jo, ech hunn et. Weis mir meng Schwëster."
  
  Elo huet ee vun de Veruerteelte e Laachen gezwongen. "Elo dëst," hie grinsst, "Ech kann maachen."
  
  Probéiert an der Masse ze bleiwen, huet ee vun de Kovalenko seng Béiser e fuschneien iPhone gefëscht an eng Nummer geruff. D'Mai huet gefillt datt déi aner zwee op hir gekuckt hunn wéi se nogekuckt huet, héchstwahrscheinlech gemooss wéi eng Form hir Reaktioun kéint huelen.
  
  Wa se d'Chika verletzen, géif hatt sech net ëm d'Leit këmmeren.
  
  Déi ugespaant Momenter sinn eriwwer. D'Mai huet e schéint jonkt Meedchen gesinn, glécklech op eng grouss Ausstellung vu Kéisekuchen ze rennen, séier a grad esou glécklech vun hiren Elteren gefollegt. Wéi no si dem Doud an dem Chaos waren, konnte si einfach net wëssen, an d'Mai hat kee Wonsch hinnen ze weisen.
  
  Den iPhone koum mat engem Knall zum Liewen. Si huet sech ugestrach fir de klengen Ecran ze gesinn. Et war aus dem Fokus. No e puer Sekonnen ass dat onschëlleg Bild zesummekomm fir e Close-up vum Gesiicht vun hirer Schwëster ze weisen. Chica war lieweg an otemt, awer si huet Angscht aus hirem Geescht ausgesinn.
  
  "Wann ee vun iech Bastards hir verletzt ..."
  
  "Bleift just kucken."
  
  D'Bild ass weider verschwannen. Dem Chica säi ganze Kierper koum an d'Siicht, sou fest un de massiven Eichenstull gebonnen, datt si sech kaum beweege konnt. Mai huet d'Zänn gekrascht. D'Kamera ass weider fortgaang. De Benotzer ass vu Chica duerch e grousst, gutt beliichte Lagerhaus fortgaang. Irgendwann sinn si bei der Fënster gestoppt an hunn hir d'Vue dobausse gewisen. Si huet direkt ee vun de ikonesche Gebaier vu Miami erkannt, de Miami Tower, en dräistäckege Wolkenkratzer bekannt fir seng ëmmer verännerend Faarfdisplay. No e puer Sekonnen ass den Telefon zréck bei hir Schwëster, an de Besëtzer huet ugefaang erëm zréckzezéien bis hien schlussendlech opgehalen huet.
  
  "Hien ass virun der Dier," sot de Kovalenko, dee méi sproochlech vun de Leit, hir. "Wann Dir eis den Apparat gitt, da kënnt et eraus. Da gesitt Dir genee wou et ass."
  
  Mai huet hiren iPhone studéiert. Den Uruff sollt aktuell gewiescht sinn. Si huet net geduecht datt et eng Opnam wier. Ausserdeem huet si gesinn datt hien d'Nummer wielt. An hir Schwëster war definitiv zu Miami.
  
  Natierlech, si hätten hir ëmbruecht an Flucht nach ier Mai et fäerdeg bruecht aus Kokoshnik ze flüchten.
  
  "Apparat, Miss Kitano." Dem Bandit seng Stëmm, obwuel haart, vill Respekt enthält.
  
  Wéi et soll sinn.
  
  Mai Kitano war e schlau Operativ, ee vun de beschten japanesche Intelligenz ze bidden huet. Si huet sech misse froen, wéi schlecht de Kovalenko den Apparat wollt. War et esou schlecht wéi si hir Schwëster zréck wollt?
  
  Dir spillt kee Roulette mat Ärer Famill. Dir kritt se zréck an Dir kritt se nach méi spéit.
  
  Mai huet hire Rucksak opgeholl. "Ech ginn Iech et wann hien d'Dier erausgeet."
  
  Wann et een anere gewiescht wier, hätte si probéiert et ewech ze huelen. Si hätten hir e bësse méi mobbing kënnen. Awer si hunn hiert Liewe geschätzt, dës Béiser, a si hunn all als een gewénkt.
  
  Dee mam iPhone huet an de Mikro geschwat. "Maach et. Gitt dobaussen."
  
  D'Mai huet intensiv nogekuckt wéi d'Bild an engem Krees ronderëm sprangen, an d'Opmierksamkeet vun hirer Schwëster gezunn huet bis e gebrachent Metalltürrahmen an d'Siicht koum. Dann, d'Äussere vun engem schaarf ausgesinnte Lagerhaus iergendwou an enger schrecklecher Bedierfness vu Faarwen an engem Blechaarbechter.
  
  D'Kamera ass nach méi wäit zréck geplënnert. Stroosseparkplazen an e grousst wäiss Schëld mat deem "Garage" steet, koumen an d'Siicht. E roude Blur vun engem Auto blénkt laanscht. D'Mai huet gefillt datt hir Ongedëlleg ugefaang ze kachen, an dunn huet d'Kamera op eemol zréck op d'Gebai fokusséiert a speziell riets vun der Dier fir en aalt Schëld ze weisen.
  
  D'Baunummer an dann d'Wierder: Südoststrooss 1. Si hat hir Adress.
  
  D"Mai huet hire Rucksak ewechgehäit an ass wéi en hongerege Gepard fortgelaf. D'Publikum ass virun hatt geschmolzelt. Eemol dobaussen ass si op déi nootste Rolltrap gelaf, iwwer d'Gelänner gesprongen a mat engem zouversiichtleche Fouss ongeféier hallef erof gelant. Si huet gejaut an d'Leit sprangen op der Säit. Si ass op de Buedemniveau gesprint an huet de Wee bei den Auto gemaach, deen se ordentlech op der Grand Avenue geparkt huet.
  
  Den Zündschlëssel gedréint. Ech hunn d'manuell Ausrüstung an d'Gitt gewiesselt an den Gaspedal op de Buedem gedréckt. Am Verkéier op der Tigertail Avenue gebrannt an huet net gezéckt de Risiko ze huelen. D'Rad gedréint, si huet dräi Véierel vun hirer Opmierksamkeet op de Sat-Nav gedréint, d'Adress tippt, d'Häerz klappt.
  
  De Navigateur huet si an de 27. Süden bruecht. Virun hirem war eng riicht Strooss déi Norden weist, a si huet wuertwiertlech de Pedal op den Teppech gedréckt. Si war sou konzentréiert datt si net emol iwwerdenkt wat hatt maache géif wann se an d'Lager koum. Den Auto virun huet hir Antiquitéiten net gär. Hien huet sech virun hatt erausgezunn, seng Luuchten blénken. De Mai huet den hënneschte Fender geschloen, wouduerch de Chauffer d'Kontroll verléiert a säin Auto an eng Rei vu geparkte Motorrieder geschéckt huet. Vëloen, Helm a Stécker vun Metal fléien an all Richtungen.
  
  D'Mai huet hire Fokus verréngert. Storefronts an Autoen blénken duerch wéi onschëlleg Maueren vun Tunnelvisioun. Passanten hunn hir geruff. D'Biker war esou schockéiert vun hire Schnellmanöver, datt hien op enger Luucht gefall ass.
  
  D'Navigator huet hir Osten, Richtung Flagler. Den Indikator huet hir gesot datt si a fënnef Minutten do wier. De Fëschmaart war lénks an engem Niwwel vu Faarf. E séieren Tug a si huet e Schëld gesinn dat seet "SW1st Street".
  
  Fofzeg Sekonne méi spéit huet den ireschen Akzent vum Navigator ugekënnegt: Dir hutt Är Destinatioun erreecht.
  
  
  ***
  
  
  Och elo hat d'Mai keng sérieux Virsiichtsmoossname geholl. Si huet sech drun erënnert, den Auto ze spären an d'Schlësselen hannert dem Virrad op der Passagéiersäit ze loossen. Si ass iwwer d'Strooss gelaf an huet d'Schëld fonnt, dat si virun enger Zäit op der wackeleg Kamera gesinn hat.
  
  Elo huet si en Otem geholl fir sech selwer ze stahlen fir dat wat hatt kéint entdecken. Si huet d'Aen zougemaach, d'Gläichgewiicht erëmkritt an hir Angscht a Roserei berouegt.
  
  De Grëff huet fräi gedréint. Si ass duerch d'Schwell gaang an ass séier no lénks rutscht. Näischt geännert. De Raum war ongeféier fofzeg Féiss vun der Dier op d'Réckmauer an ongeféier drësseg Féiss breet. Et war keng Miwwelen do. Keng Biller op de Maueren. Et gi keng Gardinen op de Fënstere. Iwwer hir waren e puer hell, waarm Reie vu Luuchten.
  
  D'Chica war nach ëmmer un engem Stull hannen am Raum gebonnen, hir Aen grouss a probéiert ze bewegen. An hien huet sech gekämpft, et war kloer, fir dem Mai eppes ze soen.
  
  Awer de japanesche Geheimdéngschtagent wousst no wat hie sollt sichen. Si huet eng hallef Dose Sécherheetskameraen op der ganzer Plaz gemierkt a wousst direkt wien kuckt.
  
  Kovalenko.
  
  Wat hatt net wousst war firwat? Huet hien eng Zort Show erwaart? Wat och ëmmer et war, si wousst dem Blood King säi Ruff. Et wier net séier oder einfach, wat net eng verstoppte Bomm oder Gaszylinder berücksichtegt huet.
  
  Den Hondsbeen um Enn vum Raum, direkt virum Stull vun hirer Schwëster, huet sech ouni Zweifel eng oder zwou Iwwerraschungen verstoppt.
  
  D'Mai ass lues no vir geplënnert, erliichtert datt de Chika nach ëmmer lieweg war, awer ënner keng Illusioun iwwer wéi laang de Kovalenko dëst virgesinn huet.
  
  Wéi wann als Äntwert, huet eng Stëmm vu verstoppte Spriecher geboomt. "Mai Kitano! Äre Ruff ass oniwwertraff. Et war Kovalenko. "Loosst eis kucken ob et verdéngt ass."
  
  Véier Figuren sinn hannert dem blannen Hond säi Been erausgerutscht. D'Mai huet fir eng Sekonn gekuckt, kaum hir Aen ze gleewen, awer gouf dunn an eng Haltung gezwongen wéi déi éischt vun den Attentäter op si gerannt ass.
  
  Hien ass séier gerannt, bereet sech op e Fluchkick vir, bis de Mai liicht op d'Säit gerutscht ass an e perfekte Spinnkick gemaach huet. Den éischte Kämpfer ass op de Buedem gefall, schockéiert. Dem Bloody King säi Laachen koum aus de Spriecher.
  
  Elo huet den zweete Kämpfer hatt ugegraff, an huet hir keng Chance fir déi éischt ofzeschléissen. De Mann huet de Chakram - e Stolring mat engem razur-scharfe Baussekant - op de Fangerspëtz gedréint a lächelt wéi hien ukomm ass.
  
  Mai huet gestoppt. Dëse Mann war en Adept. Déidlech. D'Kapazitéit fir sou eng geféierlech Waff mat zouversiichtlecher Liichtegkeet ze schwätze vu Joere vun haarder Praxis. Hie konnt de Chakram mat engem einfache Flick vu sengem Handgelenk werfen. Si huet d'Chance séier ausgeglach.
  
  Si ass op hien gerannt, huet säi Beräich zougemaach. Wéi si säi Handgelenk gesinn huet, ass si an e Rutsch gedréckt, ënner dem Bogen vun der Waff rutscht, hire Kapp esou wäit wéi méiglech zréck wéi déi béis Blades duerch d'Loft iwwer hir geschnidden.
  
  E Schlass vun hiren Hoer ass op de Buedem gefall.
  
  D'Mai huet d'Féiss fir d'éischt an den Adept geschloen, seng Knéien mat all hirer Kraaft geschloen. Elo war net d'Zäit Prisonnéier ze huelen. Mat engem Knascht, dee si souwuel héieren a gefillt huet, hunn dem Mann seng Knéien geschloen. Säi Gejäiz ass viru sengem Fall op de Buedem.
  
  Sou vill Joer Training verluer an engem Moment.
  
  Dem Mann seng Aen hunn vill méi wéi perséinlech Péng opgedeckt. D'Mai huet sech e Moment gefrot, wat de Kovalenko iwwer hie kéint hunn, awer dunn ass en drëtte Kämpfer an de Kampf komm a si huet gefillt, datt deen Éischte schonn op d'Been klammen.
  
  Den Drëtte war e grousse Mann. Hien ass iwwer de Buedem op hatt gestampt wéi e grousse Bier, deen seng Prouf verfollegt, kaal Féiss géint de Beton schloen. De Blood King encouragéiert him mat enger Serie vu Grunzen an ass dunn a Laachen ausgebrach, e Maniac a sengem Element.
  
  Mai huet him riicht an d'Ae gekuckt. "Dir musst dëst net maachen. Mir sinn no bei der Erfaassung vum Kovalenko. An d'Befreiung vun de Geiselen."
  
  De Mann huet ee Moment gezéckt. De Kovalenko huet héich iwwer dem Kapp geschnappt. "Dir maacht mech zidderen, Mai Kitano, zidderen vun Angscht. Zënter zwanzeg Joer war ech just e Mythos, an elo briechen ech meng Rou op meng eegen Konditiounen. Wéi konnt Dir ... "Hien huet gestoppt. "Huet iergendeen wéi Dir mech jeemools gläichgestallt?"
  
  Mai huet weider an d'Ae vum grousse Kämpfer gekuckt. Si huet gefillt, datt deen hannert hirem och opgehalen huet, wéi op d'Resultat vum mentale Kampf gewaart.
  
  "Kampf!" De Bluddege Kinnek huet op eemol geruff. "Kampf, oder ech wäert Är Léifsten lieweg léien an d'Haien fidderen!"
  
  D'Drohung war reell. Och Mai konnt et gesinn. De grousse Mann ass an Aktioun gesprongen, mat sengen Äerm ausgestreckt a Richtung hatt gerannt. May huet hir Strategie iwwerluecht. Schlag a lafen, schloen séier a zerstéierend schwéier, a gitt dann aus dem Wee. Wa méiglech, benotzt seng Gréisst géint him. Mai huet him erlaabt ze kommen, wëssend datt hien e puer evasive Beweegunge vun hatt erwaart. Wéi hien hir erreecht huet an hire Kierper gegraff huet, war si a senger Erreeche an ëm seng Been gewéckelt.
  
  De Klang vun him op de Buedem geschloen huet souguer dem bluddege Kinnek säi verréckte Giggel erdronk.
  
  Den éischte Kämpfer huet hatt elo schwéier geschloen, zielt op de klenge vun hirem Réck, huet e schmerzhafte Schlag geliwwert ier d'Mai sech verdréit a gerullt huet, hannert dem erofgefallene Mann eropgeet a sech e bësse Plaz gëtt.
  
  Elo huet de Bluttkinnek e Gejäiz erausginn. "Schneid hirer Schwëster säi fucking Kapp of!"
  
  Elo koum e véierte Mann, bewaffnet mat engem Samurai-Schwäert. Hien ass riicht Richtung Chika geklommen, sechs Schrëtt ewech vun hirem Liewen op en Enn.
  
  An d'Mai Kitano wousst, datt elo d'Zäit wier fir dat bescht Spill aus hirem Liewen opzeféieren. All hir Ausbildung, all hir Erfahrung koumen zesummen an engem leschte verzweifelte Versuch, hir Schwëster ze retten - eng Saach vu Liewen an Doud.
  
  Zéng Sekonnen vun déidlecher Gnod a Schéinheet oder eng Liewensdauer vu brennende Bedauern.
  
  D'Mai ass op de grousse Mann zréckgesprongen, a benotzt hien als Sprangbriet fir den éischte Kämpfer e Fluchkick ze liwweren. Hien huet kaum de Schock gefillt wéi dem May säin dominante Been e puer Schanken a sengem Gesiicht gebrach huet, awer hien ass zesummegefall wéi en dout Gewiicht. D'Mai huet direkt hire Kapp zréckgezunn a gerullt, haart op der Wirbelsäit gelant, awer de Moment vun hirem Sprong huet si a minimaler Zäit wäit iwwer de Betonbuedem gedroen.
  
  Si ass méi wäit vun hirer Schwëster an dem Mann mam Schwäert gelant.
  
  Awer direkt nieft dem Chakran.
  
  An enger Millisekonnen Paus huet si hiert Wiesen fokusséiert, hir Séil berouegt an sech ëmgedréit, déi déidlech Waff fräigelooss. Hien streaked duerch d'Loft, seng déidlech viischt blénkeg, scho mat rout aus Mai sengem eegene Blutt streaked.
  
  De Chakran ass an den Hals vum Schwäerter geschloen, zidderen. De Mann ass ouni Toun zesummegefall, ouni iwwerhaapt eppes ze spieren. Hien huet nach ëmmer net verstanen wat him getraff huet. D'Schwäert huet op de Buedem geklappt.
  
  De grousse Mann war deen eenzege Kämpfer, dee sech elo géint hatt konnt halen, awer säi Been huet sech ëmmer méi gebonnen wéi hie probéiert huet ze stoen. Si huet wahrscheinlech eng oder zwou Sehnen blesséiert. Tréinen vun der Angscht an der Hëllefslosegkeet sinn iwwer säi Gesiicht gefloss, net fir sech selwer, mee fir seng Léifsten. D'Mai huet d'Chika gegléckt an huet sech gezwongen bei hir Schwëster ze lafen.
  
  Si huet d'Schwäert benotzt fir d'Seeler ze schneiden, hir Zänn ze gräifen bei der Vue vun de purpurroude Handgelenk a bluddege Abrasiounen, déi duerch de konstante Kampf verursaacht goufen. Schlussendlech huet si de Gag aus dem Mond vun hirer Schwëster gezunn.
  
  "Gitt schlofen. Ech wäert dech droen."
  
  De Bloody King huet opgehalen ze laachen. "Stop hatt!" Hien huet de grousse Kämpfer gejaut. "Maach et. Oder ech wäert Är Fra mat mengen eegenen Hänn ëmbréngen!"
  
  De grousse Mann huet gejaut a probéiert mat sengen Äerm op hir ze krauchen. Mai huet nieft him gestoppt. "Komm mat eis," sot si. "Komm mat eis. Hëlleft eis dëst Monster zerstéieren."
  
  Fir e Moment huet dem Mann säi Gesiicht vun Hoffnung beliicht. Hie blénkt an huet ausgesinn wéi wann d'Gewiicht vun der Welt vu senge Schëlleren opgehuewe wier.
  
  "Dir gitt mat hinnen, a si wäert stierwen," huet de bluddege Kinnek raspéiert.
  
  Mai huet de Kapp gerëselt. "Si ass nach ëmmer dout, Mann. Déi eenzeg Revanche déi Dir kritt ass andeems Dir mech verfollegt.
  
  Dem Mann seng Ae plädéieren. Fir e Moment huet d'Mai geduecht, hie géif sech eigentlech mat hir erauszéien, awer du sinn d'Wolleken vum Zweifel zréck a säi Bléck ass erofgaang.
  
  "Ech kann net. Wärend hatt nach lieweg ass. Ech kann just net ".
  
  D'Mai huet sech ewechgedréint an huet hien do leien gelooss. Si hat hir eege Kricher ze kämpfen.
  
  De Bloody King huet hir en Trennungsschoss geschéckt. "Lauft fort, Mai Kitano. Mäi Krich ass amgaang deklaréiert ze ginn. An d'Diere waarden op mech."
  
  
  KAPITEL Néng
  
  
  Dem Bluttkinnek seng Hänn sinn op säi Messer geflunn. D'Waff war Punkt éischt an den Dësch virun him. Hien huet et no bei sengen Aen bruecht, de bluddege Blat ënnersicht. Wéi vill Liewen huet hien mat dësem Messer opgehalen?
  
  Eemol, all aneren Dag, fir fënnefanzwanzeg Joer. Op d'mannst.
  
  Wann nëmmen d'Legend ze halen, Respekt an Angscht frësch.
  
  "Sou e wiirdege Géigner", sot hien zu sech selwer. "Et ass schued datt ech keng Zäit hunn et nach eng Kéier ze probéieren." Hien ass op d'Féiss opgestan, huet d'Messer lues a lues gedréint, seng Blade reflektéiert d'Liicht wéi hien trëppelt.
  
  "Awer meng Zäit fir ze handelen ass bal komm."
  
  Hien gestoppt um Géigendeel Enn vum Dësch, wou eng Fra mat donkel Hoer un engem Stull gebonnen war. Si hat schonn hir Rou verluer. Hie war enttäuscht fir hir rout Aen ze kucken, hiewen Kierper an zidderen Lippen.
  
  De bluddege Kinnek huet d'Schëller gezunn. "Maach der keng Suergen. Elo hunn ech mäin éischten Apparat, obwuel ech Kitano verpasst hunn. Äre Mann soll den zweeten Apparat ongeféier elo liwweren. Wann et passéiert, gitt Dir fräi."
  
  "Wéi - wéi kënne mir Iech vertrauen?"
  
  "Ech sinn e Mann vun Éier. Sou hunn ech meng Jugend iwwerlieft. A wann d'Éier géif a Fro gestallt ginn ..." Hien huet hir de gefleckte Klingen gewisen. "Et war ëmmer méi Blutt."
  
  Vu sengem Computerbildschierm koum e gedempte Ping. Hien ass gaang an huet e puer Knäppercher gedréckt. D'Gesiicht vu sengem Kommandant vu Washington, DC erschéngt.
  
  "Mir sinn an der Positioun, Här. D'Zil wäert an zéng Minutten fäerdeg sinn.
  
  "Den Apparat ass eng Prioritéit. Virun allem anescht. Denkt drun dëst ".
  
  "Här". D'Gesiicht ass zréck geplënnert fir eng erhiewt Vue ze weisen. Si hunn op d'Parkplaz erof gekuckt, mat Dreck verwéckelt a bal opginn. Dat grainy Bild huet en Tramp gewisen, dee sech uewen um Écran ronderëm beweegt an e bloe Nissan duerch e Paar automatesch Paarte gefuer.
  
  "Loosst dee Laf. Hie kéint d'Police sinn."
  
  "Mir hunn hien iwwerpréift, Här. Hien ass just en Tramp."
  
  De bluddege Kinnek gefillt Roserei lues an him opbauen. "Gitt him lass. Frot mech nach eng Kéier an ech wäert Är Famill lieweg begruewen.
  
  Dëse Mann huet einfach fir hien geschafft. Mä dëse Mann wousst, wat Dmitry Kovalenko kapabel war. Ouni anere Wuert huet hien Ziel geholl an den Obdachlosen an de Kapp geschoss. De Blood King huet gelaacht wéi hien gesinn huet datt eng donkel Fleck sech iwwer dat ongeféier konkret Gebitt verbreet huet.
  
  "Fënnef Minutte lénks bis d'Mark."
  
  De bluddege Kinnek huet d'Fra gekuckt. Si war säi Gaascht fir e puer Méint. D'Fra vum Verdeedegungsminister war kee klenge Präis. De Jonathan Gates géif vill fir hir Sécherheet bezuelen.
  
  "Här, Gates huet seng Frist iwwerschratt."
  
  An all aner Situatioun hätt de Bloody King säi Messer elo benotzt. Keng Paus. Awer den zweeten Apparat war wichteg fir seng Pläng, obwuel net wesentlech. Hien huet de Satellittelefon, deen nieft dem Computer loung, opgeholl an eng Nummer geruff.
  
  Ech nogelauschtert et Ring a Ring. "Äre Mann schéngt net ëm Är Sécherheet ze këmmeren, Madame Gates." De bluddege Kinnek huet seng Lippen an eppes wéi e Laachen gekrullt. "Oder vläicht huet hien dech schonn ersat, hmm? Dës amerikanesch Politiker ... "
  
  Et gouf e Klick, an déi erschreckt Stëmm huet endlech geäntwert. "Jo?"
  
  "Ech hoffen Dir sidd no an datt Dir den Apparat hutt, mäi Frënd. Soss ..."
  
  D'Stëmm vum Verdeedegungsminister war op d'Limite gespannt. "D'USA béien net fir Tyrannen," sot hien, an déi Wierder kaschten him kloer vill vu sengem Häerz a Séil. "Är Fuerderunge ginn net erfëllt."
  
  De bluddege Kinnek huet iwwer d'Gate of Hell geduecht a wat doriwwer eraus läit. "Da lauschtert no Är Fra stierft an Angscht, Gates. Ech brauch keen zweeten Apparat fir wou ech higoen.
  
  Sécherstellen datt de Kanal oppe bleift, huet de Bloody King säi Messer opgehuewen an ugefaang seng all mäerderesch Fantasie ze erfëllen.
  
  
  KAPITEL TEN
  
  
  Den Hayden Jay ass vun hirem Computer fortgaang wéi hiren Handy geklaut huet. De Ben an d'Karin ware beschäftegt dem Kapitän Cook seng Mierreesen erëm opzeliewen, a besonnesch déi, déi d'Hawaiian Insele betraff hunn. Cook, obwuel wäit bekannt als e berühmten Entdecker, war e Mann vu villen Talenter, et schéngt. Hie war och e renomméierten Navigator an erfollegräiche Kartograph. De Mann deen alles kartéiert huet, hien huet Lännereien vun Neuseeland op Hawaii opgeholl a war méi wäit bekannt datt hien seng éischt Landung op Hawaii gemaach huet, eng Plaz déi hien d'Sandwichinselen genannt huet. D'Statu steet nach ëmmer an der Stad Waimea, Kauai, als Testament vun der Plaz, déi hien am Joer 1778 fir d'éischt begéint huet.
  
  Den Hayden huet sech zréckgezunn wéi si gesinn huet datt den Uruff hire Chef, Jonathan Gates, war.
  
  "Jo Monsieur?"
  
  Nëmmen intermittéierend Atmung konnt vum aneren Enn héieren ginn. Si ass an d'Fënster gaangen. "Héiers de mech? Här?"
  
  Si hunn net geschwat zënter hien hir mëndlech reprimanded. Den Hayden huet sech e bëssen onsécher gefillt.
  
  Dem Gates seng Stëmm gouf endlech héieren. "Si hunn hatt ëmbruecht. Déi Baaschtarden hunn hatt ëmbruecht.
  
  Den Hayden huet d'Fënster erausgekuckt an huet näischt gesinn. "Wat hunn se gemaach?"
  
  Hannert hir hunn de Ben an d'Karin sech ëmgedréint, alarméiert vun hirem Toun.
  
  "Si hunn meng Fra, Hayden, geholl. Viru Méint. A gëschter Owend si si ëmbruecht. Well ech géif hir Commanden net huelen.
  
  "Nee. Et konnt net - "
  
  "Jo". D'Stëmm vum Gates huet geknackt wéi säin Whisky-ugedriwwenen Adrenalinrush kloer ugefaang huet ze verschwannen. "Dat ass näischt vun Ärer Suerg, Jay, meng Fra. Ech war ëmmer e Patriot, sou datt de President bannent Stonnen no hirer Entféierung erausfonnt huet. Ech bleiwen ... "Hien huet gestoppt. "Patriot".
  
  Den Hayden wousst kaum wat ze soen. "Firwat sot mir elo?"
  
  "Fir meng nächst Schrëtt z'erklären."
  
  "Nee!" Den Hayden huet gejaut, a plötzlech Angscht op d'Fënster geklappt. "Dir kënnt dat net maachen! Wann ech glift!"
  
  "Entspanen. Ech hu keng Absicht mech selwer ëmzebréngen. Als éischt wäert ech hëllefen d'Sarah ze rächen. Ironesch, ass et net?
  
  "Waat?"
  
  "Elo weess ech wéi de Matt Drake sech fillt."
  
  Den Hayden huet d'Aen zougemaach, awer d'Tréinen sinn nach ëmmer iwwer d'Gesiicht gerullt. D'Erënnerung un de Kennedy war scho vun der Welt verschwannen, d'Häerz, eemol sou voller Feier, ass elo an eng éiweg Nuecht ëmgewandelt.
  
  "Firwat sot mir elo?" Hayden endlech widderholl.
  
  "Fir et z'erklären." Gates huet gestoppt, a sot dann: "Den Ed Boudreaux huet eng kleng Schwëster. Ech schécken Iech d'Detailer. Maach et-"
  
  Den Hayden war sou schockéiert datt si de Sekretär ënnerbrach huet ier hie weider konnt. "Dir sidd sécher?"
  
  "Maacht alles an Ärer Kraaft fir dëse Bastard fäerdeg ze maachen."
  
  D'Linn goung dout. Den Hayden huet eng E-Mail op hirem Telefon héieren. Ouni opzehalen, huet si sech schaarf gedréint an de Raum verlooss, déi besuergt Ausgesinn vum Ben Blake a senger Schwëster ignoréiert. Si ass op de Kinimaki säi klenge Schaf gaang an huet fonnt datt hien Poulet mat Chorizo-Zooss virbereet.
  
  "Wou ass d'Alicia?"
  
  "Gëschter gouf hire Pass zréckgezunn." Dem groussen Hawaiian seng Wierder ware verzerrt.
  
  Den Hayden huet sech méi no gebonnen. "Sief keen fucking Idiot. Mir zwee wëssen datt hatt kee Pass brauch. Also, wou ass d'Alicia?
  
  Dem Kinimaki seng Ae sinn erweidert, an d'Placke gekuckt. "Hmm, eng Minutt. Ech fannen hatt. Nee, si ass ze perceptiv dofir. Ech wäert-"
  
  "Rufft hatt einfach un." Dem Hayden säi Bauch ass geknuppt soubal si dës Wierder gesot huet, an d'Schwaarz huet hir Séil ëmginn. "Sot hatt fir den Drake ze kontaktéieren. Hien krut wat hie gefrot huet. Mir wäerten eng onschëlleg Persoun verletzen fir Informatioun ze kréien.
  
  "Schwëster Boudreau?" Kinimaka schéngt méi schaarf wéi soss. "Huet hien wierklech een? An de Gates huet et ënnerschriwwen?
  
  "Dir géift och," Hayden huet hir Aen dréchen, "wann een just Är Fra gefoltert an ëmbruecht."
  
  Kinimaka huet dëst roueg verdaut. "An dëst erlaabt d'CIA datselwecht mat engem amerikanesche Bierger ze maachen?"
  
  "Dat ass et fir de Moment," sot den Hayden. "Mir sinn am Krich."
  
  
  KAPITEL eelef
  
  
  Matt Drake ugefaang mat deier Saachen. D'Flasche vum Johnnie Walker Black war invitéierend an huet net ze scharf ausgesinn.
  
  Vläicht eppes Besseres géif séier d'Erënnerung un hirem Gesiicht verdrängen? Dës Kéier, a sengem Dram, wäert hien hatt wierklech retten wéi hien ëmmer versprach huet?
  
  D'Sich ass weidergaang.
  
  De Whisky verbrannt. Hien huet direkt d'Glas geläscht. Hien huet et erëm gefëllt. Hien huet gekämpft fir sech ze konzentréieren. Hie war e Mann, deen aneren gehollef huet, deen hiert Vertraue verdéngt huet, dee mat ze rechnen stoung an ni iergendeen entlooss huet.
  
  Awer hien huet dem Kennedy Moore gescheitert. A virun deem huet hien den Alison gescheitert. An hien huet hiren ongebuerene Kand gescheitert, e Puppelchen dee gestuerwen ass ier hien iwwerhaapt eng Chance hat ze liewen.
  
  Den Johnnie Walker, wéi all aner Fläsch, déi hie virdru probéiert hat, huet seng Verzweiflung méi déif gemaach. Hie wousst dat géif geschéien. Hie wollt et wéideet. Hie wollt, datt et e Stéck Aangscht vu senger Séil schneiden.
  
  Péng war seng Berouegung.
  
  Hien huet duerch d'Fënster gekuckt. Et huet zréck gekuckt, eidel, onsiichtbar an emotionallos - schwaarz gefierft, grad wéi hien. Updates vum Mee an Alicia goufen ëmmer méi rar. Uriff vu senge SAS Frënn sinn weider op Zäit ukomm.
  
  De Bloody King huet dem Ben seng Elteren virun e puer Deeg ermord. Si ware sécher. Si woussten ni vun der Gefor, an de Ben wäert ni wëssen wéi no si koumen Affer vun der Blood King Vendetta ze ginn.
  
  An d'CIA Agenten, déi de Blakes bewaacht hunn, woussten och net. D'SAS huet keng Unerkennung oder Pättchen op de Réck gebraucht. Si hunn d'Aufgab einfach ofgeschloss a sinn op déi nächst geplënnert.
  
  Eng spannend Melodie huet ugefaang ze spillen. D'Lidd war sou bewegt wéi et schéin war - 'My Immortal' vum Evanescence - an et erënnert him un alles wat hien jeemools verluer hat.
  
  Et war säi Ringtone. Hien huet e bësse verwirrt ronderëm d'Blieder gefüttert, awer ass schlussendlech um Telefon duerchkomm.
  
  "Jo?"
  
  "Dëst ass den Hayden, Matt."
  
  Hien souz e bësse méi riicht. Den Hayden war sech vu senge rezenten Ausnotzen bewosst awer huet gewielt se ze ignoréieren. D'Alicia war hire Go-between. "Wat ass geschitt? Ben-?" Hie konnt sech net emol bréngen dës Wierder ze soen.
  
  "Hien ass OK. Mir sinn gutt. Awer eppes ass geschitt."
  
  "Hutt Dir Kovalenko fonnt?" Ongedëlleg huet duerch den alkoholesche Niwwel geschnidden wéi e helle Spotlight.
  
  "Nee, nach nët. Mee den Ed Boudreaux huet eng Schwëster. A mir hunn d'Erlaabnis fir hatt heihinner ze bréngen.
  
  Den Drake huet sech gesat, de Whisky vergiess. Haass an Hellfeier verbrannt zwee Marken a sengem Häerz. "Ech weess genau wat ech maache soll."
  
  
  KAPITEL zwielef
  
  
  Den Hayden huet sech fir dat wat komme sollt. Hir ganz CIA Carrière hat hatt net op dës Situatioun virbereet. D'Fra vum Verdeedegungsminister gouf ëmbruecht. En internationalen Terrorist deen eng onbekannt Zuel vu Familljemembere vu mächtege Leit als Geisel hält.
  
  Wousst d'Regierung d'Identitéite vun alle Betraffenen? Ni. Awer Dir kéint verdammt sécher sinn datt si vill méi woussten wéi se jeemools verlooss hunn.
  
  Et huet vill méi einfach geschéngt wéi si fir d'éischt ageschriwwen huet. Vläicht waren d'Saachen deemools méi einfach, virum September 11. Vläicht an den Deeg vun hirem Papp, James Jay, dem legendären Agent, deen hatt gestrieft huet ze emuléieren, waren d'Saachen schwaarz a wäiss.
  
  An onroueg.
  
  Et war e scharfen Rand. De Krich géint de Blood King ass op ville Niveauen gekämpft ginn, awer hir kann nach als dee schrecklechsten an erfollegräichste beweisen.
  
  Déi divers Perséinlechkeete vun de Leit, déi op hirer Säit waren, hunn hir e Virdeel ginn. Gates huet dëst als éischt gemierkt. Dofir huet hien hinnen erlaabt hir eege Enquête iwwer d'Geheimnis ronderëm de Bermuda Dräieck ze maachen. Gates war méi clever wéi si jeemools geduecht hie wier. Hien huet direkt de Virdeel gesinn, datt kontrastéierend Perséinlechkeeten wéi Matt Drake, Ben Blake, May Kitano an Alicia Miles geliwwert hunn. Hien huet d'Potenzial vun hirer Equipe gesinn. An hien huet se all zesummen bruecht.
  
  Brilliant.
  
  Team vun der Zukunft?
  
  Elo wollt de Mann, deen alles verluer hat, Gerechtegkeet fir de Mann, deen seng Fra sou brutal ëmbruecht huet.
  
  Den Hayden ass dem Boudreaux seng Zell ukomm. De lakonesche Söldner huet faul op hir iwwer seng zesummegeklappt Hänn gekuckt.
  
  "Kann ech Iech hëllefen, Agent Jay?"
  
  Den Hayden hätt sech selwer ni verzeien, wa si net nach eng Kéier probéiert hätt. "Sot eis dem Kovalenko seng Plaz, Boudreau. Gitt et einfach ewech an et wäert alles eriwwer sinn." Si verbreet hir Waffen. "Ech mengen, et ass net wéi wann hien e Schäiss iwwer dech mécht."
  
  "Vläicht weess hien." De Boudreau huet säi Kierper ëmgedréit an aus dem Bett geklappt. "Vläicht weess hien net. Vläicht ass et ze fréi ze soen, oder?
  
  "Wat sinn seng Pläng? Wat ass dëst Gate vun Hell?
  
  "Wann ech gewosst hätt ..." Dem Boudreau säi Gesiicht huet d'Laachen vun engem Fest Hai gewisen.
  
  "Dir maacht wierklech." Hayden blouf ganz sachlech. "Ech ginn Iech dës lescht Chance."
  
  "Lescht Chance? Schéiss du mech? Huet d'CIA endlech gemierkt wéi eng däischter Sënne si musse maachen fir am Spill ze bleiwen?
  
  Den Hayden huet d'Schëller gezunn. "Et gëtt eng Zäit an eng Plaz fir dëst."
  
  "Natierlech. Ech kéint e puer Plazen nennen." De Boudreau huet si gespott, de Wahnsinn blénkt duerch de Spray vum Spaut. "Et gëtt näischt wat Dir mir maache kënnt, Agent Jay, dat géif maachen datt ech een esou mächteg wéi de Blood King verroden."
  
  "Ma ..." Hayden huet sech gezwongen ze laachen. "Dat ass wat eis un denken huet, Ed." Si huet d'Fräiheet zu hirer Stëmm bäigefüügt. "Dir hutt näischt hei, Mann. Näischt. An trotzdem wäert Dir net spueren. Dir sëtzt do, verschwenden ewech, akzeptéiert glécklech d'Conclusioun. Wéi e komplette Bastard. Wéi e Verléierer. Wéi e Stéck Südkäppchen." Hayden huet alles ginn.
  
  Dem Boudreaux säi Mond huet eng ugespaant wäiss Linn geformt.
  
  "Dir sidd e Mann deen opginn huet. Quirk. Opfer. Impotent."
  
  Boudreau geplënnert Richtung hir.
  
  Den Hayden huet hiert Gesiicht géint d'Barren gedréckt, him geprägt. "Fucking flësseg Dick."
  
  De Boudreau huet e Punch geworf, awer den Hayden huet sech méi séier zréckgezunn, a sech ëmmer nach gezwongen ze laachen. De Klang vu senger Fauscht, déi de Stol geschloen huet, war wéi e naasse Schlag an d'Gesiicht.
  
  "Also hu mir eis gefrot. Wat mécht e Mann wéi Dir, en Zaldot, e schwachwëllege Member?
  
  Elo huet de Boudreau si mat lues verstanen Aen ugekuckt.
  
  "Dat ass alles". Den Hayden huet hien mimikéiert. "Du bass do, oder? Hiren Numm ass Maria, richteg?
  
  De Boudreau huet d'Baren an onerwaart Roserei zougemaach.
  
  Et war dem Hayden säin Tour ze grinsen. "Wéi ech scho gesot hunn. Impotent."
  
  Si huet sech ëmgedréit. D'Somen goufen gesäiert. Et goung ëm Geschwindegkeet a Brutalitéit. Den Ed Boudreau hätt ënner normalen Konditiounen ni geknackt. Awer elo ...
  
  Kinimaka huet den Fernseh opgerullt, deen se un e Stull gebonnen hunn, sou datt de Söldner et gesinn huet. D'Suerg an der Stëmm vum Mann war evident, obwuel hien probéiert huet et ze verstoppen.
  
  "Wat d'Häll probéieren Dir Leit ze zéien?"
  
  "Weider kucken, Baascht." D'Hayden huet hir Stëmm kléngt wéi se et einfach net méi egal ass. Kinimaka huet den Fernseh ageschalt.
  
  Dem Boudreaux seng Ae sinn erweidert. "Nee," sot hien roueg mat nëmme senge Lippen. "Och nee".
  
  Den Hayden huet säi Bléck mat engem komplett gleewege Grinsen begéint. "Mir sinn am Krich, Boudreau. Dir wëllt nach ëmmer net schwätzen? Wielt e fucking Appendage."
  
  
  ***
  
  
  De Matt Drake huet gesuergt datt d'Kamera sécher an der Positioun war ier hien an de Frame koum. De schwaarze Balaclava gouf méi iwwer säi Gesiicht erofgezunn fir Effekt wéi Tarnung, awer de kugelfeste Weste, deen hien unhat, an d'Waff, déi hien droen, huet d'Eescht vun der Situatioun vum Meedchen absolut kloer gemaach.
  
  Dem Meedchen seng Ae ware Séien vun der Verzweiflung an der Angscht. Si hat keng Ahnung wat hatt gemaach huet. Ech hu keng Ahnung firwat se et gebraucht hunn. Si wousst net wat hire Brudder fir e Liewen gemaach huet.
  
  D'Maria Fedak war onschëlleg, huet den Drake geduecht, wann een dës Deeg onschëlleg wier. Zoufälleg gefaangen, duerch Ongléck gefaangen an engem Netz, deen iwwer d'Welt verbreet ass, dat vum Doud, Häerzlosegkeet an Haass gesäischt a geknackt huet.
  
  Den Drake huet nieft hatt gestoppt, e Messer a senger rietser Hand geschloen, deen aneren huet liicht op d'Waff geleet. Et war him net méi wichteg, datt si onschëlleg war. Et war Retribution, net manner. E Liewen fir e Liewen.
  
  Hien huet gedëlleg gewaart.
  
  
  ***
  
  
  "Maria Fedak," sot Hayden. "Si ass Är Schwëster, bestuet, Här Boudreau. Är Schwëster, vergiessen, Här Mercenary. Deng Schwëster ass erschreckt, Här Killer. Si weess net wien hire Brudder ass oder wat hien regelméisseg mécht. Awer hatt kennt dech wierklech. Si kennt e léiwe Brudder deen hatt eemol oder zweemol am Joer besicht mat gefälschte Geschichten an nodenkleche Kaddoe fir hir Kanner. Sot mir, Ed, wëllt Dir datt se ouni Mamm opwuessen?
  
  Dem Boudreaux seng Ae ware bulten. Seng plakeg Angscht war sou staark datt den Hayden him eigentlech leed gefillt huet. Awer elo war net d'Zäit. Seng Schwëster säi Liewen war wierklech am Gläichgewiicht. Dofir hu se de Matt Drake gewielt, eent, fir ze hosten.
  
  "Maria". D'Wuert koum aus him, pathetesch a verzweifelt.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake konnt dat erschreckt Meedchen kaum gesinn. Hien huet de Kennedy dout a sengen Äerm gesinn. Hien huet dem Ben seng bluddeg Hänn gesinn. Hien huet dem Harrison säi schëlleg Gesiicht gesinn.
  
  Awer virun allem huet hien de Kovalenko gesinn. De Blood King, de Mastermind, ass e Mann sou eidel an ouni Gefill datt hien näischt méi wéi e reaniméiert Läich kéint sinn. Zombie. Hien huet d'Gesiicht vum Mann gesinn a wollt d'Liewen an allem wat him ëmginn huet erstëcken.
  
  Seng Hänn hunn d'Meedchen erreecht an hunn ëm den Hals zougemaach.
  
  
  ***
  
  
  Hayden blénkt um Monitor. Den Drake huet d'Saache gerannt. De Boudreau hat kaum Zäit fir sech ze berouegen. Kinimaka ass op hir gaang, ëmmer de léif Vermëttler, awer d'Alicia Miles huet hien zréckgezunn.
  
  "Kee Wee, grousse Guy. Loosst dës Baaschtarden schweessen. Si hunn näischt anescht wéi den Doud.
  
  Den Hayden huet sech selwer gezwongen, de Boudreaux ze stéieren, sou wéi si sech erënnert huet, wéi hien him bestrooft huet, wéi hien hir Männer bestallt huet.
  
  "Gitt Dir jäizen, Ed, oder wëllt Dir wësse wéi se Sushi zu Lëtzebuerg maachen?"
  
  De Boudreaux huet si mat engem mordesche Bléck ugekuckt. Eng dënn Quantitéit Spaut ass aus der Ecke vu sengem Mond gefloss. Seng Emotiounen hunn him besser gemaach, sou wéi se gemaach hunn, wéi hien e Mord no bei der Hand gefillt huet. Den Hayden wollt net datt hien sech vun hatt zou zoumaachen.
  
  D'Alicia war schonn no bei de Baren. "Dir hutt d'Ausféierung vu mengem Frënd bestallt. Dir sollt frou sinn datt et den Drake ass deen d'Wierfel mécht an net ech. Ech hätt dat Bitch zweemol sou laang gelidden.
  
  De Boudreau huet vun engem op dat anert gekuckt. "Dir béid besser sécherzestellen datt ech ni hei erauskommen. Ech schwieren, ech wäert Iech zwee a Stécker schneiden."
  
  "Späichert et." Den Hayden huet gekuckt wéi den Drake dem Maria Fedak säin Hals gedréckt huet. "Si huet net vill Zäit."
  
  De Boudreau war en haarde Mann a säi Gesiicht war zou. "D'CIA wäert meng Schwëster net schueden. Si ass e Bierger vun den USA."
  
  Elo huet den Hayden wierklech gegleeft datt de Verréckten et wierklech net kritt huet. "Lauschtert mech, du verréckten Bastard," huet si gejaut. "Mir sinn am Krich. De Bloody King huet Amerikaner op amerikanesche Buedem ëmbruecht. Hien entfouert Dosende. Dosende.Hie wëll dëst Land zur Léisegeld halen. Hien ass kee Verdammt iwwer Iech oder Är stinkende Schwëster!"
  
  D'Alicia huet eppes an hir Ouerstéck gemëscht. Den Hayden huet d'Instruktioune héieren. Kinimaka huet datselwecht gemaach.
  
  Sou mécht den Drake.
  
  Hien huet der Fra den Hals fräigelooss an d'Waff aus hirem Holster gezunn.
  
  Den Hayden huet d'Zänn sou haart gebrannt, datt d'Nerven ronderëm hire Schädel gejaut hunn. Hirem Darminstinkt huet hatt bal gejaut a sot him opzehalen. Hirem Fokus war fir eng Sekonn verschwonnen, awer dunn ass hir Training erankomm, a sot hir, datt dëst déi bescht Chance war, datt se de Kovalenko verfollegen.
  
  Ee Liewen fir Honnerte oder méi ze retten.
  
  De Boudreau huet d'Spill vun den Emotiounen op hirem Gesiicht gemierkt an huet sech op eemol an de Baren fonnt, iwwerzeegt, seng Hand ausgestreckt a grommen.
  
  "Maach dat net. Traufs du net meng kleng Schwëster dat ze maachen!"
  
  Dem Hayden säi Gesiicht war eng Mask aus Steen. "Lescht Chance, Killer."
  
  "De bluddege Kinnek ass e Geescht. Fir alles wat ech weess, kann et e roude Herring sinn. Hien huet dës Aart gär."
  
  "Verstoen. Test eis."
  
  Awer de Boudreau war e Söldner fir ze laang, e Killer ze laang. A säin Haass un Autoritéitsfiguren huet säin Uerteel blann gemaach. "Gitt an d'Häll, Bitch."
  
  Dem Hayden säin Häerz ass ënnergaang, awer si huet de Mikrofonmonitor op hirem Handgelenk getippt. "Schéisst hatt."
  
  Den Drake huet d'Waff opgehuewen an et op de Kapp gedréckt. Säi Fanger huet den Ausléiser gedréckt.
  
  De Boudreaux huet en Horror gebrëllt. "Nee! Bloody King an -"
  
  Den Drake léisst de schrecklechen Toun vu Gewierer all aner Kläng erdrénken. Hien huet gekuckt wéi Blutt vun der Säit vum Maria Fedak sengem Kapp gesprëtzt gouf.
  
  "Nord Oahu!" Boudreaux fäerdeg. "Seng gréisste Ranch ass do ..." Seng Wierder sinn nogaang wéi hien op de Buedem gefall ass, seng doudege Schwëster an de Stull gesinn a kuckt op déi bluddege Mauer hannert hatt. Hien huet schockéiert nogekuckt wéi d'Balaclava gekleete Figur op den Ecran koum, bis se se komplett gefëllt huet. Dunn huet hien seng Mask ofgeholl.
  
  Dem Matt Drake säi Gesiicht war kal, wäit ewech, d'Gesiicht vun engem Bügel, dee seng Aarbecht gär huet.
  
  Den Hayden huet geschüchtert.
  
  
  KAPITEL DRIEZIEN
  
  
  De Matt Drake ass aus dem Taxi geklommen an huet seng Aen zougemaach fir dat grousst Gebai ze studéieren, dat virun him opgestan ass. Gro an onbeschreiflech, et war de perfekte Cover fir eng CIA geheim Operatioun. Lokal Agenten hu missen déi ënnerierdesch Garage infiltréieren, duerch verschidde Schichten vu Sécherheet passéieren. Jiddereen aneren, egal ob Agenten oder Zivilisten, sinn duerch d'Dier erakomm, a sech bewosst als einfach Ziler virgestallt.
  
  Hien huet en déif Otem geholl, bal nüchtern fir d'éischte Kéier sou laang wéi hie sech konnt erënneren, an huet d'Een-Persoun-Dréidier opgemaach. Op d'mannst schéngt dës Installatioun seng Sécherheet eescht ze huelen. Virun him war en einfachen Dësch, op deem souzen eng hallef Dose streng ausgesinn Männer. Keen Zweifel hunn vill méi gekuckt.
  
  Hien ass iwwer de poléierte Fliesbuedem gaangen. "Hayden Jay waart mech ze treffen."
  
  "Wéi ass däin Numm?"
  
  "Drake."
  
  "Matt Drake?" Dem Gard seng stoesch Erscheinung huet liicht gewellt.
  
  "Sécherlech".
  
  De Mann huet him e Bléck ginn, deen eng Persoun benotze kéint wann se e Promi oder e Prisonnéier gesinn. Dunn huet hien en Uruff gemaach. Eng Sekonn méi spéit huet hien den Drake an en dezent Lift eskortéiert. Hien huet de Schlëssel agefouert an de Knäppchen gedréckt.
  
  Den Drake huet gefillt datt de Lift no uewen fléien, wéi op engem Loftkëssen. Hien huet decidéiert net ze vill iwwer dat ze denken wat geschéie géif, hien huet d'Evenementer sech selwer këmmeren. Wéi d'Dier opgaang ass, huet hien de Gank gesicht.
  
  Um Enn vum Gank stoung de Comité fir hien ze begréissen.
  
  Ben Blake a seng Schwëster Karin. Hayden. Kinimaka. D'Alicia Miles stoung iergendwou hannendrun. Hien huet de May net gesinn, mee dann huet hien et och net wierklech erwaart.
  
  D'Szen war awer falsch. Dëst huet misse Kennedy enthalen. Et huet alles komesch ausgesinn ouni hatt. Hien ass aus dem Lift geklommen an huet probéiert sech ze erënneren datt si sech wahrscheinlech déiselwecht gefillt hunn. Awer hu si all Nuecht am Bett geluecht, duerch hir Ae gekuckt, gefrot firwat den Drake net do war fir hatt ze retten?
  
  De Ben stoung dunn virun him an den Drake, ouni eppes ze soen, huet de jonke Guy an d'Äerm gezunn. D'Karin huet schaaflech iwwer d'Schëller vun hirem Brudder gelaacht an den Hayden ass gaang fir eng Hand op seng Schëller ze leeën.
  
  "Mir hunn dech vermësst".
  
  Hien huet verzweifelt festgehalen. "Merci".
  
  "Dir musst net eleng sinn," sot de Ben.
  
  Den Drake huet e Schrëtt zréck gemaach. "Kuckt," sot hien, "et ass wichteg eng Saach direkt ze kréien. Ech sinn eng geännert Persoun. Dir kënnt net méi op mech vertrauen, besonnesch Dir, Ben. Wann Dir dat versteet, alleguer, da besteet d'Chance datt mir zesumme kënne schaffen."
  
  "Et war net Ären -" De Ben ass direkt op de Problem gaang, sou wéi den Drake wousst, datt hie géif. Karin, iwwerraschend, war d'Hand vum Vernunft. Si huet him gegraff an huet hien op d'Säit gezunn, an huet den Drake e klore Wee an de Büro hannert hinnen hannerlooss.
  
  Hien ass duerch si gaang, wénkt op Kinimaka laanscht de Wee. D'Alicia Miles huet hie mat eeschten Ae gekuckt. Si huet och de Verloscht vun engem deen hatt gär huet.
  
  Den Drake huet opgehalen. "Et ass nach net eriwwer, Alicia, op kee Fall. Dëse Bastard muss eliminéiert ginn. Wann net, da kéint hien d'Welt op de Buedem verbrennen.
  
  "Kovalenko wäert stierwen jäizend."
  
  "Hallelujah".
  
  Den Drake ass laanscht si an de Raum gaang. Zwee grouss Computere souzen op senger rietser Säit, Festplacke wackelen a klickt wéi se Daten gesicht a lueden. Virun et waren e puer Buedem-héich kugelfest Fënstere mat Vue op Miami Beach. Op eemol gouf hie vum Bild vum Wells geschloen, dee sech als Pervert wier a freet no engem Scharfschützenskop, fir datt hien déi gebrannt Kierper do ënnen gesinn.
  
  Dëse Gedanken huet hien nodenken. Et war déi éischte Kéier datt hien kohärent iwwer Welles geduecht huet zënter dem Kennedy ermord gi war. Wells ass e schrecklechen Doud an den Hänn vun Alicia oder May gestuerwen. Hie wousst net wéi eng, an hie wousst net firwat.
  
  Hien huet héieren, datt déi aner him nokommen. "Also ..." Hien konzentréiert sech op d'Vue. "Wéini gi mer op Hawaii?"
  
  "Am Moien," sot Hayden. "Vill vun eise Verméigen sinn elo op Oahu konzentréiert. Mir kontrolléieren och aner Inselen well et bekannt ass datt Kovalenko méi wéi eng Ranch huet. Natierlech ass et elo och bekannt datt hien e Meeschter vun der Täuschung ass, sou datt mir weider aner Leads a verschiddene Regioune vun der Welt verfollegen.
  
  "Fin. Ech erënnere mech un Referenzen op Captain Cook, Diamond Head an Hell's Gate. Ass dat wat Dir gezielt hutt?"
  
  Ben huet et geholl. "Zimlech, jo. Awer Cook ass op Kauai gelant, net Oahu. Seng -" De Monolog ass abrupt opgehalen. "Hmm, an enger Nossschuel. Mir hunn näischt ongewéinlech fonnt. Äddi."
  
  "Et gi keng direkt Verbindungen tëscht Cook an Diamond Head?"
  
  "Mir schaffen drun". D'Karin huet e bëssen defensiv geschwat.
  
  "Awer hie gouf zu Yorkshire gebuer," huet de Ben derbäigesat, dem Drake seng nei Barrière getest. "Dir wësst, Gottes Äerd."
  
  Et schéngt wéi wann den Drake net emol héieren huet wat säi Frënd seet. "Wéi laang huet hien op Hawaii verbruecht?"
  
  "Méint," sot Karin. "Hien ass op d'mannst zweemol zréck gaang."
  
  "Vläicht huet hien deemools all Insel besicht. Wat Dir maache sollt ass seng Logbicher ze kontrolléieren, net seng Geschicht oder Leeschtungen. Mir mussen iwwer déi Saachen wëssen, fir déi hien net berühmt ass.
  
  "Dëst ass ..." Karin huet gestoppt. "Et mécht wierklech Sënn."
  
  De Ben huet näischt gesot. Karin war net fäerdeg. "Wat mir wëssen ass dëst: den hawaiianesche Gott vu Feier, Blëtz a Vulkaner ass eng Fra mam Numm Pele. Si ass eng populär Figur a villen antike Märecher vun Hawaii. Hir Heem gëtt gesot datt et uewen op ee vun den aktivsten Vulkaner op der Welt ass, awer et ass op der Big Island, net Oahu.
  
  "Dat ass alles?" Den Drake huet kuerz gefrot.
  
  "Nee. Wärend déi meescht Geschichten iwwer hir Schwësteren sinn, erzielen e puer Legenden vum Tor vu Pele. D'Paart féiert zum Feier an d'Häerz vun engem Vulkan - kléngt dat fir Iech wéi Häll?
  
  "Vläicht ass dëst eng Metapher," sot de Kinimaka ouni ze denken, an huet dunn blo. "Ma, et kéint sinn. Du weess..."
  
  D'Alicia war déi éischt fir ze laachen. "Merci Gott op d'mannst een aneren huet e Sënn fir Humor." Si huet geschnorchelt, dunn bäigefüügt, "Keng beleidegend", an enger Stëmm, déi gewisen huet, datt si egal ass wéi d'Leit hir behandelen.
  
  "Pele's Gate kéint nëtzlech sinn," sot den Drake. "Wei weider mat der gudder Aarbecht. Bis de Moien".
  
  "Bleifs du net?" De Ben huet erausgebrach, selbstverständlech gehofft datt hien eng Chance hätt mat sengem Frënd ze schwätzen.
  
  "Nee". Den Drake huet duerch d'Fënster gekuckt wéi d'Sonn iwwer den Ozean ugefaang huet. "Ech hunn iergendwou den Owend ze sinn."
  
  
  KAPITEL VIERZIEN
  
  
  Den Drake huet de Raum verlooss ouni zréck ze kucken. Wéi erwaart huet den Hayden him erfaasst, grad wéi hien am Lift erakoum.
  
  "Drake, lues a lues. Si ass gutt?"
  
  "Dir wësst datt hatt gutt ass. Dir hutt hatt um Videostream gesinn.
  
  Den Hayden huet seng Hand gegraff. "Du wees wat ech mengen."
  
  "Si wäert gutt sinn. Et huet misse gutt ausgesinn, Dir wësst dat. De Boudreaux muss geduecht hunn et wier wierklech.
  
  "Jo".
  
  "Ech wënschen ech hätt hien gesinn briechen."
  
  "Ma, ech war deen, deen hien gestach huet, also hunn ech dat Genoss, dank Iech."
  
  Den Drake huet de Knäppchen fir den éischte Stack gedréckt. "Seng Schwëster sollt scho bei Ären Agenten sinn. Si bréngen hatt an d'Spidol a kréien se gebotzt. Fake Blutt ass en Däiwel deen säin eegene Geschäft këmmert, wësst Dir.
  
  "Boudreau ass just méi verréckt ginn, wann dat méiglech ass. Wéi seng Schwëster opgestan ass, lieweg - "Hayden huet de Kapp gerëselt. "Finale Zesummebroch."
  
  "De Plang huet geschafft. Et war eng gutt Iddi, "sot den Drake hir. "Mir kruten Informatioun. Et war et derwäert."
  
  Hayden wénkt. "Ech weess. Ech si just frou, datt de Maniac hannert Baren ass.
  
  Den Drake ass an de Lift erakomm a waart op d'Dieren zoumaachen. "Wann et un mech wier", sot hien wéi den Hayden aus der Siicht verschwonnen ass. "Ech géif de Bastard a senger Zell schéissen."
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet en Taxi op de Biscayne Boulevard geholl an ass op d'Bayside Shoppingplaz gaang. De Mann, deen hien ugeruff huet, kléngt roueg, onsécher a komplett aus Charakter, wollt sech ausserhalb vum Bubba Gump treffen. Den Drake hat e Moment Humor a proposéiert Hooters, eng Plaz déi wahrscheinlech méi gëeegent ass fir si, awer d'May huet gehandelt wéi wann hatt hien net emol héieren hätt.
  
  Den Drake huet sech bei de Leit ugeschloss, de lauter Spaass ronderëm hien gelauschtert a sech komplett aus der Plaz gefillt. Wéi konnten dës Leit sou glécklech sinn wann hien eppes sou léif verluer huet? Wéi konnten hinnen et egal sinn?
  
  Säin Hals war dréchen a seng Lëpse waren zerstéiert. D'Bar am Bubba Gump huet gezeechent. Vläicht kéint hien e puer ënnerzegoen ier si ukomm ass. Allerdéngs hat hien keng Illusioun; dëst huet missen ophalen. Wann hien op Hawaii géif goen, fir de Mäerder vun der Fra, déi hie gär huet, ze jagen, wann hie sech géing rächen anstatt en Affer ze ginn, da muss dat déi leschte Kéier sinn.
  
  Et huet misse sinn.
  
  Hie war amgaang d'Dier ze drécken, wéi d'Mai op him gejaut huet. Si war richteg do, géint e Pilier manner wéi sechs Féiss vu mir ewech. Wann hatt de Feind wier, wier hien elo dout.
  
  Seng Determinatioun fir Grausamkeet a Retributioun war wäertlos ouni Fokus an Erfahrung.
  
  D'Mai ass an de Restaurant gaang, den Drake ass hir gefollegt. Si hunn sech an der Bar gesat an hunn Lava Flows zu Éiere vun hirer nächster Rees op Hawaii bestallt.
  
  Den Drake blouf roueg. Hien hat de Mai Kitano nach ni nervös gesinn. Hien hat hir ni Angscht virun gesinn. Hie konnt sech net en Szenario virstellen, deen hatt géif ofsetzen.
  
  An dunn ass seng Welt nees zesummegefall.
  
  "De Kovalenko huet meng Schwëster, Chika, aus Tokyo entfouert. Vill Méint si vergaangen. Hien huet hir zënterhier gefaange gehalen. Mai huet en déif Otem geholl.
  
  "Ech verstinn. Ech verstinn wat Dir gemaach hutt," sot den Drake a geflüstert. Et war evident. Famill koum ëmmer éischt.
  
  "Hien huet en Apparat."
  
  "Jo".
  
  "Ech sinn an d'USA komm fir hatt ze fannen. Kovalenko ze fannen. Awer ech hu gescheitert bis Dir an Är Frënn mech kontaktéiert hunn. Ech schëllegen der eppes".
  
  "Mir hunn hatt net gerett. Du hues."
  
  "Dir hutt mir Hoffnung ginn, Dir hutt mech en Deel vum Team gemaach."
  
  "Dir sidd nach ëmmer Deel vun der Equipe. An net vergiessen, datt d'Regierung eng aner Recours huet. Si ginn net opginn."
  
  "Ausser ee vun hinnen hat eng beléifte Persoun a Gefaangenschaft."
  
  Den Drake wousst wat mam Gates senger Fra geschitt ass, awer huet näischt gesot. "Mir brauchen dech op Hawaii, Mai. Wa mir dëse Mann wëllen schloen, brauche mir dat Bescht. D'Regierung weess dat. Dofir hues du, d'Alicia an déi aner dierfen fortgoen."
  
  "An du?"
  
  "An ech".
  
  "Wat iwwer Är Léifsten, Drake? Huet de bluddege Kinnek probéiert seng Vendetta auszeféieren?
  
  Den Drake huet d'Schëller gezunn. "Hien huet gescheitert."
  
  "An awer wäert hie weider probéieren."
  
  "Ass deng Schwëster sécher?" Braucht si extra Schutz? Ech kennen e puer Leit - "
  
  "Dat ass gesuergt, merci."
  
  Den Drake huet den onberéierten Getränk studéiert. "Da wäert dëst alles op Hawaii ophalen," sot hien. "An elo wa mir et bal fonnt hunn, wäert et geschwënn sinn."
  
  Mai huet eng laang Schlupp vun hirem Gedrénks geholl. "Hie wäert bereet sinn, Drake. Hien huet dëst fir e Jorzéngt geplangt."
  
  "Dëst ass d'Land vum Feier," sot hien. "Füügt de Kovalenko an de Rescht vun eis un dës Equatioun, an dës ganz Plaz kéint just explodéieren."
  
  
  ***
  
  
  Hien huet de May nogekuckt a Richtung Parkplaz fortgaang an ass Richtung wou hie geduecht huet den Taxi kéint sinn. D'Nuetsliewen zu Miami war amgaang. Alkohol war net dat eenzegt Mëttel zur Vergëftung, an d'Kombinatioun vun endlosen, agreabelen Nuechten, schéine Männer a Fraen, an dynamesche Melodien huet haart geschafft fir och seng flagnend Moral opzehiewen.
  
  Hien huet den Eck gedréint an d'Jachthafen ass virun him opgemaach - Yachten, déi sech stolz sinn, d'Mënschen déi d'Spuerbunnen ausfëllen, en Open-Air Restaurant gefëllt mat schéine Leit, déi näischt iwwer d'Welt gemaach hunn.
  
  Villmools Merci u Leit wéi Matt Drake.
  
  Hien huet sech zréckgedréit. Säin Handy huet mat där spannender, melodescher Melodie geklappt.
  
  Dréckt séier op de Knäppchen. "Jo?"
  
  "Matt? Gudde Mëtteg. Hallo." Déi fein Téin vun enger Oxford-Ausbildung hunn hien iwwerrascht.
  
  "Dal?" - hie sot. "Torsten Dahl?"
  
  "Natierlech. Wien soss kléngt sou gutt?
  
  Drake panikéiert. "Alles gutt?"
  
  "Maach der keng Suergen, Frënd. Alles ass gutt op dëser Säit vun der Welt. Island ass super. D'Kanner sinn fantastesch. Eng Fra ass ... eng Fra. Wéi geet et mam Kovalenko?
  
  "Mir hunn et fonnt," sot den Drake mat engem Laachen. "Bal. Mir wëssen wou kucken. Et gëtt e puer Mobiliséierung lass elo a mir sollten muer op Hawaii sinn.
  
  "Perfekt. Gutt, de Grond firwat ech uruffe kann oder vläicht net fir Iech nëtzlech sinn. Dir kënnt fir Iech selwer entscheeden. Wéi Dir wësst, geet d'Exploratioun vum Graf vun de Gëtter virsiichteg weider. Erënnert Dir Iech drun, wéi ech am Freys Schlass um Rand vum Odins Graf stoungen mat menger Zong eraushänken? Erënnert Dir Iech un wat mir fonnt hunn?"
  
  Den Drake erënnert un seng direkt Awe. "Sécherlech".
  
  "Gleeft mir wann ech soen datt mir Schätz fannen déi bal all Dag gläich sinn oder souguer iwwertreffen. Awer eppes méi alldeeglechen huet meng Opmierksamkeet de Moien gefaang, haaptsächlech well et mech un dech erënnert huet.
  
  Den Drake ass an déi schmuel Gaass geklommen fir de Schwede besser ze héieren. "Erënnert Iech un mech? Hutt Dir Hercules fonnt?
  
  "Nee. Awer mir hunn Schëlder op de Maueren vun all Nisch am Graf fonnt. Si waren hannert Schätz verstoppt, sou datt se am Ufank net bemierkbar waren.
  
  Den Drake huet gekacht. "Mark?"
  
  "Si passen d'Foto, déi Dir mir geschéckt hutt."
  
  Den Drake huet e Moment geholl, an dunn huet de Blëtz säin Häerz geschloen. "Waart. Dir mengt just wéi d'Bild déi ech geschéckt hunn? D'Wirbelbild, déi mir op den Zäitreesgeräter fonnt hunn?
  
  "Ech hu geduecht, datt dëst Iech bäisst, mäi Frënd. Jo, dës Marken - oder Curls, wéi Dir seet.
  
  Den Drake war e Moment sprachlos. Wann d'Markéierungen am Graf vun de Gëtter mat de Markéierunge passen, déi se op den antike Transportgeräter fonnt hunn, dann heescht dat datt se aus der selwechter Ära waren.
  
  Den Drake huet duerch en dréchene Mond geschwat. "Et heescht-"
  
  Mee den Thorsten Dahl huet schonn un alles geduecht. "Datt d'Gëtter Apparater fir den Zweck vun Zäitrees erstallt hunn. Wann Dir driwwer denkt, mécht et Sënn. Vun deem wat mir am Odin sengem Graf fonnt hunn, wësse mir datt se existéiert hunn. Elo wësse mer wéi se de Passage vun der Zäit manipuléiert hunn.
  
  
  KAPITEL FIFTEEN
  
  
  De bluddege Kinnek stoung um Rand vu senger klenger Reserve, a kuckt wéi e puer vu senge Bengaleschen Tiger e klengen Hirsch verfollegt hunn, dee fir si fräigelooss gouf. Seng Emotiounen goufen auserneen gerappt. Engersäits war et e Genoss eng vun de gréisste Killmaschinnen déi jeemools um Planéit erstallt hunn ze besëtzen an ze kucken. Op der anerer Säit war et eng kräischend schued datt si gefaange gehale goufen. Si hu besser verdéngt.
  
  Net wéi seng mënschlech Gefaangenen. Si hunn verdéngt wat se géife kréien.
  
  Boudreau.
  
  De Blood King huet sech ëmgedréit wéi hien e puer Leit iwwer d'Gras héieren huet. "Här Boudreau," huet hien gerappt. "Wéi ass d'CIA Haft gaangen?"
  
  De Mann huet e puer Meter ewech gestoppt, him de Respekt ginn, deen hie gefuerdert huet, awer ouni Angscht op hien ze kucken. "Méi schwéier wéi ech virgestallt hunn," huet hien zouginn. "Merci fir déi roueg Extraktioun."
  
  De Bloody King huet gestoppt. Hien huet d'Tiger hannert him gefillt, déi erschreckt Hirsch gejot. Den Hirsch huet gekrasch an ass fortgelaf, iwwerwältegt vum Terror, net konnt säin eegenen Doud konfrontéieren. De Boudreau war net esou. De Bloody King huet him e gewësse Grad vu Respekt gewisen.
  
  "Huet de Matt Drake dech iwwerschratt?"
  
  "D'CIA huet sech méi ressourcevoll gewisen wéi ech erwaart hunn. Dat ass alles".
  
  "Dir wësst datt wann ech d'Waff hätt, den Doud vun Ärer Schwëster net gefälscht wier."
  
  Dem Boudreaux seng Rou huet gewisen, datt hie verstanen huet.
  
  "D'Zäit ass komm fir ze handelen", sot de Bloody King. "Ech brauch een fir déi aner Ranches ze zerstéieren. Déi op Kauai an der Big Island. Kënnt Dir dat fir mech maachen?"
  
  De Mann, deen hien bestallt huet aus dem Liewensprisong gerett huet, huet op eemol Hoffnung fonnt. "Ech kann dat maachen."
  
  "Dir musst all Geisel ëmbréngen. All Mann, Fra a Kand. Du kanns et packen?"
  
  "Jo Monsieur".
  
  De bluddege Kinnek huet sech no vir gezunn. "Dir sidd sécher?"
  
  "Ech wäert maachen wat Dir mir frot ze maachen."
  
  De Blood King huet keng baussenzeg Emotiounen gewisen, awer war frou. De Boudreau war säi kompetentste Kämpfer a Kommandant. Et ass gutt datt hien sou trei bliwwen ass.
  
  "Dann gitt prett. Ech waarden op Är Instruktioune."
  
  Seng Männer hunn den Amerikaner fort gefouert, an de Blood King huet e Mann gezeechent fir hannendrun ze waarden. Et war de Claude, de Manager vu senger Ranch zu Oahu.
  
  "Wéi gesot, Claude, d'Zäit ass komm. Sidd Dir prett, oder?
  
  "Alles ass virbereet. Wéi laang solle mir aushalen?"
  
  "Dir wäert ophalen bis Dir stierft," huet de Bloody King gekräizt. "Da gëtt Är Schold un mech bezuelt. Dir sidd Deel vun der Oflenkung. Natierlech ass dëst nëmmen e klengen Deel, awer Äert Opfer ass et wäert.
  
  Säin Oahu Supervisor blouf roueg.
  
  "Stéiert et Iech?"
  
  "Nee. Nee Här."
  
  "Dëst ass gutt. A wa mir hir Opmierksamkeet op d'Ranch konzentréieren, wäert Dir lokal Inselzellen opmaachen. Et sinn ech, deen duerch d'Tore vun der Hell passéieren, awer Hawaii wäert verbrennen.
  
  
  KAPITEL siechzéng
  
  
  De CIA Privatjet war op enger Héicht vun néngdrëssegdausend Féiss geflunn. De Matt Drake huet d'Äis a sengem eidele Glas gedréint an den Deckel fir en anere Miniatur Whisky geknackt. Hien souz eleng hannen am Fliger, an der Hoffnung datt si seng Einsamkeet respektéieren. Awer déi konstant Säitebléck a rosen Geflüster hunn him gesot datt de Camionnette "Welcome back" geschwënn nieft him géif zéien.
  
  An de Whisky hat mech nach net emol op d'Nerven ugefaangen.
  
  Den Hayden souz iwwer de Gang vun him, Kinimaka nieft hatt. Trotz der Natur vu senger Missioun, huet den Hawaiian zimmlech lëschteg ausgesinn fir a seng Heemecht zréckzekommen. Seng Famill gouf suergfälteg bewaacht, awer den ëmmer optimistesche Riese schéngt ganz zouversiichtlech ze sinn datt hien nach ëmmer eng Chance hätt se ze gesinn.
  
  Den Hayden huet mam Jonathan Gates op engem Satellittelefon geschwat. "Dräi méi? Dat sinn am Ganzen eenanzwanzeg Prisonéier, Här. Gutt, jo, ech si sécher, datt et méi sinn wéi dat. An et gëtt nach keng Plaz. Merci".
  
  Hayden huet d'Verbindung gebrach an de Kapp erofgesat. "Ech kann net méi mat him schwätzen. Wéi schwätzt Dir mat engem Mann, deem seng Fra just ëmbruecht gouf? Wat wäert Dir soen?"
  
  Den Drake huet hatt nogekuckt. Et huet e Moment gedauert, awer dunn huet si hire gespaante Bléck op hien gedréint. "Et deet mir leed, Matt. Ech denken net. Et gëtt sou vill geschitt."
  
  Den Drake huet sech geknackt an huet säi Glas ofgelenkt. "Sollt Gates keng Vakanz huelen?"
  
  "D'Situatioun ass ze onbestänneg." Den Hayden huet den Telefon op de Knéi gedréckt. "Am Krich kann keen an den Hannergrond verschwannen."
  
  Den Drake huet un d'Ironie gelaacht. "Ech hunn net geduecht datt Hawaii sou grouss wier."
  
  "Du mengs, firwat hunn se nach net op d'mannst eng vu senge Ranches fonnt? Gutt, et ass net vill. Awer et gëtt eng schrecklech vill onduerchdrénglech Bësch, Hiwwelen an Däller. D'Ranches si wahrscheinlech och getarnt. An de Bloody King ass fir eis virbereet. Washington schéngt ze denken datt d'Awunner eis méi hëllefen wéi déi regulär Aarbechter.
  
  Den Drake huet en Wenkbrau opgehuewen. "Iwwerraschend si si wahrscheinlech richteg. Dëst ass wou eise frëndleche Ris eran kënnt."
  
  Mano huet him e breet, entspaant Laachen. "Ech kennen wierklech déi meescht vun de Leit vun Honolulu."
  
  E Blur erschéngt, an de Ben Blake ass op eemol nieft him opgetaucht. Den Drake huet de jonke Mann gekuckt. Et war déi éischte Kéier datt si sech wierklech gesinn hunn zënter dem Kennedy gestuerwen ass. Eng Welle vun Emotiounen ass an him opgestan, déi hie séier ënnerdréckt a verstoppt huet andeems hien eng aner Schlupp geholl huet.
  
  "Et ass alles sou séier geschitt, Frënd. Ech konnt et net hëllefen. Si huet mech gerett, awer ... awer ech konnt hatt net retten.
  
  "Ech maachen dech net zou. Et war net Är Schold."
  
  "Awer Dir sidd fortgaang."
  
  Den Drake huet dem Karin, dem Ben seng Schwëster, gekuckt, déi mat rosen Aen op hire Brudder gekuckt huet. Si hunn anscheinend dem Ben seng reckless Beweegung diskutéiert, an hien ass géint de Kär gaang. Den Drake huet en anere Whisky opgemaach an huet sech op säi Stull zréckgezunn, säi Bléck onbeweeglech. "Virun ongeféier dausend Joer sinn ech bei der SAS ugeschloss. Déi bescht Kampfkraaft vun der Welt. Et gëtt e Grond datt si déi Bescht sinn, Ben. Dat ass ënner anerem well se grausam Leit sinn. Ruthless. Déi Mäerder. Si kucken net wéi de Matt Drake Dir wësst. Oder souguer wéi de Matt Drake, deen no de Schanken vum Odin gesicht huet. Dëse Matt Drake war net an der SAS. Hie war en Zivilist."
  
  "An elo?"
  
  "Soulaang de Blood King lieweg ass an d'Vendetta nach ëmmer existéiert, kann ech net Zivilist sinn. Et ass egal wéi schlecht ech wëll sinn."
  
  De Ben huet ewech gekuckt. "Ech verstinn et".
  
  Den Drake war iwwerrascht. Hien huet sech hallef ëmgedréit wéi de Ben opgestan ass an zréck op säi Sëtz geklommen ass. Vläicht huet de jonke Guy ugefaang ze wuessen.
  
  Wann déi lescht dräi Méint dëse Prozess net beschleunegt hätten, da wier näischt.
  
  Den Hayden huet hien nogekuckt. "Hie war bei hir, Dir wësst. Wéi si gestuerwen ass. Et war och schwéier fir hien."
  
  Den Drake huet geschléckt an näischt gesot. Säin Hals huet sech zougemaach an et war alles wat hie konnt net an Tréinen ausbriechen. E puer Guy aus SAS. De Whisky huet eng waarm Spuer am Pit vu mengem Bauch hannerlooss. No engem Moment huet hie gefrot: "Wéi geet et mat Ärem Been?"
  
  "Deet wéi. Ech kann zu Fouss goen a souguer lafen. Géif awer net fir e puer Woche méi géint de Boudreau kämpfen."
  
  "Soulaang hien am Prisong ass, musst Dir net."
  
  D'Commotion huet seng Opmierksamkeet gefaang. D'Mai an d'Alicia souzen e puer Reihen virun an iwwer de Gang vuneneen. D'Relatioun tëscht den zwou Fraen war ni méi wéi fraschteg gewiescht, awer eppes irritéiert déi zwee.
  
  "Dir hutt eis kompromittéiert!" D'Alicia huet ugefaang ze kräischen. "Fir meng eege verdammt Schwëster ze retten. Wéi soss konnten se en Hotel fannen?
  
  Den Drake ass aus sengem Sëtz erausgerappt an ass an de Gang erofgaang. Déi lescht Saach, déi hien um Fluch gebraucht huet, war e Kampf tëscht zwee vun den déidlechste Fraen, déi hien jeemools kennt.
  
  "Hudson ass an deem Hotel gestuerwen," huet d'Alicia geruff. "Si hunn hien erschoss wärend ... wärend -" Si huet de Kapp gerëselt. "War dëst Är Informatioun, Kitano? Ech fuerderen Iech d'Wourecht ze soen."
  
  D'Alicia ass an d'Géigend gaangen. D'Mai ass opgestan fir hatt an d'Gesiicht ze kucken. Déi zwou Fraen ware bal Nues zu Nues. D'Mai ass zréckgaang fir Plaz fir sech selwer ze maachen. En onerfueren Beobachter hätt vläicht geduecht datt dëst en Zeeche vu Schwächt vum japanesche Meedchen war.
  
  Den Drake wousst datt dëst en déidlecht Zeechen war.
  
  Hien ass no vir gerannt. "Stop!"
  
  "Meng Schwëster ass zéng Hudsons wäert."
  
  Alicia gekrasch. "Elo kréien ech e puer Mee-Zäit!"
  
  Den Drake wousst datt de May net zréckgeet. Et wier méi einfach gewiescht Alicia ze soen wat si scho wousst - datt den Hudson sech selwer ofginn huet - awer dem Mai Kitano säi Stolz géif hatt net erlaben opginn. Alicia huet geschloen. Mai retorted. D'Alicia ass op d'Säit geplënnert fir sech méi Plaz ze ginn. Mai attackéiert hatt.
  
  Den Drake ass op si gerannt.
  
  D'Alicia miméiert e Kick, ass no vir gaang an huet den Ellbog op d'Gesiicht vum May geworf. De japanesche Krieger huet sech net bewegt, awer de Kapp liicht gedréint, sou datt de Schlag e Millimeter vun hirem ewech flitt.
  
  Mai huet d'Alicia schwéier an d'Ripp geschloen. Et war en héije Geschwës vum Flucht Otem, an d'Alicia ass zréck géint d'Schutz gesprongen. Mee no vir geplënnert.
  
  Hayden sprang op d'Been, jäizend. De Ben an d'Karin waren och op de Been, allebéid gespaant wien de Kampf géif gewannen. Den Drake ass mat Kraaft era gerannt, de May an de Sëtz nieft hatt gedréckt a seng Hand iwwer dem Alicia seng Hals geschnidden.
  
  "Stop." Seng Stëmm war sou roueg wéi d'Graf, awer voller Menace. "Däin dout fucking Frënd huet näischt mat dësem ze maachen. An deng Schwëster och." Hien huet op Mee gegléckt. "Kovalenko ass e Feind. Wann dee Bastard FUBAR gëtt, kënnt Dir alles kämpfen wat Dir wëllt, awer späichert et bis dohin.
  
  D'Alicia huet hiren Aarm gedréint. "Dës Bitch soll stierwen fir wat hatt gemaach huet."
  
  Mai huet keen Ae geblitzt. "Dir hutt vill méi schlëmm gemaach, Alicia."
  
  Den Drake huet d'Feier an den Alicia sengen Aen erëm gesinn. Hien huet dat eenzegt wat him an de Kapp komm ass, ausgebrach. "Amplaz ze streiden, vläicht kéint Dir mir erklären, wien vun iech wierklech de Wells ëmbruecht huet. A firwat."
  
  De Kampf ass iwwer si gaangen.
  
  Hayden war direkt hannert him. "Hudson gouf verfollegt mat engem High-Tech Tracking Apparat, Miles. Du weess et. Keen hei ass frou mat der Aart a Weis wéi d'Mai den Apparat ofginn huet. Et war Stol an hirer Stëmm. "Net ze ernimmen wéi si et krut. Awer och ech verstinn firwat hatt et gemaach huet. E puer héich Regierungsbeamte ginn am Moment duerch datselwecht. De Kovalenko spillt scho säi leschte Spill, a mir hu knapps op déi zweet Basis gepackt. A wann d'Leckungen net versiegelt sinn - "
  
  D'Alicia huet gekrasch an ass zréck op hire Sëtz. Den Drake huet en anere Stack vu Miniaturen fonnt an ass zréck an d'Gang erofgaang fir seng eegen. Hien huet direkt no vir gekuckt, wollt just nach kee Gespréich mat sengem beschte Frënd ufänken.
  
  Awer um Wee huet de Ben sech op hie geleet. "FUBAR?"
  
  "Ober Unerkennung opgehuewen."
  
  
  KAPITEL siwwenzéng
  
  
  Ier si gelant sinn, krut den Hayden en Uruff datt den Ed Boudreau aus engem CIA Prisong geflücht wier. De Blood King huet en Insider benotzt an, géint säin eegene Wënsch, huet de Boudreau an enger diskreter, onroueg Operatioun extrahéiert.
  
  "Dir léiert ni eppes," sot den Drake hir, an hie war net iwwerrascht, wéi hatt näischt an der Äntwert ze soen huet.
  
  Den Honolulu Fluchhafen blénkt an engem Blur, wéi och de séieren Autofahrt an d'Stad. Déi leschte Kéier wou se op Hawaii waren, hunn si dem Davor Babic seng Villa attackéiert a goufe vu sengem Jong Blanca op d'Lëscht vun de Verdächtegen gesat. Et huet deemools eescht ausgesinn.
  
  Dunn ass den Dmitry Kovalenko opgetaucht.
  
  Honolulu war eng lieweg Stad, net anescht wéi déi meescht amerikanesch oder europäesch Stied. Awer iergendwéi huet den einfache Gedanke datt Waikiki Beach net méi wéi zwanzeg Minutte fort war, och dem Drake seng düster Gedanken erweicht.
  
  Et war fréi Owend a si waren all midd. Awer de Ben an d'Karin hunn insistéiert datt si direkt an d'CIA-Gebai goen a sech mam lokalen Netzwierk verbannen. Si waren allebéid gäeren fir unzefänken an d'Lokalisatioun vum Kapitän Cook seng Zäitschrëften ze graven. Den Drake huet bal gelaacht wéi hien dat héieren huet. De Ben huet ëmmer Rätsel gär.
  
  Den Hayden huet d'Dokumenter beschleunegt a si hu sech séier an engem anere klenge Büro fonnt, ähnlech wéi deen, deen se zu Miami verlooss hunn. Déi eenzeg Differenz war, datt aus der Fënster si Waikiki héich-klammen Hoteler gesinn konnt, de berühmte Top vun Waikiki revolving Restaurant an, an der Distanz, Oahu d'gréissten Attraktioun, de laang-dormante Vulkan als Diamond Head bekannt.
  
  "Gott, ech wëll hei wunnen," sot d'Karin mat engem Opschlag.
  
  "Ech gleewen," huet Kinimaka gemëscht. "Obwuel ech sécher sinn, datt déi meescht Vakanzen méi Zäit hei verbréngen wéi ech."
  
  "Hey, Dir waart virun net ze laanger Zäit an den Everglades," huet den Hayden gejaut wéi si dem Ben a Karin seng Computere mam privilegiéierte System verbonnen huet. "An huet ee vun den Awunner begéint."
  
  De Kinimaka huet e Moment verwonnert ausgesinn, duerno gelaacht. "Du mengs den Alligator? Et war vill Spaass, jo."
  
  Den Hayden huet fäerdeg gemaach wat hatt gemaach huet an huet sech ronderëm gekuckt. "Wéi wier et mat engem séieren Iessen an engem fréie Bett? Mir fänken un d'Aarbecht am Dämmerung."
  
  Et goufe wénken a gemüttert vun Accord. Wéi de May ausgemaach huet, ass d'Alicia fortgaang. Den Drake huet no hir gekuckt ier hien sech op seng Kollegen gedréit huet. "Dir sollt all eppes wëssen wat ech haut geléiert hunn. Ech hunn d'Gefill, dëst kéint ee vun de wichtegsten Informatiounsstécker sinn, déi mir jeemools verroden. Hien huet eng Paus gemaach. "Dahl huet mech gëschter kontaktéiert."
  
  "Torsten?" De Ben huet ausgeliwwert. "Wéi geet et dem verréckten Schwed? Déi leschte Kéier wou ech hien gesinn hunn, huet hien dem Odin seng Schanken gekuckt.
  
  Den Drake huet gemaach wéi wann keen him ënnerbrach huet. "Während d'Graf vun de Gëtter exploréiert hunn, hunn se Markéierungen fonnt, déi mat de Wirbelen passen, déi mir op den Transfergeräter fonnt hunn."
  
  "Konsistent?" - Echo Hayden. "Wéi konsequent?"
  
  "Si sinn genau d'selwecht."
  
  Dem Ben säi Gehir huet ugefaang op voller Kapazitéit ze schaffen. "Dëst bedeit datt déiselwecht Leit, déi de Graf gebaut hunn, och d'Apparater erstallt hunn. Dëst ass Wahnsinn. D'Theorie ass datt d'Gëtter hir eege Griewer gebaut hunn a wuertwiertlech leeën fir ze stierwen, wärend d'Liewen duerch Massausstierwen verlängert ginn. Elo sot Dir datt si och Zäitrees Geräter erstallt hunn? Ben pauséiert. "Eigentlech mécht et Sënn -"
  
  D'Karin huet de Kapp gerëselt, an hie kuckt. "Narr. Natierlech mécht dat Sënn. Also si si duerch d'Zäit gereest, Eventer manipuléiert an d'Schicksal vu Leit erstallt.
  
  De Matt Drake huet sech roueg ewechgedréit. "Ech gesinn dech de Moien."
  
  
  ***
  
  
  D'Nuetsloft war schwaach, tropesch waarm, a schwaach mat dem Pazifeschen Ozean aromatiséiert. Den Drake ass duerch d'Stroosse wandert bis hien eng oppe Bar fonnt huet. D'Clientèle muss anescht sinn wéi aner Baren an anere Länner, oder? No allem war et Paradäis. Da firwat hunn d'Liewe nach ëmmer Pool gespillt, ausgesinn wéi wann se d'Plaz gehéiert? Firwat war do en Drunken um Enn vun der Bar souz mat sengem Kapp zréck? Firwat souz déi éiweg Koppel auserneen, verluer an hiren eegene klenge Welten, zesummen awer eleng?
  
  Ee, e puer Saachen waren anescht. D'Alicia Miles war an der Bar an huet en duebele Patt ofgeschloss. Den Drake huet dru geduecht fir ze verloossen. Et waren aner Baren, an deenen hie sech vu senge Leed verstoppe konnt, a wann déi meescht esou ausgesinn, géif hien sech doheem fillen.
  
  Awer vläicht huet den Opruff zu Handlung seng Perspektiv e bësse geännert. Hien ass bei hir gaang an huet sech gesat. Si huet net mol opgekuckt.
  
  "Fuck, Drake." Si huet hiert eidel Glas op hien gedréckt. "Kaaft mir e Patt."
  
  "Loosst d'Flasche," huet den Drake dem Bartender gesot an huet sech en halleft Glas Bacardi Oakheart gegoss. Hien huet säi Glas an engem Toast opgehuewen. "Alicia Miles. Eng zéng Joer Relatioun déi néierens gaangen ass, oder? An elo fanne mir eis am Himmel, gedronk an enger Bar.
  
  "D'Liewen huet e Wee fir Iech ze schrauwen."
  
  "Nee. SRT huet et gemaach.
  
  "Et huet definitiv net gehollef."
  
  Den Drake huet si op der Säit gekuckt. "Ass dëst eng Éierlechkeetspropositioun? Vun dir? Wéivill vun hinnen hues du erdronk?"
  
  "Genuch fir d'Spannung ze entlaaschten. Net sou vill wéi ech brauch."
  
  "An awer hutt Dir näischt gemaach fir dës Leit ze hëllefen. An deem Duerf. Erënnert Dir Iech iwwerhaapt? Dir hutt eis eegen Zaldoten erlaabt hinnen ze interrogéieren.
  
  "Ech war en Zaldot, grad wéi si. Ech hat Uerder."
  
  "An du hues du deen opginn, dee méi bezuelt huet."
  
  "Ech hunn meng Pflicht gemaach, Drake." D'Alicia huet hir Rum erëm gefüllt an d'Flasche schwéier op den Dësch geschloen. "Et ass Zäit d'Virdeeler ze ernimmen."
  
  "A kuckt wou et dech bruecht huet."
  
  "Du mengs, kuckt wou dëst eis bruecht huet, oder?"
  
  Den Drake blouf roueg. Mir kënne soen datt hien den héije Wee geholl huet. Dir kënnt och soen datt si déi niddereg Strooss geholl huet. Et war egal. Si sinn op der selwechter Plaz mat de selwechte Verloschter an der selwechter Zukunft.
  
  "Mir wäerte fir d'éischt mat der Bloody Vendetta beschäftegen. An de Kovalenko. Da kucke mir wou mir sinn." D'Alicia souz an d'Distanz kucken. Den Drake huet sech gefrot ob den Tim Hudson am Kapp war.
  
  "Mir mussen nach ëmmer iwwer Wells schwätzen. Hie war mäi Frënd."
  
  D'Alicia huet gelaacht, kléngt grad wéi virdrun. "Dat ale Pervert? Hie war op kee Fall Äre Frënd, Drake, an Dir wësst et. Mir wäerten iwwer Wells schwätzen. Awer um Enn. Dat ass wann et geschitt."
  
  "Firwat?"
  
  Eng mëll Stëmm schwëmmt iwwer seng Schëller. "Well dat ass wann et muss geschéien, Matt." Et war Mais mëll Téin. Si ass mat roueger Liichtegkeet Richtung hinnen gaang. "Well mir géigesäiteg brauchen fir dëst als éischt duerchzekommen."
  
  Den Drake huet probéiert seng Iwwerraschung ze verstoppen wann hien hatt gesinn huet. "Ass d'Wourecht iwwer Wells wierklech sou schrecklech?"
  
  Hir Rou sot wat et war.
  
  Mai ass tëscht hinnen getrëppelt. "Ech sinn hei well ech e Virsprong hunn."
  
  "Hack? Vun weem? Ech hu geduecht datt d'Japaner dech ersat hunn.
  
  "Et ass offiziell, si hunn et gemaach." Et war e lëschtegen Toun an der Mai senger Stëmm. "Inoffiziell verhandelen si mat den Amerikaner. Si wëssen wéi wichteg et ass de Kovalenko z'erfaassen. Denkt net datt meng Regierung keng Aen huet fir ze gesinn.
  
  "Ech hunn net emol driwwer gedreemt." D'Alicia huet geschnauft. "Ech wëll just wëssen, wéi Dir eis fonnt hutt." Si huet d'Jackett gerëselt, wéi wann si de Beacon wollt ofgeheien.
  
  "Ech si besser wéi Dir," sot d'Mai an huet elo gelaacht. "An et ass déi eenzeg Bar fir dräi Block."
  
  "Dat ass richteg?" Drake blénkt. "Wéi ironesch."
  
  "Ech hunn e Virsprong," huet Mai widderholl. "Wëllt Dir elo mat mir kommen an et kucken oder sidd Dir allebéid ze gedronk fir ze këmmeren?"
  
  Den Drake sprang eng Sekonn méi spéit aus sengem Stull an d'Alicia huet sech ëmgedréint. "Weis de Wee, klengen Elf."
  
  
  ***
  
  
  Eng kuerz Taxifahrt méi spéit, si goufen op engem beschäftegt Strooss Corner gehumpelt, lauschteren Mai update hinnen.
  
  "Dëst kënnt direkt vun engem deen ech an der Intelligence Agency vertrauen. Dem Kovalenko seng Ranch gëtt vu verschiddene Leit geleet, déi hie vertraut. Et war ëmmer esou, obwuel et him elo méi hëlleft wéi jee wann hien Zäit brauch fir ... gutt ze maachen wat hie plangt ze maachen. Jiddefalls, seng Ranch zu Oahu gëtt vun engem Mann mam Numm Claude geleet.
  
  D'Mai huet hir Opmierksamkeet op d'Linn vu jonke Leit opmierksam gemaach, déi duerch den archéierten an hell beliichten Entrée an den exklusive Club passéieren. "De Claude gehéiert dëse Club," sot si. Blëtzend Luuchten hunn 'Live DJs, Friday Special Bottles and Special Guests' annoncéiert. Den Drake huet sech mat engem breathless Gefill ronderëm d'Leit gekuckt. Et huet ongeféier dausend vun Hawaii's schéinste jonke Männer a verschiddene Staaten vun Undress gewisen.
  
  "Mir kéinten e bëssen erausstoen," sot hien.
  
  "Elo weess ech, datt Dir all gebotzt sidd." D'Alicia huet him gelaacht. "Den Drake virun engem Joer hätt nieft deenen zwou waarme Frae stoungen, mat deenen hien elo ass, hir Wangen mat béiden Hänn gekippt an eis dohinner gedréckt."
  
  Den Drake huet seng Aen reift, wousst datt si erstaunlech richteg war. "D'Mëtt vun den Drëssegjärege verännert eng Persoun," huet hien erausgedréckt, op eemol d'Gewiicht vum Verloscht vum Alison, dem Kennedy-Attentat a konstante Gedrénks gefillt. Hien huet et fäerdeg bruecht e stolze Bléck op déi zwee ze fixéieren.
  
  "D'Sich no Claude fänkt hei un."
  
  Si sinn laanscht den Diermeeschter gaang, lächelend, a si si selwer an engem schmuele Tunnel gefëllt mat flakkende Luuchten a gefälschten Damp. Den Drake war momentan desorientéiert an huet et bis Woche vun Inebriatioun gekräizegt. Seng Gedankenprozesser ware fuzzy, seng Reaktiounen nach méi. Hien huet misse séier ophalen.
  
  Hannert dem Tunnel war e breet Balkon, deen e Vugelperspektiv vum Danzpist ubitt. Kierper bewegt an Unison mat déiwe Bassrhythmen. D'Mauer op hir riets huet Dausende vu Likörfläschen gehal an d'Liicht a glänzend Prisme reflektéiert. Eng Dose Bar Personal huet un de Spiller geschafft, Lëpse gelies, Ännerunge verginn an déi falsch Gedrénks un indifferent Clubgoers zerwéiert.
  
  D'selwecht wéi an all aner Bar. Den Drake huet mat Ironie gelaacht. "Hannert". Hien huet drop higewisen, net an der Masse ze verstoppen. "Eng geséchert Gebitt. An hannert hinnen sinn Gardinen."
  
  "Privat Parteien,"Alicia gesot. "Ech weess wat do lass ass."
  
  "Natierlech wësst Dir." Mai war beschäftegt sou vill vun der Plaz ze entdecken wéi se konnt. "Gëtt et hei en hënneschte Raum an deem Dir nach ni war, Miles?"
  
  "Gitt mol net dohinner, Bitch. Ech weess iwwer Är Exploiten an Thailand. Och ech géif näischt vun dësem probéieren.
  
  "Wat Dir héieren hutt war immens understated." D'Mai huet ugefaang déi breet Trap erof ze goen ouni zréck ze kucken. "Vertrau mir".
  
  Den Drake huet op d'Alicia gefrundelt a wénkt op d'Danzpist. D'Alicia huet iwwerrascht ausgesinn, awer huet dunn gemierkt datt hien eng Ofkierzung wollt huelen an an e private Beräich goen. D'Englesch Fra huet d'Schëller gezunn. "Dir féiert de Wee, Drake. Ech wäert dech verfollegen."
  
  Den Drake huet e plötzlechen, irrationalem Bluttfluss gefillt. Dëst war eng Chance fir eng Persoun méi no ze kommen, déi wësse kéint, wou Dmitry Kovalenko ass. D'Blutt, déi hie bis elo vergoss huet, war just eng Drëps am Ozean am Verglach zu deem, wat hie gewëllt war ze verginn.
  
  Wéi si de Wee duerch déi laachen, schweess Kierper um Danzpist gemaach hunn, huet ee vun de Leit et fäerdeg bruecht d'Alicia ronderëm ze spinnen. "Hey," huet hien zu sengem Frënd geruff, seng Stëmm kaum héieren iwwer de pulséierende Rhythmus. "Ech hat just Gléck".
  
  D'Alicia huet säi Solarplexus mat hiren numm Fanger geschloen. "Dir hutt ni Gléck, Jong. Kuckt just Äert Gesiicht."
  
  Si si séier fortgaang, ignoréiert déi blénkeg Musek, déi wackeleg Kierper, d'Barpersonal, déi an de Leit mat Schacht prekär iwwer de Kapp equilibréiert sinn an zréck an d'Kopp. D'Koppel huet haart gestridden, de Mann gouf géint eng Kolonn gedréckt, an d'Fra huet an d'Ouer gejaut. Eng Grupp vu mëttelalterleche Fraen huet geschweet a gepuscht wéi se an engem Krees souz mat Wodka Jelly a klenge bloe Läffelen an hiren Hänn. Et waren déif Dëscher iwwer de Buedem verstreet, déi meescht vun hinnen gefëllt mat schmaachlosen Gedrénks ënner Prabbelien. Keen war eleng. Vill vun de Männer hunn eng duebel huelen wann d'Mai an d'Alicia stierwen, vill zu Iergerschaft vun hire Frëndinnen. Mai huet schlau ignoréiert d'Opmierksamkeet. D'Alicia huet et gestart.
  
  Si koumen an e mat Seel gefiermt Gebitt, dat aus décke Goldfläschen bestoung, déi tëscht zwee staarke Messing Seelposte gestreckt waren. D'Etablissement schéngt dovun ausgoen, datt keen eigentlech déi zwee thugs op béide Säiten erauszefuerderen.
  
  Elo ass ee vun hinnen mat der Handfläch erausgaang an huet de Mai héiflech gefrot fir zréckzekommen.
  
  D'japanesch Meedchen huet séier gelaacht. "De Claude huet eis geschéckt fir ze kucken ..." Si huet gestoppt, wéi wann se geduecht.
  
  "Pilipo?" Deen aneren Thug huet séier geschwat. "Ech ka verstoen firwat, awer wien ass dësen Typ?"
  
  "Bodyguard".
  
  Déi zwee grouss Kärelen hunn den Drake gekuckt wéi Kazen, déi eng Maus an de Corner hunn. Den Drake huet breet op si gelaacht. Hien huet näischt gesot, am Fall wou säin engleschen Akzent Mësstrauen opwerft. Alicia hat keng esou Bedenken.
  
  "Also, dëse Pilipo. Wéi ass hien? Mir wäerten eng gutt Zäit hunn oder wat?"
  
  "Oh, hien ass dee Beschten," sot den éischte Bouncer mat engem würdege Laachen. "De perfekte Gentleman"
  
  Den zweete Bouncer huet hir Kleeder gekuckt. "Dir sidd net ganz - verkleed - fir d'Geleeënheet. Sidd Dir sécher, de Claude dech geschéckt?
  
  Et war keng Spuer vu Spott am Mai senger Stëmm, wéi si gesot huet: "Ech si ganz sécher."
  
  Den Drake huet den Austausch benotzt fir verstoppte Nischen ze evaluéieren. Eng kuerz Trap huet op eng erhiewt Plattform gefouert, op där e groussen Dësch souz. Et waren ongeféier eng Dose Leit ronderëm den Dësch souz, déi meescht vun deenen ausgesinn begeeschtert genuch ze proposéiere si viru kuerzem e puer grave Pudder gesnuffed. Déi aner hu just Angscht an traureg ausgesinn, jonk Fraen an e puer Kärelen, kloer net Deel vun der Partei Grupp.
  
  "Hey Pilipo!" - huet den zweete Bouncer geruff. "Frësch Fleesch fir Iech!"
  
  Den Drake ass de Meedercher op eng kuerz Trap gefollegt. Et war vill méi roueg hei uewen. Bis elo hat hien zwielef onverständlech Béiser gezielt, déi all wahrscheinlech Waffen droen. Awer wann hien déi zwielef lokal Enforcer mam May, Alicia a sech selwer verglach huet, war hien net besuergt.
  
  Hie blouf hannert hinnen, probéiert net sou vill wéi méiglech op sech selwer opmierksam ze maachen. D'Zil war de Pilipo, a si waren elo e puer Meter ewech. Dëse Nuetsclub war amgaang wierklech ze rocken.
  
  De Pilipo huet d'Meedercher gekuckt. De Klang vu sengem dréchene Klick am Hals huet säin Interessi uginn. Den Drake huet däischter seng Hand gesinn fir de Getränk z'erreechen an et zréck ze schloen.
  
  "Huet de Claude dech geschéckt?"
  
  De Pilipo war e kuerzen, dënnen Mann. Seng breet, expressiv Aen hunn direkt dem Drake gesot datt dëse Mann net dem Claude säi Frënd war. Mir kennen eis net mol. Hie war méi eng Marionett, d'Figur vum Club. Verbrauchsmaterial.
  
  "Net wierklech". D'Mai huet dat och gemierkt an huet sech an engem Blëtz vun enger passiver Fra an eng beandrockend Killer transforméiert. Numb Fanger hunn an den Hals vun den zwee noosten Männer gegruewen, an en déiwe Schlag vu vir huet den Drëtten an d'Vergiess geschéckt, vu sengem Stull gefall. D'Alicia sprang nieft hirem op den Dësch, ass op hirem Hënneschten gelant, d'Been héich an d'Loft, an huet de Mann mat de fléissenden Hals-Tattooen schwéier an d'Gesiicht mat hirer Ferse geschloen. Hien ass an d'Brute nieft him gerannt, déi zwee vun de Féiss geschloen. D'Alicia sprang op déi drëtt.
  
  Den Drake war lues am Verglach, awer vill méi destruktiv. Den asiatesche Mann mat laangen Hoer huet him als éischt entgéint gesat an ass no vir geplënnert mat enger Kombinatioun vu Jab a Frontal Punch. Den Drake ass op d'Säit getrëppelt, d'Been gefaangen a mat grousser, plötzlecher Kraaft gesponnen bis de Mann gejaut a gefall ass, an e süchtege Ball verwandelt huet.
  
  Den nächste Mann huet e Messer erausgezunn. Den Drake huet gelaacht. D'Blade ass no vir gefuer. Den Drake huet d'Handgelenk gefaangen, et gebrach an d'Waff déif an de Bauch vum Besëtzer gestierzt.
  
  Den Drake ass weider gaangen.
  
  Déi onglécklech Hanger si vum Dësch fortgelaf. Et war egal. Si géifen näischt iwwer de Claude wëssen. Déi eenzeg Persoun, déi sech, wéi erwaart, sou déif wéi méiglech a sengem luxuriéise Liederstull verstoppt huet, seng Aen erweidert vun Angscht, seng Lippe bewegt sech roueg.
  
  "Pilipo." D'Mai huet sech op hie geschloen an huet hir Hand op säin Oberschenkel geluecht. "Fir d'éischt wëllt Dir eis Firma. Elo maacht Dir dat net. Dat ass rau. Wat brauch et fir mäi Frënd ze sinn?
  
  "Ech ... ech hu Männer." De Pilipo gestikuléiert wëll, seng Fanger zidderen wéi een um Rand vun Alkoholsucht. "Iwwerall".
  
  Den Drake huet zwee Bouncers begéint, déi bal d'Spëtzt vun der Trap erreecht hunn. D'Alicia huet d'Stragglers op seng riets geschloen. Heavy Danzmusek huet vun ënnen gebrannt. Kierper a verschiddenen Etappe vun Intoxikatioun waren iwwer d'Danzpist verstreet. Den DJ huet gemëscht a gegrënnt fir de gefaange Publikum.
  
  "De Claude huet dech net geschéckt," huet den zweete Bouncer gegast, kloer schockéiert. Den Drake huet d'Rungs vun der Leeder benotzt fir no vir ze schwenken a béid Féiss op der Këscht vum Mann ze planzen, an hie geschéckt zréck an de Kaméidi Pit.
  
  En anere Mann ass iwwer de leschte Schrëtt gesprongen an ass op den Drake gerannt, d'Waffen fléien. Den Englänner krut e Schlag an d'Ripp, deen e méi schwaache Mann erofgefall hätt. Et deet wéi. Säi Géigner huet gestoppt, op den Effekt gewaart.
  
  Awer den Drake huet just gesucht an huet en enke Uewerschnëtt geliwwert, vu senge Féisssohlen swingend. De Bouncer gouf vum Buedem opgehuewen an huet direkt d'Bewosstsinn verluer. De Kaméidi, mat deem et de Buedem getraff huet, huet de Pilipo siichtbar sprangen.
  
  "Hutt Dir eppes gesot?" D'Mai huet hir perfekt manicéiert Fangerneel iwwer d'Hawaiianer mat Stëppchen bedeckt. "Iwwer Är Männer?"
  
  "A soss geet et nach? Wësst Dir iwwerhaapt wien dëse Club gehéiert?
  
  Mai laacht. D'Alicia ass op hinnen allebéid gaangen, ongestéiert nodeems se véier Bodyguards geschéckt hunn. "Komesch Dir sollt dat soen." Si huet de Fouss op dem Pilipo säin Häerz geluecht an huet schwéier gedréckt. "Dësen Typ, Claude. Wou ass hien?"
  
  Dem Pilipo seng Ae sinn ronderëm wéi gefaange Feierblummen gefuer. "Ech ... ech weess et net. Hie kënnt ni hei. Ech lafen dës Plaz, awer ech ... ech kennen de Claude net.
  
  "Onglécklech." D'Alicia huet de Pilipo am Häerz geschloen. "Fir dech".
  
  Den Drake huet e Moment gedauert fir hire Perimeter ze scannen. Alles war sécher. Hien huet sech an d'Nues geluecht, bis hie mam Clubbesëtzer Nues zu Nues war.
  
  "Mir kréien et. Dir sidd eng wäertlos Minion. Ech sinn esouguer d'accord datt Dir de Claude net kennt. Awer Dir sidd verdammt sécher datt Dir een kennt deen hien kennt. Eng Persoun déi vun Zäit zu Zäit besicht. E Mann, dee sécher ass, datt Dir Iech selwer am Scheck hält. Elo -" Den Drake huet de Pilipo um Hals gegraff, seng Roserei kaum verstoppt. "Dir sot mir den Numm vun dëser Persoun. Oder ech dréinen däi fucking Kapp of."
  
  Dem Pilipo seng Geflüster sinn och hei uewen onhéiert ginn, wou déi donneresch Beats duerch déi schwéier akustesch Maueren ofgedämpft goufen. Den Drake huet de Kapp gerëselt wéi en Tiger de Kapp vun enger doudeger Gazelle rëselt.
  
  "Waat?"
  
  "Buchanan. Dëse Mann heescht Buchanan."
  
  Den Drake huet méi haart gepresst wéi seng Roserei ugefaang huet ze iwwerhuelen. "Sot mir wéi Dir him kontaktéiert." Biller vum Kennedy hunn seng Visioun gefëllt. Hien huet kaum gefillt datt Mai an Alicia him vum stierwende Clubbesëtzer ewech zéien.
  
  
  KAPITEL AACHTEN
  
  
  Déi hawaiianesch Nuecht war nach ëmmer amgaang. Et war just no Mëtternuecht wéi den Drake, de May an d'Alicia aus dem Club geschloen hunn an e geparkten Taxi gefeiert hunn. D'Alicia huet hir Fluchtwee iwwerdeckt andeems si glécklech op den DJ trëppelt, säi Mikro gräift an hire beschte Rockstar Androck mécht. "Moien Honolulu! Wéi geet et dir? Sou frou haut den Owend hei ze sinn. Dir sidd sou verdammt schéin!" Dunn ass si glat fortgaang, hannert dausend Viraussetzungen op dausend Lëpsen.
  
  Elo hu si fräi mam Taxichauffer geschwat. "Wéi laang mengt Dir et dauert ier de Pilipo de Buchanan warnt?" Alicia gefrot.
  
  "Mat Gléck, si fannen hien vläicht net fir eng Zäit. Hien ass gutt verbonnen. Awer wa se et maachen - "
  
  "Hie wäert net schwätzen," sot den Drake. "Hien ass e Feigling. Hie wäert net drop opmierksam maachen, datt hien dem Claude säi Mann ëmgedréit huet. Ech géif meng Hypothéik drop setzen."
  
  "Bouncers kënnen d'Bounen spillen." sot Mai roueg.
  
  "Déi meescht vun hinnen sinn onbewosst." D'Alicia huet gelaacht, sot dann méi eescht. "Awer de Sprite ass richteg. Wann se erëm kënne goen a schwätzen, gi si wéi Schwäin.
  
  Den Drake huet seng Zong geklickt. "Verdammt, Dir hutt allebéi Recht. Da musse mer et séier maachen. Dës Nuecht. Et gëtt keng aner Wiel."
  
  "North Kukui Street," sot Mai dem Taxichauffer. "Dir kënnt eis bei der Morgue ofginn."
  
  Den Taxichauffer huet si séier ugekuckt. "Wierklech?"
  
  D'Alicia huet seng Opmierksamkeet mat engem freche Laachen gefaang. "Halt et erof, fënnef-o." Fuert einfach."
  
  Den Taxichauffer huet eppes wéi "Fucking haole" gemëscht, awer huet säi Bléck op d'Strooss gedréint an ass roueg gefall. Den Drake huet geduecht wou se higoen. "Wann dëst wierklech dem Buchanan säi Büro ass, ass hien onwahrscheinlech zu dëser Zäit do ze sinn."
  
  D'Alicia huet geschnauft. "Drakey, Drakey, du lauschters einfach net gutt genuch. Wéi mir endlech gemierkt hunn, datt den dommen Mann, de Pilipo, säin Hals esou enk an den Hänn hat, datt et violett gouf, hu mir eis ugefaang säi lächerlecht Liewen ze retten, an hien huet eis gesot datt de Buchanan en Haus hat.
  
  "Haus?" Den Drake huet eng Grimasse gemaach.
  
  "Iwwer d'Geschäft. Dir kennt dës Händler. Si liewen an iessen do, spillen do, organiséieren hir lokal Aarbechtsplazen vun do aus. Behält Uerdnung. Hie wäert souguer seng Leit an der Géigend halen. Et ass eng non-stop schwéier Party, Mann.
  
  "Wat hëlleft d'Evenementer am Nuetsclub geheim ze halen, fir de Moment." Mai gesot wéi den Taxi am Morgue gestoppt huet. "Erënnert Dir Iech un wéi mir an de Büro vun deem Liwwermagnéit zu Hong Kong agebrach sinn? Mir ginn séier eran, mir ginn séier eraus. Esou soll et sinn."
  
  "Genau wéi wa mir op där Plaz zu Zürich ukomm sinn." D'Alicia sot haart dem Drake. "Et ass net alles ëm Iech, Kitano. Net esou wäit."
  
  
  ***
  
  
  Den Hayden ass an d'Appartement geklommen, dat si am CIA-Gebai zu Honolulu kritt hat an ass dout an hire Gleis gestoppt. De Ben war op hatt gewaart, souz um Bett a hänkelt seng Been.
  
  De jonke Mann huet midd ausgesinn. Seng Ae ware bluddeg duerch d'Stären op e Computerbildschierm fir Deeg, a seng Stir huet e bësse geréckelt vun esou intensiver Konzentratioun. Den Hayden war frou hien ze gesinn.
  
  Si huet siichtbar ronderëm de Raum gekuckt. "Hutt Dir an d'Karin endlech den Nabelschnouer geschnidden?"
  
  "Här, harr. Si ass Famill." Hien sot et wéi wann hir Proximitéit déi offensichtlechst Saach wier. "A si weess definitiv hire Wee ronderëm e Computer."
  
  "E Genie-Niveau IQ hëlleft Iech mat dësem." Hayden huet hir Schong aus. Den décke Teppech huet sech wéi e schaumegt Këssen ënnert hire schmerzende Féiss gefillt. "Ech sinn absolut sécher datt Dir muer fannt wat mir an de Cook's Journals brauchen."
  
  "Wa mir se iwwerhaapt kënnen entdecken."
  
  "Alles ass um Internet. Dir musst just wësse wou Dir kuckt."
  
  De Ben huet hatt gefroot. "Geet ... fillt et sech wéi wann mir hei manipuléiert ginn? Als éischt fannen ech d'Graf vun de Gëtter, an dann d'Transfergeräter. Mir entdecken elo datt déi zwee verbonne sinn. An - "Hien huet gestoppt.
  
  "A wat?" Den Hayden huet sech nieft him um Bett niddergelooss.
  
  "D'Apparater kéinten iergendwéi mat de Gates of Hell verbonne sinn," huet hien begrënnt. "Wann de Kovalenko se wëll, da sollten se do sinn."
  
  "Et ass net wouer". Den Hayden huet sech méi no gebonnen. "Kovalenko ass verréckt. Mir kënnen net virstellen wéi hien säi Denken versteet.
  
  Dem Ben seng Ae weisen datt hie séier seng Gedanken verléiert a mat aneren flirtéiert. Hien Kuss Hayden wéi si hire Kapp op säi. Si huet sech ewechgezunn wéi hien ugefaang huet mat eppes a senger Tasche ze fummelen.
  
  "Ech fille mech besser wann et duerch den Zipper erauskënnt, Ben."
  
  "Ech? Nee. Ech wollt dat." Hien huet säin Handy erausgeholl, den Ecran op den MP3-Player gewiesselt an en Album erausgesicht.
  
  Fleetwood Mac huet ugefaang "Second Hand News" aus de klassesche Rumeuren ze sangen.
  
  Den Hayden blénkt iwwerrascht. "Dinorok? Wierklech?"
  
  De Ben huet hatt op de Réck geheit. "E puer vun dësem ass besser wéi Dir denkt."
  
  Den Hayden huet d'piercing Trauregkeet am Toun vun hirem Frënd net verpasst. Si huet d'Thema vum Lidd net verpasst, kloer am Titel. Aus déiselwecht Grënn wéi de Ben, huet et hatt un de Kennedy Moore an den Drake an alles wat se verluer haten nodenken. Net nëmmen hu si béid e grousse Frënd am Kennedy verluer, awer hire gewaltsamen Doud reduzéiert all d'Frënn vum Drake op just Hannergrondgeräischer.
  
  Awer wéi de Lindsey Buckingham ugefaang huet iwwer dat grousst Gras ze sangen a seng Saach ze maachen, huet d'Stëmmung séier geännert.
  
  
  ***
  
  
  D'Mai huet den Taxichauffer gefrot fir ze waarden, awer de Mann huet net nogelauschtert. Soubal si aus dem Auto geklomm sinn, huet hien de Motor gestart an ass fortgefuer, mat Kies gesprutzt.
  
  D'Alicia huet no him gekuckt. "Réck".
  
  D'Mai huet op d'Kräizung virun hinne gewisen. "D'Buchanan House ass lénks."
  
  Si sinn an agreabel Rou gaang. Virun Méint wousst den Drake datt dëst ni geschéie géif. Haut haten si e gemeinsame Feind. Si waren all beréiert vum Wahnsinn vum Bloody King. A wann hien däerf fräi bleiwen, kéint hien hinnen nach ëmmer schwéier schueden.
  
  Zesummen waren si eng vun de beschten Equippen op der Welt.
  
  Si sinn iwwer d'Kräizung gekräizt a verlangsamt wéi dem Buchanan seng Immobilie an d'Siicht koum. D'Plaz war mat Liicht gefloss. D'Riddoen sinn erof. D'Dieren waren op sou datt d'Musek duerch d'Géigend fléisse konnt. Den Toun vu Rapmusek konnt souguer iwwer der Strooss héieren.
  
  "E Modell Noper," Alicia kommentéiert. "Een esou een - ech muss just no kommen an hir verdammt Stereo-System an d'Schëlleren zerbriechen."
  
  "Awer déi meescht Leit sinn net wéi Dir," sot den Drake. "Dëst ass wat dës Leit opbléien. Si sinn Bullies um Häerz. Am richtege Liewen droen si Gewierer an hu keng Matgefill oder Gewësse.
  
  D'Alicia huet him gelaacht. "Da erwaarden se keng vollstänneg Attack."
  
  Mai averstanen. "Mir gi séier eran, mir gi séier eraus."
  
  Den Drake huet geduecht wéi de Blood King d'Tötung vu sou vill Onschëllegen bestallt huet. "Loosst eis fänke se."
  
  
  ***
  
  
  Den Hayden war plakeg a schweess wéi hiren Handy geruff huet. Wann et net den Ënnerschrëft Ringtone vun hirem Chef, Jonathan Gates gewiescht wier, hätt si et blockéiert.
  
  Amplaz huet si gekrasch, de Ben ewech gedréckt an op den Äntwertknäppchen gedréckt. "Jo?"
  
  Gates huet net emol gemierkt datt si ouni Otem war. "Hayden, ech entschëllege mech fir déi spéit Stonn. Kënnt Dir schwätzen?"
  
  Den Hayden ass direkt an d'Realitéit zréckgezunn. D'Paart huet hir Opmierksamkeet verdéngt. Den Horror, deen hie fir säi Land erliewt huet, war wäit iwwer säi Pflichtgefill.
  
  "Natierlech, Här."
  
  "Dmitry Kovalenko hält d'Familljemembere vun aacht US Senatoren, véierzéng Vertrieder, an ee Buergermeeschter gefaangen. Dëst Monster wäert fir Gerechtegkeet bruecht ginn, Jay, mat all néideg Moyenen. Dir hutt all d'Ressourcen."
  
  D'Verbindung gouf ënnerbrach.
  
  D'Hayden souz an d'Däischtert an d'Däischtert kucken, hir Luucht komplett ausgeläscht. Hir Gedanken ware bei de Prisonéier. Déi Onschëlleg hunn erëm gelidden. Si huet sech gefrot wéi vill méi Leit géife leiden ier de Blood King viru Geriicht bruecht gouf.
  
  De Ben ass iwwer d'Bett bei hatt gekrabbelt an huet hatt einfach ugepaakt wéi se wollt.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake ass fir d'éischt bannen gaang an huet sech an engem laange Gang fonnt mat zwou Dieren op lénks an eng oppe Kichen um Enn. De Mann ass d'Trap erofgaang, seng Ae sinn op eemol mat Schock gefëllt wéi hien den Drake an d'Haus gesinn huet.
  
  "Wat der-?"
  
  Dem Mai seng Hand ass méi séier bewegt wéi d'Ae gesinn. Eng Sekonn huet de Mann d'Loft gezunn fir eng Warnung ze ruffen, an déi nächst ass hien mat engem klenge Dolch am Hals d'Trap erof rutschen. Wéi hien um Buedem erreecht huet, huet d'Mai hir Aarbecht fäerdeg gemaach an hir Dolch zréckgeholl. Den Drake ass duerch de Korridor geplënnert. Si sinn lénks an den éischte Raum gedréint. Véier Puer Aen hunn aus den einfache Këschte gekuckt, an deenen se d'Sprengstoff agepaakt haten.
  
  Sprengstoff?
  
  Den Drake huet den C4 direkt unerkannt, awer hien hat keng Zäit ze denken, wéi d'Männer déi suergfälteg geworf Waffen gegraff hunn. D'Mai an d'Alicia hunn ëm den Drake gedanzt.
  
  "Do!" Den Drake huet op déi séierst gewisen. D'Alicia huet hien mat engem onfrëndleche Kick an d'Liewe geschloen. Hien ass erofgefall, eppes gemëscht. De Mann virum Drake ass séier op him gaang, sprangen iwwer den Dësch fir d'Héicht an d'Kraaft vu sengem Attack ze erhéijen. Den Drake huet säi Kierper ënner dem Fluch vum Mann gesponnen, a wéi hien gelant ass, huet hien seng zwee Knéien vun hannen erausgeschloen. De Mann huet vu Roserei gejaut a Spaut ass aus sengem Mond geflunn. Den Drake huet mat all senger brutaler Kraaft a Kraaft en zerstéierende Axtschlag uewen op de Kapp geliwwert.
  
  De Mann ass ouni Toun zesummegefall.
  
  Lénks vu senger Säit huet de Mai zwee Streik séier no hanne gestart. Béid goufen verduebelt mat Wonnen am Bauch, Iwwerraschung iwwer hir Gesiichter geschriwwen. Den Drake huet séier en Doudesgrip benotzt fir een ze incapacitéieren, während d'Mai deen aneren erausgeschloen huet.
  
  "Loosst". - huet den Drake gejot. Si wëssen et vläicht net, awer dës waren nach ëmmer d'Leit vum Bluttkinnek. Si haten Gléck, datt den Drake presséiert war.
  
  Si sinn zréck an de Gank an sinn an en anert Zëmmer erofgaang. Wéi se dobannen gerutscht sinn, huet den Drake d'Kichen gesinn. Et war voller Männer, all stare op eppes op engem nidderegen Dësch. D'Rap Kläng vu bannen koumen sou haart datt den Drake bal erwaart huet datt se erauskommen fir hien ze treffen. Mai ass no vir gerannt. Wéi den Drake an d'Zëmmer erakoum, hat si schonn ee Mann geluecht an ass op deen nächste geplënnert. En Typ mat engem décke Baart ass an den Drake gerannt, scho mat engem Revolver an der Hand.
  
  "Wat hues du gemaach-?"
  
  Training war alles an der Konscht vum Kampf, an den Drake war méi séier zréck wéi e Politiker eng Schlësselfro konnt vermeiden. Direkt huet hien säi Been opgehuewen, de Revolver aus dem Mann seng Hänn geschloen, ass dunn no vir gestouss an huet en an d'Loft gefaangen.
  
  Hien huet d'Waff ëmgedréit.
  
  "Liewe vum Schwert." Hien huet gebrannt. Dem Buchanan säi Mann ass an engem artistesche Ausbroch no hannen gefall. D'Mai an d'Alicia hunn direkt en anert ofgeschaaft Feierwaff opgeholl, wéi een aus der Kichen gejaut huet. "Hey, Narren! Wat de Fuck maacht Dir?"
  
  Den Drake huet gelaacht. Anscheinend war Schéiss net ongehéiert an dësem Haus. Gutt. Hien ass bei d'Dier gaangen.
  
  "Zwee," Hien huet geflüstert, a weist datt de Raum bei der Dier nëmmen deenen zwee Spillraum ginn huet. Mai souz hannert hir.
  
  "Loosst eis dës Hënn zéien." Den Drake an d'Alicia koumen eraus, schéissen, zielen op de Bësch vu Been, deen den Dësch ëmginn.
  
  Blutt gesprëtzt a Kierper sinn op de Buedem gefall. Den Drake an d'Alicia sinn no vir geplënnert, wousst datt Schock an Angscht hir Géigner duercherneen bréngen an intimidéieren. Ee vun de Wuecht vum Buchanan sprang iwwer en nidderegen Dësch an ass an d'Alicia geschloen, an huet si op d'Säit geheit. D'Mai ass an d'Lück geklommen, sech selwer verteidegt, wéi d'Wuechter zweemol mat sengem Fanger op hatt gedréckt huet. D'Mai huet all Schlag op hirem Ënneraarm gefaang ier hien hien mat hirer Pistoul schwéier op d'Nuesbréck geschloen huet.
  
  D'Alicia huet sech erëm an de Kampf bruecht. "Ech hat et."
  
  "Oh, ech si sécher, Dir hutt et gemaach, Schatz."
  
  "Blos mech." D'Alicia huet d'Waff op déi kräizend Männer geriicht. "Wëllt een aneren probéieren? Hm?"
  
  Den Drake huet op den nidderegen Dësch a säin Inhalt gekuckt. Pile vu C4 hunn d'Uewerfläch a verschiddenen Etappe vun der Virbereedung verrotten.
  
  Wat d'Häll war de Bloody King geplangt?
  
  "Ween vun iech ass de Buchanan?"
  
  Keen huet geäntwert.
  
  "Ech hunn en Deal fir Buchanan." Den Drake huet d'Schëller gezunn. "Awer wann hien net hei ass, da mengen ech, mir mussen Iech all schéissen." Hien huet den noosten Mann am Bauch geschoss.
  
  Kaméidi huet de Raum gefëllt. Souguer d"Mai huet hien erstaunt gekuckt. "Matt-"
  
  Hien huet op hir gekrasch. "Keng Nimm."
  
  "Ech sinn de Buchanan." De Mann, dee sech géint de grousse Frigo zréckgeluegt huet, huet gegast wéi hien schwéier Drock op d'Kugelwonn ausgeléist huet. "Komm, Mann. Mir hunn Iech net schued."
  
  Dem Drake säi Fanger huet sech um Ausléiser festgehalen. Et huet enorm vill Selbstkontrolle gebraucht fir net ze schéissen. "Hass Dir mech net verletzt?" Hie sprang no vir an huet bewosst säi Knéi op déi bluddeg Wonn geluecht. "Hass Dir mech net verletzt?"
  
  Bluttlust huet seng Visioun gefëllt. Inconsolable Trauer huet säi Gehir an d'Häerz duerchgebrach. "Sot mir," sot hien heiss. "Sot mir wou de Claude ass oder, Gott hëllefe mir, ech wäert Äre Gehir iwwer dëse fucking Frigo blosen."
  
  Dem Buchanan seng Aen hunn net gelunn. D'Angscht virum Doud huet seng Ignoranz transparent gemaach. "Ech kennen dem Claude seng Frënn," huet hie gekrasch. "Awer ech kennen de Claude net. Ech kéint Iech seng Frënn soen. Jo, ech kann Iech se ginn."
  
  Den Drake huet nogelauschtert wéi hien zwee Nimm an hir Plazen gesot huet. Scarberry a Peterson. Eréischt wann dës Informatioun komplett erausgezunn ass, huet hien op den Dësch voller C4 gewisen.
  
  "Wat mëss du hei? Sidd Dir prett fir e Krich ze starten?
  
  D'Äntwert huet hien erstaunt. "Ma, jo. D'Schluecht vu Hawaii fänkt un, Mann.
  
  
  KAPITEL NËTTEEN
  
  
  De Ben Blake ass an dee klenge Büro gaang, deen hie mat senger Schwëster gedeelt huet, fir d'Karin ze fannen, déi bei der Fënster stoe. "Hallo Schwëster".
  
  "Hallo. Kuckt just dëst, Ben. Sonnenopgang op Hawaii."
  
  "Mir sollten op der Plage sinn. Jidderee geet dohinner fir Sonnenopgang a Sonnenënnergang.
  
  "O wierklech? D'Karin huet hire Brudder mat e bësse Sarkasmus ugekuckt. "Dir hutt et um Internet gekuckt, oder?"
  
  "Ma, elo, wa mir hei sinn, géif ech gär vun dëser gestoppter Plaz erausgoen an e puer Awunner treffen."
  
  "Fir wat?"
  
  "Ech hunn ni en Hawaiianer begéint."
  
  "Mano ass e verdammt Hawaiian, Dumbo. Gott, heiansdo froen ech mech ob ech souwuel eis Versuergung vu Gehirzellen hunn.
  
  De Ben wousst datt et kee Sënn war fir eng Schluecht vu Witz mat senger Schwëster unzefänken. Hien huet déi wonnerschéi Vue fir e puer Minutten bewonnert, ier hien op d'Dier gaang ass fir hinnen zwee Kaffi ze schëdden. Wéi hien zréckkoum, war d'Karin schonn hir Computeren opstarten.
  
  De Ben huet d'Becher nieft hire Tastaturen gesat. "Dir wësst datt ech mech drop freeën." Hien huet seng Hänn reiwen. "Ech mengen, sichen no de Logbicher vum Captain Cook. Dëst ass richteg Detektivaarbecht well mir sichen no wat verstoppt ass, net wat offensichtlech ass.
  
  "Mir wëssen sécher datt et keng Linken um Internet gëtt, déi Cook mam Diamond Head oder Leahy mat den Hawaiianer verbannen. Mir wëssen datt Diamond Head just ee vun enger Serie vu Kegel, Ventilen, Tunnelen a Lava-Réier ass, déi ënner Oahu lafen.
  
  De Ben huet e Schlupp vu sengem waarme Kaffi geholl. "Mir wëssen och datt Cook op Kauai gelant ass, an der Stad Waimea. Kuckt Waimea fir e Canyon beandrockend genuch fir de Grand Canyon ze rivaliséieren. Kauai Lokalbewunner hunn den Ausdrock originell Plaz fir Hawaii ze besichen als e frech Jab zu Oahu. Et ass eng Statu vum Cook zu Waimea nieft engem ganz klenge Musée.
  
  "Eng aner Saach, déi mir wëssen," huet d'Karin geäntwert. "De Punkt ass datt d'Logbicher vum Captain Cook hei sinn." Si huet op hirem Computer geklappt. "Online".
  
  De Ben huet geschloen an huet ugefaang duerch déi éischt vun den extensiv Zäitschrëften ze fléien. "Loosst de Spaass ufänken." Hien huet seng Kopfhörer ugeschloss an huet sech op säi Stull zréckgezunn.
  
  D'Karin huet hie gekuckt. "Maach et aus. Ass dëst d'Mauer vum Schlof? An eng aner Cover? Irgendwann, klenge Brudder, musst Dir dës nei Tracks ophuelen an ophalen Är fënnef Minutte Ruhm ze verschwenden.
  
  "Sot mir net, datt Dir Är Zäit verschwends, Schwëster. Mir all wëssen, Dir sidd e Meeschter an dësem.
  
  "Gitt Dir dat nach eng Kéier op? Elo?"
  
  "Fënnef Joer sinn vergaangen." De Ben huet d'Musek opgehuewen a sech op säi Computer konzentréiert. "Fënnef Joer Ruin. Loosst net wat geschitt ass dann déi nächst zéng ruinéieren.
  
  
  ***
  
  
  Schafft ouni Schlof a mat minimalem Rescht, hunn den Drake, May an Alicia decidéiert eng kuerz Paus ze huelen. Den Drake krut ongeféier eng Stonn nom Sonnenopgang en Uruff vum Hayden a Kinimaka. De Mute Knäppchen huet dëse Problem séier geléist.
  
  Si hunn e Raum zu Waikiki gelount. Et war e groussen Hotel op Rieder, voll mat Touristen, hinnen en héijen Niveau vun Anonymitéit ginn. Si hunn séier bei den lokalen Denny's giess, si sinn dunn an hiren Hotel gaangen, wou si mam Lift an hiert Zëmmer um aachte Stack geholl hunn.
  
  Eemol dobannen, huet den Drake entspaant. Hie wousst d'Virdeeler fir sech selwer mat Iessen a Rescht ze brennen. Hien huet sech an engem einfache Stull bei der Fënster gekrollt, a genéisst d'Art a Weis wéi déi kloer hawaiianesch Sonn iwwer hien duerch d'franséisch Fënstere gewäsch huet.
  
  "Dir zwee kéinten iwwer d'Bett kämpfen," huet hien gemëscht ouni sech ëmzedréien. "Een huet den Alarm fir zwou Auer gesat."
  
  Domat huet hien seng Gedanke lassgelooss, berouegt duerch d'Wëssen, datt si d'Adress vun zwee Männer hunn, déi dem Claude sou no wéi méiglech waren. De Fridden ze wëssen datt de Claude direkt an de Bloody King gefouert gouf.
  
  Fridden vum Geescht aus dem Wëssen, datt et nëmmen e puer Stonnen virun bluddeger Revanche waren.
  
  
  ***
  
  
  Hayden a Kinimaka hunn de Moien am lokalen Honolulu Police Department verbruecht. D'Nouvelle war, datt e puer vun dem Claude sengen "Mataarbechter" an der Nuecht eliminéiert goufen, mä et gouf keng richteg Noriicht. De Clubbesëtzer, genannt Pilipo, sot ganz wéineg. Verschidde vu senge Bouncers koumen am Spidol. Et schéngt och datt säi Videofeed wonnerbar däischter war wéi e Mann an zwou Fraen him just viru Mëtternuecht attackéiert hunn.
  
  Dobäi kënnt nach eng bluddeg Schéisserei iergendwou am Stadkär, dee méi vum Claude senge bekannte Komplizen involvéiert huet. Wéi bewaffnete Beamten op der Plaz ukomm sinn, hunn se nëmmen en eidelt Haus fonnt. Keng Männer. Keng Telefonsnummer. Nëmme Blutt um Buedem an um Kichendësch, op deem Spuere vum C4 beim Stëbs fonnt goufen.
  
  Hayden probéiert den Drake. Si huet probéiert d'Alicia ze ruffen. Si huet de Mano op d'Säit gezunn a geflüstert rosen an säin Ouer. "Verdammt hinnen! Si wëssen net datt mir d'Ënnerstëtzung hunn fir ze handelen wéi mir et passend fannen. Si sollten wëssen."
  
  De Kinimaka huet sech gezunn, seng grouss Schëlleren klammen a falen. "Vläicht wëll den Drake net wëssen. Hie wäert et op seng Manéier maachen, mat oder ouni Regierungsënnerstëtzung.
  
  "Elo ass hien eng Belaaschtung."
  
  "Oder e gëftege Pfeil deen direkt an d'Häerz flitt." Kinimaka huet gelaacht wéi säi Chef him gekuckt huet.
  
  Hayden war fir ee Moment duercherneen. "Waat? Sinn dës Texter aus engem Lidd oder eppes?
  
  Kinimaka huet beleidegt ausgesinn. "Ech mengen net, Chef. Also," hie kuckt op déi versammelt Polizisten, "wat weess d'Police iwwer de Claude?"
  
  Hayden huet eng déif Otem. "Et ass net iwwerraschend datt et ganz wéineg sinn. De Claude ass de schaarfe Besëtzer vu verschiddene Veräiner, déi an illegal Aktivitéiten involvéiert sinn oder net. Si sinn net héich op der Police Iwwerwaachungslëscht. Dofir bleift hire rouege Besëtzer anonym.
  
  "Mat alles wat, ouni Zweiwel, vum Kovalenko entworf gouf."
  
  "Ouni Zweifel. Et ass ëmmer gutt fir e Kriminell e puer Mol aus der realer Welt geläscht ze ginn.
  
  "Vläicht mécht den Drake Fortschrëtter. Wann dat net de Fall wier, mengen ech, hie wier bei eis.
  
  Hayden wénkt. "Loosst eis hoffen, datt dat de Fall ass. An der Tëschenzäit musse mir e puer Awunner schockéieren. An Dir sollt jidderengem kontaktéieren deen Dir kennt, deen eis hëllefe kéint. De Kovalenko huet schonn e Bluttbad erstallt. Ech haassen ze denken wéi dëst alles kéint ophalen.
  
  
  ***
  
  
  De Ben huet säi Bescht probéiert fir säi Fokus héich ze halen. Seng Emotiounen waren an Onrou. Et waren Méint zënter sengem Liewen normal war. Virun der Odin Affär war seng Iddi vun der Abenteuerlechkeet seng modern Rockband The Wall of Sleep geheim ze halen vu senger Mamm a Papp. Hie war e Familljemann, e frëndlechen Nerd mat engem Talent fir alles wat technesch ass.
  
  Elo huet hien d'Schluecht gesinn. Hien huet d'Leit gesinn ëmbruecht. Hie war fir säi Liewen gekämpft. Dem beschte Frënd seng Frëndin ass a senge Waffen gestuerwen.
  
  Den Iwwergank tëscht de Welten huet hien auserneen gerappt.
  
  Füügt dozou den Drock fir mat senger neier Frëndin, engem amerikanesche CIA Agent, ze sinn, an hie war guer net iwwerrascht, sech selwer ze flüchten.
  
  Net datt hien jeemools senge Frënn gesot huet. Seng Famill, jo, hie kéint hinnen soen. Mee Karin war nach net prett dofir. A si hat hir Problemer. Hien hat hir just gesot datt si no fënnef Joer sollt weidergoen, awer hie wousst datt wann datselwecht mat him geschitt ass, et de Rescht vu sengem Liewen ruinéiert.
  
  An de Rescht vun de Wall of Sleep Memberen hunn him dauernd SMSen. Wou bass du, Blakey? Solle mir den Owend zesummen? Schreif mech op d'mannst zréck, du Idiot!Si haten nei Tracks prett fir opgeholl ze ginn. Et war säi verdammt Dram!
  
  Elo ass déi ganz Saach, déi him seng grouss Paus ginn huet, a Gefor.
  
  Hien huet un den Hayden geduecht. Wann d'Welt ausernee fält, konnt hien ëmmer seng Gedanken op hir dréinen, an alles wäert e bësse méi einfach ginn. Säi Geescht wandert. Hien huet weider duerch d'Säite vun engem Online-Buch scrollen, dat iergendeen aus dem Cook sengen eegene Scribbles transkribéiert huet.
  
  Hien huet et bal verpasst.
  
  Fir op eemol, direkt do, ënnert de Wiederberichter, Längt- a Breetbezeechnungen, a kuerz Detailer vu wien bestrooft gouf fir hir deeglech Ratioun vu Rëndfleesch net ze iessen a wien dout am Rigging fonnt gouf, ass eng kuerz Referenz op de Pele's Gate opgetaucht.
  
  "Schwëster". - Ben ausgeot. "Ech mengen, ech hunn eppes fonnt." Hien huet e kuerzen Abschnitt gelies. "Wow, dëst ass e Mann säi Kont vun hirer Rees. Sidd Dir prett fir dëst?"
  
  
  ***
  
  
  Den Drake ass vu liichtem Schlof zu Wakefulness gaangen an der Zäit déi et gedauert huet fir seng Aen opzemaachen. D'Mai ass hannert him hin an zréck gaangen. Et huet geklongen wéi wann d'Alicia an der Dusch war.
  
  "Wéi laang ware mir dobaussen?"
  
  "Gitt oder huelt néngzeg Minutten. Hei, kuckt dëst eraus." Mai huet him eng vun de Pistoulen gehäit, déi se vum Buchanan a senge Männer geholl hunn.
  
  "Wat ass de Score?"
  
  "Fënnef Revolver. Alles ass gutt. Zwee 38 an dräi 45 Kaliber. All mat Zäitschrëften dräi Véierel voll.
  
  "Méi wéi genuch". Den Drake ass opgestan an huet sech gestreckt. Si hunn décidéiert, datt si wahrscheinlech e méi eeschte Géigner konfrontéieren - Leit no bei Claude - sou datt Waffen droen obligatoresch war.
  
  D'Alicia ass mat naass Hoer aus dem Buedzëmmer erauskomm, an d'Jackett gezunn. "Prett fir erauszekommen?"
  
  D'Informatioun, déi se vum Buchanan kruten, war datt béid Scarberry a Peterson en exotesch Autoshändler am Rand vun Waikiki besëtzen. Exoticars genannt, et war souwuel e Retail Outlet wéi och e Reparaturgeschäft. Hien huet och déi meescht Zorte vu High-End Autoen gelount.
  
  E ganz lukrativen Cover, huet den Drake geduecht. Keen Zweiwel entworf fir all Zorte vu kriminellen Aktivitéiten ze verstoppen. Scarberry a Peterson waren ouni Zweifel un der Spëtzt vun der Liewensmëttelkette. De Claude wier nächst.
  
  Si sinn an en Taxi geklomm an dem Chauffeur d'Adress vum Dealer ginn. Et war ongeféier zwanzeg Minutten ewech.
  
  
  ***
  
  
  De Ben an d'Karin sinn iwwerrascht dem Captain Cook säi Journal ze liesen.
  
  Duerch d'Ae vun enger anerer Persoun ze gesinn d'Evenementer, déi dem berühmte Mier Kapitän geschitt ass virun méi wéi zweehonnert Joer war ganz bemierkenswäert. Awer de Kont vum Cook opgeholl awer nach ëmmer ganz geheime Rees ënner dem bekanntste Vulkan vun Hawaii ze liesen war bal iwwerwältegend.
  
  "Et ass erstaunlech". D'Karin huet hir Kopie um Computerbildschierm duerchgesat. "Déi eng Saach, déi Dir net mierkt, ass dem Cook seng genial Viraussiicht. Hien huet Leit aus alle Beräicher mat sech geholl fir seng Entdeckungen opzehuelen. Wëssenschaftler. Botaniker. Kënschtler. Kuckt - "Si huet um Écran geklappt.
  
  De Ben huet sech no hannen gezunn fir déi delikat ausgefouert Zeechnung vun der Planz ze gesinn. "Cool".
  
  Dem Karin seng Ae blénken. "Dëst ass super. Dës Planzen goufen net entdeckt oder dokumentéiert bis Cook a seng Equipe se opgeholl an zréck an England mat dëse fantastesch Zeechnungen a Beschreiwunge. Si hunn eis Welt kartéiert, dës Leit.Si hunn Landschaften a Küste gemoolt wéi mir haut einfach Fotoe maachen. Denk driwwer no".
  
  Dem Ben seng Stëmm huet seng Opreegung verroden. "Ech weess. Ech weess. Awer lauschtert dëst - "
  
  "Wow". Karin war an hirer eegener Geschicht absorbéiert. "Wosst Dir datt ee vun de Cook's Crew de William Bligh war? De Mann, dee Kapitän vun der Bounty gouf? An datt den amerikanesche President deemools, de Benjamin Franklin, all seng Mierkapiteinen e Message geschéckt huet, de Cook eleng ze loossen, trotz der Tatsaach, datt d'Amerikaner deemools am Krich mat de Briten waren. De Franklin huet hien "de gemeinsame Frënd vun der Mënschheet" genannt.
  
  "Schwëster". - huet de Ben gejot. "Ech hunn eppes fonnt. Lauschtert - Landfall gouf zu Owhihi, Hawaii, no beim héchste Punkt vun der Insel gemaach. 21 Grad 15 Minutten nërdlech Breet, 147 Grad nërdlech Längt, 48 Minutten westlech. Héicht 762 Fouss. Mir ware gezwongen, bei Lihi ankeren ze loossen an un d'Land ze goen. D'Awunner, déi mir agestallt hunn, hu ausgesinn wéi wann se d'Flecken aus dem Réck fir eng Fläsch Rum géifen räissen, awer waren tatsächlech souwuel tolerabel a wëssenschaftlech.
  
  "Gëff mir déi verkierzte Versioun," huet d'Karin geklappt. "Op Englesch".
  
  De Ben huet op hatt gekrasch. "Gott, Meedchen, wou ass Är Indiana Jones?"Däi Luke Skywalker? Dir hutt just kee Sënn vun Aventure. Also eis narrator, e Mann genannt Hawksworth, huet sech mat Cook, sechs anere Séifuerer an eng Handvoll Naturvölker ze entdecken wat de Naturvölker genannt Pele's Gate ". Dëst gouf gemaach ouni d'Wësse vum lokale Kinnek a mat grousse Risiko. Wann se doriwwer erausfonnt hätten, hätt de Kinnek se all ëmbruecht. D'Hawaiianer hunn de Gate vu Pele veréiert. Déi gebierteg Guiden hunn grouss gefuerdert. belount."
  
  "Pelé's Gate muss e puer eeschte Besuergnëss fir de Cook verursaacht hunn fir sou e Risiko ze huelen," bemierkt Karin.
  
  "Ma, Pele war de Gott vu Feier, Blëtz, Wand a Vulkaner. Vläicht déi populärste Hawaiian Gottheet. Si war grouss Neiegkeeten. Vill vun hirer Legend zentréiert sech ëm hir Herrschaft iwwer d'Ozeanen. D'Art a Weis wéi d'Hawaiianer iwwer hir geschwat hunn, huet wahrscheinlech dem Cook säin Interesse gepickt. A viraussiichtlech war hien en arrogante Mann op enger grousser Entdeckungsrees. Hien hätt keng Angscht de lokale Kinnek ze stéieren.
  
  "E Mann wéi Cook hätt net vill Angscht."
  
  "Genau. Laut Hawksworth hunn d'Awunner hinnen duerch en donkele Passage ënner dem déiwe Häerz vum Vulkan gefouert. Soubal d'Luuchten opgaange sinn an, wéi de Gollum géif soen, e puer komplizéiert Wendunge gemaach goufen, sinn se all opgehalen an hunn verwonnert op d'Paart vu Pele gekuckt.
  
  "Weirdo. Gëtt et eng Zeechnung?
  
  "Nee. De Kënschtler gouf wéinst dëser Rees hannerlooss. Awer Hawksworth beschreift wat se gesinn hunn. E risege Bogen, dee sou héich geflunn ass, datt en iwwer de ganz ieweschten Krees vun eise Flamen en Héichpunkt huet. Handgemaachte Frame agebaut mat klenge Symboler. Notches op all Säit, zwee méi kleng Elementer fehlen. De Wonner huet den Otem ewechgeholl a mir hu wierklech gekuckt bis den däischteren Zentrum ugefaang huet eise Bléck unzezéien.
  
  "Also, am Geescht vun alle Leit, wat hie mengt ass datt se fonnt hunn wat se gesicht hunn, awer dunn realiséiert hunn datt se méi wollten." Karin huet de Kapp gerëselt.
  
  De Ben huet seng Aen op hatt gerullt. "Ech mengen, wat Dir mengt ass, am Geescht vun all Abenteuer, si wollten méi. Mee du hues Recht. Pele's Gate war just dat. Gate. Et huet missen iergendwou féieren."
  
  D'Karin huet hire Stull opgezunn. "Elo froe mech. Wou huet dat gefouert?
  
  Dee Moment huet dem Ben säin Handy geklappt. Hien huet op den Ecran gekuckt an huet seng Aen gerullt. "Mamm a Papp".
  
  
  KAPITEL zwanzeg
  
  
  De Mano Kinimaka huet d'Häerz vu Waikiki gär. Gebuer an opgewuess op Hawaii, huet hien seng fréi Kandheet op Kuhio Beach verbruecht ier seng Famill Fongen gesammelt an op déi méi roueg nërdlech Küst geplënnert ass. D'Surfen do war Weltklass, d'Iessen war authentesch och wann Dir ësst, d'Liewen war sou fräi wéi Dir Iech virstellen konnt.
  
  Awer seng ondelbar fréi Erënnerunge ware vu Kuhio: déi herrlech Plage a gratis Luaus, Sonndesstrandgrillen, einfach Surfen, gutt-natierlech Awunner an déi nuetseg Glanz vun der Sonnenënnergang.
  
  Elo, wéi hien laanscht Kuhio Avenue an duerno Kalakaua gefuer ass, huet hien al, beréiert Saachen gemierkt. Net frësch-konfrontéiert Touristen. Net d'Awunner déi hire Moien Fix Jamba Jus droen. Et gëtt net emol en Glace Verkeefer bei der Royal Hawaiian. Et waren déi laang schwaarz Fakelen, déi se all Nuecht beliicht hunn, den elo bal eidelen Akafskomplex, wou hien eemol gekrasch hat, a laacht um einfachen A-fërmege Warnschëld, deen ee vun de Gänge blockéiert, déi liest: Wann Dir net Spider-Man sidd, den Bréck ass zou, esou einfach ass et. Also Hawaiian.
  
  Hie goung laanscht dem Lassen säin ale Buttek, wou hien eng Kéier op hir wonnerschéi Biller a fantastesch Autoen gekuckt hat. Elo ass et fort. Seng fréi Kandheet war eriwwer. Hien ass laanscht de King's Village Akafszentrum passéiert, wat seng Mamm him eemol gesot huet, war eemol d'Residenz vum Kinnek Kalakaua. Hien ass laanscht déi schéinste Policebüro vun der Welt gaangen, déi direkt op der Waikiki Beach am Schied vun honnerte vu Surfbretten. An hien ass laanscht d'indestructible Statu vum Herzog Kahanamoku geklommen, wéi ëmmer mat frësche Leis bedeckt, déi selwecht, déi hie gekuckt huet wéi hien e klenge Jong war mat enger Millioun Dreem, déi am Kapp dréinen.
  
  Seng Famill gouf elo ronderëm d'Auer bewaacht. Si goufen duerch Top-notch US Marshals an knacken Marines gekuckt. D'Familljenhaus war eidel, als Köder fir Attentäter benotzt. Hie selwer war e markéierte Mann.
  
  Den Hayden Jay, säi beschte Frënd a Chef, souz nieft him am Passagéiersëtz, huet vläicht eppes aus sengem Gesiicht gesinn, well hatt näischt gesot huet. Si gouf vun engem Messer blesséiert, ass awer elo bal erholl. D'Leit ronderëm hien goufen ëmbruecht. Kollegen. Nei Frënn.
  
  An hei ass hien, zréck an säin Heem, d'Plaz vu senger Kandheet. D'Erënnerungen hunn him gefëllt wéi laang verluere Frënn, déi sech mat him erëm verbannen. Erënnerungen bombardéiert him vun all Stroosseneck.
  
  D'Schéinheet vun Hawaii war, datt et an Dir gelieft fir ëmmer. Et war egal ob Dir eng Woch do war oder zwanzeg Joer. Säi Charakter war zäitlos.
  
  Den Hayden huet endlech d'Stëmmung ruinéiert. "Dëse Guy, dës Capua. Verkeeft hien wierklech zerquetscht Äis aus engem Camionnette?
  
  "Et gi gutt Geschäfter hei. Jiddereen huet zerquetscht Äis gär.
  
  "Fair genuch".
  
  Mano lächelt. "Dir wäert gesinn".
  
  Wéi se duerch d'Schéinheet vu Kuhio a Waikiki gefuer sinn, koumen d'Plage periodesch op der rietser Säit. D'Mier huet gefonkelt an d'wäiss Breakwasser hunn invitéierend gewéckelt. De Mano huet e puer Auswierkunge gesinn op der Plage virbereet. Eemol war hien Deel vun engem Outrigger Team dat Trophäen gewonnen huet.
  
  "Mir sinn hei". Hien ass an eng kromme Parkplaz mat engem Gelänner op engem Enn gezunn, deen de Pazifesche Ozean iwwerbléckt. Dem Capua seng Camionnette war ganz um Enn, op enger super Location. De Mano huet direkt säin ale Frënd gemierkt, awer e Moment opgehalen.
  
  Den Hayden huet him gelaacht. "Al Erënnerungen?"
  
  "Wonnerlech Erënnerungen. Eppes wat Dir net wëllt duerchernee bréngen andeems Dir eppes Neies nei virstellt, wësst Dir?
  
  "Ech weess".
  
  Et war kee Vertrauen an hir Stëmm. De Mano huet säi Chef laang gekuckt. Si war eng gutt Persoun - riichtaus, fair, haart. Wousst Dir op där senger Säit den Hayden Jay war, a wéi en Employé kéint méi vu sengem Chef verlaangen? Zënter si sech fir d'éischt begéint hunn, hat hien hatt gutt kennengeleiert. Hire Papp, James Jay, war e Powerhouse, eng richteg Legend, an et war et wäert. Dem Hayden säin Zil war ëmmer säi Verspriechen, seng Ierfschaft, z'erhalen. Dëst war hir dreiwend Kraaft.
  
  Sou vill sou datt d'Mano iwwerrascht war wéi si ugekënnegt huet wéi sérieux hatt iwwer de jonke Nerd Ben Blake war. Hien huet geduecht et wier eng laang, laang Zäit ier den Hayden opgehalen huet sech selwer ze drécken fir opzegoen fir dem Ierfschaft z'erhalen, déi Mano gefillt huet datt si scho iwwerschratt hat. Fir d'éischt huet hien geduecht datt d'Distanz d'Flam géif läschen, awer dunn hunn d'Koppel sech erëm zesumme fonnt. An elo schéngen se méi staark wéi jee. Wäert de Geek hir en neien Zweck ginn, eng nei Richtung am Liewen? Nëmmen déi nächst Méint wäerten soen.
  
  "Gitt". Hayden wénkt Richtung Camionnette. De Mano huet d'Dier opgemaach an huet en déif Otem vun der propperer lokaler Loft geholl. Zu senger lénkser Säit ass den Diamantkop eropgaang, eng markant Figur, déi géint den Horizont erausstécht, ëmmer präsent.
  
  Fir de Mano war et ëmmer do. Et huet hien net iwwerrascht datt dëst op e grousse Wonner kéint sinn.
  
  Zesumme si si bei d'Äisschneider Camionnette zu Fouss gaang. De Capua huet sech erausgehäit, op si gekuckt. Säi Gesiicht huet sech vun Iwwerraschung geréckelt, an dann a richteger Freed.
  
  "Mano? Mann! Hey!"
  
  Capua verschwonnen. Eng Sekonn méi spéit ass hien hannert der Camionnette gerannt. Hie war e breet-Schëlleren, fit Mann mat donkel Hoer an engem donkel Teint. Schonn op den éischte Bléck konnt den Hayden erzielen, datt hien all Dag mindestens zwou Stonnen um Surfbrett verbruecht huet.
  
  "Kapua." De Mano huet säin ale Frënd ëmbruecht. "Et waren e puer, Brudder."
  
  Capua ass zréckgaang. "Wat hues du gemaach? Sot mir, wéi geet et mat der Hard Rock-Schossglaskollektioun?
  
  De Mano huet de Kapp gerëselt an huet d'Schëller gezunn. "Ah, e bësse blah blah, an nach méi. Du weess. Dir?"
  
  "Riets. Wien ass Howli?"
  
  "Haole ..." De Mano ass zréck op verständlech Amerikaner ëmgewandelt, zum Hayden senger Erliichterung. "... dëst ass mäi Chef. Trefft den Hayden Jay."
  
  De lokalen Awunner huet sech opgeriicht. "Schéin dech ze treffen," sot hien. "Sidd Dir Boss Mano? Wow. Lucky Mano, soen ech.
  
  "Hutt Dir keng Fra, Capua?" De Mano huet säi Bescht gemaach fir déi liicht Beleidegung ze verstoppen.
  
  "Ech hunn mir e Poi-Hond kaaft. Si, eng waarm Hawaiian-Chinesesch Filipina Haole, huet mech d'ganz Nuecht en Zelt opgeriicht, Mann. Déi meescht Hawaiianer ware vu gemëschter Rass.
  
  Mano huet en Otem geholl. Poy Dog war e gemëschte Rass Mann. Haole war e Besucher, an et war net onbedéngt en derogatory Begrëff.
  
  Ier hien eppes konnt soen, huet den Hayden sech him ëmgedréit a séiss gefrot: "En Zelt opstellen?"
  
  Mano huet gekräizt. Hayden wousst genee wat Capua war, an et huet näischt mat Camping ze maachen. "Dëst ass cool. Si Kläng léif. Lauschtert, Capua, ech muss Iech e puer Froen stellen.
  
  "Schéisser".
  
  "Hutt Dir jeemools vun enger grousser Ënnerweltfigur héieren, bekannt als Kovalenko? Oder de bluddege Kinnek?
  
  "Alles wat ech héieren ass wat an der Neiegkeet ass, Brudder. Ass hien op Oahu?"
  
  "Vläicht. Wat iwwer de Claude?
  
  "Nee. Wann Dir Howley dësen Numm genannt hätt, hätt ech mech erënnert. Capua huet gezéckt.
  
  Den Hayden huet dat gesinn. "Awer Dir wësst eppes."
  
  "Vläicht Chef. Vläicht weess ech. Awer Är Frënn do,"Hien huet de Kapp op d'Waikiki Beach Policebüro geréckelt, "si wëllen net wëssen." Ech hunn hinnen schonn gesot. Si hunn näischt gemaach."
  
  "Test mech." Den Hayden huet dem Mann säi Bléck begéint.
  
  "Ech héieren eppes, Chef. Dofir ass de Mano bei mech komm, oder? Gutt, déi nei Sue ginn an der leschter Zäit e puer Fett Wads eraus, Mann. Nei Spiller iwwerall op der Szen, werfen Parteien déi se d'nächst Woch ni gesinn.
  
  "Nei Suen?" - Echo de Mano. "Wou?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Néierens," sot Capua eescht. "Ech mengen, hei, Mann. Genau hei. Si sinn ëmmer marginaliséiert ginn, awer elo si räich Leit.
  
  Den Hayden huet eng Hand duerch hir Hoer gerannt. "Wat seet dat Iech?"
  
  "Ech sinn net an dëser Szen involvéiert, awer ech weess et. Eppes geschitt oder geschitt. Vill Leit krute vill Sue bezuelt. Wann dat passéiert, léiert Dir Äre Kapp erof ze halen bis déi schlecht Saache passéieren.
  
  De Mano huet op de glänzend Ozean gekuckt. "Sidd Dir sécher datt Dir näischt wësst, Capua?"
  
  "Ech schwieren op mäi Poithond."
  
  Capua huet säi Poi eescht geholl. Den Hayden huet op de Camionnette gewisen. "Firwat maacht Dir eis net, Capua."
  
  "Sécherlech".
  
  Hayden huet e Gesiicht op Mano gemaach wéi Capua fortgaang ass. "Ech mengen et ass derwäert ze probéieren. Hutt Dir eng Ahnung iwwer wat hie schwätzt?"
  
  "Ech hunn de Klang net gär vun deem wat a menger Heemechtsstad geschéie wäert," sot de Mano an erreecht e Raséier. "Kapp. Sot mir Ären Numm, Brudder. Wien kéint eppes wëssen?
  
  "Et ass e lokale Guy, den Danny, deen do uewen um Hiwwel wunnt." Säi Bléck ass op den Diamond Head geflunn. "Räich. Seng Elteren, si erhiewen hien als Howley." Hien huet dem Hayden gelaacht. "Sot et wéi en Amerikaner. Ech mengen do ass näischt falsch mat deem. Awer hien ass méi sérieux mat Scumbags. Hien kritt e Kick aus dem Schäiss ze wëssen, verstees du mech?
  
  De Mano huet e Läffel benotzt an e grousst Stéck Reeboufaarweg Äis erausgegruewen. "Huet de Guy gär maachen wéi wann hien e grousse Schoss ass?"
  
  Capua wénkt. "Awer dat ass net wouer. Hien ass just e Jong, deen e Mann säi Spill spillt."
  
  Den Hayden huet dem Mano seng Hand beréiert. "Mir besichen dësen Danny. Wann et eng nei Bedrohung gëtt, sollte mir dat och wëssen.
  
  Capua wénkt op d'Äiskegel. "Si sinn op Käschte vum Etablissement. Mee du kennt mech net. Dir sidd ni komm fir mech ze gesinn.
  
  Mano wénkt op säin ale Frënd. "Et ass selbstverständlech, Brudder."
  
  
  ***
  
  
  Capua huet hinnen d'Adress ginn, déi si an de GPS vum Auto programméiert hunn. Fofzéng Minutte méi spéit si si bei engem schwaarze Schmelzpaart ukomm. D'Lot ass zréck op den Ozean erofgaang, sou datt se nëmmen d'Fënstere vum ieweschten Stack vum groussen Haus gesinn hunn.
  
  Si sinn aus dem Auto geklomm, Quellen hu vum Mano senger Säit gekrasch. De Mano huet seng Hand op déi grouss Paart geluecht an huet gedréckt. De viischte Gaart huet den Hayden ophalen a kucken.
  
  Surfbrett Stand. Brand neien oppene Bett Camion. Eng Hängematt huet tëscht zwee Palmen gestreckt.
  
  "O mäi Gott, Mano. Sinn all hawaiianesch Gäert esou?
  
  De Mano huet gekrasch. "Net wierklech, nee."
  
  Wéi si amgaang d'Klack ze ruffen, hunn se e Kaméidi vun der Réck héieren. Si sinn ëm d'Haus gaang, hunn hir Hänn no bei hire Waffen gehalen. Wéi si de leschten Eck gedréint hunn, hu si e jonke Mann gesinn, deen an der Schwämm mat enger eelerer Fra dréinen.
  
  "Entschëlleg mech!" Den Hayden huet gejaut. "Mir sinn aus der Honolulu Police Department. E puer Wierder?" Si huet geflüstert, kaum héieren: "Ech hoffen et ass net seng Mamm."
  
  Mano erstéckt. Hie war net gewinnt datt säi Chef Witzer mécht. Dunn huet hien hiert Gesiicht gesinn. Si war déidlech sérieux. "Firwat maacht Dir -?"
  
  "Wat der Däiwel wëllt Dir?" De jonke Mann ass op si geklommen, vill gestikuléiert. Wéi hie méi no koum, huet de Mano seng Aen gesinn.
  
  "Mir hunn e Problem," sot Mano. "Hien ass um Rand."
  
  Mano loosse de Guy wëll Schwéngung. E puer grouss Hayriden an hien war aus Otem, seng Shorts ugefaang erof ze rutschen. Hien huet kee Bewosstsinn vu sengem Problem gewisen.
  
  Dunn ass déi eeler Fra op si gerannt. Den Hayden blénkt am Ongléck. D'Fra ass op de Réck vum Kinimake gesprongen an huet him ugefaang wéi en Hengst ze reiden.
  
  Wat d'Däiwel hunn se sech hei an?
  
  Den Hayden huet Kinimaka sech selwer këmmeren. Si huet sech ëm d'Haus an den Terrain gekuckt. Et war keen Zeechen datt een aneren doheem war.
  
  Endlech huet de Mano d'Monster ofgerappt. Si ass mat engem naasse Schlag op de Kies gelant, deen de Pool ëmginn huet an huet ugefaang wéi e Banshee ze jäizen.
  
  Den Danny, wann et den Danny war, huet si mat opgemaachem Mond gekuckt, seng Shorts falen elo ënner de Knéien.
  
  Hayden hat genuch. "Danny!" - huet si a säi Gesiicht geruff. "Mir musse mat Iech schwätzen!"
  
  
  Si huet hien zréck an de Lounge Stull gedréckt. Gott, wann nëmmen hire Papp hir elo kéint gesinn. Si huet sech ëmgedréint an d'Cocktailglieser ofgedréchent, duerno huet se béid mat Waasser aus dem Pool gefüllt.
  
  Si huet Waasser op dem Danny säi Gesiicht gesprëtzt an him liicht geschloen. Hien huet direkt ugefaang ze grinsen. "Hey Puppelchen, Dir wësst datt ech gär hunn -"
  
  Den Hayden ass zréckgaang. Wann et richteg gehandhabt gëtt, kann dat zu hire Gonschten auswierken. "Sidd Dir eleng, Danny?" Si huet liicht gelaacht.
  
  "Tina ass hei. Iergendwou." Hien huet a kuerzen, breathable Sätz geschwat, wéi wann säin Häerz haart schafft fir e Mann fënnef Mol seng Gréisst z'ënnerstëtzen. "Mäin Meedchen."
  
  Den Hayden huet intern erliichtert. "Fin. Elo, ech héieren datt Dir déi Persoun sidd déi erausfannen kann ob ech Informatioun brauch.
  
  "Ech sinn et". Dem Danny säin Ego huet sech eng Sekonn duerch den Niwwel gewisen. "Ech sinn déi Persoun."
  
  "Sot mir iwwer de Claude."
  
  De Stupor huet him erëm an d'Hand geholl, sou datt seng Aen schwéier schéngen. "Claude? Dee schwaarze Guy dee bei Crazy Shirts schafft?
  
  "Nee". Hayden huet d'Zänn gebrannt. "Claude, deen Typ dee Veräiner a Ranches iwwer Oahu besëtzt."
  
  "Ech kennen dee Claude net." Éierlechkeet war wahrscheinlech net ee vun de staarke Punkten vum Danny, awer den Hayden huet gezweiwelt datt hien et elo gefälscht huet.
  
  "Wat iwwer Kovalenko? Hutt Dir vun him héieren?
  
  Näischt blénkt an den Ae vum Danny. Keng Unzeeche oder Indikatiounen fir Bewosstsinn.
  
  Hannert hatt konnt den Hayden héieren datt de Mano probéiert dem Danny seng Frëndin, Tina, ze berouegen. Si huet decidéiert et kéint net schueden eng aner Approche ze probéieren. "Okay, loosst eis eppes anescht probéieren. Et gi frësch Suen zu Honolulu. Et gëtt vill vun deem. Wou kënnt dat hier, Danny, a firwat?
  
  D'Ae vum Kand sinn grouss opgaang, plötzlëch mat sou Schrecken op, datt den Hayden bal no d'Waff erreecht huet.
  
  "Dëst kéint zu all Moment geschéien!" - huet hien geruff. "Dir gesitt? Zu all Moment!Bleift einfach doheem. Bleift doheem, Jong." Seng Stëmm kléngt ängschtlech, wéi wann hien eppes widderhëlt, wat him gesot gouf.
  
  Den Hayden huet eng déif Chill iwwer hir Wirbelsäule gefillt, och wann déi himmlesch Hëtzt hire Réck erwiermt. "Wat ka geschwënn geschéien, Danny. Komm, Dir kënnt mir soen."
  
  "Attacke," sot den Danny domm. "Et kann net réckgängeg gemaach ginn well et kaaft a bezuelt gouf." Den Danny huet hir Hand gegraff, plötzlëch erschreckend sober ausgesinn.
  
  "Terroriste kommen no, Miss Police. Maacht just Är Verdammt Aarbecht a loosst déi Baascht net heihinner kommen."
  
  
  KAPITEL EENZwanzeg
  
  
  De Ben Blake huet d'Journal-Entréeë vum Captain Cook a sengem Mate Hawksworth zitéiert als déi geféierlechst Rees, déi jeemools vum Mënsch ënnerholl huet.
  
  "Si sinn duerch de Pele's Gate gaang," sot de Ben iwwerrascht, "an d'Pechtdäischtert. Zu dëser Zäit bezitt de Cook nach ëmmer op déi archéiert Entrée als Pele's Gate. Eréischt nodeems hien erlieft huet wat doriwwer eraus läit - et seet hei - ännert hien spéider d'Referenz op d'Gate of Hell."
  
  D'Karin huet sech mat groussen Aen op de Ben gedréint. "Wat kéint e Mann wéi de Kapitän Cook verursaachen sou eng plakeg Angscht auszedrécken?"
  
  "Bal näischt," sot de Ben. "Cook entdeckt Kannibalismus. Mënschenopfer. Hien huet sech op eng Rees a komplett onbekannte Waasser gestart.
  
  D'Karin huet op den Ecran gewisen. "Lies déi verdammt Saach."
  
  "Iwwer de schwaarze Paarte leien déi verdammt Weeër, déi dem Mënsch bekannt sinn ..."
  
  "Sot mir net," huet d'Karin geschloen. "Zesummen."
  
  "Ech kann net"
  
  "Waat? Firwat?"
  
  "Well et hei seet - de folgenden Text gouf aus dëser Konversioun geläscht wéinst Zweifel iwwer seng Authentizitéit."
  
  "Waat?"
  
  De Ben huet nodenklech gefroot wéi hien de Computer gekuckt huet. "Ech mengen, wann et op fir ëffentlech Vue wier, hätt iergendeen scho probéiert ze ermëttelen."
  
  "Oder vläicht hu si et gemaach a gestuerwen. Vläicht hunn d'Autoritéiten decidéiert datt d'Wëssen ze geféierlech wier fir mat der Ëffentlechkeet ze deelen.
  
  "Awer wéi kucke mir e geläscht Dokument?" De Ben huet zoufälleg e puer Schlësselen gepickt. Et ware keng verstoppte Linken op der Säit. Näischt reprehensible. Hien huet den Numm vum Autor gegooglet an huet e puer Säiten fonnt, déi d'Cook's Chronicle ernimmt hunn, awer net méi iwwer Hell's Gate, Pele oder souguer Diamond Head.
  
  D'Karin huet sech ëmgedréit fir an d'Häerz vu Waikiki ze kucken. "Also dem Cook seng Rees duerch d'Tore vun der Hell ass aus der Geschicht geschriwwe ginn. Mir kéinte weider probéieren." Si huet op d'Computeren gestéiert.
  
  "Awer et wäert näischt sinn," sot de Ben a sengem beschten Yoda Androck. "Mir sollten eis Zäit net verschwenden."
  
  "Wat Hayden an dir gesäit, wäert ech ni wëssen." D'Karin huet de Kapp gerëselt ier se sech lues ëmgedréit huet. "De Problem ass datt mir kee Wee hunn ze wëssen wat mir do ënnen fannen. Mir wäerte blann an d'Häll goen."
  
  
  ***
  
  
  Den Hayden an de Kinimaka hunn et fäerdeg bruecht e puer Sätz aus dem Danny ze pressen, ier si decidéiert hunn, et wier schlau, si eleng op hirer Drogenparty ze loossen. Mat all Gléck wäerte se allebéid mengen datt d'CIA Besuch e schlechten Dram war.
  
  Kinimaka ass zréck an den Auto geklommen, seng Hand op de mëlle Lieder Lenkrad. "Terroristesch Attack?" hie widderholl. "Zu Waikiki? Ech gleewen net un dësem ".
  
  Den Hayden huet schonn d'Nummer vun hirem Chef geruff. D'Paart huet direkt geäntwert. Si huet an e puer kuerze Sätz d'Informatioun recitéiert, déi se vum Danny gesammelt haten.
  
  De Mano huet dem Gates seng Äntwert um Speakerphone nogelauschtert. "Hayden, ech kommen méi no. Nach e puer Stonnen an ech wäert do sinn. D'Police setzt sech staark op all bekannte Krimineller op fir erauszefannen, wou d'Ranch läit. Mir wäerten et geschwënn hunn. Ech wäert déi entspriechend Autoritéiten iwwer dës angeblech Attack alarméieren, awer weider graven.
  
  D'Linn goung dout. Den Hayden huet roueg iwwerrascht. "Kënnt hien hei? Hien huet et schwéier ze bewältegen wéi et ass. Wat gutt wäert hien maachen?
  
  "Vläicht wäert d'Aarbecht him hëllefen ze këmmeren."
  
  "Loosst eis hoffen. Si mengen datt se geschwënn de Standuert vun der Ranch kréien. Mir verfollegen Terroristen. Wat mir elo brauchen si positiv, riichtaus Leit. Hey Mano, mengt Dir datt dës Terrorgeschicht Deel vum Blood King sengem Komplott ass?
  
  Mano wénkt. "Et ass mäi Kapp duerchgaang." Seng Aen hunn déi atemberaubend Vue gedronk, wéi wann se se ofgespäichert hunn, fir ze hëllefen géint d'erreechend Däischtert ze bekämpfen.
  
  "Apropos direkt Leit, den Drake a seng zwee Frënn hunn nach ëmmer net op meng Messagen geäntwert. An d'Police weess et och net."
  
  Hiren Handy schellt, huet si erschreckend. Et war de Gate. "Här?"
  
  "Dës Saach ass just verréckt ginn," huet hien geruff, kloer alarméiert. "Honolulu Police krut just dräi méi legitim Terrorismus Bedrohungen. Alles zu Waikiki. Alles wäert geschwënn geschéien. Kontakter si mam Kovalenko etabléiert.
  
  "Dräi!"
  
  D'Paart huet op eemol fir eng Sekonn zougemaach. Den Hayden huet geschléckt, de Bauch gefillt. D'Angscht an den Ae vum Mano huet hir Schweess gemaach.
  
  Gates huet erëm a Kontakt. "Loosst et véier sinn. Méi Informatioun ass just authentifizéiert ginn. Kontakt Drake. Dir sidd fir de Kampf vun Ärem Liewen, Hayden. Mobiliséiert ginn."
  
  
  ***
  
  
  De Bluttkinnek stoung um opgehuewe Deck, e kale Laachen um Gesiicht, e puer vu senge vertrauenswürdege Stellvertrieder stoungen virun an ënner him. "Et ass Zäit," sot hien einfach. "Dëst ass wat mir gewaart hunn, fir wat mir geschafft hunn. Dëst ass d'Resultat vun all meng Efforten an all Är Affer. "Dat ass wou," huet hien effektiv gestoppt, "et ass alles op en Enn."
  
  Hien huet d'Gesiichter gescannt fir all Zeeche vun Angscht. Et waren keng. Tatsächlech huet de Boudreau quasi frou geschéngt, erëm an de bluddege Sträit erlaabt ze ginn.
  
  "Claude, zerstéiert d'Ranch. Kill all Prisonéier. An..." Hien huet gelaacht. "Befreit d'Tiger. Si mussen d'Muecht fir eng Zäit besetzen. Boudreaux, maacht just wat Dir maacht, awer méi brutal. Ech invitéieren Iech all Är Wënsch ze erfëllen. Ech invitéieren Iech mech ze beandrocken. Nee, schockéiert mech. Maacht et, Boudreau. Gitt op Kauai a maacht d'Ranch zou.
  
  De Bloody King huet ee leschte Bléck op seng puer verbleiwen Männer. "Wat Iech ugeet ... gitt d'Häll op Hawaii entlooss."
  
  Hien huet sech ëmgedréit, se op d'Säit gebastelt, an huet ee leschte kritesche Bléck op säin Transport an déi suergfälteg ausgewielte Männer, déi him an déi déidlech Déiften ënner dem Diamond Head begleeden.
  
  "Kee Mann huet dëst zënter dem Cook gemaach a gelieft fir d'Geschicht ze erzielen. Kee Mann hat jee iwwer de fënneften Niveau vun der Hell ausgesinn. Keen huet jee entdeckt wat de Fallsystem gebaut gouf fir ze verstoppen. Mir wäerten et maachen."
  
  Doud an Zerstéierung waren souwuel hannert a virun him. Den Ufank vum Chaos war inévitabel. De bluddege Kinnek war glécklech.
  
  
  ***
  
  
  De Matt Drake ass duerch d'Exoticars Parkplaz gaangen, Hand an Hand mat senger "Frëndin", Alicia Miles. Do stoung en eenzege Mietauto geparkt, e Basic Dodge Locatioun, dee wuel un e puer Touristen gehéiert huet, déi eng Stonn laang ee vun den neie Lamborghini gelount haten. Wéi den Drake an d'Alicia an de Moudeshowroom erakoum, war dee stockéierte Mann mat der Crew-Schnëtt schonn ënner der Nues.
  
  "Gudde Mëtteg. Kann ech dir hëllefen?"
  
  "Wéi sinn déi schnellsten?" Den Drake huet en ongedëlleg Gesiicht gemaach. "Mir hunn en Nissan doheem a meng Frëndin wëll richteg Geschwindegkeet erliewen." Drake wénkt. "Kënnt mir e puer Bonus Punkten kréien, wann Dir wësst wat ech mengen."
  
  D'Alicia huet séiss gelaacht.
  
  Den Drake huet gehofft datt d'Mai de Moment de Réck vum grousse Showroom ronderëm war, aus der Siicht vun der hënneschter Garage ze halen a Richtung de gefiermten Säitekomplex riicht. Si wäert probéieren vun der anerer Säit eran ze kommen. Den Drake an d'Alicia haten ongeféier sechs Minutten.
  
  Dem Mann säi Laachen war breet an, iwwerraschend, gefälscht. "Ma, déi meescht Leit wielen en neie Ferrari 458 oder e Lamborghini Aventador, déi allebéid super Autoen sinn." D'Laachen huet sech tatsächlech erweidert wéi de Verkeefer op déi betraffe Gefierer drop higewisen huet, déi allebéid virun de Volllängtfenster vum Showroom positionéiert waren. "Awer wat legendär Leeschtungen ugeet, wann dat ass wat Dir sicht, da kéint ech de Ferrari Daytona oder de McLaren F1 recommandéieren." Hien huet seng Hand op de Réck vum Showroom gewénkt.
  
  Do waren Büroen hannendrun a riets. Lénks war eng Rei vu private Stänn, wou d'Kreditkaartinformatioune gesammelt an d'Schlësselen iwwerreecht kënne ginn. Et waren keng Fënsteren am Büro, mee den Drake konnt Figuren héieren, déi sech ronderëm bewegen.
  
  Hien huet d'Sekonnen erofgezielt. Mai sollt a véier Minutten ukommen.
  
  "Sidd Dir Här Scarberry oder Här Petersen?" hie gefrot mat engem Laachen. "Ech hunn hir Nimm um Schëld dobausse gesinn."
  
  "Ech sinn den James. Den Här Scarberry an den Här Petersen sinn d'Besëtzer. Si sinn am Haff."
  
  "IWWER". Den Drake huet eng Show op Ferraris a Lamborghinis gesicht. D'Showroom Klimaanlag ass um Réck zesummegefall. Et war kee Klang aus dem wäitem Büro. D'Alicia huet sech fir sech selwer gehalen, déi gutt-natierlech Fra gespillt wärend Plaz erstallt.
  
  Eng Minutt virum Mai huet missen duerch d'Säitendieren erausgoen.
  
  Den Drake ass prett.
  
  
  ***
  
  
  D'Zäit ass mat alarméierenden Tempo laanscht si geflunn, awer de Ben huet gehofft, datt dem Karin seng verréckt Iddi Friichte géif droen. Den éischte Schrëtt war erauszefannen wou d'Original Logbicher vum Captain Cook gehale goufen. Dëst huet sech als eng einfach Aufgab erausgestallt. D'Dokumenter goufen am Nationalarchiv, bei London, an engem Regierungsgebai gelagert, awer net sou sécher wéi bei der Bank of England.
  
  Sou wäit sou gutt.
  
  Den nächste Schrëtt war Hayden ze bréngen. Et huet laang gedauert fir hire Punkt ze kréien. Fir d'éischt war den Hayden extrem ofgelenkt ouni ruppeg ze sinn, awer wéi d'Karins, ënnerstëtzt vum Ben, hire Plang presentéiert huet, ass den CIA Agent dout roueg.
  
  "Wat wëlls du?" huet si op eemol gefrot.
  
  "Mir wëllen datt Dir e Weltklass Déif an d'Nationalarchiven zu Kew schéckt fir ze fotograféieren, net ze klauen, an dann eng Kopie vun der zoustänneger Portioun vu Cook's Zäitschrëften per E-Mail schécken. Deen Deel deen fehlt."
  
  "Wars du gedronk, Ben? Eescht -"
  
  "Den haardsten Deel," huet de Ben insistéiert, "ass net de Vol. Ech wäert sécher sinn, datt den Déif de richtegen Deel fënnt a schéckt."
  
  "Wat wann hien gefaange gëtt?" Den Hayden huet d'Fro ausgeschwat ouni ze denken.
  
  "Duerfir muss hien e Weltklass Déif sinn, deen d'CIA duerch dësen Deal kéint besëtzen. A firwat hien am Idealfall schonn am Prisong sollt sinn. Oh, an Hayden, dëst soll alles an den nächste Stonnen gemaach ginn. Et kann wierklech net waarden."
  
  "Ech sinn dat bewosst," huet den Hayden geklappt, awer dunn ass hiren Toun erliichtert. "Kuckt, Ben, ech weess datt Dir zwee an dëse klenge Büro gedréckt sidd, awer Dir wëllt vläicht Äre Kapp aus der Dier stieche an déi lescht Informatioun kréien. Dir musst bereet sinn am Fall - "
  
  De Ben huet d'Karin besuergt ugekuckt. "Am Fall vu wat? Dir schwätzt wéi wann d'Welt op en Enn wier."
  
  Dem Hayden seng Rou huet him alles gesot wat hie muss wëssen.
  
  No e puer Momenter huet seng Frëndin nach eng Kéier geschwat: "Wéi schlecht braucht Dir dës Notizen, dës Journalen? Ass et derwäert d'Briten ze pissen?"
  
  "Wann de Blood King d'Tore vun der Hell erreecht a mir mussen no him goen," sot de Ben, "si wäerte wahrscheinlech eis eenzeg Quell vun der Navigatioun sinn. A mir all wëssen wéi gutt Cook mat senge Kaarte war. Si hätten eist Liewe gerett."
  
  
  ***
  
  
  Den Hayden huet hiren Telefon op der Hood vun hirem Auto geluecht a probéiert hir onroueg Gedanken ze berouegen. Hir Ae begéint dem Mano Kinimaki duerch d'Windschutzscheed, a si huet kloer den Terror duerch säi Geescht gefillt. Si kruten just déi schrecklechst Nouvelle, erëm vum Jonathan Gates.
  
  Et ass net wéi wann Terroriste verschidde Plazen op Oahu géife treffen.
  
  Elo woussten se datt et vill méi schlëmm wéi dat war.
  
  De Mano ass erausgeklomm, siichtbar rëselt. "Wien war dat?"
  
  "Ben. Hie seet, mir mussen an d'Nationalarchiven an England briechen fir him eng Kopie vum Captain Cook's Logbicher ze kréien.
  
  De Mano huet gefroot. "Maach et. Maach et einfach. Dee Ficken Kovalenko probéiert alles ze zerstéieren wat mir gär hunn, Hayden. Dir maacht alles an Ärer Kraaft fir ze schützen wat Dir gär hutt.
  
  "Britesch-"
  
  "Fecken hinnen." De Mano huet sech a sengem Stress verluer. Hayden huet et egal. "Wann d'Logbicher eis hëllefen dëse Baaschtert ëmzebréngen, huelt se."
  
  Hayden huet hir Gedanken zortéiert. Si huet probéiert hire Geescht ze läschen. Et géif e puer Uruff un d'CIA Büroen zu London an en haart Gejäiz vun hirem Patron Gates huelen, awer si huet geduecht datt si wahrscheinlech d'Aarbecht fäerdeg bréngen. Besonnesch am Liicht vu wat Gates hir just gesot hat.
  
  A si wousst ganz gutt, datt et e besonnesch charmante CIA Agent zu London gëtt, deen d'Aarbecht maache konnt ouni e Schweess ze briechen.
  
  De Mano huet nach ëmmer op hatt gekuckt, nach ëmmer a Schock. "Kënnt Dir dësen Uruff gleewen? Kënnt Dir gleewen wat de Kovalenko wäert maachen just fir d'Leit hir Opmierksamkeet ze distractéieren?
  
  Hayden konnt net, awer blouf roueg, huet nach ëmmer hir Ried fir Gates an de Londoner Büro virbereet. An e puer Minutten war si prett.
  
  "Ma, loosst eis ee vun de schlëmmsten Uruff vun eisem Liewen verfollegen mat engem deen eis hëlleft Rollen ze wiesselen," sot si an huet d'Nummer um Geschwindegkeetswiel geruff.
  
  Och wéi si mat hirem Chef geschwat huet an auslännesch Hëllef ausgehandelt huet fir d'britesch Nationalarchiven ze hacken, hunn dem Jonathan Gates seng fréier Wierder an hirem Kapp verbrannt.
  
  Et ass net nëmmen Oahu. Dem Bloody King seng Terroriste plangen gläichzäiteg e puer Inselen ze schloen.
  
  
  KAPITEL Zwanzeg zwee
  
  
  Den Drake huet säin Otem gefaang wéi d'Mai duerch d'Säitdier a voller Vue op de Beamten rutscht.
  
  "Wat der-"
  
  Den Drake huet gelaacht. "Et ass Mee Zäit", huet hie geflüstert, an dunn dem Mann säi Kiewe mat engem Heumaacher gebrach. Ouni Klang huet de Verkeefer sech ëmgedréit an de Buedem geschloen. D'Alicia ass laanscht de Lamborghini geklommen, hir Waff virbereet. Den Drake sprang iwwer de onbeweegleche Verkeefer. D'Mai ass séier laanscht d'Réckmauer gaang, hannert engem onberéierten McLaren F1.
  
  Si waren an e puer Sekonnen op der Büro Mauer. De Mangel u Fënsteren huet souwuel fir si wéi géint si geschafft. Et géifen awer Sécherheetskamerae ginn. Et war just eng Fro-
  
  Een ass vun der hënneschter Dier era gelaf, Overalls mat Ueleg gefierft, laang schwaarz Hoer mat enger grénger Bandana zréck gebonnen. Den Drake huet seng Wang direkt géint déi dënn Sperrholzpartition gedréckt, no de Kläng, déi aus dem Büro kommen, gelauschtert, während de May dem Mechaniker seng Beweegunge praktizéiert huet.
  
  Si hunn nach ëmmer keen Toun gemaach.
  
  Awer dunn sinn e puer méi Leit duerch d'Dier geplatzt, an een am Büro huet e Gejäiz erausgehäit. Den Drake wousst datt d'Spill eriwwer war.
  
  "Loosst se et hunn."
  
  D'Alicia huet "Fuck yeah" geruff an d'Bürodier geschloen, soubal se opgaang ass, sou datt et dem Mann säi Kapp mat engem Crash geschloen huet. En anere Mann ass erausgaang, seng Ae grouss a Schock, wéi se op eng schéin Fra mat enger Waff an der Haltung vun engem Kämpfer op hien gewaart hunn. Hien huet d'Gewier opgehuewen. D'Alicia huet hien an de Bauch geschoss.
  
  Hien ass an der Dier zesummegefall. Méi Gejäiz koumen aus dem Büro. Schock huet ugefaang a Verständnis ze ginn. Si wäerte séier feststellen datt et schlau wier e puer Frënn ze ruffen.
  
  Den Drake huet op ee vun de Mechaniker geschoss, hien an der Mëtt vum Oberschenkel geschloen an hien erofgeschloen. De Mann rutscht de McLaren erof an huet e Bluttspur hannerlooss. Och den Drake huet sech geschloen. Mai huet den zweete Mann engagéiert an den Drake huet sech op d'Alicia zréckgezunn.
  
  "Mir mussen dobannen kommen."
  
  D'Alicia ass méi no geplënnert bis si eng gutt Vue op den Interieur hat. Den Drake ass laanscht de Buedem gekräizt bis hien d'Dier erreecht huet. Bei sengem Wénkel huet d'Alicia e puer Schëss geschoss. Den Drake ass bal an d'Dier gedréckt, awer dee Moment sinn eng hallef Dose Leit mat gezunne Waffen erausgesprongen an hunn rasend Feier opgemaach.
  
  D'Alicia huet sech ëmgedréit, sech hannert dem Lamborghini verstoppt. Kugelen hunn op seng Säiten geflüstert. D'Rëndschierm ass zerbriechen. Den Drake ass séier fortgaang. Hie konnt de Péng an den Ae vum Mann gesinn, wéi hien op d'Supercars geschoss huet.
  
  Deen aneren huet hien och gesinn. Den Drake huet e Split-Sekonn virun him Feier opgemaach an huet hie gesinn schwéier gefall, an huet ee vu senge Kollege mat sech geholl.
  
  D'Alicia sprang hannert dem Lamborghini eraus an huet e puer Cover-Punches gelant. Den Drake ass Richtung Ferrari gerannt, hannert senge grousse Pneuen duckt. Elo zielt all Kugel. Hie konnt de May gesinn, verstoppt um Eck vun der Bürosmauer, an de Réck kucken, wou d'Mechanik hierkënnt.
  
  Dräi vun hinne leien un hir Féiss.
  
  Den Drake huet e klengt Laachen gezwongen. Si war nach ëmmer déi perfekt Killmaschinn. Fir e Moment huet hien sech besuergt iwwer déi inévitabel Versammlung tëscht May an Alicia an d'Ausbezuelung vum Wells sengem Doud, awer dunn huet hien seng Suergen an deemselwechte wäitem Eck gespaart wéi d'Léift, déi hie fir Ben, Hayden an all seng aner Frënn gefillt huet.
  
  Dëst war net d'Plaz wou Dir Är biergerlech Emotiounen gratis konnt ginn.
  
  D'Kugel huet de Ferrari getraff, duerch d'Dier gaang an déi aner Säit eraus. Mat engem deafening Crash ass d'Frontfenster explodéiert, Glas ass an e Mini Waasserfall gefall. Den Drake huet vun der Oflenkung profitéiert fir eraus ze sprangen an en anere Mann ze schéissen, deen no bei der Bürosdier voll war.
  
  Amateuren, natierlech.
  
  Dunn huet hien zwee streng ausgesinn Männer gesinn, déi de Büro mat Maschinnegewierer an hiren Hänn verloossen. Dem Drake säin Häerz huet e Schlag iwwersprongen. Hien huet e Bild vun zwee méi Männer hannert hinnen geflitzt - bal sécher Scarberry a Petersen, déi vun ugestallte Söldner geschützt sinn - ier hien säi Kierper sou kleng wéi méiglech hannert dem massive Pneu gemaach huet.
  
  De Klang vu fléien Kugelen huet seng Trommelen explodéiert. Da wier dat hir Strategie. Halen d'Alicia an hien ënner Hausarrest bis déi zwee Besëtzer aus der hënneschter Dier flüchten.
  
  Mee si hu fir de Mee net geplangt.
  
  De japanesche Agent huet e Paar verworf Pistoulen opgeholl an ass ëm den Eck komm an huet op d'Männer mat Maschinnegewierer geschoss. Een ass no hanne geflunn, wéi wann en vun engem Auto ugestouss wier, huet seng Waff vill geschoss a Konfetti iwwer d'Plafong verstreet wéi hie gefall ass. Deen aneren huet seng Cheffen hannert sengem eegenen Kadaver gefuer an huet seng Vue op Mai ëmgewandelt.
  
  D'Alicia ass no uewen erofgaang an huet ee Schoss geschoss, deen duerch d'Leifwiechter d'Wang gaang ass, an huet hien direkt erofgefall.
  
  Elo hunn Scarberry a Petersen hir Waffen selwer erausgeholl. Drake geschwuer. Hien huet se lieweg gebraucht. Zu dësem Zäitpunkt sinn zwee weider Männer duerch d'Réck- an d'Säitdieren erakomm, fir de Mai erëm hannert de McLaren ze Cover ze huelen.
  
  D'Kugel huet de Kierper vum wäertvollen Auto duerchgebrach.
  
  Den Drake huet ee vun de Besëtzer héieren wéi en hawaiianesche Kalua Schwäin kräischen. Déi puer verbleiwen Männer hu sech ëm hir Bosse versammelt an, op d'Autoen an dofir d'Ugräifer schéisst, si mat enger knaschteg Geschwindegkeet Richtung hënneschte Garage gerannt.
  
  Den Drake gouf momentan iwwerrascht. Mai ëmbruecht zwee vun de Bodyguards, mee Scarberry an Petersen séier aus der hënneschter Dier ënner engem Hagel vun deckt Feier verschwonnen.
  
  Den Drake ass opgestan an huet geschoss, no vir. Dee ganzen Zäit huet hien sech no vir gebéit fir zwou weider Waffen opzehuelen. Ee vun de Wiechter bei der hënneschter Dier ass gefall, huet seng Schëller gehalen. Deen aneren ass an engem Stroum vu Blutt zréckgaang.
  
  Den Drake ass bei d'Dier gelaf, d'Mai an d'Alicia vu senger Säit. De May huet entlooss wärend den Drake e puer séiere Bléck huet, probéiert d'Plaz vun den Déngschtraim a Garagen ze bewäerten.
  
  "Just eng grouss oppe Plaz," sot hien. "Awer et gëtt ee grousse Problem."
  
  D'Alicia huet sech nieft him gesat. "Waat?"
  
  "Si hunn e Shelby Cobra do."
  
  Mai huet seng Aen op hien gerullt. "Firwat ass dëst e Problem?"
  
  "Wat och ëmmer Dir maacht, schéisst et net."
  
  "Ass et mat Sprengstoff gelueden?"
  
  "Nee".
  
  "Firwat kann ech et dann net ofhuelen?"
  
  "Well et ass Shelby Cobra!"
  
  "Mir hunn just e Showroom voller dommen Supercars erschoss." D'Alicia huet hien op der Säit gezunn. "Wann Dir net d'Gutt hutt et ze maachen, fuck off."
  
  "Schäiss". Den Drake sprang op hir. D'Kugel ass laanscht d'Stir geflunn an d'Pipsmauer duerchgebrach, seng Ae mat Gipsspäicher geduscht. Wéi hien erwaart huet, hunn d'Béiser beim Lafen geschoss. Wa se eppes schloen, wier et blann Gléck.
  
  Den Drake huet Ziel geholl, en déif Otem geholl an d'Männer op béide Säiten vun deenen zwee Bosse erausgeholl. Wéi hir lescht Rescht Bodyguards gefall sinn, schéngen souwuel Scarberry wéi och Petersen ze realiséieren datt si eng verléierer Schluecht kämpfen. Si hunn opgehalen, Waffen hänken op hir Säiten. Den Drake ass op si gelaf, säi Fanger schonn um Ausléiser.
  
  "Claude," sot hien. "Mir brauchen de Claude, net Dir. Wou ass hien?"
  
  Vun no hunn déi zwee Cheffen komesch ähnlech ausgesinn. Si haten allebéid midd Gesiichter, furrowed mat haarde Linnen aus Joere vu ruthless Entscheedungsprozess gebuer. Hir Ae ware kal, d'Ae vu Feierde Piranhaen. Hir Hänn, nach ëmmer hir Pistoulen geknuppt, suergfälteg gebéit.
  
  Mai huet op d'Waff gewisen. "Gehei se ewech."
  
  D'Alicia huet hire Fan breet geklappt, wat et méi schwéier gemaach huet ze zielen. Den Drake konnt d'Néierlag bal an den Ae vun de Chef gesinn. D'Pistoulen si bal gläichzäiteg op de Buedem gefall.
  
  "Bluddeg Häll," huet d'Alicia gemëscht. "Si kucken d'selwecht an handelen d'selwecht. Maacht déi béis Kärelen am Himmel dech zu Klonen? A wann ech zum Thema sinn, firwat géif iergendeen hei an de Béise ginn? Dës Plaz ass besser wéi eng Vakanz am siwenten Himmel.
  
  "Ween vun iech ass Scarberry?" Mai gefrot, einfach zum Punkt komm.
  
  "Ech sinn," sot dee mat blonden Hoer. "Hutt Dir an der ganzer Stad no de Claude gesicht?"
  
  "Dëst sinn eis," huet den Drake geflüstert. "An dëst ass eise leschten Arrêt."
  
  E liichtschwaache Klick widdert an der Rou. Den Drake huet sech ëmgedréint, wousst datt d'Alicia d'Zil géif treffen, wéi ëmmer. D'Garage huet eidel ausgesinn, d'Stille op eemol schwéier wéi e Bierg.
  
  Scarberry huet hinnen e gielzegt Laachen ginn. "Mir sinn am Atelier. Heiansdo fält alles auserneen."
  
  Den Drake huet d'Alicia net ugekuckt, awer huet hir gezeechent fir dauernd op der Wuecht ze sinn. Eppes war falsch. Hien ass eragaang an huet de Scarberry geholl. Mat enger séierer Judobeweegung huet den Drake hien opgeholl an hien iwwer d'Schëller geheit, de Mann schwéier an de Beton geschloen. Wéi de Péng an den Ae vum Scarberry vergaang ass, huet den Drake eng Waff op säi Kinn geriicht.
  
  "Wou ass de Claude?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Ni héieren -"
  
  Den Drake huet dem Mann seng Nues gebrach. "Dir hutt nach eng Chance."
  
  Dem Scarberry seng Atmung war séier. Säi Gesiicht war sou steif wéi Granit, awer seng Halsmuskelen hunn haart geschafft, Nervositéit an Angscht verroden.
  
  "Loosst eis ufänken d'Stécker ze schéissen." Dem Mai seng liicht Stëmm huet si erreecht. "Ech langweile mech".
  
  "Fair genuch". Den Drake ass ofgedréckt, ass op d'Säit gaang an huet den Ausléiser gezunn.
  
  "NEEEE!"
  
  Dem Scarberry säi Gejäiz huet hien am leschte méigleche Moment gestoppt. "De Claude wunnt op enger Ranch! Inland vun der nërdlecher Küst. Ech kann Iech d'Koordinate ginn.
  
  Den Drake huet gelaacht. "Dann maach weider."
  
  En anere Klick. Den Drake huet déi geringste Beweegung gesinn a säin Häerz ass ënnergaang.
  
  Oh nee.
  
  Alicia entlooss. Hir Kugel huet de leschte schlechten Typ direkt ëmbruecht. Hie war am Kofferraum vun engem Shelby verstoppt.
  
  Den Drake huet op hatt gekuckt. Si lächelt zréck mat e bëssen alen Ongléck. Den Drake huet gesinn, datt si sech op d'mannst erëm géif fannen. Si hat e staarke Charakter, dee mat Verloscht eens konnt.
  
  Hie war net sou sécher vu sech selwer. Hien huet de Scarberry gedréckt fir sech séier ze maachen. "Begann dech. Äre Frënd, de Claude, ass fir eng grouss Iwwerraschung."
  
  
  KAPITEL Dräianzwanzeg
  
  
  Den Hayden an de Kinimaka haten mol net Zäit den Auto unzefänken, wéi den Drake geruff huet. Si huet seng Nummer op hirem Bildschierm gesinn an huet e Soup vun Erliichterung opgeblosen.
  
  "Drake. Wou bass du-"
  
  "Keng Zäit. Ech hunn dem Claude seng Plaz."
  
  "Jo, mir denken dat och, schlau Guy. Et ass erstaunlech wat verschidde Krimineller opginn fir e méi rouegt Liewen.
  
  "Wéi laang wësst Dir? Wou bass du?" Den Drake huet Froen gestallt wéi en Drill Sergeant Uerder ginn.
  
  "Lues lues, Tiger. Mir kruten d'Nouvelle just virun enger Minutt. Lauschtert, mir preparéieren eis op en direkten Impakt. An ech mengen elo grad. Spills du?"
  
  "Ech hu verdammt Recht. Mir sinn all esou. Dëse Bastard ass ee Schrëtt hannert dem Kovalenko.
  
  Den Hayden huet him iwwer d'Terrorwarnungen erzielt wéi si Kinimaka signaliséiert huet fir ze fueren. Wéi si fäerdeg war, ass den Drake roueg gefall.
  
  No engem Moment sot hien: "Mir treffen dech am Sëtz."
  
  Den Hayden huet séier dem Ben Blake seng Nummer geruff. "Är Operatioun war e Succès. Mir hoffen datt eisen Agent zu London Iech an den nächsten Stonnen kritt wat Dir braucht, duerno schéckt hien Iech direkt Kopien. Ech hoffen dat ass wat Dir braucht, Ben.
  
  "Ech hoffen et ass wierklech do." Dem Ben seng Stëmm kléngt méi nervös wéi si hien jeemools héieren huet schwätzen. "Et ass eng gesond roden, awer et ass nach ëmmer eng roden."
  
  "Ech hoffen et och".
  
  Den Hayden huet hiren Telefon op den Dashboard geheit an huet eidel op d'Stroosse vu Waikiki gekuckt wéi Kinimaka zréck an de Sëtz gefuer ass. "Gates mengt datt wa mir séier mam Claude këmmeren, mir kënnen d'Attacke stoppen. Si hoffen, datt de Kovalenko iwwerhaapt do wier.
  
  De Mano huet d'Zänn gebastelt. "Jidderee mécht et, Chef. Lokal Police, Spezial Kräften. Alles schrumpft bis et platzt. De Problem ass, datt déi béis Kärelen schonn do sinn. Si sollten sinn. Et muss quasi onméiglech sinn all imminent Attack ze stoppen, loosst eng hallef Dosen Attacken op dräi verschidden Inselen.
  
  Jiddereen an der Muecht war iwwerzeegt datt de Kovalenko tatsächlech vill Attacke bestallt huet fir jidderee beschäftegt ze halen wärend hien op d'Sich no sengem Dram gaang ass - eng Rees op déi hien de leschten Deel vu sengem Liewen gewidmet huet.
  
  Follegt an de Spass vum Captain Cook. Et ass besser een nom aneren ze goen. Entdeckt iwwer d'Tore vun der Hell.
  
  Den Hayden huet sech ëmgedréint wéi de Sëtz dobausse gelaf ass. Et ass Zäit ze handelen.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet d'May an d'Alicia an d'CIA-Gebai bruecht a si goufen direkt no uewen eskortéiert. Si goufen an e Sall gefouert, dee mat Aktivitéit lieweg war. Um Enn stoungen den Hayden an de Kinimaka tëscht enger Mass vu Police a Militärpersonal. Den Drake konnt SWAT an d'HPD Burglar Team gesinn. Hie konnt Uniformen gesinn, déi ouni Zweifel zu CIA Special Operations Teams gehéiert hunn. Vläicht souguer e puer Delta an der Géigend.
  
  Den Däiwel ass ouni Zweifel um Schwanz vum Blutt King an eraus fir Blutt.
  
  "Erënnert Dir Iech un wéi de Blood King seng Männer geschéckt huet fir dësen Zerstéierer ze attackéieren fir den Apparat ze klauen?" Hie sot. "A si hu probéiert Kinimaka zur selwechter Zäit ze entféieren? Ech wetten et war eng zoufälleg Iwwernahm. Si wollte just d'Kinimaki Hawaiian Sprooch wëssen.
  
  Den Drake huet sech dunn erënnert datt weder May nach Alicia ronderëm waren wéi dem Kovalenko seng Männer den Zerstéierer befestegt hunn. Hien huet de Kapp gerëselt. "Et ass egal".
  
  Den Drake huet gemierkt datt de Ben a Karin bei der Fënster geparkt hunn. Jidderee vun hinnen hat e Glas an der Hand, a si hunn an enger Schouldisco ausgesinn wéi Pabeierrollen.
  
  Den Drake huet sech dru geduecht an de Leit verluer ze goen. Et wier einfach. De Verloscht vum Kennedy war nach ëmmer a sengem Blutt gekacht, sou datt et him onméiglech ass ze diskutéieren. De Ben war do. De Ben huet hatt gehal wéi si gestuerwen ass.
  
  Et muss den Drake sinn. Net nëmmen dëst. Den Drake huet hiren Doud missen verhënneren. Dat war wat hien gemaach huet. D'Zäit ass verschwonnen a fir e Moment huet hien sech doheem zu York mam Kennedy fonnt, eppes an der Kichen ze kachen. Kennedy huet däischter Rumm an d'Bratpfanne gesprëtzt an opgekuckt wéi et sëtzt. Den Drake huet de Steak a Knuewelekbotter marinéiert. Et war gewéinlech. Et war witzeg. D'Welt ass erëm normal ginn.
  
  Stäre blénken virun sengen Ae wéi gescheitert Freedefeier. De Fridden ass op eemol zréck an d'Stëmmen hunn ëm hien ugefaang ze kléngen. Een huet hien ielebou. En anere Mann huet op ee vu senge Patronen waarme Kaffi gespillt an ass wéi e Fliedermaus aus der Häll op d'Toilette gelaf.
  
  D'Alicia huet hien opgekläert. "Wat ass lass, Drakes?"
  
  Hien huet sech duerch d'Leit gedréckt, bis hie mam Ben Blake Gesiicht zu Gesiicht koum. Dëst war de perfekte Moment fir e séiere Kommentar vum Dinorock. Den Drake wousst dat. De Ben wosst dat wahrscheinlech. Mee si waren allebéid roueg. D'Liicht huet duerch d'Fënster hannert dem Ben gestreamt; Honolulu stoung vun Sonn, hell bloen Himmel an e puer ridged Wolleken ausserhalb cadréiert.
  
  Den Drake huet endlech seng Stëmm fonnt. "Waren dës CIA Computeren nëtzlech?"
  
  "Mir hoffen". De Ben huet d'Geschicht vum Kapitän Cook senger Rees an den Diamond Head zesummegefaasst an huet mat der Offenbarung opgehalen datt d'CIA e briteschen Agent benotzt huet fir d'Nationalarchiven ze beréieren.
  
  D'Alicia ass lues no vir geplënnert nodeems hien d'Nouvelle vum jonke Guy héieren huet. "Britesche Superdéif? Wat ass säin Numm?"
  
  De Ben blénkt op déi plötzlech Opmierksamkeet. "Hayden huet mir ni gesot."
  
  D'Alicia huet kuerz op den CIA-Operateur gekuckt, dunn an e frechlecht Laachen gebrach. "Oh, ech wetten datt hatt dat net gemaach huet."
  
  "Wat heescht dat?" Karin geschwat.
  
  Dem Alicia säi Laachen gouf e bësse béis. "Ech sinn net besonnesch bekannt fir meng Diplomatie. Dréckt et net."
  
  Den Drake huet gekacht. "Just en aneren internationale Kriminell deen d'Alicia gefuckt huet. Den Trick war ëmmer ze fannen wat se net huet.
  
  "Et ass wouer," sot d'Alicia mat engem Grinsen. "Ech war ëmmer populär."
  
  "Ma, wann dëst den Agent ass, un deem ech denken," huet de Mai an hirem Gespréich intervenéiert, "hien ass bekannt fir d'japanesch Intelligenz. Hien ass ... e Spiller. An e ganz, ganz gudden Operateur."
  
  "Also hie wäert sech wahrscheinlech ëm säin Enn këmmeren." Den Drake huet d'Gléck vun der Pazifikstad studéiert, déi sech virun him verbreet huet an no e bësse Fridden selwer verlaangt huet.
  
  "Et war ni e Problem fir hien," sot Alicia. "A jo, hien liwwert Är Zäitschrëften."
  
  De Ben huet nach ëmmer tëscht Alicia an Hayden gesicht, awer hien huet seng Zong gehalen. Diskretioun war dee beschten Deel vun der Offenbarung op dëser Etapp. "Et ass nach ëmmer eng gebilt Erklärung," sot hien. "Awer wa mir bei de Gates of Hell ophalen, sinn ech sécher datt dës Opzeechnunge eist Liewe kënne retten."
  
  "Ech hoffen" - Den Drake huet sech ëmgedréit an de Chaos ëmgekuckt - "Et wäert net zu deem kommen. De Bloody King wäert nach ëmmer op der Ranch sinn. Awer wann dës Idioten net séier ophalen, wäert de Kovalenko flüchten.
  
  "Kovalenko." D'Alicia huet hir Lippe geleckt wéi si dëst gesot huet, a genéisst hir Revanche. "Ech wäert stierwen fir wat mam Hudson geschitt ass. An Boudreau? Hien ass en aneren dee wierklech markéiert ass. Och si huet sech ëm déi lauter Mass gekuckt. "Iwwregens, wien ass hei zoustänneg?"
  
  Wéi als Äntwert koum eng Stëmm aus der Masse vun Offizéier ronderëm den Hayden Jay. Wéi de Kaméidi verstuerwen ass an de Mann ze gesinn ass, war den Drake frou Jonathan Gates ze gesinn. Hien huet de Senator gär. An hien huet mat him traureg.
  
  "Wéi Dir wësst, hu mir eng Kovalenko Ranch Plaz zu Oahu," sot Gates. "Dofir muss eis Missioun aus véier Deeler besteet. Éischtens, sécher all Geiselen. Zweetens, sammelen Informatiounen iwwer verdächtegt Terrorattacken. Drëttens, fannen dëse Mann, Claude a Kovalenko. A véierten, fannen d'Plaz vun deenen aneren zwou Ranches.
  
  Gates huet gestoppt fir dëst ënnerzegoen ze loossen, an dunn huet et iergendwéi fäerdeg bruecht all Mann a Fra am Raum ze denken datt hien se mat enger Aenbewegung kuckt. "Dëst muss mat all néideg Moyenen gemaach ginn. De Kovalenko huet gär vill Liewen a Gefor gesat wärend senger frantescher Sich. Et geet haut op en Enn."
  
  D'Dieren opgemaach. Op eemol huet de Chaos am Raum opgehalen a jiddereen huet ugefaang séier op hir Plazen zréckzekommen. D'Detailer si virsiichteg ausgeduecht.
  
  Den Drake huet dem Hayden seng Ae gefaang. Si huet him mat der Hand gewénkt, hien invitéiert fir ze kommen.
  
  "Equipéiert Iech a suedel Är Päerd, Kärelen. Mir erreechen dem Claude seng Ranch an drësseg Minutten."
  
  
  KAPITEL Véieranzwanzeg
  
  
  Den Drake souz mat senge Frënn an engem vun de liicht Helikoptere vun der Hawaii Police Department a probéiert de Kapp ze läschen, wéi se séier Richtung Claude senger Ranch geflunn sinn. Den Himmel war mat ähnlechen Helikopteren a méi schwéier militäresch gestierzt. Honnerte vu Leit waren an der Loft. Anerer waren ënnerwee iwwer Land, sou séier wéi se konnten. Déi meescht Police a Militärpersonal ware gezwongen zu Honolulu an der Waikiki Regioun ze bleiwen am Fall wou Terrorattacken tatsächlech materialiséiert goufen.
  
  De Bloody King huet hir Kräfte gedeelt.
  
  De Satellitebild huet vill Aktivitéit op der Ranch gewisen, awer vill dovu war getarnt, sou datt et onméiglech ass ze soen wat wierklech geschitt ass.
  
  Den Drake war décidéiert seng Gefiller fir de Kovalenko opzehalen. Gates war richteg. D'Geiselen an hir Sécherheet waren hei déi entscheedend Faktoren. E puer vun den erstaunlechste Siicht, déi hien jeemools gesinn hat, entfalen sech ënnert a ronderëm him wéi se Richtung Nordküst fléien, awer den Drake huet all Unze vu sengem Wëllen benotzt fir sech ze fokusséieren. Hie war den Zaldot deen hien eemol war.
  
  Hie kéint keen anere sinn.
  
  Zu senger lénkser Säit huet d'Mai kuerz mat hirer Schwëster, Chika, geschwat, hir Sécherheet duebel iwwerpréift an e puer roueg Wierder austauscht wärend se konnten. Et war kee Geheimnis datt si e vollstännege Krich starten oder an eng preparéiert Kampfzone goen.
  
  Dem Drake säi Recht huet d'Alicia Zäit verbruecht fir hir Waffen an Ausrüstung ze iwwerpréiwen an ze iwwerpréiwen. Si brauch näischt ze erklären. Den Drake hat keen Zweiwel datt si hir Revanche géif ausféieren.
  
  Den Hayden an de Kinimaka souzen vis-à-vis, drécke stänneg op hire Mikrofonen a blurtéieren oder kréien Updates an Uerderen. Déi gutt Noriicht war datt näischt op Oahu oder op enger anerer Insel geschitt ass. Déi schlecht Nouvelle war datt de Blood King Joeren hat fir dëst ze preparéieren. Si haten keng Ahnung, wat se ënnerwee waren.
  
  De Ben an d'Karin goufen um Sëtz gelooss. Si goufen bestallt fir op d'E-Mail vum Agent ze waarden an dann op déi e bëssen erschreckend Méiglechkeet virzebereeden datt se ënner Diamond Head musse goen an eventuell duerch d'Gate of Hell duerchbriechen.
  
  Eng metallesch Stëmm koum aus dem Choppers Soundsystem. "Fënnef Minutte fir de Goal."
  
  Egal ob Dir et gär hutt oder net, huet den Drake geduecht. Mir sinn elo dran.
  
  Den Helikopter ass niddereg iwwer den déifen Dall geschloen, eng onheemlech Vue wéi et vun Dosende vun aneren Helikoptere geflunn ass. Dëst war déi éischt Welle vu Spezialkräften Zaldoten. All zweet US Militär Privater war prett ze hëllefen. Loftwaff. Marine. Arméi.
  
  D'Stëmm koum erëm. "Zil".
  
  Si sinn als een opgestan.
  
  
  ***
  
  
  Dem Drake seng Stiwwelen hunn dat mëllt Gras beréiert an hie war direkt ënner Feier. Hie war déi zweet bis lescht Persoun fir d'Dier eraus ze goen. Déi onglécklech Marine, déi nach ëmmer zréck kämpft, huet e vollen Ausbroch op d'Këscht geholl a gestuerwen ier hien de Buedem getraff huet.
  
  Den Drake huet sech um Buedem gesprëtzt. Kugelen hunn iwwer säi Kapp geflüstert. Muffled Schlag huet de Logbicher nieft him getraff. Hien huet e Volley geschoss. D'Männer op béide Säiten vun him sinn duerch d'Gras gekrabbelt, an hunn d'natierlech Rolling Hiwwele fir Cover benotzt.
  
  Virun huet hien en Haus gesinn, eng zweestäckeg Mauerstruktur, näischt Besonnesches, awer ouni Zweifel gëeegent fir Kovalenko seng lokal Bedierfnesser. Lénks huet hien d'Ranchgebitt gemierkt. Wat den...?
  
  Angscht, onbewaffnete Figuren sinn op hien gelaf. Si verstreet lénks a riets, an all Richtungen. Hien huet héieren a sengem Kopfhörer Geschwëster
  
  "Frëndschaftsmätscher".
  
  Hie rutscht no vir. De May an d'Alicia hu sech op d'Recht geplënnert. Endlech hunn d'Marines sech zesummen gezunn an hunn ugefaang e koordinéiert Feiermuster ze ruffen. Den Drake huet ugefaang méi séier ze bewegen. D'Leit virun hinnen hunn ugefaang zeréckzéien, si koumen aus hirem Verstoppt a rennen an d'Haus.
  
  Einfach Ziler
  
  Den Drake ass elo mat der Attackkraaft opgestan an huet d'Leit ëmbruecht wéi hie lafe gelooss huet, seng Pistoul erhéicht. Hien huet de Prisonnéier gesinn op d'Gras sprangen, a Richtung Haus. Si woussten net datt déi gutt Leit ukomm sinn.
  
  De Prisonnéier huet sech op eemol verdréit a gefall. Dem Bloody King seng Männer hunn Gras op si geschoss. Den Drake huet gekrasch, zielt op de Waffenhändler, an huet dem Bastard säi Kapp ofgeblosen. Hien huet periodesch gebrannt, entweder d'Leit op de Buedem gepecht oder d'Leit guidéiert fir datt anerer se fäerdeg bréngen.
  
  Hien huet de Claude gesicht. Ier si den Helikopter verlooss hunn, kruten hinnen all eng Foto vum Deputéierte vum Blood King gewisen. Den Drake wousst datt hien d'Evenementer hannert de Kulissen dirigéiert, en Fluchtplang entwéckelt. Wahrscheinlech vun doheem.
  
  Den Drake ass gerannt, nach ëmmer d'Géigend gescannt, heiansdo schéisst. Ee vun de Béisen ass hannert dem Hiwwel opgestan a koum mat engem Machete op hien. Den Drake huet seng Schëller einfach erofgesat, sou datt de Moment vu sengem Géigner him riicht op hien droen, an hien ass op de Buedem gefall. De Mann huet gelaacht. Dem Drake säi Stiwwel huet säi Kiefer zerquetscht. Dem Drake säin anere Stiwwel ass op d'Hand getrëppelt, déi de Machete hält.
  
  De fréiere SAS-Mann huet seng Waff gezielt a geschoss. An dunn si mir weider gaang.
  
  Hien huet net zréck gekuckt. D'Haus war virun, et war enorm, d'Dier war liicht op, wéi wann d'Entrée invitéiert. Natierlech ass dëst net de Wee fir ze goen. Den Drake huet d'Fënstere erausgeschloen wéi hie gerannt ass, héich zielt. Glas explodéiert am Haus.
  
  Elo koumen ëmmer méi Prisonéier vun der Ranch eran. E puer stoungen am laange Gras, einfach gejaut oder schellschockéiert ausgesinn. Wéi den Drake se ugekuckt huet, huet hien gemierkt datt déi meescht mat engem Tempo laafen, no vir fléien wéi wa se vun eppes flüchten.
  
  An dunn huet hien et gesinn, a säi Blutt gouf zu Äis.
  
  De Kapp, den onméiglech riesegen Kapp vun engem Bengaleschen Tiger, ass an der liichter Verfollegung iwwer d'Gras gesträift. Den Drake konnt d'Tiger net lass loossen. Hien ass op si gerannt.
  
  Ech hunn den Kopfhörer gedréckt. "Tigers am Gras."
  
  Et war eng Flurry vu Geschwëster als Äntwert. Anerer hunn och d'Déiere gemierkt. Den Drake huet nogekuckt wéi ee vun den Déieren op de Réck vum lafende Mann sprangen. D'Kreatur war enorm, häerzlech, an am Fluch dat perfekt Bild vu Chaos a Blutt. Den Drake huet seng Been gezwongen méi séier ze goen.
  
  En anere risege Kapp huet e puer Meter virun duerch d'Gras gebrach. Den Tiger ass op hien gesprongen, säi Maulkuerf huet sech an e grousst Gromperen ëmgewandelt, seng Zänn blo a scho mat Blutt gefleckt. Den Drake ass op d'Plack gefall a gerullt, all Nerv a sengem Kierper lieweg a jäizt. Nach ni hat hien esou perfekt geschlitten. Nach ni war hien esou séier a präzis opgestan. Et war wéi wann e méi haart Géigner de bessere Krieger an him erausbruecht hätt.
  
  Hien huet eng Pistoul erausgezunn, sech ëmgedréint an eng Kugel an de Kapp vum Tiger geschoss. D'Béischt ass direkt gefall, duerch d'Gehir erschoss.
  
  Den Drake huet den Otem net geholl. Hien ass séier iwwer d'Gras gesprongen, fir dem Mann ze hëllefen, deen hien e puer Sekonne virdrun erof gesinn hat. Den Tiger huet iwwer him gedréint, gekrasch, seng rieseg Muskele flexéieren a rëselen wéi hien de Kapp erofgeet fir ze bäissen.
  
  Den Drake huet hien an der Heck geschoss, gewaart bis hien sech ëmgedréint huet an hien dann tëscht den Aen erschoss. Et ass gelant, all fënnefhonnert Pond, op de Mann, deen et wollt iessen.
  
  net gutt, Drake geduecht. Awer et ass besser wéi a Stécker zerrappt a lieweg giess.
  
  Gejäiz konnt a sengem Ouerstéck héieren ginn. "Feck mech, dës Baaschtarden sinn enorm!" "En aneren, Jacko! Ee méi fir Är sechs!"
  
  Hien huet seng Ëmgéigend studéiert. Keen Zeeche vun Tiger, just erschreckt Gefaangenen an erschreckt Truppen. Den Drake ass zréck iwwer d'Gras gerannt, prett fir Cover ze huelen wann hien e Feind gesinn huet, awer an e puer Sekonnen war hien zréck an d'Haus.
  
  Déi viischt Fënstere ware futti. D'Marines waren dobannen. Den Drake ass gefollegt, säi Wireless Bluetooth Signal markéiert him als frëndlech. Iwwer de gebrachene Fënsterbréch getrëppelt, huet hie sech gefrot, wou de Claude selwer kéint sinn. Wou wier hien elo?
  
  Eng Stëmm huet him an d'Ouer geflüstert. "Du hues geduecht datt Dir d'Party fréi verlooss hutt, Drakey." Dem Alicia seng seideg Téin. "Fir Iech zwee."
  
  Hien huet hatt gesinn. Deelweis verstoppt vum Kleederschaf, deen si duerchgerappt huet. Jesus, war si duerch seng DVD Kollektioun kucken?
  
  D'Mai war hannert hir mat enger Waff an der Hand. Den Drake huet nogekuckt wéi déi japanesch Fra hir Waff opgehuewen huet an se op Alicia säi Kapp geriicht huet.
  
  "Mai!" Seng verzweifelt Stëmm huet hir Oueren gejaut.
  
  Alicia sprang. Dem May säi Gesiicht huet sech an e liichte Laachen gekrommt. "Et war e Geste, Drake. Ech weisen op d'Alarminterface, net op d'Alicia. Nach net ".
  
  "Angscht?" Den Drake huet gelaacht. "Mir si scho bannen."
  
  "D'Infanterie schéngt ze denken datt et och mam grousse Lager am Haff verbonnen ass."
  
  D'Alicia ass zréckgaang an huet hir Pistoul gezielt. "Verdammt wann ech weess." Si huet e Volley an de Kleederschaf geschoss. Sparks fléien.
  
  D'Alicia huet d'Schëller gezunn. "Dat soll duergoen."
  
  Hayden, mat Kinimaka waarm op seng Fersen, ass zréck an de Raum. "D'Scheier ass dicht zou. Unzeeche vun booby Fallen. D'Techniker schaffen elo drun."
  
  Den Drake huet d'Feelheet vun deem ganzen gefillt. "An trotzdem komme mer esou einfach hei eran? Dëst-"
  
  Dee Moment gouf e Kaméidi an de Klang vun engem erofgaangen uewen op der Trap héieren. Schnell. Den Drake huet d'Waff opgeholl an opgekuckt.
  
  A si ass am Schock gefruer.
  
  Ee vun de Männer vum Claude ass lues an d'Trap erofgaang, eng Hand huet dem Gefaangenen den Hals gedréckt. An hirer anerer Hand hat si den Desert Eagle, op de Kapp geriicht.
  
  Awer dat war net de ganzen Ausmooss vum Drake säi Schock. E krank Gefill ass entstanen, wéi hien d'Fra erkannt huet. Et war d'Kate Harrison, d'Duechter vum fréiere Assistent vum Gates. De Mann, deen zum Kennedy sengem Doud deelweis Schold war.
  
  Et war seng Duechter. Nach lieweg.
  
  Dem Claude säi Mann huet d'Waff schwéier géint den Tempel gedréckt, sou datt si hir Aen a Péng zougemaach huet. Awer si huet net gejaut. Den Drake, zesumme mat enger Dosen anerer am Raum, hunn hir Waffen op de Mann geriicht.
  
  An awer huet et dem Drake net richteg gefillt. Firwat der Däiwel war dësen Typ uewen mat engem Prisonnéier? Et schéngt wéi wann -
  
  "Komm zeréck!" - huet de Mann gejaut, wëll an all Richtungen d'Aen gedréckt. De Schweess ass vu him a grousse Drëpsen erofgefall. D'Manéier wéi hien d'Fra hallef gedroen an hallef gedréckt huet, huet bedeit datt säi ganzt Gewiicht op sengem hënneschte Been war. D'Fra, fir hir Kreditt, huet et him net einfach gemaach.
  
  Den Drake huet berechent datt den Drock op den Ausléiser schonn hallef zum Zil war. "Géi fort! Loosst eis eraus!" De Mann huet si e weidere Schrëtt erofgesat. D'Special Forces Zaldoten hunn sech normal zréckgezunn, awer nëmmen op liicht méi avantagéis Positiounen.
  
  "Ech warnen Iech, Arschlächer." De Schweess Mann huet schwéier otemt. "Gitt aus dem fucking Wee."
  
  An dës Kéier konnt den Drake gesinn datt hien et gemengt huet. Et war Verzweiflung a sengen Aen, eppes wat den Drake erkannt huet. Dëse Mann huet alles verluer. Wat och ëmmer hien gemaach huet, wat hien och gemaach huet, et gouf ënner schrecklechen Zwang gemaach.
  
  "Zréck!" huet de Mann nees gejaut an d'Fra eng aner Schrëtt rau erofgedréckt. D'Hand, déi den Hals ëmklammen, war wéi eng Eisenstab. Hien huet all Deel vu sengem Kierper hannert hatt gehalen fir sech net als Zil ze presentéieren. Hie war eemol Zaldot, wahrscheinlech e gudden.
  
  Den Drake a seng Kollegen hunn d'Wäisheet vum Réckzuch gesinn. Si hunn dem Mann e bësse méi Plaz ginn. Hien ass e puer méi Schrëtt erofgaang. Den Drake huet dem May seng Ae gefaang. Si huet de Kapp liicht gerëselt. Si wousst och. Dëst war falsch. Et wor...
  
  E roude Herring. Déi schrecklechst Aart. De Claude, ouni Zweiwel op dem Kovalenko seng Uerder, huet dëse Mann benotzt fir se oflenken. Archetypescht Verhalen vum Kinnek vum Blutt. Et kéint eng Bomm am Haus sinn. Déi richteg Belounung, Claude, war wahrscheinlech eng erfollegräich Flucht aus der Scheier.
  
  Den Drake huet gewaart, perfekt ausgeglach. All Nerv a sengem Kierper ass gefruer. Hien huet de Schlag ausgeglach. Säin Otem ass opgehalen. Säi Geescht ass eidel ginn. Et war elo näischt, net de gespannte Raum voller Zaldoten, net de erschreckte Geiselen, net emol d'Haus an d'Dénger, déi hien ëmginn hunn.
  
  Just ee Millimeter. Gesinn Kräizgang. Manner wéi en Zoll zum Zil. Eng Beweegung. Dat ass alles wat hien gebraucht huet. A Rou war alles wat hie wousst. De Mann huet dunn d'Kate Harrison e weidere Schrëtt erof gedréckt, an an där zweeter Sekonn Bewegung huet säi lénkst Auge hannert dem Schädel vun der Fra erausgekuckt.
  
  Den Drake huet et mat engem Schoss ausernee geblosen.
  
  De Mann sprang zréck, ass mat der Mauer kollidéiert an ass laanscht déi jäizend Fra gerutscht. Hien ass mat engem Crash gelant, de Kapp als éischt, d'Waffen hannert him kléngen, an dunn hunn se seng Weste gesinn, säi Bauch.
  
  D'Kate Harrison huet gejaut: "Hien huet eng Bomm op him!"
  
  Den Drake sprang no vir, awer d'Mai an d'grouss Marine si schonn iwwer de Rand vun der Trap gesprongen. D'Marine huet d'Kate Harrison gegraff. Mai sprang iwwer den doudege Söldner. Säi Kapp huet sech op d'West gedréint, op d'Indikator.
  
  "Aacht Sekonnen!"
  
  Jiddereen ass op d'Fënster gerannt. Jiddereen ausser Drake. Den Englänner ass weider an d'Haus gerannt, laanscht de schmuele Gank an d'Kichen gerannt, a gebiet, datt een d'Hannerdier op léisst. Esou wier hien dem Claude méi no, wann d'Bomm ofgesprengt. Also hien hat eng Chance.
  
  Duerch de Gank. Dräi Sekonnen si vergaangen. An d'Kichen. E séiere Bléck ronderëm. Zwee méi Sekonnen. Déi hënnescht Dier ass zou.
  
  Zäit ass eriwwer.
  
  
  KAPITEL Fënnefanzwanzeg
  
  
  Den Drake huet Feier opgemaach soubal hien déi éischt Explosioun héieren huet. Et géif eng Sekonn oder zwou huelen fir dohinner ze kommen. D'Kichendier ass vu ville Schlag zerbriechen. Den Drake ass direkt op hien gerannt, déi ganzen Zäit geschoss huet. Hien huet net méi bremsen, him just mat der Schëller geschloen an duerch d'Loft gefall.
  
  D'Explosioun ass hannert him wéi eng attackéiert Schlaang. Eng Flam Zong ass aus der Dier a Fënster erausgebrach, an den Himmel erschoss. Den Drake huet gerullt. Den Otem vu Feier huet hien e Moment beréiert an huet sech dunn zréckgezunn.
  
  Ouni ze bremsen, sprang hien erëm op a leeft. Gebrach a batter, awer schrecklech determinéiert, huet hien op déi grouss Scheier gerannt. Déi éischt Saach, déi hien gesinn huet, waren dout Kierper. Et gi véier vun hinnen. D'Techniker Hayden hannerlooss fir Zougang ze kréien. Hien huet nieft hinnen gestoppt a kontrolléiert jidderee fir Zeeche vum Liewen.
  
  Et gëtt kee Puls a keng Kugelwonden. Waren dës verdammt Maueren elektrifizéiert?
  
  An engem anere Moment war et egal méi. D'Front vun der Scheier explodéiert, Splitterholz a Flamen hunn an enger spektakulärer Detonatioun erausgeschoss. Den Drake ass op d'Deck gefall. Hien huet d'Gebrühl vun engem Motor héieren an huet just an der Zäit opgekuckt fir e giele Blur duerch déi futtis Dieren ze gesinn a mächteg erof op déi provisoresch Fuert ze fléien.
  
  Den Drake sprang op. Hie war wahrscheinlech Richtung engem verstoppten Helikopter, Fliger, oder eng aner verdammt Booby Trap. Hie konnt net op Verstäerkung waarden. Hien ass an eng baufälleg Scheier gerannt an huet sech ëmgekuckt. Hien huet de Kapp an Ongléck gerëselt. Den déiwe Glanz vum poléierte Supercar huet an all Richtung geschéngt.
  
  Deen nooste gewielt huet, huet den Drake wäertvoll Sekonnen verbruecht fir de Schlëssel ze sichen an huet dunn eng Rei vun hinnen gesinn ausserhalb vum banneschten Büro hänken. Den Aston Martin Vanquish huet ugefaang mat enger Schlëssel- a Kraaftkombinatioun, déi, och wann den Drake onbekannt ass, säin Adrenalin gepompelt huet wéi de Motor verréckt gebrach huet.
  
  Den Aston Martin ass aus der Scheier geflücht mat senge Pneuen, déi gekrasch hunn. Den Drake huet him an d'Richtung vun deem, wat hie gehofft huet, dem Claude säi séieren Auto gewisen. Wann dëst just eng aner Ronn vun Desorientéierung war, ass den Drake geschrauft. Wéi, vläicht, ganz Hawaii. Si hunn verzweiwelt gebraucht fir dem Blood King säin Adjoint ze erfaassen.
  
  Aus dem Eck vu sengem Aen huet den Drake d'Alicia abrupt gesinn. Hien huet net gewaart. Am Réckspigel huet hien se gesinn, datt si gezwongen an d'Scheier laafen. Gott, dëst kéint an Ierger kommen.
  
  De giele Blur virun huet ugefaang wéi en High-End Supercar ze ausgesinn, e bëssen un déi al Porsche Le Mans Coupéen, déi d'Course gewonnen hunn. No bei de Buedem huet hien d'Kéiren vun der Strooss geknackt, spréngt wéi wann hien op Quelle lafe géif. Net gëeegent fir rau Terrainen, awer dunn ass déi provisoresch Strooss e puer Meilen méi héich geplatzt ginn.
  
  Den Drake huet op de Vanquish geschoss, d'Waff suergfälteg op de Sëtz hannert him gesat an no de Bluetooth Kläng gelauschtert, déi a sengem Gehir ronderëm sprangen. D'Ranch-Operatioun war nach ëmmer amgaang. D'Geiselen goufen befreit. E puer waren dout. Verschidde Gruppe vu Männer vu Claude waren nach ëmmer a strategesche Positiounen agespaart, an hunn d'Autoritéiten op de Buedem gedréckt. An et waren nach eng hallef Dosen Tiger ronderëm, déi veruersaachen.
  
  Den Ënnerscheed tëscht Aston Martin a Porsche ass op Null reduzéiert ginn. Den engleschen Auto war vill besser op rau Stroossen. Den Drake huet sech direkt hannert him positionéiert, a wollt nieft him sëtzen, wéi hien am Réckspigel gesinn huet, datt en anere Supercar op hie kënnt.
  
  D'Alicia fiert en alen Dodge Viper. Vertrau hir eppes mat de Muskelen ze maachen.
  
  Déi dräi Autoen sinn iwwer rau Terrain gerannt, sech ëmgedréint an op laang Strécke gedréint. Kies an Dreck si ronderëm an hannert hinne geflunn. Den Drake huet déi geplatzt Strooss gesinn an huet eng Entscheedung getraff. Si wollten de Claude lieweg kréien, mä si hu fir d'éischt missen ophalen. Hie war ganz virsiichteg fir weider no de Geschwëster a sengen Kopfhörer ze lauschteren am Fall wou iergendeen gemellt huet datt se de Claude gefaangen hätten, awer wat dës Verfollegung méi laang gedauert huet, ëmsou méi sécher gouf den Drake datt de Mann virun dem Blood King säin zweete war.
  
  Den Drake huet seng Waff opgehuewen an dem Aston seng Windschirm zerbrach. No engem Moment vu geféierleche Ausrutscher huet hien d'Kontroll erëmkritt an eng zweet Ronn op de flüchtende Porsche geschoss. Kugelen hunn duerch säi Réck gerappt.
  
  Den Auto huet sech kaum méi bremsen. Hien ass op eng nei Strooss fortgaang. Den Drake huet Feier opgemaach wéi de Le Mans Chauffer beschleunegt huet, Kugelgehäuse op de Lieder Sëtz nieft him verspreet. Et ass Zäit fir d'Pneuen ze zielen.
  
  Awer grad an deem Moment huet ee vun den Helikoptere laanscht se all gezoomt, zwou Figuren déi sech aus den oppenen Dieren hänken. Den Helikopter huet sech virum Porsche ëmgedréint an ass op der Säit gedréint. Warnschëss hunn Stécker aus der Strooss virun him räissen. Den Drake huet de Kapp an Ongléck gerëselt wéi eng Hand aus der Fënster vum Chauffer erausgestouss huet an ugefaang op den Helikopter ze schéissen.
  
  Direkt, gläichzäiteg, huet hien de Fouss vum Gaspedal an d'Hänn vum Lenk geholl, zielt an huet eng Charge vun Ambitioun, Fäegkeet a Recklosegkeet fräigelooss. Dem Alicia säi Viper ass a säin eegenen Auto gerannt. Den Drake huet d'Kontroll erëmgewielt, awer huet d'Waff gesinn duerch d'Windschutzschicht fléien.
  
  Awer säi verréckte Schoss huet geschafft. Hien huet de flüchtende Chauffer an den Ielebou geschoss, an elo huet den Auto méi lues gemaach. Stop. Den Drake huet den Aston abrupt gestoppt, erausgesprongen a séier op d'Passagéierdier vum Porsche gerannt, gestoppt fir seng Waff opzehiewen an huet seng Sicht déi ganz Zäit um Kapp vun der Figur gehalen.
  
  "Lëpst Är Waff! Maach et!"
  
  "Ech kann net," koum d'Äntwert. "Du hues mech an den Aarm geschoss fir mech ze fécken, du domm Schwäin."
  
  Den Helikopter ass viru gezunn, seng Rotoren hu gebrëllt wéi säin Donnermotor de ganze Buedem gerëselt huet.
  
  D'Alicia ass ukomm an huet op de Säitespigel vum Porsche geschoss. Als Team hu si sech lénks a riets gedréint, souwuel de Mann hannert dem Rad iwwerdeckt.
  
  Trotz der Grimasse vun der Angscht um Gesiicht vum Mann, huet den Drake hien aus der Foto erkannt. Et war de Claude.
  
  Et ass Zäit fir ze bezuelen.
  
  
  ***
  
  
  De Ben Blake sprang a Schock, wéi säin Handy geklaut huet. Emuléiert den Drake, hien huet och op Evanescence gewiesselt. Dem Amy Lee seng kille Gesang op "Lost in Paradise" passt perfekt bei jidderengem seng Stëmmung dee Moment.
  
  Um Écran koum d'Inscriptioun International.Den Uruff wier net vun engem Member vu senger Famill gewiescht. Awer, am Liicht vun der Aarbecht vun den Nationalarchiven, kéint et vun enger Zuel vu Regierungsagenturen sinn.
  
  "Jo?"
  
  "Ben Blake?"
  
  Angscht huet seng Wirbelsäule mat schaarfen Fanger gekräizt. "Wien ass dat?"
  
  "Ziel mir". D'Stëmm war kultivéiert, Englesch a ganz zouversiichtlech. "Grad elo. Soll ech mam Ben Blake schwätzen?
  
  D'Karin koum op hien an huet den Horror op sengem Gesiicht gelies. "Jo".
  
  "Fin. Gutt gemaach. War et sou schwéier? Mäin Numm ass Daniel Belmonte.
  
  De Ben huet bal säin Telefon erofgelooss. "Waat? Wéi d'Häll sidd Dir - "
  
  E Stroum vum exquisite Laachen huet him gestoppt. "Entspanen. Relax einfach mäi Frënd. Ech sinn iwwerrascht, fir d'mannst ze soen, datt d'Alicia Miles an Är Frëndin meng ... Fäegkeeten net ernimmt hunn.
  
  Dem Ben säi Mond huet gelaacht, konnt net e Wuert soen. D'Karin huet d'Wierder geschwat, Déif? Vun London? Ass hien?
  
  Dem Ben säi Gesiicht huet alles gesot.
  
  "Huet d'Kaz der Zong gebass, Här Blake? Vläicht sollt Dir Är schéin Schwëster verkleeden. Wéi geet et mam Karin?"
  
  D'Ernimmung vum Numm vu senger Schwëster huet hien e bësse gefreet. "Wou hues du meng Nummer?"
  
  "Sief mech net éierlech. Denkt Dir wierklech datt et zwou Stonnen dauert fir déi einfach Operatioun ze maachen, déi Dir mir gefrot hutt? Oder hunn ech déi lescht véierzeg Minutte verbruecht e bëssen iwwer meng ... Wuelbefannen ze léieren? Hm? Huelt Är Zäit mat dësem, Blakey.
  
  "Ech weess näischt iwwer dech," sot de Ben defensiv. "Ech hunn Iech ugeroden -" Hien huet gestoppt. "Duerch -"
  
  "Deng Frëndin? Ech sécher et war. Si kennt mech ganz gutt.
  
  "Wat iwwer Alicia?" D'Karin huet gejaut a probéiert de Mann aus dem Gläichgewiicht ze werfen. Si waren allebéid sou iwwerrascht an sou onerfueren, datt et hinnen net emol opgefall ass, d'CIA ze warnen.
  
  Et war Rou fir ee Moment. "Dëst Meedchen erschreckt mech tatsächlech, fir Iech d'Wourecht ze soen."
  
  Dem Ben säi Gehir schéngt ugefaang ze funktionnéieren. "Här Belmonte, den Artikel deen Dir gefrot gouf ze kopéieren ass ganz wäertvoll. Sou wäertvoll - "
  
  "Ech verstinn et. Et gouf vum Kapitän Cook an engem vu senge Männer geschriwwen. Wärend sengen dräi Reesen huet de Cook méi Entdeckungen gemaach wéi all aner Persoun an der Geschicht.
  
  "Ech mengen net den historesche Wäert," huet de Ben geklappt. "Ech mengen, et kéint Liewen retten. Elo. Haut."
  
  "Wierklech?" Belmonte schéngt wierklech interesséiert. "Sot mir w.e.g.".
  
  "Ech kann net". De Ben huet ugefaang e bësse verzweifelt ze fillen. "Wann ech glift. Hëllef eis".
  
  "Et ass schonn op Ärer E-Mail," sot de Belmonte. "Awer ech wier net wien ech sinn, wann ech dir net weisen, wat ech wäert sinn, oder? Genéisst."
  
  De Belmonte huet den Uruff ofgeschloss. De Ben huet säin Handy op den Dësch geheit an e puer Sekonnen op säi Computer geklickt.
  
  Déi fehlend Säiten aus de Kachzäitschrëften sinn a voller, herrlecher Faarf opgetaucht.
  
  "Levels of Hell," huet de Ben haart gelies. "De Cook huet et nëmmen op den Niveau fënnef gepackt an dunn zréckgedréit. Oh mäi Gott, kënnt Dir dat héieren, Karin? Och de Kapitän Cook huet et net iwwer den Niveau fënnef gepackt. Dëst ... dëst ..."
  
  "E grousse System vu Fallen." D'Karin huet séier iwwer d'Schëller gelies, hir fotografesch Erënnerung schafft Iwwerstonnen. "De gréissten, verrécktste Fallsystem, dee jeemools virgestallt gouf."
  
  "A wann et sou grouss a geféierlech an ausgeglach ass ..." De Ben huet sech zu hatt dréit. "Stellt Iech d'Enormitéit an d'Bedeitung vum Wonner vir, zu deem dëst féiert."
  
  "Onheemlech," sot d'Karin a liest weider.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet de Claude aus dem erschossenen Auto gezunn an hie gräift op d'Strooss gehäit. Seng Schreie vu Péng räissen d'Loft, erdrénken souguer d'Gebrühl vum Helikopter.
  
  "Narren! Dir wäert et ni ophalen. Hien gewënnt ëmmer. Verdammt, mäin Aarm deet wéi, du Bastard!"
  
  Den Drake huet säi Maschinnegewier op d'Aarmlängt bruecht an huet dem Claude seng Këscht geknéit. "Just e puer Froen, Frënd. Da pompelen d'Dokteren dech voll mat wierklech leckere Schäiss. Wou ass Kovalenko? Hien ass hei?"
  
  De Claude huet him e stenge Gesiicht ginn, bal genervt.
  
  "Okay, loosst eis eppes méi einfach probéieren. Ed Boudreau. Wou ass hien?"
  
  "Hien huet de Wiki-Wiki Shuttle zréck op Waikiki geholl."
  
  Den Drake huet geknackt. "Wou sinn déi aner zwou Ranches?"
  
  "Verschwonnen." Dem Claude säi Gesiicht huet e Grinsen gebrach. "Alles ass verluer".
  
  "Et geet duer". D'Alicia huet iwwer dem Drake seng Schëller nogelauschtert. Si ass ronderëm gaang, huet d'Waff op d'Gesiicht vum Claude geriicht, an huet säi Stiwwel virsiichteg op dem Claude säi zerbrachene Ielebou geluecht. En direkt Gejäiz huet d'Loft opgedeelt.
  
  "Mir kënnen dat esou wäit huelen wéi Dir wëllt," huet den Drake geflüstert. "Keen ass op Ärer Säit hei, Frënd. Mir sinn bewosst vun Terrorattacken. Entweder schwätzen oder ruffen. Et ass mir egal."
  
  "Stop!" Dem Claude seng Wierder ware bal onverständlech. "Puh ... wann ech glift."
  
  "Dat ass besser". D'Alicia huet den Drock e bëssen erliichtert.
  
  "Ech ... ware mam Blood King fir vill, vill Jore." Claude spatzen. "Awer elo léisst hien mech hannerlooss. Hie léisst mech stierwen. Rot am Schwäin Land. Den Arsch ze decken. Vläicht net." De Claude huet probéiert opzesetzen. "Schäiss".
  
  Jidderee gouf virsiichteg, den Drake huet eng Pistoul erausgezunn an op dem Claude säi Schädel gezielt. "Roueg".
  
  "Hie wäert dat bedaueren." De Claude war praktesch vu Roserei gesäiert. "Ech këmmere mech net méi ëm seng schrecklech Retributioun." De Sarkasmus huet aus sengem Toun ausgesinn. "Et ass mir egal. Elo gëtt et kee Liewen méi fir mech."
  
  "Mir verstinn." Alicia suckt. "Dir haasst Äre fucking Frënd. Äntwert just op d'Froen vum sexy Zaldot."
  
  Et war e Piepklang am Drake sengem Ouerstéck. Eng metallesch Stëmm sot: "Den éischte Portalapparat gouf fonnt. Et schéngt, datt de Kovalenko dat hannerlooss huet.
  
  Den Drake blénkt a kuckt kuerz op d'Alicia. Firwat géif de Blood King de Portalapparat zu enger Zäit wéi dës verloossen?
  
  Einfach Äntwert. Hien huet et net gebraucht.
  
  "Kovalenko Kapp Diamond Head, richteg? Zu de Gates vu Pele, oder Hell, oder soss eppes. Dat ass säin ultimativt Zil, oder?
  
  De Claude huet e Gesiicht gemaach. "Dës Legend, déi hien fonnt huet, gouf eng Obsessioun. E Mann räich iwwer all Dreem. E Mann dee kann kréien wat e wëll. Wat mecht hien?
  
  "Obsesséiert mat eppes wat hien ni wäert hunn?" Alicia proposéiert.
  
  "E Mann sou schlau, sou ressourcevoll, huet sech iwwer Nuecht zu engem neuroteschen Idiot verwandelt. Hie weess, datt et eppes ënner deem verdammt Vulkan ass. Hien huet ëmmer gemëscht datt hien de beschte Kach wier. Dëse Cook huet sech an Angscht zréckgezunn. Awer net den Dmitry Kovalenko, net de bluddege Kinnek; hie wier weider gaang."
  
  Och den Drake gefillt e Stroum vu Viraus. "Huet de Cook zréckgezunn? Wat d'Häll ass do ënnen?"
  
  De Claude huet d'Schëller gezunn, dunn huet de Péng gekrasch. "Keen weess. Awer ech denken datt de Kovalenko deen Éischte weess. Hien ass elo um Wee dohinner."
  
  Dem Drake säin Häerz sprang op dës Informatioun. Hien ass elo op de Wee dohinner. Et war eng Zäit.
  
  Zu dëser Zäit waren d'Mai an eng hallef Dosen Zaldoten ukomm. Jiddereen huet mat gäeren Opmierksamkeet nogelauschtert.
  
  Den Drake huet sech un déi nächst Aufgab erënnert. "Mir brauche Ranchplazen. A mir wëllen den Ed Boudreau.
  
  De Claude huet d'Informatioun weiderginn. Zwee méi Ranches, eng op Kauai, déi aner op der Big Island. De Boudreau war op Kauai ënnerwee.
  
  "Wat iwwer Terrorattacken?" Mai huet roueg gefrot. "Ass dëst just en anere Plo?"
  
  An elo huet dem Claude seng Gesiicht wierklech mat esou Verzweiflung a Leed ausgestreckt, datt dem Drake säi Mo duerch de Buedem gefall ass.
  
  "Nee". Claude gekrasch. "Si sinn real. Si kënnen zu all Moment opmaachen."
  
  
  KAPITEL Zwanzeg-SIX
  
  
  De Ben an d'Karin sinn op d'Fënster gaang, all hunn eng Kopie vum Captain Cook sengem geheime Journal. Wéi se de Wahnsinn gelies an nei gelies hunn, huet de Ben seng Schwëster iwwer dat komescht Verhalen vum Blood King gefrot.
  
  "De Kovalenko muss geplangt sinn op dës Rees ze goen wann déi portable Geräter fonnt goufen. Hien ass ze gutt virbereet fir alles an de leschte Wochen ze organiséieren.
  
  "Joer," huet d'Karin gemëscht. "Jore vu Planung, Praxis a Schmieren déi richteg Rieder. Awer firwat huet hien dës riseg Operatioun riskéiert fir e klenge Spazéiergang op Bermuda ze goen?
  
  De Ben huet de Kapp op ee vun de Passagen gerëselt, déi hie gelies huet. "Verréckt Saachen. Einfach verréckt. Et war nëmmen eng Saach, déi him dëst maache konnt, Schwëster.
  
  Karin huet op de wäiten Ozean gekuckt. "Hien huet eppes iwwer Apparater gesinn, déi mam Diamond Head verbonne sinn."
  
  "Jo, mee wat?"
  
  "Ma, um Enn, offensichtlech näischt ganz wichteg." Si hunn déi rësele Kapp nogekuckt wéi d'Kamerabiller vun der Ranch vum Blood King iwwerdroe goufen. Si woussten datt de Megaloman de Portalapparat hannerlooss huet. "Hie brauch et net."
  
  "Oder hien gleeft datt hien et just no Wëllen zréckhuelen kann."
  
  Hannert hinnen, um operationellen Uplink, hunn se den Drake héieren d'Informatioun ruffen, déi hien esou laang vum Claude extrahéiert huet.
  
  De Ben blénkt op d'Karin. "Hie seet datt de bluddege Kinnek schonn am Diamond Head ass. Et heescht-"
  
  Mee dem Karin säin onerwaarte Gejäiz huet déi nächst Wierder a sengem Hals gefruer. Hien ass hirem Bléck no, huet seng Aen zougemaach a gefillt seng Welt zerbriechen.
  
  Schwaarze Damp vu multiple Explosiounen huet aus Hotelfenster laanscht Waikiki Beach gebilt.
  
  Ignoréiert de Kaméidi, deen aus de Büroe ronderëm him kënnt, ass de Ben op d'Mauer gerannt an huet den Fernseh un.
  
  Säin Handy huet geklappt. Dës Kéier war et säi Papp. Si mussen och Fernseh kucken.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake an d'Zaldoten, déi net beschäftegt waren Geiselen ze huelen oder déi puer verbleiwen Widderstandstaschen ze besiegen, hunn d'Sendung op hiren iPhones gesinn. Hiren Eenheetskommandant, e Mann mam Numm Johnson, huet an militäresch Android Apparater gehackt a kontaktéiert de mobilen Kommandopost zu Honolulu direkt wéi d'Evenementer entfalen.
  
  "Bommen explodéiert an dräi Hoteler zu Waikiki," huet de Kommandant widderholl. "Ech widderhuelen. Dräi. Mir segle vun der Küst westlech aus. Kalakuau Waikiki. Welle zu Ohana." De Kommandant huet eng Minutt nogelauschtert. "Si schéngen an eidelen Zëmmeren explodéiert ze sinn, a Panik verursaacht ... Evakuatiounen ... zimlech ... Chaos. Honolulu Noutdéngschter sinn op d'Limite gestreckt.
  
  "Dat ass alles?" Den Drake huet tatsächlech e bësse Erliichterung gefillt. Et hätt vill méi schlëmm ginn.
  
  "Waart -" Dem Kommandant säi Gesiicht ass gefall. "Och nee".
  
  
  ***
  
  
  De Ben an d'Karin hunn en Horror gekuckt wéi d'Szenen um Fernsehbildschierm gewiesselt goufen. D'Hoteler goufen séier evakuéiert. Männer a Fraen sinn gerannt, gedréckt a gefall. Si hunn gejaut, hir Léifsten verteidegt a gekrasch, während se hir Kanner enk ëmklammen. D'Hotelpersonal koum duerno, kuckt streng an Angscht, awer behalen d'Kontroll. D'Police an d'Pompjeeë sinn an d'Lobbyen an d'Hotelraim erakomm an erausgaang, an hir Präsenz war virun all Hotel gefillt. D'Televisiounsbild ass verschwonnen wéi den Helikopter era geflunn ass, eng herrlech Vue op Waikiki an déi rullende Hiwwele verroden, d'Majestéit vum Diamond Head Vulkan an der weltberühmter Kuhio Beach, elo vun der beandrockender Vue vun héijen Hoteler, déi Damp spuen a Flamen aus hire zerstéierte Maueren a Fënsteren.
  
  Den Fernsehbildschierm huet erëm geklickt. De Ben huet gegast an dem Karin säin Häerz sprang. Si konnten net emol matenee schwätzen.
  
  De véierten Hotel, a voller Vue vun der ganzer Welt, gouf vu maskéierten Terroriste saiséiert. Jiddereen deen am Wee stoung, gouf um Trottoir erschoss. De leschte Mann huet sech ëmgedréint an d'Fauscht op den schwiewende Helikopter gerëselt. Ier hien an den Hotel erakoum an d'Dier hannert sech gespaart huet, huet hien en Zivilist erschoss an ëmbruecht, deen nieft engem geparkten Taxi gekippt huet.
  
  "O mäi Gott". Dem Karin seng Stëmm war roueg. "Wat iwwer déi aarm Leit dobannen?"
  
  
  ***
  
  
  "D'Kinnigin Ala Moana gouf vu bewaffnete Männer iwwerfall", sot de Kommandant hinnen. "Entscheedend. Droen vun enger Mask. Ech fäerten net ëmzebréngen." Hien huet säi mäerderesche Bléck op de Claude gedréint. "Wéi vill méi Attacke wäerten et ginn, du béise Baascht?"
  
  De Claude huet Angscht ausgesinn. "Keen," sot hien. "Op Oahu."
  
  Den Drake huet sech ëmgedréit. Hien huet misse denken. Hie misst sech nei orientéieren. Dëst war wat de Kovalenko wollt, fir se all ofgelenkt ze halen. De Fakt war datt de Kovalenko wousst datt et eppes erstaunlech verstoppt déif ënner dem Diamond Head war, an hien war um Wee fir et ze behaapten.
  
  Eppes wat souguer den Horror vun dësen Attacken iwwerzeegt kéint.
  
  Seng Konzentratioun ass zréck. Hei huet sech näischt geännert. D'Attacke ware perfekt timet. Si hunn gläichzäiteg Zaldoten, d'Arméi an d'Noutdéngschter behënnert. Awer näischt huet geännert, si hunn de Bluttkinnek net fonnt, also...
  
  De Plang B gouf ëmgesat.
  
  Den Drake huet de May an d'Alicia bewegt. Den Hayden an de Kinimaka ware scho no. Déi grouss Hawaiianer ausgesinn shell-schockéiert. Den Drake sot zu him: "Sidd Dir prett fir dëst, Mano?"
  
  Kinimaka huet bal gekrasch. "Ech hu verdammt Recht."
  
  "Plan B," sot den Drake. "Kovalenko ass net hei, also hale mir drun. De Rescht vun den Zaldoten wäerten dat an enger Minutt verstoen. Hayden a May, Dir sidd mat der Attack op Kauai. Mano an Alicia, Dir sidd mat dem Attentat op der Big Island. Gitt op déi Ranches. Spuert sou vill wéi Dir kënnt. An Alicia..." Säi Gesiicht huet sech an ausgeschnitzen Äis verwandelt. "Ech zielen op dech fir Mord ze maachen. Loosst dee Bastard Boudreaux e brutalen Doud stierwen.
  
  Alicia wénkt. Et war dem Drake seng Iddi fir d'Mai an d'Alicia auserneen ze halen, wéi se gemierkt hunn datt se hir Équipe musse trennen. Hie wollt net dem Wells säin Doud an aner Geheimnisser tëscht Liewen retten an de Feind stoppen.
  
  Dem Claude seng héich Stëmm huet dem Drake seng Opmierksamkeet gefaang. "Kovalenko finanzéiert Attacken op Oahu, Kauai an der Big Island just fir Är Opmierksamkeet ze kréien. Trennen an iwwerwannen Iech. Dir kënnt dëse Mann net schloen. Hie preparéiert sech zënter Joeren."
  
  De Matt Drake huet seng Waff opgehuewen. "Duerfir ginn ech him duerch d'Tore vun der Hell no an fidderen hien dem fucking Däiwel." Hien ass Richtung Cargo Helikopter. "Kommt, Leit. Lued op."
  
  
  ***
  
  
  De Ben huet sech séier ëmgedréit, wéi säin Handy geklappt huet. Et war den Drake
  
  "Prett?"
  
  "Hallo Matt. Dir sidd sécher? Ginn mir wierklech fort?"
  
  "Mir gi wierklech fort. Grad elo. Hutt Dir kritt wat Dir braucht vum Daniel Belmonte?
  
  "Jo. Awer hien ass e bësse schwaach - "
  
  "Fin. Hutt Dir déi nootste Entrée an d'Lavastéier festgestallt?
  
  "Jo. Et gëtt eng gated Gemeinschaft ongeféier zwee Meilen vum Diamond Head. D'Hawaiian Regierung huet ähnlech all bekannten Entrée zougemaach. An deene meeschte Fäll hält dëst och e determinéierte Kand net op derbäi.
  
  "Näischt hëlleft. Lauschtert, Ben. Gräift d'Karin a kritt een deen dech an dee Lava-Tube bréngt. Schéckt mir d'Koordinaten. Maacht et elo ".
  
  "Am Eescht? Mir hu keng Ahnung wat do ënnen ass. An dëse Fallsystem? Dëst ass iwwer Grausamkeet."
  
  "Courage, Ben. Oder, wéi Def Leppard et gesot huet - Let's rock. "
  
  De Ben huet säin Telefon op den Dësch geluecht an huet en déif Otem geholl. Karin huet hir Hand op seng Schëller geluecht. Déi zwee hunn op den Fernseh gekuckt. D'Stëmm vum Presentateur war ugespaant.
  
  "... dat ass Terrorismus op enger Skala déi nach ni gesinn huet."
  
  "Drake huet Recht," sot Ben. "Mir sinn am Krich. Mir mussen de Kommandant an de Chef vun eise Feinde ëmbréngen.
  
  
  KAPITEL Zwanzeg siwen
  
  
  Den Drake huet aacht Membere vum Delta Team gesammelt, déi him zougewisen goufen am Fall datt d'Exploratioun vun den déiwe Höhlen erfuerderlech war. Si waren relativ Veteranen vun der Departement, am meeschte erfuerene, an all Persoun huet eemol, an e puer godforsaken Plaz, seng eege Operatioun duerchgefouert.
  
  Ier si op den Helikopter geklommen sinn, ass den Drake e Moment mat senge Frënn erausgaang. De Blood King hat schonn d'hawaiianesch a Regierungskräften opgedeelt, an elo géif hien se trennen.
  
  "Sief sécher." Den Drake huet jidderengem an d'Ae gekuckt. Hayden. Mai. Alicia. Kinimaka. "Mir mussen nach eng Nuecht an der Hell verbréngen, awer muer si mir alleguer fräi."
  
  Et goufe Wénkelen a Gekrasch vum Mano.
  
  "Gleeft et," sot den Drake an huet seng Hand ausgestreckt. Véier weider Hänn koumen op hien. "Bleift just lieweg, Kärelen."
  
  Domat huet hien sech ëmgedréit a Richtung Helikopter gerannt. Delta Squad huet hir Ausrüstung fäerdeg gemaach an hunn elo hir Plazen geholl wéi hien u Bord ass. "Hallo alleguerten". Hien hat e staarken Yorkshire Akzent. "Prett fir dëse Wodka-Saaken Schwäin auserneen ze räissen?"
  
  "Booya!"
  
  "Fuck." Den Drake huet dem Pilot gewénkt, deen se an d'Loft gehuewen huet. Hien huet eng leschte Kéier op d'Ranch zréckkuckt an huet gesinn datt seng Frënn nach ëmmer am selwechte Krees stoungen, a kucken wéi hie geet.
  
  Wäert hien se all erëm lieweg gesinn?
  
  Wann hien dat géif maachen, géif et e seriöse Rechnung ginn. Hie misst sech e puer Entschëllegungen maachen. E puer schrecklech Realitéite wäert hie musse matenee kommen. Awer mam Kovalenko sengem Doud wier et méi einfach gewiescht. Kennedy wier rächen ginn, wann net gerett. An elo, wou hie fest um Spuer vum Bloody King war, war seng Stëmmung schonn e bësse méi héich geklomm.
  
  Awer déi lescht Rechnung tëscht May an Alicia kann dëst alles op de Kapp dréien. Et war eppes enorm tëscht hinnen, eppes schrecklechen. A wat och ëmmer, den Drake ass involvéiert. A Wells.
  
  Et huet net laang gedauert bis den Helikopter bei de Ben seng Koordinaten ukomm ass. De Pilot huet se op engem flaach Stéck Buedem ongeféier honnert Meter vum klenge Komplex gelant. Den Drake huet gesinn, datt de Ben an d'Karin scho mam Réck géint den héijen Zait souzen. Hir Gesiichter ware komplett wäiss vu Spannung.
  
  Hie muss den ale Drake fir eng Zäit sinn. Dës Missioun huet de Ben Blake op seng Bescht gebraucht, op seng coolst, a wärend de Ben op all Zylinder geschoss huet, huet d'Karin dovunner gefiddert. Den Erfolleg vun der Missioun hänkt dovun of, datt se all an der beschter Form vun hirem Liewen waren.
  
  Den Drake huet d'Delta Zaldoten signaliséiert, ass aus dem Helikopter geklommen, ëmgi vu gewaltege Loftbëscher, a leeft a Richtung Ben a Karin. "Alles gutt?" hie geruff. "Hutt Dir d'Logbicher bruecht?"
  
  De Ben wénkt, nach ëmmer e bëssen onsécher wéi hien iwwer säin ale Frënd fillt. D'Karin huet ugefaang hir Hoer um Réck vum Kapp ze bannen. "Mir si voll gelueden, Drake. Ech hoffen Dir hutt eppes verdammt gutt zréck bruecht."
  
  D'Delta Zaldoten hu sech ronderëm si gepackt. Den Drake huet fir ee Mann geklappt, e grousse bäertege Individuum mat Tattooen um Hals an Äerm wéi e Biker. "Dëst ass mäi neie Frënd, den Uruffzeechen ass Komodo, an dëst ass säin Team. Team, trefft meng al Frënn, Ben a Karin Blake.
  
  Et gouf iwwerall Knäppercher a Geknacken. Zwee Zaldoten ware beschäftegt de symbolesche Hängschloss auszewielen, deen d'Leit verhënnert huet ee vun de berühmte Lavastéier op Hawaii erofzekommen. No e puer Minutten hu si sech zréckgezunn an d'Paart blouf op.
  
  Den Drake ass an d'Verbindung erakomm. Déi konkret Plattform huet zu enger Metalldier gefouert, déi sécher gespaart war. Riets stoung en héije Poste, op deem eng rotéierend Sécherheetskamera d'Géigend iwwerpréift huet. De Komodo huet déiselwecht zwee Zaldoten no vir gewénkt fir sech ëm d'Dier ze këmmeren.
  
  "Hutt Dir Kärelen iwwer wat ech a meng Männer amgaang sinn anzegoen?" Dem Komodo seng häerzlech Stëmm huet de Ben gezunn.
  
  "An de Wierder vum Robert Baden-Powell," sot Ben. "Sidd prett".
  
  D'Karin huet derbäigesat: "Fir alles."
  
  De Ben sot: "Dat ass de Boy Scout Motto."
  
  De Komodo huet de Kapp gerëselt an huet "Geeks" ënner sengem Otem gedréckt.
  
  De Ben huet sech hannert dem rau ausgesinnten Zaldot positionéiert. "Iwwregens, firwat nennen se Iech Komodo? Ass Äre Biss gëfteg?"
  
  Den Drake huet ënnerbrach ier den Delta Kapitän reagéiere konnt. "Si kënnen et e Lava-Tube nennen, awer et ass ëmmer nach en einfachen almodeschen Tunnel. Ech wäert Iech net beleidegen andeems Dir déi üblech Protokoller leeën, awer ech wäert Iech dat soen. Opgepasst op Booby Fallen. Bloody King ass alles iwwer grouss Affichage an Trennungstechniken. Wann hien eis isoléiere kann, si mir dout Männer.
  
  Den Drake ass virgaangen, huet dem Ben gestéiert fir nächst ze goen an d'Karin fir de Komodo ze verfollegen. Am klenge Gardehaus waren näischt anescht wéi e puer grouss Schlässer an e stëpsege Telefon. Et huet muffeg a fiicht geroch a resonéiert mat der déiwer, primordialer Rou, déi virun an der Loft hänkt. Den Drake ass virgaang a séier erausfonnt firwat.
  
  D'Entrée an d'Lavastéi war bei hire Féiss, e risegt Lach, deen erof an d'kreegend Däischtert féiert.
  
  "Wéi wäit ass et?" De Komodo ass no vir gaang an huet e Glühstéck geheit. Den Apparat huet e puer Sekonnen geblitzt a gerullt, ier hien den haarde Steen getraff huet. "Nop. Séchert e puer Seeler, Kärelen. Begann dech."
  
  Während d'Zaldoten geschafft hunn, huet den Drake sou gutt nolauschtert wéi hie konnt. Keen Toun koum aus der Tëntendäischtert. Hien huet ugeholl datt si e puer Stonnen hannert Kovalenko waren, awer hie wollt séier ophalen.
  
  Eemol si erofgaang an hir Féiss fest op de glate Buedem vum Lavastéier gepflanzt hunn, huet den Drake säi Lager a Richtung Diamond Head gaangen. D'Päif verengt, sank a gebéit. Och d'Delta-Team huet heiansdo d'Gläichgewiicht verluer oder de Kapp geschrauft wéinst der Onberechenbarkeet vum vulkanesche Schacht. Zweemol huet et scharf gedréint, wouduerch den Drake panikéiert huet, bis hie gemierkt huet datt déi sanft Curve ëmmer a Richtung Diamond Head war.
  
  Hien huet seng Aen op den Entfernungsmesser gehalen. Ënnerierdesch Däischtert huet iwwer si vun alle Säiten zougemaach. "Liicht vir," sot den Drake op eemol an ass opgehalen.
  
  Eppes sprang aus der Däischtert. E Wand vun kaler Loft vun ënnen. Hien huet opgehalen a studéiert de risege Lach vir. De Komodo ass eriwwer gaang an huet en anere Glühstick geheit.
  
  Dës Kéier ass hien ongeféier fofzéng Meter gefall.
  
  "Fin. Komodo, Dir an Är Equipe prett. Ben, Karin, loosst eis dës Zäitschrëften kucken."
  
  Wéi d'Delta-Team e robuste Stativ iwwer dat geckeg Lach opgeriicht huet, huet den Drake séier d'Foussnoten gelies. Seng Aen sinn erweidert ier hien iwwerhaapt déi éischt Säit gelies huet an hien huet en déif Otem geholl.
  
  "Bluddeg Hell. Ech mengen, mir brauche méi grouss Waffen."
  
  De Ben huet en Wenkbrau opgehuewen. "Et si keng Kugelen déi mir do brauchen. Dëst sinn d'Gehirn."
  
  "Ma, glécklecherweis hunn ech béid." Den Drake huet seng Waff opgehuewen. "Ech mengen, wa mir mussen e puer scheiss Musek laanscht de Wee lauschteren, wäerte mir Iech wenden."
  
  "Eier. Ech hunn elo de Fleetwood Mac op mengem iPod.
  
  "Ech sinn schockéiert. Wéi eng Versioun?
  
  "Gëtt et méi wéi een?"
  
  Den Drake huet de Kapp gerëselt. "Ech mengen, all Kanner sollen hir Ausbildung iergendwou ufänken." Hien huet dem Karin geschloen. "Wéi geet et mir, Komodo?"
  
  "Gemaach".
  
  Den Drake ass no vir gestouss, huet de Seel gegraff, deen um Stativ verbonnen ass, an huet déi komesch glühend Päif erofgedréckt. Soubal seng Stiwwelen de Buedem beréiert hunn, huet hien gezunn an déi aner sinn een nom aneren erofgerutscht. D'Karin, eng trainéiert Athletin, huet d'Ofstamung mat Liichtegkeet gepackt. De Ben huet e bësse gekämpft, awer hien war jonk a fit a schlussendlech gelant ouni e Schweess ze briechen.
  
  "Forward". Den Drake ass séier a Richtung Diamond Head gaangen. "Kuckt Äre Réck. Mir komme méi no."
  
  De Passage huet ugefaang erof ze goen. Den Drake huet sech kuerz gefrot wéi e Lava-Röhr vu sengem natierleche Stroum ofgeleet ka ginn, awer huet dunn gemierkt datt d'Magma selwer de Wee vun der mannsten Resistenz mat hellesche Kraaft um Réck forcéiere géif. D'Lavas konnt all Wénkel huelen, dee se wollt.
  
  Nach e puer Minutten ass vergaangen an den Drake huet erëm opgehalen. Et war en anert Lach am Buedem virun, dës Kéier méi kleng a perfekt ofgerënnt. Wéi de Komodo de Glühstéck erofgelooss huet, hu se geduecht datt de Schaft ongeféier drësseg Meter déif war.
  
  "Nach méi geféierlech," sot den Drake. "Passt op Iech selwer, Dir zwee."
  
  Hien huet dunn gemierkt datt d'Liicht vum Glühstéck net vu Steenmaueren reflektéiert gouf. Säin orange Liicht gouf vun der Däischtert ronderëm absorbéiert. Ënner hinnen war eng grouss Chamber.
  
  Hien huet fir Rou gezeechent. Als een hu si virsiichteg no all Kläng vun ënnen nogelauschtert. No engem Moment vu kompletter Rou, huet den Drake de Rappel Seel geholl a sech iwwer den eidele Schaft geschwenkt. Hie rutscht séier seng Längt erof bis hien ënner der Plafong war.
  
  Nach ëmmer kee Kaméidi. Hien huet eng aner hallef Dosen Glühstécker gebrach an se an d'Zelle drënner geheit. Lues a lues huet en onnatierlecht Liicht ugefaang ze bléien.
  
  An de Matt Drake huet endlech gesinn wat wéineg Leit virdru gesinn hunn. E grousse véiereckege Raum ongeféier fofzeg Meter laang. Perfekt glat Buedem. Dräi kromme Maueren, op deenen e puer antik Schëlder gravéiert sinn, net z'ënnerscheeden op esou enger Distanz.
  
  A dominéiert eng Mauer ass de gebogenen Bogen, deen de Kapitän Cook sou faszinéiert huet. D'Dier an him, déi de Bluttkinnek sou gefaange hat. An déi Schrecken a Wonner, déi doriwwer eraus kéinte leien, hunn de Matt Drake a seng Begleeder mat esou Angscht gefëllt.
  
  Si hunn d'Tore vun der Hell fonnt.
  
  
  KAPITEL zwanzeg-aacht
  
  
  Den Hayden huet festgehalen wéi den Helikopter um Himmel bankt, a séier de Kurs verännert. Hir lescht Vue vu Kinimaki war déi ëmmer verspillt Alicia Miles déi hien an en aneren Helikopter gedréckt huet. D'Vue huet hir gewonn, awer hir praktesch Säit wousst datt wann et ëm d'Schluecht koum, de Mano déi bescht Ënnerstëtzung am Geschäft a Form vun enger verréckter Englänner hat.
  
  Sou mécht Hayden. D'Mai souz nieft hatt, roueg a friddlech, wéi wa se op d'Napali Küst géife goen fir d'Weltklasssiicht ze gesinn. De Rescht vun de Sëtzer goufen vun knacken Zaldoten geholl. Kauai war ongeféier zwanzeg Minutte fort. Gates hat si just kontaktéiert fir en Terrorattack am Kukui Grove Open Air Mall op Kauai ze berichten. E Mann huet sech un engem Gelänner ausserhalb vum gemeinsame Jamba Juice / Starbucks Standuert op der Nordsäit vum Komplex geketten. Een mat Stéck Jamtex um Kierper a säi Fanger um Ausléiser vun engem primitiven Detonator.
  
  De Mann hat och zwou automatesch Waffen an e Bluetooth Kopfhörer a verhënnert datt ee vun de Patréiner vum Restaurant fortgeet.
  
  Am Gates seng eege Wierder. "Dësen Idiot wäert kloer do hänken sou laang wéi hie kann, dann wann d'Autoritéiten hir Beweegung maachen, explodéiert hien. Déi meescht vun der Kauai Police war op d'Szen ofgesat, ewech vun Iech.
  
  "Mir halen d'Ranch sécher, Här," huet den Hayden him verséchert. "Mir hunn dat erwaart."
  
  "Mir hunn dat gemaach, Miss Jay. Ech denken, mir wäerte gesinn wat dem Kovalenko seng Pläng fir d'Big Island nächst sinn.
  
  Hayden zougemaach hir Aen. De Kovelenko hat dës Attack zënter Joere geplangt, awer d'Fro bliwwen. Firwat de Portalapparat opginn? Firwat mat esou engem Gebrëll verloossen? Konnt dëst säi Plang B sinn? Datt, trotz der Tatsaach, datt d'Autoritéite séier all seng Efforten ausgesat hunn an eng Bloody Vendetta géint den Drake, seng Frënn a Famillen agefouert hunn, huet hien dëse Wee gewielt fir déi gréisste Ruhm ze kréien.
  
  Oder, huet si geduecht, vläicht benotzt hien déi al, al Strategie fir hei genuch Rühr ze kreéieren datt Är Handlungen do onnotéiert ginn.
  
  Et ass egal, huet si geduecht. Hir Gedanken waren iwwer de Ben an déi geféierlech Aufgab, op där hie war. Si géif dat ni aus Pflicht soen, awer si huet ugefaang him vill gär ze hunn. D'Pflicht, déi si vis-à-vis vum Papp gefillt huet, ass net verschwannen, awer et gouf manner dréngend nom schrecklechen Doud vum Kennedy Moore. Real Liewen schléit déi al Verspriechen all Dag.
  
  Wéi den Helikopter duerch den hellbloen hawaiianeschen Himmel gesträift huet, sot den Hayden e Gebied fir de Ben Blake.
  
  Dunn huet hiren Handy geklappt. Wéi si op den Ecran gekuckt huet, sinn hir Wenkbrauwen iwwerrascht eropgaang.
  
  "Hallo," huet si direkt geäntwert. "Wéi geet et?"
  
  "Excellent, merci, awer dëst Graf Exploratiounsgeschäft huet eng sérieux Nebenwirkung. Meng Tan ass bal fort."
  
  Den Hayden huet gelaacht. "Ma, Torsten, et gi Salonen fir esou Saachen."
  
  "Tëscht dem Kommandopost an dem Graf? Net wierklech."
  
  "Natierlech géif ech gär chatten, Torsten, awer Dir Schwede wielt Är eege Momenter."
  
  "Verstoen. Ech hu probéiert den Drake als éischt ze ruffen, awer et ass direkt op d'Voicemail gaang. Hien ass OK?"
  
  "Besser wéi hie war, jo." Den Hayden huet d'Skyline vu Kauai no riets gesinn. "lauschtert-"
  
  "Ech wäert séier sinn. D'Operatioun hei war erfollegräich. Näischt reprehensible. Alles war wéi erwaart an op Zäit. Awer ..." Den Torsten huet gestoppt, an den Hayden huet héieren wéi hien den Otem ophalen. "Eppes ass haut geschitt. Ech géif soen, datt eppes 'off' schéngt. Dir Amerikaner kéint et eppes anescht nennen.
  
  "Jo?"
  
  "Ech krut en Uruff vu menger Regierung. Vu menger Tëschestatioun un de Staatsminister. Héich Niveau Erausfuerderung. Ech -" Eng aner zéckt Paus, guer net wéi den Dahl.
  
  Déi robust Küst vu Kauai ass ënner hinnen gerannt. Den Uruff koum iwwer de Radio. "Aacht Minutte fir ze goen."
  
  "Ech krut gesot datt eis Operatioun - eis skandinavesch Operatioun - amgaang ass op eng nei Agence transferéiert ze ginn. Eng gemeinsam Task Force besteet aus héijen awer onbenannte Membere vun der amerikanescher CIA, DIA an NSA. Also Hayden, ech sinn en Zaldot an ech wäert d'Befehle vu mengem héchste Superieur ausféieren, awer kléngt dat richteg fir Iech?
  
  Hayden war schockéiert trotz selwer. "Fir mech kléngt dëst wéi komplett Nonsens. Wat ass den Numm vun der Haaptpersoun? Deen, deen Dir Iech selwer an d'Hänn gitt."
  
  "Russell Cayman. Kenns du hien?"
  
  Hayden huet hir Erënnerung gesicht. "Ech kennen den Numm, awer ech weess ganz wéineg doriwwer. Ech si sécher datt hien vun der DIA ass, der Defense Intelligence Agency, awer si sinn meeschtens am Geschäft fir Waffensystemer ze kréien. Wat d'Häll wëll dëse Russell Cayman mat Iech an dem Graf?
  
  "Dir liest meng Gedanken".
  
  Aus dem Augeeck huet den Hayden dem May säi Kapp gesinn, wéi wa si duerch de Schädel erschoss gi wier. Awer wéi den Hayden sech gefrot huet, huet de japanesche Agent ewechgekuckt.
  
  Den Hayden huet e puer Sekonnen geduecht an huet dunn mat enger roueger Stëmm gefrot: "Vertraus du all är Leit, Torsten?"
  
  Dem Dahl seng ze laang Paus huet hir Fro geäntwert.
  
  "Wann d'DIA iwwer eppes gewarnt gouf, dann hunn se eng ganz grouss Ofdeckung. Hir Prioritéit ka souguer déi vun der CIA iwwerschreiden. Gitt virsiichteg, Frënd. Dëse Guy, Cayman, hien ass näischt méi wéi e Geescht. Black Ops Troubleshooter, Gitmo, 11. September. Wann eppes sérieux a sensibel falsch geet, ass hien déi Persoun op déi Dir wendt.
  
  "Feck mech. Ech wënschen ech hätt net gefrot."
  
  "Ech muss elo goen, Torsten. Awer ech verspriechen Iech datt ech mam Jonathan iwwer dëse Schäiss schwätzen sou séier wéi ech kann. Halt drun."
  
  Torsten ënnerschriwwen de Kontrakt mat der midd Opzuch vun engem Profiséquipe Zaldot, deen et alles gesinn hat a war enttäuscht e puer Lakei zu engem amerikanesche Upstart ernannt ginn. Hayden huet mat him sympathiséiert. Si huet sech op d'Mai gedréint, wollt froen, wat si wousst.
  
  Awer den Uruff "Target" koum iwwer de Radio.
  
  D'Felder virun an ënnen hunn gebrannt. Wéi den Helikopter erofgaang ass, konnten kleng Figuren gesi ginn, déi zoufälleg an all Richtungen lafen. D'Seeler hu sech aus der Kabine verlängert an d'Leit sprangen no hinnen, a si séier an d'verschreckte Landschaft drënner rutschen. Hayden a May waarden op hiren Tour, dem May säin Ausdrock eidel wéi se hir eege Männer héieren hunn Feier opgemaach.
  
  Den Hayden huet d'Bereetschaft vun hirem Glock fir d'drëtte Kéier gepréift a gesot: "Budro do erof."
  
  "Maacht keng Suergen," sot déi japanesch Fra. "Hie wäert erausfannen wat Mai-Time wierklech bedeit."
  
  Déi zwou Frae sinn zesumme mam Seel erofgaang, gläichzäiteg gelant an sinn an engem klassesche een-zwee-Cover-Beweegung fortgaang. Dës Praxis erfuerdert absolutt Vertrauen aneneen, well wärend eng Persoun leeft, huet déi aner hir Peripherieger gekuckt. Een, zwee, wéi Leapfrog. Bau. Awer et war e séieren an zerstéierende Wee fir weiderzekommen.
  
  Den Hayden huet d'Géigend gescannt wéi se gelaf ass. E puer sanft Hiwwele sinn an enger gefiermter Verbindung opgehalen, op där e risegt Haus an e puer grouss Baussegebaier stoungen. Dëst wier dem Kovalenko seng zweet Ranch. Nom Feier an dem Chaos ze beuerteelen, war de Boudreau kuerz virun hinnen ukomm.
  
  Oder, méi wahrscheinlech, hien huet sadistesch seng Zäit mat allem geholl.
  
  Den Hayden ass gerannt, huet säi geléinte Marine M16 Attentat Gewier bei Mëndungsblénken an d'Männer geschoss, déi si an der Cover gesinn huet. Zwou Minutte méi spéit war et hir Tour, a si huet geruff: "Reload!" an huet e puer Sekonnen méi eng nei Magazin an hir Waff asetzen . Si goufen selten zréckgezunn Feier, a wann se waren, war et sou desorganiséiert datt se se mat e puer Féiss verpasst hunn.
  
  Pa béide Säiten knacken Marine Équipë fortgeschratt op gläich Vitesse. Elo stoung en Zait vir, d'Paart blouf invitéierend op, awer d'Equipen sinn no lénks geplënnert. Eng gutt plazéiert Granat huet d'Zaitstütze zerstéiert, sou datt d'Team mat onbehënnert Entrée an d'Ranch hannerlooss huet.
  
  D'Kugel hunn elo geféierlech no geflüstert.
  
  Hayden huet Cover hannert der Generator Annexe. Den Impakt huet d'Funken aus dem Mauerwierk geschéckt wéi d'Mai fir Cover geduet huet. Lehm a Metallfragmenter sinn iwwerall verspreet.
  
  D'Mai huet e Bluttfluss vun hirer Wang geläscht. "D'Boudreaus Zaldoten goufen an Äre Spillschoul trainéiert."
  
  Den Hayden huet e Moment geholl fir säin Otem opzehuelen, huet dunn séier an d'Haus gekuckt. "Zwölf Fouss. Bass du fäerdeg?"
  
  "Jo".
  
  Hayden geflücht. De Mai ass no vir gestouss an huet eng Mauer vu Bläi opgeriicht, an huet hire Feind gezwongen fir sech ze iwwerdecken. Hayden erreecht den Eck vum Haus an huet sech géint d'Mauer gedréckt. Si huet e Flashbang op d'Fënster geheit an dunn Mai iwwerdeckt.
  
  Awer dee Moment koum eng iwwerraschend Quantitéit vu Geschwëster duerch hir Ouer. Den Teamleader huet d'Leit gefuerdert fir an dat wäitem Lager ze goen. Do war eppes schreckleches ze geschéien. Wéi den Hayden nogelauschtert huet, huet si gemierkt datt dem Boudreaux seng Männer d'Gebai hallef ëmginn hunn an amgaange Feier opzemaachen op alles wat dobanne kéint sinn.
  
  Gefaangenen, ouni Zweifel. Geiselen.
  
  Den Hayden ass nom Mee gefuer, an d'Klärung gerannt an zesumme geschoss. Aner Zaldoten hunn hinnen ugeschloss, op béide Säiten erausfonnt, eng déidlech, attackéiert Mauer vu Courage an Doud bilden.
  
  De sënnlosen Massaker, deen amgaangen ze stattfannen, war dem Boudreau seng Visittkaart. Hie wier do.
  
  Déi flüchteg Zaldoten hunn net opgehalen ze schéissen. Kugelen duerch d'Loft geschnidden, Maueren a Maschinnen ofgesprongen an op d'mannst eng hallef Dose Feindziler fonnt. Dem Boudreaux seng Männer hu sech a Schock an Angscht zréckgezunn. Wéi d'Zaldoten duerch hir Zelter passéiert hunn, hu se probéiert reckless vun der Säit ze schéissen, awer d'Marines ware prett an hunn se mat Granaten gepëtzt.
  
  Explosiounen erschoss héich an d'Loft op béide Säiten vun de Leefer. D'Explosioune geschéckt Schrapnel fléien; Feierzonen hunn den waarmen Doud sou séier verbreet, datt d'Ae kaum nokommen. Gejäiz Leit leien op hirem Wee.
  
  Den Hayden huet eng Scheier viru gesinn. Hiert Häerz ass an absoluten Horror ënnergaangen. Et war wouer. Op d'mannst fofzéng vu Boudreaux's Männer stoungen ëm déi gespaart Scheier, an hunn hir Waffen op déi Pabeierdënn Maueren geriicht, a wéi den Hayden den éischte Mann zielt, hunn se all Feier opgemaach.
  
  
  ***
  
  
  D'Alicia Miles ass gerannt an huet Feier opgemaach wéi hawaiianesch Kräften an hir Alliéierten en Attack op d'Kovalenko Ranch op der Big Island lancéiert hunn. Den Terrain war ongläich. All déif Canyonen, héich Hiwwelen an Bësch Ebenen. Ier se iwwerhaapt un d'Ranch koumen, gouf e Granatwerfer op ee vun den Attackshelikoptere geschoss, deen et gefaangen huet, awer net zerstéiert, a se all forcéiert eng fréi Landung ze maachen.
  
  Elo hu si sech als Team gehaasst, den dichte Bësch a robusten Hiwwele verhandelt. Si hu schonn ee Mann un enger Booby Trap verluer. D'Attack gouf vun de Männer vum Bloody King virbereet. RPGs fléien ziellos duerch d'Beem.
  
  D'Söldner hunn Spaass.
  
  Awer d'Marines hunn no vir gedréckt, elo getrennt vum Zait ëm nëmmen ongeféier drësseg Féiss an ee leschte steile Dall. D'Alicia konnt déi grinsend Gesiichter vun hire Feinden erausstellen. Hir Blutt huet ugefaang ze kachen. Nieft hirem war e groussen CIA Agent, Kinimaka, zimlech séier fir e Ris galopéiert. Hie war ganz nëtzlech.
  
  Kommunikatiounsgeräter an hiren Oueren hunn d'Nouvelle vun erakommende Gruef vermëttelt. Den Ala Moana Queen Hotel op Oahu gouf ofgeschloss. En Tourist gouf aus enger Fënster vum zéngte Stack zu sengem Doud geworf. Granate goufen op d'Strooss geheit. D'Special Forces Team huet sech op eng Operatioun virbereet, déi méiglecherweis gréng Luucht kritt huet wéinst dem Doud a Mayhem vun de Söldner. Op Kauai huet en eenzege Selbstmordattentäter e puer Kugelen op Camionetten geschoss, an deenen d'Journaliste sech versammelt hunn, e Reporter blesséiert. An elo gouf op der Big Island e Bus voller Touristen entfouert an eng Bomm a senger Crew geplanzt. Si goufen dobanne gespaart, während hir Gefaangenen dobausse op Deckstull souzen, Béier drénken a Kaarte spillen. Et war net gewosst, wien vun hinnen den Detonator hat, a wéi vill et waren.
  
  D'Alicia sprang op der Säit vum Dall erof. E RPG ass virun hatt explodéiert, Dreck a Fielsen héich an d'Loft geschéckt. Si sprang iwwer si, laacht, an huet sech ëmgedréit, wéi si dem Kinimaki seng zéckt gefillt huet.
  
  "Komm, fetteg," sot si, an huet d'Lippe spilleresch gekräizt. "Bleif bei mir. Dëst ass wou d'Saache wierklech messy ginn."
  
  
  ***
  
  
  Den Hayden huet ëmmer erëm geschoss, a probéiert roueg ze bleiwen an esou hir Genauegkeet ze halen. Dräi Kapp explodéiert an hir Visioun. D'Mai war nach nieft hir gelaf, huet näischt gesot. Déi aner Zaldoten sinn op ee Knéi gefall, d'Schéiss verschwonnen an d'Söldner erausgeschloen ier se sech ëmdréien konnten.
  
  Hayden war ënnert hinnen dann. Ee Mann huet sech ëmgedréit a si huet hien op der Nuesbréck mam Gewier geschloen. Hien ass jäizend gefall, awer huet hir Been geschloen, sou datt si Kapp iwwer Fersen iwwer hie fléien.
  
  Si ass séier eropgeklomm, awer säi Kierper ass op hatt gefall, an huet hatt op de Buedem gedréckt. Wéi si opgekuckt huet, huet si direkt a seng haassen gefëllten, schmerzhafte Aen gekuckt. Mat engem bearish Gromper huet hien hatt geschloen an seng déck Hänn ëm den Hals gewéckelt.
  
  Direkt huet si Stäre gesinn, awer huet kee Versuch gemaach him ze stoppen. Amplaz hunn hir zwou fräi Hänn d'Waff selwer fonnt. Riets ass hire Glock. Lénks ass säi Messer. Si huet de Laf vun der Pistoul a seng Rippen gepickt, an huet him et fillen.
  
  Säi Grëff huet sech geléist a seng Aen sinn erweidert.
  
  Den Hayden huet dräi déif Schëss geschoss. De Mann ass vun hatt ofgerappt. Wéi d'Vue iwwer hir geläscht ass, ass d'Gesiicht vun engem anere Söldner an d'Siicht komm. Den Hayden huet an d'Nues geschoss, de Mann gesinn zréck fléien a verschwannen.
  
  Si souz op an huet Mai gesinn. De leschte Rescht Söldner konfrontéiert hir. Hayden blénkt. Dëse Mann war e Wrack. Säi Gesiicht huet ausgesinn wéi wann et rout gemoolt wier. Et waren net genuch Zänn. Säi Kief huet schwaach ausgesinn. Een Aarm gouf entluecht, deen aneren war um Ielebou gebrach. Hien stoung op wackelege Been an ass dunn am bluddege Bulli op seng Knéien gefall.
  
  "Dir hutt déi falsch Persoun erausgesicht fir erauszefuerderen," sot d'Mai mat engem séissen Laachen wéi si mat hirem geléinte Glock Ziel geholl huet a säi Kapp ofgeblosen huet.
  
  Den Hayden huet onfräiwëlleg geschluecht. Dëst war eng sérieux Fra.
  
  Marines hunn d'Scheierdier opgemaach, hir Präsenz geruff. Dem Hayden säin Häerz ass bei der Unzuel vun de Lächer an de rigged Maueren ënnergaangen. Loosse mer hoffen, datt d'Geiselen fortgaange sinn.
  
  Ënnert hire séier klärende Gedanken ass eppes virun allem offensichtlech ginn. Boudreaux war net hei. Si huet zréck an d'Haus gekuckt. Et war déi lescht Plaz, wou hatt erwaart hätt, datt hie sech verstoppt, awer trotzdem -
  
  Eng plötzlech Opreegung huet hir Opmierksamkeet gefaang. D'Marines sinn aus der Scheier gestouss, een huet seng Schëller gehalen, wéi wann hie gestach wier.
  
  Dunn hunn de Boudreaux an eng Horde vu Söldner aus der Scheier gegoss, mat Waffen geschoss a wéi Dämonen gejaut. Huet dat gemengt datt aner Söldner hiert Liewe ginn fir Entführer ze sinn? Huet se eidel gebrannt oder aus enger spezifescher Positioun?
  
  D'Realitéit huet hir wéi en nuklear Explosioun getraff. D'Männer vum Blood King waren elo ënner de Marines, kämpfen, a Boudreau ass op Hayden gerannt, Messer trotzdem opgehuewen.
  
  
  ***
  
  
  D'Alicia huet d'Team mat hirer Kreativitéit a Geescht ënner Feier gestierzt. E puer Minutte méi spéit si se un d'Spëtzt vum leschte Steiger komm an hunn e Feierhalo op déi gegruewen Verteideger gereent. D'Alicia huet e grousst Haus gemierkt, eng grouss Scheier an eng zwee-Auto Garage. De Site huet iwwer e breet Floss gekuckt, ouni Zweifel als Fluchtmëttel, an nieft der Scheier war en Helipad mat engem batteren Helikopter.
  
  Si huet zréck gekuckt. "Granatwerfer."
  
  Den Teamleader huet gekrasch. "Schon maachen dat."
  
  D'Alicia huet op d'feindlech Positiounen gewisen. "Do ass eng niddereg Mauer. Récksäit vum Haus. Hannert dem Rolls-Royce. Riets vum Sprangbuer."
  
  Den Teamleader huet d'Lëpse gelickt. "Schéckt d'Baschtarden eraus."
  
  Verschidde Explosiounen hunn d'Äerd rëselt. D'Ugräifer hunn dräi Granaten gebrannt an hunn dunn an enger-zwee-Formatioun no vir gerannt, ëmmer nach als Eenheet gebrannt, awer an engem déidleche Bogen erausfonnt.
  
  Mat zerstéierender Brutalitéit hunn si dem Blood King seng Ranch gestiermt.
  
  
  KAPITEL Nénganzwanzeg
  
  
  Dem Drake seng gestiwwelte Féiss hunn de Buedem vun der Zell beréiert. Ier déi aner ugefaang hunn erof ze kommen, huet hien eng Flare opgeriicht fir hire Wee ze beliichten. Direkt koumen d'Maueren zum Liewen, hir Gravuren elo kloer ze gesinn fir dem Drake seng schockéiert Aen.
  
  Curls ähnlech wéi déi op den zwee portable Geräter. Si goufen elo bestätegt genee d'selwecht ze sinn wéi déi Thorsten Dahl a seng Equipe am Graf vun de Gëtter an Island entdeckt hunn.
  
  Wéi eng antik Zivilisatioun hu si viru kuerzem gestouss? A wéi géif dat alles Enn?
  
  De Ben, d'Karin an de Rescht vum Team Delta hunn d'Séil Seel ofgedréckt bis jidderee ronderëm de riesegen Bogen vum Pele's Gate voll war. Den Drake huet säi Bescht probéiert net ze déif an d'Tëntschwaarz doriwwer eraus ze kucken.
  
  De Ben an d'Karin sinn op d'Knéien gefall. Den Bogen selwer bestoung aus enger Aart vu gebasteltem Metall, perfekt glat a symmetresch. D'Metalloberfläche gouf mat de selwechte klenge Marken wéi de Rescht vun der Höhl geätzt.
  
  "Dës Marken," Karin beréiert hinnen virsiichteg, "sinn net zoufälleg. Kuckt. Ech gesinn déi selwecht Curl ëmmer erëm widderhuelen. An de Rescht vun der Höhl ..." Si huet sech ëmkuckt. "Et ass d'selwecht".
  
  De Ben huet no sengem Telefon gefëmmt. "Dëst ass d'Foto, déi den Dahl eis geschéckt huet." Hien huet et un d'Luucht gehal. Den Drake huet sech no vir gezunn, zouversiichtlech datt d'Delta Team op Alarm wier fir Andréngen.
  
  "Also, d'Graf vun de Gëtter huet eng Verbindung mat de Gates of Hell," huet den Drake haart geduecht. "Awer wat bedeiten d'Krullen?"
  
  "Widderhuelt Muster," sot Karin roueg. "Ziel mir. Wat Zort Schëlder, antike oder
  
  Modern, aus ville widderhuelende Mustere besteet?
  
  "Einfach." De Grousse Komodo huet sech nieft hinnen hänken. "Sprooch".
  
  "Et ass richteg. Also, wann dëst d'Sprooch ass - "Si huet op d'Maueren vun der Zell gewisen. "Da erzielen se déi ganz Geschicht."
  
  "Wéi déi, déi den Dahl fonnt huet." Den Drake huet geknackt. "Awer mir hu keng Zäit et elo ze analyséieren. De Kovalenko ass duerch dës Paarte gaangen.
  
  "Waart". De Ben huet d'Nuesbréck geknuppt. "Dës Schëlder ..." Hien beréiert den Bogen. "Genau d'selwecht wéi op Apparater. Fir mech seet dëst datt dëst Paart eng iwwerschafft Versioun vum selwechten Apparat ass. Zäit Rees Maschinn. Mir hu schonn ofgeschloss datt d'Gëtter Handheld Apparater benotzt hunn fir duerch d'Zäit ze reesen an d'Schicksal ze beaflossen. Vläicht ass dës Saach den Haaptsystem.
  
  "Kuckt," sot den Drake roueg, "dëst ass super. Dir wäert dat verstoen. Awer hannert dëse Paarte -" Hien huet mam Fanger an d'Pechtdäischtert gewisen. "Bludde Kinnek. De Mann verantwortlech fir dem Kennedy säin Doud, ënner Honnerte vun aneren. Et ass Zäit opzehalen ze schwätzen an ufänken ze goen. Gitt".
  
  De Ben huet geknackt an ass opgestan, e bësse schëlleg ausgesinn wéi hien sech ofgebrach huet. Jiddereen am Sall huet en déif Otem geholl. Et war soss eppes hannert der Paart, déi weder vun hinnen wollt ernimmen:
  
  De Grond firwat de Kapitän Cook den Numm vum Bogen vun "Pele's Gate" op "Hell's Gate" geännert huet.
  
  
  KAPITEL Drësseg
  
  
  De Staat Hawaii ass ënner der Kraaft vun engem Verréckten gekräizt.
  
  Wann en Helikopter kéint fléien, fäeg eng breet Panoramavue op déi donkel, amoralesch Eventer ze bidden, déi sech op den Inselen entfalen, géif en als éischt iwwer Oahu fléien fir de belagerten Ala Moana Queen Hotel z'erfaassen, wou erfuerene Membere vu verschiddene SWAT Teams waren. just ugefaang ze handelen géint schwéier bewaffnet, motivéiert Söldner déi all Héichten an eng Onmass Geiselen ofgehalen hunn. Hien ass laanscht gerannt, déi hellsch Wolleke vu schwaarzen Damp vermeit, déi aus op d'mannst eng Dose gebrach Fënstere gegoss hunn, virsiichteg op Ouverture weisen, wou maskéiert Männer mat Gewierer a Granatwerfer gesi kënne ginn, déi hëlleflos Männer, Fraen a Kanner a Gruppen zerstéieren, déi méi einfach waren ze zerstéieren. .
  
  An da rullt en fort, erop an no riets an engem grousse Bou, fir d'éischt an d'Sonn, dee décke giele Ball lues a lues a Richtung eng onsécher a méiglecherweis katastrophal Zukunft, an daucht dann méi niddereg a lénks op senger schrecklecher Rees vun Entdeckung Richtung Kauai. Hie wäert no bei Diamond Head passéieren, onvergiesslech un d'Helden a Béiser, déi no Geheimnisser sichen a schrecklech Dreem an den däischtersten a geféierlechsten ënnerierdesche Höhlen vun engem ausgestuerwenen Vulkan verfollegen.
  
  Op Kauai hätt hien e Beeline gemaach fir de Schweessdrénke Mann, dee sech un d'Fieder vun engem Kaffisréischterei geketten huet, Patréiner dobanne gefaangen huet a kloer eng Weste mat Dynamit gefëllt huet an eng zidderend Hand, déi dem Doudeger säin Detonatiounsapparat geknuppt huet. Wann Dir op d'Bild gezoomt hutt, kënnt Dir d'Verzweiflung an den Ae vum Mann gesinn. Dëst géif kloer d'Tatsaach weisen datt hien net laang dauere kéint. An dunn ass et héich eropgaang, erëm iwwer den Daach eropgaang fir déi graziéis Curve vun der exotescher Küst ze verfollegen. Op déi brennend Ranch, wou den Hayden Jay just géint den Ed Boudreau gekämpft hat, während d'Mai Kitano an de Rescht vun de Marines an enke Hand-zu-Hand Kampf mat Dosende vu Boudreaux Söldner gekämpft hunn. Am schrecklechen Kaméidi vum Doud a Schluecht hunn déi blesséiert Geiselen gekrasch.
  
  A vir. D'Vergaangenheet an d'Zukunft hu scho kollidéiert. D'Alte an d'Avantgarde sinn am Konflikt gespaart.
  
  Haut war den Dag wou Gëtter stierwe konnten an nei Helde bléien an opstoen.
  
  Den Helikopter wäert seng lescht Flyover maachen, déi kontrastéierend Landschaften an dynamesch Ökosystemer huelen, déi d'Big Island ausmaachen. Rennen duerch nach eng aner Ranch, et waren e puer Momenter fir op ze fokusséieren wéi d'Alicia Miles, de Mano Kinimaka, an hir Team vun de Marines eng staark verdeedegt Verbindung gestiermt hunn, wou Geiselen, Söldner a Männer mat Dynamit Ketten an engem allmächtege Konflikt gekämpft hunn. Laanscht de Kante vun der Schluecht hunn mächteg Maschinnen ugefaang ze schaffen, prett fir d'Leit vum Blood King iwwer Land, Loft a Waasser ze evakuéieren. D'Kamera huet ugefaang ze zoomen wéi d'Alicia an d'Kinimaka opgekuckt hunn, sech bewosst vun de Flüchtlingen a scho Weeër ausgeluecht fir se z'ënnerscheeden an ze zerstéieren.
  
  A schlussendlech ass den Helikopter fortgeschwënn, just eng Maschinn, awer nach ëmmer eng Maschinn, voller Biller vu mënschlecher Dommheet, dem Courage dee se sammelen an entdecken, an dat schlëmmste Béis dat se maache kënnen.
  
  
  KAPITEL Drësseg-EEN
  
  
  Den Drake ass ënner dem Bogen eragaang, deen de Kapitän Cook d'Gate of Hell genannt huet, a sech an engem ongeféier geschniddene schmuele Passage fonnt. Hien huet d'Liicht vum Gewier ugeschalt an et un d'Fass befestegt. Hien huet och eng Laterne un d'Schëller befestegt an se ugepasst, datt se d'Maueren beliicht huet. Eng Zäit laang war et vill Liicht a keng kloer Gefor.
  
  Wéi si iwwer de Wicklungspassage gekräizegt hunn, sot den Drake iwwer seng Schëller: "Sot mir, Ben, iwwer dem Cook seng Zäitschrëften."
  
  De Ben huet séier ausgeot. "Dëst ass näischt anescht wéi en Iwwerbléck iwwer dëse grousse Fallsystem. De Cook huet et "The Gates of Hell" genannt wéinst der Natur vun de Fallen. Hien huet net emol gesinn wat um Enn geschitt.
  
  "Also wien huet d'Fallen gebaut?" Den Drake huet gefrot. "A firwat?"
  
  "Keen weess. D'Schëlder, déi mir dobausse fonnt hunn an déi am Graf vun de Gëtter sinn net op dësen Bannenmaueren. Hien huet den Hals gekläert an huet bäigefüügt: "Bye."
  
  Dem Komodo seng Stëmm huet hannert hinnen geschloen. "Firwat huet de Cook d'Enn net gesinn?"
  
  "Hien ass fortgelaf," sot d'Karin roueg. "An Angscht".
  
  "Och, scheiss."
  
  Den Drake huet e Moment gestoppt. "Also, well ech just en domm Zaldot sinn an Dir zwee d'Gehir vun dëser Operatioun sinn, loosst mech d'Saache kloer maachen. Wesentlech sinn d'Logbicher de Schlëssel zum Fallsystem. An Dir zwee hutt Exemplare mat Iech.
  
  "Mir hunn een," sot de Ben. "Karin huet een aneren an hirem Kapp."
  
  "Dann hu mir een," huet de Komodo gegrommelt.
  
  "Nee ..." De Ben huet ugefaang, awer den Drake huet him gestoppt. "Wat hie mengt ass datt wa si stierft, mir hunn eng Kopie, Puppelchen. Fotografesch Erënnerung ass net ganz nëtzlech wann Dir dout sidd.
  
  "Ech net ... Jo, okay, sorry, mir denken net wéi Zaldoten."
  
  Den Drake huet gemierkt datt den Tunnel ugefaang huet ze verbreeden. De liichtste Wand huet iwwer säi Gesiicht geblosen. Hien huet seng Hand opgehuewen fir se ze stoppen an huet dunn de Kapp ëm den Eck gestouss.
  
  Kuckt e beandrockende Spektakel.
  
  Hie war bei der Entrée vun enger rieseger Chamber, länglëg a Form, mat enger Plafong verluer an der Däischtert. Dat schwaach Liicht koum vun de Glühstécker, déi vun de Männer vum Blood King hannerlooss musse ginn. Direkt virun him, den Tunnel bewaacht, deen an d'Tiefe vum Bierg weidergeet, war eng Vue, déi säin Häerz e Schlag gemaach huet.
  
  E risege Gesiicht gouf an de Fiels iwwer dem Tunnel selwer geschnëtzt. Mat senge schräg Aen, gehackte Nues, a wat nëmmen als Hénger aus dem Kapp erausstinn, beschriwwe ka ginn, huet den Drake direkt ofgeschloss datt et d'Gesiicht vun engem Däiwel oder engem Dämon war.
  
  Ignoréiert d'Gesiicht fir de Moment, huet hien d'Géigend gescannt. D'Mauere ware gekrümmt, hir Basen waren an Däischtert gehäit. Si hu missen hei e bëssen extra Luucht derbäisetzen.
  
  Hien huet déi aner lues no vir gewénkt.
  
  An dann, op eemol, huet e Kaméidi duerch d'Höhl geklomm, wéi honnert Flamewerfer op eemol schéissen, oder, wéi de Ben et gesot huet, "klängt wéi de verdammt Batmobile."
  
  D'Feier ass duerch d'Nues vum Schnëtt ausgebrach, an huet en Uewen ronderëm de Steenbuedem erstallt. Zwee getrennte Flamenstrahlen sinn aus all Nostril ausgebrach, an dann, e puer Sekonnen méi spéit, een aus all Aen.
  
  Den Drake huet et mat Suerg studéiert. "Vläicht setzen mir eng Aart vu Mechanismus a Bewegung. Drockempfindlech Schalter oder eppes. Hien huet sech op de Ben gedréint. "Hoffen Dir sidd prett Mate, well wéi eng vu menge Liiblings Dinorock Bands, Poison, fréier gesot huet, ass et näischt anescht wéi eng gutt Zäit."
  
  Dem Ben seng Lippen hu sech an e flüchtege Laachen gekrullt wéi hien seng Notizen konsultéiert huet. "Dëst ass den éischte Niveau vun der Hell. Laut dem Schrëftsteller, e Mann mam Numm Hawksworth, hunn se dësen Niveau Wrath genannt. Ech mengen de Grond ass evident. Méi spéit hu si hien mam Däiwel verglach, Amon, dem Dämon vun der Roserei.
  
  "Merci fir d'Lektioun, Kand." Komodo huet gekrasch. "Ernimmt et iwwerhaapt e Wee an d'Vergaangenheet?"
  
  De Ben huet den Text op de Buedem geluecht an riicht eraus. "Kuckt. Ech hunn dat scho gesinn awer hunn et net verstanen. Vläicht ass dëst e Hiweis."
  
  Den Drake huet sech nieft sengem jonke Frënd geschloen. Déi kopéiert Zäitschrëften goufen suergfälteg entworf an illustréiert, awer dem Ben säi Fanger huet seng Opmierksamkeet op eng komesch Linn vum Text gezunn.
  
  1 (||) - gitt op 2 (||||) - gitt op 3 (||) - gitt op 4 (|||||/)
  
  An déi eenzeg Inskriptioun déi duerno duerno war: "Mat Roserei, hu Gedold. Eng virsiichteg Persoun plangt seng Streck wann et Navigatiounslinne virun him sinn.
  
  "De Cook war de gréisste Séifuerer vun allen Zäiten," sot de Ben. "Dës Linn seet eis zwou Saachen. Dëse Cook huet e Wee laanscht den Dämon geplot an datt de Wee duerch et virsiichteg Planung erfuerdert.
  
  D'Karin huet d'Feier gekuckt. "Ech hunn véier gezielt," sot si nodenklech. "Véier Ausbroch vu Flam. Deeselwechte Betrag wéi -"
  
  E Schoss huet geklappt, d'Stille gerëselt. D'Kugel ass vun der Mauer nieft dem Drake säi Kapp ricochetéiert, wouduerch scharf Stécker vu Fiels duerch d'Loft geschnidden hunn. Eng Millisekonnen méi spéit huet den Drake seng Pistoul opgehuewen a gebrannt, an eng Millisekonnen méi spéit huet hie gemierkt datt wann hien an de Passage zréckgeet, de Scharfschützer se onbestëmmt un d'Mauer festgehalen halen.
  
  Mat deem Gedanke ass hien, schéisst, an d'Zell gelaf. De Komodo, anscheinend zu der selwechter Conclusioun komm, ass him gefollegt. De kombinéierte Feier huet Funken aus der Ëmgéigend Mauer geschloen. De Verstopper huet sech schockéiert, awer trotzdem huet et fäerdeg bruecht eng aner Kugel ze schéissen, déi tëscht Drake a Komodo geflüstert huet.
  
  Den Drake ass op ee Knéi gefall an huet Ziel geholl.
  
  De Mann sprang aus sengem Cover eraus, huet seng Waff héich erhéicht, awer de Komodo huet fir d'éischt geschoss - d'Sprengwell huet den Ugräifer zréckgezunn. Et gouf e piercing Gejäiz an de Mann ass an engem verwéckelte Mess gelant, d'Gewier huet op de Buedem geklattert. De Komodo ass eriwwer gaang an huet gesuergt datt de Mann dout war.
  
  Drake geschwuer. "Wéi ech geduecht hunn, huet de Kovalenko Scharfschütze verlooss fir eis ze bremsen."
  
  "A fir eis ze dënnen," huet de Komodo derbäigesat.
  
  D'Karin huet de Kapp ëm den Eck gestouss, hir blond Hoer sinn an d'Ae gefall. "Wann ech Recht hunn, dann ass de komesche Saz d'Schlëssellach, an d'Wuert "Gedold" ass de Schlëssel. Déi zwou Tramslinnen déi ausgesinn wéi zwee Selbst? An der Musek, der Poesie an der aler Literatur kënne se eng Paus bedeiten. Dofir heescht Gedold "pausen".
  
  Den Drake huet op d'Propositioun gekuckt wéi d'Delta-Team iwwer d'Höhl erausgekuckt huet, vum Komodo opgefuerdert a bestëmmt net méi Feeler ze maachen.
  
  De Komodo huet geruff: "Wat ass et mat de Leit? Opgepasst vun booby Fallen. Ech géif dee russesche Idiot net eppes an der Jury setzen.
  
  Den Drake reift seng Schweess Handfläch géint déi rau Mauer, fillt de geckeg Steen ënner senger Hand, kal wéi d'Innere vun engem Frigo. "Also ass et:" Waart op déi éischt Explosioun, da Paus fir zwee a gitt op zwee. No der zweeter Explosioun, Paus déi véiert a fuert op déi drëtt. No der drëtter Explosioun, Paus fir zwee a fuert weider op véier. An no der véierter Explosioun, Paus fir déi sechste Kéier, a gitt dann eraus.
  
  "Einfach." Ben wénkt. "Awer wéi laang dauert d'Paus?"
  
  Karin huet d'Schëller gezunn. "Kuerz Zauber."
  
  "Oh, dat ass hëllefräich, Schwëster."
  
  "A wéi zielt Dir Explosiounen?"
  
  "Ech denken, datt deen, deen als éischt déi wäitste Plaz erreecht, d'Nummer eent ass, an d'Nummer véier ass déi kuerzst."
  
  "Ma, dat mécht e bësse Sënn, mengen ech. Awer et ass nach ëmmer - "
  
  "Dat ass alles". Den Drake hat genuch. "Meng Gedold gouf scho getest fir dës Debatt ze lauschteren. Ech ginn als éischt. Loosst eis dat maachen ier meng Kaffinhéich verschwënnt."
  
  Hien huet d'Komodo Crew passéiert, e puer Meter vun der längster Flam gestoppt. Hien huet gefillt datt all Mann sech ëmdréit fir ze kucken. Hien huet dem Ben seng Suerg gefillt. Hien huet seng Aen zougemaach, fillt d'Temperatur erop wéi eng aner iwwerhëtzt Entladung d'Loft virun him frittéiert.
  
  Dem Kennedy säi Gesiicht schwammen viru sengem Geescht. Hien huet hatt gesinn wéi se virdrun war. E strenge Bob an hiren Hoer, expressivlos Hosen Kostümer - een fir all Dag vun der Woch. E bewosst Effort fir alles vun der Tatsaach oflenken datt si eng Fra war.
  
  An dunn huet de Kennedy hir Hoer erofgelooss, an hien huet sech un d'Fra erënnert, mat där hien zwee erfreelech Méint verbruecht huet. D'Fra, déi ugefaang huet him weider ze hëllefen no dem zerstéierende Doud vu senger Fra Alison an dem Péng, deen duerch dee schicksalhafte Autosaccident viru ville Joeren verursaacht gouf.
  
  Hir Aen blénken direkt an säin Häerz.
  
  Et huet e Feier virun him gebrannt.
  
  Hien huet gewaart bis d'Hëtzt vun de Flamen ofgeet an huet fir zwou Sekonnen opgehalen. Wärend hie gewaart huet, huet hie gemierkt datt e Feierbluts aus dem zweeten Auge schonn erofgefall ass. Awer no zwou Sekonnen ass hien op dëse Punkt geplënnert, obwuel all Faser vu sengem Wiesen gejaut huet datt hien net sollt.
  
  D'Feier huet hien zerstéiert -
  
  Awer et ass gefruer de Moment wou hien seng Bewegung ofgeschloss huet. D'Loft ronderëm hien war nach ëmmer waarm, awer erdrobar. Den Drake huet otemt, de Schweess ass a Wellen vun him drëpst. Onméiglech fir eng Sekonn ze relaxen, huet hien erëm ugefaang ze zielen.
  
  Véier Sekonnen.
  
  Eng Flam huet nieft him geknackt, a probéiert op déi Plaz, déi hie wollt besetzen, a Brand ze bréngen.
  
  Den Drake huet seng Beweegung gemaach. D'Feier goung aus. Säi Mond gefillt wéi e salzege Kuch. Seng Béid Auge verbrannt wéi wa se mat Sandpapier iwwerrannt gi wieren.
  
  Obwuel, mengen ech. Denken, ëmmer denken. Zwee méi Sekonnen a mir plënneren. Loosst eis op de leschte Manöver goen. Elo hat hien Vertrauen.
  
  Paus fir sechs Sekonnen an dann -
  
  Um sechs huet hien sech beweegt, awer d'Feier huet sech net ofgeholl! Seng Wenkbrauwen hunn verbrannt. Hien ass op d'Knéien gefall an huet säi Kierper zréck gehäit. De Ben huet säin Numm geruff. D'Hëtzt gouf sou intensiv datt hie probéiert huet ze kräischen. Mä dee Moment ass et op eemol verschwonnen. Hie gouf sech lues a lues bewosst, datt seng Hänn a Knéien laanscht de raue Steenbuedem schrauwen. Hien huet de Kapp opgehuewen, hien ass séier laanscht den Tunnel hannen an der Zell gekrabbelt.
  
  No engem Moment huet hien sech ëmgedréint an zu deenen aneren geruff: "Dir huelt besser déi lescht siwe Sekonne Paus, Kärelen. 'Déi lescht Saach, déi Dir wësse wëllt, ass wéi Kentucky Fried ass.'
  
  Dämpft Laachen gouf héieren. De Komodo ass direkt eriwwer gaang an huet d'Karin an de Ben gefrot, wéini si wëllen hiren Tour huelen. De Ben huet léiwer e puer méi Zaldoten virun him gaang, awer d'Karin war gewëllt den Drake ze verfollegen. Et huet de Komodo selwer gedauert fir hatt op d'Säit ze huelen a roueg iwwer d'Virsiichtegkeet ze schwätzen fir sécher ze stellen datt den Drake net nëmme Gléck mat sengem Timing war ier se riskéiert ee vun de Gehirer vun hirer Operatioun ze verléieren.
  
  Den Drake huet d'Karin erweicht gesinn a souguer liicht laachen. Et war schéin een ze gesinn, deen e berouegende Effekt op dat wilde Kand vun der Blake Famill huet. Hien huet den Tunnel ronderëm hien iwwerpréift an de Glühstéck an d'Schatten geheit. Säin erweiderten Amberfaarf huet näischt wéi en nach méi geschniddenen Tunnel beliicht, an d'Schwaarz verschwannen.
  
  Den éischten Delta Zaldot ass nieft him gefall, gefollegt kuerz duerno vum zweeten. Den Drake huet keng Zäit verschwonnen fir se an den Tunnel ze schécken fir z'ënnersichen. Wéi hien zréck an d'Chamber vun der Roserei gedréint huet, huet hien de Ben Blake gesinn.
  
  De Ben huet seng Täsch bal wéi e Schouljong gegraff, gesuergt datt seng laang Hoer ënnert der Spëtzt vu sengem T-Shirt gestoppt sinn, an ass no vir gaangen. Den Drake huet seng Lippen gekuckt wéi hien d'Sekonnen erofgezielt huet. Ze weisen keng baussenzeg Zeeche vun Emotiounen, Drake d'Häerz wuertwiertlech aus sengem Mond sprangen an do bliwwen bis säi Frënd bei seng Féiss zesummegefall, puffing.
  
  Den Drake huet him seng Hand ugebueden. De Ben huet opgekuckt: "Wat wäert Dir soen, Arschloch? Wann Dir d'Hëtzt net aushale kënnt?"
  
  "Ech zitéieren net de Bucks Fizz," sot den Drake an engem genervten Toun. "Wann Dir wëllt - nee, waart -"
  
  Den Drake huet gemierkt datt d'Karin op den éischte Stroum vu Feier koum. Dem Ben säi Mond huet direkt zougemaach a seng Ae sinn all Beweegung vu senge Schwësteren gefollegt. Wéi si gestreckt huet, hunn dem Ben seng Zänn sou haart gemoolt, datt den Drake geduecht huet datt et kléngt wéi tektonesch Placke, déi sech géintenee schleifen. A wéi si tëscht engem sécheren Hafen an deen nächste gerutscht ass, huet den Drake de Ben fest gräifen fir ze stoppen datt hien erausgeet fir hatt ze gräifen.
  
  "Waart! Dir kënnt hatt net retten "
  
  Karin huet gestoppt. Hirem Fall huet si komplett desorientéiert. Si huet ongeféier zwou Sekonnen an déi falsch Richtung gesicht ier en aneren Ausbroch hatt verbrannt huet.
  
  De Ben huet mam Drake gekämpft, deen de Guy ongeféier um Réck vum Kapp gegraff huet a säi Kierper benotzt huet fir säi Frënd ze schützen vum nächste schrecklechen Event ze gesinn.
  
  Karin huet d'Aen zou.
  
  Dunn huet de Komodo, de Leader vun der Delta-Team, hatt mat enger grousser Hand opgehuewen, an huet defteg tëscht de Pausen iwwersprangen. Hien huet säi Rhythmus net gebrach, hien huet d'Karin einfach iwwer d'Schëller geheit, mam Kapp als éischt, an huet si sanft nieft hirem rosen Brudder op de Buedem gesat.
  
  De Ben ass nieft hatt ënnergaang, an huet eppes gemumpelt wéi hien hatt zougehalen huet. D'Karin huet iwwer dem Ben seng Schëller riicht op de Komodo gekuckt an huet zwee Wierder geschwat. "Merci".
  
  Komodo wénkt süchteg. E puer Minutten méi spéit sinn de Rescht vu senge Männer sécher ukomm, an déi zwee, déi den Drake an den Tunnel geschéckt huet, sinn zréck.
  
  Ee vun hinnen huet souwuel den Drake a Komodo zur selwechter Zäit adresséiert. "Eng aner Fal, Här, ongeféier ee Kilometer vir. Et waren keng offensichtlech Unzeeche vu Scharfschützen oder Booby Fallen, awer mir hunn eis net festgehalen fir ze duebel ze kontrolléieren. Ech hu geduecht, mir sollten hei zréck kommen."
  
  D'Karin huet sech ofgestëpst a sech opgestallt. "Wéi gesäit eng Fal aus?"
  
  "Miss, dat gesäit aus wéi ee grousse Bastard."
  
  
  KAPITEL Drësseg-zwee
  
  
  Si sinn op de schmuele Passage gerannt, gestiermt vun de Gewaltakten, déi vläicht an der Welt iwwer hinnen geschéien, an duerch déi béiswëlleg Intentioune vum Mann, dee virun hinnen duerch déi ënnerierdesch Däischtert gekräizt hat.
  
  Eng rau archway gefouert hinnen an déi nächst Höhl. Nach eng Kéier hunn d'Glowsticks en Deel vum grousse Raum beliicht, souwuel frësch a lues verschwannen, awer den Drake huet séier zwee Amberblitzen op déi wäit Mauer geschoss.
  
  De Raum virun hinnen war beandrockend. D'Weeër ware wéi en Trident geformt. D'Haaptschacht war e Passage breet genuch fir dräi Leit am Laf ze halen. Et huet op der wäiter Mauer an engem aneren Ausgangsbogen opgehalen. Vun der Haaptschacht ofgeschnidden an déi aner zwee Zänn vum Trident geformt, goufen et zwee méi Passagen, nëmmen dës ware vill méi schmuel, liicht méi grouss wéi Ledges. Dës Projektiounen hunn op enger breeder Kéirung an der Höhlmauer opgehalen.
  
  D'Plazen tëscht den Trident Weeër ware mat déif, lëschteg Däischtert gefëllt. Wéi de Komodo de Steen an d'nächst Fehlen vu Liicht gehäit huet, hunn se ni héieren datt et de Buedem getraff huet.
  
  Virsiichteg si se lues a lues no vir gaang. Hir Schëlleren hunn sech vun der Spannung gespannt an hir Nerven hunn ugefaang ze briechen. Den Drake huet gefillt datt en dënnen Schweess iwwer d'Längt vu senger Wirbelsäule rullt, de ganze Wee erof jucken. All Paar Aen am Grupp huet sech ëmgekuckt an all Schied gesicht, all Eck a Knascht bis de Ben endlech seng Stëmm fonnt huet.
  
  "Waart," sot hien, kaum ze héieren, huet dunn den Hals gekläert a geruff: "Waart."
  
  "Wat ass dat?" Den Drake ass gefruer, säi Been nach an der Loft.
  
  "Mir sollten d'Logbicher vum Cook als éischt kontrolléieren, just am Fall."
  
  "Dir wielt Är verdammt Zäiten."
  
  Karin geschwat. "Si hunn et Gier genannt, déi zweet déidlech Sënn. Den Dämon ass mat Gier ass Mammon, ee vun de siwe Prënz vun der Hell. Hie gouf am Milton's Paradise Lost ernimmt a gouf souguer den Ambassadeur vun der Hell an England genannt.
  
  Den Drake huet op hatt gekuckt. "Et ass net witzeg".
  
  "Et war net geduecht. Dëst ass wat ech eemol gelies a gespäichert hunn. Déi eenzeg Hiweis Hawksworth gëtt hei ass dëse Saz: Géigewier Gier sëtzt Barmhäerzegkeet. Loosst den nächste Mann hunn wat Dir wëllt."
  
  Den Drake huet déi kal, fiicht Höhl gekuckt. "Et gëtt net vill hei, wat ech gär hätt, ausser vläicht Krispy Kremes."
  
  "Dëst ass den direkte Wee fir d'Ausfahrt." De Komodo huet ee vu senge Männer gestoppt wéi hien laanscht gedréckt ass. "Näischt ass jee sou einfach. Hey! Wat de Fuck, Dude - "
  
  Den Drake huet sech ëmgedréint fir ze gesinn datt den Delta Mann de Komodo op der Säit dréckt a riets laanscht säi Kommandant geet.
  
  "Wallis! Halt Ären Arsch an der Linn, Zaldot."
  
  Den Drake huet dem Mann seng Ae gemierkt wéi hien ukomm ass. Verglaste. Op engem Punkt op der rietser fixéiert. Den Drake huet säi Bléck gefollegt.
  
  An ech hunn direkt d'Nichen gesinn. Komesch wéi hien se net virdrun gemierkt huet. Um Enn vum richtege Schluechtfeld, wou et der Höhlmauer ugrenzt, huet den Drake elo dräi déif Nischen gesinn an de schwaarze Fiels geschnëtzt. Eppes fonkelt an all Nisch. Eppes wäertvollt, aus Gold, Saphir a Smaragde. Den Objet huet dat schwaach an diffus Liicht gefaangen, dat iwwer d'Höhl geflickert huet an et zéngfach zréckginn. Et war wéi an d'Häerz vun engem glänzenden Disco Kugel aus zéng Karat Diamanten ze kucken.
  
  D'Karin huet geflüstert: "Do ass eng eidel Paart op der anerer Säit."
  
  Den Drake huet de Pull vum versprachene Räichtum gefillt. Wat hien méi no gekuckt huet, wat d'Objete méi kloer ginn an ëmsou méi wollt hien se. Et huet e Moment gedauert bis dem Karin säi Kommentar eragaang ass, awer wann et geschitt ass, huet hien mat Näid an Angscht op déi eidel Alkove gekuckt. Vläicht huet eng glécklech Séil sech op d'Leed geworf an ass mat der Loot fortgaang? Oder huet hien et geknuppt wéi hien an déi onberechenbar Déift drënner gedréckt ass, gejaut?
  
  Ee Wee fir erauszefannen.
  
  Den Drake huet ee Fouss virun deem anere gesat an huet sech dunn opgehalen. Schäiss . De Köder duerch d'Lidder war staark. Mä seng Verfollegung vum Kovalenko war méi attraktiv. Hien huet sech an d'Realitéit zréckgezunn, a sech gefrot wéi e Set vu Luuchten sou faszinéierend kéint sinn. An deem Moment ass de Komodo laanscht hien gelaf, an den Drake huet seng Hand ausgestreckt fir hien ze stoppen.
  
  Awer den Delta Force Kommandant war just op säi Kolleg gefall an huet hien op de Buedem geschloen. Den Drake huet sech ëmgedréit fir de Rescht vun der Equipe op de Knéien ze gesinn, d'Aen ze reiwen oder d'Versuchungen ganz ze vermeiden. De Ben an d'Karin stoungen iwwerrascht, awer dem Karin säi séiere Geescht huet sech séier befreit.
  
  Si huet sech séier un hire Brudder gedréint. "Bass du ok? Ben?
  
  Den Drake huet virsiichteg an d'Ae vum jonke Guy gekuckt. "Mir hu vläicht Problemer. Hie kritt dee selwechte glänzenden Look wann d'Taylor Momsen d'Bühn hëlt.
  
  Karin huet de Kapp gerëselt. "Jongen," huet si gemëscht an hirem Brudder schwéier geschloen.
  
  De Ben blénkt an huet seng Hand op d'Wang gehuewen. "Och!"
  
  "Bass du ok?"
  
  "Nee, neen! Du hues just bal mäi Kiefer gebrach."
  
  "Halt op e Schwächt ze sinn. Sot der Mamm a Papp déi nächst Kéier wann se uruffen.
  
  "Verdammt richteg, ech wäert et maachen. Firwat hutt Dir mech iwwerhaapt geschloen?"
  
  Den Drake huet seng Schëller gerëselt wéi de Komodo säi Mann vum Buedem opgehuewen huet an hien zréck an d'Linn geheit. "Newbie."
  
  D'Karin huet bewonnert nogekuckt.
  
  Den Drake sot: "Erënnert Dir Iech net? Schéin Luuchten? Si hunn dech bal geholl, Frënd.
  
  "Ech erënnere mech ..." Dem Ben säi Bléck ass op eemol zréck op d'Stengmauer a seng komplizéiert Nischen. "Oh, wow, wat eng Spannung. Gold, Diamanten a Räichtum. Ech erënnere mech un dëst."
  
  Den Drake huet gesinn datt déi glänzend Objeten hir Schwéierkraaft erëm ufänken. "Komm mir réckelen," sot hien. "Zweemol. Ech ka gesinn wat dës Höhl mécht, a wat méi séier mir duerch et kommen, wat besser.
  
  Hien ass séier fortgaang, huet seng Hand op dem Ben seng Schëller gehal a wénkt dem Karin. De Komodo ass roueg gefollegt, a seng Männer suergfälteg nogekuckt wéi se no bei de Ledges laanschtgaange sinn, déi op béide Säiten ausgezeechent sinn.
  
  Wéi si méi no un d'Nische geklommen sinn, riskéiert den Drake e séiere Bléck. An all Nisch stoung e klengen Schossel-förmlechen Objet, d'Uewerfläch vun deem mat Edelsteier ageluecht gouf. Mee dëst eleng war net genuch fir déi spektakulär Liichtshow ze kreéieren déi sou opfälleg war. Hannert all Schossel sinn déi rau Maueren vun den Nischen selwer mat Reihen vu Rubinen, Smaragde, Saphir, Diamanten an eng Onmass aner Edelsteier beliicht.
  
  D'Schuel kéinten e Verméige kaschten, awer d'Nische selwer ware vun onschätzbarem Wäert.
  
  Den Drake huet gestoppt wéi hien op den Ausgangsbogen koum. Eng kal Loft huet vu lénks a riets op hien geblosen. Déi ganz Plaz huet vum antike Geheimnis a verstoppte Geheimnisser geroch. Et war Waasser drénkt iergendwou, just e klengen Trickel, awer genuch fir d'Imnessitéit vum Höhlsystem ze addéieren, deen se exploréiert hunn.
  
  Den Drake huet jidderengem virsiichteg gekuckt. D'Fal gouf iwwerwonne. Hien huet sech ëmgedréint fir duerch den Ausgangsarch ze goen.
  
  An d'Stëmm vun engem huet geruff: "Stop!"
  
  Hien huet direkt gefruer. Säi Glawen un de Gejäiz an den Instinkt, deen aus aler SAS Training gebuer gouf, huet säi Liewen gerett. Säi rietse Fouss huet den dënnen Drot kaum beréiert, awer nach ee Push konnt d'Bobby Trap ofsetzen.
  
  Dës Kéier huet de Kovalenko de Scharfschütz net verlooss. Hien huet richteg beuerteelt datt d'Grupp hannert him Arsch duerch Greed Hall géif halen. Den Tripwire huet zu enger verstoppter M18 Claymore Mine gefouert, déi mat de Wierder "Front to the Enemy" drop.
  
  De Frontend war op den Drake geriicht an hätt hien mat de Stolkugellager zesumme mam Ben a Karin ausernee geblosen, wann de Komodo keng Warnung geruff hätt.
  
  Den Drake ass erofgaang an huet den Apparat séier ausgeschalt. Hien huet dëst un de Komodo weiderginn. "Merci villmools, Frënd. Halt dëst praktesch a spéider drécke mir et dem Kovalenko säin Arsch op."
  
  
  KAPITEL DRIEANDRËSCHT
  
  
  Déi nächst Wanderung war kuerz a séier erofgaang. Den Drake an déi aner hu missen an Fersen trëppelen, hire Kierper zréck leeën fir oprecht ze bleiwen. Den Drake huet geduecht datt hien zu all Moment kéint rutschen an hëlleflos erof falen, Gott weess nëmme wat fir schrecklecht Schicksal hei drënner erwaart.
  
  Awer just e puer Minutten méi spéit hunn se e vertraute Bogen gesinn. Den Drake huet säi Glühstéck gelies a stoung bei der Entrée. Bewosst vun de Scharfschützen, huet hien de Kapp séier gedréckt an ass erausgaang.
  
  "Oh, Bäll," hie otemt selwer. "Et gëtt ëmmer méi schlëmm."
  
  "Sot mir net," sot de Ben. "Et war e risege Betonkugel iwwer eise Kapp hänken."
  
  Den Drake huet him gekuckt. "D'Liewen ass kee Film, Blakey. Gott, du bass e Freak."
  
  Hien huet en déif Otem geholl an si an déi drëtt rieseg Höhl gefouert. Déi beandrockend Plaz, déi se gesinn hunn, huet jidderee vun hinnen an hire Spuren gestoppt. Mond opgemaach. Wann de Blood King all Punkt op hirer Rees bis elo konnt wielen fir eng Fal ze setzen, war dëst et, huet den Drake e puer Minutten méi spéit geduecht, déi perfekt Chance. Mee, glécklecherweis fir déi gutt Kärelen, läit näischt an wait. Vläicht war et e gudde Grond dofir ...
  
  Och de Komodo huet an Angscht an Ongléck gekrasch, awer hien huet et fäerdeg bruecht e puer Wierder auszedrécken. "Dann denken ech, et ass Lust."
  
  Husten a Gréissen waren seng eenzeg Äntwert.
  
  De Wee virun hinnen ass op enger eenzeger riichter Linn bis zum Ausgangsbogen gefollegt. D'Hindernis war datt de Wee op béide Säite vu kuerze Sockel begrenzt war mat Statuen an héije Sockele mat Biller. All Statu an all Molerei representéiert e puer erotesch Formen, rangéiert vun der iwwerraschend schmackhaft bis zum richtegen obszönen. Zousätzlech hunn Höhlmolereien all verfügbaren Zoll vun den Höhlmaueren gefëllt, awer net déi primitiv Biller déi normalerweis an antike Höhlen fonnt goufen - dëst waren erstaunlech Biller, einfach gläich wéi all Renaissance oder modern Kënschtler.
  
  D'Thema war op eng aner Manéier schockéiert. D'Biller hunn eng massiv Orgie duergestallt, mat all Mann a Fra, déi an onermiddlechen Detail gezeechent sinn, all lustful Sënn, déi dem Mann bekannt ass ... a méi.
  
  Insgesamt war et e beandrockende Schlag fir d'Sënner, e Schlag deen onverännert weidergeet wéi ëmmer méi dramatesch Szenen sech entfalen fir d'mënschlech Aen a Geescht ze verblenden.
  
  Den Drake huet bal e Krokodil Tréin fir säin ale Buddy Wells verluer. Dësen ale Pervert wier hei a sengem Element. Besonnesch wann hien et mam May entdeckt huet.
  
  De Gedanke vum May, säin eelste liewege Frënd, huet gehollef säi Geescht vun der pornographescher sensorescher Iwwerlaaschtung ronderëm hien oflenken. Hien huet de Grupp zréckkuckt.
  
  "Jongen. Kärelen, dëst kann net alles sinn. Et muss eng Zort Trap System hei ginn. Halt Är Oueren op." Hien huet gekacht. "An ech mengen fir Fallen."
  
  De Wee goung weider. Den Drake huet elo gemierkt datt souguer um Buedem stierwen Iech net hëlleft. Aussergewéinlech detailléiert Figuren hunn sech och do gewéckelt. Mä all dëst war ouni Zweiwel e roude Herring.
  
  Den Drake huet en déif Otem geholl an ass no vir gaang. Hien huet gemierkt datt et e véier Zoll opgehuewe Rand op béide Säiten vum Wee fir ongeféier honnert Meter war.
  
  Zur selwechter Zäit huet de Komodo geschwat. "Kuckt Dir dëst, Drake? Konnt näischt sinn."
  
  "Oder alles anescht." Den Drake huet virsiichteg ee Fouss virum aneren geluecht. De Ben ass e Schrëtt hannendrun gefollegt, duerno e puer Zaldoten, an dunn d'Karin, déi vum Komodo genee iwwerwaacht gouf. Den Drake huet de groussen, kräftege Komodo héieren, deen dem Karin roueg Entschëllegunge geflüstert huet fir d'insolent Biller an d'Rudeheet vu sengen ongléckleche Leit, an hien huet e Laachen ënnerdréckt.
  
  Dee Moment wou säi Leadfouss de Buedem um Ufank vun den opgehuewe Säiten beréiert huet, huet en déiwe rësele Klang d'Loft gefëllt. Direkt virun him huet de Buedem ugefaang ze beweegen.
  
  "Hallo". Säi breet Yorkshire Stil ass an Zäite vu Stress entstanen. "Waart Kärelen."
  
  De Wee gouf an eng Serie vu breet horizontale Steenregaler opgedeelt. Lues a lues huet all Regal ugefaang op der Säit ze beweegen, sou datt jiddereen deen drop stoe kéint falen wa se net op dat nächst trëppelen. D'Sequenz war zimmlech lues, awer den Drake huet virgeschloen datt se elo de Grond fir d'Chambers hir darlige Oflenkungen fonnt hunn.
  
  "Tritt virsiichteg," sot hien. "Zu Koppelen. An huelt Äre Kapp vum Dreck a fuert no vir, 'ausser Dir wëllt dësen neie Sport vum 'an den Ofgrond tauchen' probéieren.
  
  De Ben ass mat him op den éischte bewegt Regal. "Et ass sou schwéier ze konzentréieren," huet hien gekrasch.
  
  "Denkt un den Hayden," sot den Drake him. "Dëst hëlleft Iech duerchzekommen."
  
  "Ech denken un den Hayden." De Ben blénkt op déi nooste Statu, e widdert Trio vu vernetzten Kapp, Äerm a Been. "Dat ass de Problem."
  
  "Mat mir". Den Drake ass virsiichteg op den zweete Pull-Out Regal gaang, scho bewäert d'Bewegung vun der Drëtter a Véierter. "Dir wësst, ech si sou frou, datt ech um Enn all déi Stonnen Tomb Raider gespillt hunn."
  
  "Ni geduecht datt ech um Enn e Sprite am Spill wier," huet de Ben zréckgedréckt, an dunn un de Mee geduecht. Vill vun der japanescher Intelligenz Gemeinschaft huet hatt mat engem Videospill Charakter verglach. "Hey Matt, Dir mengt net datt mir wierklech dreemen, oder? An dat ass alles en Dram?"
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi säi Frënd virsiichteg op dat drëtt Regal geklommen ass. "Ech hunn nach ni sou e liewegen Dram." Hien huet net gebraucht fir seng Ëmgéigend ze wénken fir säi Punkt ze maachen.
  
  Elo, hannert hinnen, hunn déi zweet an drëtt Grupp vu Leit hir ustrengend Rees ugefaang. Den Drake huet zwanzeg Regaler gezielt ier hien um Enn erreecht huet a glécklecherweis op zolidd Buedem sprangen. Gott sei Dank konnt säin Racing Häerz eng Paus maachen. Hien huet den Ausgangsarch fir eng Minutt nogekuckt, duerno, zefridden datt si eleng waren, huet hien sech ëmgedréit fir de Fortschrëtt vun deenen aneren ze kontrolléieren.
  
  Just an der Zäit ee vun den Delta Männer ze gesinn ewech vun der glänzend gemoolt Plafong kucken -
  
  A vermësst de Regal, op deem hie géif trëppelen. Hie war an enger Split-Sekonn fort, déi eenzeg Erënnerung datt hien jeemools do gewiescht wier, war dat erschreckt Gejäiz, dee säi Fall gefollegt huet.
  
  D'ganz Firma huet opgehalen, an d'Loft huet vu Schock an Angscht gerëselt. De Komodo huet hinnen all eng Minutt ginn an huet se dunn no vir gedréckt. Si woussten all wéi se duerch et kommen. De verstuerwenen Zaldot war en Narr fir sech selwer.
  
  Erëm, an dës Kéier méi suergfälteg, hunn se all ugefaang ze beweegen. Den Drake huet e Moment geduecht datt hien nach ëmmer d'Gejäiz vun den Zaldoten héieren hätt, déi fir ëmmer an deen endlosen Ofgrond falen, awer hien huet et als Halluzinatioun entlooss. Hien konzentréiert sech op d'Mënsche just an der Zäit fir de grousse Komodo en ähnlechen Hierscht ze gesinn.
  
  Et war ee verzweifelte Moment fir seng Waffen ze fléien, ee rosen Gejäiz vu Bedaueren iwwer säi schreckleche Verloscht vu Konzentratioun, an de Big Delta Teamleader rutscht vum Rand vum Regal. Den Drake huet gekrasch, bal bereet him zu Hëllef ze rennen, awer leider sécher datt hien dat net an der Zäit kéint maachen. De Ben huet wéi e Meedchen gejaut -
  
  Mee dat war well d'Karin einfach fir de grousse Mann gedueft huet!
  
  Ouni ze zécken, huet d'Karin Blake déi ganz héich trainéiert Delta-Team verlooss fir nozekucken, wéi se fortgaang ass, an huet sech a Richtung Komodo gerannt. Si war virun him, sou datt hire Moment hätt gehollef him zréck op d'Betonplack ze geheien. Awer de Komodo war e grousse Mann, a schwéier, an dem Karin säi sprange Sprong huet him kaum bewegt.
  
  Awer si huet him e bësse beréiert. An dat war genuch fir ze hëllefen. De Komodo huet et fäerdeg bruecht sech ëmzedréien, well d'Karin him zwou Sekonnen zousätzlech Loftzäit ginn huet, an de Betonrand mat vizeähnleche Fanger gegraff huet. Hien huet sech festgehalen, verzweifelt, net konnt sech selwer opzéien.
  
  An de Rutschregal huet sech schmerzhafte lues a Richtung lénkse Perimeter beweegt, duerno ass et verschwonnen, an huet de Leader vun der Delta-Team matgeholl.
  
  D'Karin huet dem Komodo säi lénksen Handgelenk fest gegraff. Endlech hunn déi aner Membere vu senger Equipe reagéiert an hunn säin aneren Aarm gegraff. Mat grousser Ustrengung hunn si hien op an iwwer d'Plack gezunn, grad wéi en an e verstoppte Passage verschwonnen ass.
  
  De Komodo huet dem staubege Beton de Kapp gerëselt. "Karin," sot hien. "Ech wäert ni méi eng aner Fra kucken."
  
  De blonden Genie Ex-Student, deen erausgefall ass, huet gelaacht. "Dir Kärelen, mat Äre wanderen Aen, wäert Dir ni léieren."
  
  An duerch d'Bewonnerung vum Drake koum d'Erkenntnis datt dësen drëtten Niveau vun der "Häll", dësem Raum, dee Lust genannt gëtt, näischt méi war wéi e Bild vum éiwege Leed vun engem Mann mat engem wanderende Auge. Klischee & # 233; iwwer wat wann e Mann an engem Café souz & # 233; mat senger Fra oder senger Frëndin, an en anert Pair vu schéine Been ass laanscht gaangen - hien hätt bal sécher ausgesinn.
  
  Ausser datt hei ënnen, wann hien gekuckt hätt, hie wier gestuerwen.
  
  E puer Fraen hätte kee Problem mat deem, huet den Drake gemierkt. A mat guddem Grond och. Mee Karin gerett Komodo, an elo war d'Koppel souguer. Et huet nach fënnef Minutte ängschtlech gewaart, awer schlussendlech huet de Rescht vun der Equipe et duerch d'Riederregal gemaach.
  
  Si hunn all eng Paus gemaach. All Mann an der Firma huet gefillt datt et hir Pflicht wier dem Karin seng Hand ze rëselen an hir Unerkennung fir hir Tapferkeet auszedrécken. Souguer Ben.
  
  Dunn huet e Schoss geklappt. Ee vun den Delta Zaldoten ass op d'Knéien gefall, an de Bauch geknuppt. Op eemol goufen se ugegraff. Eng hallef Dose vun de Männer vum Blood King sinn aus dem Bogen gegoss, an hunn hir Waffen prett gehalen. Kugelen hunn duerch d'Loft geschloen.
  
  Scho op de Knéien sinn den Drake a seng Crew op d'Deck gefall, an hir Waffen gegraff. De Mann, dee getraff gouf, blouf um Knéi a krut 4 weider Kugelen an der Broscht a Kapp. A manner wéi zwou Sekonnen war hien dout, en anert Affer vum Blood King senger Ursaach.
  
  Den Drake huet säi geléinte M16 Attentat Gewier opgeholl a gebrannt. Zu senger rietser Säit war eng vun de Statuen mat Bläi geprägt, Albasterscheren an der Loft verstreet. Den Drake huet sech gedréckt.
  
  Eng aner Kugel huet säi Kapp laanscht geflüstert.
  
  D'ganz Equipe war nach ëmmer roueg a konnt mat hire Gewierer um Buedem virsiichteg zielen. Wéi si d'Feier opgemaach hunn, war et e Massaker, Dosende vu Kugelen hunn dem Kovalenko seng flüchteg Männer gerappt an si gezwongen wéi bluddeg Marionetten ze danzen. Ee Mann bulldozed säi Wee duerch, wonnerbar ongeschaaft, bis hien Matt Drake begéint.
  
  De fréiere SAS-Mann ass op him komm, huet e zerstéierende Kappstéck an eng séier Serie vu Messerschlag op seng Rippen geliwwert. Déi lescht vu Kovalenko seng Männer sinn an d'Plaz gerutscht, wou all béis Männer opgehalen hunn.
  
  Hell.
  
  Den Drake huet hinne gemierkt fir ze passéieren, e bedauerleche Bléck op de gefall Delta Team Member. Si wäerte säi Kierper um Réckwee ophuelen.
  
  "Mir mussen e Bastard fänken."
  
  
  KAPITEL Drësseg-véier
  
  
  Den Hayden koum Gesiicht zu Gesiicht mam Ed Boudreaux an d'Welt ass verschmolzelt.
  
  "Ech si frou, dech ëmzebréngen", huet de Boudreau d'Wierder widderholl, déi hien hir schonn eng Kéier gesot hat. "Erëm".
  
  "Dir hutt d'lescht Kéier gescheitert, Psycho. Dir wäert erëm falen."
  
  De Boudreau huet op hir Been gekuckt. "Wéi ass Är Hëft?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Alles besser". Den Hayden stoung op den Zänn, op e Blëtzattack gewaart. Si huet probéiert den Amerikaner ze guidéieren sou datt säin Aarsch géint d'Mauer vun der Scheier gedréckt gouf, awer hien war ze lëschteg dofir.
  
  "Dir sidd Blutt." De Boudreaux mimed säi Messer lecken. "Et war lecker. Ech mengen, mäi Puppelchen wëll méi.
  
  "Am Géigesaz zu Ärer Schwëster," huet den Hayden geruff. "Si konnt et wierklech net méi huelen."
  
  De Boudreau ass op hir gerannt. Den Hayden hat dat erwaart an huet virsiichteg dodéiert, hir Blade dem Schlag vu senger Wang ausgesat. "Éischt Blutt," sot si.
  
  "Prélude". De Boudreau ass lungéiert an huet sech zréckgezunn, huet si duerno mat e puer kuerze Schlag geschloen. Den Hayden huet se all paréiert a mat engem Handfläch op d'Nues ofgeschloss. De Boudreau ass gestreckt, d'Tréinen stinn an sengen Aen.
  
  Den Hayden huet direkt profitéiert, mat hirem Messer gestach. Si huet de Boudreaux géint d'Mauer gepecht, dunn ee Schlag zréckgezunn -
  
  Boudreau lung.
  
  Den Hayden huet sech gedréckt an d'Messer an säin Oberschenkel gestoppt. Si huet sech ewech gezunn wéi hie gejaut huet, net konnt de schlau Grinsen stoppen, deen an hiren Ae erschéngt.
  
  "Kënnt Dir et fillen, Arschloch?"
  
  "Buch!" De Boudreaux ass verréckt ginn. Awer dëst war de Wahnsinn vun engem Kämpfer, engem Denker, engem erfuerene Krieger. Hien huet hatt mat Schlag nom Schlag zréckgeschloen, verréckt Risiken geholl awer just genuch Kraaft a Geschwindegkeet behalen fir hatt zweemol ze denken iwwer d'Interventioun. An elo, wéi se sech zréckgezunn hunn, si si mat anere Gruppe vu Kampfmänner begéint, an den Hayden huet hir Gläichgewiicht verluer.
  
  Si ass gefall wärend si iwwer de gefallene Mann säi Knéi geklomm ass, gerullt a sech opgestallt, Messer prett.
  
  De Boudreau ass an d'Masse geschmollt, de Grinsen op sengem Gesiicht huet sech an e Lach verwandelt wéi hien säin eegent Blutt geschmaacht huet an d'Messer geschloen huet.
  
  "Kuckt dech," huet hien iwwer de Kaméidi geruff. "Ech weess wou Dir wunnt, Miss Jay."
  
  Den Hayden huet ee vun de Männer vum Blood King aus dem Wee gehäit, an huet dem Mann säi Been gebrach wéi e Zwee wéi si de Wee fir Boudreau geläscht huet. Aus dem Augeeck huet si d'Mai gesinn, deen ouni Zweifel de Spillwechsler an dëser Schluecht war, onarméiert géint Männer mat schaarfe Waffen kämpfen, d'Schluecht war ze no fir Gewierer a si huet se an engem Koup bei hire Féiss gelooss. Den Hayden huet op déi Doudeg gekuckt a stierwen, déi ronderëm si gedréckt hunn.
  
  Si huet gemierkt datt souguer de Boudreau d'Situatioun iwwerdenkt wéi hien dem Hayden säi Bléck gefollegt huet an de legendäre japanesche Agent an Aktioun gesinn huet.
  
  D'May huet op Hayden gekuckt. "Recht hannert dir."
  
  Hayden ass op Boudreaux gesprongen.
  
  D'Haaptpsycho vum Bloody King huet ofgeholl wéi wann eng Hawaiian Mongoose op seng Fersen trëppelt. Hayden a May waren an der Verfollegung. Wärend der laanschtgaangen ass, huet d'Mai en anere vu Kovalenko senge Männer en zerstéierende Schlag gemaach, an domat d'Liewe vun engem aneren Zaldot gerett.
  
  Hannert der Scheier war en oppenen Terrain, en Helipad mat engem Helikopter, an e schmuele Dock wou verschidde Booter verankert waren. De Boudreau ass laanscht den Helikopter gerannt, a Richtung grousse Speedboot, an huet net emol d'Schritt gebrach wéi hien u Bord sprang, duerch d'Loft getrommelt. Ier den Hayden laanscht den Helikopter kommen konnt, war dat grousst Boot scho gefall an huet ugefaang no vir ze goen.
  
  Mee ugefaang ze luesen. "Dëst ass Baja. Ganz séier, an dräi Männer waarden schonn bannen. Am Verglach mat hinnen schéngen aner Booter roueg." Hir Aen hunn den Helikopter ugesinn. "Elo ass dat wat mir brauchen."
  
  Den Hayden huet sech gedréckt wéi d'Kugel laanscht si geflücht ass, kaum gemierkt. "Kënnt Dir et kontrolléieren?"
  
  D'Mai huet hir gefrot: 'Sidd Dir mir wierklech déi Fro?' kuckt ier Dir op d'Rutsch trëppt a spréngt.Ier den Hayden do ukomm ass, hat d'Mai schonn den Haaptrotor gestart, an dem Boudreaux säi Boot ass mat engem staarke Gebrühl de Floss erofgefuer.
  
  "Hutt Glawen," sot d'Mai roueg, a weist déi legendär Gedold, fir déi si bekannt war wéi den Hayden hir Zänn frustréiert huet. Eng Minutt méi spéit war den Auto prett ze fléien. May huet d'Equipe verbessert. De Schlitt huet de Buedem verlooss. D'Kugel huet eng Kolonn nieft dem Hayden säi Kapp geschloen.
  
  Si huet sech zréckgezunn, huet sech dunn ëmgedréit fir ze gesinn, datt déi lescht vun de Männer vum Blood King ënner Feier falen. Ee vun den Hawaiian Special Forces Zaldoten huet hinnen en Daumen erop ginn wéi den Helikopter ugefaang huet erof ze dréinen an ze dréinen, a virbereet d'Boot ze verfolgen. Den Hayden huet zréck gewénkt.
  
  Just en anere verréckten Dag an hirem Liewen.
  
  Awer si war nach ëmmer hei. Nach ëmmer iwwerlieft. Dem Jay säin ale Motto ass nees an de Kapp gefall. Iwwerliewen en aneren Dag. Just liewen, och an esou Momenter huet si hire Papp immens vermësst.
  
  Eng Minutt méi spéit huet den Helikopter gewierfelt a sech an der Verfollegung gerannt. Dem Hayden säi Bauch ass iergendwou am Lager bliwwen, a si huet d'Gelänner gegraff bis hir Knöchel verletzt hunn. Mai huet kee Schlag verpasst.
  
  "Halt Är Hosen un."
  
  Den Hayden huet probéiert hir Gedanken vun der schwindeleger Rees ze huelen andeems se den Zoustand vun hirer Waff iwwerpréift. Hirem Messer ass zréck op säin Halter. Hir eenzeg verbleibend Pistoul war e Standard Glock anstatt de Caspian, deen si viru kuerzem favoriséiert hat. Awer wat d'Häll, eng Waff ass eng Pistoul, richteg?
  
  D'Mai ass déif genuch geflunn, datt de Spray op d'Schief geschloen huet. E grousst gielt Boot ass laanscht de breede Floss viru gefuer. Den Hayden huet Figuren gesinn, déi hannert him stoungen, kucken wéi se kommen. Keen Zweiwel si waren bewaffnet.
  
  D'Mai huet de Kapp erofgesat an dunn den Hayden ugesinn. "Courage an Herrlechkeet."
  
  Hayden wénkt. "Fir Enn".
  
  Mee schloen d'Team, schéckt den Helikopter an e rosen Tauch, op engem Kollisiounskurs op déi giel Bayeux. Wéi erwaart hunn d'Leit, déi op de Säite stoungen, sech schockéiert zréckgezunn. Den Hayden huet sech duerch d'Fënster geleet a geschoss. D'Kugel ass hoffnungslos wäit gaangen.
  
  Mai huet hir den hallef eidelen M9 iwwerreecht. "Maacht se ze zielen."
  
  Den Hayden huet erëm geschoss. Ee vun de Boudreau Männer huet zréckgeschoss, d'Kugel huet vum Helikopter seng Canopy gesprongen. D'Mai huet e Zickzack ronderëm d'Equipe gemaach an huet dem Hayden säi Kapp géint e Supportpost geschéckt. D'Mai huet dunn erëm aggressiv gedueft, kee Véierel ginn. Den Hayden huet hire Glock eidel gemaach an huet ee vu Boudreau seng Männer gesinn an engem Spray vu Blutt iwwer Bord goen.
  
  Den Helikopter gouf dunn vun enger anerer Kugel getraff, gefollegt vun enger Barrage vun aneren. E groussen Auto huet e grousst Zil duergestallt. Den Hayden huet de Boudreau um Rad vum Boot gesinn, e Messer fest a seng Zänn hält, a mat enger Maschinnpistoul op si geschoss.
  
  "Oh", dem May säi Gejäiz war en Ënnerstëtzung wéi de schwaarzen Damp op eemol aus dem Helikopter gegoss ass an de Klang vum Motor op eemol vun engem Brühl an e Klang geännert huet. Ouni Leedung huet den Helikopter ugefaang ze wackelen an ze rucken.
  
  May blénkt bei Hayden.
  
  Den Hayden huet gewaart bis se iwwer dem Boudreau säi Boot waren an huet seng Dier opgemaach wéi den Helikopter erofgaang ass.
  
  Si huet an d'ganz Wäiss vun den Ae vum Boudreaux gekuckt, gesot: "Schrauwen dëst", a sprang aus dem fallenden Helikopter.
  
  
  KAPITEL Fënnefdrësseg
  
  
  Dem Hayden säi fräie Fall war kuerzfristeg. Dem Boudreaux säi Boot war net wäit ewech, ma ënnerwee huet si dem Mann e Bléck Schlag ginn, ier se op d'Deck gefall ass. D'Loft koum laut aus hirem Kierper. Déi al Wonn um Uewerschenkel huet sech wéi. Si huet d'Stäre gesinn.
  
  Den Helikopter spiraléiert erof an de séier bewegende Floss ongeféier drësseg Féiss no lénks, den deafenende Klang vu sengem Doud huet all kohärent Gedanken erdrénkt an eng rieseg Welle iwwer de Bogen vum Boot geschéckt.
  
  Eng Welle staark genuch fir de ganze Laf vum Boot z'änneren.
  
  D'Schëff verluer Vitesse, schéckt jiddereen no vir fléien, an ugefaang ze Lëscht. Dunn, um Enn vu senger Forward Bewegung, huet hien sech ëmgedréit an de Bauch am wäisse Waasser gelant.
  
  Den Hayden huet festgehalen wéi d'Boot gekippt huet. Wéi si ënner d'Waasser gaangen ass, huet si schwéier geschloen, riicht erof gezielt, an dunn op déi nooste Ufer geschloen. Dat kalt Waasser huet hir Kappwéi ginn, awer et huet hir schmerzhafte Glieder e bësse berouegt. De Rush vum Stroum huet hatt gemierkt wéi midd si war.
  
  Wéi si opgetaucht ass, huet si fonnt datt si net wäit vum Ufer war, awer Gesiicht zu Gesiicht mam Ed Boudreaux. Hien huet nach ëmmer d'Messer tëscht sengen Zänn gehal an huet gekrasch wéi hien hatt gesinn huet.
  
  Hannert him hunn d'Wrack vum fëmmen Helikopter ugefaang an de Floss ënnerzegoen. Den Hayden huet de May gesinn dem Boudreau seng zwee verbleiwen Männer op d'Blammesch Bank verfollegen. Wësse datt si e Kampf um Waasser net iwwerliewe géif, ass si laanscht de Verréckten gerannt an huet net opgehalen bis si op d'Ufer geschloen huet. Décke Bulli huet sech ëm hatt verbreet.
  
  Et war eng haart Sprëtz nieft hir. Boudreaux, aus Otem. "Stop. Ficken. Flucht." Hien huet schwéier otemt.
  
  "Du hues et,"Hayden gräift an huet eng Rëtsch Dreck an d'Gesiicht geheit an op d'Bank geklommen. De Bulli huet sech un hir geklackt a probéiert hatt erof ze zéien. Wat sollt en einfache Crawl op dréchene Buedem gewiescht sinn, huet hatt nëmmen e puer Meter iwwer d'Flosslinn bruecht.
  
  Si huet sech ëmgedréint an huet hir dreckeg Ferse an d'Gesiicht vum Boudreaux geschloen. Si huet de Messer gesinn, deen hien tëscht sengen Zänn gehal huet, déif a seng Wangen geschnidden, wouduerch hie méi breet lächelt wéi de Joker. Mat engem Gejäiz an engem Spray vu Blutt a Schleim huet hien de Bauch op hir Been gefloss, a benotzt hire Gürtel als Mëttel fir sech an hirem Kierper opzezéien. Den Hayden huet op säin ongeschützte Kapp geschloen, awer hir Schlag huet wéineg Effekt.
  
  Dunn huet si sech un hirem Messer erënnert.
  
  Si erreecht ënner sech selwer mat hirer anerer Hand, dréckt, belaascht, hieft hire Kierper en Zoll wéi de Dreck gedréckt huet a probéiert hatt ze halen.
  
  Hir Fanger zougemaach ëm de Grëff. De Boudreaux huet praktesch hir Hosen ofgerappt wéi hien nach eng Kéier geruckt huet, direkt op hirem Réck gestoppt, säi Kapp a Lippen op eemol direkt nieft hirem Ouer.
  
  "Schéine Versuch." Si huet d'Blutt aus sengem Gesiicht op d'Wang gefillt. "Dir wäert et fillen. Et geschitt flott a lues."
  
  Hien huet säi ganzt Gewiicht op hirem ganze Kierper geluecht, hatt méi déif an de Bulli gedréckt. Mat enger Hand huet hien hiert Gesiicht am Schläim begruewen, an huet hir Otem gestoppt. Den Hayden huet verzweifelt gekämpft, gekickt a gerullt sou gutt wéi se konnt. All Kéiers wann hatt opkuckt, hiert Gesiicht mat klebrige Schlamm bedeckt, huet si de May virun sech gesinn, eleng mat zwee vum Boudreau sengen Handwierker ze kämpfen.
  
  Een ass an den dräi Sekonnen gefall, wou si dem Hayden säi Gesiicht ofgehalen hunn. Deen aneren huet sech zréckgezunn, d'Schold verlängert. Wéi d'Hayden d'Gesiicht fir d'véierte Kéier an d'Loft koum, hat de May him endlech an de Corner a war amgaang de Réck op engem gefallene Bam ze briechen.
  
  Dem Hayden seng verbleibend Kraaft war bal erschöpft.
  
  Dem Boudreau säi Messer huet d'Haut ëm hir drëtt Ripp duerchbrach. Mat engem agoniséierend luesen a gemoossene Schub huet d'Blade ugefaang méi déif ze rutschen. Den Hayden huet opgewuess a geschloen, awer konnt hiren Ugräifer net ofgoen.
  
  "Néierens ze goen." Dem Boudreaux säi béise Geflüster ass hire Kapp agefall.
  
  An hien huet Recht, Hayden op eemol realiséiert. Si huet missen ophalen ze kämpfen an et geschéie loossen. Einfach do leien. Gëff Iech Zäit -
  
  D'Blade sank méi déif, de Stahl huet géint de Schanken geschrauft. Dem Boudreaux säi Geck war den Opruff vum Grim Reaper, den Opruff vun engem Dämon deen hatt spott.
  
  D'Messer ënnert hirem Kierper ass fräi mat engem schwéieren Schluppen Toun. An enger Bewegung huet si d'Schwäert an hirer Hand gedréint an et schwéier hannert hirem Réck an de Boudreaux seng Rippen gedréckt.
  
  De Psycho ass gejaut zréck, de Grëff vum Messer huet aus senger Këscht erausgestouss. Och dann konnt den Hayden sech net beweegen. Si gouf ze déif an de Bulli gedréckt, hire ganze Kierper gouf erofgezunn. Si konnt net mol hir aner Hand réckelen.
  
  De Boudreau huet sech gejaut an erstéckt. Dunn huet si gefillt datt e grousst Messer erausgeholl gouf. Sou war et deemools. Hie géif hir elo ëmbréngen. Een haarde Schlag op de Réck vun hirem Hals oder Wirbelsäule. De Boudreau huet hatt geschloen.
  
  Den Hayden huet hir Aen grouss opgemaach, entschloss fir eng leschte Kéier Sonneliicht ze gesinn. Hir Gedanken waren iwwer de Ben, a si huet geduecht: Riichter mech no wéi ech gelieft hunn, net no wéi ech gestuerwen sinn.
  
  Nach eng Kéier.
  
  Dunn, rieseg an erschreckend wéi en opladen Léiw, ass de Mai Kitano era gerannt. Ongeféier dräi Féiss ewech vum Hayden, huet si vum Buedem gedréckt, all Unze vu Dynamik an e fléien Kick gesat. Eng Sekonn méi spéit huet all déi Kraaft dem Boudreaux säin ieweschte Torso zerbrach, Schanken an Organer gebrach, a splintern Zänn a Bluttsprayer an e breede Bou geschéckt.
  
  D'Gewiicht gouf vum Hayden sengem Réck opgehuewen.
  
  Een huet hatt mat scheinbar Liichtegkeet aus dem Bulli opgehuewen. Een huet hatt gedroen, si virsiichteg op d'graseg Bank geluecht an sech iwwer hir gebéit.
  
  Dat een war Mai Kitano. "Entspanen," sot si einfach. "Hien ass dout. Mir hunn gewonnen".
  
  Den Hayden konnt sech net bewegen oder schwätzen. Si huet just de bloen Himmel gekuckt, déi wackeleg Beem, an dem May säi lächelnd Gesiicht.
  
  An no enger Zäit huet si gesot: "Erënnert mech un, dech ni rosen ze maachen. Wierklech, wann Dir net déi Bescht sidd, déi et jeemools war, ech ..." Hir Gedanken waren ëmmer nach meeschtens mam Ben, sou datt si um Enn sot wat hie kéint soen. "Ech weisen meng Arsch bei Asda."
  
  
  KAPITEL Drësseg-sechs
  
  
  De Bloody King huet seng Leit op hir absolut Grenzen gedréckt.
  
  D'Tatsaach, datt hir Verfolger bal d'Lück zougemaach hunn, huet hien rosen. Et waren ze vill Leit, déi him verlangsamen. Et war hir enk-minded Guide, Messing ronderëm op trifles wann se Fortschrëtter ginn kéint. D'Zuel vun de Leit déi stierwen fir dëse Präis ze sichen ass egal. De bluddege Kinnek huet hiert Opfer gefuerdert an erwaart. Hien huet erwaart datt se all géife leien a fir hien stierwen. Hir Famille géife versuergt ginn. Oder op d'mannst géifen se net gefoltert ginn.
  
  Alles war e Präis.
  
  Säi Guide, e Mann mam Numm Thomas, huet eppes iwwer dëst en Niveau gemëscht, deen en aneren Idiot mam Numm Hawksworth Näid genannt huet. Et war déi véiert Chamber, de Bluddege Kinnek war vu Roserei gesäischt. Nëmmen déi véiert. D'Standard Legend huet vu siwen Niveauen vun der Hell geschwat. Kënnen et dann wierklech dräi méi ginn?
  
  A wéi wosst Hawksworth? De Schrëftsteller an de Kach hunn sech ëmgedréit a sinn fortgelaf, hir Bäll schrumpfen op d'Gréisst vun de Peanuts, wéi se de Fallsystem nom fënneften Niveau gesinn hunn. Dmitry Kovalenko, hie geduecht, natierlech géif hien net.
  
  "Wat waart Dir op?" - huet hien op den Thomas gekrasch. "Mir wäerte plënneren. Elo."
  
  "Ech hunn de Fallsystem net ganz erausfonnt, Här," huet den Thomas ugefaang ze soen.
  
  "An d'Häll mam Trap System. Schéckt Leit bannen. Si fannen et méi séier." De Bloody King huet seng Lippen am Amusement gedréckt wéi hien de Raum studéiert huet.
  
  Am Géigesaz zu den dräi virdrun, huet dës Kammer op eng zentral flächeg Depressioun erofgaang, déi ausgesäit wéi wann se an de Fiels selwer geschnëtzt wier. Verschidde décke Metallstütze stinn aus dem haarde Buedem, bal wéi Schrëtt. Wéi mir fortgaange sinn, hunn d'Maueren vun der Chamber verengt, bis se nom Pool erëm ugefaang hunn ze vergréisseren.
  
  De Pool schéngt e "choke point" ze sinn.
  
  Näid?De bluddege Kinnek huet geduecht. Wéi huet sou eng Sënn an d'real Liewen transferéiert, an dës Ënnerwelt, wou Schatten Iech net nëmmen schützen, mee och ëmbréngen? Hien huet nogekuckt wéi den Thomas den Uerder ginn huet fir weiderzekommen. Am Ufank ass alles gutt gaangen. De Blood King huet zréck gekuckt, wou se hierkommen, wéi hien déi wäit Kläng vu Gewierfeier héieren huet. Den Drake a seng kleng Arméi ginn verdammt. Wann hien hei erauskënnt, wäert hie perséinlech dofir suergen, datt déi bluddeg Vendetta hiert brutalt Zil erreecht.
  
  D'Schéisserei huet hien erëmbelieft. "Beweegt!" - huet hien gejaut, just am Moment wou de Leader op e verstoppten Drockpunkt getrëppelt ass. Et gouf e Crash wéi e falende Fiels, e Woosch vun der Loft, an op eemol huet de Leader säi Kapp de Steenbuedem geschloen, ier hien de steile Hang wéi e Foussball erofgerullt huet. De Kierper ouni Kapp ass an engem bluddege Koup zesummegefall.
  
  Och de Bloody King huet gekuckt. Awer hien huet keng Angscht gefillt. Hie wollt nëmme gesinn, wat sou eng Verletzung vu sengem féierende Mann verursaacht huet. Den Thomas huet nieft him gejaut. De Blutkinnek huet hien no vir gedréckt, a senge Schrëtt gefollegt, a vill Freed un der Angscht vum Mann. Endlech, nieft dem zittende Kierper, huet hien opgehalen.
  
  Ëmginn vun erschreckte Leit, huet de Bloody King den antike Mechanismus studéiert. A Raséierapparat-dënnen Drot war um Kapp Héicht tëscht zwee Metal posts ausgestreckt, datt duerch eng Zort Spannung Apparat am Plaz gehal ginn muss. Wéi säi Mann den Ausléiser gezunn huet, sinn d'Pole fräigelooss an den Drot huet sech mat hinne gedréint, a sengem Mann säi Kapp um Hals ofgeschnidden.
  
  Brilliant. Eng wonnerbar Ofschreckung, huet hien gemengt, an huet sech gefrot, ob hien esou en Apparat am Déngerquartier vu sengem neien Heem kéint benotzen.
  
  "Wat waart Dir op?" hien huet op déi verbleiwen Leit gejaut. "Beweegt!"
  
  Dräi Männer sinn no vir gesprongen, an eng Dose méi koumen duerno. De Blood King huet geduecht datt et virsiichteg ass eng hallef Dose méi hannert him ze loossen am Fall wou den Drake him séier iwwerholl huet.
  
  "Elo séier," sot hien. "Wa mir méi séier trëppelen, komme mir méi séier dohinner, oder?"
  
  Seng Männer sinn geflücht, decidéiert datt se net wierklech e Choix haten an et war eng kleng Chance datt hiren gestéierte Chef Recht huet. Eng aner Fal gouf ausgeléist, an den zweete Kapp ass den Hang erof gerullt. De Kierper ass gefall an de Mann hannendrun ass driwwer getrëppelt, a sech selwer glécklech gezielt, wéi en aneren spannen Drot d'Loft direkt iwwer säi Kapp geschnidden huet.
  
  Wéi déi zweet Grupp ugefaang huet erof ze kommen, ass de Blood King mat hinnen bäikomm. Nei Falen goufen gesat. Méi Kapp a Kopfhaut hunn ugefaang ze falen. Dunn gouf et en haart Knall, deen duerch d'Höhl geklomm huet. Spigelen sinn op béide Säiten vun der Verengung Passage opgetaucht, sou positionéiert datt d'Persoun virun hinnen reflektéiert gouf.
  
  Zur selwechter Zäit gouf de Klang vu räissend Waasser héieren, an de Pool um Fouss vum Hang huet ugefaang ze fëllen.
  
  Nëmmen dëst Waasser war net nëmme Waasser. Net duerch d'Art a Weis wéi et gefëmmt gëtt.
  
  Den Thomas huet gejaut wéi se op si gelaf sinn. "Et gëtt vun engem sauere Séi gefiddert. Dëst ass wann Schwefeldioxidgas sech am Waasser opléist a Schwefelsäure bildt. Dir wëllt dat definitiv net beréieren!"
  
  "Halt net op", huet de bluddege Kinnek gebrëllt wéi hien gesinn huet datt d'Leit ugefaang ze luesen. "Benotzt Metallpolen, Idioten."
  
  D'ganz Equipe ass an engem Vollek den Hang erofgaang. Lénks a riets, zoufälleg Fallen opgemaach mat engem Klang ähnlech wéi e Bogen, dee gebrannt gëtt. Kapplos Kierper sinn gefall an d'Käpp sinn wéi verworf Ananas ënnert de Männer gerullt, e puer vun hinnen goufen iwwerschloen, anerer hunn se zoufälleg geschloen. De Blood King huet fréi gemierkt datt et ze vill Leit fir d'Zuel vun de Pole waren, an huet gemierkt datt d'Packmentalitéit déi manner erfuerderlech ënnert hinnen ouni zweet Gedanken ze sprangen.
  
  Si hätten hiert Schicksal verdéngt. Et war ëmmer besser fir en Idiot ze stierwen.
  
  De Blood King huet verlangsamt an huet den Thomas zréckgehalen. Verschidden aner Männer hu sech och verlangsamt, a bestätegt dem Blood King seng Iwwerzeegung, datt nëmmen déi hellst an déi bescht iwwerliewen. De Leader vun der Paus sprang op déi éischt Metallpost an huet dunn ugefaang vu Pol zu Pol iwwer dat räissend Waasser ze sprangen. Am Ufank huet hien e puer Fortschrëtter gemaach, awer dunn huet déi gëfteg Well seng Féiss getraff. Wou dat sauer Waasser beréiert huet, huet seng Kleeder an d'Haut verbrannt.
  
  Wéi seng Féiss den nächste Post beréiert hunn, huet de Péng him verduebelt an hien ass gefall, direkt an den iwwerfëllte Pool spritzt. Furious, agoniséiert Gejäiz hunn duerch d'Hall geklomm.
  
  En anere Mann ass vum Comptoir gefall a bannen gefall. Den drëtte Mann ass um Rand vum Pool gestoppt, huet spéit gemierkt datt et kee kloere Konter war fir op hien ze sprangen, a gouf era gedréckt wéi deen anere Mann blann a säi Réck geschloen huet.
  
  D'Spigelen hunn d'Persoun virun reflektéiert. Géift Dir de Mann virun Iech beneiden?
  
  De bluddege Kinnek huet den Zweck vun de Spigelen an d'Zerstéierung vun der Fal gesinn. "Kuck rof!" Den Thomas huet gläichzäiteg geruff. "Kuckt op Är Féiss, net op déi Persoun virun. Dës einfach Übung hëlleft Iech sécher iwwer d'Poste kommen.
  
  De Blood King huet um Rand vum nei geformte Séi gestoppt. Beurteelt vun der Tatsaach, datt d'Waasser nach ëmmer eropgeet, huet hien gesinn, datt d'Spëtze vun den Ënnerstëtzer geschwënn ënner der sëtzend Uewerfläch sinn. Hien huet de Mann virun him gedréckt an den Thomas mat sech gezunn. D'Fal ass just ausserhalb vun der Streck fortgaang, sou no, datt hien de Wand gefillt huet wéi de Metallpol laanscht seng Schëller geflunn ass.
  
  Gitt op d'Pole eraus an danzt séier an zoufälleg Uerdnung. Et war eng kuerz Paus, während d'Waasser viru gesprutzt huet. E weidere Pilier, an de Mann virun him getrollt. Gejäiz huet hien Wonner gemaach, et fäerdeg bruecht säi Fall ze stoppen andeems hien op engem anere Pilier landen. Dat sauerem Waasser sprutzt ëm hien, awer huet hien net beréiert.
  
  Äddi.
  
  De Bloody King huet seng Chance gesinn. Ouni ze denken oder ze stoppen, ass hien op dem Mann säi ufälleg Kierper getrëppelt, en als Bréck benotzt fir iwwer d'Sécherheet vum wäiten Ufer ze kommen. Säi Gewiicht huet de Mann nach méi niddereg gedréckt, seng Këscht an d'Sauer gedréckt.
  
  Déi nächst Sekonn war hien an engem Wirbelwind verluer.
  
  De bluddege Kinnek huet no him gekuckt. "Narr".
  
  Den Thomas ass nieft him gelant. Méi Leit sinn defteg tëscht de Metallposten a Sécherheet gesprongen. De bluddege Kinnek huet no vir op déi archéiert Ausfahrt gekuckt.
  
  "An esou weider bis de fënneften Niveau,"Hien sot smugly. "Wou wäert ech dëse Wuerm imitéieren, Kach. A wou, endlech," huet hien gekrasch. "Ech wäert de Matt Drake zerstéieren."
  
  
  KAPITEL Drësseg-siwen
  
  
  D'Big Island of Hawaii gëtt sou genannt fir Duercherneen ze vermeiden. Säin richtegen Numm ass Hawaii, oder Hawaii Island, an et ass déi gréisst Insel an den USA. Et ass Heem fir ee vun de bekanntste Vulkaner op der Welt, Kilauea, e Bierg deen zënter 1983 kontinuéierlech ausgebrach ass.
  
  Haut, op den ënneschten Häng vum Mauna Loa säi Schwëstervulkan, hunn d'Mano Kinimaka an d'Alicia Miles, zesumme mat engem Team vun US Marines, ugefaang e Parasit ze verdreiwen, deen an de Geescht vun den Awunner vun der Insel root geholl huet.
  
  Si hunn duerch de baussenzege Perimeter gebrach, Dutzende vun de Männer vum Blood King ofgeschoss an an déi grouss Annexe gebrach, grad wéi d'Wuecht all d'Geiselen befreit hunn. Gläichzäiteg gouf dat haasst Gebrühl vun Autoen héieren, déi hannert dem Gebai beschleunegt. D'Alicia an de Kinimaka hunn keng Zäit verschwonnen fir ronderëm ze lafen.
  
  Alicia gestoppt an Duercherneen. "Verdammt, d'Arschlächer lafen fort." Véier ATVen sinn fortgefuer, op hir riseg Pneuen gesprongen.
  
  Kinimaka huet säi Gewier opgehuewen an huet Zil geholl. "Net fir laang." Hien huet gebrannt. D'Alicia huet gekuckt wéi déi lescht Persoun gefall ass an den ATV séier gestoppt huet.
  
  "Wow, grousse Guy, net schlecht fir e Polizist. Loosst eis."
  
  "Ech sinn vun der CIA." Kinimaka huet ëmmer de Köder geholl, vill zu Alicia senger Freed.
  
  "Déi eenzeg Ofkierzungen vun dräi Buschtawen, déi wichteg sinn, sinn britesch. Denkt drun dëst ".
  
  De Kinimaka huet eppes gemëscht wéi d'Alicia op den ATV koum. Hien huet nach geschafft. Gläichzäiteg hu si allebéid probéiert de viischte Sëtz ze huelen. D'Alicia huet de Kapp gerëselt an op de Réck gewisen.
  
  "Ech léiwer meng Leit hannert mir, Frënd, wa se net erof sinn."
  
  D'Alicia huet de Motor gestart an ass fortgefuer. Den ATV war e grousst ellent Béischt, awer et huet sech glat bewegt a gemittlech iwwer Knollen gesprongen. De groussen Hawaiian huet seng Waffen ëm hir Taille gewéckelt fir hatt ze halen, net datt hien et brauch. Et waren Stëfter wou hie souz. D'Alicia huet gelaacht an näischt gesot.
  
  Déi flüchteg Leit viraus hu gemierkt datt si verfollegt goufen. D'Besëtzer vun zwee vun hinnen hunn sech ëmgedréit a geschoss. D'Alicia huet gefroot, wousst datt et komplett onméiglech wier eppes op dës Manéier ze schloen. Amateuren, huet si geduecht. Et fillt sech ëmmer wéi wann ech géint Amateuren kämpfen.Déi lescht richteg Schluecht déi si gekämpft huet war géint den Drake am Abel Frey senger Héichbuerg. An och deemools war de Mann rostig, behënnert duerch d'Bedeitung vu siwe Joer Héiflechkeet.
  
  Elo kann hien eng aner Perspektiv hunn.
  
  D'Alicia ass éischter schlau wéi séier gefuer. A kuerzer Zäit huet si hiren ATV op eng akzeptabel Schéissdistanz bruecht. Kinimaka an hirem Ouer geruff. "Ech wäert schéissen!"
  
  Hien huet de Schlag erausgedréckt. Deen anere Söldner huet gejaut a gewaltsam an den Dreck gesprongen. "Dat sinn zwee vun zwee," huet d'Alicia geruff. "Eng méi an Dir wäert blo-"
  
  Hiren ATV ass an e verstoppten Hiwwel gerannt an ass verréckt no lénks geschwënn. Fir e Moment hu si sech op zwee Rieder fonnt, ëmgedréint, awer d'Gefier huet et fäerdeg bruecht säi Gläichgewiicht ze halen an zréck op de Buedem ze falen. D'Alicia huet keng Zäit verschwonnen fir den Drossel opzemaachen fir ofzegoen.
  
  Kinimaka huet d'Grous gesinn ier si et gemaach huet. "Schäiss!" Hien huet geruff "Halt op!"
  
  D'Alicia konnt nëmmen hir Geschwindegkeet erhéijen, well de breeden, déiwe Gruef séier ukomm ass. Den ATV ass iwwer den Ofgrond geflunn, seng Rieder gedréint a säi Motor gebrëllt, an ass op der anerer Säit gelant, a probéiert op der Plaz ze bleiwen. D'Alicia huet de Kapp op déi mëll Bar geschloen. Kinimaka huet si sou fest gehal, datt hien hinnen net erlaabt huet, sech ëmzedréien, a wéi de Stëbs sech geléist huet, hu si gemierkt, datt si op eemol ënnert de Feind waren.
  
  Nieft hinnen huet e schwaarzen ATV am Bulli gedréint, onwuel gelant an elo kämpft fir sech selwer ze riichten. De Kinimaka sprang ouni ze zécken, ass direkt op de Chauffer gerannt an huet hien a säi Passagéier aus dem Auto an de gekrauste Bulli geschloen.
  
  D'Alicia huet de Stëbs aus hiren Ae geläscht. Den ATV mat sengem eenzege Besetzer huet sech virun hatt gesprongen, awer war nach ëmmer am Beräich. Si huet hiert Gewier opgeholl, gezielt a gebrannt, an dunn, ouni ze iwwerpréiwen, hir Siicht geplënnert, wou hiren hawaiianesche Partner am Bulli gekämpft huet.
  
  Kinimaka huet eng Persoun duerch de Bulli geschleeft. "Dëst ass mäi Heem!" D'Alicia huet hien héieren, ier hien sech verdréit an den Aarm vum Géigner gebrach huet. Wéi den zweete Mann op hie gefall ass, huet d'Alicia gelaacht an hir Gewier erofgesat. Kinimaka huet hir Hëllef net gebraucht. Den zweete Mann huet him wéi d'Instruktioune vun engem véier Joer ale Kand ofgesprongen, ouni Effekt. De Mann ass op de Buedem gefall an de Kinimaka huet hien mat engem Schlag an d'Gesiicht ofgeschloss.
  
  D'Alicia huet him geknackt. "Loosst eis dëst eriwwer maachen."
  
  Dee leschten ATV ass mat Schwieregkeeten no vir gaang. Säi Chauffer muss bei all deene Spréng verwonnt ginn. D'Alicia huet séier ugefaang Terrain ze gewannen, elo e bëssen enttäuscht mat der Liichtegkeet mat där se d'Ranch zréckgezunn hunn. Awer op d'mannst hunn se all d'Geiselen gerett.
  
  Wann et eng Saach war, déi hatt iwwer de Bluttkinnek wousst, ass et de Fakt datt dës Leit hei, dës sougenannte Söldner, d'Dreg vu sengem Team waren, heihinner geschéckt fir d'Autoritéiten ze verhënneren an ze distractéieren. Trennen an iwwerwannen.
  
  Si huet méi lues wéi si op de leschten ATV koum. Ouni Paus, ouni emol d'Lenksäule ze halen, huet si zwee Schëss geschoss an déi zwee Männer sinn gefall.
  
  D'Schluecht, déi kaum ugefaangen hat, war eriwwer. D'Alicia huet eng Minutt an d'Distanz gekuckt. Wann alles no Plang leeft, wann May an Hayden, Drake an déi aner hir Deeler vun der Schluecht iwwerliewen, da kann déi nächst Schluecht hir haardsten a lescht sinn.
  
  Well et wier géint Mai Kitano. A si muss dem Drake soen datt de May Wells ëmbruecht huet.
  
  Cool.
  
  Kinimaka huet hir op d'Schëller geklappt. "Et ass Zäit fir eis zréck ze goen."
  
  "Ah, gitt d'Meedchen eng Paus," huet si gemëscht. "Mir sinn op Hawaii. Loosst mech de Sonnenënnergang kucken."
  
  
  KAPITEL Drësseg-AACHT
  
  
  "Also dat ass wéi Näid ausgesäit?"
  
  Den Drake a seng Equipe sinn an d'véiert Chamber erakomm, all Virsiichtsmoossname geholl. Och dann huet et e puer Momenter gedauert fir d'Szene déi virun hinne louch voll ze begräifen. Kapplos Kierper leien iwwerall. D'Blutt war iwwer de Buedem gesprëtzt an huet plazeweis nach ëmmer déck gefloss. D'Käpp selwer ware wéi verworf Kannerspillsaachen um Buedem verstreet.
  
  Fréijoersfallen stoungen op béide Säiten vum schmuele Passage. Den Drake huet ee Bléck op de Raséier-dënnen Drot gemaach an huet roden wat geschitt ass. De Komodo huet geflüstert, net seng Oueren ze gleewen.
  
  "Irgendwann kënnen dës Fallen ofgoen," sot de Ben. "Mir musse plënneren."
  
  D'Karin huet e Klang vum Eel gemaach.
  
  "Mir musse séier plënneren an op der Spëtzt vun de Saachen bleiwen," sot den Drake. "Nee, waart".
  
  Elo iwwer d'Fallen huet hien e breet Pool voller Waasser gesinn, spruddelen a schaumend. Waasser sprëtzt a blénkt laanscht d'Kante vum Pool.
  
  "Dëst kéint e Problem sinn. Gesitt Dir d'Metallpiller?"
  
  "Ech wetten, datt d'Leit vum Blood King se als Trappsteier benotzt hunn," sot de Ben mysteriéis. "Alles wat mir maache mussen ass waarden bis d'Waasser zréckgeet."
  
  "Firwat net einfach duerch si goen." Och wéi de Komodo dës Wierder geschwat huet, gouf et Zweifel op sengem Gesiicht.
  
  "Dëse Pool kéint vun engem sauerem Séi oder gutt gefüttert ginn", erkläert d'Karin. "D'Gase kënne Waasser an Schwefelsäure an oder bei engem Vulkan ëmsetzen. Och laang verschwonnen."
  
  "Géif Säure net Metallposte korrodéieren?" Den Drake huet gewisen.
  
  Ben wénkt. "Definitiv".
  
  Si hunn e puer Minutten d'Stréim Waasser gekuckt. Wéi se nogekuckt hunn, gouf en ominéisen Klickschall héieren. Den Drake huet séier seng Pistoul opgehuewen. Déi sechs iwwerliewend Delta-Kämpfer widderhuelen seng Handlungen eng Sekonn méi spéit.
  
  Näischt bewegt.
  
  Dunn koum de Klang erëm. Heavy Klick. De Sound vun engem Garagen Dier Kabel laanscht Metal Bunnen Lafen. Nëmmen et war keng Garagentür.
  
  Lues a lues, wéi den Drake nogekuckt huet, huet ee vun de Fallen ugefaang zréck an d'Mauer ze bäissen. Temporär Verspéidung? Awer esou Technologie war net verfügbar fir antike Rennen. Oder war dësen Denkenzuch ähnlech wéi de Wahnsinn vun enger Persoun déi deklaréiert datt et keen anert intelligent Liewen am Universum gëtt?
  
  Wat Arroganz.
  
  Wien wousst wat Zivilisatiounen existéiert ier records gemaach goufen? Den Drake hätt elo net ze zécken. Et ass Zäit ze handelen.
  
  "D'Waasser geet zréck," sot hien. "Ben. All Iwwerraschungen?"
  
  De Ben huet seng Notizen konsultéiert an d'Karin huet et hoffentlech an hirem Kapp erëmgespillt. "Hawksworth seet net vill." De Ben huet e puer Pabeieren gerabbelt. "Vläicht war den aarme Mann am Schock. Denkt drun, si hätten deemools näischt wéi dëst erwaart.
  
  "Da muss den Niveau fënnef e richtege Shitstorm sinn", sot de Komodo heiss. "Well et war duerno de Cook zréckgedréit."
  
  De Ben huet d'Lëpse gedréckt. "Hawksworth seet datt et war wat de Cook nom Niveau fënnef gesinn huet, deen hien zréckgezunn huet. Net de Raum selwer."
  
  "Jo, héchstwahrscheinlech Niveau sechs a siwen," sot ee vun den Delta Zaldoten roueg.
  
  "Vergiesst net iwwer d'Spigel." D'Karin huet op si gewisen. "Si weisen no vir, selbstverständlech op déi Persoun virun. Wahrscheinlech ass dëst eng Warnung."
  
  "Et ass wéi mat de Joneses ze halen." Den Drake huet geknackt. "Verstoen. Also, am Geescht vum Dinorock a besonnesch vum David Coverdale, wäert ech d'Eröffnungsfro stellen, déi ech ëmmer héieren hunn, bei all Concert wou ech jeemools gaange sinn. Bass du fäerdeg?"
  
  Den Drake huet de Wee gefouert. De Rescht vun der Equipe ass an der Rei gefall wéi se och gewinnt waren. Den Drake an d'Mëttstrooss erakoum, huet keng Schwieregkeete mat de Fallen erwaart an ass net an iergendeen gerannt, obwuel hien e puer verbrauchte Drockpunkte verdéngt huet. No der Zäit wou se de Rand vum Pool erreecht hunn, ass d'Waasser séier erofgaang.
  
  "D'Pole kucken gutt," sot hien. "Kuckt Äre Réck. A kuckt net erof. Do schwiewen e puer béis Saachen hei ronderëm."
  
  Den Drake ass als éischt gaangen, virsiichteg a präzis. D'ganz Equipe huet se liicht bannent e puer Minutten iwwergaang a Richtung Ausgangsarch.
  
  "Et war flott vum Blood King all d'Fallen fir eis ofzesetzen." De Ben huet liicht gelaacht.
  
  "Elo kënne mir net wäit hannert dem Bastard sinn." Den Drake huet gefillt datt seng Hänn an d'Fauscht geknuppt hunn a säi Kapp rennen mat der Perspektiv fir Gesiicht zu Gesiicht mat der gefaartsten krimineller Figur an der rezenter Geschicht ze kommen.
  
  
  ***
  
  
  Den nächste Bogen huet an eng rieseg Höhl opgemaach. Deen nooste Wee huet den Hang erof gefouert an dunn laanscht eng breet Strooss ënner engem héije Fielsen.
  
  Awer et war e seriöse Hindernis, deen hire Wee komplett blockéiert huet.
  
  Dem Drake seng Ae sinn erweidert. "Bluddeg Hell."
  
  Hien hat nach ni vun esou eppes gedreemt. D'Blockéierung war tatsächlech eng rieseg Figur aus liewegen Fiels geschnëtzt. Hie louch a Rou, leet de Réck op déi lénks Mauer, säi riesegen Bauch huet iwwer de Wee erausgeet. Skulpturen vu Liewensmëttel leien an engem Koup um Bauch, a goufen och iwwer seng Been verstreet an um Wee gestapelt.
  
  Eng sënnvoll Figur louch un de Féiss vun der Skulptur. Doudeger mënschleche Kierper. Den Torso schéngt verdréit ze sinn wéi an extremer Aschränkung.
  
  "Dëst ass Gluttony," sot de Ben iwwerrascht. "Den Dämon, deen mat Gluttony assoziéiert ass, ass Beelzebub."
  
  Dem Drake seng Aen huet sech gedréckt. "Du mengs wéi am Beelzebub aus Bohemian Rhapsody?"
  
  Ben suckt. "Et ass net alles ëm Rock 'n' Roll, Matt. Ech mengen den Dämon Beelzebub. Déi riets Hand vum Satan."
  
  "Ech hunn héieren datt dem Satan seng riets Hand iwwerschafft ass." Den Drake huet op dat riesegt Hindernis gekuckt. "A wann ech Äert Gehir respektéieren, Blakey, stoppt op Blödsinn ze schwätzen. Natierlech huet alles mam Rock a Roll ze dinn.
  
  D'Karin huet hir laang blond Hoer erofgelooss an huet dunn ugefaang se nach méi enk ze bannen. Verschidde Delta Zaldoten hunn hir nogekuckt, dorënner Komodo. Si bemierkt datt Hawksworth e puer interessant Detailer iwwer dës besonnesch Höhl a sengen Notizen geliwwert huet. Wéi si geschwat huet, huet den Drake seng Aen erlaabt ronderëm de Raum ze wandelen.
  
  Hannert der riseger Figur huet hien elo d'Feele vun engem Ausgangsbogen gemierkt. Amplaz ass e breet Ledge laanscht d'Réckmauer gelaf, an d'Héich Plafong gekréint bis et op engem héije Fielsplateau opgehalen ass. Wéi den Drake iwwer de Plateau erausgekuckt huet, huet hien gesinn wéi e Balkon um wäiten Enn ausgesäit, bal wéi eng Observatiounsdeck, déi iwwerkuckt ... déi lescht zwee Niveauen?
  
  Dem Drake seng Gedanken goufen ënnerbrach wéi e Schoss geklappt huet. D'Kugel huet iwwer de Kapp ricochetéiert. Den Drake ass op de Buedem gefall, awer dunn huet de Komodo roueg op dee selwechte Fielsplateau gewisen, deen hie just iwwerpréift hat an huet iwwer eng Dosen Figuren vun enger dréiende Ledge op hie gesinn.
  
  Kovalenko d'Leit.
  
  Wat huet et gemengt...
  
  "Fannt e Wee fir laanscht dee Baaschtert ze kommen," huet den Drake dem Ben gefeiert, nodeem sech op déi schwéier Skulptur geknuppt, déi hire Wee no vir blockéiert huet, an huet dunn seng voll Opmierksamkeet op de Fielsgräif gedréint.
  
  Eng staark accentéiert Stëmm boomt, arrogant an arrogant. "Matt Drake! Meng nei Nemesis! Also du probéiert mech erëm ze stoppen, oder? Ech! Léieren Dir Leit ni eppes?"
  
  "Wat probéiert Dir z'erreechen, Kovalenko? Wat heescht dat alles?"
  
  "Wat heescht dat alles? Et geet ëm eng liewenslaang Sich. Iwwert d'Tatsaach, datt ech Cook geschloen hunn. Iwwer wéi ech studéiert an trainéiert hunn andeems ech e Mann all Dag fir zwanzeg Joer ëmbréngen. Ech sinn net wéi aner Männer. Ech hunn et iwwerholl ier ech meng éischt Milliard gemaach hunn.
  
  "Dir hutt de Cook scho besiegt," sot den Drake roueg. "Firwat kommt Dir net zréck hei? Mir schwätzen, du an ech."
  
  "Wëlls du mech ëmbréngen? Ech hätt et net anescht. Och meng Leit wëllen mech ëmbréngen.
  
  "Et ass wahrscheinlech well Dir e super Expert sidd."
  
  De Kovalenko huet gefrënt, awer war sou duerch seng schmuel Tirade duerchgefouert datt d'Beleidegung net emol richteg geholl gouf. "Ech géif Dausende ëmbréngen fir meng Ziler z'erreechen. Vläicht hunn ech et scho gemaach. Wien stéiert sech ze zielen? Awer erënnert dëst, Drake, an erënnert et gutt. Dir an Är Frënn wäerten Deel vun dëser Statistik sinn. Ech wäert Är Erënnerungen aus dem Gesiicht vun der Äerd läschen."
  
  "Halt op sou melodramatesch ze sinn," huet den Drake zréck geruff. "Kommt hei erof a beweist datt Dir de Set hutt, ale Mann." Hien huet d'Karins an de Ben an der Géigend gesinn, konferenzéiert intensiv, allebéid hunn elo kräfteg ugefaang ze wénken wéi eppes op si opgefaang ass.
  
  "Denkt net datt ech sou einfach stierwen, och wa mir eis treffen. Ech sinn op den härteste Stroosse vun der härteste Stad an der Mamm Russland opgewuess. An ech sinn duerch si fräi gaangen. Si hunn mir gehéiert. D'Briten an d'Amerikaner wëssen näischt iwwer de richtege Kampf. Dee streng ausgesinnene Mann huet op de Buedem gespaut.
  
  Dem Drake seng Ae waren déidlech. "Oh, ech hoffen oprecht, datt Dir net einfach stierft."
  
  "Ech gesinn dech geschwënn, Brit, Ech kucken wéi dech verbrennt, während ech mäi Schatz ufroen. Ech gesinn dech kräischen wann ech eng aner vun Äre Fraen huelen. Ech kucken dech verrotten wärend ech e Gott ginn."
  
  "Fir den Himmel". Komodo ass midd vun der Rampage vun Tyrannen ze lauschteren. Hien huet e Volley op de Steengeschoss geschoss, an d'Männer vum Blood King a Panik geheit. Och elo, huet den Drake gesinn, néng vun zéng Männer lafen him nach ëmmer zur Hëllef.
  
  Retour Schëss goufen direkt héieren. D'Kugel si vun den nooste Steenmaueren ofgeschloen.
  
  De Ben huet geruff: "Alles wat mir maache mussen ass iwwer deen décke Mann klammen. Net ze schwéier ... "
  
  Den Drake gefillt den awer no. Hien huet eng Wenkbrau opgehuewen wéi e Stéck Steen op seng Schëller gefall ass.
  
  "Awer," huet d'Karin interjektéiert, hir Ähnlechkeet mam Ben gëtt méi offensichtlech wéi laang den Drake Zäit mat hatt verbruecht huet. "De Fang ass d'Iessen. E puer dovunner ass eidel. A mat enger Aart vu Gas gefëllt.
  
  "Ech denken, et ass kee Lachgas." Den Drake huet déi formlos Läich gekuckt.
  
  De Komodo huet e konservativen Volley gebrannt fir dem Blood King seng Männer an der Bucht ze halen. "Wann dat de Fall ass, dann ass et wierklech, wierklech gutt Saachen."
  
  "Prett Pulver," sot Karin. "Verëffentlecht wann d'Ausléiser gezunn ginn. Vläicht ähnlech wéi déi, déi meescht vun den Archäologen ëmbruecht hunn, déi dem Tutankhamun säi Graf entdeckt hunn. Dir wësst iwwer de vermeintleche Fluch, richteg? Gutt, déi meescht Leit gleewen datt verschidde Potionen oder Gase, déi eis am Graf vun den antike ägyptesche Paschtéier hannerlooss goufen, eleng geduecht waren fir Grafräiber ze zerstéieren.
  
  "Wéi ass de sécherste Wee?" Den Drake huet gefrot.
  
  "Mir wëssen et net, awer wa mir séier lafen, ee fir eng Kéier, wann een e bësse Pudder hannert sech erauskënnt, muss et e klengt Betrag sinn, dee séier verdampft. D'Fal ass hei virun allem jiddereen ze thwart deen d'Skulptur klëmmt & # 184; , komm net driwwer."
  
  "Laut Hawksworth," sot Karin mat engem knappe Laachen.
  
  Den Drake huet d'Situatioun bewäert. Dëst huet ausgesinn wéi e Wendepunkt fir hien. Wann do uewen en Observatiounsbalkon war, da misste se um Enn no sinn. Hien huet sech virgestallt, datt vun do en direkten Wee op déi sechst a siwent Chamber géif ginn, an dann op de legendären "Schatz." Hien huet e Moment geholl fir d'Team ze vergréisseren.
  
  "Dat ass wou mir mat dësem goen," sot hien. "Alles oder näischt. Do uewen," huet hie rosen mat der Fauscht a Richtung Kovalenko gewénkt, "e blanne Mann, dee Kugelen an d'Welt schéisst. An, Ben, fir Är Informatioun, dëst ass e richtegen Dinoroc. Mee do gi mer domat hin. Alles oder näischt. Sidd Dir prett fir dëst?"
  
  Hie gouf mat engem deafening Gebrëll begréisst.
  
  De Matt Drake ass op der Flucht gaang, huet seng Männer op déi ënnescht Niveauen vun der Hell an der leschter Etapp vu senger eegener Sich gefouert fir d'Fra ze rächen, déi hie gär huet an d'Welt vum béisste Mann befreit, deen hien jeemools kannt huet.
  
  Zäit fir erauszekréien.
  
  
  KAPITEL Drësseg-néng
  
  
  Den Drake ass op déi rieseg Skulptur gesprongen, probéiert op seng Féiss ze bleiwen an d'geschnëtzt Iessen ze gräifen fir sech selwer opzezéien. D'Skulptur huet sech kal, rau an alien ënner senge Fanger gefillt, wéi wann een en friem Ee beréiert. Hien huet den Otem gehalen wéi hien mat all senger Kraaft gezunn huet fir säi Gläichgewiicht ze halen, awer d'Fruucht, d'Knuewelek an d'Schweinefleesch Hënneschten.
  
  Ënner him a riets louch de Kierper vun engem Mann, deen net esou glécklech hat.
  
  Kugelen hunn ëm hien geflüstert. Komodo an en anere Member vum Delta Team hunn iwwerdeckt Feier geliwwert.
  
  Ouni eng Sekonn ze verschwenden, ass den Drake iwwer den Haaptdeel vun der geformter Figur gesprongen a koum op déi aner Säit erof. Wéi seng Féiss de Steebuedem beréiert hunn, huet hien sech ëmgedréint an der nächster Persoun an der Linn en Daumen-up ginn.
  
  An dunn huet hien och Feier opgemaach, ee vun de Männer vum Blood King mam éischte Schoss ëmbruecht. De Mann ass vun der Cliff gerullt, nieft dem Kierper vu sengem elo doudege Kamerad gelant mat engem schreckleche Crunch.
  
  Déi zweet Persoun an der Linn huet et gemaach.
  
  Ben war nächst.
  
  
  ***
  
  
  Fënnef Minutte méi spéit war déi ganz Equipe sécher am Schied vu Gluttony verstoppt. Nëmmen ee Stéck Iessen gouf zerquetscht. Den Drake huet nogekuckt wéi eng Puderwollek an d'Loft eropgeet, spiraléiert wéi de Kierper vun enger déidlecher, verzauberter Schlaang, awer no e puer Sekonnen ass se verdampft ouni souguer d'Stiwwele vum flüchtende Kriminell ze beréieren.
  
  "Lidd."
  
  Den Drake huet zweemol de Wee op de kuerzen Hang gewisen, deen den Ufank vum Ledge geformt huet. Vun dësem Aussiichtspunkt hunn se gesinn datt et graziéis d'Mauer eropgeet, ier se op e Fielsplateau erauskoum.
  
  Dem Blood King seng Männer hunn sech zréckgezunn. Et war eng Course géint d'Zäit.
  
  Si platzen no uewen, eenzeg Datei. De Ledge war breet genuch fir e puer Feeler ze verzeien. Den Drake huet gerannt wéi hien gerannt ass, en anere vu Kovalenko seng Männer ëmbruecht wéi se ënner dem Bogen vun der nächster Sortie verschwonnen sinn. Wéi se d'Spëtzt vum Ledge erreecht hunn an déi grouss Ausdehnung vu Fielsvirstellung gesinn hunn, huet den Drake soss eppes gesinn am Embushe leien.
  
  "Granat!"
  
  Mat voller Geschwindegkeet huet hie sech mam Kapp an de Buedem geheit, a benotzt säi Moment fir säi Kierper ze verdréien wéi en iwwer de glatte Steen rutscht, an d'Granat op d'Säit geheit.
  
  Et ass vum Plateau gefall, e puer Sekonnen méi spéit explodéiert. D'Explosioun huet de Raum gerëselt.
  
  Komodo huet him gehollef. "Mir kéinten dech an eisem Fussballteam benotzen, Mann."
  
  "D'Yankees wëssen net wéi se Fussball spillen." Den Drake ass op de Balkon gerannt, gäeren ze gesinn wat doriwwer eraus war a mam Kovalenko opzefänken. "Net perséinlech".
  
  "Hm. Ech gesinn net datt d'Englesch Team vill Trophäen heem bréngt."
  
  "Mir bréngen d'Gold heem." Den Drake huet den Amerikaner an Uerdnung bruecht. "Op den Olympesche Spiller. Beckham wäert d'Situatioun änneren.
  
  De Ben huet si matkritt. "Hien huet Recht. D'Equipe wäert fir hien spillen. D'Leit wäerte fir hien opstoen."
  
  D'Karin huet hannert sech en genervt Gejäiz erausgehäit. "Gëtt et eng Plaz wou e Mann net iwwer verdammt Fussball schwätzt!"
  
  Den Drake erreecht de Balkon an huet seng Hand op déi niddereg, ruinéiert Steenmauer geluecht. D'Vue virun him huet seng Been bewegt, hien huet sech gestreckt, all seng Leed vergiess an huet sech erëm gefrot wéi eng Kreatur dës wonnerschéi Plaz wierklech gebaut huet.
  
  D'Vue, déi se gesinn hunn, huet hir Häerzer mat Angscht an Angscht gefëllt.
  
  De Balkon war ongeféier e Véierel vum Wee erop an déi wierklech gigantesch Höhl. Ouni Zweiwel dee gréisste vun hinnen jeemools gesinn huet. D'Liicht koum vun den onendlechen donkelen Amberblitzen, déi dem Blood King seng Männer fräigelooss haten ier se op de sechsten Niveau erakoum. Och dann louch vill vun der Höhl a seng Gefore nach ëmmer an Däischtert a Schied verstoppt.
  
  Lénks vun hinnen a féiert vum Ausgangsbogen, eng iwwerdeckt Zickzack Trap huet ongeféier honnert Féiss erof gefouert. Aus der Tiefe vun dësen Trapen hunn den Drake a seng Equipe e schwéieren, boomende Klang héieren, gefollegt vu Gejäiz, déi hir Häerzer an d'Fäischt vum Terror geklappt hunn.
  
  Ben huet en Otem geholl. "Dude, ech hunn de Sound vun deem net gär."
  
  "Jo. Kléngt wéi den Intro zu engem vun Äre Lidder." Den Drake huet probéiert d'Séilen net ze wäit ze falen, awer et war nach ëmmer schwéier säi Kieper vum Buedem opzehiewen.
  
  D'Trap ass bei enger schmueler Luucht opgehalen. Doriwwer eraus ass d'Höhl an der Onmass opgaang. Hie konnt e schmuele, dréiende Wee un déi riets Mauer hänken, eng Ofkierzung, déi an eng Höhl iwwer déi endlos Déiften féiert, an eng ähnlech déi dann no lénks weidergeet, awer et war keng Bréck oder aner Mëttel fir se iwwer d'Verbindung ze verbannen. grouss Kläranlag.
  
  Am wäitsten Enn vun der Höhl stoung e risege, schwaarzen, geckeg Fiels. Wéi den Drake opgekuckt huet, huet hie geduecht datt hien fäeg wier eng Form ongeféier hallef um Fiels erauszestellen, eppes Grousses, awer Distanz an Däischtert hunn him verhënnert.
  
  Fir elo.
  
  "De leschte Push," sot hien, an der Hoffnung datt et wouer wier. "Komm mir no".
  
  Eemol en Zaldot bleift ëmmer en Zaldot. Dat huet d'Alison him gesot. Direkt ier si him verlooss huet. Direkt ier hatt ...
  
  Hien huet d'Erënnerungen ewech gedréckt. Hie konnt hinnen elo net bekämpfen. Mee si war richteg. Erschreckend richteg. Wann si lieweg gewiescht wier, kéint alles anescht sinn, awer elo ass d'Blutt vun engem Zaldot, engem Krieger, an him gefloss; säi richtege Charakter huet hien ni verlooss.
  
  Si koumen an de schmuele Passage: zwee Zivilisten, sechs Delta Zaldoten a Matt Drake. Am Ufank huet den Tunnel e bëssen anescht ausgesinn wéi déi virdrun, awer dunn, am Liicht vun den Bernsteinblénken, si si weider viru schéissen, gesinn den Drake de Passage op eemol opgedeelt an op d'Breet vun zwee Autoen breet, an huet gemierkt datt e Kanal gouf. an de Steenbuedem geschloen.
  
  Guidance Channel?
  
  "Passt op déi, déi Knöchel briechen." Den Drake huet en ominéist klengt Lach viru gemierkt, genee wou eng Persoun säi Fouss setzen konnt. "Sollt net ze schwéier sinn an dësem Tempo ze flüchten."
  
  "Nee!" - huet de Ben geruff ouni Humor. "Du bass e verdammt Zaldot. Dir hätt besser gewosst wéi esou Saachen ze soen.
  
  Wéi fir ze bestätegen, gouf et e mächtege Boom an de Buedem ënner hinnen huet gerëselt. Et huet geklongen, wéi wann eppes grousss a schwéiers an de Passage gefall wier, deen deen getrennt huet, deen se laanscht gaang sinn. Si kënnen zréckzéien a blockéiert ginn oder-
  
  "Run!" - huet den Drake geruff. "Just laafen!"
  
  Déif Donner huet ugefaang de Passage ze fëllen, wéi wann eppes schwéiers op si géing. Si sinn geflücht, den Drake huet Flare gebrannt wéi hie gerannt ass an verzweifelt gehofft datt weder de Ben nach d'Karin an eng vun de schreckleche Fallen gefall sinn.
  
  Op dëser Vitesse ...
  
  D'Gebrühl ass méi haart ginn.
  
  Si si weider laafen, hunn sech net getraut zréckzekucken, hu sech riets vum breede Kanal gehalen an hoffen datt den Drake net aus Flares gelaf ass. Eng Minutt méi spéit hunn se en zweeten ominéise Gräift vun iergendwou viru héieren.
  
  "Jesus!"
  
  Den Drake huet net verlangsamt. Wann hien et gemaach, si wieren dout. Hien ass laanscht eng breet Ouverture an der Mauer op hir riets gerannt. De Kaméidi koum vun uewen. Hien riskéiert e séiere Bléck.
  
  NEE!
  
  De Blakey hat Recht, de verréckte klenge Geek. D'Rolling Stones hunn hinne gedonnert, an net am Dinoroc-Stil. Dëst waren grouss kugelfërmeg Steenbäll, déi duerch antike Mechanismen verëffentlecht goufen a kontrolléiert duerch offensichtlech a verstoppte Kanäl. Deen op der rietser Säit ass op den Drake gestiermt.
  
  Hien huet grouss Vitesse opgeholl. "Run!" Hien huet sech ëmgedréit, geruff. "O mäi Gott".
  
  De Ben ass bei him komm. Zwee Delta Zaldoten, Karin a Komodo, sinn laanscht d'Lach gerannt mat engem Zoll ze erspueren. Zwee weider Zaldoten sinn laanscht gedréckt, iwwer hir eege Féiss getrëppelt an an de Komodo an d'Karin gerannt, an an engem kräischend Wénkel geschloen.
  
  Mä de leschte Mann aus Delta war net esou glécklech. Hien ass ouni Toun verschwonnen, wéi e risege Ball aus dem Kräizgang geflunn ass, mat der Kraaft vun engem Mack Camion an hien geklappt an an d'Tunnelmauer geklappt. Et gouf en anere Crash wéi de Ball, dee se gejot hat, an deen gefall ass, deen hir Fluchtweeër blockéiert huet.
  
  Dem Komodo säi Gesiicht huet alles gesot. "Wa mir presséieren," huet hien geruff, "mir kënnen déi aner Fallen ëmgoen ier se fortgoen."
  
  Si sinn erëm fortgaang. Si sinn iwwer dräi weider Kräizunge passéiert, wou d'Mechanismen vu riesegen Maschinnen gerabbelt, geknackt a gerappt hunn. Den Delta Leader hat Recht. Den Drake huet virsiichteg nogelauschtert, awer huet keen Toun vum Kovalenko oder vu senge Männer héieren.
  
  Dunn koumen se op den Hindernis, fir deen hien esou Angscht hat. Ee vun de risege Steng ass viru tuerm, de Wee no vir blockéiert. Si hu sech zesummegefaasst, gefrot ob et méiglech wier datt dës Saach amgaang wier ze starten.
  
  "Vläicht ass et gebrach," sot de Ben. "Ech mengen eng Fal."
  
  "Oder vläicht..." D'Karin ass op d'Knéien gefall an ass e puer Féiss no vir gekropt. "Vläicht sollt et hei gewiescht sinn."
  
  Den Drake ass nieft hirem gefall. Do, ënner engem risege Fiels, war eng kleng Plaz fir ze klammen. Et war genuch Plaz fir eng Persoun drënner ze pressen.
  
  "Net gutt". De Komodo huet sech och gehackt. "Ech hu schonn eng Persoun un dëser Bullshit Fal verluer. Fannt en anere Wee, Drake.
  
  "Wann ech Recht hunn," sot den Drake a kuckt iwwer seng Schëller, "wann dës Falen zréckgesat sinn, gi se erëm of. Si mussen op deemselwechten Drockpadsystem lafen wéi déi aner. Mir wäerten hei gefaange sinn." Hien huet dem Komodo seng Ae mat engem haarde Bléck begéint. "Mir hu keng Wiel."
  
  Ouni op eng Äntwert ze waarden, rutscht hien ënner de Ball. De Rescht vun der Equipe huet sech hannert him gepackt, wollte net als lescht an der Linn sinn, awer d'Delta Männer ware disziplinéiert a positionéiert sech wou hire Kommandant uginn huet. Den Drake huet e vertraute Wonsch a senger Këscht gefillt, de Wonsch ze soen: Maacht Iech keng Suergen, vertrau mir. Ech wäert dech duerchgoen, awer hie wousst datt hien et ni méi géif soen.
  
  Net nom Kennedy sengem sënnlosen Doud.
  
  No engem Moment vu gekrabbelt huet hie sech fonnt, datt hie sech mam Kapp op eng géi Hang erof rutscht, an huet direkt héieren, datt déi aner him nokommen. De Buedem war net wäit ewech, huet awer genuch Plaz fir hien direkt ënnert dem massive Steenkugel ze stoen. All déi aner waren hannert him. Denkt intensiv, hien huet sech net getraut een eenzege Muskel ze beweegen. Wann dës Saach zesummegebrach ass, wollt hie jidderee op gläiche Fouss sinn.
  
  Awer dunn huet de vertraute kräischen Klang vu Schleifmaschinn d'Stille gerëselt, an de Ball ass geplënnert. Den Drake ass wéi e Fliedermaus aus der Häll fortgaang, a geruff jidderee fir him ze verfollegen. Hien huet verlangsamt an huet dem Ben gehollef ze goen, ze spieren datt souguer e jonke Student kierperlech Aschränkungen huet an d'Ausdauer vun engem Zaldot feelt. Hie wousst datt de Komodo dem Karin hëllefe géif, obwuel si e Kampfkonschtexpert war, hir kierperlech Fitness einfach op Par mat engem Mann kéint sinn.
  
  Als Grupp si si an de geschnëtzten Passage ënner dem déidleche rullende Ball gerannt, a probéiert vu sengem luesen Start ze profitéieren, well se e steile Hang viraus stousse kéinten, deen se forcéiere géif et erëm ze konfrontéieren.
  
  Den Drake huet de gebrachene Knöchel gemierkt an huet eng Warnung geruff. Hien sprang iwwer dat däiwel plazéiert Lach, huet de Ben bal mat him gezunn. Dunn ass hien an en Hang gerannt.
  
  Et war haart. Hien gegruewen an, Kapp erof, Féiss thumping, säi rietsen Aarm ëm Ben seng Taille gewéckelt, erop mat all Schrëtt. Hien huet de Ball schlussendlech e bëssen Distanz getraff, ma huet dunn jidderengem hannert him eng Chance ginn.
  
  Hien huet net opginn, hien ass just no vir geréckelt fir deenen aneren e bësse Plaz ze ginn an huet nach e puer Flare no vir geschoss.
  
  Si sinn vun enger zolitter Steenmauer gesprongen!
  
  E grousse Steen ass mat engem Brühl op si gerullt. D'ganz Ekipp huet et duerchgesat, huet sech awer elo an engem Doutgeschoss fonnt. wuertwiertlech.
  
  Dem Drake seng Ae erkennen eng méi déif Schwaarz tëscht helle Blëtzer vun "Et gëtt e Lach. Lach am Buedem."
  
  Séier, mat de Been verwéckelt an d'Nerven vun der Verzweiflung, si si an d'Lach gerannt. Et war kleng, mënschlech Gréisst, a komplett schwaarz bannen.
  
  "E Sprong vum Glawen," sot Karin. "Aart wéi u Gott ze gleewen."
  
  Dat schwéiert Gebrëll vum Steeball gouf méi haart. Et war bannent enger Minutt vun hinnen zerstéieren.
  
  "Glow Stick," sot de Komodo an enger ugespaanter Stëmm.
  
  "Keng Zäit". Den Drake huet de Glühstéck gebrach a sprang an d'Lach an enger schneller Bewegung. Den Hierscht schéngt endlos. D'Schwaarz huet schimmert, anscheinend mat knaschtege Fanger z'erreechen. Bannent Sekonnen erreecht hien de Buedem, huet seng Been erlaabt an huet de Kapp schwéier op den haarde Fiels geschloen. Stäre schwammen virun sengen Aen. D'Blutt ass op d'Stir gelaf. Opgepasst op déi, déi him géife verfollegen, huet hien de Glühstéck op der Plaz gelooss an ass aus der Gamme gekrëppelt.
  
  Een aneren ass mat engem Crash gelant. Dunn war de Ben nieft him. "Matt. Matt! Bass du ok?"
  
  "Oh jo, ech si verdammt gutt." Hien huet sech gesat, hält seng Tempelen. "Hutt Dir Aspirin?"
  
  "Si wäerten Är Innere verrotten."
  
  "Polynesesch Mai Tai? Hawaiian Lavafloss?"
  
  "Gott, ernimmt net d'L-Wuert hei, Frënd."
  
  "Wéi wier et mat engem aneren domme Witz?"
  
  "Laacht ni aus hinnen. Bleiw roueg."
  
  De Ben huet seng Wonn iwwerpréift. Zu dësem Zäitpunkt war de Rescht vun der Equipe sécher gelant an hu sech ronderëm gedronk. Den Drake huet de jonke Guy op d'Säit gewénkt an ass op seng Féiss opgestan. Alles schéngt an der Aarbecht ze sinn. De Komodo huet e Paar Flare geschoss, déi den Daach getraff hunn an de steile Hang erofgesprongen hunn.
  
  A si sinn ëmmer erëm gefall, bis se duerch den Bogen drënner erauskoum.
  
  "Dat ass et," sot den Drake. "Ech mengen dat ass de leschten Niveau."
  
  
  KAPITEL 40
  
  
  Den Drake an d'Delta Team koumen aus dem Tunnel eraus, hu schwéier geschoss. Et war kee Choix. Wa se de Kovalenko géife stoppen, war d'Vitesse vital. Den Drake huet direkt no riets gekuckt, sech un de Layout vun der Höhl erënnert, a gesinn datt d'Männer vum Blood King op déi éischt S-förmlech Ledge gesprongen waren an sech ëm de wäitste Punkt dovun versammelen hunn. Den Ufank vun der zweeter S-förmlecher Ledge huet e puer Schrëtt virun hinnen ugefaang, awer op der anerer Säit vun der rieseger Höhl huet e gapende Chasm vun onbekannter Déift se getrennt. Elo wou hie méi no war, a wéi d'Männer vum Bluttkinnek scheinbar e puer méi Bernsteinblénken erausginn, konnt hien endlech e gudde Bléck op de wäiten Enn vun der Höhl kréien.
  
  E risege Plateau vu Fiels huet aus der Réckmauer um selwechten Niveau wéi béid S-fërmeg Ledges erausgesprongen. An der ganz hënneschter Mauer geschnëtzt war eng géi Trap déi sou no vertikal ausgesäit datt souguer e Maverick schwindeleg wier.
  
  Eng grouss schwaarz Figur huet sech uewen op der Trap erausgezunn. Den Drake hat nëmmen eng zweet, en Abléck, awer ... war et e kolossale Stull aus Steen? Vläicht en onplausibelen, ongewéinlechen Troun?
  
  D'Loft war mat Kugelen duerchgesat. Den Drake ass op ee Knéi gefall, huet de Mann op der Säit gehäit an huet säi schrecklecht Gejäiz héieren wéi hien an den Ofgrond gefall ass. Si sinn op déi eenzeg Ofdeckung gelaf, déi se gesinn hunn, eng gebrach Mass vu Knëppelsteng, déi wahrscheinlech vum Balkon uewen erofgefall sinn. Wéi se nogekuckt hunn, huet ee vun de Kovalenko Männer eng haart sproochlech Waff ofgeschoss, déi duerch d'Brout lancéiert huet wéi e voluminöse Stahldart. Hien huet mat engem haartem Krack op déi wäit Mauer geschloen an an de Stee gestoppt.
  
  Wéi den Dart geflunn ass, huet sech en décke Seel hannendrun opgeléist.
  
  Duerno gouf den aneren Enn vun der Linn an déiselwecht Waff agebaut an an déi nootste Mauer gestart, e puer Féiss iwwer déi éischt hänken. D'Seel gouf séier fest gezunn.
  
  Si hunn eng Postlinn erstallt.
  
  Den Drake huet séier geduecht. "Wa mir him wäerte stoppen, brauche mir deen Hiweis," sot hien. "Et géif ze laang daueren fir eis eegen ze kreéieren. Also schéisst et net. Awer mir mussen se och stoppen wa se d'Grenz iwwerschreiden."
  
  "Denkt méi wéi de bluddege Kinnek," sot d'Karin mat Ängscht. "Denkt un hien d'Linn ze schneiden mat de leschte vu senge Männer nach ëmmer drop."
  
  "Mir stoppen net," sot den Drake. "Ni".
  
  Hie sprang hannert Cover eraus an huet Feier opgemaach. D'Delta Force Zaldoten laafen op seng lénks a riets, suergfälteg awer präzis schéissen.
  
  Déi éischt vu Kovalenko seng Männer sinn iwwer den Ofgrond gerannt, hunn d'Geschwindegkeet opgehuewen wéi hien fortgaang ass, a sinn behendig op der anerer Säit gelant. Hien huet sech séier ëmgedréit an huet ugefaang eng Mauer vum Ofdeckungsfeier op voll automatesch opzestellen.
  
  Den Delta Zaldot gouf op d'Säit geworf, a Stécker gerappt. Säi Kierper ass virum Drake zesummegeklappt, awer den Englänner ass ouni Schrëtt iwwersprongen. Wéi hien op déi éischt S-förmlech Ledge koum, huet sech e breet Kasm vun der Leedung virun him opgemaach. Si missten op hien sprangen!
  
  Weider ze schéissen, sprang hien iwwer d'Lück. Deen zweete vun de Kovalenko Männer ass laanscht d'Linn geflunn. Boulders goufen vun der noer Höhlmauer geworf wéi d'Kugel mat zerstéierende Kraaft geschloen hunn.
  
  Dem Drake seng Equipe ass gerannt a sprang no him.
  
  Déi drëtt Figur sprang op déi enk gestreckt Linn. Kovalenko. Dem Drake säi Gehir huet him gejaut fir de Schoss ze huelen. Huelt eng Chance! Ewechzehuelen dëse Bastard elo.
  
  Awer ze vill ka falsch goen. Hie kann d'Linn briechen an de Kovalenko kann nach ëmmer sécher sinn. Hien kann nëmmen de Baaschtert verletzen. An - am wichtegsten - si hunn de russeschen Arschloch lieweg gebraucht fir déi bluddeg Vendetta ze stoppen.
  
  De Kovalenko ass sécher gelant. Dräi weider vu senge Männer hunn et fäerdeg bruecht hinnen ze iwwerstoen. Den Drake huet dräi méi erofgelooss wéi déi zwou Kräfte zesumme koumen. Dräi Schëss op kuerzer Distanz. Dräi Morden.
  
  Dunn ass d'Gewier him op de Kapp geflunn. Hien huet sech gekräizegt, säin Ugräifer iwwer d'Schëller geheit an hien vun der Ledge an d'Däischtert gedréckt. Hien huet sech ëmgedréit an aus der Hëft geschoss. En anere Mann ass gefall. Komodo war op senger Säit. E Messer gouf gezunn. Blutt ass op d'Höhlmauer gesprëtzt. Dem Kovalenko seng Männer hu sech lues a lues zréckgezunn, hannert hinnen op e Fiels gefuer.
  
  Déi verbleiwen véier Delta-Zaldoten hunn um Rand vum Nidderschlag geknéit, virsiichteg op ee vun de Kovalenko Männer geschoss, déi no bei der Linn hänke bliwwen. Wéi och ëmmer, et war nëmmen eng Fro vun der Zäit ier ee vun hinnen geduecht huet sech zréckzekommen an unzefänken mat Pot Shots ze huelen.
  
  Geschwindegkeet war alles wat se haten.
  
  Zwee weider Männer vum Blood King waren op d'Zipline geklomm a sinn elo fortgedréckt. Den Drake huet gesinn datt deen aneren ugefaang huet op d'Schluechten ze klammen an huet gebrannt, wéi e geschwatte Méck ewechgeschloen. De Mann ass op hien gerannt, de Kapp erof, jäizend, ouni Zweifel ze gesinn datt hien ofgeschnidden war. Den Drake huet sech op d'Mauer zréckgezunn. De Komodo huet de Mann vun der Ledge gezunn.
  
  "Op!"
  
  Den Drake huet wäertvoll Sekonnen verbruecht ronderëm ze kucken. Wat der Däiwel hunn se benotzt fir déi verdammt Linn ze halen?Dann huet hien gesinn. All Mann muss e klenge spezielle Block kritt hunn, wéi d'Fachleit benotzen. Et waren e puer ronderëm gelunn. De Bloody King ass op all Eventualitéit virbereet.
  
  Sou mécht den Drake. Si haten professionell speleologesch Ausrüstung an hire Rucksäck. Den Drake huet séier de Block erausgezunn an de Sécherheetsgurt um Réck befestegt.
  
  "Ben!"
  
  Wéi de jonke Mann stealthily ukomm ass, huet den Drake sech op Komodo gedréint. "Bréngs du Karin?"
  
  "Sécherlech". Rau, mat engem haarde Gesiicht a Schluecht Narben, konnt de grousse Mann nach ëmmer net verstoppen datt hie scho geschloe war.
  
  Vun alle Plazen ...
  
  Vertrauen op d'Delta Männer fir dem Kovalenko seng Goons am Bucht ze halen, huet den Drake den Drock erhéicht andeems hien seng Pullie séier un de enk gestreckte Kabel befestegt huet. De Ben huet a säi Sécherheetsgurt geschloen an den Drake huet him d'Gewier iwwerreecht.
  
  "Schéisst wéi eist Liewen dovun ofhänkt, Blakey!"
  
  Gejäiz, si sinn ofgedréckt a sinn laanscht d'Zipline gerannt. Vun dëser Héicht a bei dëser Geschwindegkeet huet d'Distanz méi grouss geschéngt, an de wäite Rand schéngt zréckzekommen. De Ben huet Feier opgemaach, seng Schëss fléien héich a breet, a Stécker vu Steen hunn op d'Männer vum Blood King drënner gereent.
  
  Mee et war egal. Et war de Kaméidi, den Drock an d'Drohung déi gebraucht gouf. Den Drake huet d'Geschwindegkeet opgehuewen, huet seng Been opgehuewen wéi d'Loft vergaang ass, an huet e risege Buedemlosen Ofgrond ënnen opgedeckt. Horror an Opreegung gespuert sengem Häerz Course. De Klang vun enger Metallschleife, déi iwwer en Drotmesh gezunn ass, huet haart an den Oueren gehäit.
  
  Verschidde Kugelen hunn laanscht geflüstert, duerch d'Loft ronderëm déi räissend Koppel geschnidden. Drake héieren Retour Feier aus Delta Team. Ee vun de Kovalenko's Männer ass laut gefall. De Ben huet gebrëllt an huet de Fanger um Ausléiser gehal.
  
  Wat se méi no koumen, wat et méi geféierlech gouf. Et war e Segen vu Gott datt d'Kovalenko Männer kee Cover haten, an de konstante Barrage vu Kugelen, déi aus Delta Team kommen, war ze vill ze droen. Och bei där Vitesse konnt den Drake d'Keelt duerch seng Féiss fillen. Joerhonnerte vu Schwaarz sinn ënner him gerührt, sëtzen, kräischen, a vläicht mat spektralen Fanger erreeche fir ze probéieren hien an eng éiweg Ëmfaassung erof ze zéien.
  
  D'Lidd ass op hien gerannt. An der leschter Minutt huet de Blood King seng Männer bestallt zréckzezéien, an den Drake huet de Block fräigelooss. Hien ass op seng Féiss gelant, awer säi Moment war net genuch fir d'Gläichgewiicht tëscht dem Forward Schub an dem Réck riichte Gewiicht ze halen.
  
  An anere Wierder, dem Blakey säi Gewiicht huet se zréckgeschloen. Zu den Ofgrond.
  
  Den Drake ass bewosst op d'Säit gefall, a setzt säi ganze Kierper an de knaschtege Manöver. De Ben huet verzweifelt op de haartnäckege Steen gegraff, awer trotzdem couragéiert u säi Gewier gehalen. Den Drake huet de plötzlechen Toun vun enger Zipline héieren an huet gemierkt datt de Komodo an d'Karin schonn drop waren, an him mat enger schrecklecher Geschwindegkeet ukomm.
  
  Dem Blood King seng Männer hunn de Wee laanscht de Ledge bis hannen an der Hal gemaach, bal konnt de leschte Sprong op de grousse Fielsplateau maachen, wou déi mysteriéis Trap ugefaang huet. Déi gutt Noriicht war, datt et nëmmen eng Dose Leit lénks waren.
  
  Den Drake ass iwwer de Ledge gekrabbelt ier de Ben ofgeschnidden huet, huet sech dunn e puer Sekonnen ze otmen ier hien sech sëtzt. Am Ae blénken de Komodo an d'Karin virun sengen Ae geflunn, d'Koppel landen graziéis an net ouni e liichte schlau Laachen.
  
  "De Guy huet e bësse Gewiicht gewonnen." Den Drake huet op de Ben gewisen. "Ze vill voll Kaffi. Net genuch danzen."
  
  "D'Band danzt net." De Ben huet direkt zréckgezunn wéi den Drake hir nächst Beweegung bewäert huet. Soll ech op de Rescht vun der Equipe waarden oder verfollegen?
  
  "Hayden seet wann Dir danzt, Dir kuckt wéi d'Pixie Lott."
  
  "Bullshit".
  
  De Komodo huet och no dem Kovalenko seng Leit gekuckt. D'Seel huet sech nees zougedréckt a si hunn sech all un d'Mauer gedréckt. Zwee weider Delta Zaldoten koumen séier no hannen, hir Stiwwelen hunn haart op de Sand geschrauft wéi se op e séiere Stopp verlangsamt hunn.
  
  "Weider goen." Den Drake huet seng Entscheedung getraff. "Et ass besser hinnen net Zäit ze ginn ze denken."
  
  Si si laanscht de Ledge gerannt, hunn hir Waffen prett gehalen. De Fortschrëtt vum Blood King gouf momentan vun enger Kéirung an der Fielswand verstoppt, awer wéi den Drake a seng Crew d'Kurve geläscht hunn, hunn se de Kovalenko an de Rescht vu senge Männer schonn um Fielsplateau gesinn.
  
  Hien huet iergendwou zwee weider Leit verluer.
  
  An elo, wéi et schéngt, goufen se bestallt extrem Moossnamen ze huelen. Verschidde Leit hunn portable RPG Granatwerfer erausgeholl.
  
  "Verdammt, si sinn muzzle gelueden!" Den Drake huet gejaut, dunn opgehalen an sech ëmgedréit, säin Häerz ass op eemol duerch de Buedem gefall. "Och nee-"
  
  Den éischte Pop a Pfeif vun enger Granat, déi aus der Maulkuerf gelueden gouf, gouf héieren. Déi lescht zwee Delta Zaldoten hu séier laanscht d'Zipline gefuer, fir de Ledge ze zielen wann eng Rakéit et getraff huet. Et ass an d'Mauer iwwer d'Zip-Linn Anker gefall an se an enger Explosioun vu Fiels, Stëbs a Schifer zerstéiert.
  
  D'Linn ass gefall. D'Zaldoten sinn an d'schwaarz Vergiess geflunn ouni souguer e Klang ze maachen. Egal wéi, dëst war nach méi schlëmm.
  
  Komodo verflucht, Roserei contorting seng Funktiounen. Dëst ware gutt Leit mat deenen hie scho Jore laang trainéiert a gekämpft huet. Elo waren et nëmmen dräi staark am Delta Team, plus den Drake, Ben a Karin.
  
  Den Drake huet gejaut an huet se op de Ledge gejot, verréckt vum Wëssen datt nei RPGs geschwënn lancéiert ginn. D'Iwwerliewenden rennen laanscht de Ledge, guidéiert vu Glühstäbchen an en Iwwerfloss vun Bernsteinblénken. All Schrëtt hunn se méi no bei engem Fielsplateau bruecht, eng komesch Trap an déi mysteriéis awer onheemlech Vue vun engem riesegen Troun, deen aus enger Fielsmauer erausstécht.
  
  En zweete RPG-Schéiss gouf geschoss. Dëst explodéiert op engem Ledge hannert de Leefer, beschiedegt awer net de Wee zerstéiert. Och wann hien gerannt ass, seng iwweraarbecht Muskelen op d'Limite gedréckt huet, konnt den Drake de Kovalenko héieren, dee vu senge Männer geruff huet fir virsiichteg ze sinn - de Ledge kéint hiren eenzege Wee dobaussen sinn.
  
  Elo ass den Drake um Fouss vun der Ledge komm an huet e Chasm gesinn, deen hien huet misse sprange fir de Fielsplateau z'erreechen an dem Blood King seng Männer ze konfrontéieren.
  
  Et war enorm.
  
  Tatsächlech sou grouss, datt hie bal gestréckt ass. Bal gestoppt. Net fir mech selwer, mee fir de Ben a Karin. Op den éischte Bléck huet hien net geduecht datt si de Sprong géife maachen. Awer dunn huet hien säin Häerz gehärt. Si hu missen. An et kéint kee Verlängerung ginn, kee Réckwee. Si waren déi eenzeg Leit, déi fäeg waren de Bloody King ze stoppen an en Enn vu sengem verréckten Plang ze maachen. Déi eenzeg Leit, déi kapabel sinn, de Leader vum internationalen Terrorismus ze zerstéieren an ze suergen, datt hien ni méi d'Chance huet fir iergendeen ze schueden.
  
  Mä hien huet sech nach hallef ëmgedréit wéi hien gelaf ass. "Halt net op", huet hien dem Ben geruff. "Gleeft. Du kanns et packen".
  
  De Ben huet geknackt, Adrenalin iwwerhëlt seng Been a Muskelen a fëllt se mat Wëllen, Gréisst a Kraaft. Den Drake huet als éischt d'Lück geschloen, sprange mat sengen Äerm ausgestreckt an d'Been nach ëmmer pompelen, iwwer d'Lück wéi en olympeschen Athlet.
  
  Ben koum nächst, Aarm ausgestreckt, Kapp an all Richtungen gehäit, Nerve shooting duerch säi Sënn vun Gläichgewiicht. Mä hien ass op der anerer Säit gelant mat e puer Zentimeter ze erspueren.
  
  "Jo!" Hien huet geruff an den Drake huet him gelaacht. "Jessica Ennis kann näischt iwwer dech maachen, Mate."
  
  De Komodo ass dunn schwéier gelant, bal säi Kierper bannen no baussen gedréint wéi hien sech direkt ëmgedréit huet an d'Karin gekuckt huet. Hire Sprong war schéin. Been héich erop, zréck arched, Mass no vir Bewegung.
  
  An eng perfekt Landung. De Rescht vun Delta Team duerno.
  
  Den Drake huet sech ëmgedréit fir déi schockéiert Vue ze gesinn, déi hien jeemools gesinn huet.
  
  De bluddege Kinnek a seng Männer, jäizend a kräischend, am meeschte bedeckt a Blutt a gapende Wonnen, sinn all riicht op si gerannt an hunn hir Waffen wéi Dämonen aus der Häll gebrannt.
  
  Et ass Zäit fir déi lescht Schluecht.
  
  
  KAPITEL VIERZËN
  
  
  De Matt Drake huet iwwerlieft a koum Gesiicht zu Gesiicht mam Bloody King.
  
  Seng Männer sinn als éischt ukomm, Gejäiz hu geruff wéi d'Gewierer geklappt hunn an d'Messer hunn geschnappt a geblitzt wéi Schwerter, reflektéiert d'Barnsteinliicht a werfen hiert Feier a vill Richtungen. Verschidde Schëss goufe geschoss, awer op dëser Distanz an an dësem Malstroum vun Testosteron an Angscht war kee richteg gezielt. An awer gouf et e schaarfe Gejäiz hannert dem Drake, engem anere gefallene Delta Zaldot.
  
  Dem Drake seng Muskelen hu wéi wann hien géint eng dräihonnert Pond Gorilla géif kämpfen. Blutt an Dreck hunn säi Gesiicht bedeckt. Néng Leit hunn hien ugegraff, si, awer hien huet se all besiegt, well de Bluttkinnek hannert hinnen stoung, an näischt géif him verhënneren, seng Revanche ze erklären.
  
  Den alen Zaldot war zréck, d'Zivil Gesiicht war elo reduzéiert, an hie war erëm do, an den Top Reien, mat de béisste Ficken Zaldoten lieweg.
  
  Hien huet dräi Männer Punkt eidel geschoss, direkt am Häerz. Hien ass an déi véiert eragaangen, d'Waff ëmgedréit, dem Mann seng Nues komplett zerbriechen a gläichzäiteg en Deel vu sengem Knachbeen gebrach. Dräi Sekonnen si vergaangen. Hien huet d'Delta Crew bal an Angscht vun him ewech gefillt, an huet him Plaz fir ze schaffen. Hien huet se verlooss fir déi dräi Söldner ze kämpfen, während hien op ee Mann a Kovalenko selwer geplënnert ass.
  
  De Komodo huet de Mann mam Kapp geschloen an deen aneren an enger Beweegung ëmbruecht. D'Karin war nieft him an huet sech net zréckgezunn. Net fir eng Sekonn. Si huet d'Handfläch vun hirem Gesiicht benotzt fir de gestierzten Mann zréck ze drécken an eng Kombinatioun vu Punches ass gefollegt. Wéi de Söldner gekrasch huet a probéiert sech selwer z'erhalen, huet si intervenéiert an huet eng Taekwondo Technik benotzt fir hien iwwer d'Schëller ze geheien.
  
  Géint de bloe Rand.
  
  De Mann ass jäizend gerutscht, vun den Ofgrond gedroen. D'Karin huet de Komodo gestierzt, op eemol gemierkt wat hatt gemaach huet. De Leader vun enger grousser Equipe huet séier geduecht an huet hir en Zeeche vun Dankbarkeet ginn, direkt hir Handlungen schätzen an hinnen Relevanz ginn.
  
  Karin huet en déif Otem geholl.
  
  Den Drake huet dem Blood King konfrontéiert.
  
  Endlech.
  
  De leschte Mann hat de kuerze Kampf iwwerlieft a louch elo un seng Féiss gekrasch mat sengem Otemschlauch zerquetscht a béid Handgelenk gebrach. De Kovalenko huet dem Mann e veruechtend Bléck.
  
  "Narr. A schwaach."
  
  "All schwaach Leit verstoppen sech hannert hirem Räichtum an dem Erscheinungsbild vun der Muecht, déi et hinnen bréngt."
  
  "Ähnlechkeet?" De Kovalenko huet eng Pistoul erausgezunn an de writhing Mann an d'Gesiicht erschoss. "Ass dat net Kraaft? Hutt Dir geduecht datt et ähnlech wier? Ech ëmbréngen e Mann kal Blutt all Dag, well ech kann. Ass dat en Zeechen vun Muecht?
  
  "Déi selwecht Manéier wéi Dir de Kennedy Moore ëmbruecht hutt? Wat iwwer meng Frënn hir Famillen? Een Deel vun der Welt kann Iech gebuer hunn, Kovalenko, awer et war net deen Deel dee vernünfteg war.
  
  Si sinn séier a gläichzäiteg geplënnert. Zwee Waffen, eng Pistoul an e Gewier, klickt gläichzäiteg.
  
  Béid sinn eidel. Duebelklick.
  
  "Nee!" Dem Kovalenko säi Gejäiz war voller kandlecher Roserei. Hie gouf refuséiert.
  
  Den Drake huet mat sengem Messer gestach. De bluddege Kinnek huet seng Stroossebrëller gewisen andeems hien op d'Säit komm ass. Den Drake huet d'Gewier op hien geheit. De Kovalenko huet de Schlag op d'Stir geholl ouni ze kräischen, a gläichzäiteg huet hien e Messer erausgezunn.
  
  "Wann ech dech selwer ëmbrénge muss, Drake ..."
  
  "Oh jo, Dir wäert," sot den Englänner. "Ech gesinn kee méi ronderëm. Du hues keen eenzegen Schilling, Mate."
  
  De Kovalenko huet gefall. Den Drake huet et a lueser Bewegung gesinn. De Kovalenko hu vläicht geduecht datt hien haart opgewuess ass, hu vläicht souguer geduecht datt hien schwéier trainéiert huet, awer seng Ausbildung war näischt am Verglach zu den haarde Fuerderungen an Tester, déi d'britesch SAS ënnerworf goufen.
  
  Den Drake ass vun der Säit erakomm mat engem schnelle Kniestreik, deen de Kovalenko temporär gelähmt huet an e puer Rippen gebrach huet. Den Opschlag, deen dem Russesche säi Mond entkomm ass, gouf direkt ënnerdréckt. Hien huet sech zréckgezunn.
  
  Den Drake huet e séieren Ugrëff gemaach, op d'Reaktioun vum Blood King gewaart, an direkt dem Mann seng riets Hand mat senger eegener gefaangen. E séieren Tour erof an dem Kovalenko säi Handgelenk gebrach. An erëm huet d'Russe just gejaut.
  
  Si goufen vum Komodo, Karin, Ben an de verbleiwen Delta Zaldot nogekuckt.
  
  De Blutkinnek huet op si gekuckt. "Dir kënnt mech net ëmbréngen. Dir all. Dir kënnt mech net ëmbréngen. Ech sinn Gott!"
  
  Komodo huet gekrasch. "Mir kënnen dech net ëmbréngen, Idiot. Dir musst vill jäizen. Awer ech si sécher, datt ech gespaant sinn Iech ze hëllefen ze wielen an wéi engem Hellhole Dir de Rescht vun Ärem Liewen verbréngt.
  
  "Prisong." De bluddege Kinnek huet gespaut. "Kee Prisong kann mech halen. Ech wäert et fir eng Woch besëtzen."
  
  Dem Komodo säi Mond huet e Laachen gebrach. "Verschidde Prisongen," sot hien roueg. "Si existéieren net emol."
  
  De Kovalenko huet e Moment iwwerrascht ausgesinn, awer dunn huet d'Arroganz säi Gesiicht erëm zougemaach an hien huet sech op den Drake zréckgezunn. "An du?" - hie gefrot. "Dir kéint och dout sinn, wann ech dech net an der Halschent ronderëm d'Welt verfollegen."
  
  "Doud?" - huet den Drake geäntwert. "Et gi verschidden Aarte vu Doudegen. Dir sollt dat wëssen."
  
  Den Drake huet him a sengem kalen, doudege Häerz geschloen. De Kovalenko ass gestreckt. Blutt leeft aus sengem Mond. Mat engem traureg Gejäiz ass hien op d'Knéien gefall. E schued Enn fir de Bloody King.
  
  Den Drake huet him gelaacht. "Hien ass fäerdeg. Bind seng Hänn a loosst eis goen."
  
  Ben geschwat. "Ech hunn seng Riedsmuster opgeholl." Hie sot roueg, huet säin Telefon opgeholl. "Mir kënne speziell Software benotze fir seng Stëmm ze reproduzéieren. Matt, mir brauchen hien eigentlech net lieweg.
  
  De Moment war sou gespannt wéi déi lescht Sekonn virun der Explosioun. Dem Drake säin Ausdrock huet sech vu Récktrëtt op puren Haass geännert. De Komodo war zéckt fir anzegräifen, net aus Angscht, mee aus schwéier verdéngte Respekt - deen eenzege Respekt en Zaldot géif erkennen. Dem Karin seng Aen hu sech vun Schrecken erweidert.
  
  Den Drake huet säi Gewier opgehuewen an den haarde Stol op dem Kovalenko seng Stier geklappt.
  
  "Dir sidd sécher?"
  
  "Positiv. Ech hunn hatt gesinn stierwen. Ech war do. Hien huet Uerder fir Terrorattacken op Hawaii ginn.De Ben huet sech ronderëm de Raum gekuckt. "Och d'Häll wäert hien ausspäizen."
  
  "Dëst ass wou Dir gehéiert." Dem Drake säi Laachen war kal an däischter, wéi d'Séil vum Bloody King. "Iwwer d'Tore vun der Hell. Dëst ass wou Dir musst bleiwen, an dat ass wou Dir musst stierwen.
  
  Dem Kovalenko säi Kiefer huet sech fest gebonnen; hannert deem louch véierzeg Joer Doud, Entzuch a bluddege Réckgang. "Dir wäert mech ni Angscht maachen."
  
  Den Drake huet de verstuerwene Mann studéiert. Hie war richteg. Den Doud géif him net schueden. Et war näischt op der Äerd, wat dëse Mann erschrecke konnt.
  
  Mee et war eng Saach, déi him briechen.
  
  "Also mir verbannen dech hei." Hien huet säi Gewier erofgesat, vill zum Komodo seng Erliichterung. "A mir fuerdere weider de Schatz. Et war eng Sich no Ärem Liewen an Dir wäert ni wëssen wat et war. Mä markéiert meng Wierder, Kovalenko, ech wäert et maachen. "
  
  "Nee!" D'Russesch Gejäiz war direkt. "Wat sinn Är Reklamatiounen? Nee! Ni. Et ass mäin. Dëst war ëmmer mäin."
  
  Mat engem verzweifelte Gebrëll huet de Blood King ee leschte verzweifelte Schub gemaach. Säi Gesiicht war vun Péng verzerrt. Blutt ass aus sengem Gesiicht an Hänn gefloss. Hien ass opgestan an huet all Unze vu Wëllen a Liewen voller Haass a Mord a säi Sprong gesat.
  
  Dem Drake seng Ae fonkelnei, säi Gesiicht gouf haart wéi Granit. Hien huet de Blood King erlaabt him ze schloen, stoungen fest wéi de verréckten Russen all lescht Unze vun Energie an enger Dose Schlag ausginn, staark am Ufank awer séier schwächen.
  
  Dunn huet den Drake gelaacht, e Klang iwwer d'Däischtert, e Klang ouni Léift a verluer, hallef tëscht dem Feegfeier an der Hell. Wéi déi lescht Energie vum Blood King verbraucht gouf, huet den Drake him mat senger Hand gedréckt a sech op seng Këscht stoungen.
  
  "Et war alles ëmsoss, Kovalenko. Du verléiers".
  
  De Komodo ass op de Russe gerannt an huet him gebonnen ier den Drake seng Gedanken änneren konnt. D'Karin huet him gehollef oflenken andeems hien op déi bal vertikal Trap an déi beandrockend Vue vun engem schwaarzen Troun erausgeet. Et war nach méi beandrockend vun hei. D'Kreatur war rieseg a perfekt skulptéiert, hänkt honnert Féiss iwwer de Kapp.
  
  "Nach dir".
  
  Den Drake huet den nächste Hindernis bewäert. D'Trap ass an engem liichte Wénkel fir ongeféier honnert Féiss eropgaang. D'Ënnersäit vum Troun war eng déif schwaarz, trotz de ville Bernstein-Highlights, déi ronderëm verstreet sinn.
  
  "Ech sollt als éischt goen," sot de Komodo. "Ech hunn e Klotererfahrung. Mir mussen e puer Schrëtt gläichzäiteg eropklammen, Karabiner asetzen wéi mir goen, an dann d'Sécherheetslinn un eis Team verlängeren.
  
  Drake loosse him féieren. De Roserei war nach ëmmer staark a sengem Kapp, bal iwwerwältegend. Säi Fanger huet sech nach ëmmer gutt um Ausléiser vum M16 gefillt. Awer de Kovalenko elo ëmzebréngen, géif bedeiten, seng Séil fir ëmmer ze vergëften, d'Däischtert z'installéieren, déi ni géif verschwannen.
  
  Wéi de Ben Blake kéint soen, et géif him op déi donkel Säit dréinen.
  
  Hien huet ugefaang no Komodo op d'Mauer eropzeklammen, a brauch eng Oflenkung wéi den onendleche Bedierfnes fir Revanche gewuess ass a probéiert huet d'Kontroll iwwer hien ze huelen. De plötzlechen Opstig huet direkt säi Geescht fokusséiert. D'Gejäiz an d'Kräisch vum Bluddege Kinnek stierwen wéi den Troun méi no koum an d'Trap méi schwéier ginn.
  
  Si sinn eropgaang, Komodo féiert de Wee, hunn all Karabiner virsiichteg geséchert ier se säi Gewiicht iwwerpréift hunn an duerno e Sécherheetsseil geschnidden an et op seng Equipe drënner falen. Wat se méi héich geklomm sinn, wat et méi däischter gouf. All Schrëtt vun der Trap gouf a lieweg Fiels geschnëtzt. Den Drake huet ugefaang e Gefill vun Awe ze fillen wéi hien opgestan ass. E puer onheemlech Schatz huet op hinnen gewaart; hien huet et am Darm gefillt.
  
  Awer den Troun?
  
  Hie fillt sech absolut Leedung hannert him, huet opgehalen, säi Courage gesammelt a gekuckt. De Ben huet gekämpft, seng Aen grouss an Angscht. Den Drake huet e Stroum vu Sympathie a Léift fir säi jonke Frënd gefillt, deen zënter dem Kennedy gestuerwen ass, net gefillt gouf. Hien huet de verbleiwen Delta Zaldot gesinn de Karin ze hëllefen a lächelt wéi si him ofgewénkt huet. Hien huet dem Ben eng hëllefräich Hand ausgestreckt.
  
  "Halt op et aus Iech selwer ze maachen, Blakey. Loosst eis."
  
  De Ben huet hien ugekuckt an et war wéi Freedefeier a sengem Gehir. Eppes an den Drake sengen Aen oder den Toun vu senger Stëmm huet hien opgereegt, an e Bléck vun Hoffnung erschéngt op säi Gesiicht.
  
  "Merci Gott, Dir sidd zréck."
  
  Mat der Hëllef vum Drake ass de Ben méi séier geklommen. Déi déidlech Leedheet hannert hinne gouf vergiess, an all Schrëtt gouf e Schrëtt a Richtung Entdeckung, net a Richtung Gefor. D'Ënnersäit vum Troun ass ëmmer méi no gewuess, bis et an der Beréierungsdistanz war.
  
  Komodo ass virsiichteg d'Trap erofgaang an ass selwer op den Troun geklommen.
  
  No enger Minutt, hir Opmierksamkeet war duerch seng drawling amerikanesch Akzent ugezunn. "Oh mäi Gott, Dir wäert dat net gleewen."
  
  
  KAPITEL 4ZWEE
  
  
  Den Drake sprang iwwer déi kleng Spalt an ass direkt op de breet Steenblock gelant, deen de Fouss vum Troun geformt huet. Hien gewaart Ben, Karin, an de leschten Delta Zaldot ukommen ier hien op Komodo kucken.
  
  "Wat hutt Dir do uewen?"
  
  De Leader vum Delta Team ass op de Sëtz vum Troun geklommen. Elo ass hien op de Rand gaang an huet op si gekuckt
  
  "Wien dësen Troun gebaut huet, huet en net sou geheime Passage geliwwert. Hei, hannert der Réck vum Troun, gëtt et eng Hannerdier. A si waren oppen."
  
  "Gitt net derbäi," sot den Drake séier, an huet un d'Trapsystemer geduecht, déi se passéiert hunn. "Fir alles wat mir wëssen, dréit dëst e Schalter deen dësen Troun direkt erof schéckt."
  
  Komodo ausgesinn schëlleg. "Gutt Uruff. De Problem ass, datt ech schonn eng hunn. Déi gutt Noriicht ass..." Hien huet gelaacht. "Keng Falen."
  
  Den Drake huet seng Hand ausgestreckt. "Hëllef mech op."
  
  Een nom aneren si si op de Sëtz vum Obsidian Troun geklomm. Den Drake huet e Moment gedauert fir sech ëmzedréien an d'Vue vum Ofgrond ze bewonneren.
  
  Direkt vis-à-vis, iwwer e risege Kloof, huet hien deeselwechte Steenbalkon gesinn, dee si virdru besat haten. De Balkon vun deem de Kapitän Cook fortgaang ass. De Balkon wou de Bluddege Kinnek héchstwahrscheinlech déi lescht Stécker vu Verstand verluer huet, déi hie besëtzt. Et huet geschéngt wéi wann se just e Steen ewech wieren, awer et war eng täuschend Meile.
  
  Den Drake huet eng Grimasse gemaach. "Dësen Troun," sot hien roueg. "Dëst gouf gebaut fir -"
  
  Dem Ben säi Gejäiz huet hien ënnerbrach. "Matt! Bluddeg Hell. Dir wäert dat net gleewen."
  
  Et war net de Schock an der Stëmm vu sengem Frënd, deen Angscht duerch dem Drake seng Nerve Endungen geschéckt huet, awer e Gefill vu Viraus. Viraussetzung.
  
  "Wat ass dat?"
  
  Hien huet sech ëmgedréit. Hien huet gesinn wat de Ben gesinn huet.
  
  "Feck mech."
  
  D'Karin huet se erausgedréckt. "Wat ass dat?" Dunn huet si et och gesinn. "Ni".
  
  Si hunn op der Récksäit vum Troun gekuckt, den héije Poste fir op een ze hänken, an den Deel deen d'Réckdier geformt huet.
  
  Et war an der elo-bekannt Wirbelen Daach - onheemlech antike Symboler déi eng Form vu Schreiwen erschéngen - an déi selwecht Symboler, datt op béid Zäit Rees Apparater ageschriwwen goufen, wéi och op der grousser archway ënner dem Diamant. Kapp, déi Cook genannt Gates of Hell.
  
  Déiselwecht Symboler, déi den Thorsten Dahl viru kuerzem am Graf vun de Gëtter entdeckt huet, wäit ewech an Island.
  
  Den Drake huet seng Aen zougemaach. "Wéi kann dat geschéien? Zënter datt mir fir d'éischt iwwer dem Odin seng néng bluddeg Schärfen héieren hunn, fille mech wéi wann ech an engem Dram gelieft hunn. Oder en Albtraum."
  
  "Ech wetten, mir sinn nach net fäerdeg mat den néng Deeler," sot de Ben. "Dëst muss Manipulatioun sinn. Vun der héchster Uerdnung. Et ass wéi wann mir gewielt goufen oder eppes."
  
  "Méi wéi verflucht." Den Drake huet gekrasch. "A stoppen mam Star Wars Schrecken."
  
  "Ech hunn e bësse manner Skywalker geduecht, e bësse méi Chuck Bartowski," sot de Ben mat engem liichte Laachen. "Well mir Geeks sinn an alles."
  
  Komodo huet mat Erwaardung op d'Geheimdier gekuckt. "Sollte mir weidergoen? Meng Leit hunn hiert Liewe ginn fir eis ze hëllefen esou wäit ze kommen. Alles wat mir am Géigenzuch maache kënnen ass en Enn vun dësem Hellhole ze fannen.
  
  "Komodo," sot den Drake. "Dëst ass d'Enn. Et muss sinn."
  
  Hien ass laanscht de grousse Gruppechef gedréckt an an de risege Passage. De Raum war scho méi grouss wéi d'Dier, déi dohinner gefouert huet, a wann dat méiglech wier, huet den Drake de Passage gefillt, datt d'Maueren an d'Plafong ëmmer méi wäit ginn, bis -
  
  Eng kal, schaarf Loft huet säi Gesiicht gestrach.
  
  Hien huet opgehalen an de Glühstéck erofgelooss. Am schwaache Liicht huet hien eng Amberrakéit ofgeschoss. Hie fléien erop, erop, erop, dann méi niddereg a méi niddereg, huet keng Ënnerstëtzung fonnt. Fannt keng Plafong, e Ledge oder souguer e Buedem.
  
  Hien huet eng zweet Flare geschoss, dës Kéier no riets. An erëm ass d'Amber Infusioun ouni Spuer verschwonnen. Hien huet e puer Glühstécker gebrach an se no vir geheit fir hire Wee ze beliichten.
  
  De bloe Rand vum Cliff ass sechs Féiss virun hinnen gefall.
  
  Den Drake huet sech ganz schwindeleg gefillt, awer huet sech gezwongen weiderzemaachen. E puer méi Schrëtt an hien huet sech Gesiicht zu Gesiicht mat Leedung fonnt.
  
  "Ech gesinn näischt. Bullshit".
  
  "Mir kéinten net all dëse Wee kommen ouni déi verdammt Däischtert eis ophalen." D'Karin huet jidderengem seng Gedanken ausgedréckt. "Probéiert nach eng Kéier, Drake."
  
  Hien huet en drëtte Blëtz an d'Void geschéckt. Et waren e puer liichtschwaache Highlights an dësem Schéiss wéi hien geflunn ass. Et war eppes op der anerer Säit vum Ofgrond. E grousst Gebai.
  
  "Wat war et?" De Ben huet begeeschtert.
  
  De Blitz ass séier verschwannen, e kuerze Liewensfonk verluer fir ëmmer an der Däischtert.
  
  "Waart do," sot de leschten verbleiwen Delta Zaldot, e Mann mam Ruffzeichen Merlin. "Wéi vill Bernsteinblénken hu mir nach?"
  
  Den Drake huet seng Rimmer a Rucksak iwwerpréift. Komodo huet datselwecht gemaach. D'Zuel, mat deenen se erauskomm sinn, war ongeféier drësseg.
  
  "Ech weess wat Dir denkt," sot de Komodo. "Feierwierker, richteg?"
  
  "Eng Kéier," sot de Merlin, de Waffenexpert vum Team, grujeleg. "Fannt eraus wat mir ze dinn hunn an huelt et dann zréck op eng Plaz wou mir fir Backup ruffe kënnen."
  
  Den Drake huet geknackt. "accord". Hien huet eng Dose Flares fir d'Retourrees op der Säit gesat, an huet sech dunn fäerdeg gemaach. Komodo a Merlin koumen a stoungen nieft him um Rand.
  
  "Prett?"
  
  Een nom aneren, a séier nofolgend, hu si Rakéit no Rakéit héich an d'Loft geschoss. D'Amber Liicht huet op hirem héchste Punkt hell gebrannt an huet eng blendend Glanz erausbruecht, déi d'Däischtert verdriwwen huet.
  
  Fir déi éischte Kéier an der Geschicht ass d'Dagesliicht an déi éiweg Däischtert komm.
  
  De pyrotechnesche Display huet ugefaang en Effekt ze hunn. Wéi Flare no Flare weider fléien an explodéieren ier se lues erofgaange sinn, huet déi rieseg Struktur um aneren Enn vun der riseger Höhl opgestan.
  
  De Ben huet gebrach. Karin huet gelaacht. "Brillant".
  
  Wéi se iwwerrascht nogekuckt hunn, ass d'Pechtdäischtert a Brand gestach an eng beandrockend Struktur huet ugefaang ze gesinn. Als éischt eng Rei vun Bogen an d'Réckmauer geschnëtzt, dann eng zweet Zeil ënnert hinnen. Duerno gouf et offensichtlech datt d'Béi tatsächlech kleng Zëmmer waren - Nischen.
  
  Ënnert der zweeter Rei hu se eng Drëttel gesinn, dann eng véiert, an dann Reihen op Reihen, wéi blannend Luuchten déi grouss Mauer erofgeschloen hunn. An an all Nisch hunn grouss glänzend Schätz déi flüchteg Herrlechkeet vun der dreiwender Bernsteinhell reflektéiert.
  
  De Ben war iwwerrascht. "Dëst ... dëst ..."
  
  Drake an Delta Team weider Rakéitenoofwiersystem Rakéitenoofwiersystem. Si schéngen d'massiv Chamber a Flamen ze bréngen. E herrlecht Feier ass ausgebrach an huet virun hiren Ae gerappt.
  
  Endlech huet den Drake seng lescht Flare ofgeschoss. Hien huet dunn e Moment geholl fir déi beandrockend Offenbarung ze schätzen.
  
  Ben stottert. "Et ass enorm ... et ass -"
  
  "En anert Graf vun de Gëtter." Drake fäerdeg mat méi Suerg a senger Stëmm wéi Iwwerraschung. "Op d'mannst dräimol méi wéi an Island. Jesus Christus, Ben, wat d'Häll ass lass?"
  
  
  ***
  
  
  D'Réckrees, obwuel nach ëmmer mat Gefor gefeelt ass, huet d'Halschent vun der Zäit an d'Halschent vum Effort gedauert. Dat eenzegt grousst Hindernis war e grousse Spalt, wou se eng aner Zip-Linn opgeriicht hunn fir zréck ze kommen, obwuel de Lust-Raum ëmmer e Problem fir d'Jongen war, wéi d'Karin mat engem Säitebléck op Komodo drop higewisen huet.
  
  Zréck duerch de Cook's Hell Gate Arch, hu si duerch d'Lavasteng zréck op d'Uewerfläch gestampt.
  
  Den Drake huet déi laang Rou gebrach. "Wow, dëst ass dee beschte Geroch vun der Welt elo. Endlech frësch Loft."
  
  Dem Mano Kinimaki seng Stëmm koum aus der Däischtert ronderëm. "Huelt deen hawaiianeschen Atem vu frëscher Loft, Mann, an Dir wier méi no bei Ärem Zil."
  
  Leit a Gesiichter sinn aus der Hallefdäischtert erauskomm. De Generator gouf gestart, beliicht e séier opgestallte Set vu Stringlichter. En Terrain Dësch gouf opgestallt. De Komodo huet hir Plaz gemellt wéi se ugefaang hunn d'Lavasteng erop ze klammen. Dem Ben säi Signal ass zréck a säin Handy huet véiermol mat enger Äntwertmaschinn gepipert. D'Karin huet datselwecht gemaach. D'Eltere konnten uruffen.
  
  "Nëmme véier Mol?" Den Drake huet mat engem Grinsen gefrot. "Si mussen dech vergiess hunn."
  
  Den Hayden ass elo bei hinnen gaang, e schaarfe, midd ausgesinn Hayden. Awer si huet lächelt an huet de Ben ängschtlech ëmbruecht. D'Alicia ass gefollegt, an huet den Drake mat mäerdereschen Aen ugesinn. An an de Schatten huet den Drake de May gesinn, eng schrecklech Spannung gouf op hirem Gesiicht reflektéiert.
  
  Et war bal Zäit fir hir Rechnung. D'japanesch Fra, net déi englesch Fra, schéngt am meeschte ongenéiert ze sinn.
  
  Den Drake huet déi donkel Wollek vun Depressioun vu senge Schëlleren gerëselt. Hien huet dat Ganzt ofgeschloss andeems hien déi gebonnen a geckeg Figur vum Blood King op den ongläiche Buedem bei hire Féiss geheit huet.
  
  "Dmitry Kovalenko." Hien huet gekrasch. "Kinnek vun der Bell Enn. Déi am meeschte verduerwe vu senger Aart. Jiddereen wëll e puer Kick?
  
  Dee Moment ass d'Figur vum Jonathan Gates aus dem wuessende Kaméidi ronderëm de temporäre Lager materialiséiert. Den Drake huet seng Aen zougemaach. Hie wousst datt de Kovalenko perséinlech dem Gates seng Fra ëmbruecht huet. Gates hat méi Grënn fir de Russesch ze verletzen wéi souguer den Drake an d'Alicia.
  
  "Probéieren". - huet den Drake gejot. "Iwwregens, de Bastard brauch net all seng Äerm a Been am Prisong."
  
  Hien huet gesinn datt de Ben an d'Karin sech dréinen an sech fortgedréint hunn. An deem Moment huet hien en Abléck op de Mann erfaasst, deen hie ginn ass. Hien huet d'Batterkeet gesinn, d'wénkeg Roserei, d'Spiral vum Haass a Ressentiment, déi dozou féieren, datt hien ee wéi de Kovalenko selwer gëtt, an hie wousst datt all dës Emotiounen him géifen iessen a schliisslech änneren, hien an eng aner Persoun maachen. Et war en Enn, dee keng vun hinnen wollt ...
  
  ... Dat ass, Alison oder Kennedy.
  
  Hien huet sech och ewechgedréit an huet en Aarm ëm jidderee vun de Blake seng Schëlleren geluecht. Si hunn ëstlech gekuckt, laanscht eng Rei vu wackelege Palmen, op déi wäit fonkelne Luuchten an de béisen Ozean.
  
  "Eppes wéi dëst ze gesinn kann eng Persoun änneren," sot den Drake. "Kéint him nei Hoffnung ginn. Zäit gëtt gegeben."
  
  De Ben huet geschwat ouni sech ëmzedréien. "Ech weess, datt Dir elo en Dinoroc Zitat wëllt, awer ech ginn Iech et net. Amplaz kéint ech e puer relevant Zeilen aus "Haunted" zitéieren. Wéi iwwer dëst?"
  
  "Zitéiert Dir elo Taylor Swift? Wat ass do falsch gaang?"
  
  "Dës Streck ass sou gutt wéi all Ären Dinorocks. An Dir wësst et."
  
  Awer den Drake géif et ni zouginn. Amplaz huet hien op d'Gespréich gelauschtert, déi hannert hinnen zréck an zréck koum. Terroristesch Komplott goufen intelligent a séier ofgelenkt, awer et waren nach e puer Affer. Eng inévitabel Konsequenz beim Ëmgang mat Fanatiker a Verréckten. D'Land war am Trauer. De President war ënnerwee an hat schonn eng weider komplett Reform vun den USA versprach. Intelligenz System, obwuel et nach ëmmer onkloer war wéi iergendeen Kovalenko aus der Ausféierung vun engem Plang stoppen konnt, deen zwanzeg Joer an de Wierker war, wann hien all dës Zäit als einfach eng mythesch Figur ugesi gouf.
  
  Ganz ähnlech wéi d'Gëtter an hir Iwwerreschter déi se elo fonnt hunn.
  
  Wéi och ëmmer, d'Lektioune goufe geléiert, an d'USA an aner Länner ware décidéiert et alles Rechnung ze huelen.
  
  D'Fro vun Uklo géint déi, déi un d'Muecht gestallt goufen, déi ënner Zwang an aus Angscht fir d'Wuel vun hire Léifsten gehandelt hunn, wäert de Justizsystem fir Joere verbannen.
  
  Awer dem Blood King seng Gefaange goufen befreit a mat hire beléiften erëm vereenegt. De Gates huet versprach, datt de Kovalenko gezwongen wier seng bluddeg Vendetta op déi eng oder aner Manéier opzeginn. Den Harrison gouf mat senger Duechter erëm vereenegt, och wann kuerz, an d'Nouvelle huet den Drake just méi traureg gemaach.
  
  Wann seng eege Duechter gebuer a gär an dann entfouert wier, hätt hien datselwecht gemaach wéi den Harrison?
  
  Natierlech géif hien. All Papp géif Himmel an Äerd plënneren an alles dertëschend fir säi Kand ze retten.
  
  Den Hayden, Gates a Kinimaka sinn vum Kaméidi fortgaang bis se no bei den Drake a sengem Grupp waren. Hie war frou Komodo an den iwwerliewende Delta Zaldot, Merlin, och mat hinnen ze gesinn. D'Bänn, déi a Kameradschaft an Handlung geschmied goufen, waren éiweg.
  
  Den Hayden huet Gates gefrot iwwer e puer Typ mam Numm Russell Cayman. Et huet geschéngt, wéi wann dee Mann den Torsten Dahl als Chef vun der islännescher Operatioun ersat hätt, seng Befehle kommen vun uewen ... a vläicht souguer vun enger niwweleg a wäiter Plaz driwwer. Et huet geschéngt datt Cayman en haarde Mann war a rücksichtslos. Hien huet routinéiert geheime Operatiounen geleet an huet nach méi geheimt a gewielt Operatiounen souwuel doheem wéi am Ausland gerücht.
  
  "Cayman ass en Troubleshooter," sot Gates. "Awer net nëmmen dat. Dir gesitt, keen schéngt ze wëssen, wiem seng Troubleshooter hien ass. Seng Clearance iwwerschreift den héchsten Niveau. Säin Zougang ass direkt an bedingungslos. Awer wann et gedréckt gëtt, weess keen fir wien hien wierklech schafft.
  
  Dem Drake säin Handy huet geklappt an hien huet opgehaang. Hien huet den Ecran iwwerpréift a war frou ze gesinn datt den Thorsten Dahl den Uruff war.
  
  "Hey, et ass e verréckten Schwed! Wat ass do, Frënd? Schwätzt nach ëmmer wéi en Idiot?
  
  "Et géif schéngen esou. Ech hu probéiert een zanter e puer Stonnen ze kontaktéieren an ech verstinn. Schicksal ass net léif fir mech."
  
  "Dir hutt Gléck, datt Dir ee vun eis hutt," sot den Drake. "Et waren e puer schwéier Deeg."
  
  "Ma, et ass amgaang nach méi rau ze ginn." Dahl ass zréck.
  
  "Ech bezweifelen datt -"
  
  "Nolauschtert. Mir hunn eng Zeechnung fonnt. Eng Kaart fir méi präzis ze sinn. Mir hunn et fäerdeg bruecht de gréissten Deel dovun z'entschlësselen ier dësen Idiot Cayman et als Top-Level Sécherheetsprobleem klasséiert huet. Hunn den Hayden oder de Gates iwwregens eppes iwwer hien gewuer?
  
  Den Drake blénkt duercherneen. "Kaiman? Wien ass dee Cayman Guy? A wat wësse Hayden a Gates?
  
  "Et ass egal. Ech hu net vill Zäit." Fir d'éischte Kéier huet den Drake gemierkt datt säi Frënd geflüstert a presséiert schwätzt. "Kuckt. D'Kaart, déi mir fonnt hunn, weist op d'mannst d'Plaz vun den dräi Griewer un. Hutt Dir dat verstanen? Et ginn dräi Griewer vun de Gëtter."
  
  "Mir hunn just déi zweet fonnt." Den Drake huet de Wand aus him geklappt. "Et ass enorm."
  
  "Ech hunn mer dat geduecht. Da schéngt d'Kaart richteg ze sinn. Awer Drake, Dir musst dat héieren, dat drëtt Graf ass de gréisste vun hinnen all, an et ass dat Schlëmmst.
  
  "Schlëmmer?"
  
  "Gefëllt mat de schrecklechste Gëtter. Wierklech Eekleges. Béis Kreaturen. Dat drëtt Graf war eppes vun engem Prisong, wou den Doud gezwongen anstatt akzeptéiert gouf. An den Drake ..."
  
  "Waat?"
  
  "Wa mir Recht hunn, mengen ech, et hält de Schlëssel fir eng Aart vun Doomsday Waff."
  
  
  KAPITEL Dräianzechzeg
  
  
  Wéi eng aner Däischtert op Hawaii erofgaang ass an déi nächst Etappe vun engem antike Megaplan ugefaang hunn, hunn den Drake, Alicia a May alles hannerlooss fir hir eege Kris eemol a fir all op en Enn ze bréngen.
  
  Duerch Zoufall hu si den dramateschsten Kader vun allem gewielt. Waikiki Beach mat dem waarme Pazifeschen Ozean, hell beliicht vum Vollmound-Astellung op där enger Säit a Reie vu flamenden Touristenhotelen op der anerer.
  
  Awer haut den Owend war et eng Plaz fir geféierlech Leit an haart Offenbarungen. Dräi Kräfte vun der Natur koumen zesummen an enger Versammlung déi de Verlaf vun hirem Liewen fir ëmmer verännere géif.
  
  Den Drake huet als éischt geschwat. "Dir zwee musst mir soen. Wien huet Wells ëmbruecht a firwat. Dofir si mir hei, also huet et kee Sënn méi ronderëm de Busch ze schloen."
  
  "Dat ass net deen eenzege Grond firwat mir hei sinn." D'Alicia huet d'Mai ugesinn. "Dësen Elf huet gehollef den Hudson ëmzebréngen andeems se iwwer hir kleng Schwëster roueg halen. Et ass Zäit fir mech a mäi Mann e puer almoudesch Revanche ze kréien.
  
  Mai huet lues de Kapp gerëselt. "Et ass net wouer. Äre fetten, idiotesche Frënd - "
  
  "Dann am Geescht vu Wells." Alicia gejaut. "Ech wënschen ech e bësse Fräizäit!"
  
  D'Alicia ass no vir gaang an huet May schwéier an d'Gesiicht geschloen. Dat klengt japanescht Meedchen huet sech gestreckt, dunn opgekuckt a gelaacht.
  
  "Dir hutt Iech erënnert".
  
  "Wat hutt Dir mir gesot datt déi nächst Kéier wann ech dech schloen, ech dech wéi e Mann schloen? Jo, Dir tendéiert net esou eppes ze vergiessen.
  
  D'Alicia huet e Bësch vu Punches entlooss. D'Mai ass zréckgaang an huet all seng Handgelenk gegraff. De Sand ronderëm si gouf opgerappt, duerch hir séier Féiss an zoufälleg Mustere verspreet. Den Drake huet eng Kéier probéiert anzegräifen, mee e Schlag op säi rietst Ouer huet hien zweemol nodenken.
  
  "Just géigesäiteg net ëmbréngen."
  
  "Ech kann näischt verspriechen," huet d'Alicia gemëscht. Si ass gefall an dem May säi richtege Been gefall. D'Mai ass mat engem Gréiss gelant, de Sand huet de Kapp zerquetscht. Wéi d'Alicia ukomm ass, huet d'Mai eng Handvoll Sand an d'Gesiicht geheit.
  
  "Buch".
  
  "Alles ass fair -" Mai lungt. Déi zwou Frae koumen Gesiicht zu Gesiicht. D'Alicia gouf benotzt fir de Kampf zouzemaachen an huet staark Schlag mat hiren Ellbogen, Fausten a Handfläche geworf, awer d'Mai huet jidderee vun hinnen gefaangen oder dodéiert an an Aart geäntwert. D'Alicia huet dem May säi Gürtel gegraff a probéiert hir aus dem Gläichgewiicht ze werfen, awer alles wat hatt erreecht huet war deelweis d'Spëtzt vun de May seng Hosen räissen.
  
  A loosst dem Alicia seng Verteidegung wäit op.
  
  Den Drake blénkt wéi hien d'Evenementer gesinn huet. "Elo gesäit dëst méi no der Wourecht aus." Hien ass zréckgezunn. "Weider".
  
  Mee huet voll Virdeel vun Alicia d'Feeler, an et konnt nëmmen ee géint eng Mee-Klass Krieger ginn. Schloe sinn op d'Alicia gereent, a si ass zréck gestierzt, hire rietsen Aarm hänkt schlëmm an der Angscht, an hir Sternum verbrannt vun de ville Schlag. Déi meescht Krieger hätten no zwee oder dräi Hits opginn, awer d'Alicia war aus méi strenge Saachen gemaach, an och um Enn huet si sech bal zesumme gezunn.
  
  Si huet sech zréck duerch d'Loft gehäit, huet d'Mai mat engem duebele Been an de Bauch geschloen an iwwerrascht. D'Alicia ass um Réck am Sand gelant an huet hire ganze Kierper op d'Kopp gedréint.
  
  Nëmme fir eng Planz Gesiicht vun der komplexer Uerdnung ze treffen. E Punch op de Bauch hätt den Hulk kënnen ausschloen, awer et huet de Mai net emol gestoppt. Hir Muskelen hunn de Schlag mat Liichtegkeet geholl.
  
  D'Alicia ass gefall, d'Luucht ass bal ausgaang. Stäre schwammen virun hiren Ae, an net déi selwecht déi um Nuetshimmel blénken. Si huet gekrasch. "Verdammt Glécksschoss."
  
  Mee May war schonn un den Drake gedréint.
  
  "Ech hunn de Wells ëmbruecht, Drake. Ech hu gemaach".
  
  "Ech hunn et fréi gemierkt," sot hien. "Dir musst e Grond hunn. Wat war et?"
  
  "Dir géift dat net soen, wann ech den alen Bastard ëmbréngen." D'Alicia huet ënnert hinnen gekrasch. "Dir géift mech e Psycho Bitch nennen."
  
  Den Drake huet hatt ignoréiert. Mai huet de Sand aus den Hoer gerëselt. No enger Minutt huet si en déif Otem geholl an déif an seng Ae gekuckt.
  
  "Wat ass dat?"
  
  "Zwee Grënn. Déi éischt an einfachst Saach ass datt hien iwwer dem Chika seng Entféierung erausfonnt huet a gedroht huet Iech ze soen.
  
  "Awer mir kënnen iwwer schwätzen -"
  
  "Ech weess. Dëst ass just e klengen Deel."
  
  Nëmmen e klengen Deel, huet hien geduecht. War dem May seng Schwëster e klengen Deel entfouert?
  
  Elo huet d'Alicia sech op d'Been gekämpft. Si huet sech och op den Drake gedréint, hir Ae mat oncharakteristescher Angscht gefëllt.
  
  "Ech weess," huet d'May ugefaang, dunn op d'Alicia gewisen. "Mir wëssen eppes vill Schlëmmeres. Eppes schrecklech ..."
  
  "Jesus, wann Dir dëst net dobausse setzt, schéissen ech déi zwee vun Äre Fucking Kapp."
  
  "Virun allem sollt Dir wëssen datt de Welles Iech ni d'Wourecht géif soen. Hie war en SAS. Hie war en Offizéier. An hien huet fir eng kleng Organisatioun geschafft sou héich an der Liewensmëttelkette datt se d'Regierung leeft.
  
  "Wierklech? Iwwer wat?" Dem Drake säi Blutt huet op eemol gefruer.
  
  "Datt Är Fra - Alison - ëmbruecht gouf."
  
  Säi Mond huet sech beweegt, awer huet keen Toun gemaach.
  
  "Dir sidd ze no bei engem. Si hunn dech gebraucht fir dëst Regiment ze verloossen. An hiren Doud huet Iech opginn."
  
  "Awer ech wollt fortgoen. Ech wollt de SAS fir hatt verloossen!
  
  "Keen wousst," sot Mai roueg. "Och si wousst et net."
  
  Den Drake blénkt, fillt eng plötzlech Feuchtigkeit an de Ecker vu sengen Aen. "Si hat eist Kand."
  
  D'Mai huet hie mat engem groe Gesiicht ugesinn. D'Alicia huet sech ëmgedréit.
  
  "Ech hunn nach ni jidderengem gesot," sot hien. "Ni".
  
  D'hawaiianesch Nuecht huet ronderëm si gekrasch, déi staark Surf huet laang vergiesse Lidder vun den Antiken geflüstert, d'Stären an de Mound hunn sou dispassionéiert wéi ëmmer erof gekuckt, Geheimnisser behalen an no de Verspriechen gelauschtert, déi de Mënsch dacks maache kann.
  
  "An et gëtt nach eppes," sot Mai an d'Däischtert. "Ech hunn vill Zäit mat Wells verbruecht wéi mir ronderëm Miami gesprongen hunn. Wärend mir an deem Hotel waren, wësst Dir, deen an Stécker geblosen ass, hunn ech héieren, wéi hien op d'mannst eng hallef Dose mol mat engem Mann um Telefon schwätzt...
  
  "Wat fir eng Persoun?" Drake gesot séier.
  
  "De Mann säin Numm war Cayman. Russell Cayman."
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  An de véier Ecker vun der Äerd
  
  
  KAPITEL FIRST
  
  
  D'Verteidegungssekretärin Kimberly Crow souz mat engem wuessende Gefill vu Besuergnëss an hirem scho rennen Häerz. Si war zwar net laang op der Aarbecht, awer si huet geduecht datt et net all Dag war datt e Véier-Stäre-Arméi-General an en héije CIA-Beamten en Audienz mat engem vun hirer Statur gefuerdert hunn.
  
  Et war e klengen, däischter awer dekoréiert Zëmmer an engem Hotel am Zentrum vu Washington; eng Plaz wou si gewinnt war, wann d'Saachen e bësse méi Takt geruff hunn wéi soss. Déi däischter Beliichtung reflektéiert schwaach aus Honnerte vu Gold a massiven Eichenobjekter, déi dem Raum e méi geleeëntleche Gefill ginn an d'Features an ëmmer verännerend Ausdréck vun deenen, déi hei getraff hunn, ënnersträichen. Qrow gewaart fir déi éischt vun hinnen ze schwätzen.
  
  De Mark Digby, de CIA Mann, ass direkt op de Punkt komm. "Äert Team ass verréckt, Kimberly," sot hien, säin Toun huet duerch d'Atmosphär geschnidden wéi Säure duerch Metall. "Schreift säin eegene Ticket."
  
  De Qrow, deen dës ätzend Attack gewaart hat, hat gehaasst an d'Verteidegung ze goen, awer hien hat wierklech keng Wiel. Och wéi si geschwat huet, wousst si datt et genau war wat den Digby wollt. "Si hunn en Opruff fir Prozess gemaach. Am Feld. Ech gefällt et vläicht net, Mark, awer ech bleiwen domat."
  
  "An elo si mir hannendrun," huet de Generol George Gleason onzefridden gegrummt. En neit Engagement war alles wat hien interesséiert huet.
  
  "An der Course no sougenannten 'Vakanzplazen'? Reider? Wann ech glift. Eis beschte Geescht hunn de Code nach net geknackt.
  
  "Bleift drun, jo?" Digby weider wéi wann Gleeson net ënnerbrach hätt. "Wat iwwer hir Entscheedung fir en Zivilist ëmzebréngen?"
  
  De Qrow huet de Mond opgemaach, awer näischt gesot. Et ass besser dëst net ze maachen. Digby wousst kloer méi wéi si huet a wäert all leschte bëssen vun et benotzen.
  
  Hien huet direkt op hir gekuckt. "Wat ass et, Kimberly?"
  
  Si huet op hien zréck gekuckt, näischt gesot, d'Loft knascht elo tëscht hinnen. Et war kloer datt Digby als éischt géif briechen. De Mann huet praktesch gekrasch mat sengem Besoin fir ze deelen, seng Séil auszegoen an se no sengem Denken ze formen.
  
  "E Mann mam Numm Joshua Vidal huet hinnen mat hirer Enquête gehollef. Meng Equipe um Terrain wousst net firwat se no him gesicht hunn, oder firwat se all d'Kameraen am Iwwerwaachungsraum ausgeschalt hunn,"Hien huet gestoppt, "bis se spéider gepréift hunn a fonnt hunn ..." Hien huet de Kapp gerëselt, gefiermt Chagrin méi schlëmm wéi déi meescht Seefoperstären.
  
  Qrow liesen tëscht den Zeilen, Gefill déi vill Schichten vun Dreck. "Hutt Dir e komplette Bericht?"
  
  "Ech gleewen". Den Digby huet entscheedend geknackt. "Et wäert um Owend op Ärem Dësch sinn."
  
  Qrow blouf roueg iwwer alles wat se iwwer déi lescht Missioun wousst. D'SPEAR-Team huet Kontakt gehalen - kaum - awer si woussten e bëssen iwwer wat geschitt ass. Wéi och ëmmer, de Mord vun dësem Joshua Vidal, wann et iwwerhaapt richteg ass, wäert déif a wäitreechend Konsequenze fir d'Team hunn. Dobäi kënnt de Mark Digby, dee war déi Aart vu Mann, dee frou war all Feeler ze korrigéieren, deen seng eege Goaler weider bruecht huet, an dem Hayden seng Equipe kann d'USA einfach eng Schimmt genannt ginn. Si kënnen opgeléist ginn, klasséiert als Flüchtlingen ënner Verhaftung, oder ... méi schlëmm.
  
  Alles hänkt vum Digby säi Plang of.
  
  Crowe huet misse ganz virsiichteg trëppelen, hir eegen zimlech schwiereg Carrière am Kapp behalen. Sou wäit ze kommen, sou héich ze ginn, war net ouni seng Geforen - an e puer hunn nach ëmmer hannert hatt gelauert.
  
  De Generol Gleason huet gelaacht. "Et beweegt näischt no vir. Besonnesch déi Leit, déi an de Felder schaffen.
  
  De Qrow wénkt dem Generol. "Ech stëmmen, George. Mee SPEAR hat a weiderhin eng vun eisen effektivsten Teams ze hunn, zesumme mat SEAL Teams 6 an 7. Si sinn ... eenzegaarteg op vill Manéiere. Ech mengen, wuertwiertlech, et gëtt keng aner Equipe op der Welt wéi si.
  
  Dem Digby säi Bléck war schwéier. "Ech gesinn dëst als eng héich prekär Positioun anstatt eng Superior. Dës SWAT Teams brauche méi kuerz Léngen, net méi locker Ketten.
  
  De Qrow huet d'Atmosphär verschlechtert a wousst datt et nach méi schlëmm viraus wier. "Äert Team ass vun de Schinne gaang. Si hunn intern Problemer. Bausse Mystèren, déi eis nach all an den Arsch bäisse kënnen ..." Hien huet gestoppt.
  
  De Generol Gleason huet erëm gegrommelt. "Déi lescht Saach, déi mir brauchen, ass e Team vu schlëmmen multinationale Firmen, déi vun den USA ugestallt ginn, verréckt iwwerséiesch, an en anere Schäissstuerm kreéieren. Besser d'Bänn ze schneiden soulaang mir kënnen."
  
  Qrow konnt hir Iwwerraschung net verstoppen. "Vu wat schwätz du?"
  
  "Mir soen näischt." Den Digby huet op d'Maueren gekuckt wéi wann hien erwaart huet dem Dumbo seng Oueren ze gesinn.
  
  "Sidd Dir, datt se solle festgeholl ginn?" si huet gedréckt.
  
  Digby huet de Kapp bal onmerkbar gerëselt; kaum bemierkenswäert, awer eng Bewegung déi Warnungsklacken déif an der Séil vum Qrow geklappt huet. Si huet et net gär, net e bëssen, awer deen eenzege Wee fir déi schrecklech Spannungen am Raum ze entlaaschten an ze verloossen war weider ze goen.
  
  "Setzt e Pin an et," sot si mat enger liichter Stëmm wéi si konnt sammelen. "A loosst eis deen anere Grond diskutéieren datt mir hei sinn. An de véier Ecker vun der Äerd."
  
  "Komm mir schwätzen direkt", sot de Generol. "A kuckt op Fakten, net Fabelen. D'Fakten soen datt e puer Psychos op drësseg Joer al Manuskripter gestouss sinn, déi vu Krichsverbriechen geschriwwe goufen, déi sech a Kuba verstoppt hunn. D'Fakten soen datt dës Rëtsch Psychos viru gaangen ass an se an de Verdammt Netzwierk geleet hunn, wat ganz natierlech fir dës Rëtsch ass. Dëst sinn d'Fakten."
  
  Crow wousst vun der Aversioun vum Generol géint den archeologesche Folklore a säi komplette Manktem u Fantasi. "Ech mengen et, George."
  
  "Wëllt Dir e puer méi?"
  
  "Ma, ech si ganz sécher datt mir se amgaang sinn ze héieren."
  
  "All rosen Wëssenschaftler, all Indiana fucking Jones wannabe an opportunistesche Kriminell op der Welt huet elo Zougang zu der selwechter Informatioun wéi mir maachen. All Regierung, all Spezial Kräfte Team, all Black Ops Eenheet huet et gesinn. Och déi, déi net existéieren. A grad elo ... si hunn all hir dreckegste Opmierksamkeet op eng Plaz konzentréiert.
  
  Qrow war net sécher datt si seng Analogie gär hätt, awer huet gefrot: "Wéi eng?"
  
  "Plan fir d'Uerdnung vum leschte Uerteel. Plan fir d'Enn vun der Welt."
  
  "Elo kléngt dat e bëssen dramatesch vun Iech, Generol."
  
  "Ech liesen et verbatim, dat ass alles."
  
  "Mir hunn et all gelies. All dëst ", interjected Digby. "Natierlech muss dëst eescht geholl ginn a kann fir de Moment net reduzéiert ginn. D'Haaptdokument, dat se d'"Uerdnung vum leschte Uerteel" nennen, bezitt sech op d'Reiter an, mir gleewen, d'Uerdnung an där se gesicht solle ginn.
  
  "Awer -" De Gleason konnt sech kloer net hëllefen. "Véier Ecker. Dëst ass komplett onlogesch."
  
  De Qrow huet him gehollef virzegoen. "Ech denken, datt dëst op Zweck kodéiert ass, George. Fir d'Entscheedung ze komplizéieren. Oder maacht et sou datt et nëmme verfügbar ass fir déi vun der Uerdnung gewielt.
  
  "Ech hunn et net gär". De Gleason huet ausgesinn wéi wann hie verréckt wier.
  
  "Ech si sécher". Qrow huet den Dësch virun hirem geklappt. "Awer kuckt - d'Manuskript stellt vill Froen op, déi all nach keng Äntwerten hunn. Am Fong, wou sinn se elo ... Den Uerder?
  
  "Dëst ass op kee Fall dat gréisste Geheimnis mat deem mir konfrontéiert sinn," war Digby net averstan. "Dëse Plang ass wat mir mat all Vielfalt musse wenden."
  
  Qrow genéisst d'Victoire vun dëser besonnesch Manipulatioun. "SPEARS si schonn an Ägypten", huet si bestätegt. "D'Manuskript op Gesiichtswäert ze huelen an unzehuelen datt eis fréi Interpretatiounen richteg sinn ass wou mir solle sinn."
  
  Digby huet seng ënnescht Lip gebass. "Dëst ass alles gutt," sot hien, "awer et bréngt eis och de ganze Krees op wou mir wëllen sinn. Eng Entscheedung muss elo getraff ginn, Kimberly.
  
  "Elo?" Si war wierklech iwwerrascht. "Si ginn néierens an et wier e Feeler se vum Terrain ze huelen. Ech huelen un, Dir hutt d'Manuskript verstanen? Véier Reider? Déi lescht véier Waffen? Krich, Eruewerung, Hongersnout, Doud. Wann dëst eng valabel Fuerderung ass, brauche mir se ze maachen wat se am Beschten maachen.
  
  "Kimberly." Den Digby huet seng Aen reift. "Dir an ech hu ganz aner Meenungen iwwer wat et ass."
  
  "Dir kënnt sécherlech hir fréier Erfolleger net erausfuerderen?"
  
  "Wéi definéiert Dir Erfolleg?" Den Digby huet seng Hänn op eng onheemlech schmuel Manéier verbreet. "Jo, si neutraliséiert verschidde Bedrohungen, awer och d'SEALs, d'Rangers, d'CIA Special Activities Division, d'SOG, d'Marine Raiders ..." Hien huet gestoppt. "Kuckt wou ech higoen?"
  
  "Dir sot mir brauche kee SPIR."
  
  Den Digby huet bewosst seng Ae gerullt. "Et ass ni geschitt".
  
  Qrow huet méi wéi eng Sekonn gedauert fir déi virgesinn Beleidegung ze berücksichtegen. Si huet vum Digby op Gleason gekuckt, awer de Generol huet nëmme mat engem impassivene, stoesche Look reagéiert, ouni Zweiwel den baussenzege Ausdrock vu senger kreativer Sträif. Et war hir kloer wou SPIR gelongen ass. De Gleeson huet dat oprecht net verstanen, an den Digby huet en anert Zil verfollegt.
  
  "Fir elo," sot si, "hu mir nëmme Wierder a Berichter, meeschtens Rumeuren. Dës Equipe huet hiert Liewe riskéiert, hir Männer verluer an ëmmer erëm fir dëst Land geaffert. Si hunn d'Recht ze schwätzen."
  
  Digby huet e Gesiicht gemaach, awer näischt gesot. De Qrow huet sech op sengem Stull zréckgezunn, an huet sech an der roueger Atmosphär genoss, déi nach ëmmer an de véier Ecker vum Raum duerchgestrachenem ass an engem Versuch fokusséiert ze bleiwen. Een erfuerdert Konzentratioun a Rou beim Ëmgang mat gëftege Schlaangen.
  
  "Ech proposéieren d'Leit op TerraLeaks ze schécken an engem Versuch dëse Flux vun Informatioun ze stoppen," sot si. "Bis d'Authentizitéit vun dëser Uerdnung etabléiert ass. Wat wäert geschwënn geschéien, "huet si derbäigesat. "Mir ënnersichen de kubanesche Bunker wou et fonnt gouf. A mir loossen Team SPEAR seng Aarbecht maachen. Keen wäert et méi séier maachen."
  
  De Generol Gleason wénkt averstanen. "Si sinn do," huet hien geruff.
  
  Den Digby huet dunn breed op hatt gelaacht, an op d'Kaz bezeechent déi d'Crème krut. "Ech akzeptéieren all Är Virschléi," sot hien. "Ech wëll op Rekord goen wéi ze soen datt ech net mat hinnen averstane sinn, awer ech wäert d'accord sinn. An am Géigenzuch wëll ech, datt Dir meng kleng Propositioun akzeptéiert.
  
  Léif Gott, nee. "Wéi vun hinnen?"
  
  "Mir schécken eng zweet Equipe. Fir si ze decken a vläicht hinnen ze hëllefen.
  
  Qrow wousst wat hie gesot huet. "Fir ze decken" huet gemengt ze beobachten, an "ze hëllefen" ganz méiglecherweis gemengt auszeféieren.
  
  "Wéi eng Equipe?"
  
  "SEAL Team 7. Si kommen no."
  
  "Onheemlech." Qrow huet de Kapp gerëselt. "Mir hunn zwou vun eise beschten Équipen an der selwechter Regioun zur selwechter Zäit. Wéi ass dat geschitt?
  
  Digby huet et fäerdeg bruecht onbestänneg ze bleiwen. "Preng Zoufall. Awer Dir musst d'accord sinn datt zwee besser si wéi een."
  
  "Fin". Qrow wousst datt si keng aner Wiel hat wéi averstanen. "Awer ënner kengen Ëmstänn wäerten déi zwou Équipë sech treffen. Net aus iergendengem Grond. Alles kloer?"
  
  "Nëmme wann d'Welt dovun ofhänkt." Den Digby huet gelaacht, d'Fro vermeit an de Gleeson veruersaacht ze kräischen.
  
  "Bleift professionell," sot Gleason. "Ech kann an e puer Stonnen siwen am richtege Beräich hunn. Virausgesat datt mer dat zimlech séier eriwwer kréien."
  
  "Bedenkt et iwwer." De Qrow huet d'Koppel refuséiert fir d'Koppel net ze soen datt d'Dier se um Wee eraus an den Hënner schloen. Fir SPEAR kéint et net méi eescht ginn. Fir de Mann, deen de Joshua Vidal ëmbruecht huet, war et brutal. Fir hatt, et kéint all vun den uewe gewiescht sinn a méi schlëmm. Awer fir d'éischt, loosst eis d'Welt retten, huet si geduecht.
  
  Nach eng Kéier.
  
  
  KAPITEL ZWEE
  
  
  Alexandria läit an all senger moderner Herrlechkeet hannert der Plackglasfënster; eng bléiend konkret Metropol fringéiert vun engem glänzend Mier, markéiert vu Palmen an Hoteler, eng kromme Küst an déi onheemlech beandrockend Bibliothéik vun Alexandria.
  
  D'CIA Séchert Haus huet sechs Traffic-choked Bunnen iwwersinn, déi sech lues ëm de Béi vun der Küst gekrommt hunn. All Accès op de rickety Balkon vu baussen war limitéiert duerch schwéier Glas a Baren. Nëmmen d'Haaptrei Sall huet all Unzeeche vun Confort ugebueden; d'Kichen war kleng a provisoresch, déi zwee Schlofzëmmeren ware scho laang Stahlkäfeg ginn. Nëmmen eng Persoun huet d'Séchert Haus op Vollzäitbasis besat, an hie war kloer ausserhalb vu senger Komfortzone.
  
  D'Alicia huet eng Taass Kaffi bestallt. "Hey Mann, dëst si véier schwaarz, zwee mat Mëllech, dräi mat Crème an een mat Zimtgeschmack. Verstoen?"
  
  "Ech net ..." En drësseg-eppes Mann mat dënn-Rand Brëller a buuschtege Wenkbrauwen blénkt rosen. "Ech maachen ... kee Kaffi. Verstitt Dir dat?
  
  "Du verstees net? Gutt, wat d'Häll mëss du hei?"
  
  "Verbindung. Lokal Kontakt. Haushälterin. ech-"
  
  D'Alicia huet spannen d'Aen zougemaach. "Haushälterin?"
  
  "Jo. Awer net esou. Ech - "
  
  D'Alicia huet sech ëmgedréit. "Fuck, Dude. Dir maacht d'Better net. Dir maacht kee Kaffi. Wat d'Häll bezuele mir Iech?"
  
  Den Drake huet säi Bescht probéiert d'Englesch Fra ze ignoréieren, amplaz op d'Versammlung tëscht Smith a Lauren ze fokusséieren. Den New Yorker war bereet an ass an Ägypten geflunn am Moment wou déi nei Bedrohung vun e bëssen alarméierend op Prioritéit ëmgewandelt gouf. Am Zentrum vum Raum stoen mat hiren Hoer erof an e spillereschen Ausdrock op hirem Gesiicht, si war prett d'Team ze aktualiséieren, awer wéi de Smith op d'Lauren koum, sinn eng ganz Rei vun Emotiounen op hatt gefall.
  
  "Net elo," huet si direkt geäntwert.
  
  "Ech liewen," huet de Smith geruff. "Hunn geduecht Dir kéint interesséiert sinn."
  
  Amplaz zréckzekréien, huet d'Lauren en déif Otem geholl. "Ech maache mech Suergen iwwer dech all Dag, all Minutt. Ech gleewen. Hutt Dir et gär, Smith?
  
  Den Zaldot huet de Mond opgemaach fir ze protestéieren, awer d'Alicia huet sech bewosst intervenéiert. "Verdammt, hutt Dir net héieren? Säin Numm ass Lancelot. Hien léiwer et zu Smith. Elo nenne mir hien all esou."
  
  D'Lauren gouf fir d'zweete Kéier an enger Minutt iwwerrascht. "Lance-a-wat? Ass dat net den Numm vum ale Ritter?"
  
  "Natierlech," sot Alicia glécklech. "Dee selwechten Typ deen Ontraulechkeet mat der Fra vum Kinnek engagéiert huet."
  
  "Sidd Dir, ech sollt mech Suergen maachen? Oder ass et Iech egal?"
  
  D'Alicia huet de Smith gekuckt. "Nee. Wann hien dech verléiert, ass dat Bescht wat hien kritt ass e Bavian, an et gi keng rout Gesiichtsaffen an Ägypten. Si huet mat engem froende Bléck ronderëm de Raum gekuckt. "Op d'mannst net ausserhalb vun dësem Raum."
  
  D'Mai stoung elo nieft dem Lauren, no der duebeler Iwwerpréiwung vum Sécherheetssystem vum Safe House op der Säit gesprongen. "Sollte mir d'Operatioun ophalen? Ech denken, dofir ass d'Lauren hei?"
  
  "Jo Jo". D'New Yorker huet séier hir Rou erëmfonnt. "Wëllt Dir all sëtzen? Et kann e bëssen Zäit huelen ".
  
  De Yorgi huet en eidele Sëtz fonnt. Den Drake souz sech op d'Armrest vum Stull, kuckt virsiichteg ronderëm de Raum. Et war him kloer, vun der Säit nogekuckt, wéi den Dal an de Kenzi méi no gewuess sinn, wéi den Hayden vu Kinimaki ewechgerappt ass, an, glécklecherweis, wéi d'Alicia an d'May elo méi akzeptéiere schéngen vuneneen senger Präsenz. Den Drake war immens erliichtert vun dësem Resultat, awer déi nächst grouss Saach war amgaang ze geschéien. De Yorgi ass bal komplett roueg bliwwen zënter senger Offenbarung virun just dräi Deeg.
  
  Ech sinn deen, deen meng Elteren kale Blutt ëmbruecht huet.
  
  Jo, dëst huet d'Feier ënnergruewen, awer keen huet Drock op d'Russen gemaach. Hien huet wierklech vill Längt zouginn, wat hie gemaach huet; Elo huet hien Zäit gebraucht fir d'Erënnerung an tatsächlech Wierder ze iwwersetzen.
  
  D'Lauren huet e bëssen onwuel ausgesinn um Kapp vum Raum ze stoen, awer wéi de Smith zréckgeet, huet si ugefaang ze schwätzen. "Fir d'éischt kënne mir e Virsprong iwwer d'Location vum Tyler Webb sengem Stash hunn. Denkt drun - hien huet versprach datt méi Geheimnisser opgedeckt ginn?
  
  Den Drake huet sech gutt erënnert. Si hu sech zënterhier besuergt iwwer déi potenziell Konsequenzen. Oder op d'mannst zwee oder dräi waren.
  
  "Awer elo hu mir keng Zäit dofir. Méi spéit hoffen ech, datt mir all op eng Rees kënne goen. Awer dëst ... dës nei Bedrohung huet ugefaang wéi d'TerraLeaks Organisatioun eng ganz Rëtsch Dokumenter um Internet gepost huet." Si huet gekrasch. "Méi wéi eng physesch Bomm op eng digital Fondatioun gefall. All d'Dokumenter waren handgeschriwwe, kloer fanatesch a reng selbstverständlech. Regelméisseg al Gerempels. D'Mataarbechter vun TerraLeaks hunn se an engem ale Bunker a Kuba fonnt, eppes wat vu viru Joerzéngte iwwreg ass. Et schéngt, datt de Bunker fréier de Sëtz vun enger Grupp vu Verréckten war, déi sech den Uerde vum leschte Geriicht genannt hunn.
  
  "Kléngt wéi vill laacht," sot den Drake.
  
  "Natierlech war et. Awer a Wierklechkeet ginn d'Saachen vill méi schlëmm. All dës Leit ware Krichsverbriecher, déi Nazi-Däitschland geflücht hunn an sech op Kuba verstoppt hunn. Elo, wéi Dir all wësst, ass et méi einfach eng Lëscht vun de komeschen Schäiss ze maachen, an deenen d'Nazien net interesséiert waren, wéi eng Lëscht vun deem wat se waren. Dës Uerdnung gouf geschaf fir Saachen un déi zukünfteg Generatiounen weiderzeginn. Wa se gefaangen oder ëmbruecht gi wieren, wëlle se iergendwou an Zukunft eng glorräich Resonanz hunn.
  
  "An Dir sot, si hunn et?" Hayden gefrot.
  
  "Ma, nach net. Näischt gouf bewisen. D'Uerdnung bestoung aus zwee Genereel, zwee aflossräich Regierungsfiguren an zwee räiche Geschäftsleit. Zesummen hätte si bedeitend Kraaft a Ressourcen.
  
  "Wéi wëssen mir dat?" Mai gefrot.
  
  "Oh, si hunn näischt verstoppt. Nimm, Evenementer, Plazen. All dëst ass an den Dokumenter. An d'TerraLeaks sinn no no,"Lauren huet de Kapp gerëselt, "wéi se maachen."
  
  "Sot Dir datt jidderee weess?" sot den Drake roueg. "All bluddeg Organisatioun op der Welt? Schäiss." Hien huet de Kapp op d'Fënster gedréint, wéi wann hien d'ganz Welt dobaussen iwwerdenkt, zesummekommen.
  
  "D'Dokument a Fro ass net komplett fäerdeg," huet d'Lauren ugefaang.
  
  D'Alicia huet geschnauft. "Ausser, natierlech, dat ass de Fall."
  
  "Also mir hunn net all d'Informatiounen. Mir kënnen nëmmen dovun ausgoen, datt dës Krichsverbriecher, déi viru ronn 27 Joer vun der Äerd verschwonnen sinn, net d'Chance kruten hir Aarbecht ofzeschléissen.
  
  "Verschwonnen?" Den Dahl huet gemëscht, liicht vu Fouss op Fouss verréckelt. "Normalerweis heescht dat d'Geheimpolizei. Oder Spezial Kräften. Maacht Sënn well se Krichsverbriechen waren.
  
  Lauren huet geknackt. "Dëst ass e Konsens. Awer deen deen "verschwonnen" huet net geduecht fir de geheime Bunker ze sichen.
  
  "Dann wahrscheinlech SAS." Den Dahl huet den Drake gekuckt. "Fett Baaschtert."
  
  "Op d'mannst eis Spezialkräfte ginn net ABBA genannt."
  
  Kinimaka ass an d'Fënster gaangen fir e Bléck ze huelen. "Kléngt wéi d'Mamm vun alle Feeler", huet hien a säi Glas gerammelt. "Ech erlaben dës Informatioun fräi ze verbreeden. Wéi vill Regierunge wäerten dëst gläichzäiteg op d'Juegd maachen?
  
  "Op d'mannst sechs," sot Lauren. "Wat mir wëssen iwwer. Bis elo kéint et méi sinn wéi dat. D'Course huet ugefaang wéi Dir am Peru fäerdeg war.
  
  "Bass Dir fäerdeg?" Smith widderholl. "Mir hunn d'Liewe gerett."
  
  D'Lauren huet d'Schëller gezunn. "Keen beschëllegt Iech dofir."
  
  Den Drake huet sech kloer un dem Smith seng widderholl Ufroe erënnert fir d'Häll während der leschter Missioun ze séieren. Awer elo war net d'Zäit fir dëst Thema opzeweisen. Amplaz huet hien roueg d'Opmierksamkeet vum New Yorker gefaangen.
  
  "Also," sot hien. "Firwat sot Dir eis net genau wat dësen Doomsday Order geplangt huet a wéi et plangt d'Welt ze zerstéieren?"
  
  Lauren huet en déif Otem geholl. "Dann ass et an der Rei. Ech hoffen Dir sidd prett fir dëst."
  
  
  KAPITEL DRIE
  
  
  "Duerch Spiounssatellitten, verstoppte Agenten a Kameraen, Dronen, d'NSA ... Dir nennt et, mir wëssen datt op d'mannst sechs aner Länner rennen fir déi éischt déi véier Ecker vun der Äerd ze fannen. Amerikaner ..." huet si gestoppt, an huet geduecht, "gutt ... Amerikaner sinn ... Dir wëllt virun aneren dohinner kommen. Net nëmme fir de Prestige, mee och well mir einfach net kënne soen wat een aneren mat deem wat se fannen wäert maachen. D'Gefill ass ... wat wann Israel e geheime Killer aus dem Land fënnt? Wat wann China déi véier fënnt?
  
  "Also dat sinn déi bestätegt Länner, déi um Projet deelhuelen?" De Kensi huet roueg gefrot. "Israel?"
  
  "Jo. Plus China, Frankräich, Schweden, Russland a Groussbritannien.
  
  Den Drake huet geduecht datt hien e puer vun de involvéierte Leit kannt. Et war falsch datt hien géint si huet misse schaffen.
  
  "Schwiereg," sot hien. "Wat sinn déi genee Commanden?"
  
  D'Lauren huet hire Laptop iwwerpréift fir sécher ze sinn. "Si enthalen eng schrecklech vill 'no fail' an 'zu all Präis'."
  
  "Si gesinn et als eng global Bedrohung," sot Hayden. "Firwat net? Et bleiwen ëmmer nëmmen e puer Deeg bis déi nächst Apokalypse.
  
  "An awer," sot den Drake, "mir sinn all wesentlech op der selwechter Säit."
  
  Hayden blénkt him. "Wow. Halt op Drogen maachen, Jong."
  
  "Nee, ech hunn gemengt -"
  
  "Ze vill Schlag hunn hien endlech verréckt." Dahl huet gelaacht.
  
  Dem Drake seng Ae sinn erweidert. "Halt Äre Mond." Hien huet eng Paus gemaach. "Hutt Dir Ufroen iwwer Är Yorkshire gemaach? Jiddefalls, wat ech gemengt war, datt mir all speziell Kräften sinn. Aus dem selwechte Stoff schneiden. Mir solle sécher wéi d'Häll net géigesäiteg ronderëm d'Welt verfollegen."
  
  "Ech averstanen," sot Hayden ouni Emotiounen. "Also mat wiem wäert Dir dëst diskutéieren?"
  
  Den Drake huet seng Hänn verbreet. "President Coburn?"
  
  "Fir d'éischt musst Dir laanscht de Verdeedegungsminister goen. An anerer. De Cole ass vu méi wéi nëmme kierperleche Maueren ëmginn, an e puer vun hinnen sinn net ouni Krenellatiounen.
  
  "Net all Équipë wäerten Frëndschaftsmätscher spillen," huet de Kenzie zouversiichtlech derbäigesat.
  
  "Sécherlech". Den Drake huet opginn an huet sech gesat. "Sorry, Lauren. Fuert weider."
  
  "Riets. Also, jidderee huet déi geläscht Dokumenter gelies. Meeschtens ass et Nazi Bullshit, fir éierlech ze sinn. An ech liesen dëst verbatim. D'Säit, déi no dësem ongléckleche Grupp benannt ass, mam Titel "Uerdnung vum leschten Uerteel", weist kloer déi sougenannte "Reschtplazen" vun de Véier Reiter un: Krich, Eruewerung, Hongersnout an Doud.
  
  "Aus dem Buch vun der Offenbarung?" Hayden gefrot. "Déi véier Reiter?"
  
  "Jo." D'Lauren huet geknackt, nach ëmmer duerch déi vill Notizen gekuckt, déi vun e puer vun de beschte Geeks an Amerika bestätegt goufen. "D'Lämmche vu Gott mécht déi éischt véier vun de siwe Sigel op, déi véier Kreaturen erausbréngen, déi op wäiss, rout, schwaarz a blass Gesiicht Päerd reiden. Natierlech si se iwwer d'Joren un alles verbonnen a sinn ëmmer erëm an der populärer Kultur ëminterpretéiert ginn. Si goufen souguer als Symbol vum Réimesche Räich a seng spéider Geschicht beschriwwe ginn. Mee hey, d'Nazis konnten domat spillen egal wéi se wollten, oder? Elo ass et vläicht am beschten, wann ech dat ofginn. Si huet e Stack Pabeieren aus hirem Portfolio erausgezunn, méi geschäftlech ausgesinn wéi den Drake hatt jee gesinn huet. Eng interessant Ännerung fir d'Lauren, an een, deen hatt schéngt zu Häerz geholl ze hunn. Hien huet séier op de Pabeier gekuckt.
  
  "Ass dat d'Saach, déi jidderee gebrannt huet? Uerdnung?
  
  "Jo, liesen dëst."
  
  Den Dahl huet et haart gelies, während déi aner et erageholl hunn.
  
  "An de véier Ecker vun der Äerd hu mir déi Véier Reiter fonnt an hinnen de Plang fir den Uerde vum Last Uerteel beschriwwen. Déi, déi d'Judgment Crusade a seng Nofolger iwwerliewen, wäerte richteg Herrschaft hunn. Wann Dir dëst liest, si mir verluer, also liest a befollegt mat Vorsicht. Eis lescht Joeren sinn verbruecht fir déi lescht véier Waffe vun de Weltrevolutiounen ze sammelen: Krich, Eruewerung, Hongersnout an Doud. United, si wäerten all Regierungen zerstéieren an eng nei Zukunft opmaachen. Sidd prett. Fannt se. Rees an déi véier Ecker vun der Äerd. Fannt d'Reschtplaze vum Papp vun der Strategie an dann de Khagan; de schlëmmsten Indianer dee jeemools gelieft huet, an dann de Plo vu Gott. Awer net alles ass wéi et schéngt. Mir hunn de Khagan am Joer 1960 besicht, fënnef Joer no der Fäerdegstellung, an hunn d'Eruewerung a sengem Sarg gesat. Mir hunn de Scourge fonnt deen de richtege Last Uerteel bewaacht. An deen eenzegen Killcode ass wann d'Päerder opgetaucht sinn. Et gi keng Identifikatiounszeechen op de Schanken vum Papp. Den Indianer ass vu Waffen ëmginn. D'Uerdnung vum leschten Uerteel leeft elo duerch Iech a wäert fir ëmmer iewescht regéieren.
  
  Den Drake huet et alles opgeléist. Vill Hiweiser, vill Wourechten. Vill Aarbecht. Wéi och ëmmer, den Dahl huet hien mat sengem éischte Kommentar op de Punch geschloen. "Opgestallt? Wäerten se net rebelléieren?
  
  "Jo, eppes schéngt falsch." Lauren ausgemaach. "Awer dat ass keen Tippfeeler."
  
  Mai kommentéiert, "Et schéngt d'Uerdnung ze weisen an där se kucken, och wann subtil."
  
  D'Lauren huet zoustëmmen geknackt. "Dat ass richteg. Mee versteet Dir och firwat se dës "Raschtplazen" nennen, keng Griewer oder Kierfecht oder wat och ëmmer?
  
  "Alles ass net wéi et schéngt", huet den Dahl haart gelies.
  
  "Jo. Kloer ass eng Tonn méi Fuerschung gebraucht.
  
  "Den Indianer ass vu Waffen ëmginn," huet d'Alicia haart gelies. "Wat heescht dat?"
  
  "Loosst eis net ze wäit virun eis selwer kommen," sot den Hayden.
  
  "Et gëtt ugeholl datt d'Wësse vun all dëse leschte Raschtplazen mat der Nazi-Uerdnung gestuerwen ass." Lauren gesot. "Vläicht hu si geplangt eppes opzehuelen. Vläicht ass et d'Kodéierung. Oder Wëssen un aner Generatiounen weiderginn. Mir wëssen et net sécher, awer mir wëssen, datt et alles ass wat mir weiderfuere musse," si huet d'Schëller gezunn, "a jiddereen ass am selwechte Boot. Si huet den Drake gekuckt. "Boot. Iwwerliewensflott. Dir kritt d'Iddi."
  
  Den Yorkshireman huet houfreg geknackt. "Natierlech wëll ech. SAS kann e Fiels schwiewen maachen.
  
  "Ma, wien och ëmmer mir begéinen, si hunn déiselwecht Hiweiser wéi mir," sot Hayden. "Wéi wier et mat mir ufänken?"
  
  Kinimaka huet sech vun der Fënster ewechgehäit. "Op de véier Ecker vun der Äerd?" hie gefrot. "Wou sinn se lokaliséiert?"
  
  De Raum huet eidel ausgesinn. "Et ass schwéier ze soen," sot Dahl. "Wann d'Äerd ronn ass."
  
  "Okay, wéi wier et mam éischte Reiter deen se referenzéiert hunn. Dëse Papp vun der Strategie. Kinimaka ass an de Raum geklommen, all d'Liicht vun der Fënster hannert him blockéiert. "Wéi eng Referenze hu mir dofir?"
  
  "Wéi Dir kéint erwaarden", huet d'Lauren um Écran geklappt, "de Think Tank doheem mécht dat och ..." Si huet e Moment gedauert fir ze liesen.
  
  Den Drake huet dee selwechte Moment geholl fir ze reflektéieren. Dem Lauren seng Ernimmung vun engem "Denk Tank doheem" huet just kloer gemaach wat net do war.
  
  Karin Blake.
  
  Natierlech ass d'Zäit geflunn wann Dir Deel vum SPEAR Team war, awer et war laang vergaangen den Dag oder souguer d'Woch wou d'Karin op Uruff sollt sinn. All Kéier wann hien decidéiert hatt ze kontaktéieren, huet eppes him gestoppt - sief et eng Rëtsch Feinde, eng Weltkris oder seng eege Fuerderung net lästeg ze sinn. D'Karin huet hire Raum gebraucht, awer-
  
  Wou ass hatt?
  
  D'Lauren huet ugefaang ze schwätzen, an nach eng Kéier hunn d'Gedanke vum Karin missen op d'Säit gesat ginn.
  
  "Et schéngt datt déi historesch Figur als de Papp vun der Strategie bekannt war. Hannibal."
  
  Smith ausgesinn onsécher. "Wéi vun hinnen?"
  
  D'Alicia huet hir Lippen gedréckt. "Wann dëst dem Anthony Hopkins säin Dude ass, verloossen ech dëse Raum net."
  
  "Hannibal Barca war e legendäre Militärleader aus Karthago. Gebuer am Joer 247 v. Hien hat d'Fähegkeet seng Stäerkten a seng Feinde Schwächten z'identifizéieren a vill vun Roum Alliéierten besiegt. Deen eenzege Wee wéi hien schlussendlech gescheitert huet war wann e puer Guy seng eege genial Taktik geléiert huet an e Wee entwéckelt huet fir se géint hien ze benotzen. Et war zu Karthago."
  
  "Also ass dësen Typ de Papp vun der Strategie?" - gefrot Smith. "Dësen Hannibal?"
  
  "Et gëtt als ee vun de gréisste Militärstrategen an der Geschicht ugesinn an ee vun den aussergewéinleche Genereel vun der Antikitéit zesumme mam Alexander de Groussen an dem Caesar. Hie gouf de Papp vun der Strategie genannt, well säi gréisste Feind, Roum, schliisslech seng militäresch Taktik an hir eege Pläng ugeholl huet.
  
  "Dëst ass eng Victoire," sot den Dahl, "wann et jeemools eng gouf."
  
  Lauren huet geknackt. "Besser. Den Hannibal gouf als esou en Albtraum fir Roum ugesinn, datt si de Spréch benotzt hunn, wann all Katastroph geschitt ass. Iwwersat heescht dat, den Hannibal steet virun der Dier! De Laténgeschen Ausdrock gouf allgemeng ugeholl a gëtt haut nach benotzt.
  
  "Back to Order," huet den Hayden hinnen opgefuerdert. "Wéi passt et?"
  
  "Ma, mir kënne mat Vertraue soen datt Hannibal ee vun de Véier Reiter ass. Nieft der Tatsaach, datt hien anscheinend e Päerd gefuer ass, gouf hien duerch d'Geschicht de Papp vun der Strategie genannt. Dëst bedeit datt Hien Krich ass, den éischte Reider. Hien huet sécherlech Krich an de Réimesche Räich bruecht.
  
  Den Drake huet den Text gescannt. "Also et seet hei datt de Plang fir den Doomsday Uerdnung vun de Reider festgeluecht gouf. Solle mir dovun ausgoen, datt den Uerden eng zerstéierend Waff am Hannibal sengem Graf begruewen huet? Loosst dëst fir déi nächst Generatioun?"
  
  Lauren huet geknackt. "Et ass en allgemengt Gefill. Waffen an all Graf. Et gëtt e Graf an all Eck vun der Äerd."
  
  Kinimaka huet eng Wenkbrau opgehuewen. "Wat erëm esou vill Sënn mécht wéi e Grasrock."
  
  Den Hayden huet seng Hand op hien gewénkt fir opzehalen. "Vergiess et," sot si. "Fir elo. Sécher soll e Mann wéi Hannibal e Graf oder Mausoleum hunn?
  
  D'Lauren huet sech op hirem Stull zréckgezunn. "Jo, hei ginn d'Saache komplizéiert. Den aarme ale Hannibal gouf exiléiert an ass e miserabelen Doud gestuerwen, wahrscheinlech vu Gëft. Hie gouf an engem onmarkéierte Graf begruewen."
  
  Dem Drake seng Ae sinn erweidert. "Bullshit".
  
  "Et mécht Iech denken, oder?"
  
  "Hu mir eng Plaz?" Mai gefrot.
  
  "Oh jo". Lauren laacht. "Afrika".
  
  
  KAPITEL VIER
  
  
  D'Alicia ass op e Säitekabinett gaang an huet eng Fläsch Waasser aus dem Mini-Frigo uewen erausgezunn. Eng nei Operatioun unzefänken war ëmmer stresseg. Hir Forte war Kampf; allerdéngs, dës Kéier brauche se kloer e Plang. Den Hayden war scho mam Lauren um Laptop ugeschloss, an de Smith huet probéiert interesséiert ze kucken, ouni Zweifel well den New Yorker eng aner Roll iwwerhëlt. Oh jo, a well si net am Prisong bei engem verréckten Terrorist ass.
  
  D'Alicia hat hir eege Meenung, awer si hat et schwéier dem Lauren seng Logik ze verstoen. Trotzdem war et net hir Plaz fir ze beurteelen, net no dem Liewen dat se scho gefouert huet. Lauren Fox war schlau an Asiicht genuch fir ze kucken wat komm ass.
  
  Ech hoffen. D'Alicia huet d'Halschent vun der Fläsch gedronk, huet sech dann op den Drake gedréint. Den Yorkshireman stoung de Moment nieft dem Dahl a Kensi. Si war amgaang eran ze kommen, wéi et eng Beweegung bei hatt war.
  
  "Och, hallo Yogi. Wéi geet et do?
  
  "Fin". De russeschen Déif ass depriméiert zënter hien op eemol ausgesat gouf. "Denkt Dir datt se mech elo haassen?"
  
  "WHO? Si? Maacht Dir de Geck? Keen beurteelt dech, besonnesch ech. Si huet gelaacht a sech ronderëm gekuckt. "Oder Mee. Oder Drake. A virun allem net Kenzi. D'Bitch huet wahrscheinlech en Dungeon voller béis kleng Geheimnisser.
  
  "IWWER".
  
  "Net genau Äre béise klenge Geheimnis." Schäiss! "Hey, ech probéieren nach ëmmer hei ze änneren. Ech weess net Schäiss iwwer Jubelen."
  
  "Ech gesinn et".
  
  Si huet hir Hand ausgestreckt: "Komm hei!" - an ass op de Kapp gerannt wéi hien ewechgerutscht ass, probéiert de Kapp ze gräifen. De Yorgi sprang bis zum Enn vum Raum, seng Been liicht. D'Alicia huet d'Funtilitéit vun der Verfollegung gesinn.
  
  "Nächst Kéier, Jong."
  
  Den Drake huet hir Approche nogekuckt. "Dir wësst, hien huet Angscht virun Iech."
  
  "Ech hunn net geduecht datt d'Kand Angscht virun eppes huet. Net nodeems se Zäit an deem russesche Prisong verbruecht hunn a Maueren gebaut hunn. Da gitt Dir eraus, datt hien Angscht huet." Si huet sech selwer op de Kapp getippt.
  
  "Déi mächtegst Waff vun allem", sot Dahl. "Fro just den Hannibal."
  
  "Oh, Torsti mécht Witzer. Loosst eis all op de Kalenner goen. Awer eescht, "huet d'Alicia derbäigesat. "D'Kand muss ausschwätzen. Ech sinn net besser qualifizéiert."
  
  Kensi huet gebrach. "Wierklech? Ech sinn iwwerrascht".
  
  "War Dir am Webb senger Ausso ernimmt? Oh jo, ech mengen et."
  
  D'Israeli huet d'Schëller gezunn. "Ech hu schwéier an der Nuecht ze schlofen. Also wat?"
  
  "Duerfir," sot d'Alicia. "Näischt."
  
  "Ech denken aus deemselwechte Grond wéi Dir."
  
  Et war déif Rou. Den Dahl huet dem Drake säi Bléck iwwer d'Frae Kapp begéint a sech liicht gebéit. Den Drake huet séier ewechgekuckt, d'Fraen net vernoléissegt, awer net wollt datt se an de Brunn vum Misär gezunn ginn. D'Alicia huet opgekuckt wéi den Hayden ugefaang huet ze schwätzen.
  
  "Okay," sot hire Chef. "Et ass besser wéi d'Lauren ursprénglech geduecht hunn. Wien ass fir eng Rees op den Hellespont?
  
  Alicia suckt. "Kléngt perfekt fir dës verdammt Equipe. Schreift mech un."
  
  
  ***
  
  
  Fir d'éischt mam Helikopter an duerno mam Speedboat koum d'SPEAR-Team op d'Dardanellen. D'Sonn huet sech schonn an den Horizont ënnergeet, d'Liicht huet sech vun engem helle Ball an eng Panoramasträif am Hannergrond an en horizontalen Schnëtt verwandelt. Den Drake huet sech kaum tëscht Transportmodi wärend der bumpy Ride fonnt, an huet Zäit fonnt fir sech ze bewonneren wéi d'Piloten den Dag sécher duerchkomm sinn. D'Alicia, nieft him u Bord vum Helikopter, huet hir Gefiller e bëssen gekläert.
  
  "Hey Kärelen, mengt Dir datt dësen Dude probéiert eis ëmzebréngen?"
  
  De Kinimaka, enk ageklemmt an un esou vill Ersatzbänner geknuppt wéi hie konnt halen, sot duerch gebrannten Zänn: "Ech si ganz sécher datt hien denkt datt se sprangen."
  
  Kommunikatioun war voll operationell an oppen. D'Stille huet d'Loft gefëllt wéi hir Team d'Waffen iwwerpréift, déi vun der CIA geliwwert goufen. Den Drake huet déi üblech Verdächteg fonnt, déi Glocks, HKS, Kampfmesser an eng Sortiment vu Granaten enthalen. Nachtsichtgeräter goufen och zur Verfügung gestallt. Just e puer Minutten méi spéit, Hayden ugefaang iwwer de communicator ze schwätzen.
  
  "Also, Leit, et ass Zäit en aneren, méi perséinlechen Aspekt vun dëser Missioun ze berücksichtegen. Konkurrenzteams. D'CIA seet nach ëmmer datt et sechs sinn, also loosst eis dankbar sinn datt et net vill méi ass. D'Alexandria Zell kritt dauernd Informatioun, déi aus CIA Zellen ronderëm d'Welt, vun der NSA an Undercover Agenten erakommen. Si vermëttelen mir all relevant Fakten - "
  
  "Wann et an hirem Intérêt ass," huet de Kensi interagéiert.
  
  Hayden huscht. "Ech verstinn datt Dir schlecht Erfarunge mat Regierungsagenturen hat, an d'CIA kritt wierklech schlecht Press, awer ech hunn fir si geschafft. An op d'mannst hunn ech meng Aarbecht richteg gemaach. Si hunn eng ganz Natioun ze schützen. Gitt sécher datt ech Iech d'Fakten ginn.
  
  "Ech froe mech wat hire Rock ophëlt," huet d'Alicia iwwer de Kommunikator geflüstert. "Ech si sécher datt et net verdammt gutt ass."
  
  Kensi huet op hir gekuckt. "Wat kéint gutt sinn, datt Äre Rock eropgeet?"
  
  "Ech wees net". Alicia blénkt séier. "Johnny Depp säi Mond?"
  
  Den Hayden huet den Hals gekläert a weidergespillt. "Sechs Spezialkräften Teams. Et ass schwéier ze soen wien sympathesch ass a wien direkt feindlech ass. Net unhuelen. Mir mussen jiddereen als Feinde behandelen. Keen vun de Länner, déi mir kennen, sinn an dësem involvéiert, wäert dat zouginn. Ech verstinn datt Dir e puer vun dëse Leit kennt, awer d'Lidd bleift d'selwecht.
  
  Wéi den Hayden gestoppt huet, huet den Drake un de britesche Kontingent geduecht. D'SAS hat zimmlech vill Regimenter an hie war jorelaang fort, awer trotzdem war d'Welt vun den Ultra-Elite Zaldoten net grad grouss. Den Hayden war richteg fir elo iwwer potenziell Konfrontatiounen a Reservatiounen ze schwätzen, anstatt vun hinnen um Schluechtfeld ofgefaang ze ginn. Den Dahl kéint fir de schwedesche Kontingent interesséiert sinn, an de Kenzie am Israeli. Gutt Aarbecht, et war keng traditionell amerikanesch Präsenz do.
  
  "Ech ka mir net virstellen datt China frëndlech ass," sot hien. "Weder Russland."
  
  "Mat dëser Geschwindegkeet," sot d'Mai a kuckt duerch d'Fënster. "Si wäerte Formen am Däischteren sinn."
  
  "Hu mir eng Iddi vun der aktueller Situatioun vun all Land?" - huet den Dahl gefrot.
  
  "Jo, ech war just Richtung dëst. Sou wäit wéi mir kënne soen, sinn d'Schweden e puer Stonnen ewech. D'Fransousen sinn nach ëmmer doheem. Mossad ass am nootsten, ganz no.
  
  "Natierlech," sot Dahl. "Keen weess wierklech wou se higoen."
  
  Den Drake huet liicht gekëscht. "Probéiert Dir de gescheiterte Versuch vu Schweden ze justifizéieren?"
  
  "Elo kléngt Dir wéi wann Dir bei der Eurovision sidd. A keen ernimmt Groussbritannien. Wou sinn se lokaliséiert? Maacht nach ëmmer Téi?" Den Dahl huet eng imaginär Coupe opgehuewen, säi klenge Fanger stécht an engem Wénkel eraus.
  
  Et war e faire Punkt. "Ma, Schweden huet wahrscheinlech no hannen ugefaang."
  
  "Op d'mannst hunn se ugefaang."
  
  "Jongen," Hayden intervenéiert. "Vergiesst net datt mir och Deel dovunner sinn. A Washington erwaart eis ze gewannen.
  
  Den Drake huet gelaacht. Den Dahl huet gelaacht. De Smith huet opgekuckt wéi d'Lauren ugefaang ze schwätzen.
  
  "En interessant Zousatz zu all deem ass datt e puer vun dëse Länner vehement all Interventioun protestéieren. Natierlech ass den Niveau vum Schrecken ëmmer héich, awer mir kéinte mat e puer onéierlech Elementer ëmgoen.
  
  "Inoffiziell? Splintergruppen?" - Kinimaka gefrot.
  
  "Et ass méiglech."
  
  "Et bréngt eis just zréck op d'Basisinformatioun," sot Hayden. "Jiddereen ass feindlech."
  
  Den Drake huet sech gefrot wat de Smith vun hirer Ausso geduecht hätt. Zréck zu Cusco war de Joshua feindlech, awer well säin Doud net vun der Regierung sanktionéiert gouf an hiren Openthalt am Land stänneg verännert a contestéiert war, wousst keen wat géif geschéien. Den Doud vun dësem Mann war en Accident, mee duerch Onopmierksamkeet an Iwwerzeil verursaacht. Jo, hie war e Parasit an e Mäerder, awer d'Ëmstänn waren anescht.
  
  Nom Helikopter hu si d'Booter gefëllt. Schwaarz gekleet, hir Gesiichter camoufléiren, sprangen glat iwwer d'Waasser vun der Hellespont, d'Nuecht endlech mat Däischtert gefëllt. D'Streck, déi se gemaach hunn, war eidel, d'Luuchten hunn iwwer déi wäit Bank geflickert. Den Hellespont war e wichtege Kanal, deen Deel vun der Grenz tëscht Europa an Asien ass. Eng schmuel Strooss, Gallipoli war op sengen nërdlechen Uferen, während déi meescht vun hiren anere Grenzen relativ dënn bewunnt waren. Wéi si duerch d'Waasser gegleeft hunn, hunn d'Hayden an d'Lauren hire Kommunikator benotzt.
  
  "Hannibal hat ni e Graf, net emol e Grafmarker. No enger genialer Carrière ass dëse legendäre Generol bal alleng gestuerwen, vergëft am Alter. Also wéi fannt Dir en onmarkéiert Graf?
  
  Den Drake huet opgekuckt wéi d'Lauren ophalen. Huet si hinnen gefrot?
  
  De Smith huet sech couragéiert fir eng Léisung ze fannen. "Sonar?"
  
  "Et ass méiglech, awer Dir musst eng zimlech gutt Iddi hunn, wou Dir kuckt", huet den Dahl geäntwert.
  
  "Si hunn en obskur Dokument fonnt, e registréiert Dokument, jo, awer verluer an d'Zäit," sot Hayden. "D'Schicksal vum Hannibal huet ëmmer déi irritéiert, déi den Held gär hunn, dee géint de réimeschen Imperialismus war. Sou eng Persoun war de President vun Tunesien, deen an de sechzeger Joeren Istanbul besicht huet. Wärend dëser Visite wollt hien nëmmen dem Hannibal seng Iwwerreschter mat an Tunesien huelen. Näischt anescht war wichteg. D'Tierken hu sech schlussendlech e bëssen ofginn an hunn hie mat op eng kuerz Rees geholl.
  
  "Sechzeger Joeren?" Dahl gesot. "Ass dat net wann d'Krichsverbriecher ugefaang hunn hire béise klenge Plang auszeschaffen?"
  
  "Méi wahrscheinlech". Hayden gesot. "Nodeems si sech op Kuba néiergelooss hunn an en neit Liewen ugefaang hunn. Dunn huet hir nei Uerdnung bal zwanzeg Joer gedauert.
  
  "Vill Zäit fir kreativ ze ginn," sot Alicia.
  
  "A wielt déi Véier Reiter fir si," huet d'Mai derbäigesat. "Hannibal - Horseman of War? Et mécht Sënn. Awer wien d'Häll sinn Eruewerung, Hongersnout an Doud? A firwat sinn d'Dardanellen an Afrika eng vun de véier Kardinol Richtungen?
  
  "Gutt Punkt," huet d'Alicia May geäntwert, wat den Drake verursaacht huet seng Efforten ze verduebelen. "Dir musst dee klenge Denkenkapp erëm opsetzen, Foxy."
  
  Lauren laacht. Den Drake konnt duerch den Toun vun hirer Stëmm soen. "Also d'Tierken, besonnesch ongenéiert duerch hiren eegene Respekt géint Hannibal, hunn den tunesesche President op eng Plaz op der Hellespont geholl. Et seet 'op den Hiwwel, wou en baufällegt Gebai ass'. Dëst ass déi berühmte Raschtplaz vum Hannibal Barca.
  
  Den Drake huet gewaart, awer keng méi Informatioun koum. "An awer," sot hien, "dat war virun drësseg Joer."
  
  "Et stoung esou laang do," sot de Lauren, "an d'Tierken hunn ouni Zweifel eppes vun enger Éieregarde opgestallt."
  
  Den Drake huet zweifelhaft ausgesinn. "A Wierklechkeet, et kéint just en Éieregraf sinn."
  
  "Si hunn de President vun Tunesien dohinner geholl, Matt. Hien huet souguer Fläschen aus Sand zertifizéiert vu senge Bodyguards geholl, a nennt se "Sand vum Hannibal sengem Graf" bei sengem Heemrees. An där Situatioun, an deem Joer, géifen d'Tierken de President vun Tunesien wierklech täuschen?"
  
  Den Drake wénkt no vir op déi kommend donkel Curve vun der Küst. "Mir wäerten erausfannen."
  
  
  KAPITEL Fënnef
  
  
  Den Drake huet gehollef de sable-faarwege Speedboat aus dem Waasser ze zéien, et zu engem Emgéigend Patch vun alen Wuerzelen anzebannen an den Outboardmotor ze montéieren. Mee, d'Alicia an de Smith hu sech gerannt fir en Outpost opzebauen. Kinimaka huet déi schwéier Rucksäck mat der Hëllef vum Dahl opgehuewen. Den Drake huet Sand ënner senge Stiwwelen gefillt. D'Loft huet no Äerd geroch. D'Wellen hu sech gewalteg op d'Ufer lénks vu senger Säit gestiermt, duerch d'Booter. Keen anere Klang huet d'Stille gebrach wéi d'Spearmer de Bilan gemaach hunn.
  
  Den Hayden huet e portable GPS-Navigator gehalen. "Fin. Ech hunn d'Koordinaten programméiert. Si mir prett fir ze goen?"
  
  "Prett," hunn e puer Stëmmen als Äntwert geotemt.
  
  Den Hayden ass no vir geplënnert, an den Drake huet sech hannert him niddergelooss, iwwer de Quecksand ënner senge Féiss. Si hunn d'Géigend stänneg gescannt, awer keng aner Liichtquellen waren ze gesinn. Vläit koumen se schliisslech als éischt hei. Vläicht hunn aner Équipen zréckgehalen, een aneren all déi schwéier Liften ze maachen. Vläicht och elo goufen se nogekuckt.
  
  D'Méiglechkeeten waren endlos. Den Drake huet dem Alicia geknuppt wéi se laanschtgaange sinn an d'Engleschfrau ass op d'Linn komm. "Kann schwankt vu Säit zu Säit."
  
  "Wat iwwer Smith?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Ech sin hei. De Wee ass kloer."
  
  Oh jo, mä mir ginn an d'Land, huet den Drake geduecht, awer näischt gesot. De mëlle Sand huet Plaz fir haart gepackten Äerd gemaach, an dunn sinn se op d'Bank geklommen. Nëmmen e puer Meter grouss a mat enger schréieger Spëtzt si se séier iwwer d'Wüstegrenz gekräizt an hunn sech op engem flaache Stéck Land fonnt. Den Hayden huet de Wee ugewisen a si sinn iwwer d'bar Wüsteland gekräizt. Elo ass et net néideg Sentries ze posten. Si konnte fir Meilen gesinn, awer de May a de Smith si méi wäit bliwwen, an hunn hir Gesiichtsberäich erhéicht.
  
  De GPS-Bildschierm blénkt roueg, féiert se ëmmer méi no un hiert Zil, an den donkelen Nuetsbogen huet sech majestéitesch iwwer hinnen ausgedehnt. Mat sou vill Plaz war den Himmel enorm; d'Stäre si kaum ze gesinn, an de Mound ass eng kleng Sträif. Zéng Minutte goufen an zwanzeg, dann drësseg, a si waren nach eleng zu Fouss. Den Hayden huet a Kontakt gehalen iwwer Kommunikator mat béiden Team an Alexandria. Den Drake léisst d'Ëmfeld him anhuelen, otemt de geckeg Rhythmus vun der Natur. D'Kläng vun Déieren, de Wand, d'Rustling vun der Äerd - et war alles do, awer näischt onpassend. Hien huet gemierkt datt d'Equipen, déi si géint si waren, sou gutt wéi si kënne sinn, awer hien huet seng eege Fäegkeeten an déi vu senge Frënn vertraut.
  
  "Virun," geflüstert Hayden. "De GPS weist datt den Terrain ongeféier véierzeg Fouss eropgeet. Dëst ass vläicht den Hiwwel dee mir sichen. Eropkucken."
  
  Den Hiwwel ass lues a lues aus der Däischtert erauskomm, e stänneg eropgeetene Äerdbierg mat verwéckelte Wuerzelen a Knëppelsteng, déi den dréchene Buedem entstinn, wéi se e stännege Wee duerch d'Hindernisser geschnëtzt hunn. Den Drake an d'Alicia hunn e Moment geholl fir opzehalen an zréckzekucken, a bemierken déi glat Schwaarzheet, déi sech bis zum knaschtege Mier ausgestreckt huet. A wäit doriwwer eraus, déi blénkeg Luuchten vum Hafen, eng ganz aner Existenz.
  
  "Een Dag?" Alicia gefrot iwwerrascht.
  
  Den Drake huet dat gehofft. "Mir kommen dohin," sot hien.
  
  "Dëst soll einfach sinn."
  
  "A Léift. Wéi mam Vëlo. Awer Dir fällt a kritt Schnëtt, Plooschteren a Schrauwen laang ier Dir Äert Gläichgewiicht erëm kritt.
  
  "Also, d'Halschent vum Wee ass scho passéiert." Si huet him kuerz beréiert an ass dunn den Hiwwel eropgaang.
  
  Den Drake ass hir roueg gefollegt. D'Zukunft huet wierklech en neie Räichtum vu Méiglechkeeten gehalen elo datt d'Alicia Miles sech aus hirem Zyklus vu Selbstzerstéierung befreit huet. Alles wat se hu misse maachen war nach eng aner Grupp vu Verréckten a Megalomanen ze besiegen, déi d'Leit vun der Welt leiden.
  
  An dofir hunn Zaldoten wéi hien alles op d'Spill gesat. Fir den Adrian niewendrun a Graham iwwer der Strooss. Fir d'Chloe, déi gekämpft huet hir zwee Kanner all Dag op Zäit an d'Schoul ze kréien. Fir déi Koppelen déi um Wee an de Supermarché gekrasch a gekrasch hunn. Fir de Benefice vun deenen, déi gutt am Stau um Ringstrooss souzen, an deenen, déi an de Schlaangen sprangen. Net fir d'Däischtert, déi no Däischtert an Är Camionnette oder Garagen geklomm sinn, mat deem wat se konnten fortfueren. Net fir Bullies, Kraaftsicher a Backstabbers. Kann déi, déi haart fir Respekt, Léift a Suergfalt gekämpft hunn, versuergt ginn. Loosst déi, déi fir d'Zukunft vun hire Kanner gekämpft hunn, zouversiichtlech a seng Sécherheet sinn. Loosst déi, déi anerer gehollef hunn, gehollef ginn.
  
  Den Hayden huet seng Opmierksamkeet mat engem nidderegen Grunt gefaang. "Dëst kéint d'Plaz sinn. De GPS seet et ass, an ech gesinn e verloossene Gebai vir.
  
  Hien huet iwwerlappend faarweg Punkte gesinn. Et war deemools den Epizenter vun den Eventer. Et war keng Zäit fir Subtleties elo. Si hätten och an hirer Sich no dem Hannibal säi Graf och Feierwierker ofgesat, wa se et elo méi séier fanne wéi se hei waren. Well den Drake war zouversiichtlech datt wa se et fanne kéinten, dann och all déi aner Équipen.
  
  Den Hayden bemierkt de geschätzte Gebitt. Kinimaka an Dahl hunn hir schwéier Rucksäck op de Buedem erofgesat. Mee a Smith hunn déi bescht Observatiounspositiounen opgeholl. Den Drake an d'Alicia si méi no bei Hayden geplënnert fir ze hëllefen. Nëmmen de Yorgi hänkt zréck, weist Onsécherheet wéi hie gewaart huet fir gesot ze ginn wat ze maachen.
  
  Kinimaka an Dahl hunn e puer super Taschenlampen erstallt andeems se den Trio op Kuelefaserstänn montéieren an nach méi ginn. Dëst waren net nëmmen hell Glühbirnen, si goufe gemaach fir Sonneliicht esou no wéi méiglech ze simuléieren. Zur selwechter Zäit waren och d'CIA seng extensiv Fäegkeeten an Ägypten limitéiert, awer den Drake huet geduecht datt den Apparat net ze schlecht ausgesäit. Kinimaka huet eng Lampe benotzt, déi op engem Stand montéiert ass, fir e grousst Gebitt ze beliichten, an dunn sinn den Hayden an den Dahl gaang fir de Buedem ze iwwerpréiwen.
  
  "Opgepasst elo," sot den Hayden hinnen. "Den Uerde vum leschten Uerteel behaapt datt d'Waffen hei laang nom Doud vum Hannibal begruewe goufen. Dëst ass en onmarkéiert Graf, net e Grafsteen. Also mir sichen no gestéierten Buedem, net Schanken, Blöcke oder Sailen. Mir sichen no Saachen déi viru kuerzem begruewe goufen, net antike Reliquië. Et sollt net ze schwéier sinn - "
  
  "Sot dat net!" Dahl gebrach. "Dir wäert alles jinxen, verdammt."
  
  "Ech soen just, mir mussen net no Hannibal sichen. Nëmmen Waffen."
  
  "Gudde Punkt." Kinimaka huet d'Beliichtung ronderëm de Perimeter e bëssen ugepasst.
  
  Hayden huet dräi Plazen um Buedem markéiert. Si hunn all ausgesinn wéi wann se op iergendeng Manéier geännert goufen, a keng viru kuerzem. De Yorgi ass virsiichteg ukomm, Schaufel an der Hand. Den Drake an d'Alicia si bei him komm, gefollegt vu Kinimaka.
  
  "Graf just," sot den Hayden. "Begann dech".
  
  "Wat wann et eng Booby Trap ass?" Alicia gefrot.
  
  Den Drake huet dat baufällegt Gebai gekuckt. D'Maueren hänken traureg, gedréckt, wéi wann se d'Gewiicht vun der Welt halen. Eng Säit gouf an d'Halschent geschnidden wéi vun engem riesegen Spalt, d'Blöcke stoungen elo vu béide Säiten aus wéi geckeg Zänn. Den Daach war viru laanger Zäit zesummegefall, keng Dieren a keng Fënstere waren. "Ma, et gesäit net aus wéi wa mir do fäeg sinn Ënnerdaach ze fannen."
  
  "Merci".
  
  "Maacht keng Suerg, Léift. Halt Äre Kapp erop."
  
  Den Drake huet de rosen Glanz ignoréiert an ass op d'Aarbecht gaangen. "Also wat ass d'Bedeitung vun de Véier Reiter iwwerhaapt?" hie gefrot Hayden iwwer de communicator.
  
  "Dem Denktank seng bescht roden? Si entspriechen den historesche Figuren déi mir sichen an de Waffen déi mir hoffen ze fannen. Also, Hannibal, opgewuess fir d'Réimer ze haassen, huet e bal endlos Krich zu Roum ugefaang, richteg? Dëst ass wou mir d'Waffe vum Krich fannen.
  
  "Et kéint och sinn datt si Reider sinn," huet Kinimaka interjected. "Ech mengen, Hannibal war."
  
  "Jo, e bëssen ze vague, Mano."
  
  "Also huet et näischt mat der Bibel ze dinn?" Den Drake huet en anere Buedem vun der Äerd erausgegruewen. "Well mir keng vun dësen dommen Coden brauchen."
  
  "Ma, si sinn an der Offenbarung opgetaucht an -"
  
  "Wow!" D'Alicia huet op eemol gejaut. "Ech mengen, ech hunn eppes geschloen!"
  
  "An opmierksam", huet dem May seng Stëmm iwwer de Kommunikator geflüstert. "Nei Luuchten sinn um Waasser erschéngen, si kommen séier un."
  
  
  KAPITEL SIX
  
  
  Den Drake huet d'Schaufel op de Buedem gefall an ass eriwwergaang fir d'Alicia ze kucken. D'Yorgi war schonn do, huet hir gehollef ze graven. Kinimaka ass och séier fortgeschratt.
  
  "Wéi vill Zäit hu mir?" Den Hayden huet dréngend gefrot.
  
  "No hirer Geschwindegkeet beurteelen, drësseg Minutte Tops," huet Smith geäntwert.
  
  Den Dahl huet virsiichteg gekuckt. "Eng Hiweiser?"
  
  "Wahrscheinlech Mossad," huet de Kensi geäntwert. "Si waren am nootsten."
  
  Drake geschwuer. "Déi eenzeg Kéier wou ech gewënscht hunn datt déi verdammt Schwede fir d'éischt kommen."
  
  D'Alicia stoung am Knéi am Lach, huet de Rand vun hirer Schaufel an déi mëll Äerd gegruewen, a probéiert den Objet ze befreien. Si huet sech gekämpft, freedeg un déi vague Kanten gezunn. Kinimaka huet de Buedem vun uewen geläscht, wéi de Yorgi sech mam Alicia an der ëmmer erweiderter Wonn am Buedem ugeschloss huet.
  
  "Wat ass dat?" - Ech hunn gefrot. Den Drake huet gefrot.
  
  Den Hayden huet sech mat hiren Hänn op de Knéien squatéiert. "Ech kann nach net sécher soen."
  
  "Zitt Iech zesummen, Alicia." Den Drake huet gelaacht.
  
  E Glanz an en opgehuewe Fanger war seng eenzeg Äntwert. D'Objet an der Fro war mat Dreck bedeckt an op alle Säiten mat Dreck bedeckt, awer et hat eng Form. Verlängert, ongeféier zwee Meter op ee Meter, hat eng definitiv Këschtform a bewegt sech liicht, wat weist datt et guer net schwéier war. De Problem war datt et ëmginn a kompaktéiert gouf duerch haart Äerd a Wuerzelen. Den Drake huet vun der Këscht op d'Mier gekuckt, kucken wéi d'Luuchten ëmmer méi no kommen a sech gefrot wéi d'Häll esou e klengen, liichte Container eng zerstéierend militäresch Waff kéint halen.
  
  "Fënnef Minutten", huet de Smith gemellt. "Keng aner Unzeeche vun Approche."
  
  D'Alicia huet sech mam Buedem gekämpft, verflucht a koum fir d'éischt néierens, awer schlussendlech huet si den Artikel entlooss an dem Yorgi erlaabt et erauszezéien. Och dann hunn déi iwwerwuessene Rebe a verwéckelt Wuerzelen him anscheinend Freed geknuppt, en haart, verdrësselte Rëtsch, dee refuséiert huet ze loossen. Elo ware si an der Taille am Bulli, hu sech d'Kleeder ofgerappt an sech op Schaufel geluecht. Den Drake huet sech vun der offensichtlecher "Men at work" Linn ofgeleent an huet sech iwwerholl fir ze hëllefen opzehiewen. Den Dahl huet sech och gebéit, an zesummen hu se et fäerdeg bruecht Ënnerstëtzung op der Säit vum Objet ze fannen an erauszezéien. D'Wuerzelen hunn protestéiert, gebrach an opgeléist. E puer ofgehalen fir léif Liewen. Den Drake huet gedréckt a gefillt datt et d'Lach erop an iwwer de Rand kräizt. Flëss vum verdrängte Buedem fléissen vun uewen. Dunn sinn hien an den Dahl zesummen opgestan an hunn op d'Alicia an d'Yorgi gekuckt. Béid haten d'Gesiicht gebloßt an hunn schwéier otemt.
  
  "Waat?" - Ech hunn gefrot. Den Drake huet gefrot. "Sidd Dir zwee geplangt eng Téipaus ze maachen? Gitt d'Häll hei eraus."
  
  D'Alicia an d'Yorgi hunn de Buedem vum Lach duebel iwwerpréift, no méi Këschte gesicht oder vläicht al Schanken. Näischt gouf fonnt. E Moment méi spéit ass de jonke Russ laanscht de Rand vum Lach gelaf an huet Ënnerstëtzung fonnt, wou et schéngt keng ze sinn, sou datt hien den Hang an iwwer de Rand vum Lach konnt sprangen. D'Alicia huet mat Trauer nogekuckt wat geschitt ass, an ass dunn e bëssen onwuel op d'Säit gesprongen. Den Drake huet hir Hand gefaang an huet hatt opgezunn.
  
  Hien huet gekackt. "Dir hutt Är Schaufel vergiess."
  
  "Wëlls du et goen? Ech proposéieren de Kapp als éischt."
  
  "Restraint, Restraint."
  
  Den Hayden huet weider an d'Lach gekuckt. "Ech hu geduecht datt et eng gutt Zäit wier fir e Moment ze huelen fir e Moment mam aarme alen Hannibal Barca ze verbréngen. Mir wëllen e Kolleg Zaldot net respektéieren."
  
  Den Drake wénkt averstanen. "Legend".
  
  "Wann hien iwwerhaapt do ass."
  
  "D'Nazien hunn hir Fuerschung gemaach," sot den Hayden. "An, ech ginn onbedéngt zou, si hunn et gutt gemaach. Hannibal erreecht dauerhafte Ruhm einfach well hie gutt op senger Aarbecht war. Seng Rees iwwer d'Alpen bleift ee vun de bemierkenswäertste militäresche Leeschtunge vun de fréie Kricher. Hien huet Militärstrategien agefouert, déi haut nach ëmmer ausgezeechent ginn.
  
  No engem Moment hu si op gekuckt. Dahl war mat hinnen. Kinimaka huet den Artikel ewechgehäit fir eng robust Këscht aus donkelem Holz ze weisen. Et war e klenge Wopen un der Spëtzt, an den Hawaiian huet probéiert et ze weisen.
  
  Den Hayden huet sech op mech geleet. "Dat ass alles. Hiren hausgemaachte Logo. D'Uerdnung vum leschten Uerteel."
  
  Den Drake huet et studéiert, d'Symbol erënnert. Et huet gläich wéi e klengen zentrale Krees mat véier verdreift Braids ronderëm et op verschiddene Punkte um Kompass gesat. De Krees war e Symbol vun der Onendlechkeet.
  
  "Scythes si Waffen," sot Hayden. "Schützt Är bannescht Welt?" Si huet d'Schëller gezunn. "Mir këmmere sech mat deem spéider wann néideg. Loosst eis."
  
  D'Luuchte waren net méi am Mier, wat bedeit datt de Mossad, wann et deen am nootste war, fest Buedem erreecht hat a manner wéi fofzéng Minutte mat voller Geschwindegkeet ewech war. Den Drake huet sech nach eng Kéier gefrot wéi d'Konfrontatioun géif ophalen. SPEAR gouf bestallt fir all véier Waffen op all Käschten ze sécheren, awer Uerder goufen selten perfekt um Schluechtfeld duerchgefouert. Hien huet déi nervös Ausdréck op deenen aneren hir Gesiichter gesinn a wousst datt se d'selwecht gefillt hunn, och den Hayden, deen am nootsten un der Kommandostruktur war.
  
  Si hu sech virbereet fir ze verloossen.
  
  "Probéiert d'Konfrontatioun ze vermeiden," sot Hayden. "Natierlech".
  
  "Wat wa mir net kënnen?" - huet den Dahl gefrot.
  
  "Ma, wann et Mossad ass, kënne mir vläicht schwätzen."
  
  "Ech bezweifelen datt si ID-Westen hunn," huet d'Alicia gemëscht. "Dëst ass keng Polizist Show."
  
  Den Hayden huet hir Kommunikator momentan op d'Off-Positioun gewiesselt. "Wa mir erschoss ginn, kämpfe mir," sot si. "Wat soss kënne mir maachen?"
  
  Den Drake huet dëst als de beschte Kompromiss gesinn. An enger idealer Welt wiere si laanscht déi kommend Zaldoten gerutscht an zréck an hiren Transport ongeschaed an onerkannt. Natierlech géif SPEAR net an enger idealer Welt existéieren. Hien huet seng Waffen nach eng Kéier iwwerpréift wéi d'Team sech virbereet huet fir erauszekommen.
  
  "Huelt de laange Wee,"Hayden proposéiert. "Si wäerten net".
  
  All Virsiichtsmoossnamen. All Tricken fir Konflikter ze vermeiden.
  
  Dem Lauren seng Stëmm war en Dorn am Ouer. "Mir hu just d'Nouvelle, Leit. D'Schwede kommen och un."
  
  
  KAPITEL siwen
  
  
  Den Drake huet de Wee gefouert, fir d'éischt ronderëm dat baufällegt Gebai ze goen an dann den Hang erof ze goen. D'Däischtert huet nach ëmmer d'Land geschloen, awer d'Dämmerung war just ronderëm den Eck. Den Drake huet säi Wee an enger ongläicher Loop beschriwwen, bis hien sech an der Géigendeel Richtung zum Mier fonnt huet.
  
  Senses alert, Kapp opgehuewen, d'Equipe no eis.
  
  Den Dahl huet d'Këscht an d'Besëtz geholl, den Deckel virsiichteg ënner sengem Aarm gehal. De Kenzi ass op seng Säit gerannt an huet him gehollef säi Wee ze fannen. D'Team huet Nuetsvisiounsausrüstung gedroen, all ausser Smith, dee léiwer ganz bewosst vun hirem Ëmfeld war. Et war eng gutt Kombinatioun. Niewebäi an an engem eenzegen Dossier si si gelaf bis se um Fouss vum Hiwwel an eng flaach Fläch ukomm sinn, wou et keng Ënnerdaach war. Den Drake huet sech op seng Loop festgehalen, se an d'allgemeng Richtung vun de Boote gefouert. Kee Wuert gouf geschwat - jiddereen huet seng Sënner benotzt fir seng Ëmgéigend ze kontrolléieren.
  
  Si woussten wéi déidlech hir Feinde waren. Keng hallef interesséiert Söldner dës Kéier. Haut, an déi nächst, an déi nächst, si vun Zaldoten konfrontéiert, déi hinnen net mannerwäerteg waren.
  
  Bal.
  
  Den Drake huet verlangsamt, d'Gefill datt si e bëssen ze séier réckelen. Den Terrain war net zu hire Gonschten. E blass Glanz war a Richtung ëstlechen Horizont gekräizt. Geschwënn gëtt et keng Cover. De Smith stoung riets a Mai lénks. D'Equipe blouf niddereg. Den Hiwwel mat dem baufällege Gebai uewen ass ewechgekrompt, hannert hinnen erschéngt. Eng Rei vu Bëscher, déi mat verschiddene Beem gestierzt sinn, koumen vir, an den Drake huet e bësse Erliichterung gefillt. Si waren e laange Wee nordëstlech vu wou se misse sinn, awer d'Ennresultat war et wäert.
  
  Beschte Fall Szenario? Kee Kampf.
  
  Hien ass weidergaang, kuckt no Gefor a hält seng Kierpersprooch neutral. D'Verbindung blouf roueg. Wéi si an den Ënnerdaach ukomm sinn, si si méi lues ofgebrach, am Fall wou schonn een do war, gewaart. Als Kommando konnte si eng Warnung erwaarden, awer näischt konnt op dëser Missioun selbstverständlech geholl ginn.
  
  Den Drake huet e grousst Gebitt gesinn, dat vu verschiddene Beem a spatzen Bëscher begrenzt ass an huet opgehalen, an déi aner signaliséiert eng Paus ze huelen. Eng Inspektioun vun der Landschaft huet näischt gewisen. D'Spëtzt vum Hiwwel war desertéiert sou wäit wéi hie konnt gesinn. Lénks vun hinnen hunn dënnem Deckel de ganze Wee op eng flaach Fläch gefouert an dann op d'Uferen vum Mier. Hien huet geduecht datt hir Booter fofzéng Minutte Fouss ewech wieren. Hien huet d'Verbindung roueg ageschalt.
  
  "Lauren, gëtt et Neiegkeeten iwwer d'Schweden?"
  
  "Nee. Awer si mussen no sinn."
  
  "Aner Équipen?"
  
  "Russland ass an der Loft." Si schéngt ongenéiert. "Ech kann Iech keng Positioun ginn."
  
  "Dës Plaz ass amgaang eng waarm Zone ze ginn," sot Smith. "Mir musse plënneren."
  
  Drake ausgemaach. "Loosst eis erausgoen."
  
  Hien ass opgestan an huet e Gejäiz esou schockéiert wéi all Kugel héieren.
  
  "Stop et do! Mir brauchen eng Këscht. Beweeg net."
  
  Den Drake huet net gezéckt, awer séier erofgaang, souwuel dankbar fir d'Warnung a schockéiert datt si de Feind verpasst hunn. Den Dahl huet him gekuckt an d'Alicia huet duercherneen ausgesinn. Och Mai huet iwwerrascht.
  
  Kensi huet hir Zong geklickt. "Et muss de Mossad sinn."
  
  "Hutt Dir se mat Waff geholl?" Hayden gefrot.
  
  "Jo," sot den Drake. "De Spriecher ass riichtaus vir an huet wahrscheinlech Assistenten op béide Säiten. Genau wou mir wëllen sinn."
  
  "Mir kënnen net weidergoen," sot Mai. "Mir ginn zréck. An déi Richtung." Si huet op den Osten gewisen. "Et gëtt en Ënnerdaach an eng Strooss, verschidde Bauerenhaff. D'Stad ass net ze wäit ewech. Mir kënnen eng Evakuéierung annoncéieren."
  
  Den Drake huet den Hayden ugekuckt. Hire Chef schénge de Choix ze weien tëscht Norden laanscht d'Küst, Oste Richtung Zivilisatioun oder géint d'Schluecht.
  
  "Näischt Gutt wäert geschéien wa mir hei bleiwen," sot Dahl. "Een Elite Feind ze bekämpfen wier eng Erausfuerderung, awer mir wëssen datt méi ënnerwee sinn."
  
  Den Drake wousst schonn datt de May Recht huet. Den Norden huet kee Wee zur Erléisung ugebueden. Si géifen ouni Ofdeckung laanscht d'Hellespont lafen an op pure Gléck vertrauen, datt se op eng Form vun Transport stiechen. Rees Osten garantéiert Méiglechkeet.
  
  Aner Equippe géifen dernieft kaum aus enger Stad kommen.
  
  Den Hayden huet et genannt an huet sech dunn Ost gedréint, den Terrain an d'Chancen op eng séier Flucht bewäert. Zu dësem Moment koum d'Stëmm erëm.
  
  "Bleift do!"
  
  "Schäiss," Alicia gegast. "Dësen Dude ass psychesch."
  
  "Ech hu just gutt Siicht," sot Smith, a bezitt sech op visuell Technologie. "Verstoppt sech hannert eppes zolidd. Mir huelen d'Feier."
  
  D'Equipe ass opgaang, Richtung Osten. D'Israeli hunn d'Feier opgemaach, d'Kugel iwwer d'Käpp vun de Spueren an de Bamstämm an tëscht de Branchen gefall. Blieder gereent. Den Drake ass séier geklommen, wousst datt d'Schëss bewosst héich gezielt waren, a sech gefrot, wat fir en neie Krich si sech hei gewinnt hunn.
  
  "Et ass just wéi eng fucking Arméi Training," sot Alicia.
  
  "Ech hoffen wierklech datt se Gummikugel benotzen", huet den Dahl geäntwert.
  
  Si sinn geklomm an improviséiert, ëstlech réckelen, déi méi staark Beem erreechen an d'Aen opfänken. Den Drake huet zréckgeschoss, bewosst héich. Hien huet keng Zeeche vu Bewegung gesinn.
  
  "Schwiereg Schäiss."
  
  "Kleng Equipe," sot Kenzie. "Virsichteg. Automatesch Maschinnen. Si waarden op eng Entscheedung."
  
  Den Drake war gäeren voll ze profitéieren. D'Equipe huet virsiichteg de Wee Osten gemaach, riicht an de blass Sonnenopgang, deen nach ëmmer de wäiten Horizont menacéiert. Nodeems hien déi nächst Clearing erreecht huet, huet den Drake héieren a praktesch d'Päif vun enger Kugel gefillt.
  
  "Schäiss". Hien huet sech fir de Cover gedréckt. "Dee war no."
  
  Méi Schéisserei, méi Bläi-Entloossungen ënnert den Zelter. Den Hayden huet dem Drake déif an d'Ae gekuckt. "Hir Weeër hu geännert."
  
  Den Drake huet en déif Otem geholl, et kaum gegleeft. D'Israeli hunn hefteg geschoss an hunn ouni Zweiwel virsiichteg awer mat engem avantagéisem Tempo fortgeschratt. Eng aner Kugel huet e Stéck Rinde aus engem Bam just hannert dem Yorga sengem Kapp zerräissen, sou datt de Russe gewalteg gekrasch huet.
  
  "Net gutt," huet de Kensi rosen gegrommelt. "Ganz net gutt".
  
  Dem Drake seng Ae ware wéi Flint. "Hayden, kontaktéiert d'Lauren. Loosst hatt dem Qrow bestätegen datt mir Feier zréckginn!"
  
  "Mir musse Feier zréckbréngen", huet de Kensi geruff. "Dir hutt ni virdrun iwwerpréift."
  
  "Nee! Si sinn Söldner Zaldoten, Elite Truppen déi trainéiert ginn an Uerder verfollegen. Si sinn fucking Alliéierten, potenziell Frënn. Kuckt et eraus, Hayden. Kuckt et elo! "
  
  Nei Kugelen hunn den Ënnerwachstum duerchgebrach. De Feind blouf onsichtbar, ongehéiert; SPIR wousst iwwer hire Fortschrëtt nëmmen aus senger eegener Erfahrung. Den Drake huet nogekuckt wéi den Hayden op de Comm Knäppchen geklickt huet a mam Lauren geschwat huet, duerno gebiet fir eng séier Äntwert.
  
  D'Mossad Zaldoten koumen méi no.
  
  "Confirméiert eise Status." Och dem Dahl seng Stëmm huet ugespaant geklongen. "Lauren! Maacht Dir eng Entscheedung? Ginn mir kämpfen? "
  
  
  ***
  
  
  D'SPEAR-Equipe, déi scho vun hire Boote fortgefuer ass, war gezwongen, méi no Osten ze plënneren. Si haten eng schwéier Zäit ënner Feier. Onwëlleg fir bekannt Alliéierten ze kämpfen, hu si sech bis op den Hals a Gefor fonnt.
  
  Scrambling, kraazt a bluddeg, si hunn all Trick an hirem Arsenal benotzt, all Trick fir méi Distanz tëscht sech an dem Mossad ze setzen. Dem Lauren säi Retour huet just e puer Minutten gedauert, mä déi Minutte gedauert méi laang wéi dem Justin Bieber seng CD.
  
  "Qrow ass onglécklech. Hie seet datt Dir eng Bestellung kritt hutt. Halt Är Waffen op all Käschten. All véier vun hinnen."
  
  "An et ass alles?" Den Drake huet gefrot. "Hutt Dir hir gesot, mat wiem mir ze dinn hunn?"
  
  "Natierlech. Si schéngt rosen. Ech mengen, mir hunn hatt rosen."
  
  Den Drake huet de Kapp gerëselt. Maacht kee Sënn. Mir mussen zesummen dru schaffen.
  
  Den Dahl huet seng Meenung ausgedréckt. "Mir sinn tatsächlech géint hir Uerder am Peru gaang. Vläicht ass dëst Payback.
  
  Den Drake huet et net gegleeft. "Nee. Et wier kleng. Si ass net esou eng Politikerin. Mir si vun Alliéierten dogéint. Schäiss. "
  
  "Mir hunn Uerder," sot Hayden. "Loosst eis haut iwwerliewen a muer kämpfen."
  
  Den Drake wousst datt hatt Recht huet, awer hie konnt net hëllefen, wéi d'Israeli wahrscheinlech datselwecht gesot hunn. Sou hunn Joerhonnerte-ale Griewer ugefaangen. Elo, als Team, hu si de Wee Osten geschafft, an hirem Bëschschëld bliwwen, an eng Rearguard organiséiert, net ze aggressiv, awer genuch fir d'Israeli ze bremsen. Smith, Kinimaka a Mai waren aussergewéinlech fir ze demonstréieren datt se elo d'Geschäft gemengt hunn, hir Géigner op all Tour ze schackelen.
  
  Et koum vun hannert hinnen wéi den Drake duerch d'Beem flitt. Den Helikopter huet iwwer de Kapp gerümmelt, dunn gekippt a gelant an e puer onopfälleg Clearing. Den Hayden brauch kee Wuert ze soen.
  
  "Schweden? Russen? Gott, dat ass just Schäiss, Kärelen!"
  
  Den Drake huet direkt Schëss aus där Richtung héieren. Op deen, dee grad aus dem Helikopter erauskoum, gouf geschoss, an net vum Mossad.
  
  Dëst bedeit datt véier Spezial Kräfteteams elo am Kampf waren.
  
  Virun ass de Bësch opgehalen, en aalt Bauerenhaff iwwer e breet Feld, dat vu Steenmaueren begrenzt ass.
  
  "Huelt Iech e bëssen Zäit," huet hien geruff. "Handel schwéier a séier. Mir kënnen do regruppéieren."
  
  D'Equipe ass gelaf wéi wann d'Hënn vun der Häll waarm op den Fersen wieren.
  
  
  ***
  
  
  Beweegt mat engem vollen awer kontrolléierten Tempo, ass d'Team zoufälleg aus dem Cover erausgaang an ass Richtung Bauerenhaff gerannt. D'Maueren an d'Fënsteröffnunge ware bal sou schaarf wéi d'Haus um Hiwwel, wat d'Feele vu mënschlecher Präsenz uginn. Dräi Gruppe vu Spezialkräfte leien hannert hinnen, awer wéi no?
  
  Den Drake wousst net. Hie jogged schwéier iwwer de rutted Buedem, huet seng Nuetsvisioun ofgeholl a benotzt den hellenden Himmel fir säi Wee ze markéieren. D'Halschent vun der Equipe huet no vir gekuckt, d'Halschent hannendrun. D'Mai huet geflüstert datt si d'Mossad-Team gesinn huet um Rand vum Bësch z'erreechen, awer dunn huet den Drake déi éischt niddereg Mauer erreecht an d'Mai an de Smith hunn e klenge Betrag vum Ënnerdréckungsfeier opgemaach.
  
  Zesummen hu si sech hannert enger Steenmauer gehackt.
  
  De Bauerenhaff war nach zwanzeg Schrëtt vir. Den Drake wousst datt et hinnen net gutt géif maachen fir d'Israeli an anerer z'erlaaben sech ze settelen an ideal Siichtlinnen ze etabléieren. Zousätzlech wieren aner Equippen elo virsiichteg géinteneen. Hien huet an de Kommunikator geschwat.
  
  "Dir sollt besser Är Arsch halen, Jongen."
  
  D'Alicia huet sech ëmgedréit fir hien ze kucken. "Ass dat Äre beschten amerikanesche Akzent?"
  
  Den Drake huet besuergt ausgesinn. "Schäiss. Ech hunn endlech ëmgedréint." Dunn huet hien den Dahl gesinn. "Awer hey, et kéint méi schlëmm sinn, mengen ech."
  
  Als een hunn se duerch de Cover gebrach. Mee a Smith hunn erëm Feier opgemaach a kruten nëmmen zwee Schëss als Äntwert. Keng aner Kläng goufen héieren. Den Drake huet eng zolidd Mauer fonnt a gestoppt. Den Hayden huet de May, de Smith an de Kinimaka direkt zougewisen fir de Perimeter ze bewaachen, an huet sech dunn gehaasst fir mat deenen aneren ze kommen.
  
  "Mir sinn an der Rei fir e puer Minutten. Wat hu mir?"
  
  Den Dahl war schonn d'Kaart entfalen, wéi dem Lauren seng Stëmm hir Oueren gefëllt huet.
  
  "Plan B ass nach ëmmer méiglech. Kapp am Land. Wann Dir séier sidd, braucht Dir keen Transport."
  
  "Plan fucking B." Den Drake huet de Kapp gerëselt. "Immer plan B."
  
  D'Perimeterpatrouille huet gemellt, datt alles kloer wier.
  
  Den Hayden huet op d'Këscht gewisen, déi den Dahl droen. "Mir mussen hei Verantwortung iwwerhuelen. Wann Dir et verléiert, hu mir keng Ahnung wat dobannen ass. A wann Dir dëst dem Feind verléiert ..." Si huet net gebraucht fir weider ze goen. De Schwed huet d'Këscht op de Buedem geluecht an niewendrun geknéit.
  
  Den Hayden huet d'Symbol beréiert, déi um Deckel gravéiert ass. D'Spinnblieder schécken eng ominös Warnung. Den Dahl huet den Deckel virsiichteg opgemaach.
  
  Den Drake huet säin Otem gehalen. Näischt ass geschitt. Et wier ëmmer geféierlech, awer si konnten keng verstoppte Spären oder Mechanismen gesinn. Elo huet den Dahl den Deckel komplett opgehuewen an an de Raum bannen gekuckt.
  
  Kensi huet gelaacht. "Wat ass dat? Krichswaffen? Verbonne mat Hannibal a verstoppt vun der Uerdnung? Alles wat ech gesinn ass e Koup Pabeier."
  
  Dahl souz zréck op seng haunches. "Krich kann och mat Wierder gekämpft ginn."
  
  Den Hayden huet virsiichteg e puer Blieder Pabeier erausgezunn an den Text gescannt. "Ech weess et net," huet si zouginn. "Gesäit aus wéi eng Fuerschungsdatei an ... e Rekord vun ..." Si huet gestoppt. "Tester? Prozess?" Si huet e puer méi Säiten duerchgesat. "Versammlung Spezifikatioune."
  
  Den Drake huet gefroot. "Elo kléngt dat schlecht. Si nennen et Project Babylon, Lauren. Loosst eis kucken wat Dir iwwer dëst gräift."
  
  "Huet et," sot den New Yorker. "Eppes anescht?"
  
  "Ech fänken just un dës Charakteristiken ze verstoen," huet den Dahl ugefaang. "Et ass gigantesch -"
  
  "Erof!" Smith gejaut. "Approach."
  
  D'Equipe huet méi lues a preparéiert. Hannert de Steenmaueren huet e Maschinengewehr Volley gedonnert, schaarf an dout. De Smith huet d'Feier vu riets zréckgezunn, aus enger Nisch an der Mauer gezielt. Den Hayden huet de Kapp gerëselt.
  
  "Mir mussen dëst ophalen. Gitt hei eraus."
  
  "Hal ass?" Den Drake huet gefrot.
  
  "Gitt Är Arsch."
  
  "Plan B," sot Alicia.
  
  Bleift sécher, si si vu Mauer zu Mauer a Richtung Réck vum Bauerenhaff geplënnert. De Buedem war mat Schutt bestrooft, a Stécker Steemetzerei an Holz markéiert wou den Daach eragaang ass. Mai, Smith a Kinimaka hunn d'Heck bedeckt. Den Drake huet gestoppt wéi se d'hënne Fënstere erreecht hunn an op d'Streck no vir gekuckt.
  
  "Et kann nëmme méi schwéier ginn," sot hien.
  
  D'Sonn ass opgaangen iwwer den Horizont an engem Burst vu Faarf.
  
  
  KAPITEL AACHT
  
  
  D'Course ass weidergaang, awer elo sinn d'Chancen erofgaang. Wéi den Drake an d'Alicia, déi de Wee gefouert hunn, de Cover verlooss hunn an an d'Land gaang sinn, de Bauerenhaff tëscht hinnen an hiren Verfolger ze halen, ass d'Mossad-Team endlech aus dem Bësch erauskomm. Ganz schwaarz gekleet a mat Masken iwwer d'Gesiicht, si si niddereg a virsiichteg ukomm, hir Waffen opgehuewen a geschoss. D"Mai an de Smith hu sech séier hannert dem Bauerenhaff ofgedeckt. Den Hayden ass no vir gerannt.
  
  "Beweegt!"
  
  Den Drake huet den Instinkt gekämpft fir ze stoen a kämpfen; Den Dahl lénks huet kloer och domatter gekämpft. Si hunn normalerweis hir Géigner gekämpft an iwwerwältegt - heiansdo koum et op brute Kraaft an Zuelen. Mee dacks koum alles op d'Dommheet vun hire Géigner. Déi meescht vun de Söldner, déi bezuelt goufen, ware lues a langweileg, vertrauen op hir Gréisst, Ferocity a Mangel u Moral fir d'Aarbecht ze maachen.
  
  Nët haut.
  
  Den Drake war ganz bewosst iwwer d'Noutwendegkeet de Präis ze schützen. Den Dahl huet d'Këscht gedroen an huet se sou sécher wéi hie konnt. De Yorgi war elo virugaang, huet de Buedem getest a probéiert Weeër mat de meeschte Cover ze fannen. Si sinn iwwer en Hiwwelfeld gekräizt an sinn dunn duerch e klengen, spatzen Bam vu Beem erofgaang. D'Israeli hunn eng Zäit laang opgehalen mat Feier, vläicht aner Kommandoen ze senséieren an hir Positioun net bekannt ze maachen.
  
  Eng Vielfalt vun Taktiken goufen elo demonstréiert.
  
  Awer fir den Drake huet d'Alicia et am beschten zesummegefaasst. "Fir Gottes Wuel, Yogi. Setzt Äre russesche Kapp erof a lafe!"
  
  D'Lauren hunn hir Fortschrëtter op GPS verfollegt an ugekënnegt datt de Plan B Treffpunkt iwwer den nächsten Horizont war.
  
  Den Drake huet e bësse méi einfach gesouch. De Grove ass eriwwer, an de Yorgi war deen Éischten deen de klenge Hiwwel eropgeet, de Kinimaka no op seng Fersen. Dem Hawaiian seng Hosen ware mat Schlamm bedeckt, wou hie gefall ass - dräimol. D'Alicia huet de Mee ugekuckt, deen sech lëschteg tëscht de Falten vun der Äerd bewegt.
  
  "Verdammt Sprite. Gesäit aus wéi e Fréijoerslämmchen, deen an der Wëld fléisst."
  
  "Alles wat hatt mécht, hatt mécht et gutt," huet den Drake ausgemaach.
  
  D'Alicia ass um Schiefer rutscht, awer huet et fäerdeg bruecht op de Been ze bleiwen. "Mir maachen et all gutt."
  
  "Jo, awer e puer vun eis si méi wéi Arschlächer."
  
  D'Alicia huet hir Waff opgehuewen. "Ech hoffen, Dir mengt mech net, Drakes." Et war eng Notiz vun Warnung an hirer Stëmm.
  
  "Oh, natierlech net, Schatz. Natierlech hunn ech de Schwed gemengt.
  
  "Deier?"
  
  D'Schéiss hu vun hannen geklappt, an dem Dahl seng Bemierkung ofgeschloss ier et iwwerhaapt ugefaang huet. D'Erfahrung huet dem Drake gesot datt d'Schëss net fir si geduecht waren an aus zwee verschiddenen Noten bestoen. De Mossad huet entweder mat de Russen oder de Schwede zesummegeschafft.
  
  D'Schweden, huet hie wahrscheinlech geduecht, si mam Kapp an de Mossad gelaf.
  
  Hien konnt net anescht wéi grinsen.
  
  Den Dahl huet sech ëmgekuckt, wéi wann hien d'Indignatioun fillt. Den Drake huet en onschëllege Look gemaach. Si sinn op e klengen Hiwwel eropgeklomm an déi aner Säit erof rutschen.
  
  "Den Transport kënnt," sot Lauren.
  
  "Esou!" Den Hayden huet op den Himmel gewisen, wäit, wäit ewech, wou e schwaarze Fleck sech beweegt. Den Drake huet d'Géigend gescannt an de Yorgi erof gezunn just wéi d'Kugel iwwer d'Spëtzt vum Hiwwel geflüstert huet. Een huet sech op eemol méi fir si interesséiert.
  
  "An den Dall," sot Kinimaka. "Wa mir kënnen op déi Beem kommen ..."
  
  D'Equipe huet sech op de Schlusssprint virbereet. Den Drake huet nach eng Kéier op déi kommend Speck gekuckt. Fir eng Sekonn huet hien geduecht datt hien e Schiet kéint gesinn, awer dunn huet hien d'Wourecht gesinn.
  
  "Leit, dëst ass en aneren Helikopter."
  
  Kinimaka huet no gekuckt. "Schäiss".
  
  "An do". Mai huet no lénks gewisen, héich erop op eng Wollekebank. "Drëtten".
  
  "Lauren," sot den Hayden dréngend. "Lauren, schwätzt mat eis!"
  
  "Kritt just Bestätegung." Déi roueg Stëmm ass zréck. "Dir hutt d'Chinesen an d'Briten an der Loft. Russland, Schwede an Israeli op der Äerd. Lauschtert, ech verbannen Iech elo mam Chatter fir datt Dir déi éischte Kéier Informatioun kritt. E puer dovun ass Schreck, awer alles ka wäertvoll sinn.
  
  "Fransousen?" Kinimaka gouf aus irgendege Grënn nodenklech.
  
  "Näischt," huet d'Lauren geäntwert.
  
  "Gutt Aarbecht, si sinn net all wéi de Bo," sot d'Alicia mat engem Hiweis vu Batterkeet a Melancholie. "Ech mengen d'Fransousen. De Guy war e Verréider, awer hie war verdammt gutt op senger Aarbecht.
  
  Dahl huet e Gesiicht gemaach. "Wann se wéi de Bo sinn," sot hien roueg. "Si si vläicht schonn hei."
  
  D'Alicia blénkt op d'Wierder, studéiert déi nooste Koup Dreck. Näischt bewegt.
  
  "Mir sinn ëmginn," sot Hayden.
  
  "Special Kräften Équipë op alle Säiten,"Drake ausgemaach. "Ratten an enger Fal."
  
  "Schwätz fir Iech selwer." Mai huet séier alles geschätzt. "Huelt zwou Minutten. Denkt drun wat an dëser Këscht ass sou gutt wéi Dir kënnt. Si huet hir Hänn opgehuewen. "Maach et".
  
  Den Drake huet de Sënn dovunner. D'Këscht war hiert Liewe jo net wäert. Wann d'Saache wierklech ugespaant ginn an eng méi frëndlech Equipe duerch et kënnt, kann net Boxen just hiert Liewe retten. Den Dahl huet den Deckel opgemaach an d'Team ass direkt op d'Helikoptere gaang.
  
  Hien huet jidderengem Rimm Pabeier ausgedeelt.
  
  "Wow, dat ass komesch," sot Alicia.
  
  De Kenzi huet e puer Blieder Pabeier gemëscht. "A Sträit an d'Liesen vun engem Dokument virun drësseg bis fofzeg Joer, geschriwwen vun den Nazien an am Graf vum Hannibal Barca verstoppt? Wat ass komesch doriwwer?
  
  Den Drake huet probéiert d'Passagen an d'Erënnerung ze setzen. "Hir Wierder maachen Sënn. Dëst ass d'selwecht wéi de Cours fir SPEAR.
  
  Héich Héicht Fuerschungsprojet, hie gelies. Ursprénglech erstallt fir den Zweck fir d'Re-Entry Ballistik zu méi niddrege Käschten ze studéieren. Amplaz vun deiere Rakéiten...
  
  "Ech weess net wat d'Häll dat ass."
  
  Start an de Weltraum ouni Rakéit ze benotzen. De Projet suggeréiert datt eng ganz grouss Pistoul benotzt ka ginn fir Objete mat héijer Geschwindegkeet op héijer Héicht ze schéissen ...
  
  "Och scheiss".
  
  D'Gesiichter vum Dahl an dem Alicia ware grad esou asch. "Dëst kann net gutt sinn."
  
  Den Hayden huet op d'Helikoptere gewisen, déi elo an der voller Vue vu jidderee waren. Si konnten eenzel Waffen gesinn un Helikopteren hänken.
  
  "An dat stëmmt och net!"
  
  Den Drake huet d'Pabeieren iwwerginn an huet seng Waff virbereet. Zäit fir wat hie gewinnt war a wat hie gutt war. Hie gouf mat Geschwëster vum Hayden, May a Smith bombardéiert, souwéi vum Kommunikatiounssystem, deen de Lauren fixéiert huet.
  
  "D'Israeli sinn an d'Schluecht mat de Schwede gaang. Russland onbekannt ..." Dunn koumen Ausbroch vun Interferenz a séier Iwwerdroungen aus Live Sendungen, déi d'NSA an aner Organisatiounen et fäerdeg bruecht hunn ze lauschteren.
  
  Franséisch: "Mir kommen op d'Géigend ..."
  
  Britesch: "Jo, Här, Ziler gesinn. Mir hu vill Feinde um Schluechtfeld ... "
  
  Chinesesch: "Sidd Dir sécher datt se d'Këscht hunn?"
  
  Hayden huet de Wee gefouert. Si sinn vum Terrain gelaf. Si lafen ouni Plang. De virsiichteg Feier huet d'Helikopter gezwongen, evasiv Handlung ze huelen an hir Buedemverfolgung gezwongen mat extremer Vorsicht ze bewegen.
  
  An dann, grad wéi den Drake amgaang war ze zonéieren an op hir nei Fluchtwee ze fokusséieren, huet eng aner Stëmm duerch d'Statik geschnidden.
  
  Just kuerz.
  
  Deelweis verstoppt hannert dem Kaméidi, e kaum hörbaren, déifen, ausgeräiften Toun huet seng Oueren geschnidden.
  
  Amerikaner: "SEAL Team 7 ass hei. Mir sinn elo wierklech no ..."
  
  De Schock huet hien an de Kär gerëselt. Mee et war keng Zäit. Et gëtt kee Wee fir ze schwätzen. Et gëtt net emol eng Sekonn et ze absorbéieren.
  
  Seng Aen hunn awer déi vum Thorsten Dahl begéint.
  
  Wat den...?
  
  
  KAPITEL Néng
  
  
  "Sot dem Helikopter lass ze goen!" Den Hayden huet op säi Kommunikator geklickt. "Mir wäerten en anere Wee fannen."
  
  "Wëlls du dat do hänken?" D'Lauren huet gefrot, d'Alicia ze laachen, och wa si fir hiert Liewen gelaf ass.
  
  "Natierlech. Duck erof an deckt Iech selwer. Rufft eis net un, mir ruffen dech un!"
  
  Den Drake huet sech gefrot ob dësen Dag jeemools géif ophalen, huet dunn déi voll Scheif vun der Sonn iwwer den Horizont gesinn an d'Ironie realiséiert. D'Géigend war eng Serie vun Hiwwelen, all steil wéi déi lescht. E SPEAR huet hir Aarsch bedeckt wéi se op d'Spëtzt vum Hiwwel erreecht hunn, virsiichteg trëppelen, dunn mat voller Geschwindegkeet déi aner Säit erof gerannt.
  
  Schoss goufen periodesch vun der Heck héieren, awer si waren net op si gezielt, d'Israeli an d'Schweden hu sech wahrscheinlech Schlag ausgetauscht. E puer méi baufälleg Gebaier sinn lénks a riets opgetrueden, déi meescht vun hinnen a flachen Däller gebaut, all verlooss. Den Drake war net sécher wat d'Leit dozou bruecht hunn ze verloossen, awer et ass viru laanger Zäit geschitt.
  
  Méi Hiwwelen an dann e Grupp vu Beem lénks. Ënnerdaach ubidden, Gréngs a Branchen sinn déck gewuess. Den Hayden huet d'Equipe an déi Richtung geleet, an den Drake huet e bësse méi einfach gesucht. All Zort vun Cover-up war besser wéi kee Cover-up op all. Als éischt hunn den Hayden an duerno d'Alicia duerch d'Beem geflitzt, elo gefollegt vum Dal, Kenzi a Kinimaka. Den Drake ass an de Bësch gaangen, de May, de Yorgi a de Smith hannerlooss. D'Schéiss kléngen, elo méi no, mécht den Drake virsiichteg fir seng Frënn.
  
  Hie sech ëmgedréint huet gesinn, datt d'Mai ausgefall ass.
  
  Gesinn hir Gesiicht vum Buedem sprangen.
  
  "Nee!"
  
  
  ***
  
  
  Den Hayden huet abrupt gebremst an sech ëmgedréit. Zu dësem Moment loung d'Mai bewosstbewosst um Buedem, den Drake ass op si komm, de Smith huet sech scho gebéit. D'Kugel hunn d'Beem um Rand mat engem Schlag getraff. Een war no.
  
  Dunn huet den Ënnerbriech ugefaangen. Figuren sprangen eraus, eent opfälleg Hayden am ënneschte Kierper. Si ass gestreckt, awer blouf op de Been. De Bamstam huet si an d'Wirbelsäule geschloen. Si ignoréiert de Blëtz vu Péng an huet d'Waff opgehuewen. Dunn huet déi schwaarz Figur si erëm ugegraff, si mat engem Ielebou, engem Knéi, engem Messer geschloen ...
  
  Den Hayden huet gefall a gefillt datt d'Blade an enger Hoerbreet vun hirem Bauch kënnt. Si huet sech mat engem Ielebou an d'Gesiicht an engem Knéi op de Mo zréck gekämpft fir méi Distanz tëscht hinnen ze setzen. Si huet de Kinimaka an d'Alicia op der rietser Säit gesinn kämpfen, an den Dal huet d'Stéck geschloen, déi hien erofgeschloen huet.
  
  Den Drake hëlt de labber Mai op.
  
  Kugelen sinn tëscht de Beem geflunn, Blieder a Vegetatioun zerschreden. Een huet de Feind besiegt, awer net laang. De Mann ass séier opgestan, kloer eng Form vu Kevlar un. Dann war dem Hayden seng Visioun mat hirem eegene Géigner gefëllt - e Mossad-Mann deem seng Features mat enger brutaler a béiser Entschlossenheet duerchgefouert goufen.
  
  "Stop," sot si. "Mir sinn op der selwechter Säit -"
  
  E Schlag an de Kiefer huet hatt gestoppt. Den Hayden huet d'Blutt geschmaacht.
  
  "Uerdnung," koum déi vague Äntwert.
  
  Si huet nei Schlässer blockéiert, de Mann op der Säit gedréckt, probéiert d'Waff net opzehiewen, och wann hien e Messer gedréint huet. D'Blat huet Rinde geschmaacht, duerno Dreck. Den Hayden huet dem Mann seng Been geschloen, wéi den Drake laanscht gerannt ass, de Wee erof an d'Beem gerannt. De Smith huet säi Réck ofgedeckt, den Israeli an d'Gesiicht geschloen an hien zréck an d'Uebst geschéckt. De Kenzi war nächst, dës Kéier mat engem zécken Ausdrock op hirem Gesiicht a grouss Aen, wéi wann si no engem vertraut gesicht.
  
  Hayden huet hire Wee Richtung Drake gedréckt.
  
  "Mai?"
  
  "Si ass gutt. Just eng Kugel an der Wirbelsäule an dat ass et. Näischt spektakulär."
  
  Den Hayden gouf blass. "Waat?" - Ech hunn gefrot.
  
  "D'Jackett huet et gestoppt. Si ass gefall an huet hire Schädel geschloen. Näischt Extras".
  
  "IWWER".
  
  D'Alicia huet e brutale Ielebouattack entkomm an huet e Judo-Worf benotzt fir hire Géigner an d'Beem ze fléien. Kinimaka huet säi Wee duerch en anere Mossad Zaldot bulldozéiert. E puer Momenter war de Wee kloer, an d'SPEAR-Equipe huet voll ausgesat.
  
  All Unz Erfahrung koum an d'Spill wéi se a voller Tempo gelaf sinn, ouni Gedanken ze verlangsamen, duerch Verdreiwung, Tauchen, geféierlech Bamstécker. Tëscht hinnen an dem Mossad-Team huet sech eng Spalt opgemaach, an dat décke Blat huet eng ideal Ofdeckung gesuergt.
  
  "Wéi d'Häll hunn se et fäerdeg bruecht eis laanscht ze kommen?" Drake gejaut.
  
  "Et muss gewiescht sinn wéi mir opgehalen hunn fir d'Këscht ze kontrolléieren," sot den Hayden.
  
  Smith gekrasch haart. "Mir hunn gekuckt."
  
  "Schlo dech net ..." huet den Hayden ugefaang.
  
  "Nee, mäi Frënd," sot Kensi. "Si sinn déi Bescht an deem wat se maachen."
  
  De Smith huet gelaacht, wéi fir ze soen datt mir et och gemaach hunn, awer soss blouf roueg. Den Hayden huet de Kinimaka gesinn, seng rieseg Féiss an engem Koup elastesche Lehm landen, an ass geplënnert fir ze hëllefen, awer den Dal huet de grousse Mann scho ënnerstëtzt. De Schwed huet d'Këscht op seng aner Hand iwwerdroen, den Hawaiianer mat senger rietser gedréckt.
  
  An elo ass eng aner Gefor an d'Mëschung bäigefüügt - den onverkennbaren Toun vun engem Helikopter, deen iwwer de Kapp flitt.
  
  Wäerte se Feier opmaachen?
  
  Géifen se de Bësch mat Kugel kämmen?
  
  Den Hayden huet dat net geduecht. Dausende vu Saache kënne falsch goen duerch sou eng onverantwortlech Handlung. Natierlech hunn dës Kärelen den Uerder vun hire Regierunge gefollegt, an e puer vun de Clownen, déi doheem an hire waarme, klimatiséierte Büroe sëtzen, konnten sech net manner ëm wat ausserhalb vun hiren Elfenbentuerm lass ass.
  
  D'Klappe vu Propeller koumen vun uewen. Hayden weider lafen. Si wousst schonn, datt d'Mossad hir Aen op hir Equipe hätt, an eventuell d'Schweden an d'Russen hannendrun. Et war e Kaméidi op der lénker Säit , a si huet geduecht datt si méi Figuren gesinn - si musse Russe sinn, huet si geduecht.
  
  Oder vläicht d'Briten?
  
  Schäiss!
  
  Si waren ze oppen. Ze onpreparéiert. Tatsächlech waren och all d'Equipen do. Keen huet erwaart datt jiddereen op eemol géif kommen - an dat war e Feeler. Awer sot mir e Plang, deen dëst berücksichtegt?
  
  Den Drake Trail louch virun, guer net verlangsamt vum May säi Gewiicht. D'Alicia ass op seng Fersen gefollegt, kuckt ronderëm. De Wee huet sech ziellos gemeet, awer allgemeng an déi richteg Richtung gaang, an den Hayden war dankbar dofir. Si huet Smith héieren Kugelen op der Heck, déi hir Verfolger decouragéieren. Si huet e puer Gejäiz vu lénks héieren, wéi wann zwou Kräfte sech treffen.
  
  Verdammt, dëst ass e verréckten Schäiss.
  
  Den Drake sprang iwwer e gefallene Bam. Kinimaka huet mat knapps engem Gréiss duerchgebrach. D'Fragmenter sinn an all Richtungen verstreet. Den Terrain huet ugefaang erof ze goen an dunn hunn se de Rand vum Bësch gesinn. Den Hayden huet an d'Komm geschwënn, datt se méi lues sollten - kee wousst, wat um Buedem iwwer d'Bamstreck wart.
  
  Den Drake huet just e bëssen verlangsamt. D'Alicia huet hie riets laanscht gaang, an den Dahl huet hie lénks geschloen; zesummen hunn déi dräi d'Ofdeckung iwwerwonnen an an e schmuele Dall komm, op béide Säiten duerch géi brong Häng geschützt. De Kinimaka an de Kenzi hunn hir Fersen zesummen geklickt an engem Versuch fir Ënnerstëtzung ze bidden, an dunn ass den Hayden och aus der Verstoppt komm, probéiert elo déi wuessend Verbrenne Sensatioun an hirer Këscht ze ignoréieren.
  
  Si si méi laang gelaf wéi si geduecht huet.
  
  An déi noosten Stad war Meilen ewech.
  
  
  KAPITEL TEN
  
  
  Den Drake huet gefillt datt Mai ugefaang e bëssen ze kämpfen. Hien huet hir eng Minutt ginn, wousst, datt si séier zu hirem Sënn kommen géif. An deem flüchtege Moment huet hien eppes flaach, gro a verdréint gemierkt, wat säi rennend Häerz e Schlag gemaach huet.
  
  "Lénks!"
  
  De ganze Grupp huet no lénks gebrach, suergfälteg awer onnéideg hir Flanken ofgedeckt well hir Géigner nach ëmmer onsichtbar waren. Den Drake léisst de May e bësse kämpfen, awer ofgehalen. Zimlech séier huet si him mat der Fauscht an d'Ripp geschloen.
  
  "Loosst mech goen".
  
  "Eng Sekonn, meng Léift ..."
  
  D'Alicia huet hien hefteg gekuckt. "Gefällt Dir et esou gutt?"
  
  Den Drake huet gezéckt, dunn huet gelaacht. "Et gëtt keng sécher Äntwert op dës Fro, meng Léift."
  
  "Wierklech?"
  
  "Ma, denkt drun aus menger Siicht."
  
  De Mai huet säin Dilemma geléist andeems hien seng Wirbelsäule benotzt huet fir ofzedrécken an op de Buedem ze rullen. Si ass erfollegräich gelant, awer huet sech op der Plaz gewéckelt, de Kapp gehalen.
  
  "Kuckt," sot den Drake. "Zu menger Verteidegung schéngt si onsécher."
  
  "Däi Kapp wäert rësele wa mir net presséiert." D'Alicia ass laanscht gedréckt an den Drake ass gefollegt, huet de May e bësse méi laang gekuckt bis si sech opgeriicht huet an an e Rhythmus koum. D'Grupp ass d'Band op den Asphalt gerannt.
  
  "Éischt Duercherneen mam Mossad." Dahl gestreckt. "Näischt spektakulär."
  
  "Si hunn zréckgehalen," sot de Kenzie. "De Wee wéi Dir war."
  
  "Zweete Verwirrung," sot den Drake. "Erënnert Dir Iech un dat Duerf an England? Virun ville Joeren."
  
  "Yonks?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Joerhonnert".
  
  "IWWER". Den Dahl huet eng Sekonn gestoppt, a sot dann: "BC oder AD?"
  
  "Ech mengen, si nennen et elo BC."
  
  "Bullshit".
  
  D'Strooss huet sech a béide Richtungen ausgestreckt, desertéiert, pothole an erfuerderlech Reparatur. Den Drake huet de Pop vun enger Anti-Fliger-Pistoul héieren, déi den Helikopter ukommen, an duerno méi Schëss. Hien huet sech ëmgedréit fir ze gesinn, datt hien aus dem Bësch gebrannt gëtt, huet geduecht datt hie just d'Géigend mat Kugelen ofgëtt, an huet hien dunn gesinn, datt hie schaarf op d'Säit schwenkt.
  
  "Ech kann et net riskéieren," sot Dahl. "Ech denken, si musse Chinesesch sinn a si kënnen d'Gespréich net héieren wéi mir kënnen."
  
  Den Drake wénkt roueg. Näischt Neies gouf an de Gespréicher a leschter Zäit verroden. Zënter...
  
  Hayden huet eng roueg Begréissung erausginn. "Ech gesinn e Gefier."
  
  Den Drake huet sech gekräizegt an d'Géigend gescannt. "Also wat hu mir hannert eis? Mossad a Russen a Beem, géigesäiteg op de Wee. Sinn d'Schweden iergendwou nieft de Russen? SAS? Hien huet de Kapp gerëselt. "Wie weess? Är bescht Iddi ass ronderëm de Bësch ze goen. Si wëssen all, datt wa se sech opginn, si dout. Dofir ware mir nach um Liewen."
  
  "Chinesesch am Helikopter," sot Smith. "Do landen." Hien huet op eng Serie vu flaach Depressiounen gewisen.
  
  "Franséisch?" Yorgi gefrot.
  
  Den Drake huet de Kapp gerëselt. Witzer ofgesinn, d'Fransousen hu vläicht souguer zréckgehal fir d'Waasser ze testen an hir Géigner ze dënnen. Eng lëschteg Victoire am leschte Moment. Hien huet op de Camionnette gekuckt.
  
  "Waffen op."
  
  De Smith an de Kenzie hunn d'Richtung geholl, op der Säit vun der Strooss stoungen an hir Waffen op de kommende Camionnette geriicht. Den Dahl an den Drake hunn e puer schwéier Boulder op der Strooss geluecht. Wéi de Camionnette verlangsamt huet, ass de Rescht vun der Equipe vun hannen opgetrueden, d'Gefier virsiichteg ofgedeckt an seng Passagéier bestallt fir erauszekommen.
  
  D'Alicia huet d'Hannerdier opgemaach.
  
  "Wow, et sténkt hei!"
  
  Mee et war eidel. An den Drake huet héieren, datt de Kensi eng Fro op tierkesch stellt. Hien huet de Kapp gerëselt wéi den Dahl triumphant gelaacht huet. Dëst Meedchen ass voller Iwwerraschungen. "Gëtt et eng Sprooch déi se net schwätze kann?"
  
  De Schwed ass aus dem Lach ausgebrach. "Komm, Mann. Loosst Iech net sou oppen."
  
  "Oh," Drake wénkt. "Jo. D'Sprooch vun de Götter."
  
  "Stitt op, Léift. Wëllt Dir Sex hunn? Jo, ech héieren just Äre séissen Akzent vum Odin senger Zong.
  
  Den Drake huet dëst ignoréiert, konzentréiert sech op déi zwee tierkesch Männer, déi wierklech Angscht schéngen.
  
  A wierklech tierkesch.
  
  Den Hayden huet se zréck an de Camion gedréckt, no hannendrun. Den Dahl huet nach eng Kéier gelaacht an ass hir gefollegt, an huet déi aner gestéiert an de Récksëtz ze sprangen. Den Drake huet de Grond fir seng Amusement e Moment méi spéit realiséiert, dunn huet d'Alicia erëm gekuckt.
  
  "Wéi schlecht ass et do zréck?"
  
  
  ***
  
  
  De Camion ass gesprongen a geruckt a probéiert sech op der baufälleger Strooss ze zerstéieren.
  
  D'Alicia huet mat all hirer Kraaft ofgehalen. "Versicht hien bluddeg schlecht Beats ze schloen?"
  
  "Vläicht," sot de Smith miserabel, hält seng Nues an e dreckeg Gürtel un engem Rack am Camionnette gebonnen. "Ech richen Geessen."
  
  D'Alicia huet hir Aen zougemaach. "Och jo? Däi Frënd?"
  
  Kinimaka souz hannen am Camion, verzweifelt lungfuls vu frëscher Loft duerch d'Rëss, wou déi hënnescht Dieren begéint sinn. "Muss ... dës ... Baueren sinn, mengen ech."
  
  "Oder Geess Smuggler,"Alicia dobäi. "Ech kann ni soen."
  
  Smith huet an Roserei gekrasch. "Wann ech 'Geessen' gesot hunn, hunn ech allgemeng gemengt."
  
  "Jo Jo Jo".
  
  Den Drake ass draus bliwwen, flaach Otem geholl a probéiert op aner Saachen ze fokusséieren. Si hu missen den Hayden an den Dahl vertrauen, déi am Viraus ëm hir Sécherheet gesuergt hunn an déi bescht Plaz fir d'Rees fonnt hunn. D'Kommunikatioun blouf roueg, ausser fir de gelegentlechen Ausbroch vu stateschen. Och d'Lauren blouf roueg, wat op seng Manéier gehollef huet. Dëst sot hinnen, datt si relativ sécher waren.
  
  D'Crew huet haart ronderëm him beschwéiert, hire Wee fir sech aus dem Gestank vun den Déieren ze këmmeren an ze oflenken. Vergläicher mat schwedesche Bäder, amerikanesch Restauranten a London Hoteler goufen am Geck ugebueden.
  
  Den Drake léisst seng Gedanken vum Yorga sengem rezenten Ausbroch an der Bedierfnes fir e schrecklecht Geheimnis ze deelen, zum neie Verständnis tëscht Alicia a May, op aner Probleemer déi d'SPEAR Team plagen. Den Hayden an de Kinimaka sinn op widdert bliwwen, sou wéi Lauren a Smith, obwuel déi lescht duerch méi wéi nëmmen Differenzen getrennt waren. Den Dahl huet sou haart geschafft wéi hie konnt mam Joanna, awer erëm ass d'Aarbecht am Wee.
  
  Eppes méi dréngend an onverzichtbar huet säi Gehir duerchgebrach. D'Irritatioun vum Sekretär Crow datt se net Uerder am Peru gefollegt hunn, an dat zouversiichtlech Wëssen datt eng geheim, topgeheim amerikanesch zweet Team hei ass. Iergendwou.
  
  SEAL Team 7.
  
  Et waren eng Onmass Froen a si waren onerklärbar. Wat war d'Äntwert? Qrow net méi dem SPEAR Team vertraut? Waren se Backupsatellit?
  
  Hien hat dat grousst Fragezeechen net vergiess, dat nach iwwer dem Smith säi Kapp hänkt, awer hie konnt sech keen anere Szenario virstellen. Qrow geschéckt siwen Leit en Aa op hinnen ze halen.
  
  Den Drake huet seng Roserei ënnerdréckt. Si hat hir eege Aarbecht ze maachen. Schwaarz a wäiss war eng Visioun vum Liewen nëmmen vun Narren a Verréckten gedeelt. Seng déif Gedanken goufen vum Hayden ënnerbrach.
  
  "Alles ass kloer hannen a virun. Gesäit aus wéi mir op eng Plaz kommen genannt & # 199; Anakkale, op der Küst. Ech waarden bis mir eng Plaz fannen ier ech den Helikopter kontaktéieren. Oh, an den Dahl hat eng Chance fir dës Këscht auserneen ze huelen.
  
  De Schwede huet si fir eng Zäit vun der Situatioun ofgelenkt andeems hien erkläert huet wat d'Reame vu Pabeier ausgesinn. Et war méi wéi e Krich, et war seng ganz Ukënnegung. Den Hannibal schéngt einfach als Symbol gewielt ze ginn.
  
  
  ***
  
  
  "Ginn et Hiweiser wéi Afrika ee vun de véier Ecker vun der Äerd gouf?" Mai gefrot.
  
  "Keng verdammt Saach wéi dat. Dofir kënne mir net viraussoen wou den nächste Reider wäert sinn.
  
  "Kuckt an d'Vergaangenheet," huet de Kenzi geschwat. "A menger Aarbecht, a menger aler Aarbecht, waren d'Äntwerten ëmmer an der Vergaangenheet verstoppt. Dir musst just wësse wou Dir kuckt."
  
  Dunn huet d'Lauren intervenéiert. "Ech probéieren dëst."
  
  Den Drake huet sech géint d'Schréiegt vum Camion gekämpft. "Wéi wäit ass et zu Çanakkale?"
  
  "Mir ginn elo an de Rand. Gesäit net ze grouss aus. Ech gesinn d'Mier."
  
  "Oh, Dir gewënnt." Den Drake erënnert sech un e Spill dat hien als Kand gespillt huet.
  
  "Ech hunn et als éischt gesinn," sot den Dahl mat engem Laachen a senger Stëmm.
  
  "Jo, mir hunn dat och gespillt."
  
  De Camion ass gestoppt a séier sinn déi hënnescht Dieren no baussen opgaang. D'Equipe sprang eraus an huet lungfuls vun frësch Loft an. D'Alicia huet sech beschwéiert, datt si sech net gutt gefillt huet, an de Kenzi huet gemaach wéi hien op englesch Manéier schwächt. Dëst huet d'Alicia direkt opgereegt. Den Drake huet sech fonnt a stierft an iwwerrascht.
  
  "Verdammt," huet hien op Zweck gemëscht. "Ma, ech wäert de Monni vum Af sinn."
  
  Den Dahl war ze iwwerrascht fir ze kommentéieren.
  
  Virun hinne stoung e risegt hëlzent Päerd, aus irgend engem bekannte Grond, op enger klenger Plaz, déi vu Gebaier ëmginn ass, gebrach. De Seel schéngt seng Been ze verbannen a gouf ëm de Kapp gestreckt. Den Drake huet geduecht datt et gepanzert a majestätesch ausgesäit, e stolz Déier erstallt vum Mënsch.
  
  "Wat zum Däiwel?"
  
  Vill Leit hu sech ronderëm hien versammelt, gekuckt, poséiert a Fotoe gemaach.
  
  D'Lauren huet iwwer de Kommunikator geschwat. "Ech mengen, Dir hutt just den Trojanesche Päerd fonnt."
  
  Smith huet gelaacht. "Dëst ass wäit vun engem Spillsaach."
  
  "Nee Troy. Dir wësst? Brad Pitt?"
  
  D'Alicia huet bal den Hals gebrach a kuckt an all Richtungen. "Waat? Wou?"
  
  "Wow". Kensi huet gelaacht. "Ech hunn Vipers gesinn méi lues attackéieren."
  
  D'Alicia huet nach ëmmer d'Géigend suergfälteg studéiert. "Wou ass d'Lauren? Ass hien op Päerd?"
  
  Den New Yorker huet e gelaacht. "Ma, hien war eemol. Erënnert Dir Iech un de modernen Film "Troy"? Gutt, nodeems se gefilmt hunn, hunn se d'Päerd direkt verlooss wou Dir stitt, zu Çanakkale.
  
  "Bullshit". D'Alicia huet hir Gefiller entlooss. "Ech hu geduecht datt all meng Chrëschtdeeg op eemol koumen." Si huet de Kapp gerëselt.
  
  Den Drake huet den Hals gekläert. "Ech sinn nach ëmmer hei, Léift."
  
  "Oh jo. Fantastesch".
  
  "A maach der keng Suergen, wann de Brad Pitt aus dem Päerd säin Arsch spréngt a probéiert dech ze entféieren, ech retten dech."
  
  "Durft Iech net traureg."
  
  Dem Lauren seng Stëmm huet duerch hir Geschwëster geschnidden wéi den haarde Schlag vun engem Samurai-Schwäert. "Entrée, Kärelen! Vill Feinde. Mir kommen elo op Canakkale. Si mussen un de Kommunikatiounssystem verbonne sinn, grad wéi mir. Beweegt! "
  
  "Kuckt Dir dëst?" Den Drake huet op d'Festung gewisen. "Rufft en Helikopter un. Wa mir op d'Schlass klammen an eis verteidegen, da kann hien eis vun do huelen."
  
  Den Hayden huet zréck op de Rand vun Canakkale gekuckt. "Wa mir e Schlass an enger touristescher Stad vu sechs SWAT Teams verdeedegen kënnen."
  
  Den Dahl huet d'Këscht opgeholl. "Et gëtt nëmmen ee Wee fir erauszefannen."
  
  
  KAPITEL eelef
  
  
  Instinktiv si si op d'Küsteweg geplënnert, wousst datt et an d'beandrockend Stadfort wandert. D'Lauren hat ganz wéineg Informatioun aus de Stécker vu Kommunikatiounsgespréicher gesammelt, an den Drake hat nach manner vun de verschiddenen Teamleaderen héieren, awer den allgemenge Konsens war datt se all séier zoumaachen.
  
  De Wee huet laanscht vill wäiss-frontéiert Gebaier gefouert: Haiser, Geschäfter a Restauranten mat Vue op dat kabbelend blo Waasser vun der Hellespont. Lénks ware geparkte Autoen, an hannendrun waren e puer kleng Schëffer, iwwer déi déi héich Mauere vum sandfaarwege Festung gekierzt hunn. Touristbusser sinn laanscht gaang, lues a lues duerch déi schmuel Stroossen gekrasch. D'Hénger hunn geklongen. Lokal Awunner hu sech bei engem populäre Café versammelt, fëmmen a geschwat. D'Equipe huet sou séier wéi se konnten ouni Mësstrauen opzebauen.
  
  Et ass net einfach fir Kampfausrüstung ze droen, awer besonnesch fir dës Missioun, si ware ganz schwaarz gekleet a konnten déi Elementer ewechhuelen a verstoppen déi d'Opmierksamkeet kéinte zéien. Wéi och ëmmer, de Grupp vu Leit bewegt wéi se de Kapp gedréint hunn, an den Drake huet gesinn datt méi wéi een Telefon opgemaach huet.
  
  "Rufft séier de verdammt Helikopter un," sot hien. "Mir sinn aus Land a verdammt Zäit hei."
  
  "Ënnerwee. An zéng bis fofzéng Minutten."
  
  Hie wousst datt dëst eng Ära vu Schluechte war. E puer aner SWAT Teams géifen net zécken, d'Häll op eng Stad z'entloossen, zouversiichtlech an hiren Uerderen an d'Fäegkeet ze flüchten, wëssend datt d'Autoritéiten normalerweis eng terroristesch Spin op all extrem menacéiert Situatioun setzen.
  
  Déi sandfaarweg Maueren hu sech staark virun hinnen opgestan. Fort Ç Anakkale haten zwou ofgerënnt, Mier-viséiert Festung Maueren an eng zentral Zitadell, an hannert hinnen e breet Aarm vun Schluechte Lafen den Hang a Richtung Mier erof. Den Drake ass no der Linn vun der éischter kromme Mauer gefollegt, gefrot wat op der Kräizung vun dëser a senger Schwëster war. Den Hayden huet viru gestoppt an huet zréckkuckt.
  
  "Mir ginn erop."
  
  Eng fett Entscheedung, awer eng Saach huet den Drake averstanen. Opgoen bedeit datt se am Fort hänke bliwwen, vun uewen verdeedegt awer verdeedegt, agespaart. Weiderhi bedeit datt si aner Méiglechkeeten hunn nieft dem Mier ze flüchten: si konnten sech an der Stad verstoppen, en Auto fannen, potenziell niddereg leien oder sech fir eng Zäit opdeelen.
  
  Awer dem Hayden seng Auswiel huet hinnen erlaabt d'Féierung ze huelen. Et waren och aner Coureuren do. Et wier méi einfach fir en Helikopter se ze fannen. Hir Fäegkeeten goufen besser an taktesch Schluecht benotzt.
  
  Rau Maueren hunn Plaz fir eng archéiert Entrée an duerno eng Spiraltrap. Den Hayden ass als éischt gaangen, gefollegt vum Dal a Kensi, duerno de Rescht. Smith huet d'Hënn erop bruecht. D'Däischtert huet e Mantel fir hir Ae geschaf, déi déck an onduerchtrëfft hänke gelooss huet, bis se sech dru gewinnt hunn. Trotzdem sinn se eropgaang, d'Trap eropgaang an zréck an d'Luucht. Den Drake huet probéiert all relevant Informatioun a sengem Gehir ze filteren a Sënn dovun ze maachen.
  
  Hannibal. Reider vum Krich. D'Doomsday Uerdnung an hire Plang fir eng besser Welt ze kreéieren fir déi déi iwwerlieft hunn. Regierunge ronderëm d'Welt sollten zesummen dru geschafft hunn, awer ruthless, giereg Leit wollten de Loot a Wëssen fir sech selwer.
  
  An de véier Ecker vun der Äerd? Wéi huet et geschafft? A wat ass duerno geschitt?
  
  "Interessant ..." Zu deem Moment koum d'Lauren hir Stëmm duerch de Kommunikator. "Ç Anakkale läit op zwee Kontinenter a war ee vun de Startpunkte fir Gallipoli. Elo sinn d'Russen an d'Stad erakomm, sou wéi d'Israeli. Ech weess net wou. Nach ëmmer, lokal Police Chatter ass heefeg. Ee vun de Bierger muss Iech gemellt hunn a fuerdert elo nei Arrivée. Et wäert net laang daueren ier d'Tierken hir eege Elite Kräfte ruffen.
  
  Den Drake huet de Kapp gerëselt. Bullshit.
  
  "Bis da si mir wäit vun hei." Den Hayden ass virsiichteg Richtung d'Luucht uewen geplënnert. "Zéng Minutten, Kärelen. Loosst eis."
  
  D'Moiessonn huet dat breet-oppent, spatz Gebitt bal uewen um Tuerm beliicht. De ronnen ieweschte Rand vum Tuerm ass weider aacht Meter iwwer hire Kapp eropgaang, awer dat war sou héich wéi se konnten goen ouni dobannen ze goen. Ruinéiert Schluechte leien iwwerall, stécke wéi geckeg Fanger eraus, an e stëpsege Wee huet eng Rei vun nidderegen Hiwwele riets grenzt. Den Drake huet déi vill verteidegt Positiounen gesinn an huet e bësse méi einfach otemt.
  
  "Mir sinn hei," sot Hayden Lauren. "Sot dem Helikopter sech op eng waarm Landung virzebereeden."
  
  "Méi waarm wéi Dir mengt," sot Smith.
  
  D'ganz Equipe huet erofgekuckt.
  
  "Net erof," sot Smith. "Op. Op."
  
  Iwwer der Buerg läit d'Stad nach ëmmer op den Hiwwelen. D'Haiser sinn iwwer d'Schluechte geklommen, an héich an déck Maueren hunn sech op si gestreckt. Et war duerch dës Maueren, datt eng Equipe vu véier mat hire Gesiichter zougedeckt an hir Waffen voll gezunn.
  
  Den Drake huet dëse Stil erkannt. "Verdammt, dëst ass e Problem. SAS."
  
  Den Dahl war deen éischten, dee sech engagéiert huet, awer amplaz seng Waff ze léisen, huet hien se verstoppt, d'Këscht gegraff a selwer op d'Schluechte gesprongen. "D'Briten hunn déi richteg Iddi fir Diversitéit. Kuckt ..."
  
  Den Drake huet säi Bléck gefollegt. D'Schluechten hunn sech an engem breede Bogen de ganze Wee bis op d'Plage an d'hackeg Mier ausgestreckt. Wann se et richteg gemat hunn, kéint den Chopper se direkt vun uewen oder direkt um Enn räissen. Den Drake huet et op sech selwer geholl fir e puer Schëss an de raue Beton ënner de britesche Féiss ze schéissen, se ze bremsen an d'Equipe Zäit ze ginn fir op d'Spëtzt vun der liicht rëseleger Befestegung ze klammen.
  
  D'Alicia huet sech geschloen. "Ech sinn net an Héichten!"
  
  "Wäert Dir jeemools ophalen ze kräischen?" De Kensi huet sech bewosst laanscht si gedréckt, si liicht laanscht de Wee gedréckt.
  
  "Oh Bitch, Dir wäert dofir bezuelen." D'Alicia kléngt onsécher.
  
  "Wäert ech fäeg sinn? Gitt sécher datt Dir hannert mir bleift. Op dës Manéier, wann Dir erschoss sidd an ech héieren dech jäizen, weess ech de Tempo opzehuelen.
  
  D'Alicia war vu Roserei gesäiert. Den Drake huet hatt ënnerstëtzt. "Just de Geck mam Mossad maachen." Hien huet seng Waffen verbreet.
  
  "Riets. Gutt, wa mir vun hei erof kommen, ginn ech hir Aarsch richteg.
  
  Drake guidéiert hir duerch déi éischt puer Schrëtt. "Ass dëst spannend kléngt?"
  
  "Fuck off, Drake."
  
  Hien huet geduecht datt et am beschten net ze erwähnen ass datt d'Schluechte wäit drënner plazéiert Schluechte ginn, wou se vun engem op dat anert musse sprangen. Den Dahl war deen éischten, dee laanscht déi dräi Fouss breet Mauer jog, an d'Equipe gefouert. Kinimaka huet dës Kéier vum Smith am Réck iwwerholl, d'Briten kucken. Den Drake an déi aner hunn hir Oueren opgemaach fir all aner Zeeche vu Feinde.
  
  D'Course duerch d'Schluechten huet ugefaang. D'SAS Zaldoten hunn d'Formatioun behalen an hunn verfollegt, Waffen opgehuewen, awer ouni Toun ze maachen. Natierlech, berufflech Leniency kann nëmmen ee Grond ginn; Zousätzlech zu Touristen, lokal Awunner léiwer Geheimnis an héich sécher Commanden.
  
  Den Drake huet festgestallt datt hien voll Konzentratioun fir seng Been brauch. De Cliff op all Säit an de graduellen Ofstig op d'Mier huet keen Ënnerscheed gemaach, nëmmen déi sécher Zone ënner senge Féiss. Et huet sech lues a lues gekréint, graziéis gläichméisseg, an enger stänneger Kéirung. Keen huet méi lues gemaach, keen ass gerutscht. Si waren hallef op hiert Zil, wéi de Klang vu rotéierende Propeller hir Oueren gefëllt huet.
  
  Den Drake huet sech verlangsamt an huet an den Himmel gekuckt. "Net eis," huet hien geruff. "Verdammt Franséisch!"
  
  Dëst war keng definitiv Conclusioun, awer géif hir Fehlen bis elo erklären. Mir fléien an der leschter Minutt. D'SPEAR-Equipe war gezwongen ze luesen. Den Drake huet d'Gesiichter vun zwee Zaldoten gesinn, déi rosen aus de Fënstere kucken, während zwee méi vun den hallef oppenen Dieren hänke gelooss hunn, hir Waffen gedréint fir d'Schloss richteg ze klicken.
  
  "Fir d'Wourecht ze soen," sot den Dahl ouni Atem. "Et wier vläicht net déi bescht Iddi gewiescht. Déi bluddeg britesch Klacken sinn op en Enn.
  
  Als een hunn den Drake, Smith, Hayden a May hir Waffen opgehuewen an opgemaach Feier. D'Kugel hunn de kommende Helikopter ricochetéiert. D'Glas ass gebrach an ee Mann ass vu sengem Seel gefall, an huet de Buedem schwéier drënner geschloen. Den Helikopter ass geschwënn, verfollegt vun Hayden seng Kugelen.
  
  "D'Fransouse si keng Fans," sot si däischter.
  
  "Sot eis eppes wat mir net wëssen," huet d'Alicia gemëscht.
  
  De Yorgi ass séier laanscht den Dahl passéiert, hien iwwer de baussenzege Rand vun der Mauer iwwerholl an zréck an d'Këscht erreecht. "Hei, gitt mir dëst," sot hien. "Ech fille mech besser op der Mauer, oder?"
  
  Den Dahl huet ausgesinn wéi hie wollt streiden, awer huet d'Këscht Mëtt duerch d'Inning passéiert. De Schwede war net nei am Parkour, awer de Yorgi war e Profi. D'Russe sinn mat héijer Geschwindegkeet fortgaang, d'Mauer erofgefuer an ass schonn op d'Schluechte kommen.
  
  D'Alicia huet se gemierkt. "Oh Schäiss, schéisst mech elo."
  
  "Et kéint nach geschéien." Den Drake huet de franséischen Helikopter gesinn kippen a koum fir eng Landung. De Problem war datt wa se ophalen fir Zil ze huelen, d'Briten se fänken. Wa se lafen fir ze schéissen, kënne se falen oder einfach erschoss ginn.
  
  Den Dahl huet seng Waff gewénkt. Souwuel hien wéi och den Hayden hunn op den Helikopter Feier opgemaach wéi et zréck koum fir ze spillen. Dës Kéier hunn d'Zaldoten u Bord nees Feier zréckgezunn. D'Muschelen hunn d'Schlassmauere mat engem déidleche Muster duerchgebrach, ënner dem Rand geschloen. Dem Hayden säin eegene Feier huet den Helikopter säi Cockpit getraff, an d'Metallstütze geklappt. Den Drake huet gesinn datt de Pilot seng Zänn an enger Mëschung aus Roserei an Angscht huet. E super schnelle Réckbléck huet verroden datt d'SAS Team och den Helikopter nogekuckt huet - e gutt Zeechen? Vläicht net. Si wollten d'Waffe vum Krich fir sech selwer kréien.
  
  Oder fir een héich an hirer Regierung.
  
  E Volley vu Schëss huet de Vugel erof gereent, wat dozou bruecht huet datt hien taucht a gejaut huet. Den Dahl huet vun de leschten honnert Meter vun der Mauer profitéiert fir beim Schéissen ze falen an ze rutschen, awer hien ass net wäit komm. D'Uewerfläch war ze rau. Wéi och ëmmer, seng Handlungen hunn eng aner Salvo an den Helikopter geschéckt, wat de Pilot schlussendlech d'Häerz verluer huet an de Vugel vun der Plaz ewech flitt.
  
  D'Alicia huet et fäerdeg bruecht schwaach auszeruffen.
  
  "Nach net eraus." Den Drake sprang iwwer d'Schluechten ee bei enger Zäit, gelant sécher a virsiichteg.
  
  Dem Lauren seng Stëmm huet d'Stëmmung gebrach, déi d'Verbindung ofgedeckt huet. "Den Helikopter kënnt no. Drësseg Sekonnen."
  
  "Mir sinn op der Mauer," huet d'Alicia gejaut.
  
  "Jo, ech verstinn dech. De District of Columbia huet e Satellit fir dës Operatioun geschéckt.
  
  Et huet den Drake en anere Moment gedauert fir de Schock ze spieren. "Hëllefen?" hie gefrot séier.
  
  "Firwat soss?" Den Hayden huet direkt reagéiert.
  
  Den Drake huet sech bal geschloen ier hien gemierkt huet datt dëst méiglecherweis eng schlecht Iddi war no der aktueller Situatioun. A Wierklechkeet wousst hien net wien soss déi roueg amerikanesch Intonatiounen a Wierder vum SEAL Team 7 héieren huet.
  
  Natierlech net Hayden.
  
  Den Helikopter koum virun an d'Siicht, Nues erof, fléien séier iwwer d'Mier. De Yorgi war schonn um Enn vun de Schluechte gewaart, wou e klenge ronnen Turm op déi schmuel Plage ausgesinn huet. Dahl erreecht him séier, an dann Hayden. Den Helikopter koum un.
  
  Den Drake huet d'Alicia lassgelooss an huet du Kinimaka gehollef. Nach ëmmer lues bewegt, huet hien den Aarm spitzen ausgedehnt, de SAS signaliséiert. Drësseg Meter vum Tuerm huet hien opgehalen.
  
  D'SAS huet och gestoppt, weider drësseg Féiss méi héich.
  
  "Mir wëllen keng Affer," huet hien geruff. "Net tëscht eis. Mir sinn op der selwechter Verdammt Säit!"
  
  Pistoule ginn op säi Kierper geriicht. Vun ënnen huet hien den Dahl héieren brullen: "Halt op ..."
  
  Den Drake huet him ofgestëmmt. "W.e.g.," sot hien. "Et ass net richteg. Mir sinn all Zaldoten hei, och déi verdammt Fransousen."
  
  Dëst huet en anonyme Geck verursaacht. Endlech huet eng déif Stëmm gesot: "Uerdnung."
  
  "Dude, ech weess," sot den Drake. "War wou Dir sidd. Mir hunn déiselwecht Uerder kritt, awer mir wäerten net op frëndlech Spezialkräften Feier opmaachen ... ausser se opmaachen fir d'éischt.
  
  Eng vun de fënnef Figuren ass liicht eropgaang. "Cambridge," sot hien.
  
  "Drake," huet hien geäntwert. "Matt Drake."
  
  D'Stille déi duerno koum huet d'Geschicht erzielt. Den Drake wousst datt de Standoff eriwwer war ... fir elo. Hie verdéngt op d'mannst nach eng Erhuelung vun der nächster Konfrontatioun a vläicht souguer e rouegt Gespréich. Wat méi vun dësen Elite Zaldoten si kënnen zesummekommen, dest méi sécher wäert et sinn.
  
  Fir jiddereen.
  
  Hien huet geknackt, sech ëmgedréit an ass fortgaang, no der Hand erreecht, déi him gehollef huet an den Helikopter ze zéien.
  
  "Si si cool?" Alicia gefrot.
  
  Den Drake huet sech bequem gemaach wéi den Helikopter gekippt huet a sech fortgeet. "Mir wäerten erausfannen," huet hien geäntwert. "D'nächst Kéier komme mir a Konflikt."
  
  Iwwerraschend souz d'Lauren vis-à-vis vun him. "Ech sinn mat engem Helikopter komm," sot si als Erklärung.
  
  "Waat? Wéi gefällt Dir d'Optioun?"
  
  Si laacht indulgently. "Nee. Ech sinn komm well eis Aarbecht hei fäerdeg ass." Den Helikopter ass héich iwwer de Sonneliichtwellen opgestan. "Mir gi vun Afrika an den nächsten Eck vun der Welt."
  
  "Wéi een ass wou?" Den Drake huet säi Sécherheetsgurt ugedoen.
  
  "China. A Jong, hu mir vill Aarbecht ze maachen.
  
  "En anere Reider? Wéi eng Kéier dës Kéier?"
  
  "Vläicht dat Schlëmmst vun allem. Spannen op, meng Frënn. Mir ginn an de Spass vum Genghis Khan.
  
  
  KAPITEL zwielef
  
  
  D'Lauren huet d'Equipe gesot fir sou bequem wéi méiglech am Réck vum grousse Cargo-Helikopter ze kommen an huet e Stack vu Pabeieren gemëscht. "Fir d'éischt, loosst eis d'Waffen vum Krich an den Hannibal aus dem Wee huelen. Wat Dir an der Këscht fonnt hutt, sinn Pläng fir Project Babylon ze kreéieren, en zwee-Tonnen, honnert Meter laang Superkanon. Op Uerder vum Saddam Hussein baséiert et op Fuerschung aus de 60er an entworf an den 80er. Den Hollywood Geescht war an dëser ganzer Affär gefillt. Superwaffen déi Notzlaascht an de Weltraum schécken kéinten. Genereel ëmbruecht. Zivilisten ëmbruecht. Verschidde Akeef aus enger Dose Länner fir et geheim ze halen. Spéider Diagrammer weisen datt dës Weltraumpistoul moossgeschneidert gouf sou datt et all Zil, iwwerall, just eemol treffe konnt.
  
  Den Dahl huet sech mat Interessi no vir gezunn. "Een Dag? Firwat?"
  
  "Et war ni geduecht fir eng portabel Waff ze sinn. Säi Start géif en Ofdréck hannerloossen, deen direkt vu verschiddene Kräfte gesi ginn an dann zerstéiert gëtt. Awer ... de Schued ass vläicht scho gemaach."
  
  "Ofhängeg vum Zil." Kensi wénkt. "Jo, vill Modeller goufen ronderëm d'Iddi vun engem One-Strike Weltkrich gebaut. E Wee fir eng Atomkraaft ze zwéngen, onverhënnerbar ze handelen. Wéi och ëmmer, mat moderner Technologie gëtt d'Iddi ëmmer méi kontrovers.
  
  "Okay, okay," huet de Smith geknackt, ëmmer nach seng Muskelen gestreckt a seng Plooschteren aus dem laangen, haarde Laf iwwerpréift. "Also, am graff vum éischte reider goufen d'pläng fir eng massive Raumkanoun gehalen. Mir kréien et. Aner Länner hunn dat net gemaach. Wat ass nächst?"
  
  D'Lauren huet hir Aen opgerullt. "Fir d'éischt seet d'Bezeechnung speziell 'Raschtplazen'. Ech hoffen Dir erënnert Iech drun, datt den Hannibal an engem onmarkéierte Graf begruewen ass a vläicht net méi do ass. Ze kucken wier fir vill respektlos. Et onverännert ze loossen ass de Respekt fir anerer ze weisen.
  
  Hayden suckt. "An esou geet et weider. Déiselwecht Geschicht, aner Agenda op der ganzer Welt.
  
  "Stell Iech vir, wann d'Informatioun an d'Hänn vun den Terroristen gefall ass. Ech géif soen, datt all d'Länner, déi de Päerd am Moment verfollegen, ganz einfach hir eege Superkanone kënne kreéieren. Awer ..."
  
  "Dëst ass wien verschidde Fraktioune vun dëser Regierung Pläng verkafen," huet den Drake ofgeschloss. "Well mir nach ëmmer net sécher sinn datt all Team offiziell sanktionéiert ass." Hie brauch net derbäi ze ginn, och wa se geduecht hunn.
  
  Den Helikopter ass an engem kloren bloen Himmel geflunn, keng Turbulenzen an eng komfortabel Hëtzt. Den Drake konnt sech fir d'éischte Kéier an ongeféier engem Dag entspanen. Et war schwéier ze gleewen, datt hien just déi lescht Nuecht op der Rou Plaz vum groussen Hannibal geknéit hat.
  
  D'Lauren ass op déi nächst Datei geplënnert. "Erënnert Iech un d'Uerdnung vum leschte Uerteel? Loosst mech dech erfrëschen. 'An de véier Ecker vun der Äerd hu mir déi Véier Reiter fonnt an hinnen de Plang fir den Uerde vum Last Uerteel geluecht . Déi, déi d'Judgment Crusade a seng Nofolger iwwerliewen, wäerte richteg Herrschaft hunn. Wann Dir dëst liest, si mir verluer, also liest a befollegt mat Vorsicht. Eis lescht Joere ware verbruecht fir déi lescht véier Waffe vun de Weltrevolutiounen ze sammelen - Krich, Eruewerung, Hongersnout an Doud. United, si wäerten all Regierungen zerstéieren an eng nei Zukunft opmaachen. Sidd prett. Fannt se. Rees an déi véier Ecker vun der Äerd. Fannt d'Reschtplaze vum Papp vun der Strategie an dann de Khagan; de schlëmmsten Indianer dee jeemools gelieft huet, an dann de Plo vu Gott. Awer net alles ass wéi et schéngt. Mir hunn de Khagan am Joer 1960 besicht, fënnef Joer no der Fäerdegstellung, an hunn d'Eruewerung a sengem Sarg gesat. Mir hunn de Scourge fonnt deen de richtege Last Uerteel bewaacht. An deen eenzegen Killcode ass wann d'Päerder opgetaucht sinn. Et gi keng Identifikatiounszeechen op de Schanken vum Papp. Den Indianer ass vu Waffen ëmginn. D'Uerdnung vum leschten Uerteel leeft elo duerch Iech a wäert fir ëmmer iewescht regéieren.
  
  Den Drake huet probéiert déi relevant Punkten zesummenzebréngen. "Zerstéierungscode? Ech hunn de Sound vun dësem wierklech net gär. An de 'richtege leschte Uerteel'. Also och wa mir déi éischt dräi neutraliséieren, wäert dee leschten e richtegen Humminger sinn.
  
  "Fir elo," sot d'Lauren, a bezitt sech op d'Etude virun hirem. "De Washington Think Tank huet e puer Iddien virgestallt."
  
  Den Drake huet just eng Sekonn blackout. All Kéier wann hien eng Ernimmung vun der Fuerschung héieren huet, all Kéier wann en Denktank ernimmt gouf, hunn nëmmen zwee Wierder duerch säi Gehir geflitzt wéi rout Neonluuchten op Plakatgréisst.
  
  Karin Blake.
  
  Hir laang Verontreiung huet net gutt geboden. D'Karin kéint ganz gutt hir nächst Missioun sinn. Hien huet d'Suerg fir de Moment sanft gedréckt.
  
  "... den zweete Reider ass de Conqueror. Déi zweet Beschreiwung ernimmt engem Kagan. Vun dësem schléissen mir datt Dschingis Khan e Conqueror ass. Dschingis Khan gouf 1162 gebuer. Hien ass, ganz wuertwiertlech, eng Eruewerung. Hien huet vill vun Asien a China eruewert, souwéi Lännereien doriwwer eraus, an d'Mongolescht Räich war de gréisste kontinuéierleche Räich an der Geschicht. Kahn war Reaper; hien ass duerch vill vun der antiker Welt gaangen, a wéi virdru gesot, een vun all zweehonnert Männer, déi haut liewen, ass mam Dschingis Khan verwandt.
  
  Mai huet geklaut. "Wow, Alicia, hien ass wéi eng männlech Versioun vun Iech."
  
  Den Drake huet geknackt. "Dëse Guy wousst definitiv wéi hie reproduzéieren."
  
  "De richtege Numm vun dësem Mann war Temujin. Dschingis Khan ass en Éierentitel. Säi Papp gouf vergëft wéi de Jong just néng war, hir Mamm verlooss fir siwe Jongen eleng z'erhiewen. Hien a seng jonk Fra goufen och entfouert, a béid hunn eng Zäit als Sklaven verbruecht. Trotz all deem, och a senge fréien zwanzeger Joeren, huet hien sech als en haarde Leader etabléiert. Hien personifizéiert den Ausdrock 'hale Är Feinde no' well déi meescht vu senge gréisste Genereel fréiere Feinde waren. Hien huet ni en eenzege Kont onbestänneg gelooss a war angeblech verantwortlech fir den Doud vu 40 Millioune Leit, wat d'Weltbevëlkerung ëm 11 Prozent reduzéiert huet. Hien huet verschidde Reliounen ëmfaassen an den éischten internationale Postsystem erstallt, mat Postbüroen a Wee Statiounen a sengem Räich.
  
  Den Drake huet sech a sengem Sëtz verréckelt. "Et gi vill Informatioun ze huelen."
  
  "Hie war den éischte Khagan vum Mongolesche Räich."
  
  Den Dahl huet sech fir d'Fënster zréckgezunn. "A seng Raschtplaz?"
  
  "Ma, hie gouf a China begruewen. An engem onmarkéierte Graf."
  
  D'Alicia huet geschnauft. "Jo, Verdammt, natierlech war hien!"
  
  "Also, als éischt Afrika an elo China representéieren zwee vun de véier Ecker vun der Äerd", huet d'Mai haart geduecht. "Ausser et ass Asien a mir schwätzen iwwer Kontinenter."
  
  "Et gi siwen," huet de Smith erënnert.
  
  "Net ëmmer," huet d'Lauren mysteriéis geäntwert. "Awer mir komme méi spéit op dëst. D'Froen sinn: wat sinn d'Eruewerungswaffen a wou ass d'Reschtplaz vum Dschingis?
  
  "Ech denken, eng Äntwert ass China," huet de Kenzi gemëscht.
  
  Dschingis Khan ass ënner mysteriéisen Ëmstänn ëm 1227 gestuerwen. De Marco Polo huet behaapt, et wier wéinst der Infektioun, anerer wéinst Gëft, an nach anerer wéinst der Prinzessin, déi als Krichsschaufel geholl gouf. Nom Doud géif säi Kierper a seng Heemecht zréckginn, an de Khenti aimag, laut Gewunnecht. Et gëtt ugeholl datt hien um Mount Burkhan Khaldun bei der Onon River begruewe gouf. Wéi och ëmmer, d'Legend seet datt jiddereen, dee mat der Begriefnesprozessioun a Kontakt koum, ëmbruecht gouf. Duerno gouf de Floss iwwer d'Graf vum Caen ëmgeleet, an all d'Zaldoten, déi de Cortège geformt hunn, goufen och ëmbruecht." D'Lauren huet de Kapp gerëselt. "D'Liewen a Liewen haten deemools wéineg Bedeitung."
  
  "Wéi elo op e puer Plazen op der Welt de Fall ass", sot den Dahl.
  
  "Also mir tauchen erëm?" D'Alicia huet gefroot. "Keen huet erëm eppes iwwer Tauchen gesot. Dëst ass net mäi beschten Talent.
  
  D'Mai huet et iergendwéi fäerdeg bruecht d'Bemierkung ze schlucken, déi prett ausgesäit fir hir Lippen z'entkommen, amplaz huet si gekëscht. "Ech dauchen net," sot si endlech. "Et kéint um Bierg gewiescht sinn. Huet d'mongolesch Regierung net e bestëmmte Beräich fir Honnerte vu Joer isoléiert?
  
  "Genau, an dofir setzen mir eis op China," sot Lauren. "An d'Graf vum Dschingis Khan. Elo, fir Iech informéiert ze halen, benotzen d'NSA an d'CIA nach ëmmer Dosende vu Methoden fir Informatiounen iwwer eis Konkurrenten ze sammelen. D'Fransousen hu wierklech e Mann verluer. D'Briten sinn zur selwechter Zäit wéi eis fortgaang. D'Russen an d'Schwede sinn spéider an enger méi séier wéi erwaart tierkesch Reinigung vun der Géigend verbannt. Mir sinn net sécher iwwer de Mossad oder d'Chinesen. D'Bestellungen bleiwen d'selwecht. Wéi och ëmmer, et gëtt eng Saach ... Ech hunn tatsächlech de Sekretär Qrow op der Linn.
  
  Den Drake huet gefroot. Et war him ni opgefall, datt de Qrow seng Gespréicher an dem Lauren seng Gespréicher kéint oflauschteren, awer et huet misse kommen. Hir Equipe, hir Famill, hat Geheimnisser grad wéi all aner. Wéi hien sech ëmgekuckt huet, gouf kloer datt déi aner sech datselwecht gefillt hunn an datt dëst dem Lauren säi Wee war fir hinnen ze wëssen.
  
  Washington huet ëmmer seng eegen Agenda.
  
  Dem Qrow seng Stëmm kléngt iwwerzeegend. "Ech wäert net maachen wéi wann ech méi iwwer dës Missioun wëssen wéi Dir. Net op der Äerd. Awer ech weess, datt dëst e politescht Minefeld ass, mat Intrigen an Intrigen op héchstem Niveau vun e puer vun eise rivaliséierende Natiounen.
  
  Fir net vun den USA ze schwätzen, huet den Drake geduecht. Wat ni!
  
  "Éierlech gesot, ech sinn iwwerrascht vun e puer vun den involvéierten Verwaltungen," sot de Crowe offen. "Ech hu geduecht datt si mat eis kënne schaffen, awer wéi ech erwähnt hunn, kënnen d'Saachen net sinn wéi se schéngen."
  
  Nach eng Kéier huet den Drake hir Wierder anescht geholl. Huet si vun der Horseman Missioun geschwat? Oder eppes méi perséinlech?
  
  "Gëtt et e Grond dofir, Madame Sekretärin?" Hayden gefrot. "Eppes wat mir net wëssen?"
  
  "Ma, net datt ech bewosst sinn. Mee och ech weess dat alles net onbedéngt. "Keng Restriktiounen" ass e rare Wuert an der Politik.
  
  "Dann ass et d'Waff selwer," sot Hayden. "Dëst ass déi éischt Supergun. Wann et gebaut wier, wann et un Terroristen verkaaft wier, hätt d'ganz Welt e Léisegeld dofir gefuerdert.
  
  "Ech weess. Dëst ... Den Uerde vum leschte Uerteel," sot si den Numm mat Eekleges, "huet kloer e Masterplang entwéckelt, dee fir zukünfteg Generatiounen hannerlooss. Glécklecherweis hunn d'Israeli se viru laanger Zäit zougemaach. Leider hu se dee spezifesche Plang net fonnt. Dëse Schema."
  
  Bis elo huet den Drake de Punkt an dësem Uruff net gesinn. Hien huet sech zréckgezunn, seng Aen zougemaach, d'Gespréich gelauschtert.
  
  "Dir maacht de Sprong op e puer anerer. Nëmmen Israel a China sinn MIA. Normal Regele gëllen, mee kommt op déi Waff a kritt se als éischt. Amerika kann et sech net leeschten, datt dëst an déi falsch Hänn falen, iergendeng Aart. A pass op, SPEAR. Et gëtt méi dorunner wéi den Aen entsprécht."
  
  Den Drake huet sech gesat. Den Dahl huet sech no vir gebonnen. "Ass dat eng aner Zort Warnung?" hie geflüstert.
  
  Den Drake huet den Hayden studéiert, awer hire Chef huet keng Zeeche vu Suerg gewisen. Deck de Réck? Wann hien dësen amerikaneschen Dialekt nach net héieren hätt, hätt hien och keng Bedeitung un dësem Saz geheescht. Seng Gedanken hunn dem Smith an dem Joshua säin Doud am Peru gedréint. Dëst huet d'Tiefe vun hirer Verteidegung gemooss. Als gewéinlechen Zaldot, mat engem Zaldotsausbléck, wier hie ganz besuergt. Awer si waren net méi Zaldoten - si waren all Dag gezwongen, schwiereg Entscheedungen ze treffen, am Feld, ënner Drock. Si hunn d'Gewiicht vun Dausende vu Liewen, heiansdo Millioune, op hir Schëlleren gedroen. Dëst war eng ongewéinlech Equipe. Net méi.
  
  Dir sidd nëmmen esou gutt wéi Äre leschte Feeler. Dir sidd nëmme fir Äre leschte Feeler erënnert. Ethik op der Welt Aarbechtsplaz. Hie léiwer weider ze schaffen, weider ze kämpfen. Halt Äre Kapp iwwer Waasser - well et sinn Millioune Haien déi stänneg d'Welt kreéieren, a wann Dir stoe stoe géift Dir entweder erdrénken oder a Stécker gerappt ginn.
  
  Qrow huet mat engem ugespaante Pep Talk fäerdeg an dunn huet den Hayden sech op si gedréint. Si huet hire Kommunikator beréiert an e Gesiicht gemaach.
  
  "Vergiess net".
  
  Den Drake huet geknackt. Öffnen e Kanal.
  
  "Ech mengen et wäert ganz anescht sinn wéi déi üblech Tomb Raider Saachen." Yorgi geschwat. "Mir sti virun Regierungszaldoten, Experten. Onbekannte Fraktiounen, méiglecherweis Verréider. Mir sichen no Leit verluer an der Zäit, gebuer Joer ausser. Mir verfollegen d'Prophezeiung vun enger aler Krichskriminell, genau sou wéi hie wollt datt mir et maachen. Hien huet d'Schëller gezunn. "Mir hu keng Kontroll iwwer d'Situatioun."
  
  "Ech sinn esou no bei engem Tomb Raider wéi Dir kënnt," sot de Kensi mat engem Grinsen. "Dëst ... ass komplett anescht."
  
  D'Alicia an d'Mai hunn den Israeli gekuckt. "Jo, mir tendéieren iwwer Är béis kriminell Vergaangenheet ze vergiessen, net mir ... Twisty?"
  
  De Schwed huet geblénkt. "Ech ... äh ... ech ... wat?"
  
  Kensi intervenéiert. "An ech denken, datt d'Ëmstänn dech ni an eng kompromittéierend Positiounen gezwongen hunn, oder, Alicia?"
  
  D'Englesch Fra huet d'Schëller gezunn. "Hängt dovun of, ob mir nach iwwer Kriminalitéit schwätzen. E puer Kompromisspositioune si besser wéi anerer.
  
  "Wa mir nach ëmmer waakreg an alert sinn," sot den Hayden, "kënne mir ufänken iwwer Dschingis Khan an d'Plaz vu sengem Graf ze liesen?" En Denktank zu Washington ass alles gutt a gutt, awer mir sinn do a mir wäerte gesinn wat se net gesinn. Wat méi Informatioun Dir absorbéiere kënnt, wat méi Chancen hu mir fir déi zweet Waff ze fannen.
  
  "A kommen aus dësem lieweg,"Dahl averstanen.
  
  D'Tabletten goufen ëmgeleet, kaum genuch fir ze deelen. D'Alicia war déi éischt fir ze ruffen iwwer hir E-Mail a Facebook Säit ze kontrolléieren. Den Drake wousst datt si keng E-Mailadress emol hat, loosst den éischten Hiweis vu soziale Medien, an huet hatt gekuckt.
  
  Si huet gekrasch. "Eescht Zäit?"
  
  "Dat, oder e bësse Rescht, Léift. China wäert eis definitiv net mat oppenen Äerm begréissen.
  
  "Gudde Punkt." Hayden suckt. "Ech kontaktéieren d'Lokalequipen a froen se fir eis Entrée ze erliichteren. Ass jiddereen u Bord mam Plang bis elo?
  
  "Ma," Dahl geschwat zoufälleg. "Ech hat ni geduecht datt ech den Dschingis Khan a China géif verfollegen wärend ech probéiert net an e Kampf mat enger hallef Dose rivaliséierend Natiounen ze kommen. Awer hey," huet hien d'Schëller gezunn, "Dir wësst datt se schwätzen iwwer eppes anescht ze probéieren."
  
  D'Alicia huet sech ëmgekuckt, dunn huet de Kapp gerëselt. "Kéng Kommentarer. Ze einfach."
  
  "De Moment," sot den Drake, "Ech hätt léiwer e bësse méi Informatioun."
  
  "Dir an ech allebéid, Yorkies." Dahl wénkt. "Dir an ech, souwuel."
  
  
  KAPITEL DRIEZIEN
  
  
  D'Stonne sinn onopfälleg fortgelaf. Den Helikopter war gezwongen ze tanken. De Mangel un Neiegkeeten iwwer aner Équipen ass frustréierend ginn. Hayden huet erausfonnt datt hir bescht Optioun war sech an de Räichtum vun Informatioun iwwer d'Graf vu Dschingis z'entdecken, awer huet et schwéier fonnt eppes Neies ze entdecken. Déi aner hate kloer eng Zäit laang probéiert datselwecht ze maachen, awer déi eng ware midd ginn an hunn decidéiert e bëssen Zäit ze huelen, anerer fonnt et méi einfach hir perséinlech Problemer unzegoen.
  
  Et war onméiglech et an hirem enge Raum ze ignoréieren, an a Wierklechkeet war d'Equipe elo no a vertraut genuch fir et alles an d'Strooss ze huelen.
  
  Dahl heem geruff. D'Kanner ware frou hien ze héieren, wat den Dahl breet laachen huet. D'Joanna huet gefrot wéini hien doheem wier. D'Spannung war evident, d'Resultat war net sou grouss. Den Hayden huet e Moment geholl fir de Kinimaka ze kucken wéi de groussen Hawaiian säi Fanger iwwer den Tabletbildschierm geschloen huet. Si huet gelaacht. Den Apparat huet ausgesinn wéi eng Postkaart a senge groussen Hänn, a si huet sech erënnert wéi déi Hänn hire Kierper beréiert haten. sanft. Opreegung. Hien kannt hatt sou gutt an et verbessert hir Intimitéit. Elo huet si op de beschiedegten Tipp vun hirem Fanger gekuckt, deen, deen si während hirer leschter Missioun gezwongen hat ze schlucken. De Schock vun der Situatioun huet hir Aen opgemaach. D'Liewen war onendlech ze kuerz fir de Wëlle vun deem deen Dir gär hutt ze kämpfen.
  
  Si huet den Otem e bësse gefaangen, net sécher ob hatt et wierklech gegleeft huet. Verdammt, Dir verdéngt dat net. Net no alles wat Dir gesot hutt. Si huet net gerechtfäerdegt zréckzegoen an hat keng Ahnung wou se ufänken. Vläicht war et eng Schluecht, eng Situatioun, eng Aarbecht. Vläicht war dat zu all Moment an der Geschicht vun hirem Liewen de Fall.
  
  D'Leit hu Feeler gemaach. Si kéinten versoen.
  
  Alicia huet et gemaach.
  
  Dëse Gedanke huet hatt op d'Englesch Fra gekuckt wéi den Helikopter de Wee duerch den Himmel gemaach huet. Déi plötzlech Turbulenzen huet hatt hire Gürtel méi fest geknuppt. Eng Sekonn vum fräie Fall, an hiert Häerz ass op d'Féiss gefall. Awer alles war gutt. Et huet d'Liewen imitéiert.
  
  Dem Hayden seng Instinkter waren ëmmer ze féieren, d'Saache gemaach ze kréien. Elo huet si gesinn datt dës Instinkter aner wichteg Aspekter vun hirem Liewen stéieren. Si huet eng däischter Zukunft gesinn.
  
  Den Drake an d'Alicia ware frou, laachen, tippen op eng gemeinsam Tablet. D'Mai huet dem Kenzi seng geléint, an déi zwou Fraen hunn et ëmgedréit. Et war interessant wéi eenzegaarteg verschidde Leit mat ähnlechen Situatiounen behandelt hunn.
  
  Smith ass méi no bei Lauren geplënnert. "Wéi geet et?"
  
  "Sou gutt wéi et gëtt, du glatten Bastard. Elo ass net d'Zäit, Smith.
  
  "Dir mengt, ech weess dat net? Mee sot mir. Wéini kënnt d'Zäit?"
  
  "Net elo".
  
  "Ni," sot Smith düster.
  
  Lauren gekrasch. "Eescht? Mir sinn an engem Doudegen, Mann. Dir schloen eng Mauer an Dir kënnt net driwwer kommen."
  
  "Mauer?"
  
  Lauren schnauft. "Jo, et huet en Numm."
  
  "Och. Dës Mauer."
  
  Den Hayden huet gesinn datt se béid ronderëm de Problem schaffen. Et war net hir Plaz fir ze beurteelen oder ze intervenéieren, awer et huet kloer gewisen wéi all Hindernis all Bezéiung ënnergruewe kann. De Smith an d'Lauren waren, mild gesot, eng onorthodox Koppel, sou ongewéinlech, datt si vläicht gutt zesumme geschafft hunn.
  
  Awer déi meescht onkonventionell Hindernisser stoungen elo an hirem Wee.
  
  Smith probéiert eng aner Approche. "Okay, okay, also wat huet hien Iech viru kuerzem ginn?"
  
  "Ech? Näischt. Ech ginn net do fir Informatiounen. Dat ass d'Aarbecht vun der CIA oder der FBI oder wien et och ëmmer ass.
  
  "Duerfir wat schwätzt Dir dann?"
  
  Fir de Smith war dëst e Schrëtt no vir. Eng oppen, net-konfrontativ Fro. Hayden huet e puer Stolz am Zaldot gefillt.
  
  D'Lauren huet e bësse gezéckt. "Schäiss," sot si. "Mir schwätzen Nonsens. Eng Televisioun. Filmer. Bicher. Promi. Neiegkeeten. Hien ass e Builder, also freet hien iwwer Projeten.
  
  "Wéi eng Projeten?"
  
  "All dëst mécht Iech eng virsiichteg Fro ze stellen. Firwat net wéi eng Promi oder wéi eng Filmer? Sidd Dir u Gebaier interesséiert, Lance?
  
  Hayden wollt et auszeschalten, awer fonnt datt si net konnt. D'Kabine war ze knapp; d'Fro ass ze eescht; d'Ernimmung vum Smith säin Numm ass ze attraktiv.
  
  "Nëmme wann een hinnen schuede wëll."
  
  D'Lauren huet him ofgeschnidden an d'Gespréich ass eriwwer. Den Hayden huet sech gefrot ob d'Lauren eng Aart vu Gesetz verletzt andeems hien ofgeschleeft huet fir mat engem bekannten Terrorist ze schwätzen, awer konnt net ganz entscheeden wéi se dem Lauren seng Fro ausdrécken. Op d'mannst nach net.
  
  "Manner wéi eng Stonn lénks." D'Stëmm vum Pilot koum iwwer de Kommunikatiounssystem.
  
  Den Drake huet opgekuckt. Hayden huet d'Determinatioun op sengem Gesiicht gesinn. Selwecht Saach mam Dahl. D'Equipe war voll engagéiert, permanent hir Kompetenzen verbesseren. Kuckt zum Beispill déi lescht Operatioun. Si sinn all duerch komplett verschidde Missiounen gaang, hunn d'Ausféierung vum Béisen konfrontéiert a kruten keen eenzege Schrummen.
  
  Op d'mannst am kierperlechen Aspekt. Déi emotional Narben - besonnesch hir eege - wäerten ni heelen.
  
  Si huet eng Minutt duerch d'Pabeieren virun hirem gesicht a probéiert e bësse méi vum Genghis Khan senger Geschicht ze absorbéieren. Si huet den Text vum Uerden duerchgekuckt, d'Zeilen markéiert: Gitt an déi véier Ecke vun der Welt. Fannt d'Reschtplaze vum Papp vun der Strategie an dann de Khagan; de schlëmmsten Indianer dee jeemools gelieft huet, an dann de Plo vu Gott. Awer net alles ass wéi et schéngt. Mir hunn de Khagan am Joer 1960 besicht, fënnef Joer no der Fäerdegstellung, an hunn d'Eruewerung a sengem Sarg gesat.
  
  Véier Ecker vun der Äerd? Et bleift nach ëmmer e Geheimnis. Glécklecherweis waren d'Identitéite fir d'Identitéit vun de Reider bis elo kloer. Awer huet den Uerder d'Graf vum Dschingis Khan fonnt? Sou huet et ausgesinn.
  
  Wéi den Helikopter weider duerch déi dënn Loft geschnidden huet, ass de Yorgi opgestan an ass dunn no vir gaang. Dem Déif säi Gesiicht huet gezeechent ausgesinn, seng Ae waren zou, wéi wann hien zënter sengem Ausbroch am Peru kee Wénkel geschlof hätt. "Ech hunn Iech gesot datt ech Deel vum Webb senger Ausso war, senger Ierfschaft," sot de Russesch, säin Toun weist datt hien erschreckt war vun deem wat hie géif soen. "Ech hunn Iech gesot datt ech dat Schlëmmst vun all erwähnt wier."
  
  Mat enger genervter Gréiss huet d'Alicia probéiert de plötzlechen atmosphäresche Dämpfer ze läschen. "Ech waarden nach ëmmer op ze héieren wien déi verdammt Lesbesch ass," sot si lëschteg. "Fir Iech d'Wourecht ze soen, Yogi, ech hat gehofft et wier Dir."
  
  "Wéi ..." Yorgi gestoppt Mëtt Saz. "Ech sinn e Mann".
  
  "Ech sinn net iwwerzeegt. Déi kleng Hänn. Dëst Gesiicht. De Wee wéi Dir trëppelt."
  
  "Loosst hie schwätzen," sot Dahl.
  
  "An Dir sollt all wëssen, datt ech eng lesbesch sinn," sot Lauren. "Dir wësst, et ass näischt Schlechtes oder Schimmt doriwwer."
  
  "Ech weess," sot Alicia. "Dir musst sinn wien Dir wëllt sinn an et akzeptéieren. Ech weess ech weess. Ech hu just gehofft datt et Yogi wier, dat ass alles.
  
  Smith huet de Lauren mat engem duercherneen awer soss eidel Ausdrock gekuckt. Den Drake huet geduecht datt d'Reaktioun erstaunlech war wann Dir d'Iwwerraschung berécksiichtegt.
  
  "Dat léisst nëmmen een," sot Kinimaka.
  
  "Een deen stierft," sot den Drake, an huet op de Buedem gekuckt.
  
  "Vläicht sollte mir eise Frënd schwätze loossen?" Dahl insistéiert.
  
  De Yorgi huet probéiert ze laachen. Dunn huet hien d'Hänn virun sech geklappt an op den Daach vun der Hütt gekuckt.
  
  "Et ass keng laang Geschicht," sot hien an engem décke Akzent. "Awer dëst ass eng schwiereg Fro. Ech ... Ech hunn meng Elteren kal Blutt ëmbruecht. An ech sinn all Dag dankbar. Merci datt ech et gemaach hunn."
  
  Den Drake huet seng Hand opgehuewen fir dem Frënd seng Opmierksamkeet ze kréien. "Dir braucht näischt z'erklären, wësst Dir. Hei si mir eng Famill. Et wäert keng Problemer féieren."
  
  "Ech verstinn. Awer dëst ass och fir mech. Du verstees?"
  
  D'Equipe, jidderee, huet geknackt. Si hu verstanen.
  
  "Mir hunn an engem klengen Duerf gewunnt. Kalt Duerf. Wanter? Et war net d'Zäit vum Joer, et war e Raiber, e Schlag, e Schlag vu Gott. Et huet eis Famillen depriméiert, och eis Kanner. Ech war ee vu sechs, a meng Elteren, si konnten net eens ginn. Si konnten net séier genuch drénken fir d'Deeg méi einfach ze maachen. Si konnten net genuch zréckbréngen fir d'Nuechte iwwerliewend ze maachen. Si konnten kee Wee fannen fir mat eis ëmzegoen an eis ze këmmeren, also hunn se e Wee fonnt fir d'Bild z'änneren.
  
  D'Alicia konnt hir Gefiller net enthalen. "Ech hoffen et ass net wéi et kléngt."
  
  "Een Nomëtteg si mir all an den Auto gestoppt. Si soten si versprach eng Rees an d'Stad. Mir sinn zënter Joren net an d'Stad besicht a sollten froen, mä..." Hien huet d'Schëller gezunn. "Mir ware Kanner. Si waren eis Elteren. Si hunn dat klengt Duerf verlooss a mir hunn hatt ni méi gesinn.
  
  Den Hayden huet déi wäit Trauregkeet um May säi Gesiicht gesinn. Hiert jonkt Liewen ass vläicht anescht wéi dem Yorga's, awer et waren traureg Ähnlechkeeten.
  
  "Den Dag ausserhalb vum Auto gouf méi kal, méi däischter. Si sinn gefuer a gefuer an hunn net geschwat. Mee mir sinn et gewinnt. Si hu keng Léift fir d'Liewen, fir eis oder fir all aner. Ech denken, mir woussten ni Léift, net wéi et soll sinn. Am Däischteren hunn si gestoppt a gesot, den Auto wier futti. Mir hu sech zesummen, e puer hunn gekrasch. Meng jéngere Schwëster war nëmmen dräi Joer al. Ech war néng, den eelste. Ech hätt ... soll hunn ... "
  
  De Yorgi huet d'Tréinen zréckgekämpft, kuckt op den Daach, wéi wann et d'Kraaft hätt d'Vergaangenheet ze änneren. Hien huet eng fest Hand erausgehäit, ier iergendeen konnt opstoen fir hien z'erreechen, awer op d'mannst wousst den Hayden datt dëst eppes war wat hien eleng muss duerchgoen.
  
  "Si hunn eis erausgezunn. Si sinn eng Zäit laang gaangen. D'Äis war sou haart a kal, datt mächteg, déidlech Wellen dovun ausgoen. Ech konnt net erausfannen wat se maachen, an dunn hunn ech mech ze kal gefillt fir direkt ze denken. Ech hunn se gesinn, datt se eis ëmmer erëm ëmdréinen. Mir waren verluer a schwaach, scho stierwen. Mir waren Kanner. Mir ... vertraut."
  
  Hayden zougemaach hir Aen. Et waren keng Wierder.
  
  "Anscheinend hunn se den Auto fonnt. Si sinn fortgaang. Mir ... bon, mir si gestuerwen ... een nom aneren." De Yorgi konnt d'Detailer nach ëmmer net kloer formuléieren. Nëmmen déi traureg Angscht op sengem Gesiicht huet d'Wourecht dovun opgedeckt.
  
  "Ech war deen eenzegen Iwwerliewenden. Ech war de stäerkste. Ech hu probéiert. Ech hunn gedroen, a geschleeft, a gekräizegt, awer näischt ass komm. Ech hunn se all gescheitert. Ech hunn d'Liewen vu jidderee vu menge Bridder a Schwësteren ausgeliwwert an ech hu versprach ze iwwerliewen. Hiren Doud huet mir Kraaft ginn, wéi wann hir verstuerwene Séilen bei mir ugeschloss wieren. Ech hoffen se gemaach. Ech gleewen nach. Ech gleewen datt se nach ëmmer bei mir sinn. Ech hunn e russesche Prisong iwwerlieft. Ech hunn de Matt Drake iwwerliewt," hie krut e schwaache Laachen, "an huet hien dobausse gelooss."
  
  "Wéi hutt Dir et fäerdeg bruecht an d'Duerf zréckzekommen?" Kinimaka wollt wëssen. Den Hayden an den Dahl hunn him virsiichteg gekuckt, awer et war och kloer datt de Yorgi muss schwätzen.
  
  "Ech hunn hir Kleeder un," huet hien an enger schmerzhafter niddereger Stëmm gefeiert. "Shirten. Jacketten. Socken. Ech war waarm an hunn se all eleng am Schnéi an Äis gelooss an ech sinn op d'Strooss komm.
  
  Den Hayden konnt sech den Häerzschmerz net virstellen, déi erkannt Schold, déi seng net sollt sinn.
  
  "Een Auto, dee laanschtgaangen ass, huet mir gehollef. Ech hunn hinnen d'Geschicht erzielt, sinn e puer Deeg méi spéit zréck an d'Duerf," hien huet en déif Otem geholl, "a loosse se de Geescht vun der Trauer gesinn, déi si verursaacht hunn. Loosst se gesinn a fille wéi déif seng Roserei war. Also jo, ech hunn meng Elteren kal Blutt ëmbruecht.
  
  Et gouf eng Rou, déi ni sollt gebrach ginn. Den Hayden wousst datt d'Kierper vun de Geschwëster vum Yorga leien wou se elo gefall sinn, fir ëmmer gefruer, ni fir ze raschten.
  
  "Ech sinn en Déif ginn." De Yorgi huet déi häerzzerräissend Resonanz geschwächt. "A gouf spéider gefaangen. Awer hie gouf ni vu Mord veruerteelt. An hei si mir."
  
  D'Stëmm vum Pilot koum iwwer d'Loft. "Drësseg Minutte fir de chinesesche Loftraum, Kärelen, an dann ass et jidderengem seng Rotschléi."
  
  Den Hayden war frou wéi d'Lauren de Washington Denktank zu dësem Zäitpunkt geruff huet. Deen eenzege Wee fir no vir ze kommen war duerch Oflenkung.
  
  "Mir sinn no beim Zil," sot si Way wéi mir eis begéint hunn. "Eppes Neies?"
  
  "Mir schaffen un de véier Ecker, Referenzen op d'Gebuertsdatum vun de Reider, Mongolei, de Khagan an den Uerder selwer, wat wëllt Dir als éischt?"
  
  
  KAPITEL VIERZIEN
  
  
  "Oooh," sot d'Alicia opgereegt an huet d'Roll gespillt. "Loosst eis nolauschtere wéi eng Gebuertsdatum Zuelen sinn. Ech hu just gär d'Zuelen ze knacken."
  
  "Cool. Et ass schéin dat vun engem Feldinfanterist ze héieren. D'Stëmm ass glécklech weidergaang, huet e puer Wenkbrauwen am Salon opgehuewen, awer glécklech onbewosst: "Also, den Hannibal gouf am Joer 247 BC gebuer, gestuerwen ëm 183 BC. Dschingis Khan 1162, gestuerwen 1227-"
  
  "Dat sinn ze vill Zuelen," sot Alicia.
  
  "De Problem ass," sot Dahl. "Dir sidd aus Fangeren an Zänn."
  
  "Net sécher wat dat heescht", huet de Computerwëssenschaftler weider. "Awer dës verréckte Kultë gär hir Zuelspiller a Coden wierklech. Halt dat am Kapp."
  
  "Also den Hannibal gouf 1.400 Joer virum Dschingis gebuer," sot de Kensi. "Mir verstinn dat."
  
  "Dir wier iwwerrascht iwwer d'Zuel vun de Schäiss, déi dat net maachen", sot den Nerd zoufälleg. "Op alle Fall-"
  
  "Hey Frënd?" Den Drake huet séier ënnerbrach: "Hutt Dir jeemools an d'Gesiicht gestouss?"
  
  "Ma, eigentlech, jo. Jo ech hunn."
  
  Den Drake huet sech op sengem Stull zréckgezunn. "Okay," sot hien. "Elo kënnt Dir weider fucken."
  
  "Mir kënnen natierlech nach net mat dësen Zuelen schaffen, well mir déi aner Coureuren net kennen. Och wann ech roden, och Dir kënnt de véierten erausfannen? Nee? Keng Fanger? Gutt. Also, am Moment, Kärelen, gëtt et eng enorm Quantitéit vu Feierkraaft an d'mongolesch Republik geschéckt. Siwen, oder ass et nach ëmmer sechs? Jo, sechs Équipë vun Elite Zaldoten, déi sechs Länner representéieren, verfollegen de Horseman of Conquest. Ech hu Recht? Hurra!"
  
  Den Drake huet den Hayden ugesinn. "Ass dësen Typ de beschte Vertrieder zu Washington?"
  
  Den Hayden huet d'Schëller gezunn. "Ma, op d'mannst verstoppt hien seng Emotiounen net. Net ënner ville Falten vun engem täuschenden Mantel verstoppt wéi déi meescht vu Washington.
  
  "Fort an de Reider vun der Eruewerung. Selbstverständlech huet den Uerden seng eegen Agenda, sou datt d'Eruewerung alles ka sinn, vun engem Kannerspill bis e Videospill ... ha ha. Weltherrschaft kann a ville Formen kommen, hunn ech Recht?
  
  "Gitt einfach weider mat der Instruktioun," sot Hayden.
  
  "Natierlech natierlech. Also loosst eis direkt zum Punkt kommen, wäerte mir? Och wann d'Israeli komesch zréckgezunn waren eis Informatiounen iwwer den Nazi Krichsverbriechen Kult ze ginn, deen se a Kuba zerstéiert hunn, hu mir geléiert wat mir musse wëssen. Wann de Stëbs sech geléist huet, hunn d'Nazis kloer décidéiert datt si vermësst hunn a si mat dëser ausgeglachener Iddi komm fir d'Welt ze kontrolléieren. Si hunn den Uerder erstallt, zesumme mat engem Wope, geheime Coden, Symboler a vill méi. Si hunn e Plang entwéckelt - méiglecherweis dee, un deem si jorelaang ënner dem Reich geschafft hunn. Si hunn véier Aarte vu Waffen begruewen an si mat dësem Puzzel komm. Vläicht wollten se et méi obskur maachen, wee weess? Awer de Mossad huet se ouni Spuer zerstéiert an, et schéngt mir, ze séier. De verstoppte Bunker blouf fir drësseg Joer onentdeckt.
  
  "Fënnefzéng Minutten," huet de Pilot lakonesch geäntwert.
  
  "Ass dat eng Waff?" Hayden gefrot. "Wou hunn se se kritt?"
  
  "Ma, d'Nazien haten ongeféier sou vill Verbindunge wéi jidderee kéint hunn. De Big Pistoul ass en alen Design aktualiséiert fir Plaz a Genauegkeet. Si konnten absolut alles vun de 40er bis an d'80er leeën. Geld war ni en Hindernis, mee Bewegung war. A Vertrauen. Si géifen net eng eenzeg lieweg Séil vertrauen fir dat fir si ze maachen. Et huet wahrscheinlech déi kleng sneaks Joer gedauert fir all véier Waffen an e puer Dosen Servicer ze verstoppen. Vertrauensfaktoren sinn och ee vun de Grënn firwat se d'Waffen an der éischter Plaz verstoppt hunn. Si konnten se elo net op Cuba halen, oder?" De Washington Mann huet aus Laachen ausgebrach, dunn iergendwéi fäerdeg bruecht ze nüchtern.
  
  D'Alicia huet d'Aen opgerullt an hir béid Hänn zesummegeklappt, wéi wa se ëm een dënnen Hals vun engem wéckele kéinten.
  
  "Iwwregens, sidd Dir nach ëmmer mat mir? Ech verstinn datt d'Zäit kuerz ass an Dir jäizt fir am Dreck eraus ze kommen an eppes ze schéissen, awer ech hunn e bësse méi Informatioun. Kommt just eran ..."
  
  Paus.
  
  "Elo ass dëst interessant."
  
  Méi Rou.
  
  "Wëlls du deelen?" Den Hayden huet de Mann gedréckt, op déi zolidd Säit vum Helikopter gekuckt, wéi wa se hire Landungspunkt gesinn hätt.
  
  "Ma, ech wollt iwwer déi véier Säiten vun der Äerd schwätzen - oder op d'mannst wéi mir et gesinn - awer ech gesinn datt mir Zäit hunn. Kuckt, gitt mir eng High Five, awer wat Dir och maacht," huet hien gestoppt, "land net!"
  
  D'Verbindung gouf abrupt ënnerbrach. Den Hayden huet fir d'éischt op de Buedem gekuckt an duerno no bannen am Helikopter.
  
  Den Drake huet zwou Hänn opgeriicht. "Kuckt mech net. Ech sinn net schëlleg!"
  
  D'Alicia huet gelaacht. "Jo ech och."
  
  "Net landen?" Dahl widderholl. "Wat heescht dat?"
  
  D'Alicia huet den Hals gekläert wéi fir z'erklären, awer dunn huet d'Stëmm vum Pilot aus de Spriecher geklappt. "Zwee Minutten, Kärelen."
  
  Den Hayden huet sech bei en ale Gleeweger fir Hëllef gedréit. "Mano?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Hien ass en Arsch, awer trotzdem op eiser Säit," huet de groussen Hawaiian geruff. "Ech géif soen, huelt säi Wuert dofir."
  
  "Et ass besser séier ze entscheeden", huet de Smith interagéiert. "Mir ginn erof."
  
  De Kommunikatiounssystem ass direkt an d'Liewe komm. "Wat hunn ech gesot? Land net! "
  
  Den Drake ass opgestan an huet den Intercom vum Helikopter ageschalt. "Fuck off, Frënd," sot hien. "Nei Intelligenz ënnerwee."
  
  "Awer mir sinn am chinesesche Loftraum. Et ass net ze soen wéi laang et wäert daueren ier se eis bemierken.
  
  "Maacht wat Dir kënnt, awer net landen."
  
  "Hey Buddy, ech krut gesot datt dëst eng séier Arrivée an Depart Missioun wier. Kee Bullshit. Dir kënnt sécher sinn datt wa mir méi laang wéi e puer Minutten hei bleiwen, mir e puer J-20s op den Arsch hunn.
  
  D'Alicia huet sech op den Drake geleet a geflüstert: "Dëst ass schlecht -"
  
  Den Yorkshireman huet hatt ënnerbrach, d'Urgence vun der Situatioun gesinn. "Ma, selbstverständlech kann de Knobend vu Washington eis héieren och wann d'Verbindung erof ass," sot hien a kuckt op den Dahl. "Hutt Dir dat héieren, Nobend? Mir hunn ongeféier siechzeg Sekonnen.
  
  "Et wäert méi laang daueren", huet de Mann geäntwert. "Sief couragéiert, Leit. Mir sinn an dësem Fall."
  
  Den Drake huet seng Fauscht gefillt. Dëst vernoléissegt Verhalen huet nëmmen Konfrontatioun provozéiert. Vläicht war dat d'Absicht? Zënter datt se dem Hannibal säi Graf fonnt hunn, hat den Drake d'Gefill, datt eppes mat dëser Missioun falsch wier. Eppes net opgedeckt. Sinn se getest? Waren se ënner Iwwerwaachung? Huet d'US Regierung hir Handlungen evaluéiert? Wann jo, dann ass et alles erofgaang wat am Peru geschitt ass. A wann dat de Fall ass, war den Drake net iwwer hir Leeschtung besuergt.
  
  Hien huet sech besuergt iwwer d'Verschwörungen, Intrigen an Intrigen, déi Nolauschterer no der Iwwerpréiwung kachen. All Land dat vu Politiker regéiert gouf war ni wat et schéngt, an nëmmen déi hannert de Leit un der Muecht woussten wat wierklech lass war.
  
  "Fofzeg Sekonnen," sot hien haart. "Da gi mer vun hei eraus."
  
  "Mir probéieren e Stunt ze maachen," sot de Pilot hinnen. "Mir si scho sou déif, datt een aus der Dier op e Bam erauskënnt, mee ech verstoppen de Vugel an engem Biergdall. Wann Dir eppes héiert, deen um Buedem schaaft, ass et entweder e Fiels oder en Yeti.
  
  D'Alicia huet haart geschluecht. "Ech hu geduecht datt si am ganzen Tibet hänken?"
  
  Dahl huet d'Schëller gezunn. "Vakanz. Strooss Rees. Wien weess?"
  
  Endlech ass d'Verbindung erëm an d'Liewe komm. "Okay, Leit. Si mir nach lieweg? Gutt gutt. Super Aarbecht. Elo ... erënnert Iech un all Kontrovers iwwer dem Genghis Khan seng Raschtplaz? Hie wollt perséinlech en onmarkéiert Graf. Jiddereen, dee säi Graf gebaut huet, gouf ëmbruecht. De Kierfecht gouf vu Päerd getrëppelt a mat Beem gepflanzt. Wuertwiertlech ass et onerreechbar ausser duerch Zoufall. Eng Geschicht, déi ech beréierend fannen, well se sou einfach all dës verréckte Schemaen ofgerappt ass, ass datt de Kahn mat engem jonke Kamel begruewe gouf - an d'Plaz gouf festgestallt, wéi d'Mamm vum Kamel gekrasch um Graf vun hirem Kallef fonnt gouf.
  
  De Pilot huet d'Kommunikatioun abrupt ofgeschnidden. "Mir si bal um Punkt vu kee Retour, Frënd. Drësseg Sekonnen a mir kommen entweder hei sou séier wéi mir wëllen, datt et a Brand ass, oder mir schécken d'Kanner dohinner.
  
  "Oh," sot de Mann vu Washington. "Vergiess dech. Jo, raus dovun. Ech schécken Iech eng nei Plaz."
  
  Den Drake huet sech gedréckt, deelt dem Pilot säi Péng, awer huet als Äntwert ausgedréckt: "Jesus, Dude. Probéiert Dir eis gefaangen oder ëmbruecht ze kréien?
  
  Hien huet nëmmen deelweis de Geck gemaach.
  
  "Héi hei. Sech berouegen. Kuckt - dës Nazien - den Uerde vum Last Judgement - hunn tëscht de Fofzeger an den 80er no de Reider gesicht - d'Raschtplaz, oder? Anscheinend hunn se se all fonnt. Eppes seet mir datt se dem Dschingis Khan säi Graf net fonnt hunn. Ech gleewen wierklech, datt méi iwwer esou eng fannen kéint gesot ginn. Da follegt d'Uerdnung selwer an d'Wierder: 'Awer alles ass net wéi et schéngt. Mir hunn de Khagan 1960 besicht, fënnef Joer no der Fäerdegstellung, an hunn d'Eruewerung a sengem Sarg gesat.' Sécher huet de Kahn 1955 kee Graf gebaut. Awer haaptsächlech wéinst dem Mangel vun engem Graf, an och fir Gleeweger ze hëllefen an den Touristfloss ze erhéijen, huet China e Mausoleum fir hien gebaut.
  
  "Ass dat a China?" Hayden gefrot.
  
  "Natierlech ass dëst a China. Dir denkt un dës ganz véier Ecker Saach, oder? Okay, halen Är gro Matière aktiv. Vläicht gëtt et enges Daags souguer eng Aarbecht fir Iech hei."
  
  Den Hayden huet e gesträifte Klang geschluecht. "Erklär just Är Theorie."
  
  "Recht, cool. De Mausoleum vum Dschingis Khan gouf 1954 gebaut. Dëst ass e groussen Tempel gebaut laanscht e Floss am Ejin Horo, am südwestleche Bannemongolei. Elo ass de Mausoleum tatsächlech e Cenotaph - et ass kee Kierper dran. Awer si soen datt et e Kappkleed an aner Saachen enthält, déi dem Dschingis gehéiert hunn. De Chinggis, deen ëmmer mat der Iddi vun engem Mausoleum verbonne war anstatt dem berühmten Graf a Grafsteen, gouf ursprénglech an den aacht wäisse Yurten, Zeltpalaster veréiert, wou hien ursprénglech gelieft huet. Dës portable Mausolee goufen vun den Darkhad Kinneke vum Jin geschützt a gouf spéider e Symbol vun der Mongolescher Natioun. Um Enn gouf decidéiert déi portabel Mausoleum ofzeschafen an déi al Reliquië op eng nei, permanent ze transferéieren. Den Zäitplang passt perfekt mam Uerderplang. Egal wéi eng Waff se wielen ze eroberen ass am Dschingis sengem Sarg, an deem Mausoleum.
  
  Hayden huet seng Wierder gewien. "Verdammt domm," sot si. "Wann Dir falsch sidd ..."
  
  "Kéier?"
  
  "Dëst ass dat Bescht wat Dir kritt."
  
  "Den Uerder hat Zougang," sot Dahl. "Dëst erkläert d'Linn am Text."
  
  Hayden wénkt lues. "Wéi wäit si mir vum Land?"
  
  "Siwenanzwanzeg Minutten."
  
  "Wat iwwer déi aner Équipen?"
  
  "Ech fäerten datt et kee Wee ass ze soen ob se sou schlau sinn wéi Dir wierklech. Si hu méiglecherweis en High-Tech Spezialist deen hinnen beréit. Paus fir Dankbarkeet auszedrécken.
  
  "Verdammt Bësch," huet d'Alicia geruff.
  
  "Nee". Hayden kontrolléiert hir Roserei. "Ech hu gemengt - wat ass dat lescht am internen Chatter?"
  
  "Oh, genee. D'Gespréich ass haart an houfreg. E puer Équipë kruten hir Arsch vun der Gestioun. E puer kruten d'Aufgab erëm ronderëm dem Hannibal säi Site ze graven. Ech weess datt d'Russen an d'Schweden op de Burkhan Khaldun waren, sou wéi Dir am Ufank. De Mossad an d'Chinese sinn zimlech roueg. Fransousen? Ma, wie weess, oder?
  
  "Dir hutt besser Recht iwwer dëst," sot den Hayden, seng Stëmm mat Gëft. "Well wann Dir net ... wäert d'Welt leiden."
  
  "Gitt einfach an dëse Mausoleum, Miss Jay. Awer maacht et séier. Aner Equippen kënne schonn do sinn."
  
  
  KAPITEL FIFTEEN
  
  
  "Ejin Horo Banner," sot de Pilot, nach ëmmer nervös. "Aacht Minutte lénks."
  
  Arrangementer goufen gemaach fir d'Team ausserhalb vun der Stad ze verloossen an den Trek unzefänken. E lokalen Archäolog gouf agestallt fir hinnen ze hëllefen, deen se an de Mausoleum sollt huelen. Den Drake huet geduecht datt si keng Ahnung hat wat dann méiglecherweis geschéie wäert.
  
  Dofir géif den Helikopter waarm a prett bleiwen, trotz de weidere Bedenken vum Pilot iwwer chinesesch Stealth-Kampfjets.
  
  E Schlag an e Fluch, an dunn huet den Helikopter gestoppt, wat d'Equipe Zäit huet fir ze sprangen. Si hu sech ënnert Décke vu Bëscher, Décke vum stierwende Bësch fonnt, awer si konnten einfach de Wee no vir gesinn.
  
  Ongeféier ee Kilometer vum Hiwwel erof läit de Rand vun enger grousser Stad. Hayden programméiert hir Sat nav op déi richteg Koordinaten an d'Team huet sech dann esou presentabel wéi méiglech gemaach. D'Chinesen hunn Touristen gebraucht, also hu se haut néng méi. D'Lauren war iwwerzeegt mam Helikopter ze bleiwen an de lafende Geschwëster ze sortéieren.
  
  "D'nächst Kéier," sot si wéi d'Team séier fortgaang ass, "Alicia kann e puer Netzwierker maachen."
  
  D'Engleschfrau huet geschnorchelt. "Sinn ech wéi e verdammt Sekretär?"
  
  "Mmm, wierklech?"
  
  Den Drake huet d'Alicia gedréckt a geflüstert: "Ma, Dir hutt dat lescht Woch gemaach, erënnert Iech un? Fir Rollespill?"
  
  "Oh jo," si lächelt hell, "et war Spaass. Ech bezweifelen datt dem Lauren seng Roll déiselwecht wäert sinn.
  
  "Loosst eis hoffen net."
  
  Déi zwee hunn e waarme Laachen ausgetosch wéi se aus hirem provisoreschen Ënnerdaach erauskoum an de lues kräischenden Hiwwel erofgaange sinn. Spuer Vegetatioun an Wüst hunn geschwënn Stroossen a Gebaier Plaz gemaach, an e puer héich-klammen Hoteler an Büro Gebaier ugefaang an der Distanz. Rout, Gréng a Pastell gekämpft géint bloen Himmel a blass Wolleken. Den Drake war direkt geschloen wéi propper d'Stroossen an d'Stad selwer waren, wéi breet e puer vun den Autobunne waren. Beweis fir d'Zukunft, si soten.
  
  Ausgesinn am Ufank komesch, awer net konnt sech selwer hëllefen, sinn d'Touristen op de Treffpunkt gaangen, fir sécher ze stellen datt hir Hänn ni hir iwwerdimensionéiert Rucksäck verlooss hunn. Den Archäolog huet si am Schied vun enger grousser schwaarzer Statu vun engem Mann begréisst, deen um Päerd reiden.
  
  "Pass". Den Dahl huet dem Coureur geknuppt.
  
  Virun hinne stoung eng dënn grouss Fra mat gekämmten Hoer an direkten Bléck. "Sidd Dir Deel vun engem Tour Grupp?" Si huet virsiichteg geschwat, hir Wierder gewielt. "Entschëllegt fir meng Englesch. Dëst ass net gutt". Si huet gelaacht, hiert klengt Gesiicht huet sech gekrasch.
  
  "Kee Problem," sot Dahl séier. "Et ass méi kloer wéi dem Drake seng Versioun."
  
  "Komesch fu-"
  
  "Dir gesäis net wéi Touristen aus," sot d'Fra an huet him gestoppt. "Hutt Dir Erfahrung?"
  
  "Oh, jo," sot den Dahl, huet hir Hand geholl an si mat engem magnanimesche Geste gefouert. "Mir reesen d'Welt op der Sich no neien Attraktiounen a Stied."
  
  "Fälschleche Wee," sot d'Fra éischter frëndlech. "De Mausoleum ass op der anerer Säit."
  
  "Och".
  
  Den Drake huet gelaacht. "Verzeien him," sot hien. "Normalerweis dréit hien just Gepäck."
  
  D'Fra ass virun gaang, riicht de Réck, mat riichter Hoer an eng enk Kopfband gesammelt. D'Equipe verbreet sech sou gutt wéi se konnten, erëm wëlle keng Opreegung verursaachen oder dauerhaft Erënnerungen hannerloossen. Den Dahl huet erausfonnt datt d'Fra den Numm Altan war an datt si an der Géigend gebuer ass, China an hirer Jugend verlooss huet an dunn virun zwee Joer zréckkoum. Si huet se direkt an héiflech gefouert an huet séier gewisen datt se hiert Zil kommen.
  
  Den Drake huet d'Spëtzt vum Mausoleum viru gesinn, Statuen, Schrëtt an aner ikonesch Elementer ronderëm. Den Doud kann iwwerall laueren. Zesummeschaffen huet d'Team d'Fra verlangsamt wéi se no aner Teams an aner Zaldoten iwwerpréift hunn, déi ganzen Zäit wéi wann se d'Vue bewonneren. De Smith kuckt hannert Dreckskëschten a Bänke kéint den Altan besuergt hunn, awer dem Drake seng Beschreiwung vu senger "ganz limitéierter Editioun" huet hir Virwëtz nëmmen erhéicht.
  
  "Ass hien speziell?"
  
  "Oh jo, hien ass ee vun engem."
  
  "Ech kann dech duerch déi fucking Verbindung héieren," huet de Smith geruff.
  
  "Wéi?"
  
  "Wat d'Autoen ugeet, ass dëst d'Pagani Huayra Hermes Editioun, entworf fir Manny Koshbin vum Pagani an Hermes."
  
  "Et deet mir leed. Ech weess net wat dat alles bedeit."
  
  "Et ass kloer". Den Drake huet geruff. "Smith ass eng vun enger Aart. Awer erziel mir iwwer Äre Liiblingshobby."
  
  "Ech genéissen wierklech Spazéieren. Et ginn e puer schéin Plazen an der Wüst.
  
  "Am Campingbegrëffer, denkt un de Smith als e wackelegen Zeltpol. Deen deen dech dauernd an de Schwieregkeete bréngt, awer nach ëmmer gutt funktionnéiert wann Dir et formt, an ëmmer, awer ëmmer, et fäerdeg bréngt dech ze pissen."
  
  De Smith huet eppes iwwer d'Comms gemëscht, nodeems hien seng Reconnaissance ofgeschloss huet. D'Lauren ass an en onkontrolléierbare Fit vu Giggles gaangen.
  
  Den Altan huet de Yorkshireman verdächteg ugekuckt, an huet dunn hire Bléck op de Rescht vun der Equipe gedréint. Besonnesch Mai huet dës Fra evitéiert, wéi wann se probéiert hir eegen Hierkonft ze verstoppen. Den Drake huet verstanen wat anerer net konnten. Dat eent huet zu engem anere gefouert, an d'Mai wollt net diskutéieren, wou si hierkënnt a wéi si hei ukomm ass. Den Altan huet op e puer Schrëtt gewisen.
  
  "An déi Richtung. De Mausoleum ass do uewen."
  
  Den Drake huet en onheemlech breeden an onheemlech laange Betonwee gesinn, deen direkt op laang a géi konkret Schrëtt féiert. Kuerz ier d'Schrëtt ugefaang hunn, huet de Wee sech an e risege Krees erweidert, an der Mëtt vun deem eng onverkennbar Statu stoung.
  
  "Ma, dësen Dude war definitiv e Reider," bemierkt Kinimaka.
  
  Dschingis Khan, op engem galoppéierende Päerd reiden, stoung op enger rieseger Steeplack.
  
  "Den zweete Reider," sot de Yorgi. "Eruewerung".
  
  Den Altan muss de leschte Saz héieren hunn, well si sech ëmgedréit huet a gesot huet: "Jo. De Khagan huet de gréissten Deel vun der bekannter Welt viru sengem Doud eruewert. Wahrscheinlech e Genozidesche Kinnek, hien huet och politesch d'Seidestrooss während senger Liewensdauer vereenegt, an huet den Handel a Kommunikatioun iwwer d'westlech Hemisphär erhéicht. Hie war e bluddege, schreckleche Leader, awer hien huet seng trei Zaldoten gutt behandelt an se an all seng Pläng abegraff.
  
  "Kënnt Dir eis e bësse soen iwwer wat am Mausoleum ass?" Den Drake wollt bereet sinn. Op dëse Missiounen war d'Geschwindegkeet alles.
  
  "Ma, et ass näischt méi wéi e rechteckege Kierfecht, dekoréiert mat externen Dekoratiounen." Elo huet d'Altan geschwat wéi wann hatt en Touristguide zitéiert. "Den Haaptpalass ass achteckeg an enthält eng fënnef Meter Statu vum Dschingis aus wäissem Jade. Et gi véier Zëmmeren an zwee Säll, déi ausgesinn wéi dräi Yurten. Et gi siwe Sarg am Palais vu Repose. Kang, dräi Konsorten, säi véierte Jong an deem Jong seng Fra.
  
  "E Feierdeeg Palais," sot Smith. "Kléngt och wéi eng Raschtplaz."
  
  "Yeeees". Den Altan huet et erausgezunn, gedëlleg op de Smith gekuckt a wousst näischt iwwer den Text deen se verfollegen.
  
  "De Mausoleum gëtt vun Darkhads bewaacht, privilegiéierten. Dëst ass extrem helleg fir vill Mongoler.
  
  Den Drake huet en déiwe, opgereegte Sue gelooss. Wa se falsch waren, an dat war net d'Plaz vun der zweeter Waff ... Hien huet Angscht och d'Konsequenzen virzestellen.
  
  Liewen an engem chinesesche Prisong wier déi mannst vun hire Problemer.
  
  De laange Spadséiergank ass weider gaang, fir d'éischt eng Wallfahrt laanscht de grousse Wee, duerno d'Dissektioun vun der Kugel, e séiere Bléck op d'Gesiicht vum antike Generol, an dann en onendleche Kloteren op d'Steng Trapen. D'Equipe blouf an der Positioun, huet selten Schrëtt gebrach, a blouf konstant waakreg. Den Drake war frou haut relativ wéineg Visiteuren am Mausoleum ze gesinn, wat ganz hëllefräich war.
  
  Déi beandrockend Struktur koum endlech an d'Siicht. D'Equipe huet opgehalen wéi se den Top Schrëtt erreecht hunn fir alles anzehuelen. Den Altan huet gewaart, wahrscheinlech gewinnt un Touristen, déi a Momenter vun Awe gefaange sinn. Den Drake huet e risegt Gebai gesinn mat relativ klenge Kuppelen un all Enn an e vill méi grouss an der Mëtt. Hir Diech ware Bronze, mat Musteren. D'Front vum Gebai hat vill rout Fënsteren an op d'mannst dräi grouss Entréeën. Et war eng niddereg Steenmauer virum Gebai.
  
  Den Altan ass viru gaangen. Den Dahl huet op d'Equipe zréckkuckt.
  
  "Riichtaus an d'Graf," sot Hayden. "Maacht dëst op, fann d'Këscht a gitt eraus. Glécklecherweis gëtt et kee Kierper fir mat ze kämpfen. Wéi eise Pilot seet, kee Bullshit.
  
  Den Drake huet nogelauschtert wéi d'Lauren déi lescht iwwer de Chatter gedeelt huet.
  
  "Ech hunn elo eng grouss, fett Null hei, Kärelen. Ech sinn absolut sécher datt d'Israeli an d'Russen aus hirem Kapp sinn, den Text huet de falsche Wee gewisen. DC mengt d'Fransousen kommen no, vläicht eng hallef Stonn hannert Iech. Nolauschteren gëtt elo vill méi schwéier. Mir hunn aner Ressourcen an nëmmen e puer Tricken déi d'NSA ni verroden. Schweden, Chinesen a Briten sinn onbekannt. Wéi gesot, et ass e Kampf."
  
  "Jiddereen aneren?" Den Drake huet geruff.
  
  "Komesch Dir sollt dat ernimmen. Ech kréien geeschteg Amëschung vun enger onbekannter Quell. Et gi keng Stëmmen, kee Wee fir ze bestätegen, awer heiansdo schéngt et wéi wann et een aneren am System ass.
  
  "Ernimmt keng Geeschter," sot Alicia. "Mir haten genuch Horrorgeschichten op der leschter Operatioun."
  
  Den Altan huet opgehalen an sech ëmgedréint. "Bass du fäerdeg? Ech huelen dech dobannen."
  
  D'Grupp huet geknackt an ass no vir gaang. An dunn huet den Drake Chinesesch Zaldoten gesinn, déi de Mausoleum verloossen, ee vun hinnen hält eng grouss Këscht ënner sengem Aarm, dorënner waren d'Archäologen.
  
  D'Chinesen hunn Waffe mat sech geholl, an elo war d'Feele vun Touristen kloer zu hirem Virdeel.
  
  Et huet nëmmen ee Moment gedauert ier hire Leader seng Opmierksamkeet op si gedréint huet.
  
  
  KAPITEL siechzéng
  
  
  Den Drake huet gesinn, datt den Dal den Altan gräift an se zréckgezunn huet, e laange Sprong erof op d'Schrëtt gemaach huet, bis se vu chinesesche Zaldoten geschützt waren. Hien huet säi Rucksak op de Buedem gehäit a séier déi baussenzeg Tasche ofgerappt. Schnell geschafft an ni op d'Chinesen gekuckt, huet hien sech trotzdem sécher gefillt. Hayden, Smith a May ware mat Pistoulen bewaffnet.
  
  Op der Plaz virum Mausoleum vum Dschingis Khan goufen d'Waffen opgehuewen an d'Rivalen hu sech geklappt. De Mann, deen d'Këscht droen, huet sech besuergt ausgesinn. D'chinesesch Equipe bestoung aus fënnef Leit a war schonn déi nodenklech Archäologen op der Säit gedréckt. Den Drake huet seng kleng Maschinnegewier opgehuewen a gewaart. De Rescht vun der Equipe war op seng Säit verbreet.
  
  "Alles wat mir brauchen ass eng Këscht," huet den Hayden geruff. "Setz et op de Buedem a lass."
  
  De Leader vun der chinesescher Equipe hat Aen d'Faarf vu groe Schiefer. "Et sidd Dir, deen Äre Wee muss goen, während Dir nach ëmmer d'Chance hutt."
  
  "Mir wëllen eng Këscht,"Hayden widderholl. "A mir huelen et."
  
  "Dann probéiert et." De Presentateur huet iwwersat, an all fënnef Chinesen sinn synchron no vir geplënnert.
  
  "Wow. Mir sinn op der selwechter Verdammt Säit."
  
  "Oh, just e Witz. Witzeg. Amerika a China wäerten ni op der selwechter Säit sinn.
  
  "Vläicht net," huet den Drake geschwat. "Awer mir sinn Zaldoten, déi fir d'Leit kämpfen. "
  
  Hien huet d'Onsécherheet am Leader säi Gang gesinn, déi liicht Onsécherheet op sengem Gesiicht. Et muss se all beaflosst hunn, well d'chinesesch Equipe komplett opgehalen huet. Hayden huet hir Waff erofgesat an d'Lück nach méi zougemaach.
  
  "Kënne mir net e gemeinsame Grond fannen?"
  
  Nod. "Jo, mir kéinten. Awer Regierung a politesch Leader, Terroristen an Tyrannen wäerten eis ëmmer am Wee stoen.
  
  Den Drake huet d'Trauregkeet am Gesiicht vum Mann gesinn an den absolute Glawen a sengen eegene Wierder. Keng Pistoul oder Faass gouf opgehuewe wéi déi rivaliséierend Équipë sech hefteg gekämpft hunn. Et war alles fir de Respekt.
  
  Den Drake ass opgestan, huet seng Maschinnpistoul a sengem Rucksak hannerlooss an huet den Ugrëff direkt begéint. Faust verbonnen op seng Këscht an opgehuewe Waffen. De Knéi huet schwéier a seng Rippen geschnidden. Den Drake huet d'Loft aus sengem Kierper gefillt an ass op ee Knéi gefall. D'Attack war barmhäerzlech, d'Knéien an d'Fäischt hunn haart geschloen a gereent, d'Feroheet berechent fir him keng Chance vu Retributioun oder Erliichterung ze ginn. Hien huet de Péng erlieft an huet seng Zäit gebonnen. Aner Szenen blénken duerch wéi hien sech verdréit an ëmgedréit huet. D'Alicia huet sech mam grousse Mann gekämpft; Hayden a Kinimaka hunn de Leader gekämpft. D'Mai huet hire Géigner iwwer d'Schëller geschéckt an hien dunn schmerzhaft an d'Schëller geschloen.
  
  Den Drake huet eng Chance gesinn an huet se genotzt. Hannert him huet hien den Thorsten Dahl wéi gewinnt héieren, iwwer d'Trap sprangen; eng merkbar Präsenz déi net ignoréiert ka ginn. Dem Drake säin Ugräifer huet just e Moment gestoppt.
  
  De fréiere SAS Zaldot ass laanscht de Buedem gekräizt, seng Been geschwënn a säi Géigner hannert dem Knéi gefaangen. Hien ass no vir gefall, op seng Knéien gefall. Wéi hien op den Drake säin Niveau gefall ass, huet de Yorkshireman e mächtege Kappball entlooss. De Gejäiz an erweiderten Aen hu gewisen, wéi schwéier hien geschloen huet. De chinesesche Kommando huet sech op eng Hand gestäipt an sech op eng Hand geleet. Den Drake ass opgestan an huet de Gonschten voll mat Knéien a Kapppokes zréckginn. Et waren e puer Plooschteren an e puer Blutt, awer näischt liewensgeféierlech.
  
  Den Dahl ass laanscht gerannt an dem Alicia säi Géigner gezielt. D'Schwede huet wéi e Stier geschloen wéi d'Alicia geschloen huet. Hiren Ugräifer gouf vu senge Féiss geklappt an huet schwéier am Réck vum Hals geschloen, rëselt a erstaunt. Si hunn sech just an der Zäit ëmgedréint, fir ze gesinn, datt de Mai hire Géigner bewosst klappt an duerno e Mann mat enger Këscht fonnt huet.
  
  "Hallo!" D'Alicia huet gekrasch wéi hien se gesinn huet an huet ugefaang ze lafen.
  
  Si hunn ugefaang ze lafen, awer de Smith an de Yorgi hu schonn d'Schluecht verlooss. "Kuckt?" Alicia gesot. "Eis Stäerkt ass an Zuelen. Ech wousst datt et e Grond war datt mir sou vill an dëser verdammt Equipe leiden.
  
  Virun huet de Kenzi dem Mann seng eenzeg aner Streck blockéiert - zréck an de Mausoleum. Elo mat engem grimme Bléck an enger submissiver Haltung huet hien d'Waff erausgeholl, déi hie virdru gehal hat.
  
  Den Drake huet d'Géigend iwwerpréift a gesinn datt den Hayden endlech de Leader vun der Grupp ënnerworf huet.
  
  "Maach dat net!" - huet hien dem Mann geruff. "Dir sidd iwwerzuel, Frënd."
  
  Den Hayden huet opgekuckt, d'Situatioun bewäert, an dunn d'Blutt vun hirer Wang gewäsch. Den Drake huet elo den Altan gesinn, dee sech op d'Schrëtt zréckkuckt fir e Bléck ze huelen an huet sech selwer gesouch. Virwëtz...
  
  D'Waff blouf onbeweeglech, d'Këscht war nach ëmmer fest gehal, bal an engem Doudesgrip. Den Hayden ass opgestan an huet seng Hand opgehuewen, Handfläch no baussen. Tëscht hirem an dem Mann stoung en héije Räucheräucher, awer si huet sech bewegt, bis si a Siicht war.
  
  Kenzi fortgeschratt vun der hënneschter Säit. Smith an Kinimaka vun der Säit. Et war keen Zeeche vu Panik an den Ae vum Zaldot, nëmmen Demissioun.
  
  "Keen ass gestuerwen." Den Hayden huet op déi onbewosst a kräizend chinesesch Zaldoten gewisen. "Keen ass verflicht. Loosst just d'Këscht."
  
  Alicia huet seng Opmierksamkeet gefaang. "A wann Dir e Schlag braucht, just fir datt et gutt ausgesäit," sot si. "Ech sin hei".
  
  D'Mentalitéit vum Zaldot huet d'Kapital net abegraff. An dësen Typ hat néierens ze goen, keng Fluchtweeër.
  
  "D'Waff," sot den Drake, "ass eng falsch Hoffnung. Dir wësst et ass."
  
  De Kommentar huet d'Zil getraff, d'Hand mat der Pistoul huet fir d'éischt Kéier geziddert. Déi schwéier Rou huet sech ausgedehnt, an den Drake huet gemierkt datt e puer vun de besiegte Männer ugefaang hunn ze réieren. "Dir musst décidéieren, Frënd," sot hien. "D'Auer tickt."
  
  Bal direkt huet de Mann eng Pistoul erausgezunn an ugefaang ze lafen. Hien huet op Hayden gezielt, an dunn, eemol nieft dem Räucheräucherbrenner, huet hien seng Hand op den Deckel geschloen, an der Hoffnung et op hatt ze klappen. En Däiwel an e Stréim waren seng eenzeg Belounung well den Objet sécher befestigt war, awer hien huet weider gelaf.
  
  Hayden gewaart, hält seng Opmierksamkeet.
  
  D'Alicia ass vu senger blanner Säit gelueden, daucht, an huet him ronderëm d'Taille an engem Rugby-Griff gegraff. De Mann huet sech gebogen, bal an der Halschent gebrach, säi Kapp huet dem Alicia seng Schëller getraff, an d'Këscht ass op d'Säit geflunn. Den Hayden huet probéiert hien ze gräifen, hien gefaangen ier ze vill Schued gemaach gouf. E séiere Bléck huet d'Präsenz vum Wope vum Uerder bestätegt.
  
  D'Alicia huet den onbewosste Mann geklappt. "Ech hunn Iech gesot, ech wier fir Iech do."
  
  D'Equipe bewäert. D'Chinese ware scho geplënnert. D'Fransouse musse no gewiescht sinn. E Wuert vum Hayden huet d'Lauren zréck an d'Gespréich bruecht.
  
  "Schlecht Neiegkeet, Kärelen. D'Fransousen huelen hir Aen net vun Iech, an d'Russen huelen hir Aen net vun hinnen. Beweegt!"
  
  Bullshit!
  
  Den Drake huet de ganze Wee zréck an d'Schrëtt gekuckt a laanscht de riichte Wee, deen an de Mausoleum gefouert huet. Hien huet d'Leit gesinn lafen, eng Equipe vu véier, déi bal sécher Fransouse musse sinn. "Si sinn verdammt gutt," sot hien. "Eigentlech sinn et zweemol elo datt se fir d'éischt bei eis ukomm sinn."
  
  "Mir musse goen," sot Smith. "Si wäerten an e puer Minutten bei eis sinn."
  
  "Wou goen?" Alicia gefrot. "Si hunn déi eenzeg Ausfahrt blockéiert."
  
  Den Drake huet Beem op de Säiten a Wisen virun gemierkt. Tatsächlech war de Choix limitéiert.
  
  "Komm," sot hien. "An Lauren, schéckt en Helikopter."
  
  "Ënnerwee".
  
  "Maacht et séier," sot Smith. "Dës Fransouse sinn op de Been."
  
  Den Drake ass no vir gerannt, an huet geduecht datt d'Russen net ze wäit hannendru sinn. Leider huet et net laang gedauert bis een ugefaang huet ze schéissen. Bis elo war hinnen alles gutt gaangen, si haten dat Bescht an de Relatioune vun Zaldot zu Zaldot a Mann zu Mann gesinn, awer d'Chancen datt esou e fragile Waffestëllstand dauernd war minimal.
  
  Loosst eis d'Fakten ënnersträichen: Wann dës Länner wëllen zesumme schaffen an d'Belounung deelen, wëssen d'Männer a Fraen un der Muecht ganz gutt datt et de méi einfache Wee wier - an trotzdem kämpfe se weider.
  
  Hien rutscht tëscht de Beem. D'Team ass no him gerannt, den Hayden huet déi dekoréiert Këscht geknuppt mat hirem nach net opgedeckten Geheimnis. Den Dahl huet hannendrun hänke gelooss, de Fortschrëtt vun de Fransousen verfollegt.
  
  "Fënnef Minutte hannert eis. Keen Zeeche vun Russen. An d'Chinesen erwächen. Okay, dat kéint se all e bëssen ophalen."
  
  "Den Helikopter ass an zéng Minutten," sot Lauren hinnen.
  
  "Sot him séier séier," sot Alicia. "Dëse Guy muss waarm sinn."
  
  "Ech wäert dëst weiderginn."
  
  Den Drake huet den direkten Wee geholl, an der Hoffnung op eng gutt Ofdeckungslinn. D'Beem hu sech an all Richtungen ausgestreckt, de Buedem war mëll a loamy an huet räich no Äerd geroch. D'Kensi huet eng déck Branche opgehuewen, an d'Schëller gezunn, wéi si gelaf ass, wéi se ze soen: 'Mir mussen dat maachen.' Fir d'éischt eng laang Ofstamung, duerno eng scharf klammen, an de Wee hannendrun ass verschwonnen. Den Himmel war kaum ze gesinn an all Kläng waren gedempt.
  
  "Ech hoffen just datt et kee virun eis ass," sot den Dahl.
  
  Kinimaka gekrasch, schwéier dréckt. "Vertrau d'Nolauschterer," sot hien, kloer zréck op seng CIA Deeg. "Si si besser wéi Dir denkt."
  
  Den Drake huet och gesinn datt se net hei op der Äerd waren, an hien hat e schwaache Feldsënn. Hien huet all Horizont gescannt, zouversiichtlech datt den Dahl datselwecht vun hannen géif maachen. No véier Minutten hu si kuerz opgehalen fir nozelauschteren.
  
  "Richtung fannen op dësem Helikopter?" Den Hayden huet dem Lauren geflüstert.
  
  Den New Yorker konnt hir Positiounen als blénkend blo Punkten op engem Scanner gesinn. "Riicht aus. Loss dech net ënnerkréien."
  
  Alles war roueg; si kéinten déi eenzeg Leit op der Welt sinn. Den Drake ass no enger Zäit weidergaang, seng Schrëtt suergfälteg gewielt. D'Alicia ass nieft him gekräizt, Hayden e Schrëtt hannendrun. De Rescht vun der Equipe verbreet sech elo fir hir Gamme ze vergréisseren. D'Waff gouf gezunn an ofgehalen.
  
  D'Beem hu viraus dënn. Den Drake ass no beim baussenzege Perimeter gestoppt, an huet den Terrain gekuckt.
  
  "Et ass eng kuerz Ofstamung op e flaach Feld," sot hien. "Ideal fir de Schredder. Häll, souguer e Schwed kann en Zil treffe sou grouss.
  
  "Dräi Minutten bis zur Versammlung," sot de Lauren.
  
  Den Hayden huet sech méi no un den Drake geleet. "Wéi gesäit et aus?"
  
  "Keng Zeeche vu Feinde." Hien huet d'Schëller gezunn. "Awer mat wiem mir ze dinn hunn, firwat sollten se sinn?"
  
  Dahl koum. "Et ass d'selwecht hei. Si sinn natierlech iergendwou dobaussen, awer gutt verstoppt.
  
  "An Dir kënnt sécher sinn datt se dëse Wee goen," sot Mai. "Firwat waarden mir?"
  
  Den Dahl huet den Drake gekuckt. "Yorkshire Pudding brauch eng Paus."
  
  "Enges Daags," sot den Drake, e leschte Bléck op d'Géigend. "Dir sidd amgaang eppes wierklech erstaunlech witzeg ze soen, awer bis dohin, schwätzt w.e.g. just wann Dir geschwat hutt."
  
  Si sinn aus der Bamstrooss erauskomm, réckelen op e scharfen, graseg Hang. Eng waarm Loft huet den Drake begréisst, en agreabelt Gefill no der kloerem Décke vu Beem. Dat ganzt Gebitt war eidel an ofgerappt net wäit vu wou et an enger Asphaltstreif wäit virun opgehalen ass.
  
  "Beweegt elo," sot den Drake. "Mir kënnen e Perimeter op flaache Buedem opbauen."
  
  Awer dunn ass de Fridden an d'Leedheet an der ganzer Géigend zerstéiert ginn. D'SPEAR-Team ass den Hang erof gerannt, während op der lénkser Säit d'Russen ausgaange sinn, vu wou se verstoppt waren. Virun hinnen allebéid, geschützt vun engem wäit ewech vu Beem, koumen och d'Fransousen an d'Siicht.
  
  Op d'mannst war dat dem Drake seng Vue op Saachen. Si hunn sécher net Numm Tags Droen, mä hir Gesiicht Fonctiounen an Haltung waren opfälleg anescht.
  
  Zur selwechter Zäit ass hiren Helikopter um Himmel iwwer hinnen opgetaucht.
  
  "Och scheiss".
  
  Lénks vu senger Säit ass de Russ op ee Knéi gefall an huet d'Flare Pistoul op seng Schëller gebonnen.
  
  
  KAPITEL siwwenzéng
  
  
  Drake huet Mëtt-Schrëtt an opgemaach Feier. Seng Kugelen hunn d'Gras ronderëm den Elite Zaldot zerräissen, awer seng Virbereedungen net ruinéiert. De Rakéitewerfer huet ni gewonk; den Hiewel, deen hatt hält, blouf fest. Seng Komeroden hu sech ronderëm hien erausgezunn, a Feier zréckginn. Den Drake huet sech op eemol an enger Welt voller Gefore fonnt.
  
  D'Fransousen sinn mat aller Kraaft riicht op de Landungshelikopter gerannt. Den Drake, zesumme mam Dahl a Smith, hunn d'Russen an der Bucht an op der Garde gehal. D'Gesiicht vum Pilot war sichtbar, konzentréiert op d'Landungsplaz. D'Alicia an d'May hunn guer net méi verlangsamt a gewénkt fir seng Opmierksamkeet ze kréien.
  
  Kugelen schneiden duerch d'Loft.
  
  Den Drake huet ee vun de Russe mat sengem Flillek geschloen, hien op ee Knéi geschéckt. Dem Hayden seng Stëmm boomt iwwer de Kommunikator.
  
  "Pilot, huelt evasive Aktioun! Lauren, sot him datt si Rakéiten hunn!"
  
  Den Drake, Dahl a Smith hunn de russesche Kontingent geschloen, awer si sinn ze wäit ewech bliwwen fir sech richteg ze forméieren, besonnesch beim Beweegung. De Pilot huet opgekuckt, säi Gesiicht schockéiert.
  
  D'RPG huet geschoss, d'Rakéit ass mat enger Loftschlag an engem haartem Knall eraus geflunn. Den Drake an déi aner konnten nëmmen hëlleflos kucken wéi hien e Spur an der Loft hannerlooss huet an onfehlerhaft riicht an den Helikopter geflunn ass. Schwéier panikéiert huet de Pilot e schaarfe evasive Manöver gemaach, den Helikopter gekippt, awer d'passéiert Rakéit war ze séier, huet d'Ënnersäit geschloen an an enger Wollek vu Rauch a Flam explodéiert. Den Helikopter huet gekippt a gefall, Stécker sinn ofgefall an iwwer säi Fluchwee gedroen.
  
  Et war nëmme wéi hien mat Onglaawen, Verzweiflung an donkeler Roserei ausgesinn huet, datt hien gesinn huet wou seng schrecklech Streck géif féieren.
  
  D'Fransousen hunn et gesinn kommen a probéiert ze verspreet, mä den erofgefall Helikopter ënnert hinnen op de Buedem gefall.
  
  Den Drake ass op de Buedem gefall, huet säi Kapp an de Gras begruewen. Rout an orange Flamen hunn op an eraus geschoss, a schwaarzen Damp huet an den Himmel gebilt. De Gros vum Helikopter ass op eng Persoun gelant; hien an de Pilot stierwen direkt. D'Haaptrotorblade koum aus a goung direkt duerch den drëtte Verléierer, sou séier an op eemol, datt hien näischt doriwwer wousst. Den Drake huet opgekuckt an huet e risegt Stéck verbrennt Dreck op deen aneren gesinn. D'Kraaft vum Schlag huet hien vu senge Féiss geklappt an huet hien eng Dose Schrëtt zréckgezunn, duerno huet hien all Bewegung gestoppt.
  
  Nëmmen zwee Fransousen hunn iwwerlieft; de Gros vun der Equipe war an engem onglécklechen Tëschefall besiegt. Den Drake huet ee vun hinnen gesinn, dee mat enger verbrannter Hand vum rësele Feier fort kräischen, an deen aneren, stagnéiert, nokomm. Iergendwéi huet den zweeten et fäerdeg bruecht d'Waff ze gräifen a gläichzäiteg sengem Komerod ze hëllefen ewech ze kommen.
  
  Den Drake huet seng Roserei geschluecht a weider seng Konzentratioun festgehalen. Hir eenzeg Produktiounsmëttel gouf zerstéiert. Den Hayden huet nach de Fräistouss gehalen, awer elo sinn d'Russen mat absolut offensichtleche Virsätz op si gerannt. De Mann mam RPG huet nach ëmmer op d'Schutt gezielt, wéi wann hien en zweete Streik iwwerluecht huet.
  
  Den Drake ass opgestan, an d'Equipe ass mat him opgestan. Vun de Russen ewech a Richtung Feier geplënnert, hunn se en Netzwierk vun Zelter gegrënnt, déi hir Feinde gezwongen hunn niddereg ze leien. Den Drake an den Dahl hunn allebéid déi vested Männer gestouss, an hunn se op de Buedem geschéckt. Séissend Flamen hunn se verschlëmmert wéi se nogaange sinn, schaarf Pops a schwéier Knascht goufen vu bannen héieren. Den Drake huet gefillt datt et iwwer säi Gesiicht wäscht an dunn hannert senger blanner Säit gedréckt huet. Déi verbleiwen Fransouse ware scho wäit ewech, hu mat hire Wonnen a Verloschter gekämpft, a kloer aus dem Konflikt fir de Moment.
  
  Den Drake huet sech op engem Knéi ëmgedréint, an dréckt de Comm Knäppchen.
  
  "Den Helikopter landt," sot hien fir dëst dem Lauren ze bestätegen, "Mir brauchen elo en anert Evakuéierungsmëttel."
  
  D'Äntwert war gedämpft. "Op him".
  
  D'Team huet weider zréckgezunn, an d'Distanz tëscht dem flamenden Hindernis an dem ukommend Feind erhéicht. Onheemlech an onheemlech huet de russesche RPG eng aner Rakéit op de schonn zerstéierten Helikopter geschoss, a méi Kolonnen vu Flam a Schrapnel an d'Loft geschéckt.
  
  Den Drake huet e Stéck Metall vu senger Schëller gefillt an huet sech vum Impakt ëmgedréint. Den Dahl huet zréckkuckt, awer de Yorkshireman huet geknackt: "Ech geet et gutt."
  
  D'Alicia huet hinnen op de wäiten Zait gewisen. "Dës Strooss ass déi eenzeg Optioun. Beweegt, Leit!"
  
  Den Hayden huet d'Këscht ausgeglach a gelaf. Smith an Kinimaka bliwwen hannert, Feier tëscht hinnen an de Russen erhalen. Den Drake huet d'Géigend viru gescannt, ëmmer prett fir nei Iwwerraschungen an erwaart dat Schlëmmst. D'Chinese waren iergendwou, an d'Israeli, d'Schweden an d'Briten waren am Alarm.
  
  Hir Geschwindegkeet huet se vun de verfolgende Russen getrennt, a si hunn d'Zeitung mat Zäit iwwergaang. D'Alicia an d'May hunn eng Ofkierzung geholl an hunn sech dunn op der anerer Säit fonnt, nieft enger zweespureg Asphaltstreif, déi a béid Richtungen an eng schein Wüst verschwonnen ass. D'Lauren war nach net bei si zréckkomm, awer si hunn hir op hir eegen Apparater verlooss, wëssend datt DC hëllefe géif.
  
  Den Drake war net mat groussem Vertrauen gefëllt. Hien huet d'Lauren net beschëllegt - Den New Yorker war op propperem Waasser, awer näischt an dëser Missioun huet him bis elo gesot datt d'Männer a Frae, déi sécher a waarm am Capitol sëtzen, hire Réck komplett ofgedeckt hunn.
  
  D'Alicia ass e Laf gaangen. Et war en ëmmer méi komeschen Szenario. Den Drake wousst datt d'Russen eng Zort Cover hunn. Vläicht war et ënnerwee.
  
  "Kuckt dohinner," huet de Kenzi geschwat.
  
  Ongeféier eng hallef Kilometer viraus huet e schwaarze SUV gestoppt fir déi kämpft Fransousen opzehuelen. Wéi se nogekuckt hunn, huet den Auto séier op honnert an aachtzeg Meilen pro Stonn beschleunegt, zwee Operateuren gelueden a mat engem Gejäiz fortgaang.
  
  "Aarm Baaschtarden," sot Dahl.
  
  "Mir mussen eis Suergen maachen," sot Smith. "Oder mir ginn och" aarm Baaschtarden ".
  
  "Grumpy huet e Punkt," sot d'Alicia, a kuckt an all Richtungen. "Eescht, mir hu néierens ze goen."
  
  "Begruewen d'Këscht." De Kinimaka huet op e Bam vu Beem just virun der Strooss gewisen. "Kommt méi spéit fir dëst zréck. Oder frot d'Lauren eng aner Equipe ze schécken.
  
  Den Drake huet den Dahl gekuckt. "Sollt net ze schwéier sinn, oder?"
  
  "Ze riskant," sot Hayden. "Si kënnen et fannen. Interceptéiert de Message. Ausserdeem brauche mir dës Informatioun. Aner Equippe si vläicht schonn op den drëtte Coureur.
  
  Drake blénkt. Hien huet net doriwwer geduecht. E Knuet vu Spannungen huet direkt an der Mëtt vu senger Stier ugefaang ze pulséieren.
  
  "Ech hat ni geduecht datt ech a fucking China gebrach wier," huet d'Alicia beschwéiert.
  
  "Dëst ass ee vun de véier Ecker vun der Äerd," sot den Dahl. "Also tréischt an dësem."
  
  "Oh, merci, Mann. Merci dofir. Vläicht kafen ech e Condominium."
  
  D'Russen sinn schonn op der Strooss. Den Drake konnt ee vun hinnen gesinn an de Radio ruffen. Dunn ass säi Bléck laanscht d'Russen geplënnert a probéiert sech op eppes ze fokusséieren dat an der Distanz beweegt.
  
  "Vläicht ass dëst hiert Gefier," sot den Dahl, laafen a kuckt zur selwechter Zäit zréck.
  
  De Yorgi huet gelaacht, seng Aen Adler-ähnlech. "Ech hoffen. A virun zéng Joer hues du vläicht Recht.
  
  Den Drake huet seng Aen zougemaach. "Hey, et ass e Bus."
  
  "Weider laafen," sot den Hayden. "Probéiert net interesséiert ze kucken."
  
  D'Alicia huet gelaacht. "Elo hutt Dir et gemaach. Ech kann net ophalen kucken. Hutt Dir schons dëst gemaach? Dir wësst Dir sollt net op een kucken a feststellen datt Dir fucking net ewechkuckt?"
  
  "Ech kréien et déi ganzen Zäit," sot Dahl. "Natierlech".
  
  "Ma, e Mupp, deen a Lieder gekleet ass, ass eng rar Vue," huet den Drake interagéiert.
  
  De Bus war hellgiel a modern an ass laanscht d'Russen gerannt ouni ze bremsen. Den Drake huet seng Geschwindegkeet, Chauffeur a Passagéier appréciéiert, awer wousst datt si keng Wiel haten. Si waren e puer gutt Kilometer vun all grouss Stad. Wéi de Bus ukomm ass an d'Russen drop gekuckt hunn, huet d'SPEAR Team d'Strooss blockéiert.
  
  "Lues lues," Alicia mouthd.
  
  Smith laacht abrupt. "Dëst ass net Kansas. Hien wäert dech net verstoen."
  
  "Dann eng universell Sprooch." D'Alicia huet hir Waff trotz dem Hayden säi Blend opgehuewen.
  
  "Méi séier," sot Dahl. "Ier hien op de Radio spréngt."
  
  De Bus huet verlangsamt an ass liicht geschwënn, de breet viischten Enn gerutscht. D'Russen ware scho geflücht. Den Drake huet d'Dier op gedréckt, an huet de Chauffer gedréckt fir se opzemaachen. D'Gesiicht vum Mann war erschreckt, seng Aen grouss an d'Dart tëscht den Zaldoten a senge Passagéier. Den Drake huet gewaart bis d'Dier opgaang ass an ass dunn no vir gaang an huet seng Hand erausgehalen.
  
  "Mir wëllen just e Ride goen," sot hien sou berouegend wéi hie konnt.
  
  D'Equipe huet d'Mëtt vum Bus geholl. Den Dahl war dee leschte fir opzesprangen an huet de Chauffer op d'Hand geklappt.
  
  "Forward!" Hien huet op d'Strooss gewisen.
  
  D'Russe waren net méi wéi honnert Meter hannendrun, Waffen opgehuewe wéi de Chauffer säi Fouss op de Buedem gedréckt huet. Anscheinend huet hien seng Säitspigelen am Aen gehal. De Bus huet ugefaang ze beweegen, d'Passagéier sprangen zréck. Drake ofgehalen. D'Alicia ass hannert de Bus gaang fir d'Juegd ze bewäerten.
  
  "Si gewannen Kraaft"
  
  Den Drake huet dem Dahl gewénkt. "Sot dem Keanu fir d'Häll séier ze maachen!"
  
  De Schwed huet e bëssen ongenéiert ausgesinn, huet awer mam Buschauffer geschwat. Den Auto huet lues a lues Vitesse ageholl. Den Drake huet gesinn datt d'Alicia sech dréint an huet sech dunn séier ëmgedréit, an de Buspassagéier gejaut.
  
  "Duck erof! Elo!"
  
  Angscht RPG, Drake gefall och. Glécklecherweis hunn d'Kugel nëmmen op der Heck vum Auto getraff, all am Chassis agespaart. Hien huet erliichtert. Natierlech goufen d'Russen iwwer zivil Affer gewarnt. Op d'mannst war et eppes.
  
  Op en Neits koumen déi politesch Maschinen hannert de Pläng vun all Elite-Equipe an de Kapp. Net all Équipë goufen vum Staat gesponsert; an e puer Cheffen woussten net emol wat geschitt. Nach eng Kéier sinn seng Gedanken zréck op d'Fransousen - an déi Doudeg Zaldoten.
  
  Si maachen hir Aarbecht.
  
  De Bus ass vun de Russen fortgefuer, huet laanscht d'Strooss séier séier a säi ganze Kader geziddert. Den Drake huet sech e bëssen entspaant, wousst datt si zréck a Richtung Ejin Horo an d'Richtung wou se géingen. De Chauffer huet e breet, flotten Tour ausgehandelt. Den Drake huet sech ëmgedréint wéi d'Alicia e klengt Gejäiz vum Récksëtz erausgelooss huet.
  
  A si hunn e schwaarzen Helikopter gesinn, deen zu de Russe gehéiert huet, erofgefall fir se opzehuelen.
  
  Dem Hayden seng Stëmm huet d'Verbindung gefëllt. "Si wäerten net attackéieren."
  
  Den Drake huet seng Lippen gedréckt. "Flüssegkeet op. Bestellungen änneren.
  
  "A si kënnen nach ëmmer de Bus vun der Strooss drécken", huet den Dahl geäntwert. "Wéi wäit ass et zu der Stad?"
  
  "Aacht Minutten," huet d'Lauren geäntwert.
  
  "Ze laang". Den Dahl ass duerch d'Géigend erofgaang op de Réck vum séieren Auto an huet ugefaang de Passagéier z'erklären datt se no vir sollte goen. E puer Momenter vergaangen an dunn ass hien bei Alicia komm.
  
  "Hallo Torsti. An ech hunn ëmmer geduecht datt d'Sëtzer just fir Kuss waren.
  
  De Schwed huet e gesträiften Toun gemaach. "Probéiert Dir mech krank ze maachen? Ech weess wou déi Lëpse waren."
  
  D'Alicia huet him e Kuss geblosen. "Dir wësst net wou se waren."
  
  Den Dahl huet e Laachen ënnerdréckt an d'Zeeche vum Kräiz gemaach. E russeschen Helikopter ass kuerz wéi d'Zaldoten u Bord gelant sinn, iwwer d'Piste schwiewen. De Bus huet eng Distanz ofgedreckt an tëscht hinnen gedréint, an d'Alicia an den Dahl hunn d'Loft ënnersicht.
  
  Den Drake huet no de flüchtende Fransousen viraus gekuckt, awer huet gezweiwelt ob se probéieren ze attackéieren. Si waren wéineg an der Zuel a kämpfen mat Verloschter. Si hunn iwwerschätzt. Et wier méi sënnvoll gewiescht, wa si direkt op den drëtten Hiweis gaang wieren.
  
  Trotzdem huet hien nogekuckt.
  
  Dem Lauren seng Stëmm koum duerch de Kommunikator. "Sechs Minutten. Hutt Dir Zäit fir ze schwätzen?"
  
  "Iwwer wat?" De Smith huet gekrasch, awer refuséiert eppes entzündlech ze soen.
  
  "Den Drëtte Reider ass e Geheimnis, een deen den Uerder dohinner gehäit huet fir d'Waasser ze schlemm. Berühmte Indianer enthalen Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, awer wéi fannt Dir déi schlëmmst Persoun déi jeemools gelieft huet? An hie war berühmt." Si huet gesucht. "Mir kontrolléieren nach ëmmer. Wéi och ëmmer, den Denktank zu Washington ass nach ëmmer an engem Doutstand. Ech hunn hinne gesot datt et vläicht net sou schlecht wier.
  
  Den Drake huet erliichtert. "Jo meng Léift. Net dat Schlëmmst wat geschéie kéint," sot hien. "Dëst sollt aner Natiounen verlangsamen."
  
  "Et wäert definitiv geschéien. An aner Neiegkeeten, mir mengen datt mir déi véier Ecker vun der Äerd geknackt hunn.
  
  "Hues du?" Mai gesot. "Dëst ass gutt Neiegkeet."
  
  Den Drake huet hir typesch Understatement gär. "Haft drun, Mai."
  
  "Jo, ech wëll net mat Opreegung aus mengem Sëtz sprangen", huet d'Alicia trocken bäigefüügt.
  
  Mai huet sech net geäntwert. D'Lauren ass weider, wéi wann näischt gesot gouf: "Waart emol, Kärelen. Ech krut just gesot datt d'Chinesen erëm dru sinn. Op d'mannst zwee Helikoptere sinn an Ärer Richtung.
  
  "Mir sinn op engem Chinese Bus," sot de Yorgi. "Sinn mir net op d'mannst sécher vun hinnen?"
  
  "Et ass e bëssen naiv," sot de Kenzie. "D'Regierunge sinn egal."
  
  "Trotz der Iwwergeneraliséierung," huet Hayden derbäigesat. "Kenzie huet Recht. Mir kënnen net unhuelen datt se net an de Bus klammen.
  
  Prophetesch Wierder, huet den Drake geduecht, wéi e schwaarze Fleck um bloen Himmel virum Bus gewuess ass.
  
  D'Alicia sot: "D'Russen sinn hei."
  
  Et ass vill méi schwéier ginn.
  
  
  KAPITEL AACHTEN
  
  
  Helikoptere si virun an hannert geflunn. Den Drake huet nogekuckt wéi de chinesesche Vugel bal bis op den Asphalt erofgefall ass ier hien ausgeglach huet an direkt an de Bus riicht.
  
  "Si forcéiere eis ze crashen," sot hien, huet dunn op de erschreckte Chauffer gewisen. "Nee nee. weider!"
  
  De Busmotor huet gebrëllt an d'Pneuen hunn um Buedem gedonnert. E puer Leit, déi viru virgeschloen sinn, hu scho ugefaang ze jäizen. Den Drake wousst datt d'Chinesen net bewosst en Helikopter ofbriechen, awer et war schwéier säi Wëssen un d'Passagéier ze vermëttelen.
  
  De Chauffer huet seng Aen zougemaach. De Bus huet sech ëmgedréit.
  
  Den Drake huet verflucht an huet de Mann vu senger Staang ewech gezunn, an d'Steierrad gegraff. De Smith huet dem Mann gehollef a riicht an de Passage gefouert. Den Drake sprang hannert d'Rad vum Bus, huet säi Fouss op de Gaspedal gesat an d'Hänn fest um Lenk hält, an hält se an enger perfekt riichter Linn.
  
  D'Nues vum Helikopter war direkt op si geriicht, d'Lück war séier zou.
  
  Gejäiz goufe vun hannen an op de Säiten héieren. Elo huet de Smith de Chauffer misse festhalen. Drake ofgehalen.
  
  De Kommunikator huet ugefaang ze knacken. "Komm, mäi louish Keanu," Alicia gasped. "D'Russen si praktesch op eis -"
  
  "Bitch," huet de Kenzi zréckgezunn. "Bleiw roueg. Hutt Dir d'Fassad gekuckt?"
  
  Dem Alicia säi Gejäiz huet am ganze Bus widderholl.
  
  "Gedanken?" Den Drake huet an der leschter Sekonn gefrot.
  
  "Dëst ass net wierklech eng Verwaltungsrotsversammlung!"
  
  Den Drake huet säi Glawen, seng Erfahrung a säi Rudder festgehalen. Laut Protester hunn seng Oueren gefëllt. Kierper falen op de Buedem vum Bus. Och de Smith huet gekräizt. Am allerleschte Moment huet de chinesesche Helikopter no riets gekippt, an de russeschen Helikopter huet gebremst, d'Skids hu bal de Réck vum Bus getraff. D'Alicia huet geflüstert an den Dal huet den Hals gekläert.
  
  "Ech gleewen wierklech datt mir dës Ronn Poulet gewonnen hunn."
  
  Den Drake ass weider fueren, gesinn eng aner breet fléissend Tour vir. "An de Bonus ass datt mir net frittéiert oder knaschteg sinn."
  
  "Stop et," sot Kinimaka. "Ech si schonn hongereg."
  
  Alicia huscht. "Et ass just e verréckten chinesesche Helikopter."
  
  "Si kommen zréck," sot den Hayden.
  
  "Dir sidd elo de Rand vun der Stad no," sot Lauren. "Awer et ass nach ëmmer eng dräi Minutte Fahrt vun all anstänneg Bevëlkerungszentrum."
  
  Den Drake ass op de Kommunikator gerannt. "Komm, Leit! Dir musst hinnen Angscht maachen!"
  
  De Kenzi ass op déi hënnescht Dieren gaang, a geruff: "Huet iergendeen hei eng Katana?"
  
  Hir Wierder goufen mat eidel Stare begéint, an zwee oder dräi Leit hunn hir Plazen ugebueden. De breet-eyeden ale Mann huet eng zidderend Hand ausgestreckt, déi e Séissegkeeten hält.
  
  Kenzi suckt. Den Drake huet de Schalter gedréckt fir d'Dieren opzemaachen. An engem Moment huet d'israelesch Fra hire Kierper erausgestréckt, de Rand vun der Fënster gegraff, duerno den Daach an huet sech op den Daach vum Bus gezunn. Den Drake huet den Auto sou glat wéi e konnt gefuer, de grousse Pothole vermeit, déif otemt wéi hien seng Verantwortung verstanen huet, déi aus dem Kensi seng Handlungen staamt.
  
  Dann, am Réckspigel, huet hien den Dal gesinn sprangen fir matzemaachen.
  
  Oh scheiss.
  
  Mat intensiver Konzentratioun huet hien et stänneg behalen.
  
  
  ***
  
  
  Den Dahl ass op den Daach vum Bus geklommen. Kensi huet hir Hand ausgestreckt, awer hie wénkt laanscht hir.
  
  "Méi séier!"
  
  De russeschen Helikopter huet d'Héicht gewonnen a war elo erëm an d'Taucht, dës Kéier an engem Dräi-Véierel Wénkel laanscht d'Front. Hie konnt e Mann gesinn, deen vun all Säit hänkt, eng Waff zielt, wahrscheinlech op d'Rieder oder souguer de Chauffer zielt.
  
  Hien huet sech direkt ëmgedréit, no dem chinesesche Helikopter gesicht. Et war net wäit. Lénks tauchen, do waren och Leit, déi hir Waffen vun den Diere riichten. D'Tatsaach, datt d'Chinesen net schwéier op hiren eegene Bus geschoss hunn, war ufanks encouragéierend, awer gouf duerch d'Erkenntnis temperéiert, datt se d'Këscht brauchen, déi Hayden hält, a si brauche se intakt.
  
  De Kensi souz um Daach vum Bus, lauschtert op de Wand an d'Bewegung, a verbreet hir Knéien. Si huet dunn hir Waff opgehuewen, op den Helikopter konzentréiert. D'Dahl huet gehofft datt hatt net emol probéiert et ze filmen, si géif d'Schéisser einfach Angscht maachen. D'Russen hu keng esou Récksiicht gewisen, awer de Kenzi wollt sech verzweifelt änneren.
  
  Den Dahl huet den Helikopter bewäert. Gepackt op de Rand, et war net nëmmen agil, awer déidlech. Déi lescht Saach, déi hie wollt, war all Zort Accident ze verursaachen, eleng een, deen e Bus zouschloen.
  
  Déi viischt Pneuen hunn iwwer e Pothole gesprongen, an en "sorry" vum Drake ausgeléist. Den Dahl huet soss näischt héieren ausser de Kaméidi vun der räissender Loft an dem Gebrühl vum Helikopter. De Schoss ass vum Metall nieft sengem rietse Been gesprongen. De Schwed huet dat ignoréiert, Zil geholl a geschoss.
  
  D'Kugel muss säin Zil getraff hunn, well de Mann d'Waff erofgelooss huet an sech zréckgezunn huet. Den Dahl huet dat seng Konzentratioun net briechen gelooss an huet einfach e weidere Schoss duerch déi oppen Dier geschoss. Den Helikopter huet sech direkt op hien gedréint, séier no, an dës Kéier huet den Dahl gemierkt datt Feigling spillt eng schlecht Iddi.
  
  Hien huet sech op den Daach vum Bus geheit.
  
  Den Helikopter huet iwwer de Kapp gekrasch, duerch de Raum geschnidden, deen hie just verlooss hat. Hien hat net d'Manöverbarkeet fir a Richtung Kensi ze dréinen, awer hien ass no genuch komm fir hatt op d'Säit ze geheien.
  
  Bis zum Rand vum Busdach!
  
  Den Dahl ass rutscht an ass no vir gekräizt, a probéiert hatt an der Zäit z'erreechen. Kenzi gestoppt hirem Hierscht, mee verluer Kontroll vun hirer Waff; allerdéngs huet d'Dynamik geschéckt hir aus dem séiere Bus an op d'barmlos Strooss wäit drënner ze fléien.
  
  De chinesesche Vugel huet schaarf gekippt, an e Krees komm. De Russesche huet iwwer de Kapp geschoss, d'Strooss Kugel huet d'Metall no beim Dahl sengem rietsen Oberschenkel duerchbrach. Dem Kenzi säi Kierper ass vun der Säit vum Bus gerutscht, an hien huet säi ganze Kierper an ee leschte verzweifelte Sprong gesat, den Aarm ausgestreckt.
  
  Hien huet et fäerdeg bruecht seng riets Hand ëm hir zéien Handgelenk ze wéckelen; enk gepresst a gewaart op den inévitabele Ruck.
  
  Et ass komm, awer hien huet festgehalen, sech op d'Limite gestreckt. Dat glänzend, glat Metal huet géint hien geschafft, sou datt säi Kierper op de Rand rutscht, dem Kenzi säi Gewiicht zitt se béid erof.
  
  Gejäiz koumen iwwer d'Comms. D'Equipe konnt dem Kenzi seng Been ausserhalb vun enger vun de Säitfenster ronderëm gesinn. Den Dahl huet mat aller Kraaft festgehalen, mee mat all Moment rutscht säi Kierper ëmmer méi no un deem haarde Rand.
  
  Et gouf kee Grëff um Daach vum Bus a näischt ze gräifen. Hie konnt sech halen, hie géif ni lassloossen, awer hien huet och keng Ënnerstëtzung fonnt fir hatt opzehiewen. Dem Drake seng Stëmm koum duerch de Kommunikator.
  
  "Wëlls du datt ech ophalen?" Laut, onsécher, e bëssen ängschtlech.
  
  Dahl liesen Emotiounen gutt. Wa se opgehalen hätten, wiere se souwuel vun de Russen wéi och vun de Chinesen schwéier getraff ginn. Kee weess wat d'Resultat wäert sinn.
  
  Dem Lauren seng Stëmm ass gebrach. "Entschëllegt, ech krut just e Message datt d'Schweden op Iech kommen. Elo ass et e véier-Wee Verbreedung, Leit.
  
  Den Dahl huet d'Gewiicht gefillt seng Muskelen ze strecken. All Kéier wann de Bus gesprongen ass, géif en aneren Zoll vu sengem Kierper op de Rand rutschen, an de Kenzi wier e bësse méi wäit gefall. Hien huet d'Stëmm vum Israeli vun iergendwou ënnen héieren.
  
  "Loosst lass! Ech kann et maachen!"
  
  Ni. Si ware mat sechzeg Kilometer an der Stonn ënnerwee. De Kensi wousst datt hien hatt net lassloosse géif a si wollt net datt se allebéid falen. Den Dahl huet nach méi Respekt fir hatt gefillt. D'Häerz, dat hie wousst, ass déif begruewen, ass just e bësse méi no un d'Uewerfläch geklommen.
  
  De Klang vun hire Stiwwelen, déi op d'Fënster geschloen hunn, huet säin eegent Häerz méi séier geschloen.
  
  Si sinn zesumme gerutscht, de Kenzi op der Säit erof an den Dahl laanscht den Daach vum Bus. Hien huet probéiert de raue Rand ze gräifen, deen laanscht de Rand gelaf ass, awer et war ze kleng an huet säi Fleesch geschnidden. Hien huet keng Hoffnung gesinn, hien huet et sou laang wéi hie konnt, an alles riskéiert.
  
  Seng Këscht ass op de Cliff geplënnert, rutscht onbestänneg. Seng Ae begéint dem Kenzi, kuckt op. Hiren Austausch war Wuertlos, expressivlos, awer déif.
  
  Du muss mech lass loossen.
  
  Ni.
  
  Hien huet erëm gezunn, just fir laanscht de Point of no Retour ze rutschen.
  
  Staark Hänn hunn seng zwee Kälber ugegraff, Hänn déi nëmmen dem Mano Kinimaka kéinte gehéieren.
  
  "Gotcha," sot den Hawaiian. "Dir sidd net iergendwou."
  
  Den Hawaiianer huet den Dahl ënnerstëtzt an huet hie lues a lues vu sengem Fall gezunn. Den Dahl huet de Kensi festgehalen. Zesummen hu si sech lues a lues a Sécherheet bruecht.
  
  Uewen sinn d'Helikoptere fir d'lescht gefall.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake wousst datt Kinimaka seng Frënn fest hält, awer hien huet nach ëmmer gezéckt fir de Bus ze scharf ze dréinen. D'Russen an d'Chinesen hunn aus entgéintgesate Richtungen fortgeschratt, ouni Zweifel ze wëssen datt dëst hir lescht Approche wier.
  
  De Klang vu Fënstere, déi briechen, huet him gesot datt déi aner net idle stoungen. Si haten e Plang.
  
  Vun hannen hunn d'Alicia, Smith, May, Hayden an Yorgi all eng Fënster vu verschiddene Säite vum Bus geholl an se gebrach. D'Ziel op déi kommend Helikopteren hunn si schwéier Feier opgemaach, wat se gezwongen huet séier op d'Säit ze wiesselen. D'Bamlinn ass eriwwer an den Drake huet Gebaier viru gesinn.
  
  Stroossennetz, Rondpoint. Schëss hunn hannert him geklappt, de Bus gefëllt; schwaarz Helikoptere sinn an den Himmel komm.
  
  Hien huet erliichtert.
  
  "Mir iwwerliewen," sot hien. "Fir eng aner Kéier ze kämpfen."
  
  Lauren ënnerbrach. "D'Schweden hunn och zréckgezunn," sot si. "Awer ech kréien nach ëmmer e bëssen Halo am Signal. Eppes tëscht Washington, dem Feld a mir. Dëst ass komesch. Bal wéi wann ... wéi wann ... "
  
  "Waat?" - Ech hunn gefrot. Den Drake huet gefrot.
  
  "Et ass wéi wann et eng aner Serie vu Kommunikatiounen leeft. Do spillt nach eppes. Ee méi ..." huet si gezéckt.
  
  "Equipe?" Drake fäerdeg.
  
  Den Hayden huet haart gegrommelt. "Dëst kléngt lächerlech."
  
  "Ech weess," huet d'Lauren geäntwert. "Ech maachen et wierklech, an ech si keen Expert. Wann nëmmen d'Karin hei wier, si mer sécher, datt mir eppes besseres hätten.
  
  "Kënnt Dir en Dialog opfänken?" Hayden gefrot. "Och just e bëssen?"
  
  Den Drake erënnert un eng fréier Ernimmung vum SEAL Team 7, nëmmen vum Dahl a selwer héieren. Et ass him erëm opgefall, datt all Kommunikatioun iwwerwaacht gouf.
  
  "Kënne mir dat fir eng Zäit ofsetzen?" - hie gefrot. "A kënnt Dir e bessere Wee fannen fir eis hei erauszekommen?"
  
  D'Lauren kléngt erliichtert. "Natierlech, natierlech," sot si. "Gëff mir eng Minutt."
  
  
  KAPITEL NËTTEEN
  
  
  Den Hayden Jay huet e puer Stonnen gewaart bis d'Team sécher an engem klenge Satellitteschutz an Taiwan war, ier hien de knappe Quartier verlooss huet fir den Uruff ze maachen.
  
  Hir Zil: Kontakt Kimberly Crowe.
  
  Et huet eng Zäit gedauert, awer den Hayden huet weidergehalen. Si huet e rouegen Eck hannert dem Haus fonnt, squatéiert a waart a probéiert de Kapp net ze dréinen. Et war schwéier eppes permanent an hirem Liewen ze fannen fir ausserhalb vun der Equipe ze hänken. SPIR gouf hiert Liewen, de Sënn vun hirem Liewen, an als Konsequenz dovun huet si einfach keng perséinlech Verbindungen, näischt ausser Aarbecht. Si huet un d'Wirbelwind vun den Abenteuer, déi se zesumme gedeelt hunn - vun Odin an de Gates of Hell, op Babylon a Pandora, d'Atomexplosioun, déi bal New York zerstéiert hat, hir al Trennung mam Ben Blake, an hir rezent Trennung mam Mano Kinimaka zréckgedacht. . Si war staark, ze staark. Si brauch net sou staark ze sinn. Dee leschten Tëschefall mam Inca-Schatz am Peru huet si souwuel geeschteg wéi kierperlech beaflosst. Nach ni war si bis an de Kär esou schockéiert.
  
  Elo huet si sech roueg iwwerluecht. Brécke kënne verbrannt sinn an et sollt super sinn. Awer wann hatt wierklech ännere wollt, wa si méi an hirem Liewen wollt, huet hatt misse verdammt sécher sinn ier hatt de Sprong geholl huet a riskéiert erëm iergendeen ze verletzen. Sief et dëse Mano oder een aneren.
  
  Ech këmmeren. Ech wëll wierklech. An d'nächst Kéier muss ech sécherstellen datt ech trei bleiwe wat ech schlussendlech wëll.
  
  Vum Liewen. Net ouni Aarbecht. D'SPEAR-Equipe ass zesummekomm an huet eng gutt Aarbecht gemaach, awer näischt huet fir ëmmer gedauert. D'Zäit wäert kommen-
  
  "Miss Jay?" - sot d'Stëmm vum Roboter. "Ech hëllefen Iech elo."
  
  Hayden huet alles zesummen. Déi nächst Stëmm op der Linn huet dem Verdeedegungsminister gehéiert.
  
  "Wat ass de Problem, Agent Jay?" Lakonesch, roueg, ofgebauten. De Crowe schéngt um Rand ze sinn.
  
  Hayden huet d'Zäit geholl fir erauszefannen wéi se hir Haaptfro ausdrécke soll. Si huet decidéiert et am Schäiss ze begruewen a kucken wat de Qrow opgeholl huet.
  
  "Mir sinn aus China komm an hunn eng zweet Këscht kritt. D'Equipe testt dat momentan. Berichter kommen geschwënn, ouni Zweifel. Et goufe keng Affer, obwuel et vill Schnëtt a Plooschter goufen. Net all rivaliséierend Équipë si feindlech ..." Si huet sech kuerz gefrot, ob de Qrow de Köder géif huelen, an huet dunn weidergespillt: "E puer Länner si méi aggressiv wéi anerer. D'Fransousen hunn op d'mannst dräi verluer. Ee Russ ass blesséiert. Konnt et eng aner, méi geheim Équipe ginn? Mir hunn Ausschnëtter vu geheimen amerikanesche Geschwëster héieren, wat natierlech näischt beweist. D'Briten sinn op eiser Säit, oder sou schéngt et, an den Drake huet en Afloss op si. Elo si mir am séchere Haus, a waarden op den Denktank fir erauszefannen, wou den drëtte Reider ass.
  
  Elo huet si opgehalen a gewaart.
  
  Qrow huet hir Reserve behalen. "Eppes anescht?"
  
  "Ech gleewen net un dësem". Hayden huet sech enttäuscht gefillt wéi hir Efforten op näischt koumen. Si huet sech gefrot ob si méi direkt sollt sinn.
  
  "Ech sinn a konstante Kontakt mat Leit zu Washington," sot Crowe. "Kee Grond fir mech um Lafenden ze halen."
  
  "Och, ok. Merci".
  
  Hayden huet ugefaang z'ënnerschreiwen. Et war nëmmen dann datt Qrow eng scheinbar onschëlleg Ufro op d'Linn geschéckt huet.
  
  "Waart. Dir hutt gesot datt Dir geduecht hutt datt iergendeen Amerikaner imitéiert? Iergendwou an engem Feld?
  
  Den Hayden huet näischt esou gesot. Mä vun all dës relevant Informatiounen, Qrow nëmmen eng Saach. Si huet e laachen gezwongen. "Et schéngt esou. Mir hunn et op der Äerd héieren." Si huet d'Lauren net an dëst bruecht. "Natierlech wësse mir datt et keng zweet Équipe ass, also vläicht ass dëst ee vun deenen anere Länner, déi fréier amerikanesch Spezialkräften oder souguer Söldner benotzen."
  
  "E klengt Element vun enger auslännescher Regierung déi US Personal benotzt?" Qrow geflüstert. "Et kéint sinn, Agent Jay. Vläicht hutt Dir Recht. Natierlech," huet si gelaacht, "et gëtt keng zweet Equipe."
  
  Den Hayden huet méi wéi Wierder nogelauschtert. "A wéini komme mir zréck? Op wat gi mer zréck?
  
  D'Qrow blouf roueg, wat dem Hayden gesot huet datt si genau wousst wat gefrot gouf. "Eng Saach gläichzäiteg," sot si endlech. "Fir d'éischt mussen déi sougenannte Riders vum Uerde fonnt an neutraliséiert ginn."
  
  "Sécherlech". Hayden wousst och datt dëst hir lescht Chance war fir direkt mam Qrow ze schwätzen, sou datt si decidéiert huet e bësse méi wäit ze goen. "Wat wa mir erëm amerikanesch Chatter héieren?"
  
  "Wien sinn ech, e Feldagent? Setz dech dermat auserneen."
  
  Qrow huet den Uruff ofgeschloss, den Hayden hannerlooss fir e puer Minutten op hirem Handybildschierm ze staren, elo evaluéiert net nëmme sech selwer, mee hir Intentiounen vun hirem Land.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet d'Geleeënheet genotzt fir ze raschten, während de Yorgi, Mai a Kinimaka mat der neier Këscht behandelt hunn. D'Tatsaach, datt et aus dem Dschingis Khan sengem Mausoleum koum an ënnert de perséinleche Besëtzer vun der legendärer Figur louch, huet nëmmen d'Veruechtung erhéicht, mat där se et behandelt hunn. Dat kloert, krank Symbol un der Spëtzt huet bewisen datt et eemol zum Uerde vum Last Uerteel gehéiert huet.
  
  Kinimaka huet d'Schlass studéiert. "Ech si sécher datt den Uerder eemol e Plang hat fir d'Schlësselen ewech ze ginn," sot hien. "Awer d'Liewen ass am Wee." Hien huet gelaacht.
  
  "Doud," sot Mai roueg. "Den Doud stoung am Wee."
  
  "Wëllt Dir datt ech et graziéis opmaachen?" Yorgi gefrot.
  
  "Jo, loosst eis e puer vun deenen Déiffäegkeeten kucken, Yogi." D'Alicia huet geschwat, souz mam Réck op d'Mauer nieft dem Drake, eng Fläsch Waasser an der enger Hand, eng Pistoul an der anerer.
  
  "Et mécht kee Sënn". Kinimaka huet d'Schloss mat senger Fleesch Patt geklappt. "Et ass net wierklech Konscht."
  
  De Kenzi ass op hien gekrabbelt wéi d'Mai den Deckel opgehuewen huet. Et war e komeschen Szenario, huet den Drake geduecht, Zaldoten gespaart an engem klenge Raum ouni Plaz fir ze sëtzen, keng Plaz fir ze sozialiséieren, keng Plaz fir ze kachen. Just e Mini-Frigo gefëllt mat Waasser an e puer Këschte Kichelcher. D'Fënstere waren zougemaach, d'Dier gouf mat massive Bolzen geséchert. Den Teppech war threadbar a gesténkt vu Schimmel, awer d'Zaldoten hu méi schlecht erlieft. Dëst war genuch fir e bësse Rou ze kréien.
  
  De Smith, deen d'Dier bewaacht huet, huet den Hayden zréck gelooss, erakomm just wéi de May fir d'Këscht erreecht huet. Den Drake huet geduecht datt de Patron erschöpft a besuergt ausgesäit, um Rand. Ech hoffen, datt si spéider op hirem Gespréich wäert ausbauen.
  
  D"Mai huet sech e puer Sekonnen vu Fouss op Fouss gerutscht ier se hir Äerm erausgezunn huet. Si huet en décke Stack vu Pabeieren gehal, an engem décke Dossier gewéckelt a mat engem geknackte Stéck Zänn gebonnen, wat e puer vun den Teammemberen hir Wenkbrauwen erhéicht huet.
  
  "Wierklech?" Kinimaka souz zréck op seng haunches. "Ass dëst eng Waff déi d'Welt a Gefor kéint bréngen?"
  
  "Dat geschriwwe Wuert," sot de Kenzie, "kann zimlech mächteg sinn."
  
  "Wat ass dat?" - Ech hunn gefrot. Lauren gefrot. "All d'Jongen aus Washington waarden op eis."
  
  D'Zäit huet weider géint si geschafft. Wéi ëmmer war dëst de Schlëssel fir virum Spill ze bleiwen a besonnesch d'Course. Den Drake huet zwee Weeër no vir gesinn. "May, Hayden an Dal, firwat gitt Dir net eraus wat et ass? Lauren - wat hues du fir den drëtte Reider, well mir brauchen eng Richtung an déi goen?
  
  D'Lauren hat hinne schonn gesot, datt si se op der drëtter Plaz begéine géif. Elo huet si haart gesouch. "Ma, keen ass 100 Prozent sécher, Kärelen. Fir Iech d'Bild virzestellen, wäert ech Iech hir Interpretatioun vun de véier Kardinolrichtungen virstellen.
  
  Den Drake huet de May nogekuckt an déi aner froen wéi se de Wee bei d'Eruewerungswaff gemaach hunn. "Mir hunn Zäit".
  
  "Ma, dëst ass wierklech interessant. Virun der Entdeckung vun der sougenannter New World am siechzéngten Joerhonnert gouf et gegleeft datt d'Äerd an dräi Deeler opgedeelt ass - Europa, Asien an Afrika. D'Divisioun tëscht dëse Kontinenter war den Hellespont, deen perfekt an de Plang vum Ordre passt, deen Dir bis elo gefollegt hutt. Also huet Asien iwwer d'Hellespont ugefaang, en onbekannt Land vun exotesche Räichtum, wat se den Osten genannt hunn. Natierlech hunn se spéider Amerika fonnt, an et gouf dann déi nei Welt, gewënscht, onbekannt a voller Hoffnung. E Buch vun Emblème déi nei véier Kardinol Richtungen duergestallt gouf publizéiert. Asien, Europa, Afrika an Amerika. Et schéngt, datt d'Uerdnung decidéiert huet dëst antikt Denken op hir Kaart aus onbekannte Grënn ëmzesetzen - obwuel si wahrscheinlech nach ëmmer gegleeft hunn datt si allmächteg Patriarche sinn, déi no Reliquië sichen. Lauren huet en Otem geholl.
  
  "Also ass dëst d'Erzéiung vun der Welt déi erëm geschitt ass wéi se Australien fonnt hunn an duerno d'Antarktis?" Kenzi gesot.
  
  "Jo, eng graduell Erzéiung iwwer d'Joerhonnerte, déi e puer Leit mengen nach ëmmer geschitt. Mä dat ass eng ganz aner Geschicht. Et war net alles Gléck a Rousen. Den Ausdrock "véier Ecker vun der Äerd" ass vläicht dee kontroverssten Ausdrock an der Geschicht. Op Hebräesch gëtt et als "extrem" iwwersat. An Nummeren 15:38 sinn dës Grenzen; an Ezekiel - Wénkel; an den Job huet d'Enn. Dëst kann och als Divisiounen iwwersat ginn. Kloer huet d'Bibel sech hei opgemaach fir ze lächerlech ... "
  
  Den Drake huet dat verstanen. "Well et ugeholl datt d'Welt flaach ass?"
  
  "Jo. Awer d'Bibel beschreift et am Buch vum Isaiah, nennt et eng Sphär. Also, virsiichteg Referenz. De Punkt ass datt se all Zuel vu Wierder benotzt hätten - ongeféier eng Dosen - fir de Wénkel ze beschreiwen. Et gëtt ugeholl datt d'Wuert "extrem" bewosst benotzt gouf fir ze vermëttelen, gutt, just dat. A kee Judd konnt jeemools déi richteg Bedeitung falsch interpretéieren, well 2.000 Joer si si dräimol am Dag géint d'Stad Jerusalem konfrontéiert a gesonge: "Blüs déi grouss Trompett fir eis Fräiheet." Hieft de Banner fir eis Exilen ze sammelen, a sammelen eis aus de véier Ecker vun der Äerd an eisem eegene Land.
  
  "Also si hunn net nëmmen eng Phrase zoufälleg gewielt?" - gefrot Smith.
  
  "Nee. D'Buch vum Prophet Isaiah erkläert wéi de Messias seng Leit aus de véier Ecker vun der Äerd sammelen. Vun der ganzer wäerte si an Israel versammelen.
  
  De Kensi huet kee Muskel bewegt oder e Wuert gesot. Den Drake hat keng Ahnung wat hir reliéis Iwwerzeegungen waren, wa si iwwerhaapt eng hätt, awer hie wousst datt et zwangsleefeg e groussen Deel vun hirem Liewen wäert ginn. Zu dësem Zäitpunkt huet hien hir e bësse méi studéiert wéi se op d'Lauren gewaart hunn fir weiderzemaachen. Dem Dahl seng Iwwerzeegung datt si inherent gutt wier an ëmmer an hiert moralescht Häerz zréckkënnt, war zu engem gewësse Mooss gerechtfäerdegt. Hien huet nach ëmmer e Rand fir hatt gesinn - e Rand vun der Gesetzlosegkeet - awer dat war net onbedéngt eng schlecht Saach.
  
  Heiansdo.
  
  Awer Dir konnt et net op béide Weeër hunn. An dat ass wat hien am Kensi gesinn huet - e ruthless Slayer wann hatt gebraucht gouf, an eng kämpft Séil wann se net war. Fir hir Wuel hu si hir missen änneren.
  
  "Natierlech mécht et Sënn," sot Kinimaka. "Fir d'éischt Afrika, duerno China. Also wat ass nächst?
  
  D'Lauren huet direkt geäntwert. "Jo, mir mengen datt d'Bedeitung vun der Bibel an der Endlechkeet war, wéi Uerdnung. Si hunn et schwéier gemaach fir wien duerno koum. Laut dem Text ... bon ... Ech liesen de relevante Passage: 'Fannt d'Reschtplaze vum Papp vun der Strategie, an dann de Kagan; de schlëmmsten Indianer dee jeemools gelieft huet, an dann de Plo vu Gott. Awer net alles ass wéi et schéngt. Mir hunn de Khagan am Joer 1960 besicht, fënnef Joer no der Fäerdegstellung, an hunn d'Eruewerung a sengem Sarg gesat. Mir hunn de Scourge fonnt deen de richtege Last Uerteel bewaacht. An deen eenzegen Killcode ass wann d'Päerder opgetaucht sinn. Et gi keng Identifikatiounszeechen op de Schanken vum Papp. Den Indianer ass vu Waffen ëmgi ... "
  
  Den Drake huet et absorbéiert. "Schlëmmsten Indianer dee jee gelieft huet? An hien ass vu Waffen ëmgi? Natierlech kann et iwwerall an Indien sinn. Dëst ass e Land ëmgi vu Waffen.
  
  "Zréck wéi den Uerder d'Rider verstoppt huet?"
  
  Den Drake huet doriwwer geduecht. "Ma jo, ech mengen et. Wéi och ëmmer, wat ass den drëtte Reider?"
  
  "Hunger".
  
  Hien huet en déif Otem geholl an d'Alicia gekuckt. "Et kéint net déi Pelz Prinzessin sinn, oder?"
  
  D'Alicia huet hir Hand zréck an zréck gewénkt. "Vläicht. Ech wäert dat notéieren."
  
  Dem Drake seng Ae sinn erweidert. "Dir sidd onméiglech."
  
  "All Virléiften?"
  
  "Fir wat?"
  
  "Wéi eng Prinzessin? D'Meedchen soll wëssen, Dir wësst.
  
  Hien huet seng Schong studéiert. "Well. Ech war ëmmer deelweis zu Cleopatra. Ech weess datt hatt keng Prinzessin ass, awer ..."
  
  "Kinnigin? Also nach besser".
  
  Lauren huet nach geschwat. "Wéi ech virdru gesot hunn, Kärelen a Meedercher beurteelen nach ëmmer op wéi en Indianer den Uerder bezitt. Tatsächlech ass dëst ze zweedeiteg. Ech mengen, souguer selwer an hir Schong an hirer Zäit ze setzen, et kéint ee vun enger Dose gewiescht sinn.
  
  "A si sinn all vu Waffen ëmgi?" - gefrot Smith.
  
  "Ech liewen an Indien, jo. Meeschtens."
  
  "Ma, op d'mannst hu mir eng Destinatioun," sot Alicia.
  
  Den Drake huet May, Hayden an Dahl gekuckt, déi den Inhalt vun der zweeter Këscht, Conquest, sortéiert hunn.
  
  "Keng Fortschrëtter?"
  
  Hayden huet hir Hand geplënnert fir ze weisen datt si bal do waren. Si huet opgekuckt. "Dëst schéngt de Blueprint fir en Doomsday Szenario ze sinn. Erënnert Dir Iech un de Staangeffekt? Ee klengt Evenement verursaacht en anert an dat anert, all méi grouss?
  
  "Chaos Theorie," sot Dahl. "Dëst ass eng Eruewerungswaff, an de Genghis Khan war en déiwe Denker. Mat dësem kéint Dir d'ganz Welt erueweren."
  
  Den Drake huet seng Waasserfläsch ëmgeklappt.
  
  D'Alicia sot: "Eng Domino Effekt Waff?"
  
  "Genau. Wéi d'Ermuerdung vum Franz Ferdinand zu engem Éischte Weltkrich Stär gefouert huet. Potenziell kann dëse Plang vum Erhéijung vum Chaos den Drëtte Weltkrich starten.
  
  "An," huet den Drake säi Kommunikator fir e Moment ausgeschalt a roueg geschwat, "et ass zimlech komplizéiert. Wien wäerte mir et ginn?"
  
  Jiddereen huet gekuckt. Et war eng valabel Fro. Den Hayden huet kloer gemaach, datt hie näischt méi soll soen. Hie wousst datt Washington an de Verteidegungsminister scho mat hinnen net zefridden waren, an hien ass zréckgaang fir un SEAL Team 7 ze denken.
  
  Zoufall?
  
  Ni.
  
  Den Hayden huet d'Blieder e puer Minutten studéiert an huet se dann ënner hirer Jackett gestoppt. Adresséiert d'ganz Equipe, huet d'Schëller gezunn, wat beweist datt d'Entscheedung nach net gemaach gouf an absolut alles ka mat ongesécherten Dokumenter geschéien.
  
  Haart huet si gesot: "Mir këmmeren eis sou séier wéi méiglech. Elo brauche mir déi drëtt Plaz. Lauren?"
  
  "Ech héieren dech. Mir waarden nach ëmmer ".
  
  "Elo waart eng Minutt," sot de Kensi, d'Fronn op hirem Gesiicht vun de leschten zéng Minutten nach ëmmer kloer. "Dir Leit soen datt et véier Ecker vun der Äerd sinn, richteg?"
  
  "Ma, d'Bibel ernimmt et," sot Lauren. "An dëst ass d'Uerdnung vum leschte Uerteel."
  
  "Ma, eppes ass falsch. Gesitt Dir et net?
  
  Den Drake blénkt, elo méi duercherneen wéi jee. Den Dahl huet de Kenzi virsiichteg studéiert.
  
  "Vläicht hëlleft eng Erklärung?"
  
  "Véier Ecker? Afrika, Asien, Europa an Amerika."
  
  "Natierlech. Dat ass wat se mir soen."
  
  Kensi verbreet hir zwou Hänn. "Wou ass Indien?"
  
  Hayden ass op d'Been opgestan. "Verdammt, Indien ass Deel vum asiatesche Kontinent."
  
  "Déi mir scho beschäftegt hunn."
  
  D'Lauren huet geduecht wéi si op de Féiss stoung. "Dat léisst nëmmen Europa an Amerika," sot si. "Hey Kärelen, denkt Dir datselwecht wéi ech denken?"
  
  "Vläicht," huet d'Alicia gekrasch. "Ass deng Hënneschten och steif vum sëtzen um labberen Buedem?"
  
  "Huhn," sot Kinimaka. "Awer dann denken ech ëmmer" Poulet "."
  
  "Den Uerdnung ass d'Krichskrimineller vun de 40er. Wéi se d'Waffen verstoppt hunn, war de Begrëff "Native American" am Vogue, awer si hätten et net esou geduecht. Si goufen an den zwanzeger Joeren oder fréier gebuer, fir Gottes Wuel.
  
  "Rout Indianer?" sot den Drake. "Vum Wild West? Verdammt".
  
  "Et ass méiglech," sot Lauren. "Wat den Denktank op der falscher Plaz gesicht huet."
  
  "Also, wien war déi schlëmmst Persoun déi jeemools gelieft huet?" - huet den Dahl gefrot.
  
  "Loosst mech op dech zréckkommen. Fir de Moment, gitt einfach op de Fliger.
  
  Den Drake war net deen eenzegen, deen den Hayden erbléckt huet.
  
  Zréck an Amerika?
  
  Schäiss.
  
  Hayden, besonnesch, huet de Smith nogekuckt. Si hu keng Ahnung wat no den Eventer am Peru geschitt wier, oder wat d'Autoritéite geduecht hunn. Den Zaldot, fir säi Kreditt, huet direkt ugefaang opzestoen a säi Rucksak ze kontrolléieren.
  
  Drëtte Reider? Honger? An Amerika? Wësse eis Rivalen?
  
  Wäert hatt jeemools e Moment vu Fridden kréien fir hiert Liewen ze sortéieren?
  
  Net haut, Hayden, net haut.Den aneren ze signaliséieren, hir Kommunikatoren ewech ze setzen an auszeschalten, stoung si trotzdem an der Mëtt vun hinnen.
  
  "Mir maachen et," sot si. "A mir maachen et richteg. Wéi mir sollen, wéi mir ëmmer maachen. Mee Kärelen, Ech hu Reservatiounen. Ech gleewen," huet si gestoppt, "datt Crow an d'amerikanesch Regierung eng zweet Equipe am Spill hunn." SEAL Team 7, a scheinbar si se verdammt gutt. Dës Equipe ass vläicht net am Spill just fir sécherzestellen datt mir all d'Coureuren kréien.
  
  Den Drake huet d'Fro geäntwert wéi hien dëst héieren huet. "Entschëllegt?"
  
  "Ma, hutt Dir geduecht datt et en zweeten Szenario kéint ginn? Wat wa se hei sinn fir eis wesentlech ze zerstéieren?
  
  
  KAPITEL zwanzeg
  
  
  D'Karin Blake souz mat de schwaarze Stiwwelen um Dësch, hiren Handy tëscht dem Hals a Kinn geknuppt, huet mat hire fräien Hänn op d'Tastatur geklappt. Si hat e gerappten T-Shirt an Jeans un, an hat hir Hoer mat engem décke Hoerband zréck gebonnen. D'Stëmm, déi an hirem lénksen Ouer schwätzt, war bal duerch dem Palladino säi Laachen erdrénkt.
  
  "Hal dech, Dino!" si huet sech ëmgedréit a geruff.
  
  "Jo Jo". D'Zaldot huet sech mat engem Grinsen ëmgedréit an huet dunn hiert Gesiicht gesinn. "Gutt gutt. Gott, wien d'Häll huet dech zoustänneg?"
  
  D'Karin huet sech dem Spriecher entschëllegt. "D'Kanner si béis," sot si. "E bësse méi a si fanne sech dobausse um onrouege Schrëtt."
  
  D'Fra huet roueg gelaacht. "Oh jo, ech hunn zwee vun dësen kaaft."
  
  D'Karin huet den héijen, muskuléisen Dinosaurier an hire Waffenkamerad gekuckt, de klenge, dënnen Wu. Béid Zaldoten hunn den Damp lassgelooss, langweilen sech an engem Haus an der Wüst fir d'lescht Woch zesummegefaasst, verschidde Systemer opgeriicht. Wat se gebraucht hunn, war eng richteg Aktioun.
  
  D'Karin huet gefrot: "A si sinn fortgelaf?"
  
  "Natierlech. Ech war Deel vun der Kommunikatioun Eenheet. Si hunn eis Schichten zougewisen. D'SPEAR-Team huet d'Këscht vun de Chinesen iwwerholl a konnt op Taiwan flüchten. Deelweis Gléck, deelweis reservéieren op der Säit vun aneren Équipen, ech huelen un.
  
  D'Karin wousst datt dëst vill méi war wéi just Gléck. Et gouf haut keng besser Equipe op der Welt wéi SPEAR. Si war eemol houfreg en Deel dovunner ze sinn.
  
  "Dëse Reiderschäiss bedeit net vill fir mech," huet si zouginn. "Ech konzentréieren mech op aner Saachen. Awer sot mir, wou ginn se nächste?
  
  "Ma, ech weess et nach net. Et schéngt wéi Indien. Awer et schéngt e puer Desaccord ze sinn. Kuckt, ech hunn d'accord fir e bëssen ze hëllefen wéinst deem wat mam Palladino sengen aarme Elteren geschitt ass a well mir op der selwechter Säit sinn, awer et ass eng Limite fir wat ech soen kann.
  
  D'Karin huet e wuessende Verdacht gefillt. "Mir brauche net vill méi. Just dëst - wann ech uruffen, muss ech d'Positioun vum Drake Team wëssen. Gëtt et muer oder an engem Mount. Du kanns et packen?"
  
  D'Äntwert war stänneg. "Jo, soulaang ech an der selwechter Eenheet bleiwen. Ech gleewen."
  
  "Merci". D'Karin huet d'Gespréich séier ofgeschloss, ier nach méi Froen gestallt kënne ginn. Si huet e Moment gedauert fir de Raum ze bewäerten a kucken wou se waren. Zënter datt se d'Plaz zréck aus dem Drogendealer Nascht geholl hunn, hunn se se aus allem Schlechtes gebotzt, op all méigleche Plazen Accessoiren fonnt, vu Buedemplacken bis ënner dem Haus, wéi och an Wénkelen am ganze Loftraum. Verbrenne all lescht Stéck war Self-indulgent. Wärend nach offline, Karin, Dino a Wu hunn Computeren, Kommunikatiounen, Iwwerwaachungsapparater a méi opgeriicht. Wann d'Wüsthaus hiren Haaptquartier sollt ginn, muss et befestegt, verdeedegt ginn, e Schlass a sech selwer.
  
  D'Karin huet geduecht datt se bal do wieren.
  
  En neien, schmerzhafte Gedanke koum elo bei hatt.
  
  Si huet nogekuckt wéi den Dino an de Wu op de Computer geschafft hunn, Drot no hiren eegene Instruktioune verbannen an Software, Firewalls a méi installéiert. Si war Dynamit bei dëser Zort vun Saach ier si hir Formatioun ugefaangen. Elo war si vill méi. Jo, et feelen nach ëmmer e puer Saachen, mä déi aktuell Fongen géife just duergoen, fir dat ze decken. Si hunn eng Quell vu stabilem Akommes gebraucht.
  
  Net ignoréieren et. Dir kënnt et net drécken, begruewen et déif.
  
  Karin wousst alles iwwer SEAL Team 7. Si wousst firwat se do waren, wat hir Ziler waren; hir Stäerkten a Schwächten; hir Agenda an endgülteg geheim Uerderen. Dunn, nodeems se effektiv Ënnerstëtzung geliwwert hunn, konnt si elo de Matt Drake warnen.
  
  Et war spannend, et war verdréint, et huet Säure an hirem Darm verursaacht.
  
  All Tëschefall, deen se duerchgaange sinn, déi helle Momenter an déi schwéier Zäiten, d'Deeg vum komplette Wahnsinn, hunn hir Emotiounen beréiert wéi e Vugel, deen an engem haartnäckege Wuerm péckt. D'Karin war schonn eng Kéier esou uerg verwonnt ginn an huet d'Liewen opginn, fir et op déi meescht onerwaart Plazen erëm ze fannen. Si krut en neien Zweck.
  
  Erëm, aus dem bloe, si erlieft Zerstéierung wann hire Brudder a Famill gestuerwen, an dann Léift wann Komodo mat hir verléift gefall. Vläicht huet dee ganz fréien Tëschefall, wéi si sou jonk war, hatt zerstéiert an op de Wee vum Liewen gesat.
  
  Zerstéierung.
  
  Elo alles wat hatt wierklech wollt maachen war all déi gutt Saache zerstéieren déi hatt hat. Wann eppes richteg gaang ass, wollt si et versoen. Wann eppes Grousses op hirem Wee géif kommen, géif si sécherstellen, datt et mat Viruerteeler auserneen ass.
  
  Wann déi nei Equipe ugefaang ze bléien, méi no ze wuessen, géif et se auserneen räissen.
  
  Selwer Zerstéierung war keen neie Liewensstil fir Karin Blake. Dëst ass mäi gewielte Liewensstil. Meng gemittlech Decken.Si huet sech ëmmer gefrot, ob et de Krees géing kommen, direkt ronderëm an zréck op dëst.
  
  An esou souz si, entspaant, mat Informatioun, déi souguer dem SPEAR Team gefeelt hunn, wéi se déi véier Kardinolpunkte gekräizt hunn an hire Versuche fir déi véier Albtraumwaffen ze kréien. D'Kräizung stoung wäit op bei hirer Dier.
  
  Ee Wee huet zu eventuell Erléisung gefouert, zu Frënn, Kameradschaft a Liewensschmerz.
  
  En anere Wee géif déi ganz Geschicht, all dës onsécher Zukunft zerstéieren an hir alles ginn, wat se brauch: Chaos.
  
  D'Karin huet hir Saachen gesammelt an ass op d'Veranda erausgaang. D'Wüstloft war dréchen, gemëscht mat Stëbs. En helle Ball blénkt héich um Himmel. Iergendwou wäit ewech, eng Super-Elite US Spezial Kräfte Eenheet genannt SEAL Team 7 huet hir al Komeroden verfollegt - Matt Drake an Alicia Miles, Torsten Dahl a May Kitano an anerer - mat der Absicht ëmzebréngen.
  
  D'Karin huet sech dru geduecht fir hinnen ze warnen.
  
  Dunn huet si de Kapp zréck duerch d'Dier gestouss. "Hey Verléierer, huelt Är Arsch aus. Mir hunn Plazen fir ze goen a Leit ze gesinn. Dem Tyler Webb säi geheime Stash wäert net fir ëmmer verstoppt bleiwen.
  
  
  KAPITEL EENZwanzeg
  
  
  D'Karin ass mat engem Gewier gefuer, huet den Dino nogekuckt wéi hien hiren Dodge Ram virsiichteg duerch d'verdreiend Schlaangen geleet huet, déi d'Autobunnen an d'Réckstroosse vu Los Angeles geformt hunn.
  
  "Halt Är Course", sot si wéi de jonken Zaldot de roude Stroossepass passéiert. "Erënnert Dir Iech drun datt mir gejot ginn?"
  
  Den Dino huet mat onreife Freed op hatt gelaacht. "Just frou aus dem Haus erauszekommen, Mamm. Egal wéi, Dir sollt wëssen datt ech besser sinn wéi Dir. Besser op all Manéier."
  
  "Also du schwätzt weider."
  
  "D'Arméi léisst eis net goen," sot de Wu. "All Kéier wann mir op d'Uewerfläch goen, si mir vulnérabel."
  
  "Senkt den Toun, Här Misère. Gott, Dir zwee kéint duebel Pflicht maachen.
  
  "Loosst eis kucken wéi glécklech Dir sidd wann se Är Nëss un d'Autobatterie verbannen."
  
  "Sief keen Arsch, Wu. Dëst ass d'Arméi, net d'CIA.
  
  D'Karin huet déi konstant Panoramavue op béide Säiten vum Auto genoss; Los Angeles an all senger Herrlechkeet. E Moment fir ze relaxen an iwwer näischt ze denken. Déck Gréngs a Betonrisen hu sech ëm d'Iwwerhand konkurréiert, an hannert hinnen waren Metallwolkenkratzer, déi ënner der brennender Sonn geglénkt hunn. En liichte Smog huet um Wollekenniveau gehaang, deen den Dag däischter gemaach huet, awer et war kaum opfälleg. D'Leit sinn komm a gaangen, kaum op den Trottoiren an an Akafszentren ze bemierken, an hiren Autoen hin an hier ze zippen. D'Hollywood Hills sinn onopfälleg lues no riets gaangen, well dee Moment huet den Dino e schwaarz-wäisse Patrouilléierauto gemierkt, deen an d'Schnellspur koum, an hien huet sech wéi dee gudde Bouf e bësse méi lues gemaach, d'Aen op d'Strooss gehalen, riichtaus konzentréiert.
  
  Wann Dir se net kuckt, da géifen se Iech net bemierken.
  
  Schlussendlech huet d'Küststrooss opgemaach a si waren ënnerwee op San Francisco.
  
  "Besser wéi d'Wüst." Wu studéiert déi glänzend, rullende Wellen.
  
  D'Karin huet d'Aufgab analyséiert. Si hunn hir Zäit net am Sëtz verschwenden. Als éischt hunn se Computeren installéiert, zwee Top-of-the-Line Macs mat sou vill speziell Spillsaachen wéi se sech leeschte kënnen. De Glasfaserkabel war dee schwieregsten Deel, awer nodeems se dat erausfonnt hunn an d'Karin eng Rëtsch Firewalls installéiert hunn, ware se prett fir ze goen. Och deemools, och mat der Karin um Tastatur a mat hirem geniale Intellekt, haten se net d'Potenzial fir verréckt Hacking. Si waren limitéiert, gezwongen Erfindung ze benotzen.
  
  D'Karin wousst iwwer dem Tyler Webb seng Onmass geheim Bankkonten. Si huet se gekuckt wéi si fir SPIR geschafft huet. Si war bewosst wat e puer seng Ierfschaft genannt hunn; iwwer déi puer Geheimnisser hien op hir al Equipe haten. A si war bewosst vun engem risege Verstoppt; eppes wat de räichste, räichste Stalker vun der Welt géint Honnerte vu Leit gesammelt hat, erëm Membere vun hirem alen Team.
  
  Déi meescht hunn gegleeft datt zënter dem Webb dout war, si hien an hirer Fräizäit fannen kënnen.
  
  De Problem war datt d'Karin keng sou Gedanken hat. Den Zougang zum Verstoppt géif hir onerwaart Kraaft ginn - an um Enn vun alle Saachen war d'Muecht wou et alles war. Déi dräi konnte vun do weider fueren; gewannen Suen, Anonymitéit, Sécherheet an Afloss. Natierlech, wann et Honnerte vu Leit wieren, déi no dem Webb säi Stash sichen, wier et besonnesch schwéier ze klauen.
  
  De Moment wousst keen wou et war.
  
  Ausser Karin Blake.
  
  Op d'mannst huet si geduecht. Déi nächst puer Stonnen wäerten soen. D'Insiderinformatioun war ganz hëllefräich. Si wousst alles iwwer den Nicholas Bell a wéi de Whistleblower, deen a senger Prisongszell souz, alles erzielt huet - Nimm, Plazen, Perséinlechkeeten, de ganze verrotten Cesspool. Si wousst wéi vill Lauren Fox gär besicht huet. Si kannt Leit, déi mat Lauren Fox nogelauschtert a geschwat hunn.
  
  Ma, hatt kannt se, si hunn hir net onbedéngt kannt.
  
  Si ass vläicht e bësse spéit op d'Party gewiescht - dem Karin seng Arméi Training an de spéideren Depart huet e bëssen Zäit gedauert - awer si huet et mat engem klengen Top-Notch Hacking Talent gemaach. Dem Bell seng Gespréicher goufe gestoppt. De Smith schéngt d'Darm ze hunn fir regelméisseg eng Kopie vun dëse Gespréicher ze kréien - naughty Jong - an ze behandelen wéi hie wollt. Wien wousst wat de waarme, liicht rosen Zaldot hinnen gemaach huet? Verteidegt national Sécherheet, selbstverständlech.
  
  De Punkt war, datt d'Karin an d'Linn hacken konnt, déi direkt op de Smith säi Reseau gefouert huet. Et war eng relativ einfach Aarbecht fir hir. Si huet d'Zäit geholl fir räiche Loot ze sammelen. Tyler Webb hat eemol eng Onmass Büroen, Haiser, Penthouses a souguer eng Insel ronderëm d'Welt. Plaz Nimm, déi mat hirem resonéiert abegraff Washington, D.C., Niagara a Monte Carlo. Bell geschwat Lauren, mä hien huet och mat Sécherheet Wiechter an Affekote geschwat, an Smith d'Noten abegraff Snippets vun all vun hinnen.
  
  De Smith huet keng hell Zukunft, huet si geduecht.
  
  Egal wéi Dir et schneit, de peruanesche Tëschefall - oder Tëschefäll - huet d'SPEAR Team an eng Welt vu Misère gestierzt.
  
  D'Karin huet hir Positioun geännert wéi e Schëld laanscht blitzt datt se 130 Meilen vu San Francisco waren. Bell gouf zimlech Éloquent mat Lauren - ëmmer erëm Fakten uginn déi wahrscheinlech richteg waren, Nimm, Plazen, Bankkonten nennen. Fir de Moment huet d'Karin sech keng vun de Konten getraut, aus Angscht datt d'Autoritéite se roueg kéinte spionéieren, fir ze kucken, wien opdauchen. Als éischt hunn se en zouverléissege Plang vun der Handlung an der Flucht gebraucht.
  
  Dofir d'Rees op San Francisco.
  
  Wann gedréckt, Bell beschriwwen wéi Webb heiansdo iwwer dat wat hie wousst prahle. Dëse Mann war e Ritual Stalker, e räiche Schiet mat de Ressourcen fir bal all Persoun op der Welt auszesetzen, ze verletzen an ze besëtzen wann hie wollt. De Webb huet ëmmer Bell Gedold ugebueden, hien opgestallt, awer och ugedeit wat hien de "Mutter Lode" genannt huet.
  
  Dës 'Mutterven' huet sech als e spezielle Büro erausgestallt, wou de Megaloman all Dreck, deen hien jeemools gesammelt hat, op jidderengem behalen huet. Natierlech huet hien ni dem Bell gesot wou et war.
  
  D'Karin huet sech awer iwwer alles geduecht. Si hat den aussergewéinleche Virdeel et alles vu bannen ze gesinn. A si huet sech un d'Momenter erënnert, wou de Webb Informatioune vum gréissten Deel vum Team geklaut huet an se geheim besicht huet. Hir eidetesch Erënnerung huet direkt do iwwerholl. Natierlech war et net einfach, mee d'Karin wousst, datt de Webb deemools an engem bekannte Büro zu Washington geschafft huet an et fäerdeg bruecht huet d'Korrespondenz ze verfolgen, déi elo opgeholl gouf.
  
  Grouss Dateie goufen eng hallef Dosen Mol op eng spezifesch San Francisco Adress geschéckt. Weider Enquête weisen datt aner grouss Dateie vun anere bekannte Büroe kritt goufen. Sou, während Autoritéiten duerch déi déck Donnéeë gegruewen, Karin konnt genee bestëmmen wat si brauch.
  
  Den Dino huet se duerch de Verkéier gefouert, duerch de Golden Gate a laanscht Fisherman's Wharf. D'Touristen hunn d'Géigend mat Kameraen bereet geschwärmt, sech op d'Stroosse geworf ouni vill Suergfalt fir sech selwer. Den Dino huet sech an de Verkéier vermëscht, an huet de Polizisten kee Grond ginn se ze bemierken. De steile Hiwwel huet si méi wäit an d'Stad gefouert, a geschwënn hu si d'Union Square ëmkreest, laanscht Banken an Apdikten, Schëffer a Restauranten, an hirem schwéiersten Effort bis elo: eng gutt Parkplaz ze fannen.
  
  "Loosst et einfach hei." De Wu huet op e klenge Raum bei Walgreens gewisen. "D'Adress ass fënnef Minutten zu Fouss vun hei."
  
  "Fënnef Minutten?" sot Karin. "Et kéint fir ëmmer gewiescht sinn wann de Webb keng Noutfäll hannerlooss hätt."
  
  "Plus," sot den Dino wéi hie lues a lues op seng Destinatioun koum, "et ass en Dodge Ram." Ech hätt eng schwéier Zäit meng Arsch op där Plaz ze parken.
  
  "Wëlls du, datt ech dat maachen? Ech kann fueren."
  
  "O wierklech? Gutt, natierlech, Toretto. Loosst eis kucken wéi Dir handelt - "
  
  "Kanner," Karin Otem. "Halt de Fuck. Gesinn do?"
  
  "Mir brauche gudden Zougang fir eng séier Flucht. Mir brauchen séier Zougang. Mir brauchen ..." Den Dino huet gestoppt. "Verdammt, mir brauchen nach laang eng Garage, oder?"
  
  Karin wénkt. "Genau hei. Wann néideg, leien mir eng Zäit laang niddereg; mir kënnen ëmmer en aneren Dag hei fortgoen, wann de Stëbs sech setzt."
  
  "Verdammt, ech hoffen net," huet de Wu gemëscht. "Dës Deeg genuch Zäit mat Iech zwee ze verbréngen."
  
  "Ass dëst Problem?" Karin geduecht iwwerdeems Dino de Ram an den ënnerierdesche Parking gefuer.
  
  "Ma, Testosteron ass e bëssen héich. Dir zwee konkurréiere wéi Geschwëster déi ganzen Zäit. Et gëtt heiansdo e bësse midd."
  
  "Mir? Konkurrenz?" Karin huet den Dino rosen ugekuckt. "Wierklech eis?"
  
  De jonken Zaldot huet haart gelaacht. "Nëmme well Dir net wëllt zouginn datt ech besser sinn wéi Dir."
  
  "Ech gesinn et net." D'Karin huet hien kritesch gekuckt, sech dann op de Wu gedréit. "Kuckt Dir dëst?"
  
  "Loosst mech et esou soen. Wann Dir zwee jeemools komplett gedronk sidd an décidéiert ze paréieren, musst Dir et stoen maachen, well Dir béid op der Spëtzt wëllt sinn.
  
  D'Karin huet heiseg gelaacht wéi den Dino endlech eng Plaz fonnt huet, déi him gär huet. "Gedronk wéi Häll? Verdammt, et gëtt just net genuch Alkohol op der Welt fir dat ze geschéien, Woo.
  
  Den Dino huet d'Schlësselen erausgeholl an d'Dier opgemaach. "Et ass Zäit ze fokusséieren. All dëst mateneen Nonsens hëlleft net.
  
  "Dir hutt Meedercher net gär, Dino?" D'Karin huet sech mat deenen zwee Männer bäigefüügt, déi virun stoen. "Et gëtt en Zoo zu San Francisco. Mir kënnen Iech ëmmer dohinner huelen nodeems mir fäerdeg sinn."
  
  Den Dino huet si ignoréiert, säin Handy erausgeholl an op d'Adress gewaart, déi se misste lueden. "Dräi Minutten," sot hien. "Mir si prett?"
  
  D'Karin huet hir Schëlleren an de Rucksak gestoppt. "Wéi d'Häll."
  
  
  ***
  
  
  Et war en héich-klammen Büro Gebai, an Webb Büro war op der drësseg-fënneften Stack. D'Karin huet geduecht datt dat fir hien ongewéinlech wier - e Verréckten huet normalerweis léiwer op héchstem Niveau gelieft fir op jidderengem erof ze kucken - awer si huet geduecht datt hien dës Adress sou niddereg a geheim wéi méiglech halen kann - dat war wat hien geschat huet an Elite Repository vu sengem Liewen d'Aarbecht.
  
  All Virsiichtsmoossnamen, huet si geduecht.
  
  Wat gemaach huet wat se amgaange waren nach méi ze maachen ...
  
  Domm? Naiv? Smart? Smart?
  
  Si huet däischter fir sech selwer gelaacht wéi se gemierkt huet datt d'Äntwert vum Resultat ofhänkt.
  
  Den Trio ass duerch eng Revolutiounsdier um Rez-de-Chaussée eragaangen, e puer Lifter gesinn an dohinner gaangen. Männer a Fraen an donkel Kostüm wanderen zréck an zréck. Am wäitsten Eck war en Informatiounsbësch, dee vun zwee schwaarz-Hoer Sekretären bemannt gouf. De Kaméidi war niddereg, jiddereen huet probéiert net Kaméidi ze maachen. D'Karin huet am Eck een iwwergewiichteg Sécherheetsbeamten gesinn, deen op de passéierende Verkéier an dräi Sécherheetskameraen gekuckt huet. Si huet den Dino op d'Informatiounsplat gefouert.
  
  "Fënnefandrësseg". Si huet geknackt. "Eng Firma gehéiert de ganze Stack."
  
  "Huet d'Bedeitung".
  
  Wu huet den Titel gekuckt. "Minmak Systemer?"Hien huet gelies. "Alles ass d'selwecht, alles ass d'selwecht."
  
  Gesiichtlos Firmen déi d'Welt regéiert hunn.
  
  D'Karin ass fortgaang, an de Lifter erreecht an huet duebel iwwerpréift. Et géif hatt net iwwerraschen, wa si eng eidel Nummer 35 fënnt - oder eng Zuel déi all zesummen fehlt - awer do war et, wäiss a glänzend wéi all déi aner. D'Awunner hunn op verschiddene Stäck Knäppercher gedréckt, an d'Karin huet bis déi lescht Minutt gewaart, awer nëmmen 35.
  
  Si hunn net laang missen waarden. Si huet hire Rucksak ofgeholl, mécht wéi wann se dobannen no eppes gerammt. Den Dino an de Wu hu sech och fäerdeg gemaach. Wéi de Lift gedéngt huet an d'Dieren op der 35 Mark opgemaach hunn, huet den Trio nëmmen e puer Sekonnen gewaart fir ze kucken wat se géint si waren.
  
  E poléierte Gang huet sech an d'Distanz gestreckt, mat Dieren a Fënstere op béide Säiten. Um Enn war en hëlzent Dësch. D'Mauere ware mat Biller dekoréiert, schmaachlos a langweileg. D'Karin huet gemengt, datt een gewaart huet, well se de Knäppchen dréckt, awer elo wieren se hei. Si ware prett, ängschtlech, jonk a kapabel.
  
  Si huet de Wee gewisen, ass an eng komesch Welt erakomm, déi iergendwéi nach dem Doudegen gehéiert huet. Wann iwwerhaapt, dat war dem Webb seng Ierfschaft. Seng Mamm Vene.
  
  Et gi keng CCTV Kameraen. Keng Sécherheet. Déi éischt Dier, déi si probéiert huet, huet sou gewalteg a sengem Frame gerëselt, datt se fortgaang ass. Et war alles fir ze weisen, just e Cover. Si huet eng Pistoul erausgezunn an hir Taschen mat Zäitschrëften gefëllt. D'West, déi si ënner hirem Mantel gedroen hat, huet de ganze Wee hei bulk gefillt, awer elo huet et hatt geschützt. D'Equipe verbreet sech wéi se virsiichteg un den Dësch koumen.
  
  D'Karin huet opgehalen an huet op béide Säiten déi zwee nei Gäng erof gekuckt. Si war iwwerrascht wéi d'Stëmm vum Roboter geschwat huet.
  
  "Kann ech dir hëllefen?"
  
  Si gemierkt e Sensor un der viischter Bord vum Dësch verbonnen. Si huet awer keng Kamerae gesinn.
  
  "Hallo? Gëtt et een do? Ech spillen den Narr.
  
  All dës Zäit huet si e Plang an hirem Kapp iwwerluecht. Dem Webb säi grousse Stroum vun Donnéeën huet hatt net nëmmen op dës Adress gefouert, si konnt d'Plaz vum Terminal feststellen, deen et komm ass mat dem digitale Frame Design vum Gebai. Si wousst datt se lénks an dann riets sollte dréien, awer si huet sech gefrot wat d'Robotere maache kënnen ...
  
  "Ech mengen, mir si verluer." Si huet d'Schëller gezunn, an den Dino an de Wu gekuckt. "Waart just, Här Roboter, wärend mir probéieren een ze fannen."
  
  Et war e probéieren wäert. D'Karin ass no lénks gaang, d'Jongen hannendrun. Den éischte Biergmann ass op der lénker Säit opgetaucht, de Büro erausgaang, e Baseball Fliedermaus fest an enger Hand hält an de Kapp an déi aner geschloen. En zweete koum virun, gefollegt vun engem drëtten, an dunn eng véiert lénks, dës Kéier mat engem Hummer.
  
  Wu huet gelaacht. "Dräi hannert."
  
  D'Karin huet hir Pistoul gewénkt. "Kommt Kärelen, wat vermëssen ech?"
  
  Den éischte Bierg, e Mann mat engem kaale Kapp, huet gelaacht. "Do ass e Radar do, Meedchen, a mir bleiwen ënner him."
  
  "Ech gesinn. Also, den Tyler Webb ze kennen wéi ech - e Mann dee gär Kaméidi op der richteger Zäit an op der richteger Plaz mécht - ass dëst säi Gaart vum Fridden? Meditatioun? Gutt, mir sinn onwahrscheinlech him elo ze stéieren, Jongen, oder?
  
  "Pistoul Schoss an d'Polizisten sinn hei an zéng Minutten," sot de Mann. "BLOW an zwanzeg."
  
  "Wat iwwer Gebai Sécherheet?"
  
  De Mann huet gelaacht. "Et ass egal".
  
  "Merci fir d'Info".
  
  D'Karin huet hien ouni Warnung an den Aarm geschoss an huet hien gesinn wackelen. Si huet d'nächst Kéier am Bauch geschoss a gewaart bis hien de Buedem geschloen huet, ier se iwwer säi Réck sprangen a seng Wirbelsäule benotzt huet fir ofzedrécken.
  
  Eng Baseball Fliedermaus ass no bei hirem Kapp geflunn, huet hatt verpasst, an ass duerch d'Dier gaang, d'Glas an de Frame zerbriechen. Si huet et ignoréiert. Wu war hannert hirem an Dino war an déi aner Richtung bewegt. Drëtt Obesitéit huet hire Wee blockéiert. Si huet zwee Schëss op d'Mass geschoss, e staarke Schwéngung entgoe gelooss, an huet dunn keng aner Wiel wéi déi onbeweeglech Mass frontal ze schloen.
  
  Si sprang zréck, schockéiert.
  
  Si huet d'Waff festgehalen, wéi si op de Réck gefall ass. Opgekuckt, huet si e risegt ronnt Gesiicht gesinn, dat op hatt stierft - en numm, grausam Ris mat Kugellächer, déi hien net konnt fille, Bluttstroum, déi hien net konnt gesinn, an dee gréissten hëlzene Club, gefierft mat Raséierblieder, datt si hat jee - Ech hunn et gesinn.
  
  "Fucking Caveman."
  
  Karin Schoss wéi de Club erof koum. Zwou Kugelen sinn duerch den iwwerhängende Bauch gaangen, an d'Plafong geschloen, awer de Batong ass weider erofgaang. Karin huet de Kapp ewechgedréint. De Club ass nieft him gelant, de Buedem opgedeelt, an d'Funken vun de blannende Blades geschéckt. Hie louch eng Sekonn do, dunn huet d'Hand, déi hien hält, festgehalen an hien huet ugefaang sech vum Buedem opzehiewen.
  
  D'Karin huet sech zréckgezunn, dat schrecklecht Gesiicht gesinn an direkt drop geschoss. Dës Kéier huet de Besëtzer et gefillt an huet sech direkt gestackt, glécklecherweis no riets a riicht duerch en anere Kolleg gefall, dee méi klenge Mann drënner erfaasst.
  
  De Wu ass driwwer gesprongen, op zwee méi rieseg Hulken erschoss. Dës Leit sinn op d'Knéien gefall. De Baton huet dem Wu säi Bizeps geschloen, wouduerch hien gejaut huet. D'Karin huet sech ëmgedréint an huet den éischte Mann gesinn - de kaale Mann, deen si an d'Been geschoss huet - nieft hirem hannerlooss, e Bluttspur hannerlooss.
  
  "Dir hutt just alles ruinéiert, Madame. Fir jiddereen."
  
  "Oh, also elo, datt ech dech erschoss hunn, ech sinn eng Dame, oder? Ech huelen un, Dir wësst fir wat mir hei sinn?"
  
  Hien erreecht säi Club an d'Messer, dat vu sengem Rimm hänkt.
  
  "Mass du de Geck? Et gëtt nëmmen eng Saach hei, Dir wësst et."
  
  Karin wénkt. "Sécherlech".
  
  "Awer Dir wäert et ni fannen."
  
  Si huet séier ronderëm déi vill Zëmmer gefëllt, déi mat Computerterminaler gefëllt sinn, all ouni Zweifel lafen, eng Aart Programm lafen an all identesch mat hiren Noperen.
  
  Awer si wousst besser. "Oh, ech mengen ech kéint."
  
  Si wousst och datt e Mann wéi Webb ni geduecht hätt e Schalter z'installéieren. Net no der haarder Aarbecht, déi hie gemaach huet fir sou Material ze kréien, net wann all séiss Verfollegung, déi hien jeemools gemaach huet, hei geschitt ass.
  
  Si huet d'Fliedermaus entgoe gelooss, de Schlag mam Messer gestoppt an en zweet Kugelloch am Mann hannerlooss. Si sprang op an ass dem Wu gefollegt, huet dunn zréck gekuckt fir ze kucken wéi den Dino et mécht. Alles war gutt. Deen eenzege Problem, deen se elo konfrontéiert hunn, war d'Police.
  
  Wu gezéckt; de Gank war eidel. "Wuer gees du?"
  
  D'Karin ass laanscht gelaf, dës Plaz war an hir Erënnerung ageetzt. "Zum Lair vun engem vun de schlëmmste Monsteren déi jeemools gelieft hunn," sot si. "Also loosst et frascht sinn. Dës Manéier, Jongen."
  
  
  KAPITEL Zwanzeg zwee
  
  
  De Sall selwer war Eekleges, déi lescht Spuer vum Tyler Webb, voll mat externe Biller, déi vun engem béiswëllegen bannenzege Wahnsinn bestätegen. Si hunn d'Schlässer an e puer Sekonnen erausgesicht, gesinn cadréiert Fotoen op de Maueren - Liiblingsaffer a Verfolgungen, virun an no Pistoulschëss - an eng bizar Sammlung vu Spiounsausrüstung aus der ganzer Welt op Dëscher ronderëm de Raum arrangéiert.
  
  D'Karin huet et sou gutt wéi se konnt ignoréiert, schonn d'Sirenen duerch d'Glasfënster héieren. Wu an Dino stoungen Wuecht wéi si Richtung Terminal rennen.
  
  No der duebeler Iwwerpréiwung huet si bestätegt datt et dee selwechte war, dee rieseg Streame vun Date kritt, verbonne mat engem Flash Drive vun engem speziellen Format, a kuckt op déi kleng gréng Luucht, déi d'automatesch Luede vum Inhalt vum Terminal bestätegen. D'Karin huet virausgesot, datt eng grouss Quantitéit un Informatioun iwwerdroe ka ginn an de Flash Drive deementspriechend konfiguréiert. Et war sou séier wéi hatt et maache konnt.
  
  "Wéi geet et mir?" Si huet opgekuckt.
  
  Wu huet d'Schëller gezunn. "Alles ass roueg hei."
  
  "Ausser fir d'Stëmmen," sot Dino. "Et gëtt vill vun deem."
  
  En Deel vun hirem Plang war d'Affer hannerloossen. Dat géif d'Police duercherneen bréngen an verzögeren. Karin war frou, datt si op d'mannst thugs waren an hir Upëff nei vill am Liewen verdéngt. Si huet déi blénkeg gréng Luucht gekuckt, gesinn datt et séier blénkt a wousst datt d'Aarbecht bal fäerdeg war.
  
  "Sidd prett".
  
  D'Sirenen hu baussent der Fënster gekrasch.
  
  D'Indikator huet opgehalen ze blénken, wat signaliséiert datt alles fäerdeg war. Si huet eng kleng Scheif erausgeholl an en an enger bannenzeger Zippertasche geluecht. "Et ass Zäit ze goen".
  
  Direkt sinn d'Jongen no vir geplënnert, virsiichteg ëm déi gefallene, bluddeg Männer geplënnert an déi zwee gestouss, déi probéiert hunn opzestoen. D'Karin huet si mat hirer Waff menacéiert, awer si géif se net benotzen. Et kann nach e bëssen Duercherneen sinn iwwer wou de Schéiss hierkënnt. Si wiere scho mat Iwwerwaachungskamerae beschäftegt a vill Froen ze stellen. De Schlëssel fir ze flüchten war net séier ze handelen, och net virsiichteg ze sinn.
  
  Dëst sollt als Iwwerraschung kommen.
  
  Si hunn hir Rucksäck ausgedréckt, hiren Inhalt erausgeholl an dunn hir eidel Poschen ewechgehäit. Si hunn sech géigesäiteg ugekuckt a geknackt.
  
  "En Offizéier". Wu begréisst Dino.
  
  "En Offizéier". Dino wénkt kräfteg dem Karin.
  
  "Sergeant," si huet hire briteschen Akzent verdickt an ass Richtung Service Lifter gaang.
  
  Si hält an hirer Täsch de Schlëssel fir d'Muecht, d'Regierung an d'kinneklech Manipulatioun, de Putsch nom Putsch, d'finanziell Fräiheet an d'Kontroll vun der Affekot.
  
  Alles wat se gebraucht hunn war eng sécher Plaz fir ze starten.
  
  
  KAPITEL Dräianzwanzeg
  
  
  En aneren Dag, en anere Fligerfahrt, an de Matt Drake huet e seriöse Jetlag gefillt. De Start war eréischt virun enger Stonn geschitt, a si hunn den Dag Richtung Atlantik agefaangen, a Richtung Vereenegt Staate vun Amerika.
  
  Ouni eng kloer Iddi vu wou goen.
  
  Den drëtte Reider ass den Hunger. Den Drake huet Angscht virzestellen, wéi eng Zort Krich den Uerder fir d'Honger erfonnt huet. Si waren nach ëmmer ganz beschäftegt mat der Entwécklung vun der éischter Waff, d'Raumgewier, a besonnesch déi zweet Waff, de Mastercode. Den Hayden huet nach ëmmer all Informatioun fir sech selwer gehal, awer den Drock fir ze deelen war enorm. Nëmmen déi plötzlech Duercherneen an onkloer Destinatioun huet hir Inaktioun akzeptabel gemaach.
  
  De Mastercode huet Eventer iwwer d'Halschent vun Europa a schliisslech Amerika entwéckelt fir d'Staatscheffe vun der Welt ëmzebréngen, d'Infrastruktur vum Land ze zerstéieren, hir Arméien ze schackelen an d'Psychos ze befreien, déi d'Äerd zréck an d'donkel Zäitalter schécken wollten. Et war erschreckend real an erschreckend einfach. Enges Daags ass deen éischten Domino gefall ...
  
  Den Hayden war roueg wéi si bis zum Schluss gelies huet. Den Drake léisst säi Geescht all déi rezent Offenbarunge widderhuelen: SEAL Team 7; Spezial Kräften Teams engagéieren sech; Franséisch Verloschter, haaptsächlech wéinst de Russen; an elo d'Verbindung mat Indianer. Natierlech waren d'Awunner exzellent Reider - vläicht déi Bescht, déi jeemools gelieft hunn. Mee wou koum den Honger bei all deem?
  
  D'Alicia huet roueg nieft him geschnauft, een A liicht op. De Kenzie huet hiert Bescht probéiert d'Evenement op Video ze erfassen, awer den Dahl huet et fäerdeg bruecht hatt ze halen. Den Drake huet bemierkt datt et net sanft kierperlech Iwwerzeegung war, awer éischter Wierder déi hir Gedanken geännert hunn. Hie war net sécher datt den Dal an de Kensi no géife kommen. Et ass näischt vu sengem Geschäft, natierlech, an hien, tatsächlech, war laanscht déiselwecht Eisebunnsbunnen ënnerwee, awer ...
  
  Den Drake wollt dat Bescht fir de Mad Schwede an dat war et.
  
  D'Lauren souz virun, mam Smith sou no wéi hie konnt ouni hatt ze schweier ze fillen. De Yorgi, de Kinimaka an d'Mai hu mat nidderegem Stëmm hannen am Fliger geschwat; de cargo halen si waren an war bësse méi wéi engem drafty, rattling, héich-Plafongsverkleedung ënnerzegoen. Op d'mannst eemol géif hie gär éischt Klass fléien. Och den Trainer huet d'Gepäckklass iwwerschratt.
  
  D'Lauren konzentréiert sech op d'Korrespondenz, déi se nach ëmmer tëscht sech a Washington gemaach hunn. De Moment war d'Gespréich lues an onfokusséiert, méi Brainstorming wéi tatsächlech Diskussioun. Och wann et esou vill Geeks ginn?Drake hat keen Zweiwel, datt se genee fannen wat se gesicht hunn.
  
  Stonne vergaangen an d'Staate sinn méi no gewuess. D'Lauren huet sech fir déi verschidde Materialien interesséiert, déi aus konkurréiere Länner kommen. D'Israeli schéngen d'amerikanesch Verbindunge bal gläichzäiteg mam SPIR z'erklären. Och d'Briten. D'Chinese blouf roueg, an d'Fransousen sinn ganz méiglecherweis dovunner erauskomm. Den Drake wousst datt se näischt vun de SEALs géifen héieren. A Wierklechkeet waren se natierlech net do.
  
  "Et wäert interessant sinn ze gesinn ob se dës Équipen roueg an Amerika schécken," sot Dahl. "Oder benotzt intern Kommandoen."
  
  "Huet d'Leit schonn d'Gesellschaft infiltréiert?" Den Hayden huet opgekuckt. "Ech bezweifelen et. Sleeper Agenten daueren Joer fir ze kreéieren.
  
  "An et ass net schwéier onerkannt ze fléien," sot Smith. "Drogenhändler hunn dëst zënter Joerzéngte gemaach."
  
  "Iwwerreeche vun dësem schlëmmsten Indianer deen jeemools gelieft huet?" Mai gefrot.
  
  "Net vu Washington, a wann eis Konkurrenten wëssen, halen se et geheim."
  
  "Bullshit".
  
  Den Drake huet déi Zäit gekuckt a gemierkt datt si d'Staaten ukommen. Hien huet d'Alicia sanft erwächt.
  
  "Wow?"
  
  "Zäit fir z'erwächen".
  
  De Kenzi huet sech méi no gebonnen. "Ech hunn Är Fläsch prett, Puppelchen."
  
  D'Alicia huet hir Hänn gedréckt. "Verdammt, feck! Gitt dës Saach vu mir ewech!"
  
  "Et sinn just ech!"
  
  D'Alicia ass zréck sou wäit wéi d'Schutz erlaabt. "Bluddege Zirkus Clown Fizzog."
  
  "Wat ass Pop?" Kinimaka huet wierklech interesséiert ausgesinn.
  
  "Et heescht 'Gesiicht' op Englesch," sot den Drake. An als Äntwert op dem Kensi seng offensichtlech Verzweiflung, sot hien: "Ech sinn net averstanen. Dir sidd de Bobby Dazzler."
  
  "Wierklech?" Alicia gekrasch.
  
  "Waat? "
  
  "Et heescht datt Dir net schlecht sidd ze kucken, Léift."
  
  De Kensi huet gefroot wéi d'Alicia ugefaang huet ze grommen, an den Drake huet gemierkt datt hie méiglecherweis d'Linn mat béide Fraen gekräizt huet. Gutt, op d'mannst mam Kenzi. Hie wénkt séier op d'Lauren.
  
  "Ni. Dir sidd sécher? "
  
  Opgepasst op den New Yorker.
  
  "Oh jo, ech si sécher." D'Lauren war séier genuch fir hir Iwwerraschung ze verstoppen an direkt op d'Nouvelle ze mellen. "Gëff mir eppes."
  
  Direkt, wéi duerch Schicksal, gutt Noriicht zréck. D'Lauren huet et op Lautsprechertelefon gesat. "Hey Leit, gutt ze gesinn datt mir nach ëmmer Spaass hunn." Den Här Obnoxious ass erëm op der Linn. "Ma, déi gutt Noriicht ass, datt während Dir Kärelen Är Deel vun der Zi kréien, Ech geschafft ewech op engem roude-waarm Computer. Also éischt den zweete Reider an Eruewerung. Miss Jay? Grouss Hënn blaffen."
  
  Den Hayden huet de Kapp gerëselt. "Schwätz American, Arschloch, oder ech entloossen dech."
  
  Den Drake huet iwwer den Dësch gekuckt, wousst datt hatt nach ëmmer stoung. No allem war de Schlësselcode an hirem Besëtz, an d'Amerikaner woussten et. Dunn huet e Gedanke him opgefall, an hien huet si gezeechent fir hannen am Fliger matzemaachen.
  
  Si hu sech roueg unenee festgehalen.
  
  "Wär et méiglech just ee vun de Blieder ze verléieren?" hie gefrot. "Déi wichtegst vun hinnen."
  
  Si huet gekuckt. "Natierlech, wann Dir en Zil op eis wëllt zéien. Si sinn net esou domm."
  
  Hien huet d'Schëller gezunn. "Ech weess, awer kuckt d'Alternativ."
  
  Den Hayden huet sech op sengem Stull zréckgezunn. "Ma, ech mengen, mir si scho geschrauft. Wat fir Schued kéint en aneren Akt vun Insubordinatioun verursaachen?
  
  "Loosst eis SEAL Team 7 froen wann se hei kommen."
  
  Déi zwee hunn sech ee Moment anenee gekuckt, allebéid gefrot, wat genee d'Commande vun der anerer Equipe waren. D'Geheimnis vun deem alles huet si besuergt. Den Hayden huet héieren, datt den ongewéinleche Mann erëm ugefaang huet ze schwätzen an huet sech ëmgedréit.
  
  "Agent Jay, Washington wëll déi genau Detailer vun der Conquest Box wëssen."
  
  "Sot hinnen, ech wäert hinnen kontaktéieren."
  
  "Mmm, wierklech? Gutt."
  
  "Hutt Dir eppes Neies?"
  
  "Jo, jo, mir wëllen. Gëff mir eng Sekonn."
  
  Den Hayden huet sech op den Drake zréckgezunn. "Et ass Zäit eng Entscheedung ze treffen, Matt. Fir Enn?"
  
  Den Drake huet sech op seng Fersen zréckgezunn a gelaacht. "Ëmmer".
  
  Den Hayden huet e Stéck Pabeier aus dem Stack gezunn.
  
  "Hutt Dir de Blat fonnt deen Dir braucht?"
  
  "Ech hu virun zwou Stonnen un dëst geduecht."
  
  "Och".
  
  Zesummen, an ouni weider Sekonn Leed, zerstéiert si déi wichtegst Virsprong an der Haaptrei Kette. Den Hayden huet dunn all d'Blieder erëm zesummegeklappt an se zréck an d'Bestellungskëscht gesat. De Rescht vun der Equipe huet hinnen zwee ouni Kommentar gekuckt.
  
  Zesumme ware si wéi een.
  
  "Fin". De Mann vu Washington ass zréck. "Elo kache mir wierklech mat Gas. Et schéngt, datt den Uerde vum leschte Uerteel den Nol op de Kapp geschloen huet mat senge Beschreiwunge vum drëtte Reider - Honger. Dee schlëmmsten Indianer deen jeemools gelieft huet an datt hie vu Waffen ëmgi ass.
  
  "Native American?" - Kinimaka gefrot.
  
  "Oh jo, gebuer 1829; dat ass siwenhonnert Joer nom Dschingis Khan an dausendvéierzénghonnert nom Hannibal. Bal genee ..." Hien huet gestoppt.
  
  "Komesch", huet Kinimaka d'Leer gefëllt.
  
  "Vläicht, vläicht," sot de Botaniker. "Een huet eng Kéier gesot datt et keng Zoufall gëtt. Ma, loosst eis kucken. Jiddefalls, ech hunn de Fliger ëmgeleet an Dir sidd elo op Oklahoma gaang.
  
  "Wësse mir wien dësen alen Reider kéint sinn?" Den Drake huet gefrot.
  
  "Ech géif soen, hien ass dee bekanntste Indianer vun hinnen all, net dee Schlëmmst, awer wat weess ech?"
  
  D'Alicia huet gerührt, nach hallef geschlof. "Net sou vill, verdammt."
  
  "Ma, merci. Gutt, de Goyale, dat heescht "een dee gäift", war e berühmte Chef vum Apache Stamm. Si hunn d'USA an d'Mexikaner während sengem Liewen widderstoen, seng Iwwerfäll goufen e schrecklechen Dorn an der Säit vun Amerika.
  
  "Vill Indianer hunn et gemaach," sot Mai.
  
  "Natierlech, an dat ass richteg. Awer de Mann gouf als super Leader a Strategist geéiert, den Archetyp vu Razzia a Revanche Krich. Kléngt dat vertraut?
  
  Den Drake wénkt averstanen. "Selwecht wéi Hannibal an Dschingis Khan."
  
  "Du hues et, Puppelchen. Hien huet sech dräimol kapituléiert an ass dunn dräimol geflücht. Si hunn e puer Filmer iwwer seng Exploiten gemaach. Hie gouf dunn als Krichsgefaange behandelt a gouf fir d'éischt mat villen aneren op Fort Bowie transportéiert.
  
  "An hien ass erëm fortgelaf?" D'Alicia huet ausgesinn wéi wann hatt dat gär hätt.
  
  "Nee. A sengem Alter gouf de Geronimo e Promi.
  
  "Ah, elo verstinn ech," sot den Drake. "Zesumme mat Sitting Bull a Crazy Horse ass hien wahrscheinlech dee bekanntste."
  
  "Ma, jo, a wousst Dir datt déi dräi fréier zesummekomm sinn? Wow-wow, mir sëtze beim Feier. Bauen dat an dat? Schwätzt iwwer Är Liiblingsberühmtheet ze wielen fir mat Kaffi ze drénken - ech géif mat dësen dräi goen.
  
  Alicia wénkt. "Et wier eng onvergiesslech Erfahrung," si averstanen. "Ugeholl, natierlech, datt Depp an Boreanaz net fräi waren."
  
  "An 1850? Wahrscheinlech net. Awer dësen Typ Depp? Hien schéngt ni ze Alter, also wien weess? Erënnert Dir Iech un d'Geschicht iwwer d'Medikamenter, déi hir Manitou - hir Séilen - duerch d'Zäit réckelen? Jiddefalls...De Geronimo ass op der Weltausstellung 1904 an op e puer aner manner Ausstellungen opgetaucht. Den aarme Matbierger dierft ni heem kommen, an hien ass 1909 zu Fort Sill gestuerwen, nach ëmmer Krichsgefaangen. Hie gëtt am Fort Sill Indian Cemetery begruewen, ëmgi vun de Griewer vu Familljememberen an aneren Apache Krichsgefaangen.
  
  "Waff". Dahl gesot. "Brave Männer."
  
  "Oh, an, natierlech, déi vill Waffe vu Fort Sill selwer, déi haut als Artillerieschoul vun der US Army déngt. Et bleift dat eenzegt aktive Fort op de südlechen Ebenen, huet eng Roll an de sougenannte Indianerkricher gespillt an zënter 1869 an all grousse Konflikt aktiv war. De Geek huet gestoppt ier hien derbäigesat huet: "Den Uerdnung huet dës Plaz an dëse Reider aus engem Grond gewielt."
  
  "Ausser Waffen?" - huet den Dahl gefrot.
  
  "An och Notoritéit", koum d'Äntwert. "Den ursprénglechen Iwwerfall an den indeschen Territoire gouf vun hei vum Buffalo Bill a Wild Bill Hickok gefouert. D'Fort enthält déi 10. Kavallerie, och bekannt als Buffalo Soldiers.
  
  "Also, loosst eis et zesummefaassen." Dahl suckt. "De Graf vum Geronimo läit am Fort Sill. Den Uerder huet et fäerdeg bruecht Pläng ze secrete fir zerstéierend Waffen dobannen op d'mannst véierzeg Joer ze bauen, an elo rennen eng hallef Dose vun den déidlechsten Spezialkräften Teams um Planéit doropshin.
  
  An der déiwer Stille sot de Geek lëschteg: "Jo, Mann, cool Saachen, oder?"
  
  
  KAPITEL Véieranzwanzeg
  
  
  Wéi de Fliger fir de leschte Been vum Fluch op Oklahoma erakoum, huet d'Crew diskutéiert wat se bis elo wousst - déi meescht vun den Offenbarungen iwwer déi véier Ecker vun der Äerd, d'Reiter, an déi déidlech Waffen, an deenen d'Nazi Krichsverbriecher begruewe waren. d'Griewer vun ale Krichsherren. D'Verschwörung war grouss, komplex, an et war inévitabel - well den Uerder wollt datt et fir honnert Joer liewensfäeg wier. An och elo, laut dem Text, war de véierte Reider "de richtege Last Judgment".
  
  Am Liicht vun de Waffen, déi bis elo entdeckt goufen, wat kann et sinn?
  
  Den Drake huet dat ugesinn. Als éischt hu si missen op Fort Sill kommen a jidderee verhënnere fir d'Waff vum Honger an d'Hänn ze kréien. A maacht Iech Suergen iwwer anerer, déi direkt op de véierte Reider goen - de Plo vu Gott. Ech mengen ... wat fir een Numm ass dat?
  
  "Kann ech eng Fro stellen?" - sot hien wéi de Fliger ugefaang huet erof ze goen.
  
  "Dir hutt et scho gemaach", huet de Geek gelaacht, an d'Hayden, d'Alicia an d'May hunn d'Aen zougemaach, hir Gedold ass op.
  
  "Wéi huet de Geronimo säin Titel kritt?"
  
  "De Geronimo war e richtege Kämpfer. Och op sengem Doudesbett huet hien zouginn datt hien seng Decisioun bedauert huet opzeginn. Seng lescht Wierder waren: 'Ech hätt ni opginn. Ech hu misse kämpfen bis ech dee leschte stoung.' Hien hat och néng Fraen, e puer zur selwechter Zäit.
  
  "Awer dee schlëmmsten Indianer deen jeemools gelieft huet?"
  
  "Während senger militärescher Carrière war de Geronimo berühmt fir seng gewalteg Antiken an eng Onmass Flucht. Hien ass an d'Höhlen verschwonnen, vun deenen et keng Ausfahrt gouf, fir spéider dobaussen ze gesinn. Hien huet ëmmer gewonnen, obwuel hien ëmmer an der Minoritéit war. Et gëtt eng Plaz an New Mexico déi bis haut nach als Geronimo Cave bekannt ass. Eng vun de gréisste Geschichten erzielt wéi hien eng kleng Grupp vun aachtdrësseg Männer, Fraen a Kanner gefouert huet, déi schrecklech vun Dausende vun amerikaneschen a mexikaneschen Truppe fir iwwer engem Joer gejot goufen. Domat gouf hien dee bekannteste Indianer vun allen Zäiten a krut sech ënnert de wäisse Siidler vun der Zäit den Titel "de schlëmmsten Indianer, dee jee gelieft huet", de Geronimo war ee vun de allerleschte Krieger, deen d'Besetzung vun hire Lännere akzeptéiert huet. d'USA."
  
  "Ech gouf eemol déi" schlëmmste Bitch genannt, déi jeemools gelieft huet", erënnert d'Alicia sech wuel. "Ech ka mech net erënnere vu wiem."
  
  "Just eng Kéier?" De Kenzi huet gefrot. "Dëst ass komesch".
  
  "Wahrscheinlech war et ech." D'Mai huet si liicht gelaacht.
  
  "Oder ech," sot den Drake.
  
  Den Dahl huet ausgesinn wéi säi Gehir briechen. "Ma, ech mengen ech erënnere mech ..."
  
  "Fort Sill," sot de Pilot. "Zéng Minutte lénks. Mir hunn Erlaabnis fir ze landen an et ass waarm an der Géigend.
  
  Den Drake huet sech gefroot, sech virbereet. "Wärm? Liest hien aus engem geännerten Skript oder wat?
  
  "Et musse ronn aachtzeg Leit do sinn." Kinimaka huet déi ganz kleng Fënster erausgekuckt.
  
  "Ech mengen hien heescht besuergt,"Yorgi geschwat. "Oder ënner Attack."
  
  "Nee, hie bedeit säi Status," sot de Smith hinnen. "Excellent preparéiert."
  
  De Fliger ass ofgerappt a séier gestoppt. Bal direkt hunn déi hënnescht Cargodieren ugefaang opzemaachen. D'Equipe, schonn ausgestreckt an op d'Been, huet sech séier an d'Sonn gerannt, déi hell aus dem Asphalt reflektéiert gouf. En Helikopter waart op si, deen se op d'Territoire vu Fort Sill bruecht huet. Wéi si ukomm sinn, huet e Colonel vu Fort Sill hinnen iwwer d'Situatioun informéiert.
  
  "Mir sinn hei a voller Kampfbereetschaft. All Waffen si prett, gelueden a riicht. Dem Geronimo säi Graf och, a mir si prett fir ze filmen.
  
  "Et si fënnef vun eis lénks." Hayden gesot. "Ech ginn aggressiv op de Kierfecht vir. Ech si sécher datt Dir all potenziell Géigner bewosst sidd."
  
  "Ech war voll bereet, Madame. Et ass eng US Army Installatioun, eng Marine Corps Installatioun, an eng Loftverteidegung a Pompjeesbasis. Vertrau mir wann ech Iech soen datt mir all eis Wénkel ofgedeckt hunn.
  
  Hayden zonéiert a kuckt wéi de Fort Sill hei drënner erschéngt. Den Drake huet d'Géigend gescannt a seng Waff eng leschte Kéier gepréift.
  
  Ech hoffen sécher wéi d'Häll.
  
  
  KAPITEL Fënnefanzwanzeg
  
  
  D'Atmosphär war elektresch, all Zaldot war gespannt an huet eng Zort Krich erwaart. D'Equipe ass tëscht de breet Zille Sailen gaang an ass tëscht de ville Grafsteng geplënnert, déi all d'Reschtplaz vun engem gefallenen Helden war. Dem Geronimo säi Graf war aus dem geschloene Wee an et huet hinnen vill extra Minutten gedauert fir dohinner ze kommen. Den Hayden huet de Wee gefouert, an de Kinimaka huet de Réck bruecht.
  
  Den Drake huet nogelauschtert, a seng Ëmgéigend gewinnt. De Site vun esou vill Artillerie Batailloun war ni roueg, mä haut konnt eng Persoun bal héieren e Blat raschten am Wand. Iwwerall op der Basis hunn d'Leit gewaart. Si goufen virbereet. D'Bestellung gouf vun uewen erof geschéckt fir fest ze stoen vis-à-vis vun deem wat geschéie soll. D'Amerikaner géife kee Gesiicht verléieren.
  
  Si sinn laanscht e schmuele, mat schiefer gesträifte Wee gaang, hir Stiwwelen knacken. Et schéngt komesch ze bleiwen an esou enger Basis op héich Alarm ze bleiwen, awer d'Länner an d'Equipen, déi géint si waren, waren ouni Zweifel alles kapabel.
  
  Den Drake ass nieft dem Lauren gaang, deen d'Equipe mat all nei Informatioun aktualiséiert huet.
  
  "D'Fransousen sinn nach ëmmer aktiv. Zwee vun hinnen am Moment, mat méi ënnerwee.
  
  "Rapporte vu Schéiss zu Oklahoma City. Et kéint d'Briten sinn. Et ass onméiglech ze soen op dësem Punkt."
  
  An d'Äntwert: "Jo, mir hunn Eruewerungswaffen. Et ass richteg hei. Wann Dir een op d'Basis setzt, si mir sécher, datt mir et kënne kréien."
  
  Den Drake huet gemengt datt si wahrscheinlech sécher waren vum SEAL Team 7, op d'mannst hei op der bannen. Déi einfach Tatsaach, datt se an d'USA erlaabt waren an duerno op eng Arméi-Site, huet him gesot datt eppes eescht falsch war.
  
  Wien huet d'Dichtungen geschéckt?
  
  Firwat?
  
  Den Hayden huet verlangsamt wéi hire Guide hinnen en aneren, nach méi schmuele Wee gefouert huet. Hien huet séier virun enger hallef Dose Schëlder gestoppt.
  
  "Dësen," sot hien, "gehéiert dem Geronimo."
  
  Natierlech war et gréisstendeels onverkennbar. De Grafsteen war keen gewéinleche Grafsteen, mee e Steen; e grousse, vu Mënsch gemaachte Koup Steng a Form vun enger rauer Pyramid mat enger Plack, déi am Mëttelpunkt gesat ass, mat deem bewosst eendeiteg Numm 'Geronimo'. Et war eng onheemlech antik Plaz a muss a senger Zäit beandrockend gewiescht sinn. Hie gouf vum Graf vu senger Fra Zi-ye a senger Duechter Eva Geronimo Godley flankéiert.
  
  Den Drake huet eng Aart vu spirituellen Awe gefillt wann hien de grousse Krieger säi Graf gesinn huet a wousst datt anerer d'selwecht gefillt hunn. Dëse Mann war en Zaldot, dee meeschtens géint d'Mexikaner gekämpft huet a fir seng Famill, seng Lännereien a säi Liewensstil gekämpft huet. Jo, hien huet verluer, grad wéi Cochise, Sitting Bull a Crazy Horse verluer, awer hir Nimm hunn vill Jore gelieft.
  
  E klenge Bagger stoung prett.
  
  Den Hayden huet dem Basiskommandant geknuppt, deen dem Baggerfuerer geknackt huet. Geschwënn ass e grousse Bagger op d'Aarbecht gaangen, rieseg Stécker vum Buedem opgehuewen an se op de Buedem an der Géigend verstreet. Den Drake war och bewosst iwwer d'Desekratioun an d'Uklo, déi géint d'Militär gemaach kënne ginn, awer d'Präsenz vu sou vill Zaldoten an der Géigend huet bedeit datt et onwahrscheinlech war datt iergendeen erausfannen. Si géifen wahrscheinlech Fort Sill fir de Public fir eng Zäit zoumaachen.
  
  Wéi huet den Uerder dat gemaach?
  
  Ech froe mech ... viru sou vill Joer? Vläicht war den Zougang deemools méi einfach. Den Hayden sot dem Backhoe Chauffer einfach ze graven, ouni Zweifel un dem Hannibal säi flaache Graf ze erënneren, wou et kee Sarg war. D'Team huet nogekuckt wéi d'Lach méi déif gouf an de Buedem vun der Äerd méi héich gouf.
  
  Endlech huet de Bagger gestoppt an zwee Männer sprangen an d'Lach fir déi lescht Äerdstécker ze läschen.
  
  Den Drake ass lues a lues op de Rand vum Pit geplënnert. Alicia geklaut mat him. Wéi erwaart ass de Kinimaka zréck bliwwen, well net um Enn ophalen. Déi zwee Männer hunn de Sargdeckel aus dem Buedem geläscht a geruff, datt d'Seilen op d'Babbereemer befestegt ginn. Geschwënn huet de Sarg lues a lues ugefaang ze klammen, an den Drake huet sech erëm ëmgekuckt.
  
  Hie wousst, datt et iwwerall Leit mat stoesche Gesiichter stinn an de Camp ronderëm. Elo huet et ugefaang op him ze kommen, datt et keng Schluecht wäert ginn. Dem Geronimo säi Sarg gouf virsiichteg op de Buedem erofgesat, kleng Stécker vu Steng a Buedem zerbriechen. Den Hayden huet de Basiskommandant ugekuckt, deen d'Schëller gezunn huet.
  
  "Är Partei, Agent Jay. Ech sinn bestallt Iech alles ze bidden wat Dir braucht."
  
  Den Hayden ass no vir geplënnert wéi ee vun de Bagger de Sargdeckel opgemaach huet. D'Equipe huet d'Féierung geholl. Den Deckel huet iwwerraschend einfach opgehuewen. Den Drake huet iwwer de Frame an d'Tiefe vun der Këscht gekuckt.
  
  Gesinn eng vun de gréissten Iwwerraschungen vun Ärem Liewen.
  
  
  ***
  
  
  Den Hayden ass fort gezunn, e Moment gefruer; d'Missioun vergiess, hiert Liewen vergiess, hir Frënn sinn op eemol fortgaang wéi hiert Gehir zu Steen verwandelt huet.
  
  Ni...
  
  Et war onméiglech. Dëst war sécher wouer. Awer si huet sech net getraut ewech ze kucken.
  
  Bannent der Sarg, op engem Titan Klammer montéiert, hänkt e modernsten digitalen Ecran, a wéi se nogekuckt hunn, koum et zum Liewen.
  
  Aus de Lautsprecher koumen däischter Laachen. Hayden an déi aner gefall zréck, sprachlos. Kënschtlech Laachen echo vum verstäerkte Bildschierm wéi eng Villfalt vu Faarwen et gefëllt hunn, Blitz nom Blitz vu Stären, déi no baussen mushrooming. D'Team huet ugefaang an hir Sënner ze kommen, an den Drake huet sech ëmgedréit.
  
  "Ass dat richteg ... ech mengen ... wat de -"
  
  Den Dahl ass méi no komm fir besser ze kucken. "Ass den aarmen alen Geronimo nach ëmmer hei?"
  
  Den Hayden huet hien ewech gezunn. "Virsichteg! Versteet Dir net all d'Konnotatioune vun dësem?"
  
  Dahl blénkt. "Dëst bedeit datt een eis en Écran hannerlooss huet anstatt eng Këscht. Denkt Dir datt dëst eng Waff ass?"
  
  "Den Uerder huet dëst net opginn," sot den Hayden. "Op d'mannst net wann et ëm Nazi Krichsverbriechen geet. Dëst bedeit datt d'Uerdnung ass -"
  
  Awer dunn huet d'Laachen opgehalen.
  
  Hayden gefruer, net sécher wat ze erwaarden. Si huet erofgekuckt, prett fir ze verstoppen an ze verstoppen. Si stoung virun Lauren. Si huet gewënscht datt Kinimaka, Drake an Dal net sou verdammt no wieren. Si...
  
  De Logo blénkt um Écran, hell rout op schwaarz, näischt méi wéi e Bluttstreif an hirem Kapp.
  
  "Dëst ass de Logo vun der Uerdnung," sot Alicia.
  
  Ech verstinn net ", huet de May zouginn. "Wéi konnten se deen Écran op der Plaz kréien? A wéi konnt et nach funktionéieren?"
  
  "Si hunn et net gemaach," sot de Yorgi.
  
  De Logo ass verschwannen an den Hayden huet alles anescht aus hirem Kapp gesat. De schwaarzen Ecran ass erëm opgetaucht an eng kënschtlech erofgesate Stëmm huet ugefaang duerch d'Lautsprecher ze knacken.
  
  "Wëllkomm bei Ären Albtraum, Jongen a Meedercher," huet et gelies, an dunn gouf et eng Paus fir e Burst vum ënnerdréckte Laachen. "Den Honger begréisst Iech, an Dir sollt wëssen, datt déi lescht zwee Reiter déi Schlëmmst vun hinnen all sinn. Wann den Honger dech net iwwerhëlt, wäert den Doud! Ha, ha. Ha, ha, ha."
  
  Den Hayden huet e Moment gedauert fir sech ze froen, wat verdréint Geescht a verdréint Fantasi mat dësem Schäiss entstanen ass.
  
  "Da komme mer direkt zum Punkt. Den Drëtte Reiter géif Iech léiwer all zerstéieren wéi Iech géigesäiteg ze zerstéieren. Hunger mécht dat, sinn ech richteg? "- huet déi guttural Stëmm weider. "An elo, datt Dir an d'elektronesch Zäit geplënnert sidd, wäert et vill, vill méi séier geschéien. Hutt Dir jeemools vu Strask Labs héieren?
  
  Den Hayden huet sech gefroot, huet sech e séieren ëmgekuckt an huet de Basiskommandant ëmgedréit. Hien huet geknackt a wollt schwätzen, wéi d'Stëmm weidergeet.
  
  "Dëst ass ee vun de gréisste Konglomeraten, déi d'Welt iwwerhuelen. Muecht. Afloss. Enorme Räichtum, si wëllen alles an fänken un déi grouss Ligen ze plënneren. Déi amerikanesch Regierung huet viru kuerzem hiert Vertrauen an de Strask Labs gesat.
  
  Wat heescht dat? Den Hayden huet doriwwer geduecht. A wéi viru kuerzem?
  
  "Zu Dallas, Texas, net wäit vun hei, huet Strask e biologeschen Testlaboratoire. Si produzéieren Medikamenter, Krankheeten, Kuren a Waffen. Si lafen de Gamut. Wann et eng déidlech Infektioun dobaussen ass, e Weltmordvirus, en Nervegaskanister oder eng nei biologesch Waff, da wäert Strask zu Dallas et hunn. Wuertwiertlech," huet hien geruff, "et ass en allgemenge Buttek."
  
  Den Hayden wollt et direkt do stoppen. D'Saache goungen an eng ganz schlecht Richtung.
  
  "De biologesche Labo ass en Zil ginn. Den Hongersnout wäert entlooss ginn. Är Cropen an déi ronderëm d'Welt wäerte verschwannen a stierwen. Et ass e Mënsch gemaacht Gëft dat bewosst op eng spezifesch Erntevariatioun zielt a kann net gestoppt ginn. Mir sinn den Uerde vum leschte Uerteel. A wéi ech gesot hunn, dëst ass Ären Albtraum.
  
  D'Opnahmen gestoppt. Den Hayden huet blénkt a gekuckt, komplett vernoléissegt fir d'Welt an hir Probleemer. Wann d'Uerdnung e Biolab gezielt huet, deen eng Erntekontaminatioun festgestallt huet a geplangt huet all Versuergung ze zerstéieren, dann ...
  
  Et war méiglech. A wahrscheinlech. Ouni Zweiwel géif d'Krankheet och de Buedem beaflossen, sou datt keng essbar Ernte méi wuessen.
  
  Dunn ass op eemol den Ecran erëm lieweg komm.
  
  "Oh, an elo wou mir an der elektronescher Zäit liewen, loosst mech Iech dat soen. Andeems Dir dës Sarg opmaacht, andeems Dir dës Opnam ufänkt, setzt Dir dat Ganzt a Bewegung - elektronesch!"
  
  
  KAPITEL Zwanzeg-SIX
  
  
  De Fort Sill ass an de Sträit gaangen. De Basiskommandant huet geruff fir en Techniker fir ze kommen an den Opnahmen, den Écran an alles wat se an der Sarg fanne konnten ofbauen. Den Hayden huet Bündel vun ale Kleeder a Schanken um Buedem gesinn an huet missen dovun ausgoen, datt den Uerder einfach e Bildschirm dobanne gesat huet an et gelooss huet fir een ze fannen. Konnt d'Signal, déi mat der Wi-Fi vun der Basis verbonnen ass, ausgaang sinn de Moment wou se de Sarg opgemaach hunn?
  
  Ech muss esou gleewen. Den Ausdrock markéiert den Ufank vun der Opnam. Wahrscheinlech ware Sensoren involvéiert. Wien dat alles gemaach huet, war technesch ervirhiewen. Wat eng aner Fro opgeworf huet.
  
  "Hu mir just vun den Nazi-Krichsverbriecher vu viru fofzeg Joer bis elo gesprongen?"
  
  "Ech verstinn et net," sot Smith.
  
  D'Equipe war vum Geronimo sengem Graf ewech geplënnert, fir anerer matzemaachen, a stoungen elo an engem Grupp ënnert de Beem.
  
  "Ech hu geduecht et wier zimlech kloer," sot Hayden. "De Guy sot mir sinn den Uerde vum leschte Geriicht. Si existéieren nach ëmmer."
  
  De Kommandant vun der Basis ass ukomm. "Also Leit, mir hu verduebelt an tripled eise Perimeter iwwerpréift. Keen Zeeche vun Äre Spezial Kräfte Feinde. Gesäit aus wéi wann se dës Kéier kloer d'Mark verpasst hunn an ech hunn se wierklech zouginn. Et gëtt vill Feierkraaft hei." Hien huet op d'Zaldoten gewisen, déi ronderëm d'Festung stoungen.
  
  "Dëst heescht net datt d'Signal, dat aus deem Graf koum, net op anere Plazen iwwerdroe gouf", bemierkt Lauren. "All Zuel vu Leit hätt et an enger oder anerer Form gesinn."
  
  "Während dat stëmmt," huet de Kommandant geknackt, "et ass wéineg wat mir dermat maache kënnen. Elo wat mir maache kënnen ass Strask Labs ruffen an, wéi se soen, dës Kärelen warnen.
  
  Hien huet op e Mann an der Géigend gewisen, dee schonn säin Telefon op säin Ouer gedréckt hat.
  
  Den Hayden wousst datt hatt de Sekretär Crowe sollt ruffen, awer huet sech ofgeleent wéi den Zaldot säin Uruff iwwer de Lautsprecher koum, déi endlos Piep huet d'SPEAR Team besuergt ronderëm gekuckt.
  
  "Dëst ass e 24-Stonne bemannte Laboratoire," sot de Basiskommandant. "Op Uruff un d'Arméi an d'Wäiss Haus. Ech kann net ausdrécke wéi schlecht et ass." Hien huet den Telefon, deen klingelt, zouginn.
  
  "Dir braucht net." Hayden gesot. "Kënnt Dir lokal Autoritéiten kontaktéieren? Schéckt se op Strask a sot hinnen datt mir ënnerwee sinn.
  
  "Richteg, Agent Jay."
  
  Den Hayden ass Richtung Helikopter gerannt. "Mir mussen op Dallas kommen! Elo! "
  
  
  KAPITEL Zwanzeg siwen
  
  
  D'Karin huet dat wat fir hatt wichteg war eng onmoosseg Zäit verbruecht ier se de Flash Drive och um Computerterminal gewisen huet. Si war sech gutt bewosst datt een mam Tyler Webb säi Räichtum an Afloss all Technologie op sengem Computer installéiere kann - besonnesch eng déi all dreckeg Geheimnisser enthält, déi hien iwwer d'Jore gesammelt hat.
  
  An hei war si.
  
  Jonk Fra. Computer. Flash-Kaart.
  
  Wéivill Nimm hunn se mech an der Vergaangenheet genannt? Meedchen mat daten. Kapp an engem Web. Khakaz.Virun laanger Zäit, wäit ewech, awer ëmmer nach relevant.
  
  Den Dino an de Wu stoungen a kucken, d'Iwwerwaachung vum Haus scho sou gutt wéi et jeemools kéint sinn. Si haten Sensoren fir all Approche a Pläng mat Backupstrategien fir schwéier a mëll Evakuéierungssituatiounen. All dräi Zaldoten waren de Moment an engem schlëmmen Zoustand - geschlagen, gebrach, lues geheelt vun hirem Spazéiergang zu San Francisco. Si waren och waarm, hongereg a kuerz op Fongen. Ënnert der Garantie vum Karin wetten se alles drop. Vun Ufank un.
  
  "Et ass Zäit Äre Wäert ze beweisen," sot si.
  
  Hir fréi Joeren hunn hir ni verlooss; fir eng laang Zäit huet si sech op d'Welt zréckgezunn. Selwer Zerstéierung war ee vun de Weeër vun der Atonement.
  
  "Mir gleewen un Iech," sot Dino.
  
  Si huet grujeleg gelaacht wéi si de Flash Drive agefouert huet an de groussen Ecran gekuckt huet. Si huet alles entworf fir sou séier wéi méiglech ze lafen, an elo war et absolut keng Verspéidung wann d'Prompt um Écran blénkt:
  
  Fuert weider?
  
  Verdammt richteg.
  
  Si huet sech gesat a koum op d'Aarbecht. D'Tastatur huet gerappt, hir Fanger hunn geflickert, den Ecran huet geflickert. Si huet net erwaart et alles op eemol ze fannen oder souguer ze verstoen - et ware vill Gigabyte vun Informatioun do dran - an dofir huet si alles sou ultra-sécher wéi méiglech gemaach ier se den Drive lued. Si huet och e puer Offshore Konten opgemaach an e puer Konten zu Los Angeles, op déi se fäeg sinn e bësse Cash ze deposéieren. Natierlech huet si sech alles aus hirer Zäit bei SPEAR erënnert; et ass wat nom Webb sengem Doud geschitt ass, wat zum Fall bäidroe kann.
  
  Ignoréieren déi schaarf awer ominös Dokumenter fir de Moment a fokusséiert op hir Finanzen, si huet hir Fanger an Écran an e Wirbelwind vun Informatioun verwandelt. Dino gasped wéi si gekämpft matzehalen.
  
  "Verdammt, ech hu geduecht datt ech e Genie bei Sonic wier. Ech wetten, Dir maacht dee knaschtege Schäiss iwwerall iwwerall, oder?
  
  "Kennt Dir Sonic? Vum Master System oder Mega Drive? Si mir net all ze jonk dofir?"
  
  Den Dino huet verwonnert ausgesinn. "Playstation, Mann. A Retro ass besser.
  
  D'Karin huet de Kapp gerëselt an huet sech gezwongen ze laachen. "Oh jo, et ass ganz Retro, Mann."
  
  Déif an de finanziellen Dossier gegruewen, si entdeckt séier Kont Zuelen, Zort Coden, a Schlëssel commandéiert. Si fonnt Quell Banken, meescht vun hinnen Offshore. Si fonnt iwwer siwwenzeg-fënnef verschidde Konte.
  
  "Onheemlech."
  
  Den Dino huet e Stull opgezunn. "Jo, ech hunn et schwéier déi zwee ze verfollegen. An déi sinn allebéid eidel!"
  
  D'Karin wousst datt si keng Zäit huet fir all Kont ze kontrolléieren. Si huet missen et erofschneiden an dat Bescht wielen. Genial huet si schonn en einfache Programm geschriwwen, deen duerch d'Datei geet an d'Konten mat den héchsten Zuelen ervirhiewen. Si huet et elo verëffentlecht a fënnef Sekonnen gewaart.
  
  Déi dräi blénkeg blo Sträifen hu villverspriechend ausgesinn.
  
  "Komm mir kucken dech."
  
  Den éischte Kont blénkt. Et war op de Cayman Inselen baséiert, onbenotzt, an huet e Gläichgewiicht vun drëssegdausend Dollar gewisen. Karin blénkt. Dir musst de Geck maachen! Si wousst datt de Webb schlussendlech d'Relatiounen a senger reckless Verfollegung vum Saint Germain säi Schatz ofgeschnidden huet - hien war et eleng gaang an huet enorm Zommen ausginn fir onerkannt ze bleiwen an eng Arméi géint d'Enn ze rekrutéieren, hien hat Dausende bezuelt fir eng lescht Gonschten ze verlaangen, - awer si huet net erwaart datt seng Konten esou ausgeschalt wieren.
  
  Op alle Fall huet si séier drëssegdausend an de lokalen Los Angeles Bankkonto geschéckt, deen se scho opgemaach huet.
  
  Et ass riskant, awer wa mir eis presséieren, kënne mir d'Suen ofzéien an se mathuelen. Wann iergendeen op de Kont spionéiert huet, wat onwahrscheinlech geschéngt huet wéinst sengem nidderegen Gläichgewiicht, sollten se fäeg sinn dat ze maachen ier iergendeen erausfonnt huet.
  
  Si ass op den nächste Kont geplënnert, huet gesinn datt d'Gläichgewiicht uechtzegdausend Dollar war an huet missen zouginn datt et esou besser war. Awer näischt wéi d'Milliounen, déi si erwaart huet. Nieft hir blouf den Dino roueg. Si huet d'Suen geholl an, den Otem gehal, huet d'Finale Rechnung gedréckt.
  
  Verdammt. Fofzéng dausend?
  
  Si war gezwongen duerch déi reschtlech Rechnungen ze kucken, bis zum Enn vun der Zomm vun ongeféier honnertdrëssegdausend Dollar ausbezuelt. Et war net schlecht, mee et war net Liewensdauer garantéieren Typ Suen. Dëst géif Zäit huelen, a si war virsiichteg méi laang verbonnen ze bleiwen, awer fir de Moment huet d'Knappheet un d'Versuergung den nächste Schrëtt noutwendeg gemaach.
  
  "Iessen fir Erpressung," sot si.
  
  "Ech sinn net frou mat dësem," sot Dino.
  
  "Hängt dovun of wien et ass," huet d'Karin bemierkt. "A wat hunn se gemaach. Mir kënnen déi wierklech béis Baaschtarden aussoen - vläicht duerch eng nei Spezialist Websäit - an diskutéiere wat mir maache kënnen iwwer déi, déi e puer Pond verléieren.
  
  Wu huet de Kapp gerëselt. "Waat?" - Ech hunn gefrot.
  
  "E puer Dollar. Tsentarinos. Wonga. Verdammt, wou fänke mer un?"
  
  Den neien Dossier huet vill Säite mat Nimm, all fett a mat enger Foto an engem Datum begleet. D'Karin huet d'Lëscht erofgekrollt. "Recht, gutt, si sinn an alphabetesch Uerdnung. Op d'mannst ass dat eppes. All Virléiften?"
  
  "Ech kennen keng räich Kärelen," sot Dino. "Fir net ze schwätzen iwwer een Erpressung."
  
  "Ech erkennen e puer vun dësen Nimm," sot de Wu wéi d'Karin zouversiichtlech duerch d'AC Säit scrollt. "Promi. Sport Stären. TV Presentateuren. Gott, wien war dëse Webb Guy?
  
  "Wien war hien?" D'Karin huet den Haass mat erneiere Kraaft gefillt. "Ee vun de schlëmmsten, grujhelegsten a mächtegste Kreaturen déi jeemools gelieft hunn. Béisen inkarnéiert, fäeg all Liewen um Planéit ze beaflossen.
  
  "Ech kéint e puer vun hinnen elo nennen," sot Dino.
  
  "Jo, jidderee kéint dat maachen. Awer dat si genee déi Aart vun Arschlächer ënner mir wëllen bleiwen.
  
  D'Karin huet d'Firewalls vun hirem System iwwerpréift, a gesicht no fréi Warnungszeechen datt een aneren ronderëm schneit. Näischt war virstellbar, awer si war net sou vergeblech fir ze gleewen datt een dobaussen net vill méi schlau war wéi hatt.
  
  "Kontrolléiert déi ganz Plaz," sot si an huet de Flash Drive ewechgeholl. "Mir mussen alles fir en Dag oder esou vum Site B iwwerwaachen. Da wäerte mir gesinn."
  
  
  ***
  
  
  Dëst war alles Deel vun hirer virsiichteg Virbereedung. Wann eppes falsch geet a se gesinn, gefaangen oder ëmbruecht ginn, ass et net wéinst Mangel u Virbereedung. D'Karin huet all Trick an hirem bedeitende Arsenal an all Unze vun hirem grousse Intellekt benotzt fir se ze schützen.
  
  A mäi Plang. Meng kleng Retributioun.
  
  Den Dino, de Wu a si hunn hiert Heem an der Wüst verlooss an hunn sech an engem klenge Shack ofgeséchert, deen se an der Mëtt vun néierens fonnt hunn. Et huet Woche vu methodescher Sich gedauert, awer eemol fonnt, huet et sech als ideal Plaz fir e Backup-Schutz erausgestallt. Wu huet véieranzwanzeg Stonnen d'Haus iwwer CCTV gekuckt. D'Karin an den Dino sinn op Los Angeles gefuer, hunn d'Stamm Suen zréckgezunn an hunn dat soss anzwousch plazéiert, periodesch d'Firewalls vun hirem Netzwierk, hir Zouverlässegkeet an de Staat an deem se waren, iwwerpréift. Ëmmer erëm huet si keen Zeeche gesinn, datt dat op iergendeng Manéier getest gouf.
  
  Methodesch a virsiichteg awer; et war deen eenzege Wee wéi se fräi kënne bleiwen.
  
  Ganz drësseg Stonne ware vergaang wéi se zréck an d'Haus koumen. E puer méi Kontrollen an d'Karin war prett fir erëm mam Flash Drive ze schaffen.
  
  "Hutt Dir d'Kamerae gepréift?" - huet si gefrot.
  
  "Jo, maacht et einfach."
  
  Et huet nëmmen e puer Sekonnen gedauert an dunn huet si nach eng Kéier duerch d'Lëscht vun den Nimm gerullt. No C, natierlech, koum D.
  
  Matt Drake war net op der Lëscht.
  
  Mee et war eng separat Sektioun fir SPEAR. Dem Drake säin Numm war op der Lëscht. Sou war d'Alicia Miles. Den Hayden Jay an de Mano Kinimaka huet si erwaart. Si huet d'Bridget Mackenzie gesinn - kee Wonner. Lancelot Schmitz? Hmmm. Mai Kitano. Lauren Fox. Yorgi. Interessanterweis gouf et keng Referenz op den Thorsten Dahl.
  
  Mä et war e Referenz zu Karin Blake.
  
  Si huet him e Moment gekuckt, an huet dunn decidéiert him fir de Moment ze ignoréieren. Aner Linken am Zesummenhang mat der SPEAR-Team a bäigefüügt um Enn vun der éischter Säit ware vum Kimberly Crow, Verdeedegungsminister; Zu Nicholas Bell, Prisonnéier; an e ganzen Ënnermenü mam Titel "Famill / Frënn".
  
  Verdammt, dësen Typ ass wierklech op si an d'Stad gaangen.
  
  Gutt.
  
  Den éischte Klick sollt einfach op den Numm gewiescht sinn: Matt Drake.
  
  Hire Bléck huet geflickert, gewellt, an huet dunn ugefaang ze breet; hir Aen op d'Gréisst vun saucers grouss.
  
  "Fuck mech," huet si an Angscht geflüstert. "Och. Fuck. ech."
  
  
  KAPITEL zwanzeg-aacht
  
  
  De Matt Drake huet de Strask Laboratories Schëld gesinn laang ier se do ukomm sinn. Um Rand vun Dallas war et nach ëmmer e grousst Gebai, a säi blo-wäiss stiliséierte 'S' Logo war ganz uewen op der Struktur montéiert. Wéi och ëmmer, hir Autoe ware séier geplënnert, a séier huet hien gesinn datt de ganzen Terrain viru sech opgemaach huet.
  
  Strask Labs ausgesinn onwichteg, fad, e Stéck am Rad, an dat war ouni Zweiwel d'Iddi. Seng Fënstere waren onduerchgänglech, awer vill waren. Säi Parking war an engem Nascht vu CCTV Kameraen bedeckt, awer dat war d'Welt. Keen konnt soen wéi fortgeschratt d'Kamerae waren oder wéi wäit se verlängert hunn. Et war keng Paart ausser eng schwaach Barrière. Et ass guer keng Sécherheet ze gesinn.
  
  "Eng Äntwert nach?" - huet den Dahl gefrot.
  
  Den Hayden huet d'Nuesbréck geknuppt. "Dout Still," war alles wat hatt gesot huet.
  
  Den Drake huet d'Landschaft studéiert. D'Parkplaz war L-förmlech ronderëm d'Gebai, virun an op der Ostsäit. Am Westen war eng géi, gräisseg Embank. Kee Fieder. De ganze Beräich war oppe Plang. E Netzwierk vu Stroossen ass ronderëm gelaf, an Dosende vu klenge Bürogebaier, Lagerhaiser a Sträif Akafszentren hunn déi direkt Vue ausgemaach.
  
  "Police," sot Dahl.
  
  DPD Beamte ware schonn op der Plaz, ausserhalb vun der Géigend laanscht der Strooss geparkt. Den Hayden huet hire Chauffeuren gesot, an der Géigend ze parken an ass erausgesprongen.
  
  Den Drake ass mech séier gefollegt.
  
  "Hutt Dir eppes gesinn? eppes?" Hayden gefrot.
  
  Deen héije Beamten mat Sideburns huet opgekuckt. "Wat Dir gesitt ass wat mir hunn, Madame. Mir goufen bestallt ze beobachten an näischt ze huelen.
  
  Hayden verflucht. "Also mir hu keng Ahnung wat mir eis aginn. Just eng verréckt Persoun d'Verspriechen datt d'Saache sou schlecht sinn wéi se kënne sinn.
  
  D'Alicia huet d'Schëller gezunn. "Moien, wat ass nei?"
  
  "Wa si eng biologesch Waff oder e biologescht Apparat dobaussen hunn, dat speziell entwéckelt ass fir eis Erntegung ze zerstéieren, dann hu mir keng Wiel", sot Dahl.
  
  "A wéi proposéiert Dir datt mir dobanne kommen?"
  
  "Kapp no vir," sot den Dahl mat engem Laachen. "Gëtt et en anere Wee?"
  
  "Net fir eis," sot den Drake. "Bass du fäerdeg?"
  
  "Verdammt," huet d'Alicia gemëscht. "Ech hoffen wierklech, datt Dir zwee net d'Hänn halen."
  
  Den Hayden huet d'Saachen gefrot, déi se gefrot hunn an hunn se ewechginn. Den Drake huet seng Gasmask geholl an huet se un. Et war kee Risiko am Labo.
  
  Den Drake ass dunn op e gräisseg Embank gefall an iwwer eng Schlucht drënner an eng Parkplaz gesprongen. Ongeféier véierzeg Autoe waren iwwerall verstreet, déi üblech Courrieren vun ënnerschiddlechen Alter a Propretéit. Näischt ongewéinlech. Den Dahl ass nieft him gejot, d'Alicia an d'May op senger rietser Säit. Si ware komplett virbereet an hir Waffen ware prett. Den Drake huet dat Schlëmmst erwaart, awer fir de Moment war alles wat se begréisst huet eng grujeleg Rou.
  
  "Denkt Dir datt d'Informatioun déi aner Teams erreecht huet?" Kinimaka huet sech ëm de Perimeter gekuckt. "Wann e puer vun dëse Länner de Wand kréien datt sou biologesch Waffen hei sinn a vulnérabel an dësem Laboratoire, kënne mir en Attack konfrontéieren. A Strask ass vill manner sécher wéi Fort Sill.
  
  "Aner Équipen?" D'Lauren huet an d'Kommunikatioun geruff. "Ech si besuergt datt d'Opname vum Uerder ouni Restriktiounen iwwerdroe gouf. An datt e Schäissstuerm ganz amgaang ass.
  
  Dem Kinimaki säi Mond huet sech an e grousse Krees verwandelt. "Ouh."
  
  Den Drake an den Dahl sinn weider gaang, tëscht Autoen manövréieren an hir Aen op all d'Fënstere behalen. Näischt bewegt. Keng Alarm geklongen bannen. Si sinn op d'Weeër komm, déi an d'Haaptlobby gefouert hunn a gesinn, datt och déi kleng Fënstere däischter waren.
  
  "Wann ech hei geliwwert hunn," sot Dahl. "Ech géif direkt unhuelen datt dëst keen normale Laboratoire wier."
  
  "Jo, Frënd. Et ass ëmmer besser e flotte klenge Empfang ze hunn.
  
  Den Dahl huet d'Diergriff probéiert an huet iwwerrascht ausgesinn. "Opgespaart."
  
  Den Drake huet op Hayden säi Kommando an Uerdnung gewaart. "Gitt."
  
  Mat enger Gasmask, déi seng Visioun beschränkt, huet hien nogekuckt wéi den Dahl d'Dieren breet opgemaach huet an dunn dobanne gerutscht ass. Den Drake huet säin neien HK ausgeglach wärend no Feinde gesicht. Déi éischt Saach, déi se gesinn hunn, waren d'Läiche bei der Receptioun an an de Gäng hannendrun.
  
  "Schnell". Den Dahl ass op déi éischt gerannt, iwwerdeckt vum Alicia. Mai ass op déi zweet gerannt, vum Drake bedeckt. De Schwed huet séier säin Puls gepréift.
  
  "Merci Gott," sot hien. "Si ass lieweg".
  
  "An deen och," huet d'Mai bestätegt an huet dem Affer säin Affer opgehuewen. "Ech mengen, hie war drugged. Schlofgas, oder wéi en ausgefalene Begrëff se et nennen.
  
  Den Hayden hat e Gas-, Damp- a Dampmelder mat sech. "Et ass sou eppes. Net gëfteg. Net fatal. Vläicht eppes Liicht fir se ze schlofen?"
  
  "Wodka huet sech an eng Waff ëmgewandelt," sot d'Alicia, hir Stëmm war vun der Mask verzerrt. "Dat wier genuch."
  
  De Kensi huet si ugekuckt, lues de Kapp gerëselt.
  
  "Wat kuckt Dir no, Bridget?"
  
  "Ma, op d'mannst mat dëser Mask kann ech dech kucken ouni opzeginn."
  
  "De Gas muss e séier handelen, volldeckeg Gas gewiescht sinn," sot Hayden. "Wéi d'Häll hunn se dat gemaach?"
  
  "Vents," sot Lauren. "Heizungssystem, Klimaanlag, sou eppes. Obwuel, vläicht, iergendwou sinn Wëssenschaftler an hire Laboratoiren gespaart. Gitt der Aart vun der Ariichtung, wäert net all Laboratoire oder Lageranlag mam Haaptknot verbonne sinn.
  
  "Okay," sot Hayden. "Also firwat? Wat hunn se erreecht andeems se dat ganzt Personal schlofen?
  
  Eng nei Stëmm ass an hiert Gespréich agebrach, net duerch de Kommunikatiounssystem, mä duerch eng Aart vu Lautsprechersystem, dee wuel dat ganzt Gebai ofgedeckt huet.
  
  "Bass du hei? Wat iwwer de Rescht? Oh gutt. Da kënne mir an ongeféier zwielef Sekonnen ufänken.
  
  Den Drake huet sech séier ëmgedréit an d'Dier gekuckt. Dem Lauren seng Stëmm ass wéi eng Gezäitewell duerch de Kommunikator geschloen.
  
  "Mir kommen méi no! Ech mengen d'Israeli. Loosst eis elo direkt duerchbriechen. An d'Schweden!"
  
  "Wann et jeemools eng Plaz wier, wou et kee Gewierkampf gouf..." huet d'Alicia drop higewisen.
  
  D'Schéisserei huet schonn ugefaangen; D'Dallas Polizisten waren ouni Zweifel op der Spur vun den Infiltrateuren. Trotzdem ass d'Attack onheemlech séier geschitt. Den Drake war schonn duerch d'Gang erofgaang an huet sech mat sengem Kommunikator verbonnen, en Noutstoppcode gefrot, deen déi meescht vun den Interieur Dieren opmaache géif. Dee Moment ass eng grouss Rei vu Fënstere hannert der éischter Rei vun Dieren explodéiert, d'Granaten hunn séier déi dräifach Verglasung zerstéiert. Den Drake huet gesinn, datt de razur-scharfe Schrapnel an enger déidlecher, onsstoppbarer Welle explodéiert, an d'Zëmmer sprëtzen. Shards agebaut an all Uewerfläch. Interieur Partitionen an Büro Fënstere sinn och gebrach oder drooping. Den Drake huet d'Waff op d'Dieren geriicht.
  
  Dem Lauren seng Stëmm: "Zwee, dräi, fënnef, aacht, siwen."
  
  Hien huet séier d'Iwwerschrëft Code aginn, dunn duerch et gelaf, gefollegt vun de Rescht vun der Equipe. Et waren iwwerall Kierper, déi vum Schlofgas onbewosst gemaach goufen.
  
  "Ass et sécher fir eis eis Masken ofzehuelen?" hie gefrot.
  
  Hayden iwwerwaacht Loftqualitéit. "Ech recommandéieren et net. Jo, et ass elo kloer, mä wien de Gas agefouert huet, konnt et nach eng Kéier maachen.
  
  "Mat der Schlëmmst," Dahl dobäi.
  
  "Verdammt".
  
  Den Drake huet Feier opgemaach wéi hien maskéiert Figuren gesinn huet erakommen. Fënnef gläichzäiteg, also si ware wahrscheinlech Russen, déi sech vun hire Kugel befreien hunn an net egal sinn, wien se ënnerwee verletzt hunn. Den Drake huet een op der Weste geschloen, de Rescht ass fortgelaf.
  
  "Ech mengen, mir kënne mat Vertraue soen datt d'russesch Equipe net ënner Regierungssanktiounen ass. Keng Regierung a senger richteger Verstand wier domat averstanen."
  
  Kinimaka huet gelaacht. "Mir schwätzen hei Russen, Frënd. Schwéier ze soen."
  
  "A wa se geduecht hunn, si kéinten domat fortkommen," sot de Kenzie. "Och Israel."
  
  Den Drake huet sech hannert den Dësch geflücht. D'Trennen ronderëm de Perimeter vun dësem internen Labyrinth vu Büroen waren am beschten flou. Si musse weider bewegen.
  
  Hien huet dem Alicia a May gewénkt wéi hie laanschtgaangen ass. "Lauren," sot hien. "Wësse mir wou déi biologesch Waffen sinn?"
  
  "Nach net. Awer d'Informatioun kënnt."
  
  Den Drake huet eng Grimasse gemaach. Déi mäerderesch Bürokraten hunn wahrscheinlech d'Liewenskäschte géint d'Recetten gewien. Den Hayden ass laanscht gedréckt. "Gitt méi déif," sot si. "Also wäert et sinn."
  
  D'Russen hunn op d'Bannenbüroen geschoss. D'Kugel hunn duerch d'Glasfaserhaut zerräissen, sou datt d'Panelen zesummegebrach sinn an d'Aluminiumstécker iwwerall fléien. Den Drake huet de Kapp net opgehuewen. Den Hayden ass no vir gekropt.
  
  Den Drake huet tëscht den Dreck gekuckt. "Ech ka meng Siicht net op si kréien."
  
  Dahl souz aus enger anerer Siicht. "Ech kann". Hien huet gebrannt; de Mann ass gefall, mee den Dahl huet de Kapp grujeleg gerëselt.
  
  "West. Nach fënnef staark.
  
  D'Lauren huet den Uruff ofgeschloss. "Just e Stéck Informatioun, Leit. De Kommando, deen de Schlofagent fräigelooss huet, koum definitiv aus dem Gebai."
  
  "Hutt et," sot Hayden. "Lauren, wou sinn d'Schweden?"
  
  Rou, dann: "Vun der Aart a Weis wéi se erakoum, géif ech soen vun der anerer Säit vum Gebai, riicht op Iech."
  
  "Verdammt, da musse mer als éischt op den zentrale Punkt kommen. Unzehuelen datt dëst de Wee erof op déi ënnescht Niveauen ass, Lauren?
  
  "Jo, awer mir wëssen nach net wou déi biologesch Waffen sinn."
  
  "Et ass do ënnen," sot Hayden. "Si missten domm sinn fir et soss anzwousch ze späicheren."
  
  Den Drake huet dem Dahl geknuppt. "Bass du ok?"
  
  "Natierlech. Awer wéi Dir virdru gesot hutt, keng Regierung hätt dësen Attack autoriséiert.
  
  "Elo mengt Dir datt d'Schweden onofhängeg handelen?"
  
  Den Dahl huet gefroot, awer näischt gesot. Zu deem Zäitpunkt war alles méiglech, an déi nei Offenbarung, datt den Uerder nach ëmmer a Betrib wier, op eng modern Infrastruktur aktualiséiert, huet och Froezeechen op der ganzer Säit gesat. Wéivill Schrëtt si virun eis?
  
  An déi véiert? Wann den Honger dech net iwwerhëlt, wäert den Doud!
  
  Den Drake huet sech ëmgedréint. Kinimaka ass op déi wäit Säit vum Büro gekräizt an huet sech géint d'äusseren Mauer gedréckt, gefollegt vum Smith wéi se op den zentrale Zentrum konvergéiert hunn. Den Hayden, d'Mai an de Yorgi sinn duerch d'Mëtt geklommen. Den Drake huet Schoss nom Schoss geschoss fir d'Russen op de Buedem ze knipsen. De Kenzi huet ënnert hinnen gekräizt, eng Pistoul geknuppt, awer trotzdem grujeleg ausgesinn. Dat aarmt Meedchen huet hir Katana gefeelt.
  
  Den Drake erreecht d'Enn vum oppene Büroberäich. Den Hayden war schonn do, kuckt ronderëm den oppene Raum, deen op d'Liftbank gefouert huet an e weidert grousst Gebitt vun de Büroen doriwwer eraus. Et waren Schweden iergendwou do.
  
  "Ech haassen Iech schlecht Nouvellen ze ginn," sot Lauren an hir Oueren. "Awer d'Israeli hunn och just en Duerchbroch gemaach. Dëst ass eng Krichszone. Du bass verdammt Gléck do ze sinn. "
  
  Elo ass de Kensi zréck. "Ech bezweifelen eescht datt d'Israeli d'Ënnerstëtzung vun der Regierung hunn. Awer ech gleewen datt dëst Spezial Kräfte sinn. Hutt Dir keng Ënnerstëtzung?"
  
  "Ënnerwee. E Boot voll domat. Ech hu keng Ahnung wéi dës Équipen erwaarden datt se méi spéit erauskommen.
  
  "Dir gleeft dat net," sot de Kensi. "Et gëtt ëmmer e Wee. Dir musst ufänken Affer sécher hei ze halen. Gitt hinnen déi Hëllef déi se brauchen."
  
  Den Hayden ass zréck. "Entschëllegt, ech kann nach net domat averstanen. Mir wëssen net mat wat mir ze dinn hunn. Mir wëssen net ob den Uerder eppes méi déidlecher fräigelooss huet.
  
  "Ass dat net e Grond fir se erauszekommen?"
  
  "Den Uerder wëll vläicht datt mir dat maachen. Maacht d'Dieren op."
  
  "Mmm, Dude," sot Alicia. "Een Idiot huet d'Fënstere schonn opgemaach."
  
  Den Hayden huet doriwwer geduecht. "Verdammt, du hues Recht, mee dat mécht et nëmme méi schlëmm. Wat ass wann den Uerder säi Plo ass eppes déidlechs uechter Dallas ze befreien?
  
  Den Drake huet an d'Lifter gekuckt. "Mir musse wëssen, wou déi fucking Biowaffen ass."
  
  D'Kugel sinn op de russesche Kontingent explodéiert an hunn et zu engem "Papier-Mâché" aus verschiddene Panelen ëmgewandelt. D'Breetartikele sinn an d'Loft geflunn: e Bläistëft, en Telefon, e ganze Stack Pabeier.
  
  D'Equipe ass gelant.
  
  Dem Lauren seng Stëmm war kaum héieren. "Ënnerlevel véier, Labo 7. Do ass et. Begann dech!"
  
  
  KAPITEL Nénganzwanzeg
  
  
  Mat enger Rei Lifter als Schëld géint d'Schweden, huet d'SPEAR-Team e konstante Feier op d'Russen gehalen, wéi se op d'Stoldieren gerannt sinn. Hayden a Jorgi goufen fräigelooss, während Kinimaka a Smith no de Schwede gekëmmert hunn an de Rescht vun der Equipe sech op d'Russen konzentréiert.
  
  Den Hayden huet de Knäppchen mam Label SL4 gedréckt.
  
  Wann d'Lifter geklappt hunn, ass de Sound duerch schwéier Schéiss verluer. Den Drake huet duckt, awer de Feind huet et nach ëmmer fäerdeg bruecht Feier zréckzebréngen an no vir ze kräischen, ronderëm Dësch no Dësch ze beweegen a méi staark Objete benotzt fir hannert hinnen ze Cover. Och do ass ee Mann mat enger Kugel am Kapp gefall. En aneren huet vu Péng gejaut wéi hie geflücht war, an en aneren gouf an d'Been geschoss. Trotzdem si si komm.
  
  Luuchten blénken iwwer d'Metalldieren an dunn hunn se opgemaach. Hayden sprang an an de Rescht vun der Equipe duerno. Et war schwéier fir si, awer si hunn et duerchgesat.
  
  Den Drake gouf géint den Dahl gedréckt, den Hong Konger tëscht hinnen.
  
  D'Alicia huet de Kinn op sengem Réck geluecht. "Wien ass dat hannert mir? Mat wanderen Fanger?
  
  "Ech sinn et". De Kenzi huet gejaut wéi de knappe Raum se erapresst huet, kee Raum fir Bewegung hannerlooss wéi et op den Niveau véier eropgeet. "Awer meng Hänn si ronderëm den Hals agespaart. Iwwerraschend sinn meng Fanger och do." Si huet hinnen gewénkt.
  
  Alicia gefillt Bewegung. "Ma, een huet mir eppes an den Arsch gestoppt. An et ass keng Bananen."
  
  "Oh, et muss ech sinn," sot de Yorgi. "Ma, dëst ass meng Waff."
  
  D'Alicia huet eng Wenkbrau opgehuewen. "Deng Pistoul, richteg?"
  
  "Meng Waff. Meng Waff, dat ass wat ech mengen."
  
  "Ass et voll gelueden?"
  
  "Alicia..." huet den Drake gewarnt.
  
  "Mmm, jo, dat ass wéi et soll sinn."
  
  "Da muss ech besser net réckelen. Mir wëllen net datt et elo an esou engem agespaarte Raum funktionnéiert, oder?
  
  Glécklecherweis, grad wéi d'Kensi ausgesäit wéi si amgaang eng pittige Äntwert ze ginn, huet de Lift gestoppt an huet en Arrivée Sound gemaach. D'Dieren sinn opgaang an d'Equipe ass praktesch an de Gank eraus gefall. Drake gescannt d'Maueren fir en Zeechen. Do war natierlech näischt.
  
  "Wou ass Lab 7?"
  
  "Riets riets, drëtt Dier laanscht," sot Lauren.
  
  "Perfekt".
  
  Den Dahl ass virgaang, nach ëmmer virsiichteg, awer ausgesinn zouversiichtlech. D'Drohung war gréisstendeels méi grouss, awer den Drake huet ni ee Moment vergiess de Grond firwat se hei waren. D'Uerdnung vum leschten Uerteel. Wat hunn se nach geplangt?
  
  De Yorgi huet seng Mask ofgeholl, no Loft gehascht. De Kensi ass dobäi komm, huet d'Regele gebrach, an dunn ass de Smith nogaang, an dem Hayden en eidele Bléck ginn, wéi si hir Waffen hëlleflos opgeriicht huet.
  
  "Rebellen," sot den Dahl a geet weider.
  
  "Ech géif Crooks soen," sot Kenzi. "Kléngt besser."
  
  Si stoung nieft him.
  
  "Wann ech net sou gutt disziplinéiert wier, géif ech verdammt mat Iech bäitrieden."
  
  "Maach der keng Suergen. Mir kënnen dru schaffen."
  
  Den Drake huet si vun hannen gedréckt. "Dir wësst datt hien an d'Privatschoul gaang ass, oder net, Kenz? Dir wäert hien ni briechen."
  
  "De Mossad huet seng eege Methoden."
  
  Den Dahl huet iwwer d'Schëller gekuckt. "Géift Dir zwee zoumaachen? Ech probéieren ze konzentréieren."
  
  "Kuckt wat ech mengen?" sot den Drake.
  
  "Konzentréieren op wat?" Alicia gefrot. "Nummer eent bis véier?"
  
  "Hei si mir," sot Dahl. "Laboratoire 7".
  
  "Berechent Dir alles selwer, Torsti? Waart, ech mengen ech hunn iergendwou e Sticker.
  
  Den Hayden ass no vir gedréckt. "Formatioun, Leit. Zréck kucken. Opgepasst op d'Lifter op béide Säiten. Ech brauch d'Lauren um Telefon fir mech mat der Biowaffe ze verbannen, an ech brauch de Labo fir sécher ze sinn. Denkt Dir, Dir kënnt et maachen?"
  
  Ouni Paus si si verspreet an hunn hir Positiounen ageholl. Den Drake an den Hayden hu missen eleng an de Laboratoire kommen. Si sinn fir d'éischt an de baussenzege Büro erakomm, dee mat Ëmgeréits bestrooft war, all verfügbar Uewerfläch mat allerhand Tools bedeckt. Den Drake hat keng Ahnung wat se waren, awer si hu vital an deier ausgesinn.
  
  Hannert der Glasmauer war en banneschten, séchere Raum.
  
  "Lauren," sot hien. "Laboratoire 7 besteet aus zwee Zëmmeren. Extern an intern. Den Interieur ass méiglecherweis e chemesche Kontrollraum dee versiegelt a fräigelooss ka ginn.
  
  Näischt. Kommunikatioun war disconnected.
  
  Den Drake huet den Hayden ugesinn. "Wat der-"
  
  "Entschëllegt, Matt. Hayden. Laboratoiren sinn ëmmer Frequenz geschützt, sou Signaler kënnen net an an eraus kommen. Lab 7 ass op engem aneren Niveau wéi de Rescht vun der Ariichtung, an et huet eis eng Zäit gedauert fir déi zousätzlech Sécherheet auszeschalten.
  
  "Maacht keng Suergen," sot Hayden. "Wou goen?"
  
  "Bannenraum. Do soll e Glaskabinett sinn. Gesitt Dir dat?"
  
  Den Drake ass op déi grouss Glasmauer geklommen. "Jo. Direkt am wäiten Eck."
  
  "Biologesch Waffen sinn offensichtlech net Waffen-ähnlech. Et soll an engem Canister ongeféier d'Gréisst vun enger Kaffisfläsch gespäichert ginn. Et kann duerch de Code PD777 identifizéiert ginn. Huet dat?"
  
  "Verstoen". Hien ass op d'Diercode Panel gaang an huet den Iwwerschreidencode geschloen. "Näischt". Hien huet gesucht. "Konnt dëse Raum en anere Code hunn?"
  
  "Loosst mech erausfannen. De Problem ass, datt all d'Chefen, Techniker an Labo Assistenten do mat Iech schlofen.
  
  "Fir d'Russen, d'Schweden an d'Israeli net ze schwätzen. Begann dech".
  
  Den Drake huet nogelauschtert wéi den Hayden mat der Equipe konsultéiert huet. Alles war roueg, schrecklech sou. De Smith huet dunn duerch seng Komm.
  
  "Bewegung op der Osttrap. Hei kommen se!"
  
  "Ech hunn d'Bewegung op der westlecher entdeckt," huet May gemellt. "Begann dech".
  
  "Halt dës Liften," sot Hayden. "Mir wäerte se ganz séier brauchen."
  
  Den Drake huet geduecht fir duerch d'Glas ze schéissen. Keen Zweifel wier et bulletproof a potenziell geféierlech. De baussenzege Raum enthält och Glaskabinetten mat Reagenzglieser a Kanisteren, déi all Zuel vu Gëfte enthalen kënnen.
  
  D'Lauren huet en neie Code geruff. Den Drake huet him geschloen. D'Dier ass opgaang. Hien ass op de wäitste Enn vum Raum gelaf, huet de Kleederschaf opgemaach an ugefaang no der Kanister ze sichen. Den Hayden gouf hannerlooss. Wärend de Réck ofdeckt, hält all Teammember deen nächsten a Siicht.
  
  Den Drake ass duerch Canister no Canister gaangen. Jiddereen hat en Ofdréck vu schwaarzen, fett Buschtawen an Zuelen op et, a si waren ausseruerdentlech. Eng Minutt ass vergaang. De Smith huet d'Trap opgemaach, a May huet datselwecht e puer Sekonnen méi spéit gemaach. Si goufen ugegraff, a bieden datt keen idiotesch genuch wier fir eng Granat an de Kampf ze schécken.
  
  "Verstoen!"
  
  Hien huet de Container opgeholl, eng hallef Sekonn gedauert fir sech z'erënneren datt et eng biologesch Waff enthält, déi op d'mannst Amerika zerstéiere konnt, an huet en ënner sengem Aarm gestoppt. "Et ass Zäit ze goen".
  
  Als een, koordinéiert, hunn se ugefaang zréckzéien. De May an de Smith hunn d'Trap iwwerdeckt bis den Drake an den Hayden d'Gang erreecht hunn, an dunn hunn d'Yorgi an den Dal se ofgedeckt. Mee a Smith hu sech séier zréckgezunn wéi d'Alicia de Liftknäppchen gedréckt huet.
  
  D'Dieren sinn direkt opgaang.
  
  "Méi séier!" - huet d'Mai gejaut, séier um Eck erschéngen. "Si sinn e puer Sekonnen hannert mir."
  
  Si huet d'Feier zréckginn, se op de Buedem gepecht.
  
  De Smith huet en anere Wee gemaach, elo vum Dahl bedeckt, béid Männer hu sech op d'Dieren zréckgezunn.
  
  An dunn hunn d'Alarmer ugefaang ze kléngen, e mächtege Horn-ähnlechen Brühl, deen d'Ouere gefëllt huet an d'Sënner an d'Overdrive geschéckt huet.
  
  "Wat ass dat?" Drake gejaut.
  
  "Nee. Oh nee!" D'Lauren huet zréck gejaut. "Gitt dovun aus. Kommt elo eraus! Si hunn just eppes an de System verëffentlecht. Si huet gestoppt. "Oh mäi Gott ... et ass Sarin."
  
  Et war schonn duerch d'Lüften am Daach vum Gang an d'Säitventile vum Lift gegoss.
  
  
  KAPITEL Drësseg
  
  
  Den Drake huet déi initial Welle vun Angscht ënnerdréckt beim Ernimmen vum Numm Sarin. Hie wousst datt et déidlech war. Ech wousst, datt et eng Mass Zerstéierungswaff ugesi gouf. Hie wousst datt Smith, Yorgi a Kenzi hir Masken ofgeholl hunn.
  
  An hien huet gesinn, wat gesot gouf, eng faarweg, ouni Geroch ze sinn, déi duerch d'Lüften leeft.
  
  "Ech hunn ni gezweiwelt datt si Sarin hei gelagert hunn." Hayden attackéiert Yorgi. "Awer dëst ..." Si huet seng Mask gegraff.
  
  Den Drake wousst datt bal alles ka manipuléiert, konstruéiert oder souguer nei virgestallt ginn. Déi eenzeg Aschränkung war Phantasie. De flëssege Nerve Agent war onendlech flexibel. Elo war hie mat all senger Kraaft op de Kenzi gerannt, awer hien huet gesinn, datt d'Alicia an d'May schonn do waren. D'israelesch Fra hat eng Mask un, awer hir Ae ware scho zou an hire Kierper war schwaach.
  
  Sarin kann an enger bis zéng Minutten ëmbréngen, ofhängeg vun der Dosis.
  
  "Nee," sot den Drake. "Nee nee nee".
  
  De Smith rutscht d'Säit vum Lift erof, scho bewosstlos, ier den Dahl et fäerdeg bruecht huet d'Mask ganz iwwer säi Gesiicht ze zéien.
  
  De Lift ass eropgaang, zréck op den éischte Stack.
  
  "Wat solle mir maachen?" Den Hayden huet iwwer d'Comms geruff. "Wéi vill Zäit hunn se?"
  
  "WHO?" D'Lauren huet natierlech geäntwert. "Wie gouf verletzt?"
  
  "Fannt just eng verdammt Laborrat oder en Dokter a sot eis wat mir maache sollen!"
  
  De Kinimaka huet de Smith op seng Schëller gehuewen wéi d'Dieren opgemaach goufen. Den Drake huet gesinn datt hien amgaang ass eraus ze lafen, ass dunn als éischt eran gerannt, wousst datt den Hawaiian wahrscheinlech déi waarden Schwede, Russen an Israelien vergiess hat. Hien huet direkt gesinn, wat e schwaache Damp ausgesäit, deen duerch all d'Héichniveau Ventilatioune seet. Säin Häerz ass gefall. "Et gouf och hei verëffentlecht."
  
  "De ganze Komplex," sot Lauren. "Ech hunn e Labo Techniker hei."
  
  "Ech brauch hien net," Kinimaka Otem. "Mir brauchen Atropin. Wou ass dat verdammt Atropin?
  
  Eng nei Stëmm koum op der Linn. "Wéi vill Leit sinn infizéiert ginn? An op wéi engem Niveau?"
  
  Den Drake huet d'Géigend gescannt a lafe fir Cover, a riicht seng Waff. D'Alicia huet hien ënnerstëtzt. Beweegung viraus huet hinnen ophalen.
  
  "An d'Häll mat dësem!" Den Hayden huet gekrasch. "Mir hunn dräi vun eisen eegenen an Dosende vu Leit, déi scho onbewosst am Laboratoire sinn. Dir musst heihinner kommen mat dem Antidot, an Dir musst et elo maachen!"
  
  "Sarin ass fatal," sot de Mann. "Awer et kann eng Stonn daueren fir ëmzebréngen. Mir sinn um richtege Wee, gleeft mir. Mir ware prett fir dëst. Sot mir, hunn d'Affer Schwieregkeeten ze otmen?"
  
  Den Drake huet zréck gekuckt. Hayden huet e Moment ze kontrolléieren. "Jo," sot si mat engem Klump am Hals. "Jo et ass".
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi den Dal op de Kenzi gaang ass, si sanft vun der Alicia ewech gezunn an hatt a sengen Äerm gekrasch huet. Hien huet direkt op Kinimaka gekuckt. Keen aneren. Néierens soss. D'Welt ass verschwonnen, an nëmmen eng Saach ass um Schwede säi Gewësse bliwwen.
  
  "Mano. Wat solle mir maachen?"
  
  Déi grouss Hawaiianer huet geschnauft. "Atropin an den Auto-Injector."
  
  D'Stëmm huet direkt geäntwert. "Medezinesch Bucht sinn op all Stack. All Fach enthält verschidde Antidote, an Atropin ass ee vun hinnen. Do fannt Dir och automatesch Injektoren. Stiech et einfach an den Oberschenkelmuskel."
  
  "Ech weess wat ze maachen!"
  
  Den Drake huet op den Techniker gewaart fir dem Kinimaka ze soen, wou hie soll goen, dunn ass hien als éischt gaangen. Kee schläichen ronderëm, keen Dodging um Dëscher; dës Kéier waren se Kapp eraus, ënnerstëtzen hir gefall Frënn, erausfuerderen all schlëmm Natioun domm genuch fir se opzehuelen. De Buedem war nach ëmmer mat Läiche bestrooft, nëmmen elo waren dës schlofe Kierper opgerullt, vu Péng gefoltert, e puer hu scho gerëselt.
  
  D'Entréesdiere goufen zerstéiert. Männer a Masken a Kostüm si bannen gerannt.
  
  Den Drake huet säi Stull op d'Säit gestoppt an huet dunn d'medizinesch Bucht an engem vun den Ecker vum Raum gemierkt. Hien ass gelaf. Riets louch de Kierper vum Russ, deen am Kevlar gekleet ass, deen op si geschoss haten. Zwee méi leien nieft him; si hunn convulséiert a gestuerwen. Sarin huet hinnen och schwéier getraff. Déi chemesch Verëffentlechung huet effektiv d'Schluecht gestoppt an de SPIR huet nach ëmmer déi biologesch Waff.
  
  Den Hayden ass no vir gerannt ouni eng Waff a sengen Hänn an huet d'Dier an d'medizinesch Bucht opgemaach. Bannen, virun hinnen stoungen eng Dosen Ampullen mat glänzender Flëssegkeet gefëllt. Si waren kloer markéiert, a Kinimaka huet op d'Atropin gejaut; D'Mai huet den Auto-Injektor erausgezunn a gefëllt. De Kinimaka huet eng Nadel an dem Smith säi Gesiicht gestoppt just Sekonne ier den Dal datselwecht mam Kenzie gemaach huet. D'Alicia an d'Mai hu sech mam Yorgi beschäftegt, an dunn huet d'Team sech erofgefall, erschöpft, numm, Angscht datt d'Hoffnung, déi hir Häerzer gefëllt hat, elo sou verzweifelt ausgesäit.
  
  Minutte vergaangen. Den Drake huet sech op Kinimaka gedréint. "Wat ass elo lass?"
  
  "Ma, Atropin blockéiert d'Effekter vu Sarin. Si mussen sech ëmdréinen."
  
  "Kuckt op Nebenwirkungen," sot den Techniker. "Basis Halluzinatiounen. Awer Schwindel, Iwwelzegkeet, verschwonnene Visioun ..."
  
  "Maacht keng Suergen," sot Alicia. "Et gëtt näischt Schlëmmeres wéi e Pub Mëttegiessen fir Team SPEAR."
  
  "Dréchene Mond. Erhéicht Häerzfrequenz ..."
  
  "Jo."
  
  E puer Minutte méi vergaangen, an den Drake huet hëlleflos op d'Gesiicht vum Yorga gestierzt, a wënscht honnert Mol an der Sekonn op d'mannst e Tropfen vum Liewen fir hien zréckzekommen. Den Hayden huet den Techniker gefrot ob si de Sarin aus dem System kéinte läschen an jidderengem erlaben hir Masken ze läschen, awer d'Situatioun war kaum ënner Kontroll. Wien de Sarin fräigelooss huet, kann nach aner Pläng hunn.
  
  "Mir sinn elo och am System," huet d'Lauren hinnen verséchert. "Den FBI huet e puer héich-Niveau Computerwëssenschaftler festgehalen, déi sech fir eng Zäit an dësem Fall gegruewen hunn."
  
  "All Neiegkeeten iwwer aner Spezialkräftenteams?" Hayden gefrot.
  
  "Mir mengen et. Ech kréien just Bestätegung. Do ass alles e bësse konfus."
  
  Den Drake huet dem Yorgi seng Wang geklappt, riets vu senger Mask. "Sot mir doriwwer".
  
  De Russ huet liicht gerührt, seng Hänn opgehuewen. Seng Ae fléien op an hien huet riichtaus op den Drake gekuckt. Hien huet Houscht a probéiert seng Mask ofzehuelen, awer den Drake huet se op der Plaz gehalen. Mat oder ouni Atropin ass et am beschten näischt dem Zoufall iwwerloossen. Smith huet och gekämpft, an dann Kenzie; Den Dahl huet e laangen, hörbaren Erliichterungszuch erausginn. D'Equipe huet d'Chance genotzt fir e kuerzen, schwaache Laachen auszetauschen.
  
  "Loosst eis se an d'Loft kréien," sot den Hayden. "Mir sinn hei fäerdeg fir haut."
  
  D'Lauren huet erëm kontaktéiert. "Gitt alles gutt mat hinnen? Alleguer?" Si hat nach ëmmer keng Ahnung wien infizéiert war.
  
  "Bis elo sou gutt, Léift," sot den Drake. "Obwuel et gutt wier en Dokter ze iwwerpréiwen."
  
  "Mir hunn eng Dose vun hinnen hei."
  
  "Ech kommen elo bei Iech," sot den Hayden.
  
  D'Equipe regruppéiert an géigesäiteg gehollef aus der Dier eraus. Den Hayden huet d'Bio-Waff op hir Këscht geknuppt, net emol sécher wien hatt vertraue konnt. Si huet dem Lauren eng Fro iwwer d'Comms gefrot.
  
  "Hie muss zu Dallas a Sécherheet bruecht ginn," sot Lauren. "Hei hunn ech d'Detailer. Si waarden op dech."
  
  Den Hayden huet den Drake mat midden Aen hannert senger Mask gekuckt.
  
  Et geet ni op.
  
  Den Drake wousst genau wat hatt geduecht huet. Wéi se an d'Noutruff ukomm sinn, hir Masken ewechgeholl hunn an d'Lauren fonnt hunn, hu se ugefaang e bësse méi ausgerout ze fillen. Den Drake huet gär waarme Kaffi bei him bruecht an d'Alicia huet fir eng Fläsch Waasser geblot. D'Mai huet hir d'Glas geholl, e Schlupp geholl, dunn invitéiert e Schlupp aus der gebrauchter Fläsch ze huelen.
  
  Kenzi erreecht eraus an huet et aus Mee a gesouch. "Firwat gesinn ech dech véier?"
  
  D'Alicia huet hir Waasser zréckginn. "Also, nach lieweg? Hey, zielt dat als Dräier?
  
  Den Drake huet nogekuckt. "Wësst Dir eppes? Ech weess wann et Zäit ass dës Aarbecht opzehalen, wann Dir zwee ophalen ze probéieren all aner ze pissen. Da ginn ech an d'Pensioun."
  
  D'Lauren ass e Moment vum Smith fortgaang wéi e Barrage vun Informatioun hiren zentrale Kommunikatiounssystem getraff huet. Dëst beinhalt d'Kommunikatioune vum onrouege Guy zu Washington, der lokaler Operatioun zu Dallas, an, a mannerem Ausmooss, dem Verteidegungsminister.
  
  Si huet hir Hand gewénkt fir de Grupp ze lauschteren ier se sech drun erënnert datt si d'Verbindung benotze kéint. "Hey, äh, gutt, hallo. Ech ginn Iech eng Adress zu Dallas an Dir sollt ënnerwee sinn. Wat méi laang dës biologesch Waffen an der Natur bleiwen, wat d'Gefor méi grouss ass. Elo hu mir eng kleng Erklärung. Et schéngt, datt den ursprénglechen Tranquilizer, dee verwalt gouf fir bal jiddereen ze beaflossen, deen am Labo schafft, iwwer redundante Code ausgeléist gouf soubal Dir dem Geronimo säi Sarg opgemaach huet. Si schéngen ze denken datt de Kult elo nach net existéiert, awer op d'mannst eng Persoun schafft nach ëmmer fir si. Sarin war och vum selwechte Code aktivéiert an, ouni Zweiwel, vun der selwechter Persoun. Insider? Vläicht. Awer net vergiessen datt mir d'Schutzschirmer vum Laboratoire hu missen ewechhuelen fir datt d'Signal dobanne kënnt.
  
  "Dir musst sécherstellen datt d'Leit net fortgoen ier de Schlofagent seng Aarbecht mécht," sot Hayden.
  
  "Op him. Mä dat ass net alles. D'Läiche goufen gezielt." Si huet en Otem geholl. "Eis Laboratoire Personal an onschëlleg Zivilisten hunn eng gutt Aarbecht gemaach. Si schéngen all op Atropin ze reagéieren. Et gëtt ugeholl datt well se um Buedem geschlof hunn, si nëmme schwaach Dosen kruten an d'Hëllef koum séier. Elo gëtt et kee Problem mat der Identifikatioun, awer well mir d'Positioune vun de Russen a Schwede wossten, musse mir dovun ausgoen, datt mir Recht hunn. Dräi Russe goufen ëmbruecht, zwee goufen vermësst. Zwee Schwede sinn dout, een gëtt vermësst. An dräi Israeli sinn gestuerwen, zwee goufen vermësst.
  
  "Si kruten net Atropin?" Dahl gefrot besuergt.
  
  "Natierlech hunn se et gemaach, awer no den Zivilisten. An et huet se wierklech méi aggressiv getraff.
  
  Zu dësem Zäitpunkt waren de Smith, de Yorgi an de Kenzi op de Féiss, ausgesinn ausgerout a gär no Aktioun. Den Drake huet sech gefrot ob dëst ee vun den uewe genannten Nebenwirkungen kéint sinn.
  
  "Yorgi," sot hien. "Kuckt d'Alicia. Wat gesitt Dir?"
  
  De Russ huet gelaacht. "Glace a waarme Chili?"
  
  Den Drake huet gelaacht. "Hien ass OK".
  
  D'Alicia huet déif gefroot. "Wat der Däiwel heescht dat. Yogi? Yogi? Komm, Frënd. Dir wësst datt ech dech gär hunn, awer wann Dir d'Bounen net spillt, muss ech dech ëmbréngen.
  
  Den Drake huet hatt op d'waart Autoen gezunn. "Gutt gemaach meng Léift, Dir hutt just säi Punkt bewisen."
  
  
  KAPITEL Drësseg-EEN
  
  
  Geschwindegkeet war hire Choix, hire Retter, hire Gott, an hire beschte Wee fir elo um Liewen ze bleiwen.
  
  Si hu keng Illusionen iwwer dat wat op hinnen op hirem Wee op Dallas erwaarde kéint. Et war egal wéivill Polizisten gehollef hunn; egal wéivill FBI SUVs an SWAT Camionetten der Streck, d'Leit si konfrontéiert waren e puer vun de beschten op der Welt, a si géifen e Wee eraus fannen.
  
  Ofhängeg fir wien se tatsächlech geschafft hunn.
  
  Den Drake huet d'Gefierer gesinn, déi se fir déi kuerz Rees duerch Dallas geliwwert hunn - zwee vun der Regierung erausginn Gefierer mat Véierradantrieb - an huet op d'Brems geschloen.
  
  "Dëst wäert wierklech net schaffen."
  
  Erënnere mech un de Parking a säin Inhalt, huet hien a Richtung e puer Parkplaze bei der Sortie wénken.
  
  "Si wäerten".
  
  D'Lauren huet hiren Accord ausgedréckt. "Ech froen den FBI dëst no ze kucken."
  
  "Schnell". Den Drake war schonn an déi Richtung. "Alles? Lued de Fuck op. Mir brauche geschwënn all Munitioun déi mir hunn."
  
  Mam Hayden am Zentrum si si op d'Autoen gerannt, e schwaarze Stealth-faarwege Dodge Challenger an e hellblo Mustang mat zwee wäisse Sträifen laanscht d'Kapitel. Den Dahl huet den Mustang geännert, wat super war well den Drake den Challenger wollt. D'Police Autoen hu sech fortgeschloen, sech virbereet fir eng Streck duerch den Zentrum vun Dallas ze läschen. Den Helikopter hover an der Géigend, huet gewarnt datt et héich wahrscheinlech vun SWAT Teams erofgeschoss gëtt. Béid Autoe waren nei genuch fir gehackt ze ginn - den FBI huet d'Schlësselen net gebraucht.
  
  Den Drake ass mam Yorgi geklomm, deen de Passagéiersëtz geholl huet, Hayden, Alicia a May. Hien huet de Motor gestart, glécklech lächelt.
  
  "Dëst," sot hien, "ass de Klang fir deen ech moies viru sechs aus dem Bett géif opstoen."
  
  Alicia huet et ignoréiert. Si huet sech un seng Kandheet gewinnt an huet jidderee kennen gelooss.
  
  Den Drake huet de Motor ugefaangen. Den Dahl huet de Mustang nieft him ugefaangen an déi zwee Männer hunn duerch zwou Reien Fënstere gegrinst, endlech zesummen.
  
  Den Hayden huet de Canister op de Réck vu sengem Sëtz geklappt. "Biologesch Waffen".
  
  "Mmm, jo. Gutt."
  
  Hien huet sech op de Buedem gedréckt, d'Steierrad gedréint an den Auto an déi schmuel Plaz vum Parking geréiert an op d'Ausfahrt gerannt. Den Auto ass op den ongläichen Trëttoir gesprongen, d'Frontlift an d'Réckschrauwen. Sparks fléien.
  
  Hannert dem Drake huet den Dahl d'Funken iwwer seng Windschutzscheed gesinn, déi him fir eng Sekonn am Feier verschount hunn. Natierlech war hien net frou.
  
  "Keenell, Drake. Hutt Dir probéiert an dëst ze kommen?"
  
  "Fuert just,"Hayden geäntwert. "Dat séchert Gebai ass nëmmen néng Minutten ewech."
  
  "Jo, vläicht op der Rennstreck," sot Smith. "Awer dëst ass Dallas, an dës zwee sinn net Racer."
  
  "Wëlls du schéissen, Lancelot?" Den Drake huet geruff. "Klot iwwer dëse Schwed an huelt hien."
  
  "Et ass egal".
  
  "Du bass rosen?" Alicia ass dobäi. "Natierlech net, Lancelot."
  
  "Kënne mir -" Den Hayden huet nach eng Kéier probéiert.
  
  Dem Lauren seng Stëmm huet hir eege erdronk. "De Feind kënnt no," sot si, dann: "Gitt net erschoss, Lancelot."
  
  Den Drake huet bedeitend Iwwersteerung ofgehalen andeems hien seng Lenkung ofgeschaaft huet a béid Bunnen vun der Strooss benotzt. E Policeauto stoung virun, an huet verhënnert datt aner Chauffeuren hire Wee fueren. D'Challenger si laanscht d'Kräizung gefuer, elo vun Héichhaiser ëmgi. De Mustang ass eng hallef Sekonn méi spéit iwwergaang, an huet dem Dodge säin hënneschte Fender knapp vermësst. Den Drake huet am Réckspigel gekuckt an alles wat hie gesinn huet war dem Dahl seng gebrannt Zänn.
  
  "Elo weess ech wéi et ass vun engem Hai gejot ze ginn."
  
  Iergendwou viraus war de verbleiwen Kontingent vu Russen, Schwede an Israelien, déi all eng Pflicht haten - eng biologesch Waff ze kréien, déi speziell entwéckelt gouf fir d'Liewensmëttelversuergung vun Amerika ze zerstéieren.
  
  "Firwat zerstéiere mir et net?" Kinimaka gesot wéi hien un der Gelänner gehal.
  
  "Et ass eng fair Fro," bemierkt Dahl.
  
  "Et ass," sot Lauren. "Awer ech krut just gesot datt et Protokoller op der Plaz sinn. Prozeduren. Maacht et falsch an Dir kënnt Iech selwer an eng Onmass anerer ëmbréngen.
  
  Den Drake huet de Gas erliichtert, wéi eng schaarf Wendung viru koum. Nach eng Kéier hat d'Police all aner Strecken zougemaach, an hien huet den Auto gnädeg ëm den Eck manoeuvréiert, d'Pneuen ewechgehäit an duerch d'rout Luucht gefuer. Den Dahl war e puer Meter hannert him. D'Foussgänger stoungen d'Stroosse, gawking a gestikuléiert, goufen awer vun der Police mat engem Megafon zréckgehal. Den Drake war ëmmer ganz bewosst datt e puer vläicht net nolauschteren.
  
  "D'Polizisten kënnen dat alles net handhaben," sot den Hayden. "Lues lues, Kärelen. Mir hu fënnef Minutten iwwreg."
  
  Dee Moment ass e Pickup Camion aus enger Säitestrooss fléien, bal e vernoléissegen Polizist getraff. Hien huet sech op hire Wee gedréint an huet hinnen dunn agefaang. De Yorgi hat schonn seng Fënster erofgerullt, an d'Mai huet d'Glas vun hannen erausgebrach.
  
  De Pickup Camion, e sëlweren F-150, huet dem Tempo gehalen wéi et ukomm ass. Dat grinsend Gesiicht hannert dem Rad huet si ugekuckt, se duebel sou vill gekuckt wéi d'Strooss. De Yorgi huet sech op sengem Stull zréckgezunn.
  
  "Och nee, nee, nee. Dëst ass net gutt. Ech kennen hatt. Ech kennen hatt. "
  
  Den Drake huet séier gekuckt. "A menger Meenung no, gesäit hien aus wéi e russesche Gewiichter."
  
  "Si war op den Olympesche Spiller," sot de Yorgi. "Dëst war ier si e militäresche geheime Attentäter gouf, ee vun de beschten, déi jeemools aus Russland erauskoum. Si ass d'Olga.
  
  Den Drake huet verlangsamt wéi e Stärekoup vu Foussgänger virun de séieren Autoen erausgeet, déi meescht vun hinnen hunn Handyen Zentimeter vun hiren Aen.
  
  "Olga?"
  
  "Jo, Olga. Si ass eng Legend. Hutt Dir ni vun hirem héieren?
  
  "Net an dësem Kontext. Nee".
  
  De sëlweren F-150 huet schaarf gefall, an d'Säit vu sengem Challenger gefall. Befreit vun der wanderend Herd, ass den Drake erëm op de Gas gestouss an ass no vir geklommen, den Challenger reagéiert mat engem zefriddestellende Brëll. D'Olga huet en anere Wend gemaach, fir den hënneschten Dräi-Véierel-Flillek ze zielen, awer e puer Zentimeter verpasst. Hir F-150 ass op déi aner Säit gekräizt, direkt tëscht Drake an Dahl. De Schwed huet säi Mustang hannendrun manövréiert.
  
  "Ech kann et net schloen," sot hien. "Ze riskant."
  
  "Ech kann hatt net schéissen," sot Mai. "Selwecht Problem".
  
  "Wéi erwaart hatt ze flüchten?" Kinimaka huet doriwwer geduecht.
  
  "Olga ass invincible,"Yorgi verséchert hinnen. "A si feelt ni."
  
  "Dëst ass super fir hatt," sot d'Alicia. "Vläicht kéint Dir zwee ënner der selwechter Matratz verstoppen."
  
  Dräi Autoe si viru gaang, aner Gefierer ware gréisstendeels blockéiert, a Foussgänger goufen duerch de konstante Gejäiz vu Policesirenen gewarnt. Den Drake huet dem Hayden seng Instruktioune gefollegt, während den Hayden um Écran vum portable Sat-Nav gekollt souz.
  
  Den Drake huet eng laang riicht virun him gesinn.
  
  "Bleift bei mir, Dal," sot hien. "Dréckt d'Bitch an en Eck."
  
  Hien huet beschleunegt, an d'Mëtt vun der Strooss gehalen. D'Stroossmaschinn huet eigentlech ugefaang aus enger Säitestrooss eraus ze zéien, awer ass gestoppt wéi de Chauffeur d'Verfollegung gesinn huet. Den Drake huet den Hammer gehalen, an huet d'Olga an den Dahl hannert hatt gekuckt. D'Motoren hunn gebrëllt an d'Pneuen hunn ugefaang ze brullen. Glas storefronts a Büro Gebaier blénkt duerch wéi an engem Niwwel. Foussgänger sprangen op d'Strooss fir Fotoen ze maachen. De Polizistauto ass bei der Verfollegung ugeschloss, laanscht d'Olga gezunn, sou datt den Drake elo zwee Autoen an der Heck hat.
  
  "Dräi Minutten," sot Hayden.
  
  "Gitt Är Waffen, Leit," sot Alicia.
  
  "Loosst eis hoffen, datt de russesche Bitch net roueg fortgeet," sot de Kenzie.
  
  De Yorgi huet schwéier nieft dem Drake geschluecht.
  
  Dunn, viraus, ass dat komeschst an erschreckendst geschitt. D'Figuren sinn an d'Mëtt vun der Strooss gerannt, sinn op de Knéi gefall an hunn Feier opgemaach.
  
  Kugelen hunn duerch de Frontend vum Challenger gerappt, géint Metall geklappt an duerch Bolzen geschloen. Sparke fléien an d'Loft. Den Drake huet den Auto absolut riicht gefuer.
  
  "Schluecht de fucking Deck!" - huet hien geruff.
  
  Méi Schëss. D'Police ass vum Trottoir gekräizt fir ze probéieren d'Schéisser ze stoppen. D'Zivilisten hu sech fir Cover gedréckt. D'SWAT-Team huet Ofdeckung verlooss an ass mat der Police gerannt, Waffe gezielt awer net benotzt wéinst der Wahrscheinlechkeet Leit op der anerer Säit vun der Strooss ze schloen.
  
  Dem Drake seng Windshield explodéiert, Schrapnel ass op seng Jackett, Schëlleren an op seng Knéien gefall. D'Kugel huet de Kappleck just Zentimeter riets vu sengem Ouer getraff. Den Yorkshireman huet nach zwou Sekonnen gewaart, huet d'Schéisser nees opgestallt an huet dunn den Challenger mat grousser Kraaft ofgeleet.
  
  Verloossen dem Olga seng F-150 an der Feierlinn.
  
  Si huet hiert eegent Lenkrad gedréint, de Polizist op der rietser Säit geschloen, awer d'Kugel hunn nach ëmmer geschloen. De Mann, deen nieft hirem souz, ass op eemol hänke gelooss; rout huet den Interieur vum Auto iwwerschwemmt. En anere Russ ass dout, an et bleift nëmmen een.
  
  Den Dahl huet sech op eemol an der direkter Feierlinn fonnt.
  
  Awer deemools waren d'Schéisser fokusséiert op déi kommend Polizisten a SWAT, nëmmen zwee vun hinnen hunn sech ëmgedréit an opgemaach Feier, bereet sech ze flüchten. Den Drake huet d'Kugel gesinn, déi d'Leit duerchbriechen, huet d'Veruechtung gesinn, mat där dës Leit - viraussiichtlech Israeli - Zivilisten behandelt hunn.
  
  "An d'Häll mat allem," sot hien. "Dëst wäert net toleréiert ginn."
  
  "Drake!" Hayden gewarnt. "Zwee Minutten".
  
  Mai huet hir Schëller gegraff. "Dëst muss gemaach ginn."
  
  Den Drake ass op de Gaspedal getrëppelt an huet de Buedem tëscht dem Auto an de flüchtende Militanten geschléckt. De Yorgi huet sech duerch eng Fënster erausgekuckt, an d'Mai huet sech aus der anerer. Hir Waffen zielen, si hunn all dräi Schëss laanscht déi doudeger Strooss geschoss, ouni Chance op aner Affer, an hunn déi flüchteg Leit ofgehäit.
  
  Den Drake huet schaarf gedréint, vermeit hir falende Kierper.
  
  "Baschtarden."
  
  Am Réckspigel hunn d'Police si festgeholl. Dunn sinn d'Olga an den Dal zréck komm, sou schwéier wéi se konnten rennen, an der Mëtt vun der Strooss gerannt. Dem Olga säin Auto war mat Blutt bedeckt, d'Windschutzscheed fehlt, d'Fender, d'Säiten an d'Scheinwerfer waren futti, an de Gummi war vun engem vun de Pneuen gefall. Awer si ass souwisou komm, onverzichtbar, wéi en Hurrikan.
  
  "Nonzeg Sekonnen," huet den Hayden haart gelies.
  
  "Wou?" - Ech hunn gefrot. Den Drake huet gefrot.
  
  Si huet d'Adress geruff. "Huelt eng schaarf riets, dann lénks, an d'Gebai ass direkt virun Iech, blockéiert d'Strooss."
  
  "Op enger anerer Note," huet d'Lauren interagéiert. "Et waren d'Israeli, déi d'Schluecht verlooss hunn. A Rennen."
  
  "Onautoriséiert," sot Kensi. "Wéi ech geduecht hunn. Dat wier ni geschitt, wann eis Regierung involvéiert gewiescht wier."
  
  Den Dahl huet seng Aen net vun der Strooss ofgeholl. "Wat vun dir kënnt iwwerrascht mech."
  
  "Et sollt net sinn. Ech soen net datt se net op auslännesche Buedem handelen, ëmbréngen a vermëschen. Frëndschaft Territoire. Ech soen, si géifen et net sou offen maachen.
  
  "Ah, dat mécht méi Sënn."
  
  Den Drake huet d'Brems gebremst, an d'Brems geklappt, an de rausenden Challenger schaarf no riets gedréint. Bal op de wäitem Trëttoir erreecht, huet hien de Motor ugeschalt an huet d'Pneuen op der Sich no Traktioun héieren. Am leschte Moment hu si de Kies agefaangen a gespaut an gehollef den Auto no vir ze drécken. D'Hoffnung war datt den Dahl dem Olga seng Verteideger drécke konnt wéi se sech gedréint huet, awer d'Russesch war ze schlau an huet onerwaart de Corner geschnidden an a Féierung bruecht. D'Dreckskëscht ass héich hannert hatt gesprongen, an d'Front geschloen.
  
  "Drësseg Sekonnen," sot Hayden.
  
  Dunn ass alles an d'Häll gaangen.
  
  
  KAPITEL Drësseg-zwee
  
  
  Olga huet alles riskéiert, séier op de Stamm vum Challenger.
  
  Den Drake huet de lénksen Tour séier gesinn an huet bereet den Auto ëmzedréien.
  
  Am Réck vu sengem Kapp all dës Manéier war hie vun der Suerg verfollegt datt de leschte Rescht Schwed iergendwou dobaussen war. Mee hien huet ni gewisen.
  
  Nach ëmmer.
  
  Den Zaldot sprang aus dem Geschäft, hält eng ominös ausgesinn Maschinnpistoul ënner Pistoul, mat engem bluddege Gesiicht verzerrt duerch eng Grimasse vu Péng. Hie war a Péng, awer hien ass op der Missioun bliwwen. Eng aner onerlaabt Attack. Eng aner Drëtt Partei mat spezielle Kräfte Leit.
  
  Den Drake huet direkt reagéiert. Wat waren d'Optiounen? Et huet geschéngt wéi wann hien duerch geféierlech op déi lénk Flank ze plënneren, probéiert den Challenger perfekt an déi nei schmuel Strooss ze passen, de Backend an den attackéierende Schwed kéint geheien. Dëst war dat eenzegt Spill, an et huet de Mann säi Besëtz vun enger déidlecher Waff net berücksichtegt.
  
  Den Hayden an de Yorgi souzen op der anerer Säit vum Auto. De Schwed huet ausgesinn wéi wann hien de ganzen Auto géif sprëtzen, wéi en op der Säit laanscht rutscht. Säi Fanger huet sech gespannt. Den Drake huet sech mam Lenk gekämpft, et festgehalen, säi richtege Fouss op de Gas just mat der richteger Geschwindegkeet gedréckt.
  
  De Schwed huet bal punktuell Feier opgemaach - e puer Sekonnen ier de Schwanz vum Auto him schloen sollt.
  
  An dunn ass d'ganz Welt verréckt ginn, ëmgedréint, wéi d'Olga mat ganzer Kraaft an den dreiwenden Challenger gerannt ass. Si huet net e bësse méi lues gemaach. Si huet hiren Auto an d'Säit vum Dodge geschloen, sou datt et dréint, de Schwed zerdréckt a säi Kierper hallef iwwer d'Strooss geschéckt. Den Drake huet de Lenk gegraff, konnt net direkt gesinn wéi den Auto gedréint huet; zwee Wendungen, dunn huet si eng héich Trottoir geschloen an ëmgedréit.
  
  Hien ass op den Daach gerannt, ëmmer nach rutschen a geschrauft iwwer de Beton bis hien an d'Front vum Geschäft gerannt ass. D'Glas ass gebrach an de Reen huet ugefaang ze falen. Den Drake huet fir Gläichgewiicht gekämpft. D'Alicia war erstaunt, Yorgi war erstaunt.
  
  D'Olga huet op d'Brems geklappt an huet et iergendwéi fäerdeg bruecht den F-150 op eemol ze stoppen.
  
  Den Drake huet hatt am Réckspigel gesinn. D'Fënstere waren op alle Säiten gebrach, awer d'Rëss waren ze kleng fir datt jidderee liicht duerchkreest. Hien huet héieren d'Mai mat hirem Sécherheetsgurt kämpfen, en ofgeheien. Hie wousst, datt si agile wier, awer hien huet net gegleeft, datt si duerch d'Réckfenster géif passen. Si konnten sech net verdeedegen.
  
  D'Olga ass op si gestampt, hir rieseg Äerm a Been schaffen, hiert Gesiicht sou voller Roserei, datt et d'ganz Welt a Brand setzen konnt. Blutt huet hir Fonctiounen ofgedeckt an aus hirem Hals op hir Fanger gefloss, op de Buedem dréit. Si huet eng Maschinnegewier an enger Hand an e Rakéitewerfer an der anerer. Den Drake huet en Ersatzmagazin gesinn, deen tëscht hiren Zänn an e Militärblad op hirer Säit ageklemmt ass.
  
  D'Lück zoumaachen, si war onermiddlech. Den Doud erakommen. Hir Ae blénken ni. Damp an elo Feier koum aus dem Auto hannert hir, lecken hir Figur. Den Drake huet dunn e bloe Blitz gesinn a realiséiert datt de Mustang ukomm ass. Hien huet d'Olga gesinn grinsen. Hien huet d'Equipe gesinn aus dem aneren Auto sprangen an engem Burst vun Aktioun.
  
  D'Olga ass op ee Knéi gefall, huet de Rakéitewerfer op hir rieseg Schëller geriicht an op den ëmgedréint Challenger gezielt.
  
  Wäert si dann déi biologesch Waff zerstéieren?
  
  Si huet et verluer. Et gëtt kee rational Gedanken hannert dësem demonesche Gesiicht.
  
  Si waren hëlleflos. D'Fraen um Récksëtz hunn elo perkéiert, sech befreit a probéiert e Spillraum ze fannen fir ze manoeuvréieren. Si hunn net gesinn wat géif kommen, an den Drake huet hinnen net gesot. Et war kee Wee si kéinten eppes doriwwer maachen.
  
  D'Olga huet den Ausléiser gezunn an d'Rakéit huet entzündegt.
  
  Frënn, Famill, sou geet et...
  
  Den Torsten Dahl huet sech wéi e schreckleche Schlagwieder op de Wee gemaach; mat voller Vitess, mat aller Kraaft, ass hien vun hannen op d'Olga gerannt. De Rakéitestarter ass gerutscht, seng Munitioun huet sech ofgeleent a laanscht eng aner Streck geschoss. Dahl selwer, d'Situatioun spueren, muss de stäerkste Schock vu sengem Liewen erlieft hunn, well Olga net geplënnert.
  
  De Schwed ass just mam Kapp an déi stäerkste Mauer vun der Welt gerannt.
  
  Den Dahl ass mat enger gebrachener Nues op de Réck gefall a war onbewosst.
  
  D'Olga huet de Crazy Schwede fortgewénkt, kaum déi herrlech Attack gemierkt. Si ass opgestan wéi en neie Bierg, huet de Rakéitewerfer op de Buedem gehäit an d'Maschinnegewier mat enger Hand opgehuewen, Blutt drëpst nach ëmmer vun ënnen, splattert de Buedem.
  
  Den Drake huet dëst alles gesinn an huet sech ëmgedréit fir de Yorgi eraus ze drécken, duerno den Hayden. Säi Kapp huet nach ëmmer gedréint, awer hien huet et fäerdeg bruecht dem Alicia seng Aen ze fänken.
  
  "Mir sinn gutt?" Si wousst datt eppes falsch war.
  
  "Ech hu just gesinn wéi den Dal Olga mat all senger Kraaft geschloen huet, bewosst zréckgesprongen huet, a si huet kaum gemierkt."
  
  D'Alicia konnt kaum den Otem ophalen. "Fuck. Ech".
  
  "An elo huet si eng Maschinnegewier."
  
  Hayden gouf fräi. D'Mai sprang hannendrun an huet sech duerch déi kleng Lück gedréckt. Den Drake huet sech zréckgedréit, de Spigel gekuckt, och wann hie probéiert duerch seng eege kleng Fënstere vum Raum ze pressen. D'Olga huet d'Waff ausgeglach, erëm gelaacht, hir fräi Hand opgehuewen an den Zänn aus hirem Mond gezunn, en op de Buedem geheit. Dee Moment sinn de Rescht vun den Dahl sengen Teamkollegen ukomm.
  
  An ee vun hinnen war de Mano Kinimaka.
  
  Den Hawaiian, op richteger Manéier, huet sech mat voller Geschwindegkeet gestart, Féiss vum Buedem, d'Äerm ausgestreckt, e mënschlecht Projektil deen de Ball vu Muskel a Knach zerstéiert. Hien huet d'Olga op d'Schëlleren geschloen, genee, besser wéi den Dahl, an huet fest gepresst. D'Olga ass sechs Féiss no vir gestackt, an dat u sech war e Wonner.
  
  De Kinimaka huet sech virum ëmgedréint, vis-à-vis vum Russesche.
  
  D'Maschinengewehr ass op de Buedem gefall.
  
  Den Drake huet hir Lippen gelies.
  
  "Dir sollt op d'Knéien goen, klenge Mann."
  
  De Kinimaka huet en Heumaker geschwënn, deen d'Olga sech schwiereg entgoe gelooss huet, méi séier wéi den Drake kéint denken. Dunn ass hir eege Fauscht déif an d'Nieren vum Mano geschloen, wouduerch den Hawaiian direkt op seng Knéien gefall ass an ze gaspen.
  
  Kenzi a Smith erreecht de Schluecht Site. Den Drake konnt d'Gefill net rëselen, datt et net genuch wier.
  
  Hien huet sech gekrabbelt, bis d'Fleesch aus dem Bauch gerappt gouf, bis säi Beckenknach geknackt huet. Hien ass aus dem Auto gebrach an huet dat frëscht Blutt ignoréiert. Signaléiert fir jiddereen ausser Hayden, hien huet ugefaang an d'Schluecht ze gehumpelt wéi d'Sirenen ronderëm si kléngen, blénkeg blo Luuchten hunn säi Siichtfeld gefüllt, an d'Gebrühl vu Männer, Polizisten an Zaldoten hunn d'Loft gefëllt.
  
  Hien huet op d'Strooss gehäit, no bei Olga. D'Russesch ignoréiert Smith wéi hien hir am Mo Schoss; si huet d'Kenzi an d'Hoer gegraff an op d'Säit gehäit. Déi brong Tufts bloufen an den Hänn vum Russesche geknuppt, an de Kenzi, schockéiert, huet sech ëmgerullt an d'Grous erofgerappt, hir Fleesch ofgeschnidden. D'Olga huet dunn hir Hand op dem Smith sengem Handgelenk geschloen, d'Waff op de Buedem geklappt an den Zaldot gejaut.
  
  "Schéisst Dir op mech? Ech wäert den Aarm räissen an dech mam bluddege Enn erstécken.
  
  Den Drake huet seng Kraaft gesammelt an hatt vun hannen geschloen, dräi Schlag op d'Nier an d'Këscht geliwwert. Hien hätt seng Waff benotzt, awer verluer et am Accident. D'Olga huet d'Attack net emol gemierkt. Et war wéi e Bamstamm ze schloen. Hien huet sech no enger Waff ëmgekuckt, eppes wat hie ka benotzen.
  
  Hien huet et gesinn.
  
  D'Mai ass opgaang, gefollegt vun der Alicia, an dunn de Yorgi, wäiss wéi e Blat. Den Drake huet de Rakéitewerfer opgehuewen, en iwwer säi Kapp opgehuewen an en mat all senger Kraaft op de Réck vum Russe bruecht.
  
  Dës Kéier ass si geplënnert.
  
  Kinimaka sprang op d'Säit wéi de risege Bierg op ee Knéi zesummegefall ass. Den Ersatzmagazin ass aus hiren Zänn gefall. E RPG ass aus hirem Rimm gefall. Den Drake huet seng Waff erofgelooss, schwéier otemt.
  
  D'Olga ass opgestan, huet sech ëmgedréit a gelaacht. "Ech wäert dech trëppelen bis Dir Dreck op de Beton sidd."
  
  Den Drake ass fortgaang. Dem Olga säi Schlag huet säin Oberschenkel gegraut an eng Explosioun vu Péng vun engem Enn vu sengem Kierper op deen aneren geschéckt. D'Alicia ass an d'Waasser gaangen, gouf awer héich an d'Loft geworf an ass op de Kenzi geschloen. De Kinimaka ass opgestan virun engem Kappstéck, deen hien direkt op den Hënner geschéckt huet. De Smith huet eng Onmass Schlagzeilen op de Kierper gelant an duerno dräi op den Hals an d'Nues, wouduerch d'Olga aus dem Laachen ausgebrach ass.
  
  "Oh, merci, Puppelchen, datt Dir mir gehollef huet de Phlegm lass ze ginn. W.e.g. nach eng."
  
  Si huet hiert Gesiicht dem Smith säi Schlag ausgesat.
  
  D'Alicia huet dem Kenzi gehollef. D'Polizisten waren op si gerannt. Den Drake konnt net hëllefen, awer ze wënschen datt se ewech bleiwen. Dëst kéint e Bluttbued ginn. Hien huet probéiert opzestoen an ass op engem Been gelongen.
  
  D'Olga huet de Smith um Hals gegraff an hien op d'Säit gehäit. De Kinimaka huet säi grousse Kapp gerëselt, elo um Olga seng Féiss, an huet eng hallef Dosen onheemlech Schlag op hir déck Oberschenkel geliwwert.
  
  Si huet de Kinimaka an de Kapp geschloen, hien erofgeholl. Si huet dem Drake säin nächste Attack ofgeleent an huet hien zréckgeschloen, och wann d'Blutt fräi aus hiren Oueren, riets Aen, an eng Onmass Schnëtt a Plooschteren op hirer Stir gefloss huet. E Lach huet sech an hirem Bauch opgemaach wou de Smith hatt erschoss huet, an den Drake huet sech gefrot ob dëst e Wee wier fir hatt ze stoppen.
  
  De May huet d'Olga seng Opmierksamkeet gefaangen. "Kuckt mech," sot si. "Kuckt mech un. Ech sinn ni besiegt ginn."
  
  Den Ausdrock vun Interessi duerchgestrachenem der bluddeg Grouf. "Awer Dir sidd net méi wéi ee vu menge Schweessdrüsen. Sidd Dir Supergirl? Wonnerfra? Scarlett Johanssen?
  
  "Ech sinn de Mai Kitano."
  
  D'Olga ass ongewéinlech no vir geplënnert, de Smith an d'Alicia, déi kommend, gedréckt huet. D'Mai huet sech op d'Been gesat. Olga huet geruff. D'Mai huet wäit, wäit ewech gedanzt, an huet dunn op dem Olga seng riets Schëller gewisen.
  
  "A wärend ech dech ofgelenkt hunn, wäert mäi Frënd Yorgi dech zerstéieren."
  
  D'Olga huet sech erstaunlech séier ëmgedréit. "Waat..."
  
  De Yorgi huet de Rakéitewerfer op d'Schëlleren gebonnen, gesuergt datt déi lescht Granat richteg positionéiert ass, an huet dunn direkt op dem Olga säi Kierper geschoss.
  
  Den Drake huet sech gedréckt.
  
  
  KAPITEL DRIEANDRËSCHT
  
  
  D'SPEAR-Equipe ass duerno verschwonnen. Nodeems si d'biologesch Waff iwwerginn hunn, goufen se vun der Kriminalitéit ewech geschloen an duerch d'Häerz vun enger onnatierlech roueger Stad an ee vun de sécherste Haiser vum FBI am Land geholl. Et war eng Ranch, onbedéngt kleng aus Sécherheetsgrënn, awer trotzdem eng Ranch, mat engem eegenen Haus, Ställ a Korallen. Si hunn d'Päerd behalen fir d'Illusioun an d'Ranchhand ze verkafen fir se ze trainéieren, awer hien huet och fir d'Feds geschafft.
  
  D'Equipe war onheemlech frou fir an d'Séchert Haus ze kommen, an nach méi frou ze trennen an d'Dieren zu verschiddene Raim zou ze maachen. Fir e Mënsch goufen se geschloe ginn, erschöpft, geschloen, gebrach, bluddeg.
  
  D'Blutt huet se all duerchgesat, Plooschteren an och Hoer. Déi, déi d'Bewosstsinn net verluer hunn, wollten dat gemaach hunn; an déi, déi et gemaach hunn, bedaueren, datt se net hëllefen konnten. Den Drake an d'Alicia sinn an hiert Zëmmer gaang, sech ausgedoen, a si sinn direkt an d'Dusch gaangen. De Stroum vum waarme Waasser huet gehollef méi wéi nëmmen d'Blutt ze wäschen. Den Drake huet dem Alicia gehollef an d'Alicia huet dem Drake op Plazen gehollef wou hir Waffen ze gebrach waren fir ze hëllefen.
  
  D'Equipe war net gebrach, mä si waren e bëssen iwwerwältegt.
  
  "Et gëtt ëmmer een," huet den Drake gegast wéi d'Waasser him a voller Kraaft getraff huet, "deen dech aus de Féiss schloen kann."
  
  "Ech weess". D'Alicia huet Handvoll flësseg Seef an hir Handfläch gegoss. "Hues du gesinn, datt den Dahl vun hatt ofgesprongen ass?"
  
  Den Drake huet ugefaang ze Husten. "Oh, nee, wann ech glift. Maacht mech net ze laachen. Wann ech glift".
  
  Den Drake huet et net komesch fonnt, datt hien no deem, wat hie grad Zeien hat, esou séier den Humor fanne konnt. Dëse Mann war en Zaldot trainéiert fir Trauma an Häerzschmerzen, Doud a Gewalt ze këmmeren; hien huet dat gréisstendeels vu sengem Liewen gemaach, awer d'Zaldoten hunn et anescht gepackt. Eng esou Manéier war Kameraadschaft mat Äre Kollegen ze erhalen; anerer sollten ëmmer op déi hell Säit vun de Saachen kucken.
  
  Wann et méiglech ass. Et waren e puer Situatiounen, déi souguer en Zaldot op d'Knéien bruecht hunn.
  
  Elo Alicia, aus dem selwechte Stoff geschnidden, erënnert un dem Kinimaki säi Kampf mat der riseger Olga. "Verdammt, et war wéi dem Godzilla säi Puppelchen versus Godzilla. Bloody Mano war méi schockéiert wéi blesséiert.
  
  "Hie ka sécher e Kappstéck huelen." Den Drake huet gelaacht.
  
  "Nee!" D'Alicia huet gelaacht a si hu sech eng Zäit laang zesumme luxuriéiert a wollte vun der Péng lass ginn.
  
  Spéider ass den Drake aus der Dusch erausgaang, e Badelack geheit an ass zréck an d'Schlofkummer. E Gefill vun Onrealitéit huet hien opgefall. Virun enger Stonn ware si ganz am Zentrum vun der Hell, ënnergeet an enger vun den haardsten a bluddegste Schluechte vun hirem Liewen, an elo hu si sech op enger Ranch am Texas gewäsch, ëmgi vu Wiechter.
  
  Wat ass nächst?
  
  Ee, déi positiv Säit war, datt si dräi vun de véier Kardinol Richtungen gewonnen. An dräi vun de véier Reiter. Den Uerder hat véier Waffen verstoppt, also duerch dem Drake seng zouginn liicht inkonsistent, fuzzy, a ganz onsécher Zuel, war et nëmmen eng lénks. Hien huet sech selwer gelaacht.
  
  Verdammt, ech hoffen ech hunn dat richteg.
  
  Schrëtt goufen hannert him héieren an hien huet sech ëmgedréit.
  
  D'Alicia stoung do, ganz plakeg a glänzend mam Duschwaasser, hir Hoer stungen un hir gebrochene Schëller. Den Drake huet gekuckt a vergiess iwwer d'Aufgab.
  
  "Verdammt," sot hien. "Also et ginn Zäiten wou Dir zwee gutt gesinn ass."
  
  Si ass gaang an huet säin Handduch ofgeholl. "Denkt Dir datt mir Zäit hunn?"
  
  "Maacht Iech keng Suergen," sot hien mat engem Laachen a senger Stëmm. "Et brauch net vill Zäit".
  
  
  ***
  
  
  Méi spéit, nodeems se entdeckt a probéiert hunn Plooschteren op hire Kierper ze vermeiden, hunn den Drake an d'Alicia frësch Kleeder un an sinn an déi rieseg Kichen erofgaang. Den Drake war net sécher firwat se d'Kichen gewielt hunn; et schéngt wéi eng natierlech Treffpunkt. Déi schräg Strahlen vun der ënnergeeter Sonn sinn duerch d'Panoramafenster eragaangen, an hunn den Holzbuedem an d'Kichenarmatur e gëllenen Téin ginn . De Sall war waarm a Geroch vun frësch gebakene Brout. Den Drake huet sech op engem Barhocker gesat an entspaant.
  
  "Ech kéint e Mount hei verbréngen."
  
  "En anere Reider," sot Alicia. "An dann hu mir eng Paus?"
  
  "Kënne mir dat maachen? Ech mengen, et kléngt net wéi d'Enn vum Wuert "huelt eng Paus, Léift."
  
  "Ma, mir mussen nach ëmmer op Qrow äntweren," huet si d'Schëller gezunn, "iwwer Peru. A Smith hu vläicht Problemer. Mir sollten net op eng Missioun goen wann e Member vun eiser Famill a Schwieregkeeten ass.
  
  Den Drake huet geknackt. "Jo, ech sinn d'accord. An dann ass et SEAL Team 7.
  
  "Enges Daags," huet d'Alicia gesouch, sech op der Staang nieft him gesat, "eis Vakanz wäert kommen."
  
  "Hey, kuckt wat d'Kaz bruecht huet!" - Den Drake huet gejaut wéi hien den Dahl gesinn huet.
  
  De Schwed ass virsiichteg duerch d'Dier gaang. "Bullshit, ech probéieren ze goen, awer alles ass duebel virun mengen Aen."
  
  "Denkt Dir datt Spazéieren schwéier ass?" sot den Drake. "Wëlls du probéieren ze leeën?"
  
  Den Dahl huet sech op de Barhocker getrëppelt. "Jiddereen bréngt mir e Patt."
  
  D'Alicia huet d'Waasserfläsch op hien gedréckt. "Ech ginn e puer méi."
  
  Den Drake huet säi Frënd mat Suerg gekuckt. "Muss du bis zum Schluss waarden, Frënd?"
  
  "Wourecht gesot ginn, et gëtt vun der Minutt besser."
  
  "Oh, well ech erënnere mech wéi Dir während dem Sträit mat Olga ausgesat sidd."
  
  "Fuck off, Drake. Ech wëll dat ni erënneren."
  
  Den Drake huet gelaacht. "Wéi wa mir Iech iwwer dëst vergiessen loossen."
  
  De Rescht vun der Equipe ass lues a lues ukomm, an zwanzeg Minutte méi spéit souzen se all an der Bar, Kaffi a Waasser, Uebst a Speckstreifen, a méi Wonnen wéi se zielen konnten. Kinimaka huet kee gesicht, an de Smith konnt näischt a senger rietser Hand halen. De Yorgi war immens depriméiert. Kensi konnt net ophalen ze beschwéieren. Nëmme May, Lauren an Hayden schéngen sech selwer ze sinn.
  
  "Dir wësst," sot Hayden. "Ech si just frou, datt mir all zesummen duerch dëst gepackt sinn. Et hätt vill méi schlëmm ginn. Atropin huet seng Aarbecht gemaach. Ginn et After Effects, Kärelen?
  
  Yorgi, Smith a Kenzi blénken. De Kensi huet fir si all geschwat. "Ech mengen, d'Olga huet no Effekter iwwerschratt."
  
  Den Hayden huet gelaacht. "Okay, well mir sinn nach net fäerdeg. Déi Équipë, déi Fort Sill an Dallas net besicht hunn, hunn no engem leschten Hiweis gesicht. Glécklecherweis konnten de Washington Denktank an d'NSA d'Haaptakteuren iwwerwaachen.
  
  "SAS?" - Drake proposéiert.
  
  "Ma, d'Briten, jo. Si wäerte vu China gefollegt ginn an alles wat vu Frankräich bleift - "
  
  "SEAL Team 7?" - huet den Dahl gefrot.
  
  "Onbekannt, net deklaréiert an net autoriséiert," sot Hayden. "Laut Crowe."
  
  "Et gi méi héich Strukturen wéi de Verdeedegungsminister," sot Kinimaka.
  
  "De President Coburn géif eis net ophänken fir ze dréchen," huet den Drake protestéiert. "Ech muss gleewen datt hien näischt iwwer d'Dichtungen weess."
  
  "Ech averstanen," sot Hayden. "An och wann ech mam Mano averstane sinn datt et Wesen méi héich ass wéi Crow, et gi vill méi verréckt. Déi Aart, déi op dech op der Säit kommen, aus dem Blo, a léisst Iech mat wéineg Wiel. Ech muss gleewen datt et méi lass ass wéi mir wëssen.
  
  "Dëst hëlleft eise Problem net." De Smith huet gelaacht a gekämpft fir d'Glas Mëllech opzehiewen.
  
  "Riets". Hayden huet eng Handvoll Uebst geholl an huet sech bequem gemaach. "Also, loosst eis fokusséieren fir dës schlecht Mamm opzehalen an heem ze goen. Mir sinn nach ëmmer déi gréissten Equipe an déi bescht. Och elo hunn d'Briten nëmmen e Virsprong vun engem Dag. Och d'Chinesen. Elo, et schéngt, vun all deenen aneren, sinn nëmmen d'Fransousen opgekläert. Si hunn en anert Team vun dräi geschéckt fir dat eenzegt Rescht Original ze kontaktéieren.
  
  "Et ass d'selwecht an enger spezieller Operatiounskräfte Schluecht," sot Dahl. "Mir sinn un der Spëtzt."
  
  "Jo, awer dëst ass onwahrscheinlech relevant. A läit. Et ass net wéi wann mir Hand an Hand oder zesummen an der Wüst sinn."
  
  "Et ass eng rau, onberechenbar Schluecht," sot Dahl. "Dëst ass sou real wéi et gëtt."
  
  Hayden wénkt an ass dunn séier weider. "Loosst eis den Text vum Uerder resuméieren. 'An de véier Ecker vun der Äerd hu mir déi Véier Reiter fonnt an hinnen de Plang fir den Uerde vum Last Uerteel geluecht. Déi, déi d'Judgment Crusade a seng Nofolger iwwerliewen, wäerte richteg Herrschaft hunn. Wann Dir dëst liest, si mir verluer, also liest a befollegt mat Vorsicht. Eis lescht Joeren sinn verbruecht fir déi lescht véier Waffe vun de Weltrevolutiounen ze sammelen: Krich, Eruewerung, Hongersnout an Doud. United, si wäerten all Regierungen zerstéieren an eng nei Zukunft opmaachen. Sidd prett. Fannt se. Rees an déi véier Ecker vun der Äerd. Fannt d'Reschtplaze vum Papp vun der Strategie an dann de Khagan; de schlëmmsten Indianer dee jeemools gelieft huet, an dann de Plo vu Gott. Awer net alles ass wéi et schéngt. Mir hunn de Khagan am Joer 1960 besicht, fënnef Joer no der Fäerdegstellung, an hunn d'Eruewerung a sengem Sarg gesat. Mir hunn de Scourge fonnt deen de richtege Last Uerteel bewaacht. An deen eenzegen Killcode ass wann d'Päerder opgetaucht sinn. Et gi keng Identifikatiounszeechen op de Schanken vum Papp. Den Indianer ass vu Waffen ëmginn. D'Uerdnung vum leschten Uerteel leeft elo duerch Iech a wäert fir ëmmer iewescht regéieren.
  
  Si ass fäerdeg an huet e Schlupp geholl.
  
  "Gitt alles gutt? Ech mengen et mécht elo méi Sënn. Den Uerder ass dout, laang fort, awer et ass nach ëmmer e klengt Element vun hinnen an dësem. Vläicht e Mol. Single. Vläicht soss eppes. Awer et ass gutt genuch fir e Labo zu Dallas ze hacken, a gutt genuch fir eng ganz Rëtsch speziell Kräfte erauszekréien, also kënne mir et net ënnerschätzen.
  
  Si huet gestoppt wéi den Drake gewénkt huet. "Jo?"
  
  "Wësst Dir wou et am beschten ass fir hien ze sinn?" - hie gefrot. "An engem Denktank zu Washington. Oder fir d'NSA schaffen."
  
  Dem Hayden seng Aen erweidert. "Verdammt, dat ass e wierklech gudde Punkt. Loosst mech driwwer nodenken." Si huet schwaarze Kaffi aus engem Glasbecher gegoss.
  
  "D'Zäit flitt, meng Frënn," sot Mai.
  
  "Jo, ech si bei dir". Den Hayden huet säi Mond gestoppt. "Dann analyséiere mir den Text: de leschten Eck vun der Äerd ass Europa. Mir mussen d'Graf vum Scourge vu Gott fannen, deen de Reider vum Doud ass an de richtege Last Uerteel bewaacht. Dat Schlëmmst vun hinnen all. A war et e Killcode wann d'Päerder opgetaucht sinn? Ech verstinn dat nach net, sorry."
  
  "Ech huelen un datt den Denktank dëst eng Zäit laang gemaach huet?" Yorgi gesot.
  
  Elo huet d'Lauren, déi sech géint de risege Frigo geluecht huet, geschwat. "Natierlech hunn. Den antike Leader krut eemol den zweifelhaften Titel "Flagellum vu Gott" vun de Réimer, déi hie gekämpft an ëmbruecht huet. Hie war wahrscheinlech deen erfollegräichste vun de barbaresche Herrscher an huet d'östlech a westlech Réimesche Räich ugegraff, wéi hien ëm 406-453 gelieft huet. war dee schrecklechste Feind vu Roum a gouf eemol zitéiert: "Wou ech passéiert sinn, wäert d'Gras ni méi wuessen."
  
  "En anere verherrlecht antike Massemäerder," sot Dahl.
  
  "Attila den Hun," sot de Lauren, "huet säi Brudder am Joer 434 ëmbruecht fir eenzeg Herrscher vun den Hunnen ze ginn. Bekannt fir säi häerzleche Bléck, Attila war bekannt fir dacks seng Aen ze rullen, "wéi wann hien den Terror genéisst, deen hien inspiréiert huet", laut den Historiker Edward Gibbon. Hien huet och behaapt datt hien de richtege Schwert vum Mars, dem réimesche Krichsgott. kann Iech d'Angscht virstellen, déi dëst op engem réimesche Schluechtfeld agefouert hätt.
  
  "Mir hunn et," sot den Drake. "Attila war e béise Jong oder e gudde Jong, jee no wéi enger Säit Dir war. A wien d'Geschichtsbicher geschriwwen huet. Wéi a wou ass hien gestuerwen?
  
  "Verschidde konfliktende Konten beschreiwen wéi hie gestuerwen ass. Vun engem Nuesblut bis zu engem Messer an den Hänn vu senger neier Fra. Wéi si säi Kierper fonnt hunn, hunn d'Männer, no dem Gewunnecht vun den Hunnen, d'Hoer aus dem Kapp erausgerappt an hiert Gesiicht déif, ekelst Wonnen ugedoen. Et gouf gesot datt Attila, sou e schreckleche Feind, e Message vun de Gëtter iwwer säin Doud als eng fantastesch Iwwerraschung krut. Segen. Säi Kierper gouf am Zentrum vun enger grousser Einfache geluecht, an engem Seidenzelt, fir jiddereen ze gesinn an ze bewonneren. Déi bescht Reiter vun de Stämme si ronderëm gefuer an hunn Geschichte vu senge groussen Ausnotzen ronderëm Lagerfeier erzielt. Et war e groussen Doud. Et geet weider ze soen datt eng Feier iwwer säi Graf gefeiert gouf. D'Lauren huet weider déi relevant Punkte widderholl, déi de Konstabel an hirem Ouer geflüstert huet. Et war kee Sënn fir e Lautsprecher z'installéieren.
  
  "Si hunn seng Griewer mat Gold, Sëlwer an Eisen versiegelt, well hien dräi hat. A si hunn gegleeft datt dës dräi Materialien dem gréisste vun alle Kinneke passen. Natierlech goufe Waffen, Räichtum a rare Pärelen bäigefüügt. An, et schéngt, och no der Gewunnecht, si hunn all déi ëmbruecht, déi u sengem Graf geschafft hunn, fir seng Plaz geheim ze halen.
  
  D'Alicia huet sech ëm déi Leit gekuckt, déi um Dësch sëtzen. "Een vun iech wäert stierwen," sot si. "Frot mech net dech ze begruewen. Keng verdammt Chance."
  
  "Dir wäert souwuel traureg a frou sinn ze héieren datt dem Attila säi Graf ee vun de gréisste verluere Kierfecht an der Geschicht ass. Natierlech, vun e puer anerer - de laang verluerene Kierper vum Kinnek Richard III, entdeckt virun e puer Joer ënner engem Leicester Parking - mir gleewen datt se nach ëmmer fonnt kënne ginn. Vläicht Cleopatra? Sir Francis Drake? Mozart? Op alle Fall, wat Attila betrëfft, gëtt ugeholl datt d'Hunnic Ingenieuren den Tisza River laang genuch ëmgeleet hunn fir den Haaptflossbett ze dréchen. Den Attila gouf do a senger herrlecher, onschätzbarer Triple Sarg begruewen. D'Tisza gouf dunn fräigelooss an huet Attila fir ëmmer verstoppt.
  
  Zu deem Moment hunn si de Klang vun engem Helikopter héieren. Den Hayden huet sech ëm de Raum gekuckt.
  
  "Ech hoffen Dir sidd prett fir eng aner Schluecht, Jongen a Meedercher, well dëst ass nach laang net eriwwer."
  
  Den Drake huet seng schmerzhafte Muskelen gestreckt. Den Dahl huet probéiert de Kapp op seng Schëlleren ze halen. D'Kensi huet gewonk wéi si e Kratz op hirem Réck beréiert huet.
  
  "Fir fair ze sinn," sot den Drake. "Ech langweilen mech nach ëmmer hei."
  
  Den Hayden huet gelaacht. Den Dahl huet sou gutt wéi méiglech geknackt. Mee war schonn op de Been. D'Lauren ass op d'Dier gaangen.
  
  "Komm," sot si. "Si wäerten eis méi laanscht de Wee informéieren."
  
  "Europa?" Yorgi gefrot.
  
  "Jo. A fir de leschte Horseman of Death."
  
  D'Alicia sprang vum Barhocker. "Grouss Pep Talk," sot si sarkastesch. "Vun Iech kommt, et kléngt sou spannend datt souguer meng Zänn ufänken ze kribbelen."
  
  
  KAPITEL Drësseg-véier
  
  
  En anere Fluch, en anere Kampf um Horizont. Den Drake huet sech an e gemittleche Stull néiergelooss an nolauschtert wéi d'Lauren dem District of Columbia seng Uerteeler a Conclusiounen am Attila the Hun Fall ausgeschwat huet. D'Team souz a verschiddene Positiounen, huelt wat se konnten a probéiert de Péng vum kierzlech genannten "Olga Tëschefall" ze ignoréieren.
  
  "Den Attila säi Graf ass an d'Geschicht verluer", huet de Lauren ofgeschloss. "Ni gouf fonnt, obwuel et e puer falsch Entdeckungen goufen. Also," huet si gestoppt, nolauschtert, "hues du iwwer d'Gravitatiounsanomalie héieren?"
  
  Den Dahl huet zréckkuckt. "Dëse Begrëff huet verschidde Bedeitungen."
  
  "Ma, dat ass eise Punkt. Viru kuerzem hunn d'Wëssenschaftler eng rieseg a mysteriéis Anomalie entdeckt, déi ënner der polareisplack begruewe war. Wousst Dir dat? Et ass enorm an der Gréisst - 151 Meilen iwwer a bal dausend Meter déif. Detektéiert vun den NASA-Satellitte war et eng gravitativ Anomalie well Verännerungen a senger Ëmgéigend d'Präsenz vun engem risegen Objet am Krater uginn. Elo, wilde Theorien ofgesinn, ass dësen Objet eng gravitativ Anomalie. Et ass falsch positionéiert, bewegt sech net wéi alles ronderëm et, a kann dofir duerch mächtege Radar festgestallt ginn.
  
  "Dir schwätzt iwwer Buedempenetréierend Radar," sot Dahl. "Meng al Spezialitéit."
  
  Dem Drake seng Ae sinn erweidert. "Dir sidd sécher? Ech hat geduecht et wier eng männlech Striptease bei Hënn Parteien. Si hunn Iech den Dancing Viking genannt."
  
  Dahl huet hien midd. "Stop dat".
  
  D'Alicia huet sech op mech gezunn. "Hie schéngt knaschteg," huet si teatralesch geflüstert.
  
  "Eng unsuspecting al Fra ze sprangen wäert Iech dat maachen."
  
  Iwwerraschend hat de Smith Tréinen an den Aen. "Ech muss soen," huet hien gegast, "Ech hunn nach ni een gesinn, deen esou schwéier vun engem ouni Trampolin involvéiert ass." Hien huet säi Gesiicht verstoppt, probéiert sech ze berouegen.
  
  Kinimaka huet him op d'Schëller geklappt. "Sidd Dir gutt, Brudder? Ech hunn dech nach ni laachen gesinn, Mann. Dëst ass komesch".
  
  D'Lauren huet intervenéiert an huet de Schwede vu méi Täter gerett. "GPR, awer op enger intensiver Skala. Ech mengen, et gëtt dës komesch Saach op Google Maps genannt Antarktis. Dir kënnt dat vun Ärem Laptop gesinn. Awer eppes sou kleng wéi dem Attila säi Graf ze fannen? Gutt, dat beinhalt d'Benotzung vu Maschinnen a Software déi d'NASA nach net zouginn huet ze besëtzen.
  
  "Gebrauchen se e Satellit?" Yorgi gefrot.
  
  "Oh jo, all cool Natiounen hunn dat."
  
  "Inklusiv China, UK a Frankräich." Den Drake huet op hir Lëscht vu Géigner gewisen.
  
  "Natierlech. Aus dem Weltraum konnten d'Chinesen eng Persoun identifizéieren, déi a sengem Auto sëtzt, d'Internetsäiten iwwerpréiwen, déi hien duerchsicht, an den Inhalt vum Sandwich, deen hien ësst, klassifizéieren. All Mann. Bal iwwerall."
  
  "Nëmme Männer?" De Kenzi huet gefrot. "Oder och Fraen?"
  
  D'Lauren huet gelaacht a geflüstert: "Ech hunn e Mann am Ouer deen et weiderginn. Kléngt e bësse jonk, wéi wann hien nach keng Fraen entdeckt huet.
  
  Den Drake huet no den Helikopter gelauschtert, deen iwwer den Himmel tëscht Amerika an Europa geschnidden ass, dem drëtten a véierten Enn vun der Äerd.
  
  "Okay, gutt, souwisou ..." Lauren wénkt. "Wa mir dem Piscara seng wéineg bekannte Geographie zesummeschaffen, seet een Text datt dem Attila säi berühmte Palais tëscht der Donau an der Tisza, an de Karpaten Hiwwelen, op de Plagen vun Uewerungarn an der Nopeschlänner Zazberin läit. E vill méi obskur Passage seet datt dem Attila säi Graf vis-à-vis vu sengem Palais war.
  
  "Awer ënner dem Floss begruewen," sot Mai.
  
  "Jo, d'Tisza kräizt Ungarn vun Norden op Süden, ass e risegen Niewefloss vun der Donau selwer. De Wee vum Floss wäert eise Wëssenschaftler hëllefen. Hoffentlech wäert hir Fuerschung mat geophysikalescher Technologie Satellitte, Magnéit, MAG a Buedempenetréierend Radar kombinéieren. Magnéitesch Ëmfroe ginn ergänzt duerch GPR Profiler fir ausgewielte Anomalien. Si soen och datt si kënne gesinn ob de Floss jeemools ëmgeleet gouf. Si huet d'Schëller gezunn. "Mir schwätzen iwwer Dausende an Dausende vu Biller déi de Computer muss kucken an dann eng Entscheedung treffen."
  
  "Okay, okay, also si mir op Ungarn." D'Alicia huet e Kappwéi gemaach. "Sot et einfach."
  
  D'Team huet sech zréck gesat, sech gefrot wéi hir aggressiv Kollegen et maachen.
  
  
  ***
  
  
  Ungarn, d'Donau an d'Tisza hu nuets esou schwaarz ausgesinn wéi de Rescht vun Europa, mee den Drake wousst, datt et de Moment vill méi turbulent hei war. De mächtegste vun de Véier Reiter louch do - den Doud - an déi, déi hien fonnt hunn, kënnen d'Zukunft vun der Welt bestëmmen.
  
  D'Team ass gelant, ass erëm fortgaang, ass erëm gelant, an ass dunn an e risegen, net reflektéierte Camion gesprongen fir de leschte Schrëtt vun hirer Rees ofzeschléissen. D'Rechner haten nach näischt erausfonnt, d'Flächen waren nach ëmmer grouss an d'Zil kleng, fir net ze schwätzen al a potenziell degradéiert. Et wier flott gewiescht erauszefannen wéi den Uerder onofhängeg operéiert huet, awer hir plötzlech Morden viru ville Joerzéngte hunn all Réckzuch en Enn gesat.
  
  Si hunn de Lager op de Plagen opgeriicht, Wuecht dobaussen opgestallt a sech dobanne néiergelooss. E staarke Wand huet geblosen, d'Zelter gefladdert; déi surreal Realitéit vun allem wat se an de leschten Deeg gemaach hunn, huet nach ëmmer probéiert anzegoen.
  
  Si mir elo wierklech hei, hallef op engem ungareschen Hiwwel campéiert? Den Drake huet doriwwer geduecht. Oder klappt d'Olga eis nach ëmmer?
  
  D'Bléi Leinwand vum Zelt huet d'Wourecht geschwat, sou wéi d'Writing Figur nieft him. Alicia, an hirem Schlofsak gewéckelt mat nëmmen hir Aen ze weisen.
  
  "Ass et kal, Léift?"
  
  "Jo, komm hei a waarm mech op."
  
  "W.e.g.," sot den Dahl vun iergendwou südlech vum Drake seng Féiss, "net haut."
  
  "Ech stëmmen", sot de Kenzi aus dem Osten. "Sot der Bitch Dir hutt Kappwéi oder eppes. Wien weess wou si war? D'Zuel vun de Krankheeten an sou weider a sou weider.
  
  "Also ass et keng Fro vun engem Véierel?"
  
  "Et ass," huet d'Mai derbäigesat, déi bei der Entrée vum Zelt stoung. "Besonnesch well mir fënnef sinn."
  
  "Verréckt, ech hu vergiess datt Dir hei waart, Sprite. Ech kann nach ëmmer net gleewen, datt si eis all an engem verdammt Zelt gespaart hunn.
  
  "Ech, zum Beispill, schlofe léiwer op der Plage," sot den Dahl a war opstoen. "Da schlofen ech vläicht."
  
  Den Drake huet de Schwede gekuckt fir d'Ausfahrt, unzehuelen datt hien d'Chance géif huelen fir d'Joanna ze ruffen. Hir Relatioun blouf an der Loft, awer den Dag géif kommen, geschwënn, wann een eng permanent Entscheedung géif treffen.
  
  D'Dämmerung ass komm, an Experten aus Washington hu virgeschloen eng hallef Dose Siten. D'Team huet sech opgedeelt an ugefaang ze graven, déi herrlech Landschaften aus hirem Kapp an Häerz erausgehäit: déi glänzend blo Schlaang vun der Tisza, heiansdo breet, heiansdo komesch schmuel op Plazen, d'graseg Hiwwele vun de Karpaten, den endlos kloeren Himmel. Déi cool Loft, déi iwwer déi breet Plazen geblosen huet, war wëllkomm, d'Müdegkeet erliichtert a berouegend Plooschteren. Den Drake an déi aner hu sech stänneg gefrot wou hir Feinde waren. Britesch, Chinesesch a Franséisch. Wou? Iwwer den noosten Hiwwel? Keen huet jeemools de geringsten Hiweis vun der Iwwerwaachung gesinn. Et war wéi wann déi aner Equippen opginn hätten.
  
  "Net Är duerchschnëttlech Reliquie Juegd," sot den Drake eemol. "Ech weess kaum wou ech nächst wäert ophalen."
  
  "Ech averstanen," sot Dahl. "Ee Moment kämpfe mir all, an den nächsten ass alles einfach. An awer kéint et méi schlëmm ginn."
  
  Den éischten Dag ass séier fortgelaf, dann deen zweeten. Si hunn näischt fonnt. Et huet ugefaang ze reenen, an dann d'blenden Sonn. D'Team huet sech ëmgedréit an huet dunn e puer ugestallten Aarbechter erlaabt fir eng Zäit ze entlaaschten. Männer a Fraen, déi net Englesch geschwat hunn, goufen aus engem Emgéigend Duerf ernannt. Enges Daags huet d'Alicia e Lach am Buedem entdeckt, méiglecherweis en alen Tunnel, awer hir Opreegung ass séier verschwonnen, wéi hir Sich op en Doudegen koum.
  
  "Kee Gebrauch," sot si. "Mir kéinten e Meter vun him ewech sinn an hien nach ëmmer net fannen."
  
  "Wéi mengt Dir, datt dëst all dës Joeren onnotéiert ass?"
  
  Den Dahl huet sech weider um Kapp kraazt, sécher, datt se eppes net verstanen hunn. "Et ass um Tipp vu menger Zong," huet hien méi wéi eemol widderholl.
  
  Den Drake konnt sech net hëllefen. "Du mengs Olga, oder? Et war eng ganz kuerz Erfahrung, Frënd.
  
  Den Dahl huet gekrasch, nach ëmmer gescannt.
  
  Nach eng Nuecht an nach e puer Stonnen am Zelt. Déi meescht ugespaant vun dësen Owender war wéi den Drake ugefaang huet iwwer dem Webb seng Ausso ze schwätzen, seng Ierfschaft a säi geheime Vault vun Informatioun.
  
  "Mir mussen eis d'nächst Kéier drop konzentréieren. D'Geheimnisser, déi hie gesammelt huet, kéinten zerstéierend sinn. Erstaunlech".
  
  "Fir ween?" Dahl gesot. "Déi géint eis waren net sou schlecht."
  
  "Ausser eng, déi mir nach net wëssen," sot Mai.
  
  "Verdammt, wierklech? Ech hunn vergiess. Ween ass et?"
  
  Déi japanesch Fra huet hir Stëmm erofgesat a roueg geschwat. "Ee vun iech stierft."
  
  Fir e laangen, schmerzhafte Moment war Rou.
  
  Alicia huet et gebrach. "Muss mam Drake averstanen. Dat gëllt net nëmme fir eis. De Webb war e Stalking Spezialist an e mega-räichen Arschloch. Hie muss Dreck op jidderengem gehat hunn.
  
  E falschen Alarm huet dozou gefouert datt si aus dem Zelt erausgebrach sinn, an de Buedem a Schlamm gefall sinn, ënner dem Schutt a Sand vun engem antike Kierfecht. Zu hirer déiwer Reizung huet sech erausgestallt, datt et dem Attila net gehéiert. Op d'mannst net sou wäit wéi se soen.
  
  Méi spéit, am Zelt, si si zréck an hir Gedanken.
  
  "Et gëtt sou vill ze këmmeren," sot Hayden. "Vläicht kéint dës Sich no dem Webb seng Verstoppt Plaz a wat mir duerno entdecken eis schützen vun deem wat ka kommen."
  
  "Den Joshua säin Doud am Peru? Eis Ongehorsamkeet? Zweifelhaft Uerteel an eng onsécher Léngen? Mir mussen op een äntweren. Een Numm-Ruff kënnt Dir ewech kréien. Awer dräi? Véier? Eis Rechnungen sinn am roude, Leit, an ech mengen net iwwerausgaben.
  
  "Also, SEAL Team 7?" - huet den Dahl gefrot.
  
  "Vläicht," huet den Hayden gemierkt. "Wie weess? Awer wa se eis mat Viruerteeler attackéieren, schwieren ech Gott, datt ech mat vergläichbarer Kraaft zréckschloen. An esou wäert et mat Iech all sinn. Dat ass eng Bestellung."
  
  En aneren Dag ass komm an d'Juegd ass weidergaang. Nidderschlag huet hir Efforten behënnert. De Washington Denktank ass zréck mat siwe méi Site fir insgesamt dräianzwanzeg. Déi meescht vun hinnen hunn näischt anescht wéi eidel Plazen oder al Fundamenter erginn, Gebaier laang fort, Skeletter reduzéiert zu Lappen. De gréissten Deel vun engem aneren Dag ass vergaang an d'Moral vum SPEAR Team huet ugefaang ze verschwannen.
  
  "Si mir iwwerhaapt op der richteger Plaz?" De Kenzi huet gefrot. "Ech mengen Ungarn. Géigewier Attila Palais. Wéi laang ass dës Persoun gebuer? Virun dausend sechshonnert Joer, richteg? Wat ass dat? Véierzéng Joerhonnerte virum Geronimo. Villäicht ass den Attila de falsche "Geklomm". Ech denken, datt d'kathoulesch Kierch vill markéiert huet.
  
  "Mir fannen eng grouss Varietéit vun Anomalien," sot Kinimaka. "Et gi sou vill vun hinnen, a kee vun hinnen ass richteg."
  
  Den Dahl huet him gekuckt. "Mir brauchen e Wee fir eis Sich ze beschränken."
  
  D'Lauren, ëmmer an den Denktank ugeschloss, huet de anere Wee gekuckt. "Jo, se soen. Jo."
  
  De Wand huet dem Schwede seng Hoer sanft geblosen, awer säi Gesiicht blouf onbestänneg. "Ech hunn näischt".
  
  "Vläicht sollte mir nach eng Kéier op Attila kucken?" Mee proposéiert. "Eppes a senger Biographie?"
  
  D'Lauren huet dem Washington Bande gesot datt si sech dorop këmmeren. D'Equipe huet ausgerout, geschlof, no Feeler gesicht a keng fonnt, an un zwee méi falschen Alarmer deelgeholl.
  
  Endlech huet den Drake eng Equipe zesummegesat. "Ech mengen, mir mussen dëst e Feeler nennen, Leit. D'Uerdnung seet se et fonnt hunn, méiglecherweis & # 184; mee wa mir net kënnen, da kënnen aner Länner och net. Vläicht wier de véierte Päerd besser lénks wou hie begruewe gouf. Wann hien iwwerhaapt nach do ass."
  
  "Vläicht gouf d'Graf geklaut," sot den Hayden, huet hir Hänn verbreet, "kuerz no der Begriefnis. Awer dann wieren natierlech d'Reliquien entdeckt ginn. Stoff. Schwäert. Gems. Aner Kierper."
  
  "Et ass schwéier sou eng mächteg Waff do ze loossen," sot de Kenzi mat engem eidelen Ausdrock op hirem Gesiicht. "Ech weess datt meng Regierung net géif. Si géifen ni ophalen ze sichen."
  
  Den Drake wénkt averstanen. "Wahr, awer mir hunn ouni Zweifel aner Krisen amgaang. Mir kënnen net fir ëmmer hei bleiwen."
  
  "Si hunn datselwecht gesot am Peru," sot Smith.
  
  Den Drake huet dem Lauren geknuppt. "Huet se eppes fir eis?"
  
  "Nach net, mat Ausnam vun aacht aner potenziell Siten. D'Indikatiounen sinn nach ëmmer déiselwecht. Näischt schwéier."
  
  "Awer kéint dat net genau sinn wat mir sichen?" Dahl gesot ganz roueg.
  
  Hayden suckt. "Ech mengen, ech muss dës Persoun ruffen a mam Sekretär kontaktéieren. Mir si besser - "
  
  "Sief virsiichteg," huet d'Alicia gewarnt. "Vläicht ass dëst d'Signal op d'Dichtungen waarden."
  
  Den Hayden ass roueg gefall, Onsécherheet erschéngt a sengen Aen.
  
  Dahl huet endlech hir Opmierksamkeet. "Grondpenetréierende Radar," sot hien. "Sich no Anomalien, Gravitatioun, magnetesch oder wat och ëmmer. Natierlech fënnt hien immens vill, well dëst e ganz alen Planéit ass. Awer mir kënnen eis Sich beschränken. Mir kënnen. Oh Verdammt, wéi kënne mir esou Narren sinn?
  
  Den Drake huet dem Alicia säi besuergte Look gedeelt. "Gitt Dir gutt, Frënd? Dir fillt ëmmer nach net d'Effekter vun där Olga, déi Dir probéiert ze entféieren, oder?
  
  "Ech geet et gutt, ech si perfekt wéi ëmmer. Lauschtert - erënnert Iech un déi Idioten, déi d'Griewer vun de Gëtter fonnt hunn?
  
  Dem Drake säi Gesiicht gouf elo sérieux. "Et waren eis, Torsten. Gutt, déi meescht vun eis."
  
  "Ech wees et. Mir hunn d'Schanken vum Odin fonnt, souwéi Thor, Zeus a Loki." Hien huet eng Paus gemaach. "Aphrodite, Mars a vill méi. Gutt, aus wat waren hir Waffen a Rüstung gemaach? E puer vun hire Pärelen?
  
  "Eng onbekannt Substanz, déi eis spéider op enger anerer Missioun gehollef huet," sot den Drake.
  
  "Jo." Den Dahl konnt net ophalen ze grinsen. "Wien säi Schwäert gouf mam Attila begruewen?"
  
  Lauren sprang op et. "Mars!" - huet si geruff. "De réimesche Krichsgott huet den Attila mat sengem Schwäert duerch d'Scythians duerchbrach. Et gouf d'Schwäert vum Hellege Krich genannt. Awer wann et wierklech aus dem Mars senger eegener Hand koum ... "
  
  "Dir kënnt den Terrain penetréierende Radar nei konfiguréieren fir no deem bestëmmten Element ze sichen", sot Dahl. "A just dëst onheemlech seelen Element."
  
  "An Bomm!" Den Drake huet him geknackt. "Et ass sou einfach. De verréckte Schwed ass zréck."
  
  D'Alicia huet nach ëmmer opgeregt. "Dir konnt net un dëst geduecht hunn, Verdammt, virun e puer Deeg?"
  
  
  KAPITEL Fënnefdrësseg
  
  
  Aner aacht Stonnen a si waren prett. D'DC Team huet den Terrain penetréierende Radar nei gestart nodeems se eng islännesch archäologesch Eenheet kontaktéiert hunn, déi nach ëmmer exploréiert wat vum éischte Graf vun de Gëtter bliwwen ass. Et kënnt ëmmer zréck op den Odin, huet den Drake geduecht wéi hie gewaart huet. Et ass kloer datt d'Islänner déi meescht Detailer vum Fonnt an all Proben bewahrt hunn. Daten iwwer e rare Element op Washington ze schécken war eng Saach vu Minutten.
  
  Op d'mannst dat ass wat se gesot hunn, huet den Drake sech spéider virgestallt. Hie wier schockéiert, wann d'Amerikaner dat net schonn am Dossier hätten.
  
  En Test gouf gemaach an duerno gouf e waarme Signal geschéckt. Ping op d'Géigend, déi se scho ronderëm gaang sinn, an dat antikt Schwert vum Mars gouf e kloere Punkt op der Kaart.
  
  "Dat ass et," sot Mai. "Graf vum Attila den Hun."
  
  D'Ausgruewungen hunn eescht ugefaang. D'Duerfbewunner hunn ugefaang d'Lach ze vergréisseren, déi se scho gegruewen hunn. Ier se d'Void erreecht hunn, déi perfekt parallel zum Schwäert gelaf ass, hunn se d'Duerfbewunner bezuelt a gemaach wéi se depriméiert waren wéi se kucken wéi se fortgaange sinn.
  
  "Déi aner Säit vun dësem," sot Mai, "ass eng rieseg kulturell Fonnt."
  
  "Mir kënnen eis elo keng Suergen doriwwer maachen," sot Hayden. "Dëst ass d'Waff vum Doud. Dëst muss neutraliséiert ginn ier mir eppes annoncéieren.
  
  Smith, Yorgi an Kinimaka sprangen an de Buedem attackéiert. Den Dahl huet nach ëmmer e bëssen woozy ausgesinn a gefillt, obwuel d'Alicia an de Kenzi d'Geleeënheet genotzt hunn, him alles vun 'Idle ass' bis 'Crazy Sloth' ze nennen.
  
  Et huet net laang gedauert fir an d'Void ze briechen.
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi den Trio d'Lück erweidert huet. D'Mai an d'Alicia hunn d'Géigend gescannt, fir sécher ze sinn, datt et keng Iwwerraschungen am laange Gras wieren, dat amgaangen ze schneien. D'Lauren géif no beim Lach bleiwen; Siichtlinn tëscht den zwou Fraen an déi drënner.
  
  "Well mir net wësse wéi wäit mir erof goen," sot den Drake, "Kommunikatioun kann nëtzlos sinn. Awer ech mengen, mir wäerten et spillen wéi mir et fannen.
  
  "Alles wat mir brauchen ass eng Këscht," huet Hayden bestätegt. "Mir verschwenden keng Zäit op eppes oder op en aneren ze kucken. Bass du averstan?"
  
  Si hunn geknackt. De Yorgi ass als éischt gaang, deen am meeschten an der Équipe war. Kinimaka koum nächste, nach ëmmer e Kappwonn, gefollegt vum Smith. Den Drake sprang an d'Lach, gefollegt vun Hayden an Dahl. De Schwed huet misse bei der Entrée bleiwen. Den Drake huet ënner dem ongläiche Buedem geduscht a sech an engem donkelen Tunnel fonnt. Eng Minutt vu Krabbelen an Zwëschen tëscht de Maueren huet zu engem méi breeden Void gefouert, wou d'Equipe lénks gedréint huet. De Yorgi huet d'Schwäert mam portable Navigator verbonnen an all puer Minutten d'Distanz tëscht hinnen an him geruff.
  
  Den Drake huet seng Täscheluucht stänneg gehal, a verbënnt d'Trägere mat deene virun. De Passage huet sech ni ofwäichen, mä huet sech ëm d'Raschtplaz vum Schwert ëmkreest, bis se lues a lues dovunner fortgaange sinn.
  
  Yorgi gestoppt virun. "Mir mussen eventuell duerchbriechen."
  
  Drake geschwuer. "Et ass zolitte Steen. Mir brauche grouss Ausrüstung fir do duerchzebriechen. Gesitt Dir wéi déck si ass?
  
  De Yorgi huet en onzefriddenen Toun gemaach. "Zweemol d'Breet vun dësem Passage."
  
  "An d'Schwäert?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Nëmmen op der anerer Säit."
  
  Den Drake hat den ënnerscheeden Androck datt se mat hinnen gespillt goufen. Déi al Gëtter hunn erëm Spaass. Heiansdo huet et geschéngt, datt si him de ganze Wee gefollegt hunn, hien an déi eng oder aner Aventure gezunn hunn, heiansdo zréckkommen fir sech bekannt ze maachen.
  
  Wéi elo.
  
  Hien huet seng Entscheedung getraff. "Gitt weider," sot hien. "Mir musse kucken wou dëse Passage féiert."
  
  "Ma, et ass eng vun den Anomalien viraus," huet de Yorgi d'Äntwert geschéckt. "Grouss onbekannt Form."
  
  Dem Alicia seng Stëmm huet duerch de Kommunikator geknackt. "Beweegt et?"
  
  Den Drake wousst de béisen Toun vum Humor. "Stop dat".
  
  "Wéi vill Been huet hien?"
  
  "Alicia!"
  
  Jiddereen ënnerierdesch huet hir Pistoulen erausgeholl. Den Drake huet probéiert säin Hals ze kräischen fir no vir ze kucken, awer de Kinimaka huet seng Vue blockéiert. Dat eenzegt wat hie fäerdeg bruecht huet war de Kapp géint den Tunnel ze schloen.
  
  Stëbs sift duerch d'Loft. Den Drake huet geschweet, seng frësch Plooschteren hunn geschloen. D'Equipe ass sou séier wéi méiglech weider gekräizt. De Yorgi huet se ëm eng lues Béi gefouert. Eréischt duerno huet de jonke Russ opgehalen.
  
  "Och! Ech hunn eppes."
  
  "Waat?" - Ech hunn gefrot. Verschidde Stëmmen goufen héieren.
  
  "Waart. Dir kënnt mat mir heihinner kommen."
  
  Geschwënn huet den Drake d'Béi gerundet a gesinn datt d'Säit vum Passage sech erweidert huet, an e Steenbogen aacht Féiss héich a véiermol d'Breet vun engem Mann verwandelt. Et war tan a Faarf, glat, a rose iwwer e méi schmuel Lach, dat an de Fiels selwer geschnidden ass, eng kleng Entrée wéi eng Dier.
  
  Den Drake huet an d'Schwaarzheet vun dësem Lach gekuckt. "Also si hu vläicht de Fiels e bëssen erausgerappt, fir sécherzestellen datt Attila fir ëmmer hei bleift?"
  
  "Awer et gëtt kee Floss iwwer eis," sot de Yorgi. "Et war a mengem Kapp."
  
  "Floss Coursen änneren iwwer d'Joren,"Sa Hayden. "Am Moment kënne mir net soen ob d'Tisza eemol op dës Manéier gefloss ass. Wéi och ëmmer, et ass just e puer Meter südlech."
  
  Den Drake ass an d'Däischtert gaangen. "Ech sinn am Spill. Solle mir kucken?
  
  De Yorgi sprang op, huet seng Positioun virun behalen. Fir d'éischt war déi nei Dier just e Kontur vu komplette Schwaarzheet, awer wéi se méi no koumen an hir Taschenlampen blénken, hunn se Hiweiser vun engem grousse Raum op der anerer Säit gesinn. De Sall war net méi grouss wéi en anstännegen Iesszëmmer, voller Stëbspartikelen an absoluter Rou, mat engem Knéi-héich Sockel am Zentrum.
  
  Um Sockel stoung e Steen Sarg.
  
  "Onheemlech," huet de Yorgi otemt.
  
  "Denkt Dir datt Attila do ass?" De Kenzi huet gefrot.
  
  "D'Schwäert ass, mengen ech." De Yorgi huet säi Buedemradar gepréift. "Also seet dës Saach."
  
  "Mir bleiwen op enger Missioun." Den Hayden huet de Sarg net mol gekuckt. Si war beschäftegt iwwer Geschlecht ze léieren. "An et ass richteg do? Dat ass alles".
  
  Den Drake huet gekuckt wou si weist. D'Equipe ass duerch d'Entrée arch geklommen a sech ganz am Raum fonnt. Um Sockel selwer, um Fouss vun der Sarg, stoung eng bekannten hëlze Këscht mam Siegel vum Uerden um Deckel. Den Hayden ass op hien gaang.
  
  "Maacht prett," sot si Lauren iwwer d'Comms. "Mir sinn ënnerwee. Sot Washington mir hunn déi lescht Këscht fonnt.
  
  "Hass Dir et opgemaach?"
  
  "Negativ. Ech mengen net eng gutt Iddi hei ënnen. Mir waarden bis mir un d'Spëtzt kommen."
  
  Den Drake huet op de Sarg gekuckt. De Yogi ass méi no geplënnert. De Kenzi ass op de Sockel geklommen an huet erof gekuckt.
  
  "Gëtt iergendeen mir hëllefen?"
  
  "Net elo," sot Hayden. "Mir musse goen".
  
  "Firwat?" Kenzi blouf méi grouss. "Et ass net wéi aner Équipen hei. Et ass schéin e Moment fir Iech selwer ze hunn, mengt Dir net? Et ass eng flott Ännerung, datt kee probéiert mech zréckzehalen.
  
  Den Drake huet d'Comms ageschalt. "Dal? Dir sidd e Bastard."
  
  "Waat?"
  
  Kenzi suckt. "Et ass just e Steen Deckel."
  
  Den Drake huet hatt als Reliquie-Smuggler gesinn mat enger Passioun fir Schatz. Natierlech wäert dëst ni ofhuelen. Et war Deel vun hirem. Hien huet den Hayden geknackt.
  
  "Mir komme bei Iech op. Ech verspriechen".
  
  Hien ass op déi aner Säit vum Sockel gelaf, huet de Stee gegraff an gezunn.
  
  Den Hayden ass séier aus dem Graf erausgaang, de Yorgi an de Kinimaka hannert him. Smith huet bei der Dier gestoppt. Den Drake huet gekuckt wéi Schätz aus dem Graf vum Attila den Hun entdeckt goufen.
  
  Am Liicht vun der Täscheluucht waren seng Aen blann; glänzend gréng a rout, Saphir blo an hell giel; Schatten vum Reebou, glänzend a gratis fir d'éischte Kéier a bal dausend Joer. De Räichtum gouf geréckelt, d'Schwäert gouf vun dëser Bewegung aus der Ausrichtung geschloen. Aner Blades blénken. Kette, Knöchel a Braceleten leien a Koupen.
  
  Ënnert deem Ganzen, nach ëmmer an e puer Kleedungsschrott gewéckelt, louch dem Attila säi Kierper. Den Drake huet et esou gegleeft. De Site gouf ni vu Grafräiber entdeckt; also d'Präsenz vu Räichtum. D'Nazien brauche se nëmme fir hir gréisser Pläng, an d'Opmierksamkeet op déi monumental Fonnt ze zéien, géif nëmmen op si opmierksam maachen. Hien huet säin Otem gehalen, hien sprang op de Kommunikator.
  
  "Lauren," hie geflüstert. "Dir musst een astellen fir alles ze bewaachen. Dir musst just et geschéien. Dëst ass ... onheemlech. Dat eenzegt ass ..." Hien huet gestoppt a sicht.
  
  "Wat ass dat?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Et gi keng Schwerter hei. D'Schwäert vum Mars feelt.
  
  Lauren exhaléiert. "Oh nee, dat ass net gutt."
  
  Dem Drake säi Gesiicht gouf ugespaant. "No alles wat mir erlieft hunn," sot hien. "Ech weess et verdammt gutt."
  
  Kensi huet gelaacht. Den Drake huet zréck gekuckt. "D'Schwäert vum Mars ass hei."
  
  "Verdammt, du bass gutt. Reliquien Smuggler a Meeschtesch Déif. Du hues et direkt ënnert menger Nues geklaut." Hien huet gekuckt. "Et ass erstaunlech".
  
  "Dir kënnt näischt huelen." Hien huet hir gesinn e Bijouen Objet eraus huelen. "Awer ech vertrauen Iech dohinner ze goen fir déi wäertvollst Wueren."
  
  "Méi wéi Attila?"
  
  "Jo, sécher. Dir kënnt et ophuelen. Awer wat Dir maacht, haalt d'Schwäert fir Iech selwer."
  
  De Kenzi huet gelaacht an huet hir Hand ewechgeholl, hannerlooss de bejeweled Schatz awer hält d'Schwäert. "Elo hunn ech alles gesinn," sot si mat e puer Respekt. "Mir kënne goen."
  
  Den Drake war frou datt si en banneschten Wonsch gewisen huet an datt hien hir gehollef huet et z'erfëllen. "Dann ass et an der Rei. Loosst eis kucken wat de Horseman of Death ass.
  
  
  KAPITEL Drësseg-sechs
  
  
  Knéien an direktem Sonneliicht, huet d'SPEAR Team d'Finale Këscht vum Uerde vum Last Uerteel ënnersicht.
  
  Kinimaka waart op d'Zustimmung wéi d'Alicia an d'Mai op d'Grenzen kommen, elo wou frëndlech Helikopteren um Horizont gesi konnten. Den Hayden huet op Kinimaka gewisen.
  
  "Bleift esou gutt, Mano. Mir musse kucken wat dobannen ass ier d'Firma kënnt; Frënd oder Feind."
  
  D'Hawaiianer wénkt an huet d'Schloss geklickt. Den Drake huet sech no vir gebonnen, wéi den Deckel opgehuewen ass, huet de Kapp mam Dahl geschloen.
  
  "Schäiss!" - huet hie geruff, blénkt.
  
  "War dat Äre Versuch e Kuss, Yorkie?"
  
  "Ech kussen dech wann Dir dee knaschtege Mop dréckt, deen Dir e Kapp a mengem Gesiicht nennt nach eng Kéier. Bloody Yorkshire Kiss.
  
  Natierlech huet keen him héieren. Si waren all op déi nei Offenbarung konzentréiert.
  
  Den Hayden huet no bannen gekuckt, sech iwwer de Kensi geleet. "Sheeeit," sot si zoufälleg. "Ech hu mech ni virgestallt datt et esou wier."
  
  "An ech och". Mai stoung.
  
  "De richtege leschte Uerteel," sot de Lauren, an huet den Text nach eng Kéier recitéiert. "Dat Schlëmmst vun allem."
  
  "Ma, ech weess net iwwer Iech," huet d'Alicia gemëscht. "Awer alles wat ech dobannen gesinn ass e fucking Stéck Pabeier. Kléngt wéi meng Akaafslëscht."
  
  D'Mai huet zréckkuckt. "Irgendwéi kann ech dech net an engem Supermarché virstellen."
  
  D'Alicia huet gekrasch. "Just eng Kéier. All dës Weenchen, Gangbarrièren a Choixen hunn mech komplett vun der Streck geheit. Si huet déi ukommend Attackshelikoptere mat Verlaangen studéiert. "Et ass vill besser".
  
  Kinimaka erreecht an d'Këscht an huet e Stéck Pabeier erausgezunn an et opgehalen fir jiddereen ze gesinn. "Et ass just eng Rëtsch vun Zuelen."
  
  "Duerch Zoufall,"Sa Smith.
  
  Den Drake huet sech rosen gefillt. "Also, den Uerde vum leschte Uerteel huet eis an der Halschent ronderëm d'Welt geschéckt fir e Stéck Pabeier an engem Graf ze fannen, dat fir Honnerte vu Joer verstoppt war? Eng Plaz déi mir vläicht ni fonnt hätten, wa mir keng Erfahrung mat de Griewer vun de Gëtter hätten? Ech verstinn dat net ".
  
  "D'Nazi ware Reliquien a Schatzjeeër", sot de Kenzie. "Wësst Dir iwwer dës onheemlech Mass déi se viru kuerzem ënner dem Polaräis entdeckt hunn? E puer soen datt et eng Nazibasis ass. Si hunn alles geplëmmt vu Bijouen bis Schrëftrullen a Biller. Si hu probéiert Zombien ze kreéieren, no éiwegt Liewen gesicht an Dausende vu Leit op enger geféierlecher Sich verluer. Wa se gewielt hunn et am Graf vum Attila den Hun ze loossen anstatt de Räichtum ze klauen, ass et e schreckleche Grond dofir.
  
  D'Lauren huet op hir Oueren gewisen. "De District of Columbia wëll wëssen wat et ass."
  
  Hayden huet et aus Kinimaki geholl. "Also, Kärelen, dëst ass en aalt Stéck Notizpabeier, zimlech déck an op béide Säiten zerräissen. Et ass giel a schéngt zimlech fragil. Also, an der Mëtt gëtt et eng Schreiflinn déi nëmmen aus Zuelen besteet. Si huet se gelies: "483794311656 ..." Si huet en Otem geholl. "Dat ass net alles ..."
  
  "E Geeks naass Dram." Alicia suckt. "Awer wat solle mir maachen?"
  
  "Gitt hei eraus," sot den Drake, a stoung op wéi d'Helikoptere beréiert sinn. "Ier d'Hunnen eis fannen."
  
  De Pilot ass jogged. "Sidd Dir prett? Mir mussen dat am Aa behalen."
  
  D'Team huet hien zréck an d'Helikoptere eskortéiert. Den Hayden huet hir Ried ofgeschloss an d'Stéck Pabeier iwwerginn wéi se hir Plaz geholl hunn. "Iddien?"
  
  "Dir kënnt net emol d'Lotterie mat hinnen spillen," sot Alicia. "Nëtzlos".
  
  "A wat hunn se mam Doud ze dinn?" sot den Drake. "An déi véier Reider? Well d'Zuelen wichteg schéngen, kéint et eppes mat Gebuertsdatum ze dinn hunn? Doudesdatum?
  
  "Mir sinn hei," sot eng Stëmm a sengem Ouer, an hien huet sech erëm erënnert, datt si mat der ganzer Welt verbonne waren, ausser si hu missen DC ausschalten fir eng Missioun ze maachen, an deem Fall si se nëmme mam Lauren verbonnen.
  
  "Net nëmmen op him," sot eng aner Stëmm. "Mir hunn et."
  
  Den Drake huet nogelauschtert wéi d'Helikoptere lues an d'Loft klammen.
  
  "Dës Decompte Zuelen sinn Koordinaten. Einfach. D'Nazien hunn Iech e perfekte Zil hannerlooss, Leit.
  
  Den Drake huet ugefaang seng Waffen ze kontrolléieren an ze preparéieren. "Zil?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Jo, den éischte Set vun Zuelen weist op d'Ukraine. D'Sequenz ass eng laang kontinuéierlech Zuel, also huet et eis eng Zäit gedauert fir se ze entschlësselen.
  
  D'Alicia huet op hir Auer gekuckt. "Ech ruffen net fënnef Minutten den Dag."
  
  "Dir hutt keen IQ vun honnertsechzeg."
  
  "Wéi d'Häll wësst Dir, schlau Guy? Ech hunn et ni getest."
  
  Eng Minutt Stille, an dann: "Iwwregens. Mir sinn déi ganz Sequenz eragaang an hunn se un de Satellit verbonnen. Wat mir elo kucken ass e grousst Industrieberäich, vläicht aacht Quadratkilometer am Ganzen. Et ass meeschtens voller Lagerhaiser, mir hunn iwwer drësseg gezielt, a si schéngen eidel ze sinn. Eppes aus enger verloossen Ära vum Krich. Dëst kéint eng al sowjetesch Militärlagerung sinn, elo opginn.
  
  "An d'Koordinaten?" Hayden gefrot. "Wei se op eppes spezifescht?"
  
  "Nach ëmmer kontrolléiert." Et war Rou op der Linn.
  
  Den Hayden huet d'Piloten net missen informéieren; si ware schonn op d'Ukraine ënnerwee. Den Drake huet sech e bëssen entspanen; op d'mannst konnten hir rivaliséierend Équipë se net schloen. Hien huet den Hayden gekuckt a mëndlech.
  
  Kënne mir dëst ausschalten?
  
  Si huet e Gesiicht gemaach. Et géif verdächteg ausgesinn.
  
  Mol? Hien mimed et lues, no vir.
  
  Den Hayden huet dat och geduecht. Et gëtt keen dee mir kënne vertrauen.
  
  D'Alicia huet gelaacht. "Verdammt et, Drake, wann Dir hatt wëllt kussen, maacht et einfach."
  
  Den Yorkshire Mann huet sech zréckgezunn wéi den Helikopter iwwer den Himmel geschnidden huet. Et war bal onméiglech op voller Kapazitéit ze schaffen, wann Dir net sécher war, ob souguer Är eege Patronen Äre Réck hätten. Eng Schwieregkeet ass him um Häerz gefall. Wann iergendeen eppes géint si plangt, si si amgaang erauszefannen.
  
  De Kommunikator huet geklappt.
  
  "Wow".
  
  Den Hayden huet de Kapp opgehuewen. "Waat?" - Ech hunn gefrot.
  
  D'Stëmm vum Super Geek aus Washington kléngt Angscht. "Sidd Dir sécher, Jeff? Ech mengen, ech kann hinnen dat net soen an dann erausfannen, datt et just roden ass.
  
  Rou. Dunn huet hire Liebhaber en déif Otem geholl. "Wow, ech muss soen. Dëst ass schlecht. Dëst ass wierklech schlecht. D'Koordinate schéngen direkt op de Horseman of Death ze féieren.
  
  Den Dahl huet an der Mëtt vun engem Magazin a seng Pistoul gestoppt. "Et mécht Sënn,"Hien huet gesot. "Awer wat ass et?"
  
  "Nuklear Krichskopf."
  
  Hayden huet d'Zänn gebrannt. "Kënnt Dir dëst feststellen? Ass dëst live? Gëtt et -"
  
  "Waart," huet de Geek ausgeot, an huet säin Otem opgeholl. "W.e.g. waart just. Dat ass net alles. Ech hunn net "Nuklearsprengkopf" gemengt.
  
  Hayden fränkt. "Wat hutt Dir dann gemengt?"
  
  "Et gi sechs Nuklearsprengkäpp an dräi Lagerhaiser. Mir gesinn net duerch Maueren, well d'Gebaier mat Bläi beliicht sinn, mä mir kënne mat Hëllef vun eise Satellitten duerch Diech kucken. D'Biller weisen datt d'Atomwaff aus den 80er Ära staamt, wahrscheinlech e Verméige wäert ass fir de richtege Keefer a suergfälteg bewaacht ass. D'Sécherheet ass meeschtens dobannen, heiansdo fuere se ronderëm déi eidel Basis.
  
  "Also, den Uerde vum leschten Uerteel huet sechs Atomwaffen an dräi Lagerhaiser verstoppt fir spéider ze benotzen?" Mai gefrot. "Et schéngt wierklech wéi eng Nazi Saach."
  
  "D'Waff ass och an engem funktionnéierenden Zoustand", sot de Geek.
  
  "Wéi wousst Dir dat?"
  
  "De Computersystem funktionnéiert. Si kënne bewaffnet, dirigéiert, befreit ginn.
  
  "Hutt Dir déi genau Plaz?" De Kenzi huet gefrot.
  
  "Jo, mir maachen. All sechs goufen an de Réck vun flatbed Camionen, déi an de Lagerhaiser lokaliséiert sinn, gebonnen. Komesch genuch ass d'Aktivitéit dobannen viru kuerzem verduebelt. Natierlech kënne se och geréckelt ginn."
  
  Den Drake huet den Hayden gekuckt, deen no him zréckkuckt.
  
  "Mole," sot de Kensi haart.
  
  "Wat iwwer déi rivaliséierend Équipen?" - huet den Dahl gefrot.
  
  "Laut der NSA ass d'Zuel vu Rumeuren eropgaang. Gesäit net gutt aus."
  
  "Ech wéilt gären wëssen wat se hoffen ze fannen," sot Mai. "Net abegraff sechs al nuklear Sprengkäpp."
  
  "Schwäert vum Mars"
  
  Den Drake huet séier den Hals gedréint. "Waat?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Jiddereen krut d'Koordinaten, unzehuelen datt dëse Mol hei geschafft huet. Jiddereen huet sech d'Aufgab gesat fir e Satellit ze kreéieren. Eis Imaging Software ass mat all Zorte vu Sensoren ausgestatt, a mat der Geschicht vum Odin a spéider Missen unzefänken, kënne mir e rare Element erkennen, dat mat Griewer a Gëtter assoziéiert ass. Eis Instrumenter weisen déi geschätzte Gréisst a Form vum Objet, an et entsprécht dem fehlend Schwäert. Si wëssen all datt mir d'Schwäert fonnt hunn a Richtung Atomlaascht sinn. Mir mussen dat maachen."
  
  "Loosst d'Schwäert um Chopper." Smith huet d'Schëller gezunn.
  
  Den Drake, den Dal an den Hayden hunn sech e Bléck ausgetosch. "Keng Chance an der Hell. D'Schwäert bleift bei eis."
  
  Den Drake huet de Kapp erofgesat. "Déi eenzeg bluddeg Saach, déi méi wäertvoll ass wéi Genghis Khan, Attila, Geronimo an Hannibal kombinéiert," sot hien. "A mir si gezwongen op Atomwaffen ze wiesselen."
  
  "Virausdenken," sot Mai. "A si brauchen et aus ville Grënn. Räichtum."
  
  "Belounung," sot Smith.
  
  "Gier," sot Kensi.
  
  "Trouble-gratis," sot den Hayden mat Iwwerzeegung. "Aus all dëse Grënn kombinéiert. Wou sinn déi sechs Atomwaffen?
  
  "Et sinn zwee am Lager 17," sot de Computer Guy. "Aner nuklear Installatiounen sinn am uechtzéngten an néngten, an ech soen Iech hir exakt Plaz elo. Et ass eng grouss Basis a mir zielen Hëtztemissioune vun op d'mannst zwee Dosen Kierper, also passt virsiichteg."
  
  Den Drake huet sech zréckgezunn, kuckt op den Daach. "Erëm?"
  
  Den Hayden wousst wat hie geduecht huet. "Gleeft Dir datt alles duerno wäert änneren?"
  
  Hien huet traureg gelaacht. "Ech gleewen".
  
  "Da loosse mer et schwéier schloen," sot den Dahl. "Als Team, als Kollegen. Loosst eis dat eng leschte Kéier maachen."
  
  
  KAPITEL Drësseg-siwen
  
  
  Et war net einfach fir d'SPEAR-Equipe. Déi al, opginn Basis war einfach eng gemoolt Sammlung vu groussen, verlängerten Lagerhaiser mat engem Netz vu glatten Dreckstroossen tëscht hinnen. D'Stroosse ware ganz breet fir grouss Camionen opzehuelen. Den Drake huet theoretiséiert datt et eemol eng Aart Lagerhaus war, eng Plaz wou enorm Quantitéiten u militäresch Ausrüstung gelagert kënne ginn. D'Helikoptere sinn um Rand gelant, hannert engem rustege, verfallenen Zait, a si bal direkt hir Motore ausgeschalt.
  
  "D'Team ass prett," sot Hayden zu hirem Kommunikator.
  
  "Gitt," sot de Konstabel DC hir. "Vergewëssert Iech datt d'Sprengkäpp behënnert sinn an déi aner Saach sécher ass."
  
  Den Dahl huet op de Buedem gegrommelt. "Loosst eis iwwer d'Spär vun der Stalldier schwätzen nodeems d'Päerd fortgelaf ass."
  
  D'Team hat d'Plaze vun allen dräi Lagerhaiser schonn an hirem Kapp ausgezeechent an hat eng gutt Iddi vum kriddelende Stroossennetz. Weesentlechen huet alles mat alles anescht iwwerlappt. Et goufe keng Doudeger, keng Ëmwee, keng Fluchtweeër, ausser een. All Perimeterlager ware vum dichte Bësch ëmgi, awer déi bannenzeg - déi dräi vital - waren ënner deenen aneren an enger zoufälleger Uerdnung.
  
  Si sinn zesumme gelaf.
  
  "Mir musse sech trennen, d'Atomwaffen neutraliséieren, dann e Wee fannen fir se vun hei op eng méi schéin Plaz ze kréien," sot Hayden. "Rumänien ass net wäit ewech."
  
  Elo war d'Lauren mat hinnen, voll a Washington ugeschloss, an huet bewisen datt si ënner Drock denke kéint, si kéinten hir brauchen wann et ëm d'Atomwaffen geet. E stabile Kapp, deen fäeg ass Informatioun iwwer Kanäl ze vermëttelen, kann net ënnerschat ginn. Si sinn niddereg gaang, séier a si fir d'Lager gaang.
  
  Eng Dreckstrooss huet virun hinnen opgemaach, desertéiert. Doriwwer eraus war d'ganz Gebitt mat bloer Äerd a Schifer bedeckt, mat nëmmen e puer Tufts vu spatzen brong Gras. Den Drake huet d'Szen iwwerpréift an huet den Uerder ginn no vir ze goen. Si sinn an d'Open gelaf mat hire Waffen prett. De Geroch vu Dreck an Ueleg huet seng Sënner ugegraff, an e kale Wand huet säi Gesiicht getraff. Hir Ausrüstung huet geknallt an hir Stiwwelen hu schwéier de Buedem geschloen.
  
  Si koumen op déi éischt Mauer vum Lagerhaus an hunn opgehalen, an hunn de Réck dergéint geluecht. Den Drake huet laanscht d'Linn gekuckt.
  
  "Prett?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Gitt."
  
  Hien huet déi nächst Etapp vun hirer Streck gescannt, wousst datt si keng CCTV Kameraen hu fir sech Suergen ze maachen well d'Apparater keng Signaler opgeholl hunn, déi aus der Basis kommen, ausser Handyen. D'Nuklearladungen selwer hunn e Low-Frequenz Hum ausgestraalt. Doriwwer eraus war d'Plaz onfruchtbar.
  
  En anere Laf a si koumen op en anert Lager. Jidderee vun hinnen hat eng Nummer geschriwwen a schwaarze Schrack. Jidderee vun hinnen huet baufälleg ausgesinn, ouni Goût, mat Rivuletten vu Rost, déi vum Daach op de Buedem erofgaange sinn. D'Rennen hu fräi geschwächt, geckeg Sektiounen déi op de Buedem weisen, drëpst dreckeg Waasser.
  
  Den Drake konnt elo de lénksen Eck vum Warehouse gesinn 17. "Mir kräizen dës Strooss," sot hien. "Mir maachen de Wee laanscht d'Flank vun dësem Lager bis mir um Enn kommen. Also mir sinn nëmmen zwanzeg Fouss vun siwwenzéng ewech.
  
  Hien ass weidergaang, dunn ass opgehalen. E Sécherheetsauto ass d'Strooss virun erof gefuer, laanscht de Wee gefuer, dee si gekräizt huet. Allerdéngs ass näischt geschitt. Den Drake huet erliichtert.
  
  "Et gi keng Frënn hei,"Dahl erënnert hinnen. "Vertrau keen ausserhalb vum Team." Hie brauch net "Och d'Amerikaner" derbäizesetzen.
  
  Elo ass den Drake vu senger Plaz geplënnert, huet sech géint d'Mauer vum Lager gedréckt an ass no vir gaang. Warehouse 17 hat zwou kleng Fënstere vis-à-vis vun der Front. Den Drake verflucht roueg, awer huet gemierkt datt et keen anere Wee eraus war.
  
  "Beweegt," sot hien dréngend. "Beweegt et elo."
  
  
  KAPITEL Drësseg-AACHT
  
  
  Si sinn op d'Dieren vum Lager gelaf, an dräi Gruppen opgedeelt. Den Drake, d'Alicia an de May hunn all siwwenzéng Punkte geschoss; Den Dal, de Kenzie an den Hayden hunn all uechtzéng geschoss, sou datt de Smith, de Lauren, de Kinimaka an de Yorgi all néngzéng geschoss hunn. Als een si se an d'Haaptdier gerannt.
  
  Den Drake huet d'Dier geschloen, se vun de Scharnéier gerappt. De Mann war just de Büro dobannen verloossen. Den Drake huet hien ënner den Aarm geholl, hie schwéier gerappt an hien op déi entgéintgesate Mauer vum Büro geheit. De schmuele Passage an deem se waren huet direkt op d'Lager opgemaach, sou datt d'Alicia an d'May ronderëm gaang sinn.
  
  Den Drake huet de Mann ofgeschloss, hien hannerlooss, an huet déi kleng Büroen iwwerpréift ier hien mat de Fraen ugeschloss ass. Eng atemberaubend Vue huet seng Ae begéint. De Lager war enorm, laang a grouss. A sengem Zentrum, vis-à-vis vun enger Bank vu Rollerdieren, stoung e laangen, nidderegen Flatbed Camion - eng Kabine mat engem grousse Motor virun. Zwee Atomsprengkäpp louchen am Réck vum Camion, kloer wéi Dag, hir Nues no vir, schwaarz Bänner déi se a reegelméissegen Ofstänn ofsécheren. D'Bänner géife Flexibilitéit ouni vill Beweegung ubidden - eng gutt Iddi fir den Transport, huet den Drake virgeschloen, well keen wollt datt eng déidlech Rakéit an e stationären Objet fält. E risege Bündel vu Säitegardinen louch op der Säit vun engem risege Camion, deen ugeholl huet, datt et virum Depart befestegt wier.
  
  "Keng Sécherheet," sot Mai.
  
  D'Alicia huet op en anere Büro riets vum Camion gewisen. "Mäi Virschlag".
  
  "Dir mengt, datt si méi besuergt wieren," sot Mai.
  
  Den Drake konnt net hëllefe wéi d'Sécherheetskameraen z'iwwerpréiwen, a fonnt et schwéier ganz op eng Grupp vu Fans ze vertrauen, déi an engem klimatiséierte Büro sëtzen. "Eise ale Frënd, Komplizitéit ass wahrscheinlech op der Aarbecht," sot hien. "Si hunn et laang geheim gehalen."
  
  Duerch d'Kommunikatiounskanäl hunn se d'Kläng vun der Schluecht héieren, aner Teams ware beschäftegt.
  
  D'Alicia ass op de Camion gerannt. "Op mech!"
  
  
  ***
  
  
  Den Dahl huet den nooste Mann gegraff an hien an d'Spären gehäit, eng uerdentlech Loftzäit kritt ier hien nogekuckt huet wéi hien schweier um Buedem zerklappt. D'Schanken waren gebrach. Blutt fléisst. De Kenzi rutscht laanscht, huet hir Maschinnegewier ofgeschoss, an déi flüchteg Männer geschloen, déi dunn hir Gesiichter schwéier an de Buedem geschloen hunn. Hayden gewiesselt Säiten, léiwer hire Glock. De risege Camion, deen se fonnt hunn, stoung am Zentrum vum Lager, nieft dräi Büroen a verschidde Reie vu Këschte geparkt. Si hu keng Ahnung wat dobannen ass, awer geduecht et wier schlau erauszefannen.
  
  Den Hayden ass Richtung Camion gaang, hir Ae scannen d'Paar vun Atomladungen, déi iwwer hirem Kapp montéiert waren. Verdammt, si waren enorm op där Distanz. Monsteren déi keen aneren Zweck hunn wéi ze zerstéieren. Dunn, ouni Zweiwel, si waren Doud a waren kloer Deel vun der véierter Horseman. Den Attila war déi zweet eelst Figur vun de véier, gebuer siwehonnert Joer nom Hannibal an zoufälleg siwehonnert Joer virum Dschingis Khan. De Geronimo gouf 1829 gebuer. All Reider sinn op hir Manéier richteg. All Kinneken, Attentäter, Genereel, oniwwertraff Strategisten. Jiddereen huet hiert vermeintlech Bescht erausgefuerdert.
  
  War dat de Grond firwat den Uerder se gewielt huet?
  
  Si wousst datt d'Washington Mol se mat Fäegkeet gespott huet.
  
  Et gëtt keng Zäit elo eppes ze änneren. Si ass hannert der Plattform gaang, Richtung d'Këschten. E puer Deckele ware verréckt, anerer hu sech géint d'Holzmauer gelunn. Stréi an aner Verpackungsmaterialien vun uewen gelaf. Den Hayden huet ee Mann erschoss, huet dunn Kugel mat engem aneren ausgetosch a war gezwongen op de Buedem ze tauchen fir ze iwwerdecken.
  
  Si huet sech hannert dem Camion fonnt, mam Schwanz vun engem Atomknäppchen iwwer hir hänken.
  
  "Wat d'Häll géif geschéien wann eng Kugel eng vun dëse Saachen schloen?"
  
  "Maacht keng Suerg, et soll e gudde Schoss sinn fir de Kär oder Sprengstoff ze schloen", sot d'Stëmm hir iwwer d'Komm. "Awer ech mengen et gëtt ëmmer eng Chance fir eng glécklech Paus."
  
  Hayden huet d'Zänn gebrannt. "Oh, merci, Frënd."
  
  "Kee Problem. Maacht Iech keng Suergen, dat ass onwahrscheinlech geschitt."
  
  Den Hayden huet de mëllen, dispassionéierte Kommentar ignoréiert, an d'Ouverture gerullt an de ganze Magazin op säi Géigner geschoss. De Mann ass gefall, bluddeg. Den Hayden huet en anert Magazin agebaut wéi si op d'Tirangen gerannt ass.
  
  E riesegt Lager huet hatt ëmginn, echo mat Gewierer, grouss genuch fir onroueg ze sinn, d'Spären sou héich datt en onfrëndleche Feind sech einfach an hinnen verstoppe konnt. Si huet hannert de Këschte erauskuckt.
  
  "Ech mengen, et geet eis gutt," sot si. "Et gesäit aus wéi wann se méi wéi eng Operatioun hei lafen."
  
  De Kenzi ass gerannt an huet d'Schwäert vum Mars geschloen. "Wat ass dat?" - Ech hunn gefrot.
  
  Den Dahl huet sech um risege Rad vun der Plattform gehackt. "Kuckt Äre Réck. Mir hu méi wéi ee Feind hei."
  
  Den Hayden huet de Stréi gesift. "Geklaut Wueren," sot si. "Dëst muss e Weepunkt sinn. Et gëtt eng grouss Auswiel hei."
  
  De Kenzi huet eng Goldfigur erausgeholl. "Si hunn Teams déi Haus-zu-Haus Iwwerfäll maachen. Abroch. Dëst ass e grousst Geschäft. Alles gëtt exportéiert, verkaf oder geschmollt. Den Niveau vum Bewosstsinn hannert dëse Verbrieche ass ënner Null.
  
  Den Dahl huet geflüstert: "Lénks vun Iech."
  
  Den Hayden ass hannert enger Këscht gedréckt, huet hiert Affer gesinn an huet Feier opgemaach.
  
  
  ***
  
  
  D'Lauren Fox ass dem Mano Kinimaka an d'Léiweng gefollegt. Si huet gesinn wéi de Smith mam Feind behandelt huet an hie fir dout gelooss huet. Si huet gesinn datt de Yorgi d'Schloss op der Bürosdier wielt, eran an erklärt et a manner wéi enger Minutt als verouderd. All Dag huet si verzweifelt probéiert ze halen. All Dag huet si sech besuergt, datt si hir Plaz an der Equipe verléiere kéint. Et war Deel vun firwat si Nicholas Bell Geriicht, firwat si a Kontakt gehalen an fir aner Weeër gesichte ze hëllefen.
  
  Si huet d'Equipe gär a wollt en Deel dovun bleiwen.
  
  Elo ass si zréck bliwwen, Glock an der Hand, an der Hoffnung datt hatt et net muss benotzen. D'Plateaus hunn déi meescht vun hirer Visioun besat, enorm a schrecklech. D'Sprengkäpp waren eng däischter grénglech Faarf déi net d'Liicht reflektéiert, ouni Zweifel eng vun de bedrohlechste Formen déi de modernen mënschleche Geescht sech virstellen kann. De Smith huet mat enger grousser Wuecht gekämpft, huet e puer Hits geholl, an huet dunn de Guy erausgeholl, just wéi d'Lauren sech schneit fir ze hëllefen. Zu hirem Recht huet Kinimaka zwee méi erschoss. Kugelen hunn ugefaang ronderëm d'Lager ze fléien wéi déi aner gemierkt hunn datt se ënner Attack waren.
  
  Vun hannen huet si verschidde Wiechter gesinn an d'Kabine vum Camion duerchbriechen.
  
  "Opgepasst", huet si d'Verbindung ugeschalt, "Ech gesinn d'Leit no vir. Oh mäi Gott, probéieren se se vun hei eraus ze kréien?
  
  "Oh nee," war d'Äntwert vum DC fir jiddereen ze gesinn. "Dir musst dës Atomwaffen neutraliséieren. Wann dës Kärelen Startcoden hunn, da wäert och ee vun dësen, déi verëffentlecht gëtt, eng Katastroph sinn. Kuckt, all sechs mussen neutraliséiert ginn. Elo!"
  
  
  ***
  
  
  "Einfach wéi d'Häll fir Iech ze soen," huet d'Alicia gemëscht. "A méngem Mantel gewéckelt an meng schüchtereg Cappuccino schluppen. Waart, ech gesinn datt se och hei op den Taxi fueren.
  
  Den Drake huet d'Richtung geännert, a gesäit datt hien laanscht dës Säit vun der Plattform konnt rennen ouni Widderstand ze stoussen. Hien huet dem Alicia gewénkt a séier fortgaang.
  
  Dem Mai seng Stëmm huet seng Konzentratioun gebrach. "Kuckt Äre Schrëtt!"
  
  Waat...?
  
  E Mann an enger décker schwaarzer Liederjacket ass ënner der Plattform rutscht, d'Been ausgestreckt. Duerch Gléck oder clever Design hunn se den Drake an de Schanken geschloen an hien geschloen. D'Maschinnpistoul rutscht no vir. Den Drake ignoréiert déi nei Plooschteren an ass ënner dem Camion gekropt wéi d'Wuecht opgemaach huet. Kugelen hunn de Beton hannert him duerchgebrach. De Wuecht huet him gejot, seng Waff gezunn.
  
  Den Drake ass direkt ënner dem Camion geklommen an huet déi rieseg Waff iwwer säi Kapp gefillt. De Wuecht huet sech gedréckt, dunn huet sech gekräizegt. Den Drake huet säi Glock ofgeschoss an dem Mann seng Stier geschnidden. Hien huet de Klang vu Fouss hannert him héieren, an dunn ass d'Gewiicht vun engem anere Mann op him erofgaang. Dem Drake säi Kinn huet de Buedem geschloen, wouduerch d'Stären a Schwaarz virun sengen Aen dréinen. Seng Zänn hunn zesummen geklickt, kleng Stécker ofbriechen. Péng explodéiert iwwerall. Hien huet sech ëmgerullt an huet säin Ielebou an d'Gesiicht vun engem geschloen. D'Pistoul opgestan a gebrannt; d'Kugel hunn dem Drake säi Schädel ëm eng Zoll verpasst a sinn direkt an d'Basis vun der Nuklearladung eropgaang.
  
  Den Drake huet e Rush vun Adrenalin gefillt. "Dëst ..." Hien huet dem Mann säi Kapp gegraff an huet en mat aller Kraaft op de Beton geschloen. "... Fuck." Nuklear. Rakéit." All Wuert ass e Schlag. Schliisslech ass de Kapp zréckgefall. Den Drake ass ënner dem Camion zréck geklommen an huet d'Alicia begéint, déi weider laaft.
  
  "Keng Zäit fir ze schlofen, Drakes. Dëst ass e seriöse Schäiss."
  
  Den Yorkshireman huet seng Maschinnegewier gegraff a probéiert d'Kläng an den Oueren ze stoppen. Dem Alicia seng Stëmm huet gehollef.
  
  "Mai? Bass du ok?"
  
  "Nee! Gedréckt géinteneen."
  
  E Gebrëll koum vum Motor vun der Plattform.
  
  "Lauf méi séier," sot den Drake. "E puer Sekonnen méi an dës Sprengkäpp wäerten hei eraus sinn!"
  
  
  KAPITEL Drësseg-néng
  
  
  Den Drake huet seng Geschwindegkeet erhéicht. Dës Deeg war et ongewéinlech fir hien direkt ze gesinn, also haut war alles wéi gewinnt. D'Kabine Dier virun opgestan op Kapp Héicht. Den Drake huet sech erausgezunn, de Grëff gegraff an gezunn. D'Alicia huet mat hirem Glock Zil geholl.
  
  Eng Handgranat ass ofgesprongen.
  
  Den Drake huet him gekuckt, net seng Ae gegleeft. "Wat bass du, e fucking Kand -"
  
  D'Alicia huet him an d'Këscht geschloen, an hie geschéckt hannendrun a ronderëm d'Front vum Camion ze fléien. D'Granat ass gewalteg explodéiert, an d'Schrapnel fléien an all Richtungen. Den Drake ass mam Alicia gefuer, déi zwee stinn zesummen. D'Camionsdier huet ugefaang ze dréinen a virum Gefier ze tummelen. Wéi den Drake opgekuckt huet, souz et nëmmen eng Persoun an der Kabine, héich uewen, a gräisst béis no ënnen. Hien huet de Gaspedal gedréckt.
  
  Den Drake wousst datt et kee Wee an der Häll wier datt d'Gefier séier genuch réckelen konnt fir se ze lafen. Hien huet op d'Säit gekuckt a gesinn dräi weider Wiechter op si rennen. De Camion huet zum Liewen gebrëllt wéi seng Rieder ugefaang hunn zesummen ze spären an et no vir ze dréinen, een Zoll gläichzäiteg. D'Schieftüren hu sech net gedréint, awer dat géif him net ophalen.
  
  De Kommunikator koum zum Liewen.
  
  "Si fueren Camionen hei eraus! D'Kabinen sinn bulletproof. A verdammt schwéier ze kommen." Et war dem Hayden seng Stëmm.
  
  "Kee Wee eran?" - Kinimaka gefrot.
  
  "Nee. Et ass versiegelt. An ech wëll net ze vill Kraaft benotzen, wann Dir wësst wat ech mengen.
  
  An obwuel den Drake wousst, datt hiren eegene Camion elo keng Säitdier huet, waren et nach ëmmer zwee méi ze suergen.
  
  "Spréng op der Plattform," sot hien. "Fänkt un dës nuklear Ladungen ze trennen. Si wäerte gezwongen sinn ze stoppen."
  
  "Risiko. Verdammt riskant, Drake. Wat wann ee vun de Sprengkäpp erauskënnt?
  
  Den Drake ass hannert der Kabine fortgelaf, an huet op den Ugräifer geschoss. "Ee Verdammt Problem gläichzäiteg. Wien si mir - Wonner?
  
  D'Alicia huet hir Verfolger erschoss. "Ech fäerten, datt se dës Deeg méi wéi" shady bastards "sinn."
  
  Zesumme si si op d'Plattform gesprongen an hu sech Gesiicht zu Gesiicht mat enger Atombomm fonnt.
  
  
  ***
  
  
  "Et funktionnéiert op zwou Fronten," sot den Drake elo iwwer d'Comms. "Mir kënnen neutraliséieren a gläichzäiteg trennen."
  
  Den Hayden huet gelaacht. "Probéiert net esou gnädeg doriwwer ze kléngen."
  
  "Yorkshire Leit handelen net gnädeg, meng Léift. Mir maachen alles erstaunlech mat just e bëssen Demut.
  
  "Plus e puer dausend schei Saachen." Dem Dahl seng Stëmm kléngt wéi wann hien laafen. "Yorkshire Puddings. Terrier. Bier. Sportséquipen. An deen Akzent?"
  
  Den Drake huet gefillt datt de Camion ugefaang ënner him ze beweegen. "Wou ass d'Kontrollpanel, Leit?"
  
  Den Techniker huet direkt geäntwert. "Kuckt wéi de Krichskop aus ongeféier drësseg gebogen Panelen besteet? Dëst ass en Aachtel vum spitzen Enn.
  
  "Meng eege Sprooch."
  
  Méi Schëss hu geklappt. D'Alicia war schonn op d'Verfollegung konzentréiert. Mai sprang just hannen op der Plattform. Elo huet si de Backend vum Nuke gekuckt.
  
  "Schlecht Neiegkeeten. D'Briten sinn hei."
  
  "Ech mengen, mir hunn Chinesesch,"Dahl geschwat.
  
  "Franséisch," sot Kinimaka. "Nei Equipe"
  
  Den Drake sprang op d'Kontrollpanel. Wësse mir wou d'Schwäert vum Mars ass?
  
  "Jo, Matt. Awer ech kann et elo net haart soen, kann ech? - huet d'Stëmm geäntwert.
  
  "Jo," sot Dahl.
  
  Den Drake huet gewonk an huet e klengen elektresche Schrauber mat engem Multi-Zweck Bit erausgezunn. Hien huet déi aacht Bolzen séier ofgeschrauft a gelooss. Hie fonnt selwer virun zwee kleng Kontroll Brieder der Gréisst vun Auto sat-nav Schiirme, engem keypad a vill vun blénkeg wäiss Symboler.
  
  "Kyrillesch," sot hien. "Natierlech ass et."
  
  "Kéint dësen Dag méi schlëmm ginn?" D'Alicia huet iwwer d'Welt gejaut.
  
  Den Yorkshireman huet de Kapp erofgesat. "Et wäert elo geschéien."
  
  De Camion huet d'Vitesse opgeholl, a Richtung Schiebetür. D'Briten fortgeschratt an enker Formatioun vun der hënneschter Säit vum Lager. D'Wuechte ware ronderëm si verbreet.
  
  D'Atombomm blénkt, voll aktivéiert, waart op e Startcode oder Killcode.
  
  Den Drake wousst datt se sech musse plënneren. Hie wousst, datt si sech net konnten bewegen. Dat eenzegt wat hien net wousst ass wien fir d'éischt stierwen?
  
  
  ***
  
  
  D'Wiechter sinn als éischt era gerannt, a schéissen. Den Drake war e grousst Zil, an déi stationär Kugel si laanscht d'Alicia geschloen, an de Krichskopf geschloen. Fir eng Sekonn huet dem Drake säi Liewen virun sengen Ae geblitzt, dunn huet d'Alicia eng Wuecht erofgeholl, an d'Mai déi aner. Hien huet eppes méi gesinn kommen, obwuel hie wousst, datt méi vun hirer blanner Säit kënnt. White Symboler blénkt, de Cursor blénkt a gewaart.
  
  "Denkt Dir datt d'Sécherheet explodéiere kéint?" Smith sot op eemol roueg. "Vläicht ass dëst hir Bestellung?"
  
  "Firwat hu se misse stierwen?" De Kenzi huet gefrot.
  
  "Mir hunn dat scho gesinn," sot Kinimaka. "Familljen, déi enorm Bezuelungen kréien, erfuerderen medizinesch Hëllef oder verzweifelte Verlagerung wann de Chef vun hirer Famill gestuerwen ass. Wa se zum Beispill zu der Mafia oder der Triad gehéieren. Et ass méiglech."
  
  Den Drake wousst datt si net laang glécklech kënne bleiwen. D'Alicia huet et fäerdeg bruecht de Gürtel ze léisen wéi de Camion gerullt ass. Ech hoffen de Chauffeur gesäit. Mä dann géif him et egal? Den Drake huet keng aner Wiel gesinn.
  
  Hien ass laanscht d'Plattform Richtung Réck gerannt, seng Waffen verréckt gewénkt.
  
  "Waart! Stop, stoppen. Net schéissen. Ech sinn Englesch!"
  
  Dem Dahl säi Grommel huet alles gesot, keng Wierder waren néideg.
  
  Den Drake ass hannen am Camion op d'Knéien gefall, de Schwanz vum Nuke lénks, seng Hänn an der Loft a vis-à-vis vun der ukommend fënnef-Mann SAS Eenheet, komplett onbewaffnet.
  
  "Mir brauchen Är Hëllef," sot hien. "Et ass ze vill um Spill fir eis e Krich ze kämpfen."
  
  Hien huet de jonke Mann op d'Comms gesinn, gesinn déi zwee eeler Männer op säi Gesiicht kucken. Vläicht géifen se hien erkennen. Vläicht woussten si iwwer de Michael Crouch. Hien huet erëm geschwat.
  
  "Ech sinn de Matt Drake. Fréiere SAS Zaldot. Fréiere Zaldot. Ech schaffen fir eng international Spezial Kräften Equipe genannt SPEAR. Ech trainéiert zu Hereford. Ech gouf vum Crouch trainéiert.
  
  Ech erënnere mech un den Numm, alles. Zwee vun de fënnef Waffen goufen erofgesat. Den Drake huet dem Alicia seng Stëmm iwwer d'Comms héieren.
  
  "Dir hätt mäi Numm och erwähnt."
  
  Hien huet liicht geknackt. "Dëst ass vläicht net déi bescht Iddi, Léift."
  
  D'Mai an d'Alicia hunn d'Wuecht op enger Distanz gehalen. Sekonne passéiert. Britesch SAS Zaldoten hunn Feier op méi ukommend Garde opgemaach, déi sech hannert den Uelegtrommelen gedréckt hunn, déi de flaach Bett gefëllt hunn. Den Drake huet gewaart. De Radio Mann huet endlech fäerdeg.
  
  "Matt Drake? Ech si vu Cambridge. Mir hu scho begéint. Wat brauchs du?"
  
  Schéinen Dag, huet hien geduecht. SAS u Bord.
  
  "Hëllef eis dëst Lager ze sécheren, dëse Camion stoppen an dës Atombomm ofwaffnen," sot hien. "An dëser Reiefolleg".
  
  D'Briten hunn dat ugegraff.
  
  Opgedeelt a lafe laanscht béid Säiten vun der Plattform, si hunn déi kommend Wiechter erofgeholl, gutt als Team geschafft. Den Drake huet dëst gesinn an huet sech an d'Erënnerungen un al Zäiten gefeiert. Et war eng flësseg Gnod, regal Lagerung an onendlech Vertrauen an d'Beweegunge vun der Équipe. Hien huet geduecht datt SPIR dat bescht Team vun der Welt wier, awer elo ...
  
  "Drake! Mai huet gekrasch. "Atombomm!"
  
  Oh jo . Hien ass zréck op d'Kontrollpanel gerannt, op d'Bildschirmer, d'Tastatur an d'Zuelen gekuckt.
  
  "Geeks?" hie gefrot. "Wësse mir de Code?"
  
  "Et kéint wuertwiertlech alles sinn," huet een geäntwert.
  
  "Dëst hëlleft net wierklech, du fucking domm."
  
  "Entschëllegt. Wa mir d'Nimm vun de Membere vum Uerden wëssen, kéinte mir hir Gebuertsdeeg erausfannen?
  
  Den Drake wousst datt hie mat engem Mann geschwat huet deen et egal ass. Et war dee Mann mat deem se virdru geschwat hunn, den onrouege Arschloch.
  
  D'Lauren huet geruff: "Dir hutt den Uerder erwähnt. Wa se hei waren, hu se wahrscheinlech Atomwaffen programméiert. Ech kann net gleewen datt se keng Notiz mat de Coden hannerloossen hunn.
  
  "Vläicht gëtt et kee Code hei, Puppelchen," sot den Arsch. "Erënnert Iech un d'Signal, déi Dir gemaach hutt wéi Dir dem Geronimo säi Graf opgemaach hutt? Vläicht ass dat och hei geschitt an huet zum Start vun Atomsprengkäpp gefouert.
  
  Den Drake ass zréckgaang. "Verdammt, sinn se bewaffnet?"
  
  "Voll. Déi blénkeg wäiss Symboler déi Dir gesitt sinn Countdown Zuelen.
  
  Dat schaarf, äiseg Waasser huet säi Kierper iwwerschwemmt an hie konnt kaum otmen. "Wéi ... wéi laang?"
  
  Houscht. "Sechzeg-véier Sekonnen. Da wäert Dir an Är illegitim Bridder Geschicht ginn. Den Uerder wäert fir ëmmer iewescht regéieren! Si liewen duerch mech! Ech sinn Uerdnung!"
  
  Et koum zu engem Sträit a vill Gejäiz. Den Drake huet d'Sekonnen op senger Armbanduhr verfollegt.
  
  "Hallo? Bass du do?" - gefrot eng jonk Stëmm.
  
  "Hey, Frënd," huet den Drake gemëscht. "Mir hunn eng an drësseg Sekonnen."
  
  "Ech hunn doriwwer geduecht. Äre Frënd Lauren ernimmt den Uerder. Gutt, si mussen e Killcode hunn. A well soss alles en Deel vum Text ass, hunn ech just geschmiert. Erënners de dech? Et seet hei: 'Deen eenzege Code fir ëmzebréngen ass wann d'Coureuren op sinn.' Heescht dat eppes fir Iech?
  
  Den Drake huet seng Gehirer gekrasch, awer konnt un näischt denken wéi déi ofhuelend Zuel vu Sekonnen. "Opgestallt?" - huet hien widderholl. "Erwächt? Risen? Denkt un wéi den Uerder denkt? Wat hunn d'Nazien gemengt? Wann de Reiter erschéngt, hien - "
  
  "Gebuert ginn," sot eng jonk Stëmm. "Vläicht sinn dat hir Gebuertsdatum? Awer dëst kann net sinn. Dës 80er-Ära Nuklearbommen hunn normalerweis en dräi-Zifferen Killcode. Et war Verzweiflung a senger Stëmm.
  
  Nonzéng Sekonnen bis Zerstéierung.
  
  Kensi huet geschwat. "Dräi Ziffere sot Dir? Normalerweis?"
  
  "Jo".
  
  Siechzéng.
  
  Den Drake huet op d'Alicia zréckkuckt an huet gesinn datt si sech iwwer hire Gürtel biegt, probéiert et ofzeschléissen an de Wuecht zur selwechter Zäit ze schéissen. Ech hunn hir Hoer gesinn, hire Kierper, hiren erstaunleche Geescht. Alicia...
  
  Zéng Sekonnen.
  
  De Kenzi huet dunn gejaut, a bestätegt dem Dahl säi Glawen an hatt. "Ech hunn et. Probéiert siwenhonnert."
  
  "Siwen-o-o-o. Firwat?"
  
  "Fro net. Maach et einfach!"
  
  De jonke Technie huet dem Drake d'kyrillesch Zuelesymboler ginn an de Yorkshireman huet d'Knäppercher gedréckt.
  
  Véier - dräi - zwee -
  
  "Et huet net geschafft," sot hien.
  
  
  KAPITEL 40
  
  
  "Jo," huet de Kensi geäntwert. "Et ass geschitt".
  
  Natierlech huet si hir eege ensarméiert, an d'Lauren huet hir ofgeschaaft. Den Drake huet aus dem Kierper vun der Nuke op Mai gekuckt, wou si virun enger anerer Tastatur stoung. All sechs nuklear Charge goufen neutraliséiert.
  
  Hien huet op seng Auer gekuckt. "Mir hu manner wéi eng Sekonn lénks," sot hien.
  
  Iwwerall huet d'SAS séier Aarbecht vun de Garde gemaach. D'Alicia huet den zweete Riem entlooss an de Krichskopf huet sech liicht bewegt. Den Drake huet gefillt datt hien d'Geschwindegkeet ophëlt wéi hien op d'Rollertüren koum.
  
  "Huet nach iergendeen hire Camion gestoppt?"
  
  "Ech këmmeren mech dofir!" - huet de Kenzi geruff. "Wuertwiertlech!"
  
  "Kee Wee," sot Kinimaka. "D'Fransouse sinn iwwerall wou keng Sécherheet ass. Et gëtt e richtege Riot hei."
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi d'SAS d'Wuechte verschéckt huet; D'Alicia zitt op deen anere Gürtel wéi d'Mai de Wuecht an de Réckpneu vum Camion werft.
  
  "Jo, ech weess wat Dir mengt." D'SPEAR-Equipe war onheemlech gestresst.
  
  "Ech gesinn eppes anescht lass," huet de jonken Techniker ugefaangen. "ech-"
  
  Hir Verbindung mat Washington gouf ofgebrach.
  
  "Soll ech et nach eng Kéier soen?" Den Drake huet probéiert.
  
  Ominös Rou war seng eenzeg Äntwert.
  
  "Verdammt, dëst kann net gutt sinn." Den Drake huet dat ganzt Lagerhaus gekämmt.
  
  SEAL Team 7 ass op si erofgaang wéi wann all Häll explodéiert wier.
  
  
  ***
  
  
  Den Dahl ass hannert dem Camion gerannt wéi en op d'Schiebediere vum Warehouse 18. De Chinese Mann ass duerch d'Front vum rumbling Camion gerannt, a Richtung déi wäit Säit Dier. Si hunn iwwer geschoss wéi se lafen. D'Wierder hu probéiert se ze stoppen. Chinese Spezial Kräften zerstéiert hinnen mat Kugelen an Hand-zu-Hand Kampf. Den Hayden hat d'Ongléck virun der Plattform ze sinn wéi d'Aktioun ugefaang huet.
  
  Si huet den Hals vum Garde gebrach, dunn huet säi Kierper benotzt fir sech selwer ze decken, wéi d'Chinesen ondifferenzéiert Feier opgemaach hunn. D'Kugel hunn hire Kierper mat engem däischteren Toun duerchgebrach an hir zréck gehäit. Hirem Schëld ass zesummegefall. Geheien et ewech, si sprangen hannert ee vun de viischt, rumbling Pneuen, laanscht et vun hannen wéi et no vir gerullt. D'Chinesen sinn d'Front vum Camion gekräizt.
  
  Den Dahl huet e Feier gebrannt an huet se wéi Bowling Pins verstreet. Onheemlech ze kucken, et huet als Demonstratioun vun hire bal onmënschleche Reaktiounen gedéngt. Och nodeems se zréck gesprongen sinn, hu si erëm Feier opgemaach.
  
  Den Dahl huet séier Ofdeckung geholl, sech hannert dem Camion gehackt, dunn erausgekuckt an e puer méi Kugel geschoss. D'Chinese ware fir e Moment um Buedem gepecht wéi d'Wuechte vun hannen op si koumen. Den Dahl huet de Kensi gekuckt.
  
  Net wou si soll sinn.
  
  "Kenz? Bass du ok?"
  
  "Oh jo, just en ale Frënd ophuelen."
  
  Den Dahl huet sech instinktiv ëmgedréint an huet gesinn, wéi si duerch d"Tiräng räumt, de Kapp déif dobannen, de Bauch um Rand vum Deckel, den Aarsch héich opgehuewen.
  
  "Et ass e bëssen onendlech."
  
  "Waat? Oh, vermësst Dir Är Fra? Si ass vläicht méi waarm wéi Dir, Torst, awer denkt drun, dat mécht Iech nëmme méi waarm wéi hatt.
  
  Hien huet ewechgekuckt, fillt sech zerräissen. Hien huet an dësem Staat tëscht Bestietnes a Scheedung gelieft, an awer hat hien d'Chance eppes iwwer dat alles ze maachen. Wat der Däiwel huet hien hei gemaach?
  
  Meng Aarbecht.
  
  D'Chinesen hunn sech erëm engagéiert, déi kommend Garde mat Maschinnegewierfeier ofgeschnidden an den Dahl an den Hayden op de Buedem gepecht. De Schwed huet sech ëmgedréit an huet de Kensi aus der hëlze Këscht gesinn.
  
  "Ach, eieren. Wierklech?"
  
  Si huet eng nei glänzend Katana virun hiren Aen gehalen, Klingen erop. "Ech wousst just datt ech een fannen wann ech déif genuch gräifen. Raiber kënnen d'Schwäert net widderstoen.
  
  "Wou ass dat bluddeg Schwert vum Mars?"
  
  "Oh, ech hunn et an den Tirang geheit."
  
  "Verdammt!"
  
  Si ass mat engem Schwäert an der enger Hand gelaf, enger Maschinngewier an der anerer, ass dunn zréck op de Camion gesprongen, a blénkt virum Dahl sengen Aen als Blur. D'Katana ewechgeheien, si huet Feier op de flüchtende Chinesen opgemaach.
  
  "Wou ginn se hin?"
  
  "Warehouse 17," sot Dahl. "A mir mussen hinnen verfollegen."
  
  
  ***
  
  
  Lauren huet de franséische Kontingent Attack vun der rietser Säit vum Warehouse gesinn 19. Kinimaka a Smith ware schonn an déi Richtung an hunn direkt engagéiert. De Yorgi huet sech hannert de Fässer gehackt, op d'Wuecht geschoss. D'Lauren huet hiert Häerz gefillt wéi de Camion mat den zwee Nuklearsprengkäpp no vir beweegt ass.
  
  Erënnere mech un alles wat gesot gouf, si sprang op den Daach vum Camion an huet d'Rieder als Ënnerstëtzung benotzt. Dunn huet si ugefaang den éischte Riem ze loosen. Wa se d'Laascht ganz onbestänneg maachen, wieren d'Camione gezwongen ze stoppen. Si huet vun hannert der Atombomm opgekuckt, op ee vun de grousse Logbicher gestouss, a gesinn de Smith mat engem vun de Fransouse kämpfen.
  
  De Konstabel huet sech a Kontakt geholl. "Just bestätegt vum Agent zu Paräis. Erënnert Dir Iech un den Armand Argento? Hien huet Iech e puer Mol iwwer d'Joren gehollef. Gutt, hie seet d'Präsenz vum franséische Kontingent ass net autoriséiert. Ganz. Et kéint eng Aart vu brutale Krich dobannen ginn.
  
  D'Lauren huet geschléckt a gekuckt wéi de Smith no hannen gefall ass, op ee Knéi gefall. De Fransous, deen iwwer hie stoung, huet hien an d'Hoer gegraff, e Sträif vun de Wuerzelen räissen an op d'Säit gehäit. Smith gejaut. E Knéi op d'Nues huet hien e stagnéiert. De Fransous ass op Spëtzt gesprongen. Smith gekämpft. D'Lauren huet vun him op Kinimaka gekuckt, duerno op Yorgi, den Atomknäppchen, an déi kommend Schwenkdieren.
  
  Wat sollt ech maachen?
  
  Maacht e verdammt Kaméidi.
  
  Si huet d"Magazin vun hirem Glock héich iwwer de Kapp vun hire Feinde eidel, dauernd hinnen ze flinch an Duck. Dëst huet Smith an Kinimaka wäertvoll Sekonnen. Smith gesinn Plaz an him geschoss, den Ugräifer op de Buedem geklappt. Kinimaka gebrach engem Mann d"Hals , engem aneren d'Gesiicht a Schoss op Punkt-Blank Range.an der drëtter, datt hien aus dem Kampf gestréckt an falen.
  
  Et bleift nëmmen ee Fransous.
  
  D'Lauren ass gefall wéi d'Kugel aus dem Kierper vum Atomprojektil geklommen ass. Wéi grujeleg war et datt et hatt net emol gestéiert huet? Wéi gewinnt ass si? Mee si war Deel vun dëser Equipe a war décidéiert mat et ze bleiwen soulaang se et haten. Si huet dës Famill fonnt a wäert se ënnerstëtzen.
  
  De risege Camion huet séier d'Vitesse opgehuewen, staark beschleunegt, riicht an d'Rollausdür, ass dra geklappt, sou datt de Kabine virun e bëssen sprongen, an ass dunn riicht duerch se gefall.
  
  D'Lauren huet sech op de Réck vum Camion geheit.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet sech gewonnert wéi d'SEALs SAS a SPEAR nieft engem beweegten Atomknäppchen engagéiert hunn, a sech gefrot ob eng Schluecht méi konfus oder méi déidlech kéint sinn wéi dëst. E puer Wierder vum Kommunikator hunn him gesot datt dëst sécherlech méiglech wier.
  
  All dräi Camionen, déi sechs Atomwaffen droen, platzen gläichzäiteg duerch d'Roller-Dieren. Metallschrapnel fléien iwwerall wéi déi zerräissen Dieren ënnergaange sinn. Camionen koumen laanscht. D'Männer hunn d'Camionen ugegraff, sprangen dobannen, d'Gefill, datt se nëmme séier géifen gewannen. Elo huet den Drake zwee chinesesch Zaldoten an der Géigend gesinn. Hien ass op der Plattform bliwwen an huet d'Alicia an d'May e bësse méi wäit gesinn, sech hannert enger vun den hëlze Stützen verstoppt. D'Atombomm ass entlooss wéi se ee vun de gréisste Potholes op der Welt getraff hunn.
  
  Den Drake huet gekräizt. Wann déi rieseg, schwéier Waff vu senge Reschter loosst an d'Bänner brécht, da wiere se all an der Schwieregkeet.
  
  Si sinn an d'Dagesliicht erausgaang an sinn fortgaang. Zwanzeg Meilen an der Stonn, dann drësseg, hunn déi dräi Plattformen zum Liewen gebrëllt wéi hir Chauffeuren op de Gaspedal getrëppelt sinn. Et war eng breet oppe Strooss vir, bal riichtaus op d'Ausfahrt vun der Basis, ongeféier zwee Meilen ewech. Elo, nieftenee sinn, konnt den Drake vu sengem Camion op den Dahl säi Camion kucken, an dann op Kinimaka. D'Vue vu riesegen, bewegende Atomrakéiten, Leit déi niewentenee kämpfen, Leit déi Pistoulen schéissen, Messer a Fauscht gi benotzt, Leit ginn ofgeheien, kee Véierel ginn, d'Strooss kromme, an all dräi Camionen, déi op engem Tour erofschalten, huet hien iwwerrascht den Kär.. Et war e Bedlam vu Gier a Gewalt, en Abléck an d'Häll.
  
  Awer elo war all seng Opmierksamkeet op d'Dichtungen konzentréiert.
  
  Véier staark, si hunn d'SAS fir d'éischt ugegraff, een ouni Probleemer ëmbruecht. D'Briten rallyen an hunn zréckgeschloen, an hunn d'SEALs gezwongen Cover ze huelen. Déi véier Männer sinn hannert de Camionen gerannt, an der Hoffnung u Bord ze sprangen. SAS Kommandant, Cambridge, huet Hand-zu-Hand mat engem Navy SEAL gekämpft a béid goufen getraff. D'Mai an d'Alicia ware beschäftegt mat de Wiechter ze kämpfen a probéiert eng Ouverture an der Melee ze fannen.
  
  Den Drake koum Gesiicht zu Gesiicht mam SEAL Teamleader. "Firwat?" - hie gefrot.
  
  "Stel keng Froen," huet de Mann gekrasch an ass op den Drake gaang. D'Schlëss waren präzis an onheemlech haart, ganz ähnlech wéi seng eegen. Hien huet blockéiert, de Péng vun deene Blöcke gefillt an zréckgeschloen. Hien huet schwéier geschloen. E Messer koum an der Hand vum anere Mann. Den Drake huet de Schlag mat sengem eegenen paréiert, béid Waffen op der Säit gehäit a vum Camion fort geflunn.
  
  "Firwat?" - huet hien widderholl.
  
  "Du hues dech gebrach. Dir an Är Equipe."
  
  "Wéi?" - Ech hunn gefrot. Den Drake ass zréckgaang fir Plaz ze kréien.
  
  "A firwat wëllen dës Baaschtert eis ëmbréngen?" D'Alicia huet gefrot wéi si hannert dem Mann erschéngt.
  
  Hien huet en direkten Schlag geliwwert, hatt an den Tempel geschloen. Den Drake huet him an d'Nier geschloen an huet hien nogekuckt. D'Alicia huet hire Fouss a säi Gesiicht geplënnert. Zesummen hunn si hien, spannen, iwwer Bord gehäit.
  
  D'Strooss ass virun erweidert.
  
  Mai geschéckt zwee Wiechter. En anere SAS Mann gouf ëmbruecht, an elo waren d'Briten an d'Amerikaner gläich a Kraaft. Dräi géint dräi. Den Drake huet déi zwee Chinesen gesinn, déi hie virdru gesinn huet wéi Spannen iwwer d'Atombomm krabbelen.
  
  "Kuck emol hei!"
  
  Ze spéit. Si sinn op hien gefall.
  
  
  ***
  
  
  Den Dahl wousst am Fong, datt si a Rumänien géingen. Et war gutt. Et war eng hallef Stonn Fahrt, déi se ëmbrénge konnt ier se do ukomm sinn.
  
  Hien huet d'Chinesen an d'Wuecht gekämpft, se zréckgedréckt a fonnt datt se sprangen, méi wëllen. D'Chinesen hunn seng Verteidegung ëmgaang, schwéier geschloen a bal zweemol mat senge schreckleche Blades impaléiert. Méi Wiechter hunn him ëmginn. Den Hayden huet sech drop gehalen, se aus dem Camion ze geheien bis hir Zuelen erofgaange sinn.
  
  An der Heck huet de Kenzi mat de leschte vun hire Feinde behandelt. D'Maschinn war eidel, rout war vun der Katana drëpst. Si ass op d'Plattform zréckgaang, elo huet d'Aen zougemaach wéi déi zwee Chinesen op hir zesumme koumen, mat Messer gedréckt. Si huet entgéintgesat, ronderëm ze goen. Si hunn Waffen erausgeholl. Si huet sech an hir Gesiichter geheit, si iwwerrascht. De Schoss ass ënner hirem Aarm gaangen, an huet eng Atombomm gesprongen. Si huet sech nieft engem vun de Kärelen fonnt mat enger Waff op d'Gesiicht geriicht.
  
  "Schäiss".
  
  Deen eenzege Wee war erop. Si huet d'Hand geschloen, déi d'Waff hält, huet se fléien, an ass dunn d'Ënnerstëtzung op d'Schuel vun der Atomwaff geklommen. Si huet d'Spëtzt erreecht, fonnt datt et do uewen just eng sanft Curve war, awer geféierlech fir ze balanséieren. Amplaz souz si op enger Atombomm mat enger Katana an der Hand.
  
  "Komm an huelt mech!" - huet si gejaut. "Wann Dir et getraut."
  
  Si hu séier ofgeholl, perfekt ausgeglach. De Kenzi stoung op der Spëtzt vum Krichskopf, huet hiert Schwäert gedréint, wéi se si mat Messeren ugegraff hunn. Streik a Schwong. Si huet entgéintgesat, awer si hunn Blutt gezunn. Si huet d'Rakéit geschloen. De Camion huet mat drësseg Kilometer an der Stonn gerëselt. D'Chinesen hunn sech am héchste Grad ugepasst. De Kenzi huet d'Gläichgewiicht verluer, rutscht an ass zréck op d'Rakéit gefall.
  
  "Och".
  
  E Wandstéiss ass duerch hir Hoer geblosen, sou kal wéi e Frigo. D'Messer ass op si gefall. Si huet d'Katana op hir aner Hand gewiesselt, huet hir Handgelenk mat de Fanger gegraff an huet se schaarf op d'Säit geruckt. D'Handgelenk ass gebrach an d'Messer ass erausgefall. Si huet och de Kierper op dës Manéier gedréint a gesinn datt et mam Kapp aus dem Camion fléien. Déi zweet Persoun hat schonn ugegraff. De Kenzi huet d'Katana zréck op hir riets Hand geplënnert a léisst et direkt op de Punkt schloen. Hien huet e Moment hänke gelooss ier de Kenzi hien op d'Säit geheit huet.
  
  Si huet dunn vun hirem Staang uewen op der Atombomm erof gekuckt, d'Blade vun hirer Katana huet Blutt op déi drënner kämpfen.
  
  "Zwee Chinesen goufen ëmbruecht. Dräi lénks."
  
  D'Alicia huet si vun hirem gewonnene Camion gekuckt, d'Schluecht uewen um Krichskopf gekuckt. "Et huet sou verdammt cool ausgesinn," sot si. "Ech gleewen wierklech datt ech eng Erektion hunn."
  
  Den Dahl huet si vu sengem eegene Camion gekuckt. "Ech och".
  
  Awer dunn huet de Krichskopf ugefaang ze beweegen.
  
  
  KAPITEL VIERZËN
  
  
  Den Dahl huet direkt d'Verschiebung gemierkt, gesinn déi zwee Riemen, déi se et fäerdeg bruecht haten, ze fladderen am Wand, an dunn huet den Drëtte sech wéi déi verrécktste Gummiband vun der Welt getrennt, a rasend géint d'Atomladung an um Buedem vun der Plattform geschloen. Mat dem éischte mächtege Lunge huet hien de Wiechter an de Bauch geschloen, wouduerch hien fléien, Waffen akimbo, direkt vun der Säit vum Camion an huet d'Réckpneuen vun deem, deen nieft him gefuer ass, geschloen. Den Dahl huet sech beim Resultat gewonn.
  
  D'Atombomm ass nees geplënnert. Den Dal huet e roude Niwwel iwwer him gefillt wéi de Kenzi uewen gekämpft huet an den Hayden sech direkt ënner sengem Schied gekämpft huet, ouni Ahnung wat duerno kënnt. Hien huet gejaut a gebrëllt, awer ouni Erfolleg. D'Gebrühl vun de Pneuen, d'Gejäiz, d'Konzentratioun déi néideg ass fir ze kämpfen; dat alles huet hir Héieren gestéiert. Hien sprang op de Kommunikator.
  
  "Beweegt." D'Atombomm ass amgaang ze explodéieren!"
  
  Kenzi stierft erof. "Wou goen? Mengt Dir ofhuelen?"
  
  "Nee!"
  
  Um Enn vu senger Tether ass de Schwede wéi eng Verréckt no bei Hayden gelaf an huet seng Schëller géint déi onheemlech Mass vum Projektil gedréckt. "Eng Atombomm fällt!"
  
  Den Hayden huet séier gerullt, an och de Garde. De Krichskop huet sech en aneren Zoll bewegt. Den Dahl huet him mat all Unze vu Kraaft opgehuewen, déi hien jeemools gesammelt huet, all Muskel jäizt.
  
  Nieft him kléngt e schwéiere Klop.
  
  Schäiss.
  
  Awer et war de Kenzi, deen nach ëmmer de Katana hält a mat engem sarkastesche Laachen op hirem Gesiicht. "Verdammt, Dir sidd just e verréckten Helden. Denkt Dir wierklech datt Dir dëst souguer eng Sekonn halen kann?
  
  "Ehm, nee. Net wierklech."
  
  "Dann beweegt."
  
  De verréckte Schwed ass präzis gedaucht.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake an d'Alicia hunn et fäerdeg bruecht eng Sekonn ze huelen fir am Spektakel ze deelen.
  
  "Wat mécht den Dal?" Alicia gefrot. "Huelt hien eng verdammt Atombomm?"
  
  "Sief keen Narr," huet den Drake geklappt, de Kapp rëselt. "Natierlech kësst hien hatt."
  
  Den Drake ass dunn op d'Säit gesprongen fir den SAS-Jongen ze hëllefen, de SEAL vum jonke Mann erausgerappt an en ënner d'Atombomm gehäit. Dem Mann säi ganze Kierper huet gerëselt. Si hunn Schlag ausgetosch, an dunn louch de SEAL onbewosst, Gesiicht erof, awer lieweg. Den Drake huet geduecht et esou ze loossen.
  
  En aneren SEAL ass gestuerwen, gefollegt vun engem SAS Zaldot, allebéid vu kuerzer Distanz gestierzt. Cambridge an de jonke Mann sinn alles wat bleift. Si hunn sech mam Drake zesummegeschafft fir de leschte SEAL ze kämpfen. Zur selwechter Zäit sinn d'Alicia a d'May mat hinnen komm. De Camion ass laanscht d'Dreckstrooss gerammelt, eng Kéier mam Noper getraff an ass fortgefuer. D'Kollisioun huet erlaabt dem Dahl seng Atombomm stabiliséiert ze ginn andeems se op seng enorm Ënnerstëtzer geséchert gouf. All dräi Autoen, als een, sinn duerch d'Ausgangspaart gebrach a si weider a Richtung Rumänien gefuer. D'Stol an d'Beton sinn komplett zerstéiert ginn, hin an hier räissen. Zu dësem Zäitpunkt waren d'Helikoptere fortgaang a fléien niewent de Camionen, a Männer mat schwéierer Artillerie hu sech aus den Dieren geleent a sech op d'Chauffeuren konzentréiert.
  
  Den Drake huet d'Attack op de SEAL gestoppt. "Waart. Dir sidd e Spezial Kräften Zaldot. amerikanesch Fraen. Firwat géift Dir probéieren eis ëmzebréngen?
  
  Tatsächlech huet hien ni eng Äntwert erwaart, awer de Mann huet geäntwert andeems hien attackéiert. Hien huet Cambridge erausgeholl an dunn den Drake ofgeschloss. De jonke SAS Mann ass op seng Säit gefall. De SEAL war grausam a barmhäerzlech, huet e zerstéierende Schlag nom Schlag geliwwert. Awer dunn huet d'Mai sech op hie gedréint.
  
  Aacht Sekonne si vergaangen an de Kampf war eriwwer. Nach eng Kéier hunn se hien lieweg verlooss, an engem Koup gekrasch, entwaffnet.
  
  Den Drake huet sech op Cambridge gedréint. "Ech kann net ausdrécken wéi vill mir Är Hëllef schätzen, Major. Et deet mir sou leed fir de Verloscht vun Äre Leit. Awer w.e.g., wann Dir wëllt, loosst dës Leit lieweg, si hunn just Uerder gefollegt.
  
  Déi zwee iwwerliewend Sigel hunn opgekuckt, iwwerrascht a vläicht verwonnert.
  
  Cambridge wénkt. "Ech verstinn an d'accord mat Iech, Drake. Um Enn vum Dag si mir alleguer Baueren."
  
  Den Drake huet eng Grimasse gemaach. "Ma, net méi. D'amerikanesch Regierung huet just probéiert eis ëmzebréngen. Ech gesinn kee Wee zréck aus dësem.
  
  Cambridge huet d'Schëller gezunn. "Schlag zréck."
  
  Den Drake huet grujeleg gelaacht. "E Mann no mengem Häerz. Et war schéin Iech ze treffen, Major Cambridge.
  
  "An Dir, Matt Drake."
  
  Hien huet d'Mai an d'Alicia geknackt, ass dunn virsiichteg hannendrun vum Camion gaang. Den Drake huet him nogekuckt, a kontrolléiert d'Stabilitéit vum Krichskop zur selwechter Zäit. Alles huet gutt ausgesinn.
  
  "Wësst Dir datt si zréckkommen an d'Schwäert huelen?" D'Alicia huet him gefrot.
  
  "Jo, mee wësst Dir wat? Ech ginn et net. D'Schwäert vum Mars ass dat mannst vun eise Probleemer. Hien huet d'Verbindung ageschalt. "Hayden? Wéi wäit? Wéi geet et dir do?"
  
  "Okay," huet den Hayden geäntwert. "Déi lescht vun de Chinesen ass just fortgesprongen. Ech gi fir d'Schwäert."
  
  Kenzi huet gelaacht. "Nee, si hunn mech an Aktioun gesinn."
  
  "Sinn mir net all?" Den Drake huet gelaacht. "Ech wäert dës Vue fir eng Zäit net vergiessen."
  
  D'Alicia huet him riicht op d'Schëller geschloen. "Chill out, Zaldot. D'nächst Kéier wëllt Dir datt ech eng Atombomm tëscht menge Been setzen."
  
  "Nee, maach der keng Suergen," sot den Drake a dréit sech ewech. "Ech maachen et spéider fir Iech."
  
  
  ***
  
  
  D'Helikopter hunn d'Chauffeuren gespott, menacéiert an iwwerzeegt hir Gefierer ze bremsen. Natierlech huet et fir d'éischt net geklappt, awer nodeems een eng Héichkaliber Kugel duerch eng vun de Windschirten gesat huet, hunn d'Leit, déi geduecht hunn se onberéierbar waren, op eemol ugefaang ze Zweifel. Dräi Minutte méi spéit hunn d'Camionën ofgebrach, d'Hänn stungen aus de Fënstere eraus, an all Traffic ass gestoppt.
  
  Den Drake huet säi Gläichgewiicht erëmgewonnen, gewinnt un de konstante Stouss a Forward Bewegung. Hien ass op de Buedem gesprongen, gemierkt datt de Kommunikatiounssystem op eemol lieweg komm ass, an huet elo seng Pilote ganz genau iwwerwaacht.
  
  Et koum keen Toun vum Kommunikator. Washington, dës Kéier, blouf roueg.
  
  D'Team huet sech gesammelt nodeems se hir Kopfhörer zerstéiert hunn. Si souzen op engem Gras Hiwwel iwwer déi dräi Rakéitenoofwiersystem Schëffer, wonneren, wat d'Welt a seng méi béis Personnagen hinnen nächst geheien kéint.
  
  Den Drake huet de Pilot gekuckt. "Kënnt Dir eis a Rumänien fléien?"
  
  Dem Mann seng Aen hunn ni gewiesselt. "Natierlech," sot hien. "Ech verstinn net firwat net. Op alle Fall ginn Atomwaffen dohinner geschéckt fir op der Basis ze späicheren. Mir wäerten e Virdeel hunn."
  
  Zesummen hunn se en anert Schluechtfeld verlooss.
  
  Zesumme si si staark bliwwen.
  
  
  ***
  
  
  E puer Stonne méi spéit huet d'Team de rumänesche Sécherheetshaus verlooss an op e Bus op Transsylvanien geklommen, an der Géigend vu Bran Schlass, der vermeintlecher Residenz vum Grof Dracula, debordéiert. Hei, ënnert den héije Beem an héije Bierger, hu si en däischteren, rouege Gaaschthaus fonnt an sech an et néiergelooss. D'Luuchten waren däischter. D'Equipe war elo an zivilen Kleeder gekleet aus dem sécheren Haus geholl, an huet nëmmen wat Waffen a Munitioun si droen konnten, wéi och e gutt Stéck Suen aus dem Safe datt Yorgi geholl haten. Si hu kee Pass, keng Dokumenter, keng Identifikatiounskaarten.
  
  Si hu sech an engem Zëmmer versammelt. Zéng Leit, keng Verbindung. Zéng Leit sinn op der Flucht vun der amerikanescher Regierung ouni Ahnung wien se kënne vertrauen. Et gëtt keng kloer Plaz fir ze dréinen. Kee méi SPEAR a keng geheime Basis méi. Kee Büro am Pentagon, keen Heem zu Washington. D'Aart vu Familljen, déi se haten, war iwwer dat erlaabt. Kontakter déi se benotze kënnen, kënne kompromittéiert ginn.
  
  D'ganz Welt huet geännert wéinst enger onbekannter, onverständlecher Uerdnung vun der Exekutivzweig.
  
  "Wat ass nächst?" Smith huet d'Thema als éischt opgeworf, seng Stëmm niddereg am däischter beliichte Raum.
  
  "Fir d'éischt fäerdeg mir d'Missioun", sot Hayden. "Den Uerde vum leschten Uerteel huet probéiert d'Welt ze zerstéieren andeems se véier schrecklech Waffen verstoppen. Krich, dank Hannibal, deen eng grouss Waff war. Eruewerung mat der Hëllef vum Genghis Khan, wat de Schlësselcode war dee mir zerstéiert hunn. Hongersnout, duerch Geronimo, déi eng biologesch Waff war. A schlussendlech, den Doud, duerch Attila, deen sechs nuklear Sprengkäpp hat. Zesumme géifen dës Waffen eis Gesellschaft wéi mir se kennen zu Ruin a Chaos reduzéieren. Ech mengen, mir kënne mat Vertraue soen datt mir d'Drohung neutraliséiert hunn.
  
  "Mat dem eenzege lockeren Enn ass d'Schwäert vum Mars," sot Lauren. "Elo an den Hänn vun de Chinesen oder de Briten."
  
  "Ech hoffen wierklech datt et eis sinn," sot den Drake. "SAS huet eis do gerett an e puer gutt Männer verluer. Ech hoffen, datt Cambridge net bestrooft gëtt.
  
  "Gitt no vir ..." sot den Dahl. "Och mir kënnen dat net eleng maachen. Éischt vun all, wat der Däiwel wäerte mir elo maachen? An zweetens, wiem kënne mir vertrauen fir eis dëst ze hëllefen?
  
  "Ma, fir d'éischt wäerte mir erausfannen, wat d'Amerikaner op eis gemaach hunn," sot den Hayden. "Ech denken, datt d'Operatioun am Peru an ... aner Saachen ... déi geschitt ass. Sinn et nëmmen e puer mächteg Leit géint eis? Eng Splittergrupp déi anerer beaflosst? Ech ka fir eng Sekonn net gleewen datt Coburn dëst sanktionéiert hätt.
  
  "Sidd Dir, mir sollten e geheime Chat mam President hunn?" Den Drake huet gefrot.
  
  Den Hayden huet d'Schëller gezunn. "Firwat net?"
  
  "A wann et eng Splittergrupp ass," sot den Dahl. "Mir zerstéieren se."
  
  "Liewe," sot Mai. "Deen eenzege Wee fir dëst z'iwwerliewen ass eis Feinde lieweg ze fangen."
  
  D'Team souz an engem grousse Raum a verschiddene Positiounen, d'Riddoen goufen enk gezunn, se vun der onduerchsiichtlecher Nuecht ze schützen. Déif a Rumänien hu si geschwat. Geplangt. Et gouf séier kloer datt se Ressourcen hunn, awer dës Ressourcen ware schwaach. Den Drake konnt se op enger Hand zielen.
  
  "Wou goen?" De Kenzi huet gefrot, ëmmer nach hir Katana ze halen, d'Blade am däischteren Liicht ze basken.
  
  "Gitt vir," sot den Drake. "Mir ginn ëmmer no vir."
  
  "Wa mir jeemools ophalen," sot Dahl. "Mir stierwen."
  
  D'Alicia huet dem Drake seng Hand gehalen. "An ech hu geduecht datt meng Deeg vum Flucht eriwwer wieren."
  
  "Dëst ass anescht," sot hien, an dunn huet sech gejaut. "Natierlech wësst Dir dat. Entschëllegt."
  
  "Alles ass gutt. Domm awer séiss. Endlech hunn ech gemierkt datt dëst meng Aart ass.
  
  "Bedeit dat datt mir op der Flucht sinn?" De Kenzi huet gefrot. "Well ech wollt wierklech vun allem ewechkommen."
  
  "Mir wäerte mat deem ëmgoen". Den Dahl huet sech méi no bei hir gezunn. "Ech verspriechen dir. Ech hunn och meng Kanner, vergiesst net. Ech wäert alles fir si iwwerwannen.
  
  "Dir hutt Är Fra net ernimmt."
  
  Den Dahl huet gekuckt an huet sech dunn zréck a sengem Stull gesat a geduecht. Den Drake huet de Kensi de grousse Schwede e bësse méi no gesinn. Hien huet et aus sengem Kapp gesat an huet sech ëm de Raum gekuckt.
  
  "Muer ass en aneren Dag," sot hien. "Wou wëllt Dir als éischt goen?"
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Um Rand vun Armageddon
  
  
  KAPITEL FIRST
  
  
  De Julian Marsh war ëmmer e Mann vu contrastesche Faarwen. Eng Säit ass schwaarz, déi aner ass gro ... ad infinitum. Komesch genuch, hien huet ni Interessi gewisen firwat hien e bëssen anescht evoluéiert wéi de Rescht, just akzeptéiert, geléiert mat et ze liewen, et huet genéissen. An all Sënn huet dëst him en Objet vun Interessi gemaach; et huet d'Opmierksamkeet vun de Machinatiounen ewechgeholl, déi hannert den expressiver Aen a Salz-a-Pfeffer-Hoer laueren. De Mäerz wäert ëmmer aussergewéinlech sinn - op eng oder aner Manéier.
  
  Bannen war hien erëm eng aner Persoun. Innere Fokus konzentréiert seng Opmierksamkeet op ee Kär. Dëse Mount war et d'Ursaach vun de Pythians, oder éischter wat vun hinnen iwwreg war. Eng komesch Grupp huet seng Opmierksamkeet gefaang an dunn einfach ronderëm hien opgeléist. Den Tyler Webb war méi e psychopathesche Mega-Stalker wéi e Kabalist Leader. Awer de Marsh huet d'Méiglechkeet genoss et eleng ze goen, perséinlech, exzentresch Designen ze kreéieren. An d'Häll mam Zoe Shears a jidderengem deen nach an der Sekt aktiv war, an eng nach méi déif Häll mam Nicholas Bell. Gebonnen, Handschellen a Waasserboard, et besteet keen Zweiwel, datt de fréiere Bauaarbechter alles un d'Autoritéite geluecht hätt, fir och déi geringsten Erléisung vu sengem Saz ze kréien.
  
  Fir Marsh huet d'Zukunft hell ausgesinn, awer mat engem liichte Tint. Et waren zwou Säiten vun all Geschicht, an hie war ganz vill eng zweesäiteg Mann. Nodeems mir leider de schlechte Ramses Bazaar verlooss hunn - mir hunn d'Pavillonen mat all hiren Offeren immens gär gefall - ass de Mäerz mat Hëllef vun engem Ofgrond-faarwege Helikopter an den Himmel gaang. Fuert fort, hie konzentréiert sech séier op déi nei Aventure virun.
  
  NEW YORK.
  
  De Marsh huet den Apparat op senger Säit getest, et méi no geréckelt, net sécher wat hien gesinn huet, awer zouversiichtlech an wat et kéint maachen. Dëst Kand war den Haaptverhandlungsinstrument. Grousse Papp vun absoluter Iwwerzeegung. Wien kann mat enger Atombomm streiden? De Marsh huet den Apparat eleng gelooss, de baussenzege Rucksak iwwerpréift an d'Schëllerbänner loosen fir säin heftege Frame z'empfänken. Natierlech muss hien den Artikel un Tester ënnerwerfen a seng Authentizitéit bestätegen. Schliisslech konnten déi meescht Bommen gekacht ginn fir ze kucken wéi eppes wat se net waren - wann de Kach gutt genuch war. Nëmmen da géif d'Wäiss Haus béien.
  
  Riskéiert, sot eng Säit vun him. Riskéiert.
  
  Awer Spaass! déi aner insistéiert. An et war derwäert e bësse Stralung Vergëftung, fir déi Matière.
  
  De Mäerz huet sech selwer gelaacht. Esou e Schäiss. Awer de Mini Geiger Konter, deen hie matbruecht hat, blouf roueg, huet säi Bravado gefërdert.
  
  Mee, fir ganz éierlech ze sinn, fléien war net seng Saach. Jo, et war Opreegung, mä et war och d'Chance vun engem waarmen Doud - an de Moment huet dat wierklech net un him gefall. Vläicht eng aner Kéier. De Marsh hat vill agoniséierend Stonnen verbruecht fir dës Missioun ze plangen, fir sécher ze stellen datt all Waypoints op der Plaz waren a sou sécher wéi méiglech sinn, obwuel d'Plazen op deem hie géif stoppen, d'Iddi war bal lachhaft.
  
  Loosst eis elo zum Beispill huelen. Si waren ënner der Canopy vum Amazonas-Reebësch ënnerwee op de Wee a Kolumbien. Et war e Mann op him gewaart - méi wéi een, tatsächlech, an de Marsh huet seng Perséinlechkeet op der Versammlung gestempelt andeems se insistéieren datt si wäiss droen. Just eng kleng Konzessioun, awer eng wichteg fir d'Pythia.
  
  Ass dat alles wat ech elo sinn?
  
  De Marsh huet haart gelaacht, sou datt den Helikopterpilot an Alarm ronderëm sech kuckt.
  
  "Alles gutt?" - gefrot engem dënn Mann mat Narben.
  
  "Ma, dat hänkt vun Ärem Standpunkt of." Mäerz gelaacht. "A wéivill Standpunkter hutt Dir? Ech léiwer méi wéi een amuséieren. Dir?"
  
  De Pilot huet sech ëmgedréint, an huet eppes onverständleches gemëscht. Mäerz huet de Kapp gerëselt. Wann nëmmen déi ongewäsch Masse woussten, wéi eng Kräften ënner hinne stierwen, entzéien a gekrabbelt hunn, onerwaart oder onerwaart vun der Verstoussung déi se verursaacht hunn.
  
  De Marsh huet d'Kulisse hei drënner nogekuckt, sech fir d'Milliounste Kéier gefrot, ob dëse Punkt vun der Entrée an d'USA de richtege Wee war. Wann et drop komm ass, waren et nëmmen zwou real Optiounen - duerch Kanada oder duerch Mexiko. Dat lescht Land war méi no un der Amazon a mat Korruptioun besat; gepackt mat Leit, déi bezuelt gi fir ze hëllefen an de Mond zou ze halen. Kanada huet e puer sécher Hafe fir Leit wéi Marsh ugebueden, awer si waren net genuch a sinn net emol no bei der Diversitéit passen, déi a Südamerika existéiert. Wéi déi monoton Landschaft weider ënner sech entwéckelt huet, huet de Marsh säi Geescht wandert.
  
  De Jong ass an enger privilegiéierter Positioun opgewuess, mat vill méi am Mond wéi e Sëlwerläffel; méi wéi eng zolidd Goldbar. Déi bescht Schoulen an déi bescht Enseignanten-liesen "bescht" als "meescht léif,"Marsh ëmmer korrigéiert-probéiert him op de richtege Wee ze setzen , awer gescheitert. Vläicht en Openthalt an enger normaler Schoul hätt gehollef, mä seng Elteren ware räich Piliere Süde Gesellschaft a waren wäit aus Touch mat Realitéit.Marsh war vun Dénger opgewuess an huet seng Elteren haaptsächlech während Iessen a luxuriéise Receptiounen gesinn, wou hien bestallt gouf net ze schwätzen. Ëmmer ënnert dem kritesche Bléck vu sengem Papp, deen impeccable Verhalen gesuergt. An ëmmer säi schëlleg Laachen eng Mamm, déi wousst, datt hire Jong Léiftlos an eleng opgewuess ass, awer komplett net fäeg war, sech selwer an iergendenger Form erauszefuerderen.An esou ass de Julian Marsh gewuess, entwéckelt a gouf wat säi Papp offen "a" genannt huet. komeschen Jong."
  
  De Pilot huet geschwat, an de Marsh huet et komplett ignoréiert. "Soll ech et nach eng Kéier soen?"
  
  "Mir kommen op de Cali, Här. Kolumbien."
  
  De Marsh huet sech niddergelooss an huet déi nei Szen ënnert entfalen. Cali war bekannt als eng vun de gewaltsamste Stied an Amerika an Heem vum Cali Kartell, ee vun de gréisste Kokain-Liwweranten op der Welt. Op all normalen Dag géif e Mann wéi de Marsh säi Liewen an seng eegen Hänn huelen, duerch d'Réckstroosse vum El Calvario trëppelen, wou Ragamuffins d'Stroosse fir Dreck duerchgefouert hunn an a Flophouses geschlof hunn, wou d'Awunner gelidden hunn als "Toleranzzone" bezeechent ze ginn. andeems de kommerziellen Konsum erlaabt Drogen a Sex mat minimaler Policeinterventioun ze bléien.
  
  De Marsh wousst datt dëst d'Plaz war fir hien a seng Atombomm.
  
  Wéi hien sech souz, huet de Pilot dem Marsh e groe Pickup-Camion gewisen, an deem dräi iwwergewiichteg Männer mat kalen, doudegen Aen an expressiver Gesiichter souzen. Offen mat Feierwaffen bewaffnet, si hunn de Marsh an de Camion mat nëmmen enger kuerzer Begréissung begleet. Si sinn dunn duerch fiichteg, iwwerflësseg Stroossen, dreckeg Gebaier a verroschteg Markis gefuer, a bidden sengem trainéierten Aen eng aner alternativ Vue op d'Welt, eng Plaz wou en Deel vun der Bevëlkerung vun engem Shack an en anert "schwemmt" ouni permanent Heem. De Mäerz huet sech e bëssen zréckgezunn, wousst datt hien näischt ze soen huet iwwer wat duerno geschitt ass. Dës Arrêten waren awer noutwendeg wann hien Atomwaffen erfollegräich an d'USA schmuggel wollt, a wieren all Risiko wäert. An natierlech huet de Marsh sou neutral ausgesinn wéi hie konnt, mat e puer Tricken op seng faarweg Ärmelen.
  
  Den Auto huet sech duerch e puer Niwwel iwwerdeckt Rolling Hiwwele gewéckelt, schlussendlech an eng geplatzt Fuert mat engem grousst, rouegt Haus virun him. D'Rees war a Rou gemaach ginn, awer elo huet ee vun de Wiechter en onvergiesslecht Gesiicht a Richtung Marsh gedréint.
  
  "Mir sinn hei".
  
  "Natierlech. Awer wou ass "hei"?"
  
  Net ze respektlos. Net ze schrecklech. Haalt et alles zesummen.
  
  "Huelt Äre Rucksak." De Wiechter sprang eraus an huet d'Dier opgemaach. "Här Navarro waart op Iech."
  
  Mäerz huet geknackt. Et war de richtege Numm an déi richteg Plaz. Hie géif hei net laang bleiwen, just laang genuch fir sécherzestellen datt säin nächste Transportmodus an d'Enddestinatioun glat a sécher wier. Hien ass de Wuecht ënner engem nidderegen Bogen gefollegt, dee vu Niwwel drëpst ass an dann an déi donkel Entrée vun engem alen Haus. Et waren keng Luuchten dobannen, an d'Erscheinung vun engem oder zwee ale Geeschter wier weder eng Iwwerraschung oder eng Suerg gewiescht. De Marsh huet dacks al Geeschter am Däischteren gesinn a mat hinnen geschwat.
  
  De Wuecht huet op eng Ouverture riets gewisen. "Dir hutt fir e private Raum fir Iech fir maximal véier Stonne bezuelt. Kommt direkt dobannen."
  
  De Mäerz huet de Kapp an Dankbarkeet gebogen an déi schwéier Dier opgedréckt. "Ech hunn och d'Erlaabnis gefrot fir den nächsten Transportmodus ze landen. Helikopter?"
  
  "Jo. Et ass och gutt. Rufft mech op den Intercom wann d'Zäit kënnt an ech weisen Iech ronderëm d'Haus.
  
  Mäerz huet mat Zefriddenheet geknackt. D'Suen déi hien iwwer bezuelt huet, wat néideg war, war fir e bessere Service ze bidden, a bis elo huet et. Selbstverständlech, méi bezuelen wéi de Ufropräis huet och Verdacht opgeworf, awer sou waren d'Risiken.
  
  Zwou Säiten erëm, hie geduecht. Yin an Yang. Sumpf a Sumpf. Schwaarz a ... schwaarz mat crimson Blëtzer duerch gerannt ...
  
  Der bannenzeg vun der Sall war luxuriéise. Déi wäit Säit gouf vun engem Eck Sofa aus schwaarzem Lieder an déif Plüsch besat. E Glas Dësch mat enger Karaff fir Gedrénks, Wäin a Séilen souz an der Géigend, während an engem aneren Eck eng Maschinn Kaffi an Téi offréiert. Snacks ginn op engem Glas Dësch geluecht. De Marsh huet op all dëst gelaacht.
  
  Gemittlech, awer nëmme fir eng kuerz Zäit. Ideal.
  
  Hien huet e Pod vum stäerkste Kaffi gegoss a gewaart e bësse bis et brüchte. Hien huet sech dunn op de Canapé néiergelooss an huet säi Laptop erausgeholl, säi Rucksak virsiichteg op d'Liederbekleedung nieft him geluecht. Nach ni war eng Atombomm esou verwinnt ginn, huet hien gemengt, sech kuerz gefrot, ob hien säin eegene Brau dofir maache soll. Natierlech, fir e Mann wéi Marsh, war dëst net schwéier, a bannent Minutten war et eng dampende Coupe am Rucksak an e klenge Cupcake mat frosting op der Säit.
  
  March laacht. Alles war gutt.
  
  Ech surfen um Internet; Confirmatiouns E-Mailen hunn him informéiert datt de Forward Helikopter scho Kolumbien erakoum. Keng Fändelen waren nach iwwerall opgehuewen, awer nëmmen e puer Stonnen si vergaangen zënter hien de Basar a voller Héicht verlooss huet. De Marsh huet säi Gedrénks ofgeschloss an huet e klenge Sak Sandwichen fir den nächste Fluch gepackt, an huet dunn den Intercom-Knäppchen gedréckt.
  
  "Ech si prett ze verloossen."
  
  Zwanzeg Minutte méi spéit an hien war erëm an der Loft, der nuklear Rucksak Fluch verdreift awer bequem. Si waren op Panama ënnerwee, wou hie seng séier Flich fäerdeg bruecht huet an déi langweileg Been vu senger Rees iwwer Land géif ufänken. De Pilot huet säi Wee an der Loft an duerch all Patrullen gemaach, dee Beschten op deem wat hie gemaach huet, an hie gouf gutt dofir bezuelt. Wéi de Kontur vu Panama ugefaang an der lénker Fënster ze erschéngen, huet de Marsh ugefaang ze realiséieren wéi vill méi no hien an d'Vereenegt Staate vun Amerika war.
  
  Do kënnt en Hurrikan, Leit, an et wäert net einfach fort goen ...
  
  Hien huet sech e puer Stonnen zu Panama City néiergelooss, huet zweemol Kleeder geännert a véiermol geduscht, all Kéier mat engem anere parfüméierte Shampoing. D'Aromen hunn agreabel gemëscht an de schwaache Aroma vu Schweess iwwerwältegt. Hien hat Frühstück a Mëttegiessen, och wann et Owesiessen Zäit war, an huet dräi Glieser Wäin gedronk, all aus enger anerer Fläsch an enger anerer Faarf. Liewen war gutt. D'Vue ausserhalb vun der Fënster ass onverännert an oninspiréierend bliwwen, sou datt de Marsh d'Këscht vu Lippenstift erausgeholl huet, déi hie fir sou eng Geleeënheet gespuert huet an d'Glas hell rout gemoolt huet. Dëst huet gehollef, op d'mannst fir eng Zäit. De Marsh huet dunn ugefaang sech virzestellen wéi et wier dee Panel propper ze lecken, awer dee Moment huet de Ping vun engem erakommen Message seng Dreem ënnerbrach.
  
  Geschätzte Zäit vun der Arrivée ass 15 Minutten.
  
  De Mäerz huet eng Grimasse gemaach, glécklech, awer gläichzäiteg besuergt. Eng véierzeg Stonne Rees louch laanscht e puer vun de schlëmmste Stroossen an der Regioun. Dëse Gedanken ass onwahrscheinlech ze inspiréieren. Wéi och ëmmer, wann et fäerdeg ass, wier déi nächst Etapp onendlech méi interessant. De Mäerz huet seng Saache gesammelt, d'Kaffispullen, d'Wäifläschen an d'Platen an der Reiefolleg vu Faarf, Form a Gréisst arrangéiert an ass dunn erausgaang.
  
  Den SUV huet gewaart, an der Säit vun der Strooss gespurt an huet iwwerraschend bequem ausgesinn. De Marsh huet d'Atombomm ofgebaut, säi Sécherheetsgurt drop festgehalen, an huet sech dunn op sech selwer versuergt. De Chauffeur huet e bësse geschwat ier hien gemierkt huet datt de Marsh sech net ëm säin eegent scheiss Liewen këmmert, an ass dunn hannert d'Rad geklommen. D'Strooss huet sech endlos viru gestreckt.
  
  Stonne vergaangen. Den SUV ass rutscht, dunn gerëselt, an dunn nach eng Kéier rutscht, e puer Mol gestoppt fir Gas- a Punktkontrollen. De Chauffer géif net riskéieren wéinst enger klenger Verstouss gezunn ze ginn. No allem war et just en anert Gefier ënner villen, en anere Liewensfonk, deen laanscht déi éiweg Autobunn op onbekannte Destinatiounen reest, a wann et onremarkabel bleift, géif et onopfälleg passéieren.
  
  An dunn louch Monterrey virun. De Mäerz huet breet gelaacht, midd awer glécklech, well déi laang Rees war méi wéi d'Halschent gemaach.
  
  Den Atomkoffer louch nieft him, elo just e puer Stonnen vun der US-Grenz.
  
  
  KAPITEL ZWEE
  
  
  De Mäerz huet den nächste Been vu senger Rees ënner Cover vun der kompletter Däischtert gemaach. Et war eng Plaz wou alles konnt gewannen oder verluer ginn; en onbekannte Faktor, op eng onschätzbar Zomm vun lokal Kartell Cheffen opgewuess, war an d'Bild bruecht. Wien konnt d'Gedanke vun esou Leit erraten? Wien wousst wat se duerno géife maachen?
  
  Natierlech net hinnen ... oder Julian Marsh. Hie gouf ignominiously zesumme mat enger Dosen anere Leit hannen an engem Camion op d'Grenz transportéiert. Iergendwou laanscht de Wee ass dëse Camion vun der Autobunn ofgerappt a verschwonnen an d'Däischtert. Keng Luuchten, keng Schëlder, de Chauffer wousst dës Streck geblindfold - an et ass gutt datt hie wousst.
  
  De Marsh stoung hannert dem Camion zréck an huet dem Geschwëster an Onzefriddenheet vun de Familljen nogelauschtert. D'Skala vu sengem Plang war virun him. De Moment vu senger Arrivée zu New York konnt net séier genuch kommen. Wéi de Camion gebremst huet an d'Hënndieren op geschmierte Scharnéier opgeschwackelt sinn, ass hien als éischt erausgaang, op der Sich no de Leader vun de bewaffnete Männer, déi op der Wuecht stoungen.
  
  "Diablo," sot hien, mat engem Code Wuert, datt hien als VIP Reesender identifizéiert an datt hien ausgemaach Bezuelen. De Mann huet geknackt, awer huet hien dunn ignoréiert, jidderengem an e klengen Huddel ënner de breet verbreete Branchen vun engem iwwerhängende Bam gehärt.
  
  "Et ass noutwenneg," sot hien op Spuenesch, "datt Dir roueg beweegt, näischt seet a maacht wéi Dir gesot kritt. Wann Dir dat net maacht, schneide ech den Hals. Du verstees?"
  
  De Marsh huet gekuckt wéi de Mann jidderee säi Bléck begéint huet, och säin eegenen. De Marsch huet e Moment méi spéit ugefaang, laanscht eng rutscht Strooss an duerch Décke vu Beem. D'Moundliicht huet iwwer de Kapp geflimmert, an de féierende Mexikaner huet dacks gewaart bis d'Wolleken d'Hellegkeet verstoppt hunn ier hien weidergeet. Ganz wéineg Wierder goufe geschwat, an déi nëmme vu Männer mat Waffen, awer op eemol huet de Marsh sech fonnt datt hien e bësse Spuenesch kéint schwätzen - oder vläicht vill.
  
  Hien ass an der Mëtt vun der Linn laanschtgaangen, ouni op déi erschreckt Gesiichter ronderëm hien opmierksam ze maachen. No enger Stonn si se verlangsamt, an de Marsh huet viru gesinn eng rullende Sandfläch mat spatzen Beem, Kaktusse an e puer aner Planzen. De ganze Grupp huet sech op d'Been gesat.
  
  "Bis elo sou gutt," huet de Leader geflüstert. "Awer elo ass den haardsten Deel. D'Grenzpatrull kann d'ganz Grenz net zu all Moment iwwerwaachen, awer si maachen zoufälleg Kontrollen. Ëmmer. An Dir," hie wénkt am Mäerz, "huet gefrot fir den Diablo ze iwwerstoen. Ech hoffen Dir sidd prett fir dëst."
  
  Mäerz gelaacht. Hien hat keng Ahnung vu wat de klenge Guy geschwat huet. Wéi och ëmmer, d'Leit hunn séier ugefaang ze verschwannen, jidderee mat enger klenger Grupp vun Immigranten, bis nëmmen de Marsh, de Leader, an eng Wuecht bliwwen sinn.
  
  "Ech sinn de Gomez," sot de Leader. "Dëst ass Lopez. Mir féieren Iech sécher duerch den Tunnel."
  
  "Wat iwwer déi Kärelen?" De Marsh wénkt op déi fortgaang Immigranten, huet säi beschte gefälschte amerikaneschen Akzent opgesat.
  
  "Si bezuelen nëmme fënnefdausend pro Kapp." De Gomez huet en entloossende Geste gemaach. "Si riskéieren Kugelen. Maacht Iech keng Suergen, Dir kënnt eis vertrauen.
  
  De Marsh huet geschüchtert wéi hien de schlau Laachen gesinn huet fest op d'Gesiicht vu sengem Guide. Natierlech ass déi ganz Rees ze glat gaang fir ze erwaarden datt et weider geet. D'Fro war: wéini géifen se hien attackéieren?
  
  "Komm mir ginn an den Tunnel," sot hien. "Ech fille virwëtzeg Bléck hei."
  
  De Gomez konnt de Blëtz vun der Suerg net hëllefen, déi iwwer säi Gesiicht blénkt, an de Lopez huet d'Däischtert ronderëm him gescannt. Als een hunn déi zwee Männer hien an ëstlech Richtung gefouert, an e liichte Wénkel, awer a Richtung Grenz. De Mäerz huet no vir geluegt, bewosst falsch gescheitert an net genuch ausgesinn. Op ee Punkt huet de Lopez him souguer eng Hëllef ginn, déi de Marsh fir spéider katalogiséiert huet, et als Schwächt opzeschreiwen. Hie war op kee Fall en Expert, mä e Bottomless Bankkonto hat him eemol erlaabt vill iwwer d'Material Trapp eraus, Erfahrung vun Welt Martial Arts Championen a fréiere Spezial Kräften Zaldoten dorënner. De Marsh wousst e puer Tricken, egal wéi flott se waren.
  
  Si sinn eng Zäit laang gaang, d'Wüst huet sech ëm si gestreckt, bal roueg. Wéi den Hiwwel viraus erschéngt, war de Marsh voll bereet fir de Kloteren unzefänken, awer de Gomez huet opgehalen an huet eng Feature gewisen, déi hien soss ni gesinn hätt. Wou de sandege Buedem de liicht schréiegte Fouss begéint huet, hunn e puer kleng Beem engem Décke vu Biischt begéint. De Gomez ass awer net op dës Plaz gaang, mä huet virsiichteg drësseg Schrëtt no riets gemaach, an dann nach eng zéng op de géiste Steig. Eemol do, Lopez ënnersicht der Géigend mat onendlech Suergfalt.
  
  "Propper," sot hien endlech.
  
  De Gomez huet dunn e Stéck begruewe Seel fonnt an ugefaang ze zéien. De Marsh huet e klengen Deel vum Hiwwel gesinn erop, Fielsen a Biischt verréckelt fir e Mann-Gréisst Lach z'entdecken, dat an de liewege Fiels geschnëtzt gouf. De Gomez ass dobannen gerutscht, an dunn huet de Lopez de Faass vu senger Waff op de Marsh geriicht.
  
  "Elo du. Du och."
  
  De Mäerz ass him gefollegt, huet de Kapp virsiichteg gehalen a kuckt no der Fal, déi hie wousst, datt nëmmen e puer Schrëtt ewech war. Dunn, no e puer Gedanken, huet de Mann mat zwou Säiten Channels gewiesselt, decidéiert sech an d'Däischtert zréckzezéien.
  
  Lopez gewaart, Pistoul opgehuewe. De Mäerz ass rutscht, seng Stiwwele schrauwen laanscht de Fielshang. De Lopez huet erausgezunn, d'Waff erofgelooss, an de Marsh huet de sechs-Zoll-Blade geschwënn, den Tipp an den anere Mann seng carotisarterie gestierzt. Dem Lopez seng Ae sinn erweidert an hien huet seng Hand opgehuewen fir de Flux ze stoppen, awer de Marsh hat keng Absicht dat ze maachen. Hien huet de Lopez tëscht den Ae geschloen, d'Waff vun him ofgerappt, an dunn säi stierwende Kierper den Hiwwel erofgeschloen.
  
  Féck dech.
  
  De Marsh huet d'Gewier erofgelooss, wousst datt de Gomez et méi séier géif realiséieren wéi néideg wann hien et an der Hand vum Marsh gesinn. Hien ass dunn erëm an den Tunnel eragaangen a séier den urspréngleche Passage erofgaang. Et war rau a prett, ënnerstëtzt vu schüttelen Trägere a Stëbs a Mörser, déi vum Daach drëpsen. Marsh voll erwaart zu all Moment begruewe ginn. Dem Gomez seng Stëmm erreecht seng gespannt Oueren.
  
  "Maach der keng Suergen. Et ass just eng falsch Entrée fir jiddereen Angscht ze maachen, deen an dësen Tunnel stéisst. Gitt nach méi niddereg, mäi Frënd."
  
  De Marsh wousst genau wat op him "weider erof" waart, awer elo hat hien e klengt Iwwerraschungselement. De komplizéierten Deel wier dem Gomez seng Waff auszeschalten ouni hien eescht ze verletzen. New York war nach ëmmer Dausende vu Meilen ewech.
  
  An et schénge vill méi wäit ewech wéi hie stoe wéi hien ënner der mexikanescher Wüst war, de Dreck op de Réck gefillt huet, an ëmgi vum Gestank vu Schweess a Vegetatioun, seng Ae sténken mat Stëbs.
  
  De March huet sech no vir geworf, op engem Punkt krabbelen an hannert sech e Rucksak gezunn, deen d'Band ëm säi Knöchel gewéckelt war. Et gi vill Kleeder hei, huet hien eng Kéier geduecht. Just Kleeder a vläicht eng Zännbürk. Schéin Köln. Eng Täsch Kaffi ... hien huet sech gefrot, wou d'Amerikaner vläicht hir Apparater gesat hunn fir d'Strahlung ze moossen, an huet sech dunn ëm d'Stralung selwer këmmeren. Nach eng Kéier.
  
  Dëst ass wahrscheinlech eppes wat Dir sollt iwwerpréift hunn ier Dir gitt.
  
  Gutt, Dir musst liewen a léieren.
  
  De Mäerz huet sech selwer gezwongen ze laachen wéi hien aus dem schmuele Tunnel an e vill méi groussen. De Gomez huet sech hannerlooss, seng Hand ausgestreckt fir ze hëllefen.
  
  "Eppes witzeg?"
  
  "Jo, Är fucking Zänn."
  
  De Gomez huet nogekuckt, schockéiert an am Vertrauen. Dëse Saz schéngt déi lescht Saach ze sinn, déi hien erwaart huet an dëser Etapp vun hirer Rees ze héieren. Marsh berechent wat et kéint sinn. Wéi de Gomez probéiert et erauszefannen, ass de Marsh opgestan, d'Waff an den Hänn vum Gomez gedréint an den Hënner an de Mond vum anere Mann gefuer.
  
  "Elo verstitt Dir wat ech mengen?"
  
  De Gomez huet mat all senger Kraaft gekämpft, de Marsh ewechgedréckt an de Faass fir sech selwer zréckginn. Blutt huet aus sengem Mond gesprëtzt wéi hien gebrëllt huet a seng Zänn op de Buedem gefall sinn. Marsh Dauf ënner dem laange Faass an huet e staarke Schlag op de Kiefer geliwwert an en aneren op d'Säit vum Kapp. De Gomez ass gestreckt, seng Aen hunn opgedeckt datt hien nach ëmmer net konnt gleewen datt dës komesch Int him besser kritt huet.
  
  De Marsh huet d'Messer aus der Schëller op der Mexikanesch Säit gezunn wéi se gegraff hunn. De Gomez ass fortgaang, wousst wat duerno geschéie géif. Hien ass an eng Steenmauer gerannt, huet seng Schëller a Schädel mat engem schwéiere Geck gebrach. De Marsh huet e Punch geworf, dee vum Mexikanesche gesprongen ass an dunn de Roca geschloen huet. D'Blutt huet aus sengen eegene Knöchel gegléckt. D'Waff ass erëm opgestan, awer de Marsh huet sech opgeriicht sou datt et tëscht senge Been war, de Geschäftsdeel ass elo nëtzlos gemaach.
  
  De Gomez huet him mam Kapp geschloen, hiert Blutt huet sech gemëscht an op d'Mauere gespaut. De Mäerz ass gestreckt, awer huet den nächste Schlag entweckelt, an huet sech dann un de Messer erënnert, deen hien nach a senger lénkser Hand gehal huet.
  
  E mächtege Push, an de Messer huet dem Gomez seng Rippen gegraut, awer de Mexikaner huet d'Waff erofgelooss an huet béid Hänn op dem Marsh seng Hand mam Messer gesat, sou datt d'Kraaft vum Schlag gestoppt an d'Blade begruewen huet. Péng verzerrt seng Fonctiounen, mä de Mann konnt inévitabel Doud verhënneren.
  
  De Mäerz huet sech direkt op seng fräi Hand konzentréiert, se benotzt fir ëmmer erëm ze schloen, op der Sich no schwaache Flecken. Zesummen hunn d'Männer sech sou gutt wéi se konnten gekämpft, lues op an erof den Tunnel geplënnert, an hëlzent Trägere gestouss an duerch Bulli vu Bulli gewascht. Stréim vum Schweess sinn duerch de Sand gerannt; schwéier grunting, ähnlech zu der rutting vun Schwäin, gefëllt de kënschtlech Plaz. Et gouf keng Barmhäerzegkeet, awer kee Land gouf erreecht. De Gomez huet all Punch geholl wéi de erfuerene Stroossekämpfer, deen hie war, an de Marsh huet als éischt ugefaang ze schwächen.
  
  "Egerlech ... waart op mech ... ze schneiden ... dech ze schneiden ..." De Gomez huet schwéier otemt, seng Ae wild, seng Lippen bluddeg an zréckgeworf.
  
  Marsh refuséiert ze stierwen an dëser einsam, hellish Plaz. Hien huet d'Messer zréckgezunn, et vum Gomez sengem Kierper ewech gedréint, an ass dunn zréckgezunn, déi zwee Männer e puer Fouss Distanz ginn. D'Pistoul louch um Buedem, ewechgehäit.
  
  De Gomez huet hien wéi en Däiwel ugegraff, gejaut, gedonnert. De Marsh huet d'Attack ofgeleent wéi hie geléiert gouf, seng Schëller gedréint an dem Gomez säin eegene Momentum erlaabt säi Kapp an déi entgéintgesate Mauer ze schloen. De Marsh huet hien dunn an der Wirbelsäule geschloen. Hien huet d'Messer net méi benotzt bis zum Schluss e Viraus war. Hie gouf och geléiert datt déi offensichtlechst Waff net ëmmer déi bescht ass fir ze benotzen.
  
  De Gomez huet säi Kierper vun der Mauer opgehuewen, de Kapp hänke gelooss an sech ëmgedréit. De Mäerz huet an d'bluddeg rout Gesiicht vum Dämon gekuckt. Fir e Moment huet et him faszinéiert, de Kontrast vum crimson Gesiicht a wäissen Hals, déi schwaarz Lächer, wou eemol giel Zänn nestéiert haten, déi blass Oueren, déi op béide Säiten bal komesch erausgestouss sinn. De Gomez huet de Schlag geschloen. De Marsh gouf op der Säit vum Kapp geschloen.
  
  Elo war de Gomez wäit op.
  
  De Marsh ass no vir gaang, säi Kapp dréint, awer hie blouf bewosst genuch fir tatsächlech mam Messer ze stiechen, an d'Blade op den anere Mann säin Häerz ze weisen. De Gomez huet geruckt, säin Otem fläischt vu sengem gebrachene Mond, an huet dunn dem Mäerz säi Bléck begéint.
  
  "Ech hunn Iech am gudde Glawe bezuelt," huet de March otemt. "Dir sollt just d'Suen huelen."
  
  Hie wousst, datt dës Leit vun Natur Verréider waren an, ouni Zweiwel, och duerch Ausbildung. Verrot wier hiren zweeten oder drëtten Gedanke vum Dag, no "Firwat gëtt et Blutt op meng Hänn?" an "wien d'Häll hunn ech gëschter Owend ëmbruecht?" Vläicht gëtt et och iwwer d'Konsequenze vun enger Dosis Kokain geduecht. Awer de Gomez ... hien hätt just d'Suen geholl.
  
  De Marsh huet nogekuckt wéi de Mann op de Buedem rutscht, an huet dunn de Bilan gemaach. Hie war gebrach a schmerzhaf, awer relativ ongeschaaft. Säi Kapp huet geschloen. Glécklecherweis huet hien geduecht, Paracetamol an eng vun de klenge Poschen a sengem Rucksak, deen nieft der Atombomm stoung, ze leeën. Sou bequem dat. Do hat hien och e Pak vu Puppelcher.
  
  Mäerz huet et ofgewäsch an d'Pëllen dréchen geschluecht. Hien huet vergiess Waasser mat him ze huelen. Mee et gëtt ëmmer eppes, oder?
  
  Ouni zréck op den Doudegen ze kucken, huet hien de Kapp erofgesat an déi laang Rees duerch den ënnerierdeschen Tunnel op Texas ugefaangen.
  
  
  ***
  
  
  D'Stonnen hu weider gezunn. De Julian Marsh ass ënner Amerika mat enger Atomwaff um Réck gebonnen. Den Apparat war vläicht méi kleng wéi hien erwaart huet - obwuel de Rucksak nach ëmmer opgeblosen ass - awer déi intern Kompartimenter waren net manner schwéier. D'Kreatur huet him wéi en ongewollte Frënd oder Brudder geknuppt, an huet hien zréckgezunn. All Schrëtt war schwéier.
  
  D'Däischtert huet him ëmginn a bal geschléckt, nëmmen duerch dat heiansdo hängend Liicht gebrach. Vill waren gebrach, ze vill. Et war fiicht hei ënnen, e Pak vun onsichtbaren Déieren, déi ëmmer albtmaresch Biller a sengem Kapp erzauberen, déi a grujeleg Harmonie gespillt hunn mat der heiansdo Jucken, déi op seng Schëlleren an erof op seng Wirbelsäit gelaf ass. D'Loft war a limitéierter Quantitéit, a wat do war, war vu schlechter Qualitéit.
  
  Hien huet ugefaang immens midd ze fillen an huet ugefaang ze halluzinéieren. Enges Daags gouf hie vum Tyler Webb gejot an duerno vun engem béisen Troll. Hien ass zweemol gefall, seng Knéien an Ielebou geschrauft, awer huet sech op d'Been gekämpft. Den Troll huet sech zu rosen Mexikaner verwandelt an duerno zu engem Spazéiergang Taco gefëllt mat roude a grénge Peffer a Guacamole.
  
  Wéi d'Meilen passéiert hunn, huet hien ugefaang ze spieren, datt hien et vläicht net wäert erreechen, datt et besser géif erausgoen, wann hien sech just eng Zäitche géif leeën. Huelt e bëssen Schlof. Dat eenzegt wat him gestoppt huet war seng méi hell Säit - deen Deel deen eemol seng Kandheet haartnäckeg iwwerlieft huet wéi all déi aner hien fort wollten.
  
  Schliisslech sinn méi hell Luuchte viraus erschéngen an hien huet et iwwer den aneren Enn vum Tunnel gemaach an huet dunn vill Minutte verbruecht fir ze bewäerten wéi eng Empfang hie konnt kréien. Tatsächlech huet hien keen Zousazcomité erwaart - hie war ni erwaart d'Land vun de Fräien z'erreechen.
  
  Sengem Plang no, huet hien zu dësem Enn e komplett getrennten Transport organiséiert. Marsh war virsiichteg a kee Narr. Den Helikopter soll e puer Meilen ewech stationéiert sinn, a waart op säin Uruff. De Marsh huet eng vun den dräi verbrenne Zellen ewechgeholl, déi ronderëm säi Kierper an a sengem Rucksak zougedeelt waren an en Uruff gemaach huet.
  
  Op der Versammlung gouf kee Wuert gesot, keng Bemierkungen iwwer d'Blutt an d'Dreck, déi dem Marsh säi Gesiicht an d'Hoer ofgedeckt hunn. De Pilot huet de Vugel an d'Loft opgehuewen an ass a Richtung Corpus Christi gaang, den nächsten a virleschte Stopp op dem Marsh senger grousser Aventure. Eng Saach war sécher, hien hätt eng Geschicht ze erzielen ...
  
  An et gëtt keen hinnen ze soen. Dat eenzegt wat Dir net mat de Parteigäscht gedeelt hutt war wéi Dir et fäerdeg bruecht hutt en Atomkoffer vu Brasilien op d'Ostküst vun Amerika ze schmuggelen.
  
  De Corpus Christi huet eng kuerz Paus, eng laang Dusch an eng kuerz Schlof gebueden. Nächst wäert eng véieranzwanzeg Stonn Rees op New York sinn, an dann ...
  
  Armageddon. Oder op d'mannst de Rand vun et.
  
  De Marsh huet gelaacht wéi hien d'Gesiicht op d'Bett geluecht huet mat sengem Kapp am Këssen begruewen. Hie konnt kaum otmen, awer hien huet d'Gefill ganz gär. Den Trick wier d'Autoritéiten ze iwwerzeegen datt hien eescht wier an datt d'Bomm echt wier. Net schwéier - ee Bléck op d'Kanisteren an de spaltbaren Material géife se sëtzen a bieden. Eemol dat fäerdeg war ... De Marsh huet sech virgestallt, datt d'Dollar erakommen, wéi e Spillautoen zu Las Vegas, déi Sue mat engem Taux vu Knuet ausspëtzen. Mee alles fir de gudden Zweck. Dem Webb säi Fall.
  
  Vläicht net. De Marsh hat seng eege Pläng fir auszeféieren, während de komeschen Leader vun de Pythians de Regenbogen gejot.
  
  Hien rutscht vum Bett, ass op seng Knéien gelant ier hien opstoen. Hien huet e Lippenstift ugewannt. Hien huet d'Miwwele vum Zëmmer nei arrangéiert sou datt se Sënn gemaach hunn. Hien ass erausgaang an ass mam Lift erof an de Keller gaang, wou de Mietauto op hien gewaart huet.
  
  Chrysler 300. D'Gréisst an d'Faarf vun engem gebleechte Wal.
  
  Nächst Arrêt ... d'Stad déi ni geschlof huet.
  
  
  ***
  
  
  De Marsh huet den Auto ouni Ustrengung gefuer wéi déi weltberühmt Skyline an d'Siicht koum. Et schéngt lächerlech einfach dësen Auto op New York ze fueren, awer wien wousst dann datt et anescht wier? Gutt, iergendeen kéint. Méi wéi dräi Deeg ware vergaangen zënter hien dem Ramses säi Basar verlooss huet. Wat wann d'Nouvelle erausgeet? De Marsch huet näischt geännert. Hie war just en anere Reesender, wandert duerch d'Liewen op engem kriddeleg Wee. Wann d'Spill eriwwer ass, wäert hien et ganz séier wëssen. Soss... De Webb huet versprach, datt de Ramses de Leit, déi gewëllt sinn, domat ze hëllefen. De Mäerz huet op si gerechent.
  
  De Marsh ass blann gefuer, wousst net oder huet sech vill iwwer dat wat duerno geschéie géif. Hie war virsiichteg genuch fir ze stoppen ier hien an d'grouss Stad erakoum, fir d'Nuecht op der anerer Säit vum Floss ze flüchten, wéi d'Sonn ugefaang huet ze ënnergoen, wat den zoufälleg Wee vu senger Rees komplizéiert huet. De L-förmleche Motel war genuch, obwuel d'Bettwäsch kraazt an onweigerlech dreckeg war, an d'Fënsterrahmen an d'Kante vun de Biedem waren mat e puer Zentimeter schwaarzem Bulli beschichtet. Wéi och ëmmer, et war onremarkabel, ongeplangt a quasi onmerkbar.
  
  Dofir souz hien ëm Mëtternuecht riichtaus, Häerzknäppchen, wéi een un d'Dier vu sengem Zëmmer geklappt huet. D'Dier huet op de Parking opgemaach, also an all Éierlechkeet, et hätt jidderee vun engem gedronk Gäscht zu engem Prankster gewiescht. Mee et kéint och Polizisten sinn.
  
  Oder SEAL Team Six.
  
  De Marsh huet d'Messer, d'Läffelen an d'Brëller geluecht an dunn d'Rideau zréckgezunn fir dobaussen ze kucken. Wat hien gesinn huet, huet hien e Moment sprachlos gelooss.
  
  Wat den...?
  
  D'Klappe kléngt erëm, liicht a frësch. De Marsh huet net gezéckt, d'Dier opzemaachen an de Mann eran ze loossen.
  
  "Dir hutt mech iwwerrascht," sot hien. "An dat geschitt net ze dacks dës Deeg."
  
  "Ech fille mech gutt wéi et ass," sot de Visiteur. "Ee vu menge ville Qualitéiten."
  
  De March huet sech iwwer déi aner gefrot, awer hien huet net ze wäit musse kucken, fir op d'mannst eng Dosen ze bemierken. "Mir hunn eis nëmmen eemol getraff."
  
  "Jo. An ech hunn direkt eng Verwandtschaft gefillt.
  
  De Mäerz huet sech opgeriicht, elo wënschen hien déi véiert Dusch. "Ech hu geduecht datt all Pythia dout oder gefaange wieren. Ausser de Webb a mir.
  
  "Wéi Dir gesitt," huet de Besucher hir Hänn verbreet, "Dir war falsch."
  
  "Ech si frou." Mäerz gefälscht e Laachen. "Ganz zefridden.
  
  "Oh," huet säi Besucher och gelaacht, "Dir sidd amgaang een ze ginn."
  
  De Mäerz huet probéiert d'Gefill ewech ze drécken, datt all seng Gebuertsdeeg op eemol ukomm wieren. Dës Fra war komesch, vläicht esou komesch wéi hien. Si hat brong Hoer an engem spiky Stil geschnidden; hir Aen waren gréng-blo, genee wéi seng. Wéi grujheleg war et? Hiren Outfit bestoung aus engem grénge Woll Pullover, hell rout Jeans a marineblo Doc Martins. An enger Hand huet si e Glas Mëllech gehal, an der anerer e Glas Wäin.
  
  Wou huet si kritt ...?
  
  Mä et war net wierklech wichteg. Hien huet gär datt si eenzegaarteg war, datt si him iergendwéi verstanen huet. Hien huet gär datt si aus néierens koum. Hien huet gär datt si komplett anescht war. D'Kräfte vun der Däischtert hunn se géintenee gestouss. Bluttroutwäin a bleechend wäiss Mëllech waren amgaang ze vermëschen.
  
  De Mäerz huet hir d'Brëll geholl. "Wëlls du uewen oder ënnen sinn?"
  
  "Oh, et ass mir egal. Loosst eis kucken wou d'Stëmmung eis bréngt."
  
  Also huet de Marsh d'Atombomm um Kapp vum Bett positionéiert, wou se se allebéid konnten gesinn an duerch d'Ae vum Zoe Shears en zousätzleche Fonken gesinn, dee wéi e Koméit ausgesäit. Dës Fra war mächteg, déidlech, an direkt freaky. Wahrscheinlech verréckt. Eppes wat him bis zum Schluss gepasst huet.
  
  Wéi si hir Kleeder ofhuet, ass säi gesplécktem Geescht fortgaang fir ze iwwerdenken wat geschéie géif. De Gedanke un all déi Opreegung, déi fir muer an iwwermuer versprach gouf, wa se Amerika op d'Knéien bréngen a frou mat der Atombomm wieren, huet hie ganz prett fir d'Zoey gemaach, wéi si seng Hosen erof gezunn huet an u Bord geklommen ass.
  
  "Kee Virspill?" hie gefrot.
  
  "Ma, wann Dir dee Rucksak esou plazéiert hutt," sot si, an huet d'Atombombe nogekuckt, wéi wa se se kéint kucken. "Ech hu gemierkt datt ech et net brauch."
  
  De Mäerz huet glécklech Iwwerraschung gelaacht. "Ech och".
  
  "Gees du, Léift?" D'Zoe huet sech op hien erofgesat. "Mir si fir all aner gemaach."
  
  Dunn huet de Marsh gemierkt datt hien hir lues bewegt, extrem blass Aarsch an der Reflexioun vum Spigel gesinn huet, deen op der Mauer direkt iwwer der aler Kommoud hänkt, an hannendrun de Rucksak selwer, nestéiert tëscht de Këssen vum Bett. Hien huet op hir gutt gebrannt Gesiicht gekuckt.
  
  "Verdammt," huet hien ausgebrach. "Et brauch net vill Zäit".
  
  
  KAPITEL DRIE
  
  
  De Matt Drake bereet sech op dee wildeste Ride vun der Equipe bis elo. En onangenehmen, krank Gefill huet sech an de Gruef vu mengem Bauch néiergelooss, an et huet näischt mat dem knaschtege Fluch ze dinn, just d'Resultat vun Spannungen, Besuergnëss an Eekleges bei de Leit, déi probéieren esou schrecklech Verbrieche ze maachen. Hien huet mat de Leit vun der Welt sympathiséiert, déi iwwer hir alldeeglech Affären gaang sinn, ignorant awer zefridden. Si waren d'Leit fir déi hie gekämpft huet.
  
  D'Helikoptere ware mat Zaldoten gepackt, déi sech ëm d'Leit këmmeren a sech a Schued gesat hunn, déi d'Welt zu enger gudder Plaz gemaach hunn fir ze liewen. D'ganz SPEAR-Team war präsent, mat Ausnam vu Karin Blake a Beauregard Alain a Bridget McKenzie - alias Kenzie, de katana-wielding, artefakt-schmuggling, fréiere Mossad Agent. D'Equipe huet dem Ramses säin zerstéierten 'leschte Bazar' sou séier verlooss, datt si gezwongen waren, jidderee mat sech ze huelen.Et war keng Minutt ze verléieren, an d'ganz Equipe war bereet, informéiert a prett fir op d'Stroosse vun New York ze goen. engem lafen.
  
  Vun engem richtege Dschungel zu engem konkreten Dschungel, huet den Drake geduecht. Mir zoumaachen ni.
  
  Ronderëm hien waren déi zouverlässeg Kräizungslinnen a stiermesch Wellen vu sengem Liewen. Alicia, Bo, May, Kenzi, and Torsten Dahl. Am zweeten Helikopter waren Smith a Lauren, Hayden, Kinimaka an Yorgi. D'Team ass an d'Loftraum vun New York gerannt, scho vum President Coburn geläscht, a schaarf bankéiert, duerch d'Lücken tëscht Wolkenkratzer gerannt a Richtung e quadrateschen Daach erofgaang. D'Turbulenzen hunn si geschloen. De Radio huet geziddert wéi d'Informatioun duerch koum. Den Drake konnt sech nëmmen d'Hascht vun de Stroossen drënner virstellen, déi rennend Agenten a frantesch SWAT-Teamen, den hellesche Gedanke vun engem Kappwéi fir New York an d'Ostküst ze retten.
  
  Hien huet en déif Otem geholl, d'Gefill datt déi nächst Stonnen turbulent wieren.
  
  Den Dal huet seng Aen opgefaang. "Duerno huelen ech Vakanz."
  
  Den Drake huet dem Schwede säi Vertrauen bewonnert. "No dësem brauche mir all een."
  
  "Ma, du komms net mat mir, Yorkie."
  
  "Kee Problem. Ech si ganz sécher datt d'Joanna souwisou zoustänneg ass.
  
  "Wat der Däiwel soll dat heeschen?"
  
  Den Helikopter ass séier erofgaang an huet de Bauch an d'Stratosphär geschéckt.
  
  Alicia huet gelaacht. "Nëmmen datt mir wësse wien d'Daley Haus leeft, Torsti. Mir wëssen".
  
  De Schwed huet eng Grimasse gemaach, awer kee weider Kommentar gemaach. Den Drake huet e Laachen mam Alicia ausgetosch an huet dunn gemierkt datt d'Mai déi zwee nogekuckt huet. Verdammt, et ass wéi wann mir iwwerhaapt näischt ze Suergen hunn.
  
  D'Alicia huet dem Mai gewénkt. "Sidd Dir sécher datt Dir dës Aart vun Handlung handhaben kënnt, Sprite, nodeems Dir Iech viru kuerzem geschnidden hutt wärend Dir viru kuerzem raséiert?"
  
  Dem May säin Ausdrock huet sech net geännert, awer si huet zéckteg erausgezunn fir déi nei Narben op hirem Gesiicht ze beréieren. "Rezent Evenementer hunn mech vill méi virsiichteg iwwer d'Leit gemaach, déi ech vertrauen. An haalt een Aa op déi, déi verroden."
  
  Den Drake bannen kräischt.
  
  Näischt ass geschitt. Si huet mech verlooss, en Enn gesat! Et gouf näischt versprach. .
  
  Emotiounen a Gedanken vermëscht, verwandelt zu sauere Galle, déi mat dausend anere Gefiller gemëscht. Den Dahl, hien huet gemierkt, ass lues vum Kenzi fortgaang, an de Bo huet d'Aen d'Alicia kaum ofgeholl. Gott, hien huet gehofft datt d'Saachen am zweeten Helikopter e bësse berouegt ginn.
  
  Nei Wandstéiss hu si getraff, wéi den Helikopter säi Skid den Daach vum Gebai beréiert huet. De Vugel ass gelant, an dunn sinn d'Dieren opgaang, d'Passagéier sprangen erof a sinn op déi oppen Dier gerannt. Männer mat Waffen hunn d'Entrée bewaacht, a verschidde méi Leit ware bannen stationéiert. Den Drake ass als éischt gedaucht, Féiss fir d'éischt geflunn a fillt sech e bëssen onpreparéiert ouni Waff, awer wësse ganz gutt datt se geschwënn bewaffnet ginn. D'Team huet sech d'schmuel Trap een no enger Zäit séier erofgaang bis se sech an engem breede Gank fonnt hunn, däischter a vun nach méi Wuecht ëmginn. Hei hu si e Moment gepaust ier se Instruktioune kruten fir weiderzefueren.
  
  Alles ass kloer.
  
  Den Drake huet jogged, gemierkt datt si vital Deeg verluer haten, d'Informatioun vum Basar extrahéiert an duerno vu verdächtegen Agenten, besonnesch vun der CIA, verhéiert ginn. Um Enn huet de Coburn selwer intervenéiert, an huet den direkten Versand vum SPEAR Team op déi waarmst Plaz um Planéit bestallt.
  
  New York City.
  
  Elo, e weideren Trap erof, si si op e Balkon erauskomm mat Vue op d'Interieur vun deem wat him gesot gouf, war déi lokal Policebüro um Eck vun der 3. an 51. Strooss. Onbekannt fir de Public, de Site huet och als national Sécherheetsbüro gedéngt - tatsächlech war et ee vun zwee, déi den "Downtown" vun der Stad genannt goufen, de Kär vun all Agenturaktivitéiten. Den Drake huet elo d'lokal Police gekuckt, déi hiren alldeegleche Geschäft weidergeet, d'Statioun lieweg, haart a voll, bis e Mann an engem schwaarze Kostüm vu wäitem Enn koum.
  
  "Komm mir réckelen," sot hien. "Et gëtt keng Zäit hei ze verschwenden."
  
  Den Drake konnt sech net méi eens ginn. Hien huet d'Alicia no vir gedréckt, vill zu der Onzefriddenheet vun der Blond, a verdéngt e Glanz fir seng Probleemer. Déi aner hu sech dobanne gepackt, den Hayden huet probéiert den Newcomer unzegoen, awer hien ass aus der Zäit gelaf wéi hien hannert der wäiter Dier verschwonnen ass. Wéi se trëppelen, si si an e kreesfërmege Raum mat wäisse Fliesenbuedem a Maueren eragaang, a Still a Reihen arrangéiert virun enger klenger opgehuewe Plattform. De Mann huet se sou séier wéi méiglech gesinn.
  
  "Merci datt Dir komm sidd," sot hien dispassionéiert. "Just sou datt Dir wësst, d'Männer, déi Dir gefaangen hutt - den Imposter Ramses a Robert Price - goufen an d'Zellen ënner eis geholl fir op d'Resultater vun eiser ... Manhunt ze waarden. Mir hu geduecht datt si wäertvoll Informatioun enthalen a solle ronderëm sinn.
  
  "Besonnesch wa mir versoen," sot d'Alicia grujeleg.
  
  "Wierklech. An dës ënnerierdesch Prisongszellen mat extra Sécherheet an der Homeland Security Divisioun wäerten d'Presenz vum Ramses onerkannt halen, sou wéi ech sécher Dir kënnt schätzen.
  
  Den Drake huet sech drun erënnert datt dem Ramses seng lokal Eenheeten, nodeems se eng Atombomm aus dem Marsh seng Hänn geklaut oder gezwongen geholl hunn, bestallt goufen op d'Erlaabnes vum Ramses ze waarden fir ze explodéieren. Si woussten net datt hie gefaange wier, oder datt hie bal dout war. D'New York Zelle vun der Ramses Organisatioun woussten guer näischt.
  
  Dat war op d'mannst dat eenzegt wat fir d'SPEAR-Equipe geschwat huet.
  
  "Hie wäert nëtzlech sinn," sot Hayden. "Ech si ganz sécher."
  
  "Jo," huet de Smith derbäigesat. "Also ophalen d'Véi fir elo ze drécken."
  
  Den Home Office Agent huet gewonk. "Mäi Numm ass Moore. Ech sinn den Haaptfeld Agent hei. All Intelligenz wäert duerch mech passéieren. Mir kreéieren eng nei Task Force fir Aktivitéiten ze assimiléieren an ze verdeelen. Mir hunn en Zentrum an elo organiséieren mir Filialen. All Agent a Polizist - verfügbar oder net - schafft géint dës Bedrohung, a mir verstinn voll d'Konsequenze vum Echec. Et kann net ... "Hien huet e bësse gefall, Stress ze weisen, deen normalerweis ongehéiert wier. "Dëst kann net erlaabt hei geschéien."
  
  "Wien ass de Chef op der Äerd?" Hayden gefrot. "Wien hëlt d'Entscheedungen hei wou et wierklech wichteg ass?"
  
  De Moore huet gezéckt an huet de Kinn gekraazt. "Ma, mir wëssen. Heemecht. An Zesummenaarbecht mat der Counter-Terrorism Unit an der Threat Management Unit.
  
  "A mat "mir", mengt Dir Iech an ech? Oder mengs du just d'Mammeland?
  
  "Ech mengen dat kéint änneren wéi d'Situatioun verlaangt," huet de Moore zouginn.
  
  Den Hayden huet zefridden ausgesinn. "Vergewëssert Iech datt Är Handysbatterie gelueden ass."
  
  De Moore huet sech ëm d'Grupp gekuckt wéi wann hatt hir Dringendes gefillt huet an et gär hätt. "Wéi Dir wësst, hu mir eng kuerz Fënster. Et géif dës Baaschtarden net laang daueren, fir ze realiséieren, datt de Ramses deen Uerder net géif ginn. Also, éischt Saachen éischt. Wéi erkennen mir eng terroristesch Zell?
  
  Den Drake huet op seng Auer gekuckt. "A Mäerz. Sollt de Mäerz net eng Prioritéit sinn, wann hien eng Bomm huet?
  
  "Intelligenz bericht datt de Mäerz sech mat lokalen Zellen vereenegt. Mir wëssen net wéi vill et wäert sinn. Also mir konzentréieren natierlech op béides.
  
  Den Drake erënnert un dem Beau säi Kont vum Gespréich tëscht Marsh a Webb. Et ass him dunn opgefall, datt de schläimegen Fransous, dee si fir d'éischt begéint haten, wärend hien an de Last Man Standing Tournoi gezwongen ass, an zënterhier zimlech dacks gekämpft huet, d'Liicht vu Guttheet geschéngt huet, wann et wichteg ass. Glanzt wéi e Stär. Hie sollt wierklech dem Guy e bëssen extra Otemraum ginn.
  
  Iergendwou laanscht de Schanken ...
  
  De Moore huet erëm geschwat. "Et gi verschidde Weeër fir eng déif Zell oder souguer eng Schlofzell z'entdecken. Mir schmuel d'Verdächteg. Mir erfuerschen Verbindunge mat anere bekannten Zellen, déi schonn ënner Iwwerwaachung sinn. Kuckt d'verbrenne Plazen vum Kult, wou berühmte Dschihadisten hir Gëft ausspäizen. Mir kucken op Leit, déi sech viru kuerzem u Ritualen gewidmet hunn - déi, déi op eemol fir Relioun interesséieren, sech aus der Gesellschaft zréckzéien oder iwwer Fraekleedung schwätzen. D'NSA lauschtert op Metadaten gesammelt vu Millioune vun Handyen a bewäert se. Awer vill méi effektiv sinn d'Männer a Fraen, déi et all Dag vun der Woch riskéieren - déi, déi mir an d'Bevëlkerung infiltréiert hunn, aus där nei Dschihadisten regelméisseg rekrutéiert ginn.
  
  "Ënnerdeckt". Smith wénkt. "Dëst ass gutt".
  
  "Dat ass richteg. Zu dësem Zäitpunkt ass eis Informatioun méi dënn wéi dem Iggy Pop seng Barbie. Mir probéieren d'Zuel vun de Leit an all Zell ze bestätegen. Zell Gréisst. Distrikter. Méiglechkeeten a Bereetschaft. Mir iwwerschaffen all rezent Telefon records. Denkt Dir datt de Ramses wäert schwätzen?
  
  Den Hayden konnt net waarden fir op d'Aarbecht ze kommen. "Mir wäerten et verdammt gutt probéieren."
  
  "D'Drohung ass imminent," sot Kinimaka. "Loosst eis Équipë zouzeschreiwen an d'Häll vun hei eraus."
  
  "Jo, jo, dat ass gutt," huet de Moore erkläert. "Awer wou gitt Dir hin? New York ass eng ganz grouss Stad. Dir wäert näischt erreechen andeems Dir fort leeft wann Dir néierens hutt ze goen. Mir wëssen net emol ob d'Bomm wierklech ass. Vill Leit kënnen eng Bomm maachen ... kuckt no riets."
  
  D'Alicia huet sech an hirem Sëtz verréckelt. "Ech kann dofir vertrauen."
  
  "Gefierer sinn am Standby," sot Moore. "Special Kräften Gefierer. Helikopteren. Schnell Autoen ouni Marquage. Gleeft et oder net, mir hu Pläng dofir, Weeër fir d'Stroossen ze botzen. Beamten an hir Famille gi schonn evakuéiert. Alles wat mir elo brauchen ass e Startpunkt.
  
  Hayden huet zu hirem Team gedréint. "Also, loosst eis séier d'Gruppen verdeelen an op Ramses kommen. Wéi dee Mann gesot huet, eis Fënster ass kleng, an et geet scho zou."
  
  
  KAPITEL VIER
  
  
  De Julian Marsh huet de Motel erfrëscht, souguer opgereegt, awer och e bëssen traureg verlooss. Hie war gutt gekleet: Blo Jeans, vun deenen eent Been liicht méi däischter war wéi dat anert, e puer Schichten Hiemer an en Hutt op eng Säit vum Kapp gedréckt. D'Vue war gutt an hie geduecht hien Zoe iwwerschratt. D'Fra ass aus dem klenge Buedzëmmer erausgaang, kuckt e bëssen ofgerappt, hir Hoer nëmmen hallef gekämmt a Lipstick hallef ugewandt. Eréischt no e puer Minutte vun der Bewäertung huet d'Marsh gemierkt datt si bewosst probéiert hien ze imitéieren.
  
  Oder Hommage un him bezuelen?
  
  Vläicht war et déi lescht, awer et huet de Marsh wierklech iwwer de Rand gedréckt. Dat lescht wat hie wollt war eng weiblech Versioun vu sech selwer fir säin eenzegaartege Stil ze limitéieren. Bal als Nodenken huet hien de Rucksak aus dem Bett geholl, d'Material gestreift an d'Kontur vum liewegen Déier bannen gefillt.
  
  Meng.
  
  De Moien war gutt, frësch, hell a glécklech. De Marsh huet gewaart bis e Fënnef-Sëtzer Auto opgestan ass an zwee Männer erausgesprongen sinn. Béid waren däischter Haut an hunn décke Baart un. De Mäerz huet dat lescht Passwuert fir déi lescht Rees geschwat an huet hinnen erlaabt d'Hannerdier opzemaachen. Zoey erschéngt wéi hien dobanne geklommen ass.
  
  "Waart". Ee vun de Männer huet eng Waff erausgezunn wéi d'Fra ukomm ass. "Et sollt nëmmen een sinn."
  
  De Mäerz war éischter zoustëmmen, mä déi aner Säit vun him wollt dës Fra nach besser kennen léieren. "Si ass eng spéider Ergänzung. Si ass gutt ".
  
  D'Hand mat der Pistoul huet nach ëmmer gezéckt.
  
  "Lauschtert, ech war fir dräi Deeg net a Kontakt, vläicht véier." Marsh konnt sech net genau erënneren. "Pläng änneren. Ech hunn Iech d'Passwuert ginn, lauschtert elo op meng Wierder. Si ass gutt. Och nëtzlech."
  
  "Ganz gutt". Keen Mann huet iwwerzeegt ausgesinn.
  
  Den Auto ass séier fortgaang, huet eng Dreckskolonn ënnert den hënneschte Pneuen opgehuewen a sech a Richtung Stad gedréint. De Marsch huet sech zréckgezunn wéi d'Wolkenkratzer nach méi grouss waren an de Verkéier verstäerkt. Glänzend, reflektiv Flächen hunn den Auto ëmginn, a verblenden op e puer Plazen wéi se kënschtlech Liicht ëmgeleet hunn. D'Crowds hunn d'Trottoiren gefëllt an d'Gebaier hu mat Informatioun gespuert. Policeautoen sinn duerch d'Stroosse gefuer. De Marsh huet keng Unzeeche vu verstäerkter Opmierksamkeet vun der Police gemierkt, awer deemools konnt hien net iwwer dem Daach vum Auto gesinn. Hien huet dat dem Chauffeur ernimmt.
  
  "Alles schéngt normal", huet de Mann geäntwert. "Awer Geschwindegkeet ass ëmmer nach wichteg. Alles fällt auserneen wa mir ze lues bewegen.
  
  "Ramses?" Marsh gefrot.
  
  "Mir waarden op säi Wuert."
  
  De Mäerz gefrundelt, senséiert e bësse Kondenscensioun an der Äntwert. Dëse Plang war ganz seng, an dem Ramses seng Minions mussen op seng Melodie danzen. Wann se op d'Plaz ukomm sinn, huet de Marsh gewielt a virbereet Méint ier se ufänken konnten.
  
  "Bleift ënner dem Radar," sot hien, fir d'Kontroll ze behaapten. "An ënner der Vitesselimit, richteg? Mir wëllen net gestoppt ginn."
  
  "Mir sinn zu New York," sot de Chauffer, an dunn hunn déi zwee Männer gelaacht wéi hien rout Luucht gerannt huet. De Marsh huet gewielt se ze ignoréieren.
  
  "Awer," huet de Chauffeur dunn bäigefüügt. "Däi Rucksak? Dëse ... Inhalt muss verifizéiert ginn.
  
  "Ech weess et," sot Marsh. "Denkt Dir, ech weess dat net?"
  
  Wat fir een Af huet de Webb him gelueden?
  
  Vläicht senséiert d'wuessend Spannung, huet d'Zoey sech op him gesat. Tëscht hinnen war nëmmen eng Atombomm. Hir Hand rutscht lues a lues de Rucksak erof, ee Fangerspëtz gläichzäiteg, an erof op säi Schouss, wouduerch hien sech dréint an duerno op hatt stierft.
  
  "Ass dat wierklech passend?"
  
  "Ech weess et net, Julian. Ass et esou?"
  
  De Marsh war net ganz sécher, awer et huet gutt genuch gefillt datt hien et eleng gelooss huet. Et ass him fir e Moment opgetrueden datt de Shears e bëssen attraktiv war, mächteg wéi de Shadow Pope, an ouni Zweifel fäeg all männlecht Exemplar ze ruffen, deen hatt gefuerdert huet.
  
  Firwat ech?
  
  D'Atombomm huet wahrscheinlech gehollef, hie wousst. All Meedchen huet e Mann mat Atomwaffen gär. Eppes mat Kraaft ze dinn ... Oh, gutt, vläicht huet hatt d'Iddi gär datt hien e bësse méi formidabel war wéi hatt. Seng Schéinheet? Sécher, firwat d'Häll net? Säi Gedankenzuch war entspaant wéi se op der Säit vun der Strooss gestoppt sinn, de Chauffer huet kuerz op d'Gebai gewisen, déi de Marsh op sengem fréiere Besuch gewielt huet. Den Dag dobausse war nach ëmmer waarm a komplett onerwaart. De Marsh huet sech d'déck Aarsch vun der Regierung virgestallt, fest an hire Plüschledersitze sëtzt, amgaang d'Spannung vun hirem Liewen ze kréien.
  
  Et kënnt elo geschwënn. Also geschwënn wäert ech mech kaum enthalen.
  
  Hien huet d'Zoe an d'Hand geholl a bal laanscht den Trottoir gesprongen, an huet de Rucksak um gebogenen Ielebou hänke gelooss. Nodeems de Portier laanschtgaangen ass an d'Instruktioune lénks krut, huet de Grupp vu véier de Lift op de véierte Stack geholl an duerno dat grousst zwee-Schlofkummer Appartement gekuckt. Alles war gutt. De Mäerz huet d'Balkontieren opgemaach an en aneren Otem vun der Stadloft geholl.
  
  Ech kéint esou gutt wann ech nach kann.
  
  D'Ironie huet hie fir sech selwer laachen. Dëst géif ni geschéien. All d'Amerikaner hu misse maachen, war gleewen, bezuelen, an da konnt hien d'Atombomm am Hudson zerstéieren wéi geplangt. Dann, neie Plang. Neit Liewen. An eng spannend Zukunft.
  
  Eng Stëmm koum hannert senger Schëller. "Et gëtt eng Persoun bei eis geschéckt, déi den Inhalt vun Ärem Rucksak iwwerpréift. Hie sollt bannent der Stonn ukommen."
  
  De Mäerz huet geknackt ouni sech ëm ze dréinen. "Wéi erwaart. Ganz gutt. Awer et ginn e puer méi Iwwerleeungen. Ech brauch een deen mir hëlleft d'Suen ze transferéieren soubal d'Wäiss Haus bezilt. Ech brauch Hëllef fir e Chase opzestellen fir eng Oflenkung ze kreéieren. A mir mussen all d'Zellen aktivéieren an dës Bomm detonéieren.
  
  De Mann hannert him huet opgereegt. "Et ass alles an der Planung," sot hien. "Mir si prett. Dës Saache kommen ganz séier zesummen.
  
  De Mäerz huet sech ëmgedréit an ass zréck an den Hotelzëmmer gaangen. Zoe souz Schampes drénken, hir schlank Been opgehuewe a raschten op enger Chaise Lounge. "Also mir waarden elo just?" - hie gefrot de Guy.
  
  "Net fir laang".
  
  De Marsh huet dem Zoe gelaacht an seng Hand ausgestreckt. "Mir wäerten an der Schlofkummer sinn."
  
  D'Koppel huet aus all Rucksak e Riem gegraff an si mat an déi gréisste Schlofkummer gedroen. Bannent enger Minutt ware se allebéid plakeg an hu sech openeen op de Blieder gekrabbelt. De Marsh huet probéiert ze beweisen datt hien dës Kéier déi néideg Ausdauer huet, awer d'Zoe war just e bëssen ze lëschteg. Hir breet, flawless Gesiicht huet all méiglech Saache fir seng Libido gemaach. Um Enn war et gutt datt de Marsh séier fäerdeg war, well geschwënn gouf et un d'Schlofkummerdier geklappt.
  
  "Dëse Mann ass hei."
  
  Scho? De Marsh huet sech séier mam Zoe gekleet, an dunn sinn déi zwee zréck an de Raum, nach ëmmer gespullt a liicht verschweesst. De Marsh huet d'Hänn mat der neier Arrivée gerëselt, a bemierkt seng dënn Hoer, blass Teint a gekräizte Kleeder.
  
  "Gitt Dir net dacks eraus?"
  
  "Si halen mech agespaart."
  
  "Oh, gutt, egal. Sidd Dir hei fir meng Bomm ze kontrolléieren?"
  
  "Jo, Här, ech hunn."
  
  De Marsh huet säi Rucksak op den nidderegen Glasdësch geluecht, deen den Zentrum vum grousse Raum besat huet. D'Zoe ass laanscht gaang, huet seng Opmierksamkeet erfaasst wéi hien sech momentan un hir plakeg Figur erënnert huet just virun e puer Minutten. Hien huet ewechgekuckt, sech op den Newcomer gedréint.
  
  "Wat ass Ären Numm, Guy?"
  
  "Adam, Här."
  
  "Ma, Adam, Dir wësst wat et ass a wat et maache kann. Sidd Dir nervös?"
  
  "Nee, net am Moment."
  
  "Spannt?"
  
  "Ech mengen net".
  
  "Sidd Dir nervös? Spannung? Vläicht ass hien iwwermidd?"
  
  Den Adam huet de Kapp gerëselt, an de Rucksak gekuckt.
  
  "Wann dat de Fall ass, sinn ech sécher datt Zoey Iech hëllefe kann." Hien huet dat hallef Witz gesot.
  
  De Pythian huet sech mat engem schlau Laachen ëmgedréit. "Sief frou".
  
  De Marsh huet blénkt, wéi och den Adam, awer ier de jonke Mann seng Meenung konnt änneren, huet hire bäertege Chauffeur geschwat. "Maacht séier mat et," sot hien. "Mir musse bereet sinn op ..." huet hien ofgeschloss.
  
  Mäerz huet d'Schëlleren opgeruff. "Okay, et ass net néideg fir Är Féiss ze stampen. Loosst eis erof goen an dreckeg." Hien huet sech op den Adam gedréint. "Ech mengen, mat enger Bomm."
  
  De jonke Mann huet de Rucksak ugekuckt, verwonnert, an huet en dunn esou gedréint, datt d'Schnalle vis-à-vis vun him waren. Hien huet se lues ofgeschnidden an den Deckel opgemaach. Bannen louch den aktuellen Apparat, ëmgi vun engem méi haltbaren an allgemengen superior Rucksak.
  
  "Okay," sot den Adam. "Also mir wëssen all iwwer MASINT, e Miess- an Ënnerschrëft Intelligenz Protokoll deen no Ënnerschrëfte vu Stralung an aner kierperlech Phänomener scannt, déi mat Atomwaffen verbonne sinn. Dësen Apparat, an op d'mannst een aneren ähnlechen deen ech weess, goufen entwéckelt fir ënner dësem Feld ze rutschen. Et gi momentan vill Nukleargeräter Detektioun an Iwwerwaachungssystemer op der Welt, awer net all si fortgeschratt, an net all si voll bemannt. Hien huet d'Schëller gezunn. "Kuckt déi rezent Feeler an ziviliséierte Länner. Kann iergendeen wierklech e bestëmmten Individuum oder eng enk Zell ophalen, déi eleng handelt? Natierlech net. Et brauch nëmmen ee Feeler oder intern Aarbecht. Hien huet gelaacht. "En onglécklechen Employé oder souguer dout midd. Meeschtens erfuerdert et Suen oder Leverage. Dëst sinn déi bescht Währungen vum internationale Terrorismus.
  
  De Marsh huet dem jonke Mann seng Geschicht nogelauschtert, a sech gefrot ob een oder zwee méi sérieux Virsiichtsmoossname geholl gi wieren, wéi hie säi Wee op Ramses a Webb erkläert huet. Et wier an hiren eegenen Interesse. Hien hätt ni wëssen, an éierlech gesot, him egal. Elo war hien hei an amgaang d'Dier an d'Häll opzemaachen.
  
  "Et ass am Fong wat mir eng 'dreckeg Bomm' nennen," sot den Adam. "De Begrëff huet et ëmmer existéiert, awer ass ëmmer nach applicabel. Ech hunn en Alpha-Scintillator, e Pollutantdetektor an e puer aner Goodies. Awer am Fong," huet den Adam e Schrauber aus der Tasche geholl, "Ech hunn dat."
  
  Hien huet séier déi robust Verpackung ewechgeholl an d'Klettstreifen ofgeschaaft, déi de klenge Display an d'Mini-Tastatur ausgesat hunn. De Panel gouf vu véier Schrauwen op der Plaz gehal, déi den Adam séier ewechgeholl huet. Wéi d'Metallpanel fräi komm ass, hunn eng Serie vu Drot hannendrun opgeléist, wat zum Häerz vum nei entdeckten Apparat gefouert huet.
  
  Mäerz huet säin Otem gehalen.
  
  Den Adam huet fir d'éischte Kéier gelaacht. "Maach der keng Suergen. Dës Saach huet verschidde Sicherungen an ass nach net emol bewaffnet. Keen hei wäert dëst ufänken."
  
  Mäerz huet sech e bëssen eidel gefillt.
  
  Den Adam huet de Mechanismus an d'Detailer dobannen gekuckt an huet alles erageholl. No engem Moment huet hien de Laptopbildschierm nieft him gepréift. "Et leeft," huet hien zouginn. "Awer et ass net sou schlecht."
  
  Mäerz huet onroueg gefiddert. "Wéi schlecht ass et?"
  
  "Ech géif Iech roden ni Kanner ze hunn," sot den Adam ouni Emotiounen. "Wann Dir nach kënnt. A genéisst déi nächst Joren vun Ärem Liewen.
  
  De Marsh huet d'Zoey gekuckt wéi si d'Schëller opgezunn huet. Egal wéi, hien huet ni erwaart säi egoistesche Papp oder seng arrogant Bridder ze iwwerliewen.
  
  "Elo kann ech et besser schützen", sot den Adam an huet de Pak aus der Koffer geholl, déi hie matbruecht hat. "Wéi ech mat all Apparat vun dëser Natur maachen."
  
  De Mäerz huet e Moment gekuckt an huet dunn gemierkt datt se bal fäerdeg waren. Hien huet den Doudegen Ae vun hirem Chauffeur begéint. "Dës Kameraen vun deenen de Ramses geschwat huet. Sinn se prett? D'Juegd ass amgaang unzefänken an ech wëll keng Verspéidungen.
  
  En dréchent Laachen blénkt als Äntwert. "An dat maache mir och. All fënnef Zellen sinn elo aktiv, dorënner zwee Schlofzellen, déi d'Amerikaner vläicht net bewosst sinn. De Mann huet op seng Auer gekuckt. "Et ass 6:45 Auer. Alles wäert bis siwen fäerdeg sinn."
  
  "Fantastesch". De Marsh huet gefillt datt seng Libido erëm eropgeet an huet geduecht datt hien och vun dëser Tatsaach profitéiere kéint, während hien nach konnt. Den Zoey ze kennen, wéi hien viru kuerzem gemaach huet, si wiere souwisou séier eriwwer. "An d'Protokoller fir Geldiwwerweisungen?"
  
  "Den Adam wäert sech fokusséieren op e Programm ofzeschléissen deen eise Standort ronderëm d'Welt an enger endloser Loop ausstrahlt. Si wäerten d'Transaktioun ni verfollegen.
  
  De Mäerz huet d'Iwwerraschung am Gesiicht vum Adam net gemierkt.
  
  Hie war zevill op Zoe konzentréiert, a si op him. Hien huet nach fënnef Minutte gedauert fir ze kucken wéi den Adam d'Bomm ausgesat huet an d'Instruktioune lauschtere wéi een déi verdammt Saach ofwaff kann, huet duerno séchergestallt datt de Mann déi passend Fotoe vum Apparat an Aktioun gemaach huet. D'Fotoen hunn eng kritesch Roll gespillt fir d'Wäiss Haus vun der Authentizitéit vum Apparat ze iwwerzeegen an eng Verfollegung opzestellen, déi eng Oflenkung géif kreéieren an d'Kräfte opzedeelen géint hien. Glécklech, hien huet sech endlech zum Adam gedréint.
  
  "Déi Giel. Ass dëst den Ofrüstungsdraad?"
  
  "Ehm, jo, Här, et ass."
  
  De Marsh huet de Chauffeur oprecht gelaacht. "Also, si mir prett?"
  
  "Mir si prett".
  
  "Dann lass."
  
  De Marsh huet sech erausgezunn an huet d'Zoe an d'Schlofkummer gefouert, hir Jeans an d'Hosen gezunn wéi hien gaang ass a probéiert e Geck ze ënnerdrécken. Eng Iwwerschwemmung vu Leidenschaft an Opreegung huet him bal iwwerwältegt wéi hien gemierkt huet datt all seng Dreem vu Kraaft a Wichtegkeet amgaang waren ze realiséieren. Wann nëmmen seng Famill him elo kéint gesinn.
  
  
  KAPITEL Fënnef
  
  
  Wéi den Drake sech opgeriicht huet, huet dat vollt Gewiicht vun deem wat geschitt ass him getraff. D'Urgence ass duerch seng Venen gelaf, seng Nerve Endungen zerstéiert, an ee Bléck op seng Teamkollegen huet him gesot datt si déiselwecht gefillt hunn - souguer Kenzi. Hien huet wierklech geduecht datt den Ex-Mossad Agent hir scho geplënnert huet, awer dunn, a Wierklechkeet, wéinst der Verbindung tëscht den Zaldoten, brauch hien net emol hir ze froen firwat hatt et net gemaach huet. Déiselwecht Onschëlleg fir déi si gekämpft huet, déiselwecht Zivilisten, ware um Spill. Jiddereen mat engem halleft Häerz géif dat net erlaben, an den Drake huet de Verdacht datt et vill méi am Kensi wier wéi en halleft Häerz, egal wéi déif verstoppt et war.
  
  D'Maueruhr huet siwen 45 gewisen, an d'ganz Equipe war ënnerwee. Eng alarméierend, chaotesch Rou huet um Policebüro regéiert, d'Police war zoustänneg, awer kloer um Rand. Neiegkeeten hunn op den Fernsehbildschierm geflitzt, awer keen vun hinnen hat eppes mat hinnen ze dinn. De Moore ass gaang a gaang, waart op Neiegkeeten vun Undercover Agenten, Iwwerwaachungsteams oder Autoen. Den Hayden huet de Rescht vun der Equipe agefaangen.
  
  "Mano an ech wäerte mat Ramses beschäftegen. Mir brauchen zwou méi Gruppen, eng fir Informatiounen iwwer eng nuklear Explosioun ze evaluéieren wéi se geschitt, an eent fir dës Zellen ze sichen. Halt roueg, awer huelt keng Gefaangenen. Haut, meng Frënn, ass net den Dag fir ze narren. Kritt wat Dir braucht a kritt et séier a schwéier. Ligen kann eis deier kaschten."
  
  De Moore huet gefangen wat hatt gesot huet an huet zréckkuckt. "Haut," sot hien, "et gëtt keng Barmhäerzegkeet."
  
  Den Dahl huet grujeleg geknackt, seng Knöchel geknackt, wéi wann hien de Schädel vun engem Mann knacken. Den Drake huet probéiert ze relaxen. Och d'Alicia ass wéi e Panther am Cage ronderëm gaang.
  
  Dunn, um 8 Auer, huet de Wahnsinn ugefaang.
  
  Uriff hunn ugefaang eran ze kommen, déi engagéiert Telefone kléngen ëmmer erëm, hire Kaméidi huet de klenge Raum gefëllt. De Moore huet se effektiv een nom aneren gekämpft, an zwee Assistenten koumen lafen fir ze hëllefen. Och de Kinimaka huet d'Erausfuerderung ugeholl, obwuel den Dësch, un deem hie souz, net besonnesch glécklech ausgesinn huet.
  
  Moore verglach Informatioun mat der Liichtgeschwindegkeet. "Mir sinn um Schwell," sot hien. "All Équipë si prett. Undercover Agenten hunn déi lescht Gespréicher iwwer geheime Reuniounen a Chatter gemellt. Beweegunge ronderëm berühmte Moscheeën verstäerkt. Och wa mir net wësse wat geschitt wiere mir besuergt. Nei Gesiichter goufen an hiren übleche Liewensraim gesinn, all bestëmmt a séier bewegen, mat Zweck. Vun den eis bekannte Zellen sinn zwee vum Radar verschwonnen." De Moore huet de Kapp gerëselt. "Et ass wéi wann mir dëst net scho beschäftegt hunn. Awer mir hunn Hiweiser. Eng Equipe soll op d'Docks goen - eng vun de bekannten Zellen operéiert vun do aus.
  
  "Dëst sinn eis," huet den Dahl gerappt. "Stitt op, Dir Béiser."
  
  "Schwätz fir Iech selwer." De Kensi huet sech op hie geruff. "Oh, an ech si mat dir."
  
  "Oh, musst Dir dat maachen?"
  
  "Stop op schwéier ze spillen."
  
  Den Drake huet d'Equipen studéiert, déi op eng interessant Manéier a Pairen opgedeelt goufen. Dahl an Kenzie haten Komeroden - Lauren, Smith an Yorgi. Hien ass um Enn bei Alicia, May a Bo bliwwen. Et war e Rezept fir eppes; dat war sécher.
  
  "Gléck, Frënd," sot den Drake.
  
  Den Dahl huet sech ëmgedréit fir eppes ze soen just wéi de Moore seng Hand opgehuewen huet. "Waart!" Hien huet den Empfänger fir eng Sekonn mat senger Hand ofgedeckt. "Dëst gouf just op eiser Hotline korrigéiert."
  
  All Käpp gedréint. De Moore huet en aneren Uruff akzeptéiert an huet elo erausfonnt, fir de Speakerphone Knäppchen ze fillen.
  
  "Du bass eran," sot de Moore.
  
  Eng delegéiert Rëss huet de Raum gefëllt, d'Wierder koumen sou séier eraus, wéi wann dem Drake seng Been verfollege wollten. "Dëst ass de Julian Marsh, an ech weess datt Dir bal alles wësst. Jo ech weess. D'Fro ass, wéi wëllt Dir et spillen?
  
  Den Hayden huet iwwerholl wéi de Moore seng Hand gewénkt huet fir weiderzemaachen. "Halt op engem Narr ze sinn, Marsh. Wou ass et?"
  
  "Ma, dat ass eng explosiv Fro, oder? Ech soen Iech dat, meng Léif, et ass hei. zu NYC."
  
  Den Drake huet sech net getraut ze otmen well hir schlëmmsten Ängscht ouni Zweifel bestätegt goufen.
  
  "Also déi aner Fro ass wat wëll ech nächst?" Mäerz huet eng laang Zäit gestoppt.
  
  "Gitt op d'Aarbecht, Arschloch," huet de Smith geruff.
  
  D'Alicia huet gefroot. "Loosst eis dësen Idiot net antagoniséieren."
  
  Mäerz gelaacht. "Loosst eis net, wierklech. Also, d'Atombomm ass gelueden, all d'Coden si virsiichteg aginn. Wéi se soen, d'Auer tickt. Elo alles wat Dir maache musst ass sécherzestellen datt et echt ass an Iech eng Bankkontonummer ubidden. Ech hu Recht?"
  
  "Jo," sot den Hayden einfach.
  
  " Braucht Dir Beweiser? Dir musst dofir schaffen."
  
  Den Drake huet sech no vir gebonnen. "Wat mengs du?"
  
  "Ech mengen, d'Juegd ass weider."
  
  "Gitt Dir geschwënn op de Punkt?" Hayden gefrot.
  
  "Ah, mir kommen dohinner. Als éischt musst Dir kleng Aarbechtsmaueren Är Aarbecht maachen. Wann ech du wier, géif ech fort goen. Gesitt Dir ... gesitt Dir wéi ech op dës Reim kommen? Ech wollt et alles rhymen, du weess, awer um Enn ... gutt, ech hu gemierkt datt et mir egal ass."
  
  Den Drake huet de Kapp verzweifelt gerëselt. "Verdammt, Frënd. Schwätzt richteg Englesch."
  
  "Den éischten Hiweis ass schonn am Spill. Confirmatiouns Form. Dir hutt zwanzeg Minutte fir den Edison Hotel ze kréien, Sall 201. Da ginn et véier méi Hiweiser, e puer vun deenen iwwer Confirmatioun an e puer iwwer Ufuerderunge. Elo verstitt Dir mech?"
  
  Mee fir d'éischt zréck. "Wahnsinn".
  
  "Ma, ech sinn eng Persoun vun zwee Geescht. Een aus Nout, een aus Vize. Vläicht fléien d'Funken vum Wahnsinn op hirer Kräizung.
  
  "Zwanzeg Minutten?" Den Drake huet op seng Auer gekuckt. "Kënne mir dat iwwerhaapt maachen?"
  
  "Fir all Minutt wou Dir spéit war, hunn ech eng vun de Ramses Zellen bestallt fir zwee Zivilisten ëmzebréngen."
  
  Nach eng Kéier, Kieferschock, Horror, wuessend Spannung. Den Drake huet seng Fauscht gebonnen wéi den Adrenalin eropgeet.
  
  "Zwanzeg Minutten," huet de Marsh widderholl. "Vun elo un."
  
  Den Drake ass duerch d'Dier gelaf.
  
  
  ***
  
  
  Den Hayden ass d'Trap erofgaang an an de Keller vum Gebai, Kinimaka um Réck. De Fury huet si festgeholl an op hatt geschloe wéi d'Flilleke vun engem Däiwel. D'Roserei huet hir Féiss méi séier gaang an huet si bal ausernee bruecht. Hiren hawaiianesche Partner huet gekrasch, rutscht a stoungen bal ouni ze stoppen. Si huet un hir Frënn geduecht, a schrecklecher Gefor, a verschiddenen Deeler vun der Stad streuen ouni déi geringsten Ahnung vu wat ze erwaarden, sech op der Linn ouni Fro ze stellen. Si huet un all d'Zivilisten geduecht a wat d'Wäiss Haus elo kéint denken. Et war gutt Protokoller ze hunn, Pläng an funktionell Formulen, mee wann déi real, schaffen Welt d'Zil vun extremer Bedrohung gouf - all Spillwette waren ugefaangen. Um Fouss vun der Trap ass si an de Gank gelaf an huet ugefaang ze lafen. Dieren hunn op béide Säite geblitzt, déi meescht vun hinnen net beliicht. Um Enn gouf eng Rei Barren séier fir si op d'Säit gezunn.
  
  Hayden huet hir Hand ausgestreckt. "Pistoul".
  
  D'Wuecht huet sech geknackt, awer duerno gefollegt, d'Uerdnung vun uewen huet scho seng Oueren erreecht.
  
  Den Hayden huet d'Waff geholl, kontrolléiert datt se gelueden ass an d'Sécherheet ausgeschalt ass, an ass an de klenge Raum gebrach.
  
  "Ramses!" - huet si gejaut. "Wat der Däiwel hutt Dir gemaach?"
  
  
  KAPITEL SIX
  
  
  Den Drake ass mam Alicia, May a Beau aus dem Gebai erausgaang. Véier dovu ware scho mat Schweess drénkt. Determinatioun ass aus all Pore erausgaang. De Bo huet e modernste GPS-Navigator aus senger Tasche erausgefaang an d'Positioun vum Edison festgestallt.
  
  "Times Square Beräich," sot hien, studéiert der Streck. "Loosst eis Drëtt Kräiz a Kräiz Lexington Avenue. Gitt op d'Waldorf Astoria."
  
  Den Drake ass an en dichten Stroum vun Autoen ausgebrach. Näischt vergläicht mam Versuch d'Liewe vun engem New York Taxichauffer ze retten, wann hien verzweifelt probéiert d'Been op de Knéien ze briechen, mat all senger Kraaft no vir ze drécken. Den Drake sprang an der leschter Sekonn, rutscht iwwer d'Front vun engem nooste gielen Taxi a landen op voller Schréiegt. D'Hénger hunn gebrëllt. All Member vun der Equipe hat et fäerdeg bruecht eng Pistoul um Wee eraus ze commandéieren an huet se elo gewénkt a gewënscht datt se méi hätten. Awer Zäit war scho verschwenden. Den Drake huet op seng Auer gekuckt wéi hien op den Trottoir gefall ass.
  
  Siwwenzéng Minutten.
  
  Si sinn iwwer Lexington gekräizt an sinn dunn laanscht d'Waldorf gefuer, kaum gestoppt wéi d'Autoen op der Park Avenue gekruppt hunn. Den Drake huet sech duerch d'Leit bei der Stoppluucht gekämpft, schlussendlech Gesiicht zu Gesiicht mat engem rosen roude Gesiicht.
  
  "Lauschtert, Frënd, ech ginn als éischt hei duerch, och wann et mech ëmbréngt. Boss Bagels gi kal ginn, an et gëtt kee Wee an der Häll datt dat geschitt.
  
  Den Drake ass ronderëm de rosen Mann geklommen wéi d'Alicia a d'Mey dobausse laanschtgaange sinn. D'Signaler hunn geännert an d'Strooss war kloer. Elo, nodeems se hir Waffen verstoppt hunn, si si resolut op déi nächst Haaptstrooss gaang - Madison Avenue. Nach eng Kéier hunn d'Leit den Trottoir gefëllt. De Bo ass op déi 49. gerutscht, tëscht Autoen manoeuvréiert an e Virdeel kritt. Glécklecherweis war de Verkéier elo lues, an et war e bësse Plaz tëscht den hënneschte Bumpers an de Frontfenster. D'Fraen hunn de Beau gefollegt an dunn ass den Drake an der Linn komm.
  
  D'Chauffeuren hunn hinne Beleidegung geruff.
  
  Zwielef Minutte lénks.
  
  Wann se ze spéit wieren, wou géifen d'Terrorzellen streiken? Den Drake huet sech virgestallt datt et bei Edison wier. De Marsh hätt gär datt d'Crew wëssen datt seng Uerder zum Bréif ausgeführt goufen. Eng Autosdier ass virun opgaang - just well de Chauffer et konnt - an de Beau sprang iwwer den Daach just an der Zäit. D'Alicia huet de Rand vum Frame gegraff an et zréck an d'Gesiicht vum Mann geschloen.
  
  Elo dréien se lénks, op 5th Avenue an nach méi Leit. De Beau ass duerch dat Schlëmmst gerutscht wéi e Pocket op engem Popconcert, gefollegt vun Alicia a May. Den Drake hat just jidderengem gejaut, dem Yorkshireman seng Gedold war endlech op. Béid Männer a Fraen hunn säi Wee blockéiert, Männer a Fraen, déi egal waren, ob hie sech gerannt huet fir säin eegent Liewen ze retten, d'Liewe vun engem vu senge Kanner oder souguer selwer. Den Drake huet säi Wee duerchgedréckt, an huet ee Mann ausgestreckt. D'Fra mam Kand huet him intensiv genuch ugekuckt fir hie sech schëlleg ze fillen, bis hien sech erënnert huet fir wat hie gelaf ass.
  
  Dir wäert mir spéider Merci.
  
  Awer natierlech wäert hatt ni wëssen. Egal wat geschitt.
  
  De Bo huet elo no lénks geschoss, an d'Avenue of the Americas a Richtung 47th Street gerannt. D'Magnolia Bakery ass no riets gaangen, sou datt den Drake un de Mano denkt, an dann un dat wat den Hawaiian scho vu Ramses geléiert hätt. Zwou Minutte méi spéit, wéi se op der 47th Street explodéiert waren, koum den Times Square op eemol op der lénkser Säit. Riets vun hinnen war e reguläre Starbucks, wou et e Bësch an Linnen un der Dier war. Den Drake huet d'Gesiichter gescannt wéi hien laanscht gelaf ass, awer huet net erwaart mat engem vun de Verdächtegen Gesiicht zu Gesiicht ze kommen.
  
  Véier Minutten.
  
  D'Zäit ass méi séier vergaang a war nach méi wäertvoll wéi déi lescht Momenter vun engem stierwenen ale Mann. Lénks, vis-à-vis vum Trottoir, ass déi gro Fassad vum Hotel mat senger vergëlltener Entrée erschéngen, an de Beau war deen Éischten, deen an d'Dier koum. Den Drake huet e Gepäckkarret an e geféierlech giel Taxi hannerlooss fir de Mai dobannen ze verfollegen. Si goufen vun engem breet Foyer mat engem Muster rouden Teppech begréisst.
  
  D'Beau an d'Alicia hu schonn d'Knäppercher gedréckt fir eenzel Lifter ze ruffen, hir Hänn no bei hire verstoppte Waffen ze halen, wéi d'Wuecht se nogekuckt huet. Den Drake huet iwwerluecht seng Team SPEAR ID ze weisen, awer dat géif nëmmen zu méi Froen féieren, an de Countdown war schonn op déi lescht dräi Minutten. D'Klack huet gezeechent datt dem Alicia säi Lift ukomm ass an d'Team ass u Bord. Den Drake huet verhënnert datt de jonke Mann mat hinnen bäitrieden, hie mat enger oppener Handfläch ewech gedréckt. Gott sei Dank huet et geklappt well deen nächste Geste wier eng gekrasch Fauscht gewiescht.
  
  D'Véier-Mann-Team ass versammelt wéi d'Gefier opgestan ass, seng Bewegung gestoppt a seng Waffen gezunn. Soubal d'Dier opgaang ass, si si gegoss, op der Sich no Raum 201. Direkt koum e Bummel vu Fausten a Féiss ënnert hinnen, déi souguer de Bo schockéiert hunn.
  
  Een huet gewaart.
  
  Den Drake huet sech wéi eng Fauscht iwwer seng Aen Socket verbonnen, awer ignoréiert de Blëtz vu Péng. Ee säi Fouss huet probéiert säin eegenen ze fangen, awer hien ass op der Säit gaang. Déi selwecht Figur ass fortgaang an huet d'Alicia ëmginn, hire Kierper an d'Pipsmauer geschloen. D'Mai huet d'Schlëss gestoppt mat sengen Hänn opgehuewen, an dunn huet de Bo e séieren een-zwee-Schlag entlooss, deen all Momentum gestoppt huet an den Ugräifer op d'Knéien bruecht huet.
  
  Den Drake ass sprangen an dunn mat all senger Kraaft erofgeschloen. Zäit war lafen aus. D'Figur, e stocky Mann an enger décke Jackett, huet ënnert dem Yorkshireman säi Schlag geschüchtert, awer iergendwéi fäerdeg bruecht de stäerksten Deel dovun ofzeleeën. Den Drake ass op seng Säit gefall, huet säi Gläichgewiicht verluer.
  
  "Schlagsäck," sot Mai. "Hien ass e Punch Sak. Positionéiert fir eis ze bremsen.
  
  De Bo ass méi haart gefuer wéi virdrun. "Hien ass mäin. Gitt Dir."
  
  Den Drake sprang iwwer d'Knéifigur, kontrolléiert d'Zëmmernummeren. Et waren nëmmen dräi Zëmmeren op hir Destinatioun lénks, a si haten eng Minutt lénks. Si sinn an de leschte Sekonnen bliwwen. Den Drake ass ausserhalb vum Raum gestoppt an huet d'Dier geschloen. Näischt ass geschitt.
  
  Mai huet hien op d'Säit gedréckt. "Beweegt."
  
  Een héije Schlag an de Bam huet sech gespléckt, deen zweeten an de Kader ass zesummegefall. Den Drake huet gekacht. "Dat muss et fir Iech geschwächt hunn."
  
  Bannen hu se sech ausbreeden, Waffen gezunn a séier gesicht, awer den Objet no deem se gesicht hunn war schrecklech offensichtlech. Et loung an der Mëtt vum Bett - eng glänzend A4 Foto. D'Alicia ass op d'Bett gaang, kuckt ronderëm.
  
  "De Raum ass spotless," sot Mai. "Ech wetten et gi keng Leads."
  
  D'Alicia stoung um Rand vum Bett, kuckt no ënnen an otemt flaach. Si huet de Kapp gerëselt a gekrasch wéi den Drake bei hir komm ass.
  
  "O mäi Gott. Wat ass dat-"
  
  Hie gouf vun engem Telefonsgespréich ënnerbrach. Den Drake ass ëm d'Bett geklommen, ass op d'Nuetsdësch gaang an huet den Telefon vum Hiewel gegraff.
  
  "Jo!"
  
  "Ah, ech gesinn, Dir hutt et gemaach. Et kéint net einfach sinn."
  
  "Mäerz! Du verréckten Bastard. Hutt Dir eis eng Foto vun der Bomm hannerlooss? Eng Foto?"
  
  "Jo. Ären éischten Hiweis. Firwat hutt Dir geduecht datt ech Iech déi richteg Saach géif loossen? Sou domm. Schéckt dëst un Är Cheffen an Eggheads. Si iwwerpréiwen d'Seriennummeren an all dës aner Knascht. Kanistere vu Plutonium E. Spaltmaterial. Et ass eng langweileg Saach, wierklech. Deen nächste Hiweis wäert nach méi eloquent sinn.
  
  Dee Moment koum de Bo an de Raum. Den Drake huet gehofft datt hien de Punch Man mat sech zéie géif, awer de Beau huet eng imaginär Linn duerch seng carotisarterie gezunn. "Hien huet sech ëmbruecht", sot de Fransous mat enger iwwerrascht Stëmm. "Suizid Pille."
  
  Schäiss.
  
  "Dir gesitt?" Marsh gesot. "Mir si ganz sérieux."
  
  "W.e.g., Marsh," huet den Drake probéiert. "Sot eis just wat Dir wëllt. Mir maachen et elo direkt, verdammt."
  
  "Oh, ech si sécher datt Dir géift. Mee mir loossen dat fir spéider, ok? Wéi iwwer dëst? Run fir Hiweis Nummer zwee. Dëse Chase gëtt ëmmer besser a méi schwéier. Dir hutt zwanzeg Minutte fir an de Marea Restaurant ze kommen. Iwwregens, dëst ass en italienesche Plat a si maachen eng ganz lecker Nduyu Calzone, vertrau mir. Mee loosse mer do net ophalen, meng Frënn, well Dir fannt dësen Hiweis ënnert der Toilette. Genéisst."
  
  "Swamp" -
  
  "Zwanzeg Minutten".
  
  D'Linn goung dout.
  
  Den Drake huet verflucht, sech ëmgedréit an ass sou séier wéi hie konnt gelaf.
  
  
  KAPITEL siwen
  
  
  Keng aner Wiel hunn den Torsten Dahl a seng Equipe décidéiert den Auto opzeginn an ze verloossen. Hie wollt näischt méi wéi festhalen ze halen wéi de Smith de mächtege SUV ëm eng hallef Dosen Wendunge geheit huet, Pneuen gekrasch, Saachen bewegt, awer New York war näischt anescht wéi e rosen Growl vu giele Kabinen a Bussen a Mietautoen. D'Wuert "Deadlock" koum dem Dahl am Kapp, awer et ass all Dag geschitt, de gréissten Deel vum Dag, an d' Hénger hunn nach ëmmer gebrannt an d'Leit hunn aus de ofgerullte Fënstere gejaut. Si sinn sou séier wéi méiglech gelaf, no den Uweisungen. D'Lauren an d'Yorgi hunn hir bulletproof Weste gezunn. D'Kensi ass nieft dem Dahl jogged, hir Lëpse poutéieren.
  
  "Ech wier vill méi nëtzlech fir Iech," sot si Dahl.
  
  "Nee".
  
  "Oh komm, wéi konnt et schueden?"
  
  "Ni".
  
  "Och, Torsti-"
  
  "Kenzi, Dir kritt Är verdammt Katana net zréck. An nennt mech net esou. Eng verréckt Fra ze hunn mir Spëtznimm ze ginn ass schlecht genuch.
  
  "Oh jo? Just wéi Dir an Alicia jeemools ... wësst Dir?
  
  De Smith huet gekrasch wéi se eng aner Kräizung gekräizt hunn, Foussgänger a Vëlofuerer gesinn, déi d'Strooss bei der grénger Luucht stierwen, all hir Liewen an hiren Hänn halen, awer si ware sécher datt si net déi waren, déi haut leiden. Si sinn an der nächster Strooss erofgaang, d'Zaldoten hu kaum d'Hëtzt vum Sprint gefillt wéi se zwee lues bewegende Priuse passéiert hunn, hir Säitspigel zerbriechen. De GPS huet gepiept.
  
  "Véier Minutte fir d'Docks,"Yorgi geschat. "Mir solle méi lues sinn."
  
  "Ech wäert an dräi luesen," huet de Smith geschloen. "Beweist mech net op meng Aarbecht."
  
  Den Dahl huet dem Kenzie e Glock an eng Hong Kong Pistoul iwwerreecht - keng einfach Aufgab, net einfach heemlech zu New York z'erreechen. Hien huet gewéckelt wéi hien dëst gemaach huet. Géint säi bessert Uerteel ware si praktesch gezwongen, d'Hëllef vum Schlecht Agent ze akzeptéieren. Et war en ongewéinlechen Dag, an all Moossnamen, och verzweifelt, waren erfuerderlech. An, an der Wourecht, huet hien nach ëmmer gefillt datt si eng Verwandtschaft hunn, eppes wéi parallele militäresche Séilen, wat säin Niveau vum Vertrauen erhéicht huet.
  
  Hien huet gegleeft datt se d'Bridget Mackenzie retten kéinten, egal wéi schwéier hatt gekämpft huet.
  
  De Smith ass elo iwwer zwou Trafficspuren gekräizt, huet seng Schëller géint de gestoppte F150 gebastelt, awer weider gefuer ouni zréck ze kucken. D'Zäit leeft aus, si konnten sech keng Gesellschaften leeschten, an déi schrecklech Wollek, déi iwwer si hänkt, huet gemengt, datt si gezwongen waren all-in ze goen, déi ganzen Zäit.
  
  Den Dahl huet den Hammer vu senger Waff geschloen. "De Lager ass manner wéi eng Minutt ewech," sot hien. "Firwat d'Häll flécken se net all dës Potholes?"
  
  Smith sympathiséiert mat him. D'Stroosse waren eng endlos, rutscht, verréid Streck, wou Autoen lues a lues ronderëm ongläiche Potholes navigéiert hunn a Stroosseaarbechten zu all Moment opgetaucht sinn, anscheinend egal wéi d'Zäit vum Dag oder d'Verkéiersdicht. Et war wierklech Mupp op Hond, an net eng eenzeg Persoun wollt engem aneren hëllefen.
  
  Si hunn de GPS séier navigéiert an op de Pfeilkop gezielt. D'Frëschheet vum fréie Moien huet d'Schëller op hir blo Haut geschéckt, an erënnert hinnen all datt et nach fréi war. Sonneliicht huet duerch Pausen an de Wolleke gefiltert, an d'Docks an den Emgéigend Floss e blass Gold gemaach. Déi Leit, déi den Dahl gesinn huet, hunn hir üblech Geschäfter gemaach. Hien hat sech virgestallt, datt d'Dockgebitt däischter an däischter wier, awer ausser de Lagerhaiser war et propper an net besonnesch voll. An et war net beschäftegt, well d'Haaptverschécken iwwer d'Bucht zu New Jersey waren. Den Dahl huet awer grouss, batter Behälter gesinn an e laangt breet Schëff, dat onbeweeglech um Waasser sëtzt, a rieseg Containerkranen, blo gemoolt, déi laanscht de Pier op Eisebunnsbunnen lafen an hir Container mat Hëllef vu Spreader sammelen.
  
  Lénks ware Lagerhaiser, souwéi en Haff voller méi hell Container. Dahl weist op e Gebai honnert a fofzeg Meter ewech.
  
  "Dëst ass eise Jong. Smith, Kenzi, komm no vir. Ech wëll d'Lauren an d'Yorgi hannert eis.
  
  Hien ass fortgaang, elo fokusséiert, konzentréiert sech op een Attack hannert hinnen ze bekämpfen, ier se op déi nächst geplënnert sinn ... an dann deen nächsten, bis dësen Albtraum eriwwer war an hien a seng Famill zréckkoum. Nei gemoolt Dieren goufen laanscht d'Säit vum Gebai gesat, an Dahl opgekuckt wann hien déi éischt Fënster gesinn.
  
  "Eidel Büro. Loosst eis déi nächst probéieren."
  
  E puer Minutten ass vergaang wéi d'Grupp laanscht d'Säit vum Gebai gekräizt ass, Waffen gezunn, Fënster no Fënster kontrolléiert, Dier no Dier. Den Dahl bemierkt mat Enttäuschung datt se ugefaang hunn d'Opmierksamkeet vun de lokalen Aarbechter unzezéien. Hie wollt hir Prouf net erschrecken.
  
  "Komm mir".
  
  Si hu séier no vir gefuer, endlech op déi fënneft Fënster komm an hu séier gekuckt. Den Dahl huet e breet Raum gesinn, dee mat Kartongskëschten an Holzkëschten gefëllt ass, awer nieft der Fënster huet hien och e rechteckegen Dësch gesinn. Véier Männer souzen ëm den Dësch, Kapp erof, wéi wa se schwätzen, plangen an denken. Den Dahl sprang op de Buedem an huet sech gesat, de Réck op d'Mauer geluecht.
  
  "Mir sinn gutt?" Smith gefrot.
  
  "Vläicht," sot Dahl. "Et hätt näischt gewiescht ... awer -"
  
  "Ech vertrauen Iech," sot de Kenzi mat engem Hiweis vu Sarkasmus. "Dir féiert, ech wäert verfollegen," Dunn huet si de Kapp gerëselt. "Sidd Dir Leit wierklech sou verréckt? Fuert einfach dohinner a fänkt u fir d'éischt ze schéissen?
  
  E Mann koum op, kuckt op si op der Säit. Den Dahl huet säin HK opgehuewen an de Mann huet sech gefruer an d'Hänn an d'Loft gehuewen. D'Entscheedung gouf haaptsächlech gemaach well de Guy an der direkter Siichtlinn vu jidderengem am Lager war. Manner wéi eng Sekonn ass vergaang ier den Dal opgestan ass, sech ëmgedréint huet a seng Schëller an d'Baussendier geschloen huet. Smith an Kensi waren mat him, liesen seng Gedanken.
  
  Wéi den Dahl an de grousse Lager erakoum, si véier Männer vum Dësch opgesprongen. D'Waffe leien op hir Säiten, an elo hunn se se ewechgehäit, ondifferenzéiert op déi kommend Friemen ze schéissen. Kugelen fléien iwwerall, hunn d'Fënster gebrach an duerch d'Dréidier gaangen. Den Dahl huet sech mat Kapp gedréckt, rullt, entsteet, schéisst. D'Männer um Dësch hunn sech zréckgezunn, zréckgeschoss, iwwer d'Schëlleren a souguer tëscht de Been geschoss wéi se lafen. Néierens war sécher. Zoufälleg Gewierer hunn de cavernous Raum gefëllt. Den Dahl huet sech op béiden Ellbogen hänke gelooss, bis hien den Dësch erreecht huet an en ëmgedréit huet, a benotzt et als Schëld. Een Enn zerbrach wéi eng grouss Kaliber Kugel riicht duerchgaang ass.
  
  "Schäiss".
  
  "Probéiert Dir mech ëmzebréngen?" Kenzi huet gemëscht.
  
  De grousse Schwed huet d'Taktik geännert, e risegen Dësch opgeholl an dunn an d'Loft gestart. Déi falende Kanten hunn dem Mann seng Knöchel gefaangen, hie geschéckt ze fléien a seng Waff ze fléien. Wéi den Dal séier ukomm ass, huet dem Kensi seng Stëmm him verlangsamt.
  
  "Sief virsiichteg mat deene klenge Baaschtarden. Ech hunn iwwerall am Mëttleren Oste geschafft an Dausende vun hinnen gesinn, déi Weste droen.
  
  Dahl huet gezéckt. "Ech mengen net, Dir kënnt just -"
  
  D'Explosioun huet d'Maueren vum Lager gerëselt. De Schwed ass aus de Féiss geflunn, an d'Loft geflunn an an eng scho futtis Fënster gerannt. Wäiss Kaméidi huet säi Kapp gefëllt, en iwwerwältegend Buzz an den Oueren, a fir eng Sekonn konnt hien näischt gesinn. Wéi seng Visioun ugefaang huet ze klären, huet hien gemierkt datt de Kensi virun him squatt, a seng Wangen geklappt.
  
  "Erwächt, Mann. Et war net e ganze Kierper, just eng Granat.
  
  "Och. Gutt, et fillt mech besser."
  
  "Dëst ass eis Chance," sot si. "D'Konkussioun huet seng Matbierger Idioten och vun de Féiss geschloen."
  
  Den Dahl huet sech op d'Been gekämpft. De Smith war op de Féiss, awer d'Lauren an d'Yorgi souzen op de Knéien, hir Fanger op d'Tempel gedréckt. Den Dahl huet gesinn, datt d'Terroristen ugefaang hunn an hir Sënner ze kommen. D'Urgence huet hie gepickt wéi e Pin, deen e Stéck mëllem Fleesch duerchbréngt. Hien huet seng Pistoul opgehuewen, hien ass erëm ënner Feier komm, huet awer et fäerdeg bruecht ee vun den opstännegen Terroristen ze blesséieren a gekuckt wéi de Mann sech verduebelt a gefall ass.
  
  De Smith ass laanschtgaangen. "Ham gefaangen."
  
  Dahl huet d'Féierung geholl. De Kensi huet d'Schëss nieft him erausgedréckt. Déi zwee verbleiwen Terroristen hunn den Eck gedréint, an den Dahl huet gemierkt datt si op d'Ausfahrt géingen. Hien huet e Moment verlangsamt, huet dunn dee selwechten Eck gedréint, suergfälteg geschoss, awer seng Kugelen hunn nëmmen eidel Loft a Beton getraff. D'Dier war wäit op.
  
  D'Granat ass bannen zréckgesprongen.
  
  Elo war d'Explosioun gegeben, d'SPIR-Team huet sech iwwerdeckt a waart op d'Schrapnel fir se laanscht ze kommen. D'Maueren hunn ënner dem staarken Impakt gerëselt a gekrackt. Duerno waren se op de Been, duerch d'Dier an d'Schutz gedréckt an an den hellen Dag.
  
  "Et ass eng Auer moies," sot Smith.
  
  Den Dahl huet an déi ugewisen Richtung gekuckt, zwee Laffiguren gesinn, an hannert hinnen den Hudson, deen op d'Uewer Bay féiert. "Bullshit, si hu vläicht Speedboaten."
  
  De Kensi ass op ee Knéi gefall, virsiichteg gezielt. "Dann huelen mir -"
  
  "Nee,"Dahl huet de Faass vun hirer Waff erofgesat. "Gesitt Dir d'Zivilisten net do?"
  
  "Zubi", huet si op Hebräesch verflucht, eng Sprooch, déi den Dahl net verstanen huet. Zesummen, Smith, Kenzie a Schwede ugefaang Verfollegung. D'Terroristen hu séier gehandelt, si ware bal um Pier. De Kenzi huet kompromittéiert andeems hien hir HK an d'Loft geschoss huet, an erwaart datt d'Zivilisten entweder fortlafen oder sech verstoppen.
  
  "Dir kënnt mir Merci soen nodeems mir den Dag gerett hunn," huet si geschloen.
  
  Den Dahl huet gesinn, datt e Wee vun der Chance virun him opgemaach huet. Béid Terroriste stoungen héich géint de Waasserhannergrond, exzellent Ziler, an dem Kenzi säin opportunistesche Feier huet de Wee fir si geläscht. Hien huet méi lues a lues den Hënner op d'Schëller geluecht, virsiichteg zielt. De Smith ass no him nogaang.
  
  D'Terroristen hunn sech ëmgedréit wéi wann se Telepathie praktizéieren, scho schéissen. Den Dahl blouf fokusséiert wéi de Lead tëscht de Speer geflüstert. Seng zweet Kugel huet d'Zil an der Këscht getraff, déi drëtt - an der Stir, genau am Zentrum. De Mann ass ëmgefall, schonn dout.
  
  "Loosst een lieweg," dem Lauren seng Stëmm koum duerch seng Ouerstéck.
  
  Smith entlooss. De leschten Terrorist war schonn op d'Säit gesprongen, d'Kugel huet seng Jackett gegraut, während de Smith sech ugepasst huet. Mat enger schneller Bewegung huet den Terrorist eng aner Granat geheit - dës Kéier laanscht de Pier selwer.
  
  "Nee!" Den Dahl huet ouni Erfolleg geschoss, säin Häerz spréngt op den Hals.
  
  Déi kleng Bomm ass mat engem haarden Toun explodéiert, d'Sprengwell huet iwwer d'Docks gekloert. Den Dahl huet sech e Moment hannert dem Container verstoppt, an ass dunn erëm erausgesprongen - awer säi Moment huet sech gewiesselt, wéi hie gesinn huet, datt et elo net nëmmen de verbleiwenen Terrorist war, ëm deen hie sech Suergen huet.
  
  Ee vun de Containerkranen gouf op der Basis vun der Explosioun beschiedegt a geféierlech iwwer de Floss gekippt. D'Kläng vu Schleifen, zerräissend Metal hunn den imminente Zesummebroch ugekënnegt. D'Leit hunn opgekuckt an hunn ugefaang vum héije Frame fort ze lafen.
  
  Den Terrorist huet eng aner Granat erausgeholl.
  
  "Net dës Kéier, Idiote." Smith war schonn op engem Knéi, squinting laanscht d'Vue. Hien huet den Ausléiser gezunn, kuckt de leschten Terrorist falen ier hien de Pin op d'Granat zéie konnt.
  
  Awer de Kran konnt net gestoppt ginn. Kipp an Zesummebroch iwwer d'ganz Längt vum Frame, ass de schwéier Eisen-Steier op de Pier gefall, de Frame zerstéiert an d'kleng Hütt, op där et a Stëbs gefall ass, ëmgedréit. D'Container goufen beschiedegt an e puer Féiss zréckgedréckt. Staang a Crossbars aus Metall fléien erof, sprangen aus dem Buedem wéi déidlech Mätscher. En helle bloe Pole vun der Gréisst vun enger Stroosseluucht huet tëscht Smith an Dahl gesträift - eppes wat se an der Halschent zerräissen hätt, wann en et geschloen hätt - an huet just e puer Meter gestoppt vu wou d'Lauren an d'Yorgi mam Réck an d'Lager stoungen.
  
  "Et gëtt keng Beweegung." Kensi huet Ziel op den Terrorist, duebel iwwerpréift. "Hien ass ganz dout."
  
  Den Dahl huet seng Gedanken gesammelt an huet sech ëm d'Docks gekuckt. Eng séier Kontroll huet gewisen, datt glécklecherweis kee vum Containerkran blesséiert gouf. Hien huet de Fanger op den Halsmikrofon geluecht.
  
  "D'Kamera ass aus," sot hien. "Awer si sinn all dout."
  
  D'Lauren ass zréck. "Okay, ech ginn et weider."
  
  Dem Kenzi seng Hand huet dem Dahl seng Schëller geluecht. "Dir sollt mech de Schoss loosse loossen. Ech géif deem Baascht seng Knéien zerbriechen; da géife mir him op eng oder aner Manéier schwätzen."
  
  "Ze riskant." Den Dahl huet verstan firwat si dat net verstanen huet. "An et ass zweifelhaft datt mir him an der kuerzer Zäit kënne schwätzen, déi mir hunn."
  
  De Kensi huet verärgert. "Dir schwätzt am Numm vun Europa an Amerika. Ech sinn Israeli."
  
  D'Lauren ass iwwer d'Comms zréckkomm. "Mir musse goen. Do war eng Kamera ze gesinn. Net gutt."
  
  Den Dahl, de Smith an de Kenzie hunn en Emgéigend Auto geklaut, a mengen datt wann et se nëmme fënnef Minutte méi laang dauert wéi zu Fouss, d'Zäitspuer méi wéi bedeitend kéint sinn.
  
  
  KAPITEL AACHT
  
  
  Den Drake ass an de Beton vun der 47th Street geschloen, erschöpft, mat nëmmen uechtzéng Minutten op der Auer. Si sinn direkt an e Problem gerannt.
  
  "Siwenten, Aachte oder Broadway?" Mai gejaut.
  
  De Bo huet de GPS op si gewénkt. "Marea ass no beim Central Park."
  
  "Jo, awer wéi eng Strooss féiert eis direkt laanscht et?"
  
  Si hu sech op den Trottoir gedréckt wéi d'Sekonnen ewechgehäit hunn, wousst datt de Mäerz net nëmmen eng Atombomm virbereet, awer och Teams déi d'Liewe vun zwee Zivilisten huelen fir all Minutt, déi se spéit op den nächste Rendez-vous hunn.
  
  "Broadway ass ëmmer beschäftegt," sot den Drake. "Komm mir maachen den aachten."
  
  D'Alicia huet him gekuckt. "Wéi d'Häll géift Dir wëssen?"
  
  "Ech hunn iwwer Broadway héieren. Ni vun der Aacht héieren."
  
  "Oh, fair genuch. Wou-"
  
  "Nee! Dëst ass Broadway!" De Beau huet op eemol a sengem bal musikaleschen Akzent gejaut. "De Restaurant ass ganz uewen ... bal."
  
  "bal?"
  
  "Mat mir!"
  
  De Bo ass fortgaang wéi en honnert Meter Sprinter, iwwer e geparktenen Auto gesprongen, wéi wann en net do wier. Den Drake, d'Alicia a d'May sinn op seng Fersen gefollegt, sech Oste Richtung Broadway an d'Kräizung gedréint, wou Times Square blénkt a blénkt a veruecht huet seng flimmerend Affichage.
  
  Nach eng Kéier huet d'Leit et schwéier fonnt ze verdeelen, an erëm huet de Beau se laanscht d'Strooss gefouert. Och hei waren Touristen, déi sech zeréck geleen hunn, op héich Gebaier a Plaatzen gekuckt hunn, oder probéiert hunn ze entscheeden ob se hiert Liewe riskéieren an iwwer eng beschäftegt Strooss rennen. D'Leit goufe vu Barker gesuergt, déi bëlleg Tickete fir verschidde Broadway Shows ubidden. Sprooche vun alle Faarwen hunn d'Loft gefëllt, eng bal iwwerwältegend, komplex Mëschung. Et waren wéineg Obdachloser, mä déi, déi fir si geschwat hunn, hu ganz haart an energesch fir Spende Kampagne gemaach.
  
  Up vir war Broadway, gefëllt mat New Yorker a Besucher, gestiermt mat Kräizgang, a mat faarwege Geschäfter a Restauranten mat hiren hängenden, illuminéierte Schëlder an A-Frame Affichage. Passanten waren e Blur wéi den Drake a seng Säit vum SPEAR Team weidergefuer sinn.
  
  Fofzéng Minutten.
  
  De Bo huet him zréck gekuckt. "De GPS seet et ass eng zwanzeg Minutte Spadséiergank, awer d'Trottoiren si sou voll datt jidderee mam selwechte Tempo trëppelt."
  
  "Dann lafen," huet d'Alicia him gefuerdert. "Wag däi grousse Schwanz. Vläicht wäert et Iech méi séier bewegen."
  
  Ier de Beau eppes kéint soen, huet den Drake gefillt datt säi scho plummeting Häerz nach méi wäit ënnergeet. D'Strooss virun war a béid Richtungen komplett gespaart, meeschtens duerch giel Taxien. E Fenderbroch ass geschitt, an déi, déi net probéiert hunn et ze vermeiden, hunn hir Autoe lues a lues geplënnert fir e bessere Bléck ze kréien. Den Trottoir op béide Säite war mat Leit gefëllt.
  
  "Bluddeg Hell."
  
  Awer de Bo huet net emol verlangsamt. E liichte Sprong huet hien op de Kofferraum vun engem Emgéigend Taxi gedroen, an dunn ass hien laanscht säin Daach gerannt, sprang op d'Kapitel an ass an den nächsten an der Linn gerannt. De May ass séier gefollegt, gefollegt vun der Alicia, léisst den Drake hannerlooss fir gejaut an attackéiert ze ginn vun Gefierbesëtzer.
  
  Den Drake war gezwongen sech iwwer normal ze konzentréieren. Net all vun dëse Maschinnen waren déi selwecht, an hir Metal geännert, e puer souguer lues no vir. D'Course war enk, mä si sprangen vun Auto zu Auto, mat der laanger Linn fir vir ze kommen. D'Leit hunn op béide Säite gekuckt. Et ass gutt datt keen hinnen hei gestéiert huet a si konnten déi ukommend Kräizung vu Broadway an 54th, dann 57th Strooss gesinn. Wéi d'Zerstéierung vun Autoen erliichtert, ass de Bo aus dem leschten Auto gerullt an huet säi Laf laanscht d'Strooss selwer erëmfonnt, Mai nieft him. D'Alicia huet den Drake zréckkuckt.
  
  "Kuckt just fir ze kucken ob Dir duerch dat oppene Luch am Réck gefall sidd."
  
  "Jo, et ass eng riskant Optioun. Ech si just dankbar datt et deemools keng Cabriolet goufen.
  
  Doriwwer eraus déi aner Kräizung an 57th Street, Zementmixer, Liwwerween a rout-wäiss Barrièren stoungen opgestallt. Wann d'Equipe geduecht hunn et gelongen ze hunn, oder datt dëse Laf esou einfach wier wéi dee virdrun, sinn hir Illusionen op eemol zerbrach.
  
  Zwee Männer koumen hannert engem Liwwercamion eraus, Waffen direkt op d'Leefer geriicht. Den Drake huet kee Schlag verpasst. Konstante Schluecht, Joer vu Schluechte huet seng Sënner maximal geschäerft an hunn se do gehal - véieranzwanzeg Stonnen den Dag. Menacéierend Forme sinn direkt erschéngen, an ouni ze zécken ass hien op si gerannt, direkt virun dem ukommend Zementcamion. Eng vun de Pistoulen ass mat engem Brühl op d'Säit geflunn, an déi aner ass ënnert de Kierper vun engem vun de Männer ageklemmt. Den Drake ass zréckgezunn wéi de Schlag d'Säit vu sengem Schädel geschloen huet. Hannert hinnen huet hien d'Schleifen vun de Rieder vun engem Zement Camion héieren, wéi et schaarf gebremst huet, an d'Geschwëster vu sengem Chauffer ...
  
  Hien huet e risege groe Kierper gesinn, deen sech op hie dréint...
  
  An ech hunn dem Alicia säi erschreckt Gejäiz héieren.
  
  "Matt!"
  
  
  KAPITEL Néng
  
  
  Den Drake konnt nëmmen kucken wéi den aus Kontroll Camion sech op hie gedréint huet. D'Ugräifer hu sech keng Sekonn zréckgezunn an hunn him mat engem Schlag geschloen, well se sech net ëm hir eege Sécherheet besuergt hunn. Hie gouf an den Hals, d'Këscht an de Solarplexus geschloen. Hien huet de Kierper nogekuckt a geschloen wéi et direkt iwwer säi Kapp geflunn ass.
  
  Den éischten Terrorist ass no hannen gefall, getrollt a gouf vun engem vun de Rieder getraff, den Impakt huet säi Réck gebrach a seng Bedrohung ofgeschloss. Deen zweete blénkt, wéi wa se vum Drake senger Audacity erstaunt war, huet dunn säi Kapp op de Réck vum Camion gedréint.
  
  Dee naass Schlappschall war genuch. Den Drake huet gemierkt datt hien aus senger Déift war, an huet dunn den Doud vum éischten Terrorist ënner de rutsche Rieder zerquetscht gesinn wéi de Camion säi Kierper iwwer him ëmgedréint huet. De Frame war verflaacht, hie konnt nëmmen hoffen. Fir eng Split Sekonn huet d'Däischtert alles geschléckt, souguer Toun. D'Ënnersäit vum Camion ass iwwer him geplënnert, verlangsamt, verlangsamt, an ass dunn abrupt gestoppt.
  
  D'Alicia seng Hand erreecht drënner. "Bass du ok?"
  
  Den Drake ass op hir gerullt. "Besser wéi déi Kärelen."
  
  De Beau huet gewaart, bal d'Féiss geschumpelt wéi hien op seng Auer gekuckt huet. "Véier Minutte lénks!"
  
  Erschöpft, gebrach, kraazt a geschloen, huet den Drake säi Kierper an Handlung gezwongen. Dës Kéier ass d'Alicia bei him bliwwen, wéi wann hien d'Gefill huet, datt hien sech no der Noperschaft e bëssen Zäit konnt huelen. Si hunn d'Leit vun Touristen geschloen, Central Park South an d'Marea ënner villen anere Restauranten fonnt.
  
  De May huet op d'Schëld gewisen, dat fir New York relativ dezent war.
  
  Bo ass viru gelaf. Den Drake an déi aner hunn hien bei der Dier gefaangen. D'Kelnerin huet op si gekuckt, op hir disheveled Erscheinung, op hir schwéier Jacketten, an huet sech zréckgezunn. Et war kloer aus hiren Aen datt si Zerstéierung a Leed virdrun gesinn huet.
  
  "Maacht Iech keng Suergen," sot den Drake. "Mir sinn Englesch."
  
  Mai huet e Blénken a seng Richtung geschéckt. "Japanesch".
  
  An de Bo huet seng Sich no de Männerzëmmer mat engem opgehuewe Wenkbrau gestoppt. "Definitiv net Englesch."
  
  Den Drake ass sou graziéis wéi hie konnt duerch den nach zougemaachen Restaurant gelaf, an huet e Stull an en Dësch laanscht de Wee geschloen. D'Härentoilette war kleng, besteet aus nëmmen zwee Urinalen an enger Toilette. Hien huet ënner der Schossel gekuckt.
  
  "Et gëtt näischt hei," sot hien.
  
  Dem Beauregard säi Gesiicht huet Spannung gewisen. Hien huet d'Knäppercher op senger Auer geklappt. "D'Zäit ass eriwwer".
  
  D'Kelnerin, déi an der Géigend stoung, sprang wéi den Telefon geklappt huet. Den Drake huet hir Hand ausgestreckt. "Maacht net séier. Huelt w.e.g. Är Zäit."
  
  Hien huet geduecht datt hatt fortlafe kéint, awer hir bannescht Entschlossenheet huet hatt an d'Röhre geriicht. Dee Moment koum d'Alicia mat engem besuergtem Ausdrock aus dem Dammentoilette eraus. "Hien ass net do. Mir hunn dat net!"
  
  Den Drake huet geknackt wéi wann hie getraff wier. Hien huet sech ëmgekuckt. Kënnt et nach eng Toilette an dësem klenge Restaurant ginn? Vläicht e Kabine fir Mataarbechter? Si missten nach eng Kéier kucken, awer d'Kelnerin war schonn um Telefon. Hir Aen hunn op den Drake geflitzt a si huet den Uruff gefrot fir ze waarden.
  
  "Dëst ass e Mann mam Numm Marsh. Fir dech."
  
  Den Drake huet gefroot. "Huet hien mech mam Numm genannt?"
  
  "Hien sot den Englänner." D'Kelnerin huet d'Schëller gezunn. "Dat ass alles wat hie gesot huet."
  
  De Bo bleiwt nieft him. "A well Dir liicht duerchernee sidd, mäi Frënd, et sidd Dir."
  
  "Fir Är Gesondheet".
  
  Den Drake erreecht säin Telefon, eng Hand reift seng Wang wéi eng Welle vu Middegkeet a Spannung iwwer him gewascht. Wéi konnten se elo versoen? Si hunn all Hindernisser iwwerwonne, an awer kann de Marsh nach op iergendeng Manéier mat hinnen spillen.
  
  "Jo?"
  
  "März hei. Elo sot mir, wat hutt Dir fonnt?"
  
  Den Drake huet säi Mond opgemaach, dunn huet se séier zougemaach. Wat war déi richteg Äntwert? Vläicht huet de Marsh d'Wuert "näischt" erwaart. Vläicht...
  
  Hien huet gestoppt, zéckt vun Äntwert op Äntwert.
  
  "Sot mir wat Dir fonnt hutt, oder ech ginn den Uerder zwee New Yorker bannent der nächster Minutt ëmzebréngen."
  
  Den Drake huet säi Mond opgemaach. Verdammt! "Mir hunn fonnt-"
  
  D'Mai ass dunn aus dem Dammentoilette gelaf, op déi naass Plättercher rutscht an op hir Säit gefall. An hirer Hand geknuppt war eng kleng wäiss Enveloppe. De Beau war an enger Sekonn op hirer Säit, huet d'Enveloppe opgeholl an den Drake iwwerginn. D'Mai huet sech um Buedem geluecht a schwéier otemt.
  
  D'Alicia huet si mat opgemaache Mond gekuckt. "Wou hutt Dir dëst fonnt, Sprite?"
  
  "Dir hutt gemaach wat se de 'Jongen Look' nennen, Taz. An dat däerf keen iwwerraschen, well Dir op alle Fall Dräi-Véierel Mann sidd.
  
  D'Alicia huet mat Roserei a Rou gesäiert.
  
  Den Drake huet gekacht wéi hien d'Enveloppe opgemaach huet. "Mir ... hunn ... dëse ... verdammt Flash Drive fonnt, Marsh. Verdammt, Dude, wat ass dat?"
  
  "Super Aarbecht. Super Aarbecht. Ech sinn e bëssen enttäuscht, awer hey, vläicht d'nächst Kéier. Elo kuckt just e Bléck op den USB. Dëst ass Äre leschten Test, a wéi virdru wëllt Dir et vläicht un een iwwerginn mat méi Intelligenz wéi Dir oder d'NYPD.
  
  "Ass dëst d'Innere vum ... de Kuch?" Den Drake huet gemierkt datt d'Kelnerin nach ëmmer an der Géigend stoung.
  
  Marsh huet haart gelaacht. "Oh gutt, oh ganz gutt. Loosst eis d'Kaz net aus der Täsch erausloossen, oder? Jo et ass. Elo lauschtert, ech ginn Iech zéng Minutte fir den Inhalt vum Flash Drive un déi besser ze schécken wéi Dir, an da fänke mer erëm erëm un.
  
  "Nee, nee, mir wëssen et net." Den Drake huet a Richtung May gestéiert, deen e klenge Rucksak gedroen huet, an deem si e klenge Laptop verstoppt haten. D'japanesch Fra huet sech vum Buedem opgehuewen a koum op.
  
  "Mir wäerten eis Schwänz net iwwerall an dëser Stad verfollegen, Marsh."
  
  "Ehm, jo, Dir wäert. Well ech soen dat. Also, d'Zäit geet. Loosst eis de Laptop booten a genéisst wat nächst kënnt, wäerte mir? Fënnef, véier ..."
  
  Den Drake huet seng Fauscht op den Dësch geschloen wéi de Burst gestuerwen ass. Roserei huet a sengem Blutt gekacht. "Nolauschtert, Marsh -"
  
  D'Fënster vum Restaurant ass explodéiert wéi de Frontfenster vum Camionnette an den Iesszëmmer gerannt ass. D'Glas ass zerbriechen a Stécker sinn an d'Loft geflunn. Holz, Plastik a Miererprodukter platzen an de Raum. De Camionnette huet net gestoppt, an seng Pneuen geklappt a wéi den Doudesléier gebrëllt wéi en duerch de klenge Raum gefuer ass.
  
  
  KAPITEL TEN
  
  
  De Julian Marsh huet e schaarfe Péng am Bauch gefillt wéi hien no riets gerullt huet. Pizzastécker sinn op de Buedem gefall an eng Schossel Zalot ass op de Canapé gefall. Hien huet séier seng Säiten ugegraff, komplett net konnt ophalen ze laachen.
  
  Den nidderegen Dësch, dee virun him stoung an d'Zoe huet sech gerëselt, wéi ee säi wëlle Fouss zoufälleg geschloen huet. D'Zoey huet sech erausgezunn fir hien z'ënnerstëtzen, huet him e séiere Patt op d'Schëller ginn wéi en anert spannend Event ugefaang huet sech z'entwéckelen. Bis elo hu se den Drake a seng Crew gesinn aus dem Edison erausgespillt - zimlech einfach gekuckt wéi e Mann gekleet wéi en Tourist d'Evenement vun der ganzer Strooss gefilmt huet - dunn de verréckten Dash op Broadway gesinn - dës hysteresch Szen war méi sporadisk, well et waren net vill Sécherheetskameraen, op déi e lokalen Terrorist konnt hacken - an huet dunn mat gestopptem Otem nogekuckt wéi d'Attack sech iergendwéi ronderëm en Zementmixer entwéckelt huet.
  
  All dëst ass eng agreabel Oflenkung. De Marsh huet e Wegwerf Handy an enger Hand an dem Zoe säin Oberschenkel an der anerer gehal wéi si e puer Scheiwen Ham a Champignonen giess huet an op Facebook geschwat huet.
  
  Virun hinnen waren dräi Schiirme, jee uechtzéng Zoll. D'Koppel huet elo opmierksam gemaach wéi den Drake a Company an de klengen italienesche Restaurant ausgebrach sinn. De Marsh huet d'Zäit gekuckt an dat faarwegt Freedefeier gekuckt.
  
  "Verdammt, dëst ass no."
  
  "Sidd Dir opgereegt?"
  
  "Jo, ass et net?"
  
  "Et ass en okay Film." Zoe huet gekrasch. "Awer ech hat op méi Blutt gehofft."
  
  "Waart just eng Minutt, meng Léift. Besser ginn."
  
  D'Koppel souz an huet an engem gelounten Appartement gespillt, dat zu enger vun den Terrorzellen gehéiert huet; den Haaptgrond, geduecht Marsh. Et waren 4 Terroristen do, vun deenen een op enger fréierer Demande e Kino-ähnlechen Aussiichtsberäich fir Marsh ageriicht hat. Wärend d'Pythian Koppel genoss huet ze kucken, souzen d'Männer op der Säit, hu sech ronderëm e klengen Fernseh gehackt, duerch Dutzende vun anere Kanäl surfen, no Neiegkeeten gesicht oder op en Uruff gewaart. Marsh wousst net an huet et egal. Hien huet och déi komesch furtive Bléck ignoréiert, wousst ganz gutt datt hien e schéine Mann mat enger ongewéinlecher Perséinlechkeet war, an e puer Leit - och aner Männer - hunn esou Perséinlechkeet gär schätzen.
  
  D'Zoey huet him e bësse méi Unerkennung gewisen andeems se hir Hänn virun de Boxer rutscht. Verdammt, hatt hat schaarf Neel.
  
  Wierzeg an awer iergendwéi ... agreabel.
  
  Hien huet e Moment an den Atomkoffer gekuckt - e Begrëff, deen hien net ganz aus sengem Kapp erauskënnt, och wann déi méi kleng Bomm an engem grousse Rucksak war - an huet dunn e Kaviar a säi Mond geschloen. Den Dësch virun hinnen war natierlech herrlech, besteet aus onschätzbaren a schmaachlosen Produkter, awer si waren all lecker.
  
  War dat eng Atombomm déi säin Numm gejaut huet?
  
  De Marsh huet gemierkt datt et Zäit wier ze handelen an huet geruff, mat enger charmanter Kelnerin geschwat an duerno mat engem staark accentéierten Englänner. De Guy hat ee vun deene komeschen Timberen vu senger Stëmm - eppes wat d'Bauere geschmaacht huet - an de Marsh huet verzerrt Gesiichter gemaach, probéiert de Vokal aus dem Vokal erauszekréien. Keng einfach Aufgab, an et gëtt e bësse méi schwéier wann d'Fraen Hänn Är Nussknacker-Set hänken.
  
  "Sot mir wat Dir fonnt hutt, oder ech ginn den Uerder zwee New Yorker bannent der nächster Minutt ëmzebréngen." De Marsh huet gelaacht wéi hien dëst gesot huet, ignoréiert déi genervt Ausbléck déi seng Studenten duerch de Raum geschéckt hunn.
  
  Den Englänner huet e bësse méi gezéckt. De Marsh huet eng Scheif Gurke fonnt, déi aus der Zalotschüssel gefall war an et déif an d'Hoer vum Zoe gestoppt huet. Net datt si jeemools gemierkt huet. Minutte vergaangen an de Marsh huet duerch d'Verbrennungskammer geschwat, ëmmer méi opgereegt. Et war eng Fläsch kal Bollinger Emgéigend, an hien huet eng hallef Minutt e grousst Glas pour. Zoe snuggled him wéi hien geschafft, a si sipped aus dem selwechte Glas, Géigendeel Säiten natierlech.
  
  "Fënnef," sot de Marsh an den Telefon. "Véier, dräi ..."
  
  Dem Zoya seng Hänn goufe besonnesch insistent.
  
  "Zwee".
  
  Den Englänner huet probéiert mat him ze verhandelen, huet sech kloer gefrot wat d'Häll lass ass. De Marsh huet sech virgestallt, datt den Auto, deen hien orchestréiert hat, duerch d'Frontfenster op enger virbestëmmter Zäit ofstierzen, elo zielt, beschleunegt, op den onverdächtege Restaurant kënnt.
  
  "Eent".
  
  An dunn ass alles explodéiert.
  
  
  KAPITEL eelef
  
  
  Den Drake ass op d'Mauer vum Restaurant gerannt, d'Kelnerin an d'Taille gegraff an hatt mat him gezunn. Glasscheren a Zillen sinn aus sengem rullende Kierper gefall. Den ukommend Camionnette huet gekrasch fir Traktioun ze kréien, wéi seng Pneuen de Buedem vum Restaurant getraff hunn an d'Mëtt vum Auto iwwer d'Fënsterbrëll gaangen ass, den hënneschten Enn huet sech elo opgehuewen an huet d'Lintel iwwer d'Glas geschloen. Metal geschrauft. D'Dëscher sinn zesummegefall. Still hu sech wéi Dreck virun him opgehaang.
  
  D'Alicia huet och direkt reagéiert, ronderëm den Dësch gaang a rutscht ewech, hir eenzeg Wonn war e klenge Schnëtt op hirem Schanken aus engem séier fléienen Stéck Holz. D'Mai huet et iergendwéi fäerdeg bruecht iwwer d'Spëtzt vum bewegende Dësch ze rullen ouni Schued ze huelen, an de Bo ass ee Schrëtt méi wäit gaang, iwwer si sprangen a sprangen vun der Uewerfläch op d'Uewerfläch, schlussendlech huet säi Sprang sou timing gemaach datt seng Been an Äerm d'Säitmauer getraff hunn an gehollef hunn. hien landen sécher.
  
  Den Drake huet opgekuckt, d'Kelnerin huet nieft him gejaut. D'Alicia huet beschëllegt ausgesinn.
  
  "Also Dir hutt hatt gegraff, oder?"
  
  "Oppassen!"
  
  De Camionnette war nach ëmmer no vir, verlangsamt vun der zweeter, awer elo huet de Faass vun enger Pistoul aus der ofgerappter Passagéierfenster erausgestoppt. D'Alicia ass erofgaang an iwwerdeckt. Mee e bësse méi zréck gerullt. Den Drake huet seng Pistoul erausgezunn a sechs Kugelen an d'entlooss Hand geschoss, d'Kläng haart am agespaartene Raum, rivaliséierend d'Ofdreiwung vun der Camionnette. De Bo war scho bewegt, ronderëm de Réck vum Auto. Endlech hunn d'Rieder opgehalen ze dréinen a gestoppt. Broken Dëscher a Still kaskadéiert vun der Hood a souguer vum Daach. Den Drake huet séchergestallt datt d'Kelnerin net verletzt gouf ier hien no virgaang ass, awer de Bo a May ware scho beim Auto.
  
  De Beau huet d'Fënster vum Chauffer gebrach a sech mat der Figur gekämpft. D'Mai huet d'Plaz duerch d'gebrach Windshield gepréift an dunn dat gespléckt Stéck Holz opgeholl.
  
  "Nee," huet den Drake ugefaang, seng Stëmm e bësse hees. "Mir brauchen -"
  
  Mee Mai war keng Stëmmung fir nozelauschteren. Amplaz huet si déi provisoresch Waff duerch d'Windschutzschicht mat sou enger Kraaft geheit, datt se sech fest an der Stiermer vum Chauffer geluecht huet a sech op der Plaz rëselt. Dem Mann seng Ae sinn zréck gerullt an hien huet opgehalen mam Beau ze kämpfen, de Fransous huet erstaunt ausgesinn.
  
  "Ech hat et wierklech."
  
  Mai huet d'Schëller gezunn. "Ech hu geduecht, ech sollt hëllefen."
  
  "Hëllef?" Drake widderholl. "Mir brauchen op d'mannst ee vun dëse Baaschtarden lieweg."
  
  "An op deem Notiz," huet d'Alicia geklappt. "Ech geet et gutt, ta. Och wann et schéin ass ze gesinn datt Dir dem Wendy seng Kelnerin Arsch spuert.
  
  Den Drake huet seng Zong gebass, wousst op engem déiwe Niveau datt d'Alicia just de Geck mat him mécht. De Beauregard hat de Chauffer schonn aus dem Auto gezunn a war duerch seng Täsche gerammt. D'Alicia ass op de wonnerbar onberéierten Laptop gaangen. Den USB-Laufwerk huet fäerdeg gelueden an huet eng Rëtsch Biller opgestallt - beonrouegend Biller vu Sëlwerbehälter, déi dem Drake säi Blutt kal gemaach hunn.
  
  "Et gesäit aus wéi d'Innere vun enger Bomm," sot hien, ënnersicht d'Drähten an d'Relais. "Schéckt dëst un de Moore ier soss eppes geschitt."
  
  D'Alicia huet sech iwwer d'Maschinn hänke gelooss, ewechgeklappt.
  
  Den Drake huet der Kelnerin op d'Been gehollef. "Sidd Dir gutt, Léift?"
  
  "Ech ... ech mengen et."
  
  "Mënz. Wéi wier et elo, Dir maacht eis eng Lasagne?
  
  "De Chef ... de Chef ass nach net ukomm." Hire Bléck huet d'Zerstéierung mat Angscht ageholl.
  
  "Verdammt, ech hu geduecht, Dir hutt se just an d'Mikrowelle geheit."
  
  "Maach der keng Suergen". D'Mai ass eriwwer gaang an huet hir Hand op d'Schëller vun der Kelnerin geluecht. "Si wäerte rekonstruéiert ginn. D'Assurancegesellschaft soll sech dofir këmmeren."
  
  "Ech hoffen".
  
  Den Drake huet nees seng Zong gebass, dës Kéier fir net ze schwieren. Jo, et war e Segen, datt jidderee nach ëmmer otemt, awer de Marsh a seng Frëndinnen hunn d'Liewe vun de Leit ruinéiert. Ouni Gewëssenszuck. Keng Ethik a keng Suergen.
  
  Et war wéi wann den Telefon duerch eng psychesch Verbindung geschellt. Dës Kéier huet den Drake den Telefon geäntwert.
  
  "Sidd Dir nach ëmmer?"
  
  Dem Marsh seng Stëmm huet him gär eppes schloen, awer hien huet et strikt professionell gemaach. "Mir hunn Är Fotoen weiderginn."
  
  "Och, excellent. Also, mir hunn dat e bëssen ausgeriicht. Ech hoffen Dir hutt eppes gegraff fir ze Snack wärend Dir waart, well dësen nächsten Deel - gutt, et kéint Iech ëmbréngen.
  
  Den Drake huet gekacht. "Dir wësst datt mir Är Bomm nach net getest hunn."
  
  "An ech héieren dat, ech gesinn datt Dir d'Saache wëllt luesen, während Dir probéiert opzefänken. Dëst wäert net geschéien, mäi neie Frënd. Dëst geschitt guer net. Är Polizisten an Agenten, Militär a Pompjee kënnen Deel vun enger gutt geölten Maschinn sinn, awer si sinn nach ëmmer eng Maschinn, an et hëlt se eng Zäit fir op d'Vitesse ze kommen. Also ech benotzen dës Zäit fir dech auserneen ze räissen. Et ass ganz lëschteg, vertrau mir.
  
  "Wat kritt d'Pythia aus all deem?"
  
  Marsh huet gekackt. "Oh, ech mengen Dir wësst datt dës vergeblech Grupp vu Ragamuffins viru kuerzem opgeblosen ass. Gëtt et jeemools eppes méi definitiv? Si goufen gefouert vun engem Seriemäerder, engem Psychesche Stalker, engem Megaloman an engem jalous Uewerherr. Si hunn sech all déiselwecht Persoun erausgestallt.
  
  Zu dësem Zäitpunkt huet d'Alicia sech méi no un den Drake geleet. "Also sot eis - wou ass dëse Baascht?"
  
  "Oh, neit Meedchen. Sidd Dir blond oder asiatesch? Wahrscheinlech blond wéi et kléngt. Schatz, wann ech wousst, wou hien ass, ech loosse dech him lieweg Haut Haut. Den Tyler Webb wollt ëmmer eng Saach. Hien huet d'Pythians verlooss dee Moment wou hien gemierkt huet wou se ze fannen.
  
  "Wéi eng war um Maart?" - Den Drake huet gefrot, elo gewonnen Zäit an Informatioun.
  
  "Dës Plaz ass en Hive vun Eekleges, ass ech richteg? Stellt Iech all déi Dealer déi do gemaach goufen, déi d'Welt fir Joerzéngte beaflossen.
  
  "Ramses huet him eppes verkaaft," sot den Drake a probéiert et aus.
  
  "Jo. An ech si sécher, datt déi komplizéiert franséisch Zoossisspaté Iech scho gesot huet wat et war. Oder Dir kënnt him ëmmer froen elo.
  
  Also dëst huet et bestätegt. De Marsh huet se nogekuckt, obwuel hien keng Aen am Restaurant hat. Den Drake huet e kuerze Message un de Moore geschéckt. "Wéi sot Dir eis wou de Webb higaang ass?"
  
  "Ma, eescht, wien sinn ech, Fox News? Als nächst freet Dir mech fir Cash."
  
  "Ech wäert mech fir dësen terroristeschen Arschloch nidderloossen."
  
  "An zréck op d'Aarbecht op der Hand." De Marsh sot dës Wierder an huet sech dunn amüséiert, op eemol laachen. "Entschëllegt, perséinleche Witz. Awer elo si mir mam Kontrolldeel vun der Chase fäerdeg. Elo wëll ech Iech meng Fuerderunge virstellen."
  
  "Also sot eis einfach." Dem Alicia seng Stëmm kléngt midd.
  
  "Wat ass sou witzeg doriwwer? Dës Bomm wäert explodéieren wann ech net ganz zefridden sinn. Wien weess, Schatz, ech kéint souguer décidéieren dech ze besëtzen.
  
  An engem Moment schéngt d'Alicia prett ze goen, hir Aen an hir Ausdrock verbrenne genuch fir e gedréchent Bësch a Brand ze setzen.
  
  "Ech wéilt gär eleng mat dir sinn," huet si geflüstert.
  
  De Mäerz ass gestoppt, dunn ass séier weidergaang. "Naturhistoresch Musée, zwanzeg Minutten."
  
  Den Drake huet seng Auer opgestallt. "An dann?"
  
  "Hmmm, wat?"
  
  "Dëst ass e grousst Stéck Architektur."
  
  "Oh, gutt, wann Dir et esou wäit gemaach hutt, géif ech proposéieren e männleche Sécherheetsbeamten mam Numm Jose Gonzalez ze entzéien. Ee vun eise Partner huet gëschter Owend meng Fuerderungen an d'Fuerderung vu senger Jackett gesaat. En originelle Wee fir Dokumenter ze transportéieren, jo, an ouni zréck op de Sender.
  
  Den Drake huet net geäntwert, meeschtens verwonnert.
  
  "Ech weess wat Dir denkt," sot de Marsh, huet erëm erstaunlech Intelligenz gewisen. "Firwat net einfach d'Fotoen mailen a mir soen wat Dir wëllt? Gutt, ech sinn eng komesch Persoun. Si hunn mir gesot datt ech zwou Säiten hunn, zwee Geescht an zwee Gesiichter, awer ech léiwer se als zwou separat Qualitéiten ze gesinn. Een Deel ass kromme, deen aneren ass gebéit. Du wees wat ech mengen?"
  
  Den Drake huet gekacht. "Natierlech weess ech wien Dir sidd."
  
  "Ganz gutt, da weess ech, datt Dir wäert verstoen, datt wann ech Är véier auserneengerappten Läichen an ongeféier siwwenzéng Minutten gesinn, ech souwuel erstaunlech glécklech wéi och onheemlech genervt fillen. Mat dir. An elo, Äddi."
  
  D'Linn goung dout. Den Drake huet op seng Auer geklickt.
  
  Zwanzeg Minutten.
  
  
  KAPITEL zwielef
  
  
  Hayden a Kinimaka hunn Zäit mam Ramses verbruecht. Den Terroristprënz schéngt aus senger Plaz a senger sechs-Fouss-Quadrat-Zell ze sinn: dreckeg, ausgeräiften an, obwuel däitlech erschöpft, zréck an zréck wéi e Käfeg Léiw. Hayden huet hir Kierperbewaffnung un, hir Glock an Ersatzkugel gepréift, a gefrot Mano datselwecht ze maachen. Vun elo un gëtt et keng Chance. Souwuel de Ramses wéi de March hu sech ze schlau gewisen fir ënnerschat ze ginn.
  
  Vläicht war den Terrormythos genee wou hie wollt sinn.
  
  Hayden huet et gezweiwelt, ganz vill gezweiwelt. D'Schluecht am Schlass an den verzweifelten Doud vu sengem Bodyguard hu gewisen, wéi vill hie wollt flüchten. Och war säi Ruff ruinéiert? Sollt hien net verzweifelt sinn de Schued ze reparéieren? Vläicht, mä de Mann war net op de Punkt zerstéiert, wou hien net opbauen konnt. Den Hayden huet hien nogekuckt wéi de Kinimaka hinnen e Paar Plastikstull bruecht huet.
  
  "Et ginn Atomwaffen an dëser Stad," sot Hayden. "Wat ech sécher Dir wësst zënter Dir en Deal mam Tyler Webb a Julian Marsh gemaach hutt. Dir sidd an dëser Stad, a wann d'Zäit kënnt, wäerte mir sécher stellen datt Dir net ënnerierdesch sidd. Natierlech wëssen Är Follower net datt mir dech hunn ..." Si huet et direkt do hänke gelooss.
  
  De Ramses huet opgehalen, mat midden Aen op hir gekuckt. "Dir mengt natierlech eng Täuschung wou meng Leit de Marsh geschwënn ëmbréngen, d'Verantwortung fir d'Bomm iwwerhuelen an se explodéieren. Dir sollt dat vum Webb a sengem Bodyguard wëssen, well si déi eenzeg sinn, déi wossten. An Dir wësst och, datt si just op mäi Kommando waarden. Hie wénkt, wéi fir sech selwer.
  
  Hayden gewaart. De Ramses war schlau, awer dat heescht net datt hien net gestrollt hätt.
  
  "Si wäerten explodéieren," sot Ramses. "Si wäerten hir eege Entscheedung treffen."
  
  "Mir kënnen Är lescht Stonnen bal onerwaart maachen," sot Kinimaka.
  
  "Dir kënnt mech dëst net annuléieren," sot de Ramses. "Och duerch Folter. Ech wäert dës Explosioun net ophalen."
  
  "Wat wëlls du?" Hayden gefrot.
  
  "Et wäerte Verhandlunge sinn."
  
  Si studéiert him, peering intensiv an d'Gesiicht vun der neier Welt Feind. Dës Leit wollten näischt zréck, si wollten net verhandelen, a si hunn gegleeft datt den Doud just e Schrëtt a Richtung Himmel war. Wou bleift dat eis?
  
  Wierklech, wou? Si huet no hirer Waff gefëmmt. "Eng Persoun, déi näischt méi wëll wéi Massemord ze maachen ass einfach ze këmmeren," sot si. "Mat enger Kugel am Kapp."
  
  De Ramses huet säi Gesiicht op d'Barren gedréckt. "Da gitt vir, westlech Bitch."
  
  Den Hayden huet keen Expert gebraucht fir de Wahnsinn an d'Egerlechkeet ze liesen, déi an deene seelenlosen Aen blénken. Ouni en anere Wuert huet si d'Thema geännert an de Raum verlooss, déi baussenzeg Dier virsiichteg hannert sech gespaart.
  
  Dir kënnt ni ze virsiichteg sinn.
  
  Am nächste Raum war dem Robert Price seng Zell. Si hat d'Erlaabnis kritt, de Sekretärin hei ze halen, wéinst der imminenter Bedrohung a senger potenzieller Roll dran. Wéi si an de Kinimaka an d'Zëmmer koumen, huet de Präis hir en hockege Bléck.
  
  "Wat wësst Dir iwwer d'Bomm?" - huet si gefrot. "A firwat waart Dir an der Amazon, de Terrorbasar besicht?"
  
  De Präis huet sech op seng Bunn gesat. "Ech brauch en Affekot. A wat mengs du? Bomm?"
  
  "Atombomm," sot Hayden. "Hei zu New York. Hëllef selwer, du Stéck Schäiss. Hëlleft Iech elo andeems Dir eis erzielt wat Dir wësst."
  
  "Eescht". Präis d'Aen grouss. "Ech weess näischt".
  
  "Dir hutt Verrot engagéiert," sot de Kinimaka, a bewegt säi Kierper méi no un d'Kamera. "Ass dat wéi Dir wëllt erënnert ginn? Epitaph fir Är Enkelkanner. Oder géift Dir léiwer als de Penitent bekannt ginn, deen gehollef huet New York ze retten?
  
  "Egal wéi séiss Dir et seet," D'Stëmm vum Price huet wéi eng opgerullt Schlaang gerappt. "Ech hunn net un all Verhandlungen iwwer d'"Bomm" deelgeholl an ech weess näischt. Elo w.e.g. mäin Affekot."
  
  "Ech ginn Iech e bëssen Zäit," sot Hayden. "Da setzen ech de Ramses an dech zesummen, an der selwechter Zell. Dir kënnt dëst bekämpfen. Mol kucken wien als éischt schwätzt. Hie géif léiwer stierwen wéi liewen, an hie wëll all lieweg Séil mat sech huelen. Dir? Gitt einfach sécher datt Dir kee Suizid engagéiert."
  
  De Präis schéngt op d'mannst e puer vun hire Wierder opgereegt ze ginn. "Ouni Affekot?"
  
  Den Hayden huet sech ëmgedréit. "Féck dech."
  
  D'Sekretärin huet no hir gekuckt. Den Hayden huet hien dobanne gespaart an huet sech dunn op de Mano gedréint. "Iddien?"
  
  "Ech froe mech ob de Webb an dësem involvéiert ass. Hie war déi ganzen Zäit eng Figur."
  
  "Net dës Kéier, Mano. Webb verfollegt eis och net méi. Ech si sécher datt et alles Ramses a Mäerz ass.
  
  "Also wat ass nächst?"
  
  "Ech weess net wéi soss mir den Drake an de Kärelen hëllefe kënnen," sot Hayden. "D'Equipe ass schonn an der Mëtt vun allem. Homeland huet sech ëm alles anescht gekëmmert, vun de Polizisten, déi d'Dieren erofgeschloen hunn, bis zu de Spioun, déi sech hannert hirem haart verdéngte Cash verstoppen, bis zur Arméiopbau an der Arrivée vum NEST, dem Nuclear Emergency Support Team. Polizisten sinn iwwerall, mat allem wat se hunn. Sappers sinn op héich Alarm. Mir mussen e Wee fannen fir de Ramses ze briechen."
  
  "Hutt Dir hien gesinn. Wéi brécht Dir e Mann, deen et egal ass ob hie lieft oder stierft?
  
  Hayden huet rosen opgehalen. "Mir musse probéieren. Oder géift Dir léiwer just opginn? Jiddereen huet en Ausléiser. Dëse Wuerm këmmert sech ëm eppes. Säi Verméigen, säi Liewensstil, seng verstoppte Famill? Et muss eppes sinn, wat mir maache kënnen fir ze hëllefen."
  
  De Kinimaka huet gewënscht, datt se dem Karin Blake seng Computerexpertise kéinte ruffen, awer d'Fra war nach ëmmer an hirem Fort Bragg Regime agefaangen. "Loosst eis eng Aarbecht sichen."
  
  "A biet datt mir Zäit hunn."
  
  "Si waarden op de Ramses fir de Go-Ahead ze ginn. Mir hunn Zäit."
  
  "Dir hutt et esou gutt héieren wéi ech, Mano. Fréier oder spéider wäerte si de Marsh ëmbréngen an hien opbléien.
  
  
  KAPITEL DRIEZIEN
  
  
  Den Dahl huet op konfliktende Kommunikatiounsmessage gelauschtert wéi de Smith hiren Auto duerch déi voll Stroosse vu Manhattan gefuer ass. Glécklecherweis hu se net misse wäit goen, an net all déi konkret Arterien ware komplett blockéiert. Et huet geschéngt wéi wann d'ganz Team vun Informanten involvéiert wier, vum niddregsten Schnittchen an de Slums bis zum räichsten, kromme Milliardär a jidderengem dertëscht. Dëst huet zu engem Koup konfliktende Berichter gefouert, awer doheem hunn se alles gemaach fir déi zouverlässeg vun der verzerrt ze trennen.
  
  "Zwee vun de bekannten Zellen hunn enk Verbindunge mat enger noer Moschee," sot Moore dem Dahl duerch seng Ouerstéck. Hien huet d'Adress diktéiert. "Mir hunn en Undercover Agent do, obwuel hien zimlech nei ass. Seet datt dës Plaz de ganzen Dag isoléiert war.
  
  Dahl war ni eng Persoun kapabel eppes unzehuelen. "Wat heescht dat eigentlech an der Moschee Terminologie?"
  
  "Wat heescht dat? Dat heescht, verdammt, gitt dohinner a botzt op d'mannst eng vun de Ramses Zellen aus."
  
  "Biergerlech Engagement?"
  
  "Et gëtt net vill iwwer ze schwätzen. Awer wien do ass, ass onwahrscheinlech fir Gebieder ze soen. Sicht all Utility Raim an ënnerierdesch Chambers. A maacht Iech prett. Mäi Frënd mécht net dacks Feeler, an ech vertrauen seng Intuition op dësem.
  
  Den Dal huet d'Informatioun weiderginn an d'Koordinaten an de GPS aginn. Glécklecherweis waren se bal un der Spëtzt vun der Moschee, an de Smith huet de Lenkrad Richtung Trottoir gedréint.
  
  "Providence," sot Lauren.
  
  "Den Numm deen ech meng al Katana ginn." Kensi huet sech erënnert.
  
  Den Dahl huet d'Schnalle vu senger Weste festgehalen. "Si mir prett? Selwecht System. Mir schloen schwéier a séier, Leit. Et gëtt keng Barmhäerzegkeet ".
  
  Smith huet de Motor ausgeschalt. "Et gi keng Probleemer mat mir."
  
  De Moien huet si nach ëmmer begréisst wéi se aus dem Auto geklomm sinn an d'Moschee iwwer d'Strooss exploréiert hunn. An der Géigend war e roude a wäisse Ventil mat Damp ausgaang. D'Gebai, dat op enger Kräizung läit, huet béid Stroossen, seng faarweg Fënsteren a verlängerten Fassaddeel vun der Gemeng geprägt. Um Daach vum Gebai stoung e klenge Minaret, komesch a bal schaarf géint den Hannergrond vun de konkrete Fassaden ronderëm. D'Entrée vun der Strooss war duerch e Paart Glas Dieren.
  
  "Mir ginn eran," sot den Dahl. "Elo beweegt."
  
  Si sinn gezielt iwwer d'Strooss gekräizt, de Verkéier mat ausgestreckten Waffen gestoppt. Eng Paus elo kéint hinnen alles kaschten.
  
  "Super Plaz,"Smith kommentéiert. "Et ass schwéier eng bestëmmte Grupp dobaussen ze fannen."
  
  Dahl kontaktéiert Moore. "Mir sinn op der Plaz. Hutt Dir nach eppes fir eis?"
  
  "Jo. Mäi Mann verséchert mir datt d'Kameraen ënnerierdesch sinn. Hien ass no ugeholl ze ginn, awer net no genuch fir eis haut ze hëllefen.
  
  Den Dahl huet d'Nouvelle vermëttelt wéi se en aneren Trottoir gekräizt hunn an d'Moschee hir Dieren opgemaach hunn. Mat verstäerkten Sënner si si lues no bannen geplënnert, hir Aen hunn sech un déi liicht dimmer Beliichtung ugepasst. Déi wäiss Maueren an d'Plafong hunn d'Liicht reflektéiert, zesumme mat gëllene Luuchten an e roude a gëllene Musteren Teppech. Dat alles louch hannert der Aschreiwungsberäich, wou de Mann si mat onverstoppte Verdacht ugekuckt huet.
  
  "Kann ech dir hëllefen?"
  
  Den Dahl huet seng SPEAR ID gewisen. "Jo, Frënd, Dir kënnt. Dir kënnt eis op Är geheim ënnerierdesch Entrée huelen.
  
  D'Receptionist war duercherneen. "Wat ass dat, e Witz?"
  
  "Géi op der Säit,"Dahl huet seng Hand ausgestreckt.
  
  "Hey, ech kann dech net loossen -"
  
  Den Dahl huet de Mann u sengem Hiem opgehuewen an en op de Comptoir geluecht. "Ech mengen, ech hu gesot Schrëtt zur Säit."
  
  D'Team ass séier laanschtgaangen an ass an d'Haaptgebai vun der Moschee komm. D'Géigend war eidel an d'Dieren hannen waren gespaart. Den Dahl huet op Cover vum Smith a Kenzie gewaart an huet se dann zweemol geschloen. D'Holz huet sech gespléckt an d'Panelen sinn op de Buedem gefall. Dee Moment hu sech Kaméidi a Kaméidi aus dem Foyer hannendrun héieren. D'Equipe huet Positiounen opgeholl, deckt den Territoire. Dräi Sekonnen si vergaangen, an dann d 'Gesiicht an den Helm vum Kommandant vun der Spezialkräften aus hannert der Säit Mauer erausgehäit.
  
  "Bass du Dal?"
  
  De Schwed huet gelaacht. "Jo?"
  
  "De Moore huet eis geschéckt. HIT. Mir sinn hei fir Äert Spill z'ënnerstëtzen.
  
  "Eis Spill?"
  
  "Jo. Nei Informatiounen. Dir sidd an der falscher Verdammt Moschee, a si sinn zimlech déif gegruewen. Et wäert eng frontal Attack huelen fir se auszeschléissen. A mir zielen op d'Féiss."
  
  Dahl huet et net gär, awer hien huet d'Prozedur verstanen, d'Etikett fir hei ze schaffen. Et deet net schued, datt d'Special Forces schonn eng besser Plaz haten.
  
  "Weis de Wee," sot den Dahl.
  
  "Mir sinn. Déi richteg Moschee ass iwwer der Strooss.
  
  "Op der anerer Säit ..." huet den Dahl geschwuer. "GPS Bullshit."
  
  "Si sinn zimlech no beieneen." Den Offizéier huet d'Schëller gezunn. "An dat englesche Schwierwuert ass häerzzerräissend, awer ass et net Zäit datt mir eis verdammt Aarsch réckelen?"
  
  Minutte vergaange wéi d'Equipen sech vermëscht hunn an eng Iwwerfallsparty geformt hunn wéi se d'Strooss erëm gekräizt hunn. Eemol versammelt, gouf keen anere Moment verschwonnen. E vollstännegen Attentat huet ugefaang. D'Männer hunn d'Front vum Gebai ugegraff, d'Dieren erofgeschloen an an d'Lobby agebrach. Eng zweet Welle ass duerch si gaang, erausgaang op der Sich no de Landmarken, vun deenen se erzielt goufen. Wéi déi blo Dier fonnt gouf, huet de Mann eng Sprengladung drop geluecht an se geblosen. Et gouf eng Explosioun, vill méi breet wéi den Dahl erwaart huet, awer mat engem Radius op deen d'Spezialkräfte kloer gerechent hunn.
  
  "Booby Trap," sot de Leader him. "Et wäerte méi vun hinnen sinn."
  
  De Schwed huet e bësse méi einfach gesouch, schonn de Wäert vun den Undercover Agenten ze kennen an elo net ze vergiessen hinnen hir Verantwortung ze ginn. Undercover Aarbecht war eng vun de süchtegsten a schickste Methode vun der Police. Dëst war e seltenen a wäertvollen Agent deen de Feind infiltréiere konnt an doduerch Liewe retten.
  
  D'Special Kräften koumen an de bal zerstéierte Raum, hunn sech dann op déi wäit Dier gedréint. Et war oppen an iwwerdeckt wat kloer d'Entrée an de Keller war. Wéi den éischte Mann ukomm ass, hunn d'Schéiss vun ënnen geschloen an eng Kugel ass iwwer de Raum rikochetéiert.
  
  Den Dahl huet de Kensi gekuckt. "Iddien?"
  
  "Dir freet mech? Firwat?"
  
  "Vläicht well ech Iech virstellen datt Dir e Raum wéi dëst selwer hutt."
  
  "Schlo net ëm de Busch, Verdammt, Dal, ok? Ech sinn net Ären Déierschmuggler. Ech sinn nëmmen hei well ... well - "
  
  "Jo, firwat sidd Dir hei?"
  
  "Ech wéilt wierklech wëssen. Vläicht sollt ech fortgoen ..." Si huet gezéckt, dunn huet si gezéckt. "Lauschtert, vläicht gëtt et en anere Wee eran. E schlau Kriminell géif ouni eng zouverlässeg Fluchtweeër net do erof goen. Awer mat echte terroristeschen Zellen? Wien weess mat esou suizideschen Baaschtarden?
  
  "Mir hu keng Zäit ze denken", sot de Kommandant vun de Spezialkräften, souz nieft him. "Et ass Rollerball fir dës Kärelen."
  
  Den Dahl huet nogekuckt wéi d'Team hir Flashbang Granaten erausgezunn huet wärend dem Kenzi seng Wierder iwwerluecht huet. Bewosst haart huet hien gegleeft datt hannert hinnen en suergfälteg Häerz läit, oder op d'mannst déi gebrach Iwwerreschter vun engem. De Kensi huet eppes gebraucht fir ze hëllefen dës Stécker zesummenzebréngen - awer wéi laang konnt hatt sichen ouni all Hoffnung ze verléieren? Vläicht ass dëst Schëff schonn zerstéiert ginn.
  
  D'SWAT Team huet signaliséiert datt si prett waren an huet dunn eng verréckt Form vun Inferno mat enger hëlze Leeder entlooss. Wéi d'Grenaten erofgesprongen an duerno explodéiert sinn, hunn d'Equipen d'Féierung geholl, den Dahl huet de Kommandant fir d'Pole Positioun gedréckt.
  
  Smith gedréckt laanscht. "Beweegt Är Hënner."
  
  Lafen erof, si goufen direkt mat Maschinnegewier Feier begéint. Den Dahl huet Abléck vum Dreckbuedem, den Dëschbeen a Waffekëschten erfaasst, ier hien bewosst véier Stäck hannerenee rutscht, seng Pistoul zeechnen a Feier zréckkoum. De Smith huet sech virun him gedréint, rutscht no ënnen a krabbelt op d'Säit. D'SWAT-Team ass vun hannen fortgaang, gekrasch an net an der Feierlinn ze fléien. D'Kugel koumen Schoss nom Schoss zréck, déidlech Volleys hunn de Keller duerchgebrach a Stécker aus den décke Maueren gerappt. Wéi den Dahl ganz ënnen de Buedem getraff huet, huet hien de Skript direkt appréciéiert.
  
  Et waren véier Zellmemberen hei, déi entspriechen wat se an der viregter Zell gesinn hunn. Dräi waren op de Knéien, Blutt fléisst aus hiren Oueren, mat hiren Hänn op d'Stir gedréckt, während dee véierten ongeschaaft ausgesinn a schwéier op seng Ugräifer geschoss huet. Vläicht dräi anerer hunn hien iwwerdeckt, awer den Dahl huet direkt e Wee fonnt fir e lieweg Gefaangenen ze kréien an huet op de Schéisser gezielt.
  
  "Och nee!" De Leader vun de Spezialkräften ass onerklärlech laanscht hien gerannt.
  
  "Hé!" Dahl geruff. "Waat-"
  
  An der Mëtt vun der schlëmmster Aart vun Häll, nëmmen déi, déi et virdrun erlieft hunn, kënnen ouni Paus handelen. De Leader vun de Spezialkräften huet d'Schëld kloer gemierkt, eppes wat him vertraut ass, an huet nëmmen iwwer d'Liewe vu senge Kollegen geduecht. Wéi den Dahl säin eegenen Ausléiser gezunn huet, huet hien gesinn datt den Terrorist eng gelueden Granat aus enger Hand erofgeet a seng Waff mat där anerer ewechgeheien.
  
  "Fir Ramses!" - huet hien geruff.
  
  De Keller war eng Doudesfall, e klenge Raum, wou dës Kreaturen hir Prouf gelackelt hunn. Et ginn aner Fallen ronderëm de Raum verspreet, Fallen déi ausgeléist ginn wann Schrapnel explodéiert. Den Dahl huet den Terrorist tëscht den Aen erschoss, obwuel hie wousst datt de Geste reng akademesch war - et hätt se net gerett.
  
  Net an dësem klenge Raum mat Mauermaueren, a knappe Konditiounen, wéi déi lescht Sekonnen ofzielen ier d'Granat explodéiert.
  
  
  KAPITEL VIERZIEN
  
  
  Den Dahl huet d'Welt an d'Däischtert gesinn. Hien huet gesinn wéi d'Zäit op e krabbelen Tempo verlangsamt gouf, wéi de Schlag vun all liewege Häerz an endlos Momenter gemooss gouf. Wéi d'Granat gesprongen huet, Stëbs an Dreck vum Buedem an enger klenger Pilzwollek erhuewen, ass seng Kugel an den Doudekapp vum Terrorist erakomm, ronderëm gerappt ier hien aus sengem Réck ausgebrach ass an d'Mauer an engem breet Sprangbuer vu Blutt geschloen huet. De Kierper ass geschwächt, d'Liewen ass scho fort. D'Granat ass fir eng zweet Ricochet gefall, an den Dahl huet ugefaang d'Waff vu sengem Gesiicht ewech ze beweegen.
  
  Wäertvoll Sekonnen bliwwen.
  
  Déi dräi Terroriste waren nach ëmmer op de Knéien, gekrasch an besiegt, a si hunn net gesinn, wat géif kommen. D'Special Forces Jongen hu probéiert hiren Impuls ze behalen oder zréck op d'Trap ze klammen.
  
  De Smith huet säi Bléck op den Dahl gedréint, déi lescht Visioun vu sengem Liewen.
  
  Den Dahl wousst datt de Kensi, d'Lauren an de Yorgi un der Spëtzt vun der Trap waren, a fir e Moment huet hien gehofft datt se wäit genuch vum Epizenter wieren.
  
  An awer ass dat alles fir meng Kanner ...
  
  D'Granat explodéiert um Héichpunkt vum zweete Ricochet, de Klang ass momentan dee haartsten de Schwede jeemools héieren huet. Dunn sinn all Kläng op eemol gestuerwen wéi de Gedanken verschwonnen ass ...
  
  Seng Ae waren no vir gesat an hie konnt net gleewen wat se gesinn.
  
  De SWAT Leader ass sou séier wéi e konnt fortlafen, wousst wat komm ass a war décidéiert fir sou vill wéi méiglech Leit ze retten, direkt ze realiséieren datt hien déi eenzeg Persoun war déi et maache konnt. Säi Run-up huet hien iwwer d'Granat opgehuewen, sou datt hien direkt drop gefall ass, ier se explodéiert ass. Duerch Kevlar, Fleesch a Schanken, huet et detonéiert, awer net déi getraff, déi stoungen, op hir Plaz am Raum geketten. D'Explosioun gouf gedempt an ass dunn gestuerwen.
  
  Den Dahl huet den Hals gekläert, net konnt seng eegen Ae gleewen. D'Engagement vu senge Kollegen huet hien ëmmer bescheiden, awer dëst war op engem aneren Niveau.
  
  Ech wosst net ... Ech wosst net mol säin Numm.
  
  An awer hunn d'Terroristen virun him geknéit.
  
  Den Dahl ass déi lescht Schrëtt erofgaang, d'Tränen hunn seng Aen verschwonn, och wann hien déi dräi Männer op de Réck geschloen huet. De Smith huet hir Jacken zerräissen. Et waren keng explosive Weste a Siicht, awer ee Mann huet um Mond geschummt, och wann de Smith nieft him geknéit huet. Deen aneren huet sech an Angscht gekrasch. Deen Drëtte gouf um Buedem gepecht, ouni Bewegung. Den Dahl huet dem Mann säi schreckleche Bléck, wéi eng Polarkapp, mat sengem eegenen Haass begéint. De Kenzi ass eriwwer gaang an huet dem Schwede seng Opmierksamkeet gefaangen, kuckt op den Dahl, hir äiseeg blo Aen sou kloer, kal a gefëllt mat Emotiounen, datt se ausgesinn wéi eng rieseg, däisend Landschaft, an hunn déi eenzeg Wierder geschwat, déi se soen konnt.
  
  "Hien huet eis gerett andeems hien sech selwer geaffert huet. Ech ... ech fille mech sou fehlerhaft, sou bedauerlech am Verglach mat him.
  
  Den Dahl, an all sengen Deeg, huet sech ni selwer fonnt net fäeg ze kommentéieren. Hien huet et elo gemaach.
  
  Smith huet all dräi Männer gesicht, méi Granaten, Kugelen a kleng Waffen fonnt. D'Pabeieren an d'Notizen an de Täsche ware gekräizt, sou datt déi versammelt Männer ugefaang hunn duerch se ze räissen.
  
  Anerer koumen op hire verstuerwene Leader, an hunn de Kapp gebéit. Ee Mann huet sech op de Knéi niddergeschloen an huet d'Hand erausgehäit fir dem Offizéier säi Réck ze beréieren.
  
  Den drëtten Terrorist ass gestuerwen, egal wéi ee Gëft hien geholl huet, et huet just méi laang gedauert bis d'Gëft awierkt wéi fir seng Kollegen. Den Dahl huet onbestänneg nogekuckt. Wéi seng Ouerstéck gepiept huet an dem Moore seng Stëmm de Kapp gefëllt huet, huet hien nogelauschtert, awer konnt net un eng Äntwert denken.
  
  "Fënnef Kameraen," sot Moore him. "Eis Quellen hunn erausfonnt datt de Ramses nëmme fënnef Kameraen huet. Dir hutt zwee konfrontéiert, wat dräi bleiwen. Hutt Dir nei Informatioune fir mech, Dal? Hallo? Bass du do? Wat ass lass?"
  
  Crazy Swede huet e klenge Knäppchen gedréckt, deen de Moore gedämpft huet. Hie wollt op d'mannst e puer Sekonnen a Rou säi Respekt ausdrécken. Wéi all d'Männer a Fraen do ënnen, huet hien nëmmen iwwerlieft wéinst dem enormen Affer vun engem Mann. Dëse Mann wäert ni méi Dagesliicht gesinn oder d'Ënnergang Sonn, oder fillt de waarme Wand iwwer säi Gesiicht bléist. Den Dahl géif et fir hien erliewen.
  
  Soulaang hien lieweg war.
  
  
  KAPITEL FIFTEEN
  
  
  Siwwenzéng Minutten.
  
  Den Drake ass dem Bo säi Virsprong gefollegt, lénks op der 59. a riicht an de Chaos deen de Columbus Circle war. Vun de Gebaier hu sech lénks Fändelen geflattert, a riets louch eng gréng Sträif mat Beem. Virun hinne stoung en Appartementsgebai, meeschtens aus Glas, seng Fënstere glänzen häerzlech an de Strahlen vun der nach opsteegende Sonn. De gielen Taxi ass op d'Säit vun der Strooss gezunn, säi Chauffeur huet erwaart véier gutt gekleete Sprinter hannert him um Trottoir ze gesinn, awer de Beau huet dem Mann keen zweete Bléck ginn. De Krees war e breet konkret Raum mat Waasserfäll, Statuen a Sëtzplazen. Touristen sinn hei an do wandert, hir Rucksäck an Drénkwaasser nei gepackt. Den Drake huet duerch d'Mëtt vun der Grupp vu Schweess Athleten duerchgeschnidden, dunn ënner de Beem gerannt, déi op d'mannst e bësse Schied gesuergt hunn.
  
  Aus Siicht vu virwëtzeg Aen.
  
  De Kontrast tëscht den haarden, hekteschen Stroossen mat hire villen Extremer - majestéitesch, iwwerflësseg Wolkenkratzer, déi sech ëm Plaz tëscht den traditionelle Kierchen laanscht d'Gitter kämpfen - an dem absolute Fridden a Rou, déi an de Grénge vu senger rietser Säit regéiert hunn, hunn den Drake mat engem Gefill vun Onrealitéit gefëllt. Wéi verréckt war dës Plaz? Wéi vill vun engem Dram ass dëst? D'Ënnerscheeder waren onvirstellbar extrem.
  
  Hien huet sech gefrot wéi no de Marsh se nogekuckt huet, awer et huet sech net ze vill ëmbruecht. Dëst kann zum Doud vun enger Persoun féieren. Doheem hu si och elo probéiert de Kanal ze fannen, fir datt se en op seng Quell zréckzéien.
  
  Déi hell Orb huet sech lues a lues no lénks gedréint wéi d'Grupp séier eropgeet. D'Alicia a d'May sinn no hannendrun gelaf, kucken awer net all hir Fäegkeeten an dësem Tempo ze benotzen. De Feind kann iwwerall sinn, jiddereen. E passéierte Sedan mat getéinte Fënsteren huet eng méi no Inspektioun gefuerdert, ass awer an d'Distanz verschwonnen.
  
  Den Drake huet d'Zäit gepréift. Eelef Minutte lénks.
  
  An awer hunn d'Momenter, Sekonn fir Sekonn, gekickt. Bo verlangsamt wéi e hellgrau Gebai dat den Drake direkt erkannt huet iwwer d'Strooss erschéngt. Nach laafen, hien huet zu Alicia a May. "Am selwechte Gebai wou mir während der Geschicht mam Odin gekämpft hunn. Verdammt, et fillt sech wéi e Liewen eriwwer ass.
  
  "Huet den Helikopter net op d'Säit getraff?" Alicia gefrot.
  
  "Oh jo, a mir si vun engem Tyrannosaurus Rex attackéiert."
  
  Den Naturmusée schéngt aus dësem Wénkel relativ kleng ze sinn, e Mëssverständnis wann et iwwerhaapt een gëtt. Et waren Trapen, déi vum Trottoir bis op d'Dier gefouert hunn, déi momentan mat enger Grupp vun Touristen gefëllt sinn. Gemëschte Geroch vun Diesel a Benzin hunn si ugegraff wéi se op der Säit vun der Strooss gestoppt sinn. De Kaméidi vun de Motoren, d'Krabbelen, an déi heiansdo Gejäiz hunn hir Sënner nach ëmmer gefoltert, awer op d'mannst war et vill Verkéier ronderëm.
  
  "Halt elo net op," sot d'Alicia. "Mir hu keng Ahnung wou d'Sécherheet wäert sinn."
  
  Den Drake huet probéiert de Verkéier ze stoppen an hinnen z'erlaben. "Loosst eis hoffen datt hien net gesot huet datt hie krank wier."
  
  Glécklecherweis war et wéineg Traffic an de Grupp konnt ganz einfach iwwer d'Strooss kommen. Eemol um Enn vun de Muséestrap hunn si ugefaang ze klammen, awer op eemol opgehalen, wéi se hannert hinnen en haart Gejäiz vu Pneuen héieren hunn.
  
  Den Drake huet geduecht: Siwe Minutten.
  
  Si goufen eng Zeen vun onkontrolléiert Wahnsinn. Véier Männer sinn aus dem Auto gesprongen, Gewierer am Asaz. Den Drake huet probéiert z'evitéieren, vun de Muséesdieren fort ze sprangen an d'Besucher ze streiden. De Bo huet séier seng Waff gezunn an huet op de Feind gezielt. Schoss geklappt. Gejäiz hunn de Moien zu Stécker gerappt.
  
  Den Drake sprang héich an huet e klenge Punch geworf, rullt wéi hien den Trottoir geschloen huet an de Péng ignoréiert wou seng Schëller déi voll Kraaft vu sengem Kierper geholl huet. Den Ugräifer ass op d'Hood vun der Sedan gesprongen an huet de Mai schonn ënner Pistoul festgehalen. Den Drake ass op den Auto gerullt an ass dunn opgestan, glécklecherweis am Aarm vum Gewier. Hien huet seng Hand ausgestreckt, méi eng Bedrohung ginn an Opmierksamkeet verlaangt.
  
  D'Alicia huet deen anere Wee geduscht, d'Schrëtt geläscht an d'Reiterstatu vum Theodore Roosevelt tëscht hirem an hiren Ugräifer gesat. Trotzdem hu si geschoss, d'Kugel sinn an de Bronzegoss gefall. D'Alicia huet hir Waff erausgezunn an huet sech ëm déi aner Säit geschloen. Déi zwee Männer waren elo uewen op den Autoen, perfekt Ziler. Zivilisten sinn an all Richtungen gerannt, d'Géigend geläscht. Si huet op den Terrorist gezielt, deen op seng Knéien gefall ass, awer e kontinuéierleche Stroum vu sengem Feier ass op si geplënnert, an huet hatt gezwongen Cover ze huelen.
  
  De May an de Bo hunn sech an e klengen verzauberen Bogen no bei der Haaptentrée vum Musée gepresst, sech fest gedréckt fir de Stroum vu Kugelen ze vermeiden, déi hire Wee duerch d'Steemetzer gerappt hunn. De Beau stoung vis-à-vis vun der Mauer, konnt sech net beweegen, awer de May huet erausgekuckt, de Réck huet sech op de Fransous gedréint.
  
  "Dëst ass ... schweier," huet de Beauregard beschwéiert.
  
  "An et ass ganz glécklech datt Dir esou dënn wéi e Riet sidd," huet d'Mai geäntwert. Si huet de Kapp erausgestoppt an e Volley geschoss. "Dir wësst, wa mir Iech fir d'éischt begéint hunn, schéngs Dir dacks tëscht Rëss an de Maueren ze kräischen."
  
  "Dat wier elo hëllefräich."
  
  "Wéi Damp." D'Mai huet sech erëm erausgekuckt, zréckgeschloen. D'Kugel hunn eng Streck iwwer hirem Kapp verfollegt.
  
  "Kënne mir eis bewegen?"
  
  "Net ausser Dir wëllt geschloen ginn."
  
  Den Drake huet gemierkt datt hien keng Zäit huet fir seng eege Waff ze benotzen, also probéiert hien d'Waff vu sengem Géigner z'ënnerbriechen. Hien huet ze spéit gemierkt, datt hien him net erreechen konnt - de Guy war ze héich - an dunn huet hien gesinn, datt d'Faass op hien dréint.
  
  Néierens ze goen.
  
  Den Instinkt huet hien wéi eng Rakéit duerchgebrach. Zréckgezunn, huet hien d'Autosfenster geschloen, d'Glas gebrach, an ass dunn dobannen gedréckt wéi den Terrorist opgemaach huet. Hannert him huet den Trëttoir geschummt. Den Drake huet sech duerch d'Spalt an de Chaufferssëtz gepresst, d'Lieder huet gekräizt, d'Form vun de Sëtzer mécht et schwéier fir hien ze passéieren. Hie wousst, wat géif kommen. D'Kugel ass an den Daach, de Sëtz an de Buedem vum Auto gerannt. Den Drake huet méi séier gemëscht. D'Mëttraum bestoung aus engem Handschueschraum an zwee grousse Coupehalter, déi him eppes ginn hunn fir unzegoen, wéi hien säi Kierper an de Passagéiersitz gehäit huet. Méi Kugelen hunn onermiddlech duerch den Daach gerappt. Den Drake huet gejaut, probéiert Zäit ze kafen. De Floss huet e Moment gestoppt, awer dunn, wéi den Drake sech zréckgezunn huet an d'Fënster gelueden huet, huet et erëm ugefaang mat nach méi héijer Geschwindegkeet.
  
  Den Drake ass an de Récksëtz geklommen, eng Kugel huet an der Mëtt vu sengem Réck verbrennt. Hien huet sech selwer an engem onvergiessleche Koup fonnt, aus Otem an ouni Iddien. E Moment vun Zécken muss och den Täter gestoppt hunn, an dunn koum de Mann ënner dem Alicia säi Feier. Den Drake huet d'Hannerdier vu bannen opgespaart an ass erausgerappt, Gesiicht am Beton begruewen an net konnt gesinn wou goen.
  
  Ausser...
  
  Ënnert dem Auto. Hien ass gerullt, kaum ënner dem Gefier gepasst. Elo huet hien de schwaarze Chassis, Päifen an Auspuffsystem gesinn. Eng aner Kugel huet vun uewen ofgeschoss, an huet e Spalt tëscht de verbreet V-förmleche Muskele vu senge Been geschloen. Den Drake huet ausotem, mëll geflüstert.
  
  Zwee Leit kënnen dëst Spill spillen.
  
  Hien huet seng Féiss gewiesselt, hie gezwongen säi Kierper laanscht de Buedem a Richtung Front vum Auto ze beweegen, säi Glock ze zéien wéi hien fortgaang ass. Dunn, duerch déi virdru Kugellächer zielt, huet hien ugekënnegt wou de Mann muss gewiescht sinn. Hien huet sechs Schëss hannertenee geschoss, seng Positioun all Kéier liicht geännert, an ass dunn séier ënner dem Auto erausgaang.
  
  Den Terrorist ass nieft him gefall, de Bauch geknuppt. D'Gewier ass mat engem Crash nieft him gefall. Wéi hien verzweiwelt no him erreecht huet, souwéi säi Gürtel, huet den Drake him op engem Punkt geschoss. D'Risike waren ze grouss fir Risiken ze huelen, d'Bevëlkerung war ze vulnérabel. Péng a senge Muskelen gefoltert hien wéi hien dunn gekämpft huet oprecht ze stoen, iwwer d'Kapitel vum Auto gekuckt.
  
  D'Alicia sprang hannert der Roosevelt Statu eraus, huet e puer Kugel geschoss ier se erëm verschwonnen ass. Hir Zil war um viischten Enn vum aneren Auto. Zwee weider Terroristen hu probéiert de May an de Bo ze zielen, déi schéngen iergendwéi an d'Mauer gedréckt ze sinn, awer de May säi präzise Schéiss huet d'Terroristen am Bucht gehalen.
  
  Den Drake huet op seng Auer gekuckt.
  
  Zwee Minutten.
  
  Si goufe gutt a wierklech gefuckt.
  
  
  KAPITEL siechzéng
  
  
  Den Drake huet d'Terroristen opgeholl. Seng HK fräigelooss huet hien sech op déi zwee konzentréiert, déi de Bo a May gestéiert hunn. Een ass direkt gefall, säi Liewen huet sech duerch de Beton verbreet, e schwieregen Doud fir en gehärtent Häerz. Deen aneren huet sech am leschte Moment ëmgedréint, eng Kugel geholl, konnt awer nach e Feier zréckbréngen. Den Drake ass dem Mann seng Charge mat Kugelen gefollegt, an huet den Doud hannerlooss. Schliisslech hat de Mann néierens méi ze goen an ass opgehalen, dunn huet sech gesat an e leschte Burst a Richtung Mee geschoss wéi dem Drake seng Pistoul seng Bedrohung ofgeschloss huet.
  
  De May huet dëst gesinn kommen an huet de Bo op de Buedem gepackt. De Fransous huet protestéiert, an engem schweier Koup gelant, awer d'May huet hien mat hiren Ellbogen uewen erofgepëtzt, verhënnert datt hien sech beweegt. Stécker koumen vun der Mauer direkt wou hire Kapp waren.
  
  Bo huet opgekuckt. "Merci, Mai."
  
  "Ki ni sinyde."
  
  Den Drake hat bis elo d'Opmierksamkeet vum leschte verbleiwenen Terrorist ugezunn, awer näischt vun deem huet egal. Nëmmen déi schrecklech Angscht a senger Séil war wichteg. Nëmmen de verzweifelte Schlag vu sengem Häerz war wichteg.
  
  Si hunn d'Deadline verpasst.
  
  Säi Geescht huet e bëssen opgehuewen, wéi hien de May an de Bo gesinn huet an de Musée lafen, an dunn ass d'Alicia aus der Verstoppt komm fir de leschten Terrorist an d'rausend Häll ze schécken, déi hie verdéngt huet. En anere Mann blutt um Trottoir. Eng aner Séil verluer an geaffert.
  
  Si waren endlos, dës Leit. Si waren e stiermescht Mier.
  
  Den Drake huet dunn déi lescht, viraussiichtlech dout, Terrorist gesinn opstoen an fortschrecken. Den Drake huet geduecht datt hien eng Weste gedroen huet. Hie riicht op déi wackeleg Schëlleren an huet geschoss, awer d'Kugel huet d'Zil nëmmen Millimeter verpasst. Lues ausotem, huet hien den zweete Schoss gezielt. Elo ass de Mann op d'Knéien gefall an dunn erëm opgestallt, an deen nächste Moment ass hien an eng Mass vu Leit, Zuschauer, Awunner a Kanner mat Kameraen ausgebrach, déi probéiert hunn hire Moment vu Ruhm op Facebook oder Instagram ze erfaassen.
  
  Den Drake ass a Richtung Alicia gestreckt. "Also war dëst eng vun de Ramses Zellen?"
  
  "Véier Männer. Genau wéi den Dahl beschriwwen huet. Dëst wäert déi drëtt Zell sinn, déi mir als Team konfrontéiert hunn.
  
  "A mir wëssen nach ëmmer net d'Konditioune vum Mäerz."
  
  D'Alicia huet sech ronderëm d'Stroosse gekuckt, d'Strooss an déi gestoppt, verlooss Autoen. Si huet sech dunn ëmgedréit wéi dem May säi Gejäiz hir Opmierksamkeet gefaang huet.
  
  "Mir hunn eng Wuecht!"
  
  Den Drake ass op d'Schrëtt gerannt, de Kapp erof, net emol probéiert seng Waff ewech ze setzen. Dëst war alles, dëst war hir ganz Welt. Wann de Marsh geruff hätt, hu se vläicht -
  
  De Jose Gonzalez huet him en Handy iwwerreecht. "Sidd Dir dee selwechten Englänner?"
  
  Den Drake huet seng Aen zougemaach an den Apparat op säin Ouer geluecht. "Summer. Dir schwätzt s-"
  
  Dem Pythia säi Laachen huet hien ënnerbrach. "Elo, elo, réckelt net op allgemeng Fluchwierder. Fluchen si fir déi ongebilt, oder sou krut ech gesot. Oder ass et ëmgedréint? Mee Gratulatioun, mäi neie Frënd, Dir liewt!"
  
  "Et wäert méi wéi e puer Punches huelen fir eis ze besiegen."
  
  "Oh, ech si sécher. Kann eng Atombomm dat maachen?
  
  Den Drake huet gefillt wéi wann hien seng rosen Bemierkungen onbestëmmt kéint weiderféieren, awer hien huet e bewosst Effort gemaach fir säi Mond zou ze maachen. D'Alicia, d'May, an de Beau hu sech ëm den Telefon gehackt wéi de Jose Gonzalez mat engem Gefill vu Viraus gekuckt huet.
  
  "D'Kaz huet Är Zong geschluecht? Oh, an hey, firwat d'Häll hutt Dir dem Gonzalez seng Uriff net geäntwert?
  
  Den Drake huet seng iewescht Lip gebass bis Blutt ugefaang huet ze fléissen. "Ech si richteg hei."
  
  "Jo, jo, ech gesinn et. Awer wou wars du ... ähm ... viru véier Minutten?"
  
  Den Drake blouf roueg.
  
  "Aarm al Jose huet den Telefon selwer missen äntweren. Ech hat keng Ahnung iwwer wat ech geschwat hunn."
  
  Den Drake huet probéiert de Marsh oflenken. "Mir hunn eng Jackett. Wou-"
  
  "Du lauschters net op mech, Englänner. Dir sidd spéit. Erënnert Dir Iech un d'Strof fir ze spéit ze kommen?"
  
  "Summer. Stop narren ronderëm. Wëllt Dir datt Är Fuerderungen erfëllt ginn oder net?
  
  "Meng Fuerderungen? Gutt, natierlech ginn se gemaach wann ech entscheeden datt ech gutt a prett sinn. Elo, Dir dräi, sidd gutt Zaldoten a waart direkt do. Ech bestellen just e puer Takeaways."
  
  Drake geschwuer. "Maach dat net. Trauss du dat net maachen!"
  
  "Schwätz séier."
  
  D'Linn goung dout. Den Drake huet an déi dräi Pair vu gespaant Aen gekuckt a gemierkt datt si just Reflexiounen vu sengem eegenen waren. Si gescheitert.
  
  Mat engem giganteschen Ustrengung huet hien et fäerdeg bruecht sech net den Telefon ze kräischen. D'Alicia huet et op sech selwer geholl fir déi imminent Bedrohung fir Homeland ze berichten. Mai huet de Gonzales seng Jackett ofgeholl.
  
  "Loosst eis dat fäerdeg maachen," sot si. "Mir beschäftegen eis mat deem wat virun eis steet a preparéiere sech op dat wat nächst kënnt."
  
  Den Drake huet d'Horizonten gescannt, konkret a mat Bamstämm, wäit am Kapp an Häerz, zerdréckt duerch d'Iddi vun den Intentiounen vum Mäerz. Onschëlleg géifen an den nächste Minutten stierwen, a wann hien nach eng Kéier gescheitert ass, géif et méi ginn.
  
  "De Mäerz wäert dës Bomm detonéieren," sot hien. "Wat och ëmmer hie seet. Wa mir et net fannen, wäert d'ganz Welt leiden. Mir sti ganz um Rand ..."
  
  
  KAPITEL siwwenzéng
  
  
  De Mäerz huet gelaacht an huet den Telefon mat engem Bléi opgehuewen. Zoey huet sech nach méi no bei him gedréckt. "Dir hutt him sécher gewisen," sot si.
  
  "Oh jo, an elo wäert ech him nach méi weisen."
  
  De Marsh huet en anere Brenner Handy erausgeholl an d'Nummer gepréift, déi hien a senger Erënnerung scho gespäichert hat. Iwwerzeegt datt dat war wat hie gebraucht huet, huet hien d'Nummer séier geruff a gewaart. D'Stëmm déi geäntwert huet, rau an imposant, huet seng Erwaardungen bestätegt.
  
  "Dir wësst wat ze maachen," sot hien.
  
  "Eent? Oder zwee?
  
  "Zwee, wéi mir eis ausgemaach hunn. Da fuert weider am Fall wou ech dech erëm brauch."
  
  "Natierlech, Chef. Ech war iwwer meng Handy App um Lafenden gehaalen. Ech géif definitiv e puer vun dëser Aktioun genéissen.
  
  Mäerz geschnappt. "Sidd Dir en Terrorist, Stephen?"
  
  "Ma, nee, ech géif mech net an déi Klass setzen. Net wierklech."
  
  "Maacht d'Aarbecht, déi Dir bezuelt hutt ze maachen. Grad elo."
  
  De Marsh huet ee vun de Schiirme op eng Stadkamera gewiesselt, einfach e Mini-Iwwerwaachungsapparat, deen d'Nopeschbetriber benotzt hunn fir en Aa ze halen, wien op den Trottoir komm a geet. De Stephen géif Chaos op dëser spezieller Strooss verursaachen, an de Marsh wollt kucken.
  
  D'Zoe huet sech iwwerholl, probéiert e bessere Bléck ze kréien. "Also, wat maache mir haut nach?"
  
  D'Aen vum Mäerz sinn erweidert. "Gëtt dat net genuch fir Iech? An du schéngs op eemol e bësse mëll, e bësse béisbar fir eng Fra invitéiert fir de grousse béise Pythias matzemaachen, Miss Zoe Shears. Firwat ass dat? Ass et well Dir de Wahnsinn a mir gär hutt?
  
  "Ech denke schonn. A méi wéi nëmmen e bëssen. Vläicht ass de Schampes op de Kapp gaang."
  
  "Fin. Halt elo zou a kuckt."
  
  Déi nächst puer Momenter entfalten just wéi de Marsh se wollt. Normal Männer a Frae wieren gefroot op wat se gesinn hunn, och haart, awer Marsh a Shears hunn et mat kale Detachement gekuckt. Et huet de Marsh dunn nëmme fënnef Minutten gedauert fir de Footage ze späicheren an et un den Englänner via Videomessage mat enger Notiz ze schécken: Schéckt dëst an d'Heemecht. Ech kontaktéieren Iech geschwënn.
  
  Hien huet een Aarm ëm Zoey gewéckelt. Zesummen hu si de folgende Verfollegungsszenario studéiert, an deem den Englänner a seng dräi Handwierker eigentlech woussten, datt si ze spéit géife kommen, ier se iwwerhaapt ugefaang hunn. Perfekt. An de Chaos um Enn ... ass onerwaart.
  
  De Marsh huet sech drun erënnert datt et aner Leit am Raum waren. D'Haaptrei Ramses Zell a seng Memberen. Si souzen esou roueg am wäitsten Eck vun der Wunneng, datt hie sech kaum un hir Gesiichter erënnere konnt.
  
  "Hey," huet hien geruff. "D'Madame ass aus Schampes. Kann ee vun iech Trampelen et botzen?"
  
  E Mann ass opgestan, seng Ae si mat sou vill Veruechtung gefëllt, datt de Marsh sech gerëselt huet. Awer den Ausdrock gouf séier maskéiert a gouf an e séiere Kappschütterung verwandelt. "Kann sécher".
  
  "Perfekt. Eng Fläsch méi soll duergoen."
  
  
  KAPITEL AACHTEN
  
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi d'Mai d'Jackett vun der Garde ofgerappt huet wéi si no enger Lëscht vu Fuerderungen gesicht huet. D'Alicia an de Beau hunn d'Versammlung gescannt, bal sécher datt de leschte verbleiwene Member vun der drëtter Zell eng Aart vu Beweegung géif maachen. Homeland war mat nëmmen zwou Minutten um Wee ënnerwee. An der Géigend hunn d'Sirenen geschloe wéi d'Polizisten sech versammelt hunn. Den Drake wousst datt bis elo déi klimatesch Tëschefäll all New Yorker um Rand an d'Touristen an Angscht hunn. Et kéint eng gutt Iddi sinn wann d'Leit vun de Stroosse bleiwen, awer wat kéint d'Wäiss Haus wierklech maachen?
  
  Drone mat Stralungsdetektoren hunn den Himmel ëmkreest. Metalldetektoren hunn jiddereen gestoppt, deen Opmierksamkeet verdéngt huet, a vill déi net. D'Arméi an d'NEST waren hei. Et waren sou vill Agenten déi d'Stroosse roamen datt et wéi eng Veteranenversammlung war. Wann den Inneminister, den FBI, d'CIA an d'NSA hir Aarbecht richteg gemaach hätten, wier de Marsh wahrscheinlech fonnt ginn.
  
  Den Drake huet op seng Auer gekuckt. E bësse méi wéi eng Stonn ass vergaang zënter dësem Albtraum ugefaang huet.
  
  Dëst ass alles?
  
  D'Alicia huet him gedréckt. "Si huet eppes fonnt."
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi d'Mai e geklappt Stéck Pabeier aus dem Gonzalez senger ruinéierter Jackett zréckkoum.
  
  Den New Yorker huet sech bei der Vue vun hatt gewonk an huet an all Hand eng geschmaacht Hülse geholl. "Wäert d'Stad mir Entschiedegung ginn ... Kompensatioun -"
  
  "D'Stad kann Iech e puer Rotschléi ginn," sot Alicia entscheedend. "D'nächst Kéier benotzt e bësse waarm Ueleg. Bezuelt net fir schlecht Firma."
  
  De Gonzales huet zougemaach an ass fortgaang.
  
  Den Drake ass bis Mee geklommen. Dem Marsh seng Fuerderunge goufen op engem wäisse A4 Blat an der gréisster Schrëft gedréckt. Am Allgemengen waren se zimlech einfach.
  
  "Fënnef honnert Milliounen Dollar," Mai liesen. "An näischt méi".
  
  Ënnert der Fuerderung war e Saz geschriwwen mat enger contrastéierender klenger Handschrëft.
  
  "Detailer fir geschwënn ze verfollegen."
  
  Den Drake wousst genau wat dat bedeit. "Si schécken eis op eng aner Verfollegung vum Onméigleche."
  
  Beauregard huet d'Leit nogekuckt. "A mir bleiwen ouni Zweiwel ënner Iwwerwaachung. Sécher wäerte mir dës Kéier erëm falen."
  
  Den Drake huet d'Zuel vun den Handyen verluer, déi vun der versammelter Mass opgehuewe goufen, huet dunn den déif Buzz vun engem Message op sengem Handy héieren an den Ecran iwwerpréift. Och ier hien op de Videolink geklickt huet, huet seng Kopfhaut ugefaang mat engem Gefill vu Viraus ze jucken. "Jongen," sot hien an huet den Apparat op der Aarmlängt gehalen, wéi se sech ronderëm gedronk hunn.
  
  D'Foto war grainy a schwaarz-wäiss, awer d'Kamera war stänneg an huet kloer ee vun de schlëmmsten Nightmares vum Drake gewisen. "Et mécht kee Sënn," sot hien. "Leit ëmbréngen déi keng Ahnung hunn wat lass ass. Dëst ass net ze intimidéieren, dëst ass net fir Gewënn. Dëst ass fir ..." Hie konnt net weiderfueren.
  
  "Et ass schéin," Mai otemt. "Mir graven all Dag ëmmer méi vun dësen ënneschten Feeder. An dat Schlëmmst ass datt se am Häerz vun eise Gemeinschafte liewen.
  
  Den Drake huet keng Minutt verschwenden an e Link op Homeland geschéckt. D'Tatsaach, datt de Marsh anscheinend seng Handysnummer aus der Loft zéie konnt, war net besonnesch iwwerraschend, well alles wat hie bis elo erreecht huet. D'Terroristen, déi him gehollef hunn, ware kloer méi wéi verbrauchbare Fousszaldoten.
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi d'Polizisten hir Aarbecht maachen. D'Alicia ass méi no bei him geplënnert, dunn zoufälleg d'Been vun hiren Hosen eropgezunn. "Kuckt Dir dëst?" - sot si an enger sang-Lidd Stëmm. "Hutt et wann Dir probéiert meng Arsch an der Wüst ze schloen. An et ass nach ëmmer verdammt frësch. Dat ass wéi séier dës Saach no vir geet."
  
  Hir Wierder hunn méi wéi een Androck op Drake gemaach. Et war eng Erënnerung un hir Verbindung, hir nei Attraktioun; d'Konklusioun fir Mee a Bo datt eppes tëscht hinnen geschitt ass; an eng méi offensichtlech Referenz op hiert eegent Liewen bis elo - wéi séier et geplënnert ass a wéi si probéiert huet d'Saachen ze luesen.
  
  An der direkter Linn vum Feier.
  
  "Wa mir dëst iwwerliewen," sot hien. "Team SPEAR hëlt eng Woch fräi."
  
  "Torsty huet schonn Ticketen op Barbados gebucht," sot Alicia.
  
  "Wat ass an der Wüst geschitt?" Mai huet driwwer geduecht.
  
  Den Drake huet op seng Auer gekuckt, duerno op säin Telefon, an de komeschen, surrealistesche Moment agefaangen. Géint onnéideg Doud an ëmmer méi Bedrohung, mat enger endloser Verfollegung a brutaler Schluecht, hu se elo d'Ferse geschloen a ware gezwongen e puer Minutte Retard ze huelen. Natierlech hu si Zäit gebraucht fir vun der Spannung lass ze ginn, vun der wuessender Besuergnëss, déi schlussendlech zu hirem Doud féiere konnt... Mee dem Alicia seng Manéier dëst ze maachen war ëmmer e bëssen onkonventionell.
  
  "Bikini. Plage. Blo Wellen, "sot d'Alicia. "Ech sinn et".
  
  "Huelt Dir Ären neie beschte Frënd mat Iech?" Mai laacht. "Kenzie?"
  
  "Dir wësst, Alicia, ech denken net datt den Dahl eng Teamvakanz gebucht huet," sot den Drake, nëmmen hallef Geck. "Méi wéi eng Famill Vakanz."
  
  Alicia gekrasch. "Wat e Bam. Mir si Famill."
  
  "Jo, awer net wéi hie wëll. Dir wësst, Joanna an Dahl brauchen Zäit.
  
  Awer d'Alicia huet elo op Mee gekuckt. "An als Äntwert op déi éischt Tattung, Sprite, nee, ech hat geduecht Drakey ze huelen. Passt et Iech?"
  
  Den Drake huet séier fortgekuckt, seng Lippen an engem rouege Pfeif gezunn. Hannert him, hien héieren Bo kommentéieren.
  
  "Heescht dat, datt Dir an ech elo fäerdeg sinn?"
  
  Dem May seng Stëmm blouf roueg. "Ech mengen et ass un de Matt ze entscheeden."
  
  Oh merci. Villmols Merci, Verdammt.
  
  Hien huet bal erliichtert geklongen wéi säin eegenen Telefon schellt. "Jo?"
  
  "März hei. Sinn meng kleng Zaldoten prett fir e séiere Laf?
  
  "Dir hutt déi onschëlleg Leit ëmbruecht. Wa mir eis treffen, wäert ech gesinn datt Dir Iech dofir äntwert.
  
  "Nee, Frënd, Dir wäert äntweren. Dir liest meng Ufuerderungen, richteg? Fënnefhonnert Milliounen. Dat ass e faire Betrag fir eng Stad voller Männer, Fraen a kleng Nerds.
  
  Den Drake huet seng Aen zougemaach, seng Zänn gekrasch. "Wat ass nächst?"
  
  "Bezuelungsdetailer, natierlech. Gitt op d'Zentralstatioun. Si waarden an engem vun den zentrale Caféen. Hien huet en Numm genannt. "Ganz geklappt an an eng Enveloppe gestoppt, déi eng léif Séil op d'Ënnersäit vum leschten Dësch um wäitste Enn vum Comptoir geband hat. Vertrau mir, Dir wäert verstoen wann Dir dohinner sidd."
  
  "Wat wa mir dat net maachen?" Den Drake huet net iwwer den entkommen Zellmember vergiess, nach d'Existenz vun op d'mannst zwou aner Zellen.
  
  "Da ruffen ech den nächsten Iesel fir meng Laascht ze droen an den Donutbuttek opzeblosen. Passt et Iech?"
  
  Den Drake huet kuerz fantaséiert wat hien mam Marsh maache kéint nodeems se him gefaangen hunn. "Wéi laang?"
  
  "Oh, zéng Minutte solle genuch sinn."
  
  "Zéng Minutten? Dëst ass Bullshit, Mäerz, an Dir wësst et. Zentral Gare ass iwwer zwanzeg Minutte Fahrt vun hei. Vläicht duebel sou vill."
  
  "Ech hunn ni gesot datt Dir sollt goen."
  
  Den Drake huet seng Fauscht gebonnen. Si goufen opgestallt fir ze versoen, a si woussten et all.
  
  "Ech wäert Iech soen wat," sot Marsh. "Fir ze beweisen datt ech amgaang sinn, wäert ech dat op zwielef Minutten änneren. A zielen ..."
  
  Den Drake huet ugefaang ze lafen.
  
  
  KAPITEL NËTTEEN
  
  
  Den Drake ass op d'Strooss gelaf wéi de Beau d'Koordinate vun der Grand Central Station a säi GPS aginn huet. D'Alicia an d'May sinn e Schrëtt hannendrun gelaf. Dës Kéier huet den Drake awer net geplangt, d'Rees op Hënn ze maachen. Trotz dem onheemlech enk Zäitplang vum Marsh, huet de Versuch misse gemaach ginn. Dräi Autoe goufen no beim Musée verlooss, zwee Corollas an e Civic. Den Yorkshireman huet hinnen keen zweete Bléck ginn. Wat hie wollt war eppes ...
  
  "Gitt eran!" D'Alicia stoung bei der oppener Dier vum Civic.
  
  "Et ass net cool genuch," sot hien.
  
  "Mir kënnen keng Zäit verschwenden hei ze stoen ze waarden -"
  
  "Dat ass genuch," huet den Drake hannert engem lues bewegende Päerd a Kutsch gesinn, dee just aus dem Central Park erausgefuer ass, wou e mächtege F150 Pickup Camion op der Säit vun der Strooss idle war.
  
  Hien ass op hien gerannt.
  
  D'Alicia an d'May hu sech gerannt. "Maacht hien de Geck mech?" Alicia lancéiert eng Tirade am Mee. "Et gëtt kee Wee wéi ech e Päerd reiden. Ni!"
  
  Si sinn laanscht d'Déier gerutscht an hu séier de Chauffeur gefrot, hinnen säin Auto ze léinen. Den Drake huet op de Gaspedal gestampt, Gummi verbrennt wéi hien sech vum Trëttoir ewechgezunn huet. De Beau huet no riets gewisen.
  
  "Ride et duerch Central Park. Dëst ass 79th Street transversal a féiert op Madison Avenue.
  
  "Léift dëst Lidd," Alicia barked. "Wou ass Tiffany's? Ech sinn hongereg."
  
  Beau huet hir e komeschen Bléck. "Dëst ass kee Restaurant, Miles."
  
  "An d'Madison Avenue war eng Popgrupp," sot den Drake. "Ënnert der Leedung vum Cheney Coates. Wéi wann iergendeen hatt jeemools kéint vergiessen. Hien huet geschluecht, op eemol erënnert.
  
  Alicia huet gelaacht. "Bullshit. Ech hale just op ze probéieren d'Stëmmung méi hell ze maachen. All Grond dofir, Drakes? War hatt eng Hoer?"
  
  "Hey, hänkt weider!" Hien huet de séieren Auto op d'79th Street geleet, déi eng eenzeg breet Spur war, déi vun enger héijer Mauer mat iwwerhängende Beem ëmgi war. "Pinup vläicht. An e wonnerschéine Presentateur."
  
  "Oppassen!"
  
  D'Warnung vum May huet hiren Auto gerett wéi de Silverado iwwer d'Zoll-héich Mëttelreserve gesträift huet a probéiert se ze ramméieren. Den Drake huet d'Gesiicht hannert dem Rad gemierkt - de leschte Member vun der drëtter Zell. Hien ass op de Gaspedal getrëppelt, a jidderee gezwongen zréck op hir Plazen, wéi deen aneren Auto sech ëmgedréint huet a gejot huet. Op eemol huet hir Course duerch Central Park eng vill méi déidlech Natur kritt.
  
  De Chauffeur vun der Silverado ass mat onerwaartem Verzicht gefuer. Den Drake huet e bësse méi lues gemaach fir e puer Taxis ze passéieren, awer hire Verfolger huet d'Geleeënheet genotzt fir se vun hannen ze schloen. Den F150 huet sech geruckt a geschwënn, awer huet sech dunn ouni Problemer gerecht. De Silverado huet den Taxi geschloen an huet en an eng aner Strooss gedréckt, wou en an eng Haltmauer gerannt ass. Den Drake huet sech schaarf lénks gedréint, duerno riets fir d'Linn vun den Taxis ze passéieren, an ass dunn an eng oppe Strooss beschleunegt.
  
  Den Terrorist hannendrun huet sech mat enger Pistoul an der Hand aus senger Fënster gebonnen.
  
  "Gitt erof!" Drake gejaut.
  
  Kugelen hunn all Uewerfläch penetréiert - Auto, Strooss, Maueren a Beem. De Mann war nieft sech selwer mat Roserei, Opreegung a wahrscheinlech Haass och, sech net ëm de Schued këmmeren, deen hie verursaacht huet. De Beau, deen um Récksëtz vum F150 souz, huet e Glock erausgezunn an aus der hënneschter Fënster erausgeschoss. Kal Loft ass an d'Kabine gestiermt.
  
  Eng Rei vu Gebaier erschéngt lénks, an dann e puer Foussgänger, déi laanscht den Trottoir virun trëppelen. Den Drake huet elo nëmmen dem Däiwel säi Choix gesinn - den zoufälleg Doud vun engem Passant oder spéit op d'Grand Central Station an d'Konsequenze konfrontéiert.
  
  Aacht Minutte lénks.
  
  Op 79th Street gedréint huet den Drake e kuerzen Tunnel gemierkt mat grénge Branchen, déi et iwwerhängen. Wéi si an d'momentär Däischtert erakoum, huet hien op d'Bremspedal geklappt, an der Hoffnung datt hire Verfolger an eng Mauer géif stoussen oder op d'mannst seng Waff am Chaos verléieren. Amplaz ass hien ronderëm si gefuer, schwéier gefuer, an d'Säitfenster erausgeschoss wéi hien passéiert.
  
  Si hunn all gedréckt wéi hir eege Fënster erausgeblosen ass, d'Päif vun der Kugel stierft bal ewech ier se et héieren hunn. Elo huet d'Alicia selwer de Kapp erausgestoppt, d'Waff geriicht an op de Silverado geschoss. Virun huet hien séier eropgaang an dunn ofgebrach. Den Drake huet séier d'Lück zougemaach. Eng aner Bréck war entstanen an de Verkéier war elo stänneg op béide Säiten vun den duebele giele Linnen. Den Drake huet d'Lück zougemaach bis hiren eegene Fligel bal d'Hënn vum aneren Auto beréiert.
  
  Den Terrorist huet säi Kierper ëmgedréit an d'Pistoul iwwer d'Schëller geriicht.
  
  D'Alicia huet als éischt gebrannt, d'Kugel huet d'Réckfenster vum Silverado zerbriechen. De Chauffer muss erschreckt gewiescht sinn, well säin Auto geschwënn ass, bal an de kommende Verkéier gefuer ass an d'Hénger melodesch geplatzt huet. D'Alicia huet sech nach méi wäit erausgezunn.
  
  "Dëst Stéck blonden Hoer fléien ronderëm," sot May. "Erënnert mech just un eppes. Wéi nennen se se elo? Ass dëst ... eng Collie?
  
  Méi Schëss. Den Terrorist huet Feier zréckgezunn. Den Drake huet evasive Fahrtechniken esou sécher wéi hie konnt benotzt. De Verkéier viru war nees méi dënn, an hien huet d'Chance genotzt, de Silverado z'iwwerhuelen, an d'Strooss an d'Strooss ze dréinen. Hannert him huet de May d'Fënster erofgerullt an de Clip an en aneren Auto ofgelueden. Den Drake huet sech zréckgezunn an huet d'Vue vun hannen studéiert.
  
  "Et kënnt nach ëmmer."
  
  Op eemol ass den Central Park opgehalen an déi beschäftegt Kräizung vun der Fifth Avenue schénge bei hinnen eraus ze sprangen. D'Autoe si méi bremsen, gestoppt, an d'Foussgänger sinn op Kräizunge gefuer an hunn d'Trottoiren opgestallt. Den Drake huet e séiere Bléck op déi giel-gemoolt Brems- Luuchten, déi am Moment gréng waren.
  
  Extra laang wäiss Bussen sinn op béide Säiten vun der Fifth Avenue gelaf. Den Drake huet op d'Brems geklappt, awer den Terrorist ass nees an hir Luuchten gefall. Duerch d'Lenker huet hien den hënneschte Ruck gefillt, d'Potenzial fir Katastroph gesinn an aus dem Spin gezunn fir d'Kontroll erëm ze kréien. Den Auto riicht duerch d'Kräizung, de Silverado just en Zoll hannendrun.
  
  De Bus huet versicht virun hinnen erauszekommen, sou datt den Drake keng aner Wiel hannerlooss huet wéi de ganze Wee erof op seng lénks Säit an an d'Mëtt vun der Strooss ze fueren. Metall geschrauft a Glas iwwer säi Schouss zerbrach. D'Silverado ass nächste an him gefall.
  
  "Fënnef Minutten," sot de Bo roueg.
  
  Ouni Zäit ze verschwenden, huet hien seng Geschwindegkeet erhéicht. D'Madison Avenue koum geschwënn an d'Siicht, déi gro Fassad vun der Chase Bank an de schwaarze J.Crew fëllt d'Visiounsfeld vir.
  
  "Zwee méi," sot de Bo.
  
  Zesumme sinn d'Rennautoen vu klenge Spalt op kleng Spalt gerannt, Autoen op der Säit a ronderëm méi lues Hindernisser zerbriechen. Den Drake huet dauernd den Horn gedréckt, gewënscht datt hien eng Aart Sirène hätt, an d'Alicia huet an d'Loft geschoss fir Foussgänger a Chauffeuren ze zwéngen séier fort ze goen. D'NYPD Autoen hu scho gebrëllt, an hunn e Spuer vun Zerstéierung hannerlooss. Hien hat scho gemierkt, datt déi eenzeg Gefierer, déi mat Respekt behandelt ginn, déi grouss rout Pompjee waren.
  
  "Virun," sot de Bo.
  
  "Huet et,"Drake huet de Passage gesinn, deen op d'Lexington Avenue féiert an ass dorop gerannt. De Motor gestart huet hien den Auto séier ëm den Eck gefuer. Damp huet vun de Pneuen gebilt, sou datt d'Leit iwwerall um Trottoir gejaut hunn. Hei op der neier Strooss goufen Autoen op béide Säiten enk geparkt, an de Chaos vu Plattformen, Camionetten an Eenrichtegstroossen hunn och déi bescht Chauffeuren am Kapp gehalen.
  
  "Et ass net wäit," sot de Bo.
  
  Den Drake huet seng Chance viru gesinn wéi de Verkéier dënn. "Mee," sot hien. "Erënnert Dir Iech un Bangkok?"
  
  Sou glat wéi d'Gitt an engem Supercar wiesselen, huet d'Mai en neie Magazin an hire Glock gesat an huet hire Sécherheetsgurt ofgeschaaft, an hirem Sëtz gewiesselt. D'Alicia huet den Drake gekuckt an den Drake huet an den Réckspigel gekuckt. D'Silverado huet mat all senger Kraaft zougemaach, a probéiert se ze ramméieren wéi se op d'Grand Central Station an d'Schwarmende Leit kommen.
  
  D'Mai souz op hirem Sëtz, huet sech aus der elo gebrach hënneschter Fënster erausgezunn an ugefaang ze drécken.
  
  D'Alicia huet den Drake gedréckt. "Bangkok?"
  
  "Et ass net wat Dir mengt."
  
  "Oh, dat geschitt ni. Dir wäert mir soen datt dat wat an Thailand geschitt ass wäert weider an Thailand geschéien.
  
  D'Mai ass duerch déi kleng Lück gerutscht, hir Kleeder räissen, awer hire Kierper forcéiert weider ze goen. Den Drake huet de Moment gesinn, wou de Wand hatt getraff huet, de Sand an d'Aen sténkt. Hien huet de Moment gesinn, wou den verfolgende Terrorist schockéiert blénkt.
  
  De Silverado koum no, schockéierend no.
  
  D'Mai ass op de Réck vum Camion gesprongen, d'Been verbreet, an huet hir Waff opgehuewen. Si huet Ziel geholl an huet dunn vun der Réck vum Camion ugefaang ze schéissen, d'Kugel hunn d'Fënstere vun engem aneren Auto zerbriechen. Gebaier, Bussen a Luuchteposte koumen gemittlech laanscht. D'Mai huet ëmmer erëm den Ausléiser gezunn, vernoléissegt de Wand an d'Bewegung vum Auto, konzentréiert sech nëmmen op de Mann, deen se soss ëmbrénge géif.
  
  Den Drake huet de Lenkrad esou stänneg wéi méiglech gehalen, an d'Vitesse konstant gehalen. Dës Kéier ass keen Auto virun hinne gefuer, wéi hie gebiet hat. May stoung fest op de Been, hir Konzentratioun konzentréiert sech zwangsleefeg op eng Saach gläichzäiteg. Den Drake war hire Guide.
  
  "Elo!" - huet hien op der Spëtzt vu senger Stëmm geruff.
  
  D'Alicia huet sech ëmgedréint wéi e Kand dat Séissegkeeten aus hirem Sëtz erofgelooss huet. "Wat wäert hatt maachen?"
  
  Den Drake huet d'Brems ganz sanft ugewannt, ee Millimeter gläichzäiteg. D'Mai huet den zweeten Clip agebaut an ass dunn d'Bett vum Camion erop gerannt, riichtaus op d'Hënndier. Dem Silverado Chauffer seng Ae sinn nach méi grouss ginn, wéi hien e wilde Ninja vun engem aneren direkt op säi séieren Auto gesinn huet!
  
  D'Mai ass an d'Hënndier erreecht an ass an d'Loft gesprongen, hir Been ze schwenken an hir Äerm geklappt. Et war e Moment ier d'Schwéierkraaft hir erof gezunn huet, wéi si graziéis duerch d'dënn Loft arced, d'Epitom vu Stealth, Fäegkeet a Schéinheet, awer dunn ass si schwéier op d'Hood vun engem anere Mann sengem Auto ënnergaang. Si huet sech direkt gebéit an erlaabt hir Been a Knéien de Schlag ze huelen an hir Gläichgewiicht ze halen. D'Landung op der onendlecher Metal war net einfach, an d'Mai ass séier no vir op d'geckeg Windschutzgebitt geflunn.
  
  De Chauffeur vum Silverado huet op d'Brems geklappt, huet awer et fäerdeg bruecht d'Waff op d'Gesiicht ze richten.
  
  D'Mai huet hir Knéien verbreet wéi de plötzlechen Impakt duerch hatt gaang ass, hir Wirbelsäule a Schëlleren verstäerkt. Hir Waff blouf an hiren Hänn, schonn op den Terrorist geriicht. Zwee Schëss an hien huet gejaut, säi Fouss nach um Bremspedal, Blutt huet d'Front vu sengem Hiem gedréckt an hien ass no vir gefall.
  
  D'Mai ass op d'Kapitel vum Auto gekrabbelt, ass an d'Venterschierm komm an huet de Chauffer erausgezunn. Et war kee Wee wéi hatt him d'Héiflechkeet erlaabt fir seng Kraaft ze restauréieren. Seng Péng-gefëllt Aen hunn hir begéint a probéiert ze fixéieren.
  
  "Wéi ... wéi geet et dir -"
  
  Mai huet him an d'Gesiicht geschloen. Si huet dunn festgehalen wéi den Auto hannert dem Drake gerannt ass. Den Englänner huet sech bewosst verlangsamt fir de selbstfahrenden Auto ze 'fangen' ier en an eng geféierlech, zoufälleg Richtung gedréint ass.
  
  "Also dat ass wat Dir zu Bangkok gemaach hutt?" Alicia gefrot.
  
  "Eppes wei dat".
  
  "A wat ass duerno geschitt?"
  
  Den Drake huet ewechgekuckt. "Ech hu keng Ahnung, Léift."
  
  Si hunn d'Dieren opgemaach, duebel Parken nieft dem Taxi, sou no bei der Grand Central Station wéi se konnten kommen. D'Zivilisten hunn sech zréckgezunn, a si hunn se gekuckt. Déi schlau hunn sech gedréint fir ze lafen. Dosende méi hunn hir Handyen erausgeholl an ugefaang Fotoen ze maachen. Den Drake ass op den Trottoir erausgesprongen an huet direkt ugefaang ze lafen.
  
  "D'Zäit ass eriwwer," huet de Beauregard nieft him gemëscht.
  
  
  KAPITEL zwanzeg
  
  
  Den Drake ass an d'Haaptsall vun der Zentralstatioun ausgebrach. E risege Raum huet lénks a riets an héich uewen gejaut. Glänzend Flächen a poléierte Biedem hunn de System schockéiert, d'Depart- an d'Arrivée Brieder hunn iwwerall geflickert, an den Zoufloss vu Leit schéngt onopfälleg. De Beau huet hinnen un den Numm vum Cafe é erënnert an hinnen de Plang vum Terminal gewisen.
  
  "Den Haaptlobby," sot Mai. "Riets riets, laanscht d'Rolltrappen."
  
  Rennen, dréinen an erstaunlech akrobatesch Leeschtungen ausféieren just fir Kollisioun ze vermeiden, huet d'Team duerch d'Gare räissen. Minutte vergaangen. Kaffisréischterei, belsch Schockela Geschäfter, a Bagel Stänn whizzed duerch, hir gemëscht Aromen mécht Drake de Kapp spin. Si sinn an de sougenannte Lexington Passage erakomm an hunn ugefaangen ze bremsen.
  
  "Esou!"
  
  D'Alicia ass fortgelaf, duerch de schmuele Entrée an ee vun de klengste Caféen, déi den Drake jeemools gesinn hat, gedréckt. Bal onbewosst huet säi Geescht Dëscher berechent. Net schwéier, et waren nëmmen dräi vun hinnen.
  
  D'Alicia huet de Mann am groe Mantel op d'Säit gedréckt, dunn op d'Knéien nieft der schwaarzer Uewerfläch gefall. D'Tabletop war mat onnéidegen Dreck bestrooft, d'Stiwwele ware suergfälteg arrangéiert. D'Alicia huet drënner ronderëm geraumt a geschwënn opgedaucht, eng wäiss Enveloppe an hiren Hänn hält, hir Ae voller Hoffnung.
  
  Den Drake huet vun e puer Schrëtt ewech nogekuckt, awer net d'Englesch. Amplaz huet hien d'Personal an d'Clienten observéiert, déi dobausse passéieren, a besonnesch een anere Beräich.
  
  Dier zum Utilityraum.
  
  Elo huet et opgemaach, eng virwëtzeg weiblech Figur huet de Kapp erausgestouss. Bal direkt huet si Ae Kontakt mam eenzege Mann, deen direkt op hatt kuckt: Matt Drake.
  
  NEE...
  
  Si huet de portable Telefon opgeholl. "Ech mengen dat ass fir Iech," sot si mat nëmmen hire Lippen.
  
  Den Drake huet geknackt wéi hien de ganze Gebitt weider observéiert huet. D'Alicia huet d'Enveloppe opgerappt an dunn gefrundelt.
  
  "Dëst kann net wouer sinn."
  
  Mai huet hir Aen erweidert. "Waat? Firwat net?"
  
  "Et seet Boom!"
  
  
  KAPITEL EENZwanzeg
  
  
  Den Drake ass op den Telefon gerannt an huet en vun der Fra gerappt. "Wat spillt Dir?"
  
  De Marsh huet um Enn vun der Linn gelaacht. "Hutt Dir ënner deenen zwee aneren Dëscher gekuckt?"
  
  Dunn ass d'Linn dout gaang. Den Drake huet gefillt datt alles an him zesummegebrach ass wéi seng Séil an d'Häerz gefruer hunn, awer hien huet net opgehalen ze beweegen. "Op d'Dëscher!" hien huet gejaut an ugefaang ze lafen, gefall a rutscht op seng Knéien ënner dem noosten.
  
  D'Alicia huet op d'Personal a Besucher gejaut fir erauszekommen an ze evakuéieren. Bo ass ënner engem aneren Dësch zesummegefall. Den Drake huet ouni Zweifel eng exakt Replika gesinn vun deem wat de Fransous gemierkt huet - e klengt Sprengstoff, deen op d'Ënnersäit vum Dësch geband ass. D'Gréisst an d'Form vun enger Waasserfläsch, et war ongeféier an ale Chrëschtdagspabeier gewéckelt. Message Ho-ho-ho! Den Drake ass net onnotéiert gaangen.
  
  D'Alicia huet sech nieft him gesat. "Wéi neutraliséiere mir de Sauger? An, méi wichteg, kënne mir de Sauger ofwaffnen?
  
  "Dir wësst wat ech weess, Miles. An der Arméi hu mir eng Bomm no der anerer detonéiert. Prinzipiell ass dëst de sécherste Wee. Awer dësen Typ wousst wat hie mécht. Gutt verpackt an harmloser Verpackung. Gesitt Dir d'Drähten? Si sinn all déi selwecht Faarf. Detonator Cap. Remote Sicherung. Net schwéier, awer verdammt geféierlech."
  
  "Also baut de Kit a loosst dee verdammt Sprengkapp net erofgoen."
  
  "E Set wuessen? Verdammt, mir sinn hei ganz op der Roll." Den Drake huet opgekuckt a mat ongleewegen Aen gesinn eng Mass vu Leit, déi hir Gesiichter op d'Fënstere vum Café drécken. Verschiddener hu souguer probéiert duerch déi oppen Dier ze kommen. Basis Android Handyen hunn opgeholl wat den Doud vun hire Besëtzer an e puer Minutten kéint sinn.
  
  "Erausgoen!" - huet hien geruff, an d'Alicia ass mat him komm. "Evakuéiert dëst Gebai direkt!"
  
  Endlech hunn déi erschreckt Gesiichter sech ewechgedréit an de Message huet ugefaang hinnen z'erreechen. Den Drake erënnert sech un d'Gréisst vum Haaptsall an d'Mass vu Leit dobannen an huet seng Zänn gebonnen, bis d'Wuerzelen verletzt hunn.
  
  "Wéi laang denkt Dir?" D'Alicia huet sech erëm nieft him gesat.
  
  "Minuten, wann dat."
  
  Den Drake huet op den Apparat gekuckt. Tatsächlech huet et net raffinéiert ausgesinn, just eng einfach Bomm entwéckelt fir Angscht ze maachen anstatt ze vermëschen. Hien hat Freedefeier Bommen vun dëser Gréisst gesinn a wahrscheinlech mat engem ähnlechen rudimentär Detonatioun Apparat. Seng Arméi Erfahrung hu vläicht e bëssen verschwonnen, mee wann mat enger rout Drot-blo Drot Situatioun konfrontéiert, hie war geschwënn zréck.
  
  Ausser datt all Drot déi selwecht Faarf sinn.
  
  Chaos huet alles ronderëm säi fräiwëlleg erstallt Kokon ëmginn. Wéi e verréisseg Geflüster ass d'Nouvelle vun der Bomm duerch déi grouss Säll geschwächt, an de Fräiheetswënsch vun engem Mann huet deen nächsten an den nächsten infizéiert, bis all ausser déi haardsten - oder dommsten - Passagéier op d'Ausfahrt gaang sinn. De Kaméidi war däifend, et erreecht d'héich Sparren an ass zréck op d'Maueren gefloss. Männer a Frae si séier gefall, a Passanten hunn hinnen gehollef. Déi eng hu panikéiert, anerer bloufen roueg. Bosses hu probéiert hir Mataarbechter op der Plaz ze halen, awer hunn gerechtfäerdegt eng verléiert Schluecht gekämpft. D'Crowds hunn aus den Sortien gegoss an hunn ugefaang 42nd Street ze fëllen.
  
  Den Drake huet gezéckt, de Schweess huet sech op d'Stir gesat. Eng falsch Beweegung hei kéint zum Verloscht vun engem Glied resultéieren, oder méi. A méi schlëmm, et géif hien aus dem Kampf huelen fir Marsh ze zerstéieren. Wann de Pythian se ausdënnen kann, da wäert hien eng vill besser Chance hunn fir säin ultimativt Zil z'erreechen - egal wéi pervers dës Häll ass.
  
  De Beauregard huet sech dunn nieft him gehackt. "Bass du ok?"
  
  Dem Drake seng Ae sinn erweidert. "Wat d'Häll ... ech mengen, maacht Dir Iech net mat engem aneren -"
  
  De Bo huet en aneren Apparat erausgehalen, deen hie schonn ausgeschalt huet. "Et ass en einfache Mechanismus an et huet nëmmen e puer Sekonnen gedauert. Brauchs de Hëllef?"
  
  Den Drake huet op déi intern Mechanismen gekuckt, déi virun him hänken, op déi liicht Smugness um Gesiicht vum Fransous a sot: "Verdammt. Keen soll de Schwede besser soen datt dëst geschitt ass.
  
  Hien huet dunn d'Sprengkapp erausgezunn.
  
  Alles bleift d'selwecht. E Gefill vu Erliichterung ass iwwer him gewascht an hien huet e Moment gedauert fir opzehalen a säin Otem opzehuelen. Eng aner Kris ass geléist, eng aner kleng Victoire fir déi gutt Leit. Dunn huet d'Alicia, ouni hir Aen aus dem Kaffisdësch ze huelen, fënnef ganz verschidde Wierder gesot.
  
  "De verdammt Telefon schellt erëm."
  
  A ronderëm d'Grand Central Station, uechter New York City, an Dreckskëschten an ënner Beem - souguer un Gelänner gebonnen a schliisslech vu Motorradfuerer geworf - hunn d'Bommen ugefaang ze explodéieren.
  
  
  KAPITEL Zwanzeg zwee
  
  
  Hayden stoung virun enger Rei vun Televisioun Monitore, Kinimaka nieft hirem. Hir Gedanke fir de Ramses ze briechen goufen temporär ophalen duerch d'Juegd duerch Central Park an duerno de Wahnsinn op der Grand Central Station. Wéi se nogekuckt hunn, ass de Moore op si gaang an huet ugefaang op all Monitor ze kommentéieren, d'Kamera Biller markéiert a fäeg ze zoomen fir e mënschlecht Hoer op engem freckled Aarm ze markéieren. D'Ofdeckung war net sou ëmfaassend wéi et sollt sinn, awer verbessert wéi den Drake a seng Equipe op déi berühmt Gare koumen. En anere Monitor huet de Ramses an de Price an hiren Zellen gewisen, dee fréiere riicht ongedëlleg wéi wann hien op Plazen misst sinn, dee leschte souz depriméiert wéi wann alles wat hie wierklech wollt war d'Offer vun enger Nues.
  
  Dem Moore seng Equipe huet fläisseg ronderëm si geschafft, Observatioune gemellt, Guesses a Policebeamten an Agenten op der Strooss gefrot fir verschidde Beräicher ze besichen. D'Attacke goufe virum Hayden gefeelt, och wann den Drake an de Beau Bommen op Grand Central entlooss hunn. Deen eenzege Wee wéi de Moore absolut sécher ka sinn datt Midtown gekëmmert gouf wier de ganze Site am Wesentlechen eidel.
  
  "Ech ass egal ob et eng al daaf Bomi ass déi just hir Kaz verluer huet," sot hien. "Op d'mannst iwwerzeegen se."
  
  "Wéi konnten d'Kameraen Bommen duerch d'Metalldetektoren op der Grand Central Station kréien?" Kinimaka gefrot.
  
  "Plastik Sprengstoff?" Moore gewascht.
  
  "Hutt Dir keng aner Moossname fir dëst?" Hayden gefrot.
  
  "Natierlech, awer kuckt ronderëm. Nonzeg Prozent vun eise Leit sichen no enger verdammt Atombomm. Ech hunn dës Géigend nach ni sou eidel gesinn.
  
  Den Hayden huet sech gefrot wéi laang de Marsh dëst geplangt huet. An de Ramses? Den Terrorprënz hat ongeféier fënnef Zellen zu New York, méiglecherweis méi, an e puer vun hinnen ware Schlofzellen. Sprengstoff vun iergendenger Aart kéint zu all Moment erageschmuggelt ginn an einfach begruewe ginn, verstoppt am Bësch oder an engem Keller fir Joer wann néideg. Kuckt d'Russen an d'bewährte Geschicht iwwer hir vermësst nuklear Koffer - et war en Amerikaner dee virgeschloen huet datt d'Zuel fehlend déi exakt Zuel war déi néideg ass fir d'USA ze zerstéieren. Et war e russesche Defekter, dee confirméiert huet, datt si schonn an Amerika waren.
  
  Si huet e Schrëtt zréck gaang, probéiert dat ganzt Bild ze huelen. Fir déi meescht vun hirem erwuessenen Liewen, Hayden war e Gesetz erzwéngen Offizéier; si huet gefillt wéi wann hatt all Situatioun erkannt huet. Awer elo ... dëst war ongeklärten. Den Drake war scho vum Times Square op Grand Central gefuer, all Minutt Liewen gerett an dann zwee verluer. Den Dahl huet dem Ramses seng Kameraen op all Tour ofgebaut. Awer si gouf vum puren, erschreckenden Ëmfang vun dësem Phänomen geschloen.
  
  An d'Welt ass verschlechtert. Si kannt Leit, déi sech net méi beméit hunn d'Noriichten ze kucken, Leit, déi Apps vun hiren Handyen geläscht hunn, well alles wat se gesinn hunn, Eekleeleg war an d'Gefill hunn, datt se näischt maache kënnen. Entscheedungen, déi vun Ufank un kloer an offensichtlech waren, besonnesch mam Entstoe vum ISIS, goufen ni geholl, duerch Politik, Profit a Gier, an eng Ënnerschätzung vun der Déift vum mënschleche Leed bewölkt. Wat de Public elo wollt war Éierlechkeet, eng Figur déi se kënne vertrauen, een deen mat sou vill Transparenz komm ass wéi sécher war ze regéieren.
  
  Den Hayden huet alles ugeholl. Hiert Gefill vun Hëllefslosegkeet war ähnlech wéi d'Emotiounen Tyler Webb hat hir viru kuerzem duerchgesat. D'Gefill, datt Dir esou clever verfollegt sidd an Dir sidd mächteg näischt doriwwer ze maachen. Elo huet si déiselwecht Emotiounen gefillt, kucken wéi den Drake an den Dahl probéieren New York an de Rescht vun der Welt vun der Grenz zréckzebréngen.
  
  "Ech wäert de Ramses dofir ëmbréngen," sot si.
  
  Kinimaka huet eng rieseg Patt op hir Schëlleren geluecht. "Looss mech. Ech si vill manner schéin wéi Dir, an ech wier besser am Prisong."
  
  De Moore huet op e spezifesche Bildschierm gewisen. "Kuckt dohinner, Kärelen. Si hunn d'Bomm entschäerft."
  
  Freed Schoss duerch Hayden wann si Matt Drake de Café verloosse gesinn & # 233; mat engem erliichtert a Victoire Ausdrock op sengem Gesiicht. Dat versammelt Team huet gejubelt an huet dunn op eemol gestoppt wéi d'Evenementer ugefaang aus Kontroll ze spiraléieren.
  
  Op ville Monitore huet den Hayden Dreckskëschte gesinn explodéieren, Autoen schwiewen fir ausbréchende Manholedecken ze vermeiden. Si huet Motocyclisten gesinn, déi op d'Strooss fueren an e brick-förmlechen Objet op Gebaier a Fënstere werfen. Eng Sekonn méi spéit gouf et nach eng Explosioun. Si huet gesinn datt den Auto e puer Féiss vum Buedem opgehuewe war wéi eng Bomm drënner explodéiert ass, Damp a Flamen aus de Säiten erausgaang. Ronderëm Grand Central Station hunn Dreckskëschten ënner flüchtende Passagéier gebrannt. D'Zil war Terror, net Affer. Op zwou Brécke koum et zu Bränn, déi zu esou schwéier Stau gesuergt hunn, datt och Motocycletten net iwwer si konnten.
  
  De Moore huet gekuckt, säi Gesiicht entspaant just eng Sekonn ier hien ugefaang Uerder ze ruffen. Den Hayden huet probéiert hire staarke Standpunkt ze erhalen a gefillt datt dem Mano seng Schëller hir eegen beréiert.
  
  Mir wäerte weidergoen.
  
  D'Operatiounen sinn am Operatiounszenter weidergaang, Noutdéngschter goufen geschéckt, an d'Haftpflicht gouf an déi haardst getraff Gebidder ëmgeleet. D'Pompjeeë an d'Sapper waren iwwer all Grenzen involvéiert. De Moore huet d'Benotzung vun Helikoptere bestallt fir d'Stroosse ze patrouilléieren. Wéi en anert klengt Apparat bei Macy's gelant ass, konnt den Hayden et net méi duergoen, et ze kucken.
  
  Si huet sech ëmgedréint, duerch hir ganz Erfahrung gesicht no Hiweiser iwwer wat se duerno maache soll, erënnert un Hawaii a Washington, DC an de leschte Joeren, konzentréiert ... Schiirme.
  
  "Nee!"
  
  
  KAPITEL Dräianzwanzeg
  
  
  Den Hayden ass duerch d'Leit ronderëm si gebrach an ass aus dem Zëmmer gelaf. Bal vu Roserei gekrauselt, ass si d'Trap erofgaang, hir Fauscht an haart Stécker vu Fleesch a Schanken gebonnen. Kinimaka huet eng Warnung geruff, awer den Hayden huet et ignoréiert. Si géif dat maachen, an d'Welt wier eng besser, méi sécher Plaz.
  
  Si huet de Wee laanscht de Korridor gemaach, deen ënner dem Site gelaf ass, huet endlech de Ramses seng Zell erreecht. De Bastard huet nach ëmmer gelaacht, de Klang war näischt anescht wéi e schreckleche Growl vun engem Monster. Iergendwéi wousst hien wat geschitt. Pre-Planung war offensichtlech, mä de komplette Veruechtung fir mënschlecht Wuelbefannen war net eppes wat si einfach packen konnt.
  
  Den Hayden huet d'Dier zu sengem Zëmmer opgemaach. D'Wuecht sprang an dunn dobausse geschoss an Äntwert op hir Commande. Den Hayden ass riicht an d'Eisenbarren gaangen.
  
  "Sot mir wat lass ass. Sot mir elo an ech wäert sanft mat dir sinn."
  
  Ramses huet gelaacht. "Waat leeft?" Hien huet en amerikaneschen Akzent gefälscht. "De Punkt ass datt Dir Leit op d'Knéien bruecht ginn. An du wäerts do bleiwen", huet de grousse Mann sech niddereg gebonnen fir direkt an d'Ae vum Hayden aus enger Distanz vu e puer Millimeter ze kucken. "Mat senger Zong eraushänken. Dir maacht alles wat ech Iech soen ze maachen."
  
  Den Hayden huet d'Zelldier opgemaach. De Ramses, ouni eng Sekonn ze verschwenden, ass op si gerannt a probéiert hatt op de Buedem ze geheien. Dem Mann seng Hänn goufen Handschellen gebonnen, dat huet him awer net dovun ofgehalen, seng enorm Mass ze notzen. Den Hayden huet sech geschickt entgéint bruecht an hie mam Kapp an eng vun de vertikalen Eisenbarren gerullt, säin Hals huet sech vum Impakt zréckgezunn. Si huet dunn seng Nieren an d'Wirbelsäule schwéier geschloen, wouduerch hien dréit a kräischen.
  
  Kee méi verréckt Laachen.
  
  Den Hayden huet hien als Punching Bag benotzt, ronderëm säi Kierper bewegt a verschidde Beräicher geschloen. Wéi de Ramses gebrëllt an sech ëmgedréint huet, huet si déi éischt dräi Schlässer gezielt - eng bluddeg Nues, e gebrochene Kiefer an den Hals. Ramses huet ugefaang ze erstécken. Den Hayden huet net opginn, och wann de Kinimaka si ukomm ass an hatt gefuerdert huet e bësse méi virsiichteg ze sinn.
  
  "Halt op däi fucking bleien, Mano," huet den Hayden him geklappt. "D'Leit stierwen dobaussen."
  
  De Ramses huet probéiert ze laachen, awer de Péng am Kehlkopf huet hien opgehalen. Den Hayden huet dëst mat engem séiere Bunny-Kick gefollegt. "Lach elo."
  
  Kinimaka huet hir ewech gezunn. Den Hayden huet sech op hie gedréint, awer dunn ass e scheinbar beschiedegt Ramses op si béid gesprongen. Hie war e grousse Mann, souguer méi héich wéi Kinimaki, hir Muskelmass war ongeféier d'selwecht, awer den Hawaiian war dem Terrorist an engem wichtege Gebitt besser.
  
  Kampf Erfahrung.
  
  De Ramses ass mam Kinimaka kollidéiert an ass dunn gewalteg gesprongen, zréck a seng Zell gestackt. "Un wat d'Häll bass du gemaach?" huet hien gemëscht.
  
  "D'Material ass méi staark wéi Dir," sot Kinimaka, reift den Impaktgebitt.
  
  "Mir wëllen wësse wat duerno geschitt," insistéiert Hayden, no Ramses zréck an seng Zell. "Mir wëllen iwwer d'Atombomm wëssen. Wou ass et? Wien ass an der Kontroll? Wat sinn hir Commanden? An, fir Gottes Wuel, wat sinn Är richteg Intentiounen?
  
  De Ramses huet gekämpft fir oprecht ze bleiwen, kloer net op seng Knéien ze falen. D'Spannung war an all Sehne gefillt. Wéi hien awer schlussendlech opgestan ass, ass de Kapp gefall. Hayden blouf esou virsiichteg wéi si mat enger blesséierter Schlaang wier.
  
  "Et gëtt näischt wat Dir maache kënnt. Frot Äre Mann, Präis. Hie weess dat schonn. Hie weess alles. New York wäert verbrennen, Madame, a meng Leit danzen eis Victoire Jig ënner de schmëlzenen Äschen.
  
  Präis? Hayden huet Verrot bei all Tour gesinn. Een huet gelunn, an dat huet hir Roserei nach méi gekacht. Net ënner dem Gëft ënnergeet, deen aus de Lippen vum Mann gedréckt ass, huet si d'Hand op de Mano ausgestreckt.
  
  "Gitt mir eng Stun Pistoul."
  
  "Hayden-"
  
  "Maach et einfach!" Si huet sech ëmgedréit, Roserei aus all Pore. "Gitt mir eng Stun Pistoul a gitt de Ficken eraus."
  
  An hirer Vergaangenheet, Hayden zerstéiert Relatiounen an deem si hire Partner ze schwaach. Besonnesch déi, déi si mam Ben Blake gedeelt huet, deen nëmmen e puer Méint méi spéit un den Hänn vun de Männer vum Blood King gestuerwen ass. De Ben, huet si geduecht, war ze jonk, onerfueren, e bëssen onreift, awer och mat Kinimaka huet si ugefaang hir Siicht unzepassen. Si huet hien als schwaach gesinn, feelend, an definitiv an Noutwendegkeete fir nei opzebauen.
  
  "Kämpft mech net, Mano. Maach et einfach".
  
  E Geflüster, awer et huet dem Hawaiian seng Oueren perfekt erreecht. De grousse Mann ass fortgelaf, säi Gesiicht a seng Emotiounen vun hatt verstoppt. Den Hayden huet säi Bléck zréck op de Ramses gedréint.
  
  "Elo sidd Dir grad wéi ech," sot hien. "Ech hunn en anere Student kritt."
  
  "Dir mengt?" Den Hayden huet dem anere säi Knéi an de Bauch geschloen, dunn huet säin Ielebou onbarmhäerzlech an de Réck vum Hals geschloen. "Géif e Student de Schäiss aus Iech schloen?"
  
  "Wann nëmmen meng Hänn fräi wieren ..."
  
  "Wierklech?" Hayden war blann vu Roserei. "Loosst eis kucken wat Dir maache kënnt, wäerte mir?"
  
  Wéi si fir de Ramses seng Handschellen erreecht huet, ass de Kinimaka zréckkomm, eng Zigarefërmeg Stunpistoul a senger gebonnener Fauscht geknuppt. Hien huet hir Intentiounen verstanen an huet sech zréckgezunn.
  
  "Waat?" - huet si gejaut.
  
  "Dir maacht wat Dir maache musst."
  
  Den Hayden huet de Mann verflucht an huet dunn nach méi haart am Gesiicht vum Ramses verflucht, an huet sech immens enttäuscht gefillt, datt hien hien net konnt briechen.
  
  Eng niddereg, roueg Stëmm huet duerch hir Roserei geschnidden: Wéi och ëmmer, vläicht huet hien Iech en Hiweis ginn.
  
  Vläicht.
  
  Den Hayden huet de Ramses gedréckt bis hien op seng Bunn gefall ass, eng nei Iddi ass a säi Kapp gefall. Jo, vläicht gëtt et e Wee. Glatend op Kinimaka, si ass aus der Zell gaang, huet se gespaart, an ass dunn op d'baussent Dier gaang.
  
  "Schitt eppes Neies uewen?"
  
  "Méi Müllbommen, awer elo manner vun hinnen. En anere Motocyclist, awer si hunn hien gegraff.
  
  Dem Hayden säi Gedankeprozess gouf méi kloer. Si ass an d'Gang erausgaang an ass dunn op eng aner Dier gaang. Ouni opzehalen huet si sech duerch d'Leit gedréckt, sécher datt de Robert Price de Kaméidi aus dem Ramses senger Zell héieren hätt. De Bléck an sengen Aen huet hir gesot datt et esou wier.
  
  "Ech weess näischt,"Hien huet gekrasch. "Gleef mir w.e.g. Wann hien Iech gesot huet, datt ech eppes, alles, iwwer eng Atombomm wousst, da läit hien.
  
  Den Hayden huet seng Staunpistoul erreecht. "Wien ze gleewen? E verréckten Terrorist oder e Verräter Politiker. Tatsächlech kucke mer wat den Taser eis seet.
  
  "Nee!" Präis opgewuess zwou Hänn.
  
  Hayden huet Ziel geholl. "Dir wësst vläicht net wat zu New York lass ass, Robert, also wäert ech Iech alles soen. Just eng Kéier. Terroristesch Zellen kontrolléieren d'Atomwaffen, déi mir gleewen datt se fäeg sinn zu all Moment ze detonéieren. Elo mengt de verréckten Pythian datt hien d'Situatioun tatsächlech kontrolléiert. Kleng Explosiounen geschéien uechter Manhattan. Op der Zentralstatioun goufen Bommen gepflanzt. An, Robert, dëst ass net d'Enn.
  
  Den Ex-Staatssekretär huet geschlof, komplett onméiglech e Wuert auszedrécken. An hirer neierfonnter Kloerheet war den Hayden bal iwwerzeegt datt hien d'Wourecht seet. Awer dësen eenzegen Zweiwel vum Zweiwel ass bliwwen, dauernd gefoltert wéi e klengt Kand.
  
  Dëse Mann war en erfollegräiche Politiker.
  
  Si huet eng Stunpistoul geschoss. Et huet op d'Säit geschoss, de Mann mat engem Zoll vermësst. De Präis huet ugefaang a senge Stiwwelen ze zidderen.
  
  "De nächste Schlag wäert ënner dem Gürtel sinn", huet den Hayden versprach.
  
  Dann, wéi de Price sech räissen, wéi de Mano gekrasch huet, a si erënnert un dem Ramses säin demonesche Laachen, wéi si un all den Horror geduecht huet, deen elo zu Manhattan war, an un hir Kollegen am Déck, am Häerz vu Jeopardy, et war Hayden Jay deen gebrach ass.
  
  Net méi. Ech wäert dëst net fir eng weider Minutt ophalen.
  
  Grabbing Price, si huet him géint d'Mauer gehäit, d'Kraaft vum Schlag huet hien op seng Knéien gefall. Kinimaka huet et opgeholl, huet hir e froende Bléck.
  
  "Gitt just aus mengem Wee."
  
  Si huet de Price erëm gehäit, dës Kéier an d'baussendier. Hien ass zréck gesprongen, gejaut, gefall, an dunn huet si him erëm gegraff, hien an de Gank a Richtung Ramses seng Zell gefouert. Wéi de Price den Terrorist a senger Zell agespaart gesinn huet, huet hien ugefaang ze kräischen an ze kräischen. Den Hayden huet hien no vir gedréckt.
  
  "W.e.g., wann ech glift, Dir kënnt dat net maachen."
  
  "Eigentlech," sot Kinimaka. "Dëst ass eppes wat mir maache kënnen."
  
  "Nee!"
  
  Den Hayden huet de Price op d'Bars geheit an d'Zell opgespaart. De Ramses huet sech net bewegt, souz nach ëmmer op sengem Bett a kuckt wat geschitt vun ënner sengen zouenen Aen. De Kinimaka huet säi Glock erausgezunn an huet op béid Männer zielt wéi den Hayden hir Obligatiounen entwéckelt huet.
  
  "Eng Chance," sot si. "Eng Prisongszell. Zwee Männer. Déi éischt Persoun déi mech rifft fir ze chatten fillt sech besser. Du verstees?"
  
  De Präis bléie wéi en hallef giess Kallef. De Ramses huet sech nach ëmmer net bewegt. Fir Hayden war d'Vue vun him nervös. Déi plötzlech Ännerung an him war absurd. Si ass fortgaang an huet d'Zell gespaart, béid Männer zesumme gelooss wéi hiren Telefon ugefaang huet ze schellen an dem Agent Moore seng Stëmm op der Linn koum.
  
  "Komm hei, Jay. Dir musst dëst gesinn."
  
  "Wat ass dat?" Si ass mam Kinimaka gelaf, hir Schatten aus den Zellblocken gejot an zréck op d'Trap.
  
  "Méi Bommen," sot hien traureg. "Ech hunn jidderee geschéckt fir de Chaos ze botzen. An dës lescht Ufuerderung ass net wat mir et erwaart hunn. Oh, an Äre Mann Dahl huet e Virsprong op Zell véier. Hie verfollegt et elo.
  
  "Loosst eis op d'Strooss goen!" Den Hayden ass an d'Garegebai gerannt.
  
  
  KAPITEL Véieranzwanzeg
  
  
  Den Dahl huet sech an de Passagéiersëtz gehäit an huet de Smith erlaabt ze fueren; Kenzie, Lauren an Yorgi sinn zréck op de Récksëtz. Och wéi se de Wee zréck op d'Gare gemaach hunn, goufen et Berichter iwwer den Drake attackéiert d'Grand Central Station, awer hien huet näischt méi héieren. De Moore hat grad en aneren Tipp vun engem Informant kritt - eng véiert Terroristzell huet aus engem Luxus Appartementsgebai bei Central Park operéiert, an elo wou den Dahl doriwwer geduecht huet, ass et kloer datt e puer vun dësen Zellen anescht finanzéiert goufen wéi anerer - et huet hinnen gehollef sech mat de Leit ze vermëschen - awer den Dahl huet sech gefrot wéi eng Rëtsch Leit sou einfach an enger bestëmmter Gesellschaft existéiere kënnen ouni hir Indoktrinatioun duerch Gehirwäsch ze erënneren. Brainwashing war eng speziell Konscht, an hien huet gezweiwelt datt den typeschen Terrorist et nach beherrscht huet.
  
  Sidd net sou naiv.
  
  Dem Moore seng Agente riskéiere méi wéi just Belaaschtung fir dës Hiweiser ze kréien. D'Konsequenze vun dësem Dag géifen endlos reverberéieren, an hien huet gehofft datt Homeland wousst wéi et alles géif iwwerschloen. Wann en Undercover Agent haut verbrannt gouf, ware seng Probleemer just ugefaang.
  
  D'Verkéierspolice, déi ëmmer d'Kräizungen dominéiert hunn, hunn hir Bescht probéiert de Verkéier ze filteren, konfrontéiert mat enormen a wuel onléisbare Problemer, awer bewosst Noutween sollten Prioritéit kréien. Den Dahl huet e puer kleng Aussiichtsplattformen gesinn - bal wéi Mini Kiischtebléien - wou d'Polizisten hir Kollegen aus engem méi héije Standpunkt riichten, an hien huet säi Merci geklappt wéi se duerchgelooss goufen.
  
  Den Dahl huet dem Auto säin GPS gepréift. "Aacht Minutten," sot hien. "Mir si prett?"
  
  "Prett," ass d'ganz Equipe zréck.
  
  "Lauren, Yorgi, bleift dës Kéier mam Auto. Mir kënnen dech net méi riskéieren."
  
  "Ech kommen," sot d'Lauren. "Dir braucht Hëllef."
  
  Dahl verbannt Biller vum Keller an dem Doud vum Spezialkräfte Leader. "Mir kënnen net onnéideg Liewen riskéieren. Lauren, Yorgi, Dir hutt Ären eegene Wäert a verschiddene Beräicher. Kuckt just d'Erscheinung. Do brauche mir och Aen."
  
  "Dir braucht vläicht meng Fäegkeeten," sot de Yorgi.
  
  "Ech bezweifelen datt mir op de Balkon sprangen, Yorgi. Oder benotzt Drainpipes. Just ..." Hien huet gezéckt. "Maacht w.e.g. wéi ech froen a kuckt de bluddege Erscheinungsbild. Loosst mech dëst net an eng Bestellung ëmsetzen.
  
  Et gouf eng schweier Rou. All Member vun der Équipe huet d'Evenementer vum fréiere Attentat ganz anescht ugesinn, awer well dat alles virun enger hallwer Stonn geschitt ass, waren déi meescht nach am Schock. D'Observatioune waren endlos - wéi no se un d'Explosioun waren. Wéi e Mann sou selbstlos sech selwer geaffert huet fir hiert Liewen ze retten. Wéi bëlleg hunn dës Terroristen all Liewensform behandelt.
  
  Den Dahl huet seng Gedanken fonnt, déi op déi al Séi zréckkomm sinn - wéi konnt en Erwuessenen esou haass Eegenschaften an engem jéngere Kand instilléieren? Den onschëllegsten Geescht? Wéi konnt eng erwuesse, verantwortlech Persoun gleewen datt et richteg wier sou fragil Geeschter ze verdréien, de Verlaf vun engem verspriechende Liewen fir ëmmer ze änneren? Ze ersetzen duerch ... wat? ... Haass, Onflexibilitéit, Fanatismus.
  
  Egal wéi mir et kucken, egal wéi eis Meenung iwwer Relioun, huet den Dahl geduecht, den Däiwel trëppelt wierklech ënnert eis.
  
  De Smith huet op d'Brems geklappt wéi se en Héichhaus ukomm sinn. Et huet Sekonnen gedauert fir sech prett ze maachen an aus dem Auto erauszekommen, sou datt se all defenslos um Trottoir gelooss hunn. Den Dahl huet sech onroueg gefillt ze wëssen datt déi véiert Zell bal sécher dobanne war a wéi kompetent se ausgesinn. Säi Bléck ass op d'Lauren an d'Yorgi gefall.
  
  "Wat der Däiwel méchs du? Gitt zréck an den Auto."
  
  Si sinn dem Portier ukomm, hunn hir IDen gewisen an no zwou Appartementer um véierte Stack gefrot. Béid hunn zu enger jonker Koppel gehéiert, déi sech selwer gehalen huet an ëmmer héiflech waren. Den Portier hat déi zwee Koppelen nach ni zesumme gesinn, awer jo, eng vun den Appartementer krut regelméisseg Besuch. Hien huet geduecht datt et eng Zort sozialen Owend wier, awer dunn gouf hien net bezuelt fir ze virwëtzeg ze sinn.
  
  Den Dahl huet hien sanft op d'Säit gedréckt an ass op d'Trap gaang. De Portier huet gefrot, ob si e Schlëssel brauchen.
  
  Den Dahl huet mëll gelaacht. "Dat wäert net néideg sinn."
  
  Véier Stäck goufen einfach iwwerwonne, an dunn sinn déi dräi Zaldoten virsiichteg laanscht de Gank gaang. Wéi den Dal déi richteg Appartementsnummer gesinn huet, huet säin Handy ugefaang ze vibréieren.
  
  "Waat?" Smith an Kenzi gewaart, iwwerdeckt hir Peripherie.
  
  Dem Moore seng midd Stëmm huet dem Dahl säi Kapp gefëllt. "D'Informatioun ass falsch. E puer Informateuren cadréieren déi falsch Leit fir e bësse Revanche ze kréien. Entschëllegt, ech hu just erausfonnt."
  
  "Ligen," Dahl exhaled. "Méchs du de Geck mat mir? Mir stungen ausserhalb vun hirer fucking Dier mat HKs.
  
  "Dann lass. Den Informant huet eng vun de Fraen gär. Egal, gitt einfach zréck op d'Strooss, Dal. Déi folgend Informatioun ass rout waarm.
  
  De Schwed huet verflucht a seng Equipe zréckgeruff, hir Waffen verstoppt, an ass dunn laanscht den iwwerraschte Porter gerannt. Den Dahl hat eigentlech iwwerluecht den Doorman ze froen eng roueg Evakuéierung ze maachen ier se op de véierte Stack eropgaange sinn - wëssend wat do geschéie kéint - an huet sech elo gefrot wéi d'Awunner reagéiert hätten nodeems se geléiert hunn datt säin Tipp betrügeresch war.
  
  Eng interessant sozial Fro. Wéi eng Persoun géing sech beschwéieren, datt een aus sengem Haus erausgehäit gëtt, während d'Police no Terroristen sicht ... wann déi Sich op eng Ligen baséiert?
  
  Dahl huet d'Schëller gezunn. De Moore war nach net genee op senger Schäisslëscht, mä de Mann huet um Fielsgrénge gekippt. "Dësen nächste Hiweis wäert funktionnéieren, richteg?" Hien huet an déi nach oppe Linn geschwat.
  
  "Dat ass wéi et soll sinn. Dee selwechten Typ deen déi drëtt Kamera beréiert huet. Gitt einfach op Times Square a séier.
  
  "Ass Times Square a Gefor? Wéi eng Sécherheetskräfte si schonn op der Plaz?
  
  "Alleguer".
  
  "Okay, mir hunn zéng Minutte lénks."
  
  "Loosst et fënnef sinn."
  
  De Smith ass wéi en Dämon gefuer, Ecker geschnidden a gequetscht, souguer gebastelt, tëscht schlecht geparkten Autoen. Si hunn den Auto op der 50th Street verlooss an sinn gerannt, elo géint d'Mënschen, déi vum Times Square fortgefuer sinn, déi lëschteg Geschäfter vun M&M's World, Hershey's Chocolate World a souguer de Starbucks um Stroosseeck, elo ënnergruewen vun der dreiwender Bedrohung. Enorme, mënschlech Gréisst Affichen hunn d'Strooss mat Dausende vu faarwege Biller beliicht, jidderee fir Opmierksamkeet kämpft an eng lieweg, vibréierend Schluecht engagéiert. D'Crew huet e Bësch vu Steieren opgezunn, well bal all aner Geschäft schéngt eng Aart Renovatioun ze maachen. Den Dal huet probéiert un e Wee ze denken fir Lauren an Yorgi sécher ze halen, awer d'Rees an d'Flücht hunn et bal onméiglech gemaach. Wéi et wëll oder net, si waren elo all Zaldoten, d'Equipe verstäerkt duerch hir Präsenz.
  
  Virun hat d'Police e Cordon ronderëm d'Plaz verschäerft. New Yorker hunn am Onglaawen nogekuckt, a Besucher goufe gesot an hir Hoteler zréckzekommen.
  
  "Et ass just eng Virsiichtsmoossnam, Madame," huet den Dahl eng vun den uniforméierte Polizisten héieren.
  
  An dunn ass d'Welt erëm an d'Häll gaang. Véier Touristen, Fënstere Shopping ronderëm Levis a Bubba Gump, hunn hir Rucksäck erofgelooss, dobanne ronderëm geraumt an automatesch Waffen erausgezunn. Den Dahl huet sech hannert engem Stroossekiosk gedréckt, seng eege Waff ofgeschnidden.
  
  Gewierschëss hunn iwwer Times Square geklomm. Gebrach Fënsteren a Billboards goufen mat Sand bedeckt, zerstéiert, well déi meescht vun hinnen elo Schiirme waren, déi gréissten op der Welt, an d'Ausféierung vum Kapitalismus. Mörser huet op den Trottoir gereent. Déi, déi bliwwe waren, an d'Sécherheetskräfte si fir Cover gelaf. Den Dahl huet de Kapp erausgestoppt an zréckgeschoss; seng Schëss waren net gezielt, awer hunn d'Terroriste haart verflucht an no hiren eegene Cover gesicht.
  
  Dës Kéier direkt un Iech, huet den Dahl mat düsterem Zefriddenheet geduecht. Et gëtt keng Hoffnung fir Iech.
  
  Den Dahl huet de Käfeg gesinn hannert engem geparkten Taxi dauchen an huet e Bus gemierkt, deen an der Géigend verlooss war. Hie war nach ni op Times Square an hat et nëmmen op der Tëlee gesinn, awer esou e scheinbar Foussgängerfrëndlecht Gebitt sou eidel ze gesinn war nervös. Méi Schëss kléngt wéi Zellmemberen ouni Zweifel d'Leit gesinn hunn a Geschäfter a Bürogebaier beweegen. Den Dahl ass roueg op d'Strooss erausgaang.
  
  Hannert dem Bus a laanscht de wäiten Trottoir hunn aner Sécherheetskräften hir Positiounen ageholl. Méi SWAT Truppen, schwaarz-gepasst Agenten, an NYPD Polizisten manövréiert ronderëm zu engem rouegen, choreographéierte Rhythmus. Den Dahl huet hinnen gezeechent fir opzestellen. Wat hei als Schëld ofgeleent gouf, gouf kloer net iwwersat, well keen dee verréckte Schwed opmierksam gemaach huet.
  
  "Warde mir op dës dräi- oder véier-Bréif Pussies, oder wäerte mir dës Motherfuckers verbrennen?" De Kensi huet sech géint seng Säit reift.
  
  Den Dahl huet sech vun den amerikaneschen Agenten ewechgehäit. "Ech hu wierklech Är faarweg Terminologie gär," sot hien, a kräizt an de Schied vum Bus. "Awer wirtschaftlech."
  
  "Also Dir wëllt mech elo hei. Ech verstinn."
  
  "Ech hunn dat net gesot".
  
  De Smith huet sech um Buedem gesprëtzt, ënner den Autoen gekuckt. "Ech gesinn d'Been."
  
  "Kënnt Dir sécher sinn datt dëst d'Féiss vun Terroristen sinn?" Dahl gefrot.
  
  "Ech mengen et, awer et ass sécher net wéi wann se markéiert wieren."
  
  "Si kommen geschwënn hei," Kenzi huet hiert Gewier opgehuewe wéi wann et d'Schwäert wier si gär, a stoung hannert engem vun de Ris Bus Rieder. D'Equipe huet eng kollektiv Otem geholl.
  
  Den Dahl huet no bausse gekuckt. "Ech gleewen wierklech datt et erëm déi Zäit ass."
  
  De Kenzi ass fir d'éischt gaang, hannen am Bus ronderëm an huet de gielen Taxi ugegraff. Maschinengewehr Feier gouf héieren, awer et war op Fënsteren, Busarrêten an all aner Plazen riicht, wou sech, der Meenung vun den Terroristen, sech verdeedegt hunn. Den Dahl huet senge gléckleche Stäre Merci gesot datt kee Lookout gepost gouf, wousst datt d'Geschwindegkeet hiren Alliéierten war fir d'Zell ze zerstéieren, wat misse gemaach ginn ier se op Granaten gewiesselt sinn oder méi schlëmm. Si an de Kensi hunn den Taxi ëmkreest an déi véier Männer gekuckt, déi iwwerraschend séier reagéiert hunn. Amplaz hir Waffen ze schwenken, hunn se einfach attackéiert, an den Dahl a Kenzi geschloen an se op de Buedem geschloen. Kierper iwwer d'Strooss gestreckt. Den Dahl huet déi erofgaang Fauscht gefaangen an huet se ofgeleent, héieren seng Knöchel schloen den Asphalt schwéier. Wéi och ëmmer, déi zweet Hand ass erofgaang, dës Kéier mam Hënner vum Gewier erop. Den Dahl konnt et weder falen nach ewechkucken, sou datt hien zréck op déi eenzeg Handlung, déi him verfügbar ass.
  
  Hien huet d'Stir niddergelooss an de Schlag op säi Schädel geholl.
  
  D'Schwaarz huet sech virun den Ae verwéckelt, Péng ricochetéiert vun Nerve bis Nerv, awer de Schwede huet näischt dovunner erlaabt seng Aarbecht ze stéieren. D'Waff ass geschloen an ass dunn zréckgezunn, vulnérabel. Den Dahl huet him gegraff an hien op de Mann geréckelt, deen hie festgehalen huet. Blutt ass op béide Säite vu sengem Gesiicht erofgaang. De Mann huet d'Fauscht erëm opgehuewen, dës Kéier e bësse méi schrecklech, an den Dahl huet se mat senger eegener Fauscht gefaangen an ugefaang se ze pressen.
  
  All Faser vu sengem Wiesen, all Vene vun all Gelenk, gespannt.
  
  Schanken hu gebrach wéi briechend Branchen. Den Terrorist huet gejaut a probéiert seng Hand ewech ze zéien, awer den Dahl wollt dat net héieren. Si hu missen dës Kamera auszeschalten. Schnell. Nach méi enk presséiert, huet hien gesuergt datt dem Mann seng Opmierksamkeet komplett vun der iwwerwältegend Péng a senger Fauscht absorbéiert gouf, an huet säi Glock erausgezunn.
  
  Ee gouf ëmbruecht.
  
  D'Waff huet dräi Kugelen ofgeschoss ier dem Terrorist seng Ae gegléckt hunn. Den Dahl huet hien op d'Säit geheit an ass dunn opgestan wéi en rächenden Engel, Blutt ass aus sengem Schädel gegoss an e Bléck vun der Entschlossenheet huet seng Features zerstéiert.
  
  De Kenzi huet géint e grousse Mann gekämpft, hir Waffen tëscht hire Kierper an hir Gesiichter bal zesummegebrach. De Smith ass op den Drëtten erofgaang, an huet de Jong op seng Knéien gezwongen wéi hien mat bal perfekt, präzis Roserei geschloen huet. De leschten Terrorist huet d'Lauren iwwerholl, si op de Buedem geklappt, a probéiert d'Ziel ze huelen, wéi de Yorgi sech virun de Faass geheit huet.
  
  Den Dahl huet den Otem gefaang.
  
  D'Waff geschoss. De Yorgi ass zesummegefall, duerch seng Kierperbewaffnung geschloen. Den Dahl huet dunn gesinn datt d'Situatioun e bëssen anescht war wéi wann hien et fir d'éischt gelies huet. De Yorgi sprang net sportlech virun der Kugel, hien huet dem Terrorist seng Schéisshand mam ganze Kierper gerammt.
  
  Verschiddener, awer trotzdem effektiv.
  
  Den Dahl huet de Russen zur Hëllef gerannt, de Militant ënner dem lénksen Aarm geschloen an seng Been vum Buedem opgehuewen. De Schwed huet Dynamik a Geschwindegkeet gebaut, seng Muskelen flexéiert, seng Laascht mat enger Heefegkeet gebuer aus Onzefriddenheet gedroen. Dräi Féiss, dann sechs, an den Terrorist war séier zréck gehäit wéi hien endlech säi Kapp an d'Hard Rock Cafe Menü Verwaltungsrot é. De Plastik ass geknackt, a Blutt getippt, wéi dem Dahl säi verréckten Impuls dem Géigner säi Schädel geknackt huet an d'Fleesch gerappt huet. Kinimaka huet et vläicht net gefall, awer de Schwed huet d'amerikanesch Ikon benotzt fir den Terrorist ze neutraliséieren.
  
  Karma.
  
  Den Dahl huet sech erëm ëmgedréint, elo ass Blutt aus den Oueren a Kinn drëpst. De Kenzi an hire Géigner waren nach ëmmer am stierfleche Kampf gespaart, awer de Smith huet et fäerdeg bruecht d'Lück tëscht him an dem Zaldot mat e puer Werpen ze schloen. Op der leschter Tour huet hie gekämpft fir seng Waff ronderëm ze schwenken, hat Gléck an ass um Enn mam scharfen Enn direkt op de Smith gewisen.
  
  Den Dahl huet gebrëllt, no vir gerannt, awer hien konnt näischt un de Schoss maachen. An engem Blëtz vun engem Aen huet den Terrorist geschoss, an den Ugräifer, Smith, krut eng Kugel, déi hien a senge Bunnen gestoppt huet, an hien op d'Knéien geschéckt.
  
  Ech bréngen seng Stir méi no un d'Linn vum nächste Schoss.
  
  Den Terrorist huet den Ausléiser gezunn, awer dee Moment ass den Dahl opgetaucht - e séissen, bewegende Bierg - an huet den Terrorist tëscht him an der Mauer gepecht. Schanken hu sech gebrach a sech géintenee geschmolt, Blutt ass erausgespillt, an d'Gewier ass mat engem Brühl op d'Säit geflunn. Wéi den erschreckten Dahl a Richtung Smith gaang ass, huet hien de rosen Zaldot gesinn an héieren, dee haart geschwuer huet.
  
  Dann ass hien an der Rei.
  
  Gespuert vun der Kevlar Weste, Smith gouf nach ëmmer op enger Distanz erschoss a wier bal un der Kontusioun gestuerwen, awer hir nei Avantgarde Kierperrüstung huet de Schlag erweicht. Den Dahl huet säi Gesiicht ofgewäsch, elo bemierkt d'Approche vun der Spezialkräfte-Team.
  
  De Kensi huet hire Géigner sou an dat gekämpft, de gréissere Mann kämpft fir hir Beweeglechkeet an tatsächlech Muskel ze passen. Den Dahl ass zréckgaang mat engem liichtschwaache Laachen um Gesiicht.
  
  Ee vun de Spezial Kräfte Kärelen gerannt. "Braucht hatt Hëllef?"
  
  "Nee, si mécht sech just ëm. Loosst hatt eleng".
  
  De Kensi huet den Austausch aus dem Aeeck gefaangen an hir scho gebrannt Zänn gebrannt. Et war kloer datt déi zwee gläich waren, awer de Schwede huet hatt getest, hir Engagement fir d'Team bewäert a souguer fir sech selwer. War si wäert?
  
  Si huet d'Waff gegraff an dunn lass gelooss wéi hire Géigner sech zréckgezunn huet, wouduerch hien säi Gläichgewiicht mat engem Knéi op d'Rippen an en Ellbog an d'Nues verléiert. Hiren nächste Schlag war e Schnëtt um Handgelenk, gefollegt vun engem Blitzschnelle Grëff. Wéi de Mann gekämpft a gekrasch huet, huet si säi Handgelenk haart gebéit, e Klick héieren an d'Waff gesinn op de Buedem falen. Hien huet nach ëmmer gekämpft, d'Messer erausgezunn an an hir Këscht gestach. De Kensi huet alles era gepresst, d'Blade gefillt duerch d'Fleesch iwwer d'Rippen, an huet sech ëmgedréint, et mat sech gezunn. D'Messer geplënnert zréck fir en zweete Schlag, mä dës Kéier war si prett. Si huet den ewechgehollen Aarm gegraff, sech drënner ëmgedréint an en hannert dem Mann säi Réck gedréit. Ruthless huet si gedréckt bis hien och gebrach ass an den Terrorist hëlleflos hannerlooss huet. Si huet séier zwee Granaten vu sengem Gürtel gerappt an dunn eng vun hinnen virun seng Hosen an a seng Boxer Shorts gestoppt.
  
  Den Dahl, kuckt, huet festgestallt datt de Gejäiz säin Hals räissen. "Nee!"
  
  Dem Kenzi seng Fanger hunn de Stiermer fräigelooss.
  
  "Mir maachen dat net, Dir -"
  
  "Wat wäerts du elo maachen," huet de Kenzi ganz no geflüstert, "mat gebrachene Waffen an alles?" Dir wäert elo kee schueden, du Idiot?
  
  Den Dahl wousst net ob hien ophalen oder dodge sollt, lafen oder daucht headlong, de Kenzi gräifen oder fir Cover sprangen. Um Enn sinn d'Sekonne gekickt an näischt explodéiert ausser dem Smith seng besonnesch kuerz Fusioun.
  
  "Méchs du de Geck mat mir?" hien huet gebrëllt. "Wat zum Däiwel-"
  
  "Fake", huet de Kenzi de Stiermer op dem Dahl säi bluddege Kapp geheit. "Ech hu geduecht datt déi perfekt Adler Aen de Problem gemierkt hätten."
  
  "Ech hunn et net gemaach." De Schwed huet en déiwe Erliichterungszuch ausgeléist. "Verdammt, Kenz, Dir sidd eng Weltklass verréckt Fra."
  
  "Gëff mir just meng Katana zréck. Et berouegt mech ëmmer."
  
  "Oh jo. Ech wetten,"
  
  "An Dir sot dëst, de Mad Schwed."
  
  Den Dahl huet de Kapp gebéit. Touch. Mee Verdammt, Ech mengen ech hu mäi Match begéint.
  
  Zu dëser Zäit waren SWAT Teams a versammelt Agenten ënnert hinnen, déi d'Gebidder ronderëm Times Square ofsécheren. D'Equipe huet sech ëmgebaut an huet e puer Minutten geholl fir den Otem opzehuelen.
  
  "Véier Zellen erof," sot Lauren. "Nëmmen een bleift."
  
  "Mir denken," sot Dahl. "Et ass besser net virun Iech selwer ze kommen. An denkt drun, dës lescht Chamber hält de Marsh sécher a kontrolléiert wahrscheinlech ..." Hien huet d'Wuert "Atombomm" net haart gesot. Net hei. Dëst war d'Häerz vu Manhattan. Wien wousst wéi eng Zort parabolesch Mikrofone ronderëm verspreet kënne sinn?
  
  "Super Aarbecht, Kärelen,"Hien sot einfach. "Dësen helleschen Dag ass bal eriwwer."
  
  Awer a Wierklechkeet ass et just ugefaang.
  
  
  KAPITEL Fënnefanzwanzeg
  
  
  De Julian Marsh huet gegleeft datt hien ouni Zweiwel de glécklechste Mann vun der Welt war. Direkt virun him louch eng gelueden, gebonnen Atomwaff, no genuch fir ze beréieren, fir mat engem Geck ze spillen. Lénks gekrabbelt war eng gëttlech, schéin Fra, mat där hien och op engem Laf spille konnt. A si huet natierlech mat him gespillt, obwuel e bestëmmte Beräich ugefaang huet e bësse vun all Opmierksamkeet ze schueden. Vläicht e bësse vun där Schlagsahn...
  
  Awer weider mat sengem viregten a wichtegste Gedankenzuch - eng passiv terroristesch Zell souz virun der Fënster, an erëm huet hie mat him gespillt. An dann war et déi amerikanesch Regierung, déi hir Schwänz iwwer d'Stad gejot huet, Angscht a blann gelaf fir ze spillen -
  
  "Julian?" D'Zoe huet just eng Hoerbreet vu sengem lénksen Ouer ewech otemt. "Wëlls du, datt ech erëm südlech ginn?"
  
  "Sécher, awer otem de Bastard net wéi déi lescht Kéier. Gëff him eng kleng Paus, wäert Dir?"
  
  "O, sécher".
  
  Mäerz loosse hatt hir Spaass hunn an dann iwwer geduecht wat nächst geschéie géif. Et war scho Mëtternuecht an d'Deadline kommen no. D'Zäit war bal komm, wou hien en anere Wegwerf-Handy huet missen entfalen a seng Heemecht mat dringende Fuerderungen uruffen. Natierlech wousst hien datt et kee richtege "verstoppen" géif ginn, op d'mannst net mat engem Austausch vu fënnefhonnert Milliounen, mä de Prinzip war d'selwecht a konnt op eng ähnlech Manéier duerchgefouert ginn. De Mäerz huet de Gëtter vun der Sënn an der Ongerechtegkeet Merci gesot. Mat dësen Kärelen op Ärer Säit, wat konnt net erreecht ginn?
  
  Wéi all gutt Dreem, dëst géif schlussendlech ophalen, awer de Marsh huet decidéiert datt hien et genéisst wärend et gedauert.
  
  Dem Zoey säi Kapp klappt an dunn opstoen, huet hien ee vu senge Schnëss gezunn an ass op d'Fënster gaang. Mat zwee Geescht goufen et dacks zwee verschidde Standpunkter, awer béid Perséinlechkeete vum Marsh ware dem Szenario trei. Wéi konnt ee vun hinnen verléieren? Hien hat ee vun de Kondomer vum Zoe gekrasch a probéiert et elo op seng Hand ze rutschen. Hien huet endlech opginn an huet mat zwee Fanger gemaach. Hell, et huet nach ëmmer seng bannenzeg Quirkiness zefridden.
  
  Wärend de Marsh sech gefrot huet wat hien mat der Ersatzstéck maache soll, ass den Zellleader opgestan an huet him gekuckt an huet him en eidel Laachen ginn. Et war en Alligator, oder wéi de Marsh et privat genannt huet - Alligator - an obwuel et roueg an offensichtlech lues war, war et e richtegt Gefill vu Gefor doriwwer. De Marsh huet virgeschloen datt hie méiglecherweis ee vun de West-Träger war. Paien. Déiselwecht Verbrauchsartikel wéi laang Urinatioun. De Marsh huet haart gelaacht, den Ae Kontakt mam Alligator just am richtege Moment gebrach.
  
  Zoe ass a senge Schrëtt gefollegt, kuckt duerch d'Fënster.
  
  "Näischt ze gesinn," sot Marsh. "Also datt Dir net gär d'Läis vun der Mënschheet studéiert."
  
  "Oh, si kënne heiansdo witzeg sinn."
  
  De Mäerz huet sech no sengem Hutt ëmgekuckt, deen hie gär an engem Wénkel unhat. Natierlech war et fort, vläicht souguer ier hien op New York koum. Déi lescht Woch ass fir hien an engem Blur vergaang. Den Alligator ass ukomm an huet héiflech gefrot ob hien eppes brauch.
  
  "Net am Moment. Awer ech ruffe se geschwënn un a ginn hinnen d'Detailer fir d'Suen ze transferéieren.
  
  "Dir wäert dat maachen?"
  
  "Jo. Hunn ech dir de Leit net de Wee ginn?" D'Fro war rhetoresch.
  
  "Oh, dëst Stéck Schäiss. Ech hunn et als Fly Swatter benotzt.
  
  De Marsh war vläicht exzentresch, verréckt a vum Bluttlust gedriwwen, awer de méi klengen Deel vun him war och schlau, berechent a voll engagéiert. Dofir huet hien esou gutt iwwerlieft wéi hien duerch déi mexikanesch Tunnelen. No engem Moment huet hien gemierkt datt hien den Alligator an d'Situatioun falsch beuerteelt huet. Hie war net den Haaptgrond hei - si waren.
  
  An et war e Moment ze spéit.
  
  De Marsh attackéiert den Alligator, wousst genau wou hien d'Waff, d'Messer an d'onbenotzt Stun-Pistoul hannerlooss huet. Erwaart Erfolleg, hie war iwwerrascht wéi de Gator d'Schlëss blockéiert an ee vu sengen zréckginn. De Mäerz huet et roueg geholl, de Péng ignoréiert, a probéiert nach eng Kéier. Hie wousst, datt d'Zoey op hie stierft, an hien huet sech gefrot, firwat déi faul Bitch him net zu Hëllef gerannt huet.
  
  Den Alligator huet nees säi Schlag mat Liichtegkeet paréiert. Dunn huet de Marsh e Kaméidi hannert him héieren - de Klang vun enger Appartementdier op. Hien sprang zréck, iwwerrascht wéi den Alligator him gelooss huet, an huet sech ëmgedréit.
  
  E Schock vum Schock ass aus sengem Hals entkomm.
  
  Aacht Männer sinn an d'Wunneng erakomm, all a schwaarz gekleet, all Poschen droen, a sou rosen ausgesinn wéi Fuuss an engem Hënnhaus. De Marsh huet gestierzt an huet sech dann op de Gator gedréint, seng Aen hunn och elo net ganz gegleeft wat se gesinn.
  
  "Waat leeft?"
  
  "Waat? Hutt Dir geduecht datt mir all roueg géife sëtzen, während räich Männer a geschneiderten Kostümer hir Kricher finanzéieren? Gutt, ech hunn Neiegkeeten fir Iech, grousse Mann. Mir waarden net méi op Iech. Mir finanzéieren eis selwer."
  
  Mäerz stackelt vum duebele Schlag op d'Gesiicht. Wéi hien no hannen gefall ass, huet hien d'Zoe gegraff, erwaart datt hatt him ophalen, a wann hatt net gemaach huet, si béid op de Buedem gefall. De Schock vun deem Ganzen huet säi Kierper an d'Iwwerreechung geschéckt, seng Schweessdrüsen an d'Nerve-Enn sinn an d'Ofdreiwung gaangen, an en lästeg Tic huet am Eck vun engem Aen ugefaang. Huet hien direkt zréck an déi schlecht al Deeg, wéi hien e Jong war a kee sech ëm hien gekëmmert huet.
  
  Den Alligator ass ronderëm d'Appartement geklommen an huet eng Zell vun zwielef Leit organiséiert. Zoey gouf sou kleng wéi méiglech, praktesch e Miwwelstéck, wann Pistoulen an aner militäresch Waffen entdeckt goufen - Granaten, méi wéi ee RPG, den ëmmer zouverlässeg Kalaschnikow, Tréinegas, Blitzbommen an eng Vielfalt vu Stahl-Tipp Handrakéiten. Dëst war e bëssen nervös.
  
  De Mäerz huet den Hals geläscht, an huet sech nach ëmmer un déi lescht Iwwerreschter vun Dignitéit an Egoismus gekläert, déi gesuergt hunn datt hien dem Satan seng gréissten Horned Geess an dësem Raum war.
  
  "Kuckt," sot hien. "Huelt Är dreckeg Hänn vu menger Atombomm. Wësst Dir iwwerhaapt wat dat ass, Jong? Alligator. Alligator! Mir mussen d'Deadline halen."
  
  De Leader vun der fënnefter Zell huet endlech de Laptop op d'Säit gehäit a koum op Marsh. Elo, ouni Ënnerstëtzung a wierklech ouni Handschuesch, Alligator war eng aner Persoun. "Denkt Dir, ech hunn Iech eppes schëlleg?" Dat lescht Wuert war e Gejäiz. "Meng Hänn si propper! Meng Stiwwelen sinn cool! Awer si wäerte séier a Blutt an Äsche bedeckt sinn!"
  
  Mäerz blénkt séier. "Wat der Däiwel schwätzt Dir?"
  
  "Et gëtt keng Bezuelung. Keng Suen lénks! Ech schaffen fir déi grouss, geéiert an nëmmen Ramses, a si nennen mech de Bomb Maker. Mee haut wäert ech den Initiator sinn. Ech ginn him d'Liewen!"
  
  De Mäerz waart op d'inévitabel Gejäiz um Enn, awer dës Kéier war et keen. Den Alligator hat d'Muechtschlag kloer op de Kapp lass gelooss, an de Marsh huet nach ëmmer net verstanen firwat dës Leit mat senger Bomm handelen. "Jongen, dëst ass meng Atombomm. Ech hunn dëst kaaft an et bei Iech bruecht. Mir waarden op eng gutt Bezuelung. Elo, sief gutt Jongen a setzt d'Atombomm op den Dësch.
  
  Et war net bis den Alligator him schwéier genuch geschloen huet fir Blutt ze zéien, datt de Marsh ugefaang huet wierklech ze verstoen datt eppes schrecklech falsch gaang ass hei. Et ass him opgetrueden datt all seng vergaangen Handlungen hien zu dësem Punkt a sengem Liewen gefouert hunn, all richteg a falsch, all gutt a schlecht Wuert a Kommentar. D'Zomm vun all sengen Erfarungen huet hien zu dëser Zäit direkt an dëse Raum bruecht.
  
  "Wat wäert Dir mat dëser Bomm maachen?" Horror huet seng Stëmm erofgesat an verdickt, wéi wann hien duerch e Rascht gedréckt wier wéi Kéis.
  
  "Mir wäerten Är Nuklearbomm detonéieren soubal mir vum grousse Ramses héieren."
  
  De Mäerz huet säin Otem gesuckelt ouni ze otmen. "Awer et wäert Millioune ëmbréngen."
  
  "An dofir wäert eise Krich ufänken."
  
  "Et war iwwer d'Suen," sot Marsh. "Bezuelen. E bësse Spaass. D'Vereenegt Donkeys vun Amerika halen hire Schwanz ze verfollegen. Et war iwwer Finanzéierung, net Massemuerd.
  
  "Youuuu ... u ... ëmbruecht!" Dem Alligator seng fanatesch Tirade ass e Stéck eropgaang.
  
  "Ma jo, awer net sou vill."
  
  Den Alligator huet him geschloen, bis hien zu engem onbeweegleche Ball gekruppt huet; meng Rippen, Longen, Wirbelsäule a Been hu wéi. "Mir waarden nëmmen op Neiegkeeten vum Ramses. Elo, iergendeen gitt mir den Telefon."
  
  
  KAPITEL Zwanzeg-SIX
  
  
  Bannen am Grand Central Terminal hunn déi lescht Stécker vum Marsh säi Puzzel ugefaang opzestellen. Den Drake hat et net virdru gemierkt, awer dëst war alles Deel vum Masterplang vun engem, een deen se geduecht hunn datt se scho neutraliséiert hunn. De Feind, op dee se net gerechent hunn, war d'Zäit - a wéi séier et vergaangen ass, huet hir Denken an d'Wahrscheinlechkeet geheit.
  
  Mam Virfeld deklaréiert sécher a meeschtens vu Polizisten bewunnt, kruten den Drake a seng Equipe d'Méiglechkeet fir déi véiert Fuerderung z'iwwerpréiwen, déi se endlech op der Ënnersäit vun engem Café-Dësch festgepecht fonnt hunn. Eng Serie vun Zuelen a grousse Schrëft geschriwwen, et war onméiglech erauszefannen wat et kéint sinn, ausser Dir hutt et fäerdeg bruecht den Titel ze zéien, deen normalerweis an der klengster verfügbarer Schrëft geschriwwe gouf.
  
  Nuklear Aktivéierungscodes.
  
  Den Drake huet seng Aen am Ongleewen zougedréckt, säi Gläichgewiicht erëm verluer, an dunn op Alicia blénkt. "Wierklech? Firwat géif hien eis dëst schécken?
  
  "Ech géif denken datt et d'Fäegkeet ass d'Spill ze spillen. Hien genéisst et, Drake. Op der anerer Säit kënne si falsch sinn.
  
  "Oder Beschleunigungscoden," huet May derbäigesat.
  
  "Oder souguer", huet de Beau d'Thema weider verstoppt, "Coden déi benotzt kënne fir eng aner Aart vu verstoppte Waff ze lancéieren."
  
  Den Drake huet de Fransous fir e Moment gekuckt, a sech gefrot, wou hien esou pervertéiert Gedanken hat, ier hien de Moore geruff huet. "Mir hunn eng nei Ufuerderung," sot hien. "Ausser et schéngt e Set vun Deaktivéierungscodes fir Atomwaffen ze sinn amplaz."
  
  "Firwat?" Moore war schockéiert. "Waat? Dëst mécht kee Sënn. Ass dat wat hien Iech gesot huet?"
  
  Den Drake huet gemierkt wéi lächerlech et alles kléngt. "Elo schécken." Loosst d'Spacesuits alles sortéieren.
  
  "Fin. Mir ginn hinnen due diligence."
  
  Nodeems den Drake den Telefon a seng Tasche gestoppt huet, huet d'Alicia sech ofgekuckt a sech laang ronderëm gekuckt. "Mir si Gléck hei," sot si. "Et gi keng Affer. A keng Nouvelle vum Mäerz, trotz eiser Verspéidung. Also mengt Dir datt dëst déi lescht Fuerderung war?
  
  "Ech sinn net sécher wéi dat kéint sinn," sot May. "Hien huet eis gesot datt hie Sue wëll, awer hien huet eis nach net gesot wéini a wou."
  
  "Also op d'mannst ee méi," sot den Drake. "Vläicht zwee. Mir mussen d'Waff kontrolléieren an erëm lueden. Egal wéi, mat all deene Mini-Bommen, déi duerch d'ganz Stad explodéieren, mengen ech, mir si wäit ewech vun dësem fäerdeg.
  
  Hien huet sech iwwer den Zweck vu klenge Bommen gefrot. Maacht net ëmbréngen oder zerstéieren. Jo, si haten Terror an d'ganz Séil vun der Gesellschaft geschloen, awer am Liicht vun der Atombomm, Julian Marsh, an de Kameraen, déi se zerstéiert hunn, konnt hien net hëllefen, datt et vläicht eng aner Agenda wier. Déi sekundär Bommen waren distractéierend a lästeg. De gréisste Problem gouf verursaacht duerch e puer Leit op Motorrieder déi hausgemaachte Freedefeierbommen op d'Wall Street werfen.
  
  D'Alicia huet e Kiosk gemierkt, deen am wäitsten Eck verstoppt ass. "Zocker Mëschung," sot si. "Wëllt iergendeen eng Candy Bar?"
  
  "Gitt mir zwee Snickers," huet den Drake gesouch. "Well fënnefanzechzeg Gramm war nëmme fir d'Nonzeger Joren."
  
  D'Alicia huet de Kapp gerëselt. "Dir an Är verdammt Séisswueren."
  
  "Wat ass nächst?" De Beau ass ukomm, an de Fransous huet säi Kierper vu Schmerz mat e puer Strécke erliichtert.
  
  "De Moore muss säi Spill erhéijen," sot den Drake. "Sief proaktiv. Ech, fir een, ginn net de ganzen Dag mam Marsh seng Melodie danzen.
  
  "Et ass gestreckt," huet d'Mai him erënnert. "Déi meescht vu sengen Agenten a Polizisten poléieren d'Stroosse."
  
  "Ech weess,"Drake otemt. "Ech weess verdammt gutt."
  
  Hie wousst och datt et keng besser Ënnerstëtzung fir de Moore ka ginn wéi den Hayden an de Kinimaka, allebéid mat Adressen un de President, allebéid déi meescht erlieft hunn wat d'Welt op si werfe konnt. An dësem Moment vu relativer Rou, huet hien de Bilan gemaach, iwwer hire Problem geduecht, an huet sech dunn iwwer déi aner Equipe besuergt - dem Dahl seng Equipe.
  
  Dëse verréckte schwedesche Bastard war wahrscheinlech géint eng Marabou Bar gekämpft wärend dem Alexander Skarsga seng plakeg Momenter gekuckt huet.
  
  Den Drake huet dem Alicia säi Merci gewénkt wéi si zréckkoum an him zwee Stécker Schockela iwwerreecht huet. Fir e Moment stoung d'Equipe just do, denken, numm. Ech probéieren net ze denken wat duerno ka geschéien. Hannert hinnen ass e Café & # 233; stoungen wéi e verloossent al Geschäft, seng Fënstere gebrach, Dëscher ëmgedréint, Dieren gespléckt an un hir Scharnéier hänken. Och elo hunn d'Equipen d'Géigend virsiichteg gekämmt fir nei Apparater.
  
  Den Drake huet sech op de Bo gedréint. "Dir hutt de Marsh kennegeléiert, oder? Gleeft Dir datt hien dat bis zum Schluss wäert gesinn?
  
  De Fransous huet e komplizéierte Geste gemaach. "Hmm, wien weess? De Marsch ass komesch, schéngt ee Moment stabil an den nächsten verréckt. Vläicht war et alles e Scham. De Webb huet him net vertraut, awer dat ass net iwwerraschend. Ech mengen, datt wann de Webb nach ëmmer an der Pythia-Affär interesséiert wier, da wier de Marsh net erlaabt, emol ze maachen, wéi wann hien an de Fall involvéiert wier.
  
  "Et ass net d'Marsha iwwer déi mir eis Suergen maache mussen," huet d'Mai opgereegt. "Dës..."
  
  An op eemol huet et alles Sënn gemaach.
  
  Den Drake huet dëst gläichzäiteg realiséiert, den Numm vun der Persoun ze realiséieren, déi se amgaang ass ze ruffen. Seng Ae begéint hir wéi Hëtzt-sicht Rakéiten, mä fir e Moment konnten se näischt soen.
  
  Ech denken drun. Evaluator. Zu engem schrecklechen Enn.
  
  "Verdammt," sot den Drake. "Mir goufen vun Ufank un gespillt."
  
  D'Alicia huet si nogekuckt. "Normalerweis géif ech soen 'kréien e Raum', awer ..."
  
  "Hie konnt ni an dëst Land kommen," huet d'Mai gekrasch. "Net ouni eis."
  
  "Elo," sot den Drake. "Hien ass genau wou hie wëll sinn."
  
  An dunn huet den Telefon geklappt.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet bal seng Schockela Bar am Schock erofgefall, hie war sou an den alternativen Denken verstoppt. Wéi hien um Écran gekuckt huet an eng onbekannt Nummer gesinn huet, huet eng pyrotechnesch Explosioun vu konfliktende Gedanken ëm säi Kapp ricochetéiert.
  
  Wat ze soen?
  
  Et muss de Marsh gewiescht sinn, dee vu sengem neien ewechzegeheien Handy urufft. Sollt hien dem Drang widderstoen, him z'erklären, datt hie gespillt gëtt, datt hien einfach an engem grousse Schema gefälscht gouf? Si wollten datt d'Zellen an d'Atomwaffen sou laang wéi méiglech neutral bleiwen. Gitt jidderengem op d'mannst eng aner Stonn eng Chance fir alles ze verfolgen. Elo awer ... elo huet d'Spill geännert.
  
  Wat kann een maachen?
  
  "Mäerz?" hien huet nom véierte Ring geäntwert.
  
  Eng onbekannt Stëmm huet him ugeschwat. "Neeen! Et ass Gatorrrr!"
  
  Den Drake huet den Telefon vu sengem Ouer ewech gezunn, de kräischen, den Toun ass um Enn vun all Wuert eropgaang, wat seng Trommelen beleidegt.
  
  "Wien ass dat? Wou ass Marsh?
  
  "Ech hu gesot - Gatorrrr! De Bullshit kräizt schonn op. Wou hie soll sinn. Mee ech hunn nach eng Nofro fir Iech, ähhh. Ee méi, an da wäert d'Bomm entweder explodéieren oder net. Et hänkt vun Iech of!"
  
  "Feck mech." Den Drake hat et schwéier op d'Wierder ze konzentréieren wéinst dem zoufällege Gejäiz. "Dir musst e bësse berouegen, Frënd."
  
  "Lafen, Kanéngchen, lafen, lafen, lafen. Gitt de Policebüro um Eck vum 3. an 51. a kuckt wéi eng Fleeschstécker mir fir Iech verlooss hunn ooooo. Dir wäert déi lescht Ufuerderung verstoen wann Dir dohinner sidd.
  
  Den Drake huet sech gefroot a seng Erënnerung gesicht. Et ass eppes ganz vertraut iwwer dës Adress ...
  
  Awer d'Stëmm huet säin Zich vu Gedanken erëm ënnerbrach. "Elo lafen! Run! Kanéngchen, lafen a kuckt net zréck! Et explodéiert an enger Minutt oder enger Stonn, rrr! An da fänkt eise Krich un!"
  
  "De Marsh wollt nëmmen e Léisegeld. D'Sue fir d'Bomm sinn ären."
  
  "Mir brauchen Är Suen net, yyyy! Denkt Dir datt et keng Organisatiounen sinn - och Är eegen Organisatiounen - déi eis hëllefen? Denkt Dir datt et keng räich Leit sinn déi eis hëllefen? Denkt Dir datt et keng Verschwörer dobaussen déi geheim eis Saach finanzéieren? Ha ha, ha ha ha!"
  
  Den Drake wollt de Verréckten den Hals riichten, mee well hien dat nach net konnt maachen, huet hien dat nächst Bescht gemaach.
  
  Den Uruff gouf ënnerbrach.
  
  A schlussendlech huet säi Gehir all Informatioun veraarbecht. Déi aner woussten schonn. Hir Gesiichter ware wäiss vun Angscht, hire Kierper gespannt vu Spannungen.
  
  "Dëst ass eise Site, ass et net?" sot den Drake. "Wou Hayden, Kinimaka a Moore elo sinn."
  
  "An de Ramses," sot Mai.
  
  Wann d'Bomm an deem Moment explodéiert wier, hätt d'Equipe net méi séier gelaf.
  
  
  KAPITEL Zwanzeg siwen
  
  
  Hayden huet d'Monitore studéiert. Mat vill vun der Gare eidel, a souguer d'Agenten, déi perséinlech dem Moore zougewisen goufen, op d'Stroosse geschéckt ginn fir ze hëllefen, huet de lokalen Homeland Security Center sech iwwerwältegt bis zum Punkt ze briechen. D'Evenementer, déi sech an der Stad entfalen, hu Virrang iwwer d'Reunioun vu Ramses a Price fir de Moment, awer den Hayden huet de Mangel u Kontakt tëscht hinnen gemierkt, a sech gefrot, ob si allebéid wierklech näischt ze soen hunn. De Ramses war e wëssenschaftleche Mann deen all d'Äntwerten hat. Präis war just en anere Scammer deen Dollar gejot huet.
  
  Kinimaka huet gehollef d'Monitore ze bedreiwen. Den Hayden ass iwwergaangen wat tëscht hinnen virdru geschitt ass, wéi d'Hawaiianer ugeroden hat Informatioun vu béide Männer ze extrahieren, an huet sech elo iwwer hir Reaktioun gefrot.
  
  War si richteg? War hien pathetesch?
  
  Eppes fir méi spéit ze denken.
  
  D'Biller blénken virun hatt, all ausgezoomt op Dosende vu quadrateschen Schiirme, a schwaarz a wäiss a Faarf, Szene vu Fender Bender a Bränn, glänzend Ambulanzen a erschreckt Leit. Panik ënnert New Yorker war op en absolute Minimum gehalen; obwuel d'Evenementer vun 9-11 waren nach e frësch Horror op hir Gedanken an Afloss all Decisioun. Fir esou vill Leit, déi d'Geschicht vun 9-11 iwwerlieft haten, vun deenen, déi deen Dag net op d'Aarbecht gaangen sinn, bis zu deenen, déi ze spéit waren oder d'Beruffer gemaach hunn, huet d'Angscht ni hir Gedanken verlooss. Touristen sinn am Schrecken fortgelaf, dacks fir den nächsten onerwaarte Schlag ze konfrontéieren. D'Police huet ugefaang d'Stroosse eescht ze läschen, mat wéineg Oppositioun vun den ëmmer irritablen Awunner.
  
  Den Hayden huet d'Zäit gepréift ... et war knapps 11 Auer. Et gouf spéider gefillt. De Rescht vun der Equipe war op hirem Kapp, hire Mo churning vun Angscht, datt si hir Liewen verléieren kéint haut. Firwat der Däiwel maachen mir weider dëst? Dag fir Dag, Woch fir Woch? D'Chance ginn manner gënschteg all Kéier wann mir kämpfen.
  
  A besonnesch den Dahl; Wéi ass dëse Mann bei dësem bliwwen? Mat enger Fra an zwee Kanner muss e Mann eng Aarbechtsethik vun der Gréisst vum Mount Everest hunn. Hire Respekt fir den Zaldot war ni méi héich.
  
  Kinimaka huet ee vun de Monitore geklappt. "Et kéint schlecht sinn."
  
  Den Hayden huet him gekuckt. "Wat ass dat ... oh Schäiss."
  
  Erstaunt huet si nogekuckt wéi de Ramses Handlung ënnerholl huet, a Richtung Price gerannt a säi Kapp an de Buedem geschloen huet. Den Terrorprënz stoung dunn iwwer de kämpfenden Kierper an huet ugefaangen, et onermiddlech ze schloen, all Schlag huet e Gejäiz vun der Angscht ausgeléist. Den Hayden huet nach eng Kéier gezéckt, an huet dunn gesinn, datt e Bësch vu Blutt sech iwwer de Buedem verbreet huet.
  
  "Ech ginn erof."
  
  "Ech ginn och." Kinimaka huet ugefaang ze klammen, awer Hayden huet him mat engem Geste gestoppt.
  
  "Nee. Dir sidd hei gebraucht."
  
  Si ignoréiert d'Stären, si rennt zréck an de Keller, wénkt un déi zwee Wiechter, déi an der Gang stoungen, an huet d'äusseren Dier op dem Ramses seng Zell opgemaach. Si rennen zesummen, Waffen gezunn.
  
  De Ramses säi lénke Fouss ass an de Price seng Wang geschloen, an huet de Knach gebrach.
  
  "Stop!" Den Hayden huet a Roserei gejaut. "Dir maacht hien ëm."
  
  "Dir ass egal", huet de Ramses seng Waff nach eng Kéier benotzt, de Price säi Kiefer zerbriechen. "Firwat soll ech? Dir forcéiert mech eng Zell mat dësem Schutt ze deelen. Wëllt Dir mir schwätzen? Ma, esou gëtt mäi Eisenwëllen duerchgefouert. Vläicht fannt Dir elo eraus."
  
  Den Hayden ass an d'Barren gerannt, de Schlëssel an d'Schloss gesat. De Ramses huet sech selwer ënnerstëtzt, an huet dunn ugefaang op dem Price säi Schädel a Schëlleren ze trëppelen, wéi wann no schwaache Flecken gesicht an de Prozess genéisst. De Präis hat opgehalen ze kräischen a konnt nëmmen déif moans maachen.
  
  Hayden huet d'Dier breet opgemaach, ënnerstëtzt vun zwee Wiechter. Si huet ouni Zeremonie attackéiert, de Ramses hannert d'Ouer mat der Pistoul geschloen an hie vum Robert Price ewechgedréckt. Si gefall dann op hir Knéien nieft der whining Mann.
  
  "Du bass lieweg?" Si wollt sécher net ze vill besuergt ausgesinn. Leit wéi hien hunn d'Suergen als eng Schwäch gesinn, déi kéint ausgenotzt ginn.
  
  "Et deet wéi?" Si huet sech géint de Price seng Rippen gedréckt.
  
  D'Squeal huet hir gesot datt "jo, et ass geschitt."
  
  "Okay, okay, halt op ze kräischen. Maacht Iech ëm a loosst mech dech gesinn."
  
  De Präis huet gekämpft fir sech ze rullen, awer wann hien et gemaach huet, huet den Hayden d'Vue vun der Mask vu Blutt, gebrochenen Zänn an zerräissene Lippen gewéckelt. Si huet gesinn, datt hiert Ouer rout war an hiert A sou geschwollen ass, datt et ni méi funktionnéiert. Trotz hirem beschte Wënsch, si winced.
  
  "Schäiss".
  
  Si ass Richtung Ramses gaangen. "Dude, ech muss net mol froen ob Dir verréckt sidd, oder? Nëmmen e Wahnsinn géif maachen wat Dir maacht. Ursaach? Motiv? Zil? Ech bezweifelen datt et iwwerhaapt an Ärem Kapp ass."
  
  Si huet de Glock opgehuewen, net wierklech voll prett fir ze brennen. D'Wiechter nieft hatt hunn de Ramses iwwerdeckt am Fall wou hien hatt attackéiert.
  
  "Schéisst," sot Ramses. "Rett Iech vun enger Welt voller Péng."
  
  "Wann dëst Äert Land wier, Äert Heem, da géift Dir mech elo ëmbréngen, oder? Dir géift alles ophalen."
  
  "Nee. Wat ass de Spaass sou séier ëmzebréngen? Als éischt géif ech Är Dignitéit zerstéieren andeems Dir Iech entlooss an Är Glieder bannen. Da géif ech Äre Wëllen mat enger zoufälleger Method briechen, egal wat dee Moment richteg ausgesäit. Dann hätt ech e Wee erausfonnt fir dech ëmzebréngen an dech erëm ze bréngen, ëmmer erëm, endlech opginn wann Dir mech fir déi honnertste Kéier gefrot hutt fir Äert Liewen opzehalen.
  
  Den Hayden huet nogekuckt, d'Wourecht an de Ramses seng Ae gesinn an net konnt sech selwer ophalen ze zidderen. Hei war e Mann, deen ouni en zweete Gedanken eng Atombomm zu New York detonéiere géif. Hir Opmierksamkeet gouf sou absorbéiert vum Ramses, wéi och vun hire Wiechter, datt se net op déi schütend Schrëtt a ragged Atmung reagéiert hunn, déi hannert hinnen koumen.
  
  Dem Ramses seng Ae fonkelnei. Den Hayden wousst datt si täuscht goufen. Si huet sech ëmgedréit, awer net séier genuch. De Präis war vläicht Verdeedegungssekretär, awer hien hat och eng ausgezeechent militäresch Carrière a leeft elo aus wat hien sech drun erënnert huet. Hien huet béid Hänn an den ausgestreckten Aarm vum Garde geschloen, sou datt seng Pistoul op de Buedem geklappt huet, an dunn d'Fauscht an de Bauch vum Mann geschloen, hien an d'Halschent gebéit. Iwwerdeems hien dëst gemaach huet, ass hien gefall, wetten datt den Hayden an déi aner Garde him net schéissen, seng Positioun op verschidde Manéiere wetten an op d'Waff gefall.
  
  An hien huet ënner sengem Achsel geschoss, d'Kugel huet de verstoppte Wuecht an d'Ae getraff. Den Hayden huet hir Emotiounen op d'Säit gesat an huet hire Glock op de Präis gewisen, awer de Ramses huet si wéi e Stier op engem Trakter gelueden, déi voll Kraaft vu sengem Kierper lähmt, huet hatt vun de Féiss geklappt. Ramses an Hayden staggered duerch d'Zell, gëtt Präis d'Méiglechkeet eng propper Hit op der zweeter Gard ze Land.
  
  Hien huet dovunner profitéiert, d'Verwirrung zu sengem Virdeel benotzt. Déi zweet Garde ass virum Echo vun der Kugel gestuerwen, déi hien ëmbruecht huet. Säi Kierper huet de Buedem bei de Féiss vum Price geschloen, gekuckt vum Sekretär seng eenzeg funktionéierend Aen. Den Hayden ass ënner dem Ramses sengem grousse Kierper erausgeklomm, hält ëmmer nach hire Glock, wilde-eyed, an hält de Präis um Waff.
  
  "Firwat?"
  
  "Ech si frou ze stierwen," sot de Price miserabel. "Ech wëll stierwen".
  
  "Fir ze hëllefen dëst Stéck Schäiss ze retten?" Si ass iwwer de Buedem getrollt, kämpft.
  
  "Ech hunn nach e Spill méi", huet de Ramses gemëscht.
  
  Den Hayden huet de Buedem ënner hatt gefillt, d'Maueren vum Keller zidderen an d'Mörserwolleken erausgeheien. Déi ganz Baren vum Käfeg hunn ugefaang ze zidderen. D'Hänn an d'Knéien nei arrangéiert, si huet sech berouegt a kuckt op an erof, lénks a riets. Den Hayden huet an d'Luucht gekuckt wéi se ëmmer erëm geflimmert hunn.
  
  Waat elo? Wat ass dëst ...
  
  Mä si wousst schonn.
  
  De Site war ënner Buedemattack ënnerworf.
  
  
  KAPITEL zwanzeg-aacht
  
  
  Den Hayden huet gegast wéi d'Maueren weider rëselen. De Ramses huet probéiert opzestoen, awer de Raum huet ëm hien gerëselt. Den Terrorist ass op seng Knéien gefall. De Präis huet beandrockt gekuckt wéi de ganz Eck vum Raum geännert huet, d'Gelenker bewegt an nei arrangéiert, d'Piste verzerrt mat all Sekonn. Hayden verhënnert engem falen Stéck Mörser wann en Deel vun der Plafongsverkleedung zesummegefall. Drot a Loftleitunge hänke vum Daach, schwénge wéi multi-faarweg Pendel.
  
  Den Hayden ass op d'Zelldier gaangen, awer de Ramses war intelligent genuch fir hire Wee ze blockéieren. Et huet e Moment gedauert ier si gemierkt huet datt si nach ëmmer de Glock hält, an dunn war de gréissten Deel vun der Plafong zesummegeklappt an d'Bars selwer hu sech no bannen gebéit, bal zesummegefall.
  
  "Ech mengen ... du hues et iwwerdréit," sot de Price ootmlos.
  
  "Dës ganz verdammt Plaz fält auserneen," huet den Hayden am Gesiicht vum Ramses geruff.
  
  "Nach net".
  
  Den Terrorist ass opgestan an ass op déi wäit Mauer gerannt, Wolleke vu Mörser a Stécker vu Beton a Gips fléien a falen iwwerall ëm hien. Déi baussenzeg Dier huet sech geklappt an dunn opgemaach. Den Hayden huet d'Bar gegraff an huet sech selwer erop gezunn, mam Verréckten erfaasst, de Präis hannendrun. Si haten Leit un der Spëtzt. Ramses konnt nëmme sou wäit goen.
  
  Mat deem Gedanke huet den Hayden no hirem Telefon gesicht, konnt awer kaum mam Ramses halen. Dëse Mann war séier, haart a ruthless. Hien ass op d'Trap eropgaang, d'Erausfuerderung vun engem Polizist ofgeschnidden an hie mam Kapp als éischt op Hayden geheit. Si huet de Guy gefaangen, hien ofgehalen, an deemools war de Ramses schonn duerch d'Uewerdier gequetscht.
  
  Den Hayden ass an enger waarmer Verfollegung gerannt. Déi iewescht Dier stoung wäit op, d'Glas huet geknackt, d'Frame gespléckt. Am Ufank, alles wat hatt aus dem Monitorraum konnt gesinn war de Moore, deen aus dem Buedem opgestan ass an erreecht huet fir e puer verréckte Schiirme ze riichten. Anerer goufen aus hire Mierer gerappt, vun der Mauer geläscht, a si bei der Landung erofgefall. De Kinimaka ass elo opgestan mam Écran vu senge Schëlleren gefall, Glas a Plastik a seng Hoer gefaangen. Déi aner zwee Agenten am Raum hu probéiert sech zesummen ze zéien.
  
  "Wat huet eis getraff?" De Moore ass aus dem Raum gelaf nodeems hien den Hayden bemierkt huet.
  
  "Wou ass de Ramses?" si huet gejaut. "Hass Dir hien net gesinn?"
  
  Dem Moore säi Mond huet gelaacht. "Hie sollt am Zellblock sinn."
  
  Kinimaka gekämmt Glas an aner Dreck vu senge Schëlleren. "Ech hunn nogekuckt ... Dunn ass d'Häll lassgaang."
  
  Den Hayden huet haart verflucht wéi si d'Trap op hir lénks gemierkt huet, an dann de Balkon virun, deen d'Haaptbüro vum Precinct iwwerbléckt. Et war keen anere Wee aus dem Gebai ausser et ze Kräiz. Si ass op d'Gelänner gerannt, huet et gegraff an de Raum ënnersicht. D'Personal gouf reduzéiert, wéi d'Terroriste geplangt haten, awer e puer Aarbechtsplazen um Rez-de-Chaussée waren besat. Béid Männer a Fraen hunn hir Saachen gesammelt, awer déi meescht ware mat gezunne Waffen op d'Haaptentrée gaang, wéi wann en Attack erwaart. Ramses kéint onméiglech ënnert hinnen sinn.
  
  Wou dann?
  
  Erwaardung. Ech kucken. Et war net...
  
  "Dëst ass net d'Enn!" - huet si gejaut. "Gitt ewech vun de Fënsteren!"
  
  Ze spéit. De Blitzkrieg huet mat enger kolossaler Explosioun ugefaang; déi viischt Fënsteren explodéiert an en Deel vun der Mauer zesummegefall. Dem Hayden säi ganze Standpunkt ass verréckelt, d'Dachlinn ass gefall. Dreck explodéiert op der ganzer Gare wéi d'Police gefall ass. E puer sinn op d'Knéien geklommen oder fortgekroopt. Anerer goufe blesséiert oder hu sech agespaart. D'RPG huet duerch d'gebrach Fassad gehäit an ass an d'Konsole vum Begleeder gefall, a schéckt Plumme vu Flam, Damp an Dreck duerch d'nopesch Géigend. Den Hayden huet dunn d'Féiss gesinn wéi vill maskéiert Männer opgetaucht sinn, all mat Waffen op d'Schëlleren. Ausbreedung op all Säit, si hunn op alles gezielt wat sech beweegt, an dunn, no virsiichteg Iwwerleeung, Feier opgemaach. Hayden, Kinimaka a Moore hunn direkt Feier zréckgezunn.
  
  Kugelen hunn déi zerstéiert Gare duerchbrach. Den Hayden huet eelef Leit drënner gezielt, ier den hëlzene Balkon, deen hatt geschützt huet, ugefaang a Stécker ze zerbriechen. D'Muschelen sinn direkt duerchgaang. D'Fragmenter sinn ofgebrach, a geféierlech Splitter verwandelt. Den Hayden ass no hannen op hir gefall an ass dunn ëmgerullt. Hir Weste hat zwee kleng Treffer geholl, net vu Kugelen, an den intensiven Péng an hirem ënneschte Kallef huet hir gesot datt eng hëlze Spike op ausgesat Fleesch geschloen huet. De Kinimaka huet och gegast, an de Moore ass opgestan fir seng Jackett auszedoen an d'Spuere vu senger Schëller ze läschen.
  
  Den Hayden ass zréck op de Balkon gekropt. Duerch d'Lücken huet si de Fortschrëtt vun der Attentatgrupp nogekuckt an héieren guttural Grommel wéi se hire Leader geruff hunn. De Ramses ass wéi e Juegd Léiw gelaf, aus dem Hayden seng Siicht a manner wéi enger Sekonn. Si huet d'Chance ausgedréckt fir ze schéissen, awer wousst schonn datt d'Kugel net no fléien.
  
  "Schäiss!"
  
  Den Hayden ass opgestan, huet de Kinimaka ugesinn an ass Richtung Trap gerannt. Si konnten den Terrorprënz net entkommen loossen. Op sengem Wuert wier d'Bomm explodéiert. Den Hayden hat d'Gefill, hie géif net laang waarden.
  
  "Gitt ewech, gitt ewech!" - huet si op Mano gejaut. "Mir mussen de Ramses direkt zréckbréngen!"
  
  
  KAPITEL Nénganzwanzeg
  
  
  D'Kräizung just ausserhalb vum Site war normalerweis voller Leit, d'Kräizung war mat Foussgänger verstoppt, an d'Stroosse sinn an de konstante Rhythmus vun den Autoen geruff. Héich Gebaier mat ville Fënstere reflektéiert normalerweis d'Kläng vun den Hunnen, déi hontéieren a laacht tëscht hinnen, wat en Uptick an der mënschlecher Interaktioun beweist, awer haut war d'Szen ganz anescht.
  
  Damp huet iwwer d'Strooss gedréint an ass an den Himmel geklommen. Gebrach Fënsteren hunn d'Trottoiren zerstéiert. Muffled Stëmmen hunn ronderëm den Hub geflüstert wéi d'Schock-schockéiert a blesséiert an hir Sënner koumen oder aus der Verstoppt erauskoum. D'Sirenen hunn an der noer Distanz gekrasch. Déi 3. Avenue Säit vun hirem Gebai huet ausgesinn wéi eng rieseg Maus, déi et fir e Stéck groe Kéis verwiesselt huet an e grousst Gebëss doraus geholl huet.
  
  D'Hayden huet wéineg dovunner gemierkt, aus der Gare erausgaang an duerno lues a lues wéi si sech no de Flucht gesicht huet. Riichtaus vir, op der 51st Street, si waren déi eenzeg, déi lafen - eelef Männer, déi schwaarz gekleet sinn, mat dem onmëssverständlechen Ramses, deen iwwer de Rescht eropgeet. Den Hayden ass duerch d'Kräizung gesträift, iwwerrascht vun der Rou, déi si ëmginn huet, dem Gejäiz vun der Rou an de bléistende Stëbswolleken, déi probéiert hunn hir ze blann. Uewen uewen, an de Lücken tëscht den Diech vun de Bürogebaier - riicht Betonsäulen, déi e senkrechte Wee wéi Linnen op engem Gitter markéieren - huet de Moies Sonneliicht gekämpft fir ze konkurréieren. D'Sonn huet sech viru Mëtteg selten op de Stroossen erschéngt, si huet sech e bësse méi fréi vun de Fënstere reflektéiert an huet nëmmen d'Kräizungen beliicht, bis se iwwer de Kapp opgestan ass an de Wee tëscht de Gebaier net méi erof fonnt huet.
  
  Kinimaka, de treien alen Hond, huet sech niewent hatt gerannt. "Et sinn nëmmen zwielef vun hinnen," sot hien. "De Moore iwwerwaacht eis Positioun. Mir verfollegen se bis mir Verstäerkungen kréien, okay?
  
  "Ramses," sot si. "Dëst ass eis Prioritéit. Mir kréien hien zu all Präis zréck.
  
  "Hayden," Kinimaka bal mat enger geparkter Camionnette kollidéiert. "Dir denkt dëst net duerch. Ramses huet alles geplangt. An och wann hien dat net gemaach huet - och wann seng Plaz iergendwéi an d'fënneft Chamber ausgelaf ass - ass et elo egal. Dëst ass d'Bomm déi mir musse fannen.
  
  "En anere Grond fir de Ramses z'erfaassen."
  
  "Hie wäert eis ni soen," sot Kinimaka. "Awer vläicht wäert ee vu senge Studenten et maachen."
  
  "Wat mir méi laang kënne Ramses aus dem Gläichgewiicht halen," sot Hayden. "Déi besser Chance huet dës Stad dëst alles z'iwwerliewen."
  
  Si sinn laanscht den Trottoir gerannt, an déi puer Schatten gehale vun den Héichhaiser a probéiert kee Kaméidi ze maachen. De Ramses war am Mëttelpunkt vu sengem Pak, huet Uerder ginn, an elo huet den Hayden sech drun erënnert datt hien um Maart dës Männer seng "Legionären" genannt huet. Jidderee vun hinnen war déidlech an trei zu hirer Saach, vill Schrëtt iwwer normal Söldner. Am Ufank hunn zwielef Leit sech ouni vill Gedanken gehaasst, e bëssen Distanz tëscht sech an dem Site gesat, awer no enger Minutt hunn se ugefaang ze luesen, an zwee hunn zréckkuckt, fir ze kucken ob et Verfolger ginn.
  
  Hayden huet Feier opgemaach, rosen vu sengem Glock. Ee Mann ass gefall, an de Rescht huet sech ëmgedréit, zréckgeschoss. Déi zwee fréier CIA Agenten hunn sech hannert engem konkrete Blummebett duckt. Den Hayden huet ronderëm säi ronne Rand gekuckt, well säi Feind net aus den Ae verléieren. De Ramses war um Rand vun engem Pann, vu senge Leit bedeckt. Elo huet si gesinn, datt de Robert Price u sengem Schicksal iwwerlooss war, kaum ophalen, awer ëmmer nach gutt mécht fir e geschlagenen, alterndleche Mann. Hir Opmierksamkeet huet sech op de Ramses zréckgezunn.
  
  "Hien ass richteg do, Mano. Loosst eis dat fäerdeg bréngen. Denkt Dir datt se nach ëmmer explodéieren wann hien stierft?
  
  "Verdammt, ech weess et net. Hien lieweg ze huelen hätt besser geschafft. Vläicht kënne mir him Léisegeld halen.
  
  "Jo, okay, mir musse fir d'éischt no genuch kommen."
  
  D'Kamera huet erëm eropgezoomt, dës Kéier hir Flucht ofgedeckt. Den Hayden ass vu Blummebett zu Blummebett gelaf, an huet se op d'Strooss gejot. Kugelen hunn tëscht den zwou Gruppen geschloen, Fënstere zerbriechen an geparkten Autoen getraff. Eng Linn vun verspreet giel Taxien ugebueden Hayden besser Cover an eng Chance méi no ze kommen, a si huet net gezéckt et ze huelen.
  
  "Komm mir!"
  
  Si ass an den éischten Taxi geklommen, op d'Säit rutscht an en aneren lénks op der Säit vun der Strooss benotzt fir sech ze decken, wéi si op deen nächste gelaf ass. Windows explodéiert ronderëm hir wéi hir Prisongsstrof probéiert se ze läschen, awer de Cover huet gemengt datt de Ramses seng nei Legionäre ni wierklech wousst wou se waren. Véier Taxie méi spéit a si hunn d'Leefer gezwongen sech ze verstoppen, se verlangsamen.
  
  Dem Kinimaki seng Ouerstéck huet ugefaang ze krackelen. "Hëllef ass fënnef Minutten ewech."
  
  Mä och dëst war onsécher.
  
  Nach eng Kéier huet d'Zelle als kompakt Grupp operéiert. Den Hayden huet verfollegt, net konnt de Spalt sécher zoumaachen an huet och gezwongen Munitioun ze konservéieren. Et gouf offensichtlech datt d'Zell och ugefaang huet sech Suergen iwwer d'Méiglechkeet vu Verstäerkungen ze kommen, well hir Beweegunge méi frantic ginn, manner virsiichteg. Den Hayden huet op ee vun den hënneschte Wiechter zielt an huet nëmme verpasst, well hien laanscht de skulptéierte Bam geklommen ass wéi si geschoss huet.
  
  Pure Pech.
  
  "Mano," sot si op eemol. "Hu mir ee vun hinnen iergendwou verluer?"
  
  "Wieder zielen."
  
  Si konnt nëmmen zéng Zuelen zielen!
  
  Hien ass aus néierens erschéngen, ënner engem geparkten Auto am Stil erausgerullt. Säin éischte Schlag verbonne mat der Réck vum Kinimaki sengem Knéi, wouduerch de grousse Mann sech béit. Wéi hien geschloen huet, huet seng riets Hand e klengen PPK bruecht, d'Gréisst vun deem et net manner déidlech gemaach huet. Den Hayden huet Kinimaka op d'Säit geheit, hire relativ klenge Kierper war sou mächteg an energesch wéi all Weltklass Athlet, awer och dat konnt de grousse Mann nëmmen e bësse beweegen.
  
  D'Kugel fléien tëscht hinnen, beandrockend, atemberaubend, de kuerzste Moment vun der purer Häll, an dunn ass de Legionär erëm geplënnert. En anere Schlag verbonne mam Hayden sengem Knéi, an de Mano huet säi Fall weidergespillt, Broscht-éischt an dee selwechte geparkten Auto, dee säi Feind fir Cover benotzt huet. E Gréiss ass him entkomm wéi hie sech verzweifelt probéiert huet op seng Knéien ronderëm ze spinnen.
  
  Den Hayden huet e Péng vu Péng am Knéi gefillt an, méi wichteg, e plötzleche Verloscht vum Gläichgewiicht. Si wousst méi iwwer de Ramses seng Flucht an de schreckleche Buffet, deen duerno gefollegt ass, wéi iwwer de Kampflegionär, an all Faser vun hirem wollt dat séier eriwwer kréien. Mä dee Mann war e Kämpfer, e richtege Kämpfer, a wollt kloer iwwerliewen.
  
  Hien huet d'Pistoul erëm geschoss. Elo war den Hayden frou, datt si hire Gläichgewiicht verluer huet, well si net war wou hien et erwaart huet. D'Kugel huet awer hir Schëller gegraff. Kinimaka huet sech mat der Pistoul an d'Hand geheit, se ënner engem Bierg vu Muskelen begruewen.
  
  De Legionär huet hien direkt opginn, a gesinn d'Nëtzlechkeet vum Kampf géint den Hawaiian. Hien huet dunn eng schrecklech Aacht-Zoll Blade erausgezunn an op Hayden gesprongen. Si huet sech schweier verdréit, e bësse Plaz gewonnen fir de fatale Schlag ze vermeiden. De Kinimaka huet seng Pistoul geschwënn, mä de Legionär hat dat virausgesot an huet se vill méi séier geschloen, d'Messer huet den Hawaiianer schwéier op d'Broscht geschnidden, wat wéinst dem Mann seng Weste onbedeiteg ginn ass, awer hien trotzdem op seng Hënn geheit.
  
  Den Austausch huet Hayden d'Chance ginn, déi se gebraucht huet. Wéi si hir Pistoul erausgezunn huet, huet si roden wat de Legionär géif maachen - sech ëmdréinen an e Messer op d'Schläif werfen - sou datt si op d'Säit ass, an den Ausléiser gezunn.
  
  Dräi Kugelen hunn dem Mann seng Këscht zerräissen, wéi de Messer vun der Autosdier gesprongen ass an op de Buedem geklappt huet a kee Schued verursaacht huet.
  
  "Huelt him Walter,"Hayden sot Kinimake. "Mir brauchen all Kugel."
  
  Wéi si opgestan ass, huet si eng onverkennbar Grupp vu bewaffnete Männer gesinn, déi d'Strooss séier erofgeet, e puer honnert Meter ewech. Et war elo méi komplizéiert ginn - Gruppe vu Leit waren erschéngen a wanderen op d'Stroosse, heem gaang oder Schued iwwerpréift, oder souguer stinn a kloer Siicht a klickt op hir Android Apparater - awer d'Vue vum Ramses säi Kapp, deen all puer Féiss erschéngt, war direkt erkennbar .
  
  "Elo beweegt sech," sot si, a forcéiert hir schmerzhafte, gebrochene Gliedmaart iwwer hir Kapazitéit ze schaffen.
  
  D'Kamera ass verschwonnen.
  
  "Wat der-"
  
  Kinimaka ass ronderëm den Auto geklommen, iwwer d'Kapitel gesprongen.
  
  "Grouss Sportsgeschäft," sot den Hawaiian ouni Atem. "Si hunn eragaang."
  
  "Enn vun der Strooss, Prënz Ramses," huet Hayden déi lescht zwee Wierder mat Veruechtung gespaut. "Maacht séier, Mano. Wéi gesot, mir mussen de Bastard beschäftegt halen a seng Opmierksamkeet vun dëser Atombomm ewech huelen. All Minutt, all Sekonn zielt."
  
  
  KAPITEL Drësseg
  
  
  Zesumme si si duerch déi nach ëmmer schwiewend Dieren vum Sportsgeschäft an a säi grousst, rouegt Interieur gaang. Vitrine, Racken a Kleederhänger waren iwwerall, laanscht all Gang. Montéiert op der oppene Frame Plafong, Beliichtung gouf duerch glühend Fliesen geliwwert. Den Hayden huet op de reflektive wäisse Buedem gekuckt a gesinn staubeg Foussofdréck, déi an d'Häerz vum Geschäft féieren. A presséiert huet si hire Buttek iwwerpréift an hir Weste ugepasst. D'Gesiicht, déi ënner dem Kleederschaf erauskuckt, huet hatt gekrasch, awer d'Angscht, déi a seng Feature geprägt ass, huet hatt erweicht.
  
  "Maacht Iech keng Suergen," sot si. "Gitt erof a sief roueg."
  
  Si brauch net no Richtungen ze froen. Och wa se schlammeg Bunnen gefollegt hunn, huet de Kaméidi viraus d'Positioune vun hiren Ziler ewechginn. D'konstante Stréimung vum Präis war en zousätzleche Virdeel. Den Hayden ass ënner engem Metal Armrest voller Leggings geschleidert an ass laanscht eng kaal Mannequin an enger Nike Workout Uniform an d'Géigend reservéiert fir Sportsausrüstung gedréckt. Barbell Racken, Gewiicht Schachtel, Trampolinen an Treadmills opgestallt a souguer Reihen. Just plënneren an eng aner Rubrik, do war eng terroristesch Grupp.
  
  Ee Mann huet si gesinn, den Alarm opgehuewen an opgemaach. Den Hayden ass haart an an engem Wénkel gelaf, héieren d'Kugel spréngt vum Metallarm vum Reider just Zentimeter op hir lénks. Kinimaka sprang op d'Säit, ass schwéier op de Fërderabschnëtt vum Laufband gelant an duerch d'Lück gerullt. Den Hayden huet dem Legionär de Kompliment zréckginn andeems hien e Lach am Regal vu Turnschueller iwwer sengem Kapp gemaach huet.
  
  De Mann ass lues zréckgaang wéi seng Kollegen sech verspreet hunn. Den Hayden huet de rosa Duffelbeutel an d'Loft geheit fir hir Zuelen ze kontrolléieren an huet e Grimasse gemaach wéi véier separat Schëss et schwéier getraff hunn.
  
  "Vläicht iwwerdeckt de Ramses seng Flucht," huet Kinimaka otemt.
  
  "Wa mir jeemools den Torsten Dahl gebraucht hunn," huet den Hayden otemt.
  
  "Dir wëllt datt ech de verréckten Modus probéieren?"
  
  Den Hayden konnt säi Laachen net ënnerdrécken. "Ech mengen et ass méi e Liewensstilwahl wéi e Gangwiessel," sot si.
  
  "Wat och ëmmer et ass," sot Kinimaka. "Loosst eis séier."
  
  Den Hayden huet hien op de Punch geschloen, aus dem Cover sprangen a séier Feier opgemaach. Eng vun de Figuren huet gejaut an ass op d'Säit gefall, de Rescht ass erofgaang. Den Hayden huet se attackéiert, Hindernisser op hirem Wee hannerlooss, awer de Spalt sou séier wéi se konnt zoumaachen. D'Legionären hunn sech zréckgezunn, héich gebrannt a verschwonnen hannert engem Plafongshéiche Rack vun Turnschueller vun all verfügbare Mark a Faarf. Den Hayden an de Kinimaka hunn sech op der anerer Säit gesat, fir eng Sekonn gestoppt.
  
  "Prett?" - Ech hunn gefrot. Den Hayden huet geschloen wéi hien de gefallene Zellmember vu senger Waff befreit huet.
  
  "Gitt," sot Kinimaka.
  
  Wéi se opgestan sinn, huet e Burst vu Maschinnegewier d'Trainingsrack iwwer hire Kapp liicht zerquetscht. Stéck Metall a Karton, Leinwand a Plastik sinn drop gereent. Den Hayden ass op de Rand geklommen, och wann d'ganz Struktur gewiesselt huet.
  
  "Oh ..." Kinimaka huet ugefaang.
  
  "Schäiss!" Hayden fäerdeg a sprangen.
  
  Déi ganz iewescht Halschent vum breede Comptoir ass zesummegefall, a Stécker zerräissen an drop drop gefall. Eng rieseg, iwwerhängend Mauer vu Regaler, et huet Metallstämm, Kartonkëschten a Koupe vun neie Leinwandschong ewechgehäit wéi se ukomm sinn. De Kinimaka huet seng Hand opgehuewen wéi fir sech vum Gebai ze verteidegen a weider zouversiichtlech ze beweegen, awer duerch seng Mass ass hien hannert dem flüchtende Hayden gefall. Wéi si vun der falender Mass ewechgerappt huet, huet hir zéiend Been op eng Metallstützung geklappt, Kinimaka huet säi Kapp ënner sengen Äerm begruewen an huet sech selwer gebastelt wéi se op him gefall ass.
  
  Den Hayden huet de Werp mat der Pistoul an der Hand fäerdeg gemaach an huet zréck gekuckt. "Mano!"
  
  Awer hir Probleemer ware just ugefaang.
  
  Véier Legionären hunn si attackéiert, d'Pistoul ewechgeschloen an hire Kierper mat den Hënner vun hire Gewierer geschloen. Den Hayden huet sech iwwerdeckt an dunn e bësse méi gerullt. E Rack vu Basketballer ass ëmgefall, orange Bäll fléien an all Richtungen. Den Hayden huet iwwer hir Schëller gekuckt, Schatten gesinn, déi sech beweegen, a sech no hirem Glock ëmkuckt.
  
  E Schoss geklappt. Si huet héieren datt eng Kugel eppes bei hirem Kapp getraff huet.
  
  "Halt hei op," sot d'Stëmm.
  
  Den Hayden ass gefruer an opgekuckt wéi d'Schatten vun de Ramses Männer op hatt erofgaange sinn.
  
  "Elo bass du bei eis."
  
  
  KAPITEL Drësseg-EEN
  
  
  Den Drake ass an de ruinéierte Gebitt geplatzt, Alicia vu senger Säit. Déi éischt Bewegung, déi se gesinn hunn, war vum Moore, wéi hien sech um Balkon uewen ëmgedréit huet an eng Waff op si geriicht huet. No enger hallwer Minutt huet sech d'Erliichterung am Gesiicht gewisen.
  
  "Endlech," huet hien otemt. "Ech mengen, Dir sidd fir d'éischt hei."
  
  "Mir hunn eng kleng Virwarnung," sot den Drake. "E puer Clown mam Numm Alligator?"
  
  De Moore huet verwonnert ausgesinn an huet hinnen no uewen gewënscht. "Ech hunn ni vun him héieren. Ass hien de Leader vun der fënnefter Zell?
  
  "Mir mengen et, jo. Hien ass e fucking Wazzok mat engem Arsch voller Dreck, awer elo ass hien zoustänneg fir dës Atombomm.
  
  De Moore huet mat oppentem Mond nogekuckt.
  
  Alicia iwwersat. "Alligator kléngt méi verréckt wéi de Julian Marsh no zéng Liter Kaffi, an ech hätt gesot datt et onméiglech wier bis ech héieren hunn wat hien ze soen huet. Also, wou ass den Hayden a wat ass hei geschitt?
  
  De Moore huet et alles fir si geluecht, kommentéiert iwwer de Kampf tëscht Ramses a Price an dann d'Flücht. Den Drake huet de Kapp gerëselt iwwer den Zoustand vun der Gare an der inadequater Verdeelung vun den Agenten.
  
  "Konnt hien dat geplangt hunn? Kommt de ganze Wee vun deem verdammt Schlass am Peru? Och wa mir de Basar exploréiert hunn?
  
  Mai huet skeptesch ausgesinn. "Kléngt e bësse wäit ewech och fir eng vun Ären Theorien."
  
  "An et ass egal," sot Alicia. "Wierklech? Ech mengen, wiem ass et egal? Mir mussen ophalen eis selwer ze gassen an ufänken ze sichen.
  
  "Dës Kéier," sot May. "Ech averstanen mam Taz. Vläicht huet hire leschte Liebhaber e bësse Sënn an hatt geschloen. Si huet e graziéise Bléck op de Bo geworf.
  
  Den Drake huet gekräizt wéi de Moore no him gekuckt huet, seng Aen elo nach méi breet. Den Home Office Agent huet op déi véier vun hinnen gekuckt.
  
  "Kléngt wéi eng super Party, Kärelen."
  
  Den Drake huet et ofgezunn. "Wou sinn se gaang? Hayden a Kinimaka?"
  
  Moore weist. "51 an. Dem Ramses, seng eelef Unhänger an deen Idiot Price an den Damp gefollegt. Ech hunn se no e puer Minutten aus den Ae verluer.
  
  D'Alicia huet op eng Rei vu Schiirme gewisen. "Kënnt Dir se fannen?"
  
  "Déi meescht vun de Kanäl sinn behënnert. D'Bildschirmer sinn zerstéiert. Mir wiere schwéier gedréckt fir de Battery Park elo ze fannen.
  
  Den Drake ass op de gebrachene Balkongelinn geklommen an huet sech ronderëm d'Gare an d'Strooss dobausse gekuckt. Et war eng komesch Welt, déi virun him louch, am Widdersproch mat der Stad, déi hie sech virgestallt huet, op d'mannst fir haut. Hie wousst nëmmen ee Wee fir dës Leit ze hëllefen besser ze ginn.
  
  Halt se sécher.
  
  "Hutt Dir aner Neiegkeeten?" Moore gefrot. "Ech gleewen, datt Dir mam Marsh an dësem Alligator Guy geschwat hutt."
  
  "Just wat mir Iech gesot hunn," sot Alicia. "Hutt Dir d'Deaktivéierungscodes gepréift?"
  
  De Moore huet op eng blénkend Ikon gewisen, déi just op engem vun den iwwerliewende Schiirme ugefaang huet ze blénken. "Komm mir kucken".
  
  Den Drake ass zréck wéi de Beau an de Waasserkühler gaang ass fir e Patt ze kréien. De Moore huet d'E-Mail haart gelies, séier op de Punkt komm an d'Authentizitéit vun den Deaktivéierungscoden bestätegt.
  
  "Also," huet de Moore virsiichteg gelies. "D'Coden sinn tatsächlech koscher. Ech muss soen dat ass erstaunlech. Denkt Dir, datt de Marsh wousst, datt hie géif usurpéiert ginn?
  
  "Et kéint eng Rei vu Grënn sinn," sot den Drake. "Sécherheet fir Iech selwer. Balance op der Grenz. Déi einfach Tatsaach ass, datt de Mann sechs Ronnen kuerz vun engem voll Clip ass. Wann deen Alligator net sou pretentiéis kléngt, géif ech mech elo méi sécher fillen.
  
  "Whappie?"
  
  "Nëss?" Den Drake huet probéiert. "Ech wees net. Den Hayden schwätzt Är Sprooch besser wéi ech.
  
  "Englesch". Moore huet geknackt. "Eis Sprooch ass Englesch."
  
  "Wanns du ët sees. Awer dëst ass eng gutt Saach, Kärelen. Echt Deaktivéierungscodes sinn eng gutt Saach.
  
  "Verstitt Dir datt mir se souwisou kontaktéiert hätten wann d'Wëssenschaftler den Urspronk vun der Nuklearladung festgestallt hunn?" De Beau sot wéi hien zréck koum an huet e Schlupp aus der Plastiksbecher geholl.
  
  "Ehm, jo, awer et ass nach net geschitt. A souwäit mir wëssen, hunn se d'Coden geännert oder en neien Ausléiser bäigefüügt.
  
  De Beau huet dat mat engem liichte Wénkel ugeholl.
  
  Den Drake huet op seng Auer gekuckt. Si ware bal zéng Minutten op der Gare, an et war kee Wuert vum Hayden oder Dahl. Haut zéng Minutte gefillt wéi eng Éiwegkeet.
  
  "Ech ruffen den Hayden un." Hien huet säin Handy erausgeholl.
  
  "Maacht keng Suergen," sot Mai. "Ass dat net Kinimaka?"
  
  Den Drake huet sech schaarf gedréint, wou si gewisen huet. Déi onmëssverständlech Figur vum Mano Kinimaki huet sech stänneg an d'Strooss gehäit, gebogen, kloer a Péng, awer haartnäckeg op d'Gare getratt. Den Drake huet eng Dose Froen geschléckt an ass amplaz direkt op déi Persoun gerannt déi se äntweren konnt. Eemol dobaussen huet d'Team de Mano op enger Kräizung gefëllt mat zerstéiertem Fanger gefaangen.
  
  "Wat ass lass, Frënd?"
  
  D'Hawaiianer Erliichterung beim Treffen mat hinnen war iwwerschësseg vun e puer schreckleche mentale Schmerz, deen just ënner der Uewerfläch lauert. "Si hunn den Hayden," huet hie geflüstert. "Mir hunn dräi vun hinnen erofgeholl, awer sinn net no bei Ramses oder Price komm. An dunn hunn se eis um Enn iwwerholl. Huet mech aus dem Spill erausgeholl, a wéi ech ënner enger Tonne Knascht erauskoum, war den Hayden fort.
  
  "Wéi wësst Dir datt si hatt hunn?" Beau gefrot. "Vläicht stalkt hatt nach ëmmer?"
  
  "Meng Äerm a Been hu vläicht blesséiert," sot Kinimaka. "Awer meng Oueren hunn gutt héieren. Si hunn hatt ofgerappt an si fortgeschleeft. Déi lescht Saach, déi se gesot hunn, war ..." Kinimaka huet mat schwéierem Häerz geschléckt, net konnt weidergoen.
  
  Den Drake huet dem Mann säi Bléck gefaang. "Mir wäerten hatt retten. Mir maachen dat ëmmer."
  
  Kinimaka gewonk. "Net ëmmer".
  
  "Wat hunn se hir gesot?" Alicia insistéiert.
  
  Kinimaka huet op den Himmel gekuckt, wéi wann Inspiratioun vum Sonneliicht gesicht huet. "Si hu gesot, si géifen hir dës Atombomm méi no kucken. Si soten datt si et op hirem Réck géife bannen.
  
  
  KAPITEL Drësseg-zwee
  
  
  Den Thorsten Dahl huet e puer Crew verlooss fir d'Géigend ronderëm Times Square ze botzen an huet säin Team déif an d'Schatten geholl, déi vun enger schmueler Gaass erstallt goufen. Et war roueg a suergfälteg, déi perfekt Plaz fir e wichtegen Uruff ze maachen. Hien huet den Hayden als éischt geruff, awer wéi hatt net geäntwert huet, huet hie probéiert den Drake ze kontaktéieren.
  
  "D'Distanz ass hei. Wat sinn déi lescht Neiegkeeten?
  
  "Mir sinn am Schäiss, Frënd -"
  
  "Bis erëm op Är Bäll?" Dahl ënnerbrach. "Wat gëtt et neies?"
  
  "Net op den Hals dës Kéier. Déi verréckte Baaschtarden hunn aus hiren Zellen gebrach oder gebrach. Ramses a Präis sinn net méi. Déi fënneft Zell besteet - oder war - aus zwielef Leit. De Mano seet, si hunn dräi.
  
  Den Dahl huet d'Intonatioun erfaasst. "Mano schwätzt?"
  
  "Jo, Frënd. Si hunn den Hayden gegraff. Si hunn hatt mat sech geholl."
  
  Den Dahl huet seng Aen zougemaach.
  
  "Awer mir hunn nach e bëssen Zäit." Den Drake huet déi positiv Säit probéiert. "Si hätten et guer net geholl, wa se et direkt wollten sprengen."
  
  D'Yorkies hu Recht, den Dahl huet missen zouginn. Hien huet nogelauschtert wéi den Drake weider erkläert huet datt de Marsh elo vu senger Roll als Prince of Darkness geläscht gouf an temporär duerch een genannt Alligator ersat gouf. Homeland konnt dëse Mann just als amerikaneschen Supporter identifizéieren.
  
  "Wierklech?" Dahl gesot. "Fir wat?"
  
  "Zimlech alles wat Anarchie verursaache kéint," sot den Drake. "Hien ass e Söldner, nëmmen dës Kéier huet hien seng Stëmmung verluer."
  
  "Ech hu geduecht datt de Ramses ëmmer säi Geschäft 'am Haus' gefouert huet."
  
  "Den Alligator ass eng gebierteg vun New York. Hie kéint wäertvoll Logistikkenntnisser fir d'Operatioun ubidden.
  
  "Jo, dat mécht Sënn." Den Dahl huet sech midd an d'Aen gedréckt. "Also wat ass nächst? Hu mir dem Hayden seng Koordinaten?
  
  "Si hunn hir Kamera geholl. Si mussen op d'mannst e puer vun hire Kleeder geholl hunn, well d'Tag, déi an hirem Hiem gesaat ass, seet, datt si ënner dem Dësch um Chipotle Mexican Grill ass, wat mir just bestätegt hunn ass Bullshit. D'Sécherheetskameraen funktionnéieren, awer d'Empfänger vun eiser Säit ware meeschtens duerch d'Attack op de Site geschloen . Si setzen alles zesummen wat se kënnen. A si hunn einfach net genuch Aarbechtsmaart. D'Saache kéinte wierklech schlecht vun hei goen, Mate.
  
  "Kéint?" Dahl widderholl. "Ech géif soen, mir sinn laanscht déi Schlecht a fuere laanscht d'Strooss vun de Schlechten, oder?
  
  Den Drake huet e Moment gestoppt, a sot dann: "Mir hoffen datt se weider Fuerderunge stellen," sot hien. "All nei Ufuerderung gëtt eis méi Zäit."
  
  Den Dahl brauch net ze soen, datt si nach kee Fortschrëtt gemaach hunn. D'Tatsaach war selbstverständlech. Hei waren se vun Homeland ofhängeg fir d'Plaz vun der Atombomm z'entdecken, ronderëm wéi virgewarnte Chrëschttierkeien, nëmme fir de Moore fir d'Plaz ze identifizéieren, awer déi ganz Entreprise huet gescheitert.
  
  "Alles wat mir gemaach hunn, war e puer Verbrauchsmaterial ze neutraliséieren," sot hien. "Mir sinn net emol no dem Ramses sengem eigentleche Plang, a besonnesch sengem Endspill."
  
  "Firwat gitt Dir net op d'Gare erof? Mir kënnen och zesumme sinn wann de nächste Virsprong laanscht kënnt.
  
  "Jo, mir wäerten et maachen." Den Dahl huet dem Rescht vu senger Equipe gewénkt an huet déi richteg Richtung festgeluecht fir se op 3rd Avenue ze féieren. "Hallo, wéi geet et mam Mano?"
  
  "De Guy gouf schwéier géint eng Mauer mat Regaler geschloen. Frot net. Awer hien ass gäeren ze kämpfen, just waart op een deen him en Zil gëtt.
  
  Dahl ugefaang Lafen wann se d'Gespréich fäerdeg. De Kensi huet nieft him gestoppt a wénkt. "Schlecht Beweegung?"
  
  "Gitt eis Situatioun, ech huelen un datt et méi schlëmm gewiescht wier, awer jo, et war eng schlecht Wiel. Si hunn den Hayden entfouert. Huet hatt geholl wou d'Bomm ass.
  
  "Ma, dat ass super! Ech mengen, hutt Dir net all verstoppte Beaconen?
  
  "Mir maachen. A si hunn et mat hire Kleeder ewechgehäit."
  
  "De Mossad ass ënner Ärer Haut komm," sot de Kensi roueg. "Gutt fir si, awer net fir mech. Huet mech gefillt wéi ech gehéiert."
  
  "Et wier". Dahl wénkt. "Mir mussen all d'Gefill hunn datt mir an der Kontroll vun eisem eegene Schicksal sinn, an datt all Entscheedung wesentlech gratis ass. Dëst ass keng Manipulatioun."
  
  "Dës Deeg," dem Kensi seng Fanger gekrabbelt an dunn an d'Fauscht geknuppt, "Dir manipuléiert mech op Är Gefor," si huet him e klengt Laachen. "Ausser Iech, mäi Frënd, Dir kënnt mech zu all Moment manipuléieren an iwwerall wou Dir wëllt."
  
  Den Dahl huet ewechgekuckt. D'Bridget McKenzie war net ze stoppen. D'Fra wousst datt hien e bestuete Mann war, e Papp, an awer huet si nach ëmmer an d'Versuchung erginn. Natierlech, déi eng oder aner Manéier, si wäert net laang hei bleiwen.
  
  Problem geléist.
  
  De Smith an d'Lauren hunn och zesumme gejoggent, roueg Kommentaren austauschen. De Yorgi huet d'Hënn erop bruecht, midd a mat Schutt gesträift, awer mat spilleresch Entschlossenheet loping. Den Dahl wousst datt dëst seng éischt richteg Erfahrung vu frantic, zoufälleg Kampf war, an hien huet geduecht datt hien et gutt gehandhabt huet. D'Stroosse blénken laanscht an dunn hu se lénks op 3. Avenue gedréint, a Richtung Kräizung mat 51.
  
  Et waren e puer komesch Minutten fir den Dahl. E puer Gebidder vun der Stad waren onbeschiedegt, a wärend vill Geschäfter oppe bliwwen sinn an d'Leit mat engem Gefill vu Angscht dobannen gaang sinn, waren anerer desertéiert, bal ouni Liewen. Verschidde Stroosse ware mat Onroue Polizei Gefierer a véier-Radundriff Arméi Gefierer uechter verspreet ofgespaart. E puer Beräicher hu sech an der Präsenz vun de Plënneren geschummt. Fir de gréissten Deel hunn d'Leit, déi hie gesinn huet, net verstanen wat se maache sollten, sou datt hien seng Stëmm bäigefüügt huet, wat hie gegleeft huet d'Autoritéiten ze sinn an invitéiert se ze flüchten, wou se konnten.
  
  An dunn si si op de Site ukomm wou den Drake an déi aner gewaart hunn, gehofft a geplangt hunn den Hayden Jay ze retten.
  
  Nëmmen e puer Stonnen sinn zanter dem Ufank vun dësem Dag vergaangen. An elo ware se verzweifelt no engem Wee gesicht fir eng Atombomm ze fannen. Den Dahl wousst, datt et kee Réckwee géif ginn; hie konnt sech net fortlafen oder sech a Bunker verstoppen. D'SPEAR-Equipe war bis zum Schluss dran. Wann d'Stad haut stierft, ass et net wéinst dem Mangel un Helden déi probéieren se ze retten.
  
  
  KAPITEL DRIEANDRËSCHT
  
  
  Den Hayden blouf roueg wéi de Ramses Handlung a Reaktioun geriicht huet, seng Männer erënnert un déi zoustänneg waren, hir absolut Loyalitéit testen. Nodeem si si aus dem Sportsgeschäft ewechgeschleeft hunn, si si gezwongen, ënnert hinnen op der 3rd Avenue ze lafen, hunn sech dunn Zäit geholl fir hiren Handy ze fannen an ewech ze geheien an hir kugelfest Weste ofgerappt ze ginn. De Ramses schénge e puer Wëssen iwwer Tracking-Geräter an hir Plazen ze hunn an huet seng Männer bestallt hir Shirt ze läschen. Dee klengen Apparat gouf séier fonnt an entsuergt, duerno huet d'Grupp hire Laf weider gemaach, wat e komplett zoufälleg Wee war.
  
  Den Hayden hat den Androck, dat wier guer net de Fall.
  
  Et huet eng Zäit gedauert. D'Grupp huet hir gréisser Waffen a schwaarz Oberbekleedung ofgeschaaft, an huet hir normal touristesch Uniform drënner opgedeckt. Op eemol waren se hell, harmlos, Deel vun honnerte vun ängschtleche Leit, déi an de Stadstroosse rouen. D'Police an d'Arméi hunn e puer vun de Strecken opgestallt, awer d'Kameraen hunn einfach eng donkel Gaass erofgedréckt an duerno eng aner bis se kloer waren. Den Hayden krut eng Ersatzjacket fir ze droen. Irgendwann sinn si op virbereet Motorrieder geklomm a lues a lues aus der Stad vu Manhattan erausgefuer.
  
  Awer net ze wäit. D'Hayden huet mat aller Kraaft gewënscht, datt si de Message un een - jidderengem - kéint kréien, elo wou si wousst, wou d'Bomm läit. Et war egal, datt si hir ëmbrénge konnten - alles wat wichteg war, war datt dës Fanatiker gestoppt goufen.
  
  D'Vëloen sinn en Deel vun der Gaass gerullt, an dunn sinn zéng Leit - déi aacht verbleiwen Legionären, Ramses a Price - sech duerch eng verroscht Metall Säitdier gefollegt. D'Hayden huet sech an der Mëtt vun hinnen fonnt, e Krichspräis, an obwuel si schonn hiert Schicksal wousst, huet si probéiert all Bléck, all Richtungsännerung an all geflüstert Wuert ze fangen.
  
  Iwwert der futti Baussentür huet eng sténkeg bannenzeg Hal op eng konkret Trap gefouert. Hei huet ee vun de Männer sech a Richtung Hayden gedréint a säi Messer op den Hals gehalen.
  
  "Stille," sot de Ramses, ouni sech ëmzedréien. "Ech hätt léiwer dech fir de Moment net ëmzebréngen."
  
  Si sinn op véier Stäck geklommen an hunn dunn just e Moment virun der Dier vum Appartement gestoppt. Wéi et opgemaach huet, ass de Grupp dobannen zesummegefaasst, sou séier wéi méiglech aus der Gang erausgaang. Ramses huet am Zentrum vum Raum gestoppt, d'Waffen ausgestreckt.
  
  "An hei si mir," sot hien. "Mat enger Millioun Endungen an op d'mannst engem Ufank. D'Awunner vun dëser Stad wäerten dëst Liewen verloossen ouni ze wëssen datt dëst den Ufank vun eisem neie Wee ass, eisem hellege Krich. Dëst-"
  
  "Wierklech?" Eng dréchen Stëmm huet d'Tirade ënnerbrach. "Een Deel vu mir wëll Iech gleewen, Ramses, awer deen aneren Deel, dee schlëmmste, mengt datt Dir voll sidd."
  
  Hayden krut hiren éischte gudde Bléck op de Julian Marsh. De Pythian huet komesch ausgesinn, verzerrt, wéi wann en Deel vun him an en anert geklappt hätt. Hien huet Kleeder un, déi ni passen, egal wéi Joer oder aktuell Trend. Een Ae war schwaarz, dat anert war wäit op an huet net geblinkt, während ee Schong ofgefall ass. Riets vu him souz eng markant Brunette, déi den Hayden net erkannt huet, mä aus der Aart a Weis wéi se géintenee gedréckt goufen, war kloer, datt si op méi wéi eng Manéier verbonne waren.
  
  Also, net en Alliéierten.
  
  Den Hayden huet mat Veruechtung nogekuckt wéi de Ramses op dem March seng Tattung reagéiert huet. "Wësst Dir?" - huet den Terrorprënz gefrot. "Datt mir dech täuscht hunn ier mer dech iwwerhaapt begéint hunn. Ier mer iwwerhaapt den Numm vum Narr woussten, deen eis éiweg Flam an d'Häerz vun Amerika géif droen. Och Ären eegenen, Tyler Webb, huet dech verroden.
  
  "Fuck Webb," sot Marsh. "An du gitt weg."
  
  Ramses huet sech laachen ewechgehäit. "Komm mer zréck op dat wat ech gesot hunn. Och déi Leit, déi hei schaffen, haassen dës Stad. Et ass ze deier, ze vill Touristen. Gewéinlech Männer a Fraen kënnen et sech net leeschten hei ze wunnen a kämpfe fir op d'Aarbecht ze kommen. Kënnt Dir Iech déi Batterkeet virstellen, déi géint de System wiisst an d'Leit, déi et weider ënnerstëtzen? Maut gëtt op Brécken an Tunnel verrechent. Dir sidd näischt wann Dir keng Suen hutt. Gier, Gier, Gier ass iwwerall. An et mécht mech krank."
  
  Den Hayden war roueg, huet ëmmer nach hir nächst Beweegung berechent, nach ëmmer dem Marsh seng Reaktioun nogekuckt.
  
  De Ramses huet e Schrëtt op d'Säit gemaach. "An Alligator, mäin ale Frënd. Schéin dech erëm ze gesinn."
  
  Den Hayden huet nogekuckt wéi de Mann mam Numm Alligator säi Chef ëmklammt. Probéiert kleng, roueg a vläicht onopfälleg ze bleiwen, si huet berechent wéivill Schrëtt et géif huelen fir bei d'Dier ze kommen. Ze vill fir elo. Waart, just waart.
  
  Awer wéi laang konnt hatt et leeschten? Trotz dem Ramses senge Wierder huet si sech gefrot, ob hien iwwerhaapt eng Nuklear Explosioun wollt vermeiden. D'Gutt Noriicht war, datt d'Autoritéiten de Loftraum zougemaach hunn, sou datt de Mann net presséiert huet.
  
  De Robert Price huet sech mat engem Stull an e Stull geheit. Hien huet den nooste Legionär gefrot fir eng Fläsch Aspirin, awer gouf präzis ignoréiert. De Marsh huet de Verdeedegungsminister seng Aen zougedréckt.
  
  "Kennen ech dech?"
  
  De Präis huet sech méi déif a säi Këssen geknuppt.
  
  Den Hayden huet de Rescht vum Raum ëmgekuckt, just elo huet den Iessdësch gemierkt, deen virun der wäiter Gardinenfenster stoung.
  
  Verdammt, wat ass dat...?
  
  Et war méi kleng wéi si sech virgestallt hat. De Rucksak war méi grouss wéi de Standardmodell, ze grouss fir an den Uewerraum vun engem Fliger ze passen, awer géif net ze schweier um Réck vun enger méi grousser Persoun kucken.
  
  "Ech hunn Iech et verkaaft, Mäerz," sot de Ramses. "Mat Hoffnungen datt Dir dëst op New York bréngt. Dofir wäert ech fir ëmmer dankbar sinn. Betruecht et e Kaddo, wann ech Iech soen, datt Dir an Äre Frënd erlaabt d'all-opwänneg Feier ze fillen. Dëst ass dat Bescht wat ech Iech bidden kann, a vill besser wéi e Messer iwwer den Hals.
  
  Den Hayden huet d'Atombomm memoriséiert - seng Gréisst, Form an d'Erscheinung vum Rucksak - am Fall wou hatt et brauch. Et war kee Wee si sollt haut hei stierwen.
  
  De Ramesses huet sech dann op seng Männer gedréint. "Maacht hatt prett," sot hien. "A schount der amerikanescher Bitch net eng Unze vu Péng."
  
  Den Hayden wousst datt et géif kommen. Si haten et net fäerdeg bruecht hir Hänn um Wee heihinner ze bannen, an elo huet si voll dovunner profitéiert. Sou vill Saache hänke vun hirem deemools of - d'Schicksal vun der Stad, der Natioun, déi meescht vun der ziviliséierter Welt. D'Vase op hir riets koum praktesch, säin Hals déi perfekt Breet fir hir Hand a just dat richtegt Gewiicht fir e Schued ze maachen. Et ass op den Tempel vum nooste Mann zerbriechen, geckeg Stécker falen op de Buedem. Wéi hien seng Hand opgehuewe huet, huet den Hayden d'Waff gegraff, awer nodeems se gesinn huet datt se sécher ëm seng Schëller gewéckelt ass, huet si direkt opginn, amplaz hire Grëff op de Faass ze benotzen fir hien nach méi aus dem Gläichgewiicht ze werfen. D'Waffe ware gezielt, awer den Hayden huet se all ignoréiert. Et war elo reng e Last Chance Saloon ... net méi fir hiert Liewen ze kämpfen - méi wéi e Kampf fir d'Iwwerliewe vun der Stad. An hunn si hir net einfach ënnerdaach heihinner geschmuggelt? Dëst huet hir gesot datt d'Schéisswaffen gefroot ginn.
  
  Den Alligator ass vun der Säit ukomm, awer de Ramses huet hien zréckgehalen. Eng aner interessant Entdeckung. Den Alligator war wichteg fir Ramses. Den nächste Moment war si verbraucht, net fäeg sech iwwer d'Äerm an d'Been ze fokusséieren, déi hatt getraff hunn. Ech verdeedegen een oder zwee Schlag, awer et war ëmmer en aneren. Dëst sinn net Fernsehbéiser - héiflech waarden op deen een getraff gëtt, sou datt deen aneren kann intervenéieren. Neen, dës hunn hatt ëmginn an hunn se all op eemol attackéiert, also egal wéi vill si opgehalen hunn an geschloen hunn, zwee méi hunn hatt geschloen. Péng explodéiert op méi Plazen wéi si konnt zielen, awer si huet vun hirem Stouss profitéiert fir e geckeg Stéck vun der Vase opzehuelen an déi zwee Männer iwwer d'Gesiicht an d'Äerm ze schneiden. Si hunn sech zréckgezunn, Blutungen. Si ass op e Paar Been gerullt, an huet hire Besëtzer gedréckt. Si huet probéiert e schwéiere Becher op d'Fënster ze geheien, an huet geduecht datt et opmierksam mécht, awer déi verdammt Saach ass ongeféier en hallwe Meter vun der Fënster geflunn.
  
  Wat géif den Drake maachen?
  
  Si wousst et. Genau dëst. Hie wäert kämpfen bis säi ganz leschten Otem. Duerch de Bësch vu Been huet si no enger Waff gesicht. Hir Aen hunn d'Ae vum Mäerz an d'Fra begéint, awer si hunn sech nëmmen nach méi enk ugehaang, an der komescher Kommunikatioun Trouscht fonnt. Den Hayden huet geschloen a verdréit, gejubelt fir all kaum ënnerdréckt Gejäiz, dunn huet de Canapé hannert hatt fonnt. Mat dësem als Stützpunkt huet si sech op d'Been gezwongen.
  
  Eng Fauscht ass an d'Gesiicht geschloen an d'Stäre sinn explodéiert. Den Hayden huet de Kapp gerëselt, d'Blutt geläscht, an huet zréckgeschloen, sou datt hire Géigner gefall ass. Eng aner Fauscht huet hatt op der Säit vum Kapp geschloen, an dunn huet de Mann hatt ëm d'Taille gegraff, hatt vun de Féiss geschloen an se zréck op de Canapé geluecht. Den Hayden huet hien iwwer säi Réck geheit mat sengem eegene Momentum. An enger Sekonn war si erëm op d'Been, mam Kapp erof, huet d'Rippen, den Hals, d'Liewer an d'Knéien geschloen, Schlag no Schlag, Kick nom Schlag.
  
  Si huet de Ramses op si gesinn. "Aacht Leit!" - huet hien geruff. "Aacht Männer an ee klengt Meedchen. Wou ass Äre Stolz?
  
  "Op der selwechter Plaz wéi hir Eeër," sot den Hayden ouni Atem, huet hinnen Schued gemaach, midd fillt, Péng vu ville Schlag, Kampf géint Roserei ënnerholl. Dëst géif net fir ëmmer daueren, a si hat keng Hoffnung fir ze flüchten.
  
  Awer si huet ni opgehalen ze probéieren. Ni opginn. D'Liewen war eng alldeeglech Schluecht, egal ob et wuertwiertlech war oder net. Wéi d'Kraaft aus hire Streik an d'Energie aus hire Gliedmaart entlaascht ass, huet den Hayden nach ëmmer geschloen, obwuel hir Streik net méi genuch waren.
  
  D'Männer hunn si op d'Féiss gehuewen an si duerch de Raum gezunn. Si huet e bësse Kraaft gefillt zréck an hir an huet hire Stiwwel iwwer de Schanken gerannt, sou datt si gekrasch huet. D'Waffen hunn sech ëm d'Muskelen zougedréckt, si gedréckt op déi wäit Fënster.
  
  De Ramses stoung iwwer den Dësch, op deem den Atomkoffer louch.
  
  "Sou kleng," sot hien nodenklech. "Also onpassend. An awer sou onvergiesslech. Bass du averstan?"
  
  Den Hayden huet Blutt aus hirem Mond gespaut. "Ech averstanen datt Dir déi verréckt Aarbecht vum Joerhonnert sidd."
  
  Ramses huet hir e verwonnert Bléck. "Maacht Dir? Dir mierkt datt et de Julian Marsh an d'Zoe Shears vun The Pythians sinn, déi do hänken, oder? An hire Leader - Webb - wou ass hien? Off fir d'Welt fir en antike archeologesche Schatz ze sichen, denken ech. Ech no der laang-dout Spur vun engem laang-dout Aristokrat. Follegt seng eege verréckte Schrëtt wärend d'Welt verbrennt. Ech kommen net no bei der verréckter Aarbecht vum Joerhonnert, Miss Jay.
  
  An och wann den Hayden intern zouginn huet, datt hien iwwer eppes Recht hat, blouf si roueg. Um Enn vum Dag soll eng Chamber mat Filz op hinnen all waarden.
  
  "Also wat ass nächst, Dir sidd interesséiert ze wëssen?" De Ramses huet hatt gefrot, laacht. "Ma, net sou vill, fir éierlech ze sinn. Mir sinn all wou mir wëlle sinn. Dir sidd mat enger Atombomm. Ech si mam Alligator, mengem Bommexpert. Meng Leit sinn op menger Säit. Atombomm? Et ass bal prett fir ... - hien huet gestoppt - ee mat der Welt ze ginn. Solle mir soen ... eng Stonn vun elo?
  
  Dem Hayden seng Ae verroden hatt.
  
  "Och haha. Elo frot Dir Iech. Ass dëst ze vill Zäit fir Iech? Also zéng Minutten?"
  
  "Nee," Hayden Otem. "Du kanns net. Wann ech glift. Et muss eppes sinn wat Dir wëllt. Eppes wou mir eis eens kënne ginn."
  
  De Ramses huet op si gekuckt, wéi wann hien, géint säi Wëllen, op eemol schued hätt. "D'Zomm vun alles wat ech wëll ass an dësem Raum. Zerstéierung vun der sougenannter Éischt Welt."
  
  "Wéi maacht Dir en Deal mat Leit, déi dech nëmme wëllen ëmbréngen oder stierwen probéieren?" Hayden sot haart. "Oder stoppen se ouni Iech selwer op Bluttvergießen ze huelen. Den Ultimate Dilemma fir déi nei Welt."
  
  Ramses huet gelaacht. "Dir Leit si sou domm." Hien huet gelaacht. "D'Äntwert ass: 'Dir däerft net'. Kill eis oder unbidden eis. Stop eis oder kuckt eis iwwer Är Grenzen. Dat ass Ären eenzegen Dilemma.
  
  Den Hayden huet sech erëm gekämpft wéi d'Männer hiren neie Shirt ofgezunn hunn an dunn d'Bomm positionéiert hunn, sou datt se un d'Front vun hatt gebonne war. Et war den Alligator, deen no vir komm ass an de Rucksak ofgeschnidden huet an e puer Drot vu bannen ofgetrennt huet. Si hu missen un engem Timer Mechanismus befestegt ginn, Hayden war sécher. Och esou verréckten Terroriste géifen net riskéieren, richteg Sprenggeräter ofzekoppelen.
  
  Si huet gehofft.
  
  Den Alligator huet d'Drähten gezunn an dunn de Ramses gekuckt, op d'Erlaabnis gewaart fir weiderzegoen. De Ris huet geknackt. D'Männer hunn dem Hayden seng Äerm gegraff an si no vir iwwer den Dësch gedréckt, hire Kierper gebéit bis d'Atombomm géint de Bauch gedréckt huet. Si hunn hatt dunn op der Plaz gehalen, während den Alligator d'Drähten als éischt ëm hire Réck a Këscht gewéckelt huet, dann tëscht hire Been erof a schliisslech erop bis se sech um Enn vun hirem Réck begéint hunn. Den Hayden huet all Pull un den Drot gefillt, all Bewegung vum Rucksak. Schlussendlech hu si mëttlere Kraaft Gürtel an Ductband benotzt fir sécherzestellen datt d'Atombomm fest un hire Kierper festgehal war an datt se ronderëm gewéckelt ass. Hayden huet hir Obligatiounen getest a fonnt datt si kaum réckelen konnt.
  
  De Ramses ass zréckgaang fir dem Alligator seng Handwierk ze bewonneren. "Perfekt," sot hien. "Den amerikaneschen Däiwel huet eng ideal Positioun geholl fir säi Land ze zerstéieren. Et ass e passende Hellegtum, sou wéi dës sënnlech Stad, fir de Rescht vun hinnen. Elo, Alligator, setzt den Timer a gitt eis genuch Zäit fir an den Zoo ze goen.
  
  Den Hayden huet um Dësch gegast, fir d'éischt schockéiert an dunn duerch d'Wierder vum Terrorist duercherneen. "Wann ech glift. Dir kënnt dat net maachen. Du kanns net. Mir wësse wou Dir sidd a wat Dir plangt ze maachen. Mir kënnen dech ëmmer fannen, Ramses.
  
  "Dir mengt Är Frënn!" Den Alligator huet an hirem Ouer gekrasch, sou datt si sprangen an d'Nuke rëselt. "Englesch... Khmannnn! Maach der keng Suergen. Dir wäert him erëm gesinn. Marsh huet e bësse Spaass mat him, mmm, mä mir wäerten och!
  
  D'Ramses huet sech no bei hirem aneren Ouer hänke gelooss. "Ech erënnere mech un Iech all vum Basar. Ech gleewen datt Dir et zerstéiert hutt, mäi Ruff fir op d'mannst zwee Joer ruinéiert. Ech weess datt Dir all mäi Schlass attackéiert hutt, mäi Bodyguard Akatash ëmbruecht hutt, meng Legionären ëmbruecht hutt an mech a Ketten ewechgeholl hunn. Fir Amerika. Land vun Narren. Här Präis iwwer do seet mir, datt Dir all Deel vun der Equipe sinn, mä net nëmmen dat. Dir nennt Iech Famill. Gutt, ass et net passend datt Dir um Enn all zesummen sidd?
  
  "Verdammt," Hayden Otem an der Spëtzt vu sengem Rucksak. "Dir. Arsch."
  
  "Och nee. Et sinn Dir an Är Famill déi wierklech geschrauft hunn. Denkt just drun - Ramses huet et gemaach. An datt och dëst net mäi Endspill ass. Meng Zouverlässegkeet ass nach méi beandrockend. Awer weess datt ech iergendwou sécher wäert sinn, laachen, wärend Amerika an de Rescht vu senge westleche Cronies implodéieren.
  
  Hien huet sech gebogen sou datt säi Kierper souwuel hir wéi och den Inhalt vun de Rucksäck zerquetscht huet. "Elo ass et Zäit fir Äre leschte Besuch am Zoo. Ech ginn dem Matt Drake d'Éier dech ze fannen", huet hien geflüstert. "Wann d'Bomm ofgeet."
  
  Den Hayden huet d'Wierder héieren, d'Implikatioune verstoppt an hinnen, awer huet sech selwer gefrot wéi eng sécher-Feier-Aktioun méi beandrockend wier wéi dat wat hie scho geplangt hat.
  
  
  KAPITEL Drësseg-véier
  
  
  Den Hayden ass gerutscht an ass hannen an engem klenge Camion gerannt. D'Legionären hunn si, nach ëmmer un d'Bomm gebonnen, hannert hinnen bei de Féiss geluecht, wéi se op béide Säiten d'Bänke besat hunn. Den haardsten Deel vun der ganzer Rees war hatt aus dem Appartementshaus erauszekréien. D'Legionären hunn keng Zäit verschwend fir si ze verkleeden; si hunn hir gedréckt, wou se wollten a si mat hire Waffen a prett gaang. Jiddereen deen se gesäit, wäert ëmbruecht ginn. Glécklecherweis fir si schéngen déi meescht Leit d'Warnungen opzepassen an doheem virun hiren Fernseher oder Laptop ze bleiwen. De Ramses huet gesuergt datt den Hayden de Camion op d'Säit vun der Strooss niewent enger donkeler Gaass gesinn huet, déi ganz Zäit gelaacht huet.
  
  Schwaarz mat spezielle Kraaftmarkéierungen.
  
  Wien géif hinnen stoppen? Si interrogéieren? Vläicht mat der Zäit. Mee dat war de ganze Punkt vun allem wat bis elo geschitt ass. D'Geschwindegkeet an d'Ausféierung vun all Deel vum Plang hunn d'Reaktioun vun Amerika op seng Grenzen getest. D'Reaktioune waren erwaart, an de richtege Problem war, datt d'Terroristen et einfach egal waren. Hir eenzegt Zil war den Doud vun der Natioun.
  
  Si hunn 57th Street benotzt fir op Osten ze goen, Patrouillen a Cordons ze vermeiden wou se konnten. Et waren Schutt, den komeschen verloossenen Auto a Gruppe vun Zuschauer, awer den Alligator selwer war e gebiertege New Yorker a wousst all déi méi roueg, anscheinend barre Strecken. D'Stad Energieversuergungssystem huet gehollef, sou datt de Chauffeur einfach op d'pre-geplangte Streck zréckkoum. Si hu lues a virsiichteg gehandelt, wëssend datt d'Amerikaner nach ëmmer reagéieren, nach ëmmer waarden, an eréischt no e puer Stonnen hu se gemierkt datt d'Bomm schonn do wier.
  
  Den Hayden wousst datt och elo d'Beamte vum Wäissen Haus virsiichteg recommandéieren, komplett net fäeg ze akzeptéieren datt hir Grenze verletzt goufen. Et géifen anerer probéieren vun der Situatioun ze profitéieren. Loosst eis den Dodge nach méi lass maachen an d'Steierzueler schrauwen. Wéi och ëmmer, si kannt de Coburn an huet gehofft datt seng nootste Beroder sou zouverlässeg a erfuerderlech waren wéi hien.
  
  D'Rees huet si mat Plooschteren hannerlooss. D'Legionären hunn si mat de Féiss ënnerstëtzt. Plötzlech Arrêten a grouss Potholes hunn hir Iwwelzegkeet gefillt. De Rucksak ass ënner hatt geplënnert, seng haart Bannen ëmmer nervös. Den Hayden wousst datt dëst war wat de Ramses wollt - fir hir lescht Momenter mat Terror gefëllt ze ginn wéi den Timer erofgeet.
  
  Manner wéi eng hallef Stonn ass vergaang. D'Stroosse ware roueg, wann net eidel. Den Hayden konnt net sécher soen. An engem aneren neien Twist vu sengem Plang huet de Ramses de Gator bestallt Marsh a Shears un d'Bomm ze bannen, zesumme mam Hayden. Déi zwee hu sech beschwéiert, gekämpft, a souguer ugefaang ze jäizen, sou datt den Alligator de Mond an d'Nues zougemaach huet, do souz bis se sech berouegt hunn, an dunn hir Nues an d'Loft suckelen. Marsh an Shears dunn ugefaang bal unisono ze kräischen. Vläicht hu si Dreem vun der Befreiung gehal. De Marsh huet wéi en Neigebuerenen gekrasch, an d'Schéier huet geschnëtzt wéi e Jong mat Mann Gripp. Als Strof fir déi zwee - an leider och fir den Hayden - huet de Ramses se plakeg un eng Atombomm gebonnen, wat all méiglech Problemer, Verzweiflungen a méi Schnëss verursaacht huet. Den Hayden huet et gutt geholl, sech de Lovecraftian Horror virgestallt, deen se elo kéinte gleewen, a sech gefrot wéi d'Häll se duerch den Zoo kommen.
  
  "Mir maachen dobannen fäerdeg", huet den Alligator kritesch op d'Mass gekuckt. "Maximum fënnef Minutten."
  
  Den Hayden huet gemierkt, datt de Bommeleeër gutt geschwat huet beim Ëmgang mat sengem Chef. Vläicht huet d'Besuergnëss seng Stëmm op eemol erhéicht. Vläicht Opreegung. Si huet sech opmierksam gemaach wéi de Camion gestoppt an de Chauffer de Motor fir e puer Minutten idled. De Ramses ass aus dem Taxi geklommen, an den Hayden huet virgeschloen datt si bei der Entrée vum Zoo kéinte sinn.
  
  Lescht Chance.
  
  Si huet verzweifelt gekämpft, probéiert vu Säit op Säit ze schwéngen an de Kanalband aus hirem Mond ze schrauwen. Marsh a Shears hunn gekrasch, an d'Legionäre si mat hire Stiwwelen op hir getrëppelt, sou datt et schwéier ass ze beweegen, awer den Hayden huet sech widderstoen. Alles wat et gedauert huet war e komeschen Geräisch, en onpassend Wackel, an d'Fändelen géifen opgehuewe ginn.
  
  Ee vun de Legionären huet verflucht an iwwer si gesprongen, si huet se nach méi wäit géint d'Atomladung an de Réck vum Gefier gepecht. Si huet an de Kanalband gekrasch. Seng Waffen hu sech ëm hire Kierper gewéckelt, verhënnert datt hatt sech beweegt, a wéi de Ramses zréckkoum, konnt si net otmen.
  
  Mat engem liichte Gebrëll vum Motor ass de Camion nees no vir gefuer. Den Auto ass lues gefuer, an de Legionär ass fortgaang. Hayden huet en déif Otem geholl, säi Gléck an d'Gesiichter vu jidderengem ronderëm hatt verflucht. D'Gefier ass séier gestoppt an de Chauffer huet de Motor ausgeschalt. Et war Rou wéi de Ramses, elo an enger rudimentärer Spezial Kräfteuniform gekleet, säi Kapp an de Récksëtz gestach huet.
  
  "Zil erreecht," sot hien dispassionately. "Waart op mäi Signal a sidd prett fir se tëscht Iech ze droen."
  
  Hëlleflos konnt den Hayden nëmmen ootmen wéi fënnef Legionäre sech ronderëm de bizarre Bündel positionéiert hunn a sech virbereet hunn et opzehiewen. De Ramses huet op d'Dier geklappt, alles war kloer, an ee Mann huet se opgemaach. D'Legionären hunn dunn de Bündel an d'Loft opgehuewen, en aus der Camionnette gedroen a laanscht e Bamstrooss gefouert. Den Hayden blénkt wéi d'Dagesliicht hir Ae getraff huet, huet dunn en Abléck fonnt wou si war.
  
  En hëlzent Canopy ënnerstëtzt vun décke Brick Piliere gestreckt iwwer Kapp, ëmgi vu Gréngs. Eng gutt ernannt a geplatzt Sonnentrap, et war am Moment desertéiert, wéi den Hayden de Rescht vum Zoo erwaart hat. E puer onverschlësselt Touristen hu vläicht vun den dënnbevëlkerte Attraktioune profitéiert, awer den Hayden huet gezweiwelt datt den Zoo fir déi nächst Stonnen erlaabt wier jiddereen zouginn. Wahrscheinlech huet de Ramses d'Zoo Sécherheet iwwerzeegt datt speziell Kräfte do waren fir komplett Sécherheet vum Territoire ze garantéieren. Si goufen laanscht e Wee gefouert, dee mat Bogen an hängend Gréngs gezeechent gouf, bis se vun enger Säitdier gestoppt goufen. Den Alligator ass mat Kraaft erakomm, an dunn hu se sech an engem héije Plafong fonnt, deen aus Holzweeër, Brécke a ville Beem besteet, déi gehollef hunn déi fiicht Atmosphär ze bewältegen.
  
  "Tropesch Zone," Ramses wénkt. "Elo, Alligator, huelt de Package a setzt se weider an d'Uebst. Mir brauche keng fréi Chanceobservatiounen."
  
  Den Hayden an de Rescht vun hirer prekärer Firma sinn um Holzbuedem opgehalen. Den Alligator huet e puer Bänner ugepasst, méi Ductband fir Stabilitéit bäigefüügt, an huet dann mat enger Rolle vun extra Drot gefiddert bis hien ugekënnegt huet datt den Detonator sécher ëm d'Gefaange gewéckelt ass.
  
  "An de Rotary Switch?" De Ramses huet gefrot.
  
  "Sidd Dir sécher datt Dir dëst derbäi wëllt?" Alligator gefrot. "Marsh a Shears kënnen dëst ze fréi ufänken."
  
  De Ramses wénkt de Mann nodenklech. "Du hues Recht". Hien huet sech nieft dem Pak gesat, de Rucksak op de Buedem geluecht, den Hayden huet direkt uewen gebonnen, an dunn de Marsh an den Zoey op hatt. Dem Ramses seng Ae waren Niveau mam Julian Marsh säi Kapp.
  
  "Mir addéieren e Sensibilitéitschalter," sot hien roueg. "Een rotativen Apparat deen, wann Dir opgehuewe sidd oder grouss Beweegunge mécht, d'Bomm explodéiert. Ech roden Iech ze bleiwen a waart bis d'Miss J seng Teamkollegen ukommen. Maacht Iech keng Suergen, et wäert net laang daueren."
  
  Seng Wierder hunn dem Hayden säi Kierper Zidderen geschéckt. "Wéi laang?" si huet et fäerdeg bruecht auszeschalten.
  
  "Den Timer gëtt fir eng Stonn gesat," sot Ramses. "Just genuch Zäit fir den Alligator an ech ze erlaben a Sécherheet ze kommen. Meng Männer bleiwen mat der Bomm, eng lescht Iwwerraschung fir Är Frënn wa se et fäerdeg bréngen dech ze fannen.
  
  Wann?
  
  De Ramses huet sech opgestan, e leschte Bléck op de Pak, deen hie virbereet hat, op d'Mënschefleesch an de Feierstuerm drënner, op déi ängschtlech Ausdréck op hire Gesiichter an d'Kraaft, déi hien iwwer hinnen all gewisen huet.
  
  Den Hayden huet hir eegen Aen zougemaach, elo konnt sech net beweegen, de schrecklechen Drock huet hir Këscht an eng onverzichtbar Bomm gedréckt an et schwéier ze otmen. Dëst kéinten hir lescht Momenter sinn an et war näischt wat hatt maache konnt nodeems se den Alligator gloat héieren huet iwwer d'Sensibilitéitschalter ze setzen, awer si wier verdammt wann hatt se an der Tropescher Zone vum New York Central Park Zoo géif verbréngen. Amplaz wäert si zréck an déi bescht Zäiten vun hirem Liewen transportéiert ginn, op d'Manos an hir Zäit op Hawaii, op d'Spure vum Diamond Head, d'Surfen vun North Beach an de vulkanesche Bierger vu Maui. Restaurant op engem aktive Vulkan. Eng Plaz iwwer de Wolleken. Roude Dreck hannert de Stroossen. Déi flakkende Luuchten laanscht Kapiolani an dann d'Plage um Enn vun alle Plagen, schaumend ënner de verbreet roude Luuchten vun der Dämmerung a Suergfalt, déi eenzeg richteg Plaz op der Welt, wou hatt all Stress a Suerge vum Liewen entkommen konnt.
  
  Den Hayden ass elo dohinner gaangen, mat der Auer tickt.
  
  
  KAPITEL Fënnefdrësseg
  
  
  Den Drake waart op der Policebüro, fillt sech komplett hëlleflos wéi se un all Tipp, all Siicht, all klengen Hiweis iwwer Ramses, Hayden oder d'Atombomm hänkt. D'Wourecht war datt New York ze grouss war fir an e puer Stonnen ze decken, an d'Telefone kléngen aus dem Haken. Seng Awunner waren ze vill an hir Besucher ze vill. Et kann d'Arméi zéng Minutte daueren fir d'Wäiss Haus z'erreechen, awer trotz all de Garde a Sécherheetsmoossnamen, wéi laang géif et daueren fir dës relativ kleng Plaz ze sichen? Elo, huet den Drake geduecht, huelt dësen Szenario op New York a wat kritt Dir? Et war e rare Virfall wou d'Sécherheetskräften Terroriste gefaangen hunn, déi hir Grausamkeet tatsächlech duerchgefouert hunn. An der realer Welt goufen Terroristen no de Onrouen verfollegt a verfollegt.
  
  Den Dahl ass endlech ukomm, ausgesinn disheveled a weltwäit midd, mam Rescht vun der SPEAR Team hannert him. De Kenzi huet onerklärlech ugefaang ronderëm ze kucken a gefrot wou d'Beweislagerung ass. Den Dahl huet einfach seng Aen op hatt gerullt a gesot: "Looss hatt goen, oder si wäert ni zefridden sinn." De Rescht vun der Equipe huet sech ronderëm gedronk an nolauschtert wat den Drake ze soen huet, wat, ausser sech ëm den Hayden besuergt ze sinn, net vill war.
  
  De Moore huet d'Saach vereinfacht. "D'Leit wëssen iwwer d'terroristesch Bedrohung fir d'Stad. Mir kënnen net evakuéieren, obwuel mir déi net stoppen, déi probéieren ze verloossen. Wat geschitt wann d'Bomm explodéiert? Ech weess et net, awer et ass net fir eis elo iwwer géigesäitege Virwërf ze denken. Eis Systemer sinn erof, awer aner Agenturen a Siten hunn Zougang zu anere Kanäl. Mir vergläichen se wéi mir schwätzen. Déi meescht Systemer lafen. D'Stroosse vun New York si roueg awer nach ëmmer beschäftegt am Verglach mat de meeschte Stied. Och Stroossen."
  
  "Awer nach näischt?" De Smith huet iwwerrascht gefrot.
  
  Moore suckt. "Mäi Frënd, mir beäntweren Honnerte vun Uriff pro Minutt. Mir këmmeren eis mat all Psycho, all Prankster, an all éierleche gudde Bierger an der Stad. De Loftraum ass fir jiddereen ausser eis zou. Mir wäerten d'Wi-Fi, den Internet a souguer d'Telefonslinnen ausschalten, awer verstinn datt mir grad esou wahrscheinlech eng Paus vun dëser Avenue huelen wéi mir vun engem Stroossepolice, engem FBI Agent oder, méi wahrscheinlech, Member vun der Ëffentlechkeet."
  
  "Ënnerdaach?" Dahl gefrot.
  
  "Souwäit mir wëssen, ass et keng eenzeg Zell méi. Mir kënnen nëmmen dovun ausgoen, datt d'Zell elo Ramses schützt national a lokal rekrutéiert gouf. Mir gleewen net datt eis Undercover Agenten hëllefe kënnen, awer si ënnersichen all méiglech Optiounen.
  
  "Also wou léisst dat eis?" Lauren gefrot. "Mir kënnen d'Kamera net fannen, Ramses, Price oder Hayden. Mir hu keng Atombomm fonnt, "huet si all Gesiicht studéiert, ëmmer nach um Häerz en Zivilist, deen op syndiquéiert Shows opgewuess ass, wou all d'Puzzelstécker an de leschten Akt opgestallt sinn.
  
  "Tippen ass wat et normalerweis mécht," sot Moore. "Eppes gesäit eppes a verursaacht et. Wësst Dir wat se hei déi waarm Tipp Serie nennen? Zwee Ticketen an den Himmel, nom alen Eddie Money Song.
  
  "Also, waarden mir op den Uruff?"
  
  Den Drake huet d'Lauren op de Balkon gefouert. D'Szen hei drënner war frendlech, mat de puer Polizisten an Agenten déi nach ëmmer lieweg kämpfen mam Shellschock wéi se hire Wee duerch Schutt a gebrachent Glas erausgesicht hunn, Uruff beäntweren an Schlësselen schloen, e puer mat bluddege Bandeauskleeder ëm hir Waffen a Kapp gewéckelt, anerer mat hire Féiss op, grimassen vu Péng.
  
  "Mir mussen do erof goen," sot Lauren. "Hëllef hinnen."
  
  Den Drake huet geknackt. "Si kämpfen eng verléiert Schluecht an et ass net emol en Hub méi. Dës Kärelen einfach refuséiert ze verloossen. Dëst bedeit hinnen méi wéi eng Rees an d'Spidol. Dëst ass wat gutt Polizisten maachen an de Public gesäit et selten. D'Press bréngt ëmmer nees schlecht Nouvellen eraus, a faarft déi allgemeng Meenung. Ech soen, mir wäerten hinnen och hëllefen."
  
  Si sinn op de Lift gaang an dunn huet den Drake sech ëmgedréit, iwwerrascht d'ganz Equipe hannert him ze gesinn. "Waat?" - hie gefrot. "Ech hu keng Suen".
  
  D'Alicia huet midd gelaacht. Och de Beau huet e Laachen gepackt. D'SPEAR-Equipe hat haut selwer vill duerchgaang, war awer nach staark, prett fir méi. Den Drake huet vill Plooschteren an aner Wounds gesinn, déi gutt verstoppt waren.
  
  "Firwat lued Dir net op? An huelt extra Munitioun mat Iech. Wa mir endlech fäerdeg sinn dëst opzehalen, wäerte mir eng schwéier Zäit hunn.
  
  "Ech wäert et erausfannen," sot Kinimaka. "Et wäert eng Oflenkung ubidden."
  
  "An ech wäert hëllefen," sot de Yorgi. "Ech hu schwéier souguer dem Drake säin Akzent ze verstoen, sou datt et mat engem amerikanesche Akzent verluer geet."
  
  Den Dahl huet gelaacht wéi hien den Drake beim Lift ugeschloss ass. "Mäi russesche Frënd, Dir hutt et ganz no hannen."
  
  Den Drake huet de Schwede geschloen, méi Plooschter verursaacht, an ass de Lift erof op den éischte Stack. D'SPEAR-Team huet dunn intervenéiert wou se konnten, nei Uriff beäntweren an Informatioun ophuelen, Awunner interviewt a Froen gestallt, an Uriff ëmgeleet, déi näischt mam Noutfall ze dinn haten an aner zougewisen Statiounen. An obwuel si woussten, datt si gebraucht an gehollef goufen, war kee vun hinnen zefridden, einfach well den Hayden nach ëmmer vermësst gouf an de Ramses op fräiem Wee bliwwen ass. Bis elo huet hien si besiegt.
  
  Wéi eng aner Tricken huet hien an der Hülse?
  
  Den Drake huet en Uruff iwwer e vermësste Familljemember weiderginn an en aneren iwwer ongläiche Trottoir geschéckt. De Switchboard blouf aktiv, an de Moore huet nach ëmmer op den Tipp gezielt, säin Ticket an den Himmel. Awer et gouf dem Drake séier kloer datt d'Zäit méi séier leeft wéi d'Mëllech aus engem futtis Container. Dat eenzegt wat hie weidergehalen huet, war datt hien erwaart huet datt de Ramses op d'mannst eemol rufft. Dëse Mann huet sech nach ëmmer gewisen. Den Drake huet gezweiwelt datt hien de Knäppche gedréckt hätt ouni op d'mannst e bësse méi theatralesch ze probéieren.
  
  D'Police huet d'Gare geleet, awer d'Equipe huet gehollef andeems se un Dëscher sëtzen an d'Messagen weiderginn. Den Dahl goung fir Kaffi ze maachen. Den Drake ass mat him virum Kettel ugeschloss, a fillt sech extrem hëlleflos an aus der Plaz wéi se op Informatioun gewaart hunn.
  
  "Loosst eis iwwer déi éischt schwätzen," sot den Drake. "Huet dat jeemools mat Iech geschitt?"
  
  "Nee. Ech verstinn wéi de Ramses et fäerdeg bruecht huet all dës Joeren ze verstoppen. An ech denken datt den Apparat keng Stralungssignatur produzéiert well se et nach net entdeckt hunn. De Mann, deen déi Bomm ëmgepackt huet, wousst definitiv wat hie mécht. Ech denken ass ex-US Militär.
  
  "Mee firwat? Et gi vill Leit déi d'Stralung schützen kënnen."
  
  "Dat gëllt och fir aner Saachen. Lokal Wëssen. D'Geheimteam huet hien zesummegesat. Mark meng Wierder, alen Drake, si si fréier SEALs. Spezial Operatioun."
  
  Drake gegoss Waasser iwwerdeems Dahl Läffel an granules. "Maacht et staark. Tatsächlech, wësst Dir iwwerhaapt wat et ass? Huet "Instant" den Nordpol nach erreecht?
  
  Dahl suckt. "Instant Kaffi ass d'Aarbecht vum Däiwel. An ech war nach ni op den Nordpol."
  
  D'Alicia ass duerch déi oppe Dier vum Raum gerutscht. "Wat war et? Ech hunn eppes iwwer de Pol héieren a wousst just datt mäi Numm drop war.
  
  Den Drake konnt säi Laachen net verstoppen. "Wéi geet et dir, Alicia?"
  
  "Been schmerzen. Mäin Häerz deet wei. Häerzschmerz. Aner wéi dat geet et mir just gutt."
  
  "Ech mengen-"
  
  Den Uruff vun den X-Ambassadeuren huet seng nächst Wierder erdronk, déi vum Speaker vu sengem Handy koumen. Nach ëmmer de Kettel hält, huet hien den Apparat op de Kinn bruecht.
  
  "Hallo?"
  
  "Erënner s de dech u mech?"
  
  Den Drake huet de Kettel mat sou enger Kraaft gesat datt dat kierzlech gekachte Waasser op seng Hand gesprëtzt huet. Hien huet ni gemierkt.
  
  "Wou bass du, Bastard?"
  
  "Elo. Sollt Är éischt Fro net sinn "wou sinn d'Atomwaffen" oder "wéi séier wäert ech explodéieren"? En déif iwwerrascht Gebrëll ass duerch d'Linn gelaf.
  
  "Ramses," sot den Drake, an huet sech drun erënnert de Lautsprechertelefon unzeschalten. "Firwat gitt net direkt op de Punkt?"
  
  "Oh, wat ass sou witzeg doriwwer? An Dir sot mir net wat ech maache soll. Ech sinn e Prënz, Besëtzer vu Kinnekräicher. Ech hu fir vill Joer regéiert a wäert fir vill méi regéieren. Laang nodeems Dir knusprech ginn. Denk driwwer no".
  
  "Also hutt Dir nach méi Hoops, déi mir duerch sprange kënnen?"
  
  "Et war net ech. Et war de Julian Marsh. Dëse Mann ass verréckt fir d'mannst ze soen, also hunn ech hien a Kontakt mat Ärem Agent Jay gesat.
  
  Den Drake huet geschüchtert, an den Dahl gekuckt. "Si ass gutt?"
  
  "Fir elo. Och wann hien e bësse steif a schmerzhaft ausgesäit. Si probéiert hiert Bescht fir komplett roueg ze bleiwen.
  
  E Gefill vu Viraussiicht huet sech am Drake säi Mo verdréit. "A firwat ass dat?"
  
  "Also datt et natierlech de Bewegungssensor net beschiedegt."
  
  Mäi Gott, huet den Drake geduecht. "Din Schäiss. Hutt Dir hatt un eng Bomm gebonnen?"
  
  "Si ass d'Bomm, mäi Frënd."
  
  "Wou ass et?"
  
  "Mir kommen dohinner. Awer well Dir an Är Frënn e gudde Laf genéisst, a well Dir scho waarm sidd, hunn ech geduecht firwat Dir Iech net eng Chance ginn? Ech hoffen Dir hutt Rätsel gär."
  
  "Dëst ass Wahnsinn. Dir sidd verréckt, spillt mat sou vill Liewen. Puzzel? Los et fir mech, Arschloch. Wien wäert op Äre Kierper pissen wann ech en a Brand setzen?
  
  De Ramses war e Moment roueg, anscheinend ze denken. "Also d'Handschuere si wierklech of. Dëst ass gutt. Ech hu wierklech Plazen fir ze goen, Reuniounen ze besichen, Natiounen ze beaflossen. Also lauschtert -"
  
  "Ech hoffen wierklech datt Dir do sidd a waart," huet den Drake ënnerbrach, a séier fësche "Wann mir dohinner kommen."
  
  "Leider nee. Hei soen mir Äddi. Wéi Dir wahrscheinlech wësst, benotzen ech dech fir meng Flucht ze maachen. Also, wéi Dir Leit soen - Merci dofir.
  
  "Ech-"
  
  "Jo Jo. Fuck mech, meng Elteren an all meng Bridder. Awer et sidd Dir an dës Stad déi um Enn verschrauft gëtt. An ech, dee weider wäert. Also Zäit gëtt elo en Thema. Sidd Dir prett fir Är Chance ze bieden, klengen Englänner?
  
  Den Drake huet seng Professionalitéit fonnt, wëssend datt dëst hir eenzeg Optioun war. "Ziel mir".
  
  "Meng Antiseptik wäert d'Welt vun der Infektioun am Westen botzen. Vum Reebësch bis zum Reebësch ass dëst Deel vum Canopybuedem. Dat ass alles ".
  
  Den Drake huet eng Grimasse gemaach. "An et ass alles?"
  
  "Jo, a well alles wat Dir maacht an der sougenannter ziviliséierter Welt a Minutten, Stonnen gemooss gëtt, setzen ech den Timer op siechzeg Minutten. Schéin, berühmt Ronn Zuel fir Iech.
  
  "Wéi desarméiere mir dat?" Den Drake huet gehofft, datt de Marsh keng Deaktivéierungscoden ernimmt huet.
  
  "Oh Verdammt, wësst Dir net? Dann erënnert just un dëst - eng Atombomm, besonnesch eng Koffer-Atombom, ass e präzisen a perfekt equilibréierte Mechanismus. Alles ass miniaturiséiert a méi präzis, wéi ech sécher Dir wäert appreciéieren. Dëst wäert verlaangen ... Raffinement.
  
  "Sophistikatioun?"
  
  "Raffinatioun. Kuckt dëst."
  
  Mat dëse Wierder huet de Ramses den Uruff ofgekoppelt, d'Linn dout gelooss. Den Drake ass zréck an de Büro gerannt an huet op déi ganz Gare gejaut fir ze stoppen. Seng Wierder, säin Toun vun der Stëmm, hunn d'Käpp, d'Aen an d'Kierper op hie gemaach. Telefone goufen op Stänn gesat, Uriff goufen ignoréiert, a Gespréicher goufen gestoppt.
  
  De Moore huet dem Drakes säi Gesiicht gekuckt, a sot dann: "Schalt Är Telefonen aus."
  
  "Ech hunn et," huet den Drake geruff. "Awer mir mussen e bësse Sënn maachen ..." Hien huet d'Rätsel Wuert fir Wuert widderholl. "Maacht séier," sot hien. "Ramses huet eis siechzeg Minutte ginn."
  
  De Moore huet sech iwwer de knaschtege Balkon geleet, zesumme mam Kinimaka a Yorgi. Jiddereen aneren huet sech op hien gesicht. Wéi seng Wierder ugefaang hunn d'Leit z'erreechen, hunn se ugefaang ze jäizen.
  
  "Ma, antiseptesch ass eng Bomm. Et ass offensichtlech ".
  
  "An hien huet wëlles et ze sprengen", huet een geflüstert. "Et ass kee Bluff."
  
  "Vum Reebësch zum Reebësch?" Mai gesot. "Ech verstinn net".
  
  Den Drake huet et ëm säi Kapp gewéckelt. "Dëst ass e Message fir eis," sot hien. "Et huet alles ugefaang am Amazonas Reebësch. Mir hunn hien fir d'éischt um Maart gesinn. Awer ech verstinn net wéi et fir New York funktionnéiert.
  
  "Awer aner?" Smith gesot. "En Deel vum Buedem ënnert der Canopy? Ech net-"
  
  "Dëst ass eng aner Referenz vum Reebësch," huet de Moore geruff. "Ass d'Canopy net wat se zolidd Bamdeckel nennen? De Buedem ass mat Ënnerwäsch bedeckt."
  
  Den Drake war schonn do. "Dat ass richteg. Awer wann Dir dat akzeptéiert, da seet hien eis datt d'Bomm am Reebësch verstoppt ass. Zu New York,"Hien huet sech gewonnert. "Maacht kee Sënn."
  
  D'Stille huet op der Gare regéiert, d'Aart vu Rou, déi eng Persoun bis zum Punkt vun der Hëlleflosegkeet iwwerrascht oder him op de Punkt vun der Brillanz elektrifizéiere kann.
  
  Den Drake war nach ni méi akut bewosst iwwer de Passage vun der Zäit, all Sekonn gefëllt mat dem schicksalhafte Kling vun der Doomsday Bell.
  
  "Awer New York huet e Reebësch," sot de Moore endlech. "Am Central Park Zoo. Et ass kleng, genannt "Tropical Zone", awer et ass eng Mini Versioun vun der realer Saach.
  
  "Ënnert dem Canopy?" Dahl gedréckt.
  
  "Jo, do sinn Beem."
  
  Den Drake huet nach eng Sekonn gezéckt, schmerzhaft bewosst, datt och dëst hinnen vill Liewe kaschte kéint. "Eppes anescht? All aner Virschléi?
  
  Nëmmen Rou an eidel Bléck huet seng Fro begréisst.
  
  "Da si mir all era," sot hien. "Keng Kompromëss. Keng Witzer. Et ass Zäit dëse mythesche Bastard en Enn ze maachen. Genau wéi mir déi leschte Kéier gemaach hunn."
  
  Kinimaka an Yorgi sinn op d'Trap gerannt.
  
  Den Drake huet d'ganz Team an déi Angschtgefüllte Stroosse vun New York gefouert.
  
  
  KAPITEL Drësseg-sechs
  
  
  Dem Moore seng Instruktioune no, huet d'Team vun zéng Mann nach méi wäertvoll Minutte verschwonnen andeems se an eng Gaass ëmgewandelt goufen fir e puer Policeautoen ze beherrschen. Den Uruff war gemaach ginn wéi se do ukomm sinn, an d'Polizisten hunn gewaart, hir Efforten fir d'Stroosse ze läschen hunn ugefaang Uebst ze droen. De Smith huet sech um eent Rad gesat, den Dahl um aneren, d'Autoen hunn hir Sirenen a blénkeg Luuchten ugeschalt a si ronderëm den Eck vun der 3. Avenue gerannt, verbrennt Gummi, direkt an den Zoo. Gebaier a erschreckt Gesiichter si mat véierzeg, duerno fofzeg Meilen an der Stonn duerchgaang. De Smith huet de verloossenen Taxi op d'Säit geheit, op der viischter Säit geschloen, se direkt geschéckt. Et war nëmmen ee Policekordon ënnerwee, a si hate schonn Uerder kritt, si duerch ze loossen. Si sinn duerch eng séier geläscht Kräizung gerannt, si siechzeg.
  
  Den Drake huet bal den neien Uruff op sengem Handy ignoréiert, a geduecht datt et de Ramses kéint sinn, deen zréck op d'Gloat rifft. Mä dunn huet hien geduecht: och dëst kéint eis e puer Hiweiser ginn.
  
  "Waat?" - huet hie kuerz geblaf.
  
  "Drake? Dëst ass de President Coburn. Hutt Dir eng Minutt?"
  
  Den Yorkshireman sprang iwwerrascht, huet dunn säi GPS gepréift. "Véier Minutten, Här."
  
  "Dann lauschtert. Ech weess, ech brauch Iech net ze soen, wéi schlecht et wäert sinn, wann dës Bomm explodéiere léisst. Retribution ass inévitabel. A mir wëssen net emol déi richteg Nationalitéit oder politesch Léngen vun dësem Charakter Ramses. Ee vun de grousse Problemer, déi entstinn ass, datt en anere Charakter - Alligator - dëst Joer véier Mol Russland besicht huet.
  
  Dem Drake säi Mond gouf zu Sand. "Russland?"
  
  "Jo. Dëst ass net entscheedend, awer ..."
  
  Den Drake wousst genau wat déi Paus bedeit. Näischt sollt entscheedend gewiescht sinn an enger Welt, déi vun Neiegkeetskanäl a soziale Medien manipuléiert gëtt. "Wann dës Informatioun erauskënnt -"
  
  "Jo. Mir kucken op en héijen Niveau Event.
  
  Den Drake wollt natierlech net wësse wat dat bedeit. Hie wousst, datt et elo Leit an der grousser Welt ginn, extrem mächteg Leit, déi d'Moyene haten, en Atomkrich ze iwwerliewen, a si hu sech dacks virgestallt, wéi et wier, wa se an enger ganz neier, kaum bewunnter Welt liewen kéinten. E puer vun dëse Leit ware scho Leader.
  
  "Entlooss d'Bomm wann néideg, Drake. Ech krut gesot datt den NEST ënnerwee ass, awer wäert no Iech kommen. Wéi déi aner. All. Dëst ass eis nei däischterst Stonn.
  
  "Mir stoppen dëst, Här. Dës Stad wäert liewen fir muer ze gesinn.
  
  Wéi den Drake den Uruff ofgeschloss huet, huet d'Alicia hir Hand op seng Schëller geluecht. "Also," sot si. "Wann de Moore gesot huet et wier e Reebësch an e Mini Reebësch, huet hien gemengt datt et och Schlaangen do wieren?"
  
  Den Drake huet hir Hand mat senger iwwerdeckt. "Et ginn ëmmer Schlaangen, Alicia."
  
  Mai huucht. "E puer si méi grouss wéi anerer."
  
  De Smith huet hiren Auto ëm de Stau gedréint, eng glänzend Ambulanz mat sengen Dieren opgemaach an d'Paramediker, déi un de Leit, déi am Tëschefall involvéiert waren, geschafft an huet nach eng Kéier säi Fouss op de Gaspedal gesat.
  
  "Hass Dir fonnt wat Dir gesicht hutt, Mai?" Alicia sot gläichméisseg an héiflech. "Wéini hutt Dir d'Equipe hannerlooss?"
  
  Et ass alles viru sou laang geschitt, awer den Drake huet sech lieweg erënnert datt de Mai Kitano fortgaang ass, hire Kapp gefëllt mat Schold fir d'Doudesfäll, déi se onbedéngt verursaacht huet. Zënter deem een Tëschefall wärend der Sich no hiren Elteren - de Mord vun engem Yakuza Geldwäscher - huet vill geännert.
  
  "Meng Elteren sinn elo sécher," sot Mai. "Wéi Grace. Ech hunn de Clan besiegt. Chica. Gëff. Ech hunn vill fonnt wat ech gesicht hunn."
  
  "Also firwat sidd Dir zréck komm?"
  
  Den Drake huet seng Ae fest op d'Strooss fonnt a seng Oueren op de Récksëtz gedréckt. Et war eng ongewéinlech Zäit fir Konsequenzen ze diskutéieren an Décisiounen erauszefuerderen, awer et war zimlech typesch fir Alicia, an et kéint hir lescht Chance sinn d'Saache richteg ze maachen.
  
  "Firwat sinn ech zréck komm?" - Waat? - Mee widderholl blëtzeg. "Well ech egal. Ech këmmeren mech ëm dës Équipe."
  
  Alicia geflüstert. "Gutt Äntwert. Dëst ass deen eenzege Grond?"
  
  "Dir frot ob ech zréck fir den Drake sinn. Wann ech nëmmen déi zwee vun iech erwaart hätt en neit Verständnis opzebauen. Wann ech fir och eng Sekonn geduecht hätt, datt hie geplënnert op. Och wann hien mir eng zweet Chance ginn hätt. Gutt, d'Äntwert ass einfach - ech weess et net.
  
  "Drëtt Chance", huet d'Alicia drop higewisen. "Wann hien domm genuch wier fir Iech zréckzebréngen, da wier dat Är drëtt Chance."
  
  Den Drake huet d'Entrée an den Zoo gesinn kommen an huet déi wuessend Spannung am Récksëtz gefillt, déi schaarf an onzouverlässeg Emotiounen, déi an him raschten. Fir all dat brauche se e Raum, am léifsten mat mëllen Polsterung.
  
  "Maacht et op, Kärelen," sot hien. "Mir sinn hei".
  
  "Et ass nach net fäerdeg, Sprite. Dës Alicia ass en neie Modell. Si huet decidéiert net méi an de Sonnenënnergang ze lafen. Elo stinn mir, mir léieren a mir kommen duerch dëst.
  
  "Ech gesinn et a bewonneren et," sot Mai. "Ech hu wierklech gär déi nei Dir, Alicia, trotz deem wat Dir mengt."
  
  Den Drake huet sech ëmgedréit, gefëllt mat géigesäitege Respekt a komplett duercherneen wéi dësen Szenario schlussendlech ausspille kéint. Awer et war Zäit alles ewech ze setzen, se op d'Regal ze setzen, well se séier en anert Armageddon, Zaldoten, Retter an Helden bis zum Schluss waren.
  
  A wa se kucken, vläicht Schach spillen, géifen och Gott an den Däiwel den Otem verléieren.
  
  
  KAPITEL Drësseg-siwen
  
  
  De Smith huet seng Pneuen op der leschter Tour gekrasch an dunn mat engem schwéiere Fouss op d'Bremspedal getrëppelt. Den Drake huet d'Dier opgemaach ier den Auto gestoppt huet an huet seng Been erausgezunn. D'Mai war scho virun der Hannerdier eraus, d'Alicia e Schrëtt hannendrun. Smith wénkt op d'waart Polizisten.
  
  "Si soten Dir musst de schnellsten Wee an d'Tropesch Zone wëssen?" Ee vun de Polizisten huet gefrot. "Ma, verfollegt dëse Wee direkt erof." Hien huet gewisen. "Et wäert op der lénker Säit sinn."
  
  "Merci". De Smith huet d'Guidekaart geholl an déi aner gewisen. Den Dahl ass bei engem Joggen eropgaang.
  
  "Mir si prett?"
  
  "De Wee wéi mir kënne sinn," sot Alicia. "Oh kuckt," si weist op d'Kaart. "Si nennen de Geschenkgeschäft op der Plaz en Zoo."
  
  "Da loosst eis goen."
  
  Den Drake ass an den Zoo eragaang mat senge Sënner erhëtzt, erwaart dat Schlëmmst a wousst datt de Ramses méi wéi ee béisen Trick an der Hülse hat, deen näischt mat him ze dinn huet. D'Grupp verbreet an dënn eraus, scho méi séier wéi se sollen an ouni virsiichteg virsiichteg bewegt, mee wëssen, datt all Sekonn déi passéiert en neien Doudesfall war. Den Drake huet op d'Schëlder opmierksam gemaach a séier d'Tropical Zone viru gesinn. Wéi se ukomm sinn, huet d'Landschaft ronderëm si ugefaang ze beweegen.
  
  Aacht Leit sinn aus der Verstoppt gerannt, Messer gezunn, wéi se bestallt goufen, fir d'Rettungskampf schmerzhaf an extrem bluddeg ze maachen. Den Drake huet sech ënner dem Schaukel gedréckt an huet säi Besëtzer iwwer säi Réck geheit, an huet dunn den nächsten Ugrëff frontal getraff. Bo a May sinn op de Virdergrond komm, hir Kampffäegkeeten sinn haut gebraucht.
  
  All aacht Ugräifer hunn Kierperbewaffnung a Masken un, a si hu sou kompetent gekämpft wéi den Drake erwaart hat. Ramses huet ni vun ënnen vum Koup gewielt. D'Mai huet e séiere Jab paréiert, probéiert hiren Aarm ze briechen, awer fonnt datt et verdreift, hir eege Gläichgewiicht ewechgehäit. Den nächste Schlag huet hir Schëller verpasst, absorbéiert vun hirem eegene Weste, awer huet hir e Moment Paus ginn. De Beau ass ënner hinnen all geklommen, e richtege Schied vum Doud. Dem Ramses seng Legionäre sinn zréckgezunn oder op d'Säit gesprongen, fir de Fransous ze vermeiden.
  
  Den Drake huet sech géint d'Barrière zréckgezunn an huet seng Hänn opgehuewen. Den Zait hannert him huet geknackt wéi säi Géigner mat béide Féiss vum Buedem geschloen huet. Béid Männer sinn op en anere Wee gerullt, kämpfe wéi se gerullt hunn. Den Englänner huet d'Fauscht fir d'Fauscht op de Kapp vum Legionär geschloen, awer et fäerdeg bruecht nëmmen d'Hand an der Verteidegung ze schloen. Hien huet säi Kierper opgehuewe wou hien et wollt, ass op d'Knéien opgestan an huet seng Fauscht erofgeschloen. D'Messer rutscht erop an huet seng Rippen duerchbrach, trotz senger Verteidegung nach ëmmer verletzt. Den Drake huet seng Attack verduebelt.
  
  Enk Kampf bei der Entrée an d'Tropical Zone huet verstäerkt. Mee an Bo hunn d'Gesiichter vun hire Géigner fonnt. Blutt splattert ganze Grupp. Legionäre gefall mat gebrach Gliedmaart an concussions, an den Haapt Täter war Mano Kinimaka. De riesegen Hawaiian huet seng Ugräifer mat engem Bulldozer zerquetscht, wéi wann hie probéiert d'Wellen selwer ze verteidegen, se a Stécker ze zerbriechen. Wann e Legionär a sengem Wee stoung, huet de Kinimaka onbarmhäerzlech geschloen, en iwwermënschleche Mëttelfeldspiller, en onverstéierbare Plo. Säi Wee war komplett falsch, sou datt souwuel d'Alicia wéi och de Smith um Wee waren, aus dem Wee ze tauchen. D'Legionäre sinn nieft hinnen gelant, gekrasch, awer si waren einfach fäerdeg ze maachen.
  
  Den Dahl huet mat e puer Fäegkeet Schlag vun Hand zu Hand ausgetosch. D'Messerschlag goufe schwéier a séier geschloen, fir d'éischt niddereg, dann héich, dann op d'Këscht an d'Gesiicht; d'Schwede blockéiert se all mat blitzschnell Reflexer a schwéier-verdéngt Fäegkeet. Säi Géigner huet net opginn, klinesch a senger Leeschtung, séier ze spieren datt hien seng Gläichheet erfëllt huet an en Ënnerscheed muss maachen.
  
  Den Dahl ass op d'Säit gaangen, wéi de Legionär seng Been an Ielebou als Fortsetzung vun de Messerattacke benotzt huet. Den éischten Ellbog huet hien op den Tempel geschloen, säi Bewosstsinn erhéicht an him gehollef eng Onmass vun Attacken virzegoen. Hien ass op ee Knéi gefall, ënner sengem Achsel direkt an de Gruef an d'Nervecluster do geschloen, wouduerch de Legionär seng Klingen an der Angscht erofgeet. Wéi och ëmmer, um Enn war et de pugnacious Kinimaka, deen de Kämpfer erofgeschloen huet, d'Muskele propper opgelueden huet, d'Schanken gebrach an d'Sehnen räissen. De Mano hat schwarzte Plooschteren laanscht seng Kieferlinn an d'Bangbänn a goung mat engem Häll, awer näischt konnt him stoppen. Den Dahl huet sech virgestallt datt hien duerch d'Säit vun engem Gebai wéi den Hawaiian Hulk géif ofbriechen wann d'Dier gespaart wier.
  
  De Kenzi huet et méi einfach fonnt, ronderëm d'Kante vum Kampf ze fléien, schued wiem se konnt a bedauert d'Tatsaach datt si hir Katana nach ëmmer net hat. Dahl wousst, datt si eng geléiert speziell Fäegkeet hat an een Legionär nom aneren attackéiere konnt, jidderee mat engem Schlag ëmbréngen, an d'Equipe wäertvoll Zäit spueren. Mee den Dag war bal eriwwer.
  
  Jiddefalls.
  
  Den Drake huet seng Flurry Faust fonnt, déi de Schlag oflenken. Hien ass op seng Säit gefall wéi e Legionär säi Handgelenk gefaangen huet an et verdréit huet. Péng verzerrt seng Funktiounen. Hien huet mat enger anormaler Neigung gerullt, den Drock fräigelooss a sech Gesiicht zu Gesiicht mat sengem Géigner fonnt.
  
  "Firwat?" hie gefrot.
  
  "Just hei fir dech ze luesen", huet de Legionär gelaacht. "Tick Tock. Tick Tack."
  
  Den Drake huet schwéier ofgedréckt, elo op seng Féiss. "Dir wäert och stierwen."
  
  "Mir stierwen all, Narr."
  
  Géint esou Fanatismus huet den Drake ouni Barmhäerzegkeet geschloen, dem Mann seng Nues a Kiefer gebrach, souwéi seng Rippen. Dës Leit woussten genau wat se maachen, an trotzdem hunn se weider gekämpft. Keen eenzege Mann ënnert hinnen huet en anere Sue verdéngt.
  
  Gasping huet de Legionär säi Messer op den Drake geriicht. Den Yorkshireman huet et gefaangen, et gedréint an et ëmgedréit, sou datt d'Blade vum anere Mann säi Schädel bis zum Grëff erakënnt. Ier de Kierper d'Gras getraff huet, ass den Drake an den Haaptkämpf gaangen.
  
  Et war eng komesch a verréckt Schluecht. Schlag no Schlag a Verteidegung no Verteidegung, endlos Rotatioun an d'Positioun. D'Blutt gouf aus den Ae geläscht, Ellbogen a Knäpper goufen an der Mëtt vum Kampf eliminéiert, a souguer eng dislokéiert Schëller gouf op seng Plaz zréckgezunn dank dem Smith sengem eegene Gewiicht. Et war rau, sou real wéi et gëtt.
  
  An dunn huet de Kinimaka alles ronderëm gaang, geschloen, gerannt, zerstéiert wou e konnt. Op d'mannst dräi vun de verstuerwenen, gebrochene Legionäre ware säi Wierk. De Beau huet zwee méi erausgeholl, an dunn hunn d'May an d'Alicia zesumme geschafft fir dee leschten ofzeschléissen. Wéi hien gefall ass, si si Gesiicht zu Gesiicht komm, Fausten opgehuewen, Schluecht Roserei a Blutdrock blénken tëscht hinnen, blénken wéi Laser an hiren Aen, awer et war de Beau deen se getrennt huet.
  
  "Bomm," sot hien.
  
  An dann, op eemol, all Gesiichter zu Drake.
  
  "Wéi laang hu mir nach?" Dahl gefrot.
  
  Den Drake wousst emol net. D'Schluecht huet mir all déi verbleiwen Konzentratioun ewechgeholl. Elo huet hien erof gekuckt, Angscht vir wat hie géif gesinn, d'Hülse zréckgezunn an op seng Auer gekuckt.
  
  "Mir hunn d'Bomm nach net gesinn," sot Kensi.
  
  "Fënnef Minutten," sot den Drake.
  
  An dunn hunn d'Schëss geklappt.
  
  
  KAPITEL Drësseg-AACHT
  
  
  De Kensi huet en Impakt wéi e Rakéitestreik gefillt. Et huet hatt vun de Féiss geschloen, hatt an d'Lunge geschloen, an huet momentan all Bewosstsinn aus hirem Geescht geholl. Den Drake huet d'Kugel gesinn an ass op seng Knéien gefall, a verhënnert säin inévitabele Fall. Si huet dëst ni gesinn kommen, awer och keen aneren. Smith huet och en Hit. Glécklecherweis hu béid Kugelen d'Westen getraff.
  
  Den Thorsten Dahl war dee séiersten ze reagéieren, nach ëmmer mat de Wierder "fënnef Minutten" huet säi Gehir bombardéiert. Wéi déi zwee Legionäre vum Buedem opgestan sinn, hunn d'Kugel séier geschoss, an elo, mat besserem Ziel, huet hien se ugegraff, d'Äerm ausgestreckt, brëllend wéi en Zuch, dee verluere Séilen aus de bluddege Tiefe vun der Hell féiert . Si hunn iwwerrascht gezéckt, an dunn huet de Schwed se geschloen, een mat all Hand, an déi zwee zréck op d'Mauer vun der hëlzener Hütt geheit.
  
  D'Struktur ass ronderëm d'Leit ausernee gebrach, Holzplacke briechen, splinteren an duerch d'Loft gefall. D'Männer sinn ënnert hirem Inhalt op de Réck gefall, wat dem verréckten Schwed am nëtzlechsten bewisen huet.
  
  Et war en Aarbechtshaus, eng Plaz voller Tools. Wärend d'Legionäre gekämpft hunn hir Waffen z'erhiewen, een gekrasch an een aneren Zänn ausspäichert, huet den Dahl e gutt geübte Schlittenhammer opgehuewen. Déi verstuerwene Leit hunn hien aus dem Eck vun hiren Aen gesinn a gefruer, d'Onglaawen huet hinnen de Courage entzunn.
  
  De Bo ass op hien gaang an huet hir Reaktioun gesinn. "Fäerdeg hinnen. Denkt drun wien si sinn."
  
  De Kinimaka huet och gestoppt, a laacht um Komplott, wéi wann hien se an de Stëbs trëppele wollt. "Si hunn de Kensi erschoss. An Schmitz."
  
  "Ech weess," sot den Dahl, huet de Schlittenhammer ewechgehäit an sech op säi Grëff geleet. "Ech wees et".
  
  Béid Männer hunn d'Paus als Zeeche vu Schwäch geholl an hunn hir Waffen erreecht. Den Dahl ass an d'Loft geflunn a gläichzäiteg de Schlittenhammer opgehuewen, an huet en erof bruecht wéi säi Kierper erofgaang ass. Ee Schlag huet de Legionär an der Mëtt vu senger Stiermer geschloen, an hien hat nach genuch Kraaft a Fäegkeet fir sech ze dréinen, de Schaft opzehiewen an dem anere Mann säin Tempel ze zerbriechen. Wéi hien fäerdeg war, ass hien op d'Knéien opgestan, d'Zänn gekrasch an de Schlittenhammer iwwer d'Schëller geheit.
  
  Dunn souz deen anere Legionnär op, kräischen, de Kapp op d'Säit geluegt, wéi wann an der Angscht, an huet d'Pistoul opgeholl, déi hien a senge rësele Hänn gehal huet. An där Split-Sekonn huet d'Kensi méi séier reagéiert wéi iergendeen a sech a grousse perséinleche Risiko gesat. Ouni ze Pausen huet si hir fréier Plooschteren ofgerappt, dem Mann säin Zil blockéiert an op hien gesprongen. D'Pistoul, déi si an hirer Hand gehal huet, gouf wéi e Ziegel lancéiert, Enn fir Enn, bis et him an der Mëtt vu sengem Gesiicht getraff huet. Hien huet geschoss, no hannen gefall, d'Kugel ass iwwer säi Kapp gefuer. Soubal si him erreecht huet, huet de Kenzi hir Waff zréckgezunn, awer net ier se a seng Këscht eidel gemaach huet.
  
  "Wéi laang?" Den Dahl huet schwéier otemt, an d'Dier gerannt, déi an d'Tropesch Zone gefouert huet.
  
  Den Drake ass laanschtgaangen.
  
  "Siwe Minutten."
  
  Dëst ass net genuch fir onbekannt Atomwaffen ze entwaffnen.
  
  
  KAPITEL Drësseg-néng
  
  
  Sechs Minutten.
  
  Den Drake ass an d'Tropical Zone gerannt, gejaut bis säin Hals verletzt huet, verzweifelt probéiert d'Bomm ze lokaliséieren. Den nidderegen Gejäiz, deen d'Äntwert war, koum net vum Hayden, awer hien huet et sou gutt gefollegt wéi hie konnt. Venen bulten iwwer seng Stir. Seng Hänn hu sech vu Spannung an d'Fäischt gebonnen. Wéi d'ganz Equipe d'Gebai erakoum, vis-à-vis vun hëlzene Spadséiergäng a mat Bamstécker Liewensraim, si verbreet sech fir vun hiren Zuelen ze profitéieren.
  
  "Schäiss!" Kinimaka huet gekrasch, de Stress huet hien elo bal zerstéiert. "Hayden!"
  
  En anert gedréckt Gejäiz. Den Drake huet seng Hänn an extremer Frustratioun opgeworf, net konnt déi exakt Plaz bestëmmen. Sekonne passéiert. E hell faarwege Papagei ass op si ugeklot, wouduerch d'Alicia e Schrëtt zréck hëlt. Den Drake konnt net aneschters wéi nach eng Kéier op seng Auer kucken.
  
  Fënnef Minutten.
  
  D'Wäiss Haus géif elo esou Besuergnëss ausstrahlen, datt et direkt virum Capitol Hill gewäsch gëtt. Déi kommend NEST Team, Bommeleeër, Polizisten, Agenten a Pompjee, déi sech bewosst waren, géifen entweder lafen bis hir Been ausginn oder op d'Knéien falen, den Himmel scannen a fir hiert Liewe bieden. Wann iergendee Weltleader informéiert gewiescht wier, wieren och si op de Been gewiescht, hir Auere gekuckt an e puer Propositioune virbereet.
  
  D'Welt huet Muecht.
  
  Den Drake huet sech erliichtert wéi hien dem Mai säi Gejäiz héieren huet, huet dunn e puer Sekonnen gedauert fir seng Quell ze fannen. D'Team ass als een zesummekomm, awer wat se entdeckt hunn war iwwer hir Erwaardungen. Yorgi stoung hannert him nieft Lauren; De Bo an de Kenzi hu probéiert et vu wäitem erauszefannen, während de Rescht vun der Equipe entweder op d'Knéien gefall ass oder laanscht d'Mass gekrabbelt ass.
  
  Dem Drake seng Ae sinn erweidert. Dat éischt wat hien gesinn huet, war de Kierper vun enger plakeger Fra, déi mat Ductband a bloen Drot gewéckelt ass, ongeféier zwee Meter vum Buedem ausgedeelt. Nach ëmmer duercherneen, huet hien gesinn, datt ënner de Féisssohlen nach e puer Féiss waren, déi zu engem Mann gehéiert hunn, no den haare Been ze beurteelen, déi un hinnen befestegt waren.
  
  Den Hayden ass d'Bomm, sot de Ramses him.
  
  Awer ... wat der Däiwel ...
  
  Ënnert dem plakege Mann huet hien elo Stiwwelen gesinn, déi hien erkannt huet. Den Hayden schéngt um Enn vum Koup ze sinn.
  
  Wou ass dann d'Atombomm?
  
  D'Alicia huet vun hirem Sëtz nieft der onbekannter Fra opgekuckt. "Nolauschtert virsiichteg. Zoey seet datt d'Bomm ënner Hayden geséchert ass, um Enn vun dëser Feature. Hien ass bewaffnet, huet e relativ zouverléissege Bewegungssensor a gëtt vun engem Rucksack geschützt. Drot ëm hire Kierper gewéckelt sinn un engem bluddege Ausléiser befestegt." Si huet de Kapp gerëselt. "Ech gesinn kee Wee eraus. Et ass Zäit fir e puer hell Iddien, Kärelen.
  
  Den Drake huet op d'Kierper gekuckt, en endlos Spur vun Drot, nach ëmmer déiselwecht blo Faarf. Seng éischt Reaktioun war averstanen.
  
  "Huet et e kollapsende Kontur?" Kinimaka gefrot.
  
  "Meng bescht roden ass 'nee'," sot den Dahl. "Et wier ze riskant, well d'Leit, déi domat verbonne sinn, kënne änneren. E kollapsende Circuit - e Waffeverhënnerungsapparat - géif dem Hayden seng Bewegung erkennen, een unhuelen - dann beréiert d'Bomm , an Bomm."
  
  "Sot dat net". Alicia kräizt.
  
  Den Drake ass op seng Knéien gefall no wou hien ugeholl huet datt den Hayden säi Kapp war. "Dann, nom selwechte Prinzip, wier de Bewegungsmelder zimlech locker. Nach eng Kéier, fir de Prisonéier e bëssen ze bewegen.
  
  "Jo".
  
  Säi Kapp huet sech vun der Stressiwwerlaascht ugedoen. "Mir hunn Deaktivéierungscoden," sot hien.
  
  "Wat nach ëmmer gefälscht ka sinn. A fir d'Saache méi schlëmm ze maachen, musse mir se op enger Tastatur aginn, déi um Ausléiser ënner Hayden verbonnen ass.
  
  "Dir sollt et besser maachen," sot de Kensi roueg. "Mir hunn dräi Minutte lénks."
  
  Den Drake huet sech rosen um Kapp reiwen. Elo war net d'Zäit fir Zweifel ze begeeschteren. Hien huet e Bléck mam Dahl ausgetosch.
  
  Wat ass nächst, mäi Frënd? Si mer endlech um Enn vun der Strooss kommen?
  
  De Julian Marsh huet geschwat. "Ech hunn se gesinn, datt hien him bewaffnet", sot hien. "Ech kann et entschäerfen. Dëst sollt ni geschéien. Geld war dat eenzegt Zil ... Net dësen Dreck iwwer den Doud vu Millioune, d'Enn vun der Welt.
  
  "De Webb wousst," sot de Lauren. "Äre Chef. Hie wousst déi ganzen Zäit."
  
  Marsh just Houscht. "Gitt mech just hei eraus."
  
  Den Drake huet sech net bewegt. Fir d'Bomm ze fannen, misste si e Mënschekoup ëmdréinen. Si hu keng Zäit fir all d'Band ze schneiden. Awer et war ëmmer e méi séiere Wee fir d'Bomm ze entschäerfen. Si hunn et net op der Tëlee gewisen, well et kaum gëeegent war fir Rand-of-View ze gesinn.
  
  Dir hutt den Drot net ofgeschnidden. Dir hutt se all erausgezunn.
  
  Awer et war esou geféierlech wéi de falschen Drot ze schneiden. Hien huet geknéit bis seng Ae mat dem Marsh's Niveau waren.
  
  "Julian. Wëllt Dir stierwen?"
  
  "Nee!"
  
  "Ech gesinn keen anere Wee,"Hien huet ootmen. "Jongen, loosst eis se réckelen."
  
  D'Equipe gefouert huet, huet hie lues, bewosst, de Koup Kierper ëmgedréit bis dem Hayden säi Bauch vum Buedem opgehuewe gouf an e Rucksak entdeckt gouf. Moans entkomm Zoey, Marsh, a souguer Hayden wéi se all op hir Säiten gerullt hunn, a Kinimaka huet se all gefuerdert fir roueg ze bleiwen. Trotz dem Zoe seng Fuerderungen, wousst keen wéi sensibel de Bewegungsdetektor eigentlech war, obwuel et offensichtlech schéngt datt wann et sou laang gelaf ass, et net op eppes no bei engem Ausléiser gesat gouf. Tatsächlech muss et programméiert ginn fir bal onduerchsiichtlech ze sinn fir dem Drake seng Arrivée ze garantéieren ier et explodéiert ass.
  
  D'Drähten hu misse vum Marsh sengem Kierper getrennt ginn an aus dem Zoe seng Glieder geläscht ginn, eng knaschteg Aarbecht déi d'Team kaum gemierkt huet. Déi, déi ëm dem Hayden säi Kierper gewéckelt sinn, koumen liicht of, well se an de Wee vun hirer Kleeder waren. Elo den Instruktioune gefollegt an nach ëmmer vum Kanalband gehalen, huet de Marsh seng Waffen opgehuewen, sou datt se sech ëm dem Hayden senger rietser Säit gewéckelt hunn an iwwer de Rucksak gezwongen sinn. De Pythian huet seng Fanger gebéit.
  
  "Pins an Nadelen."
  
  D'Mai huet hir Hänn op hirem Rucksak geluecht, uewen op der Atombomm. Mat defteg Fanger huet si d'Schnallen entlooss an déi iewescht Klappe zréckgezunn. Dunn, mat grousser a gemittlecher Kraaft, huet si d'Kante vum Rucksak gegraff an d'Bomm, zesumme mat sengem Metallgehäuse, riicht eraus gezunn.
  
  Eng schwaarz Schuel huet hien ëmginn. D'Mai huet hire Rucksak op d'Säit geheit a ganz lues d'Bomm gedréint, an d'Sekonne gedämpft. Dem Hayden seng Ae fonkelnei wéi si op d'Bomm gekuckt huet, an d'Kinimaka war scho nieft hir geknéit an huet hir Hand gedréckt.
  
  E Countdown Panel koum an d'Siicht, mat véier Schrauwen un der Äussewelt vun der Bomm befestegt. Blo Dréit ofgepëtzt ënnert him an d'Häerz vun absolut Katastroph. De Marsh huet op d'Drähten gekuckt, véier vun hinnen, verwéckelt an zesumme gewéckelt.
  
  "Huelt de Panel of. Ech muss kucken wien ass wien."
  
  Den Drake huet seng Zong gebass wéi hien op seng Auer gekuckt huet.
  
  Sekonnen lénks.
  
  Fofzeg néng, fofzeg aacht ...
  
  De Smith ass nieft hinnen op seng Knéien gefall, den Zaldot huet schonn seng Utility-Blade gezeechent. Jiddereen d'Liewe an seng eegen Hänn geholl huet, huet hien d'Verantwortung iwwerholl fir Mängel ze eliminéieren. Ee Kratz, een haartnäckege Fuedem, ee Mangel u Konzentratioun, a si géifen entweder Zäit verschwenden oder eng schrecklech Explosioun verursaachen. Den Drake huet seng Ae fir ee Moment zougemaach wéi de Mann geschafft huet. Hannert him huet den Dal schwéier otemt, an och de Kensi huet sech gefillt.
  
  Wéi de Smith un der leschter Schraube geschafft huet, huet d'Alicia op eemol gejaut. De ganze Grupp huet geziddert, hiert Häerz sprang an de Mond.
  
  Den Drake huet sech schaarf ëmgedréit. "Wat ass dat?"
  
  "Schlaang! Ech hunn eng Schlaang gesinn! Et war e grousse giele Bastard.
  
  De Smith huet rosen gekrasch wéi hien de Rekord opgehuewen huet an de Countdown Panel mat sengem blénkegen rouden Ziffer virsiichteg ewechgeholl huet. "Wéi engem Drot?"
  
  Si haten drësseg-siwen Sekonnen.
  
  De Mäerz ass méi no gekropt, seng Ae scannt de verwéckelt Wirbel vu bloen Drot, op der Sich no der Plaz wou hien sech drun erënnert huet datt den Alligator den Apparat ageschalt huet.
  
  "Ech gesinn et net! Ech gesinn et net!"
  
  "Dat ass alles", huet den Drake him op d'Säit geheit. "Ech zéien all d'Drähten eraus!"
  
  "Nee," Dahl gelant schwéier nieft him. "Wann Dir dëst maacht, wäert dës Bomm explodéieren."
  
  "Wat solle mer dann maachen, Torsten? Wat solle mir maachen?"
  
  Nénganzwanzeg ... aachtanzwanzeg ... siwenanzwanzeg ...
  
  
  KAPITEL 40
  
  
  D'Erënnerung vum Drake ass op d'Spëtzt gerannt. De Ramses huet him bewosst gesot datt den Hayden d'Bomm wier. Awer wat d'Häll huet dat wierklech bedeit?
  
  Wann hien elo kuckt, huet hien dräi Drot gesinn, déi ronderëm gewéckelt sinn. Wéi eng huet et ausgeléist? Den Dahl huet e Stéck Pabeier aus senger Täsch erausgezunn.
  
  "Coden," sot hien. "Elo gëtt et keen anere Wee."
  
  "Loosst de Marsh nach eng Kéier probéieren. De Ramses huet den Hayden besonnesch ernimmt.
  
  "Mir benotze Coden."
  
  "Si kënne verdammt gefälscht sinn! Hiren eegenen Ausléiser!"
  
  De Mäerz huet schonn dem Hayden säi Kierper gekuckt. Den Drake ass driwwer geklommen an huet dem Kinimaki seng Opmierksamkeet gefaang. "Gitt hatt ëm."
  
  Den Hayden huet gehollef sou gutt wéi se konnt, d'Muskelen an d'Sehnen hunn ouni Zweifel vu Péng gejaut, awer si kruten keng Erliichterung. D'Auer huet getickt. D'Bomm war bal fäerdeg. An d'Welt huet gewaart.
  
  De Marsh huet sech niddergelooss, no den Drot ronderëm hire Kierper wéi den Drake een Aarm opgehuewen huet, dann e Been, a schlussendlech hire Gürtel entlooss huet, wou déi zwee Drot gekräizt sinn. Wéi hien d'geknäppt Koppel erëm duerch hire Schouss gesinn huet, huet hien op Kinimaka gewisen. "Esou".
  
  Leed un engem Albtraum-Spill vun Twister, Hayden huet gekuckt wéi de Marsh de Wee vun all Drot zréck an den Timer verfollegt.
  
  "Sécher," sot hien, squinting haart, een Ae wäit op, dat anert zou. "Et ass deen op der rietser."
  
  Den Drake huet op d'Atomkoffer gekuckt. De Kensi ass mat him an den Dahl um Buedem direkt nieft him. "Fir dës Saach ze sprengen erfuerdert eng speziell Konfiguratioun vun Deeler a Mechanismen. Et ass ... sou delikat. Vertraue mir wierklech der Persoun déi dat an d'Land bruecht huet an dësem Punkt?"
  
  Den Drake huet den déifsten Otem vu sengem Liewen geholl.
  
  "Keng Wiel".
  
  Hien huet den Drot gezunn.
  
  
  KAPITEL VIERZËN
  
  
  Den Drake huet séier gezunn, an den Drot gouf vu senger Hand gerappt, an huet de Kupferend ausgesat. Op engem Messerkant huet sech jidderee präsent no vir geluegt fir de Countdown ze kontrolléieren.
  
  Zwielef ... elf ... zéng ...
  
  "Hien ass nach ëmmer bewaffnet!" D'Alicia huet gekrasch.
  
  Den Drake ass op de Réck gefall, erstaunt, hält ëmmer nach den Drot wéi wann hien och elo e Funken an d'Bomm zerstéieren kéint. "Dëst ... dëst ..."
  
  "Tickt nach ëmmer!" D'Alicia huet gekrasch.
  
  Dahl Dahl, dréckt de Yorkshireman mat enger Handfläch op d'Stir ewech. "Ech mengen," sot hien. "Mir si glécklech wa mir elo Zäit hunn."
  
  Aacht...
  
  Zoe huet ugefaang ze kräischen. De Marsh huet gekrasch, entschëllegt fir all Feeler deen hien jeemools gemaach huet. Den Hayden an de Kinimaka hunn d'Team emotionlos nogekuckt, hir wäiss Hänn geklappt, zouginn datt se näischt maache kënnen. De Smith huet d'Messer fräigelooss an huet d'Lauren ugekuckt, an huet zidderend Fanger erausgezunn fir hatt ze beréieren. De Yorgi ass op de Buedem gefall. Den Drake huet d'Alicia ugekuckt, an d'Alicia huet op May gekuckt, net konnt hir Aen ofhuelen. De Bo stoung tëscht hinnen, säin Ausdrock kläert wéi hien den Dahl geschafft huet.
  
  De Schwed huet Deaktivéierungscoden an de Panel aginn. Jiddereng vun hinnen ass mat engem Audio Signal registréiert. Et waren nëmmen Sekonnen ier hien déi lescht Nummer aginn huet.
  
  Fënnef...
  
  Den Dahl huet den "Enter" Knäppchen gedréckt an opgehalen ze otmen.
  
  Awer d'Auer huet nach ëmmer gekäppt.
  
  Dräi zwee een...
  
  
  ***
  
  
  An der leschter Sekonn huet den Thorsten Dahl net verzweifelt. Hien huet net opginn oder sech fortgaang fir ze stierwen. Hien hat eng Famill fir zréckzekommen - eng Fra an zwee Kanner - an näischt géif him stoppen fir hir Sécherheet haut den Owend ze garantéieren.
  
  Et war ëmmer e Plan B. Den Drake huet him dat geléiert.
  
  Hie war prett.
  
  Wahnsinn Modus gestart, e berechent Wahnsinn huet him festgeholl, him Kraaft iwwer normal ginn. Déi lescht Stonn hat hien nogelauschtert wéi deen een oder aneren op déi perfekt, präzis a fehlerfräi Ausrüstung getrëppelt huet, déi den Atomkoffer ausgemaach huet. Hien huet héieren wéi genau et alles war.
  
  Gutt, wat wann et e bëssen Dahl verréckt wier. Wéi géif dat funktionéieren?
  
  Wéi d'Display een gewisen huet, hat de Schwed schonn e Schlittenhammer an der Hand. Hien huet et mat sengem leschten Otem erof bruecht, seng lescht Bewegung, mat all senger Kraaft schwenkt. De Schlittenhammer ass an d'Häerz vun der Atombom geschloen, an och an där onendlecher Sekonn huet hien dem Drake säin Horror gesinn, dem Alicia säin Accord. An dunn huet hien näischt méi gesinn.
  
  D'Auer huet getickt
  
  Null.
  
  
  KAPITEL 4ZWEE
  
  
  D'Zäit huet fir kee gestoppt, a besonnesch net an dëser entscheedender Stonn.
  
  Den Drake huet gesinn, datt den Dahl iwwer d'Bomm ausgestreckt huet, wéi wann hie seng Frënn an d'ganz Welt virun engem schreckleche Feier schütze kéint. Hien huet de gebéite Metallrahmen gesinn, gedeckte Innere ronderëm de Schlittenhammer; an dann huet hien de Countdown Timer gesinn.
  
  Op Null gestoppt.
  
  "Oh, Verdammt," sot hien op déi häerzlechst méiglech Manéier. "Oh mäi Gott."
  
  Een nom aneren huet d'Equipe realiséiert. Den Drake huet en Otem vu frëscher Loft otem, deen hien ni erwaart huet erëm ze schmaachen. Hien ass op den Dahl gekropt an de Schwed op säi breede Réck geschloen. "Gutt Guy," sot hien. "Schluecht et mat engem groussen Hammer. Firwat hunn ech dat net geduecht?"
  
  "En Yorkshireman sinn", huet den Dahl an d'Häerz vun der Bomm geschwat. "Ech hu mech och gefrot."
  
  Den Drake huet hien zréckgezunn. "Nolauschtert," sot hien. "Dës Saach ass festgehalen, richteg? Méiglech gebrach bannen. Awer wat verhënnert datt et erëm ufänkt?
  
  "Mir," sot eng Stëmm vun hannen.
  
  Den Drake huet sech ëmgedréint an huet d'NEST an d'Bommeleeër gesinn, déi si mat Rucksäck an oppenen Laptops an hiren Hänn ukommen. "Dir sidd ze spéit," huet hien gegast.
  
  "Jo dude. Dat ass normalerweis de Fall."
  
  Kinimaka, Yorgi a Lauren hunn ugefaang den Hayden aus dem bizarre Web z'entfalen, deen si mat Zoe Shears a Julian Marsh gedeelt huet. Déi zwee Pythien ware sou vill wéi méiglech iwwerdeckt, hunn awer net zevill gestéiert vun hirer Plakegkeet geschéngt.
  
  "Ech hunn gehollef," huet de Marsh ëmmer erëm widderholl. "Vergiesst net hinnen ze soen datt ech gehollef hunn."
  
  Hayden huet sech op de Knéien fonnt, all Glied rullt fir d'Zirkulatioun ze restauréieren an d'Gebidder ze reiwen, wou Gelenkschmerzen accumuléiert waren. Kinimaka huet hir seng Jackett ginn, déi si dankbar ugeholl huet.
  
  D'Alicia huet den Drake un d'Schëlleren gegraff, Tréinen an hiren Aen. "Mir liewen!" - huet si gejaut.
  
  An dunn huet si him méi no gezunn, seng Lëpse mat hire Lippen fonnt, him sou haart Kuss wéi hatt konnt. Den Drake ass fir d'éischt fortgaang, awer huet dunn gemierkt datt hie genee war wou hie wollt sinn. Hien Kuss hirem zréck. Hir Zong ass erausgaang an huet hien fonnt, an hir Spannung huet erliichtert.
  
  "Dëst ass wou mir fir eng laang Zäit gaang sinn," sot Smith. Entschëllegt, Mee."
  
  "Oh Mann, ech vermëssen meng Fra," sot Dahl.
  
  De Bo huet him gekuckt, säi Gesiicht sou Steen wéi Granit, awer soss onliesbar.
  
  D'Mai huet e schwaache Laachen erausgedréckt. "Wann d'Rollen ëmgedréint wieren, géif d'Alicia elo eppes iwwer d'Matmaachen mëllen."
  
  "Sief net schei". D'Alicia huet sech vum Drake mat engem Hals gelaacht. "Ech hunn nach ni e Filmstär gekusst."
  
  Smith blos bei der Ernimmung vun alen Zäiten. "Ah, elo sinn ech mat der Tatsaach komm datt May net wierklech déi grouss Maggie Q ass. Entschëllegt doriwwer ".
  
  "Ech si besser wéi d'Maggie Q," huet d'Mai gelaacht.
  
  De Smith huet sech geklappt, seng Been hunn opginn. D'Lauren huet hir Hand ausgestreckt fir hien z'ënnerstëtzen.
  
  D'Alicia huet de Kapp op d'Säit gehäit. "Oh waart, ech hunn e Filmstär gekusst. Eng Zort Jack. Oder war dat säin Écran Numm? Oh, zwee eigentlech. Oder vläicht dräi ..."
  
  Kensi geplënnert ënnert hinnen. "Schéine Kuss," sot si. "Du hues mech nach ni esou Kuss."
  
  "Et ass nëmme well Dir e Bitch sidd."
  
  "Och merci".
  
  "Waart," sot den Drake. "Hues du de Kensi kussen? Wéini?"
  
  "Et ass eng al Geschicht," sot Alicia. "Ech erënnere mech kaum."
  
  Hien huet et e Punkt gemaach fir all hir Opmierksamkeet mat sengen Aen unzezéien. "Also et war e" frou datt mir liewen" Kuss? Oder eppes méi?
  
  "Wat denks du?" Alicia huet virsiichteg ausgesinn.
  
  "Ech mengen, ech hätt gär datt Dir et nach eng Kéier maacht."
  
  "OK..."
  
  "Spéider".
  
  "Natierlech. Well mir hunn Aarbecht ze maachen."
  
  Den Drake huet elo den Hayden gekuckt, de Leader vun hirer Equipe. "Ramses an den Alligator sinn nach ëmmer dobaussen," sot hien. "Mir kënnen hinnen net flüchten."
  
  "Ehm, entschëllegt?" - sot ee vun de Kärelen aus der Sapper Equipe.
  
  Den Hayden huet Marsh a Shears gekuckt. "Dir zwee kënnen extra Punkte verdéngen wann Dir Informatioun hutt."
  
  "De Ramses huet kaum mat mir geschwat," sot Shears. "An den Alligator war déi gréisste verréckte Persoun déi ech je begéint hunn. Ech wënschen ech wousst wou se waren."
  
  Den Drake huet him gekuckt. "Den Alligator war de gréisste Verréckten -"
  
  "Et deet mir leed. Kärelen?" sot de Leader vum NEST.
  
  Dem Mäerz seng Ae blénken. "Ramses ass e Käfer," sot hien. "Ech hätt missten drop trëppelen wann ech d'Chance hat. All dës Suen sinn fort. Muecht, Prestige - verschwonnen. Wat sollt ech maachen?"
  
  "Ech hoffen, ech verrotten am Prisong," sot Smith. "An der Gesellschaft vun engem Mäerder."
  
  "lauschtert!" - Leit aus dem NEST geruff.
  
  Den Hayden huet si gekuckt, duerno op den Dahl. Den Drake huet dem Alicia seng Schëller gekuckt. De Leader vum Team NEST war op de Been a säi Gesiicht war blass, d'Faarf vun der absoluter Angscht.
  
  "Dës Bomm ass nëtzlos."
  
  "Waat?"
  
  "Et gi keng elektresch Detonatoren. D'Lënsen hunn geknackt, ech mengen eventuell vun engem Hummer geschloen. Awer Uran? Och wa mir Spuere fanne kënnen, déi eis soen datt et eemol hei war, et ... et feelt.
  
  "Nee". Den Drake huet seng Muskelen gefillt. "Kee Wee, Dir kënnt mir dat net soen. Sot Dir, datt d'Bomm eng fucking Fake war?
  
  "Nee," sot de Leader an huet op säi Laptop geklappt. "Ech soen Iech, et ass net déi Bomm. Et gouf desaktivéiert andeems Dir all Deeler geläscht huet, déi et funktionnéieren. Also, dëst ass e Fake. Dëse Mann - Ramses - huet wahrscheinlech dee richtegen."
  
  D'Equipe huet keng Sekonn gezéckt.
  
  Den Hayden erreecht den Telefon an huet dem Moore seng Nummer geruff. Den Drake huet geruff datt si d'Helikoptere sollt ruffen.
  
  "Wéi vill brauche mir?"
  
  "Fëllt de fucking Himmel," sot hien.
  
  Ouni ze beschwéieren, hu si hir schmerzhafte Kierper opgehuewen a si séier op d'Dier gaang. Den Hayden huet séier geschwat wéi si gelaf ass, a weist keng kierperlech Effekter vun hirer Behandlung. Dëst waren déi mental Effekter déi d'Kraaft haten hir fir ëmmer Narben ze maachen.
  
  "Moore, d'Bomm am Central Park ass gefälscht. Gebotzt, zougemaach. Mir denken, datt d'Inneren an d'Detonateure geläscht goufen an duerno an en aneren Apparat agebaut goufen.
  
  Den Drake huet de Moore vun dräi Meter ewech héieren.
  
  "A mir hu geduecht datt den Albtraum eriwwer wier."
  
  "Dëst war dem Ramses säi Plang vun Ufank un." Den Hayden huet déi baussenzeg Dier vu senge Scharnéier zerräissen ouni Schrëtt ze briechen. "Elo explodéiert hien a senger eegener Zäit a flücht. Ginn et Helikoptere, déi aus New York fléien?
  
  "Militär. Police. Besonnesch Operatioun, mengen ech.
  
  "Start mat dësem. Hien huet e Plang, Moore, a mir gleewen datt den Alligator e fréiere Kommando ass. Wéi gesi CCTV Kameraen aus?
  
  "Mir sammelen all Gesiicht, all Figur. Mir sinn zënter Stonnen um Rand. Wann de Ramses duerch d'Stad leeft, fanne mir hien."
  
  Den Drake sprang iwwer d'Dreckskëscht, den Dahl war nieft him. Helikoptere sinn iwwer de Kapp geruff, zwee vun hinnen sinn op der Strooss bei der Entrée vum Zoo gelant. Opgekuckt huet den Drake hannert de rotéierende Rotoren vu Bürogebaier gesinn, wou ënnert de wäisse Jalousie vill Gesiichter géint d'Fënstere gedréckt hunn. Sozial Medien géifen haut explodéieren, a wann et weidergeet, wieren d'Resultater null. Tatsächlech huet et wahrscheinlech hir Efforte behënnert.
  
  Den Hayden ass op den nächsten Helikopter gerannt, just ausserhalb vun der Rotorwäsch gestoppt. "Dës Kéier," sot si Moore. "Ramses wäert sech net weisen. Et war alles eng Oflenkung fir him ze hëllefen ze iwwerliewen. Et geet ëm säi Ruff - de Krounprënz vum Terror kritt säi Status erëm a mécht Geschicht. Hie bréngt Atomwaffen op New York, detonéiert se, a flücht mat Sträitlosegkeet. Wann Dir him elo lasslooss, Moore, wäerts de hien ni méi gesinn. An d'Spill wäert eriwwer sinn."
  
  "Ech weess dat, Agent Jay. Ech wees et".
  
  Den Drake huet iwwer dem Hayden seng Schëller gedréint, gelauschtert, während de Rescht vun der Equipe irritéiert an der Géigend zitt. Den Dahl huet d'Ëmgéigend studéiert, déi beschten Ambushënn erausgesicht, an duerno jidderee mat sengem Feldbrëll gepréift. Komesch, awer op d'mannst huet et him beschäftegt. Den Drake huet hien ielebou.
  
  "Wou ass de Schlitt?"
  
  "Et hannerlooss." Den Dahl huet eigentlech e bëssen onglécklech ausgesinn. "Et ass eng verdammt gutt Waff."
  
  Kensi intervenéiert. "Ech hunn him drun erënnert datt ech nach ëmmer net meng Liiblingswaff hunn. Wann hien de Schlittenhammer kritt, muss ech d'Katana kréien.
  
  Den Drake huet de Schwed gekuckt. "Kléngt wéi en Deal."
  
  "Oh komm, stopp op hir e Grond ze ginn. Wou géif ech iwwerhaapt eng Katana hei kréien?
  
  Eng Stëmm sot: "Si sinn net wäit vun Staten Island, Hayden."
  
  Dem Drake säi Kapp huet sech sou séier gedréint, datt hien sech gedréint huet. "Wat war et?"
  
  Den Hayden huet de Moore gefrot sech selwer ze widderhuelen an huet sech dann un d'Team gedréint. "Mir hunn en Zil, Kärelen. En Zivilist huet ugeruff, wéi de Moore virausgesot huet, a mat enger Kamera bestätegt. Beweegt Är Hënner!"
  
  D'Team hält de Kapp erof, ass iwwer den Trottoir op eng kloer, barrikadéiert Strooss gerannt, sprangen duerch déi oppen Diere vum Helikopter an huet sech an d'Sëtzer festgestallt. Déi zwee Villercher ginn an d'Loft, d'Rotoren schneide Blieder vun de Beem an der Géigend a streiden Dreck iwwer d'Strooss. Den Drake huet Pistoulen an e Gewier erausgezunn, e Militärblad an eng Stunpistoul, kontrolléiert datt alles an engem funktionnéierenden Zoustand war a voll virbereet. Den Dahl huet de Communiqué iwwerpréift.
  
  De Pilot huet d'Dächer geläscht an dunn schaarf südlech gedréint, a seng Geschwindegkeet erhéicht. D'Alicia huet hir eege Waffen iwwerpréift, déi eng, déi si aus dem Legionär geholl huet, ewechgehäit an déi aner fir sech selwer behalen. Kinimaka huet de Bléck op Hayden geklaut, déi si probéiert ze ignoréieren, ëmmer nach Informatioun vum Moore a sengen Agenten ze kréien. De Beau ass roueg gaang, an den Eck gehackt wéi hien zënter dem Drake an d'Alicia sech kussen. Fir hiren Deel, Mai souz roueg, hir japanesch Fonctiounen impenetrable, fest op hiert Zil konzentréiert. De Rescht vun der Equipe huet alles duebel iwwerpréift, jidderee ausser Kenzie, deen sech iwwer d'Helikopterfahrt beschwéiert huet, de knaschtege Wand, de Geroch vu Schweess an d'Tatsaach, datt si d'SPEAR Team jeemools gesinn huet.
  
  "Keen huet Iech gefrot bei eis ze bleiwen," sot d'Alicia roueg.
  
  "Wat soss konnt ech maachen? Lafen fort wéi eng Angscht Kierchemaus?
  
  "Also ass dëst fir ze beweisen datt Dir couragéiert sidd?"
  
  Dem Kenzi seng Ae blénken. "Ech wëll Armageddon net gesinn. An du?"
  
  "Ech hunn dat scho gesinn. De Ben Affleck ass iwwerraschend homosexuell, an de Bruce Willis ass méi schockéiert wéi e verdammt Asteroid. Awer Verdammt, probéiert Dir eis ze soen datt Dir tatsächlech en Häerz hutt?
  
  De Kensi huet duerch d'Fënster gekuckt.
  
  "Den archäologeschen Artefaktdéif huet en Häerz. Wien hätt et gewosst?
  
  "Ech probéieren just zréck op mäi Geschäft am Mëttleren Osten ze kommen. Eent. Dir Narren hëllefen wäert e laange Wee fir dëst z'erreechen. Fuck däi verdammt Häerz."
  
  Den Helikopter ass iwwer d'Dächer vu Manhattan geflunn wéi den Hayden Klärung krut datt de Ramses an de Gator d'Insel nach net verlooss hunn, well se no bei der Staten Island Ferry gesinn goufen.
  
  "Déi Stécker, déi an der Iwwersetzung verluer goen, kënnen eis all ëmbréngen," huet den Hayden gesouch, an den Drake huet zouginn datt et wouer wier. Vum klengste Sträit um Schoulhaff bis zum Krich tëscht Presidenten a Premier Ministeren, Nuancen war alles.
  
  Hir Destinatioun ass méi no gewuess wéi d'Gebaier vergaange sinn. De Pilot daucht tëscht zwee Wolkenkratzer fir d'Geschwindegkeet z'erhalen wéi hien op säin Zil gaang ass. Den Drake huet sech mat grimmegen Zweck gedroen. Dat dréiende gro Waasser vun der Bucht louch virun. Ënnert si konnten eng Grupp vu Landungshelikoptere gesinn, déi all ëm d'Positioun kämpfen.
  
  "Esou!" Den Hayden huet gekrasch.
  
  Mä de Pilot war scho schaarf erofgaang, wouduerch den Helikopter sech schwéier ze landen huet, fir virun enger Rei Blummendëppen an engem Busarrêt Premier Positioun ze huelen. Den Drake huet de Bauch duerch säi Mond gefillt. Den Hayden huet an hir Zell gejaut.
  
  "Natierlech ass den Terminal zou," sot si. "Wann de Ramses hei ass, wat hofft hien ze erreechen?"
  
  "Et sollt e Fied hannert Iech sinn an eng Rei Autoen ënner de Beem geparkt ginn. D'Police huet eng Fra do, déi déi lescht Persoun war, déi hien gesinn huet.
  
  "Super. Also elo mir - "
  
  "Waart!" Dem Alicia seng Oueren hunn d'Kläng virun deenen aneren opgeholl. "Ech héieren Schéiss."
  
  "Gitt."
  
  Aus dem Auto geklommen, ass d'Team op den Terminal gaang, laanscht d'Gebai gelaf. Den Drake huet gemierkt datt ronderëm déi breet Kéirung vun der Haaptentrée eng laang Betonramp an d'Kopplungsberäich gefouert huet. D'Schéiss koumen vun do aus, iwwer fräie Raum geschoss, net gedempt, wéi vu Maueren.
  
  "Do zréck," sot hien. "Et kënnt aus dem Schlupp."
  
  Helikopter hunn den Himmel hannert hinnen gefëllt. Op hirem Wee louch de gekräizte Kierper vun engem Polizist, awer hien huet seng Hand gewénkt fir datt si no vir kommen, ouni Zeeche vu Verletzung ze weisen. Méi Schëss hunn an der Loft geklappt. D'Equipe huet hir Waffen gezunn, an Tandem gelaf an d'Géigend virun gesicht. En anere Polizist huet virun hinnen geknéit, de Kapp erof, hält seng Hand.
  
  "Et ass an der Rei," sot hien. "Gitt. Just eng Wonn am Fleesch. Mir brauchen iech Kärelen. Si ... si ginn fort."
  
  "Net haut," sot den Hayden a leeft laanscht.
  
  Den Drake huet d'Enn vum Rutschbahn gemierkt an d'Projektioune lénks dovun - all konkret Rutschbahnen déi fir Fähr benotzt ginn. Wellen sprutzen op hir Basis. "Kënnt Dir dat héieren?" hie sot wéi de shooting erëm ugefaang. "De Ramses huet en automatesche Peloton kaaft."
  
  D'Lauren war deen eenzegen deen de Kapp gerëselt huet. "Wéi vun hinnen?"
  
  "Méi Ronnen pro Minutt wéi en AK. Clip vu sechshonnert bis aachthonnert Ronnen. Ersatzbar Fässer am Fall wou et ze waarm gëtt. Net genau richteg, awer verdammt grujeleg.
  
  "Ech hoffen, datt dee Bastard a sengen Hänn schmëlzt," sot d'Alicia.
  
  Eng Grupp vu Polizisten huet viru geknéit, dauernd duckt fir Cover wéi SAW seng Kugelen ausspëtzt. Eng Zeil vu Kugelen huet iwwer de Kapp geblitzt. Zwee Polizisten hunn d'Feier zréckgezunn, an hunn op de wäiten Enn vun der Schlupp gezielt, wou d'Fähr ofgelagert war.
  
  "Sot mir net ..." sot den Dahl.
  
  "Mir mengen datt hien op d'Fähr direkt do mat engem vun den Ënnerhalt Ticketen eropgeet," sot ee vun de Polizisten. "Zwee Jongen. Een huet op eis gezielt, deen aneren huet d'Boot gestart."
  
  "Hie kann net esou entkommen," protestéiert Hayden. "Et ass ... et ass ... Spill eriwwer." Hir Aen fonkelne mat Schrecken.
  
  "Fir hien," sot Alicia smugly.
  
  "Nee, nee," geflüstert Hayden. "Fir eis. Mir hunn alles falsch. Ramses geet wuertwiertlech mat engem Knall eraus. Ech versiegelen seng Ierfschaft. Kärelen, hie wäert dës Atombomm detonéieren."
  
  "Wéini?"
  
  "Ech wees net. Bescht roden? Hie geet op d'Liberty Island an d'Statu, an hie wäert et op all sozialen Medien posten. Oh Gott, oh Gott, stell Iech vir - "Si huet erstéckt. "Ech kann net ... ech kann just net ..."
  
  Kinimaka huet si op d'Féiss geréckelt, de grousse Mann, dee mat Zweck gräift. "Mir loossen dat net geschéien. Mir mussen eppes maachen. Elo."
  
  An den Drake huet de Blëtz vun der SAW ongeféier fofzeg Fouss ewech gesinn, d'Dödlechkeet vu senge Schëss, dat eenzegt wat tëscht hinnen a Ramses steet, an d'Atombomm.
  
  "Wie wëll fir ëmmer liewen, richteg?"
  
  "Nee," sot Alicia roueg. "Et wier ëmmer langweileg wéi d'Häll."
  
  An den Dahl huet ee leschte Bléck op d'Equipe. "Ech wäert d'Leedung huelen."
  
  An där leschter Sekonn hunn d'Helden vun New York sech virbereet; eng Equipe vun SPEARERS, an dann all Polizist an Agent bannent héieren. Jiddereen ass op d'Féiss opgestan, géint d'Spuetwaff konfrontéiert an huet de leschte Choix vun hirem Liewen gemaach.
  
  Dahl huet et ugefaangen. "Attack!"
  
  
  KAPITEL Dräianzechzeg
  
  
  Den Drake ass an der Mëtt vu senge Frënn gelaf, genee wou hie wollt sinn, hie seng Waff opgehuewen a schwéier geschoss. Kugelen ginn aus all lafend Pistoul mat enger Geschwindegkeet vun zweedausendfënnefhonnert Féiss pro Sekonn gebrannt, multiple Explosiounen déi duerch d'Aktie widderhuelen. Fënsteren iwwerall op der Fähr gebrach.
  
  An e puer Sekonnen hu se d'Lück an der Halschent ofgeschnidden, weider intensiv ze brennen. De SAW Benotzer huet direkt seng Astellunge geännert, schockéiert vun der Brutalitéit vum Attack. Et ass net datt hien opgehalen huet ze schéissen; seng Kugelen hunn e Spuer op d'Stécker verfollegt a sinn op d'Mier gaang, wéi hien ganz méiglecherweis zréckgezunn ass. Den Drake huet d'Teleskopsiicht an d'Ae bruecht, de Fanger op den Ausléiser geluecht an d'Features vum Mann deen de SAW hält.
  
  "Dëst ass den Alligator," sot den Hayden iwwer de Kommunikator. "Verpasst net."
  
  SAW huet sech ëmgedréint, zréck Richtung hinnen, nach ëmmer Bläi späitzt. Den Drake huet sech virgestallt datt d'Keg elo esou waarm muss sinn datt et schmëlzt, awer net séier genuch. Eng Kugel huet de Polizist am kugelfeste Weste getraff, an dunn huet eng zweet deem aneren den Aarm gebrach. Zu dësem Moment waren hir Häerzer prett aus der Këscht ze sprangen, awer si hunn d'Attack net gestoppt oder d'Schéisserei reduzéiert. Den ënneschten Réck vun der Fähr war ofgefall, zerbriechen, den oppenen Réck sou perforéiert datt et e Kéisräber huet. Den Alligator huet d'SAW schwéier geschloen, probéiert ze kompenséieren. Kugelen hunn de Raum iwwer hire Kapp duerchgebrach.
  
  Deen doudege Klang vum Motor vun der Fähr huet sech zu engem luesen Gebrëll verwandelt, an dat huet alles geännert. Den Alligator ass u Bord gesprongen, a weider vill ze schéissen. D'Waasser huet vun hannen ugefaangen ze dréinen, an d'Schëff huet no vir gekippt. Den Drake huet gesinn datt se nach ëmmer zwanzeg Meter vun der Réck waren, gesinn hir lénks an op d'Säit a wousst datt se et ni an der Zäit maachen.
  
  Gejäiz wéi hie gefall ass, ass hien op d'Säit gefall an huet abrupt gestoppt. Dahl gefall Emgéigend. Den Hayden huet gerullt, wat alles dem Alligator säin Zil nach méi schwéier gemaach huet, awer de Mann schéngt et egal ze sinn. Seng Figur konnt sech zréckzéien, méi déif an d'Fähr riicht.
  
  Den Drake huet dem Hayden signaliséiert, an den Hayden huet d'Helikoptere geruff.
  
  Déi schwaarz Villercher hu sech op d'Rutschbahn gerannt, sinn scharf erofgaang an hu sech dräi Féiss iwwer dem Buedem gehuewen wéi d'Crew vum SPEAR u Bord geklommen ass. Wéi d'Polizisten an d'Agenten salutéiert hunn, gouf en neie Bindung geformt, deen ni gebrach wier, si hunn sou gutt wéi se konnten zréck salutéiert, duerno sinn d'Helikopter praktesch an d'Loft gaangen. D'Piloten hunn d'Autoen op d'Limite gedréckt, déi séiss Fähr gejot a geschwënn iwwer d'Spëtzt opgehalen. Et war e Bléck, den Drake sech ni virstelle konnt: Villercher hänken wéi déidlech schwaarz Raubdéieren am Himmel vun New York, déi berühmt Skyline als Kuliss, preparéieren sech op d'Staten Island Fähr ze starten.
  
  "Schlo se schwéier," sot den Hayden am Radio vum Helikopter. "A séier".
  
  Erofgaang sinn zwee Helikoptere Richtung Heck vun der Fähr gerannt. Bal direkt huet de onrouege Alligator säi Kapp aus der Säitefënster gestouss an e rosen Volley geschoss. Säin drëtten Ausbroch ass an d'äusseren Haut vun den Helikoptere gefall, e puer Deeler penetréiert an anerer ofgesprongen. Helikoptere sinn aus dem Himmel gefall wéi Knëppelsteng. Den Dahl huet d'Dier ofgebrach an zréckgeschloen, d'Kugel hunn hoffnungslos verpasst.
  
  "Schéisst wéi wann hie fuckt," huet den Drake gegrommelt. "Schreift ni dat richtegt Zil."
  
  "Back off". Den Dahl huet opginn fir den Alligator ze schloen an huet sech fir de kommende Schlag gestouss.
  
  Dräi Sekonnen méi spéit ass et geschitt, just et war kee Schlag, mee just e Blëtz. Den éischten Helikopter huet iwwer den ieweschten Deck vun der Fähr gedréint, während deen zweeten no bei der Hafensäit gehuewen huet, déi verbleiwen Membere vun der SPIR Crew waren u Bord. Si sinn séier fortgaang, Stiwwelen klappen um Deck a sammelen sech a Gruppen. D'Helikoptere sinn dunn opgestan fir hir Kollegen an der Loft ze verbannen, déi d'Fähr verfollegen.
  
  Hayden huet sech fir e puer Sekonnen Gesiicht zu Gesiicht mat der Equipe fonnt. "Mir wësse wou hien ass. Maschinnraum. Loosst eis dat elo ophalen."
  
  Si sinn gerannt, Adrenalin pompelt iwwer all Mooss, an dunn huet den Alligator d'Taktik kloer um Deck ënnert geännert.
  
  De RPG huet duerch d'Loft geflüstert, mam Helikopter kollidéiert an explodéiert. De Vugel huet d'Kontroll verluer, d'Metall ass an all Richtungen verstreet, d'Feier huet de schwaarze Rull verschleeft, an et ass erschöpft op dat iewescht Deck vun der Fähr gefall.
  
  Fir de Kommando "Lafen SPEAR".
  
  
  KAPITEL VIERanzechzeg
  
  
  Den Drake huet e Changement am Klang vum Helikoptermotor héieren a wousst ouni ze kontrolléieren datt den Auto op si gefuer ass. Wann dat net genuch wier, war de verlängerten, predatoresche Schatten, deen iwwer d'Plack verbreet ass, richteg op Zil.
  
  Lafen oder stierwen.
  
  Hien huet seng Schëller an déi baussenzeg Dier geschloen, de ganze Frame vu senge Scharnéier räissen a gefall an de Raum doriwwer eraus. Kierper sinn no him gerannt, rullt, strecken, klammen a gedréckt. Den Helikopter ass schwéier gelant, d'Rotoren koumen aus, an de Metallkierper ass zerfall. Alles vu Schrapnel bis Aarmlängt Speer schneiden duerch d'Loft, schneiden se a Stécker. D'Fähr huet gewackelt a gekrasch, d'Waasser huet lénks a riets geschaimt.
  
  De Feierball huet sech op déi aner Helikoptere geschoss, déi direkt evasiv Aktioun geholl hunn, reng Gléck verhënnert datt se kollidéieren. D'Feierstroum huet den ieweschten Deck geleckt, wat nei Bränn verursaacht huet, d'Faarwen an d'Metallpillen verkoolt an d'Faarf geschmolzelt. De Rotor huet sech gebéit wéi en de Poste riets vum Drake getraff huet, a spréngt op de Buedem mat all sengem Momentum op eemol gestoppt. Aner fléien Muschelen hunn d'Fënstere gebrach an de Frame duerchgebrach, an eng schrecklech Spike ass direkt duerch d'Säit vum Boot gaang an ass op d'Mier gaang. Den Drake huet den Touch vu Flamen gefillt wéi d'Hëtzt duerch hien passéiert, huet ënner senger Schëller gekuckt an huet d'ganz Team gesinn, déi ufälleg leien, och de Smith läit op der Lauren. D'Explosioun ass passéiert a si hunn den Opstand gekuckt an dunn huet den Alligator d'Saachen op den Niveau vun der kompletter Wahnsinn geholl.
  
  Wahnsinn.
  
  Deen nächste RPG ass direkt duerch d'Boot selwer gaang, de Rakéitestarter hannerlooss an d'Decks zerbriechen wéi se fléien. Eng Explosioun schellt wéi eng Schuel duerch d'Deck räissen, a méi Gouts vu Feier an déidlech Schutt op de Wee geschéckt. Den Drake huet gekrasch wéi Schrapnel säi Kapp a Schëller duerchbrach, erliichtert datt de Péng him gewisen huet datt hien nach lieweg war. Hien huet e Moment geholl fir säin Otem opzehalen, hien huet déi nei Ëmgéigend viru gekuckt.
  
  Et war e gerappte Lach am Deck. Et waren iwwerall Holzkoupe. Damp a Feier hunn duerch dat eemol zougemaach Mëtt-Uewerdeck gestreamt.
  
  "De Wee ass kloer," sot hien.
  
  "Nëmmen fir dech!" D'Lauren huet bal gejaut.
  
  "Dann bleiwt," huet de Kenzi gespaut an dem Dahl seng Schëller gezunn. "Gitt Dir gutt, Thorst?"
  
  "Jo, jo, et geet mir gutt. Loosst mech goen".
  
  Den Drake ass mat engem hallefhäerzege Tempo gaangen, méi virsiichteg wéi hie sech a sengem ganze Liewen erënnere konnt. D'Grupp hannert him huet sech zesummegefaasst, wousst genau wou hie géif goen. Am leschte Moment, wéi hien erwaart huet, ass den Dal direkt op seng Schëller opgetaucht.
  
  "Maachen mir dat, Frënd?"
  
  "Mir hu verdammt Recht."
  
  A si sprangen duerch en neit Lach erof, Féiss als éischt an Aen op der Sich no Feinde. Si sinn haart an den ënneschten Deck gefall, gerullt, onberéiert an opgestan mat hire Waffen trainéiert.
  
  "Reng!" Den Drake huet gekrasch.
  
  Hir Stiwwelen hunn de schwéieren Deck hannert hinnen getraff.
  
  De Kensi ass fir d'lescht komm, an den Drake huet als éischt gesinn, datt si hir schwéier bannescht Jackett ofgeholl huet an zweetens, datt si et ëm d'Basis vun der dräi-Fouss gesplécktem Sektioun vum Rotor vum Helikopter gewéckelt huet. Hiert Gesiicht war schmuel wéi si sech un d'Schwede gedréint huet.
  
  "Elo," sot si, "Ech hunn meng Waff."
  
  "Däerfen d'Gëtter eis hëllefen."
  
  Si sinn als een op d'Schëff gerannt, an hunn de Ramses an de Gator an der Schluecht iwwerholl. D'Fähr huet mat all Moment dee vergaangen Geschwindegkeet opgeholl. D'Liberty Island ass och gewuess, ëmmer méi grouss um Horizont.
  
  "Versteet de Maniac net datt hien net op d'Statu kënnt?" Kinimaka huet schwéier otemt.
  
  "Sot dat net," huet den Hayden zréckgezunn. "Sot dat net."
  
  "Oh jo, ech verstinn."
  
  "Si wäerten dës Fähr net ënnerzegoen", huet den Dahl hinnen verséchert. "D'Bucht ass net déif genuch fir ze absorbéieren ... gutt, Dir wësst wat."
  
  Um nächsten Deck erof hunn se endlech hir Prouf fonnt. Den Alligator huet d'Dier bewaacht, während de Ramses d'Fähr bedriwwen huet. Am Aklang mat sengem schonn etabléierten Virléift fir Wahnsinn, huet de Bommeleeër e RPG erausbruecht, deen hie fir sou ee Moment virbereet huet. Den Drake konnt net hëllefe wéi zécken a jäizen fir jidderee fir Cover ze huelen, an dunn ass d'Rakéit duerch d'Mëtt vun der Fähr op der Héicht vun der Fähr gesträift, an e Spuer vu Damp hannerlooss, gedriwwen duerch dem Alligator säi maniakale Laachen.
  
  "Gefällt Dir et sou gutt? Hutt Dir dat gefaangen? Mir stierwen scho!"
  
  Den Drake huet opgekuckt fir den Alligator bal iwwer him ze fannen, no der Rakéit lafen, mat sengem Rakéitestarter. D'Rakéit selwer ass duerch d'Fähr geflunn an ass hannert der Heck erausgaang, explodéiert an der Loft. Den Alligator huet de Rakéitewerfer op de Kapp vum Drake geschloen.
  
  Den Yorkshireman huet sech gedréckt wéi de Ramesses schlussendlech sech gedréint huet, seng Hand zoufälleg um Lenkrad.
  
  "Dir sidd scho spéit," sot hien.
  
  Den Drake huet den Alligator am Bauch geschloen, awer hien sprang zréck, huet ëmmer nach seng voluminös Waff geschwenkt. Fir fair ze sinn, huet et d'Equipe en extra Moment verspéit. Kee wollt vun esou engem Fleeschstéck getraff ginn, mee et war vill Plaz bannent der Fähr, wat dem Dahl an deenen aneren méi Manöverbarkeet ginn huet. Den Alligator huet gekrasch a sech ëmgedréit, dunn riicht a Richtung Ramses, den Terrorprënz, deen elo eng hallefautomatesch Pistoul hält. Den Drake huet e Rucksak gemierkt, deen um Réck vum Alligator gebonnen ass.
  
  "Dir verzögert nëmmen dat inévitabel", huet de Ramses gesot.
  
  Mat enger Hand sprëtzen Damp vu bannen, mat där anerer huet hien de Kurs liicht verännert, a riicht op d'Liberty Island.
  
  "Hutt Dir jeemools besuergt iwwer wéi Dir wunnt?" Den Drake sot hannert dem Comptoir. "Bazar? Spär? En ausgeglachenen Fluchtplang? Wat war dat alles?"
  
  "Ah, de Basar war just - wéi soll ech et soen - e Takeaway Verkaf? Kréien all meng weltlech Wueren lass. D'Schlass ass en Äddi a bedeit d'Enn. Nodeems Dir mech direkt op New York bruecht hutt. An de Fluchplang ass jo, e bësse komplizéiert, ech ginn dat zou. Awer gesitt Dir elo? Dir sidd scho spéit. D'Auer tickt."
  
  Den Drake wousst net genau wat de Ramses gemengt huet, awer d'Implikatioun war kloer. Aus Ofdeckung komm, huet hien d'Radhaus mat Kugelen geduscht an ass hannendrun gerannt, seng Equipe no bei. Kee méi schwätzen; dëst war säin Endspill. De Ramses huet sech zréckgezunn, Blutt ass wéi e Sprangbuer vu senger Schëller gefall. Den Alligator huet gejaut wéi d'Kugel a säi Kierper erakoum. D'Glas huet déi zwee Terroristen a geckeg Spritzen bedeckt.
  
  Den Drake huet d'Dier gebrach an dunn rutscht, de Frame ofgesprongen a rutscht op eng Stopp, verflucht säi Gléck. Den Dahl sprang iwwer hien, de Kenzi war nieft him. Déi zwee sinn an d'Radhaus erakomm an hunn hir Waffen opgehuewen fir ëmzebréngen. De Ramses begéint si mat der ganzer Kraaft vun engem siwe-Fouss, Muskel-gebonnen Verréckten, grinsend wéi e wëll Hond; hien ass era gerannt an huet probéiert se ronderëm ze streiden.
  
  Den Dahl huet näischt dovunner toleréiert, widderstoen brute Kraaft an all Schlag geholl. De Kensi huet ëm déi zwee gedanzt, wéi e geféierleche Wollef op de Ramses seng Flanke getraff. De radikale Prënz huet de Schwed geschloen. D'Schëllerbarge huet den Dahl geschloen. Onheemlech staark Hänn hunn de Schwed an den Hals gegraff an ugefaang ze pressen. Hien huet d'Hänn opgehuewen, den Dahl huet de Grëff hallef geléist an huet dunn ee selwer geholl; déi zwee Männer hunn sech gerëselt an sech gequetscht bis weder ootmen konnt. De Ramses huet den Dahl ëmgedréint an huet hien zréck an d'Mauer geschloen, awer dem Schwede seng eenzeg Reaktioun war e breet Laachen.
  
  De Kensi sprang an d'Loft, huet hiren Ellbog opgehuewen, deen si mat Kraaft erof bruecht huet, direkt op de Ramses seng bluddeg Kugelwonn. Ni erwaart datt ee Punch esou e Kampf géif ophalen, si huet dunn dem Mann den Hals gestach, och wann hie gejaut huet, a seng Ae bulten.
  
  Dunn ass de Ramses fortgaang, mat Blutt bedeckt, iwelzeg. Den Dahl huet him lassgelooss an huet d'Enn gefillt. Dem Terrorist seng Ae gespaart op d'Schweden, an et waren keng Unzeeche vun enger Néierlag an hinnen.
  
  "Ech wäert dëse Moment als e Moment vun der Victoire huelen," sot hien. "A kräizt d'Häerz vum Kapitalismus."
  
  Hien huet seng Hand ausgestreckt wéi wann hien den Alligator wollt beréieren.
  
  Den Dahl huet zréckgeschoss. D'Kugel huet de Ramses am Bauch getraff, an hien zréckgeworf.
  
  Den Alligator ass op Ramses gesprongen a gefall.
  
  Den Terrorist Prënz huet et fäerdeg bruecht de Rucksak ze gräifen, deen um Réck vum falende Alligator gebonnen ass, seng ausgestreckt Hand huet de exponéierte bloen Drot geknuppt wéi se allebéid zesummegefall sinn.
  
  De Kenzi ass no vir gerannt, zielt op d'Hand, déi den Drot hält mat der eenzeger Waff, déi si praktesch hat, déi bescht Waff, déi si hat, eng rau Katana. Hir Blade huet séier geschnidde, de Ramses säin Aarm op der Schëller ofgeschnidden, wouduerch den Terrorist en Ausdrock vun extremer Iwwerraschung ausdréckt.
  
  D'Hand huet de Buedem gläichzäiteg wéi den Alligator geschloen, awer d'Fanger hunn nach ëmmer den elo oppenen Enn vum bloen Drot geknuppt.
  
  "Iwwernuechtungsfräi," huet de Ramses Hust gemaach. "Du hues Recht mech esou ze attackéieren. D'Auer huet net getickt. Mee..." E Spasmus huet him verdréit, Blutt ass séier aus dem Bauch, dem Aarm a senger lénkser Schëller gefloss.
  
  "Dëst ... geschitt ... elo."
  
  
  KAPITEL 45 Fënnef
  
  
  Den Drake ass iwwer de Buedem gekrabbelt, den Alligator op säi Bauch gerullt wéi de Verréckten an d'bluddeg Deck gelaacht huet. Den Dahl ass nieft him gefall, Péng, Schrecken a Viraussoe goufen op säi Gesiicht geschriwwen. De Riem war befestegt, awer den Drake huet et direkt zréckgezunn, an huet dunn de Metallkoffer vum rauem Material befreit.
  
  De Countdown Timer stoung virun hinnen, seng blénkeg rout Zuelen sou menacéierend a schrecklech wéi d'Blutt dat iwwer de Buedem ënner de Knéien verbreet huet.
  
  "Véierzeg Minutten,"Hayden geschwat éischt, hir Stëmm muffled. "Spill net domat, Drake. Desarméiert dës Saach elo.
  
  Den Drake huet d'Bomm scho gedréint, wéi déi lescht Kéier. De Kinimaka huet him en oppenen Utilitymesser iwwerreecht, deen hien Stéck fir Stéck ausernee geholl huet, virsiichteg bewegt, virsiichteg mat de ville Booby Fallen, déi e Bommeleeër wéi de Gator entloosse kéint. Wéi hien den Apparat vum verréckten Terrorist ewech geplënnert huet, huet hien op Alicia gekuckt.
  
  "Sot net méi", sot si, huet de Mann ënnert d'Äerm gegraff an hien ewech gezunn. Et wier keng Barmhäerzegkeet fir sou ee Mäerder.
  
  Mat enger stänneger Hand huet hien de Frontpanel vun der Bomm ewechgeholl. Dobäi waren opgerullt blo Drot verbonnen, déi sech alarméierend ausgestreckt hunn.
  
  "Dëst ass keng hausgemaachte Bomm," huet den Dahl geflüstert. "Sief virsiichteg".
  
  Den Drake ass gestoppt fir op säi Frënd ze blénken. "Wëlls du dat maachen?"
  
  "A si verantwortlech fir et ze lancéieren? Net wierklech. Nee."
  
  Den Drake huet seng ënnescht Lip gebass, voll bewosst vun all de Faktoren, déi involvéiert sinn. De blénkende Countdown war eng konstant Erënnerung un wéi wéineg Zäit se verlooss hunn.
  
  Hayden genannt Moore. Kinimaka huet d'Sapper genannt. Een aneren genannt NEST. Wéi den Drake den Apparat gekuckt huet, gouf all Aspekt berücksichtegt an d'Informatioun ass séier erausgaang.
  
  "Zitt d'Drähten erëm," huet den Dahl virgeschloen.
  
  "Ze riskant."
  
  "Ech denken, datt et dës Kéier kee Bewegungssensor gëtt, beurteelt vum Wee wéi den Alligator leeft."
  
  "Riets. A mir kënnen Är Schlittenhammer Iddi net nei benotzen.
  
  "Zesummengebrach Circuit?"
  
  "Dat ass de Problem. Si hunn schonn eppes Neies benotzt - failsafe Drot. An dëse Baascht ass wierklech. Wann ech mech dorunner bedeelegen, kann et funktionéieren.
  
  Den Alligator huet onerdesch Geräischer aus dem nächste Raum gemaach, während d'Alicia geschafft huet. Et huet net laang gedauert bis si de Kapp duerch d'gebrach Dier gestouss huet. "Hie seet, datt d'Bomm tatsächlech en Anti-Tamper-Schalter huet." Si huet d'Schëller gezunn. "Awer dann mengen ech, hien hätt et gemaach."
  
  "Et gëtt keng Zäit," sot Dahl. "Et gëtt keng verdammt Zäit fir dëst."
  
  Den Drake huet op den Timer gekuckt. Si hate schonn fënnefdrësseg Minutte lénks. Hien souz zréck op seng haunches. "Verdammt, mir kënnen dee Risiko net huelen. Wéi séier wäert d'Bommeleeër hei ukommen?"
  
  "Fënnef Minutte maximal," sot Kinimaka wéi Helikopter d'Fährdeck schloen wou se kéinten. Anerer hu liicht méi héich geheien wéi Rettungsdéngschter sprangen. "Awer wat wann se him net kënnen ofwaffnen?"
  
  "Wéi wier et mat mir et an d'Bucht geheien?" Lauren proposéiert.
  
  "Et ass eng gutt Iddi, awer et ass ze kleng", hat den Hayden de Moore scho gefrot. "Dat verschmotzt Waasser géif d'Stad saturéieren."
  
  Den Drake huet hin an hier gerappt, iwwer Wahnsinn iwwerluecht, an dunn dem Dahl seng Ae gefaang. De Schwed hat déi selwecht Iddi, hie wousst. Dank hirem Bléck hunn se direkt an einfach kommunizéiert.
  
  Mir kënnen et maachen. Dëst ass deen eenzege Wee.
  
  Mir wiere blann. D'Resultat ass onbekannt. Eemol ugefaang, gëtt et kee Wee zréck. Mir géifen op eng eenzeg Rees goen.
  
  Also wat d'Häll waart Dir op? Stitt op, Motherfucker.
  
  Den Drake huet op d'Erausfuerderung an den Ae vum Dahl geäntwert an sech opgeriicht. Hien huet en déif Otem geholl, hien huet säi Gewier um Strapp, seng Pistoulen holsteréiert an d'Atombomm aus sengem Rucksak gezunn. Den Hayden huet hie mat groussen Aen ugekuckt, e penetréierende Frown.
  
  "Wat der Däiwel mëss du?"
  
  "Dir wësst genee wat mir maachen."
  
  "Sécher Distanzen kënnen net déiselwecht sinn. Fir Iech, mengen ech."
  
  "Da maachen se et net." Den Drake huet d'Schëller gezunn. "Awer mir all wëssen datt et nëmmen ee Wee gëtt fir dës Stad ze retten."
  
  Den Drake huet d'Atombomm opgeholl an den Dahl ass viru gaangen. Alicia huet him fir en anere wäertvolle Moment gestoppt.
  
  "Gitt Dir no just engem Kuss fort? Loosst dëst net déi kuerzst Relatioun vu mengem Liewen sinn.
  
  "Ech sinn iwwerrascht datt Dir keng méi kuerz hutt."
  
  "Ech reduzéieren bewosst e Guy deen ech decidéiert hunn ech gär hunn, deen ech gefuckt hunn an dunn no ongeféier aacht Minutten langweilen."
  
  "Oh gutt. Bis dann an e puer."
  
  D'Alicia huet hie mat hiren Aen eleng gehal, de Rescht vun hirem Kierper absolut roueg gehalen. "Komm geschwënn zréck".
  
  Den Hayden huet tëscht Drake an Dahl gedréckt, séier geschwat, Informatioun vum Moore weiderginn an en Aa op déi behalen déi éischt Hëllef kéinte liwweren.
  
  "Si soen datt d'Notzlaascht vun der Bomm tëscht fënnef an aacht Kiloton läit. Seng Volumen, Gewiicht an d'Vitesse bei där et ënnerzegoen ..." Si huet gestoppt. "Sécher Déift ass dausend aachthonnert Féiss ..."
  
  Den Drake huet gefollegt, awer ass op d'nächst Trap op den ieweschten Deck eropgaang. "Mir brauchen dee schnellsten Helikopter deen Dir hutt," sot hien dem Approche Pilot. "Nee Schäiss. Kee Geck. Gitt eis just déi verdammt Schlësselen."
  
  "Mir sinn net -"
  
  Hayden ënnerbrach. "Jo, uechtzénghonnert Fouss, fir all dës Stralung ze neutraliséieren, laut NEST Kommando. Verdammt, Dir musst aacht Meilen offshore sinn.
  
  Den Drake huet gefillt datt de Metallkierper vun der Bomm liicht duerch d'Schweessbeschichtung seng Fanger rutscht. "An drësseg Minutten? Dëst wäert net geschéien. Wat hutt Dir nach?"
  
  Den Hayden gouf blass. "Näischt, Drake. Si hunn näischt."
  
  "Elo fänkt dëse Schlittenhammer gutt aus", huet den Dahl kommentéiert.
  
  Den Drake huet d'Alicia gesinn, laanscht ze rennen, op d'Top Deck a kuckt op d'Mier. Wat huet si dobaussen gesicht?
  
  De Pilot ass ukomm, de Bluetooth-Apparat blénkt un der Basis vu sengem Helm. "Mir hunn de schnellsten verdammt Helikopter an der Arméi," huet hien gezeechent. "Bell SuperCobra. Zweehonnert Meilen pro Stonn wann Dir hatt dréckt.
  
  Den Drake huet sech op den Hayden gedréint. "Wäert dëst funktionnéieren?"
  
  "Ech mengen jo". Si huet e puer mental arithmetesch Berechnungen an hirem Kapp gemaach. "Waart, dëst kann net wouer sinn."
  
  Den Drake huet op d'Atombomm gegraff, déi rout Zuelen blénken nach ëmmer, den Dahl vu senger Säit. "Komm mir!"
  
  "Aachtzeg Meilen," sot si wéi si gelaf ass. "Jo, Dir kënnt et maachen. Awer dat léisst Iech nëmmen ... dräi Minutten fir d'Häll dobaussen ze kréien. Dir wäert net aus der Explosiounszone entkommen!"
  
  Den Drake ass op d'Super Cobra gaangen ouni ze verlangsamen, kuckt op déi schlank gro Formen, Turrets, Tri-Fass Kanounen, Rakéitebuchten an Hellfire Startënnerlagen.
  
  "Genuch," sot hien.
  
  "Drake," Hayden gestoppt him. "Och wann Dir eng Atombomm sécher fällt, wäert d'Explosioun Iech zerstéieren."
  
  "Dann stoppt eis Zäit ze verschwenden," sot de Yorkshireman. "Ausser Dir oder Moore oder wien och ëmmer an Ärem Kapp weess en anere Wee?"
  
  Den Hayden huet d'Donnéeën, d'Berodung an d'Intelligenz nogelauschtert, déi de Moore stänneg weiderginn. Den Drake huet gefillt datt d'Fähr op de knaschtege Wellen schaukelt, d'Skyline vu Manhattan op der Distanz gesinn huet, huet souguer d'Ant-ähnlech Bësch vu Leit erausgestallt, déi schonn an hiert Liewen zréckkoum. Militärschëffer, Speedboaten an Helikoptere waren iwwerall, vu villen pilotéiert, déi hiert Liewe géife ginn fir dësen Dag ze retten.
  
  Awer et ass alles op nëmmen zwee komm.
  
  Den Drake an den Dahl sinn op d'Super Cobra geklomm, a kruten e Crashcours a Kontrollen vum Pilot, deen ofgeet.
  
  "Schéin Rees," sot hien wéi hien fortgaang ass. "A vill Gléck".
  
  
  KAPITEL 46
  
  
  Den Drake huet den Dahl d'Atombombe iwwerreecht mat engem klenge Laachen um Gesiicht. "Hunn geduecht, Dir wëllt d'Éiere maachen, Frënd."
  
  De Schwed huet d'Bomm opgeholl an ass hannendrun an den Helikopter geklommen. "Ech sinn net sécher datt ech Iech vertraue kann an enger riichter Linn ze fueren."
  
  "Dëst ass keen Auto. An ech gleewen wierklech datt mir scho festgestallt hunn datt ech besser fuere wéi Dir.
  
  "Firwat ass dat? Ech erënnere mech net esou."
  
  "Ech sinn Englesch. Dir sidd net esou."
  
  "A wat huet d'Nationalitéit genau domat ze dinn?" Dahl rutscht an e Stull.
  
  "Pedigree," sot den Drake. "Stuart. Hamilton. Juegd. Knäppchen. Hill. A vill méi. Schweden ass am nootste fir d'Formel 1 ze gewannen, wéi Finnland déi éischt Plaz geholl huet.
  
  Den Dahl huet gelaacht, geknuppt an de schwaarze Metallkoffer op seng Knéien geluecht, d'Dier zougemaach. "Schwätz net sou haart, Drake. D'Bomm kann mat engem 'Bullshit' Sensor ausgestatt sinn.
  
  "Da si mir scho geschrauft."
  
  Hien huet de Gangstéck gezunn, hien huet den Helikopter vun der Fähr ewech gehuewen, nodeems hien séchergestallt huet datt den Himmel uewen kloer war. Sonneliicht blénkt vun hannen an huet d'Millioune vu reflektive Flächen vun der Stad ofgesprongen, wat him eng kleng Erënnerung huet firwat se dat maachen. D'Gesiichter hu vun ënnen Deck op hien gekuckt, vill vun hinnen seng Frënn a Famill, seng Teamkollegen. De Kenzi an d'Mai stoungen Schëller un Schëller, hir Gesiichter ouni Ausdrock, awer et war den Israeli deen him schlussendlech laachen huet.
  
  Si huet op hir Auer geklappt a sot just mat hire Lippen: Beweegt de Ficken weider.
  
  D'Alicia war néierens ze gesinn, a Beau och net. Den Drake huet e militäreschen Helikopter niddereg iwwer d'Wellen op engem direkte Kurs iwwer den Atlantik geschéckt. De Wand huet hire Wee gekräizt, an d'Sonneliicht huet op all rullende Schwell geflimmert. Horizonten ausgestreckt an all Richtungen, Bogen vu hellbloen Himmel, déi sech mat de beandrockende Ausdehnungen vun de Mier konkurréiere. Den epeschen Horizont hannendrun ass verschwonnen wéi d'Minuten a Sekonnen lues a lues op Null kommen.
  
  "Fënnef Minutten," sot Dahl.
  
  Den Drake huet op den Kilometerzähler gekuckt. "Riicht op Zäitplang."
  
  "Wéi vill Zäit hu mir nach?"
  
  "Dräi Minutten," Drake hieft seng Hand. "Plus oder Minus."
  
  "Wéi vill ass dëst a Meilen?"
  
  "Mat zweehonnert Meilen an der Stonn? Ongeféier siwen."
  
  Den Dahl huet Hoffnung op sengem Gesiicht gewisen. "Net schlecht".
  
  "An enger idealer Welt", huet den Drake d'Schëller gezunn. "Enthält net Wendungsmanöver, Beschleunegung, Hai Attack. Wat och ëmmer d'Häll soss hunn se eis do geheit."
  
  "Huet dës Saach en opbloosbar?" Den Dahl huet sech ëmgekuckt, seng Fanger hunn d'Atombomm fest agepaakt.
  
  "Wann et geschitt, weess ech net wou." Den Drake huet op seng Auer gekuckt.
  
  Zwielef Minutte bis zur Explosioun.
  
  "Sidd prett".
  
  "Emmer esou."
  
  "Ech wetten, datt Dir net erwaart hutt dëst ze maachen wann Dir haut erwächt."
  
  "Waat? Drop eng Atombomm an den Atlanteschen Ozean fir New York ze retten? Oder schwätzt mat Iech Gesiicht zu Gesiicht wärend Dir an engem Marine Helikopter ass?
  
  "Ma, souwuel."
  
  "Den éischten Deel ass a mengem Kapp komm."
  
  Den Drake huet de Kapp gerëselt, net konnt säi Laachen ze verstoppen. "Natierlech ass et geschitt. Dir sidd den Thorsten Dahl, de groussen Held.
  
  De Schwed huet de Grëff op d'Atombomm fir just eng Sekonn geléist fir seng Hand op dem Drake seng Schëller ze leeën. "An Dir sidd den Drake, Matt Drake, déi suergfältegst Persoun déi ech jee kannt hunn. Et ass egal wéi schwéier Dir probéiert et ze verstoppen."
  
  "Sidd Dir prett dës Atombomm ze falen?"
  
  "Natierlech ass et, Dir Idiot aus dem Norden."
  
  Den Drake huet den Helikopter gezwongen ze tauchen, Nues-éischt an de groe Schwell. Den Dahl huet d'Hannerdier opgemaach, sech ëmgedréint fir eng besser Positioun ze kréien. E Stroum vu Loft ass duerch d'Super Cobra gerannt. Den Drake huet säi Grëff op de Kontrollhebel festgehalen an op d'Pedale gedréckt, weider séier ze falen. Den Dahl huet d'Atombomm fir d'leschte Kéier geplënnert. D'Wellen sinn opgestan, kollidéiert a geschéckt chaotesch Spritzen op si, blénken mat wäisse Schaum, duerchdréchent mat Diamanten Sparkelen vum Sonneliicht. Spannend all Muskel, huet den Drake sech schlussendlech schwéier opgeriicht, säin Halo riicht an de Kapp gedréint fir ze kucken, datt den Dal déi metallesch Waff vun der ultimativer Zerstéierung aus der Dier werft.
  
  Et ass an d'Wellen gefall, eng dréiende Bomm déi einfach an d'Waasser koum wéinst der niddereger Héicht, op där se fräigelooss gouf, en anere séchere Wee fir sécherzestellen datt de tamper-proof Sensor neutral bleift. Den Drake huet se direkt vun der Kollisioun ewech gezunn, sou déif op d'Wellen gereiden datt se säi Rutsch iwwerwältegt hunn, keng Zäit verschwenden fir Héicht ze gewannen an dem Helikopter manner Plaz ze ginn fir am Fall vun enger Katastroph ze falen.
  
  Den Dahl huet seng eege Auer gekuckt.
  
  Zwee Minutten.
  
  "Setzt Är Been erof."
  
  Den Drake huet bal widderholl, datt hien eigentlech net mam Auto gefuer ass, mä amplaz sech drop konzentréiert huet, de Vugel esou séier wéi méiglech ze kréien, wousst datt de Schwede just den Drock ofhëlt. Elo ass alles op Sekonnen erofgaang - d'Zäit virun der Nuklearexplosioun, d'Meilen déi se aus dem Explosiounsradius geläscht goufen, d'Längt vun hirem Liewen.
  
  "Aachtzéng Sekonnen," sot Dahl.
  
  Drake bereet fir d'Häll. "Et war schéin, Frënd."
  
  Zéng ... néng ...
  
  "Bis dech geschwënn, Yorkie."
  
  Sechs ... fënnef ... véier ...
  
  "Net wann ech dein domm gesinn -"
  
  Null.
  
  
  KAPITEL 47-SIVEN
  
  
  Den Drake an den Dahl hunn näischt vun der initialer Ënnerwaasserexplosioun gesinn, awer déi rieseg Waassermauer, déi aus dem Mier hannert hinnen ausgebrach ass, war genuch fir hir Häerzer ze fladderen. Eng flësseg Champignonswollek, déi Dausende vu Féiss an d'Loft eropgeet, alles anescht eclipséiert, an d'Atmosphär rennt wéi wann se probéiert d'Sonn selwer ze erdrénken. Eng Kuppel vu Sprayrose, e Virleefer vu Schockwellen, eng kugelfërmeg Wollek, héich Uewerflächewellen an eng Basiswell, déi op eng Héicht vun iwwer fënnefhonnert Meter eropgeet.
  
  D'Explosiounswell konnt net gestoppt ginn, et war eng vu Mënsch gemaachte Naturkraaft, energesche Zersetzung. Et huet de Réck vum Helikopter wéi en Hammerschlag getraff, wat dem Drake den Androck huet, datt hie vun der Hand vun engem béise Ris gedréckt gouf. Bal direkt ass den Helikopter gedaucht, opgestan an dunn op d'Säit gedréint. Dem Drake säi Kapp huet d'Metall getraff. Den Dahl huet sech ugehaang wéi eng Poppenpopp, déi vun engem béisen Hond ronderëm gehäit gëtt.
  
  Den Helikopter huet gerëselt a gerullt, et gouf vun enger endloser Explosioun, enger dynamescher Welle gerëselt. Et huet ëmmer erëm gedréint, seng Propeller hunn sech verlangsamt, säi Kierper huet sech gewéckelt. Hannert him ass e risege Rido vu Waasser weider eropgaang, vun enger titanescher Kraaft gedriwwen. Den Drake huet sech gekämpft fir bewosst ze bleiwen, all Kontroll iwwer säi Schicksal opzeginn an einfach ze halen, fir waakreg a ganz ze bleiwen.
  
  D'Zäit war net méi vun der Essenz, a si konnte fir Stonnen an der Héichwelle hänken a kicken, awer et war eréischt wann et laanschtgaang ass a si a seng Welle gefaange goufen, datt déi richteg Konsequenze vu senger zerstéierender Kraaft kloer ginn.
  
  Den Helikopter, bal ëmgedréint, ass Richtung Atlantik gerannt.
  
  D'Kontroll verléieren, huet den Drake sech op Impakt virbereet, wëssend datt och wa se d'Katastroph iwwerlieft hunn, si hu keng Rettungsflott, keng Rettungsjacken a keng Hoffnung op Rettung. Irgendwéi behalen genuch Bewosstsinn fir fir léif Liewen ze hänken, huet hien nogekuckt wéi se an den Ozean gefall sinn.
  
  
  Kapitel Véierzeg-AACH
  
  
  D'Alicia huet gesinn datt den Drake d'Verbindung a sengem Kapp ongeféier dräi Sekonnen no hatt mécht. Dahl och. D'Kärelen ware lues, awer si géif ni soen. Et war vill besser e puer Saachen an der Reserve ze halen. Wéi déi aner verstanen hunn, an den Hayden sech un de Moore a seng Regierungsfrënn fir Berodung gedréint huet, gouf d'Alicia mam Schicksal gewosst, datt d'Gesetz vu séchere Distanzen hinnen all an der nächster hallef Stonn immens leiden géif. Wärend den Drake geschafft huet fir den Helikopter ze commandéieren, huet d'Alicia hire Bléck an hir Opmierksamkeet soss anzwousch gedréint.
  
  Den Helikopter géif crashen, si wousst dat, sou datt déi offensichtlech Wiel et mat engem anere Vugel ze verfolgen huet kee Sënn gemaach. Awer wann säin Helikopter mat zweehonnert Meilen an der Stonn fléien ...
  
  D'Alicia huet de Beau op d'Säit geholl, erkläert hire Plang, an huet dunn en Zaldot fonnt, deen hinnen en US Coast Guard Vertrieder agefouert huet.
  
  "Wat ass däin schnellsten Schëff?"
  
  Wéi den Drake fortgaang ass, war d'Alicia ënner Deck a sprang u Bord vun engem séier ëmgebaute Verteideger-Klass Cutter, erreecht Geschwindegkeete vun iwwer aachtzeg Meilen pro Stonn. Wéi ee vun de Schofsecrew beweist, si hunn e puer Ännerungen gemaach, déi d'Bootgeschwindegkeet op iwwer honnert erhéicht hunn oder net. Wéi d'Alicia hinnen an e puer kuerze Wierder gesot huet, wat si maache wollt, huet all präsent Mann drop insistéiert ze bleiwen an ze hëllefen.
  
  E puer Minutte méi spéit huet de Verteideger gebrëllt, duerch d'Wellen mat sengem steife Rumm ze schneiden, a probéiert d'Lück tëscht der inévitabeler Explosioun an der Zäit vun hirer Arrivée zouzemaachen.
  
  Wéi d'Alicia hinnen gesot huet: "Mir ginn op eng nuklear Explosioun, Kärelen. Halt op Är Pflaumen."
  
  An ob se et gemierkt hunn oder net, d'Crew huet maximal Geschwindegkeet aus dem Boot gedréckt. D'Wellen reiden an se erausfuerderen, huet de Verteideger Klass Boot alles ginn wat hatt hat. D'Alicia, wäiss-Knuckled a wäiss Gesiicht, huet de Gelänner am Salon geknuppt, duerch d'Fënster gekuckt. GPS huet de Kurs vum Helikopter geplot andeems hien säin Transpondersignal opgeholl huet. D'Crew vum Schëff huet dauernd den Zäitdifferenz berücksichtegt, a gesot datt si d'Lück op zwanzeg Minutten zougemaach hunn, duerno op uechtzéng.
  
  Siwwenzéng.
  
  Nach ëmmer ze laang. D'Alicia huet d'Schinn gegraff an huet sech gekräizt wéi de Beau hir Schëller gegraff huet.
  
  "Et wäert schaffen,"Hien huet gesot. "Mir wäerten dësen Dag retten."
  
  D'Boot ass sou séier wéi méiglech gerannt, de séieren Helikopter gejot, déi zwee hunn komesch no der Explosioun gejot, déi nach net geschitt ass. Den Horizont war eng ëmmer verännerend Linn, ni riicht. D'Team huet geschweesst, gekämpft an an d'Tiefe vun hirem Wëssen verdéift. D'Boot ass op onerkannt Territoire eragaang, d'Motoren ware sou staark datt se lieweg ausgesinn.
  
  Wéi de Kapitän sech un d'Alicia gedréint huet, konnt si schonn eng Spiralwollek um Horizont gesinn, net ze wäit ewech, awer vill méi wäit wéi dem Drake an dem Dahl säin Helikopter. De beschleunegen Verteideger huet iwwer e grousse Spritzt Waasser gesträift, gesinn déi kommend Explosiounswell, huet se geschloen an duerchbrach, all Bolzen gerëselt, déi seng Struktur hält. An der Distanz war e risege Ring vu wäissem Waasser ze gesinn, d'Vue huet souguer dem Alicia säin Otem fir eng Sekonn ewechgeholl.
  
  Awer nëmmen fir eng Sekonn.
  
  "Beweegt," huet si otemt, bewosst datt den Drake an den Dal elo bal sécher a feindlecht Waasser falen. "Beweegt, beweegt, beweegt!"
  
  
  ***
  
  
  Et huet nach 13 Minutte gedauert bis op den Accident komm ass. D'Alicia war prett, mat enger Rettungsjacket um Kierper an engem aneren an der Hand. De Bo war nieft hatt mat méi wéi eng hallef Dosen Crewmemberen, a scannt d'Waasser mat sengen Aen. Déi éischt Brochstécker, déi se fonnt hunn, war e schwiewend Stéck vun enger Propellerblade, déi zweet war e ganzer Längt. Duerno sinn déi Deeler, déi net ënnergaange sinn, méi dacks opgetrueden, laanschtgoungen an engem Cluster.
  
  Awer weder den Drake nach den Dahl.
  
  D'Alicia huet op d'Wellen ausgesinn, an der helle Sonn stoen awer an der däischterster Häll. Wann d'Schicksal feststellt datt dës zwee Helden New York konnten retten an d'Explosioun iwwerliewe kënnen, nëmmen am Atlantik verluer ze goen, war si net sécher datt hatt et kéint handhaben. Minutte vergaangen. De Wrack ass laanscht geflunn. Keen huet e Wuert gesot oder en Zoll bewegt. Si bleiwen, wann néideg, bis Nuecht.
  
  De Radio huet dauernd geknackt. Dem Hayden seng froend Stëmm. Da sinn Moore a Smith op der anerer Linn. Och de Kensi huet geschwat. Momenter sinn a lueser Beweegung vu Onrou a wuessenden Horror passéiert. Wat méi laang dëst weidergeet ...
  
  De Beau stoung op sengen Zänn, huet gemierkt datt eppes op der Säit vun der Welle eropgeet. Hien huet dat drop higewisen an d'Fro gestallt. Dunn huet d'Alicia et och gesinn, eng komesch schwaarz Mass beweegt sech lues.
  
  "Wann et de Kraken ass," huet si am Fong geflüstert, ouni iwwerhaapt ze realiséieren wat si gesot huet. "Ech ginn hei fort."
  
  De Kapitän huet d'Boot an déi Richtung geleet, fir d'Form ze fokusséieren. Et huet e puer Minutten gedauert an ass e bësse gedreemt, awer wéi d'Alicia gedréckt huet, huet si gesinn datt et zwee Kierper waren, zesumme gebonnen fir datt se net verschwannen, an un de nach schwiewende Pilotsitz gebonnen. D'Schluecht tëscht op d'Waasser trëppelen an d'Tauchen schéngt op dee leschte ze hänken, sou datt d'Alicia de Protecteur gefuerdert huet sech séier ze maachen.
  
  An hien ass iwwer Bord gesprongen.
  
  Stänneg schwammen, huet si d'Spréngmass gegraff an huet se gewackelt, probéiert et Sënn ze maachen. Een säi Gesiicht huet sech ëmgedréit.
  
  "Dal. Sidd Dir gutt? Wou ass den Drake?
  
  "Halt op meng Coattails. Wéi emmer."
  
  Wéi de Stroum den Dahl am Waasser ëmgedréint huet, gouf en zweet Gesiicht ze gesinn, dat sech géint de Réck vun der anerer Jackett hänke gelooss huet.
  
  "Ma, Dir zwee sidd verdammt bequem zesummen," huet d'Alicia gefälscht protestéiert. "Kee Wonner, datt Dir keng Hëllef geruff hutt. Solle mir Iech nach eng zéng Minutte ginn oder esou?
  
  Dem Drake seng zidderend Hand ass aus dem Waasser opgestan. "Net emol eleng. Et schéngt mir, datt ech d'Halschent vum bluddege Ozean geschléckt hunn."
  
  "An ech mengen, mir ginn erof," huet den Dahl otemt, Momenter ier de Pilot säi Sëtz zréckgerutscht a säi Kapp ënner Waasser verschwonnen ass.
  
  De Küstegarde-Cutter koum esou no wéi et sech getraut huet. "Alles ass gutt mat hinnen?" Stëmmen geruff.
  
  Alicia wénkt. "Alles ass gutt mat hinnen. D'Baschtarden näuschen just ronderëm."
  
  Dunn ass den Drake och ënner Waasser gerutscht.
  
  "Mmm,"Alicia huet him gekuckt. "Tatsächlech..."
  
  
  KAPITEL Néng an Véierzeg
  
  
  Duerno huet d'Welt sech ugepasst, schockéiert vum Horror vun deem wat geschitt ass, awer leider och dru gewinnt. Wéi d'USA an den 1960er Joren detailléiert hunn, war et nëmmen eng Fro vun der Zäit ier e puer Terroristen eng Atombomm an enger vun de gréisste Stied vun der Welt detonéiert hunn. Si hunn souguer en Dokument an eng Äntwert dorop entwéckelt - national Äntwert Szenario Nummer eent.
  
  Wann e méi blesséierten, gebrochenen, schmerzhafte a beschwéierende Grupp vu Leit sech versammelt hätten fir d'Konsequenzen ze diskutéieren an iwwer d'Feeler vun New York ze glanzen, wier et ni unerkannt ginn. Wéi och ëmmer, dëst Team, SPIR a e puer anerer, goufe vum President, dem Direkter vun der Homeland Security an dem Buergermeeschter vun New York kontaktéiert.
  
  D'Alicia huet sech ëmmer doriwwer beschwéiert. "An alles wat ech wierklech wollt war en Uruff vum Lawrence."
  
  "Fëschbrennen?" Den Drake huet gefrot.
  
  "Sief net domm. Jennifer, natierlech.
  
  "Kéint hatt dech vu mir klauen?"
  
  D'Alicia huet gelaacht. "Am Blëtz vun engem Aen."
  
  "Ma, et ass ëmmer schéin ze wëssen op där senger Säit Dir sidd."
  
  "Wann Dir wëllt, kann ech Iech eng Lëscht vun den Top Kandidaten schreiwen."
  
  Den Drake huet seng Hand gewénkt, nach ëmmer probéiert sech vum Kuss ze recuperéieren deen se gedeelt hunn. Dëst ass geschitt direkt no engem Moment vu groussem Stress, e Feier vum Liewen, awer et huet Emotiounen an him opgereegt, al Emotiounen, déi hie geduecht huet laang gestuerwen. Wéi et elo stoung, goufen et vill aner Saachen ze denken - Mai a Bo Chef dorënner.
  
  Awer d'Liewen huet net nëmme fir Iech verlangsamt, huet hien geduecht. Och wa vill dat erwaart hunn, an excellent Chancen meeschtens nëmmen eemol komm. Fir se ze verpassen huet normalerweis eng Liewensdauer vu Bedauern bedeit, ni ze wëssen. Eng verpasst Chance ass ni eng verpasst Chance.
  
  Et ass besser ze probéieren an ze versoen wéi guer net ze probéieren.
  
  D'Alicia war sou komplex wéi e Sonnesystem, awer och si war navigéierbar. Hien huet seng Gedanken fir e Moment ausgeschalt, nach physesch a geeschteg schwaach vum ganzen Stress vun dësem Dag an tatsächlech vun de leschte Wochen. Seng Frënn souzen ronderëm hien, genéissen en Iessen an engem vun de beschten italienesche Restauranten zu New York. Den Agent Moore huet déi ganz Raimlechkeeten op Käschte vun Homeland gelount, als Zeeche vun Dankbarkeet un d'Team, an huet se dobanne gespaart.
  
  "Wat och ëmmer geschitt," sot hien. "Ech wëll net datt Dir d'Leit presséiert fir dëst ze vermeiden."
  
  Den Drake huet et appréciéiert.
  
  An d'Equipe huet dat wonnerbar Iessen, déi entspaant Atmosphär an déi laang Paus no esou vill Stress appréciéiert. D'Sëtzer waren Plüsch, de Sall war waarm, an d'Personal war knapps opgefall. Den Dahl war an engem wäissen Hiem a schwaarze Hosen gekleet, bal onerkennbar fir den Drake, dee gewinnt war fir hien a Kampfausrüstung ze gesinn. Awer dunn war hien ähnlech gekleet an huet d'Hosen duerch vertrauenswürdege Levi's Jeans ersat.
  
  "Et gesäit net aus wéi Bond," bemierkt Dahl.
  
  "Ech sinn net den James Bond."
  
  "Dann halt op iwwerdenken a probéiert méi raffinéiert ze gesinn all Kéier wann d'Alicia laanscht geet. Si weess scho datt Dir just en Yorkshire Dv sidd - "
  
  "Ech mengen, et ass Zäit datt Dir an d'Vakanz gitt, Mate. Wann Dir net kënnt entscheeden wou Dir hi gitt, géif ech Iech d'nächst Woch frou invitéieren." Hien huet seng Fauscht opgehuewen.
  
  "An hei ass meng Dankbarkeet fir Äert Liewen ze retten."
  
  "Ech erënnere mech net un dëst. A wann ech et net erënneren, dann ass et ni geschitt."
  
  "Ganz ähnlech wéi wann Dir opgewuess ass."
  
  De Bo an de May souzen niefteneen, de Fransous huet säi Iessen genoss a geschwat, wa se geschwat ginn; déi japanesch Fra ausgesinn aus Plaz, gefaang tëscht zwou Welten. Den Drake huet sech gefrot wat hatt wierklech wollt a wou hir richteg Plaz war. An e puer Momenter huet hien e Feier an hatt gesinn, deen hatt encouragéiert huet fir him ze kämpfen, an anerer - Zweifel, deen hatt gezwongen huet ze roueg ze bleiwen, an sech selwer ze plënneren. Natiirlech konnten déi véier näischt an engem Dag léisen, mee hien huet eppes gesinn no kommen, wat den Horizont viru bewolkt.
  
  Ganz ähnlech wéi déi nuklear Explosioun, déi hie gëschter Zeien hat.
  
  Smith an Lauren waren elo eent. Vläicht goufen se vum Drake an dem Alicia säi Kuss gestierzt, oder vläicht hir Pinsel mat Vernichtung. Egal wéi, si hunn net en aneren Dag verschwonnen doriwwer ze denken. Den Hayden an de Kinimaka souzen zesummen, an den Drake huet sech gefrot ob hien eppes méi wéi de Meter vum Raum tëscht hinnen gesinn huet, eppes méi sënnvoll. Et huet méi mat Kierpersprooch ze dinn wéi soss eppes, awer hien war deemools geeschteg erschöpft an huet et zu Middegkeet gekräizegt.
  
  "Bis muer," hie hie säi Glas, "an op déi nächst Schluecht."
  
  D'Gedrénks goufen drainéiert an d'Iessen ass weidergaang. Et war nodeems den Haaptplat giess gouf an déi meescht sech op hire Still, déif am zefriddenen Schlof zréckgezunn hunn, datt de Kenzi decidéiert huet mat der ganzer Grupp ze schwätzen.
  
  "Wat ass falsch mat mir?" - huet si gefrot. "Ass mäi Schicksal wierklech esou onsécher?"
  
  Den Hayden huet sech verréckelt, de Mantel vun der Leedung huet hatt erëm ëmginn. "Ma, ech wäert éierlech mat Iech sinn, wat ech sécher sinn, datt Dir wäert appreciéieren. Et gëtt näischt wat ech méi gär hätt wéi dech aus enger Prisongszell ze halen, Kensi, awer ech muss soen - ech ka mir net virstellen datt dat geschitt.
  
  "Ech kéint verloossen."
  
  "Ech konnt dech net stoppen,"Hayden zouginn. "An ech wéilt net. Awer d'Verbrieche, déi Dir am Mëttleren Oste gemaach hutt," huet si eng Grimasse gemaach, "huen, fir d'mannst ze soen, vill mächteg Leit opgeregt." E puer vun hinnen sinn amerikanesch.
  
  "Wahrscheinlech déiselwecht Männer a Frae fir déi ech aner Saachen kaaft hunn."
  
  "Gudde Punkt. Awer et huet net gehollef ".
  
  "Da ginn ech an Ärem Team mat. Start mat engem propperen Schiefer. Laf nieft der blonder Gazelle, deem säin Numm Torsten Dahl ass. Ech sinn ären elo, Hayden, wann Dir mir eng Chance gitt meng Schold ofzeschaffen.
  
  De SPEAR Teamleader blénkt séier wéi dem Kenzi seng oprecht Ausso op hir opgefaang ass. Drake erstéckt Waasser fir d'zweete Kéier an zwee Deeg. "Ech hunn den Dal ni als Gazelle geduecht. Nach méi-"
  
  "Sot dat net", huet de Schwed gewarnt a liicht ongenéiert ausgesinn.
  
  D'Alicia huet d'Israeli suergfälteg nogekuckt. "Ech sinn net sécher datt ech mat dëser Bitch wëlle schaffen."
  
  "Oh, ech wäert Iech gutt sinn, Miles. Halt Iech selwer op den Zänn. Ech kéint Iech léieren wéi Dir e Punch werfen deen tatsächlech wéideet.
  
  "Ech muss vläicht och fir de Moment bei Iech bleiwen," sot de Bo. "Mat Tyler Webb am Wand an Tomb Raider, et gëtt néierens soss wou ech kéint sinn."
  
  "Merci," huet den Drake geruff. "Mir wäerten doriwwer nodenken an Iech e ganz kuerzen Äntwertbréif schécken."
  
  "Gutt Leit sinn ëmmer wëllkomm op dëser Equipe,"Hayden him gesot. "Soulaang si gutt mat de Rescht vun eis spillen. Ech sinn zouversiichtlech datt de Beau e super Additioun wäert sinn.
  
  "Ma, ech weess datt hien e grousse Virdeel huet," sot Alicia nodenklech. "Och wann ech net sécher sinn datt et gutt mat der Equipe géif spillen."
  
  E puer hunn gelaacht, anerer net. D'Nuecht ass gewuess a verschwonnen, an awer hunn d'Zaldoten, déi New York gerett hunn, an enger gudder Gesellschaft an ënner gudde Geschichten depressuréiert. D'Stad selwer huet mat hinnen gefeiert, obwuel déi meescht vun hiren Awunner ni wousst firwat. E Gefill vu Karneval huet d'Loft duerchgesat. An der Däischtert an dann beim Sonnenopgang ass d'Liewen weidergaang.
  
  Wéi den neien Dag ugekënnegt huet, ass d'Equipe hir getrennte Weeër gaang, zréck an hir Hotelszëmmer an averstanen sech am Nomëtteg ze treffen.
  
  "Prett fir eng aner Kéier ze kämpfen?" Den Dahl huet dem Drake gejaut wéi se an de frëschen, neie Moien erausgaange sinn.
  
  "Nieft dir?" Den Drake huet sech dru geduecht fir de Schwede de Geck ze maachen an huet sech dunn un alles erënnert wat se erlieft hunn. Net nëmmen haut, mee zënter dem Dag wou se sech getraff hunn.
  
  "Immer," sot hien.
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Odin seng Schanken
  
  
  DEDIKATIOUN
  
  
  Ech wéilt dëst Buch menger Duechter widmen,
  
  Kira,
  
  versprécht ze halen
  
  a vill méi Meilen vir ...
  
  A fir jiddereen deen mech jeemools a mengem Schreiwen ënnerstëtzt huet.
  
  
  Deel 1
  Ech wollt ni e Krich ufänken ...
  
  
  EENT
  
  
  
  YORK, England
  
  
  D'Däischtert explodéiert.
  
  "Dat ass et". De Matt Drake huet op de Sucher gekuckt a probéiert de Spektakel ze ignoréieren an d'Bild opzehuelen, wéi den aussergewéinlech gekleete Modell de Catwalk a Richtung him erofgaang ass.
  
  Net einfach. Awer hien war e Profi, oder op d'mannst probéiert hien ze sinn. Keen huet jee gesot datt den Iwwergank vum SAS Zaldot op Zivilist einfach wier, an hien huet déi lescht siwe Joer gekämpft, awer d'Foto schéngt de richtegen Akkord an him ze schloen.
  
  Virun allem den Owend. Den éischte Modell huet gewénkt a liicht häerzlech gelaacht, ass dunn glat fortgaang zum Sound vu Musek a Cheers. Den Drake huet weider op d'Kamera geklickt, wéi de Ben, säin zwanzeg Joer ale Loger, a sengem Ouer ugefaang huet ze kräischen.
  
  "De Programm seet datt et d'Milla Yankovic war. Ech mengen ech hu vun hatt héieren! Ech zitéieren: 'Chic Designer Model Freya'. Wow, ass dat Bridget Hall? Et ass schwéier ze soen ënner all deem Viking Ausrüstung.
  
  Den Drake huet de Kommentar ignoréiert an huet säi Spill weidergespillt, deelweis well hien net sécher war datt säi jonke Frënd säi String souzesoen zitt. Hien huet lieweg Biller vum Gaang vun der Kaz an dem verstreete Liichtspill an der Masse festgeholl. D'Modeller waren a Viking Kostümer gekleet , komplett mat Schwäerter a Schëlder, Helm an Hunnen - Retro Kostümer entworf vum weltbekannte Designer Abel Frey, deen zu Éiere vum Owend d'Moud vun der neier Saison mat engem skandinavesche Kampfkostüm ergänzt huet.
  
  Den Drake huet seng Opmierksamkeet op de Kapp vun der Katzewanderung an den Objet vun der heiteger Feier gedréint - e kierzlech entdeckte Reliquie, ambitiéis "Shield of Odin" genannt. Dat nei entdeckte Schëld, dat verbreet Ukënnegung uechter d'Welt kritt huet, gouf schonn als dee gréisste Fonnt an der Norse Mythologie gefeiert an staamt tatsächlech zréck op laang virum Ufank vun der Vikinggeschicht.
  
  Komesch, hunn d'Experten gesot.
  
  D'Geheimnis dat duerno war enorm an interessant an huet d'Opmierksamkeet vun der ganzer Welt ugezunn. De Schëld säi Wäert ass eréischt eropgaang wann d'Wëssenschaftler de Publicitéitszirkus bäitrieden nodeems en onklasséiert Element a senger Zesummesetzung entdeckt gouf.
  
  Nerds hongereg fir hir fofzéng Minutte Ruhm, déi zynesch Säit vu senger Perséinlechkeet huet geschwat. Hien huet et ofgerappt. Egal wéi vill hien et gekämpft huet, de Zynismus, deen en Deel vun him ginn ass, wéi hien Witfra war, bléie wéi eng gëfteg Rous, wann hien seng Wuecht erofgelooss huet.
  
  De Ben huet dem Drake seng Hand gezunn, a seng artistesch Kompositioun abrupt an e Schoss vum Vollmound ëmgewandelt.
  
  "Oops". Hien huet gelaacht. "Entschëllegt, Matt. Et ass zimlech lecker. Ofgesinn vun der Musek... et ass Knascht. Si kéinten meng Band fir e puer honnert Pond astellen. Kënnt Dir gleewen datt York et fäerdeg bruecht huet eppes sou erstaunlech wéi dëst ze kréien?
  
  Den Drake huet seng Kamera an der Loft gewénkt. "Éierlech gesot? Nee." Hien kannt der Stad York Conseil mat hire korrupte Iddien. D'Zukunft ass an der Vergaangenheet, sou soen se. "Awer kuckt, York bezilt Äre Proprietaire e puer Dollar fir Modeller ze fotograféieren, net den Himmel an der Nuecht am September. An Är Band ass Schrecken. Also, killt of."
  
  De Ben huet seng Aen opgerullt. "Schäiss? D'Mauer vum Schlof betruecht och elo äh ... vill Virschléi, mäi Frënd.
  
  "Versicht just op gutt Modeller ze fokusséieren." Den Drake war tatsächlech op de Schëld fokusséiert, beliicht vun de Luuchten vum Spazéiergang vun der Kaz. Et bestoung aus zwee Kreeser, déi bannenzeg war mat deem ausgesinn wéi antike Déierebiller bedeckt, an de baussenzege war eng Mëschung aus Déieresymboler.
  
  Ganz mystesch, huet hien geduecht. Super fir geheelt Uebst a Nëss.
  
  "Séiss", huet hie geflüstert wéi e Modell laanschtgaang ass, an hien huet de Kontrast vu Jugend an Alter op digitale Filmer gefaangen.
  
  De Cat Run gouf séier nieft dem York berühmte Jorvik Center installéiert - e Viking Geschicht Musée - nodeems de schwedesche Musée vun National Antiquities e kuerze Prêt fir Ufank September geliwwert huet. D'Wichtegkeet vum Event ass exponentiell gewuess wann den Superstar Designer Abel Frey offréiert huet e Cat-Waling Event ze sponseren fir d'Ouverture vun der Ausstellung ze feieren.
  
  En anere Modell huet déi provisoresch Fliesen mat dem Ausdrock vun enger Kaz op der Sich no senger Nuetsschüssel Crème. Dir Idiot, Zynismus ass erëm opgestan. Dëst war de fucking Paradigma vun engem Stär, dee bestëmmt war fir an engem zukünftege Realitéit TV "Promi" Programm opzekommen an iwwer Twitter a Facebook vun enger Millioun Béierdrénken, zéng-Dag fëmmen Idioten getwittert ze ginn.
  
  Drake blénkt. Si war ëmmer nach een seng Duechter ...
  
  D'Spotlights hunn sech gedréint an iwwer den Nuetshimmel gesträift. Dat helle Liicht reflektéiert vu Storefront zu Storefront, ruinéiert wat kleng artistesch Aura Drake et fäerdeg bruecht huet ze kreéieren. Déi oflenkend Danzmusek vu Cascada huet seng Oueren ugegraff. Här, huet hien geduecht. A Bosnien waren d'Gefiller méi einfach wéi an dësem.
  
  D'Publikum ass gewuess. Trotz senger Aarbecht huet hien e Moment geholl fir d'Gesiichter ronderëm hien ze kucken. Koppelen a Famillen. Straight an homosexuell Designer hoffen en Abléck vun hirem Idol ze kréien. Leit an ausgefalene Kleedung, bäidroe fir d'Karnavalatmosphär. Hien huet gelaacht. Zwar war den Drang fir op Wuecht ze sinn dës Deeg ofgeschwächt - d'Kampfbereetschaft vun der Arméi war vergaang - awer hien huet nach ëmmer e puer vun den alen Sensatiounen gefillt. An engem verdréinte Sënn hu si Kraaft gewonnen zënter dem Alison, seng Fra, zwee Joer virdru gestuerwen ass nodeems se him rosen, häerzzerräissend verlooss hunn, erkläert datt hien d'SAS verlooss hätt, awer d'SAS hätt hien ni verlooss. Wat der Däiwel huet dat iwwerhaapt bedeit?
  
  Zäit huet de Péng kaum beréiert.
  
  Firwat ass si Crash? War et eng schlecht Reflexioun op der Strooss? Schlecht Uerteel? Tréinen an hiren Aen? Bewosst? Eng Äntwert, déi him fir ëmmer géif entgoen; eng schrecklech Wourecht wäert hien ni wëssen.
  
  En antike Imperativ huet den Drake zréck an d'Presentatioun bruecht. Eppes gouf aus sengen Arméideeg erënnert - e wäitem Knupp, laang vergiess ... elo al Erënnerungen ... Klapp ...
  
  Den Drake huet den Niwwel ofgerappt an huet sech op d'Katzewalkshow konzentréiert. Zwee Modeller hunn e Spottkampf ënner dem Odin sengem Schëld inszenéiert: näischt spektakuläres, just Promotiounsmaterial. D'Publikum huet gejot, Fernsehkameraen hunn gekrasch, an den Drake huet wéi en Derwisch geklickt.
  
  An dunn huet hien gefroot. Hien huet d'Kamera erofgesat. Säin Zaldot Geescht, schlëmm awer net verfall, huet dee wäitem Knall gefaangen, erëm geklappt, a gefrot firwat déi Häll zwee Arméi Helikoptere op d'Szen kommen.
  
  "Ben," sot hien virsiichteg, stellt déi eenzeg Fro, déi am Kapp komm ass, "während Ärer Fuerschung, hutt Dir iwwer all onerwaart Gäscht den Owend héieren?"
  
  "Wow. Ech hat net geduecht datt Dir gemierkt hutt. Gutt, si hunn getweet datt d'Kate Moss en Optrëtt kéint maachen.
  
  "Kate Moss?"
  
  Zwee Helikopteren, e Klang, deen en trainéiert Ouer onmëssverständlech erkennt. An net nëmmen Helikopteren. Dëst waren Apache Attack Helikopteren.
  
  Dunn ass d'ganz Hell lassgaang.
  
  D'Helikoptere fléien iwwer de Kapp, hunn e Krees gemaach an hunn ugefaang zesummen ze schwiewen. D'Publikum huet begeeschtert gejot, eppes Besonnesches erwaart. All Aen a Kameraen hu sech op den Nuetshimmel gedréint.
  
  De Ben huet geruff: "Wow ..." Awer dunn huet säin Handy geklappt. Seng Elteren a Schwëster ruffen permanent, an hien, eng Famill Guy mat engem Häerz vun Gold, ëmmer geäntwert.
  
  Den Drake ass fir kuerz Familljepausen gewinnt. Hien huet suergfälteg iwwerpréift d'Helikopterpositiounen, déi voll gelueden Rakéitebuedem, d'30mm Kettekanoun, déi anscheinend ënner dem viischte Rumm vum Fliger läit, an d'Situatioun bewäert. Schäiss...
  
  Potential fir e komplette Chaos.Déi begeeschterte Leit waren op eng kleng Plaz agepaakt, ëmgi vu Geschäfter mat dräi schmuele Sortien. De Ben an hien haten nëmmen eng Wiel wann ... wann ... d'Stampe ugefaang huet.
  
  Kapp direkt fir eng Kaz Spadséiergank.
  
  Ouni Warnung sinn Dosende vu Seeler aus dem zweeten Helikopter geschleidert, wat den Drake elo realiséiert huet, muss en Apache Hybrid sinn: eng Maschinn déi geännert gouf fir verschidde Crewmemberen z'empfänken.
  
  Maskéiert Männer sinn an de wackelege Reien erofgaang, verschwonnen hannert dem Gaang vun der Kaz. Den Drake huet gemierkt datt d'Waffen op hir Këschte festgeluecht goufen, wéi eng virsiichteg Rou ugefaang duerch d'Masse ze verbreeden. Déi lescht Stëmme ware Kannerstëmmen, déi gefrot hunn firwat, awer geschwënn sinn se souguer gestuerwen.
  
  De Lead Apache huet dunn eng Hellfire Rakéit op ee vun den eidele Magazin gebrannt. Et war e Gesäiss Toun, wéi eng Millioun Gallonen Damp entkommen, dann e Gebrëll wéi zwee Dinosaurier, déi sech treffen. Feier, Glas a Mauerfragmenter sinn héich iwwer d'Géigend verspreet.
  
  De Ben huet schockéiert säin Handy erofgefall an ass hannendrun gerannt. Den Drake huet d'Gejäiz héieren wéi eng Gezäitewell an huet de Mobbinstinkt gefillt d'Leit iwwerhuelen. Ouni eng Sekonn nozedenken, huet hien de Ben ugegraff an iwwer d'Gelänner geheit, duerno iwwer sech selwer gesprongen. Si sinn nieft dem Kazewee gelant.
  
  De Klang vun enger Apache Kette Pistoul huet erausgekuckt, déif an déidlech, seng Schëss fléien iwwer d'Leit, awer ëmmer nach reng Panik.
  
  "Ben! Bleift no bei mir." Den Drake ass um ënnen vun der Kazbunn gerannt. Verschidde Modeller hu sech iwwerholl fir ze hëllefen. Den Drake ass op d'Been opgestan an huet sech op déi séiss Mass vu Leit zréckkuckt, déi a Panik op d'Ausfahrt lafen. Dosende vu Leit sinn op de Catwalk geklomm, gehollef vu Modeller a Personal. Angscht Gejäiz hunn d'Loft duerchgebrach, wouduerch Panik sech verbreet huet. D'Feier huet d'Däischtert beliicht, an de schwéiere Klatter vun Helikopterrotoren hunn de gréissten Deel vum Kaméidi erdronk.
  
  D'Kettepistoul huet erëm geklappt, an huet schwéier Blei an d'Loft geschéckt mat engem albtmareschen Toun, deen keen Zivilist jee iergendwou sollt héieren.
  
  Den Drake huet sech ëmgedréit. D'Modeller hu sech hannert him gekäppt. Dem Odin säi Schëld war virun him. En Impuls gefollegt huet hie riskéiert e puer Fotoen ze maachen just am Moment wou Zaldoten a kugelfeste Jacketten hannert de Kulissen opgetaucht sinn. Dem Drake seng éischt Suerg war sech selwer tëscht Ben, de Modeller an den Zaldoten ze positionéieren, awer hien huet weider geklickt, säi Sucher verklengert ...
  
  Mat senger anerer Hand huet hie säi jonke Mieter méi wäit ewech gedréckt.
  
  "Hé!"
  
  Ee vun den Zaldoten huet him ugekuckt an huet seng Maschinnegewier menacéiert. Den Drake huet e Gefill vu Mësstrauen ënnerdréckt. Dës Zort Saach ass net zu York geschitt, op dëser Welt. York war Heem fir Touristen, Glaceliebhaber an amerikaneschen Dagestrippers. Et war e Léiw deen ni dierft brullen, och wann Roum regéiert huet. Awer et war sécher, an et war virsiichteg. Dëst war d'Plaz den Drake gewielt huet fir aus der Verdammt SAS iwwerhaapt ze flüchten.
  
  Fir mat menger Fra ze sinn. Fir ze vermeiden ... Knascht!
  
  Den Zaldot koum op eemol a sengem Gesiicht. "Gëff mir dat!" huet hien mat engem däitschen Akzent geruff. "Geff mer et!"
  
  Den Zaldot ass op d'Kamera gerannt. Den Drake huet säi Ënneraarm geschnidden an huet seng Maschinnegewier gedréint. D'Gesiicht vum Zaldot beliicht vun Iwwerraschung. Den Drake huet dem Ben d'Kamera roueg iwwerreecht an enger Beweegung, déi all New York Keller houfreg gemaach hätt. Ech hunn hien héieren, datt hien mat engem schnelle Tempo fortlafen.
  
  Den Drake huet d'Maschinengewehr op de Buedem geriicht wéi dräi weider Zaldoten op hien fortgaange sinn.
  
  "Dir!" Ee vun den Zaldoten huet seng Waff opgehuewen. Den Drake huet d'Aen hallef zougemaach, awer huet dunn en häerzleche Gejäiz héieren.
  
  "Waart! Minimal Verloschter, Idiote. Wëllt Dir wierklech een kal bluddeg op der nationaler Televisioun schéissen?
  
  Den neien Zaldot huet dem Drake wénkt. "Gëff mir d'Kamera." Sengem däitschen Akzent war eng faul Nuesqualitéit.
  
  Den Drake huet un e Plang B geduecht a léisst d'Waff op de Buedem klappen. "Ech hunn se net".
  
  De Kommandant wénkt op seng Ënneruerter. "Kuckt hien aus."
  
  "Et war een aneren do ..." den éischten Zaldot huet seng Waff opgehuewe, duercherneen ausgesinn. "Hien ... hien ass fortgaang."
  
  De Kommandant ass direkt an d'Gesiicht vum Drake gestouss. "Schlecht Beweegung."
  
  De Faass huet sech géint seng Stir gedréckt. Seng Visioun war gefëllt mat rosen Däitschen a fléien Spëtz. "Kuckt hien aus!"
  
  Wärend si him gesicht hunn, huet hien den organiséierten Déif vum Odin säi Schëld observéiert, gefouert vun engem nei ukomm maskéierte Mann an engem wäisse Kostüm gekleet. Hien huet d'Hand e bëssen demonstrativ gewénkt an de Kapp gekraazt, awer näischt gesot. Soubal d'Schëld sécher verstoppt war, huet de Mann de Radio an d'Drake Richtung gewénkt, an huet kloer d'Opmierksamkeet vum Kommandant ugezunn.
  
  De Kommandant huet säi Radio op d'Ouer geluecht, awer den Drake huet d'Aen net vum wäisse Mann ofgeholl.
  
  "zu Paräis", sot de Mann nëmme mat de Lëpsen. "Muer um sechs."
  
  Den SAS Training, reflektéiert den Drake, war nach ëmmer nëtzlech.
  
  De Kommandant sot: "Jo." Nach eng Kéier huet hien sech am Drake säi Gesiicht fonnt, seng Kreditkaarten an d'Identitéite vum Fotograf gewénkt. "Gléckleche Nussknacker," huet hien faul gezeechent. "De Patron seet datt d'Verloschter minimal sinn, dofir sidd Dir lieweg. "Awer," huet hien dem Drake säi Portemonnaie gewénkt, "mir hunn Är Adress, a wann Dir d'Bounen spillt," huet hien bäigefüügt, e Laachen méi kal wéi de Skrotum vun engem Äisbier, "Problemer fannen dech."
  
  
  ZWEE
  
  
  
  YORK, England
  
  
  Spéider, doheem, huet den Drake de Ben behandelt fir decaf Filterkaffi ze behandelen an ass mat him komm fir d'Ofdeckung vun den Eventer vun der Nuecht ze kucken.
  
  Odin's Shield gouf geklaut, well d'Stad York einfach net op sou e brutalen Attack virbereet war. De richtege Wonner war datt kee gestuerwen ass. Déi brennend Helikoptere goufen Meilen ewech fonnt, verlooss, wou dräi Autobunne sech konvergéieren, hir Besetzer laang fort.
  
  "Ruinéiert dem Frey seng Show," sot de Ben, hallef eescht. "D'Modeller si scho gepackt a fort."
  
  "Verdammt, ech hunn och d'Bettwäsch geännert. Gutt, ech si sécher datt Frey, Prada a Gucci iwwerliewen.
  
  "D'Mauer vum Schlof géif alles duerchspillen."
  
  "Huet erëm am Familljefilm Titanic ugefaang?"
  
  "Dat erënnert mech - si hunn mäi Papp an der Mëtt vum Stroum ofgeschnidden."
  
  Den Drake huet säi Becher gefëllt. "Maach der keng Suergen. Hien rufft zréck an ongeféier dräi Minutten oder esou.
  
  "Maacht Dir de Geck, Krusty?"
  
  Den Drake huet de Kapp gerëselt a gelaacht. "Nee. Dir sidd einfach ze jonk fir ze verstoen."
  
  De Ben war fir ongeféier néng Méint mam Drake gelieft. An nëmmen e puer Méint si si vu Friemen op gutt Frënn gaang. Den Drake huet dem Ben seng Loyer subventionéiert am Austausch fir säi Wëssen iwwer Fotografie - de jonke Mann war um Wee fir ofzeschléissen - an de Ben huet gehollef alles ze deelen. Hie war déi Zort Guy deen seng Gefiller net verstoppt huet, vläicht en Zeeche vun Onschold, awer och wiirdeg Bewonnerung.
  
  De Ben huet säi Becher erofgesat. "Gutt Nuecht, Frënd. Ech denken, ech wäert meng Schwëster ruffen."
  
  "Nuecht".
  
  D'Dier huet zougemaach an den Drake huet e Moment eidel op Sky News gekuckt. Wéi d'Bild vum Odin säi Schëld erschéngt, ass hien zréck an d'Presentatioun.
  
  Hien huet d'Kamera geholl, déi him säi Liewensmëttel ginn huet, d'Speicherkaart an der Täsch gestoppt, a wollt d'Biller muer iwwerpréiwen, an ass dunn op de whirling Computer gaangen. Hien huet seng Meenung geännert, hien huet opgehalen fir d'Dieren an d'Fënsteren ze iwwerpréiwen. Dëst Haus war virun ville Joer staark geschützt wéi hien nach an der Arméi war. Hien huet gär un d'Basis Gutt vun all Mënsch gegleeft, awer de Krich huet Iech eng Saach geléiert - Vertrauen ni op eppes blann. Hutt ëmmer e Plang an eng Backupoptioun - Plan B.
  
  Siwe Joer ware vergaangen, an elo wousst hien datt d'Mentalitéit vum Zaldot him ni géif verloossen.
  
  Hien huet "Odin" a "Schëld vum Odin" gegoogelt. Ausserhalb vum Haus ass de Wand opgestan, iwwer d'Ofdach gerannt a wéi en Investitiounsbanker gejaut, deem säi Bonus op véier Millioune limitéiert ass. Hien huet séier gemierkt datt de Schëld grouss Neiegkeet war. Et war e groussen archeologesche Fonnt, de gréisste uechter d"Geschicht vun Island. Puer Indiana Jones Zorte goung vun der geschloene Wee en antike Äisbaach ze entdecken. E puer Deeg méi spéit hunn se d"Schëld ausgegruewen, awer dunn huet ee vun de gréisste Vulkaner vun Island ugefaang ze rommelen, a weider Exploratioun huet missen ophalen.
  
  Dee selwechte Vulkan, huet den Drake gemierkt, dee viru kuerzem eng Äschewollek duerch Europa geschéckt huet, deen de Fluchverkéier an d'Vakanz vun de Leit gestéiert huet.
  
  Den Drake huet säi Kaffi geschloen an huet dem Wand gejaut. D'Mantel Auer huet Mëtternuecht geschloen. E Bléck op déi grouss Quantitéit un Informatioun, déi vum Internet geliwwert gëtt, huet him gesot datt de Ben méi Sënn dovunner géif maachen wéi hie kéint. De Ben war wéi all Student - konnt séier de Chaos verstoen, deen zesumme mat der Technologie erschéngt. Hien huet gelies, datt dem Odin säi Schëld mat ville komplizéierten Designen dekoréiert gouf, déi all vu Kellerexperten studéiert goufen, an datt de J.R.R. Den Tolkien baséiert säi Wanderwizard Gandalf op Odin.
  
  Zoufälleg Saachen. D'Symboler oder Hieroglyphen, déi d'Äussere vum Schëld ëmginn, goufen gegleeft eng antik Form vum Odin säi Fluch ze sinn:
  
  
  Himmel an Häll si just temporär Ignoranz,
  
  Et ass déi onstierwlech Séil déi sech op Richteg oder Falsch leet.
  
  
  Et gouf kee Skript fir de Fluch z'erklären, awer jiddereen huet nach ëmmer un seng Authentizitéit gegleeft. Op d'mannst war dëst un de Wikinger zougeschriwwen, an net Odin.
  
  Den Drake souz zréck op sengem Stull an ass duerch d'Evenementer vun der Nuecht gelaf.
  
  Eng Saach huet him geruff, awer gläichzäiteg nodenken. De Guy am wäisse Mond huet gesot: "zu Paräis, muer um sechs." Wann den Drake dëse Wee erofgeet, kéint hien dem Ben säi Liewen a Gefor bréngen, fir net ze soen säin eegent.
  
  En Zivilist hätt dat ignoréiert. D'Zaldot géif soen datt si scho menacéiert goufen, datt hiert Liewe scho a Gefor wier, an datt all Informatioun gutt Informatioun wier.
  
  Hien Googled: Ee + Paräis.
  
  Eng fett Entrée huet seng Aen opgefaang.
  
  Dem Odin säi Päerd, Sleipnir, gouf am Louvre ausgestallt.
  
  Dem Odin säi Päerd?Den Drake huet sech de Réck gekräizt. Fir Gott, dësen Typ huet e puer ganz materiell Saache behaapt. Den Drake huet d'Louvre Homepage opgemaach. Et schéngt, datt eng Skulptur vum legendäre Päerd Odin viru ville Joeren an de Bierger vun Norwegen entdeckt gouf. Méi Geschichten duerno. Den Drake gouf geschwënn esou vun de ville Geschichten iwwer den Odin gedroen datt hie bal vergiess huet datt hien eigentlech de Viking Gott war, just e Mythos.
  
  Louvre? Den Drake huet et opgekläert. Hien huet säi Kaffi fäerdeg, midd gefillt an ass vum Computer fortgaang.
  
  Den nächste Moment war hie scho geschlof.
  
  
  ***
  
  
  Hien ass erwächt mam Klang vun engem quitzende Fräsch. Seng kleng Sentry. De Feind hätt vläicht en Alarm oder d'Erscheinung vun engem Hond erwaart, awer hien hätt ni de klenge gréngen Ornament verdächtegt, deen nieft der Wheelie Bin stoungen, an den Drake gouf trainéiert fir e liichte Schlof ze sinn.
  
  Hien ass um Computerdësch ageschlof mam Kapp an den Hänn; Elo ass hien direkt erwächt an ass an den däischteren Gank gerutscht. Déi hënnescht Dier huet gerappt. D'Glas ass gebrach. Nëmmen e puer Sekonnen si vergaangen zënter datt de Fräsch geknackt huet.
  
  Si waren bannen.
  
  Den Drake huet sech ënner Aen Niveau gebéit a gesinn zwee Männer erakommen, mat Maschinnegewierer kompetent, awer e bësse sloppy. Hir Beweegunge ware propper, awer net graziéis.
  
  Kee Problem.
  
  Den Drake huet an de Schatten gewaart, an der Hoffnung, datt den alen Zaldot an him him net géif loossen.
  
  Zwou Leit koumen an, de Virgängergrupp. Dëst huet gewisen datt een wousst wat se maachen. Dem Drake seng komplett Strategie fir dës Situatioun war viru ville Joer geplangt, wéi dem Zaldot seng Mentalitéit nach staark an experimentell war, an hien huet et einfach ni missen änneren. Elo gouf et a sengem Geescht nei orientéiert. Wéi dem éischten Zaldot säi Maulkuerf aus der Kichen erausgekuckt huet, huet den Drake et gegraff, rëselt et op hien, dunn huet et zréckgedréit. Gläichzäiteg ass hien op säi Géigner getrëppelt an huet sech ëmgedréint, effektiv d'Waff ewechgerappt an hannert dem Mann komm.
  
  Den zweeten Zaldot gouf iwwerrascht. Dat war alles wat et gedauert huet. Den Drake huet ouni eng Millisekonnen Paus geschoss, huet sech dunn ëmgedréit an den éischten Zaldot erschoss ier deen zweeten op seng Knéien fale konnt.
  
  Lafen! hien huet geduecht. Geschwindegkeet war elo alles.
  
  Hien ass op d'Trap gerannt, de Ben säin Numm geruff, an huet dunn e Burst vu Maschinnegewier iwwer seng Schëller geschoss. Hien huet d'Landung erreecht, huet erëm geruff, dunn an d'Dier vum Ben gerannt. Et huet geplatzt. De Ben stoung a senge Boxer Shorts, Handy an der Hand, e richtegen Horror op säi Gesiicht geschriwwen.
  
  "Maach der keng Suergen," Drake wénkt. "Vertrau mir. Dëst ass meng aner Aarbecht."
  
  Zu sengem Kreditt huet de Ben keng Froen gestallt. Den Drake konzentréiert sech mat all senger Kraaft. Hien huet d'Original Dachgeschoss vum Heem behënnert an duerno eng zweet an deem Raum installéiert. Duerno huet hien d'Schlofkummerdier verstäerkt. Et géif e bestëmmte Feind net ophalen, awer et géif hien sécher verlangsamen.
  
  Et ass alles Deel vum Plang.
  
  Hien huet d'Dier geschrauft, fir sécher ze stellen, datt déi agebaute Timberen un de verstäerkten Frame geséchert sinn, duerno huet d'Leeder an den Dachgeschoss erofgesat. De Ben huet als éischt geschoss, den Drake eng zweet méi spéit. D'Loftraum war grouss an Teppech. De Ben stoung just do, säi Mond agape. Grouss personaliséiert Librairien hunn de ganzen Ost-West Mauerraum gefëllt, iwwerflësseg mat CDen an alen Kassetten.
  
  "Ass dat alles Ären, Matt?"
  
  Den Drake huet net geäntwert. Hien ass op e Koup Këschte gaang, déi eng Dier héich genuch verstoppt fir duerch ze krauchen; eng Dier déi op den Daach gefouert huet.
  
  Den Drake huet d'Këscht op den Teppech ëmgedréit. De komplett gepaakte Rucksak, deen hien op seng Schëllere geséchert hat, ass erausgefall.
  
  "Tuch?" Ben geflüstert.
  
  Hien huet de Rucksak geklappt. "Ech hunn se."
  
  Wéi de Ben eidel ausgesinn huet, huet den Drake gemierkt wéi Angscht hie war. Hien huet gemierkt datt hien ze einfach an dee SAS Guy zréckgezunn huet. "Kleeder. Handyen. Suen. Päss. Ech-pad. Identifikatioun".
  
  Huet d'Waff net ernimmt. Bullets. Messer...
  
  "Wien mécht dat, Matt?"
  
  Vun ënnen koum et zu engem Crash. Hiren onbekannte Feind klappt op dem Ben seng Schlofkummer Dier, vläicht elo realiséiert datt si den Drake ënnerschat hunn.
  
  "Et ass Zäit ze goen".
  
  De Ben huet sech ouni Ausdrock ëmgedréint an ass an d'windeg Nuecht erausgekroopt. Den Drake ass no him gedréckt an huet e leschte Bléck op d'Maueren, déi mat CDen a Bänner gezeechent waren, d'Dier geschloen.
  
  Hien huet den Daach sou gutt wéi méiglech ugepasst ouni d'Leit opmierksam ze maachen. Ënnert dem Virwand fir eng nei Renn ze installéieren, huet hien en dräi Fouss breet Spadséiergank installéiert, deen iwwer d'ganz Längt vu sengem Daach leeft. De Problem wier op der Säit vum Noper.
  
  De Wand huet hinnen mat ongedëlleg Fangeren geréckelt wéi se de prekären Daach gekräizegt hunn. De Ben ass virsiichteg gaang, seng bloe Féiss rutschen a rëselen op de Betonfliesen. Den Drake huet seng Hand fest gehalen, a wënschen datt si Zäit hätten seng Turnschueder ze fannen.
  
  Dunn huet e staarke Wandstéiss iwwer de Kamäin gejaut, de Ben Quadrat an d'Gesiicht geschloen an hien iwwer de Rand geschloen. Den Drake huet sech kräfteg fortgezunn, e Gejäiz vu Péng héieren, awer huet säi Grëff net lassgelooss. Eng Sekonn méi spéit huet hie säi Frënd beherrscht.
  
  "Net wäit," hie geflüstert. "Bal do, Frënd."
  
  Den Drake konnt gesinn datt de Ben erschreckt war. Säi Bléck ass tëscht der Dachdier an dem Daachrand gefuer, dann an de Gaart an zréck. Panik huet seng Fonctiounen contorted. Seng Otemschwieregkeeten séier; si hätten et ni bei dësem Taux gemaach.
  
  Den Drake huet e Bléck op d'Dier geklaut, de Courage gesammelt an de Réck gedréint. Wann iergendeen passéiert wier, hätt se hien als éischt gesinn. Hien huet de Ben un d'Schëlleren gegraff a säi Bléck begéint.
  
  "Ben, Dir musst mir vertrauen. Vertrau mir. Ech verspriechen, ech wäert Iech hëllefen duerch dëst ze kommen.
  
  Dem Ben seng Ae konzentréiert sech an hie wénkt, nach ëmmer Angscht, awer huet säi Liewen an den Drake seng Hänn gesat. Hien huet sech ëmgedréit an ass virsiichteg no vir gaangen. Den Drake huet gemierkt datt Blutt vu senge Been drëpst, an d'Grous fléisst. Si sinn dem Noper säin Daach gekräizt, sinn a säi Treibhaus erofgaang an op de Buedem rutschen. De Ben ass gerutscht an ass hallef gefall, awer den Drake war als éischt do an huet de gréissten Deel vu sengem Fall gepolstert.
  
  Si waren deemools op festem Buedem. D'Luucht war am nächste Sall op, mee et war keen ronderëm. Si hunn wahrscheinlech Maschinnegewier Feier héieren. Ech hoffen d'Police ass ënnerwee.
  
  Den Drake huet de Ben fest ugepaakt a gesot: "Fantastesch Saachen. Bleift esou gutt an ech ginn Iech en neie Kloterstell. Elo loosse mer goen."
  
  Et war e lafende Witz. All Kéier wann se e Pick-me-up gebraucht hunn, géif de Ben eng Ried zum Drake iwwer säin Alter maachen, an den Drake géif de Geck mam Ben senger Jugend maachen. Frëndschaftlech Rivalitéit.
  
  Ben schnauft. "Wien ass do uewen?"
  
  Den Drake huet op den Dachgeschoss a seng geheim Dier gekuckt. Keen huet nach eppes eraus gezunn.
  
  "Däitsch".
  
  "Huh? Wéi déi däitsch Bréck vum Zweete Weltkrich iwwer de Floss Kwai?"
  
  "Ech mengen et war d'Japaner. An nee, ech denken net datt et eppes ass wéi d'Däitschen vum Zweete Weltkrich.
  
  Si ware schonn hannen am Gaart vum Noper. Si hunn duerch d'Hecke gedréckt an duerch d'Dummy Sektioun vum Fechter gedréckt, deen den Drake während enger vun den alljährlechen Swift-Feierlechkeeten gebaut huet.
  
  Mir ginn direkt eraus op eng beschäftegt Strooss.
  
  Direkt vis-à-vis vum Taxiplaz.
  
  Den Drake ass op d'waart Autoe gaangen mat Mord am Kapp. Säin Zaldot Asiicht huet sech erëm gewisen. Wéi de Mickey Rourke, wéi d'Kylie, wéi den Hawaii Five-O ... Et war just dormant, waart op déi richteg Zäit fir säi herrleche Comeback ze maachen.
  
  Hie war sécher datt deen eenzege Wee fir déi zwee ze schützen ass fir d'éischt bei de béise Guy ze kommen.
  
  
  DRÄI
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  De Fluch op de Charles De Gaulle ass deen Dag just no 9 Auer gelant. Den Drake an de Ben sinn mat näischt anescht wéi e Rucksak an e puer Elementer aus sengem originelle Inhalt gelant. Si hunn nei Kleeder un, nei Handye ware prett. Den I-Pad gouf gelueden. De gréissten Deel vum Geld gouf vermësst - et gouf fir den Transport ausginn. D'Waff gouf verworf soubal den Drake säin Zweck bestëmmt huet.
  
  Wärend dem Fluch huet den Drake de Ben iwwer alles iwwer Däitsch an d'Vikinger um Lafenden bruecht an hie gefrot fir mat der Fuerschung ze hëllefen. Dem Ben säi sarkastesche Kommentar war: "Bang Bang, dat ass mäi Grad."
  
  Den Drake huet dës Haltung guttgeheescht. D'Griffins hunn net gebrach, Gott sei Dank.
  
  Si sinn aus dem Fluchhafen an de kale Paräisser Drëpsen erausgaang. De Ben huet en Taxi fonnt an huet de Guidebuch gewénkt, deen hie bei him kaaft hat. Wéi se dobanne waren, sot hien: "Umm... Rue... Croix? Hotel vis-à-vis vum Louvre?"
  
  Den Taxi huet ugefaang ze beweegen, vun engem Mann gefuer, deem säi Gesiicht gewisen huet, datt hie sech näischt beweegt. Den Hotel, wéi hien véierzeg Minutte méi spéit ukomm ass, war erfrëschend ontypesch fir Paräis. Et war e grousse Lobby, Liften déi méi wéi eng Persoun aménagéiere konnten, a verschidde Gäng mat Zëmmeren.
  
  Ier se agecheckt hunn, huet den Drake den Geldautomaten an der Lobby benotzt fir déi reschtlech Suen opzehiewen - ongeféier fënnefhonnert Euro. De Ben fränkt, awer den Drake huet him mat engem Wink berouegt. Hie wousst wat säi schlau Frënd denkt.
  
  Elektronesch Iwwerwaachung a Suen Trëppelweeër.
  
  Hien huet fir ee Sall mat enger Kreditkaart bezuelt an dann de Sall iwwer der Strooss mat boer kaaft. Eemol uewen, si béid an de "Cash" Raum erakomm an den Drake huet d'Iwwerwaachung opgeriicht.
  
  "Dëst ass eis Chance fir e puer Villercher mat engem Steen ëmzebréngen," sot hien, kuckt de Ben mat engem kriteschen Ae ronderëm de Raum kucken.
  
  "A?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Mir gesinn wéi gutt si sinn. Wa se geschwënn kommen, ass dat gutt, a wahrscheinlech Problemer. Wann se dat net maachen, gutt, dat ass och wichteg ze wëssen. An Dir hutt eng Chance fir Äert neit Spillsaachen erauszezéien.
  
  De Ben huet den I-Pad ugeschalt. "Gitt dat wierklech haut um sechs?"
  
  "Et ass eng gebilt Schätzung." Den Drake huet geruff. "Awer et passt mat de puer Fakten déi mir wëssen."
  
  "Hmm, dann trëtt op der Säit, Krusty ..." De Ben huet demonstrativ seng Fanger geknackt. Säi Vertraue blénkt elo datt hien gehollef huet anstatt gerett ze ginn, awer hien war deemools nach ni en "Action" Guy. Éischter, d'Aart vu Perséinlechkeet, déi duerch säin Numm oder Spëtznumm identifizéiert gëtt - meeschtens Blakey - ass ni dynamesch genuch fir dee Virnumm ze verdéngen.
  
  Den Drake huet duerch d'Peephole gekuckt. "Wat méi laang et dauert," huet hien gemëscht. "Wat méi Chancen hu mir."
  
  Et huet net laang gedauert. Wärend de Ben op säin I-Pad geklappt huet, huet den Drake eng hallef Dose grouss Leit bei der Dier iwwer der Strooss versammelt gesinn. D'Schloss war gebrach an de Raum gouf agebrach. Drësseg Sekonne méi spéit ass d'Equipe erëm opgetaucht, huet sech rosen ëmgekuckt a sech verspreet.
  
  Den Drake huet säi Kiefe gebonnen.
  
  sot de Ben. "Dëst ass wierklech interessant, Matt. Et gëtt ugeholl datt et tatsächlech néng Stécker vum Odin seng Iwwerreschter ronderëm d'Welt verspreet sinn. E Schëld ass eng Saach, e Päerd ass eng aner. Ech wousst dat ni."
  
  Den Drake huet him kaum héieren. Hien huet säi Gehir zerstéiert. Dëst ass wou se Problemer haten.
  
  Ouni e Wuert ze soen, ass hien vun der Dier fortgaang an huet eng Nummer op sengem Handy geruff. Bal direkt gouf den Uruff geäntwert.
  
  "Jo?"
  
  "Dëst ass den Drake."
  
  "Ech sinn schockéiert. Laang Zäit net gesinn, Frënd."
  
  "Ech weess".
  
  "Ech wousst ëmmer datt Dir géift uruffen."
  
  "Net wat Dir mengt, Wells. Ech brauch eppes."
  
  "Natierlech wësst Dir. Sot mir iwwer Mai."
  
  Verdammt, Wells huet him mat eppes getest, deen nëmmen hie konnt wëssen. De Problem war datt d'Mai hir al Flam zënter hirer Ënnerbriechung an Thailand war, ier hien mam Alison bestuet huet - an och de Ben huet dës dreckeg Detailer net missen héieren.
  
  "De Mëttelnumm ass Sheeran. Plaz - Phuket. Typ - hmm ... exotesch ..."
  
  Dem Ben seng Oueren hu sech gedréckt. Den Drake huet et a senger Kierpersprooch esou kloer gelies wéi hien d'Lige vun engem Politiker liesen konnt. Den oppene Mond war en Hiweis ...
  
  Den Drake konnt bal d'Laachen an der Wells Stëmm héieren. "Exotesch? Ass dat dat Bescht wat Dir maache kënnt?"
  
  "Am Moment, jo."
  
  "Gëtt et een do?"
  
  "Wierklech gär".
  
  "Gott. Okay, Frënd, wat wëllt Dir?"
  
  "Ech brauch d'Wourecht, Wells. Ech brauch raw Informatiounen, déi net erlaabt sinn op den Neiegkeeten oder um Internet ze iwwerdroen. Datt dem Odin säi Schëld geklaut gouf. Iwwert déi Däitsch déi et geklaut hunn. Virun allem déi Däitsch. Real SAS Informatiounen. Ech muss wëssen wat wierklech lass ass, Frënd, net en ëffentleche Leck.
  
  "Sidd Dir an Ierger?"
  
  "Enorm." Dir liewt Äre Kommandant net, fréier oder net.
  
  "Hëllef ass gebraucht?"
  
  "Nach net".
  
  "Dir hutt Är Hand verdéngt, Drake. Sot just d'Wuert an d'SAS sinn ären.
  
  "Ech wäert maachen".
  
  "Fin. Gëff mir e puer. An iwwregens, seet Dir Iech nach ëmmer, datt Dir einfach al SAS war?
  
  Den Drake huet gezéckt. De Begrëff "gutt al SAS" soll net emol existéieren. "Et ass en akzeptable Begrëff fir Erklärung, dat ass alles."
  
  Den Drake ass ausgaang. Säi fréiere Kommandant ëm Hëllef ze froen war net einfach, awer dem Ben seng Sécherheet huet all Sënn vu Stolz iwwerschratt. Hien huet d'Peephole nach eng Kéier gekuckt, eng eidel Gang gesinn, ass dunn eriwwer gaang an huet sech nieft dem Ben gesat.
  
  "Dir sot néng Deeler vum Odin? Wat der Däiwel heescht dat?
  
  De Ben huet séier d'Facebook-Säit vu senger Grupp verlooss, gemutzt datt si zwee nei Frëndschaftsufroe haten, wat hir Gesamtzuel vu siwwenzéng mécht.
  
  Hien huet den Drake fir ee Moment studéiert. "Also Dir sidd e fréiere SAS Kapitän a Band Fanatiker. Et ass komesch, Mate, wann Dir et egal ass datt ech soen."
  
  "Fokus, Ben. Wat hues du?"
  
  "Ma ... ech verfollegen d'Spuer vun dësen néng Deeler vum Odin. Et schéngt, datt néng eng speziell Nummer an der nordescher Mythologie ass. Ee war selwer gekräizegt op eppes genannt Welt Tree, néng Deeg an néng Nuechten, fasting, mat engem Spuer an senger Säit, grad wéi Jesus Christus, a vill Joer virum Jesus. Dëst ass eng richteg Saach, Matt. Real Wëssenschaftler hunn et katalogiséiert. Et kann souguer d'Geschicht sinn, déi d'Geschicht vu Jesus Christus inspiréiert huet. Et ginn néng Deeler vun Odin. D'Spuer ass dat drëtt Stéck an ass mam Weltbaum verbonnen, obwuel ech keng Ernimmung vu senger Plaz fannen. De legendäre Standuert vum Bam ass a Schweden. Eng Plaz genannt Apsalla.
  
  "Lues méi lues, lues. Seet et eppes iwwer dem Odin säi Schëld oder säi Päerd?
  
  De Ben huet d'Schëller gezunn. "Nëmmen datt de Schëld ee vun de gréissten archäologesche Fonnt vun allen Zäiten war. An datt laanscht säi Rand et Wierder sinn: Himmel an Hell si just temporär Ignoranz. Et ass déi onstierwlech Séil déi sech op Richteg oder Falsch leet. Et ass offensichtlech datt dëst dem Odin säi Fluch ass, awer keen an der Liewer Erënnerung huet jeemools fäeg ze verstoen wat et zielt.
  
  "Vläicht ass et ee vun deene Fluchen, wou Dir just do muss sinn," huet den Drake gelaacht.
  
  De Ben huet hien ignoréiert. "Et seet hei datt de Päerd eng Skulptur ass. Eng aner Skulptur, "The Wolves of Odin", ass de Moment zu New York ausgestallt.
  
  "Seng Wëllef? Elo?" Dem Drake säi Gehir huet ugefaang ze braten.
  
  "Hien huet zwee Wëllef an d'Schluecht gefuer. Natierlech."
  
  Den Drake huet gefroot. "Sinn all néng Deeler ausgerechent?"
  
  De Ben huet de Kapp gerëselt. "E puer feelen, awer ..."
  
  Den Drake huet gestoppt. "Waat?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Ma, et kléngt domm, awer et gi Stécker vun enger Legend hei, déi Form unhuelen. Eppes iwwer all d'Stécker vum Odin, déi zesummekommen an eng Kettenreaktioun starten, déi zum Enn vun der Welt féieren.
  
  "Standard Saachen," sot den Drake. "All dës antike Götter hunn eng Zort 'Enn vun der Welt' Fabel mat hinnen assoziéiert."
  
  De Ben wénkt an huet op seng Auer gekuckt. "Riets. Kuckt. Mir Internet Zauberer brauchen Iessen, "huet hien eng Sekonn geduecht. "An ech mengen, ech fille wéi nei Texter vun der Band geschwënn kommen. Croissanten a Brie fir de Brunch?
  
  "Wann zu Paräis ..."
  
  Den Drake huet d'Dier e Krack opgemaach, huet sech ëmgekuckt, an huet dunn de Ben gezeechent fir eraus ze kommen. Hien huet d'Laachen op d'Gesiicht vu sengem Frënd gesinn, awer och déi schrecklech Spannung a sengen Ae gelies. De Ben huet et gutt verstoppt, awer hien huet schlecht geflücht.
  
  Den Drake ass zréck an de Raum gaang an huet all hir Saachen an e Rucksak gesat. Wéi hien de schwéiere Gürtel geséchert huet, huet hien de Ben héieren e mufflechen Hallo soen a gefillt datt säin Häerz an Angscht fir nëmmen déi zweete Kéier a sengem Liewen ophält.
  
  Déi éischt war wéi d'Alison him verlooss huet, zitéiert deen irreconcilable Ënnerscheed - Dir sidd méi en Zaldot wéi e verdammt Bootcamp.
  
  Déi Nuecht. Wéi den endlosen Reen seng Ae mat Tréinen gefëllt huet wéi ni virdrun.
  
  Hien ass op d'Dier gelaf, all Muskel a sengem Kierper gespannt a prett, huet dunn eng eeler Koppel gesinn, déi an der Gang kämpfen.
  
  An de Ben huet den absoluten Terror gemierkt, deen dem Drake seng Ae gefëllt huet, ier den Ex-Zaldot eng Chance hat et ze verkleeden. Domm Feeler.
  
  "Maach der keng Suergen". sot de Ben mat engem bloe Laachen. "Et geet mir gutt".
  
  Den Drake huet e wackelege Otem geholl an huet se d'Trap erof gefouert, ëmmer op Wuecht. Hien huet d'Lobby iwwerpréift, keng Bedrohung gesinn an ass dobausse gaang.
  
  Wou war den nooste Restaurant? Hien huet eng Erklärung gemaach an ass Richtung Louvre gaang.
  
  
  ***
  
  
  En décke Mann vu München mat de Kompetenzen vun engem Neurochirurg huet se direkt gesinn. Hien huet seng fotografesch Ähnlechkeet gepréift an innerhalb vun zwee Häerzschlag erkannt de gutt gebauten, kapabelen Yorkshireman a säi laang-Hoer, idiotesche Frënd a gespaart se an de Crosshairs.
  
  Hien huet seng Positioun geännert, net gär den héije Standpunkt oder déi wäiss Splitter, déi a seng fleischeg Glieder gegruewen hunn.
  
  Hien huet an de Schëllermikrofon geflüstert: "Ech halen se un engem Fuedem."
  
  D'Äntwert war iwwerraschend direkt. "Mutt se elo."
  
  
  VIER
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Dräi Kugelen goufen séier nofolgend geschoss.
  
  Déi éischt Kugel huet sech vum Metalltürrahmen nieft dem Drake säi Kapp ofgeleent, dunn d'Strooss ricochetéiert an eng eeler Fra an den Aarm geschloen. Si huet sech verdréit a gefall, Blutt an der Loft a Form vun engem Fragezeichen gesprëtzt.
  
  Den zweete Schlag huet d'Hoer um Ben sengem Kapp op Enn gesat.
  
  Den Drëtte huet de Beton geschloen, wou hien eng Nanosekonn stoung nodeems den Drake him ongeféier an d'Taille gegraff huet. D'Kugel ass vum Trëttoir gesprongen an huet d'Hotelfenster hannert hinnen zerbriechen.
  
  Den Drake ass gerullt an ass de Ben hannert enger Rei vu geparkten Autoen raus gaangen. "Ech halen dech". Hien huet rosen geflüstert. "Gitt einfach weider." Crouching, hie riskéiert e Bléck duerch d'Autofënster eraus a gesinn d'Bewegung um Daach just wéi d'Fënster zerbrach ass.
  
  "Schéisserei!" Seng Yorkshire Akzent an Arméi Schlaang huet seng Stëmm huskier wéi den Adrenalin opgebaut. Hien huet d'Géigend gescannt. D'Zivilisten lafen, jäizen, hunn all Zorte vun Oflenkungen verursaacht, awer de Problem war datt de Schéisser genau wousst wou se waren.
  
  An hie wier net eleng.
  
  Och elo huet den Drake déi dräi Kärelen erkannt, déi hie virdru während dem Lockpicking gesinn hat, déi aus dem däischteren Mondeo erauskomm sinn a gezielt op si gefuer sinn.
  
  "Zäit fir ze plënneren."
  
  Den Drake huet se an zwee Autoen gefouert, wou hien schonn eng jonk Fra gemierkt huet, déi hysteresch an hirem Auto kräischt. Zu hirer Iwwerraschung huet hien hir Dier e Rëss opgemaach a gefillt e séiere Rush vu Schold bei der Vue vun hirem erschreckten Ausdrock.
  
  Hien huet en onbestänneg Ausdrock op sengem Gesiicht gehal. "Eraus."
  
  Nach ëmmer kee Schoss geschoss. D'Fra ass erausgekroopt, Angscht hir Muskelen ze afréieren, se an dout Placke verwandelt. De Ben rutscht eran, hält säi Kierpergewiicht sou niddereg wéi méiglech. Den Drake ass no him gerannt an huet dunn de Schlëssel ëmgedréit.
  
  Hien huet en Otem geholl, hien huet den Auto a Réck gesat an ass dunn aus der Parkplaz no vir gezunn. De Gummi war no hinnen iwwer d'Strooss geschmollt.
  
  De Ben huet geruff: "Rue Richelieu!"
  
  Den Drake huet sech geschwënn, op d'Kugel gewaart, de metallesche Klang héieren wéi et vum Motor ofgesprongen ass, dunn de Gaspedal geschloen. Si sinn déi iwwerrascht Abriecher um Trottoir laanschtgaangen an hunn se gesinn, wéi se zréck an hiren Auto rennen.
  
  Den Drake huet d'Rad no riets gesponnen, dann no lénks, an dann nach eng Kéier no lénks.
  
  "Rue Saint-Honoré." De Ben huet geruff, den Hals gekräizt fir den Numm vun der Strooss ze gesinn.
  
  Si hu sech un de Floss vum Traffic ugeschloss. Den Drake huet sech sou séier wéi e konnt gehaasst, den Auto gewéckelt - dee sech zu senger Freed als Mini Cooper erausgestallt huet - an an aus Gaassen an huet d'Récksiicht gutt am Ae gehal.
  
  Den Daachschützer war scho laang verschwonnen, awer de Mondeo war erëm do, net wäit hannendrun.
  
  Hien huet riets gedréint an dann erëm riets, Gléck bei de Luuchten. De Louvre Musée, vu lénks geholl. Et war kee Gebrauch: d'Stroosse waren ze vill, d'Luuchten waren ze dacks. Si hu misse vum Zentrum vu Paräis fortkommen.
  
  "Rue de Rivoli!"
  
  Den Drake huet de Ben streng gefroot. "Firwat d'Häll rufft Dir weider Stroossennimm?"
  
  De Ben huet him gekuckt. "Ech wees net! Si ... si weisen et op der Tëlee! Et hëlleft?"
  
  
  ***
  
  
  "Nee!" - huet hien zréck geruff, iwwer d'Gebrühl vum Motor, wéi hien laanscht déi glat Strooss vun der Rue de Rivoli ewech gefuer ass.
  
  D'Kugel ass vum Stiwwel ricochetéiert. Den Drake huet e Passant an der Angscht gesinn. Et war schlecht; et war sérieux. Dës Leit waren arrogant a mächteg genuch fir net egal wien se verletzt hunn, a konnten selbstverständlech mat de Konsequenze liewen.
  
  Firwat waren déi néng Deeler vum Odin fir si sou wichteg?
  
  D'Kugel sinn duerch Beton a Metall duerchgaang an hunn Mustere ronderëm de Mini verlooss.
  
  Dee Moment huet dem Ben säin Handy geklappt. Hien huet e komplexe Schëllerverdreiwungsmanöver gemaach fir se aus der Tasche ze kréien. "Mamm?"
  
  "Oh mäi Gott!" Den Drake verflucht roueg.
  
  "Ech geet et gutt, ta. Dir? Wéi Papp?"
  
  De Mondeo huet säi Wee an de Mini säi Stiwwel gemaach. Blendend Luuchten hunn d'Vue vun hannen gefëllt, zesumme mat de Gesiichter vun dräi jeering Däitschen. D'Baschtarden hunn et gär.
  
  Ben wénkt. "A kleng Schwëster?"
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi d'Däitschen d'Dashboard mat hire Waffen a frenziéierter Opreegung geschloen hunn.
  
  "Nee. Näischt Extras. Um...wat ass dee Kaméidi?" Hien huet eng Paus gemaach. "Oh... Xbox."
  
  Den Drake huet den Gaspedal op de Buedem gedréckt. De Motor huet séier reagéiert. D'Pneuen hu souguer mat sechzeg Kilometer an der Stonn gekrasch.
  
  Den nächste Schoss huet d'Réckfënster zerbriechen. De Ben ass an de viischte Klotergebitt erofgaang ouni op eng Invitatioun ze waarden. Den Drake huet sech e Moment vun der Bewäertung erlaabt, dunn huet de Mini op den eidelen Trottoir virun enger laanger Linn vun geparkten Autoen gefouert.
  
  D'Passagéier am Mondeo hunn reckless geschoss, mat Kugelen an d'Fënstere vun geparkten Autoen geschloen, de Mini geschloen an ofgesprongen. Bannent e puer Sekonnen huet hien op d'Brems geschloen, mat engem Gejäiz ronderëm gedréint, deen klengen Auto 180 Grad gehäit, dunn de Wee wéi se komm waren, zréckgefuer.
  
  Et huet wäertvoll Sekonnen gedauert fir de Passagéier vum Mondeo ze realiséieren wat geschitt ass. Den 180-Grad-Wend war suergfälteg a geféierlech, an huet zwee geparkten Autoen mat enger schrecklecher Knascht erausgeholl. Wou war am Numm vun allem wat helleg ass d'Police?
  
  Elo gëtt et kee Choix. Den Drake ass sou vill Ecker gefuer wéi hie konnt. "Sidd prett, Ben. Mir lafen."
  
  Wann de Ben net do gewiescht wier, hätt hie stoen a gekämpft, awer d'Sécherheet vu sengem Frënd war d'Prioritéit. A verluer goen war elo eng intelligent Beweegung.
  
  "Okay Mamm, bis spéider." De Ben huet säin Handy zougemaach an huet d'Schëller gezunn. "Elteren".
  
  Den Drake huet de Mini zréck op de Bannen gezunn an huet op eemol hallef iwwer d'manicéiert Rasen gebremst. Ier den Auto gestoppt huet, hunn si d'Dieren breet opgemaach an erausgesprongen, a Richtung noosten Stroossen. Si hu sech mat den hausgemaachte Paräisser vermëscht ier de Mondeo iwwerhaapt an d'Siicht koum.
  
  De Ben huet et fäerdeg bruecht eppes ze kräischen a blénkt den Drake. "Mäin Held".
  
  
  ***
  
  
  Si verstoppt sech an engem klengen Internetcafé nieft enger Plaz mam Numm Harry's New York Bar. Dëst war déi schlau Beweegung fir den Drake. Onopfälleg a bëlleg, et war eng Plaz wou se hir Fuerschung weiderfuere konnten an entscheeden wat se maache mat der bevirsteeter Invasioun vum Louvre ouni Suergen oder Ënnerbriechung.
  
  Den Drake huet Muffins a Kaffi virbereet, während de Ben ageloggt ass. Den Drake huet nach keng Verletzung erlidden, awer hien huet geduecht datt de Ben e bësse besuergt muss sinn. Den Zaldot an him hat keng Ahnung wéi hie mat him ëmgeet. De Frënd wousst datt si musse schwätzen. Also huet hien Iessen an Drénken op de jonke Mann gedréckt, sech an e gemittleche Stand gesat an huet säi Bléck gehalen.
  
  "Wéi geet et dir mat all deem Schäiss?"
  
  "Ech wees net". De Ben huet d'Wourecht gesot. "Ech hunn nach keng Zäit et ze realiséieren."
  
  Den Drake huet geknackt. "Dëst ass gutt. Ma, wann Dir dat maacht ..." huet hien op de Computer gewisen. "Wat hues du?"
  
  "Ech sinn op déiselwecht Websäit zréckgaang wéi virdrun. Erstaunlech archäologesch Fonnt ... néng Fragmenter ... yada, yada, yada ... oh jo - Ech liesen iwwer dem Odin seng spektakulär 'Enn vun der Welt' Verschwörungstheorie.
  
  "An ech sot ..."
  
  "Et war Bullshit. Awer net onbedéngt, Matt. Lauschtert dëst. Wéi gesot, et gëtt eng Legend an et ass a ville Sproochen iwwersat ginn. Net nëmmen skandinaveschen. Et schéngt zimmlech universell, wat héich ongewéinlech ass fir Baueren, déi dës Aart studéieren. Et gëtt hei gesot datt wann déi néng Stécker vum Odin jeemools während Ragnarok gesammelt ginn, se de Wee op d'Graf vun de Gëtter opmaachen. A wann dëst Graf jeemools entweidert gëtt ... gutt, Schwefel an all d'Häll entlooss ass just den Ufank vun eise Probleemer. Notéiert datt ech Gëtter gesot hunn?"
  
  Den Drake huet gefroot. "Nee. Wéi kann et e Graf vun de Gëtter hei sinn? Si hunn ni existéiert. Ragnarok huet ni existéiert. Et war just eng norwegesch Plaz fir Armageddon.
  
  "Genau. A wat wann et wierklech existéiert?"
  
  "Also stellt Iech de Wäert vun esou enger Fonnt vir."
  
  "Graf vun de Gëtter? Et wier iwwer alles eraus. Atlantis. Camelot. Eden. Si wieren näischt am Verglach zu dësem. Also Dir seet datt dem Odin säi Schëld just den Ufank ass?
  
  De Ben huet d'Spëtzt vu sengem Muffin ofgebass. "Ech denken, mir wäerte gesinn. Et sinn nach ëmmer aacht Stécker fir ze goen, also wa se ufänken ze verschwannen, "huet hien gestoppt. "Dir wësst, d'Karin ass d'Gehir vun der Famill, an d'Schwëster géif gären all dës Internet-Schrecken erausfannen. Et ass alles a Stécker."
  
  "Ben, ech fille mech ganz schëlleg fir Iech matzemaachen. An ech verspriechen Iech näischt wäert geschéien, mee ech kann keen aneren an dëser matmaachen. Den Drake huet gefroot. "Ech froe mech firwat déi verdammt Däitsch dat elo ugefaang hunn. Keen Zweifel hunn déi aner aacht Deeler scho laang existéiert.
  
  "Manner Analogie mam Fussball. A si hunn et. Vläicht war et eppes Besonnesches iwwer de Schëld? Eppes doriwwer huet alles anescht wäert wäert maachen.
  
  Den Drake huet sech drun erënnert datt se no Fotoe vum Schëld gemaach hunn, awer si konnten dës Enquête fir spéider ophalen. Hien huet um Écran geklappt. "Et seet hei datt d'Odins Päerdsskulptur an engem Viking Longboat fonnt gouf, wat eigentlech d'Haaptausstellung vum Louvre ass. Déi meescht Leit wäerten d'Päerdsskulptur selwer net emol bemierken wann se duerch de Louvre trëppelen.
  
  "Longboat," huet de Ben haart gelies. "Et ass e Geheimnis op sech selwer - et ass aus Holz gebaut, déi d'bekannte Vikinggeschicht virdru sinn."
  
  "Just wéi de Schëld," huet den Drake geruff.
  
  "Fannt an Dänemark", huet de Ben weider gelies. "A kuckt hei," huet hien op den Ecran gewisen, "dëst konzentréiert sech op déi aner Deeler vum Odin, déi ech virdru gesot hunn? D'Wëllef sinn zu New York, an déi bescht roden ass datt de Spear zu Uppsala, Schweden ass, aus dem Odin sengem Kierper gefall wéi hien aus dem Weltbam erofgaang ass.
  
  "Also dat ass fënnef." Den Drake huet sech a sengem gemittleche Stull zréckgezunn an huet e Schlupp vu sengem Kaffi geholl. Ronderëm si huet den Internetcafé mat niddereg-Schlëssel Aktivitéit gehummert. D'Trottoiren dobausse ware mat Leit gefëllt, déi de Wee duerch d'Liewen zickzacken.
  
  De Ben gouf mat engem Mond aus Stol gebuer an huet d'Halschent vu sengem waarme Kaffi an engem Schlupp gedronk. "Et gëtt eppes anescht hei," huet hien geklappt. "Gott, ech weess et net. Et gesäit komplizéiert. Iwwer eppes genannt Volva. Wat heescht Seer heeschen? "
  
  "Vläicht hunn si den Auto no hirem benannt."
  
  "Komesch. Nee, et schéngt, datt den Odin e spezielle Velva hat. Waart - dëst kann eng Zäit daueren.
  
  Den Drake war sou beschäftegt seng Opmierksamkeet tëscht dem Ben, dem Computer, dem Informatiounsfloss an dem beschäftegten Trottoir dobaussen ze wiesselen, datt hien d'Fra net gemierkt huet, bis si direkt nieft hirem Dësch stoung.
  
  Ier hie sech beweege konnt, huet si hir Hand opgehuewen.
  
  "Stitt net op, Jongen," sot si an engem amerikanesche Akzent. "Mir musse schwätzen".
  
  
  FËNNEF
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Kennedy Moore huet e puer Zäit d'Koppel bewäert.
  
  Am Ufank huet si geduecht datt et harmlos wier. No enger Zäit, no der Analyse vum jonke Mann seng ängschtlech awer determinéiert Kierpersprooch an dem eeleren Dude seng oppassen Haltung, ass si zur Conclusioun komm datt Probleemer, Ëmstänn an den Däiwel déi zwee an eng onhelleg Dräifaltegkeet vu Gefor gezunn hunn.
  
  Si war kee Polizist hei. Mee si war Polizist zu New York, an et war net einfach op dëser relativ klenger Insel mat senge grousse Betontierm opzewuessen. Dir hat d'Ae vun engem Polizist ier Dir wousst datt et Äert Schicksal wier fir bei der NYPD matzemaachen. Spéider hues du gehäit an nei berechent, mee du hues ëmmer déi Aen. Dat haarden, berechentem Bléck.
  
  Och an der Vakanz, huet si batter geduecht.
  
  No enger Stonn Kaffi drénken an ziellos Surfen, konnt si sech net hëllefen. Si hätt vläicht an der Vakanz gewiescht - wat hir besser geklongen huet wéi eng gezwongen Vakanz - awer dat heescht net datt de Polizist an hatt einfach méi séier opginn huet wéi de Brit seng Tugend op senger éischter Nuecht zu Vegas opginn huet.
  
  Si ass op hiren Dësch gaang. Gezwongen Vakanz, huet si nach eng Kéier geduecht. Dëst huet hir illustréiert NYPD Karriär a Perspektiv gesat.
  
  Deen eelere Guy huet hir séier bewäert, seng Antennen opgeriicht. Hien huet hatt méi séier bewäert wéi eng US Marine e Bordell zu Bangkok beurteelt.
  
  "Stitt net op, Jongen," sot si entwaffnend. "Mir musse schwätzen".
  
  "Amerikanesch?" sot déi eeler Guy mat engem Hiweis vun Iwwerraschung. "Wat wëlls du?"
  
  Si ignoréiert him. "Sidd Dir gutt, Puppelchen?" Si blénkt hirem Schëld. "Ech sinn e Polizist. Elo sidd Dir éierlech mat mir."
  
  Den eelere Guy huet direkt geklickt a lächelt mat Erliichterung, wat komesch war. Déi aner blénkt duercherneen.
  
  "A?" - Ech hunn gefrot.
  
  De Polizist um Kennedy huet d'Thema gedréckt. "Sidd Dir hei aus Ärem eegene fräie Wëllen?" Et war alles wat hatt kéint denken fir no bei hinnen ze sinn.
  
  De jonke Mann huet traureg ausgesinn. "Ma, Sightseeing ass gutt, awer rau Sex ass net vill Spaass."
  
  Den eelere Guy huet iwwerraschend dankbar ausgesinn. "Vertrau mir. Et gi keng Problemer hei. Et ass gutt ze gesinn datt e puer an der Affekotegemeinschaft nach ëmmer dës Aarbecht respektéieren. Ech sinn de Matt Drake."
  
  Hien huet seng Hand ausgestreckt.
  
  Kennedy ignoréiert dëst, nach ëmmer net iwwerzeegt. Hire Geescht huet sech un dee Saz festgehalen, ëmmer nach d'Aarbecht respektéiert, an de leschte Mount duerch scrollen. Si hunn opgehalen wou se ëmmer opgehalen hunn. An Kaleb. Iwwer seng grausam Affer. Fir seng bedingungslos Verëffentlechung.
  
  Wann nëmmen.
  
  "Ma ... merci, ech denken."
  
  "Also, Dir sidd e Polizist aus New York? " De jonke Mann ergänzt d'Nuance mat opgehuewe Wenkbrauwen, déi hien op den eelere Mann riicht.
  
  "Verdammt witzeg." De Matt Drake huet liicht gelaacht. Hie schéngt zouversiichtlech ze sinn, an och wann hien sech roueg souz, konnt de Kennedy soen datt hien d'Kompetenz hat fir an enger Sekonn ze reagéieren. An de Wee wéi hien stänneg seng Ëmgéigend gescannt huet, huet hatt un e Polizist denken. Oder d'Arméi.
  
  Si huet geknackt a sech gefrot, ob si sech sollt invitéieren fir sech ze setzen.
  
  Den Drake huet op en eidele Sëtz gewisen, während hien him eng kloer Ausfahrt hannerlooss huet. "An och héiflech. Ech hunn héieren datt New Yorker déi zouversiichtlech Leit op der Welt waren.
  
  "Matt!" De Guy huet gekrasch.
  
  "Wann Dir mat Iwwervertrauen egoistesch an arrogant mengt, hunn ech dat och héieren." Kennedy rutscht an de Stand, huet e bëssen ongewéinlech Gefill. "Da sinn ech op Paräis komm an hunn d'Fransousen begéint."
  
  "An der Vakanz?"
  
  "Dat ass wat se mir gesot hunn."
  
  De Guy huet net insistéiert, hien huet seng Hand einfach erëm ausgestreckt. "Ech sinn nach ëmmer de Matt Drake. An dëst ass mäi Loger, Ben.
  
  "Moien, ech sinn Kennedy. Ech hunn héieren wat Dir sot, op d'mannst d'Schlagzeilen, fäerten. Dëst ass wat mech iwwerrascht huet. A wat iwwer d'Wëllef zu New York? Si huet hir Wenkbrauwen opgehuewen, de Ben imitéiert.
  
  "Eent". Den Drake huet hir virsiichteg studéiert, op eng Reaktioun gewaart. "Wësst Dir eppes iwwer hien?"
  
  "Hie war dem Thor säi Papp, oder? Dir wësst, an de Marvel Comics.
  
  "Hien ass iwwer d'Noriichten." De Ben huet um Computer geknackt.
  
  "Ech hu probéiert a leschter Zäit aus de Schlagzeilen ze bleiwen." Dem Kennedy seng Wierder koumen séier, ugespaant vu Péng an Enttäuschung. E Moment ass vergaang ier si weider konnt. "Also, net vill. Just genuch."
  
  "Kléngt wéi wann Dir e puer gemaach hutt."
  
  "Méi wéi gutt fir meng Carrière." Si ass zréck an huet dunn duerch déi dreckeg Fënstere vum Café op d'Strooss gekuckt.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake ass hire Bléck gefollegt, huet sech gefrot ob hien hatt sollt drécken, a seng Ae begéint déi vun engem vun de fréiere Abriecher, deen duerch d'Glas gekuckt huet.
  
  "Schäiss. Dës Kärelen si méi persistent wéi en indeschen Call Center.
  
  Dem Guy säi Gesiicht beliicht mat Unerkennung wann den Drake geplënnert ass, awer elo huet den Drake decidéiert datt hien net méi brauch ze ficken. D'Handschuere ware wierklech of an den SAS Kapitän ass zréck. Hien ass séier geplënnert, huet ee vun de Still gegraff an huet en mat engem schrecklechen Accident aus der Fënster erausgehäit. Den Däitschen ass zréck geflunn, wéi dout Fleesch um Trëttoir zesummegefall.
  
  Den Drake huet de Ben op der Säit gewénkt. "Komm mat eis oder net," huet hien dem Kennedy geruff wéi hie gelaf ass. "Awer bleift aus mengem Wee."
  
  Hien ass séier bei d'Dier gaang, huet se opgemaach an ass gestoppt am Fall wou et Gewierer gouf. Schockéiert Paräisser stoungen ronderëm. Touristen sinn an all Richtungen fortgelaf. Den Drake huet e gesichte Bléck laanscht d'Strooss geworf.
  
  "Suizid". Hien ass zréck.
  
  "Hannerdier". Hien huet de Ben op d'Schëller geklappt a si sinn op de Konter gaang. De Kennedy huet nach net geplënnert, awer et huet net den analytesche Geescht vun engem Polizist gedauert fir ze realiséieren datt dës Leit a richtege Schwieregkeete waren.
  
  "Ech decken dech."
  
  Den Drake ass laanscht de erschreckten Verkeefer an eng däischter Gang geklommen, déi mat Këschte Kaffi, Zocker a Rührstécker ausgezeechent ass. Um Enn gouf et eng Brandtrap. Den Drake huet d'Bar geschloen, huet dunn virsiichteg no bausse gekuckt. Nomëttes Sonn huet meng Aen verbrannt, awer d'Küst war kloer. Wat him gemengt huet, datt et iergendwou nëmmen ee Feind war.
  
  Den Drake huet déi aner gewënscht fir ze waarden, ass dunn gezielt op de waarden Däitsch gaang. Hien huet dem Mann säi Schlag net entgéint komm, mee huet en ouni ze zéien schwéier an de Solarplexus geholl. De Schock op d'Gesiicht vu sengem Géigner huet him direkt Zefriddenheet bruecht.
  
  "Pussies zielen op de Plexus." Hien huet geflüstert. D'Erfahrung huet him geléiert datt en trainéierte Mann ee vun den offensichtlechen Drockpunkte um Kierper géif schloen an fir Effekt pausen, sou datt den Drake de Péng gedeelt huet - wéi hien endlos geléiert gouf - an duerch et gedréckt. Hien huet dem Typ seng Nues gebrach, säi Kiefer zerbrach a bal säin Hals mat zwee Schlag gebrach, an huet hien dunn um Trottoir gelooss ouni Schrëtt ze briechen. Hien huet déi aner no vir gewénkt.
  
  Si hunn de Café verlooss an sech ëmgekuckt.
  
  Kennedy sot: "Mäi Hotel ass dräi Block vun hei."
  
  Den Drake huet geknackt. "Verdammt cool. Gitt."
  
  
  SECHS
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Eng Minutt méi spéit sot de Ben: "Waart."
  
  "Sot net, Dir musst op d'Buedzëmmer goen, Frënd, oder mir mussen Iech Windel kafen."
  
  De Kennedy huet säi Grinsen verstoppt wéi de Ben geblosen huet.
  
  "Ech weess, datt et Zäit ass fir Iech ze schlofen, ale Mann, awer et ass bal Zäit ... äh ... de Louvre ze besichen."
  
  Verdammt, den Drake huet d'Zäit verluer. "Bullshit".
  
  "Am Louvre?"
  
  "Iwwer den Tour." Den Drake huet zu engem laanschtgoungen Taxi gewénkt. "Kennedy, ech wäert erklären."
  
  "Dir fillt Iech besser. Ech war haut schonn am Louvre.
  
  "Net dofir..." huet de Ben gemëscht wéi si an den Taxi geklomm sinn. Den Drake sot dat Zauberwort an den Auto ass fortgaang. D'Rees gouf a Rou gemaach an huet zéng Minutte gedauert duerch Stroossen, déi mam Verkéier verstoppt waren. D'Trottoiren waren net besser, wéi déi dräi versicht hunn de Wee an de Musée ze maachen a waarme Verfollegung.
  
  Wéi si trëppelen, huet de Ben Kennedy um neiste Stand bruecht. "Een huet dem Odin säi Schëld an Island fonnt. Een huet se vun der York Ausstellung geklaut, an dem Frey seng erstaunlech Cat Walk Show komplett ruinéiert.
  
  "Frei?"
  
  "Modedesigner. Sidd Dir net aus New York?"
  
  "Ech kommen aus New York, awer ech si kee grousse Moudemann. An ech sinn net e grousse Fan vu blann an eng Aart vu Konflikt gezunn ze ginn. Ech brauch elo wierklech keng Probleemer méi.
  
  Den Drake sot bal "et gëtt eng Dier", awer huet sech an der leschter Sekonn opgehalen. E Polizist kéint den Owend aus ville Grënn nëtzlech sinn, besonnesch aus de Staaten. Wéi si op d'Glaspyramid koumen, déi den Entrée zum Louvre markéiert huet, sot hien: "Kennedy, dës Leit hu probéiert eis op d'mannst dräimol ëmzebréngen. Ech sinn verantwortlech fir sécherzestellen datt dëst net geschitt. Elo brauche mir méi Informatiounen iwwer wat d'Häll hei lass ass, a fir e puer Grond si se interesséiert fir dat wat de Ben erausfonnt huet "Nine Pieces of Odin" genannt. Mir wësse wierklech net firwat, awer hei," huet hien hannert der Glaspyramid gewisen, "ass den zweeten Deel."
  
  "Si wäerten et haut den Owend klauen," sot de Ben, an huet dunn bäigefüügt: "Wahrscheinlech."
  
  "A wat ass dësen New York Wénkel?"
  
  "Do ass en anert Stéck Odin do ausgestallt. Wëllef. Am Naturmusée."
  
  Den Drake huet d'Kaart studéiert. "Et schéngt, datt de Louvre normalerweis net Viking Kollektiounen weist. Dëst ass och am Lease, wéi deen zu York. Et seet hei datt déi interessantst Saach de Viking Longboat ass, ee vun de schéinste jeemools entdeckt, a seng notoresch Notoritéit.
  
  "Wat heescht dat?" Kennedy stoung un der Spëtzt vun der Trap wéi e Riet géint e Stuerm wéi vill Puer Féiss ronderëm si gestampt hunn.
  
  "Eng Anomalie representéiert duerch hirem Alter. Dëst ass virun der Viking Geschicht.
  
  "Ma, dat ass interessant."
  
  "Ech weess. Si sinn um ënneschten Stack vum Denon-Flillek ausgestallt, nieft e puer egypteschen ... Optik ... Ptolemäesche ... Bullshit. .bullshit ... egal. Hei ass d'Saach."
  
  Breet, ausgeräiften Gäng hunn ronderëm si gefonkelt wéi se an d'Leit vermëschen. Lokal Awunner an Touristen vun all Alter hunn de grousse alen Raum gefëllt an de ganzen Dag zum Liewen bruecht. Et konnt een nëmmen an der Nuecht seng graff-ähnlech, grujeleg Natur roden.
  
  Dee Moment gouf et en däiwele Brëll, wéi wann eng Betonmauer zesummegebrach wier. Si hunn all opgehalen. Den Drake huet sech op de Ben gedréint.
  
  "Waart hei, Ben. Gëff eis eng hallef Stonn. Mir fannen dech." Hien huet gestoppt, duerno bäigefüügt: "Wann se evakuéieren, da waart esou no wéi méiglech un der Glaspyramid."
  
  Hien huet net op eng Äntwert gewaart. Ben war ganz bewosst vun der Gefor. Den Drake huet nogekuckt wéi hien säin Handy erausgezunn huet an eng Nummer um Speed Dial geruff huet. Et wier Mamm, oder Papp, oder Schwëster. Hien huet dem Kennedy bewegt a si sinn virsiichteg d'Spiraltrap op den ënneschte Stack erofgaang. Wéi se an d'Hal gaangen sinn, déi d'Vikingausstellung ënnerbruecht huet, hunn d'Leit ugefaang ze lafen. Eng déck Wollek huet hannert hinnen gedréint.
  
  "Run!" De Guy deen ausgesäit wéi en Hollister Modell huet gejaut. "Et gi Leit mat Waffen dobannen!"
  
  Den Drake ass bei der Dier gestoppt a riskéiert e Bléck dobannen. Hie gouf mat engem komplette Chaos begéint. Eng Szen aus engem Michael Bay Action Film, nëmme méi komesch. Hien huet aacht Kärelen a Camouflageuniformen gezielt, mat Gesiichtsmasken a Maschinnegewierer, an de gréisste Viking Longboat geklomm, deen hien jee gesinn huet. Hannert hinnen, an engem Akt vun onheemlecher Recklessness, gouf e fëmmen Lach an d'Mauer vum Musée sprengt.
  
  Dës Kärelen waren verréckt. Wat hinnen hire Virdeel ginn huet, war datt si eng schockéiert Direktheet vu Fanatismus haten. D'Entréeën an d'Gebaier opbléien a Rakéiten an d'Mënschen schéngen, schéngt hir Norm ze sinn. Et ass kee Wonner, datt si de Ben an hien virdru iwwer ganz Paräis gejot hunn. Auto Verfollegt ware wahrscheinlech just hir Pre-Bettzäit Ënnerhalung.
  
  Kennedy huet seng Hand op d'Schëller geluecht a sech ëmgekuckt. "Gott".
  
  "Beweist datt mir um richtege Wee sinn. Elo musse mer nëmme méi no bei hirem Kommandant kommen.
  
  "Ech ginn néierens no bei enger vun dësen Idioten. " Si huet an engem iwwerraschend gudden engleschen Akzent geschwuer.
  
  "Séiss. Awer ech muss e Wee fannen fir eis vun hirer Schäisslëscht ze huelen.
  
  Den Drake huet gemierkt datt méi Zivilisten a Richtung Sortie lafen. D'Däitschen hunn se net emol gekuckt, si hunn einfach zouversiichtlech hire Plang duerchgefouert.
  
  "Komm mir". Den Drake ass duerch den Dierrahmen an de Raum gerutscht. Si hunn d'Perimeter Ausstellunge fir Cover benotzt an hunn de Wee sou no bei der Héieren gemaach wéi sécher war.
  
  "Schluecht Dikh!" huet een insistent gejaut.
  
  "Eppes iwwer 'Rush'. sot den Drake. "Déi bluddeg Baaschtert musse séier handelen. De Louvre muss héich op der Lëscht vun de franséischen Äntwerte sinn.
  
  Ee vun den Däitschen huet soss eppes gejaut an huet e Steenplack op d'Gréisst vun engem Iessenschacht opgehuewen. Si hu schwéier ausgesinn. Den Zaldot huet zwee anerer geruff fir et aus dem Longboat ze hëllefen.
  
  "Kloer net SAS,"Drake kommentéiert.
  
  "Oder Amerikaner," huet de Kennedy festgestallt. "Ech hat fréier e Marine Guy deen dësen Trinket ënner senger Virhaut hale konnt."
  
  Den Drake huet liicht erstéckt. "Gutt Bild. Merci fir Ären Input. Kuckt." Hie wénkt op d'Ouverture an der Mauer, wou e maskéierte Mann, dee ganz a wäiss gekleet war, just opgetaucht ass.
  
  "Dee selwechten Typ deen de Schëld zu York beklaut huet. Wahrscheinlech."
  
  De Mann huet d'Skulptur kuerz ënnersicht, dunn huet zoustëmmend geknackt an sech op säi Kommandant gedréit. "Et ass Zäit fir ..."
  
  Shooting huet dobausse geklappt. D'Däitschen hunn eng Sekonn gefruer, anscheinend duerchernee gekuckt. Dunn ass de Sall mat Kugel gefüllt a jidderee gedueft fir Ofdeckung.
  
  Méi maskéiert Männer koumen op der kierzlech opgeblosen Entrée. Eng nei Kraaft, anescht gekleet wéi déi Däitsch.
  
  Den Drake huet geduecht: Franséisch Police?
  
  "Kanadier!" Ee vun den Däitschen huet veruechtend geruff. "Tout! Kill!"
  
  Den Drake huet seng Oueren ofgedeckt wéi eng Dosen Maschinnegewierer gläichzäiteg Feier opgemaach hunn. Kugelen rikochetéiert vun engem mënschleche Kierper, vun enger hëlzener Ausstellung, vun enger Gipsmauer. D'Glas ass gebrach, an onerwaart Ausstellunge goufen an d'Schrëtt zerräissen a mat engem Crash op de Buedem gefall. De Kennedy huet haart geschwuer, wat den Drake ugefaang huet ze realiséieren war net grad "frësch Buedem" fir hatt. "Wou sinn déi fucking Fransousen, verdammt!"
  
  Den Drake huet sech schwindeleg gefillt. Kanadier Wat fir eng verdréint Häll si se hei?
  
  D'Ausstellung nieft hinnen ass an dausend Stécker zerbriechen. Glas an Holzstécker hunn op de Réck gereent. Den Drake huet ugefaang zréck ze kräischen, de Kennedy mat him gezunn. D'Longboot war mat Bläi besat. Zu dëser Zäit waren d'Kanadier an de Raum fortgaang an e puer Däitscher louchen dout oder zéien. Wéi den Drake nogekuckt huet, huet ee vun de Kanadier den Däitschen op engem eidel Beräich am Kapp erschoss, a seng Gehirn iwwer eng 3.000 Joer al egyptesch Terrakotta Vase geschloen.
  
  "Et gëtt keng Léift verluer tëscht verréckten Reliquiëjäger." Den Drake huet gekrasch. "An déi ganz Zäit, déi ech Tomb Raider gespillt hunn, dat ass ni geschitt."
  
  "Jo," Kennedy huet Glasscheren aus hiren Hoer gerëselt. "Awer wann Dir tatsächlech d'Spill gespillt hutt, anstatt siwwenzéng Stonnen op hirem Arsch ze staren, wësst Dir vläicht wierklech wat lass ass."
  
  "Ben seng forte. Net mäin. E Spill spillen, dat ass. Hien riskéiert e Bléck op.
  
  Ee vun den Däitschen huet probéiert ze flüchten. Hien ass riicht op den Drake gerannt ouni hien ze bemierken, sprang dunn iwwerrascht wéi säi Wee blockéiert war. "Bewegen!" Hien huet seng Pistoul opgehuewen.
  
  "Jo, Dir och." Den Drake huet seng Hänn opgehuewen.
  
  Dem Mann säi Fanger huet sech um Ausléiser gespannt.
  
  Kennedy huet eng plötzlech Beweegung op d'Säit gemaach, wouduerch d'Opmierksamkeet vum Däitsche wankelt. Den Drake ass ukomm an huet hien an d'Gesiicht gezunn. D'Fauscht huet dem Drake säi Kapp geschloen, awer hien ass op d'Säit gaang, gläichzäiteg dem Zaldot an de Knéi geschloen. De Gejäiz huet kaum de Klang vum briechende Schanken bedeckt. Den Drake war an enger Sekonn op him, Knéien dréckt haart op seng heueg Këscht. Mat enger schneller Bewegung huet hien dem Zaldot seng Mask ofgerappt.
  
  An hien huet gekrasch. "Uh. Ech weess net wat ech wierklech erwaart hunn."
  
  Blonden Hoer. Blo Aen. Solid Gesiichtsmerkmale. Duercherneen Gesiichtsausdrock.
  
  "Spéider". Den Drake huet him mat engem Chokehold onbewosst geschloen, a vertraut dem Kennedy fir seng Komeroden en Aa ze halen. Wéi den Drake opgekuckt huet, ass d'Schluecht weidergaang. Dee Moment goung en aneren Däitschen ëm déi falend Ausstellung. Den Drake huet hien op d'Schëller gesat an de Kennedy huet hien am Sonneplexus geknéit. Dëse Mann huet méi séier opginn wéi déi nei Boyband op X Factor.
  
  Elo huet ee vun de Kanadier d'Skulptur vum Odin vun den Doudegen a bluddege Fanger vu sengem Feind ewech gezunn. En aneren Däitsche flankéiert hien an huet hien vun der Säit ugegraff, awer de Kanadier war gutt, huet dräi Doudeger gedréint a gelant, duerno de schwaache Kierper iwwer d'Schëller geheit an hien op de Buedem geschloen. De Kanadier huet dräimol op enger Distanz geschoss fir méi Iwwerzeegung, an huet dunn d'Skulptur an d'Ausfahrt gezunn. Och den Drake war beandrockt. Wéi de Kanadier seng Komeroden erreecht huet, hunn si gejaut an op si Feier opgemaach, ier se sech duerch de nach fëmmen Wrack zréckgezunn hunn.
  
  "Upsalla!" Den éischte Klasse Kanadier huet ugefaang ze kräischen an huet d'Fauscht op déi iwwerliewend Däitscher opgehuewen. Den Drake huet d'Arroganz, d'Verteidegung an d'Opreegung an deem eenzege Wuert ageholl. Iwwerraschend ass d'Stëmm weiblech.
  
  D'Fra huet dunn gestoppt an hir Mask ewechgeholl an engem Geste vun absoluter Veruechtung. "Upsalla!" Si huet erëm bei den Däitschen geruff. "Sief do!"
  
  Den Drake wier gestreckt, wann hien net schonn op de Knéien gewiescht wier. Hien huet geduecht datt hien vun enger Kugel getraff gouf, sou war de Schock. Hien huet dëse sougenannte Kanadier unerkannt. Hien kannt hir gutt. Et war d'Alicia Miles, eng Londonerin déi fréier seng Gläichheet um SRT war.
  
  Eng geheim Firma bannent SAS.
  
  Dem Wells säi fréiere Kommentar huet al Erënnerungen opgeworf, déi méi déif begruewe solle bleiwen wéi d'Ausgabegeschicht vun engem Politiker. Dir waart méi wéi d'SAS. Firwat wëllt Dir et vergiessen?
  
  Wéinst deem wat mir gemaach hunn.
  
  D'Alicia Miles war ee vun de beschten Zaldoten déi hien jeemools gesinn huet. Fraen a Spezialkräfte misste besser si wéi Männer fir d'Halschent esou wäit ze kommen wéi si. An d'Alicia ass direkt un d'Spëtzt geklommen.
  
  Wat huet si gemaach fir an all deem involvéiert ze sinn, a kléngt wéi e Bigot, wat hie wousst datt hatt definitiv net wier? Et war nëmmen eng Saach, déi d'Alicia motivéiert huet: Suen.
  
  Vläicht dofir huet si fir d'Kanadier geschafft?
  
  Den Drake huet ugefaang Richtung déi tatsächlech Sortie vum Raum ze kräischen. "Also amplaz eis vun der Killlëscht ze läschen an eis Feinden auszestellen," huet hien gepant, "elo hu mir méi Feinde, a mir hunn näischt erreecht ausser eis selwer nach méi duercherneen ze maachen."
  
  Kennedy, hannert him kräischen, huet bäigefüügt: "Mäi Liewen ... an zwee verdammt Wierder."
  
  
  SEWEN
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Dem Kennedy säin Hotelzëmmer war liicht besser wéi deen an deem den Drake an de Ben e puer Stonnen verbruecht hunn.
  
  "Hunn geduecht datt all Är Polizisten gebrach wieren," huet den Drake gegrommelt, d'Entrée an d'Ausfahrt iwwerpréift.
  
  "Mir sinn. Awer wann Är Vakanzenzäit fir zéng Joer quasi net existéiert, dann denken ech, datt Äre Scheckkonto ufänkt opzefëllen.
  
  "Ass dëst e Laptop?" De Ben erreecht hien ier déi rhetoresch Fro geäntwert gouf. Si hunn hien fonnt no der Glaspyramid verstoppt nodeems se de Musée verlooss hunn, wéi zwee méi Angscht Touristen, ze Angscht fir Detailer ze erënneren.
  
  "Firwat soen mir de Fransousen net wat mir wëssen?" Kennedy gefrot wéi de Ben de Laptop opgemaach huet.
  
  "Well se Franséisch sinn," sot den Drake mat engem laachen, ass dunn eescht ginn, wéi keen dobäi war. Hien souz um Rand vum Kennedy sengem Bett, a kuckt wéi säi Frënd funktionnéiert. "Entschëllegt. D'Fransouse wësse näischt. Elo mat hinnen duerch dëst wäert eis lues. An ech mengen d'Zäit ass en Thema. Mir sollten d'Schwede kontaktéieren."
  
  "Kennt Dir iergendeen am schwedesche Geheimdéngscht?" Kennedy huet en Wenkbrau op hien opgehuewen.
  
  "Nee. Ech muss awer mäin ale Kommandant uruffen.
  
  "Wéini hutt Dir SAS verlooss?"
  
  "Dir hutt d'SAS ni verlooss." Wéi de Ben opgekuckt huet, huet hien bäigefüügt: "Metaphoresch."
  
  "Dräi Käpp musse besser sinn wéi zwee." De Ben huet de Kennedy fir eng Sekonn gekuckt. "Wat wann Dir nach ëmmer am Geschäft sidd?"
  
  E liichte Wénkel. Dem Kennedy seng Hoer sinn an hir Ae gefall a si huet eng Minutt gedauert fir se zréckzedrécken. "Ech verstinn datt et néng Deeler vum Odin sinn, also meng éischt Fro ass firwat? Déi zweet Fro ass wat ass et?"
  
  "Mir hunn et just am Café erausfonnt." De Ben huet rasend op d'Tastatur getippt. "Et gëtt eng Legend, déi den Här Krusty hei widdersprécht, déi behaapt datt et e richtegt Graf vun de Gëtter gëtt - wuertwiertlech d'Plaz wou all déi al Gëtter begruewe sinn. An dat ass net nëmmen eng al Legend; eng Rei vu Wëssenschaftler hunn et diskutéiert, a vill Aarbechte goufen iwwer d'Jore publizéiert. De Problem ass," sot de Ben a reift seng Aen, "et ass schwéier ze liesen. Wëssenschaftler sinn net berühmt fir hir prosaesch Sprooch.
  
  "Prosaesch? " widderholl Kennedy mat engem Laachen. "Gitt Dir op de College?"
  
  "Hien ass de Lead Sänger an der Band," huet den Drake deadpaned.
  
  Kennedy huet eng Wenkbrau opgehuewen. "Also Dir hutt d'Graf vu Gëtter, deen ni existéiert huet. OK. Also wat?"
  
  "Wann et jeemools entweidert gëtt, wäert d'Welt am Feier erdrénken ... asw. a sou weider."
  
  "Ech verstinn. Wat iwwer néng Deeler?
  
  "Ma, an der Zäit vum Ragnarok gesammelt, si weisen de Wee an d'Graf."
  
  "Wou ass Ragnarok?"
  
  Den Drake huet den Teppech geschloen. "En anere roude Herring. Dëst ass net d'Plaz. A Wierklechkeet ass et eng Serie vun Eventer, eng grouss Schluecht, eng Welt gereinegt duerch e Stroum vu Feier. Naturkatastrophen. Zimlech Armageddon.
  
  Kennedy gefroot. "Also och déi verstuerwene Wikinger haten Angscht virun der Apokalypse."
  
  Wann Dir no ënnen kuckt, huet den Drake eng frësch, awer schlecht verkierzte Kopie vun USA Today um Buedem gemierkt. Et war ëm d'Iwwerschrëft gewéckelt - 'RELEASED SERIAL KILLER DEMANDS TWO MORE'.
  
  Desagréabel, awer net sou ongewéinlech fir d'Säit vun enger Zeitung. Wat hien nach e Bléck gemaach huet, wéi wann seng Ae verbrannt wieren, war d'Foto vum Kennedy an enger Policeuniform am Text. An eng méi kleng Iwwerschrëft nieft hirer Foto - Cop brécht - geet AWOL.
  
  Hien huet d'Schlagzeilen un déi bal eidel Fläsch Wodka um Kleederschaf verbonnen, d'Schmerzmëttelen um Bettdësch, de Mangel u Gepäck, Touristekaarten, Souveniren a Reesplan.
  
  Schäiss.
  
  Kennedy sot: "Also wëllen dës Däitscher a Kanadier dëst net existent Graf fannen, vläicht fir d'Herrlechkeet? Fir de Räichtum et kéint bréngen? A fir dëst ze maachen musse se déi néng Stécker vum Odin op enger Plaz sammelen déi net eng Plaz ass. Ass et richteg?"
  
  Ben grimasert. "Ma, e Lidd ass kee Lidd bis et op Vinyl gedréckt ass", wéi mäi Papp gesot huet. Op Englesch hu mir nach vill Aarbecht ze maachen.
  
  "Et ass eng Streck. "
  
  "Et ass méi wéi et." De Ben huet de Laptopbildschierm ëmgedréit. "Déi néng Figuren vum Odin sinn d'Aen, d'Wëllef, d'Valkyries, d'Päerd, d'Schëld a d'Spuer."
  
  Drake gezielt. "Et sinn nëmme sechs vun hinnen, Puppelchen."
  
  "Zwee Aen. Zwee Wëllef. Zwee Valkyries. Jo."
  
  "Wien ass zu Apsalla?" Den Drake huet dem Kennedy geschloen.
  
  De Ben huet e Moment gerullt, a sot dunn: "Et seet hei datt d'Spuer dem Odin seng Säit duerchbrach huet wéi hien gefruer huet wärend hien um Weltbaum hänkt, an all seng vill Geheimnisser zu sengem Volva - säi Seer opgedeckt huet. Lauschtert nach en Zitat: "Nieft dem Tempel zu Upsalla steet e ganz grousse Bam mat wäit verbreete Branchen, déi souwuel am Wanter wéi am Summer ëmmer gréng sinn. Wat fir e Bam dat ass, weess keen, well keen anere wéi et ass. gouf jeemools fonnt. Et ass honnerte vu Joer al.. De Weltbaum ass - oder war - zu Uppsala an ass zentral an der Norse Mythologie. Et seet datt et néng Welte ronderëm de Weltbaum sinn. Yada... yada. Oh, eng aner Referenz - den "hellege Bam zu Uppsala. Een huet do dacks besicht, nieft engem riesegen Äsche genannt Ygdrassil, deen d'Awunner als helleg betruechten. Awer elo ass et fort."
  
  Hien huet weider gelies: "Skandinavesch Chroniker hunn Gamla Upsalla laang als ee vun den eelsten a wichtegste Siten an der Geschicht vun Nordeuropa ugesinn."
  
  "An et ass alles do," sot Kennedy. "Wou jidderee konnt et fannen."
  
  "Ma," sot de Ben, "et muss alles zesummen gebonnen ginn. Ënnerschätzt meng Fäegkeeten net verpassen, ech si gutt wat ech maachen.
  
  Den Drake wénkt an Unerkennung. "Et ass wouer, gleeft mir. Hien huet mir gehollef mäi Wee duerch meng Fotografiecarrière fir déi lescht sechs Méint ze navigéieren.
  
  "Dir musst vill verschidde Gedichter an historesch Sagen zesummeschaffen. D'Saga ass e Viking Gedicht vun héich Abenteuer. Et gëtt och eppes, dat Poetic Edda genannt gëtt, geschriwwen vun den Nokommen vu Leit, déi Leit kannt hunn, déi d'Chroniker vun der Zäit kannt hunn. Et gëtt vill Informatioun do."
  
  "A mir wëssen näischt iwwer déi Däitsch. Net de Kanadier ze ernimmen. Oder firwat d'Alicia Miles -" Dem Drake säin Handy huet geruff. "Entschëllegt ... hu?"
  
  "ech".
  
  "Moien, Wells."
  
  "Gitt drun, Drake." Wells huet en Otem geholl. "De SGG ass déi schwedesch Spezial Kräften an Elementer vun der schwedescher Arméi goufen aus der ganzer Welt zréckgezunn."
  
  Den Drake war e Moment sprachlos. "Hues du de Geck?"
  
  "Ech maachen de Geck net iwwer d'Aarbecht, Drake. Nëmme Fraen."
  
  "Hass dëst jeemools geschitt?"
  
  "Souwäit ech mech erënneren, nee."
  
  "Gitt se de Grond un?"
  
  "Den üblechen Nonsens, ech fäerten. Näischt konkret."
  
  "Eppes anescht?"
  
  Et gouf e Suckel. "Drake, Dir schëlleg mir wierklech e puer Mee Geschichten, Frënd. Ass de Ben nach ëmmer do?"
  
  "Jo, an erënnert Dir Iech un d'Alicia Miles?"
  
  "Jesus. Wien géif net? Ass hatt mat dir?
  
  "Net wierklech. Ech hunn hatt just virun ongeféier enger Stonn am Louvre begéint.
  
  Zéng Sekonnen Rou, dann: "War si Deel vun dësem? Onméiglech." Si géif hir eege Leit ni verroden.
  
  "Mir waren ni 'hir eegen', oder sou schéngt et."
  
  "Kuckt, Drake, sot Dir datt hatt gehollef huet de Musée ze beklaut?"
  
  "Dat sinn ech, Här. Ech sinn et. Den Drake ass op d'Fënster gaang an huet op d'Autosliichter gekuckt, déi drënner blénken. "Et ass schwéier ze verdauen, oder? Si hu vläicht Sue mat hirem neie Ruff verdéngt.
  
  Hannert him konnt hien de Ben an de Kennedy héieren Notizen iwwer déi bekannten an onbekannte Plazen vun den Nine Pieces of Odin.
  
  Wells huet schwéier otemt. "Alicia fucking Miles! Reiden mam Feind? Ni. Kee Wee, Drake."
  
  "Ech hunn hiert Gesiicht gesinn, Här. Et war hatt."
  
  "Jesus an engem Stroller. Wat ass Äre Plang?"
  
  Den Drake huet seng Aen zougemaach an de Kapp gerëselt. "Ech sinn net méi Deel vun der Equipe, Wells. Ech hu kee Plang, Verdammt. Ech hätt kee Plang gebraucht."
  
  "Ech weess. Ech wäert e Team zesumme bréngen, Frënd, a fänken se vun dësem Enn un ze entdecken. Wéi et geet, kënne mir e puer grouss Strategien entwéckelen. A Kontakt bleiwen ".
  
  D'Linn goung dout. Den Drake huet sech ëmgedréit. Souwuel de Ben wéi de Kennedy hunn him gekuckt. "Maacht Iech keng Suergen," sot hien. "Ech ginn net verréckt. Wat hues du?"
  
  D'Kennedy huet e Läffel benotzt fir e puer Blat Pabeier ze briechen, déi si an der Police Shorthand ofgedeckt hat. "Spear - Upsalla. Wëllef - New York. Duerno net de geringsten Hiweis."
  
  "Mir schwätzen net all wéi wann mir mat Sëlwerläffel an den Arsch gebuer sinn," huet den Drake geklappt ier hie sech selwer konnt ophalen. "OK OK. Mir kënnen nëmme mat deem ëmgoen, wat mir wëssen.
  
  Kennedy huet him e komeschen Laachen. "Ech hunn Äre Stil gär".
  
  "Wat mir wësse," huet de Ben widderholl, "ass datt den Apsalla nächst wäert sinn."
  
  "D'Fro ass," huet den Drake gemierkt, "kann meng Gold Card dëst handhaben?"
  
  
  AACHT
  
  
  
  UPSALLA, SWEDEN
  
  
  Wärend dem Fluch op Stockholm huet den Drake decidéiert de Kennedy ze profitéieren.
  
  No enger Serie vu rosen Handschlag tëscht Drake a Ben, huet den New Yorker Polizist um Enn vun der Fënster mam Drake nieft hatt gesat. Esou gëtt et manner Fluchtweeër.
  
  "Also," sot hien wéi de Fliger endlech ausgeglach huet an de Ben dem Kennedy säi Laptop opgemaach huet. "Ech spieren eng gewëssen Atmosphär. Ech hu meng eegen Affär egal, Kennedy, ech hu just eng Regel. Ech muss wëssen iwwer d'Leit mat deenen ech schaffen."
  
  "Ech hätt misse wëssen... Dir musst ëmmer fir e Fënstersëtz bezuelen, oder? Sot mir als éischt wéi dës Vibe mam Alicia Miles geschafft huet?
  
  "Zimmlech gutt," huet den Drake zouginn.
  
  "Kann et. Wat wëllt Dir wëssen?"
  
  "Wann et e perséinleche Problem ass, keng Verdammt Saach. Wann dëst eng Aarbecht ass, e séieren Iwwerbléck.
  
  "Wat wann et béid ass?"
  
  "Schäiss. Ech wëll net an d'Geschäfter vun anere Leit zéien, ech wierklech net, awer ech muss de Ben als éischt setzen. Ech hunn him versprach, datt mir dëst duerchgoën, an ech géif Iech datselwecht soen. Mir kruten Uerder eis ëmzebréngen. Dat eenzegt wat Dir net domm sidd, ass de Kennedy, also du weess, datt ech fäeg sinn Iech ze vertrauen fir mat mir un dësem ze schaffen.
  
  D'Steedin huet sech no hannen hänke gelooss, eng Pabeierbecher offréiert, déi gesot huet "We Proudly Brew Starbucks Coffee."
  
  "Kaffein". Kennedy huet dëst mat offensichtleche Freed ugeholl. Si erreecht eraus, beréiert Drake d'Wang am Prozess. Hien huet gemierkt datt si hiren drëtten onbestëmmten Hosenkostüm unhuet, well hien hatt begéint hat. Dëst huet him gesot datt si eng Fra war, déi aus de falsche Grënn opmierksam gemaach gouf; eng Fra, déi sech bescheiden gekleet huet, fir anzepassen, wou si eescht gehéiere wollt.
  
  Den Drake huet ee fir sech selwer gegraff. De Kennedy huet eng Minutt gedronk, an huet dunn e Strang vun Hoer hannert hirem Ouer an engem sanfte Geste gestoppt, deen dem Drake seng Opmierksamkeet gefaangen huet. Dunn huet si him ëmgedréit.
  
  "Keet vun Ärem Verdammt Affär, wierklech, mee ech ... Ech hunn e dreckeg Polizist ofgeschloss. Forensesch Expert. Si hunn hien gefaangen, wann hien eng Handvoll Dollar op der Kriminalitéitszene gepackt huet an dem I.A. doriwwer gesot hunn. Als Resultat krut hien e Stretchmark. E puer Joer."
  
  "Et ass näischt falsch. Hu seng Kollegen dech geschäipt?"
  
  "Dude, Verdammt, ech kann dëst handhaben. Ech huelen dëst zënter ech fënnef Joer al war. Wat falsch ass, wat mäi Gehir wéi e Ficken Buer klappt, ass d'Realitéit, un déi Dir net denkt - datt jidderee vun deem Déifbastard seng fréier Doten a Fro gestallt gëtt. All. Eenzeg. Eent."
  
  "Offiziell? Vun wem?"
  
  "Schäiss Affekoten. Schäiss-fessen Politiker. Zukunft Buergermeeschter. Fame-obsesséiert Annonceuren ze blann vun hirer eegener Ignoranz fir richteg vu falsch ze wëssen. Bürokraten."
  
  "Et ass net Är Schold".
  
  "Oh jo! Sot dat un d'Familljen vum schlëmmste Seriemäerder, deen den New York State jeemools bekannt huet. Sot et zu dräizéng Mammen an dräizéng Pappen, all wëssen all grausam Detail iwwer wéi den Thomas Caleb hir kleng Meedercher ëmbruecht huet, well se während sengem ganze Prozess viru Geriicht präsent waren.
  
  Den Drake huet seng Fäischt a Roserei gebläscht. "Gëtt se dësen Typ befreien?"
  
  Dem Kennedy seng Ae waren eidel Gruef. "Si hunn hien virun zwee Méint fräigelooss. Zënterhier ass hien erëm ëmbruecht an ass elo verschwonnen.
  
  "Nee".
  
  "Et ass alles op mech."
  
  "Nee, dat ass net wouer. Et ass am System."
  
  "Ech sinn de System. Ech schaffen fir de System. Dëst ass mäi Liewen ".
  
  "Also si hunn dech an d'Vakanz geschéckt?"
  
  Kennedy huet hir Aen ofgewäsch. "Forcéiert verloossen. Mäi Geescht ass net méi ... wat et war. D'Aarbecht erfuerdert Kloerheet all Minutt vun all Dag. Eng Kloerheet, déi ech einfach net méi erreechen kann."
  
  Si huet hir ruppeg Haltung op voll Affichage gesat. "A wat? Sidd Dir elo glécklech? Kënnt Dir elo mat mir schaffen?"
  
  Awer den Drake huet net geäntwert. Hie wousst hir Péng.
  
  Si héieren dem Kapitän seng Stëmm erkläert, datt si drësseg Minutte vun hirer Destinatioun waren.
  
  De Ben sot: "Verréckt. Ech liesen just datt dem Odin seng Valkyries Deel vun enger privater Sammlung sinn, Plaz onbekannt. Hien huet en Notizblock erausgeholl. "Ech fänken un dëse Schäiss ze schreiwen."
  
  Den Drake huet kaum eppes dovun héieren. Dem Kennedy seng Geschicht war tragesch, an net déi, déi hie brauch ze héieren. Hien huet seng Zweifel begruewen an huet ouni ze zécken hir zidderend Hand mat senger iwwerdeckt.
  
  "Mir brauchen Är Hëllef domatter", huet hien geflüstert, sou datt de Ben him spéider net héieren a froen. "Ech gleewen. Gutt Ënnerstëtzung ass wesentlech an all Operatioun.
  
  Kennedy konnt net schwätzen, awer säi kuerze Laachen huet Bänn geschwat.
  
  
  ***
  
  
  E Fliger a séier Zuch méi spéit a si waren Apsalla Approche. Den Drake huet probéiert d'Rees Middegkeet ofzeschueden, déi säi Gehir bewölkt huet.
  
  Dobaussen huet d'Keelt am Nomëtteg him zum Sënn bruecht. Si hunn en Taxi gestoppt a si bannen geklomm. De Ben huet den Niwwel vun der Middegkeet geläscht andeems hie gesot huet:
  
  Gamla Upsalla. Dëst ass al Upsalla. Dës Plaz", huet hien op Uppsalla als Ganzt gewisen, "ass gebaut nodeems d'Kathedral zu Gamla Uppsalla viru laanger Zäit ofgebrannt ass. Dëst ass am Wesentlechen déi nei Uppsalla, obwuel et Honnerte vu Joer al ass.
  
  "Wow," sot Kennedy. "Wéi al mécht dat alen Uppsalla?"
  
  "Genau."
  
  Den Taxi huet sech net beweegt. De Chauffer ass elo hallef ëmgedréint. "Mounds?"
  
  "Wëlls du mir verzeien?" Dem Kennedy seng Stëmm kléngt beleidegt.
  
  "Gesitt Dir d'Hiwwelen? Royal Kierfecht?" Dat stotterend Englesch huet net gehollef.
  
  "Jo". Ben wénkt. "Royal Kierfecht. Et ass op der richteger Plaz."
  
  Si hunn um Enn op e Mini-Tour vun Uppsalla gaang. Tourist gespillt, Drake konnt de Circuitroute net akzeptéieren. Op der anerer Säit war de Saab bequem an d'Stad war beandrockend. An deenen Deeg war Apsalla eng Universitéitsstad an d'Stroosse ware mat Velo verstoppt. Op enger Zäit huet hire sproochlechen awer schwéier z'entschlësselen Chauffeur erkläert datt de Vëlo net fir Iech op der Strooss hält. Et géif Iech ouni zweet Gedanken erofhuelen.
  
  "Accidenter". Hien huet seng Hänn op d'Blummen gewisen, déi den Trottoir dekoréieren. "Vill Accidenter."
  
  Al Gebaier sinn op béide Säite geschwemmt. Schlussendlech huet d'Stad opginn an d'Land huet ugefaang an d'Landschaft ze kräischen.
  
  "Okay, also Gamla Apsalla ass elo e klengt Duerf, awer an de fréie Reklammen war et e grousst Duerf," sot de Ben aus Erënnerung. "Wichteg Kinneke goufen do begruewen. An den Odin huet do eng Zäit laang gelieft."
  
  "Dëst ass wou hie sech selwer hänkt", erënnert den Drake un d'Legend.
  
  "Jo. Hien huet sech um Weltbaum geaffert, während säi Seer all Geheimnis nogekuckt an nolauschtert, deen hien jeemools gehalen huet. Si muss him vill bedeit hunn." Hien huet gefroot an denkt: Si mussen onheemlech no gewiescht sinn.
  
  "Dëst kléngt alles wéi eng chrëschtlech Beicht," huet den Drake gewascht.
  
  "Awer den Odin ass net hei gestuerwen?" Kennedy gefrot.
  
  "Nee. Hien ass um Ragnarok gestuerwen zesumme mat senge Jongen Thor a Frey.
  
  Den Taxi ass ëm eng breet Parkplaz gefuer, ier hien gestoppt huet. Riets huet e gutt ofgedrecktenen Dreckwee duerch spatzen Beem gefouert. "Op d'Hiwwelen," sot hire Chauffeur.
  
  Si hunn him Merci gesot a sinn aus dem Saab an helle Sonn an e frësche Wand erausgaang. Dem Drake seng Iddi war d'Ëmgéigend an d'Duerf selwer ze scouten fir ze kucken ob eppes aus dem Holzwierk gesprongen ass. Ëmmerhin, wann esou vill international Arschlächer hire gutt verwinnten Ego hannert deem wat nëmmen als global Fräiheet fir all beschriwwe ka ginn, muss eppes erausstoen.
  
  Iwwert de Beem ass d'Landschaft en oppent Feld ginn, dat nëmmen duerch Dosende vu klenge Hiwwelen an dräi grouss Hiwwele gebrach ass, déi riicht viru leien. Doriwwer eraus hu si an der Distanz e liichten Daach an en anert Gebai riets dovun opgefall, wat den Ufank vum Duerf markéiert huet.
  
  Kennedy gestoppt. "Et gi keng Beem iwwerall, Kärelen."
  
  De Ben war a sengem Notizbuch agespaart. "Si setzen elo keen Schëld op, oder?"
  
  "Hutt Dir eng Iddi?" Den Drake huet déi breet oppe Felder nogekuckt fir all Zeeche vun Aktivitéit.
  
  "Ech erënnere mech drun datt ech gelies hunn datt et eemol bis zu dräi dausend Hiwwelen hei waren. Haut ginn et e puer honnert vun hinnen. Wësst Dir wat et heescht?"
  
  "Si hunn se net ganz gutt gebaut?" Kennedy lächelt. Den Drake war erliichtert datt si komplett op d'Aarbecht konzentréiert schéngt.
  
  "An antik Zäiten gouf et vill ënnerierdesch Aktivitéit. An dann déi dräi 'royal' Hiwwelen. Am 19. Joerhonnert goufen se no dräi legendäre Kinneke vum Haus vun Yngling benannt - Aun, Adil an Egil - eng vun de bekanntste kinneklech Famillen vun Skandinavien. Awer ..." huet hien gestoppt a sech selwer genoss, "et steet och, datt an der fréierster Mythologie a Folklore schonns Kierfecht existéiert hunn - an datt se en antike Hommage un déi fréierst - déi ursprénglech - dräi Kinneken - oder Gëtter wéi mir wëssen. hinnen elo. Dëst ass Freyr, Thor an Odin."
  
  "Et gëtt zoufälleg Input hei," sot Kennedy. "Awer hutt Dir gemierkt wéi vill Referenzen op biblesch Geschichten mir ëmmer aus all dësen antike Geschichten kréien."
  
  "Dëst ass Sagi. "Ben korrigéiert hir. "Poesie. Akademesch Doodles. Eppes wat wichteg ka sinn - et ginn Dosende vu Referenzen un d'Hiwwele vum schwedesche Wuert falla, an de Manga Fallor verbonnen - net sécher wat dat heescht. An, Kennedy, hunn ech net iergendwou gelies datt d'Geschicht vu Christus ganz ähnlech war wéi d'Geschicht mat Zeus?
  
  Den Drake huet geknackt. "An den egyptesche Gott Horus war en anere Virleefer. Béid ware Gëtter, déi anscheinend ni existéiert hunn. Den Drake wénkt op déi dräi kinneklech Mounds, déi géint déi flaach Landschaft stoungen. "Frey, Thor an Odin, richteg? Also wien ass wien dann, Blakey? A?"
  
  "Ech hu keng Ahnung, Frënd."
  
  "Maach der keng Suergen, Munchkin. Mir kënnen d'Informatioun aus dësen Dierfer, wann néideg, folteren.
  
  Si sinn laanscht d'Hiwwelen gaang, an hunn d'Roll vun dräi midd Touristen als Diversioun gespillt. D'Sonn war op de Kapp geschloen, an den Drake huet de Kennedy seng Sonnebrëll gesinn.
  
  Hien huet de Kapp gerëselt. Amerikaner.
  
  Dunn huet dem Ben säin Telefon geklappt. Kennedy huet de Kapp gerëselt, scho vun der Frequenz vum Familljekontakt iwwerwältegt. Den Drake huet just gelaacht.
  
  "Karin," sot de Ben glécklech. "Wéi geet et meng eeler Schwëster?"
  
  Kennedy huet den Drake op d'Schëller geklappt. "Lead Sänger an der Grupp?" - huet si gefrot.
  
  Den Drake huet d'Schëller gezunn. "Häerz vu Gold, dat ass alles. Hie géif alles fir Iech ouni Plainte maachen. Wéivill Frënn oder Kollegen wéi dës hutt Dir?
  
  D'Duerf vu Gamla Uppsalla war pittoresk a propper, mat e puer Stroosse mat landlocked, héichdachgebaier, déi honnerte vu Joer al waren, gutt preservéiert an dënn Populatioun. E zoufälleg Duerfbewunner huet si mat Virwëtz gekuckt.
  
  Den Drake ass Richtung Kierch gaangen. "Déi lokal Vicaren sinn ëmmer hëllefräich."
  
  Wéi si op d'Veranda koumen, huet en ale Mann a Kierchekleeder se bal aus de Féiss geschloen. Hien huet iwwerrascht opgehalen.
  
  "Hallo. Kann ech hjalpa dig?"
  
  "Net sécher doriwwer, Frënd." Den Drake huet säi beschte Laachen opgestallt. "Awer wéi eng vun dësen Hiwwele gehéiert zum Odin?"
  
  "Op Englesch?" De Paschtouer huet gutt iwwer d'Welt geschwat, awer huet gekämpft fir ze verstoen. "Vad? Waat? Eent?"
  
  De Ben ass no vir gaangen an huet dem Vikar seng Opmierksamkeet op d'kinneklech Mounds geruff. "Eent?"
  
  "Dir gesitt." Den ale Mann huet geknackt. "Jo. Hm. Storsta ..." Hien huet sech gekämpft fir d'Wuert ze fannen. "Grouss."
  
  "De gréissten?" Ben verbreet seng Waffen breet.
  
  Den Drake huet him gelaacht, beandrockt.
  
  "Figuren." De Kennedy huet ugefaangen ze dréinen, awer de Ben hat eng lescht Fro.
  
  "Falla?" Hie sot nëmme mat senge Lippen iwwerrascht, kuckt op de Vikar, an huet seng Schëlleren iwwerdriwwen gezunn. "Oder Manga Fallor?"
  
  Et huet eng Zäit gedauert, awer d'Äntwert, wéi et koum, huet den Drake bis op d'Knach gekillt.
  
  "Fallen ... vill Falen."
  
  
  NÉNG
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, Schweden
  
  
  Den Drake ass dem Ben an dem Kennedy op de gréisste vun de kinnekleche Mounds gefollegt, an huet mat de Riemen op sengem Rucksak gefiddert, fir datt hien d'Géigend a Fridden konnt entdecken. Déi eenzeg Cover war ongeféier ee Kilometer hannert dem klengste Higel, a fir eng Sekonn huet hien geduecht datt hien do Beweegung gesinn. Schnell Bewegung. Awer weider Etude huet näischt méi opgedeckt.
  
  Si stoungen um Fouss vum Odin säi Bierg. Ben huet en Otem geholl. "Dee leschte fir un der Spëtzt ze kommen, kritt e bësse Schäiss op menger Facebook Säit!" - huet hien gejaut, a séier fortgaang. Den Drake ass méi roueg nogaang an huet dem Kennedy gelaacht, deen e bësse méi séier trëppelt wéi hien.
  
  Déif bannen huet hien ugefaang ëmmer méi opgereegt ze ginn. Hien huet et net gär. Si waren hoffnungslos plakeg. All Zuel vu mächtege Gewierer konnten se verfollegen, se op Pistoul halen, einfach op Uerder waarden. De Wand huet haart geflüstert an op d'Oueren geschloen, d'Gefill vun der Onsécherheet erhéicht.
  
  Et huet ongeféier zwanzeg Minutte gedauert bis op d'Spëtzt vum Gras Hiwwel klammen. Wéi den Drake do ukomm ass, souz de Ben schonn um Gras.
  
  "Wou ass de Picknickkuerf, Krusty?"
  
  "Loosst dëst an Ärem Stroller." Hien huet sech ëmgekuckt. Vun hei aus war d'Vue atemberaubend: endlos gréng rullende Felder, Hiwwelen a Baachen iwwerall, a purpurroude Bierger an der Distanz. Si konnten d'Duerf vu Gamla Uppsalla gesinn, dat bis op d'Grenze vun der Stad New Uppsalla verlängert huet.
  
  Kennedy sot dat offensichtlech. "Also ech wäert just eppes soen, wat mech scho laang stéiert. Wann dëst dem Odin säi Mound ass, an de Weltbaum dran verstoppt ass - wat eng verdammt Entdeckung wier - firwat huet nach keen et fonnt? Firwat solle mir et elo sichen?"
  
  "Et ass einfach". De Ben huet seng onroueg Krullen opgeriicht. "Keen huet geduecht virdru ze kucken. Bis de Schëld virun engem Mount entdeckt gouf, war et alles staubeg Legend. Mythos. An et war net einfach, de Spear mam Weltbaum ze verbannen, deen elo bal allgemeng Yggdrasil genannt gëtt, an dann mat de kuerzen néng Deeg vum Odin sengem Openthalt do.
  
  An -" huet den Drake geklappt, "dee Bam wäert net einfach sinn ze fannen wann et existéiert. Si géifen net wëllen, datt een alen Bastard iwwer dëst stéisst.
  
  Elo huet dem Drake säin Handy geklappt. Hien huet de Ben mat gespotten Eescht gekuckt wéi hien et aus sengem Rucksak gezunn huet. "Jesus. Ech fänken un wéi Dir ze fillen."
  
  "Well?"
  
  "Eng Equipe vun zéng Leit steet Iech zur Verfügung. Sot just d'Wuert."
  
  Den Drake huet seng Iwwerraschung geschluecht. "Zéng Leit. Dëst ass eng grouss Equipe." En zéng-Persoun SAS Team konnt de President a sengem Oval Office schécken an nach ëmmer Zäit fannen fir am Lady Gaga sengem neie Video ze erschéngen ier hien heem fir Téi geet.
  
  "Grouss Spillsaachen, ech héieren. D'Situatioun gëtt all Stonn verschlechtert."
  
  "Dat ass richteg?"
  
  "Regierungen änneren ni, Drake. Si hu lues a lues ugefaangen an hunn dunn probéiert de Wee duerch ze bulldozen, awer hu gefaart fir fäerdeg ze kommen. Wann et eng Trouscht ass, ass dëst net déi gréisste Saach, déi de Moment op der Welt geschitt.
  
  Wells Ausso war entwéckelt fir behandelt ze ginn wéi e Léiw en Zebra behandelt, an den Drake huet net enttäuscht. "Wéi wat?"
  
  "NASA Wëssenschaftler hunn just d'Existenz vun engem neie Supervulkan bestätegt. An ..." Wells schéngt tatsächlech alarméiert ze sinn: "Et ass aktiv."
  
  "Waat?"
  
  "E bëssen aktiv. E bëssen.Ma denk drun, dat éischt wat Dir Iech virstellt wann Dir en Supervulkan ernimmt ass ...
  
  "... d'Enn vum Planéit," huet den Drake fäerdeg, säin Hals op eemol dréchen. Et war en Zoufall datt den Drake dësen Ausdrock elo zweemol an esou vill Deeg héieren huet. Hien huet de Ben an de Kennedy nogekuckt, deen d'Band ëmkreest, d'Gras geschloen, an huet eng déif verwuerzelt Angscht gefillt wéi hien ni gefillt huet.
  
  "Wou ass et?" hie gefrot.
  
  Wells huet gelaacht. "Net wäit, Drake. Net wäit vu wou se Är Schëld fonnt hunn. Dëst ass an Island.
  
  Den Drake war amgaang eng zweete Kéier ze bäissen wéi de Ben geruff huet: "Eppes fonnt!" an enger héijer Stëmm, déi seng Naivitéit gewisen huet wéi se sech duerch verbreet huet.
  
  "Ech muss goen". Den Drake ass op de Ben gelaf, huet den Zauber sou gutt wéi hie konnt. De Kennedy huet sech och ronderëm gekuckt, awer dat eenzegt wat se gesinn hunn war am Duerf.
  
  "Bleift et, Frënd. Wat hues du?"
  
  "Dës". De Ben huet sech geknéit an huet dat verwéckelt Gras ewechgehäit fir e Steenplack ongeféier d'Gréisst vun engem Stéck A4 Pabeier ze weisen. "Si leeën de ganze Perimeter vum Higel, all puer Féiss, a Reihen vun uewen bis ongeféier hallef an der Basis. Et mussen Honnerte vun hinnen sinn."
  
  Den Drake huet e méi no gekuckt. D'Uewerfläch vum Steen gouf duerch d'Wieder staark beschiedegt, war awer deelweis duerch iwwerwältegt Gras geschützt. Et waren e puer Markéierungen op hirer Uewerfläch.
  
  "Runesch Inskriptiounen, ech mengen datt se genannt ginn", sot de Ben. "Viking Symboler"
  
  "Wéi d'Häll wësst Dir?"
  
  Hien huet gelaacht. "Am Fliger hunn ech d'Schëldmarkéierunge gepréift. Si sinn ähnlech. Frot just Google."
  
  "D'Kand seet, datt et Honnerte vun hinnen sinn," huet de Kennedy gezunn, a kuckt op an erof op de steile, graseg Hang. "Also wat? Hëlleft net."
  
  "D'Kand seet et kéint funktionnéieren," sot Ben. "Mir mussen Runen fannen am Zesummenhang mat deem wat mir sichen. Rune representéiert e Speer. Rune representéiert e Bam. An d'Rune fir -"
  
  "Een", huet de Kennedy fäerdeg.
  
  Den Drake hat eng Iddi. "Ech wetten, mir kënne Siichtlinn benotzen. Mir mussen all aner gesinn fir ze wëssen datt et geschafft huet, richteg?
  
  "Soldatlogik," huet de Kennedy gelaacht. "Awer ech mengen et ass derwäert ze probéieren."
  
  Den Drake war gär hir iwwer d'Logik vum Polizist ze froen, awer d'Zäit ass fortgaang. Aner Fraktiounen sinn fortgeschratt a waren iwwerraschend fehlt, och elo. Si hunn all ugefaang d'Gras vun all Steen ze läschen, ronderëm de gréngen Hiwwel gekrasch. Am Ufank war et eng dankbar Aufgab. Den Drake huet Symboler gemaach déi ausgesinn wéi Schëlder, Kräizbéi, en Iesel, e Longboat, dann e Speer!
  
  "Et gëtt een". Seng déif Stëmm huet déi aner zwee gedroen, awer net weider. Hien huet sech mat sengem Rucksak gesat an d'Versuergung geluecht, déi si während der Taxifahrt duerch Apsalla kaaft haten. Fackelen, eng grouss Täscheluucht, Mätscher, Waasser, e puer Messer, déi hien dem Ben gesot huet, wiere fir Dreck ze läschen. Hien huet e Réckbléck, ech sinn net sou verdammt gullible, awer hir Bedierfness war méi dréngend wéi dem Ben seng Suerg elo.
  
  "Bam". Kennedy ass op d'Knéien gefall, an de Steen kraazt.
  
  Et huet de Ben nach zéng spannend Minutte gedauert fir eppes ze fannen. Hien huet gestoppt, dunn huet seng rezent Schrëtt widderholl. "Erënnert Dir Iech un wat ech gesot hunn iwwer Tolkien deen Gandalf op Odin baséiert?" Hien huet de Stee mam Fouss getippt. "Ma, dëst ass de Gandalf. Hien huet souguer e Personal. Hey!"
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet him virsiichteg nogekuckt. Hien huet e Schleifklang héieren, wéi wann schwéier Schalter mat engem Schleifschall opmaachen.
  
  "Hutt Dir et verursaacht andeems Dir op e Fiels trëppelt?" - Hien huet virsiichteg gefrot.
  
  "Ech mengen jo".
  
  Si hunn all openee gekuckt, hir Ausdrock verännert sech vu Begeeschterung zu Suergen an Angscht, an dunn, als een, si si no vir gaang.
  
  Dem Drake säi Steen huet liicht opginn. Hien huet dee selwechte Schleifklang héieren. De Buedem virum Steen ass ënnergaangen, an dunn ass d'Depressioun wéi eng Turbo-Schlaang ëm d'Band gelaf.
  
  De Ben huet geruff: "Do ass eppes hei."
  
  Den Drake an de Kennedy sinn iwwer d'gesënnegt Land gaangen, wou hie stoung. Hien huet sech op d'Been gesat, an eng Rëss am Buedem gekuckt. "Eng Zort Tunnel."
  
  Den Drake huet eng Fackel gewénkt. "Et ass Zäit e Paar ze wuessen, Leit," sot hien. "Komm mir no".
  
  
  ***
  
  
  De Moment wou se aus der Siicht waren, hunn zwou radikal verschidde Kräfte ugefaang ze mobiliséieren. D'Däitschen, déi bis elo zefridde waren, sech an der schlofeger Stad Gamla Apsalla niddereg ze leien, hu sech virbereet an hunn ugefaangen, dem Drake säi Spass ze goen.
  
  En anere Kader, e Kontingent vun der schwedescher Arméi Elite Truppen - d'Sarskilda Skyddsgrupen, oder SSG - huet d'Däitschen weider beobachtet an iwwer déi komesch Komplikatioun diskutéiert, déi vun den dräi Zivilisten proposéiert goufen, déi just an de Pit erofgaange waren.
  
  Si mussen voll a Fro gestallt ginn. Op all Manéier néideg.
  
  Dat ass, wa se iwwerlieft hunn, wat amgaang ass ze geschéien.
  
  
  ZÉNG
  
  
  
  WORLD TREE PIT, Schweden
  
  
  Den Drake huet sech no hannen geluecht. Den däischtere Passage war als Crawl Space ugefaang a war elo manner wéi sechs Féiss héich. D'Plafong war aus Fiels an Dreck a war mat groussen, hängenden Schleifen aus iwwerwachsene Gras geprägt, déi se aus dem Wee geschnidden hunn.
  
  Et ass wéi an en Dschungel ze goen, huet den Drake geduecht. Nëmmen ënnerierdesch.
  
  Hien huet gemierkt, datt e puer vun de méi staarke Rebe schonn ofgeschnidden waren. Eng Welle vu Besuergnëss leeft duerch hien.
  
  Si sinn an e Gebitt komm, wou d'Wuerzelen esou dicht waren, datt se erëm hu misse krauchen. D'Schluecht war haart a dreckeg, awer den Drake huet den Ellbog virum Ellbog gesat, de Knéi virum de Knéi, an huet déi aner gefuerdert him ze verfollegen. Wann iergendwann och d'Iwwerzeegung Ben net gehollef huet, huet den Drake sech op Mobbing ëmgewandelt.
  
  "Op d'mannst fällt d'Temperatur erof," huet de Kennedy gemëscht. "Mir mussen erof goen."
  
  Den Drake huet sech vun der Äntwert vum Standard Zaldot ofgeleent, säi Bléck huet plötzlech vun eppes erfaasst, dat am Liicht vu senger Fackel opgedeckt gouf.
  
  "Kuckt et".
  
  Runen op der Mauer geschnëtzt. Komesch Symboler déi den Drake un déi erënnert hunn, déi dem Odin säi Schëld dekoréiert hunn. Dem Ben seng gesträifte Stëmm huet an der Gang widderholl.
  
  "Skandinavesch Runen. E gutt Zeechen."
  
  Den Drake huet säi Liicht vun hinnen mat bedauert ewechgedréit. Wann se se nëmme kéinte liesen. D'SAS, huet hie kuerz gemengt, hätt méi Ressourcen. Vläicht war et Zäit se heihinner ze bréngen.
  
  Aner fofzeg Féiss an hie war vun Schweess drëpsen. Hien huet de Kennedy héieren schwéier otmen a verflucht datt si hire beschte Hosenkostüm unhat. Hien hat guer näischt vum Ben héieren.
  
  "Gitt Dir gutt, Ben? Ass Är Hoer op enger Wuerzel verwéckelt?"
  
  "Ha, verdammt, ha. Fuert weider, Arschloch."
  
  Den Drake ass weider duerch de Bulli gekräizt. "Eng Saach, déi mech stéiert," huet hien tëscht den Otem gegast, "ass datt et "vill Fallen sinn." D'Ägypter hunn ausgeglach Fallen gebaut fir hir Schätz ze schützen. Firwat net d'Norweger?
  
  "Ech ka mir net virstellen datt de Viking ze vill iwwer d'Fal denkt", huet de Kennedy als Äntwert geäntwert.
  
  "Ech weess et net," huet de Ben d'Linn geruff. "Awer d'Vikings haten och grouss Denker, Dir wësst. Just wéi d'Griichen a Réimer. Net all vun hinnen waren Barbaren.
  
  E puer Wendungen an de Passage huet ugefaang ze breet. Aner zéng Meter an den Daach iwwer si verschwonnen. Zu dësem Moment hu si sech gestreckt an eng Paus gemaach. Dem Drake seng Fackel huet de Passage viru beliicht. Wéi hien et op de Kennedy an de Ben gewisen huet, huet hien gelaacht.
  
  "Verdammt, Dir zwee gesi wéi wann Dir just aus dem Graf zréckkoum!"
  
  "An ech mengen, Dir sidd un dësem Schäiss gewinnt?" Kennedy huet seng Hand gewénkt. "Sinn SAS an all dat?"
  
  Net SAS, Drake konnt d'gëfteg Wierder net rëselen. "Si ware fréier." Hie sot an ass elo méi séier no vir gaangen.
  
  Eng aner schaarf Wendung, an den Drake huet de Wand op säi Gesiicht gefillt. E Gefill vu Schwindel huet hien wéi e plötzlechen Donnerklappe geschloen, an eng Sekonn ass vergaang ier hie gemierkt huet datt hien op enger Ledge mat engem kavernöse Cliff ënner him stoung.
  
  Eng onheemlech Vue huet seng Ae begéint.
  
  Hien huet sou plötzlech gestoppt, datt de Kennedy an de Ben an hien gerannt sinn. Dunn hunn se och dës Vue gesinn.
  
  "OMFG." Ben diktéiert den Titel vun der Ënnerschrëft Streck d'Mauer vum Schlof.
  
  De Weltbaum stoung virun hinnen an all senger Herrlechkeet. Et war ni iwwer dem Buedem. De Bam war ëmgedréint, seng staark Wuerzelen hu sech an de Äerdbierg iwwer hinnen erstreckt, festgehalen vum Alter an déi ronderëm Fielsformatiounen, seng Branche waren gëllenbraun, seng Blieder si méijähreg gréng, säi Stamm streckt sech honnert Féiss erof an d'Déift vun engem risege Pit.
  
  Hire Wee gouf an eng schmuel Trap, déi an d'Fielsmauer geschnëtzt war.
  
  "Fallen," Ben Otem. "Vergiesst net iwwer d'Fallen."
  
  "An d'Häll mat de Fallen", huet de Kennedy dem Drake säi ganz Gedanken ausgedréckt. "Wou d'Häll kënnt d'Liicht hier?"
  
  De Ben huet sech ëmgekuckt. "Et ass orange."
  
  "Glow sticks," sot den Drake. "Christus. Dës Plaz ass virbereet."
  
  Während sengen SAS Deeg hu si Leit geschéckt fir e Gebitt wéi dëst virzebereeden; Team fir d'Drohung ze bewäerten an ze neutraliséieren oder ze katalogiséieren ier se zréck an d'Basis kommen.
  
  "Mir hunn net vill Zäit," sot hien. Säi Glawen u Kennedy war just eropgaang. "Komm mir".
  
  Si sinn duerch d'verschratt a zerbriechlech Schrëtt erofgaang, de plötzleche Réckgang ëmmer no riets. Zéng Meter erof an d'Trap huet ugefaang schaarf ze kippen. Den Drake huet gestoppt wann en dräi Fouss Spalt opgemaach huet. Näischt spektakulär, awer genuch fir him eng Paus ze ginn - well dat gapende Lach drënner nach méi offensichtlech gouf.
  
  "Schäiss".
  
  Hien sprang. D'Steng Trap war ongeféier dräi Féiss breet, einfach ze navigéieren, erschreckend wann e falsche Schrëtt e gewëssen Doud bedeit.
  
  Hien ass richteg gelant an huet sech direkt ëmgedréit, d'Gefill datt de Ben op der Grenz vun Tréinen wier. "Maach der keng Suergen", huet hien de Kennedy ignoréiert a sech op säi Frënd konzentréiert. "Vertrau mir, Ben. Ben, ech fänken dech."
  
  Hien huet de Glawen an den Ae vum Ben gesinn. Absolut, kandlecht Vertrauen. Et war Zäit et erëm ze verdéngen, a wéi de Ben sprangen an dunn gestreckt huet, huet den Drake him mat enger Hand um Ielebou ënnerstëtzt.
  
  Drake wénkt. "Einfach, hmm?"
  
  Kennedy sprangen. Den Drake huet virsiichteg nogekuckt, wéi wann hien net gemierkt huet. Si ass ouni Probleemer gelant, huet seng Suerg gesinn a gefroot.
  
  "Dat ass dräi Féiss, Drake. Net de Grand Canyon.
  
  Den Drake huet dem Ben geschloen. "Prett, Frënd?"
  
  Aner zwanzeg Féiss, an déi nächst Ouverture an der Trap war méi breet, drësseg Féiss dës Kéier, a blockéiert vun engem décke hëlzent plank datt swayed wéi Drake laanscht goung. De Kennedy ass gefollegt, an dunn den aarme Ben, vum Drake gezwongen no uewen ze kucken, no vir ze kucken anstatt erof, d'Destinatioun ze studéieren anstatt seng Féiss. De jonke Mann huet sech gerëselt, wéi hie festem Buedem erreecht huet, an den Drake huet eng kuerz Paus geruff.
  
  Wéi se opgehalen hunn, huet den Drake gesinn, datt de Weltbam sech hei esou wäit ausbreet, datt seng déck Branchen bal d'Trap beréiert hunn. De Ben huet sech éierlech erausgezunn fir de Glied ze strecken, deen ënner sengem Touch geziddert huet.
  
  "Dëst ... dëst ass iwwerwältegend," huet hien otemt.
  
  Kennedy huet dës Zäit benotzt fir hir Hoer ze styléieren an d'Entrée driwwer z'ënnersichen. "Bis elo ass alles kloer," sot si. "Ech muss soen, wéi et heescht, et waren sécher net déi Däitscher déi dës Plaz virbereet hunn. Si hätten et geplëmmt an et mat Flamewerfer op de Buedem verbrannt.
  
  E puer méi Pausen a si sinn fofzeg Féiss erofgaang, bal hallef. Den Drake huet sech schlussendlech erlaabt ze denken datt d'antike Wikinger schliisslech net d'Gläichheet vun den Ägypter waren, an d'Lücken war dat Bescht wat se maache konnten, wéi hien op d'Steng Trap getrëppelt ass, déi tatsächlech eng ausgeglach Sektioun vun Hanf, Zänn a Pigment war. Hien ass gefall, huet den onendlechen Hierscht gesinn an huet sech selwer un de Spëtze vu senge Fanger gefaangen.
  
  Kennedy huet hien no uewen gezunn. "Arsch wackelt am Wand, SAS Guy?"
  
  Hien ass zréck op zolidd Buedem gekropt an huet seng gebrochene Fanger gestreckt. "Merci".
  
  Si sinn méi virsiichteg geplënnert, elo méi wéi d'Halschent. Iwwert dem eidele Raum op der rietser Säit stoung e massive Bam fir ëmmer, onberéiert vun der Loft a Sonneliicht, e vergiessene Wonner vun vergaangenen Zäiten.
  
  Si hunn ëmmer méi Viking Symboler weiderginn. Ben roden komesch. "Et ass wéi déi ursprénglech Graffiti Mauer," sot hien. "D'Leit géife just hir Nimm ausschneiden a Messagen hannerloossen - fréi Versioune vum 'John war hei!'
  
  "Vläicht d'Creatoren vun der Höhl," sot Kennedy.
  
  Den Drake huet probéiert e weidere Schrëtt ze huelen, sech un der kaler Steenmauer festgehalen, an en déif, schleifend Brühl huet duerch d'Höhl geklomm. E Floss vu Schutt ass vun uewen erof gefall.
  
  "Run!" - huet den Drake geruff. "Elo!"
  
  Si sinn d'Trap erofgaang an hunn déi aner Falen ignoréiert. E rieseg Knëppelsteng ass vun uewen mat engem mächtege Crash gefall, eeler Fielsen ofgebrach wéi et erofgefall ass. Den Drake huet dem Ben säi Kierper mat sengem eegenen iwwerdeckt, wéi e Boulder duerch d'Trap, op där se stoungen, gefall ass, an ongeféier zwanzeg Féiss wäertvoll Schrëtt mat him geholl huet.
  
  Kennedy huet d'Steenschnëtt vun hirer Schëller gebastelt an huet den Drake mat engem dréchene Laachen gekuckt. "Merci".
  
  "Hey, ech wousst, datt d'Fra, déi dem SAS Guy säin Arsch gerett huet, en einfache Boulder erauskënnt. "
  
  "Et ass witzeg, Mann. Sou witzeg."
  
  Mee et war nach net eriwwer. Et war e schaarfe Klangklang, an den dënnen awer staarke String ass op der Schrëtt gebrach, déi de Ben a Kennedy trennt.
  
  "Fuuuck!" Kennedy gejaut. D'Stéck String ass mat esou Kraaft erauskomm, datt et einfach hir Knöchel vum Rescht vun hirem Kierper getrennt hätt.
  
  En anere klickt zwee Schrëtt erof. Den Drake huet op der Plaz gedanzt. "Schäiss!"
  
  En anert Gebrëll vun uewe bedeit den nächste Fall vum Steen.
  
  "Et ass eng widderhuelend Fal," sot de Ben hinnen. "Déi selwecht Saach geschitt ëmmer erëm. Mir mussen op dës Sektioun kommen."
  
  Den Drake konnt net soen wéi eng Schrëtt konfus waren a wéi eng net, sou datt hien op Gléck a Geschwindegkeet vertraut huet. Si sinn iwwer drësseg Schrëtt erofgaang, a probéiert sou laang wéi méiglech an der Loft ze bleiwen. D'Maueren vun der Trap sinn zerbrach wéi se den antike Wee gekräizt hunn, an d'Tiefe vun der Fielshöhl gaangen.
  
  De Klang vun Dreck, déi op ënnen falen, huet ugefaang méi haart ze ginn.
  
  Hirem Fluch war vun der Rëss vun steiwe String gefollegt.
  
  Den Drake ass op eng aner falsch Trap gaangen, awer säi Moment huet hien iwwer de kuerzen Void gedroen. Kennedy sprang iwwer hien, graziéis wéi eng Gazelle a voller Fluch, awer de Ben ass hannert hatt gefall, elo an den Ofgrond rutscht.
  
  "Been!" Den Drake huet gejaut, ass dunn no hannen an d'Void gefall, an de Buedem ginn. Erliichterung huet d'Spannung vu sengem Gehir ewechgewäsch wéi de Kennedy seng Féiss zréck op d'Plaz gezunn huet. Hien huet gefillt datt de Ben säi Kierper geschloen huet an dunn op seng Këscht gefall ass. Den Drake huet dem Guy säi Momentum mat sengen Hänn geriicht, an huet hien zousätzlech op de feste Buedem gedréckt.
  
  Hie souz séier, mat engem crunch.
  
  "Loss dech net ënnerkréien!"
  
  D'Loft war mat Stécker vu Steen gefëllt. Een huet dem Kennedy säi Kapp gesprongen, e Schnëtt an e Sprangbuer vu Blutt hannerlooss. En aneren Hit Drake am Knöchel. D'Krankheet huet him d'Zänn gekrasch an huet hie gefuerdert méi séier ze lafen.
  
  Kugelen hunn d'Mauer iwwer de Kapp duerchgebrach. Den Drake huet sech gekräizegt an huet kuerz op d'Entrée gekuckt.
  
  Ech hunn eng vertraute Kraaft do versammelt gesinn. Däitschen.
  
  Elo lafe si mat voller Geschwindegkeet, iwwer d'Recklessness. Et huet den Drake wäertvoll Sekonnen gedauert fir op de Réck ze sprangen. Wéi en anere Volley vu Kugelen de Fiels nieft sengem Kapp duerchgebrach huet, ass hien no vir geduscht, d'Schrëtt ofgesprongen, e ganze Krees gemaach, d'Hänn geklappt, a sech op seng voll Héicht opgestan ouni eng Unze vu Dynamik ze verléieren.
  
  Ah, déi gutt al Deeg sinn zréck.
  
  Méi Kugelen. Dunn sinn déi aner virun him zesummegefall. Den Terror huet e Lach a sengem Häerz zerräissen, bis hie gemierkt huet datt si beim Lafen einfach um Enn vun der Höhl erreecht hunn an, onpreparéiert, direkt an de Buedem gefall.
  
  Drake verlangsamt. Um Buedem vun der Höhl war en décke Mess vu Steen, Stëbs an Holzdreck. Wéi se opgestan sinn, waren de Kennedy an de Ben eng Vue ze gesinn. Net nëmme si si mat Dreck bedeckt, awer si sinn elo a gekackte Staub a Blatschimmel bedeckt.
  
  "Ah, fir meng vertrauenswürdeg Kamera," huet hien intonéiert. "Joer vun Erpressung stinn mir."
  
  Den Drake huet de Glühstéck geholl an huet d'Kurve vun der Höhl ëmgezunn, déi vun de bewaffnete Männer fortgelaf ass. Et huet fënnef Minutten gedauert fir d'äussere Grenze vum Bam z'erreechen. Si ware stänneg am Schied vu senger imposanter Stillheet.
  
  Den Drake huet de Ben op d'Schëller geklappt. "Besser wéi all Freideg Nuecht Sesh, eh Mate?"
  
  Kennedy huet de jonke Guy mat neien Ae gekuckt. "Hutt Dir Fans? Huet Äre Grupp Fans? Mir wäerten dëst Gespréich ganz geschwënn hunn, Brudder. Vertrau an et".
  
  "Nëmmen zwee -" De Ben huet ugefaang ze stotteren wéi se en Deel vun der leschter Béi ofgerënnt hunn, an dunn a Schock gestoppt.
  
  Si hunn all opgehalen.
  
  Ural Dreem vun Erstaunen erschéngen virun hinnen, verloosse se sprachlos, praktesch hir Gehirn fir ongeféier eng hallef Minutt ausschalten.
  
  "Elo dëst ... dëst ..."
  
  "Erstaunlech," huet den Drake otemt.
  
  Eng Rei vun de gréisste Viking Longboats, déi si jeemools virgestallt haten, streckt vun hinnen an enger eenzeger Datei ewech, stinn Enn bis Enn wéi an der Mëtt vun engem archaesche Stau. Hir Säite ware mat Sëlwer a Gold dekoréiert, hir Seegelen si mat Seid a Edelsteier dekoréiert.
  
  "Longboats," sot de Kennedy domm.
  
  "Laang-Distanz Schëffer." Ben hat nach genuch Sënn hir ze korrigéieren. "Verdammt, dës Saache goufen als déi gréisste Schätz vun hirer Zäit ugesinn. Et muss sinn ... wat? Ginn et zwanzeg hei?"
  
  "Zimlech cool," sot den Drake. "Awer dëst ass de Spear, fir datt mir komm sinn. All Iddien?"
  
  De Ben huet elo op de Weltbaum gekuckt. "Oh mäi Gott, Kärelen. Dir kënnt Iech virstellen? Een un deem Bam hänkt. Fucking One."
  
  "Also elo gleeft Dir u Gëtter, hmm? Fan?" De Kennedy huet seng Säit a Richtung Ben e bësse frech geréckelt, wouduerch hien rout.
  
  Den Drake ass op eng schmuel Ledge geklommen, déi d'ganz Längt vum Schwanz vum laange Schëff gelaf ass. De Steen schéngt staark. Hien huet den hëlzene Rand gegraff an sech no hanne geluecht. "Dës Saache si mat Loot gefëllt. Et ass sécher ze soen datt nach ni virdrun haut nach een hei war.
  
  Hien huet d'Linn vu Schëffer erëm studéiert. Eng Affichage vun onvirstellbare Räichtum, awer wou war de richtege Schatz? Um Enn? Enn vum Reebou? D'Maueren vun der Höhl goufen mat antike Zeechnungen dekoréiert. Hien huet d'Bild vum Odin gesinn um Weltbaum hänken an eng Fra, déi virun him geknéit ass.
  
  "Iwwer wat schwätzt dat?" Hien huet de Ben op him gewënscht. "Komm, maach séier. Déi scheiss Baaschtarden drécken do net d'Wurst an den Hals. Loosst eis réckelen."
  
  Hien huet op de raue Wirbel vum Text ënner der Figur vun enger plädéierender Fra gewisen. De Ben huet de Kapp gerëselt. "Awer Technologie wäert e Wee fannen. "Hien huet op säi vertrauenswürdege I-Telefon geklickt, dee glécklecherweis kee Signal hei ënnen huet.
  
  Den Drake huet e Moment gedauert fir Kennedy opzemaachen. "Meng eenzeg Iddi ass dës Longboats ze verfollegen," sot hien. "Geet et Iech?"
  
  "Wéi e Fan vun der Futtballséquipe gesot huet, ech sinn am Spill, Kärelen. Weis de Wee."
  
  Hien ass no vir geplënnert, wousst datt wann dësen Supertunnel zu engem Doudege koum, si gefaange wieren. Déi Däitsch hätte fest um Schwanz gehalen, anstatt op hire Lorbeer ze raschten. Den Drake huet de Gedanke an Deeler opgedeelt, op eng Ledge fokusséiert, déi an de Fiels geschnëtzt gouf. Vun Zäit zu Zäit koumen se op en anere Glühstick. Den Drake huet se verkleed oder geplënnert fir en däischter Ëmfeld ze kreéieren als Virbereedung fir de Kampf viraus. Hien huet stänneg ënnert de laange Schëffer gesicht an huet endlech e schmuele Wee tëscht hinnen gesinn.
  
  Plan b.
  
  Zwee, véier, an dann zéng laang Schëffer sinn duerch. Dem Drake seng Been hunn ugefaang ze schmerzen vum Effort mat deem hien de schmuele Wee ausgehandelt huet.
  
  De liichtschwaache Klang vun engem falende Boulder an duerno e méi haart Gejäiz huet duerch déi rieseg Höhl geklomm, d'Bedeitung vun deem war evident. Ouni en Toun ze maachen, hu si sech nach méi haart op hir Aufgab geleet.
  
  Den Drake koum endlech um Enn vun der Rei. Hien huet dräianzwanzeg Schëffer gezielt, jidderee onberéiert a belaascht mat Bauer. Wéi si de Réck vum Tunnel ukomm sinn, huet d'Däischtert ugefaang ze déif.
  
  "Ech denken net datt si jeemools sou wäit gaang sinn," bemierkt Kennedy.
  
  Den Drake huet ronderëm no enger grousser Luucht gerammt. "Risiko," sot hien. "Awer mir musse wëssen."
  
  Hien huet et ageschalt an de Strahl vu Säit op Säit geréckelt. De Passage ass schaarf verengt bis et zu engem einfachen Bogen virum gouf.
  
  An hannert dem Bogen war eng eenzeg Trap.
  
  De Ben huet op eemol e Gejäiz ënnerdréckt, a sot dunn an engem Theatergeflüster: "Si sinn op der Ledge!"
  
  Dëst war et, den Drake huet Aktioun geholl. "Mir sinn opgedeelt," sot hien. "Ech ginn op d'Trap. Dir zwee gitt do erof op d'Schëffer a gitt zréck de Wee wéi mir komm sinn."
  
  Kennedy huet ugefaang ze protestéieren, awer den Drake huet de Kapp gerëselt. "Nee. Maach et. De Ben brauch Schutz, ech net. A mir brauche de Spear."
  
  "A wéini wäerte mir d'Enn vun de Schëffer erreechen?"
  
  "Ech kommen dann zréck."
  
  Den Drake sprang zréck ouni e weidert Wuert, sprang vun der Ledge a Richtung blann Trap. Hien huet eng Kéier zréckkuckt an huet Schatten laanscht de Ledge gesinn. De Ben ass dem Kennedy gefollegt duerch den zerstéierten Hang bis op d'Basis vum leschte Wikingerschëff. Den Drake sot eng Gebied vun der Hoffnung an ass sou séier wéi méiglech d'Trap eropgaang, zwee Schrëtt gläichzäiteg sprangen.
  
  Komm.Hien ass geklomm bis seng Kaalwer verletzt an d'Lunge verbrannt hunn. Awer dunn ass hien wäit gaangen. Hannert hinne fléisst eng breet Baach mat engem rosen Stroum, a weider ass nach en Altor aus rau gehackten Steen opgestan, bal wéi en archaiescht Grill.
  
  Awer wat dem Drake seng Opmierksamkeet gefaang huet, war e massivt Symbol op der Mauer hannert dem Altor gravéiert. Dräi Dräieck iwwerlappt sech. E puer Mineral am Schnëtt huet dat kënschtlecht Liicht gefaangen a fonkelt wéi Pailletten op engem schwaarze Kleed.
  
  Et gëtt keng Zäit ze verschwenden. Hien huet d'Baach fortgaang, no Loft gegast wéi d'Äiseg Waasser op seng Oberschenkel geklommen ass. Wéi hien op den Altor koum, huet hien en Objet op senger Uewerfläch gesinn. E kuerzen, spitzen Artefakt, net iwwerraschend oder beandrockend. Tatsächlech, weltlech ...
  
  ... dem Odin säi Speer.
  
  Den Objet deen d'Säit vu Gott duerchbrach huet.
  
  Eng Welle vun Opreegung a Viraussoe goung duerch hien. Dëst war d'Evenement dat alles wierklech gemaach huet. Bis elo war et vill Guesswork, just Smart Guesswork. Awer doriwwer eraus dee Moment war et erschreckend real.
  
  Erschreckend real. Si stoungen virum Countdown bis zum Enn vun der Welt.
  
  
  EELEF
  
  
  
  WORLD TREE PIT, Schweden
  
  
  Drake stoung net op Zeremonie. Hien huet d'Spuer gegraff an ass zréck de Wee wéi hie koum. Duerch déi äiseg Baach, déi zerbriechlech Trap erof. Hien huet d'Taschenluucht hallef ausgeschalt a verlangsamt wéi d'Pechtdäischtert him ëmginn huet.
  
  Schwaach Liichtstrahlen hunn d'Entrée drënner beliicht.
  
  Hien huet weider Fouss. Et war nach net eriwwer. Hien hat scho laang geléiert, datt méi dacks wéi net, e Mann, deen ze laang an der Schluecht geduecht huet, ni heem komm.
  
  Hien huet op de leschte Schrëtt dout gestoppt, ass dunn an déi méi déif Däischtert vum Passage geklommen. D'Däitschen ware schonn no, bal um Enn vum Schëller, awer hir Taschenlampen op esou enger Distanz hätten hien nëmmen als en anere Schied ausgezeechent. Hien ass iwwer de Passage gesprongen, huet sech géint d'Mauer gedréckt an ass op den Hang gaang, deen op d'Basis vun de Wikinger Schëffer gefouert huet.
  
  Eng männlech Stëmm huet geklappt: "Kuckt dëst! Haalt deng Aen, Stevie Wonder! D'Stëmm huet hien iwwerrascht; et hat den déiwe Akzent vum amerikanesche Süden.
  
  Verdammt.Den Adler-eyed Bastard huet him - oder op d'mannst e bewegt Schiet - eppes gesinn, wat hien an dëser Däischtert net méiglech geduecht huet. Hien ass méi séier gelaf. E Schoss huet geklappt, an de Steen nieft deem wou hie just war.
  
  Eng donkel Figur huet sech iwwer d'Lidd geleet - wahrscheinlech eng Amerikaner. "Et ass e Wee do ënnen tëscht de Schëffer. Beweegt Är Dicks ier ech se an Är faul Hals drécken."
  
  Schäiss. D'Yankees hunn de verstoppte Wee gesinn.
  
  Streng, arrogant, arrogant. Ee vun den Däitschen huet gesot: "Fuck dech, Milo," an huet dunn gejaut wéi hien den Hang raus gezunn ass.
  
  Den Drake huet seng glécklech Stäre Merci gesot. An enger Sekonn war et op de Mann, seng Stëmmbänner zerbriechen an den Hals mat engem hörbaren Knascht ze knacken ier en anere konnt nokommen.
  
  Den Drake huet dem Däitsche seng Pistoul - en Heckler a Koch MG4 - opgeholl an e puer Schëss geschoss. Ee Mann säi Kapp explodéiert.
  
  Oh jo, huet hien geduecht. Schéisst nach ëmmer besser mat enger Pistoul wéi mat enger Kamera.
  
  "Kanadier!" gefollegt vun enger gläichzäiteg Serie vu Hëss.
  
  Den Drake huet um rosen Geflüster gelaacht. Loosst se esou denken.
  
  Net méi Spaass ze hunn, ass hien de Wee sou séier gelaf wéi hien et getraut huet. De Ben an de Kennedy ware virun a brauche säi Schutz. Hien huet versprach, se lieweg vun hei eraus ze kréien, an hie géif se net loossen.
  
  Hannert him sinn d'Däitschen virsiichteg den Hang erofgaang. Hien huet e puer Schëss geschoss fir se besat ze halen an huet ugefaang d'Schëffer ze zielen.
  
  Véier, sechs, eelef.
  
  Den Trail gouf prekär, awer endlech ausgeglach. Op ee Punkt huet et sou dënn datt iergendeen iwwer fofzéng Steen wahrscheinlech e Ripp gebrach huet, deen tëscht de Logbicher gedréckt huet, awer et huet sech erëm erweidert wann hien de siechzéngten Schëff gezielt huet.
  
  D'Schëffer türmten iwwer him, antik, erschreckend, richen vun aler Rinde a Schimmel. Eng flüchteg Bewegung huet seng Opmierksamkeet gefaang an hien huet no lénks gekuckt fir eng Figur ze gesinn, déi nëmmen dee Newbie Milo ka sinn, dee laanscht de schmuele Ledge zréckgeet, op deem déi meescht Leit kaum trëppelen. Den Drake hat mol keng Zäit fir ze schéissen - den Amerikaner war sou séier bewegt.
  
  Verdammt! Firwat muss hien esou gutt sinn? Déi eenzeg Persoun, déi den Drake wousst - nieft sech selwer - déi esou e Feat konnt erreechen war d'Alicia Miles.
  
  Ech hu mech an der Mëtt vun engem kommende Gladiator Concours hei fonnt ...
  
  Hien ass no vir gesprongen, elo laanscht d'Schëffer, huet säi Moment benotzt fir vu Schrëtt zu Schrëtt ze sprangen, bal fräi vu zoufälleg Hiwwelen op déif Splécken a sprangen op Wénkel vu Sandmaueren. Och benotzt de Schëffer flexibel Timberen fir Dynamik tëscht Spréng ze kréien.
  
  "Waart!"
  
  Eng delegéiert Stëmm koum iergendwou viru. Hien huet gestoppt wéi hien dem Kennedy seng onschëlleg Figur gesinn huet, erliichtert deen amerikanesche Twang ze héieren. "Folg mir," huet hien gejaut, wousst, datt hien de Milo net bis zum Enn vum Gang konnt schloen. Si kéinte fir Stonnen presséiert ginn.
  
  Hien ass mat enger schrecklecher Geschwindegkeet laanscht dat lescht Schëff geklommen, de Ben an de Kennedy sinn hannert him gefall, grad wéi de Milo vun enger Ledge sprang an d'Front vum selwechte Schëff ofgeschnidden huet. Den Drake huet him ëm d'Taille gegraff, fir sécher ze stellen, datt hien schwéier op sengem Brustbeem gelant ass.
  
  Hien huet eng zweet d'Waff op Kennedy geheit.
  
  Wärend d'Waff nach am Fluch war, huet de Milo d'Schéier geschloen a sech selwer befreit, op seng Hänn geklappt a sech abrupt vis-à-vis gemaach.
  
  Hien huet gekrasch: "Matt Drake, deen. Huet mech drop gespaant, Mate."
  
  Hien huet Schlag an Ellbogen geheit. Den Drake huet e puer Schlag op seng Waffen geholl, wéi hien sech zréckgezunn huet. Dësen Typ kannt hien, awer wien war hien? En alen Gesiichtslosen Feind? E Schied-Geescht aus der donkeler Vergaangenheet vun der SAS? De Milo war no a frou do ze bleiwen. Aus senger peripherer Visioun huet den Drake d'Messer um Gürtel vum Amerikaner gemierkt, just waart op ofgelenkt ze ginn.
  
  Hien krut e brutale Kick op säin eegene Wüst.
  
  Hannert him konnt hien déi éischt knaschteg Beweegunge vun den opkommend däitschen Truppen héieren. Si waren nëmmen e puer Schëffer ewech.
  
  De Ben an de Kennedy hunn iwwerrascht nogekuckt. Kennedy huet seng Waff opgehuewen.
  
  Den Drake huet dee Wee gefintéiert, dunn deen aneren gedréint, de Milo säi brutale Kick op d'Been vermeit. De Kennedy huet gebrannt, an huet Dreck Zentimeter vum Milo säi Fouss eropgeschoss.
  
  Den Drake huet gelaacht an ass fortgaang, mécht wéi wann hien den Hond petéiert. "Bleift," sot hien spottend. "Dat ass e gudde Jong."
  
  Kennedy huet en anere Warnschoss geschoss. Den Drake huet sech ëmgedréint an ass laanscht si gerannt, huet dem Ben säin Aarm gegraff an zitt wéi de jonke Mann sech automatesch op d'Zesummebrieche gedréint huet.
  
  "Nee!" - huet den Drake geruff. "Si huelen eis een nom aneren eraus."
  
  De Ben huet erstaunt ausgesinn. "Wou soss?"
  
  Den Drake huet sech entwaffnend gezunn. "Wat hutt Dir geduecht?"
  
  Hien ass riicht op de Weltbaum gaang.
  
  
  ZWIELEF
  
  
  
  WORLD TREE, Schweden
  
  
  A si sinn opgestan. Den Drake wetten datt de Weltbaum sou al a staark war datt seng Branchen vill a staark gewiescht sinn. Wann Dir akzeptéiert hutt datt Dir op e Bam klëmmt, dee wuertwiertlech ëmgedréint war, ass d'Physik kaum wichteg.
  
  "Gläich wéi erëm e Jong ze sinn," huet den Drake de Ben encouragéiert, hie méi séier gefuerdert ouni him ze panikéieren. "Sollt kee Problem fir Iech sinn, Blakey. Sidd Dir gutt, Kennedy?
  
  D'New Yorker war dee leschte fir ze klammen, hält d'Waff ënner hir geriicht. Glécklecherweis huet déi grouss Symmetrie vun de Branchen a Blieder vum Weltbaum hir Fortschrëtter verstoppt.
  
  "Ech sinn e puer Steng a menger Zäit geklomm," sot si liichtfäerteg ofgeschloss.
  
  Ben huet gelaacht. Gutt Zeechen. Den Drake huet dem Kennedy roueg Merci gesot, ugefaang nach besser ze fillen datt si do war.
  
  Verdammt, huet hien geduecht. Hien huet bal bäigefüügt: op dëser Missioun.Mir kommen a manner wéi enger Woch op den alen Dialekt zréck.
  
  Den Drake ass vu Branche zu Branche geklommen, méi héich a méi héich, souz oder stoung op enger Branche a gläichzäiteg op déi nächst erreecht. De Fortschrëtt war séier, wat bedeit datt hir Uewerkierperstäerkt méi laang gedauert wéi erwaart. Wéi och ëmmer, ongeféier hallef duerch, huet den Drake gemierkt datt de Ben ëmmer méi schwaach gëtt.
  
  "Gëtt Tweenie midd?" - hie gefrot a gesinn eng direkt Verdueblung vun Efforten . Vun Zäit zu Zäit huet de Kennedy eng Kugel duerch d'Branchen geschoss. Zweemol hu si et fäerdeg bruecht eng Steentrapp niewend hinnen ze gesinn, awer si hunn keng Zeeche vun hire Verfolger gesinn.
  
  Stëmmen echo hinnen. "Den Englänner ass Matt Drake." De fréiere SAS-Zaldot huet eng Kéier eng Stëmm héieren, déi mat engem staarken däitschen Akzent verzerrt ass, déi, wéi säi sechste Sënn him gesot huet, engem wäisse Mann muss gehéieren. De Mann, deen hien zweemol virdrun gesinn huet, acceptéiert déi geklauten Artefakte.
  
  Eng aner Kéier huet hien héieren, "SRT gëtt eliminéiert." D'Zeechnungsstëmm war dem Milo seng, huet seng Vergaangenheet opgedeckt, eng Eenheet opgedeckt déi se geheim gehal haten och bannent der SAS. Wien am Numm vun allem wat helleg ass war dësen Typ?
  
  D'Schéiss trennen schwéier Branchen. Den Drake huet gestoppt fir de Rucksak mat de bewegende Schätz dobannen unzepassen, huet dunn déi breet Branche gemierkt, op déi hie gezielt huet. Een, dee bal op d'Plaz op der Trap erreecht huet, wou se virdru ausgerout haten.
  
  "Dobäi", huet hien op de Ben gewisen. "Ridd d'Branche a beweegt ... séier!"
  
  Si wieren ongeféier zwou Minutten plakeg. Minus Iwwerraschung an Reaktiounszäit, déi nach iwwer eng Minutt extrem Gefor verlooss huet.
  
  De Ben war deen Éischten, deen den Ënnerdaach verlooss huet, den Drake an de Kennedy eng Sekonn méi spéit, all op d'Hänn sprangen a sech laanscht d'Branche Richtung Trap squatzen. Wéi se gesinn goufen, huet de Kennedy hinnen wäertvoll Sekonnen kaaft andeems se e Bläistoun ofgeschoss hunn, Lächer an op d'mannst een ongléckleche Grafraider geschloen.
  
  An elo hu se gesinn, datt de Milo wierklech de Kommando geschéckt hat fir d'Trap erop ze lafen. Fënnef Männer. An d'Equipe war séier. Si kommen um Enn vun der Branche virum Ben!
  
  Schäiss! Si haten keng Chance.
  
  De Ben huet dat och gesinn an huet geziddert. Den Drake huet an d'Ouer geruff: "Gitt ni op! Ni!"
  
  Kennedy huet erëm den Ausléiser gezunn. Zwee Männer sinn gefall: deen een ass an d'Lach geflunn, deen aneren huet sech op d'Säit gegraff a gejaut. Si huet et nach eng Kéier gedréckt, an dunn huet den Drake héieren datt de Magazin erausgeet.
  
  Zwee Däitscher bliwwen, stoungen elo vis-à-vis vun hinnen, halen hir Waffen am bereet. Den Drake huet e streng Gesiicht gemaach. Si hunn d'Course verluer.
  
  "Schéisst se!" Dem Milo seng Stëmm huet geklomm. "Mir kucken an de Schrott hei ënnen."
  
  "Nein!" De staarken däitschen Akzent huet erëm ugefaang. "Der Spear! "Der Spear!"
  
  D'Fässer vun de Pistoulen hunn net gewiesselt. Ee vun den Däitschen huet gejaut: "Krabbel, kleng Dauwen. Komm hei."
  
  De Ben ass lues geplënnert. Den Drake konnt seng Schëlleren gesinn rëselen. "Vertrau mir," huet hien an d'Ouer vu sengem Frënd geflüstert an all Muskel gespannt. Hie géif sprangen soubal de Ben d'Enn vun der Branche erreecht huet, säin eenzegt Spill war ze attackéieren a seng Fäegkeete benotzen.
  
  "Ech hunn nach ëmmer de Messer," huet de Kennedy gemëscht.
  
  Den Drake huet geknackt.
  
  Ben erreecht d'Enn vun der Branche. D'Däitschen hunn roueg gewaart.
  
  Den Drake huet ugefaang ze klammen.
  
  Dann, wéi an engem Niwwel, sinn d'Däitschen op d'Säit geflunn, wéi wa se vun engem Torpedo getraff ginn. Hir Kierper, zerräissen a bluddeg, vun der Mauer gedréckt an, naass, wéi e Weenchen an de Gruef gerullt.
  
  E puer Meter iwwer der Branche, wou d'Trap gekrommt ass, stoung e grousse Grupp vu Männer mat schwéiere Waffen. Ee vun hinnen hat en nach fëmmen AK-5 Attentat Gewier.
  
  "Schwede", huet den Drake d'Waff unerkannt als eng allgemeng benotzt vum schwedesche Militär.
  
  Méi haart, sot hien, "Verdammt Timing."
  
  
  DRÄIZÉNG
  
  
  
  MILITARY BASE, Schweden
  
  
  De Raum an deem se sech fonnt hunn - e spartaneschen zwielef-vun-zwielef Zëmmer mat engem Dësch an enger Äisfaarffenster - huet den Drake e puer Joer zréckgezunn.
  
  "Entspanen," hien huet dem Ben seng wäiss Knöchel geklappt. "Dës Plaz ass e Standard Militärbunker. Ech hu méi schlecht Hotelzëmmer gesinn, Frënd, vertrau mir.
  
  "Ech war a méi schlëmmer Appartementer." De Kennedy schéngt bequem ze sinn, e Polizist op der Aarbecht ze trainéieren.
  
  "Dem anere Mann seng Schanken?" Den Drake huet en Wenkbrau opgehuewen.
  
  "Natierlech. Firwat?"
  
  "Och, näischt." Den Drake huet op de Fanger op zéng gezielt, huet dunn erof gekuckt, wéi wann et mat sengen Zéiwe géif ufänken ze schaffen.
  
  De Ben huet e schwaache Laachen gezwongen.
  
  "Kuckt, Ben, ech ginn zou, datt et am Ufank net einfach war, awer Dir hutt gesinn wéi dee schwedesche Guy urufft. Mir sinn gutt. Wéi och ëmmer, mir mussen e bëssen ënnerhalen. Mir sinn erschöpft."
  
  D'Dier huet opgemaach an hire Besëtzer, e gutt gebaute Schwed mat blonden Hoer an engem haarde Bléck, dee souguer de Shrek wäiss mécht, iwwer de Betonbuedem gehäit. Eemol si gefaange goufen an den Drake suergfälteg erkläert huet wien si waren a wat se maachen, huet de Mann sech als Thorsten Dahl virgestallt an ass dunn op déi wäit Säit vu sengem Helikopter geklommen fir e puer Uruff ze maachen.
  
  "Matt Drake," sot hien. "Kennedy Moore. An de Ben Blake. Déi schwedesch Regierung huet keng Fuerderungen géint Iech ..."
  
  Den Drake war alarméiert vum Akzent, dee guer net schwedesch war. "Dir gitt an eng vun deene glänzenden Arschschoulen, Dal? Eton oder sou?
  
  "Shinny ass?"
  
  "Schoulen déi hir Offizéier duerch Stammbam, Suen an Erzéiung förderen. Zur selwechter Zäit sidd Dir op Fäegkeeten, Geschécklechkeet a Begeeschterung gaang.
  
  "Ech huelen un." Dem Dahl säin Toun war egal.
  
  "Super. Gutt ... wann dat alles ass ... "
  
  Den Dahl huet seng Hand opgehuewen, während de Ben Drake en beleidegte Bléck huet. "Halt op e Sëndbock ze sinn, Matt. Just well Dir e raue Yorkshire Bauer sidd, heescht net datt all déi aner e kinneklechen Nokommen sinn, oder?
  
  Den Drake huet säi Locataire schockéiert gekuckt. Kennedy huet d'"Drop it" Motioun gemaach. Dunn ass et him opgetrueden datt de Ben eppes an dëser Missioun fonnt huet, wat him wierklech gehaakt huet, an hie wollt méi.
  
  Den Dahl sot: "Ech géif d'Deelen vu Wëssen schätzen, Frënn. Ech hätt wierklech gär."
  
  Den Drake war alles fir ze deelen, awer wéi se soen, Wëssen ass Muecht, an hie probéiert e Wee erauszefannen fir Ënnerstëtzung vun der schwedescher Regierung hei ze kréien.
  
  De Ben war scho fir seng Geschicht iwwer d'Nine Pieces of Odin an d'Graf vun de Gëtter virbereet wéi den Drake hien ënnerbrach huet.
  
  "Kuckt," sot hien. "Ech an dësen Typ, an elo vläicht Gronk, sinn aacht Zoll Schlagzeilen op enger Killlëscht ..."
  
  "Ech sinn keen Gronk, du engleschen Arschloch." Kennedy hallef op d'Been opgestan.
  
  "Ech sinn beandrockt datt Dir dëst Wuert kennt." Den Drake huet seng Aen erofgesat. "Entschëllegt. Et ass Jargon. Et verléisst dech ni." Hien huet sech un d'Alison seng Trennungswierder erënnert: Dir wäert ëmmer SAS sinn.
  
  Hien huet seng Hänn studéiert, nach ëmmer mat Narben bedeckt vu sengem Kampf mam Milo an op de Weltbam geklommen, an huet iwwer seng séier a korrekt Reaktiounen an de leschten Deeg geduecht.
  
  Wéi richteg si war.
  
  "Wat ass Gronk?" - Ben war iwwerrascht.
  
  Den Dahl huet sech op engem haarde Metallstull gesat an huet seng schwéier Stiwwelen op den Dësch gestampt. "Eng Fra déi ... äh ..." d'Gesellschaft vu Militärpersonal genéisst. - huet hien diplomatesch geäntwert.
  
  "Meng eegen Beschreiwung wier e bësse méi rau,"Drake huet de Ben gekuckt, a sot dann: "Kill Lëscht. D'Däitschen wëllen eis dout fir Verbrieche net begaangen. Wéi kënnt Dir hëllefen, Dahl?
  
  De Schwed huet eng Zäit laang net geäntwert, hien huet einfach duerch d'äiseeg Fënster op déi schneidecke Landschaft an doriwwer eraus gekuckt, op déi zerbriechlech Fielsen, déi eleng géint d'Kulisse vum razende Ozean opgestan sinn.
  
  Kennedy sot: "Dal, ech sinn e Polizist. Ech kannt dës zwee net bis virun e puer Deeg, awer si hunn léif Häerzer. Vertrau hinnen."
  
  Dahl wénkt. "Däi Ruff ass virun Iech, Drake. Déi gutt an déi schlecht doriwwer. Mir hëllefen Iech, awer fir d'éischt -" huet hien dem Ben wénkt. "Weider".
  
  De Ben ass weidergaang wéi wann hien ni ënnerbrach wier. Den Drake huet e Bléck op Kennedy geklaut a gesinn hir Laachen. Hien huet ewech gekuckt, schockéiert aus zwee Grënn. Éischtens, dem Dahl seng Referenz op säi Ruff, an zweetens dem Kennedy seng oprecht Ënnerstëtzung.
  
  Ben fäerdeg. Den Dahl sot: "D'Däitsch sinn eng nei Organisatioun an all deem, déi bis zu dësem Tëschefall zu York net op eis Opmierksamkeet koum."
  
  "Nei?" sot den Drake. "Si si gutt. A ganz gutt organiséiert; kontrolléiert duerch Angscht an Eisen Disziplin. A si hunn eng grouss Tromp Kaart an engem Guy genannt Milo - American Special Forces, scheinbar. Iwwerpréift den Titel."
  
  "Mir wäerte maachen. Déi gutt Noriicht ass datt mir Informatioun iwwer Kanadier hunn.
  
  "Halt Dir en Aa op et?"
  
  "Jo, awer partizipativ, onerfueren an einsam", huet den Dahl e furtive Bléck op Kennedy geworf. "D'Relatioun vun der schwedescher Regierung mat Ärem neien Obama Regime ass net wat ech éischt Klass nennen. "
  
  "Entschëllegt iwwer dat," Kennedy gefälscht e Laachen, an huet sech dun ëmkucken. "Lauschtert, Kärel, wa mir eng Zäit hei sinn, mengt Dir, datt mir eppes z'iessen kréien?"
  
  "Ech gëtt scho vun eisem Sous Chef virbereet", huet den Dahl als Äntwert e gefälschte Laachen opgestallt. "Awer eescht, et gi geschwënn Burger a Chips."
  
  Dem Drake säi Mond huet Waasser. Hie konnt sech net erënneren, wéi eng leschte Kéier hien giess huet.
  
  "Ech wäert Iech soen wat ech kann. D'Kanadier hunn d'Liewen ugefaang als e geheime Kult gewidmet dem Wikinger - Eric de Roude. Laachen net, dës Saachen existéieren wierklech. Dës Leit benotze Cosplay fir Eventer, Schluechte a souguer Mierreesen op enger reegelméisseger Basis ze reenactéieren.
  
  "Et ass kee richtege Schued an et," Ben kléngt e bëssen defensiv. Den Drake huet dës wonnerbar Nugget fir spéider gerett.
  
  "Ganz net, Här Blake. Cosplay ass heefeg, genéisst vu ville Leit op Konventioune ronderëm d'Welt, an ass iwwer d'Jore méi heefeg ginn. Awer de richtege Schued fänkt un wann e Milliardär Geschäftsmann de modernen Leader vun dësem Kult gëtt an dann Millioune Dollar an de Ring werft.
  
  "Et gëtt sou suergfälteg Spaass -"
  
  "Obsessioun". Dahl fäerdeg wéi d'Dier opgemaach huet. Den Drake huet gekrasch wéi de Standard Burger a Chips Plat virun him gesat gouf. De Geroch vun Ënnen war göttlech zu sengem hongereg Mo.
  
  Den Dahl huet weider giess: "E kanadesche Geschäftsmann mam Numm Colby Taylor huet säi Liewen dem berühmte Wikinger gewidmet, dem Erik de Roude, deen, wéi ech sécher wësst, a Kanada kuerz no der Entdeckung vu Grönland gelant ass. Aus dëser Fuerschung ass eng manesch Faszinatioun mat der Norse Mythologie gebuer. Fuerschung, Ausgruewungen, Entdeckungen. Endlos Sich. Dëse Mann huet seng eege Bibliothéik kaaft a probéiert all existent skandinavesch Texter opzekafen.
  
  "Et ass eng verréckt Aarbecht," sot Kennedy.
  
  "Stëmmen. Awer eng "Nut" déi seng eege "Sécherheetskräften" finanzéiert - liest dat als Arméi. An hie bleift privat genuch fir ënner dem Radar vun de meeschte Leit ze bleiwen. Säin Numm ass iwwer d'Joren ëmmer erëm opkomm a Verbindung mat den Néng Fragmenter vum Odin, sou datt d'schwedesch Intelligenz him natierlech ëmmer als "Interesséiert Persoun" markéiert huet.
  
  "Hien huet d'Päerd geklaut," sot den Drake. "Dir wësst dat, oder?"
  
  Dem Dahl seng grouss Aen hunn uginn datt hien dat net gemaach huet. "Elo wësse mer."
  
  "Dir kënnt hien net festgeholl kréien?" Kennedy gefrot. "Op Verdacht vu Vol oder sou eppes?"
  
  "Stell Iech hien als ee vun Äre ... Gangsteren. Är Mafia oder Triad Leader. Hien ass onberéierbar - de Mann un der Spëtzt - fir de Moment.
  
  Den Drake huet dat implizit Gefill gär. Hien huet dem Dahl iwwer dem Alicia Miles seng Bedeelegung erzielt an dem Dahl sou vill Réckgeschicht gesot wéi hien erlaabt huet ze verroden.
  
  "Also," sot hien wéi hien fäerdeg war. "Si mir nëtzlech oder wat?"
  
  "Net schlecht," huet den Dahl zouginn wéi d'Dier erëm opgaang ass an en eelere Mann mat engem iwwerraschend décke Mane vu laangen Hoer an engem buuschtege Baart era koum. Fir den Drake huet hien ausgesinn wéi e modernen, alternd Viking.
  
  Dahl wénkt. "Oh, ech hunn op dech gewaart, Professer. Loosst mech de Professer Roland Parnevik virstellen," huet hien gelaacht. "Eisen Expert op Norse Mythologie."
  
  Den Drake huet geknackt, dunn huet de Ben den neie Mann gesinn wéi wann hien e Léiftkonkurrent wier. Elo huet hien verstan firwat de Ben dës Missioun geheim gär huet. Hien huet säi jonke Frënd op d'Schëller geklappt.
  
  "Ma, eise Familljemember hei ass vläicht kee Professer, awer hie weess sécher säi Wee ronderëm den Internet - eng Zort modern Medizin versus déi al Saachen, oder?"
  
  "Oder dat Bescht vu béide Welten", huet de Kennedy mat hirer Gabel op béide Säiten a Fro gestallt.
  
  Dem Drake seng zynesch Säit huet berechent datt de Kennedy Moore dës Missioun op eng Manéier dirigéiere konnt, déi seng Carrière retten. Iwwerraschend huet déi méi mëll Säit gär d'Ecken vun hirem Mond gekuckt wann se lächelt.
  
  De Jong ass an d'Zëmmer getrollt, eng Aarmvoll Schrëftrulle geknuppt an e puer Notizbicher uewen um Koup ausgeglach. Hien huet sech ëmgekuckt, den Dahl gestierzt, wéi wann hien den Numm vum Zaldot net erënnere konnt, huet dunn seng Laascht op den Dësch geluecht.
  
  "Et ass do," sot hien, weist op eng vun de Schrëftrulle. "Déi selwecht. D'Legend ass wierklech ... genau wéi ech Iech viru Méint gesot hunn.
  
  Den Dahl huet déi uginn Schrëftrulle mat engem Bléi erausgezunn. "Du waars eng Woch bei eis, Prof. Just eng Woch."
  
  "Sidd Dir ... sidd Dir sécher?"
  
  "Oh, ech si sécher." Dem Dahl säin Toun huet eng onheemlech Gedold vermëttelt.
  
  En aneren Zaldot koum an d'Dier. "Här. "Dësen," hie wénkt a Richtung Ben, "huet kontinuéierlech geklappt. Hela tiden...mmm...non-stop." E Lach koum duerno. "Dëst ass seng Mamm."
  
  De Ben sprang eng Sekonn méi spéit op an huet de Speed Dial Knäppchen gedréckt. Den Drake huet gär gelaacht, während de Kennedy béis ausgesinn huet. "Gott, ech ka sou vill Weeër denken fir dëse Jong ze korruptéieren."
  
  Den Dahl huet ugefaang aus der Schrëft ze liesen:
  
  "Ech hunn héieren datt hien am Ragnarok gestuerwen ass, komplett vu sengem Schicksal verbraucht. Vum Wollef-Mann Fenrir - eemol vum Mound ëmgedréit.
  
  A spéider louchen den Thor an de Loki kal nieft him. Grouss Gëtter ënnert enger Onmass Gëtter, eis Fielsen géint de Stroum.
  
  Néng Fragmenter goufen op de Wand laanscht d'Weeër vun der One True Volva verspreet. Bréngt dës Deeler net op Ragnarok oder riskéiert d'Enn vun der Welt.
  
  Fir ëmmer wäert Dir dëst fäerten, lauschtert op mech, Männer Jongen, well d'Graf vun de Gëtter entweidert ass den Dag vun der Reckoning unzefänken.
  
  Dahl huet d'Schëller gezunn. "A sou weider. A sou weider. A sou weider. Ech hu scho vum Mutter sengem Jong dovun, dem Professer, den Essenz dran. Et schéngt, datt de Web wierklech méi mächteg ass wéi de Scroll. A méi séier."
  
  "Hues du? Gutt, wéi gesot ... Méint, Torsten, Méint. An ech gouf fir Joer ignoréiert. Souguer institutionaliséiert. D'Graf war ëmmer do, wësst Dir, et ass net nëmmen de leschte Mount materialiséiert. D'Agnetha huet mir dës Schrëftroll virun drësseg Joer ginn, a wou si mir elo? Hm? Si mir iergendwou?
  
  Den Dahl huet säi Bescht probéiert roueg ze bleiwen. Den Drake huet intervenéiert. "Dir schwätzt iwwer Ragnarok, Professer Parnevik. Eng Plaz déi et net gëtt."
  
  "Net méi, Här. Awer enges Daags - jo. Dëst huet definitiv eng Kéier existéiert. Soss, wou sinn den Odin, den Thor an all déi aner Gëtter gestuerwen?
  
  "Gleeft Dir datt se deemools existéiert hunn?"
  
  "Natierlech!" De Guy huet praktesch geruff.
  
  Dem Dahl seng Stëmm gouf méi roueg. "Fir elo," sot hien, "mir suspendéieren Onglawen."
  
  De Ben ass zréck op den Dësch komm, huet säin Handy an d'Tasch geluecht. "Also wësst Dir iwwer d'Valkyries?" hie gefrot mysteriéis, kuckt slyly op Drake an Kennedy. "Wësst Dir firwat si de Bijou am Odin senger Kroun sinn?"
  
  Den Dahl huet just genervt ausgesinn. De Guy huet geblénkt an gezéckt. "Dëst ... dëst ... Bijou an ... dëst ... wat?"
  
  
  VÉIERZÉNG
  
  
  
  MILITARY BASE, Schweden
  
  
  De Ben huet gelaacht wéi de Raum roueg gouf. "Dëst ass eisen Entréesticket," sot hien. "A meng Garantie vu Respekt. An der nordescher Mythologie gëtt ëmmer erëm gesot datt d'Valkyries "an d'Räicher vun de Götter ginn." Kuckt - et ass do.
  
  Kennedy huet hir Gabel op hirem Teller geklappt. "Wat heescht dat?"
  
  "Si weisen de Wee," sot de Ben. "Dir kënnt déi néng Stécker vum Odin während Ragnarok fir e ganze Mount sammelen, awer et sinn d'Valkyries déi de Wee zum Graf vun de Gëtter weisen."
  
  Den Drake huet gefroot. "An Dir hutt et fir Iech selwer gehalen, richteg?"
  
  "Keen weess wou d'Valkyries sinn, Matt. Si sinn an enger privater Sammlung, nëmme Gott weess wou. Wëllef zu New York sinn déi lescht Stécker fir déi mir eng Plaz hunn.
  
  Den Dahl huet gelaacht wéi de Parnevik praktesch seng Schrëftrulle attackéiert huet. Wäiss Réier fléien iwwerall am Stuerm vum Mumm. "Valkyrien. Valkyries. Et gëtt keng. Do - vläicht. Ah, hei gi mer. Hm."
  
  Den Drake huet dem Dahl seng Opmierksamkeet gefaang. "An d'Theorie vun der Apokalypse? Hellfire op der Äerd an all Liewewiesen zerstéiert, etc. a sou weider."
  
  "Ech konnt Iech eng ähnlech Legend fir bal all Gott am Pantheon soen. Shiva. Zeus. Setzt. Awer Drake, wann d'Kanadier dëst Graf fannen, da wäerte se et entweideren, onofhängeg vun anere Konsequenzen.
  
  Den Drake ass zréck bei de verréckten Däitschen. "Wéi eis nei Frënn," hie wénkt a lächelt liicht op den Dahl. "Ech hu keng Wiel ..."
  
  "Bäll géint d'Mauer." Den Dahl huet e klenge Militärmantra ofgeschloss a si hunn sech openee gekuckt.
  
  De Ben huet sech iwwer den Dësch geleet fir dem Dahl seng Opmierksamkeet ze kréien. "Sorry, Frënd, awer mir verschwenden eis Zäit hei. Gëff mir de Laptop. Loosst mech surfen. Oder nach besser, schéckt eis op de Wee op de Big Apple a mir surfen an der Loft."
  
  Kennedy wénkt. "Hien huet Recht. Ech kann hëllefen. Dat nächst logescht Zil ass den National History Museum, a loosst eis et soen, d'USA sinn net prett.
  
  "Et ass eng vertraute Geschicht," sot Dahl. "Mobiliséierung ass scho ugefaang." Hien huet de Ben ugekuckt. "Bidd Dir Iech ze hëllefen, jonke Mann?"
  
  De Ben huet säi Mond opgemaach, awer dunn gestoppt, wéi wann hien d'Wichtegkeet vu senger Äntwert erkennt. "Ma, mir sinn nach ëmmer op der Killlëscht, richteg? An The Wall of Sleep ass dëse Mount op Paus.
  
  "Mamm huet e Fluchhafe fir eise jonke Student?" Den Drake huet gedréckt.
  
  "Mauer vun -?" Den Dahl huet gefroot. "Ass dëst eng Schlofdeprivatioun Trainingsklasse?"
  
  "Et ass egal. Kuckt wat ech bis elo entdeckt hunn. An dem Matt seng SAS. Kennedy ass en New Yorker Polizist. Mir si praktesch eng perfekt Equipe!"
  
  Dem Dahl seng Ae si schmuel, wéi wann hien seng Entscheedung ofgewiicht. Hien huet dem Drake säin Handy roueg iwwer den Dësch rutscht an op den Ecran gewisen. "Wou hues du d'Runen op dësem Bild fotograféiert?"
  
  "An der Pit. Nieft de laange Schëffer war eng Mauer mat Honnerte vu Schnëtt. Dës Fra," hien huet um Bildschierm geklappt, "knéi nieft dem Odin, wéi hien um Weltbaum gelidden huet. Kënnt Dir d'Inscriptioun iwwersetzen?"
  
  "Iwwer Jo. Et steet hei - Odin a Velva - Heidi sinn d'Geheimnisser vu Gott uvertraut.De Professer ënnersicht dat elo ..." Den Dahl huet de Parnevik ugekuckt wéi hie probéiert all seng Schrëftrulle gläichzäiteg ze sammelen.
  
  "D'Geheimnisser vu Gott" De Guy huet sech ëmgedréint, wéi wann en Hellhound um Réck gelant wier. "Oder d'Geheimnisser vun de Gëtter. Kënnt Dir d'Nuance héieren? Verstoen? Loosst mech duerch." Hien huet sech op déi eidel Dier gedréint a verschwonnen.
  
  "Mir huelen Iech", sot den Dahl hinnen. "Awer weess dat. Verhandlunge mat Ärer Regierung sinn nach net ugefaang. Hoffentlech gëtt dëst während eisem Fluch gesuergt. Awer elo gi mir op New York mat enger Dosen Special Forces Zaldoten a keng Sécherheetserklärung. Mir huelen d'Waffen an den National History Museum." Hien huet eng Paus gemaach. "Wëllt nach ëmmer kommen?"
  
  "SAS wäert hëllefen,"Drake gesot. "Si hunn eng Equipe stoen."
  
  "Ech mengen, ech probéieren de Kapitän vum Site ze kontaktéieren, kucken ob mir e puer Rieder schmiere kënnen." Déi grujeleg Ännerung am Kennedy sengem Verhalen beim Gedanke fir heem ze kommen war evident. Den Drake huet sech direkt versprach, datt hien hir géif hëllefen, wann hie kéint.
  
  Vertrau mir, hie wollt soen. Ech hëllefen Iech duerch dëst ze kommen.Ma d'Wierder stierwen a sengem Hals.
  
  De Ben huet seng Fanger gebéit. "Gëff mir just en I-Pad oder eppes. Méi séier."
  
  
  FOFZÉNG
  
  
  
  AIR SPACE
  
  
  Hire Fliger war mat engem Apparat genannt picocell equipéiert, engem Handy Tuerm datt all Handyen op Fligeren benotzt ginn erlaabt. Noutwendeg fir d'Militär vun der Regierung, awer duebel néideg fir de Ben Blake.
  
  "Hey Schwëster, ech hunn eng Aarbecht fir Iech. Frot net. Lauschtert, Karin, lauschtert! Ech brauch Informatiounen iwwert d'national Geschicht Musée. Ausstellungen, Viking Saachen. Blueprints. Personal. Virun allem d'Chefen. An ..." seng Stëmm huet e puer Oktaven erofgefall, "... Telefonsnummeren."
  
  Den Drake huet e puer Momenter vu Rou héieren, dunn: "Jo, deen zu New York! Wéi vill sinn et der?... Oh... wierklech? Gutt, gutt, kleng Schwëster. Ech iwwerweisen Iech e puer Suen fir dëst ze decken. Hunn dech gär".
  
  Wéi säi Frënd opgehaang huet, huet den Drake gefrot: "Ass si nach ëmmer ouni Aarbecht?"
  
  "Sëtzt de ganzen Dag doheem, Frënd. Schafft als "leschte Guy" an enger zweifelhafter Bar. D'Wonner vun der aler Labour-Politik."
  
  D'Karin huet siwe Joer laang gekämpft fir en Diplom an der Computerprogramméierung ze kréien. Wéi d'Labour Regierung um Enn vum Blair senger Herrschaft zesummegebrach ass, huet si d'Nottingham University verlooss - e zouversiichtlechen, héichqualifizéierten Aarbechter - nëmmen fir ze entdecken datt keen hatt wollt. Eng Räzess ass agaangen.
  
  Exit University Row - lénks lénks an Deponie, béid riets a Schwangerschaft a Regierungshëllef. Fuert weider op d'Strooss vu gebrochenen Dreem.
  
  D'Karin huet an enger Appartement am Zentrum vun Nottingham gelieft. Drogenofhängeger an Alkoholiker gelount Eegeschafte ronderëm et. Si huet selten d'Haus während dem Dag verlooss an huet en zouverléissege Taxi an d'Bar geholl, wou si d'Aacht-bis-Mëtternuechtverschiebung geschafft huet. Déi schrecklechst Momenter vun hirem Liewen waren wéi si an hir Wunneng zréckkoum, d'Däischtert, al Schweess an aner onsympathesch Gerécher ronderëm hatt, e Spazéiergangsverbriechen, dee just gewaart huet.
  
  An engem Land vun de Verdammt an ignoréiert, ass de Mann, deen an de Schatten lieft, Kinnek.
  
  "Brauchs du hatt wierklech dofir?" Frot den Dahl, deen op der anerer Säit vum Fliger souz. "Oder..."
  
  "Kuckt, dëst ass keng Charity, Frënd. Ech muss op Saachen iwwer Odin konzentréieren. D'Karin kann Muséesaarbecht uhuelen. Et mécht komplett Sënn."
  
  Den Drake huet säin eegene Speed Dial Uruff gemaach. "Loosst hien schaffen, Dal. Vertrau mir. Mir sinn hei fir ze hëllefen."
  
  Wells huet direkt geäntwert. "Ze fangen, Drake? Wat ass lass?"
  
  Den Drake huet hien um neiste Stand bruecht.
  
  "Ma, hei ass e Nugget vu purem Gold. Mir hu mat Alicia Miles iwwerpréift. Dir wësst wat et ass, Matt. Dir wäert d'SAS ni wierklech verloossen, "huet hien gestoppt. "Lescht bekannt Adress: München, Hildegardstrasse 111."
  
  "Däitschland? Awer si war mat de Kanadier.
  
  "Jo. Dat ass net alles. Si gelieft zu München mat hirem Frënd - eng gewëssen Milo Noxon - eng zimlech désagréabel Bierger vun Las Vegas, USA. An hien ass e fréiere Marine Intelligenz Offizéier. Dat Bescht hunn d'Yankees ze bidden.
  
  Den Drake huet sech ee Moment geduecht. "Dat ass wéi hien mech deemools kannt huet, duerch Miles. D'Fro ass, huet si Säit gewiesselt fir him ze nerven oder him ze hëllefen?
  
  "D'Äntwert ass onbekannt. Vläicht kéint Dir hatt froen.
  
  "Ech probéieren. Kuckt, mir halen hei bei de Bäll, Wells. Denkt Dir datt Dir Är al Frënn an de Staate kontaktéiere kënnt? Den Dahl huet schonn den FBI kontaktéiert, awer si spillen fir Zäit. Mir sinn siwe Stonnen am Fluch ... a kommen blann un.
  
  "Vertrau Dir hinnen? Dës Rüben? Wëllt Dir datt eis Kärelen den inévitabele Cluster fucking botzen?
  
  "Si sinn Schwede. An jo, ech vertrauen hinnen. An jo, ech wëll datt eis Kärelen matmaachen.
  
  "Et ass kloer". Wells huet d'Verbindung ënnerbrach.
  
  Den Drake huet sech ëmgekuckt. De Fliger war kleng awer raumen. Eelef Special Forces Marines souzen am Réck, loungen, dozen an allgemeng géigesäiteg op schwedesch. Den Dahl huet dauernd um Telefon iwwer de Gang geschwat wéi de Professer Scroll no Scroll virun him entfält, jidderee virsiichteg op de Réck vu sengem Sëtz plazéiert, iwwer déi al Differenzen tëscht Fakt a Fiktioun.
  
  Zu senger lénkser Säit huet de Kennedy, erëm an hirem formlosen Nummer 1 Hosenkostüm gekleet, hiren éischten Uruff gemaach. "Ass de Kapitän Lipkind do? ... ah, sot him et ass de Kennedy Moore."
  
  Zéng Sekonnen si vergaangen, dunn: "Nee. Sot him datt hien mech net zréckruffe kann. Dat ass wichteg, sot him et geet ëm national Sécherheet, wann Dir wëllt, rufft him einfach un.
  
  Aner zéng Sekonnen, dann: "Moore!" Den Drake huet souguer héieren, vu wou hie souz. "Kann dat net waarden?"
  
  "Lauschtert mech, Kapitän, eng Situatioun ass entstanen. Als éischt, konsultéiert mam Offizéier Swain vum FBI. Ech sinn hei mam Torsten Dahl vum schwedesche SGG an engem SAS Offizéier. Den National History Museum ass ënner direkter Bedrohung. Kuckt d'Detailer a rufft mech direkt zréck. Ech brauch deng Hëllef."
  
  Kennedy huet den Telefon zougemaach an huet en déif Otem geholl. "Bang - a meng Pensioun geet fort."
  
  Den Drake huet op seng Auer gekuckt. Sechs Stonnen bis Landung.
  
  Dem Ben säin Handy huet geziddert an hien huet en gegraff. "Schwëster?"
  
  De Professer Parnevik huet sech iwwer d'Géigend hänke gelooss, an d'gefallene Schrëftrulle mat senger sënnlecher Hand gegraff. "D'Kand kennt seng Valkyries." Hien huet gesot, adresséiert keen besonnesch. "Awer wou sinn se? An d'Aen - jo, ech wäert d'Aen fannen.
  
  Ben geschwat. "Gutt Punkt, Karin. E-Mail mir d'Zeechnunge vum Musée a verdeelt dëse Raum fir mech. Da schéckt d'Informatioun vum Curator an engem separaten Bréif. Hey kleng Schwëster, sot Salut zu Mamm a Papp. Hunn dech gär".
  
  De Ben huet säi Klick zréckgezunn, huet dunn ugefaang e puer Notizen ze huelen. "Kritt d'Nummer vum Musée Curator," huet hien geruff. "Dal? Wëllt Dir, datt ech him Angscht maachen?"
  
  Den Drake huet an en onheemlecht Laachen gebrach wéi de schwedesche Geheimdéngschtoffizier frantesch seng Hänn gewénkt huet Nee! ouni en eenzege Vokal ze verpassen. Et war schéin ze gesinn Ben sou Vertrauen weisen. De Geek huet sech e bëssen zréckgezunn fir der Persoun an engem Raum d'Méiglechkeet ze ginn ze otmen.
  
  Dem Kennedy säin Telefon ass a Song ausgebrach. Si huet et séier opgemaach, awer net ier se de ganze Fliger op e Stéck vun engem zimlech reckless Spill vu Goin 'Down behandelt huet.
  
  De Ben wénkt mat Zäit. "Séiss. Eis nächst Cover Versioun ass sécher."
  
  "Moore." Kennedy huet hiren Telefon op de Speaker gesat.
  
  "Wat d'Häll ass lass? Eng hallef Dosen Arschlächer hunn de Wee blockéiert an hunn mir dunn gesot, net ganz héiflech, meng Nues aus dem Gruef ze halen, wou se gehéiert. Eppes huet all déi grouss Hënn gemaach, Moore, an ech wetten datt et du bass. Hien huet gestoppt, da sot hien nodenklech: "Net déi éischte Kéier, mengen ech."
  
  Kennedy huet him eng verkierzte Versioun ginn, déi mat engem Fliger voller schwedesche Marines an enger onbekannter SAS Crew ënnerwee opgehalen huet, elo e fënnef Stonne Fluch vum US Buedem.
  
  Den Drake huet sech beandrockt. Fënnef Stonnen.
  
  An dësem Moment huet den Dahl geruff: "Nei Informatioun! Ech hunn just héieren datt d'Kanadier net emol a Schweden waren. Et schéngt, datt si de Weltbaum a Speer geaffert hunn fir op d'Valkyries ze fokusséieren. Hien huet säi Merci an d'Richtung vum Ben geknuppt, de grimassende Professer präzis ausgeschloss. "Awer ... si sinn eidel Hänn zréck komm. Dëse private Sammler muss e richtege Recluse sinn ... Oder ..." Den Drake huet d'Schëller gezunn, "hie kéint e Kriminell sinn.
  
  "Gutt Offer. Männer sinn, wou et souwisou ellent gëtt. D'Kanadier preparéieren de Musée fréi de Moien zu New York Zäit.
  
  Dem Kennedy säi Gesiicht huet e mäerdereschen Ausdrock kritt wéi si gläichzäiteg op hirem Chef an dem Dahl nogelauschtert huet. "Si benotzen den Datum," huet si op eemol zu béide Parteien gehäit wéi et op hir opgekläert ass. "Dës absolut Bastarden - an d'Däitschen, ouni Zweiwel - verstoppen hir richteg Intentiounen hannert dem fucking Datum."
  
  De Ben huet opgekuckt. "Ech hunn d'Spuer verluer."
  
  Den Drake huet him geäntwert. "Wat Datum?"
  
  "Wa mir zu New York landen," erkläert den Dahl, "et wäert den 11. September ëm aacht moies sinn."
  
  
  SIECHZÉNG
  
  
  
  AIR SPACE
  
  
  Véier Stonne lénks. De Fliger huet weider um bedeckten Himmel gebrommt.
  
  Den Dahl sot: "Ech probéieren den FBI nach eng Kéier. Mee et ass komesch. Ech kann dësen Niveau vun der Verifizéierung net passéieren. Et ass eng verdammt Steenmauer. Ben - rufft de Supervisor. Den Drake ass Ären ale Chef. D'Auer tickt, Männer, a mir sinn néierens. Dës Stonn verlaangt Fortschrëtter. Gitt."
  
  Kennedy plädéiert mat hirem Chef: "Schäiss op den Thomas Caleb, Lipkind," sot si. "Dëst huet näischt mat him oder meng verdammt Carrière ze dinn. Ech soen Iech wat den FBI, CIA, an all déi aner Dräi-Bréif Idioten net wëssen. Ech froen ..." si huet gestoppt, "Ech denken, ech froen dech mir ze trauen."
  
  "Dräi-Bréif Arschlächer," Ben grommelt. "Brillant".
  
  Den Drake wollt de Kennedy Moore ugoen an e puer Wierder vun Encouragement ubidden. Den Zivilist an him wollt hatt ëmklammen, awer den Zaldot huet hien gezwongen ewech ze bleiwen.
  
  Awer d'Zivilbevëlkerung huet ugefaang dës Schluecht ze gewannen. Virdrun huet hien d'Wuert "Gronk" benotzt fir hatt ze "zämmen", fir de wuessende Spark vu Gefill ze kämpfen, deen hien erkannt huet, awer et huet net geschafft.
  
  Wells huet säin Uruff geäntwert. "Schwätz elo".
  
  "Nolauschtert nach eng Kéier op Taylor? Kuckt, wou mir sinn, Frënd? Hutt Dir eis nach iwwerzeegt fir den US Loftraum anzegoen?
  
  "Ma ... jo ... an nee. Ech beschäftegen mech mat rësele bürokratesche Schnéi, Drake, an et passt net a mengem Schouss -" Hien huet e Moment gewaart, dunn enttäuscht gelaacht. "Dat war eng Mai Referenz, Mate. Probéiert weider ze halen."
  
  Den Drake huet onfräiwëlleg gelaacht. "Verdammt dech, Wells. Lauschtert, maacht Iech zesummen fir dës Missioun - hëllef eis - an ech soen Iech iwwer den dreckegste Club zu Hong Kong, bei deem de Mai jeemools Undercover geschafft huet, Spinning Top genannt.
  
  "Fuck mech, dat kléngt interessant. Dir sidd drun, Frënd. Kuckt, mir sinn ënnerwee, alles ass prett no all de Regelen, a meng Leit iwwer de Weier hu keng Problemer domatter.
  
  Den Drake huet e "awer" gefillt. "Jo?"
  
  "Een an der Muecht refuséiert d'Landeprivilegien a keen huet jeemools vun Ärem Fliger héieren, an dat, mäi Frënd, schmaacht vun interner Korruptioun."
  
  Den Drake huet hien héieren. "Okay, haalt mech um Lafenden." Eng sanft Press op de Knäppchen huet den Uruff ofgeschloss.
  
  Hien huet de Kennedy héieren soen: "Niddereg ass ideal, Kapitän. Ech héieren Gespréicher hei, déi iwwer eng Verschwörung schwätzen. Sidd ... oppassen, Lipkind.
  
  Si huet hiren Telefon zougemaach. "Ma, hien ass stacheleg, awer hien hëlt mech op mäi Wuert. Hie schéckt esou vill wéi méiglech schwaarz-wäiss Personnagen op d'Bühn, mat Réckzuch. An hie kennt een am lokalen Heemechtssécherheetsbüro, "sot si, an huet hir mëll Blouse ausgeglach. "D'Bounen spillen."
  
  Gott, huet den Drake geduecht. Et ass e Schäiss vu Feierkraaft an dëse Musée. Genuch fir e verdammt Krich unzefänken. Hien huet näischt haart gesot, mä huet op seng Auer gekuckt.
  
  Dräi Stonnen lénks.
  
  De Ben war nach ëmmer mam Curator involvéiert: "Kuckt, mir schwätzen hei net vun enger gréisserer Renovéierung, just d'Ausstellung ze réckelen. Ech brauch Iech net ze soen, wéi grouss de Musée ass, Här. Beweegt et einfach an alles wäert gutt sinn. Jo ... SGG ... Schwedesch Special Forces. Den FBI gëtt informéiert well mir schwätzen ... nee ! Waart net bis se ruffen. Dir kënnt Iech net leeschten ze zécken."
  
  Fofzéng Sekonnen Rou, dann: "Hutt Dir nach ni vun SGG héieren? Gutt, Google et!" De Ben huet verzweifelt op säin Telefon gewisen. "Hien ass stallt," sot de Ben. "Ech weess et just. Hien huet evasiv geschwat, wéi wann hien net mat genuch Ausried kéint kommen.
  
  "Eng aner Roude Band." Den Drake huet op den Dahl gewisen. "Dëst gëtt séier en Ausbroch."
  
  Et war eng schwéier Rou, dunn huet dem Dahl säin Handy geklappt. "Oh mäi Gott," sot hien als Äntwert. "Den Statsminister."
  
  Den Drake huet e Gesiicht op Kennedy a Ben gemaach. "Premier MInister".
  
  Verschidde respektvoll, awer frank, Wierder goufen geschwat, déi dem Drake säi Respekt fir den Thorsten Dahl verdéift hunn. De Spezial Kräfte Offizéier sot sengem Chef wat geschitt ass. Den Drake war grujeleg iwwerzeegt datt hien dëse Guy um Enn géif gär hunn.
  
  Den Dahl huet den Uruff ofgeschloss an huet dunn e Moment geholl fir seng Gedanken ze sammelen. Endlech huet hien opgekuckt an sech an de Fliger gedréint.
  
  "Direkt vun engem Member vum Kabinett vum President, seng nootste Beroder," sot den Dahl hinnen. "Dëse Fluch dierf net landen."
  
  
  ***
  
  
  Dräi Stonnen lénks.
  
  "Si géifen de President net informéieren," sot den Dahl. "Washington, DC a Capitol Hill sinn déif an dësem, meng Frënn. De Staatsminister seet, elo ass et global ginn, eng Verschwörung op internationalem Plang, a kee weess wien wiem ënnerstëtzt. Dëst eleng," sot hien, fränken, "schwätzt vun der Eescht vun eiser Missioun."
  
  "Schrauwen de Cluster," sot den Drake. "Dëst ass wat mir fréier e massive Versoen nennen."
  
  De Ben huet mëttlerweil nees probéiert de Conservateur vum National History Museum ze kontaktéieren. Alles wat hie krut war eng Voicemail. "Falsch," sot hien. "Hie sollt elo eppes iwwerpréift hunn." Dem Ben seng flott Fanger hunn direkt ugefaang iwwer déi virtuell Tastatur ze fléien.
  
  "Ech hunn eng Iddi," sot hien haart. "Ech bieden Gott datt ech falsch sinn."
  
  Wells huet dunn zréckgeruff an erkläert datt säi SAS Team eng geheim Landung op engem verloossene Fluchhafen zu New Jersey gemaach huet. D'Team ass an d'Stad New York gaangen, reest mat all néideg Mëttelen.
  
  Den Drake huet d'Zäit gepréift. Zwou Stonne virun der Landung.
  
  An dunn huet de Ben geruff: "Hit de Mark!" Jiddereen ass gesprongen. Och déi schwedesch Marines hunn him hir voll Opmierksamkeet ginn.
  
  "Et ass hei!" - huet hien geruff. "Verstreet iwwer den Internet wann Dir Zäit hutt ze kucken." Hien huet rosen op den Ecran gewisen.
  
  "Colby Taylor," sot hien. "De kanadesche Milliardär ass de gréisste Bäitrager vum National History Museum an ee vun de gréisste Finanzéierer vun New York. Ech wetten datt hien e puer Uriff gemaach huet?
  
  Den Dahl huet gekrasch. "Dëst ass eis Barrière," huet hien gekrasch. "De Mann vun deem se schwätzen huet méi Leit wéi d'Mafia." Fir d'éischte Kéier schéngt de schwedesche Offizéier a sengem Stull ze schlofen.
  
  Kennedy konnt säin Haass net verstoppen. "D'Moneybags 'Suits gewannen erëm," huet si gejaut. "Ech wetten, datt de Bastard och e Banquier ass."
  
  "Vläicht, vläicht net," sot den Drake. "Ech hunn ëmmer e Plang B."
  
  Eng Stonn lénks.
  
  
  SIWWENZÉNG
  
  
  
  New York, USA
  
  
  D'Port Authority vun der New York Police Department ass vläicht am beschten bekannt fir seng erniddregend Tapferkeet an Affer während den Eventer vum 9/11. Wat et manner bekannt ass ass seng geheim Handhabung vun de meeschte SAS Flich, déi aus Europa fortfueren. Och wann et keng engagéiert Team ass fir dëst Element vun hirer Aarbecht ze iwwerwaachen, sinn d'interkontinentale Mataarbechter sou eng kleng Minoritéit datt iwwer d'Jore vill gutt Frënn ginn.
  
  Den Drake huet en aneren Uruff gemaach. "Et gëtt den Owend waarm," sot hien dem CAPD Inspekter Jack Schwartz. "Hass du mech vermësst, Frënd?"
  
  "Gott, Drake war ... wat? Zwee Joer?"
  
  "Dräi. Silvester, '07.
  
  "Ass Är Fra an der Rei?"
  
  "Alison an ech hu sech opgebrach, Frënd. Ass dëst genuch fir meng Identitéit ze definéieren?
  
  "Ech hu geduecht datt Dir de Service verlooss hutt."
  
  "Ech hu gemaach. Wells genannt mech zréck fir déi lescht Aarbecht. Huet hien dech geruff?"
  
  "Hien huet gemaach. Hien huet gesot datt Dir him versprach hutt e bëssen ze waarden.
  
  "Huet hien et elo gemaach? Schwartz, lauschtert mech. Dëst ass Ären Uruff. Dir musst wëssen, datt dëst Schäiss op d'Fans wäert fléien an datt eis Entrée schliisslech zu Iech féiert. Ech si sécher bis dohinner wäerte mir all Helden sinn an dëst wäert als eng glécklech Dot ugesi ginn, awer ..."
  
  "Wells huet mech op d'Geschwindegkeet bruecht," sot de Schwartz, awer den Drake huet en Hiweis vu Suerg héieren. "Maach der keng Suergen, Frënd. Ech hunn nach ëmmer genuch Kraaft fir d'Erlaabnis ze landen.
  
  Hire Fliger huet den US Loftraum agefall.
  
  
  ***
  
  
  De Fliger ass a schlechten Dagesliicht gelant an ass direkt an dat klengt Terminalgebai gefuer. Déi Minutt wou d'Dier liicht opgaang ass, sinn zwielef voll gelueden Membere vum schwedesche SGG d'rackeg Metalltrap erofgaang an an dräi waarden Autoen gelueden. Den Drake, de Ben, de Kennedy an de Professer sinn him gefollegt, de Ben huet sech bal gepiss wéi hien hiren Transport gesinn huet.
  
  "Si kucken wéi Humvees!"
  
  Eng Minutt méi spéit sinn d'Autoen op déi eidel Pist gerannt, an hunn d'Geschwindegkeet op eng verstoppte Rampe hannert dem onbeschreifleche Fluchhafen opgehuewen, deen no e puer Wendungen op eng onopfälleg Landstrooss erauskoum déi mat engem vun den Haapt Nieweflëss vu Manhattan verbonnen ass.
  
  New York verbreet virun hinnen an all senger Glanz. Modern Wolkenkratzer, al Brécke, klassesch Architektur. Hire Konvoi huet eng Ofkiirzung direkt an de Stadzentrum geholl, Risiken geholl andeems se all komplizéiert Ofkiirzung déi hir lokal Chauffeuren woussten. D'Hornen hunn gebléit, Fluchen hunn d'Loft gefüllt, Trottoiren an Dreckskëschte goufen ofgeschnidden. Op ee Punkt war eng eenzeg Strooss involvéiert, hir Rees ëm siwe Minutten ofgeschnidden an dräi Fenderfehler verursaacht.
  
  An den Autoen war d'Aktioun bal esou hektesch. Den Dahl krut schlussendlech en Uruff vum schwedesche Premier Minister, deen endlech dem FBI säi gudde Wëllen an d'Erlaabnis gewonnen hat fir an de Musée ze kommen, wa se fir d'éischt dohinner kommen.
  
  Den Dahl huet sech un hire Chauffer gedréint. "Méi séier!"
  
  De Ben huet dem Dahl eng Kaart vum Musée iwwerreecht mat der Plaz vun de Wëllef.
  
  Méi Informatioun ass gelaf. Déi schwaarz a wäiss Leit sinn ukomm. Rapid Response Teams goufen informéiert.
  
  Drake erreecht Wells. "Sech?"
  
  "Mir sinn dobaussen. D'Policekavallerie ass virun zwou Minutten ukomm. Dir?"
  
  "Zwanzeg Schrëtt ewech. Schreift eis wann eppes geschitt." Eppes huet seng Opmierksamkeet gefaangen an hien huet sech ee Moment op eppes baussent der Fënster konzentréiert. E staarkt Gefill vun Déj à vu huet d'Rippen iwwer d'Ripp gedréckt, wéi hien e risege Billboard gesinn huet, deen d'Arrivée vum Moudedesigner Abel Frey zu New York mat senger erstaunlecher Kaz-Walking-Show ugekënnegt huet.
  
  Dëst ass verréckt, huet den Drake geduecht. Wierklech verréckt.
  
  De Ben huet seng Schwëster a Groussbritannien erwächt an, nach ëmmer ouni Atem aus der Vue vun hirem Transport, et fäerdeg bruecht hatt an de Project Valkyrie anzeschreiwen - wéi hien et genannt huet. "Spuert Zäit,"Hien huet dem Dahl gesot. "Si kann hir Fuerschung weiderféieren wärend mir dobaussen dës Wëllef retten. Maacht Iech keng Suergen, si mengt et ass well ech se fir mäin Diplom fotograféiere wëll.
  
  "Lidd Dir Är Schwëster?" Den Drake huet gefroot.
  
  "Hien wiisst op." Kennedy huet dem Blake seng Hand geklappt. "Gitt dem Kand e bësse Plaz."
  
  Dem Drake säin Handy huet gekrasch. Hien huet d'Uruffer ID net gebraucht fir ze wëssen datt et Wells war. "Sot mir net, Frënd. Kanadier?
  
  Wells huet roueg gelaacht. "Du wenschs."
  
  "A?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Béid Kanadier an Däitscher benotze verschidde Strecken. Dëse Krich ass amgaang ouni Iech unzefänken.
  
  Den Dahl sot: "D'SWAT Team ass dräi Minutten ewech. D'Frequenz ass 68.
  
  Den Drake huet duerch déi breet Fënster erauskuckt. "Mir sinn hei".
  
  
  ***
  
  
  "Central Park West Entrée," sot Ben wéi se aus hiren Autoen geklommen. "Féiert op déi eenzeg zwou Trapen, déi vum ënneschten Niveau bis op de véierte Stack eropgoen."
  
  Kennedy ass an de Moien Hëtzt erausgaang. "Op wéi engem Stack liewen d'Wëllef?"
  
  "Véierten".
  
  "Figuren." Kennedy huet d'Schëller gezunn an de Bauch geklappt. "Wosst datt ech um Enn dës Vakanzkuchen bedaueren."
  
  Den Drake ass hannendrun bliwwen, wéi déi schwedesch Zaldoten sou séier wéi se konnten d'Trapp vum Musée eroflafen. Eemol do, si ugefaang hir Waffen ewechzehuelen. Den Dahl huet se am Schied vun enger héijer Entrée gestoppt, d'Equipe flankéiert vu ronne Sailen.
  
  "Twitters sinn op. "
  
  Eng Dosen "Checks!" Kläng. "Mir ginn als éischt,"Hien huet den Drake gegléckt. "Dir follegt. Gräift et."
  
  Hien huet dem Drake zwee zylindresch Objeten d'Gréisst vun Briqueten an zwee Kopfhörer iwwerreecht. Den Drake huet d'zylindresch Stämme 68 gedréint a gewaart bis béid ugefaang hunn gréng Luucht aus hire Basen ze emittéieren. Hien huet dem Kennedy een ginn an deen aneren fir sech selwer behalen.
  
  "Twitters," sot hien zu eidel Stären. "Dëst ass déi nei frëndlech Feierhëllef. All Frëndschaftsmatcher sinn op déi selwecht Frequenz ofgestëmmt. Kuckt e Kolleg an et gëtt e lästegen Gesang am Ouer, kuckt e Béisen an Dir héiert näischt ..." Hien huet seng Ouerstéck op. "Ech weess datt et net zouverlässeg ass, awer et hëlleft a Situatiounen wou Dir vill ze dinn hutt. Esou."
  
  De Ben sot: "Wat wann d'Frequenz mat enger anerer kollidéiert?"
  
  "Et wäert net geschéien. Dëst ass déi lescht Bluetooth Technologie - Frequenz adaptivt Verbreedungsspektrum. D'Apparater 'hoppen' duerch nénganzwanzeg zoufälleg ausgewielte Frequenzen a virausgezeechente Bands - zesummen. Huet eng Rei vu ronn zweehonnert Fouss.
  
  "Cool," sot de Ben. "Wou sinn meng?"
  
  "Dir an de Professer wäerten e bëssen Zäit am Central Park verbréngen," sot den Drake him. "Touristesch Saachen. Chill Mate, dëst wäert désagréabel ginn.
  
  Ouni en anert Wuert huet den Drake sech gedréint fir de leschte schwedesche Zaldot duerch den héije Bogen an den däischteren Interieur vum Musée ze verfollegen. Kennedy nogekuckt.
  
  "Eng Pistoul wier flott," huet si gemëscht.
  
  "Amerikaner," huet den Drake geäntwert, awer dunn huet séier gelaacht. "Entspanen. D'Schwede mussen d'Kanadier zerstéieren, an duebel séier.
  
  Si erreecht eng rieseg Y-fërmeg Trap, dominéiert vun archéiert Fënsteren an engem gewellten Plafongsverkleedung, an presséiert erop ouni ophalen. Normalerweis wier dës Trap mat grouss-Aen Touristen gefëllt, awer haut war déi ganz Plaz grujeleg roueg.
  
  Den Drake huet sech selwer gepasst a blouf waakreg. Dosende vu geféierleche Leit hu sech elo duerch dëse risegen alen Raum gerannt. Et war nëmmen eng Fro vun der Zäit ier se zesumme koumen.
  
  Si sinn opgerannt, hir Stiwwelen hunn haart vun den héije Maueren geklomm, statesch aus hiren Halsmikrofonen, resonéieren mat der natierlecher Akustik vum Gebai. Den Drake konzentréiert sech haart, erënnert un säin Training, awer huet probéiert de Kennedy enk ze halen ouni et ze weisen. Den Zivilist an den Zaldot hu weider an him konfliktéiert.
  
  Den Dahl koum op den drëtte Stack an huet e "forward-lues" Geste gemaach. Kennedy ass méi no beim Drake geplënnert. "Wou sinn Är SAS Frënn?"
  
  "Bleift ewech," sot den Drake. "Schliisslech wëlle mir elo net onnéideg Morden maachen, oder?"
  
  Kennedy ënnerdréckt e Geck. "Dir sidd e Komiker, Drake. E richtege witzege Typ."
  
  "Dir sollt mech op engem Datum gesinn."
  
  De Kennedy huet de Schoss verpasst, a sot dunn: "Denkt net datt ech d'accord sinn." Hir riets Hand huet gewéinlech erausgehäit fir d'Front vun hirer Blouse ze glatten.
  
  "Denkt net datt ech gefrot hunn."
  
  Si hunn ugefaang déi lescht Trap erop ze klammen. Wéi de féierende Zaldot op d'Finale Béie koum, huet e Schoss geklappt an e Stéck Gips explodéiert Zentimeter vu sengem Kapp.
  
  "Gitt erof!"
  
  E Schéisswénkel huet d'Maueren duerchgebrach. Den Dahl ass op de Bauch no vir gekrëppelt, a mécht eng Rei vu Beweegunge mat sengen Äerm.
  
  Den Drake sot: "D'Schreckenmethod."
  
  Een Zaldot huet e séiere Volley gebrannt fir säi Feind beschäftegt ze halen. En aneren huet säin Helm ofgeholl, säi Gewier u säi Gürtel gehackt a lues a lues an d'Feierlinn geréckelt. Si hunn e liichtschwaache Geräisch vu Bewegung héieren. Den drëtten Zaldot sprang aus dem Cover ënnert der Trap eraus an huet de Sentry tëscht den Ae geschloen. De Mann ass dout gefall ier hie konnt schéissen.
  
  "Séiss", den Drake huet déi gutt geplangte Beweegunge gär.
  
  Si sinn d'Trap eropgaang, d'Waffen gezunn, a si ronderëm de archéierten Entrée op de véierte Stack erausgaang, hunn dunn virsiichteg an de Raum doriwwer gekuckt.
  
  Den Drake huet d'Schëlder gelies. Dëst war d'Hal vun Eidechsen Dinosaurier. Här, huet hien geduecht. War dat net wou de verdammt Tyrannosaurus gehale gouf?
  
  Hien huet furtively an de Raum gekuckt. Verschidde professionell ausgesinn Kärelen an zivil Kleeder hu beschäftegt ausgesinn, all bewaffnet mat enger Aart vu schwéierer Maschinnegewier, héchstwahrscheinlech e Mac-10 "Spray and Pray". Wéi och ëmmer, den Tyrannosaurus stoung virun him, tuerm an Nightmarish Majestéit, déi dauerhaft Ausféierung vun engem Nightmare souguer Millioune vu Joer no sengem Verschwannen.
  
  A riets laanscht him - defteg laanscht seng Kiefer rutscht - ass d'Alicia Miles, en aneren déidleche Raubdéier, gaang. Si huet op hirer Ënnerschrëft Manéier geruff: "Kuckt d'Zäit, Jongen! Ee Rutsch hei an ech huelen perséinlech all vun iech Buggers aus dem Spill! Begann dech!"
  
  "Elo gëtt et eng Dame do," huet de Kennedy vun engem Millimeter ewech spottend geflüstert. Den Drake huet hiren dezenten Doft vu Parfum a liicht Atmung gefillt. "Ale Frënd, Drake?"
  
  "Hien huet alles geléiert wat se weess," sot hien. "Wuertwiertlech, am Ufank. Dunn ass si laanscht mech geklommen. Komesch Ninja-Shaolin Schäiss. A si war ni eng Dame, dat ass sécher."
  
  "Et gi véier op der lénker Säit", huet den Zaldot gemellt. "Fënnef op der rietser Säit. Plus eng Fra. Dem Odin seng Ausstellung muss hannen am Raum sinn, vläicht an enger separater Alkove, ech weess et net.
  
  Dahl huet en Otem geholl. "Zäit fir ze plënneren."
  
  
  UECHTZÉNG
  
  
  
  NEW YORK NATIONAL HISTORY MUSEUM
  
  
  D'Schwede sprangen aus der Ofdeckung a schéissen präzis. Véier Kanadier sinn gefall, duerno eng aner, dräi vun hinnen sinn an eng Glasausstellung gefall, déi sech dann ëmgefall an mat engem Kaméidi wéi eng Explosioun op de Buedem gefall ass.
  
  Déi verbleiwen Kanadier hunn sech ëmgedréit an op der Plaz Feier opgemaach. Déi zwee Schweden hunn gejaut. Een ass gefall a Blutt ass aus enger Wonn um Kapp gefloss. Deen aneren ass an engem Writing Koup zesummegefall, huet säin Oberschenkel geknuppt.
  
  Den Drake ass an de Raum iwwer de poléierte Buedem rutscht an ass hannert engem massive Glasdisplay gekrabbelt mat riesegen Armadillos. Eemol war hie sécher datt de Kennedy sécher war, huet hien de Kapp opgehuewen fir duerch d'Glas ze kucken.
  
  Ech hunn d'Alicia gesinn zwee flüchtende Schwede mat zwee perfekte Schëss ëmbréngen.
  
  Véier méi Kanadier sinn hannert dem Tyrannosaurus opgetaucht. Si mussen an der Alkov gewiescht sinn, wou d'Wëllef ugewise goufen. Si haten komesch Lieder Gürtel un hire Kierper a schwéier-Pflicht Rucksäck um Réck.
  
  An och Mac-10. Si hunn de Raum mat Kugelen gefëllt.
  
  D'Schweden hunn fir Cover gedaucht. Den Drake ass op de Buedem gefall, fir sécher ze stellen, säin Aarm ëm dem Kennedy säi Kapp ze wéckelen fir en esou niddereg wéi méiglech ze halen. D'Glas iwwer him ass gebrach, Glasscheren sinn ronderëm verstreet an hunn op si gereent. Armadillo Fossilien a Repliken platzen an zerfall ronderëm si.
  
  "Geschnell botzen, ok?" Kennedy mompelt. "Jo dat ass richteg."
  
  Den Drake huet sech gerëselt, iwwerall Glasscheren geheit an d'äusseren Säitmauer vum Musée iwwerpréift. E Kanadier ass do gefall an den Drake huet hien direkt markéiert.
  
  "Schon maachen dat."
  
  Mat de gebrachene Display als Cover ass hien op de leienen Typ ukomm. Hien huet no d'Maschinnegewier erreecht, awer dem Mann seng Ae sinn op eemol grouss opgaang!
  
  "Jesus!" Dem Drake säin Häerz huet méi séier geschloen wéi dem Noah seng Hänn wéi hien d'Ark gebaut huet.
  
  De Mann huet gekrasch, seng Aen hu sech vu Péng vergréissert. Den Drake ass séier op seng Sënner komm, huet d'Waff ewechgeholl an hien an d'Vergiess geklappt. "Bluddege Zombie."
  
  Hien huet sech op engem Knéi ëmgedréint, prett fir ze schloen, awer d'Kanadier hunn sech hannert dem T. rex säi ribbet Bauch zréckgezunn. Verdammt! Wann se nëmmen net viru kuerzem seng Haltung geännert hunn, sou datt hien manner oprecht geet wéi virdrun. Alles wat hie gesinn huet waren e puer ofgeschnidden Been.
  
  De Kennedy ass Richtung him geplënnert, rutscht fir niewend him ze stoen.
  
  "Schéin Rutsch," sot hien, huet sech lénks a riets gewéckelt, a probéiert ze gesinn wat d'Kanadier gemaach hunn.
  
  Endlech huet hien d'Bewegung tëscht den dräi gebrachene Rippen gesinn an huet an Ongléck gegast. "Si hunn Wëllef," huet hien ausgeot. "A si briechen se a Stécker!"
  
  Kennedy huet de Kapp gerëselt. "Nee. Si briechen se a Stécker, "sot si. "Kuckt. Kuckt d'Rucksäck. Keen huet gesot datt all Deeler vum Odin musse ganz sinn, oder?
  
  "An et ass méi einfach se an Deeler erauszehuelen," huet den Drake geknackt.
  
  Hie war amgaang op de Cover vun der nächster Ausstellung weiderzekommen, wéi all d'Häll lass ass. Vum wäiten Eck vum Raum, duerch eng Dier markéiert 'Vertebrate Origins', sinn eng Dose jäizende Banshees erabrach. Si hunn gejaut, si hunn wild geschoss, si hu gelaacht wéi Fans déi Multi-Double Yeager an der Fréijoerspaus iwwerdoséieren.
  
  "D'Däitsch sinn hei." Drake sot dréchen ier op de Buedem gefall.
  
  Den Tyrannosaurus huet wild gerëselt wéi de Leadprojektil riicht duerch et duerchgebrach ass. Säi Kapp huet hänke gelooss, d'Zänn gedréchent, wéi wann d'Gewalt ronderëm hie genuch rosen hätt fir hien erëm an d'Liewen ze bréngen. De Kanadier ass zréck an enger Wollek vu Gore geflunn. D'Blutt huet iwwer den Dinosaurier säi Kiefer gespaut. De schwedesche Zaldot huet säin Aarm bis zum Ielebou verluer a war jäizend ronderëm gelaf.
  
  D'Däitschen platzen an, ginn verréckt.
  
  Vun hannert der Fënster am nootste vum Drake koum de vertraute Boom-Boom-Boom vun Helikopter Rotorblades.
  
  Net erëm!
  
  Aus senger peripherer Visioun huet den Drake e Grupp vu Spezialkräftefiguren gemierkt, déi an donkel gekleet sinn, sech no him schneien. Wéi den Drake an déi Richtung gekuckt huet, sinn d'Tweeter an den Oueren verréckt ginn.
  
  Gutt Kärelen.
  
  D'Kanadier sinn dofir gaang, a verursaacht Chaos. Si hunn aus dem T. rex säi risege Bauch erausgebrach, a rasant geschoss. Den Drake huet dem Kennedy um Schëller gegraff.
  
  "Beweegt!" Si waren op der Fluchlinn. Hien huet de Kennedy ewechgedréckt just wéi d'Alicia Miles an d'Siicht koum. Den Drake huet seng Waff opgehuewen, huet dunn de massiven Däitsche Milo vu lénks gesinn.
  
  An enger gemeinsamer Sekonn vun der Paus hunn all dräi hir Waffen erofgesat.
  
  D'Alicia huet iwwerrascht ausgesinn. "Ech wousst, datt Dir an dëst géif kommen, Drake, du alen Bastard!"
  
  Milo gestoppt dout a senge Bunnen. Den Drake huet vun engem op dat anert gekuckt. "Ech hätt sollen a Schweden bleiwen, den Otem vum Hond." Den Drake huet probéiert de grousse Guy op ze Ee. "Vermësst Är Bitch, oder?"
  
  D'Kugel hunn d'Loft ronderëm si duerchgebrach, ouni an hiren ugespaanten Kokon ze penetréieren.
  
  "Deng Zäit wäert kommen," Milo geflüstert heiss. "Wéi Äre klenge Guy do, a seng Schwëster. An dem Parnevik seng Schanken."
  
  An dunn ass d'Welt zréckgaang, an den Drake huet instinktiv eng Millisekonnen gedréckt nodeems hien d'Alicia onerklärbar op de Buedem gesinn huet.
  
  Eng RPG Rakéit huet den T-Rex säi Bauch duerchgebrach, an huet Schankenmesser an all Richtungen fléien. Hien ass duerch d'Hal gerannt, riicht duerch eng vun de Säitefënsteren. No enger schwéierer Paus gouf et eng gigantesch Explosioun, déi de Raum gerëselt huet, gefollegt vum schmerzhafte Klang vum kollapsende Metall a squealing Gelenker.
  
  Metal Doud ass an d'Mauer vum National History Museum gefall.
  
  Den Drake war op der Spëtzt vum Kennedy gesprëtzt wéi de Moment vum Helikopter verursaacht huet datt et an d'Mauer vum Musée erofgefall ass, wat zu engem Zesummebroch vu schwéieren Offall verursaacht huet. D'Nues ass riicht duerchgebrach, Schutt no vir an gewellte Koupen geheit. De Cockpit ass dunn bal vertikal an d'Zesummebroch Mauer gefall, an de Pilot gouf gesinn, wéi de Gangstéck an enger frantescher Panik ruckt, ier hien wéi eng Méck iwwer seng eege Windschutzscheet geschmiert gouf.
  
  Dunn hunn d'Propellerblades geschloen ... a sinn ofgaangen!
  
  Déi fléien Metallspeeren hunn eng Killzone am Raum erstallt. De sechs-Fouss Spike huet e Buzzend Toun gemaach wéi se Richtung Drake a Kennedy geflunn ass. De fréiere SAS Zaldot louch sou flaach wéi méiglech an huet dunn d'Spëtzt vu sengem Ouer gefillt, ier de Scythe e Stéck vum Kennedy seng Kopfhaut ofgeschnidden huet an dräi Féiss an déi wäitste Mauer gestierzt huet.
  
  Hie louch ee Moment erstaunt, huet dunn op eemol de Kapp gedréint. Den Helikopter ass gestoppt an huet d'Vitesse verluer. Den nächste Moment rutscht hien op der Säit vum Musée, wéi de Wile E. Coyote op der Säit vum Bierg rutscht, mat deem hie just kollidéiert hat.
  
  Den Drake huet 4 Sekonnen erof gezielt ier et en däifende Crunch vu Heavy Metal gouf. Hien huet e Moment an de Raum gekuckt. D'Kanadier hunn de Schrëtt net gebrach, och wann ee vun hiren eegene vun engem Rotorblad a Stécker geschnidden gouf. Si sinn op der Säit vum Raum erreecht, véier Kärelen mat schwéiere Rucksäck, souwéi Alicia an een Cover Fighter. Si hunn sech ëmgedréit, wat ausgesäit wéi erofgaang Eenheeten.
  
  Horror gouf op d'Gesiichter vun den Däitschen geschriwwen, net mat Masken bedeckt. Den Drake huet de Mann a Wäiss net gemierkt an huet sech gefrot ob dës Missioun him ze riskant wier. Hien huet speziell Kräfte gesinn, déi séier op si kommen; D'Schweden hunn d'Muecht ofginn wann d'Amerikaner ukomm sinn.
  
  Kanadier hu sech mat de Wëllef gerett! Den Drake huet probéiert opzestoen, awer huet et schwéier fonnt säi Kierper z'erhiewen, immens gerëselt duerch d'nächst Miss an déi iwwerraschend Szen.
  
  De Kennedy huet gehollef andeems hien him schwéier eleng gedréckt huet, ier hien ënner him erauskënnt, opgeriicht an d'Blutt aus hirem Kapp wëschen.
  
  "Pervert". - huet si a spottend Roserei gemëscht.
  
  Den Drake huet seng Hand op säin Ouer gedréckt fir d'Blutungen ze stoppen. Wéi hien nogekuckt huet, hunn dräi vun de fënnef verbleiwen schwedesche Spezial Kräften versicht d'Kanadier ze bekämpfen, wéi déi éischt seng Launcher benotzt huet fir aus enger zerstéierter Fënster ze sprangen.
  
  Awer d'Alicia huet sech ëmgedréint, e spilleresche Laachen op hirem Gesiicht, an den Drake huet sech bannenzeg gekräizt. Si ass no vir gesprongen an duerch si geschweest, eng schwaarz Witfra vun der brutaler Ausféierung, déi héichqualifizéiert Zaldoten esou béien datt si hir Schanken mat oniwwertraff Liichtegkeet gebrach huet, an et huet hatt manner wéi zwielef Sekonnen gedauert fir d'Team ze zerstéieren.
  
  Zu där Zäit waren dräi Kanadier roueg a Fäegkeet aus dem Gebai gesprongen.
  
  De verbleiwen kanadeschen Zaldot huet aus Cover Feier opgemaach.
  
  D'New York SWAT-Team huet d'Däitschen opgeléist, se op d'Réck vum Raum gedréckt, ausser dräi vun hinnen hannerlooss wou se stoungen. Déi reschtlech dräi, dorënner de Milo, hunn hir Waffen erofgelooss a si gerannt.
  
  Den Drake huet gewonk wéi den Tyrannosaurus endlech de Geescht opginn huet an an engem Koup ale Schanken a Stëbs zesummegeklappt.
  
  Kennedy verflucht wéi de véierte Kanadier sprangen, séier gefollegt vun Alicia. Dee leschten Zaldot gouf am Schädel erschoss wéi hie sech virbereet huet ze sprangen. Hien ass zréck an d'Zëmmer gefall a louch ënner de brennende Schutt, just en anert Affer vum Verréckten Krich a senger Course op d'Apokalypse.
  
  
  NONZÉNG
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Bal direkt huet dem Drake säi Geescht ugefaang ze evaluéieren an ze analyséieren. De Milo huet e puer Conclusiounen iwwer Ben a Professer Parnevik gemaach.
  
  Hien huet säin Handy erausgefëscht an op Schued gepréift, ier hien op de Schnellwiel gedréckt huet.
  
  Den Telefon schellt a schellt. De Ben hätt et net sou laang verlooss, net de Ben ...
  
  Säin Häerz ass gefall. Hien huet probéiert de Ben ze schützen, huet dem Guy versprach datt hien an der Rei wier. Wann eppes ...
  
  D'Stëmm huet geäntwert: "Jo?" Geflüstert.
  
  "Ben? Bass du ok? Firwat flüstert Dir?"
  
  "Matt, Gott sei Dank. Mäi Papp huet mech geruff, ech sinn fortgaang fir ze schwätzen, dunn hunn ech zréckkuckt an hunn dës zwee Béiser de Professer gesinn. Ech sinn op si gelaf a si sinn mat e puer aneren op Motorrieder fortgefuer."
  
  "Huet si de Professer geholl?"
  
  "Entschëllegt, Frënd. Ech géif him hëllefen wann ech kéint. Verdammt mäi Papp!"
  
  "Nee! Dem Drake säin Häerz war nach ëmmer erholl. "Et ass net Är Schold, Blakey. Guer net. Huet dës Vëlosfuerer grouss Rucksäck um Réck gebonnen?"
  
  "E puer hunn."
  
  "OK. Bleift do."
  
  Den Drake huet en déif Otem geholl a probéiert seng Nerven ze berouegen. D'Kanadier géifen sech séier maachen. De Ben huet de béise Schlag entweckelt, dank sengem Papp, awer de Professer war an déiwe Schäiss. "Hire Plang war vun hei op de Waarde Vëloen ze flüchten,"Hien huet dem Kennedy gesot, an huet sech dann ëm den Dreckraum gekuckt. "Mir mussen den Dahl fannen. Mir hunn e Problem."
  
  "Nëmmen een?"
  
  Den Drake huet d'Zerstéierung iwwerpréift, déi se am Musée verursaacht hunn. "Dës Saach ass just grouss explodéiert."
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet de Musée vu Regierungspersonal ëmginn. Si hunn e Bühnepost an der westlecher Entrée vum Central Park opgeriicht, deen hien bewosst ignoréiert huet wéi hien de Ben gemierkt huet wéi hien op der Bänk vis-à-vis vun him sëtzt. D'Kand huet onkontrolléiert gekrasch. Waat elo? Kennedy ass laanscht de Grassträif nieft him gelaf.
  
  "Dëst ass d'Karin," Dem Ben seng Ae ware sou voll wéi Niagara Falls. "Ech hunn hir E-Mail geschéckt fir ze froen wéi hatt mat Valkyries weidergeet a krut ... dës MPEG an ... als Äntwert."
  
  Hien huet säi Laptop ëmgedréit fir datt se gesinn. Eng kleng Videodatei erschéngt um Écran, spillt op Widderhuelung. De Clip huet ongeféier drësseg Sekonnen gedauert.
  
  De schwaarz-wäiss Gefrierrahmen huet onschëlleg Biller vum Ben senger Schwëster, dem Karin, gewisen, hänkeg an den Äerm vun zwee schaarfen, maskéierte Männer. Däischter Flecken, déi nëmme Blutt kéinte sinn, goufen ëm d'Stir an de Mond verschmiert. Den drëtte Mann huet d'Gesiicht op d'Kamera opgehuewen, an huet mat engem décke däitschen Akzent geruff.
  
  "Si huet sech widderstoen, de klenge Minx, awer sidd sécher, mir wäerten hir léieren wéi domm dëst an den nächste Wochen ass!" De Mann huet säi Fanger gerëselt, Spaut aus sengem Mond gesprutzt. "Hal op hinnen ze hëllefen, klenge Jong. Halt op se unzegräifen .... issss .... Wann Dir dat maacht, kritt Dir hatt sécher a gesond zréck" - en onsympathesche Laachen. "Méi oder manner".
  
  D'Fragment huet ugefaang sech ze widderhuelen.
  
  "Si ass en zweeten Dan," huet de Ben gebabbelt. "Wëllt seng eege Kampfkonschtschoul opmaachen. Ech hunn net geduecht datt iergendeen hatt kéint schloen, meng - meng eeler Schwëster.
  
  Den Drake huet de Ben ugepaakt wéi säi jonke Frënd zerbrach ass. Säi Bléck, vum Kennedy gemierkt, awer net fir hien geduecht, war voller Haass um Schluechtfeld.
  
  
  ZWANZEG
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Den Abel Frey, weltberühmte Moudedesigner, Multimillionär a Besëtzer vun der berühmter 24-Stonne Party Chateau-La Verein, souz hannendrun am Madison Square Garden an huet seng Minions gekuckt wéi déi fräigeluede Parasiten déi se wierklech waren.
  
  Wärend Solstice oder Down Perioden huet hien hinnen an de Grenze vu sengem verbreeten Alpine Heem geliwwert - jidderee vu weltberühmte Modeller, bis op d'Beliichtung Crews a Sécherheetspersonal - d'Parteien hunn net fir Wochen op Enn gestoppt. Awer wéi d'Tour weidergaang ass an dem Frey säin Numm am Mëttelpunkt war, hu si sech gekrasch a gefroot an op all seng Wënsch gekëmmert.
  
  D'Zeen huet Form gemaach. D'Katzenlaf war hallef fäerdeg. Säi Beliichtungsdesigner huet mam The Garden Team geschafft fir mat engem géigesäitege respektvollen Zauberplang ze kommen: e synchroniséierte Beliichtungs- a Soundplang fir déi zwou Stonne Show.
  
  De Frey huet geduecht et ze haassen an d'Baschtarden ze schweessen an erëm unzefänken.
  
  Supermodeller sinn an verschidden Etappe vun der Auskleedung zréck a vir gaangen. Backstage bei enger Moudeshow war de Géigendeel vun enger Bühneshow - Dir braucht manner Material, net méi - an dës Modeller - op d'mannst déi, déi mat him op La Vereina gelieft hunn - woussten datt hien dat iwwerhaapt alles gesinn hätt.
  
  Hien huet den Exhibitionismus encouragéiert. A Wierklechkeet huet hien et gefuerdert. D'Angscht huet si behënnert, dës Bruten. Angscht, Gier a Gluttony, an all déi aner wonnerbar gemeinsam Sënnen, déi gewéinlech Männer a Fraen un déi mat Muecht a Räichtum gekettelt hunn - vu Victoria's Secret Séissegkeetsverkeefer bis Osteuropäesch Äisskulpturen an de Rescht vu senge gléckleche Dénger - jidderee vun hinnen gnädeg Bluttsauger.
  
  De Frey huet de Milo gesinn an d'Hochzäitskierper penetréiert. Ech hu gesinn, wéi Modeller sech vum grausame ruppeg Mann ewechgehäit hunn. Ech laachen bannen op hir offensichtlech Geschicht.
  
  De Milo huet net glécklech ausgesinn. "Zréck do!" Hie wénkt Richtung Frey sengem provisoresche mobilen Büro.
  
  Dem Frey säi Gesiicht huet sech verstäerkt wann se eleng waren. "Wat ass geschitt?"
  
  "Wat ass net geschitt? Mir hunn den Helikopter verluer. Ech gekrasch aus do mat zwee Kärelen. Si haten SWAT, SGG, dee Bastard Drake an eng aner Bitch. Et war Häll dobaussen, Mann. Dem Milo seng amerikanesch Intonatiounen hu wuertwiertlech dem Frey seng méi kultivéiert Oueren verletzt. D'Béischt hat hie just "Mann" genannt.
  
  "Splinter?"
  
  "Verluer un deem Bareback Hoer, Miles." Milo huet gelaacht.
  
  "Huet d'Kanadier et gepackt?" De Frey huet d'Waffe vu sengem Stull a Roserei gepackt, sou datt se sech verzerren.
  
  De Milo huet gemaach wéi hien net gemierkt huet, seng bannenzeg Besuergnëss verroden. Dem Frey seng Egoismus huet seng Këscht geschwollen. "Fucking nëtzlos Baaschtarden!" Hien huet sou haart gejaut, datt de Milo sech gekräizt huet. "Dir nëtzlos Baaschtarden hu bei enger Rëtsch fucking Reiter verluer!"
  
  Spaut fléien aus dem Frey seng Lippen, spatz den Dësch, déi se trennt. "Wësst Dir wéi laang ech op dëse Moment gewaart hunn? Dës Kéier? An du?"
  
  Onméiglech sech selwer ze kontrolléieren, huet hien den amerikanesche Kommando an d'Gesiicht geschloen. De Milo huet de Kapp schaarf gedréint a seng Wangen rout ginn, awer hien huet net anescht reagéiert.
  
  De Frey huet en ieweschte Kokon vu Rou gezwongen fir hien z'entdecken. "Mäi Liewen", sot hien mat dem gréissten Effort, deen hie wousst, datt nëmme Männer vun héijer Gebuert kënne maachen, "ass gewidmet - nee, gewidmet - fir d'Sich no dësem Graf ... dëst Graf vun de Gëtter. Ech transportéieren se - Stéck fir Stéck - op meng Buerg. "Ech sinn den Herrscher," sot hien a wénkt mat senger Hand op d'Dier, "an ech mengen net den Herrscher vun dësen Idioten. Ech ka fënnef Supermodeller kréien fir meng kierzte Sécherheetsbeamten ze fécken just well ech eng Iddi hat. Ech kann e gudde Mann a menger Schluechtarena zum Doud kämpfen, awer dat mécht mech net zu engem Herrscher. Du verstees?"
  
  Dem Frey seng Stëmm huet intellektuell Iwwerleeënheet ausgesinn. De Milo huet geknackt, awer seng Ae waren eidel. De Frey huet dat als Dommheet geholl. Hien huet gesucht.
  
  "Ma, wat hutt Dir nach fir mech?"
  
  "Dëst". De Milo ass opgestan an huet e puer Sekonnen op d'Tastatur vum Frey sengem Laptop geklappt. Eng Live Sendung ass erschéngt, déi sech op d'Géigend no beim National History Museum konzentréiert.
  
  "Mir hu Leit déi sech als Fernsehsequipe stellen. Si haten hir Aen op Drake, eng Fra an e Jong - Ben Blake. Dat léisst och SPECIAL an all de Rescht vum SGG, a kuckt, ech gleewen dat," hien huet liicht um Bildschierm geklappt, hannerlooss onerwënscht Schweessflecken a Gott weess wat soss, "dëst ass d'SAS Team."
  
  "Dir gleeft ..." sot de Frey. "Probéiert Dir mir ze soen datt mir elo eng multiracial Rass op der Hand hunn? A mir hunn net méi déi gréisste Ressourcen." Hien huet gesucht. "Net datt et eis bis elo gehollef huet."
  
  De Milo huet e geheime Laachen mat sengem Chef gedeelt. "Dir wësst et ass."
  
  "Jo. Är Frëndin. Si ass eise beschte Verméigen an hir Zäit kënnt no. Gutt, loosst eis hoffen, datt si sech erënnert, wiem si mellt.
  
  "Et ass méi iwwer d'Suen, déi si wäert erënneren," sot Milo mat grousser Asiicht.
  
  Dem Frey seng Ae beliichten an e lecheresche Glanz erschéngt a sengen Aen. "Hm. Ech wäert dat net vergiessen."
  
  "Mir hunn och dem Ben Blake seng Schwëster. Anscheinend eng wëll Kaz."
  
  "Fin. Schéckt hatt op d'Schlass. Mir si geschwënn erëm do." Hien huet eng Paus gemaach. "Waart ... Waart ... Déi Fra ass mam Drake. Wien ass hatt?"
  
  De Milo huet säi Gesiicht studéiert an huet d'Schëller gezunn. "Ech hu keng Ahnung".
  
  "Ma, gitt eraus!"
  
  De Milo huet d'Televisiounsequipe geruff: "Benotzt d'Gesiichtserkennungssoftware op dem Drake senger Fra," huet hien gekrasch.
  
  Véier Minutte Rou méi spéit krut hien eng Äntwert. "Kennedy Moore,"Hien huet dem Frey gesot. "New York Cop"
  
  "Jo. JO Ech vergiessen ni d'Debauchery. Gitt weg, Milo. Loosst mech schaffen."
  
  De Frey huet den Titel googled an e puer Links gefollegt. A manner wéi zéng Minutten wousst hien alles, a säi Laachen gouf breet an nach méi pervertéiert. D'Keime vun enger super Iddi sinn no der Pubertéit a sengem Kapp gewuess.
  
  "Kennedy Moore," hie konnt net widderstoen dem Infanterist z'erklären, "war ee vun de beschten zu New York. Si ass am Moment am Congé gezwongen. Si huet den dreckeg Polizist festgeholl an hien an de Prisong geschéckt. Seng Iwwerzeegung huet zu der Verëffentlechung vun e puer vun de Leit gefouert, déi hien gehollef huet ze veruerteelen, eppes mat der gebrochener Kette vu Beweiser ze maachen. Frey huet gestoppt. "Wéi eng Aart vu Réckstand géif e System wéi dësen ëmsetzen, Milo?"
  
  "USA,"Säin Thug wousst wat vun him erwaart gouf.
  
  "Ma, e wonnerbare Affekot huet d'Verëffentlechung vun engem Mann mam Numm Thomas Caleb geséchert, "de schlëmmste Seriemäerder an der Geschicht vun den Norden USA", wéi et hei steet. Meng, meng. Et ass lecker Eekleges. Lauschtert!
  
  "Caleb mécht säin Affer seng Aen op, benotzt en Hefter fir Clips duerch d'Aelid an d'Stir ze schéissen, da forcéiert lieweg Insekten an den Hals, a forcéiert se ze kauen a schlucken bis se erstécken." De Frey huet de Milo mat groussen Aen ugekuckt. "Ech géif soen e bësse wéi beim McDonald's iessen."
  
  De Milo huet net gelaacht. "Hien ass e Mäerder vun Onschëllegen," sot hien. "Komedie geet net gutt mat Mord."
  
  De Frey huet him gelaacht. "Dir hutt Onschëlleg ëmbruecht, oder?"
  
  "Nëmme wärend ech meng Aarbecht maachen. Ech sinn en Zaldot."
  
  "Hmm, gutt, et ass eng fein Linn, richteg? Et ass egal. Komme mer zréck op déi aktuell Aarbecht. Dëse Caleb huet zanter senger Verëffentlechung zwee weider Onschëlleg ëmbruecht. Ech géif soen eng kloer Resultat vun ethesch Doktrin an eng Rei vu moralesche Wäerter, Ee, Milo? Op alle Fall ass dëse Caleb elo verschwonnen."
  
  Dem Milo säi Kapp huet sech op de Laptopbildschierm gedréckt, a Richtung Kennedy Moore. "Zwee méi?"
  
  Elo huet de Frey gelaacht. "Ha, ha. Du bass net sou domm dass du dat net verstees, oder? Stellt Iech hir Trauer vir. Stellt Iech hir Angscht vir!
  
  De Milo huet sech agefaangen an huet trotz him seng Zänn wéi e Polarbier, deen säin éischte Fang vum Dag ausernee räissen.
  
  "Ech hunn e Plang". De Frey huet mat Freed gelaacht. "Oh Schäiss ... Ech hunn e Plang."
  
  
  EENANZWANZEG
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  De mobilen Sëtz war am Chaos. Den Drake, de Kennedy a de Ben sinn dem Thorsten Dahl an dem rosen Special Forces Kommandant op d'Schrëtt gefollegt a laanscht d'Commotion. Si sinn duerch zwee Kompartimenter gaangen, ier se an der relativer Rou gestoppt hunn, déi d'Alkove um Enn vum Metallschapp zur Verfügung stellt.
  
  "Mir kruten en Uruff", huet de Kommandant vun de Spezialkräften a Roserei seng Waff ewechgehäit. "Mir kruten de Verdammt Uruff a fofzéng Minutte méi spéit sinn dräi vu menge Männer dout! Wat den...?"
  
  "Nëmmen dräi?" Dahl gefrot. "Mir hunn sechs verluer. Respekt erfuerdert datt mir d'Zäit huelen ..."
  
  "Fuck Respekt," de SWAT Guy war rosen. "Dir trëppelt mäi Territoire, du engleschen Arschloch. Dir sidd esou schlecht wéi déi verdammt Terroristen!"
  
  Den Drake huet seng Hand opgehuewen. "Eigentlech sinn ech en engleschen Arschloch. Dësen Idiot ass schwedesch.
  
  Den Amerikaner huet iwwerrascht ausgesinn. Den Drake huet dem Ben seng Schëlleren festgehalen. Hien huet de Guy gefillt, wéi zidderen. "Mir hunn gehollef," sot hien de Spezial Kräfte Guy. "Si hunn gehollef. Et hätt vill méi schlëmm gewiescht."
  
  An dunn, wéi d'Schicksal säin ironeschen Hummer erof bruecht huet, gouf et de schockéierende Klang vu Kugelen, déi op de Sëtz reenen. Jiddereen ass op de Buedem gefall. E metallesche Klang huet sech vun der ëstlecher Mauer zréckgezunn. Ier d'Schéisserei eriwwer ass, ass de Kommandant vun de Spezialkräften opgestan. "Et ass bulletproof," sot hien mat e bëssen Verlegenheet.
  
  "Mir musse goen,"Drake huet no Kennedy gesicht, awer konnt hatt net fannen.
  
  "An der Linn vum Feier?" sot de Spezial Kräfte Guy. "Wien der Däiwel bass du?"
  
  "Et ass net d'Firma oder d'Kugel déi mech Suergen maachen," sot den Drake. "Dëst ass eng Rakéite-ugedriwwen Granat, déi geschwënn no kënnt."
  
  Prudence diktéiert Evakuéierung. Den Drake ass grad an der Zäit erauskomm fir ze gesinn datt d'Schwaarz-Wäiss laafen an d'Richtung wou d'Kugel komm sinn.
  
  Hien huet sech erëm no Kennedy ëmgekuckt, awer si schéngt verschwonnen ze sinn.
  
  Dunn koum op eemol en neit Gesiicht ënnert hinnen. De Bureau Chief, no sengen Dräi-Stären-Insignen ze beurteelen an, wéi wann dat net genuch wier, laanscht hie gedréckt, war e Mann, deen déi rare fënnef Stäre vun engem Policekommissär unhat. Den Drake wousst direkt datt dëst de Guy war mat deem se solle schwätzen. D'Policekommissäre waren am Kampf géint den Terrorismus involvéiert.
  
  De Radio vum Spezialkräftekommandant huet geruff: "Alles kloer. Hei um Daach ass eng Fernsteierbar Waff. Dëst ass e roude Herring."
  
  "Baschtarden!" Den Drake huet geduecht datt d'Kanadier an d'Däitschen ëmmer méi wäit mat hire Prisonéier plënneren.
  
  Den Thorsten Dahl huet dem Newcomer ugeschwat. "Dir sollt wierklech mat mengem Staatsminister schwätzen."
  
  "D'Aarbecht ass fäerdeg", sot de Kommissär. "Dir gitt hei eraus."
  
  "Nee, waart," huet den Drake ugefaang, de Ben physesch behënnert fir no vir ze rennen. "Du verstees net...."
  
  "Nee, nee," sot de Kommissär duerch d'Zänn gebonnen. "Ech wees net. An ech mengen du bass hei fort, op Washington, DC. Capitol Hill wëll e Stéck vun iech Kärelen, an ech hoffen se huelen et an grouss Stécker. "
  
  
  ***
  
  
  De Fluch huet néngzeg Minutten gedauert. Den Drake war besuergt iwwer dem Kennedy säi mysteriéise Verschwannen, bis si erëm opgetaucht ass, just wéi de Fliger amgaang ass ofzegoen.
  
  Si ass duerch d'Géigend gerannt, ouni Otem.
  
  "Ech hu geduecht datt mir dech verluer hunn," sot den Drake. Hien huet eng enorm Erliichterung gefillt, awer probéiert et liichtfäeg ze halen.
  
  Kennedy huet net geäntwert. Amplaz huet si sech op der Fënstersëtz gesat, ewech vum Gespréich. Den Drake ass opgestan fir z'ënnersichen, awer opgehalen wéi si vun him ewech gezunn ass, hiert Gesiicht sou wäiss wéi Albaster.
  
  Wou war si a wat ass do geschitt?
  
  Keng Uriff oder E-Maile ware während dem Fluch erlaabt. Keng Fernseh. Si fléien a Rou; verschidde Wiechter hunn si gekuckt ouni sech ze stéieren.
  
  Den Drake konnt et iwwer him fléien. SAS Training néideg Stonnen, Deeg a Méint vun waarden. Fir d'Virbereedung vun. Fir Observatioun. Fir hie kéint eng Stonn an enger Millisekonne fléien. Op ee Punkt krute si Alkohol an dëse klenge Plastiksfläschen ugebueden an den Drake huet méi wéi ee Moment gezéckt.
  
  De Whisky fonkelt, en Amber Amulett vun der Katastroph, seng Waff vun der Wiel déi leschte Kéier wou d'Saache schwéier ginn - wéi d'Alison fort ass. Hien huet sech un de Péng, d'Verzweiflung erënnert, an awer huet säi Bléck op hien gehal.
  
  "Net hei, merci." De Ben war opgepasst genuch fir seng Meeschtesch fort ze schécken. "Mir sinn Mountain Dew Kärelen. Bréng et."
  
  De Ben huet souguer probéiert den Drake aus dësem Staat erauszekréien andeems hien e Geek mécht. Hien huet sech an d'Géigend gezunn, kuckt wéi de Presentateur, wackelend, zréck op hir Plaz ass. "Am Jargon vun eisen amerikanesche Bridder wier ech dran erakomm!"
  
  Säi Gesiicht gouf rout wéi seng Hostess iwwerrascht op hien zréckkuckt. No enger Sekonn sot si: "Dëst ass keng Hooters Loft, Puppelchen."
  
  De Ben ass zréck a säi Stull ënnergaang. "Schäiss".
  
  Den Drake huet de Kapp gerëselt. "Deng Gesondheet, Frënd. Är konstante Ernierung déngt als glécklech Erënnerung datt ech ni Ären Alter war.
  
  "Bullshit".
  
  "Eescht - merci."
  
  "Maach der keng Suergen".
  
  "An d'Karin - hatt wäert gutt sinn. Ech verspriechen."
  
  "Wéi kënnt Dir dat verspriechen, Matt?"
  
  Den Drake huet gestoppt. Wat ausgedréckt gouf war säin gebierteg Engagement fir déi an Nout ze hëllefen, net dat kloert Uerteel vun engem Zaldot.
  
  "Si wäerten hir nach net verletzen," sot hien. "A ganz geschwënn hu mir méi Hëllef wéi Dir Iech virstellen kënnt."
  
  "Wéi wësst Dir datt si hatt net verletzen?"
  
  Den Drake huet geruff. "Okay, okay, dat ass eng gebilt roden. Wa se hir dout wollten, hätten se se direkt ëmbruecht, oder? Keng verwinnt. Awer si hunn net. Also..."
  
  "Jo?"
  
  "D'Däitsch brauch hatt fir eppes. Si wäerten hatt um Liewen halen." Den Drake wousst datt si hatt an eng separat Verhéier kéint huelen oder eppes nach méi konventionell - zu engem Diktatorähnleche Chef dee gär all Event dominéiert huet. Iwwer de Joren ass den Drake verléift mat dëser Zort Tyrann. Hiren Autoritarismus huet de gudde Kärelen ëmmer eng zweet Chance ginn.
  
  De Ben huet e gezwongen Laachen gezwongen. Den Drake huet gefillt datt de Fliger ugefaang huet erof ze goen an huet ugefaang d'Fakten a sengem Kapp ze iwwerpréiwen. Mat senger klenger Equipe auserneen fällt, huet hien missen opstoen an se nach méi schützen.
  
  
  ***
  
  
  Bannent zwou Minutte nodeems se de Fliger verlooss hunn, goufen den Drake, de Ben, de Kennedy an den Dahl duerch e puer Dieren gefouert, op eng roueg Rolltrap, erof an e Plüschgang mat décke bloe Panelen, a schliisslech duerch eng schwéier Dier, déi den Drake gemierkt huet, nodenklech hannert gespaart war. hinnen.
  
  Si hu sech an enger éischter Klass, éischter Klass Lounge fonnt, eidel ausser sech selwer an aacht anerer: fënnef bewaffnete Wiechter an dräi Kostümer - zwou Fraen an en eelere Mann.
  
  De Mann ass no vir gaangen. "Jonathan Gates," sot hien roueg. "Verdeedegungsminister."
  
  Den Drake huet e plötzleche Rush vu Panik gefillt. Gott, dësen Typ war mega-mächteg, vläicht fënneften oder sechsten an der Linn fir d'Présidence. Hien huet gesucht an ass no vir gaang, bemierkt déi fortschrëttlech Beweegunge vun de Wuechte, a verbreet dann seng Waffen.
  
  "All d'Frënn sinn hei," sot hien. "Op d'mannst ... ech mengen et."
  
  "Ech gleewen, datt Dir Recht hutt." De Verdeedegungsminister koum no vir an huet seng Hand ausgestreckt. "Fir Zäit ze spueren, war ech schonn um Datum. D'USA si gewëllt a fäeg ze hëllefen. Ech sinn hei fir ... dës Hëllef ze erliichteren.
  
  Eng vun de Fraen huet jidderengem en Patt offréiert. Si hat schwaarz Hoer, e piercing Bléck, a war an der Mëtt vun de Fofzegerjoren, mat Suergelinnen déck genuch fir Staatsgeheimnisser ze verstoppen an eng Manéier fir Wiechter ze ignoréieren déi vun hirem Onbequemlechkeet mat hinnen geschwat hunn.
  
  D'Gedrénks hunn d'Äis e bësse geschmolt. Den Drake an de Ben sinn no bei Gates bliwwen, Diätdrinks drénken. De Kennedy ass op d'Fënster gaang, huet säi Wäin gedréint a kuckt op d'Taxifliger eraus, anscheinend am Gedanken verluer. Den Thorsten Dahl ass mam Evian an e gemittleche Stull ënnergaangen, seng Kierpersprooch gewielt fir net bedrohend ze sinn.
  
  "Meng Schwëster," huet de Ben geschwat. "Kënnt Dir hatt hëllefen?"
  
  "D'CIA huet den Interpol kontaktéiert, awer mir hunn nach keng Leads op d'Däitschen." No engem Moment, bemierkt dem Ben seng Nout an d'Ustrengung, déi et him geholl huet fir e Member vum Kongress z'erreechen, huet de Sekretär derbäigesat: "Mir probéieren, Jong. Mir wäerten se fannen."
  
  "Meng Elteren wëssen nach net." De Ben huet onfräiwëlleg op säin Handy gekuckt. "Awer et wäert net laang daueren -"
  
  Elo koum eng aner Fra no vir - e lëschtegen, zouversiichtlechen, vill méi jonken Individuum, deen op all Manéier un déi zukünfteg fréier Madame Staatssekretärin erënnert, e richtege Raubdéier oder, wéi den Drake selwer gesot huet, eng politesch Versioun vum Alicia Miles.
  
  "Mäi Land ass näischt manner wéi onrealistesch, Här Dahl, Här Drake. Mir wëssen, datt mir wäit hannendru sinn, a mir wëssen wat d'Spiller sinn. Är SAS Team gouf fir Operatioun geläscht. SGG och. Mir hunn en Delta Team prett fir ze hëllefen. Füügt einfach d'Zuelen derbäi..." Si huet mat de Fanger gewéckelt. "Koordinaten".
  
  "An de Professer Parnevik?" Den Dahl huet fir d'éischte Kéier geschwat. "Wéi eng Neiegkeet iwwer Kanadier?"
  
  "Warrants ginn ausgestallt," sot de Sekretär e bësse steif. "Dëst ass eng diplomatesch Situatioun -"
  
  "Nee!" Den Drake huet gejaut, dunn ausgeot fir sech selwer ze berouegen. "Nee, Här. Dëst ass déi falsch Approche. Dës Saach lancéiert ... wat? ... virun dräi Deeg? Zäit ass alles hei, besonnesch elo. Déi nächst puer Deeg," sot hien, "sinn wou mir gewannen oder verléieren."
  
  Sekretär Gates huet him en iwwerrascht Bléck. "Ech héieren, datt Dir nach ëmmer e puer vun den Zaldoten an Iech hutt, Drake. Awer net wéinst dëser Reaktioun.
  
  "Ech wiesselen tëscht Zaldot an Zivilisten wann et passt," huet den Drake shutged. "D'Virdeeler vun engem fréieren Zaldot ze sinn."
  
  "Jo. Gutt, wann et Iech besser fillt, wäerten Garantien net hëllefen. De Colby Taylor ass mat de meeschte vu senge Mataarbechter aus senger kanadescher Villa verschwonnen. Meng roden ass, datt hien dëst fir eng laang Zäit geplangt an op e puer pre-arrangéiert contingencies gewiesselt. Wesentlech - hien ass aus dem Gitter.
  
  Den Drake huet seng Aen zougemaach. "Eng gutt Neiegkeet?"
  
  Eng jonk Fra huet geschwat. "Ma, mir bidden Iech all d'Ressourcen vun der Library of Congress fir Är Fuerschung ze hëllefen." Hir Aen fonkelnei. "Déi gréisste Bibliothéik op der Welt. Drësseg-zwee Millioune Bicher. Selten Printen. An d'Welt Digital Bibliothéik.
  
  De Ben huet si ugekuckt wéi wa si just zougestëmmt hätt fir e Prinzessin Leia Cosplay Concours matzemaachen. "All d'Ressourcen? Also - theoretesch - kënnt Dir erausfannen, wéi eng Däitsch obsesséiert ass mat der nordescher Mythologie? Dir fannt Texter iwwer Odin an dëst Graf vun de Gëtter. Saachen déi net um Internet sinn?"
  
  "Dir kënnt, mat engem Touch vun engem Knäppchen," sot d'Fra. "An, wann dat net geet, hu mir e puer ganz al Bibliothekaren."
  
  Dem Ben seng Aen hu mat Hoffnung opgestan wéi hien de Matt gekuckt huet. "Huelt eis dohinner."
  
  
  ***
  
  
  D'Bibliothéik vum Kongress war fir si an de fréie Stonnen vum Sonndeg de Moien op. D'Luuchten un, d'Personal opmierksam, déi weltgréisste Bibliothéik huet sécherlech beandrockt. Am Ufank huet d'Architektur an d'Gefill vun der Plaz den Drake un e Musée erënnert, awer wéi hien d'Reihen vu Librairien a kreesfërmeg Liesbalkonen gekuckt huet, huet hie séier déi respektvoll Atmosphär vum antike Wëssen gefillt, a seng Stëmmung huet sech geännert fir seng Ëmgéigend ze passen.
  
  Wärend den Drake e bëssen Zäit verbruecht huet an de Gäng ze wandelen, huet de Ben keng Zäit verschwonnen fir an d'Fuerschung ze tauchen. Hien huet sech op de Balkon geschloen, de Laptop gelueden an hire schwedesche Spezialkräftekommandant op d'Sich geschéckt fir Kaffi a Kichelcher ze fannen.
  
  "Schéin Plaz," sot den Drake wéi hien ëmkreest. "Ech fille wéi den Nicolas Cage all Minutt erauskënnt."
  
  De Ben huet d'Nuesbréck geknuppt. "Ech weess net wou ufänken,"Hien zouginn. "Mäi Kapp ass eng Scheier, Frënd."
  
  Den Thorsten Dahl huet op d'Gelänner getippt, déi de Balkon ëmginn. "Start mat deem wat Dir wësst," sot hien an deem studéierten Oxford Toun. "Start mat enger Legend."
  
  "Riets. Gutt, mir kennen dëst Gedicht. Et seet zimmlech vill datt wien d'Graf vun de Gëtter entweidert, Hellfeier op d'Äerd bréngt. An et ass Feier, wuertwiertlech. Eise Planéit wäert verbrennen. Mir wëssen och datt dës Legend eenzegaarteg historesch Parallelen mat anere verwandte Legenden iwwer aner Gëtter geschriwwen huet.
  
  "Wat mir net wëssen," sot den Dahl, "ass firwat? Oder wéi?"
  
  "Feier," sot den Drake schaarf. "De Guy huet dat just gesot."
  
  Ben zougemaach seng Aen. Den Dahl huet sech mam Drake mat engem enke Laachen ëmgedréit. "Et gëtt Brainstorming genannt," sot hien. "Fakten analyséieren hëlleft dacks d'Wourecht z'entdecken. Ech hu gemengt wéi eng Katastroph geschitt. Hëlleft w.e.g. oder loosst."
  
  Den Drake huet säi Kaffi geschlof a blouf roueg. Souwuel vun dëse Kärelen verluer Leit a verdéngt Plaz. Hien ass op d'Gelänner geklommen an huet sech zréckkuckt, seng Ae ronderëm de ronne Raum, an huet d'Positioune vum Personal an amerikaneschen Agenten bemierkt. De Kennedy souz zwee Stäck drënner, huet rasend op hirem Laptop geklappt, isoléiert vun hirem eegenen ... wat?Drake geduecht. Schold? Angscht? Depressioun? Hie wousst alles doriwwer, an hie wäert net ufänken ze priedegen.
  
  "D'Legend," sot de Ben, "bedeit datt eng Desekratioun vum Odin säi Graf de Floss vu Flëss vu Feier fänkt. Ech géif soen dat ass esou wichteg ze wëssen wéi soss eppes hei.
  
  Den Drake fränkt wéi seng rezent Erënnerungen opgetaucht sinn. Flëss vu Feier?Hien huet et gesinn.
  
  Mee wou?
  
  "Firwat hutt Dir et esou gesot?" hie gefrot. "Rivers of Fire?"
  
  "Weess net. Vläicht well ech midd sinn ze soen 'Hällfeier brécht aus' an 'd'Enn ass no'. Ech fille mech wéi en Hollywood Film Trailer.
  
  "Also bass du no de Flëss vum Feier gaang?"Dahl huet eng Wenkbrau opgehuewen. "Wéi Lava?"
  
  "Nee, waart," huet den Drake seng Fanger geschloen. "Jo! Supervulkan! An ... an Island, oder? Hien huet de Schwed fir Bestätegung gekuckt.
  
  "Kuckt, just well ech Skandinav sinn heescht net datt ech sinn"
  
  "Jo". Dee Moment huet de Junior Assistent Verdeedegungsminister vun hannert enger noer Bicherkëscht materialiséiert. "Op der südëstlecher Säit vun Island. D'ganz Welt weess iwwer dëst. Nodeems ech déi nei Regierungsstudie gelies hunn, denken ech datt dëst de siwenten existente Supervulkan ass.
  
  "De bekanntste ass am Yellowstone Park," sot de Ben.
  
  "Awer stellt de Supervulkan sou eng Gefor?" Den Drake huet gefrot. "Oder ass dëst en aneren Hollywood Mythos?"
  
  Souwuel de Ben wéi och den Assistent-Sekretär hunn wénken. "De Begrëff 'Arten Ausstierwen' ass net exzessiv an dësem Kontext," sot den Aide. "Fuerschung erzielt eis, datt zwee fréier supervulkanesch Ausbréch mat den zwee gréisste Massausstierwen-Evenementer zesummekommen, déi jeemools op eisem Planéit geschitt sinn. Zweetens, natierlech, sinn Dinosaurier.
  
  "Wéi vill Zoufall?" Den Drake huet gefrot.
  
  "Sou no, datt wann et eemol geschitt ass, Dir wäert iwwerrascht ginn. Awer zweemol? Loosst eis ..."
  
  "Schäiss".
  
  De Ben huet seng Hänn an d'Loft gehuewen. "Kuckt, mir ginn hei op der Säit. Wat mir brauchen ass den Odin mat Schrecken ze lueden. Hien huet e puer Titelen um Écran beliicht. "Dëst, dëst a wow ¸ definitiv dëst. Voluspa - wou den Odin iwwer seng Reunioune mam Seer schwätzt.
  
  "Visiten?" Den Drake huet eng Grimasse gemaach. "Viking Porno, oder?"
  
  Den Assistent huet sech iwwer de Ben geleet an e puer Knäppercher gedréckt, e Passwuert aginn an eng Zeil aginn. Hir Hosenkostüm war de Géigendeel vum Kennedy säi Kostüm, schmackhaft entworf fir hir Figur ze markéieren anstatt se ze verstoppen. Dem Ben seng Ae sinn erweidert, seng Probleemer fir ee Moment vergiess.
  
  Den Drake huet geäntwert: "Verschwonnen Talent."
  
  De Ben huet him de Mëttelfinger ginn, grad wéi den Assistent opgestan ass. Glécklecherweis huet si hien net gesinn. "Si ginn Iech bannent fënnef Minutten bruecht," sot si.
  
  "Merci, Frau." Den Drake huet gezéckt. "Entschëllegt, ech weess net Ären Numm."
  
  "Rufft mech Hayden," sot si.
  
  D'Bicher goufen e puer Minutte méi spéit nieft dem Ben gesat, an hien huet direkt dee gewielt, deen de Voluspa genannt huet.Hien huet duerch d'Säite wéi e Mann besat; wéi en Déier dat Blutt richt. Den Dahl huet en anere Volume gewielt, Drake - dat drëtt. Den Hayden souz nieft dem Ben a studéiert den Text mat him.
  
  An dunn huet de Ben geruff "Eureka! Ech hunn et!" Vermësste Link. Et ass Heidi! Verdammt Heidi! Dëst Buch follegt, an ech zitéieren, "d'Rees vum Odin säi Liiblingssiichter, Heidi."
  
  "Wéi an engem Kannerbuch?" Den Dahl huet sech offensichtlech un seng Schouldeeg erënnert.
  
  Den Drake huet just duercherneen ausgesinn. "A? Ech si méi vun engem Typ Heidi Klum.
  
  "Jo, e Kannerbuch! Ech gleewen, datt d'Legend vum Heidi an d'Geschicht vun hire Reesen iwwer d'Jore vun enger Norse Saga zu engem Norse Mythos entwéckelt hunn, an dunn huet e Schrëftsteller aus der Schwäiz decidéiert d'Geschicht als Basis fir e Kannerbuch ze benotzen.
  
  "Ma, wat seet et?" Den Drake huet gefillt datt säin Häerz méi séier schloen.
  
  De Ben huet eng Sekonn gelies. "Oh, dat seet vill," huet hie séier weider. "Dat verdammt gutt seet alles."
  
  
  ZWANZZWËNZZW
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  De Kennedy Moore souz op hirem Computerbildschierm stare, näischt gesinn, an huet geduecht wéi wann Dir d'Liewen ënner Ärem Daum schleift, et am Fong just en Tennisball ass, dee vun engem Meeschter manipuléiert gëtt. E klenge Réckschlag huet Äert Schicksal geännert, e puer onerwaart Wend huet Iech an eng Spiral vu Selbstzerstéierung geschéckt, duerno e puer Deeg vu schnelle Handlung hunn Iech zréck an d'Spill bruecht.
  
  Si huet sech energesch gefillt um Wee op New York, nach besser nom Musée Wahnsinn. Si war frou mat sech selwer a vläicht souguer e bëssen zefridde mam Matt Drake.
  
  Wéi pervers, sot si selwer. Mee dann, huet een net eemol gesot, datt aus grousse Schwieregkeete grousse Fortschrëtter kommen? Eppes wei dat.
  
  De Professer gouf dunn entfouert. Dem Ben Blake seng Schwëster ass entfouert ginn. An de Kennedy ass resolut op dëse mobilen Sëtz gaang, Kapp riicht an nach eng Kéier komplett am Spill ënnerdaach, hir Gedanken konzentréiert sech op Sënn vun der Duercherneen ze maachen.
  
  Dunn, wéi si ugefaang op d'Trap erop ze goen, huet d'Lipkind sech aus der Masse materialiséiert an hatt abrupt gestoppt.
  
  "Kapitän?"
  
  "Hi Moore. Mir musse schwätzen ".
  
  "Kommt dobannen," huet de Kennedy a Richtung Sëtz gewénkt, "mir kéinten Är Hëllef benotzen."
  
  "Ech, äh. Nee. Et ass net wéinst dem Musée, Moore. De Cruiser ass an déi Richtung.
  
  Hien ass duerch d'Masse geplënnert, säin ugespaanten Réck kuckt elo op hatt wéi eng roueg Uklo. De Kennedy huet misse séier ophalen.
  
  "Wat ... wat ass geschitt, Kapitän?"
  
  "Gitt eran."
  
  De Cruiser war eidel ausser deenen zwee. D'Stroossegeräischer hunn däischter ginn, déi weltschütend Evenementer dobausse sinn elo méi wäit gespaart wéi d'Tugend vun engem Party-going Socialite.
  
  Kennedy hallef an hirem Sëtz gedréint fir Lipkind ze konfrontéieren. "Sot mir net ... sot mir w.e.g. net ..." E Klump am Hals huet de Lipkind säi strenge Ausdrock verluer, an huet hir alles gesot ier d'Wierder seng Lippe verlooss hunn.
  
  Awer si sinn gefall, an all Wuert war eng Drëps Gëft an hirer scho schwaarzer Séil.
  
  "Caleb huet erëm geschloen. Mir haten e Mount Verspéidung - dunn hu mir gëschter Mëtteg en Uruff kritt. D'Meedchen ... ahh ... d'Meedchen aus Nevada," seng Stëmm gouf heiss. "Nei an der Stad. Student."
  
  "Nee. Wann ech glift..."
  
  "Ech wollt datt Dir elo wësst, ier Dir e Ratschäis héiert."
  
  "Nee".
  
  "Et deet mir leed, Moore."
  
  "Ech wëll zréck kommen. Loosst mech zréckgoen, Lipkind. Looss mech eran. "
  
  "Et deet mir leed".
  
  "Ech kann Iech hëllefen. Dëst ass meng Aarbecht. Main Liewen."
  
  Lipkind huet seng ënnescht Lip gebass, e séchert Zeeche vu Stress. "Nach net. Och wann ech wollt, géifen d'Autoritéiten net zoustëmmen. Du weess et."
  
  "Soll ech? Zënter wéini kann ech d'Gedanke vun de Politiker wëssen? Jiddereen an der Politik ass en Bastard, Lipkind, a wéini hunn se ugefaang dat richtegt ze maachen? "
  
  "Dir hutt mech gefaangen", huet dem Lipkind säi Gromper säin Häerz verroden. "Awer Uerder, wéi se soen, sinn Uerder. A meng goufen net geännert.
  
  "Lipkind, dëst ... ruinéiert mech."
  
  Hien huet dréchen geschluecht. "Gitt et Zäit. Kommt Dir zréck".
  
  "Et ass mech net ëm mech, verdammt! Dëst sinn seng fucking Affer! Hir Famillen!"
  
  "Ech mengen och, Moore. Vertrau mir."
  
  No engem Moment huet si gefrot: "Wou?" Et war alles wat hatt maache konnt, alles wat hatt froe konnt, alles wat hatt konnt iwwerdenken.
  
  " Moore. Hei musst Dir keng Penance bezuelen. Et ass net Är Schold datt dëse Psycho e fucking Psycho ass.
  
  "Wou?" - Ech hunn gefrot.
  
  Lipkind wousst wat si brauch an huet hir d'Plaz gesot.
  
  
  ***
  
  
  Open Chantier. Dräi Block südlech vum Ground Zero. Den Entwéckler heescht Silke Holdings.
  
  De Kennedy huet d'Kriminalitéit bannent zwanzeg Minutte fonnt, de fladderende Band um véierte Stack vum oppene Gebai gemierkt an en Taxi geschéckt. Si stoung virun d'Gebai, kuckt mat ziellosen Aen op. D'Plaz war desertéiert - nach ëmmer eng aktiv Kriminalitéit - awer et war spéit Samschdeg an den Tëschefall ass viru méi wéi 24 Stonnen geschitt.
  
  De Kennedy huet d'Schutt geschloen, ass dunn op de Chantier erausgaang. Si ass op déi oppe Betontrap eropgaang op der Säit vum Gebai op de véierte Stack an op eng Betonplack.
  
  E staarke Wand huet an hirer locker Bluse gezu. Wann hir Hoer net mat engem staarke Bändchen zréckgekämmt wieren, wier se ronderëm geflunn wéi eppes besëtzt. Dräi Meenungen iwwer New York hu sech virun hatt opgemaach, wouduerch hatt sech schwindeleg fillt - eng Bedingung déi si hir ganzt Liewen gehat hat, awer komesch genuch war nëmmen elo erënnert.
  
  An awer ass si op Yggdrasil geklomm, de Weltbaum.
  
  Dann kee Schwindel.
  
  Et huet hir un den Odin Fall a besonnesch de Matt Drake erënnert. Si wollt op dëst zréckgoen, bei hien, awer si war net sécher datt hatt de Courage hätt.
  
  Si huet sech iwwer d'staubeg Plack geworf, a vermeit Koupe vu Schutt an Optraghueler. De Wand huet hir Ärmelen an hir Hosen gezunn, sou datt se duerch iwwerschësseg Material schwellen. Si huet gestoppt net wäit vu wou Lipkind d'Plaz vum Kierper beschriwwen huet. Am Géigesaz zu der populärer Televisioun sinn d'Kierper net mat Kräid markéiert - si gi fotograféiert, da gëtt hir exakt Plaz vu verschiddene fixe Punkte gemooss.
  
  Egal wéi, hatt brauch just do ze sinn. Biegen, falen op d'Knéien, d'Aen zou a bieden.
  
  An et ass alles zréckgezunn. Wéi den Däiwel aus dem Himmel fält. Wéi d'Schafung vun engem Äerzengel, huet alles duerch säi Geescht geflitzt. Dee Moment huet si gesinn, datt den Chuck Walker eng Tonn vu dreckeg Geld an d"Täsch bruecht huet. De Klang vum Riichterhamel deen seng Schold erklärt. Déi Doudeg kuckt vun hire Mataarbechter, déi obszön Zeechnungen, déi ugefaang hunn op hirem Schléissfach ze erschéngen, un der Hood vun hirem Auto befestegt, un der Dier vun hirem Appartement befestegt.
  
  De Bréif, dee si vum Seriemäerder krut, an deem hien him Merci gesot huet fir all hir Hëllef.
  
  Si huet misse sech fir en anere Mord berouegen, deen hatt dem Thomas Caleb gehollef huet.
  
  Si huet misse Verzeiung vun den Doudegen an de Trauer froen.
  
  
  DRÄI AN ZWANZEG
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Dës Saach ass méi offensichtlech wéi d'Britney," huet de Ben séier seng Wierder gedréckt, seng Opreegung zréckgehalen. "Et seet hei -" Wärend hien um Weltbaum ass, verroden de Volva dem Odin datt si vill vu senge Geheimnisse weess. Datt hien sech op Yggdrasil geaffert huet an der Verfollegung vu Wëssen. Datt hien néng Deeg an néng Nuechte fir dee selwechten Zweck gefast huet. Si seet him datt si weess wou seng Ae verstoppt sinn a wéi hien se am Austausch fir nach méi Wëssen ginn huet.
  
  "One Wise One," huet den Dahl ënnerbrach. "De Parnevik huet gesot datt hien ëmmer als de schlauste vun alle Gëtter ugesi gouf."
  
  Den Drake huet gemëscht: "Et ass ni schlau fir eng Fra Är Geheimnisser ze soen."
  
  De Ben huet seng Aen op hien gerullt. "Odin huet néng Deeg an néng Nuechte um Weltbaum gefast mat engem Speer, deen seng Säit duerchbréngt, wéi de Christus um Kräiz. Heidi seet, datt a sengem Delirium Odin hir gesot huet, wou seng Begleeder verstoppt waren. A wou war säi Schëld verstoppt? An datt säi Spuer do soll bleiwen. An datt hie wollt datt hatt seng Begleeder - seng Deeler - verspreet a säi Kierper an d'Graf setzt.
  
  De Ben huet den Drake gelaacht, d'Aen grouss. "Ech hu vläicht net meng Sich no de legendäre Klitoris fäerdeg, mäi Frënd, awer meng Aarbecht hei ass fäerdeg."
  
  De Ben huet sech dunn erënnert, wou hie war an d'Fra, déi nieft him stoung. Hien huet d'Nuesbréck gegraff. "Verdammt a Bullshit."
  
  Den Dahl huet keen Ae geblénkt. "Souwäit ech weess - an dat gëllt nëmme fir dat, wat ech am Parnevik sengem Virtrag gelauschtert hunn - d'Volvas, wéi déi egyptesch Pharaonen, goufen ëmmer an de räichste Griewer begruewen, nieft deenen et vill wäertvoll Saachen waren. Päerd, Ween, Kaddoen aus wäitem Länner."
  
  Den Hayden schéngt e Grinsen ze verstoppen. "Wa mir Är ganz Geschicht logesch verfollegen, Här Blake, da gleewen ech, datt dem Heidi seng sougenannte Reesen tatsächlech eng Erklärung sinn, wou all d'Stécker vum Odin verspreet waren ... oder verstoppt."
  
  "Rufft mech un... Ben. Jo, Ben. An jo, Dir hutt Recht. Bestëmmt."
  
  Den Drake huet säi Frënd gehollef eraus ze kommen. "Net datt et elo wichteg ass. All d'Stécker goufen fonnt, ausser d'Valkyries an ..." huet hien gestoppt.
  
  "Aen." sot de Ben mat engem ugespaante Laachen. "Wa mir d'Ae fanne kënnen, kënne mir dëst ophalen an e puer Verhandlungschips fir d'Karin kréien."
  
  Den Drake, den Dahl an den Hayden bloufen roueg. Den Drake sot endlech: "D'Valkyries mussen och iergendwou dobaussen sinn, Blakey. Kënnt Dir erausfannen wou se fonnt goufen? Et muss een alen Zeitungsbericht oder eppes sinn.
  
  "D'Heidi ass mat der Legend vum Ragnarok komm," huet de Ben nach ëmmer geduecht, a seng Fuerschung ënnerdaach. "Odin muss hatt trainéiert hunn ier hien am Ragnarok gestuerwen ass."
  
  Den Drake huet de Kapp geknackt an den Dahl an den Hayden op d'Säit geschéckt. "Valkyries," sot hien hinnen. "Erënnert Dir Iech un de komplette Mangel un Informatioun an dofir de méigleche kriminellen Aspekt? Gëtt et eng Chance datt Interpol mat der CIA kéint zesummeschaffen an him eng Chance ginn?
  
  "Ech wäert et elo autoriséieren," sot den Hayden. "An ech wäert d'Enquête weiderféieren, déi eis IT-Spezialisten géint d'Däitschen gemaach hunn. Wéi Äre léiwe klenge Frënd bal seet - déi elektronesch Spure sollten eis dohinner féieren.
  
  "Séiss?" Den Drake huet hir gelaacht. "Hien ass méi wéi dat. Taucht Iech an d'Fotografie. Sänger an der Grupp. E Familljemann, an ..." huet hien d'Schëller gezunn, "jo ... mäi Frënd."
  
  Si huet sech méi no gebonnen, gesot: "Hie kann meng Foto zu all Moment maachen", huet dunn liicht gelaacht an ass fortgaang. Den Drake ass hir gefollegt, souwuel verwonnert an agreabel iwwerrascht. Hie war falsch iwwer hir. Gott, si war méi schwéier ze liesen wéi Kennedy.
  
  Den Drake war stolz op seng Fäegkeet Leit ze liesen. Huet hien rutscht? Huet seng Jore vun der Fonction publique him mëll gemaach?
  
  Eng Stëmm huet an säin Ouer geschwat, huet säin Häerz sprangen. "Wat ass dat?" - Ech hunn gefrot.
  
  Kennedy!
  
  "Schäiss!" Hien ass sprangen a probéiert säi klenge Sprong an der Loft wéi déi üblech Ausdehnung vu senge Glieder ze verkleeden.
  
  Den New Yorker Polizist huet et wéi e Buch gelies. "Ech hunn héieren datt d'SAS ni am feindlechen Territoire iwwerfall goufen. Ech denken, Dir waart ni Deel vun dësem Team, oder?
  
  "Wat ass wat?" De Ben huet absentmindedly gefrot, hir Fro beäntwert.
  
  "Dëst?" De Kennedy huet sech no vir geluegt an op d'Säit vum Monitor geklappt, a weist op eng kleng Ikon verstoppt ënner dem Jumble vu Symboler am Manuskript.
  
  De Ben huet gefroot. "Weess net. Gesäit aus wéi d'Ikon op der Foto."
  
  Wéi de Kennedy sech opgeriicht huet, sinn hir Hoer vu senge Krawatten befreit an iwwer hir Schëlleren gefall. Den Drake huet nogekuckt wéi se op de klenge vu sengem Réck kaskadéiert hunn.
  
  "Wow. Dat ass ze vill Hoer."
  
  "Dir kënnt et maachen, Freak."
  
  Ben duebel-klickt op d'Bild Ikon. Den Ecran huet sech op Text gedréint, säi fetten Titel huet Äert Aen opfälleg. Odin an de Seer, opgestallt während Ragnarok. An drënner sinn e puer al Zeilen Erklärungstext.
  
  Dëst Bild, gemoolt vum Lorenzo Bacche am Joer 1795 an aus der Privatsammlung vum John Dillinger am Joer 1934 konfiskéiert, gëtt ugeholl datt se op engem eelere Bild baséiert a weist d'Begleeder vum Norse Gott Odin an enger spezieller Uerdnung arrangéiert op der Plaz wou den Odin gestuerwen ass. - dat mythescht Schluechtfeld vum Ragnarok. Säi beléifte Seer kuckt dëst a kräischt.
  
  Ouni e Wuert ze soen huet de Ben nach eng Kéier gedréckt an d'Bild huet sech virun hinnen materialiséiert.
  
  "Mäi Gott!" Ben gemüttert. "Super Aarbecht."
  
  Kennedy sot: "Dëst ass e Plang ... wéi een d'Stécker arrangéiert."
  
  
  VÉIERANZWANZEG
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Komm mir maachen e puer Kopien." Den ëmmer virsiichteg Drake huet e puer séier Biller mat sengem Telefon geknipst. De Ben huet him geléiert, ëmmer eng gutt funktionéierend Kamera bei der Hand ze halen, an dëst war en onerwaarte Geldverloscht. "Alles wat mir elo brauchen sinn d'Valkyries, d'Aen an d'Kaart vum Ragnarok." Hien huet abrupt opgehalen, vun engem Stéck Erënnerung gepickt.
  
  De Ben huet gefrot: "Wat?"
  
  "Net secher. Schäiss. Erënnerung. Vläicht eppes wat mir an de leschten Deeg gesinn hunn, awer mir hunn esou vill gesinn, datt ech et net enk kann.
  
  Dahl sot: "Ma, Drake. Vläicht hutt Dir Recht. Vläicht huet de modernen Dillinger seng eege interessant Privatsammlung.
  
  "Kuckt hei," huet de Ben weider gelies. "Et seet hei, datt dëst Bild eenzegaarteg ass, e Fakt, dee bis an de fréien 1960er Jore realiséiert gouf, duerno gouf et an enger Ausstellung iwwer Norse Mythologie opgeholl an op eng kuerz Weltrees geschéckt. Duerno gouf d'Bild an engem Muséesgewelf gespaart, a wéinst dem verschwannende Interessi, an ... bon, vergiess. Bis haut".
  
  "Gutt Aarbecht, mir hunn e Polizist mat eis bruecht." Den Drake huet probéiert dem Kennedy säi Selbstschätzung ze stäerken, nach ëmmer net sécher wou säi Kapp no New York war.
  
  Kennedy huet ugefaang hir Hoer zréck ze bannen, dunn gezéckt. No engem Moment huet si d'Hänn an d'Taschen geluecht, wéi wann se probéiert se ze falen. Den Drake huet hatt op d'Schëller geklappt. "Also, wéi wier et wann Dir dëst Bild kritt a bréngt et heihinner. Et kann do eppes sinn, wat mir net op der Foto gesinn. Mäin ale Frënd Dahl an ech wäerten déi schaarf Säit vun der Konschtsammlung kucken. Schütt e puer Beem." Hien huet gestoppt, gelaacht. "Méi Beem."
  
  Kennedy gekrasch ier hien fortgaang ass.
  
  Den Dahl huet hie mat verréngten Ae gekuckt. "Also. Wou solle mer ufänken?
  
  "Mir fänken un mat de Valkyries," sot den Drake. "Eemol eise frëndleche Munchkin eis seet wou a wéini se fonnt goufen, kënne mir probéieren se ze verfolgen."
  
  "Detektiv Aarbecht?" Dahl gefrot. "Awer Dir hutt just eise beschten Detektiv fortgeschéckt."
  
  "De Moment brauch si eng Oflenkung kierperlech, net geeschteg. Si ass zimlech schaarf."
  
  Ben geschwat. "Gutt roden, Matt. D'Valkyrien goufen 1945 a Schweden ënner anerem grousse Schätz am Graf vum Vikingsiichter Volva entdeckt.
  
  "Heidi säi Graf?" Den Drake huet eng Chance geholl.
  
  "Et huet misse sinn. Verdammt gutt Manéier ee vun de Stécker ze verstoppen. Frot Är Minions et mat Iech ze begruewen nodeems Dir stierft.
  
  "Transfert dësen Artikel op en anere Computer." Den Drake an den Dahl souzen niefteneen, ausgesinn schweier.
  
  Den Drake wousst datt d'Auer nach ëmmer tickt. Fir Karin. Fir Parnevik. Fir hir Feinde a fir d'ganz Welt. Hien huet d'Maschinn rosen geschloen, duerch d'Archive vum Musée gaang a probéiert erauszefannen wéini d'Valkyries aus dem Inventar verschwonnen sinn.
  
  "Verdacht Dir datt een vu bannen schafft?" Den Dahl huet direkt verstanen wou hie géif goen.
  
  "Best roden ass en ënnerbezuelte Musée Sécherheetsbeamten oder e gefaange Curator ... eppes wéi dat. Si hätten gewaart bis d'Valkyries méiglecherweis an d'Gewelt degradéiert goufen an se dann roueg verschéckt. Keen mierkt dat zënter Joren, wann iwwerhaapt.
  
  "Oder Iwwerfall", huet den Dahl d'Schëller gezunn. "Jesus, Mann, mir hunn iwwer siechzeg Joer fir dëst erauszefannen." Hien huet den Hochzäitsring beréiert, deen hien erëm opgesat hat zënter si an d'Bibliothéik koumen. Drake gestoppt fir eng Sekonn. "Fra?"
  
  "A Kanner".
  
  "Vermësst Dir se?"
  
  "All Sekonn".
  
  "Fin. Vläicht sidd Dir net ganz de Geroch, deen ech geduecht hunn, Dir wier.
  
  "Fuck dech, Drake."
  
  "Méi gär et. Ech gesinn keng Iwwerfall. Awer kuckt hei - d'Valkyries sinn 1991 op Tour gaangen am Kader vun enger Public Relations Campagne fir d'Schwedesch Heritage Foundation. Bis 1992 waren se am Katalog vum Musée fehlen, wat seet Iech dat?
  
  Den Dahl huet d'Lëpse gedréckt. "Datt een mat der Tour assoziéiert huet decidéiert se ze klauen?"
  
  "Oder ... een deen se op Tour gekuckt huet huet decidéiert!"
  
  "Okay, dat ass méi wahrscheinlech." Dem Dahl säi Kapp gerëselt. "Also wou ass den Tour gaangen?" Seng Fanger hunn véiermol um Écran geklappt. "England. NEW YORK. Hawaii. Australien."
  
  "Dat verklengert et wierklech," sot den Drake sarkastesch. "Schäiss".
  
  "Nee, waart," huet den Dahl geruff. "Dat ass richteg. D'Valkyrie-Entfouert sollt glat sinn, oder? Gutt geplangt, gutt ausgefouert. Ideal. Et schmaacht ëmmer nach eng Bedeelegung un engem Verbriechen.
  
  "Wann Dir e bësse méi clever wier, géift Dir ..."
  
  "Lauschtert! An de fréien 90er Joren huet d'serbesch Mafia ugefaang hir Klauen an de Bauch vu Schweden ze gräifen. Erpressungsverbrieche sinn a manner wéi engem Joerzéngt verduebelt, an et ginn elo Dosende vun organiséierte Banden am ganze Land operéieren. E puer nennen sech Bandidos. Anerer, wéi d'Hells Angels, si just Bikerbänner.
  
  "Sot Dir datt déi serbesch Mafia Valkyries huet?"
  
  "Nee. Ech soen, si hu geplangt se ze klauen an se dann fir Suen ze verkafen. Si sinn déi eenzeg mat de Verbindungen fir dëst ofzezéien. Dës Leit maachen alles, net nëmmen Erpressung. Internationale Schmuggel wier net doriwwer eraus.
  
  "OK. Also wéi fanne mir eraus wien se se verkaf hunn?
  
  Den Dahl huet säin Telefon opgeholl. "Mir maachen dat net. Awer op d'mannst dräi vun de Senior Réngleader sinn elo hannert Baren no bei Oslo. Hien ass fortgaang fir en Uruff ze maachen.
  
  Den Drake huet seng Aen reift an huet sech zréckgezunn. Hien huet op d'Auer gekuckt a war schockéiert ze gesinn, datt et bal 6 Auer war. Wéini haten si fir d'lescht geschlof? Hien huet sech ëmgekuckt wéi den Hayden zréckkoum.
  
  De schéinen Assistent Verdeedegungsminister huet depriméiert ausgesinn. "Sorry Kärelen. Kee Gléck mat den Däitschen."
  
  Dem Ben säi Kapp ass ronderëm gekippt, d'Spannung huet gewisen. "Keen?"
  
  "Nach net. Et deet mir wierklech leed."
  
  "Awer wéi? Dëse Guy muss iergendwou sinn." Tréinen hunn seng Ae gefëllt an hien huet se op den Drake fixéiert. "Ass et net?"
  
  "Jo, Frënd, dat ass richteg. Vertrau mir, mir wäerten hien fannen. Hien huet säi Frënd an engem Bärenaarm gegraff, seng Ae bieden den Hayden fir en Duerchbroch ze maachen. "Mir mussen eng Paus huelen an e gudde Frühstück iessen," sot hien, säi Yorkshire Akzent blénkt duerch.
  
  Den Hayden huet de Kapp gerëselt, hie kuckt wéi wann hie just japanesch geschwat hätt.
  
  
  FËNNZZWANTZ
  
  
  
  LAS VEGAS
  
  
  D'Alicia Miles huet de Multi-Milliardär Colby Taylor nogekuckt wéi hien op de grousse Stack vun engem vun de ville Appartementer souz, déi hie gehéiert, dëst ass zweezwanzeg Stäck iwwer de Las Vegas Boulevard. Eng Mauer war ganz Glas, bitt eng fantastesch Vue op d'Bellagio Sprangbueren an de gëllene Luuchten vum Eiffeltuerm.
  
  De Colby Taylor huet et keng zweet Gedanken gemaach. Hie war a senger leschter Acquisitioun ënnerzegoen, The Wolves of Odin, déi hien zwou Stonnen suergfälteg zesumme verbruecht huet. D'Alicia ass op hien gaang, huet hir Kleeder een nom aneren ofgeschleeft, bis si plakeg war, an ass dunn op alle Véier erofgaang bis hir Aen Niveau mat sengem waren, e Fouss vum Buedem.
  
  Kraaft a Gefor waren zwou Saache, déi hir ageschalt hunn. D'Kraaft vum Colby Taylor - megalomaniac extraordinaire - an d'Gefor vun der leckerer Wëssen, datt hire Frënd Milo, dee grousse, mächtege Bruiser aus Vegas, hatt wierklech gär huet.
  
  "Gitt Dir eng Paus, Chef?" gefrot si breathlessly. "Ech sinn bareback. Keng zousätzlech Käschten."
  
  Taylor huet hir op an erof gekuckt. "Alicia," sot hien, zéng Dollar aus sengem Portemonnaie huelen. "Mir allebéid wëssen datt et Iech méi géif maachen wann ech bezuelt." Hien huet d'Rechnung tëscht hiren Zänn gedréckt, ier hien hannert hatt huet.
  
  D'Alicia huet de Kapp héich opgehuewen, bal drooling, bewonnert déi glänzend Luuchte vum Strip, deen virun hatt ausgestreckt ass. "Maacht net séier. Wanns de kanns."
  
  "Wéi geet et mam Parnevik?" Den Taylor huet seng Fro als e Gréiss ausgedréckt.
  
  "Soubal Dir fäerdeg sidd," huet d'Alicia op hirem gebrachenen Engleschen geäntwert. "Ech wäert et an zwee briechen."
  
  "Informatioun ass Kraaft, Miles. Mir ... musse wëssen wat se wëssen. ... E Spuer. All de Rescht. Am Moment si mir vir. Awer d'Valkyries an d'Ae sinn ... déi richteg Präisser.
  
  D'Alicia huet et ofgestëmmt. Bummelen. Grunt. Obsessioun. Si huet fir zwou Saache gelieft - Gefor a Suen. Si hat d'Fäegkeeten a Charme fir ze huelen wat se wollt, wat si all Dag ouni zweet Gedanken oder bedaueren gemaach huet. Hir Deeg an der SAS ware just Training. Hir Missiounen am Afghanistan an am Libanon waren einfach Hausaufgaben.
  
  Dëst war hiert Spill, hiert Mëttel fir Selbstversuergung. Dës Kéier war et Spaass mam Colby Taylor a senger Arméi, awer d'Däitschen sollten geschwënn e gréissere Payday bidden - den Abel Frey huet déi richteg Muecht duergestallt, net de Colby Taylor. Mix dat mat der häerzlecher Gefor fir den ëmmer léiwen Milo an der Géigend ze hunn, a si huet näischt wéi fantastesch Freedefeier op hirem Horizont gesinn.
  
  Si e Bléck ronderëm d'Sträif, unerkannt déi absolut Muecht an deene blénkeg Luuchten a grouss Casinoen, an huet Virdeel vun der kleng Ënnerhalung datt Colby Taylor eng Offer haten, all iwwerdeems denken iwwer Matt Drake an der Fra si him gesinn hat mat.
  
  
  ***
  
  
  Si ass an d'Gaaschtschlofkummer vum Appartement gaang an huet de Professer Roland Parnevik fonnt, gebonnen, verbreet, an d'Bett genau sou wéi si him verlooss huet. Mat dem Taylor seng Hëtzt déi ëmmer nach tëscht hiren Oberschenkel verbrennt an engem Roude op de Wangen, huet si dem Geronimo gejaut! an ass op d'Matratz gesprongen, nieft dem ale Mann gelant.
  
  Si sprang op d'Knéien an huet d'Sëlwerkanalband vu senge Lippen gerappt. "Dir hutt eis héieren, oder net, Professer? Natierlech hutt Dir gemaach." Hirem Bléck huet sech op seng Leescht gesat. "Gëtt et nach e bësse Liewen do ënnen, ale Mann? Hëllef ass gebraucht?"
  
  Si huet maniacally gelaacht an aus dem Bett gesprongen. Dem Professer seng erschreckt Aen hunn hir all Muechthongereg Beweegung gefollegt, hiren Ego entzündegt, hir zu nach méi wilde Manifestatiounen opgefuerdert. Si huet gedanzt, si huet sech gedréint, si gouf schei.
  
  Mee um Enn souz si op der Këscht vum ale Mann, wouduerch hie schwéier otemt, an huet eng Rouseschéier geschloen.
  
  "Zäit fir d'Fangeren ofzeschneiden," sot si lëschteg. "Ech genéissen meng Folter sou vill wéi ech mäi Sex genéissen, Zoll fir Zoll. A wat méi laang et dauert, wat besser. Eescht, Frënd, ech si just hei fir Blutt a Mayhem.
  
  "Wat ... wat wëllt Dir ... wëssen?" Dem Parnevik säi schwedesche Akzent war déck vun Angscht.
  
  "Sot mir iwwer de Matt Drake an d'Hoer déi him hëlleft."
  
  "Drake? Ech ... ech verstinn net ... wëllt Dir net - Odin?"
  
  "Ech ginn net iwwer all dës Norweegesch Schrecken. Ech sinn dran wéinst der purer frenescher Opreegung vun deem ganzen. Si huet séier d'Roseschere bei der Nuesspëtzt geknipst.
  
  "Umm ... Drake war - SAS, Ech héieren. Hien huet sech dorunner bedeelegt ... per Zoufall.
  
  D'Alicia huet gefillt datt eng äiseg Well iwwer hatt wäscht. Si ass virsiichteg op dem Parnevik säi Kierper geklommen, béid Blades ëm seng Nues geluecht a gequetscht bis e Blutdrock erschéngt.
  
  "Ech fille mech wéi wann Dir stallt, ale Mann."
  
  "Nee! Nee! W.e.g.!" Elo war säin Akzent esou déck a verzerrt vum Drock op der Nues, datt si d'Wierder kaum erauskënnt. Si huet gelaacht. "Dir kléngt wéi dee Kach vun The Muppets." Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.
  
  "Seng Fra - si huet him verlooss. Schold SAS!" - De Parnevik huet erausgebrach an huet seng Aen an Horror gerullt. "Säi Frënd huet eng Schwëster déi eis hëlleft! D'Fra ass de Kennedy Moore, e Polizist aus New York. Si huet e Seriemäerder fräigelooss!"
  
  D'Alicia huet hir Blades rosen geréckelt. "Besser. Vill besser, Prof. Wat soss?"
  
  "Si ... si ass op ... um ... Vakanz. Keng forcéiert Feierdeeg. Dir gesitt, de Seriemäerder - hien huet erëm ëmbruecht.
  
  "Gott, Prof, Dir fänkt mech un."
  
  "Wann ech glift. Ech kann soen datt den Drake eng gutt Persoun ass!
  
  D'Alicia huet hir Rouseschneider erausgezunn. "Ma, hien geet definitiv duerch et. Mee ech sinn an him am SRT gerannt, net Dir. Ech weess, wat dee Bastard begeeschtert."
  
  Et gouf e Gejäiz an e Crash, an dunn huet de Colby Taylor säi Kapp duerch d'Dier gestach. "Meilen! Ech krut just en Uruff vun eisem Alliéierten an der schwedescher Regierung. Si hunn erausfonnt, wou d'Valkyries waren. Mir mussen eis séier maachen. Elo!"
  
  D'Alicia huet d'Rosenschneider geholl an den Tipp vum ale Mann säi Fanger ofgeschnidden.
  
  Just well hatt konnt.
  
  A wärend hien gejaut a sech gekrasch huet, huet si säi Réck geschloen an hie mat engem Jet-Injektor, eng Sprëtz ouni Nadel, e klenge Sensor just ënner senger Haut agesat.
  
  Plan B, huet d'Alicia gemengt, hir Zaldot-Ausbildung war nach ëmmer op der Héicht.
  
  
  ZENZZWANTZ
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Wéi dem Thorsten Dahl säin Handy geklappt huet, war dem Drake säi Mond voller Blueberry Muffin. Hien huet et mat frësche Kaffi ofgewäsch, an erwaardend gelauschtert.
  
  "Jo, Staatsminister." No dëser Iwwerraschung war de Rescht vum Gespréich vum Dahl senger Säit schwaach, eng Rei "Ech gesinn", Aussoen a respektvoll Rou. Et goung mat 'I won't let you down, Sir' op en Enn, wat dem Drake e bëssen ominös geklongen huet.
  
  "Ma?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Meng Regierung huet ee vun dëse serbesche Schëlleren e reduzéierte Prisongsstrof am Austausch fir Hëllef missen verspriechen, awer mir hunn eng Bestätegung." Den Drake konnt soen datt ënner dem Dahl sengem konservativen Aussen e Mann war, dee glécklech wollt sinn.
  
  "A wat?"
  
  "Nach net. Loosst eis jiddereen zesummekommen." Momenter méi spéit gouf de Ben vum Laptopbildschierm ewech gezunn, den Hayden ass en Zoll vu sengem Ielebou gesat, an de Kennedy stoung erwaart nieft dem Drake, seng laang Hoer nach ëmmer erof.
  
  Dahl huet en Otem geholl. "Déi kuerz Versioun ass datt de Leader vun der schwedescher serbeescher Mafia an den 90er Joren - e Mann, deen am Moment an eiser Haft ass - d'Valkyries sengem amerikanesche Kolleg als Geste vu gudde Wëllen ginn huet. Also krut den Davor Babic 1994 Valkyries. Am Joer 1999 ass den Davor als Leader vun der Mafia zréckgetrueden an huet säi Jong Blanca d'Kontroll iwwerginn, an zréck op déi Plaz, déi hien am meeschte gär op der Welt huet - och seng Heemecht.
  
  Den Dahl huet e Moment gestoppt. "Hawaii".
  
  
  SIWENANZWANZEG
  
  
  
  New York, USA
  
  
  Den Abel Frey huet aus der Fënster vu sengem Appartement op der ieweschter Stack op d'Millioune vu klenge Seelen gekuckt, déi laanscht d'Trottoiren drënner gekrasch hunn. Wéi och ëmmer, am Géigesaz zu den Ameen, waren dës Leit sënnlos, ziellos an hunn d'Fantasie gefeelt fir iwwer hiert miserabelt Liewen ze kucken. Hien huet virgeschloen datt de Begrëff "Kapplos Pouleten" vun engem Mann erstallt gouf, deen op dëser Héicht stoe wärend hien de desillusiounéierte Cesspool iwwerpréift, deen d'Mënschheet war.
  
  De Frey huet seng Fantasie laang fräigelooss. Eng vill méi jonk Versioun vun him huet gemierkt datt alles maache kann alles langweileg mécht. Du hues missen nei, méi ofwiesslungsräich an erhuelsam Aktivitéiten entstoen.
  
  Dofir d'Schluechtarena. Dofir de Moudegeschäft - ufanks e Wee fir schéi Fraen ze besëtzen, duerno eng Front fir en internationale Schmuggelring, an elo e Wee fir säin Interessi am Graf vun de Gëtter ze verstoppen.
  
  Seng Liewensaarbecht.
  
  D'Schëld war flawless, e richtegt Konschtwierk, an zousätzlech zu der verschlësselter Kaart, déi a senger konvexer Uewerfläch geschnëtzt war, hat hien viru kuerzem e kryptesch Saz entdeckt, dee laanscht seng iewescht Rand ageschriwwen ass. Säi Liiblingsarchäolog huet haart dru geschafft. A säi Liiblingswëssenschaftler huet probéiert eng aner rezent Iwwerraschung z'entdecken - d'Schëld gouf aus engem virwëtzeg Material gemaach, net gewéinlech Metall, awer eppes méi substantiell, awer gläichzäiteg erstaunlech Liicht. De Frey war souwuel frou an enttäuscht ze entdecken datt et nach méi am Odin säi Geheimnis war wéi hien sech als éischt virgestallt hat.
  
  Seng Enttäuschung gouf verursaacht duerch de Mangel u Zäit fir se ze studéieren. Besonnesch elo wou hien Deel vun dëser internationaler Course war. Wéi hie gewënscht huet, datt hie jidderee kéint zréck op La Veraine schécken, a wärend déi onpassend Sozialisten hire Spaass haten, hien an e puer ausgewielte anerer géifen d'Geheimnisser vun de Gëtter analyséieren.
  
  Hien huet dunn um eidele Raum gelaacht. D'Analyse huet ëmmer vun e puer wäertvoll Momenter vu rauer Ausdauer begleet. Maacht vläicht e puer männlech Modeller géinteneen an enger Arena, bitt hinnen e Wee eraus. Besser nach, pit e puer vu senge Gefaangenen géinteneen. Hir Ignoranz a Verzweiflung hunn ëmmer dee beschte Spektakel presentéiert.
  
  Seng E-Mail pingt. E Video erschéngt um Écran, wou dat neit Meedchen, Karin Blake, op hirem Bett a Ketten sëtzt.
  
  "Endlech". De Frey huet si fir d'éischte Kéier gekuckt. D'Blake Fra huet jidderee vun den dräi Söldner markéiert, déi hie geschéckt huet fir hatt ze entféieren, een zimlech béis. Si war ganz schlau, e richtege Verméigen, a si war just an hirem klenge Prisong zu La Vereina gespaart, a waart op dem Frey seng Arrivée.
  
  Frësch Fleesch fir säi Genoss. Vum Blutt vum Onschëllegen ass säin éiwege Gléck. Elo war si säi Besëtz. Si hat blond Hoer geknackt, e schéine Bong an e Paar grouss Aen - obwuel de Frey net sécher war vun der Faarf wéinst der Qualitéit vum Bild. E schéine Kierper - net dënn wéi e Modell; méi verführeresch, déi, ouni Zweiwel, dem faire Geschlecht appelléieren.
  
  Hien beréiert hir digitaliséiert Gesiicht. "Du bass geschwënn doheem, meng kleng ..."
  
  Dee Moment ass d'Dier opgaang an e ruppeg Milo ass eragaang, mat sengem Handy an enger Hand gewénkt. "Et ass hatt," huet hien geruff. "Alicia!" Hien hat en domm Grinsen op sengem idiotesche Gesiicht.
  
  De Frey huet seng Emotiounen verstoppt. "Jo? Halo Jo, sot mir. Dat lescht Stéck zu New York, et sollt mäin sinn. Hien huet den englesche Bitch net e bëssen vertraut.
  
  Hien huet hir nogelauschtert, lächelt wéi si erkläert huet, wou se duerno sollten higoen, fränken, wéi hien héieren huet, datt d'Schweden an hir Begleeder ënnerwee waren, an dunn konnt hien net hëllefen, wéi se ze strahlen, wéi si versprach huet, datt hie geschwënn béid Kanadier géif halen Zuelen.
  
  Duerno konnt hien dës komesch Inskriptioun op de Kante vum Schëld entschlësselen a kucken ob aner Deeler aus deemselwechte rare Material gemaach goufen. Da hätt hien dräi Stécker an e Virdeel.
  
  "Op d'mannst bass du ressourcevoll," sot hien an den Telefon, kuckt intensiv op de Milo. "Ech freeën eis dës Ressourcevoll ze benotzen wa mir eis geschwënn erëm treffen." Et war eng laang Zäit zënter hien eng englesch Rous duerchgebrach huet.
  
  De Frey huet no bannen gelaacht wéi dem Milo seng Ae geluegt huet beim Gedanke mat senger Frëndin erëm ze vereenegen. Dem Alicia seng Äntwert huet nach ëmmer a sengem Kapp geklappt.
  
  Wéi Dir wëllt, Här.
  
  
  AACHTANZWANZEG
  
  
  
  OAHU, HAWAII
  
  
  Den 12. September gouf d'Mëttesonnesch iwwer Hawaii duerch en däischteren Reen vu Jellyfish Fallschierm däischter, de Signature Fallschierm vum US Militär. An enger eenzegaarteger Operatioun sinn Delta Commandos ëmgi vu schwedesche SGG a briteschen SAS - an engem New York Polizist - op enger wäiter Plage op der Nordsäit vun der Insel gelant.
  
  Den Drake huet e lafende Start op d'Plage gemaach, de Sand huet seng Landung erweicht, säi Fallschierm fräigelooss a sech séier ëmgedréint fir dem Kennedy säi Fortschrëtt ze kontrolléieren. Si ass ënner e puer Delta-Jongen gelant, ass op ee Knéi gefall, awer séier op d'Been.
  
  De Ben sollt mam Fliger bleiwen, wärend seng Fuerschung mat der Hëllef vum Hayden weidergeet, deen als "Beroder" an d'USA op der Missioun geschéckt gouf.
  
  An der Erfahrung vum Drake waren d'Beroder normalerweis besser ausgebilte Versioune vun hire Cheffen - Spioun a Schofskleeder, souzesoen.
  
  Si sinn laanscht d'Plage an der waarmer Hawaiianer Sonn gelaf, drësseg héich trainéiert Special Forces Zaldoten, ier se e sanften Hang erreecht hunn, geschützt vun enger Canopy vu Beem.
  
  Hei huet den Thorsten Dahl se gestoppt. "Dir kennt d'Regele. Roueg a fest. D'Zil ass e Späicherraum. Forward!"
  
  D'Entscheedung gouf geholl fir d'Haus vum fréiere Leader vun der serbescher Mafia mat maximaler Kraaft ze schloen. D'Zäit war schrecklech géint si - hir Rivalen wësse vläicht och d'Plaz vun de Valkyries elo, an d'Iwwerhand an dëser Course ze kréien war vital.
  
  A während senger Herrschaft war den Davor Babic keng barmhäerzeg Persoun.
  
  Si sinn op den Hang geklommen an iwwer d'Strooss gerannt, riichtaus op de perséinleche Paart vum Babich. Net emol de Wand huet si beréiert. D'Attack gouf gemaach, an a manner wéi enger Minutt goufen déi grouss Schmelzpaarten op Metallstécker reduzéiert. Si sinn duerch d'Paart geplatzt a sinn duerch d'Géigend verspreet. Den Drake huet sech hannert engem décke Palme bedeckt, deen oppene Rasen studéiert, deen op déi massiv Marmertrapp gefouert huet. Op hirer Spëtzt war den Entrée vum Babich sengem Haus. Op béide Säite stoungen geckeg Statuen a Schätz vun der hawaiianescher Kultur, souguer eng Moai-Figur vun der Ouschterinsel.
  
  Nach keng Aktivitéit.
  
  De serbesche Mafiafamillen-Pensioun war déidlech Selbstvertrauen.
  
  Den SAS Mann, säi Gesiicht hallef verstoppt, ass nieft dem Drake rutscht.
  
  "Grousse, ale Frënd. Schéinen Dag, richteg? Ech hunn et gär wann direkt Sonneliicht op d'Lënse trefft. Wells schéckt seng Bescht Wënsch.
  
  "Wou ass deen alen Narr?" Den Drake huet seng Aen net vum Gaart ofgeholl.
  
  "Hie seet datt hien Iech spéider kontaktéiert. Eppes iwwer datt Dir him eng Zäit schëlleg sidd."
  
  "Dreckeg al Bastard."
  
  "Wien ass May?" - gefrot Kennedy. Si huet hir Hoer erëm gekämmt an huet eng formlos Arméiuniform iwwer e Hosenkostüm un. Si hat e puer Glocks.
  
  Den Drake, wéi gewinnt, huet keng Waffe mat him gedroen, ausser fir säi speziellen Zweck Messer.
  
  Den neie SAS Guy sot: "Old Drake Flame ass hei. Méi wichteg, wien bass du?"
  
  "Komm, Kärelen. Focus op dëser. Mir sinn amgaang ee vun de gréissten Attacken op Zivilisten an der Geschicht ze lancéieren.
  
  "Zivil?" Kennedy gefroot. "Wann dësen Typ en Zivilist ass, dann sinn ech dem Claudia Schiffer säin Arsch."
  
  Delta Team war schonn op de Schrëtt. Den Drake koum aus der Verstoppt de Moment wou se ugefaang hunn, an ass iwwer den oppenen Terrain gelaf. Wéi hien hallef do war, hunn d'Gejäiz ugefaang.
  
  Figuren sinn uewen op der Trap opgetaucht, ënnerschiddlech an Kostüm gekleet, Boxer Shorts, a ofgeschniddene T-Shirten.
  
  Sechs Kuerzschëss hu geklappt. Sechs Läiche sinn liewenslos duerch d'Trap erofgefall. D'Delta Team war hallef erop. Dréngend Gejäiz koumen elo vun iergendwou viru wéi den Drake um Enn vun de Schrëtt erreecht an no riets gekräizt ass, wou dat gekrafft Steengelänner e bësse méi Ofdeckung huet.
  
  E Schoss huet haart geklappt, dat heescht et koum vun de Serben. Den Drake huet sech ëmgedréit fir de Kennedy nach eng Kéier ze kontrolléieren, ass dunn duebel eropgaang.
  
  Doriwwer eraus huet e klenge Kiesstreifen an d'Entrée an d'Haus gefouert, déi tëscht den zwou Hälschent vum H-fërmege Gebai läit. Bewaffnete Männer koumen aus oppenen Dieren a vu franséischen Dieren op béide Säiten vun der Entrée.
  
  Et ginn Dosende vun hinnen.
  
  Si ginn iwwerrascht - awer séier regruppéieren. Villäicht net sou schlëmm no all. Den Drake huet gesinn wat komm ass an huet sech ënner enger komescher Sammlung vu Statuen geflücht. Hien huet um Enn Kennedy vum Stéck vun Ouschterinsel gezunn.
  
  Eng zweet méi spéit Maschinnegewier Feier gouf héieren. Schockéiert Garde setzen Bläi Gardinen an all Richtungen op. Den Drake ass op de Bauch gefall wéi e puer Kugelen d'Statu mat Schlag getraff hunn.
  
  D'Wuechte sinn no vir gelaf. Si goufen ugestallt Muskel, méi fir hir brawny Dommheet gewielt wéi hir intellektuell Fäegkeet. Si sinn riicht an déi virsiichteg Feierlinne vun den Delta Jongen gerannt a si gefall, widdert Bluttstroum.
  
  D'Glas ass hannert hinnen gebrach.
  
  Méi Schëss goufen aus de Fënstere vun der Villa héieren. Den onglécklechen Delta Zaldot krut eng Kugel am Hals an ass direkt dout gefall.
  
  Zwee Wiechter sinn op d'Statuen gestouss, ee vun hinnen gouf liicht blesséiert. Den Drake huet roueg säi Klinge gezeechent a gewaart op ee vun hinnen ronderëm d'Statu ze goen.
  
  Déi lescht Saach, déi de blesséierte Serb gesinn huet, war säin eegene Blutt, deen den Drake den Hals geschnidden huet. De Kennedy huet op den zweete Serb geschoss, verpasst, dunn fir Cover gedaucht wéi hien seng Waff opgehuewen huet.
  
  Den Hammer huet eidel geklickt.
  
  Kennedy opgestan. Egal ob d'Waff entlaascht gouf oder net, si huet nach ëmmer mat engem rosen Géigner konfrontéiert. De Wuecht huet de Mähmaschinn geklappt, seng Muskelen gebéit.
  
  De Kennedy ass aus der Streck erausgaang, ass dunn no vir gesprongen wéi säi Momentum him ausgesat huet. E séiere Kick an d'Liewer an en Ielebou um Réck vum Hals huet hien op de Buedem geschloen. Hien huet sech gerullt, d'Blade op eemol an der Hand, an huet an e breede Bou geschnidden. De Kennedy huet just genuch zréckgezunn fir datt den déidlechen Tipp iwwer d'Wang passéiert ier hien hir numm Fanger a seng Loftpäif gedréckt huet.
  
  Si huet de mëlle Knorpel héieren briechen, héieren hien fänkt un ze erstécken.
  
  Si huet sech ëmgedréit. Hie war fäerdeg. Si hat kee Wonsch him ze stierwen ze kucken.
  
  Den Drake stoung an huet nogekuckt. "Net schlecht".
  
  "Vläicht wäert Dir ophalen mech elo ze Puppelchen."
  
  "Ech géif net ..." Hien huet abrupt opgehalen. War hien?Hien huet seng Schimmt mat couragéierte Botter bedeckt. "Et gëtt näischt besser wéi eng Fra mat enger Waff ze kucken."
  
  "Et ass egal". De Kennedy ass hannert dem Totempol gekräizt, eng aner aussergewéinlech Feature vun der Villa, an huet d'Szen iwwerpréift.
  
  "Mir ginn eis getrennte Weeër," sot si him. "Dir wäert e Späicherraum fannen. Ech ginn zréck."
  
  Hien huet eng raisonnabel Aarbecht gemaach fir seng Zécken ze verstoppen. "Dir sidd sécher?"
  
  "Hey Mann, ech sinn e Polizist hei, erënnert Iech un? Dir sidd en Zivilist. Maacht wéi dir gesot gëtt."
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi de Kennedy no riets gekräizt ass, a Richtung Réck vun der Villa, wou Satellit Iwwerwaachung eng Helipad a verschidde niddereg Gebaier gewisen huet. D'SAS-Team war schonn do agesat a sollten deemools infiltréieren.
  
  Hien huet säi Bléck op hir Figur fonnt, säi Gehir huet op eemol gewënscht datt d'Kleeder, déi hatt unhat, hir Aarsch géif weisen.
  
  De Schock huet hien gerëselt. Demut an Onsécherheet kombinéiert Kräfte a sengem Kapp, verursaacht e Whirlpool vu Selbstzweifel. Zwee Joer zënter dem Alison fortgaang ass, méi wéi siwenhonnert Deeg vun Onstabilitéit. Ongewéinlech Déiften vun konstante drunkenness, gefollegt vun Insolvenz, an dann e luesen, ganz lues Erhéijung normal Liewen.
  
  Si sinn nach net emol do. Néierens an der Géigend.
  
  War et seng Schwachstelle schwätzen?
  
  Plan b.
  
  Aarbecht op der Hand. Probéiert Äre militäresche Fokus zréck ze kréien an déi verdammt zivil Stuff fir eng Zäit hannerlooss. Hien huet d'Waffen vu béide Wiechter gegraff an tëscht de Statuen gekräizt bis hien um Rand vun der Kiesfahrt stoung. Hien huet dräi Ziler an dräi verschiddene Fënstere gesinn an dräi Burst a séier nofolgend geschoss.
  
  Zwee Gejäiz an e Gejäiz. Net schlecht. Wéi de verbleiwene Kapp erëm erausgestëmmt huet, no senger Plaz gesicht, huet den Drake et an e roude Niwwel ëmgewandelt.
  
  Hien ass dunn gerannt, just fir op seng Knéien ze rutschen fir just ausserhalb virun der Villa ze stoppen, säi Kapp huet de raue Steenwierk geschloen. Hien huet op d'Delta-Team zréckkuckt, déi sech gerannt huet fir mat him z'erreechen. Hien wénkt op hire Leader.
  
  "Duerch". Den Drake wénkt Richtung Dier, dann no riets. "Lagerraum."
  
  Si sinn dobannen gaang, Drake lescht, dréckt géint d'Kurve vun der Mauer. Eng breet Schmelz-Trap spiraléiert virun hinnen op den zweeten Niveau vun der Villa.
  
  Wéi se laanscht d'Mauer gekrëppelt sinn, sinn méi Serben um Top Stack Balkon direkt iwwer hinnen opgetaucht. An engem Moment gouf d'Delta-Team e einfache Kaméidi.
  
  Mat néierens ze goen, ass den Drake op seng Knéien gefall an huet Feier opgemaach.
  
  
  ***
  
  
  De Kennedy ass op d'Bamlinn gerannt, déi un der baussenzeger Mauer vum Haus grenzt an huet ugefaang méi séier ze beweegen. Am Blëtz vun engem Aen erreecht si de Réck vum Haus ier de faceless SAS Zaldot virun hirem op de Mo gefall.
  
  Wéi eng Kanéngchen, stoung si onbeweeglech, hypnotiséiert vum Laf vum Gewier. Fir déi éischte Kéier a Méint hunn all Gedanken vum Thomas Caleb hatt verlooss.
  
  "Schäiss!"
  
  "Et ass an der Rei," sot eng Stëmm nieft hirem rietsen Ouer. Si huet de kale Blade just Millimeter vun hirem ewech gefillt. "Dëst ass dem Drake säi Vugel."
  
  De Kommentar huet hir Angscht verdriwwen. "Drake säi Vugel? Ech si fort!"
  
  De Mann ass virun hatt gaang, lächelt. "Ma, dann, laut Ärem President, Miss Moore ass net wichteg. Ech géif léiwer mech richteg virstellen, mee elo ass net Zäit oder Plaz. Rufft mech Wells."
  
  Kennedy unerkannt den Numm, mee sot näischt méi wéi eng grouss Equipe vun britesch Zaldoten ëm hir materialiséiert an ugefaang Markenzeeche. De Réck vum Babich senger Immobilie bestoung aus enger riseger Terrass mat indesche Steen, enger olympescher Gréisst Schwämm ëmgi vu Lounge Still a wäiss Cabanas, a verschidde squat, ellen Gebaier déi net dem Rescht vum Dekor passen. Nieft dem gréisste Gebai war eng kreesfërmeg Helikopter mat engem zivilen Helikopter ausgestatt.
  
  No Joere vun de Stroosse vun New York trëppelen, huet de Kennedy sech misse froen, ob Kriminalitéit wierklech bezilt. Dës Kärelen a Caleb hunn dofir bezuelt. De Chuck Walker hätt dofir bezuelt, wann de Kennedy hien net de Stack gesinn hätt.
  
  D'Sonnestänn ware voll. Verschidde hallefplakeg Männer a Fraen stoungen elo a Schock ronderëm, hunn hir Kleeder geknuppt a probéiert dat iwwerschësseg Fleesch ze decken. Kennedy bemierkt datt e puer eeler Männer d'Haut vum Hippopotamus net kënnen handhaben, während déi meescht jonk Fraen et mat nëmmen zwou Hänn an engem lénksen Tour kéinte maachen.
  
  "Dës Leit ... loosse mer se Gäscht nennen ... si sinn wahrscheinlech net Deel vun der serbesche Grupp," sot de Wells roueg an den Halsmikrofon. "Huelt se ewech," hie wénkt op déi dräi féierend Männer. "De Rescht vun iech geet op d'Mier Säit vun dëse Gebaier."
  
  Wéi de Grupp ugefaang huet sech opzedeelen, sinn e puer Saache gläichzäiteg geschitt. D'Helikopterblades hunn ugefaang ze dréinen; d'Kläng vu senge Motoren hunn direkt d'Gejäiz vun deenen an der Géigend erdrénkt. Dunn huet en déiwe Geräischer, wéi de Klang vun enger Rolllued-Dier opgemaach, dem plötzleche Gebrühl vun engem mächtege Auto virgaang. Vun hannert der Mieressäit vun den ellene Gebaier ass e wäisse Metallstreifen erschéngen - en Audi R8, deen op Héichgeschwindegkeet beschleunegt.
  
  Wéi si op d'Patio ukomm ass, war et eng fatale Tonne Kugelen. Et ass an déi iwwerrascht SAS Zaldoten erofgefall, a schéckt se verbreet an duerch d'Loft. En aneren Auto ass hannert him gezunn, dës Kéier schwaarz a méi grouss.
  
  D'Blieder vum Helikopter hunn ugefaang méi séier ze dréinen a seng Motoren hunn ugefaang ze jäizen. Déi ganz Maschinn huet sech gerëselt, sech op de Start virbereet.
  
  Kennedy, erstaunt, konnt nëmmen nolauschteren wéi de Welles Uerder geruff huet. Si huet sech gefroot wéi déi verbleiwen SAS Zaldoten Feier opgemaach hunn.
  
  All Häll ass am Gaart lassgaang.
  
  D'Zaldoten hunn op de séieren Audi R8 Feier opgemaach, Kugelen hunn säi Metallkierper duerchbrach, d'Fenderhaut an d'Dieren duerchbrach. Den Auto ass an den Eck vum Haus gefuer, an huet sech a leschter Minutt gedréint fir e schaarfe Wee ze maachen.
  
  Kies huet wéi kleng Rakéiten ënner senge Pneuen erausgeschoss.
  
  D'Kugel huet d'Windschutz zerstéiert an zerstéiert. Den Auto ass wuertwiertlech an der Mëtt vum Fluch gestuerwen, säi Motor ass gestoppt wéi de Chauffer staark hannert dem Rad gefall ass.
  
  Kennedy ass no vir gelaf, seng Pistoul opgehuewen. "Beweeg net!"
  
  Ier si an den Auto ukomm ass, war kloer, datt de Chauffer hiren eenzege Passagéier war.
  
  Köder.
  
  Den Helikopter war zwee Meter iwwer dem Buedem, a lues rotéiert. Den SAS-Zaldot huet gejaut, awer ouni richteg Roserei a senger Stëmm. Den zweeten Auto, e schwaarze Véier-Dier Cadillac, war elo laanscht de risege Pool gefuer, seng Pneuen hunn Gezäitewellen Waasser an all Richtungen geheit. D'Fënstere waren däischter. Et ass onméiglech ze bestëmmen wien dobannen war.
  
  Den drëtte Motor huet ugefaangen, momentan aus der Siicht.
  
  D'Zaldoten hunn op de Cadillac Feier opgemaach, d'Pneuen an de Chauffer mat dräi Schëss beschiedegt. Den Auto ass rutscht a säin hënneschten Enn ass an de Pool gerannt. Wells an dräi aner Zaldoten sinn op him gerannt, gejaut. Kennedy huet seng Aen op den Helikopter gehalen, awer wéi de Caddy waren seng Fënsteren opak.
  
  Kennedy theoretiséiert datt dëst alles Deel vun engem ausgeglachenen Fluchplang war. Awer wou war de richtegen Davor Babic?
  
  Den Helikopter huet ugefaang méi héich ze klammen. D'SAS huet endlech midd vun den Warnungen an huet op den hënneschte Rotor geschoss. Déi monstréis Maschinn huet ugefaang ze dréinen, an dunn huet e Mann drënner geknéit mat engem Granatwerfer prett.
  
  Wells erreecht de Caddy. Zwee Schëss goufe geschoss. De Kennedy huet duerch de Mikro héieren, datt de Babich nach op fräiem Wee wier. Elo koum den drëtten Auto ëm den Eck, de Motor brëllt wéi e Formel 1 Racer, awer et war e Bentley, grouss a fett, seng Presenz jäizt aus der Häll!
  
  Kennedy sprang an d'Beem. Verschidde Zaldoten sinn hir nokomm. Wells huet sech ëmgedréint an huet dräi séier Schëss geschoss, déi direkt vun de Säitefënstere sprangen.
  
  Bulletproof Glas!
  
  "Dëst ass en Arschloch!"
  
  D'Wierder goufen e Bruchdeel vun enger Sekonn ze spéit geschwat fir den Helikopter ze retten - d'Granat gouf fräigelooss - seng Sprengladung ass um Buedem vum Helikopter explodéiert. Den Helikopter ass a Stécker gebrach, an iwwerall Metallscheren verstreet. E verdrëssegt Stéck gebrachene Stol ass direkt an de Pool gefall, an huet Dausende vu Gallone Waasser mat enormer Kraaft verdrängt.
  
  De Kennedy huet gewaart bis de monstréise Bentley laanscht si gefuer ass, huet dunn gejot. Schnell Ofdreiwung huet hir gesot datt et nëmmen eng Chance wier fir de flüchtende Serb ze fänken.
  
  Wells huet dat gläichzäiteg gesinn an ass an Handlung gesprongen. D'R8 war komplett aus, mee de Caddy war nach intakt, seng Rieder just eng Zoll Ënnerwaasser op de Marmer Schrëtt vum Pool.
  
  Wells an zwee vu sengen Zaldoten sinn Richtung Caddy gerannt. De Kennedy huet sech a waarme Verfollegung fortgaang, décidéiert fir iwwerzehuelen. Dee Moment gouf e komeschen Loftschüss héieren, wéi wann e Wirbelwind passéiert ass, an op eemol ass den Eck vum Babich sengem Haus explodéiert.
  
  "Oh mäi Gott!" Wells ass an de Bulli gefall wéi souguer seng Rou zerbrach war. Dreck fléien an all Richtungen, reent op de Pool a Patio erof. Kennedy gerullt. Si huet de Kapp a Richtung Fielsen gedréint.
  
  E schwaarzen Helikopter huet do geschwënn, eng Figur, déi vu senger oppener Dier gewénkt huet.
  
  "Hues du dat gär?"
  
  Wells huet de Kapp opgehuewen. "Alicia Miles? Wat maacht Dir am Numm vun allem wat helleg ass?"
  
  "Kéint souguer Är kleng Bäll mat deem Schéiss räissen, Ären alen Fucker. Dir schëlleg mir. D'Alicia huet gelaacht wéi den Helikopter momentan opgestan ass ier sech ëmgedréit huet fir de Bentley ze verfolgen.
  
  D'Kanadier waren hei.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake ass no vir gerullt, ier d'Mauer hannert him an de Schwäizer Kéis verwandelt huet. Op d'mannst eng Kugel ass sou no geflunn, datt hien säi sonesche Gejäiz héieren huet. Hien huet e Front Flip gemaach fir op d'Plattform ënner dem Balkon ze kommen zur selwechter Zäit wéi déi meescht vun der Delta Team. Do huet hien no uewen gezielt an opgemaach.
  
  Wéi erwaart war de Balkonbuedem relativ schwaach. D'Schéisserei uewen huet gestoppt an d'Gejäiz huet ugefaang.
  
  Den Delta-Kommandant huet seng Hand lénks a Richtung vun der Lagerung gewénkt. Si sinn séier duerch zwee schéin aménagéierten awer eidel Zëmmer gelaf. De Kommandant huet hinne gemierkt no bei engem ze stoppen, datt hir Satelliteniwwerwaachung gewarnt hat eppes e bësse Besonnesches - e verstoppt ënnerierdesche Raum.
  
  Stun Granaten goufen bannen geworf, gefollegt vun amerikanesch Zaldoten frantically jäizen fir den Desorientéierungseffekt ze addéieren. Wéi och ëmmer, si goufen direkt an Hand-zu-Hand Kampf vun enger hallef Dose serbesche Garde beschäftegt. Den Drake huet gesoot an ass dobannen gaangen. Chaos an Duercherneen hunn de Raum vun Enn bis Enn gefëllt. Hie blénkt an huet sech selwer vun engem risege Wuecht konfrontéiert, dee gegrinst a geburpt huet, ier hien no vir e Bärenaarm gesprongen huet.
  
  Den Drake huet sech séier entgoe gelooss, d'Nier geschloen an de Solarplexus mat enger haarder Hand mat engem Dolch geschloen. D'Mënschebéischt huet net emol gekräizt.
  
  Dunn huet hien sech un dat ale Spréchwuert iwwer Barkämpf erënnert - wann Äre Géigner e Punch op de Plexus hëlt ouni sech ze wéckelen, da sollt Dir besser ufänken ze lafen, Mann, well Dir sidd bis an den Hals am Schäiss ...
  
  Den Drake huet sech zréckgezunn, suergfälteg ronderëm säi onbeweegleche Feind bewegt. De Serbesch war enorm, mat faulem Fett iwwer zolitte Muskelen, an eng Stir grouss genuch fir sechs Zoll Betonblocken ze briechen. De Mann ass schweier no vir beweegt, d'Äerm breet verbreet. Ee Rutsch an den Drake wier zum Doud zerdréckt, gepresst a zerdréckt wéi eng Drauwe. Hien ass séier op de Säite gaang, huet no riets gefintéiert, a koum mat dräi séiere Schlag vir.
  
  Aen. Ouer. Hals.
  
  All dräi sinn ugeschloss. Wéi de Serbesch seng Aen a Péng zougemaach huet, huet den Drake e riskante Dummy-Worf an e Fluchstéck ausgeführt, deen genuch Dynamik erstallt huet fir och dëse Brontosaurus vu senge breede Been ze schloen.
  
  De Mann ass mat engem Klang wéi e Bierg zesummegefall op de Buedem. D'Biller sinn vun der Mauer gefall. D'Kraaft, déi hie vu sengem eegene Récksprong generéiert huet, huet hien bewosst bewosst geschloen wéi säi Kapp op d'Plack geschloen huet.
  
  Den Drake huet sech weider an de Raum geworf. Zwee Delta Kärelen goufen ëmbruecht, awer all d'Serben goufen neutraliséiert. Eng Sektioun vun der Ostmauer huet sech opgemaach, an déi meescht Amerikaner stoungen ëm d'Ouverture, hu sech elo lues a lues zréckgezunn, Angscht verflucht.
  
  Den Drake huet sech gehaasst fir mat hinnen ze kommen, net konnt sech virstellen wat den Delta Zaldot zu Panik verursaacht hätt. Déi éischt Saach, déi hien gesinn huet, waren Steentrappen, déi erof an eng gutt beliicht ënnerierdesch Chamber gefouert hunn.
  
  Deen zweete war e schwaarze Panther, lues op d'Schrëtt eropgaang, säi breede Mond huet eng Rei vu razur-scharfen Zänn opgedeckt.
  
  "Fuuuuck..." huet ee vun den Amerikaner gezunn. Den Drake konnt sech net méi eens ginn.
  
  De Panther huet gejaut, duckt fir ze schloen. Den Drake huet sech zréckgezunn wéi d'Béischt an d'Loft sprang, 100 Pond déidlech Muskel an enger Roserei. Hien ass op der ieweschter Schrëtt gelant an huet probéiert opzehänken, während hien seng hypnotesch gréng Aen op déi zréckgezunn Zaldoten hält.
  
  "Ech haassen dat ze maachen," sot den Delta-Kommandant, a setzt mat sengem Gewier Zil.
  
  "Waart!" Den Drake huet eppes gesinn an der Luucht vun de Luuchten. "Waart just. Beweeg net."
  
  De Panther ass no vir gestouss. D'Delta Team huet him mat Waff gehalen wéi hien tëscht hinnen passéiert, an huet op déi onfäheg serbesch Garde veruechtend geschnappt wéi se de Raum verlooss hunn.
  
  "Wat der-?" ee vun den Amerikaner huet den Drake gefroot.
  
  "Hues du net gesinn? Hien huet eng Halskette un, déi mat Diamanten besat war. Ech huelen un datt sou eng Kaz, déi an engem Haus wéi dëst wunnt, trainéiert gëtt nëmmen unzegräifen wann se d'Stëmm vu sengem Besëtzer héiert.
  
  "Gutt Uruff. Ech wéilt net esou en Déier ëmbréngen." Den Delta-Kommandant huet de Serben gewénkt. "Ech géif de ganzen Dag Spaass mat dëse Baaschtarden verbréngen."
  
  Si hunn ugefaang d'Trap erof ze goen, zwee Männer op der Garde hannerlooss. Den Drake war den Drëtten, deen de Vault-Buedem erreecht huet, a wat hie gesinn huet, huet hien de Kapp verwonnert.
  
  "Wéi pervers sinn dës verréckte Baaschtert?"
  
  De Sall war voll mat deem wat hien nëmmen als "Trophäen" beschreiwen konnt. Géigestänn, déi den Davor Babic als wäertvoll ugesinn huet, well se - a senge Perversioune - fir aner Leit wäertvoll waren.Et waren iwwerall Schränke, grouss a kleng, zoufälleg arrangéiert.
  
  Tyrannosaurus rex Kiefer. Op der Inscriptioun niewendrun stoung 'From the Edgar Fillion Collection - Lifetime Award'.Dausserdeem eng offensichtlech Foto vun der berühmter Actrice mat der Inscriptioun 'She wanted to live'.Niewent, grujeleg op engem Bronze Sockel stoung e mummifizéiert. Hand identifizéiert als 'District Avocat No. 3'.
  
  A vill méi. Wéi den Drake ronderëm d'Vitrine geklommen ass, probéiert mat senger morbider Faszinatioun a sech ze konzentréieren, huet hien endlech déi fantastesch Objete gemierkt, no deenen se gesicht hunn.
  
  Valkyries: E Paar Schnéi-wäiss Statuen op engem décke ronne Block montéiert. Béid Skulpturen waren ongeféier fënnef Meter grouss, awer et war den erstaunlechen Detail an hinnen, deen dem Drake säin Otem ewechgeholl huet. Zwou busty Fraen, plakeg an ausgesinn wéi déi mächteg Amazone vun der Antikitéit, allebéid mat de Been verbreet, wéi wa se op eppes sëtzen. Wahrscheinlech e geflügelte Päerd, huet den Drake geduecht. De Ben wollt datt hie méi wousst, awer hien huet sech drun erënnert datt d'Valkyries se benotzt hunn fir vu Schluecht zu Schluecht ze fléien. Hien huet déi muskulär Gliedmaart gemierkt, klassesch Gesiichtsmerkmale an beonrouegend Hornhelmen.
  
  "Wow!" - huet de Guy aus Delta geruff. "Ech wënschen ech hätt e Six-Pack vun dësem."
  
  Nach méi erzielend, béid Valkyries weisen no uewen op eppes onbekannt mat hire lénksen Hänn. Ze weisen, wéi den Drake elo geduecht huet, direkt op d'Graf vun de Gëtter.
  
  Wann nëmmen se Ragnarok fannen kéint.
  
  Dee Moment huet ee vun den Zaldoten probéiert en Element aus der Vitrine ze kréien. Eng haart Klack huet geklappt an d'Stolpaart ass un der Basis vun de Schrëtt zesummegeklappt an huet hir Ausfahrt blockéiert.
  
  D'Amerikaner hunn direkt Gasmasken erreecht. Den Drake huet de Kapp gerëselt. "Maach der keng Suergen. Eppes seet mir, datt de Babich déi Aart vu Bastard ass, dee léiwer den Déif lieweg gefaange géif.
  
  Den Delta-Kommandant huet déi nach vibréierend Baren gekuckt. "Bléien dës Stécker a Stécker."
  
  
  ***
  
  
  De Kennedy huet iwwerrascht nom Helikopter an dem Réckzuch Bentley gekuckt. Wells schéngt och duercherneen ze sinn wéi hien op den Himmel gekuckt huet.
  
  "Bitch," Kennedy héieren him ootmen. "Ech hunn hatt verdammt gutt trainéiert. Wéi getraut si zu engem Verrot ze ginn?
  
  "Gutt Saach, datt si fort ass,"Kennedy huet séchergestallt, datt hir Hoer nach ëmmer zréck vun all deem Sprangen gebonnen sinn an huet ewechgekuckt, wéi si e puer SAS-Männer gemierkt huet, déi si opmaachen. "Si hat héich Buedem. Elo, wann den Drake an d'Delta Team d'Valkyries gefaangen hunn, kënne mir eis fortschrecken wärend d'Alicia mat Babich beschäftegt ass.
  
  Wells ausgesinn wéi wann hien tëscht zwee bedeitendst Optiounen zerrass war, awer sot näischt wéi se ronderëm d'Haus Richtung Haaptentrée rennen. Si hunn den Helikopter gesinn, fir frontal mam Bentley ze kollidéieren. Schoss geklappt an aus dem Fluchtauto gesprongen. Dunn huet den Auto op eemol staark gebremst an ass an enger Kieswollek stoe bliwwen.
  
  En Objet gouf aus der Fënster gestoppt.
  
  Den Helikopter ass aus dem Himmel gefall, säi Bedreiwer huet e bal iwwernatierleche Sënn besëtzt, wéi e RPG iwwer de Kapp geschloen huet. Soubal säi Schlitten de Buedem beréiert hunn, sinn kanadesch Söldner aus den Dieren gegoss. E Schéiss ass ausgebrach.
  
  De Kennedy huet geduecht datt hatt d'Alicia Miles gesinn huet, eng lëschteg Figur gekleet a formpassende Kierperbewaffnung, an de Sträit sprangen wéi de sproochleche Léiw. E Béischt gebaut fir Schluecht, verluer an der Gewalt a Roserei vun allem. Trotz selwer, Kennedy gefillt hirem Blutt kal lafen.
  
  War dat d'Angscht, déi si gefillt huet?
  
  Ier si driwwer nodenke konnt, ass eng dënn Figur vun der Géigendeel Säit vum Helikopter gefall. Eng Figur déi si an engem Moment erkannt huet.
  
  Professor Parnevik!
  
  Hien gehumpelt no vir, zéckt fir d'éischt, awer dann mat erneierter Entschlossenheet, a schlussendlech gekräizt wéi d'Kugel d'Loft iwwer säi Kapp gesträift hunn, een an enger Handbreet vu sengem Schädel passéiert.
  
  Parnevik ass endlech no genuch fir d'SAS an de Kennedy fir hien a Sécherheet ze zéien, d'Kanadier net bewosst, voll an der Schluecht engagéiert
  
  "Dat ass richteg," sot de Wells a weist op d'Haus. "Loosst eis dëst eriwwer maachen."
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet gehollef d'Valkyries no vir ze zéien, während e puer Kärelen eng kleng Quantitéit Sprengstoff un d'Gitter befestigt hunn. Si hunn de Wee laanscht de schmuele Wee tëscht den schrecklechen Ausstellungen gemaach, a probéiert net ze genee ze kucken. Ee vun den Delta Kärelen koum virun e puer Minutten aus engem grujeleg Scheck zréck a gemellt engem schwaarz Sarg souz am Réck vun der Sall.
  
  D'Atmosphär vun der Erwaardung huet eng voll zéng Sekonnen gedauert. Et huet Zaldotlogik gebraucht fir dëst ze stoppen. Wat Dir manner wësst ...
  
  Dëst ass net méi dem Drake seng Logik. Mä hie wollt eescht net wëssen. Hien huet souguer gefroot, wéi e gewéinleche Zivilist, wann d'Bars ausernee geblosen goufen.
  
  Schéiss gouf aus dem Zëmmer uewen héieren. D'Delta Guards sinn d'Trap erofgefall, dout a bluddege Lächer. Déi nächst Sekonn sinn eng Dose Männer, bewaffnet mat Maschinnegewierer, uewen op der Trap opgetaucht.
  
  Outflanked an outgunned, ofgedeckt vun engem méi héije Standpunkt, Delta Team hat gescheitert a war elo vulnérabel. Den Drake huet sech lues a lues a Richtung Kleederschaaf a seng relativer Sécherheet gemaach, probéiert net iwwer d'Dommheet ze denken fir esou gefaangen ze ginn, a wéi dat net mat der SAS geschitt wier, a vertrauen dem Gléck datt dës nei Feinde net wäerten sinn domm genuch fir d'Valkyries ze schéissen.
  
  Et goufen e puer Momenter vun onermiddlecher Spannung, erlieft an erstéckend Rou, bis eng Figur d'Schrëtt erofgaang ass. Eng Figur a wäiss gekleet an eng wäiss Mask un.
  
  Den Drake huet hien direkt erkannt. Dee selwechte Mann deen de Schëld um York Cat Walk gewonnen huet. De Mann huet hien zu Apsall gesinn.
  
  "Ech kennen dech," huet hien zu sech selwer otemt, dann méi haart. "Déi verdammt Däitsch sinn hei."
  
  De Mann huet eng Pistoul vum Kaliber .45 opgehuewen an se ronderëm gewénkt. "Fëllt Är Waff. Alleguer. Elo!"
  
  Arrogant Stëmm. Eng Stëmm, déi zu glaten Hänn gehéiert huet, säi Besëtzer hat eng richteg Muecht, déi Aart, déi op Pabeier geschriwwe gëtt an an de Member-nëmme Veräiner gëtt. Déi Aart vu Persoun déi keng Ahnung hat wat richteg weltlech Aarbecht an Tediousness war. Vläicht e Banquier, gebuer an d'Bankenindustrie, oder e Politiker, de Jong vu Politiker.
  
  D'Delta Männer hunn hir Waffen fest gehalen. Keen huet e Wuert gesot. D'Konfrontatioun war menacéiert.
  
  de Mann huet erëm gejaut, seng Erzéiung huet him net erlaabt iwwer d'Gefor ze wëssen.
  
  "Sidd Dir daf? Ech sot elo!"
  
  Dem Texan seng Stëmm sot an enger zéier Stëmm: "Et wäert net geschéien, Bastard."
  
  "Awer ... awer ..." huet de Mann erstaunt gestoppt, dunn huet d'Mask abrupt ofgerappt: "Dir wäert et maachen!"
  
  Den Drake ass bal zesummegefall. Ech kennen dech!Abel Frey, däitsche Moudedesigner. Schock huet iwwer den Drake wéi eng gëfteg Welle gewäsch. Et war onméiglech. Et war wéi wann Dir d'Taylor an d'Miley do uewen gesinn, giggling iwwer d'Welt iwwerhuelen.
  
  De Frey huet dem Drake säi Bléck begéint. "An du, Matt Drake!" seng Hand mat der Pistoul huet geziddert. "Du hues mir bal alles kascht, ech huelen hatt vun dir. Ech maachen et! A si wäert bezuelen. Oh, wéi si wäert bezuelen!"
  
  
  Ier hien et konnt realiséieren, huet de Frey d'Waff tëscht dem Drake seng Ae geriicht a geschoss.
  
  
  ***
  
  
  Kennedy ass an de Raum gelaf an huet d'SAS Männer gesinn, déi op d'Knéien falen, a ruffe fir Rou. Si huet virun hir e Grupp vu maskéierte Männer gesinn, déi Kierperbewaffnung droen, hir Waffen weisen op dat wat se nëmmen dem Davor Babic säi geheime Vault kéint mengen.
  
  Glécklecherweis hunn d'Männer se net gemierkt.
  
  Wells huet op hatt zréckkuckt a mëndlech gesot: "Wien?"
  
  Kennedy huet en duercherneen Gesiicht gemaach. Si konnt een héieren, dee rifft, si konnt säi Säiteprofil gesinn, .45 hie weider mat sengen Äerm knaschteg gewénkt. Wéi si héieren him dem Matt Drake säin Numm ruffen, si wousst, a Wells wousst, a Sekonne méi spéit hunn se Feier opgemaach.
  
  Wärend de siechzeg Sekonne vum uschléissenden Feierkampf huet de Kennedy dat alles a lueser Bewegung gesinn. De Mann a wäiss schéisst seng .45, hire Schoss kënnt e Split-Sekonn méi spéit an zitt um Saum vu sengem Mantel wéi et duerch d'Hängmaterial geet. Säi schockéiert Gesiicht wéi hien sech ëmgedréit huet. Hir plump, labber Weichheet.
  
  Verléift Mann.
  
  Dann maskéiert Männer spannen a schéissen. SAS Zaldoten zréck gutt plazéiert Schlag mat Präzisioun a Kompositioun. Méi Feier kënnt aus dem Vault. Amerikanesch Stëmmen. däitsch Stëmmen. Stëmmen op Englesch.
  
  Schléissege Chaos, ähnlech wéi déi poetesch Intonatioune vum Taylor Swift, vermëscht mam archaesche Rock vu Metallica. Si huet op d'mannst zwee Däitsch geschloen - de Rescht ass gefall. De Guy a Wäiss huet gejaut a seng Waffen gewénkt, an huet seng Equipe gezwongen sech séier zréckzéien. De Kennedy huet se gesinn, datt si him iwwerdecken a stierwen am Prozess, wéi Verrotten aus enger Wonn erausgefall sinn, awer d'Wonn huet weider gelieft. Hien ass schlussendlech an en hënneschte Raum geflücht an nëmme véier vu senge Männer ware lieweg gelooss.
  
  De Kennedy ass an der Verzweiflung duerch d'Hal gerannt mat engem komeschen Klump an hirem Hals an engem Äispick an hirem Häerz, net emol gemierkt wéi besuergt hatt war bis si den Drake lieweg gesinn huet an e coole Stroum vu Freed iwwer hatt gefillt huet.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake ass vum Buedem opgestan, dankbar datt dem Abel Frey säin Zil sou blurry war wéi säi Verständnis vun der Realitéit. Déi éischt Saach, déi hien gesinn huet, war de Kennedy d'Trëpp erofgaang, déi zweet war hiert Gesiicht wéi si op hie gelaf ass.
  
  "Merci Gott, Dir sidd an der Rei!" - huet si geruff an him ëmgekuckt, ier si un hir Réckschlag erënnert.
  
  Den Drake huet an de Wells seng kennen Ae gekuckt ier hien seng eege zougemaach huet. Hien huet si fir e Moment ëmklammen, hire schlanke Kierper gefillt, hir mächteg Figur, hiert fragilt Häerz dat nieft sengem eegene klappt. Hire Kapp war géint säin Hals gedréckt, d'Sensatioun wonnerbar genuch fir seng Synapsen ze kribbelen.
  
  "Hey, et geet mir gutt. Dir?"
  
  Si huet sech ewech gezunn, lächelt.
  
  Wells ass op si gaang an huet säi schlau Laachen fir eng Minutt verstoppt. "Drake. Eng komesch Plaz fir erëm ze treffen, alen Chap, net den Eckpub am Earl's Court, deen ech am Kapp hat. Ech muss Iech eppes soen, Matt. Eppes iwwer Mai."
  
  Den Drake gouf direkt zréckgeworf. Wells sot déi lescht Saach, déi hien erwaart huet. Eng Sekonn méi spéit huet hien dem Kennedy säi verblendende Laachen gemierkt an huet sech zesumme gezunn. "Valkyries,"Hien huet drop higewisen. "Kommt bis mir d'Chance hunn."
  
  Awer den Delta-Kommandant huet dëst schonn organiséiert a si geruff. "Dëst ass net England, Kärelen. Loosst eis réckelen. Ech hunn bal all Hawaii giess, déi ech op dëser Vakanz packen konnt.
  
  
  NÉNGANZWANZEG
  
  
  
  AIR SPACE
  
  
  Den Drake, Kennedy an de Rescht vun der Attentat-Team hunn de Ben an den Hayden e puer Stonnen méi spéit op enger Militärbasis bei Honolulu getraff.
  
  Wéi d'Zäit gaangen ass. Bureaukratesch Routband gouf ofgeschnidden. Hënneschten Stroossen sinn ofgerappt ginn. D'Regierungen hu gestridden, dunn suckelen, an dunn endlech ugefaang ze schwätzen. D'Opstandsbürokraten goufen mat der politescher Equivalent vu Mëllech an Hunneg placéiert.
  
  An d'Enn vun der Welt koum méi no.
  
  Real Spiller hunn geschwat, besuergt a spekuléiert, a schlofen a schlecht klimatiséierte Gebaier bei Pearl Harbor. Den Drake huet direkt ugeholl datt dem Ben seng nodenklech Begréissung bedeit datt si wéineg Fortschrëtter haten an hirer Sich no dem nächste Stéck Odin - Seng Aen. Den Drake huet seng Iwwerraschung verstoppt; hien huet wierklech gegleeft datt dem Ben seng Erfahrung a Motivatioun elo all Hiweiser geléist hätten.
  
  Hayden, de erfuerene Assistent Verdeedegungsminister, huet him gehollef, awer si hunn wéineg Fortschrëtter gemaach.
  
  Hir eenzeg Hoffnung war datt déi aner apokalyptesche Participanten - d'Kanadier an d'Däitschen - e bësse besser gemaach hunn.
  
  Dem Ben seng Opmierksamkeet gouf am Ufank vum Drake seng Offenbarung ofgeleet.
  
  "Abel Frey? Däitsche Meeschter? Gitt verluer, Arschloch."
  
  "Eescht, Frënd. Géif ech Iech léien?"
  
  "Zitat de Whitesnake net virun mir, Matt. Dir wësst, eis Band huet Problemer hir Musek ze maachen, an et ass net witzeg. Ech kann et einfach net gleewen ... Abel Frey?
  
  Den Drake huet geruff. "Ma, ech fänken erëm un. JO. Abel Frey."
  
  Kennedy ënnerstëtzt hien. "Ech hunn et gesinn an ech wëll ëmmer dem Drake soen, opzehalen Nonsense ze schwätzen. Dëse Guy ass e Recluse. Setzt an den däitschen Alpen - "Party Schlass". Supermodeller. Geld. Liewen vun engem Superstar."
  
  "Wäin, Fraen a Lidd,"Drake gesot.
  
  "Stop et!" sot de Ben. "Op eng Manéier," huet hien gemierkt, "et ass de perfekte Cover."
  
  "Et ass einfach d'Ignoranz ze narren wann Dir berühmt sidd," huet den Drake ausgemaach. "Dir kënnt Är Destinatioun wielen - wou Dir wëllt goen. Schmuggel soll fir dës Leit einfach sinn. Fannt einfach Ären antike Artefakt, wielt Är diplomatesch Portfolio a ... "
  
  "... Füügt dëst an." Kennedy ofgeschloss glat an huet seng laachen Aen op Ben.
  
  "Dir zwee musst ..." huet hien stammelt. "...Dir zwee sollten e fucking Zëmmer kréien."
  
  Dee Moment koum de Wells un. "Dës Saach mam Abel Frey ... et gouf decidéiert et fir de Moment geheim ze halen. Kuckt a waart. Mir stationéieren eng Arméi ronderëm säi Schlass, awer ginn him Fräiheet am Fall wou hien eppes léiert wat mir net maachen.
  
  "Op den éischte Bléck kléngt dat raisonnabel," huet den Drake ugefaang, "awer ..."
  
  "Awer hien huet meng Schwëster," huet de Ben gejot. Den Hayden huet seng Hand opgehuewen fir hien ze berouegen. "Si hu Recht, Ben. Karin ass sécher ... fir elo. D'Welt ass net."
  
  Den Drake huet seng Aen zougemaach, awer huet seng Zong ofgehalen. Dir wäert näischt erreechen andeems Dir protestéiert. Et géif nëmmen déngen fir säi Frënd nach méi oflenken. Nach eng Kéier hat hien Problemer mam Hayden ze verstoen. War et säin nei fonnte Zynismus, deen him ësst? Huet si séier un de Ben geduecht, oder huet si schlau fir hir Regierung geduecht?
  
  Op alle Fall war d'Äntwert déiselwecht. Waart.
  
  Den Drake huet d'Thema geännert. Hien huet en aneren no beim Ben sengem Häerz duerchgebrach. "Wéi geet et ärer Mamm a Papp?" - hie gefrot virsiichteg. "Hu si sech nach ageriicht?"
  
  De Ben huet schmerzhaf gezucht. "Nee, Frënd. Um leschten Uruff hunn se hir ernimmt, awer ech hunn hir gesot datt si eng zweet Aarbecht fonnt huet. Et wäert hëllefen, Matt, awer net fir laang.
  
  "Ech weess". Den Drake huet de Wells an den Hayden gekuckt. "Als Leader hei, sollt Dir zwee hëllefen." Dunn, ouni op eng Äntwert ze waarden, sot hien: "Wat fir eng Noriicht iwwer d'Heidi an d'Ae vum Odin?"
  
  De Ben huet de Kapp an Ängscht gerëselt. "Vill," hie beschwéiert. "Et gi Fragmenter iwwerall. Hei - lauschtert dëst: fir aus dem Mimir Well - de Sprangbuer vun der Wäisheet zu Valhalla ze drénken - muss jidderee e wichtegt Affer maachen. Een huet seng Aen geaffert, symboliséiert säi Wëllen Wëssen iwwer aktuell an zukünfteg Eventer ze kréien. Nodeems hien gedronk huet, huet hien all Versuche virausgesinn, déi d'Mënschen a Gëtter an der Éiwegkeet betreffen. De Mimir huet d'Ae vum Odin akzeptéiert, a si leien zënterhier do, e Symbol datt och Gott muss bezuelen fir e Bléck op méi héijer Wäisheet.
  
  "Okay," Drake huet d'Schëller gezunn. "Standard historesch Saachen, oder?"
  
  "Riets. Mee genee esou ass et. Déi poetesch Edda, d'Saga vu Flenrich, ass eng aner, déi ech als "Déi vill Weeër vun der Heidi" iwwersat hunn. Si erkläre wat geschitt ass, awer soen eis net wou d'Aen elo sinn.
  
  "An der Valhalla", huet de Kennedy eng Grimasse gemaach.
  
  "Et ass en norwegescht Wuert fir Himmel."
  
  "Da wäert ech keng Chance hunn se jeemools ze fannen."
  
  Den Drake huet et iwwerluecht. "An do ass näischt anescht? Jesus, Frënd, dëst ass dat lescht Stéck!"
  
  "Ech hunn dem Heidi seng Rees gefollegt - hir Reesen. Si besicht Plazen iwwer mir wëssen an dann zréck an hir doheem. Dëst ass keng Playstation, Frënd. Keng Nebenwirkungen, keng verstoppte Leeschtungen, keng alternativ Weeër, zilch.
  
  Kennedy huet sech nieft dem Ben gesat an huet hir Hoer gehäit. "Konnt hatt zwee Stécker op enger Plaz setzen?"
  
  "Et ass méiglech, awer et géif net gutt passen mat deem wat mir de Moment wëssen. Aner Hiweiser, déi iwwer d'Jore gefollegt sinn, hunn all op ee Fragment op all Plaz gewisen.
  
  "Also Dir sot, datt dëst eis Hiweis ass?"
  
  "De Schlëssel muss Valhalla sinn," sot den Drake séier. "Dëst ass deen eenzege Saz deen eng Plaz ugeet. An ech erënnere mech, datt Dir eppes virdru gesot hutt iwwer d'Heidi, déi dem Odin gesot huet, datt si wousst, wou seng Ae verstoppt wieren, well hien all seng Geheimnisser ofginn huet, wann hien um Kräiz hänkt.
  
  "Bam," - an deem Moment ass den Thorsten Dahl an de Raum erakomm. De Schwed huet ausgesinn erschöpft, méi midd vun der administrativer Säit vu senger Aarbecht wéi vun der kierperlecher. "Een hänkt um Weltbaum."
  
  "Oops," huet den Drake gemierkt. "Déi selwecht Geschicht. Ass et Kaffi?"
  
  "Macadamia,"Dahl ausgesinn schmuel. "Déi bescht Hawaii ze bidden huet."
  
  "Ech hu geduecht et wier Spam," sot de Kennedy, a weist hir Kondenscensioun vis-à-vis vum New Yorker.
  
  "Spam ass vill gär op Hawaii," huet den Dahl ausgemaach. "Awer Kaffi regéiert alles. An d'Kona Macadamia Nëss ass Kinnek.
  
  "Also Dir sot datt d'Heidi wousst wou Valhalla war?" Den Hayden huet hiert Bescht probéiert fir méi duercherneen ze kucken wéi skeptesch wéi den Drake deen een huet fir hinnen méi Kaffi ze bréngen.
  
  "Jo, awer d'Heidi war Mënsch. Net Gott. Also wat si géif erliewen wier e weltlecht Paradäis?
  
  "Entschëllegt, Mann," Kennedy Witz. "Vegas gouf net bis 1905 gegrënnt."
  
  "An Norwegen." Den Drake huet bäigefüügt, probéiert net ze laachen.
  
  Stille gefollegt. Den Drake huet gekuckt wéi de Ben geeschteg alles iwwerpréift huet wat hie bis elo geléiert huet. Kennedy huet hir Lippen gedréckt. Den Hayden huet de Schacht vu Kaffibecher ugeholl. Wells war scho laang an en Eck zréckgezunn, a mécht wéi wann hie geschlof wier. Den Drake huet sech un seng faszinéierend Wierder erënnert - ech muss Iech eppes soen. Eppes iwwer Mee.
  
  Et gëtt Zäit fir dëst spéider, wann iwwerhaapt.
  
  De Ben huet gelaacht an de Kapp gerëselt. "Et ass einfach. Gott, et ass sou einfach. Den Himmel fir eng Persoun ass ... hiert Heem.
  
  "Genau. D'Plaz wou se gelieft huet. Hir Duerf. Hir Kabine ", huet den Drake bestätegt. "Och meng Gedanken."
  
  "De Well vu Mimir läit am Duerf Heidi!" De Kennedy huet sech ëmgekuckt, Opreegung an hiren Ae blénkt, dunn huet den Drake spilleresch mat der Fauscht gepickt. "Net schlecht fir en Infanterist."
  
  "Ech sinn e richtegt Gehir gewuess zënter ech opginn." Den Drake huet gemierkt datt Wells liicht flénkt. "Bescht Beweegung vu mengem Liewen."
  
  Den Thorsten Dahl ass op d'Been geklommen. "Da fort a Schweden fir de leschten Deel." Hien huet glécklech ausgesinn zréck a senger Heemecht ze sinn. "Ehm... wou war dem Heidi säin Haus?"
  
  "Ostergotland," sot de Ben ouni ze kontrolléieren. "Och d'Haus vu Beowulf a Grendel ass eng Plaz wou se nach ëmmer iwwer Monstere schwätzen, déi an der Nuecht op d'Länner rouen."
  
  
  DRËSSEG
  
  
  
  LA VEREIN, Däitschland
  
  
  La Veraine, d'Party Schlass, war südlech vu München, no bei der bayerescher Grenz.
  
  Wéi eng Festung stoung et an der Halschent e sanfte Bierg erop, seng Maueren geckeg a souguer mat Pfeilschleifen op verschiddene Plazen gestierzt. Ronn-Top Tierm erop op béide Säiten vun de arched Paarte an eng breet Fuert erlaabt deier Autoen am Stil opzezéien an hir lescht Leeschtungen weisen während handpicking Paparazzi geknéit fir se ze fotograféieren.
  
  Den Abel Frey huet d'Party een nom aneren gefouert, e puer vun de wichtegste Gäscht gratuléiert a séchergestallt datt seng Modeller sech behuelen wéi se vun hinnen erwaart ginn. Eng Prise hei, e Mummelen do, och heiansdo Witz hunn se all seng Erwaardungen erfëllt.
  
  An de privaten Alkoven huet hie gemaach, wéi wann hien déi wäiss Leefer net bemierkt, déi op de Knéi-héich Glasdëscher geluecht sinn, d'Exekutive mat Stréi an der Nues gebogen. Modeller a berühmte jonke Schauspillerinnen verkleed als Puppelchen Poppen aus Satin, Seid a Spëtz. Rosa Fleesch, moans an de knaschtege Aroma vu Lust. Fofzeg Zoll Plasma Paneele weisen MTV an Hardcore Porno.
  
  De Château war mat Live Musek gefëllt, mam Slash a Fergie déi 'Beautiful Dangerous' op enger Bühn ewech vun de dekadente Plazen optrieden - déi upbeat Rockmusek otemt nach méi Liewen an dem Frey seng scho dynamesch Party.
  
  De Moudedesigner ass fortgaang, vu jidderengem net bemierkt, a goung d'Haapttrap op e rouege Fligel vum Schlass. Ee méi Fluch a seng Wiechter haten eng sécher Dier hannert him zougemaach, nëmmen zougänglech duerch eng Tastekombinatioun a Stëmmerkennung. Hien ass an e Raum erakomm mat Kommunikatiounsausrüstung an eng Rei High-Definition Fernsehbildschirmer.
  
  Ee vu senge meescht vertrauenswürdege Fans sot: "Riicht op Zäit, Här. D'Alicia Miles schwätzt op engem Satellittelefon.
  
  "Excellent, Hudson. Ass et verschlësselt?"
  
  "Natierlech, Här."
  
  De Frey huet de proposéierten Apparat akzeptéiert, seng Lippen gedréckt wéi hien gezwongen ass säi Mond sou no bei der Plaz ze bréngen, wou säi Lakei scho Spaut gesprëtzt huet.
  
  "Miles, dëst ass besser lecker. Ech hunn en Haus voller Gäscht fir ze këmmeren." D'Lige iwwer d'Bequemlechkeet huet him net wéi eng Erfindung geschéngt. Et war just wat dës Keen brauchen ze héieren.
  
  "Ee wiirdege Bonus, ech géif soen", kléngt de gutt plazéierten engleschen Toun ironesch. "Ech hunn eng Websäit a Passwuert fir no Parnevik ze sichen."
  
  "Et ass alles Deel vum Deal, Miles. An Dir wësst schonn datt et nëmmen ee Wee gëtt fir de Bonus ze kréien.
  
  "Ass de Milo ronderëm?" Elo huet den Toun geännert. Halsschneider. Schlechter...
  
  "Just ech a mäi beschte Fan."
  
  "Mmm ... Invitéiert hien och wann Dir wëllt", huet hir Stëmm geännert. "Awer leider muss ech séier sinn. Login op www.locatethepro.co.uk a gitt d'Passwuert a klenge Buschtawen: bonusmyles007,"lol. "Hunn geduecht, Dir kéint et schätzen, Frey. De Standard Tracker Format soll erschéngen. Parnevik ass als véiert programméiert. Dir sollt fäeg sinn hien iwwerall ze verfolgen.
  
  Den Abel Frey huet roueg salutéiert. D'Alicia Miles war déi bescht Operativ, déi hien jeemools benotzt huet. "Gutt genuch, Miles. Wann Är Aen ënner Kontroll sinn, sidd Dir vun der Leinwand. Da kommt zréck bei eis a bréngt d'Fragmenter vun de Kanadier. Da wäerte mir ... schwätzen."
  
  D'Linn goung dout. De Frey huet säin Handy erof geluecht, fir de Moment frou. "Okay, Hudson," sot hien. "Start den Auto. Schéckt jidderengem direkt op Ostergotland." Dat lescht Stéck war a senger Erreeche, sou wéi all déi aner Stécker, wa se déi lescht Spiller richteg gespillt hunn. "De Milo weess wat ze maachen."
  
  Hien huet eng Rei vun Fernsehmonitoren studéiert.
  
  "Wéi vun hinnen ass Captive 6 - Karin Blake?"
  
  Den Hudson huet säin ongewollten Baart gekraazt ier hien gewénkt huet. De Frey huet sech no vir gebonnen fir dat blondt Meedchen ze studéieren dat an der Mëtt vun hirem Bett souz, hir Been op de Kinn gezunn,
  
  Oder méi präzis um Bett sëtzen, dat dem Frey gehéiert huet. A iessen dem Frey säi Iessen an der gespaarten a bewaachter Hütt, déi de Frey bestallt huet. Elektrizitéit ze benotzen déi de Frey bezuelt huet.
  
  Um Knöchel ass eng Kette déi hien entworf huet.
  
  Elo huet si him gehéiert.
  
  "Schéckt de Video direkt op mäi Raum um groussen Ecran. Sot dann dem Kach fir den Owesiessen do ze servéieren. Zéng Minutte duerno brauch ech mäi Kampfkonscht Expert. Hien huet gestoppt, denkt.
  
  "Ken?"
  
  "Jo, déi selwecht. Ech wëll hien dohinner goen an hir Schong huelen. Näischt anescht fir de Moment. Ech wëll datt d'psychologesch Folter lecker laang ass bis dës zerquetscht ass. Ech waarden en Dag an dann huelen ech hatt eppes méi wichteg.
  
  "An de Prisonéier 7?"
  
  "Léif Gott, Hudson, behandelt him gutt, wéi Dir Iech selwer behandelt. Dat Bescht vun allem. Seng Zäit fir eis ze beandrocken ass no ... "
  
  
  EENANDRËSSEG
  
  
  
  AIRSPACE OVER Schweden
  
  
  De Fliger huet gekippt. De Kennedy Moore ass mat engem Start erwächt, erliichtert vun der Turbulenz erwächt ze sinn, den neien Dag huet hiren eegene Dark Chaser fortgefuer.
  
  De Caleb existéiert an hiren Dreem grad wéi hien an der realer Welt gemaach huet, awer an der Nuecht huet hien hatt ëmmer erëm ëmbruecht andeems se lieweg Kakerlaken an den Hals gedréckt huet bis si erstéckt a gezwongen ass ze kauen a schlucken, hiren eenzege Verrot gefoltert duerch den Horror an hiren Aen , konstant bis de leschte Spark erausgaang ass.
  
  Op eemol erwächt an aus dem Ënnerbau vun der Häll gerappt, huet si mat wilde Aen ëm d'Kabine gekuckt. Et war roueg; Zivilisten an Zaldoten hu geschwat oder roueg geschwat. Och de Ben Blake ass ageschlof a säi Laptop geknuppt, d'Suergelinnen net vum Schlof ausgeglach an tragesch aus der Plaz op sengem jonke Gesiicht.
  
  Dunn huet si den Drake gesinn an hien huet op hatt gekuckt. Elo seng Suerg Linnen einfach verbessert seng schonn opfälleg Gesiicht. Seng Éierlechkeet an Selbstlosegkeet waren offensichtlech, onméiglech ze verstoppen, awer de Péng verstoppt hannert senger Kompositioun huet hatt wollt him tréischten ... d'ganz Nuecht laang.
  
  Si huet fir sech selwer gelaacht. Méi Dinosaurier Rock Referenze. Dem Drake seng Zäit war super Spaass. E Moment ass vergaang ier si gemierkt huet datt hiren banneschten Laachen hir Aen erreecht hätt, well hien zréck op hatt gelaacht huet.
  
  An dunn, fir d'éischte Kéier an all de Joren zënter si an d'Akademie koum, huet si bedauert datt hir Ruff erfuerdert huet hir Perséinlechkeet ze desexualiséieren. Si hätt gewënscht, datt si wousst, wéi een hir Hoer esou styléiert. Si wënscht hatt e bësse méi Selma Blair an e bësse manner Sandra Bullock.
  
  Nodeems alles gesot huet, et war ganz offensichtlech datt den Drake hatt gär huet.
  
  Si huet him zréck gelaacht, awer dee Moment huet de Fliger erëm gekippt a jiddereen ass erwächt. De Pilot huet ugekënnegt datt si eng Stonn Fluch vun hirer Destinatioun wieren. De Ben ass erwächt an ass wéi eng Zombie gaang fir e Rescht Kona Kaffi ze kréien. Den Thorsten Dahl ass opgestan an huet sech ëmgekuckt.
  
  "Zäit fir de Buedem penetréierende Radar opzemaachen," sot hien mat engem hallwe Laachen.
  
  Si goufen geschéckt fir iwwer Östergotland ze fléien, geziilt Beräicher wou de Professer Parnevik an de Ben gegleeft hunn datt dem Heidi säin Duerf läit. Den aarme Professer hat däitlech Péng vum ofgeschniddene Tipp vu sengem Fanger a war zudéifst schockéiert wéi häerzlos säi Tormentor war, awer war sou glécklech wéi e Welpen wéi hien hinnen iwwer d'Kaart erzielt huet, déi um Schëld vum Odin gravéiert ass.
  
  De Wee op Ragnarok.
  
  Wahrscheinlech.
  
  Bis elo konnt keen et iwwersetzen. War dëst nach eng aner falsch Richtung vum Alicia Miles an hirem duercherneen Team?
  
  Wéi de Fliger duerch dem Dahl säi raue Perimeter gebrach ass, huet hien op d'Bild gewisen, dat op der Televisioun vum Fliger erschéngt. Buedem penetréierende Radar huet kuerz Burst vu Radiowellen an de Buedem geschéckt. Wann et e begruewe Objet, Grenz oder Void getraff huet, reflektéiert et e Bild a sengem Retoursignal. Am Ufank si se schwéier z'identifizéieren, awer mat der Erfahrung gëtt et méi einfach.
  
  Kennedy huet dem Dahl de Kapp gerëselt. "Huet déi schwedesch Arméi alles?"
  
  "Dës Zort vun Saach ass néideg,"Dahl sot hir eescht. "Mir hunn eng Hybrid Versioun vun dëser Maschinn déi Minen a verstoppte Päifen erkennt. Ganz High-Tech."
  
  D'Dämmerung ass iwwer den Horizont gebrach, an dunn ass et vun raggéierte groe Wolleken fortgefuer, wéi de Parnevik e Gejäiz erausbruecht huet. "Hei! Dëst Bild gesäit aus wéi eng al Viking Siidlung. Gesitt Dir de ronnen äusseren Rand - dat sinn d'Schutzmaueren - an déi rechteckeg Objete bannen? Dëst si kleng Wunnengen."
  
  "Also, loosst eis dat gréisst Haus bestëmmen ..." huet de Ben séier ugefaang.
  
  "Nee," sot Parnevik. "Dëst muss e Gemeinschaftslanghaus sinn - eng Treffplaz oder Fest. Heidi, wa si wierklech hei wier, hätt dat zweetgréisst Haus.
  
  Wéi de Fliger lues erofgaang ass, sinn méi kloer Biller opgetaucht. D'Siidlung gouf séier e puer Meter ënnerierdesch markéiert, an dat zweetgréissten Haus gouf séier siichtbar.
  
  "Dir gesitt dat," huet den Dahl op eng méi déif Faarf gewisen, sou schwaach, datt et net gemierkt ka ginn, ausser een no der Sich no. "Dat heescht, datt et en Void ass, an et läit direkt ënner dem Heidi sengem Haus. "Verdammt," sot hien, sech ëm. "Si huet hiert Haus direkt iwwer dem Mimir säi Brunn gebaut!"
  
  
  Drësseg ZWEE
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Wéi si um Buedem waren an e puer Kilometer duerch naass Wisen gaang sinn, huet den Dahl en Arrêt bestallt. Den Drake huet sech ëmgekuckt, wat hien nëmmen als, am neien Dino-Rock Geescht, deen hien an de Kennedy gedeelt hunn, eng motley Crew beschreiwen konnt. D'Schweden an d'SGG goufe vum Thorsten Dahl an dräi vu senge Männer vertrueden, d'SAS vu Wells an zéng Zaldoten. Ee gouf op Hawaii hannerlooss, blesséiert. Delta Team gouf op sechs Leit reduzéiert; dann waren et Ben, Parnevik, Kennedy a selwer. Den Hayden ass mam Fliger bliwwen.
  
  Et war net eng eenzeg Persoun ënnert hinnen, déi net vun de Schwieregkeeten vun hirer Aufgab besuergt war. D'Tatsaach, datt de Fliger gewaart huet, voll ugedriwwen a bewaffnet, mat de Figuren u Bord, prett fir se iwwerall op der Welt ze huelen, huet nëmmen d'Eescht vun der Situatioun weider ënnersträicht.
  
  "Wann et hëlleft," sot den Dahl, wéi jidderee sech erwaardend op hie kuckt, "Ech gesinn net wéi se eis dës Kéier fanne kënnen," huet hien drop higewisen. "Fänkt un mat liicht Sprengstoff fir e puer Féiss erof ze läschen, dann ass et Zäit ze raken."
  
  "Sief virsiichteg," Parnevik wringed seng Hänn. "Mir wëllen keen Zesummebroch."
  
  "Maacht Iech keng Suergen," sot Dahl lëschteg. "Tëscht de verschiddene Kräften hei, mengen ech, mir hunn en erfuerene Team, Professer."
  
  Et gouf e knaschtegt gelaacht. Den Drake huet hir Ëmgéigend iwwerpréift. Si hunn e breet Perimeter opgeriicht, Männer op der Spëtzt vun e puer Hiwwelen hannerlooss, déi de Site ëmginn hunn, wou de Buedempenetréiere Radar uginn huet datt en aalt Gardehaus eemol stoen. Wann et nëmme gutt genuch wier fir d'Vikings an all ...
  
  D'Plaine ware gräisseg a roueg, de liichte Wand huet kaum d'Beem gerührt, déi ëstlech vun hirer Positioun gewuess sinn. Et huet ugefaang liicht ze dréinen an huet dunn opgehalen ier et nach eng Kéier probéiert huet.
  
  Dem Ben säin Handy huet geklappt. Seng Aen hunn e gespaant Bléck. "Papp? Just beschäftegt. Ech ruffen dech zréck um Heck. " Hien huet den Apparat zougemaach, kuckt op den Drake. "Ech hu keng Zäit," huet hien gemëscht. "Si wësse schonn datt eppes lass ass, si wësse just net wat et ass."
  
  Den Drake huet geknackt an huet déi éischt Explosioun gekuckt ouni ze zéien. Gras, Gras an Dreck sinn an d'Loft geflunn. Direkt duerno koum nach e bësse méi déif Schlag, an eng zweet Wollek ass vum Buedem opgestan.
  
  Verschidde Männer koumen no vir donner, hunn Schaufel gehal wéi se Waffen ofgehalen hunn. Surreal Zeen.
  
  "Sief virsiichteg," huet de Parnevik gemëscht. "Mir wëllen net datt iergendeen seng Féiss naass gëtt." Hien huet gelaacht wéi wann et de gréisste Witz an der Geschicht wier.
  
  E méi kloer Iwwersiichtsbild huet e Lach ënner dem Heidi sengem Longhouse gewisen, dat zu enger grousser Höhl gefouert huet. Et war kloer datt et méi wéi nëmmen eng Brunn do louch, an d'Equipe huet sech op der Säit vu Vorsicht gefeelt. Et huet eng aner Stonn virsiichteg Ausgruewung an e puer Pausen gedauert, während de Parnevik gekräizt a studéiert huet, ier se an dënn Loft verschwonnen sinn.
  
  Den Drake huet dës Zäit benotzt fir seng Gedanken ze organiséieren. Bis haut huet hie sech gefillt wéi wann hien ouni Bremsen op enger Aachterbunn gewiescht wier. Och no all deene Jore war hien nach méi gewinnt Uerder ze verfollegen wéi en Handlungsplang auszeféieren, sou datt hie méi Zäit brauch fir ze denken wéi zum Beispill de Ben Blake. Hie wousst zwou Saache sécher - si waren ëmmer hannendrun, an hir Feinde hunn se gezwongen op Situatiounen ze reagéieren anstatt se ze kreéieren; ouni Zweifel ass dat e Resultat vun der Tatsaach, datt si hannert hire Géigner an dëser Course agaangen sinn.
  
  Elo ass et Zäit dës Course ze gewannen. Ausserdeem schénge si déi eenzeg Fraktioun ze sinn, déi d'Welt retten anstatt se ze riskéieren.
  
  Also gleeft Dir u Geeschtergeschichten? Eng antik Stëmm huet a sengem Geescht geflüstert.
  
  Nee, hien huet déiselwecht geäntwert wéi deemools. Awer ech gleewen un Horrorgeschichten ...
  
  Wärend senger leschter Missioun als Member vum geheime SRT, enger spezieller Eenheet vun der SAS, sinn hien an dräi aner Membere vu senger Equipe, dorënner d'Alicia Miles, op e wäitem Duerf am Nordirak gestouss, seng Awunner gi gefoltert a ermord. Wann een dat offensichtlech ugeholl huet, wat se ënnersicht hunn... war britesch a franséisch Zaldoten ze fannen déi nach ëmmer an der Verhënnerung sinn.
  
  Wat duerno ass, huet de Rescht vum Matt Drake seng Deeg op der Äerd däischter gemaach. Blind vu Roserei huet hien an déi aner zwee Teammemberen d'Folter gestoppt.
  
  En anere "frëndleche Feier" Tëschefall ënner villen.
  
  D'Alicia Miles stoung an huet nogekuckt, onbeschiedegt vun iergendengem Quirk op déi eng oder aner Manéier. Si konnt d'Folter net ophalen, a si konnt den Doud vun de Folter net ophalen. Awer si huet dem Kommandant seng Uerder gefollegt.
  
  Matt Drake.
  
  Duerno ass d'Liewe vum Zaldot fir hien opgehalen, all déi romantesch Bezéiungen, déi si ënnerstëtzt huet, goufen a Stécker zerstéiert. Awer de Service ze verloossen huet net heeschen datt d'Erënnerungen verschwannen. Seng Fra huet hien Nuecht no Nuecht erwächt an ass dunn aus hirem Schweessduchbett gerutscht, a kräischen no ënnen wéi hie refuséiert zouzeginn.
  
  Elo huet hien de Kennedy gemierkt, déi vis-à-vis vun him stoung, a lächelt wéi wa si an engem Fliger wier. Hir Hoer hänken locker an hiert Gesiicht gouf lieweg a béis mat hirem Laachen. Zentréiert Aen a Victoria's Secret Kierper kombinéiert mat Schoulmeeschterdekorum a Geschäftsbehale. Ganz gemëscht.
  
  Hien huet zréck gelaacht. Den Thorsten Dahl huet geruff: "Gitt déif an d'Liesen! Mir brauchen e Guide fir d'Nokommen."
  
  Wéi de Ben him gefrot huet wat Descender war, huet hien just gelaacht. "Riichtaus aus der Hollywood Legend, mäi Frënd. Denkt drun wéi en Déif vun engem Gebai sprangen a säi Sprong op de Millimeter ugepasst gouf ier säi Fall gestoppt gouf? Gutt, de Blue Diamond Lander ass den Apparat deen se benotzen.
  
  "Cool".
  
  Den Drake huet gemierkt datt säin ale Kommandant lues a lues ronderëm leeft an huet déi offréiert Fläsch Kaffi geholl. Dëse Chat ass eng Zäit laang amgaang. Den Drake wollt et ophalen.
  
  "Mai?" Hien huet gefrot, seng Lëpse fest op de Buedem gesat, fir datt kee seng Fro versteet.
  
  "Hm?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Sot mir just".
  
  "Gutt gnädeg, Dude, nom offensichtleche Mangel un Informatioun, déi Dir iwwer Ären alen Hobby ubitt, kann ech elo kaum zielen op Freebies ofzeginn, kann ech?"
  
  Den Drake konnt net hëllefen, e Laachen z'ënnerdrécken. "Du bass en dreckeg ale Mann, wësst Dir dat?"
  
  "Dëst ass wat mech un der Spëtzt vu mengem Spill hält. Erziel mir elo eng Geschicht vun enger vun hire geheime Missiounen - jidderee vun hinnen.
  
  "Ma ... ech kéint Är Chance hei sprengen an Iech eppes zamm ginn," sot den Drake. "Oder Dir kënnt waarden bis dat alles eriwwer ass an ech ginn Iech d'Gold ... Dir wësst deen eenzegen."
  
  "Tokyo Cos-con?"
  
  "Tokyo Cos-con. Wéi d'Mai op der japanescher gréisster Cosplay-Konventioun Undercover gaangen ass fir d'Fuchu Triaden ze infiltréieren an z'erhalen, déi deemools d'Pornoindustrie geleet hunn.
  
  Wells huet ausgesinn wéi wann hien amgaang e Krampf ze hunn. "Jesus, Drake. Du bass en Idiot. Okay dann, awer vertrau mir, du schëlls mir elo,"Hien huet en Otem geholl. "D'Japaner hunn se just aus Hong Kong erausgezunn, direkt ënner enger falscher Identitéit, ouni Warnung, komplett zerstéiert de Cover, deen si fir zwee Joer gebaut huet."
  
  Den Drake huet him en oppene Mond ginn, ongléckleche Look. "Ni".
  
  "Och meng Wierder."
  
  "Firwat?"
  
  "Och meng nächst Fro. Awer Drake, ass et net evident?"
  
  Den Drake huet doriwwer geduecht. "Nëmmen datt si dat Bescht ass wat se hunn. Déi bescht déi se jeemools haten. A si musse verzweifelt dofir sinn.
  
  "Mir hunn Uriff vun hirem Justizdepartement a Premier Ministere fir ongeféier fofzéng Stonnen elo ugeholl, grad wéi d'Yankees. Si wäerten eis alles zouginn - si hunn hatt geschéckt fir d'La Veraine ze scouten, well dat ass déi eenzeg Verbindung déi se zu dësem Chaos fonnt hunn, dee scho eskaléiert ass an dat gréissten Event dat elo um Planéit geschitt ass. Et ass nëmmen eng Fro vu Stonnen ier mir gezwongen sinn hinnen zouzeginn.
  
  Den Drake huet gefroot. "Gëtt et e Grond fir elo net zouzeginn? Mee wier eng fantastesch Acquisitioun.
  
  "Ech averstanen, Mate, awer Regierunge si Regierungen, an ob d'Welt a Gefor ass oder net, si gär hir kleng Spiller ze spillen, oder?
  
  Den Drake huet op e Lach am Buedem gewisen. "Gesäit aus wéi wann se prett sinn."
  
  
  ***
  
  
  Dem Drake seng Ofstamungsrate gouf op 126 Féiss festgeluecht. En Apparat genannt Quick Release Muzzle gouf a senger Hand geluecht an hie krut e Rucksak. Hien huet e Pompjeeshelm mat engem Taschenlamp um Kapp gezunn an duerch säi Rucksak gerammt. Eng grouss Täscheluucht, e Sauerstofftank, eng Waff, Iessen, Waasser, e Radio, Éischt Hëllefsmaterial - alles wat hien brauch fir ze kachen. Hien huet e Paar schwéier-Pflicht Handschuesch gezunn an ass op de Rand vum Pit gaang.
  
  "Geronimo?" Hien huet de Kennedy gefrot, dee mam Ben an dem Professer uewen bliwwen ass, fir ze hëllefen hire Perimeter ze iwwerwaachen.
  
  "Oder gräift Är Knöchel, stécht den Hënner eraus an hoffen," sot si.
  
  Den Drake huet béis op si gegrinst, "Mir kommen herno drop zréck", sot hien a sprang an d'Däischtert.
  
  Hien huet direkt de roude Diamanten Ausléiser gefillt. D'Vitesse vu sengem Fall ass erofgaang wéi hie gefall ass, a säi klenge Rad huet honnertmol an der Sekonn getickt. D'Mauere vun der Brunn - glécklecherweis elo dréchen - blénken a kaleidoskopesche Blëtzer laanscht, wéi an engem ale schwaarz-wäisse Film. Schlussendlech ass d'Ofstamung bis zu engem Crawl verlangsamt, an den Drake huet gefillt datt seng Stiwwele sanft vum haarde Fiels sprangen. Hien huet d'Maulkuerf gedréckt a gefillt datt den Ausléiser vu sengem Sécherheetsgurt erausgeet. Den Drake huet de Prozess iwwerpréift fir hien an en Ascendant ze maachen ier hien iwwergaang ass wou den Dal an eng hallef Dose Männer stoungen ze waarden.
  
  De Buedem ass alarméierend gekräizt, awer hien huet et u mummifizéierten Dreck zougeschriwwen.
  
  "Dës Höhl ass komesch kleng am Verglach zu deem wat mir um Buedem penetréierende Radar gesinn hunn," sot Dahl. "Hie kéint sech falsch berechnen hunn. Verbreed Iech a kuckt no ... en Tunnel ... oder sou eppes.
  
  De Schwed huet d'Schëller gezunn, amüséiert vu senger eegener Ignoranz. Den Drake huet et gär. Hien ass lues ronderëm d'Höhl gaang, studéiert déi ongläiche Maueren a geziddert, trotz dem décke Mantel, deen him krut. Dausende vun Tonnen vu Fiels an Äerd hunn op hien dréckt, an hei war hien a probéiert méi déif duerchzedrécken. Him huet et geklongen wéi d'Liewen vun engem Zaldot.
  
  Dahl kommunizéiert mat Parnevik iwwer zwee-Wee Videophone. De Professer huet esou vill "Suggestiounen" gejaut, datt den Dahl no zwou Minutten den Sound ausgeschalt huet. D'Zaldoten hunn ëm d'Höhl getrëppelt bis ee vun den Delta-Jongen geruff huet: "Ech hunn Ausschnëtter hei. Och wann et eng kleng Saach ass."
  
  Den Dahl huet de Videophone ausgeschalt. Dem Parnevik seng Stëmm kléngt haart a kloer, an huet dunn opgehalen, wéi den Dahl den Handy un d'Mauer bruecht huet.
  
  "Kuckt Dir dëst?"
  
  "Jo! Dat ass Bra! Bra!" Parnevik huet seng Englesch vun Opreegung verluer. "Walknott ... mmm ... e Knuet vun ëmbruecht Krieger. Dëst ass d'Symbol vum Odin, den dräifach Dräieck, oder Borromean Dräieck, verbonne mat der Iddi vum glorräichen Doud am Kampf.
  
  Den Drake huet de Kapp gerëselt. "Bluddeg Wikinger."
  
  "Dëst Symbol gëtt dacks op 'Bildsteng' fonnt, déi den Doud vun heroesche Krieger duerstellen, déi mam Boot oder op Päerd op Valhalla - dem Odin säi Palais reesen. Dëst verstäerkt d'Iddi weider, datt mir eng alldeeglech Valhalla fonnt hunn."
  
  "Entschëllegt Är Parade ze verduerwen, Mate," sot den direkten SAS Mann, "awer dës Mauer ass sou déck wéi meng Schwoer."
  
  Si hunn all e Schrëtt zréck gemaach, hunn hir Helm Luuchten iwwer déi onberéiert Uewerfläch gefloss.
  
  "Et muss eng falsch Mauer sinn." De Guy huet bal vun Opreegung gejaut. "Et muss sinn!"
  
  "Waart," huet den Drake dem Ben seng jonk Stëmm héieren. "Et seet och datt Valknoth och den Death Knot genannt gëtt, e Symbol vun den Unhänger vum Odin, déi eng Virléift fir gewaltsam Doud haten. Ech gleewen wierklech datt dëst eng Warnung kéint sinn.
  
  "Bullshit". Dem Drake seng Séil war oprecht.
  
  "Hei ass e Gedanken, Kärelen," koum dem Kennedy seng Stëmm. "Wéi wier et mat enger méi grëndlecher Inspektioun vun all de Maueren. Wann Dir méi Walknotts kritt, awer dann eng eidel Mauer fannt, géif ech dës wielen.
  
  "Einfach fir Iech ze soen," huet den Drake gemëscht. "Do uewen ze sinn an alles."
  
  Si trennen sech op, kämmen d'fielseg Maueren Zoll fir Zoll. Si hunn d'Joerhonnerte vu Stëbs ofgeschrauft, d'Spinnelweben ofgeschnidden an d'Schimmel fortgefuer. Schlussendlech hu se dräi weider Valknots fonnt.
  
  "Super," sot den Drake. "Et si véier Maueren, véier knotzeg Saachen. Wat maachen mir elo?"
  
  "Sinn se all identesch?" - huet de Professer iwwerrascht gefrot.
  
  Ee vun den Zaldoten huet e Bild vu Parnevik um Videophoneschirm gewisen. "Ma, ech weess net iwwer Iech Kärelen, awer ech si sécher, datt ech midd sinn him ze lauschteren. De verdammt Schwed hätt eis viru laanger Zäit fäerdeg gemaach."
  
  "Waart," sot dem Ben seng Stëmm. "D'Ae sinn am Mimir d'Wuel, net ..." seng Stëmm war verluer hannert der hissing vun statesch, an dann ass den Ecran däischter ginn. Den Dahl huet et gerëselt, et un an ausgeschalt, awer ouni Erfolleg.
  
  "Schäiss. Wat huet hie probéiert ze soen?
  
  Den Drake war amgaang ze roden, wéi de Videophone erëm lieweg koum an dem Ben säi Gesiicht den Écran gefëllt huet. "Ech weess net wat geschitt ass. Awer lauschtert - d'Ae sinn am Mimir senger Well, net an der Höhl drënner. Verstinn?"
  
  "Jo. Also hu mir hinnen um Wee erofgaang?"
  
  "Ech mengen jo".
  
  "Mee firwat?" Dahl gefrot onglécklech. "Firwat gouf dann dës Höhl iwwerhaapt erstallt? An de Buedemradar huet kloer gewisen datt et e grousse Raum drënner war. Natierlech muss d'Stéck do ënnen sinn.
  
  "Ausser -" Den Drake huet eng schrecklech Erkältung gefillt. "Ausser dës Plaz ass eng Fal."
  
  Den Dahl huet op eemol onsécher ausgesinn. "Wéi dann?"
  
  "Ass dëse Raum ënner eis? Wat wann et e Buedemlosen Pit ass?"
  
  "Dëst heescht datt Dir op engem Lehmkëssen steet!" De Guy huet an Horror gejaut. "Trap! Et kéint zu all Moment zesummebriechen. Kommt elo eraus!"
  
  Si hunn sech fir een endlosen Moment vun verzweifelter Mortalitéit openee gekuckt. Si wollten alleguer esou schlecht liewen. An dunn huet sech alles geännert. Wat emol eng Rëss am Betonbuedem war, war elo e gekrackten hart Panel. Dëse komeschen Tréine Klang war net vun der Verschiebung vum Steen, mee vun der Tatsaach, datt de Buedem sech lues a lues vun Enn bis Enn opgedeelt huet.
  
  Mat engem endlosen Pit ënnert hinnen....
  
  Déi sechs Männer hu rosen op déi zwee Ascendants ugeklot. Wéi si do ukomm sinn, nach lieweg, huet den Dahl geruff fir d'Uerdnung ze restauréieren.
  
  "Dir zwee gitt éischt. Fir Gottes Wuel, sief haart."
  
  "An um Wee erop", kommentéiert Parnevik, "sief besonnesch bewosst iwwer Är Ëmgéigend. Mir wëllen den Artefakt net verpassen."
  
  "Sief keen Idiot, Parnevik." Den Dahl war ausser sech mat Viraussoen. Den Drake hat hien nach ni esou gesinn. "Déi lescht zwee vun eis wäerte kucken wéi mir goen," sot hien, an huet den Drake gekuckt. "Et sinn du an ech".
  
  De Videophone huet erëm gepiept an ausgeschalt. Den Dahl huet et gerëselt, wéi wann hie probéiert hien ze erstécken. "Verdammt vun de Yankees, ouni Zweifel."
  
  Et huet déi éischt Koppel dräi Minutten gedauert fir de Buedemniveau z'erreechen. Dann dräi méi fir dat zweet Pair. Den Drake huet un all d'Saachen geduecht, déi a sechs Minutten geschéie kéinten - eng Liewensdauer Erfahrung, oder guer näischt. Fir hien war et déi lescht. Näischt anescht wéi d'Kräischen vum Lehm, d'Kräisch vum Verréckelung vum Steen, d'Kräischen vun der Chance, entscheeden ob hien mat Liewen oder Doud belount.
  
  De Buedem ënner dem éischte Symbol, deen se fonnt hunn, ass zesummegefall. Et gouf keng Warnung; wéi wann de Buedem einfach de Geescht opginn an an d'Vergiess gefall wier. Den Drake ass sou wäit an d'Bunn geklommen wéi hie konnt. Et huet op seng Säiten ausgeglach anstatt um fragile Buedem vun der Höhl. Den Dahl huet déi aner Säit vun der Brunn ëmgekuckt, e Stéck gréngt Zänn mat béide Hänn geknuppt, de Rank op sengem Hochzäitsfinger reflektéiert d'Lantern um Drake sengem Helm.
  
  Den Drake huet opgekuckt, op der Sich no staarke Stéck String, déi se un hir Gürtel kënne befestigen. Dunn huet hien den Dahl héieren ruffen: "Schäiss!" an huet grad an der Zäit erof gekuckt fir de Videophone vun Enn bis Enn a béiser lueser Bewegung ze gesinn, ier se mat engem Crunch op d'Höhlbuedem gefall ass.
  
  Ofgeschwächt huet d'Harddisk opginn, an e schwaarzt Lach gefall wéi dem Drake seng al Dreem fir eng Famill ze grënnen. E Stuerm ass op si komm, an huet dréchent Loft fräigelooss, gefëllt mat onerklärlecher Däischtert vun der Plaz, wou déi blann Kreaturen sech verstoppt a geschlitten hunn.
  
  A kuckt erof an deen Ofgrond vum Nummlosen Schied, den Drake huet säi Kandheetsglawen un Monsteren nei entdeckt.
  
  Et war e liichtschwaache rutschen Toun, an e Seel ass vun uewen erofgaang, flappen. Den Drake huet et dankbar gegraff an et u säi Gürtel befestegt. Den Dahl huet datselwecht gemaach, identesch wäiss ausgesinn, a si hunn allebéid op hir jeeweileg Knäppercher gedréckt.
  
  Den Drake huet den Héichtmeter nogekuckt. Hien studéiert seng Halschent vun der gutt iwwerdeems Dahl et op der anerer Säit kopéiert. E puer Mol hunn si opgehalen an sech no vir gezunn fir méi no ze kucken, awer all Kéier hunn se näischt fonnt. Honnert Fouss gaangen, an dann nonzeg. Den Drake huet seng Hänn bluddeg geschält, awer näischt fonnt. Si sinn fortgaang, elo fofzeg Féiss, an dunn huet den Drake d'Feele vu Liicht gesinn, eng Dämmerung déi einfach d'Liicht absorbéiert huet, déi hien op hatt geheit huet.
  
  E breet hëlzent Board, geckeg laanscht d'Kante, onberéiert vu Feuchtigkeit oder Schimmel. Den Drake konnt d'Ausschnëtter op senger Uewerfläch gesinn an et huet him eng Zäit gedauert fir den Helm richteg ze positionéieren.
  
  Awer wann hien et gemaach huet ...
  
  Aen. E symbolescht Bild vum Odin sengen Aen, aus Holz geschnëtzt an hei gelooss ... vu wem?
  
  Vum Odin selwer? Virun Dausende vu Joer? Auteur: Heidi? War et méi oder manner plausibel?
  
  Den Dahl huet e ängschtleche Bléck no ënnen. "Fir eis all, Drake, lass dëst net."
  
  
  DRËTTIG
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Den Drake ass aus dem Mimir säi Brunn erauskomm, hält den hëlzent Tablet héich wéi eng Trophä. Ier hien e Wuert aussoe konnt, gouf hien aus sengem Gürtel gerappt an op de Buedem geheit.
  
  "Hey, roueg ..." Hien huet de Stamm vun der Drammaschinn aus Hong Kong erof gekuckt, ee vun deenen neien. Hien huet liicht gerullt an huet dout a stierwen Zaldoten op d'Gras gesinn - Delta, SGG, SAS - an hannert hinnen de Kennedy, kneel mat enger Pistoul op hirem Kapp.
  
  Huet de Ben gesinn gezwongen oprecht ze stoen an engem Chokehold, dem Alicia Miles seng barmhäerzlech Hänn déi den Hals enk gripen. Dem Drake säin Häerz ass bal gebrach, wéi hien de Ben gesinn huet, deen nach ëmmer säin Handy an der Hand hält. Kleeft bis mäi leschten Otem ...
  
  "Loosst de Brit stoen", ass de Kanadier Colby Taylor an d'Siicht vum Drake komm. "Loosst hien kucken wéi seng Frënn stierwen - Beweis datt ech all Deel vun him huelen kann ier ech säi Liewen huelen."
  
  Den Drake huet d'Feier vum Schluecht erlaabt a seng Gliedmaart z'erreechen. "Alles wat Dir beweist ass datt dës Plaz erfëllt wat et am verdammt Guidebook seet - datt et e Land vu Monsteren ass."
  
  "Wéi poetesch", huet de Milliardär gelaacht. "An et ass wouer. Gëff mir d'Aen." Hien huet seng Hänn wéi e Kand no méi gefrot. De Söldner huet e Bild vum Odin seng Aen iwwerdroen. "Fin. Dat geet duer. Also wou ass Äre Fliger, Drake? Ech wëll Stécker vun dir an dann raus aus dësem Schäiss Lach.
  
  "Dir wäert näischt erreechen ouni de Schëld," sot den Drake ... dat éischt wat him an de Kapp koum. "An dann erausfannen wéi et eng Kaart fir Ragnarok gëtt."
  
  "Narr," Taylor laacht Eekleges. "Deen eenzege Grond firwat mir haut hei sinn an net virun zwanzeg Joer ass well de Schëld eréischt viru kuerzem fonnt gouf. Ech si sécher datt Dir dëst awer scho wësst. Probéiert Dir mech ze luesen? Mengt Dir, ech wäert rutschen an Iech eng aner Chance ginn? Ma, Här Drake, loosst mech Iech soen. Si ..." hie weist op d'Alicia, "si rutscht net op. Si. . haarden gëllenen Aarsch, dat ass wat hatt ass!
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi säi fréiere Kolleg de Ben zum Doud erstreckt. "Si wäert Iech un den héchsten Offer verkafen."
  
  "Ech sinn den héchste Bidder, Dir komplett Stéck Schäiss."
  
  An duerch de Wëlle vun der Providence huet een vun dësem Moment profitéiert fir eng Kugel ze schéissen. De Schoss huet haart duerch de Bësch geklappt. Ee vun de Söldner vum Taylor ass mat engem neien drëtten Auge zesummegeklappt, stierft direkt.
  
  De Colby Taylor huet eng Sekonn onglécklech ausgesinn. Hien huet ausgesinn wéi wann de Bryan Adams just aus dem Bësch sprangen an ugefaang huet "Summer of '69" ze spillen. Seng Aen hunn an Tassen verwandelt. Dunn ass ee vu senge Söldner an hien gefall, hien op de Buedem geschloen, de Söldner blouft, jäizt a kämpft, stierft. Den Drake war op hirer Säit an engem Moment wéi de Lead d'Loft iwwer hinnen räissen.
  
  Alles ass gläichzäiteg geschitt. Kennedy huet hire Kierper no uewen geheit. D'Spëtzt vun hirem Schädel war sou fest a Kontakt mam Kinn vun der Wuecht, déi hatt ofdeckt huet, datt hien net emol gemierkt huet wat geschitt ass. Direkt ophänken.
  
  Eng Barrage vu Kugelen ass hin an hier geflunn; d'Söldner, déi am oppenen Terrain gefaange goufen, goufen zerstéiert.
  
  Den Thorsten Dahl gouf befreit, wéi de Söldner, deen him hält, dräi Véierel vu sengem Kapp verluer huet zum drëtte Schoss, deen aus dem Gewier geklomm huet. De Kommandant vum SGG ass de Professer Parnevik wéi e Krab ukomm an huet ugefaang den ale Mann op e Koup Bëscher ze zéien.
  
  Dem Drake säin éischte Gedanken war iwwer de Ben. Wéi hie sech virbereet huet eng verzweifelt Wette ze maachen, huet d'Mësstrauen him wéi en dausend-Watt elektromagnetesche Puls gerëselt. D'Alicia huet de Jong op d'Säit geheit an ass op den Drake selwer fortgaang. Op eemol koum eng Waff an hirer Hand; et war egal wéi eng. Si war gläich déidlech mat deenen zwee.
  
  Si huet et opgeholl, dorop fokusséiert.
  
  Den Drake huet seng Waffen op d'Säiten an engem ongenéierte Geste verbreet. Firwat?
  
  Säi Laachen war lëschteg, wéi dee vun engem Dämon, deen onberéiert Fleesch an engem Lair entdeckt huet, deen hie geduecht huet, datt et scho laang benotzt gouf.
  
  Si huet den Ausléiser gezunn. Den Drake huet sech gewénkt, erwaart Hëtzt an dann Tauche an dann Péng, awer säi Geescht huet säi Gehir erfaasst an hie gesinn datt si hiren Zil am leschte Moment geännert huet ... an huet dräi Kugelen an de Söldner gesat, deen déi indignéiert Figur vum Colby deckt Taylor. Loosst eis keng Risiken huelen.
  
  Zwee SAS Zaldoten an zwee Delta Marines hunn iwwerlieft. D'SAS huet de Ben gegraff an hien ewech gezunn. Wat lénks vun Delta Team war bereet Feier op engem Emgéigend Grove vu Beem zréck.
  
  Méi Schëss hu geklappt. Den Delta Guy huet sech ëmgedréit a gefall. Deen anere war um Bauch gekrabbelt, wou de Wells gefall ass, op der anerer Säit vum Mimir säi Well. Dem Wells säi ufälleg Kierper huet geruckt wéi den Amerikaner him ewech gezunn huet, Beweis datt hie lieweg war.
  
  Déi nächst puer Minutten sinn an engem Blur vergaangen. D'Alicia huet vu Roserei gejaut a sprang no dem amerikaneschen Zaldot. Wéi hien sech ëmgedréit huet an hatt mat sengen Faust konfrontéiert huet, ass si fir eng Sekonn opgehalen.
  
  "Breet ewech,"Drake héieren hir soen. "Gitt einfach ewech."
  
  "Ech wäert dëse Mann net hannerloossen."
  
  "Dir Amerikaner, gitt et just e Rescht," sot si ier se all Häll entlooss huet. Dem Amerika säi beschte Spiller huet sech zréckgezunn, duerch d'déck Gras gestouss, fir d'éischt un een Aarm gehalen an duerno stackelt wéi e gebrach war, ier hien d'Siicht an engem A verléiert a schlussendlech zesummegebrach ass, ouni emol ze kräischen.
  
  Den Drake huet gejaut, a leeft Richtung Alicia wéi si Wells um Halsband opgeholl huet.
  
  "A soss geet et nach?" - huet hien geruff. "Sidd Dir komplett verréckt?"
  
  "Hie geet an d'Brun,"Den Alicia seng Ae ware mäerderesch. "Dir kënnt him matmaachen oder net, Drake. Är Entscheedung."
  
  "Firwat am Numm vu Gott? Firwat?"
  
  "Enges Daags, Drake. Enges Daags, wann Dir dëst iwwerlieft, wësst Dir.
  
  Den Drake huet gestoppt fir säin Otem opzehalen. Wat huet si gemengt? Awer elo d'Konzentratioun ze verléieren wier den Doud esou sécher ze invitéieren, wéi wann hien Selbstmord begaangen hätt. Hien huet seng Trainingserënnerungen opgeruff, säi Geescht, all seng SAS Fäegkeeten. Hien huet hatt mat engem riichte Boxschlag geschloen, e Schlag, e Kräiz. Si huet entgéintgesat, fir all Kéier säi Handgelenk mat Kraaft ze schloen, awer elo war hien ganz no.
  
  Wou hie wollt sinn.
  
  Hien huet mam Fanger op hirem Hals gewisen. Si huet e Säiteschrëtt gemaach, direkt a säi Knéi eropgaang, zielt fir e puer Rippen ze briechen an hire Fall ze verlangsamen.
  
  Awer si huet tëscht senge Knéien gerullt bis se schockéierend no waren, Zentimeter auseneen, Ae fir Aen.
  
  Grouss Aen. Wonnerbar Aen.
  
  Si gehéieren zu engem vun de gréisste Raubdéieren op der Welt.
  
  "Du bass esou schwaach wéi e Wicker Puppelchen, Matt."
  
  Hir Geflüster huet seng Schanken gekillt wéi si no vir ass, den Aarm ausgestreckt an hien an d'Loft geheit. Hien ass op sengem Réck gelant, ouni Otem. Net emol eng Sekonn méi spéit war si uewen op him, Knéien a säi Sonneplexus geschloen, d'Stir géint säin eegene schmaacht, sou datt hien Stäre gesinn.
  
  Si hunn sech erëm an d'Ae gekuckt, si huet geflüstert: "Léien."
  
  Mä et war net hien, deen de Choix huet misse maachen. Et war alles wat hie maache konnt fir seng Hand z'erhiewen, sech op d'Säit ze rullen fir ze kucken wéi si déi hallefbewosst Wells a Richtung Rand vum Buedemlosen Pit, bekannt als Mimir's Well, hallef gezunn huet.
  
  Den Drake huet gejaut, kämpft op seng Knéien. Genéiert vun der Néierlag, schockéiert vu wéi vill Virdeeler hie verluer hat zënter hien an der Mënschheet bäitrieden, konnt hien nëmmen kucken.
  
  D'Alicia huet Wells iwwer de Rand vun der Brunn gerullt. Den SAS-Kommandant huet net mol gejaut.
  
  Den Drake huet sech gewéckelt wéi hien op d'Been geklommen ass, Kapp a Kierper jäizend. D'Alicia ass op de Colby Taylor gaangen, nach ëmmer sou frësch a bewegt wéi e Fréijoerslämmchen. Den Drake, mam Réck op d'Däitschen, huet sech ongeféier sou verdeedegt wéi e Séifuerer op enger Flott vis-à-vis vun engem prehistoreschen Kraken gefillt, awer hien huet net gefeelt.
  
  D'Alicia huet dem Doudegen Söldner säi Kierper vum Taylor ewech gezunn. De Milliardär ass opgestan, grouss Aen, vu Miles op Drake op d'Beem.
  
  Vun hannen de Stämme, déi am Niwwel geheescht sinn, hunn d'Figuren ugefaang ze erschéngen, ähnlech wéi Geeschter, déi sech an dësem legendäre Land doheem fillen. D'Illusioun gouf zerstéiert wéi se no genuch waren fir hir Waffen ze gesinn.
  
  Den Drake ass scho ronderëm gaang. Hie konnt d'Leit gesinn kommen, wousst, datt et Geierähnlech Däitschen waren, déi komm sinn, fir all d'Bruten ze huelen.
  
  Den Drake huet verwonnert op d'Waff vun hirer Victoire gekuckt. D'Alicia huet de kanadesche Milliardär einfach an d'Kräiz gegraff an gequetscht bis seng Aen aus dem Kapp gebrach sinn. Si huet iwwer seng Verwirrung gelaacht, ier hien an de Mimir säi Brunn gefouert huet a säi Kapp iwwer de Rand leet.
  
  Den Drake huet gemierkt datt hien aner Prioritéite hat. Hien huet d'Aktioun sidesteppt, Alicia an Taylor als Schëld benotzt. Hien erreecht de Busch a goung weider, lues erop op e klenge Grasbierg.
  
  D'Alicia huet an d'Lach gewisen an d'Taylor gerëselt, bis hien ëm Barmhäerzegkeet gefrot huet "Vläicht fannt Dir eppes fir do ze sammelen, Dir megalomanesch Idiot", huet si gejaut a säi Kierper an dat endlos Void geheit. Seng Gejäiz hunn eng Zäit laang geklomm, dunn opgehalen. Den Drake huet sech gefrot, ob e Mann, deen an e Buedemlosen Pit gefall ass, fir ëmmer gejaut huet, a wa kee ronderëm war fir hien ze héieren, huet et wierklech gezielt?
  
  Zu dëser Zäit hat de Milo seng Frëndin erreecht. Den Drake huet hien héieren soen: "Firwat hutt Dir dat gemaach? De Patron géif dësen Arschloch lieweg gär hunn.
  
  An dem Alicia seng Äntwert: "Maacht dech, Milo. Ech freeë mech den Abel Frey ze treffen. Sidd Dir prett ze goen?"
  
  De Milo huet béis op d'Spëtzt vum Hiwwel gelaacht. "Mir wäerte se net fäerdeg maachen?"
  
  "Sief keen Arsch. Si sinn nach ëmmer bewaffnet an halen den héije Buedem. Hutt Dir wat mir komm sinn?"
  
  "All néng Deeler vum Odin sinn präsent a funktionell. Äre Fliger ass frittéiert!" - huet hien geruff. "Vill Spaass an der Nuecht op dësem dout Land!"
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi d'Däitschen virsiichteg zréckgezunn hunn. D'Welt ass just um Rand gefall. Si sinn all dës Manéier komm an hunn vill Affer gemaach. Si si selwer an de Buedem gefuer.
  
  Nëmmen op der leschter Linn alles un den Däitschen ze verléieren.
  
  "Jo," De Ben huet säin Ae mat engem lëschtege Grinsen opgefaang, wéi wann hien seng Gedanken gelies huet. "Wéi d'Liewen Fussball imitéiert, oder?"
  
  
  DRËTTIG VIER
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  D'Sonn war ënner engem kloren Horizont ënnergaang wéi d'Europäer an hiren eenzegen verbleiwenen amerikanesche Alliéierten op méi héije Buedem gehumpelt hunn. Eng schwaach, kal Loft huet geblosen. Eng séier Bewäertung huet verroden datt ee vun de SAS Zaldoten blesséiert gouf an de Professer Parnevik ënner Schock leiden. Dëst ass net iwwerraschend wann ee bedenkt wat hien duerchgaang ass.
  
  Dahl kontaktéiert hir Plaz iwwer Satellit Telefon. Hëllef war ongeféier zwou Stonnen ewech.
  
  Den Drake ass nieft dem Ben geplëmmt wéi se an engem klenge Bam vu kale Beem mat enger oppener Einfache ronderëm si gestoppt hunn.
  
  Dem Ben seng éischt Wierder: "Ech weess datt aner Leit gestuerwen sinn, Matt, awer ech hoffen just datt d'Karin an den Hayden an der Rei sinn. Et deet mir wierklech leed."
  
  Den Drake huet sech ongenéiert zouginn datt hien vergiess hat datt den Hayden nach ëmmer mam Fliger war. "Maach der keng Suergen. Et ass natierlech. D'Chancen sinn extrem gutt fir Karin, och fair fir Hayden," huet hien zouginn, nodeems hien seng Fäegkeet verluer huet iergendwou laanscht d'Missioun ze verschéineren. "Wéi hält Dir op, Frënd?"
  
  De Ben huet säin Handy opgeholl. "Nach lieweg".
  
  "Mir sinn e wäite Wee komm zënter der Moudeshow."
  
  "Ech erënnere mech et kaum," sot de Ben eescht. "Matt, ech erënnere mech kaum wéi mäi Liewen war ier dëst ugefaang huet. An et ass schonn ... Deeg?
  
  "Ech kéint Iech drun erënneren wann Dir wëllt. Frontmann vun The Wall of Sleep. Swooning iwwer Taylor Momson. Den Handy ass iwwerlaascht. Mietsgesetz. Ech schwammen iwwer Taylor.
  
  "Mir hunn alles verluer."
  
  "Keng Ligen hei, Ben - mir wieren net esou wäit ouni dech komm."
  
  "Dir kennt mech, Frënd. Ech géif jidderengem hëllefen." Et war eng Standardreaktioun, awer den Drake konnt soen datt hien zefridde war mam Lob. Hien huet dat net vergiess wéi de Ben d'Kostümer a souguer de skandinavesche Professer iwwerwältegt huet.
  
  Keen Zweifel war dat wat den Hayden an him gesinn huet. Si huet gesinn datt d'Persoun bannen ugefaang huet ze blénken. Den Drake huet fir hir Sécherheet gebiet, awer et war näischt wat hie fir hatt maache konnt.
  
  Kennedy gefall nieft hinnen. "Ech hoffen, ech hunn Iech net gestéiert. Dir kuckt ganz fit."
  
  "Net Dir," sot den Drake an de Ben huet geknackt. "Elo bass du ee vun eis."
  
  "Hmm, merci, ech denken. Et ass e Kompliment?"
  
  Den Drake huet d'Stëmmung opgehuewen. "Jiddereen deen e puer Dino Rock Spiller mat mir spille kann ass mäi Brudder fir d'Liewen."
  
  "D'ganz Nuecht laang, Mann, déi ganz Nuecht laang."
  
  Ben gekrasch. "Also," hie kuckt ronderëm. "Et ass just däischter ginn."
  
  Den Drake huet op déi endlos Wisen gekuckt. Déi lescht Sträif donkelrout huet just aus dem wäitsten Horizont getrëppelt. "Verdammt, ech wetten datt et an der Nuecht kal gëtt."
  
  Dahl koum hinnen un. "Also ass dëst d'Enn, Männer? Si mir fäerdeg? D'Welt brauch eis."
  
  De piercing Wand huet seng Wierder an d'Stécker gerappt, an huet se iwwer d'Plain verstreet.
  
  De Parnevik huet geschwat vu wou hien ausgerout huet, säi Réck op e Bam geleet. "Lauschtert, umm, Dir sot mir datt Dir dat eenzegt bekannt Bild vun den Deeler an hirer richteger Arrangement gesinn hutt. E Bild dat eemol dem John Dillinger gehéiert huet.
  
  "Jo, awer d'Saach ass an de 60er op Tour gaangen," erkläert den Dahl. "Mir kënnen net sécher sinn datt et net kopéiert gouf, besonnesch vun engem vun deene Geschicht-obsesséierte Wikinger."
  
  De Professer war gutt genuch fir ze mumlen: "Oh. Merci."
  
  Komplett Däischtert, an eng Millioun Stäre blénken iwwer de Kapp. D'Branchen hu sech gewéckelt an d'Blieder hunn gerabbelt. De Ben ass instinktiv méi no op eng Säit vum Drake geplënnert. De Kennedy huet datselwecht mat deem aneren gemaach.
  
  Wou dem Kennedy säin Oberschenkel säin eegene beréiert huet, huet den Drake Feier gefillt. Et war alles wat hie maache konnt fir sech op dat wat den Dahl gesot huet ze fokusséieren.
  
  "D'Schëld," sot de Schwed, "ass eis lescht Hoffnung."
  
  Si sëtzt sou no op Zweck? Den Drake huet doriwwer geduecht. Touch....
  
  Gott, et war eng laang Zäit zënter hien esou gefillt huet. Et huet hien zréck an d'Deeg, wou d'Meedercher Meedercher waren a Jongen nervös waren, T-Shirten am Schnéi undoen an hir Frëndinnen e Samschdeg Nomëtteg duerch d'Stad geholl hunn, ier se hir Liiblings-CD kaaft hunn a sech mat Popcorn an e Stréi am Kino behandelt hunn. .
  
  Onschëlleg Deeg, laang fort. Laang erënnert an, leider, verluer.
  
  "Schëld?" Hien intervenéiert am Gespréich. "Waat?"
  
  Den Dahl huet him gefroot. "Bleift weider, du fetten Yorkshire Bastard. Mir hu gesot datt de Schëld den Haaptdetail hei ass. Ouni et kann näischt erreecht ginn well et de Standuert vum Ragnarok bestëmmt. Et ass och aus engem anere Material gemaach wéi déi aner Deeler - wéi wann et eng aner Roll ze spillen huet. Ziel. "
  
  "Wéi wat?"
  
  "Fuuuuck," sot den Dahl a sengem beschten Oxford Akzent. "Fro mech eppes iwwer Sport."
  
  "OK. Firwat d'Häll huet Leeds United iwwerhaapt den Thomas Brolin ënnerschriwwen?
  
  Dem Dahl säi Gesiicht huet sech verlängert an duerno gehärt. Hie war amgaang ze protestéieren, wéi e komesche Kaméidi d'Stille gebrach huet.
  
  Gejäiz. E Knascht aus der Däischtert.
  
  E Klang deen Ursprénglech Angscht erwächt huet. "Christus lieft," huet den Drake geflüstert. "Waat- ?"
  
  Et ass erëm geschitt. E Gejäiz, ähnlech wéi en Déier, awer guttural, wéi vun eppes Grousses. Et huet d'Nuecht gekrasch.
  
  "Erënners de dech?" An engem Geflüster onnatierlech mat Schrecken, sot de Ben: "Dëst ass dem Grendel säi Land. D'Monster vum Beowulf. Et ginn nach ëmmer Legenden datt Monsteren an dësen Deeler liewen.
  
  "Dat eenzegt wat ech mech vum Beowulf erënnere war dem Angelina Jolie säin Arsch," sot den Drake gär. "Awer dann, ech denken, datt datselwecht iwwer déi meescht vun hire Filmer ka gesot ginn."
  
  "SHH!" - Kennedy geflüstert. "Wat ass dee Kaméidi?"
  
  De Gejäiz koum erëm, elo méi no. Den Drake huet verzweiwelt probéiert alles an der Däischtert erauszefannen, huet sech virgestallt datt bloe Zänn op hie rennen, Spaut drëpst, Sträifen vu verfaultem Fleesch tëscht hire geckeg Zänn hänke bliwwen.
  
  Hien huet d'Waff opgehuewen, wollt net déi aner Angscht maachen, awer ze onsécher fir et ze riskéieren.
  
  Den Torsten Dahl huet säin eegent Gewier gezielt. De fit SAS Zaldot huet e Messer erausgezunn. D'Stilheet huet d'Nuecht méi geschaaft wéi de Gordon Brown d'UK Wirtschaft geschloen huet, an et dréchen gedréckt.
  
  Schwaach Toun. Clank.Eppes wat no liichte Schrëtt geklongen huet....
  
  Awer wéi eng Been waren dat? Den Drake huet doriwwer geduecht. Mann oder...?
  
  Wann hien d'Klacken vun de Klauen héieren hätt, hätt hie vläicht säi ganze Magazin an Terror erausginn.
  
  Verdammt dës al Mäerchen.
  
  Déi ganz Ventrikelen a sengem Häerz sinn bal explodéiert wéi dem Ben säin Handy op eemol zum Liewen koum. De Ben huet et iwwerrascht an d'Loft geheit, awer huet et dann um Wee erof gefall.
  
  "Bullshit!" Hien huet geflüstert ier hie gemierkt huet wat hien geäntwert huet. "Och, Moien, Mamm."
  
  Den Drake huet probéiert d'Blutt a sengem Gehir ze stoppen. "Schneid et of. Schneid et aus!"
  
  De Ben sot: "Op der Toilette. Ech ruffen dech méi spéit un!"
  
  "Séiss". Dem Kennedy seng Stëmm war iwwerraschend roueg.
  
  Den Drake huet nogelauschtert. D'Kroun koum erëm, dënn a schmerzhaft. Duerno koum e wäitem Klop, wéi wann de Kaméidi e Stee gehäit hätt. En anere kräischen, an dann e Gejäiz....
  
  Sëcher Mënsch dës Kéier! An den Drake ass an d'Schluecht gerannt. "Et ass Wells!" Hien ass an d'Däischtert gerannt, den Instinkt féiert hien direkt an d'Mimirs Brunn an huet hien um Rand gestoppt.
  
  "Hëllef mir," huet de Wells gekrasch, an huet mat gekrackten a bluddege Fanger op de geckeg Rand vum Cliff erreecht. "Ech sinn op ee vun de Seeler gefaangen ... um Wee erof. Bal meng Aarm gebrach. Dës Bitch huet ... eppes méi ze maachen fir ëmzebréngen ... mech.
  
  Den Drake huet säi Gewiicht geholl, spuert him vum fräie Fall zréck an déi endlos Nuecht.
  
  
  ***
  
  
  Wéi de Wells sech häerzlech gewéckelt an ausgerout huet, huet den Drake him einfach mam Kapp gerëselt.
  
  Wells huet gekräizt: "Ech wollt ni e Krich starten ... bannent der SAS."
  
  "Dann ass et an der Rei, well d'Alicia an ech sinn net méi Deel vun der SAS."
  
  Nieft him huet de Ben Parnevik verhéiert wéi wann näischt geschitt wier. "Denkt Dir datt de Schëld eng Zort Schlëssel ass?"
  
  "D'Schëld ass alles. Dëst kéint de Schlëssel sinn, awer et ass definitiv alles wat mir nach hunn.
  
  "Gunn?" Den Drake huet widderholl, en Wenkbrau opgehuewen. Hien konzentréiert sech op dem Ben säin I-Phone. "Natierlech wëssen mir!"
  
  De Ben war ee Schrëtt vir, a googelt 'Shield of Odin' mat Geek Geschwindegkeet. D'Bild dat erschéngt war kleng, awer de Ben huet méi séier agezoomt wéi den Drake iwwerhaapt kéint denken. Hien huet probéiert ze erënneren wéi de Schëld ausgesäit. Ronn, mat engem opgehuewe ronnen Zentrum, ass de baussenzege Rand a véier gläiche Deeler opgedeelt.
  
  De Ben huet den I-Telefon op Aarmlängt gehalen, sou datt jiddereen sech ronderëm versammele konnt.
  
  "Et ass einfach," sot Kennedy. "Ragnarok zu Vegas. Jiddereen ass zu Vegas."
  
  De Guy huet sech am Kinn reiwen. "D'Plazéierung vum Schëld weist véier ënnerschiddlech Deeler ronderëm d'Äntwert am Zentrum un. Dir gesitt? Loosst eis se Norden, Osten, Süden a Westen markéieren fir datt mir wësse vu wat mir schwätzen.
  
  "Super," sot de Ben. "Ma, de Westen ass evident. Ech gesinn e Spear an zwee Aen.
  
  "Süd ass e Päerd an zwee, um, Wëllef, mengen ech." Den Drake huet seng Ae sou gutt wéi hie konnt.
  
  "Sécher!" De Guy huet gekrasch. "Du hues Recht. Well et muss zwee Valkyries am Osten ginn. Jo? Dir gesitt?"
  
  Den Drake blénkt schwéier fir sech ze fokusséieren, an hien huet gesinn wat geholl ka ginn fir weiblech Krieger ze sinn, déi op e Paar geflügelte Päerd montéiert sinn. "Verdammt Starbucks!" Hien huet geschwuer. "E Café mat gratis Wi-Fi iwwerall op der Welt ausser dësen!"
  
  "Also ..." huet de Kennedy stammt, "eh, Schëld huet kee Schëld op et?"
  
  "Hmmm...!" De Professer huet haart studéiert, koum an de Ben seng Siichtlinn a krut e frëndleche Spank. "Kënnt Dir e bësse méi zoomen?"
  
  "Nee. Dëst ass seng Limit."
  
  "Ech gesinn keng aner Marken op der East Side," sot den Dahl vu sengem Sëtz. "Awer den Norden ass ganz interessant."
  
  Den Drake huet seng Opmierksamkeet verréckelt an huet e Schock gefillt. "Här, dëst ass d'Symbol vum Odin. Dräi verbonne Dräieck. Datselwecht wat mir an der Brunn gesinn hunn."
  
  "Awer wat ass dat? Den Dahl huet op e klengt Symbol gewisen, deen am ënneschten lénksen Eck vun engem vun den Dräieck läit. Wéi de Ben ukomm ass, hunn se all geruff: "Et ass de Schëld!"
  
  Eng ongenéiert Rou huet regéiert. Den Drake huet säi Gehir zerstéiert. Firwat gouf de Schëld Symbol an den Dräieck gesat? Natierlech ass dëst e Hiweis, just e vague.
  
  "Et wier sou vill méi einfach um groussen Ecran!" De Professer huet geschnëtzt.
  
  "Halt op ze kräischen," sot de Ben. "Loosst et dech net besiegen."
  
  "Hei ass e Gedanken," sot de Kennedy. "Kéinten d'Dreiecke eppes anescht representéieren wéi dësen 'Odins Knot' oder soss eppes?"
  
  "De geheimen Zweck vun engem mystesche Symbol mat Gott assoziéiert, wat virdru just als Legend ugesi gouf?" De Guy huet gelaacht. "Natierlech net".
  
  Den Drake huet seng Rippen reift, wou d'Alicia Miles him geléiert hat datt siwe Joer ouni Training eng Maut op Ärem Kampfniveau geholl hunn. Si hat him vernoléissegt, awer hien huet Trouscht fonnt an der Tatsaach datt hie lieweg war a si waren nach ëmmer - just - am Spill.
  
  "Den Helikopter wäert en agebaute Internet hunn", huet den Dahl probéiert jiddereen ze berouegen. "An ongeféier ... oh, drësseg Minutten."
  
  "Okay, okay, wéi ass et mam Mëttelpunkt?" Den Drake huet säin Deel gemaach. "Zwee Konturen déi ausgesinn wéi d'Zeechnung vun engem Kand mat dräi Juer an engem Jellyfish."
  
  "An d'Schëld erëm," Ben zoomt an op d'"Jellyfish" Aen. "Selwecht Bild wéi am nërdlechen Deel. Also hu mir zwee Biller vum Schëld um Schëld selwer. Den zentrale Deel, besteet aus zwee fräi Formen, an dräi eenzel Dräieck, "sot hien, wénkt op Kennedy. "Vläicht sinn dat guer net Dräieck."
  
  "Ma, op d'mannst bestätegt dëst meng Theorie datt de Schëld den Haaptdeel ass," sot Parnevik.
  
  "Dës Konturen erënnere mech un eppes", huet den Dahl reflektéiert. "Ech ka just net soen wat."
  
  Den Drake kéint mat béise perséinlechen Attacke kommen, awer hien huet sech selwer a Scheck gehal. Fortschrëtt, huet hien geduecht. De pompöse Schwed ass mat hinnen e wäite Wee komm an huet elo e bësse Respekt verdéngt.
  
  "Kuckt!" De Ben huet gejaut, sou datt se all sprangen. "Et gëtt eng dënn, bal irrelevant Linn déi béid Biller vum Schëld verbënnt!"
  
  "Wat eis wierklech näischt seet", huet de Parnevik geruff.
  
  "Oder ..." huet den Drake gemierkt, an erënnert un d'Deeg wou hien d'Arméikaarte gelies huet, "oder ... wann Dir op déi aner Manéier kommt, wësse mir datt de Schëld d'Kaart vum Ragnarok ass. Dës zwee Biller kéinten deeselwechte Brennpunkt an zwou verschiddene Biller sinn ... Nëmmen eng Vue ass d'Héicht, an déi aner ..."
  
  "Dat ass de Plang!" sot de Ben.
  
  Dee Moment war de Klang vun engem Helikopter, deen dee kommen, héieren. Den Dahl huet doriwwer geschwat andeems hien seng al Schoul Sucht demonstréiert andeems hien GPRS ausschalt. Hien squinted an der Däischtert zesumme mat all aneren wéi eng grouss schwaarz Figur ukomm.
  
  "Ma, mir hunn net vill Wiel," sot hien mat engem hallwe Laachen. "Mir mussen, äh, dëse Fall iwwerhuelen."
  
  
  ***
  
  
  Eemol u Bord a sech etabléiert, huet den Dahl en 20-Zoll Sony Vaio Laptop gestart, deen säin eegene portable Modem benotzt, ähnlech wéi en I-Phone. Ofhängeg vun der Mobilnetzofdeckung, hätten se Zougang zum Internet.
  
  "Dëst ass eng Kaart," huet den Drake säi Gedanke weidergefouert. "Also loosst eis et esou behandelen. Natierlech ass d'Mëtt, den zentrale Detail, d'Planvisioun. Also kopéiert d'Diagramm, benotzt eng geographesch Unerkennungssoftware a kuckt wat geschitt.
  
  "Hmm," Parnevik huet zweifelhaft déi vergréissert Vue ënnersicht. "Firwat en anert Bild enthalen dat wéi e Juer ausgesäit wann de Schëldsymbol op ass, äh, Medusa. "
  
  "Startpunkt?" Kennedy huet eng Chance geholl.
  
  Den Helikopter huet gekippt, duerch de staarke Wand gefuer. De Pilot krut den Uerder op Oslo ze fléien bis hie weider Instruktioune krut. Do waart déi zweet SGG-Equipe op si.
  
  "Probéiert de Programm, Torsten."
  
  "Ech hunn et schonn, mee ech brauch et net," Dahl geäntwert mat plötzlechen Iwwerraschung. "Ech wousst datt dës Forme vertraut ausgesinn. Dëst ass Skandinavien op der Kaart! D'Ueder ass Norwegen, Schweden a Finnland. Medusa ass Island. Onheemlech."
  
  Eng Sekonn méi spéit huet de Laptop mat dräi méigleche Matcher gepingelt. D'Unerkennungssoftware Algorithmen hunn am nootste vun aachtnéngzeg Prozent gewien - dat war Skandinavien.
  
  Den Drake wénkt respektvoll Richtung Dahl.
  
  "Ragnarok an Island?" De Guy huet doriwwer geduecht. "Mee firwat?"
  
  "Gitt dës Koordinaten dem Pilot", huet den Drake säi Fanger op d'Küstlinn vun Island an d'Positioun vum Schëldsymbol gewisen. "Also. Mir si schonn e puer Stonnen hannendrun."
  
  "Awer mir hunn déi verdammt Stécker net," sot de Ben plaintiv. "D'Däitschen hunn se. An nëmmen si kënnen d'Graf vun de Gëtter mat de Shards fannen.
  
  An elo huet den Thorsten Dahl eigentlech gelaacht, an den Drake nodenken. "Oh, nee," sot de Schwed, a säi Laachen war bal béis. "Ech hunn eng vill besser Iddi wéi mat dëse verdammt Stécker ze messen. Ëmmer waren. Loosst se an der Sauerkraut bleiwen!"
  
  "Maacht Dir? Loosst mech denken - gouf de Schëld net an Island fonnt?" huet de Ben gefrot, den Drake nach eng Kéier mat sengem klore Denken ënner Drock beandrockt.
  
  "Jo, a wann dëst den antike Site vum Ragnarok ass," sot Parnevik, "dat mécht Sënn. Dem Odin säi Schëld wier gefall, wou hie gestuerwen ass."
  
  "Oh, dat mécht elo Sënn, Professer," huet de Kennedy gepost. "Elo hunn dës Kärelen alles fir Iech decidéiert."
  
  "Ma, wann et hëlleft, hu mir nach ëmmer dat gréisste Geheimnis ze léisen," sot de Ben mat engem liichte Laachen. "D'Bedeitung vum antike Symbol vum Odin - dräi Dräieck."
  
  
  FËNNEFANDRËSSEG
  
  
  
  Island
  
  
  D'Küst vun Island ass äiseg, robust a faarweg, op e puer Plazen duerch rieseg Gletscher geschnëtzt, an op anerer duerch réierend Wellen a piercing Wand ausgeglach. Et gi Lava Küstelinnen a schwaarze Klippen, majestéitesche Äisbierger an allgemeng eng Zort Zen Rou. Gefor a Schéinheet ginn Hand an Hand, prett fir den onwahrscheinlechen Reesender ze luewen an hien op en onberechtegt Enn ze bréngen.
  
  Reykjavik ass an e puer Minutten laanscht si geschweest, seng hell rout Diech, wäiss Gebaier an ëmginn schneebedecken Bierger garantéieren och déi meeschte geckeg Häerzer ze begeeschteren.
  
  Si hunn kuerz op enger dënnbevëlkerter Militärbasis gestoppt fir Wanterkostüm, Munitioun a Ratioune ze tanken an ze lueden, a wat och ëmmer den Dahl an deenen zéng Minutte wéi se gestrand waren.
  
  Awer d'Männer u Bord vum schwaarze Militärhelikopter hunn näischt vun dësem gesinn. Si goufen zesumme gruppéiert - iwwer datselwecht Zil diskutéiert - awer hir bannenzeg Gedanken waren iwwer hir eege Mortalitéit an d'Sterblechkeet vun der Welt - wéi Angscht a Angscht si waren, a wéi Angscht si fir anerer waren.
  
  Den Drake war alarméiert. Hie konnt net erausfannen, wéi jidderee sécher bleift. Wann et de Ragnarok war, déi se fonnt hunn, da war de fabelhafte Graf vun de Gëtter nächst, an hiert Liewen war just e Spill Roulette ginn - déi Aart, déi Dir am Kennedy senger Lieblingsallegorie gespillt huet, Vegas - wou den Dësch rigged war.
  
  Konstruéiert an dësem speziellen Hiweis vun de geheime Pläng vun all geheime Spiller an den onbekannte Pläng vun hire ville Feinde.
  
  An elo, nieft dem Ben an dem Kennedy - zwee Leit, déi hie mat sengem Liewen géif schützen - huet den Drake misse souwuel un den Hayden wéi och un d'Karin denken.
  
  Wäerten all dës Ängscht am Wee fir d'Welt ze retten? Nëmmen Zäit wäert soen.
  
  Endgames hunn op all Eck gespillt. Den Abel Frey huet schonn ugefaangen seng. D'Alicia an de Milo kënnen hir eegen hunn, awer den Drake huet de Verdacht datt säi fréiere SRT Kolleg eng killer Iwwerraschung am Geschäft hat, datt souguer hire Frënd net erwaart huet.
  
  Den Torsten Dahl an de Wells hu selten um Telefon geschwat zënter si d'Küst vun Island gekräizt hunn, Uerderen, Hiweiser a geflüstert Berodung vun hire jeeweilege Regierunge kréien. Schlussendlech huet de Kennedy den Uruff geäntwert, wat hatt e puer Minutten riicht gemaach huet an de Kapp midd vu Schock rëselt.
  
  Si huet nëmmen den Drake adresséiert. "Erënnert Dir Iech un den Hayden? Sekretärin? Jo, si mécht hir Aarbecht just gutt.
  
  "Wat heescht dat?"
  
  "Si ass vun der CIA, verdammt. A genee wou si wëll sinn. An der Mëtt vun all deem Dreck."
  
  "Bullshit". Den Drake huet dem Ben e besuergt Bléck, awer ëmmer gegleeft datt si eng mëll Plaz fir säi Frënd huet. War et just dem Drake säin Häerz, deen him romantesch Notioune fiddert huet him ze soen datt dem Hayden seng Gefiller wouer waren, oder war si wierklech?
  
  "Et war de Verteidegungsminister," huet de Kennedy weider gefouert, wéi wann näischt geschitt wier. "Wëlle sinn, ähm, 'am Wëssen'."
  
  "Wierklech". Den Drake huet dem Dahl a Wells geknackt. "An do ass et just d'Geschicht déi sech widderhëlt." Hien huet midd duerch déi nootste Fënster ausgesinn. "Kënnt Dir gleewen, Kennedy, no der leschter Woch oder sou datt mir nach ëmmer am Spill sinn?"
  
  "Kanns du gleewen," sot de Kennedy, "datt jidderee gleeft un der"Feier wäert eis verbrauchen" Doomday Theorie?
  
  Den Drake war amgaang mat middem Aplomb ze äntweren wann de Buedem aus senger Welt gefall ass. D'Blutt huet a sengen Venen gefruer, wéi eppes gigantesches baussent der Fënster opkënnt.
  
  Eppes sou grouss ...
  
  "Elo weess ech," huet hien an der terreurgefëllter Stëmm vun engem Mann gefeiert, deen op eemol gemierkt huet datt alles wat hie gär huet haut stierwe kéint. "Verdammt ... Kennedy ... Elo weess ech."
  
  
  ***
  
  
  Wéi hien op seng Offenbarung gewisen huet an de Kennedy sech no hannen hänke gelooss huet fir e Bléck ze huelen, huet hien hire ganze Kierper gespannt.
  
  "O mäi Gott!" - sot si. "Dëst ..."
  
  "Ech weess," huet den Drake ënnerbrach. "Dal! Kuckt dëst. Kuckt!"
  
  De Schwed huet den oncharakteristeschen Affichage vun der Angscht erfaasst a séier d'Gespréich ofgeschloss. E kuerze Bléck duerch d'Fënster huet hien duerchernee gefroot. "Et ass just Eyjafjallajokull. An jo, jo, Drake, ech weess, et ass einfach fir mech ze soen, a jo, jo, dëst ass deen, deen all d'Noriichten am Joer 2010 gemaach huet ... "Hien huet gestoppt, transfixéiert, erwaardend.
  
  Dem Parnevik seng Ae sinn erweidert. Schwedesch Fluchen fléien aus him wéi vergëft Dart.
  
  Elo ass de Ben méi no bei d'Fënster geplënnert. "Wow. Dëst ass Island de bekanntste Vulkan a schéngt nach ëmmer auszebriechen, och wann sanft.
  
  "Jo!" Den Drake huet gekrasch. "D'Feier wäert eis verbrauchen. Verdammt Supervulkan. "
  
  "Awer méi wichteg", huet de Kennedy et elo fäerdeg bruecht weiderzemaachen, "kuckt de Vugelbléck vum Schëld, Matt. Kuckt et!"
  
  Elo konnt de Parnevik säi Standpunkt fannen: "Dräi Bierger sinn net dräi Dräieck, wéi ëmmer gegleeft gouf. Déi antike Wëssenschaftler ware falsch. Dem Odin säi bekanntste Symbol ass falsch entschlësselt ginn. O mäi Gott!"
  
  Den Drake huet iwwer de Vulkanausbréch gekuckt an huet op béide Säiten zwee nach méi héich Bierger gesinn, déi, vun uewe gekuckt, dem Symbol vum Odin enk ausgesinn hunn.
  
  "Oh mäi Gott," sot Parnevik. "Dëst ass wou eis Ae wierklech Tricken op eis spillen, well obwuel dës Bierger no bei Eyjafjallajokull schéngen ze sinn, si se tatsächlech Honnerte vu Meilen ewech. Awer si sinn Deel vun der Kette vun islännesche Vulkaner. Alles ass matenee verbonnen."
  
  "Also wann ee mat genuch Kraaft eropgeet an direkt mat deenen aneren zwee verbonnen ass ..." huet de Kennedy weider.
  
  "Dir hutt den Ufank vun engem Supervulkan," huet den Drake fäerdeg.
  
  "D'Graf vun de Gëtter," Dahl exhaléiert, "ass an engem Vulkan ausgebrach."
  
  "An dem Odin seng Schanken ewechhuelen mécht et boom!" Kennedy huet de Kapp gerëselt, hir Hoer fléissen. "Géift Dir eppes manner erwaarden?"
  
  "Waart!" Den Dahl huet elo d'Satellittbild gekuckt, wat hinnen gesot huet wéini se d'Ae vun der Medusa erreechen. "Mir brauchen nach e bëssen Hëllef mat Richtungen, an dat war ëmmer mäi Plang B. Do ass ee grousse Bierg dobaussen, an den Abel Frey wäert eis direkt duerch d'Dier weisen."
  
  "Wéi?" Op d'mannst zwou Stëmmen gefrot.
  
  Den Dahl huet gewonk a mam Pilot geschwat. "Hief eis méi héich."
  
  
  ***
  
  
  Elo waren se sou héich, datt den Drake d'Bierger net emol duerch d'Wolleken gesinn konnt. Säin nei fonnte Respekt fir den SGG Kommandant war an dréngend Ënnerstëtzung gebraucht.
  
  "Okay, Torvill, setzt d'Baueren aus hirem Misär, wäert Dir?"
  
  "Thorsten," korrigéiert den Dahl, ier hien gemierkt huet datt hien ugegraff gouf. "Oh ech verstinn. Okay, probéiert dann ze halen wann Dir kënnt. Dëst ass meng Arméi Spezialitéit, oder op d'mannst war et ier ech bei SGG bäitrieden. Loftfotografie, besonnesch Orthofotoen. "
  
  "Dëst ass genial," sot den Drake. "Ech stinn direkt wéi mir schwätzen. Wat ass dat?
  
  "Dëst sinn Fotoen, déi aus enger 'onendlecher' Distanz geholl ginn, direkt no ënnen kucken, déi dann geometresch geännert ginn fir un engem akzeptéierte Kaartstandard ze passen. Wann d'Foto eropgelueden ass, musse mir se just op d'Koordinaten vun der "realer Welt" ausriichten, dann ..." huet hien d'Schëller gezunn.
  
  "Bomm!" Kennedy huet gelaacht. "Du mengs eppes wéi Google Earth, richteg? Nëmmen ouni 3D?"
  
  "Wierklech". Den Drake huet eng Grimasse gemaach. "Ech hoffen dat funktionnéiert, Dal. Dëst ass eis eenzeg Chance fir virum Enn vum Spill ze kommen.
  
  "Also wäert et sinn. Net nëmmen dat, mee wann de Computer d'Koordinate berechent, wësse mer genee wou d'Entrée vum Graf vun de Gëtter ass. Och déi Däitsch, déi all néng Fragmenter voll besëtzen, mussen et schätzen.
  
  "Virausgesat datt d'Däitschen all d'Stécker richteg placéieren", sot de Ben mat engem traurege Laachen.
  
  "Ma, et ass wouer. Mir kënnen nëmmen hoffen den Abel Frey weess wat hie mécht. Hien hat definitiv vill Zäit fir ze üben.
  
  Den Drake rutscht vu sengem Sëtz an huet no Wells gesicht. Ech hunn hien gesinn, wéi hien an der Verzweiflung säin Handy op d'Fënster klappt.
  
  "All Neiegkeeten iwwer dem Freys Schlass, Mate?"
  
  De Kommandant vun der SAS huet geschnauft. "Ëmginn. Awer heemlech - d'Schlass ass sech net bewosst vu senger neier Opmierksamkeet. Do sinn däitsch Polizisten. Interpol. Vertrieder vun de meeschte Regierungen op der Welt. Awer net Mai, aus iergendengem Grond. Ech wäert Iech net léien Matt, dëst wäert en haarde Fiels sinn fir ze briechen ouni eng Toun vu Verloscht."
  
  Den Drake huet geknackt an un d'Karins geduecht. Hie wousst d'Chance, huet se vill Mol gespillt. "Also, mir maache fir d'éischt d'Graf ... An da kucke mir wou mir ophalen."
  
  Just dee Moment gouf et e bëssen Opreegung am viischten Deel vum knappen Helikopter. Den Dahl huet sech mat engem jubelende Laachen ëmgedréit. "De Frey ass elo erof! Mir setzen et a Stécker. Wa mir dëse Puppelchen op voll Héicht dréinen a mat engem Frame pro Sekonn schéissen, si mir bannent enger Stonn an dësem Graf! "
  
  "Hutt e bësse Respekt," Parnevik ootmen éierlech. "Et ass Ragnarok do ënnen. Ee vun de gréisste Schluechtfelder an der bekannter Geschicht an de Site vun op d'mannst een Armageddon. D'Gëtter stierwen jäizend an dësem Äis. Gëtter. "
  
  "An den Abel Frey och," sot de Ben Blake roueg. "Wann hien meng Schwëster verletzt."
  
  
  
  PART 2
  maach deng Rüstung un ...
  
  
  DRËTTIG SIX
  
  
  
  GRAF VUN DE GËTT
  
  
  D'Spill war eriwwer.
  
  Wéi den Drake a seng Begleeder iwwer dem Ragnarok an dem Abel Frey seng Crew geflunn sinn, a Richtung fëmmen Bierg, woussten si datt d'Däitschen an der Verfollegung wieren. Den Helikopter ass séier an e mëlle Schnéibecken erofgaang, hefteg duerch heiansdo Wandstéiss an ëmmer méi Entworf gerëselt. De Pilot huet d'Grupp kontrolléiert bis den Helikopter sou no wéi et konnt, sechs Féiss vum Buedem hänke gelooss huet, huet dann op jidderee gejaut fir d'Häll eraus ze kommen.
  
  "D'Auer tickt!" - huet den Dahl geruff, soubal seng Stiwwelen de Schnéi beréiert hunn. "Komm mir réckelen!"
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet seng Hand ausgestreckt fir de Ben z'ënnerstëtzen ier hien sech ëm hir Ëmgéigend kuckt. Déi kleng Depressioun schénge wéi dee beschten Landungspunkt, nëmmen ee Kilometer vun der klenger Entrée, déi se exploréiert hunn, an dat eenzegt Land an enger vernünftbarer Distanz, déi net ze vill Fiels oder e potenziell Magma-Päif war. En zousätzleche Bonus war datt et hëllefe kéint de Frey duercherneen bréngen iwwer déi exakt Plaz vum Graf.
  
  Et war eng düster Landschaft, net anescht wéi d'Enn vun der Welt kéint ausgesinn, huet den Drake geduecht. Schichten vu groer Äsche, déif Bierger a schwaarze Lavaablagerungen hunn him wéineg Vertraue ginn, wéi hien op den Dal gewaart huet fir den Entrée op sengem GPRS-Apparat unzeginn. Hien huet hallef erwaart datt e schaarfe Hobbit aus dem däischteren Niwwel erauskënnt, a behaapt datt hien de Mordor erreecht huet. De Wand war net staark, mä seng sporadesch Böen hunn him wéi e Pitbull an d'Gesiicht gebass.
  
  "Hei". Den Dahl ass duerch d'Äschendräng gelaf. Héich iwwer hinnen ass eng Champignonwollek mat roueger Rou an den Himmel opgestan. Den Dahl riicht op déi déck schwaarz Spalt am Bierg vir.
  
  "Firwat géif iergendeen sou eng wichteg an helleg Plaz an engem Vulkan placéieren?" Kennedy gefrot wéi si nieft Drake trudged.
  
  "Vläicht war et net geduecht fir éiweg ze daueren", huet hien d'Schëller gezunn. "Island ass zënter Jorhonnerte explodéiert. Wien hätt geduecht datt dëse Vulkan sou dacks géif ausbriechen ouni seng voll Kapazitéit z'erreechen?
  
  "Ausser ... ausser et brécht richteg aus de Schanken vum Odin. Kënne si et ënner Kontroll halen?
  
  "Loosst eis hoffen net."
  
  Den Himmel iwwer de Kapp war mat Schnéi an dreiwend Äschen bedeckt, wat zu der fréizäiteger Dämmerung bäidréit. D'Sonn huet hei net geschéngt; et war wéi wann d'Häll fir d'éischte Kéier d'Äerdesche Räich geholl hätt an et festhält.
  
  Den Dal huet de Wee laanscht den ongläiche Buedem gemaach, heiansdo iwwer onerwaart déif Drifte vu groe Pudder. Wéi den Dahl op d'bloe Fielsen ukomm ass, ass all Gespréich an dëser motley Grupp opgehalen - si ware vun der déif Wüst ausgedréckt.
  
  "Hei uewen", huet de Schwed mat senger Pistoul gewisen. "Ongeféier zwanzeg Fouss." Hien huet seng Aen zougemaach. "Ech gesinn näischt kloer."
  
  "Elo, wann de Cook dat virun der Küst vun Hawaii gesot hätt, hätte mir ni Ananas-Kaffi gehat", huet den Drake sanft geäntwert, an der Hoffnung ze laachen.
  
  "Oder Kona Kaffi", huet de Kennedy hir Lippe geleckt wéi si him gekuckt huet, an dunn schaarf geblosst wéi hien zréck wénkt.
  
  "No dir," sot hien, weist mat engem Bléi op den drësseg-Grad Hang.
  
  "Kee Wee, Pervert." Eréischt elo huet si et fäerdeg bruecht ze laachen.
  
  "Ma, wann Dir versprécht net op meng Arsch ze staren." Den Drake huet de Fielshang mat Gusto gelueden, all Grip getest ier hien säi Gewiicht verdeelt, en Aen op den Dahl an den eenzegen SAS Zaldot iwwer him behalen. Als nächst war de Kennedy, duerno de Ben a schliisslech de Professer a Wells.
  
  Keen wollt aus dëser spezieller Missioun verlooss ginn.
  
  Zënter enger Zäit ass den Dahl mat engem Gebrëll no vir komm. Den Drake huet hannert him gekuckt, awer huet keng Zeeche vu Verfollegung iwwer den Horizont gesinn, méi onschëlleg wéi dem Premier seng Ried. E Moment méi spéit ass dem Dahl seng Stëmm an de Schleier vun der Rou duerchgaang.
  
  "Wow, do ass eppes hei, Kärelen. Et gëtt e Fiels eraus, dann e lénksen Tour hannendrun ..." huet seng Stëmm ofgehalen. "E vertikale Schaft mat ... jo, mat Schrëtt an de Fiels geschnëtzt. Ganz knapp. Helvite!Déi al Gëtter musse mager gewiescht sinn!
  
  Den Drake huet den Auswee erreecht an hannendrun rutscht. "Hues du just geflucht, Dahl, an e Witz gemaach? Oder probéieren, iwwerhaapt. Also vläicht sidd Dir schliisslech Mënsch. Verdammt, wat eng enk Lach. Ech hoffen, mir hunn net presséiert ze verloossen.
  
  Mat dësem onrouege Gedanken huet hien dem Dahl gehollef d'Sécherheetslinn ze sécheren ier hien de Schwed an dat schwaarzt Lach gedréckt huet. Verschidde Retaliatiounsattacke koumen am Kapp, awer elo war net d'Zäit oder d'Plaz. Net konnt d'Takel erofsetzen, den aarme Torsten Dahl ass blann erofgaang, Schrëtt fir Schrëtt.
  
  "Wann Dir de Schwefel richen," Drake konnt sech net hëllefen. "Stop."
  
  Dahl huet seng Zäit, virsiichteg Plaz all Fouss. No e puer Minutten ass hien verschwonnen an alles wat den Drake gesinn huet war den däischter Glanz vu sengem Pompjeeshelm, deen ëmmer méi schwaach gëtt.
  
  "Bass du ok?"
  
  "Ech hunn de Buedem geschloen!" Dem Dahl seng Stëmm huet geklappt.
  
  Kennedy huet sech ëmgekuckt. "Ass dat en anere Witz?"
  
  "Ma, loosst eis aus dëser Keelt eraus," Drake huet de Rand vum schwaarze Steen gegraff an huet sech virsiichteg iwwer de Rand erofgesat. Mat senge Been fir als éischt säi Fouss ze fannen, huet hie sech suergfälteg erofgesat, Zoll fir geféierlech Zoll. D'Ouverture war sou enk, datt hie bei all Beweegung seng Nues an d'Wangen kraazt. "Schäiss! Huelt Iech einfach Zäit", sot hien zu deenen aneren. "Probéiert Ären Uewerkierper sou wéineg wéi méiglech ze beweegen."
  
  E puer Minutte méi spéit huet hien den Dahl héieren: "Sechs Féiss", a gefillt datt de Fiels hannert him an eidel Plaz verwandelt.
  
  "Sief virsiichteg," huet den Dahl gewarnt. "Elo si mir um Rand vum Ofgrond. Ongeféier zwee Meter breet. Eng schéi Fielsmauer op eis riets, e reegelméissegen Buedemlosen Gruef lénks vun eis. Et gëtt nëmmen ee Wee lénks."
  
  Den Drake huet säin eegent Liicht benotzt fir dem Schwede seng Erkenntnisser ze testen, während déi aner hir laang Descente gemaach hunn. Nodeems jidderee alarméiert a virbereet war, huet den Dahl ugefaangen, lues a lues laanscht de Ledge virzegoen. Si waren an däischter Däischtert ëmginn, nëmmen duerch d'Fakelen op hiren Helm beliicht, déi wéi Feierblumm an enger Baach danzen. Déi komplett Leedung huet si wéi den Teller vun enger Sirène op hir lénks geluegt, wat de schwéiere Fiels op hir riets nach méi begréissend mécht.
  
  "Et erënnert mech un ee vun deenen alen Dinosaurierfilmer", sot de Professer Parnevik. "Erënners de dech? D'Land dat d'Zäit vergiess huet, mengen ech? Si plënneren duerch Höhlen, ëmgi vun déidleche Kreaturen. E super Film ".
  
  "Dee mam Raquel Welch?" - Wells gefrot. "Nee? Gutt, Leit vu menger Ära, si denken en Dinosaurier - si denken d'Raquel Welch. Et ass egal."
  
  Den Drake huet säi Réck géint de Fiels gedréckt an ass no vir mat sengen Äerm ausgestreckt, fir sécher ze stellen, datt de Ben an de Kennedy no virukommen ier se richteg fortgefuer sinn. En düsteren Void ass virun hinnen erschéngt, an elo huet e liichtschwaache Geräischer, déif a wäit, hir Oueren erreecht.
  
  "Dëst muss den Eyjafjallajökull sinn, de Bierg brécht mëll," huet de Professer Parnevik laanscht d'Linn geflüstert. "Meng bescht roden ass datt mir an enger Säitekammer sinn, gutt isoléiert vun der Magmakammer a vum Kanal, deen d'Eruptioune fiddert. Et kënnen Dosende vu Schichten vun Äschen a Lava tëscht eis an dem steigenden Magma sinn, déi eis an d'Graf schützen. Mir kënne souguer an enger Fielsanomalie sinn, wou et an engem méi steile Wénkel eropgeet wéi d'Säite vum Bierg.
  
  Den Dahl huet an d'Däischtert geruff. "Gelvit, Häll a Verdammt! Eng déif Mauer kënnt op eis un, kräizt eise Wee an engem Wénkel vun 90 Grad. Et ass net héich, also maach der keng Suergen, passt just op.
  
  "Eng Zort Fal?" De Guy huet e Risiko geholl.
  
  Den Drake huet den Hindernis gesinn an huet datselwecht geduecht. Mat grousser Vorsicht ass hien dem SGG Kommandant duerch d'Knie-héich Barrière gefollegt. Déi zwee hunn dat éischt Graf gläichzäiteg gesinn.
  
  "Oooh,"Dahl hat net genuch Wierder fir se ze verstoen.
  
  Den Drake huet just geflüstert, iwwerrascht vum Spektakel.
  
  Eng rieseg Nisch gouf an de Bierg geschnidden, a verlängert sech vläicht honnert Fouss an de Kär vum Vulkan - Richtung Magmakammer. Et gouf an der Form vun engem Bogen geformt, vläicht honnert Meter héich. Wéi jidderee sech ronderëm versammelt huet an hir schwéier Pflicht Taschenlampen erausgeholl huet, huet sech déi beandrockend Vue vum éischte Graf entfalen.
  
  "Wow!" - sot Kennedy. Säin Liicht huet ee Regal nom aneren beliicht, an de Fielsgestalt geschnëtzt, all Regal dekoréiert a gefëllt mat Schätz: Kette a Speer, Broschtplacken an Helm. Schwerter....
  
  "Wien ass deen Typ?"
  
  Parnevik, wéi ee sech erwaart, huet déi wäit Mauer studéiert, déi, déi géint si konfrontéiert ass, tatsächlech de archéierte Grafsteen vu Gott. Et waren fantastesch Schnëtt a klore Relief, gläich an der Fäegkeet fir all vun de modernen Renaissance Männer, souguer Michelangelo.
  
  "Dëst ass de Mars," sot de Professer. "Réimesche Gott vum Krich"
  
  Den Drake huet eng muskulär Figur an engem Broschtplack an engem Rock gesinn, e risege Speer op enger massiver Schëller hält, kuckt iwwer déi aner. Am Hannergrond stoung e majestéitescht Päerd an e ronnt Gebai dat ganz un de Colosseum zu Roum erënnert huet.
  
  "Et erstaunt mech wéi se decidéiert hunn, wien hei begruewe géif ginn," huet de Kennedy gemëscht. "Réimesche Gëtter. Skandinavesch Götter ..."
  
  "Ech och," sot Parnevik. "Vläicht war et just en Zeus vum Zeus."
  
  Op eemol sinn all Aen op de risege Sarkophag gezunn, deen ënner dem geschnëtzten Fresko stoung. Dem Drake seng Fantasie huet iwwerholl. Wann se no bannen kucken, géifen se d'Schanken vu Gott fannen?
  
  "Verdammt et, awer mir hu keng Zäit!" Den Dahl kléngt frustréiert, erschöpft an erschöpft. "Loosst eis goen. Mir hu keng Ahnung wéi vill Gëtter hei begruewe kënne ginn.
  
  De Kennedy huet den Drake gefrunkt an huet laanscht de Ledge gekuckt wéi hien an d'Däischtert verschwonnen ass. "Et ass e fragile Steenwee dee mir verfollegen, Matt. An ech si gewëllt meng 401 Tausend ze wetten datt d'Zuel vu Gëtter net nëmmen een oder zwee ass.
  
  "Mir kënnen elo näischt trauen," sot hien. "Nëmmen géigesäiteg. Loosst eis. D'Däitschen kommen geschwënn."
  
  Si sinn aus der Kierfecht vum Mars entstanen, jidderee klaut e wesentleche Bléck zréck op seng relativ Sécherheet an onberechenbar Bedeitung. D'Void huet nach eng Kéier gewënscht, an elo huet den Drake ugefaang en däischter Péng a senge Knöchel a Knéien ze fillen, en Nebenprodukt vun hirer lueser Bewegung laanscht de Ledge. Den aarme Professer Parnevik an de jonke Ben musse wierklech Péng gewiescht sinn.
  
  En anert Gebrëll huet déi grouss Höhl gerëselt an duerch hir eege geklomm. Den Drake huet opgekuckt an huet geduecht datt hien eng ähnlech Ledge wäit iwwer him gesinn huet. Bullshit. Dës Verdammt Saach kann déi ganz Nuecht dréinen!
  
  Op der Plus Säit hu si nach keng Unzeeche vu Verfolgung héieren. Den Drake huet ugeholl datt si eng gutt Stonn virun den Däitschen waren, awer wousst datt d'Konfrontatioun bal inévitabel war. Hien huet just gehofft datt se déi global Bedrohung neutraliséieren ier et geschitt ass.
  
  Eng zweet Ledge erschéngt virun, an hannendrun eng zweet herrlech Nisch, déi an der Déift vum Bierg läit. Dëse war mat ville gëllenen Objeten dekoréiert, d'Säitmauere wuertwiertlech mat gëllener Luucht.
  
  "Oh Gott!" Kennedy gesucht. "Ech hunn nach ni sou eppes gesinn. Wien ass dat? Schatz Gott?
  
  De Parnevik huet sech op d'Steenschnëtter gedréckt, déi de massive Sarkophag dominéiert hunn. Hien huet de Kapp fir e Moment gerëselt, fränken. "Waart, sinn dës Fiederen?" Ass dëse Gott a Fieder gekleet?
  
  "Vläicht, Professer," Ben huet scho laanscht d'Nisch an d'Ausdehnung vun der schwaarzer Nuecht gekuckt, déi op si gewaart huet. "Ass et egal? Dëst ass net een."
  
  De Guy huet him ignoréiert. "Et ass Quetzalcoatl! Gott vun den Azteken, ëm wat geet dat alles..." hie weist op déi glänzend Maueren.
  
  "Aztec Gold." De Wells huet geschloen, beandrockt trotz sech selwer. "Wow".
  
  "Dës Plaz ..." De Kennedy huet de Raum bal komplett ventiléiert, "ass de gréissten archeologesche Fonnt vun allen Zäiten. Verstitt Dir dat? Hei ass d'Gottheet net nëmmen vun enger Zivilisatioun, mee vu ville. An all Traditiounen a Schätz, déi mat hinnen kommen. Et ass ... iwwerwältegend.
  
  Den Drake huet aus dem Bild vum Quetzalcoatl ewechgekuckt, mat Fiedere geschmiert an eng Axt markéiert. De Parnevik sot datt den Azteken Gott bekannt war - laut gemeinsame Kierchquellen - als Herrscher Gott, en Ausdrock, deen ugedeit huet datt hien wierklech wier.
  
  "Quetzalcoatl" heescht "fléien Reptil" oder "gefiedert Schlange. Wat ..." De Parnevik huet dramatesch gestoppt, dunn schéngt ze realiséieren, datt all déi aner op d'Leed zréckgezunn hunn, "Draach", sot hien zu sech selwer, zefridden.
  
  "Huet et eppes gemeinsam mam Mars?" gefrot engem eenzege SAS Zaldot mam Numm Jim Marsters.
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi de Parnevik op de Ledge mat senger Lëps gedréckt ass. "Hmm," seng breathy Viraussetzung erreecht jiddereen op der ledge. "Nëmmen datt se den Doud bedeiten an eemol gemaach hunn."
  
  
  ***
  
  
  Déi drëtt Nisch, an dës ass grad esou atemberaubend wéi déi virdrun. Den Drake huet sech selwer op eng beandrockend plakeg Dame aus Holz ausgeschnidden.
  
  D'Mauere ware mat Figuren bedeckt, déi e Verméigen wäert sinn. Delfinen, Spigelen, Schwanen. Eng Halskette vu skulptéierten Dauwen grouss genuch fir den Hals vun der Liberty Statue ëmzekreien.
  
  "Ma," sot den Drake. "Och ech weess wien et ass."
  
  Kennedy huet eng Grimasse gemaach. "Jo, Dir géift."
  
  "Eng richteg Hoer," sot Parnevik schaarf. "Aphrodite".
  
  "Hallo," sot Wells. "Nenft Dir Gott Aphrodite eng Hoer? Hei ënnen? Sou no bei hirem Graf?"
  
  De Parnevik huet mam typesche Grondschoul Hooliganismus weidergefouert: "Hie war bekannt fir mat Gëtter a Männer ze schlofen, dorënner Adonis. Hien huet d'Helen vun Troy op Paräis ugebueden, dunn huet den Deal ofgeschloss andeems hien dem Paräis seng Begeeschterung de Moment wou hie seng Siicht op hatt gesat huet. Gebuer bei Paphos aus de kierzlech kastréierten Hoden vum Uranus. Ech muss soen datt hatt ... "
  
  "Mir hunn de Message kritt," sot den Drake trocken, a kuckt nach ëmmer op d'Schnëtt. Hien huet gelaacht wéi hien de Kennedy gemierkt huet, dee säi Kapp op him rëselt.
  
  "Bass du jalous, Schatz?"
  
  "Ganz enttäuscht sexuell?" Si huet laanscht hien gedréckt fir zweet an der Linn nom Dahl ze ginn.
  
  Hien huet no hir gekuckt. "Ma, elo, datt Dir et ernimmt ..."
  
  "Komm, Matt," huet de Ben och laanscht hien geschloen. "Wow!"
  
  Säin Ausruff huet se all sprangen. Si hunn sech ëmgedréint an hunn hien gesinn, wéi hien op alle Véier zréckkräizt, Schrecken iwwer säi Gesiicht geschriwwen. Den Drake huet sech gefrot ob hien just den Däiwel selwer gesinn huet, op d'Flilleke vun Dämonen direkt aus der Hell senger Kichen eropgeet.
  
  "Dës Nisch -" huet hien ausgeot. "Et ass op enger Plattform ... an der Loft schwëmmt ... Et gëtt näischt op der anerer Säit! "
  
  Den Drake huet gefillt datt säin Häerz e Schlag iwwerspréngt. Hien huet sech un dem Mimir säi Well a säi falsche Buedem erënnert.
  
  Dahl sprang puer mol. "De verfluchte Steen schéngt staark genuch. Dëst kann net d'Enn vun der Linn sinn.
  
  "Maacht dat net!" Ben gequietscht. "Wat wann et brécht?"
  
  Rou huet regéiert. Jiddereen huet sech mat groussem Aen ugekuckt. E puer hu sech gewascht, zréck op de Wee ze kucken, dee se gemaach hunn, de séchere Wee, deen d'Brunnen an d'Marsters enthält.
  
  Dee Moment, op der wäitsten Hördistanz, gouf e liichtschwaache Knuppel héieren. De Klang vun engem Steen, deen an eng Brunn falen.
  
  "Dëst sinn Däitscher," sot den Dahl mat Iwwerzeegung. "Kontrolléiert d'Tiefe vum Schaft. Elo wäerte mir entweder e Wee fannen fir dës Plattform ze verloossen oder mir stierwen iwwerhaapt.
  
  Den Drake huet de Kennedy eleng geschloen. "Kuckt dohinner", huet hien iwwer si gewisen. "Ech hunn d'Oueren opgemaach. Ech mengen et muss eng aner Rei Nischen oder Höhlen iwwer eis sinn. Awer kuckt ... Kuckt wéi de Rand vum Fiels sech béien schéngt.
  
  "Riets". De Kennedy ass séier op de Rand vun der Aphrodite senger Nisch gerannt. Dunn, dréckt sech géint de geckeg Steen, huet si ronderëm den Eck gekuckt. "Et gëtt eng Aart Struktur hei... Gott! O mäi Gott."
  
  Den Drake huet hatt un d'Schëlleren gehalen an an d'Däischtert gekuckt. "Ech mengen, du mengs mech feck!"
  
  Do, wäit iwwer d'Gamme vun hire Luuchten, war eng dënn Luucht, déi an eng nach méi dënn Spiraltrap ëmgewandelt gouf. D'Trap huet sech no uewen iwwer hinnen ausgestreckt, op den nächsten Niveau.
  
  "Schwätz iwwer Schwindel," sot den Drake. "Et huet just e Cookie an e Jar."
  
  
  DRËTTIG SIVEN
  
  
  
  GRAF VUN DE GËTT
  
  
  D'Spiraltrap schéngt zolidd genuch ze sinn, awer déi einfach Tatsaach datt se duerch d'Void iwwer engem endlosen Pit gewéckelt ass, fir net ze soen datt seng Architekten keng Gelänner installéiere konnten, huet souguer dem Drake seng gutt trainéiert Nerven méi séier geziddert wéi eng Flou op engem vibrator.
  
  Ee ganze Krees huet hinnen ongeféier e Véierel vum Wee an d'Aphrodite's Alkove bruecht, sou datt den Drake geschat huet datt se véier oder fënnef Kreeser maache mussen. Hien ass Schrëtt fir Schrëtt no vir, no Ben, probéiert seng Angscht z'ënnerdrécken, déif Otem ze huelen an ëmmer no vir op hiert Zil ze kucken.
  
  Siechzeg Fouss erop. Fofzeg. Véierzeg.
  
  Wéi hien drësseg Féiss ukomm ass, huet hien de Ben gesinn ophalen a sech e Moment sëtzt. Dem Jong seng Ae ware vun Angscht verstoppt. Den Drake huet sech virsiichteg op de Schrëtt ënnert him gesat an huet säi Knéi geklappt.
  
  "Dude, et gëtt keng Zäit fir en neit Stéck ze schreiwen, Wall of Sleep. Oder dreemt vum Taylor Momson.
  
  Dunn huet d'Stëmm vun engem SAS Zaldot hinnen erofgekuckt. "Wat leeft do uewen? Mir maachen de Geck hei. Beweegt."
  
  SAS Zaldoten, huet den Drake geduecht. Ech hunn se anescht gemaach wéi virdrun.
  
  "Maacht eng Paus," huet hien zréck geruff. "Sief just Mo."
  
  "Break! Ugh..." Den Drake huet dem Wells seng déif Stëmm héieren, dunn d"Stille. Hien huet de Kennedy un seng Féiss gefillt sëtzt, huet hiert enk Laachen gesinn a mat sengen Zänn hire zidderege Kierper gefillt.
  
  "Wéi geet et mam Kand?"
  
  "Skipping College,"Drake huet sech gezwongen ze laachen. "Bandkollegen. Pubs vun York. Gratis Filmowend. KFC. D'Flicht rifft. Dir wësst, Schüler Saachen.
  
  Kennedy huet e méi no gekuckt. "A menger Erfahrung ass dëst net wat College Jongen a Meedercher maachen."
  
  Elo huet de Ben seng Aen opgemaach a probéiert fest ze laachen. Hien ass lues op Hänn a Knéien gaangen. Gesiicht no uewen, nach ëmmer op seng Hänn a Knéien, ass hien ee grujeleg Schrëtt nom anere geklommen.
  
  Zoll fir Zoll, Schrëtt fir geféierlech Schrëtt, si sinn opgestan. Den Drake huet säi Kapp an d'Häerz vun der Spannung gefillt. Wann de Ben gefall wier, hätt hie gären dem Jong säi Fall mat sengem eegene Kierper blockéiert, wann nëmmen fir hien ze retten.
  
  Keng Froen oder Zécken.
  
  En anere ganze Krees a si waren ongeféier zwanzeg Féiss vun hirem Zil, e Ledge, deen dee spigelt, deen se just gekräizt hunn. Den Drake studéiert hien am flakkende Fackelliicht. Et huet zréck an d'Entrée Schacht gefouert, awer selbstverständlech een Niveau méi héich.
  
  Niveau erop?Hien huet geduecht. Gott, hien huet dat zevill mam Sonic the verdammt Kéiseker 'moderniséiert'.
  
  Iwwer him huet hien gesinn, datt den Dahl zéckt. De Schwed ass ze séier opgestallt, huet säi Gläichgewiicht verluer an huet elo zevill Gewiicht op säi Réckbeen geluecht. Et waren keng Kläng, nëmmen e rouege Kampf. Hie konnt sech nëmmen d'Folter virstellen, déi dem Dahl säi Geescht iwwerwältegt huet. Plaz hannendrun, Sécherheet virun, de Gedanken un engem laangen, schmerzhafte Fall.
  
  De Schwed ass dunn no vir gerannt, huet d'Schrëtt geschloen an huet sech fir d'Liewe gehalen. Den Drake konnt seng schwéier Atmung vun zéng Féiss erop héieren.
  
  E puer Minutte si vergaangen an de schwéiere Montée goung weider. Schlussendlech ass den Dahl vun der Leeder op d'Leed geklomm, ass dunn op Hänn a Knéien no vir gekrëppt fir Plaz ze maachen. Den Drake ass geschwënn gefollegt, huet de Kennedy mat him gezunn, iwwerwältegend Erliichterung gefillt datt se zréck op de schmuele Ledge waren, deen nach ëmmer nëmmen ee Schrëtt ewech war fir den Doud ze jäizen.
  
  Wann se all Rechnung gedroen, Dahl gesouch. "Loosst eis op déi nächst Nisch goen an eng Paus nennen," sot hien. "Ech, zum Beispill, si komplett zerstéiert."
  
  No enger weiderer fënnef Minutte vun hirem erschöpften Kierper ze schüttelen a mat ëmmer méi Muskelkrämpfe kämpfen, si si op déi véiert Nisch getrollt, déi direkt iwwer dem Aphrodite säi Graf.
  
  Am Ufank huet keen de permanente Gott gesinn. Si waren all op de Knéien, raschten a schwéier otmen. Den Drake huet mat engem Grinsen geduecht datt dat genau war wat säin zivile Liewen him gefouert huet, an huet just opgekuckt wann de Parnevik en Expletiv geäussert huet, dee komesch wier vun engem aneren ausser him kommen.
  
  "Wuff!"
  
  "Waat?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Wuff! Hond Kapp. Dëst ass den Anubis.
  
  "Dee selwechte Jackal?" Wells huet sech op säi Stull zréckgezunn an huet seng Knéien op seng Këscht gezunn. "Well. Ech wäert....."
  
  "Ägyptesch Gottheet," sot Parnevik. "An et huet sécherlech eppes mam Doud ze dinn."
  
  Den Drake huet d'Rei vu Mumien an Holzkuel Jackalstatuen gekuckt. Gold-encrusted Sarg an Smaragde-studded ankhs. Unimpressed, hien huet säi Réck op Gott d'Begriefnis Chamber an platzen an KitKat. E Moment méi spéit souz de Kennedy nieft him.
  
  "Also," sot si, huet hir Iessen a Gedrénks ofgerappt.
  
  "Verdammt, du bass gutt fir ze schwätzen," huet den Drake gelaacht. "Ech fille mech scho opgereegt."
  
  "Lauschtert, Frënd, wann ech dech wollt opdreiwen, wiers du Kittel a meng Hänn." Kennedy huet him e Grinsen ginn, deen souwuel cocky an genervt war. "Verdammt, Dir kënnt net fir eng Minutt ophalen, oder?"
  
  "Okay, ok, et deet mir leed. Just spillen. Wat ass geschitt?"
  
  Hien huet de Kennedy an de Weltraum gekuckt. Ech hunn hir Aen erweidert gesinn, wéi si de liichtschwaache Klang vu Frey Zaldoten gefaangen huet, déi mat hinnen ophalen. "Dës ... Saach ... mir hunn eng Zäit laang ronderëm de Busch geschloen. Denkt Dir, äh, mir hunn tatsächlech eppes, Drake?
  
  "Ech mengen definitiv den Odin ass hei ënnen."
  
  Kennedy opgestan fir ze verloossen, awer den Drake huet seng Hand op hirem Knéi geluecht fir hatt ze stoppen. Den Touch huet bal Sparken verursaacht.
  
  "Hei," sot hien. "Wat denks du?"
  
  "Ech denken net, datt ech vill Aarbecht wäert hunn wa mir zréckkommen," huet si geflüstert. "Betreffend de Seriemäerder Thomas Caleb an alles anescht. Dee Bastard huet erëm ëmbruecht, Dir wësst, den Dag ier mir op Manhattan ukomm sinn.
  
  "Waat? Nee."
  
  "Jo. Do sinn ech gaang fir ronderëm d'Mordzeen ze goen. A bezuelt Äre Respekt."
  
  "Et deet mir esou leed". Den Drake huet sech net ofhalen, wousst datt dëst déi lescht Saach war déi se elo brauch.
  
  "Merci, ech weess. Du bass ee vun den éierlechste Leit, déi ech je kennen, Drake. An déi selbstlos. Vläicht ass dat firwat ech dech sou gär hunn."
  
  "Trotz menge lästegen Kommentarer?"
  
  "Ganz staark, trotz dësem."
  
  Den Drake huet de Rescht vu sengem Schockela fäerdeg gemaach an huet decidéiert de KitKat Wrapper net an d'Void ze geheien. Wësse säi Gléck, hien hätt vläicht eng al Dreckstrap oder eppes wéi dat ofgesat.
  
  "Awer keng Aarbecht heescht keng Verbindungen," huet de Kennedy weider. "Ech hu keng richteg Frënn zu New York. Keng Famill. Ech huelen un, ech muss iergendwéi aus dem ëffentlechen Aen verschwannen."
  
  "Ma," sot den Drake nodenklech, "Ech gesinn, Dir sidd e verlockende Perspektiv." Hien huet hir domm Aen. "Vläicht kënnt Dir Bolox soen fir d'Jolly al Paräis a kommt de Jolly Old York besichen."
  
  "Awer wou géif ech bleiwen?"
  
  Den Drake huet héieren, datt den Dal seng Truppe rallye. "Ma, mir musse just erausfannen, wéi Dir Är Behälter verdénge kënnt." Hien huet gewaart bis si op d'Been opgestan ass, huet sech dann hir Schëlleren ugegraff an an hir glänzend Aen gekuckt.
  
  "Eescht, Kennedy, d'Äntwert op all Är Froen ass jo. Mee ech kann dat alles elo net erausfannen. Ech hu mäin eegene Gepäck, dee mir musse diskutéieren an ech muss also fokusséiert bleiwen. Hien wénkt op d'Void. "Do ass d'Alicia Miles do ënnen. Dir mengt vläicht datt eis Rees esou wäit geféierlech war, datt dëst Graf geféierlech war, awer gleeft mir, si sinn näischt am Verglach zu deem Bitch.
  
  "Hien huet Recht," Wells ass gaang an huet de leschte Kommentar erfaasst. "An ech gesinn keen anere Wee aus hei, Drake. Et gëtt kee Wee et ze vermeiden."
  
  "A mir kënnen d'Streck net blockéieren, well mir e Wee eraus brauchen," huet den Drake geknackt. "Jo, ech hunn och all d'Skripte gekuckt."
  
  "Wosst Dir géift dëst maachen." Wells huet gelaacht wéi wann hien déi ganzen Zäit wousst datt den Drake nach ëmmer ee vu senge Kärelen war. "Komm, d'Rope brühlen."
  
  Den Drake ass no sengem ale Chef op d'Leed gefollegt, huet dunn seng Plaz hannert dem Ben an dem Dahl geholl. Ee bewäertende Bléck huet gesinn datt jiddereen ausgerout war, awer nervös iwwer dat wat viru war.
  
  "Véier ëmbruecht," sot den Dahl a schütt sech laanscht de Ledge, de Bierg hannert him.
  
  Déi nächst Nisch war eng Iwwerraschung an huet hinnen all e Boost ginn. Dëst war d'Graf vum Thor, Jong vum Odin.
  
  De Guy bléie wéi wann hien en Yeti entdeckt hätt, deen am Death Valley camped. An, fir hien, hien hat. E Professer fir Norse Mythologie huet d'Graf vum Thor entdeckt, vläicht déi bekanntst Norse Figur vun allen Zäiten, deelweis dank Marvel Comics.
  
  Pure Freed.
  
  A fir den Drake huet dem Thor seng Präsenz et op eemol nach méi real gemaach.
  
  Et gouf eng respektvoll Rou. Jidderee wousst iwwer Thor, oder op d'mannst eng Inkarnatioun vum Viking Gott vun Donner a Blitz. De Parnevik huet e Virtrag iwwer Thorsday gehalen, oder, wéi mir hien elo kennen, Donneschdeg. Dëst ass verbonne mat Mëttwoch - oder Waasserdag, oder Odinsdag. Den Thor war de gréisste Kriegergott, dee vum Mënsch bekannt ass, mat engem Hummer, seng Feinde mat engem Tour de Force zerquetscht. Déi reng Ausféierung vun der Viking Männlechkeet.
  
  Et war alles wat se maache konnten fir de Parnevik ewech ze zéien an him ze stoppen fir dem Thor seng Schanken direkt ze ënnersichen. Déi nächst Nisch, déi sechst, enthält de Loki, dem Thor säi Brudder an en aneren vun den Odin senge Jongen.
  
  "Den Trail erwiermt sech," sot den Dahl, kaum an der Alkove kucken, ier hien laanscht de Ledge weidergeet, deen op der Säit vum Bierg opgehalen ass, eng zolidd schwaarz Mass.
  
  Den Drake ass mam Schwed, de Ben an de Kennedy ugeschloss wéi se Faackelen laanscht de Fiels passéiert hunn.
  
  "Foothold," sot de Ben. "An d'Hand bleift. Et gesäit aus wéi wann mir eropgoen."
  
  Den Drake huet den Hals gekräizt fir nozekucken. D'Steng Trap ass an endlos Däischtert eropgaang, an hannert hinnen wier näischt wéi Loft.
  
  Als éischt en Nerventest, wat elo? Kraaft? Viabilitéit?
  
  An erëm ass den Dahl als éischt gaangen. Schnell erop zwanzeg Féiss oder sou ier et schéngt ze luesen wéi d'Schwaarz him verschleeft huet. De Ben huet decidéiert als nächst ze goen, duerno Kennedy.
  
  "Ech mengen, Dir kënnt elo en Aa op meng Arsch halen," sot si mat engem hallwe Laachen, "Vergewëssert Iech datt et net laanscht dech flitt."
  
  Hien huet geknipst. "Ech kann meng Aen net vun dësem huelen."
  
  Den Drake ass niewendrun gaang, dräi perfekt Behälter erreecht ier hien säi véierten Appendage geplënnert huet. Op dës Manéier eropgeet, ass hie lues op de bloe Cliff an d'vulkanesch Loft eropgaang.
  
  D'Rumbling ass ronderëm si weidergaang: d'fert Laang vum Bierg. Den Drake huet sech eng Emgéigend Magma-Kammer virgestallt, déi d'Hällfeier duerch d'Maueren ausspréngt, an de wäiten bloen islänneschen Himmel ausbrécht.
  
  E Fouss rascht iwwer him, rutscht vu sengem klenge Ledge. Hien huet nach ëmmer gehalen, wousst datt et wéineg wier wat hie maache kéint wann een laanscht hie gerannt ass, awer hien war prett, just am Fall.
  
  Dem Kennedy säi Been huet am Weltraum ongeféier engem Meter iwwer sengem Kapp geschwenkt.
  
  Hien huet sech erausgezunn, e bëssen onbestänneg gewéckelt, awer et fäerdeg bruecht d'Sohle vun hirem Schong ze gräifen an hir zréck op d'Leed ze zéien. E kuerze Geflüster vun Dankbarkeet huet eis erreecht.
  
  Hien ass weider gaangen, seng Bizeps verbrannt, seng Fanger hunn an all Gelenk wéi. D'Spëtze vu sengen Zéiwen hunn d'Gewiicht vu sengem Kierper mat all klenge klammen. De Schweess rutscht seng all Pore erof.
  
  Hien schätzt zweehonnert Féiss vu sécheren awer schrecklechen Handhalter a Féiss ier se d'vergläichend Sécherheet vun enger anerer Ledge erreecht hunn.
  
  Ustrengend Aarbecht. Enn vun der Welt, Apokalypse ass e spéider Wierk. D'Mënschheet retten mat all bestrooft Schrëtt no vir.
  
  "Waat elo?" Wells huet sech op de Réck geluecht, gekrasch. "E weidere bluddege Spazéiergang laanscht de Ledge?"
  
  "Nee,"Dahl hat net mol d'Kraaft fir de Witz ze maachen. "Tunnel".
  
  "Eeër".
  
  Op de Knéien si se no vir gekrabbelt. Den Tunnel huet an eng Tëntendäischtert gefouert, déi den Drake ugefaang huet ze gleewen datt hien dreemt ier hien op eemol mam onbeweegleche Kennedy vun hannen kollidéiert.
  
  Maacht Äert Gesiicht no vir.
  
  "Och! Dir hätt mech gewarnt."
  
  "Et ass schwéier wann datselwecht Schicksal mech getraff huet", koum déi dréchen Stëmm als Äntwert. "Ech mengen, nëmmen den Dahl ass aus dësem Koup erauskomm ouni eng gebrach Nues."
  
  "Ech si besuergt iwwer mäi verdammt Häerz," huet den Dahl midd geäntwert. "Den Tunnel endet direkt vis-à-vis vum éischte Schrëtt vun enger anerer Trap op, um, ech géif e véierzeg-fënnef Grad Wénkel roden. Näischt lénks oder riets, op d'mannst näischt wat ech gesinn. Maach dech prett."
  
  "Dës Saache mussen iergendwou befestegt ginn," huet den Drake gemummt, a krabbelt op seng gebrochene Knéien. "Fir Gottes Wuel, si kënnen net nëmmen an der Loft suspendéiert ginn."
  
  "Vläicht kënne se," sot Parnevik. "Fir den Himmel. Ha ha. Ech hu e Geck gemaach, awer eescht, meng bescht roden ass eng Serie vu fléien Stützen.
  
  "Verstoppt ënner eis," sot den Drake. "Natierlech. Et muss eng Häll vu Mannerkraaft geholl hunn. Oder e puer wierklech mächteg Gëtter.
  
  "Vläicht hu si den Hercules an den Atlas fir Hëllef gefrot."
  
  Den Drake ass virsiichteg op den éischte Schrëtt gaang, en iwwerraschend grujeleg Gefill huet säi Gehir invadéiert, an ass op de raue Steen geklommen. Si sinn fir eng Zäit geklommen, endlech an eng aner Alkove ronderëm eng suspendéiert Plattform entstanen.
  
  Den Dahl huet hien mat engem erschöpften Kappschidder begréisst. "Poseidon".
  
  "Impressiv."
  
  Den Drake huet erëm geknéit. Här, huet hien geduecht. Ech hoffen den Däitschen hunn et grad esou schwéier. Zum Schluss, vläicht amplaz ze kämpfen, hätten se et mat Fiels, Pabeier, Schéier zortéiert.
  
  De griichesche Gott vum Mier huet säin üblechen Trident an e Raum voller fabelhafte Räichtum gedroen. Dëst war de siwente Gott, dee si laanschtgaange sinn. D'Nummer néng huet ugefaang a säi Geescht ze knacken.
  
  War d'Nummer néng net déi helleg an der Viking Mythologie?
  
  Hien ernimmt dëst zu Parnevik iwwerdeems se raschten.
  
  "Jo, mä dës Plaz ass kloer net nëmmen nordesch", huet de Professer mam Fanger op de Mann mat dem Dräitdent hannendrun gewisen. "Et kéinten honnert vun hinnen sinn."
  
  "Ma, mir wäerte kloer net honnert vun hinnen iwwerliewen", huet de Kennedy mat him argumentéiert. "Ausser wann een en Ho-Jo viraus gebaut huet."
  
  "Oder, besser nach, e Speck-Sandwich-Geschäft," huet den Drake seng Lippen geschloen. "Ech kéint definitiv ee vun dëse béise Kärelen elo ëmbréngen."
  
  "Crunchy", huet de Ben gelaacht an huet säi Been geschloen. "Dir schwätzt vun eppes wat zéng Joer veroudert ass. Awer maach der keng Suergen - Dir hutt nach ëmmer Ënnerhalungswäert.
  
  Weider fënnef Minutte si vergaang ier si sech genuch ausgerout gefillt hunn fir weiderzemaachen. Den Dahl, Wells a Marsters hunn e puer Minutten op hir Verfolger gelauschtert, awer keen eenzegen Toun huet déi éiweg Nuecht gestéiert.
  
  "Vläicht si se all ofgefall", huet de Kennedy d'Schëller gezunn. "Et kéint geschéien. Wann dëst e Michael Bay Film wier, wier iergendeen scho gefall.
  
  "Wierklech". Den Dahl huet eis eng aner suspendéiert Trap erop gefouert. Wéi d'Schicksal et hätt, war et hei, datt de Wells säi Grëff verluer huet an zwee rutscheg Schrëtt erofgerappt huet, all Kéier mam Kinn op de Steen geschloen huet.
  
  Blutt huet duerch seng Lippen vu senger gebitzter Zong gegléckt.
  
  Den Drake huet hien un d'Schëllere vu sengem grousse Mantel gegraff. De Mann ënner him - Marsters - huet seng Oberschenkel mat iwwermënschlecher Kraaft ugegraff.
  
  "Et gëtt keng Flucht, ale Mann. Nach net."
  
  Dee fofzeg-fënnef Joer ale Mann gouf ongeféier zréck op d'Trap gezunn, de Kennedy hält dem Drake säi Réck an de Marsters huet séchergestallt datt hien net op engem anere Schrëtt rutscht. Wéi se an der aachten Alkove erreecht hunn, war de Wells erëm gutt Stëmmung.
  
  "Jo, si hunn et virsiichteg gemaach, Kärelen. Ech wollt just de Rescht."
  
  Awer hien huet dem Marsters seng Hand gedréckt a geflüstert säin häerzleche Merci un den Drake, wa kee gesicht huet.
  
  "Maach der keng Suergen, ale Mann. Hänk einfach dran. Dir hutt Är Mee Zäit nach net.
  
  Déi aacht Nisch war eng Zort Manifestatioun.
  
  "O mäi Gott". Dem Parnevik säi Wonner huet se all infizéiert. "Dëst ass den Zeus. Papp vum Mënsch. Och d'Gëtter bezeechnen hien als Gottheet - eng Pappfigur. Et ass ... iwwer Odin ... vill méi wäit, an et kënnt aus der Norse.
  
  "War den Odin net als Zeus ënner de fréie germanesche Stämme identifizéiert?" Ben gefrot, erënnere seng Fuerschung.
  
  "Hie war, Mann, awer ech mengen, komm. Dëst ass den Zeus. "
  
  Dëse Mann war richteg. De Kinnek vun de Gëtter stoungen héich an ongedeelt, e Blëtz a senger massiver Hand geknuppt. A senger Nisch war eng Villfalt vu glänzend Schätz, iwwerflësseg mat Hommage iwwer alles wat ee Mann haut kéint sammelen.
  
  An dunn huet den Drake e Fluch héieren, haart, op Däitsch. Et huet vun ënnen widderholl.
  
  "Si si just duerch en Tunnel gebrach", huet den Dahl seng Aen an irritéiert zougemaach. "Et ass nëmme fofzéng Minutten hannert eis. Verdammt, mir sinn aus Gléck! Komm mir no!"
  
  Eng aner Trap huet gewënscht, dës Kéier féiert eraus an iwwer d'Graf vum Zeus ier se vertikal op de leschten zéng Schrëtt gouf. Si hunn et sou gutt gekämpft wéi se konnten, hire Courage gouf vun der kräischend Däischtert zu Äsche. Et war wéi wann d'Feele vu Liicht de stotterege Geescht ënnerdréckt. Angscht koum op den Uruff an huet decidéiert sech ze sëtzen.
  
  Schwätzen iwwer schwindeleg, Drake geduecht. Schwätzt iwwer wéi Är Bäll op d'Gréisst vun den Erdnuss schrumpfen. Déi lescht zéng Schrëtt, suspendéiert iwwer d'Pechtdäischtert, duerch déi kräizeg Nuecht eropklammen, hunn hie bal iwwerwältegt. Hien hat keng Ahnung wéi anerer et gepackt hunn - alles wat hie maache konnt war d'Feeler vu senger Vergaangenheet erëmzefannen a fest un hinnen hänken - Alison, d'Kand dat se ni haten an ni hätten; d'SRT Kampagne am Irak, déi alles verschrauft huet - hien huet all Feeler an de Virdergrond vu sengem Kapp gesat fir déi intensiv Angscht virum Falen ze eliminéieren.
  
  An hien huet eng Hand op déi aner geluecht. Ee Been ass méi héich wéi dat anert. Hien ass vertikal opgestan, Onendlechkeet hannert him, Böen vun engem Nummlosen Wand ruffen seng Kleeder. De wäiten Donnerbrëll kéint d'Lidd vun engem Vulkan sinn, awer et kéint aner Saachen sinn. Onbezuelbar Schrecken, sou schrecklech, datt se ni d'Liicht gesinn. Schrecklech Kreaturen, déi iwwer Fielsen, Schlamm an Dung rutschen, a schrecklech Melodien ausstoen, déi bluddeg rout Visiounen vu Wahnsinn opruffen.
  
  Den Drake, bal kräischend, ass iwwer de leschte Fielstrapp op eng flächeg Uewerfläch gekrabbelt. De raue Steen huet seng Schrauwen Hänn kraazt. Mat enger leschter schmerzhafter Ustrengung huet hien de Kapp opgehuewen a gesinn datt all déi aner ronderëm hien ausgebrach waren, awer hannert hinnen huet hien den Torsten Dahl gesinn - de verréckten Schwed - dee wuertwiertlech op de Bauch no vir an eng Nisch gekräizt huet méi grouss wéi alles wat se sou gesinn hunn wäit.
  
  Crazy Schwed. Awer Gott, de Guy war gutt.
  
  D'Nisch war op enger Säit suspendéiert, awer op der anerer Säit um Häerz vum Bierg befestegt.
  
  "Merci Gott," sot den Dahl schwaach. "Et ass een. Mir hunn dem Odin säi Graf fonnt."
  
  Dunn ass hien an Erschöpfung zesummegefall.
  
  
  DRËTTIG AACHT
  
  
  
  GRAF VUN DE GËTT
  
  
  E Gejäiz ass aus sengem Däiwel ausgebrach.
  
  Nee, kräischen. E bluddege Gejäiz, dee vu purem Terror geschwat huet. Den Drake huet seng Aen opgemaach, awer d'Fielsfläch war ze no fir ze fokusséieren. Hien huet op de Buedem gespaut a gekrasch.
  
  An ech hu mech fonnt: wéi wäit kann eng Persoun an d'Onendlechkeet falen ier hie stierft?
  
  Déi Däitsch waren hei. Ee vun hire Bridder war just d'Trap erofgefall.
  
  Den Drake huet sech gekämpft fir oprecht ze stoen, all Muskel huet sech gekrasch, awer Adrenalin huet ugefaang säi Blutt ze entléen an seng Gedanken ze läschen. Hien ass lues a Richtung Ben gaang. Säi Frënd louch Gesiicht erof op ee vun de Kante vun der Plattform. Den Drake huet hien an d'Odin seng Nisch gezunn. E séiere Bléck hannert him huet him gesot datt d'Däitschen nach net ukomm sinn, awer seng Oueren hunn him gesot datt si Minutten ewech wieren.
  
  Hien huet de Klang vum Abel Frey héieren verflucht. De Klang vu Schutzausrüstung. Milo jäizt bluddege Mord un ee vun den Zaldoten.
  
  Eng Chance fir seng Geschécklechkeet ze weisen, huet hien geduecht, an erënnert un ee vun de Wells seng Aussoen, déi hien während hirem SAS Training erausgesicht huet.
  
  Hien huet de Ben ronderëm geschleeft, huet säi Réck géint dem Odin säi grousse Sarkophag geleet. Dem Jong seng Auge geflattert. Kennedy getrollt: "Dir sidd prett fir si. Ech wäert mat him ëmgoen." Si huet liicht op seng Wang geschloen.
  
  Den Drake huet gestoppt an huet hire Bléck fir eng Sekonn begéint. "Spéider".
  
  Déi éischt vun den Däitschen de Biergspëtzten ze iwwerwannen. En Zaldot dee séier an Erschöpfung zesummegefall ass, direkt gefollegt vun engem zweeten. Den Drake huet gezéckt fir ze maachen wat hie wousst datt hie sollt, awer den Torsten Dahl ass laanscht hie geschloen, an huet keng sou Berouegung gewisen. Wells a Marsters hunn och no vir geréckelt.
  
  En drëtte feindleche Kämpfer ass iwwer d'Spëtzt gekräizt, dës Kéier e rieseg, lumberend männlech Kadaver. Léif. Blutt, Schweess a richteg Tréinen hunn eng grotesk Mask op säi scho gestéiert Gesiicht gemaach. Awer hie war haart a séier genuch fir iwwer d'Spëtzt ze sprangen, ze rullen an déi kleng Pistoul opzehuelen.
  
  Ee Schoss ass aus dem Faass geflunn. Den Drake a seng Kollegen hunn instinktiv duckt, awer de Schoss huet säin Zil verpasst.
  
  Dem Abel Frey seng schrecklech Stëmm huet d'Stille zerbrach, déi dem Schoss gefollegt huet. "Keng Waffen, Dumbass. Nar! Nar! Lauschter mir no!"
  
  De Milo huet e Gesiicht gemaach an dem Drake e béise Laachen ginn. "Fucking Kraut Arschholes. Hey Frënd?
  
  D'Waff gouf vun enger décke Fauscht geschluecht an duerch eng geckeg Blade ersat. Den Drake huet et als e spezielle Kräftemesser unerkannt. Hien ass op de Riese gaang, an huet dem Dahl d'Méiglechkeet ginn, ee vun de verstuerwenen Zaldoten an de Weltraum ze schéissen.
  
  Den zweeten Zaldot huet sech op seng Knéien gekämpft. Marsters hunn him en anert Laachen ginn, dunn de schwaache Kierper op d'Säit geheit. Zu dësem Zäitpunkt waren nach dräi Zaldoten op den flaache Buedem erreecht, an dunn ass d'Alicia vun ënnen erausgesprongen an ass wéi eng Kaz gelant, mat engem Messer an all Hand. Den Drake hat hatt nach ni sou erschöpft gesinn a si huet nach ëmmer ausgesinn wéi wann hatt d'Ninja Elite kéint huelen.
  
  "Nee ... Waffen?" Den Dahl huet et fäerdeg bruecht tëscht ugespaanten Otem ze soen. "Gleefs du endlech ... un d'Armageddon-Theorie, Frey?"
  
  E groussen däitschen Designer ass elo iwwer de Rand gaang. "Sief keen Narr, Zaldot Jong," sot hien ouni Atem. "Ech wëll just net dës Sarg markéieren. Et gëtt nëmme Plaz fir Perfektioun a menger Sammlung.
  
  "Wat Dir als Reflexioun vun Iech selwer gesitt, ech huelen un," sot den Dahl, pauséiert wéi seng Equipe den Otem gefaangen huet.
  
  Et war eng Paus, e Moment vu schrecklecher Spannung wéi all Géigner säin direkt Zil bewäert huet. Den Drake huet sech vum Milo zréckgezunn, onbewosst Richtung Odin säi Graf, wou de Ben an de Professer nach ëmmer niewentenee souzen, nëmme vum Kennedy bewaacht. Hien huet op eng méi gewaart ...
  
  ... hoffen ...
  
  An dunn koum e gedempte Geck vun der Trap, e schwaache Plädoyer fir Hëllef. De Frey huet erof gekuckt. "Du bass schwaach!" hien huet op een gespaut. "Wann et net fir de Schëld wier, géif ech ..."
  
  De Frey huet op d'Alicia gewisen. "Hëllef hatt". Déi weiblech Krieger huet häerzlech gelaacht, dunn huet hir Hand iwwer d'Säit verlängert. Mat engem Ruck huet si den Hayden erop gezunn. Den amerikanesche CIA Agent war erschöpft vun der laanger Montée, awer nach méi duerch déi schwéier Laascht ze droen, déi d'Däitschen um Réck gebonnen haten.
  
  Schëld vum Odin a Leinwand gewéckelt.
  
  Dem Parnevik seng Stëmm gouf héieren. "Hien huet d'Schëld bruecht! Haaptdeel! Mee firwat?"
  
  "Well dat ass den Haaptdeel, Dir Idiot." De Frey huet hien erschoss. "Dësen Haaptobjekt géif net existéieren wann et keen aneren Zweck hätt." De Moudedesigner huet de Kapp veruechtend gerëselt an sech un d'Alicia gedréit. "Fäerdeg dës pathetesch Cretins. Ech muss den Odin berouegen an zréck op d'Party kommen.
  
  D'Alicia huet manesch gelaacht. "Mäi Tour!" Si huet gejaut, méi déidlech wéi de River Tam, an huet säi Schutzausrüstung an d'Mëtt vun der Fielsplattform geheit. An der Duercherneen ass si op Wells gerannt, a weist keng Iwwerraschung bei senger Präsenz. Den Drake konzentréiert sech op säin eegene Kampf, huet sech op de Milo gesprongen fir hien ze iwwerraschen, hannerlooss mat engem deftesche Schaukel vu senger Blade, a liwwert dunn en haarden Ellbog dem Milo säi Kiefer.
  
  De Schanken ass gekrackt. Den Drake huet gedanzt, geschwënd a bleift Liicht op seng Féiss. Da wier dat seng Strategie - ze schloen a lafen, op déi haardste Punkte vu sengem Kierper ze schloen, fir Schanken a Knorpel ze briechen. Hie war méi séier wéi de Milo, awer net sou staark, also wann de Riese him ophalen ...
  
  Donner Echo iwwer de Bierg, d'Growls an d'Rëss vu steigenden Magma a verréckeltem Fiels.
  
  De Milo huet sech an Angscht gekrasch. Den Drake huet d'Féierung geholl mat engem duebele Säitekick, zwee Krunn - eppes wat Dir de Van Damme fäeg op der Fernseh gesitt ass komplett nëtzlos fir Stroossekämpf am richtege Liewen. De Milo wousst dat an huet d'Attack mat engem Growl ofgeleent. Awer den Drake wousst et och, a wéi de Milo säi ganze Kierper no vir gehäit huet, huet den Drake e weidere mächtege Ielebouschlag direkt an d'Gesiicht vum Géigner geliwwert, seng Nues an d'Ae Socket zerquetscht, hie schwéier op de Buedem geschloen.
  
  De Milo ass wéi e ofgeschniddene Nashorn op de Buedem gefall. Eemol zu engem Géigner vum Drake säi Kaliber verluer, gouf et kee Wee zréck. Den Drake huet op sengem Handgelenk an dem Knéi gestampt, béid grouss Schanken gebrach, duerno seng Bäll fir gutt Mooss, an huet dunn de verworften Arméimesser opgeholl.
  
  Iwwerpréift der Zeen vum Tëschefall.
  
  De Marsters, en SAS-Zaldot, hat zwee Däitschen kuerz gemaach a war elo géint een Drëttel. Dräi Leit an e puer Minutten ëmbréngen war keng einfach Aufgab fir jiddereen, och en SAS Zaldot, a Marsters gouf nëmme liicht blesséiert. Wells gedanzt mam Alicia laanscht de Rand vun der Plattform, méi laafen wéi eigentlech danzen, awer ofgelenkt. Seng Strategie war intelligent. Op kuerzer Distanz hätt si him an enger Sekonn gutt gemaach.
  
  Kennedy huet dem Hayden säin erschöpften Kierper vum Zentrum vun der Schluecht ewech gezunn. De Ben ass gerannt fir hir ze hëllefen. Parnevik huet net geschlof, d'Graf vum Odin studéiert - en Idiot.
  
  Abel Frey konfrontéiert Thorsten Dahl. De Schwede war den Däitschen op all Manéier iwwerleeën, seng Beweegunge gi méi raffinéiert duerch déi zweet wéi d'Kraaft zréck op seng schmerzhafte Gliedmaart.
  
  Här!Drake huet geduecht. Mir stierzen hei! Oder am gudden ale Geescht vum Dino Rock... Loosst mech Iech amuséieren!
  
  Net genéisst d'Konfrontatioun mat Alicia, hien ass awer op Wells gaangen, a gleeft datt déi fofzeg Joer al Fra déi meescht Hëllef brauch. Wéi säi fréiere Teamkolleg him gesinn huet, huet si sech aus dem Kampf zréckgezunn.
  
  "Ech hunn Är Bäll schonn eemol dës Woch geschloen, Drake. Sidd Dir esou sadistesch datt Dir dëst erëm wëllt?
  
  "Dir hutt Gléck, Alicia. Iwwregens, trainéiert Dir Äre Frënd? hie wénkt als Äntwert op de kaum bewegt Amerikaner.
  
  "Nëmmen am Gehorsam", huet si béid Messer opgeworf an se an enger Bewegung gefaangen. "Komm mir! Ech hu just Trio gär!"
  
  Hir Natur ka wëll gewiescht sinn, awer hir Handlunge goufen kontrolléiert a berechent. Si huet den Drake gepickt, wärend se schlau probéiert de Wells mat sengem Réck an den endlosen Void ze Corner. De Kommandant huet hir Intentiounen an der leschter Sekonn realiséiert an ass laanscht si gerannt.
  
  Den Drake huet seng zwee Messer ofgeleent, all Blade op d'Säit bewegt, wärend hie virsiichteg war fir seng Handgelenk net ze briechen. Et war net nëmmen datt si gutt war ... et war datt si konsequent gutt war.
  
  Den Abel Frey ass op eemol laanscht si gerannt. Et huet geschéngt, datt hien net fäerdeg bruecht huet den Dahl z'iwwertreffen, hien huet op de Schwede gerannt a senger séierer Sich no dem Odin säi Graf.
  
  An an där Split Sekonn huet den Drake de Marsters an de leschten däitschen Zaldot gesinn an engem stierfleche Kampf direkt um staubege Rand vun der Plattform gespaart. Dunn, mat schockéierend Plötzlechkeet, sinn déi zwee Männer ausgefall an einfach gefall.
  
  Doud Gejäiz echo am Void.
  
  Den Drake huet et opgedeelt, fir Wells gebiet, an huet dunn säi Kierper ëmgedréint an no Frey gerannt. Hie konnt de Ben do net verdeedegt loossen. De Kennedy huet dem Designer säi Wee blockéiert, säi Courage gesammelt, awer wéi hien no vir gerannt ass, huet den Drake e klenge schwaarzen Objet gemierkt, deen an der Hand vum Frey geknuppt gouf.
  
  Radio oder Handy. Eng Zort Sender.
  
  Wat zum Däiwel?
  
  Wat duerno geschitt ass war iwwer d'Verständnis. An engem iwwerraschenden Akt vu Recklessness ass de Bierg op eemol explodéiert! Et gouf e staarken Däiwel, an dunn sinn iwwerall rieseg Knëppelsteng a Stécker Biergschifer verstreet. Steng vun alle Formen a Gréissten hunn duerch d'Void wéi Kugel geflüstert.
  
  E risegt Lach erschéngt an der Säit vum Vulkan, wéi wann en Hummer duerch dënn Trockenmaart geschloen hätt. Däischter Dagesliicht duerch d'Krack gefiltert. E weidere Schlag, an d'Lach huet sech nach méi breet gemaach. E Bierg vun Dreck kaskadéiert an e Buedemlosen Pit an enger grujeleger, déif Rou.
  
  Den Drake ass mam Kapp a sengen Hänn op de Buedem gefall. E puer vun dësem explodéierende Steen mussen aner onschätzbar Griewer beschiedegt hunn. Wat der Däiwel war lass?
  
  
  DRËTTIG NENG
  
  
  
  GRAF VUN DE GËTT
  
  
  En Helikopter ass am nei gemaachten Lach opgetaucht, dee fir eng Sekonn geschwënn ass ier se doduerch geflunn ass!
  
  Et waren véier déck Kabelen a verschidde Seeler un der Basis vun der Maschinn hänken.
  
  Et war onméiglech ze gleewen. Den Abel Frey huet just bestallt datt d'Bierg opgedeelt gëtt. E Bierg, deen Deel vun engem aktive Vulkan war an deen iergendwéi e Massausstierwen verursaache kéint, deen als Supervulkan bekannt ass.
  
  Fir seng Sammlung komplett ze maachen.
  
  Dëse Mann war e bëssen sou verréckt wéi den Drake an de Rescht vun der Mënschheet huet him Kreditt ginn. Hien huet och elo maniacally gelaacht, a wéi den Drake eropgekuckt huet, huet hien gesinn, datt de Frey sech net een Zoll bewegt huet, mä fest riicht stoe wéi den explodéierende Bierg ronderëm hie gesis huet.
  
  Alicia lénks Wells a getrollt Richtung Frey, souguer hir verréckt Self-Kontroll falen e bëssen. Hannert hinnen, Professer Parnevik, Ben a Kennedy goufen duerch d'Maueren vun Odin senger Alkov geschützt. Den Hayden war ufälleg, onbeweeglech. War si wierklech all dëse Wee komm fir an engem brennege Wahnsinn ze stierwen? Wells huet op senger Säit geknéit, de Bauch geknuppt.
  
  Den Helikopter ass méi no geschwëmmt, säi Motor gejaut. De Frey huet seng Maschinnpistoul opgehuewen an huet jidderee bewegt, vum Odin sengem massive Sarkophag ewech ze goen. E kuerze Feier huet seng Ufro verstäerkt, d'Kugel klénge wéi se onerwaart Gold Viking Reliquië a Form vu Schëlder, Schwäerter, Broschtplacken an Hornhelme geschloen hunn. Goldmënzen, bewegt vun enger Kette vun Eventer, hunn ugefaang aus de Regaler wéi Konfetti op Times Square ze falen.
  
  De Frey huet den Helikopter gewénkt.
  
  Den Drake huet sech geknéit. "Dir bewegt dës Sarg, Dir riskéiert d'ganz Welt!" - huet hien gejaut, seng Stëmm kaum héieren iwwer de schwéiere Klang vun de Propellerbladen.
  
  "Sief net e Wimp!" De Frey huet zréck geruff, säi Gesiicht verdréit wéi e béise Clown, deen un Heroin süchteg ass. "Gitt et zou, Drake. Ech hunn dech besiegt!"
  
  "Et geet net drëms ze gewannen!" Den Drake huet zréck geruff, awer elo war den Helikopter direkt iwwer de Kapp an hie konnt net emol seng eege Stëmm héieren. Hien huet nogekuckt wéi de Frey him riicht an huet Kugelen op him gesprëtzt wéi hien seng Waffen gewénkt huet. Den Drake huet gebiet datt seng Frënn net vun engem Sträifprojektil gefaange ginn.
  
  Den Däitschen huet et verluer. Sou no bei senger liewenslaanger Obsessioun ze sinn, huet hien einfach gebrach.
  
  Elo war den Dahl nieft him. Si hunn nogekuckt wéi de Frey an d'Alicia déi schwéier Ketten méi niddereg a méi niddereg erofgesat hunn, bis se endlech ëm béid Enden vum Sarkophag geschloen goufen. De Frey huet gesuergt datt si sécher waren.
  
  Den Helikopter huet d'Gewiicht iwwerholl. Näischt ass geschitt.
  
  De Frey huet a säin Telefonsempfänger gejaut. Den Helikopter huet nach eng Kéier probéiert, dës Kéier hunn seng Motore wéi e rosen Dinosaurier gebrëllt. D'Ketten hunn hiert Gewiicht geholl, an et war e markanten Rëss, de Klang vu briechende Steen.
  
  Dem Odin säi Sarg geplënnert.
  
  "Dëst ass eis lescht Chance!" - huet den Dahl dem Drake säin Ouer geruff. "Mir ginn an de Schleifmaschinn! Vum Milo senger Waff!"
  
  Den Drake huet de Skript geleet. Si hätten den Helikopter zerstéiert an d'Graf gerett. Awer de Ben a Kennedy, zesumme mam Hayden a Parnevik, wäerte wahrscheinlech stierwen.
  
  "Et gëtt keng Zäit!" Dahl geruff. "Entweder dëst oder d'Apokalypse!"
  
  De Schwede sprang fir dem Milo seng Waff. Den Drake huet seng Aen zougedréckt wéi d'Aange säin Häerz duerchbrach huet. Säi Bléck ass op de Ben a Kennedy gefall, an d'Angscht vun der Entscheedung huet hien bannen wéi eng Nues verdreift. Wann Dir mat enger Hand verléieren, Dir wäert mat der anerer verléieren. An dunn huet hien décidéiert datt hien den Dahl einfach net erlaabt dat ze maachen. Konnt hien zwee Frënn opfere fir d'Welt ze retten?
  
  Nee.
  
  Hien ass no vir gesprongen wéi e Fräsch just wéi den Dahl ugefaang huet duerch dem Milo seng Kleeder ze räissen. De Schwede huet sech an Iwwerraschung zréckgezunn wéi de Milo säi Kierper riicht riicht, den Amerikaner huet sech an der Angscht gehuewen, awer war mobil a gehumpelt um Rand vun der Plattform. Zu enger vun den Ofstamungslinnen.
  
  Den Drake huet schockéiert opgehalen. D'Motoren vum Helikopter hunn nach eng Kéier gejaut an en onhellege Crash huet d'Höhl gefëllt. Den nächste Moment huet dem Odin säin enorme Sarkophag sech verréckelt a sech vu senge Verlagerungen befreit, menacéiert a Richtung Drake an de Rand vun der Plattform schwenkt, eng Tonn vu schwiewenden Doud.
  
  "Nee!" Dem Dahl säi Gejäiz huet dem Parnevik säi Gejäiz widderholl.
  
  Et gouf e Gejäiz, e frantesch Gejäiz wéi wann e Ventil iwwerhëtzt wier, e Klang wéi wann all Dämonen an der Hell lieweg verbrannt ginn. E Stroum vu Schwefelloft ass aus engem nei opgemaachten Lach ënner dem Odin säi Graf entkomm.
  
  De Frey an d'Alicia sinn fortgefuer, bal lieweg verbrannt wéi se op de schwiewend Sarg geklomm sinn. De Frey huet geruff: "Folg eis net, Drake!" Ech hu Versécherung!" dunn schéngt eng Iddi bei mir ze kommen, eng Garantie vu Sécherheet. Hien huet dem Drake seng Begleeder geruff: "Elo! Follegt de Sarg oder Dir stierft!" De Frey huet hinnen encouragéiert, mat senger Maschinnpistoul gewénkt, a si hate keng aner Wiel wéi ronderëm d'Dampzeil ze goen.
  
  Den Dahl huet säin haunted Bléck op den Drake gedréint. "Mir mussen dëst stoppen," sot hien plädéiert. "Fir ... fir meng Kanner."
  
  Den Drake hat keng Äntwert anescht wéi ze wénken. Bestëmmt. Hien ass dem SGG Kommandant gefollegt, virsiichteg de schwiewende Sarkophag hannerlooss wéi en iwwer si fléien, hir grinsende Feinde sécher uewen, während seng Komeroden seng Trajectoire op der anerer Säit gefollegt hunn.
  
  Bedeckt a Waffen an de Geck vun engem Maniac.
  
  Den Drake erreecht e Lach am Steenbuedem. Den Damp war e brennenden, widdert Tuerm. Onverletzbar. Den Drake ass sou no geplënnert wéi hie konnt ier hien sech gedréint huet fir seng Feinde virzegoen.
  
  Den Hayden ass um Buedem bliwwen, wéi wann hien onbewosst wier. Si souz elo op an huet d'Bänner ewechgeholl, déi dem Odin säi Schëld op hirem Réck geséchert hunn. "Wat kann ech maachen?"
  
  Den Drake huet hir kuerz gekuckt. "Huet d'CIA keng Noutpläng fir de Supervulkan auszeschléissen?"
  
  Déi schéin 'Sekretärin' huet e Moment duercherneen ausgesinn ier hien de Kapp gerëselt huet. "Nëmmen déi offensichtlech. Den Däitschen an d'Belëftungsleitung setzen." Si huet de Schëld mat engem Gejäiz vun Erliichterung ewechgehäit. Déi dräi hunn hien nogekuckt wéi eng Mënz laanscht de Felge rullen.
  
  Sinn se wierklech gescheitert?
  
  Den Drock, deen aus der Päif erauskënnt, ass eropgaang wéi de Vulkan Kraaft gewonnen huet. "Wann d'Kettenreaktioun ufänkt," sot Dahl. "Mir kënnen dëst net zoumaachen. Mir mussen dat elo maachen!"
  
  Dem Drake säi Bléck gouf momentan op d'Schëld gezunn wéi et laut ëm säi Rand gerullt huet. Seng Rimm.D'Wierder koumen aus him eraus, wéi wa se am Feier geschriwwe wieren.
  
  
  Himmel an Häll si just temporär Ignoranz,
  
  Et ass déi onstierwlech Séil déi sech op Richteg oder Falsch leet.
  
  
  "Plan B," sot hien. "Erënnert Iech un dem Odin säi Fluch? Huet net passend ausgesinn, oder? Et gëtt keng Plaz fir dëst ze setzen, richteg? Gutt, vläicht ass dat et."
  
  "Ass dem Odin säi Fluch e Wee fir d'Welt ze retten?" Dahl huet et gezweiwelt.
  
  "Oder Häll," sot den Drake. "Hängt dovun of wien d'Entscheedung mécht. Dëst ass d'Äntwert. Déi Persoun, déi de Schëld opstellt, muss eng reng Séil hunn. Et ass eng Fal vu Fallen. Mir wëssen näischt méi, well mir d'Graf ewechgeholl hunn. Wa mir versoen, wäert d'Welt stierwen."
  
  "Wéi ass de Fluch gaangen?" Den Hayden, ausgesinn net méi schlëmm wéi si no hirem Uerder an de Feindhänn hat, huet op d'Lëftung gekuckt wéi wa se lieweg giess ka ginn.
  
  Den Drake huet verflucht wéi hien de Schëld opgehuewen huet an et virun him gehalen huet. Den Dahl stoung an huet him nogekuckt, wéi hien op d'Säissventil gaang ass. "De Moment wou Dir dësen Damp mat dësem Schëld beréiert, gëtt et direkt aus Ären Hänn gerappt."
  
  Dunn, mat engem Klang wéi d'Gebrühl vun enger Herd vun Déieren, déi an engem brenne Bësch gefaange sinn, ass méi Damp vun ënnen ausgebrach, den héije Gejäiz vu sengem Ausbroch bal däifend. De Schwefelstank huet elo ugefaang d'Loft ze verdicken, an et zu engem gëftege Miasma verwandelt. De liichtschwaache Geräischer vum Bierg, dee sou laang hire konstante Begleeder war, gouf elo méi wéi Donner. Den Drake huet gefillt wéi wann d'Mauere selwer rëselen.
  
  "Nei Neiegkeeten, Dal. Plan B an Aktioun. Fir zukünfteg Referenz heescht dat, datt ech net weess wat d'Häll soss ze maachen ass.
  
  "Dir hutt keng Zukunft," Dahl stoung op der anerer Säit vum Schëld. "Oder ech."
  
  Zesummen hu si sech an d'Luucht gezunn. De Schifer huet ugefaang de Fiels nieft hinnen erof ze rutschen. E Gejäiz a Gebrühl, déi gär vun deenen den Drake ni héieren huet, koum aus den endlosen Tiefen vum Ofgrond.
  
  "De Supervulkan kënnt no!" Den Hayden huet gejaut. "Maach et aus!"
  
  
  ***
  
  
  Onbekannt vum Drake, Dahl oder souguer Abel Frey, de berühmten islännesche Bierg mam Numm Eyjafjallajokull, dee bis elo zefridden ass, sanft gro Baachen ze emittéieren an de Loftverkéier ze terroriséieren, ass op eemol um Rand explodéiert. Et wier geschwënn op Sky News an der BBC a spéider op You Tube vun iwwerraschte Millioune gesi ginn - déi brennend Zunge vun dausend Draachen, déi e Feierstuerm um Himmel abrennen. Zur selwechter Zäit sinn zwee aner islännesch Vulkaner explodéiert, hir Spëtze fléien wéi Schampeskorken ënner Drock. Et gouf gemellt, e bëssen Zong gebonnen, datt Armageddon ukomm ass.
  
  Nëmmen e puer ausgewielte woussten wéi no et wierklech war.
  
  
  ***
  
  
  Helden onsiichtbar an ni bekannt hunn an den donkelen Tiefe vum Bierg gekämpft. Den Drake an den Dahl hunn den Dampausgang mam Schëld ugegraff, mat engem ronnen Objet fir den Damp an en nooste Void ofzeleeën, wéi se et direkt iwwer dem Lach positionéiert hunn, deen duerch d'Odins Graf ofgerappt gouf.
  
  "Begann dech!" Den Dahl huet gekämpft fir de Schëld op der Plaz ze halen. Den Drake huet seng Hänn gefillt vun der Ustrengung, mat deem hien d'ursprénglech Kraaft vum Bierg iwwerwonnen huet. "Ech wëll just wëssen, aus wat d'Häll dës Saach ass!"
  
  "Wie këmmert et!" Den Hayden huet probéiert se ze halen, hir Been ze halen an esou schwéier wéi se konnt ze drécken. "Setzt just de Baascht bannen!"
  
  Den Dahl huet gesprongen, sprangen op d'Lach. Wann de Schëld verpasst oder souguer liicht bewegt ass, wier et direkt verdampft, awer hir Zil war richteg, an den Haaptdeel ass suergfälteg an d'kënschtlech Rëss ënner dem Graf vum Odin agaangen.
  
  Eng ausgeglach Fal, erfonnt virun Honnerte an Dausende vu Joerhonnerte. Ech schwieren op d'Gëtter.
  
  Fal vun Falen!
  
  "Déi gréisst al Fal déi modern Welt jeemools bekannt huet." Den Dahl ass op d'Knéien gefall. "Deen deen en Enn kéint maachen."
  
  Den Drake huet nogekuckt wéi de Schëld dënn schéngt, den enormen Drock absorbéiert vun ënnen erop. Et huet flaach a geformt laanscht d'Kante vun der Rëss, an huet en Obsidian Tint kritt. Fir ëmmer. Wäert ni geläscht ginn.
  
  "Gott schützt".
  
  Job fäerdeg, hien huet e Moment gestoppt ier hien seng Opmierksamkeet op Frey zréckkuckt. Den Terror huet säin Häerz méi gefëllt wéi hie sech virstellen konnt, och elo.
  
  Den Helikopter ass opgestan, belaascht fir d'Gewiicht vum Odin säi Sarg z'ënnerstëtzen, dee sanft drënner geklappt huet. Béid Frey an Alicia souzen um Deckel vun der Sarg, hir Hänn enk ëm d'Bänner gewéckelt, déi et un den Helikopter befestigt hunn.
  
  Awer de Ben, de Kennedy a de Professer Parnevik hänken un dräi anere Seeler, déi ënner dem Helikopter gehang hunn, ouni Zweifel do mat engem Waff gehalen, während den Drake gekämpft huet fir de Planéit ze retten.
  
  Si hänken iwwer dem Void, wackelen wéi den Helikopter geklommen ass, direkt vun der Nues vum Drake entfouert.
  
  "Nee!"
  
  An, onheemlech, hien ass gerannt - en einsamen Mann, laafen mat enger Energie gebuer aus Roserei, Verloscht a Léift - e Mann, dee sech iwwer e Buedemlosen Pit an de schwaarze Raum geheit huet, gefuerdert wat vun him geholl gouf, an verzweifelt ee vun de schwenken. Kabelen, wann hien gefall.
  
  
  VÉIERZEG
  
  
  
  GRAF VUN DE GËTT
  
  
  Dem Drake seng Welt huet mat sengem Sprong an d'Däischtert gestoppt - en endlos Void uewen, e Buedemlosen Pit drënner - dräi Zoll Schwenk Seel, seng eenzeg Erléisung. Säi Geescht war roueg; hien huet et fir seng Frënn gemaach. Fir keen anere Grond wéi se ze retten.
  
  Selbstänneg.
  
  Seng Fanger hunn de Seel beréiert a konnten net zoumaachen!
  
  Säi Kierper, endlech der Schwéierkraaft ausgesat, huet ugefaang séier ze falen. An der leschter Sekonn huet seng schwiewend lénks Hand op engem Seel zougemaach, dee méi laang war wéi de Rescht a mat reflexive Béiswëllegkeet geknuppt.
  
  Säi Fall huet gestoppt wéi hien et mat béide Waffen gegraff huet an seng Aen zougemaach huet fir säi séier klappend Häerz ze berouegen. Heesen Applaus koum vun iergendwou uewen. D'Alicia leet hire Sarkasmus aus.
  
  "Ass dat wat de Wells gemengt huet mat 'weisen Äre Mettle'? Hutt Dir ëmmer gefrot wat dee verréckte Fossil bedeit!"#
  
  Den Drake huet opgekuckt, akut bewosst vum Ofgrond drënner, schwindeleg wéi ni virdrun. Awer seng Muskele ware gebrannt mat neier Kraaft an Adrenalin, a vill vum ale Feier war elo zréck an him, stierwen fir eraus ze kommen.
  
  Hien ass op d'Seel geklommen, d'Hand iwwer d'Hand, hëlt et mat de Knéien, bewegt séier. De Frey huet seng Maschinnpistoul gebrannt a gelaacht, virsiichteg zielt, awer dunn huet den Hayden vum Odin säi Graf geruff. Den Drake huet hatt gesinn do stoen, well de Wells seng Pistoul op Frey riicht - den ale Kommandant war nieft hatt gefall, awer Gott sei Dank huet nach ëmmer ootmen.
  
  Den Hayden huet d'Waff hallef op Frey geriicht. "Loosst hien opstoen!"
  
  Den Helikopter war nach ëmmer an der Loft, säi Pilot ass net sécher vu sengen Uerder. De Frey huet gezéckt, wéi e Kand getrennt vu sengem Liiblingsspiller. "OK. Hundin! Bitch! Ech hätt dech missten aus deem verdammt Fliger kréien!"
  
  Den Drake huet gelaacht wéi hien dem Hayden seng Äntwert héieren huet. "Jo, ech verstinn dat dacks."
  
  Kennedy, Ben a Parnevik hunn mat groussen Aen gekuckt, kaum getraut ze otmen.
  
  "Gitt a gitt et!" - De Frey huet dunn Alicia geruff. "Vun Hand zu Hand. Huelt hien a loosst eis goen. Dës Bitch wäert dech net schéissen. Si ass de Problem vun der Regierung. "
  
  Den Drake huet geschlof wéi d'Alicia vum Sarkophag sprang an dem Drake säi parallele Seel gegraff huet, awer trotzdem huet hien d'Zäit geholl fir de Ben ze kucken, ze moossen wéi de Jong op d'Offenbarung vum Hayden säi Status reagéiert huet.
  
  Ben, wann iwwerhaapt, huet si mat méi Zäertlechkeet gekuckt.
  
  D'Alicia ass wéi en Af um Seel erofgaang a war séier mam Drake Niveau. Si huet him gekuckt, e perfekt Gesiicht voller Roserei.
  
  "Ech ka béid Weeër schwéngen." Si sprang an d'Loft, Féiss fir d'éischt, an engem graziéisen Bogen duerch d'Däischtert, hängt e Moment komplett an der Loft. Dunn hunn hir Been fest mam Drake säi Brustbeem verbonnen a si huet hire Kierper no vir geréckelt, kuerz op säin eegene Seel gegraff ier se et op deen nächste schwéngt.
  
  "Fucking Bavian," huet den Drake gemëmmt, seng Këscht verbrennt, säi Grëff huet sech lassgelooss.
  
  D'Alicia huet hiren Dréimoment benotzt fir ronderëm d'Seel ze schwenken, d'Been op Këschtniveau verbreet an an de Bauch geschloen. Den Drake huet et fäerdeg bruecht no riets ze schwenken fir de Schlag ze mëllen, huet awer nach ëmmer seng Rippen gefillt.
  
  Hien huet op hatt gekrasch, huet de Péng gedeelt an ass méi héich eropgaang. E Glanz erschéngt an hiren Aen, zesumme mat engem neie Respekt.
  
  "Endlech," huet si otemt. "Du bass zréck. Elo kucke mer wien dee Beschten ass.
  
  Si huet d'Seel opgeschloen, d'Vertrauen huet mat all Bewegung ausgestraalt. An engem Sprong huet si dem Drake säin eegene Seel ëmgaang an huet erëm hire Moment benotzt fir zréck ze schloen, hir Been dës Kéier op säi Kapp riicht.
  
  Awer den Drake war zréck an hie war prett. Mat der héchster Fäegkeet huet hien säi Seel lassgelooss, den intensiven Schwindel ënnerdréckt an en an enger Déift vun zwee Féiss gefaangen. D'Alicia ass harmlos iwwer him schwammen, iwwerrascht vu senger Bewegung, hir Waffen nach ëmmer fléien.
  
  Den Drake huet de Seel e Fouss gläichzäiteg opgesprongen. Wéi säi Géigner gemierkt huet wat hie gemaach huet, war hien iwwer hatt. Hien huet haart op de Kapp gestampt.
  
  Ech hunn hir Fanger vum Seel lass gelooss. Si ass gefall, awer nëmmen e puer Zentimeter. Déi haart Nëss bannen hir huet geschafft a si huet de Grëff erëm kritt.
  
  De Frey huet vun uewen gebrëllt. "Näischt gutt! Stierf, du englesche Ongleewer!"
  
  Dunn huet den Däitschen a manner wéi engem Aen e Messer erausgezunn an dem Drake säi Seel ofgeschnidden!
  
  
  ***
  
  
  Den Drake huet dat alles a luesen Motioun gesinn. De Glanz vum Blade, de béise Glanz vun der Schneidfläch. Déi plötzlech Entféierung vu senger Rettungslinn - de Wee wéi et ugefaang huet iwwer him ze bulten an ze kräischen.
  
  Direkt Gewiichtlosegkeet vu sengem Kierper. E gefruerene Moment vun Horror an Onglawen. Wësse datt alles wat hien jeemools gefillt huet an alles wat hien jeemools an der Zukunft maache konnt, just zerstéiert gouf.
  
  An dann den Hierscht ... gesinn seng Nemesis, Alicia, op d'Fauscht klammen fir zréck op d'Spëtzt vum Sarkophag ze kommen ... de Ben säi Mond an engem Gejäiz ze gesinn ... dem Kennedy säi Gesiicht verwandelt sech an eng Mask vum Doud ... an duerch seng Randerscheinung Visioun ... Distanz .... wat der. ?
  
  Den Torsten Dahl, de verréckten Schwed, leeft, nee, leeft, iwwer d'Plattform mat engem Sécherheetsgurt um Kierper, wuertwiertlech an e schwaarze Pit geheien, grad wéi den Drake selwer Momenter virdru gemaach huet.
  
  E Sécherheetsgurt, deen hannert him entfalen, ronderëm e Pilier am Odin senger Alkov geséchert, festgehalen vum Hayden a Wells, déi fir maximal Ustrengung gekacht goufen.
  
  Dem Dahl säi verréckten Sprong ... bréngt hien no genuch fir dem Drake seng Waffen ze gräifen an him fest ze halen.
  
  Dem Drake seng Hoffnungsausbroch ass verschwonnen wéi hien an den Dahl zesumme gefall sinn, d'Sécherheetslinn stung ... dunn e plötzlechen, schmerzhafte Tug wéi den Hayden a Wells d'Spannung ugeholl hunn.
  
  Dann hoffen. Lues a schmerzhafte Versuche fir Erléisung. Den Drake huet dem Dahl seng Aen ugekuckt, kee Wuert gesot, keng Unze vun Emotiounen ausgestraalt wéi se Zoll fir Zoll op Sécherheet geschleeft goufen.
  
  Den Helikopterpilot muss d'Bestellung kritt hunn, well hien ugefaang huet ze klammen bis hien bereet war eng drëtt Rakéit ze schéissen, dës Kéier vum Bierg, entwéckelt fir d'Spalt genuch ze vergréisseren fir datt de Sarkophag ouni Risiko vu Schued passt.
  
  Bannent dräi Minutten ass dem Odin säi Sarg verschwonnen. D'Tausch vun Helikopterblades ass eng wäit Erënnerung. Ben, Kennedy a Parnevik waren déi selwecht wéi elo.
  
  Schlussendlech goufen den Dahl an den Drake iwwer d'Fielskante vum Ofgrond geschleeft. Den Drake wollt verfollegen, awer säi Kierper huet net reagéiert. Et war alles wat hie maache konnt fir do ze leeën, d'Trauma ënnerzegoen ze loossen, d'Péng op e isoléierten Deel vu sengem Gehir ëmgeleet.
  
  A wéi hien do louch, koum de Klang vum Helikopter zréck. Nëmmen dës Kéier war et en Dahl Chopper. An dat war gläichzäiteg hir Mëttel fir Erléisung a Verfolgung.
  
  Den Drake konnt nëmmen an dem Torsten Dahl seng gefoltert Ae kucken. "Dir sidd Gott, Frënd," an d'Bedeitung vun der Plaz wou se waren, war him net verluer. "richtege Gott"
  
  
  VIERZÉI EEN
  
  
  
  DÄITSCHLAND
  
  
  All Kéier wann de Kennedy Moore sou vill wéi den Arsch op den haarde Sëtz gedréint huet, huet d'Alicia Miles hir schaarf Aen opmierksam gemaach. Déi englesch Bitch war en Uber Krieger, mat engem Polizist säi sechste Sënn dotéiert - konstant Erwaardung.
  
  Während der dräi-Stonne Fluch vun Island an Däitschland, si gestoppt nëmmen eemol. Als éischt, just zéng Minutte nodeems se de Vulkan verlooss hunn, hunn se de Sarg gewonnen an se geséchert a jiddereen u Bord bruecht.
  
  Den Abel Frey ass direkt an de Réckraum gaangen. Si huet hien zënterhier net gesinn. Wahrscheinlech Fett d'Rieder vun Déifstall an Industrie. D'Alicia huet de Kennedy, de Ben an de Parnevik praktesch op hir Sëtzer gehäit, sech duerno nieft hirem Frënd, dem verletzten Milo, gesat. De stocky Amerikaner schéngt all Deel vu sengem Kierper ze klappen, awer meeschtens seng Bäll, e Fakt datt d'Alicia ofwiesselnd lëschteg an alarméierend schéngt ze fannen.
  
  Dräi aner Wiechter waren am Helikopter, hunn virsiichteg Bléck vun de Prisonnéier op déi komesch Kommunikatioun déi tëscht Alicia a Milo existéiert - ofwiesselnd traureg, dann sënnvoll, an dann mat Roserei gefëllt.
  
  Kennedy hat keng Ahnung wou se waren, wéi den Helikopter ugefaang huet erof ze goen. Hire Geescht war fir déi lescht Stonn wandert, vum Drake an hiren Aventuren zu Paräis, Schweden an de Vulkan, zu hirem aalt Liewen mat der NYPD, a vun do, zwangsleefeg, op Thomas Caleb.
  
  De Caleb ass e Seriemäerder deen hatt befreit huet fir erëm ëmzebréngen. Erënnerunge vu sengen Affer attackéiert hatt. D'Kriminalitéit, déi si virun e puer Deeg duerchgaang ass - seng Verbriechenzeen - blouf frësch an hirem Kapp, wéi frësch verschount Blutt. Si huet gemierkt datt si zënterhier keen eenzegen Noriichtebericht gesinn huet.
  
  Vläicht hu si him gefaang.
  
  An dengen Dreem....
  
  Nee. A mengen Dreem fänken se him ni, kommen ni no bei him. Hien killt a mëssbraucht mech, a meng Schold verfollegt mech wéi e verdammt Dämon, bis ech alles opginn.
  
  Den Helikopter ass séier erofgaang an huet si aus der Visioun geréckelt, déi se net konfrontéiert huet. D'perséinlech Fach hannen am Helikopter huet opgemaach an den Abel Frey ass erausgeklomm, bluddeg Uerder.
  
  "Alicia, Milo, Dir wäert mat mir sinn. Bréngt d'Gefaangenen. Erzéiungsberechtegten, Dir wäert de Sarg a mengem Siichtraum begleeden. Den Depot huet Instruktioune fir mech ze kontaktéieren soubal alles prett ass fir ze kucken. An ech wëll dat séier geschitt, Garde, also zéckt net. Den Odin huet vläicht fir Dausende vu Joer op Frey gewaart, awer de Frey waart net op Odin.
  
  "D'ganz Welt weess wat Dir gemaach hutt, Frey, Dir sidd verréckt," sot de Kennedy. "Modedesigner, verdammt. Wéi laang mengt Dir, datt Dir aus dem Prisong bleift?
  
  "Den amerikanesche Sënn vu Selbstwichtegkeet," huet de Frey geschloen. "An d'Idiotie mécht Iech ze gleewen datt Dir haart schwätze kënnt, hmm? De méi héije Geescht triumphéiert ëmmer. Denkt Dir wierklech datt Är Frënn erauskomm sinn? Mir setzen do Falen, du domm Bitch. Si wäerten net laanscht de Poseidon passéieren.
  
  De Kennedy huet hire Mond opgemaach fir ze protestéieren, awer huet de Ben kuerz de Kapp gesinn a séier de Mond zougemaach. Loos ët sin. Iwwerliewe fir d'éischt, kämpft méi spéit. Si huet d'Vanna Bonta mental zitéiert. "Ech hätt léiwer en Inferioritéitskomplex an agreabel iwwerrascht wéi e Iwwerleeënheetskomplex ze hunn an ruppeg erwächt ginn."
  
  De Frey hat kee Wee fir ze wëssen datt hiren Helikopter op enger méi héijer Héicht verstoppt bliwwen ass. An de Stolz huet hien iwwerzeegt datt säin Intellekt iwwer hir war.
  
  Loosst hien esou denken. D'Iwwerraschung wier nach méi séiss gewiescht.
  
  
  ***
  
  
  Den Helikopter ass mat engem Rutsch gelant. De Frey ass no vir geklommen an ass fir d'éischt erofgesprongen, an huet d'Männer um Buedem geruff. D'Alicia ass op d'Been opgestan an huet eng Beweegung mat hirem Zeigefanger gemaach. "Dir éischt dräi. Kapp sinn erof. Fuert weider bis ech anescht soen.
  
  Kennedy sprang aus dem Helikopter hannert Ben, fillt de Péng vun der Erschöpfung an all Muskel. Wéi si sech ëmgekuckt huet, huet déi erstaunlech Vue hatt iwwer hir Middegkeet fir eng Minutt vergiess, tatsächlech huet et hiren Otem ewechgeholl.
  
  Ee Bléck an si realiséiert et Frey d'Schlass an Däitschland; engem Designer den vun Ongerechtegkeet wou de Spaass ni opgehalen. Hir Landungsberäich huet d'Haaptentrée konfrontéiert, duebel Eichen Dieren, déi mat Goldstécker agebaut sinn a vun italienesche Marmer Sailen agerummt, déi an eng grouss Aganksberäich gefouert hunn. Wéi de Kennedy nogekuckt huet, sinn zwee deier Autoen, e Lamborghini an e Maserati, opgestan, vun deenen véier begeeschterten zwanzeg-eppes Jongen sech erausgerappt hunn an d'Schrëtt op d'Schlass gestierzt hunn. Déi schwéier Rhythmen vun der Danzmusek koumen hannert der Dier.
  
  Iwwer den Diere war eng mat Steen gekleete Fassad mat enger Rei vun dräieckeger Tierm an zwee méi héich Tierm op all Enn, wat der enormer Struktur e gotesche Revival-Erscheinung gëtt. Impressionant, huet de Kennedy geduecht, an e bëssen iwwerwältegend. Si huet sech virgestallt, datt op eng Party op dëser Plaz invitéiert wier en zukünftege Modell säin Dram.
  
  An esou huet den Abel Frey vun hiren Dreem profitéiert.
  
  Si gouf op d'Dieren gedréckt, d'Alicia huet se virsiichteg nogekuckt wéi se déi rommelend Supercars laanschtgoungen an d'Marmertrapp erop. Duerch d'Dieren an an den echoende Lobby. Lénks huet eng oppen, mat Lieder bedeckt Paart an en Nuetsclub gefouert, gefëllt mat upbeat Musek, faarwege Luuchten, a Stänn, déi iwwer de Publikum geschwommen sinn, wou jidderee konnt beweise wéi gutt e konnt danzen. Kennedy huet direkt opgehalen a gejaut.
  
  "Hëllef!" Si huet gekrasch, kuckt direkt op d'Visiteuren. "Hëllef eis!"
  
  Verschidde Leit hunn de Moment geholl fir hir hallef voll Brëller erofzesetzen a mech nozekucken. Eng Sekonn méi spéit hunn se ugefaang ze laachen. Déi klassesch schwedesch Blond huet hir Fläsch a Begréissung opgehuewen, an den italienesche Mann mat donkel Haut huet ugefaang hir ze kucken. Déi aner sinn zréck an hir Disco Häll.
  
  De Kennedy huet gejaut wéi d'Alicia hir an d'Hoer gegraff huet an iwwer de Marmerbuedem geschleeft huet. De Ben huet a Protest gejaut, awer de Schlag huet hie bal ëmgefall. Et gouf méi gelaacht ënnert de Parteigäscht, duerno e puer schrecklech Kommentaren. D'Alicia huet de Kennedy an d'grouss Trap geheit, hir schwéier an d'Ripp geschloen.
  
  "Dumm weiblech," si geschwënn. "Kënnt Dir net gesinn, datt si an hirem Meeschter verléift sinn? Si wäerten ni schlecht vun him denken. Elo ... goen."
  
  Si weist no uewen mat enger klenger Pistoul déi an hirer Hand erschéngt. De Kennedy wollt sech widderstoen, awer no deem wat just geschitt ass beurteelen, huet si decidéiert just domat ze goen. Si goufen d'Trap erop gefouert an no lénks, an den anere Fligel vum Schlass. Soubal si d'Trap verlooss hunn an an de laangen, net aménagéierten Gank - d'Bréck tëscht de Flilleke - erakomm sinn, huet d'Danzmusek gestoppt, a si waren vläicht déi eenzeg Leit, déi deemools lieweg waren.
  
  Duerch e Gank trëppelen, hu si sech an engem Raum fonnt, deen eemol e grousse Ballsall gewiescht wier. Awer elo gouf d'Géigend an eng hallef Dutzend separat Zëmmer opgedeelt - Zëmmer mat Baren op der Äussewelt amplaz vu Maueren.
  
  Zellen.
  
  Kennedy, zesumme mam Ben a Parnevik, goufen an déi nootste Zell gedréckt. E haart Klang huet bedeit datt d'Dier zou ass. Alicia wénkt. "Dir sidd iwwerwaacht. Genéisst."
  
  An der deafening Rou, déi duerno gefollegt huet, huet de Kennedy hir Fanger duerch hir laang schwaarz Hoer gerannt, hir Hosenkostüm sou gutt wéi et méiglech gemaach huet an en déif Otem geholl.
  
  "Ma ..." huet si ugefaang ze soen.
  
  "Hey, Bitches!" Den Abel Frey ass virun hirer Kamera opgetaucht, a grinsend wéi de Gott vum Hellfire. "Wëllkomm op meng Partei Buerg. Irgendwéi bezweifelen ech datt Dir et sou vill genéisst wéi meng, äh, méi räich Gäscht.
  
  Hien huet d'Offer ewechgehäit ier se geäntwert hunn. "Et ass egal. Dir musst net schwätzen. Deng Wierder interesséieren mech wéineg. Also," huet hien gemaach wéi hien iwwerluecht huet, "wien hu mir ... gutt, jo, natierlech, et ass de Ben Blake. Ech si sécher, et wäert Iech vill Freed ginn."
  
  De Ben ass op d'Barren gerannt an huet se sou schwéier wéi hie konnt gezunn. "Wou ass meng Schwëster, du Bastard?"
  
  "Hm? Dir mengt déi saucy Blond mat ..." hien huet säi Been wilde eraus geheit. "Draach Kampfstil aféieren? Wëllt Dir Detailer? Gutt, okay, well et du bass, Ben. Déi éischt Nuecht hunn ech mäi Beschte Mann dohinner geschéckt fir hir Schong opzehuelen, Dir wësst, fir hatt e bëssen ze mëllen. Si huet him markéiert, e puer Rippen verletzt, awer hien huet kritt wat ech wollt.
  
  De Frey huet e Moment gedauert fir d'Fernsteuerung aus der Tasche vum komesche Seidemantel, deen hien unhat, ze fëschen. Hien huet et op e portable Fernseh ëmgewandelt, wat de Kennedy net emol gemierkt huet. Eng Foto erschéngt op der Loft - SKY News - Chatter iwwer déi wuessend national Schold vu Groussbritannien.
  
  "zweet Nuecht?" Frey huet gestoppt. "Wëllt hire Brudder wierklech wëssen?"
  
  De Ben huet gejaut, e guttural Toun ass déif aus sengem Bauch entkomm. "Si ass gutt? Si ass gutt?"
  
  De Frey huet nach eng Kéier op d'Fernsteuerung geklickt. Den Ecran ass op en anert, méi grainier Bild gewiesselt. De Kennedy huet gemierkt datt si an e klenge Raum kuckt mat engem Meedchen un engem Bett gebonnen.
  
  "Wat denks du?" Frey opgeruff. "Op d'mannst ass si lieweg. Fir elo."
  
  "Karin!" De Ben ass Richtung Fernseh gerannt awer ass dunn opgehalen, op eemol iwwerwonne. Sobs huet säi ganze Kierper gerëselt.
  
  Frey huet gelaacht. "Wat wëllt Dir nach?" Hien huet nach eng Kéier Gedanke gemaach an dunn de Kanal erëm geännert, dës Kéier op CNN. Direkt an der Noriicht gouf et e Message iwwer e Seriemäerder aus New York - Thomas Caleb.
  
  "Huet dat virdru fir Iech opgeschriwwen," sot de Verréckte Kennedy mat Freed. "Hunn geduecht Dir wëllt e Bléck kucken."
  
  Si huet onfräiwëlleg nogelauschtert. Héiert déi schrecklech Nouvelle datt de Caleb weider op d'Stroosse vun New York reest, befreit, e Geescht.
  
  "Ech gleewen datt Dir him befreit hutt," sot de Frey sënnvoll dem Kennedy säi Réck. "Super Aarbecht. De Raubdéier ass zréck wou hie gehéiert, net méi e gekachten Déier am Stadzoo.
  
  De Bericht huet duerch Archivmaterial vum Fall gespillt - d'Standardstuff - hiert Gesiicht, d'Gesiicht vum dreckeg Polizist, d'Gesiichter vun den Affer. Ëmmer d'Gesiichter vun den Affer.
  
  Déiselwecht déi all Dag hir Albträume verfollegt hunn.
  
  "Ech wetten, Dir kennt all hir Nimm, oder?" Frey schwatzt. "Adressen vun hire Familljen. Wee ... si sinn gestuerwen."
  
  "Shut up!" Kennedy huet de Kapp an d'Hänn geluecht. Stop dat! Wann ech glift!
  
  "An du," huet si de Frey geflüstert. "Professor Parnevik," huet hien d'Wierder ausspäischt, wéi wa se verfault Fleesch wieren, dat an de Mond gefall ass. "Dir sollt bleiwen a fir mech schaffen."
  
  E Schoss geklappt. De Kennedy huet schockéiert gejaut. Déi nächst Sekonn huet si héieren, wéi de Kierper zesummegebrach ass, a sech ëmgedréint huet, gesinn, datt den ale Mann op de Buedem gefall ass, e Lach an der Këscht gelaf ass, Blutt leeft eraus an huet op d'Maueren vun der Zell gesprëtzt.
  
  Hire Kiefer ass gefall, d'Onglaawen huet säi Gehir ofgeschloss. Si konnt nëmmen kucken wéi de Frey sech nach eng Kéier op hir gedréint huet.
  
  "An du, Kennedy Moore. Är Zäit kënnt. Mir wäerte geschwënn d'Tiefen entdecken, op déi Dir fäeg sidd erofzekommen.
  
  Hien huet sech op seng Ferse gedréint a gelaacht, hien ass fortgaang.
  
  
  ZWEE VIERZÉI
  
  
  
  LA VEREIN, Däitschland
  
  
  Den Abel Frey huet sech selwer gelaacht wéi hien op säi Sécherheetsdepartement gaang ass. E puer inventiv Momenter an hien huet dës Idioten an de Buedem gestampt. Si sinn allebéid gebrach. A schlussendlech huet hien deen alen Idiot Parnevik Stone zum Doud ëmbruecht.
  
  Erstaunlech. Elo op nach méi agreabel Aktivitéiten.
  
  Hien huet d'Dier op säi private Quartier opgemaach fir de Milo an d'Alicia ze fannen, déi sech op senger Canapé ausgebreet hunn, grad wéi hien se verlooss huet. De groussen Amerikaner huet nach ëmmer ënner der Verletzung gelidden, a wënnt mat all Beweegung, dank deem Schwed, Torsten Dahl.
  
  "All Neiegkeeten vun der nächster Dier?" - huet de Frey direkt gefrot. "Huet den Hudson geruff?"
  
  Niewendrun war e CCTV Kontrollzentrum, momentan ënner der Iwwerwaachung vun engem vun Frey senge radikalste Supporter, Tim Hudson. Bekannt ronderëm d'Schlass als "de Mann mat der Erënnerung" fir seng extensiv Computer Wëssen, Hudson war ee vun Frey d'éischt Schüler, e Mann gewëllt zu all Extrem fir säi fanatesche Chef ze goen. Meeschtens hunn se de Fortschrëtt vun der Installatioun vum Odin säi Graf iwwerwaacht, an den Hudson war un der Spëtzt - verfluchten, schwëtzen an nervös de Yeager erofgoen, wéi wann et Mëllech wier. De Frey war gäeren d'Graf op senger richteger Plaz installéiert ze gesinn, an hien huet voll Virbereedunge fir seng éischt Notabele Besuch gemaach. Seng Prisonéier, dem Karin säi Quartier an d'Zelle vu sengen neie Prisonéier goufen och iwwerpréift.
  
  An eng Partei, natierlech. Den Hudson huet e System opgestallt, deen all Zoll vum Club un eng Kontroll ënnerworf huet, sief et Infrarout oder Standard Terrain, an all Beweegung vum Frey seng Elite Gäscht gouf opgeholl a gepréift fir säi Gewiicht am Heber.
  
  Hien huet ze verstoen datt Kraaft schliisslech kee Wëssen ass. D'Kraaft war zolidd Beweis. Diskret Fotografie. Héich Definitioun Video. D'Erfaassung war vläicht illegal, awer et huet net schueden wann d'Affer Angscht genuch war.
  
  Den Abel Frey konnt zu all Moment fir him eng "Date Night" mat engem Starlet oder engem Rock Chick arrangéieren. Hie konnt e Bild oder eng Skulptur kafen, Plazen op der éischter Rei bei der wäermsten Show an der glänzender Stad kréien, dat onerreechbar erreechen wann ëmmer. hie wollt.
  
  "Näischt nach. Den Hudson muss erëm op de Canapé gefall sinn, "sot d'Alicia wéi si mat hirem Kapp an hiren Hänn loungen an hir Been iwwer de Rand vu senger Canapé hänken. Wéi de Frey hir gekuckt huet, huet si d'Knéien liicht verbreet.
  
  Bestëmmt. Natierlech huet de Frey fir sech selwer gesucht. Hien huet gekuckt wéi de Milo gekrasch huet an seng Rippen gehalen huet. Hien huet gefillt datt e Stroum vu Stroum säin Häerzschlag beschleunegt wéi de Gedanke vu Sex mat Gefor gemëscht. Hien huet en Wenkbrau an d'Alicia seng Richtung opgehuewen, an huet hir dat universellt "Geld" Zeechen.
  
  D'Alicia huet hir Been erofgesat. "Op zweete Gedanken, Milo, firwat gitt Dir net nach eng Kéier kucken. A kritt e komplette Bericht vun deem Idiot Hudson, hmm? Boss," si wénkt op d'Sëlwer Teller vun Aperitif. "Eppes ongewéinlech?"
  
  De Frey huet d'Plack studéiert, während de Milo, net bewosst wat geschitt ass, wéi e Politiker zu senger Dommheet, e gefälschte Bléck an d'Richtung vu senger Frëndin geschéckt huet, duerno gekrasch a gehumpelt aus dem Zëmmer.
  
  De Frey sot: "D'Biscotti kucken lecker."
  
  Soubal d'Dier op d'Plaz geklickt huet, huet d'Alicia dem Frey en Teller Kichelcher iwwerreecht an op säin Dësch geklommen. Op alle Véier stoen, huet si de Kapp op hien gedréint.
  
  "Wëlls du e schéinen engleschen Arsch mat dësem Kichelcher?"
  
  De Frey huet e geheime Knäppchen ënner sengem Schreifdësch gedréckt. Direkt ass de gefälschte Molerei op d'Säit geplënnert, an huet eng Rei vu Videoschiermer opgedeckt. Hien huet gesot: "Sechs", an ee vun de Schiirme koum zum Liewen.
  
  Hien huet de Kichelcher geschmaacht wéi hien nogekuckt huet, absentsichteg dem Alicia säi ronnen Hënner streikt.
  
  "Meng Schluecht Arena,"Hien huet ootmen. "Et ass scho gekacht. Jo?"
  
  D'Alicia huet verführeresch gekrasch. "Jo".
  
  De Frey huet ugefaang d'Depressioun tëscht hire Been ze strecken. "Dann hunn ech ongeféier zéng Minutten. Dir musst Iech elo mat engem schnelle maachen."
  
  "Geschicht vu mengem Liewen".
  
  De Frey huet seng Opmierksamkeet op hatt gedréint, ëmmer bewosst vum Milo just zwanzeg Fouss hannert der opgehuewe Dier ewech, awer och mat deem, an der sensueller Präsenz vun Alicia Miles, konnt hien ëmmer nach net seng Aen aus der luxuriéiser Zell vun engem vu sengen neien huelen. Gefaange kritt.
  
  Serial Killer - Thomas Caleb.
  
  Déi lescht Konfrontatioun war inévitabel.
  
  
  
  Deel 3
  Schluechtfeld...
  
  
  Dräizeg Véierzeg
  
  
  
  LA VEREIN, Däitschland
  
  
  De Kennedy ass an d'Baren gerannt wéi den Abel Frey a seng Garde ausserhalb vun hirer Zell opgetaucht sinn. Si huet op si gejaut fir de Kierper vum Professer ze läschen oder se fräi ze loossen, dunn huet si e Stroum vun Angscht gefillt wann se dat gemaach hunn.
  
  Si gestoppt bei der Entrée vun der Zell, net sécher wat ze maachen. Ee vun de Wiechter huet mat senger Pistoul gewisen. Si sinn méi déif an de Prisongskomplex gaang, laanscht e puer méi Zellen, all onbesat. Awer d'Skala vun deem alles huet hatt bis op d'Schanken gekillt. Si huet sech gefrot, wéi eng veruersaacht Ongerechtegkeeten dësen Typ kapabel war.
  
  Dat ass wann hatt gemierkt huet datt hie méi schlecht ka sinn wéi de Caleb. Méi schlëmm wéi all vun hinnen. Si huet gehofft datt den Drake, den Dahl an d'Ënnerstëtzung vun der Arméi kommen, awer si huet dëst Dilemma missen konfrontéieren an et iwwerwannen, ze gleewen datt se eleng waren. Wéi konnt hatt hoffen de Ben ze schützen wéi den Drake et gemaach huet? E jonke Guy ass nieft hir geklommen. Hien huet net vill geschwat zënter Parnevik gestuerwen. Tatsächlech, huet de Kennedy geduecht, de Jong huet nëmmen e puer Wierder geschwat, well se am Graf gefaange goufen.
  
  Huet hien seng Chance gesinn fir d'Karin ze retten? Si wousst, datt säin Handy nach ëmmer sécher an der Täsch war, agestallt fir ze vibréieren, an datt hien eng hallef Dosen Uriff vu sengen Elteren kritt huet, déi hien net geäntwert huet.
  
  "Mir sinn op der richteger Plaz", huet de Kennedy aus der Ecke vum Mond geflüstert. "Halt Äre Geescht fir Iech selwer."
  
  "Huet zou, Amerikaner!" De Frey huet dat lescht Wuert erausgespäischt wéi wann et e Fluch wier. Fir hien, huet si geduecht, et war héchstwahrscheinlech. "Dir sollt Iech Suergen iwwer Äert eegent Schicksal."
  
  Kennedy huet zréck gekuckt. "Wat soll dat heeschen? Gitt Dir mech eng vun Äre klenge Kleeder unzedoen, déi Dir gemaach hutt? Si imitéiert Schneiden a Stitchen.
  
  Den Däitschen huet en Wenkbrau opgehuewen. "Séiss. Loosst eis kucken wéi laang Dir feisty bleift."
  
  Iwwert dem Komplex vun Zellen si si an en aneren, vill méi däischteren Deel vum Haus erakomm. Elo ware se an engem scharfen Wénkel erofgaang, d'Zëmmer an d'Gäng ronderëm si waren a Verfall. Obwuel, de Frey ze kennen, war et alles e roude Herring fir d'Bluthënn duercherneen ze bréngen.
  
  Si sinn duerch de leschte Gang erofgaang, deen zu enger archéierter Holzdier mat grousse Metallplacke op sengen Scharnéier gefouert huet. Ee vun de Wiechter huet eng aachtzifferen Nummer op enger drahtloser numerescher Tastatur geschloen, an déi schwéier Dieren hunn ugefaang op ze kräischen.
  
  Direkt huet si d'Këschthéich Metallgelänner gesinn, déi den neie Raum ëmginn. Ongeféier drësseg bis véierzeg Leit stoungen ronderëm hien mat Gedrénks an der Hand, a laachen. Playboys an Drogenhären, héich-Klass männlech a weiblech Prostituéiert ronderëm , Kinnekräicher a Fortune 500 Presidenten.Witfraen mat enorm Ierfschaften, Ueleg-räich Sheikh an Duechtere vu Millionären.
  
  Jidderee stoung ronderëm d'Barriär, huet Bollinger a Romani Conti geschmaacht, un Delikatesse gebastelt an hir Kultur a Klass ausgestraalt.
  
  Wéi de Kennedy eragaang ass, si si all opgehalen an hunn si fir ee Moment gekuckt. Hir kal Gedanken war hir ze evaluéieren. Geflüster lafe laanscht d'staubeg Maueren an hunn d'Oueren opgezunn.
  
  Dat ass hatt? Polizist?
  
  Hie wäert hir zerstéieren an, oh, véier Minutten Tops.
  
  Ech wäert et huelen. Ech ginn dir nach eng zéng, Pierre. Wat wäert Dir soen?
  
  Siwen. Ech wetten datt si méi staark ass wéi se ausgesäit. An, bon, si wäert e bëssen rosen, mengt Dir net?
  
  Wat der Däiwel hunn se geschwat?
  
  De Kennedy huet e raue Kick op hir Hënner gefillt an ass an de Raum getrollt. D'Versammlung huet gelaacht. De Frey ass séier no hirem gelaf.
  
  "Leit!" Hien huet gelaacht. "Meng Frënn! Dëst ass eng wonnerbar Offer, mengt Dir net? An hatt wäert eis eng wonnerbar Nuecht ginn!"
  
  De Kennedy huet sech ëmgekuckt, onkontrolléiert erschreckt. Wat der Däiwel hunn se geschwat? Bleift stacheleg, si erënnert un dem Kapitän Lipkind säi Liiblingsspréch. Fuert Är Spill weider. Si huet probéiert sech ze konzentréieren, awer de Schock an de surrealistesche Ëmfeld huet gedroht hir verréckt ze maachen.
  
  "Ech wäert net virun Iech optrieden", huet si dem Frey säi Réck gemëscht. "Op all Manéier Dir erwaart."
  
  De Frey huet sech zu hatt gedréint, a säi wësse Laachen war erstaunlech. "Ass et net? Fir d'Wuel vun eppes wäertvolls?Ech mengen, Dir iwwerschätzt Iech selwer an Är Aart. Awer et ass normal. Dir mengt vläicht anescht, awer ech mengen, Dir wäert et maachen, léiwe Kennedy. Ech mengen wierklech Dir kënnt. Komm." Hien huet si gemierkt fir bei hien ze kommen.
  
  De Kennedy ass op d'Réngbunn gestouss. Ongeféier zwielef Fouss ënnert hirem war e kreesfërmegt Lach ongläich an de Buedem gegruewen, säi Buedem mat Fielsen gesträift a seng Maueren mat Dreck a Steen bedeckt.
  
  Al äusgeleiert Gladiator Arena. Kampf Pit.
  
  Metall Leedere goufen nieft hatt eropgezunn an iwwer d'Gelänner an de Gruef gehuewen. De Frey huet uginn datt si erof sollt kommen.
  
  "Kee Wee," huet de Kennedy geflüstert. Dräi Waffen goufen op hir a Ben geriicht.
  
  De Frey huet d'Schëller gezunn. "Ech brauch dech, awer ech brauch eescht kee Jong. Mir kéinte mat enger Kugel op de Knéi ufänken, dann op den Ielebou. Schafft a kuckt wéi laang et Iech dauert fir meng Ufro ze erfëllen. Säin hellescht Laachen huet hatt iwwerzeegt datt hie frou seng Wierder ze bestätegen.
  
  Si huet d'Zänn gebitzt an huet eng Sekonn verbruecht fir hir Hosenkostüm ze glätten. Déi räich Mass huet si mat Interesse gekuckt, wéi en Déier an engem Käfeg. D'Glieser waren eidel an d'Appetizer goufen giess. Kelner a Kelnerinnen hunn ënnert hinnen geflattert, onsichtbar vun hinnen, fëllt an erfrëschend.
  
  "Wat fir eng Pit?" si war Verhandlunge fir Zäit, gesinn kee Wee aus et, probéiert Drake all wäertvollt extra Sekonn ze ginn.
  
  "Dëst ass meng Schluechtarena," sot de Frey frëndlech. "Dir liewt a glorräich Erënnerung oder stierft an enger Schimmt. De Choix, mäi léiwe Kennedy, ass an Ären Hänn. "
  
  Bleift stacheleg.
  
  Ee vun de Wiechter huet si mam Mound vu senger Pistoul gedréckt. Irgendwéi huet si et fäerdeg bruecht e positiven Bléck op de Ben ze projizéieren an huet op d'Trap erreecht.
  
  "Waart," dem Frey seng Ae blénken rosen. "Huelt hir Schong aus. Dëst wäert säi Bluttlust e bësse méi fërderen.
  
  De Kennedy stoung do, erniddert a rosen, an e bësse verstoppt, wéi ee vun de Garde virun hatt geknéit an hir Schong ofhuet. Si ass op d'Trap geklommen, fillt sech onreal a wäit ewech, wéi wann dës komesch Versammlung mat engem anere Kennedy an engem wäitem Eck vun der Welt stattfënnt. Si huet sech gefrot, wien dësen hien, op deen jidderee weiderhi referéiert, wierklech war.
  
  Et huet net ganz gutt geklongen. Et huet geklongen wéi si fir hiert Liewen musse kämpfen.
  
  Wéi si d'Trap erofgaang ass, koum e Pfeif aus de Leit, an eng mächteg Welle vu Bluttlust huet d'Loft gefëllt.
  
  Si hunn all Zorte vun Obszönitéiten geruff. Wette goufen gesat, e puer datt si a manner wéi enger Minutt stierwen, anerer datt si hir String a manner wéi drësseg Sekonnen verléieren. Een oder zwee hu souguer hir Ënnerstëtzung ugebueden. Awer de gréissere Risiko war datt hien hiren dout Kierper géif entweideren nodeems hien hatt zu Pudder ëmgewandelt huet.
  
  De räichste vun de räiche, de mächtegste Schrummen op der Äerd. Wann dat war wat Räichtum a Kraaft Iech ginn hunn, da war d'Welt wierklech zerstéiert.
  
  All ze séier hunn hir blo Féiss den haarde Buedem beréiert. Si ass ofmontéiert, sech kal an ausgesat, a kuckt ronderëm. Géint hir gouf e Lach an d'Mauer geschnidden. Et war de Moment vun enger Rei vun décke Baren bedeckt.
  
  D'Figur, déi op der anerer Säit vun dëse Baren gefaange war, ass op eemol no vir gerannt, an si mat engem bluddege Gejäiz vu Roserei an hinnen geschloen. Hien huet se sou haart gerëselt, datt si gesprongen hunn, säi Gesiicht wéineg méi wéi e verzerrt Growl.
  
  Awer trotz dësem, an trotz hirem bizarren Ëmfeld, huet de Kennedy him méi séier erkannt wéi et gedauert huet fir säin Numm z'erënneren.
  
  Thomas Caleb, Seriemäerder. Hei an Däitschland, mat hir. Zwee stierflech Feinde koumen an d'Schluechtarena.
  
  Dem Abel Frey säi Plang, deen zu New York zréckkoum, gëtt ëmgesat.
  
  Dem Kennedy säin Häerz spréngt, an e pure Rush vum Haass ass vu sengen Zänn op säi Gehir an zréck wéi e Pfeil geschoss.
  
  "Du Bastard!" Si huet gekrasch, seet vu Roserei. "Du bass en absolute Bastard!"
  
  Dunn sinn d'Barren opgestan an de Caleb sprang op hir.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake ass aus dem Helikopter erausgaang ier en de Buedem beréiert huet, nach e Schrëtt hannert dem Torsten Dahl, a leeft a Richtung beschäftegten Hotel, dee vun enger gemeinsamer Koalitioun vun internationale Kräften iwwerholl gouf. D'Arméi ass sécherlech gemëscht, awer entscheedend a kampfbereet.
  
  Si ware 1,2 Meilen nërdlech vu La Vereina.
  
  Arméi an zivil Gefierer goufen opgestallt, Motore geruff, stoe prett.
  
  Am Foyer war e bëssi vun Aktivitéiten: Kommandoen a Spezialkräften, Geheimdéngschtagenten an Zaldoten waren all versammelt, raumen a preparéieren.
  
  Den Dahl huet seng Präsenz ugekënnegt andeems hien op d'Hotelreceptioun sprangen an esou haart gejaut huet, datt jiddereen sech ëmgedréit huet. Et war respektvoll Rou.
  
  Si konnten hien, an den Drake, an déi aner schonn, a ware sech gutt bewosst, wat se an Island erreecht hunn. All Persoun hei gouf iwwer Videolink-Sendung tëscht dem Hotel an dem Helikopter informéiert.
  
  "Mir si prett?" Dahl gejaut. "Fir dëse Bastard ze zerstéieren?"
  
  "D'Ausrüstung ass prett", huet de Kommandant geruff. Si hunn all Dahl fir dës Operatioun verantwortlech gemaach. "Sniperen sinn op der Plaz. Mir si sou waarm, datt mir dëse Vulkan och nei starten, Här!"
  
  Dahl wénkt. "Op wat waarden mir dann?"
  
  De Kaméidi ass honnert Nëss eropgaang. D'Truppen hunn d'Dieren erausgespillt, géigesäiteg op de Réck geschloen an arrangéiert fir Béier no der Schluecht ze treffen fir de Bravado ze halen. D'Motoren hunn ugefaang ze brullen wéi déi versammelt Gefierer fortgefuer sinn.
  
  Den Drake ass mam Dahl am drëtte bewegt Gefier, e Militär Humvee. Während de leschte Stonnen Briefing wousst hien, datt si ongeféier 500 Mann haten, genuch fir dem Frey seng kleng Arméi vun 200 Mann ënnerzegoen, mä den Däitsche war an enger méi héijer Positioun a gouf erwaart vill Tricken ze hunn.
  
  Awer déi eenzeg Saach, déi hien net hat, war d'Element vun der Iwwerraschung.
  
  Den Drake spréngt am Virsëtz, huet säi Gewier geknuppt, seng Gedanken konzentréiert sech op de Ben a Kennedy. Hayden war am Sëtz hannert hinnen, equipéiert fir Krich. Wells gouf am Hotel mat enger schlëmmer Bauch blesséiert.
  
  D'Konvoi huet eng scharf Béi ëmgedréit, an dunn ass La Veraine an d'Siicht komm, beliicht wéi e Chrëschtbeemchen géint d'Däischtert, déi et ëmginn huet, a virum schwaarze Cliff vum Bierg, deen driwwer geklommen ass. Seng Paarte ware wäit op, wat d'brazen Audacity vum Mann beweist, deen se komm sinn fir ëmzebréngen.
  
  Den Dahl huet de Mikro ageschalt. "Lescht Uruff. Mir starten waarm. Geschwindegkeet wäert Liewen hei retten, Leit. Dir kennt d'Ziler, an Dir wësst eist Bescht fir wou dem Odin säi Sarg wäert sinn. Loosst eis mat dësem PIG ëmgoen, Zaldoten.
  
  De Link stoung fir Polite Intelligent Gentleman. Ze vill Ironie. Den Drake war wäiss geknuckt wéi den Hummer duerch dem Frey säi Gardehaus mat knapps engem Zoll op béide Säiten ze schounen. Déi däitsch Garde hunn ugefaang den Alarm vun hiren héijen Tierm opzehiewen.
  
  Déi éischt Schëss goufen ofgeschoss, an de Lead Gefierer gesprongen. Wéi de Konvoi abrupt opgehalen huet, huet den Drake seng Dier opgemaach an ass fortgefuer. Si hunn net Loft Ënnerstëtzung benotzt well Frey vläicht RGPS hunn. Si hu missen aus deemselwechte Grond séier vun den Autoen fort goen.
  
  Gitt eran a verwandelt d'Land vu PIGS an eng Speckfabrik.
  
  Den Drake ass op déi déck Bëscher gelaf, déi ënner der éischte Stackfenster gewuess sinn. D'SAS-Team, déi si virun drësseg Minutte geschéckt hunn, sollten d'Géigend vum Nuetsclub a seng "zivil" Gäscht scho ofgeschloss hunn. Kugelen fléien aus de Buergfenster, hunn d'Maueren vum Paarthaus geduscht wéi Autoen dobannen gegoss hunn. Koalitiounskräften hunn d'Feier mat enger Rache zréckgezunn, Glas zerbriechen, Fleesch a Schanken opfälleg, an d'Steenfassad an d'Mëschung ëmgewandelt. Et goufe gejaut, gejaut an opgeruff fir Verstäerkung.
  
  Et war Chaos am Schlass. Eng RPG Explosioun koum aus enger Fënster op der ieweschter Stack, an de Frey säi Gardehaus gefall an en Deel vun der Mauer zerstéiert. Debris ass op d'invasiv Zaldoten erofgaang. Maschinnegewierfeier ass zréckgaang an en däitsche Söldner ass vun der ieweschter Stack gefall, gejaut an tummele bis hien de Buedem mat engem schrecklechen Crash getraff huet.
  
  Den Dahl an en aneren Zaldot hunn op d'Frontdieren Feier opgemaach. Hir Kugelen oder Ricochetten hunn zwee Leit ëmbruecht. Dahl ass no vir gelaf. Den Hayden war iergendwou am Sträit hannert him.
  
  "Mir mussen an dëst Häll Lach kommen! Elo!"
  
  Nei Explosiounen hunn d'Nuecht geschloen. Déi zweet RPG huet e massive Krater e puer Meter ëstlech vum Drake's Hummer geschloen. Eng Schauer vu Dreck a Steng ass an den Himmel gefall
  
  Den Drake ass gerannt, gekräizegt, bleift ënner dem Kräiz-Kräizungsmuster vu Kugelen, déi d'Loft iwwer säi Kapp duerchbrach hunn.
  
  De Krich huet wierklech ugefaang.
  
  
  ***
  
  
  D'Leit hunn hir Bluttlust gewisen, och ier de Kennedy a Caleb sech beréiert hunn. De Kennedy ass virsiichteg ëmkreest, hir Fanger hunn den Dreck ugegraff, hir Féiss testen Fiels an Äerd, bewegt onregelméisseg fir net prévisibel ze sinn. Hire Geescht huet gekämpft fir Sënn vun alles ze maachen, awer si hat schonn eng Schwäch an hirem Géigner gemierkt - de Wee wéi seng Aen d'Figur hunn, déi hir formlos Hosenpak konservativ ofgedeckt huet.
  
  Also dëst war ee Wee fir de Killer ëmzebréngen. Si konzentréiert sech op een aneren ze fannen.
  
  De Caleb huet den éischte Schrëtt gemaach. Spaut ass vu senge Lippen geflunn, wéi hien op hatt gesprongen ass, d'Waffen fléien. Kennedy huet him gekämpft an ass op d'Säit gaangen. D'Leit war eraus fir Blutt. Eppes huet de roude Wäin op de Buedem gesprëtzt, e symbolesche Geste vum Blutt, dee si wollten ausgoen. Si huet héieren datt de Frey, de kranke Bastard, de Caleb, den häerzlosen Psychopath, dozou bruecht huet.
  
  Elo ass de Caleb erëm gesprongen. Kennedy fonnt hatt géint d'Mauer leien. Si huet d'Konzentratioun verluer, vun de Leit ofgelenkt.
  
  Dunn war de Caleb uewen op hir, seng blo Waffen ëm den Hals gewéckelt - seng schweess, eekleg ... blo Hänn. D'Hänn vun engem Killer ...
  
  ... Grausamkeet an Doud ...
  
  ...säi verrotten Dreck op hir Haut schmieren. Warnungsklacken hunn an hirem Kapp geklappt. Dir musst ophalen esou ze denken! Dir musst fokusséieren a kämpfen! Kampf e richtege Kämpfer, net eng Legend déi Dir erstallt hutt.
  
  Déi ongedëlleg Leit hunn erëm gejaut. Si hunn Fläschen a Brëller géint d'Zait gebrach, gebrëllt wéi Déieren, déi gär ëmbréngen.
  
  A Caleb, sou no no alles wat geschitt ass. Hirem Zentrum vun der Konzentratioun gouf erschoss, an d'Häll geblosen. D'Monster huet si an d'Säit geschloen, a gläichzäiteg de Kapp op seng Këscht gedréckt. Seng dreckeg, schweess kaal Këscht. Dunn huet hien hatt erëm geschloen. Péng explodéiert an hirer Këscht. Si ass gestreckt. Roude Wäin ass iwwer hatt gegoss, vun uewen erofgespillt.
  
  "Dat ass et," huet de Caleb hir gejaut. "Gitt erof, wou Dir gehéiert."
  
  D'Leit hunn gebrëllt. De Caleb huet seng Eekleges Hänn op hir laang Hoer ofgewäsch a mat roueger, déidlecher Béiswëllegkeet gelaacht.
  
  "Gitt op dengem dout Kierper, Bitch."
  
  Kennedy ass op d'Knéien gefall, kuerz aus dem Caleb säi Grëff entkomm. Si huet probéiert him z'entgoen, awer hien huet hatt fest an hir Hosen gehalen. Hien huet hatt zréck bei sech gezunn, grinsend wéi e Wild mat engem Doudekapp. Si hat keng Wiel. Si huet hir Hosen opgeknäppt, hir formlos, figurverständlech Hosen, a léisst se hir Been erof rutschen. Si huet vu senger momentaner Iwwerraschung profitéiert fir op hirem Hënner fort ze kräischen. D'Steng hunn hir Haut kraazt. D'Leit hunn gejaut. De Caleb huet sech no vir gesprongen, an d'Tailleband vun hirem Ënnerwäsch erreecht, awer si huet him béis an d'Gesiicht geschloen, d'Ënnerwäsch huet zréck geknallt wéi seng Nues, bluddeg a gebrach, op d'Säit dangle. Si souz do fir e Moment, kuckt op hir Nemesis a fonnt selwer net fäheg sinn ewech vu sengem bluddeg, fleeschhaft Aen ze kucken.
  
  
  ***
  
  
  Den Drake ass duerch déi ausgefalene Dier an de massive Lobby gerullt. D'SAS huet tatsächlech d'Nuetsclubberäich ofgeschloss an d'Haapttrap iwwerdeckt. De Rescht vun der Buerg wier net esou frëndlech.
  
  Den Dahl huet seng Broschttasche geklappt. "D'Zeechnunge weisen e Späicherraum op eis riets an am Oste Fligel. Zweiwel elo näischt un, Drake. Hayden. Mir waren eis eens datt dëst déi logeschst Plaz fir de Frey, eis Frënn an de Graf war.
  
  "Ech hunn net mol driwwer gedreemt," sot den Hayden entscheedend.
  
  Mat enger Grupp vu Männer, déi hannert him kräischen, ass den Drake dem Dahl duerch d'Dier op den Ostfligel gefollegt. Soubal d'Dier opgaang ass, hunn méi Kugelen d'Loft duerchgebrach. Den Drake huet sech gerullt a opgestan, geschoss.
  
  An op eemol waren dem Frey seng Leit ënnert hinnen!
  
  Messer blénken. Hand Pistoulen ofgeschoss. Zaldoten waren vun lénks a riets erofgaang. Den Drake huet de Mëndung vu senger Pistoul an den Tempel vun engem vun de Frey Garde gedréckt, dunn huet d'Waff an d'Schéisspositioun just an der Zäit geschwächt fir eng Kugel an d'Gesiicht vum Attentäter ze setzen. De Wiechter huet hie vu lénks ugegraff. Den Drake huet d'Lunge verschwonnen an de Guy an d'Gesiicht gezunn. Hien huet sech iwwer den onbewosste Mann gebéit, säi Messer opgeholl an den Tipp an de Kapp vun engem aneren gestierzt, deen amgaang den Hals vun den Delta Commandos ze schneiden.
  
  E Pistoulschoss huet nieft sengem Ouer geklappt; SGG senger Léifsten Waff. Den Hayden huet e Glock an en Arméimesser benotzt. Multinational Kraaft fir e multinationalen Tëschefall, huet den Drake geduecht. Méi Schëss hunn am wäitsten Enn vum Raum geklappt. Maacht d'Italiener mat.
  
  Den Drake ass flaach ënner dem Feind säi Säitschlag gerullt. Hien huet säi ganze Kierper gedréint, d'Féiss fir d'éischt, de Guy aus de Féiss geklappt. Wéi de Mann schwéier op der Wirbelsäit gelant ass, huet den Drake sech ëmbruecht.
  
  De fréiere SAS Offizéier ass opgestan an huet den Dahl eng Dose Schrëtt viru gesinn. Hir Feinde goufen ëmmer manner - wahrscheinlech nëmmen e puer Dutzend Märtyrer bliwwen, geschéckt fir d'Eruewerer ze trauen. Déi richteg Arméi wier soss anzwousch.
  
  "Net schlecht fir eng Erwiermung", huet de Schwed gelaacht, Blutt ëm de Mond. "Gitt elo vir!"
  
  Si sinn duerch eng aner Dier gaang, e Raum vu Booby Fallen geläscht, duerno en anere Raum wou Scharfschützer sechs vun de gudde Kärelen ofgeholl hunn ier se eliminéiert goufen. Schlussendlech hu si sech virun enger héijer Steenmauer mat Schläifen fonnt, duerch déi Maschinnegewierer geschoss hunn. Am Zentrum vun der Steenmauer war eng nach méi impressionant Stoldier, déi un e Bankgewell erënnert.
  
  "Dat ass et," sot den Dahl an huet sech zréck gebéit. "Dem Freys Observatiounsraum."
  
  "Gesäit aus wéi en haarde Motherfucker," sot den Drake, huet sech nieft him ofgedeckt, hie seng Hand opgehuewen wéi Dosende vun Zaldoten op hien gerannt sinn. Hien huet sech no Hayden ëmgekuckt, awer konnt hir schlank Figur ënner de Männer net erausstellen. Wou d'Häll ass si gaangen? Oh wann ech glift, looss hatt net méi do leien ... blutt ...
  
  "Fort Knox ass eng haart Nëss fir ze knacken," sot den Delta Kommando wéi hien e bëssen gebass huet.
  
  Den Drake an den Dal hunn sech géigesäiteg ugekuckt. "Wrestler!" - soten si allebéid gläichzäiteg, hale sech un hirer Politik vu "Vitesse an net domm".
  
  Zwou grouss Waffen goufen virsiichteg laanscht d'Linn laanschtgaangen, d'Zaldoten grinsend wéi se nogekuckt hunn. Staark Stol Grappling Haken goufen un d'Fässer vu mächtege Kanounen befestegt, ähnlech wéi Rakéitewerfer.
  
  Déi zwee Zaldoten sinn zréck gelaf wéi se koumen, an hunn zousätzlech Stolkabel an hiren Hänn. Stahlkabel befestegt op eng huel Chamber op der hënneschter Säit vun de Startënnerlagen.
  
  Den Dahl huet seng Bluetooth Verbindung duebel geklickt. "Sot mir wéini mir kënnen ufänken."
  
  E puer Sekonnen ass vergaang, du koum d'Äntwert. "Forward!"
  
  Eng Barrage gouf opgeriicht. Den Drake an den Dahl sinn erausgaang mat Granatwerfer iwwer d'Schëller geschloen, hunn d'Ziel geholl an d'Ausléiser gezunn.
  
  Zwee Stol Grapplinghaken si mat der Geschwindegkeet vun enger Rakéit eraus geflunn, déif an d'Steenmauer vum Frey's Vault gegruewen ier se op déi aner Säit erausgebrach sinn. Soubal se Plaz begéint hunn, huet de Sensor en Apparat aktivéiert, deen d'Haken selwer gesponnen huet, a se fest géint d'Mauer op der anerer Säit forcéiert.
  
  Den Dahl huet sech op d'Ouer getippt. "Maach et".
  
  An och vun ënnen, Drake konnt den Toun vun zwee Hummers héieren an ëmgedréint, Kabelen un hir verstäerkt Bumpers verbonnen.
  
  Dem Frey seng onduerchsiichtlech Mauer explodéiert.
  
  
  ***
  
  
  De Kennedy huet an der Warnung erausgesprongen wéi de Caleb op hir hänke gelooss huet, säi Knéi gefaangen an hie geschéckt huet. Si huet vun der Zäit vun der Zäit profitéiert fir op d'Been ze sprangen. De Caleb ass erëm komm a si huet him mam Réck vun hirer Hand op d'Ouer geschloen.
  
  D'Publikum iwwer hir huet mat Freed geblitt. Dausende vun Dollar Wäert u rare Wäin a feine Whisky sinn op den Dreck vun der Arena verspillt. E Paart Frae Spëtze-Hosen hunn erof geschwëmmt. Männer Tie. E Paar Gucci Manschettknäppchen, vun deenen een dem Caleb säi haare Réck spréngt.
  
  "Kill hir!" Frey gejaut.
  
  De Caleb war wéi e Gidderzuch op hatt gaang, d'Waffen ausgestreckt, guttural Geräischer kommen aus déif a sengem Bauch. De Kennedy huet probéiert fort ze sprangen, awer hien huet hatt gefaangen an huet hatt vum Buedem opgehuewen an huet se vum Buedem opgehuewen.
  
  Wärend an der Loft konnt de Kennedy nëmme kucke wéi hien op d'Landung gewaart huet. An et war schwéier, Fiels an Äerd an hir Wirbelsäit gefall, d'Loft aus hire Longen geschloen. Hir Been hu sech eropgeschloen, awer de Caleb ass an si geklommen an huet sech op hatt gesat, seng Ellbogen no vir riicht.
  
  "Méi wéi et," huet de Mäerder gemëscht. "Elo wäert Dir kräischen. Eeeeeee!" Seng Stëmm war manesch, wéi d"Kräiz vun engem Schwäin an engem Schluechthaus an hiren Oueren. "Eeeeeeeeee!"
  
  D'Verbrenne Agonie huet dem Kennedy säi Kierper veruersaacht. De Bastard war elo e Zoll vun hatt ewech, säi Kierper louch op hatt, d'Drësel drëpst vu senge Lippen op seng Wécker, seng Ae brennen mat Hällfeier, hien huet säi Kräiz géint hir eegen gedréckt.
  
  Si war hëlleflos fir ee Moment, nach ëmmer probéiert den Otem opzehalen. Seng Fauscht ass an de Bauch geschloen. Seng lénks Hand war amgaang d'selwecht ze maachen wéi se opgehalen huet. En häerzzerräissend Gedanken, an dunn ass et op den Hals geplënnert an huet ugefaang ze pressen.
  
  Kennedy erstéckt, no Loft gegast. De Caleb huet wéi verréckt gelaacht. Hien huet méi haart gedréckt. Hien studéiert hir Aen. Hien huet sech op hire Kierper geluecht, si mat sengem Gewiicht zerdréckt.
  
  Si huet sou haart wéi hatt konnt, an huet him op d'Säit geschloen. Si huet ganz gutt verstanen datt si just e Pass kritt huet. Dem Bastard seng verdréit Bedierfnesser hunn hiert Liewe gerett.
  
  Si ass erëm fortgaang. D'Publikum huet si gejaut - op hir Leeschtung, op hir dreckeg Kleeder, op hirem gekraazten Arsch, op hir bluddeg Féiss. De Caleb ass opgestan, Rocky-ähnlech, vum Rand vun der Néierlag a verbreet seng Waffen a laacht.
  
  An dunn huet si eng Stëmm héieren, schwaach, awer duerch d'héis Kakophonie schneiden.
  
  Dem Ben seng Stëmm: "Drake kënnt op, Kennedy. Hie kënnt méi no. Ech krut e Message!"
  
  Verdammt ... hie géif se net hei fannen. Si konnt sech net virstellen, datt hien, vun alle Plazen am Schlass, dës géif sichen. Säin héchstwahrscheinlech Zil wier Lagerung oder Zellen. Dëst kéint Stonnen huelen ....
  
  De Ben huet hatt nach gebraucht. Dem Caleb seng Affer hunn hatt nach gebraucht.
  
  Stand op a kräischen wann se net konnten.
  
  De Caleb ass op hatt gerannt, reckless a senger Egoismus. De Kennedy huet sech Horror gemaach, dunn huet säi Been opgestallt an huet säin Ellbog direkt a säi Gesiicht geschloen.
  
  D'Blutt huet iwwer hir Hand geschoss. De Caleb huet opgehalen wéi wann hien an eng Mauer gerannt wier. Kennedy huet hire Virdeel gedréckt, hien an d'Këscht geschloen, seng scho gebrach Nues geschloen, hien an d'Knéien geschloen. Si huet all méiglech Methode benotzt fir den Exekutor onfäheg ze maachen.
  
  D'Gebrühl vun de Leit ass eropgaang, awer si huet et kaum héieren. Ee séiere Schlag op d'Bäll huet den Arschloch op seng Knéien geschéckt, en aneren op de Kinn huet hien op de Réck gedréint. De Kennedy ass nieft him an den Dreck gefall, panting aus Erschöpfung, an huet an seng onheemlech Ae gekuckt.
  
  Et gouf e Schlag bei hirem rietse Knéi. De Kennedy huet zréckkuckt an huet eng gebrachent Wäinfläsch gesinn, déi op der Kopp am Dreck stécht. E Merlot deen nach ëmmer flësseg rout Verspriechen ausléisst.
  
  De Caleb huet op hatt geklappt. Si huet de Schlag an d'Gesiicht geholl ouni ze kräischen. "Dir musst stierwen," huet si gejaut. "Fir d'Olivia Dunn," huet si déi gebrach Fläsch aus dem Buedem gezunn. "Fir d'Selena Tyler," huet si et iwwer säi Kapp erhéicht. "Miranda Drury," huet si bäigefüügt, "hiren éischte Schlag huet Zänn, Knorpel a Schanken zerbriechen. "A fir d'Emma Silke," hiren zweete Schlag huet seng Aen ewechgeholl. "Fir Emily Jane Winters," hire leschte Schlag huet säin Hals an Mincemeat ëmgewandelt.
  
  A si huet do um bluddege Buedem geknéit, Victoire, Adrenalin pompelt duerch hir Venen a pulséiert duerch hiert Gehir, a probéiert d'Mënschheet erëmzefannen, déi hatt momentan desertéiert hat.
  
  
  VIERZÉI VÉIER
  
  
  
  LA VEREIN, Däitschland
  
  
  Kennedy gouf bestallt zréck op d'Trap mat Pistoul. Dem Thomas Caleb säi Kierper ass gedréckt gelooss, wou et sollt stierwen.
  
  De Frey huet onglécklech ausgesinn, op sengem Handy geschwat. "Vault," huet hien geknackt. "Spuert d'Vault zu alle Käschten, Hudson. Ech sinn egal ëm soss näischt, du Idiot. Gitt aus dëser verdammt Couch a maacht wat ech Iech bezuelen!"
  
  Hien huet d'Verbindung ausgeschalt an de Kennedy gekuckt. "Gesäit aus wéi wann Är Frënn a mengem Haus agebrach sinn."
  
  Kennedy huet him e schlau Bléck ier hien op déi versammelt Elite gedréint huet. "Gesäit aus wéi wann Dir Narren e puer vun deem kréien wat Dir verdéngt."
  
  Et gouf roueg gelaacht an de Brëll geknallt. De Frey ass e Moment ugeschloss ier hie gesot huet: "Drénkt op, meng Frënn. Da gitt op déi üblech Manéier."
  
  Kennedy huet e bësse Bravado gemaach, genuch fir de Ben ze blénken. Verdammt wann hire Kierper net wéi e Bitch wéi eng Bitch wéi schued. Hiren Aarsch verbrannt an hir Been throbbed; de Kapp huet sech wéi an d'Hänn ware mat plakege Blutt bedeckt.
  
  Si huet se dem Frey iwwerreecht. "Kann ech dat botzen?"
  
  "Benotzt Ären Hiem," huet hien gelaacht. "Op alle Fall ass dëst näischt méi wéi e Lach. Ouni Zweifel spigelt et de Rescht vun Ärem Kleederschaf.
  
  Hien huet seng Hand op eng kinneklech Manéier gewénkt. "Bréngt hatt. An e Jong."
  
  Si hunn d'Arena verlooss, de Kennedy fillt sech midd a probéiert hire Kapp ze berouegen. D'Konsequenze vun deem wat si gemaach huet, géife joerzéngtelaang mat hir liewen, awer elo war net d'Zäit fir ze wunnen. De Ben war nieft hirem an, no dem Ausdrock op sengem Gesiicht ze beuerteelen, huet kloer probéiert hir telepathesch ze berouegen.
  
  "Merci, Guy,"Si sot, ignoréiert de Wiechter. "Et war e Cakewalk."
  
  No der lénker Gabel si si an engem anere Gank erofgaang, deen aus hirem Zellblock ofgeschnidden ass. Kennedy huet hir Gedanken gesammelt.
  
  Just iwwerlieft, huet si geduecht. Bleift just um Liewen.
  
  De Frey krut en aneren Uruff. "Waat? Sinn se am Stockage? Idiot! Dir ... du ... " huet hien a Roserei gemëscht. "Hudson, Dir ... schéckt déi ganz Arméi hei!"
  
  En elektronesche Gekrasch huet d'Verbindung abrupt ofgeschnidden, wéi eng Guillotine, déi de Kapp vun enger franséischer Kinnigin ofschneiden.
  
  "Huelt se!" De Frey huet sech op seng Wiechter gedréint. "Huelt se an d'Wunnzëmmer. Et schéngt, datt et méi vun Äre Frënn sinn wéi mir als éischt geduecht hunn, léiwe Kennedy. Ech kommen zréck fir Är Wonnen méi spéit ze behandelen.
  
  Mat dëse Wierder ass de verréckten Däitschen séier fortgaang. Kennedy war ganz bewosst datt si an de Ben elo eleng mat véier Wiechter waren. "Gitt weider," ee vun hinnen huet si op d'Dier um Enn vum Gank gedréckt.
  
  Wéi se duerch dëst gaangen sinn, huet de Kennedy iwwerrascht blénkt.
  
  Dësen Deel vum Schlass gouf komplett ofgerappt, en neien archéierten Daach gouf uewen opgeriicht a kleng Zille "Haiser" op béide Säiten vum Raum beliicht. Net vill méi grouss wéi grouss Scheieren, et waren ongeféier aacht vun hinnen. De Kennedy huet direkt gemierkt datt méi wéi e puer Prisonéier gläichzäiteg duerch dës Plaz passéiert sinn.
  
  Eng méi schlecht Persoun wéi den Thomas Caleb?
  
  Trefft den Abel Frey.
  
  Hir Situatioun gouf all Sekonn verschlechtert. D'Wiechter hunn hir a Ben a Richtung ee vun den Haiser gedréckt. Eemol dobannen war et Spill eriwwer. Du verléiers.
  
  Si kéint een eraus huelen, vläicht souguer zwee. Awer véier? Si hat keng Chance.
  
  Wann nëmmen....
  
  Si huet op déi nooste Wuecht zréckkuckt a gemierkt datt hien hir bewäertend kuckt. "Hey, ass dat et? Gitt Dir eis dohinner setzen?"
  
  "Dëst sinn meng Commanden."
  
  "Kuckt. Dëse Guy ass hei - hien ass de ganze Wee komm fir seng Schwëster ze retten. Dir denkt, äh, vläicht kéint hien hatt gesinn. Just eng Kéier."
  
  "Bestellunge vum Frey. Mir sinn net erlaabt."
  
  Kennedy huet vun enger Wuecht op déi aner gekuckt. "A wat? Wien soll wëssen? Recklessness ass d'Gewierz vum Liewen, oder?
  
  D'Wuecht huet op hatt geklappt. "Sidd Dir blann? Hutt Dir d'Kameraen net op dëser verdammt Plaz gesinn?
  
  "De Frey ass beschäftegt mat der Arméi ze kämpfen", huet de Kennedy gelaacht. "Firwat mengt Dir, datt hien esou séier fortgelaf ass?" Kärelen, loosst de Ben seng Schwëster gesinn, da schneide ech Iech vläicht e bëssen of, wann déi nei Cheffen ukommen.
  
  D'Wuechter hunn sech géigesäiteg ugekuckt. Kennedy huet méi Iwwerzeegung an hir Stëmm an e bësse méi Flirt an hir Kierpersprooch gesat, a geschwënn hunn déi zwee dem Karin seng Dier opgespaart.
  
  Zwou Minutte méi spéit gouf si erausgeholl. Si stoung tëscht hinnen, ausgesinn erschöpft, hir blond Hoer zerstéiert an hiert Gesiicht gezeechent.
  
  Awer dunn huet si de Ben gesinn an hir Aen hu wéi Blëtz an engem Stuerm opgehuewen. Et huet geschéngt wéi wann d'Kraaft an hire Kierper zréckkoum.
  
  Kennedy huet hir Ae gefaang wéi déi zwee Gruppen sech getraff hunn, probéiert d'Dréngendlechkeet, d'Gefor, de leschte Chance Szenario vun hirer verréckter Iddi séier ze vermëttelen, alles mat engem verzweifelte Bléck.
  
  D'Karin huet d'Wuechten ofgewénkt a gekrasch. "Gitt vir, huelt e puer, Dir Baaschtarden. "
  
  
  ***
  
  
  Den Thorsten Dahl huet d'Charge gefouert, seng Pistoul erausgehalen wéi en opgehuewe Schwert, an der Spëtzt vu senge Lunge geruff. Den Drake war direkt nieft him a laaft mat voller Geschwindegkeet och ier déi ganz Mauer vum Vault zesummegefall ass. Damp an Dreck sinn iwwer déi kleng Fläch verspreet. Wéi den Drake gelaf ass, huet hie gefillt datt aner Koalitiounstruppen a béid Richtungen ausflippen. Si waren e räissend Phalanx vum Doud, déi op hir Feinde mat mäerderlechen Absicht virukommen.
  
  Dem Drake seng Instinkter koumen eran wéi den Damp gedréint an dënn ass. Lénks stoungen e Stärekoup vu Wiechter, gefruer vun Angscht, lues ze reagéieren. Hien huet e Burst an hir Mëtt geschoss, op d'mannst dräi Kierper zerstéiert. Retour Feier war virun héieren. D'Zaldoten sinn op seng lénks a riets gefall, an hunn déi zesummegeklappt Mauer schwéier mat hirem Dynamik geschloen.
  
  D'Blutt huet sech direkt virun den Ae gesprëtzt wéi dem Italiener säi Kapp op Damp gedréint huet, de Mann net séier genuch fir d'Kugel ze vermeiden.
  
  Drake Dauf fir Cover. Scharf Fielsen a Beton hunn d'Fleesch op seng Äerm zerräissen wéi hien op de Buedem gefall ass. Iwwerrullend huet hien e puer Burst an d'Ecker geschoss. D'Leit hunn gejaut. D'Ausstellung ass ënner schwéierem Feier explodéiert. Al Schanken hu sech a lues Bewegung duerch d'Loft gedréint wéi Stëbsflecken.
  
  D'Schéiss hu viru sech erëm geklappt, an den Drake huet eng Mass vu Leit gesinn, déi sech beweegen. Jesus!Frey seng Arméi war richteg do, an hirer déidlecher Formatioun opgezunn, ëmmer méi séier no vir wéi se gefillt hunn de Virdeel ze hunn.
  
  
  ***
  
  
  Karin huet Kampfkonscht Training benotzt fir hir Wiechter an e puer Sekonnen incapacitéieren. De Kennedy huet e schaarfe Réckhand un de Kinn vun hirem Garde geliwwert, ass dunn no vir gestouss an huet säi Kapp sou schwéier geschloen datt d'Stäre virun hiren Ae blénken. Eng Sekonn méi spéit huet si hiren zweete Géigner gesinn, de véierte Garde, op d'Säit sprangen fir e Raum tëscht hinnen ze kreéieren.
  
  Hirem Häerz ass gefall. Also déi véiert Garde war eng Bréck ze wäit. Och fir zwee vun hinnen.
  
  De Wuecht huet verstoppt ausgesinn wéi hie säi Gewier opgehuewen huet. Mat zidderen Fangeren huet hien d'Géigend no Hëllef gescannt. Kennedy verlängert hir Waffen, Palmen eraus.
  
  "Berouegt, Dude. Bleift einfach roueg."
  
  Säin Ausléiser Fanger huet sech vun Angscht gekräizt. E Schoss huet geklappt an ass vun der Plafong gesprongen.
  
  Kennedy gekrasch. Spannung huet d'Loft verdickt, et an eng nervös Bouillon verwandelt.
  
  De Ben huet bal gejaut wéi säin Handy ugefaang huet e raspesche Ringtone duerch seng Angscht ze spillen. D'Bild vum Sizer gouf op de Maximum eropgesat.
  
  De Garde sprang och, an huet en anere onfräiwëllegen Schoss ofgeleent. Kennedy gefillt de Wand vun der Kugel hirem Schädel passéieren. Pure Angscht huet hatt op d'Plaz gefruer.
  
  Weg, huet si geduecht. Sidd keen Idiote. Sidd oppassen op Är Training.
  
  De Ben huet dunn säin Telefon op d'Wuecht geheit. De Kennedy huet hien gesinn a sech séier op de Buedem gefall fir weider eng Oflenkung ze kreéieren. Wéi de Wuecht den Telefon erofgelooss huet an seng Opmierksamkeet gedréint huet, huet de Kennedy dem drëtte Waff seng Waff iwwerholl.
  
  D'Karin huet awer eng Zäit laang hei gelieft. Si huet Schwieregkeeten gesinn an erlieft. Si huet direkt gebrannt. De Wuecht huet sech zréckgezunn wéi eng rout Wollek aus senger Jackett ausgebrach ass. Dunn huet eng donkel Fleck iwwer seng Schëller verbreet an hien huet duercherneen ausgesinn, dann rosen.
  
  Hien huet op de Ben geschoss.
  
  Awer de Schoss war net erfollegräich, e Miss ouni Zweifel gehollef vun der Tatsaach datt säi Kapp eng Millisekonnen explodéiert ier hien den Ausléiser gezunn huet.
  
  Hannert him, encadréiert vun de Sprit vu sengem Blutt, stoung den Hayden mat engem Glock an der Hand.
  
  Kennedy huet de Ben a Karin gekuckt. Ech hunn gesinn wéi se sech mat Freed, Léift an Trauregkeet openee kucken. Et war raisonnabel hinnen eng Minutt ze ginn. Dunn war den Hayden nieft hatt, wénkt dem Ben erliichtert.
  
  "Wéi geet et him?"
  
  Kennedy wénkt. "Hie wäert méi glécklech sinn elo datt Dir ukomm sidd."
  
  Dunn huet si nüchtern. "Mir mussen déi aner Prisonéier hei retten, Hayden. Loosst eis se huelen a verloossen dësen Hellhole."
  
  
  ***
  
  
  Déi zwou Arméien hu sech zesummegeklappt, d'Koalitiounskräften hunn hir Géigner op der Plaz erschoss, d'Däitschen hunn d'Messer geschloen a probéiert séier méi no ze kommen.
  
  Fir e Moment huet den Drake geduecht datt dëst Messerspill futil wier, komplett verréckt, awer dunn huet hien sech erënnert wien hire Chef war. Abel Frey. De Verréckte géif net wëllen datt seng eege Partei Kugel benotzt am Fall wou se seng onerwaart Artefakte beschiedegt hunn.
  
  Ënnert hinnen huet den Drake Feind nom Feind ofgeschnidden. D'Zaldoten hunn gegruewen an openee ronderëm him geschloen, mat Kraaft, déi Schanken gebrach hunn. D'Leit hunn gejaut. D'Schluecht war en all-out Hand-zu-Hand Kampf. D'Iwwerliewe hänkt vu purem Gléck an Instinkt anstatt all Fäegkeet of.
  
  Wärend hie schéisst, geschloen a säi Wee gemaach huet, huet hien eng Figur viru gemierkt. D'whirling Derwish vum Doud.
  
  D'Alicia Miles kämpft hire Wee duerch d'Ränge vun den internationale Supertruppen.
  
  Den Drake huet sech op hir gedréint. De Sound vun der Schluecht ass gestuerwen. Si waren am Réck vum Vault, dem Odin säi Sarkophag nieft hinnen, elo op, mat engem Rack vu Spotlights uewen montéiert.
  
  "Ma, gutt," si laacht. "Drakester. Wéi geet et dir, Frënd?"
  
  "Déi selwecht wéi ëmmer."
  
  "Mmm, ech erënnere mech. Obwuel ech kann net soen, datt et ze laang hänkt, hu? Iwwregens, super Kaz Kampf op de Seeler. Net schlecht fir en Ex-Zaldot, deen zivil gouf.
  
  "Du och. Wou ass Äre BBF?"
  
  "WWF?"
  
  Déi zwee kämpft Zaldoten sinn an den Drake gefall. Hien huet se mat der Hëllef vun der Alicia fortgedréckt, béid hunn se genoss wat amgaang ass ze geschéien.
  
  "Beschte Frënd fir ëmmer? Erënnert Dir Iech un hien? Schéin?"
  
  "Oh jo. Ech hat hien ëmbréngen. De Bastard huet de Frey an ech gefaangen am Haff ronderëm ze schüttelen. Si huet gelaacht. "Ech sinn rosen. Si sinn gestuerwen." Si huet e Gesiicht gemaach. "Just en aneren Doudegen Narr."
  
  "Wien huet geduecht datt hien dech kéint zämmen," huet den Drake geknackt. "Ech erenneren mech".
  
  "Firwat musst Dir elo hei sinn, Drake? Ech wëll dech wierklech net ëmbréngen."
  
  Den Drake huet de Kapp gerëselt, erstaunt. "Et gëtt e Begrëff dee schéine Ligener genannt. Déi zwee Wierder resuméieren alles iwwer Iech, Miles, besser wéi all Shakespeare kéint."
  
  "A wat?" D'Alicia huet mat engem Grinsen hir Ärmelen opgerullt an d'Schong ofgeschloen. "Sidd Dir prett fir Är Bäll ze kréien?"
  
  Aus dem Aeeck huet den Drake den Abel Frey gesinn, dee vun hinnen fort kräischt an op een mam Numm Hudson geruff huet. Natierlech huet de Miles se geschützt wéi se hir Kräfte kanaliséiert huet, awer elo hat si aner Prioritéite. Torsten Dahl, ëmmer zouverlässeg, stoung virum verréckten Däitschen an huet ugefaangen ze attackéieren.
  
  Den Drake huet seng Fauscht gebonnen. "Et wäert net geschéien, Miles."
  
  
  FËNNEFAVÉIERZEG
  
  
  
  LA VEREIN
  
  
  D'Alicia huet hien schockéiert andeems hien hiren T-Shirt ofgerappt huet, et ëm sech selwer gewéckelt huet, bis et sou enk wéi Seel war, an dann zwou Hänn benotzt fir en ëm säin Hals ze wéckelen. Hien huet gekämpft, awer hir provisoresch Gürtel huet hien bannen gezunn.
  
  Direkt an hir erop Knéien - Muay Thai Stil. Eent. Zwee. Dräi.
  
  Hien huet sech ëm déi éischt ëmgedréit. Mir hunn eis erëm ëmgedréit. Déi zweet huet ënnert de Rippen gekrasch. Den drëtte Schlag huet hien quadratesch an de Bäll getraff. Péng huet duerch de Bauch geschoss, mécht him übelkeit an hien ass op de Réck gefall.
  
  D'Alicia stoung iwwer him, grinsend. "Wat hunn ech gesot? Sot mir, Drakey, genau wat ech gesot hunn. Si huet eng Motioun gemaach him eppes ze ginn.
  
  "Deng Bäll."
  
  Si huet hir Hëfte niddergelooss a sech verdréit fir e Säitekick op seng Nues ze liwweren. Den Drake huet béid Hänn opgehuewen an de Schlag blockéiert. Ech hu gefillt datt ee Fanger delocéiert ass. Si huet sech sou gedréint datt si Gesiicht zu Gesiicht mat him war, huet ee Been héich an engem Bogen opgehuewen, an huet dann hir Ferse op seng Stir bruecht.
  
  Axt Schlag.
  
  Den Drake ass zréck gerullt, awer de Schlag huet hien nach ëmmer an der Këscht getraff. A mat sou vill Kraaft wéi de Miles konnt sammelen, huet et onerwaart Péng verursaacht.
  
  Si ass op seng Knöchel getratt.
  
  Drake gejaut. Säi Kierper gouf systematesch gebrach, gebrach a vermësst. Si huet et Stéck fir Stéck gebrach. Ziviljoer verdammt ginn. Awer dann, konnt hien iwwerhaapt d'Entloossung zouginn? Si war ëmmer gutt. Ass hatt ëmmer sou gutt?
  
  Broken Zivilisten oder net, hien war nach SAS, a si huet de Buedem mat sengem Blutt gefierft.
  
  Hien huet sech zréckgezunn. Dräi Kämpfer sinn op hien gefall, an alles ronderëm him zerstéiert. Den Drake huet den Däitschen an den Hals e Réckschlag genoss. Hien huet de Knorpel gekrasch héieren an huet e bësse besser gefillt.
  
  Hien ass opgestan, realiséiert datt si him erlaabt huet. Si huet gedanzt, vu Fouss op Fouss gewiesselt, hir Ae glühend vu bannen mat Däiwel a gro. Hannert hatt waren den Dahl, de Frey an den Hudson zesumme gespaart, kämpfen iwwer de Rand vum Odin säi Sarg, hir Gesiichter verdréit a Péng.
  
  D'Alicia huet säin T-Shirt op hien geheit. Et huet wéi e Peitsche getraff, wouduerch déi lénks Säit vu sengem Gesiicht verbrennt. Si huet erëm geschloen an hien huet si gefaang. Hien huet mat onheemlecher Kraaft gezunn. Si ass getrollt an huet sech a seng Äerm geheit.
  
  "Hallo".
  
  Hien huet déi zwee Daumen just ënnert hiren Oueren geluecht, schwéier dréckt. Direkt huet si ugefaang ze writhen, all Schéngen vun der Verteidegung fort. Et huet haart genuch op den Nerveknuet gedréckt fir all normal Persoun ze passéieren.
  
  Miles bucked wéi e Rodeo Bull.
  
  Hien huet méi haart gedréckt. Schlussendlech huet si sech a senger enker Ëmfaassung zréckgezunn, loosst hien hiert Gewiicht huelen, gehackt ginn, probéiert de Péng ze deelen. Dunn ass si riicht opgestallt an huet déi zwee Daumen ënnert sengen Äerm gestoppt.
  
  Direkt an säin eegenen Nervebündel. Agony ass duerch säi Kierper gerannt.
  
  An dofir goufen se gespaart. Zwee formidabel Feinde, déi duerch Wellen vu Péng kämpfen, kaum bewegt, an d'Ae kucken wéi laang verluerene Liebhaber bis den Doud se trennt.
  
  Den Drake huet gekrasch, net fäeg säi Misär ze verstoppen. "Verréckt ... Bitch. Firwat ... firwat fir dësen ... dëse Mann schaffen?"
  
  "Bedeit ... fir ... d'Enn z'erreechen."
  
  Weder den Drake nach de Miles géifen zréckzéien. Ronderëm si huet d'Schluecht ugefaang op en Enn ze kommen. Méi Koalitiounstruppen sinn op de Been bliwwen wéi Däitsch. Awer si hunn weider kämpfen. An den Drake konnt däischter gesinn datt den Dal an de Frey an enger ähnlecher déidlecher Ëmfaassung gespaart sinn, bis zum Schluss kämpfen.
  
  Net een eenzegen Zaldot huet si ënnerbrach. De Respekt war ze grouss. A Privatsphär an onparteilech wieren dës Schluechte entscheet ginn.
  
  Den Drake ass op seng Knéien gefall an huet d'Alicia mat him gezunn. Schwaarz Flecken danzen virun sengen Aen. Hien huet gemierkt datt wann hatt e Wee fënnt fir säi Grëff ze briechen, hie wier wierklech fäerdeg. D'Energie huet him mat all Sekonn verlooss.
  
  Hien ass gefall. Si huet méi haart gedréckt, deen absolute Killerinstinkt huet an hatt gestierzt. Seng Daumen rutschen. D'Alicia ass no vir gefall, huet hien mat hirem Ielebou an de Kinn geschloen. Den Drake huet et gesinn kommen, awer hien huet net d'Kraaft et ze stoppen.
  
  Sparks explodéiert virun sengen Aen. Hien ass flaach op de Réck gefall, an huet dem Frey seng gotesch Plafong gekuckt. D'Alicia ass gekropt a blockéiert seng Vue mat hirem Gesiicht, verzerrt vu Péng.
  
  Keen vun den Zaldoten ronderëm si huet probéiert hatt ze stoppen. Et wäert net ophalen bis ee vun de Kämpfer e Waffestëllstand deklaréiert oder stierft.
  
  "Net schlecht," huet si Hust. "Dir hutt et nach ëmmer, Drake. Awer ech sinn ëmmer nach besser wéi Dir."
  
  Hie blénkt. "Ech weess".
  
  "Waat?" - Ech hunn gefrot.
  
  "Dir hutt ... dee Rand. Dat Killer Instinkt. Fury vun Schluecht. Et ass egal. Et ass wichteg. Dëst ... dofir hunn ech opginn."
  
  "Firwat sollt dat Iech ophalen?"
  
  "Ech war besuergt iwwer eppes ausserhalb vun der Aarbecht," sot hien. "Et ännert alles".
  
  Hir Fauscht war opgehuewen, prett fir säin Hals ze zerbriechen. E Moment ass vergaang. Dunn huet si gesot: "E Liewen fir e Liewen?"
  
  Den Drake huet ugefaang d'Energie ze fillen, déi lues a seng Gliedmaart zréckkënnt. "No alles wat ech haut gemaach hunn, mengen ech, si si mir vill schëlleg."
  
  D'Alicia ass zréckgaang an huet hir Hand ausgestreckt fir him op d'Been ze hëllefen. "Ech hunn d'Wellen op d'Seeler beim Mimir säi Brunn geheit. Ech hunn hien net um Odin säi Graf ëmbruecht. Ech hunn dem Frey seng Opmierksamkeet vum Ben Blake ewech gezunn. Ech sinn net hei fir d'Welt ze zerstéieren, Drake, ech si just hei fir Spaass ze hunn.
  
  "Ech bestätegen." Den Drake huet säi Gläichgewiicht erëmfonnt just wéi den Thorsten Dahl dem Abel Frey säi schwaache Kierper aus dem breede Rand vum Odin säi Sarg opgehuewen huet. Hien ass mat engem naassem Crunch op de Buedem gefall, liewenslos op déi italienesch Marmer Pavésteng geplot.
  
  Jubel huet geruff a widderholl duerch d'Koalitiounstruppen.
  
  Den Dahl huet d'Fauscht gebonnen, an de Sarg gekuckt.
  
  "Dee Bastard huet dee Präis ni gesinn," huet hien gelaacht. "Säi Liewensaarbecht. Jesus Christus, Dir musst dat gesinn."
  
  
  VIERZÉCHSIX
  
  
  
  STOCKHOLM
  
  
  En Dag méi spéit huet den Drake et fäerdeg bruecht eng endlos Ronn vun Verhënnerungen ze entkommen fir e puer Stonnen an engem Emgéigend Hotel ze schlofen, ee vun den eelsten a schéinsten zu Stockholm.
  
  Am Aganksberäich huet hien op de Lift gewaart an huet sech gefrot firwat all seng Gedankeprozesser gefilmt goufen. Si sinn verréckt duerch Manktem u Schlof, konstante Schlagen an intensiven Drock. Et huet him e puer Deeg gedauert fir sech z'erhuelen.
  
  De Lift huet geklappt. Nieft him koum eng Figur op.
  
  Kennedy, an engem geleeëntleche Samschdeg Hosenkostüm gekleet, d'Hoer déck zréck gekämmt, studéiert hien mat erschöpften Aen.
  
  "Hallo".
  
  Wierder waren net genuch. Si froen ob hatt an der Rei war, war net nëmme lëschteg, et war direkt domm.
  
  "Moien Iech och."
  
  "Op der selwechter Stack?"
  
  "Natierlech. Si halen eis all isoléiert, awer zesummen.
  
  Si koumen dobannen. Staren op hir gebrach Reflexioun am Spigel. Vermeiden Kontakt mat der néideg Video Kamera. Den Drake huet den nonzéng Knäppchen gedréckt.
  
  "Sidd Dir esou gutt wéi ech, Kennedy?"
  
  Si huet häerzlech gelaacht. "Verréckt Woch, oder Wochen. Net secher. Et mécht mech verréckt datt ech um Enn mat mengem Nemesis gekämpft hunn a mäin Numm um Enn vun allem geläscht hunn.
  
  Den Drake huet d'Schëller gezunn. "Wéi ech. Ironesch, oder?
  
  "Wou ass si gaang? Alicia."
  
  "An d'Nuecht wou all déi bescht Geheimnisser goen, hir an dee Geek Hudson," Drake huet d'Schëller gezunn. "Géi virun iergendeen, dee wierklech wichteg ass, se gemierkt huet. Wahrscheinlech géigesäiteg d'Gehir ausblosen wärend mir schwätzen.
  
  "Dir hutt déi richteg Saach gemaach. Si waren net d'Haaptinspiratoren hei. Alicia ass geféierlech, awer net verréckt. Oh, a mengt Dir net "am Still vun der Nuecht".
  
  Hien huet e Moment fir hir Dinosaurier Rock Referenz ze veraarbecht. Hien huet gelaacht. Seng Stëmmung ass méi séier geklommen wéi Quecksilber op engem sonnegen Dag.
  
  "Wat iwwer Hayden?" Kennedy gesot wéi de Lift Dieren zougemaach an den alen Auto ugefaang lues ze klammen. "Denkt Dir datt hatt beim Ben bleift?"
  
  "Ech hoffen wierklech. Wann net, da mengen ech op d'mannst datt hien elo Sex gemaach huet.
  
  Kennedy huet him an d'Schëller geschloen. "Zehlt déi Pouleten net, Frënd. Vläicht schreiwt hien e Lidd fir hatt."
  
  "Dir nennt et - dräi an eng hallef Minutt mat Iech!"
  
  Si fléien lues laanscht de siwenten Stack. "Erënnert mech. Do, am Odin sengem Graf, wat sot Dir do? Eppes iwwer datt ech zu York bleiwen an, äh, mäi Liewen verdéngen.
  
  Den Drake huet op hatt gekuckt. Si huet him e verlockende Laachen ginn.
  
  "Ma ... ech ... ech ... "Hien huet gesouch a mëll. "Ech sinn hoffnungslos aus der Praxis iwwer dëst."
  
  "Waat?" Dem Kennedy seng Ae fonkelne vu Mëssbrauch.
  
  "Déi al Dino-Rock-Band Heart huet et déi ultimativ Verféierung genannt. Zu Yorkshire soen mir just 'chat to the bird'. Mir sinn einfach Leit."
  
  Wéi de Lift laanscht de véierzéngte Stack geklickt huet, huet de Kennedy säin Hiem opgeknäppt a léisst et op de Buedem falen. Ënnert si hat eng rout transparent BH un.
  
  "Wat méchs du?" Den Drake huet säin Häerz gefillt wéi wann hien elektrokutéiert wier.
  
  "Ech verdéngen mäi Liewen."
  
  De Kennedy huet hir Hosen ofgerappt a léisst se op de Buedem falen. Si hat eng passend rout Hosen un. De Lift huet geklappt wéi en op hire Buedem ukomm ass. Den Drake huet seng Séilen an alles anescht gefillt. D'Dier rutscht op d'Säit, mécht op.
  
  Déi jonk Koppel huet gewaart. D'Fra huet gelaacht. De Guy huet op den Drake gelaacht. Kennedy huet den Drake aus dem Lift an d'Gang gezunn, hir Hosenkostüm hannerlooss.
  
  Den Drake huet zréck gekuckt. "Wëlls du dat net?"
  
  "Ech brauch dat net méi."
  
  Den Drake huet hatt opgeholl. "Gutt Aarbecht, et ass e séiere Spadséiergank a mengem Zëmmer."
  
  Kennedy huet hir Hoer erofgelooss.
  
  
  END
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"