Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gulliver U It-Tielet Reich

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gulliver jiċċaqlaq f'ħolma f'univers parallel. Hemmhekk jara d-Draguni u jrid jitgħallem li hemm it-Tielet Reich u l-Ġermanja ta" Hitler, li hija megħjuna minn gnome ta" sħarijiet. Tifel żagħżugħ hobbit intbagħat biex jgħin lill-USSR. Iżda jsib ruħu f'kolonja tax-xogħol tat-tfal li ma jistax jgħin lir-Russja Sovjetika. U l-Ġermaniżi qabdu l-USSR!

  GULLIVER U IT-TIELET REICH
  ANNOTAZZJONI
  Gulliver jiċċaqlaq f'ħolma f'univers parallel. Hemmhekk jara d-Draguni u jrid jitgħallem li hemm it-Tielet Reich u l-Ġermanja ta" Hitler, li hija megħjuna minn gnome ta" sħarijiet. Tifel żagħżugħ hobbit intbagħat biex jgħin lill-USSR. Iżda jsib ruħu f'kolonja tax-xogħol tat-tfal li ma jistax jgħin lir-Russja Sovjetika. U l-Ġermaniżi qabdu l-USSR!
  . KAPITOLU Nru 1.
  Għajjien mix-xogħol tal-iskjavi, il-vjaġġatur kuraġġuż raqad u kellu ħolma li kienet ferm aktar interessanti mir-realtà.
  It-tifel Gulliver kien qed itir fuq dragun, u ħdejh kien hemm tifla ta" sbuħija bla preċedent. Diġà pjuttost adult, iżda għadu żgħir, u muskolari ħafna u mgħawweġ. U fuq xagħarha kulur weraq tad-deheb, kien hemm kuruna għanja ta 'djamanti u xi ġebel tant qawwi, bħall-istilel, li ssuperaw anke l-akbar u l-aktar djamanti għaljin.
  It-tifel vjaġġatur staqsa:
  - Min int?
  It-tifla wieġbet bi tbissima:
  - Jien il-Prinċipessa Leia! U bħalissa nikkmanda armata tad-Draguni!
  Gulliver ħares lura. U fil-fatt, kien hemm qatgħa sħiħa ta 'Draguni fis-sema, u dawn il-kreaturi kollha kienu sbieħ. U kien hemm bniet sabiħ ħafna bilqiegħda fuqhom.
  Iżda l-isbaħ u delightful kienet għadha r-reġina. U d-dragun li fuqu tellgħu t-tlieta li huma, flimkien ma" ġmiel ieħor, kien tassew fabulous. Hawn kien it-tim. U fl-istess ħin, il-bniet kollha huma barefoot, għalkemm l-għebija tagħhom hija mgħottija b'ħaġar prezzjuż u żibeġ.
  Iżda huma ma ħbewx la l-vireg taċ-ċikkulata tal-abs fuq l-istonku, u lanqas il-blalen tal-muskoli rolling taħt il-ġilda tal-bronż. Fl-istess ħin, il-qigħan kellhom liwja eleganti u unika tal-għarqbejn.
  It-tifel gwerrier qal:
  - Kemm int sabiħ. Intom it-tfajliet tassew miraklu!
  Leia ħadet xagħarha lewn weraq tad-deheb u kantat:
  Il-bniet huma kollha sbieħ, barefoot,
  Huma b'saħħithom u ġellieda mill-maxtura...
  Is-sbuħija għandhom ħarsa severa ħafna,
  Il-qalb hija ċara aktar ferrieħa magħhom!
  Gulliver qabel ma' dan. Dawwar is-sejf f"idejh, għamel figura tmienja biha u qal:
  - Mingħajr ebda dubju, huwa aktar pjaċevoli miegħek!
  Tim ta 'beauties tellgħu fuq Dragons. Hemm armata sħiħa minnhom, magnífico u unika. U d-Draguni kellhom ġwienaħ miżbugħin bil-kuluri kollha tal-qawsalla. U deher li kienu mżejna b"ħaġar prezzjuż.
  Gulliver innota:
  - Kull bniedem lustful huwa dragun bil-mod tiegħu, iżda mhux wieħed b'seba' irjus, iżda ħafna drabi wieħed bla ras!
  Il-Prinċipessa Leia daħqet u wieġbet:
  - B'differenza minn Dragun, raġel m'għandux għalfejn jaqta' rasu; diġà jitlifhom meta jħares lejn mara!
  It-tifel gwerriera tefa" saqajh vojta - kien jidher madwar tnax-il sena u kien liebes biss xorts, u għalhekk tefa" l-labra. Għalhekk tellgħet u mtaqqba minn ġo nemus pjuttost kbir, u qatluha għall-mewt.
  Gulliver innota bi tbissima:
  - Dawk li huma rrabjati daqs wasp u bl-intelliġenza ta 'insett jagħmlu molehill minn molehill!
  Il-Prinċipessa Gwerriera Leia kkonfermat:
  - Għal xi ħadd li għandu l-intelliġenza ta 'dubbien, kull insett huwa iljunfant!
  U daħku. Deher ħafna umoristiċi. Merħla wiżż tellgħu quddiemhom. L-għasafar kienu pjuttost kbar u grassi, b'wienaħ kbar. Fuq il-mexxej tal-pakkett qagħdu koppja: tifel u tifla, u żammew qniepen tal-fidda f'idejhom, li jingħalqu bil-ferħ.
  Gulliver innota:
  - L-adulti sikwit jigdbu, it-tfal jagħmlu l-affarijiet, u l-anzjani ġeneralment jimteddu sal-punt tat-trabi jitkellmu!
  It-tfajla prinċipessa ħabtet u żiedet:
  - Ix-xjuħija mhix ferħ, iżda li taqa 'fit-tfulija hija diżastru saħansitra akbar!
  It-tfal fuq il-wiżż mexxej f'daqqa kantaw:
  Kif oriġina l-ħażen fl-univers?
  Veru li l-kreatur innifsu ma jiftakarx...
  Huwa possibbli li hija eterna,
  Ma tintefax bħall-fjammi tad-dinja ta" taħt!
  
  M"intix l-ewwel li taf li Adam dineb,
  Eva ma kinitx l-ewwel li ġiet korrotta mill-laħam...
  Is-sakra li jiġbed mill-belt ta '"Agdam",
  Il-bniedem li jpejjep "pjan" waqt il-vaganzi...
  
  Kull min jaf x"inhu l-ħażen
  Imdorri jikser il-liġijiet mingħajr biża'...
  U għal min biss it-tajjeb huwa piż,
  Min irid biss ibaxxi lilhom infushom!
  
  Għadni rrid noħodha mill-ħrieqi,
  Saħansitra bħala tarbija għandi l-ħeġġa li nagħmel tali taħwid...
  Għaliex omm ħażina tisħet lit-tifel?
  Fejn imorru fil-battalja ta 'armata iebsa?
  
  Ċirasa waħda biss seraq mill-ġnien tas-sajf,
  Ieħor joqtol in-negozjanti b"steelyard...
  Li rasu tinqata" b"mannara mgħawġa,
  Min jitfa" fuq ir-rota l-esekutur.
  
  Min jisraq, jibża" fuq il-kuxjenza tiegħu,
  U min seraq il-muniti tat-tallab...
  Jien saħansitra kuntent għal nofs biċċa waħda,
  Oħrajn igawdu l-curls tan-nisa.
  
  Iva, hemm ħafna uċuħ, ħafna aspetti tal-ħażen,
  Uċuħ tiegħu huma mill-isbaħ fi kwalunkwe dell.
  Imma x-xenqa għadha tajba fir-ruħ,
  Għalkemm id-dinja ta" madwarna hija, sfortunatament, selvaġġa ħafna!
  
  L-armla tibki, l-orfni tgħajjat -
  Id-dinja tagħna sejra lejn l-infern...
  Huwa verament possibbli li l-qalb ta 'Alla hija monolitika,
  In-nies m"għandhomx post fil-ġenna t"Alla?
  
  Issib it-tweġiba fik innifsek biss,
  Meta tkun kapaċi taqta" r-rabja fil-ħsibijiet tiegħek...
  Meta tħallas lura l-kumdità bil-ġid,
  U ieqaf timla ġufek!
  It-tfal kantaw bil-ferħ u sabiħ ħafna, u wara ħarġu ilsienhom ma" Gulliver. In-navigatur kuraġġuż ħarġet ilsienu bi tweġiba.
  U daħk u dnub...
  Gulliver innota bi tbissima:
  - Il-moħħ tat-tifel huwa bħal miraklu. U hawn taqbel, ma jkollokx oġġezzjonijiet!
  Il-Prinċipessa Leia daħqet u kantat:
  Ilbieraħ kont biss tifel,
  Hawn ma jista' jsir xejn...
  Aħjar frieħ iljun milli għoġol iljunfant stupid
  U d-dragun se jkun kaput!
  U ħabbtu: tifel u tifla bis-saqajn vojta. Iva, għandhom avventuri kbar hawn. U ħafna sfumaturi differenti. Allura l-ħajja sejra tajjeb.
  Gulliver innota li t-tfajliet fuq id-Draguni bdew jitfgħu xi ħaġa lejn il-midges b"saqajhom vojta. X'stil korporattiv huwa dan - li tieħu dubbien u tfarrakhom. Tajjeb? Jekk dak hu li jridu, allura hekk ikun. Il-ħaġa prinċipali hija li ma titlifx rasek.
  Imma Gulliver mhuwiex ġellied timida. Għalkemm issa huwa biss tifel.
  U l-Prinċipessa Leia staqsiet lit-tifel:
  - Tħobb l-għasel?
  Il-gwerrier żagħżugħ qaleb:
  - Żgur!
  It-tfajla wieġbet bil-moħbi:
  - L-għasel tan-naħal iġib is-saħħa, id-diskorsi tal-għasel mill-politiċi jikkawżaw biss diżappunt tad-dijabete!
  Gulliver żied bil-ħsieb:
  - L-għasel tan-naħal jagħmel idejhom li jwaħħlu, l-għasel tal-politiċi jġiegħel lill-muniti tas-sempliċi gullible jeħel mal-saqajn tagħhom!
  Il-ġellied tat-tfajla qablet ma' dan:
  - Kemm hu ħelu d-diskors tal-politiku, apparti d-dijabete, ma jikkawża ebda diżappunt għal min m"għandux intelliġenza!
  It-tifel gwerrier loġikament irrimarka:
  - Persuna qatt ma jista 'jkollha aktar minn missier wieħed, iżda l-pajjiż għandu dime tużżana kandidati għall-irwol ta' missier tan-nazzjon!
  Wara li ż-żewġ ġellieda: tifel u tifla, isaffar, iqiegħdu saqajhom vojta f'ħalqhom. Dak li kkawża t-tħawwid tal-atmosfera u l-iskariku tal-elettriku naturali. U l-midges storduti waqgħu għal isfel, waqgħu mill-ewwel fuq l-irjus shaggy ta 'l-orki, ittaqqbuhom u jtaqqbuhom.
  Il-Prinċipessa Leia kantat bil-ħerqa:
  - Omm, żomm, papà, żomm.
  Kieku kull filgħaxija, din tkun il-ħajja!
  L-orki sabu ruħhom taħt id-Dragons u l-bniet, l-ekwipaġġ tagħhom barefoot.
  U beda l-bumbardament immirat u mhux daqshekk immirat, li jitfa 'granati homemade magħmulin mit-trab tal-faħam, jew xi ħaġa saħansitra aktar friska u aktar distruttiva.
  B'mod partikolari, intużaw labar li jaqtgħu ħafna u velenużi, li litteralment imtaqqba orcs u goblins għall-mewt. Dan huwa dak li l-bniet verament ħadu u mixgħula.
  Il-Prinċipessa Leia sparat ukoll b"mod preċiż ħafna lejn l-orċi xagħar u kantat:
  - Nostradamus, Nostradamus,
  Ir-re tal-maġija bajda...
  Nostradamus, Nostradamus,
  L-uġigħ f"qalbi ma jonqosx!
  Nostradamus, Nostradamus,
  Bniet tal-ħolm barefoot,
  Nostradamus, Nostradamus -
  Int l-unika salvazzjoni!
  U l-gwerriera wriet ilsienha twil u fatali.
  Wara dan jeħodha u bżiqha b"rix tan-nar tan-nar. Din hija tassew tifla b'saħħa kolossali u talent straordinarju. Li kapaċi ħafna. U jekk tkisser, allura xejn ma jista" joqgħod kontriha.
  It-tifel vjaġġatur Gulliver spara wkoll nar iebes u aggressiv lejn l-orki mid-dragun tiegħu. Huwa aġixxa b'mod estremament attiv u effettiv. U l-gwerrier tifel kellu talent ċar għar-rebħa u r-rieda li jegħleb l-arti militari.
  Le, huwa kontra dan, l-orcs ma jistgħux jirreżistu. U l-bniet sparaw b'mod effettiv ħafna, u ma tawx l-iċken ċans lill-ghadu. Din hija tassew battalja epika.
  It-tifel vjaġġatur Gulliver saħansitra kanta:
  Ifirħu, ferħu,
  Għall-qawwa tal-ġurnata tat-trasportatur...
  Ifirħu, ferħu,
  Għaliex ma tlajtx fuq iż-żiemel?
  Din hija tassew kanzunetta ta" ġlied u perky. U fl-istess ħin hemm qerda totali ta 'l-orcs. U t-tfajliet mid-Draguni bdew jisparaw lejhom bil-balestri, idawru t-tnabar b"saqajhom vojta.
  U kollox deher hekk frisk u grottesk, litteralment kienet qed tinħoloq storja ġdida u unika. Li fiha ma kienx hemm post għad-dgħajfin u l-mard.
  Ipprova biss qrib bniet bħal dawn u jkissru lil xi ħadd f'biċċa kejk.
  U kif jgħidu, il-marda tal-baqar tal-ġenn hija kontaġjuża. U l-ġellieda setgħu juru dan b'mod pjuttost naturali. U għelbu lill-għedewwa b"entużjażmu kbir. U jitfgħu l-vleġeġ u l-boltijiet tal-balzella. Barra minn hekk, kollox isir b'intensità kbira.
  Allura ma tkunx tista 'tagħmel ħafna kontra armata bħal din. U l-ġellieda tant daħlu fl-orki li ma setgħux jaħarbu. Dan huwa l-effett tassew distruttiv tal-vleġeġ u l-boltijiet tal-crossbow.
  Gulliver ħa u kanta:
  Rimja bil-kuraġġ u jeqirdu
  Ikun hemm ħajja mill-qalb!
  Il-Prinċipessa Leia innotat:
  - It-tfal huma aħjar mill-adulti għax l-età tagħhom tiġġustifika l-istupidità żagħżugħa tagħhom!
  It-tifel gwerrier irrimarka:
  - Iż-żgħażagħ jiġġustifikaw l-istupidità, iżda mhux il-kumdità; biex tiddistingwi l-iswed mill-abjad m'għandekx bżonn ħafna snin u għarfien!
  U t-tifel ta" Terminator saffar, u sħab ta" ċawla waqgħu bħal silġ fuq l-irjus tal-orki shaggy.
  Il-Prinċipessa Leia għamlet tweet:
  - Ebda intelliġenza, ikkunsidra cripple, il-moħħ ma jiddependix fuq is-seklu! Anke jekk għandek saħħa mingħajr intelliġenza, int ilkoll dgħajjef!
  Gulliver loġikament innota:
  - Muskoli magħmula mill-azzar mhux se jikkumpensaw għal ras tal-ballut!
  Oħra mit-tfajliet innotat bil-ferħ:
  - Mhix problema għal tifla - jekk hemm sieq vojta, allura huwa agħar għal tifla - taħt l-għarqub ta 'but!
  Il-Prinċipessa Leia loġikament iddikjarat:
  - Jekk trid issir ass, għandek ċajtier f'rasek!
  Gulliver xebba b"daqq:
  - Lupu jiġi mitmugħ b'riġlejn mgħaġġla, mara b'riġlejn irqaq, meta l-mogħoż jerdgħu!
  Imbagħad daħka daħqet mir-ringieli. U l-Prinċipessa Leia qalet:
  - L-aħjar mod biex tiġbed il-muniti mill-kartiera ta 'raġel huwa b'saqajh vojta ta' saqajn tfajla!
  It-tfajla tal-Kontessa nnutat:
  - L-għarqub vojt ta 'tfajla se jieħu l-aktar ħwejjeġ tal-moda jekk raġel ikollu but stupidu u boot sħiħ tal-feltru!
  Gulliver tweeted b'umoriżmu:
  - Il-bniet barefoot iħobbu mhux biss l-istivali u l-istivali tal-feltru, iżda jimbuttaw lilhom infushom taħt l-għarqbejn vojta tal-ħajja!
  Wara ħaduha u kantaw fil-kor:
  U mbagħad mill-akbar muntanja,
  Eagles tellgħu lejn Gulliver...
  Oqgħod bilqiegħda Gulliver fuq iż-żiemel -
  Inwassluk hemm malajr!
  
  U Gulliver qagħad fuq l-ajkla,
  Uri l-akbar eżempju...
  U mhux faċli li ġġorr tifel,
  Limpopo se jkun fi triqtu dalwaqt!
  U l-ġellieda se jieħdu u jikxfu l-bżieżel iskarlatina ta 'sider tagħhom u jolqtu l-orcs bis-sajjetti. U dan se jaħraq kompletament ħafna orcs.
  Dan huwa tassew it-tim tagħhom.
  Il-Prinċipessa Leia staqsiet lil Gulliver:
  - Taf li fil-futur se sseħħ it-Tieni Gwerra Dinjija u se jkun hemm raġel daqshekk frisk bħal Hitler!
  Gulliver ċaqlaq u wieġeb:
  - Ma kontx naf dan, imma issa naf!
  It-tifla kixfet snienha u kompliet:
  U Hitler kellu problema: disinjatur tat-tank wieħed jibred ħafna, gnome, deher. U għamel it-tank tal-Ġurdien, li kien jiżen biss ħamsa u ħamsin tunnellata u għoli metru u nofs bl-istess armament, armatura u magna!
  Gulliver reġa" qabad spallejh u wieġeb onestament:
  - Ma naf xejn x'inhu tank! U bix tiekol?
  Il-Prinċipessa Leia daħqet u wieġbet:
  - Ukoll, hija storja twila. Fi kwalunkwe każ, f"dan l-univers in-nies iltaqgħu ma" problemi konsiderevoli. U l-ewwelnett, l-USSR, li ġġieldu mal-forzi ewlenin tat-Tielet Reich u l-alleati tagħha. Ħlief għall-Italja. X'inhu ħamsa u ħamsin tunnellata Ġurdien? Din hija armatura ta 'quddiem ta' 240 millimetru, armatura tal-ġenb ta '210 millimetru, u fuq għoljiet, kanun ta' 128 mm, u kanun ta '75 mm b'magna ta' elf mitejn u ħamsin horsepower. Dan ta veloċità ta" madwar sebgħin kilometru fis-siegħa, u b"hekk il-karozza kienet prattikament impenetrabbli minn kull angolu. Mill-bidu tal-1944, din il-magna daħlet fil-produzzjoni tal-massa. Bħala riżultat, sas-sajf tal-1944, in-Nażisti kienu akkumulaw ponnijiet armati impressjonanti.
  U fl-20 ta" Ġunju għamlu żewġ attakki qawwija, wieħed mill-Moldova, l-ieħor mill-Ukrajna tal-Punent, f"direzzjonijiet konverġenti. U bħala riżultat, id-difiża tat-truppi Sovjetiċi ġiet hacked, u ġiet imtaqqba bħallikieku minn muntun. It-tank Maus-2 irriżulta li kien impenetrabbli għat-tipi kollha ta 'kanuni Sovjetiċi. U barra minn hekk, huwa pjuttost mobbli u għandu karatteristiċi ta 'sewqan tajbin. Din il-karozza kienet piena vera.
  L-alleati wkoll ġabu ruħhom b'mod passiv. L-offensiva fl-Italja spiċċat b"telfa u l-inżul fin-Normandija reġa" ġie pospost.
  Barra minn hekk, il-Ġermaniżi poġġew fil-produzzjoni l-ME-262 formidabbli, li kien diffiċli ħafna biex jisparaw. Kien ġett tal-ġlied, b"erba" kanuni tal-arja ta" kalibru 30 mm. U għalhekk ħareġ ajruplani Sovjetiċi, waqqa" mijiet minnhom. U l-koalizzjoni tal-Punent ukoll. Hitler ukoll naqas xi ftit il-programm V-2 u, minflok missili ballistiċi u cruise għaljin u inqas utli, qagħad fuq jet bombers tat-tip Arado.
  Churchill u Roosevelt kellhom dnubhom bejn saqajhom, kif ukoll kienu ppressati ħafna mill-flotta tas-sottomarini Ġermaniżi. U l-Alleati offrew tregwa kemm lill-Ġermanja kif ukoll lill-Ġappun. Hitler qabel bil-kundizzjoni li l-Alleati jitilqu Sqallija u Sardinja. Dak li tlesta.
  Matul it-tregwa mat-Tielet Reich, reġgħu bdew ir-relazzjonijiet kummerċjali. Kemm l-Istati Uniti kif ukoll il-Gran Brittanja bdew ifornu ż-żejt hemmhekk. U l-Ġermaniżi, li għamlu offensiva fl-Ukrajna, ħadu Kiev u reġgħu daħlu f'Odessa.
  It-tank Mouse-2 sar invincible. Deher ukoll mudell iżgħar tal-Ġurdien - it-Tiger-3, li kien eħfef u aktar mobbli b'kanun wieħed ta '88-mm.
  Allura t-truppi Sovjetiċi daħlu fihom. U din kienet mossa kritika...
  Gulliver interrompa lill-Prinċipessa Leia:
  - Tgħid tant kliem inkomprensibbli. Tinsiex li jien biss tifel tal-bidu tas-seklu tmintax. U l-livell tagħna ta 'żvilupp tat-teknoloġija mhuwiex tajjeb ħafna!
  Il-Prinċipessa Leia qabdet bi tbissima.
  - Nafha! Imma qed nitkellem fuq nofs is-seklu għoxrin. U dan huwa dak li għamel nanu wieħed biss. U trid taqbel li dan huwa serju!
  Gulliver kanta bi ferħ:
  - Bil-kostruzzjoni ta 'żewġ dinjiet, inħolqot id-dinja l-antika... Fil-kuntest tal-gwerra, hemm jien u huma, u dan huwa serju!
  Il-Prinċipessa Leia innotat:
  - Fil-bidu tas-seklu wieħed u għoxrin, deher Vladimir demoniku, bi baldness, li kien spija li ħataf il-poter fir-Russja, u kkawża wkoll ħafna problemi. Iżda l-gwerra tiegħu hija kwistjoni separata. U hawn il-gnome ħoloq sitwazzjoni fejn il-Ġermaniżi reġgħu qabdu l-Ukraina fuq ix-xatt tal-lemin, u fil-ħarifa bdew offensiva fiċ-ċentru. U t-tankijiet tagħhom dehru invulnerabbli u invinċibbli. U kontra l-gnome jkollok bżonn il-ġenju alternattiv tiegħek stess. Imma min għandu jintbagħat jew bħala rispons simetriku jew asimetriku? Kien hemm idea - elf jew troll? Iżda se jkunu aktar dgħajfa fit-teknoloġija mill-gnome.
  U l-Ġermaniżi avvanzati, għalhekk Smolensk waqa ', u wara Kalinin u Vyazma. Il-Ġermaniżi kienu diġà qed jersqu lejn Moska. Stalin, ovvjament, telaq. Ma riedx imut. U Hitler qal li l-USSR għandha ssir kolonja Ġermaniża. U l-kapitulazzjoni biss tkun jaqbel lilu.
  Ukoll, spiċċaw bagħtu l-gnome hobbit bħala tweġiba. U dan huwa wkoll tifel, biex inkun onest, wieħed jista 'jgħid li hu ġenju. Imma ma ħadux bis-serjetà lit-tifel barefoot, li kien jidher madwar għaxar snin. U ġew ivvelenati għall-Gulag għaż-żgħar.
  Sadanittant, il-Ġermaniżi ħadu Moska. Hekk ġara!
  Waqgħet Moska u Leningrad ukoll... Waslet ix-xitwa u l-Ġermaniżi qattgħu l-lejl fl-ibliet. Hemmhekk issetiljaw.
  U l-bniet Komsomol iddeċidew li jiġġieldu b'mod iddisprat il-faxxisti u jkantaw kanzunetti, minkejja l-kesħa u n-nuqqas ta 'ħwejjeġ.
  Aħna bniet Sovjetiċi sbieħ,
  Aħna nħobbu niġġieldu u nsemmu s-subien...
  Jinstema" leħen żgħir jgħajjat u jdoqq,
  U għandna sejħa biex noqtlu lil Krauts!
  
  Aħna bniet tal-Komsomol ħorox ħafna,
  Aħna ngħaġġru bil-kuraġġ mill-ġlata bil-saqajn...
  M"aħniex imdorrijin li noqogħdu bil-mod modest fuq il-ġenb,
  U nippremjaw lill-faxxisti bil-ponn tagħna!
  
  Emminni, il-bniet għandhom sigriet kbir,
  Kif tegħleb b'mod effettiv lin-Nażisti...
  U emminni, is-suċċess tal-bniet mhuwiex aċċidentali,
  Għax l-armata ta" Rus" hija brava ħafna!
  
  U għat-tfajliet tagħna bit-takkuna vojta,
  Is-borra tas-Sena hija ħelwa ħafna...
  Ukoll, il-Fuhrer huwa sempliċiment skumbag,
  Ejja ma nħallux lill-faxxisti jiċċelebraw is-suċċess!
  
  Aħna l-bniet nilagħbu tricks b'mod selvaġġ ħafna,
  Ngħixu sidirna quddiem is-suldati...
  U aħna tassew inħaxxnu lin-Nazis,
  Aħna l-membri qawwija tal-Komsomol ma nistgħux niġu mgħaffġa!
  
  Aħna l-bniet nistgħu nagħmlu ħafna,
  Anke spara lil Hitler minn tank...
  L-avversarju mhux se jkollu ħin biex jiekol,
  Il-bniet jiġu bħal ħalliel!
  
  Aħna verament nirrispettaw lir-Russja,
  Stalin huwa qawwi daqs missier impenjattiv, emminni...
  U nemmen li r-rebħa se tasal f'Mejju sħun,
  Kull min jemmen f'dan huwa biss kbir!
  
  Għall-bniet m'hemm l-ebda dubju u l-ebda ostaklu,
  Kulħadd lest jargumenta f'idejh...
  Jalla premjijiet mill-isbaħ jaslu għas-sbuħija,
  Is-saħħa tal-komsomol hija f'ponn qawwija!
  
  Aħna l-ġellieda aħna malajr ħafna biex jimmaturaw,
  U f'idejn l-armi tan-nar jaħarqu l-kanna...
  U kwalunkwe kompitu li l-bniet jistgħu jimmaniġġjaw,
  Il-ħbiberija tagħna hija monolitu bla dubju!
  
  Aħna bniet frizzanti bħal dawn
  Aħna ma jimpurtahomx minn snowdrifts jew ġlata...
  Barefoot mhux se jżomm saqajna friski fix-xitwa,
  U l-qlub tas-sbuħija huma ġenerużi u puri!
  
  Dak li nistgħu nagħmlu, ngħollu,
  Ejja gall-galopp bħal kangaroos virtuoso...
  U aħna b'suċċess inqatgħu l-irjus tal-faxxisti,
  U l-imħabba għall-eżerċizzju filgħodu wkoll!
  
  Il-bniet kollha huma ġellieda friski,
  Jistgħu sempliċiment jaqbdu l-Krauts fl-għaġina...
  Ukoll, xi ngħidu dwar il-faxxisti sempliċement li huma ħżiena?
  Il-membri tal-Komsomol ma kinux jafu superpotenza!
  
  Lanqas Hitler ma jista" jagħmel xejn.
  Aħna nħabtuh iebes ħafna bil-bastun,
  U kissru snienhom, ħarġu l-ġilda minn wiċċhom,
  U mbagħad ġrajt min-nar bla saqajn!
  
  Stalin biss jordnana nagħmlu xiex,
  Il-ħarsa severa u sinċiera tiegħu tidher...
  U emminni, it-tifla mhux se titlifx,
  Tagħbija machine gun kbira!
  
  Jekk meħtieġ, se nilħqu Mars,
  U se nirbħu lil Venus malajr ħafna...
  Is-suldati għandhom bżonn lustrar għall-istivali tagħhom,
  Aħna l-bniet qed niġru barefoot!
  
  Kollox sabiħ magħna t-tfajliet,
  Is-sider u l-ġenbejn, il-qadd huma viżibbli...
  Huwa wkoll pijunier, bħal lupu,
  Il-pijunier huwa kompletament Satana!
  
  Ukoll, aħna bniet - taf li aħna friski,
  Se niknes lill-faxxisti kollha bħal ġummar...
  U hemm stilel blu fis-sema,
  Aħna ser smash-Tigri f'biċċiet bl-azzar!
  
  X'għandek tagħmel, emmen li mhux possibbli,
  Ammettiha, komunista huwa demiurgu...
  U kultant aħna nifhmu ħażin
  U jieħdu sbuħija biex ibeżżgħuhom!
  
  Imma taf, aħna neqirdu l-Ġermaniżi bil-kbir,
  U huma kapaċi li jqattgħu l-Krauts f'biċċiet...
  Anke jekk għandna erwieħ tat-titanju,
  Aħna se ngħaddu mill-isteppa u nneħħu l-basaħ!
  
  Se nibnu l-komuniżmu mingħajr id-dwiefer kollha,
  U se nirbħu b'mod deċiżiv lill-faxxisti...
  Il-membri tal-Komsomol iħobbu jiġru fil-formazzjoni,
  U kerubin itir fuqhom!
  
  L-ghadu mhux se jkun jista 'jlaħħaq mat-tfajla,
  Għax it-tifla hija ajkla...
  U m'hemmx bżonn li l-Krauts iħassru wisq,
  U l-Fuhrer tiegħek qed jgħajjat għalxejn!
  
  Membru tal-Komsomol b'saqajn vojta,
  Ta bajda lil Hitler...
  Tittrattax ma 'Satana
  Jew sempliċement ma jimpurtax!
  
  L-idolu frizzanti tal-Komuniżmu,
  Il-bandiera l-ħamra tiddi fuq il-pjaneta...
  U Erodi ġie mitfugħ fl-infern tal-infern,
  U l-bniet kisbu ħamsa!
  
  Lenin, Stalin - ix-xemx fuq il-pjaneta,
  Iddur fis-sema bħal żewġ ajkli...
  L-isfrutti tal-komuniżmu huma kantati,
  Il-Patrija għandha s-saħħa ta" ġwienaħ tal-azzar!
  
  Irnexxielna ngħixu biex naraw ir-rebħa,
  U mxejna t-triq kollha minn Berlin...
  It-trabi twieldu fil-benniena,
  U issa l-pajjiż jinsab fil-kobor!
  . KAPITOLU Nru 2.
  Gulliver tellgħu fuq Dragons u sema 'ħafna. F"dan il-każ, konna qed nitkellmu dwar gwerra li ma kinitx tiftiehem għal persuna ta" żmien kważi medjevali. Għalkemm jidher li diġa wasal żmien ġdid. Iżda l-Prinċipessa Leia baqgħet tiċċajken dwar it-Tieni Gwerra Dinjija;
  Wara li waqgħu Moska u Leningrad, il-Ġappun u t-Turkija daħlu fil-gwerra kontra l-USSR. L-affarijiet saru kompletament bla tama għar-Russja Sovjetika. U lanqas il-hobbit brillanti li sab ruħu f"kolonja tax-xogħol tat-tfal ma setax jgħinhom.
  U kien hemm subien li kienu għadhom ma kellhomx sittax-il sena, barefoot u overolls, bin-number plates, jaħdmu ħafna fis-Siberja. It-tfal fil-kolonja tal-minorenni kellhom rashom imqaxxra. Ħaduli ż-żraben u ġegħluni nqatta" l-foresta bil-mixi. Fis-sajf għadu xejn, iżda fix-xitwa b'għarqbejn vojta l-ġlata tigdem lill-guys b'xagħarhom maqtugħ qargħi. It-tifel hobbit ġie arrestat. Ħadulu ritratti bil-profil, wiċċu sħiħ, ħadu l-marki tas-swaba", u qaxxru rasu. Wara l-arrest tat-tifel, huwa ġie mfittex bir-reqqa; l-idejn ingwanti tal-gwardjani daħlu fit-toqob kollha, u għamlu dan b'mod goff ħafna. Wara dan it-tifel inħasel sewwa u ntbagħat f"ċella mimlija tfal.
  Peress li t-tifel hobbit kien jidher madwar għaxar snin, il-bdiewa lokali riedu jpoġġuh ħdejn il-barmil. Iżda l-eroj tal-fairy-tale irriżulta li kien ħafna aktar b'saħħtu u aktar mgħaġġel mit-tfal ordinarji. U hu sawwat lill-parrini, wara li hu stess sar osservatur taċ-ċella u pożizzjona ruħu mat-tieqa. Huwa aktar faċli għaż-żgħażagħ - għandhom saħħa, jafu jiġġieldu, u int sultan.
  It-tifel hobbit, iżda, ma abbużax mill-pożizzjoni tiegħu. Ħadem iktar minn ħaddieħor fil-kamp, u anke meta priġunieri tfal oħra ngħataw stivali tal-feltru fil-kesħa, baqa" barefoot. Huwa għalhekk li hu hobbit. Għalkemm is-saqajn vojta tat-tifel huma ħomor daqs riġlejn il-wiżż. Iżda min-naħa l-oħra, int aktar b'aġilità mingħajr stivali tal-feltru.
  Allura t-tifel barefoot ħadem fil-borra fis-Siberja. U l-Ġermaniżi laħqu Kazan fix-xitwa, iżda waqfu hemm. Konna nistennew ir-rebbiegħa. U hemm it-tajn. U biss f'Mejju tal-1945 marru aktar lejn l-Urali.
  Fl-istess ħin, il-Kawkasu u l-Asja Ċentrali nqabdu matul l-istaġun tal-kesħa.
  It-truppi Sovjetiċi ma rreżistux wisq iebsa. Ma ridtx immut għal Stalin. Madankollu, tank IS-3 ġdid deher fl-USSR, li wasal fuq quddiem fi kwantitajiet żgħar. Din il-vettura kellha protezzjoni ta" quddiem tajba u tiflaħ id-daqqiet ta" ħafna pistoli. Għalkemm ma stajtx nirreżisti l-pistola Maus-2.
  Bliet Pali: Chelyabinsk u Sverdlovsk. U għalhekk kien tajjeb ħafna u kien hemm offensiva rapida.
  Diġà wasal is-sajf. Il-priġunieri subien jaħdmu barefoot fi xorts u għonqhom vojta. U jekk ikun sħun, allura bit-torso tagħhom kompletament mikxufa. U s-subien huma skinny. Imma t-tifel tal-hobbit jidher mifni u ppumpjat ħafna. Għalkemm qisu tifel żgħir, madwar għaxar snin. U ovvjament ma jikberx jew jimmatura.
  Is-subien jingidmu inqas min-nemus mill-adulti, iżda l-hobbits ma jingidmu xejn.
  U t-truppi Ġermaniżi qed jersqu dejjem aktar qrib tagħhom; in-Nażisti kważi m'għadhomx jiltaqgħu ma' reżistenza. Iva, u Stalin sparixxa x'imkien. Ovvjament, il-Ġorġjan mal-għaqal mhux se jmut. Aktarx li ħarab lejn l-Amerika. Il-Ġermaniżi għadhom ma okkupawhiex.
  It-Tifel Hobbit u l-priġunieri l-oħra bdew ikantaw, kburin u patrijotti. Għalkemm min-naħa l-oħra, il-patrijottiżmu ma jagħtik xejn meta jsawtuk bil-frosta u jġiegħlek taħdem bħal ħmar f"kolonja tax-xogħol tat-tfal. Għalkemm hemm xi ħaġa tajba f'dan. Per eżempju, inti tagħmel ħbieb - subien oħra. It-tifel hobbit fil-fatt għandu aktar minn mitt sena, iżda qisu tifel, u għalhekk hemm attitudni ambivalenti lejh.
  U t-tfal priġunieri jkantaw b"entużjażmu kbir;
  Jien tifel pijunier dejjem żagħżugħ,
  Ġejt niġġieled kontra faxxista rabid...
  Biex tagħti eżempju ta" kobor,
  Jien inġorr djarju b'eċċellenti fil-backpack tiegħi!
  
  Waslet il-gwerra, ġrejt fuq quddiem,
  U daret barefoot mat-toroq...
  U spara machine gun lejn il-Fritz,
  Mill-inqas tifel safi f"qalbu quddiem Alla!
  
  I sparat Fritz minn ambush,
  Ħadt machine gun bil-granata mingħand il-bastard...
  Wara kollox, it-tifel għandu ħafna saħħa,
  Irridu niġġieldu bil-qalb għal Patri Ommna!
  
  It-tifel huwa ġellied mix-xitan, emminni,
  Jispara b'mod deafening lejn il-Fritz...
  Fil-battalja huwa bħal kruha bis-snien tas-sabre,
  Li ma tieħu ebda cooler!
  
  X'jista' jsir ma' Hitler?
  Is-subien se jidfnuh b"għajbit selvaġġ...
  Biex il-qattiel ma jolqotx bil-mannara,
  Mhux se jkun hemm post għalih fis-sema safja!
  
  Tkun xi tkun tista' tikseb mill-ewwel
  Il-Fuhrer predatorju ried pajjiżu b"xebba...
  Imma dan il-kaċċatur inbidel f"kaċċa,
  Iva, huwa veru, jiddispjaċini għall-balal fuq Adolf!
  
  Diġà huwa ġlata, u jien kompletament barefoot,
  Tifel tar-riħ b'aġilità u furjuż...
  U t-tfajla tgħajjatli - stenna,
  Imma tista 'tara li huwa mgħaġġel wisq!
  
  Laqat lill-pulizija b"ponn,
  Waqqa" lill-bastard, laqatlu wara rasu...
  Mhux se nibgħat dan it-tir bil-ħalib,
  U jien mhux se nbigħ Patri tiegħi għal flixkun!
  
  Jien pijunier u tant kburi biha,
  Peress li l-ingravata hija wkoll ħamra ħafna...
  Se niġġieled għal Holy Rus',
  Għalkemm Adolf huwa bandit tant terribbli!
  
  Imma nemmen li se nirbħu bil-kuraġġ lill-Wehrmacht,
  It-tifel żgħir dan jaf tajjeb ħafna...
  Aħna l-kerubin bil-ġwienaħ tad-deheb,
  U l-mexxej prezzjuż, Comrade Stalin!
  
  Aħna se nirbħu bil-kuraġġ lill-Wehrmacht,
  Għalkemm in-Nażisti qed jiġġieldu qrib Moska...
  Imma se ngħaddi l-eżami b'A solida,
  U jien se nafda l-pistola tiegħi lill-eroj!
  
  Nista 'nagħmel tifel pijunier,
  Xi ħaġa li n-Nazi qatt ma ħolmu biha...
  Hemm tagħna għal għemejjel tajbin,
  U l-Fuhrer lanqas se jirċievi ħniena!
  
  X'nista' nagħmel, dejjem nista' nagħmel,
  Ħalli s-sħab iddur fuq il-Patrija mill-ġdid...
  Imma l-pijunier ma jċedix quddiem l-għadu,
  Is-suldat Russu huwa kuraġġuż u qawwi!
  
  Iva, kont inqabad,
  U wassluh barefoot permezz ta" snowdrift...
  Ir-ravanell tal-pulizija ġie applikat fuq il-feriti,
  U sawtu lit-tifel bil-wajer!
  
  U l-għarqbejn tiegħi ħarqu wkoll b'nar jaħraq,
  U ħarqu saqajhom bil-poker...
  Iżda l-Krauts irċevew biss żerijiet,
  Għalkemm nar fuq sieq it-tifel!
  
  Kissru subgħajhom, ħarquhom foreheads,
  U qatgħu l-ġogi minn fuq l-ispallejn tat-tifel...
  Alla nesa dwar il-pijunier, milli jidher
  Meta l-exekutur mbexxa bżar fuq il-feriti!
  
  Imma ma qal xejn lill-faxxisti,
  U labar, jaħarqu taħt id-dwiefer...
  Wara kollox, għalija Stalin innifsu huwa ideali,
  U l-Fuhrer vili aħjar imut fl-agunija!
  
  Allura wassluni għall-eżekuzzjoni fil-borra,
  Tifel imsawwat brutalment, barefoot...
  Imma ma nemminx li jien diġà miksur
  Ma tistax tevita telfa min-Nazis!
  
  Il-Fritz poġġa stilla fuq sidiri,
  Ukoll, dan jagħmilni kburi...
  Jien mhux se nċedi għall-għadu qalil,
  U mhux se nirrikorri għall-biża" u għall-ħażen!
  
  Nista 'nagħmel pass lejn il-qabar,
  U b'kanzunetta ta' pijuniera bħal din...
  Wara kollox, il-Fuhrer huwa biss ħmar tal-ġenn,
  U niltaqa" ma" tfajla fl-Eden, taf!
  
  Imma fl-aħħar mument daqqet,
  It-trill tal-arloġġ tal-magni tal-magni tagħna...
  L-iskwadra tal-isparar stabbiliet,
  In-Nazis saru ħmieġ taċ-ċawla!
  
  U issa lit-tifel eroj tiegħi,
  Ġie wara li għadda minn tortura u tbatija...
  Ġieled ma' horde kbir,
  Wara li għaddej minn provi ħżiena bħal dawn!
  
  It-tifel qed joqtol lill-Krauts mill-ġdid,
  Tifel barefoot jgħaġġel minn ġos-silġ...
  U jagħmel mossa qalbiena ħafna,
  Ħossok liberu li mmaljat ix-xagħar tal-ħabib tiegħek!
  
  Berlin jidher li qed jistenna lit-tifel dalwaqt,
  Il-Ġermanja se taħsad rasha għar-Russi...
  Kerub qawwi jxejjer xabla,
  U bil-kuraġġ jitlob lil kulħadd biex joħroġ fil-pjazza!
  
  Nemmen li dalwaqt se nqajmu l-mejtin,
  Min hu midfun isir bħal anġlu...
  Sidna huwa pjuttost qawwi, Wieħed,
  Għall-inqas Satana kultant ikun arroganti wisq!
  
  Jalla l-univers ikun għal dejjem
  Taħt il-bandiera tal-komuniżmu qaddis...
  Sħabi Lenin huwa stilla tleqq,
  U Stalin huwa r-rebbieħ: il-ħażen, il-faxxiżmu!
  Il-verità hawnhekk hija pjuttost l-oppost: in-Nazi ħaduha u rebħu. Iżda fil-kanzunetta, is-subien jittamaw għall-aħjar. Għalkemm min-naħa l-oħra l-ħsibijiet jitfgħu, forsi taħt il-gvern il-ġdid ikun hemm post għalihom?
  It-tifel hobbit irriżulta li ma kienx meħtieġ għar-reġim Stalinista. U dan affettwa b'mod ċar il-burdata tiegħu.
  Imma t-tfal, biex iferrħu lilhom infushom, reġgħu bdew ikantaw, b"entużjażmu kbir, u jtaqqbu saqajhom vojta;
  Tifel ġie mill-era spazjali,
  Meta kollox kien kwiet - paċifiku...
  Fil-ħolm tiegħu t-tifel huwa ajkla friska,
  Dan ma jweġġgħu xejn!
  
  Żmien il-gwerra, żmien anzjuż,
  It-tifel kien maħkum bħal tsunami...
  Hord qawwi mxiet lejn Rus',
  U Fritz waħħal il-barmil tal-azzar tat-tank!
  
  Jien tifel barefoot fil-kesħa,
  Il-faxxisti vili keċċewni...
  Inqabdu bħal ġirfalkuni bil-forza,
  Ridt nara l-komuniżmu fil-bogħod!
  
  Huma saqni mill-borra għal żmien twil,
  Kważi ffriżajt kollox...
  Huma ħarqu sieqli vojta bil-ħadid,
  Riedu jdendlu għarwien bejn l-arżnu!
  
  Imma daħlet tifla sabiħa
  U awtomatikament neħħiet lill-faxxisti kollha...
  Wara kollox, għajnejha hija bħal labra li taqta",
  Aħna naqtgħu u pulizija ħafna f'daqqa!
  
  It-tifel kien kważi mejjet
  Id-demm tat-tifel iffriża fil-vini tiegħu...
  Imma mhux se jispiċċa issa
  Qisu t-tifla ħadet il-ħajja!
  
  Irkuprajt mill-ħruq terribbli,
  Wara kollox, wara l-borra ħarquni allura...
  Kun af x"eżekuzzjoni bla qalb hu ħmar,
  Imma hu se jħallas penali wkoll!
  
  It-tifla hija intelliġenti ħafna, emminni,
  U l-pijuniera malajr saret ħbieb magħha...
  Issa int se tkun tifel tal-kruha reali,
  U l-uċuħ tal-kerubini jappoġġawna!
  
  Bdew jiġġieldu magħha tajjeb ħafna,
  Qerdejna l-faxxisti bla tarf...
  Aħna ngħaddu mill-eżamijiet, sibna A's,
  Gallopp fil-komuniżmu għal mili!
  
  It-tifla u jien ninsabu barefoot fil-borra,
  Ftit biżgħat, mingħajr ma nafu, ngħaġġlu...
  Jiena nolqot lill-ghadu bil-ponn tiegħi,
  U x-Xemx dejjem tiddi fuq il-Patrija!
  
  Il-Krauts mhux se jkunu jistgħu jegħlbuni,
  U flimkien mat-tifla aħna invinċibbli...
  Jien b'saħħtu bħal ors irrabjat
  Meta nkunu magħqudin mal-Komsomol!
  
  U hawn it-tifla tiġri barefoot,
  U jispara b"tant ħila fuq il-faxxisti...
  Aħna se nissawwar tarka qawwija għall-Patrija,
  Ħalli l-ħażin Kajjin jinqered!
  
  Ir-Russja hija pajjiż b'saħħtu ħafna,
  U għandha kanna tan-nar...
  Satana ma jistax jegħlibna,
  It-tpattija mdemmija se tasal għalih!
  
  Allura t-tifla sabiħa tkanta,
  Meta barefoot tgħaġġel permezz ta" snowdrift...
  U flimkien mal-pijunier iħabbat ir-rettili,
  Aħna se niksbuh, imma aħna se ntemmu kull wieħed minna!
  
  Jien lanqas tifel dgħajjef xejn,
  Infarrak lill-faxxisti b"furja qawwija...
  Il-Fuhrer se jirċievi nikil mingħandi,
  U se nibnu dinja ġdida enormi!
  
  Niġġieldu f'din il-furja friska,
  Il-Wehrmacht mhux se ġġibna għarkopptejna...
  Hooray għan-Nażista fil-kuraġġ tiegħu,
  Kull min isir Lenin jingħaqad magħna!
  
  Int tkun sbuħija friska ħafna,
  It-tifel iħobbok bil-ġenn...
  Se nispara għalik, il-pajjiż
  U għall-fini ta 'belt radjanti ħafna!
  
  Nemmen li se nasal fil-ħin għal Berlin,
  Il-gwerra brutali mbagħad titbattal...
  Aħna se nirbħu l-kobor ta 'l-univers,
  Ħalli l-fjammi jgħajtu!
  
  U jekk aħna destinati li mmutu,
  Nippreferi waħdi...
  Ħalli lit-tifla tagħmel dak li rrid,
  Ibni se jagħtini rigal, anke bint!
  
  Int tkun tifla tajba
  Int se tibni din id-dinja li fiha jkun hemm il-ġenna...
  Għandna fjuri sbieħ jikbru hawn,
  U emminni, id-dawl mhu barn xejn!
  
  Waqqajt Tiger ma" tifla,
  U warajh spiċċa l-Pantera.
  Il-gwerrier jibdel il-għalqa f'gallerija tal-isparar,
  Għalkemm kultant lanqas biss nafu sa fejn!
  
  Aħna se tlesti l-ħaġa prinċipali fil-pajjiż,
  Ejja nibnu l-komuniżmu u d-dollaru jisparixxi...
  U hemmhekk se nirbħu lil Satana,
  Jalla l-lott tagħna jkun radjanti!
  
  It-tifla ħarat ix-xitwa kollha,
  Imxi barefoot permezz tal-kesħa...
  Ukoll, għaliex aħna fil-battalja - għaliex,
  Aħna se nkabbru tela aktar magnífico!
  
  Mogħdija sabiħa bħal din,
  Jien u tifla barefoot qed nistennew...
  U huwa impossibbli li tegħleb lill-USSR,
  Se nkunu qed nimxu f'Mejju promettenti!
  
  U anke jekk Mejju ma jiġix,
  Għadna nimxu bir-rebħa...
  Mela tifel, kun kuraġġuż u ażżard -
  Ix-Xemx tixgħel fuqna fil-ġenna!
  
  Imbagħad tibżax, aħna se nqajmu l-mejtin,
  Ix-xjenza għandha pariri b'saħħithom ħafna...
  Sidna huwa Wieħed, mhux Wieħed,
  U se nsejjaħ lill-Fuhrer biex jagħti kont!
  Hekk kantaw is-subien barefoot bi xorts b"xagħar imqaxxar. U ħafna minnhom kellhom ukoll tatwaġġi fuq ġisimhom. Anke t-tifel tal-hobbit qatel ritratt ta" Stalin f"sidru.
  Imma mbagħad tfaċċaw tankijiet Ġermaniżi, u l-istess tifel priġunieri laqgħuhom b"entużjażmu kbir u ttimbraw saqajhom vojta u tat-tfal.
  Sa tmiem l-1945, it-truppi Ġermaniżi u Ġappuniżi okkupaw kważi ż-żoni popolati ewlenin kollha tal-USSR. U f"xi rħula u rħula biss kienu għadhom għaddejjin battalji u attakki partiġġjani. Stalin fil-fatt ħarab, u ma tfaċċax, fil-Brażil, fejn kien qed jistaħba. Iżda Molotov baqa" minflok. Madankollu, f'Mejju elf disa 'mija u sitta u erbgħin, Molotov inqabad mill-forzi speċjali ta' attakk SS. Wara dan Beria, li ħa post Molotov, offra ċediment b'termini onorevoli.
  Hitler qabel, u l-ħajja ta 'Beria ġiet meħlusa u ngħatat libertà limitata. U fl-USSR, il-gwerra partiġġjana kważi waqfet. Kien hemm lull.
  It-Tielet Reich kien qed jiddiġerixxi dak li kien rebaħ. Iżda kunflitt mal-Istati Uniti u l-Gran Brittanja kien inevitabbli. B'mod partikolari, Hitler talab ir-ritorn tal-possedimenti kolonjali lejn l-Italja u Franza, il-Belġju, u l-Olanda. Primarjament fl-Afrika. U agħtihom legalment lill-Ġermaniżi. Issa t-Tielet Reich kellu idejh ħielsa. U jekk xejn...
  Iżda l-Istati Uniti kellhom bomba atomika. Veru, it-Tielet Reich mhux biss għandu tankijiet, iżda żviluppa wkoll ajruplani bil-ġett. U mhux se jippermetti li jintefgħu bombi fuq territorju Ewropew.
  Allura kien hemm waqfa fid-dinja. Il-Ġermaniżi kienu qed jibnu aircraft carriers, battleships, u vapuri kbar tal-wiċċ b'pass aċċellerat. Iżda l-flotta tas-sottomarini tagħhom kienet diġà b'saħħitha, u s-sottomarini tagħhom kienu jaħdmu bil-perossidu tal-idroġenu. Allura...
  It-tifel hobbit sab post għalih innifsu fit-Tielet Reich. Hija bdiet ittejjeb flying saucers - id-diska Belonce. Fl-istorja reali, din id-diska setgħet titlaq u laħqet veloċità ta 'żewġ barrieri tal-ħoss. Madankollu, huwa ma ħax sehem fil-battalji. Kien vulnerabbli wisq, u kbir u għali. Fl-istorja reali: la l-USSR u lanqas l-Istati Uniti ma adottaw flying saucers. Għax il-logħba ma kinitx tiswa x-xemgħa. Ħsara mutur wieħed u immedjatament id-diska Belonce titlef il-kontroll u taqa" ta" taħt fuq.
  Iżda t-tifel tal-hobbit għamilha sabiex il-fluss laminari jiċċirkola madwar il-saucers li jtajru u jsiru invulnerabbli għall-armi żgħar. U issa l-kanuni kontra l-ajruplani, il-kanuni tal-arja u l-magni tal-pistoli ma jistgħux verament jisparawhom. Imma t-tifel etern u barefoot għamilha biex, ara u ara, ġew installati lejżers fuqhom. U dawn il-lejżers litteralment ħarqu kollox bir-raġġi tan-nar u tas-sħana. U pprova tiġġieled kontra dan.
  Allura l-Ġermaniżi fil-fatt kellhom karti ta 'trump militari b'saħħithom. Fl-istess ħin, armatura attiva aktar avvanzata ġiet installata fuq it-tankijiet, u saħansitra bdew jagħmlu vetturi mill-plastik.
  Iva, deher estremament umoristiku u, bil-mod tiegħu, estremament aggressiv.
  Fl-Istati Uniti, ovvjament, riedu jirrispondu għall-Ġermaniżi, iżda kontra l-flaying saucers, għandhom biss ħlasijiet atomiċi li teoretikament jistgħu jeqirduhom. Iżda n-Nazis diġà kellhom eluf ta 'ajruplani diska. Il-Fuhrer iddeċieda li jmur għall-gwerra fl-20 ta" April, 1949, f"għeluq is-sittin sena tiegħu. Dak li jista 'jingħad mhix l-aktar idea stupida.
  Barra minn hekk, in-Nazis jistgħu jiksbu sorpriża spjaċevoli jekk it-teknoloġija tal-missili tiġi żviluppata fl-Istati Uniti.
  Qabel l-invażjoni, Hitler iddeċieda li jieħu pjaċir bil-ġlied tal-gladjaturi. U din mhix idea tal-ġenn ukoll.
  Imma dik hija storja oħra...
  
  LOGĦOB SPY - QERDA IR-RUSSJA
  ANNOTAZZJONI
  Diversi tipi ta 'operazzjonijiet huma mwettqa minn servizzi ta' intelligence, primarjament is-CIA, NSA, MI, MOSAD, u oħrajn, u joħolqu sitwazzjoni speċjali madwar id-dinja, li ħafna drabi ssir imprevedibbli. Hemm ġlieda kontra t-terroriżmu u għall-isferi ta' influwenza. Hemm rumanzi interessanti ħafna ddedikati għal dan, kif ukoll għat-tradiment ta 'Mikhail Gorbachev.
  
  KAPITOLU L-EWWEL
  
  
  Il-mibegħda f"qalbu ħarqet iktar mill-azzar imdewweb.
  
  Matt Drake qam bil-wieqfa, tela" minn fuq il-ħajt, u niżel fis-skiet. Huwa kkokkjat fost l-arbuxxelli jixxengel, jisma", iżda ma ħass l-ebda bidla fis-skiet ta" madwaru. Huwa waqaf għal mument u ċċekkja s-subcompact Glock mill-ġdid.
  
  Kollox kien lest. Il-minions tal-Bloody King se jkollhom żmien iebes illejla.
  
  Id-dar quddiemu kienet fl-għabex. Il-kċina u l-kamra tal-għixien fl-ewwel sular kienu nħakmu minn fjammi. Il-kumplament tal-post kien mitfugħ fid-dlam. Huwa waqaf għal sekonda oħra, bir-reqqa tirrevedi d-dijagramma li kien irċieva mill-henchman preċedenti, issa mejjet, qabel skiet mexa 'l quddiem.
  
  It-taħriġ il-qadim tiegħu kien servah tajjeb u għal darb'oħra kien qed jaqleb fil-vini tiegħu, issa kellu raġuni u domanda purament personali għaliha. Tlieta mill-minions tar-Re tad-Demm mietu b"mod orribbli fi żmien tliet ġimgħat.
  
  Hu x"qallu, Rodriguez kien ikun in-numru erbgħa.
  
  Drake laħaq id-daħla ta" wara u ċċekkja s-serratura. Wara ftit minuti dawwar il-manku u niżel ġewwa. Sema" splużjoni mit-televixin u ferħ. Rodriguez, Alla jbierek il-qattiel tal-massa antik, kien qed jara l-logħba.
  
  Huwa mexa madwar il-kċina, ma kellux bżonn id-dawl tal-flashlight kompatta tiegħu minħabba d-dija li ġejja mill-kamra prinċipali ta 'quddiem. Waqaf fil-kuritur biex jisma" b"attenzjoni.
  
  Kien hemm aktar minn raġel wieħed hemm? Huwa diffiċli li tagħmel out minħabba l-istorbju mit-TV kkritikat. Ma jimpurtax. Kien joqtolhom kollha.
  
  Id-disprament li ħass matul l-aħħar tliet ġimgħat wara l-mewt ta" Kennedy resqet viċin li tgħaqqadlu. Ħalla lil sħabu warajh b"żewġ konċessjonijiet biss. L-ewwel ċempel lil Torsten Dahl biex iwissi lill-Iżveziż dwar il-vendetta tar-Re tad-Demm u jagħtih parir biex iġib lill-familja tiegħu fis-sigurtà. U t-tieni, huwa talab l-għajnuna tal-ħbieb antiki tiegħu SAS. Huwa fdahom biex jieħdu ħsieb il-familja ta" Ben Blake għax ma setax jagħmel dan hu stess.
  
  Issa Drake ġġieled waħdu.
  
  Rari tkellem. Kien qed jixrob. Il-vjolenza u d-dlam kienu l-uniċi ħbieb tiegħu. Ma kien fadal ebda tama jew ħniena f"qalbu
  
  Huwa mexa siekta 'l isfel mill-korsija. Il-post tinten ta" ikel umdu, għaraq u moqli. Id-dħaħen tal-birra kienu kważi viżibbli. Drake għamel wiċċ iebes.
  
  Huwa aktar faċli għalija.
  
  L-intelliġenza tiegħu qalet li kien hemm raġel jgħix hawn, raġel li kien għen fil-ħtif ta' mill-inqas tlieta mill-'captives' infami tar-Re tad-Demm. Wara l-ħabta tal-vapur tiegħu u l-ħarba apparentement ippjanata tajjeb tar-raġel, tal-anqas tużżana figuri ta" grad għoli ħarġu "l quddiem b"kawtela u bil-moħbi biex jispjegaw li membru tal-familja tagħhom kien qed jinżamm minn figuri ta" taħt id-dinja. Ir-Re Imdemmi mmanipula d-deċiżjonijiet u l-azzjonijiet tal-Istati Uniti, u approfitta mill-imħabba u l-kompassjoni tal-figurehead tagħhom.
  
  Il-pjan tiegħu kien tassew eċċellenti. Ħadd ma kien jaf li l- maħbubin taʼ nies oħrajn kienu fil- periklu, u s- Sultan tad- Demm influwenzahom kollha b"virga taʼ ħadid u demm. Dak kollu li kien meħtieġ. X'inhu jaħdem.
  
  Drake emmen li lanqas biss kienu mess lil dak li kien maħtuf għadu. Ma setgħux jifhmu kemm il-kontroll vizzjuż tar-Re tad-Demm fil-fatt mar.
  
  Fuq ix-xellug tiegħu, infetaħ bieb u ħareġ raġel bla leħja u xaħam. Drake aġixxa istantanjament u b'forza fatali. Ħareġ lejn ir-raġel, ħareġ sikkina u daħħalha fil-fond fl-istonku tiegħu, imbagħad, bl-inerzja, imbottah mill-bieb miftuħ fis-salott.
  
  Għajnejn ir-raġel xaħam minfuħa f"nuqqas ta" twemmin u xokk. Drake żammha sewwa, tarka wiesgħa u tgħajjat, ippressa b'mod qawwi fix-xafra qabel ma ħalla u tiġbed il-Glock.
  
  Rodriguez aġixxa malajr, minkejja x-xokk tad-dehra ta" Drake. Huwa kien diġà rrumbla minn fuq is-sufan mgħaffeġ għal fuq l-art u kien qed iħawwad biċ-ċinturin. Iżda l-attenzjoni ta 'Drake inġibdet għat-tielet raġel fil-kamra.
  
  Raġel magħnub u ta" xagħru twil kien qed idawwar ir-rokna b"headphones kbar suwed magħfusin ma" widnejh. Imma anke waqt li ġibed it-tensjoni, anke waqt li tektek il-vireg tal-innu b"swaba" mgħottija bit-tajn, laħaq lejn is-shotgun isserrat.
  
  Drake għamel lilu nnifsu żgħir. L-isparatura fatali qrat lir-raġel xaħam. Drake imbuttat il-korp konvulsing ġenb u wieqaf, sparar. Tliet tiri neħħew ħafna mir-ras tal-mużiċist u tefgħu ġismu mal-ħajt. Il-headphones tellgħu fuq il-ġenb waħedhom, jiddeskrivu ark fl-arja, u waqfu fuq TV enormi, mdendlin sabiħ mit-tarf.
  
  Id-demm nieżel fl-iskrin ċatt.
  
  Rodriguez kien għadu jitkaxkar mal-art. Iċ-ċipep u l-birra mormija qabżu u tferrxu madwaru. Drake kien fil-ġenb tiegħu fi instant u jabbed-Glock iebes fis-saqaf ta 'ħalq tiegħu.
  
  " fit-togħma?"
  
  Rodriguez fgat, iżda xorta laħaq fiċ-ċinturin għal sikkina żgħira. Drake ħares bi disprezz, u hekk kif il-minion tar-Re tad-Demm tahom daqqa brutali, l-eks suldat tas-SAS qabadha u saqha iebes fil-biceps tal-attakkant.
  
  "Tkunx idjota".
  
  Rodriguez ħoss bħal ħanżir li qed jinqatel. Drake dawwarlu u rexgħlu lura mas-sufan. Iltaqa" mal-għajnejn tar-raġel, imċajpra bl-uġigħ.
  
  "Għidli dak kollu li taf," whisper Drake, "dwar ir-Re Imdemmi." Huwa ħareġ Glock iżda żammha fil-vista.
  
  "F'liema?" L-aċċent ta" Rodriguez kien oħxon u diffiċli biex jiġi deċifrat minħabba r-razza u l-uġigħ tiegħu.
  
  Drake ħabbat il-Glock f"ħalq Rodriguez. Mill-inqas sinna waħda hija knocked out.
  
  "Tiċċaqlaqx minni." Il-velenu fil-vuċi tiegħu ttradixxa aktar milli sempliċiment mibegħda u disprament. Dan għamel ir-raġel tar-Re tad-Demm jirrealizza li mewta brutali kienet tabilħaqq inevitabbli.
  
  "Tajjeb tajjeb. Naf dwar Boudreaux. Trid ngħidlek dwar Boudreaux? Dan nista nagħmel."
  
  Drake tektek ħafif il-geddum tal-Glock fuq forehead tar-raġel. "Nistgħu nibdew hemm jekk trid."
  
  "Multa. Ibqa kalm ". Rodriguez kompla permezz tal-uġigħ ovvju. Id-demm nieżel fil-geddum minn snien miksura. "Boudreaux huwa ħmar tal-ħatar, raġel. Taf l-unika raġuni għaliex ir-Re tad-Demm ħallietu ħaj?"
  
  Drake ippunta l-pistola lejn għajn ir-raġel. "Nidher qisni t-tip ta" persuna li twieġeb il-mistoqsijiet?" Leħnu maħkuk bħall-azzar fuq l-azzar. "Għandi?"
  
  "Iva. Tajjeb tajjeb. Għad hemm ħafna mwiet quddiemhom. Hekk qal ir-Re Imdemmi, bniedem. Hemm ħafna mewt quddiem, u Boudreau se jkun kuntent li jkun fil-ħxuna ta 'dan. "
  
  "Allura qed juża lil Boudreau biex inaddaf. Mhux sorpriża. Probabbilment qed jeqred ir-ranch kollu."
  
  Rodriguez teptip. "Taf dwar ir-ranch?"
  
  "Fejn hu?" Drake ħass li l-mibegħda tirbaħ lilu. "Fejn?" - Saqsejt. It-tieni ta" wara kien se jinqala" u jibda jegħleb lil Rodriguez f"polpa.
  
  M'hemm l-ebda telf. Il-biċċa tal-ħmieġ xorta waħda ma taf xejn. Eżatt bħal kulħadd. Jekk kien hemm xi ħaġa li tista" tgħid dwar ir-Re tad-Demm, kienet kemm ħeba sew it-traċċi tiegħu.
  
  F"dak il-mument, xrar f"għajnejh Rodriguez. Drake irrumbla hekk kif xi ħaġa tqila għaddiet minn fejn kien hemm rasu.
  
  Ir-raba" raġel, x"aktarx li spiċċa fil-kamra ta" ħdejha u mqajjem mill-istorbju, attakka.
  
  Drake idawwar, tefa' siequ u kważi neħħi rasu l-avversarju ġdid tiegħu. Hekk kif ir-raġel waqa" mal-art, Drake malajr evalwah - ħarsa iebsa, binarji tat-tram fuq iż-żewġ idejn, flokk maħmuġ - u sparalu darbtejn f"rasu.
  
  Għajnejn Rodriguez minfuħa. "Le!"
  
  Drake sparalu f"idejh. "Int ma kontx ta' xejn għalija."
  
  Tir ieħor. Irkopptu splodiet.
  
  "Ma taf xejn".
  
  It-tielet bullet. Rodriguez ġie rduppjat, iżomm l-istonku tiegħu.
  
  "Bħall-bqija kollha."
  
  L-aħħar rimja. Dritt bejn l-għajnejn.
  
  Drake stħarreġ il-mewt ta 'madwaru, jixrobha, u ħalla ruħu tixrob in-nektar tal-vendetta għal mument biss.
  
  Ħalla d-dar warajh, ħarab mill-ġnien, ħalli d-dlam profond jikkunsmah.
  
  
  KAPITOLU TNEJN
  
  
  Drake qam tard bil-lejl, miksi bl-għaraq. L-għajnejn kienu magħluqa minn tiċrit parzjalment. Il-ħolma kienet dejjem l-istess.
  
  Kien il-persuna li dejjem salvahom. Il-persuna li dejjem tkun l-ewwel li tgħid il-kliem "afda fija." Imma mbagħad xejn ma ħadem għalih.
  
  Ħallihom it-tnejn jinżlu.
  
  Darbtejn diġà. Alison l-ewwel. Issa Kennedy.
  
  Żerżaq mis-sodda, u laħaq il-flixkun li żamm ħdejn il-pistola fuq il-lejl. Ħa sip mill-flixkun bl-għatu miftuħ. Il-whisky irħis ħaraq triqtu 'l isfel minn griżmejh u fl-imsaren tiegħu. Mediċina għad-dgħajjef u l-ikdannat.
  
  Meta l-ħtija hedded li jerġa" jġibu għarkopptejh, għamel tliet sejħiet ta" malajr. L-ewwel fl-Iżlanda. Tkellem fil-qosor ma" Thorsten Dahl u sema" s-simpatija f"leħen il-kbir Svediż, anke meta qallu biex jieqaf iċempel kull lejl, li martu u wliedu kienu siguri u li l-ebda ħsara ma kienet se ssirilhom.
  
  It-tieni kien għal Joe Shepard, raġel li kien iġġieled miegħu f"ħafna battalji matul iż-żmien tiegħu mar-reġiment l-antik. Shepard b'mod edukat iddeskriva l-istess xenarju bħal Dahl, iżda ma għamel l-ebda kumment dwar il-kliem slurred ta 'Drake jew il-croak aħrax fil-vuċi tiegħu. Huwa assigura lil Drake li l-familja ta" Ben Blake kienet imħarsa sew u li hu u ftit mill-ħbieb tiegħu kienu bilqiegħda fid-dell, jgħassu l-post b"mod espert.
  
  Drake għalaq għajnejh hekk kif għamel l-aħħar sejħa. Kap tiegħu kienet iddur u ġewwa tiegħu kienu jaħarqu bħall-livell baxx ta 'infern. Dan kollu kien milqugħ. Xejn biex ineħħi l-attenzjoni tiegħu minn Kennedy Moore.
  
  Saħansitra tlift il-funeral kkritikat tagħha...
  
  "Bongu?" Leħen Alicia kienet kalma u kunfidenti. Hija wkoll reċentement kienet tilfet lil xi ħadd qrib tagħha, għalkemm ma wriet l-ebda sinjali fuq barra.
  
  "Jiena. Kif inhuma?"
  
  "Kollox sew. Hayden qed jirkupra tajjeb. Ftit ġimgħat oħra biss u se terġa' lura għall-immaġni qaddisa tagħha tas-CIA. Blake huwa tajjeb, imma hu jonqosek. Oħtu għadha kif tfaċċat. Laqgħa tal-familja reali. Mejju huwa AWOL, grazzi lil Alla. Qed narahom, Drake. Fejn infern int?"
  
  Drake sogħla u xeħet għajnejh. "Grazzi," irnexxielu jgħid qabel ma jaqta" l-konnessjoni. Umoristiċi li semmiet l-infern.
  
  Huwa ħass li kien waqqaf kamp barra dawn il-bibien stess.
  
  
  KAPITOLU TLIET
  
  
  Hayden Jay raw ix-xemx titla fuq l-Oċean Atlantiku. Kienet il-parti favorita tagħha tal-ġurnata, dik li kienet tħobb tqatta" waħedha. Hija niżel bil-galbu mis-sodda, wincing bl-uġigħ fil-ġenbejn tagħha, u bir-reqqa mixi lejn it-tieqa.
  
  Paċi relattiva niżlet fuqha. In-nar li tkaxkir mess il-mewġ, u għal ftit minuti l-uġigħ u l-inkwiet kollu tagħha dewweb. Iż-żmien waqaf u kienet immortali, u mbagħad infetaħ il-bieb warajha.
  
  Leħen Ben. "Veduta sabiħa".
  
  Hija ħabtet lejn it-tlugħ ix-xemx u mbagħad daret biex tarah iħares lejha. "M"għandekx għalfejn tieħu frisk, Ben Blake. Kafè biss u bagel bil-butir."
  
  L-għarus tagħha brandi kartuna tax-xorb u borża tal-karti bħal armi. "Iltaqa" miegħi fuq is-sodda."
  
  Hayden ta l-aħħar ħarsa lejn New Dawn u mbagħad imxi bil-mod lejn is-sodda. Ben poġġiet il-kafè u l-bagels li jistgħu jintlaħqu faċilment u ta l-għajnejn tal-klieb tagħha.
  
  "Kif-"
  
  "L-istess bħall-aħħar bil-lejl," qal Hayden malajr. "Tmien sigħat mhux se jġegħlu ż-zoppip." Imbagħad rattab ftit. "X'hemm minn Drake?"
  
  Ben reġa" lura fuq is-sodda u ħadlu rasu. "Le. Tkellimt ma" missieri u kollha sejrin tajjeb. L-ebda sinjal-" Huwa waqaf. "Minn..."
  
  "Il-familji tagħna huma sikuri." Hayden poġġa idu fuq irkopptu. "The Bloody King falla hemmhekk. Issa kulma rridu nagħmlu hu li nsibuh u nneħħu l-vendetta."
  
  "Falli?" tenna Ben. "Kif tista 'tgħid dan?"
  
  Hayden ħa nifs fil-fond. "Int taf x'ridt infisser."
  
  "Kennedy miet. U Drake... lanqas mar għall-funeral tagħha.
  
  "Naf".
  
  "Hu marret, taf." Ben ħares lejn il-bagel tiegħu bħallikieku kien serp issira. "Hu mhux se jirritorna".
  
  "Agħtih il-ħin."
  
  "Kellu tliet ġimgħat."
  
  "Imbagħad agħtih tlieta oħra."
  
  "X'taħseb li qed jagħmel?"
  
  Hayden tbissem ftit. "Minn dak li naf dwar Drake... Ikopru daharna l-ewwel. Imbagħad jipprova jsib lil Dmitry Kovalenko."
  
  "Ir-Re Imdemmi jista" qatt ma jerġa" jidher." Il-burdata ta" Ben kienet tant deprimenti li anke l-wegħda sabiħa ta" filgħodu ġdida sparixxa.
  
  "Hu se." Hayden ħares lejn iż-żagħżugħ. "Għandu pjan, tiftakar? Mhux se jimtedd mal-art bħal qabel. Apparat għall-ivvjaġġar fil-ħin kienu biss il-bidu. Kovalenko għandu logħba ferm akbar ippjanata."
  
  "Bieb tal-infern?" Ben ħaseb dwarha. "Temmen din il-ħmieġ?"
  
  "Ma jimpurtax. Jemminha. Kull ma trid tagħmel is-CIA hu li ssir taf."
  
  Ben ħa sorbo twila tal-kafè tiegħu. "Kollox sew?"
  
  "Tajjeb..." Hayden tbissem bil-moħbi lejh. "Issa l-poteri geek tagħna huma rduppjati."
  
  "Karin hija l-imħuħ," ammetta Ben. "Imma Drake kien ikisser lil Boudreaux f'minuta."
  
  "Tkunx ċert wisq. Kinimaka ma għamilx dan. U mhux eżattament poodle."
  
  Ben waqaf meta ħabtet il-bieb. Għajnejh ittradixxa orrur.
  
  Hayden ħa mument biex jikkalmah. "Qegħdin ġewwa sptar sigur tas-CIA, Ben. Il-livelli ta" sigurtà madwar is-sit ipoġġu parata ta" inawgurazzjoni presidenzjali għall-mistħija. Iksaħ."
  
  It-tabib daħħal rasu mill-bieb. "Kollox sew?" Huwa daħal fil-kamra u beda jiċċekkja ċ-ċarts u s-sinjali vitali ta" Hayden.
  
  Hekk kif għalaq il-bieb waqt il-ħruġ, Ben reġa" tkellem. "Taħseb li r-Re tad-Demm se jerġa' jipprova jieħu f'idejh l-apparati?"
  
  Hayden qabad spalltu. "Qed tissuġġerixxi li ma ħax l-ewwel ħaġa li tlift. Dak huwa probabbilment dak li ġara. Rigward it-tieni waħda sibna mid-dgħajsa tiegħu?" Hija tbissmet. "Imssiefer."
  
  "Tkunx kompjaċenti."
  
  "Is-CIA mhix tistrieħ fuq ir-rand tagħha, Ben," qal Hayden immedjatament. "Mhux aktar. Aħna lesti niltaqgħu miegħu."
  
  "Xi ngħidu għall-vittmi tal-ħtif?"
  
  "Xi ngħidu għalihom?"
  
  "Żgur li huma ta" profil għoli. Oħt Harrison. Oħrajn li semmejt. Hu se jużahom."
  
  "Naturalment se jagħmel dan. U lesti niltaqgħu miegħu."
  
  Ben lest il-bagel tiegħu u lagħaq subgħajh. "Għadni ma nistax nemmen li l-banda kollha kellha tmur taħt l-art," qal b"qalbhom. "Eżatt meta bdejna nsiru famużi."
  
  Hayden ċaqlaq diplomatikament. "Iva. Traġiku."
  
  "Tajjeb, forsi se tagħmilna aktar notorji."
  
  Kien hemm ħabta ratba oħra u Karin u Kinimaka daħlu fil-kamra. Il-Ħawajjan deher dipress.
  
  "Dan il-bastard mhux se jgħajjat. Nagħmlu x"nagħmlu, lanqas se jsaffarna."
  
  Ben serħan il-geddum fuq irkopptejh u għamel wiċċ skura. "Indannat, nixtieq li Matt kien hawn."
  
  
  KAPITOLU ERBA"
  
  
  Ir-raġel ta" Hereford ħares mill-qrib. Mill-punt ta' vantaġġ tiegħu fil-quċċata ta' għoljiet bil-ħaxix fuq il-lemin ta' stand ħoxna ta' siġar, huwa seta' juża l-vista teleskopika immuntata fuq ix-xkubetta tiegħu biex jidentifika membri tal-familja ta' Ben Blake. L-ambitu ta 'grad militari kien jinkludi reticle illuminat, għażla li ppermettiet użu estensiv f'kundizzjonijiet ħżiena ta' dawl u inkludiet BDC (Bullet Drop Compensation).
  
  Fil-verità, l-azzarin kien mgħammar għall-ħilt b'kull aġġeġġ ta 'sniper ta' teknoloġija għolja immaġinabbli, iżda r-raġel wara l-ambitu, ovvjament, ma kellux bżonnhom. Huwa kien imħarreġ għall-ogħla livell. Issa ra kif missier Ben Blake mar lejn it-televixin u xegħlu. Wara ftit aġġustament, ra lil omm Ben Blake tagħmel ġest lil missieru b"kontroll remot żgħir. Il-crosshairs tal-vista tiegħu lanqas millimetru mxiet.
  
  B'moviment ipprattikat, huwa xeħet il-vista tiegħu madwar iż-żona ta 'madwar id-dar. Kien imqiegħed lura mit-triq, moħbija minn siġar u ħajt għoli, u r-raġel Hereford kompla skiet jgħodd il-gwardji jistaħbew fost l-arbuxxelli.
  
  Wieħed tnejn tlieta. Kollox jitqies. Kien jaf li kien hemm erbgħa oħra fid-dar, u tnejn oħra kienu kompletament moħbija. Minkejja dnubiethom kollha, is-CIA għamlet xogħol eċċellenti biex tipproteġi lill-Blakes.
  
  Ir-raġel tefa" ċ-ċada. Innota moviment. Dlam, aktar iswed mil-lejl, mifrux mal-qiegħ tal-ħajt għoli. Kbir wisq biex tkun annimal. Wisq sigriet biex tkun innoċenti.
  
  In-nies sabu lir-Re Imdemmi ta" Blake? U jekk iva, kemm kienu tajbin?
  
  Riħ ħafifa nefaħ mix-xellug, dritt mill-Kanal Ingliż, u ġabet magħha t-togħma mielħa tal-baħar. Ir-raġel ta" Hereford ikkumpensa mentalment għat-trajettorja mibdula tal-balal u qabeż ftit eqreb.
  
  Ir-raġel kien liebes kollu bl-iswed, iżda t-tagħmir kien ċar li kien magħmul id-dar. Dan ir-raġel ma kienx professjonist, biss merċenarju.
  
  Ikel tal-balal.
  
  Subgħajh ir-raġel issikkat għal mument u mbagħad ħeles. Naturalment, il-mistoqsija vera kienet kemm ġab miegħu?
  
  Waqt li żamm il-mira tiegħu fil-crosshairs, malajr evalwa d-dar u l-madwar. It-tieni wara kien ċert. L-inħawi kienu nodfa. Dan ir-raġel bl-iswed aġixxa waħdu, ir-raġel Hereford kien kunfidenti fih innifsu.
  
  Merċenarju li joqtol bi ħlas.
  
  Bilkemm jiswew bullet.
  
  Huwa ġibed il-grillu bil-mod u assorbit l-recoil. Il-ħoss ta 'balal li jħalli l-kanna bilkemm huwa perċettibbli. Huwa ra lill-merċenarju jaqa" mingħajr ebda ħarbtu, jiġġarraf fost l-arbuxxelli mkabbra żżejjed.
  
  Il-gwardjani tal-familja Blake ma ndunaw xejn. Fi ftit minuti, kien se jċempel b"mod sigriet lis-CIA, u jinfurmahom li s-safe house il-ġdida tagħhom kienet ġiet miksura.
  
  Ir-raġel ta" Hereford, buddy antik tas-SAS ta" Matt Drake, kompla jgħasses lill-gwardjani.
  
  
  KAPITOLU ĦAMES
  
  
  Matt Drake ħoll it-tapp minn flixkun frisk tal-Morgan's Spiced u sejjaħ in-numru fuq il-veloċità tat-telefon ċellulari tiegħu.
  
  Il-vuċi ta" May kienet tinstema" eċċitati hekk kif wieġbet. "Drake? Xi trid?"
  
  Drake frown u ħa sip mill-flixkun. Għal Mejju, li juri l-emozzjoni kien mhux karatteristiku daqs kemm kien ikun għal politiku li jonora l-wegħdiet elettorali tiegħu. "Inti ok?"
  
  "Naturalment jien tajjeb. Għaliex m'għandix inkun? X'inhu dan?"
  
  Ħa sirb ieħor twil u kompla. "L-apparat li tajtek. Huwa sigur?"
  
  Kien hemm mument ta" eżitazzjoni. "Jien m"għandiex. Imma huwa sigur, ħabib tiegħi." Intonazzjonijiet serħan il-moħħ lura. "Dan huwa sigur kemm jista 'jkun." Drake ħa sip oħra. Mai staqsiet, "Dan kollu?"
  
  "Le. Nemmen li stajt kważi eżawriti twassal tiegħi fuq dan il-għan. Imma għandi idea oħra. Wieħed huwa eqreb lejn... dar."
  
  Is-silenzju għafas u xaqqaq waqt li stenniet. Dan ma kienx Mejju ordinarju. Forsi kienet ma" xi ħadd.
  
  "Għandi bżonn li tuża l-kuntatti Ġappuniżi tiegħek. U ċ-Ċiniżi. U speċjalment ir-Russi. Irrid inkun naf jekk Kovalenko għandux familja."
  
  Instema" nifs qawwi. "Int bis-serjeta?"
  
  "Naturalment jien serji." Qalha b"mod iktar ħarxa milli ried, iżda ma talabx skuża. "U rrid inkun naf ukoll dwar Boudreau. U l-familja tiegħu."
  
  Mai ħadet minuta sħiħa biex twieġeb. "Tajjeb, Drake. Se nagħmel l-aħjar li nista'."
  
  Drake ħa nifs fil-fond hekk kif il-konnessjoni marret mejta. Minuta wara ħares lejn il-flixkun tar-rum imħawra. Għal xi raġuni kienet nofsha vojta. Ħares lejn it-tieqa u pprova jara l-belt ta" Miami, iżda l-ħġieġ tant kien maħmuġ li bilkemm seta" jara l-ħġieġ.
  
  Qalbu weġgħet.
  
  Reġa" ħabbat lura l-flixkun. Mingħajr aktar ħsieb, ħa azzjoni u għafas numru ieħor ta" speed dial. Fl-azzjoni, sab mod kif iwarrab in-niket. Fl-azzjoni, sab mod kif jimxi "l quddiem.
  
  Il-mowbajl daqq u daqq. Fl-aħħar il-vuċi wieġbet. "Fuck, Drake! Xiex?"
  
  "Int titkellem bla xkiel, kelba," qaleb, imbagħad waqaf ftit. "Kif... kif inhu t-tim?"
  
  "Tim? Kristu. Okay, trid analoġija tal-futbol kkritikat? L-unika persuna li tista' raġonevolment tuża bħala attakkant f'dan il-punt hija Kinimaka. Hayden, Blake u oħtu lanqas biss kienu jagħmlu l-bank." Hi waqfet qasira. "L-ebda konċentrazzjoni. tort tiegħek."
  
  Huwa għamel pawsa. "Jien? Qed tgħid li kieku sar attentat fuqhom, kien ikun ta" suċċess?" Kap tiegħu, kemmxejn ċpar, bdiet tħabbat. "Għax se jsir attentat."
  
  "L-isptar hu mgħasses tajjeb. Il-gwardji huma pjuttost kompetenti. Imma tajjeb li tlabtni biex nibqa". U tajjeb li għedt iva.
  
  "U Boudreau? Xi ngħidu għal dan il-bastard?"
  
  "Dawk daqs bajda moqlija. Mhux se jinkiser. Imma ftakar, Drake, il-gvern kollu tal-Istati Uniti qed jaħdem fuq dan issa. Mhux aħna biss."
  
  "Tfakkritx." Drake imbexxaq. "Gvern li huwa profondament kompromess. L-informazzjoni tivvjaġġa 'l fuq u 'l isfel minn linji ta' komunikazzjoni tal-gvern, Alicia. Jeħtieġ biss illokkjar kbir wieħed biex timla kollox."
  
  Alicia baqgħet siekta.
  
  Drake poġġa bilqiegħda u ħaseb dwarha. Sakemm ir-Re tad-Demm ġie skopert fiżikament, kwalunkwe informazzjoni li kellhom kellha titqies bħala mhux affidabbli. Dan kien jinkludi informazzjoni dwar il-Bibien tal-Infern, il-konnessjoni mal-Hawaii, u kwalunkwe tisbiħ li ġabar mill-erba" sħabi mejta.
  
  Forsi ħaġa oħra tgħin.
  
  "Għandi ċomb ieħor. U Mejju jiċċekkja l-konnessjonijiet tal-familja ta 'Kovalenko u Boudreaux. Forsi tista" titlob lil Hayden jagħmel l-istess?"
  
  "Jien hawn bħala favur, Drake. Jien m"iniex il-maltemp kelb tar-ragħaj tiegħek."
  
  Din id-darba Drake baqa" sieket.
  
  Alicia faqqgħet. "Ara, insemmiha. U għal Mejju, tafdax lil dik il-fairy tal-ġenn sa fejn tista" titfagħha."
  
  Drake tbissem fir-referenza tal-video game. "Naqbel ma" dan meta tgħidli liema waħda minnkom klieb tal-ġenn qatlet lil Wells. U għaliex."
  
  Huwa stenna silenzju twil u kiseb. Huwa ħa l-opportunità biex jieħu ftit sorsi oħra tal-mediċina ambra.
  
  "Se nitkellem ma" Hayden," fl-aħħar wisnet Alicia. "Jekk Boudreaux jew Kovalenko għandhom familja, insibuhom."
  
  Il-konnessjoni ġiet interrotta. Fis-skiet f'daqqa, ras Drake tħabbat bħal jackhammer. Ġurnata minnhom se jgħidulu l-verità. Imma għalissa kien biżżejjed li kien tilef lil Kennedy.
  
  Kien biżżejjed li darba kien emmen f"xi ħaġa li issa kienet imbiegħda daqs il-qamar, futur sabiħ li nbidel f"irmied. Id-disperazzjoni ġewwa fih idawwarlu qalbu. Il-flixkun waqa minn swaba mdgħajfa, ma nkisirx, iżda xerred il-kontenut tan-nar tiegħu fuq l-art maħmuġa.
  
  Għal mument Drake qies li jferragħha ġo tazza. Il-likwidu mxerred fakkarh fil-wegħdiet, wegħdiet u assigurazzjonijiet li kien għamel li evaporaw f"qasma ta" sekonda, u ħallew ħajjiet moħlija u mħassra bħal tant ilma mxerred mal-art.
  
  Kif seta" jerġa" jagħmel dan? Wegħda li jżomm lil sħabu sikuri. Kulma seta" jagħmel issa kien joqtol kemm jista" għedewwa.
  
  Tegħleb id-dinja tal-ħażen, u ħalli t-tajjeb ikompli jgħix.
  
  Poġġa bilqiegħda fit-tarf tas-sodda. Imkisser. Xejn fadal. Kollox ħlief il-mewt miet ġewwa fih, u l-qoxra miksura li baqa" ma riedet xejn aktar minn din id-dinja.
  
  
  KAPITOLU SITT
  
  
  Hayden stenna sakemm Ben u Karin kienu rtiraw f'waħda mill-kmamar tas-servizz. It-tim tal-ħu u l-oħt irriċerkaw il-Hawaii, Diamond Head, il-Bibien tal-Infern u leġġendi oħra assoċjati mar-Re Bloody, bit-tama li jgħaqqdu teorija.
  
  Bis-sitwazzjoni ċċarata, Hayden ilbes ħwejjeġ friski u daħal fl-uffiċċju żgħir fejn Mano Kinimaka kien waqqaf post tax-xogħol żgħir. Il-Hawajjan il-kbir kien qed tappa ċ-ċwievet, jidher xi ftit imdejjaq.
  
  "Għadek taqbad żewġ ċwievet f'daqqa bis-swaba' taz-zalzett?" Staqsa Hayden b"mod nonchalant u Kinimaka daret bi tbissima.
  
  "Aloha nani wahine," qal, u mbagħad kważi blushed meta wriet għarfien tat-tifsira tal-kliem.
  
  "Taħseb li jien sabiħa? Huwa għax ġejt daqqiet ta" sikkina minn persuna tal-ġenn?"
  
  "Għax jien ferħan. Jien ferħan ħafna li għadek magħna."
  
  Hayden poġġa idu fuq spalla ta" Kinimaki. "Grazzi, Mano." Hija stenniet ftit mumenti, imbagħad qalet, "Imma issa ma" Boudreau għandna kemm opportunità kif ukoll dilemma. Irridu nkunu nafu dak li jaf. Imma kif nistgħu nkissruh?"
  
  "Taħseb li dan il-bastard miġnun jaf fejn qed jistaħba r-Re Imdemmi?" Persuna kawta bħal Kovalenko verament tgħidlu?"
  
  "Boudreau huwa l-agħar tip ta" miġnun. Bniedem għaqlija. Naħseb li jaf xi ħaġa."
  
  Leħen sardoniku ġie minn wara Hayden. "Drakey jaħseb li għandna nittorturaw lill-familja tiegħu." Hayden daret. Alicia tatha tbissima ċinika. "Int tajjeb b'dan, CIA?"
  
  "Terġajt tkellimt ma' Matt?" Hayden qal. "Kif hu?"
  
  "Jidher qisu l-awto qadim tiegħu," qalet Alicia b'ironija li biċ-ċar ma riedetx. "Il-mod kif darba għoġobni."
  
  "Mingħajr tama? Fis-sakra? Waħda?" Hayden ma setgħetx taħbi d-disprezz fil-vuċi tagħha.
  
  Alicia qabdet l-ispallejn. "Nervużi. Iebsa. Fatali." Hija ltaqgħet mal-ħarsa tal-aġent tas-CIA. "Emmnni, għesel, hekk għandu jkun. Huwa l-uniku mod kif se joħroġ ħaj minn dan il-każ. U..." Waqfet ftit, bħallikieku qed tistaqsi jekk għandhiex tkompli. "U... dan jista 'jkun biss l-uniku mod kif inti kollha se toħroġ minn dan ħaj u bil-familji tiegħek intatti."
  
  "Se nara jekk Boudreaux għandux familja." Hayden daru lura lejn Kinimaka. "Imma s-CIA żgur li mhu se tittortura lil ħadd."
  
  "Il-pass tiegħek huwa validu għad-dħul fil-faċilità?" Kinimaka ħares lejn l-eks suldat tal-Armata Brittanika.
  
  "Agħti jew ħu, tifel kbir." Alicia xeħtet tbissima qarrieqa u deliberatament imbuttat lil Hayden fil-kamra żgħira okkupata l-aktar minn ġisem Kinimaki. "X'int tagħmel?"
  
  "Xogħol". Kinimaka tefa l-iskrin u ħeba f"rokna, kemm jista" jkun "il bogħod minn Alicia.
  
  Hayden ġie għall-għajnuna tiegħu. "Int kont suldat meta kont bniedem, Alicia. Għandek xi suġġerimenti li jistgħu jgħinuna nkissru Boudreaux?"
  
  Alicia daret lejn Hayden bi sfida f"għajnejha. "Għaliex ma mmorrux nitkellmu miegħu?"
  
  Hayden tbissem. "Kont qed inħejji."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden wassalna lejn iż-żona tal-azjenda. Il-mixja ta" ħames minuti u r-rikba tal-lift ma kkaġunawlha l-ebda wġigħ, għalkemm ħadet bil-kalma u l-burdata tagħha tjiebet. Waslet li tirrealizza li li tingħata sikkina kienet relattivament simili għal kwalunkwe marda oħra li ġġiegħlek tieħu ħin mix-xogħol. Illum jew għada għadek ddejjaq daqshekk u ridt jerġa" jkaxkar l-infern fi ġlieda.
  
  Iż-żona ta" detenzjoni qabel il-proċess kienet tikkonsisti f"żewġ ringieli ta" ċelloli. Imxew tul l-art illustrata bir-reqqa sakemm waslu fl-unika ċella li kellha priġunier, l-aħħar ċella fuq ix-xellug. Il-faċċata taċ-ċella kienet miftuħa beraħ, u l-okkupant tagħha kien imdawwar b"ringieli ta" vireg li kienu jiġġebbed mill-art sas-saqaf.
  
  L-arja kienet mimlija bir-riħa tal-bliċ. Hayden semmiet il-kap lill-gwardjani armati stazzjonati barra ċ-ċella ta" Boudreau hekk kif waslet biex tikkonfronta lir-raġel li kien ipprova joqtolha diversi drabi tliet ġimgħat qabel.
  
  Ed Boudreaux qieghed fuq sodda tiegħu. Huwa grinned meta raha. "Kif il-koxxa tiegħek, blond?"
  
  "Xiex?" Hayden kienet taf li m'għandhiex tipprovokah, iżda ma setgħetx tgħin lilha nfisha. "Leħnek tinstema" ftit ħanek. Ġejt fgat dan l-aħħar?" Tliet ġimgħat ta" zopp u t-trawma ta" daqqiet ta" sikkina kienu ħallewha bl-addoċċ.
  
  Kinimaka marret fuq warajha, daħka. Boudreau iltaqa' ma' ħarstu b'ġuħ qalil. "Xi kultant," whispered. "Ejja inbiddlu l-mejda."
  
  Kinimaka iddritta l-ispallejn kbar tiegħu mingħajr ma wieġeb. Alicia mbagħad daret madwar il-ġisem tar-raġel il-kbir u marret dritt lejn il-vireg. "Dak il-bastard mqaxxra ħabblek il-qliezet ta' taħt?" Hija dderieġiet l-isneer lejn Hayden, iżda ma neħħietx għajnejha minn fuq Boudreaux. "Ma kienx jieħu aktar minn minuta."
  
  Boudreau qam mis-sodda u mexa lejn il-bars. "Għajnejn sbieħ," qal. "Ħalq maħmuġ. M'intix dak li ħabb lil dak it-tip tax-xaħam bid-daqna? Dak li l-poplu tiegħi qatel?"
  
  "Jiena".
  
  Boudreaux qabad il-lasti. "Kif tħossok dwar dan?"
  
  Hayden ħass li l-gwardjani kienu qed jibdew jiġu nervużi. Dan it-tip ta" piż ta" konfrontazzjoni ma wasslithom imkien.
  
  Kinimaka kien diġà pprova jġib lill-merċenarju jitkellem b'tużżana modi differenti, għalhekk Hayden staqsa xi ħaġa sempliċi. "Xi trid, Boudreau? X"se jikkonvinċik tgħidilna x"taf dwar Kovalenko?"
  
  "Min?" Boudreau ma neħħax għajnejh minn fuq Alicia. Kienu separati bil-wisa 'tal-kannizzata bejniethom.
  
  "Taf lil min irrid ngħid. Re imdemmi."
  
  "Oh, lilu. Huwa biss ħrafa. Ħsibt li s-CIA trid tkun taf dan."
  
  "Semmi l-prezz tiegħek."
  
  Fl-aħħar Boudreau kiser il-kuntatt mal-għajnejn ma" Alicia. "Id-disprament huwa l-mod Ingliż." Fi kliem Pink Floyd."
  
  "Aħna mhu naslu mkien," fakkar lil Hayden b"mod skomdu fil-kompetizzjoni tal-banter Dinoroc ta" Drake u Ben, u ttama li Boudreaux kien qed jagħmel rimarki bla sens. "Aħna-"
  
  "Se nieħuha," f'daqqa waħda saffar Boudreau. Hayden daru biex rah bilwieqfa wiċċ imb wiċċ ma" Alicia mill-ġdid. "Wieħed wieħed. Jekk isawwatni, nitkellem."
  
  "Magħmul". Alicia prattikament mbuttat mill-vireg. Il-gwardjani ġrew 'il quddiem. Hayden ħassitha demm jagħli.
  
  "Ieqaf!" ħarġet u ġibdet lil Alicia lura. "Int miġnun? Dan il-ħmar qatt mhu se jitkellem. Ma jaqbilx ir-riskju."
  
  "L-ebda riskju," lissnet Alicia. "L-ebda riskju."
  
  "Qed nitilqu," qal Hayden. "Imma-" Ħasbet dwar dak li staqsa Drake. "Se nkunu lura dalwaqt".
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake poġġa bilqiegħda lura u ra kif oħtu tħaddem il-kompjuter modifikat tas-CIA b"faċilità. Ma damitx wisq biex jidraw is-sistema operattiva speċjali meħtieġa mill-aġenzija tal-gvern, iżda mbagħad kienet l-imħuħ tal-familja.
  
  Karin kienet sassy, ċinturin iswed, strip bar slacker li l-ħajja ħabtet fl-età ta 'sitt snin fl-aħħar ta' l-adoloxxenza tagħha, ppakkjat moħha u l-lawrji tagħha u ppjanat li ma tagħmel assolutament xejn. L-għan tagħha kien li tweġġa" u tobgħod il-ħajja għal dak li għamlet lilha. Li taħli r-rigali tagħha kien mod wieħed kif turi li ma kienx jimpurtaha aktar.
  
  Hija daret tħares lejh issa. "Ara u adura l-qawwa tal-mara Blake. Dak kollu li qatt xtaqt tkun taf dwar Diamond Head f"qari wieħed malajr."
  
  Ben ħares fuq l-informazzjoni. Kienu ilhom jagħmlu dan għal diversi jiem - jesploraw il-Hawaii u Diamond Head - il-vulkan famuż ta" Oahu - u jaqraw dwar il-vjaġġi tal-Kaptan Cook, l-iskopritur leġġendarju tal-Gżejjer Ħawajjan lura fl-1778. Kien importanti li t-tnejn skanjaw u salvaw kemm jista" jkun informazzjoni għax meta seħħet il-breakthrough, l-awtoritajiet stennew li l-avvenimenti jimxu malajr ħafna tassew.
  
  Madankollu, ir-referenza tar-Re tad-Demm għall-Bibien tal-Infern baqgħet misteru, speċjalment fir-rigward tal-Hawaii. Deher li ħafna mill-Ħawajjan lanqas biss jemmnu fil-verżjoni tradizzjonali tal-infern.
  
  Diamond Head innifsu kien parti minn serje kumplessa ta 'koni u ventijiet magħrufa bħala Honolulu Volcano Series, katina ta' avvenimenti li ffurmaw ħafna mill-postijiet familjari infami ta 'Oahu. Diamond Head innifisha, probabbilment l-aktar monument famuż, faqqgħet darba biss madwar 150,000 sena ilu, iżda b'tali forza splussiva ta' darba li rnexxielha żżomm il-konu oerhört simetriku tagħha.
  
  Ben tbissem ftit fil-kumment li jmiss. Huwa maħsub li Diamond Head qatt mhu se jerġa 'jfeġġ. Hm...
  
  "Ftakart li l-parti dwar Diamond Head kienet sensiela ta" koni u toqob?" L-aċċent ta" Karin kien ta" ħtija ta" Yorkshire. Diġà ħadet gost ħafna man-nies lokali tas-CIA f'Miami dwar dan u bla dubju taqleb lil aktar minn wieħed.
  
  Mhux li Karin jimpurtaha. "Int trux, habib?"
  
  "Issejjaħx buddy," hu whined. "Huwa dak li l-irġiel isejħu irġiel oħra. Il-bniet m"għandhomx jitkellmu hekk. Speċjalment oħti."
  
  "Tajjeb, brodu. Tregwa, għalissa. Imma taf xi tfisser ventijiet? Mill-inqas fid-dinja tiegħek?"
  
  Ben ħass li kien lura l-iskola. "Tubi tal-lava?"
  
  "Mifhum. Ħej, m'intix imbeġill bħal pum tal-bieb bħalma kien jgħid il-papà."
  
  "Papà qatt ma qal..."
  
  "Chill, kelba. Fi kliem sempliċi, tubi tal-lava jfissru mini. Madwar Oahu kollha."
  
  Ben ħadlu rasu, ħares lejha. "Nafha. Qed tgħid li r-Re tad-Demm qed jistaħba wara wieħed minnhom?"
  
  "Min jaf? Imma qegħdin hawn biex nagħmlu riċerka, hux?" Hija ttektek iċ-ċwievet fuq il-kompjuter tas-CIA Ben stess. "Ikseb lejha."
  
  Ben dam u tbiegħed minnha. Bħall-kumplament tal-familja tiegħu, hu kien tilefhom waqt li kienu separati, iżda wara siegħa ilaħħqu, il-qawwi qodma reġa" lura. Madankollu, marret triq twila biex tgħin.
  
  Huwa fetaħ tfittxija fuq The Legends of Captain Cook u poġġa lura fis-siġġu biex jara x"ħares, ħsibijietu simili ħafna għal dawk ta" Matt Drake u l-aqwa ħabib tiegħu. Stat tal-moħħ.
  
  
  KAPITOLU SEBA
  
  
  Ir-Re tad-Demm injora t-territorju tiegħu permezz ta" tieqa riflessa tul l-art, maħluqa bl-iskop uniku li toħloq veduta panoramika li tinjora wied lush u mimli, ġenna fejn ebda bniedem qatt ma kien saqajh ħlief tiegħu.
  
  Moħħu, ġeneralment sod u ffukat, illum kien qed jiġri minn bosta suġġetti. It-telfa tal-bastiment tiegħu-daru għal għexieren taʼ snin-għalkemm mistenni, għamilha agħar. Forsi kienet in-natura f'daqqa tal-mewt tal-vapur. Ma kellux ħin biex jgħid addiju. Imma mbagħad l-addiju qatt ma kien importanti jew sentimentali għalih qabel.
  
  Kien raġel iebsa, li ma jħossx li trabba f"xi żminijiet l-aktar iebsa tar-Russja u f"ħafna mill-aktar żoni iebsa tal-pajjiż. Minkejja dan, hu mexxa b'faċilità relattiva, bena imperu ta 'demm, mewt u vodka, u għamel biljuni.
  
  Hu kien jaf tajjeb ħafna għaliex it-telfa ta" Stormcloak kienet irrabjat lilu. Huwa jqis lilu nnifsu li ma jintmessx, sultan fost l-irġiel. Li jiġi insultat u diżappuntat b'dan il-mod mill-gvern ċkejken tal-Istati Uniti ma kien xejn għajr daqqa f'għajnejh. Imma xorta weġġgħet.
  
  L-ex suldat, Drake, wera li kien xewka partikolari f"ġenbu. Kovalenko ħass li l-Ingliż kien ipprova personalment ifixkel il-pjani tiegħu stabbiliti sew, li kienu ilhom għaddejjin għal numru ta" snin, u ħa l-parteċipazzjoni tar-raġel bħala insult personali.
  
  Għalhekk il-Vendetta Imdemmi. L-approċċ personali tiegħu kien li jittratta l-ewwel mat-tfajla ta" Drake; Huwa se jħalli l-bqija tal-larva għall-konnessjonijiet merċenarji globali tiegħu. Diġà kien qed jantiċipa l-ewwel telefonata. Ieħor se jmut dalwaqt.
  
  Fuq it-tarf tal-wied, nestled wara għoljiet aħdar imbiegħed, kien wieħed mit-tliet ranches tiegħu. Seta" jagħraf biss rooftops moħbija, viżibbli għalih biss għax kien jaf eżatt fejn għandu jħares. Ir-ranch fuq din il-gżira kien l-akbar. It-tnejn l-oħra kienu fuq gżejjer separati, iżgħar u difiżi ħafna, maħsuba biss biex jaqsmu attakk tal-għadu fi tliet direzzjonijiet jekk qatt ġie.
  
  Il-valur tat-tqegħid ta 'ostaġġi f'postijiet differenti kien li l-ghadu jkollu jaqsam il-forzi tiegħu biex isalva lil kull wieħed minnhom ħaj.
  
  Kien hemm tużżana modi differenti kif il-Bloody King iħalli din il-gżira ma nstabx, imma kieku kollox kien mar skont il-pjan, ma kien imur imkien. Se jsib dak li sab Cook lil hinn mill-Bibien tal-Infern, u r-rivelazzjonijiet żgur li se jibdlu s-sultan f"alla.
  
  Il-bieb waħdu kien biżżejjed biex jagħmel dan, irraġuna.
  
  Iżda kwalunkwe ħsibijiet dwar il-bieb inevitabbilment wassal għal memorji li ħarqu profondament - it-telf taż-żewġ apparati tat-trasport, l-insolenza li tkun avenged. In-netwerk tiegħu malajr skopra l-post ta 'apparat wieħed-wieħed li kien fil-kustodja tas-CIA. Diġà kien jaf il-post tal-ieħor.
  
  Wasal iż-żmien li nġibuhom it-tnejn lura.
  
  Huwa reveled fil-veduta fl-aħħar minuta. Il-weraq ħoxnin ixxengel fir-ritmu mar-riħ tropikali. Kalma profonda ta" serenità ġibdu l-attenzjoni tiegħu għal mument, iżda ma ċċaqlaqx. Dak li qatt ma kellu, qatt mhu se jitlef.
  
  Eżatt fil-ħin, kien hemm ħabta kawta fuq il-bieb tal-uffiċċju tiegħu. Ir-Re tad-Demm daret u qal, "Ejja mmorru." Il-vuċi tiegħu dam qisu ħoss ta" tank li jsuq fuq ħofra taż-żrar.
  
  Bieb miftuħ. Daħlu żewġ gwardjani li kaxkru magħhom tfajla ta" nisel Ġappuniż imbeżża" iżda ta" manjiera tajba. "Chica Kitano," ir-Re Imdemmi rasped. "Nispera li tieħu ħsiebek?"
  
  It-tfajla ħarset iebsa lejn l-art, bla ażżarda tgħolli għajnejha. Ir-Re Imdemmi approva. "Qed tistenna l-permess tiegħi?" Ma qabilx. "Qaluli li oħtek hija l-aktar avversarju perikoluża, Chica," kompla. "U issa hi biss riżors ieħor għalija, bħal Mother Earth. Għidli... tħobbok, Chika, oħtek, Mai?"
  
  It-tifla lanqas ħadet nifs. Wieħed mill-gwardjani ħares b"mistoqsijiet lejn ir-Re tad-Demm, iżda injora lir-raġel. "M"hemmx għalfejn nitkellmu. Nifhem dan aktar milli qatt tista" timmaġina. Huwa biss negozju għalija li nnegozjak. U naf tajjeb ħafna l-valur tas-silenzju bir-reqqa waqt tranżazzjoni kummerċjali."
  
  Huwa kien qed ixejjer telefon bis-satellita. "Oħtek - Mai - ikkuntattjatni. Għaqlija ħafna, u fis-sens ta" theddida mhux mitkellma. Hija perikoluża, oħt." Qal it-tieni darba, kważi jgawdi l-prospett li jiltaqa" wiċċ imb"wiċċ.
  
  Iżda dan sempliċement ma setax iseħħ. Mhux issa, meta kien daqshekk qrib l-għan ta" ħajtu.
  
  "Hija offriet li tinnegozja għal ħajtek. You see, hi għandha teżor tiegħi. Apparat speċjali ħafna li se jissostitwixxi għalik. Dan huwa tajjeb. Juri l-valur tiegħek f"dinja li tippremja nies bla ħniena bħali."
  
  It-tfajla Ġappuniża timidly għollet għajnejha. Ir-Re Imdemmi dawwar ħalqu f"xi ħaġa bħal tbissima. "Issa naraw dak li hi lesta li tissagrifika għalik."
  
  Huwa ċempel in-numru. It-telefon daqq darba u wieġeb minn vuċi femminili kalma.
  
  "Iva?"
  
  "Mai Kitano. Taf min hu. Taf li m"hemm l-ebda ċans li tiġi rintraċċata din is-sejħa, hux?"
  
  "M'għandi l-ebda intenzjoni li nipprova."
  
  "Tajjeb ħafna". Beda. "Oh, kieku kellna iktar ħin, int u jien. Imma ma jimpurtax. Oħt sabiħa, Chica, tinsab hawn." Ir-Re tad-Demm għamel sinjal lill-gwardjani biex iġibuha 'l quddiem. "Għid bonġu lil oħtek, Chica."
  
  Il-vuċi ta" May damet eku permezz tat-telefon. "Chica? Kif int?" Riżervat. Mingħajr ma jittradixxi l-biża 'u r-rabja li r-Re Imdemmi kien jaf li għandhom ikunu qed jittektek taħt il-wiċċ.
  
  Ħad mument, imma Chika fl-aħħar qalet, "Konnichiwa, shimai."
  
  Ir-Re Imdemmi daħak. "Huwa tal-għaġeb għalija li l-Ġappuniżi qatt ħolqu magna tal-ġlied brutali bħalek, Mai Kitano. Ir-razza tiegħek ma taf l-ebda diffikultajiet bħal tiegħi. Intom ilkoll riservati. "
  
  "Ir-rabja u l-passjoni tagħna ġejjin minn dak li jġegħelna nħossuna," qalet Mai bil-kwiet. "U minn dak li qed isir magħna."
  
  "Taħsibx dwar tippriedka lili. Jew qed theddidni?
  
  "M"għandi bżonn nagħmel l-ebda waħda minn dawn l-affarijiet. Se jkun kif se jkun."
  
  "Imbagħad ħa ngħidlek kif se tkun. Int se tiltaqa' man-nies tiegħi għada filgħaxija f'Coconut Grove, fil-CocoWalk. Fit-tmienja ta" filgħaxija jkunu ġewwa r-ristorant, fil-folla. Tgħaddi l-apparat u titlaq."
  
  "Kif se jagħrfuni?"
  
  "Huma se jkunu jafuk, Mai Kitano, bħalma jien. Dak kollu li għandek bżonn tkun taf. It-tmienja ta" filgħaxija, ikun għaqli li ma tkunx tard."
  
  Kien hemm ferrieħa f'daqqa fil-vuċi ta 'Mejju, li għamel it-tbissima tar-Re tad-Demm. "Oħti. Xi ngħidu dwarha?
  
  "Meta jkollhom l-apparat, in-nies tiegħi jagħtuk istruzzjonijiet." Ir-Re tad-Demm temm l-isfida u gawda r-rebħa tiegħu għal mument. Il-pjanijiet kollha tiegħu jaqblu flimkien.
  
  "Ipprepara lit-tfajla għall-vjaġġ," qal lill-irġiel tiegħu b'vuċi bla emozzjoni. "U agħmel l-ishma għoljin għal Kitano. Irrid divertiment. Irrid nara kemm hu tajjeb dan il-ġellied leġġendarju."
  
  
  KAPITOLU Tmienja
  
  
  Mai Kitano ħarset lejn it-telefon mejjet f"idejha u rrealizza li l-għan tagħha kien 'il bogħod milli jintlaħaq. Dmitry Kovalenko ma kienx wieħed minn dawk li faċilment jinfirdu mill-affarijiet li kellu.
  
  Oħtha, Chika, inħatfet minn appartament f"Tokjo ġimgħat qabel ma Matt Drake ikkuntattjaha għall-ewwel darba bit-teoriji selvaġġi tiegħu dwar it-Trijangolu tal-Bermuda u figura mitika ta" taħt id-dinja msejħa r-Re tad-Demm. Sa dak iż-żmien, Mai kienet tgħallmet biżżejjed biex tkun taf li dan ir-raġel kien reali ħafna u fatali ħafna, ħafna.
  
  Iżda kellha taħbi l-intenzjonijiet veri tagħha u żżomm is-sigrieti tagħha għaliha nfisha. Fil-verità, din mhix biċċa xogħol diffiċli għal mara Ġappuniża, iżda ssir aktar diffiċli minħabba l-lealtà ovvja ta" Matt Drake u l-konvinzjoni bla rażan tiegħu li jipproteġi lil sħabu.
  
  Ħafna drabi kważi qaltlu.
  
  Imma Chica kienet il-prijorità tagħha. Anke l-gvern tagħha stess ma kienx jaf fejn kien May.
  
  Hija ħarġet mill-isqaq ta" Miami fejn kienet ħadet telefonata u marret tul it-triq traffikuża lejn Starbucks favorit tagħha. Post żgħir komdu fejn ħadu l-ħin biex jiktbu ismek fuq it-tazzi u dejjem ftakru x-xarba favorita tiegħek. Hija sib għal xi żmien. Kienet taf sew lil CocoWalk, iżda xorta kellha l-intenzjoni li taqbad taxi hemmhekk dalwaqt.
  
  Għaliex jimxu bin-nofs?
  
  Numru kbir ta" nies, kemm lokali kif ukoll turisti, se jaħdmu kemm għaliha kif ukoll kontriha. Imma aktar ma ħasbet dwarha, aktar kienet temmen li r-Re tad-Demm kien ħa deċiżjoni għaqlija ħafna. Fl-aħħar, kollox kien jiddependi minn min kien se jirbaħ.
  
  Kovalenko għamel għax kien qed iżomm lil oħt May.
  
  Għalhekk, fost il-folla, ma jidhirx li ma kienx f"postu għaliha li tgħaddi l-borża lil xi guys. Imma jekk imbagħad sfidat lil dawk il-ġuvini u sfurzathom jitkellmu dwar oħthom, kienet se tiġbed l-attenzjoni.
  
  U ħaġa oħra - ħasset li issa kienet taf ftit aħjar lil Kovalenko. Kien jaf f"liema direzzjoni kien qed jaħdem moħħu.
  
  Kien jarah.
  
  
  * * *
  
  
  Aktar tard dakinhar, Hayden Jay għamlet telefonata privata lill-imgħallem tagħha, Jonathan Gates. Hija mill-ewwel induna li kien fuq il-ponta.
  
  "Iva. X"ġara, Hayden?"
  
  "Sinjur?" Ir-relazzjoni professjonali tagħhom kienet tant tajba li kultant setgħet tibdelha f"waħda personali. "Kollox sew?"
  
  Kien hemm eżitazzjoni fuq in-naħa l-oħra tal-linja, xi ħaġa oħra mhux karatteristika ta 'Gates. "Dan huwa tajjeb daqs kemm jista 'jkun mistenni," is-Segretarju tad-Difiża fl-aħħar gerbet. "Kif hija riġel tiegħek?"
  
  "Iva sir. Il-fejqan sejjer tajjeb." Hayden waqfet lilha nfisha milli tistaqsi l-mistoqsija li riedet tagħmel. F'daqqa waħda nervuża, hija evitat is-suġġett. "Xi ngħidu għal Harrison, sir? X"inhu l-istatus tiegħu?"
  
  "Harrison se jmur il-ħabs, bħall-informaturi kollha ta 'Kovalenko. Manipulat jew le. Huwa dak kollu, Miss Jay?"
  
  Milquta mit-tonijiet kesħin, Hayden waqgħet f"siġġu u għalqet għajnejha sewwa. "Le, sinjur. Ikolli nistaqsik xi ħaġa. Jista" jkun li diġà ġie mgħotti mis-CIA jew aġenzija oħra, imma tassew għandi bżonn inkun naf..." Hi waqfet ftit.
  
  "Jekk jogħġbok Hayden, staqsi biss."
  
  "Boudreau għandu xi familja, sir?"
  
  "Dan xi jfisser?"
  
  Hayden dam. "Ifisser eżattament dak li taħseb li jfisser, Sur Segretarju. Aħna mhu naslu imkien hawn, u ż-żmien qed jispiċċa. Boudreaux jaf xi ħaġa."
  
  "Indannat, Jay, aħna l-gvern Amerikan, u int is-CIA, mhux il-Mossad. Għandek tkun taf aħjar milli titkellem daqshekk fil-miftuħ."
  
  Hayden kien jaf aħjar. Iżda d-disprament kissritha. "Matt Drake jista 'jagħmel dan," qalet bil-kwiet.
  
  "Aġent. Dan mhux se jaħdem." Is-segretarju baqa" sieket għal ftit u mbagħad tkellem. "Aġent Jay, int ingħatajt ċanfira verbali. Il-parir tiegħi hu li żżomm rasek "l isfel għal xi żmien."
  
  Il-konnessjoni ġiet interrotta.
  
  Hayden ħares lejn il-ħajt, imma kienet qisha tħares lejn tila vojta għall-ispirazzjoni. Wara ftit, daret u rat inżul ix-xemx niżel fuq Miami.
  
  
  * * *
  
  
  Id-dewmien twil kien qed jiekol ir-ruħ ta" Mejju. Mara determinata u attiva, kull perjodu ta" nuqqas ta" azzjoni irritatha, iżda meta l-ħajja ta" oħtha kienet fil-bilanċ, prattikament qatgħet l-ispirtu tagħha.
  
  Imma issa l-istennija spiċċat. Mai Kitano resqet lejn il-mogħdija tal-ġewż f'Coconut Grove u malajr marret lejn il-post ta 'osservazzjoni li kienet indikat il-ġurnata ta' qabel. Bl-iskambju għadu sigħat 'il bogħod, Mai daħlet fil-bar tal-Cheesecake Factory mdawwal ftit u poġġiet il-backpack tagħha mimli apparat fuq il-bank ta' quddiemha.
  
  Filiela ta" skrins tat-televiżjoni ħarġet direttament fuq rasha, xandru diversi stazzjonijiet sportivi. Il-bar kien qawwi u hectic, iżda xejn meta mqabbel mal-folla li mliet id-daħla tar-ristoranti u ż-żona tar-riċeviment. Qatt ma kienet rat restorant daqshekk popolari.
  
  Il-barman ġie u poġġa srievet fuq il-bar. "Hello mill-ġdid," qal bi twinkle f'għajnejh. "Rawnd ieħor?"
  
  L-istess raġel tal-bieraħ filgħaxija. Mai ma kellha bżonn l-ebda distrazzjoni. "Salvaha. Se nieħu ilma bbottiljat u tè. Ma stajtx iddum tliet minuti miegħi, ħabib."
  
  Injorat il-ħarsa tal-barman, kompliet tistudja l-entratura. L-iskrutinju ta" għexieren ta" nies f"daqqa qatt ma kien diffiċli għaliha. In-nies huma ħlejjaq ta" drawwa. Huma għandhom it-tendenza li jibqgħu fi ħdan iċ-ċirku tagħhom. Dawn kienu wasliet ġodda li kellha tirrevedi kontinwament.
  
  Mai xorob it-te tagħha u ħarset. Kien hemm atmosfera ferħana u riħa delizzjuża ta" ikel delizzjuż. Kull darba li wejter kien għaddej bi trej ovali enormi mimli sax-xifer bi platti u xorb enormi, kienet diffiċli biex iżżomm l-attenzjoni tagħha fuq il-bibien. Daħk imla l-kamra.
  
  Għaddiet siegħa. Fl-aħħar tal-bar raġel xiħ qagħad waħdu, rasu 'l isfel, jixorbu pinta birra. Is-solitudni ddawwaru bħal saff ta" stubble, wissiet lil kulħadd bil-periklu. Kien l-uniku pesta f"dan il-post kollu. Eżatt warajh, bħallikieku biex tenfasizza l-ispeċjalità tiegħu, koppja Ingliża talbet lil wejter li kien għaddej biex jieħu ritratt tagħhom bilqiegħda flimkien, idejhom madwar xulxin. Mai semgħet leħen eċċitati ta" raġel, "Għamilna sirna nafu li aħna tqal."
  
  Għajnejha qatt ma waqfu jiġġerrew. Il-barman avviċinaha diversi drabi, iżda ma ġab xejn aktar. Xi tip ta" partita tal-futbol kienet qed tintlagħab fuq l-iskrins tat-TV.
  
  Mai żammet il-backpack sewwa. Meta l-indikatur fuq it-telefon tagħha wera t-tmienja, hija rat tliet irġiel b"ilbiesi skuri jidħlu fir-ristorant. Spikkaw bħal Marines fil-knisja. Kbir, b'spalla wiesgħa. Tatwaġġi fl-għonq. Irjus imqaxxra. Uċuħ iebsin, bla tbissima.
  
  In-nies ta" Kovalenko kienu hawn.
  
  Mai rahom jiċċaqilqu, apprezzat il-ħila tagħhom. Kulħadd kien kompetenti, iżda diversi kampjonati warajha. Ħadet l-aħħar sirb tat-tè tagħha, inċiż wiċċ Chika sew f"moħħha, u niżlet minn fuq l-ippurgar tal-bar. B"faċilità kkunsmahjata, qamet warajhom, qabdet il-backpack ma" saqajha.
  
  Hija stenniet.
  
  It-tieni wara, wieħed minnhom innotaha. Ix-xokk fuq wiċċu kien ta" sodisfazzjon. Kienu jafu r-reputazzjoni tagħha.
  
  "Fejn hi oħti?"
  
  Ħaduhom mument biex jerġgħu jiksbu l-imġiba iebsa tagħhom. Wieħed staqsa: "Għandek apparat?"
  
  Kellhom jitkellmu bil-leħen biex jisimgħu lil xulxin fuq l-istorbju tan-nies li jaslu u jitilqu, jissejħu biex jieħdu l-imwejjed tagħhom.
  
  "Iva, għandi. Urini oħti."
  
  Issa wieħed mill-kundannati sfurzat tbissima. "Issa dan," hu grinned, "nista 'nagħmel."
  
  Waqt li kien qed jipprova jibqa" fil-folla, wieħed mill-ħażini ta" Kovalenko sab iPhone ġdid fjamant u sejjaħ numru. Mai ħassitha lit-tnejn l-oħra jħarsu lejha waqt li kienet qed taraha, x"aktarx tkejjel x"forma tista" tieħu r-reazzjoni tagħha.
  
  Jekk iweġġgħu lil Chika, hi ma jimpurtax mill-folla.
  
  Il-mumenti ta" tensjoni spiċċaw. Mai rat tfajla sabiħa żagħżugħa ferħana tiġri lejn wirja kbira ta" cheesecakes, segwita malajr u bl-istess mod ferħana mill-ġenituri tagħha. Kemm kienu qrib il-mewt u l-kaos, sempliċement ma setgħux jafu, u Mai ma kellha ebda xewqa li turihom.
  
  L-iPhone ħa l-ħajja b'bang. Hija tensjoni biex tara l-iskrin żgħir. Kien barra mill-fokus. Wara ftit sekondi, l-immaġini mċajpra ngħaqdet flimkien biex turi mill-qrib wiċċ oħtha. Chica kienet ħajja u tieħu n-nifs, iżda dehret mbeżżgħa minn moħħha.
  
  "Jekk xi ħadd minnkom, bastards weġġgħuha..."
  
  "Ibqa" ara."
  
  L-istampa kompliet tisparixxi. Ġismu kollu ta" Chica ġie fid-dawl, marbut tant sewwa mas-siġġu massiv tal-ballut li bilkemm setgħet tiċċaqlaq. Mai ghamlet snienha. Il-kamera kompliet titbiegħed. L-utent telaq minn Chica minn maħżen kbir u mdawwal sew. F"xi ħin waqfu mat-tieqa u wrewha l-veduta ta" barra. Mill-ewwel għarfet wieħed mill-aktar bini emblematiku ta" Miami, it-Torri ta" Miami, skyscraper ta" tliet sulari magħruf għall-wiri tal-kulur tiegħu li dejjem jinbidel. Wara ftit sekondi oħra, it-telefon reġa" lura għand oħtha, u s-sid reġa" beda jirtira sakemm eventwalment waqaf.
  
  "Huwa fil-bieb," qalilha Kovalenko, l-aktar nies li jitkellmu. "Meta tagħtina l-apparat, joħroġ. Imbagħad tista" tara eżattament fejn tinsab."
  
  Mai kienet tistudja l-iPhone tagħha. Is-sejħa kellha tkun kurrenti. Hija ma ħasibx li kien reġistrazzjoni. Barra minn hekk, rat li jċempel in-numru. U oħtha żgur kienet Miami.
  
  Naturalment, setgħu qatluha u ħarbu anki qabel Mai rnexxielha taħrab minn Kokoshnik.
  
  "Apparat, Miss Kitano." Leħen il-bandit, għalkemm ħarxa, kien fih ħafna rispett.
  
  Kif għandu jkun.
  
  Mai Kitano kien operatur għaqli, wieħed mill-aqwa intelliġenza Ġappuniża li kellha x"toffri. Kellha tistaqsi kemm Kovalenko ried l-apparat. Kien ħażin daqskemm riedet lura lil oħtha?
  
  Inti ma tilgħab roulette mal-familja tiegħek. Int ser ikollok lura u int ser tikseb minnhom anke aktar tard.
  
  Mai qabdet il-backpack tagħha. "Jien nagħtik meta joħroġ mill-bieb."
  
  Kieku kien xi ħadd ieħor, setgħu ppruvaw jeħduha. Huma setgħu ibbuljawha ftit aktar. Iżda huma vvalutaw ħajjithom, dawn it-thugs, u kollha għoġbu b"rashom.
  
  Dak bl-iPhone tkellem fil-mikrofonu. "Għamilha. Mur barra."
  
  Mai ħarset b"attenzjoni waqt li l-istampa qabżet f"ċirku, u tiġbed l-attenzjoni minn oħtha sakemm daħal jidher qafas tal-bieb tal-metall miksur. Imbagħad, in-naħa ta 'barra ta' maħżen li tħares x'imkien fil-bżonn kbir ta 'żebgħa u ħaddiem tal-folja.
  
  Il-kamera marret lura saħansitra aktar. Spazji tal-parkeġġ fit-toroq u sinjal abjad kbir li kien jaqra "Garage". Imċajpra ħamra ta" karozza għadda. Mai ħasset li l-sabar tagħha jibda jagħli, u mbagħad il-kamera f'daqqa waħda ffokat lura fuq il-bini u speċifikament lejn il-lemin tal-bieb biex tikxef sinjal antik mimli.
  
  In-numru tal-bini u mbagħad il-kliem: Triq ix-Xlokk 1. Kellha l-indirizz tagħha.
  
  Mai ħarġet il-backpack u ħarbet bħal cheetah bil-ġuħ. Il-folla dewweb quddiemha. Ladarba barra, ġriet lejn l-eqreb escalator, qabżet minn fuq il-puġġaman, u niżlet b'sieq kunfidenti madwar nofs triq 'l isfel. Hi għajjat u n-nies qabżu fil-ġenb. Hija sprinted sal-livell tal-art u marret lejn il-karozza li pparkjat pulit fi Vjal il-Kbir.
  
  Dawwar iċ-ċavetta tal-ignition. Qalejt il-ger manwali f'ger u ppressajt l-aċċeleratur mal-art. Ħaraq xi gomma fit-traffiku fi Vjal Tigertail u ma qagħadx lura milli jieħu r-riskju. Dawwar ir-rota, daret tliet kwarti tal-attenzjoni tagħha lejn is-sat-nav, ittajpja l-indirizz, qalb tħabbat.
  
  In-navigatur ġabha fis-27 nofsinhar. Quddiemha kien hemm triq dritta li tipponta lejn it-tramuntana, u hi litteralment għafas il-pedala mat-tapit. Tant kienet iffukata li lanqas biss ħasbet x"se tagħmel meta tasal fil-maħżen. Il-karozza ta" quddiem ma għoġbitx l-antiki tagħha. Huwa ħareġ quddiemha, id-dwal ta" wara tiegħu jteptep. Mai laqat il-fender ta" wara, u wassal biex is-sewwieq jitlef il-kontroll u bagħat il-karozza tiegħu f"ringiela ta" muturi pparkjati. Roti, elmi u frak tal-metall tellgħu fid-direzzjonijiet kollha.
  
  Mai naqqset l-attenzjoni tagħha. Il-faċċati tal-ħwienet u l-karozzi tefgħu bħal ħitan imċajpra tal-vista tal-mina. Għajtu lilha. Il-biker tant baqgħet ixxukkjata bil-manuvri tagħha b"veloċità għolja li tħawwad u waqa" f"dawl tat-traffiku.
  
  In-navigatur ħaduha lejn il-Lvant, lejn Flagler. L-indikatur qalilha li se tkun hemm f'ħames minuti. Is-suq tal-ħut kien fi ċpar ta" kulur lejn ix-xellug. Irmonk ta" malajr u rat sinjal li kien jgħid "SW1st Street".
  
  Ħamsin sekonda wara, l-aċċent Irlandiż tan-navigatur ħabbar: inti wasalt fid-destinazzjoni tiegħek.
  
  
  * * *
  
  
  Anke issa, Mai ma kienet ħadet l-ebda prekawzjoni serja. Ftakar li tissakkar il-karozza u tħalli ċ-ċwievet wara r-rota ta" quddiem fuq in-naħa tal-passiġġier. Hija ġriet it-triq u sabet it-tabella li kienet rat ftit ilu fuq il-kamera mħawwda.
  
  Issa ħadet nifs biex tazzarda ruħha għal dak li setgħet tiskopri. Għalqet għajnejha, reġgħet kisbet il-bilanċ, u kkalmat il-biża" u r-rabja tagħha.
  
  Il-manku mdawwar liberament. Hija għaddiet mill-għatba u malajr tiżżerżaq lejn ix-xellug. Xejn ma nbidel. L-ispazju kien madwar ħamsin pied mill-bieb sal-ħajt ta" wara u madwar tletin pied wiesa". Ma kien hemm l-ebda għamara hemmhekk. Ebda stampi fuq il-ħitan. M'hemm l-ebda purtieri fuq it-twieqi. Fuqha kien hemm diversi ringieli qawwija u sħan ta" dwal.
  
  Chica kienet għadha marbuta ma" siġġu fuq wara tal-kamra, b"għajnejha wiesgħa u tipprova tiċċaqlaq. U tħabat, kien ċar, biex jgħid xi ħaġa lil Mai.
  
  Iżda l-aġent tal-intelliġenza Ġappuniż kien jaf x'għandu jfittex. Innotat nofs tużżana kameras tas-sigurtà li jinsabu madwar il-post u mill-ewwel kienet taf min kien qed jara.
  
  Kovalenko.
  
  Dak li ma kinitx taf kien għaliex? Kien qed jistenna xi tip ta" spettaklu? Kien x"kien, hi kienet taf ir-reputazzjoni tar-Re tad-Demm. Ma kienx ikun mgħaġġel jew faċli, li ma qiesx bomba moħbija jew ċilindru tal-gass.
  
  Ir-riġel tal-kelb fit-tarf tal-kamra, eżatt quddiem is-siġġu ta" oħtha, bla dubju ħbiet sorpriża jew tnejn.
  
  Mai mxiet 'il quddiem bil-mod, meħlusa li Chika kienet għadha ħajja, iżda taħt l-ebda illużjoni dwar kemm Kovalenko kellu l-ħsieb li dan idum.
  
  Bħallikieku bħala tweġiba, vuċi boom minn kelliema moħbija. "Mai Kitano! Ir-reputazzjoni tiegħek hija bla paragun." Kien Kovalenko. "Ejja naraw jekk hux mistħoqq."
  
  Erba" figuri ħarġu minn wara riġel tal-kelb agħma. Mai ħarset għal sekonda, bilkemm setgħet temmen għajnejha, iżda mbagħad ġiet imġiegħla tieħu pożizzjoni hekk kif l-ewwel mill-assassini ġrew lejha.
  
  Huwa ġera malajr, ipprepara għal kick flying, sakemm Mai faċilment żelqet lejn il-ġenb u wettaq kick ta 'għażil perfett. L-ewwel ġellied waqa" mal-art, ixxukkjat. Id-daħk tar-Re Imdemmi ġie mill-kelliema.
  
  Issa t-tieni ġellied attakkaha, ma tahax ċans li tispiċċa l-ewwel. Ir-raġel idawwar iċ-chakram-ċirku tal-azzar b"tarf taʼ barra li jaqtaʼ leħja-fuq subgħajh u tbissem hekk kif resaq.
  
  Mai waqfa qasira. Dan ir-raġel kien adept. Fatali. Il-ħila li tuża arma perikoluża bħal din b'faċilità kunfidenti tkellmet dwar snin ta 'prattika iebsa. Huwa seta 'jitfa' l-chakram b'sempliċi flick tal-polz tiegħu. Malajr indaqs l-odds.
  
  Hija ġriet lejh, tagħlaq il-firxa tiegħu. Meta rat il-polz tiegħu tħawwad, ħammet fi slide, tiżżerżaq taħt l-ark tal-arma, tefgħet rasha kemm jista 'jkun lura hekk kif ix-xfafar ħżiena qatgħu fl-arja ta' fuqha.
  
  Qatta ta" xagħha waqgħet mal-art.
  
  Mai ħabtet saqajh l-ewwel fl-adept, u tah irkopptejh bil-qawwa kollha tagħha. Issa ma kienx iż-żmien li tieħu priġunieri. Bi tbatija li kemm semgħet kif ukoll ħasset, irkopptejn ir-raġel battu. L-għajta tiegħu qabel il-waqgħa tiegħu fl-art.
  
  Tant snin ta" taħriġ mitlufa f"istante.
  
  Għajnejn dan ir-raġel kixfu ħafna aktar minn uġigħ personali. Mai staqsiet għal mument x"seta" jkollu fuqu Kovalenko, iżda mbagħad it-tielet ġellied daħal fil-ġlieda u ħasset li l-ewwel wieħed diġà jqum fuq saqajh.
  
  It-tielet kien raġel kbir. Huwa stomped tul l-art lejha bħal ors kbir iħabbtu wiċċu mal-priża tiegħu, saqajn vojta daqqa ta" ħarta mal-konkrit. Ir-Re tad-Demm ħeġġiġu b"sensiela ta" grunts u mbagħad infaqa" daħk, maniac fl-element tiegħu.
  
  Mai ħarset dritt f"għajnejh. "M"għandekx għalfejn tagħmel dan. Qrib li naqbdu lil Kovalenko. U l-ħelsien tal-ostaġġi."
  
  Ir-raġel eżita għal mument. Kovalenko snorted għoli fuq rasu. "Int iġiegħli nitriegħed, Mai Kitano, tirriegħi bil-biża". Għal għoxrin sena kont biss ħrafa, u issa qed inkisser is-silenzju tiegħi fuq termini tiegħi stess. Kif tista"..." Waqaf ftit. "Xi ħadd bħalek qatt qabbilni?"
  
  Mai kompliet tħares f"għajnejn il-ġellied il-kbir. Ħassis li dak ta" warajha wkoll waqaf, bħallikieku qed jistenna r-riżultat tat-taqbida mentali.
  
  "Ġlieda!" Ir-Re Imdemmi f'daqqa għajjat. "Iġġieled, jew inġib lill-maħbubin tiegħek imqaxxar ħajjin u mitmugħa lill-klieb il-baħar!"
  
  It-theddida kienet reali. Anke Mai setgħet taraha. Ir-raġel il-kbir daħal fl-azzjoni, ġera lejha b"idejh mifruxa. May ikkunsidrat mill-ġdid l-istrateġija tagħha. Laqtu u ħarbu, laqtu malajr u b'mod qawwi ħafna, u mbagħad oħroġ mill-mod. Jekk possibbli, uża d-daqs tiegħu kontrih. Mai ħallietu jersaq, billi kien jaf li kien jistenna xi mossa evażiva mingħandha. Meta laħaqha u qabadha ġisimha, kienet fil-bogħod tiegħu u mgeżwer ma" saqajh.
  
  Il-ħoss tiegħu laqat l-art għerqu anke l-giggling tal-ġenn tar-Re Imdemmi.
  
  L-ewwel ġellied issa laqatha bil-qawwi, immirat lejn iż-żgħir ta' daharha, tat daqqa ta' wġigħ qabel Mai ddawwar u ddawwar, ħarġet wara r-raġel imwaqqa' u tat lilha nfisha ftit spazju.
  
  Issa r-Re tad-Demm ħareġ għajta. "Aqta" rasha ta" oħtha!"
  
  Issa tfaċċa r-raba" raġel, armat b"xabla samurai. Huwa mexa dritt lejn Chika, sitt passi bogħod milli itemm ħajjitha.
  
  U Mai Kitano kienet taf li issa kien iż-żmien li tesegwixxi l-aqwa dramm ta" ħajjitha. It-taħriġ kollu tagħha, l-esperjenza kollha tagħha ngħaqdu flimkien fl-aħħar tentattiv iddisprat biex issalva lil oħtha - kwistjoni ta" ħajja u mewt.
  
  Għaxar sekondi ta 'grazzja u sbuħija fatali jew ħajja ta' dispjaċir ta 'ħruq.
  
  Mai qabża fuq id-dahar tal-bniedem il-kbir, billi użah bħala trampolina biex jagħti kick li jtajru lill-ewwel ġellied. Bilkemm ħass ix-xokk hekk kif sieq dominanti ta" May kissru diversi għadam f"wiċċu, iżda waqa" bħal piż mejjet. Mai mill-ewwel ġibdet rasha u rrumblat, niżlet iebes fuq is-sinsla tagħha, iżda l-momentum tal-qabża tagħha ġarrha 'l bogħod tul l-art tal-konkos f'ħin minimu.
  
  Niżlet aktar "il bogħod minn oħtha u r-raġel bis-sejf.
  
  Imma eżatt ħdejn il-chakra.
  
  F'pawsa millisekondi, iffukat l-esseri tagħha, ikkalmat ruħha, u daret, ħarġet l-arma fatali. Huwa strixxa fl-arja, xafra fatali tiegħu glinting, diġà strixxi bl-aħmar mid-demm ta 'Mejju stess.
  
  Il-chakra slammed f'għonq is-swordsman, rogħda. Ir-raġel waqa" mingħajr ħoss, mingħajr ma ħass xejn. Għadu ma fehemx x"laqat lilu. Ix-xabla daqqet mal-art.
  
  Ir-raġel il-kbir kien l-uniku ġellied li seta" jżomm tiegħu kontriha issa, iżda siequ baqa" jgħaqqad hekk kif ipprova joqgħod bilwieqfa. Probabbilment weġġgħet għeruq wieħed jew tnejn. Dmugħ ta" agunija u nuqqas ta" saħħa niżlu fuq wiċċu, mhux għalih innifsu, iżda għall-maħbubin tiegħu. Mai ħarset lejn Chika u sfurzat lilha nnifisha tiġri għand oħtha.
  
  Hija użat is-sejf biex taqta" l-ħbula, tħabbat snienha mal-vista tal-polz vjola u brix imdemmi kkawżati mill-ġlieda kontinwa. Fl-aħħar, ħarġet il-gagg minn ħalq oħtha.
  
  "Mur zopp. inġorrkom."
  
  Ir-Re Imdemmi waqaf jidħak. "Waqqafha!" Għajjat lill-ġellied il-kbir. "Għamilha. Jew noqtol lil martek b"idi!"
  
  Ir-raġel il-kbir għajjat, jipprova jitkaxkar lejha b"idejh mifruxa. Mai waqaf ħdejh. "Ejja magħna," qalet. "Ingħaqad magħna. Għinna neqirdu dan il-mostru."
  
  Għal mument, wiċċ ir-raġel xegħel bit-tama. Teptip u deher bħallikieku t-toqol tad-dinja kien tneħħielu minn fuq spallejh.
  
  "Int tmur magħhom, u hi se tmut," ir-Re Imdemmi rasped.
  
  Mai ħadlu rasha. "Għadha mejta, raġel. L-unika vendetta li se tikseb hi billi timxi warajja."
  
  Għajnejn ir-raġel kienu qed jitolbu. Għal mument, Mai ħasbet li fil-fatt kien se joħroġ magħha, iżda mbagħad is-sħab tad-dubju reġa" lura u ħarstu niżlet.
  
  "Ma nistax. Waqt li għadha ħajja. Jien biss ma nistax".
  
  Mai daret, ħallietu mimdud hemm. Hija kellha gwerer tagħha stess x'jiġġieled.
  
  Ir-Re Imdemmi bagħatha sparing sparing. "Ħarrab, Mai Kitano. Il-gwerra tiegħi waslet biex tiġi ddikjarata. U l-bibien qed jistennewni."
  
  
  KAPITOLU DISA"
  
  
  Idejn ir-Re tad-Demm marru lejn is-sikkina tiegħu. L-arma kienet mwaħħla punt l-ewwel fil-mejda quddiemu. Huwa resaq qrib għajnejh, eżamina x-xafra mxarrba bid-demm. Kemm temm ħajjiet b"din is-sikkina?
  
  Wieħed kull darba, kull jum ieħor, għal ħamsa u għoxrin sena. Għalinqas.
  
  Jekk biss biex iżommu l-leġġenda, ir-rispett u l-biża frisk.
  
  "Opponenti denju bħal dan," qal bejnu u bejn ruħu. "Huwa tal-mistħija li m'għandix ħin biex nerġa' nipprova." Qam fuq saqajh, idawwar bil-mod is-sikkina, ix-xafra tagħha tirrifletti d-dawl waqt li kien miexi.
  
  "Imma wasal iż-żmien tiegħi biex naġixxi."
  
  Waqaf fit-tarf oppost tal-mejda, fejn mara b"xagħar skur kienet marbuta ma" siġġu. Kienet diġà tilfet il-kalma tagħha. Huwa kien disgustat biex iħares lejn għajnejn ħomor tagħha, ġisem tqaxxir u xufftejn tregħid.
  
  Ir-Re Imdemmi qabad. "Tinkwetax. Issa għandi l-ewwel apparat tiegħi, għalkemm tlift Kitano. Ir-raġel tiegħek għandu jwassal it-tieni apparat dwar issa. Jekk tgħaddi, tmur b"xejn."
  
  "Kif-kif nistgħu nafdawk?"
  
  "Jien bniedem ta" unur. Hekk bqajt f"żgħożiti. U kieku l-unur kellu jiġi mistoqsi..." Urieha x-xafra mtebba". "Dejjem kien hemm aktar demm."
  
  Mill-iskrin tal-kompjuter tiegħu ħareġ ping maħnug. Huwa mexa fuq u għafas ftit buttuni. Deher wiċċ il-kmandant tiegħu minn Washington, DC.
  
  "Aħna fil-pożizzjoni, sir. Il-mira tkun lesta f"għaxar minuti."
  
  "L-apparat huwa prijorità. Fuq kull ħaġa oħra. Ftakar dan".
  
  "Sinjur". Il-wiċċ imxiet lura biex jiżvela veduta elevata. Ħarsu 'l isfel lejn il-parkeġġ, mifruxa biż-żibel u kważi abbandunat. L-immaġini granulata wriet tramp miexja fin-naħa ta" fuq tal-iskrin u Nissan blu qed isuq minn par ta" gradi awtomatiċi.
  
  "Eħles minn dak it-toqba. Jista" jkun il-Pulizija."
  
  "Iċċekkjawh, sir. Huwa biss tramp."
  
  Ir-Re Imdemmi ħass rabja tibni bil-mod fi ħdanu. "Eħles minnu. Erġa" staqsi u nidfen ħajja lill-familja tiegħek."
  
  Dan ir-raġel sempliċement ħadem għalih. Iżda dan ir-raġel kien jaf x'kien kapaċi jagħmel Dmitry Kovalenko. Mingħajr kelma oħra, ħa l-mira u spara f"rasu lir-raġel bla dar. Ir-Re tad-Demm tbissem hekk kif ra post skur jibda jinfirex tul iż-żona bejn wieħed u ieħor konkos.
  
  "Fadal ħames minuti sal-marka."
  
  Ir-Re Imdemmi ħares lejn il-mara. Hija kienet ilha mistieden tiegħu għal diversi xhur. Il-mara tas-Segretarju tad-Difiża ma kinitx premju żgħir. Jonathan Gates kien se jħallas qares għas-sigurtà tagħha.
  
  "Sinjur, Gates qabeż l-iskadenza tiegħu."
  
  Fi kwalunkwe sitwazzjoni oħra, ir-Re Imdemmi kien juża s-sikkina tiegħu issa. Ebda pawsa. Iżda t-tieni apparat kien importanti għall-pjanijiet tiegħu, għalkemm mhux essenzjali. Huwa qabad it-telefon bis-satellita li kien mimdud ħdejn il-kompjuter u sejjaħ numru.
  
  Smajt id-daqq u d-daqq. "Ir-raġel tiegħek ma jidhirx li jimpurtah mis-sigurtà tiegħek, Sinjura Gates." Ir-Re Imdemmi dawwar xufftejh f"xi ħaġa bħal tbissima. "Jew forsi diġà ħa postok, hmm? Dawn il-politiċi Amerikani..."
  
  Kien hemm klikk, u l-vuċi imbeżża" fl-aħħar wieġbet. "Iva?"
  
  "Nispera li tkun qrib u li għandek l-apparat, ħabib tiegħi. Inkella..."
  
  Il-vuċi tal-Ministru tad-Difiża kienet tensjoni sal-limitu. "L-Istati Uniti ma tbaxxix quddiem it-tiranni," qal, u b"mod ċar dak il-kliem jiswielu ħafna minn qalbu u ruħu. "It-talbiet tiegħek mhux se jiġu sodisfatti."
  
  Ir-Re Imdemmi ħaseb dwar il-Bibien tal-Infern u dak li kien hemm lil hinn minnhom. "Imbagħad isma" lil martek tmut fl-agunija, Gates. M"għandix bżonn it-tieni apparat għal fejn sejjer."
  
  Waqt li żgura li l-kanal jibqa 'miftuħ, ir-Re Imdemmi għolla s-sikkina tiegħu u beda jwettaq kull fantasija qattiela tiegħu.
  
  
  KAPITOLU GĦAXAR
  
  
  Hayden Jay telaq mill-kompjuter tagħha meta t-telefon ċellulari tagħha daqq. Ben u Karin kienu okkupati jirxoxtaw il-vjaġġi bil-baħar tal-Kaptan Cook, u speċjalment dawk li kienu jikkonċernaw il-Gżejjer Ħawajjan. Cook, għalkemm magħruf ħafna bħala esploratur famuż, kien raġel ta 'ħafna talenti, deher. Kien ukoll navigatur rinomat u kartografu kkompletat. Ir-raġel li fassal kollox, irreġistra artijiet minn New Zealand sal-Hawaii u kien aktar magħruf li għamel l-ewwel inżul tiegħu fil-Hawaii, post li sejjaħ il-Gżejjer Sandwich. L-istatwa għadha wieqfa fil-belt ta" Waimea, Kauai, bħala xhieda tal-post li ltaqa" għall-ewwel darba fl-1778.
  
  Hayden marret lura meta rat li min iċempel kien l-imgħallem tagħha, Jonathan Gates.
  
  "Iva, sir?"
  
  Nifs intermittenti biss seta" jinstema" mit-tarf l-ieħor. Marret lejn it-tieqa. "Qed tismagħni? Sinjur?"
  
  Huma ma tkellmux minn meta ċanfarha verbalment. Hayden ħassu xi ftit inċert.
  
  Fl-aħħar instema" leħen Gates. "Qtililha. Dawk il-bastardi qatluha."
  
  Hayden ħares fit-tieqa, ma ra xejn. "X'għamlu?"
  
  Warajha, Ben u Karin daru, allarmati bit-ton tagħha.
  
  "Ħadu lil marti, Hayden. Xhur ilu. U lbieraħ filgħaxija qatluha. Għax jien ma nieħux l-ordnijiet tagħhom."
  
  "Le. Ma setax-"
  
  "Iva". Il-vuċi ta" Gates qasmet hekk kif l-adrenalina tiegħu mħaddma bil-whisky bdiet tinħela b"mod ċar. "Dan mhu xejn ta" tħassib tiegħek, Jay, marti. Jien dejjem kont patrijott, allura l-President saret taf f"sigħat wara l-ħtif tagħha. Jien noqgħod..." Waqaf ftit. "Patrijotta".
  
  Hayden bilkemm kien jaf x'jgħid. "Għaliex tgħidli issa?"
  
  "Biex nispjega l-passi li jmiss tiegħi."
  
  "Le!" Hayden għajjat, ħabbat fuq it-tieqa b"terrur f"daqqa. "Ma tistax tagħmel dan! Jekk jogħġbok!"
  
  "Irrilassa. M'għandi l-ebda intenzjoni li noqtol lili nnifsi. L-ewwel se ngħin biex nivvendika lil Sarah. Ironiku, hux?
  
  "Xiex?"
  
  "Issa naf kif iħoss Matt Drake."
  
  Hayden għalqet għajnejha, iżda d-dmugħ xorta niżel fuq wiċċha. Il-memorja ta" Kennedy kienet diġà qed tisparixxi mid-dinja, il-qalb, darba tant mimlija nar, issa nbidlet f"lejl ta" dejjem.
  
  "Għaliex tgħidli issa?" Hayden fl-aħħar tenna.
  
  "Biex tispjegaha." Gates waqaf, imbagħad qal, "Ed Boudreaux għandu oħt żgħira. Qed nibgħatlek id-dettalji. Għamilha-"
  
  Hayden tant kienet ixxukkjata li interrompiet lis-segretarju qabel ma seta" jkompli. "Int ċert?"
  
  "Agħmel dak kollu li jista' biex tlesti dan il-bastard."
  
  Il-linja marret mejta. Hayden semgħet email idoqq fuq it-telefon tagħha. Mingħajr ma waqfet, daret bil-qawwi u telqet mill-kamra, injorat id-dehra inkwetata ta" Ben Blake u oħtu. Marret lejn l-armarju żgħir ta" Kinimaki u sabitu jipprepara tiġieġ biz-zalza chorizo .
  
  "Fejn hi Alicia?"
  
  "Ilbieraħ il-pass tagħha ġie revokat." Kliem il-kbir ħawajjan kien imfixkel.
  
  Hayden inklinat aktar qrib. "Tkunx idjota fottut. It-tnejn nafu li m"għandhiex bżonn pass. Allura, fejn hi Alicia?"
  
  Għajnejn Kinimaki kibru, iħarsu lejn il-pjanċi. "Hmm, minuta. Insibha. Le, hi wisq perċettivi għal dan. Jien se-"
  
  "Sempliċement ċempelha." L-istonku ta 'Hayden clenched malli qalet dak il-kliem, u s-swed envewru ruħha. "Għidilha biex tikkuntattja lil Drake. Huwa kiseb dak li talab. Se nweġġgħu persuna innoċenti biex tikseb informazzjoni."
  
  "Oħt Boudreau?" Kinimaka deher aktar qawwi mis-soltu. "Tassew għandu wieħed? U Gates iffirmaha?"
  
  "Int ukoll," Hayden xeħet għajnejha niexfa, "kieku xi ħadd sempliċement ittortura u qatel lil martek."
  
  Kinimaka skiet diġerit dan. "U dan jippermetti lis-CIA tagħmel l-istess ma' ċittadin Amerikan?"
  
  "Dak hu għalissa," qal Hayden. "Qegħdin fi gwerra."
  
  
  KAPITOLU ĦDAX
  
  
  Matt Drake beda b'affarijiet għaljin. Il-flixkun ta" Johnnie Walker Black kien qed jistieden u ma deherx wisq imqaxxar.
  
  Forsi xi ħaġa aħjar tissostitwixxi malajr il-memorja ta" wiċċha? Din id-darba, fil-ħolma tiegħu, tassew se jsalvaha kif dejjem wiegħed?
  
  It-tfittxija kompliet.
  
  Il-whisky inħaraq. Huwa immedjatament ixxotta l-ħġieġ. Reġa" mlieha. Tħabat biex jikkonċentra. Kien bniedem li għen lil ħaddieħor, li qala" l-fiduċja tiegħu, li kien ta" min joqgħod fuqu u qatt ma ħalla lil ħadd.
  
  Imma falla lil Kennedy Moore. U qabel dan, naqas lil Alison. U naqas lit-tarbija fil-ġuf tagħhom, tarbija li mietet qabel ma kellu ċ-ċans li jgħix.
  
  Johnnie Walker, bħal kull flixkun ieħor li kien ipprova qabel, għamel id-disprament tiegħu aktar profond. Kien jaf li dan kien se jiġri. Ried li jweġġa". Ried li taqta" biċċa agunija minn ruħu.
  
  L-uġigħ kien l-indiema tiegħu.
  
  Huwa ħares 'il barra mit-tieqa. Ħareġ lura, vojt, ma jarax u bla emozzjonijiet - imtebba' iswed, bħalu. Aġġornamenti minn Mejju u Alicia saru dejjem aktar rari. Sejħiet mill-ħbieb tiegħu tas-SAS komplew jaslu fil-ħin.
  
  Ir-Re Imdemmi qatel lill-ġenituri ta" Ben ftit jiem ilu. Kienu sikuri. Huma qatt ma kienu jafu bil-periklu, u Ben qatt ma se jkun jaf kemm resqu viċin li jsiru vittmi tal-vendetta tar-Re tad-Demm.
  
  U l-aġenti tas-CIA li kienu qed jgħassu l-Blakes lanqas ma kienu jafu. Is-SAS ma kellhiex bżonn ta' rikonoxximent jew taqsiet fuq wara. Huma sempliċement temmew il-kompitu u għaddew għal dak li jmiss.
  
  Bdiet idoqq melodija ta" qalb. Il-kanzunetta kienet kommoventi daqskemm sabiħa - "My Immortal" ta" Evanescence - u fakkritu f"dak kollu li qatt tilef.
  
  Kien ringtone tiegħu. Huwa ħawwad madwar il-folji ftit konfuż, iżda eventwalment għadda fuq it-telefon.
  
  "Iva?"
  
  "Dan hu Hayden, Matt."
  
  Huwa poġġa bilqiegħda ftit straighter. Hayden kien konxju tal-isfruttamenti riċenti tiegħu iżda għażel li jinjorahom. Alicia kienet l-intermedjarju tagħhom. "X'ġara? Ben-?" Lanqas ma seta" jġib ruħu jgħid dak il-kliem.
  
  "Huwa tajjeb. Aħna sew. Imma ġrat xi ħaġa."
  
  "Sajt lil Kovalenko?" Sabar maqtugħa mill-ċpar alkoħoliku bħal spotlight qawwi.
  
  "Le mhux għalissa. Imma Ed Boudreaux għandu oħt. U ksibna permess biex inġibuha hawn."
  
  Drake poġġa bilqiegħda, insa dwar il-whisky. Il-mibegħda u n-nar tal-infern ħarqu żewġ marki f"qalbu. "Naf eżattament x'għandi nagħmel."
  
  
  KAPITOLU TNAX
  
  
  Hayden ħejjiet ruħha għal dak li kien ġej. Il-karriera kollha tagħha fis-CIA ma kinitx ippreparatha għal din is-sitwazzjoni. Inqatlet il-mara tal-Ministru tad-Difiża. Terrorist internazzjonali jżomm ostaġġi numru mhux magħruf ta" qraba ta" nies b"saħħithom.
  
  Il-gvern kien jaf l-identitajiet ta" kull min hu involut? Qatt. Imma tista" tkun ċerta li kienu jafu ħafna aktar milli qatt ħallew.
  
  Deher ħafna aktar faċli meta daħlet għall-ewwel darba. Forsi l-affarijiet kienu aktar sempliċi dakinhar, qabel il-11 ta" Settembru. Forsi fi żmien missierha, James Jay, l-aġent leġġendarju li kienet taspira li timita, l-affarijiet kienu suwed u abjad.
  
  U bla ħniena.
  
  Kien tarf li jaqtgħu. Il-gwerra kontra r-Re tad-Demm ġiet miġġielda f"ħafna livelli, iżda tagħha tista" għadha tkun l-aktar terribbli u ta" suċċess s"issa.
  
  Il-personalitajiet differenti tan-nies li kienu fuq in-naħa tagħha tawha vantaġġ. Gates innota dan l-ewwel. Huwa għalhekk li ħallahom iwettqu l-investigazzjoni tagħhom stess dwar il-misteru li jdawwar it-Trijangolu tal-Bermuda. Gates kien aktar intelliġenti milli qatt ħasbet li kien. Mill-ewwel ra l-vantaġġ li taw personalitajiet kuntrastanti bħal Matt Drake, Ben Blake, May Kitano u Alicia Miles. Huwa ra l-potenzjal tat-tim tagħha. U ġabhom kollha flimkien.
  
  Brillanti.
  
  Tim tal-futur?
  
  Issa r-raġel li kien tilef kollox ried li ssir ġustizzja għar-raġel li kien qatel b"tant brutali lil martu.
  
  Hayden resaq lejn iċ-ċella ta" Boudreaux. Il-merċenarju laconic ħares lejha fuq idejh mitwija.
  
  "Nista 'ngħinek, aġent Jay?"
  
  Hayden qatt ma kienet taħfer lilha nfisha kieku ma terġax ippruvat. "Għidilna fejn jinsab Kovalenko, Boudreau. Agħtiha u kollox jispiċċa." Ferret idejha. "Jiġifieri, mhux qisu jagħti kamer fuqek."
  
  "Forsi jaf." Boudreau dawwar ġismu u niżel minn fuq il-kot. "Forsi ma jafx. Forsi għadu kmieni wisq biex tgħid, huh?"
  
  "X"inhuma l-pjanijiet tiegħu? X'inhu dan il-Bieb tal-Infern?
  
  "Kieku kont naf..." Wiċċ Boudreau wera t-tbissima ta" kelb il-baħar tal-festa.
  
  "Int verament tagħmel." Hayden baqa 'ħafna materja ta' fatt. "Qed nagħtikom din l-aħħar ċans."
  
  "L-aħħar ċans? Int se tisparani? Fl-aħħar is-CIA induna x"dnubiet skuri jridu jagħmlu biex jibqgħu fil-logħba?"
  
  Hayden qabad spalltu. "Hemm żmien u post għal dan."
  
  "Żgur. Nista" nsemmi diversi postijiet." Boudreau mocked tagħha, ġenn jiddi permezz tal-bexx tal-bżieq. "M"hemm xejn li tista" tagħmel miegħi, aġent Jay, li jġiegħli nittradi lil xi ħadd qawwi daqs ir-Re tad-Demm."
  
  "Well..." Hayden ġiegħel lilu nnifsu jitbissem. "Dak hu li ġabilna naħsbu, Ed." Hija żiedet ferħ mal-vuċi tagħha. "M"għandek xejn hawn, bniedem. Xejn. U madankollu inti mhux se tixrid. Inti tiltaqa hemm, taħli, kuntent li taċċetta l-konklużjoni. Bħal bastard sħiħ. Bħal telliefa. Bħal biċċa ħażin tan-Nofsinhar." Hayden ta kollox.
  
  Ħalq Boudreaux ifforma linja bajda tensjoni.
  
  "Int raġel li ċeda. Quirk. Sagrifiċċju. Impotenti."
  
  Boudreau mexa lejha.
  
  Hayden għafast wiċċha mal-vireg, tghajjruh. "Dick flaccid tal-fucking."
  
  Boudreau tefa" punch, iżda Hayden irtirat aktar malajr, xorta ġiegħel lilha nfisha titbissem. Il-ħoss tal-ponn tiegħu laqat l-azzar kien qisu daqqa ta" ħarta mxarrba f"wiċċu.
  
  "Allura ħsibna. X"jagħmel raġel bħalek, suldat, isir membru ta" rieda dgħajfa?"
  
  Issa Boudreau ħares lejha b"għajnejn li jifhmu bil-mod.
  
  "Dak kollox". Hayden imitah. "Int wasalt hemm, hux? Jisimha Maria, hux?"
  
  Boudreau ħabtet il-vireg magħluqa f'rabja li ma titfissirx.
  
  Kien imiss lil Hayden li grinn. "Kif diġà għedt. Impotenti."
  
  Hija daret bogħod. Iż-żrieragħ inżergħu. Kienet dwar il-ħeffa u l-brutalità. Ed Boudreau qatt ma kien ixxaqqaq taħt kundizzjonijiet normali. Imma issa...
  
  Kinimaka irrombla t-TV, li rabtu ma" siġġu biex il-merċenarju jkun jista" jaraha. L-inkwiet fil-vuċi tar-raġel kien ovvju, għalkemm ipprova jaħbiha.
  
  "X'infern qed tipprova tirtira?"
  
  "Ibqa' tara, bastard." Hayden għamlitha leħnu qisu ma kienx jimpurtaha aktar. Kinimaka xegħel it-TV.
  
  Għajnejn Boudreaux kibru. "Le," qal bil-kwiet b"xufftejh biss. "Oh le".
  
  Hayden iltaqa" mal-ħarsa tiegħu b"daqqa kompletament kredibbli. "Qegħdin fi gwerra, Boudreaux. Għadek ma tridx titkellem? Agħżel appendiċi fottut."
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake żgura li l-kamera kienet f'pożizzjoni sew qabel ma daħal fil-qafas. Il-balaklava sewda kienet miġbuda 'l isfel fuq wiċċu aktar għall-effett milli għall-kamuflaġġ, iżda l-vestit kontra l-balal li kien liebes u l-arma li kien qed iġorr għamlu s-serjetà tas-sitwazzjoni tat-tifla assolutament ċara.
  
  Għajnejn it-tifla kienu għadajjar ta" disprament u biża". Ma kellha ebda idea x"kienet għamlet. M'għandi l-ebda idea għaliex kellhom bżonnha. Ma kinitx taf x"għamel ħuha biex jgħix.
  
  Maria Fedak kienet innoċenti, ħaseb Drake, jekk xi ħadd kien innoċenti f"dawn il-jiem. Maqbuda b"kumbinazzjoni, maqbuda mill-isfortuna f"xibka mifruxa mad-dinja kollha li tissira u tqaxxar bil-mewt, bla qalb u mibegħda.
  
  Drake waqaf ħdejha, brandi sikkina f"idu l-leminija, l-ieħor jegħleb ħafif fuq il-pistola. Ma baqax jimpurtah li kienet innoċenti. Kienet retribuzzjoni, mhux inqas. Ħajja għal ħajja.
  
  Huwa stenna bil-paċenzja.
  
  
  * * *
  
  
  "Maria Fedak," qal Hayden. "Hija oħtek, miżżewġa, Sur Boudreau. Oħtek, minsi, Sur Merċenarju. Oħtek hija mbeżżgħa, Sur Killer. Ma tafx min hu ħuha jew x"jagħmel fuq bażi regolari. Imma hi tassew taf lilek. Hija taf ħu li jħobbha li jżurha darba jew darbtejn fis-sena bi stejjer foloz u rigali maħsuba għal uliedha. Għidli, Ed, tridhom jikbru mingħajr omm?"
  
  Għajnejn Boudreaux kienu minfuħin. Il-biża" għarwien tiegħu tant kienet qawwija li Hayden fil-fatt ħassu ddispjaċut għalih. Imma issa ma kienx iż-żmien. Il-ħajja ta" oħtu kienet tassew fil-bilanċ. Huwa għalhekk li għażlu lil Matt Drake, wieħed, biex jospita.
  
  "Marija". Minnu ħarġet il-kelma, patetika u ddisprata.
  
  
  * * *
  
  
  Drake bilkemm seta" jara lit-tfajla mbeżża". Huwa ra lil Kennedy mejjet f"idejh. Huwa ra l-idejn imdemmi ta 'Ben. Huwa ra l-wiċċ ħati ta 'Harrison.
  
  Imma fuq kollox ra lil Kovalenko. Ir-Re tad-Demm, il-moħħ, huwa raġel tant vojt u nieqes minn sens li jista" jkun xejn aktar minn katavru animat mill-ġdid. Zombie. Ra wiċċ ir-raġel u ried jifga l-ħajja f"dak kollu li kien imdawwar.
  
  Idejh ħarġu lejn it-tfajla u għalqu madwar gerżuma.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden teptip lejn il-monitor. Drake kien qed jgħaġġel l-affarijiet. Boudreau ma tantx kellu ħin biex jiċċedi. Kinimaka marret lejha, dejjem il-medjatur ġentili, iżda Alicia Miles ġibdu lura.
  
  "L-ebda mod, raġel kbir. Ħalli dawn il-bastards għaraq. M"għandhom xejn f"idejhom ħlief il-mewt."
  
  Hayden sfurzat lilha nnifisha tiċċaqlaq lil Boudreaux bil-mod kif kienet tiftakar lilu jqarraq bih meta ordna li l-irġiel tagħha jinqatlu.
  
  "Int se tgħajjat, Ed, jew trid tkun taf kif jagħmlu s-sushi fir-Renju Unit?"
  
  Boudreaux ħares lejha b"ħarsa qattiela. Ammont irqiq ta" bżieq ħareġ mill-kantuniera ta" ħalqu. L-emozzjonijiet tiegħu kienu qed jieħdu l-aħjar minnu, bħalma għamlu meta ħass qtil fil-qrib. Hayden ma riedx li jagħlaq lilu nnifsu minnha.
  
  Alicia kienet diġà qrib il-vireg. "Int ordnat l-eżekuzzjoni tal-għarus tiegħi. Int għandek tkun ferħan li qed jagħmel id-dicing Drake u mhux jien. Jien kont nagħmel lil dik il-kelba tbati d-doppju."
  
  Boudreau ħares minn wieħed għall-ieħor. "Intom it-tnejn aħjar kun żgur li qatt ma noħroġ minn hawn. Naħlef li se naqtagħkom it-tnejn f"biċċiet."
  
  "Isalvaha." Hayden ra kif Drake għafas għonq Maria Fedak. "Hija m'għandhiex ħafna ħin."
  
  Boudreau kien raġel iebes u wiċċu kien magħluq. "Is-CIA mhux se tagħmel ħsara lil oħti. Hija ċittadina tal-Istati Uniti."
  
  Issa Hayden verament emmen li l-ġenn verament ma ħasibhiex. "Ismagħni, bastard miġnun," saħqet hi. "Qegħdin fi gwerra. The Bloody King qatel Amerikani fuq art Amerikana. Huwa ħataf għexieren. Għexieren Irid iżomm lil dan il-pajjiż għall-fidwa. Ma jagħtix każ minnek jew minn oħt tinten!"
  
  Alicia gerbet xi ħaġa fil-widna tagħha. Hayden sema' l-istruzzjonijiet. Kinimaka għamel l-istess.
  
  Hekk ukoll Drake.
  
  Ħareġ għonq il-mara u ħareġ il-pistola mill-holster tagħha.
  
  Hayden għaffet snienha tant li n-nervituri madwar il-kranju tagħha għajjat. L-istint tal-imsaren tagħha kważi għamilha tgħajjat u tgħidlu biex jieqaf. L-attenzjoni tagħha mċajpra għal sekonda, iżda mbagħad it-taħriġ tagħha beda, u qalilha li dan kien l-aħjar ċans li kellhom biex jillokalizzaw lil Kovalenko.
  
  Ħajja waħda biex issalva mijiet jew aktar.
  
  Boudreau innota l-logħob tal-emozzjonijiet fuq wiċċha u f"daqqa waħda sab ruħu mal-bars, konvint, jestendu idu u jgħajjar.
  
  "Tagħmilx hekk. Tazzardax tagħmel dan lil oħti ċ-ċkejkna!"
  
  Wiċċ Hayden kien maskra tal-ġebel. "L-aħħar ċans, qattiel."
  
  "Ir-Re Bloody huwa ghost. Għal kull ma naf, jista 'jkun aringa ħamra. Huwa jħobb din it-tip ta" ħaġa."
  
  "Mifhum. Ittestjana."
  
  Iżda Boudreau kien merċenarju għal żmien twil wisq, qattiel għal żmien twil wisq. U l-mibegħda tiegħu lejn il-figuri ta 'l-awtorità għama l-ġudizzju tiegħu. "Mur l-infern, kelba."
  
  Qalb Hayden għereq, iżda hija tappat il-monitor tal-mikrofonu fuq il-polz tagħha. "Sparalha."
  
  Drake għolla l-pistola u għafasha ma" rasha. Subgħajh għafas il-grillu.
  
  Boudreaux roared fil-orrur. "Le! Re imdemmi fi-"
  
  Drake ħalli l-ħoss terribbli ta 'gunfire jegħrqu l-ħsejjes l-oħra kollha. Hu ra kif id-demm jitbaxxa mill-ġenb ta" ras Maria Fedak.
  
  "Tramuntana ta" Oahu!" Boudreaux spiċċa. "L-akbar ranch tiegħu qiegħed hemm..." Kliem inqata" hekk kif għereq mal-art, jara lil oħtu mejta tiżla fis-siġġu u ħares lejn il-ħajt imxerred bid-demm warajha. Huwa ra xokk kif il-figura miksija bil-balaklava resqet lejn l-iskrin sakemm imlietu għal kollox. Imbagħad neħħa l-maskra tiegħu.
  
  Wiċċ Matt Drake kien kiesaħ, imbiegħed, wiċċ ta" eżekutur li kien iħobb ix-xogħol tiegħu.
  
  Hayden tkexkex.
  
  
  KAPITOLU Tlettax
  
  
  Matt Drake ħareġ mit-taxi u għalaq għajnejh biex jistudja l-bini għoli li kien jidher quddiemu. Griż u mhux deskritt, kien il-kopertura perfetta għal operazzjoni moħbija tas-CIA. L-aġenti lokali kellhom jinfiltraw fil-garaxx ta" taħt l-art, u jgħaddu minn diversi saffi ta" sigurtà. Kulħadd, kemm jekk aġenti jew ċivili, daħal mill-bieb ta 'quddiem, deliberatament jippreżenta lilhom infushom bħala miri faċli.
  
  Ħa nifs fil-fond, kważi sober għall-ewwel darba f"kemm seta" jiftakar, u fetaħ il-bieb li jdur ta" persuna waħda. Mill-inqas din l-installazzjoni dehret li tieħu s-sigurtà tagħha bis-serjetà. Quddiemu kien hemm mejda sempliċi, li fiha kienu joqogħdu nofs tużżana irġiel li jħarsu l-poppa. Bla dubju ħafna aktar kienu qed jaraw.
  
  Huwa mexa fuq l-art tal-madum illustrat. "Hayden Jay qed jistenna biex jiltaqa' miegħi."
  
  "X'jisim tiegħek?"
  
  "Drake."
  
  "Matt Drake?" Id-dehra stojka tal-gwardja tħawwdet xi ftit.
  
  "Żgur".
  
  Ir-raġel tah ħarsa li persuna tista" tuża meta tara ċelebrità jew priġunier. Imbagħad għamel sejħa. It-tieni wara, huwa eskorta lil Drake għal lift diskret. Huwa daħħal iċ-ċavetta u għafas il-buttuna.
  
  Drake ħass il-lift itir 'il fuq, bħallikieku fuq kuxxin ta' arja. Iddeċieda li ma jaħsibx wisq dwar dak li kien se jiġri, ħalla l-avvenimenti jieħdu ħsiebhom infushom. Meta nfetaħ il-bieb, ħares lejn il-kuritur.
  
  Fl-aħħar tal-kuritur kien hemm il-kumitat biex isellemh.
  
  Ben Blake u oħtu Karin. Hayden. Kinimaka. Alicia Miles kienet xi mkien lura. Ma rax lil Mejju, imma mbagħad lanqas stennieh.
  
  Ix-xena kienet żbaljata għalkemm. Dan kellu jinkludi lil Kennedy. Kollox deher stramb mingħajrha. Ħareġ mill-lift u pprova jiftakar li x"aktarx ħassewhom bl-istess mod. Imma kienu jimteddu fis-sodda kull lejl, iħarsu minn għajnejha, jistaqsu għaliex Drake ma kienx hemm biex isalvaha?
  
  Ben imbagħad qagħad quddiemu u Drake, mingħajr ma qal xejn, ġibed liż-żagħżugħ f"idejh. Karin tbissmet bil-għax fuq spalla ta" ħuha u Hayden marret "il quddiem biex ipoġġi id fuq spalltu.
  
  "Aħna qbiżna".
  
  Huwa żamm iddisprat. "Grazzi".
  
  "M"għandekx għalfejn tkun waħdek," qal Ben.
  
  Drake għamel pass lura. "Ara," qal, "huwa importanti li tidderieġi ħaġa waħda. Jien persuna mibdula. Ma tistax toqgħod aktar fuqi, speċjalment int, Ben. Jekk tifhmu dan, intom ilkoll, allura hemm ċans li nistgħu naħdmu flimkien."
  
  "Ma kienx tiegħek-" Ben mar dritt għall-problema, eżatt kif Drake kien jaf li se. Karin, b'mod sorprendenti, kienet l-idejn tar-raġuni. Qabdetu u ġibdu l-ġenb, u ħalliet lil Drake triq ċara lejn l-uffiċċju warajhom.
  
  Huwa mexa minn ġo fihom, għoġobha lejn Kinimaka tul it-triq. Alicia Miles ħarset lejh b'għajnejn serji. Hija sofriet ukoll it-telfa ta" xi ħadd għażiż għaliha.
  
  Drake waqaf. "Għadu ma spiċċax, Alicia, bl-ebda mod. Dan il-bastard irid jiġi eliminat. Jekk le, jista" jaħraq id-dinja sa l-art."
  
  "Kovalenko se jmut jgħajjat."
  
  "Hallelujah".
  
  Drake għadda minn ħdejha fil-kamra. Żewġ kompjuters kbar poġġew fuq il-lemin tiegħu, il-hard drives daqqu u jikklikkjaw waqt li fittxew u għabbew data. Quddiemha kien hemm par twieqi bulletproof għoli l-art li jagħtu fuq Miami Beach. F'daqqa waħda laqat ix-xbieha ta' Wells li jippretendi li hu pervers u jitlob skop ta' sniper sabiex ikun jista' jara l-iġsma ikkunzati hemmhekk.
  
  Dan il-ħsieb ġegħlu jaħseb. Kienet l-ewwel darba li kien ħaseb b'mod koerenti dwar Welles minn meta Kennedy kien inqatel. Wells miet mewta orribbli f'idejn Alicia jew May. Ma kienx jaf liema, u ma kienx jaf għaliex.
  
  Huwa sema 'l-oħrajn isegwuh ġewwa. "Allura..." Huwa ffoka fuq il-veduta. "Meta se mmorru l-Hawaii?"
  
  "Filgħodu," qal Hayden. "Ħafna mill-assi tagħna issa huma kkonċentrati fuq Oahu. Qed niċċekkjaw ukoll gżejjer oħra għax hu magħruf li Kovalenko għandu aktar minn ranch wieħed. Ovvjament, issa huwa magħruf ukoll li huwa kaptan tal-qerq, għalhekk aħna nkomplu nsegwu linji oħra f"reġjuni differenti tad-dinja."
  
  "Multa. Niftakar referenzi għall-Kaptan Cook, Diamond Head u Hell's Gate. Dan hu dak li kont qed timmira għalih?"
  
  Ben ħaha. "Pjuttost, iva. Iżda Cook niżel fuq Kauai, mhux Oahu. Tiegħu-" Il-monologu spiċċa ħesrem. "Hmm, fil-qosor. Ma sibna xejn mhux tas-soltu. Bye."
  
  "M'hemm l-ebda konnessjoni diretta bejn Cook u Diamond Head?"
  
  "Qed naħdmu fuqha". Karin tkellmet ftit difensiva.
  
  "Imma twieled fi Yorkshire," żied Ben, waqt li ttestja l-barriera l-ġdida ta 'Drake. "Taf, id-Dinja t'Alla."
  
  Deher li Drake lanqas biss sema" x"kien qed jgħid ħabibu. "Kemm qatta' fil-Hawaii?"
  
  "Xhur," qalet Karin. "Hu mar lura hemm mill-inqas darbtejn."
  
  "Forsi dakinhar żar kull gżira. Dak li għandek tagħmel hu li tiċċekkja z-zkuk tiegħu, mhux l-istorja jew il-kisbiet tiegħu. Irridu nkunu nafu dwar dawk l-affarijiet li mhux famuż għalihom."
  
  "Dan hu..." Karin waqfet ftit. "Tassew jagħmel sens."
  
  Ben ma qal xejn. Karin ma kinitx lesta. "Dak li nafu hu dan: l-alla ħawajjan tan-nar, is-sajjetti u l-vulkani hija mara jisimha Pele. Hija figura popolari f'ħafna rakkonti antiki tal-Hawaii. Jingħad li d-dar tagħha tinsab fuq wieħed mill-aktar vulkani attivi fid-dinja, iżda tinsab fuq il-Gżira l-Kbira, mhux Oahu."
  
  "Dan huwa kollu?" staqsa Drake fil-qosor.
  
  "Le. Filwaqt li ħafna stejjer huma dwar ħutha, xi leġġendi jgħidu dwar il-Bieb ta" Pele. Il-bieb iwassal għan-nar u l-qalba ta" vulkan-jiddoqqlek l-Infern?"
  
  "Forsi din hija metafora," qal Kinimaka mingħajr ma ħasibha, imbagħad blushed. "Tajjeb, jista" jkun. Inti taf..."
  
  Alicia kienet l-ewwel li tidħaq. "Grazzi lil Alla għall-inqas xi ħadd ieħor għandu sens ta 'umoriżmu." Bejt, imbagħad żiedet, "L-ebda offiża," b"vuċi li wriet li ma tantx kienet jimpurtaha kif in-nies jittrattawha.
  
  "Il-Bieb ta" Pele jista" jkun utli," qal Drake. "Kompli x-xogħol it-tajjeb. Narawkom filgħodu".
  
  "Mhux qed toqgħod?" Blatter Ben, ovvjament jittama li jkollu ċans ikellem lil ħabib tiegħu.
  
  "Le". Drake ħares fit-tieqa hekk kif ix-xemx bdiet tinżel fuq l-oċean. "Għandi x'imkien fejn inkun illejla."
  
  
  KAPITOLU ERBAX
  
  
  Drake telaq mill-kamra mingħajr ma ħares lura. Kif kien mistenni, Hayden qabad miegħu eżatt kif kien se jidħol fil-lift.
  
  "Drake, jonqos. Hija sew?"
  
  "Taf li hi tajba. Rajtha fuq il-video stream."
  
  Hayden qabad idu. "Inti taf x'qed ngħid."
  
  "Se tkun tajba. Kellha tidher tajba, taf li. Boudreaux żgur ħaseb li kien tassew."
  
  "Iva".
  
  "Nixtieq li stajt narah ikisser."
  
  "Tajjeb, jien kont dak li tajjar, għalhekk ħadt dak il-pjaċir, grazzi għalik."
  
  Drake għafas il-buttuna għall-ewwel sular. "Oħtu diġà għandha tkun mal-aġenti tiegħek. Se jeħduha l-isptar u jnaddfuha. Demm falz huwa xitan li jaħseb f"negozju tiegħu stess, taf."
  
  "Boudreau għadu miġnun, jekk dan hu possibbli. Meta oħtu qamet, ħajja-" Hayden ħadet rasha. "Kollass finali."
  
  "Il-pjan ħadem. Kienet idea tajba," qalilha Drake. "Rċevejna informazzjoni. Kien worth it".
  
  Hayden qaleb. "Naf. Jien kuntent biss li l-manjaku jinsab wara l-bars."
  
  Drake daħal fil-lift u stenna li jingħalqu l-bibien. "Kieku f"idejni," qal hekk kif Hayden sparixxa mill-vista. "Kont nispara lill-bastard fiċ-ċella tiegħu."
  
  
  * * *
  
  
  Drake ħa taxi lejn Biscayne Boulevard u telaq lejn il-pjazza tax-xiri ta" Bayside. Ir-raġel li sejjaħlu, qisu mkanta, inċert u kompletament barra mill-karattru, ried jiltaqa" barra minn Bubba Gump. Drake kellu mument ta" umoriżmu u ssuġġerixxa lil Hooters, post li x"aktarx kien aktar adattat għalihom, iżda May aġixxiet qisu lanqas biss semgħetu.
  
  Drake ingħaqad mal-folla, sema" l-gost storbjuż ta" madwaru u ħassu kompletament barra minn postu. Kif setgħu dawn in-nies ikunu daqshekk ferħanin meta tilef xi ħaġa tant għażiża? Kif setgħu ma jimpurtahomx?
  
  Griżmejh kienet niexfa u xufftejh miċħud. Il-bar ta" Bubba Gump ċeda. Forsi seta jegħreq ftit qabel ma waslet hi. Madankollu, ma kellu l-ebda illużjoni; dan kellu jieqaf. Jekk kien se jmur il-Hawaii biex jikkaċċja lill-qattiel tal-mara li kien iħobb, jekk kien se jfittex vendetta aktar milli jsir vittma, din kellha tkun l-aħħar darba.
  
  Kellu jkun.
  
  Kien se jimbotta l-bieb meta Mai għajjat miegħu. Kienet hemm proprju, mimli ma" pilastru inqas minn sitt piedi "l bogħod minni. Kieku hi kienet l-għadu, huwa jkun mejjet issa.
  
  Id-determinazzjoni tiegħu għall-moħqrija u t-tpattija kienet bla valur mingħajr fokus u esperjenza.
  
  Mai marret lejn ir-ristorant, Drake segwaha. Huma ħadu siġġu fil-bar u ordnaw Lava Flows f"ġieħ il-vjaġġ li jmiss tagħhom lejn il-Hawaii.
  
  Drake baqa" sieket. Qatt ma kien ra lil Mai Kitano nervuż qabel. Hu qatt ma raha jibża" qabel. Ma setax jimmaġina xenarju li jqabbadha.
  
  U mbagħad id-dinja tiegħu reġgħet waqgħet.
  
  "Kovalenko ħataf lil oħti, Chika, minn Tokyo. Għaddew ħafna xhur. Minn dakinhar żammha l-magħluq." Mai ħadet nifs fil-fond.
  
  "Fhimt. Nifhem dak li għamilt," qal Drake f"keffa. Kien ovvju. Il-familja dejjem ġiet l-ewwel.
  
  "Hu għandu apparat."
  
  "Iva".
  
  "Ġejt l-Istati Uniti biex insibha. Biex issib Kovalenko. Imma fallejt sakemm int u sħabek ikkuntattjajtuni. Ghandi intik".
  
  "Ma salvajnihiex. Għamilt."
  
  "Int tajtni tama, għamiltni parti mit-tim."
  
  "Int għadek parti mit-tim. U tinsewx li l-gvern għandu rimedju ieħor. Mhux se jaqtgħu qalbhom."
  
  "Sakemm wieħed minnhom ma kellux xi ħadd maħbub fil-jasar."
  
  Drake kien jaf x"ġara minn mart Gates, iżda ma qal xejn. "Ikollna bżonnek fil-Hawaii, Mai. Jekk irridu negħlbu lil dan ir-raġel, ikollna bżonn l-aħjar. Il-gvern dan jaf. Għalhekk int, Alicia u l-oħrajn tħallew jitilqu."
  
  "U inti?"
  
  "U jien".
  
  "Xi ngħidu għall-maħbubin tiegħek, Drake? Ir-Re Imdemmi kien qed jipprova jwettaq il-venda tiegħu?"
  
  Drake qabad. "Hu naqas."
  
  "U madankollu se jibqa' jipprova."
  
  "Oħtek hi sigura?" Għandha bżonn protezzjoni żejda? Naf xi nies-"
  
  "Dan ħadet ħsieb, grazzi."
  
  Drake studja x-xarba mhux mittiefsa. "Imbagħad dan kollu se jispiċċa fil-Hawaii," qal. "U issa li kważi sibna, dalwaqt se jkun."
  
  Mai ħadet xarba twila. "Hu se jkun ippreparat, Drake. Ilu jippjana dan għal għaxar snin."
  
  "Din hija l-art tan-nar," qal. "Żid Kovalenko u l-bqija minna f'dik l-ekwazzjoni, u dan il-post kollu jista 'jisplodi."
  
  
  * * *
  
  
  Hu ra lil May titlaq lejn il-parkeġġ u mar lejn fejn ħaseb li jista" jkun it-taxi. Il-ħajja bil-lejl ta" Miami kienet fl-aqwa tagħha. L-alkoħol ma kienx l-uniku mezz ta 'intossikazzjoni disponibbli, u l-kombinazzjoni ta' iljieli bla tarf u pjaċevoli, irġiel u nisa sbieħ, u melodiji dinamiċi ħadmu ħafna biex għollih anki l-moral li jonqoslu.
  
  Dawwar il-kantuniera u quddiemu nfetħet il-marina - jottijiet brijżu biex jieħdu kburin, folol jimlew il-passaġġi, restorant fil-miftuħ mimli nies sbieħ li ma taw qalbhom xejn fid-dinja.
  
  Grazzi fil-biċċa l-kbira lil nies bħal Matt Drake.
  
  Huwa mdawwar lura. Il-mowbajl tiegħu daqq b"dik il-melodija melodiuża u melodija.
  
  Agħfas malajr il-buttuna. "Iva?"
  
  "Matt? Il-waranofsinhar it-tajjeb. Bongu." It-tonijiet fini ta 'edukazzjoni ta' Oxford sorpriż lilu.
  
  "Dal?" - hu qal. "Torsten Dahl?"
  
  "Żgur. Min aktar jinstema" tajjeb?"
  
  Drake ippanikkat. "Kollox sew?"
  
  "Tinkwetax, habib. Kollox tajjeb fuq din in-naħa tad-dinja. L-Islanda hija kbira. It-tfal huma meraviljużi. Mara hija... mara. Kif sejrin l-affarijiet ma" Kovalenko?"
  
  "Sibnieha," qal Drake bi tbissima. "Kważi. Nafu fejn inħarsu. Hemm xi mobilizzazzjoni għaddejja bħalissa u għada għandna nkunu fil-Hawaii."
  
  "Perfetta. Ukoll, ir-raġuni li qed insejjaħ tista" tkun ta" xi użu għalik jew le. Tista 'tiddeċiedi għalik innifsek. Kif tafu, l-esplorazzjoni tal-Qabar tal-Gods tkompli b'kawtela. Tiftakar kif fil-kastell ta" Frey kont fuq tarf il-qabar ta" Odin b"ilsieni mdendel? Tiftakar x"sibna?"
  
  Drake fakkar il-biża" immedjata tiegħu. "Żgur".
  
  "Emmnni meta ngħid li nsibu teżori li jgħoddu jew saħansitra jaqbżu dan kważi kuljum. Imma xi ħaġa aktar ordinarja ġibditli l-attenzjoni dalgħodu, l-aktar għax fakkritni fik."
  
  Drake daħal fl-isqaq dejjaq biex jisma" aħjar lill-Iżvediż. "Tfakkarkom fija? Sibt Hercules?
  
  "Le. Imma sibna sinjali fuq il-ħitan ta" kull niċċa fil-qabar. Kienu moħbija wara teżori, u għalhekk ma kinux notevoli għall-ewwel."
  
  Drake sogħla. "Marki?"
  
  "Iqabblu mar-ritratt li bgħattli."
  
  Drake ħa mument, u mbagħad is-sajjetti laqtu qalbu. "Stenna. Tfisser bħall-istampa li bgħatt? L-immaġni tat-tidwir li sibna fuq l-apparat tal-ivvjaġġar fil-ħin?"
  
  "Ħsibt li dan kien se jġiegħlek gidma, ħabib tiegħi. Iva, dawn il-marki - jew curls, kif tgħid int."
  
  Drake baqa" bla kliem għal mument. Jekk il-marki fil-Qabar tal-Gods kienu jaqblu mal-marki li sabu fuq l-apparati tat-trasport tal-qedem, allura dan kien ifisser li kienu mill-istess era.
  
  Drake tkellem minn ħalq xott. "Tfisser-"
  
  Iżda Thorsten Dahl diġà ħaseb f"kollox. "Li l-allat ħolqu apparat għall-iskop ta 'vjaġġar fil-ħin. Jekk taħseb dwarha, jagħmel sens. Minn dak li sibna fil-qabar ta" Odin, nafu li kienu jeżistu. Issa nafu kif jimmanipulaw il-mogħdija taż-żmien".
  
  
  KAPITOLU Ħmistax
  
  
  Ir-Re Imdemmi kien fit-tarf tar-riżerva żgħira tiegħu, jara kif bosta mit-tigri tiegħu tal-Bengal jiġru wara ċriev żgħir li kien rilaxxat għalihom. L-emozzjonijiet tiegħu tqattgħu. Min-naħa l-waħda, kien ta" pjaċir li jkollok u tara fil-ħin liberu waħda mill-akbar magni tal-qtil li qatt inħolqu fuq il-pjaneta. Min-naħa l-oħra, kienet tal-biki tal-mistħija li nżammu fil-magħluq. Huma ħaqqhom aħjar.
  
  Mhux bħall-priġunieri umani tiegħu. Kienu ħaqqhom dak li kienu se jieħdu.
  
  Boudreau.
  
  Ir-Re tad-Demm daret dawra meta sema" diversi nies jimxu madwar il-ħaxix. "Is-Sur Boudreau," huwa rasped. "Kif marret id-detenzjoni tas-CIA?"
  
  Ir-raġel waqaf ftit metri "l bogħod, tah ir-rispett li kien jeħtieġ, iżda ħares lejh bla biża". "Iktar diffiċli milli immaġinajt," ammetta. "Grazzi għall-estrazzjoni kwieta."
  
  Ir-Re Imdemmi waqaf. Ħass it-tigri warajh, jiġru wara ċ-ċriev imbeżża". Iċ-ċriev tgħajjat u ħarab, maħkum bit-terrur, ma jistax jiffaċċja l-mewt tiegħu stess. Boudreau ma kienx hekk. Ir-Re Imdemmi urieh ċertu grad ta" rispett.
  
  "Matt Drake qabeżek?"
  
  "Is-CIA rriżulta li kienet aktar riżorsi milli stennejt. Dak kollox".
  
  "Int taf li kieku kelli l-pistola, il-mewt ta" oħtek ma kinitx tkun iffalsifikata."
  
  Is-skiet ta" Boudreaux wera li fehem.
  
  "Wasal iż-żmien li taġixxi," qal ir-Re Imdemmi. "Għandi bżonn xi ħadd biex jeqred ir-ranches l-oħra. Dawk fuq Kauai u l-Gżira l-Kbira. Tista" tagħmel dan għalija?"
  
  Ir-raġel li ordna li jiġi salvat minn għomor il-ħabs f"daqqa sab it-tama. "Nista 'nagħmel dan."
  
  "Int trid toqtol kull ostaġġ. Kull raġel, mara u tifel. Tista" tagħmel dan?"
  
  "Iva, sir".
  
  Il-King Imdemmi leaned quddiem. "Int ċert?"
  
  "Nagħmel dak kollu li titlobni nagħmel."
  
  Ir-Re tad-Demm ma wera l-ebda emozzjoni esterna, iżda kien kuntent. Boudreau kien l-aktar ġellied u kmandant kompetenti tiegħu. Tajjeb li baqa" daqshekk leali.
  
  "Imbagħad mur lesti. Nistenna l-istruzzjonijiet tiegħek."
  
  L-irġiel tiegħu wasslu lill-Amerikan 'il bogħod, u r-Re tad-Demm għamel sinjal għal raġel wieħed biex jistenna lura. Kien Claude, il-maniġer tar-ranch tiegħu f'Oahu.
  
  "Kif għedt, Claude, wasal iż-żmien. Lest, hux?"
  
  "Kollox ippreparat. Kemm għandna nżommu?"
  
  "Int se żżomm fuq sakemm tmut," croaked ir-Re Imdemmi. "Imbagħad id-dejn tiegħek miegħi jitħallas. Inti parti mid-distrazzjoni. Ovvjament, din hija biss parti żgħira, imma s-sagrifiċċju tiegħek jiswa."
  
  Is-superviżur tiegħu ta" Oahu baqa" sieket.
  
  "Jiddejjaqk?"
  
  "Le. Le sinjur."
  
  "Dan huwa tajjeb. U ladarba niffukaw l-attenzjoni tagħhom fuq ir-ranch, inti tiftaħ ċelloli tal-gżejjer lokali. Jien jien li se ngħaddi mill-Bibien tal-Infern, imma l-Hawaii se jaħarqu."
  
  
  KAPITOLU SITTAX
  
  
  Il-jet privat tas-CIA kien qed itir f"altitudni ta" disgħa u tletin elf pied. Matt Drake dawwar is-silġ fil-ħġieġ vojt tiegħu u qaxxar l-għatu għal whisky minjatura ieħor. Poġġa waħdu fuq wara tal-ajruplan, bit-tama li jirrispettaw is-solitudni tiegħu. Iżda l-ħarsiet kontinwi tal-ġenb u l-whispers furjuż qalulu li l-vann ta" "welcome back" dalwaqt kien se jtella" ħdejh.
  
  U l-whisky kien għadu lanqas biss beda jniżżli n-nervituri.
  
  Hayden poġġa fuq il-korsija minnu, Kinimaka ħdejha. Minkejja n-natura tal-missjoni tiegħu, il-Ħawajjan deher pjuttost ferrieħa li jirritorna lejn art twelidu. Il-familja tiegħu kienet imħarsa bir-reqqa, iżda l-ġgant dejjem ottimista deher pjuttost kunfidenti li xorta se jkollu ċ-ċans li jarahom.
  
  Hayden tkellem ma" Jonathan Gates fuq telefon bis-satellita. "Tliet oħra? B'kollox wieħed u għoxrin priġunier, sir. Ukoll, iva, jien ċert li hemm aktar minn hekk. U għad m'hemmx post. Grazzi".
  
  Hayden kissret il-konnessjoni u niżżlet rasha. "Ma nistax nitkellem miegħu aktar. Kif titkellem ma" raġel li martu għadha kif ġiet maqtula? X'se tgħid?"
  
  Drake ħaresha. Hija ħadet mument, iżda mbagħad daret ħarsa haunted tagħha lejh. "Jiddispjaċini, Matt. Ma 'naħsibx. Hemm ħafna għaddej."
  
  Drake nodded u xxotta l-ħġieġ tiegħu. "M'għandux Gates jieħu vaganza?"
  
  "Is-sitwazzjoni hija instabbli wisq." Hayden għafast it-telefon ma" irkopptu. "Fil-gwerra, ħadd ma jista 'jgħibu fl-isfond."
  
  Drake tbissem għall-ironija. "Ma kontx naħseb li l-Hawaii kienet daqshekk kbira."
  
  "Inti tfisser, għaliex għadhom ma sabux mill-inqas wieħed mir-ranches tiegħu? Ukoll, mhuwiex kbir. Imma hemm ħafna foresta, għoljiet u widien impenetrabbli. Ir-ranches huma probabbilment kamuflati wkoll. U r-Re Imdemmi huwa ppreparat għalina. Washington jidher li jaħseb li n-nies tal-lokal se jgħinuna aktar mill-forza tax-xogħol regolari."
  
  Drake qajjem għajn. "B"mod sorprendenti, x"aktarx li għandhom raġun. Dan huwa fejn jidħol il-ġgant ta" ħbiberija tagħna."
  
  Mano tah tbissima wiesgħa u rilassata. "Verament naf ħafna min-nies ta 'Honolulu."
  
  Deher ċajpir, u ħdejh deher f'daqqa waħda Ben Blake. Drake ħares lejn iż-żagħżugħ. Kienet l-ewwel darba li verament raw lil xulxin minn mindu miet Kennedy. Fih qamet mewġa ta" emozzjoni, li malajr rażżan u ħeba billi ħa xi sip oħra.
  
  "Kollox ġara malajr, sieħbu. Ma stajtx ngħinha. Salvatni, imma... imma ma stajtx insalvaha."
  
  "Ma naħtix. Ma kienx tort tiegħek."
  
  "Imma tlaqt."
  
  Drake ħares lejn Karin, oħt Ben, li kienet qed tħares lejn ħuha b"għajnejha rrabjata. Jidher li kienu qed jiddiskutu l-mossa imprudenti ta 'Ben, u mar kontra l-qamħ. Drake fetaħ whisky ieħor u rexa lura fis-siġġu, ħarstu ma tiċċaqlaqx. "Madwar elf sena ilu, ngħaqadt mal-SAS. L-aqwa forza tal-ġlied tad-dinja. Hemm raġuni li huma l-aqwa, Ben. Fost affarijiet oħra, dan għaliex huma nies krudili. Bla ħniena. Il-qattiela. Huma ma jidhrux bħall-Matt Drake taf. Jew saħansitra bħal Matt Drake, li kien qed ifittex l-għadam ta" Odin. Dan Matt Drake ma kienx fis-SAS. Huwa kien ċivili."
  
  "U issa?"
  
  "Sakemm ir-Re tad-Demm ikun ħaj u Vendetta għadha teżisti, ma nistax inkun ċivili. Ma jimpurtax kemm irrid inkun ħażin."
  
  Ben ħares 'il bogħod. "Nifhimha".
  
  Drake kien sorpriż. Huwa nofs idur hekk kif Ben qam u mexa lura lejn is-sit tiegħu. Forsi ż-żagħżugħ kien qed jibda jikber.
  
  Kieku l-aħħar tliet xhur ma għaġġlux dan il-proċess, xejn qatt ma kien.
  
  Hayden jarah. "Kien magħha, taf. Meta mietet. Kien diffiċli għalih ukoll."
  
  Drake bela" u ma qal xejn. Griżmejh issikkat u kien kulma seta" jagħmel biex ma jinfaqax jibki. Xi raġel minn SAS. Il-whisky ħalla traċċa sħuna fil-ħofra tal-istonku tiegħi. Wara mument staqsa, "Kif qieghek sieq?"
  
  "Jweġġa". Kapaċi nimxi u anke niġri. Iżda ma nixtieqx niġġieled kontra Boudreau għal ftit ġimgħat oħra."
  
  "Sakemm ikun il-ħabs, ma jkollokx għalfejn."
  
  Il-kommossjoni ġibdu l-attenzjoni tiegħu. Mai u Alicia poġġew diversi ringieli 'l quddiem u tul il-korsija minn xulxin. Ir-relazzjoni bejn iż-żewġ nisa qatt ma kienet iktar minn ġlata, iżda xi ħaġa kienet qed tirritahom it-tnejn.
  
  "Int kompromettina!" Alicia bdiet tgħajjat. "Biex insalva lil oħti stess. Kif inkella jistgħu jsibu lukanda?"
  
  Drake niżel minn fuq is-sedil tiegħu u nieżel 'l isfel fil-korsija. L-aħħar ħaġa li kellu bżonn fuq it-titjira kienet ġlieda bejn tnejn mill-aktar nisa fatali li qatt kien jaf.
  
  "Hudson miet f"dik il-lukanda," għajjat Alicia. "Sparawh waqt li... filwaqt li-" Hija ħadet rasha. "Din kienet l-informazzjoni tiegħek, Kitano? Nisfidak biex tgħid il-verità."
  
  Alicia daħlet fil-korsija. Mai qamet biex tħares lejn wiċċha. Iż-żewġ nisa kienu kważi imnieħer għal imnieħer. Mai marret lura biex tagħmel spazju għaliha nfisha. Osservatur bla esperjenza seta" ħaseb li dan kien sinjal ta" dgħjufija min-naħa tat-tfajla Ġappuniża.
  
  Drake kien jaf li dan kien sinjal fatali.
  
  Huwa ġrew 'il quddiem. "Waqfa!"
  
  "Oħti tiswa għaxar Hudson."
  
  Alicia ghamlet. "Issa se nieħu ftit żmien Mejju!"
  
  Drake kien jaf li May mhux se terġa" lura. Kien ikun eħfef li tgħid lil Alicia dak li kienet diġà taf-li Hudson kien ta lilu nnifsu-iżda l-kburija taʼ Mai Kitano ma kinitx tħalliha ċedi. Alicia laqat. Irbattu Mai. Alicia marret mal-ġenb biex tagħti lilha nnifisha aktar spazju. Mai attakkaha.
  
  Drake ġera lejhom.
  
  Alicia immet kick, marret "il quddiem u tefgħet minkebha fuq wiċċ May. Il-gwerriera Ġappuniża ma ċċaqlaqx, iżda dawwar rasha ftit, u ħalliet id-daqqa tsaffar millimetru bogħod minnha.
  
  Mai laqat lil Alicia bil-qawwa fil-kustilji. Kien hemm issir għoli ta" nifs li jaħrab, u Alicia marret lura kontra l-paratija. Mejju mexa 'l quddiem.
  
  Hayden qabżet fuq saqajha, tgħajjat. Ben u Karin kienu wkoll fuq saqajhom, it-tnejn kurjużi min se jirbaħ il-ġlieda. Drake daħal b"ġirja bil-qawwa, imbotta lil May fis-sedil ta" ħdejha u qatgħet idu minn ġo griżmejh Alicia.
  
  "Waqfa." Leħnu kien kwiet daqs il-qabar, iżda mimli theddida. "L-għarus mejjet tiegħek mejjet m"għandu x"jaqsam xejn ma" dan. U oħtek ukoll." Huwa glared lejn Mejju. "Kovalenko huwa ghadu. Ladarba dak il-bastard isir FUBAR, tista" tiġġieled kulma trid, imma ssalvah sa dak iż-żmien."
  
  Alicia dawwar driegħha. "Dak il-kelba għandha tmut għal dak li għamlet."
  
  Mai ma għamitx għajn. "Għamilt ħafna agħar, Alicia."
  
  Drake ra n-nar jerġa" jisfa" f"għajnejn Alicia. Blatter l-unika ħaġa li ġiet f'moħħu. "Minflok targumenta, forsi tista" tispjegali min minnkom fil-fatt qatlu lil Wells. U għaliex."
  
  Il-ġlieda marret lil hinn minnhom.
  
  Hayden kien eżatt warajh. "Hudson ġie ssorveljat permezz ta" apparat ta" traċċar ta" teknoloġija għolja, Miles. Tafu. Ħadd hawn mhu kuntent bil-mod kif Mai tat l-apparat." Kien hemm l-azzar fil-vuċi tagħha. "Biex ma nsemmux kif kisbet. Imma anke jien nifhem għaliex għamlet dan. Xi uffiċjali għolja tal-gvern bħalissa għaddejjin mill-istess ħaġa. Kovalenko diġà qed jilgħab l-aħħar logħba tiegħu, u bilkemm wasalna għat-tieni bażi. U jekk it-tnixxijiet ma jkunux issiġillati-"
  
  Alicia ghamlet u marret lura fis-sede taghha. Drake sab munzell ieħor ta" miniatures u mar lura fil-korsija għal tiegħu. Ħares dritt 'il quddiem, ma riedx jibda xi konverżazzjoni mal-aqwa ħabib tiegħu għadu kemm.
  
  Imma fit-triq, Ben inklina lejh. "FUBAR?"
  
  "Fucked up bla rikonoxximent."
  
  
  KAPITOLU SBAGĦTAx
  
  
  Qabel niżlu, Hayden irċieva telefonata li Ed Boudreau kien ħarab minn ħabs tas-CIA. Ir-Re tad-Demm uża persuna minn ġewwa u, kontra x-xewqat tiegħu stess, estratt lil Boudreau f'operazzjoni diskreta u bla ħarbtu.
  
  "Intom qatt ma titgħallmu xejn," qalilha Drake, u ma kienx sorpriż meta ma kellha xejn xi tgħid bi tweġiba.
  
  L-ajruport ta" Honolulu tefa" ċċajpar, kif ukoll ir-rikba tal-karozza malajr fil-belt. L-aħħar darba li kienu fil-Hawaii, attakkaw il-mansion ta" Davor Babic u tpoġġew fuq il-lista ta" suspettati minn ibnu Blanca. Dak iż-żmien deher serju.
  
  Imbagħad deher Dmitry Kovalenko.
  
  Honolulu kienet belt bieżla, mhux differenti mill-biċċa l-kbira tal-bliet Amerikani jew Ewropej. Iżda b'xi mod, il-ħsieb sempliċi li Waikiki Beach ma kienx aktar minn għoxrin minuta bogħod ratta anke l-ħsibijiet glooky ta 'Drake.
  
  Kien kmieni filgħaxija u kienu kollha għajjien. Iżda Ben u Karin insistew li jmorru dritt għall-bini tas-CIA u jgħaqqdu man-netwerk lokali. It-tnejn kienu ħerqana biex jibdew iħaffru fejn jinsabu l-ġurnali tal-Kaptan Cook. Drake kważi tbissem meta sema" dan. Ben dejjem iħobb l-riddles.
  
  Hayden għaġġel il-burokrazija u malajr sabu ruħhom f"uffiċċju ċkejken ieħor, simili għal dak li kienu telqu f"Miami. L-unika differenza kienet li mit-tieqa setgħu jaraw il-lukandi għoljin ta" Waikiki, il-famuż restorant li jdur Top of Waikiki u, fil-bogħod, l-akbar attrazzjoni ta" Oahu, il-vulkan li ilu rieqed magħruf bħala Diamond Head.
  
  "Alla, irrid ngħix hawn," qalet Karin b"daqqa.
  
  "Nemmen," gerbet Kinimaka. "Għalkemm jien ċert li l-biċċa l-kbira tal-vaganzanti jqattgħu aktar ħin hawn milli nagħmel jien."
  
  "Ħej, inti kont fl-Everglades mhux wisq ilu," qaltlet Hayden hekk kif qabdet il-kompjuters ta" Ben u Karin mas-sistema privileġġjata. "U ltqajt ma' wieħed mill-lokal."
  
  Kinimaka deher imħasseb għal mument, imbagħad ċaqlaq. "Trid tfisser alligatur? Kien pjaċevoli ħafna, iva."
  
  Hayden spiċċat dak li kienet tagħmel u ħarset madwar. "Xi ngħidu għal ikla ta" malajr u sodda kmieni? Nibdew ix-xogħol mas-sebħ."
  
  Kien hemm nods u murmurs ta 'qbil. Meta May qablet, Alicia telqet. Drake ħaseb warajha qabel ma jdur lejn il-kollegi tiegħu. "Intom ilkoll għandek tkunu tafu xi ħaġa li tgħallimt illum. Jiena nħoss li din tista" tkun waħda mill-aktar biċċiet ta" informazzjoni importanti li qatt niżvelaw." Huwa għamel pawsa. "Dahl ikkuntattjani lbieraħ."
  
  "Torsten?" Sfaċċat Ben. "Kif sejjer l-Iżvediż miġnun? L-aħħar darba li rajtu, kien qed iħares lejn l-għadam ta" Odin."
  
  Drake ippretendi li ħadd ma interrompih. "Waqt li kienu qed jesploraw il-Qabar ta' l-Allat, sabu marki li qabblu mat-tidwir li sibna fuq l-apparat tat-trasferiment."
  
  "Konsistentement?" - Hayden tenna. "Kemm konsistenti?"
  
  "Huma eżattament l-istess."
  
  Moħħ Ben beda jaħdem bil-kapaċità sħiħa. "Dan ifisser li l-istess nies li bnew il-Qabar ħolqu wkoll l-apparati. Dan huwa ġenn. It-teorija hija li l-allat bnew l-oqbra tagħhom stess u litteralment jimteddu, filwaqt li jtawlu l-ħajja permezz ta 'estinzjoni tal-massa. Issa qed tgħid li ħolqu wkoll tagħmir għall-ivvjaġġar fil-ħin?" Ben waqaf. "Fil-fatt, jagħmel sens-"
  
  Karin ħadet rasha, tħares lejh. "Iblah. Naturalment, dan jagħmel sens. Allura vvjaġġaw matul iż-żmien, manipulaw l-avvenimenti u ħolqu d-destini tan-nies."
  
  Matt Drake tbiegħed skiet. "Narak filgħodu."
  
  
  * * *
  
  
  L-arja bil-lejl kienet balzuża, tropikali sħuna, u togħma ħażina bl-Oċean Paċifiku. Drake daret fit-toroq sakemm sab bar miftuħ. Il-klijentela trid tkun differenti minn bars oħra f"pajjiżi oħra, hux? Wara kollox, kienet ġenna. Imbagħad għala kienu l-lifers għadhom jilagħbu bil-pool, qishom huma s-sidien tal-post? Għaliex kien hemm xi sakra bilqiegħda fit-tarf tal-bar b"rasu mitfugħa lura? Għalfejn il-koppja eterna qagħdu l-oħra, mitlufa fid-dinjiet żgħar tagħhom stess, flimkien imma waħedhom?
  
  Ukoll, xi affarijiet kienu differenti. Alicia Miles kienet fil-bar, tispiċċa xarba doppja. Drake kien qed jaħseb biex jitlaq. Kien hemm bars oħra li fihom seta" jaħbi mid-duluri tiegħu, u kieku ħafna minnhom kienu jidhru bħal dawn, kien iħossu d-dar.
  
  Imma forsi s-sejħa għall-azzjoni bidlet xi ftit il-perspettiva tiegħu. Huwa mexa lejha u poġġa bilqiegħda. Lanqas ħarset "il fuq.
  
  "Fuck, Drake." Hi mbuttat il-ħġieġ vojt tagħha lejh. "Ixtrini xarba."
  
  "Ħalli l-flixkun," ordna Drake lill-barman u ferra lilu nnifsu nofs tazza Bacardi Oakheart. Huwa għolla tazza tiegħu f'toast. "Alicia Miles. Relazzjoni ta" għaxar snin li ma marret imkien, hu? U issa nsibu lilna nfusna fis-sema, niskra f"bar."
  
  "Il-ħajja għandha mod kif tgħawweġek."
  
  "Le. SRT għamilha."
  
  "Żgur ma għenitx."
  
  Drake ħares lejha lejn il-ġenb. "Din hija proposta ta" onestà? Minnek? Kemm minnhom għerqu?"
  
  "Biżżejjed biex ittaffi t-tensjoni. Mhux daqskemm għandi bżonn."
  
  "U madankollu ma għamilt xejn biex tgħin lil dawk in-nies. F"dak ir-raħal. Saħansitra tiftakar? Int ħallejt lis-suldati tagħna stess jinterrogawhom."
  
  "Jien kont suldat, bħalhom. Kelli ordnijiet."
  
  "U mbagħad ċedi għal dak li ħallas aktar."
  
  "Għamilt dmiri, Drake." Alicia reġgħet imliet ir-rum tagħha u ħabtet il-flixkun iebes fuq il-mejda. "Wasal iż-żmien li naħsdu l-benefiċċji."
  
  "U ara fejn wasaltek."
  
  "Inti tfisser, ara fejn waslitna dan, hux?"
  
  Drake baqa" sieket. Nistgħu ngħidu li ħa t-triq għolja. Tista" tgħid ukoll li ħadet it-triq baxxa. Ma jimpurtax. Spiċċaw fl-istess post bl-istess telf u l-istess futur.
  
  "L-ewwel se nittrattaw il-Bloody Vendetta. U Kovalenko. Imbagħad naraw fejn qegħdin." Alicia qagħdet tħares lejn il-bogħod. Drake staqsiet jekk Tim Hudson kienx f"moħħha.
  
  "Għandna bżonn nitkellmu dwar Wells. Kien ħabib tiegħi."
  
  Alicia daħqet, ħoss bħal qabel. "Dak il-pervert antik? Huwa bl-ebda mod ma kien ħabib tiegħek, Drake, u inti fucking taf dan. Se nitkellmu dwar il-bjar. Iżda fl-aħħar. Dak hu meta jiġri."
  
  "Għaliex?"
  
  Leħen artab f'wiċċ l-ilma fuq spalltu. "Għax dak huwa meta jeħtieġ li jiġri, Matt." Kienu tones artab ta" Mejju. Hija sidled lejhom b'faċilità siekta. "Għax għandna bżonn lil xulxin biex ngħaddu minn dan l-ewwel."
  
  Drake pprova jaħbi s-sorpriża tiegħu meta raha. "Il-verità dwar Wells hija tassew daqshekk terribbli?"
  
  Is-skiet tagħhom qal dak li kien.
  
  Mai daħlet bejniethom. "Jien hawn għax għandi ċomb."
  
  "Sunnara? Minn min? Ħsibt li l-Ġappuniż ħadu postkom."
  
  "Huwa uffiċjali, għamluha." Kien hemm nota ferrieħa fil-vuċi ta 'Mai. "Mhux uffiċjali, qed jinnegozjaw mal-Amerikani. Jafu kemm huwa importanti li jaqbdu Kovalenko. Taħsibx li l-gvern tiegħi m"għandux għajnejn x"jara."
  
  "Lanqas ħlomt dwarha." Alicia tnaqqset. "Irrid biss inkun naf kif sibtna." Ħażżet il-ġakketta bħallikieku riedet tarmi l-beacon.
  
  "Jien aħjar minnek," qalet Mai u issa qed tidħaq. "U hija l-uniku bar għal tliet blokki."
  
  "Dan huwa minnu?" Drake teptip. "Kemm ironiku."
  
  "Għandi ċomb," tenniet Mai. "Tridu tiġi miegħi issa u tiċċekkjaha jew it-tnejn int fis-sakra wisq biex tieħu ħsiebha?"
  
  Drake qabeż mis-siġġu sekonda wara u Alicia daret. "Uri t-triq, elf żgħir."
  
  
  * * *
  
  
  Rikba qasira tat-taxi aktar tard, kienu miġbura f"kantuniera ta" triq traffikuża, jisimgħu lil Mai jaġġornahom.
  
  "Dan ġej direttament minn xi ħadd li jien nafda fl-Aġenzija tal-Intelligence. Ir-ranch ta" Kovalenko huwa mmexxi minn diversi nies li hu jafda. Dejjem kien hekk, għalkemm issa tgħinu aktar minn qatt qabel meta jkollu bżonn il-ħin biex... ukoll, jagħmel dak li qed jippjana li jagħmel. Xorta waħda, ir-ranch tiegħu f"Oahu huwa mmexxi minn raġel jismu Claude."
  
  Mai ġibdet l-attenzjoni tagħhom lejn il-linja ta 'żgħażagħ li jgħaddu mill-entratura arkata u mixgħula qawwi għall-klabb upscale. "Claude għandu dan il-klabb," qalet. Dwal li jteptep irreklamaw 'Live DJs, Friday Special Bottles and Special Guests'. Drake ħares madwar il-folla b"sensazzjoni bla nifs. Kien fih madwar elf mill-isbaħ ġuvintur tal-Hawaii f"diversi stati ta" undress.
  
  "Nistgħu nispikkaw ftit," qal.
  
  "Issa naf li inti kollha mnaddfa." Alicia daħqet lejh. "Id-Drake ta" sena ilu kien joqgħod ħdejn iż-żewġ nisa sħan li qiegħed magħhom issa, qabad ħaddejnhom biż-żewġ idejn, u jimbuttana hemm."
  
  Drake ħakk għajnejh, billi kien jaf li kellha raġun tal-għaġeb. "F'nofs is-snin tletin ibiddlu persuna," għafas, f'daqqa waħda ħass il-piż tat-telfa ta 'Alison, l-assassinju ta' Kennedy, u sokor kostanti. Irnexxielu jiffissa ħarsa tal-azzar fuq it-tnejn li huma.
  
  "It-tfittxija għal Claude tibda hawn."
  
  Huma mxew minn ħdejn il-bieb, jitbissmu, u sabu ruħhom f"mina dejqa mimlija dwal li jteptpu u duħħan falz. Drake kien momentarjament diżorjentat u ġibduha għal ġimgħat ta 'ebrija. Il-proċessi tal-ħsieb tiegħu kienu fuzzy, ir-reazzjonijiet tiegħu saħansitra aktar. Kellu bżonn jaqbad malajr.
  
  Lil hinn mill-mina kien hemm gallarija wiesgħa li kienet toffri ħarsa b"għajnejha ta" l-art taż-żfin. Korpi mċaqalqa fl-unison ma 'ritmi ta' bass profondi. Il-ħajt fuq il-lemin tagħhom kellu eluf ta" fliexken tax-xorb u kien jirrifletti d-dawl fi priżmi glittering. Tużżana staff tal-bar ħadmu fuq il-plejers, jaqraw ix-xufftejn, jagħtu l-bidla u jservu xorb ħażin lil dawk li jmorru l-klabbs indifferenti.
  
  L-istess bħal fi kwalunkwe bar ieħor. Drake daħaq b"xi ironija. "Wara". Huwa indika, ma kellux bżonn jistaħbew fil-folla. "Żona roped off. U warajhom hemm il-purtieri."
  
  "Partiti privati," qalet Alicia. "Naf x'qed jiġri hemm lura."
  
  "Naturalment taf." Mai kienet okkupata tesplora kemm setgħet il-post. "Hemm kamra ta" wara hawn fejn qatt ma kont, Miles?"
  
  "Lanqas tmur hemm, kelba. Naf dwar l-isfruttamenti tiegħek fit-Tajlandja. Anke jien ma nipprova xejn minn dan."
  
  "Dak li smajt kien sottovalutat ħafna." Mai bdiet tinżel it-taraġ wiesa" mingħajr ma tħares lura. "Afda lili".
  
  Drake frowned lejn Alicia u telaq lejn l-art taż-żfin. Alicia dehret sorpriża, iżda mbagħad induna li kellu l-ħsieb li jieħu shortcut u jmur f"żona privata. L-Ingliża qabdet. "Int tmexxi t-triq, Drake. Jien insegwik."
  
  Drake ħass għaġla ta" demm f"daqqa u irrazzjonali. Dan kien ċans li jersaq eqreb lejn persuna li forsi tkun taf fejn jinsab Dmitry Kovalenko. Id-demm li kien xerred s"issa kien biss qatra fl-oċean meta mqabbel ma" dak li kien lest li jxerred.
  
  Hekk kif għamlu triqthom mill-iġsma li qed jidħak u għaraq fuq l-art taż-żfin, wieħed mill-ġuvini rnexxielu jdawwar lil Alicia. "Ħej," għajjat lill-ħabib tiegħu, bil-vuċi tiegħu bilkemm jinstema 'fuq ir-ritmu pulsanti. "Kelli biss xortik tajba".
  
  Alicia laqtet il-plexus solari tiegħu b"swaba" numb. "Qatt ma kellek xortih, ibni. Ħares lejn wiċċek."
  
  Huma mxew 'il quddiem malajr, injoraw il-mużika bla ħarta, il-korpi jixxengel, l-istaff tal-bar jiċċaqlaq 'il quddiem u lura fil-folla bi trejs ibbilanċjati b'mod prekarju fuq rashom. Il-koppja kienet qed targumenta bil-qawwi, ir-raġel kien magħfus ma" kolonna, u l-mara kienet tgħajjat f"widnejh. Grupp ta" nisa ta" età medja kienu qed jgħarqu u nefħu hekk kif poġġew bilqiegħda f"ċirku bil-ġelatina tal-vodka u mgħaref blu żgħar f"idejhom. Kien hemm imwejjed baxxi mxerrdin mal-art, il-biċċa l-kbira tagħhom mimlija xorb bla togħma taħt l-umbrelel. Ħadd ma kien waħdu. Ħafna mill-irġiel għamlu teħid doppju meta Mai u Alicia mietu, ħafna għad-dejjaq tal-ħbieb tagħhom. Mai bil-għaqal injorat l-attenzjoni. Alicia instigatha.
  
  Waslu f'żona magħluqa bil-ħabel, li kienet tikkonsisti f'niga ħoxna tad-deheb miġbuda bejn żewġ arbli b'saħħithom tal-ħabel tar-ram. L-istabbiliment donnu jassumi li ħadd ma kien se jisfida liż-żewġ thugs fuq kull naħa.
  
  Issa wieħed minnhom mar "il quddiem bil-palma "l barra u bil-pulit talab lil Mai biex pass lura.
  
  It-tfajla Ġappuniża malajr tbissem. "Claude bagħatna naraw..." Hi waqfet ftit, bħallikieku qed taħseb.
  
  "Pilipo?" Il-thug l-ieħor tkellem malajr. "Nista' nifhem għaliex, imma min hu dan il-bniedem?"
  
  "Gwardja tal-ġisem".
  
  Iż-żewġ irġiel kbar ħarsu lejn Drake bħal qtates li jduru maws. Drake tbissem ħafna lejhom. Ma qal xejn f"każ li l-aċċent Ingliż tiegħu qajjem suspett. Alicia ma kellha l-ebda tħassib bħal dan.
  
  "Mela, dan Pilipo. X"inhu? Se nieħdu ħin tajjeb jew xiex?"
  
  "Oh, hu l-aqwa," qal l-ewwel bouncer bi tbissima iebsa. "Il-Perfett Gentleman"
  
  It-tieni bouncer kien qed iħares lejn ħwejjiġhom. "M'intix pjuttost-libes-għall-okkażjoni. Żgur li Claude bagħtek?"
  
  Ma kien hemm l-ebda traċċa ta 'mockering fil-vuċi ta' Mai meta qalet, "Jien pjuttost ċert."
  
  Drake uża l-iskambju biex jevalwa niċeċ moħbija. Taraġ qasir wasslet għal pjattaforma mgħollija li fuqha kien hemm mejda kbira. Kien hemm madwar tużżana nies bilqiegħda madwar il-mejda, li ħafna minnhom dehru entużjasti biżżejjed biex jissuġġerixxu li reċentement kienu ħaxxew xi trab serju. L-oħrajn biss dehru jibżgħu u mdejqin, nisa żgħażagħ u koppja ta 'ġuvini, b'mod ċar mhux parti mill-grupp tal-partit.
  
  "Ħej Pilipo!" - għajjat it-tieni bouncer. "Laħam frisk għalik!"
  
  Drake segwa l-bniet sa taraġ qasir. Kien ħafna aktar kwiet hawn fuq. S'issa kien għadd tnax-il ġuvintur ħażin inequivocabbli, li kollha x'aktarx kienu qed iġorru xkubetti. Iżda meta qabbel it-tnax-il infurzatur lokali ma" May, Alicia, u lilu nnifsu, ma kienx inkwetat.
  
  Huwa baqa" warajhom, jipprova ma jiġbed l-attenzjoni għalih innifsu kemm jista" jkun. Il-mira kienet Pilipo, u issa kienu ftit piedi bogħod. Dan il-nightclub kien wasal biex verament jibda jitbandal.
  
  Pilipo ħares lejn it-tfajliet. Il-ħoss tal-klikk niexfa tiegħu f'gerżuma indika l-interess tiegħu. Drake ra l-id tiegħu jilħaq ix-xarba u jħabbatha lura.
  
  "Bgħatlek Claude?"
  
  Pilipo kien bniedem qasir u rqiq. Għajnejn wiesgħa u espressivi tiegħu immedjatament qalu lil Drake li dan ir-raġel ma kienx ħabib ta" Claude. Lanqas biss konna nafu lil xulxin. Kien aktar pupazz, il-figura tal-klabb. Konsumabbli.
  
  "Mhux ezatt". Mai rrealizzat dan ukoll u f"ħakka t"għajn ttrasformat minn mara passiva f"qattiela tal-isturdament. Swaba numb imħaffra fil-griżmejn ta 'l-eqreb żewġ irġiel, u daqqa profonda minn quddiem bagħtet it-tielet oblivion, li jaqgħu mis-siġġu tiegħu. Alicia qabżet fuq il-mejda ħdejha, niżlet fuq il-warrani tagħha, saqajha għolja fl-arja, u tat sieq lir-raġel bit-tatwaġġi ta" l-għonq li jnixxu iebes f"wiċċha bl-għarqub. Ħabat mal-brut ta" ħdejh, u ħabbathom it-tnejn minn fuq saqajhom. Alicia qabżet fit-tielet.
  
  Drake kien bil-mod meta mqabbel, iżda ħafna aktar distruttiv. Ir-raġel Asjatiku b'xagħar twil ikkontrobattu l-ewwel u mexa 'l quddiem bl-użu ta' kombinazzjoni ta 'jab u punch frontali. Drake telaq lejn il-ġenb, qabad ir-riġel u dawwar b"forza kbira u f"daqqa sakemm ir-raġel għajjat u waqa", u nbidel f"ballun sobbing.
  
  Ir-raġel li jmiss ħareġ sikkina. Drake grinned. Ix-xafra marret 'il quddiem. Drake qabad il-polz, kissru, u daħħal l-arma fil-fond fl-istonku ta" sidha.
  
  Drake kompla.
  
  Il-hangers-on sfortunati ħarbu mill-mejda. Ma jimpurtax. Huma ma kienu jafu xejn dwar Claude. L-unika persuna li setgħet, kif mistenni, tinħeba kemm jista 'jkun fil-fond fis-siġġu tal-ġilda luxurious tiegħu, għajnejh wesgħu bil-biża', xufftejh jimxu fis-skiet.
  
  "Pilipo." Mai marret lejh u poġġiet idha fuq il-koxxa tiegħu. "L-ewwel trid il-kumpanija tagħna. Issa ma tagħmilx hekk. Dak mhux maħdum. X'hemm bżonn biex tkun ħabib tiegħi?
  
  "Jien... għandi rġiel." Pilipo ġestikula b"mod selvaġġ, subgħajh jirtogħdu bħal xi ħadd fil-ponta tal-vizzju tal-alkoħol. "Kullimkien".
  
  Drake iltaqa" ma" żewġ bouncers li kienu kważi waslu fil-quċċata tat-taraġ. Alicia kienet qed tiknes lill-qawwi fuq il-lemin tiegħu. Mużika taż-żfin tqila kienet tispiċċa minn taħt. Kadavri f"diversi stadji ta" intossikazzjoni kienu mxerrda mal-art taż-żfin kollha. Id-DJ ħallat u grunted għall-udjenza captive.
  
  "Claude ma bagħtekx," għoġbet it-tieni bouncer, ixxukkjat b'mod ċar. Drake uża l-iskaluni tas-sellum biex jitbandal 'il quddiem u jħawwel iż-żewġ saqajn fuq sidru r-raġel, u bagħtitu jinżel lura fil-ħofra storbjuża.
  
  Raġel ieħor qabeż fuq l-aħħar tarġa u ġrew lejn Drake, l-armi jġebbdu. L-Ingliż irċieva daqqa fil-kustilji li kienet twaqqa" raġel aktar dgħajjef. Iweġġgħu. L-avversarju tiegħu waqaf, jistenna l-effett.
  
  Iżda Drake biss faqqa u wassal uppercut mill-qrib, jixxengel minn qiegħ saqajh stess. Il-bouncer tneħħa mill-art u istantanjament tilef minn sensih. L-istorbju li bih laqat l-art wassal biex Pilipo jaqbeż b"mod viżibbli.
  
  "Għidt xi ħaġa?" Mai mexxiet id-dwiefer tagħha perfettament manicured tul il-ħaddejn miksi bil-ħwejjeġ tal-Ħawwajan. "Dwar l-irġiel tiegħek?"
  
  "Int miġnun? Taf anki min hu s-sid ta" dan il-klabb?"
  
  Mai tbissem. Alicia avviċinathom it-tnejn, bla tfixkil wara li bagħtet erba" bodyguards. "Umoristiċi għandek tgħid hekk." Poġġet saqajha fuq qalb Pilipo u għafast ħafna. "Dan ir-raġel, Claude. Fejn hu?"
  
  Għajnejn Pilipo dawru qishom fireflies maqbuda. "Jien... ma nafx. Hu qatt ma jiġi hawn. Jiena nmexxi dan il-post, imma jien... ma nafx lil Claude."
  
  "Sfortunati." Alicia ta daqqa ta" sieq lil Pilipo f"qalbu. "Għalik".
  
  Drake ħa mument biex jiskennja l-perimetru tagħhom. Kollox deher sigur. Inxaqleb ġewwa sakemm kien imnieħer ma" imnieħer mas-sid tal-klabb.
  
  "Aħna niksbuha. Inti minion bla siwi. Saħansitra naqbel li ma tafx lil Claude. Imma int żgur li taf lil xi ħadd li jaf lilu. Persuna li jżuru minn żmien għal żmien. Raġel li jagħmel ċert li żżomm ruħek taħt kontroll. Issa-" Drake qabad lil Pilipo minn griżmejn, ir-rabja tiegħu bilkemm moħbija. "Għidli isem din il-persuna. Jew ngħawġlek rasha tal-ħatar."
  
  Il-whispers ta" Pilipo ma nstemgħux lanqas hawn fuq, fejn it-taħbit tar-ragħad kien maħnut mill-ħitan akustiċi tqal. Drake ħawwad rasu l-mod kif tigra tħawwad ras ta" gazella mejta.
  
  "Xiex?"
  
  "Buchanan. Dan ir-raġel jismu Buchanan."
  
  Drake għafas aktar hekk kif ir-rabja tiegħu bdiet tieħu f"idejha. "Għidli kif tikkuntattjah." Stampi ta" Kennedy mlew il-viżjoni tiegħu. Bilkemm ħass lil Mai u Alicia jiġbduh "il bogħod minn sid il-klabb li jmut.
  
  
  KAPITOLU Tmintax
  
  
  Il-lejl ħawajjan kien għadu fl-aqwa tiegħu. Kien għaddew nofsillejl meta Drake, May u Alicia ħarġu mill-każin u sejħu taxi pparkjata. Alicia kopriet ir-rotta tal-ħarba tagħhom billi marret ferħana lejn id-DJ, qabdet il-mikrofonu tiegħu u għamlet l-aqwa impressjoni tagħha ta" rock star. "Hello Honolulu! Kif hakk qed tagħmel? Allura ferħan li qiegħed hawn illejla. Intom intom sbieħ tant!" Imbagħad telqet bla xkiel, ħalliet warajha elf suppożizzjoni fuq elf xufftejn.
  
  Issa kienu qed jitkellmu liberament max-xufier tat-taxi. "Kemm taħseb li se jieħu qabel Pilipo iwissi lil Buchanan?" Staqsiet Alicia.
  
  "B"xortih, forsi ma jsibuhx għal xi żmien. Huwa konness tajjeb. Imma jekk jagħmlu..."
  
  "Hu mhux se jitkellem," qal Drake. "Huwa kodard. Mhux se jiġbed l-attenzjoni għall-fatt li dawwar ir-raġel ta" Claude. Jien kont inpoġġi l-ipoteka tiegħi fuqha."
  
  "Il-bouncers jistgħu jxerrdu l-fażola." Qal Mai bil-kwiet.
  
  "Ħafna minnhom huma mitlufa minn sensih." Alicia daħqet, imbagħad qalet aktar bis-serjetà. "Imma l-isprite għandu raġun. Meta jkunu jistgħu jerġgħu jimxu u jitkellmu, jgħajtu bħall-ħnieżer."
  
  Drake għafas ilsienu. "Indannata, it-tnejn għandek raġun. Imbagħad irridu nagħmluha malajr. Dan il-lejl. M"hemmx għażla oħra."
  
  "Triq Kukui tat-Tramuntana," qal Mai lis-sewwieq tat-taxi. "Tista" twaqqilna ħdejn il-morgue."
  
  Is-sewwieq tat-taxi ħares lejha malajr. "Ta 'vera?"
  
  Alicia ġibdet l-attenzjoni tiegħu bi tbissima cheeky. "Żommha isfel, ħamsa." Issuq biss."
  
  Ix-xufier tat-taxi gerbet xi ħaġa bħal "Fucking haole," iżda dawwar ħarstu lejn it-triq u waqa" sieket. Drake ħaseb fejn kienu sejrin. "Jekk dan huwa tabilħaqq l-uffiċċju ta 'Buchanan, huwa improbabbli li jkun hemm f'dan il-ħin."
  
  Alicia tnaqqset. "Drakey, Drakey, int mhux qed tisma" b"attenzjoni biżżejjed. Meta fl-aħħar irrealizzajna li r-raġel stupidu, Pilipo, kellu griżmejh f"idejk tant issikkat li saret vjola, bdejna biex insalvawlu ħajtu redikola, u qalilna li Buchanan kellu dar."
  
  "Dar?" Drake għamel grimace.
  
  "Dwar in-negozju. Taf dawn in-negozjanti. Jgħixu u jieklu hemm, jilagħbu hemm, jorganizzaw ix-xogħol lokali tagħhom minn hemm. Iżomm l-ordni. Saħansitra se jżomm lin-nies tiegħu fil-qrib. Hija festa iebsa bla waqfien, bniedem."
  
  "Li se jgħin biex l-avvenimenti fin-nightclub jinżammu sigrieti, għalissa." Qal Mai kif it-taxi waqfet fil-morgue. "Ftakar meta dħalna fl-uffiċċju ta" dik il-kalamita tal-kunsinna f"Hong Kong? Nidħlu malajr, noħorġu malajr. Hekk għandu jkun."
  
  "Bħal meta wasalna f'dak il-post fi Zurich." Alicia qalet b"leħen għoli lil Drake. "Mhux kollox dwarek, Kitano. Mhux daqshekk."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden daħlet fl-appartament li kienet ingħatat fil-bini tas-CIA f"Honolulu u waqfet mejta. Ben kien qed jistennieha, bilqiegħda fuq is-sodda u mdendel saqajh.
  
  Iż-żagħżugħ deher għajjien. Għajnejh kienu mimlijin demm minħabba li ħares lejn skrin tal-kompjuter għal ġranet sħaħ, u forehead dehret xi ftit imkemmxa minn konċentrazzjoni tant intensa. Hayden kien ferħan li rah.
  
  Hija ħarset bil-ponta madwar il-kamra. "Int u Karin fl-aħħar qatgħu l-kurdun taż-żokra?"
  
  "Har, har. Hija familja." Qalha bħallikieku l-qrubija tagħhom kienet l-aktar ħaġa ovvja. "U hi żgur li taf id-direzzjoni tagħha madwar kompjuter."
  
  "IQ ta' livell ta' ġenju jgħinek f'dan." Hayden neħħiet iż-żraben. It-tapit oħxon ħass qisu mħaded tar-ragħwa taħt saqajha uġigħ. "Ninsab assolutament ċert li għada ssib dak li għandna bżonn fil-ġurnali ta" Cook."
  
  "Jekk nistgħu niskopruhom xejn."
  
  "Kollox jinsab fuq l-Internet. Trid tkun taf fejn tfittex."
  
  Ben frowned lejha. "T... tħoss li qed niġu manipulati hawn? L-ewwel insib il-Qabar tal-Gods, u mbagħad it-tagħmir tat-trasferiment. Issa qed niskopru li t-tnejn huma relatati. U-" Huwa waqaf.
  
  "U xiex?" Hayden qagħad ħdejh fuq is-sodda.
  
  "L-apparati jistgħu jkunu b'xi mod konnessi mal-Bibien tal-Infern," huwa rraġuna. "Jekk Kovalenko jridhom, għandhom ikunu hemm."
  
  "Mhux veru". Hayden inklinat aktar qrib. "Kovalenko huwa miġnun. Ma nistgħux nippretendu li nifhmu l-ħsieb tiegħu."
  
  Għajnejn Ben urew li malajr qed jitlef il-ħsibijiet tiegħu u flirt ma" ħaddieħor. Hu kissed Hayden hekk kif hi xegħlet rasha lejn tiegħu. Hija ġibdet 'il bogħod hekk kif huwa beda jgergru b'xi ħaġa fil-but.
  
  "Inħossni aħjar meta toħroġ biż-żippijiet, Ben."
  
  "Eh? Nru. Jien ridt dan." Ħareġ it-telefon ċellulari tiegħu, qaleb l-iskrin għall-MP3 player u għażel album.
  
  Fleetwood Mac beda jkanta "Second Hand News" mill-xnigħat klassiċi.
  
  Hayden teptip sorpriża. "Dinorok? Tassew?"
  
  Ben tefagħha fuq daharha. "Fuħud minn dan huwa aħjar milli taħseb."
  
  Hayden ma naqsitx id-dwejjaq qawwi fit-ton tal-għarus tagħha. Hija ma tilfetx it-tema tal-kanzunetta, ovvja fit-titlu. Għall-istess raġunijiet bħal Ben, ġegħlitha taħseb dwar Kennedy Moore u Drake u dak kollu li kienu tilfu. Mhux biss it-tnejn tilfu ħabib kbir f"Kennedy, iżda l-mewt vjolenti tagħha naqqset lill-ħbieb kollha ta" Drake għal sempliċi storbju fl-isfond.
  
  Iżda meta Lindsey Buckingham beda jkanta dwar il-ħaxix għoli u jagħmel dak tiegħu, il-burdata malajr inbidlet.
  
  
  * * *
  
  
  Mai talab lis-sewwieq tat-taxi biex jistenna, iżda r-raġel ma semax. Hekk kif ħarġu mill-karozza, qabbad il-magna u telaq, tefa" żrar.
  
  Alicia ħarset warajh. "Jerk".
  
  Mai indikat l-intersezzjoni quddiemhom. "Id-Dar Buchanan tinsab fuq ix-xellug."
  
  Huma mxew fis-skiet pjaċevoli. Xhur ilu, Drake kien jaf li dan qatt ma kien se jiġri. Illum kellhom ghadu komuni. Kienu kollha mimsus mill-ġenn tar-Re Imdemmi. U jekk jitħalla jibqa" ħieles, xorta jista" jikkawżalhom ħsara kbira.
  
  Flimkien kienu wieħed mill-aqwa timijiet fid-dinja.
  
  Huma qasmu l-intersezzjoni u naqsu meta l-proprjetà ta 'Buchanan ġiet tidher. Il-post kien mgħarraq bid-dawl. Il-purtieri huma stabbiliti. Il-bibien kienu miftuħa biex il-mużika setgħet tgħaddi fiż-żona kollha. It-thud tal-mużika rap setgħet tinstema" anke minn naħa għall-oħra tat-triq.
  
  "Ġar mudell," ikkummentat Alicia. "Xi ħadd bħal dak - I'd biss ikolli nersaq qrib u smash is-sistema stereo kkritikat tagħhom f'biċċiet."
  
  "Imma ħafna nies mhumiex bħalek," qal Drake. "Dan huwa dak li dawn in-nies jirnexxu fuqu. Huma bullies fil-qalb. Fil-ħajja reali, iġorru snieter u m"għandhom l-ebda mogħdrija jew kuxjenza."
  
  Alicia daħqet lejh. "Imbagħad mhux se jistennew attakk fuq skala sħiħa."
  
  Mai qablet. "Nidħlu malajr, noħorġu malajr."
  
  Drake ħaseb dwar kif ir-Re tad-Demm ordna l-qtil ta" tant innoċenti. "Ejja mmorru nifgħuhom."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden kienet għarwiena u għaraq meta daqq it-telefon ċellulari tagħha. Kieku ma kienx ir-ringtone tal-firma tal-kap tagħha, Jonathan Gates, kienet timblokkah.
  
  Minflok, hi groaned, imbuttat Ben bogħod, u laqat il-buttuna tweġiba. "Iva?"
  
  Gates lanqas biss induna li kienet bla nifs. "Hayden, niskuża ruħi għas-siegħa tard. Tista" titkellem?"
  
  Hayden immedjatament reġa" lura għar-realtà. Il-bieb ħaqqha l-attenzjoni tagħha. L-orrur li ġarrab għal pajjiżu kien ferm lil hinn mis-sens tad-dmir tiegħu.
  
  "Naturalment, sir."
  
  "Dmitry Kovalenko qed iżomm fil-magħluq il-membri tal-familja ta" tmien Senaturi tal-Istati Uniti, erbatax-il Rappreżentant, u Sindku wieħed. Dan il-mostru se jitressaq quddiem il-ġustizzja, Jay, bi kwalunkwe mezz meħtieġ. Għandek ir-riżorsi kollha."
  
  Il-konnessjoni ġiet interrotta.
  
  Hayden qagħdet tħares lejn id-dlam, il-ħeġġa tagħha mitfija għal kollox. Ħsibijietha kienu mal-priġunieri. L-innoċenti kienu qed ibatu mill-ġdid. Staqsiet kemm se jsofru aktar nies qabel ma r-Re tad-Demm jitressaq il-ġustizzja.
  
  Ben tkaxkar tul is-sodda lejha u sempliċiment għannquha kif riedet hi.
  
  
  * * *
  
  
  Drake daħal ġewwa l-ewwel u sab ruħu f"hallway twil b"żewġ bibien jinfetħu fuq ix-xellug u kċina miftuħa fit-tarf. Ir-raġel niżel it-taraġ, għajnejh f"daqqa waħda mtlew b"xokk hekk kif ra lil Drake jidħol fid-dar.
  
  "X'inhu l-?"
  
  Id Mai mxiet aktar malajr milli l-għajn setgħet tara. Sekonda r-raġel kien qed jiġbdu fl-arja biex jgħajjat twissija, u l-oħra kien qed jiżżerżaq 'l isfel fit-taraġ b'sejf ċkejken f'gerżuma. Meta wasal fil-qiegħ, Mai spiċċat ix-xogħol tagħha u ħadet lura sejfha. Drake mexa 'l isfel fil-kuritur. Huma daru fuq ix-xellug fl-ewwel kamra. Erba" pari għajnejn ħarsu "l fuq mill-kaxxi sempliċi li fihom kienu ppakkjaw l-isplussivi.
  
  Splussivi?
  
  Drake istantanjament għaraf is-C4, iżda ma kellux ħin biex jaħseb hekk kif l-irġiel qabdu l-armi mitfugħa bi traskuraġni. Mai u Alicia żifnu madwar Drake.
  
  "Hemm!" Drake indika l-aktar veloċi. Alicia waqqgħetlu b'daqqa ta' daqqa ħażina fil-ġnub. Waqa" "l isfel, għożż xi ħaġa. Ir-raġel quddiem Drake malajr mexa lejh, qabeż fuq il-mejda biex iżid l-għoli u l-qawwa tal-attakk tiegħu. Drake idawwar ġismu taħt it-titjira tar-raġel, u meta niżel, huwa knock out iż-żewġ irkopptejn tiegħu minn wara. Ir-raġel għajjat bir-rabja u l-bżieq telaq minn fommu. Drake ta daqqa ta" mannara li tgħaffiġ fil-quċċata ta" rasu bis-saħħa u l-qawwa kollha tiegħu.
  
  Ir-raġel waqa" mingħajr ħoss.
  
  Fuq ix-xellug tiegħu, Mai nieda żewġ strikes wara xulxin. It-tnejn kienu rduppjati bi feriti fl-istonku tagħhom, sorpriża miktuba fuq wiċċhom kollha. Drake malajr uża qabda tal-mewt biex inabilita lil wieħed filwaqt li Mai knock out lill-ieħor.
  
  "Leave". - Drake hissed. Forsi ma jafux, imma dawn kienu għadhom l-irġiel tar-Re tad-Demm. Kienu xxurtjati li Drake kien mgħaġġel.
  
  Reġgħu lura fil-kuritur u niżlu f"kamra oħra. Hekk kif żelqu ġewwa, Drake ra l-kċina. Kien mimli rġiel, kollha jħarsu lejn xi ħaġa fuq mejda baxxa. Il-ħsejjes rap li kienu ġejjin minn ġewwa kienu tant qawwija li Drake kważi stenna li joħorġu jiltaqgħu miegħu. Mai ġriet 'il quddiem. Sakemm Drake daħal fil-kamra, hija kienet diġà waqqfet raġel wieħed u għaddiet għall-ieħor. Bniedem b'daqna ħoxna sab lil Drake, diġà b'revolver f'idu.
  
  "X'għamilt-?"
  
  It-taħriġ kien kollox fl-arti tal-ġlied, u Drake kien lura aktar malajr milli politiku seta" jevita mistoqsija ewlenija. Minnufih, għolla siequ, ħabbat ir-revolver minn idejh ir-raġel, imbagħad mar "il quddiem u qabad fl-arja.
  
  Huwa qaleb l-arma.
  
  "Għix bis-sejf." Huwa spara. Ir-raġel ta" Buchanan waqa" b"lura f"salt artistiku. Mai u Alicia immedjatament qabdu arma tan-nar oħra mormija meta xi ħadd għajjat mill-kċina. "Ħej, iblah! X"kejk qed tagħmel?"
  
  Drake grinned. Jidher li l-isparar ma kienx għalissa f"din id-dar. Multa. Huwa mexa lejn il-bieb.
  
  "Żewġ," lissnet Hu, u indika li l-ispazju fil-bieb tathom biss spazju biex jimmanuvraw lit-tnejn. Mai poġġiet warajha.
  
  "Ejja ngħammru dawn il-klieb." Drake u Alicia ħarġu, jisparaw, jimmiraw lejn il-foresta ta" saqajn li ddawwar il-mejda.
  
  Demm sprejjat u iġsma waqgħu mal-art. Drake u Alicia mxew 'il quddiem, jafu li x-xokk u l-biża' kienu se jħawdu u jintimidaw lill-avversarji tagħhom. Waħda mill-gwardjani ta" Buchanan qabżet minn fuq mejda baxxa u daħlet f"Alicia, u tefgħetha għall-ġenb. Mai daħlet fil-vojt, tiddefendi lilha nnifisha, hekk kif il-gwardjan qabad subgħajh lejha darbtejn. Mai qabdet kull daqqa fuq id-driegħ tagħha qabel laqtitu ħafna fuq il-pont ta" mnieħreha bil-pistola tagħha.
  
  Alicia reġgħet bdiet tiġġieled. "Kelliha."
  
  "Oh, jien ċert li għamilt, għasel."
  
  "Daqqani." Alicia ppuntat il-pistola lejn l-irġiel moaning, biki. "Xi ħadd ieħor irid jipprova? Hm?"
  
  Drake ħares lejn il-mejda baxxa u l-kontenut tagħha. Munzelli ta 'C4 mifruxa l-wiċċ f'diversi stadji ta' preparazzjoni.
  
  X'infern kien qed jippjana r-Re Imdemmi?
  
  "Liema wieħed minnkom huwa Buchanan?"
  
  Ħadd ma wieġeb.
  
  "Għandi ftehim għal Buchanan." Drake qabad. "Imma jekk ma jkunx hawn, allura naħseb li jkollna nisparawkom ilkoll." Huwa spara lill-eqreb raġel fl-istonku.
  
  L-istorbju mela l-kamra. Anke Mai ħarset lejh mistagħġeb. "Matt-"
  
  Huwa gronda fuq tagħha. "L-ebda ismijiet."
  
  "Jien Buchanan." Ir-raġel, jegħleb lura mal-friġġ il-kbir, ħasad hekk kif applika pressjoni qawwija fuq il-ferita tal-balal. "Ejja, bniedem. Ma għamilniex ħsara."
  
  Subgħajh Drake ssikkat fuq il-grillu. Huwa ħa ammont kbir ta 'kontroll personali biex ma jisparawx. "Int ma weġġajtx?" Huwa qabeż 'il quddiem u deliberatament poġġa l-irkopptu fuq il-ferita fsada. "Int ma weġġajtx?"
  
  Bloodlust mimlija viżjoni tiegħu. Niket inkonsolabbli nifed moħħu u qalbu. "Għidli," qal b"ħeġġa. "Għidli fejn qiegħed Claude jew, Alla għinni, se nfaħlek moħħok fuq dan il-friġġ tal-fottu."
  
  Għajnejn Buchanan ma gidbux. Il-biża" mill-mewt għamlet l-injoranza tiegħu trasparenti. "Naf lill-ħbieb ta 'Claude," huwa whined. "Imma ma nafx lil Claude. Nista" ngħidilkom sħabu. Iva, nista" nagħtihom lilek."
  
  Drake sema' kif qal żewġ ismijiet u l-postijiet tagħhom. Scarberry u Peterson. Huwa biss meta din l-informazzjoni ġiet estratta kompletament indika t-tabella mimlija C4.
  
  "X'int tagħmel hawn? Qed lesti biex tibda gwerra?"
  
  It-tweġiba stagħġibtu. "Tajjeb, iva. Il-Battalja tal-Hawaii waslet biex tibda, bniedem."
  
  
  KAPITOLU Dsatax
  
  
  Ben Blake daħal fl-uffiċċju ċkejken li kien jaqsam ma" oħtu biex sab lil Karin wieqfa ħdejn it-tieqa. "Hi oħt".
  
  "Bongu. Ħares lejn dan, Ben. Tlugħ ix-xemx fil-Hawaii."
  
  "Għandna nkunu fuq il-bajja. Kulħadd imur hemm għat-tlugħ u nżul ix-xemx."
  
  "Veru? Karin ħarset lejn ħuha bi ftit sarkasm. "Int ħarist fuq l-Internet, hux?"
  
  "Tajjeb, issa li qegħdin hawn, nixtieq noħroġ minn dan il-post misdud u niltaqa" ma" nies tal-lokal."
  
  "Għalxiex?"
  
  "Qatt ma ltqajt ma' ħawajjan."
  
  "Mano huwa ħawajjan kkritikat, dumbo. J"Alla, kultant nistaqsi jekk sibtx iż-żewġ provvisti tagħna ta" ċelloli tal-moħħ."
  
  Ben kien jaf li ma kienx hemm skop li jibda battalja ta" spirtu ma" oħtu. Huwa ammira l-vista mill-isbaħ għal ftit minuti qabel mar lejn il-bieb biex tferragħhom it-tnejn il-kafè. Meta rritorna, Karin kienet diġà tibbotja l-kompjuters tagħhom.
  
  Ben poġġa l-muggijiet ħdejn it-tastieri tagħhom. "Taf li qed nistenna bil-ħerqa għaliha." Huwa ħakk idejh. "Jiġifieri, qed infittxu z-zkuk tal-Kaptan Cook. Dan huwa xogħol ta" ditektif reali għax qed infittxu dak li hu moħbi, mhux dak li hu ovvju."
  
  "Aħna nafu żgur li m"hemmx links fuq l-Internet li jgħaqqdu Cook ma" Diamond Head jew Leahy mal-Ħawajjan. Nafu li Diamond Head hija biss waħda minn sensiela ta" koni, ventijiet, mini u tubi tal-lava li jimxu taħt Oahu."
  
  Ben ħa xarba tal-kafè sħun tiegħu. "Nafu wkoll li Cook niżel f"Kauai, fil-belt ta" Waimea. Iċċekkja Waimea għal canyon isturdament biżżejjed biex jirrivali mal-Grand Canyon. In-nies tal-Kauai ħolqu l-frażi post oriġinali biex iżuru l-Hawaii bħala jab cheeky f'Oahu. Hemm statwa ta" Cook f"Waimea ħdejn mużew żgħir ħafna."
  
  "Ħaġa oħra li nafu," wieġbet Karin. "Il-punt hu li z-zkuk tal-Kaptan Cook qegħdin hawn." Hija ttektek fuq il-kompjuter tagħha. "Online".
  
  Ben faqqa u beda jqalleb l-ewwel mir-rivisti estensivi. "Ħalli jibda l-gost." Huwa pplaggja l-headphones tiegħu u rexa lura fis-siġġu.
  
  Karin ħarset lejh. "Itfiha. Dan huwa l-Ħajt tal-Irqad? U qoxra oħra? Xi darba, ħu ċkejken, ikollok tirrekordja dawn il-binarji ġodda u tieqaf taħli l-ħames minuti ta" fama tiegħek."
  
  "Tgħidx li qed taħli l-ħin, oħt. Ilkoll nafu li int kaptan f"dan."
  
  "Terġa" ġġib dan? Issa?"
  
  "Għadu ħames snin." Ben tella" l-mużika u ffoka fuq il-kompjuter tiegħu. "Ħames snin ta" rovina. Tħallix dak li ġara imbagħad iħassar l-għaxra li ġejjin."
  
  
  * * *
  
  
  Waqt li jaħdmu mingħajr rqad u b"mistrieħ minimu, Drake, May u Alicia iddeċidew li jieħdu pawża qasira. Drake irċieva telefonata mingħand Hayden u Kinimaka madwar siegħa wara tlugħ ix-xemx. Il-buttuna mute malajr solvut din il-problema.
  
  Huma jikru kamra f'Waikiki. Kienet lukanda kbira bir-roti, ippakkjata bit-turisti, li tathom livell għoli ta" anonimità. Huma malajr kielu fid-Denny's lokali, imbagħad marru lejn il-lukanda tagħhom, fejn ħadu l-lift lejn kamra tagħhom fit-tmien sular.
  
  Ladarba ġewwa, Drake rilassat. Huwa kien jaf il-benefiċċji li jagħti l-fjuwil lilu nnifsu bl-ikel u l-mistrieħ. Huwa indivja f"siġġu faċli ħdejn it-tieqa, u jgawdi l-mod kif ix-xemx ċara tal-Ħawajja kienet maħsula fuqu mit-twieqi Franċiżi.
  
  "Intom it-tnejn jistgħu jiġġieldu fuq is-sodda," għammar mingħajr ma dawwar. "Xi ħadd ipoġġi l-allarm għas-sagħtejn."
  
  B"hekk, ħalla ħsibijietu jitilqu, sserraħ ras mill-għarfien li kellhom l-indirizz ta" żewġt irġiel li kienu qrib ta" Claude kemm setgħu. Il-paċi li tkun taf li Claude ġie mmexxi direttament għand ir-Re Imdemmi.
  
  Serħan tal-moħħ mill-għarfien li kien fadal biss ftit sigħat qabel vendetta mdemmija.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden u Kinimaka qattgħu l-għodwa fid-Dipartiment tal-Pulizija lokali ta" Honolulu. L-aħbar kienet li xi wħud mill-"assoċjati" ta" Claude kienu ġew eliminati matul il-lejl, iżda ma kienx hemm aħbar reali. Sid il-klabb, jismu Pilipo, qal ftit li xejn. Diversi mill-bouncers tiegħu spiċċaw l-isptar. Deher ukoll li l-video feed tiegħu mirakolużament dalam meta raġel u żewġ nisa attakkawh ftit qabel nofsillejl.
  
  Żid ma" dan shootout imdemmi x"imkien fiċ-ċentru tal-belt, li involviet aktar kompliċi magħrufa ta" Claude. Meta fuq il-post waslu uffiċjali armati, kulma sabu kienet dar vojta. L-ebda irġiel. L-ebda numru tat-telefon. Biss demm fuq l-art u l-mejda tal-kċina, li fuqhom instabu traċċi ta 'C4 meta tfarfir.
  
  Hayden ipprova lil Drake. Hija ppruvat iċċempel lil Alicia. Ġbidt lil Mano ġenb u lissnetlu b"furja f"widnejh. "Indannahom! Ma jafux li għandna l-appoġġ biex naġixxu kif jidhrilna. Għandhom ikunu jafu."
  
  Kinimaka qabad l-ispallejn, l-ispallejn kbar tiegħu jogħlew u niżlu. "Forsi Drake ma jridx ikun jaf. Se jagħmel hekk kif tiegħu, bl-appoġġ tal-gvern jew mingħajru."
  
  "Issa huwa piż."
  
  "Jew vleġġa velenuża ttajjar dritt fil-qalb." Kinimaka tbissem hekk kif il-kap tiegħu ħares lejh.
  
  Hayden kien konfuż għal mument. "Xiex? Dawn il-lirika huma minn xi kanzunetta jew xi ħaġa?"
  
  Kinimaka deher offiż. "Ma naħsibx hekk, kap. Allura," ħares lejn il-kobob miġbura, "x"taf il-pulizija dwar Claude?"
  
  Hayden ħa nifs fil-fond. "Mhux sorpriża li hemm ftit. Claude huwa l-proprjetarju dellija ta" diversi klabbs li jistgħu jew ma jistgħux ikunu involuti f"attivitajiet illegali. Huma mhumiex għolja fuq il-lista tal-għassa tal-pulizija. Konsegwentement, sidhom sieket jibqa" anonimu."
  
  "B'dak kollu li, mingħajr dubju, kien iddisinjat minn Kovalenko."
  
  "Mingħajr dubju. Dejjem ikun ta" benefiċċju li kriminal jitneħħa mid-dinja reali diversi drabi."
  
  "Forsi Drake qed jagħmel progress. Kieku ma kienx il-każ, naħseb li jkun magħna".
  
  Hayden qaleb. "Ejja nittamaw li dan hu l-każ. Sadanittant, irridu nxokkjaw ftit nies tal-lokal. U għandek tikkuntattja lil kull min taf li jista 'jgħinna. Kovalenko diġà ħoloq banju tad-demm. Ddejjaqni naħseb kif dan kollu jista" jispiċċa."
  
  
  * * *
  
  
  Ben ipprova minn kollox biex iżomm l-attenzjoni tiegħu għolja. L-emozzjonijiet tiegħu kienu taqlib. Kien ilu xhur minn meta ħajtu kienet normali. Qabel l-affari ta 'Odin, l-idea tiegħu ta' avventurużità kienet li jżomm il-band rock modern tiegħu The Wall of Sleep sigriet minn ommu u missieru. Kien raġel tal-familja, nerd ta" qalb tajba b"talent għal kull ħaġa teknika.
  
  Issa ra l-battalja. Huwa ra nies jinqatlu. Kien qed jiġġieled għal ħajtu. Il-ħabiba tal-aqwa ħabib tiegħu mietet f"idejh.
  
  It-tranżizzjoni bejn dinjiet qatgħetlu.
  
  Żid ma" dan il-pressjoni li jkun mal-ħabiba l-ġdida tiegħu, aġent tas-CIA Amerikana, u ma kien sorpriż xejn li sab ruħu qed ifixkel.
  
  Mhux li qatt qal lil sħabu. Il-familja tiegħu, iva, seta" jgħidilhom. Iżda Karin għadha ma kinitx lesta għal dan. U kellha l-problemi tagħha. Kien għadu kif qalilha li wara ħames snin kellha tgħaddi, imma kien jaf li jekk xi darba jiġrilu l-istess ħaġa, kienet se tħassar il-kumplament ta" ħajtu.
  
  U l-bqija tal-membri tal-Ħajt tal-Irqad kontinwament bagħtulu SMS. Fejn dimonk int, Blakey? Se niltaqgħu flimkien illejla? Almenu iktebni lura, idjota!Kellhom tracks ġodda lesti biex jiġu rrekordjati. Kienet il-ħolma kkritikata tiegħu!
  
  Issa l-istess ħaġa li tah il-waqfa kbira tiegħu tinsab mhedda.
  
  Huwa ħaseb dwar Hayden. Meta d-dinja kienet qed taqa" f"biċċiet, dejjem seta" jdawwar ħsibijietu lejha, u kollox kien isir ftit aktar faċli. Moħħu wandered. Huwa kompla jiskrollja l-paġni ta" ktieb onlajn li xi ħadd kien traskrivi mill-kitba ta" Cook stess.
  
  Huwa kważi tilef dan.
  
  Għal f'daqqa waħda, eżatt hemm, fost ir-rapporti tat-temp, lonġitudni u latitudni nominazzjonijiet, u dettalji qosra ta 'min ġie kkastigat talli ma jiekolx r-razzjon tagħhom ta' kuljum taċ-ċanga u li nstab mejjet fl-armar, deher referenza qasira għal Pele's Gate.
  
  "Oħt". - Ben ħareġ. "Naħseb li sibt xi ħaġa." Huwa qara paragrafu qasir. "Ara, dan huwa r-rakkont ta" raġel tal-vjaġġ tagħhom. Lest għal dan?"
  
  
  * * *
  
  
  Drake għadda minn rqad ħafif għal wakefulness fiż-żmien li dam biex jiftaħ għajnejh. Mai miexja 'l quddiem u lura warajh. Kienet qisha Alicia kienet fid-doċċa.
  
  "Kemm ilna barra?"
  
  "Agħti jew ħu disgħin minuta. Hawnhekk, iċċekkja dan." Mai tefgħetlu waħda mill-pistoli li kienu ħadu mingħand Buchanan u l-irġiel tiegħu.
  
  "X'inhu l-punteġġ?"
  
  "Ħames revolvers. Kollox sew. Żewġ kalibru 38 u tlieta 45. Kollha b"rivisti mimlijin tliet kwarti."
  
  "Aktar minn biżżejjed". Drake qam bil-wieqfa u jiġġebbed. Huma ddeċidew li x'aktarx li jiffaċċjaw avversarju aktar serju - nies qrib Claude - u għalhekk li jġorru l-armi kien obbligatorju.
  
  Alicia ħarġet mill-kamra tal-banju b"xagħar imxarrab, ġibdet il-ġakketta. "Let biex tiċċaqlaq?"
  
  L-informazzjoni li rċevew mingħand Buchanan kienet li kemm Scarberry kif ukoll Peterson kellhom konċessjoni ta" karozzi eżotiċi fil-periferija ta" Waikiki. Imsejjaħ Exoticars, kien kemm ħanut tal-bejgħ bl-imnut kif ukoll ħanut tat-tiswija. Huwa wkoll kera ħafna tipi ta 'karozzi high-end.
  
  Qoxra li tirrendi ħafna, ħaseb Drake. Bla dubju ddisinjati biex jgħinu jaħbi kull tip ta 'attività kriminali. Scarberry u Peterson kienu bla dubju qrib il-quċċata tal-katina alimentari. Imiss ikun Claude.
  
  Huma daħlu f"taxi u taw lis-sewwieq l-indirizz tal-konċessjoni. Kien madwar għoxrin minuta bogħod.
  
  
  * * *
  
  
  Ben u Karin huma sorpriżi jaqraw il-ġurnal tal-Kaptan Cook.
  
  Li jara minn għajnejn persuna oħra l-ġrajjiet li ġraw lill-kaptan tal-baħar famuż aktar minn mitejn sena ilu kien pjuttost notevoli. Iżda l-qari tar-rakkont tal-vjaġġ irreġistrat iżda għadu sigriet ħafna ta' Cook taħt l-aktar vulkan famuż tal-Hawaii kien kważi kbira.
  
  "Tal-għaġeb". Karin qalbet il-kopja tagħha fuq l-iskrin tal-kompjuter. "L-unika ħaġa li ma tirrealizzax hija l-previżjoni brillanti ta" Cook. Huwa ħa miegħu nies mill-oqsma kollha biex jirreġistra l-iskoperti tiegħu. Xjentisti. Botanisti. Artisti. Ħares-" Taptat l-iskrin.
  
  Ben leaned fuq biex jara t-tpinġija esegwita b'mod delikat tal-pjanta. "Kessaħ".
  
  Għajnejn Karin xegħrqu. "Dan huwa kbir. Dawn il-pjanti ma ġewx skoperti jew dokumentati sakemm Cook u t-tim tiegħu rreġistrawhom u rritornaw l-Ingilterra b"dawn it-tpinġijiet u deskrizzjonijiet meraviljużi. Huma mmappaw id-dinja tagħna, dawn in-nies.Pbutteru l-pajsaġġi u l-kosti kif konna sempliċement nieħdu ritratti llum. Aħseb dwarha".
  
  Leħen Ben tradit l-eċċitament tiegħu. "Naf. Naf. Imma isma" dan-"
  
  "Ara naqra". Karin kienet assorbita fl-istorja tagħha stess. "Kont taf li wieħed mill-ekwipaġġ ta" Cook kien William Bligh? Ir-raġel li sar kaptan tal-Bounty? U li l-President Amerikan ta" dak iż-żmien, Benjamin Franklin, bagħat messaġġ lill-kaptani kollha tal-baħar tiegħu biex iħallu lil Cook waħdu, minkejja li dak iż-żmien l-Amerikani kienu fi gwerra mal-Ingliżi. Franklin sejjaħlu "il-ħabib komuni tal-umanità."
  
  "Oħt". - Ben issaħ. "Sibt xi ħaġa. Isma-waqgħet l-art f"Owhihi, il-Hawaii, qrib l-ogħla punt tal-gżira. 21 grad 15-il minuta latitudni tat-tramuntana, 147 grad lonġitudni tat-tramuntana, 48 minuta tal-punent. Għoli 762 pied. Ġejna sfurzati li ninkraw ħdejn Lihi u mmorru l-art. L-indiġeni li mikrijajna dehru qishom jaqtgħu ċ-ċraret minn daharna għal flixkun rum, iżda fil-fatt kienu kemm tollerabbli kif ukoll infurmati."
  
  "Agħtini l-verżjoni mqassra," qaltlet Karin. "Bl-Ingliż".
  
  Ben jgħajjat magħha. "Alla, tifla, fejn hi l-Indiana Jones tiegħek?" Luke Skywalker tiegħek? Inti sempliċiment m'għandek l-ebda sens ta 'avventura. Allura n-narratur tagħna, raġel jismu Hawksworth, telaq ma' Cook, sitt baħrin oħra u numru żgħir ta 'indiġeni biex jesploraw x'inhu indiġeni imsejħa Pele's Gate ". Dan sar mingħajr l-għarfien tar-re lokali u f'riskju kbir . Kieku kienu saru jafu biha, ir-re kien joqtolhom kollha. Il-Ħawwajani revered il-Bieb ta' Pele. Il-gwidi indiġeni talbu kbar. premjijiet."
  
  "Pelé's Gate żgur li kkawża xi ansjetà serja għal Cook biex jieħu tali riskju," innotat Karin.
  
  "Well, Pele kien l-alla tan-nar, sajjetti, riħ u vulkani. Possibbilment l-aktar deity ħawajjan popolari. Kienet aħbar kbira. Ħafna mill-leġġenda tagħha ċċentrata madwar tagħha li tmexxi l-oċeani. Il-mod kif il-Ħawajjan żgur li tkellmu dwarha x"aktarx qajjem l-interess ta" Cook. U preżumibbilment kien raġel arroganti fuq vjaġġ kbir ta 'skoperta. Ma kienx jibża" jdejjaq lis-sultan lokali."
  
  "Raġel bħal Cook ma jibżax minn ħafna."
  
  "Eżattament. Skont Hawksworth, in-nies tal-lokal wassluhom minn passaġġ mudlam taħt il-qalba profonda tal-vulkan. Ladarba d-dwal inxtegħlu u, kif kien jgħid Gollum, kienu ttieħdu xi dawriet delikati, kollha waqfu u ħarsu mistagħġba lejn il-Bieb ta" Pele."
  
  "Stramb. Hemm tpinġija?
  
  "Le. L-artist tħalla lura minħabba dan il-vjaġġ. Iżda Hawksworth jiddeskrivi dak li raw. Arkata enormi li tellgħet tant għoli li laħqet il-quċċata 'l fuq miċ-ċirku ta' fuq nett tal-fjammi tagħna. Qafas magħmul bl-idejn intarsjat b'simboli ċkejkna. Talji fuq kull naħa, żewġ oġġetti iżgħar nieqsa. L-għaġeb qatgħalna n-nifs u tassew ħaresna sakemm iċ-ċentru mudlam beda jiġbed il-ħarsa tagħna."
  
  "Allura, fl-ispirtu tan-nies kollha, dak li jfisser hu li sabu dak li kienu qed ifittxu, iżda mbagħad indunaw li riedu aktar." Karin ħadet rasha.
  
  Ben xemm għajnejh lejha. "Naħseb li dak li trid tfisser hu, fl-ispirtu tal-avventurieri kollha, riedu aktar. Imma għandek raġun. Pele's Gate kien biss hekk. Bieb. Kellha twassal xi mkien."
  
  Karin ġibdet is-siġġu tagħha. "Issa qed nistaqsi. Dan fejn wassal?
  
  F"dak il-mument daqq iċ-ċellulari ta" Ben. Ħares lejn l-iskrin u xemm għajnejh. "Omm u papà".
  
  
  KAPITOLU Għoxrin
  
  
  Mano Kinimaka kien iħobb il-qalb ta" Waikiki. Imwieled u trabba fil-Hawaii, huwa qatta" tfulitu bikrija f"Kuhio Beach qabel ma l-familja tiegħu ġabret fondi u marret lejn il-kosta tat-Tramuntana aktar kwieta. Is-surfing kien ta" klassi dinjija, l-ikel kien awtentiku anke meta tkun qed tiekol barra, il-ħajja kienet ħielsa kemm tista" timmaġina.
  
  Iżda l-memorji bikrija li ma jitħassrux tiegħu kienu ta 'Kuhio: il-bajja sabiħa u l-luaus b'xejn, il-barbecues fuq il-bajja tal-Ħadd, is-surfing faċli, nies tal-post ta' natura tajba u l-isplendor bil-lejl tax-xemx nieżla.
  
  Issa, waqt li saq tul Kuhio Avenue u mbagħad Kalakaua, innota affarijiet qodma li jmissu. Mhux turisti wiċċ frisk. Mhux in-nies tal-lokal li qed iġorru s-sett ta 'filgħodu tagħhom ta' meraq Jamba. Lanqas ma hemm bejjiegħ tal-ġelat ħdejn ir-Royal Hawaiian. Kienu t-torċi twal suwed li jixegħlu kull lejl, il-kumpless tax-xiri issa kważi vojt fejn darba kien jibki, jidħak bis-sinjal sempliċi ta" twissija f"forma ta" A li jimblokka waħda mill-navi li kienu jgħidu: Jekk m"intix Spider-Man, il- il-pont huwa magħluq. Allura ħawajjan.
  
  Huwa għadda mill-maħżen antik ta 'Lassen, fejn darba kien ħares lejn il-pitturi mill-isbaħ u l-karozzi meraviljużi tagħhom. Issa marret. It-tfulija bikrija tiegħu kienet spiċċat. Huwa għadda miċ-ċentru tax-xiri tar-Re Village, li darba qaltlu ommu li darba kienet ir-residenza tar-Re Kalakaua. Huwa għadda mill-isbaħ għassa tal-pulizija fid-dinja, dik eżatt fuq il-Bajja ta" Waikiki fid-dell ta" mijiet ta" surfboards. U mexa ħdejn l-istatwa indestructible tad-Duka Kahanamoku, miksija bħal dejjem b"leis friski, l-istess waħda li kien ħares lejha meta kien tifel ċkejken b"miljun ħolma ddawwar f"rasu.
  
  Il-familja tiegħu issa kienet mgħasses madwar l-arloġġ. Ġew imħarsa minn Marixxalli tal-Istati Uniti u crack Marines tal-aqwa livell. Id-dar tal-familja kienet vojta, użata bħala lixka għall-assassini. Hu stess kien bniedem immarkat.
  
  Hayden Jay, l-aqwa ħabiba u l-kap tiegħu, qagħad ħdejh fis-sedil tal-passiġġier, forsi ra xi ħaġa mill-ħarsa ta" wiċċu peress li ma qalet xejn. Hija kienet feruta b"sikkina, iżda issa kważi rkuprat. In-nies ta" madwaru nqatlu. Kollegi. Ħbieb ġodda.
  
  U hawn hu, lura lejn daru, il-post ta" tfulitu. Il-memorji imlewlu bħal ħbieb li ilhom tilfu x-xenqa li jerġgħu jingħaqdu miegħu. Il-memorji bbumbardjawh minn kull kantuniera tat-triq.
  
  Is-sbuħija tal-Hawaii kienet li għexet fik għal dejjem. Ma kienx jimpurtax jekk qattajt ġimgħa hemmhekk jew għoxrin sena. Il-karattru tiegħu kien prontezza.
  
  Hayden finalment rovina l-burdata. "Dan it-tifel, dan Capua. Verament qed ibiegħ silġ imfarrak minn vann?"
  
  "Hemm negozju tajjeb hawn. Kulħadd iħobb is-silġ imfarrak."
  
  "Ġust biżżejjed".
  
  Mano tbissem. "Int ser tara".
  
  Hekk kif saq mill-ġmiel ta" Kuhio u Waikiki, bajjiet dehru perjodikament fuq il-lemin. Il-baħar tfarrax u l-breakwaters abjad jixxengel b"mod tistieden. Mano ra diversi outriggers jitħejjew fuq il-bajja. Darba, kien parti minn tim ta" outrigger li rebaħ trofej.
  
  "Aħna qegħdin hawn". Huwa ġibed f'parkeġġ mgħawweġ b'puġġaman f'tarf wieħed li kien jagħti fuq l-Oċean Paċifiku. Il-vann ta" Capua kien jinsab fl-aħħar nett, f"post mill-aqwa. Mano mill-ewwel innota lill-ħabib antik tiegħu, iżda waqaf għal mument.
  
  Hayden tbissemlu. "Memorji qodma?"
  
  "Memorji mill-isbaħ. Xi ħaġa li ma tridx tħawwad billi terġa" timmaġina xi ħaġa ġdida, taf?"
  
  "Naf".
  
  Ma kien hemm ebda fiduċja fil-vuċi tagħha. Mano ta ħarsa twila lejn l-imgħallem tiegħu. Kienet persuna tajba - sempliċi, ġusta, iebsa. Kont taf li n-naħa ta' min kien hemm Hayden Jay, u liema impjegat jista' jitlob aktar mill-kap tiegħu? Minn meta ltaqgħu għall-ewwel darba, hu kien sar jafha sew. Missierha, James Jay, kien powerhouse, leġġenda vera, u kien worth it. L-għan ta" Hayden dejjem kien li jwettaq il-wegħda tiegħu, il-wirt tiegħu. Din kienet il-mutur tagħha.
  
  Tant hu hekk li Mano ttieħdet mal-iskantament meta ħabbret kemm kienet serja dwar iż-żagħżugħ nerd Ben Blake. Huwa ħaseb li kien se jgħaddi ħafna, ħafna żmien qabel ma Hayden waqfet timbotta lilha nnifisha biex iżid biex tgħix mal-legat li Mano ħasset li kienet diġà qabżet. Għall-ewwel ħaseb li d-distanza kienet se titfi l-fjamma, iżda mbagħad il-koppja reġgħu sabu ruħhom flimkien. U issa dehru aktar b'saħħithom minn qatt qabel. Il-geek se jagħtiha skop ġdid, direzzjoni ġdida fil-ħajja? Il-ftit xhur li ġejjin biss jgħidulhom.
  
  "Mur". Hayden telaq lejn il-vann. Mano fetaħ il-bieb u ħa nifs profond mill-arja nadifa lokali. Fuq ix-xellug tiegħu tela" l-Kap tad-Djamanti, figura impressjonanti tispikka mal-orizzont, dejjem preżenti.
  
  Għal Mano, dejjem kien hemm. Ma ħadux sorpriża li dan jista 'jkun fuq xi miraklu kbir.
  
  Flimkien imxew lejn il-vann tal-qtugħ tas-silġ. Capua telaq 'il barra, iħares lejhom. Wiċċu mkemmxa b"sorpriża, u mbagħad b"delight ġenwin.
  
  "Mano? Man! Ħej!"
  
  Capua sparixxa. Sekonda wara ħareġ ħareġ minn wara l-vann. Huwa kien raġel b'spalla wiesgħa, tajjeb b'xagħar skur u jbiddel skur. Anke mal-ewwel daqqa t'għajn, Hayden seta' jgħid li qatta' mill-inqas sagħtejn kuljum fuq is-surfboard.
  
  "Kapua." Mano għannaq lil ħabib antik tiegħu. "Kien hemm ftit, ħu."
  
  Capua mar lura. "X'għamilt? Għidli, kif sejra l-kollezzjoni tal-ħġieġ tal-isparatura Hard Rock?"
  
  Mano ħadlu rasu u qagħad. "Ah, ftit bla bla, u saħansitra aktar. Inti taf. Inti?"
  
  "Sewwa. Min hu Howli?"
  
  "Haole..." Mano qaleb lura għal Amerikana li tinftiehem, ħafna għal serħan Hayden. "... dan hu l-kap tiegħi. Iltaqa" ma" Hayden Jay."
  
  Ir-resident lokali ddritta. "Nice li niltaqa' miegħek," qal. "Int Boss Mano? Ara naqra. Lucky Mano, ngħid jien."
  
  "M'għandekx mara, Capua?" Mano għamel minn kollox biex jaħbi l-insult żgħir.
  
  "Xtrajt lili nnifsi poi-kelb. Hi, haole Filippina ta" Ħawajjan-Ċiniż sħuna, kellitni ntella" tinda matul il-lejl kollu, raġel." Ħafna mill-Ħawajjan kienu ta" razza mħallta.
  
  Mano ħa nifs. Poy Dog kien raġel ta" razza mħallta. Haole kien viżitatur, u mhux bilfors kien terminu dispreġjattiv.
  
  Qabel ma seta" jgħid xi ħaġa, Hayden daret lejh u staqsieh bil-ħlewwa, "Tpoġġi tinda?"
  
  Mano tgħawweġ. Hayden kien jaf eżatt x'kien Capua, u ma kellu xejn x'jaqsam mal-ikkampjar. "Dan huwa frisk. Hija ħsejjes sbieħ. Isma", Capua, għandi bżonn nistaqsik xi mistoqsijiet."
  
  "Sparaturi".
  
  "Qatt smajt b"figura kbira ta" taħt id-dinja magħrufa bħala Kovalenko? Jew ir-Re Imdemmi?
  
  "Kulma nisma" hu dak li hemm fuq l-aħbarijiet, ħu. Huwa fuq Oahu?"
  
  "Jista 'jkun. Xi ngħidu dwar Claude?
  
  "Le. Kieku sejjaħt lil Howley b"dan l-isem, kont niftakar fih." Capua eżita.
  
  Hayden ra dan. "Imma taf xi ħaġa."
  
  "Forsi kap. Forsi naf. Imma sħabek hemm," huwa xeħet rasu lejn l-għassa tal-pulizija ta" Waikiki Beach, "ma jridux ikunu jafu." Diġà għedtilhom. Ma għamlu xejn."
  
  "Ittestjani." Hayden iltaqa' mal-ħarsa tar-raġel.
  
  "Nisma xi ħaġa, kap. Għalhekk ġie għandi Mano, hux? Tajjeb, il-flus il-ġodda qed jagħtu xi biċċiet tax-xaħam dan l-aħħar, bniedem. Players ġodda madwar ix-xena kollha, iwaddbu festi li qatt ma jaraw il-ġimgħa d-dieħla."
  
  "Flus ġodda?" - tenna Mano. "Fejn?" - Saqsejt.
  
  "Imkien," qal Capua bis-serjetà. "Jiġifieri, hawnhekk, bniedem. Hawnhekk. Dejjem kienu emarġinati, imma issa huma nies sinjuri."
  
  Hayden għaddiet id minn ġo xagħarha. "Dan x"jgħidlek?"
  
  "Jien m"iniex involut f"din ix-xena, imma nafha. Xi ħaġa qed tiġri jew waslet biex tiġri. Ħafna nies tħallsu ħafna flus. Meta jiġri hekk, titgħallem iżżomm rasek "l isfel sakemm jgħaddi l-ħażin."
  
  Mano ħares lejn l-oċean frizzanti. "Int ċert li ma taf xejn, Capua?"
  
  "Naħlef fuq il-kelb tal-poit tiegħi."
  
  Capua ħa poi tiegħu bis-serjetà. Hayden indika l-vann. "Għaliex ma tagħmilniex, Capua."
  
  "Żgur".
  
  Hayden għamel wiċċ Mano kif Capua telaq. "Naħseb li ta" min jipprova. Għandek xi idea dwar xiex qed jitkellem?"
  
  "Ma nħobbx il-ħoss ta" dak li se jiġri f"belt twelidi," qal Mano u laħaq għal ftit silġ tat-tqaxxir. "Kapua. Għidli ismek, ħu. Min jista" jkun jaf xi ħaġa?
  
  "Hemm raġel lokali, Danny, li jgħix hemm fuq l-għoljiet." Ħarsa tiegħu darted lejn Diamond Head. "Għonja. Il-ġenituri tiegħu, qed trabbih bħala howley." Huwa tbissem lil Hayden. "Għidha bħal Amerikan. Ma naħsibx li hemm xi ħaġa ħażina f'dan. Iżda huwa aktar serju ma 'scumbags. Jiġri min jaf il-ħmieġ, tifhimni?"
  
  Mano uża mgħarfa u ħaffer biċċa kbira silġ kulur il-qawsalla. "Ir-raġel iħobb jippretendi li huwa skor kbir?"
  
  Capua għoġbu. "Imma dan mhux minnu. Huwa biss tifel jilgħab il-logħba tar-raġel."
  
  Hayden mess id Mano. "Aħna nagħtu żjara lil dan Danny. Jekk hemm xi theddida ġdida, dan għandna nkunu nafu wkoll."
  
  Capua għolleb lejn il-koni tas-silġ. "Huma għad-detriment tal-istabbiliment. Imma inti ma tafx lili. Qatt ma ġejt tarani."
  
  Mano għoġobha lejn ħabib antik tiegħu. "M"hemmx għalfejn ngħidu, ħu."
  
  
  * * *
  
  
  Capua tahom l-indirizz, li pprogrammaw fil-GPS tal-karozza. Ħmistax-il minuta wara waslu f"kanċell iswed tal-ħadid maħdum. Il-lott niżel lura lejn l-oċean, u għalhekk setgħu jaraw biss it-twieqi tas-sular ta 'fuq tad-dar il-kbira.
  
  Ħarġu mill-karozza, il-molol ħarġu minn naħa ta" Mano. Mano poġġa idu fuq il-grada l-kbira u mbuttat. Il-ġnien ta" quddiem għamel lil Hayden jieqaf u jħares.
  
  Stand tas-surfboard. Trakk tas-sodda miftuħa ġdida fjamanta. Hammock miġbud bejn żewġ siġar tal-palm.
  
  "O Alla tiegħi, Mano. Il-ġonna ħawajjan kollha huma bħal dawn?"
  
  Mano tbejjaq. "Mhux verament, le."
  
  Kif kienu se jdoqqu l-qanpiena, semgħu ħoss ġej minn wara. Huma mxew madwar id-dar, żammew idejhom viċin l-armi tagħhom. Hekk kif daru l-aħħar kantuniera, raw żagħżugħ jitfarrak fil-pixxina ma" mara anzjana.
  
  "Skużani!" Hayden għajjat. "Aħna mid-Dipartiment tal-Pulizija ta" Honolulu. Ftit kliem?" Hi whisperet, bilkemm tinstema: "Nispera li mhix ommu."
  
  Mano fgat. Ma kienx imdorri li l-imgħallem tiegħu jagħmel ċajt. Imbagħad ra wiċċha. Kienet serja fatali. "Għaliex int-?"
  
  "X'infern trid?" Iż-żagħżugħ mexa lejhom, ġestixxi b"mod selvaġġ. Kif resaq eqreb, Mano ra għajnejh.
  
  "Għandna problema," qal Mano. "Huwa fit-tarf."
  
  Mano ħalli l-bniedem jitbandal selvaġġ. Ftit hayrides kbar u kien bla nifs, ix-xorts tiegħu bdew jiżżerżqu 'l isfel. Hu ma wera l-ebda għarfien tal-qagħda tiegħu.
  
  Imbagħad l-anzjana ġriet lejhom. Hayden teptip bla twemmin. Il-mara qabżet fuq dahar Kinimake u bdiet tirkeb miegħu bħal żiemel.
  
  X'infern daħlu lilhom infushom hawn?
  
  Hayden ħalla lil Kinimaka jieħu ħsiebu nnifsu. Ħares madwar id-dar u l-art. Ma kien hemm l-ebda sinjal li xi ħadd ieħor kien id-dar.
  
  Fl-aħħar, Mano irnexxielu jneħħi l-mostru. Niżlet bi daqqa ta" ħarta mxarrba fuq iż-żrar li ddawwar il-pixxina u bdiet tgħajjat bħal banshee.
  
  Danny, jekk kien Danny, ħares lejha b"ħalqu miftuħ, ix-xorts tiegħu issa jaqgħu taħt irkopptejh.
  
  Hayden kellu biżżejjed. "Danny!" - għajjat f"wiċċu. "Għandna bżonn nitkellmu miegħek!"
  
  
  Hija mbuttat lura fis-siġġu sala. J"Alla, kieku missierha jista" jaraha issa. Daret u xxotta t-tazzi tal-cocktail, imbagħad imliethom it-tnejn bl-ilma mill-pixxina.
  
  Hija tefgħet l-ilma fuq wiċċ Danny u ħaqqtetu ħafif. Mill-ewwel beda jidħak. "Ħej tarbija, taf li jogħġobni..."
  
  Hayden mar lura. Jekk jiġi ttrattat b'mod korrett, dan jista 'jisseħħ favur tagħhom. "Int waħdek, Danny?" Hija tbissmet ftit.
  
  "Tina tinsab hawn. X"imkien." Tkellem f"sentenzi qosra u ta" nifs, bħallikieku qalbu kienet qed taħdem ħafna biex issostni raġel ħames darbiet daqsu. "It-tifla tieghi."
  
  Hayden faqqa internament b"serħan. "Multa. Issa, nisma li int il-persuna li tista" ssir taf jekk għandix bżonn informazzjoni."
  
  "Jiena". L-ego ta 'Danny wera permezz taċ-ċpar għal sekonda. "Jien dik il-persuna."
  
  "Għidli dwar Claude."
  
  L-istupor reġa" ħakemlu, u b"hekk għajnejh jidhru tqal. "Claude? Il-bniedem iswed li jaħdem ma" Crazy Shirts?"
  
  "Le". Hayden għaffet snienha. "Claude, il-bniedem li jippossjedi klabbs u ranches madwar Oahu."
  
  "Ma nafx lil dan Claude." L-onestà probabbilment ma kinitx waħda mill-punti b'saħħithom ta 'Danny, iżda Hayden iddubita li kien qed iffalsifikaha issa.
  
  "Xi ngħidu għal Kovalenko? Smajt bih?
  
  Xejn f"għajnejh Danny ma tteptep. Ebda sinjali jew indikazzjonijiet ta 'kuxjenza.
  
  Warajha, Hayden seta" jisma" lil Mano jipprova jikkalma lit-tfajla ta" Danny, Tina. Hija ddeċidiet li ma setgħetx iweġġgħu li tipprova approċċ differenti. "Tajjeb, ejja nippruvaw xi ħaġa oħra. Hemm flus friski f"Honolulu. Hemm ħafna minn dan. Dan minn fejn ġej, Danny, u għaliex?"
  
  Għajnejn it-tifel fetħu beraħ, f'daqqa waħda xegħlu b'tali orrur li Hayden kważi laħaq għall-pistola.
  
  "Dan jista' jiġri fi kwalunkwe mument!" - esclaied. "Qed tara? F'kull ħin! Biss... tibqa' d-dar. Oqgħod id-dar, tifel." Leħnu deher anzjuż, bħallikieku kien qed jirrepeti xi ħaġa li ntqallu.
  
  Hayden ħassitha kessaħ kbir miġbura minn daharha, anke hekk kif is-sħana tas-sema saħmitha daharha. "X"jista" jiġri dalwaqt, Danny. Ejja, tista" tgħidli."
  
  "Assalt," qal Danny stupidly. "Ma jistax jitneħħa għax inxtara u tħallas għaliha." Danny qabad idejha, f'daqqa waħda tidher sobria tal-biża '.
  
  "It-terroristi qed joqorbu, Miss Pulizija. Agħmel biss xogħlok u tħallix lil dawk il-bastard jiġu hawn."
  
  
  KAPITOLU wiehed u ghoxrin
  
  
  Ben Blake ikkwota l-entrati fil-ġurnal tal-Kaptan Cook u sieħbu Hawksworth bħala li jiddeskrivu l-aktar vjaġġ perikoluż li qatt sar mill-bniedem.
  
  "Dawn minn Pele"s Gate," qal Ben sorpriż, "fid-dlam kollu. F'dan iż-żmien, Cook għadu jirreferi għall-entratura arched bħala Pele's Gate. Huwa biss wara li jesperjenza dak li jinsab lil hinn - jgħid hawn - li aktar tard ibiddel ir-referenza għall-Bibien tal-Infern."
  
  Karin daret lejn Ben b"għajnejn wesgħin. "X"jista" jġiegħel raġel bħal Kaptan Cook jesprimi biża" mikxufa bħal din?"
  
  "Kważi xejn," qal Ben. "Cook skopra l-kannibaliżmu. Sagrifiċċji umani. Huwa beda vjaġġ f"ibħra kompletament mhux magħrufa."
  
  Karin indikat lejn l-iskrin. "Aqra l-ħaġa kkritikata."
  
  "Lil hinn mill-Bibien l-iswed jinsabu l-aktar mogħdijiet kkritikati magħrufa mill-bniedem..."
  
  "Tgħidx," qaltlet Karin. "Għamla fil-qosor."
  
  "Ma nistax"
  
  "Xiex? Għaliex?"
  
  "Għaliex hawn tgħid-it-test li ġej tneħħa minn din il-konverżjoni minħabba dubji dwar l-awtentiċità tiegħu."
  
  "Xiex?"
  
  Ben frowned maħsub hekk kif ħares lejn il-kompjuter. "Naħseb li kieku kienet miftuħa għall-wiri pubbliku, xi ħadd kien diġà pprova jinvestiga."
  
  "Jew forsi għamlu u mietu. Forsi l-awtoritajiet iddeċidew li l-għarfien kien perikoluż wisq biex jaqsam mal-pubbliku."
  
  "Imma kif naraw dokument imħassar?" Ben b'mod każwali poked ftit ċwievet. Ma kien hemm l-ebda link moħbi fil-paġna. Xejn kundannabbli. Għamel Google l-isem tal-awtur u sab diversi paġni li semmew Cook's Chronicle, iżda ma ssemmiex aktar Hell's Gate, Pele, jew saħansitra Diamond Head.
  
  Karin daret tħares lejn il-qalba ta" Waikiki. "Allura l-vjaġġ ta" Cook mill-bibien tal-infern inkiteb mill-istorja. Nistgħu nibqgħu nippruvaw." Hija ġġestjonat lejn il-kompjuters.
  
  "Imma se jkun ta 'ebda użu," qal Ben fl-aħjar impressjoni tiegħu Yoda. "M'għandniex naħlu l-ħin tagħna."
  
  "Dak li Hayden jara fik, jien qatt ma nkun naf." Karin ħadet rasha qabel ma ddur bil-mod. "Il-problema hi li m"għandniex mod kif inkunu nafu x"se nsibu hemmhekk. Inkunu mmorru l-infern bl-addoċċ."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden u Kinimaka rnexxielhom joħorġu ftit sentenzi oħra lil Danny qabel ma ddeċidew li kien għaqli li jħalluhom waħedhom fil-festa tad-droga tagħhom. B'xi xortih, it-tnejn jaħsbu li ż-żjara tas-CIA kienet ħolma ħażina.
  
  Kinimaka reġa" tela" fil-karozza, u poġġa idu fuq l-istering tal-ġilda ratba. "Attakk terroristiku?" tenna hu. "F"Waikiki? Ma nemminx f"dan".
  
  Hayden kienet diġà qed iċċempel in-numru tal-kap tagħha. Il-bieb wieġeb immedjatament. Hija rreċitat fi ftit sentenzi qosra l-informazzjoni li kienu ġabru mingħand Danny.
  
  Mano sema" t-tweġiba ta" Gates fuq speakerphone. "Hayden, qed noqrob. Ftit sigħat oħra u nkun hemm. Il-pulizija tiddependi ħafna fuq il-kriminali magħrufa kollha biex issir taf fejn tinsab ir-ranch. Ser ikollnaha dalwaqt. Se nwissi lill-awtoritajiet xierqa dwar dan l-allegat attakk, imma nibqa" nħaffer."
  
  Il-linja marret mejta. Hayden gasped b'sorpriża kwieta. "Qed jiġi hawn? Qed ikollu diffiċli biex ilaħħaq kif inhu. X"ġid se jagħmel?
  
  "Forsi x-xogħol jgħinlu jlaħħaq."
  
  "Ejja nittamaw. Jaħsbu li dalwaqt se jiksbu l-post tar-ranch. Qed insegwu t-terroristi. Dak li għandna bżonn issa huma nies pożittivi u sempliċi. Ħej Mano, taħseb li din l-istorja terroristika hija parti mill-plott tar-Re tad-Demm?"
  
  Mano qaleb. "Daqslitli minn moħħi." Għajnejh xorbu fil-veduta isbaħ, bħallikieku jaħżnuha 'l bogħod biex tgħin fil-ġlieda kontra d-dlam li qed jindaħal.
  
  "Billi nitkellem dwar nies dritti, Drake u ż-żewġt iħbieb tiegħu għadhom ma rrispondewx għall-messaġġi tiegħi. U l-pulizija lanqas ma jafu."
  
  Il-mowbajl tagħha daqq, ħasadha. Kien il-Bieb. "Sinjur?"
  
  "Din il-ħaġa għadha kif marret miġnun," għajjat, allarmat ċar. "Il-Pulizija ta" Honolulu għadha kif irċeviet tliet theddid terroristiku leġittimu ieħor. Kollha f'Waikiki. Kollox se jiġri dalwaqt. Ġew stabbiliti kuntatti ma" Kovalenko."
  
  "Tliet!"
  
  Il-bieb f'daqqa għalaq għal sekonda. Hayden belgħet, tħossha l-istonku tbattil. Il-biża" f"għajnejn Mano għamillha għaraq.
  
  Gates reġa' għamel kuntatt. "Ħalli jkun hemm erbgħa. Aktar informazzjoni għadha kif ġiet awtentikata. Ikkuntattja lil Drake. Inti fil-ġlieda ta 'ħajtek, Hayden. Kun mobilizzat."
  
  
  * * *
  
  
  Ir-Re tad-Demm kien bilwieqfa fuq il-gverta mgħollija, tbissima kiesħa fuq wiċċu, diversi logutenenti ta" fiduċja tiegħu bilwieqfa quddiemu u taħtu. "Wasal iż-żmien," qal sempliċiment. "Dan hu dak li konna nistennew, dak li ħdimna għalih. Dan huwa r-riżultat tal-isforzi kollha tiegħi u s-sagrifiċċji kollha tiegħek. "Hekk hu fejn," waqaf b'mod effettiv, "jispiċċa kollox."
  
  Huwa skennja l-uċuħ għal kwalunkwe sinjal ta 'biża'. Ma kienx hemm. Tabilħaqq, Boudreau deher kważi ferħan li tħalla lura fil-ġlieda mdemmija.
  
  "Claude, eqred ir-ranch. Oqtol il-priġunieri kollha. U..." Daħka. "Eħles lit-tigri. Għandhom jokkupaw il-poter għal xi żmien. Boudreaux, agħmel dak li tagħmel, imma b'mod aktar brutali. Nistednek biex twettaq kwalunkwe xewqat tiegħek. Nistednek timpressjona. Le, xokkni. Agħmel dan, Boudreaux. Mur Kauai u agħlaq ir-ranch hemmhekk."
  
  Ir-Re Imdemmi ta l-aħħar ħarsa lejn il-ftit irġiel li fadal tiegħu. "Int... mur ħarġet l-infern fil-Hawaii."
  
  Huwa dawwar 'il bogħod, tfarfirhom fil-ġenb, u ħa l-aħħar ħarsa kritika lejn it-trasport tiegħu u l-irġiel magħżula bir-reqqa li jakkumpanjawh fil-fond fatali taħt Diamond Head.
  
  "L-ebda bniedem ma għamel dan minn meta Cook u għex biex jirrakkonta l-istorja. Ebda bniedem qatt ma ħares lil hinn mill-ħames livell tal-infern. Ħadd qatt ma skopra x"inbniet is-sistema tan-nases biex taħbi. Se nagħmluh."
  
  Il-mewt u l-qerda kienu kemm wara u kemm quddiemu. Il-bidu tal-kaos kien inevitabbli. Ir-re imdemmi kien ferħan.
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake mexa mill-parkeġġ tal-Exoticars, id f"id mal-"ħabiba" tiegħu, Alicia Miles. Hemmhekk kien hemm karozza waħda tal-kiri pparkjata, kiri ta" Basic Dodge li x"aktarx kienet ta" koppja ta" turisti li kienu jikru waħda mil-Lamborghinis il-ġodda għal siegħa. Sakemm Drake u Alicia daħlu fix-showroom tal-moda, ir-raġel ċappa bl-ekwipaġġ maqtugħ kien diġà taħt imnieħrhom.
  
  "Il-waranofsinhar it-tajjeb. Nista 'ngħinek?"
  
  "Liema huma l-aktar mgħaġġla?" Drake għamel wiċċ paċenzja. "Għandna Nissan id-dar u t-tfajla tiegħi trid tesperjenza veloċità reali." Drake għaxxaq. "Jista' jġibni ftit punti bonus, jekk taf xi ngħid."
  
  Alicia tbissmet bil-ħlewwa.
  
  Drake ttama li Mai bħalissa qed iddur in-naħa ta" wara tax-showroom l-kbira, ma tibqax tidher mill-garaxx ta" wara u sejra lejn il-kumpless tal-ġenb magħluq. Hija se tipprova tidħol min-naħa l-oħra. Drake u Alicia kellhom madwar sitt minuti.
  
  It-tbissima tar-raġel kienet wiesgħa u, bla sorpriża, falza. "Well, ħafna nies jagħżlu Ferrari 458 ġdida jew Lamborghini Aventador, li t-tnejn huma karozzi mill-aqwa." It-tbissima fil-fatt kibret hekk kif il-bejjiegħ indika l-vetturi inkwistjoni, li t-tnejn kienu pożizzjonati quddiem it-twieqi full-length tax-showroom. "Imma f'termini ta' kisbiet leġġendarji, jekk dak li qed tfittex, nista' nirrakkomanda l-Ferrari Daytona jew il-McLaren F1." Huwa xejriet idu lejn in-naħa ta" wara tal-vetrina.
  
  Kien hemm uffiċċji wara hemm u fuq il-lemin. Fuq ix-xellug kien hemm ringiela ta" kabini privati fejn setgħet tinġabar l-informazzjoni dwar il-karta ta" kreditu u jingħataw iċ-ċwievet. Ma kien hemm l-ebda twieqi fl-uffiċċju, iżda Drake seta" jisma" figuri jiċċaqilqu.
  
  Huwa għadd is-sekondi. Mai kellha tasal f"erba" minuti.
  
  "Int is-Sur Scarberry jew is-Sur Petersen?" staqsa bi tbissima. "Rajt isimhom fuq it-tabella ta' barra."
  
  "Jien James. Is-Sur Scarberry u s-Sur Petersen huma s-sidien. Qegħdin fil-bitħa."
  
  "DWAR". Drake għamel spettaklu ħares lejn Ferraris u Lamborghinis. L-arja kondizzjonata tal-vetrina waqgħet fuq dahru. Ma kien hemm ebda ħoss ġej mill-uffiċċju bogħod. Alicia żammet għaliha nfisha, tilgħab il-mara ta 'natura tajba filwaqt li toħloq spazju.
  
  Minuta qabel Mai kellha toħroġ mill-bibien tal-ġenb.
  
  Drake lest.
  
  
  * * *
  
  
  Iż-żmien għadda minnhom b"rata allarmanti, iżda Ben ttama li l-idea tal-ġenn ta" Karin tħalli l-frott. L-ewwel pass kien li ssir taf fejn inżammu zkuk oriġinali tal-Kaptan Cook. Dan irriżulta li kien kompitu faċli. Id-dokumenti nżammu fl-Arkivji Nazzjonali, ħdejn Londra, f"bini tal-gvern, iżda mhux daqshekk siguri daqs il-Bank of England.
  
  S'issa tajjeb.
  
  Il-pass li jmiss kien li jinġieb Hayden. Ħa ħafna żmien biex inwasslu l-punt tagħhom. Għall-ewwel, Hayden deher estremament distratt mingħajr ma kien goff, iżda meta Karin, appoġġjata minn Ben, ippreżentat il-pjan tagħhom, l-aġent tas-CIA baqa" sieket tal-mewt.
  
  "Xi trid?" staqsiet f'daqqa waħda.
  
  "Irridu li tibgħat ħalliel ta" klassi dinjija fl-Arkivji Nazzjonali f"Kew biex tirritratta, mhux tisraq, u mbagħad tibgħatli email kopja tal-parti rilevanti tal-ġurnali ta" Cook. Il-parti li hija nieqsa."
  
  "Kont fis-sakra, Ben? Serjament -"
  
  "L-aktar parti diffiċli," insista Ben, "mhux se tkun is-serq. Inkun ċert li l-ħalliel isib u jibgħatli l-parti t-tajba."
  
  "X'jiġri jekk jinqabad?" Hayden ħarġet il-mistoqsija mingħajr ma ħasibha.
  
  "Hu għalhekk li jrid ikun ħalliel ta" klassi dinjija li s-CIA setgħet tippossjedi grazzi għal dan il-ftehim. U għaliex, idealment, huwa diġà għandu jkun arrestat. Oh, u Hayden, dan kollu għandu jsir fis-sigħat li ġejjin. Tassew ma tistax tistenna."
  
  "Jien konxju ta 'dan," snapped Hayden, iżda mbagħad it-ton tagħha artab. "Ara, Ben, naf li intom it-tnejn ġejtu mdaħħla f"dan l-uffiċċju ċkejken, imma tista" tkun trid teħel rasek il-bieb u tikseb l-aħħar informazzjoni. Trid tkun ippreparat f"każ li-"
  
  Ben ħares lejn Karin imħasseb. "F"każ ta" xiex? Int titkellem bħallikieku d-dinja waslet biex tispiċċa."
  
  Is-skiet ta" Hayden qallu dak kollu li kellu bżonn ikun jaf.
  
  Wara ftit mumenti, it-tfajla tiegħu reġgħet tkellmet: "Kemm għandek bżonn dawn in-noti, dawn il-ġurnali? Ta" min iqarraq lill-Ingliżi?"
  
  "Jekk ir-Re tad-Demm jilħaq il-Bibien tal-Infern u rridu mmorru warajh," qal Ben, "x"aktarx li jkunu l-uniku sors tagħna ta" navigazzjoni. U lkoll nafu kemm Cook kien tajjeb bil-karti tiegħu. Huma setgħu salvaw ħajjitna."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden poġġiet it-telefon tagħha fuq il-barnuża tal-karozza tagħha u ppruvat tikkalma l-ħsibijiet mnikkta tagħha. Għajnejnha ltaqgħu ma" dawk ta" Mano Kinimaki mill-windskrin, u b"mod ċar kienet tinħass it-terrur tbaqbaq minn moħħu. Huma għadhom kemm irċevew l-aktar aħbar terribbli, għal darb'oħra mingħand Jonathan Gates.
  
  Mhux bħallikieku t-terroristi kienu se jolqtu diversi postijiet f"Oahu.
  
  Issa kienu jafu li kien ferm agħar minn hekk.
  
  Mano telgħet barra, viżibilment tħawwad. "Min kien dak?"
  
  "Ben. Jgħid li rridu nidħlu fl-Arkivji Nazzjonali fl-Ingilterra biex inġibulu kopja tar-zkuk tal-Kaptan Cook."
  
  Mano xewħet. "Għamilha. Aqbad u għamilha. Dak il-fottu Kovalenko qed jipprova jeqred dak kollu li nħobbu, Hayden. Int tagħmel dak kollu li tista" biex tipproteġi dak li tħobb."
  
  "Brittaniku-"
  
  "Fakhom." Mano tilef ruħu fl-istress tiegħu. Hayden ma ddejjaqx. "Jekk iż-zkuk jgħinuna noqtlu lil dan il-bastard, ħudhom."
  
  Hayden rranġat ħsibijietha. Hija ppruvat tnaddaf moħħha. Kien se jieħu ftit telefonati lill-uffiċċji tas-CIA f'Londra u għajjat qawwi mill-kap tagħha Gates, iżda ħasbet li x'aktarx setgħet twettaq ix-xogħol. Speċjalment fid-dawl ta" dak li kien għadu kemm qalilha Gates.
  
  U kienet taf sew li kien hemm aġent tas-CIA partikolarment charming f"Londra li seta" jagħmel ix-xogħol mingħajr ma jaqta" għaraq.
  
  Mano kien għadu jħares lejha, għadu xokkjat. "Tista" temmen din is-sejħa? Tista" temmen x"se jagħmel Kovalenko biss biex tfixkel l-attenzjoni tan-nies?"
  
  Hayden ma setgħetx, imma baqgħet siekta, għadha qed tħejji d-diskors tagħha għal Gates u l-uffiċċju ta" Londra. Fi ftit minuti kienet lesta.
  
  "Well, ejja nsegwu waħda mill-agħar sejħiet ta" ħajjitna b"waħda li tgħinna naqlbu r-rwoli," qalet u ċċempel in-numru fuq speed dial.
  
  Anke waqt li tkellmet mal-kap tagħha u nnegozjat għajnuna barranija biex tħakkja l-Arkivji Nazzjonali Brittaniċi, il-kliem preċedenti ta" Jonathan Gates ħaraq f"moħħha.
  
  Mhuwiex biss Oahu. It-terroristi tar-Re Bloody qed jippjanaw li jolqtu diversi gżejjer fl-istess ħin.
  
  
  KAPITOLU Tnejn u għoxrin
  
  
  Drake qabad nifs hekk kif Mai żelqet mill-bieb tal-ġenb fid-dehra sħiħa tal-iskrivan.
  
  "X'inhu-"
  
  Drake tbissem. "Wasal iż-żmien ta" Mejju," whisper, u mbagħad kissru x-xedaq tar-raġel b"haymaker. Mingħajr ħoss, il-bejjiegħ idur u laqat l-art. Alicia għaddiet minn ħdejn il-Lamborghini, lest l-arma tagħha. Drake qabeż fuq il-bejjiegħ bla moviment. Mai imxiet malajr tul il-ħajt ta" wara, u għaddiet wara McLaren F1 mhux mittiefsa.
  
  Kienu mal-ħajt tal-uffiċċju fi ftit sekondi. In-nuqqas ta" twieqi ħadmu kemm għalihom kif ukoll kontrihom. Imma jkun hemm kameras tas-sigurtà. Kienet biss mistoqsija-
  
  Xi ħadd ġera mill-bieb ta" wara, overolls imtebbgħin biż-żejt, xagħar twil iswed marbut lura b"bandana ħadra. Drake għafas ħaddejn tiegħu direttament kontra l-partizzjoni rqiqa tal-plywood, jisma 'l-ħsejjes ġejjin minn ġewwa l-uffiċċju filwaqt li May ipprattikat il-movimenti tal-mekkanik.
  
  Huma xorta ma għamlux ħoss.
  
  Iżda mbagħad diversi nies oħra nfaqgħu mill-bieb, u xi ħadd ġewwa l-uffiċċju ħareġ għajta. Drake kien jaf li l-logħba kienet spiċċat.
  
  "Ħallihom ikollhom."
  
  Alicia ghamlet "Fuck yeah" u tat daqqa ta" sieq lill-bieb tal-ufficcju malli nfetah, u b"hekk laqat ras ir-ragel b"habit. Ħareġ raġel ieħor, għajnejh beraħ xokk hekk kif ħares lejn mara sabiħa b"pistola u qagħda ta" ġellied tistennieh. Huwa għolla x-shotgun. Alicia sparatlu fl-istonku.
  
  Huwa waqa" fil-bieb. Mill-uffiċċju ġew aktar għajjat. Ix-xokk beda jinbidel f"fehim. Dalwaqt se jirrealizzaw li jkun għaqli li jċemplu ftit ħbieb.
  
  Drake spara lejn wieħed mill-mekkaniks, laqtu f"nofs il-koxxa u waqqah. Ir-raġel niżel 'l isfel mill-McLaren, u ħalla traċċa demm warajh. Anke Drake tbaxxa. Mai impenjat lit-tieni raġel u Drake daru lura lejn Alicia.
  
  "Għandna bżonn nidħlu ġewwa."
  
  Alicia resqet eqreb sakemm kellha dehra tajba tal-intern. Drake qagħad mal-art sakemm laħaq il-bieb. B"rasu, Alicia sparat diversi tiri. Drake kważi niżel fil-bieb, iżda f'dak il-mument nofs tużżana nies qabżu 'l barra bl-armi miġbuda u fetħu n-nar furious.
  
  Alicia daret, staħbew wara l-Lamborghini. Il-balal saffar fuq naħat tiegħu. Il-windskrin farrak. Drake malajr żelaq bogħod. Seta" jara l-uġigħ f"għajnejn ir-raġel hekk kif spara lejn is-supercars.
  
  L-ieħor rah ukoll. Drake fetaħ in-nar qasma ta" sekonda quddiemu u rawh jaqa" bil-kbir, ħa miegħu lil wieħed mill-kollegi tiegħu.
  
  Alicia qabżet minn wara l-Lamborghini u niżlet ftit cover punches. Drake ġera lejn il-Ferrari, ducking wara t-tyres enormi tagħha. Issa kull bullet tgħodd. Seta" jara lil May, moħbi mill-vista mill-kantuniera tal-ħajt tal-uffiċċju, iħares lejn in-naħa ta" wara minn fejn kienu ġew il-mekkaniżmi.
  
  Tlieta minnhom imtedd f"riġlejha.
  
  Drake sfurzat tbissima żgħira. Kienet għadha l-magna tal-qtil perfetta. Għal mument inkwieta dwar il-laqgħa inevitabbli bejn May u Alicia u t-tpattija għall-mewt ta" Wells, iżda mbagħad qafel l-inkwiet tiegħu fl-istess rokna imbiegħda bħall-imħabba li ħass lejn Ben, Hayden u sħabu l-oħra kollha.
  
  Dan ma kienx il-post fejn tista" tagħti riedna libera lill-emozzjonijiet ċiviċi tiegħek.
  
  Il-balal laqat il-Ferrari, għadda mill-bieb u ħareġ in-naħa l-oħra. Bi ħabta deafening, it-tieqa ta 'quddiem splodiet, ħġieġ waqa' f'kaskata żgħira. Drake approfitta mid-distrazzjoni biex jaqbeż barra u jispara raġel ieħor li kien iffullat ħdejn il-bieb tal-uffiċċju.
  
  Dilettanti, ovvjament.
  
  Imbagħad ra żewġt irġiel dehra ta" poppa ħerġin mill-uffiċċju bil-machine guns f"idejhom. Qalb Drake qabżet taħbit. Huwa xeħet immaġni ta 'żewġ irġiel oħra warajhom - kważi ċertament Scarberry u Petersen, li jkunu protetti minn merċenarji mikrija - qabel ma għamel ġismu żgħir kemm jista' jkun wara t-tajer massiv.
  
  Il-ħoss ta" balal li jtajru splodalu t-timbrun. Imbagħad dik tkun l-istrateġija tagħhom. Żomm lil Alicia u lilu taħt arrest f"daru sakemm iż-żewġ sidien jaħarbu mill-bieb ta" wara.
  
  Imma ma ppjanawx għal Mejju.
  
  L-aġent Ġappuniż qabad par pistoli mormija u daħal l-kantuniera, spara fuq l-irġiel b"submachine guns. Wieħed tellgħu lura bħallikieku kien intlaqat minn karozza, spara l-pistola tiegħu b"mod selvaġġ u xerred konfetti mas-saqaf hekk kif waqa". L-ieħor saq lill-kapijiet tiegħu wara l-karkassa tiegħu stess u qaleb għajnejh lejn Mai.
  
  Alicia qabdet 'il fuq u sparat tir wieħed li għadda minn ġo ħaddejn il-gwardja tal-ġisem, istantanjament waqqah.
  
  Issa Scarberry u Petersen ħadu l-armi huma stess. Drake ħalef. Huwa kellu bżonnhom ħajjin. F"dan il-punt, żewġt irġiel oħra daħlu mill-bibien ta" wara u tal-ġenb, u ġiegħlu lil Mai biex jerġa" jieħu kopertura wara l-McLaren.
  
  Il-bullet nifed il-ġisem tal-karozza prezzjuża.
  
  Drake sema" wie[ed mis-sidien jg[ajjar b[al hawajjan kalua.Il-ftit ir;iel li fadal in;abru madwar il-kapijiet tag[hom u, jisparaw lejn il-karozzi u g[alhekk l-attakkanti, [arbu b"velo/ità kbira lejn il-garaxx ta" wara.
  
  Drake kien momentarjament ħasad. Mai qatlet tnejn mill-gwardjani tal-ġisem, iżda Scarberry u Petersen malajr sparixxew barra mill-bieb ta 'wara taħt silġ ta' nar li jkopri.
  
  Drake qam bilwieqfa u spara, miexja 'l quddiem. Waqt li kien miexi "l quddiem, inxteħet biex jaqbad żewġ armi oħra. Wieħed mill-gwardjani fil-bieb ta" wara waqa", żommu fuq spalltu. L-ieħor mar lura f"nixxiegħa ta" demm.
  
  Drake ġera lejn il-bieb, Mai u Alicia maġenbu. May sparat filwaqt li Drake ħa ftit ħarsiet malajr, ipprova jevalwa l-post tal-kmamar tal-utilità u l-garaxx.
  
  "Sempliċement spazju miftuħ kbir," qal. "Imma hemm problema waħda kbira."
  
  Alicia qamet ħdejh. "Xiex?"
  
  "Huma għandhom Shelby Cobra hemmhekk."
  
  Mai xebtet għajnejha lejh. "Għaliex din hija problema?"
  
  "Tagħmel x'tagħmel, tisparahx."
  
  "Huwa mgħobbija bl-isplussivi?"
  
  "Le".
  
  "Imbagħad għaliex ma nistax nieħuha?"
  
  "Għax hija Shelby Cobra!"
  
  "Għamilna biss sparajna showroom mimlija supercars stupidi." Alicia waqqgħetlu minkeb. "Jekk ma jkollokx il-kuraġġ li tagħmel dan, ħarbat."
  
  "Ħażż". Drake qabeż lejha. Il-balal wizzed ħdejn forehead tiegħu u mtaqqba l-ħajt tal-ġibs, doċċa għajnejh bi ċana tal-ġibs. Kif kien jistenna, il-ħżiena sparaw waqt li kienu qed jiġru. Jekk jolqtu xi ħaġa, tkun xorti għomja.
  
  Drake ħa l-mira, ħa nifs fil-fond, u ħareġ l-irġiel fuq kull naħa taż-żewġ pumijiet. Hekk kif waqgħu l-aħħar gwardjani tal-ġisem tagħhom, kemm Scarberry kif ukoll Petersen dehru jirrealizzaw li kienu qed jiġġieldu battalja telliefa. Huma waqfu, l-armi mdendlin mal-ġnub tagħhom. Drake ġera lejhom, subgħajh diġà fuq il-grillu.
  
  "Claude," qal. "Għandna bżonn lil Claude, mhux int. Fejn hu?"
  
  Mill-qrib, iż-żewġ pumijiet dehru simili b'mod stramb. It-tnejn kellhom uċuħ għajjien, mibrumin b"linji iebsin imwielda minn snin ta" teħid ta" deċiżjonijiet bla ħniena. Għajnejnhom kienu kesħin, l-għajnejn ta 'piranhas festa. Idejhom, għadhom iqabbdu l-pistoli tagħhom, mgħawweġ bir-reqqa.
  
  Mai indikat l-arma. "Armihom."
  
  Alicia dawwar il-fann tagħha wiesgħa, u għamilha aktar diffiċli biex timmira. Drake kważi seta" jara t-telfa f"għajnejn il-kapijiet. Il-pistoli ġġarraf mal-art kważi fl-istess ħin.
  
  "Infern imdemmi," bgħet Alicia. "Huma jidhru l-istess u jaġixxu l-istess. Il-ġuvini ħżiena fis-sema jibdluk fi kloni? U filwaqt li jien fuq is-suġġett, għaliex hawn xi ħadd jinbidel fil-ġuvni ħażin? Dan il-post huwa aħjar minn vaganza fis-seba" sema."
  
  "Liema wieħed minnkom huwa Scarberry?" Staqsa Mai, faċilment waslet għall-punt.
  
  "Jien," qal dak b"xagħar blond. "Intom kont qed tfittex lil Claude mal-belt kollha?"
  
  "Din aħna," whisper Drake. "U din hija l-aħħar waqfa tagħna."
  
  Klikk ħafifa reġgħet reġgħet fis-skiet. Drake idur, kien jaf li Alicia kienet se tolqot il-mira, bħal dejjem. Il-garaxx deher vojt, is-skiet f'daqqa tqil daqs muntanja.
  
  Scarberry tahom tbissima safranija. "Qegħdin fil-workshop. Kultant jaqa" kollox."
  
  Drake ma ħarisx lejn Alicia, iżda indikalha biex tkun kontinwament għassa. Xi ħaġa kienet ħażina. Huwa daħal ġewwa u ħa l-istiva ta 'Scarberry. B"mossa ta" malajr tal-judo, Drake qabadlu u tefagħlu fuq spalltu, u ħabbat ir-raġel bil-qawwa fil-konkos. Sakemm l-uġigħ f'għajnejn Scarberry kien għadda, Drake kellu pistola ppuntata lejn il-geddum.
  
  "Fejn hu Claude?" - Saqsejt.
  
  "Qatt ma smajt-"
  
  Drake kisser imnieħer raġel. "Għandek ċans ieħor."
  
  In-nifs ta" Scarberry kien mgħaġġel. Wiċċu kien riġidu daqs il-granit, iżda l-muskoli ta" għonqu kienu qed jaħdmu iebes, jittradixxu n-nervożiżmu u l-biża".
  
  "Ejja nibdew nisparaw il-biċċiet." Leħen ħafif ta" Mai laħaqhom. "Jien niddejjaq".
  
  "Ġust biżżejjed". Drake imbuttat, mar għall-ġenb u ġibed il-grillu.
  
  "NOOO!"
  
  L-għajta ta" Scarberry waqfet fl-aħħar mument possibbli. "Claude jgħix fuq ranch! ġewwa mill-kosta tat-Tramuntana. Nista" nagħtikom il-koordinati."
  
  Drake tbissem. "Imbagħad imxi 'l quddiem."
  
  Ikklikkja oħra. Drake ra l-iċken moviment u qalbu għereq.
  
  Oh le.
  
  Alicia sparat. Il-balal tagħha qatlet lill-aħħar raġel ħażin istantanjament. Huwa kien jistaħbew fil-bagoll ta" Shelby.
  
  Drake ħares lejha. Hija tbissem lura bi ftit ta 'inkwiet antik. Drake ra li mill-inqas terġa" ssib ruħha. Kellha karattru qawwi li seta" jlaħħaq mat-telfa.
  
  Ma kienx daqshekk ċert minnu nnifsu. Huwa nudged Scarberry biex tgħaġġel. "Ħaffef. Ħabib tiegħek, Claude, għandu sorpriża kbira."
  
  
  KAPITOLU Tlieta u għoxrin
  
  
  Hayden u Kinimaka lanqas biss kellhom ħin jibdew il-karozza meta ċempel Drake. Hija rat in-numru tiegħu fuq l-iskrin tagħha u nifs ta 'serħan.
  
  "Drake. Fejn int-"
  
  "L-ebda ħin. Għandi l-post ta" Claude."
  
  "Iva, naħsbu hekk ukoll, raġel intelliġenti. Hija tal-għaġeb dak li xi kriminali jċedu għal ħajja aktar kwieta."
  
  "Kemm ilek taf? Fejn int?" Drake spara mistoqsijiet bħal drill surgent li jagħti ordnijiet.
  
  "Naqqas il-mod, tigra. Irċevejna l-aħbar minuta biss ilu. Isma, qed nippreparaw għal impatt immedjat. U rrid ngħid bħalissa. Qed tilgħab?"
  
  "Għandi raġun. Aħna lkoll hekk. Dan il-bastard huwa pass wara Kovalenko."
  
  Hayden qaltlu dwar it-twissijiet terroristiċi hekk kif għamlet sinjal lil Kinimaka biex issuq. Meta spiċċat, Drake waqa" sieket.
  
  Wara mument qal, "Niltaqgħu miegħek fil-kwartieri ġenerali."
  
  Hayden malajr ċemplet in-numru ta" Ben Blake. "L-operazzjoni tiegħek kienet suċċess. Nittamaw li l-aġent tagħna f'Londra jġiblek dak li għandek bżonn fil-ftit sigħat li ġejjin, u wara jibgħat kopji direttament lilek. Nispera li dan huwa dak li għandek bżonn, Ben."
  
  "Nispera li jkun hemm tassew." Leħen Ben tinstema iktar nervuża milli qatt semgħetu jitkellem. "Hija raden b'saħħtu, iżda xorta hija raden."
  
  "Nittama hekk ukoll".
  
  Hayden tefgħet it-telefon tagħha fuq id-dashboard u ħarset vojta lejn it-toroq ta" Waikiki hekk kif Kinimaka saq lura lejn il-kwartieri ġenerali. "Gates jaħseb li jekk nistgħu nittrattaw ma" Claude malajr, nistgħu nwaqqfu l-attakki. Jittamaw li Kovalenko jista" jkun hemm saħansitra."
  
  Mano għaqqad snienu. "Kulħadd qed jagħmel dan, kap. Pulizija lokali, forzi speċjali. Kollox jiċkien sakemm jinfaqa. Il-problema hi li l-ħżiena diġà qegħdin hemm. Għandhom ikunu. Għandu jkun prattikament impossibbli li jitwaqqaf kwalunkwe attakk imminenti, aħseb u ara nofs tużżana attakki fuq tliet gżejjer differenti."
  
  Kulħadd fil-poter kien konvint li Kovalenko kien fil-fatt ordna bosta attakki biex iżomm lil kulħadd okkupat waqt li mar ifittex il-ħolma tiegħu - vjaġġ li għalih iddedika l-aħħar parti ta" ħajtu.
  
  Imxi fuq il-passi tal-Kaptan Cook. Huwa aħjar li tmur waħda waħda. Esplora lil hinn mill-gradi tal-infern.
  
  Hayden idur hekk kif il-kwartieri ġenerali ħerġin barra. Wasal iż-żmien li taġixxi.
  
  
  * * *
  
  
  Drake ġab lil May u Alicia fil-bini tas-CIA u immedjatament ġew skortati fuq is-sular. Ġew immexxija f"kamra mimlija attività. Fit-tarf 'il bogħod, Hayden u Kinimaka kienu fost folla ta' pulizija u persunal militari. Drake seta' jara SWAT u l-HPD Burglar Team. Seta" jara uniformijiet li bla dubju kienu ta" timijiet tal-Operazzjonijiet Speċjali tas-CIA. Forsi anke xi Delta fil-qrib.
  
  Ix-Xitan bla dubju qiegħed fuq denb tar-Re tad-Demm u joħroġ għad-demm.
  
  "Tiftakar meta r-Re tad-Demm bagħat lill-irġiel tiegħu biex jattakkaw lil dak id-Destroyer biex jisirqu l-apparat?" Hu qal. "U ppruvaw jaħtfu lil Kinimaka fl-istess ħin? Imħatra li kienet akkwist aċċidentali. Huma riedu biss ikunu jafu l-lingwa Ħawajjan Kinimaki."
  
  Drake imbagħad ftakar li la May u lanqas Alicia ma kienu madwar meta l-irġiel ta" Kovalenko qabdu d-destroyer. Huwa ħadlu rasu. "Ma jimpurtax".
  
  Drake innota lil Ben u Karin ipparkjati ħdejn it-tieqa. Kull wieħed minnhom kellu tazza f"idejhom, u kienu qishom rolling papers f"diskoteka tal-iskola.
  
  Drake ħaseb li jintilef fil-folla. Ikun faċli. It-telfa ta" Kennedy kien għadu jagħli f"demmu, li jagħmilha impossibbli għalih li jiddiskuti. Ben kien hemm. Ben żammha hekk kif mietet.
  
  Kellu jkun Drake. Mhux dan biss. Drake kellu jipprevjeni l-mewt tagħha. Dan kien dak li għamel. Iż-żmien imċajpra u għal mument sab ruħu d-dar f"York ma" Kennedy, isajjar xi ħaġa fil-kċina. Kennedy tefgħet rum skur fil-qali u ħares "il fuq meta xeħet. Drake immarina l-steak fil-butir tat-tewm. Kien ordinarju. Ħadt gost. Id-dinja reġgħet saret normali.
  
  Stilel leħħew quddiem għajnejh bħal logħob tan-nar fallut. Il-paċi f"daqqa waħda reġgħet reġgħet u l-vuċijiet bdew jinstemgħu madwaru. Xi ħadd tah minkeb. Raġel ieħor xerred kafè jaħraq fuq wieħed mill-kapijiet tiegħu u ġera lejn it-tojlit bħal friefet il-lejl mill-infern.
  
  Alicia ħarset lejh b"attenzjoni. "X'qed jiġri, Drakes?"
  
  Hu mexxa mal-folla sakemm ġie wiċċ imb wiċċ ma" Ben Blake. Dan kien il-mument perfett għal kumment rapidu minn Dinorock. Drake kien jaf dan. Ben probabbilment kien jaf dan. Imma t-tnejn kienu siekta. Dawl streamed mit-tieqa wara Ben; Honolulu kien inkwadrat minn xemx, sema blu jgħajjat u ftit sħab imdawwar barra.
  
  Drake finalment sab leħnu. "Kienu utli dawn il-kompjuters tas-CIA?"
  
  "Nisperaw". Ben ġabar fil-qosor l-istorja tal-vjaġġ tal-Kaptan Cook lejn il-Kap tad-Djamanti u spiċċa bir-rivelazzjoni li s-CIA kienet użat aġent Brittaniku biex tisraq l-Arkivji Nazzjonali.
  
  Alicia mxiet 'il quddiem bil-mod wara li semgħet l-aħbarijiet mingħand iż-żagħżugħ. "Super ħalliel Ingliż? X'jismu?"
  
  Ben teptip għall-attenzjoni f'daqqa. "Hayden qatt ma qalli."
  
  Alicia tat ħarsa qasira lejn l-operat tas-CIA, imbagħad ħarġet tbissima cheeky. "Oh, ħatra li ma għamlitx hekk."
  
  "Xi tfisser?" Tkellmet Karin.
  
  It-tbissima ta" Alicia saret xi ftit vizzjuża. "Jien mhux magħruf partikolarment għad-diplomazija tiegħi. Tagħfashiex."
  
  Drake sogħla. "Sempliċiment kriminal internazzjonali ieħor li Alicia ħaket. Il-ħaġa dejjem kienet li ssib dak li m"għandhiex."
  
  "Hu veru," qalet Alicia b"daħka. "Jien dejjem kont popolari."
  
  "Ukoll, jekk dan huwa l-aġent li naħseb dwaru," intervjena Mai fil-konversazzjoni tagħhom, "huwa magħruf mill-intelliġenza Ġappuniża. Huwa... plejer. U operatur tajjeb ħafna."
  
  "Allura hu probabbilment se jieħu ħsieb it-tmiem tiegħu." Drake studja l-hena tal-belt tal-Paċifiku mifruxa quddiemu u xtaq għal ftit paċi hu stess.
  
  "Qatt ma kienet problema għalih," qalet Alicia. "U iva, hu se jwassal ir-rivisti tiegħek."
  
  Ben kien għadu jħares bejn Alicia u Hayden, iżda żamm ilsienu. Id-diskrezzjoni kienet l-aħjar parti tal-iżvelar f'dan l-istadju. "Huwa għadu raden edukat," huwa qal. "Imma jekk nispiċċaw fil-Bibien tal-Infern, jien ċert li dawn ir-reġistrazzjonijiet jistgħu jsalvaw ħajjitna."
  
  "Nittama" - Drake daru u ħares madwar il-kaos - "Mhux se jasal għal dan. Ir-Re Bloody se jkun għadu fir-ranch. Imma jekk dawn l-idioti ma jgħaġġlux, Kovalenko jaħrab."
  
  "Kovalenko." Alicia lagħqet xufftejha hekk kif qalet dan, u ħadet il-vendetta tagħha. "Se mmut għal dak li ġara lil Hudson. U Boudreau? Huwa ieħor li huwa tassew immarkat." Hi wkoll ħarset madwar il-folla storbjuża. "Xorta waħda, min hu responsabbli hawn?"
  
  Bħallikieku bħala tweġiba, leħen ġie mill-folla ta 'uffiċjali madwar Hayden Jay. Meta l-istorbju naqas u r-raġel seta" jidher, Drake kien ferħan li jara lil Jonathan Gates. Huwa għoġob is-senatur. U hu niket miegħu.
  
  "Kif tafu, għandna post Kovalenko Ranch f'Oahu," qal Gates. "Għalhekk, il-missjoni tagħna trid tikkonsisti f"erba" partijiet. L-ewwel, sigur l-ostaġġi kollha. It-tieni, tiġbor informazzjoni dwar attakki terroristiċi suspettati. It-tielet, sib lil dan ir-raġel, Claude u Kovalenko. U r-raba", sib il-post taż-żewġ ranches l-oħra."
  
  Gates waqaf biex iħalli dan jegħreq, u mbagħad b'xi mod irnexxielu jġiegħel lil kull raġel u mara fil-kamra jaħsbu li kien qed iħares lejhom b'moviment ta' għajn waħda. "Dan irid isir b"kull mezz meħtieġ. Kovalenko volontarjament poġġa ħafna ħajjiet fil-periklu waqt it-tfittxija sfrenata tiegħu. Tispiċċa llum."
  
  Il-bibien fetħu. F'daqqa waħda l-kaos fil-kamra waqaf u kulħadd beda jmur lura malajr f'postu. Id-dettalji ġew maħsuba bir-reqqa.
  
  Drake qabad għajnejh Hayden. Hija xejriet idejha lejh, u stednu biex jiġi.
  
  "Itlaqtu armati u saħħlu ż-żwiemel, guys. Nilħqu r-ranch ta" Claude fi tletin minuta."
  
  
  KAPITOLU ERBGĦA U GĦOxrin
  
  
  Drake poġġa bilqiegħda ma" sħabu f"wieħed mill-ħelikopters ħfief tad-Dipartiment tal-Pulizija tal-Hawaii u pprova jneħħu rasu hekk kif malajr tellgħu lejn ir-ranch ta" Claude. Is-sema kien imtaqqab b"ħelikopters simili u oħrajn militari itqal. Mijiet ta" nies kienu fl-arja. Oħrajn kienu fi triqthom fuq l-art, miexja malajr kemm setgħu. Il-biċċa l-kbira tal-pulizija u l-persunal militari kienu sfurzati jibqgħu f"Honolulu u fiż-żona ta" Waikiki f"każ li attakki terroristiċi fil-fatt seħħew.
  
  Ir-Re Imdemmi qasmu l-forzi tagħhom.
  
  L-immaġni bis-satellita wriet ħafna attività fir-ranch, iżda ħafna minnha kienet kamuflata, u b'hekk kien impossibbli li wieħed jgħid x'kien qed jiġri verament.
  
  Drake kien determinat li jwaqqaf is-sentimenti tiegħu għal Kovalenko. Gates kellu raġun. L-ostaġġi u s-sigurtà tagħhom kienu l-fatturi deċiżivi hawnhekk. Uħud mill-aktar sights tal-għaġeb li qatt ra żvolġi taħt u madwaru hekk kif tellgħu lejn il-Kosta tat-Tramuntana, iżda Drake uża kull uqija tar-rieda tiegħu biex jiffoka. Kien is-suldat li darba kien.
  
  Ma setax ikun ħaddieħor.
  
  Fuq ix-xellug tiegħu, Mai tkellmet fil-qosor ma 'oħtha, Chika, iċċekkja darbtejn is-sigurtà tagħha u skambjat ftit kliem kwiet waqt li setgħu. Ma kienx sigriet li setgħu jibdew gwerra fuq skala sħiħa jew imorru f'żona ta 'ġlieda ppreparata.
  
  Fuq il-lemin ta" Drake, Alicia qattgħet ħin tiċċekkja u tiċċekkja mill-ġdid l-armi u t-tagħmir tagħha. Ma kellha bżonn tispjega xejn. Drake ma kellu l-ebda dubju li kienet se twettaq il-vendetta tagħha.
  
  Hayden u Kinimaka qagħdu bilqiegħda faċċata, kontinwament ippressaw il-mikrofoni tagħhom u ħarġu jew jirċievu aġġornamenti u ordnijiet. L-aħbar it-tajba kienet li ma ġara xejn f"Oahu jew f"xi gżira oħra. L-aħbar ħażina kienet li r-Re tad-Demm kellu snin biex jipprepara għal dan. Ma kellhomx idea f"xiex kienu qed jidħlu.
  
  Ben u Karin tħallew fil-kwartieri ġenerali. Huma ġew ordnati jistennew l-email tal-aġent u mbagħad jippreparaw għall-possibbiltà kemmxejn tal-biża" li jista" jkollhom imorru taħt Diamond Head u possibilment jaqbdu l-Bibien tal-Infern.
  
  Leħen metalliku ġie mis-sistema tal-ħoss Choppers. "Ħames minuti sal-gowl."
  
  Jekk tixtieq jew le, ħaseb Drake. Aħna qegħdin fiha issa.
  
  Il-ħelikopter niżel baxx fuq il-wied fond, dehra inkredibbli hekk kif ittajjar imdawwar b"għexieren ta" ħelikopters oħra. Din kienet l-ewwel mewġa li tikkonsisti minn suldati tal-forzi speċjali. Kull tieni privateer militari Amerikan kien lest li jgħin. Forza tal-Ajru. Navy. Armata.
  
  Il-vuċi reġgħet ġiet. "Mira".
  
  Huma qamu bħala waħda.
  
  
  * * *
  
  
  L-istivali ta" Drake mess il-ħaxix artab u kien istantanjament taħt in-nar. Kien l-aħħar persuna li ħareġ mill-bieb. Il-Baħar sfortunat, li għadu jiġġieled lura, ħa splużjoni sħiħa f"sidru u miet qabel laqat l-art.
  
  Drake mifrux mal-art. Il-balal isaffar fuq rasu. Daqqiet maħnuqa laqtu z-zkuk ħdejh. Huwa spara volley. L-irġiel fuq iż-żewġ naħat tiegħu tkaxkru permezz tal-ħaxix, użaw l-għoljiet naturali rolling għall-kopertura.
  
  Quddiem ra dar, struttura ta" briks b"żewġ sulari, xejn speċjali, imma bla dubju adattata għall-bżonnijiet lokali ta" Kovalenko. Fuq ix-xellug innota ż-żona tar-ranch. X'inhu...?
  
  Figuri mbeżżgħin u mhux armati ġrew lejh. Huma mxerrda xellug u lemin, fid-direzzjonijiet kollha. Huwa sema' siffjar fil-earphone tiegħu
  
  "Logħbiet ta" ħbiberija".
  
  Huwa jiżżerżaq 'il quddiem. May u Alicia kienu qed jimxu lejn il-lemin tiegħu. Finalment il-Marines ġibdu lilhom infushom flimkien u bdew isejħu mudell ta 'nar koordinat. Drake beda jimxi aktar malajr. In-nies ta" quddiemhom bdew jirtiraw, ħarġu mill-moħbi tagħhom u ġrew lejn id-dar.
  
  Miri faċli
  
  Drake issa qam mal-forza tal-attakk u qatel in-nies hekk kif ġera, għolla l-pistola. Huwa ra lill-priġunier jaqbeż fuq il-ħaxix, sejjer lejn id-dar. Ma kinux jafu li waslu s-sewwa.
  
  Il-priġunier f"daqqa dawwar u waqa". L-irġiel tar-Re Imdemmi sparaw ħaxix lejhom. Drake gronda, ħa l-mira lejn il-gunslinger, u nefaħ ras il-bastard. Huwa spara perjodikament, jew ipoġġa lin-nies mal-art jew jiggwida lin-nies biex ħaddieħor ikun jista" jtemmhom.
  
  Kien ifittex lil Claude. Qabel ma telqu mill-ħelikopter, ilkoll intwerew ritratt tad-deputat tar-Re tad-Demm. Drake kien jaf li kien se jidderieġi l-avvenimenti minn wara l-kwinti, u jiżviluppa pjan ta" ħarba. Probabbilment mid-dar.
  
  Drake ġera, għadu jiskennja ż-żona, spara kultant. Wieħed mill-ħżiena qam minn wara l-għolja u ġie fuqu b"machete. Drake sempliċiment niżżlu l-ispalla, u ppermetta li l-momentum tal-avversarju tiegħu jġorrha dritt lejh, u waqa" mal-art. Ir-raġel ċaqlaq. Il-but ta" Drake għaffeġtu xedaq. Il-but l-ieħor ta" Drake ħarġet fuq l-id li żżomm il-machete.
  
  L-eks raġel tas-SAS immira l-pistola tiegħu u spara. U mbagħad imxejna.
  
  Ma ħaresx lura. Id-dar kienet quddiem, dehret enormi, il-bieb kien kemmxejn miftuħ, bħallikieku tistieden id-dħul. Ovvjament dan mhux il-mod li għandu jsir. Drake tefa" t-twieqi waqt li ġera, jimmira għoli. Il-ħġieġ sploda fid-dar.
  
  Issa aktar u aktar priġunieri kienu qed jitferrgħu mir-ranch. Xi wħud qagħdu fil-ħaxix twil, sempliċiment jgħajtu jew jidhru ixxukkjati bil-qoxra. Meta Drake ħares lejhom, innota li ħafna minnhom kienu qed jiġru b"pass, itiru "l quddiem bħallikieku kienu qed jaħarbu minn xi ħaġa.
  
  U mbagħad raha, u demmu sar silġ.
  
  Ir-ras, ir-ras impossibbliment enormi ta" tigra tal-Bengal, ħarġet tul il-ħaxix f"insegwiment ħafif. Drake ma setax iħalli lit-tigri jaqbdu l-priża tagħhom. Ġera lejhom.
  
  I ippressat il-earphone. "Tigri fil-ħaxix."
  
  Kien hemm daqqa ta" chatter b"reazzjoni. Oħrajn innutaw ukoll l-annimali. Drake ra kif wieħed mill-annimali qabeż fuq dahar ir-raġel li kien qed jiġri. Il-kreatura kienet enormi, feroċi, u waqt it-titjira x-xbieha perfetta ta 'kaos u carnage. Drake ġiegħel saqajh imur aktar malajr.
  
  Ras ġgant oħra kissret il-ħaxix ftit tarzni quddiem. It-tigra qabżet lejh, il-geddum inbidel f"għajjat enormi, snienu mikxuf u diġà mtebbgħin bid-demm. Drake waqa" fuq il-gverta u rrumbla, kull nerv f"ġismu ħaj u jgħajjat. Qatt qabel ma kien skated daqshekk perfettament. Qatt qabel ma kien qam daqshekk malajr u b"mod preċiż. Kien bħallikieku avversarju aktar qalil ħareġ il-gwerrier aħjar fih.
  
  Ħareġ pistola, daret u spara bullet fil-beraħ f"ras it-tigra. Il-kruha waqgħet istantanjament, sparat minn ġol-moħħ.
  
  Drake ma qabadx nifs. Malajr qabeż tul il-ħaxix biex jgħin lir-raġel li kien ra waqqa" sekondi qabel. It-tigra ħarġet fuqu, tgħajjat, il-muskoli enormi tagħha jitgħawweġ u tmewwiġ hekk kif niżlet rasha biex gidma.
  
  Drake sparalu fuq wara, stenna sakemm idur, u mbagħad sparalu bejn l-għajnejn. Niżlet, il-ħames mitt lira kollha, fuq ir-raġel li kien se jiekol.
  
  mhux tajjeb, ħaseb Drake. Imma aħjar milli titqatta" f"biċċiet u tittiekel ħaj.
  
  Screams setgħu jinstemgħu fil-widna tiegħu. "Fuck me, dawn bastards huma enormi!" "Wieħed ieħor, Jacko! Wieħed ieħor għas-sitta tiegħek!"
  
  Studja l-madwar tiegħu. Ebda sinjal ta 'tigri, biss captives terrified u truppi terrified. Drake ġera lura tul il-ħaxix, lest biex jieħu l-għatu jekk jara xi ghadu, iżda fi ftit sekondi kien lura fid-dar.
  
  It-twieqi ta" quddiem kienu miksura. Il-Marines kienu ġewwa. Drake segwa, is-sinjal Bluetooth bla fili tiegħu mmarkah bħala faċli. Waqt li qabeż il- soll tat- tieqa miksura, staqsiet fejn setaʼ jkun Claude nnifsu. Fejn kien ikun bħalissa?
  
  Leħen whispered fil-widnejn tiegħu. "Ħsibt li tlaqt il-parti kmieni, Drakey." Toni ħarir ta" Alicia. "Għat-tnejn intom."
  
  Huwa raha. Parzjalment moħbija mill-closet li kienet qed tħawwad. Ġesù, kienet qed tfittex fil-kollezzjoni tad-DVD tiegħu?
  
  Mai kienet warajha b"pistola f"idejha. Drake ra kif il-mara Ġappuniża għollet l-arma tagħha u ppuntatha lejn ras Alicia.
  
  "Mai!" Il-vuċi ddisprata tiegħu għajjat f"widnejnhom.
  
  Alicia qabżet. Wiċċ May mgħawweġ fi tbissima żgħira. "Kien ġest, Drake. Kont qed nippunta lejn l-interface tal-allarm, mhux lejn Alicia. Mhux għal issa ".
  
  "Ansjetà?" Drake ċaqlaq. "Aħna diġà qegħdin ġewwa."
  
  "L-infanterija tidher li taħseb li hija wkoll konnessa mal-maħżen kbir fil-bitħa."
  
  Alicia marret lura u mmirat il-pistola tagħha. "Indannat jekk naf." Hija sparat volley fil-closet. Sparks tellgħu.
  
  Alicia qabdet l-ispallejn. "Dan għandu jkun biżżejjed."
  
  Hayden, b"Kinimaka jaħraq fuq għarqub, reġa" lura fil-kamra. "Il-barn huwa magħluq sewwa. Sinjali ta 'nases booby. It-tekniċi qed jaħdmu fuqha issa."
  
  Drake ħass il-ħażin ta" dan kollu. "U madankollu nidħlu hawn daqshekk faċilment? Dan-"
  
  F"dak il-mument instema" kommossjoni u ħoss ta" xi ħadd nieżel fil-quċċata tat-taraġ. Fast. Drake qabad il-pistola u ħares "il fuq.
  
  U ffriżat f"xokk.
  
  Wieħed mill-irġiel ta" Claude niżel bil-mod it-taraġ, b"id waħda tagħfas il-gerżuma tal-magħluq. F"idha l-oħra kellha l-Ajkla tad-Deżert, immirata lejn rasha.
  
  Imma dak ma kienx il-punt sħiħ tax-xokk ta" Drake. Sensazzjoni ta" marda qamet meta għaraf lill-mara. Kienet Kate Harrison, bint l-eks assistent ta" Gates. Ir-raġel li kien parzjalment it-tort għall-mewt ta" Kennedy.
  
  Kienet bintu. Ghadni Haj.
  
  Ir-raġel ta" Claude għafas il-pistola ħafna kontra t-tempju tagħha, u b"hekk tagħlaq għajnejha bl-uġigħ. Imma hi ma għajjatx. Drake, flimkien ma" tużżana oħra fil-kamra, ippuntaw l-armi tagħhom lejn ir-raġel.
  
  U madankollu ma ħassux sew lil Drake. Għaliex l-infern kien dan ir-raġel ta 'fuq b'priġunier wieħed? Deher bħallikieku-
  
  "Ejja lura!" - għajjat ir-raġel, b'mod selvaġġ darting għajnejh fid-direzzjonijiet kollha. L-għaraq niżel minnu fi qtar kbar. Il-mod kif nofsu ġarr u nofs imbotta lill-mara kien ifisser li l-piż kollu tiegħu kien fuq siequ ta" wara. Il-mara, għall-mertu tagħha, ma tagħmilhiex faċli.
  
  Drake ikkalkula li l-pressjoni fuq il-grillu kienet diġà nofs triq lejn il-mira. "Tbiegħed! Ejjew noħorġu!" Ir-raġel niżżilha tarġa oħra. Is-suldati tal-forzi speċjali rtiraw b'mod normali, iżda biss għal pożizzjonijiet kemmxejn aktar vantaġġjużi.
  
  "Qed inwissikom, ħmar." Ir-raġel għaraq kien qed jieħu nifs ħafna. "Oħroġ mit-triq tal-ħatar."
  
  U din id-darba, Drake seta" jara li ried dan. Kien hemm id-disprazzjoni f'għajnejh, xi ħaġa li Drake għaraf. Dan ir-raġel tilef kollox. Għamel x"għamel, għamel x"għamel, sar taħt pressjoni terribbli.
  
  "Lura!" ir-raġel reġa" għajjat u bejn wieħed u ieħor imbuttat lill-mara "l isfel tarġa oħra. L-id li tgħannaqha għonqha kienet bħal virga tal-ħadid. Huwa żamm kull parti ta" ġismu warajha biex ma jippreżentax lilu nnifsu bħala mira. Darba kien suldat, x"aktarx wieħed tajjeb.
  
  Drake u l-kollegi tiegħu raw l-għerf tal-irtir. Huma taw lir-raġel ftit aktar spazju. Niżel ftit tarġiet oħra. Drake qabad l-għajn ta" May. Hija ħadet rasha ftit. Kienet taf ukoll. Dan kien ħażin. Kienet...
  
  Aringa ħamra. L-aktar tip terribbli. Claude, bla dubju fuq ordnijiet ta" Kovalenko, uża lil dan ir-raġel biex ifixkelhom. Imġieba arketipali tar-Re tad-Demm. Jista" jkun hemm bomba fid-dar. Il-premju veru, Claude, kien probabbilment ħarba ta 'suċċess mill-barn.
  
  Drake stenna, perfettament lest. Kull nerv f"ġismu ffriża. Huwa livella d-daqqa. In-nifs tiegħu waqaf. Moħħu mar vojt. Issa ma kien hemm xejn, mhux il-kamra mimlija tensjoni mimlija suldati, la l-ostaġġ imwerwer, lanqas id-dar u l-qaddejja li kienu jdawruh.
  
  Millimetru biss. Crosshair tal-vista. Inqas minn pulzier sal-mira. Mossa waħda. Dak hu kollu li kellu bżonn. U s-skiet kien kulma kien jaf. Ir-raġel imbagħad imbutta lil Kate Harrison 'l isfel tarġa oħra, u f'dik il-qasma ta' sekonda ta' moviment, għajnejh ix-xellugija ħarġet minn wara l-kranju tal-mara.
  
  Drake nefaha b"xutt wieħed.
  
  Ir-raġel qabeż lura, ħabat mal-ħajt u żelaq ħdejn il-mara tgħajjat. Niżel b"ħabta, ras l-ewwel, l-armi jdoqqu warajh, u mbagħad raw il-vest tiegħu, l-istonku tiegħu.
  
  Kate Harrison għajjat: "Għandu bomba fuqu!"
  
  Drake qabeż 'il quddiem, iżda Mai u l-Baħar il-kbir kienu diġà jaqbżu minn fuq tarf it-taraġ. Il-Baħar qabad lil Kate Harrison. Mai qabeż fuq il-merċenarju mejjet. Kap tagħha daret għall-vest, għall-indikatur.
  
  "Tmien sekondi!"
  
  Kulħadd ġrew lejn it-tieqa. Kulħadd ħlief Drake. L-Ingliż daħal aktar fid-dar, ġera tul il-kuritur dejjaq sal-kċina, jitlob li xi ħadd iħalli l-bieb ta" wara miftuħ. B"hekk ikun aktar qrib ta" Claude meta l-bomba tispiċċa. Għalhekk kellu ċans.
  
  Permezz tal-kuritur. Għaddew tliet sekondi. Għall-kċina. Ħarsa ta" malajr madwar. Żewġ sekondi oħra. Il-bieb ta" wara huwa magħluq.
  
  Iż-żmien spiċċa.
  
  
  KAPITOLU Ħamsa u għoxrin
  
  
  Drake fetaħ in-nar hekk kif sema" l-isplużjoni inizjali. Kien jieħu sekonda jew tnejn biex tasal hemm. Il-bieb tal-kċina sfaxxa minn bosta daqqiet. Drake ġera dritt lejh, spara l-ħin kollu. Ma naqasx, laqath b"spalla u waqa" fl-arja.
  
  L-isplużjoni ħadet warajh bħal serp li jattakka. Ilsien ta 'fjamma nfaqa' mill-bieb u t-twieqi, spara 'l fuq fis-sema. Drake kien qed jirrumbla. In-nifs tan-nar mess lilu għal mument u mbagħad irtira.
  
  Mingħajr ma jonqos, reġa" qabeż u ġera. Imbenġel u msawwta, iżda ferm determinat, huwa ġrew lejn il-barn kbir. L-ewwel ħaġa li ra kienu katavri mejta. Hemm erbgħa minnhom. It-tekniċi Hayden ħallew warajhom biex jiksbu aċċess. Waqaf ħdejhom u ċċekkja kull wieħed għal sinjali tal-ħajja.
  
  M'hemm l-ebda polz u l-ebda feriti bil-balal. Dawn il-ħitan indannati kienu elettrifikati?
  
  F"mument ieħor ma kienx importanti aktar. Il-faċċata tal-barn splodiet, injam maqsum u fjammi sparaw f'detonazzjoni spettakolari. Drake waqa" fuq il-gverta. Sema" t-taħbit ta" magna u ħares "l fuq eżatt fil-ħin biex jara ċajpir isfar jinfaqa" minn ġol-bibien miksura u jtir bil-qawwa "l isfel mill-awtostrada improvizzata.
  
  Drake qabeż. Probabbilment kien sejjer lejn ħelikopter moħbi, ajruplan, jew xi booby nassa kkritikat oħra. Ma setax jistenna għal rinforzi. Ħareġ ġo barn mwiegħra u ħares madwaru. Huwa ħadlu rasu ma jemminx. Il-leqqa profonda tas-supercar illustrata tiddi f'kull direzzjoni.
  
  Għażel l-eqreb waħda, Drake qatta" sekondi prezzjużi jfittex iċ-ċavetta u mbagħad ra sett minnhom imdendlin barra l-uffiċċju ta" ġewwa. L-Aston Martin Vanquish bdiet b'kombinazzjoni ta' ċavetta u qawwa li, għalkemm ma kinitx familjari għal Drake, qabdet l-adrenalina tiegħu hekk kif il-magna tgħajjat bil-ġenn.
  
  L-Aston Martin ħarġet mill-barn bit-tajers tagħha skantaw. Drake ippuntah fid-direzzjoni ta" dak li jittama li kienet il-karozza ta" Claude li kienet qed tgħaddi b"veloċità qawwija. Jekk dan kien biss rawnd ieħor ta 'diżorjentazzjoni, Drake huwa invitat. Bħal, forsi, il-Hawaii kollha. Huma kellhom bżonn iddisprat biex jaqbdu lid-deputat tar-Re tad-Demm.
  
  Mill-kantuniera ta" għajnejh, Drake ra lil Alicia tieqaf ħesrem. Ma stenniex. Fil-mera ta" wara, raha tiġri apposta fil-barn. J'Alla, dan jista' jidħol fl-inkwiet.
  
  Il-blur isfar quddiem beda jidher qisu supercar high-end, kemmxejn reminixxenti tal-coupés qodma Porsche Le Mans li rebħu t-tellieqa. Qrib l-art, għannaq il-kurvi tat-triq, jaqbeż bħallikieku kien qed jiġri fuq molol. Mhux addattat għal terren mhux maħdum, iżda mbagħad it-triq improvisa saret kompletament witta diversi mili ogħla.
  
  Drake spara lejn il-Vanquish, u poġġa l-arma bir-reqqa fuq is-sedil warajh u sema 'l-ħsejjes tal-Bluetooth jaqbdu f'moħħu. L-operazzjoni tar-ranch kienet għadha fl-aqwa tagħha. L-ostaġġi ġew meħlusa. Xi wħud kienu mejta. Diversi gruppi ta" rġiel ta" Claude kienu għadhom miġbura f"pożizzjonijiet strateġiċi, u qabdu lill-awtoritajiet mal-art. U kien għad hemm nofs tużżana tigri mdawra madwarhom, u ħolqu ħerba.
  
  Id-distakk bejn Aston Martin u Porsche tnaqqas għal żero. Il-karozza Ingliża kienet ferm aħjar fuq toroq mhux maħduma. Drake pożizzjona lilu nnifsu direttament warajh, bi ħsiebu joqgħod ħdejh, meta ra fil-mera tar-rearview li supercar oħra kienet qed toqrob lejh.
  
  Alicia qed issuq Dodge Viper antik. Afdaha biex tagħmel xi ħaġa bil-muskoli.
  
  It-tliet karozzi ġrew fuq art mhux maħduma, dawru u daru fuq straights twal. Żrar u ħmieġ tellgħu madwarhom u warajhom. Drake ra t-triq asfaltata toqrob u ħa deċiżjoni. Huma riedu jġibu lil Claude ħaj, iżda l-ewwel kellhom jaqbduh. Kien attent ħafna biex ikompli jisma" ċ-ċappijiet fil-headphones tiegħu f"każ li xi ħadd irrapporta li kien qabad lil Claude, iżda aktar ma damet għaddejja din il-ġirja, iktar sar ċert Drake li r-raġel ta" quddiem kien it-tieni tar-Re tad-Demm.
  
  Drake għolla l-pistola tiegħu u kisser il-windskrin tal-Aston. Wara mument ta" skiding perikoluż, reġa" ħa l-kontroll u spara t-tieni rawnd lejn il-Porsche li kienet qed ħarba. Il-balal qatgħulu wara.
  
  Il-karozza bilkemm naqset. Huwa telaq għal triq ġdida. Drake fetaħ in-nar hekk kif is-sewwieq ta" Le Mans aċċellera, bullet casings imxerrda fuq is-sit tal-ġilda ħdejh. Wasal iż-żmien li nimmiraw lejn it-tajers.
  
  Iżda propju f'dak il-mument, wieħed mill-ħelikopters qabeżhom kollha, żewġ figuri jegħleb 'il barra mill-bibien miftuħa. Il-ħelikopter daret quddiem il-Porsche u baqgħet idur fuq il-ġenb. Tirs ta" twissija ħarġu biċċiet mit-triq ta" quddiemu. Drake ħadlu rasu ma jemminx hekk kif id ħarġet mit-tieqa tas-sewwieq u bdiet tispara fuq il-ħelikopter.
  
  Istantanjament, fl-istess ħin, huwa neħħa saqajh mill-aċċeleratur u jdejh minn fuq l-isteering wheel, ħa l-mira u rilaxxa akkuża ta 'ambizzjoni, ħila u imprudenza. Il-Viper ta" Alicia ħabat fil-karozza tiegħu stess. Drake reġa" ħa l-kontroll, iżda ra l-pistola ttajjar minn ġol-windskrin.
  
  Iżda x-xutt tal-ġenn tiegħu ħadem. Is-sewwieq li kien ħarab spara f"minkeb, u issa l-karozza kienet qed tnaqqas ir-ritmu. Waqfa. Drake waqqaf f'daqqa l-Aston, qabeż 'il barra u malajr ġera lejn il-bieb tal-passiġġier tal-Porsche, waqaf biex jgħolli l-pistola u jżomm għajnejh fuq ras il-figura l-ħin kollu.
  
  "Waqqa" l-arma tiegħek! Għamilha!"
  
  "Ma nistax," waslet it-tweġiba. "Int sparajtni f'driegħ biex tfakkarni, ħanżir stupidu."
  
  Il-ħelikopter idawwar 'il quddiem, ir-rotors tiegħu jgħajtu hekk kif il-magna bir-ragħad tiegħu heżżet l-art stess.
  
  Alicia resqet u sparat lejn il-mera tal-ġenb tal-Porsche. Bħala tim, daru fuq ix-xellug u fuq il-lemin, it-tnejn ikopru lir-raġel wara r-rota.
  
  Minkejja l-grimace ta" agunija fuq wiċċ ir-raġel, Drake għarfu mir-ritratt. Kien Claude.
  
  Wasal iż-żmien li tħallas.
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake qabeż xokk meta daqq it-telefon ċellulari tiegħu. Imita lil Drake, huwa wkoll qaleb għal Evanescence. Il-vokali tat-tkessiħ ta" Amy Lee fuq "Lost in Paradise" qabbel perfettament mal-burdata ta" kulħadd f"dak il-mument.
  
  Fuq l-iskrin dehret l-iskrizzjoni International Is-sejħa ma kinitx tkun minn membru tal-familja tiegħu. Iżda, fid-dawl tax-xogħol tal-Arkivji Nazzjonali, jista 'jkun minn kull numru ta' aġenziji tal-gvern.
  
  "Iva?"
  
  "Ben Blake?"
  
  Il-biża" ħarbitlu b"swaba" li jaqtgħu. "Dan min hu?"
  
  "Għidli". Il-vuċi kienet kultivata, Ingliża u kompletament kunfidenti. "Bħalissa. Għandi nkellem lil Ben Blake?"
  
  Karin resqet lejh, qrat l-orrur fuq wiċċu. "Iva".
  
  "Multa. Proset. Kien daqshekk diffiċli? Jisimni Daniel Belmonte."
  
  Ben kważi waqa" t-telefon. "Xiex? Kif dimonk int-"
  
  Nixxiegħa ta 'daħk exquisite waqfet lilu. "Irrilassa. Rilassa ħabib tiegħi. Jien sorpriż, biex ngħidu l-inqas, li Alicia Miles u t-tfajla tiegħek ma semmewx... il-ħiliet tiegħi."
  
  Ħalq Ben gaped, ma jistax jgħid kelma. Karin ħalqet il-kliem, ħalliel? Minn Londra? Huwa hu?
  
  Wiċċ Ben qal dan kollu.
  
  "Il-qattus giddem ilsienek, Sur Blake? Forsi għandek tilbes lil oħt sabiħa. Kif inhi Karin?"
  
  Is-semma tal-isem ta" oħtu ferrħu ftit. "Fejn ħadt in-numru tiegħi?"
  
  "Tkunx kondexxendenti miegħi. Tassew taħseb li se tieħu sagħtejn biex twettaq l-operazzjoni sempliċi li tlabtni nagħmel? Jew qattajt l-aħħar erbgħin minuta nitgħallem ftit dwar... il-benefatturi tiegħi? Hm? Ħu l-ħin tiegħek ma" dan, Blakey."
  
  "Ma naf xejn dwarek," qal Ben difensiv. "Jien parirlek-" Huwa waqaf. "Permezz ta"-"
  
  "Il-ħabiba tiegħek? Jien ċert li kien. Hija tafni pjuttost tajjeb."
  
  "Xi ngħidu għal Alicia?" Karin għajjat, tipprova tarmi lir-raġel barra mill-bilanċ. It-tnejn kienu tant sorpriżi u tant bla esperjenza li lanqas biss daħlet f"moħħhom li jwissu lis-CIA.
  
  Kien hemm silenzju għal mument. "Din it-tfajla fil-fatt tbeżżagħni, biex ngħidlek il-verità."
  
  Moħħ Ben donnu kien qed jibda jaħdem. "Sur Belmonte, l-oġġett li ġejt mitlub tikkopja huwa ta" valur kbir. Tant siewi-"
  
  "Nifhimha. Kien miktub mill-Kaptan Cook u wieħed mill-irġiel tiegħu. Matul it-tliet vjaġġi tiegħu, Cook għamel aktar skoperti minn kwalunkwe persuna oħra fl-istorja."
  
  "Ma rridx infisser valur storiku," snaqt Ben. "Jiġifieri, jista" jsalva l-ħajjiet. Issa. Illum."
  
  "Tassew?" Belmonte deher ġenwinament interessat. "Għidli, jekk jogħġbok".
  
  "Ma nistax". Ben beda jħossu xi ftit iddisprat. "Jekk jogħġbok. Għinna".
  
  "Diġà qiegħed fuq l-email tiegħek," qal Belmonte. "Imma ma nkunx min jien kieku ma nurikx x"jiswa, hux? Igawdu."
  
  Belmonte temm is-sejħa. Ben tefa' l-mowbajl tiegħu fuq il-mejda u kklikkja fuq il-kompjuter tiegħu għal ftit sekondi.
  
  Il-paġni neqsin mill-ġurnali tal-kok dehru b"kulur sħiħ u glorjuż.
  
  "Levels of Hell," qara Ben b"leħen għoli. "Cook għamilha biss sal-livell ħamsa u mbagħad daret lura. Oh Alla tiegħi, tista" tisma" hekk, Karin? Anke l-Kaptan Cook ma għamilhiex mill-livell ħamsa. Dan... dan..."
  
  "Sistema enormi ta' nases." Karin qrat malajr fuq spalltu, il-memorja fotografika tagħha taħdem sahra. "L-akbar u l-aktar sistema ta' nassa miġnun li qatt immaġinat."
  
  "U jekk hi daqshekk kbira u perikoluża u elaborata..." Ben daret lejha. "Immaġina l-kobor u s-sinifikat tal-miraklu li dan iwassal għalih."
  
  "Inkredibbli," qalet Karin u kompli aqra.
  
  
  * * *
  
  
  Drake ħarġet lil Claude mill-karozza sparata u tefgħu bejn wieħed u ieħor fit-triq. L-għajjat ta" wġigħ tiegħu jikru l-arja, u jegħrqu anke r-rogħda tal-ħelikopter.
  
  "Iblah! Qatt ma twaqqafha. Huwa dejjem jirbaħ. Indanna, driegħi tweġġa", bastard!"
  
  Drake ġab il-machine gun tiegħu għal tul ta' driegħ u niżel għarkobbtet fuq sidru Claude. "Ftit mistoqsijiet biss, habib. Imbagħad it-tobba se jippompju inti mimli xi shit verament fit-togħma. Fejn hu Kovalenko? Huwa hawn?"
  
  Claude tah wiċċ ġebli, kważi imdejqa.
  
  "Tajjeb, ejja nippruvaw xi ħaġa aktar sempliċi. Ed Boudreau. Fejn hu?"
  
  "Hu ħa l-wiki-wiki shuttle lura lejn Waikiki."
  
  Drake qaleb. "Fejn huma ż-żewġ ranchs l-oħra?"
  
  "Sparixxi." Wiċċ Claude inqala" f"daqq. "Kollox huwa mitluf".
  
  "Huwa biżżejjed". Alicia semgħet fuq spalla Drake. Hija mixi madwar, tipponta l-pistola lejn wiċċ Claude, u b'attenzjoni mqiegħda boot tagħha fuq il-minkeb imfarrka ta 'Claude. Scream instant qasmet l-arja.
  
  "Nistgħu nieħdu dan kemm trid," whisper Drake. "Hawn ħadd m"hu fuq in-naħa tiegħek, ħabib. Aħna konxji tal-attakki terroristiċi. Jew tkellem jew tgħajjat. Ma jimpurtax għalija."
  
  "Waqfa!" Kliem Claude kien kważi inkomprensibbli. "Puh... jekk jogħġbok."
  
  "Dak aħjar". Alicia naqqset xi ftit il-pressjoni.
  
  "Jien... ilni mar-Re tad-Demm għal ħafna, ħafna snin." Claude beżaq. "Imma issa qed iħalluni lura. Huwa jħallini biex imutu. Taħsir fil-pajjiż tal-ħnieżer. Biex tgħatti ħmarek. Forsi le." Claude pprova joqgħod bilqiegħda. "Ħażż".
  
  Kulħadd sar attent, Drake ħareġ pistola u immira lejn il-kranju ta" Claude. "Bil-kalma".
  
  "Jiddispjaċih għal dan." Claude kien prattikament jaqbad bir-rabja. "M'għadniex jimpurtani mir-retribuzzjoni terribbli tiegħu." Sarkażmu oozed mit-ton tiegħu. "Ma jimpurtaniex. Issa m"hemmx aktar ħajja għalija."
  
  "Aħna nifhmu." Alicia faqqgħet. "Int ddejjaq lill-għarus tal-ħatar tiegħek. Irrispondi biss il-mistoqsijiet tas-suldat sexy."
  
  Kien hemm ħoss ta" ħoss fil-widna ta" Drake. Leħen metalliku qal: "L-ewwel apparat tal-portal instab. Jidher li Kovalenko ħalla dan warajh."
  
  Drake teptip u ta ħarsa qasira lejn Alicia. Għaliex ir-Re tad-Demm iħalli l-apparat tal-portal fi żmien bħal dan?
  
  Tweġiba sempliċi. Ma kellux bżonnha.
  
  "Kovalenko jmexxi Diamond Head, hux? Lill-Bibien ta" Pele, jew l-Infern, jew xi ħaġa oħra. Dak hu l-għan aħħari tiegħu, hux?"
  
  Claude għamel wiċċ. "Din il-leġġenda li sab saret ossessjoni. Raġel għani lil hinn minn kull ħolm. Bniedem li jista" jikseb dak kollu li jrid. X'inhu jagħmel?
  
  "Ossessjonat b'xi ħaġa li qatt mhu se jkollu?" Alicia ssuġġeriet.
  
  "Bniedem hekk intelliġenti, tant riżorsi, inbidel f"idjota newrotika mil-lum għal għada. Jaf li hemm xi ħaġa taħt dak il-vulkan kkritikat. Dejjem gerbet li kien l-aqwa kok. Dan il-Kok fil-fatt daret lura bil-biża". Imma mhux Dmitry Kovalenko, mhux ir-Re Imdemmi; kien jimxi "l quddiem."
  
  Anke Drake ħass żieda qawwija ta" previżjoni. "Cook daret lura? X"infern hemm hemmhekk?"
  
  Claude shrugged, imbagħad groaned fl-uġigħ. "Ħadd ma jaf. Imma naħseb li Kovalenko se jkun l-ewwel li jkun jaf. Huwa fi triqtu hemm issa."
  
  Qalb Drake qabżet għal din l-informazzjoni. Huwa fi triqtu hemm issa. Kien hemm żmien.
  
  Sa dan iż-żmien, Mai u nofs tużżana suldati kienu avviċinawhom. Kulħadd sema" b"attenzjoni ħerqana.
  
  Drake ftakar fil-kompitu li jmiss. "Għandna bżonn postijiet tar-ranch. U rridu lil Ed Boudreau."
  
  Claude wassal l-informazzjoni. Żewġ ranchs oħra, wieħed fuq Kauai, l-ieħor fuq il-Gżira l-Kbira. Boudreau kien fi triqtu lejn Kauai.
  
  "Xi ngħidu dwar attakki terroristiċi?" Staqsa Mai bil-kwiet. "Din hija biss stratega oħra?"
  
  U issa wiċċ Claude verament miġbud b"tali disprament u tbatija li l-istonku ta" Drake waqa" mal-art.
  
  "Le". Claude groaned. "Huma reali. Jistgħu jiftħu fi kwalunkwe mument."
  
  
  KAPITOLU Sitta u għoxrin
  
  
  Ben u Karin marru lejn it-tieqa, kull wieħed għandu kopja tal-ġurnali sigrieti tal-Kaptan Cook. Hekk kif qraw u jaqraw mill-ġdid il-ġenn li kien fih, Ben staqsa lil oħtu dwar l-imġieba stramba tar-Re tad-Demm.
  
  "Kovalenko żgur li kien qed jippjana li jmur għal dan il-vjaġġ meta nstab l-apparati portabbli. Huwa ppreparat wisq biex organizza kollox fl-aħħar ġimgħat."
  
  "Snin," g[amlet Karin. "Snin ta" ppjanar, prattika u xaħam tar-roti t-tajba. Imma għaliex irriskja din l-operazzjoni kbira biex imur ftit ġirja lejn il-Bermuda?"
  
  Ben ħadlu rasu għal waħda mis-siltiet li kien qed jaqra. "Affarijiet tal-ġenn. Just crazy. Kien hemm ħaġa waħda biss li setgħet iġiegħlu jagħmel dan, oħt."
  
  Karin ħares lejn l-oċean imbiegħed. "Hu ra xi ħaġa dwar apparati li kienu relatati ma' Diamond Head."
  
  "Iva, imma xiex?"
  
  "Well, fl-aħħar, ovvjament xejn importanti ħafna." Huma jaraw l-irjus tħawwad hekk kif l-immaġini tal-kamera kienu mxandra mir-ranch tar-Re tad-Demm. Kienu jafu li l-megalomaniac kien ħalla l-apparat tal-portal warajh. "Hu m'għandux bżonnha."
  
  "Jew jemmen li jista 'sempliċement jeħodha lura kif irid."
  
  Warajhom, fuq l-uplink operazzjonali, semgħu lil Drake jgħajjat l-informazzjoni li kien ilu jiġbed minn Claude għal tant żmien.
  
  Ben teptip lejn Karin. "Jgħid li r-Re Imdemmi diġà jinsab fi Diamond Head. Tfisser-"
  
  Iżda l-għajta mhux mistennija ta" Karin ffriżat il-kliem ta" wara f"gerżuma. Huwa mexa wara l-ħarsa tagħha, idejjaq għajnejh u ħass id-dinja tiegħu tisfar.
  
  Duħħan iswed minn splużjonijiet multipli ħarġet mit-twieqi tal-lukandi tul Waikiki Beach.
  
  Injora l-istorbju li kien ġej mill-uffiċċji ta" madwaru, Ben ġera mal-ħajt u xegħel it-TV.
  
  Il-mowbajl tiegħu daqq. Din id-darba kien missieru. Għandhom ikunu qed jaraw it-TV ukoll.
  
  
  * * *
  
  
  Drake u s-suldati, li ma kinux okkupati jieħdu ostaġġi jew jegħlbu l-ftit bwiet ta" reżistenza li kien fadal, raw ix-xandira fuq l-iPhones tagħhom. Il-kmandant tal-unità tagħhom, raġel jismu Johnson, ħakkja f"apparat militari Android u kkuntattja l-post ta" kmand mobbli f"Honolulu direttament hekk kif ġraw l-avvenimenti.
  
  "Bombi splodew fi tliet lukandi f'Waikiki," tenna l-kmandant. "Nirrepeti. Tlieta. Aħna nbaħħru lejn il-punent mill-kosta. Kalakuau Waikiki. Mewġ lil Ohana." Il-kmandant sema' għal minuta. "Didhom li splodew fi kmamar vojta, u kkawżaw paniku... evakwazzjonijiet... pjuttost... kaos. Is-servizzi ta" emerġenza ta" Honolulu huma mġebbda sal-limitu."
  
  "Dan huwa kollu?" Drake fil-fatt ħass xi serħan. Seta" kien ferm agħar.
  
  "Stenna-" Wiċċ il-kmandant waqa". "Oh le".
  
  
  * * *
  
  
  Ben u Karin raw b"orrur waqt li xeni jinxtegħlu fuq l-iskrin tat-TV. Il-lukandi ġew evakwati malajr. Irġiel u nisa ġrew, imbuttaw u waqgħu. Huma għajjat, iddefendew lill-maħbubin tagħhom u bkew waqt li jgħannaqhom sew lil uliedhom. Il-persunal tal-lukanda daħal wara, deher poppa u jibża", iżda żamm il-kontroll. Pulizija u pompieri daħlu u ħarġu minn lobbies u kmamar tal-lukandi, u l-preżenza tagħhom inħasset quddiem kull lukanda. L-istampa televiżiva spiċċat hekk kif il-ħelikopter tellgħu ġewwa, u kixef veduta mill-isbaħ ta" Waikiki u l-għoljiet irrumblati lil hinn, il-maestà tal-Vulkan Diamond Head u l-Bajja ta" Kuhio famuża fid-dinja, issa mċappsa mill-vista tal-isturdament ta" lukandi għoljin li jitfgħu duħħan. u fjammi mill-ħitan u t-twieqi mħassra tagħhom.
  
  L-iskrin tat-TV ikklikkja mill-ġdid. Ben ħasad u qalb Karin qabżet. Lanqas ma setgħu jitkellmu ma" xulxin.
  
  Ir-raba" lukanda, b"dehra sħiħa tad-dinja kollha, ġiet maqbuda minn terroristi mgħottija. Kull min kien ifixkellu kien sparat fuq il-bankina. L-aħħar raġel idur u ħawwad is-sewda lejn il-ħelikopter li kien qiegħed idur. Qabel daħal fil-lukanda u jissakkar il-bieb warajh, spara u qatel ċivili li kien ikkumbattu ħdejn taxi pparkjata.
  
  "O Alla tiegħi". Leħen Karin kienet kwieta. "Xi ngħidu għan-nies foqra ġewwa?"
  
  
  * * *
  
  
  "Ir-Reġina Ala Moana ġiet invaduta minn irġiel armati," qalilhom il-kmandant. "Deċisivament. Liebes maskra. Jien ma nibżax noqtol". Huwa dawwar ħarsa qattiela tiegħu lejn Claude. "Kemm se jkun hemm aktar attakki, bastard ħażin?"
  
  Claude deher jibża. "Xejn," qal. "Fuq Oahu."
  
  Drake tbiegħed. Kellu jaħseb. Kellu jorjenta mill-ġdid lilu nnifsu. Dan kien li ried Kovalenko, li jżommhom kollha distratti. Il-fatt kien li Kovalenko kien jaf li kien hemm xi ħaġa tal-isturdament moħbija fil-fond taħt il-Kap tad-Djamanti, u kien fi triqtu biex jippretendi għaliha.
  
  Xi ħaġa li tista 'saħansitra tegħleb l-orrur ta' dawn l-attakki.
  
  Il-konċentrazzjoni tiegħu reġgħet lura. Xejn ma nbidel hawn. L-attakki kienu kkalmati perfettament. Fl-istess ħin iddiżabilitaw is-suldati, l-armata u s-servizzi ta" emerġenza. Imma xejn ma nbidel. Huma ma sabux lis-Sultan tad-Demm, allura-
  
  Pjan B ġie implimentat.
  
  Drake għamel sinjal lil May u lil Alicia. Hayden u Kinimaka kienu diġà qrib. Il-kbir Ħawajjan ħares qoxra ixxukkjat. Drake qallu b"mod ċar: "Int lest għal dan, Mano?"
  
  Kinimaka kważi għajjat. "Għandi raġun."
  
  "Pjan B," qal Drake. "Kovalenko mhux hawn, għalhekk inżommu miegħu. Il-bqija tas-suldati se jifhmu dan f'minuta. Hayden u May, qed tingħaqad mal-attakk fuq Kauai. Mano u Alicia, qed tingħaqad mal-attakk fuq il-Gżira l-Kbira. Mur dawk ir-ranches. Iffranka kemm tista". U Alicia..." Wiċċu nbidel f"silġ imnaqqax. "Qed noqgħod fuqek biex tagħmel qtil. Ħalli dak il-bastard Boudreaux imut mewta brutali."
  
  Alicia qabdet. Kienet l-idea ta" Drake li jżomm lil Mai u Alicia separati meta rrealizzaw li se jkollhom jaqsmu t-tim tagħhom. Ma riedx li l-mewt ta" Wells u sigrieti oħra jiġu bejn is-salvataġġ tal-ħajjiet u t-twaqqif tal-għadu.
  
  Il-vuċi għolja ta" Claude ġibdet l-attenzjoni ta" Drake. "Kovalenko ffinanzja attakki fuq Oahu, Kauai u l-Gżira l-Kbira biss biex tiġbed l-attenzjoni tiegħek. Aqsam u jirbħuk. Inti ma tistax tħabbat dan ir-raġel. Ilu snin jipprepara."
  
  Matt Drake għolla l-arma tiegħu. "Hu għalhekk li se nimxi warajh mill-Bibien tal-Infern u nitmah lix-xitan tal-fottu." Huwa telaq lejn il-ħelikopter tal-merkanzija. "Ejja, nies. Itella"."
  
  
  * * *
  
  
  Ben daru malajr meta daqqlu l-mowbajl. Kien Drake
  
  "Let?"
  
  "Ħo Matt. Inti żgur? Verament qed nitilqu?"
  
  "Verament nitilqu. Bħalissa. Ksibt dak li kellek bżonn mingħand Daniel Belmonte?"
  
  "Iva. Imma hu ftit dgħajjef-"
  
  "Multa. Indikajt l-eqreb daħla għat-tubu tal-lava?"
  
  "Iva. Hemm komunità gated madwar żewġ mili minn Diamond Head. Il-gvern ħawajjan bl-istess mod issiġilla kull daħla magħrufa. Fil-biċċa l-kbira tal-każijiet, dan ma jwaqqafx lanqas tifel determinat milli jidħol."
  
  "Xejn ma jgħin. Isma, Ben. Aqbad lil Karin u ġib lil xi ħadd biex jeħodkom f"dak it-tubu tal-lava. Ibgħatli l-koordinati. Agħmel dan issa".
  
  "Int bis-serjeta? M"għandniex idea x"hemm hemmhekk. U din is-sistema tan-nassa? Dan huwa lil hinn mill-moħqrija."
  
  "Kuraġġ, Ben. Jew, kif poġġih Def Leppard - Let's rock. "
  
  Ben poġġa t-telefown fuq il-mejda u ħa nifs profond. Karin poġġiet idejha fuq spalltu. It-tnejn ħarsu lejn it-TV. Il-vuċi tal-preżentatur kienet tensa.
  
  "...dan huwa terroriżmu fuq skala li qatt ma dehru qabel."
  
  "Drake għandu raġun," qal Ben. "Qegħdin fi gwerra. Irridu nwaqqgħu lill-kmandant ewlieni tal-għedewwa tagħna."
  
  
  KAPITOLU SEBGĦA GĦOXRIN
  
  
  Drake ġabar tmien membri tad-Delta Team, li ġew assenjati lilu f'każ li kienet meħtieġa esplorazzjoni tal-għerien fil-fond. Kienu veterani relattivi tad-dipartiment, l-aktar esperjenzati, u kull persuna kienet darba, f'xi post mitlufa, wettqet l-operazzjoni tagħha stess.
  
  Qabel ma telgħu fuq il-ħelikopter, Drake ħareġ ma" sħabu għal mument. Ir-Re tad-Demm kien diġà qasam il-forzi ħawajjan u tal-gvern, u issa kien se jifredhom.
  
  "Kun sigur." Drake ħares lil kulħadd f"għajnejh min-naħa tiegħu. Hayden. Mai. Alicia. Kinimaka. "Ikollna nqattgħu lejl ieħor fl-infern, imma għada lkoll inkunu ħielsa."
  
  Kien hemm nods u grunts minn Mano.
  
  "Emmnu," qal Drake u estenda idu. Erba" idejn oħra ġew fuqu. "Ibqgħu ħaj, guys."
  
  B"hekk, daru u ġera lejn il-ħelikopter li kien qed jistenna. Delta Squad kienu qed itemmu t-tagħmir tagħhom u issa ħadu posthom hekk kif tela'. "Hi guys". Kellu aċċent qawwi ta" Yorkshire. "Let biex tqatta" dan il-ħanżir li jixxarrab il-vodka?"
  
  "Booya!"
  
  "Fuck." Drake xejriet lill-bdot, li tellagħhom fl-arja. Ħares lura lejn ir-ranch għall-aħħar darba u ra li sħabu kienu għadhom wieqaf fl-istess ċirku, jarawh imur.
  
  Qatt se jerġa" jarahom kollha ħajjin?
  
  Kieku għamel dan, ikun hemm kalkolu serju. Kien ikollu jagħmel xi apoloġija. Xi realtajiet terribbli li se jkollu jasal bihom. Iżda bil-mewt ta 'Kovalenko, kien ikun aktar faċli. Kennedy kien ikun ivendikat, jekk mhux salvat. U issa li kien sod fuq it-traċċa tar-Re Imdemmi, l-ispirti tiegħu kienu diġà telgħu ftit ogħla.
  
  Iżda l-kalkoli finali bejn Mejju u Alicia jista 'jdawwar dan kollu fuq rasha. Kien hemm xi ħaġa enormi bejniethom, xi ħaġa terribbli. U hu x"inhu, Drake huwa involut. U bjar.
  
  Ma damx wisq biex il-ħelikopter wasal fil-koordinati ta" Ben. Il-pilota niżżelhom fuq biċċa art ċatta madwar mitt metru mill-kumpless ċkejken. Drake ra li Ben u Karin kienu diġà bilqiegħda b"daharhom mal-ilqugħ għoli. Wiċċhom kienu kompletament abjad bit-tensjoni.
  
  Huwa kellu bżonn ikun l-antik Drake għal xi żmien. Din il-missjoni kellha bżonn lil Ben Blake fl-aqwa tiegħu, fl-aqwa tiegħu, u waqt li Ben kien qed jispara fuq iċ-ċilindri kollha, Karin kienet qed titma" minnha. Is-suċċess tal-missjoni kien jiddependi li kollha jkunu fl-aqwa forma ta" ħajjithom.
  
  Drake għamel sinjal lis-suldati tad-Delta, ħareġ mill-ħelikopter, imdawwar b"buffuri vjolenti tal-arja, u ġera lejn Ben u Karin. "Kollox sew?" għajjat. "Ġibt iż-zkuk?"
  
  Ben nodded, għadu ftit ċert kif iħossu dwar ħabib antik tiegħu. Karin bdiet torbot xagħarha fuq wara ta" rasha. "Aħna mgħobbija bis-sħiħ, Drake. Nispera li ġibt lura xi ħaġa kkritikament tajba."
  
  Is-suldati tad-Delta kienu ffullaw madwarhom. Drake ċapċip għal raġel wieħed, individwu kbir b'daqna b'tatwaġġi fuq għonqu u dirgħajh bħal biker. "Dan huwa l-ħabib il-ġdid tiegħi, is-call sign huwa Komodo, u dan huwa t-tim tiegħu. Team, iltaqa" ma" sħabi antiki, Ben u Karin Blake."
  
  Kien hemm nods u grunts kullimkien. Żewġ suldati kienu okkupati jtellgħu l-katnazz simboliku li kien qed jipprevjeni lin-nies milli jinżlu wieħed mit-tubi tal-lava famużi tal-Hawaii. Wara ftit minuti rtiraw u l-grada baqgħet miftuħa.
  
  Drake daħal fil-kompost. Il-pjattaforma tal-konkos wasslet għal bieb tal-metall li kien imsakkar sew. Fuq il-lemin kien hemm post għoli, li fuqu kamera tas-sigurtà li ddur ħarġet fuq iż-żona. Komodo xejret lill-istess żewġ suldati 'l quddiem biex jieħdu ħsieb il-bieb.
  
  "Għandkom xi ħjiel dwar dak li jien u l-irġiel tiegħi ser nidħlu fih?" Il-vuċi ħanina ta" Komodo għamlet lil Ben.
  
  "Fi kliem Robert Baden-Powell," qal Ben. "Kun lest".
  
  Karin żiedet: "Għal kollox."
  
  Ben qal, "Dak hu l-motto tal-Boy Scout."
  
  Komodo ħadlu rasu u gerbet "Geeks" taħt nifs.
  
  Ben pożizzjona lilu nnifsu wara s-suldat li kien iħares goff. "Xorta waħda, għaliex jgħidulek Komodo? Il-gidma tiegħek hija velenuża?"
  
  Drake interrompi qabel ma l-captain ta" Delta seta" jirrispondi. "Jistgħu jsejħulu tubu tal-lava, imma xorta waħda sempliċi mina antikwata. Mhux se nsulentak billi nagħmel il-protokolli tas-soltu, imma ngħidlek dan. Oqgħod attent għan-nases booby. Bloody King huwa kollu dwar wirjiet kbar u tekniki ta 'separazzjoni. Jekk jista" jiżolana, aħna rġiel mejta."
  
  Drake mexa "l quddiem, u għamel ġest biex Ben imur wara u Karin biex issegwi Komodo. Il-gwardja żgħira ma kien fiha xejn ħlief ftit lockers kbar u telefon bit-trab. Kienet riħa ta" moffa u niedja u kienet taqbel mas-skiet fond u primordjali li kien mdendel fl-arja ta" quddiem. Drake mexa 'l quddiem u malajr sab għaliex.
  
  Id-daħla għat-tubu tal-lava kienet f'riġlejnhom, toqba enormi li kienet twassal għal isfel fid-dlam li jitkaxkar.
  
  "Kemm hu bogħod?" Komodo mar "il quddiem u tefa" stick glow. L-apparat itteptep u rrumbla għal ftit sekondi qabel laqat il-blat iebes. "Qrib. Żgura xi ħbula, guys. Ħaffef."
  
  Waqt li s-suldati ħadmu, Drake sema" kif seta". L-ebda ħoss ma ġie mid-dlam tal-linka. Huwa assuma li kienu diversi sigħat wara Kovalenko, iżda kellu l-intenzjoni li jlaħħaq malajr.
  
  Ladarba jkunu niżlu u ħawlu saqajhom sod fuq l-art lixxa tat-tubu tal-lava, Drake ħa l-bearings tiegħu u telaq lejn Diamond Head. Il-pajp naqas, għereq u mgħawweġ. Anke t-tim tad-Delta ġieli tilfu l-bilanċ jew jinbarax rashom minħabba l-imprevedibbiltà tax-xaft vulkaniku. Darbtejn daret drastikament, u wassal biex Drake paniku sakemm induna li l-kurva ġentili kienet dejjem fid-direzzjoni ta" Diamond Head.
  
  Huwa żamm għajnejh fuq il-rangefinder. Dlam taħt l-art għalaq fuqhom minn kull naħa. "Dawl quddiem," qal Drake f'daqqa u waqaf.
  
  Xi ħaġa qabżet mid-dlam. Buffura ta" arja kiesħa minn taħt. Waqaf u studja t-toqba ġgant ta" quddiem. Komodo mexa fuq u tefa' stikka li tiddix.
  
  Din id-darba waqa" madwar ħmistax-il pied.
  
  "Multa. Komodo, int u t-tim tiegħek lesti. Ben, Karin, ejja nagħtu ħarsa lejn dawn ir-rivisti."
  
  Hekk kif it-tim tad-Delta waqqaf tripod b'saħħtu fuq it-toqba mnaqqsa, Drake malajr qara n-noti ta' qiegħ il-paġna. Għajnejh kibru qabel saħansitra spiċċa jaqra l-ewwel paġna u ħa nifs fil-fond.
  
  "Infern imdemmi. Naħseb li għandna bżonn armi akbar."
  
  Ben qajjem għajn. "Mhux balal li għandna bżonn hemm isfel. Dawn huma l-imħuħ."
  
  "Tajjeb, fortunatament għandi t-tnejn." Drake għolla l-pistola tiegħu. "Naħseb li jekk ikollna bżonn nisimgħu xi mużika shitty tul it-triq, aħna nduru lejk."
  
  "Bajd. Issa għandi Fleetwood Mac fuq l-iPod tiegħi."
  
  "Jien ixxukkjat. Liema verżjoni?
  
  "Hemm aktar minn wieħed?"
  
  Drake ħadlu rasu. "Naħseb li t-tfal kollha għandhom jibdew l-edukazzjoni tagħhom x'imkien." Għamel il-għajn lil Karin. "Kif sejrin, Komodo?"
  
  "Magħmul".
  
  Drake tefa 'l quddiem, qabad il-ħabel imwaħħal mat-tripod, u mbuttat 'l isfel il-pajp li jleqq stramba. Hekk kif l-istivali tiegħu mess il-qiegħ, ġibed u l-oħrajn niżlu 'l isfel wieħed wieħed. Karin, atleta mħarrġa, irnexxielha n-niżla b"faċilità. Ben tħabat xi ftit, imma kien żagħżugħ u f"saħħtu u eventwalment niżel mingħajr ma jaqta" għaraq.
  
  "Il quddiem". Drake mexa malajr fid-direzzjoni ta Diamond Head. "Oqgħod attenta dahrek. Qed nersqu eqreb."
  
  Il-passaġġ beda jinżel. Drake staqsiet fil-qosor kif tubu tal-lava jista 'jiġi devjat mill-fluss naturali tiegħu, iżda mbagħad induna li l-magma nnifisha kienet se tisforza t-triq tal-inqas reżistenza b'forza infernali fuq daharha. Il-lava setgħet tieħu kull angolu li riedet.
  
  Għaddew ftit minuti oħra u Drake reġa" waqaf. Kien hemm toqba oħra fl-art quddiem, din id-darba iżgħar u perfettament tond. Meta Komodo waqqa" l-istikka li tiddix, ħasbu li x-xaft kien fond madwar tletin pied.
  
  "Saħansitra aktar perikolużi," qal Drake. "Ħudu ħsiebkom infuskom, intom it-tnejn."
  
  Imbagħad innota li d-dawl mill-bastun li jkantat ma kienx rifless mill-ebda ħitan tal-ġebel. Id-dawl oranġjo tiegħu ġie assorbit mid-dlam tal-madwar. Taħthom kien hemm kamra kbira.
  
  Huwa għamel sinjal għas-skiet. Bħala wieħed, semgħu bir-reqqa kwalunkwe ħsejjes li kienu ġejjin minn taħt. Wara mument ta" silenzju sħiħ, Drake ħa l-ħabel tar-rapel u jixxengel fuq ix-xaft vojt. Huwa malajr jiżżerżaq 'l isfel fit-tul tiegħu sakemm kien taħt is-saqaf.
  
  Għadu l-ebda storbju. Kisser nofs tużżana oħra glow sticks u tefagħhom fiċ-ċella ta" taħt. Gradwalment, dawl mhux naturali beda jiffjorixxi.
  
  U Matt Drake fl-aħħar ra dak li ftit nies kienu raw qabel. Kamra rettangolari kbira twila madwar ħamsin metru. Art perfettament bla xkiel. Tliet ħitan mgħawġa, li fuqhom huma mnaqqxa xi sinjali antiki, li ma jistgħux jiġu distinti f'distanza bħal din.
  
  U jiddomina ħajt wieħed huwa l-archway mgħawġa li tant affaxxinat lill-Kaptan Cook. Il-bieb fi ħdanu li tant ħakmet lir-Re tad-Demm. U l-kruhat u l-għeġubijiet li jistgħu jinsabu lil hinn imlew lil Matt Drake u lil sħabu b'tali terrur.
  
  Sabu l-Bibien tal-Infern.
  
  
  KAPITOLU Tmienja u għoxrin
  
  
  Hayden żammet sewwa hekk kif il-ħelikopter baqa" dieħel fis-sema, u malajr bidel ir-rotta. L-aħħar dehra tagħha ta" Kinimaki kienet l-Alicia Miles li dejjem tilgħab timbottah f"ħelikopter ieħor. Id-dehra għamlitha tbatija, iżda n-naħa prattika tagħha kienet taf li fejn tidħol il-battalja, Mano kellu l-aqwa appoġġ fin-negozju fil-forma ta" Ingliża miġnuna.
  
  Hekk ukoll Hayden. Mai qagħdet ħdejha, kwieta u paċifika, bħallikieku kienu sejrin lejn il-Kosta ta 'Napali biex jaraw il-sights ta' klassi dinjija. Il-bqija tas-siġġijiet ittieħdu minn suldati tal-crack. Kauai kien madwar għoxrin minuta bogħod. Gates kien għadu kemm għamel kuntatt magħha biex jirrapporta attakk terroristiku fil-mall fil-miftuħ ta" Kukui Grove f"Kauai. Raġel ktajjen ruħu ma 'puġġaman barra l-post konġunt Jamba Juice/Starbucks fuq in-naħa tat-tramuntana tal-kumpless. Xi ħadd b"biċċiet ta" jamtex imqabbda ma" ġismu u subgħajh fuq il-grillu ta" detonatur primittiv.
  
  Ir-raġel kellu wkoll żewġ armi awtomatiċi u headset Bluetooth u żamm lil xi ħadd mill-patruni tar-ristorant milli jitlaq.
  
  Fi kliem Gates stess. "Dan l-idjota jidher ċar li se jibqa" hemm sakemm jista", imbagħad meta l-awtoritajiet jagħmlu l-pass tagħhom, jisplodi. Il-biċċa l-kbira tal-forza tal-pulizija ta" Kauai ġiet skjerata fuq il-post, "il bogħod minnek."
  
  "Aħna nżommu r-ranch sigur, sir," assigurah Hayden. "Dan stennejna."
  
  "Dan għamilna, Miss Jay. Naħseb li se naraw x"inhuma l-pjanijiet ta" Kovalenko għall-Gżira l-Kbira li jmiss."
  
  Hayden għalqet għajnejha. Kovelenko kien ilu snin jippjana dan l-attakk, iżda baqa" mistoqsijiet. Għaliex iċedu l-apparat tal-portal? Għaliex titlaq b'tali rogħda? Jista' jkun dan il-pjan B tiegħu? Li, minkejja li l-awtoritajiet malajr kixfu l-isforzi kollha tiegħu u instigaw Vendetta Imdemmi kontra Drake, sħabu u l-familji tiegħu, għażel din it-triq biex jikseb l-akbar fama.
  
  Jew, ħasbet, forsi kien qed juża l-istrateġija l-antika u l-qadima li joħloq biżżejjed ħawwad hawn biex l-azzjonijiet tiegħek jistgħu jgħaddu inosservati hemmhekk.
  
  Ma jimpurtax, ħasbet. Ħsibijietha kienu dwar Ben u l-kompitu perikoluż li kien fuqu. Hija qatt ma kienet tgħid dan minħabba dmir, iżda kienet tibda tħobbu bil-qalb. Id-dmir li ħasset lejn missierha ma sparixx, iżda sar inqas urġenti wara l-mewt terribbli ta" Kennedy Moore. Il-ħajja reali tħabbat il-wegħdiet qodma kull jum.
  
  Hekk kif il-ħelikopter għadda mis-sema ħawajjan blu jgħajjat, Hayden qal talb għal Ben Blake.
  
  Imbagħad il-mowbajl tagħha daqq. Meta ħares lejn l-iskrin, għajnejha telgħet sorpriża.
  
  "Hi," wieġbet hi immedjatament. "Kif sejjer?"
  
  "Eċċellenti, grazzi, imma dan in-negozju tal-esplorazzjoni tal-oqbra għandu effett sekondarju serju wieħed. Tan tiegħi kważi spiċċat."
  
  Hayden tbissem. "Tajjeb, Torsten, hemm salons għal dan it-tip ta 'ħaġa."
  
  "Bejn il-post tal-kmand u l-qabar? Mhux ezatt."
  
  "Naturalment, nixtieq niċċettja, Torsten, imma intom l-Isvediżi tagħżel il-mumenti tagħkom."
  
  "Mifhum. Ippruvajt inċempel lil Drake l-ewwel, iżda marret dritt għall-voicemail. Huwa tajjeb?"
  
  "Aħjar milli kien, iva." Hayden ra l-orizzont ta 'Kauai imminenti lejn il-lemin. "Isma'-"
  
  "Se nkun malajr. L-operazzjoni hawnhekk kienet suċċess. Xejn kundannabbli. Kollox kien kif mistenni u fil-ħin. Imma..." Torsten waqaf, u Hayden semgħu jaqbad nifs. "Illum ġara xi ħaġa. Jien ngħid li xi ħaġa tidher "off". Intom l-Amerikani tista" ssejħulha xi ħaġa oħra."
  
  "Iva?"
  
  "Irċevejt sejħa mill-gvern tiegħi. Mill-intermedjarju tiegħi għall-Ministru tal-Istat. Sfida ta' livell għoli. Jien-" Pawża inċerta oħra, xejn bħal Dahl.
  
  Il-kosta imħatteb ta" Kauai ġrew taħthom. Is-sejħa waslet fuq ir-radju. "Tmien minuti għad fadal."
  
  "Qaluli li l-operat tagħna - l-operazzjoni tagħna fl-Iskandinavi - kienet se tiġi trasferita għal aġenzija ġdida. Task force konġunta li tikkonsisti minn membri ta" grad għoli iżda bla isem tas-CIA Amerikana, DIA u NSA. Mela Hayden, jien suldat u se nwettaq l-ordnijiet tal-ogħla superjur tiegħi, imma dan jidhirlek sewwa?"
  
  Hayden kienet ixxukkjata minkejja nfisha. "Għalija dan jinstema" qisu xi bla sens. X'inhu l-isem tal-persuna prinċipali? Dak li lilu tagħti lilek innifsek f"idejn."
  
  "Russell Cayman. Tafuh?"
  
  Hayden fittxet il-memorja tagħha. "Naf l-isem, imma ftit li xejn naf dwaru. Jien ċert li hu minn DIA, l-Aġenzija ta 'l-Intelliġenza tad-Difiża, iżda huma l-aktar fin-negozju li jakkwistaw sistemi ta' armi. X"infern irid dan Russell Cayman miegħek u mal-Qabar?"
  
  "Qed taqra moħħi".
  
  Mill-kantuniera ta" għajnejha, Hayden rat ir-ras ta" May tgħawweġ bħallikieku kienet sparata minn ġol-kranju. Iżda meta Hayden daret lejha b'mistoqsijiet, l-aġent Ġappuniż ħares 'il bogħod.
  
  Hayden ħaseb għal ftit sekondi u mbagħad staqsa b"leħen kwiet, "Int tafda lin-nies kollha tiegħek, Torsten?"
  
  Il-pawża twila wisq ta" Dahl wieġbet il-mistoqsija tagħha.
  
  "Jekk id-DIA ġiet imwissija dwar xi ħaġa, allura għandhom kopertura kbira ħafna. Il-prijorità tagħhom tista' saħansitra taqbeż dik tas-CIA. Oqgħod attent, habib. Dan il-bniedem, Cayman, huwa xejn aktar minn ghost. Issolvi l-problemi tal-Black ops, Gitmo, 11 ta' Settembru. Jekk xi ħaġa serja u sensittiva tmur ħażin, huwa l-persuna li inti tmur lejha."
  
  "Fak lili. Nixtieq li ma staqsejtx."
  
  "Ikolli mmur issa, Torsten. Imma nwegħdek li se nitkellem ma" Jonathan dwar din il-ħmieġ malli nista". Idħol hemm."
  
  Torsten iffirma l-kuntratt b"daqqa ta" għajjien ta" suldat professjonali li kien ra kollox u kien iddiżgustat li nħatar xi lackey għal parven Amerikan. Hayden kien jissimpatizza miegħu. Daret lejn Mai, waslet biex tistaqsi x"taf.
  
  Iżda s-sejħa "Target" waslet fuq ir-radju.
  
  L-għelieqi ta" quddiem u ta" taħt kienu qed jaħarqu. Hekk kif il-ħelikopter niżel, ċifri ċkejkna setgħu jidhru jiġru bl-addoċċ fid-direzzjonijiet kollha. Ħbula estiżi mill-kabina u n-nies qabżu warajhom, malajr jiżżerżqu lejn il-pajsaġġ maħruq ta" taħt. Hayden u May stennew min-naħa tagħhom, l-espressjoni ta" May vojta hekk kif semgħu lill-irġiel tagħhom stess jiftħu n-nar.
  
  Hayden iċċekkja l-prontezza tal-Glock tagħha għat-tielet darba u qalet, "Budro hemm isfel."
  
  "Tinkwetax," qalet il-mara Ġappuniża. "Hu se jsir jaf xi jfisser verament il-ħin Mai."
  
  Iż-żewġ nisa niżlu l-ħabel flimkien, niżlu fl-istess ħin, u telqu 'l bogħod f'mossa klassika ta' one-two-cover. Din il-prattika kienet teħtieġ fiduċja assoluta f"xulxin, peress li waqt li persuna kienet qed taħdem, l-oħra kienet qed tara l-periferali tagħhom. Wieħed, tnejn, bħal leapfrog. Kostruzzjoni. Iżda kien mod mgħaġġel u distruttiv biex tavvanza.
  
  Hayden skennjat iż-żona hekk kif ġriet. Diversi għoljiet ġentili spiċċaw f'kompost magħluq li fuqu kien hemm dar enormi u diversi bini kbir. Dan ikun it-tieni ranch ta" Kovalenko. Meta wieħed jiġġudika min-nar u l-kaos, Boudreau kien wasal ftit qabelhom.
  
  Jew, aktar probabbli, kien qed jieħu l-ħin tiegħu b'mod sadiku ma' dan kollu.
  
  Hayden ġriet, spara xkubetta tal-assalt Marine M16 tagħha mislufa lejn il-flash tal-geddum u l-irġiel li rat fil-kopertura. Żewġ minuti wara kien imissha, u għajjat: "Reload!" u ħadet ftit sekondi oħra biex daħħal rivista ġdida fl-arma tagħha. Rari kienu rritornati n-nar, u meta kienu, kien tant diżorganizzat li tilfuhom b'diversi saqajn.
  
  Fuq iż-żewġ naħat, timijiet tal-crack Marine avvanzaw b'veloċità ugwali. Issa ċint tfaċċat quddiem, il-bieb baqa" miftuħ b"mod tistieden, iżda t-timijiet imċaqalqu lejn ix-xellug. Granata f'pożizzjoni tajba qerdet l-appoġġi taċ-ċint, u ħalliet lit-tim b'dħul mingħajr xkiel fir-ranch.
  
  Il-balal issa kienu jsaffar qrib perikoluż.
  
  Hayden ħa kopertura wara l-anness tal-ġeneratur. L-impatt bagħat xrar minn fuq il-briks hekk kif Mai ħamiema għall-kopertura. Frammenti tafal u metall imxerrda kullimkien.
  
  Mai mesħet tajra demm minn ħaddejnha. "Is-suldati ta" Boudreau ġew imħarrġa fil-kindergartens tiegħek."
  
  Hayden ħa mument biex jaqbad nifs, imbagħad ħares malajr lejn id-dar. "Tnax-il pied. Lest?"
  
  "Iva".
  
  Hayden ħarab. Mai marret "il quddiem u waqqaf ħajt taċ-ċomb, u ġiegħel lill-għadu tagħhom jgħatti. Hayden waslet fil-kantuniera tad-dar u tagħfas lilha nfisha mal-ħajt. Hija tefgħet flashbang lejn it-tieqa u mbagħad għattiet lil Mai.
  
  Iżda f'dak il-mument, ammont xokkanti ta 'chatter daħal mill-widna tagħha. Il-mexxej tat-tim ħeġġeġ lin-nies biex imorru lejn il-maħżen imbiegħed. Xi ħaġa terribbli kienet se tiġri hemmhekk. Hekk kif Hayden semgħet, induna li l-irġiel ta" Boudreaux kienu dawru nofs il-bini u kienu se jiftħu n-nar fuq dak li jista" jkun hemm ġewwa.
  
  Captives, bla dubju. Ostaġġi.
  
  Hayden ġera wara Mejju, ġera fil-clear u spara flimkien. Suldati oħra ingħaqdu magħhom, ħarġu fuq kull naħa, u ffurmaw ħajt fatali u jattakka taʼ kuraġġ u mewt.
  
  Il-massakru bla sens li kien se jseħħ kien il-karta tas-sejħa ta" Boudreau. Kien ikun hemm.
  
  Is-suldati li ħarbu ma waqfux jisparaw. Il-balal qatgħu fl-arja, qabżu mal-ħitan u l-makkinarju, u sabu mill-inqas nofs tużżana miri tal-għadu. L-irġiel ta 'Boudreaux reġgħu lura u reġgħu lura f'xokk u biża'. Hekk kif is-suldati għaddew mill-xelters tagħhom, ippruvaw jisparaw bl-addoċċ mill-ġenb, iżda l-Marines kienu lesti u xeħtuhom bil-granati.
  
  Splużjonijiet sparaw għoli fl-arja fuq kull naħa tar-runners. L-isplużjonijiet bagħtu shrapnel itir; ilsna tan-nar inxerrdu mewt sħuna tant malajr li l-għajn bilkemm setgħet issegwi. In-nies li jgħajtu jinsabu fi triqithom.
  
  Hayden ra barn quddiem. Qalbha għereq f"orrur assolut. Kien veru. Mill-inqas ħmistax mill-irġiel ta 'Boudreaux kienu madwar il-barn msakkra, jimmiraw l-armi tagħhom lejn il-ħitan irqaq tal-karta, u meta Hayden ħa l-mira lejn l-ewwel raġel, huma kollha fetħu n-nar.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia Miles ġriet u fetħet in-nar hekk kif il-forzi ħawajjan u l-alleati tagħhom bdew attakk fuq il-Kovalenko Ranch fuq il-Gżira l-Kbira. It-terren kien irregolari. Kollha canyon fond, għoljiet għoljin u pjanuri bis-siġar. Qabel ma waslu qrib ir-ranch, ġie sparat grenade launcher lejn wieħed mill-ħelikopters tal-attakk, qabdu iżda ma qerdux, u ġiegħelhom kollha jagħmlu inżul kmieni.
  
  Issa għaġġlu bħala tim, jinnegozjaw il-foresta densa u l-għoljiet imħatteb. Diġà tilfu raġel wieħed għal booby trap. L-attakk kien ippreparat mill-irġiel tar-Re Imdemmi. RPGs tellgħu bla għan permezz tas-siġar.
  
  Il-merċenarji qed jieħdu gost.
  
  Iżda l-Marines għafsu 'l quddiem, issa separati mill-ilqugħ biss b'madwar tletin pied u wied wieqaf wieħed. Alicia setgħet tagħraf l-uċuħ grinning tal-għedewwa tagħhom. Demmha beda jagħli. Ħdejha, aġent kbir tas-CIA, Kinimaka, kien galopp pjuttost malajr għal ġgant. Irriżulta li kien utli ħafna.
  
  Apparat ta 'komunikazzjoni f'widnejnhom wassal aħbarijiet ta' atroċitajiet deħlin. Il-lukanda Ala Moana Queen f"Oahu ġiet issiġillata. Turist intefa" għall-mewt minn tieqa tal-għaxar sular. Granati kienu jintefgħu fit-triq. It-tim tal-forzi speċjali kien qed jipprepara għal operazzjoni li x'aktarx tingħata d-dawl aħdar dalwaqt minħabba l-mewt u l-kaosma kkawżati mill-merċenarji. Fuq Kauai, attakkant suwiċida waħdu spara diversi balal lejn vannijiet li fihom kienu qed jinġabru ġurnalisti, u weġġa" reporter. U issa, fil-Gżira l-Kbira, karozza tal-linja mimlija turisti ġiet maħtufa u tpoġġiet bomba fl-ekwipaġġ tagħha. Huma kienu maqfula ġewwa waqt li l-priġunieri tagħhom poġġew bilqiegħda barra fuq deckchairs, jixorbu birra u jilagħbu l-karti. Ma kienx magħruf min minnhom kellu d-detonatur, jew kemm kien hemm.
  
  Alicia qabżet mal-ġenb tal-wied. RPG sploda quddiemha, u bagħat ħmieġ u blat għoli fl-arja. Qabbet fuqhom, tidħaq, u daret dawra meta nħasset l-eżitazzjoni ta" Kinimaki.
  
  "Ejja, xaħmin," qalet, iddawwar xufftejha bil-logħob. "Ibqa mieghi. Dan huwa fejn l-affarijiet isiru tassew imħawwad."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden sparat għal darb'oħra u għal darb'oħra, tipprova tibqa' kalma u b'hekk iżżomm l-eżattezza tagħha. Tliet irjus splodew fil-viżjoni tagħha. Mai kienet għadha tiġri ħdejha, ma tgħid xejn. Is-suldati l-oħra niżlu għal irkoppa waħda, jevitaw it-tiri u knock out lill-merċenarji qabel ma setgħu jduru.
  
  Hayden kien fosthom dak iż-żmien. Raġel wieħed daru u hi laqtitu fuq il-pont ta" mnieħru bl-azzarin. Huwa waqa" jgħajjat, iżda taha sieq saqajha, u ġġiegħelha ttajjar rasha fuqu.
  
  Hija telgħet malajr, iżda ġismu waqa" fuqha, u qatagħha mal-art. Meta ħarset "il fuq, ħarset dritt lejn l-għajnejn tiegħu mimlija mibegħda u mxarrba bl-uġigħ. B"groll bearish, taha daqqa ta" ponn u wżat idejh ħoxnin madwar gerżuma.
  
  Istantanjament rat stilel, iżda ma għamlet l-ebda tentattiv biex twaqqaf lilu. Minflok, iż-żewġ idejn ħielsa tagħha sabu l-arma huma stess. Fuq il-lemin hemm Glock tagħha. Fix-xellug hemm is-sikkina tagħha. Hija poked il-kanna tal-pistola fil-kustilji tiegħu, ħallieh iħossha.
  
  Il-qabda tiegħu nħalltu u għajnejh twessgħu.
  
  Hayden spara tliet tiri matt. Ir-raġel irrumbla minn fuqha. Hekk kif il-veduta ta" fuqha tnaddaf, il-wiċċ ta" merċenarju ieħor daħal jidher. Hayden spara f"imnieħer, ra lir-raġel itir lura u jisparixxi.
  
  Qam bilqiegħda u rat lil Mai. L-aħħar merċenarju li fadal jiffaċċjaha. Hayden teptip. Dan ir-raġel kien relitt. Wiċċu qisu kien miżbugħ aħmar. Ma kienx hemm biżżejjed snien. Xedaq tiegħu ħares slack. Driegħ wieħed kien żlokat, l-ieħor kien miksur fil-minkeb. Waqaf fuq saqajh imħawwad u mbagħad waqa" għarkopptejh fit-tajn imdemmi.
  
  "Int għażilt il-persuna ħażina biex tisfida," qalet Mai bi tbissima ħelwa hekk kif ħadet il-mira bil-Glock mislufa tagħha u nefħitlu rasu.
  
  Hayden belgħet involontarjament. Din kienet xi mara serja.
  
  Marines fetħu l-bieb tal-barn, u sejjaħ il-preżenza tagħhom. Qalb Hayden għereq għan-numru ta 'toqob fil-ħitan armati. Nittamaw li l-ostaġġi ħarġu.
  
  Fost il-ħsibijiet tagħha li qed jikklerjaw malajr, xi ħaġa saret ovvja fuq kollox. Boudreaux ma kienx hawn. Ħares lura lejn id-dar. Kien l-aħħar post li kienet tistennieh li jaħbi, iżda xorta waħda-
  
  Kommossjoni f'daqqa ġibdet l-attenzjoni tagħha. Il-Marines ħarġu mill-barn, wieħed iżommlu spalltu bħallikieku kien ingħata daqqiet ta" sikkina.
  
  Imbagħad Boudreaux u horde ta" merċenarji ħarġu mill-barn, jisparaw xkubetti u jgħajtu bħal demonji. Fisser dan li merċenarji oħra taw ħajjithom biex ikunu decoys? Huma sparaw blanks jew minn pożizzjoni speċifika?
  
  Ir-realtà laqtitha bħal splużjoni nukleari. L-irġiel tar-Re tad-Demm issa kienu fost il-Marines, jiġġieldu, u Boudreau ġrew lejn Hayden, sikkina mqajma b'mod sfida.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia xprunat lit-tim bil-kreattività u l-ispirtu tagħha taħt in-nar. Ftit minuti wara waslu fil-quċċata tar-rise finali u niżlu halo ta" nar fuq id-difensuri mħaffra. Alicia nnotat dar kbira, barn kbir u garaxx b"żewġ karozzi. Is-sit kien jinjora xmara wiesgħa, bla dubju sservi bħala mezz ta" ħarba, u ħdejn il-barn kien hemm ħelipad b"ħelikopter wieħed msawwta.
  
  Ħares lura. "Lancaturi tal-granati."
  
  Il-mexxej tat-tim ċappa. "Diġà qed tagħmel dan."
  
  Alicia indikat il-pożizzjonijiet tal-għadu. "Hemm ħajt baxx hemmhekk. In-naħa ta' wara tad-dar. Wara r-Rolls-Royce. Fuq il-lemin tal-funtana."
  
  Il-mexxej tat-tim lagħaq xufftejh. "Keċċi l-bastards barra."
  
  Diversi splużjonijiet ikkawżaw id-dinja tħawwad. L-attakkanti sparaw tliet granati u mbagħad ħarġu 'l quddiem f'formazzjoni waħda-tnejn, xorta sparaw bħala unità iżda ħarġu f'ark fatali.
  
  Bi brutalità devastanti daħlu fir-ranch tar-Re tad-Demm.
  
  
  KAPITOLU DISGĦA U Għoxrin
  
  
  Is-saqajn booted ta 'Drake mess l-art taċ-ċellula. Qabel ma bdew jinżlu l-oħrajn, waqqaf flare biex jixgħelilhom triqthom. Minnufih il-ħitan ħadu l-ħajja, l-inċiżjonijiet tagħhom issa jidhru b"mod ċar għall-għajnejn ixxukkjati ta" Drake.
  
  Curls simili għal dawk fuq iż-żewġ apparati portabbli. Issa ġew ikkonfermati li huma eżattament l-istess bħal dawk Thorsten Dahl u t-tim tiegħu skoperti fil-Qabar tal-Gods fl-Iżlanda.
  
  Liema ċiviltà antika tfixklu fuqha dan l-aħħar? U dan kollu kif se jispiċċa?
  
  Ben, Karin, u l-bqija tat-Tim Delta imbuttaw 'il barra mill-ħabel li jbaxxi sakemm kulħadd kien iffullar madwar l-arkata enormi ta' Pele's Gate. Drake ipprova minn kollox biex ma jħarisx wisq fil-fond tal-linka lil hinn.
  
  Ben u Karin waqgħu għarkopptejhom. L-arkata stess kienet tikkonsisti f"xi tip ta" metall brushed, perfettament lixx u simetriku. Il-wiċċ tal-metall kien inċiż bl-istess marki ċkejkna bħall-bqija tal-għar.
  
  "Dawn il-marki," messethom b"attenzjoni Karin, "mhumiex aċċidentali. Ħares. Nara l-istess curl jirrepeti għal darb'oħra. U l-kumplament tal-għar..." Ħarset madwar. "Huwa l-istess".
  
  Ben ħabat għat-telefon tiegħu. "Dan huwa r-ritratt li bagħatilna Dahl." Huwa żammha għad-dawl. Drake xeħet 'il quddiem, kunfidenti li Delta Team kien se jkun fuq allert għal intrużi.
  
  "Allura, il-Qabar ta 'l-Allat għandu xi konnessjoni mal-Bibien ta' l-Infern," ħaseb Drake b'leħen għoli. "Imma xi jfissru l-curls?"
  
  "Modi ripetuti," qalet Karin bil-kwiet. "Għidli. X'tip ta' sinjali, antiki jew
  
  Moderna, magħmula minn ħafna mudelli ripetuti?"
  
  "Faċli." Il-Kbir Komodo qagħad ħdejhom. "Lingwa".
  
  "Huwa sewwa. Allura, jekk din hi l-lingwa-" Hi indikat il-ħitan taċ-ċella. "Imbagħad jgħidu l-istorja kollha."
  
  "Bħal dawk li sab Dahl." Drake qaleb. "Imma m'għandniex ħin biex nanalizzawh issa. Kovalenko għadda minn dawn il-bibien."
  
  "Stenna". Ben qabad il-pont ta" mnieħru. "Dawn is-sinjali..." Mess l-arkata. "Eżattament l-istess bħal fuq l-apparati. Għalija dan jissuġġerixxi li dan il-bieb huwa verżjoni riveduta tal-istess apparat. Magna tal-ivvjaġġar tal-ħin. Aħna diġà kkonkludejna li l-allat setgħu użaw apparat li jinżamm fl-idejn biex jivvjaġġaw matul iż-żmien u jinfluwenzaw id-destin. Forsi din il-ħaġa hija s-sistema ewlenija."
  
  "Ara," qal Drake bil-kwiet, "dan huwa kbir. Inti se tifhem dan. Imma wara dawn il-bibien-" Huwa pponta subgħajh fid-dlam żejjed. "Re imdemmi. Ir-raġel responsabbli għall-mewt ta" Kennedy, fost mijiet ta" oħrajn. Wasal iż-żmien li tieqaf titkellem u tibda timxi. Mur".
  
  Ben għoġob u qam bil-wieqfa, ħares ftit ħati hekk kif xeħet lilu nnifsu. Kulħadd fil-kamra ħa nifs fil-fond. Kien hemm xi ħaġa oħra wara l-grada li ħadd minnhom ma ried isemmi:
  
  Ir-raġuni għaliex il-Kaptan Cook biddel l-isem tal-arkata minn "Bieb ta' Pele" għal "Bieb tal-Infern".
  
  
  KAPITOLU TLETIN
  
  
  L-istat ta 'Hawaii treshed taħt il-qawwa ta' ġenn.
  
  Kieku ħelikopter jista" jtir fuq, li kapaċi jipprovdi veduta panoramika wiesgħa tal-avvenimenti mudlama u amorali li kienu qed iseħħu fuq il-gżejjer, l-ewwel kien itir fuq Oahu biex jaqbad l-Ala Moana Queen Hotel assedjata, fejn kienu membri b"esperjenza ta" diversi timijiet SWAT. għadu qed jibda jieħu azzjoni kontra merċenarji armati ħafna u motivati li żammew l-għoli kollha u ostaġġi bla għadd. Ħareġ mill-passat, evita s-sħab infernali ta" duħħan iswed li nieżel minn mill-inqas tużżana twieqi miksura, u b"attenzjoni indika fetħiet fejn setgħu jidhru irġiel moħbija b"xkubetti u lanċaturi tal-granati jgħammru rġiel, nisa u tfal bla sahha fi gruppi li kienu aktar faċli biex jeqirdu. .
  
  U mbagħad kien jinxtegħel, 'il fuq u lejn il-lemin f'ark kbir, l-ewwel lejn ix-xemx, dak il-ballun isfar xaħmi bil-mod jagħmel triqtu lejn futur inċert u possibbilment katastrofiku, u mbagħad jogħdos aktar 'l isfel u lejn ix-xellug fil-vjaġġ terribbli tiegħu. ta" skoperta lejn Kauai. Hu se jgħaddi ħdejn Diamond Head, ma jagħtix każ l-eroj u l-villains li jfittxu sigrieti u jolqtu ħolm terribbli fl-għerien taħt l-art l-aktar mudlama u perikolużi ta" vulkan estint.
  
  Fuq Kauai, kien ikun jaqla" lejn ir-raġel mimli għaraq li kien ikkatina ruħu mal-ilqugħ ta" ħanut tal-kafè, jaqbad lill-patruni ġewwa u juri biċ-ċar vest mimlija dinamita u idejn tregħid jaqbdu l-apparat ta" detonazzjoni ta" raġel mejjet. Jekk iżżomt fuq l-istampa, tista 'tara d-disprament f'għajnejn ir-raġel. Dan juri biċ-ċar il-fatt li jista 'ma jkunx kapaċi jdum fit-tul. U mbagħad telgħet għoli, reġgħet telgħet fuq is-soqfa biex issegwi l-kurva grazzjuża tal-kosta eżotika. Lir-ranch tal-ħruq, fejn Hayden Jay kien għadu kemm iġġieled Ed Boudreau, filwaqt li Mai Kitano u l-bqija tal-Marines iġġieldu fi ġlied mill-qrib idejn għal naħa ma" għexieren ta" merċenarji ta" Boudreaux. Fost l-istorbju tal-biża" tal-mewt u l-battalja, l-ostaġġi midruba bkiu.
  
  U 'l quddiem. Il-passat u l-futur diġà ħabtu. Il-qedem u l-avant-garde huma maqfula f'kunflitt.
  
  Illum kien il-jum meta l-allat setgħu jmutu u eroj ġodda setgħu jiffjorixxu u jqumu.
  
  Il-ħelikopter se jagħmel l-aħħar flyover tiegħu, filwaqt li jieħu l-pajsaġġi kuntrastanti u l-ekosistemi dinamiċi li jiffurmaw il-Gżira l-Kbira. Tlielaq minn ranch ieħor, kien hemm ftit mumenti biex tiffoka fuqhom hekk kif Alicia Miles, Mano Kinimaka u t-tim tagħhom ta" Marines daħlu f"kumpless difiż ħafna fejn ostaġġi, merċenarji u rġiel bil-ġiżirajjen tad-dinamita ħabtu f"konfront wieħed li jista" kollox. Tul it-truf tal-battalja, bdew jaħdmu magni qawwija, lesti biex jevakwaw in-nies tar-Re tad-Demm bl-art, bl-ajru u bl-ilma. Il-kamera bdiet tgħaqqad hekk kif Alicia u Kinimaka ħarsu "l fuq, konxji tal-maħrubin u diġà qed ifasslu mogħdijiet biex jinterċettahom u jeqirduhom.
  
  U fl-aħħar il-ħelikopter telaq, magna biss, iżda xorta magna, mimlija b"immaġini ta" stupidità umana, il-kuraġġ li jistgħu jġibu u jiskopru, u l-agħar ħażen li jistgħu jagħmlu.
  
  
  KAPITOLU wiehed u tletin
  
  
  Drake daħal taħt l-arkata, li l-Kaptan Cook iddabbjat il-Bibien tal-Infern, u sab ruħu f'passaġġ dejjaq bejn wieħed u ieħor hewn. Huwa xegħel il-flashlight tal-xkubetta u waħħalha mal-kanna. Waħħal ukoll fanal ma" spalltu u aġġustaha biex iddawwal il-ħitan. Għal xi żmien kien hemm ħafna dawl u l-ebda periklu ovvju.
  
  Hekk kif qasmu l-passaġġ tal-istralċ, Drake qal fuq spalltu, "Għidli, Ben, dwar il-ġurnali ta" Cook."
  
  Ben ħareġ malajr. "Dan mhu xejn aktar minn ħarsa ġenerali lejn din is-sistema ta" nassa enormi. Cook sejħilha "The Gates of Hell" minħabba n-natura tan-nases. Lanqas ma ra x"se jiġri fl-aħħar."
  
  "Allura min bena n-nases?" staqsa Drake. "U għaliex?"
  
  "Ħadd ma jaf. Is-sinjali li sibna barra u dawk fil-Qabar tal-Allat mhumiex fuq dawn il-ħitan ta" ġewwa." Huwa neħħa griżmejh u żied, "Bye."
  
  Il-vuċi ta" Komodo tfajt warajhom. "Għaliex Cook ma rax it-tmiem?"
  
  "Ħarab," qalet Karin bil-kwiet. "B'biża'".
  
  "Oh, ħażin."
  
  Drake waqaf ftit. "Mela, peress li jien biss suldat mut u intom it-tnejn huma l-imħuħ ta" din l-operazzjoni, ħalluni niċċara l-affarijiet. Essenzjalment, iż-zkuk huma ċ-ċavetta għas-sistema tan-nassa. U intom it-tnejn għandkom kopji miegħek."
  
  "Għandna waħda," qal Ben. "Karin għandha lil xi ħadd ieħor f'rasha."
  
  "Imbagħad għandna waħda," gerbet Komodo.
  
  "Le..." beda Ben, iżda Drake waqqaflu. "Dak li jfisser hu li jekk tmut, ikollna kopja waħda, tarbija. Il-memorja fotografika mhix utli ħafna meta tkun mejjet."
  
  "Jien ma... Iva, okay, sorry, aħna ma naħsbux bħal suldati."
  
  Drake innota li l-mina bdiet titwessa". L-eħfef riħ nefaħ fuq wiċċu. Huwa għolla idu biex iwaqqafhom u mbagħad poked rasu l-kantuniera.
  
  Ara spettaklu tal-isturdament.
  
  Kien fid-daħla ta" kamra enormi, ta" forma tawwalija, b"saqaf mitluf fid-dlam. Id-dawl ħafif ġie mill-bsaten li jleqqu li żgur tħallew warajhom mill-irġiel tar-Re tad-Demm. Direttament quddiemu, għassa tal-mina li kompliet fil-fond tal-muntanja, kien hemm dehra li qalbu taqbeż.
  
  Wiċċ ġgant kien imnaqqax fil-blat fuq il-mina stess. B"għajnejha mxaqla, imnieħer bil-ganċ, u dak li jista" jiġi deskritt biss bħala qrun ħerġin minn rasu, Drake immedjatament ikkonkluda li kien wiċċ ta" xitan jew demonju.
  
  Injora l-wiċċ għalissa, skennja ż-żona. Il-ħitan kienu mgħawġa, il-bażijiet tagħhom mgħottijin fid-dlam. Huma kellhom bżonn iżidu ftit dawl żejjed hawn.
  
  Bil-mod sejjaħ lill-oħrajn 'il quddiem.
  
  U mbagħad, f'daqqa waħda, ħoss ħsejjes ħarġet mill-kaverna, bħal mitt flamethrowers jisparaw f'daqqa, jew, kif poġġih Ben, "ħsejjes bħall-batmobile kkritikat."
  
  In-nar ħareġ mill-imnifsejn tat-tinqix, u ħoloq forn madwar l-art tal-ġebel. Żewġ ġettijiet ta" fjamma separati ħarġu minn kull mnifsejn, u mbagħad, ftit sekondi wara, wieħed minn kull għajn.
  
  Drake studjaha bi tħassib. "Forsi qed nibdew xi tip ta" mekkaniżmu. Swiċċ sensittiv għall-pressjoni jew xi ħaġa." Huwa daret lejn Ben. "Nittama li lest sieħeb, għax bħalma kienet tgħid waħda mill-baned Dinorock favoriti tiegħi, Poison, mhu xejn ħlief żmien tajjeb."
  
  Ix-xufftejn ta" Ben imdawrin fi tbissima li tgħaddi minn hekk kif ikkonsulta n-noti tiegħu. "Dan huwa l-ewwel livell tal-infern. Skont l-iskrittura, raġel jismu Hawksworth, sejħu dan il-livell Wrath. Naħseb li r-raġuni hija ovvja. Iktar tard qabbluh max-xitan, Amon, id-dimonju tal-korla."
  
  "Grazzi tal-lezzjoni, tifel." Komodo jgħajjat. "B'kumbinazzjoni jsemmi triq għall-passat?"
  
  Ben poġġa t-test fuq l-art u ddrittah. "Ara. Rajt dan qabel imma ma fhimtx. Forsi din hija ħjiel."
  
  Drake qagħad ħdejn il-ħabib żagħżugħ tiegħu. Ir-rivisti kkupjati ġew iddisinjati u illustrati bir-reqqa, iżda subgħajh Ben ġibidlu l-attenzjoni għal linja stramba ta" test.
  
  1 (||) - mur għal 2 (||||) - mur għal 3 (||) - mur għal 4 (|||||/)
  
  U l-unika skrizzjoni li segwiet din kienet, "Bir-rabja, ħu paċenzja. Persuna attenta tippjana r-rotta tagħha jekk ikun hemm linji ta" navigazzjoni quddiemu."
  
  "Cook kien l-akbar baħri ta 'kull żmien," qal Ben. "Din il-linja tgħidilna żewġ affarijiet. Dan il-Kok ippjana rotta wara d-dimonju u li t-triq minnu teħtieġ ippjanar bir-reqqa."
  
  Karin tara n-nar jteptep. "Għaddejt erbgħa," qalet bil-ħsieb. "Erbgħa eruzzjonijiet ta" fjamma. L-istess ammont bħal-"
  
  Tir daqq, ħawwad is-skiet. Il-balal irrikka mal-ħajt ħdejn ras Drake, u wassal biex biċċiet ta" blat jaqtgħu jaqtgħu l-arja. Millisekonda wara, Drake għolla l-pistola u spara, u millisekonda wara rrealizza li jekk reġa" niżel fil-passaġġ, il-sniper seta" jżommhom imqabbda mal-ħajt għal żmien indefinit.
  
  B"dan il-ħsieb, ġera, spara, fiċ-ċella. Komodo, li jidher li wasal għall-istess konklużjoni, segwah. In-nar magħqud ħarġet xrar mill-ħajt tal-madwar. Il-hider naqas taħt xokk, iżda xorta rnexxielu jispara bullet ieħor, li saffar bejn Drake u Komodo.
  
  Drake niżel għal irkoppa waħda, filwaqt li jimmira.
  
  Ir-raġel qabeż mill-għatu tiegħu, għolla l-arma għoli, iżda Komodo spara l-ewwel - il-mewġa tal-isplużjoni tefgħet lura lill-attakkant. Kien hemm scream titqib u r-raġel niżel f"ħasda mħabbta, l-arkubetta tħabbat mal-art. Komodo mexa fuq u żgura li r-raġel kien mejjet.
  
  Drake ħalef. "Kif ħsibt, Kovalenko ħalla snipers biex inaqqsuna."
  
  "U biex irqaqna," żied Komodo.
  
  Karin poġġiet rasha l-kantuniera, xagħarha blonda waqa" f"għajnejha. "Jekk għandi raġun, allura s-sentenza stramba hija ċ-ċavetta, u l-kelma "paċenzja" hija ċ-ċavetta. Dawk iż-żewġ linji tat-tramm li jidhru qishom żewġ nfushom? Fil-mużika, il-poeżija u l-letteratura antika jistgħu jfissru pawża. Għalhekk, paċenzja tfisser "tieqaf".
  
  Drake ħares lejn il-proposta hekk kif it-tim tad-Delta ħarġet tul l-għar, imħeġġeġ minn Komodo u determinat li ma jagħmilx aktar żbalji.
  
  Komodo għajjat: "Xi ngħidu għan-nies? Oqgħod attent min-nases booby. Ma nħallix lil dak l-idiota Russu jtella" xi ħaġa fuq il-ġurija."
  
  Drake għorok il-palma għaraq tiegħu mal-ħajt mhux maħdum, ħass il-ġebla mqaxxra taħt idu, kiesaħ daqs ġewwa ta 'friġġ. "Mela hu: "Stenna l-ewwel splużjoni, imbagħad ieqaf għal tnejn u mur għal tnejn. Wara t-tieni splużjoni, waqqaf ir-raba 'u mxi għat-tielet. Wara t-tielet splużjoni, ieqaf għal tnejn u mxi fuq erbgħa. U wara r-raba" splużjoni, ieqaf għas-sitt darba, u mbagħad oħroġ."
  
  "Faċli." Ben għaxxaq. "Imma kemm iddum il-pawsa?"
  
  Karin qabdet. "Perjodu qasir."
  
  "Oh, dan huwa ta 'għajnuna, sis."
  
  "U kif tgħodd l-isplużjonijiet?"
  
  "Naħseb li dak li jasal l-aktar 'il bogħod l-ewwel huwa n-numru wieħed, u n-numru erbgħa huwa l-iqsar."
  
  "Well, dak jagħmel xi sens, naħseb. Imma għadu-"
  
  "Dak kollox". Drake kellu biżżejjed. "Il-paċenzja tiegħi diġà ġiet ittestjata nisma" dan id-dibattitu. Immur l-ewwel. Ejja nagħmlu dan qabel ma l-għoli tal-kaffeina tiegħi jintelaq."
  
  Huwa għadda l-ekwipaġġ ta 'Komodo, u waqqaf ftit tarzni mill-itwal fjamma. Huwa ħass li kull raġel idur biex iħares. Huwa ħass it-tħassib ta 'Ben. Għalaq għajnejh, ħass li t-temperatura togħla hekk kif skariku ieħor imsaħħan jaqleb l-arja quddiemu.
  
  Wiċċ Kennedy tgħum quddiem għajnejh. Huwa raha kif kienet qabel. A bob stretta f'xagħarha, ilbiesi tal-qalziet bla espressjoni - wieħed għal kull jum tal-ġimgħa. Sforz konxju biex tfixkel kollox mill-fatt li kienet mara.
  
  U mbagħad Kennedy ħallielha xagħarha, u ftakar fil-mara li magħha kien qatta" xahrejn delightful. Il-mara li bdiet tgħinu jimxi 'l quddiem wara l-mewt qerrieda ta' martu Alison u l-uġigħ ikkawżat minn dak l-inċident fatali tal-karozzi ħafna snin ilu.
  
  Għajnejha tefgħu dritti f"qalbu.
  
  Kien hemm nar jaħraq quddiemu.
  
  Huwa stenna li s-sħana tal-fjammi tonqos u waqaf għal żewġ sekondi. Waqt li kien qed jistenna, induna li leħħa tan-nar mit-tieni għajn kienet diġà tefgħet. Iżda wara żewġ sekondi huwa mexa għal dan il-punt, għalkemm kull fibra ta 'l-esseri tiegħu screamed li hu m'għandux.
  
  In-nar qerduh-
  
  Iżda ffriżat il-mument li lesta l-moviment tiegħu. L-arja madwaru kienet għadha sħuna, imma sopportabbli. Drake kien qed jieħu n-nifs, l-għaraq iqattar minn fuqu f"mewġ. Ma setax jirrilassaw għal sekonda, reġa' beda jgħodd.
  
  Erba' sekondi.
  
  Ħdejh ħaqqet fjamma, u pprovat tagħti n-nar lill-istess post li kien se jokkupa.
  
  Drake għamel il-mossa tiegħu. In-nar spiċċa. Ħammu qisu kejk mielaħ. Iż-żewġ boċċi ta" għajnejh inħarqu bħallikieku kienu tqattgħu b"sandpaper.
  
  Għalkemm, naħseb hekk. Aħseb, dejjem aħseb. Żewġ sekondi oħra u nimxu. Ejja ngħaddu għall-aħħar manuvra. Issa kellu fiduċja.
  
  Waqfa għal sitt sekondi u mbagħad-
  
  Fis-sitta mexa, imma n-nar ma naqasx! Għajnejh inħarqu. Waqa" għarkopptejh u tefa" ġismu lura. Ben għajjat ismu. Is-sħana tant saret qawwija li pprova jgħajjat. Iżda f'dak il-mument sparixxa f'daqqa. Bil-mod sar konxju li jdejh u l-irkopptejn kienu qed jinbarax tul l-art tal-ġebel mhux maħduma. Għolli rasu, malajr tkaxkar tul il-mina fuq wara taċ-ċella.
  
  Wara mument, daret u għajjat lill-oħrajn: "Aħjar tieħu dak l-aħħar waqfa ta" seba" sekondi, guys. "L-aħħar ħaġa li trid tkun taf hija kif inhu Kentucky Fried."
  
  Instema" daħk maħnub. Komodo mill-ewwel mar u staqsa lil Karin u Ben meta jixtiequ jieħdu min-naħa tagħhom. Ben ipprefera li jkun hemm ftit suldati oħra quddiemu, iżda Karin kienet lesta li ssegwi lil Drake. Kien Komodo nnifsu biex jeħodha fil-ġenb u jitkellem bil-kwiet dwar il-prudenza li jiżgura li Drake ma kienx biss xortik tajba bil-ħin tiegħu qabel ma rriskjaw li jitilfu wieħed mill-imħuħ tal-operazzjoni tagħhom.
  
  Drake ra lil Karin irattab u anke titbissem ftit. Kien sabiħ li tara lil xi ħadd ikollu effett ta" paċifikazzjoni fuq it-tifel selvaġġ tal-familja Blake. Iċċekkja l-mina ta" madwaru u tefa" l-istikek li jleqqu fid-dellijiet. Il-lewn ambra li kien qed jespandi ma ddawwal xejn ħlief mina saħansitra aktar imqaxxra, li tgħib fi iswed.
  
  L-ewwel suldat tad-Delta waqa" ħdejh, segwit ftit wara mit-tieni. Drake ma tilef l-ebda ħin biex jibgħathom fil-mina biex jinvestigaw. Hekk kif idur lura lejn il-kamra tar-rabja, ra lil Ben Blake jagħmel il-mossa tiegħu.
  
  Ben qabad il-borża tiegħu kważi bħal tifel tal-iskola, żgura li xagħru twil kien imdaħħal taħt in-naħa ta" fuq tal-flokk tiegħu, u mar "il quddiem. Drake ra xufftejh jiċċaqilqu hekk kif għadd is-sekondi. Ma wriet l-ebda sinjali esterni ta" emozzjoni, qalb Drake litteralment qabżet minn ħalqu u baqgħet hemm sakemm ħabibu waqa" f"saqajh, nefħa.
  
  Drake offrielu idu. Ben ħares "il fuq, "X"se tgħid, ħmar? Jekk ma tiflaħx is-sħana?"
  
  "M"iniex qed nikkwota lil Bucks Fizz," qal Drake b"ton imdejjaq. "Jekk trid-le, stenna-"
  
  Drake innota lil Karin toqrob lejn l-ewwel nixxiegħa tan-nar. Ħalq Ben għalaq istantanjament u għajnejh segwew kull mossa ta" ħutu. Hekk kif tħawwad, snien Ben tant iħammġu li Drake ħaseb li kien qisu pjanċi tettoniċi li jgħaqqdu kontra xulxin. U hekk kif żelqet bejn kenn u l-ieħor, Drake kellu jaqbad sew lil Ben biex iwaqqafu jiġri biex jaqbadha.
  
  "Stennew! Ma tistax issalvaha"
  
  Karin waqfet qasira. Il-waqgħa tagħha ħallietha kompletament diżorjentata. Kienet tħares fid-direzzjoni żbaljata madwar żewġ sekondi qabel inċineratha eruzzjoni oħra.
  
  Ben tħabat ma 'Drake, li bejn wieħed u ieħor qabad lir-raġel minn wara ta' rasu u uża ġismu biex jipproteġi lil ħabib tiegħu milli jixhed l-avveniment terribbli li jmiss.
  
  Karin għalqet għajnejha.
  
  Imbagħad Komodo, il-mexxej tat-tim tad-Delta, qabadha b'id waħda kbira, b'għaqal jaqbeż bejn il-pawżi. Ma kisirx ir-ritmu, sempliċiment tefa" lil Karin fuq spalltu, rasu l-ewwel, u bil-mod niżżelha mal-art ħdejn ħuha rrabjata.
  
  Ben għereq ħdejha, u jgħajjat xi ħaġa hekk kif żammha qrib. Karin ħarset minn fuq spalla Ben dritt lejn Komodo u ħalqet żewġ kelmiet. "Grazzi".
  
  Komodo għoġbu b"rasu. Ftit minuti wara l-bqija tal-irġiel tiegħu waslu mingħajr periklu, u t-tnejn li Drake bagħat fil-mina reġgħu lura.
  
  Wieħed minnhom indirizza kemm lil Drake kif ukoll lil Komodo fl-istess ħin. "Nassa oħra, sir, madwar kilometru "l quddiem. Ma kien hemm l-ebda sinjali ovvji ta 'snipers jew booby nases, iżda aħna ma stick madwar biex iċċekkjaw darbtejn. Ħsibt li għandna nerġgħu lura hawn."
  
  Karin neħħiet it-trab u qamet bilwieqfa. "Xi tidher in-nassa?"
  
  "Sinjura, li tidher qisha bastard wieħed kbir."
  
  
  KAPITOLU Tnejn u tletin
  
  
  Ġeru l-passaġġ dejjaq, xprunati mill-atti ta" vjolenza li setgħu kienu qed iseħħu fid-dinja ta" fuqhom u mill-intenzjonijiet malevoli tar-raġel li kien ħabat fid-dlam ta" taħt l-art quddiemhom.
  
  Arkata mhux maħduma wasslithom fl-għar li jmiss. Għal darb'oħra, il-glowsticks dawwal parti mill-ispazju vast, kemm friski kif ukoll fading bil-mod, iżda Drake malajr spara żewġ fwawar ambra lejn il-ħajt 'il bogħod.
  
  L-ispazju quddiemhom kien isturdament. Il-mogħdijiet kienu għamla ta" trident. Ix-xaft prinċipali kien passaġġ wiesa" biżżejjed biex jakkomoda tliet persuni miġbura. Intemm mal-ħajt ta" bogħod f"arkata oħra tal-ħruġ. Fergħat mix-xaft prinċipali u li jiffurmaw iż-żewġ prongs l-oħra tat-trident, kien hemm żewġ passaġġi oħra, biss dawn kienu ħafna idjaq, ftit akbar minn ledges. Dawn il-projezzjonijiet spiċċaw f'kurva wiesgħa fil-ħajt tal-għar.
  
  L-ispazji bejn il-mogħdijiet tat-trident kienu mimlijin dlam profond u insidjuż. Meta Komodo tefa" l-ġebla fin-nuqqas ta" dawl fil-qrib, qatt ma semgħu tolqot il-qiegħ.
  
  B'attenzjoni, imxew 'il quddiem bil-mod. Spallejnhom tensjoni mit-tensjoni u n-nervituri bdew jonqsu. Drake ħass tnixxija rqiqa ta" għaraq tixgħel tul is-sinslu, ħakk "l isfel. Kull par ta" għajnejn fil-grupp ħares madwaru u fittxet kull dell, kull rokna sakemm Ben fl-aħħar sab leħnu.
  
  "Stenna," qal, bilkemm jinstema ', imbagħad neħħa griżmejh u għajjat, "Stenna."
  
  "Dan x'inhu?" Drake ffriżat, siequ għadu fl-arja.
  
  "Għandna niċċekkjaw ir-zkuk ta' Cook l-ewwel, fil-każ."
  
  "Int tagħżel il-ħinijiet kkritikat tiegħek."
  
  Tkellmet Karin. "Sejħulha Regħba, it-tieni dnub il-mewt. Id-dimonju assoċjat mar-regħba huwa Mammon, wieħed mis-seba" prinċpijiet tal-infern. Issemma f"Milton"s Paradise Lost u saħansitra ġie msejjaħ l-ambaxxatur tal-infern fl-Ingilterra."
  
  Drake ħares lejha. "Mhux umoristiċi".
  
  "Ma kienx maħsub li jkun. Dan huwa dak li darba qrajt u salvajt. L-unika ħjiel li Hawksworth jagħti hawnhekk hija din is-sentenza: Opposite greed sits mercy. Ħalli lir-raġel li jmiss ikollu dak li trid."
  
  Drake ħares lejn l-għar kiesaħ u niedja. "M'hemmx ħafna hawn li nixtieq, ħlief forsi Krispy Kremes."
  
  "Din hija r-rotta diretta għall-ħruġ." Komodo waqqaf lil wieħed mill-irġiel tiegħu hekk kif għadda. "Xejn mhu daqshekk sempliċi. Ħej! X'każż, raġel..."
  
  Drake daret biex jara lir-raġel tad-Delta jimbotta lil Komodo fil-ġenb u miexi eżatt wara l-kmandant tiegħu.
  
  "Wallis! Żomm ħmarek fil-linja, suldat."
  
  Drake innota għajnejn ir-raġel hekk kif resaq. Igglejżjat. Imwaħħla f'punt fuq il-lemin. Drake segwa l-ħarsa tiegħu.
  
  U mill-ewwel rajt in-niċeċ. Umoristiċi kif ma ndunahomx qabel. Fl-aħħar tal-battlement tal-lemin, fejn kien imiss mal-ħajt tal-grotta, Drake issa ra tliet niċeċ fondi minquxin fil-blat iswed. Xi ħaġa sparkled ġewwa kull niċċa. Xi ħaġa prezzjuża, magħmula minn deheb, żaffiri u żmeraldi. L-oġġett qabad id-dawl dgħajjef u mifrux li teptip madwar l-għar u rritornah għaxar darbiet. Kienet qisha tħares lejn il-qalba ta" ballun disco glittering magħmul minn għaxar karat djamanti.
  
  Karin lissnet, "Hemm xatba vojta fuq in-naħa l-oħra."
  
  Drake ħass il-ġibda tal-ġid imwiegħed. Aktar ma ħares mill-qrib, iktar saru ċari l-oġġetti u aktar riedhom. Il-kumment ta" Karin ħa mument biex jegħreq, imma meta seħħ, ħares lejn l-alkova vojta b"għira u biża". Forsi xi ruħ xxurtjata daħlet fuq ir-refer u telaq bil-loot? Jew qabbadha hekk kif niżel, jgħajjat, fil-fond inkalkulabbli ta" taħt?
  
  Mod wieħed biex issir taf.
  
  Drake poġġa sieq waħda quddiem l-oħra u mbagħad waqqaf lilu nnifsu. Crap . Il-lixka minn ġol-ledges kienet qawwija. Iżda l-insegwiment tiegħu ta 'Kovalenko kien aktar attraenti. Huwa qabad lura għar-realtà, jistaqsi kif sett ta 'dwal jista' jkun tant mesmerizing. F"dak il-mument, Komodo ġera ħdejh, u Drake estenda idu biex iwaqqafh.
  
  Iżda l-kmandant tal-Forza tad-Delta kien għadu kemm waqa" fuq kollega tiegħu u waqqah mal-art. Drake daru biex jara lill-kumplament tat-tim għarkopptejhom, jogħrok għajnejhom jew jevita għal kollox it-tentazzjonijiet. Ben u Karin baqgħu mħawda, iżda l-moħħ veloċi ta" Karin malajr inħeles.
  
  Malajr daret lejn ħuha. "Inti ok? Ben?
  
  Drake ħares bir-reqqa f'għajnejn iż-żagħżugħ. "Jista" jkollna problemi. Huwa jieħu l-istess dehra ta" ħġieġa meta Taylor Momsen jitla" fuq il-palk."
  
  Karin ħadet rasha. "Subien," hi gerbet u spanked ħafna lil ħuha.
  
  Ben teptip u għolla idu ma" ħaddejh. "Oh!"
  
  "Inti ok?"
  
  "Le, infern le! Int kważi kisritli xedaq."
  
  "Tieqaf tkun dgħajjef. Għid lill-omm u lill-papà d-darba li jmiss iċemplu."
  
  "Dann id-dritt, se nagħmel dan. Għaliex dimonk saħansitra laqatni?"
  
  Drake heżżeż spalltu hekk kif Komodo għolla lir-raġel tiegħu mill-art u tefagħlu lura fil-linja. "Newbie."
  
  Karin tara b'ammirazzjoni.
  
  Drake qal, "Ma tiftakarx? Dwal sbieħ? Kważi kisbuk, habib."
  
  "Niftakar..." Il-ħarsa ta" Ben f"daqqa waħda reġgħet lura lejn il-ħajt tal-ġebel u n-niċeċ kumplessi tiegħu. "Oh, naqra, x"eċċitament. Deheb, djamanti u għana. Niftakar dan."
  
  Drake ra l-oġġetti glittering jibdew jerġgħu jiksbu l-gravità tagħhom. "Ejja nimxu," qal. "Darbtejn. Nista" nara x"qed jagħmel dan l-għar, u iktar ma ngħaddu minnu malajr, aħjar."
  
  Telaq malajr, żamm idu fuq spalla ta" Ben u għamel daqqa ta" ras lejn Karin. Komodo segwa skiet, jara lill-irġiel tiegħu bir-reqqa hekk kif għaddew ħdejn il-ledges li kienu jgħawġu kull naħa.
  
  Hekk kif resqu eqreb lejn in-niċeċ, Drake rriskja ħarsa ta" malajr. F'kull niċċa kien hemm oġġett żgħir f'forma ta 'skutella, li l-wiċċ tiegħu kien intarsjat b'ħaġar prezzjuż. Iżda dan waħdu ma kienx biżżejjed biex jinħoloq l-ispettaklu tad-dawl spettakolari li tant kien jiġbed l-għajn. Wara kull skutella, il-ħitan mhux maħduma tan-niċeċ infushom kienu miksija b"ringieli ta" rubini, żmeraldi, żaffiri, djamanti u bla għadd ta" ħaġar prezzjuż ieħor.
  
  L-iskutelli setgħu jiswew fortuna, iżda n-niċeċ infushom kienu ta 'valur inestimabbli.
  
  Drake waqaf hekk kif resaq lejn l-arkata tal-ħruġ. Riħ kiesaħ nefaħ fuqu mix-xellug u l-lemin. Il-post kollu riħa ta 'misteru antik u sigrieti moħbija. Kien hemm ilma nieżel x'imkien, ftit ftit, imma biżżejjed biex iżid mal-immensità tas-sistema tal-għerien li kienu qed jesploraw.
  
  Drake ħares lejn kulħadd bir-reqqa. In-nassa ġiet megħluba. Daret biex jgħaddi mill-arkata tal-ħruġ.
  
  U leħen xi ħadd għajjat: "Ieqaf!"
  
  Huwa ffriżat istantanjament. Il-fidi tiegħu fl-għajta u l-istint imwielda mit-taħriġ antik tas-SAS salvawlu ħajtu. Sieq il-leminija tiegħu bilkemm mess il-wajer irqiq, iżda spinta oħra tista 'tpoġġi l-booby trap.
  
  Din id-darba Kovalenko ma ħalliex lill-sniper. Huwa iġġudika b"mod korrett li l-grupp ta" warajh kien se jġorr il-ħmar minn ġo Greed Hall. It-tripwire wassal għal minjiera M18 Claymore moħbija, dik bil-kliem "Front to the Enemy" fuqha.
  
  It-tarf ta" quddiem kien immirat lejn Drake u kien jonfoħlu bil-ball bearings tal-azzar flimkien ma" Ben u Karin kieku Komodo ma għajjatx twissija.
  
  Drake niżel u malajr tefa l-apparat. Huwa għadda dan lil Komodo. "Grazzi ħafna, ħabib. Żommha f"idejna u aktar tard nibdewha f"ħmar Kovalenko."
  
  
  KAPITOLU TLIETA U TLETIN
  
  
  It-tlugħ li jmiss kien qasir u malajr niżel għan-niżla. Drake u l-oħrajn kellhom jimxu bit-takkuna, jerfgħu ġisimhom lura biex jibqgħu wieqfa. Drake ħaseb li fi kwalunkwe mument jistaʼ jiżloq u jaqaʼ għal isfel bla saħħa, Alla biss jaf x"destin terribbli jistenna taħt.
  
  Imma ftit minuti biss wara raw arkata familjari. Drake lesta stick glow tiegħu u wieqaf fid-daħla. Konxju tal-snipers, malajr agħfas rasu u ħareġ.
  
  "Oh, blalen," nefaħ bejnu u bejn ruħu. "Qed tmur għall-agħar."
  
  "Tgħidx," qal Ben. "Kien hemm ballun ġgant tal-konkrit imdendel fuq rasna."
  
  Drake ħares lejh. "Il-ħajja mhix film, Blakey. J'Alla, int skerz."
  
  Ħa nifs fil-fond u wassalhom fit-tielet grotta ġgant. Il-post tal-isturdament li raw waqqaf lil kull wieħed minnhom fil-binarji tagħhom. Ħalq miftuħa. Jekk ir-Re tad-Demm seta" jagħżel kwalunkwe punt fil-vjaġġ tagħhom s"issa biex iwaqqaf nassa, dan kien, ħaseb Drake ftit minuti wara, iċ-ċans perfett. Iżda, fortunatament għall-ġuvini tajbin, xejn ma jinsab fil-stennija. Forsi kien hemm raġuni tajba għal dan...
  
  Anke Komodo qata" b"għażagħ u nuqqas ta" twemmin, iżda rnexxielu jagħfas ftit kliem. "Imbagħad naħseb li hija Lust."
  
  Is-sogħla u t-tgergir kienu l-unika tweġiba tiegħu.
  
  Il-mogħdija quddiemhom segwiet linja dritta waħda sal-arkata tal-ħruġ. L-ostaklu kien li l-mogħdija kienet imdawwar miż-żewġ naħat minn pedestalli qosra miksija bi statwi u pedestalli għoljin imdaħħla bi pitturi. Kull statwa u kull pittura rrappreżentaw diversi forom erotiċi, li jvarjaw minn dawk li għandhom togħma sorprendenti għal dawk dettament oxxen. Barra minn hekk, pitturi tal-grotta mimlija kull pulzier disponibbli tal-ħitan tal-grotta, iżda mhux l-immaġini primittivi li normalment jinstabu fl-għerien tal-qedem - dawn kienu stampi tal-isturdament, faċilment ugwali għal kwalunkwe artist Rinaxximentali jew modern.
  
  Is-suġġett kien xokkanti b'mod ieħor. L-immaġini kienu juru orġija waħda massiva, b'kull raġel u mara miġbuda f'dettall kbir, jikkommettu kull dnub ta' lustful magħruf mill-bniedem... u aktar.
  
  B"mod ġenerali, kienet daqqa tal-isturdament għas-sensi, daqqa li kompliet bla waqfien hekk kif ħarġu xeni dejjem aktar drammatiċi biex jgħammru l-għajn u l-moħħ tal-bniedem.
  
  Drake kważi tefa" tiċrita tal-kukkudrill għall-buddy antik tiegħu Wells. Dan il-pervert antik ikun fl-element tiegħu hawn. Speċjalment jekk skopraha ma" May.
  
  Il-ħsieb ta" May, l-eqdem ħabib ħaj tiegħu, għen jtelliflu moħħu mill-eċċess sensorjali pornografiku ta" madwaru. Ħares lura lejn il-grupp.
  
  "Guys. Guys, dan ma jistax ikun kollox. Għandu jkun hemm xi tip ta 'sistema ta' nassa hawn. Żomm widnejk miftuħa." Huwa sogħla. "U rrid ngħid għan-nases."
  
  It-triq marret aktar. Drake issa ndunat li anki li tħares lejn l-art mhux se tgħinek. Ċifri dettaljati b'mod exquisit dawru hemm ukoll. Iżda dan kollu kien bla dubju aringa ħamra.
  
  Drake ħa nifs profond u mar "il quddiem. Innota li kien hemm xifer mgħolli ta" erba" pulzieri fuq kull naħa tal-passaġġ għal madwar mitt metru.
  
  Fl-istess ħin, tkellem Komodo. "Ara dan, Drake? Seta" kien xejn."
  
  "Jew kull ħaġa oħra." Drake poġġa bir-reqqa sieq quddiem l-oħra. Ben segwa pass lura, imbagħad ftit suldati, u mbagħad Karin, li kienet segwita mill-qrib minn Komodo. Drake sema 'l-Komodo kbir u burly whispering kwiet apoloġija lil Karin għall-immaġini insolenti u rudeness tan-nies ogling tiegħu, u huwa mrażżna tbissima.
  
  Il-mument li s-sieq taċ-ċomb tiegħu mess l-art fil-bidu tal-ġnub mgħollija, ħoss profond ta" ħsejjes mela l-arja. Direttament quddiemu, l-art bdiet tiċċaqlaq.
  
  "Bongu". L-istil wiesa" tiegħu ta" Yorkshire ħareġ fi żminijiet ta" stress. "Stennew guys."
  
  Il-mogħdija kienet maqsuma f'serje ta 'xkafef tal-ġebel orizzontali wiesgħa. Bil-mod, kull xkaffa bdiet tiċċaqlaq lejn il-ġenb, biex kull min kien bil-wieqfa fuqha seta" jaqa" jekk ma jidħolx fuq dik ta" wara. Is-sekwenza kienet pjuttost bil-mod, iżda Drake issuġġerixxa li issa kienu sabu r-raġuni għad-distrazzjonijiet awdaċi ta' Chambers.
  
  "Mexx bir-reqqa," qal. "Tnejn tnejn. U neħħi moħħok mill-ħmieġ u imxi 'l quddiem, 'sakemm ma tridx tipprova dan l-isport ġdid ta' 'għads fl-abbiss'."
  
  Ben ingħaqad miegħu fuq l-ewwel xkaffa li tiċċaqlaq. "Huwa daqshekk diffiċli li tikkonċentra," hu groaned.
  
  "Aħseb dwar Hayden," qallu Drake. "Dan jgħinek tgħaddi."
  
  "Qed naħseb dwar Hayden." Ben teptip lejn l-eqreb statwa, trio writhing ta" rjus, dirgħajn u saqajn magħqudin ma" xulxin. "Din hi l-problema."
  
  "Miegħi". Drake mar b'attenzjoni fuq it-tieni xkaffa pull-out, diġà ivvaluta l-moviment tat-tielet u r-raba '. "Taf, ninsab kuntenta li spiċċajt qattajt dawk is-sigħat kollha nilgħab lil Tomb Raider."
  
  "Qatt ma ħsibt li se nispiċċa nkun sprite fil-logħba," murmura Ben lura, u mbagħad ħaseb dwar May. Ħafna mill-komunità tal-intelliġenza Ġappuniża qabbilha ma' karattru tal-logħob tal-kompjuter. "Ħej Matt, ma taħsibx li fil-fatt qed noħolmu, hux? U dan kollu huwa ħolma?"
  
  Drake ra kif ħabib tiegħu mar b"attenzjoni fuq it-tielet xkaffa. "Qatt ma kelli ħolma daqshekk ħaj." Huwa ma kellux bżonn li nod għall-madwar tiegħu biex jagħmel il-punt tiegħu.
  
  Issa, warajhom, it-tieni u t-tielet grupp ta" nies bdew il-vjaġġ iebes tagħhom. Drake għadd għoxrin xkaffa qabel ma wasal fl-aħħar u, fortunatament, qabeż fuq art soda. Nirringrazzjaw lil Alla qalbu tiġrira setgħet tieħu pawża. Huwa ra l-arkata tal-ħruġ għal minuta, imbagħad, sodisfatt li kienu waħedhom, daru biex jiċċekkja l-progress tal-oħrajn.
  
  Eżatt fil-ħin biex tara wieħed mill-irġiel tad-Delta iħares 'il bogħod mis-saqaf miżbugħ mill-isbaħ-
  
  U taqbeż l-ixkaffa li kien se jmur fuqha. Kien telaq f"qasma ta" sekonda, l-unika tfakkira li qatt kien hemm kienet l-għajta terrifikata li segwiet il-waqgħa tiegħu.
  
  Il-kumpanija kollha waqfet, u l-arja ħadet b'xokk u biża'. Komodo tahom kollha minuta u mbagħad imbuttathom 'il quddiem. Kollha kienu jafu kif jgħaddu minnha. Is-suldat waqa" kien iblah għalih innifsu.
  
  Għal darb'oħra, u din id-darba aktar bir-reqqa, kollha bdew jiċċaqilqu. Drake ħaseb għal mument li xorta seta" jisma" l-għajjat tas-suldati jaqgħu għal dejjem f"dak l-abbiss bla tarf, iżda warrabha bħala alluċinazzjoni. Huwa ffoka lura fuq il-bnedmin eżatt fil-ħin biex jara l-Komodo kbir jieħu waqgħa simili.
  
  Kien hemm mument wieħed iddisprat ta 'fflailing armi tiegħu, għajta waħda rrabjata ta' dispjaċir għat-telf terribbli tiegħu ta 'konċentrazzjoni, u l-mexxej tat-tim Big Delta jiżżerżaq minn fuq it-tarf ta' l-ixkaffa. Drake għajjat, kważi lest biex jgħaġġel għall-għajnuna tiegħu, iżda sfortunatament ċert li ma jkunx jista 'jagħmel dan fil-ħin. Ben għajjat bħal tifla-
  
  Imma dan kien għaliex Karin sempliċiment ħamiem għall-bniedem kbir!
  
  Mingħajr eżitazzjoni, Karin Blake ħalliet lit-tim kollu mħarreġ ħafna ta" Delta biex taraha titlaq u ġriet rasu lejn Komodo. Kienet quddiemu, u għalhekk il-momentum tagħha kellu għen biex jitfa" lura fuq iċ-ċangatura tal-konkos. Imma Komodo kien bniedem kbir, u tqil, u l-qabża ta" Karin bilkemm ċċaqlaq.
  
  Imma hi tmisslu ftit. U dan kien biżżejjed biex jgħin. Komodo irnexxielu jdur, hekk kif Karin kienet tah żewġ sekondi żejda ta" ħin ta" xandir, u qabad it-tarf tal-konkos b"swaba" bħal morsa. Huwa qabad, iddisprat, ma setax jiġbed lilu nnifsu.
  
  U l-ixkaffa li tiżżerżaq imxiet bi tbatija bil-mod lejn il-perimetru tax-xellug tagħha, wara li sparixxa, u ħadet magħha l-mexxej tat-tim Delta.
  
  Karin qabdet sew il-polz tax-xellug ta" Komodo. Fl-aħħar, il-membri l-oħra tat-tim tiegħu rreaġixxew u qabdu driegħu l-ieħor. Bi sforz kbir ġibduh 'l fuq u fuq iċ-ċangatura hekk kif din sparixxa f'passaġġ moħbi.
  
  Komodo ħadlu rasu lejn il-konkos fit-trab. "Karin," qal. "Qatt ma nerġa" nħares lejn mara oħra."
  
  L-eks student tal-ġenju blond li telaq mill-iskola tbissem. "Intom, b'għajnejkom mitluqin, qatt mhu se titgħallmu."
  
  U permezz tal-ammirazzjoni ta" Drake waslet ir-realizzazzjoni li dan it-tielet livell ta" "infern", din il-kamra msejħa Lust, ma kienet xejn għajr stampa tat-tbatija eterna ta" raġel b"għajnejha tiġġerra. Klix é dwar x'jiġri jekk raġel kien bilqiegħda f'kafetterija & # 233; ma 'martu jew ħabiba tiegħu, u ieħor par ta' saqajn pretty mixi minn - huwa kważi ċertament kien ħares.
  
  Ħlief li hawn isfel, li kieku ħares, kien miet.
  
  Xi nisa ma jkollhomx problema b"dan, ħasad Drake. U bir-raġuni tajba, ukoll. Iżda Karin salvat Komodo, u issa l-koppja kienet ugwali. Ħames minuti oħra ta" stennija anzjuża, iżda fl-aħħar il-kumplament tat-tim għamluha mill-ixkafef li jiżżerżqu.
  
  Kollha ħadu pawża. Kull raġel fil-kumpanija ħass li kien dmirhom li jaqbdu idejhom lil Karin u jesprimu l-apprezzament tagħhom għall-qlubija tagħha. Anke Ben.
  
  Imbagħad daqq sparatura. Wieħed mis-suldati tad-Delta waqa" għarkopptejh, qabad l-istonku tiegħu. F'daqqa waħda ġew attakkati. Nofs tużżana mill-irġiel tar-Re tad-Demm ħarġu mill-arkata, li jżommu l-armi tagħhom lesti. Balal whizzed fl-arja.
  
  Diġà għarkupptejhom, Drake u l-ekwipaġġ tiegħu waqgħu fuq il-gverta, qabdu l-armi tagħhom. Ir-raġel li ntlaqat baqa" għarkopptejh u rċieva erba" balal oħra f"sidru u f"rasu. F"inqas minn żewġ sekondi kien mejjet, vittma oħra tal-kawża tar-Re tad-Demm.
  
  Drake qabad ix-xkubetta tal-attakk M16 mislufa tiegħu u spara. Fuq il-lemin tiegħu, waħda mill-istatwi kienet mifnija biċ-ċomb, biċċiet ta" alabastru mxerrda fl-arja. Drake naqas.
  
  Bullit ieħor saffar minn rasu.
  
  It-tim kollu kien għadu, kalm, u kapaċi jimmira bir-reqqa bl-ixkubetti tagħhom fl-art. Meta fetħu n-nar, kien massakru, għexieren ta" balal saħħew lill-irġiel ħarbu ta" Kovalenko u ġegħluhom jiżfnu bħal pupazzi mdemmija. Raġel wieħed għamel triqtu permezz ta" bulldoz, mirakulużament bla ħsara, sakemm iltaqa" ma" Matt Drake.
  
  L-eks raġel tas-SAS ġie fuqu rasu, u ta daqqa ta" ras tgħaffiġ u serje mgħaġġla ta" daqqiet ta" sikkina mal-kustilji tiegħu. L-aħħar mill-irġiel ta" Kovalenko niżel fil-post fejn spiċċaw l-irġiel ħżiena kollha.
  
  Infern.
  
  Drake għamel sinjal biex jgħaddu, u tefa" ħarsa ta" dispjaċir lejn il-membru tat-tim tad-Delta li waqa". Huma ser itellgħu ġismu fit-triq lura.
  
  "Irridu nkunu qed naqbdu bastard."
  
  
  KAPITOLU ERBA U TLETIN
  
  
  Hayden ġie wiċċ imb wiċċ ma" Ed Boudreaux u d-dinja ddewweb.
  
  "Ninsab ferħan li noqtollek," tenna Boudreau il-kliem li kien qalilha darba qabel. "Draġa".
  
  "Int fallejt l-aħħar darba, psiko. Erġa" tfalli."
  
  Boudreau ħares 'l isfel lejn riġel tagħha. "Kif ġenbek?" - Saqsejt.
  
  "Aħjar". Hayden kien bilwieqfa fuq ponot, jistenna għal attakk tas-sajjetti. Hija ppruvat tiggwida lill-Amerikan sabiex ħmar tiegħu kien ippressat mal-ħajt tal-barn, iżda kien wisq cunning għal dan.
  
  "Int demm." Boudreaux immed jilgħaq is-sikkina tiegħu. "Kien Delicious. Naħseb li t-tarbija tiegħi trid aktar."
  
  "B'differenza minn oħt," ħajt Hayden. "Hija verament ma setgħetx teħodha aktar."
  
  Boudreau ġrew lejha. Hayden kienet mistennija dan u b'attenzjoni dodged, jesponu xafra tagħha għall-daqqa ta 'ħaddejn tiegħu. "L-ewwel demm," qalet.
  
  "Preludju". Boudreaux qabdet u rtira, imbagħad laqatha b'diversi daqqiet qosra. Hayden parriedhom kollha u spiċċa b"daqqa tal-palm mal-imnieħer. Boudreau tħawwad, id-dmugħ nieżel f"għajnejh.
  
  Hayden mill-ewwel ħadet vantaġġ, u daqqet bis-sikkina tagħha. Hija waqqfet lil Boudreaux mal-ħajt, imbagħad irtira daqqa waħda-
  
  Boudreau qabdet.
  
  Hayden qabad u daħħal is-sikkina fil-koxxa. Hija ġibdet 'il bogħod hekk kif hu għajjat, ma setax iwaqqaf it-tnaqqija li dehret f'għajnejha.
  
  "Tista" tħossha, ħmar?"
  
  "Kelba!" Boudreaux miġnun. Imma dan kien il-ġenn ta" ġellied, ħassieb, gwerrier imħawwar. Huwa ħabbatha lura b'daqqa wara l-oħra, u ħa riskji tal-ġenn iżda żamm biss saħħa u veloċità biżżejjed biex iġġiegħelha taħseb darbtejn biex tintervjeni. U issa, hekk kif marru lura, iltaqgħu maʼ gruppi oħra taʼ rġiel li kienu jiġġieldu, u Hayden tilfet il- bilanċ tagħha.
  
  Waqgħet waqt li kienet tixgħel fuq l-irkoppa tar-raġel waqa", gerbet u qamet bil-wieqfa, sikkina lesta.
  
  Boudreau dewweb fil-folla, id-daqq ta" wiċċu nbidel f"daħka hekk kif daq demmu stess u jbandal is-sikkina.
  
  "Narak," għajjat fuq l-istorbju. "Naf fejn tgħix, Miss Jay."
  
  Hayden tefgħet lil wieħed mill-irġiel tar-Re tad-Demm 'il barra, u kisret riġel tar-raġel bħal friegħa hekk kif fetħet it-triq għal Boudreaux. Mill-kantuniera ta" għajnejha rat lil Mai, li bla dubju kienet il-logħba li biddel il-logħba f"din il-battalja, tiġġieled mhux armati kontra rġiel b"armi li jaqtgħu, il-battalja kienet viċin wisq għall-isparar u ħalliethom f"munzelli f"riġlejha. Hayden ħares lejn il-mejtin u l-mewt li twitched madwarha.
  
  Innotat li anke Boudreau kien qed jerġa" jaħseb fuq is-sitwazzjoni meta segwa l-ħarsa ta" Hayden u ra lill-aġent leġġendarju Ġappuniż fl-azzjoni.
  
  May ħarset lejn Hayden. "Eżatt warajk."
  
  Hayden qabad lejn Boudreau.
  
  Il-psiko prinċipali tar-Re Imdemmi telaq bħallikieku mongoose ħawajjan kienet qed titfi fuqu. Hayden u May kienu qed isegwu. Waqt li kienet għaddejja minn ħdejha, Mai tat daqqa ta" ħarta lil irġiel ieħor ta" Kovalenko, u b"hekk salva l-ħajja ta" suldat ieħor.
  
  Lil hinn mill-barn kien hemm għalqa miftuħa, helipad bil-ħelikopter, u baċir dejjaq fejn kienu ankrati diversi dgħajjes. Boudreau qabeż il-ħelikopter, sejjer lejn id-dgħajsa l-kbira tal-veloċità, u lanqas qata" l-pass hekk kif qabeż abbord, inżel fl-arja. Qabel ma Hayden seta" jgħaddi mill-ħelikopter, id-dgħajsa l-kbira kienet diġà tefgħet u bdiet pulzier "il quddiem.
  
  Mejju beda jonqos. "Din hija Baja. Malajr ħafna, u tliet irġiel diġà qed jistennew ġewwa. Meta mqabbla magħhom, dgħajjes oħra jidhru kalmi." Għajnejha taw ħarta lejn il-ħelikopter. "Issa dan huwa dak li għandna bżonn."
  
  Hayden naqas hekk kif il-balal għadda minn quddiemhom, bilkemm induna. "Tista 'tikkontrollaha?"
  
  Mai staqsietha, 'Verament qed tistaqsuni dik il-mistoqsija?' ħares qabel ma tgħaddi fuq l-iskid u taqbeż.
  
  "Ikollok fidi," qalet Mai bil-kwiet, u wriet il-paċenzja leġġendarja li kienet magħrufa għaliha hekk kif Hayden għelqet snienha bi frustrazzjoni. Minuta wara l-karozza kienet lesta biex itir. May tejbet it-tim. L-islitta telqet mill-art. Il-balal laqat kolonna ħdejn ras Hayden.
  
  Hija ġibdet lura, imbagħad daret biex tara l-aħħar irġiel tar-Re tad-Demm jaqgħu taħt in-nar. Wieħed mis-suldati tal-Forzi Speċjali Ħawajjan tahom thumbs up hekk kif il-ħelikopter beda jinżel u jdur, jipprepara biex isegwi d-dgħajsa. Hayden xejret lura.
  
  Ġurnata oħra tal-ġenn f"ħajjitha.
  
  Imma kienet għadha hawn. Għadu ħaj. Il-motto l-antik ta" Jay reġa" reġa" niżel f"rasha. Sopravivenza jum ieħor. Biss live.Anke f"mumenti bħal dan, kienet tmiss ħafna lil missierha.
  
  Minuta wara, il-ħelikopter ħawwad u ġrew fl-insegwiment sħun. Żaqq Hayden baqgħet x'imkien fil-kamp, u qabdet il-puġġaman sakemm għaksha weġġgħu. Mai ma tilfet taħbit.
  
  "Żomm il-qliezet fuqek."
  
  Hayden ippruvat tneħħi moħħha mir-rikba sturduta billi ċċekkja l-kundizzjoni tal-arma tagħha. Is-sikkina tagħha reġgħet lura għand id-detentur tagħha. L-unika pistola li fadal tagħha kienet Glock standard aktar milli l-Caspian li kienet iffavorit dan l-aħħar. Imma x'infern, pistola hija pistola, hux?
  
  Mai tellgħet baxx biżżejjed li l-isprej laqat il-windskrin. Dgħajsa safra kbira mxiet tul ix-xmara wiesgħa quddiem. Hayden ra figuri weqfin warajh, jarawhom jersqu. Bla dubju kienu armati.
  
  Mai niżlet rasha u mbagħad ħarset lejn Hayden. "Kuraġġ u Glorja."
  
  Hayden qaleb. "Biex jispiċċa".
  
  Mejju jolqot lit-tim, jibgħat il-ħelikopter f'għaddasa furjuża, fuq korsa ta 'ħabta lejn il-Bayeux isfar. Kif kien mistenni, in-nies bil-wieqfa fuq il-ġnub irtiraw taħt xokk. Hayden telaq mit-tieqa u spara. Il-balal marret bla tama 'l bogħod.
  
  Mai taha l-M9 nofsha vojta. "Agħmilhom jgħoddu."
  
  Hayden reġa spara. Wieħed mill-irġiel ta" Boudreau spara lura, il-balal qabeż mal-kanupew tal-ħelikopter. Mai għamel ċirku taż-żigżag madwar it-tim, u bagħtet ras Hayden tfarrak kontra post ta 'appoġġ. Mai mbagħad ħamiema mill-ġdid, b'mod aggressiv, ma tagħti ebda kwart. Hayden żvojtat il-Glock tagħha u ra wieħed mill-irġiel ta" Boudreau jitla" l-baħar fi sprej demm.
  
  Il-ħelikopter imbagħad intlaqat minn balla oħra, segwit minn baraxx ta" oħrajn. Karozza kbira kienet tirrappreżenta mira kbira. Hayden ra lil Boudreau fuq ir-rota tad-dgħajsa, iżomm sikkina sewwa fi snienu, jispara lejhom b"submachine gun.
  
  "Oh," l-għajjat ta" May kienet xi ftit li xejn hekk kif f"daqqa waħda d-duħħan iswed ħareġ mill-ħelikopter u l-ħoss tal-magna f"daqqa waħda nbidel minn roar għal whine. Mingħajr gwida, il-ħelikopter beda jitħawwad u jgerk.
  
  May teptip fuq Hayden.
  
  Hayden stenniet sakemm kienu fuq id-dgħajsa ta" Boudreau u fetaħ il-bieb tagħha hekk kif niżel il-ħelikopter.
  
  Hija ħares lejn l-abjad stess ta 'għajnejn Boudreaux, qalet, "Invita dan," u qabżet mill-ħelikopter li jaqa'.
  
  
  KAPITOLU ĦAMES U TLETIN
  
  
  Il-waqgħa ħielsa ta" Hayden kienet ta" żmien qasir. Id-dgħajsa ta" Boudreaux ma kinitx 'il bogħod, iżda tul it-triq tat daqqa t'għajn lir-raġel qabel waqgħet fuq il-gverta. L-arja ħarġet minn ġisimha storbjuża. Il-ferita l-qadima fuq koxxa tagħha weġgħet. Hija rat l-istilel.
  
  Il-ħelikopter niżel fix-xmara li kienet miexja b"rata mgħaġġla xi tletin pied lejn ix-xellug, il-ħoss li jsorxi tal-mewt tiegħu għerqu l-ħsibijiet koerenti kollha u bagħat mewġa ġgant madwar il-pruwa tad-dgħajsa.
  
  Mewġa qawwija biżżejjed biex tbiddel ir-rotta stess tad-dgħajsa.
  
  Il-vapur tilef il-veloċità, bagħat lil kulħadd itir 'il quddiem, u beda jelenka. Imbagħad, fl-aħħar tal-moviment 'il quddiem tiegħu, huwa qaleb u niżel żaqq fl-ilma abjad.
  
  Hayden żamm hekk kif id-dgħajsa tmejjel. Hekk kif marret taħt l-ilma, tat daqqa ta" sieq bil-qawwi, timmira dritt 'l isfel, u mbagħad tat daqqa ta' sieq lejn l-eqreb xatt. L-ilma kiesaħ taha wġigħ ta" ras, iżda serħan xi ftit ir-riġlejn tagħha uġigħ. L-għaġla tal-kurrent ġegħlitha tirrealizza kemm kienet għajjiena.
  
  Meta ħarġet, sabet li ma kinitx 'il bogħod mix-xatt, iżda wiċċ imb'wiċċ ma' Ed Boudreaux. Għadu żamm is-sikkina bejn snienu u jgħajjat meta raha.
  
  Warajh, il-fdalijiet tal-ħelikopter ipejjep bdew jegħrqu fix-xmara. Hayden ra lil May tiġri liż-żewġt irġiel li fadal ta" Boudreau lejn il-bank tat-tajn. Billi kienet taf li ma kinitx se tgħix ġlieda fuq l-ilma, ħarġet ħdejn il-ġenn u ma waqfitx sakemm laqtet ix-xatt. It-tajn ħoxnin infirex madwarha.
  
  Kien hemm tixrid qawwi ħdejha. Boudreaux, bla nifs. "Waqfa. Fucking. Ħarab." Kien qed jieħu n-nifs bil-qawwi.
  
  "Int ltqajna," qabad Hayden u tefa' mazz ħmieġ f'wiċċu u tela' fuq il-bank. It-tajn qabad magħha u pprova jkaxkarha 'l isfel. Dak li kellu jkun tkaxkir faċli fuq art niexfa ġabha biss ftit piedi 'l fuq mil-linja tax-xmara.
  
  Daret u daqqet l-għarqub maħmuġ tagħha f"wiċċ Boudreaux. Hija rat is-sikkina li kellu bejn snienu maqtugħa fil-fond f"ħaddejh, u ġġiegħlu jitbissem usa" minn dak tal-Joker. Bi scream u roxx ta 'demm u mukus, żaqqu waqa' fuq saqajha, uża ċ-ċinturin tagħha bħala mezz biex jiġbdu lilu nnifsu 'l fuq ġisimha. Hayden laqat rasu mhux protett, iżda d-daqqiet tagħha ftit kellhom effett.
  
  Imbagħad ftakar fis-sikkina tagħha.
  
  Laħqet taħtha nfisha b"idha l-oħra, timbotta, tisforza, għolliet ġisimha pulzier hekk kif il-ħmieġ tgħaffeġ u ppruvat iżżommha.
  
  Subgħajha magħluqa madwar il-manku. Boudreaux prattikament qliezet il-qliezet hekk kif reġa' jerked, waqaf eżatt fuq daharha, rasu u xufftejha f'daqqa ħdejn widna.
  
  "Pprova sabiħa tal-ħatar." Ħassitha demm iqattar minn wiċċu għal fuq ħaddejha. "Int ser tħossha. Jiġri sabiħ u bil-mod."
  
  Huwa poġġa l-piż kollu tiegħu fuq ġisimha kollu, imbuttarha aktar fil-fond fit-tajn. B"id waħda difen wiċċha fil-ħama, u waqqafha nifs. Hayden tħabat iddisprat, ta" sieq u dawwar kif setgħet. Kull darba li ħarset "l fuq, wiċċha miksi bit-tajn li jwaħħal, kienet tara lil May quddiemha, tiġġieled waħedha ma" tnejn mill-ħniena ta" Boudreau.
  
  Wieħed waqa" fit-tliet sekondi li żammew wiċċ Hayden. L-ieħor irtira, itawwal l-agunija. Sakemm wiċċ Hayden ħareġ għall-arja għar-raba" darba, May fl-aħħar kienet tefgħet ir-rokna tiegħu u kienet waslet biex jaqtgħu dahru fuq siġra waqgħet.
  
  Is-saħħa li fadal ta" Hayden kienet kważi eżawrita.
  
  Is-sikkina ta" Boudreau nifset il-ġilda madwar it-tielet kustilja tagħha. Bi imbuttatura agonizingly bil-mod u mkejla, ix-xafra bdiet tiżżerżaq aktar fil-fond. Hayden rabbet u ta daqqa ta" sieq, iżda ma setgħetx tkeċċi lill-attakkant tagħha.
  
  "Imkien fejn tmur." Il-whisper ħażin ta" Boudreaux invadiet rasha.
  
  U kellu raġun, f'daqqa waħda induna Hayden. Kellha tieqaf tiġġieled u tħalliha jiġri. Just tinsab hemm. Agħti l-ħin lilek innifsek-
  
  Ix-xafra għereq aktar fil-fond, l-azzar brix kontra l-għadam. Iċ-ċaqliq ta" Boudreaux kienet is-sejħa tal-Grim Reaper, is-sejħa ta" dimonju li jqarraq biha.
  
  Is-sikkina ta" taħt ġisimha ħarġet b"ħoss qawwi ta" slurping. F'mozzjoni waħda, daret ix-xabla f'idejha u daħletha b'mod qawwi wara daharha fil-kustilji ta' Boudreaux.
  
  Il-psiko marret lura jgħajjat, il-manku tas-sikkina ħiereġ minn sidru. Anke dakinhar, Hayden ma setax jiċċaqlaq. Kienet ippressata wisq fil-fond fit-tajn, ġisimha kollu kien qed jinġibed 'l isfel. Hija lanqas setgħet iċċaqlaq driegħ l-ieħor tagħha.
  
  Boudreau tħarħet u fgat biha. Imbagħad ħasset sikkina kbira tinħareġ. Hekk kien dakinhar. Kien joqtolha issa. Daqqa waħda iebsa fuq wara ta" għonqha jew tas-sinsla. Boudreau sawwatha.
  
  Hayden fetħet għajnejha beraħ, determinata li tara d-dawl tax-xemx għall-aħħar darba. Ħsibijietha kienu dwar Ben, u ħasbet: Iġġudikani minn kif għext, mhux minn kif mort.
  
  Għal darb'oħra.
  
  Imbagħad, enormi u tal-biża" bħala iljun jiċċarġja, Mai Kitano daħlet ġewwa. Madwar tliet piedi 'l bogħod minn Hayden, hija mbuttata 'l fuq mill-art, u poġġiet kull uqija ta' momentum f'kick li jtajru. Sekonda wara, dik il-forza kollha kienet għebet it-torso ta 'fuq ta' Boudreaux, kisser l-għadam u l-organi, u bagħtet snien imfarrka u sprejji tad-demm f'ark wiesa '.
  
  Il-piż tneħħa minn dahar Hayden.
  
  Xi ħadd neħħiha mit-tajn b"faċilità apparenti. Xi ħadd ġarrha, poġġaha bir-reqqa fuq ix-xatt bil-ħaxix u tgħawweġ fuqha.
  
  Dak xi ħadd kien Mai Kitano. "Irrilassaw," qalet faċilment. "Huwa mejjet. Irbaħna".
  
  Hayden ma setax jiċċaqlaq jew jitkellem. Ħares biss lejn is-sema blu, is-siġar jixxengel, u l-wiċċ jitbissem ta" May.
  
  U wara ftit, qalet, "Fakkruni biex qatt ma nirrabjak. Tassew, jekk m"intix l-aqwa li qatt kien hemm, jien..." Il-ħsibijiet tagħha kienu għadhom l-aktar ma" Ben, u għalhekk spiċċat tgħid dak li seta" jgħid. "Se nuri ħmar tiegħi f'Asda."
  
  
  KAPITOLU SITTA U TLETIN
  
  
  Ir-Re Imdemmi mbotta lin-nies tiegħu sal-limiti assoluti tagħhom.
  
  Il-fatt li dawk li jsegwuhom kienu kważi għalqu d-distakk irrabjah. Kien hemm wisq nies inaqqsuh. Kienet il-gwida tagħhom b'moħħhom dejjaq, li qed ifixklu fuq trifles meta jistgħu jkunu qed jagħmlu progress. In-numru ta" nies li mietu jfittxu dan il-premju ma kienx importanti. Ir-Re Imdemmi talab u stenna s-sagrifiċċju tagħhom. Huwa stenna li kollha jimteddu u jmutu għalih. Il-familji tagħhom kienu jieħdu ħsiebhom. Jew għallinqas ma jkunux ittorturati.
  
  Kollox kien premju.
  
  Gwida tiegħu, raġel jismu Thomas, gerbet xi ħaġa dwar dan huwa livell li xi idjota ieħor jismu Hawksworth sejjaħ għira. Kienet ir-raba" kamra, ir-Re Imdemmi kien qed jgħabbi b"rabja. Ir-raba' biss. Il-leġġenda standard tkellmet dwar seba 'livelli ta' infern. Jista' jkun hemm verament tlieta oħra wara dan?
  
  U Hawksworth kif kien jaf? L-Iskrittura u l-Kok daru u ħarbu, il-blalen tagħhom jiċkienu għad-daqs tal-karawett meta raw is-sistema tan-nassa wara l-ħames livell. Dmitry Kovalenko, ħaseb, ovvjament ma kienx se.
  
  "X'qed tistenna?" - ghamlet lejn Thomas. "Se nimxu. Issa."
  
  "Ma tantx sibt is-sistema tan-nassa, sir," beda jgħid Thomas.
  
  "Għall-infern bis-sistema tan-nassa. Ibgħat nies ġewwa. Se jsibuha aktar malajr." Ir-Re Imdemmi għamel xufftejh bid-divertiment hekk kif studja l-kamra.
  
  B'differenza mit-tlieta ta 'qabel, din il-kamra niżlet għal dipressjoni ċentrali baxxa li kienet tidher bħallikieku kienet ġiet imnaqqxa fil-blat innifsu. Diversi appoġġi tal-metall ħoxnin ħerġu 'l barra mill-art iebsa, kważi bħal tarġiet. Hekk kif għaddejna, il-ħitan tal-kamra naqsu sakemm, wara l-pool, reġgħu bdew jespandu.
  
  Il-pool deher li kien "choke point".
  
  Għira?Ħaseb is-sultan imdemmi. Kif ttrasferixxa dnub bħal dan fil-ħajja reali, f"din id-dinja ta" taħt fejn id-dellijiet jistgħu mhux biss jipproteġuk, imma wkoll joqtluk? Hu ra kif Thomas ta l-ordni biex javvanza. Għall-ewwel kollox mar tajjeb. Ir-Re tad-Demm ħares lura lejn fejn kienu ġew meta sema" ħsejjes imbiegħda ta" sparar. Drake u l-armata ċkejkna tiegħu jkunu damned. Ladarba joħroġ minn hawn, hu personalment jiżgura li l-vendetta mdemmija tilħaq l-għan brutali tagħha.
  
  L-isparatura qajmettu. "Imxi!" - għajjat, eżatt fil-mument meta l-mexxej ħarġet fuq xi punt ta 'pressjoni moħbi. Kien hemm ħabta bħal blat li nieżel, whoosh ta 'arja, u f'daqqa waħda ras il-mexxej laqtet l-art tal-ġebel qabel rolling isfel l-inklinazzjoni wieqfa bħal ballun tal-futbol. Il-ġisem bla ras waqa" f"munzell imdemmi.
  
  Anke r-Re Imdemmi ħares. Imma ma ħass l-ebda biża". Ried jara biss x"ikkawża ferita bħal din lill-mexxej tiegħu. Thomas għajjat ħdejh. Ir-Re tad-Demm imbuttatu 'l quddiem, wara l-passi tiegħu, ħa pjaċir kbir bil-biża' tar-raġel. Fl-aħħarnett, ħdejn il-ġisem li tħawwad, waqaf.
  
  Imdawwar minn nies imbeżżgħin, ir-Re Imdemmi studja l-mekkaniżmu tal-qedem. Wajer irqiq tal-leħja kien miġbud fl-għoli tar-ras bejn żewġ arbli tal-metall li jridu jkunu miżmuma f"posthom b"xi tip ta" apparat ta" tensjoni. Meta r-raġel tiegħu ġibed il-grillu, l-arbli ħelsu u l-wajer daru magħhom, u qata" rasu r-raġel tiegħu f"għonq.
  
  Brillanti. Deterrent mill- isbaħ, ħaseb, u staqsiet jekk jistax juża apparat bħal dan fil- kwartieri tal- qaddejja tad- dar il- ġdida tiegħu.
  
  "X'qed tistenna?" għajjat lin-nies li fadal. "Imxi!"
  
  Tliet irġiel qabżu 'l quddiem, u tużżana oħra segwiti. Ir-Re tad-Demm ħaseb li hu prudenti li jħalli nofs tużżana oħra warajh f"każ li Drake qabeż malajr.
  
  "Issa malajr," qal. "Jekk nimxu aktar malajr, naslu s'hemm aktar malajr, hux?"
  
  L-irġiel tiegħu ħarbu, u ddeċidew li ma tantx kellhom għażla u kien hemm ċans żgħir li l-kap imqalleb tagħhom kellu raġun. Nassa oħra kienet attivata, u t-tieni ras irrumblat fl-inklinazzjoni. Il-ġisem waqa" u r-raġel ta" warajh tfixkel minnu, u jgħodd lilu nnifsu fortunat hekk kif wajer ieħor stirat qatgħet l-arja direttament fuq rasu.
  
  Hekk kif it-tieni grupp beda jinżel, ir-Re tad-Demm ingħaqad magħhom. Twaqqfu nases ġodda. Aktar irjus u qorriegħa bdew jaqgħu. Imbagħad kien hemm daqqa qawwija li damet eku madwar l-għar. Mirja dehru fuq iż-żewġ naħat tal-passaġġ tidjieq, pożizzjonati sabiex il-persuna ta 'quddiem kienet riflessa fihom.
  
  Fl-istess ħin, instemaʼ l- ħoss taʼ l- ilma jgħaġġel, u l- għadira f"qiegħ l- inklinazzjoni bdiet timla.
  
  Biss dan l-ilma ma kienx biss ilma. Mhux tiġġudika mill-mod kif affumikat.
  
  Thomas għajjat hekk kif ġrew lejhom. "Huwa mitmugħa minn lag aċiduż. Dan huwa meta l-gass tad-dijossidu tal-kubrit jinħall fl-ilma u jifforma aċidu sulfuriku. Żgur li ma tridx tmiss dan!"
  
  "Tieqafx," għajjat ir-Re Imdemmi hekk kif ra lin-nies jibdew jonqsu. "Uża arbli tal-metall, idjoti."
  
  It-tim kollu ġrew fl-inklinazzjoni f"folla. Lejn ix-xellug u l-lemin, in-nases bl-addoċċ infetħu b"ħoss simili għal pruwa li qed tiġi sparata. Waqgħu iġsma bla ras u rjus irrumblaw bħal ananas mormija fost l-irġiel, uħud minnhom tfixklu, oħrajn aċċidentalment jagħtuhom bis-sieq. Ir-Re tad-Demm ndunat minn kmieni li kien hemm wisq nies għan-numru ta 'arbli, u rrealizza li l-mentalità tal-pakkett kienet tikkawża li l-inqas sofistikati fosthom jaqbżu mingħajr ħsieb ieħor.
  
  Huma jistħoqqilhom id-destin tagħhom. Dejjem kien aħjar għal idjota li jmut.
  
  Ir-Re tad-Demm naqas u żamm lil Thomas lura. Diversi rġiel oħra wkoll naqqsu r-ritmu, u affermaw mill-ġdid it-twemmin tar-Re tad-Demm li l-aktar brillanti u l-aqwa biss kienu se jgħixu. Il-mexxej tal-pakkett qabeż fuq l-ewwel arblu tal-metall u mbagħad beda jaqbeż minn arblu għal arblu fuq l-ilma mgħaġġel. Għall-ewwel għamel xi progress, iżda mbagħad il-mewġa velenuża laqtet saqajh. Fejn l-ilma aċiduż mimsus, ħwejjeġ u ġilda tiegħu maħruqa.
  
  Hekk kif saqajh mess il-post ta" wara, l-uġigħ wassal biex jirdoppja u waqa", splaxx dritt fil-pool iffullat. Screams furjużi u agonizzati rektaw madwar is-sala.
  
  Raġel ieħor waqa" minn fuq il-bank u waqa" ġewwa. It-tielet raġel waqaf fit-tarf tal-pixxina, tard induna li ma kienx hemm counter ċar għalih biex jaqbeż fuqu, u ġie mbuttat ġewwa hekk kif ir-raġel l-ieħor ħabat bl-addoċċ f"dahru.
  
  Il-mirja kienu jirriflettu l-persuna ta" quddiem. Tgħira lir-raġel ta" quddiemek?
  
  Is-sultan imdemmi ra l-iskop tal-mirja u l-qerda tan-nassa. "Ħares "l isfel!" Thomas għajjat fl-istess ħin. "Ħares lejn saqajk, mhux lejn il-persuna ta" quddiem. Dan l-eżerċizzju sempliċi jgħinek tgħaddi mill-postijiet mingħajr periklu."
  
  Ir-Re tad-Demm waqaf fit-tarf tal-lag iffurmat ġdid. Ġġudikat mill-fatt li l-ilma kien għadu jogħla, ra li l-uċuħ ta 'l-appoġġi dalwaqt ikunu taħt il-wiċċ ta' ħarta. Imbotta lir-raġel quddiemu u ġibed lil Thomas flimkien miegħu. In-nassa spiċċat ftit barra mill-firxa, tant qrib li ħass ir-riħ hekk kif l-arblu tal-metall ttajjar ħdejn spalltu.
  
  Imxi fuq l-arbli u żfin malajr f'ordni każwali. Kien hemm pawsa qasira waqt li l-ilma splaxx quddiem. Pilastru ieħor, u r-raġel ta" quddiemu tfixkel. Għajjat, wettaq mirakli, irnexxielu jwaqqaf il-waqgħa tiegħu billi niżel fuq pilastru ieħor. L-ilma mqabbad bl-aċidu splaxx madwaru iżda ma messhiex.
  
  Bye.
  
  Ir-Re Imdemmi ra ċ-ċans tiegħu. Mingħajr ma ħasibha jew waqaf, ħarġet fuq il-ġisem suxxettibbli tar-raġel, użah bħala pont biex jaqsam u jilħaq is-sigurtà tax-xatt il-bogħod. Il-piż tiegħu mbotta lir-raġel saħansitra aktar baxx, u daħħal sidru fl-aċidu.
  
  It-tieni ta" wara kien mitluf f"riħ.
  
  Ir-Re Imdemmi ħares warajh. "Iblah".
  
  Thomas niżel ħdejh. Aktar nies b'għaqal qabżu bejn il-postijiet tal-metall għas-sigurtà. Ir-Re Imdemmi ħares 'il quddiem lejn il-ħruġ arched.
  
  "U l-bqija sal-ħames livell," qal bihom. "Fejn se nimita dan id-dudu, Cook. U fejn, fl-aħħar," hu għajjat. "Se neqred lil Matt Drake."
  
  
  KAPITOLU SEBGĦA U TLETIN
  
  
  Il-Gżira l-Kbira tal-Hawaii hija msemmija b'dan il-mod biex tiġi evitata l-konfużjoni. L-isem reali tagħha huwa Hawaii, jew il-Gżira Hawaii, u hija l-akbar gżira fl-Istati Uniti. Hija dar għal wieħed mill-aktar vulkani famużi fid-dinja, Kilauea, muntanja li ilha ħierġa kontinwament mill-1983.
  
  Illum, fuq l-għoljiet t"isfel tal-vulkan oħt Mauna Loa, Mano Kinimaka u Alicia Miles, flimkien ma" tim ta" Marines Amerikani, bdew ikeċċu parassita li kien ħa l-għeruq f"moħħ l-abitanti tal-gżira.
  
  Huma kissru l-perimetru ta 'barra, qatlu għexieren ta' irġiel tar-Re tad-Demm, u daħlu fl-anness il-kbir hekk kif il-gwardji ħelsu lill-ostaġġi kollha. Fl-istess mument, instema" l-għaġeb ħanek ta" karozzi, li taċċellera wara l-bini. Alicia u Kinimaka ma tilfux ħin jiġru madwarhom.
  
  Alicia waqfet f"konfużjoni. "Indanna, l-ħmar qed jaħarbu." Erba" ATVs telqu "l bogħod, qabżu fuq it-tajers enormi tagħhom.
  
  Kinimaka għolla x-xkubetta tiegħu u ħa l-mira. "Mhux għal żmien twil." Huwa spara. Alicia tara kif l-aħħar persuna waqgħet u l-ATV waqaf malajr.
  
  "Ara, raġel kbir, mhux ħażin għal pulizija. Ejja."
  
  "Jien mis-CIA." Kinimaka dejjem ħa l-lixka, għall-ferħ ta" Alicia.
  
  "L-uniċi abbrevjazzjonijiet ta" tliet ittri li huma importanti huma Brittaniċi. Ftakar dan".
  
  Kinimaka ghamlet xi haga hekk kif Alicia resqet lejn l-ATV. Kien għadu jaħdem. Fl-istess ħin, it-tnejn ippruvaw jieħdu s-sedil ta" quddiem. Alicia ħadet rasha u ppuntat lejn dahar.
  
  "Nippreferi lin-nies tiegħi warajni, sieħbu, jekk ma jkunux stabbiliti."
  
  Alicia bdiet il-magna u saqet. L-ATV kien kruha kerha kbira, iżda mxiet bla xkiel u qabeż komdu fuq ħotob. Il-kbir ħawajjan imgeżwer dirgħajh madwar qaddha biex iżżommha, mhux li kellu bżonn. Kien hemm pinen fejn sib. Alicia daħqet u ma qalet xejn.
  
  In-nies li kienu qed jaħarbu quddiem indunaw li kienu qed jiġu segwiti. L-okkupanti ta" tnejn minnhom daru u sparaw. Alicia frowned, taf li kien kompletament impossibbli li tolqot xi ħaġa b'dan il-mod. Dilettanti, ħasbet. Dejjem in[oss li qed ni;;ieled mad-dilettanti.L-a[[ar battalja reali li ;ielet kienet kontra Drake fil-fortizza ta" Abel Frey. U anke dak iż-żmien ir-raġel kien sadid, imxekkel mill-insib ta" seba" snin ta" edukat.
  
  Issa jista" jkollu perspettiva differenti.
  
  Alicia saq b'mod intelliġenti aktar milli veloċi. Fi żmien qasir, hija ġabet l-ATV tagħhom għal distanza ta 'sparar aċċettabbli. Kinimaka għajjat f"widna. "Se nispara!"
  
  Huwa għafas id-daqqa. Il-merċenarju l-ieħor għajjat u qabeż vjolenti fil-ħmieġ. "Dak tnejn minn tnejn," exclaid Alicia. "Wieħed oħra u int se tieħu blo-"
  
  L-ATV tagħhom ħabat f"għoljiet moħbija u dawru bil-ġenn lejn ix-xellug. Għal mument sabu ruħhom fuq żewġ roti, jinqalbu, iżda l-vettura rnexxielha żżomm il-bilanċ tagħha u terġa" taqa" mal-art. Alicia ma tilfet l-ebda ħin biex tiftaħ it-throttle biex titlaq.
  
  Kinimaka rat il-foss qabel ma għamlet. "Ħażż!" Hu għajjat "Ħomm!"
  
  Alicia setgħet biss iżżid il-veloċità tagħha hekk kif il-foss wiesa" u fond kien qed joqrob malajr. L-ATV ttajjar fuq l-abbiss, idawwar ir-roti tiegħu u għoġbit il-magna tiegħu, u niżel fuq in-naħa l-oħra, jipprova jibqa" f"postu. Alicia laqtet rasha mal-bar artab. Kinimaka żammha b"mod strett tant li ma ħallihomx it-tnejn li jduru, u meta t-trab qagħad indunaw li f"daqqa waħda kienu fost l-għadu.
  
  Ħdejnhom, ATV iswed mibrum fit-tajn, niżel skomdu u issa qed jitħabat biex jirranġa. Kinimaka qabeż mingħajr tfixkil, ġera dritt lejn ix-xufier u waqqa" lilu u lill-passiġġier tiegħu mill-karozza fit-tajn imħawwad.
  
  Alicia xeħet it-trab minn għajnejha. L-ATV bl-uniku okkupant tiegħu ħaffef quddiemha iżda kien għadu fil-firxa. Ħadet ix-xkubetta tagħha, immira u sparat, u mbagħad, mingħajr ma kellha bżonn tiċċekkja, mexxiet id-dehra lejn fejn is-sieħeb tagħha ħawajjan kien qed jissielet fit-tajn.
  
  Kinimaka kaxkar persuna waħda mit-tajn. "Din hija d-dar tiegħi!" Alicia semgħetu jgħajjar qabel ma dawwar u kissru driegħ l-avversarju. Hekk kif it-tieni raġel qabeż lejh, Alicia daħqet u niżlet l-azzarin tagħha. Kinimaka ma kellhiex bżonn l-għajnuna tagħha. It-tieni raġel qabeż minn fuqu l-mod kif l-istruzzjonijiet jaqbdu fuq tifel ta" erba" snin, mingħajr ma kellu l-ebda effett. Ir-raġel waqa" mal-art u Kinimaka spiċċaw b"daqqa ta" ponn f"wiċċu.
  
  Alicia qabdet lejh. "Ejja ntemmu dan."
  
  L-aħħar ATV mexa 'l quddiem b'diffikultà. Is-sewwieq tiegħu żgur li weġġa" waqt dawk il-qbiż kollha. Alicia malajr bdiet tirbaħ, issa ftit diżappuntat bil-faċilità li biha reġgħu ħadu r-ranch. Imma għallinqas salvaw l-ostaġġi kollha.
  
  Jekk kien hemm xi ħaġa li kienet taf dwar ir-Re tad-Demm, kien il-fatt li dawn in-nies hawn, dawn l-hekk imsejħa merċenarji, kienu l-fdal tat-tim tiegħu, mibgħuta hawn biex ifixklu u jfixklu l-awtoritajiet. Aqsam u jirbħu.
  
  Hija naqset hekk kif resqet lejn l-aħħar ATV. Mingħajr pawsa, mingħajr ma żammet l-isteering column, sparat żewġ tiri u ż-żewġt irġiel waqgħu.
  
  Il-battalja li bilkemm bdiet kienet spiċċat. Alicia ħarset fid-distanza għal minuta. Jekk kollox imur skond il-pjan, jekk May u Hayden, Drake u l-oħrajn jibqgħu ħajjin fil-partijiet tagħhom tal-battalja, allura l-battalja li jmiss tista 'tkun l-aktar diffiċli u l-aħħar tagħha.
  
  Għax ikun kontra Mai Kitano. U hi se jkollha tgħid lil Drake li May qatlet lil Wells.
  
  Kessaħ.
  
  Kinimaka taha fuq l-ispalla. "Wasal iż-żmien li mmorru lura."
  
  "Ah, agħti l-pawża lit-tifla," għoġbet. "Qegħdin fil-Hawaii. Ħallini nara nżul ix-xemx."
  
  
  KAPITOLU Tmienja u tletin
  
  
  "Mela hekk tidher l-għira?"
  
  Drake u t-tim tiegħu daħlu fir-raba" kamra, u ħadu kull prekawzjoni. Anke dakinhar, ħadu ftit mumenti biex jifhmu bis-sħiħ ix-xena li kienet quddiemhom. Korpi bla ras jinsabu kullimkien. Id-demm kien tferrex mal-art u kien għadu għaddej bil-ħxuna f"xi postijiet. L-irjus infushom kienu mxerrda mal-art bħal ġugarelli tat-tfal mormija.
  
  In-nases tar-rebbiegħa kienu fuq iż-żewġ naħat tal-passaġġ dejjaq. Drake ta ħarsa waħda lejn il-wajer irqiq tal-leħja u raden x"kien ġara. Komodo saffar, ma jemminx widnejh.
  
  "F'xi punt dawn in-nases jistgħu jintefa," qal Ben. "Għandna bżonn nimxu."
  
  Karin għamlet ħoss ta" stmerrija.
  
  "Irridu nimxu malajr u nibqgħu fuq kollox," qal Drake. "Le, stenna".
  
  Issa lil hinn min-nases ra għadira wiesgħa mimlija ilma, tbaqbieq u r-ragħwa. L-ilma splashed u shimmered tul it-truf tal-pool.
  
  "Din tista" tkun problema. Tara l-pilastri tal-metall?"
  
  "Imħatra li n-nies tar-Re tad-Demm użawhom bħala pass," qal Ben misterjuż. "Kulma rridu nagħmlu hu li nistennew li l-ilma jonqos."
  
  "Għaliex ma tgħaddix minnhom biss." Anke waqt li Komodo tkellem dan il-kliem, kien hemm dubju fuq wiċċu.
  
  "Din il-ġabra setgħet ġiet mitmugħa minn xi lag aċiduż jew bir," spjegat Karin. "Il-gassijiet jistgħu jikkonvertu l-ilma f"aċidu sulfuriku ġewwa jew qrib vulkan. Anke ilu sparixxew."
  
  "L-aċidu ma jissaddadx il-postijiet tal-metall?" Drake indikat.
  
  Ben qaleb. "Żgur".
  
  Huma jaraw l-ilma mgħaġġla għal diversi minuti. Waqt li raw, instema" ħoss ta" tikklikkja ta" ħażina. Drake malajr għolla l-pistola tiegħu. Is-sitt ġellieda tad-Delta li baqgħu ħajjin irrepetew l-azzjonijiet tiegħu qasma ta" sekonda wara.
  
  Xejn mċaqlaq.
  
  Imbagħad il-ħoss reġa" daħal. Ikklikkja tqila. Il-ħoss ta 'kejbil ta' bieb ta 'garaxx għaddej tul binarji tal-metall. Biss ma kienx bieb tal-garaxx.
  
  Bil-mod, kif Drake jara, waħda min-nases bdiet tigdem lura fil-ħajt. Dewmien temporanju? Iżda teknoloġija bħal din ma kinitx disponibbli għat-tiġrijiet tal-qedem. Jew din il-linja ta" ħsieb kienet tixbah lill-ġenn ta" persuna li tiddikjara li m"hemm l-ebda ħajja intelliġenti oħra fl-univers?
  
  X'arroganza.
  
  Min kien jaf liema ċiviltajiet kienu jeżistu qabel ma saru r-rekords? Drake ma kellux taħsibha issa. Wasal iż-żmien li taġixxi.
  
  "L-ilma qed jonqos," qal. "Ben. Xi sorpriża?"
  
  Ben ikkonsulta n-noti tiegħu u Karin nisperaw li reġgħet daħlet f'moħħha. "Hawksworth ma tgħidx ħafna." Ben rustled xi karti. "Forsi l-povru kien xokk. Ftakar, dakinhar ma setgħux jistennew xi ħaġa bħal din."
  
  "Imbagħad il-livell ħamsa għandu jkun shitstorm reali," qal Komodo b'mod ħanek. "Għax kien wara dan li Cook daret lura."
  
  Ben għamel xufftejh. "Hawksworth jgħid li kien dak li ra Cook wara l-ħames livell li ġegħlu jdur lura. Mhux il-kamra nnifisha."
  
  "Iva, x'aktarx livelli sitta u sebgħa," qal wieħed mis-suldati tad-Delta bil-kwiet.
  
  "Tinsiex dwar il-mirja." Karin indikat lejhom. "Ippuntaw "il quddiem, ovvjament lejn il-persuna ta" quddiem. Probabbilment din hija twissija."
  
  "Huwa bħal li tlaħħaq mal-Joneses." Drake qaleb. "Mifhum. Għalhekk, fl-ispirtu ta" Dinorock u David Coverdale b"mod partikolari, se nagħmel il-mistoqsija tal-bidu li dejjem smajtu jistaqsi f"kull kunċert li qatt mort. Lest?"
  
  Drake mexxa t-triq. Il-kumplament tat-tim waqa" fil-linja kif kienu wkoll imdorrijin. Meta daħal fiċ-ċentru tal-karreġġjata, Drake ma stenna l-ebda diffikultà bin-nases u ma ħabat ma" ħadd, għalkemm qala" ftit punti ta" pressjoni minfuqa. Sakemm waslu fit-tarf tal-pixxina, l-ilma kien qed jixxotta malajr.
  
  "L-arbli jidhru tajbin," qal. "Oqgħod attenta dahrek. U tħaresx 'l isfel. Hemm xi ħwejjeġ diżgustanti f"wiċċ l-ilma madwar hawn."
  
  Drake mar l-ewwel, attent u preċiż. It-tim kollu faċilment qasmuhom fi ftit minuti u telaq lejn l-arkata tal-ħruġ.
  
  "Kien sabiħ li r-Re tad-Demm waqqafna n-nases kollha." Ben ċaqlaq ftit.
  
  "Issa ma nistgħux inkunu 'l bogħod mill-bastard." Drake ħass idejh jingħaqdu f"ponn u rasu tiġri bil-prospett li jiltaqa" wiċċ imb"wiċċ mal-aktar figura kriminali biża" fl-istorja riċenti.
  
  
  * * *
  
  
  L-arkata li jmiss infetħet ġo għar enormi. L-eqreb mogħdija kienet niżlet l-inklinazzjoni u mbagħad tul triq wiesgħa taħt ħarta ta" blat għoli.
  
  Iżda kien hemm ostaklu serju li imblukkathom kompletament it-triq.
  
  Għajnejn Drake twessgħu. "Infern imdemmi."
  
  Hu qatt ma kien ħolom b"xi ħaġa bħal din. L-imblukkar kien fil-fatt figura enormi minquxa minn blat ħaj. Huwa mistrieh, jegħleb dahru mal-ħajt tax-xellug, żaqqu enormi jisporġu 'l barra tul il-mogħdija. Skulturi taʼ l- ikel kienu jinsabu f"munzelli fuq l- istonku tiegħu, u kienu wkoll imxerrda maʼ saqajh u f"munzelli fil- mogħdija.
  
  Figura sinistra kienet tinsab f"riġlejn l-iskultura. Ġisem uman mejjet. It-torso deher li kien mibrum bħallikieku f"agunija estrema.
  
  "Din hija gluttony," qal Ben bil-biża '. "Id-dimonju assoċjat mal-gluttony huwa Belżebub."
  
  Għajn Drake tgerbet. "Inti tfisser bħal f'Belzebub minn Bohemian Rhapsody?"
  
  Ben dam. "Mhux kollox dwar rock 'n' roll, Matt. Jiġifieri d-dimonju Beelzebub. Il-leminija ta" Satana".
  
  "Smajt li l-id il-leminija taʼ Satana hija mħaddma żżejjed." Drake ħares lejn l-ostaklu enormi. "U filwaqt li nirrispetta moħħok, Blakey, ieqaf titkellem bla sens. Ovvjament, kollox għandu x"jaqsam mar-rock and roll."
  
  Karin ħalliet xagħarha blonda twila u mbagħad bdiet torbot lura saħansitra aktar strett. Diversi suldati tad-Delta kienu qed jarawha, inkluż Komodo. Hija nnotat li Hawksworth kien ipprovda xi dettalji interessanti dwar dan l-għar partikolari fin-noti tiegħu. Hekk kif tkellmet, Drake ħalla għajnejh iduru madwar il-kamra.
  
  Wara l-figura enormi, issa ndunat in-nuqqas ta 'arkata tal-ħruġ. Minflok, ledge wiesaʼ dam tul il-ħajt ta" wara, idur lejn is-saqaf għoli sakemm spiċċa fuq plateau għoli tal-blat. Meta Drake ħares 'il barra minn fuq il-plateau, ra dak li deher qisu gallarija fit-tarf 'il bogħod, kważi qisu gverta ta' osservazzjoni li tinjora... l-aħħar żewġ livelli?
  
  Il-ħsibijiet ta" Drake ġew interrotti meta daqq sparatura. Il-balal irrikkoxxa fuq rashom. Drake waqa" mal-art, iżda mbagħad Komodo fis-skiet ippuntat lejn l-istess plateau tal-blat li kien għadu kemm spezzjona u ra aktar minn tużżana figuri jiġru lejh minn erf tal-istralċ.
  
  In-nies ta" Kovalenko.
  
  X'kien ifisser...
  
  "Sib mod kif tgħaddi minn dak il-bastard," saffar Drake lil Ben, u b"rasi lejn l-iskultura tqila li mblukkatilhom il-passaġġ 'il quddiem, u mbagħad dawwar l-attenzjoni kollha tiegħu lejn il-blat.
  
  Leħen b"aċċent qawwi ħarġet, arroganti u arroganti. "Matt Drake! Nemesi l-ġdida tiegħi! Allura qed tipprova twaqqafni mill-ġdid, huh? Jien! Intom qatt ma titgħallmu xejn?"
  
  "X"qed tipprova tikseb, Kovalenko? Xi jfisser dan kollu?"
  
  "Dan kollu xi jfisser? Huwa dwar tfittxija tul il-ħajja. Dwar il-fatt li sawwat lil Cook. Dwar kif studjajt u tħarreġ billi noqtol raġel kuljum għal għoxrin sena. Jien mhux bħal irġiel oħra. Ikseb minnha qabel ma għamilt l-ewwel biljun tiegħi."
  
  "Int diġà għeleb lil Cook," qal Drake bil-kalma. "Għaliex ma terġax lura hawn? Nitkellmu, int u jien."
  
  "Trid toqtolni? Ma nkunx mod ieħor. Anke n-nies tiegħi jridu joqtluni."
  
  "Probabbilment minħabba li int espert kbir."
  
  Kovalenko frowned, iżda tant inġarr mill-tirata smug tiegħu li l-insult lanqas biss ittieħdet kif suppost. "Kont noqtol eluf biex nikseb l-għanijiet tiegħi. Forsi diġà għamilt dan. Min jiddejjaq jgħodd? Imma ftakar dan, Drake, u ftakar tajjeb. Int u sħabek ser tkunu parti minn din l-istatistika. Se nħassar il-memorji tiegħek minn wiċċ id-Dinja."
  
  "Tieqaf tkun daqshekk melodramatiku," għajjat lura Drake. "Inżel hawn u pprova li għandek is-sett, xiħ." Lemaħ lil Karin u Ben fil-viċin, ikkonferixxu b"attenzjoni, it-tnejn issa bdew ineħħu b"mod vigoruż hekk kif ħarġet xi ħaġa fuqhom.
  
  "Taħsibx li se mmut daqshekk faċilment, anke jekk niltaqgħu. Trabbejt fl-aktar toroq iebsa tal-iktar belt iebsa f"Omm ir-Russja. U għaddejt minnhom liberament. Huma kienu tiegħi. L-Ingliżi u l-Amerikani ma jafu xejn dwar il-ġlieda reali." Ir-raġel ta" ħarsa poppa beżaq mal-art.
  
  Għajnejn Drake kienu fatali. "Oh, sinċerament nittama li ma tmutx faċilment."
  
  "Narak dalwaqt, Brittaniku. Nara inti taħraq waqt li nippretendi t-teżor tiegħi. Narak tgħajjat waqt li nieħu nisa oħra tiegħek. Narakom titmermir waqt li nsir alla."
  
  "F'ġieħ is-sema". Komodo huwa għajjien jisma 'l-ragaġġ tat-tyrants. Huwa spara volley lejn l-erf tal-ġebel, jitfa 'l-irġiel tar-Re tad-Demm fil-paniku. Anke issa, Drake ra, disgħa minn kull għaxar irġiel kienu għadhom jiġru biex jgħinuh.
  
  Minnufih instemgħu tiri tar-ritorn. Il-balal ħarġu mill-ħitan tal-ġebel fil-qrib.
  
  Ben għajjat, "Kulma rridu nagħmlu hu li nitilgħu minn fuq il-fat Guy. Mhux wisq diffiċli..."
  
  Drake ħass l-iżda toqrob. Huwa għolla għajn hekk kif biċċa ġebla waqgħet fuq spalltu.
  
  "Imma," interċettni Karin, ix-xebh tagħha ma 'Ben isir aktar ovvju aktar ma Drake qatta' ħin magħha. "Il-qabda hija l-ikel. Xi wħud minnha hija vojta. U mimli b"xi tip ta" gass."
  
  "Qed naħseb li mhux laughing gas." Drake ħares lejn il-katavru bla forma.
  
  Komodo spara volley konservattiv biex iżomm lill-irġiel tar-Re tad-Demm fil-bajja. "Jekk dak hu l-każ, allura huwa ħwejjeġ tassew, tassew tajbin."
  
  "Trabijiet lesti," qalet Karin. "Meħlus meta jinġibdu l-grillus. Forsi simili għal dawk li qatlu ħafna mill- arkeoloġi li skoprew il- qabar taʼ Tutankhamon. Taf dwar is-suppost saħta, hux? Tajjeb, ħafna nies jemmnu li ċerti pozzjonijiet jew gassijiet li tħallew lilna fil-qabar mill-qassisin Eġizzjani tal-qedem kienu maħsuba biss biex jeqirdu lill-ħallelin tal-oqbra."
  
  "Liema huwa l-aktar mod sikur?" staqsa Drake.
  
  "Ma nafux, imma jekk niġru malajr, waħda waħda, jekk xi ħadd joħroġ ftit trab warajh, irid ikun ammont ċkejken li jevapora malajr. In-nassa hija hawn primarjament biex tfixkel lil kull min jitla 'l-iskultura & # 184; , taqbadx minn fuqha."
  
  "Skont Hawksworth," qalet Karin bi tbissima stretta.
  
  Drake evalwa s-sitwazzjoni. Dan deher qisu punt ta" bidla għalih. Jekk kien hemm gallarija ta 'osservazzjoni hemmhekk, allura kellhom ikunu qrib it-tmiem. Immaġina li minn hemm ikun hemm triq diretta għas-sitt u s-seba" kmamar, u mbagħad għat-"teżor" leġġendarju. Huwa ħa mument biex ikabbar it-tim.
  
  "Hekk hu fejn sejrin b'dan," qal. "Kollox jew xejn. Hemmhekk," hu rrabjat xejriet fis- ponn lejn Kovalenko, "raġel agħma jispara balal fid- dinja. U, Ben, għall-informazzjoni tiegħek, dan huwa Dinoroc reali. Imma hemmhekk sejrin b"dan. Kollox jew xejn. Lest għal dan?"
  
  Ġie milqugħ b"għajta li torda.
  
  Matt Drake kompla fil-ġirja, wassal lill-irġiel tiegħu għal-livelli aktar baxxi tal-Infern fl-istadju finali tat-tfittxija tiegħu stess biex jivvendika lill-mara li kien iħobb u jeħles lid-dinja mill-aktar raġel ħażin li qatt kien magħruf.
  
  Ħin biex tħawwad.
  
  
  KAPITOLU DISGĦA U TLETIN
  
  
  Drake qabeż fuq l-iskultura ġgant, jipprova joqgħod fuq saqajh u qabad l-ikel imnaqqax biex jiġbed lilu nnifsu. L-iskultura ħassitha kiesħa, ħarxa u barranija taħt subgħajh, qisha tmiss bajda barranija. Huwa żamm nifs hekk kif ġibed bil-qawwa kollha biex iżomm il-bilanċ tiegħu, iżda l-frott, il-ħobż iqarmeċ u l-butt tal-majjal żammew.
  
  Taħt u fuq il-lemin kien hemm ġisem ta" raġel li ma kienx daqshekk xortik tajba.
  
  Il-balal isaffar madwaru. Komodo u membru ieħor tad-Delta Team ipprovdew nar li jkopru.
  
  Mingħajr ma ħela sekonda, Drake qabeż fuq il-parti prinċipali tal-figura iffurmata u niżel in-naħa l-oħra. Meta saqajh mess l-art tal-ġebel, daru u ta thumbs up lill-persuna li jmiss fil-linja.
  
  U mbagħad fetaħ in-nar ukoll, u qatel wieħed mill-irġiel tar-Re tad-Demm bl-ewwel sparatura. Ir-raġel inżel mill-irdum, inżul ħdejn il-ġisem ta" sieħbu li issa mejjet bi kriżi terribbli.
  
  It-tieni persuna fil-linja għamlet dan.
  
  Ben kien imiss.
  
  
  * * *
  
  
  Ħames minuti wara, it-tim kollu kien moħbi b"mod sigur fid-dell ta" Gluttony. Biċċa ikel waħda biss ġiet imfarrak. Drake ra kif sħaba ta" trab titla" fl-arja, tiġri b"spirali bħal ġisem ta" serp fatali u msaħħra, iżda wara ftit sekondi evapora mingħajr lanqas mess l-istivali tal-kriminali li kien qed jaħrab.
  
  "Ledge."
  
  Drake indika darbtejn it-triq lejn l-inklinazzjoni qasira li kienet tifforma l-bidu tar-refer. Minn dan il-punt ta' vantaġġ rawha titgħawweġ bil-grazzja 'l fuq mal-ħajt qabel ma toħroġ fuq plateau tal-blat.
  
  L-irġiel tar-Re tad-Demm irtiraw. Kienet tellieqa kontra l-ħin.
  
  Huma jinfaqgħu 'l fuq, fajl wieħed. Ir-refer kien wiesa" biżżejjed biex jaħfer ftit żbalji. Drake spara waqt li ġera, u qatel irġiel ieħor ta" Kovalenko hekk kif sparixxew taħt l-arkata tal-ħruġ li jmiss. Hekk kif laħqu l-quċċata tar-refer u raw il-firxa vasta ta 'outcrop tal-blat, Drake ra xi ħaġa oħra mimduda f'ambuss.
  
  "Grenade!"
  
  B"veloċità sħiħa, tefa" rasu fl-art, uża l-momentum tiegħu biex idawwar ġismu hekk kif jiżżerżaq fuq il-ġebla lixxa, u tefa" l-granata fil-ġenb.
  
  Waqa 'mill-plateau, sploda ftit sekondi wara. L-isplużjoni heżżet il-kamra.
  
  Komodo għenu jqum. "Nistgħu nużawk fit-tim tal-futbol tagħna, raġel."
  
  "Il-Yankees ma jafux jilagħbu l-futbol." Drake ġera lejn il-gallarija, ħerqan biex jara x"hemm lil hinn minnha u biex ilaħħaq ma" Kovalenko. "L-ebda reat".
  
  "Hm. Ma narax lit-tim Ingliż iġib id-dar ħafna trofej."
  
  "Se nġibu d-deheb id-dar." Drake ġab lill-Amerikan fl-ordni. "Fil-Logħob Olimpiku. Beckham se jibdel is-sitwazzjoni."
  
  Ben laħaq magħhom. "Għandu raġun. It-tim se jilgħab għalih. Il-folla tqum għalih."
  
  Karin ħarġet għajta mdejqa minn warajha. "Hemm post fejn raġel mhux se jitkellem dwar il-futbol kkritikat!"
  
  Drake laħaq il-gallarija u poġġa idu fuq il-ħajt tal-ġebel baxx u mħassra. Id-dehra ta" quddiemu ġegħlet riġlejh iċedu, ixxerred, nesa d-duluri kollha tiegħu u reġa" staqsiet x"tip ta" ħlejqa kienet verament bniet dan il-post ta" biża".
  
  Il-vista li raw imliet qalbhom bil-biża" u l-biża".
  
  Il-gallarija kienet madwar kwart tat-triq 'il fuq mill-għar tassew ġiganteski. Mingħajr dubju l-akbar li xi ħadd minnhom qatt ra. Id-dawl ġie mill-flashs bla għadd ambra skur li l-irġiel tar-Re tad-Demm kienu rilaxxati qabel daħlu fis-sitt livell. Anke dakinhar, ħafna mill-għar u l-perikli tiegħu kienu għadhom moħbija fid-dlam u fid-dell.
  
  Fuq ix-xellug tagħhom u li jwassal mill-arkata tal-ħruġ, taraġ taż-żigżag miksi niżel madwar mitt pied. Mill-fond ta" dawn it-taraġ, Drake u t-tim tiegħu semgħu ħoss tqil u qawwi, segwit minn għajjat li għamlu qalbhom magħluqin f"ponn ta" terrur.
  
  Ben ħa nifs. "Raġel, ma nħobbx il-ħoss ta 'dak."
  
  "Iva. Jidher bħall-intro għal waħda mill-kanzunetti tiegħek." Drake pprova jżomm l-ispirti milli jaqgħu wisq, iżda xorta kien diffiċli biex jerfa" xedaq mill-art.
  
  It-taraġ spiċċa f"ledge dejjaq. Lil hinn minn dan ix-xifer l-għar infetaħ f'immensità. Seta" jara mogħdija dejqa u mdawra li twaħħal mal-ħajt tal-lemin, shortcut li twassal għal għar fuq il-fond bla tarf, u waħda simili li mbagħad kompliet lejn ix-xellug, iżda ma kien hemm l-ebda pont jew xi mezz ieħor biex jgħaqqadhom tul il-fond. qasma kbira.
  
  Fit-tarf l-aktar imbiegħed tal-għar kien hemm blat enormi, iswed u mqaxxar. Hekk kif Drake għoxrob, ħaseb li seta" jagħmel forma madwar nofs il-blat, xi ħaġa kbira, iżda d-distanza u d-dlam żammewh.
  
  Għalissa.
  
  "L-ispinta finali," qal, bit-tama li kien veru. "Imxi warajja".
  
  Ladarba suldat dejjem jibqa" suldat. Hekk qaltlu Alison. Eżatt qabel ma ħallietu. Eżatt qabel hi...
  
  Huwa mbuttat il-memorji bogħod. Ma setax jiġġieledhom issa. Imma kellha raġun. Veru tal-biża". Kieku kienet ħajja, kollox seta" jkun differenti, imma issa d-demm ta" suldat, gwerrier, nixxa fih; il-karattru veru tiegħu qatt ma ħallietu.
  
  Daħlu fil-passaġġ dejjaq: żewġ ċivili, sitt suldati Delta u Matt Drake. Għall-ewwel il-mina dehret ftit differenti minn dawk ta" qabel, iżda mbagħad, fid-dawl tal-fwawar ambra komplew jisparaw "il quddiem, Drake ra l-passaġġ f"daqqa waħda tinqasam u jwessa" għall-wisa" ta" żewġ karozzi, u nnota li kanal kien ġie ippanċjat fl-art tal-ġebel.
  
  Kanal ta' gwida?
  
  "Oqgħod attent minn dawk li jiksru l-għekiesi." Drake innota toqba żgħira ta" min ħażin quddiem, li tinsab eżattament fejn persuna tista" tpoġġi sieqha. "M'għandux ikun wisq diffiċli biex taħrab b'dan il-pass."
  
  "Le!" - Ben exclaimed mingħajr ħjiel ta 'umoriżmu. "Int suldat kkritikat. Għandek tkun taf aħjar milli tgħid affarijiet bħal dawn."
  
  Bħallikieku biex tikkonferma, kien hemm boom qawwi u l-art taħthom heżżet. Kienet tinstema" bħallikieku xi ħaġa kbira u tqila kienet waqgħet fil-passaġġ li kien jifred lil dak li kienu għaddejjin magħha. Jistgħu jduru lura u jiġu mblukkati jew-
  
  "Ħarri!" - għajjat Drake. "Fuq ġiri biss!"
  
  Ragħad profond beda jimla l-passaġġ, bħallikieku xi ħaġa tqila kienet sejra lejhom. Huma ħarbu, Drake spara murtali hekk kif ġera u jittama ddisprat li la Ben u lanqas Karin ma daħlu f"xi waħda min-nases vili.
  
  B'din il-veloċità...
  
  Ir-rogħda kibret aktar.
  
  Huma komplew jiġru, mingħajr awdaġġ li jħarsu lura, żammew fuq il-lemin tal-kanal wiesa 'u jittamaw li Drake ma spiċċax il-flares. Minuta wara semgħu t-tieni grunt ta" min ħażin ġej minn x"imkien "il quddiem.
  
  "Ġesù!"
  
  Drake ma naqasx. Kieku jagħmel hekk, kienu jkunu mejta. Huwa ġera ħdejn fetħa wiesgħa fil-ħajt fuq il-lemin tagħhom. L-istorbju ġie minn fuq. Huwa rriskja t'għajn malajr.
  
  LE!
  
  Blakey kellu raġun, il-geek ċkejken miġnun. Ir-Rolling Stones kienu thundering lejhom, u mhux fl-istil Dinoroc. Dawn kienu blalen kbar tal-ġebel sferiċi, rilaxxati minn mekkaniżmi antiki u kkontrollati minn kanali ovvji u moħbija. Dak fuq il-lemin tagħhom marret fuq Drake.
  
  Huwa qabad veloċità kbira. "Ħar!" Huwa dawwar, jgħajjat. "O Alla tiegħi".
  
  Ben ingħaqad miegħu. Żewġ suldati tad-Delta, Karin u Komodo, ħarġu ħdejn it-toqba b"pulzier żejjed. Żewġ suldati oħra qabżu, tfixklu fuq saqajhom u ħabtu f"Komodo u Karin, u spiċċaw f"taħbil ta" groaning.
  
  Iżda l-aħħar raġel minn Delta ma kienx daqshekk xortik tajba. Huwa sparixxa mingħajr ħoss hekk kif ballun enormi telaq mill-passaġġ trasversali, ħabtet fih bil-forza ta 'trakk Mack u daqqet fil-ħajt tal-mina. Kien hemm ħabta oħra hekk kif il-ballun li kien qed isegwihom ħabat f"dik li kienet qed timblokkalhom ir-rotta tal-ħarba.
  
  Wiċċ Komodo qal dan kollu. "Jekk ngħaġġlu," għajjat hu, "nistgħu naqbdu n-nases l-oħra qabel ma joħorġu."
  
  Reġgħu telgħu. Huma għaddew tliet intersezzjonijiet oħra, fejn il-mekkaniżmi ta 'makkinarju enormi ħsejjes, crackled u rattled. Il-mexxej tad-Delta kellu raġun. Drake sema' b'attenzjoni, iżda ma sema' l-ebda ħoss mingħand Kovalenko jew l-irġiel tiegħu 'l quddiem.
  
  Imbagħad iltaqgħu mal-ostaklu li tant kien jibża" minnu. Waħda mill-ġebel enormi ħarġet quddiem, imblokka t-triq 'il quddiem. Ingħaqdu flimkien, jistaqsu jekk kienx possibbli li din il-ħaġa kienet se tibda terġa 'tibda.
  
  "Forsi huwa miksur," qal Ben. "Jien ngħid nassa."
  
  "Jew forsi..." Karin waqgħet għarkubbtejha u tkaxkru ftit saqajn "il quddiem. "Forsi kellu jkun hawn."
  
  Drake waqa" ħdejha. Hemmhekk, taħt blata enormi, kien hemm spazju żgħir għat-tixbit. Kien hemm biżżejjed spazju biex persuna tagħfas taħtha.
  
  "Mhux tajjeb". Komodo wkoll squatted isfel. "Jien diġà tlift persuna waħda għal din in-nassa tal-bulli. Sib mod ieħor, Drake."
  
  "Jekk għandi raġun," qal Drake, waqt li jħares minn fuq spalltu, "ladarba dawn in-nases jerġgħu jissettjaw, jerġgħu jitilqu. Għandhom ikunu qed jaħdmu fuq l-istess sistema tal-kuxxinett tal-pressjoni bħall-oħrajn. Aħna se nkunu maqbuda hawn." Iltaqa" mal-għajnejn ta" Komodo b"ħarsa iebsa. "M'għandniex għażla."
  
  Mingħajr ma stenna risposta, żelaq taħt il-ballun. Il-kumplament tat-tim iffullaw warajh, ma ridux ikunu l-aħħar fil-linja, iżda l-irġiel Delta kienu dixxiplinati u pożizzjonati fejn kien indika l-kmandant tagħhom. Drake ħass xewqa familjari titla" f"sidru, ix-xewqa li jgħid: Tinkwetax, fiduċja fija. I ser jimxu miegħek permezz tagħha, imma hu kien jaf li qatt ma kien jerġa 'jgħidha.
  
  Mhux wara l-mewt bla sens ta" Kennedy.
  
  Wara mument ta" squirming, sab ruħu jiżżerżaq rasu l-ewwel għal niżla wieqfa, u mill-ewwel sema" lill-oħrajn isegwuh. Il-qiegħ ma kienx 'il bogħod, iżda ħalla biżżejjed spazju għalih biex joqgħod direttament taħt il-ballun tal-ġebel massiv. Kulħadd kien iffullar warajh. Jaħseb b'mod intens, ma ddarda jċaqlaq muskolu wieħed. Jekk din il-ħaġa waqgħet, ried li kulħadd ikun fuq l-istess livell.
  
  Iżda mbagħad il-ħoss groaning familjari tal-makkinarju tat-tħin ħadlu s-skiet, u l-ballun imċaqlaq. Drake telaq bħal bat mill-infern, jgħajjat biex kulħadd jimxi warajh. Naqas u għen lil Ben jimxi, billi ħass li anke student żgħir kellu limitazzjonijiet fiżiċi u ma kellux l-istamina ta" suldat. Kien jaf li Komodo se tkun qed tassisti lil Karin, għalkemm peress li kienet esperta tal-arti marzjali, il-kundizzjoni fiżika tagħha tista" faċilment tkun ugwali għal dik ta" raġel.
  
  Bħala grupp, ħarġu 'l isfel mill-passaġġ imnaqqax taħt il-ballun fatali li jirrollja, jippruvaw jieħdu vantaġġ mill-bidu bil-mod tiegħu għax setgħu jiltaqgħu ma' inklinazzjoni wieqfa 'l quddiem li ġġiegħelhom jerġgħu jiffaċċjaw.
  
  Drake innota l-għaksa miksura u għajjat twissija. Huwa qabeż fuq it-toqba mqiegħda devilishly, kważi tkaxkir Ben miegħu. Imbagħad ħabat f"inklinazzjoni.
  
  Kien ħarxa. Ħaffer, rasu "l isfel, saqajhom tħabbat, driegħ il-lemin imgeżwer ma" qadd Ben, jogħla ma" kull pass. Eventwalment laqat il-ballun xi distanza, iżda mbagħad kellu jagħti ċans lil kulħadd warajh.
  
  Ma qatax qalbu, kompla biss "il quddiem biex jagħti ftit spazju lill-oħrajn u spara ftit murtali oħra "l quddiem.
  
  Huma qabżu fuq ħajt tal-ġebel solidu!
  
  Ġebel enormi rrumblat lejhom b"daqqiet. It-tim kollu rnexxielu jgħaddi, iżda issa sabu lilhom infushom fi tmiem mort. Litteralment.
  
  Għajnejn Drake għarfu iswed aktar profond bejn fwawar qawwi ta" "Hemm toqba. Toqba fl-art."
  
  Malajr, b"riġlejhom imħabblin u n-nervituri mqattgħin mid-disprament, ġrew lejn it-toqba. Kien żgħir, daqs bniedem, u kompletament iswed ġewwa.
  
  "Qabża ta" fidi," qalet Karin. "Xi bħal li temmen f"Alla."
  
  L-għaġeb tqil tal-ballun tal-ġebel kiber aktar qawwi. Kien fi żmien minuta li tgħaffiġhom.
  
  "Glow stick," qal Komodo b'vuċi tensa.
  
  "L-ebda ħin". Drake kisser il-glow stick u qabeż fit-toqba f'moviment wieħed malajr. Il-waqgħa dehret bla tmiem. L-iswed shimmered, donnu jilħaq b'swaba gnarled. F"temp ta" sekondi wasal fil-qiegħ, ħalla saqajh iċedu u ħabat rasu iebes fuq il-blat iebes. Stilel għawmu quddiem għajnejh. Id-demm nieżel minn rasu. Konxju ta" dawk li kienu se jsegwuh, ħalla l-bastun li jkantat f"postu u tkaxkar barra mill-firxa.
  
  Xi ħadd ieħor niżel bi ħabta. Imbagħad Ben kien ħdejh. "Matt. Matt! Inti ok?"
  
  "Oh yeah, jien kkritikat tajjeb." Poġġa bilqiegħda, iżomm it-tempji tiegħu. "Għandek aspirina?"
  
  "Se jħassru ġewwa tiegħek."
  
  "Polineżjan Mai Tai? fluss tal-lava ħawajjan?"
  
  "Alla, issemmix il-kelma L hawn, ħabib."
  
  "Xi ngħidu għal ċajta stupida oħra?"
  
  "Qatt ma tispiċċahom. Ibqa kalm."
  
  Ben iċċekkja l-ferita tiegħu. Sa dan iż-żmien, il-bqija tat-tim kien niżel b'mod sikur u kienu qed iffullar madwar. Drake xejriet lill-żagħżugħ imwarrba u qam fuq saqajh. Kollox deher li kien qed jaħdem. Komodo spara par murtali li laqtu s-saqaf u qabżu fl-inklinazzjoni wieqfa.
  
  U waqgħu għal darb'oħra u għal darb'oħra sakemm ħarġu mill-arkata ta' taħt.
  
  "Dak hu," qal Drake. "Naħseb li dan huwa l-aħħar livell."
  
  
  KAPITOLU Erbgħin
  
  
  Drake u Delta Team ħarġu mill-mina, sparaw ħafna. Ma kienx hemm għażla. Jekk kienu se jwaqqfu lil Kovalenko, il-veloċità kienet vitali. Drake immedjatament ħares lejn il-lemin, ftakar it-tqassim tal-grotta, u ra li l-irġiel tar-Re tad-Demm kienu qabżu fuq l-ewwel erf forma ta 'S u kienu qed jinġabru madwar l-iktar punt 'il bogħod minnu. Il-bidu tat-tieni ledge b'forma ta 'S beda ftit passi quddiemhom, iżda fuq in-naħa l-oħra tal-grotta ġgant, gaping gaping ta' fond mhux magħruf isseparahom. Issa li kien eqreb, u hekk kif l-irġiel tar-Re tad-Demm dehru li ħarġu diversi fwawar ambra oħra, fl-aħħar seta" jagħti ħarsa tajba lejn it-tarf imbiegħed tal-għar.
  
  Plateau enormi ta" blat ħareġ barra mill-ħajt ta" wara fl-istess livell taż-żewġ ledges f"forma ta" S. Imnaqqax fil-ħajt ta" wara ħafna kien hemm taraġ wieqaf li tant deher qrib vertikali li anke maverick kien jisturda.
  
  Figura sewda kbira tefgħet fil-quċċata tat-taraġ. Drake kellu biss sekonda, ħarsa, imma... kien siġġu kolossali magħmul mill-ġebel? Forsi tron mhux plawsibbli u mhux tas-soltu?
  
  L-arja kienet mifnija bil-balal. Drake waqa" f"irkoppa waħda, tefa" lir-raġel fil-ġenb u sema" l-għajta terribbli tiegħu hekk kif waqa" fl-abbiss. Ġew lejn l-unika għata li setgħu jaraw, massa miksura ta" blat li x"aktarx kienet waqgħet mill-gallarija ta" fuq. Waqt li raw, wieħed mill-irġiel ta 'Kovalenko spara arma li titkellem b'mod qawwi, li nediet dak li deher qisu dart goff tal-azzar permezz tal-ksur. Laqat il-ħajt il-bogħod b"qasma qawwija u weħel fil-ġebla.
  
  Hekk kif ittajjar id-dart, ħabel oħxon inħoloq warajh.
  
  Imbagħad it-tarf l-ieħor tal-linja ġie mdaħħal fl-istess arma u mnedija fl-eqreb ħajt, teħel diversi saqajn fuq l-ewwel. Il-ħabel malajr inġibed issikkat.
  
  Huma ħolqu linja postali.
  
  Drake ħaseb malajr. "Jekk se nwaqqfuh, neħtieġu dak is-sinjal," qal. "Ikun jieħu wisq żmien biex noħolqu tagħna. Mela tisparax. Imma rridu nwaqqfuhom ukoll meta jaqsmu l-fruntiera."
  
  "Aħseb aktar bħall-King Imdemmi," qalet Karin b'disgust. "Aħseb li jaqta' l-linja bl-aħħar ftit mill-irġiel tiegħu għadhom fuqha."
  
  "Mhux qed nieqfu," qal Drake. "Qatt".
  
  Huwa qabeż minn wara l-għatu u fetaħ in-nar. Is-suldati tad-Delta Force kienu qed jiġru lejn ix-xellug u lejn il-lemin tiegħu, jisparaw bir-reqqa iżda b"mod preċiż.
  
  L-ewwel mill-irġiel ta 'Kovalenko ġrew tul l-abbiss, qabad il-veloċità kif mexa, u niżel deftly fuq in-naħa l-oħra. Huwa malajr daru u beda jwaqqaf ħajt ta 'nar li jkopri fuq awtomatiku sħiħ.
  
  Is-suldat tad-Delta intefa" mal-ġenb, imqatta" f"biċċiet. Ġismu waqa" quddiem Drake, iżda l-Ingliż qabeż minn fuq mingħajr ma jaqta" l-pass. Hekk kif resaq lejn l-ewwel erf forma ta" S, quddiemu nfetħet ħofra wiesgħa ta" vojt. Kienu jkollhom jaqbżu fuqu!
  
  Kompla jispara, qabeż fuq il-vojt. It-tieni mill-irġiel ta 'Kovalenko tellgħu tul il-linja. Boulders ġew mitfugħa minn fuq il-ħajt tal-għar fil-qrib hekk kif il-balal laqtu b"forza devastanti.
  
  It-tim ta" Drake ġera u qabeż warajh.
  
  It-tielet figura qabżet fuq il-linja mġebbda sewwa. Kovalenko. Moħħ Drake kien qed jgħajjatlu biex jieħu x-xutt. Ħu ċans! Neħħi dan il-bastard issa.
  
  Imma wisq jista" jmur ħażin. Jista" jkisser il-linja u Kovalenko xorta jista" jkun sigur. Jista" biss iweġġa" lill-bastard. U - l-aktar importanti - kellhom bżonn lill-ħmar Russu ħaj biex iwaqqaf il-vendetta mdemmija.
  
  Kovalenko niżel mingħajr periklu. Tlieta oħra mill-irġiel tiegħu rnexxielhom jaqsmuhom. Drake niżel tlieta oħra hekk kif iż-żewġ forzi ngħaqdu flimkien. Tliet tiri mill-viċin. Tliet qtil.
  
  Imbagħad ix-xkubetta tellgħet rasu. Huwa kkoppjat, tefa" lill-attakkant tiegħu minn fuq spalltu u mbuttatu 'l barra mix-xatt fid-dlam. Huwa dawwar u spara mill-ġenbejn. Waqa" raġel ieħor. Komodo kien fuq in-naħa tiegħu. Inġibdet sikkina. Demm imxerred fuq il-ħajt tal-grotta. L-irġiel ta" Kovalenko irtiraw bil-mod, misjuqa lejn irdum warajhom.
  
  L-erba" suldati tad-Delta li kien fadal niżlu għarkubbtejhom fit-tarf tal-preċipizzju, sparaw bir-reqqa lejn kwalunkwe irġiel ta" Kovalenko li damu ħdejn il-linja. Madankollu, kienet biss kwistjoni ta" żmien qabel ma wieħed minnhom ħaseb li jmur lura u jibda jieħu pot shots.
  
  Il-veloċità kienet kull ma kellhom.
  
  Żewġ irġiel oħra tar-Re tad-Demm kienu telgħu fuq il-zipline u issa kienu qed jimbuttaw. Drake ra lill-ieħor jibda jitla" fuq il-battlements u spara, ħarbtuh qisu dubbien maqtul. Ir-raġel ġera lejh, rasu "l isfel, jgħajjat, bla dubju ra li kien maqtugħ. Drake irtira mal-ħajt. Komodo ġibed lir-raġel minn fuq ir-refer.
  
  "Sup!"
  
  Drake qatta" sekondi prezzjużi jħares madwaru. X'infern użaw biex iżommu dik il-linja kkritikata?Imbagħad ra. Kull raġel irid ikun ingħata blokk speċjali żgħir, bħall-użu tal-professjonisti. Kien hemm diversi mimdudin madwar. Ir-Re Imdemmi ġie ppreparat għall-eventwalità kollha.
  
  Hekk ukoll Drake. Huma kienu jġorru tagħmir speleoloġiku professjonali fil-backpacks tagħhom. Drake malajr ħareġ il-blokka u waħħal iċ-ċinturin tas-sigurtà ma" dahru.
  
  "Ben!"
  
  Hekk kif iż-żagħżugħ resaq bil-moħbi, Drake daret lejn Komodo. "Se ġġib lil Karin?"
  
  "Żgur". Aħrax, b"wiċċ iebes u ċikatriċi tal-battalja, ir-raġel il-kbir xorta ma setax jaħbi l-fatt li kien diġà maħkum.
  
  Mill-postijiet kollha...
  
  Waqt li jafda lill-irġiel tad-Delta biex iżommu lill-goons ta" Kovalenko fil-bajja, Drake żied il-pressjoni billi waħħal malajr it-tarjola tiegħu mal-kejbil imġebbed sewwa. Ben waħħal iċ-ċinturin tas-sigurtà tiegħu u Drake tah l-azzarin.
  
  "Spara qisu ħajjitna tiddependi minnha, Blakey!"
  
  Screaming, imbuttaw u ġrew tul il-zipline. Minn dan l-għoli u b'din il-veloċità d-distanza dehret akbar, u r-refer 'il bogħod donnu jonqos. Ben fetaħ in-nar, it-tiri tiegħu jtiru għoli u wiesa ', u biċċiet ta' ġebel niżlu xita fuq l-irġiel tar-Re tad-Demm hawn taħt.
  
  Imma ma kienx importanti. Kien il-ħsejjes, il-pressjoni u t-theddida li kien hemm bżonn. Waqt li qabad il-veloċità, Drake għolla saqajh hekk kif l-arja tgħaġġel, u kixef abyss enormi bla qiegħ taħt. L-orrur u l-eċċitament għamlulu qalbu tiġri. Il-ħoss ta 'taljola tal-metall li qed jinġibed fuq xibka tal-wajer issaffar qawwi fil-widnejn tiegħu.
  
  Bosta balal sfafar, qatgħu l-arja madwar il-koppja li tgħaġġel. Drake sema' n-nar lura mingħand Delta Team. Wieħed mill-irġiel ta" Kovalenko waqa" storbjuż. Ben roared u żamm subgħajh fuq il-grillu.
  
  Aktar ma waslu qrib, iktar sar perikoluż. Kienet barka minn Alla li l-irġiel ta" Kovalenko ma kellhomx kopertura, u l-barrage kostanti ta" balal li kienu ġejjin minn Delta Team kienet wisq biex iġorru. Anke f"dik il-veloċità, Drake seta" jħoss il-kesħa għaddej minn saqajh. Sekli ta" swed tqanqlu taħtu, ħarbtu, taħwid, u forsi laħqu b"swaba" spettrali biex jipprovaw jaqbduh f"tgħanniqa eterna.
  
  Il-ledge ġrew lejh. Fl-aħħar minuta, ir-Re tad-Demm ordna lill-irġiel tiegħu biex jirtiraw, u Drake ħeles il-blokk. Niżel fuq saqajh, iżda l-momentum tiegħu ma kienx biżżejjed biex iżomm il-bilanċ bejn l-ispinta 'l quddiem u l-piż dirett lura.
  
  Fi kliem ieħor, il-piż ta" Blakey ħarġethom lura. Għall-abbiss.
  
  Drake deliberatament waqa 'fil-ġenb, u poġġa ġismu kollu fil-manuvra goff. Ben iddisprat qabad fuq il-ġebla iebsa, iżda xorta b'kuraġġ żamm l-azzarin tiegħu. Drake sema" l-ħoss f"daqqa ta" zipline tissikka u rrealizza li Komodo u Karin kienu diġà fuqu, jersqu lejh b"veloċità kbira.
  
  L-irġiel tar-Re tad-Demm għamlu triqthom tul il-ledge sa wara tas-sala, kważi kapaċi jagħmlu l-aħħar qabża fuq il-plateau vast tal-blat fejn beda t-taraġ misterjuż. L-aħbar it-tajba kienet li kien fadal biss madwar tużżana ruħ.
  
  Drake tkaxkar minn fuq ir-refer qabel ma qata" l-ħbula lil Ben, imbagħad ħalla lilu nnifsu ftit sekondi ta" nifs qabel ma poġġi bilqiegħda. F"ħakka t"għajn, Komodo u Karin tellgħu quddiem għajnejh, il-par niżlu b"grazzja u mhux mingħajr tbissima ċkejkna.
  
  "Ir-raġel kiseb ftit piż." Drake indika lil Ben. "Wisq kolazzjon sħaħ. Mhux biżżejjed żfin."
  
  "Il-band ma tiżfen." Ben istantanjament laqat lura hekk kif Drake evalwa l-mossa li jmiss tagħhom. Għandi nistenna lill-kumplament tat-tim jew nagħmel ġiri?
  
  "Hayden jgħid li meta tiżfen tixbah lil Pixie Lott."
  
  "Bullshit".
  
  Komodo ħaseb ukoll in-nies ta" Kovalenko. Il-ħabel reġa" ssikkat u kollha għafsu lilhom infushom mal-ħajt. Żewġ suldati oħra tad-Delta waslu f"suċċessjoni mgħaġġla, l-istivali tagħhom jinbarax bil-qawwi fuq ir-ramel hekk kif naqsu biex jieqfu malajr.
  
  "Ibqa' miexi." Drake ħa d-deċiżjoni tiegħu. "Aħjar ma tagħtihomx ħin biex jaħsbu."
  
  Huma ġrew tul ix-xandra, u jżommu l-armi tagħhom lesti. L-avvanz tar-Re tad-Demm kien momentarjament mgħotti mill-vista minn kurva fil-ħajt tal-blat, iżda hekk kif Drake u l-ekwipaġġ tiegħu nneħħu l-kurva, raw lil Kovalenko u l-bqija tal-irġiel tiegħu diġà fuq il-plateau tal-blat.
  
  Huwa tilef żewġ persuni oħra x'imkien.
  
  U issa, deher, ġew ordnati jieħdu miżuri estremi. Diversi nies ħadu lanċaturi tal-granati RPG portabbli.
  
  "Indanna, huma mgħobbija bil-geddum!" Drake għajjat, imbagħad waqaf u dawwar, qalbu f"daqqa waqgħet mill-art. "Oh le-"
  
  Instema" l-ewwel pop u whistle ta" granata li kienet qed titgħabba mill-geddum. L-aħħar żewġ suldati tad-Delta kienu qed iħaffu tul iż-żippline, jimmiraw lejn il-ledge meta missila laqtetu. Ħabat mal-ħajt ta" fuq l-ankri taż-żip-line u qerduhom fi splużjoni ta" blat, trab u shale.
  
  Il-linja sagged. Is-suldati niżlu għal oblivion iswed mingħajr lanqas biss għamlu ħoss. Jew il-mod, dan kien saħansitra agħar.
  
  Komodo misħut, rabja tgħawweġ il-karatteristiċi tiegħu. Dawn kienu nies tajbin li kien ħarreġ u ġġieled magħhom għal snin sħaħ. Issa kien hemm biss tlieta b"saħħithom fit-tim Delta, flimkien ma" Drake, Ben u Karin.
  
  Drake screamed u chased minnhom 'l isfel l-erf, maddened mill-għarfien li RPGs ġodda dalwaqt jiġu mnedija. Is-superstiti ġrew tul il-ledge, iggwidati minn bsaten li jleqqu u abbundanza ta 'fwawar ambra. Kull pass ressaqhom eqreb lejn plateau tal-blat, taraġ stramb u l-vista misterjuża iżda inkredibbli ta" tron ġgant li joħroġ barra minn ħajt tal-blat.
  
  Ġie sparat it-tieni tir RPG. Dan sploda fuq erf wara r-runners, għamel ħsara iżda ma qeridx it-triq. Anke waqt li ġera, imbotta l-muskoli tiegħu li kienu jaħdmu żżejjed sal-limitu, Drake seta" jisma" lil Kovalenko jgħajjat lill-irġiel tiegħu biex joqogħdu attenti-ix-xatt jista" jkun l-uniku mod biex joħorġu minn hemm.
  
  Issa Drake wasal f"riġlejn ir-rifer u ra qabża li kellu jaqbeż minn fuqha biex jilħaq il-plateau tal-blat u jikkonfronta lill-irġiel tar-Re tad-Demm.
  
  Kien enormi.
  
  Tant kbir, fil-fatt, li kważi tħawwad. Kważi waqaf. Mhux għalija nnifsi, imma għal Ben u Karin. Mal-ewwel daqqa t"għajn, ma ħasibx li kienu se jagħmlu l-qabża. Imma mbagħad webbis qalbu. Kellhom. U ma jista 'jkun hemm l-ebda tnaqqis, l-ebda dawran lura. Kienu l-uniċi nies kapaċi jwaqqfu lir-Re Imdemmi u jtemmu l-pjan tal-ġenn tiegħu. L-uniċi nies kapaċi jeqirdu lill-mexxej tat-terroriżmu internazzjonali u jassiguraw li qatt ma jkollu ċ-ċans jerġa" jagħmel ħsara lil ħadd.
  
  Imma xorta nofs idur hekk kif ġera. "Tiqafx," għajjat lil Ben. "Emmen. Tista" tagħmel dan".
  
  Ben għoġob, l-adrenalina ħa f"idejh saqajh u l-muskoli u jimliehom b"rieda, kobor u qawwa. Drake laqat id-distakk l-ewwel, jaqbeż b"idejh mifruxa u saqajh għadhom ippumpjaw, ark fuq id-distakk bħal atleta Olimpiku.
  
  Wara ġie Ben, id-driegħ mifrux, ir-ras mitfugħa fid-direzzjonijiet kollha, in-nervituri jisparaw permezz tas-sens ta" bilanċ tiegħu. Iżda huwa niżel fuq in-naħa l-oħra bi ftit pulzieri żejda.
  
  "Iva!" Huwa exclaimed u Drake grinned lilu. "Jessica Ennis ma tista" tagħmel xejn dwarek, sieħba."
  
  Komodo mbagħad niżel bil-kbir, kważi dawwar ġismu għal ġewwa hekk kif immedjatament daret u ħares lejn Karin. Il-qabża tagħha kienet sabiħa. Saqajn mgħollija għolja, lura arched, moviment massa 'l quddiem.
  
  U inżul perfett. Segwew il-bqija tad-Delta Team.
  
  Drake daret biex jara l-aktar dehra xokkanti li qatt ra.
  
  Ir-Re Imdemmi u l-irġiel tiegħu, jgħajtu u jgħajtu, l-aktar miksija bid-demm u ġrieħi ħerqana, kollha ġrew dritt lejhom u xeħtu l-armi tagħhom bħal demonji mill-infern.
  
  Wasal iż-żmien għall-battalja finali.
  
  
  KAPITOLU wiehed u erbghin
  
  
  Matt Drake baqa" ħaj u sab wiċċ imb"wiċċ mar-Re Imdemmi.
  
  L-irġiel tiegħu waslu l-ewwel, l-għajjat daqqu hekk kif ix-xkubetti daqqu u s-skieken jaqtgħu u tteptpu bħal xwabel, jirriflettu d-dawl ambra u jitfgħu n-nar tagħhom f"ħafna direzzjonijiet. Ġew sparati diversi tiri, iżda f"din id-distanza u f"dan il-maelstrom ta" testosterone u biża", ħadd ma kien immirat kif suppost. U madankollu kien hemm għajta qawwija minn wara Drake, suldat ieħor tad-Delta li waqa".
  
  Il-muskoli ta" Drake weġgħu bħallikieku kien qed jiġġieled kontra gorilla ta" tliet mitt lira. Demm u ħmieġ koprew wiċċu. Disa" nies attakkawh, lilhom, imma għelebhom kollha, għax ir-Re tad-Demm kien waqaf warajhom, u xejn ma kien iwaqqafh milli jiddikjara l-vendetta tiegħu.
  
  Is-suldat l-antik kien lura, il-wiċċ ċivili issa kien imnaqqas, u kien lura hemm, fl-ogħla gradi, bl-iktar suldati ħżiena ħaj.
  
  Huwa spara tlett irġiel fil-punt vojt, eżatt fil-qalb. Daħal fir-raba", dawwar il-pistola, farrak għal kollox imnieħer lir-raġel u fl-istess ħin kisser parti minn ħaddejnu. Għaddew tliet sekondi. Ħass lill-ekwipaġġ tad-Delta lura 'l bogħod minnu kważi bil-biża', u tah spazju biex jaħdem. Ħallihom jiġġieldu mat-tliet merċenarji waqt li mexa lejn raġel wieħed u Kovalenko innifsu.
  
  Komodo ta daqqa ta" ras lir-raġel u qatel lil dak l-ieħor f"mossa waħda. Karin kienet ħdejh u ma marretx lura. Mhux għal sekonda. Hija użat il-pala ta" wiċċha biex timbotta lura lir-raġel daqqiet ta" sikkina u segwiet taħlita ta" daqqiet ta" ponn. Hekk kif il-merċenarju jgħajjat u pprova jsaħħaħ lilu nnifsu, hi intervjeniet u użat teknika tat-taekwondo biex tefgħtu fuq spallha.
  
  Lejn ix-xifer taqwis.
  
  Ir-raġel żelaq, jgħajjat, jinġarr mill-abbiss. Karin ħarset lejn Komodo, f"daqqa waħda rrealizzaw x"kienet għamlet. Il-mexxej ta 'tim kbir ħaseb malajr u taha sinjal ta' gratitudni, istantanjament apprezza l-azzjonijiet tagħha u tathom rilevanza.
  
  Karin ħadet nifs fil-fond.
  
  Drake ffaċċja r-Re tad-Demm.
  
  Fl-aħħarnett.
  
  L-aħħar raġel kien baqa" ħaj mit-taqbida qasira u issa kien qiegħed idawwar f"saqajh bit-tubu tan-nifs imfarrak u ż-żewġ polz miksura. Kovalenko ta lir-raġel ħarsa disprezzjuża.
  
  "Iblah. U dgħajjef."
  
  "In-nies dgħajfa kollha jinħbew wara l-ġid tagħhom u d-dehra ta" poter li ġġibhom."
  
  "Similitud?" Kovalenko ħareġ pistola u spara f"wiċċ lir-raġel li kien qed jitħawwad. "Din mhux is-saħħa? Ħsibt li kien simili? Jiena noqtol raġel bid-demm kiesaħ kuljum għax nista". Din hija dehra ta" poter?"
  
  "L-istess mod kif ordnat li Kennedy Moore jinqatel? Xi ngħidu dwar il-familji tal-ħbieb tiegħi? Xi parti tad-dinja setgħet welldet lilek, Kovalenko, imma ma kinitx il-parti li kienet f"sensiha."
  
  Huma mxew malajr u simultanjament. Żewġ armi, pistola u xkubetta, ikklikkja fl-istess ħin.
  
  It-tnejn huma vojta. Ikklikkja darbtejn.
  
  "Le!" L-għajta ta" Kovalenko kienet mimlija rabja tat-tfal. Huwa ġie rrifjutat.
  
  Drake tajjar bis-sikkina tiegħu. Ir-Re Imdemmi wera l-intelliġenza tat-triq tiegħu billi ħarab lejn il-ġenb. Drake tefa' l-azzarin lejh. Kovalenko ħa d-daqqa ma" forehead mingħajr ma ċaqliq, u fl-istess ħin ħareġ sikkina.
  
  "Jekk ikolli noqtollek jien stess, Drake..."
  
  "Oh iva, int se," qal l-Ingliż. "Ma nara lil ħadd aktar. M'għandekx xelin wieħed tal-fottu, sieħbu."
  
  Kovalenko qabbad. Drake ra dan iseħħ bil-mod. Kovalenko seta" ħaseb li kiber iebes, jista" saħansitra ħaseb li kien tħarreġ iebes, iżda t-taħriġ tiegħu ma kien xejn meta mqabbel mat-talbiet u t-testijiet ħorox li kienu suġġetti għalihom l-SAS Ingliżi.
  
  Drake daħal mill-ġenb b"attakk ta" malajr irkopptu li temporanjament ipparalizza lil Kovalenko u kiser diversi kustilji. Id-daqqa li ħarbet minn ħalq ir-Russu ġiet imrażżna istantanjament. Huwa mar lura.
  
  Drake fhimt attakk rapidu, stenna r-reazzjoni tar-Re tad-Demm, u istantanjament qabad l-id il-leminija tar-raġel biha. Dawra ta" malajr u l-polz ta" Kovalenko inqasam. U għal darb'oħra r-Russu biss issejjes.
  
  Kienu jarawhom Komodo, Karin, Ben u s-suldat tad-Delta li kien fadal.
  
  Ir-Re tad-Demm ħares lejhom. "Ma tistax toqtolni. Intom ilkoll. Ma tistax toqtolni. Jien Alla!"
  
  Komodo jgħajjat. "Ma nistgħux noqtluk, idjota. Int ser ikollok tgħajjat ħafna. Imma żgur li ninsab ħerqana li ngħinek tagħżel f"liema infern se tqatta" l-bqija ta" ħajtek."
  
  "Ħabs." Is-sultan imdemmi beżaq. "L-ebda ħabs ma jista" jżommni. Jiena nagħmel ġimgħa."
  
  Fomm Komodo tbissem. "Diversi ħabsijiet," qal bil-kwiet. "Lanqas jeżistu."
  
  Kovalenko deher sorpriż għal mument, iżda mbagħad l-arroganza reġgħet ħadet wiċċu u daret lura lejn Drake. "U inti?" - staqsa. "Int tista 'ukoll tkun mejta jekk ma jkollix għalfejn niġrik f'nofs id-dinja."
  
  "Mejjet?" - Drake tenna. "Hemm tipi differenti ta" mejta. Għandek tkun taf dan."
  
  Drake tah daqqa ta" sieq f"qalbu kiesħa u mejta. Kovalenko tħawwad. Demm kien qed joħroġ minn fommu. B'għajta ħasra, waqa' għarkopptejh. Tmiem tal-mistħija għar-Re Imdemmi.
  
  Drake daħak bih. "Huwa lest. Orbot idejh u mmorru."
  
  Ben tkellem. "Irreġistrajt il-mudelli tad-diskors tiegħu." Qal bil-kwiet, qabad it-telefon. "Nistgħu nużaw softwer speċjali biex nirriproduċu leħnu. Matt, fil-fatt m"għandniex bżonnu ħaj."
  
  Il-mument kien tensjoni daqs l-aħħar sekonda qabel l-isplużjoni. L-espressjoni ta" Drake inbidlet minn rassenjazzjoni għal mibegħda pura. Komodo kien joqogħdu lura milli jintervjeni, mhux minħabba biżaʼ, iżda minħabba rispett li qala" iebes-l-uniku rispett li suldat kien jirrikonoxxi. Għajnejn Karin twessgħu b"orrur.
  
  Drake għolla x-xkubetta u tappa l-azzar iebes fuq forehead Kovalenko.
  
  "Int ċert?"
  
  "Pożittivament. Rajtha tmut. Kont hemm. Huwa ta ordnijiet għal attakki terroristiċi fuq il-Hawaii.Ben ħares madwar il-kamra. "Anke l-Infern se jibżah."
  
  "Dan huwa fejn jappartjenu." It-tbissima ta" Drake kienet kiesħa u mudlama, bħar-ruħ tar-Re Imdemmi. "Lil hinn mill-bibien tal-infern. Dan hu fejn trid toqgħod, u hawnhekk trid tmut."
  
  Ix-xedaq ta" Kovalenko ngħaqad sewwa; wara dan kien hemm erbgħin sena ta" mewt, deprivazzjoni u tnaqqis imdemmi. "Qatt m'int se tbeżżagħni."
  
  Drake studja lir-raġel waqa". Kellu raġun. Il-mewt ma tagħmilhiex ħsara. Ma kien hemm xejn fid-dinja li jista" jbeżża" lil dan ir-raġel.
  
  Imma kien hemm ħaġa waħda li tkisseru.
  
  "Mela aħna norbtuk hawn isfel." Huwa niżel xkubetta tiegħu, ħafna għall-serħan ta 'Komodo. "U nkomplu nitolbu t-teżor. Kienet tfittxija għal ħajtek u qatt ma tkun taf x"kienet. Imma immarka kliemi, Kovalenko, se nagħmel dan. "
  
  "Le!" L-għajta tar-Russu kienet immedjata. "X"inhuma l-ilmenti tiegħek? Le! Qatt. Huwa tiegħi. Din dejjem kienet tiegħi."
  
  B'għajta ddisprata, ir-Re tad-Demm għamel l-aħħar imbuttatura ddisprata. Wiċċu kien imfixkel bl-uġigħ. Demm ħareġ minn wiċċu u minn idejh. Qam u poġġa kull uqija ta" rieda u ħajja mimlija mibegħda u qtil fil-qabża tiegħu.
  
  Għajnejn Drake sparkled, wiċċu sar iebes daqs granit. Ħalla lir-Re tad-Demm jolqtu, baqa" sod hekk kif ir-Russu miġnun nefaq l-aħħar uqija ta" enerġija f"tużżana daqqa, qawwija għall-ewwel iżda malajr tiddgħajjef.
  
  Imbagħad Drake daħak, ħoss lil hinn mid-dlam, ħoss nieqes mill-imħabba u mitluf, imwaħħal nofs triq bejn il-purgatorju u l-infern. Meta l-aħħar mill-enerġija tar-Re tad-Demm intefqet, Drake imbottah bil-palma tiegħu u qagħad fuq sidru.
  
  "Kien kollu għalxejn, Kovalenko. Int titlef".
  
  Komodo ġera mar-Russu u rabtu qabel ma Drake seta" jibdel fehmtu. Karin għenet tfixkel billi indikat it-taraġ kważi vertikali u l-vista tal-isturdament ta" tron iswed li joħroġ barra. Kien saħansitra aktar isturdament minn hawn. Il-kreatura kienet enormi u skolpita perfettament, imdendla mitt pied 'il fuq minn rashom.
  
  "Wara int".
  
  Drake evalwa l-ostaklu li jmiss. It-taraġ tela" f"angolu żgħir għal madwar mitt pied. In-naħa ta 'taħt tat-tron kienet iswed fil-fond, minkejja l-bosta punti ta' dawl ambra mifruxa madwaru.
  
  "Għandi mmur l-ewwel," qal Komodo. "Għandi xi esperjenza ta" tixbit. Irridu nitilgħu ftit tarġiet kull darba, indaħħlu l-karabiners kif immorru, u mbagħad testendi l-linja tas-sigurtà għat-tim tagħna."
  
  Drake ħallieh imexxi. Ir-rabja kienet għadha qawwija f"moħħu, kważi kbira. Subgħajh xorta ħassu tajjeb fuq il-grillu tal-M16. Imma li joqtol lil Kovalenko issa jkun ifisser li jvvelenu ruħu għal dejjem, li jdaħħal dlam li qatt ma jinħela.
  
  Kif Ben Blake jista 'jgħid, dan idur fuq in-naħa mudlama.
  
  Beda jitla" mal-ħajt wara Komodo, u kellu bżonn ta" distrazzjoni hekk kif kiber il-bżonn ta" vendetta li ma jispiċċa qatt u pprova jieħu l-kontroll tiegħu. Iż-żieda f'daqqa istantanjament iffokat moħħu. L-għajta u l-għajjat tar-Re Imdemmi naqsu hekk kif it-tron sar eqreb u t-taraġ sar aktar diffiċli.
  
  Huma telgħu, Komodo mexxa t-triq, waħħal bir-reqqa kull carabiner qabel ma ċċekkja l-piż tiegħu u mbagħad ħebb ħabel tas-sigurtà u waqqah lit-tim tiegħu taħt. Iktar ma telgħu ogħla, iktar sar skur. Kull tarġa tat-taraġ kien imnaqqax fil-blat ħaj. Drake beda jħoss sens ta" biża" hekk kif qam. Xi teżor inkredibbli kien jistenniehom; ħassha fl-imsaren.
  
  Imma t-tron?
  
  Waqt li ħass vojt assolut warajh, waqaf, ġabar il-kuraġġ u ħares 'l isfel. Ben tħabat, għajnejh beraħ u beżgħan. Drake ħass żieda qawwija ta" simpatija u mħabba lejn il-ħabib żagħżugħ tiegħu li ma nħassx minn meta miet Kennedy. Huwa ra lis-suldat tad-Delta li kien fadal jipprova jgħin lil Karin u tbissem meta xejrietlu. Huwa ta daqqa t'id lil Ben.
  
  "Tieqaf tagħmel minnek innifsek, Blakey. Ejja."
  
  Ben ħares lejh u qisu logħob tan-nar spiċċa f"moħħu. Xi ħaġa f'għajnejn Drake jew it-ton tal-vuċi tiegħu eċċitatih, u ħarsa ta' tama dehret fuq wiċċu.
  
  "Grazzi lil Alla li ġejt lura."
  
  Bl-għajnuna ta" Drake, Ben tela" aktar malajr. Il-vojt fatali warajhom intesa, u kull pass sar pass lejn skoperta, mhux lejn il-periklu. In-naħa ta" taħt tat-tron kibret dejjem aktar qrib sakemm kienet f"distanza li tmiss.
  
  Komodo niżel bir-reqqa t-taraġ u tela" fuq it-tron innifsu.
  
  Wara minuta, l-attenzjoni tagħhom kienet ġibdet mill-aċċent Amerikan li jiġbed lejh. "O Alla tiegħi, intom mhux se temmnu dan."
  
  
  KAPITOLU Tnejn u Erbgħin
  
  
  Drake qabeż fuq il-vojt żgħir u niżel direttament fuq il-blokka wiesgħa tal-ġebel li ffurmat is-sieq tat-tron. Huwa stenna li Ben, Karin, u l-aħħar suldat tad-Delta jaslu qabel ma ħares lejn Komodo.
  
  "X'għandek hemm fuq?"
  
  Il-mexxej tad-Delta Team tela" fuq is-sit tat-tron. Issa mexa lejn it-tarf u ħares 'l isfel lejhom
  
  "Min bena dan it-tron ipprovda passaġġ mhux daqshekk sigriet. Hawnhekk, wara d-dahar tat-tron, hemm bieb ta" wara. U kienu miftuħa."
  
  "Tmurx ħdejha," qal Drake malajr, waqt li ħaseb dwar is-sistemi tan-nases li kienu għaddew. "Għal kulma nafu, dan ibiddel swiċċ li jibgħat dan it-tron dritt 'l isfel."
  
  Komodo deher ħati. "Sejħa tajba. Il-problema hi li diġà għandi waħda. L-aħbar it-tajba hi..." Daħka. "L-ebda nases."
  
  Drake estenda idu. "Għinni nqum."
  
  Wieħed wieħed, telgħu fuq is-sit tat-tron tal-ossidjana. Drake ħa mument biex idur u jammira l-veduta tal-abbiss.
  
  Direttament faċċata, minn naħa għal oħra ta" qasma enormi, ra l-istess gallarija tal-ġebel li kienu okkupaw qabel. Il-gallarija minn fejn telaq il-Kaptan Cook. Il-gallarija fejn ir-Re Imdemmi aktarx tilef l-aħħar biċċiet ta" sanità li kellu. Deher li kienu biss tefgħa ta" ġebla, imma kien mil qarrieqi.
  
  Drake għamel grimace. "Dan it-tron," qal bil-kwiet. "Dan inbena għal-"
  
  L-għajta ta" Ben interrompitlu. "Matt! infern imdemmi. Dan mhux se temmen."
  
  Ma kienx ix-xokk fil-vuċi ta 'ħabib tiegħu li bagħat biża' permezz tat-truf tan-nervituri ta 'Drake, iżda sens ta' foreboding. Premonizzjoni.
  
  "Dan x'inhu?"
  
  Huwa dawwar. Huwa ra dak li ra Ben.
  
  "Fak lili."
  
  Karin imbuttathom 'il barra. "Dan x'inhu?" Imbagħad ratha wkoll. "Qatt".
  
  Ħarsu lejn in-naħa ta" wara tat-tron, il-post għoli biex xi ħadd jistriegħ fuqu, u l-parti li kienet tifforma l-bieb ta" wara.
  
  Din kienet koperta fit-tidwir li issa huma familjari - simboli antiki oerhört li dehru li kienu xi forma ta" kitba - u l-istess simboli li kienu miktuba fuq iż-żewġ apparati tal-ivvjaġġar fil-ħin, kif ukoll fuq l-arkata kbira taħt id-Djamant.Kap, li Cook imsejħa l-Bibien tal-Infern.
  
  L-istess simboli li Thorsten Dahl skopra dan l-aħħar fil-qabar tal-allat, il-bogħod fl-Iżlanda.
  
  Drake għalaq għajnejh. "Kif jista" jiġri dan? Minn meta smajna għall-ewwel darba dwar id-disa" frak imdemmi ta" Odin, inħossni li kont qed ngħix f"ħolma. Jew ħmar il-lejl."
  
  "Imħatra li għadna ma spiċċajniex bid-disa" partijiet," qal Ben. "Din trid tkun manipulazzjoni. Tal-ogħla ordni. Qisna konna magħżula jew xi ħaġa."
  
  "Iktar bħal misħuta." Drake ghamlet. "U waqqaf il-ħażin ta' Star Wars."
  
  "Kont naħseb ftit inqas Skywalker, ftit aktar Chuck Bartowski," qal Ben bi tbissima żgħira. "Għax aħna geeks u kollox."
  
  Komodo ħares lejn il-bieb sigriet b'antiċipazzjoni. "Għandna nkomplu? In-nies tiegħi taw ħajjithom biex jgħinuna naslu s"hawn. Kulma nistgħu nagħmlu hu li nsibu tmiem għal din il-ħofra tal-infern."
  
  "Komodo," qal Drake. "Dan huwa it-tmiem. Għandu jkun hemm."
  
  Huwa mbuttat wara l-mexxej tal-grupp kbir u fil-passaġġ ġgant. L-ispazju kien diġà akbar mill-bieb li kien iwassal fih, u jekk dan kien possibbli, Drake ħass il-passaġġ jikber, il-ħitan u s-saqaf sejrin aktar u aktar, sakemm-
  
  Riħ kiesaħ u jaqta" taqta" wiċċu.
  
  Huwa waqaf u waqqa 'l-glow stick. Fid-dawl ħafif, spara rokit ambra. Huwa tellgħu 'l fuq, 'il fuq, 'il fuq, imbagħad aktar baxxi u aktar baxxi, ma sab l-ebda appoġġ. Ma ssibx saqaf, ledge jew saħansitra art.
  
  Huwa spara t-tieni flare, din id-darba lejn il-lemin. U għal darb'oħra l-infużjoni tal-ambra sparixxa mingħajr traċċa. Huwa kisser ftit glow sticks u tefagħhom 'il quddiem biex idawwal triqthom.
  
  It-tarf taqwis tal-irdum niżel sitt piedi quddiemhom.
  
  Drake ħassu sturdut ħafna, iżda ġiegħel lilu nnifsu jkompli. Ftit passi oħra u sab ruħu wiċċ imb wiċċ mal-vojt.
  
  "Ma nara xejn. Bullshit".
  
  "Ma stajniex naslu b'dan it-triq kollha mingħajr ma d-dlam kkritikat iwaqqafna." Karin esprimiet il-ħsibijiet ta" kulħadd. "Erġa' pprova, Drake."
  
  Huwa bagħat it-tielet flash fil-vojt. F"dan ix-xutt kien hemm ftit punti ħfief hekk kif ittajjar. Kien hemm xi ħaġa fuq in-naħa l-oħra tal-abbiss. Bini enormi.
  
  "X'kien?" Ben dam biża".
  
  Il-flash malajr spiċċat, spark qasira ta 'ħajja mitlufa għal dejjem fid-dlam.
  
  "Stenna hemm," qal l-aħħar suldat tad-Delta li fadal, raġel bis-call sign Merlin. "Kemm leħħa ambra fadlilna?"
  
  Drake iċċekkja ċ-ċinturini u l-backpack tiegħu. Komodo għamel l-istess. In-numru li ħarġu bih kien ta" madwar tletin.
  
  "Naf x'qed taħseb," qal Komodo. "Logħob tan-nar, hux?"
  
  "Darba waħda," qal Merlin, l-espert ta" l-armi tat-tim, b"mod koroh. "Skopri dak li qed nittrattaw miegħu u mbagħad ħudha lura f'post fejn nistgħu nsejħu għal backup."
  
  Drake qaleb. "Naqbel". Warrab tużżana murtali għall-vjaġġ tar-ritorn, u mbagħad lest. Komodo u Merlin ġew u qagħdu ħdejh fuq it-tarf.
  
  "Let?"
  
  Wieħed wara l-ieħor, f"suċċessjoni ta" malajr, sparaw missila wara missila għoli fl-arja. Id-dawl ambra flared qawwi fl-ogħla punt tiegħu u ħarġet radja tgħammix li xeħet id-dlam.
  
  Għall-ewwel darba fl-istorja, id-dawl tal-jum wasal għad-dlam etern.
  
  Il-wirja piroteknika bdiet tħalli effett. Hekk kif flare wara l-oħra komplew itir u jisplodu qabel niżlu bil-mod, l-istruttura enormi fit-tarf l-ieħor tal-għar ġgant inxtegħlet.
  
  Ben ghamlet. Karin daħqet. "Brilliantly".
  
  Hekk kif raw mistagħġbin, id-dlam taż-żift inħaraq u bdiet tidher struttura tal-isturdament. L-ewwel ringiela ta 'arkati minquxin fil-ħajt ta' wara, imbagħad it-tieni filliera taħthom. Imbagħad deher ovvju li l-arkati kienu fil-fatt kmamar żgħar - niċeċ.
  
  Taħt it-tieni ringiela raw it-tielet, imbagħad ir-raba", u mbagħad ringieli fuq ringieli hekk kif dwal jgħamajin niżlu mal-ħajt il-kbir. U f"kull niċċa teżori kbar glittering kienu jirriflettu l-glorja li tgħaddi mill-infern ta" l-ambra.
  
  Ben kien stordut. "Dan... dan..."
  
  Drake u Delta Team komplew jisparaw missila wara missila. Dehru li kkaġunaw li l-kamra massiva nfaqgħet fi fjammi. Nar mill-isbaħ inqala" u ħaraq quddiem għajnejhom.
  
  Fl-aħħarnett, Drake spara l-aħħar flare tiegħu. Imbagħad ħa mument biex japprezza r-rivelazzjoni tal-isturdament.
  
  Ben stuttered. "Huwa enormi... huwa..."
  
  "Qabar ieħor tal-allat." Drake temm b"aktar tħassib f"vuċi milli sorpriża. "Mill-inqas tliet darbiet aktar milli fl-Islanda. Ġesù Kristu, Ben, x"inhu jiġri?"
  
  
  * * *
  
  
  Il-vjaġġ tar-ritorn, għalkemm għadu mimli periklu, ħa nofs il-ħin u nofs l-isforz. L-uniku ostaklu kbir kien vojt kbir fejn kellhom iwaqqfu zip line oħra biex jerġgħu jaqsmu, għalkemm il-kamra Lust kienet dejjem problema għall-guys, kif indikat Karin b'ħarsa lejn Komodo.
  
  Irritornaw mill-arkata tal-Bieb tal-Infern tal-Cook, daħlu mit-tubu tal-lava lura lejn il-wiċċ.
  
  Drake kiser is-silenzju twil. "Ara, din hija l-aqwa riħa fid-dinja bħalissa. Fl-aħħar ftit arja friska."
  
  Leħen Mano Kinimaki ġie mid-dlam tal-madwar. "Ħu dak in-nifs ħawajjan ta" arja friska, raġel, u tkun eqreb lejn il-mira tiegħek."
  
  In-nies u l-uċuħ ħarġu mis-semi-dlam. Il-ġeneratur inbeda, jixgħel sett ta 'spag ta' dwal imtella' bil-għaġla. Kienet tittella" mejda tal-għalqa. Komodo irrapporta l-post fejn bdew jitilgħu t-tubu tal-lava. Is-sinjal ta" Ben reġa" lura u t-telefon ċellulari tiegħu daqq erba" darbiet b"answering machine. Karin għamlet l-istess. Il-ġenituri tħallew iċemplu.
  
  "Erbgħa darbiet biss?" staqsa Drake b"daqq. "Għandhom insewk."
  
  Hayden marret lejhom issa, Hayden qisu mitħun u għajjien. Imma tbissmet u għannqet timidament lil Ben. Alicia segwita, ħarset lejn Drake b'għajnejn qattiela. U fid-dellijiet Drake rat lil May, tensjoni terribbli kienet riflessa fuq wiċċha.
  
  Kien kważi wasal iż-żmien għall-kalkoli tagħhom. Il-mara Ġappuniża, mhux l-Ingliża, dehret l-aktar imbarazzata b"dan.
  
  Drake heżżeż is-sħaba skura tad-dipressjoni minn fuq spallejh. Huwa kkompleta kollox billi tefa 'l-figura marbuta u gagged tar-Re tad-Demm fuq l-art irregolari f'riġlejhom.
  
  "Dmitry Kovalenko." Huwa għajjat. "King of the bell end. L-aktar depraved tax-xorta tiegħu. Xi ħadd irid xi kicks?"
  
  F'dak il-mument, il-figura ta 'Jonathan Gates mmaterjalizza mill-istorbju dejjem jikber madwar il-kamp temporanju. Drake iddejjaq għajnejh. Kien jaf li Kovalenko qatel personalment lill-mara ta" Gates. Gates kellu aktar raġunijiet biex iweġġa" lir-Russu minn anke Drake u Alicia.
  
  "Ipprova". - Drake hissed. "Xorta waħda, il-bastard mhux se jkollu bżonn dirgħajh u riġlejh kollha fil-ħabs."
  
  Huwa ra lil Ben u Karin itellfu u jduru. F"dak il-mument, qabad ħarsa lejn ir-raġel li kien sar. Ra l-imrar, ir-rabja vendikattiva, l-ispiral ta" mibegħda u riżentiment li kienu jwasslu biex isir xi ħadd bħal Kovalenko nnifsu, u kien jaf li dawn l-emozzjonijiet kollha kienu se jieklu u eventwalment jibdluh, jibdluh f"persuna differenti. Kien tmiem li l-ebda wieħed minnhom ma ried...
  
  ... Jiġifieri, Alison jew Kennedy.
  
  Huwa dawwar bogħod ukoll u poġġa driegħ madwar kull spalla Blake. Ħarsu lejn il-lvant, ħdejn ringiela ta" siġar tal-palm li jixxengel, lejn id-dwal frizzanti 'l bogħod u l-oċean li jmur.
  
  "Li tara xi ħaġa bħal din tista 'tbiddel persuna," qal Drake. "Jista" jagħtih tama ġdida. Il-ħin jingħata."
  
  Ben tkellem mingħajr ma dawwar. "Naf li trid kwotazzjoni ta" Dinoroc bħalissa, imma mhux se nagħtiha lilek. Minflok, nista 'nikkwota ftit linji rilevanti minn "Haunted". Xi ngħidu dwar dan?"
  
  "Qed tikkwota lil Taylor Swift issa? X"mar ħażin hemmhekk?"
  
  "Din il-binarju huwa tajjeb daqs kull wieħed mid-Dinorocks tiegħek. U tafha".
  
  Imma Drake qatt ma kien jammetti dan. Minflok, semaʼ ċ- ċajt ġej u lura warajhom. Il-plottijiet terroristiċi ġew imwaqqfa b'mod intelliġenti u malajr, iżda xorta kien hemm xi vittmi. Konsegwenza inevitabbli meta wieħed jittratta mal-fanatiċi u l-ġenn. Il-pajjiż kien f"luttu. Il-President kien fi triqtu u kien diġà wiegħed reviżjoni sħiħa oħra tal-Istati Uniti. sistema ta" intelliġenza, għalkemm kien għadu mhux ċar kif xi ħadd seta" jwaqqaf lil Kovalenko milli jwettaq pjan li kien ilu jaħdem għal għoxrin sena, meta dan iż-żmien kollu kien meqjus sempliċement bħala figura mitika.
  
  Simili ħafna għall-allat u l-fdalijiet tagħhom li kienu qed isibu issa.
  
  Madankollu, kienu ttieħdu lezzjonijiet, u l-Istati Uniti u pajjiżi oħra kienu determinati li jqisu dan kollu.
  
  Il-kwistjoni tal-akkużi miġjuba kontra dawk fil-poter li aġixxew taħt pressjoni u minħabba biża" għall-ġid tal-maħbubin tagħhom kienet se torbot is-sistema ġudizzjarja għal snin sħaħ.
  
  Iżda l-magħluq tar-Re tad-Demm ġew meħlusa u reġgħu ngħaqdu mal-maħbubin tagħhom. Gates wiegħed li Kovalenko se jkun imġiegħel iċedi l-venda mdemmija tiegħu, b"xi mod jew ieħor. Harrison reġa" ngħaqad ma" bintu, għalkemm fil-qosor, u l-aħbar għamlet biss imdejjaq lil Drake.
  
  Kieku bintu stess twieldet u maħbub u mbagħad maħtufa, kien jagħmel l-istess ħaġa bħal Harrison?
  
  Dażgur li kieku. Kwalunkwe missier kien iċċaqlaq is-sema u l-art u dak kollu li hemm bejniethom biex isalva lit-tifel tiegħu.
  
  Hayden, Gates, u Kinimaka telqu mill-istorbju sakemm kienu ħdejn Drake u l-grupp tiegħu. Kien ferħan jara magħhom ukoll lil Komodo u lis-suldat tad-Delta li baqa" ħaj, Merlin. Ir-rabtiet iffurmati fil-kamaraderija u l-azzjoni kienu dejjiema.
  
  Hayden kien qed jistaqsi lil Gates dwar xi raġel jismu Russell Cayman. Deher bħallikieku dan ir-raġel ħa post Torsten Dahl bħala kap tal-operazzjoni Iżlandiża, l-ordnijiet tiegħu ġejjin minn fuq nett... u forsi anke minn post imċpar u bogħod fuqu. Deher li Cayman kien bniedem iebes u bla ħniena. Huwa regolarment jidderieġi operazzjonijiet moħbija u rumored saħansitra aktar operazzjonijiet moħbija u magħżula kemm f'pajjiżhom kif ukoll barra.
  
  "Cayman huwa jsolvi l-problemi," qal Gates. "Imma mhux hekk biss. You see, jidher li ħadd ma jaf li troubleshooter min hu.L-clearance tiegħu jaqbeż l-ogħla livell. L-aċċess tiegħu huwa immedjat u bla kundizzjonijiet. Imma meta jiġi mbuttat, ħadd ma jaf għal min diakk qed jaħdem verament".
  
  Il-mowbajl ta" Drake daqq u qabad. Huwa ċċekkja l-iskrin u kien kuntent li jara li min iċempel kien Thorsten Dahl.
  
  "Ħej, huwa Żvediż miġnun! X'hemm, habib? Għadni qed titkellem bħal idjota?"
  
  "Jidher hekk. Ilni nipprova nikkuntattja lil xi ħadd għal diversi sigħat u nifhem. Id-destin mhux tajjeb miegħi."
  
  "Int xortik tajba li ħadt wieħed minna," qal Drake. "Kienu ftit jiem iebsa."
  
  "Well, wasal biex issir saħansitra aktar aħrax." Dahl huwa lura.
  
  "Niddubita li-"
  
  "Isma". Sibna tpinġija. Mappa biex inkun aktar preċiż. Irnexxielna niddeċifraw il-biċċa l-kbira minnha qabel dak l-idiota Cayman ikklassifikaha bħala kwistjoni ta" sigurtà tal-ogħla livell. Mill-mod, Hayden jew Gates sabu xi ħaġa dwaru?"
  
  Drake teptip f"konfużjoni. "Kajman? Min hu l-infern dan it-tip Cayman? U x"jafu Hayden u Gates?"
  
  "Ma jimpurtax. M"għandix ħafna ħin." Għall-ewwel darba, Drake induna li ħabib tiegħu kien qed jitkellem bil-whisper u bil-għaġla. "Ara. Il-mappa li sibna mill-inqas tindika l-post tat-tliet oqbra. Fhimt dan? Hemm tliet oqbra tal-allat."
  
  "Għandna kemm sibna t-tieni waħda." Drake ħass li r-riħ jinqala" minnu. "Huwa enormi."
  
  "Hekk ħsibt. Imbagħad il-mappa tidher li hija preċiża. Imma, Drake, trid tisma" dan, it-tielet qabar huwa l-akbar wieħed minnhom, u huwa l-agħar."
  
  "Agħar?"
  
  "Mimli bl-aktar allat terribbli. Verament diżgustanti. Ħlejjaq ħżiena. It-tielet qabar kien xi ħaġa ta" ħabs, fejn il-mewt kienet sfurzata aktar milli aċċettata. U Drake..."
  
  "Xiex?"
  
  "Jekk għandna raġun, naħseb li għandha ċ-ċavetta għal xi tip ta' arma tal-għaqda."
  
  
  KAPITOLU TLIETA U ERBGĦIN
  
  
  Sakemm kien niżel dlam ieħor fuq il-Hawaii u kienu bdew l-istadji li jmiss ta" xi megapjan antik, Drake, Alicia u May kienu ħallew kollox warajhom biex itemmu l-kriżi tagħhom stess darba għal dejjem.
  
  B"kumbinazzjoni, għażlu l-aktar ambjent drammatiku minn kulħadd. Waikiki Beach bl-Oċean Paċifiku sħun, imdawwal bil-qamar sħiħ fuq naħa waħda u ringieli ta" lukandi turistiċi fjammabbli fuq in-naħa l-oħra.
  
  Imma llejla kien post għal nies perikolużi u rivelazzjonijiet ħorox. Tliet forzi tan-natura ngħaqdu flimkien f"laqgħa li kienet se tbiddel il-kors ta" ħajjithom għal dejjem.
  
  Drake tkellem l-ewwel. "Intom it-tnejn tridu tgħiduli. Min qatel lil Wells u għaliex. Huwa għalhekk li qegħdin hawn, allura m"hemmx għalfejn nibqgħu nissawtu madwar l-arbuxxell."
  
  "Din mhix l-unika raġuni għaliex aħna qegħdin hawn." Alicia ħarset lejn Mai. "Dan l-elf għen biex joqtol lil Hudson billi żammet sieket dwar oħtha ċ-ċkejkna. Wasal iż-żmien li jien u r-raġel tiegħi nieħdu xi vendetta antikwata."
  
  Mai bil-mod ħadlu rasha. "Mhux veru. L-għarus xaħam u idjotiku tiegħek-"
  
  "Imbagħad fl-ispirtu ta" Wells." Alicia issiġ. "Nixtieq li jkolli ftit ħin liberu!"
  
  Alicia ħarġet "il quddiem u ta daqqa ta" ponn f"wiċċ May. It-tifla ċkejkna Ġappuniża tħawwad, imbagħad ħarset "il fuq u tbissmet.
  
  "Int ftakart".
  
  "X"għidtli li d-darba li jmiss nilqtek, għandi nolqtek bħal raġel? Iva, m"għandekx it-tendenza li tinsa xi ħaġa bħal dik."
  
  Alicia ħarġet daqqa ta" ponn. Mai marret lura, qabdet kull wieħed mill-polz tagħhom. Ir-ramel ta" madwarhom kien imxerred, imxerred f"xejriet bl-addoċċ mis-saqajn veloċi tagħhom. Drake pprova jintervjeni darba, iżda daqqa f"widnejh il-leminija ġegħluh jaħsibha darbtejn.
  
  "Sempliċement joqtlux fottut lil xulxin."
  
  "Ma nista" nwiegħed xejn," għajjat Alicia. Hija waqgħet u tfixkel is-sieq tal-lemin ta" May. Mai niżlet b"taħbit, ir-ramel jgħaffġilha rasha. Hekk kif Alicia resqet, Mai tefgħet ftit ramel f"wiċċha.
  
  "Kelba".
  
  "Kollox ġust-" qabdet Mai. Iż-żewġ nisa ġew wiċċ imb wiċċ. Alicia kienet użata biex tiġġieled mill-qrib u tefgħet daqqa qawwija b"minkbejn, ponnijiet u pali tagħha, iżda Mai qabdet jew ħarbet lil kull wieħed minnhom u wieġbet b"mod ġenwin. Alicia qabdet iċ-ċinturin ta" May u ppruvat tarmiha barra mill-bilanċ, iżda kulma wettqet kien li tqatta" parzjalment il-parti ta" fuq tal-qliezet ta" May.
  
  U ħalli d-difiża ta" Alicia miftuħa beraħ.
  
  Drake teptip hekk kif ra l-avvenimenti jseħħu. "Issa din tidher aktar bħall-verità." Huwa mar lura. "Kompli".
  
  May ħadet vantaġġ sħiħ mill-iżball ta" Alicia, u seta" jkun hemm wieħed biss kontra gwerrier tal-klassi ta" May. Daqqiet niżlu fuq Alicia, u qasmet lura, driegħ il-lemin tagħha mdendla zoppa fl-agunija, u l-isternu tagħha ħruq mill-bosta daqqiet. Il-biċċa l-kbira tal-ġellieda kienu jaqtgħu qalbhom wara żewġ jew tliet hits, iżda Alicia kienet magħmula minn ħwejjeġ aktar sever, u anke fl-aħħar kważi ġibdet lilha nnifisha flimkien.
  
  Tefgħet lura fl-arja, tat daqqa ta" sieq u stordut lil Mai b"daqqa ta" saqajha doppja fl-istonku. Alicia niżlet fuq daharha fir-ramel u dawwar ġisimha kollu ta" taħt fuq.
  
  Biss biex jiltaqa 'ma' wiċċ tal-pjanti ta 'l-ordni l-aktar kumpless. Punch fl-istonku seta 'knock out-Hulk, iżda lanqas waqfet Mai. Il-muskoli tagħha ħadu d-daqqa bil-faċilità.
  
  Alicia waqgħet, id-dawl kważi spiċċa. Il-kwiekeb għawmu quddiem għajnejha, u mhux l-istess dawk li twinkled fis-sema bil-lejl. Hija moaned. "Maldita sparatura xxurtjata."
  
  Iżda May kienet diġà daret lejn Drake.
  
  "Qtilt lil Wells, Drake. Jien għamilt".
  
  "Irrealizzajt kmieni," qal. "Int trid kellek raġuni. X'kienet?"
  
  "Ma tgħidx hekk jekk noqtol lill-bastard antik." Alicia moaned taħthom. "Kont issejjaħli kelba psiko."
  
  Drake injoraha. Mai ħarġet ir-ramel minn xagħarha. Wara minuta, ħadet nifs fil-fond u ħarset profondament f"għajnejh.
  
  "Dan x'inhu?"
  
  "Żewġ raġunijiet. L-ewwel ħaġa u l-aktar sempliċi hija li sar jaf bil-ħtif ta" Chika u hedded li jgħidlek."
  
  "Imma nistgħu nitkellmu dwar..."
  
  "Naf. Din hija biss parti żgħira."
  
  Parti żgħira biss, ħaseb. Oħt May kienet maħtufa parti żgħira?
  
  Issa Alicia tħabtu tqum fuq saqajha. Hija wkoll daret biex tiffaċċja lil Drake, għajnejha mimlija biża" mhux karatteristiku.
  
  "Naf," bdiet May, imbagħad ippuntat lejn Alicia. "Nafu xi ħaġa ferm agħar. Xi ħaġa terribbli..."
  
  "Ġesù, jekk ma tpoġġix dan hemmhekk, nisparalek iż-żewġ rasek."
  
  "L-ewwel nett, għandek tkun taf li Welles qatt ma kien jgħidlek il-verità. Huwa kien SAS. Kien uffiċjal. U ħadem għal organizzazzjoni ċkejkna tant għolja fil-katina tal-ikel li tmexxi l-gvern."
  
  "Tassew? Dwar xiex?" Id-demm ta" Drake ffriżat f"daqqa.
  
  "Li martek-Alison-inqatlet."
  
  Fommu ċaqlaq, iżda ma għamel l-ebda ħoss.
  
  "Int qrib wisq ta" xi ħadd. Huma kellhom bżonn li titlaq minn dan ir-reġiment. U l-mewt tagħha ġegħlitkom tieqaf."
  
  "Imma kont se nitlaq. Kont se nħalli l-SAS għaliha!"
  
  "Ħadd ma kien jaf," qal Mai bil-kwiet. "Anke hi ma kinitx taf."
  
  Drake teptip, ħass umdità f"daqqa fil-kantunieri ta" għajnejh. "Kellha t-tifel tagħna."
  
  Mai ħarset lejh b"wiċċu griż. Alicia daret lil hinn.
  
  "Qatt ma għedt lil ħadd qabel," qal. "Qatt".
  
  Il-lejl ħawajjan moaned madwarhom, is-surf qawwi whispered kanzunetti li ilhom minsija tal-qedem, l-istilel u l-qamar ħares 'l isfel b'dispassjoni daqs qatt qabel, iżommu sigrieti u jisimgħu l-wegħdiet li l-bniedem spiss jista' jagħmel.
  
  "U hemm xi ħaġa oħra," qal Mai fid-dlam. "Għamlitt ħafna ħin ma" Wells hekk kif qabżna madwar Miami. Waqt li konna f"dik il-lukanda, tafu, dik li nqatgħet f"biċċiet, smajtu jitkellem fuq it-telefon mill-inqas nofs tużżana darbiet ma" raġel...
  
  "X'tip ta' persuna?" Qal Drake malajr.
  
  "Ir-raġel jismu Cayman. Russell Cayman."
  
  
  TMIEM
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Fl-erba" kantunieri tad-Dinja
  
  
  KAPITOLU L-EWWEL
  
  
  Is-Segretarju tad-Difiża Kimberly Crow poġġa bilqiegħda b"sens ta" ansjetà dejjem jikber f"qalbha li diġà qed tgħaġġel. Ċertament, hija kienet ilha ma ddumx fuq ix-xogħol, iżda ħasret li ma kienx kuljum li ġenerali ta" erba" stilel tal-Armata u uffiċjal għoli tas-CIA talbu udjenza ma" xi ħadd tal-istatura tagħha.
  
  Kienet kamra żgħira, dim iżda mżejna f"lukanda fiċ-ċentru ta" Washington; post li kienet imdorri bih meta l-affarijiet jitolbu ftit aktar tattika mis-soltu. Id-dawl baxx jirrifletti ħażin minn mijiet ta 'oġġetti tad-deheb u tal-ballut solidu, li jagħti lill-kamra sensazzjoni aktar każwali u jenfasizza l-karatteristiċi u l-espressjonijiet li dejjem jinbidlu ta' dawk li ltaqgħu hawn. Qrow stenniet l-ewwel wieħed minnhom biex jitkellem.
  
  Mark Digby, ir-raġel tas-CIA, wasal dritt għall-punt. "It-tim tiegħek huwa miġnun, Kimberly," qal, it-ton tiegħu jaqta 'l-atmosfera bħall-aċidu mill-metall. "Jikteb il-biljett tiegħu stess."
  
  Qrow, li kien ilu jistenna dan l-attakk kawstiku, iddejjaq li jmur fuq id-difensiva, imma tassew ma kellux għażla. Anke waqt li tkellmet, kienet taf li kien eżattament dak li ried Digby. "Għamlu sejħa għall-proċess. Fil-għalqa. Forsi ma jogħġobnix, Mark, imma nżomm miegħu."
  
  "U issa aħna lura," Ġeneral George Gleason grumbled mhux sodisfatt. L-ingaġġ il-ġdid kien dak kollu li kien jimpurtah minnu.
  
  "Fit-tellieqa għall-hekk imsejħa "vacation spots"? Riders? Jekk jogħġbok. L-aħjar imħuħ tagħna għadhom ma kissux il-kodiċi."
  
  "Żżomm magħha, iva?" Digby kompla bħallikieku Gleeson ma kienx interrott. "Xi ngħidu għad-deċiżjoni tagħhom li joqtlu ċivili?"
  
  Qrow fetħet ħalqha iżda ma qalet xejn. Huwa aħjar li ma tagħmilx dan. Digby b'mod ċar kienet taf aktar milli għamlet u kienet se tuża l-aħħar ftit minnha.
  
  Huwa ħares dritt lejha. "Xi ngħidu, Kimberly?"
  
  Hija ħarset lura lejh, ma qalet xejn, l-arja issa tixxaqqaq bejniethom. Kien ċar li Digby kien se jkisser l-ewwel. Ir-raġel kien prattikament jitħawwad bil-ħtieġa tiegħu li jaqsam, li jferra" ruħu u jsawwarha skont il-mod ta" ħsieb tiegħu.
  
  "Raġel jismu Joshua Vidal għenhom fl-investigazzjoni tagħhom. It-tim tiegħi fuq l-art ma kienx jaf għaliex kienu qed ifittxuh, jew għaliex tfew il-kameras kollha fil-kamra tas-sorveljanza," waqaf waqfa, "sakemm iċċekkjaw aktar tard u sabu..." Heżżeż rasu, fhimtu. dispjaċir agħar minn ħafna stilel tas-sapun.
  
  Qrow aqra bejn il-linji, tħossok il-ħafna saffi ta 'ħażin. "Għandek rapport sħiħ?"
  
  "Jien nemmen". Digby għoġob b"mod deċiżiv. "Se tkun fuq il-mejda tiegħek sa filgħaxija."
  
  Qrow baqgħet siekta dwar dak kollu li kienet taf dwar l-aħħar missjoni. It-tim SPEAR żamm kuntatt - bilkemm - iżda kienu jafu ftit x"ġara. Madankollu, il-qtil ta" dan Joshua Vidal, jekk ikun veru mill-bogħod, ikollu konsegwenzi profondi u ta" firxa kbira għat-tim. Żid ma" dan Mark Digby, li kien it-tip ta" bniedem li kien kuntent li jikkoreġi kull żball li kabbar il-gowls tiegħu stess, u t-tim ta" Hayden faċilment jista" jissejjaħ disgrazzja għall-Istati Uniti. Jistgħu jiġu xolti, ikklassifikati bħala maħrubin suġġetti għall-arrest, jew... agħar.
  
  Kollox kien jiddependi fuq il-pjan ta" Digby.
  
  Crowe kellha timxi b'attenzjoni kbira, filwaqt li żżomm f'moħħha l-karriera pjuttost diffiċli tagħha stess. Li tasal s"hawn, niżlet dan l-għoli, ma kienx mingħajr il-perikli tagħha-u xi wħud kienu għadhom lurked warajha.
  
  Il-Ġeneral Gleason ċaqlaq. "Ma jmexxi xejn "il quddiem. Speċjalment dawk in-nies li jaħdmu fl-għelieqi."
  
  Qrow qal lill-ġeneral. "Naqbel, George. Iżda SPEAR kellha u għad għandha waħda mit-timijiet l-aktar effettivi tagħna, flimkien mas-SEAL Teams 6 u 7. Huma... uniċi f'ħafna modi. Jiġifieri, litteralment, m"hemm l-ebda tim ieħor fid-dinja bħalhom."
  
  Il-ħarsa ta" Digby kienet iebsa. "Naħseb din bħala pożizzjoni prekarja ħafna aktar milli waħda superjuri. Dawn it-timijiet SWAT jeħtieġu ċineg iqsar, mhux ktajjen aktar laxki."
  
  Qrow ħass li l-atmosfera tiddeterjora u kien jaf li kien se jkun hemm saħansitra agħar quddiem. "It-tim tiegħek ħareġ mill-binarji. Għandhom problemi interni. Misteri ta" barra li għad jistgħu jiġu biex jigdmuna lkoll fil-ħmar..." Waqaf ftit.
  
  Il-Ġeneral Gleason reġa" gergru. "L-aħħar ħaġa li neħtieġu hija tim ta" korporazzjonijiet multinazzjonali diżonesti mikrija mill-Istati Uniti li jmorru miġnun barra minn xtutna, u joħolqu maltempata oħra. Aħjar naqtgħu r-rabtiet sakemm nistgħu."
  
  Qrow ma setgħetx taħbi s-sorpriża tagħha. "Fuq xiex qed titkellem?"
  
  "Aħna ma ngħidu xejn." Digby ħares lejn il-ħitan bħallikieku kien jistenna li jara widnejn Dumbo.
  
  "Qed tgħid li għandhom jiġu arrestati?" hi ippressat.
  
  Digby ħadlu kap tiegħu kważi imperċettibbli; bilkemm deher, imma moviment li daqq qniepen ta" twissija fil-fond ta" ruħ Qrow. Ma għoġbithiex, xejn, imma l-uniku mod biex ittaffi t-tensjoni terribbli fil-kamra u titlaq kien li timxi "l quddiem.
  
  "Poġġi labra fiha," qalet b'vuċi ħafifa kemm setgħet tgħaqqad. "U ejja niddiskutu r-raġuni l-oħra li qegħdin hawn. Fl-erba" kantunieri tad-dinja."
  
  "Ejja nitkellmu direttament," qal il-ġenerali. "U ħares lejn il-fatti, mhux il-ħrejjef. Il-fatti jgħidu li xi mazz ta" psikos sabu fuq manuskritti ta" tletin sena li nkitbu minn kriminali tal-gwerra moħbi f"Kuba. Il-fatti jgħidu li dan il-mazz ta 'psikos marru quddiem u fucking nixxewhom fuq in-Netwerk kkritikat, li huwa pjuttost naturali għal dan il-mazz. Dawn huma l-fatti."
  
  Crow kien jaf bl-istmerrija tal-ġenerali għall-folklor arkeoloġiku u n-nuqqas sħiħ ta" immaġinazzjoni tiegħu. "Naħseb hekk, George."
  
  "Tixtieq aktar?"
  
  "Tajjeb, jien pjuttost ċert li se nisimgħuhom."
  
  "Kull xjenzat miġnun, kull kriminal opportunistiku u opportunist ta" Indiana fid-dinja issa għandu aċċess għall-istess informazzjoni li nagħmlu aħna. Kull gvern, kull tim tal-forzi speċjali, kull unità black ops raha. Anke dawk li ma jeżistux. U bħalissa... kollha ffokaw l-aktar attenzjoni maħmuġa tagħhom fuq post wieħed."
  
  Qrow ma kinitx ċerta li għoġobha l-analoġija tiegħu, iżda staqsiet, "Liema waħda?"
  
  "Pjan għall-ordni tal-Aħħar Sentenza. Ippjana għat-tmiem tad-dinja."
  
  "Issa din tinstema' ftit drammatika ġejja minnek, Ġeneral."
  
  "Qrajtha verbatim, dak kollu."
  
  "Ilkoll qrajna. Dan kollu," daħħal Digby. "Naturalment, dan jeħtieġ li jittieħed bis-serjetà u ma jistax jiġi mnaqqas għalissa. Id-dokument ewlieni, li huma jsejħu l-"Ordni tal-Aħħar Sentenza," jirreferi għar-Żwiemel u, aħna nemmnu, l-ordni li fiha għandhom jiġu mfittxija."
  
  "Imma..." B'mod ċar Gleason ma setax jgħin lilu nnifsu. "Erbgħa kantunieri. Dan huwa kompletament illoġiku."
  
  Qrow għenuh javvanza. "Naħseb li dan huwa kkodifikat apposta, George. Biex tikkomplika d-deċiżjoni. Jew agħmel hekk li tkun disponibbli biss għal dawk magħżula mill-Ordni."
  
  "Ma togħġobnix". Gleason qisu kien qed jiġġenen.
  
  "Jien ċert". Qrow tektek il-mejda quddiemha. "Imma ara - il-manuskritt iqajjem ħafna mistoqsijiet, li kollha għad m'għandhomx tweġibiet. Bażikament, fejn qegħdin issa... L-Ordni?"
  
  "Dan bl-ebda mod mhu l-akbar misteru li niffaċċjaw," Digby ma qabilx. "Dan il-pjan huwa dak li rridu nduru għalih bl-għaġla kollha."
  
  Qrow gawdew mir-rebħa ta" din il-manipulazzjoni partikolari. "SPEARS huma diġà fl-Eġittu," hija kkonfermat. "Li nieħdu l-manuskritt fil-valur nominali u nassumu li l-interpretazzjonijiet bikrija tagħna huma korretti huwa fejn għandna nkunu."
  
  Digby gidem xoffa ta" isfel. "Dan kollu tajjeb," qal, "imma jġibna wkoll ċirku sħiħ fejn irridu nkunu. Issa trid tittieħed deċiżjoni, Kimberly."
  
  "Issa?" Kienet ġenwinament sorpriża. "Mhu sejrin imkien u jkun żball li jitneħħew mill-grawnd. Nassumi li fhimt il-manuskritt? Erba" zwiemel? L-aħħar erba' armi? Gwerra, konkwista, ġuħ, Mewt. Jekk din hija talba valida, għandna bżonnhom jagħmlu dak li jagħmlu l-aħjar."
  
  "Kimberly." Digby ħakk għajnejh. "Int u jien għandna fehmiet kompletament differenti dwar dak li hu."
  
  "Żgur li ma tistax tisfida s-suċċessi preċedenti tagħhom?"
  
  "Kif tiddefinixxi s-suċċess?" Digby ferrex idejh b'mod outrageously smug. "Iva, huma nnewtralizzaw diversi theddid, iżda wkoll setgħu s-SEALs, il-Gwardjani, id-Diviżjoni tal-Attivitajiet Speċjali tas-CIA, is-SOG, ir-Raiders tal-Baħar..." Huwa waqaf ftit. "Ara fejn sejjer?"
  
  "Tgħid li m'għandniex bżonn SPIR."
  
  Digby deliberatament xemm għajnejh. "Qatt ma ġara".
  
  Qrow ħa aktar minn sekonda biex ikkunsidra l-insult maħsub. Hija tat t'għajn minn Digby għal Gleason, iżda l-ġenerali wieġeb biss b'ħarsa impassiva u stojka, bla dubju l-espressjoni ta 'barra tal-streak kreattiv tiegħu. Kien ċar għaliha fejn irnexxielu SPIR. Gleeson sinċerament ma fehemx dan, u Digby segwiet għan differenti.
  
  "Għalissa," qalet, "għandna biss kliem u rapporti, l-aktar xnigħat. Dan it-tim rriskja ħajjithom, tilef lill-irġiel tiegħu u ssagrifika darba u darba għal dan il-pajjiż. Għandhom dritt jitkellmu."
  
  Digby għamel wiċċ, iżda ma qal xejn. Qrow intefa" lura fis-siġġu tiegħu, b"reveling fl-atmosfera kalma li kienet għadha mifruxa mal-erba" kantunieri tal-kamra f"tentattiv biex jibqa" ffukat. Wieħed kien jeħtieġ konċentrazzjoni u kalma meta tittratta sriep velenużi.
  
  "Nipproponi li nibgħat lin-nies lil TerraLeaks f'tentattiv biex iwaqqaf dan il-fluss ta 'informazzjoni," qalet. "Sakemm tiġi stabbilita l-awtentiċità ta" dan l-Ordni. X"se jiġri dalwaqt," żiedet tgħid. "Qed ninvestigaw il-bunker Kuban fejn instab. U nħallu lil Team SPEAR jagħmel xogħolu. Ħadd mhu se jagħmel dan aktar malajr."
  
  Il-Ġeneral Gleason qal li jaqbel. "Qegħdin hemm," hu rumbled.
  
  Digby imbagħad tbissemha b'mod wiesa ', u semmiet għall-qattus li ħa l-krema. "Naċċetta s-suġġerimenti kollha tiegħek," qal. "Irrid inmur fuq rekord li ngħid li ma naqbilx magħhom, imma se naqbel. U bi tpattija, irrid li taċċetta l-proposta ċkejkna tiegħi."
  
  Għażiż Alla, le. "Liema minnhom?"
  
  "Qed nibagħtu t-tieni tim. Biex tgħattihom u forsi tgħinhom."
  
  Qrow kien jaf x"kien qed jgħid. "Biex tkopri" kienet tfisser li tosserva, u "biex tgħin" possibilment kienet tfisser li twettaq.
  
  "Liema tim?"
  
  "SEAL Team 7. Qed jersqu qrib."
  
  "Inkredibbli." Qrow ħadet rasha. "Għandna żewġ timijiet mill-aqwa tagħna fl-istess żona fl-istess ħin. Kif ġara dan?
  
  Digby irnexxielu jibqa" impassiv. "Kunċidenza pura. Imma trid taqbel li tnejn aħjar minn wieħed."
  
  "Multa". Qrow kienet taf li ma kellhiex għażla ħlief li taqbel. "Imma taħt l-ebda ċirkostanza ż-żewġ timijiet mhu se jiltaqgħu. Mhux għal xi raġuni. Kollox ċar?"
  
  "Biss jekk id-dinja tiddependi minnha." Digby tbissem, ħeles mill-mistoqsija u wassal biex Gleeson jgħammar.
  
  "Ibqa' professjonali," qal Gleason. "Jista" jkolli sebgħa fiż-żona t-tajba fi ftit sigħat. Sakemm intemmu dan pjuttost malajr."
  
  "Ikkunsidraha." Qrow żammet lura milli tgħid lill-koppja biex ma tħallix il-bieb jolqothom fil-warrani waqt il-ħruġ. Għal SPEAR, ma setgħetx issir aktar serja. Għar-raġel li qatel lil Joshua Vidal, kien brutali. Għaliha, setgħet kienet xi waħda minn hawn fuq u agħar. Imma l-ewwel, ejja nsalvaw id-dinja, ħasbet.
  
  Għal darb'oħra.
  
  
  KAPITOLU TNEJN
  
  
  Lixandra tinsab fil-glorja moderna kollha tagħha wara t-tieqa tal-pjanċa tal-ħġieġ; metropoli tal-konkos b'saħħitha mdawra minn baħar frizzanti, immarkata minn siġar tal-palm u lukandi, kosta mdawwar u l-Librerija oerhört impressjonanti ta 'Lixandra.
  
  Is-safe house tas-CIA injorat sitt korsiji fgat bit-traffiku li bil-mod iduru madwar il-pruwa tal-kosta. L-aċċess kollu għall-gallarija mħassra minn barra kien limitat minn ħġieġ tqil u bars. Il-kamra tat-tpinġija prinċipali biss kienet toffri xi sinjali ta" kumdità; il-kċina kienet żgħira u improvisata, iż-żewġ kmamar tas-sodda kienu ilhom li saru gaġeġ tal-azzar. Persuna waħda biss kellha persunal fis-safe house fuq bażi full-time, u kien ċar li kien barra ż-żona ta 'kumdità tiegħu.
  
  Alicia ordnat kikkra kafè. "Hey man, dawn huma erbgħa suwed, tnejn bil-ħalib, tlieta bil-krema u waħda bit-togħma tal-kannella. Mifhum?"
  
  "Jien m"għandiex..." Raġel ta" tletin xi ħaġa b"nuċċalijiet irqiq u għajnejk bush teptip furjuż. "Jien ma... nagħmel il-kafè. Tifhem dan?
  
  "Ma tifhimx? Tajjeb, x"inhi qed tagħmel hawn?"
  
  "Konnessjoni. Kuntatt lokali. Housekeeper. jien-"
  
  Alicia ddejjaq għajnejha bi tensjoni. "Dar?"
  
  "Iva. Imma mhux hekk. Jien-"
  
  Alicia daret lil hinn. "Fuck, raġel. Int ma tagħmilx is-sodod. Ma tagħmilx il-kafè. Għal xiex qed inħallsuk?"
  
  Drake ipprova minn kollox biex jinjora lill-mara Ingliża, minflok iffoka fuq il-laqgħa bejn Smith u Lauren. In-New Yorker kien ippreparat u tellgħu l-Eġittu fil-mument meta t-theddida l-ġdida daret minn kemmxejn allarmanti għal prijorità. Bilwieqfa fiċ-ċentru tal-kamra b"xagħra 'l isfel u b'espressjoni tal-logħob fuq wiċċha, kienet lesta li taġġorna lit-tim, iżda meta Smith avviċina lil Lauren, firxa sħiħa ta' emozzjonijiet niżlu fuqha.
  
  "Mhux issa," wieġbet minnufih.
  
  "Jien ħaj," għajjat Smith. "Ħsibt li jista 'jkun interessat."
  
  Minflok ħadet lura, Lauren ħadet nifs fil-fond. "Ninkwieta għalik kuljum, kull minuta. Jien nemmen. Togħġobkom, Smith?"
  
  Is-suldat fetaħ ħalqu biex joġġezzjona, iżda Alicia intervjeniet b"għaqal. "Indannat, ma smajtx? Jismu Lancelot. Jippreferiha minn Smith. Issa lkoll insejħulu hekk."
  
  Lauren inqabdet off guard għat-tieni darba f"minuta. "Lance-a-what? Mhux dak l-isem tal-kavallier antik?"
  
  "Naturalment," qalet Alicia ferħana. "L-istess raġel li wettaq infedeltà mal-mara tar-re."
  
  "Qed tgħid li għandi ninkwieta? Jew jimpurtak?"
  
  Alicia ħarset lejn Smith. "Le. Jekk jitlefkom, l-aħjar li se jieħu huwa babuni, u m"hemmx xadini b"wiċċ aħmar fl-Eġittu." Ħares madwar il-kamra b"ħarsa ta" interrogazzjoni. "Almenu mhux barra minn din il-kamra."
  
  Mai issa kienet wieqfa ħdejn Lauren, wara li warrbet wara li vverifikat darbtejn is-sistema tas-sigurtà tas-safe house. "Għandna nlaħħqu mal-operazzjoni? Naħseb li għalhekk Lauren qiegħda hawn?"
  
  "Iva Iva". In-New Yorker malajr reġgħet kisbet il-kalma tagħha. "Tixtiequ kollha joqogħdu bilqegħda? Jista" jieħu ftit taż-żmien".
  
  Yorgi sab siġġu vojt. Drake poġġa bilqiegħda fuq id-dirgħajn tas-siġġu, iħares bir-reqqa madwar il-kamra. Kien ċar għalih, jara minn fuq il-ġenb, kif Dal u Kenzi kienu resqu eqreb, kif Hayden kien ħarab minn Kinimaki, u, b"xorti tajba, kif Alicia u May issa dehru aktar jaċċettaw il-preżenza ta" xulxin. Drake kien serħan ħafna b'dan ir-riżultat, iżda l-ħaġa kbira li jmiss kienet se tiġri. Yorgi baqa" kważi kompletament sieket mir-rivelazzjoni tiegħu tlett ijiem ilu biss.
  
  Jiena li qtilt lill-ġenituri tiegħi bid-demm kiesaħ.
  
  Iva, dan idgħajjef iċ-ċelebrazzjoni, iżda ħadd ma għamel pressjoni fuq ir-Russi. Huwa tassew mar biex jammetti dak li kien għamel; Issa kellu bżonn iż-żmien biex jittraduċi l-memorja fi kliem proprju.
  
  Lauren dehret ftit skomda bil-wieqfa f"ras il-kamra, iżda meta Smith marret lura, bdiet titkellem. "L-ewwel, jista 'jkollna ċomb dwar il-post tal-ħażna ta' Tyler Webb. Ftakar - wiegħed li se jiġu żvelati aktar sigrieti?"
  
  Drake ftakar dan sew. Minn dakinhar ilhom inkwetati dwar il-konsegwenzi potenzjali. Jew mill-inqas tnejn jew tlieta kienu.
  
  "Imma issa m"għandniex ħin għal dan. Aktar tard, nittama li lkoll nistgħu mmorru vjaġġ. Iżda din... din it-theddida ġdida bdiet meta l-organizzazzjoni TerraLeaks poġġiet għadd kbir ta" dokumenti fuq l-Internet." Hija winced. "Iktar bħal bomba fiżika li tinżel fuq pedament diġitali. Id-dokumenti kollha kienu miktuba bl-idejn, b'mod ċar fanatiku u purament awto-aggrandizing. Żibel antik regolari. L-impjegati ta" TerraLeaks sabuhom f"bunker antik f"Kuba, xi ħaġa li kien fadal minn għexieren ta" snin ilu. Jidher li l-bunker kien il-kwartieri ġenerali ta" grupp ta" ġenn li sejħu lilhom infushom l-Ordni tal-Aħħar Sentenza."
  
  "Din qisu ħafna daħk," qal Drake.
  
  "Naturalment kien. Imma fil-verità, l-affarijiet imorru għall-agħar. Dawn in-nies kollha kienu kriminali tal-gwerra li ħarbu mill-Ġermanja Nażista u kienu qed jistaħbew f"Kuba. Issa, kif tafu lkoll, huwa aktar faċli li tagħmel lista tal-ħmieġ stramb li n-Nazi ma kinux interessati fiha milli lista ta" x"kienu. Din l-Ordni nħoloq biex tgħaddi l-affarijiet lill-ġenerazzjonijiet futuri. Kieku nqabdu jew jinqatlu, ikunu jridu li jkollhom xi reżonanza glorjuża xi mkien fil-futur."
  
  "U tgħid li għandhom dan?" Staqsa Hayden.
  
  "Tajjeb, għadu mhux. Xejn ma ġie ppruvat. L-ordni kienet tikkonsisti minn żewġ ġenerali, żewġ figuri tal-gvern influwenti u żewġ negozjanti għonja. Flimkien ikollhom poter u riżorsi sinifikanti."
  
  "Kif nafu dan?" Staqsa Mai.
  
  "Oh, ma kienu qed jaħbu xejn. Ismijiet, avvenimenti, postijiet. Dan kollu jinsab fid-dokumenti. U TerraLeaks segwa l-istess," Lauren ħadet rasha, "kif jagħmlu hekk."
  
  "Qed tgħid li kulħadd jaf?" Qal Drake bil-kwiet. "Kull organizzazzjoni mdemmija fid-dinja? Crap." Huwa dawwar rasu lejn it-tieqa, bħallikieku jikkontempla d-dinja kollha barra, jingħaqdu flimkien.
  
  "Id-dokument inkwistjoni mhux lest għal kollox," bdiet Lauren.
  
  Alicia tnaqqset. "Sakemm, ovvjament, dan ma jkunx il-każ."
  
  "Mela m'għandniex l-informazzjoni kollha. Nistgħu nassumu biss li dawn il-kriminali tal-gwerra, li sparixxew minn wiċċ l-art xi sebgħa u għoxrin sena ilu, ma ngħatawx iċ-ċans li jlestu xogħolhom."
  
  "Sparixxi?" Dahl ghamlet, jaqleb xi ftit minn sieq ghal sieq. "Ġeneralment dan ifisser il-pulizija sigrieta. Jew Forzi Speċjali. Jagħmel sens peress li kienu kriminali tal-gwerra."
  
  Lauren qalbet. "Dan huwa kunsens. Imma dak li "sparixxi" ma ħasibx li jfittex il-bunker sigriet."
  
  "Imbagħad probabbilment SAS." Dahl ħares lejn Drake. "Bastards grassi."
  
  "Mill-inqas il-forzi speċjali tagħna ma jissejħux ABBA."
  
  Kinimaka mar lejn it-tieqa biex jagħti ħarsa. "Din qisha l-omm ta 'l-iżbalji kollha," hu rumbled fil-ħġieġ tiegħu. "Nħalli din l-informazzjoni tinfirex liberament. Kemm gvernijiet se jkunu qed jikkaċċjaw għal dan fl-istess ħin?"
  
  "Mill-inqas sitta," qalet Lauren. "Li nafu bihom. Sa issa jista' jkun hemm aktar minn dan. It-tellieqa bdiet meta spiċċajtu fil-Perù."
  
  "Qed tispiċċa?" Smith tenna. "Salvajna ħajjiet."
  
  Lauren qabdet l-ispallejn. "Ħadd ma jwaħħallek għal dan."
  
  Drake ftakar b"mod ċar fit-talbiet ripetuti ta" Smith biex jgħaġġel l-infern matul l-aħħar missjoni. Imma issa ma kienx iż-żmien li tqajjem din il-kwistjoni. Minflok, bil-kwiet ġibed l-attenzjoni tan-New Yorker.
  
  "Allura," qal. "Għaliex ma tgħidilniex eżattament x'ppjana din l-Ordni ta' Jum il-Jum u kif qed tippjana li teqred id-dinja?"
  
  Lauren ħadet nifs fil-fond. "Imbagħad tajjeb. Nispera li tkun lest għal dan."
  
  
  KAPITOLU TLIET
  
  
  "Permezz ta" satelliti spy, aġenti u kameras moħbija, drones, l-NSA... isemmuha, nafu li mill-inqas sitt pajjiżi oħra qed jiġru biex ikunu l-ewwel li jsibu l-erba" kantunieri tad-dinja. Amerikani..." waqfet ftit, taħseb, "sewwa... li tkun Amerikani... trid tasal hemm qabel ħaddieħor. Mhux biss f"ġieħ il-prestiġju, imma wkoll għax sempliċement ma nistgħux ngħidu x"se jagħmel xi ħadd ieħor b"dak li jsibu. Is-sentiment hu... x'jiġri jekk Iżrael isib qattiel sigriet minn ġewwa l-pajjiż? X'jiġri jekk iċ-Ċina ssib l-erbgħa kollha?"
  
  "Mela dawn huma l-pajjiżi kkonfermati li qed jipparteċipaw fil-proġett?" staqsa Kensi bil-kwiet. "Iżrael?"
  
  "Iva. Barra minn hekk iċ-Ċina, Franza, l-Iżvezja, ir-Russja u l-Gran Brittanja."
  
  Drake ħaseb li forsi kien jaf xi wħud min-nies involuti. Kien ħażin li kellu jaħdem kontrihom.
  
  "Delikata," qal. "X'inhuma l-ordnijiet eżatti?"
  
  Lauren iċċekkjat il-laptop tagħha biex taċċerta ruħha. "Fihom ħafna 'no fail' u 'bi kwalunkwe spiża'."
  
  "Huma jarawha bħala theddida globali," qal Hayden. "Għaliex le? Dejjem fadal biss ftit jiem sal-apokalissi li jmiss."
  
  "U madankollu," qal Drake, "aħna lkoll essenzjalment fuq l-istess naħa."
  
  Hayden teptip bih. "Ara naqra. Tieqaf tagħmel id-droga, raġel."
  
  "Le, riedni..."
  
  "Wsq daqqiet fl-aħħar wassluh miġnun." Dahl daħak.
  
  Għajnejn Drake twessgħu. "Għalaq ħalqek." Huwa għamel pawsa. "Għamilt inkjesti dwar Yorkshire tiegħek? Xorta waħda, dak li ridt ngħid kien li aħna lkoll forzi speċjali. Aqta 'mill-istess drapp. Żgur li m"għandniex inkunu qed niġru wara xulxin madwar id-dinja."
  
  "Naqbel," qal Hayden mingħajr emozzjoni. "Mela ma" min se tiddiskuti dan?"
  
  Drake ferrex idejh. "President Coburn?"
  
  "L-ewwel trid tmur ħdejn il-Ministru tad-Difiża. U oħrajn. Cole huwa mdawwar b"aktar minn ħitan fiżiċi biss, u xi wħud minnhom mhumiex mingħajr krenellazzjonijiet."
  
  "Mhux it-timijiet kollha se jilagħbu logħbiet ta' ħbiberija," żied Kenzie b'kunfidenza.
  
  "Żgur". Drake ċeda u poġġa bilqiegħda. "Skużani, Lauren. Kompli."
  
  "Sewwa. Għalhekk, kulħadd qara d-dokumenti leaked. Il-biċċa l-kbira minnha hija bullshit Nazista, biex inkun onest. U qed naqra dan verbatim. Il-paġna msemmija għal dan il-grupp sfortunat, bit-titlu "Ordni tal-Aħħar Ġudizzju", tindika biċ-ċar l-hekk imsejħa "postijiet ta" mistrieħ" tal-Erbgħa Żwiemel: Gwerra, Konkwista, Ġuħ u Mewt".
  
  "Mill-Ktieb tar-Rivelazzjoni?" Staqsa Hayden. "Dawk l-erba" rwiemel?"
  
  "Iva." Lauren għoġbitha, għadha tħares mill-ħafna noti kkonfermati minn wħud mill-aqwa geeks fl-Amerika. "Il-Ħaruf taʼ Alla jiftaħ l-ewwel erbgħa mis-sebaʼ siġilli, li jġibu erbaʼ ħlejjaq riekbin fuq żwiemel bojod, ħomor, iswed u b"wiċċ ċar. Ovvjament, dawn ġew marbuta ma" kollox matul is-snin u ġew interpretati mill-ġdid darba u għal darb"oħra fil-kultura popolari. Saħansitra ġew deskritti bħala simbolu tal-Imperu Ruman u l-istorja sussegwenti tiegħu. Imma ħej, in-Nazis setgħu jilagħbu biha kif riedu, hux? Issa forsi aħjar jekk nagħti dan. Hija ħarġet munzell ta 'karti mill-bagalja tagħha, tidher aktar businesslike milli Drake qatt ra tagħha. Bidla interessanti għal Lauren, u waħda li donnha ħadet għal qalbha. Huwa ħares malajr lejn il-karta.
  
  "Din hi l-ħaġa li ġabet lil kulħadd ikkunzat? Ordni?
  
  "Iva, aqra dan."
  
  Dahl qrah b'leħen għoli filwaqt li l-oħrajn ħaduha.
  
  "Fl-erba" kantunieri tad-Dinja sibna l-Erbgħa Żwiemel u ddeskrivejna lilhom il-pjan għall-Ordni tal-Aħħar Sentenza. Dawk li jsalvaw il-Kruċjata tal-Ġudizzju u l-konsegwenzi tagħha se jissaltan bi dritt supremi. Jekk qed taqra dan, aħna mitlufa, għalhekk aqra u segwi b'kawtela. L-aħħar snin tagħna ntefqu niġbru l-aħħar erba" armi tar-rivoluzzjonijiet tad-dinja: Gwerra, Konkwista, Ġuħ u Mewt. Magħqudin, se jeqirdu l-gvernijiet kollha u jiftħu futur ġdid. Kun lest. Sibhom. Ivvjaġġa lejn l-erba 'irkejjen tad-Dinja. Sib il-postijiet ta 'mistrieħ tal-Missier tal-Istrateġija u mbagħad il-Khagan; l-agħar Indjan li qatt għex, u mbagħad il-Plage t'Alla. Imma kollox mhux kif jidher. Żorna l-Khagan fl-1960, ħames snin wara t-tlestija, poġġiet il-Konkwista fit-tebut tiegħu. Sibna l-Plaga li tgħasses il-veru l-Aħħar Sentenza. U l-uniku kodiċi tal-qtil huwa meta dehru l-Horsemen. M'hemm l-ebda marki ta' identifikazzjoni fuq l-għadam tal-Missier. L-Indjan huwa mdawwar bl-armi. L-ordni tal-Aħħar Sentenza issa tgħix permezz tiegħek u se jsaltan suprem għal dejjem."
  
  Drake xarrab kollox. Ħafna ħjiel, ħafna veritajiet. Ħafna xogħol. Madankollu, Dahl sawwatih għall-punch bl-ewwel kumment tiegħu. "Qam? Mhux se jirribellaw?
  
  "Iva, xi ħaġa tidher ħażina." Lauren qablet. "Imma dan mhux typo."
  
  Mai ikkummentat, "Jidher li turi l-ordni li biha tara, għalkemm b'mod sottili."
  
  Lauren għoġbit bi qbil. "Dan huwa minnu. Imma tifhem ukoll għaliex dawn isejħulu "postijiet ta" mistrieħ"? Mhux oqbra jew postijiet tad-dfin jew xi ħaġa?"
  
  "Kollox mhux kif jidher," qara Dahl b'leħen għoli.
  
  "Iva. Jidher ċar li hemm bżonn ta" tunnellata aktar riċerka."
  
  "L-Indjan huwa mdawwar bl-armi," qrat Alicia b'leħen għoli. "Dan xi jfisser?"
  
  "Ejja ma mmorrux wisq 'il quddiem minna nfusna," qal Hayden.
  
  "Huwa maħsub li l-għarfien ta 'dawn il-postijiet ta' mistrieħ finali kollha miet bl-ordni Nażista." Lauren qal. "Forsi kienu qed jippjanaw li jirreġistraw xi ħaġa. Forsi huwa l-kodifikazzjoni. Jew tgħaddi l-għarfien lil ġenerazzjonijiet oħra. Ma nafux żgur, imma nafu li dak kollu li rridu nkomplu," qagħdet l-ispallejn, "u kulħadd fl-istess dgħajsa. Ħares lejn Drake. "Dgħajsa. Ċattra tas-sopravivenza. Int tieħu l-idea."
  
  Il-Yorkshireman nodded kburi. "Naturalment irrid. SAS jista 'jagħmel galleġġjant blat."
  
  "Well, kull min niltaqgħu magħhom, għandhom l-istess ħjiel li nagħmlu aħna," qal Hayden. "Xi ngħidu li nibdew?"
  
  Kinimaka tbiegħed mit-tieqa. "Fl-erba" kantunieri tad-dinja?" staqsa. "Fejn jinsabu?"
  
  Il-kamra dehret vojta. "Huwa diffiċli li tgħid," qal Dahl. "Meta l-art tkun tonda."
  
  "Tajjeb, xi ngħidu dwar l-ewwel Horseman li għamlu referenza. Dan Missier l-Istrateġija." Kinimaka daħal fil-kamra, imblokka d-dawl kollu mit-tieqa ta" warajh. "X'referenzi għandna għaliha?"
  
  "Kif tista 'tistenna," Lauren tappjat l-iskrin, "il-think tank lura d-dar qed jagħmel dan ukoll..." Hija ħadet mument biex taqra.
  
  Drake ħa l-istess mument biex jirrifletti. Is-semma ta" Lauren ta" "think tank lura d-dar" għamlitha ċara biss dak li ma kienx hemm.
  
  Karin Blake.
  
  Ovvjament, iż-żmien għadda minn meta kont parti mit-tim SPEAR, iżda kien ilu li għadda l-ġurnata jew saħansitra l-ġimgħa meta Karin kellha tkun on call. Kull darba li ddeċieda li jikkuntattjaha, xi ħaġa waqqfuh - kemm jekk tkun mazz ta 'għedewwa, kriżi dinjija, jew it-talba tiegħu stess li ma jdejjaqx. Karin kellha bżonn l-ispazju tagħha, imma-
  
  Fejn hi l-infern?
  
  Lauren bdiet titkellem, u għal darb'oħra ħsibijiet dwar Karin kellhom jitwarrbu.
  
  "Jidher li l-figura storika kienet magħrufa bħala l-Missier tal-Istrateġija. Annibal."
  
  Smith deher inċert. "Liema minnhom?"
  
  Alicia għamlet xufftejha. "Jekk dan huwa t-raġel ta' Anthony Hopkins, mhux se nitlaq minn din il-kamra."
  
  "Hannibal Barca kien mexxej militari leġġendarju minn Kartaġni. Imwieled fl-247 QK, kien ir-raġel li mexxa armata sħiħa, inklużi iljunfanti tal-gwerra, madwar il-Pirinej u l-Alpi lejn l-Italja. Kellu l-abbiltà li jidentifika l-qawwiet tiegħu u d-dgħufijiet tal-għedewwa tiegħu u għeleb lil ħafna mill-alleati ta" Ruma. L-uniku mod kif finalment falla kien meta xi raġel tgħallem it-tattiċi brillanti tiegħu stess u żviluppa mod kif jużahom kontrih. Kien f"Kartaġni".
  
  "Mela dan il-bniedem huwa l-Missier tal-Istrateġija?" - Staqsa Smith. "Dan Hannibal?"
  
  "Kunsidrat bħala wieħed mill-akbar strateġisti militari fl-istorja u wieħed mill-ġenerali pendenti tal-antikità flimkien ma" Alessandru l-Kbir u Ċesari. Huwa kien imsejjaħ il-Missier tal-Istrateġija għax l-akbar għadu tiegħu, Ruma, eventwalment adotta t-tattiċi militari tiegħu fil-pjanijiet tagħhom stess."
  
  "Din hija rebħa," qal Dahl, "jekk qatt kien hemm waħda."
  
  Lauren qalbet. "Aħjar. Annibal kien meqjus bħala ħmar il-lejl għal Ruma li użaw il-qal kull meta kien jiġri xi diżastru. Tradott, dan ifisser li Annibal jinsab fil-bibien! Il-frażi Latina saret aċċettata b"mod ġenerali u għadha tintuża sal-lum."
  
  "Lura għall-ordni," ħeġġiġhom Hayden. "Kif jaqbel?"
  
  "Tajjeb, nistgħu ngħidu b"kunfidenza li Hannibal huwa wieħed mill-Erbgħa Horsemen. Minbarra l-fatt li jidher rikeb żiemel, tul l-istorja kien imsejjaħ il-Missier tal-Istrateġija. Dan ifisser li Hu Gwerra, l-ewwel Horseman. Żgur li ġab il-gwerra lill-Imperu Ruman."
  
  Drake skennja t-test. "Hekk hawn jgħid li l-pjan għall-Ordni tal-Doomsday ġie stabbilit mill-Horsemen. Irridu nassumu li l-Ordni midfun arma distruttiva fil-qabar ta" Annibal? Ħalli dan għall-ġenerazzjoni li jmiss?"
  
  Lauren qalbet. "Huwa sensazzjoni ġenerali. Armi f'kull qabar. Hemm qabar f"kull rokna tad-dinja."
  
  Kinimaka għolla għajn. "Li, għal darb'oħra, jagħmel sens daqs dublett tal-ħaxix."
  
  Hayden xejru idu lejh biex jieqaf. "Insiha," qalet. "Għalissa. Żgur li raġel bħal Hannibal għandu jkollu qabar jew mawsoleum?"
  
  Lauren inklinata lura fis-siġġu tagħha. "Iva, dan huwa fejn l-affarijiet jikkumplikaw. Il-povru Hannibal kien eżiljat u miet mewta miżerabbli, aktarx minn velenu. Kien midfun f"qabar mhux immarkat."
  
  Għajnejn Drake twessgħu. "Bullshit".
  
  "Jġiegħlek taħseb, hux?"
  
  "Għandna post?" Staqsa Mai.
  
  "Oh iva". Lauren tbissem. "Afrika".
  
  
  KAPITOLU ERBA"
  
  
  Alicia marret lejn kabinett tal-ġenb u ħarġet flixkun ilma mill-mini-fridge ta" fuq. Li tibda operazzjoni ġdida kienet dejjem stressanti. Forte tagħha kien il-ġlieda; madankollu, din id-darba b'mod ċar kellhom bżonn pjan. Hayden kien diġà ngħaqad ma" Lauren fuq il-laptop, u Smith kien qed jipprova jidher interessat, bla dubju għax in-New Yorker kien qed jieħu rwol differenti. Oh yeah, u għax mhix il-ħabs iżżur terrorista miġnun.
  
  Alicia kellha l-opinjoni tagħha, iżda kienet diffiċli biex tifhem il-loġika ta" Lauren. Xorta waħda, ma kienx il-post tagħha li tiġġudika, mhux wara l-ħajja li kienet diġà mexxiet. Lauren Fox kienet għaqlija u insightful biżżejjed biex tara x'kien ġej.
  
  Nispera. Alicia xorbu nofs il-flixkun, imbagħad daret lejn Drake. Il-Yorkshireman bħalissa kien wieqaf ħdejn Dahl u Kensi. Kienet se tidħol meta kien hemm moviment qrib tagħha.
  
  "Oh, hi Yogi. Kif sejrin l-affarijiet hemm?
  
  "Multa". Il-ħalliel Russu ilu dipress minn meta ġie espost f"daqqa. "Taħseb li issa jobogħduni?"
  
  "Min? Huma? Int qed tiċċajta? Ħadd ma jiġġudikak, speċjalment lili. Daħqet u ħarset madwarha. "Jew Mejju. Jew Drake. U speċjalment mhux Kenzi. Il-kelba probabbilment għandha dungeon mimlija sigrieti żgħar koroh."
  
  "DWAR".
  
  "Mhux eżattament is-sigriet diżgustanti tiegħek." Crap! "Ħej, għadni qed nipprova nbiddel hawn. Ma nafx ħmieġ dwar il-ferħ."
  
  "Naraha".
  
  Hija ħarġet idha: "Ejja hawn!" - u ġrew għal rasu meta żelaq, jipprova jaqbad rasu. Yorgi qabeż sa l-aħħar tal-kamra, saqajh ħfief. Alicia rat l-inutilità tal-ġiri.
  
  "Il-ħin li jmiss, tifel."
  
  Drake ħares approċċ tagħha. "Taf, hu jibża minnek."
  
  "Ma kont naħseb li t-tifel kien jibża" minn xejn. Mhux wara li qatta" żmien f"dak il-ħabs Russu u bini ħitan. Imbagħad issir taf li jibża minnha." Hija ttektek lilha nfisha fuq rasha.
  
  "L-aktar arma qawwija ta 'kulħadd," qal Dahl. "Staqsi biss lil Hannibal."
  
  "Oh, Torsti jagħmel ċajt. Ejja lkoll nduru għall-kalendarju. Imma bis-serjetà," żiedet Alicia. "It-tifel jeħtieġ li jitkellem. Jien mhux kwalifikat aħjar."
  
  Barked Kensi. "Tassew? Jien mistagħġeb".
  
  "Kont imsemmi fl-istqarrija ta" Webb? Oh iva, naħseb hekk."
  
  L-Iżraeljan qagħad f"spallejn. "Għandi diffiċli biex norqod bil-lejl. Allura?"
  
  "Hekk hu għaliex," qalet Alicia. "Xejn."
  
  "Naħseb għall-istess raġuni bħalek."
  
  Kien hemm silenzju profond. Dahl iltaqa" mal-ħarsa ta" Drake fuq ras in-nisa u qaxxar ftit. Drake malajr ħares "il bogħod, ma jnaqqasx lin-nisa, imma ma riedx li jiġu mkaxkra fil-bir tal-miżerja. Alicia ħarset "il fuq hekk kif Hayden beda jitkellem.
  
  "Okay," qal il-kap tagħhom. "Huwa aħjar milli Lauren oriġinarjament ħasbet. Min hu għal vjaġġ lejn l-Hellespont?
  
  Alicia faqqgħet. "Inħoss perfett għal dan it-tim kkritikat. Irreġistrani."
  
  
  * * *
  
  
  L-ewwel bil-ħelikopter u mbagħad bl-ispeedboat, it-tim SPEAR resaq lejn id-Dardanelli. Ix-xemx kienet diġà tegħreq lejn l-orizzont, id-dawl ittrasformat minn ballun qawwi fi strixxa panoramiċi fl-isfond u slash orizzontali. Drake sab ruħu bilkemm jaqleb bejn il-modi tat-trasport waqt ir-rikba bumpy, u sab ħin biex jistagħġeb dwar kif il-bdoti għaddew il-ġurnata mingħajr periklu. Alicia, li kienet ħdejh abbord il-ħelikopter, iċċarat xi ftit is-sentimenti tagħha.
  
  "Ħej, taħseb li dan it-raġel qed jipprova joqtolna?"
  
  Kinimaka, imwaħħal sewwa u waħħal ma" kemm seta" jżomm iċ-ċineg żejda, qal permezz ta" snien magħqudin, "Jien pjuttost ċert li jaħseb li jirbbu."
  
  Il-komunikazzjonijiet kienu kompletament operattivi u miftuħa. Is-skiet mela l-arja hekk kif it-tim tagħhom spezzjona l-armi fornuti mis-CIA. Drake sab is-suspettati tas-soltu, li kienu jinkludu Glocks, HKS, skieken tal-ġlied u assortiment ta 'granati. Ġew ipprovduti wkoll apparati tal-viżjoni bil-lejl. Ftit minuti biss wara, Hayden beda jitkellem fuq il-komunikatur.
  
  "Mela, nies, wasal iż-żmien li nikkunsidraw aspett ieħor aktar personali ta" din il-missjoni. Timijiet li jikkompetu. Is-CIA għadha tgħid li hemm sitta, allura ejja nkunu grati li mhux wisq aktar. Iċ-ċellula ta' Lixandra kontinwament tirċievi informazzjoni li tiġri minn ċelluli tas-CIA madwar id-dinja, mill-NSA u aġenti moħbija. Huma jwassluli kwalunkwe fatt rilevanti-"
  
  "Jekk hu fl-aħjar interess tagħhom," interċetta Kensi.
  
  Hayden sogħla. "Nifhem li kellek esperjenzi ħżiena ma' aġenziji tal-gvern, u s-CIA tieħu stampa tassew ħażina, imma jien ħdimt għalihom. U għallinqas għamilt ix-xogħol tiegħi sew. Għandhom nazzjon kollu x"jipproteġu. Kun żgur li nagħtikom il-fatti."
  
  "Nistaqsi x"qed jerfagħha d-dublett," lissnet Alicia fuq il-komunikatur. "Ninsab ċert li m'huwiex tajjeb."
  
  Kensi ħares lejha. "X'jista' jkun tajjeb li jġiegħlek id-dublett jirkbu?"
  
  "Ma nafx". Alicia teptip malajr. "Ħalq Johnny Depp?"
  
  Hayden neħħa gerżuma u kompliet. "Sitt timijiet tal-forzi speċjali. Huwa diffiċli li tgħid min hu simpatiku u min huwa ostili għal kollox. Tassumux. Irridu nittrattaw lil kulħadd bħala għedewwa. L-ebda wieħed mill-pajjiżi li nafu li huma involuti f'dan mhu se jammetti dan. Nifhem li forsi taf lil xi wħud minn dawn in-nies, iżda l-kanzunetta tibqa" l-istess."
  
  Meta Hayden waqaf, Drake ħaseb dwar il-kontinġent Brittaniku. L-SAS kellu pjuttost ftit reġimenti u kien ilu bogħod għal ħafna snin, iżda xorta d-dinja tas-suldati ultra-elite ma kinitx eżattament kbira. Hayden kellu raġun jitkellem dwar konfronti u riżervi potenzjali issa, aktar milli jinqabadhom off guard fuq il-kamp tal-battalja. Dahl jista" jkun interessat fil-kontinġent Żvediż, u Kenzie f"dak Iżraeljan. Xogħol tajjeb, ma kienx hemm preżenza tradizzjonali Amerikana hemmhekk.
  
  "Ma nistax nimmaġina li ċ-Ċina tkun faċli," qal. "La r-Russja."
  
  "F'din il-veloċità," qal Mai, tħares 'il barra mit-tieqa. "Se jkunu forom fid-dlam."
  
  "Għandna idea tas-sitwazzjoni attwali ta' kull pajjiż?" - staqsa Dahl.
  
  "Iva, kont qed nimxi lejn dan. Sa fejn nistgħu ngħidu, l-Iżvediżi huma diversi sigħat bogħod. Il-Franċiżi għadhom id-dar. Il-Mossad huwa l-eqreb, qrib ħafna."
  
  "Naturalment," qal Dahl. "Ħadd ma jaf verament fejn sejjer."
  
  Drake sogħla ftit. "Qed tipprova tiġġustifika l-attentat fallut tal-Isvezja?"
  
  "Issa tinstema" qisha qed fil-Eurovision. U ħadd ma semma l-Gran Brittanja. Fejn jinsabu? Għadek tagħmel it-te?" Dahl għolla tazza immaġinarja, subgħajh iż-żgħir joħroġ f'angolu.
  
  Kien punt ġust. "Well, l-Isvezja probabbilment bdiet lura."
  
  "Almenu bdew."
  
  "Guys," intervjena Hayden. "Tinsewx li aħna wkoll parti minn dan. U Washington jistenna li nirbħu."
  
  Drake ċaqlaq. Dahl daħka. Smith ħares "il fuq hekk kif Lauren bdiet titkellem.
  
  "Żieda interessanti għal dan kollu hija li xi wħud minn dawn il-pajjiżi qed jipprotestaw bil-qawwa għal kull intervent. Naturalment, il-livell tal-ħażin huwa dejjem għoli, iżda nistgħu nittrattaw xi elementi diżonesti."
  
  "Mhux uffiċjali? Gruppi maqsumin?" - Staqsa Kinimaka.
  
  "Huwa possibbli."
  
  "Dan biss iġibna lura għall-informazzjoni bażika," qal Hayden. "Kulħadd huwa ostili."
  
  Drake staqsiet x"seta" ħaseb Smith dwar id-dikjarazzjoni tagħha. Lura f"Cusco, Joshua kien ostili, iżda peress li l-mewt tiegħu ma kinitx ġiet sanzjonata mill-gvern u l-waqfa tagħhom fil-pajjiż kienet qed tinbidel u kkontestata kontinwament, ħadd ma kien jaf x"kien se jiġri. Il-mewt ta" dan ir-raġel kienet inċident, iżda kkawżat minn nuqqas ta" attenzjoni u żelu żejjed. Iva, kien parassita u qattiel, iżda ċ-ċirkostanzi kienu differenti.
  
  Wara l-ħelikopter imlew id-dgħajjes. Lebsin bl-iswed, uċuħhom moħbija, rebot bla xkiel tul l-ilmijiet tal-Hellespont, il-lejl fl-aħħar mimli dlam. Ir-rotta li ħadu kienet vojta, id-dwal teptip lil hinn mill-bank 'il bogħod. Il-Hellespont kien kanal importanti li jifforma parti mill-fruntiera bejn l-Ewropa u l-Asja. Istrett dejjaq, Gallipoli kien jinsab fuq ix-xtut tat-tramuntana tiegħu, filwaqt li l-biċċa l-kbira tal-fruntieri l-oħra tiegħu kienu relattivament skarsament popolati. Hekk kif glisqu fl-ilma, Hayden u Lauren użaw il-komunikatur tagħhom.
  
  "Hannibal qatt ma kellu qabar, lanqas qabar. Wara karriera brillanti, dan il-ġeneral leġġendarju miet kważi waħdu, ivvelenat meta kien għadu xjuħ. Allura kif issib qabar mhux immarkat?"
  
  Drake ħares "il fuq hekk kif Lauren waqfet. Staqsiehom?
  
  Smith b"kuraġġ beda jsib soluzzjoni. "Sonar?"
  
  "Huwa possibbli, imma trid ikollok idea pjuttost tajba ta 'fejn tfittex," wieġeb Dahl.
  
  "Huma sabu dokument oskur, dokument li jista 'jiġi rrekordjat, iva, iżda mitlufa fiż-żmien," qal Hayden. "Id-destin ta" Annibal dejjem irrita lil dawk li kienu jħobbu lill-eroj li oppona l-imperialiżmu Ruman. Persuna bħal din kienet il-President tat-Tuneżija, li żar Istanbul fis-sittinijiet. Waqt din iż-żjara, l-unika ħaġa li ried kienet li jkun jista" jieħu miegħu l-fdalijiet ta" Hannibal fit-Tuneżija. Xejn aktar kien importanti. It-Torok eventwalment ċedew xi ftit u ħaduh magħhom fi vjaġġ qasir."
  
  "Is-snin sittin?" Dahl qal. "Mhux hekk meta l-kriminali tal-gwerra bdew ifaqqsu l-pjan ċkejken diżgustanti tagħhom?"
  
  "Aktar probabbli". Hayden qal. "Wara li stabbilixxew Kuba u bdew ħajja ġdida. Imbagħad l-ordni l-ġdida tagħhom dam kważi għoxrin sena."
  
  "Ħafna ħin biex tkun kreattiv," qalet Alicia.
  
  "U agħżel l-Erbgħa Horsemen għalihom," żied Mai. "Hannibal - Horseman tal-Gwerra? Jagħmel sens. Imma l-infern huma l-Konkwista, il-ġuħ u l-Mewt? U għaliex id-Dardanelli fl-Afrika huma waħda mill-erba" direzzjonijiet kardinali?"
  
  "Punt tajjeb," Alicia tenniet May, u b'hekk Drake jirdoppja l-isforzi tiegħu. "Int trid terġa' tpoġġi dak il-limitu ta' ħsieb żgħir, Foxy."
  
  Lauren tbissem. Drake setgħet tgħid mit-ton tal-vuċi tagħha. "Għalhekk it-Torok, speċjalment imbarazzati bin-nuqqas ta" rispett tagħhom stess lejn Hannibal, ħadu lill-president Tuneżin f"post fuq l-Hellespont. Jgħid "fuq l-għolja fejn hemm bini mwiegħra". Dan huwa l-post famuż ta" mistrieħ ta" Hannibal Barca."
  
  Drake stenna, iżda ma waslitx aktar informazzjoni. "U madankollu," qal, "dak kien tletin sena ilu."
  
  "Baqgħet hemm għal daqshekk twil," qalet Lauren, "u t-Torok bla dubju poġġew xi ħaġa ta' gwardja tal-unur."
  
  Drake deher dubjuż. "Fil-verità, jista 'jkun biss qabar onorarju."
  
  "Hadu l-president tat-Tuneżija hemmhekk, Matt. Saħansitra ħa kunjetti tar-ramel iċċertifikati mill-gwardjani tal-ġisem tiegħu, u sejħilhom "ramel mill-qabar ta" Hannibal" meta mar lura d-dar. F"dik is-sitwazzjoni, f"dik is-sena, it-Torok kienu verament iqarrqu bil-President tat-Tuneżija?"
  
  Drake għamel daqqa ta" ras "il quddiem lejn il-kurva mudlama li toqrob tal-kosta. "Se nsiru nafu."
  
  
  KAPITOLU ĦAMES
  
  
  Drake għen biex jinġibed l-ispeedboat ta" kulur sable mill-ilma, irmiġġa ma" garża ta" għeruq qodma fil-qrib u immuntat il-mutur ta" barra. Mejju, Alicia u Smith ġrew biex iwaqqfu post imbiegħed. Kinimaka għolla l-backpacks tqal bl-għajnuna ta" Dahl. Drake ħass ramel taħt l-istivali tiegħu. L-arja kienet riħa ta" art. Il-mewġ ġrew b'mod vjolenti fuq ix-xatt fuq ix-xellug tiegħu, mogħtija momentum mid-dgħajjes. L-ebda ħoss ieħor ma kiser is-silenzju hekk kif il-lanċa ħadu kont.
  
  Hayden kien qed iżomm GPS navigator portabbli. "Multa. Għandi l-koordinati pprogrammati. Lesti li mmorru?"
  
  "Let," diversi ilħna nefaħ bi tweġiba.
  
  Hayden mexa 'l quddiem, u Drake qagħad warajh, jaqsam ir-ramel imħawwar taħt saqajh. Huma skennjaw kontinwament iż-żona, iżda l-ebda sors ta 'dawl ieħor ma kien viżibbli. Forsi waslu hawn l-ewwel wara kollox. Forsi timijiet oħra żammew lura, ħallew lil xi ħadd ieħor jagħmel l-irfigħ kollu tqil. Forsi anke issa kienu qed jarawhom.
  
  Il-possibilitajiet kienu bla tmiem. Drake għamel daqqa ta" ras lil Alicia hekk kif għaddew u l-Ingliża ingħaqdet mal-linja. "Meta tvarja minn naħa għal oħra."
  
  "Xi ngħidu għal Smith?" - Saqsejt.
  
  "Hawn qiegħda. It-triq hija ċara".
  
  Oh iva, imma sejrin lejn l-art, ħaseb Drake, iżda ma qal xejn. Ir-ramel artab ċeda għal art ippakkjata iebes, u mbagħad telgħu fuq il-moll. Talli ftit piedi biss u b"wiċċ imżerżaq, malajr qasmu l-fruntiera tad-deżert u sabu ruħhom fuq biċċa art ċatta. Hayden indika t-triq u qasmu l-art għerja. Issa m'hemmx bżonn li jiġu post sentries. Huma setgħu jaraw għal mili, iżda May u Smith baqgħu aktar 'il bogħod, u żiedu l-firxa tal-vista tagħhom.
  
  L-iskrin tal-GPS teptip fis-skiet, jiggwidahom dejjem eqreb lejn il-mira tagħhom, u l-arkata mudlama tal-lejl miġbud maestuż fuqhom. B"tant spazju, is-sema kien enormi; l-istilel bilkemm jidhru, u l-qamar huwa strixxa ċkejkna. Għaxar minuti inbidlu f"għoxrin, imbagħad tletin, u kienu għadhom mexjin waħedhom. Hayden żamm kuntatt permezz ta" komunikatur kemm mat-tim kif ukoll ma" Alexandria. Drake ħalla l-ambjent jieħu fih, jieħu n-nifs fir-ritmu mgħaġġel tan-natura. Il-ħsejjes tal-annimali, ir-riħ, ir-rustling tad-dinja - kien kollu hemm, iżda xejn mhux xieraq. Induna li t-timijiet li kellhom kontrihom setgħu jkunu tajbin daqshom, iżda kien jafda l-kapaċitajiet tiegħu u ta" sħabu.
  
  "Il quddiem," whisper Hayden. "Il-GPS juri t-terren jitla" madwar erbgħin pied. Din tista" tkun l-għoljiet li qed infittxu. Ħares il-fuq."
  
  L-għoljiet ħarġet bil-mod mid-dlam, munzelli ta" art li dejjem qed jogħlew b"għeruq imħabblin u blat mifrex fuq l-art niexfa hekk kif qatgħu mogħdija soda mill-ostakli. Drake u Alicia ħadu mument biex jieqfu u jħarsu lura, u nnutaw l-iswed bla xkiel li kien jinfirex sa l-baħar imqaxxar. U ferm lil hinn minn dan, id-dwal twinkling tal-port, eżistenza kompletament differenti.
  
  "Ġurnata waħda?" Staqsiet Alicia sorpriża.
  
  Drake ittama hekk. "Aħna naslu hemm," qal.
  
  "Dan għandu jkun faċli."
  
  "U l-imħabba. Bħas-irkib tar-rota. Imma taqa" u jkollok qatgħat, tbenġil u brix ħafna qabel ma terġa" tikseb il-bilanċ."
  
  "Allura, nofs it-triq diġà għaddiet." Hi messtu ftit u mbagħad kompliet sa l-għoljiet.
  
  Drake segwaha skiet. Il-futur tabilħaqq kellu rikkezza ġdida ta 'possibbiltajiet issa li Alicia Miles kienet ħarġet miċ-ċiklu tagħha ta' awto-distruzzjoni. Kulma kellhom jagħmlu kien jegħlbu grupp ieħor ta" ġenn u megalomaniacs li huma mħabbtin li jbatu n-nies tad-dinja.
  
  U għalhekk suldati bħalu poġġew kollox fuq il-linja. Għal Adrian bieb ta" ħdejn u Graham fuq it-triq. Għal Chloe, li tħabtu biex iġġib iż-żewġt itfal tagħha l-iskola fil-ħin kull jum. Għall-koppji li xeħtu u jgergru fi triqithom lejn is-supermarket. Għall-ġid ta" dawk li qagħdu bilqiegħda b"mod tajjeb fil-konġestjonijiet tat-traffiku fuq ir-ring road, u dawk li qabżu l-kjuwijiet. Mhux għall-ħmieġ tal-kanal li telgħu fil-vann jew fil-garaxx tiegħek wara d-dlam, jagħmlu off b'dak kollu li setgħu. Mhux għal bullies, dawk li jfittxu l-poter u backstabbers. Jalla dawk li ġġieldu qatigħ għar-rispett, l-imħabba u l-kura jiġu kkurati. Ħalli dawk li ġġieldu għall-futur ta" wliedhom ikunu kunfidenti fis-sigurtà tiegħu. Ħalli dawk li għenu lil ħaddieħor jiġu megħjuna.
  
  Hayden ġibed l-attenzjoni tiegħu b'grunt baxx. "Dan jista" jkun il-post. Il-GPS jgħid li hu, u nara bini abbandunat quddiem."
  
  Huwa ra tikek kkuluriti jikkoinċidu. Kien l-epiċentru tal-avvenimenti dak iż-żmien. Issa ma kienx hemm ħin għall-irqaq. Huma setgħu wkoll ħarġu logħob tan-nar fit-tfittxija tagħhom għall-qabar ta 'Annibal kieku setgħu jsibu aktar malajr issa li kienu hawn. Għax Drake kien fiduċjuż li jekk setgħu jsibuha, allura jistgħu wkoll it-timijiet l-oħra kollha.
  
  Hayden innota ż-żona approssimattiva. Kinimaka u Dahl niżżlu l-backpacks tqal tagħhom mal-art. May u Smith ħadu l-aħjar pożizzjonijiet ta 'osservazzjoni. Drake u Alicia resqu eqreb lejn Hayden biex jgħinu. Yorgi biss qagħad lura, u wera inċertezza hekk kif stenna li jingħad x'għandu jagħmel.
  
  Kinimaka u Dahl ħolqu xi flashlights mill-aqwa billi immuntaw it-trio fuq stands tal-fibra tal-karbonju u jagħtu saħansitra aktar. Dawn ma kinux biss bozoz qawwi, huma saru biex jissimulaw id-dawl tax-xemx kemm jista 'jkun mill-qrib. Ċertament, anke l-kapaċitajiet estensivi tas-CIA kienu limitati fl-Eġittu, iżda Drake ħaseb li l-apparat ma deherx ħażin wisq. Kinimaka uża lampa immuntata fuq stand biex idawwal żona kbira, u mbagħad Hayden u Dahl marru jistħarrġu l-art.
  
  "Issa oqgħodu attenti," qalilhom Hayden. "L-Ordni tal-Aħħar Sentenza ssostni li l-armi ġew midfuna hawn ħafna wara l-mewt ta" Annibal. Dan huwa qabar mhux immarkat, mhux lapida. Allura qed infittxu art disturbata, mhux għadam, blokki jew kolonni. Qegħdin infittxu oġġetti li ġew midfuna reċentement, mhux fdalijiet antiki. M'għandux ikun wisq diffiċli-"
  
  "Tgħidx hekk!" Barked Dahl. "Int ser tiġbor kollox, indannat."
  
  "Qed ngħid biss li m"għandniex għalfejn infittxu lil Hannibal. Armi biss."
  
  "Punt tajjeb." Kinimaka aġġusta ftit id-dawl madwar il-perimetru.
  
  Hayden immarka tliet postijiet fuq l-art. Kollha dehru qishom ġew mibdula b'xi mod, u xejn dan l-aħħar. Yorgi resaq b"attenzjoni, pala f"idu. Drake u Alicia ingħaqdu miegħu, segwiti minn Kinimaka.
  
  "Ħaffer biss," qal Hayden. "Ħaffef".
  
  "X'jiġri jekk ikun hemm booby trap?" Staqsiet Alicia.
  
  Drake ħares lejn il-bini mwiegħra. Il-ħitan mdendlin sfortunatament, imdendlin, bħallikieku jżommu l-piż tad-dinja. Naħa waħda kienet tqattgħet bin-nofs bħallikieku minn cleaver ġgant, il-blokki issa joħorġu 'l barra miż-żewġ naħat bħal snien imqaxxra. Is-saqaf kien waqa" żmien twil ilu, ma kienx hemm bibien jew twieqi. "Tajjeb, ma jidhirx li se nkunu nistgħu nsibu kenn hemmhekk."
  
  "Grazzi".
  
  "Tinkwetax, imħabba. Żomm rasek 'il fuq."
  
  Drake injora d-dija furjuża u beda jaħdem. "Allura x'inhu s-sinifikat ta 'l-Erbgħa Horsemen xorta waħda?" staqsa lil Hayden fuq il-komunikatur.
  
  "L-aqwa raden tal-think tank? Dawn jikkorrispondu mal-figuri storiċi li qed infittxu u l-armi li nittamaw li nsibu. Allura, Annibal, imqajjem biex jobgħod lir-Rumani, beda gwerra kważi bla tarf f"Ruma, hux? Hawnhekk se nsibu l-armi tal-gwerra."
  
  "Jista 'jkun ukoll li huma żiemel," interċetta Kinimaka. "Jiġifieri, Annibal kien."
  
  "Iva, ftit wisq vag, Mano."
  
  "Mela m"għandha x"taqsam xejn mal-Bibbja?" Drake ħaffer muntun ieħor ta" art. "Għax m'għandna bżonn l-ebda wieħed minn dawn il-kodiċi stupidi."
  
  "Sewwa, dehru fl-Apokalissi u-"
  
  "Ara naqra!" Alicia f'daqqa tgħajjat. "Naħseb li laqat xi ħaġa!"
  
  "U attenzjoni," il-vuċi ta" May whispered fuq il-komunikatur. "Dehru dwal ġodda fuq l-ilma, qed joqorbu malajr."
  
  
  KAPITOLU SITT
  
  
  Drake waqqa" l-pala mal-art u mexa lejn Alicia. Yorgi kienet diġà hemm, tgħinha tħaffer. Kinimaka wkoll avvanza malajr.
  
  "Kemm għandna ħin?" Staqsa Hayden b"mod urġenti.
  
  "Jiġġudikaw mill-veloċità tagħhom, tletin minuta tops," wieġeb Smith.
  
  Dahl ħares attentament. "Xi ħjiel?"
  
  "Probabbilment Mossad," wieġeb Kensi. "Kienu l-eqreb."
  
  Drake ħalef. "L-unika darba li xtaqt li l-Iżvediżi kkritikat jiġu l-ewwel."
  
  Alicia qagħdet sa l-irkopptejn fit-toqba, tħaffer it-tarf tal-pala tagħha fl-art ratba, tipprova teħles l-oġġett. Hija tħabtu, bla ferħ tgħaqqad it-truf vagi. Kinimaka kien qed inaddaf l-art minn fuq hekk kif Yorgi ingħaqad ma" Alicia fil-ferita li dejjem qed tespandi fl-art.
  
  "Dan x'inhu?" - Saqsejt. staqsa Drake.
  
  Hayden qamet b"idejha fuq irkopptejha. "Għadni ma nistax ngħid żgur."
  
  "Iġbed lilek innifsek flimkien, Alicia." Drake grinned.
  
  Dija u saba mgħollija kienet l-unika tweġiba tiegħu. L-oġġett inkwistjoni kien miksi bil-ħmieġ u miksi bil-ħmieġ min-naħat kollha, iżda kellu forma. Tawwalin, li kien ikejjel bejn wieħed u ieħor żewġ metri b"metru, kellu forma ta" kaxxa definita u jiċċaqlaq faċilment, li juri li ma kien tqil xejn. Il-problema kienet li kienet imdawra u kompatta minn art iebsa u għeruq. Drake ħares mill-kaxxa lejn il-baħar, jara d-dwal jersqu dejjem eqreb u jistaqsi kif diaħ kontenitur daqshekk żgħir u ħafif jista" jżomm arma militari devastanti.
  
  "Ħmistax-il minuta," irrapporta Smith. "L-ebda sinjali oħra ta 'approċċ."
  
  Alicia tħabtu ma 'l-art, saħtet u ma waslet imkien għall-ewwel, iżda eventwalment hija tħoll l-oġġett u ħalliet lil Yorgi tiġbed. Anke dakinhar, id-dwieli mkabbra żżejjed u l-għeruq imħabblin qabdu miegħu donnhom ferħana, mazz iebes u mibrum li rrifjuta li jħalli. Issa kienu fit-tajn sa qaddhom, ħawwdu ħwejjiġhom u msejsa fuq il-pali. Drake żamm lura mill-linja ovvja "Irġiel fuq ix-xogħol" u leaned fuq biex jgħin jerfgħu. Dahl ukoll tgħawweġ 'l isfel, u flimkien irnexxielhom isibu appoġġ fuq in-naħa tal-oġġett u ġibduh 'il barra. L-għeruq ipprotestaw, tkissru u jinqalgħu. Xi wħud żammew għal ħajja għażiża. Drake ippressat u ħass li tixgħel it-toqba u fuq ix-xifer. Xmajjar ta 'ħamrija spostata nixxew minn fuq. Imbagħad hu u Dahl qamu flimkien u ħares "l isfel lejn Alicia u Yorgi. It-tnejn kellhom wiċċ imħawra u kienu qed jieħdu n-nifs qawwi.
  
  "Xiex?" - Saqsejt. staqsa Drake. "Intom it-tnejn qed tippjanaw li tieħu pawża għat-tè? Oħroġ l-infern minn hawn."
  
  Alicia u Yorgi ċċekkjaw darbtejn il-qiegħ tat-toqba, fittxew aktar kaxxi jew forsi għadam qodma. Ma nstab xejn. Mument wara, iż-żagħżugħ Russu ġera tul it-tarf tat-toqba, sab appoġġ fejn donnu ma kien hemm xejn, u għalhekk seta" jmur fuq l-inklinazzjoni u fuq it-tarf tat-toqba. Alicia tara dak li kien qed jiġri bi dispjaċir, u mbagħad qabżet xi ftit skomda fuq il-ġenb. Drake qabad idejha u ġibdaha 'l fuq.
  
  Huwa cackled. "Insejt il-pala tiegħek."
  
  "Trid tmur ġġibu? Noffri r-ras l-ewwel."
  
  "Trażżin, trażżin."
  
  Hayden kompla jħares 'l isfel fit-toqba. "Ħsibt li jkun żmien tajjeb biex nieħu mument biex tqatta" mument mal-povru Hannibal Barca. Ma rridux ma nirrispettawx sieħbu suldat."
  
  Drake qaleb bi qbil. "Leġġenda".
  
  "Jekk hu saħansitra hemm isfel."
  
  "In-Nazi għamlu r-riċerka tagħhom," qal Hayden. "U, nammetti bi tbatija, għamluha tajjeb. Hannibal kiseb fama dejjiema sempliċement għax kien tajjeb fix-xogħol tiegħu. Il-vjaġġ tiegħu madwar l-Alpi jibqa" wieħed mill-aktar kisbiet militari notevoli tal-ewwel gwerer. Huwa introduċa strateġiji militari li għadhom ifaħħru llum."
  
  Wara mument ħarsu "l fuq. Dahl kien magħhom. Kinimaka swiped l-oġġett bogħod biex jiżvela kaxxa b'saħħitha magħmula minn injam skur. Kien hemm arma żgħira fin-naħa ta" fuq, u l-Ħawajjan ipprova juriha.
  
  Hayden inklinat lejja. "Dak kollox. Il-logo homemade tagħhom. L-ordni tal-Aħħar Sentenza."
  
  Drake studjah, jimmemorizza s-simbolu. Tixbah ċirku ċentrali żgħir b"erba" nisġiet mibrumin imqiegħda madwaru f"punti differenti fuq il-boxxla. Iċ-ċirku kien simbolu tal-infinità.
  
  "Scythes huma armi," qal Hayden. "Tħares id-dinja ta 'ġewwa tiegħek?" Hija qabdet. "Aħna nittrattaw dan aktar tard jekk ikun meħtieġ. Ejja."
  
  Id-dwal ma kinux għadhom fil-baħar, li kien ifisser li l-Mossad, jekk kien min kien l-eqreb, kien laħaq art soda u kien inqas minn ħmistax-il minuta bogħod b"veloċità sħiħa. Drake reġa" staqsa kif se jispiċċa l-konfront. SPEAR ġiet ordnata li tiżgura l-erba 'armi akkost ta' kollox, iżda l-ordnijiet rarament kienu mwettqa perfettament fuq il-kamp tal-battalja. Huwa ra l-espressjonijiet nervużi fuq wiċċ l-oħrajn u kien jaf li jħossu l-istess mod, anke Hayden, li kien l-eqreb tal-istruttura tal-kmand.
  
  Kienu qed jippreparaw biex jitilqu.
  
  "Ipprova tevita l-konfrontazzjoni," qal Hayden. "Ovvjament".
  
  "X'jiġri jekk ma nistgħux?" - staqsa Dahl.
  
  "Tajjeb, jekk huwa Mossad, forsi nistgħu nitkellmu."
  
  "Niddubita li se jkollhom flokkijiet ta" l-identità," bgħet Alicia. "Din mhix spettaklu tal-kop."
  
  Hayden mumentarjament qalbet il-komunikatur tagħha għall-pożizzjoni mitfija. "Jekk niġu sparati fuq, niġġieldu," qalet. "X'nistgħu nagħmlu aktar?"
  
  Drake ra dan bħala l-aħjar kompromess. F"dinja ideali, kienu jiżolqu minn naħa tas-suldati li kienu qed joqorbu u jerġgħu lura għat-trasport tagħhom bla ħsara u ma nstabux. Naturalment, SPEAR ma teżistix f"dinja ideali. Huwa reġa" ċċekkja l-armi tiegħu hekk kif it-tim ippreparat biex jitlaq.
  
  "Ħu r-rotta twila," issuġġerixxa Hayden. "Mhux se".
  
  Il-prekawzjonijiet kollha. Kollha tricks biex jiġi evitat kunflitt.
  
  Leħen Lauren kien xewka f"widnu. "Għandna biss l-aħbar, nies. L-Iżvediżi wkoll qed joqorbu."
  
  
  KAPITOLU SEBA
  
  
  Drake mexxa t-triq, l-ewwel mexa madwar il-bini mwiegħra u mbagħad niżel l-inklinazzjoni. Id-dlam kien għadu mgħaqqad l-art, iżda s-sebħ kien il-kantuniera. Drake iddeskriva t-triq tiegħu f"linja irregolari sakemm sab ruħu fid-direzzjoni opposta tal-baħar.
  
  Sensi attenti, rjus mgħollija, it-tim isegwina.
  
  Dahl ħa pussess tal-kaxxa, b'attenzjoni żamm l-għatu taħt driegħ. Kenzi ġera ħdejnu, għenu jsib triqtu. It-tim kien liebes tagħmir tal-viżjoni bil-lejl, kollha ħlief Smith, li pprefera li jkun kompletament konxju tal-madwar. Kienet taħlita tajba. Spalla ma" ġenb u f"single file ġrew sakemm waslu f"qiegħ l-għolja u pjanura ċatta fejn ma kienx hemm kenn. Drake mwaħħal mal-linja tiegħu, u jwassalhom fid-direzzjoni ġenerali tad-dgħajjes. L-ebda kelma ma kienet mitkellma - kulħadd uża s-sensi tiegħu biex jiċċekkja l-madwar.
  
  Kienu jafu kemm kienu fatali l-għedewwa tagħhom. Ebda merċenarji nofs interessati din id-darba. Illum, u ta" wara, u ta" wara, ġew iffaċċjati minn suldati li ma kinux inferjuri għalihom.
  
  Kważi.
  
  Drake naqas, ħass li kienu qed jimxu ftit wisq malajr. It-terren ma kienx favurihom. Tiddix ċara kienet qed tixgħel lejn l-orizzont tal-Lvant. Dalwaqt mhux se jkun hemm kopertura. Smith kien fuq il-lemin tiegħu u Mai fuq ix-xellug tiegħu. It-tim baqa" baxx. L-għoljiet bil-bini mwiegħra fuq nett naqset, deher warajhom. Filiela taʼ arbuxxelli bit-tikek b"diversi siġar dehru quddiem, u Drake ħass xi serħan. Kienu 'l bogħod mill-grigal minn fejn kellhom bżonn, iżda r-riżultat aħħari kien worth it.
  
  L-aħjar xenarju tal-każ? Ebda ġlied.
  
  Huwa mexa 'l quddiem, ifittex il-periklu u jżomm il-lingwaġġ tal-ġisem tiegħu newtrali. Il-konnessjoni baqgħet kalma. Hekk kif resqu lejn ix-xelter, naqqsu r-ritmu, f"każ li xi ħadd kien diġà hemm, jistenna. Bħala commandos, setgħu jistennew twissija, iżda xejn ma jista' jittieħed bħala fatt f'din il-missjoni.
  
  Drake ra żona kbira mdawwar b"diversi siġar u arbuxxelli skarsi u waqaf, u indika lill-oħrajn biex jieħdu pawża. Spezzjoni tal-pajsaġġ ma żvela xejn. Il-quċċata ta 'l-għoljiet kienet abbandunat sa fejn seta' jara. Fuq ix-xellug tagħhom, għata rqiqa wasslet sa pjanura ċatta u mbagħad lejn ix-xtut tal-baħar. Huwa raden li d-dgħajjes tagħhom jistgħu jkunu ħmistax-il minuta mixi 'l bogħod. Huwa bil-kwiet xegħel il-konnessjoni.
  
  "Lauren, hemm xi aħbar dwar l-Iżvediżi?"
  
  "Le. Imma jridu jkunu qrib."
  
  "Timijiet oħra?"
  
  "Ir-Russja tinsab fl-arja." Hija dehret imbarazzata. "Ma nistax nagħtikom pożizzjoni."
  
  "Dan il-post wasal biex isir żona sħuna," qal Smith. "Irridu nimxu."
  
  Drake qabel. "Ejja nimxu 'l barra."
  
  Qam bil-wieqfa u sema" għajta xokkanti daqs kull balla.
  
  "Ieqaf hemm! Għandna bżonn kaxxa. Tiċċaqlaqx."
  
  Drake ma qagħadx lura, iżda malajr niżel, it-tnejn grat għat-twissija u ixxukkjat li tilfu l-għadu. Dahl ħares lejh u Alicia dehret konfuża. Anke Mai wera sorpriża.
  
  Kensi kklikkjat ilsienha. "Irid ikun Mossad."
  
  "Ħadthom bil-pistola?" Staqsa Hayden.
  
  "Iva," qal Drake. "Il-kelliem jinsab dritt quddiem u probabbilment għandu assistenti fuq kull naħa. Eżattament fejn irridu nkunu."
  
  "Ma nistgħux nimxu 'l quddiem," qalet Mai. "Aħna mmorru lura. F'dik id-direzzjoni." Hija indikat lejn il-lvant. "Hemm xelter u triq, diversi farms. Il-belt mhix wisq 'il bogħod. Nistgħu nħabbru evakwazzjoni."
  
  Drake ħares lejn Hayden. Il-kap tagħhom deher li qed jiżen l-għażla bejn direzzjoni lejn it-tramuntana tul il-kosta, lejn il-lvant lejn iċ-ċiviltà, jew jiffaċċjaw il-battalja.
  
  "Ma jiġri xejn tajjeb jekk nibqgħu hawn," qal Dahl. "Il-ġlieda kontra għedewwa elite waħda tkun sfida, iżda nafu li hemm aktar fit-triq."
  
  Drake diġà kien jaf li May kellha raġun. It-Tramuntana ma offriet ebda triq għas-salvazzjoni. Kienu jiġru tul l- Hellespont mingħajr kopertura u jistrieħu fuq xortih pura li setgħu jitfixklu maʼ xi forma taʼ trasport. Vjaġġar lejn il-Lvant opportunità garantita.
  
  Barra minn hekk, timijiet oħra bilkemm jiġu minn xi belt.
  
  Hayden sejħilha u mbagħad daret lejn il-lvant, ivvaluta t-terren u ċ-ċansijiet ta 'ħarba malajr. F'dan il-mument, il-vuċi reġgħet ġiet.
  
  "Oqgħod hemm eżatt!"
  
  "Ħerġ," għajfet Alicia. "Dan it-raġel huwa psikiku."
  
  "Għandi biss vista tajba," qal Smith, b'referenza għat-teknoloġija viżiva. "Aħbi wara xi ħaġa solida. Se nieħdu n-nar."
  
  It-tim telaq, direzzjoni lejn il-lvant. L-Iżraeljani fetħu n-nar, balal fuq l-irjus tal-lanċa ħabtu ma" zkuk tas-siġar u bejn il-fergħat. Weraq ix-xita. Drake tela" malajr, billi kien jaf li t-tiri kienu deliberatament immirati għolja, u jistaqsi x"infern gwerra ġdida kienu qed jidħlu fiha hawn.
  
  "Huwa bħal taħriġ ta 'l-armata fucking," qalet Alicia.
  
  "Verament nittama li jużaw balal tal-gomma," wieġeb Dahl.
  
  Telgħu u improvizzati, mexjin lejn il-Lvant, laħqu s-siġar aktar b"saħħithom u qabdu l-għajn. Drake spara lura, deliberatament għoli. Huwa ma ra l-ebda sinjal ta 'moviment.
  
  "Bastards delikati."
  
  "Tim żgħir," qal Kenzie. "B"attenzjoni. Magni awtomatiċi. Huma se jistennew deċiżjoni."
  
  Drake kien ħerqan li jieħu vantaġġ sħiħ. It-tim b'attenzjoni għamel triqtu lejn il-lvant, dritt fis-sebħ ċar li għadu hedded l-orizzont imbiegħed. Wara li wasal fil-clearing li jmiss, Drake sema' u prattikament ħass is-suffara ta' balla.
  
  "Ħażż". Ħamem għall-għata. "Dak kien qrib."
  
  Aktar sparar, aktar skariki taċ-ċomb fost ix-xelters. Hayden ħares profondament f'għajnejn Drake. "Il-modi tagħhom inbidlu."
  
  Drake ħa nifs fil-fond, bilkemm emmen. L-Iżraeljani sparaw bil-qawwa u bla dubju avvanzaw b"kawtela iżda b"pass vantaġġuż. Bala oħra qatgħet biċċa qoxra minn siġra eżatt wara ras Yorga, u b"hekk ir-Russu tħawwad b"mod vjolenti.
  
  "Mhux tajjeb," għajjat Kensi furjuż. "Mhux tajjeb xejn".
  
  Għajnejn Drake kienu bħal żnied. "Hayden, ikkuntattja lil Lauren. Ħalliha tikkonferma lil Qrow li qed nagħtu lura n-nar!"
  
  "Irridu nirritornaw in-nar," għajjat Kensi. "Intom qatt ma ċċekkjaw qabel."
  
  "Le! Huma suldati merċenarji, truppi elite li huma mħarrġa u jsegwu ordnijiet. Huma alleati fucking, ħbieb potenzjali. Iċċekkjaha, Hayden. Iċċekkjaha issa! "
  
  Balal ġodda mtaqqba l-ħaxix ta 'taħt. L-għadu baqa' inviżibbli, ma semgħux; SPIR kien jaf dwar l-avvanz tagħhom biss mill-esperjenza tiegħu stess. Drake ra kif Hayden għafas il-buttuna tal-komunikazzjoni u tkellem ma" Lauren, imbagħad talab għal tweġiba malajr.
  
  Is-suldati tal-Mossad resqu eqreb.
  
  "Ikkonferma l-istatus tagħna." Anke leħen Dahl tinstema" tensjoni. "Lauren! Qed tieħu deċiżjoni? Se niġġieldu? "
  
  
  * * *
  
  
  It-tim SPEAR, wara li diġà tkeċċa mid-dgħajjes tagħhom, ġie mġiegħel jimxi aktar lejn il-Lvant. Huma kellhom żmien iebes taħt in-nar. Ma riedux jiġġieldu kontra alleati magħrufa, sabu ruħhom sa għonqhom fil-periklu.
  
  Scrambling, scratched u bloodied, huma użaw kull trick fl-armament tagħhom, kull trick biex ipoġġu aktar distanza bejniethom u l-Mossad. Ir-ritorn ta" Lauren ħa biss ftit minuti, iżda dawk il-minuti damu aktar mis-CD ta" Justin Bieber.
  
  "Qrow mhix kuntenta. Jgħid li rċevejt ordni. Żomm l-armi tiegħek akkost ta" kollox. L-erbgħa kollha."
  
  "U kollox?" staqsa Drake. "Għidtilha ma' min konna nittrattaw?"
  
  "Żgur. Hija dehret furious. Naħseb li ddejajnaha."
  
  Drake ħadlu rasu. Ma jagħmilx sens. Irridu naħdmu fuq dan flimkien.
  
  Dahl esprima l-opinjoni tiegħu. "Aħna fil-fatt morna kontra l-ordnijiet tagħha fil-Perù. Forsi din hija tpattija."
  
  Drake ma emminhiex. "Le. Ikun żgħir. Mhijiex dik it-tip ta" politikant. Aħna opposti mill-alleati. Ħażin. "
  
  "Għandna ordnijiet," qal Hayden. "Ejja ngħixu llum u niġġieldu għada."
  
  Drake kien jaf li kellha raġun, imma ma setax ma jaħseb li l-Iżraeljani aktarx qalu l-istess ħaġa. Hekk bdew ilmenti ta" sekli sħaħ. Issa, bħala tim, ħadmu triqithom lejn il-Lvant, u baqgħu fi ħdan it-tarka tal-foresti tagħhom, u organizzaw warajhom, mhux wisq aggressivi, iżda biżżejjed biex inaqqsu lill-Iżraeljani. Smith, Kinimaka u Mai kienu eċċezzjonali biex juru li issa kienu jfissru negozju, u jqaxxru lill-avversarji tagħhom f'kull naħa.
  
  Ġie minn warajhom hekk kif Drake għadda mis-siġar. Il-ħelikopter ħasad fuq rasu, imbagħad inklina u niżel f'xi clearing inconspicwu. Hayden ma kellux għalfejn jgħid kelma.
  
  "Isvediżi? Russi? J'Alla, dan huwa biss ħażin, inġunieri!"
  
  Drake mill-ewwel sema" tiri ġejjin minn dik id-direzzjoni. Dak li għadu kif ħareġ mill-ħelikopter ġie sparat fuqu, u mhux mill-Mossad.
  
  Dan kien ifisser li erba" timijiet tal-forzi speċjali issa kienu fil-ġlieda.
  
  Quddiem il-foresta spiċċat, u kixef farmhouse antik lil hinn minn għalqa wiesgħa mdawwar b'ħitan tal-ġebel.
  
  "Ħu ftit tal-ħin," għajjat. "Aġixxi iebes u mgħaġġel. Nistgħu niġbru mill-ġdid hemmhekk."
  
  It-tim ġera bħallikieku l-hounds tal-infern kienu jaħarqu fuq għarqubhom.
  
  
  * * *
  
  
  Miexi b'pass sħiħ iżda kkontrollat, it-tim ħareġ mill-għata bl-addoċċ u ġrew lejn ir-razzett. Il-ħitan u l-fetħiet tat-twieqi kienu kważi shabby daqs id-dar fuq l-għoljiet, li jindikaw in-nuqqas ta 'preżenza umana. Tliet gruppi ta 'forzi speċjali jinsabu warajhom, imma kemm qrib?
  
  Drake ma kienx jaf. Ġie jogged bil-kbir tul l-art bir-rutted, neħħa l-viżjoni bil-lejl u uża s-sema li jdawwal biex jimmarka t-triq tiegħu. Nofs it-tim ħares 'il quddiem, nofs ħares lura. Mai whispered li hi rat it-tim Mossad jilħaq it-tarf tal-foresta, iżda mbagħad Drake laħaq l-ewwel ħajt baxx u Mai u Smith fetħu ammont żgħir ta 'nar li jrażżnu.
  
  Flimkien ingħaqdu wara l-ħajt tal-ġebel.
  
  Ir-razzett kien għadu għoxrin pass 'il quddiem. Drake kien jaf li ma jagħmlilhom l-ebda ġid li l-Iżraeljani u oħrajn jitħallew joqgħodu u jistabbilixxu linji tal-vista ideali. Barra minn hekk, timijiet oħra issa jkunu attenti minn xulxin. Huwa tkellem fil-komunikatur.
  
  "Aħjar iġorru ħmarkom, subien."
  
  Alicia daret tħares lejh. "Dan hu l-aqwa aċċent Amerikan tiegħek?"
  
  Drake deher inkwetat. "Ħerġ. Fl-aħħar dawwart." Imbagħad ra lil Dahl. "Imma ħej, jista 'jkun agħar, naħseb."
  
  Bħala waħda kissru l-għatu. May u Smith reġgħu fetħu n-nar u rċevew biss żewġ tiri bi tweġiba. Ma nstemgħu l-ebda ħsejjes oħra. Drake sab ħajt solidu u waqaf. Hayden immedjatament inkariga lil May, Smith, u Kinimaka biex jgħassu l-perimetru, u mbagħad għaġġel biex jingħaqad mal-oħrajn.
  
  "Aħna tajjeb għal ftit minuti. X'għandna?"
  
  Dahl kien diġà qed jiżvolġi l-mappa meta leħen Lauren imliet widnejnhom.
  
  "Il-Pjan B għadu possibbli. Kap ġewwa. Jekk int mgħaġġel, ma jkollokx bżonn trasport."
  
  "Ippjana foku B." Drake ħadlu rasu. "Dejjem ippjana B."
  
  L-għassa tal-perimetru rrappurtat li kollox kien ċar.
  
  Hayden indika l-kaxxa li kien qed iġorr Dahl. "Irridu nieħdu r-responsabbiltà hawn. Jekk titlifha, m'għandniex idea x'hemm ġewwa. U jekk titlef dan lill-għadu..." Ma kellhiex għalfejn tkompli. L-Iżvediż poġġa l-kaxxa mal-art u niżel għarkubbtejha ħdejha.
  
  Hayden mess is-simbolu mnaqqax fuq l-għatu. Ix-xfafar tal-għażil jibagħtu twissija ta 'omenus. Dahl fetaħ l-għatu bir-reqqa.
  
  Drake żamm nifs. Ma ġara xejn. Dejjem kienet se tkun riskjuża, iżda ma setgħux jaraw l-ebda serraturi jew mekkaniżmi moħbija. Issa Dahl għolla l-għatu għal kollox u ħares lejn l-ispazju ta" ġewwa.
  
  Kensi ċaqlaq. "X'inhu dan? Armi tal-gwerra? Konness ma' Hannibal u moħbi mill-ordni? Kulma nara huwa munzell karti."
  
  Dahl poġġa bilqiegħda lura fuq il-ġewwieni tiegħu. "Il-gwerra tista" tiġi miġġielda wkoll bil-kliem."
  
  Hayden bir-reqqa ħareġ diversi folji tal-karti u skennja t-test. "Ma nafx," ammettiet. "Jidher qisu fajl ta" riċerka u... rekord ta"..." Hi waqfet ftit. "Testijiet? Prova?" Hija qalbet ftit paġni oħra. "Speċifikazzjonijiet tal-Assemblea."
  
  Drake frown. "Issa dan jinstema" ħażin. Huma jsejħulu Proġett Babylon, Lauren. Ejja naraw x"tista" tħaffer dwar dan."
  
  "Ksibt," qal in-New Yorker. "Xi ħaġa oħra?"
  
  "Għadni qed nibda nifhem dawn il-karatteristiċi," beda Dahl. "Hu ġiganteski-"
  
  "L isfel!" Smith għajjat. "Jersaq."
  
  It-tim naqas u pprepara. Wara l-ħitan tal-ġebel, volley gun machine thundered, li jaqtgħu u asra. Smith rritorna n-nar mil-lemin, jimmira minn niċċa fil-ħajt. Hayden ħadlu rasha.
  
  "Ikollna ntemmu dan. Oħroġ minn hawn".
  
  "Tfarrak ħmar?" staqsa Drake.
  
  "Ikseb ħmarek."
  
  "Pjan B," qalet Alicia.
  
  Waqt li baqgħu sikuri, marru minn ħajt għal ħajt lejn in-naħa taʼ wara tar- razzett. L-art kienet mimlijin debris, u biċċiet tal-ġebel u injam immarkati fejn is-saqaf kien ċeda. Mai, Smith u Kinimaka koprew in-naħa ta" wara. Drake waqaf hekk kif laħqu t-twieqi ta" wara u ħares lejn ir-rotta ta" quddiem.
  
  "Jista 'biss isir aktar diffiċli," huwa qal.
  
  Ix-xemx li qed titla" tiżżerżaq fuq l-orizzont f"tifqigħ ta" kuluri.
  
  
  KAPITOLU Tmienja
  
  
  It-tellieqa kompliet, iżda issa l-probabbiltajiet kienu qed jonqsu. Hekk kif Drake u Alicia, li kienu qed imexxu t-triq, ħallew il-kopertura u marru lejn l-art, żammew il-farmhouse bejniethom u dawk li jsegwihom, it-tim tal-Mossad fl-aħħar ħareġ mill-foresta. Lebsin kollha bl-iswed u b"maskri fuq wiċċhom, resqu fil-baxx u b"kawtela, għollew l-armi u sparaw. Mai u Smith malajr ħadu kopertura wara l-farmhouse. Hayden ġera 'l quddiem.
  
  "Imxi!"
  
  Drake ġġieled l-istint li joqgħod u jiġġieled; Dahl fuq ix-xellug tiegħu kien ċar li qed jitħabat ma 'dan ukoll. Ġeneralment iġġieldu u għebu lill-avversarji tagħhom - xi drabi kien niżel għal forza bruta u numri. Iżda ħafna drabi kollox niżel għall-istupidità tal-avversarji tagħhom. Il-biċċa l-kbira tal-merċenarji li tħallsu kienu bil-mod u matt, jiddependu fuq id-daqs tagħhom, il-feroċità u n-nuqqas ta 'morali biex iwettqu x-xogħol.
  
  Mhux illum.
  
  Drake kien konxju ħafna mill-ħtieġa li jipproteġi l-premju. Dahl ġarr il-kaxxa u żammha sew kemm seta". Yorgi issa kien miexi 'l quddiem, jittestja l-art u jipprova jsib mogħdijiet bl-aktar kopertura. Huma qasmu għalqa bl-għoljiet u mbagħad niżlu minn ġo masġar żgħir u skars ta" siġar. L-Iżraeljani waqqfu n-nar għal xi żmien, forsi ħassew kmandi oħra u ma ridux jagħmlu l-pożizzjoni tagħhom magħrufa.
  
  Issa ġew murija varjetà ta" tattiċi.
  
  Iżda għal Drake, Alicia ġabret l-aħjar. "F"ġieħ Alla, Yogi. Poġġi rasek Russu 'l isfel u ġri!"
  
  Lauren segwiet il-progress tagħhom fuq il-GPS u ħabbret li l-punt tal-laqgħa tal-Pjan B kien fuq l-orizzont li jmiss.
  
  Drake dam ftit aktar faċli. Il-masġar spiċċat, u Yorgi kien l-ewwel li tela" fuq l-għoljiet iż-żgħir, u Kinimaka segwa fuq għarqub. Il-qalziet tal-Ħawajjan kien miksi bit-tajn fejn waqa" - tliet darbiet. Alicia ħarset lejn May, li kienet miexja bil-ħeġġa bejn l-ingħajjiet tad-dinja.
  
  "Dann Sprite. Jidher qisu ħaruf tar-rebbiegħa jiġru fis-selvaġġ."
  
  "Kulma tagħmel, tagħmlu tajjeb," qabel Drake.
  
  Alicia skided fuq il-lavanja, iżda rnexxielha tibqa" fuq saqajha. "Aħna lkoll nagħmluha tajjeb."
  
  "Iva, imma xi wħud minna huma aktar bħal ħmar."
  
  Alicia għolliet l-arma tagħha. "Nittama li ma tfissirx lili, Drakes." Kien hemm nota ta 'twissija fil-vuċi tagħha.
  
  "Oh, ovvjament le, għasel. Ovvjament kont infisser l-Iżvediż."
  
  "Għoli?"
  
  It-tiri ħarġu minn wara, u spiċċaw ir-rimarka ta" Dahl qabel saħansitra bdiet. L-esperjenza qalet lil Drake li t-tiri ma kinux maħsuba għalihom u kienu jikkonsistu f"żewġ noti differenti. Il-Mossad ikkollabora jew mar-Russi jew mal-Iżvediżi.
  
  L-Iżvediżi, x"aktarx ħaseb, ġrew rashom lejn il-Mossad.
  
  Ma setax ma jidhirx.
  
  Dahl ħares madwaru, bħallikieku ħass indignazzjoni. Drake għamel ħarsa innoċenti. Telgħu fuq għoljiet żgħar u niżlu n-naħa l-oħra.
  
  "It-trasport qed jasal," qalet Lauren.
  
  "Bħal dan!" Hayden indika s-sema, 'il bogħod, 'il bogħod, fejn tiċċaqlaq sewda. Drake skennja ż-żona u ġibed lil Yorgi 'l isfel hekk kif il-balal saffar fuq il-quċċata tal-għoljiet. Xi ħadd f'daqqa waħda sar aktar interessat fihom.
  
  "Fil-wied," qal Kinimaka. "Jekk nistgħu naslu għal dawk is-siġar..."
  
  It-tim kien qed jipprepara għall-isprint finali. Drake reġa' ħares lejn l-ispeck li kien qed joqrob. Għal sekonda ħaseb li jista" jkun qed jara dell, imma mbagħad ra l-verità.
  
  "Nies, dan huwa ħelikopter ieħor."
  
  Kinimaka ħares mill-qrib. "Ħerġ".
  
  "U hemm". Mai indikat lejn ix-xellug, għoli "l fuq lejn bank ta" sħab. "It-tielet".
  
  "Lauren," qal Hayden b'mod urġenti. "Lauren, kellem magħna!"
  
  "Jidli konferma." Il-vuċi kalma reġgħet lura. "Għandek liċ-Ċiniżi u lill-Ingliżi fl-arja. Russja, Żvediżi u Iżraeljani fuq l-art. Isma, jien ser ngħaqqak maċ-chatter issa sabiex tkun tista" tikseb l-informazzjoni l-ewwel darba. Xi wħud minnhom huma ħażin, imma kollu jista" jkun ta" valur."
  
  "Nies Franċiżi?" Kinimaka sar maħsub għal xi raġuni.
  
  "Xejn," wieġbet Lauren.
  
  "Xogħol tajjeb, mhux kollha bħal Bo," qalet Alicia b"ħjiel ta" mrar u melankoniku. "Jid ngħid il-Franċiżi. Ir-raġel kien traditur, iżda kien kkritikat tajjeb fix-xogħol tiegħu."
  
  Dahl għamel wiċċ. "Jekk huma bħal Bo," qal bil-kwiet. "Jistgħu jkunu diġà hawn."
  
  Alicia teptip fuq il-kliem, tistudja l-munzelli ta 'ħmieġ fil-qrib. Xejn mċaqlaq.
  
  "Aħna mdawrin," qal Hayden.
  
  "Timijiet tal-forzi speċjali min-naħat kollha," qabel Drake. "Firien f'nassa."
  
  "Kellem għalik innifsek." Mai malajr apprezza kollox. "Ħu żewġ minuti. Ftakar x"hemm ġewwa din il-kaxxa mill-aħjar li tista"." Hija għolliet idejha. "Għamilha".
  
  Drake ħa l-qofol tiegħu. Il-kaxxa ma kinitx tiswa ħajjithom wara kollox. Jekk l-affarijiet isiru tassew tensi u tim aktar amikevoli jgħaddi minnha, mhux il-boxing jista 'biss isalva ħajjithom. Dahl fetaħ l-għatu u t-tim mexa dritt lejn il-ħelikopters li kienu joqorbu.
  
  Qassam remi ta" karti lil kulħadd.
  
  "Ara, dan huwa stramb," qalet Alicia.
  
  Kenzi ħawwad diversi folji tal-karti. "Dħal ġlieda waqt li taqra dokument minn tletin sa ħamsin sena ilu, miktub min-Nażisti u moħbi fil-qabar ta" Hannibal Barca? X'hemm stramb dwar dan?
  
  Drake ipprova jimpenja s-siltiet għall-memorja. "Kliem tagħha jagħmel sens. Dan huwa l-istess bħall-kors għal SPEAR."
  
  Proġett ta 'riċerka ta' altitudni għolja, qara. Oriġinarjament maħluqa bl-iskop li tistudja l-ballistika tad-dħul mill-ġdid bi prezz aktar baxx. Minflok rokits għaljin...
  
  "Ma nafx x'inhu dan l-infern."
  
  Tnedija fl-ispazju mingħajr ma tuża rokit. Il-proġett jissuġġerixxi li pistola kbira ħafna tista' tintuża biex tispara oġġetti b'veloċità għolja f'altitudnijiet għoljin...
  
  "Oh shit".
  
  L-uċuħ ta" Dahl u Alicia kienu daqstant irmied. "Dan ma jistax ikun tajjeb."
  
  Hayden indika l-ħelikopters li qed joqorbu, li issa kienu quddiem kulħadd. Huma setgħu jaraw pistoli individwali mdendlin mal-ħelikopters.
  
  "U dan mhux minnu lanqas!"
  
  Drake ta l-karti u lesta l-arma tiegħu. Żmien għal dak li kien imdorri bih u għal xiex kien tajjeb. Huwa kien ibbumbardjat b'chatter minn Hayden, May, u Smith, kif ukoll mis-sistema ta 'komunikazzjoni li Lauren kienet irranġat.
  
  "L-Iżraeljani daħlu fil-battalja mal-Iżvediżi. Ir-Russja mhux magħrufa..." Imbagħad ġew infaqgħat ta" interferenza u trażmissjonijiet rapidi minn xandiriet diretti li l-NSA u organizzazzjonijiet oħra rnexxielhom jisimgħu.
  
  Franċiż: "Qed noqorbu lejn iż-żona..."
  
  British: "Iva, sir, miri spotted. Għandna ħafna għedewwa fuq il-kamp tal-battalja..."
  
  Ċiniż: "Int ċert li għandhom il-kaxxa?"
  
  Hayden mexxa t-triq. Ġrew mill-għalqa. Ġrew mingħajr pjan. In-nar kawt ġiegħel lill-ħelikopters jieħdu azzjoni evażiva u ġiegħel li jsegwu l-art tagħhom jimxu b"kawtela estrema.
  
  U mbagħad, hekk kif Drake kien wasal biex joħroġ u jiffoka fuq ir-rotta l-ġdida tal-ħarba tagħhom, vuċi oħra qatgħet l-istatika.
  
  Biss fil-qosor.
  
  Parzjalment moħbi wara l-istorbju, ħoss li ma tantx jinstema", profond u miġbud maqtugħ f"widnejh.
  
  Amerikan: "SEAL Team 7 jinsab hawn. Aħna tassew qrib issa..."
  
  Ix-xokk ħadlu fil-qalba. Imma ma kienx hemm ħin. M'hemm l-ebda mod kif titkellem. M'hemm lanqas sekonda biex tassorbiha.
  
  Madankollu, għajnejh iltaqgħu ma" dawk ta" Thorsten Dahl.
  
  X'inhu...?
  
  
  KAPITOLU DISA"
  
  
  "Għid lill-ħelikopter biex jitlaq!" Hayden ikklikkja fuq il-komunikatur tiegħu. "Se nsibu mod ieħor."
  
  "Tridu li din tistrieħ?" Staqsiet Lauren, u għamlet lil Alicia tidħaq anke waqt li ġriet għal ħajjitha.
  
  "Żgur. Papra isfel u għatti lilek innifsek. Ċemplilniex, inċempluk!"
  
  Drake staqsiet jekk dan il-jum kienx se jispiċċa qatt, imbagħad ra d-diska sħiħa tax-xemx imdendla fuq l-orizzont u rrealizza l-ironija. Iż-żona kienet serje ta 'għoljiet, kull wieħed aktar wieqaf mill-aħħar. LANZA għattiet ħmirhom hekk kif laħqu l-quċċata tal-għoljiet, qabżu bir-reqqa, imbagħad ġrew b"veloċità sħiħa fin-naħa l-oħra.
  
  Sparaturi kienu jinstemgħu perjodikament minn wara, iżda ma kinux immirati lejhom; l-Iżraeljani u l-Iżvediżi x"aktarx kienu qed jiskambjaw daqqiet. Fuq ix-xellug u fuq il-lemin dehru diversi bini dilapidat, ħafna minnhom mibnija f"widien baxxi, kollha abbandunati. Drake ma kienx ċert x"wassal biex in-nies jitilqu, imma ġara żmien twil ilu.
  
  Aktar għoljiet u mbagħad grupp ta" siġar lejn ix-xellug. Li joffru kenn, ħdura u fergħat kibru ħoxna. Hayden idderieġa lit-tim f'dik id-direzzjoni, u Drake dam ftit aktar faċli. Kwalunkwe tip ta 'cover-up kien aħjar minn ebda cover-up fil-livelli kollha. L-ewwel Hayden u mbagħad Alicia tefgħu mis-siġar, issa segwiti minn Dal, Kenzi u Kinimaka. Drake daħal fil-foresta, u ħalla lil May, Yorgi u Smith fuq wara. Shots daqqu, eqreb issa, u għamlu lil Drake attent għal sħabu.
  
  Dawwar, ra li Mai kienet tfixkel.
  
  Ara wiċċha jmur mal-art.
  
  "Nooo!"
  
  
  * * *
  
  
  Hayden ibbrejkja ħesrem u daret. F'dan il-mument, Mai kienet mimduda mitlufa minn sensiha mal-art, Drake resaq lejha, Smith kien diġà jgħawweġ. Il-balal laqtu s-siġar fil-periferija b"taħbit. Xi ħadd kien viċin.
  
  Imbagħad beda l-brush. Ċifri qabżu 'l barra, wieħed jolqot lil Hayden fin-naħa t'isfel tal-ġisem. Hija tħawwad, iżda baqgħet fuq saqajha. Iz-zokk tas-siġra laqatha fis-sinsla. Hija injorat il-flash ta 'uġigħ u għollet il-pistola. Imbagħad il-figura sewda reġgħet attakkaha, laqtitha b"minkeb, irkoppa, sikkina...
  
  Hayden qabdet u ħasset li x-xafra tidħol f'wisa' ta' xagħra mill-istonku tagħha. Hi ġġieldet lura b"minkeb ma" wiċċ u b"irkoppa mal-istonku biex tpoġġi aktar distanza bejniethom. Hija rat lil Kinimaka u lil Alicia jiġġieldu fuq il-lemin, u lil Dal jagħti bis-sieq il-biċċa li waqqa".
  
  Drake jiġbor il-Mai limp.
  
  Balal tellgħu bejn is-siġar, tqattgħu l-weraq u l-veġetazzjoni. Wieħed għeleb lill-għadu, iżda mhux għal żmien twil. Ir-raġel malajr qam bil-wieqfa, b"mod ċar liebes xi forma ta" Kevlar. Imbagħad il-viżjoni ta" Hayden kienet mimlija bl-avversarju tagħha stess - raġel tal-Mossad li l-karatteristiċi tiegħu kienu mimlijin b"determinazzjoni brutali u vizzjuża.
  
  "Ieqaf," qalet. "Qegħdin fl-istess paġna-"
  
  Daqqa fix-xedaq waqfetha. Hayden daq id-demm.
  
  "Ordni," waslet it-tweġiba vaga.
  
  Hi mblukkat daqqiet ġodda, imbuttat lir-raġel fil-ġenb, ipprovat ma tgħollix il-pistola, anke meta kellu sikkina. Ix-xafra daq qoxra, imbagħad ħmieġ. Hayden ta daqqa ta" sieq lil saqajn ir-raġel hekk kif Drake għadda b"ġirja, ġera fit-triq u fis-siġar. Smith għatta dahru, ta daqqa ta" ponn f"wiċċu lill-Iżraeljan u bagħtu lura fil-brush. Imiss kienet Kenzi, din id-darba b"espressjoni inċerta fuq wiċċha u għajnejha wesgħin, bħallikieku kienet qed tfittex xi ħadd familjari.
  
  Hayden imbuttat lejn Drake.
  
  "Mai?"
  
  "Hija sew. Biss balla fis-sinsla u dak hu. Xejn spettakolari."
  
  Hayden sar pallidu. "Xiex?" - Saqsejt.
  
  "Il-ġakketta waqqfitha. Waqgħet u laqtet rasha. Xejn speċjali".
  
  "DWAR".
  
  Alicia evitat attakk brutali tal-minkeb u użat throw tal-judo biex tibgħat lill-avversarju tagħha jtir fis-siġar. Kinimaka għamillu triqtu permezz ta" suldat ieħor tal-Mossad. Għal ftit mumenti t-triq kienet ċara, u t-tim SPEAR ħa vantaġġ sħiħ.
  
  Kull uqija ta 'esperjenza daħlet fis-seħħ hekk kif ġrew b'pass sħiħ, mingħajr ebda ħsieb li jonqsu, permezz ta' brim, għadis, ċapep perikolużi ta 'siġar. Kien fetaħ vojt bejnhom u t-tim tal-Mossad, u l-weraq ħoxnin ipprovda kopertura ideali.
  
  "Kif diakk irnexxielhom jgħaddu minna?" Drake għajjat.
  
  "Irid ikun meta waqafna biex niċċekkjaw il-kaxxa," qal Hayden.
  
  Smith grunted loudly. "Aħna naraw."
  
  "Tsawwatx lilek innifsek..." beda Hayden.
  
  "Le, ħabib tiegħi," qal Kensi. "Huma l-aqwa f'dak li jagħmlu."
  
  Smith ċaqlaq, bħallikieku qal li għamilna aħna wkoll, imma inkella baqa" sieket. Hayden ra lil Kinimaka jitfixkel, saqajh enormi jinżlu f'munzell ta 'loam elastiku, u mar biex jgħin, iżda Dal kien diġà qed jappoġġja lill-bniedem kbir. L-Iżvediż ittrasferixxa l-kaxxa f"idu l-oħra, u mbotta lill-Ħawajjan bil-lemin tiegħu.
  
  U issa żdied periklu ieħor mat-taħlita - il-ħoss inequivocabbli ta" ħelikopter li jtir fuq rashom.
  
  Se jiftħu n-nar?
  
  Kieku moxt il-foresta bil-balal?
  
  Hayden ma ħasibx hekk. Eluf ta" affarijiet jistgħu jmorru ħażin minħabba azzjoni irresponsabbli bħal din. Naturalment, dawn il-ġuvini kienu qed isegwu l-ordnijiet tal-gvernijiet tagħhom, u xi wħud mill-buffi bilqiegħda d-dar fl-uffiċċji sħan u bl-arja kondizzjonata tagħhom ma setgħux jimpurtahom inqas minn dak li kien qed jiġri barra t-torrijiet tal-avorju tagħhom.
  
  It-tappit tal-iskrejjen ġew minn fuq. Hayden kompla ji;ri. Diġà kienet taf li l-Mossad se jkollhom għajnejhom fuq it-tim tagħhom, u possibilment l-Iżvediżi u r-Russi warajhom. Kien hemm ħoss fuq ix-xellug , u ħasbet li rat aktar figuri-għandhom ikunu Russi, ħasbet.
  
  Jew forsi l-Ingliżi?
  
  Crap!
  
  Kienu miftuħa wisq. Wisq mhux ippreparat. Fil-fatt, hekk kienu t-timijiet kollha hemmhekk. Ħadd ma stenna li kulħadd jasal f"daqqa - u dan kien żball. Imma għidli pjan li jqis dan?
  
  Il-Drake Trail kien quddiem, xejn ma naqas bil-piż ta 'Mejju. Alicia marret fuq takkuna, tħares madwaru. Il-mogħdija kienet miexja bla għan, iżda ġeneralment marret fid-direzzjoni t-tajba, u Hayden kien grat għal dan. Semgħet lil Smith jispara balal fuq wara tagħhom, u jiskoraġġixxu lil dawk li jsegwihom. Semgħet diversi għajjat mix-xellug, bħallikieku żewġ forzi kienu qed jiltaqgħu.
  
  Indanna, din hija xi ħmieġ tal-ġenn.
  
  Drake qabeż fuq siġra waqgħet. Kinimaka qabeż bil-kemm tgħajjat. Il-frammenti mifruxa fid-direzzjonijiet kollha. It-terren beda jinżel u mbagħad raw it-tarf tal-foresta. Hayden barked fil-comm li għandhom inaqqsu l-veloċità-ħadd ma kien jaf x'fuq l-art jista 'jkun qed jistenna lil hinn mill-linja tas-siġar.
  
  Drake naqas ftit ftit. Alicia g[addiet fuq il-lemin, u Dahl laqtu fuq ix-xellug; flimkien it-tlieta għelbu l-għata u daħlu f"wied dejjaq, protett miż-żewġ naħat minn għoljiet kannella weqfin. Kinimaka u Kenzi kklikkjaw l-għarqbejn tagħhom flimkien f'tentattiv biex jipprovdu appoġġ, u mbagħad Hayden ħarġet mill-ħabi wkoll, issa qed tipprova tinjora s-sensazzjoni ta 'ħruq dejjem tikber f'sidirha.
  
  Ġrew itwal milli kienet tħobb taħseb.
  
  U l-eqreb belt kienet mili bogħod.
  
  
  KAPITOLU GĦAXAR
  
  
  Drake ħass lil Mai tibda tissielet ftit. Taha minuta, billi kien jaf li malajr kienet se tiġi f"sensiha. F"dak il-mument ta" malajr, innota xi ħaġa ċatta, griża u sinuża li għamlitlu qalbu tgħaġġel taqbeż.
  
  "Xellug!"
  
  Il-grupp kollu kiser fuq ix-xellug, b"attenzjoni iżda bla bżonn ikopru l-ġnub tagħhom peress li l-avversarji tagħhom kienu għadhom inviżibbli. Drake ħalla lil May tissielet xi ftit, iżda żamm. Pjuttost malajr kienet qed tolqotlu fil-kustilji bil-ponn tagħha.
  
  "Ħallini mmur".
  
  "Sekonda, imħabba tiegħi..."
  
  Alicia ħarset lejh bil-biża. "Tgħoġobni daqshekk?"
  
  Drake eżita, imbagħad daħka. "M'hemm l-ebda tweġiba ċerta għal din il-mistoqsija, imħabba tiegħi."
  
  "Tassew?"
  
  "Tajjeb, aħseb dwarha mill-perspettiva tiegħi."
  
  Mai solviet id-dilemma tiegħu billi uża s-sinslu biex jimbotta u jdur fuq l-art. Niżlet b"suċċess, iżda tbandal f"postha, żammet rasha.
  
  "Ara," qal Drake. "Fid-difiża tiegħi, hija tidher mhux sigura."
  
  "Rasek tħawwad jekk ma ngħaġġlux." Alicia għaddiet u Drake segwa, ħares lil May ftit aktar sakemm iddrittat u daħlet f'ritmu. Il-grupp ġera mill-moll lejn l-asfalt.
  
  "L-ewwel konfużjoni mal-Mossad." Dahl jiġġebbed. "Xejn spettakolari."
  
  "Huma kienu qed iżommu lura," qal Kenzie. "Kif kont int."
  
  "It-tieni konfużjoni," qal Drake. "Ftakar dak ir-raħal fl-Ingilterra? Ħafna snin ilu."
  
  "Yonks?" - Saqsejt.
  
  "Sekli".
  
  "DWAR". Dahl waqaf għal sekonda, imbagħad qal: "QK jew AD?"
  
  "Naħseb li jsejħulha BC issa."
  
  "Bullshit".
  
  It-triq miġbud fiż-żewġ direzzjonijiet, abbandunat, ħofor u fil-bżonn ta" tiswija. Drake sema 'l-pop ta' pistola kontra l-ajruplani toqrob lejn il-ħelikopter, u mbagħad aktar tiri. Dawr biex jara li kien qed jiġi sparat fuqu mill-imsaġar, ħaseb li kien qed iħebb l-inħawi bil-balal, u mbagħad rawh idawwar bil-qawwi lejn il-ġenb.
  
  "Ma nistax nirriskjaha," qal Dahl. "Naħseb li jridu jkunu Ċiniżi u ma jistgħux jisimgħu ċ-ċappijiet bħalma nistgħu aħna."
  
  Drake nodded skiet. Xejn ġdid ma ġie żvelat fil-konversazzjonijiet dan l-aħħar. Peress li...
  
  Hayden ħareġ tislima kwieta. "Nara vettura."
  
  Drake qagħad u skennja ż-żona. "Mela x"għandna warajna? Mossad u Russi fis-siġar, ifixklu lil xulxin. L-Iżvediżi huma xi mkien ħdejn ir-Russi? SAS? Huwa ħadlu rasu. "Min jaf? L-aħjar raden tiegħek hija li tmur madwar il-foresta. Kollha jafu li jekk jagħtu lilhom infushom, huma mejta. Għalhekk konna għadna ħajjin."
  
  "Ċiniż fil-ħelikopter," qal Smith. "Inżul hemm." Huwa indika serje ta 'depressjonijiet baxxi.
  
  "Franċiż?" Staqsa Jorgi.
  
  Drake ħadlu rasu. Ċajt apparti, il-Franċiżi setgħu saħansitra żammew lura biex jittestjaw l-ilmijiet u jħallu lill-avversarji tagħhom inaqqsuhom. Rebħa għaqlija fl-aħħar mument. Ħares lejn il-vann li jersaq.
  
  "Armi 'l fuq."
  
  Smith u Kenzie ħadu d-direzzjoni, bilwieqfa fuq il-ġenb tat-triq u ppuntaw l-armi tagħhom lejn il-vann li kien qed joqrob. Dahl u Drake poġġew ftit blat tqal fit-triq. Hekk kif il-vann naqas, il-kumplament tat-tim telgħu minn wara, għattew il-vettura bir-reqqa u ordnaw lill-okkupanti tagħha biex joħorġu.
  
  Alicia fetħet il-bieb ta" wara.
  
  "Ara, tinten hawn!"
  
  Imma kien vojt. U Drake sema' lil Kensi jistaqsi mistoqsija bit-Tork. Huwa ħadlu rasu hekk kif Dahl tbissem b"mod trijonfanti. Din it-tfajla hija mimlija sorpriżi. "Hemm xi lingwa li ma tistax titkellem?"
  
  L-Iżvediż infaqa" jidħak. "Ejja, bniedem. Tħallix lilek innifsek daqshekk miftuħ."
  
  "Oh," għoġobha Drake. "Iva. Il-lingwa tal-allat."
  
  "Qum, imħabba. Trid tagħmel sess? Iva, nista" nisma" l-aċċent ħelu tiegħek jinqaleb minn ilsien Odin."
  
  Drake injora dan, u ffoka fuq iż-żewġ irġiel Torok li dehru ġenwinament jibżgħu.
  
  U tassew Tork.
  
  Hayden imbottahom lura fit-trakk, u warajhom mill-qrib. Dahl reġgħet daħka u marret warajha, b"ġest biex l-oħrajn jaqbżu fis-sit ta" wara. Drake induna r-raġuni għad-divertiment tiegħu mument wara, imbagħad reġa" ħares lejn Alicia.
  
  "Kemm huwa ħażin hemm lura?"
  
  
  * * *
  
  
  It-trakk qabeż u jerked u pprova jeqred lilu nnifsu fit-triq dilapidata.
  
  Alicia żammet bil-qawwa kollha tagħha. "Qed jipprova jolqot bad beats imdemmi?"
  
  "Forsi," qal Smith b'mod miserable, filwaqt li żamm imnieħru u ċinturin maħmuġ marbut ma 'rack ġewwa l-vann. "Jien inħoss il-mogħoż."
  
  Alicia ddejjaq għajnejha. "Oh iva? Ħabib tiegħek?"
  
  Kinimaka poġġa bilqiegħda fuq wara tat-trakk, b"mod iddisprat bejta arja friska minn ġol-xquq fejn il-bibien ta" wara jiltaqgħu. "Irid ikunu... dawn... il-bdiewa, naħseb."
  
  "Jew kuntrabandisti tal-mogħoż," żiedet Alicia. "Qatt ma nista" ngħid."
  
  Smith gronda b"rabja. "Meta għidt 'mogħoż,' ridt inġenerali."
  
  "Iva Iva Iva".
  
  Drake baqa" barra minnu, jieħu nifsijiet baxxi u jipprova jiffoka fuq affarijiet oħra. Kellhom jafdaw lil Hayden u lil Dahl, li ħadu ħsieb is-sigurtà tagħhom minn qabel u sabu l-aħjar post għall-vjaġġ. Il-komunikazzjoni baqgħet siekta, ħlief għall-fqigħ okkażjonali ta 'statika. Anke Lauren baqgħet siekta, li għenet bil-mod tagħha. Dan qalilhom li kienu relattivament siguri.
  
  L-ekwipaġġ ilmenta bil-qawwi madwaru, il-mod kif ilaħħqu u jfixklu lilhom infushom mill-riħa tal-annimali. Paraguni ma" banjijiet Żvediżi, ristoranti Amerikani u lukandi ta" Londra ġew offruti bi ċajta.
  
  Drake ħalla l-ħsibijiet tiegħu jiġġerrew mill-isplużjoni riċenti ta 'Yorga u l-ħtieġa li jaqsam sigriet terribbli, għall-fehim ġdid bejn Alicia u May, għal problemi oħra li qed jolqtu lit-tim SPEAR. Hayden u Kinimaka baqgħu f"kontradizzjoni, kif għamlu Lauren u Smith, għalkemm dawn tal-aħħar kienu separati b"aktar minn sempliċi differenzi. Dahl ħadem kemm seta' ma' Joanna, iżda għal darb'oħra x-xogħol tfixkel.
  
  Xi ħaġa aktar urġenti u ineżorabbli nifedlu moħħu. Irritazzjoni tas-Segretarju Crow li ma segwewx ordnijiet fil-Perù, u l-għarfien kunfidenti li hemm it-tieni tim Amerikan sigriet u top-sigriet. X'imkien.
  
  SEAL Team 7.
  
  Kien hemm għadd ta" mistoqsijiet u kienu inspjegabbli. X'kienet it-tweġiba? Qrow m'għadux jafda lit-tim SPEAR? Kienu backup?
  
  Ma kienx nesa l-punt tal-mistoqsija l-kbir li kien għadu mdendel fuq ras Smith, iżda ma setax jimmaġina xi xenarju ieħor. Qrow bagħtet seba" persuni biex iżommu għajnejhom fuqhom.
  
  Drake rażżan ir-rabja tiegħu. Kellha x-xogħol tagħha x"tagħmel. L-iswed u l-abjad kienet viżjoni tal-ħajja maqsuma biss mill-iblah u l-ġenn. Il-ħsibijiet profondi tiegħu ġew interrotti minn Hayden.
  
  "Kollox ċar fuq wara u fuq quddiem. Jidher li qed noqorbu lejn post imsejjaħ & #199; Anakkale, fuq il-kosta. Nistenna sakemm insibu post qabel ma nikkuntattja l-ħelikopter. Oh, u Dahl kellu ċ-ċans li jneħħi dik il-kaxxa."
  
  L-Iżveziż iddistrajthom mis-sitwazzjoni għal xi żmien billi spjega x"dehru li kienu r-reams tal-karti. Kienet aktar minn gwerra, kienet it-tħabbira tagħha stess. Annibal deher li kien magħżul sempliċement bħala simbolu.
  
  
  * * *
  
  
  "Hemm xi ħjiel dwar kif l-Afrika saret waħda mill-erba" kantunieri tad-dinja?" Staqsa Mai.
  
  "L-ebda ħaġa kkritikata bħal dik. Għalhekk, ma nistgħux inbassru fejn se jkun is-Swiemel li jmiss."
  
  "Ħares lejn il-passat," tkellem Kenzi. "Fil-post tax-xogħol tiegħi, fix-xogħol l-antik tiegħi, it-tweġibiet kienu dejjem moħbija fil-passat. Trid tkun taf fejn tfittex."
  
  Imbagħad Lauren intervjeniet. "Se nipprova dan."
  
  Drake tħabat kontra l-inklinazzjoni tat-trakk. "Kemm huwa "l bogħod sa Çanakkale?"
  
  "Issa qed nidħlu fil-periferija. Ma jidhirx kbir wisq. Nara l-baħar."
  
  "Oh, tirbaħ." Drake ftakar logħba li kien jilgħab meta kien żgħir.
  
  "L-ewwel rajt," qal Dahl bi tbissima f'vuċi.
  
  "Iva, aħna lgħabna hekk ukoll."
  
  It-trakk waqaf u malajr biżżejjed il-bibien ta" wara nfetħu 'l barra. It-tim qabeż 'il barra u ħa l-pulmun ta' arja friska. Alicia ilmentat li ma ħassithax tajjeb, u Kenzi ippretendi li ħass ħażin bil-manjiera Ingliża. Dan mill-ewwel ferraħ lil Alicia. Drake sab ruħu jħares u jħares mistagħġeb.
  
  "Dann it," hu gerbet apposta. "Tajjeb, inkun iz-ziju tax-xadini."
  
  Dahl kien wisq stordut biex jikkummenta.
  
  Quddiemhom kien hemm żiemel enormi tal-injam, għal xi raġuni familjari, jgħajjat fi pjazza żgħira mdawra bil-bini. Il-ħabel donnu jorbot saqajh u kien miġbud madwar rasu. Drake ħaseb li kien jidher armat u majestuż, annimal kburi maħluq mill-bniedem.
  
  "Xiż żikk?"
  
  Folol inġabru madwaru, iħarsu, jippożaw u jieħdu ritratti.
  
  Lauren tkellmet fuq il-komunikatur. "Naħseb li għadek kif sibt it-Trojan Horse."
  
  Smith daħak. "Dan huwa 'l bogħod minn ġugarell."
  
  "Le Troy. Taf? Brad Pitt?"
  
  Alicia kważi kissret għonqha tħares madwarha fid-direzzjonijiet kollha. "Xiex? Fejn?"
  
  "Ara naqra". Kensi daħak. "Rajt vipers jattakkaw aktar bil-mod."
  
  Alicia kienet għadha tistudja ż-żona bir-reqqa. "Fejn hi Lauren? Huwa fuq iż-żiemel?"
  
  In-New Yorker ħarġet daħka. "Tajjeb, kien darba. Ftakar il-film modern "Troy"? Tajjeb, wara li ffilmjaw, ħallew liż-żiemel eżatt fejn int, f"Ħanakkale."
  
  "Bullshit". Alicia tat ħarsa għas-sentimenti tagħha. "Ħsibt li l-Milied kollu tiegħi ġie f'daqqa." Hija ħadet rasha.
  
  Drake neħħa griżmejh. "Għadni hawn, imħabba."
  
  "Oh iva. Fabulous".
  
  "U tinkwetax, jekk Brad Pitt jaqbeż minn ħmar dak iż-żiemel u jipprova jaħtafkom, jien insalvak."
  
  "Tazzardax fottut."
  
  Il-vuċi ta" Lauren qatgħet it-tiċrit tagħhom bħal daqqa iebsa ta" xabla samurai. "Dħul, guys! Ħafna għedewwa. Qed noqorbu għal Canakkale bħalissa. Għandhom ikunu konnessi mas-sistema tal-komunikazzjoni, bħalna. Nimxu! "
  
  "Ara dan?" Drake indika l-fortizza. "Ċempel ħelikopter. Jekk nistgħu nitilgħu l-kastell u niddefendu lilna nfusna, jista" jeħodna minn hemm."
  
  Hayden ħares lura lejn il-periferija ta" Canakkale. "Jekk nistgħu niddefendu kastell f'belt turistika minn sitt timijiet SWAT."
  
  Dahl qabad il-kaxxa. "Hemm mod wieħed biss biex issir taf."
  
  
  KAPITOLU ĦDAX
  
  
  Istintivament, imxew lejn il-mogħdija tal-kosta, jafu li kienet se jdur lejn il-forti impressjonanti tal-belt. Lauren kienet ġabret ftit li xejn informazzjoni mis-snippets ta" konversazzjonijiet tal-komunikazzjoni, u Drake kien sema" saħansitra inqas mid-diversi mexxejja tat-tim, iżda l-kunsens ġenerali kien li kollha kienu qed jingħalqu malajr.
  
  Il-mogħdija kienet tgħaddi minn ħafna bini b'faċċata abjad: djar, ħwienet u ristoranti li jħarsu lejn l-ilmijiet blu ta 'l-Hellespont. Fuq ix-xellug kien hemm karozzi pparkjati, u warajhom kien hemm diversi dgħajjes żgħar, li fuqhom kienu jgħollu l-ħitan għoljin tal-forti kulur ramel. Għaddew karozzi tal-linja turistiċi, bil-mod il-mod ħsejjes fit-toroq dojoq. Il-qrun daqqu. Residenti lokali nġabru ħdejn kafetterija popolari, ipejjep u jitkellmu. It-tim għaġġel malajr kemm seta" mingħajr ma qajjem suspett.
  
  Mhux faċli li tilbes tagħmir tal-ġlieda kontra, iżda speċjalment għal din il-missjoni, kienu lebsin kollha bl-iswed u setgħu jneħħu u jaħbu dawk l-oġġetti li jistgħu jiġbdu l-attenzjoni. Madankollu, il-grupp tan-nies miexja meta ġew imdawra rashom, u Drake ra li aktar minn telefon wieħed kien fetaħ.
  
  "Malajr iċempel il-ħelikopter kkritikat," qal. "M'għandniex l-art u l-ħin kkritikat hawn."
  
  "Fi triqti. Fi għaxra sa ħmistax-il minuta."
  
  Kien jaf li din kienet era ta" battalji. Xi timijiet SWAT oħra ma joqogħdu lura milli joħorġu l-infern fuq belt, kunfidenti fl-ordnijiet u l-kapaċità tagħhom li jaħarbu, jafu li l-awtoritajiet normalment ipoġġu spinta terrorista fuq kwalunkwe sitwazzjoni estremament theddida.
  
  Il-ħitan lewn ramel għolew f"daqqa quddiemhom. Il-Forti Ç Anakkale kellu Ωewљ ħitan tal-forti fit-tond, li jħarsu lejn il-baħar u ċittadella çentrali, u warajhom driegħ wiesa" ta" merli jiљri min-niżla lejn il-baħar. Drake segwa l-linja ta 'l-ewwel ħajt mgħawweġ, jistaqsi x'kien fil-junction ta' dan u oħtu. Hayden waqaf quddiem u ħares lura.
  
  "Qed nqumu."
  
  Deċiżjoni kuraġġuża, iżda ħaġa waħda li qabel magħha Drake. Li jitilgħu kien ifisser li jkunu mwaħħla fil-forti, difiżi minn fuq imma bla difiża, maqbuda. Li jkomplu fisser li kellhom għażliet oħra minbarra li jaħarbu lejn il-baħar: setgħu jinħbew fil-belt, isibu karozza, potenzjalment jimteddu fil-baxx, jew jinfirdu għal xi żmien.
  
  Iżda l-għażla ta" Hayden ħalliethom imorru fil-vantaġġ. Kien hemm Riders oħra hemmhekk ukoll. Ikun aktar faċli għal ħelikopter li jsibhom. Il-ħiliet tagħhom intużaw aħjar fil-battalja tattika.
  
  Ħitan mhux maħduma ċedew għal daħla arkata u mbagħad taraġ spirali. Hayden mar l-ewwel, segwit minn Dal u Kensi, imbagħad il-bqija. Smith ġab fuq wara. Id-dlam ħoloq mantell għal għajnejhom, imdendel ħoxna u impenetrabbli sakemm jidraw. Xorta waħda, imxew 'il fuq, telgħu t-taraġ u marru lura lejn id-dawl. Drake ipprova jiffiltra l-informazzjoni rilevanti kollha f'moħħu u jagħmel sens għaliha.
  
  Annibal. Horseman tal-gwerra. L-ordni ta' Doomsday u l-pjan tagħhom biex joħolqu dinja aħjar għal dawk li baqgħu ħajjin. Gvernijiet madwar id-dinja kellhom ħadmu flimkien fuq dan, iżda nies bla ħniena u rgħiba riedu l-loot u l-għarfien għalihom infushom.
  
  Fl-erba" kantunieri tad-dinja? Kif ħadem? U x'infern ġara wara?
  
  "Interessanti..." F'dak il-mument, il-vuċi ta 'Lauren waslet permezz tal-komunikatur. "Ç Anakkale jinsab f"zewg kontinenti u kien wie[ed mill-punti tat-tluq g[al Gallipoli. Issa r-Russi daħlu fil-belt, kif għamlu l-Iżraeljani. Ma nafx fejn. Xorta waħda, it-taħlit tal-pulizija lokali huwa komuni. Wieħed miċ-ċittadini jrid ikun irrapportak u issa qed jitlob għal wasliet ġodda. Mhux se jgħaddi ħafna qabel it-Torok isejħu l-forzi tal-elite tagħhom stess."
  
  Drake ħadlu rasu. Bullshit.
  
  "Sa dakinhar inkunu 'l bogħod minn hawn." Hayden mexa b'kawtela lejn id-dawl ta' fuq. "Għaxar minuti, guys. Ejja."
  
  Ix-xemx taʼ filgħodu ddawwal iż-żona wiesgħa u skarsa kważi fil-quċċata tat-torri. It-tarf tond ta 'fuq tat-torri tela' tmien piedi oħra 'l fuq minn rashom, iżda dak kien għoli kemm setgħu jmorru mingħajr ma jidħlu ġewwa. Merlamenti mħassra kienu kullimkien, joħorġu bħal swabaʼ mqaxxra, u mogħdija fit- trab kienet tmiss serje taʼ għoljiet baxxi lejn il- lemin. Drake ra l-ħafna pożizzjonijiet difiżi u nifs ftit aktar faċli.
  
  "Qegħdin hawn," qal Hayden lil Lauren. "Għid lill-ħelikopter biex jipprepara għal inżul sħun."
  
  "Sħan milli taħseb," qal Smith.
  
  It-tim kollu ħares 'l isfel.
  
  "Mhux isfel," qal Smith. "Ul fuq. Up."
  
  Fuq il-kastell il-belt għadha tinsab fuq l-għoljiet. Id-djar telgħu 'l fuq mill-merlat, u ħitan twal u ħoxnin miġbudin lejhom. Kien minn dawn il-ħitan li ġrew tim ta" erbgħa b"wiċċhom miksi u l-armi miġbudin għal kollox.
  
  Drake għaraf dan l-istil. "Dann, din hija problema. SAS."
  
  Dahl kien l-ewwel li qabad, iżda minflok ħeles l-arma tiegħu, ħeba, qabad il-kaxxa, u qabeż fuq il-battlements infushom. "L-Ingliżi għandhom l-idea t-tajba għad-diversità. Ara..."
  
  Drake segwa l-ħarsa tiegħu. Il-battlements miġbud f'ark wiesa 'fuq il-bajja u l-baħar imqatta'. Jekk ikkalmaw it-tajjeb, il-chopper jista 'riq minnhom dritt minn fuq jew dritt fl-aħħar. Drake ħa fuqu biex jispara ftit tiri fil-konkos mhux maħdum taħt is-saqajn Brittaniċi, naqqsu r-ritmu tagħhom u ta l-ħin lit-tim biex jitla" fil-quċċata tal-fortifikazzjoni kemxejn imwaqqfa.
  
  Alicia titħawwad. "M'iniex fl-għoli!"
  
  "Qatt se tieqaf tnikkir?" Kensi deliberatament imbuttat lil hinn minnha, nudging tagħha ftit tul it-triq.
  
  "O kelba, int se tħallas għal dan." Alicia tinstema ċerta.
  
  "Se nkun kapaċi? Kun żgur li tibqa" warajja. B"hekk, meta tispara u nisma" tgħajjat, inkun naf li nagħmel ir-ritmu."
  
  Alicia kienet tbatti bir-rabja. Drake appoġġjaha. "Jiddejjaq biss mill-Mossad." Ferrex dirgħajh.
  
  "Sewwa. Tajjeb, meta ninżlu minn hawn, se naqtagħha ħmarha kif suppost."
  
  Drake ggwidaha fl-ewwel ftit passi. "Dan suppost jinstema' eċċitanti?"
  
  "Fuħ, Drake."
  
  Huwa ħaseb li l-aħjar li ma nsemmux li l-battlements ferm taħt kienu saru battlements spazjati fejn ikollhom jaqbżu minn wieħed għall-ieħor. Dahl kien l-ewwel li ġegħel tul il-ħajt wiesa" ta" tliet piedi, u mexxa lit-tim. Kinimaka din id-darba ħa f'idejh Smith fuq wara, jaraw lill-Ingliżi. Drake u l-oħrajn żammew widnejnhom miftuħa għal kwalunkwe sinjal ieħor ta 'għedewwa.
  
  It-tellieqa 'l isfel mill-battlements bdiet. Is-suldati tas-SAS żammew formazzjoni u taw ġiri, armi mgħollija, iżda mingħajr ma jagħmlu ħoss. Naturalment, klemenza professjonali tista 'tkun biss raġuni waħda; Minbarra t-turisti, ir-residenti lokali jippreferu s-segretezza u l-ordnijiet sikuri ħafna.
  
  Drake sab li kellu bżonn konċentrazzjoni sħiħa għal saqajh. L-irdum fuq kull naħa u l-inżul gradwali lejn il-baħar ma għamlu l-ebda differenza, biss iż-żona sigura taħt saqajh. Hija mgħawġa gradwalment, b'mod grazzjuż indaqs, f'kurva kostanti. Ħadd ma naqas, ħadd ma żelaq. Kienu nofs triq lejn il-mira tagħhom meta l-ħoss ta 'skrejjen li jduru jimlew widnejnhom.
  
  Drake naqas u ħares lejn is-sema. "Mhux tagħna," għajjat. "Indannat Franċiż!"
  
  Din ma kinitx konklużjoni definittiva, iżda tispjega n-nuqqas tagħhom s'issa. Aħna ngħaġġlu fl-aħħar minuta. It-tim SPEAR kien imġiegħel jonqos. Drake ra l-uċuħ ta" żewġ suldati jħarsu rrabjati mit-twieqi, filwaqt li tnejn oħra kienu mdendlin mal-bibien nofshom miftuħin, iduru l-armi tagħhom biex jikklikkjaw sew is-serratura.
  
  "Biex ngħid il-verità," qal Dahl bla nifs. "Seta" ma kinitx l-aħjar idea. Il-qniepen imdemmi Brittaniċi qed jispiċċaw."
  
  Bħala wieħed, Drake, Smith, Hayden u May għollew l-armi tagħhom u fetħu n-nar. Il-balal reġgħu mill-ħelikopter li kien qed joqrob. Ħġieġ inkiser u raġel wieħed waqa" mill-ħabel tiegħu, u ħabat ħafna l-art taħt. Il-ħelikopter dawra, segwit mill-balal ta" Hayden.
  
  "Il-Franċiżi mhumiex fannijiet," qalet gloomily.
  
  "Għidilna xi ħaġa li ma nafux," għajjat Alicia.
  
  Yorgi malajr għadda lil Dahl, qabeż fuq ix-xatt ta" barra tal-ħajt, u laħaq lura għall-kaxxa. "Hawn, agħtini dan," qal. "Inħossni aħjar fuq il-ħajt, hux?"
  
  Dahl deher li ried jargumenta iżda għadda l-kaxxa f'nofs inning. L-Iżvediż ma kienx ġdid fil-parkour, iżda Yorgi kien professjonist. Ir-Russu telaq bl-ogħla veloċità, tlielaq mal-ħajt u diġà resaq lejn il-battlements.
  
  Alicia ndunat bihom. "Oh shit, spara lili issa."
  
  "Dan xorta jista' jiġri." Drake ra l-ħelikopter Franċiż jinklina u jidħol għall-inżul. Il-problema kienet li jekk jieqfu jimmiraw, l-Ingliżi jaqbduhom. Jekk jiġru biex jisparaw, jistgħu jaqgħu jew jiġu sparati faċilment.
  
  Dahl xejriet l-arma tiegħu. Kemm hu kif ukoll Hayden fetħu n-nar fuq il-ħelikopter hekk kif dan reġa" jilgħab. Din id-darba s-suldati abbord taw in-nar. Il-qxur imtaqqba l-ħitan tal-kastell b'disinn fatali, laqtu taħt it-tarf. In-nar ta" Hayden stess laqat il-kabina tal-pilota tal-ħelikopter, b"daqq tal-metall struts. Drake ra lill-pilota jgħaqqad snienu f"taħlita ta" rabja u biża". Ħarsa super rapida lura żvelat li t-tim tas-SAS kien qed iħares ukoll il-ħelikopter - sinjal tajjeb? Forsi le. Huma riedu jiksbu idejhom fuq l-armi tal-gwerra għalihom infushom.
  
  Jew għal xi ħadd għoli fil-gvern tagħhom.
  
  Volley ta" tiri niżlet fuq l-għasfur, li wassal biex jogħdos u imbarda. Dahl approfitta mill-aħħar mitt metru tal-ħajt biex jaqa" u jiżżerżaq waqt li kien qed jispara, iżda ma wasalx "il bogħod. Il-wiċċ kien mhux maħdum wisq. Madankollu, l-azzjonijiet tiegħu bagħtu salva oħra fil-ħelikopter, li fl-aħħar wassal biex il-bdot jaqta" qalbu u jtajjar l-għasfur "il bogħod minn fuq il-post.
  
  Alicia rnexxielha tgħajjat dgħajjef.
  
  "Għadu mhux barra minnha." Drake qabeż fuq il-battlements wieħed wieħed, inżul b'mod sikur u bir-reqqa.
  
  Il-vuċi ta" Lauren kissret is-silenzju li ħakem il-konnessjoni. "Il-ħelikopter qed joqrob. Tletin sekonda."
  
  "Qegħdin fuq il-ħajt," għajjat Alicia.
  
  "Iva, nifhimkom. Id-Distrett ta" Columbia bagħat satellita għal din l-operazzjoni."
  
  Drake ħa mument ieħor biex iħoss ix-xokk. "Tghin?" staqsa malajr.
  
  "Għaliex inkella?" Hayden irreaġixxa mill-ewwel.
  
  Drake kważi ta daqqa ta" sieq lilu nnifsu qabel ma nduna li din x"aktarx kienet idea ħażina minħabba s-sitwazzjoni attwali. Fil-verità, ma kienx jaf min ieħor kien sema" dawk l-intonazzjonijiet u l-kliem Amerikani kwieti ta" SEAL Team 7.
  
  Ovvjament mhux Hayden.
  
  Il-ħelikopter deher quddiem, imnieħer 'l isfel, itir malajr fuq il-baħar. Yorgi kien diġà qed jistenna fl-aħħar tal-battlements, fejn turretta tonda żgħira kienet tinjora l-bajja dejqa. Dahl malajr laħaq lilu, u mbagħad Hayden. Il-ħelikopter resaq.
  
  Drake ħalla lil Alicia u mbagħad għen lil Kinimaka jgħaddi. Għadu miexja bil-mod, huwa estenda driegħ tiegħu b'mod appuntat, u sinjala l-SAS. Tletin pied mit-torri waqaf.
  
  L-SAS waqfet ukoll, tletin pied ieħor ogħla.
  
  "Ma rridux vittmi," għajjat. "Mhux bejnietna. Aħna qegħdin fuq l-istess naħa kkritikata!"
  
  Pistoli huma ppuntati lejn ġismu. Minn taħt sema" Dahl jgħajjat: "Ieqaf tkun..."
  
  Drake tefah. "Jekk jogħġbok," qal. "Mhux sew. Aħna lkoll suldati hawn, anke l-Franċiżi kkritikat."
  
  Dan ikkawża ċaqliq anonimu. Fl-aħħarnett, vuċi profonda qal, "Ordna."
  
  "Raġel, naf," qal Drake. "Kont fejn int. Irċevejna l-istess ordnijiet, iżda mhux se niftħu n-nar fuq forzi speċjali ħbiberija... sakemm ma jiftħux in-nar l-ewwel."
  
  Waħda mill-ħames figuri żdiedet bi ftit. "Cambridge," qal.
  
  "Drake," wieġeb. "Matt Drake."
  
  Is-skiet li segwa qal l-istorja. Drake kien jaf li l-waqfien kien spiċċa... għalissa. Mill-inqas, kien jistħoqqlu serħan ieħor mill-konfront li jmiss u forsi anke konverżazzjoni kalma. Iktar ma dawn is-suldati elite jistgħu jiltaqgħu flimkien, iktar ikun sigur.
  
  Għal kulħadd.
  
  Huwa għoġob, daru u telaq, laħaq l-id li għenit biex jiġbdu ġewwa l-ħelikopter.
  
  "Huma jibred?" Staqsiet Alicia.
  
  Drake għamel lilu nnifsu komdu hekk kif il-ħelikopter inklina, jitlaq. "Se nsiru nafu," wieġeb. "Dar li jmiss nidħlu f'kunflitt."
  
  B'mod sorprendenti, Lauren kienet bilqiegħda faċċata tiegħu. "Ġejt b'ħelikopter," qalet bħala spjegazzjoni.
  
  "Xiex? Kif tħobb l-għażla?"
  
  Hija tbissem b'mod indulġenti. "Le. Ġejt għax ix-xogħol tagħna hawn lest." Il-ħelikopter tela" "l fuq mill-mewġ mix-xemx. "Qed sejrin mill-Afrika lejn ir-rokna li jmiss tad-dinja."
  
  "Liema waħda hija fejn?" Drake waħħal iċ-ċinturin tas-sigurtà tiegħu.
  
  "Iċ-Ċina. U tifel, għandna ħafna xogħol x"nagħmlu."
  
  "Rikieb ieħor? Din id-darba liema darba?"
  
  "Forsi l-agħar minn kollox. Qabbad il-bokkla, ħbieb tiegħi. Se nimxu fuq il-passi ta" Gengis Khan."
  
  
  KAPITOLU TNAX
  
  
  Lauren qalet lit-tim biex ikun komdu kemm jista 'jkun fuq wara tal-ħelikopter kbir tal-merkanzija u ħawwad munzell ta' karti. "L-ewwel, ejja inneħħu l-armi tal-gwerra u lil Hannibal. Dak li sibt fil-kaxxa huma pjanijiet biex jinħoloq Project Babylon, superkanun twil ta" żewġ tunnellati u mitt metru. Ikkummissjonat minn Saddam Hussein, kien ibbażat fuq riċerka mis-60s u ddisinjat fis-snin 80. L-ispirtu ta" Hollywood inħass f"din l-affari kollha. Superweapons li jistgħu jibagħtu payloads fl-ispazju. Ġenerali maqtula. Ċivili maqtula. Xiri varji minn tużżana pajjiżi biex iżommu sigriet. Dijagrammi ta" wara juru li din il-pistola spazjali setgħet ġiet imfassla apposta sabiex tkun tista" tolqot kwalunkwe mira, kullimkien, darba biss."
  
  Dahl telaq 'il quddiem b'interess. "Ġurnata waħda? Għaliex?"
  
  "Qatt ma kienet maħsuba biex tkun arma portabbli. It-tnedija tagħha kienet tħalli impronta li tidher istantanjament minn diversi forzi u mbagħad tinqered. Imma... il-ħsara setgħet diġà saret."
  
  "Skond l-għan." Kensi qaleb. "Iva, ħafna mudelli nbnew madwar l-idea ta" gwerra dinjija b"daqqa waħda. Mod kif iġiegħel qawwa nukleari taġixxi b"mod ineżorabbli. Madankollu, bit-teknoloġija moderna, l-idea qed issir dejjem aktar kontroversjali."
  
  "Tajjeb, okay," qal Smith, għadu jiġġebbed il-muskoli tiegħu u jiċċekkja t-tbenġil tiegħu mill-ġirja twila u iebsa. "Għalhekk, fil-qabar tal-ewwel żiemel inżammu l-pjanijiet għal kanun spazjali enormi. Aħna nġibuha. Pajjiżi oħra ma għamlux dan. X'inhu jmiss?"
  
  Lauren xebtet għajnejha. "L-ewwel, id-denominazzjoni speċifikament tgħid "postijiet ta" mistrieħ". Nittama li tiftakar li Annibal kien midfun f"qabar mhux immarkat u jista" jkun li lanqas ikun hemm aktar. Li tara tkun diżrispett għal ħafna. Li tħalliha mhux mibdula huwa li turi disrispett lejn ħaddieħor."
  
  Hayden dam. "U hekk ikompli. L-istess storja, aġenda differenti mad-dinja kollha."
  
  "Immaġina jekk l-informazzjoni taqax f"idejn it-terroristi. Jien ngħid li l-pajjiżi kollha li bħalissa qed isegwu l-Horsemen jistgħu faċilment joħolqu s-super kanun tagħhom. Imma..."
  
  "Dan huwa lil min ċerti fazzjonijiet ta 'dan il-gvern qed ibigħu l-pjanijiet," temm Drake. "Għax għadna m'aħniex ċerti li kull tim huwa uffiċjalment sanzjonat." Ma kellux bżonn iżid anke jekk ħasbu li għamel.
  
  Il-ħelikopter ittajjar fi smewwiet blu ċari, mingħajr taqlib u sħana komda. Drake sab ruħu kapaċi jirrilassaw għall-ewwel darba f'madwar ġurnata. Kien diffiċli li wieħed jemmen li proprju l-lejl ta" qabel kien niżel għarkobbtet fil-post ta" mistrieħ tal-kbir Annibal.
  
  Lauren għaddiet għall-fajl li jmiss. "Ftakar fl-ordni tal-Aħħar Sentenza? Ħalli nġeddedlek. 'Fl-erba' kantunieri tad-Dinja sibna l-Erba' Żwiemel u għamiltilhom il-pjan għall-Ordni tal-Aħħar Sentenza. Dawk li jsalvaw il-Kruċjata tal-Ġudizzju u l-konsegwenzi tagħha se jissaltan bi dritt supremi. Jekk qed taqra dan, aħna mitlufa, għalhekk aqra u segwi b'kawtela. L-aħħar snin tagħna ntefqu niġbru l-aħħar erba" armi tar-rivoluzzjonijiet tad-dinja - Gwerra, Konkwista, Ġuħ u Mewt. Magħqudin, se jeqirdu l-gvernijiet kollha u jiftħu futur ġdid. Kun lest. Sibhom. Ivvjaġġa lejn l-erba 'irkejjen tad-Dinja. Sib il-postijiet ta 'mistrieħ tal-Missier tal-Istrateġija u mbagħad il-Khagan; l-agħar Indjan li qatt għex, u mbagħad il-Plage t'Alla. Imma kollox mhux kif jidher. Żorna l-Khagan fl-1960, ħames snin wara t-tlestija, poġġiet il-Konkwista fit-tebut tiegħu. Sibna l-Plaga li tgħasses il-veru l-Aħħar Sentenza. U l-uniku kodiċi tal-qtil huwa meta dehru l-Horsemen. M'hemm l-ebda marki ta' identifikazzjoni fuq l-għadam tal-Missier. L-Indjan huwa mdawwar bl-armi. L-ordni tal-Aħħar Sentenza issa tgħix permezz tiegħek u se jsaltan suprem għal dejjem."
  
  Drake ipprova jgħaqqad flimkien il-punti rilevanti. "Kodiċi tal-qerda? Verament ma nħobbx il-ħoss ta' dan. U l-"veru l-Aħħar Sentenza". Allura anke jekk ninnewtralizzaw l-ewwel tlieta, l-aħħar waħda tkun humdinger reali."
  
  "Għalissa," qalet Lauren, b'referenza għall-istudju quddiemha. "Il-think tank ta' Washington ressaq diversi ideat."
  
  Drake skurjat għal sekonda biss. Kull darba li kien jisma" ssemmi riċerka, kull darba li kien jissemma" think tank, żewġ kelmiet biss daħlu f"moħħu bħal dwal ħomor tan-neon daqs billboard.
  
  Karin Blake.
  
  L-assenza fit-tul tagħha ma jawgurax tajjeb. Karin tista" tkun il-missjoni li jmiss tagħhom. Bil-mod imbuttat l-inkwiet għalissa.
  
  "... it-tieni żiemel huwa r-Rebbieħ. It-tieni deskrizzjoni ssemmi kagan. Minn dan nikkonkludu li Gengis Khan huwa Rebbieħ. Gengis Khan twieled fl-1162. Huwa, pjuttost litteralment, konkwista. Huwa rebaħ ħafna mill-Asja u ċ-Ċina, kif ukoll artijiet lil hinn, u l-Imperu Mongol kien l-akbar imperu kontigwu fl-istorja. Kahn kien ħasad; għadda minn ħafna mid-dinja tal-qedem, u, kif intqal qabel, wieħed minn kull mitejn raġel ħaj illum huwa relatat ma" Gengis Khan."
  
  Mai clucked. "Ara, Alicia, huwa bħal verżjoni maskili tiegħek."
  
  Drake qaleb. "Dan it-raġel żgur kien jaf kif jirriproduċi."
  
  "L-isem veru ta" dan ir-raġel kien Temujin. Genghis Khan huwa titlu onorarju. Missieru kien ivvelenat meta t-tifel kellu biss disa" snin, u ħalla lil ommhom trabbi seba" subien waħedhom. Hu u martu ż-żgħira wkoll ġew maħtufa, u t-tnejn qattgħu xi żmien bħala skjavi. Minkejja dan kollu, anke fil-bidu ta" għoxrin sena, kien stabbilixxa ruħu bħala mexxej qalil. Hu jippersonifika l-frażi "keep enemies your close" billi ħafna mill-akbar ġenerali tiegħu kienu għedewwa ta" qabel. Hu qatt ma ħalla kont wieħed bla ħlas u allegatament kien responsabbli għall-imwiet ta" 40 miljun ruħ, li naqqas il-popolazzjoni dinjija bi 11 fil-mija. Huwa ħaddan diversi reliġjonijiet u ħoloq l-ewwel sistema postali internazzjonali, billi uża uffiċċji tal-posta u stazzjonijiet tal-mod li jinsabu madwar l-imperu tiegħu."
  
  Drake ċċaqlaq fis-siġġu tiegħu. "Hemm ħafna informazzjoni li wieħed jieħu."
  
  "Kien l-ewwel Khagan tal-Imperu Mongol."
  
  Dahl tbiegħdet milli jikkontempla t-tieqa. "U l-post ta' mistrieħ tiegħu?"
  
  "Tajjeb, kien midfun fiċ-Ċina. F'qabar mhux immarkat."
  
  Alicia tnaqqset. "Iva, indannat, ovvjament kien!"
  
  "Allura, l-ewwel l-Afrika u issa ċ-Ċina jirrappreżentaw tnejn mill-erba 'irkejjen tad-dinja," ħasbet b'leħen għoli Mai. "Sakemm ma tkunx l-Asja u nkunu qed nitkellmu dwar il-kontinenti."
  
  "Hemm sebgħa," fakkarha Smith.
  
  "Mhux dejjem," wieġbet Lauren b'mod misterjuż. "Imma se naslu għal dan aktar tard. Il-mistoqsijiet huma: x"inhuma l-armi tal-konkwista u fejn hu l-post ta" mistrieħ ta" Gengis?"
  
  "Naħseb li tweġiba waħda hija ċ-Ċina," gerbet Kenzi.
  
  "Gengis Khan miet taħt ċirkostanzi misterjużi madwar l-1227. Marco Polo sostna li kien minħabba infezzjoni, oħrajn minħabba velenu, u oħrajn minħabba l-Prinċipessa meħuda bħala spoil tal-gwerra. Wara l-mewt, il-ġisem tiegħu kien se jiġi rritornat lejn art twelidu, lill-aimag Khenti, skond id-drawwa. Huwa maħsub li kien midfun fuq il-Muntanja Burkhan Khaldun ħdejn ix-Xmara Onon. Madankollu, il-leġġenda tgħid li kull min ġie f"kuntatt mal-purċissjoni tal-funeral kien maqtul. Wara dan, ix-xmara ġiet devjata fuq il-qabar ta" Caen, u nqatlu wkoll is-suldati kollha li kienu jiffurmaw il-purċissjoni." Lauren ħadet rasha. "Il-ħajja u l-għajxien ftit kellhom tifsira dakinhar."
  
  "Kif inhu l-każ issa f'xi postijiet fid-dinja," qal Dahl.
  
  "Allura qed nerġgħu nogħdsu?" Alicia tefgħet. "Ħadd ma reġa" qal xejn dwar l-għadis. Dan mhux l-aqwa talent tiegħi."
  
  Mai b"xi mod irnexxielha tibla" r-rimarka li dehret lesta biex taħrab minn xufftejha, minflok sogħla. "Mhux qed nogħdos," qalet fl-aħħar. "Seta" kien fuq il-muntanja. Il-gvern Mongol ma iżolax ċerta żona għal mijiet ta" snin?"
  
  "Eżattament, u hu għalhekk li niftehmu fuq iċ-Ċina," qalet Lauren. "U l-qabar ta" Gengis Khan. Issa, biex iżżommok infurmat, l-NSA u s-CIA għadhom qed jużaw għexieren ta 'metodi biex jiġbru informazzjoni dwar il-kompetituri tagħna. Il-Franċiżi verament tilfu raġel. L-Ingliżi telqu fl-istess ħin tagħna. Ir-Russi u l-Iżvediżi aktar tard daħlu f"tindif Tork aktar mgħaġġel milli kien mistenni taż-żona. M"aħniex ċerti dwar il-Mossad jew iċ-Ċiniżi. L-ordnijiet jibqgħu l-istess. Madankollu, hemm ħaġa waħda... Fil-fatt għandi lis-Segretarju Qrow fuq il-linja bħalissa."
  
  Drake frown. Qatt ma kien ġaralu li Qrow jista" jkun qed jisma" l-konversazzjonijiet tiegħu u ta" Lauren, iżda kellu jiġi. It-tim tagħhom, il-familja tagħhom, kellhom sigrieti bħal kull ieħor. Hekk kif ħares madwaru, deher ċar li l-oħrajn ħassewhom l-istess u li dan kien il-mod ta" Lauren kif tgħarrafhom.
  
  Washington dejjem kellu l-aġenda tiegħu stess.
  
  Il-vuċi ta" Qrow kienet tinstema" konvinċenti. "Ma nippretendux li naf iktar minnek dwar din il-missjoni partikolari. Mhux fuq l-art. Imma naf li dan huwa kamp politiku tal-mini, b"intricacies u intriċċi fl-ogħla livelli ta" xi wħud min-nazzjonijiet rivali tagħna."
  
  Biex ma nsemmux l-Istati Uniti, ħaseb Drake. Liema qatt!
  
  "Francament, jien sorpriż b'xi wħud mill-amministrazzjonijiet involuti," qal Crowe b'mod miftuħ. "Ħsibt li jistgħu jaħdmu magħna, iżda kif semmejt, l-affarijiet jistgħu ma jkunux kif jidhru."
  
  Għal darb'oħra, Drake ħa kliemha b'mod differenti. Kienet titkellem dwar il-missjoni Horseman? Jew xi ħaġa aktar personali?
  
  "Hemm raġuni għal dan, Sinjura Segretarju?" Staqsa Hayden. "Xi ħaġa li ma nafux?"
  
  "Tajjeb, mhux li jien konxju biha. Imma anke jien mhux bilfors naf dan kollu. "L-ebda restrizzjoni" hija kelma rari fil-politika."
  
  "Imbagħad hija l-arma nfisha," qal Hayden. "Din hija l-ewwel supergun. Kieku nbniet, kieku nbiegħet lit-terroristi, id-dinja kollha setgħet titlob fidwa għaliha."
  
  "Naf. Dan... L-Ordni tal-Aħħar Sentenza," qalet l-isem b"disgust, "żviluppa b"mod ċar master plan, u ħallieh għall-ġenerazzjonijiet futuri. Fortunatament, l-Iżraeljani għalquhom żmien twil ilu. Sfortunatament, ma sabux dak il-pjan speċifiku. Din l-iskema."
  
  S'issa, Drake ma rax il-punt f'din is-sejħa. Huwa leaned lura, jagħlaq għajnejh, jisma 'l-konversazzjoni.
  
  "Int tagħmel il-qabża lejn xi oħrajn. L-Iżrael u ċ-Ċina biss huma MIA. Japplikaw regoli normali, imma wasal għal dik l-arma u ksibha l-ewwel. L-Amerika ma tistax taffordja li dan jaqa 'f'idejn żbaljati, kwalunkwe tip. U oqgħod attent, SPEAR. Hemm aktar f"dan milli jidher."
  
  Drake poġġa bilqiegħda. Dahl xeħet 'il quddiem. "Din hija tip differenti ta' twissija?" whispered.
  
  Drake studja lil Hayden, iżda l-kap tagħhom ma wera l-ebda sinjali ta 'tħassib. Għatti daharek? Kieku ma kienx sema" dan id-djalett Amerikan qabel, lanqas ma kien jagħti tifsira lil din il-frażi. Ħsibijietu daru lejn il-mewt ta" Smith u Joshua fil-Perù. Dan kejjel il-profondità tal-isfida tagħhom. Bħala suldat ordinarju, b'ħarsa ta' suldat, ikun inkwetat ħafna. Iżda ma baqgħux suldati - kienu mġiegħla jagħmlu għażliet diffiċli kuljum, fil-qasam, taħt pressjoni. Ġarrfu t-toqol ta" eluf ta" ħajjiet, kultant miljuni, fuq spallejhom. Dan kien tim mhux tas-soltu. Mhux aktar.
  
  Int tajjeb biss daqs l-aħħar żball tiegħek. Inti tiftakar biss għall-aħħar żball tiegħek. L-etika fil-post tax-xogħol tad-dinja. Ipprefera jibqa" jaħdem, ikompli jiġġieled. Żomm rasek 'il fuq mill-ilma - għax hemm miljuni ta' klieb il-baħar iduru mad-dinja l-ħin kollu, u jekk inti toqgħod wieqfa, jew tegħreq jew titqatta' f'biċċiet.
  
  Qrow spiċċa b"taħdita ta" pep tensjoni u mbagħad Hayden daret lejhom. Hi mess il-komunikatur tagħha u għamlet wiċċ.
  
  "Tinsiex".
  
  Drake qaleb. Iftaħ kanal.
  
  "Naħseb li se jkun differenti ħafna mill-affarijiet tas-soltu ta 'Tomb Raider." Tkellem Yorgi. "Qed niffaċċjaw suldati tal-gvern, esperti. Fazzjonijiet mhux magħrufa, possibilment tradituri. Qegħdin infittxu nies mitlufa fiż-żmien, imwielda snin bogħod minn xulxin. Aħna qed insegwu xi profezija antika ta" kriminali tal-gwerra, eżatt kif ried li nagħmluha." Huwa shrugged. "Aħna m'għandna l-ebda kontroll fuq is-sitwazzjoni."
  
  "Jien qrib ta" Tomb Raider kemm tista" tikseb," qal Kensi b"daħka. "Dan... huwa kompletament differenti."
  
  Alicia u Mai ħarsu lejn l-Iżraeljan. "Iva, għandna t-tendenza li ninsew il-passat kriminali diżgustanti tiegħek, hux... Twisty?"
  
  L-Iżveziż teptip. "Jien... um... jien... xiex?"
  
  Kensi intervjena. "U naħseb li ċ-ċirkostanzi qatt ma ġegħluk f'xi pożizzjonijiet kompromessi, huh, Alicia?"
  
  L-Ingliża qabdet. "Jiddependi jekk għadniex nitkellmu dwar il-kriminalità. Xi pożizzjonijiet ta" kompromess huma aħjar minn oħrajn."
  
  "Jekk għadna mqajmin u attenti," qal Hayden, "nistgħu nibdew naqraw dwar Genghis Khan u l-post tal-qabar tiegħu?" Think tank f"Washington huwa tajjeb u tajjeb, imma aħna qegħdin hemm u naraw dak li mhux se jaraw. Iktar ma tkun tista" tassorbi informazzjoni, iktar ikollna ċans li nsibu t-tieni arma."
  
  "U oħroġ minn dan ħaj," qabel Dahl.
  
  Il-pilloli ġew mgħoddija, bilkemm biżżejjed biex jaqsmu. Alicia kienet l-ewwel li għajjat biex tiċċekkja l-email u l-paġna ta" Facebook tagħha. Drake kien jaf li lanqas biss kellha indirizz elettroniku, aħseb u ara l-ewwel ħjiel tal-midja soċjali, u ħares lejha.
  
  Hija pouted. "Ħin serju?"
  
  "Dak, jew tistrieħ ftit, imħabba. Iċ-Ċina żgur mhux se tilqagħna b"idejha miftuħa."
  
  "Punt tajjeb." Hayden dam. "Se nikkuntattja lit-timijiet lokali u nitlobhom biex jiffaċilitaw id-dħul tagħna. Kulħadd qiegħed fuq il-pjan s'issa?"
  
  "Tajjeb," tkellem Dahl b'mod każwali. "Qatt ma ħsibt li se nkun qed niġri lil Genghis Khan fiċ-Ċina filwaqt li nipprova ma nidħolx fi ġlieda ma" nofs tużżana nazzjonijiet rivali. Imma, ħej," qagħad fl-ispallejn, "taf li jitkellmu dwar li jippruvaw xi ħaġa differenti."
  
  Alicia ħarset madwarha, imbagħad ħadet rasha. "Bla kummenti. Faċli wisq."
  
  "Bħalissa," qal Drake, "Nixtieq li jkolli ftit aktar informazzjoni."
  
  "Intom u jien it-tnejn, Yorkies." Dahl qaleb. "Int u jien, it-tnejn."
  
  
  KAPITOLU Tlettax
  
  
  Is-sigħat tellgħu inosservati. Il-ħelikopter kien sfurzat biex jagħti l-fjuwil. In-nuqqas ta" aħbarijiet dwar timijiet oħra sar frustranti. Hayden sabet li l-aħjar għażla tagħha kienet li tgħaddas ruħha fil-ġid ta 'informazzjoni relatata mal-Qabar ta' Gengis, iżda sabetha diffiċli biex tiskopri xi ħaġa ġdida. Jidher ċar li l-oħrajn kienu ilhom jippruvaw jagħmlu l-istess għal xi żmien, iżda xi wħud kienu għajjien u ddeċidew li jieħdu ftit ħin ta" mistrieħ, filwaqt li oħrajn sabuha aktar faċli biex jindirizzaw il-kwistjonijiet personali tagħhom.
  
  Kien impossibbli li jinjorawha fl-ispazju ridott tagħhom, u fil-verità, sa issa t-tim kien qrib u familjari biżżejjed biex jieħu kollox bil-kwiet.
  
  Dahl ċempel id-dar. It-tfal kienu ferħanin li semgħuh, u dan ġab lil Dahl jitbissem b"mod wiesa". Joanna staqsiet meta se jkun id-dar. It-tensjoni kienet ovvja, ir-riżultat ma kienx daqshekk kbir. Hayden ħa mument biex jara lil Kinimaka hekk kif il-Ħawajjan kbir ixxef subgħajh fuq l-iskrin tat-tablet. Hija tbissmet. L-apparat kien qisu kartolina f"idejh kbar, u ftakar kif dawk l-idejn kienu messtu ġisimha. Ġentili. Eċitament. Kien jafha tant tajjeb u kabbar l-intimità tagħhom. Issa kienet qed tħares lejn il-ponta ta" subgħajha bil-ħsara, dik li kienet imġiegħla tibla" waqt l-aħħar missjoni tagħhom. Ix-xokk tas-sitwazzjoni fetħilha għajnejha. Il-ħajja kienet infinitament qasira wisq biex tiġġieled ir-rieda ta" dak li tħobb.
  
  Ħadet nifs ftit, mhux ċert jekk verament emmnitx. Indanna, inti ma jixirqilhomx dan. Mhux wara dak kollu li għidt. Hija ma ġġustifikax li tmur lura u ma kellhiex idea minn fejn tibda. Forsi kienet battalja, sitwazzjoni, xogħol. Forsi dan kien il-każ f"kull mument fl-istorja ta" ħajjitha.
  
  In-nies għamlu żbalji. Huma jistgħu atone.
  
  Alicia għamlet dan.
  
  Dan il-ħsieb ġegħlitha tħares lejn il-mara Ingliża hekk kif il-ħelikopter għamel triqtu mis-sema. It-taqlib f'daqqa għamlitha tagħfas iċ-ċinturin tagħha aktar strett. Sekondi ta" waqgħa ħielsa, u qalbha għereq sa saqajha. Imma kollox kien tajjeb. Imita l-ħajja.
  
  L-istinti ta" Hayden dejjem kienu li jmexxi, li jwettaq l-affarijiet. Issa rat li dawn l-istinti kienu qed jinterferixxu ma" aspetti importanti oħra ta" ħajjitha. Hija rat futur skoraġġanti.
  
  Drake u Alicia kienu ferħanin, jitbissmu, ttektek fuq tablet komuni. Mai sellfet lil Kenzi tagħha, u ż-żewġ nisa ħaduha wara xulxin. Kien interessanti kif nies differenti unikament jittrattaw sitwazzjonijiet simili.
  
  Smith resaq eqreb lejn Lauren. "Kif sejjer?"
  
  "Tajjeb kemm jista" jkun, inti bastard bla xkiel. Issa mhux iż-żmien, Smith."
  
  "Taħseb li ma nafx dan? Imma għidli. Meta se jasal iż-żmien?"
  
  "Mhux issa".
  
  "Qatt," qal Smith gloomily.
  
  Lauren ghamlet. "Serju? Ninsabu fi tmiemhom, bniedem. Tolqot ħajt tal-briks u ma tistax tgħaddi minnu."
  
  "Ħajt?"
  
  Lauren għożżet. "Iva, għandha isem."
  
  "Oh. Dan il-ħajt."
  
  Hayden rahom it-tnejn jaħdmu madwar il-problema. Ma kienx il-post tagħha li tiġġudika jew tintervjeni, iżda wera biċ-ċar kif kull ostaklu jista" jimmina kull relazzjoni. Smith u Lauren kienu, biex ngħiduha ħafif, koppja mhux ortodossa, tant mhux tas-soltu li setgħu ħadmu tajjeb flimkien.
  
  Iżda l-aktar ostakli mhux konvenzjonali issa kienu fit-triq tagħhom.
  
  Smith ipprova approċċ differenti. "Okay, okay, allura x'tak dan l-aħħar?"
  
  "Jien? Xejn. Ma mmurx hemm għall-informazzjoni. Dak hu x-xogħol tas-CIA jew tal-FBI jew ta" min hu."
  
  "Imbagħad x'qed titkellem?"
  
  Għal Smith, dan kien pass 'il quddiem. Mistoqsija miftuħa, mhux ta" konfrontazzjoni. Hayden ħass xi kburija fis-suldat.
  
  Lauren eżita ftit. "Ħerġ," qalet. "Qed nitkellmu bla sens. Televixin. Films. Kotba. Ċelebritajiet. Aħbarijiet. Huwa bennej, għalhekk jistaqsi dwar proġetti."
  
  "X'proġetti?"
  
  "Dan kollu jġiegħlek tistaqsi mistoqsija kawta. Għaliex le liema ċelebritajiet jew liema films? Inti interessat fil-bini, Lance?"
  
  Hayden riedet itfih, iżda sabet li ma setgħetx. Il-kabina kienet skomda wisq; il-mistoqsija hija serja wisq; l-aċċenn ta 'isem Smith huwa wisq attraenti.
  
  "Biss jekk xi ħadd irid jagħmlilhom ħsara."
  
  Lauren xejrietlu u l-konversazzjoni spiċċat. Hayden staqsiet jekk Lauren kienx qed jikser xi tip ta" liġi billi ħarġet biex titkellem ma" terrorista magħruf, iżda ma setgħetx tiddeċiedi kif titfa" l-mistoqsija ta" Lauren. Mill-inqas għadu mhux.
  
  "Fadal inqas minn siegħa." Il-vuċi tal-pilota daħlet fuq is-sistema ta" komunikazzjoni.
  
  Drake ħares "il fuq. Hayden ra d-determinazzjoni fuq wiċċu. L-istess ħaġa ma' Dahl. It-tim kien impenjat bis-sħiħ, kontinwament tejjeb il-ħiliet tagħhom. Ħares lejn l-aħħar operazzjoni per eżempju. Kollha għaddew minn missjonijiet kompletament differenti, ffaċċjaw l-inkarnazzjoni tal-ħażen u ma rċevewx scratch wieħed.
  
  Mill-inqas fl-aspett fiżiku. Iċ-ċikatriċi emozzjonali - partikolarment tagħha stess - qatt mhu se jfejjaq.
  
  Qatgħet minuta tħares mill-karti quddiemha u tipprova tassorbi ftit aktar mill-istorja ta" Genghis Khan. Ħares fit-test tal-Ordni, u enfasizzat il-linji: Mur fl-erba" rkejjen tad-dinja. Sib il-postijiet ta 'mistrieħ tal-Missier tal-Istrateġija u mbagħad il-Khagan; l-agħar Indjan li qatt għex, u mbagħad il-Plage t'Alla. Imma kollox mhux kif jidher. Żorna l-Khagan fl-1960, ħames snin wara t-tlestija, poġġiet il-Konkwista fit-tebut tiegħu.
  
  Erba" kantunieri tad-dinja? Għadu jibqa' misteru. Fortunatament, l-indikazzjonijiet dwar l-identità tar-Żiemel s'issa kienu ċari. Imma l-Ordni sab il-qabar ta" Gengis Khan? Hekk deher.
  
  Hekk kif il-ħelikopter kompla jaqta" l-arja rqiqa, Yorgi qam bil-wieqfa u mbagħad mar "il quddiem. Wiċċ il-ħalliel deher miġbud, għajnejh kienu magħluqa, bħallikieku ma raqad l-ebda għajn minn mindu faqqgħet fil-Peru. "Għidtlek li kont parti mill-istqarrija ta" Webb, il-wirt tiegħu," qal ir-Russu, bit-ton tiegħu jiżvela li kien imwerwer b"dak li kien se jgħid. "Għidtlek li jien kont l-agħar minn dawk kollha msemmija."
  
  B"taħbit imdejqa, Alicia ppruvat tneħħi l-dampener atmosferiku f"daqqa. "Għadni qed nistenna biex nisma" min hi l-lesbjana kkritikata," qalet ferħana. "Biex ngħidlek il-verità, Yogi, kont nittama li tkun int."
  
  "Kif..." Yorgi waqaf f"nofs is-sentenza. "Jien raġel".
  
  "M'inix konvint. Dawk l-idejn ċkejkna. Dan il-wiċċ. Il-mod kif timxi."
  
  "Ħallih jitkellem," qal Dahl.
  
  "U intom ilkoll għandek tkunu tafu li jien lesbjana," qalet Lauren. "Taf, m'hemm xejn ħażin jew tal-mistħija dwar dan."
  
  "Naf," qalet Alicia. "Int trid tkun min trid tkun u taċċettah. Naf li naf. Jien nittama biss li jkun Yogi, dak kollox."
  
  Smith ħares lejn Lauren b'espressjoni mħawda iżda inkella vojta. Drake ħaseb li r-reazzjoni kienet aqwa meta wieħed iqis is-sorpriża.
  
  "Dak iħalli wieħed biss," qal Kinimaka.
  
  "Xi ħadd li qed imut," qal Drake, iħares lejn l-art.
  
  "Forsi għandna nħallu lill-ħabib tagħna jitkellem?" Dahl insista.
  
  Yorgi pprova jitbissem. Imbagħad qabad idejh quddiemu u ħares lejn is-saqaf tal-għarix.
  
  "Mhix storja twila," qal b"aċċent oħxon. "Imma din hija mistoqsija diffiċli. Jien... Qtilt lill-ġenituri tiegħi bid-demm kiesaħ. U jien grat kull jum wieħed. Grazzi li għamilt."
  
  Drake għolla idu biex jiġbed l-attenzjoni ta" ħabibu. "M"għandek bżonn tispjega xejn, taf. Hawnhekk aħna familja. Mhux se jikkawża problemi."
  
  "Fhimt. Imma dan għalija wkoll. Tifhem?"
  
  It-tim, kull wieħed, qaleb. Fehmu.
  
  "Konna ngħixu f"raħal żgħir. Raħal kiesaħ. Xitwa? Ma kienx iż-żmien tas-sena, kien serq, swat, taħbit minn Alla. Hija ddepressa lill-familji tagħna, anke lil uliedna. Jien kont wieħed minn sitta, u l-ġenituri tiegħi, ma setgħux ilaħħqu. Ma setgħux jixorbu malajr biżżejjed biex jagħmlu l-ġranet jgħaddu aktar faċli. Ma setgħux iġibu lura biżżejjed biex jagħmlu l-iljieli superstiti. Ma setgħux isibu mod kif jittrattaw magħna u jieħdu ħsiebna, għalhekk sabu mod kif ibiddlu l-istampa."
  
  Alicia ma setgħetx iżżomm is-sentimenti tagħha. "Nittama li mhux kif jinstema'."
  
  "Wara nofsinhar ilkoll ħlejna fil-karozza. Qalu li wegħdu vjaġġ lejn il-belt. Ilna snin ma nżuru l-belt u missna nistaqsu, imma..." Qabbel. "Konna tfal. Kienu l-ġenituri tagħna. Telqu mir-raħal ċkejken u qatt ma rajnieha aktar."
  
  Hayden ra d-dwejjaq imbiegħed fuq wiċċ May. Il-ħajja żagħżugħa tagħha setgħet kienet differenti minn dik ta" Yorga, iżda kien hemm xebh imdejjaq.
  
  "Il-ġurnata barra l-karozza kienet qed issir aktar kiesħa, jiskuraw. Saqu u saqu u ma tkellmux. Imma aħna mdorrijin biha. Ma kellhomx imħabba għall-ħajja, għalina, jew għal xulxin. Naħseb li qatt ma nafu l-imħabba, mhux il-mod kif għandha tkun. Fid-dlam waqfu, qalu li l-karozza waqfet. Ingħaqadna flimkien, xi wħud bkejt. Oħti ż-żgħira kellha biss tliet snin. Kelli disa" snin, l-eqdem. Ikolli... kellu jkolli..."
  
  Yorgi ġġieled id-dmugħ, ħares lejn is-saqaf, bħallikieku kellu s-setgħa li jibdel il-passat. Huwa tefa" idu soda qabel ma xi ħadd seta" jqum biex jersaq lejh, imma għallinqas Hayden kien jaf li din kienet xi ħaġa li kellu jgħaddi minnha waħdu.
  
  "Huma ġibdulna. Huma mxew għal xi ħin. Is-silġ kien tant iebes u kiesaħ li minnu ħareġ mewġ qawwi u fatali. Ma stajtx nifhem x"kienu qed jagħmlu, u mbagħad ħassejtni kiesaħ wisq biex naħseb sew. Rajthom iduruna għal darb"oħra u għal darb"oħra. Konna mitlufa u dgħajfa, diġà qed imutu. Konna tfal. Aħna... fdajna."
  
  Hayden għalqet għajnejha. Ma kienx hemm kliem.
  
  "Midher sabu l-karozza. Telqu. Aħna... sew, mietu... wieħed wieħed." Yorgi xorta ma setax jifformula d-dettalji b'mod ċar. Biss id- dieqa mnikket fuq wiċċu kixfet il- verità taʼ dan.
  
  "Kont l-uniku superstiti. Jien kont l-aktar b'saħħtu. I ppruvajt. Ġarrejt, u kaxkru, u għannqu, imma xejn ma ħareġ minnu. Fallejthom kollha. Rajt il-ħajja jonqos minn kull wieħed minn ħuti u wiegħed li se ngħix. L-imwiet tagħhom tawni s-saħħa, bħallikieku l-erwieħ tagħhom telaq ingħaqdu miegħi. Nispera li għamlu. Għadni nemmen. Nemmen li għadhom miegħi. Ħabejt ħabs Russu. Bqajt iktar lil Matt Drake," irnexxielu tbissima dgħajjef, "u ħariġtu minn hemm."
  
  "Kif irnexxielek tirritorna lejn ir-raħal?" Kinimaka ried ikun jaf. Hayden u Dahl ħarsu lejh bir-reqqa, iżda kien ċar ukoll li Yorgi kellu bżonn jitkellem.
  
  "Jien libs il-ħwejjeġ tagħhom," hu hissed b'vuċi baxxa ħafna. "Qomos. Ġkieket. Kalzetti. Kont sħun u ħallejthom waħedhom fil-borra u s-silġ u għamilt it-triq."
  
  Hayden ma setax jimmaġina l-uġigħ ta" qalb, il-ħtija perċepita li ma kellhiex tkun tiegħu.
  
  "Karozza li tgħaddi minn hemm għenitni. Qaltilhom l-istorja, erġajt lura r-raħal ftit jiem wara," ħa nifs profond, "u ħallejthom jaraw il-fatat tan-niket li kienu kkaġunaw. Ħallihom jaraw u jħossu kemm kienet profonda r-rabja tiegħu. Allura iva, qtilt lill-ġenituri tiegħi bid-demm kiesaħ."
  
  Kien hemm silenzju li qatt m"għandu jinkisser. Hayden kien jaf li l-iġsma tal-aħwa ta" Yorga kienu jinsabu fejn kienu waqgħu bħalissa, iffriżati għal dejjem, biex qatt ma jistrieħu.
  
  "Sirt ħalliel." Yorgi dgħajjef ir-reżonanza ta" qsim il-qalb. "U wara nqabad. Imma qatt ma nstab ħati ta" qtil. U hawn aħna."
  
  Il-vuċi tal-pilota daħlet fl-arja. "Tletin minuta għall-ispazju ta 'l-ajru Ċiniż, guys, u mbagħad kulħadd jista' jaħseb."
  
  Hayden kien kuntent meta Lauren sejjaħ il-think tank ta 'Washington f'dan il-punt. L-uniku mod kif nimxu 'l quddiem kien permezz tad-distrazzjoni.
  
  "Aħna qrib l-għan," qalet lil Way meta ltqajna. "Xi ħaġa ġdida?"
  
  "Qegħdin naħdmu fuq l-erba 'kantunieri, referenzi għad-dati tat-twelid tar-rikkieba, il-Mongolja, il-Khagan u l-Ordni innifsu, x'tixtieq l-ewwel?"
  
  
  KAPITOLU ERBAX
  
  
  "Oooh," qalet Alicia eċċitata, waqt li kellha l-parti. "Ejja nisimgħu x'inhuma n-numri tad-data tat-twelid. Inħobb in-numri li jqarrqu."
  
  "Kesaħ. Hija ħaġa sabiħa li tisma" dan minn bniedem tal-infante tal-għalqa." Il-vuċi kompliet ferħana, qajjem ftit għajnejk fis-salon, iżda blissfully ma tafx: "Allura, Annibal twieled fl-247 QK, miet madwar 183 QK. Gengis Khan 1162, miet 1227-"
  
  "Dan huma wisq numri," qalet Alicia.
  
  "Il-problema hija," qal Dahl. "M'intix bla swaba' u sieq."
  
  "Mix ċert xi jfisser dan," kompla x-xjenzat tal-kompjuter. "Imma dawn il-kulti tal-ġenn verament iħobbu l-logħob tan-numri u l-kodiċi tagħhom. Żomm dan f'moħħok."
  
  "Allura Hannibal twieled 1,400 sena qabel Gengis," qal Kensi. "Aħna nifhmu dan."
  
  "Int tkun sorpriż bin-numru ta 'shitheads li ma jagħmlux dan," qal in-nerd każwali. "Xorta waħda-"
  
  "Ħej ħabib?" Drake malajr interrompi: "Qatt ġejt daqqa ta' ponn f'wiċċ?"
  
  "Well, fil-fatt, iva. Iva għandi."
  
  Drake leaned lura fis-siġġu tiegħu. "Okay," qal. "Issa tista 'tibqa' taqbad."
  
  "Aħna, ovvjament, ma nistgħux naħdmu b"dawn iċ-ċifri s"issa, peress li ma nafux lis-sewwieqa l-oħra. Għalkemm qed naħseb li anke intom tistgħu tagħrfu r-raba' waħda? Le? Ebda riċevituri? Ukoll. Allura, fil-mument, guys, hemm ammont kbir ta 'qawwa tan-nar li qed tintbagħat lir-Repubblika Mongoljana. Sebgħa, jew għadhom sitta? Iva, sitt timijiet ta 'suldati elite li jirrappreżentaw sitt pajjiżi qed isegwu l-Horseman of Conquest. Jien raġun? Ħura!"
  
  Drake glared lejn Hayden. "Dan il-bniedem huwa l-aqwa rappreżentant f'Washington?"
  
  Hayden qabad spalltu. "Tajjeb, almenu ma jaħbix l-emozzjonijiet tiegħu. Mhux moħbija taħt ħafna jingħalaq ta" mantell qarrieqi bħall-biċċa l-kbira ta" Washington."
  
  "Il quddiem lejn ir-rikkieba tal-konkwista. Ovvjament l-Ordni għandu l-agenda tiegħu, allura l-konkwista tista" tkun xi ħaġa minn ġugarell tat-tfal sa video game... ha ha. Id-dominazzjoni tad-dinja tista" tiġi f"ħafna forom, jien raġun?"
  
  "Sempliċement kompli bl-istruzzjoni," qal Hayden.
  
  "Naturalment. Mela ejja mmorru dritt għall-punt, ħa? Għalkemm l-Iżraeljani kienu stramba riluttanti li jagħtuna xi informazzjoni dwar il-kult tal-kriminalità tal-gwerra Nażista li qerdu f'Kuba, tgħallimna dak li kellna nkunu nafu. Ladarba t-trab poġġa, in-Nazis iddeċidew biċ-ċar li kienu ħasbu u ħarġu b"din l- idea elaborata biex jikkontrollaw id-dinja. Huma ħolqu l-Ordni, flimkien ma 'arma, kodiċi sigrieti, simboli u ħafna aktar. Huma żviluppaw pjan - possibilment dak li kienu ilhom jaħdmu fuqu għal snin taħt ir-Reich. Difnu erba" tipi ta" armi u ħarġu b"dan il-puzzle. Forsi riedu jagħmluha aktar oskura, min jaf? Iżda l-Mossad qerduhom mingħajr traċċa u, jidhirli, malajr wisq. Il-bunker moħbi baqa" mhux skopert għal tletin sena."
  
  "Ħmistax-il minuta," wieġeb il-bdot b'mod lakoniku.
  
  "Din hija arma?" Staqsa Hayden. "Fejn ġabuhom?"
  
  "Tajjeb, in-Nazi kellhom bejn wieħed u ieħor konnessjonijiet kemm seta" jkollu kulħadd. Il-Big Pistol hija disinn antik aġġornat għall-ispazju u l-eżattezza. Huma setgħu assolutament ipoġġu idejhom fuq xi ħaġa mis-snin erbgħin sat-tmeninijiet. Il-flus qatt ma kienu ostaklu, imma l-moviment kien. U fiduċja. Huma ma jafdawx ruħ ħajja waħda biex tagħmel dan għalihom. Probabbilment ħadu l-ftit sneaks snin biex jaħbu l-erba 'armi u diversi għexieren ta' servizzi. Fatturi ta 'fiduċja huma wkoll waħda mir-raġunijiet li ħbew l-armi fl-ewwel post. Issa ma setgħux iżommuhom f"Kuba, hux?" Ir-raġel ta" Washington infaqa" jidħak, imbagħad b"xi mod irnexxielu jissopra.
  
  Alicia xebtet għajnejha u qabdet iż-żewġ idejha flimkien bħallikieku setgħu jdawru għonq irqaq ta" xi ħadd.
  
  "Xorta waħda, intom għadek miegħi? Nifhem li ż-żmien huwa qasir u int ħakk toħroġ fil-ħmieġ u tispara xi ħaġa, imma għandi ftit aktar informazzjoni. Għadni kemm daħlet..."
  
  Waqfa.
  
  "Issa dan huwa interessanti."
  
  Aktar silenzju.
  
  "Tixtieq taqsam?" Hayden xeħet lir-raġel, ħares lejn in-naħa solida tal-ħelikopter bħallikieku setgħet tara l-punt tal-inżul tagħhom joqrob.
  
  "Tajjeb, kont se nitkellem dwar l-erba" naħat tad-dinja-jew għall-inqas kif narawha-imma nara li qed nispiċċaw iż-żmien. Ara, agħtini ħamsa għolja, imma tagħmel x"tagħmel," waqaf, "tinżelx!"
  
  Il-konnessjoni ġiet interrotta f'daqqa. Hayden ħares l-ewwel lejn l-art u mbagħad fuq ġewwa tal-ħelikopter.
  
  Drake għolla ż-żewġ idejn "il fuq. "Tħarisx lejja. Jien mhux ħati!"
  
  Alicia daħqet. "Iva, jien ukoll."
  
  "Tinżulx?" Dahl tenna. "Dan xi jfisser?"
  
  Alicia neħħet griżmejha bħallikieku trid tispjega, iżda mbagħad il-vuċi tal-pilota ħarġet mill-kelliema. "Żewġ minuti, inġunieri."
  
  Hayden daret għal fidi antik għall-għajnuna. "Mano?" - Saqsejt.
  
  "Hu ħmar, imma għadu fuq in-naħa tagħna," ħasad il-kbir Ħawajjan. "Ngħid ħu kelmtu għalih."
  
  "Huwa aħjar li tiddeċiedi malajr," interċetta Smith. "Aħna ninżlu."
  
  Is-sistema ta 'komunikazzjoni istantanjament ħadet il-ħajja. "X"għidt? Tinżelx! "
  
  Drake qam bilwieqfa u xegħel l-intercom tal-ħelikopter. "Fuck off, buddy," qal. "Intelliġenza ġdida fit-triq."
  
  "Imma aħna qegħdin ġewwa l-ispazju tal-ajru Ċiniż. M"hemmx għalfejn ngħidu kemm se jdum qabel ma jindunaw magħna."
  
  "Agħmel li tista', imma tinżelx."
  
  "Ħej buddy, qaluli li din kienet se tkun missjoni ta" wasla u tluq ta" malajr. Ebda bullshit. Tista" tkun ċert li jekk nibqgħu hawn iktar minn ftit minuti, ikollna ftit J-20s f"ħmarna."
  
  Alicia xejret lejn Drake u lissnet, "Dan huwa ħażin..."
  
  Il-Yorkshireman interrompiha, u ra l-urġenza tas-sitwazzjoni. "Well, ovvjament il-Knobend minn Washington tista 'tismagħna anke meta l-konnessjoni tkun mitfija," huwa qal, billi ħares bil-ponta lejn Dahl. "Dak smajt, Nobend? Għandna madwar sittin sekonda."
  
  "Se jieħu aktar żmien," wieġeb ir-raġel. "Kun kuraġġuż, nies. Aħna qegħdin fuq dan il-każ."
  
  Drake ħass ponnijiet tiegħu jgħaqqdu. Din l-imġieba kondexxendenti qanqlet biss konfrontazzjoni. Forsi dik kienet l-intenzjoni? Minn mindu sabu l-qabar ta" Hannibal, Drake kien ħass li kien hemm xi ħaġa ħażina f"din il-missjoni. Xi ħaġa mhux żvelata. Ġew ittestjati? Kienu taħt sorveljanza? Il-gvern Amerikan evalwa l-azzjonijiet tagħhom? Jekk iva, allura kollox niżel għal dak li ġara fil-Perù. U jekk dan hu l-każ, Drake ma kienx imħasseb żżejjed dwar il-prestazzjoni tagħhom.
  
  Huwa inkwetat dwar il-konspirazzjonijiet, l-intriċċi u l-intriċċi li s-semmiegħa jistgħu jsajru wara r-reviżjoni. Kwalunkwe pajjiż immexxi mill-politiċi qatt ma kien dak li deher, u dawk biss wara n-nies fil-poter kienu jafu x"qed jiġri tassew.
  
  "Ħamsin sekonda," qal b'leħen għoli. "Imbagħad noħorġu minn hawn."
  
  "Qed nippruvaw nagħmlu stunt," qalilhom il-pilota. "Aħna diġà tant baxxi li tistaʼ toħroġ mill-bieb għal fuq siġra, imma jien qed naħbi l-għasfur f"wied muntanjuż. Jekk tisma" xi ħaġa tobrox mal-qiegħ, tkun jew blata jew yeti."
  
  Alicia belgħet bil-qawwi. "Ħsibt li mdendla fit-Tibet kollu?"
  
  Dahl qagħad fl-ispallejn. "Vaganza. Vjaġġ bit-triq. Min jaf?"
  
  Fl-aħħar, il-konnessjoni reġgħet bdiet tieħu ħajja. "Tajjeb, nies. Għadna ħajjin? Tajjeb tajjeb. Xogħol kbir. Issa... tiftakar il-kontroversja kollha dwar il-post ta' mistrieħ ta' Gengis Khan? Hu personalment ried qabar mhux immarkat. Kull min bena l-qabar tiegħu nqatel. Is-sit tad-dfin kien maqtul miż-żwiemel u mħawla bis-siġar. Litteralment, ma jistax jintlaħaq ħlief b'kumbinazzjoni. Storja li nsib li tolqot għax sempliċiment twaqqa" dawn l-iskemi tal-ġenn kollha hija li Kahn kienet midfuna ma" ġemel żgħir - u l-post ġie identifikat meta omm l-iġmla nstabet tibki mal-qabar tal-għoġol tagħha."
  
  Il-pilota qata' l-komunikazzjoni f'daqqa. "Qegħdin kważi fil-punt ta" ebda ritorn, ħabib. Tletin sekonda u jew noħorġu minn hawn malajr kemm nistgħu qisni n-nar, jew nibagħtu t-tfal hemm."
  
  "Oh," qal ir-raġel minn Washington. "Insejt minnek. Iva, oħroġ minn hemm. Nibgħatlek post ġdid."
  
  Drake imbeżża", jaqsam l-uġigħ tal-pilota, iżda weġġa" bi tweġiba: "Ġesù, raġel. Qed tipprova ġġibna maqbuda jew maqtula?"
  
  Kien biss parzjalment jiċċajta.
  
  "Ħej ħej. Ikkalma. Ħares - dawn in-Nazi - l-Ordni tal-Aħħar Sentenza - kienu qed ifittxu lis-Żwiemel - il-post ta" mistrieħ - bejn il-ħamsinijiet u t-tmeninijiet, hux? Jidher li sabuhom kollha. Xi ħaġa tgħidli li ma sabux il-qabar ta" Gengis Khan. Verament nemmen li jista' jingħad aktar dwar sejba bħal din. Imbagħad isegwi l-Ordni stess u l-kliem: "Imma kollox mhux kif jidher. Żorna l-Khagan fl-1960, ħames snin wara t-tlestija, poġġiejna l-Konkwista fit-tebut tiegħu.' Żgur li Kahn ma kellu l-ebda qabar mibni fl-1955. Iżda, l-aktar minħabba n-nuqqas ta" qabar, u wkoll biex tgħin lil dawk li jemmnu u żżid il-fluss turistiku, iċ-Ċina bniet mausoleum għalih."
  
  "Dan huwa fiċ-Ċina?" Staqsa Hayden.
  
  "Naturalment, dan jinsab fiċ-Ċina. Qed taħseb dwar din il-ħaġa kollha tal-erba" kantunieri, hux? Okay, żomm il-materja griża tiegħek attiva. Forsi xi darba saħansitra jkun hemm xogħol għalik hawn."
  
  Hayden belgħet ħoss strangled. "Spjega biss it-teorija tiegħek."
  
  "Sewwa, kessaħ. Il-Mausoleum ta" Gengis Khan inbniet fl-1954. Dan huwa tempju kbir mibni tul xmara f"Ejin Horo, fil-Lbiċ tal-Inner Mongolia. Issa l-mausoleum huwa attwalment cenotaph - m'hemm l-ebda korp fih. Iżda jgħidu li fiha xedd tar-ras u oġġetti oħra li kienu ta" Gengis. Chinggis, li dejjem kien assoċjat ma 'l-idea ta' mausoleum aktar milli l-qabar famuż u l-lapida, oriġinarjament kien adorat fit-tmien yurts bojod, palazzi tinda fejn oriġinarjament għex. Dawn il-mausoleums portabbli kienu protetti mir-rejiet Darkhad tal-Jin u aktar tard saru simbolu tan-nazzjon Mongol. Fl-aħħar, ġie deċiż li jitneħħew il-mausoleums portabbli u jiġu trasferiti r-relikwi tal-qedem għal waħda ġdida u permanenti. L-iskeda taqbel perfettament mal-pjan tal-Ordni. Tkun xi tkun l-arma li jagħżlu li jirbħu tinsab ġewwa t-tebut ta" Gengis, f"dak il-mausoleum."
  
  Hayden weża kliemu. "Damn dumbass," qalet. "Jekk tkun żbaljat..."
  
  "Kur?"
  
  "Dan huwa l-aħjar li tista 'tikseb."
  
  "L-Ordni kellha aċċess," qal Dahl. "Dan jispjega l-linja fit-test."
  
  Hayden qaleb bil-mod. "Kemm ninsabu 'l bogħod mill-art?"
  
  "Sebgħa u għoxrin minuta."
  
  "Xi ngħidu għat-timijiet l-oħra?"
  
  "Nibża" li m"hemm l-ebda mod kif tgħid jekk humiex intelliġenti daqs tiegħek tassew. Probabbilment għandhom speċjalista ta" teknoloġija għolja li jagħtihom pariri." Waqfa biex tesprimi gratitudni.
  
  "Inkużat missir," għajjat Alicia.
  
  "Le". Hayden ikkontrollat ir-rabja tagħha. "Ridt tfisser-x'inhu l-aħħar dwar iċ-chatter intern?"
  
  "Oh, eżattament. Il-chatter huwa qawwi u kburi. Xi timijiet kisbu ħmirhom mis-tmexxija. Xi wħud kellhom il-kompitu li jerġgħu jħaffru madwar is-sit ta" Hannibal. Naf li r-Russi u l-Iżvediżi kienu sejrin lejn Burkhan Khaldun, bħalek inizjalment. Il-Mossad u ċ-Ċiniżi huma pjuttost kwieti. nies Franċiżi? Tajjeb, min jaf, hux?"
  
  "Aħjar għandek raġun dwar dan," qal Hayden, bil-vuċi tiegħu mgħottija bil-velenu. "Għax jekk ma tagħmilx... id-dinja tbati."
  
  "Assal għal dan il-mausoleum, Miss Jay. Imma agħmel dan malajr. Timijiet oħra jistgħu jkunu diġà hemm."
  
  
  KAPITOLU Ħmistax
  
  
  "Ejin Horo Banner," qal il-pilota, għadu nervuż. "Fadal tmien minuti."
  
  Saru arranġamenti biex it-tim jinżel barra l-belt u jibda t-trek. Tqabbad arkeologu lokali biex jgħinhom, li suppost kellu jeħodhom fil-mausoleum. Drake ħasbet li ma kellhiex idea ta" x"aktarx se jiġri dak iż-żmien.
  
  Għal dan il-għan, il-ħelikopter jibqa" jaħraq u lest, minkejja t-tħassib kontinwu tal-pilota dwar il-ġettijiet tal-ġlied stealth Ċiniżi.
  
  Daqqa u saħta, u mbagħad il-ħelikopter waqaf, u tat-tim ħin biex jaqbeż. Sabu ruħhom fost ħxuna ta 'arbuxxelli, ħxuna ta' foresti li qed imutu, iżda setgħu faċilment jaraw it-triq 'il quddiem.
  
  Madwar mil l-għoljiet tinsab fil-periferija ta 'belt kbira. Hayden ipprogrammat is-sat nav tagħha għall-koordinati korretti u t-tim imbagħad għamel lilhom infushom kemm jista 'jkun preżentabbli. Iċ-Ċiniżi kellhom bżonn turisti, għalhekk illum kisbu disgħa oħra. Lauren kienet konvinta li toqgħod mal-ħelikopter u tirranġa t-tiċrit li kien għaddej.
  
  "Il-ħin li jmiss," sejħet hekk kif it-tim għaġġel biex jitlaq, "Alicia tista' tagħmel xi netwerking."
  
  L-Ingliża tfajt. "Nidher qisni segretarja kkritikata?"
  
  "Mmm, tassew?"
  
  Drake xeħet lil Alicia u lissnet, "Ukoll għamilt dan il-ġimgħa li għaddiet, tiftakar? Għal rwoli?"
  
  "Oh yeah," tbissmet bil-qawwa, "kien pjaċevoli. Niddubita li r-rwol ta" Lauren se jkun l-istess."
  
  "Ejja nittamaw li le."
  
  It-tnejn skambjaw tbissima sħuna hekk kif ħarġu mill-kenn improviżiv tagħhom u niżlu l-għoljiet li qed jitkaxkru bil-mod. Veġetazzjoni skarsa u deżert malajr ċedew għal toroq u bini, u diversi lukandi għoljin u bini ta 'uffiċini bdew jitfaċċaw fil-bogħod. Ħomor, ħodor u pastels ġġieldu kontra s-smewwiet blu u sħab ċar. Drake mill-ewwel laqat kemm it-toroq u l-belt nnifisha kienu nodfa, kemm kienu wiesgħin xi wħud mill-awtostradi. Prova għall-futur, qalu.
  
  Fil-bidu dehru strambi, iżda ma setgħux jgħinu lilhom infushom, it-turisti marru lejn il-punt tal-laqgħa, u żguraw li jdejhom qatt ma ħallew il-backpacks kbar tagħhom. L-arkeologu laqagħhom fid-dell ta" statwa kbira sewda ta" raġel riekeb fuq żiemel.
  
  "Taqbel". Dahl qal lir-rikkieb.
  
  Quddiemhom kienet wieqfa mara rqiqa u għolja b"xagħar mimxut lura u ħarsa diretta. "Int parti minn grupp turistiku?" Tkellmet bir-reqqa, għażlet kliemha. "Skużani għall-Ingliż tiegħi. Dan mhux tajjeb". Daħqet, wiċċha ċkejkna tixxejjen.
  
  "L-ebda problema," qal Dahl malajr. "Huwa aktar ċar mill-verżjoni ta 'Drake."
  
  "Funny umoristiċi-"
  
  "Ma tidhirx turisti," qalet il-mara, u waqqaftu. "Għandek esperjenza?"
  
  "Oh, iva," qalet Dahl, ħadtilha idejha u mexxietha b'ġest magnanimu. "Aħna nivvjaġġaw id-dinja biex infittxu attrazzjonijiet u bliet ġodda."
  
  "Mod ħażin," qalet il-mara pjuttost ġentilment. "Il-mausoleum jinsab fuq in-naħa l-oħra."
  
  "Oh".
  
  Drake daħak. "Aħfirlu," qal. "Ġeneralment hu biss iġorr il-bagalji."
  
  Il-mara mexiet quddiem, iddritta daharha, b"xagħar dritt miġbur f"faxxa ssikkata. It-tim infirex mill-aħjar li seta", għal darb"oħra ma riedx iqajjem ħawwad jew iħalli warajh xi memorji dejjiema. Dahl saret taf li l-mara jisimha Altan u li twieldet fil-viċin, ħalliet iċ-Ċina fiż-żgħożija tagħha, u mbagħad marret lura sentejn ilu biss. Mexxithom b"mod dirett u edukat u malajr uriet li kienu qed joqorbu lejn il-mira tagħhom.
  
  Drake ra l-quċċata tal-mausoleum towering quddiem, statwi, turġien u elementi ikoniċi oħra madwar. Il-mewt tista" tinħoloq kullimkien. B"ħidma flimkien, it-tim naqas lill-mara waqt li ċċekkjaw għal timijiet oħra u suldati oħra, filwaqt li taparsi jammiraw il-veduta. Smith tħarreġ wara bottijiet taż-żibel u bankijiet setgħet inkwetat lil Altan, iżda d-deskrizzjoni ta" Drake tal-"edizzjoni limitata ħafna" tiegħu żiedetha biss il-kurżità.
  
  "Hu speċjali?"
  
  "Oh iva, huwa wieħed minn wieħed."
  
  "Nista" nismagħkom permezz tal-konnessjoni tal-fucking," ħabb Smith.
  
  "Kif?"
  
  "F'termini ta' karozzi, din hija l-edizzjoni Pagani Huayra Hermes, iddisinjata għal Manny Koshbin minn Pagani u Hermes."
  
  "Jiddispjaċini. Ma nafx xi jfisser dan kollu".
  
  "Huwa ċar". Drake dam. "Smith huwa wieħed ta" tip. Imma għidli dwar il-passatemp favorit tiegħek."
  
  "Ħafna nieħu l-mixi. Hemm xi postijiet sbieħ fid-deżert."
  
  "F'termini ta 'kampeġġ, aħseb f'Smith bħala arblu ta' tinda wobbly. Dik li kontinwament iġġiblek fl-inkwiet, iżda xorta taħdem tajjeb ladarba tifformaha, u dejjem, iżda dejjem, jirnexxilek tgerrrejja."
  
  Smith muttered xi ħaġa fuq il-comms, wara li lesta tkixxif tiegħu. Lauren daħlet f'qagħda bla kontroll ta' giggles.
  
  Altan ħares lejn il-Yorkshireman b'mod suspettuż, u mbagħad daret ħarsa lejn il-bqija tat-tim. Mai, b"mod partikolari, evitat lil din il-mara, bħallikieku kienet qed tipprova taħbi l-oriġini tagħha stess. Drake fehem dak li oħrajn ma setgħux. Ħaġa wasslet għal oħra, u Mai ma riditx tiddiskuti minn fejn ġiet jew kif spiċċat hawn. Altan indika diversi passi.
  
  "F"dik id-direzzjoni. Il-mausoleum qiegħed hemm fuq."
  
  Drake ra mogħdija tal-konkos oerhört wiesgħa u oerhört twila li twassal direttament għal passi tal-konkos twal u wieqaf. Eżatt qabel ma bdew it-taraġ, il-mogħdija twessa" f"ċirku enormi, li fiċ-ċentru tiegħu kien hemm statwa li ma tistax titfixkel.
  
  "Well, dan it-raġel żgur kien rikkieb," innota Kinimaka.
  
  Genghis Khan, riekeb żiemel galloping, kien fuq ċangatura enormi tal-ġebel.
  
  "It-tieni żiemel," qal Yorgi. "Konkwista".
  
  Altan żgur li semgħet l-aħħar sentenza għax daret u qalet, "Iva. Il-Khagan rebaħ ħafna mid-dinja magħrufa qabel mewtu. X'aktarx re ġenoċidali, huwa wkoll politikament unifikat it-Triq tal-Ħarir matul ħajtu, u żied il-kummerċ u l-komunikazzjonijiet fl-emisfera tal-punent. Kien mexxej imdemmi u terribbli, iżda ttratta tajjeb lis-suldati leali tiegħu u inkludahom fil-pjanijiet kollha tiegħu."
  
  "Tista 'tgħidilna ftit dwar x'hemm fil-mausoleum?" Drake ried ikun ippreparat. F"dawn il-missjonijiet, il-veloċità kienet kollox.
  
  "Tajjeb, mhu xejn aktar minn ċimiterju rettangolari, imżejjen b'dekorazzjonijiet esterni." Issa Altan tkellmet bħallikieku kienet qed tikkwota gwida tat-turisti. "Il-palazz ewlieni huwa ottagonali u fih statwa ta" Gengis ta" ħames metri magħmula mill-ġada bajda. Hemm erba" kmamar u żewġ swali, li jidhru qishom tliet yurti. Fil-Palazz tar-Repose hemm seba" twiebet. Kang, tliet konsorti, ir-raba" iben tiegħu u l-mara ta" dak l-iben."
  
  "Palazz tal-vaganzi," qal Smith. "Wkoll ħsejjes bħal post ta 'mistrieħ."
  
  "Yeees". Altan ħareġ, ħares bil-paċenzja lejn Smith u ma kien jaf xejn dwar it-test li kienu qed isegwu.
  
  "Il-mausoleum huwa mgħasses minn darkhads, privileġġjati. Dan huwa estremament sagru għal ħafna Mongoljani."
  
  Drake ħareġ daqqa profonda u eċċitata. Kieku kienu żbaljati, u dan ma kienx il-post tat-tieni arma... Beża' saħansitra jimmaġina l-konsegwenzi.
  
  Il-ħajja f'ħabs Ċiniż tkun l-inqas problema tagħhom.
  
  Il-mixja twila kompliet, l-ewwel pellegrinaġġ tul il-mogħdija vasta, imbagħad id-dissezzjoni tal-isfera, ħarsa ta 'malajr lejn wiċċ il-ġenerali tal-qedem, u mbagħad telgħa bla tarf it-taraġ tal-ġebel. It-tim baqa" fil-pożizzjoni, rari kiser il-pass, u baqa" kontinwament viġilanti. Drake kien ferħan li jara relattivament ftit viżitaturi fil-mausoleum illum, li kien ta 'għajnuna kbira.
  
  Fl-aħħar ġiet tidher l-istruttura impressjonanti. It-tim waqaf meta laħaq l-ogħla tarġa biex jieħu kollox. Altan stenna, aktarx imdorri bit-turisti maqbuda f"mumenti ta" biża". Drake ra bini enormi b"koppli relattivament żgħar f"kull tarf u waħda ferm akbar fin-nofs. Is-soqfa tagħhom kienu tal-bronż, b"disinji. Il-faċċata tal-bini kellha ħafna twieqi ħomor u mill-inqas tliet daħliet kbar. Kien hemm ħajt baxx tal-ġebel quddiem il-bini.
  
  Altan mexa quddiem. Dahl ħares lura lejn it-tim.
  
  "Dritt fil-qabar," qal Hayden. "Iftaħ din, sib il-kaxxa u oħroġ. Fortunatament m'hemm l-ebda korp li jiġġieled miegħu. Kif jgħid il-pilota tagħna, l-ebda bullshit."
  
  Drake sema" kif Lauren qasmet l-aħħar dwar iċ-chatter.
  
  "Għandi żero kbir u xaħam hawn issa, guys. Jiena assolutament ċert li l-Iżraeljani u r-Russi huma barra minn moħħhom, it-test indika l-mod ħażin. DC jaħseb li qed joqorbu l-Franċiżi, forsi nofs siegħa warajk. Is-smigħ qed isir ħafna aktar diffiċli issa. Għandna riżorsi oħra u ftit tricks biss li l-NSA qatt ma tiżvela. L-Iżvediżi, iċ-Ċiniżi u l-Ingliżi mhumiex magħrufa. Kif għedt, hija taqbida."
  
  "Xi ħadd ieħor?" Drake qaleb.
  
  "Umoristiċi għandek issemmi dan. Qed nirċievi interferenza ghostly minn sors mhux magħruf. M'hemm l-ebda voti, l-ebda mod kif tikkonferma, imma kultant jidher li hemm xi ħadd ieħor fis-sistema."
  
  "Issemmiex ghosts," qalet Alicia. "Kellna biżżejjed stejjer tal-orrur fuq l-aħħar operazzjoni."
  
  Altan waqaf u daret. "Lest? Nieħdok ġewwa."
  
  Il-grupp qaleb u mexa 'l quddiem. U mbagħad Drake ra suldati Ċiniżi ħerġin mill-mausoleum, wieħed minnhom iżomm kaxxa kbira taħt driegħ, fosthom kien hemm arkeoloġi.
  
  Iċ-Ċiniżi ħadu l-armi magħhom, u issa n-nuqqas ta 'turisti kien ċar ta' vantaġġ tagħhom.
  
  Ħad biss mument qabel ma l-mexxej tagħhom idawwar l-attenzjoni tiegħu fuqhom.
  
  
  KAPITOLU SITTAX
  
  
  Drake ra lil Dal jaqbad lil Altan u iġbedha lura, u ħa qabża twila 'l isfel fit-taraġ sakemm ġew protetti mis-suldati Ċiniżi. Tefa" l-backpack tiegħu mal-art u malajr fetaħ il-but ta" barra. Ħadem malajr u qatt ma ħares lejn iċ-Ċiniżi, madankollu ħassu sigur. Hayden, Smith u May kienu armati bil-pistoli.
  
  Fuq il-pjazza ta" quddiem il-mausoleum ta" Genghis Khan, għollew l-armi u ħarġu r-rivali. Ir-raġel li kien qed iġorr il-kaxxa deher inkwetat. It-tim Ċiniż kien jikkonsisti minn ħames persuni u kien diġà qed iwarrab lill-arkeoloġi maħsubin. Drake qajjem submachine gun żgħir tiegħu u stenna. Il-kumplament tat-tim kien mifrux fuq in-naħa tiegħu.
  
  "Kulma għandna bżonn hija kaxxa," għajjat Hayden. "Poġġiha mal-art u ħalli."
  
  Il-mexxej tat-tim Ċiniż kellu għajnejn il-kulur tal-lavanja griża. "Int li trid timxi fi triqtek sakemm għad ikollok iċ-ċans."
  
  "Irridu kaxxa," tenna Hayden. "U nieħduha."
  
  "Imbagħad ipprovah." Il-preżentatur ittraduċiet, u l-ħames Ċiniżi kollha mxew 'il quddiem b'mod sinkroniku.
  
  "Ara naqra. Aħna qegħdin fuq l-istess naħa kkritikata."
  
  "Oh, ċajta biss. Umoristiċi. L-Amerika u ċ-Ċina qatt mhu se jkunu fuq l-istess naħa."
  
  "Forsi le," tkellem Drake. "Imma aħna suldati niġġieldu għan-nies. "
  
  Huwa ra l-inċertezza fil-mixja tal-mexxej, l-inċertezza żgħira fuq wiċċu. Irid affettwahom kollha għax it-tim Ċiniż waqaf għal kollox. Hayden niżlet l-arma tagħha u naqqas id-distakk saħansitra aktar.
  
  "Ma nistgħux insibu xi bażi komuni?"
  
  Nod. "Iva, nistgħu. Iżda l-mexxejja tal-gvern u politiċi, it-terroristi u t-tiranni dejjem se jfixklulna."
  
  Drake ra d-dwejjaq fuq wiċċ ir-raġel u l-fidi assoluta fi kliemu stess. L-ebda pistola jew kanna ma tqajmet hekk kif it-timijiet rivali ħabtu ħarxa. Kien kollu f"ġieħ ir-rispett.
  
  Drake qam bil-wieqfa, ħalla submachine gun tiegħu fil-backpack tiegħu, u ltaqa' mal-attakk head-on. Fists konnessi ma 'sidru u għolla l-armi. L-irkoppa maqtugħa iebes fil-kustilji tiegħu. Drake ħass l-arja toħroġ minn ġismu u waqa" f"irkoppa waħda. L-attakk kien bla ħniena, l-irkopptejn u l-ponn jolqtu iebes u nieżel ix-xita, il-feroċità kkalkulata biex ma tagħtih ebda ċans ta" tpattija jew serħan. Huwa ssaporta l-uġigħ u attenda l-ħin tiegħu. Xeni oħra ħarġu waqt li dawwar u dawwar. Alicia tħabtu mar-raġel għoli; Hayden u Kinimaka ġġieldu kontra l-mexxej. Mai bagħtet lill-avversarju tagħha fuq spallha u mbagħad laqtitu bl-uġigħ fl-isternu.
  
  Drake ra opportunità u ħaduha. Warajh sema" lil Thorsten Dahl jidher bħas-soltu, jaqbeż minn fuq it-taraġ; preżenza notevoli li ma tistax tiġi injorata. L-attakkant ta" Drake waqaf għal mument biss.
  
  L-eks suldat tas-SAS ħabat mal-art, ixxengel saqajh u qabad lill-avversarju wara l-irkoppa. Waqa" "l quddiem, waqa" għarkopptejh. Hekk kif waqa" fil-livell ta" Drake, il-Yorkshireman ħareġ daqqa ta" ras qawwija. L-għajjat u l-għajnejn wesgħin urew kemm laqat. Il-commando Ċiniż qawwi u qagħad fuq id waħda. Drake qam u rritorna l-favur kollu bl-irkopptejn u rashom. Kien hemm xi tbenġil u ftit demm, iżda xejn ta" theddida għall-ħajja.
  
  Dahl għaġġel fil-passat, immira lejn l-avversarju ta" Alicia. L-Iżvediż laqat bħal barri eżatt kif laqtet Alicia. L-attakkant tagħha nqala" minn fuq saqajh u laqat bil-qawwi fuq wara ta" għonq, ħawwad u stordut. Huma daru eżatt fil-ħin biex jaraw lil Mai tħabbat lill-avversarju tagħha mitluf minn sensiha u mbagħad issib raġel b"kaxxa.
  
  "Bongu!" Alicia bkiet meta rahom u bdiet tiġri.
  
  Huma bdew jiġru, iżda Smith u Yorgi kienu diġà ħallew il-battalja. "Ara?" qalet Alicia. "Il-qawwa tagħna hi fin-numri. Kont naf li kien hemm raġuni għala batejna tant f"dan it-tim inkrit."
  
  Quddiem, Kenzi imblokka l-unika rotta oħra tar-raġel - lura lejn il-mausoleum. Issa b"ħarsa skura u b"qagħda sottomessa, ħareġ l-arma li kien żamm qabel.
  
  Drake ċċekkja ż-żona u ra li Hayden fl-aħħar kien saffi lill-mexxej tal-grupp.
  
  "Tagħmilx hekk!" - għajjat lir-raġel. "Int in-numru, habib."
  
  Hayden ħarset "il fuq, evalwat is-sitwazzjoni, u mbagħad immesaħ id-demm minn ħaddejnha. Drake issa ra lil Altan jitla" lura t-taraġ biex jagħti ħarsa u faqqa" għal rasu. Kurżità...
  
  Il-pistola baqgħet bla ċaqliq, il-kaxxa kienet għadha miżmuma sewwa, kważi f'qabda tal-mewt. Hayden qam bil-wieqfa u għolla idu, bil-palma tħares 'il barra. Bejnha u r-raġel kien hemm burner tal-inċens għoli, iżda hi mxiet sakemm kienet tidher.
  
  Kenzi avvanza minn wara. Smith u Kinimaka mill-ġenb. Ma kien hemm ebda sinjal ta" paniku f"għajnejn is-suldat, biss rassenjazzjoni.
  
  "Ħadd ma miet." Hayden indika s-suldati Ċiniżi mitluf minn sensih u groaning. "Ħadd mhu obbligat. Ħalli l-kaxxa biss."
  
  Alicia ġibditlu l-attenzjoni. "U jekk għandek bżonn ta 'slap, biss biex tidher tajba," qalet. "Hawn qiegħda".
  
  Il-mentalità tas-suldat ma kinitx tinkludi l-konsenja. U dan il-bniedem ma kellu fejn imur, l-ebda rotta ta 'salvataġġ.
  
  "Il-pistola," qal Drake, "hija tama falza. Taf li hu."
  
  Il-kumment laqat il-mira, l-id bil-pistola triegħed għall-ewwel darba. Is-silenzju tqil kompla, u Drake innota li koppja mill-irġiel megħluba bdew iħawwdu. "Int trid tiddeċiedi, ħabib," qal. "L-arloġġ qed jimmarka."
  
  Kważi immedjatament ir-raġel ħareġ pistola u beda jiġri. Huwa immira lejn Hayden, u mbagħad, darba ħdejn il-berner tal-inċens, ħabat idu fuq l-għatu, bit-tama li jħabbatha fuqha. A thud u groan kienu l-uniku premju tiegħu peress li l-oġġett kien maqful sew, iżda huwa kompla jiġri.
  
  Hayden stenna, żamm l-attenzjoni tiegħu.
  
  Alicia iċċarġja minn naħa għomja tiegħu, ħamiema, u qabdet mal-qadd f'qabda tar-rugby. Ir-raġel tgħawweġ, kważi tkisser min-nofs, rasu ħabat ma" spalla Alicia, u l-kaxxa tellgħet għall-ġenb. Hayden ipprova jaqbduh, qabad qabel ma saret wisq ħsara. Ħarsa ta" malajr ikkonfermat il-preżenza tal-arma tal-Ordni.
  
  Alicia tat daqqa lir-raġel mitluf minn sensih. "Għidtlek li nkun hemm għalik."
  
  It-tim ivvaluta. Iċ-Ċiniżi kienu diġà miexja. Il-Franċiżi bilfors kienu qrib. Kelma minn Hayden ressqet lil Lauren lura għall-konversazzjoni.
  
  "Aħbar ħażina, guys. Il-Franċiżi ma jneħħux għajnejhom minn fuqek, u r-Russi ma jneħħux għajnejhom minn fuqhom. Nimxu!"
  
  Bullshit!
  
  Drake ħares lejn it-triq kollha lura fit-taraġ u tul il-mogħdija dritta li kienet twassal għall-mausoleum. Ra nies jiġru, tim ta" erbgħa li kważi żgur kellhom ikunu Franċiżi. "Huma kkritikat tajbin," qal. "Fil-fatt, issa kienu darbtejn li waslu għandna l-ewwel."
  
  "Irridu mmorru," qal Smith. "Se jkunu magħna fi ftit minuti."
  
  "Fejn tmur?" Staqsiet Alicia. "Huma mblukkat l-uniku ħruġ."
  
  Drake innota siġar fuq il-ġnub u lawns quddiem. Fil-fatt l-għażla kienet limitata.
  
  "Ejja," qal. "U Lauren, ibgħat ħelikopter."
  
  "Fi triqti".
  
  "Agħmilha malajr," qal Smith. "Dawn il-Franċiżi fuq saqajhom."
  
  Drake ġera 'l quddiem, u qies li r-Russi ma setgħux ikunu wisq lura. Sfortunatament, ma damx wisq qabel ma xi ħadd beda jispara. S'issa, kollox kien mar tajjeb għalihom, kienu raw l-aħjar fir-relazzjonijiet ta 'suldat għal suldat u ta' bniedem għal bniedem, iżda ċ-ċansijiet ta 'tregwa daqshekk fraġli dejjiema kienu minimi.
  
  Ejja niffaċċjaw il-fatti: Kieku dawn il-pajjiżi riedu jaħdmu flimkien u jaqsmu l-premjijiet, l-irġiel u n-nisa fil-poter jafu sew li tkun it-triq eħfef - u madankollu jkomplu jiġġieldu.
  
  Huwa jiżżerżaq bejn is-siġar. It-tim ġrew warajh, Hayden qabdet il-kaxxa mżejna li fiha s-sigriet tagħha li kien għadu mhux żvelat. Dahl dam lura wara, isegwi l-avvanz tal-Franċiż.
  
  "Ħames minuti warajna. L-ebda sinjal ta 'Russi. U ċ-Ċiniżi qed iqumu. Ok, dan jista 'jżommhom kollha kemmxejn.
  
  "Il-ħelikopter jinsab f'għaxar minuti," qaltilhom Lauren.
  
  "Għidlu biex jgħaġġel," qalet Alicia. "Dan ir-raġel irid ikun jaħraq."
  
  "Jien ngħaddi dan."
  
  Drake ħa l-aktar rotta diretta, bit-tama għal linja tajba ta 'kopertura. Is-siġar mġebbda fid-direzzjonijiet kollha, il-ħamrija kienet ratba u loamy u riħa ħafna ta 'art. Kensi qabdet fergħa ħoxna, tgħolli l-ispallejn hekk kif ġriet bħallikieku tgħid, 'Ikollna naqbdu ma' dan.' L-ewwel inżul twil, imbagħad tluq qawwi, u r-rotta warajhom sparixxa. Is-smewwiet bilkemm kienu jidhru u l-ħsejjes kollha kienu maħnuqa.
  
  "Nittama biss li m'hemm ħadd quddiemna," qal Dahl.
  
  Kinimaka gerbet, tagħfas ħafna. "Afda lis-semmiegħa," qal, b'mod ċar isemmi l-jiem tiegħu fis-CIA. "Huma aħjar milli taħseb."
  
  Drake ra wkoll li ma kinux hawn fuq l-art, u kellu sens dgħajjef tal-kamp. Skennja kull orizzont, kunfidenti li Dahl kien se jagħmel l-istess minn wara. Wara erba" minuti waqfu ftit jisimgħu.
  
  "Sejba tad-direzzjoni fuq dan il-ħelikopter?" Hayden whisper lil Lauren.
  
  In-New Yorker setgħu jaraw il-pożizzjonijiet tagħhom bħala tikek blu li jteptep fuq skaner. "Dritt. Ibqa 'għaddej."
  
  Kollox kien kwiet; jistgħu jkunu l-uniċi nies fid-dinja. Drake kompla wara ftit, u għażel il-passi tiegħu bir-reqqa. Alicia qamet ħdejh, Hayden pass lura. Il-bqija tat-tim issa nfirxu biex iżidu l-firxa tagħhom. L-arma kienet miġbuda u miżmuma laxka.
  
  Is-siġar kienu qed jirqaq quddiem. Drake waqaf ħdejn il-perimetru ta 'barra, iċċekkja l-art.
  
  "Huwa inżul qasir għal għalqa ċatta," qal. "Idejali għall-shredder. Infern, anke Svediż jista" jolqot mira daqshekk kbira."
  
  "Tliet minuti sal-laqgħa," qalet Lauren.
  
  Hayden inklinat eqreb lejn Drake. "Xi tidher qisha?"
  
  "L-ebda sinjal ta 'għedewwa." Huwa shrugged. "Imma meta wieħed iqis ma' min qed nittrattaw, għaliex għandhom ikunu?"
  
  Dahl resaq. "L-istess hawn. Huma, ovvjament, hemmhekk xi mkien, iżda moħbija sew."
  
  "U tista 'tkun ċert li sejrin b'dan il-mod," qal Mai. "Għaliex qed nistennew?"
  
  Dahl ħares lejn Drake. "Il-pudina tal-Yorkshire teħtieġ pawża."
  
  "Ġurnata waħda," qal Drake, filwaqt li ta l-aħħar ħarsa lejn iż-żona. "Int se tgħid xi ħaġa tassew umoristiċi tal-għaġeb, imma sa dakinhar, jekk jogħġbok kellem biss meta titkellem miegħu."
  
  Huma ħarġu mil-linja tas-siġar, miexja 'l isfel minn inklinazzjoni qawwija u bil-ħaxix. Riħ sħun sellem lil Drake, sensazzjoni pjaċevoli wara l-ħxuna tas-siġar imdardar. Iż-żona kollha kienet vojta u magħluqa mhux 'il bogħod minn fejn spiċċat fi strixxa ta' asfalt 'il quddiem.
  
  "Imxi issa," qal Drake. "Nistgħu nwaqqfu perimetru fuq art ċatta."
  
  Iżda mbagħad il-paċi u l-vojt fiż-żona kollha nqerdu. It-tim SPEAR nieżel l-inklinazzjoni filwaqt li fuq ix-xellug tagħhom ir-Russi ħarġu minn fejn kienu moħbija. Quddiemhom it-tnejn, protetti minn masġar imbiegħed ta" siġar, ġew jidhru wkoll il-Franċiżi.
  
  Mill-inqas dik kienet il-fehma ta" Drake dwar l-affarijiet. Żgur li ma kinux lebsin tikketti tal-isem, iżda l-karatteristiċi tal-wiċċ u l-imġiba tagħhom kienu differenti b"mod impressjonanti.
  
  Fl-istess ħin, il-ħelikopter tagħhom deher fis-sema fuqhom.
  
  "Oh shit".
  
  Fuq ix-xellug tiegħu, ir-Russu niżel għal irkoppa waħda u waħħal il-pistola tal-flare ma" spalltu.
  
  
  KAPITOLU SBAGĦTAx
  
  
  Drake daret f'nofs il-pass u fetaħ in-nar. Il-balal tiegħu qatgħu l-ħaxix madwar is-suldat tal-elite, iżda ma ħassrux il-preparamenti tiegħu. Il-lanċjar tar-rokits qatt ma ħawwad; il-lieva li żżommha baqgħet soda. Sħabu ħarġu madwaru, u taw in-nar. Drake sab ruħu f"daqqa f"dinja mimlija perikli.
  
  Il-Franċiżi ġrew bil-qawwa kollha dritt lejn il-ħelikopter tal-inżul. Drake, flimkien ma 'Dahl u Smith, żammew lir-Russi fil-bajja u għassa. Wiċċ il-pilota kien viżibbli, iffukat fuq il-post tal-inżul. Alicia u May ma naqqsu xejn u xejru biex jiġbdulu l-attenzjoni.
  
  Balal maqtugħin mill-arja.
  
  Drake laqat lil wieħed mir-Russi bil-ġwienaħ tiegħu, u bagħtu għal irkopptu waħda. Il-vuċi ta" Hayden tfajt fuq il-komunikatur.
  
  "Pilota, ħu azzjoni evażiva! Lauren, għidlu li għandhom missili!"
  
  Drake, Dahl u Smith sawtu lill-kontinġent Russu, iżda baqgħu 'l bogħod wisq biex jiffurmaw kif suppost, speċjalment waqt li kienu qed jiċċaqilqu. Il-pilota ħares 'il fuq, wiċċu ixxukkjat.
  
  L-RPG sparat, il-missila ħarġet b'whoosh ta 'arja u bang qawwi. Drake u l-oħrajn setgħu biss jaraw bla sahha hekk kif ħalla traċċa fl-arja u ttajjar bla dubju dritt lejn il-ħelikopter. Ippanikjat ħafna, il-pilota għamel manuvra evażiva qawwija, inklina l-ħelikopter, iżda l-missila li għaddiet kienet veloċi wisq, laqtet in-naħa ta" taħt u splodiet fi sħaba ta" duħħan u fjamma. Il-ħelikopter inklina u waqa", biċċiet waqgħu u nġarru lil hinn mill-passaġġ tat-titjira tiegħu.
  
  Kien biss hekk kif ħares b"nuqqas ta" twemmin, disprament u rabja mudlama li ra fejn se twassal it-trajettorja terribbli tiegħu.
  
  Il-Franċiżi rawha ġejja u ppruvaw iferrxu, iżda l-ħelikopter li ġġarraf ħabat mal-art fosthom.
  
  Drake waqa" mal-art, difen rasu fit-turf. Fjammi ħomor u oranġjo telgħu u ħarġu, u duħħan iswed telgħet fis-sema. Il-biċċa l-kbira tal-ħelikopter niżlet fuq persuna waħda; hu u l-pilota mietu istantanjament. Ix-xafra tar-rotor prinċipali ħarġet u għaddiet dritt mit-tielet telliefa, tant malajr u f'daqqa li ma kien jaf xejn dwarha. Drake ħares 'il fuq u ra biċċa debris enormi taħraq taqa' fuq l-oħra. Il-qawwa tad-daqqa waqgħetlu minn saqajh u tefgħu lura tużżana tarġa, u wara waqqaf kull moviment.
  
  Żewġ Franċiżi biss baqgħu ħajjin; il-biċċa l-kbira tat-tim kien megħlub f"inċident wieħed sfortunat. Drake ra wieħed minnhom jitkaxkar "il bogħod min-nar li ħarab b"idu maħruqa, u l-ieħor, titħawwad, joqrob. B"xi mod it-tieni rnexxielu jaqbad l-arma u fl-istess ħin jgħin lil sħabu jitbiegħed.
  
  Drake bela" r-rabja tiegħu u kompla jżomm il-konċentrazzjoni tiegħu sewwa. L-uniku mezz ta" produzzjoni tagħhom inqered. Hayden xorta żamm il-free kick, iżda issa r-Russi kienu qed jgħaġġlu lejhom b"intenzjonijiet assolutament ovvji. Ir-raġel bl-RPG kien għadu jimmira lejn it-terrapien, bħallikieku kien qed jikkontempla t-tieni strajk.
  
  Drake qam bil-wieqfa, u t-tim qam miegħu. Tbiegħdu mir-Russi lejn in-nar, huma stabbilixxew netwerk ta 'xelters li ġiegħlu lill-għedewwa tagħhom jimteddu fil-baxx. Drake u Dahl it-tnejn taw ponn lill-irġiel vestiti, u bagħtuhom mifruxa mal-art. Fjammi ħerqin ħakmuhom hekk kif resqin, minn ġewwa nstemgħu pops qawwija u creaks tqal. Drake ħass li jaħslu wiċċu u mbagħad niżel wara n-naħa għomja tiegħu. Il-Franċiżi li kien fadal kienu diġà 'l bogħod, qed jissieltu mal-feriti u t-telf tagħhom, u għalissa b'mod ċar barra mill-kunflitt.
  
  Drake dawwar fuq irkoppa waħda, u għafas il-buttuna tal-komunikazzjoni.
  
  "Il-ħelikopter qed jinżel," qal biex jikkonferma dan lil Lauren, imbagħad, "Għandna bżonn mezz ieħor ta 'evakwazzjoni bħalissa."
  
  Ir-rispons kien siekta. "Fuq lilu".
  
  It-tim kompla jirtira, u żied id-distanza bejn l-ostaklu fjammabbli u l-għadu li joqrob. B'mod inkredibbli u callously, l-RPG Russu spara rokit ieħor lejn il-ħelikopter diġà meqrud, u bagħat aktar kolonni ta 'fjamma u shrapnel fl-arja.
  
  Drake ħass biċċa metall toħroġ minn spalltu u dawwar mill-impatt. Dahl ħares lura, iżda l-Yorkshireman qal, "Jien tajjeb."
  
  Alicia indikathom lejn l-ilqugħ 'il bogħod. "Din it-triq hija l-unika għażla. Ċaqlaq, nies!"
  
  Hayden ġabar il-kaxxa u ġera. Smith u Kinimaka baqgħu lura, żammew in-nar bejniethom u r-Russi. Drake skennja ż-żona quddiem, dejjem lest għal sorpriżi ġodda u jistenna l-agħar. Iċ-Ċiniżi kienu xi mkien, u l-Iżraeljani, l-Iżvediżi u l-Ingliżi kienu fuq allert.
  
  Il-veloċità tagħhom sseparathom mir-Russi li kienu qed isegwu, u laħqu l-ilqugħ biż-żmien liberu. Alicia u May ħadu shortcut u mbagħad sabu ruħhom fuq in-naħa l-oħra, ħdejn strixxa ta" asfalt b"żewġ korsiji li sparixxa fiż-żewġ direzzjonijiet f"deżert li jidher. Lauren kienet għadha ma rritornatx lejhom, iżda ħallewha għal kollox, jafu li DC kien se jgħin.
  
  Drake ma kienx mimli b'kunfidenza kbira. Ma tahx tort lil Lauren-The New Yorker kien fuq ilma nadif, imma xejn f"din il-missjoni s"issa ma qallu li l-irġiel u n-nisa bilqiegħda siguri u sħun fil-Capitol kellhom daharhom kompletament miksija.
  
  Alicia marret tiġri. Kien xenarju dejjem aktar stramb. Drake kien jaf li r-Russi żgur li kellhom xi tip ta" kopertura. Forsi kien fit-triq.
  
  "Ħares hemm," tkellem Kenzi.
  
  Madwar nofs mil "il quddiem, SUV iswed waqaf biex jaqbad lill-Franċiżi li kienu qed jitħabtu. Waqt li raw, il-karozza malajr aċċellerat għal mija u tmenin mil fis-siegħa, għabbet żewġ ħaddiema u ħarġet "il bogħod b"għajta.
  
  "Bastards foqra," qal Dahl.
  
  "Irridu ninkwetaw dwarna nfusna," qal Smith. "Jew insiru 'bastards foqra' wkoll."
  
  "Grumpy għandu punt," qalet Alicia, tħares fid-direzzjonijiet kollha. "Serjament, m'għandna fejn immorru."
  
  "Dfnu l-kaxxa." Kinimaka indika masġar ta" siġar ftit barra mit-triq. "Eġgħu lura għal dan aktar tard. Jew itlob lil Lauren biex tibgħat tim ieħor."
  
  Drake ħares lejn Dahl. "M'għandux ikun iebes wisq, huh?"
  
  "Riskju wisq," qal Hayden. "Jistgħu jsibuha. Interċetta l-messaġġ. Barra minn hekk, għandna bżonn din l-informazzjoni. Timijiet oħra jistgħu diġà sejrin lejn it-tielet sewwieq."
  
  Drake teptip. Huwa ma ħasibx dwar dan. Għoqda ta" tensjoni bdiet timpulsa eżatt f"nofs ta" forehead.
  
  "Qatt ma ħsibt li se nkun imkisser fiċ-Ċina," ilmentat Alicia.
  
  "Din hija waħda mill-erba 'irkejjen tad-dinja," qalilha Dahl. "Mela ħu faraġ f'dan."
  
  "Oh, grazzi, bniedem. Grazzi ta' dan. Forsi nixtri condominium."
  
  Ir-Russi diġà qegħdin fit-triq. Drake seta" jara lil wieħed minnhom jgħajjat fir-radju. Imbagħad ħarstu mxiet lejn ir-Russi u pprova jiffoka fuq xi ħaġa li tiċċaqlaq fil-bogħod.
  
  "Forsi din hija l-vettura tagħhom," qal Dahl, jiġri u jħares lura fl-istess ħin.
  
  Yorgi daħak, għajnejh bħal ajkla. "Nispera. U għaxar snin ilu forsi kellek raġun."
  
  Drake iddejjaq għajnejh. "Ħej, hija xarabank."
  
  "Ibqa' għaddej," qal Hayden. "Ipprova ma tidherx interessata."
  
  Alicia daħqet. "Issa għamiltu. Ma nistax nieqaf nara. Qatt għamilt dan? Taf li m'għandekx tħares lejn xi ħadd u ssib li ma tistax tħares 'il bogħod?"
  
  "Nirċieviha l-ħin kollu," qal Dahl. "Naturalment".
  
  "Well, Muppet liebsa bil-ġilda hija rari vista," interċetta Drake.
  
  Il-karozza tal-linja kienet isfar jgħajjat u moderna u ġriet ħdejn ir-Russi mingħajr ma naqset. Drake apprezza l-veloċità, is-sewwieq u l-passiġġieri tiegħu, iżda kien jaf li ma kellhomx għażla. Kienu ftit mili tajbin minn kwalunkwe belt kbira. Hekk kif il-karozza tal-linja resqet u r-Russi ħarsu lejha, it-tim SPEAR imblokka t-triq.
  
  "Naqqas il-mod," qalet Alicia.
  
  Smith daħak f'daqqa. "Din mhux Kansas. Mhux se jifhimkom."
  
  "Imbagħad lingwa universali." Alicia għolliet l-arma minkejja d-dija ta" Hayden.
  
  "Mgħaġġel," qal Dahl. "Qabel ma jaqbeż għar-radju."
  
  Il-karozza tal-linja naqset u dawwar ftit, it-tarf wiesa 'ta' quddiem jiżżerżaq offside. Ir-Russi kienu diġà ħarbu. Drake fetaħ il-bieba, u għamel sinjal lis-sewwieq biex jiftaħ. Wiċċ ir-raġel kien imbeżża", għajnejh wesgħin u jdawru bejn is-suldati u l-passiġġieri tiegħu. Drake stenna sakemm infetaħ il-bieb u mbagħad mar "il quddiem, ħarġet idu.
  
  "Irridu biss immorru għal ride," qal bil-kalma kemm seta '.
  
  It-tim ħa nofs il-karozza tal-linja. Dahl kien l-aħħar li qabeż u ta lis-sewwieq f"idejh.
  
  "Il quddiem!" Huwa indika t-triq.
  
  Ir-Russi kienu mhux aktar minn mitt metru lura, xkubetti mgħollija hekk kif is-sewwieq għafas saqajh mal-art. Jidher li kien qed iżomm għajnejh fuq il-mirja tal-ġenb tiegħu. Il-karozza tal-linja bdiet tiċċaqlaq, il-passiġġieri qabżu lura. Drake żamm. Alicia marret fuq wara tal-karozza tal-linja biex tevalwa l-ġiri.
  
  "Qed jiksbu s-saħħa"
  
  Drake xejriet lil Dahl. "Għid lil Keanu biex jgħaġġel l-infern!"
  
  L-Iżvediż deher ftit imbarazzat, iżda tkellem lix-xufier tal-linja. Il-karozza bil-mod qabdet veloċità. Drake ra lil Alicia tixgħel u mbagħad malajr idur, jgħajjat lejn il-passiġġieri tal-linja.
  
  "Papra isfel! Issa!"
  
  Jibża' RPG, Drake waqa' wkoll. Fortunatament, il-balal laqtu biss in-naħa ta" wara tal-karozza, kollha mqiegħda fix-chassis. Beda b"serħan. Ovvjament, ir-Russi ġew mwissija dwar vittmi ċivili. Mill-inqas kienet xi ħaġa.
  
  Għal darb'oħra, ġew f'moħħna l-makkinazzjonijiet politiċi wara l-pjanijiet ta 'kull tim elite. Mhux it-timijiet kollha kienu sponsorjati mill-istat; u xi mexxejja lanqas biss kienu jafu x"kien qed jiġri. Għal darb'oħra ħsibijietu reġgħu lura għall-Franċiż - u s-suldati mejta.
  
  Huma jagħmlu xogħolhom.
  
  Ix-xarabank ġibdet 'il bogħod mir-Russi, qabdet veloċità tul it-triq, il-qafas kollu tagħha tregħid. Drake rrilassaw ftit, jafu li kienu sejrin lura lejn Ejin Horo fid-direzzjoni li kienu sejrin. Is-sewwieq innegozja dawra wiesgħa u kbira. Drake idur hekk kif Alicia ħalliet għajta baxxa mis-sit ta" wara.
  
  U raw ħelikopter iswed li kien tar-Russi, nieżel biex jiġborhom.
  
  Leħen Hayden imla l-konnessjoni. "Mhux se jattakkaw."
  
  Drake għamel xufftejh. "Fluwidu op. L-ordnijiet qed jinbidlu."
  
  "U xorta jistgħu jimbuttaw il-karozza tal-linja barra mit-triq," wieġeb Dahl. "Kemm hija l-belt?"
  
  "Tmien minuti," wieġbet Lauren.
  
  "Twil wisq". Dahl mexa 'l isfel mill-korsija sa wara tal-karozza li kienet qed tħaffef u beda jispjega lill-passiġġieri li għandhom jimxu 'l quddiem. Għaddew ftit mumenti u mbagħad ingħaqad ma" Alicia.
  
  "Hi Torsti. U dejjem ħsibt li s-siġġijiet ta" wara kienu biss għall-bews."
  
  L-Iżvediż għamel ħoss strangled. "Qed tipprova ġġiegħli nivvjaġġa marid? Naf fejn kienu dawk ix-xufftejn."
  
  Alicia nefaħtu bewsa. "Ma tafx fejn kienu."
  
  Dahl trażżan tbissima u għamel is-sinjal tas-salib. Ħelikopter Russu niżel fil-qosor hekk kif is-suldati telgħu abbord, iduru fuq ir-runway. Il-karozza tal-linja kopriet xi distanza u daret bejniethom, u Alicia u Dahl eżaminaw l-arja.
  
  Drake ħares lejn il-Franċiżi li kienu qed jaħarbu minn quddiem, iżda ddubita jekk humiex se jippruvaw jattakkaw. Kienu ftit fin-numru u qed jissieltu mat-telf. Huma stmat iżżejjed. Kien jagħmel aktar sens li kieku marru dritt għat-tielet ħjiel.
  
  Xorta waħda, hu jarah.
  
  Leħen Lauren waslet permezz tal-komunikatur. "Sitt minuti. Għandek ħin biex titkellem?"
  
  "Dwar xiex?" Smith gronda, iżda żamm lura milli jgħid xi ħaġa infjammatorja.
  
  "It-Tielet Horseman huwa misteru, xi ħadd li l-Ordni tefa" hemmhekk biex iħammeġ l-ilmijiet. Indjani famużi jinkludu Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, imma kif issib l-agħar persuna li qatt għexet? U kien famuż." Hija daqqa. "Għadna qed niċċekkjaw. Madankollu, il-think tank f'Washington għadu f'dead end. Għidtilhom li forsi ma jkunx daqshekk ħażin."
  
  Drake nefa" daqqa ta" solliev. "Iva qalbi. Mhux l-agħar ħaġa li tista" tiġri," qal. "Dan għandu jrattab nazzjonijiet oħra."
  
  "Żgur se jiġri. Fi aħbarijiet oħra, naħsbu li qasmu l-erba" kantunieri tad-dinja."
  
  "Għandek?" Qal Mai. "Din hija aħbar tajba."
  
  Drake għoġob is-sottostima tipika tagħha. "Oqgħod hemm, Mai."
  
  "Iva, ma rridx naqbeż minn fuq is-sit tiegħi b'eċċitament," żiedet Alicia b'mod niexef.
  
  Mai ma ddegnatx twieġeb. Lauren kompliet bħallikieku ma ntqal xejn, "Stennew ftit, guys. Għadni kif qaluli li ċ-Ċiniżi reġgħu lura. Mill-inqas żewġ ħelikopters sejrin fid-direzzjoni tiegħek."
  
  "Qegħdin fuq xarabank Ċiniż," qal Yorgi. "Mhux se nkunu siguri minnhom għall-inqas?"
  
  "Huwa ftit naive," qal Kenzie. "Il-gvernijiet ma jimpurtahomx."
  
  "Minkejja l-ġeneralizzazzjoni żejda," żied Hayden. "Kenzie għandha raġun. Ma nistgħux nassumu li mhux se jitilgħu fuq il-karozza tal-linja."
  
  Kliem profetiku, ħaseb Drake, hekk kif speck iswed kiber fis-sema blu quddiem ix-xarabank.
  
  Alicia qalet, "Ir-Russi qegħdin hawn."
  
  Sar ħafna aktar diffiċli.
  
  
  KAPITOLU Tmintax
  
  
  Ħelikopters tellgħu quddiem u wara. Drake ra kif l-għasfur Ċiniż niżel kważi lejn l-asfalt qabel ma niżel u sejjer dritt lejn ix-xarabank.
  
  "Qed jisfurzawna niħabbtu," qal, imbagħad indika lis-sewwieq imbeżża". "Le le. kompli!"
  
  Il-magna tal-karozza tal-linja tgħajjat u t-tajers raħħqu mal-art. Diversi nies iffullar quddiem kienu diġà bdew jgħajtu. Drake kien jaf li ċ-Ċiniż mhux se jaħbat ħelikopter apposta, iżda kien diffiċli li jwassal l-għarfien tiegħu lill-passiġġieri.
  
  Is-sewwieq għalaq għajnejh sewwa. Il-karozza tal-linja daret.
  
  Drake misħut u ġibed lir-raġel 'il bogħod mill-perċa tiegħu, qabad l-isteering wheel. Smith għen lir-raġel u bejn wieħed u ieħor wassalh barra fil-passaġġ. Drake qabeż wara r-rota tax-xarabank, poġġa siequ fuq il-pedala tal-gass u żamm idejh sod fuq l-isteering wheel, u żammha f"linja perfettament dritta.
  
  L-imnieħer tal-ħelikopter kien ippuntat direttament lejhom, id-distakk kien qed jingħalaq malajr.
  
  Għajjat instemgħu minn wara u mal-ġnub. Issa Smith kellu jrażżan lis-sewwieq. Drake żamm.
  
  Il-komunikatur beda jqaxxar. "Ejja, Keanu loutish tiegħi," għoġbet Alicia. "Ir-Russi huma prattikament fuq tagħna-"
  
  "Kelba," qaltlu Kenzi lura. "Ibqa kalm. Ħares lejn il-faċċata?"
  
  L-għajta ta" Alicia repet mal-karozza tal-linja.
  
  "Ħsibijiet?" staqsa Drake fl-aħħar sekonda.
  
  "Din mhix verament laqgħa tal-bord!"
  
  Drake żamm sewwa mal-fidi tiegħu, l-esperjenza tiegħu u t-tmun tiegħu. Protesti qawwija mtlewlu widnejh. Kadavri jaqgħu mal-art tax-xarabank. Anke Smith cringed. Fl-aħħar mument, il-ħelikopter Ċiniż inklina lejn il-lemin, u l-ħelikopter Russu ibbrejkja, l-iskids kważi laqtu in-naħa ta" wara tax-xarabank. Alicia saffar u Dal neħħa griżmejh.
  
  "Nemmen tassew li rbaħna din ir-rawnd tat-tiġieġ."
  
  Drake kompla jsuq, ra dawra oħra wiesgħa 'l quddiem. "U l-bonus huwa li m'aħniex moqlija jew tqarmeċ."
  
  "Waqqafha," qal Kinimaka. "Jien diġà bil-ġuħ."
  
  Alicia sogħla. "Huwa biss ħelikopter Ċiniż miġnun."
  
  "Qed jiġu lura," qal Hayden.
  
  "Intom qed toqrob lejn il-periferija tal-belt bħalissa," qalet Lauren. "Iżda għadu tliet minuti drive minn kwalunkwe ċentru tal-popolazzjoni deċenti."
  
  Drake ġrew lejn il-komunikatur. "Ejja, nies! Trid tagħmilhom jibżgħu minnha!"
  
  Kenzi mexa lejn il-bibien ta" wara, u għajjat, "Hawn xi ħadd għandu katana?"
  
  Kliem tagħha ntlaqa" b"ħarsa vojta, u tnejn jew tlieta offrew is-siġġijiet tagħhom. L-anzjan b"għajnejhom wesgħin wera id tregħid li jżomm borża ħelu.
  
  Kenzi dam. Drake laqat is-swiċċ biex jiftaħ il-bibien. F"waqtha, il-mara Iżraeljana ħarġet ġisimha barra, qabdet it-tarf tat-tieqa, imbagħad is-saqaf u ġibdet lilha nfisha fuq il-bejt tal-karozza tal-linja. Drake saq il-karozza bla xkiel kemm seta", evita l-ħofra kbira, ħa nifs fil-fond hekk kif fehem ir-responsabbiltà tiegħu li kienet ġejja mill-azzjonijiet ta" Kensi.
  
  Imbagħad, fil-mera ta" wara, ra lil Dal taqbeż biex tingħaqad magħha.
  
  Oh shit.
  
  B'konċentrazzjoni intensa, żammha soda.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl tela" fuq il-bejt tal-karozza tal-linja. Kensi estendilha idejha, iżda hu għoġobha.
  
  "Mgħaġġel!"
  
  Il-ħelikopter Russu kiseb altitudni u issa kien qed jerġa" jogħdos, din id-darba f"angolu ta" tliet kwarti tul in-naħa ta" quddiem. Seta" jara raġel imdendel minn kull naħa, jimmira arma, probabbilment jimmira lejn ir-roti jew saħansitra lejn is-sewwieq.
  
  Minnufih idur, ifittex il-ħelikopter Ċiniż. Ma kienx bogħod. Għaddas lejn ix-xellug, kien hemm ukoll nies jimmiraw l-armi tagħhom mill-bibien. Il-fatt li ċ-Ċiniżi ma kinux qed jisparaw bil-kbir lejn ix-xarabank tagħhom stess kien inizjalment inkoraġġanti, iżda kien ittemprat mir-realizzazzjoni li kellhom bżonn il-kaxxa li Hayden kien qed iżomm, u kellhom bżonnha intatta.
  
  Kensi qagħdet fuq il-bejt tal-karozza tal-linja, tisma" r-riħ u l-moviment, u ferret irkopptejha. Imbagħad għollet l-arma tagħha, iffukat fuq il-ħelikopter. Dahl ttamat li lanqas biss tipprova tiffilmjaha, sempliċement tbeżża" lit-tiraturi. Ir-Russi ma wrew l-ebda rażan bħal dan, iżda Kenzi ried iddisprat jibdel.
  
  Dahl evalwa l-ħelikopter li qed joqrob. Ippakkjat sax-xifer, ma kienx biss b'aġilità, iżda fatali. L-aħħar ħaġa li ried kienet li jikkawża xi tip ta" inċident, aħseb u ara wieħed li jista" jinvolvi li jolqot karozza tal-linja.
  
  It-tajers ta 'quddiem qabżu fuq ħofra, u wassal għal "skużani" minn Drake. Dahl ma sema' xejn ħlief l-istorbju ta' l-arja li tgħaġġel u t-taħbit tal-ħelikopter. Ix-xutt qabeż mal-metall ħdejn siequ l-leminija. L-Iżvediż injora dan, ħa l-mira u spara.
  
  Il-balal żgur li laqat il-mira tiegħu għax ir-raġel waqqa" l-pistola u rtira. Dahl ma ħalliex dan ikisser il-konċentrazzjoni tiegħu u sempliċement spara xutt ieħor mill-bieb miftuħ. Il-ħelikopter daret direttament lejh, resaq malajr, u din id-darba Dahl induna li tilgħab kodard kienet idea ħażina.
  
  Tefa" fuq il-bejt tal-karozza tal-linja.
  
  Il-ħelikopter screeched overhead, qatgħa mill-ispazju li kien għadu kemm ħalla. Ma kellux il-manuvrabbiltà li jdur lejn Kensi, iżda resaq viċin biżżejjed biex jarmaha fil-ġenb.
  
  Sa tarf is-saqaf tal-karozza tal-linja!
  
  Dahl żelqet u tkaxkru 'l quddiem, tipprova tilħaqha fil-ħin. Kenzi waqfet il-waqgħa tagħha, iżda tilfet il-kontroll tal-arma tagħha; madankollu, il-momentum bagħtuha ttajjar mill-karozza tal-linja li tħolli l-veloċità u lejn it-triq bla ħniena ferm taħt.
  
  L-għasfur Ċiniż inklinat f'daqqa, daħal f'ċirku. Ir-Russu spara 'l fuq, il-balal mitluf ittaqqab il-metall ħdejn il-koxxa tal-lemin ta' Dahl. Ġismu Kenzi niżel minn fuq il-ġenb tax-xarabank, u poġġa ġismu kollu fl-aħħar qabża ddisprata, driegħ miftugħ.
  
  Huwa rnexxielu jdawwru idu l-leminija madwar il-polz li tħawwadha; mbuttat sewwa u stenniet il-jerk inevitabbli.
  
  Ġie, iżda żamm, jiġġebbed sal-limitu. Il-metall tleqq u lixx ħadem kontrih, ħalla li ġismu jiżżerżaq lejn it-tarf, il-piż ta" Kenzi ġbidhom it-tnejn 'l isfel.
  
  Screams daħal fuq il-comms. It-tim seta" jara s-saqajn ta" Kenzi jdawru barra minn waħda mit-twieqi tal-ġenb. Dahl żamm bil-qawwa kollha, iżda ma" kull mument ġismu jiżżerżaq dejjem aktar qrib ta" dak ix-xifer iebes.
  
  Ma kien hemm l-ebda qabda fuq il-bejt tal-karozza tal-linja u xejn x'taqbad. Seta" jżomm, qatt ma kien iħalli, imma lanqas ma seta" jsib l-ebda appoġġ biex jerfagħha. Il-vuċi ta" Drake waslet permezz tal-komunikatur.
  
  "Tridni nieqaf?" Għoli, mhux ċert, ftit ansjuż.
  
  Dahl qara sew l-emozzjonijiet. Kieku waqfu, kienu jintlaqtu ħafna kemm mir-Russi kif ukoll miċ-Ċiniżi. Ħadd ma jaf x"se jkun ir-riżultat.
  
  Leħen Lauren inkisret. "Skużani, għadni kif irċevejt messaġġ li l-Iżvediżi qed jiġu lejk. Issa firxa f"erba" naħat, nies."
  
  Dahl ħass il-piż jiġġebbed il-muskoli tiegħu. Kull darba li l-karozza tal-linja kienet tisboq, pulzier ieħor ta" ġismu kien jiżżerżaq lejn it-tarf, u Kenzi kien jaqa" ftit aktar. Sema" leħen l-Iżraeljan minn x"imkien taħt.
  
  "Ħalli! Nista" nagħmel dan!"
  
  Qatt. Kienu jivvjaġġaw b"sittin mil fis-siegħa. Kensi kien jaf li mhux se jħalliha tmur u ma riditx li jaqgħu t-tnejn. Dahl ħassitha saħansitra aktar rispett lejha. Il-qalb li kien jaf li kienet midfuna fil-fond biss telgħet ftit eqreb lejn il-wiċċ.
  
  Il-ħoss tal-istivali tagħha laqtu t-twieqi għamel qalbu stess tħabbat aktar malajr.
  
  Huma jiżżerżqu flimkien, Kenzi 'l isfel mal-ġenb u Dahl tul is-saqaf tal-karozza tal-linja. Huwa pprova jaqbad ix-xifer mhux maħdum li dam tul ix-xifer, iżda kien żgħir wisq u qatgħalu laħam. Billi ma ra l-ebda tama, żamm miegħu kemm seta", jirriskja kollox.
  
  Sidru mexa lejn l-irdum, jiżżerżaq ineżorabbilment. Għajnejh iltaqgħu ma" Kenzi, iħares "il fuq. L-iskambju tagħhom kien bla kliem, bla espressjoni, iżda profond.
  
  Trid tħallini mmur.
  
  Qatt.
  
  Huwa ġibed mill-ġdid, biss biex jiżolqu mill-punt ta 'ebda ritorn.
  
  Idejn qawwija ħakmu ż-żewġ għoġġiela tiegħu, idejn li setgħu jappartjenu biss lil Mano Kinimaka.
  
  "Gotcha," qal il-Ħawajjan. "Intom m'huma sejrin imkien."
  
  Il-Ħawajjan appoġġja lil Dahl u mbagħad ġibdu bil-mod il-bogħod mill-waqgħa tiegħu. Dahl żamm lil Kensi sewwa. Flimkien bil-mod għamlu triqthom lejn is-sigurtà.
  
  Fuq, il-ħelikopters waqgħu għall-aħħar darba.
  
  
  * * *
  
  
  Drake kien jaf li Kinimaka kien qed iżomm lil sħabu sewwa, iżda kien għadu lura milli jdawwar ix-xarabank b'mod qawwi wisq. Ir-Russi u ċ-Ċiniżi avvanzaw minn direzzjonijiet opposti, bla dubju kienu jafu li dan kien se jkun l-aħħar approċċ tagħhom.
  
  Il-ħoss tat-twieqi li jkissru qallu li l-oħrajn ma kinux weqfin. Kellhom pjan.
  
  Minn wara, Alicia, Smith, May, Hayden u Yorgi ħadu tieqa minn naħat differenti tal-karozza tal-linja u kissruha. Filwaqt li jimmiraw lejn il-ħelikopters li joqorbu, fetħu nar qawwi, li ġiegħelhom jiddevjaw malajr għall-ġenb. Il-linja tas-siġar spiċċat u Drake ra bini quddiem.
  
  Netwerk tat-toroq, roundabout. Warajh daqqu tiri, jimlew ix-xarabank; ħelikopters suwed ħadu fis-sema.
  
  Beda b"serħan.
  
  "Qegħdin ngħixu," qal. "Biex tiġġieled żmien ieħor."
  
  Interrott Lauren. "L-Iżvediżi rtiraw ukoll," qalet. "Imma xorta nieħu daqsxejn halo fis-sinjal. Xi ħaġa bejn Washington, l-għalqa u jien. Dan huwa stramb. Kważi bħallikieku... bħallikieku..."
  
  "Xiex?" - Saqsejt. staqsa Drake.
  
  "Qisu hemm sett differenti ta" komunikazzjonijiet għaddejjin. Hemm xi ħaġa oħra fil-logħob. Waħda oħra..." eżitat.
  
  "Tim?" Drake spiċċa.
  
  Hayden grumbled loudly. "Dan ħsejjes redikoli."
  
  "Naf," wieġbet Lauren. "Jien tassew, u m"iniex espert. Kieku Karin kienet hawn, żgur li jkollna xi ħaġa aħjar."
  
  "Tista" taqbad xi djalogu?" Staqsa Hayden. "Anke ftit biss?"
  
  Drake ftakar aċċenn preċedenti tas-SEAL Team 7, mismugħa biss minn Dahl u minnu nnifsu. Reġa" ġaralu li l-komunikazzjonijiet kollha kienu qed jiġu mmonitorjati.
  
  "Nistgħu npoġġu dan għal ftit żmien?" - staqsa. "U tista' ssib mod aħjar kif noħorġu minn hawn?"
  
  Lauren tinstema meħlus. "Naturalment, ovvjament," qalet. "Agħtini minuta."
  
  
  KAPITOLU Dsatax
  
  
  Hayden Jay stenniet diversi sigħat sakemm it-tim kien sigur f"kenn żgħir tas-satellita fit-Tajwan qabel telaq mill-kwartieri skomdi biex jagħmel is-sejħa.
  
  L-għan tagħha: tikkuntattja lil Kimberly Crowe.
  
  Ħa ftit, iżda Hayden ipperseverat. Hija sabet kantuniera kwieta wara d-dar, qamet u stenniet, tipprova żżomm rasha milli ddur. Kien diffiċli li ssib xi ħaġa permanenti f"ħajjitha biex taqbad ma" barra mit-tim. SPIR saret il-ħajja tagħha, it-tifsira tal-ħajja tagħha, u, bħala konsegwenza ta 'dan, hija sempliċement ma kellha l-ebda konnessjonijiet personali, xejn ħlief xogħol. Hija ħasbet lura għad-daqq ta" avventuri li kienu qasmu flimkien - minn Odin u l-Bibien tal-Infern, sa Babilonja u Pandora, l-isplużjoni nukleari li kienet kważi qerdet New York, it-tifrik antik tagħha ma" Ben Blake, u l-firda riċenti tagħha ma" Mano Kinimaka. . Kienet qawwija, qawwija wisq. Ma kellhiex bżonn tkun daqshekk b"saħħitha. L-aktar inċident riċenti bit-teżor tal-Inka fil-Perù affettwaha kemm mentalment kif ukoll fiżikament. Qatt qabel ma kienet daqshekk ixxukkjata fil-qalba.
  
  Issa bil-kalma reġgħet ikkunsidrat. Il-pontijiet setgħu nħarqu u kellu jkun kbir. Imma jekk verament riedet tibdel, jekk riedet aktar f"ħajjitha, kellha tkun żgur ċerta qabel ma ħadet il-pass u rriskja li terġa" tweġġa" lil xi ħadd. Tkun dan Mano jew xi ħadd ieħor.
  
  Jien jimpurtani. Irrid tassew. U d-darba li jmiss irrid niżgura li nibqa" leali għal dak li fl-aħħar mill-aħħar irrid.
  
  Mill-ħajja. Mhux bla xogħol. It-tim SPEAR ingħaqad u għamel xogħol tajjeb, iżda xejn ma dam għal dejjem. Se jasal iż-żmien -
  
  "Is-Sinjorina Jay?" - qal il-vuċi tar-robot. "Qed ngħinek issa."
  
  Hayden poġġieha kollha flimkien. Il-vuċi li jmiss fuq il-linja kienet tal-Ministru tad-Difiża.
  
  "X'inhi l-problema, aġent Jay?" Lakonika, kwieta, distakkata. Crowe deher li kien fit-tarf.
  
  Hayden ħadet il-ħin biex tifhem kif tfassal il-mistoqsija prinċipali tagħha. Iddeċidiet li tidfenha fil-ħmieġ u tara x"qabad Qrow.
  
  "Ħriġna miċ-Ċina u rċevejna t-tieni kaxxa. It-tim bħalissa qed jittestja dan. Rapporti dalwaqt, bla dubju. Ma kien hemm l-ebda vittmi, għalkemm kien hemm ħafna qatgħat u tbenġil. Mhux it-timijiet rivali kollha huma ostili..." Fil-qosor staqsiet jekk Qrow kienx se jieħu l-lixka, u mbagħad kompliet, "Xi pajjiżi huma aktar aggressivi minn oħrajn. Il-Franċiżi tilfu mill-inqas tlieta. Wieħed Russu huwa ferut. Jista' jkun hemm tim ieħor aktar sigriet? Smajna siltiet ta' chatter sigriet Amerikan, li, ovvjament, ma juri xejn. L-Ingliżi qegħdin min-naħa tagħna, jew hekk jidher, u Drake għandu xi influwenza fuqhom. Issa ninsabu fis-safe house, nistennew il-think tank biex issir taf fejn jinsab it-tielet Horseman."
  
  Issa waqfet u stenniet.
  
  Qrow żammet ir-riżerva tagħha. "Xi ħaġa oħra?"
  
  "Ma nemminx f'dan". Hayden ħassitha diżappuntata meta l-isforzi tagħha spiċċaw fix-xejn. Staqsiet jekk għandhiex tkun aktar diretta.
  
  "Jien f'kuntatt kostanti ma 'nies f'Washington," qal Crowe. "M'hemmx għalfejn iżżommni infurmat."
  
  "Oh, okay. Grazzi".
  
  Hayden beda jiffirma. Kien biss dakinhar li Qrow bagħat talba apparentement innoċenti fil-linja.
  
  "Stenna. Inti għedt li ħsibt li xi ħadd jista' jkun qed jippersona lill-Amerikani? X'imkien f'għalqa?
  
  Hayden ma qal xejn bħal dan. Iżda minn din l-informazzjoni kollha rilevanti, Qrow qabad biss ħaġa waħda. Hija sfurzat tidħaq. "Jidher hekk. Smajnaha fuq l-art." Hija ma ġabitx Lauren f'dan. "Naturalment, nafu li m'hemm l-ebda tieni tim, allura forsi dan huwa wieħed mill-pajjiżi l-oħra li juża forzi speċjali Amerikani preċedenti jew saħansitra merċenarji."
  
  "Element minuri ta' gvern barrani li juża persunal tal-Istati Uniti?" Qrow issira. "Jista" jkun, aġent Jay. Forsi għandek raġun. Naturalment," daħqet hi, "mhux se jkun hemm it-tieni tim."
  
  Hayden sema' aktar minn kliem. "U meta se nkunu lura? Għal xiex se mmorru lura?
  
  Qrow baqgħet siekta, li qalet lil Hayden li kienet taf eżattament x'qed tintalab. "Ħaġa waħda kull darba," qalet fl-aħħar. "L-ewwel, l-hekk imsejħa Riders of the Order għandhom jinstabu u newtralizzati."
  
  "Żgur". Hayden kienet taf ukoll li din kienet l-aħħar ċans tagħha li titkellem direttament ma" Qrow, għalhekk iddeċidiet li tmur ftit aktar "il quddiem. "X'jiġri jekk nerġgħu nisimgħu ċ-ċattar Amerikan?"
  
  "Min jien, aġent tal-post? Ittrattaha."
  
  Qrow temmet is-sejħa, u ħalliet lil Hayden tħares lejn l-iskrin tat-telefon ċellulari tagħha għal diversi minuti, issa reġgħet evalwat mhux biss lilha nfisha, iżda l-intenzjonijiet ta" pajjiżha.
  
  
  * * *
  
  
  Drake ħa l-opportunità biex jistrieħ filwaqt li Yorgi, Mai u Kinimaka jittrattaw il-kaxxa l-ġdida. Il-fatt li ġie mill-mausoleum ta 'Gengis Khan u kien fost l-affarijiet personali tal-figura leġġendarja biss żied ir-reverenza li biha ttrattawha. Is-simbolu ċar u marraġ fil-quċċata wera li darba kien jappartjeni lill-Ordni tal-Aħħar Sentenza.
  
  Kinimaka studja l-kastell. "Ninsab ċert li l-Ordni darba kellha pjan biex tagħti ċ-ċwievet," qal. "Imma l-ħajja tfixkel it-triq." Huwa tbissem.
  
  "Mewt," qalet Mai bil-kwiet. "Il-mewt kienet tfixkel it-triq."
  
  "Tixtieq niftaħha b"grazzja?" Staqsa Jorgi.
  
  "Iva, ejja nħarsu lejn xi wħud minn dawk il-ħiliet ta 'ħallelin, Yogi." Tkellmet Alicia, bilqiegħda b"daharha mal-ħajt ħdejn Drake, flixkun ilma f"id waħda, pistola fl-oħra.
  
  "Ma jagħmilx sens". Kinimaka laqat is-serratura bis-sieq tal-laħam tiegħu. "Mhix verament arti."
  
  Kenzi tkaxkru lejh hekk kif Mai għolla l-għatu. Kien xenarju stramb, ħaseb Drake, suldati msakkra f"kamra ċkejkna bla post fejn joqogħdu, fejn jissoċjalizzaw, bla post fejn issajjar. Biss mini-fridge mimli bl-ilma u ftit kaxxi tal-cookies. It-twieqi kienu mdaħħla bil-purtieri, il-bieb kien assigurat b'boltijiet kbar. It-tapit kien bla ħjut u tinten ta 'moffa, iżda s-suldati kienu esperjenzaw agħar. Dan kien biżżejjed biex tieħu ftit mistrieħ.
  
  Smith, li kien qed jgħasses il-bieb, ħalla lura lil Hayden, jidħol eżatt kif May waslet għall-kaxxa. Drake ħaseb li l-boxxla deher eżawrita u inkwetat, fuq xifer. Nispera li se telabora fuq il-konversazzjoni tagħha aktar tard.
  
  Mai tħaffef minn sieq għal sieq għal ftit sekondi qabel ħarġet dirgħajha. Kienet iżżomm munzell ħoxna ta" karti, imgeżwer f"folder oħxon u marbut b"biċċa spag għoqod, u b"hekk xi wħud mill-membri tat-tim għollew għajnejhom.
  
  "Tassew?" Kinimaka poġġa bilqiegħda lura fuq il-ġewwieni tiegħu. "Din hija arma li tista' tipperikola d-dinja?"
  
  "Il-kelma miktuba," qal Kenzie, "tista" tkun pjuttost qawwija."
  
  "Dan x'inhu?" - Saqsejt. staqsiet Lauren. "In-nies kollha minn Washington qed jistennewna."
  
  Iż-żmien kompla jaħdem kontrihom. Bħal dejjem, din kienet iċ-ċavetta biex nibqgħu quddiem il-logħba u-b'mod partikolari, it-tellieqa. Drake ra żewġ modi "l quddiem. "May, Hayden u Dal, għaliex ma tafx x"inhu? Lauren - x"għandek għat-tielet żiemel, peress li għandna bżonn direzzjoni fejn immorru?"
  
  Lauren kienet diġà qaltilhom li kienet se tiltaqa" magħhom fit-tielet post. Issa tfajt qawwi. "Tajjeb, ħadd mhu ċert 100 fil-mija, guys. Biex nintroduċik l-istampa, se nintroduċik l-interpretazzjoni tagħhom tal-erba" direzzjonijiet kardinali."
  
  Drake ħares lil May u lill-oħrajn iqajmu l-ġrieħa hekk kif għamlu triqithom lejn l-arma tal-konkwista. "Għandna ħin".
  
  "Tajjeb, dan huwa tassew interessanti. Qabel l-iskoperta tal-hekk imsejħa Dinja l-Ġdida fis-seklu sittax, kien maħsub li d-dinja kienet maqsuma fi tliet partijiet - Ewropa, Asja u Afrika. Il-qasma bejn dawn il-kontinenti kienet l-Hellespont, li tidħol perfettament fil-pjan tal-Ordni li ssegwi s"issa. Allura l-Asja bdiet lil hinn mill-Hellespont, art mhux magħrufa ta 'rikkezzi eżotiċi, li huma sejħu l-Lvant. Naturalment, aktar tard sabu l-Amerika, u mbagħad saret id-Dinja l-Ġdida, mixtieqa, mhux magħrufa u mimlija tama. Ġie ppubblikat ktieb ta" emblemi li juri l-erba" direzzjonijiet kardinali ġodda. Asja, Ewropa, Afrika u Amerika. Jidher li l-Ordni ddeċidiet li timplimenta dan il-ħsieb tal-qedem fil-mappa tagħhom għal raġunijiet mhux magħrufa - għalkemm x'aktarx minħabba li għadhom jemmnu lilhom infushom bħala patrijarki li kollha jistgħu jikkaċċaw ir-relikwi." Lauren ħadet nifs.
  
  "Mela din hija r-riedukazzjoni tad-dinja li reġgħet ġrat meta sabu l-Awstralja u mbagħad l-Antartika?" Kenzi qal.
  
  "Iva, edukazzjoni mill-ġdid gradwali matul is-sekli, li xi nies jaħsbu li għadha qed isseħħ. Imma dik hija storja kompletament differenti. Ma kienx kollu hena u ward. Il-frażi "erbaʼ rkejjen tad-dinja" setgħet kienet l-iktar espressjoni kontroversjali fl-istorja. Fl-Ebrajk huwa tradott bħala "estrem". F"Numri 15:38 dawn huma konfini; f'Eżekjel - angoli; u Ġob għandu t-truf. Dan jista 'jiġi tradott ukoll bħala diviżjonijiet. Jidher ċar li l-Bibbja ħalliet lilha nnifisha miftuħa għar-redikolu proprju hawn..."
  
  Drake fehem dan. "Għax jassumi li d-dinja hija ċatta?"
  
  "Iva. Imma l-Bibbja tiddeskriviha fil-ktieb taʼ Isaija, billi ssejjaħlu sfera. Allura, referenza intenzjonali. Il-punt hu li setgħu użaw kull numru taʼ kliem-madwar tużżana-biex jiddeskrivu l-angolu. Huwa maħsub li l-kelma "estrem" intużat apposta biex twassal, ukoll, biss dak. U l-ebda Lhudi qatt ma seta" jinterpreta ħażin it-tifsira vera, għax għal 2,000 sena ffaċċjaw il-belt ta" Ġerusalemm tliet darbiet kuljum u jkantaw, "Ddoqq it-tromba l-kbira għal-libertà tagħna." Għolli l-bandalora biex tiġbor lill-eżiljati tagħna, u iġborna flimkien mill-erbat irjieħ tal-art f"artna stess."
  
  "Allura ma għażlux frażi bl-addoċċ?" - Staqsa Smith.
  
  "Le. Il-ktieb tal-Profeta Isaija jispjega kif il-Messija se jiġbor lill-poplu tiegħu mill-erbaʼ rkejjen tad-dinja. Minn madwar kollha jinġabru f"Iżrael."
  
  Kensi ma ċċaqlaqx muskolu jew qal kelma. Drake ma kellha l-ebda idea x'kienu t-twemmin reliġjuż tagħha, jekk saħansitra kellha xi, iżda kien jaf li inevitabbilment kien se jsir parti kbira minn ħajjitha xorta waħda. F'dan il-punt studjaha ftit aktar hekk kif stennew lil Lauren tkompli. It-twemmin ta" Dahl li hija kienet intrinsikament tajba u dejjem se terġa" lura għall-qalb morali tagħha kien iġġustifikat sa ċertu punt. Għadu ra xifer tagħha-tarf taʼ illegalità-imma dik mhux bilfors kienet xi ħaġa ħażina.
  
  Minn żmien għal żmien.
  
  Imma ma setax ikollok iż-żewġ naħat. U dan hu dak li ra f"Kensi - qattiela bla ħniena meta kienet meħtieġa, u ruħ tiġġieled meta ma kinitx. Għal ġidha, kellhom iħalluha tinbidel.
  
  "Naturalment jagħmel sens," qal Kinimaka. "L-ewwel l-Afrika, imbagħad iċ-Ċina. Allura x'inhu jmiss?
  
  Lauren wieġbet immedjatament. "Iva, naħsbu li t-tifsira tal-Bibbja kienet fil-finitezza, bħall-Ordni. Huma għamluha diffiċli għal min ġie wara. Skont it-test... sew... se naqra s-silta rilevanti: 'Sib il-postijiet ta' mistrieħ tal-Missier tal-Istrateġija, u mbagħad il-Kagan; l-agħar Indjan li qatt għex, u mbagħad il-Plage t'Alla. Imma kollox mhux kif jidher. Żorna l-Khagan fl-1960, ħames snin wara t-tlestija, poġġiet il-Konkwista fit-tebut tiegħu. Sibna l-Plaga li tgħasses il-veru l-Aħħar Sentenza. U l-uniku kodiċi tal-qtil huwa meta dehru l-Horsemen. M'hemm l-ebda marki ta' identifikazzjoni fuq l-għadam tal-Missier. L-Indjan huwa mdawwar bl-armi..."
  
  Drake assorbitha. "L-agħar Indjan li qatt għex? U hu mdawwar bl-armi? Naturalment, jista 'jkun kullimkien fl-Indja. Dan huwa pajjiż imdawwar bl-armi."
  
  "Lura meta l-Ordni ħeba lir-Rikieba?"
  
  Drake ħaseb dwarha. "Well, iva, naħseb hekk. Xorta waħda, x"inhu t-tielet żiemel?"
  
  "Ġuħ".
  
  Ħa nifs fil-fond u ħares lejn Alicia. "Ma setgħetx tkun il-Prinċipessa Furry, hux?"
  
  Alicia xejriet idha 'l quddiem u 'l quddiem. "Jista 'jkun. Se nieħu nota ta" dan."
  
  Għajnejn Drake twessgħu. "Int fokki impossibbli."
  
  "Xi preferenzi?"
  
  "Għalxiex?"
  
  "Liema prinċipessa? It-tifla għandha tkun taf, taf."
  
  Studja ż-żraben tiegħu. "Tajjeb. Dejjem kont parzjali għal Cleopatra. Naf li mhix prinċipessa, imma..."
  
  "Reġina? Mela saħansitra aħjar".
  
  Lauren kienet għadha titkellem. "Kif għedt qabel, is-subien u l-bniet għadhom qed jivvalutaw għal liema Indjan tista" tkun qed tirreferi l-Ordni. Fil-verità, dan huwa wisq ambigwu. Jiġifieri, anki meta npoġġi lili nnifsi fiż-żraben tagħhom fi żmienhom, setgħet kienet waħda minn tużżana."
  
  "U huma kollha mdawra bl-armi?" - Staqsa Smith.
  
  "Ngħix fl-Indja, iva. L-aktar."
  
  "Tajjeb, għallinqas għandna destinazzjoni," qalet Alicia.
  
  Drake ħares lejn May, Hayden u Dahl, li kienu qed jagħmlu l-għażla tal-kontenut tat-tieni kaxxa, Conquest.
  
  "Kun progress?"
  
  Hayden ċċaqlaq idha biex turi li kienu kważi hemm. Ħares "il fuq. "Din jidher li hu l-pjan għal xenarju ta" jum il-ġuvni. Tiftakar l-effett tal-virga? Ġrajja żgħira tikkawża oħra u oħra, kull waħda akbar?"
  
  "Teorija tal-kaos," qal Dahl. "Din hija arma ta" konkwista, u Genghis Khan kien ħassieb profond. B"dan tista" tirbaħ id-dinja kollha."
  
  Drake ħabbatlu l-flixkun tal-ilma.
  
  Alicia qalet, "Arma b"effett domino?"
  
  "Eżattament. Kif il-qtil ta" Franz Ferdinand wassal għal stilla tal-Ewwel Gwerra Dinjija. Potenzjalment, dan il-pjan ta" kaos dejjem jiżdied jista" jibda t-Tieni Gwerra Dinjija."
  
  "U," Drake tefa l-komunikatur tiegħu għal mument u tkellem bil-kwiet, "huwa pjuttost ikkumplikat. Lil min se nagħtuha?"
  
  Kulħadd ħares. Kienet mistoqsija valida. Hayden għamilha ċara li m"għandux jgħid xejn aktar. Kien jaf li Washington u s-Segretarju tad-Difiża kienu diġà kuntenti magħhom, u reġa" jaħseb dwar SEAL Team 7.
  
  Kumbinazzjoni?
  
  Qatt.
  
  Hayden studjat il-folji tal-karti għal ftit minuti oħra, imbagħad daħħalhom taħt il-ġakketta tagħha. Waqt li ndirizzat lit-tim kollu, qabdet spallejha, u indikat li d-deċiżjoni kienet għadha ma ttieħdetx u b"dokumenti mhux garantiti jista" jiġri assolutament xejn.
  
  B"leħen għoli qalet, "Aħna nittrattaw dan malli nistgħu. Bħalissa għandna bżonn dak it-tielet post. Lauren?"
  
  "Nismagħkom. Għadna nistennew".
  
  "Issa stenna minuta," qal Kensi, il-frown fuq wiċċha mill-aħħar għaxar minuti għadu ċar. "Intom tgħidu li hemm erba" kantunieri tad-dinja, hux?"
  
  "Sewwa, il-Bibbja ssemmiha," qalet Lauren. "U dan hu l-ordni tal-Aħħar Sentenza."
  
  "Tajjeb, xi ħaġa ħażina. Ma tarahx?
  
  Drake teptip, issa aktar konfuż minn qatt qabel. Dahl studja lil Kenzi bir-reqqa.
  
  "Forsi xi spjegazzjoni tgħin?"
  
  "Erbgħa kantunieri? L-Afrika, l-Asja, l-Ewropa u l-Amerika."
  
  "Żgur. Hekk jgħiduli."
  
  Kensi ferret iż-żewġ idejha. "Fejn hi l-Indja?"
  
  Hayden qam fuq saqajha. "Dann, l-Indja hija parti mill-kontinent Asjatiku."
  
  "Li diġa ttrattatihom."
  
  Lauren ħasbet hekk kif qamet fuq saqajha. "Li tħalli biss l-Ewropa u l-Amerika," qalet. "Ħej guys, qed taħseb l-istess ħaġa li qed naħseb jien?"
  
  "Forsi," moaned Alicia. "Wara tiegħek hija iebsa milli toqgħod bilqiegħda fuq l-art ħażina wkoll?"
  
  "Tiġieġ," qal Kinimaka. "Imma mbagħad dejjem naħseb 'tiġieġ'."
  
  "L-Ordni huma l-kriminali tal-gwerra tas-snin erbgħin. Sakemm ħbew l-armi tan-nar, it-terminu 'Native American' kien fil-moda, iżda ma kinux jaħsbuha hekk. Huma twieldu fis-snin għoxrin jew qabel, f"ġieħ Alla."
  
  "Indjani ħomor?" qal Drake. "Mill-Punent Selvaġġ? Ħaqq għal".
  
  "Huwa possibbli," qalet Lauren. "Dak li l-think tank kien qed iħares fil-post ħażin."
  
  "Mela, min kienet l-agħar persuna li qatt għexet?" - staqsa Dahl.
  
  "Ħallini nerġa" għandkom dwar dan. Għalissa, idħol fl-ajruplan."
  
  Drake ma kienx l-uniku wieħed li jħares lejn Hayden.
  
  Lura lejn l-Amerika?
  
  Ħażin.
  
  Hayden, b'mod partikolari, jaraw lil Smith. Ma kellhomx idea x"seta" ġara wara l-avvenimenti fil-Perù, jew x"kienu qed jaħsbu l-awtoritajiet. Is-suldat, għall-mertu tiegħu, mill-ewwel beda jqum u jiċċekkja l-backpack tiegħu.
  
  It-tielet żiemel? Ġuħ? U l-Amerika? Ir-rivali tagħna jafu?
  
  Qatt se tikseb mument ta" paċi biex issolvi ħajjitha?
  
  Mhux illum, Hayden, mhux illum.. F'sinjal lill-oħrajn biex iwarrbu l-komunikaturi tagħhom u jitfuhom, hi b'mod sfida qagħdet f'nofshom.
  
  "Aħna nagħmluha," qalet. "U nagħmluha sewwa. Kif għandna, kif dejjem nagħmlu. Imma guys, għandi riżervi. Nemmen," hi waqfet qasira, "li Crow u l-gvern Amerikan għandhom it-tieni tim fil-logħba." SEAL Team 7, u apparentement huma kkritikat tajbin. Dan it-tim jista" ma jkunx fil-logħba biss biex niżguraw li nġibu r-rikkieba kollha."
  
  Drake frowned malli sema' dan. "Skużani?"
  
  "Tajjeb, ħsibt li jista" jkun hemm it-tieni xenarju? X"jiġri jekk qegħdin hawn biex essenzjalment jeqirduna?"
  
  
  KAPITOLU Għoxrin
  
  
  Karin Blake qagħdet bl-istivali suwed tagħha fuq il-mejda, it-telefon ċellulari maqful bejn għonqha u l-geddum, ttektek it-tastiera b"idejha ħielsa. Kienet liebsa T-shirt u jeans mifruxa, u kellha xagħha marbut lura b"ingravata ħoxna tax-xagħar. Il-vuċi li kienet titkellem f"widna tax-xellug kienet kważi għerqet mid-daħk ta" Palladino.
  
  "Igħoq l-infern, Dino!" daret u għajjat.
  
  "Iva Iva". Is-suldat daret b"daħka u mbagħad ra wiċċha. "Tajjeb tajjeb. J"Alla, min diakk poġġik f"idejk?"
  
  Karin skużat ruħha mal-kelliem. "It-tfal huma ħżiena," qalet. "Ftit aktar u jsibu ruħhom barra fuq il-pass indisciplinat."
  
  Il-mara daħqet bil-kwiet. "Oh yeah, xtrajt tnejn minn dawn."
  
  Karin ħares lejn id-Dinosawru għoli u muskolari u s-sieħba tagħhom fl-armi, il-Wu ż-żgħir u mqaxxra. Iż-żewġ suldati kienu qed iħallu l-fwar, imdejqin li għal din l-aħħar ġimgħa kienu miżmuma f"dar fid-deżert, iwaqqfu diversi sistemi. Dak li kellhom bżonn kien xi azzjoni reali.
  
  Karin staqsiet: "U ħarbu?"
  
  "Żgur. Kont parti mill-unità tal-komunikazzjoni. Assenjawna għal xiftijiet. It-tim SPEAR ħa l-kaxxa mingħand iċ-Ċiniżi u rnexxielu jaħrab lejn it-Tajwan. Parzjalment xortih, parzjalment riżerva fuq in-naħa ta" timijiet oħra, nissuponi."
  
  Karin kienet taf li dan kien ħafna aktar minn sempliċi xortih. Illum ma kien hemm ebda tim aħjar fid-dinja minn SPEAR. Darba kienet kburija li kienet parti minnha.
  
  "Dan il-ħmieġ taż-żiemel ma jfissirx ħafna għalija," ammettiet. "Qed niffoka fuq affarijiet oħra. Imma għidli, fejn sejrin wara?"
  
  "Tajjeb, għadni ma nafx. Jidher bħall-Indja. Imma jidher li hemm xi nuqqas ta" qbil. Ara, aċċettajt li ngħin ftit minħabba dak li ġara lill-ġenituri foqra ta" Palladino u għax aħna fuq l-istess naħa, imma hemm limitu għal dak li nista" ngħid."
  
  Karin ħasset suspett dejjem jikber. "M"għandniex bżonn ħafna aktar. Dan biss - meta nċempel, għandi bżonn inkun naf il-pożizzjoni tat-tim ta' Drake. Se jkun għada jew xahar. Tista" tagħmel dan?"
  
  Ir-rispons kien stabbli. "Iva, sakemm nibqa" fl-istess unit. Jien nemmen."
  
  "Grazzi". Karin malajr temmet il-konversazzjoni qabel ma setgħu jsiru xi mistoqsijiet oħra. Ħadet mument biex tevalwa l-kamra u tara fejn kienu. Minn mindu ħadu l-post lura mill-bejta tan-negozjanti tad-droga, naddaftu minn kull ħaġa ħażina, u sabu parafernali f"kull xorta ta" postijiet, minn floorboards sa taħt id-dar, kif ukoll f"nooks and crannies madwar l-ispazju tal-loft. Ħruq kull biċċa aħħar kienet awto-indulġenti. Filwaqt li għadhom offline, Karin, Dino, u Wu waqqfu kompjuters, komunikazzjonijiet, tagħmir ta 'sorveljanza, u aktar. Jekk id-dar tad-deżert kellha ssir il-KĠ tagħhom, kellha tkun imsaħħaħ, difiżibbli, kastell fih innifsu.
  
  Karin ħasbet li kienu kważi hemm.
  
  Issa seħħ lilha ħsieb ġdid u bl-uġigħ.
  
  Hija tara kif Dino u Wu ħadmu fuq il-kompjuters, jgħaqqdu wajers skont l-istruzzjonijiet tagħha stess u jinstallaw softwer, firewalls, u aktar. Kienet dinamita f"din it-tip ta" ħaġa qabel ma bdiet it-taħriġ tagħha. Issa kienet ħafna aktar. Iva, kienu għadhom neqsin ftit affarijiet, iżda l-fondi attwali jkunu biss biżżejjed biex ikopru dan. Huma kellhom bżonn xi sors ta 'dħul stabbli.
  
  Tinjorahiex. Ma tistax timbottaha, midfunha fil-fond.
  
  Karin kienet taf kollox dwar SEAL Team 7. Kienet taf għaliex kienu hemm, x"inhuma l-miri tagħhom; is-saħħiet u d-dgħufijiet tagħhom; l-aġenda tagħhom u l-ordnijiet sigrieti finali. Imbagħad, wara li pprovdiet appoġġ b'mod effettiv, issa setgħet twissi lil Matt Drake.
  
  Kien eċċitanti, kien jitgħawweġ, kien qed jikkawża aċidu fl-imsaren tagħha.
  
  Kull inċident li għaddew minnu, il-mumenti brillanti u ż-żminijiet iebsa, il-ġranet ta" ġenn sħiħ, messtu l-emozzjonijiet tagħha bħal għasfur li jgħaqqad dudu ras iebsa. Karin kienet feruta daqshekk ħażin darba qabel u kienet ċediet mill-ħajja, biss biex reġgħet sabitha fl-aktar postijiet mhux mistennija. Hija ngħatat skop ġdid.
  
  Għal darb'oħra, mill-isbaħ, esperjenzat devastazzjoni meta mietu ħuha u l-familja, u mbagħad tħobb meta Komodo inħobbha. Forsi dak l-inċident bikri ħafna meta kienet daqshekk żgħira qeridha u poġġiha fit-triq tal-ħajja.
  
  Devastazzjoni.
  
  Issa kulma riedet tagħmel kien li teqred l-affarijiet tajbin kollha li kellha. Jekk xi ħaġa kienet sejra sew, riedet li tfalli. Kieku xi ħaġa kbira kienet ġejja fi triqitha, hi kienet tagħmel ċert li tinqalaʼ bi preġudizzju.
  
  Kieku t-tim il-ġdid jibda jiffjorixxi, jersaq eqreb, jaqtagħlu.
  
  L-awto-distruzzjoni ma kinitx mod ġdid ta" ħajja għal Karin Blake. Dan huwa l-istil tal-ħajja magħżul tiegħi. Il-kutra komda tiegħi. Dejjem staqsiet jekk kienx se jiġi ċirku sħiħ, dritt madwar u lura għal dan.
  
  U għalhekk qagħdet, rilassata, b"informazzjoni li anke t-tim SPEAR kien nieqes hekk kif qasmu l-erba" punti kardinali fit-tentattivi tagħhom biex jiksbu l-erba" armi tal-ħmar il-lejl. L-intersezzjoni kienet miftuħa beraħ fil-bieb tagħha.
  
  Mogħdija waħda wasslet għall-fidwa eventwali, għall-ħbieb, il-kamaraderija u l-uġigħ tal-ħajja.
  
  Triq oħra kienet teqred din l-istorja kollha, dan il-futur inċert kollu, u tagħtiha dak kollu li kellha bżonn: il-kaos.
  
  Karin ġabret l-affarijiet tagħha u ħarġet fuq il-porch. L-arja tad-deżert kienet niexfa, imħallat mat-trab. Balla jgħajjat tefgħet għoli fis-sema. X'imkien 'il bogħod, unità super-elit tal-forzi speċjali tal-Istati Uniti msejħa SEAL Team 7 kienet qed issegwi lil sħabha qodma - Matt Drake u Alicia Miles, Torsten Dahl u May Kitano u oħrajn - bl-intenzjoni li joqtlu.
  
  Karin ħasbet biex twissihom.
  
  Imbagħad daħħal rasha lura mill-bieb. "Ħej telliefa, neħħilek ħmir. Għandna postijiet fejn immorru u nies x"tara. L-istash sigriet ta" Tyler Webb mhux se jibqa" moħbi għal dejjem."
  
  
  KAPITOLU wiehed u ghoxrin
  
  
  Karin rikeb is-shotgun, ħares lil Dino hekk kif imexxi bir-reqqa d-Dodge Ram tagħhom permezz tas-sriep li jduru li ffurmaw l-awtostradi u t-toroq ta" wara ta" Los Angeles.
  
  "Żomm ir-rotta tiegħek," qalet hekk kif is-suldat żagħżugħ għadda mit-roadster aħmar. "Tiftakar li qed niġu kkaċċjati?"
  
  Dino grinned lilha bi glee immatura. "Jien kuntent li noħroġ mid-dar, omm. Jew il-mod, għandek tkun taf li jien aħjar minnek. Aħjar f'kull mod."
  
  "Mela tibqa" titkellem."
  
  "L-armata mhux se tħallina mmorru," qal Wu. "Kull darba li mmorru fil-wiċċ, aħna vulnerabbli."
  
  "Baxxi t-ton tiegħek, Sur Misery. J"Alla, intom it-tnejn tistgħu tagħmlu dmir doppju."
  
  "Ejja naraw kemm tkun kuntent meta jgħaqqdu l-ġewż tiegħek mal-batterija tal-karozza."
  
  "Tkunx ħmar, Wu. Din hija l-armata, mhux is-CIA".
  
  Karin gawdiet il-veduti panoramiċi kostanti fuq kull naħa tal-karozza; Los Angeles fil-glorja kollha tagħha. Mument biex jirrilassaw u ma naħsbu fuq xejn. Ħdura ħoxna u ġganti tal-konkrit ikkompetew għas-supremazija, u warajhom kien hemm skyscrapers tal-metall li xegħru taħt ix-xemx tisreġ. Smog ħafif kien imdendel fil-livell tas-sħab, u dlam il-ġurnata, iżda bilkemm kien innutat. In-nies ġew u marru, bilkemm jinnutaw fuq il-bankini u fiċ-ċentri tax-xiri, żippjar 'il quddiem u lura fil-karozzi tagħhom. Il-Hollywood Hills għaddew bil-mod lejn il-lemin, inosservati, għax f"dak il-mument Dino innota karozza tal-għassa sewda u bajda diħlet fil-fast lane u naqas bħat-tifel it-tajjeb li kien, żamm għajnejh fit-triq, jiffoka dritt "il quddiem.
  
  Kieku ma kontx tħares lejhom, ma jindunawx bik.
  
  Eventwalment infetħet it-triq tal-kosta u kienu fi triqthom lejn San Francisco.
  
  "Aħjar mid-deżert." Wu studja l-mewġ frizzanti u rolling.
  
  Karin analizzat il-kompitu li jmiss. Huma ma tilfu l-ħin tagħhom fil-kwartieri ġenerali. L-ewwel, installaw kompjuters, żewġ Macs top-of-the-line b'ħafna ġugarelli speċjali kemm jifilħu. Il-kejbil tal-fibra ottika kien l-aktar parti delikata, iżda ladarba dehret dan u Karin installat mazz ta 'firewalls, kienu lesti biex imorru. Anke dakinhar, anke b"Karin fuq it-tastiera u bl-użu tal-intellett tal-ġenju tagħha, ma kellhomx il-potenzjal għal hacking crazy. Kienu limitati, sfurzati jużaw l-għerf.
  
  Karin kienet taf dwar l-għadd ta" kontijiet bankarji sigrieti ta" Tyler Webb. Tarah meta kienet taħdem għal SPIR. Kienet konxja ta" dak li xi wħud sejħu l-wirt tiegħu; dwar il-ftit sigrieti li kellu fit-tim antik tagħha. U kienet konxja ta" ħabi enormi; xi ħaġa li l-aktar stalker sinjuri u prolifiku tad-dinja kienet ġabret kontra mijiet ta" nies, għal darb"oħra inklużi membri tat-tim antik tagħha.
  
  Ħafna jemmnu li peress li Webb kien mejjet, setgħu jsibuh waqt il-ħin liberu tagħhom.
  
  Il-problema kienet li Karin ma kellha l-ebda ħsibijiet bħal dawn. Aċċess għall-moħbi kien jagħtiha setgħa bla kliem-u fl-aħħar ta" kollox, il-poter kien fejn kien kollox. It-tlieta minnhom setgħu jimxu "l quddiem minn hemm; jiksbu flus, anonimità, sigurtà u influwenza. Ovvjament, kieku kien hemm mijiet ta" nies ifittxu l-istash ta" Webb, ikun partikolarment diffiċli li tisraq.
  
  Bħalissa ħadd ma kien jaf fejn kien.
  
  Ħlief Karin Blake.
  
  Almenu hekk ħasbet. Is-sigħat li ġejjin se jgħidulhom. L-informazzjoni minn ġewwa kienet utli ħafna. Kienet taf kollox dwar Nicholas Bell u kif il-whistleblower, bilqiegħda fiċ-ċella tal-ħabs tiegħu, qal kollox - ismijiet, postijiet, personalitajiet, il-fost immuffat kollu. Kienet taf kemm Lauren Fox kienet tħobb iżżur. Kienet taf nies li semgħu u tkellmu ma" Lauren Fox.
  
  Ukoll, kienet tafhom, mhux bilfors kienu jafuha.
  
  Jista" jkun li kienet xi ftit tard għall-parti-it-taħriġ tal-armata ta" Karin u t-tluq sussegwenti ħadu xi żmien-iżda pattitha bi ftit talent ta" hacking mill-aqwa. Konversazzjonijiet Bell kienu bugged. Smith deher li kellu l-kura li jirċievi regolarment kopja ta" dawn il-konversazzjonijiet - tifel imqareb - u jittrattahom kif ried. Min kien jaf x"għamillhom is-suldat sħan u li jirrabja faċilment? Iddefendiet is-sigurtà nazzjonali, ovvjament.
  
  Il-punt kien li Karin tista 'tagħmel Hack fil-linja li wasslet direttament għan-netwerk ta' Smith. Kienet xogħol relattivament faċli għaliha. Ħadet il-ħin biex tiġbor loot għani. Tyler Webb darba kellu għadd ta" uffiċċji, djar, penthouses u anke gżira madwar id-dinja. Ismijiet tal-postijiet li ħassew magħha kienu jinkludu Washington, D.C., Niagara u Monte Carlo. Bell tkellem ma" Lauren, iżda tkellem ukoll ma" gwardjani tas-sigurtà u avukati, u n-noti ta" Smith kienu jinkludu siltiet minnhom kollha.
  
  Smith m'għandux futur sabiħ, ħasbet.
  
  Ma jimpurtax kif tqattaʼ, l-inċident Peruvjan-jew l-inċidenti-bagħtu lit-tim SPEAR f"dinja ta" miżerja.
  
  Karin bidlet il-pożizzjoni tagħha hekk kif għadda sinjal li qal li kienu 130 mil minn San Francisco. Bell saret pjuttost elokwenti ma 'Lauren - għal darb'oħra tiddikjara fatti li probabbilment kienu korretti, ismijiet ismijiet, postijiet, kontijiet bankarji. Għalissa, Karin ma ażżardex tuża l-ebda wieħed mill-kontijiet, biża" li l-awtoritajiet setgħu jispijawhom bil-kwiet biex jaraw min ħareġ. L-ewwel kellhom bżonn pjan affidabbli ta" azzjoni u ħarba.
  
  Għalhekk il-vjaġġ lejn San Francisco.
  
  Meta ppressat, Bell iddeskriva kif Webb ġieli jiftaħar b"dak li kien jaf. Dan ir-raġel kien stalker ritwali, dell għani bir-riżorsi biex jesponi, jweġġa", u jippossjedi kważi kull persuna fid-dinja jekk ried. Webb dejjem offra tidbits Bell, iwaqqafh, iżda ta wkoll ħjiel għal dak li sejjaħ il-"mother lode."
  
  Din il-"mother vein" rriżulta li kien uffiċċju speċjali fejn il-megalomaniku żamm il-ħmieġ kollu li qatt ġabar fuq xi ħadd. Naturalment, qatt ma qal lil Bell fejn kien.
  
  Karin ħasbet dwar dan kollu, għalkemm. Kellha l-vantaġġ eċċezzjonali li setgħet tara dan kollu minn ġewwa. U ftakret il-mumenti meta Webb seraq informazzjoni minn ħafna mit-tim u żarhom bil-moħbi. Il-memorja eidetika tagħha ħadet f"idejha eżatt hemmhekk. Ovvjament, ma kienx faċli, iżda Karin kienet taf li Webb kien qed jaħdem f"uffiċċju magħruf f"Washington u kien irnexxielu jsib il-korrispondenza, li issa kienet irreġistrata.
  
  Fajls kbar intbagħtu lil indirizz speċifiku ta 'San Francisco nofs tużżana darbiet. Investigazzjonijiet ulterjuri żvelaw li fajls kbar oħra nkisbu minn uffiċċji oħra magħrufa. Għalhekk, filwaqt li l-awtoritajiet ħaffru d-dejta ħoxna, Karin setgħet tiddetermina eżattament dak li kellha bżonn.
  
  Dino mexxihom mit-traffiku, mid-Golden Gate u mill-passat Fisherman's Wharf. It-turisti damu l-inħawi bil-kameras lesti, u jidħlu fit-toroq mingħajr wisq attenzjoni għalihom infushom. Dino ħallat fit-traffiku, u ma ta lill-kobob l-ebda raġuni biex jinnutawhom. L-għoljiet wieqfa wassluhom aktar lejn il-belt, u dalwaqt kienu qed iduru Union Square, qabżu banek u spiżeriji, vapuri u ristoranti, fl-aktar sforz diffiċli tagħhom sal-lum: isibu post ta 'parkeġġ tajjeb.
  
  "Ħalliha hawn." Wu indika spazju żgħir qrib Walgreens. "L-indirizz huwa ħames minuti mixi minn hawn."
  
  "Ħames minuti?" Karin qalet. "Seta' kien għal dejjem kieku Webb ħalla xi kontinġenzi."
  
  "Barra minn hekk," qal Dino hekk kif resaq bil-mod id-destinazzjoni tiegħu, "huwa Dodge Ram." Ikolli diffiċli nipparkja ħmar f"dak il-post."
  
  "Tridni nagħmel dan? Kapaċi nsuq."
  
  "Veru? Ukoll, ovvjament, Toretto. Ejja naraw kif timmaniġġja-"
  
  "Tfal," nefaħ Karin. "Agħlaq il-fuck up. Ara hemmhekk?"
  
  "Għandna bżonn aċċess tajjeb għal ħarba malajr. Għandna bżonn aċċess rapidu. Għandna bżonn..." Dino waqaf. "Indanna, ser ikollna bżonn garaxx għal żmien twil, hux?"
  
  Karin qabdet. "Hawnhekk. Jekk meħtieġ, aħna se nibqgħu baxxi għal xi żmien; dejjem nistgħu nitilqu minn hawn ġurnata oħra meta t-trab joqgħod."
  
  "Indannat, nittama li le," gerbet Wu. "Nfoq biżżejjed ħin miegħek it-tnejn f'dawn il-jiem."
  
  "Din hija problema?" Karin ħasbet waqt li Dino saq ir-Ram għall-parkeġġ taħt l-art.
  
  "Well, it-testosterone huwa ftit għoli. Intom it-tnejn jikkompetu bħal aħwa l-ħin kollu. Kultant isir ftit għeja."
  
  "Aħna? Jikkompeti?" Karin ħarset lejn Dino rrabjata. "Tassew aħna?"
  
  Is-suldat żagħżugħ daħak bil-kbir. "Biss għax ma tridx tammetti li jien aħjar minnek."
  
  "Ma narahx." Karin ħarset lejh b'mod kritiku, imbagħad daret lejn Wu. "Tara dan?"
  
  "Ħalli npoġġiha b"dan il-mod. Jekk intom it-tnejn qatt tiskra għal kollox u tiddeċiedi li tgħaqqad, ikollok tagħmel dan bilwieqfa għax it-tnejn tridu tkunu fuq nett."
  
  Karin daħqet ħanina hekk kif finalment Dino sab post li jogħġbu. "Sakra daqs l-infern? Indanna, sempliċement m'hemmx biżżejjed alkoħol fid-dinja biex dan iseħħ, Woo."
  
  Dino ħareġ iċ-ċwievet u fetaħ il-bieb. "Wasal iż-żmien li niffukaw. Dan it-tgħammir kollu ma jgħinx."
  
  "Ma tħobbx il-bniet, Dino?" Karin ingħaqdet maż-żewġt irġiel bilwieqfa quddiem. "Hemm żoo f"San Francisco. Aħna dejjem nistgħu nieħduk hemm wara li nkunu lesta."
  
  Dino injoraha, ħareġ il-mowbajl u stenna l-indirizz li kellhom bżonn jgħabbu. "Tliet minuti," qal. "Aħna lesti?"
  
  Karin daħħlet spallejha fil-backpack tagħha. "Bħall-infern."
  
  
  * * *
  
  
  Kien bini ta" uffiċini għoli, u l-uffiċċju ta" Webb kien fil-ħamsa u tletin sular. Karin ħasbet li dan kien mhux tas-soltu għalih - ġenn ġeneralment jippreferi jgħix fl-ogħla livell biex iħares 'l isfel fuq kulħadd - iżda ħasbet li seta' jżomm dan l-indirizz kemm jista' jkun baxx u sigriet - hekk kien għażiż. u repożitorju elite tax-xogħol ta 'ħajtu.
  
  Il-prekawzjonijiet kollha, ħasbet.
  
  Li għamel dak li kienu se jagħmlu saħansitra aktar...
  
  Iblah? Naïve? Smart? Smart?
  
  Hija tbissmet skur lilha nfisha hekk kif indunat li t-tweġiba kienet tiddependi fuq ir-riżultat.
  
  It-trio daħal minn bieb li jdur fil-pjan terran, lemħu diversi elevaturi, u marru hemm. Irġiel u nisa bil-ilbiesi skuri kienu jiġġerrew 'il quddiem u lura. Fil-kantuniera 'l bogħod kien hemm skrivanija ta' informazzjoni mmexxija minn żewġ segretarji ta' xagħar iswed. Il-livell tal-ħoss kien baxx, kulħadd ipprova ma jagħmilx storbju. Karin rat gwardjan tas-sigurtà b"piż żejjed fir-rokna, li kien qed iħares lejn it-traffiku li kien għaddej u tliet kameras tas-sigurtà. Mexxiet lil Dino lejn il-bord ta" informazzjoni.
  
  "Hamsa u tletin". Hija tefgħet. "Kumpanija waħda għandha l-art kollha."
  
  "Għandha t-tifsira".
  
  Wu ħares lejn it-titlu. "Sistemi Minmak?" qara. "Kollox huwa l-istess, kollox huwa l-istess."
  
  Korporazzjonijiet bla wiċċ li ħakmu d-dinja.
  
  Karin kompliet, laħqet il-liftijiet u ċċekkja doppjament. Ma tkunx sorpriża jekk issib numru vojt 35-jew numru nieqes ilkoll flimkien-iżda hemm kien, abjad u tleqq bħall-oħrajn kollha. Ir-residenti għafsu buttuni fuq sulari differenti, u Karin stenniet sal-aħħar minuta, iżda hi biss ippressat 35.
  
  Ma kellhomx għalfejn jistennew. Neħħet il-backpack, taparsi li qed tħarreġ ġewwa għal xi ħaġa. Dino u Wu lesti wkoll. Meta l-lift dinged u l-bibien infetħu fil-marka 35, it-trio stenna biss ftit sekondi biex tara dak li kienu kontra.
  
  Hallway illustrat miġbud fil-bogħod, bi bibien u twieqi fuq kull naħa. Fit-tarf 'il bogħod kien hemm mejda tal-injam. Il-ħitan kienu mżejna bi pitturi, bla togħma u boring. Karin ħasbet li xi ħadd kien ilu jistenna minn meta għafast il-buttuna, imma issa kienu hawn. Kienu lesti, ħerqana, żgħażagħ u kapaċi.
  
  Hija indikat it-triq, daħlet f"dinja stramba li b"xi mod kienet għadha tal-mejjet. Jekk xejn, dak kien il-wirt ta" Webb. Vena ommu.
  
  M'hemm l-ebda kameras CCTV. L-ebda sigurtà. L-ewwel bieb li ppruvat heżżet b"mod vjolenti fil-qafas tagħha li marret. Kien kollu għall-ispettaklu, biss kopertura. Ħarġet pistola u mliet il-bwiet bir-rivisti. Il-vest li kienet liebsa taħt il-kowt tagħha kien ħassitha goffa s"hawn, iżda issa kienet ipproteġitha. It-tim infirex hekk kif b"kawtela resaq lejn il-mejda.
  
  Karin waqfet u ħares lejn iż-żewġ kurituri l-ġodda. Kienet sorpriża meta tkellmet il-vuċi tar-robot.
  
  "Nista 'ngħinek?"
  
  Hija nnotat sensor imwaħħal mat-tarf ta 'quddiem tal-mejda. Madankollu, hija ma rat l-ebda kameras.
  
  "Bongu? Hemm xi ħadd hemm? Qed nilgħab l-iblah.
  
  Dan il-ħin kollu kienet qed tikkontempla pjan f"rasha. Il-fluss kbir ta" dejta ta" Webb mhux biss wassalha għal dan l-indirizz, iżda setgħet tindika l-post tat-terminal li wasal biex juża d-disinn tal-qafas diġitali tal-bini. Kienet taf li għandhom iduru lejn ix-xellug u mbagħad lejn il-lemin, iżda staqsiet x'jistgħu jagħmlu r-robots...
  
  "Naħseb li aħna mitlufa." Hija shrugged, tħares lejn Dino u Wu. "Stenna biss, Sur Robot, filwaqt li nippruvaw insibu lil xi ħadd."
  
  Kien min jipprova. Karin marret lejn ix-xellug, il-ġuvini warajha. L-ewwel raġel tal-muntanji deher fuq ix-xellug, ħiereġ mill-uffiċċju, b"daqqa ta" bat tal-baseball sewwa f"id waħda u daqqa ta" rasu fl-oħra. It-tieni deher quddiem, segwit mit-tielet, u mbagħad ir-raba" deher fuq ix-xellug, din id-darba bil-martell.
  
  Wu ċaqlaq. "Tlieta lura."
  
  Karin xejriet il-pistola tagħha. "Ejja in-nies, x'qed nitlifni?"
  
  L-ewwel muntanja, raġel b"ras qargħi, daħqet. "Hemm radar hemm, tifla, u qed noqogħdu taħtu."
  
  "Nara. Allura, meta naf lil Tyler Webb bħali jien - raġel li jħobb jagħmel storbju fil-ħin u fil-post it-tajjeb - dan huwa l-ġnien tal-paċi tiegħu? Meditazzjoni? Tajjeb, mhux probabbli li niddejquh issa, subien, hux?"
  
  "Sparatura ta 'pistola u l-kobob se jkunu hawn f'għaxar minuti," qal ir-raġel. "BLOW f'għoxrin."
  
  "Xi ngħidu dwar is-sigurtà tal-bini?"
  
  Ir-raġel daħak. "Ma jimpurtax".
  
  "Grazzi għall-informazzjoni".
  
  Karin sparatlu f"idejh mingħajr twissija u rawh jitħawwad. Hi sparat id-darba li jmiss, fl-istonku, u stenniet sakemm laqat l-art qabel qabeż minn fuq dahru u uża dahru biex jimbotta.
  
  Bat tal-baseball tellgħet qrib rasha, tilfetha, u għadda mill-bieb, faqqret il-ħġieġ u l-qafas. Hija injoratha. Wu kien warajha u Dino kien miexi fid-direzzjoni l-oħra. It-tielet obeżità imblukkat it-triq tagħha. Hija sparat żewġ tiri lejn il-massa, evitat swing qawwi, u mbagħad ma kellhiex għażla ħlief li tolqot il-massa li ma tiċċaqlaqx rasu.
  
  Hija qabżet lura, ixxukkjat.
  
  Kienet iżżomm mal-pistola meta waqgħet fuq daharha. Ħares "il fuq, rat wiċċ tond kbir iħares lejha - ġgant imtiegħem u krudili b"toqob tal-balal li ma setax iħoss, nixxigħat ta" demm li ma setax jara, u l-akbar klabb tal-injam, imtebba" bi xfafar tal-leħja, li hi. qatt -rajt.
  
  "Fucking caveman."
  
  Karin xeħet fuq hekk kif niżel il-klabb. Żewġ balal għaddew minn fuq iż-żaqq li kien iqabbad, laqtu s-saqaf, iżda l-bastun kompla nieżel. Karin dawwar rasha. Il-klabb niżel ħdejh, qasam l-art, jibgħat xrar mix-xfafar tisreġ. Waqa" hemm għal sekonda, imbagħad l-id li żżommu ssikkat u beda jerfa" minn fuq l-art.
  
  Karin ġibdet lura, rat il-wiċċ terribbli u sparat dritt lejh. Din id-darba s-sid ħassha u mill-ewwel tħawwad, fortunatament waqa" lejn il-lemin u dritt minn ġo kollega ieħor, qabad lir-raġel iżgħar taħt.
  
  Wu qabeż fuqha, spara fuq żewġ hulks enormi oħra. Dawn in-nies waqgħu għarkopptejhom. Il-bastun laqat il-biceps ta" Wu, u kkaġunalu jgħajjat. Karin daret dawra u rat lill-ewwel raġel - ir-raġel qargħi li sparat f"riġlejha - jimxi ħdejha, ħallieh traċċa demm warajh.
  
  "Int biss ħarbat kollox, sinjura. Għal kulħadd."
  
  "Oh, allura issa li sparejtlek, jien mara, huh? Nieħu li taf għalxiex qegħdin hawn?"
  
  Huwa laħaq għall-klabb tiegħu u s-sikkina li mdendla miċ-ċinturin tiegħu.
  
  "Int qed tiċċajta? Hawn ħaġa waħda biss, tafha."
  
  Karin qabdet. "Żgur".
  
  "Imma qatt ma ssibha."
  
  Malajr ħarġet daqqa t"għajn madwar il-ħafna kmamar mimlija terminals tal-kompjuter, kollha bla dubju għaddejjin, imexxu xi tip ta" programm, u kollha identiċi għall-ġirien tagħhom.
  
  Imma hi kienet taf aħjar. "Oh, naħseb li nista'."
  
  Kienet taf ukoll li raġel bħal Webb qatt ma kien jaħseb li jinstalla swiċċ. Mhux wara x-xogħol iebes kollu li kien għamel biex jikseb materjal bħal dan, mhux meta kull insegwiment ħelu li qatt ħa fuqu kien qed jiġri proprju hawn.
  
  Ħarbet il-bat, waqfet id-daqqa bis-sikkina u ħalliet it-tieni toqba tal-balal fir-raġel. Hija qabżet u segwiet lil Wu, imbagħad ħarset lura biex tara kif kien sejjer Dino. Kollox kien tajjeb. L-unika problema li ffaċċjaw issa kienet il-pulizija.
  
  Wu eżita; il-kuritur kien vojt. "Fejn sejjer?"
  
  Karin ġriet passat, dan il-post kien inċiż fil-memorja tagħha. "Għall-lair ta 'wieħed mill-agħar monsters li qatt għexu," qalet. "Mela ħalliha tkun ġlata. Dan il-mod, subien."
  
  
  KAPITOLU Tnejn u għoxrin
  
  
  Il-kamra nnifisha kienet disgusting, l-aħħar traċċa ta 'Tyler Webb, teeming ma' immaġini esterni li jixhdu għal dimenzja interna malevolenti. Ħadu s-serraturi fi ftit sekondi, raw ritratti inkwadrati fuq il-ħitan-vittmi favoriti u persekuzzjonijiet, qabel u wara tiri ta" arma tan-nar-u ġabra stramba ta" tagħmir ta" spjunaġġ minn madwar id-dinja rranġati fuq imwejjed madwar il-kamra.
  
  Karin injoratha mill-aħjar li setgħet, diġà semgħet is-sireni mit-twieqi tal-ħġieġ. Wu u Dino qagħdu għassa hekk kif ġriet lejn it-terminal.
  
  Wara verifika doppja, hija kkonfermat li kien l-istess wieħed li kien qed jirċievi flussi enormi ta 'data konnessi ma' flash drive ta 'format speċjali, u ħares lejn id-dawl aħdar żgħir li jikkonferma t-tagħbija awtomatika tal-kontenut tat-terminal. Karin antiċipat li ammont kbir ta 'informazzjoni jista' jiġi ttrasferit u kkonfigurat il-flash drive kif xieraq. Kien malajr kemm setgħet tagħmel dan.
  
  "Kif sejrin?" Ħares "il fuq.
  
  Wu qabad. "Kollox huwa kalm hawn."
  
  "Ħlief għall-moaning," qal Dino. "Hemm ħafna minn hekk."
  
  Parti mill-pjan tagħhom kien li jħallu l-vittmi warajhom. Dan iħawwad u jdewwem lill-pulizija. Karin kienet kuntenta li kienu tal-inqas thugs u ħaqqhom il-lott ġdid tagħhom fil-ħajja. Ħares lejn id-dawl aħdar li jteptep, rat li kien qed iteptep malajr, u kienet taf li x-xogħol kien kważi lest.
  
  "Kun lest".
  
  Sireni weiled barra t-tieqa.
  
  L-indikatur waqaf teptip, sinjal li kollox tlesta. Ħarġet disk ċkejkna u poġġietha f"but ta" ġewwa biż-żippijiet. "Wasal iż-żmien li tmur".
  
  Istantanjament, is-subien mexa 'l quddiem, b'attenzjoni mexxew madwar l-irġiel waqgħu, fsada u sieq lit-tnejn li ppruvaw iqumu. Karin heddidhom bil-pistola tagħha, iżda ma kinitx se tużaha. Jista" jkun hemm xi konfużjoni dwar minn fejn ġiet l-isparatura. Diġà jkunu okkupati bil-kameras tas-sorveljanza u jistaqsu ħafna mistoqsijiet. Iċ-ċavetta biex taħrab kienet li ma taġixxix malajr, lanqas li toqgħod attenta.
  
  Dan kellu jkun sorpriża.
  
  Ħażlu l-backpacks tagħhom, ħarġu l-kontenut tagħhom, u mbagħad warrbu l-boroż vojta tagħhom. Huma ħarsu lejn xulxin u qagħdu.
  
  "Uffiċjal". Wu sellem lil Dino.
  
  "Uffiċjal". Dino qaleb b"rasu qawwi lil Karin.
  
  "Surġent," hija ħadet l-aċċent Brittaniku tagħha u marret lejn il-liftijiet tas-servizz.
  
  Hija żżomm fil-but tagħha ċ-ċavetta għall-poter, għall-manipulazzjoni tal-gvern u rjali, għal kolp ta" stat wara kolp ta" stat, għal-libertà finanzjarja u l-kontroll tal-infurzar tal-liġi.
  
  Kulma kellhom bżonn kien post sigur għat-tnedija.
  
  
  KAPITOLU Tlieta u għoxrin
  
  
  Jum ieħor, vjaġġ ieħor bl-ajruplan, u Matt Drake kien qed iħoss xi jet lag serju. It-tlugħ kien seħħ biss siegħa ilu, u kienu qed ilaħħqu mal-ġurnata lejn l-Atlantiku, sejrin lejn l-Istati Uniti tal-Amerika.
  
  Mingħajr idea ċara ta 'fejn tmur.
  
  It-tielet żiemel huwa Ġuħ. Drake kien jibża jimmaġina x'tip ta 'gwerra l-Ordni kien ivvintat għall-ġuħ. Kienu għadhom mħabbtin ħafna fl-iżvilupp tal-ewwel arma, il-pistola spazjali, u b'mod partikolari t-tieni arma, il-kodiċi prinċipali. Hayden xorta żamm l-informazzjoni kollha għalih innifsu, iżda l-pressjoni biex jaqsam kienet enormi. Biss il-konfużjoni f'daqqa u d-destinazzjoni mhux ċara għamluha in-nuqqas ta' azzjoni aċċettabbli.
  
  Il-kodiċi prinċipali fassal avvenimenti madwar nofs l-Ewropa u fl-aħħar l-Amerika biex iwaqqgħu l-kapijiet tal-istat tad-dinja, jeqirdu l-infrastruttura tal-pajjiż, jgħaqqdu l-armati tagħhom u jeħilsu lill-psikos li riedu jibagħtu d-Dinja lura fiż-żminijiet mudlama. Deher reali tal-biża" u faċli tal-biża". Ġurnata waħda waqa" dak l-ewwel domino...
  
  Hayden baqgħet siekta hekk kif qrat sal-aħħar. Drake ħalla moħħu jerġa" jaqbad ir-rivelazzjonijiet riċenti kollha: SEAL Team 7; timijiet tal-forzi speċjali li jinvolvu lil xulxin; Telf Franċiżi, prinċipalment minħabba r-Russi; u issa l-konnessjoni mal-Native Americans. Naturalment, l-indiġeni kienu żwiemel eċċellenti - forsi l-aqwa li qatt għexu. Imma minn fejn ġie l-ġuħ f"dan kollu?
  
  Alicia ndaħqet bil-kwiet ħdejh, għajn waħda miftuħa ftit. Kenzie ppruvat minn kollox biex taqbad l-avveniment fuq filmat, iżda Dahl irnexxielha żżommha lura. Drake innota li ma kinitx persważjoni fiżika ġentili, iżda pjuttost kliem li ġagħluha tibdel fehmha. Ma kienx ċert li Dal u Kensi kienu se jersqu qrib. Ovvjament mhu affari tiegħu, u hu, fil-fatt, kien qed jivvjaġġa tul l-istess linji tal-ferrovija, iżda...
  
  Drake ried dak li kien l-aħjar għall-Mad Swede u hekk kien.
  
  Lauren poġġa bilqiegħda quddiem, bi Smith qrib kemm seta" mingħajr ma ġġiegħelha tħossha skomda wisq. Yorgi, Kinimaka u Mai kienu qed jitkellmu b"vuċijiet baxxi fuq wara tal-ajruplan; l-istiva tal-merkanzija li kienu fiha kienet ftit aktar minn sink b'saqaf għoli, li jxaqleb u jqalleb. Mill-inqas darba jixtieq itir l-ewwel klassi. Anke l-kowċ qabeż il-klassi tal-bagalji.
  
  Lauren iffokat fuq il-korrispondenza li kienu għadhom qed iwettqu bejniethom u Washington. Bħalissa l-konversazzjoni kienet kajmana u mhux iffukata, aktar brainstorming milli diskussjoni attwali. Għalkemm hemm tant geeks?Drake ma kellu ebda dubju li kienu se jsibu eżattament dak li kienu qed ifittxu.
  
  Għaddew is-sigħat u l-Istati resqu eqreb. Lauren saret interessata fil-materjali varji li ġejjin minn pajjiżi kompetituri. L-Iżraeljani jidher li rranġaw il-konnessjonijiet Amerikani kważi simultanjament ma 'SPIR. L-Ingliżi wkoll. Iċ-Ċiniżi baqgħu siekta, u l-Franċiżi, possibilment, ħarġu minnha. Drake kien jaf li ma kienu se jisimgħu xejn mis-SEALs. Fir-realtà, ovvjament, ma kinux hemm.
  
  "Se jkun interessanti li tara jekk jibagħtux dawn it-timijiet l-Amerika bil-kwiet," qal Dahl. "Jew uża kmandi interni."
  
  "In-nies diġà infiltraw is-soċjetà?" Hayden ħares 'il fuq. "Niddubita. L-aġenti tal-irqad jieħdu s-snin biex joħolqu."
  
  "U mhux diffiċli li tittajjar mhux misjuba," qal Smith. "It-traffikanti tad-droga ilhom jagħmlu dan għal għexieren ta' snin."
  
  "Xi twassal dwar dan l-agħar Indjan li qatt għex?" Staqsa Mai.
  
  "Mhux minn Washington, u jekk il-kompetituri tagħna jafu, iżommuh sigriet."
  
  "Bullshit".
  
  Drake ħares lejn il-ħin u induna li kienu qed joqorbu lejn l-Istati. Huwa ħadlu bil-mod lil Alicia imqajjem.
  
  "Ara naqra?"
  
  "Ħin li tqum".
  
  Kenzi inklinat aktar qrib. "Għandi l-flixkun tiegħek lest, tarbija."
  
  Alicia xejriet idejha lejha. "Dann, hakk! Neħħi din il-ħaġa bogħod minni!"
  
  "Jiena jien biss!"
  
  Alicia marret lura sa fejn kienet tippermetti l-paratija. "Clown imdemmi taċ-ċirku fizzog."
  
  "X'inhu pop?" Kinimaka deher ġenwinament interessat.
  
  "Dan ifisser "wiċċ" bl-Ingliż," qal Drake. U b"reazzjoni għad-diskuraġġiment ovvju ta" Kensi, huwa qal, "Ma naqbilx. Inti rit Bobby Dazzler."
  
  "Tassew?" Alicia ghamlet.
  
  "Xiex? "
  
  "Ifisser li m'intix ħażin biex tħares lejha, imħabba."
  
  Kensi ħarġet iċ-ċagħaq hekk kif Alicia bdiet tgħajjat, u Drake induna li x"aktarx kien qabeż il-linja maż-żewġ nisa. Tajjeb, almenu ma" Kenzi. Huwa ħabbar malajr lil Lauren.
  
  "Qatt. Inti żgur? "
  
  L-attenzjoni daret lejn in-New Yorker.
  
  "Oh iva, jien ċert." Lauren kienet malajr biżżejjed biex taħbi s-sorpriża tagħha u marret dritt tirrapporta l-aħbarijiet. "Agħtini xi ħaġa."
  
  Minnufih, bħallikieku mid-destin, reġgħet lura aħbar tajba. Lauren poġġih fuq speakerphone. "Ħej nies, tajjeb li tara li għadna nieħu pjaċir." Is-Sur Obnoxious huwa fuq il-linja mill-ġdid. "Tajjeb, l-aħbar it-tajba hija li waqt li intom kont qed tieħu s-sehem tagħkom miż-zi, kont qed naħdem fuq kompjuter jaħraq. Allura l-ewwel it-tieni horseman u l-konkwista. Miss Jay? Il-klieb kbar ibaħħru."
  
  Hayden ħadlu rasha. "Kellem Amerikan, ħmar, jew inkeċċik."
  
  Drake ta daqqa t'għajn fuq il-mejda, u kien jaf li kienet għadha qed tistrieħ. Wara kollox, il-kodiċi ewlieni kien fil-pussess tagħhom, u l-Amerikani kienu jafu. Imbagħad ħasbu ħsieb, u hu sinjal għaliha biex tingħaqad miegħu fuq wara tal-ajruplan.
  
  Huma bil-kwiet qabdu ma" xulxin.
  
  "Ikun possibbli li titlef waħda mill-folji?" staqsa. "L-aktar importanti minnhom."
  
  Hija ħarset. "Naturalment, jekk trid tiġbed mira fuqna. Mhumiex daqshekk stupidi."
  
  Huwa shrugged. "Naf, imma ħares lejn l-alternattiva."
  
  Hayden inklinat lura fis-siġġu. "Tajjeb, naħseb li aħna diġà kkaminjati. X"ħsara jista" jikkawża att ieħor ta" insubordinazzjoni?"
  
  "Ejja nistaqsu lil SEAL Team 7 meta jaslu hawn."
  
  It-tnejn ħarsu lejn xulxin għal mument, it-tnejn jistaqsu x"kienu eżattament l-ordnijiet tat-tim l-ieħor. Is-segretezza ta" kollox inkwetathom. Hayden sema" lir-raġel li jħoss il-ħsara jerġa" jibda jitkellem u daret.
  
  "L-aġent Jay, Washington irid ikun jaf id-dettalji eżatti tal-Kaxxa tal-Konkwista."
  
  "Għidilhom li se nikkuntattjahom."
  
  "Mmm, tassew? Multa."
  
  "Għandek xi ħaġa ġdida?"
  
  "Iva, iva, irridu. Agħtini sek".
  
  Hayden daret lura lejn Drake. "Wasal iż-żmien li tieħu deċiżjoni, Matt. Biex tispiċċa?"
  
  Drake qagħad lura fuq għarqub u tbissem. "Dejjem".
  
  Hayden ġibed biċċa karta mill-munzell.
  
  "Għadek sibt il-folja li għandek bżonn?"
  
  "Kont naħseb dwar dan sagħtejn ilu."
  
  "Oh".
  
  Flimkien, u mingħajr sekonda oħra ta" tbatija, qerdu l-iktar ċomb importanti fil-katina prinċipali. Hayden imbagħad mitwi l-folji kollha lura flimkien u poġġihom lura fil-kaxxa tal-ordni. Il-kumplament tat-tim ħares lejhom it-tnejn mingħajr kummenti.
  
  Flimkien kienu bħal wieħed.
  
  "Multa". Ir-raġel minn Washington huwa lura. "Issa tassew insajru bil-gass. Jidher li l-Ordni tal-Aħħar Sentenza laqat id-dwiefer fuq ras bid-deskrizzjonijiet tagħha tat-tielet Horseman - Ġuħ. L-agħar Indjan li qatt għex u li hu mdawwar bl-armi tan-nar."
  
  "Native Amerikana?" - Staqsa Kinimaka.
  
  "O iva, imwieled fl-1829; dan huwa seba" mitt sena wara Gengis Khan u elf u erbatax-il mija wara Annibal. Kważi eżattament..." Waqaf ftit.
  
  "Stramba," Kinimaka imla l-vojt.
  
  "Forsi, forsi," qal il-botaniku. "Xi ħadd darba qal li m"hemmx kumbinazzjonijiet. Ukoll, ejja naraw. Xorta waħda, bdilt ir-rotta tal-ajruplan u issa int sejjer lejn Oklahoma."
  
  "Nafu min jista" jkun dan iż-żiemel antik?" staqsa Drake.
  
  "Jien ngħid li hu l-aktar Nattiv Amerikan famuż fosthom kollha, mhux l-agħar, imma x'nkun naf?"
  
  Alicia tħawwad, għadha nofs rieqda. "Mhux daqshekk, damm."
  
  "Tajjeb, grazzi. Ukoll, Goyaale, li tfisser "wieħed li yawns," kien kap famuż tat-tribù Apache. Huma rreżistew l-Istati Uniti u l-Messikani tul ħajtu, u r-rejds tiegħu saru xewka terribbli f"ġenb l-Amerika."
  
  "Ħafna Native Amerikani għamlu," qal Mai.
  
  "Naturalment, u hekk hu. Iżda r-raġel kien meqjum bħala mexxej u strateġist superb, l-arketip tar-raid u l-gwerra tal-vendetta. Dan ħoss familjari?
  
  Drake qaleb bi qbil. "L-istess bħal Hannibal u Gengis Khan."
  
  "Għandek, tarbija. Huwa ċeda tliet darbiet u mbagħad ħarab tliet darbiet. Huma għamlu diversi films dwar l-isfruttamenti tiegħu. Imbagħad ġie ttrattat bħala priġunier tal-gwerra u l-ewwel ġie ttrasportat lejn Fort Bowie flimkien ma" ħafna oħrajn."
  
  "U reġa' ħarab?" Alicia qisha tixtieq taħseb hekk.
  
  "Le. Fix-xjuħija tiegħu, Geronimo sar ċelebrità."
  
  "Ah, issa nifhem," qal Drake. "Flimkien ma' Sitting Bull u Crazy Horse, huwa probabbilment l-aktar famużi."
  
  "Sewwa, iva, u kont taf li dawk it-tlieta kienu jiltaqgħu flimkien? Ara naqra, qegħdin bilqiegħda ħdejn in-nar. Ibni dan u dak? Tkellem dwar li tagħżel iċ-ċelebrità favorita tiegħek biex tmur tieħu l-kafè magħha - immur ma 'dawn it-tlieta."
  
  Alicia qabdet. "Tkun esperjenza indimentikabbli," qablet hi. "Ovvjament, jekk wieħed jassumi li Depp u Boreanaz ma kinux ħielsa."
  
  "Fl-1850? Probabbilment le. Imma dan it-tip Depp? Jidher qatt ma jixjieħ, allura min jaf? Ftakar l-istorja dwar l-irġiel mediċina li setgħu jmexxu l-manitou tagħhom - l-ispirti tagħhom - matul iż-żmien? Xorta waħda... Geronimo deher fil-Fiera Dinjija tal-1904 u diversi wirjiet oħra iżgħar. Il-fqir qatt ma tħalla jirritorna d-dar, u miet f"Forti Sill, għadu priġunier tal-gwerra, fl-1909. Huwa midfun fiċ-Ċimiterju Indjan ta" Fort Sill, imdawwar bl-oqbra ta" qraba u priġunieri Apache tal-gwerra oħra."
  
  "Arma". Dahl qal. "Irġiel kuraġġużi."
  
  "Oh, u, ovvjament, il-ħafna xkubetti tal-Forti Sill innifsu, li llum iservi bħala l-iskola tal-artillerija tal-Armata tal-Istati Uniti. Jibqa" l-uniku forti attiv fil-pjanuri tan-Nofsinhar, wara li kellu rwol fl-hekk imsejħa Gwerer Indjani u kien attiv f"kull kunflitt kbir mill-1869." Il-Geek waqfa qasira qabel żied, "L-Ordni għażlet dan il-post u dan ir-rikkieb għal raġuni."
  
  "Ħlief għall-armi?" - staqsa Dahl.
  
  "U n-notorjetà wkoll," waslet it-tweġiba. "Ir-raid oriġinali fit-Territorju Indjan kien immexxi minn hawn minn Buffalo Bill u Wild Bill Hickok. Il-forti kien jinkludi l-10 Kavallerija, magħrufa wkoll bħala s-Suldati tal-Buffalo."
  
  "Allura, ejja niġbruha fil-qosor." Dahl faqqa. "Il-qabar ta" Geronimo jinsab ġewwa Fort Sill. L-Ordni rnexxielha tħoll pjanijiet biex tibni armi devastanti fi ħdanha mill-inqas erbgħin sena ilu, u issa nofs tużżana mill-aktar timijiet tal-forzi speċjali fatali fuq il-pjaneta qed jiġru 'l quddiem lejha."
  
  Fis-silenzju profond, il-geek qal bil-ferħ: "Iva, raġel, ħwejjeġ friski, huh?"
  
  
  KAPITOLU ERBGĦA U GĦOxrin
  
  
  Hekk kif l-ajruplan daħal għall-aħħar parti tat-titjira lejn Oklahoma, l-ekwipaġġ iddiskuta dak li kien jaf s"issa-il-biċċa l-kbira tar-rivelazzjonijiet dwar l-erba" rkejjen tad-dinja, iż-Żwiemel, u l-armi fatali li l-kriminali tal-gwerra Nażisti kienu midfuna fihom. l-oqbra ta 'kmandanti tal-gwerra qodma. Il-konfoffa kienet vasta, kumplessa, u kienet inevitabbli - għax l-Ordni riedet li tkun vijabbli għal mitt sena. U anke issa, skond it-test, ir-raba 'Horseman kien "il-veru l-Aħħar Sentenza."
  
  Fid-dawl tal-armi skoperti s'issa, x'jien jista' jkun?
  
  Drake qies dan. L-ewwel kellhom jaslu l-Forti Sill u jwaqqfu lil kulħadd milli jġib idejh fuq l-arma tal-ġuħ. U tinkwieta dwar oħrajn li sejrin dritt għar-raba" Horseman - il-Plage ta" Alla. Jiġifieri... x'tip ta' isem huwa dan?
  
  "Nista 'nagħmel mistoqsija?" - qal hekk kif l-ajruplan beda jinżel.
  
  "Int diġà għamilt," daħqet il-geek, u wassal biex Hayden, Alicia u May jagħlqu għajnejhom, bil-paċenzja tispiċċa.
  
  "Kif Geronimo kiseb it-titlu tiegħu?"
  
  "Geronimo kien ġellied reali. Anke fuq sodda tal-mewt, ammetta li ddispjaċih tad-deċiżjoni tiegħu li jċedi. L-aħħar kliem tiegħu kien: "Qatt ma missni nieqaf. Kelli niġġieled sakemm kont l-aħħar wieħed bil-wieqfa.' Kellu wkoll disaʼ nisa, xi wħud fl-istess ħin."
  
  "Imma l-agħar Indjan li qatt għex?"
  
  "Matul il-karriera militari tiegħu, Geronimo kien famuż għall-antics awdaċi u l-ħarbiet bla għadd tiegħu. Huwa sparixxa fl-għerien li minnhom ma kienx hemm ħruġ, biss biex jidher barra aktar tard. Invarjabbilment rebaħ, għalkemm dejjem kien fil-minoranza. Hemm post fi New Mexico li għadu magħruf sal-lum bħala Geronimo Cave. Waħda mill-akbar stejjer tirrakkonta kif mexxa grupp żgħir ta" tmienja u tletin raġel, nisa u tfal li kienu kkaċċjati b"mod orribbli minn eluf ta" truppi Amerikani u Messikani għal aktar minn sena. Għalhekk, huwa sar l-aktar famuż Native Amerikan ta 'kull żmien u kiseb lilu nnifsu t-titlu ta' "l-agħar Indjan li qatt għex" fost is-settlers bojod ta 'dak iż-żmien. Geronimo kien wieħed mill-aħħar ġellieda li aċċetta l-okkupazzjoni ta' artijiet tagħhom minn l-Istati Uniti."
  
  "Darba kont imsejjaħ 'l-agħar kelba li qatt għexet'," fakkret Alicia b'mod naqra. "Ma nistax niftakar minn min."
  
  "Ħin waħda biss?" staqsa Kenzi. "Dan huwa stramb".
  
  "X'aktarx li kont jien." Mai tbissmitha ftit.
  
  "Jew jien," qal Drake.
  
  Dahl qisu moħħu kien qed jitkisser. "Tajjeb, naħseb li niftakar..."
  
  "Fort Sill," qal il-bdot. "Fadal għaxar minuti. Għandna permess biex niżlu l-art u huwa sħun fiż-żona."
  
  Drake frowned, jipprepara lilu nnifsu. "Hot? Qed jaqra minn kitba editjata jew xiex?"
  
  "Għandu jkun hemm madwar tmenin persuna hemmhekk." Kinimaka ħares fit-tieqa żgħira ħafna.
  
  "Naħseb li jfisser imħasseb," tkellem Yorgi. "Jew taħt attakk."
  
  "Le, hu jfisser l-istatus tiegħu," qalilhom Smith. "Ippreparat b'mod eċċellenti."
  
  L-ajruplan laqat l-isfel u waqaf malajr. Kważi immedjatament bdew jinfetħu l-bibien tal-merkanzija ta" wara. It-tim, diġà miġbud u fuq saqajhom, ħareġ malajr fid-dawl tax-xemx, li kien rifless qawwi mill-asfalt. Kien jistenniehom ħelikopter, li ħadithom fit-territorju ta" Fort Sill. Meta waslu, kurunell minn Fort Sill informahom dwar is-sitwazzjoni.
  
  "Aħna qegħdin hawn lesti għal ġlieda sħiħa. L-armi kollha huma lesti, mgħobbija u mmirati. Il-qabar ta" Geronimo ukoll, u lesti niffilmjaw."
  
  "Fadal ħamsa minna." Hayden qal. "Qed navvanza b"mod aggressiv fuq is-sit tad-dfin. Jien ċert li int konxju tal-avversarji potenzjali kollha."
  
  "Kont ippreparat bis-sħiħ, sinjura. Hija installazzjoni tal-Armata tal-Istati Uniti, installazzjoni tal-Korp tal-Baħar, u bażi tad-difiża tal-ajru u tan-nar. Afda fija meta ngħidilkom li koprejna l-angoli kollha tagħna."
  
  Hayden inqata" barra u ra kif Fort Sill deher taħt. Drake skennja ż-żona u ċċekkja l-arma tiegħu għall-aħħar darba.
  
  Jien żgur li hekk nittama.
  
  
  KAPITOLU Ħamsa u għoxrin
  
  
  L-atmosfera kienet elettrika, kull suldat kien tensjoni u jistenna xi tip ta 'gwerra. It-tim mexa bejn il-kolonni wesgħin tal-briks u mxiet fost il-ħafna lapidi, li kull waħda minnhom kienet il-post ta 'mistrieħ ta' eroj waqa '. Il-qabar ta" Geronimo kien barra mill-mogħdija u damu ħafna minuti żejda biex waslu għalih. Hayden mexxa t-triq, u Kinimaka ġab fuq wara.
  
  Drake sema", jidraw l-inħawi tiegħu. Is-sit ta" tant battaljuni tal-artillerija qatt ma kien kwiet, iżda llum persuna kważi tista" tisma" werqa tgħasir fir-riħ. Il-bażi kollha kienu qed jistennew. Kienu ppreparati. L-ordni ntbagħtet minn fuq biex tibqa" soda quddiem dak li kien se jiġri. L-Amerikani ma kinux se jitilfu wiċċhom.
  
  Huma mxew tul mogħdija dejqa, mifruxa bil-lavanja, l-istivali tkissru. Deher stramba li tibqa" fuq allert għoli ġewwa bażi bħal din, iżda l-pajjiżi u t-timijiet li kienu jiltaqgħu magħhom bla dubju kienu kapaċi jagħmlu xejn.
  
  Drake mexa ħdejn Lauren, li żamm lit-tim aġġornat bi kwalunkwe informazzjoni ġdida.
  
  "Il-Franċiżi għadhom attivi. Tnejn minnhom bħalissa, b"aktar fit-triq."
  
  "Rapporti ta" sparatura f"Oklahoma City. Jista" jkun l-Ingliżi. Huwa impossibbli li tgħid f"dan il-punt."
  
  U t-tweġiba: "Iva, għandna l-armi tal-konkwista. Huwa dritt hawn. Jekk tpoġġi lil xi ħadd fuq bażi, jien ċert li nistgħu nwassluh."
  
  Drake ħaseb li x'aktarx kienu siguri minn SEAL Team 7, għall-inqas hawn fuq ġewwa. Il-fatt sempliċi li tħallew jidħlu fl-Istati Uniti u mbagħad fuq sit tal-Armata qallu li xi ħaġa kienet ħażina serjament.
  
  Min bagħat is-siġilli?
  
  Għaliex?
  
  Hayden naqas hekk kif il-gwida tagħhom wasslithom għal triq oħra, saħansitra aktar dejqa. Dalwaqt waqaf quddiem nofs tużżana tabelli.
  
  "Dan," qal, "jappartjeni lil Geronimo."
  
  Naturalment, kien fil-biċċa l-kbira inequivocabbli. Il-lapida ma kinitx lapida ordinarja, imma tajjar; munzell kbir ta" ġebel magħmul mill-bniedem f"forma ta" piramida mhux raffinata bi plakka mwaħħla fiċ-ċentru li ġġib l-isem deliberatament mhux ambigwu "Geronimo". Kien post antiki oerhört u żgur li kien impressjonanti fi żmienu. Hu kien akkumpanjat mill-qabar ta" martu Zi-ye u ta" bintu Eva Geronimo Godley.
  
  Drake ħass tip ta" biża" spiritwali meta ra l-qabar tal-gwerrier il-kbir, u kien jaf li oħrajn ħassew l-istess. Dan ir-raġel kien suldat li ġġieled l-aktar kontra l-Messikani u ġġieled għall-familja tiegħu, l-artijiet tiegħu u l-mod ta" ħajja tiegħu. Iva, huwa tilef, bħalma Cochise, Sitting Bull u Crazy Horse tilfu, iżda isimhom għexu għal ħafna snin.
  
  Skavatur żgħir kien lest.
  
  Hayden nodded lill-kmandant tal-bażi, li nodded lis-sewwieq tal-iskavatur. Dalwaqt skavatur kbir mar jaħdem, jerfa" biċċiet kbar ta" ħamrija u xerredhom mal-art fil-qrib. Drake kien konxju wkoll tal-profanazzjoni u l-akkużi li jistgħu jsiru fil-konfront tal-militar, iżda l-preżenza ta" tant suldati fil-qrib kienet tfisser li kien improbabbli li xi ħadd isir jaf. Probabbilment kienu jagħlqu Fort Sill għall-pubbliku għal xi żmien.
  
  Kif għamlet dan l-Ordni?
  
  Nistaqsi... tant snin ilu? Forsi l-aċċess kien aktar faċli allura. Hayden qal lis-sewwieq tal-backhoe biex iħaffer faċli, bla dubju ftakar fil-qabar baxx ta" Hannibal fejn ma kienx hemm tebut. It-tim raw kif it-toqba saret aktar profonda u l-muntanja tad-dinja saret ogħla.
  
  Fl-aħħar l-iskavatur waqaf u żewġt irġiel qabżu fit-toqba biex ineħħu l-aħħar biċċiet tad-dinja.
  
  Drake mexa bil-mod lejn it-tarf tal-fossa. Alicia serqet miegħu. Kif kien mistenni, Kinimaka baqa" lura, ma riedx jispiċċa fil-qiegħ. Iż-żewġt irġiel neħħew l-għatu tat-tebut mill-ħamrija u għajjat biex jerfgħu ħbula biex jitwaħħlu mal-barmil tal-iskavatur. Dalwaqt it-tebut beda jqum bil-mod, u Drake reġa" ħares madwaru.
  
  Kien jaf li kien hemm nies bilwieqfa kullimkien b"uċuħ stojċi u madwar il-kamp. Issa beda jingħad fuqu li ma kienx se jkun hemm battalja. It-tebut ta" Geronimo tbaxxa b"attenzjoni mal-art, biċċiet żgħar ta" ġebel u ħamrija tfarrku. Hayden ħares lejn il-kmandant tal-bażi, li qabad.
  
  "Il-partit tiegħek, aġent Jay. Jiena ordnat li nipprovdulek dak kollu li għandek bżonn."
  
  Hayden mexa 'l quddiem hekk kif wieħed mill-gaffaturi fetaħ l-għatu tat-tebut. It-tim ħa l-vantaġġ. L-għatu tneħħa b'mod sorprendenti faċilment. Drake ħares lejn il-qafas fil-fond tal-kaxxa.
  
  Ara waħda mill-akbar sorpriżi ta" ħajtek.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden miġbud bogħod, iffriżat għal mument; il-missjoni minsija, ħajjitha minsija, sħabha f'daqqa waħda marret hekk kif moħħha nbidel f'ġebel.
  
  Qatt...
  
  Kien impossibbli. Dan kien ċertament minnu. Imma hi ma azzardax tħares 'il bogħod.
  
  Ġewwa t-tebut, immuntat fuq bracket tat-titanju, kien imdendel skrin diġitali tal-aħħar teknoloġija, u hekk kif raw, ħa l-ħajja.
  
  Mill-kelliema ħareġ daħk fgat. Hayden u l-oħrajn waqgħu lura, bla kliem. Id-daħk artifiċjali reġgħet daħlet fuq l-iskrin imtejjeb hekk kif għadd kbir ta" kuluri mlewh, flash wara leħħa ta" stilel li ħarġu "l barra. It-tim beda jiġi f"sensihom, u Drake daru lejhom.
  
  "Huwa hekk... Jiġifieri... x'inhu..."
  
  Dahl resaq eqreb biex jagħti ħarsa aħjar. "Il-povru Geronimo għadu hawn?"
  
  Hayden ġibdu 'l bogħod. "B"attenzjoni! Ma tifhimx il-konnotazzjonijiet kollha ta" dan?"
  
  Dahl teptip. "Dan ifisser li xi ħadd ħallielna skrin minflok kaxxa. Taħseb li din hija arma?"
  
  "L-Ordni ma qatgħetx qalbha minn dan," qal Hayden. "Almenu mhux meta niġu għall-kriminali tal-gwerra Nażisti. Dan ifisser li l-Ordni huwa-"
  
  Imma mbagħad id-daħk waqaf.
  
  Hayden ffriżat, mhux ċert x'se jistenna. Ħares "l isfel, lesta biex titbaxxa u tinħeba. Hija qagħdet quddiem Lauren. Xtaqet li Kinimaka, Drake u Dal ma jkunux daqshekk qrib. Hi...
  
  Il-logo leptep fuq l-iskrin, aħmar jgħajjat fuq iswed, xejn aktar minn strixxa ta" demm f"moħħha.
  
  "Dan huwa l-logo tal-ordni," qalet Alicia.
  
  Ma nifhimx," ammettiet May. "Kif setgħu jdaħħlu dak l-iskrin f"posthom? U kif jista" jibqa" jaħdem?"
  
  "Huma m'għamlux dan," qal Yorgi.
  
  Il-logo fad u Hayden ħarġet kull ħaġa oħra minn moħħha. L-iskrin iswed reġa" deher u vuċi mnaqqsa artifiċjalment bdiet tgħawweġ mill-kelliema.
  
  "Merħba għall-ħmar il-lejl tiegħek, subien u bniet," qal, u mbagħad kien hemm pawża għal tifqigħa ta 'daħk mrażżna. "Il-ġuħ isellemlek, u għandek tkun taf li l-aħħar żewġ Horsemen huma l-agħar minnhom kollha. Jekk il-ġuħ ma jaħkemx, il-mewt se! Ha, ha. Ha, ha, ha."
  
  Hayden ħa mument biex jistaqsi liema moħħ mibrum u immaġinazzjoni mibruma kienu ħarġu b'dan il-ħażin.
  
  "Imbagħad ejja mmorru dritt għall-punt. It-Tielet Horseman jippreferi jeqredkom ilkoll milli jippermettulkom teqirdu lil xulxin. Il-ġuħ jagħmel hekk, jien raġun? "- kompliet il-vuċi gutturali. "U issa li dħalt fl-era elettronika, dan se jseħħ ħafna u ħafna aktar malajr. Qatt smajt bi Strask Labs?"
  
  Hayden frowned, ta ħarsa malajr madwar u mdawwar fuq il-kmandant bażi. Huwa għoġob u kien se jitkellem meta l-vuċi kompliet.
  
  "Dan huwa wieħed mill-akbar konglomerati, ħerqan li jieħu f"idejh id-dinja. Qawwa. Influwenza. Ġid enormi, iridu dan kollu u jibdew jimxu lejn il-kampjonati l-kbar. Il-gvern Amerikan reċentement poġġa l-fiduċja tiegħu fi Strask Labs."
  
  Xi tfisser? Hayden ħaseb dwarha. U kif dan l-aħħar?
  
  "F"Dallas, Texas, mhux "il bogħod minn hawn, Strask għandu laboratorju tal-ittestjar bijoloġiku. Jipproduċu mediċini, mard, kuri u armi. Huma jmexxu l-iskala. Jekk hemm infezzjoni fatali hemmhekk, virus li joqtol id-dinja, canister tal-gass tan-nervituri, jew arma bijoloġika ġdida, Strask f'Dallas ikollu dan. Litteralment," ħażen, "huwa maħżen ġenerali."
  
  Hayden ried iwaqqafha eżatt hemmhekk. L-affarijiet kienu sejrin f'direzzjoni ħażina ħafna.
  
  "Il-laboratorju bijoloġiku sar mira. Il-ġuħ se jinħeles. L-uċuħ tar-raba" tiegħek u dawk madwar id-dinja se jinxfu u jmutu. Huwa velenu magħmul mill-bniedem li jimmira deliberatament għal varjetà speċifika ta 'uċuħ tar-raba' u ma jistax jitwaqqaf. Aħna l-Ordni tal-Aħħar Sentenza. U bħalma għedt, dan huwa l-ħmar il-lejl tiegħek."
  
  Ir-reġistrazzjoni waqfet. Hayden teptip u ħarset, ma tagħtix każ id-dinja u l-problemi tagħha. Jekk l-Ordni kienet qed timmira bijolaboratorju li kien identifika kontaminazzjoni tal-għelejjel u ppjanat li jeqred il-provvisti kollha, allura...
  
  Kien possibbli. U probabbli. Mingħajr dubju, il-marda taffettwa wkoll il-ħamrija, sabiex l-ebda uċuħ li jittieklu qatt ma jerġa 'jikber.
  
  Imbagħad, f'daqqa waħda, l-iskrin reġa ħa l-ħajja.
  
  "Oh, u issa li ngħixu fl-era elettronika, ħa ngħidilkom dan. Billi tiftaħ dan it-tebut, billi tibda dan ir-reġistrazzjoni, tpoġġi l-ħaġa sħiħa fil-moviment-elettronikament!"
  
  
  KAPITOLU Sitta u għoxrin
  
  
  Il-Forti Sill daħal fit-tiġrib. Il-kmandant tal-bażi għajjat biex tekniku jiġi u żarma r-reġistrazzjoni, l-iskrin, u kull ħaġa oħra li setgħu jsibu ġewwa t-tebut. Hayden ra gzuz ta" ħwejjeġ qodma u għadam fil-qiegħ u kellu jassumi li l-Ordni kienet sempliċement poġġiet paraven ġewwa u ħallietu biex xi ħadd isib. Seta 's-sinjal konness mal-Wi-Fi tal-bażi jkunu spiċċaw fil-mument li fetħu t-tebut?
  
  Ikolli nemmen hekk. Il-printout immarka l-bidu tar-reġistrazzjoni. Ħafna probabbli, sensuri kienu involuti. Min għamel dan kollu kien sofistikat fit-teknoloġija. Li qajjem mistoqsija oħra.
  
  "Għandna kemm qbiżna 'l quddiem mill-kriminali tal-gwerra Nażisti ta' ħamsin sena ilu sa issa?"
  
  "Ma nifhimhiex," qal Smith.
  
  It-tim kien tbiegħed mill-qabar ta" Geronimo biex iħalli ħaddieħor jieħu sehem, u issa kien qiegħed fi grupp taħt is-siġar.
  
  "Ħsibt li kien pjuttost ċar," qal Hayden. "Il-bniedem qal li aħna l-Ordni tal-Aħħar Sentenza. Għadhom jeżistu."
  
  Il-kmandant tal-bażi resaq. "Allura nies, irduppjaw u ttripplajna billi niċċekkjaw il-perimetru tagħna. L-ebda sinjal tal-għedewwa tal-forzi speċjali tiegħek. Jidher li b'mod ċar tilfu l-marka din id-darba u verament ħtijahom. Hemm ħafna qawwa tan-nar hawn." Huwa indika lis-suldati bilwieqfa madwar il-forti.
  
  "Dan ma jfissirx li s-sinjal li ġie minn dak il-qabar ma xxandarx f'postijiet oħra," innota Lauren. "Kull numru ta 'nies setgħu jarawha f'xi forma jew oħra."
  
  "Filwaqt li dan hu minnu," qal il-kmandant, "ftit nistgħu nagħmlu dwaru. Issa dak li nistgħu nagħmlu hu li nsejħu lil Strask Labs u, kif jgħidu, inwissu lil dawn in-nies."
  
  Huwa indika raġel fil-qrib li diġà kellu t-telefon ippressat ma" widnejh.
  
  Hayden kienet taf li kellha ċċempel lis-Segretarju Crowe, iżda żammet lura meta s-sejħa tas-suldat waslet fuq il-lawdspiker, il-beeping bla tarf wassal biex it-tim SPEAR iħares madwar inkwetat.
  
  "Dan huwa laboratorju b'persunal ta '24 siegħa," qal il-kmandant tal-bażi. "Mill-sejħa għall-armata u l-White House. Ma nistax nesprimi kemm hu ħażin." Huwa ħtija t-telefon li ssemma.
  
  "M'għandekx bżonn." Hayden qal. "Tista" tikkuntattja lill-awtoritajiet lokali? Ibgħathom għand Strask u għidilhom li qegħdin fi triqitna."
  
  "Minnufih, aġent Jay."
  
  Hayden ġera lejn il-ħelikopter. "Irridu naslu Dallas! Issa! "
  
  
  KAPITOLU SEBGĦA GĦOXRIN
  
  
  Karin qattgħet dak li kien importanti għaliha ammont ta" ħin bla kejl qabel saħansitra turi l-flash drive fit-terminal tal-kompjuter. Kienet taf sew li xi ħadd bil-ġid u l-influwenza ta" Tyler Webb jista" jinstalla kwalunkwe teknoloġija fuq il-kompjuter tiegħu - speċjalment waħda li fiha s-sigrieti maħmuġin kollha li kien akkumula matul is-snin.
  
  U hawn kienet.
  
  Mara żagħżugħa. Kompjuter. Flash-card.
  
  Kemm ismijiet sejħuli fil-passat? Tifla bid-data. Kap f'web. Khakaz Twal ilu, 'il bogħod, iżda għadu rilevanti.
  
  Dino u Wu qagħdu u jaraw, sorveljanza tad-dar diġà tajba kemm jista 'jkun qatt. Huma kellhom sensuri għal kull approċċ u pjanijiet bi strateġiji ta 'backup għal sitwazzjonijiet ta' evakwazzjoni kemm iebsa kif ukoll artab. It-tliet suldati bħalissa kienu f"qagħda gravi - imsawta, imbenġla, fejqan bil-mod mill-mixja tagħhom f"San Francisco. Kienu wkoll sħan, bil-ġuħ u qosra mill-fondi. Taħt il-garanzija ta" Karin, ħatru kollox fuqha. Mill-bidu nett.
  
  "Wasal iż-żmien li tipprova l-valur tiegħek," qalet.
  
  L-ewwel snin tagħha qatt ma ħallewha; għal żmien twil tat daharha lid-dinja. L-awto-distruzzjoni kienet waħda mill-modi ta" tpattija.
  
  "Aħna nemmnu fik," qal Dino.
  
  Hija tbissmet ħarxa hekk kif daħħal il-flash drive u tara l-iskrin kbir. Hija ddisinjat kollox biex jaħdem malajr kemm jista 'jkun, u issa ma kien hemm assolutament l-ebda dewmien meta l-pront ftept fuq l-iskrin:
  
  Kompli?
  
  Damn dritt.
  
  Poġġet bilqiegħda u bdiet taħdem. It-tastiera tħawwad, subgħajha teptip, l-iskrin teptip. Hija ma stennietx li ssib jew saħansitra tifhimha kollha f'daqqa-kien hemm ħafna gigabytes ta 'informazzjoni hemmhekk-u għalhekk hija għamlet kollox ultra-sigur kemm jista' jkun qabel ma tagħbija d-drive. Hija fetħet ukoll ftit kontijiet offshore u ftit kontijiet f'Los Angeles li jistgħu jkunu jistgħu jiddepożitaw malajr ftit flus fihom. Ovvjament, ftakret kollox minn żmienha ma" SPEAR; huwa dak li ġara wara l-mewt ta" Webb li jista" jikkontribwixxi għall-każ.
  
  Injorat id-dokumenti tawdry iżda ominous għalissa u tiffoka fuq il-finanzi tagħha, hija bidlet subgħajha u l-iskrin f"daqq ta" informazzjoni. Dino ħasdet hekk kif tħabat biex tlaħħaq.
  
  "Indannata, ħsibt li kont ġenju f"Sonic. Ħatra li tagħmel dik il-ħmieġ żgħira tax-xewk tispara mal-post kollu, huh?"
  
  "Taf lil Sonic? Minn Master System jew Mega Drive? M"aħniex ilkoll żgħar wisq għal dan?"
  
  Dino deher imħasseb. "Playstation, raġel. U retro huwa aħjar."
  
  Karin ħadet rasha, u sfurzat lilha nfisha titbissem. "Oh yeah, huwa totalment retro, man."
  
  Tħaffer aktar fil-fond fil-fajl finanzjarju, hija dalwaqt skopriet numri tal-kontijiet, kodiċijiet ta 'sortjar, u kmandi ewlenin. Hija sabet banek sors, ħafna minnhom offshore. Hija sabet aktar minn ħamsa u sebgħin kontijiet differenti.
  
  "Inkredibbli."
  
  Dino ġibed siġġu. "Iva, qed inkun diffiċli nżomm kont tat-tnejn. U t-tnejn huma vojta!"
  
  Karin kienet taf li ma kellhiex ħin biex tiċċekkja kull kont. Kellha taqtagħha u tagħżel l-aħjar. B'mod inġenjuż, hija kienet diġà kitbet programm sempliċi li jgħaddi mill-fajl u jenfasizza l-kontijiet bl-ogħla numri. Issa ħarġet u stenniet ħames sekondi.
  
  It-tliet strixxi blu li jteptep dehru promettenti.
  
  "Ejja nħarsu lejk."
  
  L-ewwel kont flashed. Kien ibbażat fil-Gżejjer Cayman, mhux użat, u wera bilanċ ta 'tletin elf dollaru. Karin teptip. Qed tiċċajta hux! Kienet taf li Webb eventwalment qata" r-rabtiet fl-insegwiment imprudenti tiegħu tat-teżor ta" Saint Germain - kien mar waħdu u nefaq somom kbar biex jibqa" ma jinstabx u jirrekluta armata lejn l-aħħar, kien ħallas eluf biex jitlob l-aħħar favur, - iżda ma stennietx li l-kontijiet tiegħu jkunu daqshekk eżawriti.
  
  Fi kwalunkwe każ, malajr bagħtet tletin elf fil-kont bankarju lokali ta" Los Angeles li kienet diġà fetħet.
  
  Huwa riskjuż, imma jekk ngħaġġlu, nistgħu niġbdu l-flus u neħduhom magħna. Jekk xi ħadd kien qed jispija fuq il-kont, li deher improbabbli minħabba l-bilanċ baxx tiegħu, għandu jkun jista 'jagħmel dan qabel ma xi ħadd ikun jaf.
  
  Marret għall-kont li jmiss, rat il-bilanċ kien tmenin elf dollaru, u kellha tammetti li kien aħjar b'dan il-mod. Imma xejn bħall-miljuni li kienet qed tistenna. Ħdejha, Dino baqa" sieket. Ħadet il-flus kontanti u, żammet nifs, ippressat il-kont finali.
  
  Ħaqq għal. Ħmistax-il elf?
  
  Hija kienet imġiegħla tħares mill-kontijiet li kien fadal, tissarraf sa tmiem is-somma ta 'madwar mija u tletin elf dollaru. Ma kienx ħażin, iżda ma kienx flus tat-tip ta 'garanzija ħajja. Dan kien jieħu ż-żmien, u kienet toqgħod attenta li tibqa" konnessa itwal, iżda għalissa l-iskarsezza tal-provvisti għamlet il-pass li jmiss meħtieġ.
  
  "Ikel għar-rikatt," qalet.
  
  "M'iniex kuntent b'dan," qal Dino.
  
  "Jiddependi fuq min hu," innota Karin. "U x"għamlu. Nistgħu nesponu l-bastards tassew ħżiena - forsi permezz ta' xi websajt speċjalizzat ġdid - u niddiskutu x'nistgħu nagħmlu dwar dawk li jistgħu jitilfu ftit liri."
  
  Wu ħadlu rasu. "Xiex?" - Saqsejt.
  
  "Ftit dollari. Tsentarinos. Wonga. Indanna, minn fejn nibdew?"
  
  Il-fajl il-ġdid kien fih ħafna paġni ta" ismijiet, kull wieħed b"tipa grassa u akkumpanjati b"ritratt u data. Karin niżlet il-lista. "Sewwa, sew, huma f"ordni alfabetiku. Mill-inqas dik hija xi ħaġa. Xi preferenzi?"
  
  "Ma naf l-ebda guys sinjuri," qal Dino. "Biex ma nsemmux ir-rikatt ta' xi ħadd."
  
  "Nagħraf xi wħud minn dawn l-ismijiet," qal Wu hekk kif Karin skrolljat b'fiduċja fil-paġna AC. "Ċelebritajiet. Stilel tal-isport. preżentaturi tat-TV. J"Alla, min kien dan it-raġel Webb?"
  
  "Min kien?" Karin ħassitha li l-mibegħda titfaċċa b"qawwa mġedda. "Waħda mill-agħar, l-aktar kreaturi u l-aktar qawwija li qatt għexu. Ħażen inkarnat, kapaċi li jaffettwa kull ħajja fuq il-pjaneta."
  
  "Jien stajt insemmi ftit minnhom bħalissa," qal Dino.
  
  "Iva, kulħadd jista" jagħmel hekk. Imma dawn huma eżattament it-tip ta" ħmar li rridu nibqgħu taħthom."
  
  Karin iċċekkjat il-firewalls tas-sistema tagħha, u fittxet xi sinjali ta" twissija bikrija li xi ħadd ieħor kien qed iħares. Xejn ma kien immaġinabbli, imma ma kinitx daqshekk vain li temmen li xi ħadd hemmhekk ma kienx wisq aktar intelliġenti minnha.
  
  "Iċċekkja l-post kollu," qalet, waqt li neħħiet il-flash drive. "Għandna bżonn nissorveljaw kollox għal ġurnata jew aktar mis-Sit B. Imbagħad naraw."
  
  
  * * *
  
  
  Dan kien kollu parti mill-preparazzjoni bir-reqqa tagħha. Jekk xi ħaġa tmur ħażin u dawn jidhru, jinqabdu jew jinqatlu, mhux se jkun minħabba nuqqas ta 'preparazzjoni. Karin użat kull trick fl-armament konsiderevoli tagħha u kull uqija tal-intellett vast tagħha biex tipproteġihom.
  
  U l-pjan tiegħi. It-tpattija ċkejkna tiegħi.
  
  Dino, Wu u hi telqu d-dar tagħhom fid-deżert u ssekludu lilhom infushom f"xack żgħir li sabu f"nofs imkien. Ħadu ġimgħat ta 'tiftix metodiku, iżda ladarba nstab, irriżulta li kien post ideali għal kenn ta' riżerva. Wu qattgħu erbgħa u għoxrin siegħa jaraw id-dar permezz tas-CCTV. Karin u Dino saqu lejn Los Angeles, irtiraw il-flus u poġġew dak li kien fadal x'imkien ieħor, perjodikament iċċekkjaw il-firewalls tan-netwerk tagħha, l-affidabbiltà tagħhom u l-istat li kienu fih. Għal darb'oħra ma rat l-ebda sinjal li dan kien ġie ttestjat b'xi mod.
  
  Metodikament u bir-reqqa, madankollu; kien l-uniku mod kif setgħu jibqgħu ħielsa.
  
  Kienu għaddew tletin siegħa sħaħ meta reġgħu lura d-dar. Ftit kontrolli oħra u Karin kienet lesta biex terġa' taħdem bil-flash drive.
  
  "Iċċekkjajt il-kameras?" - staqsiet.
  
  "Iva, agħmel dan."
  
  Hija ħadet biss ftit sekondi u mbagħad, għal darb'oħra, scroller permezz tal-lista ta 'ismijiet. Wara C, ovvjament, daħal D.
  
  Matt Drake ma kienx fuq il-lista.
  
  Iżda kien hemm taqsima separata għal SPEAR. Isem Drake kien fuq il-lista. Hekk kienet Alicia Miles. Hayden Jay u Mano Kinimaka li kienet qed tistenna. Hija rat Bridget Mackenzie - mhux ta 'b'xejn. Lancelot Smith? Hmmm. Mai Kitano. Lauren Fox. Jorġi. Interessanti, ma kien hemm l-ebda referenza għal Thorsten Dahl.
  
  Iżda kien hemm referenza għal Karin Blake.
  
  Hija ħarset lejh għal mument, imbagħad iddeċidiet li tinjorah għalissa. Links oħra relatati mat-tim SPEAR u miżjuda fil-qiegħ tal-ewwel paġna kienu minn Kimberly Crow, Segretarju tad-Difiża; Lil Nicholas Bell, priġunier; u submenu sħiħ intitolat "Familja/Ħbieb".
  
  Indanna, dan it-tip verament mar il-belt fuqhom.
  
  Multa.
  
  L-ewwel klikk kellha tkun sempliċement fuq l-isem: Matt Drake.
  
  Ħarsa tagħha teptip, tħawwad, u mbagħad bdiet titwessa"; għajnejha kibru għad-daqs ta" saucers.
  
  "Fuck me," hi whispered fil-biża. "Oh. Fuck. jien."
  
  
  KAPITOLU Tmienja u għoxrin
  
  
  Matt Drake ra lill-Laboratorji Strask jiffirmaw ħafna qabel ma waslu hemm. Fil-periferija ta" Dallas, kien għadu bini għoli, u l-logo "S" stilizzat blu u abjad tiegħu kien immuntat fin-naħa ta" fuq nett tal-istruttura. Madankollu, il-karozzi tagħhom kienu miexja malajr, u malajr ra li t-terren kollu fetaħ quddiem.
  
  Strask Labs dehru mhux importanti, bland, stick fir-rota, u dik, mingħajr dubju, kienet l-idea. It-twieqi tagħha kienu impenetrabbli, iżda ħafna kienu. Il-parkeġġ tiegħu kien miksi f'bejta ta' kameras CCTV, iżda dik kienet id-dinja. Ħadd ma seta" jgħid kemm kienu avvanzati l-kameras jew kemm jestendu. Ma kien hemm ebda bieb ħlief barriera flimsy. M'hemm l-ebda sigurtà viżibbli għal kollox.
  
  "Għadha xi tweġiba?" - staqsa Dahl.
  
  Hayden maqrusa l-pont ta 'imnieħer tagħha. "Silenzju mejjet," kien kull ma qalet.
  
  Drake studja l-pajsaġġ. Iż-żona tal-parkeġġ kienet forma ta" L madwar il-bini, quddiem u fuq in-naħa tal-lvant. Lejn il-punent kien hemm moll wieqaf u bil-ħaxix. L-ebda ċint. Iż-żona kollha kienet pjanta miftuħa. Netwerk ta 'toroq dam madwaru, u għexieren ta' bini ta 'uffiċini żgħar, imħażen u strip malls għamlu l-vista immedjata.
  
  "Pulizija," qal Dahl.
  
  L-uffiċjali tad-DPD kienu diġà fuq il-post, ipparkjati barra miż-żona mal-ġenb tat-triq. Hayden qal lis-sewwieqa tagħhom biex jipparkjaw fil-qrib u qabżu 'l barra.
  
  Drake malajr warajja.
  
  "Rajtu xi ħaġa? Xi ħaġa?" Staqsa Hayden.
  
  L-uffiċjal għoli bil-sideburns ħares 'il fuq. "Dak li tara huwa dak li għandna, Sinjura. Ġejna ordnati noservaw u ma nieħdu l-ebda azzjoni."
  
  Hayden misħut. "Għalhekk m"għandniex idea f"xiex qed nidħlu. Biss wegħda ta" persuna miġnuna li l-affarijiet huma ħżiena kemm jista" jkun."
  
  Alicia qabdet l-ispallejn. "Hi, x'hemm ġdid?"
  
  "Jekk għandhom arma bijoloġika jew apparat bijoloġiku hemmhekk li huwa ddisinjat speċifikament biex jeqred l-uċuħ tar-raba 'tagħna, allura m'għandniex għażla," qal Dahl.
  
  "U kif tipproponi li nidħlu ġewwa?"
  
  "Ir quddiem," qal Dahl bi tbissima. "Hemm xi mod ieħor?"
  
  "Mhux għalina," qal Drake. "Lest?"
  
  "Indannat," ghamlet Alicia. "Verament nittama li intom it-tnejn mhux ser iżżommu idejhom."
  
  Hayden talab l-oġġetti li talbu u tahom. Drake ħa l-maskra tal-gass tiegħu u poġġiha. Ma kien hemm l-ebda riskju fil-laboratorju.
  
  Drake imbagħad niżel 'l isfel minn moll bil-ħaxix u qabeż minn fuq ravine taħt f'żona ta' parkeġġ. Madwar erbgħin karozza kienu mxerrdin kullimkien, il-kurrieri tas-soltu ta" etajiet u ndafa differenti. Xejn mhux tas-soltu. Dahl ġera ħdejh, Alicia u May fuq il-lemin tiegħu. Kienu ppreparati bis-sħiħ u l-armi tagħhom kienu lesti. Drake stenna l-agħar, iżda għalissa dak kollu li laqagħhom kien silenzju stramb.
  
  "Taħseb li l-informazzjoni waslet lit-timijiet l-oħra?" Kinimaka ħares madwar il-perimetru. "Jekk xi wħud minn dawn il-pajjiżi jkollhom riħ li armi bijoloġiċi bħal dawn huma hawn u vulnerabbli f"dan il-laboratorju, nistgħu niffaċċjaw attakk. U Strask huwa ferm inqas sigur minn Fort Sill."
  
  "Timijiet oħra?" Lauren daħlet fil-komunikatur. "Ninsab imħasseb li r-recording tal-Ordni xxandar mingħajr restrizzjonijiet. U li maltempata tal-ħmieġ tista" tkun fl-aqwa tagħha."
  
  Ħalq Kinimaki inbidel f"ċirku kbir. "Oooh."
  
  Drake u Dahl marru sejrin, jimmanuvraw bejn il-karozzi u żammew għajnejhom fuq it-twieqi kollha. Xejn mċaqlaq. L-ebda allarmi ma nstemgħu ġewwa. Waslu fil-mogħdijiet li kienu jwasslu għall-lobby prinċipali u raw li anke dawk it-twieqi żgħar kienu jiskuraw.
  
  "Jekk ikkunsinnat hawn," qal Dahl. "Minnufih nassumu li dan ma kienx laboratorju ordinarju."
  
  "Iva, ħabib. Dejjem aħjar li jkollok riċeviment żgħir sabiħ."
  
  Dahl ipprova l-pumi tal-bibien u deher sorpriż. "Infetaħ."
  
  Drake stenna l-kmand u l-ordni ta" Hayden. "Mur."
  
  B"maskra tal-gass li tirrestrinġih il-vista, ra kif Dahl fetaħ il-bibien beraħ u mbagħad żelaq ġewwa. Drake għola l-HK il-ġdid tiegħu waqt li kien qed ifittex l-għedewwa. L-ewwel ħaġa li raw kienu iġsma mimdudin ħdejn ir-reception desk u fil-kurituri ta" wara.
  
  "Mgħaġġel". Dahl ġera għall-ewwel waħda, koperta minn Alicia. Mai ġriet għat-tieni waħda, koperta minn Drake. L-Iżvediż malajr iċċekkja l-polz tiegħu.
  
  "Grazzi lil Alla," qal. "Hija ħajja".
  
  "U din ukoll," ikkonfermat Mai u għollet il-għajn tal-vittma. "Naħseb li kien drogat. Gass irqad, jew kwalunkwe terminu fancy li jsejħuh."
  
  Hayden iġorr miegħu detector tal-gass, fwar u dħaħen. "Hija xi ħaġa bħal dik. Mhux tossiku. Mhux fatali. Forsi xi ħaġa ħafifa biex torqodhom?"
  
  "Vodka nbidlet f"arma," qalet Alicia, bil-vuċi tagħha mgħawġa mill-maskra. "Dan ikun biżżejjed."
  
  Kensi ħares lejha, ħawwad rasha bil-mod.
  
  "X'qed tħares lejn, Bridget?"
  
  "Tajjeb, tal-inqas b"din il-maskra nista" nħares lejk mingħajr ma nitfa"."
  
  "Il-gass irid ikun gass li jaġixxi malajr u b'kopertura sħiħa," qal Hayden. "Kif diakk għamlu hekk?"
  
  "Ventijiet," qalet Lauren. "Sistema ta" tisħin, arja kundizzjonata, xi ħaġa bħal dik. Għalkemm, forsi, x'imkien hemm xjenzati msakkra fil-laboratorji tagħhom. Minħabba t-tip ta" faċilità, mhux kull laboratorju jew faċilità ta" ħażna se jkunu konnessi man-nodu prinċipali."
  
  "Okay," qal Hayden. "Allura għaliex? X"kisbu billi raqdu lill-istaff kollu?"
  
  Vuċi ġdida daħlet fil-konversazzjoni tagħhom, mhux permezz tas-sistema ta 'komunikazzjoni, iżda permezz ta' xi tip ta 'sistema ta' lawdspiker li probabbilment kopriet il-bini kollu.
  
  "Int hawn? Xi ngħidu għall-bqija? Oh tajba. Imbagħad nistgħu nibdew f"madwar tnax-il sekonda."
  
  Drake malajr daret, jara l-bieb. Il-vuċi ta" Lauren ħarġet mill-komunikatur bħal mewġa ta" marea.
  
  "Qed nersqu eqreb! Naħseb li l-Iżraeljani. Ejja nkissru dritt issa. U l-Iżvediżi!"
  
  "Jekk qatt kien hemm post fejn ma kienx hemm ġlied tan-nar..." irrimarkat Alicia.
  
  L-isparatura di;à bdiet; Il-kobob ta 'Dallas kienu bla dubju fuq it-traċċa ta' l-infiltraturi. Minkejja dan, l-attakk seħħ oerhört malajr. Drake kien diġà miexi fl-hallway u jgħaqqad mal-komunikatur tiegħu, u jitlob kodiċi ta 'għeluq ta' emerġenza li jiftaħ ħafna mill-bibien ta 'ġewwa. F'dak il-mument, ringiela kbira ta 'twieqi wara l-ewwel ringiela ta' bibien splodiet, il-granati malajr jeqirdu l-ħġieġ triplu. Drake ra l-shrapnel li jaqta" l-leħja jisplodi f"mewġa fatali u bla waqfien, li tinfirex mal-kmamar. Frak inkorporati f'kull wiċċ. Il-ħitan ta 'ġewwa u t-twieqi tal-uffiċċju huma wkoll miksura jew imdendlin. Drake ippunta l-pistola lejn il-bibien.
  
  Il-vuċi ta" Lauren: "Tnejn, tlieta, ħamsa, tmienja, sebgħa."
  
  Malajr daħħal il-kodiċi ta 'override, imbagħad għadda minnu, segwit mill-bqija tat-tim. Kien hemm iġsma kullimkien, mitluf minn sensih mill-gass tal-irqad.
  
  "Huwa sikur għalina li neħħu l-maskri tagħna?" staqsa.
  
  Hayden immonitorja l-kwalità tal-arja. "Ma nirrakkomandahiex. Iva, huwa ċar issa, imma min daħħal il-gass seta" jerġa" jagħmel."
  
  "Bl-agħar," żied Dahl.
  
  "Ħaqq għal".
  
  Drake fetaħ in-nar meta ra figuri mgħottija jidħlu. Ħamsa f"daqqa, allura x"aktarx kienu Russi, ħelsu mill-balal tagħhom u ma jimpurtahomx lil min iweġġgħu tul it-triq. Drake laqat wieħed fuq il-vest, il-bqija ħarbu.
  
  "Naħseb li nistgħu ngħidu b"kunfidenza li t-tim Russu mhuwiex taħt sanzjonijiet tal-gvern. L-ebda gvern f"moħħu ma kien jaqbel ma" dan."
  
  Kinimaka ċaqlaq. "Hawn qed nitkellmu fuq Russi, habib. Diffiċli li tgħid."
  
  "U kieku ħasbu li jistgħu joħorġu biha," qal Kenzie. "L-Iżraeljani wkoll."
  
  Drake ħa kenn wara l-mejda. Il-ħitan madwar il-perimetru ta 'dan il-labirint intern ta' uffiċċji kienu flimsy fl-aħjar. Għandhom jibqgħu miexja.
  
  Huwa xejriet lil Alicia u lil May hekk kif għadda. "Lauren," qal. "Nafu fejn huma l-armi bijoloġiċi?"
  
  "Mhux għal issa. Imma l-informazzjoni ġejja."
  
  Drake għamel grimace. Il-burokrati qattiela x'aktarx penu l-ispiża tal-ħajja kontra d-dħul. Hayden imbuttat passat. "Mur aktar fil-fond," qalet. "Allura se jkun."
  
  Ir-Russi sparaw lejn l-uffiċċji ta" ġewwa. Il-balal qatgħu l-ġilda tal-fibreglass, u kkawżaw il-kollass tal-pannelli u studs tal-aluminju jtiru kullimkien. Drake ma għollax rasu. Hayden tkaxkar 'il quddiem.
  
  Drake ħares bejn is-sejjieħ. "Ma nistax nagħmel ħarsa fuqhom."
  
  Dahl qagħad minn perspettiva differenti. "Nista". Huwa spara; ir-raġel waqa ', iżda Dahl ħadlu rasu grimly.
  
  "Vest. Għadhom ħamsa b"saħħithom."
  
  Lauren temmet is-sejħa. "Sempliċiment snippet ta" informazzjoni, nies. Il-kmand li ħeles lill-aġent tal-irqad żgur ġie minn ġewwa l-bini."
  
  "Ksibt," qal Hayden. "Lauren, fejn huma l-Iżvediżi?"
  
  Silenzju, imbagħad: "Mill-mod kif daħlu, jien ngħid min-naħa l-oħra tal-bini, sejrin dritt lejk."
  
  "Dann, imbagħad irridu naslu sal-punt ċentrali l-ewwel. Jekk nassumu li dan huwa t-triq għal-livelli aktar baxxi, Lauren?"
  
  "Iva, imma għadna ma nafux fejn jinsabu l-armi bijoloġiċi."
  
  "Huwa hemm isfel," qal Hayden. "Ikunu jridu jkunu stupidi biex jaħżnuh imkien ieħor."
  
  Drake qaleb lejn Dahl. "Inti ok?"
  
  "Żgur. Imma kif għedt qabel, l-ebda gvern ma kien jawtorizza dan l-attakk."
  
  "Issa taħseb li l-Iżvediżi jaġixxu b'mod indipendenti?"
  
  Dahl frowned, iżda ma qal xejn. F'dak il-punt, kollox kien possibbli, u r-rivelazzjoni l-ġdida li l-Ordni jista 'jkun għadu qed jaħdem, aġġornat għal infrastruttura moderna, poġġiet ukoll mistoqsijiet fuq il-paġna kollha. Kemm huma passi quddiemna?
  
  U r-raba? Jekk il-ġuħ ma jaħkemx, il-mewt se!
  
  Drake qaleb. Kinimaka qasmet lejn in-naħa l-bogħod tal-uffiċċju u għafas lilu nnifsu mal-ħajt ta 'barra, segwit minn Smith hekk kif ikkonverġu fiċ-ċentru ta' ġewwa. Hayden, Mai u Yorgi mxew dritt min-nofs. Drake spara tiri wara tiri biex ipoġġa lir-Russi mal-art. Kenzi crabbed fosthom, clutching pistola, iżda madankollu ħares skura. Il-fqira tfajla kienet nieqsa mill-katana tagħha.
  
  Drake wasal fit-tmiem taż-żona tal-uffiċċju open-plan. Hayden kien diġà hemm, iħares madwar l-ispazju miftuħ li wassal għall-bank tal-liftijiet u żona kbira oħra ta 'uffiċċji lil hinn minnha. Kien hemm Żvediżi x'imkien hemm.
  
  "Ddejjaqni nagħtikom aħbar ħażina," qaltilhom Lauren f'widnejnhom. "Imma l-Iżraeljani wkoll għamlu avvanz. Din hija żona tal-gwerra. Int xortik tajba li tkun hemm. "
  
  Issa Kensi reġa". "Niddubita serjament li l-Iżraeljani għandhom l-appoġġ tal-gvern. Imma nemmen li dawn huma Forzi Speċjali. M'għandekx appoġġ?"
  
  "Fi triqti. Dgħajsa mimlija biha. M"għandi l-ebda idea kif dawn it-timijiet jistennew li joħorġu minnha aktar tard."
  
  "Ma temminx dan," qal Kensi. "Dejjem hemm mod. Trid tibda żżomm il-vittmi sikuri hawn. Tagħtihom l-għajnuna li għandhom bżonn."
  
  Hayden huwa lura. "Jiddispjaċini, għadni ma nistax naqbel ma" dan. Ma nafux ma" xiex qed nittrattaw. Ma nafux jekk l-Ordni tistax tirrilaxxa xi ħaġa aktar fatali."
  
  "Mhix raġuni biex toħroġhom?"
  
  "L-Ordni forsi tridna nagħmlu hekk. Iftaħ il-bibien."
  
  "Mmm, raġel," qalet Alicia. "Xi idjota diġà fetaħ it-twieqi."
  
  Hayden ħaseb dwarha. "Indannata, għandek raġun, imma dan biss jagħmilha agħar. X'jiġri jekk l-istrateġġjatura tal-Ordni hi li teħles xi ħaġa fatali madwar Dallas?
  
  Drake glared lejn il-liftijiet. "Għandna bżonn inkunu nafu fejn tinsab l-arma bijoloġika tal-fottu."
  
  Il-balal splodew fuq il-kontinġent Russu, u bidluh f""papier-mâché" magħmul minn diversi pannelli. Kartolerija tellgħu fl-arja: sett ta 'lapsijiet, telefon, munzell sħiħ ta' karti.
  
  It-tim niżel.
  
  Il-vuċi ta" Lauren bilkemm kienet tinstema". "Sub-livell erbgħa, laboratorju 7. Hemmhekk qiegħed. Ħaffef!"
  
  
  KAPITOLU DISGĦA U Għoxrin
  
  
  Uża ringiela ta 'liftijiet bħala tarka kontra l-Iżvediżi, it-tim SPEAR żamm nar kostanti fuq ir-Russi hekk kif ġrew lejn il-bibien tal-azzar. Hayden u Jorgi ġew rilaxxati filwaqt li Kinimaka u Smith ħadu ħsieb lill-Iżvediżi u l-kumplament tat-tim iffoka fuq ir-Russi.
  
  Hayden għafas il-buttuna bit-tikketta SL4.
  
  Jekk il-liftijiet daqq, il-ħoss intilef minħabba sparar qawwi. Drake naqas, iżda l-għadu xorta rnexxielu jirritorna n-nar u jitkaxkru 'l quddiem, miexi madwar mejda wara mejda u uża oġġetti aktar b'saħħithom biex jinkixtu warajhom. Anke dakinhar, raġel waqa" b"balal f"rasu. Ieħor għajjat bl-uġigħ hekk kif kien bil-ġwienaħ, u ieħor spara f"riġel. Madankollu, ġew.
  
  Id-dwal tefgħu 'l fuq mill-bibien tal-metall u mbagħad infetħu. Hayden qabeż u l-kumplament tat-tim segwit. Kien diffiċli għalihom, iżda għamluha.
  
  Drake kien ippressat kontra Dahl, il-Hong Konger bejniethom.
  
  Alicia serħet il-geddum fuq dahru. "Min diakk hu dak warajh? B"swaba" mitluqin?
  
  "Jiena". Kenzi ħaffef hekk kif l-ispazju strett għafsuhom, u ma ħalla l-ebda lok għall-moviment hekk kif tħaffef sal-livell erbgħa. "Imma idi huma maqbuda madwar għonqi. B"mod tal-għaġeb, swaba tiegħi qegħdin hemm ukoll." Hija xejriethom.
  
  Alicia ħassitha moviment. "Wieħed, xi ħadd waħħalli xi ħaġa f"ħmar. U mhix banana."
  
  "Oh, għandu jkun jien," qal Yorgi. "Tajjeb, din hija l-pistola tiegħi."
  
  Alicia għolliet għajn. "Il-pistola tiegħek, hux?"
  
  "Il-pistola tiegħi. Il-pistola tiegħi, dak li rrid ngħid."
  
  "Huwa kompletament iċċarġjat?"
  
  "Alicia..." wissa Drake.
  
  "Mmm, iva, hekk għandu jkun."
  
  "Imbagħad aħjar ma niċċaqlaqx. Ma rridux li taħdem fi spazju daqshekk ristrett issa, hux?"
  
  Fortunatament, hekk kif Kensi dehret li kienet waslet biex tagħti tweġiba mimli, il-lift waqaf u għamel ħoss tal-wasla. Il-bibien fetħu u t-tim prattikament waqa" barra fil-kuritur. Drake skennja l-ħitan għal sinjal. Ovvjament ma kien hemm xejn hemmhekk.
  
  "Fejn hu Lab 7?"
  
  "Dur il-lemin, it-tielet bieb flimkien," qalet Lauren.
  
  "Perfetta".
  
  Dahl mexa 'l quddiem, xorta kawt, iżda deher kunfidenti. It-theddida kienet fil-biċċa l-kbira akbar, iżda Drake qatt ma nesa r-raġuni li kienu hawn. L-ordni tal-Aħħar Sentenza. X'iktar ippjanaw?
  
  Yorgi neħħa l-maskra tiegħu, għafas għall-arja. Kensi ingħaqdet, kiser ir-regoli, u mbagħad Smith segwa l-istess, u ta ħarsa vojta lil Hayden hekk kif refgħet idejha bla sahha.
  
  "Ribelli," qal Dahl, kompla jimxi.
  
  "Jien ngħid crooks," qal Kenzi. "Ħsejjes aħjar."
  
  Kienet ħdejh.
  
  "Kieku ma kontx daqshekk dixxiplinat tajjeb, ngħaqad magħkom."
  
  "Tinkwetax. Nistgħu naħdmu fuq dan."
  
  Drake tajjarha minn wara. "Taf li mar skola privata, hux, Kenz? Qatt ma tkissruh."
  
  "Il-Mossad għandu l-metodi tiegħu stess."
  
  Dahl ħares minn fuq spalltu. "Intom it-tnejn tagħmlu ħalqhom? Qed nipprova nikkonċentra."
  
  "Ara xi ngħid?" qal Drake.
  
  "Ffoka fuq xiex?" Staqsiet Alicia. "Numri wieħed sa erbgħa?"
  
  "Hawn aħna," qal Dahl. "Laboratorju 7".
  
  "Kalkola kollox lilek innifsek, Torsti? Stenna, naħseb li għandi sticker xi mkien."
  
  Hayden imbuttat 'il quddiem. "Formazzjoni, nies. Ħares lura. Oqgħod attent għall-liftijiet fuq iż-żewġ naħat. Għandi bżonn lil Lauren fuq it-telefon biex tqabbadni mal-bioweapon, u għandi bżonn il-laboratorju biex inkun sigur. Taħseb li tista" tagħmel dan?"
  
  Mingħajr pawsa, xerrdu u ħadu l-pożizzjonijiet tagħhom. Drake u Hayden kellhom jidħlu fil-laboratorju waħedhom. L-ewwel daħlu fl-uffiċċju ta" barra, li kien mifrux bil-provvisti, kull wiċċ disponibbli miksi b"kull xorta ta" għodda. Drake ma kellux idea x'kienu, iżda dehru vitali u għaljin.
  
  Wara l-ħajt tal-ħġieġ kien hemm kamra ta" ġewwa u sigura.
  
  "Lauren," qal. "Il-Laboratorju 7 jikkonsisti f"żewġt ikmamar. Esterni u interni. L-intern huwa probabbli kamra tal-kontroll kimiku li tista" tiġi ssiġillata u rilaxxata."
  
  Xejn. Il-komunikazzjoni ġiet skonnettjata.
  
  Drake glared lejn Hayden. "X'inhu-"
  
  "Skużani, Matt. Hayden. Il-laboratorji huma dejjem protetti bil-frekwenza, għalhekk is-sinjali ma jistgħux jidħlu u joħorġu. Il-Lab 7 jinsab fuq livell differenti mill-bqija tal-faċilità, u domna biex iddiżattivaw is-sigurtà addizzjonali."
  
  "Tinkwetax," qal Hayden. "Fejn tmur?"
  
  "Kamra ta" ġewwa. Għandu jkun hemm kabinett tal-ħġieġ hemmhekk. Tara dan?"
  
  Drake mexa sal-ħajt kbir tal-ħġieġ. "Iva. Eżatt fil-kantuniera l-bogħod."
  
  "L-armi bijoloġiċi ovvjament mhumiex bħal armi. Għandu jinħażen f'kanister tad-daqs ta' flixkun tal-kafè. Jista 'jiġi identifikat bil-kodiċi PD777. Ghandek dan?"
  
  "Mifhum". Huwa mar lejn il-pannell tal-kodiċi tal-bieb u daħħal il-kodiċi ta 'override. "Xejn". Beda. "Jista 'din il-kamra jkollha kodiċi differenti?"
  
  "Ħalli nsir naf. Il-problema hi li l-kapijiet, it-tekniċi u l-assistenti tal-laboratorju kollha qed jorqdu hemm miegħek."
  
  "Biex ma nsemmux ir-Russi, l-Iżvediżi u l-Iżraeljani. Ħaffef".
  
  Drake sema' kif Hayden ikkonsulta mat-tim. Kollox kien kwiet, eerily hekk. Smith imbagħad growled permezz tiegħu comm.
  
  "Moviment fuq it-taraġ tal-lvant. Hawn ġejjin!"
  
  "Stajt moviment fuq dak tal-punent," rrappurtat May. "Ħaffef".
  
  "Żomm dawk il-liftijiet," qal Hayden. "Se jkollna bżonnhom dalwaqt ħafna."
  
  Drake ħaseb biex jispara mill-ħġieġ. M'hemmx dubju li jkun bulletproof u potenzjalment perikoluż. Il-kamra ta" barra kien fiha wkoll kabinetti tal-ħġieġ mimlijin b"tubi tat-test u canisters li setgħu jkun fihom kull numru ta" veleni.
  
  Lauren għajjat kodiċi ġdid. Drake tah daqqa ta" ponn. Il-bieb infetaħ. Ġera lejn in-naħa l-oħra tal-kamra, fetaħ l-armarju u beda jfittex il-kanister. Hayden tħalla lura. Waqt li jkopru daharhom, kull membru tat-tim iżomm lil dak li jmiss fil-vista.
  
  Drake għadda minn canister wara l-ieħor. Kull wieħed kellu stampa ta" ittri u numri suwed u grassi fuqha, u ma kinux f"ordni. Għaddiet minuta. Smith fetaħ in-nar it-taraġ, u May għamlet l-istess ftit sekondi wara. Ġew attakkati, jitolbu li ħadd ma jkun idjotiku biżżejjed biex jibgħat granata fil-ġlieda.
  
  "Mifhum!"
  
  Huwa qabad il-kontejner, ħa nofs sekonda biex jiftakar li kien fih arma bijoloġika li setgħet teqred tal-anqas l-Amerika, u daħħalha taħt driegħ. "Wasal iż-żmien li tmur".
  
  Bħala wieħed, koordinati, bdew jirtiraw. May u Smith koprew it-taraġ sakemm Drake u Hayden laħqu l-hallway, u mbagħad Yorgi u Dal koprewhom. May u Smith malajr irtiraw hekk kif Alicia tagħfas il-buttuna tal-lift.
  
  Il-bibien infetħu istantanjament.
  
  "Mgħaġġel!" - għajjat Mai, malajr deher l-kantuniera. "Qegħdin ftit sekondi lura tiegħi."
  
  Hija rritornat in-nar, u pinnilhom mal-art.
  
  Smith ħa triq differenti, issa koperti minn Dahl, iż-żewġ irġiel jirtiraw lejn il-bibien.
  
  U mbagħad bdew jindoqqu l-allarmi, rogħda qawwija qisha qarn li mliet il-widnejn u bagħtet is-sensi f"salib.
  
  "Dan x'inhu l-infern?" Drake għajjat.
  
  "Le. Oh le!" Lauren għajjat lura. "Oħroġ minn hemm. Oħroġ minn hemm issa! Huma biss ħarġu xi ħaġa fis-sistema." Hi waqfet qasira. "O Alla tiegħi... huwa sarin."
  
  Diġà kien qed jitferra mill-ventijiet fis-saqaf tal-hallway u l-ventijiet tal-ġenb tal-lift.
  
  
  KAPITOLU TLETIN
  
  
  Drake trażżan il-mewġa inizjali ta 'biża' meta semmiet l-isem Sarin. Kien jaf li kien fatali. Kont naf li kienet meqjusa bħala arma tal-qerda tal-massa. Kien jaf li Smith, Yorgi u Kenzi kienu neħħew il-maskri.
  
  U ra dak li ntqal li kien likwidu bla kulur u bla riħa joħroġ mill-ventijiet.
  
  "Qatt ma ddubejt li ħażnu sarin hawn." Hayden attakka lil Yorgi. "Imma dan..." qabdet il-maskra tiegħu.
  
  Drake kien jaf li kważi kollox jista 'jiġi manipulat, inġinerija, jew saħansitra immaġina mill-ġdid. L-unika limitazzjoni kienet l-immaġinazzjoni. L-aġent tan-nervituri likwidu kien infinitament flessibbli. Issa kien qed jgħaġġel bil-qawwa kollha lejn Kenzi, imma ra li Alicia u May kienu diġà hemm. Il-mara Iżraeljana kienet liebsa maskra, iżda għajnejha kienu diġà magħluqa u ġisimha kien zopp.
  
  Sarin jista 'joqtol f'minuta waħda sa għaxar minuti, skond id-doża.
  
  "Le," qal Drake. "Le le le".
  
  Smith niżel mal-ġenb tal-lift, diġà mitluf minn sensih, qabel Dahl irnexxielu jiġbed il-maskra kompletament fuq wiċċu.
  
  Il-lift ġrew 'il fuq, lura għall-ewwel sular.
  
  "X'għandna nagħmlu?" Hayden għajjat fuq il-comms. "Kemm għandhom ħin?"
  
  "Min?" Lauren wieġbet b"mod naturali. "Min weġġa"?"
  
  "Sib biss far tal-laboratorju kkritikat jew tabib u għidilna x"għandna nagħmlu!"
  
  Kinimaka tella" lil Smith fuq spalltu hekk kif il-bibien infetħu. Drake rah wasal biex jispiċċa, imbagħad daħal l-ewwel, jaf li l-Ħawajjan x"aktarx nesa mill-Isvediżi, Russi u Iżraeljani li kienu qed jistennew. Mill-ewwel ra dak li deher li kien fwar ħafif infiltrat mill-ventijiet kollha ta" livell għoli. Qalbu għereq. "Dan ġie rilaxxat hawn ukoll."
  
  "Il-kumpless kollu," qal Lauren. "Għandi tekniku tal-laboratorju hawnhekk."
  
  "M'għandix bżonnu," nefaħ Kinimaka. "Għandna bżonn l-atropina. Fejn hi din l-atropina kkritikata?
  
  Daħlet vuċi ġdida fuq il-linja. "Kemm nies ġew infettati? U sa liema livell?"
  
  Drake skennja ż-żona u ġera għall-kopertura, u jimmira l-arma tiegħu. Alicia appoġġat lilu. Moviment quddiem għamilhom jieqfu.
  
  "Fil-infern b'dan!" Hayden kien qed jibki. "Għandna tlieta minn tagħna u għexieren ta" nies diġà mitlufa minn sensihom fil-laboratorju. Trid tiġi hawn bl-antidotu, u trid tagħmel dan issa!"
  
  "Sarin huwa letali," qal ir-raġel. "Imma tista" tieħu siegħa biex toqtol. Ninsabu fit-triq it-tajba, emminni. Konna lesti għal dan. Għidli, il-vittmi għandhom diffikultà biex jieħdu n-nifs?"
  
  Drake ħares lura. Hayden ħa mument biex jiċċekkja. "Iva," qalet b"għonq f"gerżuma. "Iva, hekk hu".
  
  Drake ra kif Dal jimxi lejn Kenzi, ġibdaha bil-mod 'il bogħod minn Alicia, u bennieha f'idejh. Huwa ħares dritt lejn Kinimaka. Hadd iktar. Imkien ieħor. Id-dinja sparixxa, u ħaġa waħda biss baqgħet fuq il-kuxjenza tal-Iżvezja.
  
  "Mano. X'għandna nagħmlu?"
  
  Il-kbir ħawajjan snorted. "Atropina u l-Awto-Injettur."
  
  Il-vuċi wieġbet minnufih. "Il-bajjiet mediċi jinsabu f"kull sular. Kull kompartiment fih diversi antidoti, u l-atropina hija waħda minnhom. Hemmhekk issib ukoll injetturi awtomatiċi. Sempliċement waħħalha fil-muskolu tal-koxxa."
  
  "Naf x'għandek nagħmel!"
  
  Drake stenna lit-tekniku jgħid lil Kinimaka fejn għandu jmur, imbagħad mar l-ewwel. L-ebda sneaking madwar, l-ebda dodging fuq l-imwejjed; din id-darba kienu heads out, jappoġġjaw lill-ħbieb tagħhom waqgħu, jisfida kwalunkwe nazzjon diżonesti foolish biżżejjed biex jeħodhom fuq. L-art kienet għadha mifruxa bl-iġsma, biss issa dawn l-iġsma irqad kienu indivja, itturmentati mill-uġigħ, xi wħud kienu diġà tħawwad.
  
  Il-bibien tad-dħul ġew meqruda. Irġiel bil-maskri u lbies ġrew ġewwa.
  
  Drake warrab is-siġġu u mbagħad innota l-bajja medika f"waħda mill-kantunieri tal-kamra. Ġera. Fuq il-lemin kien qiegħed il-ġisem tar-Russu, liebes Kevlar, dak li kienu sparaw fuqu. Tnejn oħra kienu jinsabu ħdejh; ikkonvulsaw u mietu. Sarin laqathom iebes ukoll. Ir-rilaxx kimiku effettivament waqqaf il-battalja u SPIR xorta kellu l-arma bijoloġika.
  
  Hayden ġera 'l quddiem mingħajr arma f'idejh u fetaħ il-bieb għall-bajja medika. Ġewwa, quddiemhom kien hemm tużżana ampulli mimlija b"likwidu tleqq. Kienu mmarkati b'mod ċar, u Kinimaka għajjat l-atropina; Mai ħarġet l-awto-injettur u mlietha. Kinimaka waħħal labra f"wiċċ Smith ftit sekondi qabel ma Dal għamel l-istess ma" Kenzie. Alicia u Mai ttrattaw ma 'Yorgi, u mbagħad it-tim hunkered isfel, eżawriti, numb, jibża' li t-tama li kienet mimlija qalbhom issa dehret daqshekk iddisprata.
  
  Għaddew il-minuti. Drake daru lejn Kinimaka. "X'qed jiġri issa?"
  
  "Well, atropine jimblokka l-effetti tas-sarin. Iridu jduru."
  
  "Oqgħod attent għall-effetti sekondarji," qal it-tekniku. "Bażikament alluċinazzjonijiet. Imma sturdament, dardir, vista mċajpra..."
  
  "Tinkwetax," qalet Alicia. "M'hemm xejn agħar minn ikla fil-pub għal Team SPEAR."
  
  "Ħalq xott. Żieda fir-rata tal-qalb..."
  
  "Iva."
  
  Għaddew ftit minuti oħra, u Drake ħares bla sahha lejn wiċċ Yorga, u xtaq mitt darba fis-sekonda għal mill-inqas qatra ħajja terġa" lura lejh. Hayden staqsa lit-tekniku jekk jistgħux ineħħu s-sarin mis-sistema u jippermettu lil kulħadd ineħħi l-maskri tagħhom, iżda s-sitwazzjoni ma tantx kienet taħt kontroll. Min ħareġ is-sarin xorta jista" jkollu pjanijiet oħra.
  
  "Aħna fis-sistema issa wkoll," assigurahom Lauren. "L-FBI żammet diversi xjenzati tal-kompjuter ta 'livell għoli li ilhom iħaffru f'dan il-każ għal xi żmien."
  
  "Xi aħbar dwar timijiet oħra tal-forzi speċjali?" Staqsa Hayden.
  
  "Aħna naħsbu hekk. Għadni qed nikseb konferma. Kollox hemm ftit konfuż."
  
  Drake ta daqqa taʼ ħaddejn lil Yorgi, fuq il-lemin tal-maskra tiegħu. "Għidli dwarha".
  
  Ir-Russu ħawwad ftit, għolla jdejh. Għajnejh infetħu u ħares vojt dritt lejn Drake. Sogħla u pprova jneħħilu l-maskra, iżda Drake żammha f"postu. Bl-atropina jew mingħajrha, huwa aħjar li ma tħalli xejn għax-xorti. Smith tħabtu wkoll, u mbagħad Kenzie; Dahl ħareġ daqqa ta" solliev fit-tul u li tinstema". It-tim ħa ċ-ċans li jiskambja tbissima qasira u dgħajfa.
  
  "Ejja nġibuhom fl-arja," qal Hayden. "Għamilna hawn għal-lum."
  
  Lauren reġgħet għamlet kuntatt. "Kollox sew magħhom? Kollha kemm huma?" Hija xorta ma kellhiex idea min kien infettat.
  
  "S'issa tajjeb, imħabba," qal Drake. "Għalkemm ikun sabiħ li jkollok tabib jiċċekkjahom."
  
  "Għandna tużżana minnhom hawn."
  
  "Jien ġej għandek issa," qal Hayden.
  
  It-tim reġgħu ngħaqdu u għenu lil xulxin joħorġu mill-bieb. Hayden qabdet l-arma bijo ma" sidirha, lanqas issa ċerta f"min setgħet tafda. Hija staqsiet lil Lauren mistoqsija fuq il-comms.
  
  "Jeħtieġ li jittieħed għas-sigurtà f'Dallas," qalet Lauren. "Hawn għandi d-dettalji. Qed jistennewk".
  
  Hayden ħares lejn Drake b'għajnejn għajjien wara l-maskra tiegħu.
  
  Ma tispiċċa qatt.
  
  Drake kien jaf eżatt x"kienet taħseb. Sakemm waslu fil-kamra tal-emerġenza, neħħew il-maskri tagħhom, u sabu lil Lauren, kienu bdew iħossuhom ftit aktar mistrieħa. Drake ħadet gost li jġiblu kafè sħun u Alicia bejħet għal flixkun ilma. Mai ħaditilha t-tazza, ħadet sip, imbagħad stidinha tieħu sip mill-flixkun użat.
  
  Kenzi ħarġet u ħadha minn Mejju u faqqa. "Għaliex narak erbgħa?"
  
  Alicia lura l-ilma tagħha. "Mela, għadek ħaj? Ħej, dan jgħodd bħala threesome?"
  
  Drake ħares. "Taf xi ħaġa? Inkun naf meta wasal iż-żmien li tieqaf minn dan ix-xogħol, meta intom it-tnejn jieqfu jippruvaw itellfu lil xulxin. Dakinhar se nirtira."
  
  Lauren ħarġet "il bogħod minn Smith għal mument hekk kif daqqa ta" informazzjoni laqtet is-sistema ċentrali ta" komunikazzjoni tagħha. Dan jinkludi komunikazzjonijiet mill-bniedem diżgrazzjuż f'Washington, l-operazzjoni lokali f'Dallas, u, sa ċertu punt, is-Segretarju tad-Difiża.
  
  Hija xejret idejha biex il-grupp jisma" qabel ma ftakar li setgħet tuża l-konnessjoni. "Ħej, uh, sew, hi. Jien nagħtik indirizz f'Dallas u għandek tkun fi triqtek. Aktar ma dawn l-armi bijoloġiċi jibqgħu fis-selvaġġ, iktar ikun kbir il-periklu. Issa għandna ftit kjarifika. Jidher li t-trankwilliant oriġinali li kien amministrat biex jolqot kważi lil kull min jaħdem fil-laboratorju ġie attivat permezz ta" kodiċi redundant malli ftaħt it-tebut ta" Geronimo. Jidher li jaħsbu li l-kult jista 'ma jkunx għadu jeżisti issa, iżda tal-inqas persuna waħda tista' tkun għadha taħdem għalihom. Sarin kien attivat ukoll mill-istess kodiċi u, bla dubju, mill-istess persuna. Insider? Jista 'jkun. Imma tinsiex li kellna nneħħu l-iskrins protettivi tal-laboratorju biex is-sinjal ikun jista" jidħol ġewwa."
  
  "Għandek bżonn tiżgura li n-nies ma jitilqux qabel ma l-aġent tal-irqad jagħmel xogħolu," qal Hayden.
  
  "Fih. Imma dan mhux kollox. Il-katavri ġew magħduda." Ħadet nifs. "Il-persunal tal-laboratorju tagħna u ċ-ċivili innoċenti għamlu xogħol tajjeb. Dawn kollha jidhru li jirrispondu għall-atropina. Huwa preżunt li minħabba li raqdu mal-art huma rċevew biss dożi dgħajfa u l-għajnuna waslet malajr. Issa m'hemm l-ebda problema bl-identifikazzjoni, iżda peress li konna nafu l-pożizzjonijiet tar-Russi u l-Iżvediżi, irridu nassumu li għandna raġun. Tliet Russi nqatlu, tnejn kienu neqsin. Żewġ Żvediżi huma mejta, wieħed nieqes. U mietu tliet Iżraeljani, tnejn kienu neqsin."
  
  "Ma ħadux l-atropina?" staqsa Dahl imħasseb.
  
  "Naturalment għamluha, imma wara ċ-ċivili. U tassew laqathom b"mod aktar aggressiv."
  
  Sa dan il-punt, Smith, Yorgi u Kenzi kienu fuq saqajhom, jidhru mistrieħa u ħerqana għall-azzjoni. Drake staqsiet jekk dan jistax ikun wieħed mill-effetti sekondarji msemmija hawn fuq.
  
  "Yorgi," qal. "Ħares lejn Alicia. X'qed tara?"
  
  Ir-Russu grinned. "Ġelat u chili jaħraq?"
  
  Drake grinned. "Huwa tajjeb".
  
  Alicia frown profondament. "Dan xi jfisser. Yogi? Yogi? Ejja, habib. Taf li nħobbok, imma jekk ma txerredx il-fażola, ikolli noqtolkom."
  
  Drake ġibedha 'l bogħod lejn il-karozzi li kienu qed jistennew. "Tajjeb imħabba tiegħi, inti għadek kif ippruvajt il-punt tiegħu."
  
  
  KAPITOLU wiehed u tletin
  
  
  Il-veloċità kienet l-għażla tagħhom, is-salvatur tagħhom, Alla tagħhom, u l-aħjar mod tagħhom biex jibqgħu ħajjin issa.
  
  Ma kellhom l-ebda illużjoni dwar x"jista" jistenniehom fi triqthom lejn Dallas. Ma jimpurtax kemm uffi/jali tal-pulizija assistew; ma jimpurtax kemm SUVs FBI u vannijiet SWAT ħejjew ir-rotta, in-nies li jiffaċċjaw kienu wħud mill-aqwa fid-dinja, u kienu jsibu mod kif joħorġu.
  
  Jiddependi għal min fil-fatt ħadmu.
  
  Drake ra l-vetturi li kienu ġew ipprovduti bihom għall-vjaġġ qasir minn Dallas-żewġ vetturi maħruġa mill-gvern b"erba" roti-u ħabat fuq il-brejkijiet.
  
  "Dan verament mhux se jaħdem."
  
  Waqt li ftakar fil-parkeġġ u l-kontenuti tiegħu, għamel daqqa ta" ras lejn ftit spazji tal-parkeġġ ħdejn il-ħruġ.
  
  "Huma se".
  
  Lauren esprimiet il-qbil tagħha. "Se nitlob lill-FBI biex tħares lejn dan."
  
  "Mgħaġġel". Drake kien diġà sejjer f'dik id-direzzjoni. "Kull? Tagħbija l-fuck up. Dalwaqt ikollna bżonn il-munizzjoni kollha li għandna."
  
  B"Hayden fiċ-ċentru, ġrew lejn il-karozzi, Dodge Challenger iswed ta" kulur stealth u Mustang blu ċar b"żewġ strixxi bojod tul il-barnuża. Dahl immodifika l-Mustang, li kien kbir għax Drake ried l-Isfidant. Karozzi tal-pulizija screeched bogħod, jippreparaw biex inaddfu rotta miċ-ċentru ta 'Dallas. Il-ħelikopter iddur fil-viċin, wissa li kien probabbli ħafna li jitwaqqa 'minn timijiet SWAT. Iż-żewġ karozzi kienu ġodda biżżejjed biex jiġu hackjati-l-FBI ma kellhiex bżonn iċ-ċwievet.
  
  Drake tela" ma" Yorgi, li ħa s-siġġu tal-passiġġier, Hayden, Alicia, u May. Huwa beda l-magna, jitbissem ferħan.
  
  "Dan," qal, "huwa l-ħoss li għalih kont inqum mis-sodda qabel is-sitta ta" filgħodu."
  
  Alicia injoratha. Hija draw it-tfulija tiegħu u ħalliet lil kulħadd jafha.
  
  Drake beda l-magna. Dahl beda l-Mustang ħdejh u ż-żewġt irġiel grinned minn żewġ ringieli ta 'twieqi, flimkien fl-aħħar.
  
  Hayden tappa l-kanister fuq wara tas-sedil tiegħu. "Armi bijoloġiċi".
  
  "Mmm, iva. Multa."
  
  Għafas lilu nnifsu mal-art, dawwar l-isteering u mexxa l-karozza fl-ispazju dejjaq tal-parkeġġ u ġera lejn il-ħruġ. Il-karozza marret fuq il-bankina irregolari, l-irfigħ ta 'quddiem u l-brix ta' wara. Sparks tellgħu.
  
  Wara Drake, Dahl ra xrar jitfu mal-windskrin tiegħu, u ħakmu fin-nar għal sekonda. Ovvjament ma kienx kuntent.
  
  "Keenell, Drake. Kont qed tipprova tidħol f"dan?"
  
  "Sempliċiment issuq," wieġeb Hayden. "Il-bini sigur huwa biss disa 'minuti bogħod."
  
  "Iva, forsi fil-korsa tat-tellieqa," qal Smith. "Imma dan huwa Dallas, u dawn it-tnejn mhumiex tellieqa."
  
  "Trid tispara, Lancelot?" Drake dam. "Tlugħ minn fuq dan l-Iżveziż u ħudlu."
  
  "Ma jimpurtax".
  
  "Int rrabjat?" Alicia ngħaqdet. "Naturalment le, Lancelot."
  
  "Nistgħu..." reġa' pprova Hayden.
  
  Leħen Lauren għerqet tagħha stess. "L-għadu qed joqrob," qalet, imbagħad: "Tisparax, Lancelot."
  
  Drake żamm iżżejjed sinifikanti billi rfina l-istering tiegħu u uża ż-żewġ korsiji tat-triq. Karozza tal-pulizija kienet wieqfa quddiem, u żammet lil sewwieqa oħra milli jaqsmu triqthom. The Challengers qabżu l-intersezzjoni, issa mdawra minn bini għoli. Il-Mustang ġrew passat nofs sekonda wara, dejqa nieqsa fender ta 'wara l-Dodge. Drake ħares fil-mera ta" wara u kull ma seta" jara kienu s-snien magħluqin ta" Dahl.
  
  "Issa naf x'inhi li tkun imfittex minn kelb il-baħar."
  
  X'imkien 'il quddiem kien hemm il-kontinġent li kien fadal ta' Russi, Svediżi u Iżraeljani, li kollha kellhom dmir wieħed - li jiksbu arma bijoloġika li kienet iddisinjata speċifikament biex teqred il-provvista tal-ikel tal-Amerika.
  
  "Għaliex ma neqirduhx biss?" Kinimaka qal hekk kif żamm fuq il-poġġaman.
  
  "Hija mistoqsija ġusta," innota Dahl.
  
  "Huwa," qalet Lauren. "Imma qaluli biss li hemm protokolli fis-seħħ. Proċeduri. Agħmel ħażin u tista" toqtol lilek innifsek u lil għadd kbir ta" oħrajn."
  
  Drake naqqas il-gass meta deher dawra qawwija quddiem. Għal darb"oħra, il-pulizija kienu għalqu r-rotot l-oħra kollha, u hu mmanuvra bil-grazzja l-karozza wara l-kantuniera, tefa" t-tajers u għadda b"veloċità qawwija mid-dawl aħmar. Dahl kien ftit piedi warajh. Pedestrians ħejjew fit-toroq, ħarxa u ġestikulati, iżda nżammu lura mill-pulizija b"megaphone. Drake dejjem kien konxju ħafna li xi wħud forsi ma jisimgħux.
  
  "Il-kobob ma jistgħux jimmaniġġjaw dan kollu," qal Hayden. "Inaqqsu l-mod, guys. Fadal ħames minuti."
  
  F'dak il-mument, pickup truck ħareġ itir minn triq tal-ġenb, u kważi laqat uffiċjal tal-pulizija li ma kienx jaf. Huwa dawwar fi triqthom u mbagħad laħaq magħhom. Yorgi kien diġà waqqa" t-tieqa tiegħu, u Mai faqqgħet il-ħġieġa minn wara.
  
  Il-pickup truck, F-150 tal-fidda, żammet il-pass hekk kif resqet. Il-wiċċ li jidħek wara r-rota ħares lejhom, ħareshom id-doppju tat-triq. Yorgi inklinat lura fis-siġġu.
  
  "Oh le, le, le. Dan mhux tajjeb. Nafha. Nafha. "
  
  Drake ħares malajr. "Fl-opinjoni tiegħi, jidher qisu weightlifter Russu."
  
  "Kienet fl-Olimpjadi," qal Yorgi. "Dan kien qabel ma saret assassin sigriet militari, waħda mill-aqwa li qatt ħarġet mir-Russja. Hija Olga."
  
  Drake naqas hekk kif grupp ta" nies mexjin ħarġu minn quddiem il-karozzi li kienu qed imexxu l-veloċità, il-biċċa l-kbira tagħhom iżommu ċ-ċellulari ċentimetri minn għajnejhom.
  
  "Olga?"
  
  "Iva, Olga. Hija leġġenda. Qatt ma smajt biha?
  
  "Mhux f"dan il-kuntest. Le".
  
  L-F-150 tal-fidda daret drastikament, ħabat mal-ġenb tal-Isfidant tiegħu. Meħlus mill-merħla wandering, Drake reġa' reġa' qabeż il-gass u qabeż 'il quddiem, l-Isfidant iwieġeb b'roar sodisfaċenti. Olga għamlet dawra oħra, immirat lejn il-ġwienaħ ta" tliet kwarti ta" wara, iżda falliet b"diversi pulzieri. L-F-150 tagħha qasmu għan-naħa l-oħra, direttament bejn Drake u Dahl. L-Iżvezja mmanuvra Mustang tiegħu warajha.
  
  "Ma nistax ram dan," huwa qal. "Riskju wisq."
  
  "Ma nistax nisparaha," qalet Mai. "L-istess problema".
  
  "Kif tistenna li taħrab?" Kinimaka ħaseb dwarha.
  
  "Olga hija invinċibbli," assigurahom Yorgi. "U hi qatt ma tfalli."
  
  "Dan huwa kbir għaliha," qalet Alicia. "Forsi intom it-tnejn tistgħu taħbu taħt l-istess saqqu."
  
  Tliet karozzi qabżu 'l quddiem, vetturi oħra ġew imblukkati fil-biċċa l-kbira, u l-pedestrians ġew mwissija mill-għajta kostanti tas-sireni tal-pulizija. Drake segwa l-istruzzjonijiet ta" Hayden filwaqt li Hayden qagħad imwaħħal mal-iskrin tas-sat-nav portabbli.
  
  Drake ra dritta twila quddiemu.
  
  "Oqgħod miegħi, Dal," qal. "Imbotta l-kelba f'rokna."
  
  Huwa aċċellera, żamm lejn iċ-ċentru tat-triq. Il-vettura mitluqa fil-fatt bdiet toħroġ minn triq tal-ġenb, iżda waqfet meta s-sewwieq ra l-insegwiment joqrob. Drake żamm il-martell 'l isfel, jara lil Olga u Dahl warajha. Il-magni ħarġu u t-tajers bdew jgħajtu. Il-faċċati tal-ħwienet tal-ħġieġ u l-bini tal-uffiċini ħarġu daqslikieku fi ċpar. Pedestrians qabżu fit-triq biex jieħdu ritratti. Il-karozza tal-pulizija ingħaqdet mal-ġiri, ġibdet maġenb Olga, sabiex Drake issa kellu żewġ karozzi fil-vista ta 'wara tiegħu.
  
  "Tliet minuti," qal Hayden.
  
  "Ikseb l-armi tan-nar tiegħek, nies," qalet Alicia.
  
  "Ejja nittamaw li l-kelba Russa ma titlaqx bil-kwiet," qal Kenzie.
  
  Yorgi belgħet ħafna ħdejn Drake.
  
  Imbagħad, "il quddiem, ġrat l-aktar ħaġa stramba u tal-biża". Il-figuri daru f"nofs it-triq, waqgħu għal irkoppa waħda u fetħu n-nar.
  
  Il-balal qatgħu t-tarf ta" quddiem ta" l-Isfidant, jaqtgħu kontra l-metall u daqqew il-boltijiet. Sparks tellgħu fl-arja. Drake saq il-karozza assolutament dritta.
  
  "Laqtu l-gverta tal-ħatar!" - għajjat.
  
  Aktar tiri. Il-pulizija ħarġu mill-bankina biex jippruvaw iwaqqfu lit-tiraturi. Iċ-ċivili niżżlu għall-kopertura. It-tim SWAT ħalla l-għatu u ġera mal-pulizija, armi mmirati iżda mhux użati minħabba l-probabbiltà li jolqot nies fuq in-naħa l-oħra tat-triq.
  
  Il-windskrin ta" Drake sploda, shrapnel waqa" fuq il-ġakketta, l-ispallejn, u fuq irkopptejh. Il-balal laqat l-serħan tar-ras ftit pulzieri fuq il-lemin ta" widnu. Il-Yorkshireman stenna żewġ sekondi oħra, ħalla lit-tiraturi jerġgħu jingħaqdu, u mbagħad iddevja lis-Challenger b"qawwa kbira.
  
  Tħalli l-F-150 ta' Olga fil-linja tan-nar.
  
  Hija dawwart l-isteering tagħha stess, laqtet lill-pulizija fin-naħa tal-lemin, iżda l-balal xorta laqtu. Ir-raġel bilqiegħda ħdejha f"daqqa waħda mar zopp; aħmar għargħar l-intern tal-karozza. Russu ieħor huwa mejjet, u fadal wieħed biss.
  
  Dahl f'daqqa sab ruħu fil-linja diretta tan-nar.
  
  Iżda sa dak iż-żmien it-tiraturi kienu ffukati fuq il-kobob u l-SWAT li joqorbu, tnejn biss minnhom daru u fetħu jkopru n-nar, ippreparati biex jaħarbu. Drake ra l-balal jittaqqbu l-folla, ra d-disprezz li bih dawn in-nies - preżumibbilment Iżraeljani - trattaw liċ-ċivili.
  
  "Għall-infern b'kollox," qal. "Dan mhux se jkun ittollerat."
  
  "Drake!" Hayden wissa. "Żewġ minuti".
  
  Mai qabditilha spallha. "Dan għandu jsir."
  
  Drake qabeż il-pedala tal-gass u bela" l-art bejn il-karozza u l-militanti li kienu qed jaħarbu. Yorgi inklinat minn tieqa waħda, u Mai inklinat minn tieqa l-oħra. Fil-mira tal-armi tagħhom, sparaw tliet tiri kull wieħed tul it-triq dritta mejta, mingħajr ebda ċans ta" diżgrazzji oħra, u tefgħu lin-nies li kienu qed jaħarbu.
  
  Drake dawra drastikament, evita l-iġsma tagħhom li jaqgħu.
  
  "Bastards."
  
  Fil-mera ta" wara, il-kobob qabduhom. Imbagħad Olga u Dal reġgħu lura, jiġru kemm setgħu, jiġru lil xulxin miċ-ċentru tat-triq. Il-karozza ta" Olga kienet miksija bid-demm, il-windskrin kien nieqes, il-fenders, il-ġnub u l-fanali ta" quddiem kienu miksura, u l-gomma kienet waqgħet minn fuq waħda mit-tyres. Imma hi ġiet xorta waħda, ineżorabbli, bħal uragan.
  
  "Disgħin sekonda," qara Hayden b'leħen għoli.
  
  "Fejn?" - Saqsejt. staqsa Drake.
  
  Hija għajjat l-indirizz. "Ħu lemini u mbagħad ix-xellug, u l-bini jkun eżatt quddiemek, jimblokka t-triq."
  
  "Fuq nota differenti," interċetta Lauren. "Kienu l-Iżraeljani li telqu mill-battalja. U razza."
  
  "Mhux awtorizzat," qal Kensi. "Kif ħsibt. Dan qatt ma kien jiġri kieku l-gvern tagħna kien involut."
  
  Dahl ma neħħax għajnejh mit-triq. "Dak li ġej minnek jissorprendi."
  
  "M"għandux ikun. Ma nghidx li mhux se jagixxu, joqtlu u jimminaw fuq art barranija. Territorju ta" ħbiberija. Qed ngħid li ma jagħmluhx daqshekk miftuħ."
  
  "Ah, dan jagħmel aktar sens."
  
  Drake naqqas ir-ritmu, ħabat fuq il-brejkijiet, u dawwar il-Challenging roaring drastikament lejn il-lemin. Kważi wasal il-bankina 'l bogħod, xegħel il-magna u sema' t-tajers jgħajtu fit-tfittxija ta' traction. Fl-aħħar mument qabdu u beżqu ż-żrar u għenu biex jimbuttaw il-karozza "l quddiem. It-tama kienet li Dahl setgħet timbotta lid-difensur ta" Olga hekk kif daret, iżda r-Russa kienet wisq intelliġenti u bi traskuraġni qatgħet il-korner u marret fil-vantaġġ. Il-landa taż-żibel qabeż għoli warajha, laqtet il-quddiem.
  
  "Tletin sekonda," qal Hayden.
  
  Imbagħad kollox mar għall-infern.
  
  
  KAPITOLU Tnejn u tletin
  
  
  Olga rriskjat kollox, resqit malajr lejn it-tronk tal-Isfidant.
  
  Drake ra x-xellug idur toqrob malajr u lesta li jdawwar il-karozza.
  
  F"dahar ta" moħħu b"dan il-mod kollu kien imnikket bl-inkwiet li l-aħħar Żvediż li kien fadal kien xi mkien hemmhekk. Imma qatt ma tfaċċa.
  
  Għadu.
  
  Is-suldat qabeż mill-maħżen, iżomm submachine gun ta" dehra ta" ħażina fil-mira tal-pistola, b"wiċċ imdemmi mgħawġa minn grimace ta" wġigħ. Huwa kellu wġigħ, iżda baqa" fil-missjoni. Attakk ieħor mhux awtorizzat. Parti terza oħra li tuża nies forzi speċjali.
  
  Drake irreaġixxa mill-ewwel. X'kienu l-għażliet? Deher bħallikieku billi jiċċaqlaq b'mod perikoluż fuq il-ġenb tax-xellug, jipprova jwaħħal perfettament lill-Isfidant fit-triq dejqa l-ġdida, seta' jitfa' l-backend fl-Iżveziż li jattakka. Din kienet l-unika logħba, u ma kkunsidratx il-pussess tar-raġel ta" arma fatali.
  
  Hayden u Yorgi kienu bilqiegħda fuq in-naħa l-oħra tal-karozza. L-Iżvediż deher li kien se jisprejja l-karozza kollha hekk kif din tiżżerżaq lejn il-ġenb. Subgħajh tensjoni. Drake tħabat mal-isteering wheel, żammha sewwa, siequ l-leminija tagħfas fuq il-gass bil-veloċità t-tajba.
  
  L-Iżvediż fetaħ in-nar kważi b"mod vojt - ftit sekondi qabel suppost id-denb tal-karozza kellha laqtuh.
  
  U mbagħad id-dinja kollha marret miġnun, inqalbet ta" taħt fuq, meta Olga ħabtet fis-Sfidant li kien qed riesaq bil-qawwa kollha tagħha. Hija ma naqsetx ftit. Hija ħabtet il-karozza tagħha fil-ġenb tad-Dodge, u kkawżalha dawwar, tgħaffiġ lill-Iżvezja u bagħtet ġismu f'nofs it-triq. Drake qabad l-isteering wheel, ma setax jara dritt kif il-karozza daret; żewġ dawriet, imbagħad laqtet bankina għolja u nqalbet.
  
  Huwa ħabat fuq il-bejt, għadu jiżżerżaq u jinbarax mal-konkos sakemm ħabat fuq quddiem tal-maħżen. Il-ħġieġ inkiser u bdiet nieżla x-xita. Drake tħabat għall-bilanċ. Alicia kienet stordita, Yorgi kienet stordita.
  
  Olga ħabtet fuq il-brejkijiet u b"xi mod irnexxielha twaqqaf l-F-150 f"daqqa.
  
  Drake raha fil-mera tal-ġenb ta" taħt fuq. It-twieqi kienu miksura min-naħat kollha, iżda x-xquq kienu żgħar wisq biex xi ħadd jitkaxkar faċilment. Sema" lil Mai tissielet maċ-ċinturin tas-sigurtà tagħha, tarmih. Kien jaf li kienet b"aġilità, imma ma jemminx li kienet se tidħol mit- tieqa taʼ wara. Ma setgħux jiddefendu lilhom infushom.
  
  Olga marret lejhom, dirgħajha u riġlejha enormi jaħdmu, wiċċha tant mimli rabja li setgħet tagħti n-nar lid-dinja kollha. Id-demm kopra l-karatteristiċi tagħha u nieżel minn għonqha għal fuq subgħajha, iqattar mal-art. Hija kellha machine gun f"id waħda u rocket launcher fl-oħra. Drake ra rivista żejda mwaħħla bejn snienha u xafra militari fil-ġenb tagħha.
  
  Meta tagħlaq id-distakk, kienet bla waqfien. Qrib il-mewt. Għajnejha qatt ma teptip. Fwar u issa nar ħareġ mill-karozza warajha, jilgħaq il-figura tagħha. Drake imbagħad ra flash blu u induna li l-Mustang kien wasal. Huwa ra lil Olga tidher. Huwa ra lit-tim jaqbeż mill-karozza l-oħra f"daqqa ta" azzjoni.
  
  Olga niżlet għal irkoppa waħda, ippuntat il-lanċjar tar-rokits lejn l-ispalla kbira tagħha, u mmirat lejn is-Challenger rasu 'l isfel.
  
  Imbagħad se teqred l-arma bijoloġika?
  
  Hija tilfet. M'hemm l-ebda ħsieb razzjonali wara dan il-wiċċ demoniku.
  
  Kienu bla sahha. In-nisa fis-sedil ta" wara issa qamu, ħelsu lilhom infushom u ppruvaw isibu xi spazju biex jimmanuvraw. Ma rawx x"kien ġej, u Drake ma qalilhomx. Ma kien hemm ebda mod li setgħu jagħmlu xi ħaġa dwar dan.
  
  Olga ġibdet il-grillu u r-rokit inqabad.
  
  Ħbieb, familja, hekk immorru...
  
  Torsten Dahl għamel triqtu bħal muntun terribbli; ġiri b"veloċità sħiħa, bil-qawwa kollha tiegħu, ħabat f"Olga minn wara. Il-lanċjar tal-missili żelaq, il-munizzjon tiegħu devjat u sparat tul trajettorja differenti. Dahl innifsu, li jsalva s-sitwazzjoni, għandu jkun esperjenza l-iktar xokk qawwi ta 'ħajtu, peress li Olga ma ċaqlaqx.
  
  L-Iżveziż għadu kif ġera rasu l-ewwel fil-ħajt tal-briks l-aktar b"saħħtu tad-dinja.
  
  Dahl waqa" fuq dahru b"imnieħru miksur u kien mitluf minn sensih.
  
  Olga xejret lill-Isvediż Miġnun 'il bogħod, bilkemm innota l-attakk mill-isbaħ. Qammet bħal muntanja ġdida, tefgħet ir-rocket launcher mal-art u għollet il-machine gun b"id waħda, bid-demm għadu jqattar minn taħt, splatter l-art.
  
  Drake ra dan kollu u dawwar biex imbotta lil Yorgi 'l barra, imbagħad lil Hayden. Kap tiegħu kienet għadha ddur, iżda rnexxielu jaqbad għajn Alicia.
  
  "Aħna sew?" Kienet taf li xi ħaġa kienet ħażina.
  
  "Jien biss rajt kif Dal laqat lil Olga bil-qawwa kollha tiegħu, reġa" rkupra mitluf minn sensih, u bilkemm ndunat."
  
  Alicia bilkemm setgħet tieħu nifs. "Fak. Jien".
  
  "U issa għandha machine gun."
  
  Hayden inħeles. Mai qabżet warajha, tagħfas mill-vojt żgħir. Drake daru lura, jara l-mera anke waqt li pprova jingħafas mit-twieqi żgħar tiegħu stess tal-ispazju. Olga twittiet il-pistola, reġgħet daħqet, għolliet idha ħielsa u ġibdet is-snien minn ħalqha, u tefgħet mal-art. F"dak il-mument waslu l-kumplament ta" sħabi ta" Dahl.
  
  U wieħed minnhom kien Mano Kinimaka.
  
  Il-Ħawajjan, b"mod veru, nieda lilu nnifsu b"veloċità sħiħa, saqajh mill-art, armi mifruxa, ballun ta" muskoli u għadam tal-projettili tal-bniedem. Huwa laqat lil Olga fuq l-ispallejn, b'mod preċiż, aħjar minn Dahl, u għafas sewwa. Olga ħarġet 'il quddiem sitt piedi, u dan fih innifsu kien miraklu.
  
  Kinimaka daret fuq quddiem, iffaċċja r-Russu.
  
  Il-machine gun waqgħet mal-art.
  
  Drake qrat xufftejha.
  
  "Għandek tqum irkopptejk, raġel ċkejken."
  
  Kinimaka tbandal haymaker, li Olga deftly dodged, aktar malajr milli Drake seta 'jaħseb. Imbagħad il-ponn tagħha stess ħabtet fil-fond fil-kliewi ta" Mano, u wassal biex il-Ħawajjan waqa" istantanjament għarkopptejh u jisfa.
  
  Kenzi u Smith laħqu l-post tal-battalja. Drake ma setax iħawwad is-sentiment li ma kienx ikun biżżejjed.
  
  Huwa squirmed sakemm il-laħam inqatgħet minn żaqqu, sakemm l-għadam tal-pelvi tiegħu creaked. Ħareġ mill-karozza u injora d-demm frisk. B'sinjal lil kulħadd ħlief lil Hayden, beda jċappap lejn il-battalja hekk kif is-sireni daqqu madwarhom, id-dwal blu li jteptep imlew il-kamp viżiv tiegħu, u l-għajta tal-irġiel, il-kobob, u s-suldati mimlija l-arja.
  
  Huwa hobbled fit-triq, avviċina Olga. Ir-Russu injora lil Smith hekk kif sparaha fl-istonku; qabdet lil Kenzi minn xagħarha u tefgħet il-ġenb. It-trofof kannella baqgħu maqfula f"idejn ir-Russa, u Kenzi, ixxukkjata, gerbet u gerbet il-foss, tqaxxirilha laħamha. Olga mbagħad ħabtet idha fuq il-polz ta" Smith, u waqqgħet il-pistola mal-art u kkaġunat lis-suldat jgħajjat.
  
  "Qed tispara lejja? Nirqaqlek id-driegħ u niffrek bit-tarf imdemmi."
  
  Drake ġabar is-saħħa tiegħu u laqatha minn wara, u ta tliet daqqiet fil-kliewi u fis-sider. Kien juża l-pistola tiegħu, iżda tilefha fl-inċident. Olga lanqas biss ndunat bl-attakk. Kien qisu tolqot zokk ta" siġra. Ħares madwaru għal arma, xi ħaġa li seta" juża.
  
  Huwa raha.
  
  Mai ġriet, segwita minn Alicia, u mbagħad Yorgi, abjad bħala folja. Drake qabad il-lanċjar tar-rokits, għollih fuq rasu u niżżlu bil-qawwa kollha fuq dahar ir-Russu.
  
  Din id-darba ċċaqlaq.
  
  Kinimaka qabeż għall-ġenb hekk kif il-muntanja enormi waqgħet fuq irkoppa waħda. Ir-rivista żejda waqgħet minn snienha. RPG waqa" miċ-ċinturin tagħha. Drake waqqa" l-arma tiegħu, u ħa nifs qawwi.
  
  Olga qamet, daret, u tbissmet. "Jiena nitfarrak sakemm tkun skart fuq il-konkos."
  
  Drake tbiegħed. Id-daqqa ta" Olga rgħitlu koxxa u bagħtet splużjoni ta" wġigħ minn tarf għall-ieħor ta" ġismu. Alicia daħlet fl-ilma iżda ġiet mitfugħa għolja fl-arja u ħabtet fuq Kenzi. Kinimaka qam qabel daqqa ta" ras li bagħtu dritt għal rasu. Smith tefa" għadd ta" ponnijiet fuq il-ġisem u mbagħad tlieta fil-gerżuma u l-imnieħer, u b"hekk Olga nfaqgħet tidħaq.
  
  "Oh, grazzi, tarbija, talli għenitni neħles mill-flemma. Wieħed aktar jekk jogħġbok."
  
  Hija esponiet wiċċha għad-daqqa ta" Smith.
  
  Alicia għenet lil Kenzi jogħla. Il-kobob kienu qed jiġru lejhom. Drake ma setax ma jixtieqx li jibqgħu 'l bogħod. Dan jista 'jsir banju tad-demm. Ipprova jqum u rnexxielu fuq sieq waħda.
  
  Olga qabdet lil Smith minn griżmejn u tefgħet il-ġenb. Kinimaka ħadlu rasu enormi, issa f"riġlejn Olga, u ta nofs tużżana daqqa inkredibbli fuq koxox ħoxnin.
  
  Hija taw daqqa ta" ponn f"rasu lil Kinimaka, u tniżżlu. Hija ddevjat l-attakk li jmiss ta" Drake u ħabtetlu lura, anke hekk kif id-demm ħareġ liberament minn widnejha, minn għajnejha l-leminija, u qatgħat u tbenġil bla għadd fuq forehead tagħha. Toqba fetħet fl-istonku tagħha fejn Smith sparaha, u Drake staqsiet jekk dan jistax ikun mod kif iwaqqafha.
  
  May ġibdet l-attenzjoni ta" Olga. "Ħares lejja," qalet. "Ħares lejja. Qatt ma kont megħlub."
  
  L-espressjoni ta" interess qasmet il-minjiera mdemmija. "Imma int mhux aktar minn waħda mill-glandoli tal-għaraq tiegħi. Int Supergirl? Wonder Woman? Scarlett Johanssen?
  
  "Jien Mai Kitano."
  
  Olga mxiet 'il quddiem b'mod skomdu, imbuttat lil Smith u lil Alicia li kienet qed toqrob. Mai squatted isfel. Olga qabdet. Mai żfenet 'il bogħod, 'il bogħod, u mbagħad ippuntat lejn l-ispalla tal-lemin ta' Olga.
  
  "U filwaqt li ddistrajtek, ħabib tiegħi Yorgi se jeqridek."
  
  Olga daret għaġeb malajr. "Xiex..."
  
  Yorgi waħħal ir-rocket launcher ma' spallejh, żgura li l-aħħar granata kienet pożizzjonata b'mod korrett, u mbagħad spara direttament lejn il-ġisem ta 'Olga.
  
  Drake naqas.
  
  
  KAPITOLU TLIETA U TLETIN
  
  
  It-tim SPEAR sussegwentement sparixxa. Wara li taw l-arma bijoloġika, tkeċċew mix-xena tad-delitt u ttieħdu mill-qalba ta" belt kwieta mhux naturali lejn waħda mill-aktar djar siguri tal-FBI fil-kampanja. Kien ranch, bilfors żgħir għal raġunijiet ta" sigurtà, iżda xorta waħda, b"dar tiegħu, stalel u qroll. Huma żammew iż-żwiemel biex ibigħu l-illużjoni u l-idejn tar-ranch biex iħarrġuhom, iżda ħadem ukoll għall-feeds.
  
  It-tim kien oerhört kuntent li wasal fis-safe house, u saħansitra aktar ferħan li jinqasam u jagħlaq il-bibien għal kmamar differenti. Lil bniedem kienu msawta, eżawriti, msawta, imbenġla, fsada.
  
  Id-demm xarrabhom kollha, tbenġil u xagħru wkoll. Dawk li ma tilfux minn sensihom xtaqu li għamlu hekk; u dawk li għamluha ddispjaċihom li ma setgħux jgħinu. Drake u Alicia daħlu fil-kamra tagħhom, neżlin, u marru dritti lejn id-doċċa. In-nixxiegħa ta 'ilma sħun għenet biex tinħasel aktar milli sempliċement id-demm. Drake għen lil Alicia u Alicia għenet lil Drake f"postijiet fejn id-dirgħajn tagħhom kienu mbenġlin wisq biex jgħinu.
  
  It-tim ma kienx imkisser, iżda kienu ftit megħlub.
  
  "Dejjem hemm xi ħadd," ħasad Drake hekk kif l-ilma laqat lilu bis-sħiħ, "li jista' jwaqqak saqajk."
  
  "Naf". Alicia tefgħet ftit sapun likwidu fil-palma tagħha. "Rajt lil Dahl tirbaħ fuqha?"
  
  Drake beda jisogħla. "Oh, le, jekk jogħġbok. Tagħmelni tidħaq. Jekk jogħġbok".
  
  Drake ma sabx stramba li seta" jsib l-umoriżmu daqshekk malajr wara dak li kien għadu kif ra. Dan ir-raġel kien suldat imħarreġ biex jittratta t-trawma u l-uġigħ ta" qalb, il-mewt u l-vjolenza; huwa għamel dan il-biċċa l-kbira ta 'ħajtu, iżda s-suldati ffaċċjaw b'mod differenti. Mod wieħed bħal dan kien li żżomm il-kamaraderija mal-kollegi tiegħek; oħrajn kellhom dejjem iħarsu lejn in-naħa sabiħa tal-affarijiet.
  
  Meta jkun possibbli. Kien hemm xi sitwazzjonijiet li ġabu anke suldat għarkubbtejh.
  
  Issa Alicia, maqtugħa mill-istess drapp, ftakar fil-ġlieda ta 'Kinimaki mal-Olga enormi. "Dann, kien qisu t-tarbija ta" Godzilla kontra Godzilla. Bloody Mano kien aktar ixxukkjat milli ferut."
  
  "Huwa ċertament jista 'jieħu daqqa ta' ras." Drake grinned.
  
  "Le!" Alicia daħqet u ħadu l-lussu flimkien għal ftit, riedu jeħilsu mill-uġigħ.
  
  Iktar tard, Drake ħareġ mid-doċċa, tefa" lożor tal-banju u mar lura fil-kamra tas-sodda. Sensazzjoni ta" irrealtà laqtitu. Siegħa ilu kienu fiċ-ċentru stess tal-Infern, mgħaddsa f"waħda mill-aktar battalji iebsa u mdemmija ta" ħajjithom, u issa kienu qed jaħslu lilhom infushom f"ranch f"Texas, imdawrin bil-gwardjani.
  
  X'inhu jmiss?
  
  Ukoll, in-naħa pożittiva kienet li rebħu tlieta mill-erba" direzzjonijiet kardinali. U tlieta mill-erba" Horsemen. L-Ordni kienet ħbiet erba 'armi, għalhekk mill-għadd ta' Drake ċertament kemmxejn inkonsistenti, fuzzy, u detta inċert, kien fadal biss waħda. Huwa daħaq bih innifsu.
  
  Indanna, nispera li sibt dan id-dritt.
  
  Warajh instemgħu passi u daru.
  
  Alicia wieqfa hemm, kompletament għarwien u titleqq bl-ilma tad-doċċa, xagħarha mwaħħla ma" spallha mbenġla. Drake ħares u nesa dwar il-kompitu.
  
  "Indannat," qal. "Mela hemm drabi meta tarakom it-tnejn huwa tajjeb."
  
  Hija marret fuq u neħħa xugaman tiegħu. "Taħseb li għandna ħin?"
  
  "Tinkwetax," qal bi tbissima f"leħnu. "Ma jieħux ħafna ħin".
  
  
  * * *
  
  
  Aktar tard, wara li skoprew u ppruvaw jevitaw tbenġil fuq ġisimhom, Drake u Alicia lebsu ħwejjeġ friski u niżlu fil-kċina enormi. Drake ma kienx ċert għaliex għażlu l-kċina; deher post ta" laqgħa naturali. Ir-raġġi slanting tax-xemx nieżla ppenetraw mit-twieqi panoramiċi, u taw lewn tad-deheb lill-art tal-injam u lill-fittings tal-kċina. Il-kamra kienet sħuna u kellha riħa ta" ħobż moħmi frisk. Drake poġġa bilqiegħda fuq ippurgar tal-bar u rilassat.
  
  "Nista 'nqatta' xahar hawn."
  
  "Rikieb ieħor," qalet Alicia. "U mbagħad nieħdu pawża?"
  
  "Nistgħu nagħmlu dan? Jiġifieri, ma tidhirx bħall-aħħar tal-kelma "ħu pawża, imħabba."
  
  "Wieħed, għad irridu nwieġbu lil Qrow," qagħdet l-ispallejn, "dwar il-Perù. U Smith jista" jkollu problemi. M"għandniex immorru fuq missjoni meta membru tal-familja tagħna jkun fl-inkwiet."
  
  Drake qaleb. "Iva, naqbel. U mbagħad hemm SEAL Team 7."
  
  "Xi xi darba," ffet Alicia, bilqiegħda fuq il-perċa ħdejh, "il-vaganza tagħna tiġi."
  
  "Ħej, ara xi ġab il-qattus!" - Għajjat Drake meta ra lil Dahl.
  
  L-Iżvediż mexa bir-reqqa mill-bieb. "Bullshit, qed nipprova nimxi, imma kollox huwa doppju quddiem għajnejja."
  
  "Taħseb li l-mixi huwa diffiċli?" qal Drake. "Tridu tipprova titqiegħed?"
  
  Dahl groped triqtu lejn l-ippurgar tal-bar. "Xi ħadd iġibni xarba."
  
  Alicia mbuttat il-flixkun tal-ilma lejh. "Immur nieħu ftit aktar."
  
  Drake ħares lejn ħabib tiegħu bi tħassib. "Se jkollok tistenna sal-aħħar, ħabib?"
  
  "Il-verità ngħiduha, qed titjieb bil-minuta."
  
  "Oh, għax niftakar kif kont bilqiegħda barra waqt il-battibekk ma' Olga."
  
  "Fut, Drake. Qatt ma rrid niftakar dan."
  
  Drake ċaqlaq. "Bħallikieku qatt inħalluk tinsa dwar dan."
  
  Il-kumplament tat-tim waslu ftit ftit, u għoxrin minuta wara kienu kollha bilqiegħda fil-bar, ineħħu kafè u ilma, frott u strixxi tal-bacon, u aktar feriti milli setgħu jgħoddu. Kinimaka ma kien qed iħares lejn ħadd, u Smith ma seta" jżomm xejn f"idu l-leminija. Yorgi kien dipress immens. Kensi ma setax jieqaf jilmenta. Biss May, Lauren u Hayden dehru li kienu huma stess.
  
  "Taf," qal Hayden. "Jien kuntent li lkoll għaddejna minn dan flimkien. Seta" kien ferm agħar. Atropine għamel xogħolha. Hemm xi effetti ta" wara, inġunieri?"
  
  Yorgi, Smith u Kenzi teptipu. Kensi tkellem għalihom kollha. "Naħseb li Olga qabżet l-effetti ta' wara."
  
  Hayden tbissem. "Tajjeb, għax għadna ma tlestiex. Dawk it-timijiet li ma żarux Fort Sill u Dallas kienu qed ifittxu l-aħħar ħjiel. Fortunatament, il-think tank ta" Washington u l-NSA setgħu jżommu taħt idejhom l-atturi ewlenin."
  
  "SAS?" - issuġġerixxa Drake.
  
  "Well, l-Ingliżi, iva. Se jkunu segwiti miċ-Ċina u dak kollu li jifdal minn Franza-"
  
  "SEAL Team 7?" - staqsa Dahl.
  
  "Mhux magħruf, mhux iddikjarat u mhux awtorizzat," qal Hayden. "Skond Crowe."
  
  "Hemm strutturi ogħla mill-Ministru tad-Difiża," qal Kinimaka.
  
  "Il-President Coburn ma hang lilna biex tinxef," ipprotesta Drake. "Ikolli nemmen li ma jaf xejn dwar is-siġilli."
  
  "Naqbel," qal Hayden. "U filwaqt li naqbel ma" Mano li hemm ħlejjaq ogħla minn Crow, hemm ħafna aktar insidjużi. It-tip li jersaq lejk mal-ġenb, mill-isbaħ, u jħallik ftit għażla. Irrid nemmen li għaddej aktar milli nafu."
  
  "Dan ma jgħinx il-problema tagħna." Smith ċaqlaq u tħabat biex jerfa" t-tazza tal-ħalib.
  
  "Sewwa". Hayden ħadet ftit frott u għamlet lilha nfisha komda. "Allura, ejja niffukaw fuq din l-omm ħażina u mmorru d-dar. Għadna l-akbar tim u l-aqwa. Anke issa, l-Ingliżi kisbu biss vantaġġ ta 'ġurnata waħda. Iċ-Ċiniżi wkoll. Issa, jidher, mill-oħrajn kollha, il-Franċiżi biss għoġbu. Bagħtu tim ieħor ta" tlieta biex jikkuntattjaw lill-uniku oriġinali li fadal."
  
  "Huwa l-istess f'battalja ta 'forzi ta' operazzjonijiet speċjali," qal Dahl. "Aħna fil-quċċata."
  
  "Iva, imma dan x'aktarx li mhux se jkun rilevanti. U gideb. Mhux qisha qed id f"id jew flimkien fid-deżert".
  
  "Hija battalja mhux maħduma, imprevedibbli," qal Dahl. "Dan huwa reali kemm jista' jkun."
  
  Hayden qaleb u mbagħad malajr kompla. "Ejja nġabru fil-qosor it-test tal-Ordni. 'Fl-erba' kantunieri tad-Dinja sibna l-Erba' Żwiemel u għamiltilhom il-pjan għall-Ordni tal-Aħħar Sentenza. Dawk li jsalvaw il-Kruċjata tal-Ġudizzju u l-konsegwenzi tagħha se jissaltan bi dritt supremi. Jekk qed taqra dan, aħna mitlufa, għalhekk aqra u segwi b'kawtela. L-aħħar snin tagħna ntefqu niġbru l-aħħar erba" armi tar-rivoluzzjonijiet tad-dinja: Gwerra, Konkwista, Ġuħ u Mewt. Magħqudin, se jeqirdu l-gvernijiet kollha u jiftħu futur ġdid. Kun lest. Sibhom. Ivvjaġġa lejn l-erba 'irkejjen tad-Dinja. Sib il-postijiet ta 'mistrieħ tal-Missier tal-Istrateġija u mbagħad il-Khagan; l-agħar Indjan li qatt għex, u mbagħad il-Plage t'Alla. Imma kollox mhux kif jidher. Żorna l-Khagan fl-1960, ħames snin wara t-tlestija, poġġiet il-Konkwista fit-tebut tiegħu. Sibna l-Plaga li tgħasses il-veru l-Aħħar Sentenza. U l-uniku kodiċi tal-qtil huwa meta dehru l-Horsemen. M'hemm l-ebda marki ta' identifikazzjoni fuq l-għadam tal-Missier. L-Indjan huwa mdawwar bl-armi. L-ordni tal-Aħħar Sentenza issa tgħix permezz tiegħek u se jsaltan suprem għal dejjem."
  
  Temmit u ħadet sip.
  
  "Kollox sew? Naħseb li jagħmel aktar sens issa. L-Ordni huwa mejta, ilu marret, iżda għad hemm element żgħir minnhom f'dan. Forsi mole. Uniku. Forsi xi ħaġa oħra. Iżda huwa tajjeb biżżejjed li jħakkek laboratorju f'Dallas, u tajjeb biżżejjed biex noħroġ mazz sħiħ ta 'forzi speċjali, għalhekk ma nistgħux nissottovalutawha."
  
  Hija waqfet waqt li Drake xejriet. "Iva?"
  
  "Taf fejn huwa l-aħjar għalih li jkun?" - staqsa. "Ġewwa think tank f"Washington. Jew taħdem għall-NSA."
  
  Għajnejn Hayden kibru. "Dann, dak huwa punt tassew tajjeb. Ħallini naħseb dwarha." Tefgħet kafè iswed minn buqar tal-ħġieġ.
  
  "Iż-żmien itir, ħbieb tiegħi," qalet Mai.
  
  "Iva jien miegħek". Hayden mimli ħalqu. "Imbagħad ejja nanalizzaw it-test: l-aħħar rokna tad-dinja hija l-Ewropa. Irridu nsibu l-qabar tal-Plaga ta" Alla, li hu r-Rikeman tal-Mewt u jħares il-veru Sentenza tal-Aħħar. L-agħar minnhom kollha. U kien hemm kodiċi tal-qtil meta dehru r-Horsemen? Għadni ma nifhimx dan, skużani."
  
  "Nassumi li t-think tank ilu jagħmel dan għal xi żmien?" Qal Yorgi.
  
  Issa Lauren, li kienet mimli mal-friġġ enormi, tkellmet. "Naturalment għandhom. Il-mexxej tal-qedem darba ngħata t-titlu dubjuż ta' "Flagellum ta' Alla" mir-Rumani li ġġieled u qatel. Huwa probabbilment kien l-aktar suċċess mill-ħakkiema barbari u attakka l-Imperji Rumani tal-Lvant u tal-Punent meta għex madwar 406-453. Huwa kien l-aktar għadu terribbli ta" Ruma u darba kien ikkwotat: "Fejn għaddejt jien, il-ħaxix qatt mhu se jerġa" jikber."
  
  "Qtil tal-massa antik igglorifikat ieħor," qal Dahl.
  
  "Attila l-Hun," qal Lauren, "qatel lil ħuh fl-434 biex isir l-uniku ħakkiem tal-Huni. Magħruf għall-ħarsa ħarxa tiegħu, Attila kien magħruf li ta' sikwit ixejjer għajnejh, "bħallikieku qed igawdi t-terrur li ispira," skond l-istoriku Edward Gibbon. Huwa wkoll reputazzjoni sostna li juża x-xabla reali ta' Mars, l-alla Ruman tal-gwerra. tista" timmaġina l-biża" li dan kien iqajjem fuq kamp ta" battalja Ruman."
  
  "Aħna ksibna," qal Drake. "Attila kien tifel ħażin jew tifel tajjeb, skont fuq liema naħa kont. U min kiteb il-kotba tal-istorja. Kif u fejn miet?
  
  "Diversi rakkonti konfliġġenti jiddeskrivu kif miet. Minn fsada mill-imnieħer għal sikkina f"idejn martu l-ġdida. Meta sabu ġismu, l-irġiel, skond id-drawwa tal-Huns, qatgħu x-xagħar minn rashom u għamlu feriti profondi u diżgustanti fuq wiċċhom. Ingħad li Attila, peress li kien għadu daqshekk terribbli, irċieva messaġġ mingħand l-allat dwar il-mewt tiegħu bħala sorpriża meraviljuża. Barka. Ġismu tpoġġa fiċ-ċentru ta" pjanura vasta, ġewwa tinda tal-ħarir, biex kulħadd jara u jammira. L-aqwa rkieba tat-tribujiet rikbu madwar u qalu stejjer tal-isfrutti kbar tiegħu madwar in-nar tal-kamp. Kienet mewta kbira. Tkompli tgħid li saret ċelebrazzjoni fuq il-qabar tiegħu." Lauren kompliet tirrepeti l-punti rilevanti li l-kuntistabbli lissnet f"widna. Ma kien hemm ebda skop li tinstalla loudspeaker.
  
  "Issiġġillaw l-oqbra tiegħu bid-deheb, fidda u ħadid, għax kellu tlieta. U huma emmnu li dawn it-tliet materjali kienu jixirqu lill-akbar slaten kollha. Naturalment, ġew miżjuda armi, għana u ħaġar prezzjuż rari. U, jidher, ukoll skont id-drawwa, qatlu lil dawk kollha li ħadmu fuq il-qabar tiegħu, sabiex il-post tiegħu jinżamm mistur."
  
  Alicia ħarset madwarha lejn dawk bilqiegħda mal-mejda. "Wieħed minnkom se jmut," qalet. "Titlobnix biex nidfenek. Mhux ċans kkritikat."
  
  "Tkun imdejjaq u ferħana meta tisma" li l-qabar ta" Attila huwa wieħed mill-akbar siti ta" dfin mitlufa fl-istorja. Naturalment, minn xi oħrajn - il-katavru tar-Re Rikardu III li ilu mitluf ġie skopert taħt parkeġġ ta" Leicester bosta snin ilu - nemmnu li xorta jistgħu jinstabu. Forsi Kleopatra? Sir Francis Drake? Mozart? Fi kwalunkwe każ, f'dak li għandu x'jaqsam ma 'Attila, huwa maħsub li l-inġiniera Hunnic iddevjaw ix-Xmara Tisza għal żmien twil biżżejjed biex nixxfu l-qiegħ tax-xmara prinċipali. Attila kien midfun hemm fit-tebut triplu mill-isbaħ u imprezzabbli tiegħu. Tisza mbagħad inħelset, u ħabi lil Attila għal dejjem."
  
  F"dak il-mument semgħu l-ħoss ta" ħelikopter li kien joqrob. Hayden ħares madwar il-kamra.
  
  "Nispera li tkunu lesti għal battalja oħra, subien u bniet, għax dan għadu 'l bogħod milli jintemm."
  
  Drake jiġġebbed muskoli uġigħ tiegħu. Dahl ipprova jżomm rasu fuq spallejh. Kensi tnikket meta mess scratch fuq daharha.
  
  "Biex inkun ġust," qal Drake. "Jien kont għadni niddejjaq hawn."
  
  Hayden tbissem. Dahl għożż kif seta". May kienet diġà fuq saqajha. Lauren marret lejn il-bieb.
  
  "Ejja," qalet. "Huma ser jagħtuna aktar informazzjoni tul it-triq."
  
  "L-Ewropa?" Staqsa Jorgi.
  
  "Iva. U għall-aħħar Horseman tal-Mewt."
  
  Alicia qabżet minn fuq l-ippurgar tal-bar. "Taħdita kbira ta" pep," qalet b"mod sarkastiku. "Ġej minnek, tinstema' tant eċċitanti li anke saqajli qed jibdew jitnaddfu."
  
  
  KAPITOLU ERBA U TLETIN
  
  
  Titjira oħra, ġlieda oħra fuq l-orizzont. Drake poġġa fuq siġġu komdu u sema" kif Lauren tesprimi s-sentenzi u l-konklużjonijiet tad-Distrett ta" Columbia fil-każ ta" Attila the Hun. It-tim poġġa bilqiegħda f"diversi pożizzjonijiet, ħa dak li seta" u pprova jinjora l-uġigħ mill-inċident riċentament imsejjaħ "Olga".
  
  "Il-qabar ta 'Attila huwa mitluf għall-istorja," temmet Lauren. "Qatt ma nstab, għalkemm kien hemm diversi skoperti foloz. Allura," waqfet qasira u tisma", "smajt dwar l-anomalija gravitazzjonali?"
  
  Dahl ħares lura. "Dan it-terminu għandu diversi tifsiriet."
  
  "Tajjeb, dak hu l-punt tagħna. Dan l-aħħar, ix-xjentisti skoprew anomalija enormi u misterjuża midfuna taħt is-silġ polari. Kont taf li? Huwa enormi fid-daqs - 151 mil madwar u kważi elf metru fond. Individwat mis-satelliti tan-NASA, kienet anomalija gravitazzjonali peress li bidliet fl-inħawi tagħha indikaw il-preżenza ta 'oġġett enormi li jinsab fil-krater. Issa, teoriji selvaġġi apparti, dan l-oġġett huwa anomalija gravitazzjonali. Hija pożizzjonata ħażin, ma tiċċaqlaqx bħal kull ħaġa oħra madwarha, u għalhekk tista" tiġi skoperta minn radar b"saħħtu."
  
  "Qed titkellem dwar radar li jippenetra l-art," qal Dahl. "L-ispeċjalità l-antika tiegħi."
  
  Għajnejn Drake twessgħu. "Int ċert? Ħsibt li kien striptease maskili fil-festi tat-tiġieġ. Sejjaħlek il-Viking Dancing."
  
  Dahl għajjien. "Waqqaf dak".
  
  Alicia xejret lejja. "Jidher maħmuġ," whispered teatralment.
  
  "Li tirbata fuq anzjana li ma jissuspettax se tagħmel hekk għalik."
  
  B'mod sorprendenti, Smith kellu dmugħ f'għajnejh. "Ikolli ngħid," qaleb, "Qatt ma rajt lil xi ħadd imur daqshekk iebes fuq xi ħadd mingħajr trampolin involut." Huwa ħeba wiċċu, jipprova jikkalma.
  
  Kinimaka tah daqqa fuq spalltu. "Int tajjeb, ħu? Qatt ma rajtek tidħaq qabel, man. Dan huwa stramb".
  
  Lauren intervjeniet, u salva lill-Iżveziż minn aktar tkaxkar. "GPR, iżda fuq skala intensiva. Jiġifieri, hemm din il-ħaġa stramba fuq Google Maps imsejħa l-Antartika. Tista 'tara dan mill-laptop tiegħek. Imma ssib xi ħaġa żgħira daqs il-qabar ta" Attila? Ukoll, dan jinkludi l-użu ta 'magni u softwer li n-NASA lanqas biss ammettiet li għandha s'issa."
  
  "Qed jużaw satellita?" Staqsa Jorgi.
  
  "Oh iva, in-nazzjonijiet kesħin kollha għandhom dan."
  
  "Inkluż iċ-Ċina, ir-Renju Unit u Franza." Drake indika l-lista ta' avversarji tagħhom.
  
  "Żgur. Mill-ispazju, iċ-Ċiniżi setgħu jidentifikaw persuna bilqiegħda fil-karozza tiegħu, jiċċekkjaw is-siti tal-Internet li jkun qed jibbrawżjaw, u jikklassifikaw il-kontenut tas-sandwich li jkun qed jiekol. Kwalunkwe bniedem. Kważi kullimkien."
  
  "Irġiel biss?" staqsa Kenzi. "Jew in-nisa wkoll?"
  
  Lauren daħqet u lissnet, "Għandi raġel f"widni jgħaddiha. Jidher ftit żgħir, qisu għadu ma skoprax in-nisa."
  
  Drake sema" l-ħelikopter maqtugħ is-sema bejn l-Amerika u l-Ewropa, it-tielet u r-raba" tarf tad-dinja.
  
  "Okay, ukoll, xorta waħda..." Lauren għajt il-għajn. "Jekk ngħaqqdu flimkien il- ġeografija li ftit li xejn magħrufa taʼ Piscara, test wieħed jgħid li l- palazz famuż taʼ Attila kien jinsab bejn id- Danubju u t- Tisza, fl- għoljiet tal- Karpazji, fil- pjanuri tal- Ungerija taʼ fuq u l- ġar taʼ Zazberin. Silta ħafna iktar oskura tgħid li l-qabar ta" Attila kien faċċata tal-palazz tiegħu."
  
  "Imma midfun taħt ix-xmara," qal Mai.
  
  "Iva, it-Tisza taqsam l-Ungerija mit-tramuntana għan-nofsinhar, billi hija tributarja kbira tad-Danubju nnifsu. It-triq tax-xmara se tgħin lix-xjenzati tagħna. Nisperaw li r-riċerka tagħhom bl-użu tat-teknoloġija ġeofiżika tikkombina s-satellita, il-manjetika, il-MAG u r-radar li jippenetra l-art. Stħarriġ manjetiku huwa kkumplimentat minn profili GPR għal anomaliji magħżula. Jgħidu wkoll li jistgħu jaraw jekk ix-xmara qatt ġietx devjata." Hija qabdet. "Qed nitkellmu dwar eluf u eluf ta' immaġini li l-kompjuter irid iħares lejhom u mbagħad jieħu deċiżjoni."
  
  "Tajjeb, okay, allura sejrin lejn l-Ungerija." Alicia fehimha wġigħ ta" ras. "Għidha biss."
  
  It-tim qagħad lura, jistaqsi kif kienu sejrin il-kollegi aggressivi tagħhom.
  
  
  * * *
  
  
  L-Ungerija, id-Danubju u t-Tisza dehru iswed bil-lejl daqs il-bqija tal-Ewropa, iżda Drake kien jaf li bħalissa hawn ħafna aktar turbulenti. L-aktar qawwi mill-Erbgħa Horsemen kien hemm - il-Mewt - u dawk li sabuh jistgħu jiddeterminaw il-futur tad-dinja.
  
  It-tim niżel, reġa" telaq, reġa" niżel, u mbagħad qabeż ġo vann enormi u li ma jirriflettix biex itemmu l-aħħar parti tal-vjaġġ tagħhom. Il-kalkolaturi kienu għadhom ma dehret xejn, iż-żoni kienu għadhom kbar u l-mira żgħira, biex ma nsemmux qodma u potenzjalment degradata. Kien ikun sabiħ li wieħed jifhem kif l-Ordni ħadmet b'mod indipendenti, iżda l-qtil f'daqqa tagħhom ħafna għexieren ta 'snin ilu temmew kull irtir.
  
  Huma stabbilixxew kamp fil-pjanuri, poġġew gwardji barra u qagħdu ġewwa. Nefaħ riħ qawwi, tajjar it-tined; ir-realtà surreali ta" dak kollu li għamlu matul il-jiem li għaddew kienet għadha qed tipprova tgħaddi fiha.
  
  Aħna verament hawn issa, ikkampjati nofs għoljiet Ungeriżi? Drake ħaseb dwarha. Jew Olga għadha qed isawwatna?
  
  Il-kanvas fjoritura tat-tinda tkellem il-verità, kif għamlet il-figura tħawwad ħdejh. Alicia, imgeżwer fil-borża ta' l-irqad tagħha b'għajnejha biss jidhru.
  
  "Huwa kiesaħ, imħabba?"
  
  "Iva, ejja hawn u saħħanni."
  
  "Jekk jogħġbok," qal Dahl minn xi mkien fin-nofsinhar ta 'saqajn Drake, "mhux illum."
  
  "Naqbel," qal Kenzi mil-lvant. "Għid lill-kelba li għandek uġigħ ta" ras jew xi ħaġa. Min jaf fejn kienet? In-numru ta" mard u l-bqija u l-bqija."
  
  "Mela m'hemm l-ebda kwistjoni ta' foursome?"
  
  "Huwa," żiedet Mai, li kienet wieqfa fid-daħla tat-tinda. "Speċjalment peress li aħna ħamsa minna."
  
  "Crazy, insejt li kont hawn, Sprite. Għadni ma nistax nemmen li ssakkruna lkoll f'tinda indannata waħda."
  
  "Jien, għal waħda, nippreferi torqod fil-pjanuri," qal Dahl, u qam. "Imbagħad forsi torqod."
  
  Drake ħares lill-Iżveziż ras għall-ħruġ, billi jassumi li kien se jieħu ċ-ċans li jsejjaħ lil Joanna. Ir-relazzjoni tagħhom baqgħet fl-arja, iżda kien jasal il-jum, dalwaqt, meta xi ħadd jieħu deċiżjoni permanenti.
  
  Wasal il-bidu, u esperti minn Washington issuġġerew nofs tużżana siti. It-tim inqasam u beda jħaffer, jarmu l-pajsaġġi mill-isbaħ minn rashom u minn qalbhom: is-serp blu frizzanti tat-Tisza, kultant wiesa ', kultant stramba dejjaq f'postijiet, l-għoljiet bil-ħaxix tal-Karpazji, is-sema bla tarf. Ir-riħ friska li jonfoħ fl-ispazji wesgħin kienet milqugħa, ittaffi l-għeja u serħan il-moħħ it-tbenġil. Drake u l-oħrajn kontinwament staqsew fejn kienu l-għedewwa tagħhom. Brittaniċi, Ċiniżi u Franċiżi. Fejn? Fuq l-eqreb għoljiet? Ħadd qatt ma ra l-iċken ħjiel ta" sorveljanza. Kien bħallikieku t-timijiet l-oħra qatgħu qalbhom.
  
  "Mhux il-kaċċa medja tar-relikwi tiegħek," darba qal Drake. "Ma tantx naf fejn se nispiċċa wara."
  
  "Naqbel," qal Dahl. "Mument wieħed qed niġġieldu lkoll, u l-oħra kollox faċli. U madankollu seta" kien agħar."
  
  L-ewwel jum tellgħu malajr, imbagħad it-tieni. Ma sabu xejn. Bdiet ix-xita, u mbagħad ix-xemx jgħama. It-tim dawra jistrieħu u mbagħad ħalla ftit ħaddiema mikrija biex iserrħuhom għal xi żmien. Irġiel u nisa li ma kinux jitkellmu bl-Ingliż ġew maħtura minn raħal fil-qrib. Ġurnata minnhom, Alicia skopriet toqba fl-art, possibilment mina antika, iżda l-eċċitament tagħha malajr spiċċat meta t-tfittxija tagħha waslet fi tmiemha.
  
  "Ebda użu," qalet. "Nistgħu nkunu metru 'l bogħod minnu u xorta ma nsibuhx."
  
  "Kif taħseb li dan baqa" inosservat dawn is-snin kollha?"
  
  Dahl kompla jobrox rasu, żgur li ma fehmux xi ħaġa. "Huwa fuq il-ponta ta 'lsieni," tenna aktar minn darba.
  
  Drake ma setax jgħin lilu nnifsu. "Inti tfisser Olga, hux? Kienet esperjenza qasira ħafna, sieħbu."
  
  Dahl għajjat, għadu qed jiskenja.
  
  Lejl ieħor u ftit sigħat oħra fit-tinda. L-aktar tensjoni minn dawn is-serati kienet meta Drake beda jitkellem dwar id-dikjarazzjoni ta" Webb, il-wirt tiegħu u l-kaxxa-forti sigrieta tiegħu ta" informazzjoni.
  
  "Għandna bżonn niffukaw fuq dan id-darba li jmiss. Is-sigrieti li ġabar jistgħu jkunu devastanti. Stordament".
  
  "Għal min?" Dahl qal. "Dawk kontra tagħna ma kinux daqshekk ħżiena."
  
  "Ħlief għal waħda li għadna ma nafux," qalet Mai.
  
  "Indannat, tassew? Insejt. Liema waħda hi?"
  
  Il-mara Ġappuniża baqgħet leħnu u tkellmet bil-kwiet. "Wieħed minnkom qed imut."
  
  Għal mument twil u ta" wġigħ kien hemm silenzju.
  
  Alicia kisritha. "Irid naqbel ma" Drake. Dan ma japplikax għalina biss. Webb kien speċjalista tal-istalking u ħmar mega-rikk. Huwa żgur li kellu ħmieġ fuq kulħadd."
  
  Allarm falz iġiegħelhom ħarġu 'l barra mit-tinda, waqgħu fl-art u fit-tajn, fost is-sejjieħ u r-ramel ta' sit tad-dfin antik. Għall-irritazzjoni profonda tagħhom, irriżulta li ma kienx jappartjeni lil Attila. Għallinqas mhux sa fejn setgħu jgħidu.
  
  Iktar tard, fit-tinda, reġgħu lura għal ħsibijiethom.
  
  "Hemm ħafna x'tittratta," qal Hayden. "Forsi din it-tfittxija għall-moħbi ta" Webb u dak li niskopru sussegwentement tista" tipproteġina minn dak li jista" jkun ġej."
  
  "Il-mewt ta" Joshua fil-Peru? Id-diżubbidjenza tagħna? Ġudizzju dubjuż u ċinga inċerta? Irridu nwieġbu lil xi ħadd. Isem wieħed li tista" titlaq biha. Imma tlieta? Erbgħa? Il-kontijiet tagħna huma fl-aħmar, nies, u ma rridx infisser infiq żejjed."
  
  "Għalhekk, SEAL Team 7?" - staqsa Dahl.
  
  "Forsi," gerbet Hayden. "Min jaf? Imma jekk jattakkawna bi preġudizzju, naħlef lil Alla li se nolqot lura b"forza komparattiva. U hekk ikun makom ilkoll. Dik hija ordni."
  
  Ġurnata oħra waslet u l-kaċċa kompliet. Ix-xita fixklet l-isforzi tagħhom. Il-think tank ta" Washington rritorna b"seba" siti oħra għal total ta" tlieta u għoxrin. Ħafna minnhom ma taw xejn ħlief spazji vojta jew pedamenti qodma, bini li kien ilu li għadda, skeletri ridotti fi ċraret. Għaddiet ħafna ġurnata oħra u l-moral tat-tim SPEAR beda jonqos.
  
  "Aħna anke fil-post it-tajjeb?" staqsa Kenzi. "Jien ngħid l-Ungerija. Biswit il-palazz ta" Attila. Kemm ilu twieldet din il-persuna? Elf sitt mitt sena ilu, hux? X'inhu dan? Erbatax-il seklu qabel Geronimo. Forsi Attila huwa l-"pjaga" żbaljata. Naħseb li l-Knisja Kattolika tat tikketta lil ħafna."
  
  "Insibu varjetà wiesgħa ta 'anomaliji," qal Kinimaka. "Hemm ħafna minnhom, u ħadd minnhom mhu korrett."
  
  Dahl ħares lejh. "Għandna bżonn mod kif innaqqsu t-tfittxija tagħna."
  
  Lauren, dejjem imdaħħla fil-think tank, ħarset in-naħa l-oħra. "Iva, jgħidu. Iva."
  
  Ir-riħ nefaħ bil-mod ix-xagħar tal-Iżvezja, iżda wiċċu baqa" impassiv. "M'għandi xejn".
  
  "Forsi għandna nagħtu ħarsa oħra lejn Attila?" Mejju ssuġġeriet. "X'hemm xi ħaġa fil-bijografija tiegħu?"
  
  Lauren qalet lill-gang ta" Washington biex tieħu ħsiebha. It-tim mistrieħa, raqad, fittex difetti u ma sab xejn, u ħa sehem f"żewġ allarmi foloz oħra.
  
  Fl-aħħarnett, Drake assembla tim. "Naħseb li ser ikollna nsejħu dan falliment, nies. L-Ordni tgħid li sabuha, possibbilment ¸ imma jekk ma nistgħux, allura pajjiżi oħra ma jkunux jistgħu lanqas. Forsi r-raba" Horseman ikun aħjar li jitħalla fejn kien midfun. Jekk saħansitra għadu hemm."
  
  "Forsi l-qabar insteraq," qalet Hayden, filwaqt li ferret idejha, "ftit wara d-difna. Imma mbagħad, ovvjament, ir-relikwi kienu jkunu skoperti. Drapp. Xabla. Ħaġar prezzjuż. Korpi oħra."
  
  "Huwa diffiċli li tħalli arma daqshekk qawwija hemmhekk," qalet Kenzi b"espressjoni vojta fuq wiċċha. "Naf li l-gvern tiegħi ma kienx se. Huma qatt ma kienu jieqfu jfittxu."
  
  Drake qaleb bi qbil. "Veru, imma bla dubju għandna kriżijiet oħra ħerġin. Ma nistgħux nibqgħu hawn għal dejjem."
  
  "Qalu l-istess ħaġa fil-Peru," qal Smith.
  
  Drake għolleb lil Lauren. "Għandhom xi ħaġa għalina?"
  
  "Għadu mhux, bl-eċċezzjoni ta" tmien siti potenzjali oħra. L-indikazzjonijiet għadhom l-istess. Xejn diffiċli."
  
  "Imma dan ma jistax ikun eżattament dak li qed infittxu?" Dahl qal bil-kwiet ħafna.
  
  Hayden dam. "Naħseb li jista" jkolli nċempel lil din il-persuna u nagħmel kuntatt mas-segretarju. Aħna aħjar-"
  
  "Oqgħod attent," wissiet Alicia. "Forsi dan huwa s-sinjal li l-foki qed jistennew."
  
  Hayden waqa" sieket, l-inċertezza dehret f"għajnejh.
  
  Dahl fl-aħħar ġibdu l-attenzjoni tagħhom. "Radar li jippenetra l-art," qal. "Jfittex anomaliji, gravitazzjonali, manjetiċi jew kwalunkwe. Naturalment, isib ħafna orribbli, peress li din hija pjaneta antika ħafna. Imma nistgħu nnaqqsu t-tfittxija tagħna. Nistaw. Oh indanna, kif nistgħu nkunu tali iblah?"
  
  Drake qasam il-ħarsa inkwetata ta" Alicia. "Int tajjeb, habib? Għadek ma tħossx l-effetti ta" dik l-Olga li ppruvajt taħtaf, hux?"
  
  "Jien tajjeb. Jien perfett bħal dejjem. Isma - tiftakar dawk l-idioti li sabu l-oqbra ta 'l-allat?
  
  Wiċċ Drake sar serju issa. "Konna aħna, Torsten. Ukoll, ħafna minna."
  
  "Nafha. Sibna l-għadam ta" Odin, kif ukoll ta" Thor, Zeus u Loki." Huwa għamel pawsa. "Afrodita, Mars u ħafna aktar. Ukoll, minn xiex kienu magħmula l-armi u l-armatura tagħhom? Xi wħud mill-ħaġar prezzjuż tagħhom?"
  
  "Sustanza mhux magħrufa li aktar tard għenitna f'missjoni oħra," qal Drake.
  
  "Iva." Dahl ma setax jieqaf jidħak. "Sejf ta" min kien midfun ma" Attila?"
  
  Lauren qabżet fiha. "Mars!" - exclaied hi. "L-alla Ruman tal-gwerra nifed lil Attila bis-sejf permezz tax-Scythians. Kien jissejjaħ ix-Xabla tal-Gwerra Mqaddsa. Imma jekk verament ġiet minn idejn Mars stess..."
  
  "Tista 'tikkonfigura r-radar li jippenetra l-art biex tfittex dak l-element partikolari," qal Dahl. "U biss dan l-element oerhört rari."
  
  "U boom!" Drake qallu. "Huwa daqshekk sempliċi. L-Iżvediż miġnun reġa"".
  
  Alicia xorta dehret imqalleb. "Ma stajtx ħsibt f'dan, indannat, ftit jiem ilu?"
  
  
  KAPITOLU ĦAMES U TLETIN
  
  
  Tmien sigħat oħra u kienu lesti. It-tim tad-DC rebooteja r-radar li jippenetra l-art wara li kkuntattja unità arkeoloġika Iżlandiża li kienet għadha tesplora dak li fadal mill-ewwel qabar tal-allat. Dejjem jiġi lura għal Odin, ħaseb Drake waqt li stenna. Huwa ċar li l-Islandiżi ppreservaw ħafna mid-dettalji tas-sejba u l-kampjuni kollha. Li tibgħat dejta dwar element rari lil Washington kienet kwistjoni ta 'minuti.
  
  Għallinqas hekk qalu, immaġina Drake aktar tard. Ikun ixxukkjat jekk l-Amerikani ma jkollhomx dan diġà fil-fajl.
  
  Sar test u mbagħad intbagħat sinjal sħun. Ping fuq iż-żona li kienu diġà mxew madwar, u x-Xabla tal-qedem ta 'Mars saret punt ċar fuq il-mappa.
  
  "Dak hu," qal Mai. "Qabar ta" Attila l-Hun."
  
  L-iskavi bdew bis-serjetà. Ir-raħħala bdew jespandu t-toqba li kienu diġà ħaffru. Qabel ma laħqu l-vojt li kien perfettament parallel max-xabla, ħallsu lir-raħħala u ppretendu li huma dipressi hekk kif jarawhom jitilqu.
  
  "In-naħa l-oħra ta' dan," qalet Mai, "hija sejba kulturali enormi."
  
  "Ma nistgħux ninkwetaw dwar dan issa," qal Hayden. "Din hija l-arma tal-Mewt. Dan irid jiġi newtralizzat qabel ma nħabbru xi ħaġa."
  
  Smith, Yorgi u Kinimaka qabżu, attakkaw l-art. Dahl xorta deher u ħassu xi ftit imbeżża", għalkemm Alicia u Kenzi ħadu l-okkażjoni biex isejħulu kollox minn "idle ass" sa "Crazy Sloth".
  
  Ma damx wisq biex infaqa" fil-vojt.
  
  Drake ra kif it-trio kabbar id-distakk. Mai u Alicia skennjaw l-inħawi biex jiżguraw li ma kienx hemm sorpriżi fil-ħaxix twil li kien se jitfaċċa. Lauren kienet se toqgħod qrib it-toqba; linja tal-vista bejn iż-żewġ nisa u dawk ta" taħt.
  
  "Peress li ma nafux kemm se ninżlu," qal Drake, "il-komunikazzjoni tista" tkun inutli. Imma naħseb li se nilagħbuha kif insibuha."
  
  "Kulma għandna bżonn hija kaxxa," ikkonferma Hayden. "Aħna ma naħlux ħin inħarsu lejn xi ħaġa jew lil ħaddieħor. Taqbel?"
  
  Huma qalbu. Yorgi mar l-ewwel, li kien l-aktar b'aġilità fit-tim. Wara ġie Kinimaka, li għadu qed iraqda f"rasu, segwit minn Smith. Drake qabeż fit-toqba, segwit minn Hayden u Dahl. L-Iżvediż kellu jibqa" fid-daħla. Drake ħamiem taħt l-art irregolari u sab ruħu ġewwa mina mudlama. Minuta ta" tkaxkir u tagħsir bejn il-ħitan wasslet għal vojt usa" fejn it-tim daru lejn ix-xellug. Yorgi qabbad ix-xabla man-navigatur portabbli u sejjaħ id-distanza bejniethom u lilu kull ftit minuti.
  
  Drake żamm il-flashlight tiegħu sod, jgħaqqad ir-raġġi ma 'dawk ta' quddiem. Il-passaġġ qatt ma ddevjat, iżda daret madwar il-post tal-mistrieħ tax-xabla sakemm telqu bil-mod 'il bogħod minnu.
  
  Yorgi waqaf quddiem. "Jista" jkollna nkissru."
  
  Drake ħalef. "Hija ġebla solida. Ikollna bżonn tagħmir kbir biex jinfed minn hemm. Tara kemm hi grassa?"
  
  Yorgi għamel ħoss mhux sodisfatt. "Id-doppju tal-wisa" ta" din il-passaġġ."
  
  "U x-xabla?" - Saqsejt.
  
  "Min-naħa l-oħra biss."
  
  Drake kellu l-impressjoni distinta li kienu qed jintlagħbu magħhom. L-allat qodma qed jieħdu gost mill-ġdid. Ġieli deher li segwewh tul it-triq kollha, kaxkruh f"xi avventura jew oħra, ġieli jirritornaw biex jagħmlu lilhom infushom magħrufa.
  
  Bħal issa.
  
  Huwa ħa d-deċiżjoni tiegħu. "Imxi 'l quddiem," qal. "Irridu naraw fejn twassal din is-silta."
  
  "Well, hemm waħda mill-anomaliji quddiem," bagħat it-tweġiba Yorgi. "Forma kbira mhux magħrufa."
  
  Il-vuċi ta" Alicia tqaxxar minn ġol-komunikatur. "Qed jiċċaqlaq?"
  
  Drake kien jaf it-ton wicked ta 'umoriżmu. "Waqqaf dak".
  
  "Kemm għandu saqajn?"
  
  "Alicija!"
  
  Kulħadd taħt l-art ħareġ il-pistoli. Drake ipprova jgħajjar għonqu biex iħares 'il quddiem, iżda Kinimaka mblokkalu l-veduta. L-unika ħaġa li rnexxielu jagħmel kien jolqot wiċċu mal-mina.
  
  Trab mgħarbel fl-arja. Drake kien qed jgħaraq, it-tbenġil frisk tiegħu tħabbat. It-tim kompla malajr kemm seta". Yorgi mexxahom madwar liwja bil-mod. Imbagħad biss waqaf iż-żagħżugħ Russu.
  
  "Oh! Għandi xi ħaġa."
  
  "Xiex?" - Saqsejt. Instemgħu diversi ilħna.
  
  "Stenna. Tista" titla" hawn miegħi."
  
  Dalwaqt Drake idawwar il-liwja u ra li n-naħa tal-passaġġ twessaʼ, u nbidel f"arkata tal-ġebel għoli tmien piedi u erbaʼ darbiet wisaʼ taʼ raġel. Kienet lewn kannella, lixxa, u tela fuq toqba idjaq li kienet inqatgħet fil-blat stess, daħla żgħira bħal bieb.
  
  Drake ħares lejn l-iswed ta" din it-toqba. "Allura forsi ħarġu ftit il-blat, biex jiżguraw li Attila jibqa' hawn għal dejjem?"
  
  "Imma m'hemm l-ebda xmara 'l fuq minna," qal Yorgi. "Kien f'moħħi."
  
  "Il-korsijiet tax-xmara jinbidlu matul is-snin," qal Hayden. "Bħalissa ma nistgħux ngħidu jekk it-Tisza darba kienet nixxa b"dan il-mod. Xorta waħda, huwa biss ftit metri fin-nofsinhar."
  
  Drake mexa lejn id-dlam. "Jien fil-logħba. Nagħtu ħarsa?
  
  Yorgi qabeż, żamm il-pożizzjoni tiegħu fuq quddiem. Għall-ewwel il-bieb il-ġdid kien biss kontorn ta 'swed sħiħ, iżda hekk kif resqu eqreb u jixegħlu l-flashlights tagħhom, raw ħjiel ta' kamra kbira fuq in-naħa l-oħra. Il-kamra ma kinitx ikbar minn kamra tal-ikel deċenti, mimlija frak ta" trab u silenzju assolut, b"pedestall għoli sa l-irkoppa fiċ-ċentru.
  
  Kien hemm tebut tal-ġebel fuq il-pedestall.
  
  "Inkredibbli," nefaħ Yorgi.
  
  "Taħseb li hemm Attila?" staqsa Kenzi.
  
  "Ix-xabla hija, naħseb." Yorgi ċċekkja r-radar tiegħu li jippenetra l-art. "Hekk tgħid din il-ħaġa."
  
  "Aħna nibqgħu fuq missjoni." Hayden lanqas biss ħares lejn it-tebut. Kienet impenjata titgħallem dwar is-sessi. "U hemm eżatt? Dak kollox".
  
  Drake ħares fejn kienet qed tipponta. It-tim mexa mill-arkata tad-daħla u sabu ruħhom kompletament ġewwa l-kamra. Kaxxa tal-injam familjari bis-siġill tal-Ordni fuq l-għatu kienet tinsab fuq il-pedestall innifsu, f"riġlejn it-tebut. Hayden mar lejh.
  
  "Let," qalet lil Lauren fuq il-comms. "Qegħdin fi triqitna. Għid lil Washington li sibna l-aħħar kaxxa."
  
  "Ftaħtu?"
  
  "Negattiv. Ma naħsibx li hija idea tajba hawn isfel. Nistennew sakemm naslu fil-quċċata."
  
  Drake ħares lejn it-tebut. Il-yogi resaq eqreb. Kenzi tela" fuq il-pedestall u ħares 'l isfel.
  
  "Xi ħadd se jgħinni?"
  
  "Mhux issa," qal Hayden. "Irridu mmorru".
  
  "Għaliex?" Kenzi baqa" akbar. "Mhux bħal timijiet oħra hawn. Huwa sabiħ li jkollok mument għalik innifsek, ma taħsibx? Hija bidla sabiħa li ma jkollok ħadd jipprova jżommni lura."
  
  Drake xegħel il-comms. "Dal? Int bastard."
  
  "Xiex?"
  
  Kenzi dam. "Huwa biss għatu tal-ġebel."
  
  Drake raha bħala kuntrabandista ta" relikwi b"passjoni għat-teżor. Naturalment, dan qatt mhu se jonqos. Kien parti minnha. Huwa telaq lejn Hayden.
  
  "Aħna nlaħħqu miegħek. Nwiegħed".
  
  Ġera lejn in-naħa l-oħra tal-pedestall, qabad il-ġebla u ġibed.
  
  Hayden ħareġ malajr mill-qabar, Yorgi u Kinimaka warajh. Smith waqaf fil-bieb. Drake ra kif ġew skoperti teżori mill-qabar ta" Attila l-Hun.
  
  Fid-dawl tal-flashlight għajnejh kienu għomja; ħodor u ħomor frizzanti, blu żaffir u sofor jgħajjat; sfumaturi tal-qawsalla, shimmering u ħielsa għall-ewwel darba fi kważi elf sena. Il-ġid ġie mċaqlaq, ix-xabla tneħħiet l-allinjament minn dan il-moviment. Xfafar oħra flashed. Ġiżirajjen, għekiesi u brazzuletti kienu f'munzelli.
  
  Taħt kollox, għadu imgeżwer fi ftit biċċiet tal-ħwejjeġ, kien qiegħed ġisem Attila. Drake emmen hekk. Is-sit qatt ma ġie skopert minn ħallelin ta" oqbra; għalhekk il-preżenza tal-ġid. In-Nażisti kellhom bżonnha biss għall-pjanijiet akbar tagħhom, u li tiġbdu l-attenzjoni għas-sejba monumentali kienet tiġbed l-attenzjoni għalihom biss. Żomm in-nifs, qabeż lejn il-komunikatur.
  
  "Lauren," whisper hu. "Int trid tqabbad lil xi ħadd biex jgħasses kollox. Int trid tagħmel dan iseħħ. Dan huwa... inkredibbli. L-unika ħaġa hi..." Waqaf ftit, ifittex.
  
  "Dan x'inhu?" - Saqsejt.
  
  "M"hemm l-ebda xwabel hawn. Ix-xabla ta" Mars hija nieqsa."
  
  Lauren ħarġet. "Oh le, dan mhux tajjeb."
  
  Wiċċ Drake sar tensjoni. "Wara dak kollu li għaddejna minnu," qal. "Naf sew."
  
  Kensi ċaqlaq. Drake ħares lura. "Ix-Xabla ta' Mars qiegħed hawn."
  
  "Indannat, int tajjeb. Kuntrabandist tar-relikwi u ħalliel kaptan. Int serqilha eżatt minn taħt imnieħri." Huwa ħares. "Tal-għaġeb".
  
  "Ma tista" tieħu xejn." Huwa raha toħroġ oġġett ġojjellerija. "Imma jien nafdak biex tmur hemm għall-aktar oġġetti prezzjużi."
  
  "Iktar minn Attila?"
  
  "Iva, żgur. Tista' tiġborha. Imma tkun xi tkun tagħmel, żomm is-sejf għalik innifsek."
  
  Kenzi daħqet u neħħiet idejha, ħalliet warajha t-teżor biġojjellerija iżda żammet ix-xabla. "Issa rajt kollox," qalet b'ċerta riverenza. "Nistgħu mmorru."
  
  Drake kien ferħan li wriet xewqa interjuri u li għenha twettaqha. "Imbagħad tajjeb. Ejja naraw x"inhu s-Swiemel tal-Mewt."
  
  
  KAPITOLU SITTA U TLETIN
  
  
  Inkina fid-dawl tax-xemx dirett, it-tim SPEAR eżamina l-kaxxa finali tal-Ordni tal-Aħħar Sentenza.
  
  Kinimaka stenniet l-approvazzjoni hekk kif Alicia u Mai resqu lejn il-fruntieri, issa li ħelikopters ta" ħbiberija setgħu jidhru fl-orizzont. Hayden ippuntat lejn Kinimaka.
  
  "Kompli bil-ħidma tajba, Mano. Irridu naraw x"hemm ġewwa qabel tasal il-kumpanija; ħabib jew għadu."
  
  Il-Ħawajjan għoġob u kklikkja s-serratura. Drake leaned quddiem kif l-għatu lifted, irjus ma 'Dahl.
  
  "Ħażż!" - għajjat, teptip.
  
  "Dan kien l-attentat tiegħek għal bewsa, Yorkie?"
  
  "Insiksek jekk titfa" dak il-mopp shaggy li ssejjaħli ras f"wiċċi darba oħra. Bewsa imdemmi ta" Yorkshire."
  
  Ovvjament, ħadd ma semah. Kollha kienu ffokati fuq ir-rivelazzjoni l-ġdida.
  
  Hayden ħares lejn ġewwa, jegħleb fuq Kensi. "Sheeeit," qalet każwali. "Qatt ma nimmaġina li se jkun hekk."
  
  "U jien ukoll". May waqfet.
  
  "Il-Veru l-Aħħar Sentenza," qalet Lauren, u reġgħet irreċita t-test. "L-agħar minn kollox."
  
  "Tajjeb, ma nafx dwarkom," marret Alicia. "Imma kulma nara ġewwa hija biċċa karta tal-ħażin. Qisu l-lista tax-xiri tiegħi."
  
  Mai ħares lura. "B'xi mod ma nistax nimmaġinak ġewwa supermarket."
  
  Alicia tgħajjat. "Ħarba waħda biss. Dawn il-karrettuni, l-ostakli tal-korsija u l-għażliet kollha tefgħuni għal kollox off-track." Hija studjat il-ħelikopters ta 'attakk li joqorbu b'xenqa. "Huwa ħafna aħjar".
  
  Kinimaka daħal fil-kaxxa u ħareġ biċċa karta u żammha biex jara kulħadd. "Huwa biss mazz ta 'numri."
  
  "B'kumbinazzjoni," qal Smith.
  
  Drake ħassu rrabjat. "Allura, l-Ordni tal-Aħħar Sentenza bagħtetna nofs id-dinja biex insibu biċċa karta f"qabar li kien ilu moħbi għal mijiet ta" snin? Post li forsi qatt ma sibna kieku ma kellniex esperjenza bl-oqbra tal-allat? Ma nifhimx dan".
  
  "In-Nazis kienu kaċċaturi ta 'relikwi u teżor," qal Kenzie. "Taf dwar din il-massa inkredibbli li skoprew dan l-aħħar taħt is-silġ polari? Xi wħud jgħidu li hija bażi Nażista. Huma serqu kollox minn ġojjellerija sa scrolls u pitturi. Huma ppruvaw joħolqu zombies, fittxew għall-ħajja ta" dejjem u tilfu eluf ta" nies fi tfittxija perikoluża. Jekk għażlu li jħalluh fil-qabar ta" Attila l-Hun minflok jisirqu l-ġid, hemm raġuni terribbli għal dan."
  
  Lauren indikat widnejha. "Id-Distrett ta' Columbia jrid ikun jaf x'inhu."
  
  Hayden ħadu mingħand Kinimaki. "Mela, guys, din hija biċċa notepaper antika, pjuttost ħoxna u mqatta" fuq iż-żewġ naħat. Isfar u jidher pjuttost fraġli. Għalhekk, fin-nofs hemm linja ta" kitba li tikkonsisti biss f"numri." Qrathom: "483794311656..." Ħadet nifs. "Dak mhux kollox..."
  
  "Ħolma mxarrba ta' geek." Alicia faqqgħet. "Imma x'infern għandna nagħmlu?"
  
  "Oħroġ minn hawn," qal Drake, bilwieqfa hekk kif il-ħelikopters laqtu. "Qabel ma jsibuna l-Huni."
  
  Il-pilota jogged up. "Intom lesti? Ikollna nżommu għajnejk fuq dan."
  
  It-tim eskortah lura lejn il-ħelikopters. Hayden spiċċat id-diskors tagħha u għaddiet il-biċċa karta madwar hekk kif ħadu posthom. "Kull ideat?"
  
  "Int lanqas tista 'tilgħab il-lotterija magħhom," qalet Alicia. "Inutli".
  
  "U x"għandhom x"jaqsmu mal-mewt?" qal Drake. "U l-erba" rwiemel? Peress li n-numri jidhru importanti, jista" jkollu x"jaqsam mad-dati tat-twelid? Dati tal-mewt?
  
  "Aħna hawn," qal vuċi f"widnejh, u reġa" ftakar li kienu konnessi mad-dinja kollha sakemm ma kellhomx jagħlqu DC biex itemmu missjoni, f"liema każ kienu konnessi biss ma" Lauren.
  
  "Mhux fuqu biss," qal vuċi oħra. "Aħna ksibna."
  
  Drake sema 'l-ħelikopters jitilgħu bil-mod fl-arja.
  
  "Dawn in-numri tat-tqassim huma koordinati. Faċilment. In-Nazi ħallewkom mira perfetta, nies."
  
  Drake beda jiċċekkja u jipprepara l-armi tiegħu. "Mira?" - Saqsejt.
  
  "Iva, l-ewwel sett ta" numri jindika l-Ukrajna. Is-sekwenza hija numru wieħed twil kontinwu, għalhekk domna biex niddeċifrawha."
  
  Alicia ħarset lejn l-arloġġ tagħha. "Ma nċempelx għal ħames minuti kuljum."
  
  "M'għandekx IQ ta' mija u sittin."
  
  "Kif tafu, raġel intelliġenti? Qatt ma ttestjajtha."
  
  Minuta silenzju, u mbagħad: "Xorta waħda. Dħalna fis-sekwenza kollha u konnessiha mas-satellita. Dak li qed inħarsu lejn issa hija żona industrijali kbira, forsi tmien mili kwadri b'kollox. Huwa l-aktar mimli imħażen, għoddna 'l fuq minn tletin, u donnhom huma vojta. Xi ħaġa minn era abbandunata tal-gwerra. Din tista" tkun faċilità ta" ħżin militari Sovjetika antika, issa abbandunata."
  
  "U l-koordinati?" Staqsa Hayden. "Jimpuntaw għal xi ħaġa speċifika?"
  
  "Għadu qed niċċekkja." Kien hemm silenzju fuq il-linja.
  
  Hayden ma kellux bżonn jinforma lill-bdoti; kienu diġà sejrin lejn l-Ukrajna. Drake ħass lilu nnifsu jirrilassaw ftit; għallinqas it-timijiet rivali tagħhom ma setgħux jegħlbuhom. Huwa ħares lejn Hayden u ħalqu.
  
  Nistgħu nitfih dan?
  
  Hija għamlet wiċċ. Jidher suspettuż.
  
  Mole? Huwa mimed bil-mod, jegħleb 'il quddiem.
  
  Hayden ħaseb hekk ukoll. M'hemm ħadd li nistgħu nafdaw.
  
  Alicia daħqet. "Indannata, Drake, jekk trid tbewsha, agħmel hekk."
  
  Ir-raġel ta" Yorkshire xegħlu lura hekk kif il-ħelikopter qata" s-sema. Kien kważi impossibbli li taħdem bil-kapaċità sħiħa meta ma kontx ċert jekk anki l-kapijiet tiegħek stess kinux ser ikollhom dahrek. Waqgħet toqol fuq qalbu. Jekk xi ħadd kien qed jippjana xi ħaġa kontrih, ikun se jsir jaf.
  
  Il-komunikatur beep.
  
  "Ara naqra".
  
  Hayden għolla rasu. "Xiex?" - Saqsejt.
  
  Il-vuċi tas-super geek minn Washington kienet tinstema" mbeżżgħa. "Int ċert, Jeff? Jiġifieri, ma nistax ngħidilhom dan u mbagħad insib li hija biss suppożizzjoni."
  
  Silenzju. Imbagħad il-maħbub tagħhom ħa nifs fil-fond. "Ara naqra, ikolli ngħid. Dan huwa ħażin. Dan huwa tassew ħażin. Il-koordinati jidhru li jwasslu direttament għall-Horseman tal-Mewt.
  
  Dahl waqaf f'nofs it-tagħbija ta' rivista fil-pistola tiegħu. "Jagħmel sens," qal. "Imma x'inhu?"
  
  "Truzza nukleari."
  
  Hayden għaffet snienha. "Tista" tindika dan? Dan huwa ħaj? Hemm-"
  
  "Stenna," ħarġet il-geek, qabad nifs. "Jekk jogħġbok stenna biss. Dak mhux kollox. Ma ridtx tfisser "headhead nukleari"."
  
  Hayden xeħet. "Imbagħad x'ried ifisser?"
  
  "Hemm sitt warheads nukleari fi tliet imħażen. Ma nistgħux naraw minn ġol-ħitan għax il-binjiet huma miksija biċ-ċomb, imma nistgħu naraw minn ġol-bjut bl-għajnuna tas-satelliti tagħna. L-immaġini juru li l-arma nukleari tmur lura għall-era tas-snin tmenin, x'aktarx tiswa fortuna lix-xerrej it-tajjeb u hija mħarsa bir-reqqa. Is-sigurtà hija l-aktar ġewwa, xi drabi jsuqu madwar il-bażi vojta."
  
  "Allura, l-Ordni tal-Aħħar Sentenza ħeba sitt armi nukleari fi tliet imħażen għal użu aktar tard?" Staqsa Mai. "Tassew tidher li hija ħaġa Nazista."
  
  "L-arma hija wkoll f'kundizzjoni tajba," qal il-geek.
  
  "Kif kont taf li?"
  
  "Is-sistema tal-kompjuter qed taħdem. Jistgħu jiġu armati, diretti, rilaxxati."
  
  "Għandek il-post eżatt?" staqsa Kenzi.
  
  "Iva, nagħmlu. Is-sitta kollha kienu marbuta ma" dahar ta" trakkijiet flatbed li jinsabu ġewwa l-imħażen. B'mod stramb, l-attività ġewwa dan l-aħħar irdoppjat. Naturalment, jistgħu jiġu mċaqalqa wkoll."
  
  Drake ħares lejn Hayden, li ħares lura lejh.
  
  "Mole," qal Kensi b'leħen għoli.
  
  "Xi ngħidu għat-timijiet rivali?" - staqsa Dahl.
  
  "Skont l-NSA, in-numru ta" xnigħat żdied. Ma tidhirx tajjeb."
  
  "Nixtieq inkun naf x"jittamaw li jsibu," qalet Mai. "Mhux inklużi sitt testati nukleari qodma."
  
  "Xabla ta' Mars"
  
  Drake malajr dawwar għonqu. "Xiex?" - Saqsejt.
  
  "Kulħadd kiseb il-koordinati, jekk wieħed jassumi li din il-mola kienet qed taħdem hawn. Kulħadd stabbilixxa lilu nnifsu l-kompitu li joħloq satellita. Is-softwer tal-immaġini tagħna huwa mgħammar b'kull tip ta 'sensors, u nibda mill-istorja ta' Odin u miss sussegwenti, nistgħu niskopru element rari assoċjat ma 'oqbra u allat. L-istrumenti tagħna juru d-daqs approssimattiv u l-għamla tal-oġġett, u jaqbel max-xabla nieqsa. Kollha jafu li sibna x-xabla u mexjin lejn l-akkużi nukleari. Irridu nagħmlu dan."
  
  "Ħalli s-sejf fuq il-chopper." Smith qagħad f"spallejn.
  
  Drake, Dal u Hayden skambjaw ħarsiet. "Mhux ċans fl-infern. Is-sejf jibqa" magħna".
  
  Drake niżżel rasu. "L-unika ħaġa mdemmija li hija aktar siewja minn Genghis Khan, Attila, Geronimo u Hannibal flimkien," qal. "U aħna mġiegħla naqilbu għall-armi nukleari."
  
  "Ħsibt minn qabel," qal Mai. "U għandhom bżonnha għal ħafna raġunijiet. Ġid."
  
  "Premju," qal Smith.
  
  "Regħba," qal Kensi.
  
  "Ħieles inkwiet," qal Hayden b'konvinzjoni. "Għal dawn ir-raġunijiet kollha flimkien. Fejn huma s-sitt armi nukleari?"
  
  "Hemm żewġ ġewwa maħżen 17," qal il-kompjuter Guy. "Installazzjonijiet nukleari oħra jinsabu fit-Tmintax u fid-Dsatax, u qed ngħidilkom il-post eżatt tagħhom bħalissa. Hija bażi kbira u qed ngħoddu l-emissjonijiet tas-sħana minn tal-inqas żewġ tużżani iġsma, għalhekk oqgħod attent."
  
  Drake intefa" lura, iħares lejn is-saqaf. "Għal darb'oħra?"
  
  Hayden kien jaf x"kien qed jaħseb. "Temmen li kollox se jinbidel wara dan?"
  
  Huwa tbissem b'dispjaċir. "Jien nemmen".
  
  "Imbagħad ejja tolqotha ħafna," qal Dahl. "Bħala tim, bħala kollegi. Ejja nagħmlu dan l-aħħar darba."
  
  
  KAPITOLU SEBGĦA U TLETIN
  
  
  Ma kinitx faċli għat-tim SPEAR. Il-bażi l-qadima u abbandunata kienet sempliċiment ġabra mħallta ta" mħażen kbar u tawwali b"netwerk ta" toroq tal-ħmieġ bla xkiel għaddejjin bejniethom. It-toroq kienu wesgħin ħafna biex jakkomodaw trakkijiet kbar. Drake teorizzat li darba kienet xi tip taʼ maħżen, post fejn setgħu jinħażnu ammonti kbar taʼ tagħmir militari. Il-ħelikopters niżlu fil-periferija, wara ċint sadid u mwiegħra, u kważi istantanjament tfew il-magni tagħhom.
  
  "It-tim huwa lest," qal Hayden fil-komunikatur tagħha.
  
  "Mur," qalilha l-Kuntistabbli DC. "Aċċerta ruħek li l-warheads huma diżattivati u l-oġġett l-ieħor huwa sigur."
  
  Dahl gerbet mal-art. "Ejja nitkellmu dwar l-illokkjar tal-bieb tal-istalla wara li ż-żiemel ikun ħarab."
  
  It-tim kien diġà fassal il-lokalitajiet tat-tliet imħażen kollha f'moħħhom u kellu idea tajba tan-netwerk tat-toroq istralċ. Essenzjalment, kollox kien jikkoinċidi ma 'kull ħaġa oħra. Ma kien hemm l-ebda truf mejta, la dawriet, l-ebda rotot ta 'salvataġġ, ħlief waħda. L-imħażen tal-perimetru kollha kienu mdawra minn foresta densa, iżda dawk ta 'ġewwa - it-tliet dawk vitali - kienu jinsabu fost l-oħrajn f'ordni każwali.
  
  Ġrew flimkien.
  
  "Se jkollna naqsmu, ninnewtralizzaw l-armi nukleari, imbagħad insibu mod kif noħorġuhom minn hawn għal post aħjar," qal Hayden. "Ir-Rumanija mhix 'il bogħod."
  
  Issa Lauren kienet magħhom, imqabbda bis-sħiħ f'Washington, u wara li wriet li setgħet taħseb taħt pressjoni, jista 'jkollhom bżonnha meta ġew biex jimmaniġġjaw l-armi nukleari. Kap stabbli li kapaċi jittrasmetti informazzjoni permezz ta 'kanali ma jistax jiġi sottovalutat. Imxew baxxi, malajr u marru lejn l-imħażen.
  
  Triq tal-ħmieġ fetħet quddiemhom, abbandunat. Lil hinn minn dan iż-żona kollha kienet miksija b'art vojta u shale, bi ftit trofof biss ta 'ħaxix kannella skars. Drake eżamina x-xena u ta l-ordni biex jimxi 'l quddiem. Ħarġu fil-beraħ bl-armi lesti. Ir-riħa ta" ħmieġ u żejt aggreditlu s-sensi tiegħu, u riħ kiesaħ laqat wiċċu. It-tagħmir tagħhom daqq u l-istivali tagħhom laqtu l-art iebes.
  
  Huma ressqu lejn l-ewwel ħajt tal-maħżen u waqfu, jerfgħu daharhom miegħu. Drake ħares tul il-linja.
  
  "Let?" - Saqsejt.
  
  "Mur."
  
  Huwa skennja s-sieq li jmiss tar-rotta tagħhom, billi kien jaf li ma kellhom l-ebda kameras CCTV għalxiex jinkwetaw peress li l-apparati ma kienu qabdu l-ebda sinjali li ġejjin mill-bażi għajr it-telefowns ċellulari. Il-piżijiet nukleari nfushom emettu hum ta 'frekwenza baxxa. Lil hinn minn dan il-post kien għerja.
  
  Ġirja oħra u ltaqgħu ma" maħżen ieħor. Kull wieħed minnhom kellu numru miktub fuqu b'scrawl iswed. Kull wieħed minnhom ħares dilapidat, bla togħma, b'rivulets ta 'sadid jinżlu mis-saqaf għall-art. Il-kanali jitbandlu liberament, sezzjonijiet imqabbda li jippontaw lejn l-art, iqattar ilma maħmuġ.
  
  Drake issa seta 'jara l-kantuniera tax-xellug ta' Warehouse 17 'il quddiem. "Qed naqsmu din it-triq," qal. "Aħna nimxu tul il-ġenb ta" dan il-maħżen sakemm naslu fl-aħħar. Allura aħna biss għoxrin pied bogħod minn sbatax."
  
  Huwa mexa fuq, imbagħad waqaf. Vettura tas-sigurtà saq fit-triq 'il quddiem, miexja tul il-mogħdija li qasmethom. Madankollu, ma ġara xejn. Drake nefa" daqqa ta" solliev.
  
  "M'hemm l-ebda ħbieb hawn," fakkarhom Dahl. "Tfada lil ħadd barra mit-tim." Ma kellux bżonn iżid "Anke l-Amerikani."
  
  Issa Drake mexa minn postu, ippressa ruħu mal-ħajt tal-maħżen u mexa 'l quddiem. Warehouse 17 kellu żewġ twieqi żgħar iħarsu fuq quddiem. Drake misħut bil-kwiet, iżda rrealizza li ma kien hemm ebda triq oħra.
  
  "Imxi," qal urġenti. "Mexxiha issa."
  
  
  KAPITOLU Tmienja u tletin
  
  
  Ġrew lejn il-bibien tal-maħżen, qasmu fi tliet gruppi. Drake, Alicia u May kisbu sbatax-il punt kull wie[ed; Dal, Kenzie, u Hayden skorjaw tmintax-il kull wieħed, u ħallew lil Smith, Lauren, Kinimaka, u Yorgi b'dsatax kull wieħed. Bħala wieħed ħabtu fil-bibien prinċipali.
  
  Drake ta daqqa ta" daqqa lill-bieb, u qatgħalu ċ-ċappetti. Ir-raġel kien għadu qed joħroġ mill-uffiċċju ġewwa. Drake ħadu taħt driegħ, qabadlu ħafna u tefgħu mal-ħajt oppost tal-uffiċċju. Il-passaġġ dejjaq li kienu fiha nfetaħ direttament fuq il-maħżen, u għalhekk Alicia u May daru madwaru.
  
  Drake temm lir-raġel, ħallieh komat, u ċċekkja l-uffiċċji żgħar qabel ma jingħaqad man-nisa. Ħarsa isbaħ iltaqgħet għajnejh. Il-maħżen kien enormi, twil u għoli. Fiċ-ċentru tagħha, faċċata taʼ bank taʼ bibien bir-rombli, kien hemm trakk twil u baxx-kabina b"magna kbira fuq quddiem. Żewġ warheads nukleari kienu jinsabu fuq wara tat-trakk, ċari bħall-jum, imnieħerhom iħares 'il quddiem, ċineg suwed jwaħħluhom f'intervalli regolari. Iċ-ċineg kienu jipprovdu flessibilità mingħajr ħafna moviment-idea tajba għat-trasport, issuġġerixxa Drake, peress li ħadd ma ried li missila fatali tiġġarraf f"oġġett wieqaf. Mazz kbir ta 'purtieri tal-ġenb kien qiegħed mal-ġenb ta' trakk enormi, li huwa jassumi li kien imwaħħal qabel it-tluq.
  
  "L-ebda sigurtà," qal Mai.
  
  Alicia indikat uffiċċju ieħor fuq il-lemin tat-trakk. "Is-suġġeriment tiegħi".
  
  "Int taħseb li jkunu aktar imħassba," qalet Mai.
  
  Drake ma setax ma jiċċekkjax il-kameras tas-sigurtà, u sabha diffiċli li joqgħod għal kollox fuq grupp ta" fannijiet bilqiegħda f"uffiċċju bl-arja kondizzjonata. "Il-ħabib antik tagħna, il-kompjaċenza hija probabbilment fuq ix-xogħol," qal. "Huma żammewha sigrieta għal żmien twil."
  
  Permezz ta 'kanali ta' komunikazzjoni semgħu l-ħsejjes tal-battalja, timijiet oħra kienu okkupati.
  
  Alicia ġriet lejn it-trakk. "Fili!"
  
  
  * * *
  
  
  Dahl qabad l-eqreb raġel u tefgħu fil-rafters, u kiseb ammont deċenti ta" ħin tal-ajru qabel ma rawh jiġġarraf b"mod skomdu mal-art. L-għadam kien miksur. Demm inixxi. Kenzi żżerżqet minn quddiem, sparat submachine gun tagħha, laqtet lill-irġiel ħarbu, li mbagħad ħabtu wiċċhom iebes fl-art. Hayden qalbet naħat, u pprefera l-Glock tagħha. It-trakk enormi li sabu kien ipparkjat fiċ-ċentru tal-maħżen, ħdejn tliet uffiċċji u diversi ringieli ta" kaxxi. Ma kellhomx idea x"kien hemm ġewwa, imma ħasbu li jkun għaqli li jsiru jafu.
  
  Hayden marret lejn it-trakk, għajnejha skannjaw il-par ta" kariki nukleari immuntati fuq rasha. Indanna, kienu enormi f'dik id-distanza. Monsters li m'għandhom l-ebda skop ieħor ħlief li jeqred. Imbagħad, bla dubju, kienu l-Mewt u b"mod ċar kienu parti mir-raba" Horseman. Attila kienet it-tieni l-eqdem figura mill-erba", imwieled seba" mitt sena wara Annibal u, b"kumbinazzjoni, seba" mitt sena qabel Gengis Khan. Geronimo twieled fl-1829. Ir-rikkieba kollha għandhom raġun bil-mod tagħhom. Kollha rejiet, assassini, ġenerali, strateġisti bla rivali. Kulħadd sfida l-aħjar li suppost kellu.
  
  Din kienet ir-raġuni li l-Ordni għażelhom?
  
  Kienet taf li t-tappa ta" Washington kienet qed tqarraq bihom b"ħila.
  
  M'hemm l-ebda ħin biex tibdel xi ħaġa issa. Hija marret wara l-pjattaforma, direzzjoni lejn il-kaxxi. Xi għotjien kienu mgħawweġ, oħrajn mifruxa mal-ħitan tal-injam. Tiben u materjali oħra tal-ippakkjar nixxew minn fuq. Hayden spara raġel wieħed, imbagħad skambja balal ma" ieħor u ġie mġiegħel jogħdos mal-art għall-kopertura.
  
  Hija sabet ruħha fuq wara tat-trakk, b"denb ta" warhead nukleari mdendel fuqha.
  
  "X'jiġri jekk bullet tolqot waħda minn dawn l-affarijiet?"
  
  "Tinkwetax, għandu jkun sparatura tajba biex tolqot il-qalba jew splussiv," qalilha l-vuċi fuq il-comm. "Imma naħseb li dejjem hemm ċans għal waqfa xxurtjata."
  
  Hayden għaffet snienha. "Oh, grazzi, ħabib."
  
  "Mhux problema. Tinkwetax, mhux probabbli li jiġri."
  
  Hayden injorat il-kumment artab u dispassionat, ħarġet fil-beraħ u sparat il-magażin kollu lejn l-avversarju tagħha. Ir-raġel waqa", fsada. Hayden daħlet rivista oħra hekk kif ġriet lejn il-kxaxen.
  
  Maħżen enormi mdawwar tagħha, eku ta 'gunfire, spazjużi biżżejjed biex tkun inkwetanti, il-rafters tant għoljin li ghadu mhux favur jista' faċilment jistaħbew fihom. Ħares barra minn wara l-kaxxi.
  
  "Naħseb li sejrin tajjeb," qalet. "Jidher li għandhom aktar minn operazzjoni waħda għaddejja hawn."
  
  Kenzi ġera, brandi x-Xabla ta" Mars. "Dan x'inhu?" - Saqsejt.
  
  Dahl qagħad fuq ir-rota enormi tal-pjattaforma. "Oqgħod attenta dahrek. Għandna aktar minn ghadu wieħed hawn."
  
  Hayden għarbel it-tiben. "Oġġetti misruqa," qalet. "Dan għandu jkun waypoint. Hemm għażla kbira hawn."
  
  Kenzi ħareġ figurina tad-deheb. "Huma għandhom timijiet li jagħmlu rejds minn dar għal dar. Serq. Dan huwa negozju enormi. Kollox jiġi esportat, mibjugħ jew imdewweb. Il-livell ta" kuxjenza wara dawn ir-reati huwa taħt iż-żero."
  
  Dahl lissnet: "Lejn ix-xellug tiegħek."
  
  Hayden niżel wara kaxxa, rat il-vittma tagħha u fetaħ in-nar.
  
  
  * * *
  
  
  Lauren Fox segwew lil Mano Kinimaka fil-lok tal-iljun. Hija rat kif Smith ttratta lill-għadu u ħallietu għall-mejjet. Hija rat lil Yorgi jagħżel is-serratura tal-bieb tal-uffiċċju, tidħol u tiddikjaraha skaduta f"inqas minn minuta. Kuljum ippruvat iddisprat tlaħħaq. Kuljum kienet tinkwieta li setgħet titlef postha fit-tim. Kienet parti mill-għaliex ikkurat lil Nicholas Bell, għaliex żammet kuntatt u fittxet modi oħra biex tgħin.
  
  Kienet tħobb it-tim u riedet tibqa" parti minnu.
  
  Issa baqgħet lura, Glock f'idejha, bit-tama li ma jkollhiex għalfejn tużah. Il-plateaux okkupaw ħafna mill-viżjoni tagħha, enormi u terribbli. Il-warheads kienu kulur ħadrani matt li ma jirriflettix dawl, bla dubju waħda mill-aktar forom ta 'theddida li l-moħħ tal-bniedem modern jista' jimmaġina. Smith ħabat ma 'gwardja kbira, ħa diversi hits, u mbagħad ħarġet lill-bniedem eżatt kif Lauren kienet qed tgħaqqad biex tgħin. Fuq il-lemin tagħha, Kinimaka sparat tnejn oħra. Il-balal bdew itiru madwar il-maħżen hekk kif l-oħrajn indunaw li kienu taħt attakk.
  
  Minn wara, rat diversi gwardjani jidħlu fil-kabina tat-trakk.
  
  "Oqgħod attent," xegħlet il-konnessjoni, "nara nies sejrin lejn quddiem. Alla tiegħi, ser jippruvaw joħorġuhom minn hawn?"
  
  "Oh le," kienet it-tweġiba minn DC għal kulħadd biex tara. "Int trid tinnewtralizza dawn l-armi nukleari. Jekk dawn il-ġuvini għandhom kodiċi ta 'tnedija, allura anki wieħed minn dawn li jiġi rilaxxat se jkun diżastru. Ara, is-sitta kollha għandhom jiġu newtralizzati. Issa!"
  
  
  * * *
  
  
  "Faċli daqs l-infern għalik li tgħid," marret Alicia. "Imgeżwer bil-libsa tiegħi u nixrob il-kappuccino tar-ragħwa tiegħi. Stenna, nara li hawn ukoll sejrin lejn it-taxi."
  
  Drake biddel id-direzzjoni, u ra li seta" jiġri tul din in-naħa tal-pjattaforma mingħajr ma jiltaqa" ma" xi reżistenza. Huwa xejriet lil Alicia u malajr telaq.
  
  Leħen Mai kissru l-konċentrazzjoni tiegħu. "Ara l-pass tiegħek!"
  
  Xiex...?
  
  Raġel b"ġakketta tal-ġilda sewda ħoxna jiżżerżaq taħt il-pjattaforma, saqajn imġebbda. B'xortih jew disinn għaqli, huma laqtu lil Drake fil-qasba u bagħtuh taqlib. Il-pistola submachine żerżaq 'il quddiem. Drake injora t-tbenġil il-ġdid u tkaxkar taħt it-trakk eżatt kif il-gwardjan fetaħ in-nar. Il-balal nifdu l-konkos warajh. Il-gwardja ġirih, ġibdu l-pistola.
  
  Drake tela" eżatt taħt it-trakk, ħass l-arma enormi fuq rasu. Il-gwardja tbaxxa, imbagħad għaqqad. Drake spara l-Glock tiegħu u qatgħet forehead tar-raġel. Sema" ħoss ta" passi warajh, u mbagħad niżel fuqu t-toqol ta" raġel ieħor. Il-geddum ta" Drake laqat l-art, u wassal biex stilla u swed iduru quddiem għajnejh. Snienu għafast flimkien, qatgħu biċċiet ċkejkna. L-uġigħ sploda kullimkien. Inqaleb u ħabbat il-minkeb f"wiċċ xi ħadd. Il-pistola telgħet u sparat; il-balal tilfu l-kranju ta" Drake b"pulzier u marru dritti "l fuq fil-bażi tal-ċarġ nukleari.
  
  Drake ħass għaġla ta" adrenalina. "Dan..." Huwa qabad ir-ras tar-raġel u tajjarha fuq il-konkos bil-qawwa kollha tiegħu. "... hakk." Nukleari. Rokit." Kull kelma hija daqqa. Eventwalment ir-ras waqgħet lura. Drake ħareġ lura minn taħt it-trakk u ltaqa' ma' Alicia tiġri aktar.
  
  "M"hemmx ħin biex torqod, Drakes. Din hija xi ħmieġ serju."
  
  Il-Yorkshireman qabad is-submachine gun tiegħu u pprova jwaqqaf id-doqq f"widnejh. Il-vuċi ta" Alicia għenet.
  
  "Mai? Inti ok?"
  
  "Le! Magħfusa kontra xulxin."
  
  Mill-magna tal-pjattaforma waslet rogħda.
  
  "Iġri aktar malajr," qal Drake. "Ftit sekondi oħra u dawn il-warheads se jkunu barra minn hawn!"
  
  
  KAPITOLU DISGĦA U TLETIN
  
  
  Drake żied il-veloċità tiegħu. F"dawn il-jiem ma kienx tas-soltu li jara dritt, allura llum kollox kien bħas-soltu. Il-bieb tal-kabina ta" quddiem tela" għall-għoli tar-ras. Drake laħaq, qabad il-manku u ġibed. Alicia ħa l-mira bil-Glock tagħha.
  
  Granata ta" l-idejn qabżet.
  
  Drake ħares lejh, ma kienx jemmen għajnejh. "X'inti, tifel tal-ħatar..."
  
  Alicia laqtu f"sidru, u bagħtitu jtir lura u madwar in-naħa ta" quddiem tat-trakk. Il-granata splodiet b'mod vjolenti, u bagħtet shrapnel itir fid-direzzjonijiet kollha. Drake rikeb ma" Alicia, it-tnejn teħel flimkien. Il-bieb tat-trakk beda jdur u jinżel quddiem il-vettura. Meta Drake ħares 'il fuq, kien hemm persuna waħda biss bilqiegħda fil-kabina, 'il fuq, grinning ħażen lejh. Huwa għafas il-pedala tal-gass.
  
  Drake kien jaf li ma kien hemm ebda mod fl-infern li l-vettura tista 'timxi malajr biżżejjed biex tgħaddihom. Ħares lejn il-ġenb u ra tliet għassiesa oħra jiġru lejhom. It-trakk għoġbu għall-ħajja hekk kif ir-roti tiegħu bdew jissakkru flimkien u jmexxuh 'il quddiem, pulzier kull darba. Il-bibien li jiżżerżqu ma ċċaqilqux, iżda dan ma kienx iwaqqafh.
  
  Il-komunikatur ħa l-ħajja.
  
  "Qegħdin iċaqalqu trakkijiet minn hawn! Il-kabini huma bulletproof. U diffiċli biex tasal għalih." Kienet il-vuċi ta" Hayden."
  
  "Ebda mod?" - Staqsa Kinimaka.
  
  "Le. Huwa ssiġillat. U ma rridx nuża wisq forza, jekk taf xi rrid ngħid."
  
  U għalkemm Drake kienu jafu li t-trakk tagħhom stess issa ma kellu l-ebda bieb tal-ġenb, xorta kien hemm tnejn oħra x"jinkwieta.
  
  "Aqbeż fuq il-pjattaforma," qal. "Ibda skonnettja dawn il-karigi nukleari. Se jkunu sfurzati jieqfu."
  
  "Riskju. Damn riskjuż, Drake. X"jiġri jekk tinqata" waħda mill-warheads?"
  
  Drake ħareġ minn wara l-kabina, spara lejn l-attakkanti. "Problema kkritikata waħda kull darba. Aħna min aħna-prodiġiji?"
  
  Alicia sparat lil min isegwiha. "Jien nibża" li f"dawn il-jiem huma aktar bħal "shady bastards"".
  
  Flimkien qabżu fuq il-pjattaforma u sabu ruħhom wiċċ imb"wiċċ ma" bomba nukleari.
  
  
  * * *
  
  
  "Taħdem fuq żewġ fronti," qal Drake issa fuq il-komunikazzjonijiet. "Nistgħu ninnewtralizzaw u skonnettjaw fl-istess ħin."
  
  Hayden ċaqlaq. "Ipprova ma ħossx daqshekk konfuża dwarha."
  
  "In-nies tal-Yorkshire ma jaġixxux b"kuntentizza, imħabba tiegħi. Nagħmlu kollox bl-għaġeb bi ftit umiltà biss."
  
  "Flimkien ma" ftit eluf ta" affarijiet ta" ħmieġ." Il-vuċi ta" Dahl kienet qisha qed tiġri. "Pudini ta" Yorkshire. Terriers. Birra. Timijiet sportivi. U dak l-aċċent?"
  
  Drake ħass li t-trakk jibda jiċċaqlaq taħtu. "Fejn hu l-pannell tal-kontroll, nies?"
  
  It-tekniku wieġeb immedjatament. "Ara kif il-warhead hija magħmula minn madwar tletin pannell mgħawweġ? Dan huwa tmien minn tarf bil-ponta."
  
  "Il-lingwa partikolari tiegħi."
  
  Daqqu aktar tiri. Alicia kienet diġà ffukata fuq l-insegwiment. Mai biss qabżet fuq wara tal-pjattaforma. Issa ħares lejn il-backend tan-nuke.
  
  "Aħbar ħażina. L-Ingliżi qegħdin hawn."
  
  "Naħseb li għandna Ċiniżi," tkellem Dahl.
  
  "Franċiż," qal Kinimaka. "Tim ġdid"
  
  Drake qabeż lejn il-pannell tal-kontroll. Nafu fejn hi x-Xabla ta" Mars?"
  
  "Iva, Matt. Imma ma nistax ngħidha b"leħen għoli issa, nistax?" - wieġeb il-vuċi.
  
  "Iva," qal Dahl.
  
  Drake imbexxaq u ħareġ tornavit elettriku żgħir b'bit multi-purpose. Malajr ħoll it-tmien boltijiet u ħallihom jaqgħu barra. Huwa sab ruħu quddiem żewġ control panels żgħar daqs skrins tas-sat-nav tal-karozzi, tastiera u ħafna simboli bojod li jteptep.
  
  "Ċirilliku," qal. "Naturalment li hu."
  
  "Jista 'din il-ġurnata tmur għall-agħar?" Alicia għajjat madwar id-dinja.
  
  Il-Yorkshireman niżżel rasu. "Dan se jiġri issa."
  
  It-trakk qabad il-veloċità, u sejjer lejn il-bieb li jiżżerżaq. L-Ingliżi avvanzati f'formazzjoni mill-qrib minn wara tal-maħżen. Il-gwardjani kienu mifruxa madwarhom.
  
  Il-bomba nukleari qabżet, attivata bis-sħiħ, qed tistenna kodiċi ta 'tnedija jew kodiċi tal-qatla.
  
  Drake kien jaf li kellhom jiċċaqilqu. Kien jaf li ma setgħux jiċċaqilqu. L-unika ħaġa li ma kienx jaf kienet min kien se jmut l-ewwel?
  
  
  * * *
  
  
  Il-gwardjani daħlu l-ewwel, sparaw. Drake kien mira kbira, u l-balal wieqfa qabżu lil Alicia, laqtu l-warhead. Għal sekonda, il-ħajja ta" Drake tefgħet quddiem għajnejh, imbagħad Alicia waqqgħet għassa waħda, u Mai l-oħra. Ra xi ħaġa oħra ġejja, minkejja li kien jaf li ġejja aktar min-naħa għomja tagħhom. Simboli bojod teptep, il-cursor teptip u stenniet.
  
  "Taħseb li s-sigurtà tista' tisplodi?" Smith f'daqqa qal clairière. "Forsi din hija l-ordni tagħhom?"
  
  "Għaliex kellhom imutu?" staqsa Kenzi.
  
  "Dan rajna qabel," qal Kinimaka. "Il-familji li rċevew pagamenti kbar kienu jeħtieġu assistenza medika jew rilokazzjoni ddisprata meta l-kap tal-familja tagħhom miet. Jekk jappartjenu, per eżempju, għall-mafja jew trijade. Huwa possibbli."
  
  Drake kien jaf li ma setgħux jibqgħu kuntenti għal żmien twil. Alicia rnexxielha tħoll iċ-ċinturin hekk kif it-trakk beda jirrombla. Nispera li s-sewwieq jara. Imma mbagħad ma jimpurtahx? Drake ma ra l-ebda għażla oħra.
  
  Ġie tul il-pjattaforma lejn in-naħa ta" wara, ixejjer dirgħajnejh bil-ġenn.
  
  "Stennew! Waqqaf, waqqaf. Tisparax. Jien Ingliż!"
  
  It-tgergir ta" Dahl qal dan kollu, ma kien meħtieġ l-ebda kliem.
  
  Drake waqa" għarkopptejh fuq wara tat-trakk, id-denb tan-nuke fuq ix-xellug tiegħu, idejh fl-arja u jiffaċċja l-unità SAS ta" ħames irġiel li toqrob, kompletament bla arma.
  
  "Għandna bżonn l-għajnuna tiegħek," qal. "Hemm wisq fir-riskju għalina biex niġġieldu gwerra."
  
  Huwa ra liż-żagħżugħ jaqleb għall-comms, ra liż-żewġt irġiel anzjani jħarsu lejn wiċċu. Forsi kienu jagħrfuh. Forsi kienu jafu dwar Michael Crouch. Reġa" tkellem.
  
  "Jien Matt Drake. Eks suldat tas-SAS. Ex suldat. Naħdem għal tim internazzjonali tal-forzi speċjali msejjaħ SPEAR. Tħarreġ f'Hereford. Kont ikkowċjat minn Crouch."
  
  Niftakar l-isem, dan kollu. Tnejn mill-ħames pistoli tbaxxew. Drake sema' leħen Alicia fuq il-comms.
  
  "Int kont semmejt ismi wkoll."
  
  Huwa winced ftit. "Din tista' ma tkunx l-aħjar idea, imħabba."
  
  Mai u Alicia żammew il-gwardjani fil-bogħod. Għaddew sekondi. Is-suldati Ingliżi tas-SAS fetħu n-nar fuq aktar gwardjani li kienu qed joqorbu li niżżlu wara t-tnabar taż-żejt li mlew is-sodda ċatta. Drake kien qed jistenna. Il-bniedem tar-radju finalment spiċċa.
  
  "Matt Drake? Jien minn Cambridge. Iltqajna qabel. X'għandek bżonn?"
  
  Il-jum it-tajjeb, ħaseb. SAS abbord.
  
  "Għinna niżguraw dan il-maħżen, waqqaf dan it-trakk u żżarma din il-bomba nukleari," qal. "F'din l-ordni".
  
  L-Ingliżi ħatfu dan.
  
  Inqasmu u jiġru tul iż-żewġ naħat tal-pjattaforma, niżżlu l-gwardji li kienu qed joqorbu, jaħdmu tajjeb bħala tim. Drake ra dan u reveled fil-memorji ta 'żminijiet qodma. Kien hemm grazzja fluwida, effett regali u kunfidenza bla waqfien fil-movimenti tat-tim. Ħaseb li SPIR kien l-aqwa tim fid-dinja, iżda issa...
  
  "Drake! Mai kienet tibki. "Bomba nukleari!"
  
  Oh iva. Huwa ġera lura lejn il-pannell tal-kontroll, ħares lejn l-iskrins, it-tastiera u n-numri.
  
  "Geeks?" staqsa. "Nafu l-kodiċi?"
  
  "Jistaʼ jkun litteralment xi ħaġa," wieġeb xi ħadd.
  
  "Dan mhux verament ta' għajnuna, fottut idiot."
  
  "Skużani. Kieku konna nafu l-ismijiet tal-membri tal-Ordni, nistgħu nsiru nafu l-għeluq ta" snin tagħhom?"
  
  Drake kien jaf li kien qed jitkellem ma" raġel li ma jimpurtahx. Kien ir-raġel li kienu qed jitkellmu miegħu qabel, il-ħmar diżgustanti.
  
  Lauren għajjat, "Int semmejt l-Ordni. Kieku kienu hawn, probabbilment ipprogrammaw armi nukleari. Ma nistax nemmen li ma ħallewx nota bil-kodiċijiet."
  
  "Forsi m'hemm l-ebda kodiċi hawn, tarbija," qal il-ħmar. "Ftakar is-sinjal li tajt meta ftaħt il-qabar ta" Geronimo? Forsi dan ġara hawn ukoll u wassal għat-tnedija ta" warheads nukleari."
  
  Drake mar lura. "Indannat, huma armati?"
  
  "B'mod sħiħ. Is-simboli bojod li jteptep li tara huma numri tal-countdown."
  
  L-ilma jaqta" u silġ għarraq ġismu u bilkemm seta" jieħu n-nifs. "Kif... kemm idum?"
  
  Sogħla. "Erbgħa u sittin sekonda. Imbagħad int u ħutek illeġittimi ser issiru l-istorja. L-Ordni se jsaltan suprem għal dejjem! Huma jgħixu permezz tiegħi! Jiena l-Ordni!"
  
  Inqalgħet ġlied u ħafna għajjat. Drake żamm rekord tas-sekondi fuq l-arloġġ tal-polz tiegħu.
  
  "Bongu? Qieghed hemm?" - staqsa vuċi żagħżugħa.
  
  "Ħej, ħabib," għammar Drake. "Għandna wieħed u tletin sekonda."
  
  "Ħsibt dwarha. Il-ħabib tiegħek Lauren semmiet l-Ordni. Ukoll, irid ikollhom kodiċi tal-qatla. U peress li kull ħaġa oħra hija parti mit-test, jien biss xkumat. Tiftakar? Hawn tgħid: "L-uniku kodiċi li wieħed joqtol huwa meta r-rikkieba jkunu up." Dan ifisser xi ħaġa għalik?
  
  Drake qabad imħuħ, iżda ma seta' jaħseb f'xejn ħlief fl-għadd ta' sekondi li jonqos. "Qam?" - tenna. "Qawmien? Qawmien? Aħseb dwar kif jaħseb l-Ordni? In-Nazi x"ried ifisser? Jekk jidher ir-Rikeman, hu-"
  
  "Twieled," qal vuċi żagħżugħa. "Forsi dawn huma d-dati tat-twelid tagħhom? Imma dan ma jistax ikun. Dawn il-bombi nukleari tas-snin tmenin normalment ikollhom kodiċi ta" qtil bi tliet ċifri." Kien hemm disprament fil-vuċi tiegħu.
  
  Dsatax-il sekonda sal-qerda.
  
  Kensi tkellem. "Tliet ċifri tgħid? Normalment?"
  
  "Iva".
  
  Sittax.
  
  Drake ħares lura lejn Alicia u ra li kienet qed tgħawweġ fuq iċ-ċinturin tagħha, tipprova tħollha u tispara lill-għassa fl-istess ħin. Rajt xagħarha, ġisimha, l-ispirtu tal-għaġeb tagħha. Alicia...
  
  Għaxar sekondi.
  
  Kenzi mbagħad għajjat, u kkonfermat il-fidi ta" Dahl fiha. "Jien għandi. Ipprova seba" mija."
  
  "Sebgħa-o-o-o. Għaliex?"
  
  "Tistaqsiex. Aqbad u għamilha!"
  
  It-techie żagħżugħ ta lil Drake is-simboli tan-numri Ċirilliku u l-Yorkshireman għafas il-buttuni.
  
  Erbgħa - tlieta - tnejn -
  
  "Ma ħadimx," qal.
  
  
  KAPITOLU Erbgħin
  
  
  "Iva," wieġeb Kensi. "Ġrat".
  
  Naturalment, hi żarmat tagħhom stess, u Lauren żarmat tagħhom. Drake ħares mill-ġisem tan-nuke lejn Mai, fejn qagħdet quddiem tastiera oħra. Is-sitt akkużi nukleari kollha ġew newtralizzati.
  
  Ħares lejn l-arloġġ tiegħu. "Fdalna inqas minn sekonda," qal.
  
  Kullimkien is-SAS għamel xogħol ta 'malajr tal-gwardji. Alicia żblokkat it-tieni ċinga u l-warhead ċċaqlaq ftit. Drake ħass li jaqbad il-veloċità hekk kif resaq lejn il-bibien tar-rombli.
  
  "Għadu xi ħadd waqqaf it-trakk tiegħu?"
  
  "Se nieħu ħsiebha!" - Exclaied Kenzi. "Litteralment!"
  
  "Ebda mod," qal Kinimaka. "Il-Franċiżi jinsabu kullimkien fejn m"hemmx sigurtà. Hawnhekk hawn rewwixta reali."
  
  Drake jaraw kif l-SAS mibgħuta l-gwardji; Alicia tirmonka ċ-ċinturin l-ieħor hekk kif Mai titfa" l-gwardja fit-tajer ta" wara tat-trakk.
  
  "Iva, naf xi trid tfisser." It-tim SPEAR kien oerhört enfasizzat.
  
  "Nara xi ħaġa oħra għaddejja," beda t-tekniku żagħżugħ. "I-"
  
  Ir-rabta tagħhom ma" Washington inqatgħet.
  
  "Għandi nerġa' ngħidha?" Drake ipprova.
  
  Is-silenzju ominous kien l-unika tweġiba tiegħu.
  
  "Dann, dan ma jistax ikun tajjeb." Drake mimxut il-maħżen kollu.
  
  SEAL Team 7 niżel fuqhom bħallikieku l-infern kollu kien sploda.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl ġera wara t-trakk hekk kif resaq lejn il-bibien li jiżżerżqu tal-Warehouse 18. Ir-raġel Ċiniż ġera minn quddiem it-trakk li jħoss, sejjer lejn il-bieb tal-ġenb imbiegħed. Huma sparaw tul kif ħarġu. Il-gwardjani ppruvaw iwaqqfuhom. Il-forzi speċjali Ċiniżi qerduhom bil-balal u l-ġlied idejn għal naħa. Hayden kellu l-isfortuna li jkun fuq quddiem tal-pjattaforma meta bdiet l-azzjoni.
  
  Hija kissret għonq il-gwardjan, imbagħad użat ġismu biex jgħatti lilha nfisha hekk kif iċ-Ċiniżi fetħu n-nar mingħajr diskriminazzjoni. Il-balal nifdu ġisimha b"taħbit matt u tefgħuha lura. It-tarka tagħha waqgħet. Tarmiha, qabżet wara wieħed minn ta" quddiem, tajers ħsejjes, għaddih minn wara hekk kif irrombla "l quddiem. Iċ-Ċiniżi qasmu minn quddiem it-trakk.
  
  Dahl xegħel nar, xerredhom bħal labar tal-bowling. Inkredibbli biex taraha, serviet bħala turija tar-reazzjonijiet kważi inumani tagħhom. Anke wara li qabżu lura, fetħu n-nar lura.
  
  Dahl malajr ħa l-għatu, għaqqad wara t-trakk, imbagħad ħares 'il barra u spara ftit balal oħra. Iċ-Ċiniżi kienu mwaħħlin mal-art għal mument hekk kif il-gwardjani resqu lejhom minn wara. Dahl ħares lejn Kensi.
  
  Mhux fejn suppost kellha tkun.
  
  "Kenz? Inti ok?"
  
  "Oh yeah, biss qabad ħabib antik."
  
  Dahl istintivament daret dawra u ratha tixgħel fil-kxaxen, rasha fil-fond ġewwa, stonku staġnat fuq tarf l-għatu, ħmarha mgħollija għolja.
  
  "Huwa xi ftit off-puting."
  
  "Xiex? Oh, tmiss lil martek? Hija tista 'tkun aktar sħuna minnek, Torst, imma ftakar, dan biss jagħmlek aktar sħun minnha.
  
  Ħares 'il bogħod, iħossu mqatta'. Huwa għex f'dan l-istat bejn iż-żwieġ u d-divorzju, u madankollu kellu ċ-ċans jagħmel xi ħaġa dwar dan kollu. X'infern kien qed jagħmel hawn?
  
  Ix-xogħol tiegħi.
  
  Iċ-Ċiniżi reġgħu impenjaw ruħhom, qatgħu l-gwardji li kienu qed joqorbu b'nar tal-magni u qabdu lil Dahl u Hayden mal-art. L-Iżvediż daret u ra lil Kensi jiżloq mill-kaxxa tal-injam.
  
  "Oh, bajd. Tassew?"
  
  Hija żammet katana tleqq ġdida quddiem għajnejha, xafra 'l fuq. "Kont naf biss li nsib wieħed jekk ħaffer fil-fond biżżejjed. Il-ħallelin ma jistgħux jirreżistu s-sejf."
  
  "Fejn hi x-Xabla mdemmija ta' Mars?"
  
  "Oh, intefagħha fil-kexxun."
  
  "Ħaqq għal!"
  
  Hija ġriet b"sejf f"id waħda, magna tal-pistola fl-oħra, imbagħad qabżet lura fuq wara tat-trakk, teptip quddiem għajnejn Dahl bħala ċajpir. Tarm il-katana, fetħet in-nar fuq iċ-Ċiniżi li kienu qed jaħarbu.
  
  "Fejn sejrin?"
  
  "Maħżen 17," qal Dahl. "U rridu nsegwuhom."
  
  
  * * *
  
  
  Lauren rat l-attakk tal-kontinġent Franċiż min-naħa tal-lemin ta" Warehouse 19. Kinimaka u Smith kienu diġà f"dik id-direzzjoni u immedjatament impenjati. Yorgi qagħad imgħaxxaq wara l-btieti, jispara fuq il-gwardjani. Lauren ħasset qalbha tbatti hekk kif it-trakk biż-żewġ warheads nukleari mexa 'l quddiem.
  
  Filwaqt li tiftakar dak kollu li kien intqal, qabżet fuq il-bejt tat-trakk, billi tuża r-roti bħala appoġġ. Imbagħad bdiet tħoll l-ewwel ċinga. Jekk jistgħu jagħmlu t-tagħbija instabbli ħafna, it-trakkijiet ikunu sfurzati jieqfu. Ħares "l fuq minn wara l-bomba nukleari, ħarġet fuq wieħed miż-zkuk kbar, u rat lil Smith jissielet ma" wieħed mill-ġuvini Franċiżi.
  
  Il-kuntistabbli għamel kuntatt. "Kkonfermat biss minn aġent f"Pariġi. Tiftakru lil Armand Argento? Huwa għenkom ftit drabi matul is-snin. Ukoll, huwa jgħid li l-preżenza tal-kontinġent Franċiż mhix awtorizzata. B'mod sħiħ. Jista" jkun hemm xi tip ta" gwerra brutali għaddejja ġewwa."
  
  Lauren belgħet u rat kif Smith waqa" lura, niżel għal irkoppa waħda. Il-Franċiż li kien bil-wieqfa fuqu qabdu minn xagħru, qaċċat strixxa mill-għeruq u warrabha. Smith għajjat. Irkoppa mal-imnieħer bagħtu xokkanti. Il-Franċiż qabeż fuq nett. Smith tħabat. Lauren ħares minnu lejn Kinimaka, imbagħad lejn Yorgi, il-warhead nukleari, u l-bibien li jqarrbu.
  
  X'irrid nagħmel?
  
  Agħmel xi storbju kkritikat.
  
  Hija tbattal ir-rivista tal-Glock tagħha għoli 'l fuq mill-irjus ta' l-għedewwa tagħha, u kkaġunathom itellfu u jduru.Dan ta sekondi prezzjużi lil Smith u Kinimaka. Smith ra l-ispazju u spara lejh, u waqqa 'l-attakkant fl-art. Kinimaka kisser għonq raġel. , wiċċ ieħor u sparat fil-punt vojt fit-tielet, li ġġiegħlu jitħawwad u jitlaq mill-ġlieda.
  
  Fadal Franċiż wieħed biss.
  
  Lauren waqgħet hekk kif il-balal ħabbat mal-ġisem tal-projettili nukleari. Kemm kien tal-biża" li lanqas biss iddejjaqha? Kemm hi mdorrija? Iżda kienet tagħmel parti minn dan it-tim u kienet determinata li tibqa" miegħu sakemm ikollhom. Hija sabet din il-familja u se tappoġġjaha.
  
  It-trakk enormi malajr qabad il-veloċità, aċċellera bil-qawwa, dritt fil-bieba tar-roller shutter, slammed fih, u kkawża li l-kabina ta 'quddiem tiżboq ftit, u mbagħad ġġarraf dritta minnha.
  
  Lauren tefgħet fuq wara tat-trakk.
  
  
  * * *
  
  
  Drake winced hekk kif is-SEALs ingaġġaw SAS u SPEAR ħdejn warhead nukleari li tiċċaqlaq, jistaqsi jekk xi battalja setgħetx tkun aktar konfuża jew aktar fatali minn dan. Ftit kliem mill-komunikatur qallu li dan żgur kien possibbli.
  
  It-tliet trakkijiet, li jġorru sitt armi nukleari, infaqgħu mill-bibien tar-roller shutter fl-istess ħin. shrapnel tal-metall tellgħu kullimkien hekk kif il-bibien imqattgħin għereq. Għaddew trakkijiet. L-irġiel attakkaw it-trakkijiet, qabżu ġewwa, ħassew li kienu se jiksbu biss veloċità. Issa Drake ra żewġ suldati Ċiniżi jiġru fil-qrib. Baqa" fuq il-planċier u ra lil Alicia u lil May ftit aktar "il bogħod, jistaħbew wara wieħed mill-irfid tal-injam. Il-bomba nukleari nqalgħet hekk kif laqtet waħda mill-akbar ħofor fid-dinja.
  
  Drake tgħawweġ. Kieku l-arma enormi u tqila tinħall mill-mistrieħ tagħha u kissret iċ-ċineg, kollha jkunu fl-inkwiet.
  
  Huma ħarġu fid-dawl tal-ġurnata u ħarġu 'l barra. Għoxrin mil fis-siegħa, imbagħad tletin, it-tliet pjattaformi ħadu ħajja hekk kif is-sewwieqa tagħhom ħarġu fuq il-pedala tal-gass. Kien hemm triq miftuħa wiesgħa quddiem, kważi dritt għall-ħruġ tal-bażi, madwar żewġ mili bogħod. Issa, li kien ħdejn xulxin, Drake seta" jħares mit-trakk tiegħu għat-trakk ta" Dahl, u mbagħad lejn Kinimaka. Il-vista ta" missili nukleari enormi u li jiċċaqilqu, nies jiġġieldu ħdejn xulxin, nies jisparaw pistoli, skieken u ponn li qed jintużaw, nies jintefgħu, ma ngħataw ebda kwarta, it-triq tigħawweġ, u t-tliet trakkijiet kollha jonqsu fuq dawra, stordutu biex il-qalba.. Kienet qagħda ta" regħba u vjolenza, ħarsa lejn l-Infern.
  
  Imma issa l-attenzjoni kollha tiegħu kienet iffukata fuq is-siġilli.
  
  Erbgħa qawwija, attakkaw l-SAS l-ewwel, qatlu wieħed mingħajr problemi. L-Ingliżi nġabru u attakkaw lura, u ġiegħlu lis-SEALs jieħdu kopertura. L-erba" rġiel ġrew wara t-trakkijiet, bit-tama li jaqbżu abbord. Il-Kmandant tas-SAS, Cambridge, iġġieled id ma" id ma" Navy SEAL u t-tnejn intlaqtu. Mai u Alicia kienu okkupati jiġġieldu kontra l-gwardji u jippruvaw isibu ftuħ fil-melee.
  
  Drake ġie wiċċ imb wiċċ mal-mexxej tat-tim tas-SEAL. "Għaliex?" - staqsa.
  
  "Tagħmel mistoqsijiet," għajjat ir-raġel u mar lejn Drake. Id-daqqiet kienu preċiżi u oerhört iebsa, simili ħafna għal tiegħu. Imblokka, ħass l-uġigħ ta" dawk il-blokki u laqat lura. Huwa ta sieq iebes. F"id ir-raġel dehret sikkina. Drake ta d-daqqa ma" tiegħu stess, tefa" ż-żewġ armi fil-ġenb u ttajjar "il bogħod mit-trakk.
  
  "Għaliex?" - tenna.
  
  "Int ikkaġunat. Int u t-tim tiegħek."
  
  "Kif?" - Saqsejt. Drake mar lura biex jikseb ftit spazju.
  
  "U għaliex dawn il-bastards iridu joqtluna?" Staqsiet Alicia hekk kif dehret wara r-raġel.
  
  Huwa ta daqqa immedjata, laqtuha fit-tempju. Drake tah sieq fil-kliewi u rah jaqa". Alicia ċċaqlaq sieqha f"wiċċu. Flimkien tefgħuh, iduru, il-baħar.
  
  It-triq twessa" "l quddiem.
  
  Mai bagħtet żewġ gwardjani. Raġel ieħor tas-SAS inqatel, u issa l-Ingliżi u l-Amerikani kienu ugwali fis-saħħa. Tlieta kontra tlieta. Drake ra liż-żewġ Ċiniżi li kien ra qabel jitkaxkru bħal brimb fuq il-bomba nukleari.
  
  "Ara dan!"
  
  Tard wisq. Waqgħu fuqu.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl kien jaf, essenzjalment, li kienu sejrin lejn ir-Rumanija. Kien tajjeb. Kien nofs siegħa sewqan li jista 'joqtolhom qabel ma waslu hemm.
  
  Ġieled iċ-Ċiniżi u l-gwardjani, imbuttahom lura u sabhom jaqbżu, iridu aktar. Iċ-Ċiniż qabeż id-difiżi tiegħu, laqat bil-qawwi u kważi impalah darbtejn bix-xfafar terribbli tiegħu. Aktar gwardjani mdawruh. Hayden irrikorriet biex jitfagħhom mit-trakk sakemm in-numru tagħhom naqas.
  
  Fuq wara, Kenzi trattat l-aħħar għedewwa tagħha. Il-magna kienet vojta, aħmar kien qed iqattar mill-katana. Hija reġgħet niżlet fuq il-pjattaforma, issa ddejjaq għajnejha hekk kif iż-żewġ Ċiniżi daħlu lejha flimkien, branding skieken. Hi rribattat, mixi madwar. Ħarġu l-armi. Hija tefgħet lilha nfisha f'wiċċhom, sorpriżahom. It-tir għadda minn taħt driegħha, qabeż ma" bomba nukleari. Hija sabet ruħha ħdejn wieħed mill-ġuvini b'pistola ppuntata lejn wiċċha.
  
  "Ħerġ".
  
  L-uniku mod kien up. Hija tat is-sieq l-id li żżomm il-pistola, bagħtet itir, u mbagħad telgħet fuq l-appoġġ fuq il-qoxra tal-arma nukleari. Hi laħqet il-quċċata, u sabet li hemm fuq kienet biss kurva ġentili, iżda perikoluża biex tibbilanċja. Minflok, qagħdet fuq bomba nukleari b"katana f"idejha.
  
  "Ejja u ħudni!" - hi għajjat. "Jekk tazzarda."
  
  Huma telaq malajr, perfettament bilanċjat. Kenzi qagħdet fuq il-warhead, iddawwar is-sejf tagħha, hekk kif attakkawha bi skieken. Strajk u jitbandal. Hi rribattat, iżda ħadu d-demm. Hi laqat ir-rokit. It-trakk kien qed jitħawwad bi tletin mil fis-siegħa. Iċ-Ċiniżi adattaw għall-ogħla grad. Kenzi tilfet il-bilanċ, żelqet u waqgħet lura fuq ir-rokit.
  
  "Oh".
  
  Buffura tar-riħ daħlet minn ġo xagħarha, kiesaħ daqs friża. Is-sikkina waqgħet fuqha. Qalet il-katana ma" idha l-oħra, qabdet il-polz tagħha b"subgħajha u tefgħetha f"daqqa għall-ġenb. Il-polz inqasam u s-sikkina waqgħet. Hija wkoll dawwar il-ġisem b"dan il-mod u ratha tittajjar rasu l-ewwel barra mit-trakk. It-tieni persuna kienet diġà attakkat. Kenzi qalbet il-katana lura lejn idha l-leminija u ħallietha tolqot il-punt direttament. Dam idur għal mument qabel ma Kenzi tefgħuh.
  
  Imbagħad ħares 'l isfel mill-perċa tagħha fuq il-bomba nukleari, ix-xafra tal-katana tagħha tqattar demm fuq dawk li qed jiġġieldu taħt.
  
  "Inqatlu żewġ Ċiniżi. Telqu tlieta."
  
  Alicia ħarset lejha mit-trakk rebaħ tagħha, qed tara l-battalja fuq il-warhead. "Deher daqshekk kkritikat," qalet. "Verament nemmen li għandi erezzjoni."
  
  Dahl ħares lejha mit-trakk tiegħu stess. "Jien ukoll".
  
  Iżda mbagħad il-warhead bdiet tiċċaqlaq.
  
  
  KAPITOLU wiehed u erbghin
  
  
  Dahl immedjatament ndunat iċ-ċaqliq, raw iż-żewġ ċineg li kienu rnexxielhom jinqalgħu flutter fir-riħ, u mbagħad it-tielet infired bħall-aktar faxxa tal-lastku miġnun tad-dinja, slapping furiously kontra l-charge nukleari u l-qiegħ tal-pjattaforma. Bl-ewwel lunge qawwija, huwa laqat il-gwardja fl-istonku, li ġġiegħlu jtir, armi akimbo, dritta mill-ġenb tat-trakk u laqat it-tajers ta 'wara ta' dak li jsuq ħdejh b'punt vojt. Dahl qaleb għar-riżultat.
  
  Il-bomba nukleari reġgħet ċċaqlaq. Dal ħass ċpar ħamra nieżla fuqu hekk kif Kenzi tħabat fuq u Hayden tħabat direttament taħt id-dell tiegħu, mingħajr ma kellu idea ta" x"kien ġej wara. Huwa għajjat u roared, iżda għalxejn. Ir-roar tat-tajers, l-għajjat, il-konċentrazzjoni meħtieġa għall-ġlieda; dan kollu interferixxa mas-smigħ tagħhom. Huwa qabeż lill-komunikatur.
  
  "Imxi." Il-bomba nukleari waslet biex tisplodi!"
  
  Kenzi ħares 'l isfel. "Fejn tmur? Tgħid it-tluq?"
  
  "Nooo!"
  
  Fl-aħħar tal-irbit tiegħu, l-Iżvediż ġera bħal miġnun qrib Hayden u għafas spalltu kontra l-massa inkredibbli tal-projettili. "Qed taqa" bomba nukleari!"
  
  Hayden irrumbla malajr, u l-gwardja wkoll. Il-warhead mċaqalqa pulzier ieħor. Dahl għollih b"kull uqija ta" saħħa li qatt ġabar, kull muskolu jgħajjat.
  
  Ħdejh daqqet daqqa tqila.
  
  Ħerq.
  
  Iżda kienet Kenzi, għadha żżomm il-katana u bi tbissima sarkastika fuq fommha. "Indannata, int biss eroj miġnun. Tassew taħseb li tista" żżomm dan anki għal sekonda?"
  
  "Um, le. Mhux ezatt."
  
  "Imbagħad ċċaqlaq."
  
  L-Iżvediż miġnun għaddas b'mod preċiż.
  
  
  * * *
  
  
  Drake u Alicia rnexxielhom jieħdu sekonda biex jaqsmu l-ispettaklu.
  
  "X'infern qed jagħmel Dal?" Staqsiet Alicia. "Hu qed jgħannaq bomba nukleari kkritikat?"
  
  "Tkunx iblah," snaq Drake, ħawwad rasu. "Ovvjament qed ibewsha."
  
  Drake imbagħad qabeż għall-ġenb biex jgħin lill-guys SAS, qabad is-SIĠILL mingħand iż-żagħżugħ u tefah taħt il-bomba nukleari. Ġismu kollu tar-raġel heżżeż. Huma skambjaw daqqiet, u mbagħad is-SIĠILL kien mitluf minn sensih, wiċċu 'l isfel, iżda ħaj. Drake kellu l-intenzjoni li jħalliha hekk.
  
  SEAL ieħor miet, segwit minn suldat tas-SAS, it-tnejn daqqiet ta" sikkina mill-viċin. Cambridge u ż-żagħżugħ huma dak kollu li fadal. Huma ingħaqdu ma' Drake biex jiġġieldu s-SEAL finali. Fl-istess ħin, Alicia u May ingħaqdu magħhom. It-trakk ħasad tul it-triq tal-ħmieġ, laqat lill-ġar darba u saq. Il-ħabta ppermettiet li l-bomba nukleari ta" Dahl tiġi stabbilizzata billi waħħalha mal-appoġġ enormi tagħha. It-tliet karozzi, bħala waħda, qabżu l-bieb tal-ħruġ u komplew isuqu, sejrin lejn ir-Rumanija. L-azzar u l-konkos ġew meqruda kompletament, tiċrita 'l quddiem u lura. Sa dan iż-żmien, il-ħelikopters kienu telqu u kienu qed itiru maġenb it-trakkijiet, u rġiel b"artillerija tqila kienu qed jegħleb barra mill-bibien u jiffokaw fuq is-sewwieqa.
  
  Drake waqqaf l-attakk fuq is-SEAL. "Stenna. Inti suldat tal-forzi speċjali. Nisa Amerikani. Għaliex se tipprova toqtolna?"
  
  Fil-verità, qatt ma stenna tweġiba, iżda r-raġel wieġeb billi jattakka. Huwa ħa Cambridge u mbagħad spiċċa lil Drake. Iż-żagħżugħ SAS waqa" fuq ġenbu. Is-SIĠILL kien krudili u bla ħniena, u jagħti daqqa tgħaffiġ wara daqqa. Imma mbagħad Mai daret jiffaċċjah.
  
  Għaddew tmien sekondi u l-ġlieda spiċċat. Għal darb'oħra ħallewh ħaj, igergru f'munzelli, diżarmat.
  
  Drake daru lejn Cambridge. "Ma nistax nesprimi kemm napprezzaw l-għajnuna tiegħek, Maġġur. Jiddispjaċini ħafna għat-telfa tan-nies tiegħek. Imma jekk jogħġbok, jekk trid, ħalli lil dawn in-nies ħajjin, kienu biss isegwu ordnijiet."
  
  Iż-żewġ siġilli li baqgħu ħajjin ħarsu "l fuq, sorpriżi u forsi mħassbin.
  
  Cambridge tefgħet. "Nifhem u naqbel miegħek, Drake. Fl-aħħar mill-aħħar, aħna lkoll pedini."
  
  Drake għamel grimace. "Tajjeb, mhux aktar. Il-gvern Amerikan biss ipprova joqtolna. Ma nara ebda mod lura minn dan."
  
  Cambridge qabdet l-ispallejn. "Attabat lura."
  
  Drake tbissem bil-kbir. "Bniedem wara qalbi. Kien sabiħ li niltaqa" miegħek, Maġġur Cambridge."
  
  "U int, Matt Drake."
  
  Huwa għamel daqqa ta" ras lil Mai u Alicia, imbagħad b"attenzjoni mexa lejn in-naħa ta" wara tat-trakk. Drake rah jitlaq, waqt li jiċċekkja l-istabbiltà tal-warhead fl-istess ħin. Kollox deher tajjeb.
  
  "Taf li se jiġu lura u jieħdu s-sejf?" Alicia qanqlitu.
  
  "Iva, imma taf xiex? Jien ma nagħtux ħarta. Ix-Xabla ta" Mars hija l-inqas problema tagħna." Huwa xegħel il-konnessjoni. "Hayden? Kemm? Kif sejjer hemm?"
  
  "Okay," wieġeb Hayden. "L-aħħar taċ-Ċiniżi għadu kif qabeż. Jien immur għax-xabla."
  
  Kenzi tgħajjat. "Le, rawni fl-azzjoni."
  
  "Mhux aħna lkoll?" Drake tbissem. "Mhux ser ninsa din id-dehra għal ftit żmien."
  
  Alicia tah daqqa fuq spalltu. "Chill out, suldat. Id-darba li jmiss tridni npoġġi bomba nukleari bejn saqajja."
  
  "Le, tinkwetax," qal Drake, u tbiegħed. "Nagħmel dan għalik aktar tard."
  
  
  * * *
  
  
  Il-ħelikopters taunted, heddew u pperswadew lis-sewwieqa biex inaqqsu l-veloċità tal-vetturi tagħhom. Ovvjament, għall-ewwel ma ħadimx, iżda wara li xi ħadd daħħal bullet ta" kalibru għoli minn ġo wieħed mill-windshields, nies li ħasbu li ma jintmessux f"daqqa bdew ikollhom dubji. Tliet minuti wara, it-trakkijiet naqqsu r-ritmu, idejn imwaħħla mit-twieqi, u t-traffiku kollu waqaf.
  
  Drake reġa' kiseb il-bilanċ tiegħu, imdorri mal-moviment kontinwu ta' thrusting u 'l quddiem. Huwa qabeż l-art, induna li s-sistema ta 'komunikazzjoni kienet ħadet il-ħajja f'daqqa, u issa kien qed jimmonitorja mill-qrib ħafna lill-bdoti tiegħu.
  
  Ma kien hemm ebda ħoss ġej mill-komunikatur. Washington, din id-darba, baqgħet sieket.
  
  It-tim inġabar wara li qerdu l-headphones tagħhom. Huma poġġew bilqiegħda fuq għoljiet bil-ħaxix li jħares lejn it-tliet vapuri tal-missili, jistaqsu x'jistgħu jarmu d-dinja u l-aktar karattri ħżiena tagħha wara.
  
  Drake ħares lejn il-pilota. "Tista 'ttajjarna lejn ir-Rumanija?"
  
  Għajnejn dan ir-raġel qatt ma batew. "Naturalment," qal. "Ma nifhimx għaliex le. Fi kwalunkwe każ, l-armi nukleari jintbagħtu hemm biex jinħażnu fil-bażi. Ikollna vantaġġ."
  
  Flimkien ħallew kamp ta" battalja ieħor.
  
  Flimkien baqgħu b"saħħithom.
  
  
  * * *
  
  
  Ftit sigħat wara, it-tim ħalla s-safe house Rumena u telgħu fuq xarabank lejn Transilvania, u niżlu qrib Bran Castle, is-suppost residenza tal-Konti Dracula. Hawnhekk, fost is-siġar twal u muntanji għoljin, sabu guest house mudlama u kwieta u ssetiljaw fiha. Id-dwal kienu baxxi. It-tim issa kien liebsa ħwejjeġ ċivili meħuda mis-safe house, u ġarr biss dak l-armi u munizzjon li setgħu jġorru, kif ukoll stash tajba ta 'flus mis-safe li Yorgi kien ħa. Ma kellhom l-ebda passaport, la dokumenti, l-ebda karti ta 'identifikazzjoni.
  
  Inġabru f"kamra waħda. Għaxar persuni, l-ebda konnessjoni. Għaxar persuni huma maħrubin mill-gvern Amerikan mingħajr idea ta" min jistgħu jafdaw. M'hemm l-ebda post ċar fejn iduru. Mhux aktar SPEAR u mhux aktar bażi sigrieta. L-ebda uffiċċju fil-Pentagon, l-ebda dar f'Washington. It-tip ta" familji li kellhom kien lil hinn minn dak li kien permess. Kuntatti li jistgħu jużaw jistgħu jiġu kompromessi.
  
  Id-dinja kollha nbidlet minħabba xi ordni mhux magħrufa u inkomprensibbli tal-fergħa eżekuttiva.
  
  "X'inhu jmiss?" Smith qajjem il-kwistjoni l-ewwel, leħnu baxx fil-kamra mdawwal ħażin.
  
  "L-ewwel inlestu l-missjoni," qal Hayden. "L-Ordni tal-Aħħar Sentenza fittxet li jeqred id-dinja billi ħabi erba" armi terribbli. Gwerra, grazzi għal Hannibal, li kien arma kbira. Conquest bl-għajnuna ta 'Genghis Khan, li kien il-kodiċi ewlieni li qerdejna. Il-ġuħ, permezz ta" Geronimo, li kienet arma bijoloġika. U fl-aħħarnett, il-Mewt, permezz ta" Attila, li kellu sitt warheads nukleari. Flimkien dawn l-armi jnaqqsu s-soċjetà tagħna kif nafuha għal rovina u kaos. Naħseb li nistgħu ngħidu b"fiduċja li nnewtralizzajna t-theddida."
  
  "Bl-uniku tarf maħlul ikun ix-Xabla ta 'Mars," qalet Lauren. "Issa f'idejn jew iċ-Ċiniżi jew l-Ingliżi."
  
  "Verament nittama li aħna," qal Drake. "SAS salvatna hemmhekk u tilfu xi rġiel tajbin. Nispera li Cambridge ma tiġix imċanfar."
  
  "Mimxu 'l quddiem..." qal Dahl. "Anke aħna ma nistgħux nagħmlu dan waħedhom. L-ewwelnett, x'se nagħmlu issa? U t-tieni, min nistgħu nafdaw biex jgħinna nagħmlu dan?"
  
  "Well, l-ewwel ser insiru nafu x'wassal lill-Amerikani jduru fuqna," qal Hayden. "Naħseb li l-operazzjoni fil-Perù u... affarijiet oħra... li ġara. Huma biss ftit nies b'saħħithom kontra tagħna? Grupp maqsum li jinfluwenza lil ħaddieħor? Ma nistax nemmen għal sekonda li Coburn kien jissanzjona dan."
  
  "Qed tgħid li għandna nitkellmu sigriet mal-President?" staqsa Drake.
  
  Hayden qabad spalltu. "Għaliex le?"
  
  "U jekk huwa grupp maqsum," qal Dahl. "Aħna neqirduhom."
  
  "Ħaj," qal Mai. "L-uniku mod biex ngħixu dan huwa li naqbdu l-għedewwa tagħna ħajjin."
  
  It-tim qagħad f'kamra kbira f'pożizzjonijiet differenti, il-purtieri kienu miġbuda sewwa, u jipproteġuhom mill-lejl impenetrabbli. Fil-fond fir-Rumanija tkellmu. Ippjanat. Malajr deher ċar li kellhom riżorsi, iżda dawk ir-riżorsi kienu żgħar. Drake seta" jgħoddhom fuq naħa waħda.
  
  "Fejn tmur?" Staqsa Kenzi, għadha żżomm il-katana tagħha, ħalliet ix-xafra tibbaża fid-dawl baxx.
  
  "Imxi 'l quddiem," qal Drake. "Aħna dejjem nimxu 'l quddiem."
  
  "Jekk qatt nieqfu," qal Dahl. "Qed imutu."
  
  Alicia żammet id Drake. "U ħsibt li l-jiem tiegħi ta 'ħarba 'l bogħod kienu spiċċaw."
  
  "Din hija differenti," qal, imbagħad faqqa. "Naturalment taf dan. Jiddispjaċini."
  
  "Kollox sew. Iblah imma ħelu. Fl-aħħar, indunajt li dan huwa t-tip tiegħi."
  
  "Dan ifisser li ninsabu fil-ġirja?" staqsa Kenzi. "Għax ridt tassew li nitbiegħed minn kollox."
  
  "Aħna nittrattaw dan". Dahl inklinat eqreb lejha. "Nwiegħdek. Għandi wkoll lil uliedi, tinsiex. Jien se negħleb kull ħaġa għalihom."
  
  "Int ma semmejtx lil martek."
  
  Dahl ħares u mbagħad poġġa lura fis-siġġu, jaħseb. Drake ra lil Kensi jersaq ftit eqreb lejn l-Iżvediż il-kbir. Ħarġilha minn moħħu u ħares madwar il-kamra.
  
  "Għada jum ieħor," qal. "Fejn trid tmur l-ewwel?"
  
  
  TMIEM
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Fix-xifer ta" Armageddon
  
  
  KAPITOLU L-EWWEL
  
  
  Julian Marsh minn dejjem kien bniedem ta" kuluri kuntrastanti. Naħa waħda hija sewda, l-oħra griża... ad infinitum. B'mod stramb, qatt ma wera interess dwar għaliex evolva xi ftit differenti mill-bqija, sempliċement aċċettaha, tgħallem jgħix magħha, ħa gost biha. F"kull sens dan għamillu oġġett ta" interess; ħadet l-attenzjoni bogħod mill-makkinazzjonijiet lurking wara l-għajnejn espressivi u xagħar melħ u bżar. Marzu kien dejjem se jkun pendenti - b'xi mod jew ieħor.
  
  Ġewwa reġa" kien persuna differenti. L-attenzjoni ta 'ġewwa ffokat l-attenzjoni tiegħu fuq qalba waħda. Dan ix-xahar kien il-kawża tal-Pythians, jew aħjar dak li kien fadal minnhom. Grupp stramb ġibdu l-attenzjoni u mbagħad sempliċement xolt madwaru. Tyler Webb kien aktar mega-stalker psikopatiku milli mexxej cabalist. Iżda Marsh għoġbu l-opportunità li jmur waħdu, u ħoloq disinji personali u eċċentriki. Għall-infern ma' Zoe Shears u kull min kien għadu attiv fi ħdan is-setta, u għal infern saħansitra aktar profond ma' Nicholas Bell. Marbut, immanettjat u waterboarded, m'hemmx dubju li l-eks ħaddiem tal-kostruzzjoni kien iressaq kollox lill-awtoritajiet biex jikseb anke l-iċken serħan mis-sentenza tiegħu.
  
  Għal Marsh, il-futur deher qawwi, għalkemm b'lewn żgħir. Kien hemm żewġ naħat għal kull storja, u kien ferm raġel b'żewġ naħat. Wara li sfortunatament tlaqna mill-imfortunat Ramses Bazaar - il-pavaljuni għoġbuna ħafna bl-offerti kollha tagħhom - March telgħet is-smewwiet bl-għajnuna ta" ħelikopter kulur l-abbiss. B'għaġġla, huwa malajr iffoka fuq l-avventura l-ġdida li ġejja.
  
  NEW YORK.
  
  Marsh ttestja l-apparat fuq in-naħa tiegħu, ċċaqlaq eqreb, mhux ċert minn dak li ra iżda kunfidenti f'dak li jista 'jagħmel. Dan it-tifel kien l-għodda ewlenija tan-negozjar. Big daddy ta" konvinzjoni assoluta. Min jista" jargumenta ma" bomba nukleari? Marsh ħalla l-apparat waħdu, iċċekkja l-backpack ta 'barra u ħoll iċ-ċineg tal-ispallejn biex jakkomoda l-qafas qawwi tiegħu. Naturalment, ikollu jissuġġetta l-oġġett għal testijiet u jikkonferma l-awtentiċità tiegħu. Wara kollox, il-biċċa l-kbira tal-bombi setgħu jissajru biex jidhru bħal xi ħaġa li ma kinux-jekk il-kok kien tajjeb biżżejjed. Hekk biss il-White House titbaxxa.
  
  Riskju, qal naħa waħda tiegħu. Riskju.
  
  Imma gost! l-ieħor insista. U kien jiswa ftit avvelenament bir-radjazzjoni, għal dik il-kwistjoni.
  
  March daħaq bih innifsu. Ħaġa bħal din. Iżda l-mini Geiger counter li kien ġab miegħu baqa' sieket, u kabbar il-bravur tiegħu.
  
  Iżda, biex inkun kompletament onest, it-titjir ma kienx ħaġa tiegħu. Iva, kien hemm eċċitament, iżda kien hemm ukoll iċ-ċans ta 'mewt sħuna - u bħalissa dak verament ma jappellahx. Forsi darba oħra. Marsh kien qatta" ħafna sigħat agonizzanti jippjana din il-missjoni, waqt li jara li l-waypoints kollha jkunu f"posthom u kemm jista" jkun siguri, għalkemm minħabba l-postijiet li kien se jieqaf fihom, l-idea kienet kważi tidħaq.
  
  Ejja nieħdu dritt issa per eżempju. Huma kienu sejrin taħt il-kanupew tal-foresti tropikali tal-Amażonja fi triqithom lejn il-Kolombja. Kien hemm raġel jistennieh - aktar minn wieħed, fil-fatt, u Marsh ttimbra l-personalità tiegħu fuq il-laqgħa billi insista li jilbsu l-abjad. Konċessjoni żgħira biss, iżda waħda importanti għall-Pythia.
  
  Dan kollu jien issa?
  
  Marsh daħak bil-kbir, u wassal biex il-bdot tal-ħelikopter iħares madwaru allarmat.
  
  "Kollox sew?" - staqsa raġel skinny b'ċikatriċi.
  
  "Tajjeb, dan jiddependi fuq il-fehma tiegħek." March daħak. "U kemm għandek opinjonijiet. Nippreferi nieħu pjaċir aktar minn wieħed. Inti?"
  
  Il-pilota daru "l bogħod, għożż xi ħaġa li ma tinftiehemx. March ħadlu rasu. Kieku l-mases mhux maħsul biss kienu jafu liema forzi stalked, ducked u squirmed taħthom, uncaring jew bla widen tal-havoc li kkawżaw.
  
  Marsh ħares ix-xenarju t"hawn taħt, u jistaqsi għall-miljun darba jekk dan il-punt tad-dħul fl-Istati Uniti kienx ir-rotta t-tajba. Meta niżlu għaliha, kien hemm biss żewġ għażliet reali - permezz tal-Kanada jew permezz tal-Messiku. Dan l-aħħar pajjiż kien eqreb tal-Amażonja u mifni bil-korruzzjoni; ippakkjat b"nies li jistgħu jitħallsu biex jgħinu u jżommu ħalqhom magħluq. Il-Kanada offriet ftit rifuġji siguri għal nies bħal Marsh, iżda ma kinux biżżejjed u lanqas resqu viċin li jaqblu mad-diversità li kienet teżisti fl-Amerika t'Isfel. Hekk kif il-pajsaġġ monotonu kompla jiżvolġi taħt, Marsh sab moħħu jiġġerrab.
  
  It-tifel kiber f"pożizzjoni privileġġjata, b"ħafna aktar f"ħalqu minn mgħarfa tal-fidda; aktar bħal bar tad-deheb solidu. L-aqwa skejjel u l-aqwa għalliema-aqra "l-aħjar" bħala "l-aktar għeżież," dejjem ikkoreġixxa Marsh-ppruvaw ipoġġuh fit-triq it-tajba , iżda fallew.Forsi waqfa f"xi skola normali kienet tgħin, imma l-ġenituri tiegħu kienu sinjuri pilastri Soċjetà tan-Nofsinhar u kienu ferm "il bogħod mar-realtà.Marsh tqajjem minn qaddejja u ra l-ġenituri tiegħu prinċipalment waqt l-ikliet u riċevimenti lussużi, fejn kien ordnat li ma jitkellem.Dejjem taħt il-ħarsa kritika ta missieru, li żgura mġiba impekkabbli. U dejjem it-tbissima ħatja tiegħu omm li kienet taf li binha kiber bla mħabba u waħdu, iżda ma kienx kapaċi kompletament biex jisfida lilu nnifsu fi kwalunkwe forma. U għalhekk Julian Marsh kiber, żviluppa, u sar dak li missieru b"mod miftuħ sejjaħ "a tifel stramb."
  
  Il-pilota tkellem, u Marsh injoraha kompletament. "Għandi nerġa' ngħidha?"
  
  "Qed noqorbu lil Cali, sir. Kolombja."
  
  Marsh inżel u ra x-xena l-ġdida tiżvolġi hawn taħt. Cali kienet magħrufa bħala waħda mill-aktar bliet vjolenti fl-Ameriki u dar tal-Kartel ta" Cali, wieħed mill-akbar fornituri tal-kokaina fid-dinja. Fi kwalunkwe jum ordinarju, raġel bħal Marsh kien jieħu ħajtu f"idejh, u jimxi fit-toroq ta" wara ta" El Calvario, fejn ir-ragamuffins kienu jgerrbu t-toroq għal żibel u jorqdu f"flophouses, fejn in-nies tal-lokal batew milli jiġu ttikkettati bħala "żona ta" tolleranza" billi tippermetti l-konsum kummerċjali tad-drogi u s-sess jistgħu jiffjorixxu b'intervent minimu tal-pulizija.
  
  Marsh kien jaf li dan kien il-post għalih u għall-bomba nukleari tiegħu.
  
  Hekk kif poġġa bilqiegħda, il-pilota wera lil Marsh pickup truck griż li fih kienu bilqiegħda tliet irġiel b"piż żejjed b"għajnejn kesħin, mejta u wiċċ bla espressjoni. Armati bil-miftuħ bl-armi tan-nar, huma eskortaw lil Marsh fit-trakk b"tislima qasira biss. Huma mbagħad saq minn toroq niedja, imbarazz, bini maħmuġ u tined sadid, u offrew lil għajnejh imħarrġa ħarsa alternattiva oħra tad-dinja, post fejn parti mill-popolazzjoni "twerwer" minn barrakka għal oħra, mingħajr dar permanenti. March ġibed lura ftit, jaf li ma kellu xejn xi jgħid dwar dak li ġara wara. Dawn il-waqfiet kienu meħtieġa, madankollu, jekk ried li jdaħħal b'suċċess armi nukleari fl-Istati Uniti, u kienu jiswew kull riskju. U ovvjament, Marsh deher newtrali kemm seta", bi ftit tricks fil-kmiem ikkuluriti tiegħu.
  
  Il-karozza daħlet f"xi għoljiet mimlijin miksija biċ-ċpar, u eventwalment daret f"awtostrada asfaltata b"dar kbira u kwieta quddiemha. Il-vjaġġ kien sar fis-skiet, iżda issa waħda mill-gwardjani daret wiċċ bla ċediment lejn Marsh.
  
  "Aħna qegħdin hawn".
  
  "Ovvjament. Imma fejn hi "hawn"?"
  
  Mhux wisq diżrispett. Mhux wisq whiny. Żommha kollha flimkien.
  
  "Ħu l-backpack tiegħek." Il-gwardjan qabeż u fetaħ il-bieb. "Is-Sur Navarro qed jistennik."
  
  March qal. Kien l-isem it-tajjeb u l-post it-tajjeb. Ma kienx se jibqa" hawn għal żmien twil, biss żmien biżżejjed biex jiżgura li l-mod ta" trasport li jmiss u d-destinazzjoni finali tiegħu jkunu bla xkiel u siguri. Huwa segwa l-gwardja taħt arkata baxxa taqtir biċ-ċpar u mbagħad fid-daħla mudlama ta 'dar antika. Ma kien hemm l-ebda dwal fuq ġewwa, u d-dehra ta 'wieħed jew tnejn ghosts qodma ma kinitx tkun la sorpriża jew tħassib. Marsh spiss ra ghosts qodma fid-dlam u tkellem magħhom.
  
  Il-gwardjan indika fetħa fuq il-lemin. "Int ħallast għal kamra privata għalik innifsek għal massimu ta" erba" sigħat. Idħol dritt ġewwa."
  
  March nexxa rasu bi gratitudni u mbuttat fetaħ il-bieb tqil. "Tlabt ukoll permess biex niżżel il-mezz ta" trasport li jmiss. Ħelikopter?"
  
  "Iva. Huwa wkoll tajjeb. Ċempelni fuq l-intercom meta jasal il-ħin u nurik id-dar."
  
  March qal b"sodisfazzjon. Il-flus li ħallas lil hinn minn dak li kien meħtieġ kienu biex jipprovdi servizz aħjar, u s'issa, hekk għandu. Naturalment, il-ħlas aktar mill-prezz mitlub qajjem ukoll suspetti, iżda dawn kienu r-riskji.
  
  Żewġ naħat għal darb'oħra, ħaseb. Yin u yang. Swamp u swamp. Iswed u... iswed bi leħħa krimżi ġrew minn...
  
  In-naħa ta" ġewwa tal-kamra kienet lussuża. In-naħa l-bogħod kienet okkupata minn sufan tal-kantuniera magħmul minn ġilda sewda u filpa fond. Mejda tal-ħġieġ b"karaffa għax-xorb, inbid u spirti qagħdet fil-viċin, filwaqt li f"rokna oħra magna offriet kafè u tè. Snacks huma mqiegħda fuq mejda tal-ħġieġ. Marsh tbissem għal dan kollu.
  
  Komdu, iżda biss għal żmien qasir. Ideali.
  
  Tefa" mqaxxra ta" l-aktar kafè b"saħħtu u stenna daqsxejn biex jitħejja. Imbagħad poġġa fuq is-sufan u ħareġ il-laptop, b"attenzjoni poġġa l-backpack tiegħu fuq it-tapizzerija tal-ġilda ħdejh. Qatt qabel ma kienet daqshekk pampered bomba nukleari, ħaseb, waqt li jistaqsi fil-qosor jekk għandux jagħmel il-brew tiegħu stess għaliha. Naturalment, għal raġel bħal Marsh, dan ma kienx diffiċli, u fi ftit minuti kien hemm tazza fwar fil-backpack u cupcake żgħir bil-ġlata fuq il-ġenb.
  
  March tbissem. Kollox kien tajjeb.
  
  I surfed l-Internet; emails ta" konferma infurmawh li l-ħelikopter Forward kien diġà dieħel fil-Kolombja. L-ebda bandiera ma kienet għadha ttellgħet imkien, iżda kienu għaddew biss ftit sigħat minn meta ħalla l-bazaar fl-aqwa tiegħu. Marsh temm ix-xarba tiegħu u ppakkja borża żgħira ta" sandwiches għat-titjira li jmiss, imbagħad għafas il-buttuna tal-intercom.
  
  "Jien lest biex nitlaq."
  
  Għoxrin minuta wara u reġa" kien fl-arja, it-titjira tal-backpack nukleari mibruma imma komda. Kienu sejrin lejn il-Panama, fejn kien jispiċċa t-titjiriet veloċi tiegħu u jibda s-sieq tedjanti tal-vjaġġ tiegħu fuq l-art. Il-bdot għamel triqtu fl-ajru u permezz ta 'kull ronda, l-aqwa f'dak li għamel, u kien imħallas tajjeb għalih. Hekk kif il-kontorn tal-Panama beda jidher fit-tieqa tax-xellug, Marsh beda jirrealizza kemm kien diġà eqreb lejn l-Istati Uniti tal-Amerika.
  
  Ġej uragan, nies, u mhux se jitlaq faċilment...
  
  Huwa stabbilixxa ruħu fil-Belt ta" Panama għal ftit sigħat, bidel il-ħwejjeġ darbtejn u għamel doċċa erba" darbiet, kull darba b"shampoo fwejjaħ differenti. L-aromi tħalltu b'mod pjaċevoli u għelbu l-aroma ħafifa tal-għaraq. Huwa ħa l-kolazzjon u l-ikel, minkejja li kien il-ħin tal-pranzu, u xorob tliet tazzi inbid, kull wieħed minn flixkun differenti u kulur differenti. Il-ħajja kienet tajba. Il-veduta barra t-tieqa baqgħet ma nbidlitx u bla spirtu, għalhekk Marsh ħareġ il-kaxxa tal-lipstick li kien ilu jsalva għal okkażjoni bħal din u żebgħa l-ħġieġ aħmar jgħajjat. Dan għen, għall-inqas għal xi żmien. Marsh imbagħad beda jimmaġina kif ikun li jilgħaq dak il-pannell nadif, iżda f'dak il-mument il-ping ta 'messaġġ li kien deħlin interrompew il-ħolm tiegħu.
  
  Il-ħin tal-wasla stmat huwa 15-il minuta.
  
  March għamel grimace, ferħan imma inkwetat fl-istess ħin. Vjaġġ ta" erbgħin siegħa quddiemu tul xi wħud mill-agħar toroq fir-reġjun. Dan il-ħsieb mhux probabbli li jispira. Madankollu, ladarba jitlesta, l-istadju li jmiss ikun infinitament aktar interessanti. March ġabar l-affarijiet tiegħu, irranġa l-imżiewed tal-kafè, il-fliexken tal-inbid u l-platti f'ordni ta 'kulur, forma u daqs, u mbagħad telaq 'il barra.
  
  Il-SUV kien qed jistenna, purring mal-ġenb tat-triq, u ħares sorprendentement komdu. Marsh żarma l-bomba nukleari, waħħal iċ-ċinturin tas-sigurtà tiegħu fuqha, u mbagħad ħasad lilu nnifsu. Ix-xufier tkellem ftit qabel ma nduna li Marsh ma kienx jimpurtah mill-ħajja shitty ftit tiegħu stess, u mbagħad daħal wara r-rota. It-triq tiġġebbed bla tarf quddiem.
  
  Għaddew sigħat. Is-SUV jiżżerżaq, imbagħad ħawwad, u mbagħad reġa' jiżżerżaq, waqaf diversi drabi għal kontrolli tal-gass u fuq il-post. Is-sewwieq ma jirriskjax li jinġibed għal reat minuri. Wara kollox, kienet biss vettura oħra fost ħafna, spark ieħor tal-ħajja li jivvjaġġaw tul l-awtostrada eterna lejn destinazzjonijiet mhux magħrufa, u jekk tibqa 'mhux notevoli, kienet tgħaddi inosservata.
  
  U mbagħad Monterrey kien fuq quddiem. March tbissem b"mod wiesa", għajjien imma ferħan, għax il-vjaġġ twil kien aktar minn nofs triq.
  
  Il-bagalja nukleari kienet ħdejh, issa ftit sigħat biss mill-fruntiera tal-Istati Uniti.
  
  
  KAPITOLU TNEJN
  
  
  March għamel il-parti li jmiss tal-vjaġġ tiegħu taħt il-kopertura ta 'dlam sħiħ. Kien post fejn kollox jista" jintreba[ jew jintilef; fattur mhux magħruf, imqajjem għal ammont inestimabbli mill-kapijiet tal-kartelli lokali, iddaħħal fl-istampa. Min seta" jasal il-ħsibijiet ta" nies bħal dawn? Min kien jaf x'se jagħmlu wara?
  
  Ovvjament mhux huma... jew Julian Marsh. Huwa ġie ttrasportat b"mod ignominiju flimkien ma" tużżana nies oħra fuq wara ta" trakk sejjer lejn il-fruntiera. X'imkien tul it-triq, dan it-trakk intefa' mill-awtostrada u sparixxa fid-dlam. L-ebda dwal, l-ebda sinjali, is-sewwieq kien jaf din ir-rotta b"għajnejhom - u tajjeb li kien jaf.
  
  Marsh waqaf lura fuq wara tat-trakk, jisma 'l-chatter u skuntentizza tal-familji. L-iskala tal-pjan tiegħu kienet tidher quddiemu. Il-mument tal-wasla tiegħu fi New York ma setax jasal malajr biżżejjed. Meta t-trakk ibbrejkja u l-bibien ta" wara nfetħu fuq ċappetti bix-xaħam, huwa ħareġ l-ewwel, ifittex lill-mexxej tal-irġiel armati li kienu għassa.
  
  "Diablo," huwa qal, billi uża kelma ta 'kodiċi li identifikat lilu bħala vjaġġatur VIP u li huwa kien qabel mal-ħlas. Ir-raġel għoġbu, iżda mbagħad injorah, u għaqqad lil kulħadd f"għaqda żgħira taħt il-fergħat mifruxa ta" siġra li tisboq.
  
  "Issa huwa vitali," qal bl-Ispanjol, "li timxi bil-kwiet, ma tgħid xejn u tagħmel kif qallek. Jekk ma tagħmilx dan, naqtagħlek griżmek. Tifhem?"
  
  Marsh ra kif ir-raġel iltaqa" mal-ħarsa ta" kulħadd, inkluż tiegħu. Il-marċ beda mument wara, tul triq mifruxa u minn ġo ħxuna ta" siġar. Id-dawl tal-qamar teptip minn fuq, u l-Messikan ewlieni spiss stenna sakemm is-sħab ħeba l-luminożità qabel ma kompla. Ftit kliem kien mitkellem, u dak biss minn irġiel bl-armi tan-nar, iżda f'daqqa waħda Marsh sab ruħu jixtieq li jista 'jitkellem ftit Spanjol-jew forsi ħafna.
  
  Huwa mexa tul fin-nofs tal-linja, mingħajr ma jagħti kas lill-uċuħ imbeżżgħin madwaru. Wara siegħa naqqsu r-ritmu, u Marsh raw quddiem pjanura ramlija mimli bit-tikek b"siġar skarsi, kakti u ftit pjanti oħra. Il-grupp kollu squatted isfel.
  
  "S'issa tajjeb," whisper il-mexxej. "Imma issa hija l-aktar parti diffiċli. L-Għassa tal-Fruntiera ma tistax tissorvelja l-fruntiera kollha l-ħin kollu, iżda tagħmel kontrolli każwali. Il-ħin kollu. U int," qallu f"Marzu, "tlabt biex taqsam Diablo. Nispera li tkun lest għal dan."
  
  March ċaqlaq. Ma kellux idea dwar xiex kien qed jitkellem il-ġuvni. Madankollu, in-nies malajr bdew jisparixxu, kull wieħed bi grupp żgħir ta" immigranti, sakemm baqgħu biss Marsh, il-mexxej, u gwardjan wieħed.
  
  "Jien Gomez," qal il-mexxej. "Dan huwa Lopez. Aħna niggwidawk b"mod sigur mill-mina."
  
  "Xi ngħidu għal dawk in-nies?" Marsh għamel daqqa ta" ras lill-immigranti li sejrin, u tefa" l-aqwa aċċent falz Amerikan.
  
  "Huma jħallsu biss ħamest elef ras." Gomez għamel ġest ta" tkeċċija. "Jirriskjaw il-balal. Tinkwetax, tista" tafda magħna."
  
  Marsh shuddered meta ra t-tbissima sly mwaħħla sew fuq wiċċ il-gwida tiegħu. Naturalment, il-vjaġġ kollu mexa bla xkiel wisq biex wieħed jistenna li jkompli. Il-mistoqsija kienet: meta kienu se jattakkawh?
  
  "Ejja mmorru fil-mina," qal. "Inħoss ħarsiet kurjużi hawn."
  
  Gomez ma setax jonqos il-flash ta" inkwiet li ħarġet fuq wiċċu, u Lopez skennja d-dlam ta" madwaru. Bħala wieħed, iż-żewġt irġiel wassluh fid-direzzjoni tal-lvant, f"angolu żgħir, iżda lejn il-fruntiera. March mexa "l quddiem, deliberatament qabeż u deher inadegwat. F'ħin minnhom, Lopez saħansitra tah daqqa t'id, li Marsh ikkataloga għal aktar tard, u kitbuha bħala dgħjufija. Huwa bl-ebda mod ma kien espert, iżda kont bankarju bla qiegħ darba kien ippermettielu ħafna lil hinn mill-insib materjali, esperjenza ta 'champions dinjija tal-arti marzjali u eks suldati tal-forzi speċjali fosthom. Marsh kien jaf ftit tricks, ma jimpurtax kemm kienu fancy.
  
  Imxew għal xi ħin, id-deżert miġbud madwarhom, kważi sieket. Hekk kif l-għoljiet dehret quddiem, Marsh kien ippreparat bis-sħiħ biex jibda t-telgħa, iżda Gomez waqaf u rrimarka karatteristika li qatt ma kien jara mod ieħor. Fejn il-ħamrija ramlija ltaqgħet ma 'l-għoljiet imżerżaq bil-mod, koppja ta' siġar żgħar iltaqgħu ma 'ħxuna ta' xkupilji. Madankollu, Gomez ma marx f"dan il-post, iżda ħa b"attenzjoni tletin pass lejn il-lemin, u mbagħad għaxra oħra fuq l-iktar pendil wieqfa. Ladarba hemm, Lopez eżamina ż-żona b'attenzjoni infinita.
  
  "Nadif," qal finalment.
  
  Gomez imbagħad sab biċċa ħabel midfun u beda jiġbed. Marsh ra taqsima żgħira tal-għoljiet titla 'l fuq, ċċaqlaq blat u xkupilji biex tikxef toqba daqs bniedem li kienet ġiet imnaqqxa fil-blat ħaj. Gomez niżel ġewwa, u mbagħad Lopez ippunta l-kanna tal-pistola tiegħu lejn Marsh.
  
  "Issa int. Int ukoll."
  
  March mar warajh, żamm rasu 'l isfel bir-reqqa u ħares għan-nassa li kien jaf li kienet biss ftit passi 'l bogħod milli titfa'. Imbagħad, wara ftit ħsieb, ir-raġel b"żewġ naħat qaleb il-kanali, u ddeċieda li jirtira fid-dlam.
  
  Lopez stenniet, pistola mgħollija. Marzu niżel, l-istivali tiegħu jinbarax tul l-inklinazzjoni tal-blat. Lopez laħaq, waqqa 'l-arma, u Marsh biddel ix-xafra ta' sitt pulzieri, u daħħal il-ponta fl-arterja karotide tar-raġel l-ieħor. Għajnejn Lopez kibru u għolla idu biex iwaqqaf il-fluss, iżda Marsh ma kellu l-ebda intenzjoni li jagħmel dan. Huwa laqat lil Lopez bejn l-għajnejn, ħataflu l-pistola, u mbagħad ta daqqa ta" sieq lil ġismu li kien qed imut fl-għoljiet.
  
  Fuck int.
  
  Marsh waqqa" l-azzarin, billi kien jaf li Gomez kien se jirrealizzaha aktar malajr milli meħtieġ jekk jaraha f"idejn Marsh. Imbagħad reġa" daħal fil-mina u malajr mexa l-passaġġ oriġinali. Kienet mhux maħduma u lesta, sostnuta minn travi li tħawwad u trab u mehrież iqattar mis-saqaf. Marsh kompletament mistenni li jkun midfun fi kwalunkwe mument. Il-vuċi ta" Gomez waslet f"widnejh tensjoni.
  
  "Tinkwetax. Hija biss daħla falza biex tbeżża" lil kull min jista" jitfixkel f"din il-mina. Mur aktar baxx, ħabib tiegħi."
  
  Marsh kien jaf eżattament x'kien se jkun qed jistennieh "aktar 'l isfel," iżda issa kellu element żgħir ta' sorpriża. Il-parti delikata tkun li jiskonnettja l-arma ta" Gomez mingħajr ma jweġġgħu serjament. New York kienet għadha eluf ta" mili bogħod.
  
  U deher ferm aktar 'il bogħod hekk kif kien qiegħed taħt id-deżert Messikan, ħass il-ħmieġ għaddej minn dahru, u mdawwar bir-riħa tal-għaraq u l-veġetazzjoni, għajnejh tingiż bit-trab.
  
  March azzarda 'l quddiem, f'ħin minnhom jitkaxkar u jkaxkar warajh backpack, li ċ-ċinga tagħha kienet imgeżwer mal-għaksa. Hemm ħafna ħwejjeġ hawn, ħaseb f'ħin wieħed. Biss ħwejjeġ u forsi xkupilja tas-snien. Kolonja sabiħa. Borża tal-kafè... staqsiet fejn setgħu poġġew l-apparat tagħhom biex ikejlu r-radjazzjoni l-Amerikani, imbagħad beda jinkwieta dwar ir-radjazzjoni nnifisha. Għal darb'oħra.
  
  Din hija probabbilment xi ħaġa li suppost iċċekkja qabel tmur.
  
  Ukoll, trid tgħix u titgħallem.
  
  March ġiegħel lilu nnifsu jidħaq hekk kif ħareġ mill-mina dejqa f"waħda ferm akbar. Gomez inklina ruħu, testendi idu biex jgħin.
  
  "Xi ħaġa umoristiċi?"
  
  "Iva, snienek tal-ħatar."
  
  Gomez ħares, ixxukkjat u ma jemminx. Din is-sentenza dehret li kienet l-aħħar ħaġa li stenna li jisma" f"dan l-istadju tal-vjaġġ tagħhom. Marsh ikkalkula dak li jista 'jkun. Hekk kif Gomez ipprova jifhem, Marsh qam bil-wieqfa, idawwar il-pistola f"idejn Gomez u saq il-warrani f"ħalq ir-raġel l-ieħor.
  
  "Issa qed tifhem xi rrid ngħid?"
  
  Gomez ġġieled bil-qawwa kollha tiegħu, imbuttat lil Marsh 'l bogħod u rritorna l-kanna lilu nnifsu. Demm ħarġet minn fommu hekk kif għajjat u snienu waqgħu mal-art. Ħamiema tal-bassasa taħt il-kanna twila u ta daqqa qawwija fix-xedaq u oħra fil-ġenb tar-ras. Gomez tħawwad, għajnejh jiżvelaw li għadu ma setax jemmen li din il-papra stramba kienet qabdet minnu.
  
  Marsh ġibed is-sikkina mill-għant fuq in-naħa tal-Messikan waqt li ħabtu. Gomez ħarab, kien jaf x"kien se jiġri wara. Huwa ħabat f"ħajt tal-ġebel, u kissru spalltu u l-kranju b"groan tqil. Marsh tefa" punch li qabeż lill-Messikan u mbagħad laqat ir-roca. Demm ħareġ minn għakstu stess. Il-pistola reġgħet żdiedet, iżda Marsh iddritta b'tali mod li kien bejn saqajh, il-parti tan-negozju issa saret inutli.
  
  Gomez tah rasu, demmhom imħallat u splatted mal-ħitan. March ċċassat, iżda ħarab id-daqqa ta" wara, u mbagħad ftakar fis-sikkina li kien għadu żamm f"idu x-xellugija.
  
  Imbotta qawwija, u s-sikkina ferħet il-kustilji ta" Gomez, iżda l-Messikan waqqa" l-pistola u poġġa ż-żewġ idejn fuq id Marsh bis-sikkina, biex b"hekk waqqaf il-forza tad-daqqa u dfen ix-xafra. L-uġigħ għawġ il-karatteristiċi tiegħu, iżda r-raġel irnexxielu jipprevjeni l-mewt inevitabbli.
  
  March immedjatament ikkonċentra fuq l-idejn ħielsa tiegħu, użaha biex jolqot għal darb'oħra u għal darb'oħra, ifittex punti dgħajfa. Flimkien, l-irġiel tħabtu mill-aħjar li setgħu, miexja bil-mod 'il fuq u' l isfel fil-mina, ħabtet ma' travi tal-injam u mdawra minn ġo munzelli ta 'tajn. Nixxigħat ta" għaraq niżlu mar-ramel; grunting tqal, simili għar-rutting tal-ħnieżer, imla l-ispazju artifiċjali. Ma kienx hemm ħniena, imma ma ntlaħqet l-ebda art. Gomez ħa kull punch bħall-ġlied tat-triq imħawwar li kien, u Marsh beda jiddgħajjef l-ewwel.
  
  "B"ħerqa... nistennieni biex... naqtagħlek... naqtagħlek..." Gomez kien qed jieħu n-nifs qawwi, għajnejh selvaġġi, xufftejh imdemmi u mitfugħa lura.
  
  Marsh irrifjuta li jmut f"dan il-post solitarju u infernali. Huwa qabad is-sikkina lura, dawwarha 'l bogħod minn ġisem Gomez, u mbagħad mar lura, u ta liż-żewġt irġiel diversi piedi 'l bogħod. Il-pistola kienet fuq l-art, mormija.
  
  Gomez attakkah qisu xitan, jgħajjat, ir-ragħad. Marsh iddevja l-attakk kif kien ġie mgħallem, dawwar spalltu u ppermetta li l-momentum ta" Gomez stess slam rasu fil-ħajt oppost. Marsh imbagħad tah daqqa ta" sieq fis-sinsla tad-dahar. Ma reġax uża s-sikkina sakemm l-aħħar kienet konklużjoni preċeduta. Ġie mgħallem ukoll li l-aktar arma ovvja mhix dejjem l-aħjar li tuża.
  
  Gomez għolla ġismu mill-ħajt, imdendel rasu, u dawwar. March ħares lejn il-wiċċ aħmar demm tad-dimonju. Għal mument affaxxinawh, il-kuntrast tal-wiċċ krimżi u l-għonq abjad, it-toqob suwed fejn darba kienu snien isfar, il-widnejn ċari joħorġu kważi b"mod komiku fuq kull naħa. Gomez idawwar id-daqqa. Marsh ntlaqat fuq in-naħa tar-ras.
  
  Issa Gomez kien miftuħ beraħ.
  
  Marsh mar "il quddiem, rasu ddur, iżda baqa" konxju biżżejjed biex fil-fatt tajjar bis-sikkina, u ppunta x-xafra lejn qalb ir-raġel l-ieħor. Gomez jerked, nifs tiegħu jsaffar minn ħalq miksur tiegħu, u mbagħad iltaqa' mal-ħarsa ta 'March.
  
  "Ħallistek in bona fede," nefaħ March. "Int suppost ħadt il-flus."
  
  Kien jaf li dawn in-nies kienu tradituri min-natura u, bla dubju, mill-edukazzjoni wkoll. It-tradiment ikun it-tieni jew it-tielet ħsieb tagħhom tal-ġurnata, wara "għaliex hemm demm fuq idejja?" u "min diakk spiċċajt qtilt ilbieraħ filgħaxija?" Forsi hemm ukoll ħsieb dwar il-konsegwenzi ta" doża ta" kokaina. Imma Gomez... kellu biss ħa l-flus.
  
  Marsh raw kif ir-raġel jiżżerżaq fl-art, imbagħad ħa kont. Huwa kien imbenġel u uġigħ, iżda relattivament bla ħsara. Kap tiegħu kienet tħabbat. Fortunatament ħaseb li jpoġġi l-paracetamol f"waħda mill-boroż żgħar fil-backpack tiegħu, li kien jinsab ħdejn il-bomba nukleari. Allura konvenjenti li. Hemmhekk kellu wkoll pakkett ta" msielaħ għat-trabi.
  
  March imsaħha u belgħet il-pilloli niexfa. Nesa jieħu l-ilma miegħu. Imma dejjem hemm xi ħaġa, hux?
  
  Mingħajr ma ħares lura lejn il-ġisem mejjet, niżżel rasu u beda l-vjaġġ twil mill-mina taħt l-art lejn Texas.
  
  
  * * *
  
  
  Is-sigħat tkaxkru. Julian Marsh mexa taħt l-Amerika b"arma nukleari mwaħħla ma" dahru. L-apparat seta" kien iżgħar milli kien jistenna - għalkemm il-backpack kien għadu minfuħ - iżda l-kompartimenti interni ma kinux inqas tqal. Il-ħlejqa qabdet miegħu bħal ħabib jew ħu mhux mixtieq, tkaxkruh lura. Kull pass kien diffiċli.
  
  Id-dlam imdawwar u kważi belgħuh, imkisser biss mid-dawl imdendel okkażjonali. Ħafna kienu miksura, wisq. Kien niedja hawn isfel, pakkett ta" annimali inviżibbli dejjem iqanqal immaġini ta" ħmar il-lejl f"moħħu li kienu jdoqqu f"armonija mistħoqqa mal-ħakk okkażjonali tiġri fuq spallejh u tul is-sinslu. L-arja kienet fi kwantità limitata, u dak li kien hemm kien ta 'kwalità fqira.
  
  Beda jħossu għajjien immens u beda jagħmel alluċinazzjoni. Ġurnata waħda kien isegwi minn Tyler Webb u mbagħad minn troll ħażen. Waqa" darbtejn, qata" l-irkopptejn u l-minkbejn, iżda tħabtu jqum saqajh. It-troll inbidel f"Messikani rrabjati u mbagħad f"taco tal-mixi mimli bżar aħmar u aħdar u guacamole.
  
  Hekk kif għaddew il-mili, beda jħoss li forsi ma jasalx, li l-affarijiet se joħorġu aħjar jekk jimtedd għal ftit. Ħu naqra ftit. L-unika ħaġa li twaqqaflu kienet in-naħa isbaħ tiegħu-il-parti li darba kienet baqgħet iebsa tfulitu meta kulħadd ried lilu jitlaq.
  
  Eventwalment dehru dwal isbaħ "il quddiem u għamilha tul it-tarf l-ieħor tal-mina u mbagħad qatta" ħafna minuti jivvaluta x"tip ta" riċeviment seta" jikseb. Fil-verità, ma stenna l-ebda kumitat tad-dħul-hu qatt ma kien mistenni jasal fl-art tal-ħieles.
  
  Skont il-pjan tiegħu, organizza trasport kompletament separat f"dan il-għan. Marsh kien attent u l-ebda iqarqu. Il-ħelikopter għandu jkun stazzjonat diversi mili 'l bogħod, jistenna t-telefonata tiegħu. Marsh neħħa waħda mit-tliet ċelluli ħruq allokati madwar ġismu u fil-backpack tiegħu u għamel sejħa.
  
  Fil-laqgħa, ma ngħadtx kelma, ma saru l-ebda kummenti dwar id-demm u l-ħmieġ li kisbet wiċċ u xagħar Marsh. Il-pilota tella" l-għasfur fl-arja u telaq lejn Corpus Christi, il-waqfa li jmiss u ta" qabel tal-aħħar tal-avventura grandjuża ta" Marsh. Ħaġa waħda kienet ċerta, kien ikollu storja x"jirrakkonta...
  
  U m"hemmx min jgħidilhom. L-unika ħaġa li ma qsamtx mal-mistednin tal-festa kienet kif irnexxielek tdaħħal bagalja nukleari mill-Brażil għall-Kosta tal-Lvant tal-Amerika.
  
  Corpus Christi offra serħan qasir, doċċa twila u naqra qasira. Li jmiss se jkun vjaġġ ta" erbgħa u għoxrin siegħa lejn New York, u mbagħad...
  
  Armageddon. Jew għall-inqas it-tarf tiegħu.
  
  Marsh tbissem hekk kif imtedd wiċċu "l isfel fuq is-sodda b"rasu midfuna fl-investi. Bilkemm seta" jieħu n-nifs, imma għoġbu s-sentiment. It-trick ikun li jikkonvinċi lill-awtoritajiet li kien serju u li l-bomba kienet ġenwina. Mhux diffiċli - ħarsa waħda lejn il-bottijiet u l-materjal fissjonabbli kien iġġiegħelhom joqogħdu bilqegħda u jittallbu. Ladarba dan sar... Marsh immaġina d-dollari jitferrgħu, bħal xi slot machine f'Las Vegas li beżqu flus b'rata ta' għoqod. Imma kollox għal kawża tajba. Il-każ ta' Webb.
  
  Forsi le. Marsh kellu l-pjanijiet tiegħu stess biex iwettaq waqt li l-mexxej stramb tal-Pythians kien qed jiġru qawsalla.
  
  Huwa niżel minn fuq is-sodda, niżel għarkopptejh qabel ma wieqaf. Applika xi lipstick. Huwa rranġat mill-ġdid l-għamara tal-kamra sabiex jagħmlu sens. Huwa ħareġ u niżel il-lift fil-kantina, fejn il-karozza tal-kiri kienet tistennieh.
  
  Chrysler 300. Id-daqs u l-kulur ta" balena ibbliċjata.
  
  Waqfa li jmiss... il-belt li qatt ma raqdet.
  
  
  * * *
  
  
  Marsh saq il-karozza mingħajr sforz hekk kif l-Iskyline ta" fama dinjija ġiet tidher. Deher faċli li ssuq din il-karozza lejn New York, imma mbagħad min kien jaf li se tkun differenti? Ukoll, xi ħadd jista '. Kienu għaddew aktar minn tlett ijiem minn meta ħalla l-bazar ta" Ramses. X'jiġri jekk l-aħbar ħarġet? Il-marċ ma biddel xejn. Huwa kien biss vjaġġatur ieħor, wandering permezz tal-ħajja fuq triq istralċ. Jekk il-logħba tispiċċa, ikun jafha dalwaqt. Inkella... Webb wiegħed li Ramses kien se jipprovdi nies lesti li jgħinu f'dan. March kien jgħodd fuqhom.
  
  Marsh saq bl-addoċċ, ma kienx jaf jew jimpurtah ħafna dwar dak li kien se jiġri wara. Huwa kien attent biżżejjed biex jieqaf qabel ma jidħol fil-belt il-kbira, ħa kenn għal-lejl fuq in-naħa l-oħra tax-xmara hekk kif ix-xemx bdiet tinżel, u kkomplika r-rotta bl-addoċċ tal-vjaġġ tiegħu. Il-motel f'forma ta 'L kien biżżejjed, għalkemm il-friex kienet grif u bla dubju maħmuġin, u l-frejms tat-twieqi u t-truf tal-art kienu miksija b'diversi pulzieri ta' ħmieġ iswed. Madankollu, ma kienx notevoli, mhux ippjanat u prattikament innotabbli.
  
  Kien għalhekk li, għall-ħabta ta" nofsillejl, poġġa bilqiegħda dritt, qalbu tħabbat, meta xi ħadd ħabbat il-bieb ta" kamartu. Il-bieb fetaħ fuq il-parkeġġ, u għalhekk bl-onestà kollha, seta" kien xi ħadd minn mistieden mistieden mitluf sa prankster. Iżda jista 'jkun ukoll kobob.
  
  Jew SEAL Team Six.
  
  Marsh poġġiet is-skieken, mgħaref u nuċċalijiet u mbagħad ġibed lura l-purtiera biex tħares 'il barra. Dak li ra ħallieh bla kliem għal mument.
  
  X'inhu...?
  
  It-tħabbit reġgħet instema, ħafif u frisk. Marsh ma qagħadx lura milli jiftaħ il-bieb u jħalli lir-raġel jidħol.
  
  "Int sorpriżni," qal. "U dan ma jseħħx ħafna drabi f'dawn il-jiem."
  
  "Inħossni tajjeb kif inhi," qal il-viżitatur. "Waħda mill-ħafna kwalitajiet tiegħi."
  
  March staqsiet dwar l-oħrajn, imma ma kellux għalfejn iħares "il bogħod biex jinduna mill-inqas tużżana. "Iltqajna darba biss qabel."
  
  "Iva. U mill-ewwel ħassejt parentela."
  
  March iddritta, issa xtaq li kien ħa dik ir-raba" doċċa. "Ħsibt li l-Pythia kollha kienu mejta jew maqbuda. Ħlief għal Webb u jien."
  
  "Kif tistgħu taraw," il-viżitatur ferret idejha, "inti żbaljat."
  
  "Ninsab kuntent." March ffalsifikat tbissima. "Sodisfatt ħafna.
  
  "Oh," tbissem ukoll il-viżitatur tiegħu, "qed issir waħda."
  
  March ipprova jwarrab is-sentiment li l-għeluq sninu kollha waslu f"daqqa. Din il-mara kienet stramba, forsi stramba daqskemm kien hu. Kellha xagħar kannella maqtugħ fi stil spiky; għajnejn tagħha kienu aħdar-blu, eżattament bħal tiegħu. Kemm kien creepy? L-ilbies tagħha kien jikkonsisti minn pullover tas-suf aħdar, jeans aħmar jgħajjat u Doc Martins blu navy. F"id waħda kellha tazza ħalib, fl-oħra tazza nbid.
  
  Fejn waslet...?
  
  Imma ma tantx kien importanti. Kien iħobb li kienet unika, li b"xi mod fehmitlu. Għoġobni li ħarġet mix-xejn. Għoġobni li kienet kompletament differenti. Il-forzi tad-dlam poġġewhom kontra xulxin. Inbid aħmar tad-demm u ħalib abjad ibbliċjar kienu waslu biex jitħalltu.
  
  March ħa n-nuċċalijiet mingħandha. "Trid tkun fil-quċċata jew fil-qiegħ?"
  
  "Oh, ma niddejjaqx. Ejja naraw fejn teħodna l-burdata."
  
  Allura Marsh pożizzjona l-bomba nukleari f"ras is-sodda fejn it-tnejn setgħu jarawha u raw minn għajnejn Zoe Shears spark addizzjonali li kienet tidher qisha kometa. Din il-mara kienet qawwija, fatali, u dettament freaky. Probabbilment miġnun. Xi ħaġa li kienet tixraqlu bla tmiem.
  
  Hekk kif neħħiet ħwejjiġha, moħħu maqsum tiegħu wandered off biex jikkontempla dak li kien se jiġri. Il-ħsieb tal-eċċitament kollu mwiegħed għal għada u għada, meta kienu se jġibu l-Amerika għarkupptejha u jkunu kuntenti bil-bomba nukleari, għamiltu kompletament lest għal Zoey hekk kif ġibdet il-qalziet għal isfel u telgħet abbord.
  
  "L-ebda foreplay?" staqsa.
  
  "Tajjeb, meta poġġejt dak il-backpack eżatt hekk," qalet, waqt li tara l-bomba nukleari bħallikieku setgħet taraha. "Irrealizzajt li m'għandix bżonnha."
  
  March tbissem b"sorpriża ferħana. "Jien ukoll".
  
  "Tara, imħabba?" Zoe niżlet lilha nnifisha fuqu. "Konna magħmula għal xulxin."
  
  Imbagħad Marsh induna li seta 'jaraha miexja bil-mod, ħmar estremament pallidu fir-riflessjoni tal-mera li mdendla mal-ħajt direttament fuq il-kxaxen qodma, u warajha l-backpack innifsu, nestled fost l-imħaded tas-sodda. Ħares lejn wiċċha ikkunzat tajjeb.
  
  "Indannat," qaleb hu. "Ma jieħux ħafna ħin".
  
  
  KAPITOLU TLIET
  
  
  Matt Drake qed jipprepara għall-aktar rikba selvaġġa tat-tim li s'issa. Tħossok mhux pjaċevoli u ta" marda qagħad fil-ħofra tal-istonku tiegħi, u ma kellu xejn x"jaqsam mat-titjira bumpy, biss riżultat ta" tensjoni, ansjetà u stmerrija għan-nies li setgħu jippruvaw iwettqu reati terribbli bħal dawn. Hu kien jissimpatizza man-nies tad-dinja li kienu għaddejjin bl-affarijiet tagħhom ta" kuljum, injoranti iżda kuntenti. Kienu n-nies li ġġieled għalihom.
  
  Il-ħelikopters kienu ppakkjati b"suldati li ħadu ħsieb u poġġew lilhom infushom fil-ħsara għan-nies li għamlu d-dinja post tajjeb fejn jgħixu. It-tim kollu ta" SPEAR kien preżenti, bl-eċċezzjoni ta" Karin Blake u Beauregard Alain u Bridget McKenzie - magħruf ukoll bħala Kenzie, l-eks aġent tal-Mossad li jimmaniġġa l-katana, il-kuntrabandu ta" artifact. It-tim ħalla "l-aħħar bazaar" meqrud ta" Ramses b"tant għaġla li kienu sfurzati jieħdu lil kulħadd magħhom.Ma kienx hemm minuta x"jitilfu, u t-tim kollu kien ippreparat, infurmat u lest biex jolqot it-toroq ta" New York f" ġirja.
  
  Minn ġungla reali għal ġungla tal-konkos, ħaseb Drake. Aħna qatt ma nagħlqu.
  
  Madwar lilu kien hemm il-linji ta" min joqgħod fuqhom u l-mewġ maltemp ta" ħajtu. Alicia u Bo, May u Kenzi, u Torsten Dahl. Fit-tieni ħelikopter kien hemm Smith u Lauren, Hayden, Kinimaka u Yorgi. It-tim ġera lejn l-ispazju tal-ajru ta" New York, li diġà ġie mnaddaf mill-President Coburn, u ċċara f"daqqa, għaġġel mill-vojt bejn is-skyscrapers u niżel lejn saqaf b"forma kwadra. It-taqlib ħasbithom. Ir-radju ċappa hekk kif daħlet l-informazzjoni. Drake seta 'biss jimmaġina l-miżgħuda tat-toroq ta' taħt, l-aġenti rushing u timijiet SWAT frantic, il-ħsieb hellish ta 'għaġla headlong biex isalva New York u l-Kosta tal-Lvant.
  
  Ħa nifs fil-fond, ħass li s-sigħat ta" wara se jkunu mqallba.
  
  Dal qabad għajnejh. "Wara dan qed nieħu vaganza."
  
  Drake ammira l-kunfidenza tal-Iżvediż. "Wara dan, ilkoll ikollna bżonn wieħed."
  
  "Tajjeb, m'intix ġej miegħi, Yorkie."
  
  "Mhux problema. Jiena pjuttost ċerta li Joanna se tkun responsabbli xorta waħda."
  
  "Dan x'inhu suppost ifisser?"
  
  Il-ħelikopter niżel malajr, u bagħtu l-istonku tagħhom fl-istratosfera.
  
  Alicia tgħajjat. "Biss li nafu min imexxi d-dar Daley, Torsti. Aħna nafu".
  
  L-Iżvediż għamel grimace, iżda ma għamel l-ebda kumment ieħor. Drake skambja tbissima ma" Alicia u mbagħad innota li Mai kienet qed tarahom it-tnejn. Indanna, qisu m"għandna x"inkwiet xorta waħda.
  
  Alicia xejret lil Mai. "Int ċert li tista' tieħu ħsieb din it-tip ta' azzjoni, Sprite, wara li taqta' lilek innifsek waqt li tqaxxar dan l-aħħar?"
  
  L-espressjoni ta" May ma nbidlitx, iżda b"eżitazzjoni ħarġet biex tmiss iċ-ċikatriċi l-ġdida fuq wiċċha. "Ġrajjiet riċenti għamluni ferm aktar attenta dwar in-nies li jien nafda. U żomm għajnejk fuq dawk li jittradixxu."
  
  Drake inwarded cringed.
  
  Ma ġara xejn. Ħallitni, u temm! Xejn kien imwiegħed. .
  
  Emozzjonijiet u ħsibijiet imħallta, li jinbidlu f'bili qares, li mħallta ma 'elf sentiment ieħor. Dahl, innota, bil-mod tbiegħed minn Kenzi, u Bo bilkemm neħħa għajnejh minn fuq Alicia. J"Alla, ittama li l-affarijiet ikkalmaw xi ftit fit-tieni ħelikopter.
  
  Buffuri ġodda ta" riħ selvaġġ laqtuhom meta l-iskid tal-ħelikopter mess is-saqaf tal-bini. L-għasfur niżel, u mbagħad il-bibien infetħu, il-passiġġieri qabżu 'l isfel u ġrew lejn il-bieb miftuħ. Irġiel bl-armi tan-nar jgħassu l-entratura, u diversi nies oħra kienu stazzjonati ġewwa. Drake għadda l-ewwel, ittajjar saqajn l-ewwel u jħossu xi ftit mhux ippreparat mingħajr arma, iżda kien jaf sew li dalwaqt kienu se jkunu armati. It-tim niżel malajr it-taraġ dojoq wieħed wara l-ieħor sakemm sabu ruħhom f"kuritur wiesa", mdallma u mdawra b"aktar għassiesa. Hawn waqfu ftit qabel ma rċevew struzzjonijiet biex ikomplu.
  
  Kollox huwa ċar.
  
  Drake mar joggjat, u rrealizza li kienu tilfu jiem vitali biex estratt informazzjoni mill-bazaar u mbagħad ġew interrogati minn aġenti suspettużi, speċjalment mis-CIA. Fl-aħħar, Coburn innifsu intervjena, u ordna d-dispaċċ immedjat tat-tim SPEAR lejn l-iktar post sħun fuq il-pjaneta.
  
  New York City.
  
  Issa, niżlu taraġ ieħor, ħarġu għal gallarija li tagħti fuq ġewwa ta" dak li qallu li kien l-għassa tal-pulizija lokali fil-kantuniera tat-3 u l-51 triq. Mhux magħruf mill-pubbliku, is-sit serva wkoll bħala l-uffiċċju tas-sigurtà nazzjonali-fil-fatt, kien wieħed minn tnejn li kienu jissejħu "downtown" tal-belt, il-qalba tal-attivitajiet kollha tal-aġenzija. Drake issa jara lill-pulizija lokali għaddejjin bin-negozju tagħhom ta" kuljum, l-istazzjon mimli bieżla, qawwi u mimli nies, sakemm raġel b"libsa sewda resaq mill-aħħar.
  
  "Ejja nimxu," qal. "M'hemm l-ebda ħin x'ħela hawn."
  
  Drake ma setax jaqbel aktar. Huwa mbutta lil Alicia 'l quddiem, b'dispjaċir tal-blonde, jaqla' dija għall-inkwiet tiegħu. L-oħrajn iffullaw ġewwa, Hayden ipprova jersaq lejn il-ġdid, iżda spiċċa l-ħin hekk kif sparixxa wara l-bieb il-bogħod. Waqt li kienu mexjin, daħlu f"kamra ċirkolari b"pavimenti u ħitan tal-madum abjad, u siġġijiet rranġati f"ringieli quddiem pjattaforma żgħira mgħollija. Ir-raġel rahom jitilqu malajr kemm seta".
  
  "Grazzi talli ġejt," qal bla qalb. "Biex tkun taf, l-irġiel li qabadt-l-impostur Ramses u Robert Price-ttieħdu fiċ-ċelluli taħtna biex jistennew ir-riżultati tal-... kaċċa għall-bniedem tagħna. Ħsibna li jista" jkun fihom informazzjoni siewja u għandhom ikunu madwar."
  
  "Speċjalment jekk jonqsu," qalet Alicia b"mod ħarxa.
  
  "Tassew. U dawn iċ-ċelloli tal-ħabs taħt l-art b"sigurtà żejda ġewwa d-diviżjoni tas-Sigurtà Interna se jżommu l-preżenza ta" Ramses mhux misjuba, kif żgur li tapprezzaw."
  
  Drake fakkar li l-unitajiet lokali ta" Ramses, wara li kienu serqu jew ħadu bil-forza bomba nukleari minn idejn Marsh, ġew ordnati jistennew il-permess ta" Ramses biex jisplodu. Ma kinux jafu li kien inqabad, jew li kien kważi mejjet. Iċ-ċelloli ta" New York tal-organizzazzjoni ta" Ramses ma kienu jafu xejn.
  
  Almenu dik kienet l-unika ħaġa li tkellmet favur it-tim SPEAR.
  
  "Hu se jkun utli," qal Hayden. "Jien pjuttost ċert."
  
  "Iva," żied Smith. "Allura poġġi biex timbotta l-baqar għalissa."
  
  L-aġent tal-Uffiċċju tal-Intern imbeżża". "Jimni Moore. Jien l-aġent ewlieni fuq il-post hawn. L-intelliġenza kollha se tgħaddi minni. Qed noħolqu task force ġdida biex nassimilaw u nqassmu l-attivitajiet. Għandna ċentru u issa qed norganizzaw fergħat. Kull aġent u uffiċjal tal-pulizija-disponibbli jew le-qed jaħdem kontra din it-theddida, u nifhmu bis-sħiħ il-konsegwenzi tal-falliment. Ma jistax..." batta ftit, u wera stress li normalment ma jinstema". "Dan ma jistax jitħalla jiġri hawn."
  
  "Min hu l-boxxla fid-dinja?" Staqsa Hayden. "Min jieħu d-deċiżjonijiet hawn fejn verament importanti?"
  
  Moore eżita u grif il-geddum. "Tajjeb, nafu. Patrija. B"kollaborazzjoni mal-Unità Kontra t-Terroriżmu u l-Unità għall-Ġestjoni tat-Theddid."
  
  "U b""aħna," trid tfisser int u jien?" Jew qed tfisser biss il-Patrija?"
  
  "Naħseb li jista 'jinbidel kif titlob is-sitwazzjoni," ammetta Moore.
  
  Hayden deher sodisfatt. "Aċċerta ruħek li l-batterija tat-telefon ċellulari tiegħek tkun iċċarġjata."
  
  Moore ħares madwar il-grupp bħallikieku kienet tħoss l-urġenza tagħhom u għoġbitha. "Kif tafu, għandna tieqa qasira. Ma kienx se jdumu lil dawn il-bastardi biex jirrealizzaw li Ramses ma kienx se jagħti dik l-ordni. Allura, l-ewwel affarijiet l-ewwel. Kif niskopru ċellola terroristika?"
  
  Drake ħares lejn l-arloġġ tiegħu. "U marċ. Marzu m"għandux ikun prijorità jekk qed iġorr bomba?"
  
  "L-Intelligence tirrapporta li Marzu se jingħaqad maċ-ċelloli lokali. Ma nafux kemm se jkun hemm. Allura aħna ovvjament niffukaw fuq it-tnejn."
  
  Drake fakkar fir-rakkont ta" Beau dwar il-konverżazzjoni bejn Marsh u Webb. Ġie f"moħħu allura li l-Franċiż mċappsa li kienu ltaqgħu għall-ewwel darba waqt li kienu sfurzati fil-kampjonat Last Man Standing, u kien iġġieled pjuttost ta" spiss minn dakinhar, xeħet id-dawl tat-tjubija meta kien importanti. Tiddi bħal stilla. Huwa verament għandu jagħti lill-Guy ftit kamra tan-nifs żejda.
  
  X'imkien tul ix-xewk...
  
  Moore reġa" tkellem. "Hemm diversi modi kif tiskopri ċellula profonda jew saħansitra ċellula ta" rqad. Qed innaqqsu s-suspettati. Qed nesploraw konnessjonijiet ma' ċelloli magħrufa oħra li diġà qegħdin taħt sorveljanza. Iċċekkja l-postijiet ta 'qima li jaħarqu fejn jihadists famużi jitfgħu l-velenu tagħhom. Inħarsu lejn nies li reċentement iddedikaw lilhom infushom għar-ritwali-dawk li f"daqqa waħda jieħdu interess fir-reliġjon, jirtiraw mis-soċjetà, jew jitkellmu dwar l-ilbies tan-nisa. L-NSA qed tisma' metadata miġbura minn miljuni ta' mowbajls u tivvalutaha. Iżda ħafna aktar effettivi huma l-irġiel u n-nisa li jirriskjawhom kuljum tal-ġimgħa-dawk li aħna infiltrajna fil-popolazzjoni li minnha jiġu rreklutati ġiħadisti ġodda regolarment."
  
  "Taħt il-kopertura". Smith qaleb. "Dan huwa tajjeb".
  
  "Dan huwa minnu. F'dan il-punt, l-informazzjoni tagħna hija irqaq minn Barbie ta 'Iggy Pop. Qed nippruvaw nikkonfermaw in-numru ta" nies f"kull ċellola. Daqs taċ-ċellula. Distretti. Opportunitajiet u prontezza. Qed nirrevedu r-rekords reċenti kollha tat-telefon. Taħseb li Ramses se jitkellem?"
  
  Hayden ma setax jistenna biex jibda jaħdem. "Se nagħtuha prova sew."
  
  "It-theddida hija imminenti," qal Kinimaka. "Ejja nassenjaw timijiet u noħorġu l-infern minn hawn."
  
  "Iva, iva, tajjeb," spjega Moore. "Imma fejn se tmur? New York hija belt kbira ħafna. Inti ma tikseb xejn billi taħrab jekk ma jkollokx fejn tmur. Lanqas nafu jekk il-bomba hijiex reali. Ħafna nies jistgħu jagħmlu bomba... ħares lejn il-lemin tiegħek."
  
  Alicia nbidlet fis-siġġu tagħha. "Nista" niggarantixxi għal dan."
  
  "Il-vetturi huma standby," qal Moore. "Vetturi tal-forzi speċjali. Ħelikopters. Karozzi veloċi mingħajr marki. Temmnu jew le, għandna pjanijiet għal dan, modi kif inaddfu t-toroq. L-uffiċjali u l-familji tagħhom diġà qed jiġu evakwati. Kulma għandna bżonn issa huwa punt tat-tluq."
  
  Hayden daret lejn it-tim tagħha. "Mela, ejja nqassmu malajr il-gruppi u naslu għal Ramses. Kif qal dak ir-raġel, it-tieqa tagħna hija żgħira, u diġà qed tagħlaq."
  
  
  KAPITOLU ERBA"
  
  
  Julian Marsh ħalla l-motel iħossu aggornat, saħansitra eċċitat, iżda wkoll ftit imdejjaq. Kien liebes tajjeb: jeans blu, li sieq minnhom kienet ftit iktar skur mill-oħra, diversi saffi ta" qomos u kappell imbuttat fuq naħa ta" rasu. Il-veduta kienet tajba u ħaseb li kien qabeż lil Zoe. Il-mara ħarġet mill-kamra tal-banju ċkejkna, tidher ftit maqluba, xagħarha nofsha mimxuta biss u lipstick nofsu applikat. Huwa biss wara diversi minuti ta 'valutazzjoni li Marsh induna li kienet deliberatament tipprova timitah.
  
  Jew tagħtih ġieħ?
  
  Forsi kien l-aħħar, iżda verament imbuttat Marsh fuq ix-xifer. L-aħħar ħaġa li ried kienet li verżjoni femminili tiegħu tillimita l-istil uniku tiegħu. Kważi bħala ħsieb wara l-aħħar, qabad il-backpack mis-sodda, caress il-materjal u ħass il-kontorn tal-kruha ħajja ġewwa.
  
  Tiegħi.
  
  Il-għodu kien tajjeb, frisk, qawwi u ferħan. Marsh stenniet sakemm karozza b"ħames postijiet ħarġet u żewġt irġiel qabżu "l barra. It-tnejn kienu ta" ġilda skura u kienu jilbsu daqna ħoxna. March tkellem il-password finali għall-vjaġġ finali u ħalliehom jiftħu l-bieb ta" wara. Zoey deher hekk kif tela" ġewwa.
  
  "Stenna". Wieħed mill-irġiel ħareġ pistola hekk kif il-mara resqet. "Għandu jkun hemm wieħed biss."
  
  March kien inklinat li jaqbel, iżda n-naħa l-oħra tiegħu riedet issir taf aktar lil din il-mara. "Hija żieda tard. Hija sew".
  
  L-id bil-pistola għadha taħsibha.
  
  "Isma, ma kontx f'kuntatt għal tlett ijiem, forsi erbgħa." Marsh ma setax jiftakar eżatt. "Il-pjanijiet jinbidlu. Tajtek il-password, issa isma' kliemi. Hija sew. Anke utli."
  
  "Tajjeb ħafna". L-ebda raġel ma deher konvint.
  
  Il-karozza telaq malajr, għollet kolonna ta" ħmieġ minn taħt it-tyres ta" wara, u daret lejn il-belt. Il-marċ inġibed lura hekk kif is-skyscrapers kienu jidhru saħansitra akbar u t-traffiku intensifika. Uċuħ tleqq u li jirriflettu jdawru l-karozza, għama f"xi postijiet hekk kif idderiedew mill-ġdid id-dawl artifiċjali. Il-folol imlew il-bankini u l-bini tfax bl-informazzjoni. Karozzi tal-pulizija saq fit-toroq. Marsh ma nduna l-ebda sinjali ta" żieda fl-attenzjoni tal-pulizija, iżda dak il-ħin ma setax jara "l fuq mis-saqaf tal-karozza. Semma dan lix-xufier.
  
  "Kollox jidher normali," wieġeb ir-raġel. "Imma l-veloċità għadha importanti. Kollox se jkisser jekk nimxu bil-mod wisq."
  
  "Ramses?" Staqsa Marsh.
  
  "Qed nistennew il-kelma tiegħu."
  
  March frowned, iħoss xi kondexxendenza fit-tweġiba. Dan il-pjan kien għal kollox tiegħu, u l-minions ta 'Ramses għandhom jiżfnu fuq l-intonazzjoni tiegħu. Ladarba waslu fil-post li Marsh kien għażel u ħejjew xhur qabel ma setgħu jibdew.
  
  "Oqgħod taħt ir-radar," qal, biex jasserixxi l-kontroll. "U taħt il-limitu tal-veloċità, hux? Ma rridux inwaqqfu".
  
  "Qegħdin fi New York," qal is-sewwieq, u mbagħad iż-żewġt irġiel daħku hekk kif daħlet dawl aħmar. Marsh għażel li jinjorahom.
  
  "Imma," imbagħad żied is-sewwieq. "Il-backpack tiegħek? Dan... il-kontenut jeħtieġ li jiġi vverifikat."
  
  "Naf," issejjes Marsh. "Taħseb li ma nafx dan?"
  
  X'tip ta' xadina għabbi fuqu Webb?
  
  Forsi ħass it-tensjoni dejjem tikber, Zoey marret lejh. Bejniethom kien hemm biss bomba nukleari. Ideha niżlet bil-mod 'l isfel mill-backpack, ponot subgħajha waħda kull darba, u 'l isfel għal ħoġoru, u b'hekk iġiegħlu jtir u mbagħad iħares lejha.
  
  "Dan huwa verament xieraq?"
  
  "Ma nafx, Julian. Huwa hekk?"
  
  Marsh ma kienx ċert għal kollox, iżda ħass tajjeb biżżejjed li ħalla waħdu. Għal mument ġaralu li Shears kien daqsxejn attraenti, qawwi bħax-Shadow Pope, u bla dubju kapaċi jsejjaħ kull kampjun maskili li kienet teħtieġ.
  
  Għala jien?
  
  Il-bomba nukleari probabbilment għenet, kien jaf. Kull tfajla għoġobha raġel bl-armi nukleari. Xi ħaġa li għandha x'taqsam mal-poter... Oh, ukoll, forsi għoġbitha l-idea li kien ftit aktar formidabbli minnha. Quirkiness tiegħu? Sure, għaliex l-infern le? Il-ferrovija tal-ħsieb tiegħu nqalgħet meta waqfu fil-ġenb tat-triq, is-sewwieq bil-qosor jipponta lejn il-bini li Marsh kien għażel fiż-żjara preċedenti tiegħu. Il-ġurnata barra kienet għadha sħuna u kompletament mhux mistennija. Marsh immaġina l-ħmir tax-xaħam tal-gvern, bilqiegħda sew fis-sedili tal-ġilda tal-filpa tagħhom, waslu biex jirċievu l-ispazz ta" ħajjithom.
  
  Huwa ġej dalwaqt issa. Allura dalwaqt bilkemm ser inkun nista" nżomm ruħi.
  
  Ħa Zoe minn idejh u kważi qabeż tul il-bankina, ħalla l-backpack iddum fuq minkeb mgħawweġ. Wara li għadda lill-bieb u rċieva struzzjonijiet lejn ix-xellug, il-grupp ta" erbgħa ħadu l-lift għar-raba" sular u mbagħad iċċekkjaw l-appartament spazjuż b"żewġ kmamar tas-sodda. Kollox kien tajjeb. March fetaħ il-bibien tal-gallarija u ħa nifs ieħor mill-arja tal-belt.
  
  Nista" kif ukoll waqt li għadni nista".
  
  L-ironija ġegħlitu jidħak bih innifsu. Dan qatt ma kien se jiġri. Kull ma kellhom jagħmlu l-Amerikani kien jemmen, iħallsu, u mbagħad seta" jeqred il-bomba nukleari fl-Hudson kif ippjanat. Imbagħad, pjan ġdid. Ħajja ġdida. U futur eċċitanti.
  
  Leħen ħareġ minn wara spalltu. "Tibgħatilna persuna li tista" tiċċekkja l-kontenut tal-backpack tiegħek. Għandu jasal fi żmien siegħa."
  
  March għożż bla ma dawwar. "Kif mistenni. Tajjeb ħafna. Iżda hemm ftit konsiderazzjonijiet oħra. Għandi bżonn xi ħadd biex jgħinni nittrasferixxi l-flus malli l-White House tħallas. Għandi bżonn għajnuna nwaqqaf ġiri biex noħloq distrazzjoni. U rridu nattivaw iċ-ċelloli kollha u nisplodu din il-bomba."
  
  Ir-raġel warajh ħawwad. "Huwa kollu fl-ippjanar," qal. "Aħna lesti. Dawn l-affarijiet se jingħaqdu flimkien dalwaqt."
  
  March daret u mar lura lejn il-kamra tal-lukanda. Zoe sib tixrob xampanja, saqajha irqaq mgħollija u tistrieħ fuq chaise lounge. "Allura issa nistennew biss?" - staqsa lill-Guy.
  
  "Mhux għal żmien twil".
  
  Marsh tbissem lejn Zoe u estenda idu. "Se nkunu fil-kamra tas-sodda."
  
  Il-koppja qabdet ċinga minn kull backpack u ġarrewhom magħhom fl-akbar kamra tas-sodda. F"temp ta" minuta kienu t-tnejn mikxufin u jitħawwdu fuq xulxin fuq il-lożor. Marsh ipprova jipprova li kellu l-istamina meħtieġa din id-darba, iżda Zoe kienet ftit wisq għaqlija. Wiċċ wiesa 'u bla difetti tagħha għamel kull xorta ta' affarijiet għal-libido tiegħu. Fl-aħħar, kienet ħaġa tajba li Marsh spiċċa malajr, għax dalwaqt kien hemm ħabta fil-bieb tas-sodda.
  
  "Dan ir-raġel qiegħed hawn."
  
  Diġà? Marsh malajr ilbes ma" Zoe, u mbagħad it-tnejn li huma reġgħu lura fil-kamra, xorta mħawra u kemmxejn għaraq. Marsh ħasad idejh mal-wasla l-ġdida, filwaqt li nnota xagħar irqiq tiegħu, jbiddel pallidu u ħwejjeġ imqaxxra.
  
  "Ma toħroġx spiss?"
  
  "Huma jżommni maqful."
  
  "Oh, sew, qatt ma jimpurtahom. Int hawn biex tiċċekkja l-bomba tiegħi?"
  
  "Iva, sinjur, għamilt."
  
  Marsh poġġa l-backpack tiegħu fuq il-mejda baxxa tal-ħġieġ li kienet tokkupa ċ-ċentru tal-kamra l-kbira. Zoe għaddiet, ġibdet l-attenzjoni hekk kif mumentarjament ftakar fil-figura mikxufa tagħha ftit minuti ilu biss. Ħares 'il bogħod, idur lejn il-ġdid.
  
  "X'jisimk, raġel?"
  
  "Adam, sir."
  
  "Tajjeb, Adam, taf x"inhu u x"tista" tagħmel. Int nervuż?"
  
  "Le, mhux bħalissa."
  
  "Tens?"
  
  "Ma naħsibx hekk".
  
  "Int nervuż? Tens? Forsi huwa għajjien żżejjed?"
  
  Adam ħawwad rasu, ħares lejn il-backpack.
  
  "Jekk dak hu l-każ, jien ċert li Zoey tista 'tgħinek." Huwa qal dan nofs ċajta.
  
  Il-Pythian daret bi tbissima mqarba. "Kun kuntent".
  
  Marsh teptip, kif għamel Adam, iżda qabel ma ż-żagħżugħ seta" jibdel fehmtu, is-sewwieq tad-daqna tagħhom tkellem. "Għaġla biha," qal. "Irridu nkunu ppreparati għal..." huwa trailed off.
  
  Marzu qabad. "Tajjeb, m"hemmx għalfejn tibda tħawwad saqajk. Ejja ninżlu u maħmuġin." Huwa daret lejn Adam. "Jiġifieri, b'bomba."
  
  Iż-żagħżugħ ħares lejn il-backpack, imħasseb, u mbagħad dawwarha biex il-bokkli kienu qed iħarsu lejh. Bil-mod ħollhom u fetaħ l-għatu. Ġewwa tpoġġi l-apparat attwali, imdawwar b'backpack superjuri aktar durabbli u ġenerali.
  
  "Tajjeb," qal Adam. "Allura nafu lkoll dwar MASINT, protokoll ta" intelliġenza ta" kejl u firma li jiskenja għal firem ta" radjazzjoni u fenomeni fiżiċi oħra assoċjati ma" armi nukleari. Dan l-apparat, u mill-inqas wieħed ieħor simili li naf bih, kienu ddisinjati biex jiżolqu taħt dan il-qasam. Bħalissa hemm ħafna sistemi ta" skoperta u monitoraġġ ta" apparat nukleari fid-dinja, iżda mhux kollha huma avvanzati, u mhux kollha għandhom persunal sħiħ." Huwa shrugged. "Ħares lejn il-fallimenti riċenti fil-pajjiżi ċivilizzati. Jista 'xi ħadd verament iwaqqaf individwu determinat jew ċellula magħquda mill-qrib jaġixxi waħdu? Mhux ovvja li le. Huwa jieħu biss glitch wieħed jew xogħol intern." Huwa tbissem. "Impjegat mhux kuntent jew saħansitra għajjien mejjet. L-aktar jeħtieġ flus jew ingranaġġ. Dawn huma l-aqwa muniti tat-terroriżmu internazzjonali."
  
  Marsh sema" l-istorja taż-żagħżugħ, jistaqsi jekk ittieħdux prekawzjoni oħra serja jew tnejn hekk kif spjega r-rotta tiegħu lil Ramses u Webb. Ikun fl-interessi tagħhom stess. Qatt ma kien ikun jaf, u biex inkun onest, ma jimpurtahx. Issa kien hawn u wasal biex jiftaħ il-bieb għall-Infern.
  
  "Huwa essenzjalment dik li nsejħu "bomba maħmuġa,"" qal Adam. "It-terminu dejjem kien jeżisti, iżda għadu applikabbli. Għandi scintillator alfa, detector ta 'tniġġis, u ftit goodies oħra. Imma bażikament," Adam ħareġ tornavit mill-but, "Għandi dan."
  
  Huwa neħħa malajr l-imballaġġ b'saħħtu u neħħa l-istrixxi Velcro li esponew il-wiri żgħir u l-mini-keyboard. Il-pannell kien miżmum f"postu b"erba" viti, li Adam neħħa malajr. Meta l-pannell tal-metall ġie ħieles, serje ta 'wajers sfaw warajh, li wasslu għall-qalba tal-apparat li għadu kif ġie skopert.
  
  March żamm nifs.
  
  Adam tbissem għall-ewwel darba. "Tinkwetax. Din il-ħaġa għandha fjusis multipli u lanqas għadha armata. Ħadd hawn mhu se jibda dan."
  
  Marzu ħassu ftit vojt.
  
  Adam ħares lejn il-mekkaniżmu u d-dettalji ġewwa fih, u ħa kollox. Wara mument, iċċekkja l-iskrin tal-laptop ħdejh. "Qed inixxi," ammetta. "Imma mhux daqshekk ħażin."
  
  March fidgeted bla kwiet. "Kemm hu ħażin?"
  
  "Nixtieq nagħtik li qatt ma jkollok tfal," qal Adam mingħajr emozzjoni. "Jekk xorta tista". U gawdi l-ftit snin li ġejjin ta" ħajtek."
  
  Marsh ħarset lejn Zoey hekk kif qabdet l-ispallejn. Jew il-mod, hu qatt ma stenna li jgħix aktar lil missieru egoist jew lil ħutu arroganti.
  
  "Issa nista" nipproteġiha aħjar," qal Adam filwaqt li ħareġ il-pakkett mill-bagalja li kien ġab miegħu. "Kif nagħmel b'kull apparat ta' din in-natura."
  
  March ħares għal mument u mbagħad induna li kienu kważi lesti. Huwa ltaqa' mal-għajnejn mejta tas-sewwieq tagħhom. "Dawn il-kameras li tkellem dwarhom Ramses. Huma lesti? Il-ġiri waslet biex tibda u ma rridx dewmien."
  
  Tbissima xotta leptgħet b"reazzjoni. "U hekk nagħmlu aħna. Il-ħames ċelluli kollha issa huma attivi, inklużi żewġ ċelluli tal-irqad li l-Amerikani jistgħu ma jkunux konxji bihom." Ir-raġel ħares lejn l-arloġġ tiegħu. "Huwa s-6:45 a.m. Kollox se jkun lest sas-sebgħa."
  
  "Fantastiku". Marsh ħass il-libido tiegħu jerġa 'jogħla u ħaseb li jista' wkoll jieħu vantaġġ minn dan il-fatt waqt li jkun għadu jista '. Meta kien jaf lil Zoey, kif kien għamel dan l-aħħar, xorta waħda kienu jispiċċaw malajr. "U l-protokolli għat-trasferimenti tal-flus?"
  
  "Adam se jiffoka fuq it-tlestija ta" programm li se jxandar il-lokalità tagħna madwar id-dinja f"linja bla tarf. Huma qatt mhu se jsegwu t-tranżazzjoni."
  
  March ma nnotax is-sorpriża fuq wiċċ Adam.
  
  Kien iffukat wisq fuq Zoe, u hi fuqu. Huwa ħa ħames minuti oħra biex jara lil Adam jitfa" l-bomba u jisma" struzzjonijiet dwar kif iddiżarma l-ħaġa kkritikata, imbagħad assigura li r-raġel ħa r-ritratti xierqa tal-apparat fl-azzjoni. Ir-ritratti kellhom rwol kritiku biex jikkonvinċu lill-White House dwar l-awtentiċità tal-apparat u fit-twaqqif ta 'insegwiment li joħloq distrazzjoni u jaqsam il-forzi mqiegħda kontrih. Ferħan, fl-aħħar daret lejn Adam.
  
  "L-isfar. Dan huwa l-wajer tad-diżarm?"
  
  "Um, iva sir, huwa."
  
  Marsh tbissem sinċerament lejn is-sewwieq. "Mela, aħna lesti?"
  
  "Aħna lesti".
  
  "Imbagħad ħalli."
  
  Marsh laħaq u wassal lil Zoe fil-kamra tas-sodda, ġbidha l-jeans u l-qliezet ta" taħt hekk kif mar u pprova jrażżan ċaqliq. Għargħur ta" passjoni u eċċitament kważi għelbuh hekk kif induna li l-ħolm kollu tiegħu ta" poter u importanza kien se jseħħ. Kieku l-familja tiegħu tista" tarah issa.
  
  
  KAPITOLU ĦAMES
  
  
  Kif Drake iddritta, il-piż sħiħ ta 'dak li kien qed jiġri laqat lilu. L-urġenza ħarġet fil-vini tiegħu, qatgħet it-truf tan-nervituri tiegħu, u daqqa t'għajn lejn sħabu qaltlu li jħossu l-istess-anke Kenzi. Tassew ħaseb li l-eks-aġent tal-Mossad kien diġà għamilha tiċċaqlaq, iżda mbagħad, fil-verità, minħabba l-konnessjoni bejn is-suldati, lanqas kellu bżonn jistaqsiha għaliex ma għamlitx. L-istess innoċenti li ġġieldet għalihom, l-istess ċivili, kienu fil-periklu. Kull min għandu nofs qalb ma kienx iħalli dan iseħħ, u Drake issuspetta li Kensi jista" jkun hemm ħafna aktar minn nofs qalb, hi kemm kienet moħbija fil-fond.
  
  L-arloġġ tal-ħajt wera sebgħa u ħamsa u erbgħin, u t-tim kollu kien miexi. Fl-għassa tal-pulizija kien hemm kalma allarmanti u kaotika; il-pulizija kienu responsabbli, iżda b'mod ċar fuq it-tarf. Fuq l-iskrins tat-televixin ittellgħu rapporti tal-aħbarijiet, iżda ħadd minnhom ma kellu x"jaqsam magħhom. Moore mexa u mexa, jistenna aħbarijiet minn aġenti moħbi, timijiet ta 'sorveljanza jew sewqan ta' karozzi. Hayden laħaq mal-kumplament tat-tim.
  
  "Jien u Mano se nittrattaw ma" Ramses. Għandna bżonn żewġ gruppi oħra, wieħed biex jevalwa l-informazzjoni dwar splużjoni nukleari kif sseħħ, u wieħed biex tfittex dawn iċ-ċelloli. Żomm kwiet, imma tieħu l-ebda priġunieri. Illum, ħbieb tiegħi, mhux il-ġurnata biex iqarraq. Ikseb dak li għandek bżonn u ġġibu malajr u iebes. Il-gideb jista" jiswielna ħafna."
  
  Moore qabdet dak li kienet qed tgħid u ħares lura. "Illum," qal, "mhux se jkun hemm ħniena."
  
  Dahl nodded grimly, crack knuckles tiegħu bħallikieku seta qsim kranju ta 'raġel. Drake pprova jirrilassaw. Anke Alicia daret qisha pantera fil-gaġeġ.
  
  Imbagħad, fit-8am, beda l-ġenn.
  
  Sejħiet bdew jidħlu, it-telefowns dedikati jdoqqu għal darb'oħra, l-istorbju tagħhom jimla l-kamra żgħira. Moore effettivament iġġieledhom waħda waħda, u żewġ assistenti daħlu jiġru biex jgħinu. Anke Kinimaka aċċetta l-isfida, għalkemm il-mejda li kien bilqiegħda fuqha ma dehritx partikolarment kuntenta.
  
  Moore qabbel l-informazzjoni mal-veloċità tad-dawl. "Qegħdin fil-limitu," qal. "It-timijiet kollha huma lesti. Aġenti moħbi rrappurtaw l-aktar konversazzjonijiet riċenti dwar laqgħat sigrieti u chatter. Il-movimenti madwar moskej famużi intensifikaw. Anke jekk ma nkunux nafu x"qed jiġri, inkunu inkwetati. Uċuħ ġodda dehru fil-ħabitats tas-soltu tagħhom, kollha determinati u miexja malajr, bi skop. Miċ-ċelloli magħrufa lilna, tnejn sparixxew mir-radar." Moore ħadlu rasu. "Qisni ma ttrattilniex dan diġà. Imma għandna ħjiel. Tim wieħed għandu jmur lejn il-baċiri - waħda miċ-ċelloli magħrufa topera minn hemm."
  
  "Din aħna," qal Dahl. "Qum, intom bastards."
  
  "Kellem għalik innifsek." Kensi resaq lejh. "Oh, u jien miegħek."
  
  "Oh, trid tagħmel dan?"
  
  "Ieqaf tilgħab diffiċli biex tikseb."
  
  Drake studja t-timijiet, li kienu maqsuma f'pari b'mod interessanti. Dahl u Kenzie kellhom sħabi - Lauren, Smith u Yorgi. Huwa spiċċa joqgħod ma 'Alicia, May u Bo. Kienet riċetta għal xi ħaġa; li kien żgur.
  
  "Xorti tajba, ħabib," qal Drake.
  
  Dahl daru biex jgħid xi ħaġa eżatt kif Moore għolla idu. "Stenna!" Huwa għatta r-riċevitur b'idu għal sekonda. "Dan għadu kif ġie kkoreġut fuq il-hotline tagħna."
  
  L-irjus kollha daru. Moore aċċetta sejħa oħra u issa laħaq, ħass il-buttuna tal-ispeakerphone.
  
  "Int fi," qal Moore.
  
  Xaqq diżinkorporata mela l-kamra, il-kliem ħareġ tant malajr li qisu saqajn Drake riedu jaġixxu. "Dan hu Julian Marsh, u naf li taf kważi kollox. Naf. Il-mistoqsija hija, kif tixtieq tilgħabha?"
  
  Hayden ħa f"idejh meta Moore xejru idu biex ikompli. "Tieqaf tkun iblah, Marsh. Fejn hi?"
  
  "Well, dik hija mistoqsija splussiva, hux? Jien ngħidlek dan, għeżież tiegħi, qiegħed hawn. F'NYC."
  
  Drake ma azzardax jieħu n-nifs hekk kif l-agħar biżgħat tagħhom ġew ikkonfermati bla dubju.
  
  "Mela l-mistoqsija l-oħra hija x'irrid li jmiss?" Marzu waqaf għal żmien twil.
  
  "Ikseb ix-xogħol, ħmar," ħabb Smith.
  
  Alicia tefgħet. "Ejja ma nikkontestawx lil dan l-idiota."
  
  March daħak. "Ejja le, tassew. Allura, il-bomba nukleari hija mgħobbija, il-kodiċijiet kollha ġew imdaħħla bir-reqqa. Kif jgħidu, l-arloġġ qed jimmarka. Issa kull ma trid tagħmel hu li tiżgura li hija reali u tagħtik numru tal-kont bankarju. Għandi raġun?"
  
  "Iva," qal Hayden sempliċiment.
  
  "Għandek bżonn prova? Ikollok taħdem għaliha."
  
  Drake xeħet 'il quddiem. "Xi trid tfisser?"
  
  "Ifisser li l-ġiri għaddejja."
  
  "Se tasal fil-punt dalwaqt?" Staqsa Hayden.
  
  "Ah, naslu hemm. L-ewwel, intom nemel ħaddiema ċkejkna trid tagħmel xogħolek. Kieku kont int, kont immur. Tara...tara kif ħriġt b'din ir-rima? Kont se nagħmel ir-rima kollha, taf, imma fl-aħħar mill-aħħar... tajjeb, indunajt li ma kontx jimpurtani."
  
  Drake ħadlu rasu bid-disprament. "Indannat, sieħbu. Kellem Ingliż kif suppost."
  
  "L-ewwel ħjiel diġà jinsab fil-logħba. Formola ta' konferma. Għandek għoxrin minuta biex tasal l-Edison Hotel, kamra 201. Imbagħad ikun hemm erba" ħjiel oħra, li wħud minnhom huma dwar konferma u oħrajn dwar rekwiżiti. Issa tifhimni?"
  
  May lura l-ewwel. "Ġenn".
  
  "Tajjeb, jien persuna ta" żewġ imħuħ. Wieħed mill-bżonn, wieħed mill-viċi. Forsi xrar tal-ġenn itiru fl-intersezzjoni tagħhom."
  
  "Għoxrin minuta?" Drake ħares lejn l-arloġġ tiegħu. "Nistgħu anke nagħmlu dan?"
  
  "Għal kull minuta li kont tard, ordnajt waħda miċ-ċelloli ta' Ramses biex toqtol żewġ persuni ċivili."
  
  Għal darb'oħra, xokk ta 'xedaq, orrur, tensjoni dejjem tikber. Drake għaqqad il-ponn hekk kif żdiedet l-adrenalina.
  
  "Għoxrin minuta," tenna Marsh. "Minn issa."
  
  Drake ħareġ il-bieb.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden nieżel it-taraġ u fil-kantina tal-bini, Kinimaka fuq daharha. Il-furja ħakmetha u taħbitha bħal ġwienaħ ta" xitan. Ir-rabja għamlitha saqajha aktar mgħaġġla u kważi wasslitha biex tgerbib. Is-sieħeb tagħha ħawajjan ħabb, żelaq u qagħad bilwieqfa kważi mingħajr waqfien. Hija ħasbet dwar il-ħbieb tagħha, f'periklu terribbli, tferrex f'partijiet differenti tal-belt mingħajr l-iċken idea ta 'x'għandek tistenna, tpoġġi lilhom infushom fuq il-linja mingħajr dubju. Hija ħasbet dwar iċ-ċivili kollha hemmhekk u x'tista' tkun qed taħseb il-White House bħalissa. Kien tajjeb li jkun hemm protokolli, pjanijiet u formuli fattibbli, iżda meta d-dinja tax-xogħol reali saret il-mira ta 'theddida estrema - l-imħatri kollha kienu mitfija. F"qiegħ it-taraġ ħarġet fil-kuritur u bdiet tiġri. Il-bibien tefgħu fuq iż-żewġ naħat, ħafna minnhom mitlufa. Fit-tarf 'il bogħod, ringiela ta' vireg inġibdet malajr fil-ġenb għaliha.
  
  Hayden estendiet idha. "Pistola".
  
  Il-gwardjan qatagħlu, iżda mbagħad obda, l-ordni minn fuq diġà waslet għal widnejh.
  
  Hayden ħa l-arma, iċċekkja li kienet mgħobbija u s-sigurtà kienet mitfija, u faqgħet fil-kamra żgħira.
  
  "Ramses!" - hi għajjat. "X'infern għamilt?"
  
  
  KAPITOLU SITT
  
  
  Drake ħareġ mill-bini b"Alicia, May u Beau maġenbu. Erbgħa minnhom kienu diġà mxarrbin bl-għaraq. Determinazzjoni ħarġet minn kull pori. Bo qabad navigatur GPS tal-aqwa mill-but tiegħu u identifika fejn jinsab l-Edison.
  
  "Żona ta 'Times Square," qal, jistudja r-rotta. "Ejja naqsmu t-tielet u naqsmu Lexington Avenue. Mur lejn il-Waldorf Astoria."
  
  Drake infaqa" f"nixxiegħa densa ta" karozzi. Xejn ma jitqabbel ma" jipprova jsalva l-ħajja ta" xufier tat-taxi ta" New York meta kien qed jipprova iddisprat jaqtagħlek saqajk mill-irkopptejn, jimbotta "l quddiem bil-qawwa kollha tiegħu. Drake qabeż fl-aħħar sekonda, skiding fuq quddiem ta 'taxi safra fil-qrib u inżul f'inklinazzjoni sħiħa. Il-qrun jgħajtu. Kull membru tat-tim kien irnexxielu jikkmanda pistola waqt il-ħruġ u issa kien qed ixejjer, jixtieq li jkollhom aktar. Iżda l-ħin kien diġà moħli. Drake ħares lejn l-arloġġ hekk kif waqa" fuq il-bankina.
  
  Sbatax-il minuta.
  
  Huma qasmu Lexington u mbagħad qabżu tul il-Waldorf, bilkemm waqfu hekk kif il-karozzi tkaxkru "l isfel minn Park Avenue. Drake iġġieled triqtu permezz tal-folla fid-dawl tal-waqfien, u fl-aħħar ġie wiċċ imb wiċċ ma" wiċċ aħmar irrabjat.
  
  "Isma", habib, l-ewwel naqsam hawn, anke jekk joqtolni. Il-Boss bagels se jiksħu, u m"hemm l-ebda mod fl-infern li se jiġri."
  
  Drake idawwar ir-raġel irrabjat hekk kif Alicia u May ġrew minn barra. Is-sinjali nbidlu u t-triq kienet ċara. Issa, wara li ħbew l-armi tagħhom, marru b'mod riżolut lejn it-triq prinċipali li jmiss - Madison Avenue. Għal darb'oħra folol imlew il-bankina. Bo niżel fid-49 post, jimmanuvra bejn il-karozzi u kiseb vantaġġ. Fortunatament, it-traffiku issa kien bil-mod, u kien hemm ftit spazju bejn il-bumpers ta" wara u l-fenders ta" quddiem. In-nisa segwew lil Beau u mbagħad Drake daħal fil-linja.
  
  Is-sewwieqa għajjathom insulti.
  
  Fadal tnax-il minuta.
  
  Kieku kienu tard wisq, fejn jolqtu ċ-ċelloli terroristiċi? Drake immaġina li kien se jkun qrib Edison. Marsh jixtieq li l-ekwipaġġ ikun jaf li l-ordnijiet tiegħu twettqu bl-ittra. Bieb taʼ karozza fetħet quddiem-sempliċement għax is-sewwieq setaʼ-u Beau qabeż fuq is-saqaf eżatt fil-ħin. Alicia qabdet it-tarf tal-qafas u reġgħet ħabtetha f"wiċċ ir-raġel.
  
  Issa jduru lejn ix-xellug, jersqu lejn il-5th Avenue u saħansitra aktar folol. Beau żelaq mill-agħar bħal pickpocket f'kunċert pop, segwit minn Alicia u May. Drake kien għadu kemm għajjat lil kulħadd, il-paċenzja ta" Yorkshireman fl-aħħar spiċċat. Kemm l-irġiel kif ukoll in-nisa imblukkawlu triqtu, irġiel u nisa li ma jimpurtahomx jekk kienx qed jgħaġġel biex isalva ħajtu stess, il-ħajja ta" wieħed minn uliedu, jew saħansitra lilhom infushom. Drake mexa triqtu, ħalla raġel wieħed miġbud. Il-mara bit-tifel ħarset lejh b"attenzjoni biżżejjed biex iħossu ħati sakemm ftakar għal xiex kien qed jiġri.
  
  Inti ser tirringrazzja lili aktar tard.
  
  Imma ovvjament hi qatt ma tkun taf. Jiġri x'jiġri.
  
  Bo issa spara lejn ix-xellug, jiġri 'l isfel minn Avenue of the Americas lejn 47th Street. Il-Magnolia Bakery għadda lejn il-lemin, biex Drake jaħseb f"Mano, u mbagħad f"dak li l-Ħawajjan seta" diġà tgħallem mingħand Ramses. Żewġ minuti wara, hekk kif kienu qed jisplodu fis-47 Triq, Times Square dehru f"daqqa fuq ix-xellug tagħhom. Fuq il-lemin tagħhom kien Starbucks regolari, fejn kien hemm miżgħuda u linji fil-bieb. Drake skennja l-uċuħ waqt li għadda ġera, iżda ma stenna li jiltaqa" wiċċ imb"wiċċ ma" xi wieħed mis-suspettati.
  
  Erba" minuti.
  
  Iż-żmien għadda aktar malajr u kien saħansitra iktar prezzjuż mill-aħħar mumenti ta" raġel xiħ li jmut. Fuq ix-xellug, iħares lejn il-bankina, dehret il-faċċata griża tal-lukanda bid-daħla indurata tagħha, u Beau kien l-ewwel li daħal fil-bibien ta" barra. Drake ħoloq karrettun tal-bagalji u taxi safra perikolużi mdawwar biex isegwi lil Mai ġewwa. Ġew milqugħa minn foyer wiesa" b"tapit aħmar imfassal.
  
  Beau u Alicia kienu diġà qed jagħfsu l-buttuni biex isejħu liftijiet individwali, u jżommu idejhom qrib l-armi moħbija tagħhom waqt li l-gwardjan kien jarah. Drake qies li juri l-ID tat-Tim SPEAR tiegħu, iżda dan iwassal biss għal aktar mistoqsijiet, u l-countdown kien diġà fuq l-aħħar tliet minuti. Il-qanpiena wriet li l-lift ta" Alicia kien wasal u t-tim tela". Drake żamm liż-żagħżugħ milli jingħaqad magħhom, u mbottah 'l bogħod b'pala miftuħa. Grazzi lil Alla ħadmet għax il-ġest li jmiss kien ikun ponn magħluq.
  
  It-tim ta" erba" irġiel inġabar hekk kif il-vettura telgħet, waqqaf il-moviment tagħha u ġibdet l-armi. Hekk kif infetaħ il-bieb, ħarġu, fittxew il-kamra 201. Istantaneament, dehru daqqa ta" ponn u saqajn fosthom, li xokkanti anke lil Bo.
  
  Xi ħadd kien qed jistenna.
  
  Drake ċaqlaq bħala ponn imqabbad fuq is-sokit tal-għajnejn tiegħu, iżda injora l-flash tal-uġigħ. Sieq xi ħadd ipprova jaqbad tiegħu, iżda huwa warrab. L-istess figura tbiegħdet u ddawwar lil Alicia, ħabtet ġisimha mal-ħajt tal-ġibs. Mai waqqaf id-daqqiet b'idejh mgħollija, u mbagħad Bo ħarġet daqqa ta' ponn ta' wieħed u tnejn malajr li waqqaf il-momentum kollu u ġab lill-attakkant għarkopptejh.
  
  Drake qabeż u mbagħad ta daqqa ta" ponn bil-qawwa kollha tiegħu. Il-ħin kien għaddej. Il-figura, raġel magħnub b"ġakketta ħoxna, tkexkex taħt id-daqqa ta" Yorkshireman, iżda b"xi mod irnexxielu jiddevja l-aktar parti b"saħħitha minnha. Drake waqa" fuq ġenbu, tilef il-bilanċ.
  
  "Panching bag," qal Mai. "Hu punching bag. Pożizzjonat biex inaqqasna."
  
  Bo saq iktar minn qabel. "Dak tiegħi. Int sejjer."
  
  Drake qabeż fuq il-figura li tinkina, u ċċekkja n-numri tal-kamra. Kien fadal biss tliet kmamar lejn id-destinazzjoni tagħhom, u kien fadal minuta. Huma baqgħu fl-aħħar sekondi. Drake waqaf barra l-kamra u ta daqqa ta" sieq lill-bieb. Ma ġara xejn.
  
  Mai imbuttat fil-ġenb. "Imxi."
  
  Daqqa waħda għolja u s-siġra nqasmet, it-tieni u l-qafas waqa". Drake sogħla. "Dan żgur li dgħajfet għalik."
  
  Ġewwa, huma mifruxa, armi miġbuda u tfittxija malajr, iżda l-oġġett li kienu qed ifittxu kien terriblement ovvju. Kien mimdud fin-nofs tas-sodda - ritratt tleqq A4. Alicia marret lejn is-sodda, tħares madwar.
  
  "Il-kamra hija bla tebgħa," qal Mai. "Imħatra li m'hemmx wassal."
  
  Alicia qagħdet fit-tarf tas-sodda, tħares 'l isfel u tieħu n-nifs baxx. Hija ħadet rasha u groaned kif Drake ingħaqad magħha.
  
  "O Alla tiegħi. X'inhu dan-"
  
  Huwa ġie interrott minn telefonata. Drake mexa madwar is-sodda, mar fuq il-lejla u qabad it-telefon minn fuq il-lieva.
  
  "Iva!"
  
  "Ah, nara li għamilt dan. Ma setax ikun faċli."
  
  "Marzu! Int bastard miġnun. Ħallilna ritratt tal-bomba? Ritratt tal-ħatar?"
  
  "Iva. L-ewwel ħjiel tiegħek. Għaliex ħsibt li nħallik ikollok il-ħaġa reali? Hekk stupid. Ibgħat dan lill-mexxejja u lill-kapijiet tal-bajd tiegħek. Huma ser jiċċekkjaw in-numri tas-serje u dan kollu ħażin ieħor. Canisters tal-plutonju E. Materjal fissili. Hija ħaġa boring, tassew. Il-ħjiel li jmiss se jkun saħansitra aktar elokwenti."
  
  F'dak il-mument, Bo daħal fil-kamra. Drake ttama li jkaxkru l-Punch Man miegħu, iżda Beau ġibed linja immaġinarja permezz tal-arterja karotide tiegħu. "Huwa kkommetta suwiċidju," qal il-Franċiż b'vuċi storduta. "Pillola tas-Suwiċidju."
  
  Ħażin.
  
  "Qed tara?" Marsh qal. "Aħna serji ħafna."
  
  "Jekk jogħġbok, Marsh," ipprova Drake. "Għidilna biss dak li trid. Nagħmluha issa, indanna."
  
  "Oh, jien ċert li kieku. Imma nħallu dan għal aktar tard, okay? Kif dwar dan? Mexxi għall-indikazzjoni numru tnejn. Din il-ġiri tkompli titjieb u aktar diffiċli. Għandek għoxrin minuta biex tasal fir-ristorant Marea. Mill-mod, dan huwa platt Taljan u jagħmlu calzone Nduyu fit-togħma ħafna, trust me. Imma ejja ma nieqfux hemm, ħbieb tiegħi, għax din il-ħjiel issibhom taħt it-tojlit. Igawdu."
  
  "Swamp"-
  
  "Għoxrin minuta".
  
  Il-linja marret mejta.
  
  Drake misħut, idur u ġera malajr kemm seta".
  
  
  KAPITOLU SEBA
  
  
  Billi ma kellux għażla oħra, Torsten Dahl u t-tim tiegħu ddeċidew li jabbandunaw il-karozza u jitilqu. Ma ried xejn aktar ħlief li jżomm sewwa hekk kif Smith tefa" s-SUV b"saħħtu madwar nofs tużżana dawra, it-tajers iċċaqilqu, iċċaqlaq l-affarijiet, imma New York ma kienet xejn ħlief tgħajjat rrabjat ta" kabini sofor u karozzi tal-linja u karozzi tal-kiri. Il-kelma "Deadlock" ġiet f"moħħ Dahl, imma ġara kuljum, il-biċċa l-kbira tal-ġurnata, u l- qrun kienu għadhom qed jgħajtu u n-nies kienu qed jgħajtu mit-twieqi imwaqqfa. Huma ġrew malajr kemm setgħu, wara d-direzzjonijiet. Lauren u Yorgi ġibdu l-flokkijiet kontra l-balal. Kensi marret ħdejn Dahl, b"xufftejha ifarrku.
  
  "Inkun ferm aktar utli għalik," qalet lil Dahl.
  
  "Le".
  
  "Oh ejja, kif tista' tweġġa'?"
  
  "Qatt".
  
  "Oh, Torsti-"
  
  "Kenzi, m"intix qed tieħu lura l-katana kkritikata tiegħek. Lyrics meaning: U m ' għandekx sejħa lili. Li jkollok mara miġnuna waħda tagħtini laqmijiet huwa ħażin biżżejjed."
  
  "Oh iva? Bħal int u Alicia qatt... taf?"
  
  Smith għajjat hekk kif qasmu intersezzjoni oħra, raw pedestrians u bikers jiffullaw it-triq fid-dawl aħdar, kollha kemm huma jżommu ħajjithom f"idejhom, iżda kienu ċerti li ma kinux huma dawk li se jbatu llum. Ħaffru fit-triq li jmiss, is-suldati bilkemm iħossu s-sħana tal-isprint hekk kif għaddew żewġ Priuses li miexja bil-mod, u jkissru l-mirja tal-ġenb tagħhom. Il-GPS beep.
  
  "Erbgħa minuti sal-baċiri," stmat Yorgi. "Għandna nnaqqsu."
  
  "Se naqqas il-mod fi tlieta," snapped Smith. "Tindikax ix-xogħol tiegħi miegħi."
  
  Dahl ta lil Kenzie Glock u pistola ta" Hong Kong - l-ebda kompitu faċli, mhux faċli li twettaq bil-moħbi fi New York. Huwa winced kif għamel dan. Kontra l-ġudizzju aħjar tiegħu, kienu prattikament sfurzati jaċċettaw l-għajnuna tal-aġent diżonest. Kienet ġurnata mhux tas-soltu, u l-miżuri kollha, anke dawk iddisprati, kienu meħtieġa. U, fil-verità, xorta ħass li jista 'jkollhom parentela, xi ħaġa bħal erwieħ militari paralleli, li żiedu l-livell ta' fiduċja tiegħu.
  
  Huwa jemmen li setgħu jsalvaw lil Bridget Mackenzie, hi kemm tiġġieled.
  
  Smith issa qasam żewġ korsiji tat-traffiku, xeħlet spalltu mal-F150 waqfa, iżda kompla jsuq mingħajr ma ħares lura. Meta spiċċaw il-ħin, ma setgħux jaffordjaw l-ebda pleasantries, u s-sħaba terribbli mdendla fuqhom fissret li kienu mġiegħla jmorru kollha ġewwa, il-ħin kollu.
  
  Dahl tefa" l-martell tal-arma tiegħu. "Il-maħżen huwa inqas minn minuta bogħod," qal. "Għaliex diakk ma jirranġawx dawn il-ħofor kollha?"
  
  Smith simpatizza miegħu. It-toroq kienu medda bla tarf, rutted, treacherous fejn il-karozzi kienu jinnavigaw bil-mod madwar ħofor irregolari u xogħlijiet fit-toroq feġġew fi kwalunkwe mument, donnhom indifferenti għall-ħin tal-ġurnata jew id-densità tat-traffiku. Kien tassew kelb fuq kelb, u ħadd ma ried jgħin lil ħaddieħor.
  
  Huma malajr navigaw il-GPS u immiraw lejn il-vleġġa. Il-freskezza ta" filgħodu kmieni bagħtet tertir fuq il-ġilda vojta tagħhom, u fakkruhom kollha li kien għadu kmieni. Dawl tax-xemx iffiltrat permezz ta 'pawżi fis-sħab, tidwir il-baċiri u xmara fil-qrib deheb ċar. Dawk in-nies li Dahl seta" jara kienu qed jagħmlu n-negozju tas-soltu tagħhom. Huwa kien immaġina li ż-żona tal-baċir kienet mudlama u dingy, iżda minbarra l-imħażen, kienet nadifa u mhux partikolarment iffullata. U ma kienx okkupat, peress li ż-żoni ewlenin tat-tbaħħir kienu madwar il-bajja fi New Jersey. Madankollu, Dahl ra kontenituri kbar u msawwta u vapur twil u wiesaʼ bilqiegħda bla ċaqliq fuq l-ilma, u krejnijiet tal-kontejners enormi, miżbugħin blu, li setgħu jimxu tul il-moll fuq il-binarji tal-ferrovija u jiġbru l-kontenituri tagħhom bl-użu ta" spreaders.
  
  Fuq ix-xellug kien hemm imħażen, kif ukoll bitħa mimlija kontenituri isbaħ. Dahl indika bini mija u ħamsin pied bogħod.
  
  "Dan hu t-tifel tagħna. Smith, Kenzi, ejja. Irrid lil Lauren u lil Yorgi warajna."
  
  Telaq, issa ffukat, iffokat fuq il-ġlieda kontra attakk wieħed warajhom qabel ma marru għall-ieħor... u mbagħad l-ieħor, sakemm dan il-ħmar il-lejl spiċċa u seta" jirritorna għand il-familja tiegħu. Bibien li għadhom kif ġew miżbugħin tpoġġew tul il-ġenb tal-bini, u Dahl ħares 'il fuq meta ra l-ewwel tieqa.
  
  "Uffiċċju vojt. Ejja nippruvaw dik li jmiss."
  
  Għaddew diversi minuti hekk kif il-grupp ħabat mal-ġenb tal-bini, l-armi miġbuda, iċċekkja tieqa wara l-oħra, bieb wara l-ieħor. Dahl innota b"diżappunt li kienu qed jibdew jiġbdu l-attenzjoni tal-ħaddiema lokali. Ma riedx ibeżża" l-priża tagħhom.
  
  "Ejja".
  
  Huma mgħaġġla 'l quddiem, fl-aħħar laħqu l-ħames tieqa u taw ħarsa malajr. Dahl ra spazju wiesa" mimli kaxxi tal-kartun u ċestuni tal-injam, iżda ħdejn it-tieqa ra wkoll mejda rettangolari. Erba" rġiel poġġew bilqiegħda madwar il-mejda, rashom "l isfel, bħallikieku kienu qed jitkellmu, jippjanaw u jaħsbu. Dahl qabeż mal-art u poġġa bilqiegħda, jxaqleb dahru mal-ħajt.
  
  "Aħna sew?" Staqsa Smith.
  
  "Forsi," qal Dahl. "Seta' kien xejn... imma..."
  
  "Jien nafdak," qal Kenzi b"ħjiel ta" sarkasm. "Int tmexxi, jien se nsegwi," Imbagħad ħadet rasha. "Intom verament daqshekk miġnun? Biss għaġġla hemmhekk u tibda tispara l-ewwel?"
  
  Resaq raġel, iħares lejhom. Dahl għolla l-HK tiegħu u r-raġel ffriżat, għolla jdejh fl-arja. Id-deċiżjoni ttieħdet prinċipalment minħabba li l-Guy kien fil-linja diretta tal-vista ta 'kulħadd fil-maħżen. Għaddiet inqas minn sekonda qabel ma Dal qam bilwieqfa, idawwar, u ħabbat spalltu fil-bieb ta" barra. Smith u Kensi kienu miegħu, jaqraw ħsibijietu.
  
  Meta Dahl daħal fil-maħżen spazjuż, erba" rġiel qabżu minn fuq il-mejda. L-armi kienu fuq il-ġnub tagħhom, u issa jpoġġuhom, jisparaw b'mod indiskriminat lejn il-barranin joqrob. Il-balal tellgħu kullimkien, kissru t-tieqa u għaddew mill-bieb li jdur. Ħamiema Dahl headlong, rolling, emerġenti, sparar. L-irġiel fuq il-mejda daħlu lura, sparaw lura, sparaw fuq spallejhom u anke bejn saqajhom waqt li kienu jiġru. Imkien ma kien sigur. Sparar bl-addoċċ imla l-ispazju kavernuż. Dahl qagħad fuq iż-żewġ minkbejn sakemm laħaq il-mejda u dawwarha, użaha bħala tarka. Tarf wieħed sfaxxa hekk kif balal ta" kalibru kbir għadda dritt minnu.
  
  "Ħażż".
  
  "Qed tipprova toqtolni?" Għamel Kenzi.
  
  L-Iżveziż il-kbir bidel it-tattiċi, qabad mejda enormi, u mbagħad niedaha fl-arja. It-truf li jaqgħu qabdu l-għekiesi ta" raġel wieħed, u bagħtu jtir u bagħtu l-pistola tiegħu tittajjar. Hekk kif Dal kien qed joqrob malajr, il-vuċi ta" Kensi ġġiegħlu jonqos.
  
  "Oqgħod attent b"dawk iż-żgħar. Ħdimt madwar il-Lvant Nofsani kollu u rajt eluf minnhom lebsin flokkijiet".
  
  Dahl eżita. "Ma naħsibx li tista" sempliċement-"
  
  L-isplużjoni heżżet il-ħitan tal-maħżen. L-Iżvediż telaq minn saqajh, tellgħu fl-arja u baqa" dieħel f"tieqa diġà miksura. Storbju abjad mlielu rasu, buzz kbir f"widnejh, u għal sekonda ma seta" jara xejn. Sakemm il-viżjoni tiegħu bdiet tiċċara, induna li Kensi kien ikkumbattu quddiemu, ipatti ħaddejh.
  
  "Qum, bniedem. Ma kienx ġisem kollu, biss granata."
  
  "Oh. Tajjeb, inħossni aħjar."
  
  "Dan huwa ċ-ċans tagħna," qalet. "Il-konkussjoni waqqgħet lill-idioti sħabu minn fuq saqajhom ukoll."
  
  Dahl tħabat fuq saqajh. Smith kien fuq saqajh, iżda Lauren u Yorgi kienu bilqiegħda fuq irkopptejhom, subgħajhom ippressati mat-tempji tagħhom. Dahl ra li t-terroristi bdew jiġu f"sensihom. L-urġenza xeqgħetlu bħal pinn li jtaqqab biċċa laħam imħarrġa. Meta għolla l-pistola, reġa" ġie taħt in-nar, iżda rnexxielu jweġġa" lil wieħed mit-terroristi li kienu qed jogħlew u ra kif ir-raġel irdoppja u waqa".
  
  Smith ġrew passat. "Qabbuh."
  
  Dahl marru fil-vantaġġ. Kensi għafas it-tiri ta" ħdejh. Iż-żewġ terroristi li fadal daru l-kantuniera, u Dahl induna li kienu sejrin lejn il-ħruġ. Naqas għal mument, imbagħad dawwar l-istess kantuniera, spara bir-reqqa, iżda l-balal tiegħu laqtu biss arja vojta u konkos. Il-bieb kien miftuħ beraħ.
  
  Il-granata marret lura ġewwa.
  
  Issa l-isplużjoni kienet mogħtija, it-tim tal-SPIR ħa l-għatu u stenna li x-shrapnel jgħaddi minnhom. Il-ħitan ħadlu u qasmu taħt l-impatt qawwi. Imbagħad kienu fuq saqajhom, jagħfas mill-bieb fil-kenn u fil-jum qawwi.
  
  "Huwa s-siegħa ta 'filgħodu," qal Smith.
  
  Dahl ħares fid-direzzjoni indikata, ra żewġ figuri għaddejjin, u warajhom l-Hudson, li jwassal għall-Bajja ta 'Fuq. "Bullshit, jista 'jkollhom speedboats."
  
  Kensi waqa" f"irkoppa waħda, u ħa l-mira bir-reqqa. "Imbagħad nieħdu-"
  
  "Le," Dahl niżlet il-kanna tal-arma tagħha 'l isfel. "Ma tarax iċ-ċivili hemmhekk?"
  
  "Zubi," saħqet bl-Ebrajk, lingwa li Dahl ma fehimx. Flimkien, Smith, Kenzie u Swede bdew isegwu. It-terroristi aġixxew malajr; kienu kważi fil-moll. Kenzi kompromess billi spara l-HK tagħha fl-arja, u stenna li ċ-ċivili jew jaħarbu jew jinħbew.
  
  "Tista" tirringrazzjani wara li nsalvaw il-ġurnata," qaltlet hi.
  
  Dahl ra li quddiemu nfetħet triq ta" opportunità. Iż-żewġ terroristi qagħdu wieqfa fuq l-isfond ta" l-ilma, miri eċċellenti, u n-nar opportunistiku ta" Kenzi fetħilhom it-triq. Naqas u poġġa l-warrani ma" spalltu, filwaqt li jimmira bir-reqqa. Smith segwa l-istess ħdejh.
  
  It-terroristi daru bħallikieku jipprattikaw it-telepatija, diġà jisparaw. Dahl baqa" ffukat hekk kif il-vantaġġ saffar bejn il-lanċa. It-tieni bullet tiegħu laqat il-mira fis-sider, it-tielet - fil-forehead, eżattament fiċ-ċentru. Ir-raġel waqa", diġà mejjet.
  
  "Ħalli wieħed ħaj," daħlet leħen Lauren mill-widna tiegħu.
  
  Smith spara. L-aħħar terrorist kien diġà qabeż għall-ġenb, il-balal jirgħu l-ġakketta waqt li Smith aġġusta ruħu. B"moviment ta" malajr, it-terrorist tefa" granata oħra - din id-darba tul il-moll innifsu.
  
  "Le!" Dahl spara għalxejn, qalbu qabeż għal griżmejh.
  
  Il-bomba ċkejkna splodiet b'ħoss qawwi, il-mewġa tal-isplużjoni twerwer madwar il-baċiri. Dahl ħeba wara l-kontejner għal mument, u mbagħad qabeż lura 'l barra - iżda l-momentum tiegħu tħawwad meta ra li issa ma kienx biss it-terrorista li kien fadal li kellu jinkwieta dwaru.
  
  Wieħed mill-krejnijiet tal-kontejners kien bil-ħsara fil-bażi mill-isplużjoni u inklinat perikoluż fuq ix-xmara. Il-ħsejjes ta 'tħin, tiċrit tal-metall ħabbar il-kollass imminenti. In-nies ħarġu "l fuq u bdew jaħarbu mill-qafas għoli.
  
  It-terrorista ħareġ granata oħra.
  
  "Din id-darba mhux, idjota." Smith kien diġà fuq irkoppa waħda, squinting tul il-vista. Huwa ġibed il-grillu, jaraw l-aħħar terrorista jaqgħu qabel ma seta 'jiġbed il-pin fuq il-granata.
  
  Iżda l-krejn ma setax jitwaqqaf. Mejjel u ġġarraf tul it-tul kollu tal-qafas, l-armar tqil tal-ħadid waqa" fuq il-moll, qered il-qafas u dawwar il-għarix żgħir li fuqha waqa" fi trab. Il-kontenituri ġew imħassra u mbuttati lura diversi saqajn. Vireg u traversi tal-metall tellgħu 'l isfel, qabżu mal-art bħal logħbiet fatali. Arblu ikħal jgħajjat daqs dawl tat-triq ħarġet bejn Smith u Dahl-xi ħaġa li setgħet qatgħethom bin-nofs li kieku laqtu-u waqaf ftit piedi biss minn fejn Lauren u Yorgi kienu b"daharhom lejn il-maħżen.
  
  "M'hemm l-ebda mossa." Kensi ħa l-mira lejn it-terrorist, iċċekkja doppjament. "Huwa mejjet ħafna."
  
  Dahl ġabar ħsibijietu u ħares madwar il-baċiri. Kontroll ta" malajr wera li, fortunatament, ħadd ma weġġa" mill-krejn tal-kontejners. Poġġa subgħajh mal-mikrofonu ta" griżmejh.
  
  "Il-kamera hija mitfija," qal. "Imma huma kollha mejta."
  
  Lauren hija lura. "Tajjeb, ngħaddiha."
  
  Id Kenzi qagħdet fuq spalla ta" Dahl. "Int imissni tħallini nieħu l-isparatura. Ngħaqqad irkopptejn dak il-bastard; imbagħad konna nagħmluh jitkellem, b"xi mod jew ieħor."
  
  "Riskju wisq." Dahl fehmet għaliex ma fehimx dan. "U huwa dubjuż li nistgħu nġibuh jitkellem fiż-żmien qasir li għandna."
  
  Kensi tfaxxat bi dwejjaq. "Int titkellem f"isem l-Ewropa u l-Amerika. Jien Iżraeljan."
  
  Lauren waslet lura fuq il-comms. "Irridu mmorru. Hemmhekk dehret kamera. Mhux tajjeb."
  
  Dahl, Smith u Kenzie serqu karozza fil-viċin, u dehru li jekk ħaduhom biss ħames minuti itwal milli jimxu, l-iffrankar ta 'ħin jista' jkun aktar minn sinifikanti.
  
  
  KAPITOLU Tmienja
  
  
  Drake ħabat fil-konkos ta" 47 Street, eżawrit, fadal biss tmintax-il minuta fuq l-arloġġ. Huma immedjatament sab problema.
  
  "Is-Seba", it-Tmien jew Broadway?" Mai għajjat.
  
  Bo xejriet il-GPS lejha. "Marea hija qrib Central Park."
  
  "Iva, imma liema triq twassalna eżatt minnha?"
  
  Kienu jduru fuq il-bankina hekk kif is-sekondi jaqbdu l-bogħod, jafu li March kien qed jipprepara mhux biss bomba nukleari, iżda wkoll timijiet li se jieħdu l-ħajja ta" żewġ ċivili għal kull minuta li jkunu tard għall-appuntament li jmiss.
  
  "Broadway hija dejjem okkupata," qal Drake. "Ejja nagħmlu t-tmien."
  
  Alicia ħarset lejh. "Kif diakk tkun taf?"
  
  "Smajt dwar Broadway. Qatt ma smajt bit-Tmienja."
  
  "Oh, ġust biżżejjed. Fejn-"
  
  "Le! Dan huwa Broadway!" Beau għajjat f'daqqa fl-aċċent kważi mużikali tiegħu. "Ir-ristorant jinsab fil-quċċata... kważi."
  
  "Kważi?"
  
  "Miegħi!"
  
  Bo telaq bħal sprinter ta" mitt metru, jaqbeż minn fuq karozza pparkjata bħallikieku ma kienx hemm. Drake, Alicia, u May segwew fuq l-għarqub tiegħu, daru lejn il-lvant lejn Broadway u l-intersezzjoni fejn Times Square shimmered u shimmered u disdained wirjiet teptip tagħha.
  
  Għal darb'oħra l-folla sabetha diffiċli biex tinfirex, u għal darb'oħra Beau wassalhom tul il-ġenb tat-triq. Anke hawn kien hemm turisti, jegħleb lura, iħarsu lejn bini għoli u billboards, jew jippruvaw jiddeċiedu jekk jirriskjawx ħajjithom u jgħaġġlu tul triq traffikuża. Il-folol ġew ikkurati minn barkers li joffru biljetti irħas għal diversi wirjiet ta" Broadway. Lingwi ta 'kull kuluri mlew l-arja, taħlita kważi kbira u kumplessa. Ftit kien hemm nies bla dar, iżda dawk li tkellmu għalihom ikkampanjaw b"mod qawwi u enerġetiku ħafna għad-donazzjonijiet.
  
  Fuq quddiem kien hemm Broadway, mimlija bi New Yorkers u viżitaturi, bit-tikek ta" crosswalks, u miksija bi ħwienet u ristoranti ikkuluriti bit-tabelli mdendlin, illuminati u l-wirjiet A-frame tagħhom. Il-persuni li jgħaddu kienu mċajpra hekk kif Drake u n-naħa tiegħu tat-tim SPEAR kompliet tiġrija.
  
  Ħmistax-il minuta.
  
  Bo ħares lura lejh. "Il-GPS jgħid li hija mixja ta' tnejn u għoxrin minuta, iżda l-bankini huma tant iffullati li kulħadd jimxi bl-istess pass."
  
  "Imbagħad iġri," ħeġġiġtu Alicia. "Agħmel denb kbir tiegħek. Forsi se jġiegħlek timxi aktar malajr."
  
  Qabel Beau seta" jgħid xi ħaġa, Drake ħass li qalbu li diġà kienet qed tonqos tinżel aktar. It-triq ta" quddiem kienet imblukkata kompletament fiż-żewġ direzzjonijiet, l-aktar minn taxis sofor. Seħħet ksur tal-fender, u dawk li ma kinux qed jippruvaw jevitawha ċċaqalqu bil-mod il-karozzi tagħhom biex jagħtu ħarsa aħjar. Il-bankina fuq iż-żewġ naħat kienet mimlija nies.
  
  "Infern imdemmi."
  
  Imma Bo lanqas naqas. Qabża ħafifa ġarretu fuq il-bagoll ta 'taxi fil-qrib, u mbagħad ġera tul is-saqaf tagħha, qabeż fuq il-barnuża u ħabat ma' dik li jmiss fil-linja. May segwa malajr, segwita minn Alicia, li ħalliet lil Drake warajh biex jiġi għajjat u attakkat mis-sidien tal-vetturi.
  
  Drake kien imġiegħel jikkonċentra lil hinn min-normal. Mhux dawn il-magni kollha kienu l-istess, u l-metall tagħhom inbidel, xi wħud anke bil-mod irrumblaw 'il quddiem. It-tellieqa kienet issikkata, iżda qabżu minn karozza għall-oħra, użaw il-linja twila biex imorru quddiem. Folol ħarsu fuq iż-żewġ naħat. Tajjeb li ħadd ma ddejjaqhom hawn u setgħu jaraw l-intersezzjoni toqrob ta" Broadway u 54th, imbagħad 57th street. Meta t-tgħaffiġ tal-karozzi naqas, Bo ħareġ mill-aħħar karozza u kompla l-ġirja tiegħu tul it-triq stess, Mai ħdejh. Alicia ħarset lura lejn Drake.
  
  "Iċċekkja biss biex tara jekk waqax minn dak il-bokkaport miftuħ fuq wara."
  
  "Iva, hija għażla riskjuża. Jien grat biss li dak iż-żmien ma kienx hemm konvertibbli."
  
  Lil hinn mill-intersezzjoni l-oħra u s-57 Street, ġew ħejjew mixers tas-siment, vannijiet tal-kunsinna u barriers ħomor u bojod. Jekk it-tim ħaseb li rnexxielu, jew li din il-ġirja kienet se tkun sempliċi daqs dik ta" qabel, l-illużjonijiet tagħhom tfarrku f"daqqa.
  
  Żewġt irġiel ħarġu minn wara trakk tal-kunsinna, pistoli ppuntati direttament lejn ir-runners. Drake ma tilef l-ebda taħbit. Battalja kostanti, snin ta 'battalji saħħew is-sensi tiegħu għall-massimu u żammewhom hemm - erbgħa u għoxrin siegħa kuljum. Forom ta theddida istantanjament dehru, u mingħajr eżitazzjoni, huwa ġera rasu lejhom, eżatt quddiem it-trakk tas-siment li kien qed joqrob. Waħda mill-pistoli tellgħet lejn il-ġenb b"daqqiet, u l-oħra waqgħet taħt il-katavri ta" wieħed mill-irġiel. Drake tħawwad lura hekk kif id-daqqa laqtet il-ġenb tal-kranju tiegħu. Warajhom, sema" t-tħin tar-roti ta" trakk tas-siment hekk kif ibbrejkja b"mod qawwi, u l-ġurament tas-sewwieq tiegħu...
  
  Huwa ra ġisem griż enormi jdur lejh...
  
  U smajt l-għajjat imbeżża" ta" Alicia.
  
  "Matt!"
  
  
  KAPITOLU DISA"
  
  
  Drake seta" jara biss kif it-trakk li ma kellux kontroll idur lejh. L-attakkanti ma rtirawx għal sekonda, b"silġ ta" daqqiet, għax ma kinux imħassba dwar is-sigurtà tagħhom stess. Huwa ngħata daqqa ta" ponn fil-gerżuma, fis-sider u fil-plexus solari. Huwa ra l-ġisem jitbandal u sieq hekk kif ittajjar direttament fuq rasu.
  
  L-ewwel terrorista waqa" lura, ifixkel, u ntlaqat minn waħda mir-roti, bl-impatt kisirlu dahru u temm it-theddida tiegħu. It-tieni teptip, bħallikieku stordut mill-kuraġġ ta" Drake, imbagħad daret rasu lejn in-naħa ta" wara tat-trakk li toqrob.
  
  Il-ħoss ta 'slapping imxarrab kien biżżejjed. Drake induna li kien barra mill-fond tiegħu, u mbagħad ra l-kranju tal-ewwel terrorista mgħaffeġ taħt ir-roti li jiżżerżqu hekk kif il-ġisem tat-trakk idur fuqu. Il-qafas kien iċċattjat, seta 'biss jittama. Għal qasma ta" sekonda, id-dlam belgħet kollox, anke l-ħoss. In-naħa ta" taħt tat-trakk ċċaqlaq 'il fuq minnu, naqset, naqset, u mbagħad waqfet f'daqqa.
  
  Id Alicia laħqet taħtha. "Inti ok?"
  
  Drake irrombla lejha. "Aħjar minn dawk in-nies."
  
  Beau stenna, kważi ċaqlaq saqajh hekk kif ħares lejn l-arloġġ tiegħu. "Fdal erba" minuti!"
  
  Eżawrit, imbenġel, scratched u msawta, Drake sfurzat ġismu jidħol fl-azzjoni. Din id-darba Alicia baqgħet miegħu, bħallikieku tħoss li seta" jieħu ftit ħin ta" mistrieħ wara l-kważi miss. Huma għelbu l-folol ta 'turisti, sabu Central Park South u l-Marea fost ħafna ristoranti oħra.
  
  May indikat is-sinjal, li kien relattivament diskret għal New York.
  
  Bo ġera quddiem. Drake u l-oħrajn qabduh mal-bieb. Il-wejtress ħarset lejhom, lejn id-dehra mqaxxra tagħhom, lejn il-ġkieket tqal tagħhom, u marret lura. Minn għajnejha kien jidher ċar li qabel kienet rat qerda u tbatija.
  
  "Tinkwetax," qal Drake. "Aħna Ingliżi."
  
  Mai bagħat dija fid-direzzjoni tiegħu. "Ġappuniż".
  
  U Bo waqqaf it-tfittxija tiegħu għall-kamra ta 'l-irġiel b'eyebrow mgħollija. "Żgur mhux bl-Ingliż."
  
  Drake ġera bil-grazzja kemm seta" mir-ristorant li kien għadu magħluq, laqat siġġu u mejda tul it-triq. Il-kamra tal-banju tal-irġiel kienet żgħira, li kienet tikkonsisti biss minn żewġ awrinarji u toilet. Ħares taħt l-iskutella.
  
  "M'hemm xejn hawn," qal.
  
  Wiċċ Beauregard wera tensjoni. Taptap il-buttuni fuq l-arloġġ tiegħu. "Iż-żmien spiċċa".
  
  Il-wejtress wieqfa fil-qrib qabżet meta t-telefon daqq. Drake estenda idu lejha. "Tgħaġġelx. Jekk jogħġbok ħu l-ħin tiegħek."
  
  Huwa ħaseb li hija tista 'taħrab, iżda d-determinazzjoni ta' ġewwa tagħha direttha lejn it-tubu. F"dak il-mument, Alicia ħarġet mit-toletta tan-nisa b"espressjoni inkwetata fuq wiċċha. "Hu mhux hemm. M"għandniex hekk!"
  
  Drake tfixkel bħallikieku kien intlaqat. Ħares madwaru. Jista" jkun hemm toilet ieħor f"dan ir-restorant ċkejken? Forsi diviżorja għall-impjegati? Kienu jkollhom jiċċekkjaw mill-ġdid, iżda l-wejtress kienet diġà fuq it-telefon. Għajnejha teptip lejn Drake u talbet lil min iċempel biex jistenna.
  
  "Dan hu raġel jismu Marsh. Għalik."
  
  Drake frown. "Sejjaħli b'ismi?"
  
  "Hu qal Ingliż." Il-wejtress qabdet. "Dak hu dak kollu li qal."
  
  Bo dam ħdejh. "U għax faċilment titħawwad, ħabib tiegħi, int int."
  
  "Għas-saħħa tiegħek".
  
  Drake laħaq għat-telefon tiegħu, id waħda togħrok ħaddejh hekk kif mewġa ta" għeja u tensjoni maħsula fuqu. Kif setgħu jonqsu issa? Huma għelbu l-ostakli kollha, u madankollu Marsh xorta jista 'jkun qed jilgħab magħhom b'xi mod.
  
  "Iva?"
  
  "Marċ hawn. Issa għidli x"sibt?"
  
  Drake fetaħ ħalqu, imbagħad malajr għalaq. X'kienet it-tweġiba t-tajba? Forsi Marsh kien qed jistenna l-kelma "xejn." Jista 'jkun...
  
  Huwa waqaf, eżita minn tweġiba għall-oħra.
  
  "Għidli x'sibt, jew nagħti l-ordni biex noqtol żewġ New Yorkers fil-minuta li jmiss."
  
  Drake fetaħ ħalqu. Ħaqq għal! "Sibna-"
  
  Mai mbagħad ħarġet mill-kamra tal-kamra tan-nisa, tiżloq fuq il-madum imxarrab u waqgħet fuq in-naħa tagħha. Magħfus f"idejha kien hemm envelop abjad żgħir. Beau kienet ħdejha f"qasma ta" sekonda, qabad l-envelop u tah lil Drake. Mai tinsab mal-art, tieħu n-nifs qawwi.
  
  Alicia ħarset lejha b"ħalqha miftuħa. "Fejn sibt dan, Sprite?"
  
  "Int għamilt dak li huma jsejħu l-"ħarsa tifel", Taz. U dan m"għandu jissorprendi lil ħadd, peress li xorta waħda inti tliet kwarti raġel."
  
  Alicia ħarġet b"rabja fis-skiet.
  
  Drake sogħla hekk kif fetaħ l-envelop. "Aħna... sibna... dan... indannat flash drive, Marsh. Indanna, raġel, x"inhu dan?"
  
  "Xogħol mill-aqwa. Xogħol kbir. Jien xi ftit diżappuntat, imma ħej, forsi d-darba li jmiss. Issa agħti ħarsa mill-qrib lejn il-USB. Dan huwa l-aħħar test tiegħek, u bħal qabel, tista 'tkun trid tgħaddih lil xi ħadd b'aktar intelliġenza minnek jew mill-NYPD."
  
  "Dan huwa ġewwa ta'... il-kejk?" Drake induna li l-wejtress kienet għadha wieqfa fil-qrib.
  
  Marsh daħak bil-kbir. "Oh tajba, oh tajba ħafna. Ejja ma nħallux il-qattus joħroġ mill-borża, ħa? Iva, hekk hu. Issa isma", nagħtikom għaxar minuti biex tibgħat il-kontenut tal-flash drive lil dawk aħjar minnek, u mbagħad nerġgħu nibdew mill-ġdid."
  
  "Le, le, ma nafux." Drake għamel ġest lejn May, li kien qed iġorr backpack żgħir li fih kienu ħbew laptop ċkejken. Il-mara Ġappuniża telgħet mill-art u resqet.
  
  "Mhux se nkunu qed niġru dnubna madwar din il-belt kollha, Marsh."
  
  "Umm, iva se. Għax hekk ngħid. Allura, iż-żmien jgħaddi. Ejja nibdew il-laptop u ngawdu dak li ġej wara, ħa? Ħamsa, erbgħa..."
  
  Drake ħabbat il-ponn fuq il-mejda hekk kif il-fqigħ intefa. Ir-rabja mgħollija f"demmu. "Isma", Marsh-"
  
  It-tieqa tar-ristorant splodiet meta l-fender ta" quddiem tal-vann ħabat fil-kamra tal-ikel. Il-ħġieġ farrak u biċċiet tellgħu fl-arja. Il-prodotti tal-injam, tal-plastik u tat-tikħil jinfaqgħu fil-kamra. Il-vann ma waqafx, ħabat fit-tyres tiegħu u jgħajjat bħall-apprendist tal-mewt waqt li għadda minn ġol-kamra ċkejkna.
  
  
  KAPITOLU GĦAXAR
  
  
  Julian Marsh ħass uġigħ qawwi fl-istonku tiegħu waqt li dawwar lejn il-lemin. Biċċiet pizza waqgħu mal-art u skutella insalata waqgħet fuq is-sufan. Huwa malajr qabad naħat tiegħu, kompletament ma setax jieqaf jidħak.
  
  Il-mejda baxxa li kienet quddiemu u Zoe heżżet meta sieq selvaġġa ta" xi ħadd taha bi żball. Zoey ħarġet biex tappoġġah, u tah taqta" malajr fuq l-ispalla hekk kif bdiet tiżvolġi avveniment eċċitanti ieħor. S'issa kienu raw lil Drake u l-ekwipaġġ tiegħu joħorġu mill-Edison - raw b'mod pjuttost faċli kif raġel liebes ta' turist kien qed jiffilmja l-avveniment minn madwar it-triq - imbagħad raw il-ġenn jinżel fuq Broadway - din ix-xena isterika kienet aktar sporadika, peress li ma kienx hemm ħafna kameras tas-sigurtà li terrorista lokali jista 'hack - u mbagħad jaraw b'nifs bated kif l-attakk b'xi mod żviluppati madwar siment mixer.
  
  Dan kollu huwa distrazzjoni pjaċevoli. Marsh kellha mowbajl li jintremew wara naħa waħda u koxxa ta" Zoe fl-oħra hekk kif kielet ftit biċċiet ta" perżut u faqqiegħ u ċċettjat fuq Facebook.
  
  Quddiemhom kien hemm tliet paraventi, tmintax-il pulzier kull wieħed. Il-par issa kienu qed juru attenzjoni mill-qrib hekk kif Drake and Company daħlu fir-ristorant żgħir Taljan. Marsh iċċekkja l-ħin u ħares lejn il-logħob tan-nar ikkulurit.
  
  "Dann, dan huwa qrib."
  
  "Int eċċitati?"
  
  "Iva, hux?"
  
  "Huwa film tajjeb." Zoe pouted. "Imma kont qed nittama għal aktar demm."
  
  "Stenna ftit, imħabba tiegħi. Isiru aħjar".
  
  Il-koppja qagħdu bilqiegħda u lagħbu f"appartament mikri li kien ta" waħda miċ-ċelloli terroristiċi; il-prinċipali, ħsibt Marsh. Kien hemm erba" terroristi, li wieħed minnhom, fuq talba preċedenti, kien waqqaf żona ta" wiri bħal ċinema għal Marsh. Waqt li l-koppja Pythian ħadet gost jaraw, l-irġiel poġġew bilqiegħda fuq il-ġenb, miġbura madwar televiżjoni żgħira, qed ibbrawżjaw għexieren ta 'kanali oħra, ifittxu aħbarijiet ta' aħbarijiet jew jistennew xi telefonata. Marsh ma kienx jaf u ma jimpurtax. Huwa injora wkoll il-ħarsiet furtive strambi, billi kien jaf sew li kien raġel gustuż b'personalità mhux tas-soltu, u xi nies - anke rġiel oħra - kienu jħobbu japprezzaw tali personalità.
  
  Zoey wriet lilu ftit aktar apprezzament billi żżerżaq idejha fuq quddiem tal-boxers tiegħu. Indanna, kellha dwiefer li jaqtgħu.
  
  Pikkanti u madankollu b'xi mod... pjaċevoli.
  
  Ħares lejn il-bagalja nukleari għal mument - terminu li ma setax joħroġ minn rasu, minkejja li l-bomba iżgħar kienet f'backpack kbir - u mbagħad daħħallu xi kavjar f'ħalqu. It-tabella ta 'qabelhom kienet, ovvjament, magnífico, li tikkonsisti fi prodotti imprezzabbli u bla togħma, iżda kollha kienu Delicious.
  
  Kienet dik bomba nukleari tgħajjat ismu?
  
  Marsh induna li kien wasal iż-żmien li taġixxi u ċempel, tkellem ma" wejtress charming u mbagħad ma" Ingliż b"aċċent qawwi. Ir-raġel kellu wieħed minn dawk it-timbri strambi tal-vuċi tiegħu - xi ħaġa li xoqqet il-baħħ - u Marsh għamel uċuħ mgħawweġ, jipprova jagħmel vokali minn vokali. Mhux biċċa xogħol faċli, u ssir ftit aktar diffiċli meta l-idejn tan-nisa jkunu qed jaqbdu s-sett Nutcracker tiegħek.
  
  "Għidli x'sibt, jew nagħti l-ordni biex noqtol żewġ New Yorkers fil-minuta li jmiss." Marsh tbissem hekk kif qal dan, injora l-ħarsiet imdejqa li l-istudenti tiegħu kienu qed jibagħtu madwar il-kamra.
  
  L-Ingliż eżita ftit aktar. Marsh sabet biċċa ħjar li kienet waqgħet mill-insalata u waħħalha fil-fond f"xagħar Zoe. Mhux li hi qatt ndunat. Għaddew il-minuti u Marsh ċċettjat mill-kamra tal-kombustjoni, u sar aktar u aktar aġitat. Kien hemm flixkun ta 'Bollinger kiesaħ fil-qrib, u ħa nofs minuta biex jitferra tazza kbira. Zoe snuggled lejh waqt li kien jaħdem, u huma xorbu mill-istess ħġieġ, naħat opposti naturalment.
  
  "Ħames," qal Marsh fit-telefon. "Erbgħa, tlieta..."
  
  Idejn Zoya saru speċjalment insistenti.
  
  "Tnejn".
  
  L-Ingliż ipprova jinnegozja miegħu, b"mod ċar jistaqsi x"inhu għaddej. Marsh immaġina l-karozza li kien orkestra tiġġarraf mit-tieqa ta 'quddiem f'ħin predeterminat, timmira issa, taċċellera, toqrob lejn ir-ristorant li ma jissuspettawx.
  
  "Waħda".
  
  U mbagħad kollox sploda.
  
  
  KAPITOLU ĦDAX
  
  
  Drake ġera lejn il-ħajt tar-ristorant, qabad lill-wejtress minn qadd u kaxkarha miegħu. Frak ta" ħġieġ u briks waqgħu minn fuq ġismu jirrumbla. Il-vann li kien qed joqrob għaqqad biex jieħu trazzjoni hekk kif it-tyres tiegħu laqtu l-art tar-ristorant u n-nofs tal-karozza għadda minn fuq is-soll tat-tieqa, it-tarf ta" wara issa jerfa" u laqat il-lintel ta" fuq il-ħġieġ. Metall mibruxa. L-imwejjed waqgħu. Siġġijiet miġbura bħal żibel quddiemu.
  
  Alicia wkoll irreaġixxiet istantanjament, miexja madwar il-mejda u tiżloq 'il bogħod, l-unika ferita tagħha kienet qatgħa żgħira fuq ix-xewk minn biċċa injam li ttajjar malajr. Mai b'xi mod irnexxielu jirrombla fuq il-parti ta' fuq tal-mejda li tiċċaqlaq mingħajr ma ħa l-ebda ħsara, u Bo mar pass 'il quddiem, qabeż minn fuqha u qabeż minn wiċċ għal wiċċ, fl-aħħar ikkalkula l-qabża tiegħu sabiex saqajh u dirgħajh jolqtu mal-ħajt tal-ġenb u għen. lilu l-art bla periklu.
  
  Drake ħares 'il fuq, il-wejtress kienet tgħajjat ħdejh. Alicia ħarset akkuża.
  
  "Allura qabadha, hux?"
  
  "Oqgħod attent!"
  
  Il-vann kien għadu miexi "l quddiem, jonqos bit-tieni, iżda issa l-kanna ta" pistola kienet qed toħroġ mit-tieqa tal-passiġġier rumblata. Alicia naqas u għattet. Mejju marret lura ftit aktar. Drake ħareġ il-pistola tiegħu u spara sitt balal fl-id diżembodied, il-ħsejjes qawwijin fl-ispazju ristrett, rivaling mal-roar deafening tal-vann. Bo kien diġà miexi, idawwar id-dahar tal-karozza. Fl-aħħar ir-roti waqfu jduru u waqfu. Imwejjed u siġġijiet imkissrin niżlu mill-barnuża u anke mis-saqaf. Drake għamel ċert li l-wejtress ma weġġgħetx qabel mexa 'l quddiem, iżda sa dak iż-żmien Bo u May kienu diġà fil-karozza.
  
  Beau smashed it-tieqa tas-sewwieq u tħabtu mal-figura. Mai ċċekkja l-post permezz tal-windskrin miksur u mbagħad qabad il-biċċa injam imfarrka.
  
  "Le," beda Drake, bil-vuċi tiegħu ftit maħsud. "Għandna bżonn-"
  
  Imma Mai ma kinitx f"burdata biex tisma". Minflok, tefgħet l-arma improvvisa minn ġol-windskrin b"tali qawwa li daħlet ruħha sew f"forehead tas-sewwieq, tħawwad f"postha. Għajnejn ir-raġel reġgħu lura u waqaf jissielet ma" Beau, il-Franċiż jidher stordut.
  
  "Verament kelliha."
  
  Mai qabdet l-ispallejn. "Ħsibt li għandi ngħin."
  
  "Għajnuna?" Drake tenna. "Għandna bżonn tal-inqas wieħed minn dawn il-bastards ħaj."
  
  "U fuq dik in-nota," interpellet Alicia. "Jien tajjeb, ta. Għalkemm pjaċir narak issalva l-ħmar tal-wejtress ta" Wendy."
  
  Drake gidem ilsienu, u kien jaf fuq xi livell profond li Alicia kienet qed tiċċaqlaq minnu. Beauregard kien diġà ħareġ lix-xufier mill-karozza u kien qed jaħraq fil-bwietu. Alicia marret lejn il-laptop mirakulużament mhux mittiefsa. Il-USB drive spiċċat tagħbija u ħarġet mazz ta 'immaġini-immaġini inkwetanti ta' bottijiet tal-fidda li għamlu d-demm ta 'Drake jibred.
  
  "Jidher qisu ġewwa ta 'bomba," qal, eżamina l-wajers u relays. "Ibgħat dan lil Moore qabel ma tiġri xi ħaġa oħra."
  
  Alicia lemlet fuq il-magna, ttektek bogħod.
  
  Drake għen lill-wejtress tqum saqajha. "Int tajjeb, imħabba?"
  
  "Jien... naħseb hekk."
  
  "Zekka. Issa xi ngħidu tagħmlilna xi lasagna?"
  
  "Il-kok... il-kok għadu ma wasalx." Ħarsa tagħha ħadet il-qerda bil-biża.
  
  "Indanna, ħsibt li għadek tefgħethom fil-microwave."
  
  "Tinkwetax". Mai marret u poġġiet idha fuq l-ispalla tal-wejtress. "Se jiġu rikostruwiti. Il-kumpanija tal-assigurazzjoni għandha tieħu ħsieb dan."
  
  "Nispera".
  
  Drake reġa" gidem ilsienu, din id-darba biex iżomm milli jaħlef. Iva, kienet barka li kulħadd kien għadu qed jieħu n-nifs, imma Marsh u l-isħabu tiegħu kienu għadhom qed iħassru l-ħajja tan-nies. Mingħajr daqqa ta" kuxjenza. L-ebda etika u l-ebda inkwiet.
  
  Kien bħallikieku t-telefon daqq permezz ta 'konnessjoni psikika. Din id-darba Drake wieġeb it-telefon.
  
  "Għadek tissejjes?"
  
  Il-vuċi ta" Marsh ġegħlitu jixtieq jolqot xi ħaġa, imma għamilha b"mod strettament professjonali. "Aħna bgħatna r-ritratti tiegħek."
  
  "Oh, eċċellenti. Allura, irrisoltilna dan ftit. Nittama li qabadt xi ħaġa biex tixrob waqt li stenniet, għax din il-parti li jmiss-sewwa, tista" toqtolek."
  
  Drake sogħla. "Int taf li għadna ma ttestjajnax il-bomba tiegħek."
  
  "U nisma" hekk, nista" nara li trid tnaqqas l-affarijiet waqt li tipprova tlaħħaq. Dan mhux se jiġri, ħabib ġdid tiegħi. Dan ma jiġri xejn. Il-kobob u l-aġenti tiegħek, il-militar u l-pumpiera jistgħu jkunu parti minn magna miżżewġa sew, iżda xorta huma magna, u jeħodhom ftit biex jiksbu veloċità. Allura qed nuża dan iż-żmien biex infarrku. Huwa pjuttost pjaċevoli, fiduċja fija."
  
  "X'jieħu l-Pythia minn dan kollu?"
  
  Marsh cackled. "Oh, naħseb li taf li dan il-grupp vain ta" ragamuffins dan l-aħħar sploda. Qatt kien hemm xi ħaġa aktar definita? Huma kienu mmexxija minn serial killer, psiko stalker, megalomaniac u jealous overlord. Kollha rriżultaw li kienu l-istess persuna."
  
  F'dan il-punt, Alicia inklinat eqreb lejn Drake. "Mela għidilna - fejn hu dan il-bastard?"
  
  "Oh, tifla ġdida. Int blond jew Asjatiku? Probabbilment blond mill-mod kif tinstema. Għeżież, kieku kont naf fejn kien, nħallik tqaxxarlu ħaj. Tyler Webb dejjem ried ħaġa waħda. Ħalla lill-Pythians fil-mument li nduna fejn isibhom."
  
  "Liema kien fis-suq?" - Staqsa Drake, issa qed jikseb kemm ħin kif ukoll informazzjoni.
  
  "Dan il-post hu doqqajs ta" diżgustanti, raġun? Immaġina l-ftehimiet kollha li saru hemmhekk li se jkollhom impatt fuq id-dinja għall-għexieren ta" snin li ġejjin."
  
  "Ramses biegħu xi ħaġa," qal Drake, ipprovaha.
  
  "Iva. U jien ċert li l-paté delikat taz-zalzett Franċiż diġà qallek x"kien. Jew tista" dejjem tistaqsih issa."
  
  Allura dan ikkonfermah. Marsh ħareshom, għalkemm ma kellux għajnejn fir-ristorant. Drake bagħat messaġġ qasir lil Moore. "Kif tgħidilna fejn mar Webb?"
  
  "Wieħed, bis-serjetà, min jien, Fox News? Imbagħad int titlobni flus kontanti."
  
  "Se nissodisfaw b'dan il-ħmar terroristiku."
  
  "U lura għax-xogħol li qed imiss." Marsh qal dan il-kliem u mbagħad deher li amuse ruħu, f'daqqa waħda jidħak. "Skużani, ċajta personali. Imma issa spiċċajna bil-parti tal-kontroll tal-ġiri. Issa rrid nagħmel it-talbiet tiegħi lilek."
  
  "Mela għidilna." Leħen Alicia tinstema" għajjien.
  
  "X"hemm daqshekk umoristiku dwar dan? Din il-bomba tisplodi jekk ma nkunx sodisfatt għal kollox. Min jaf, għeżież, forsi niddeċiedi li nkun is-sid tiegħek."
  
  Fi mument, Alicia dehret lesta biex tmur, għajnejha u l-espressjoni taħraq biżżejjed biex tagħti n-nar foresta niexfa.
  
  "Nixtieq inkun waħdi miegħek," sostniet hi.
  
  Marzu waqaf, imbagħad malajr kompla. "Mużew tal-Istorja Naturali, għoxrin minuta."
  
  Drake waqqaf l-għassa tiegħu. "Imbagħad?"
  
  "Hmmm, xiex?"
  
  "Din hija biċċa arkitettura grandjuża."
  
  "Oh, sew, jekk wasalt s"issa, nissuġġerixxi li tneħħi gwardjan tas-sigurtà maskili jismu Jose Gonzalez. Wieħed mill-imsieħba tagħna ħit it-talbiet tiegħi fil-kisja tal-ġakketta tiegħu lbieraħ filgħaxija. Mod oriġinali kif jittrasportaw id-dokumenti, iva, u mingħajr ma jintbagħtu lura lil min jibgħat."
  
  Drake ma weġibx, l-aktar imħasseb.
  
  "Naf x'qed taħseb," qal Marsh, u għal darb'oħra wera intelliġenza aqwa. "Għaliex ma tibgħatlekx ir-ritratti u tgħarrafni dak li trid? Ukoll, jien persuna partikolari. Qaluli li għandi żewġ naħat, żewġ imħuħ u żewġ uċuħ, imma nippreferi narahom bħala żewġ kwalitajiet separati. Parti waħda hija mgħawġa, l-oħra hija mgħawweġ. Inti taf x'qed ngħid?"
  
  Drake sogħla. "Naturalment naf min int."
  
  "Kbir, allura naf li tifhem li meta nara l-erba" katavri tiegħek imqatta" f"biċċiet f"madwar sbatax-il minuta, inħossni kemm ferħan tal-għaġeb kif ukoll imdejqa oerhört. Miegħek. U issa, addio."
  
  Il-linja marret mejta. Drake għafas fuq l-arloġġ tiegħu.
  
  Għoxrin minuta.
  
  
  KAPITOLU TNAX
  
  
  Hayden u Kinimaka qattgħu ħin ma' Ramses. Il-Prinċep tat-Terroriżmu deher mhux f"postu fiċ-ċella tiegħu ta" sitt piedi kwadri: maħmuġ, maqlub u, għalkemm ċarament eżawrit, miexi "l quddiem u lura bħal iljun fil-gaġeġ. Hayden ilbes l-armatura tal-ġisem tagħha, iċċekkja l-Glock tagħha u l-balal żejda, u talbet lil Mano biex tagħmel l-istess. Minn issa mhux se jkun hemm ċans. Kemm Ramses kif ukoll March irriżultaw li kienu wisq intelliġenti biex jiġu sottovalutati.
  
  Forsi l-ħrafa terrorista kienet eżattament fejn ried ikun.
  
  Hayden iddubitaha, iddubitaha ħafna. Il-battalja ġewwa l-kastell u l-mewt iddisprata tal-gwardjan tiegħu wrew kemm ried jaħrab. Barra minn hekk, ir-reputazzjoni tiegħu kienet imħassra? M'għandux ikun iddisprat biex isewwi l-ħsara? Forsi, imma l-bniedem ma nqeridx sal-punt li ma setax jibni mill-ġdid. Hayden rah jimxi waqt li Kinimaka ġabilhom par siġġijiet tal-plastik.
  
  "Hemm armi nukleari f'din il-belt," qal Hayden. "Li jien ċert li taf peress li għamilt ftehim ma" Tyler Webb u Julian Marsh. Qiegħed f"din il-belt, u jekk jasal iż-żmien, niżguraw li m"intix taħt l-art. Ovvjament is-segwaċi tiegħek ma jafux li għandna lilek..." Ħallietha mdendel hemm.
  
  Ramses waqaf, iħares lejha b"għajnejn għajjien. "Inti tfisser, ovvjament, qerq fejn in-nies tiegħi dalwaqt se joqtlu lil Marsh, jerfgħu r-responsabbiltà għall-bomba u jisploduha. Għandek tkun taf dan minn Webb u l-gwardja tal-ġisem tiegħu, peress li huma l-uniċi li kienu jafu. U taf ukoll li qed jistennew il-kmand tiegħi." Huwa nodded, bħallikieku lilu nnifsu.
  
  Hayden stenniet. Ramses kien għaqli, imma dan ma jfissirx li ma kienx se jitfixkel.
  
  "Se jisplodu," qal Ramses. "Huma se jieħdu d-deċiżjoni tagħhom stess."
  
  "Nistgħu nagħmlu l-aħħar ftit sigħat tiegħek kważi insupportabbli," qal Kinimaka.
  
  "Ma tistax iġiegħli nikkanċella dan," qal Ramses. "Anke permezz tat-tortura. Mhux se nwaqqaf din l-isplużjoni."
  
  "Xi trid?" Staqsa Hayden.
  
  "Se jkun hemm negozjati."
  
  Hija studjat lilu, ħarset attentament lejn wiċċ l-għadu l-ġdid tad-dinja. Dawn in-nies ma riedu xejn lura, ma riedux jinnegozjaw, u jemmnu li l-mewt kienet biss pass lejn xi dehra tal-Ġenna. Dan fejn iħallina?
  
  Tassew, fejn? Hija tgergir għall-arma tagħha. "Persuna li ma trid xejn aktar milli twettaq qtil tal-massa hija faċli biex tittratta magħha," qalet. "B'balal f'rasu."
  
  Ramses għafas wiċċu mal-lasti. "Imbagħad aqbad, kelba tal-Punent."
  
  Hayden ma kellux għalfejn ikun espert biex jaqra l-ġenn u l-ħeġġa li jiddi f"dawk l-għajnejn bla ruħ. Mingħajr kelma oħra, biddlet is-suġġett u telqet mill-kamra, billi ssakkar bir-reqqa l-bieb ta" barra warajha.
  
  Qatt ma tista" toqgħod attent wisq.
  
  Fil-kamra ta" wara kien hemm iċ-ċella ta" Robert Price. Kienet irċeviet permess biex iżżomm is-segretarju hawn minħabba t-theddida imminenti u r-rwol potenzjali tiegħu fiha. Meta hi u Kinimaka daħlu fil-kamra, Price taha ħarsa kburija.
  
  "X'taf dwar il-bomba?" - staqsiet. "U għaliex kont fl-Amażonja, iżżur il-bazaar tat-terroristi?"
  
  Price poġġa bilqiegħda fuq il-sodda tiegħu. "Għandi bżonn avukat. U xi tfisser? Bomba?"
  
  "Bomba nukleari," qal Hayden. "Hawn fi New York. Għin lilek innifsek, biċċa ħmieġ. Għin lilek innifsek issa billi tgħidilna dak li taf."
  
  "Serju". Għajnejn Price twessgħu. "Ma naf xejn".
  
  "Int wettaqt tradiment," qal Kinimaka, filwaqt li ressaq ġismu eqreb lejn il-kamera. "Dan trid tiġi mfakkar? Epitaph għan-neputijiet tiegħek. Jew tippreferi tkun magħrufa bħala l-penitent li għen biex isalva New York?"
  
  "Tgħidha kemm tkun ħelwa," il-vuċi ta 'Price daqqet bħal serp imdawwar. "Ma pparteċipajt fl-ebda negozjati dwar il-"bomba" u ma naf xejn. Issa jekk jogħġbok, l-avukat tiegħi."
  
  "Jien nagħtik ftit ħin," qal Hayden. "Imbagħad se npoġġi lil Ramses u lilek flimkien, fl-istess ċella. Tista' tiġġieled dan. Ejja naraw min jitkellem l-ewwel. Jippreferi jmut milli jgħix, u jrid jieħu kull ruħ ħajja miegħu. Inti? Kun żgur li ma tikkommettix suwiċidju."
  
  Price deher aġitat minn tal-inqas xi kliemha. "Mingħajr avukat?"
  
  Hayden daret. "Fakk int."
  
  Is-segretarja ħassitha. Hayden sakkru ġewwa u mbagħad daret lejn Mano. "Kull ideat?"
  
  "Qed nistaqsi jekk Webb hux involut f"dan. Huwa kien figurehead il-ħin kollu."
  
  "Din id-darba mhux, Mano. Webb lanqas għadu qed isegwina. Jien ċert li kollox huwa Ramses u March."
  
  "Allura x'inhu jmiss?"
  
  "Ma nafx kif nistgħu ngħinu lil Drake u lill-ġuvni," qal Hayden. "It-tim diġà jinsab fin-nofs ta" kollox. Homeland ħadet ħsieb ta" kull ħaġa oħra, mill-kobob li jwaqqgħu l-bibien, sa l-ispjuni li jinħbew wara l-flus kontanti tagħhom li qalgħu iebes, sal-bini tal-armata u l-wasla ta" NEST, it-Tim ta" Appoġġ għall-Emerġenza Nukleari. Il-kobob jinsabu kullimkien, b"dak kollu li għandhom. Sappers huma fuq allert għoli. Irridu nsibu mod kif inkissru lil Ramses."
  
  "Rajtu. Kif tkisser raġel li ma jimpurtahx jekk jgħix jew imut?"
  
  Hayden waqaf irrabjat. "Irridu nippruvaw. Jew tippreferi sempliċement tagħti qalbek? Kulħadd għandu grillu. Dan id-dudu jimpurtah minn xi ħaġa. Il-fortuna tiegħu, l-istil tal-ħajja tiegħu, il-familja moħbija tiegħu? Għandu jkun hemm xi ħaġa li nistgħu nagħmlu biex ngħinu."
  
  Kinimaka xtaq li jistgħu jsejħu fuq l-għarfien espert tal-kompjuter ta" Karin Blake, iżda l-mara kienet għadha maqbuda fir-reġim tagħha ta" Fort Bragg. "Ejja mmorru nfittxu xogħol."
  
  "U itolbu biex ikollna l-ħin."
  
  "Qed jistennew li Ramses jagħti l-approvazzjoni. Għandna ftit ħin."
  
  "Int smajtu kif għamilt jien, Mano. Illum jew għada joqtlu lil Marsh u jisploduh."
  
  
  KAPITOLU Tlettax
  
  
  Dahl sema" messaġġi ta" komunikazzjoni konfliġġenti hekk kif Smith saq il-karozza tagħhom fit-toroq iffullati ta" Manhattan. Fortunatament, ma kellhomx għalfejn imorru 'l bogħod, u mhux l-arterji tal-konkos kollha kienu mblukkati għal kollox. Deher li kien involut it-tim kollu tal-informaturi, mill-iktar snitch baxx fil-kwartieri fqar sa l-aktar biljunarju sinjur u mgħawweġ u kulħadd ta" bejniethom. Dan wassal għal munzell ta 'rapporti konfliġġenti, iżda fid-dar għamlu dak kollu possibbli biex jisseparaw l-affidabbli minn dak distort.
  
  "Żewġ miċ-ċelloli magħrufa għandhom rabtiet mill-qrib ma' moskea fil-qrib," qal Moore lil Dahl permezz tal-widna tiegħu. Huwa ddetta l-indirizz. "Għandna aġent moħbi hemmhekk, għalkemm huwa pjuttost ġdid. Jgħid li dan il-post kien iżolat il-ġurnata kollha."
  
  Dahl qatt ma kien persuna li kapaċi tassumi xi ħaġa. "Dan xi jfisser fil-fatt fit-terminoloġija tal-moskea?"
  
  "Xi tfisser? Dan ifisser, indannat, mur hemm u naddaf mill-inqas waħda miċ-ċelloli ta" Ramses."
  
  "Ingaġġ ċiviku?"
  
  "M"hemmx wisq x"titkellem. Imma min ikun hemm mhux probabbli li jgħid talb. Fittex il-kmamar tal-utilità kollha u l-kmamar taħt l-art. U lesti. L-għarus tiegħi ma jiżbaljax spiss, u jien nafda l-intuwizzjoni tiegħu dwar dan."
  
  Dal wassal l-informazzjoni u daħħal il-koordinati fil-GPS. Fortunatament, kienu kważi fil-quċċata tal-moskea, u Smith dawwar l-isteering lejn il-bankina.
  
  "Providence," qalet Lauren.
  
  "L-isem li tajt lill-katana l-antika tiegħi." Kensi ftakar, ftakar.
  
  Dahl ssikkat il-bokkli tal-vest tiegħu. "Aħna lesti? L-istess sistema. Naħlqu bil-qawwa u malajr, nies. Mhux se jkun hemm ħniena".
  
  Smith tefa l-magna. "M'hemm l-ebda problemi miegħi."
  
  Filgħodu xorta laqagħhom hekk kif ħarġu mill-karozza u esploraw il-moskea minn naħa għal oħra tat-triq. Fil-qrib kien hemm vent aħmar u abjad bil-fwar joħroġ. Il-bini, li jinsab f'intersezzjoni, miksi iż-żewġ toroq, it-twieqi ikkuluriti tiegħu u l-faċċata tawwalija parti mill-komunità. Fuq il-bejt tal-binja kien hemm minaret żgħir, stramb u kważi garish fl-isfond tal-faċċati tal-konkos tal-madwar. Id-daħla mit-triq kienet minn par bibien tal-ħġieġ.
  
  "Aħna nidħlu," qal Dahl. "Issa ċċaqlaq."
  
  Huma qasmu t-triq apposta, u waqqfu t-traffiku b"dirgħajhom mifruxa. Pawsa issa tista" tiswielhom kollox.
  
  "Post mill-isbaħ," ikkummenta Smith. "Huwa diffiċli li ssib grupp determinat hemmhekk."
  
  Dahl ikkuntattja lil Moore. "Aħna f"posthom. Għandek xi ħaġa oħra għalina?"
  
  "Iva. Ir-raġel tiegħi jassigurani li l-kameras huma taħt l-art. Huwa viċin li jiġi aċċettat, iżda mhux qrib biżżejjed biex jgħinna llum."
  
  Dahl wassal l-aħbar hekk kif qasmu bankina oħra u fetħu l-bibien ta" barra tal-moskea. Bis-sensi tagħhom mgħollija, huma mċaqalqa bil-mod ġewwa, għajnejhom jaġġustaw għad-dawl kemxejn dimmer. Il-ħitan bojod u s-saqaf kienu jirriflettu d-dawl, flimkien ma 'tagħmir tad-dawl tad-deheb u tapit b'disinn aħmar u deheb. Dan kollu kien jinsab wara ż-żona tar-reġistrazzjoni, fejn ir-raġel ħares lejhom b"suspett mhux moħbi.
  
  "Nista 'ngħinek?"
  
  Dahl wera l-ID tiegħu SPEAR. "Iva, habib, tista". Tista" teħodna fid-daħla sigrieta tiegħek taħt l-art."
  
  Ir-receptionist deher konfuż. "Dan x'inhu, ċajta?"
  
  "Imwarrab," Dahl estenda idu.
  
  "Ħej, ma nistax inħallik-"
  
  Dahl għolla lir-raġel mill-qmis u poġġewh fuq il-bank. "Naħseb li għidt warrab."
  
  It-tim għadda malajr u daħal fil-bini prinċipali tal-moskea. Iż-żona kienet vojta u l-bibien fuq wara kienu msakkra. Dahl stenniet għal kopertura minn Smith u Kenzie u mbagħad tahom sieq darbtejn. L-injam inqasam u l-pannelli waqgħu mal-art. F"dak il-mument instema" storbju u kommossjoni mill-foyer ta" wara. It-tim ħa pożizzjonijiet, li jkopri t-territorju. Għaddew tliet sekondi, u mbagħad il-wiċċ u l-elmu tal-kmandant tal-forzi speċjali ħarġu minn wara l-ħajt tal-ġenb.
  
  "Int Dal?"
  
  L-Iżveziż ċaqlaq. "Iva?"
  
  "Moore bagħatna. HIT. Aħna qegħdin hawn biex nappoġġjaw il-logħba tiegħek."
  
  "Id-dramm tagħna?"
  
  "Iva. Informazzjoni ġdida. Inti fil-moskea kkritikat ħażin, u huma mħaffra fil pjuttost fil-fond. Se jieħu attakk frontali biex knock out. U qed nimmiraw għas-saqajn."
  
  Dahl ma għoġobux, imma fehem il-proċedura, l-etikett ta" xogħol hawn. Ma weġġax li l-forzi speċjali diġà kellhom post aħjar.
  
  "Uri t-triq," qal Dahl.
  
  "Aħna. Il-moskea t-tajba tinsab fuq it-triq."
  
  "Min-naħa l-oħra..." ħalef Dahl. "GPS bullshit."
  
  "Huma pjuttost qrib xulxin." L-uffiċjal qagħad f"spallejn. "U dik il-ħalef bl-Ingliż tqawwi l-qalb, imma mhux wasal iż-żmien li nimxu ħmir indannat?"
  
  Għaddew il-minuti hekk kif it-timijiet tħalltu u ffurmaw raid party hekk kif reġgħu qasmu t-triq. Ladarba immuntati, ma kienx moħli mument ieħor. Beda attakk fuq skala sħiħa. L-irġiel attakkaw il-faċċata tal-bini, waqqa" l-bibien u daħlu fil-lobby. It-tieni mewġa għaddiet minnhom, ħarġet fit-tfittxija tal-postijiet familjari li kienu qalulhom dwarhom. Ladarba nstab il-bieb blu, ir-raġel poġġa carica splussiva fuqha u splodiha. Kien hemm splużjoni, ferm aktar wiesgħa milli kien mistenni Dahl, iżda b"raġġ li l-forzi speċjali kienu qed jistrieħu fuqu.
  
  "Booby trap," qallu l-mexxej. "Se jkun hemm aktar minnhom."
  
  L-Iżvediż daqqa ftit aktar faċli, diġà kien jaf il-valur tal-aġenti moħbi u issa ma jinsa li jagħtihom dovut. Ix-xogħol moħbi kien wieħed mill-aktar metodi insidjużi u fatali tal-pulizija. Dan kien aġent rari u siewi li seta" jinfiltra fl-għadu u b"hekk isalva l-ħajjiet.
  
  Il-forzi speċjali daħlu fil-kamra kważi meqruda, imbagħad daru lejn il-bieb il-bogħod. Kien miftuħ u jgħatti dak li kien ċar li kien id-daħla tal-kantina. Hekk kif resaq l-ewwel raġel, daqqu tiri minn taħt u balla reġgħet rikoċċjata madwar il-kamra.
  
  Dahl ħares lejn Kensi. "Kull ideat?"
  
  "Tistaqsini? Għaliex?"
  
  "Forsi għax nista" nimmaġina li inti għandek kamra bħal din."
  
  "Tħabbatx madwar il-bush, indann, Dal, okay? Jien mhux il-kuntrabandista tal-annimali domestiċi tiegħek. Jien hawn biss għax... għax-"
  
  "Iva, għaliex qiegħed hawn?"
  
  "Nixtieq tassew inkun naf. Forsi għandi nitlaq..." Hija eżita, imbagħad faqqgħet. "Isma", forsi hemm mod ieħor biex tidħol. Kriminal intelliġenti ma kienx jinżel hemm mingħajr rotta ta 'salvataġġ affidabbli. Imma b'ċelluli terroristiċi reali? Min jaf b"bastards suwiċidali bħal dawn?"
  
  "M'għandniex ħin naħsbu," qal il-kmandant tal-forzi speċjali, bilqiegħda ħdejh. "Huwa rollerball għal dawn in-nies."
  
  Dahl ra kif it-tim ħareġ il-granati tal-flashbang waqt li kien jikkontempla kliem Kenzi. Deliberatament ħarxa, kien jemmen li warajhom kien hemm qalb li tieħu ħsieb, jew għall-inqas il-fdalijiet miksura ta" waħda. Kensi kellha bżonn xi ħaġa biex tgħin biex tgħaqqad dawn il-biċċiet - imma kemm setgħet tfittex mingħajr ma titlef kull tama? Forsi dan il-vapur diġà tkisser.
  
  It-tim tas-SWAT indika li kienu lesti u mbagħad ħarġu forma tal-ġenn ta" infern permezz ta" sellum tal-injam. Meta l-granati qabżu 'l isfel u mbagħad splodew, it-timijiet ħadu l-vantaġġ, Dahl imbotta lill-kmandant għall-pole position.
  
  Smith imbuttat passat. "Mexxi l-warrani tiegħek."
  
  Jiġri 'l isfel, immedjatament iltaqgħu b'nar ta' machine gun. Dahl qabad ħjiel tal-art tal-ħmieġ, saqajn tal-mejda, u kaxxi tal-armi qabel ma deliberatament jiżżerżaq 'l isfel erba' sulari wara xulxin, iġbed il-pistola tiegħu u rritorna n-nar. Smith idawwar quddiemu, jiżżerżaq lejn il-qiegħ u tkaxkar lejn il-ġenb. It-tim tas-SWAT avvanza minn wara, ikkrekkjat u ma jaqbadx fil-linja tan-nar. Il-balal rritornaw sparatura wara l-oħra, volleys fatali nifed il-kantina u qatgħu biċċiet mill-ħitan ħoxnin. Meta Dahl laqat l-art fil-qiegħ nett, huwa immedjatament apprezza l-iskript.
  
  Kien hemm erba 'membri taċ-ċellula hawn, li jaqblu ma' dak li kienu raw fiċ-ċella ta 'qabel. Tlieta kienu għarkupptejhom, id-demm joħroġ minn widnejnhom, b"idejhom magħfusin ma" foreheads, filwaqt li r-raba" deher bla ħsara u kien qed jispara bil-qawwa lejn l-attakkanti tiegħu. Forsi tlieta oħra kienu qed ikopruh, iżda Dahl istantanjament sab mod biex jikseb priġunier ħaj u ħa l-mira lejn it-tiratur.
  
  "Oh le!" Il-mexxej tal-forzi speċjali għaġġel ħdejh b'mod inspjegabbli.
  
  "Ħej!" Dahl sejjaħ. "Xiex-"
  
  F"nofs l-agħar tip ta" infern, dawk biss li esperjenzawha qabel jistgħu jaġixxu mingħajr pawsa. Il-mexxej tal-forzi speċjali nnota b'mod ċar is-sinjal, xi ħaġa familjari għalih, u ħaseb biss dwar il-ħajja tal-kollegi tiegħu. Hekk kif Dahl ġibed il-grillu tiegħu stess, ra lit-terrorist iwaqqa" granata mgħobbija minn id waħda u jarmi l-arma tiegħu bl-oħra.
  
  "Għal Ramses!" - għajjat.
  
  Il-kantina kienet nassa tal-mewt, kamra żgħira fejn dawn il-ħlejjaq jiġbdu l-priża tagħhom. Hemm nases oħra mxerrda madwar il-kamra, nases li se jiġu attivati meta tisplodi shrapnel. Dahl spara lit-terrorista bejn l-għajnejn, għalkemm kien jaf li l-ġest kien purament akkademiku - ma kienx isalvahom.
  
  Mhux f"din il-kamra ċkejkna b"ħitan tal-briks, f"kundizzjonijiet skomdi, hekk kif l-aħħar sekondi jgħoddu lura qabel ma tisplodi l-granata.
  
  
  KAPITOLU ERBAX
  
  
  Dahl ra d-dinja tgħaddas fid-dlam. Ra kif iż-żmien naqas b"pass li jkaxkar, kif it-taħbit ta" kull qalb ħajja kien imkejjel f"mumenti bla tarf. Hekk kif il-granata qabżet, tgħolli t-trab u l-ħmieġ mill-art fi sħaba ċkejkna ta" faqqiegħ, il-balal tiegħu daħlet fil-kranju tat-terrorista, daqqet madwaru qabel infaqa" minn dahru u laqat il-ħajt fost funtana wiesgħa ta" demm. Il-ġisem huwa mdgħajjef, il-ħajja diġà marret. Il-granata waqgħet għat-tieni ricochet, u Dahl beda jċaqlaq il-pistola 'l bogħod minn wiċċu.
  
  Fadal sekondi prezzjużi.
  
  It-tliet terroristi kienu għadhom għarkupptejhom, igergru u megħluba, u ma rawx x"kien ġej. Il-guys tal-forzi speċjali ppruvaw irażżnu l-impuls tagħhom jew jitilgħu lura t-taraġ.
  
  Smith dawwar ħarstu lejn Dahl, l-aħħar viżjoni ta" ħajtu.
  
  Dahl kien jaf li Kensi, Lauren, u Yorgi kienu fil-quċċata tat-taraġ, u għal mument jittama li kienu 'l bogħod biżżejjed mill-epiċentru.
  
  U madankollu, dan kollu għal uliedi...
  
  Il-granata splodiet fil-quċċata tat-tieni ricochet, il-ħoss mumentarjament l-aktar qawwi li qatt sema l-Iżvediż. Imbagħad il-ħsejjes kollha mietu f'daqqa hekk kif il-ħsieb sparixxa...
  
  Għajnejh kienu fissi "l quddiem u ma setax jemmen dak li kienu qed jaraw.
  
  Il-mexxej tas-SWAT ġera malajr kemm seta", kien jaf x"kien ġej u kien determinat li jsalva kemm jista" jkun nies, istantanjament induna li kien l-unika persuna li seta" jagħmel dan. Il-ġirja tiegħu għollitu 'l fuq mill-granata, u ppermettielu jaqa' direttament fuqha qasma ta' sekonda qabel ma splodiet. Permezz ta 'Kevlar, laħam u għadam, sploda, iżda ma laqatx lil dawk li kienu qagħdu, b'katina ma' posthom fil-kamra. L-isplużjoni kienet maħnuqa u mbagħad mietet.
  
  Dahl neħħa griżmejh, ma setax jemmen lil għajnejh. Id-dedikazzjoni tal-kollegi tiegħu dejjem umiltu, iżda dan kien fuq livell ieħor.
  
  Jien ma... lanqas biss kont naf ismu.
  
  U madankollu t-terroristi niżlu għarkubbtejhom quddiemu.
  
  Dahl nieżel l-aħħar ftit tarġiet, bid-dmugħ iċċajpar għajnejh anke waqt li tefa" lit-tlett irġiel fuq daharhom. Smith qrathom il-ġkieket. Ma kien hemm l-ebda vests splussivi fil-vista, iżda raġel wieħed kien qed jagħmel ir-ragħwa fil-ħalq anke waqt li Smith niżel għarkobbtejh ħdejh. L-ieħor kien qed idawwar fl-agunija. It-tielet kien ippinjat mal-art, bla moviment. Dahl iltaqa' mal-ħarsa terribbli tar-raġel, bħal għatu polari, bil-mibegħda tiegħu stess. Kenzi marret u ġibdet l-attenzjoni tal-Iżvediża, tħares lejn Dahl, għajnejha blu silġ tant ċari, kesħin u mimlijin b"emozzjoni li dehru qishom pajsaġġ vast u jinħall, u ħalqet l-uniku kliem li setgħet tgħid.
  
  "Hu salvana billi ssagrifika lilu nnifsu. Jien... inħossni daqshekk difettuż, daqshekk deplorevoli meta mqabbel miegħu."
  
  Dahl, fil-jiem kollha tiegħu, qatt ma sab ruħu ma jistax jikkummenta. Huwa għamilha issa.
  
  Smith fittex it-tliet irġiel, u sab aktar granati, balal u armi żgħar. Il-karti u n-noti fil-bwiet kienu mgħammra, u għalhekk l-irġiel miġbura bdew iħammġu fihom.
  
  Oħrajn resqu lejn il-mexxej waqa" tagħhom, u jbaxxu rashom. Raġel wieħed niżel għarkopptejh u tefa" biex imiss dahar l-uffiċjal.
  
  It-tielet terrorista miet, irrispettivament minn liema velenu ħa, dam biss iktar żmien biex il-velenu jidħol fis-seħħ milli għal sħabu. Dahl ħares impassivement. Meta l-earpiece tiegħu ħoss u l-vuċi ta 'Moore mimlija rasu, sema' iżda ma setax jaħseb għal tweġiba.
  
  "Ħames kameras," qallu Moore. "Is-sorsi tagħna sabu li Ramses għandu biss ħames kameras. Iffaċċjajt tnejn, li jħalli tlieta fadal. Għandek xi informazzjoni ġdida għalija, Dal? Bongu? Qieghed hemm? Xiz-zobb qed jigri?"
  
  Crazy Swede għafas buttuna żgħira li siekta lil Moore. Ried jesprimi r-rispett tiegħu fis-skiet għal mill-inqas ftit sekondi. Bħall- irġiel u n- nisa kollha hemmhekk, hu baqaʼ ħaj biss minħabba s- sagrifiċċju enormi taʼ raġel wieħed. Dan ir-raġel qatt mhu se jerġa" jara d-dawl tax-xemx jew ix-xemx nieżla, jew iħoss ir-riħ sħuna jonfoħ fuq wiċċu. Dahl kien jesperjenzaha għalih.
  
  Sakemm kien ħaj.
  
  
  KAPITOLU Ħmistax
  
  
  Sbatax-il minuta.
  
  Drake segwa l-vantaġġ ta 'Bo, qatgħa xellug fuq 59 u direzzjoni dritt fil-kaos li kien Columbus Circle. Bnadar ittellgħu mill-bini fuq ix-xellug tiegħu, u fuq il-lemin tiegħu kien hemm strixxa ħadra bit-tikek bis-siġar. Quddiemhom kien hemm bini ta" appartamenti, l-aktar magħmul mill-ħġieġ, bit-twieqi tiegħu jitleqqu bi pjaċir fir-raġġi tax-xemx li għadha titla". It-taxi isfar ġibdet lejn il-ġenb tat-triq, ix-xufier tagħha jistenna li jara erba" sprinters lebsin tajjeb jiġru mal-bankina warajh, iżda Beau ma tax it-tieni ħarsa lir-raġel. Iċ-ċirku kien spazju wiesa" tal-konkos b"kaskati, statwi u bilqiegħda. It-turisti daru "l hawn u "l hemm, ippakkjaw mill-ġdid il-backpacks tagħhom u jixorbu l-ilma. Drake qatgħa min-nofs tal-grupp ta 'atleti għaraq, imbagħad dam taħt is-siġar li pprovdew mill-inqas dell ftit.
  
  Barra minn għajnejhom.
  
  Il-kuntrast bejn it-toroq ħorox u mqanqla bil-ħafna estremi tagħhom - skyscrapers maestużi u imbarazz li qed jikkompetu għall-ispazju fost il-knejjes tradizzjonali tul il-grilja - u l-paċi assoluta u s-serenità li kienet isaltan fil-ħdura fuq il-lemin tiegħu mlew lil Drake b"sens ta" irrealtà. Kemm kien miġnun dan il-post? Kemm hi ħolma din? Id-differenzi kienu estremi inkonċepibbli.
  
  Staqsa kemm Marsh kien qed jarahom mill-qrib, iżda ma ddejjaqx wisq. Dan jista" jwassal għall-mewt ta" persuna. Lura d-dar, kienu saħansitra issa qed jippruvaw isibu l-kanal sabiex ikunu jistgħu jintraċċawh lura għas-sors tiegħu.
  
  Il-orb qawwi daret bil-mod lejn ix-xellug hekk kif il-grupp qabeż. Alicia u May kienu qed jiġru mill-viċin, jaraw iżda ma setgħux jużaw il-kapaċitajiet kollha tagħhom b"dan il-pass. L-ghadu jista 'jkun kullimkien, kull min. Sedan li tgħaddi bi twieqi ikkuluriti kienet teħtieġ spezzjoni aktar mill-qrib, iżda sparixxa fil-bogħod.
  
  Drake iċċekkja l-ħin. Fadal ħdax-il minuta.
  
  U madankollu l-mumenti mmarkaw, tieni wara sekonda. Bo naqas hekk kif bini griż ċar li Drake għaraf immedjatament deher fuq it-triq. Għadu għaddej, daret lejn Alicia u May. "Fl-istess bini fejn iġġieldu waqt l-istorja ma" Odin. Indanna, tħoss li għaddiet ħajja kollha."
  
  "Il-ħelikopter ma laqatx il-ġenb?" Staqsiet Alicia.
  
  "Oh iva, u ġejna attakkati minn Tyrannosaurus Rex."
  
  Il-Mużew tal-Istorja Naturali deher komparattivament żgħir minn dan l-angolu, kunċett żbaljat jekk qatt kien hemm wieħed. Kien hemm taraġ li telgħu mill-bankina sal-bibien ta" barra, bħalissa mimlija grupp ta" turisti. Irwejjaħ imħallta ta" diesel u petrol attakkawhom meta waqfu fil-ġenb tat-triq. L-istorbju tal-magni, il-qrun li jaqtgħu, u l-għajjat okkażjonali xorta tormentaw is-sensi tagħhom, iżda tal-inqas kien hemm ħafna traffiku madwar hawn.
  
  "Tiqafx issa," qalet Alicia. "M'għandniex idea ta' fejn se tkun is-sigurtà."
  
  Drake ipprova jwaqqaf it-traffiku u ħallihom jaqsmu. "Ejja nittamaw li ma qalx li kien marid."
  
  Fortunatament, kien hemm ftit traffiku u l-grupp seta" jaqsam it-triq pjuttost faċilment. Darba f"qiegħ it-taraġ tal-mużew, bdew jitilgħu, iżda f"daqqa waħda waqfu meta semgħu tgħajjir qawwi ta" tajers warajhom.
  
  Drake ħaseb: Seba" minuti.
  
  Saru xena ta" ġenn bla kontroll. Erba" rġiel qabżu mill-karozza, xkubetti lesti. Drake pprova jevadi, jaqbeż 'il bogħod mill-bibien tal-mużew u xerred lill-viżitaturi. Bo malajr ġibed l-arma tiegħu u ħa l-mira lejn l-għadu. Sparaturi daqqu. Screams Tore l-għodu għal shreds.
  
  Drake qabeż għoli u tefa" punch baxx, irrumbla hekk kif laqat il-bankina u injora l-uġigħ fejn spalltu kienet ħadet il-qawwa kollha ta" ġismu. L-attakkant qabeż fuq il-barnuża tas-sedan u kien diġà qed iżomm lil Mai b"idejn l-armi tan-nar. Drake irrombla lejn il-karozza u mbagħad qam bil-wieqfa, fortunatament kien fil-bogħod mill-armi. Huwa estenda idu, isir aktar ta 'theddida u jitlob l-attenzjoni.
  
  Alicia ħammet il-mod l-ieħor, inaddaf it-taraġ u poġġiet l-istatwa ekwestri ta 'Theodore Roosevelt bejnha u l-attakkanti tagħha. Madankollu, sparaw, il-balal ħabat mal-ikkastjar tal-bronż. Alicia ħarġet l-arma tagħha u ħarġet in-naħa l-oħra. Iż-żewġt irġiel issa kienu fuq il-karozzi, jagħmlu miri perfetti. Ċivili ġrew fid-direzzjonijiet kollha, ikklerjaw iż-żona. Hija ħadet il-mira lejn it-terrorista, li waqa" għarkopptejh, iżda nixxiegħa kontinwa tan-nar tiegħu mexa lejha, u ġiegħilha tieħu kopertura.
  
  May u Bo għafsu f'arkata żgħira indentata ħdejn id-daħla prinċipali tal-mużew, jgħaqqdu sewwa biex jevitaw in-nixxiegħa ta 'balal li qatgħu triqthom minn ġol-ġebel. Beau waqfet tiffaċċja l-ħajt, ma setgħetx tiċċaqlaq, iżda May kienet qed tħares 'il barra, daharha mdawwar lejn il-Franċiż.
  
  "Dan huwa... skomdu," ilmenta Beauregard.
  
  "U xortik tajba ħafna li int irqiq daqs qasab," wieġbet Mai. Ħarġet rasha barra u sparat volley. "Taf, meta ltqajna miegħek għall-ewwel darba, donnu spiss titkaxkar bejn xquq fil-ħitan."
  
  "Dan ikun ta' għajnuna bħalissa."
  
  "Bħal duħħan." Mai reġgħet tegħleb 'il barra, u tat in-nar. Il-balal intraċċaw rotta fuq rasha.
  
  "Nistgħu nimxu?"
  
  "Mhux sakemm ma tridx tingħata daqqa ta' ponn."
  
  Drake induna li ma kellux ħin juża l-arma tiegħu stess, għalhekk ipprova jinterċetta l-arma tal-avversarju tiegħu. Induna tard wisq li ma setax jilħaq lilu - il-ġuvni kien għoli wisq - u mbagħad ra l-kanna jdur lejh.
  
  Imkien fejn imorru.
  
  L-istint daħħallu bħal missila. Irtira, ta daqqa ta" sieq lit-tieqa tal-karozza, kiser il-ħġieġ, u mbagħad ħam ġewwa eżatt kif it-terrorista fetaħ in-nar. Warajh, il-bankina ħarġet ir-ragħwa. Drake għafas minn ġol-vojt fis-sedil tas-sewwieq, il-ġilda tixxaqqaq, il-forma tas-sedili tagħmilha diffiċli għalih biex jgħaddi. Kien jaf x"kien ġej. Il-bullet ippenetra s-saqaf, is-sedil u l-art tal-karozza. Drake ħawwad aktar malajr. Il-kompartiment taċ-ċentru kien jikkonsisti f"kompartiment tal-ingwanti u żewġ holders kbar tat-tazzi li tawh xi ħaġa minn fejn jaqbad hekk kif tella" ġismu fis-sit tal-passiġġier. Aktar balal qatgħu bla ħniena s-saqaf. Drake għajjat, jipprova jixtri l-ħin. Il-fluss waqaf għal mument, iżda mbagħad, hekk kif Drake inklina lura u għabba t-tieqa, reġa beda b'veloċità saħansitra akbar.
  
  Drake tela" fis-sedil ta" wara, b"balal ħaraq qatgħa f"nofs dahru. Huwa sab ruħu f"munzell mhux mimli, bla nifs u bla ideat. Mument ta" eżitazzjoni żgur li wassal biex it-tiratur jieqaf ukoll, u mbagħad ir-raġel daħal taħt in-nar ta" Alicia. Drake fetaħ il-bieb ta" wara minn ġewwa u żelaq barra, wiċċu midfun fil-konkos u ma setax jara fejn għandu jmur.
  
  Ħlief...
  
  Taħt il-karozza. Huwa rolled, bilkemm twaħħil taħt il-vettura. Issa ra x-chassis iswed, il-pajpijiet u s-sistema tal-egżost. Bullit ieħor sparat minn fuq, ippanċjat vojt bejn il-muskoli mifruxa forma V ta 'riġlejh. Drake ħarġet, isaffar bil-mod.
  
  Żewġ persuni jistgħu jilagħbu din il-logħba.
  
  Iċċaqlaq saqajh, ġiegħel lil ġismu jimxi mal-art lejn in-naħa ta" quddiem tal-karozza, u jiġbed il-Glock tiegħu waqt li kien sejjer. Imbagħad, immira mit-toqob tal-balal ta" qabel, huwa approssima fejn kellu jkun ir-raġel. Huwa spara sitt tiri wara xulxin, kull darba biddel il-pożizzjoni tiegħu, u mbagħad malajr ħareġ minn taħt il-karozza.
  
  It-terrorista waqa" ħdejh, jaqbad l-istonku tiegħu. L-azzarin waqa" b"ħabta ħdejh. Hekk kif iddisprat laħaq għaliha, kif ukoll iċ-ċinturin tiegħu, Drake sparalu mill-bogħod. Ir-riskji kienu kbar wisq biex jieħdu riskji, il-popolazzjoni kienet vulnerabbli wisq. Uġigħ fil-muskoli tiegħu itturmentah hekk kif imbagħad tħabat biex joqgħod wieqfa, iħares minn fuq il-kappa tal-karozza.
  
  Alicia qabżet minn wara l-istatwa ta" Roosevelt, sparat diversi balal qabel reġgħet sparixxiet. Il-mira tagħha kienet fit-tarf ta" quddiem tal-karozza l-oħra. Żewġ terroristi oħra ppruvaw jimmiraw lejn May u Bo, li dehru b"xi mod ippressati fil-ħajt, iżda l-isparatura preċiża ta" May żammet lit-terroristi "l bogħod.
  
  Drake ħares lejn l-arloġġ tiegħu.
  
  Żewġ minuti.
  
  Kienu fucked tajjeb u tassew.
  
  
  KAPITOLU SITTAX
  
  
  Drake ħa fuq it-terroristi. Irrilaxxa l-HK tiegħu, huwa ffoka fuq it-tnejn li kienu qed jolqtu lil Bo u May. Wieħed waqa" mill-ewwel, ħajtu tinfirex mal-konkos, mewta diffiċli għal qalb imwebbsa. L-ieħor daret fl-aħħar mument, ħa balla, iżda xorta seta" jagħti n-nar. Drake segwa l-akkuża tar-raġel bil-balal, u ħalla l-mewt warajh. Eventwalment, ir-raġel ma kellux fejn imur u waqaf, imbagħad poġġa bilqiegħda u spara l-aħħar daqqa fid-direzzjoni ta" May hekk kif l-arma ta" Drake temm it-theddida tiegħu.
  
  May rat dan ġej u indirizzat lil Bo mal-art. Il-Franċiż ipprotesta, niżel f"munzell skomdu, iżda May qabdet l-isfel b"minkbejnha fuq, u żammitlu milli jiċċaqlaq. Biċċiet ħarġu mill-ħajt eżatt fejn kienu rashom.
  
  Bo ħares "il fuq. "Merci, Mai."
  
  "Ki ni sinayde."
  
  Drake kien sa issa ġibed l-attenzjoni ta 'l-aħħar terrorista li kien fadal, iżda xejn minn dan kien importanti. Biss il-biża" terribbli f"ruħ kien importanti. Kien importanti biss it-taħbit iddisprat ta" qalbu.
  
  Huma tilfu l-iskadenza.
  
  L-ispirtu tiegħu għola xi ftit meta ra lil May u lil Bo jiġru fil-mużew, u mbagħad Alicia ħarġet mill-ħabi biex tibgħat lill-aħħar terrorista fl-infern li ħaqqha. Raġel ieħor qed joħroġ id-demm fuq il-bankina. Ruħ oħra mitlufa u sagrifikata.
  
  Kienu bla tmiem, dawn in-nies. Kienu baħar bil-maltemp.
  
  Drake imbagħad ra lill-aħħar terrorista, preżumibbilment mejjet, iqum bil-wieqfa u jħawwad. Drake ħaseb li kellu jkun liebes vest. Huwa immira lejn l-ispallejn jixxengel u spara, iżda l-balal falla l-mira millimetri biss. Exhaling bil-mod, huwa ħa l-mira għat-tieni xutt. Issa r-raġel waqa" għarkopptejh u mbagħad reġa" jqum, u l-mument ta" wara nfaqa" f"folla ta" nies, nies li jaraw, nies tal-post u tfal b"kameras li kienu qed jippruvaw jiġbdu l-mument ta" fama tagħhom fuq Facebook jew Instagram.
  
  Drake tħawwad lejn Alicia. "Mela din kienet waħda miċ-ċelloli ta' Ramses?"
  
  "Erbgħa irġiel. Eżattament kif iddeskriva Dahl. Din se tkun it-tielet ċellola li ffaċċjajna bħala tim."
  
  "U għadna ma nafux it-termini tal-Marċ."
  
  Alicia ħarset madwar it-toroq, it-triq u l-karozzi waqfu u abbandunati. Imbagħad daret dawra hekk kif l-għajta ta" May ġibdet l-attenzjoni tagħhom.
  
  "Għandna għassa!"
  
  Drake ġera 'l fuq it-taraġ, rasu 'l isfel, lanqas ma pprova jpoġġi l-arma. Dan kien kollox, din kienet id-dinja kollha tagħhom. Kieku Marsh ċempel, setgħu kienu-
  
  Jose Gonzalez tah mowbajl. "Int l-istess Ingliż?"
  
  Drake għalaq għajnejh u poġġa l-apparat ma" widnejh. "Swamp. Int tippronunzja s-"
  
  Id-daħk tal-Pythia interrompitu. "Issa, issa, tirrikorrix għal kliem saħta komuni. Is-saħtejn huma għal dawk li mhumiex edukati, jew hekk qaluli. Jew huwa bil-maqlub? Imma prosit, ħabib ġdid tiegħi, int ħaj!"
  
  "Se jieħu aktar minn ftit daqqiet biex jegħlebna."
  
  "Oh, jien ċert. Bomba nukleari tista" tagħmel dan?
  
  Drake ħass li seta" jkompli bir-rimarki rrabjati tiegħu għal żmien indefinit, iżda għamel sforz konxju biex jagħlaq ħalqu. Alicia, May, u Beau jinġabru madwar it-telefon hekk kif Jose Gonzalez kien iħares b"sens ta" tħassir.
  
  "Il-qattus belgħet ilsienek? Oh, u ħej, għaliex diakk ma kontx twieġeb is-sejħiet ta" Gonzalez?"
  
  Drake gidem ix-xoffa ta" fuq sakemm beda joħroġ id-demm. "Jien eżatt hawn."
  
  "Iva, iva, narah. Imma fejn kont... um... erba" minuti ilu?"
  
  Drake baqa" sieket.
  
  "Il-miskin Jose kellu jwieġeb it-telefon hu stess. Ma kellix idea dwar xiex qed nitkellem."
  
  Drake ipprova jtellif lil Marsh. "Għandna ġakketta. Fejn-"
  
  "Mhux qed tismagħni, Ingliż. Inti tard. Tiftakar il-piena talli tkun tard?"
  
  "Swamp. Tieqaf iqarraq. Trid li t-talbiet tiegħek jiġu sodisfatti jew le?"
  
  "It-talbiet tiegħi? Ukoll, ovvjament dawn se jsiru meta niddeċiedi li jien tajjeb u lest. Issa, intom it-tlieta, kunu suldati tajbin u stennew hemm. Jien ser niddeċiedi biss ftit takeaways."
  
  Drake ħalef. "Tagħmilx hekk. Tazzardax tagħmel hekk!"
  
  "Kellem malajr."
  
  Il-linja marret mejta. Drake ħares lejn it-tliet pari ta 'għajnejn haunted u rrealizza li kienu biss riflessi tiegħu stess. Fallew.
  
  Bi sforz ġiganteski, irnexxielu jżomm lilu nnifsu milli jgħaffeġ it-telefon. Alicia ħadet fuqha nnifisha li tirrapporta t-theddida imminenti lill-Homeland. Mai għamel lil Gonzales ineħħu l-ġakketta.
  
  "Ejja niksbu dan," qalet. "Nittrattaw ma 'dak li hemm quddiemna u nippreparaw għal dak li jista' jiġi wara."
  
  Drake skennja l-orizzonti, konkreti u miksija bis-siġar, imbiegħda fil-moħħ u l-qalb, mgħaffġa mill-idea stess ta 'l-intenzjonijiet ta' Marzu. Innoċenti kienu jmutu fil-ftit minuti ta" wara, u jekk jerġa" falla, kien ikun hemm aktar.
  
  "Marzu se jisplodi din il-bomba," qal. "Jgħid dak kollu li hu. Jekk ma nsibuhiex, id-dinja kollha tbati. Aħna ninsabu fix-xifer..."
  
  
  KAPITOLU SBAGĦTAx
  
  
  March daħak u qasmet it-telefon bi tiffjorixxi. Zoey ippressat ruħha saħansitra eqreb lejh. "Int żgur uriet lilu," purred hi.
  
  "Oh iva, u issa se nurih saħansitra aktar."
  
  Marsh ħareġ cell phone burner ieħor u ċċekkja n-numru li kien diġà ħażen fil-memorja tiegħu. Konvint li dan kien dak li kellu bżonn, malajr ċemplika n-numru u stenna. Il-vuċi li wieġeb, aħrax u imponenti, ikkonferma l-aspettattivi tiegħu.
  
  "Int taf x'għandek tagħmel," qal.
  
  "Waħda? Jew tnejn?
  
  "Tnejn, kif qbilna. Imbagħad kompli f"każ li nerġa" jkolli bżonnek."
  
  "Naturalment, kap. Inżamm aġġornat permezz tal-app tiegħi tal-mowbajl. Żgur li ngawdi ftit minn dik l-azzjoni."
  
  March snorted. "Int terrorist, Stephen?"
  
  "Tajjeb, le, ma npoġġix ruħi f"dik il-klassi. Mhux ezatt."
  
  "Agħmel ix-xogħol li tħallas biex tagħmel. Bħalissa."
  
  Marsh qaleb wieħed mill-iskrins għal kamera tal-belt, sempliċiment mezz ta" sorveljanza żgħira li n-negozji ġirien kienu jużaw biex iżommu għajnejhom fuq min kien ġej u sejjer fuq il-bankina. Stephen kien jikkawża kaos f"din it-triq partikolari, u Marsh ried jara.
  
  Zoe leanted fuq, tipprova tieħu ħarsa aħjar. "Mela, x'se nagħmlu aktar illum?"
  
  Għajnejn Marzu twessgħu. "Dan mhux biżżejjed għalik? U f'daqqa waħda tidher ftit artab, ftit flessibbli għal mara mistiedna tingħaqad mal-Pythias kbar ħżiena, Miss Zoe Shears. Għaliex dan? Huwa għax tħobb il-ġenn fija?"
  
  "Nahseb. U aktar minn ftit. Forsi x-xampanja marret f"rasi."
  
  "Multa. Issa għoġbok u ara."
  
  Il-ftit mumenti ta" wara seħħew hekk kif riedhom Marsh. Irġiel u nisa normali kienu jtellfu għal dak li raw, anke dawk iebsa, iżda Marsh u Shears ħarsu lejha b"distakk kiesaħ. Imbagħad Marsh ħa ħames minuti biss biex isalva l-filmati u bagħtu lill-Ingliż permezz ta" messaġġ bil-vidjo b"nota mehmuża: Ibgħat dan lil Homeland. Jien ser nikkuntattjak dalwaqt.
  
  Huwa imgeżwer driegħ wieħed madwar Zoey. Flimkien studjaw ix-xenarju ta" ġiri li ġej, li fih l-Ingliż u t-tliet sħabu fil-fatt kienu jafu li kienu se jaslu tard wisq qabel ma jkunu bdew. Perfetta. U l-kaos fl-aħħar... huwa imprezzabbli.
  
  Marsh fakkar li kien hemm nies oħra fil-kamra. Iċ-ċellula prinċipali Ramses u l-membri tagħha. Tant poġġew bilqiegħda fil-kwiet fir-rokna 'l bogħod tal-appartament li bilkemm seta' jiftakar wiċċhom.
  
  "Ħej," sejjaħ. "Is-sinjura bla xampanja. Jista" wieħed minnkom tramps inaddfuha?"
  
  Raġel qam bil-wieqfa, għajnejh mimlijin b"tant disprezz li Marsh tkexkex. Iżda l-espressjoni ġiet mgħottija malajr u nbidel f"ħakka ta" ras. "Ċertament jista'".
  
  "Perfetta. Flixkun ieħor għandu jkun biżżejjed."
  
  
  KAPITOLU Tmintax
  
  
  Drake ħares kif Mai żżippjat il-ġakketta tal-gwardjan waqt li fittxet lista ta" talbiet. Alicia u Beau skennjaw il-folla miġbura, kważi ċerti li l-aħħar membru li kien fadal tat-tielet ċellola kien se jagħmel xi tip ta" mossa. Patrija kienet fi triqitha meta fadal biss żewġ minuti. Fil-qrib, is-sireni daqqew hekk kif inġabru l-kobob. Drake kien jaf li sa issa l-inċidenti klimatiċi kienu se jkollhom lil New Yorkers kollha fit-tarf u lit-turisti fil-biża". Jista 'jkun idea tajba jekk in-nies jibqgħu barra mit-toroq, imma x'iktar tista' tagħmel verament il-White House?
  
  Drones b'ditekters tar-radjazzjoni dawru s-sema. L-intraċċar tal-metall waqqaf lil kull min ħaqqhom attenzjoni, u lil ħafna li le. L-armata u l-NEST kienu hawn. Tant kien hemm aġenti iduru fit-toroq li kienet qisha laqgħa ta" veterani. Kieku d-Dipartiment tal-Intern, l-FBI, is-CIA u l-NSA għamlu xogħolhom b"mod korrett, Marsh x"aktarx instab.
  
  Drake ħares lejn l-arloġġ tiegħu. Għaddiet ftit aktar minn siegħa minn mindu beda dan il-ħmar il-lejl.
  
  Dan huwa kollu?
  
  Alicia għamlitlu. "Sabet xi ħaġa."
  
  Drake jara kif Mai rkupra biċċa karta mitwija mill-ġakketta mħassra ta" Gonzalez.
  
  In-New Yorker tbeżża" meta ratha u ħadet kmiem mibruma f"kull id. "Il-belt se tagħtini kumpens... kumpens-"
  
  "Il-belt tista" tagħtik xi parir," qalet Alicia b"mod deċiżiv. "Il-ħin li jmiss uża ftit żejt sħun. Tħallasx għal kumpanija ħażina."
  
  Gonzales għalaq ħalqu u żelaq.
  
  Drake mar sa Mejju. It-talbiet ta" Marsh kienu stampati fuq folja bajda A4 bl-akbar font. B'mod ġenerali kienu pjuttost sempliċi.
  
  "Ħames mitt miljun dollaru," qrat Mai. "U xejn aktar".
  
  Taħt it-talba kien hemm sentenza miktuba b'kitba żgħira kontrastanti.
  
  "Dettalji għandhom isegwu dalwaqt."
  
  Drake kien jaf eżatt xi jfisser dan. "Huma se jibagħtulna tfittxija oħra għall-impossibbli."
  
  Beauregard ħares lejn il-folla. "U aħna, bla dubju, nibqgħu taħt sorveljanza. Żgur li din id-darba se nerġgħu nfallu."
  
  Drake tilef il-għadd tan-numru ta" mowbajls li qed jitqajmu mill-folla miġbura, imbagħad sema" l-buzz matt ta" messaġġ fuq it-telefon ċellulari tiegħu u ċċekkja l-iskrin. Saħansitra qabel ma kklikkja fuq il-link tal-vidjo, il-qorriegħa tiegħu bdiet ħakk b"sens ta" foreboding. "Guys," huwa qal u żamm l-apparat fit-tul ta 'driegħ hekk kif iffullaw madwar.
  
  Ir-ritratt kien granuż u iswed u abjad, iżda l-kamera kienet stabbli u wera biċ-ċar wieħed mill-agħar inkubi ta" Drake. "Ma jagħmilx sens," qal. "Qtil nies li m"għandhomx idea ta" x"inhu jiġri. Dan mhux biex jintimidaw, dan mhux għall-profitt. Dan għal..." Ma setax ikompli.
  
  "Huwa sabiħ," nefaħ Mai. "Qed inħaffru aktar u aktar minn dawn il-qiegħ tal-qiegħ kuljum. U l-agħar parti hija li jgħixu fil-qalba tal-komunitajiet tagħna."
  
  Drake ma ħelax minuta u bagħat link għal Homeland. Il-fatt li Marsh deher li kien kapaċi jiġbed in-numru tat-telefon ċellulari tiegħu mill-arja ma kienx partikolarment sorprendenti meta wieħed iqis dak kollu li kien kiseb s'issa. It-terroristi li qed jgħinuh kienu ċarament aktar minn suldati tal-qiegħ li jistgħu jintefqu.
  
  Drake ra lill-kobob jagħmlu xogħolhom. Alicia resqet eqreb lejh, imbagħad ġibdet bl-addoċċ saqajha. "Tara dan?" - qalet b'vuċi sing-kanzunetta. "Ksibt meta ppruvajt taqbadli ħmar fid-deżert. U għadu kkritikat frisk. Hekk din il-ħaġa qed timxi 'l quddiem malajr."
  
  Kliem tagħha ħalla aktar minn impressjoni waħda fuq Drake. Kien hemm memorja tal-konnessjoni tagħhom, l-attrazzjoni ġdida tagħhom; il-konklużjoni għal May u Bo li ġrat xi ħaġa bejniethom; u referenza aktar ovvja għal ħajjitha stess s'issa - kemm mxiet malajr u kif ippruvat tnaqqas l-affarijiet.
  
  Fil-linja diretta tan-nar.
  
  "Jekk ngħixu dan," qal. "It-tim SPEAR qed jieħu ġimgħa ta' mistrieħ."
  
  "Torsty diġà bbukkjat biljetti għall-Barbados," qalet Alicia.
  
  "X"ġara fid-deżert?" Mai ħasbet dwarha.
  
  Drake ħares lejn l-arloġġ tiegħu, imbagħad lejn it-telefon tiegħu, maqbud fil-mument stramb u surreali. Quddiem mewt bla bżonn u theddida li qed tiżdied, b"insegwiment bla tarf u battalja brutali, issa kienu qed jagħtu daqqa ta" rashom u kienu mġiegħla jieħdu ftit minuti ta" serħan. Ovvjament, kellhom bżonn iż-żmien biex jeħilsu mit-tensjoni, l-ansjetà dejjem tikber li fl-aħħar mill-aħħar setgħet twassal għall-mewt tagħhom... Iżda l-mod ta" kif tagħmel dan Alicia minn dejjem kien xi ftit mhux konvenzjonali.
  
  "Bikini. Bajja. Mewġ blu," qalet Alicia. "Jiena".
  
  "Qed tieħu miegħek l-aqwa ħabib ġdid tiegħek?" Mai tbissem. "Kenzie?"
  
  "Taf, Alicia, ma naħsibx li Dahl ibbukkja vaganza tat-tim," qal Drake, nofs ċajt biss. "Iktar bħal vaganza tal-familja."
  
  Alicia ghamlet. "X"bastard. Aħna familja".
  
  "Iva, imma mhux kif irid hu. Taf, Joanna u Dahl għandhom bżonn ftit ħin."
  
  Imma Alicia issa kienet qed tħares lejn Mejju. "U bi tweġiba għal dik it-taunt inizjali, Sprite, le, kont qed naħseb biex nieħu Drakey. Tixraqlek?"
  
  Drake malajr ħares "il bogħod, għamel xufftejh f"suffara siekta. Warajh, sema" lil Bo jikkummenta.
  
  "Dan ifisser li int u jien lestejna issa?"
  
  Leħen May baqgħet kalma. "Naħseb li huwa f'idejn Matt li jiddeċiedi."
  
  Oh grazzi. Grazzi ħafna, indannat.
  
  Huwa deher kważi meħlus meta daqq it-telefon tiegħu stess. "Iva?"
  
  "Marċ hawn. Is-suldati ċkejkna tiegħi lesti għal ġirja ta" malajr?"
  
  "Int qatlet lil dawk in-nies innoċenti. Meta niltaqgħu, nara li int se twieġeb għal dan."
  
  "Le, ħabib, int se twieġeb. Taqra r-rekwiżiti tiegħi, hux? Ħames mitt miljun. Dak huwa ammont ġust għal belt mimlija rġiel, nisa u nerds żgħar."
  
  Drake għalaq għajnejh, għaxxaq snienu. "X'inhu jmiss?"
  
  "Dettalji tal-ħlas, ovvjament. Mur fl-istazzjon ċentrali. Qegħdin jistennew ġewwa waħda mill-kafetteriji ċentrali." Semma isem. "Mitwija pulit u mdaħħla f"envelop li xi ruħ ġentili kienet tebbgħet ma" taħt l-aħħar mejda fit-tarf il-bogħod tal-bank. Afda fija, tifhem meta tasal hemm."
  
  "X'jiġri jekk ma nagħmlux dan?" Drake ma nesax dwar il-membru taċ-ċellula maħruba, u lanqas l-eżistenza ta 'mill-inqas żewġ ċelloli oħra.
  
  "Imbagħad insejjaħ lill-ħmar li jmiss biex iġorr it-tagħbija tiegħi u splodi l-ħanut tad-donut. Tixraqlek?"
  
  Drake fantasma fil-qosor dwar dak li seta" jagħmel lil Marsh ladarba qabduh. "Kemm twil?"
  
  "Oh, għaxar minuti għandhom ikunu biżżejjed."
  
  "Għaxar minuti? Dan huwa bullshit, Marzu, u tafha. L-Istazzjon Ċentrali jinsab 'il fuq minn għoxrin minuta sewqan minn hawn. Forsi d-doppju."
  
  "Qatt ma għedt li għandek tmur."
  
  Drake ghefat il-ponn. Kienu jitwaqqfu biex ifallu, u kollha kienu jafu.
  
  "Ngħidlek xiex," qal Marsh. "Biex nipprova li nista" nkun akkomodanti, se nbiddel dan għal tnax-il minuta. U ngħoddu..."
  
  Drake beda jiġri.
  
  
  KAPITOLU Dsatax
  
  
  Drake ħareġ fit-triq hekk kif Beau kien qed idaħħal il-koordinati tal-Grand Central Station fil-GPS tiegħu. Alicia u May marru pass lura. Din id-darba, madankollu, Drake ma ppjanax li jagħmel il-vjaġġ fuq in-nagħal. Minkejja l-iskeda oerhört stretta stabbilita minn Marsh, l-attentat kellu jsir. Tliet karozzi ġew abbandunati ħdejn il-mużew, żewġ Corollas u Civic. Il-Yorkshireman ma tahomx it-tieni ħarsa. Li ried kienet xi ħaġa...
  
  "Idħol!" Alicia qagħdet mal-bieb miftuħ taċ-Civic.
  
  "Mhux jibred biżżejjed," qal.
  
  "Ma nistgħux nitilfu l-ħin bil-wieqfa hawn nistennew-"
  
  "Biżżejjed," ra Drake wara żiemel u karozzin li miexja bil-mod li kien għadu kemm ħareġ minn Central Park sa fejn pickup truck F150 b"saħħtu kien qiegħed idling mal-ġenb tat-triq.
  
  Ġie lejh.
  
  Alicia u May ġrew wara. "Qed jiċċajta fija?" Alicia nediet tirade f'Mejju. "M'hemm l-ebda mod li nirkeb żiemel. Qatt!"
  
  Huma żelqu ħdejn l-annimal u malajr talbu lis-sewwieq biex jisilfilhom il-karozza tiegħu. Drake ħabat fuq il-pedala tal-gass, ħaraq il-gomma hekk kif tbiegħed mill-bankina. Beau indika lejn il-lemin.
  
  "Irkibha permezz ta" Central Park. Din hija 79th Street trasversali u twassal għal Madison Avenue."
  
  "Ħobb din il-kanzunetta," barked Alicia. "Fejn hi Tiffany"s? Jien bil-ġuħ".
  
  Beau taha ħarsa stramba. "Dan mhux ristorant, Miles."
  
  "U Madison Avenue kien grupp pop," qal Drake. "Taħt it-tmexxija ta" Cheney Coates. Bħallikieku xi ħadd qatt jista" jinsaha." Huwa bela', f'daqqa waħda ftakar.
  
  Alicia daħqet. "Bullshit. Se nieqaf biss nipprova nħaffef il-burdata. Xi raġuni għal dan, Drakes? Kienet puttana?"
  
  "Ħej, qagħad!" Huwa dderieġa l-karozza li kienet għaddejja b"veloċità għolja lejn 79th Street, li kienet karreġġjata waħda wiesgħa mdawra b"ħajt għoli b"siġar imdendlin. "Pinup forsi. U preżentatur mill-isbaħ."
  
  "Oqgħod attent!"
  
  It-twissija ta" May salvat il-karozza tagħhom hekk kif is-Silverado qabeż ir-riżerva taċ-ċentru ta" pulzier għoli u ppruvaw iħammġuhom. Drake innota l-wiċċ wara r-rota - l-aħħar membru tat-tielet ċellola. Huwa qabeż il-pedala tal-gass, u ġiegħel lil kulħadd jerġa" lura fis-siġġijiet tiegħu hekk kif il-karozza l-oħra daret u tat ġiri. F'daqqa waħda t-tellieqa tagħhom permezz ta 'Central Park ħadet natura ferm aktar fatali.
  
  Is-sewwieq tal-Silverado saq b'abbandun imprudenti. Drake naqas biex jgħaddi diversi taxis, iżda min segwa tagħhom ħa l-opportunità biex jolqothom minn wara. Il-F150 jerked u swerved, iżda mbagħad rranġat innifsu mingħajr ebda problema. Is-Silverado laqat it-taxi, u bagħtu dawwar f"triq oħra fejn ħabat f"ħajt ta" sostenn. Drake daret drastikament lejn ix-xellug, imbagħad lejn il-lemin biex jgħaddi l-linja tat-taxis, u mbagħad aċċellera fi medda miftuħa tat-triq.
  
  It-terrorista warajhom intefa" mit-tieqa b"pistola f"idu.
  
  "Inzel lisfel!" Drake għajjat.
  
  Il-balal ippenetraw kull wiċċ - karozza, triq, ħitan u siġar. Ir-raġel kien ħdejh b"rabja, eċċitament u aktarx mibegħda wkoll, ma jimpurtax mill-ħsara li kkawża. Beau, li kien bilqiegħda fis-sedil ta" wara tal-F150, ħareġ Glock u spara mit-tieqa ta" wara. Arja kiesħa daħlet fil-kabina.
  
  Filiela ta" bini dehru fuq ix-xellug, u mbagħad diversi nies mexjin jimxu mal-bankina ta" quddiem. Drake issa ra biss l-għażla tax-Xitan - il-mewt aċċidentali ta" xi ħadd li jgħaddi jew li jkun tard lejn Grand Central Station u jiffaċċja l-konsegwenzi.
  
  Fadal tmien minuti.
  
  Meta dawwar fuq 79th Street, Drake innota mina qasira 'l quddiem b'fergħat ħodor imdendlin minnha. Hekk kif daħlu fid-dlam momentanju, huwa ħabat fuq il-pedala tal-brejk, bit-tama li l-prosekutur tagħhom jaħbat ma" ħajt jew għall-inqas jitlef il-pistola tiegħu fil-kaos. Minflok, saq madwarhom, saq iebes, spara mit-tieqa tal-ġenb hekk kif għadda.
  
  Kollha tbaxxew hekk kif it-tieqa tagħhom stess splodiet, is-suffara tal-balal kważi tmut qabel ma semgħuha. Issa Alicia stess ħarġet rasha barra, immirat il-pistola u sparat lejn il-Silverado. Quddiem qabeż u mbagħad naqas. Drake malajr naqqas id-distakk. Kien deher pont ieħor u issa t-traffiku kien stabbli fuq kull naħa tal-linji sofor doppji. Drake naqqsu d-distakk sakemm il-ġwienaħ tagħhom stess kważi mess in-naħa ta" wara tal-karozza l-oħra.
  
  It-terrorista dawwar ġismu u ppunta l-pistola fuq spalltu.
  
  Alicia sparat l-ewwel, il-balal farrak it-tieqa ta" wara tal-Silverado. Ix-xufier żgur li baqa" sorpriż minħabba li l-karozza tiegħu dawret, kważi saqet lejn it-traffiku li kien ġej u kkawża li l-ħornijiet splodu b"mod melodiż. Alicia tefgħet aktar.
  
  "Din il-biċċa tax-xagħar blond itir madwar," qalet May. "Jien biss ifakkarni f"xi ħaġa. Xi jsejħulhom issa? Dan hu... collie?"
  
  Aktar tiri. It-terrorista ta n-nar. Drake uża tekniki ta" sewqan evażiv bl-aktar mod sigur li seta". It-traffiku ta" quddiem reġa" naqas, u ħa ċ-ċans li jaqbeż il-Silverado, u dawwar fil-karreġġjata tat-triq li kienet ġejja. Warajh , May niżlet it-tieqa u ħatt il-klipp f"karozza oħra. Drake inklina lura u studja l-veduta minn wara.
  
  "Għadu ġej."
  
  F'daqqa waħda intemm Central Park u l-intersezzjoni okkupata tal-Ħames Vjal dehret li taqbeż fuqhom. Il-karozzi naqqsu r-ritmu, waqfu, u l-pedestrians imxew fl-intersezzjonijiet u ħejjew il-bankini. Drake ta ħarsa rapida lejn id-dwal tal-brejkijiet miżbugħin fl-isfar, li bħalissa kienu ħodor.
  
  Karozzi tal-linja bojod twal żejjed kienu qegħdin fuq iż-żewġ naħat tal-Ħames Vjal. Drake ħabat fuq il-brejkijiet, iżda t-terrorist reġa" ħabat fil-bozoz ta" wara. Permezz tal-pumi, ħass it-tarf ta 'wara jerk, ra l-potenzjal għal diżastru u miġbud mill-ispin biex jerġa' jieħu l-kontroll. Il-karozza iddrittat mill-intersezzjoni, il-Silverado biss pulzier wara.
  
  Il-karozza tal-linja ppruvat toħroġ quddiemhom, u ma ħalla lil Drake l-ebda għażla ħlief li jsuq it-triq kollha fin-naħa tax-xellug tagħha u f"nofs it-triq. Metall mibrux u ħġieġ imfarrak fuq ħoġoru. Il-Silverado ħabtet fih wara.
  
  "Ħames minuti," qal Bo bil-kwiet.
  
  Mingħajr ma ħela l-ebda ħin, żied il-veloċità tiegħu. Madison Avenue malajr daħlet fil-vista, il-faċċata griża tal-Bank Chase u l-J.Crew iswed jimlew il-kamp viżiv ta 'quddiem.
  
  "Żewġ oħra," qal Bo.
  
  Flimkien, il-karozzi tat-tellieqa ġrew minn vojt żgħir għal vojt żgħir, smashing karozzi ġenb u madwar ostakli aktar bil-mod. Drake kontinwament għafas il-ħorn, xtaq li kellu xi tip ta 'sirena, u Alicia sparat fl-arja biex iġiegħel lill-pedestrians u lis-sewwieqa jitbiegħdu malajr. Il-karozzi tal-NYPD kienu diġà qed jgħajtu, u ħallew traċċa ta 'qerda warajhom. Kien diġà nnota li l-uniċi vetturi li dehru li kienu trattati b"rispett kienu l-magni ħomor tat-tifi tan-nar.
  
  "Il quddiem," qal Bo.
  
  "Għaqadt," Drake ra l-passaġġ li jwassal għal Lexington Avenue u ġrew lejha. Meta beda l-magna, malajr saq il-karozza l-kantuniera. Id-duħħan ħareġ mit-tajers, u wassal biex in-nies jgħajtu mal-bankina kollha. Hawn fit-triq il-ġdida, il-karozzi kienu pparkjati mill-qrib fuq iż-żewġ naħat, u l-kaos ta" pjattaformi, vannijiet u toroq f"direzzjoni waħda żammew anke l-aqwa sewwieqa jistennew.
  
  "Mhuwiex 'il bogħod," qal Bo.
  
  Drake ra ċ-ċans tiegħu 'l quddiem hekk kif it-traffiku naqas. "Mejju," qal. "Tiftakar Bangkok?"
  
  Lixx daqs li tbiddel il-gerijiet f'supercar, Mai daħlet rivista ġdida fil-Glock tagħha u żblokkat iċ-ċinturin tas-sigurtà tagħha, u ċċaqlaq fis-sit tagħha. Alicia ħarset lejn Drake u Drake ħares lejn il-mera ta" wara. Is-Silverado għalaq bil-qawwa kollha tiegħu, u pprova jġorrhom hekk kif resqin lejn l-Istazzjon Ċentrali tal-Grand u l-folla mimli.
  
  Mai qagħdet bilqiegħda fis-sit tagħha, tegħleb 'il barra mit-tieqa ta' wara issa miksura u bdiet timbotta.
  
  Alicia xeħet lil Drake. "Bangkok?"
  
  "Mhux dak li taħseb."
  
  "Oh, dan ma jiġri qatt. Tgħidli li dak li ġara fit-Tajlandja se jkompli jiġri fit-Tajlandja."
  
  Mai żelqet mill-vojt żgħir, tiċritha ħwejjeġ iżda sfurzat ġisimha biex jimxi 'l quddiem. Drake ra l-mument li r-riħ laqatha, ir-ramel tingiżilha għajnejha. Huwa ra l-mument li t-terrorista li kien qed isegwi b"teptip ta" xokk.
  
  Is-Silverado resaq viċin, qrib xokkanti.
  
  Mai qabżet fuq wara tat-trakk, saqajn mifruxa, u għolliet l-arma tagħha. Hija ħadet il-mira u mbagħad bdiet tispara minn fuq wara tat-trakk, bil-balal ifarrku t-twieqi ta" karozza oħra. Bini, karozzi tal-linja u lampi tal-lampi għaddew bil-mier. Mai ġibdet il-grillu għal darb'oħra u għal darb'oħra, ma tagħtix każ ir-riħ u l-moviment tal-karozza, iffokat biss fuq ir-raġel li kieku joqtolhom.
  
  Drake żamm ir-rota ta 'l-isteering kemm jista' jkun stabbli, u żamm il-veloċità kostanti. Din id-darba, ma għaddietx karozza waħda minn quddiemhom, kif kien talab għalih. May qagħdet sod fuq saqajha, il-konċentrazzjoni tagħha inevitabbilment iffukat fuq ħaġa waħda kull darba. Drake kien il-gwida tagħha.
  
  "Issa!" - għajjat fil-quċċata tal-vuċi tiegħu.
  
  Alicia daret qisha tifel li waqqa" l-ħelu minn fuq wara tas-sit tagħha. "X'se tagħmel?"
  
  Drake applika l-brejkijiet bil-mod ħafna, millimetru kull darba. Mai daħħal it-tieni klipp u mbagħad ġriet fuq is-sodda tat-trakk, dritt lejn il-bieb ta 'wara. Għajnejn is-sewwieq Silverado kibru aktar meta ra ninja selvaġġ jiġri dritt lejn il-karozza tiegħu li kienet qed tgħaġġel minn oħra!
  
  Mai laħqet il-bieb ta" wara u qabżet fl-arja, tbandal riġlejha u tħawwad dirgħajha. Kien hemm mument qabel il-gravità ġibdetha 'l isfel, hekk kif ħarġet b'mod grazzjuż fl-arja rqiqa, l-epitome ta' stealth, ħila u sbuħija, iżda mbagħad għereq bil-kbir fuq il-barnuża tal-karozza ta 'raġel ieħor. Hija istantanjament titgħawweġ, u ħalliet riġlejha u l-irkopptejn jieħdu d-daqqa u jżommu l-bilanċ tagħha. L-inżul fuq il-metall li ma ċedix ma kienx faċli, u Mai malajr tellgħet 'il quddiem lejn il-windskrin imqaxxar.
  
  Is-sewwieq tas-Silverado ħabat fuq il-brejkijiet, iżda xorta rnexxielu jipponta l-pistola lejn wiċċha.
  
  Mai ferret irkopptejha hekk kif l-impatt għal għarrieda għadda minn ġo fiha, u saħħet is-sinsla u l-ispallejn tagħha. L-arma tagħha baqgħet f"idejha, diġà ppuntata lejn it-terrorista. Żewġ tiri u tħarħet, saqajh għadha fuq il-pedala tal-brejk, id-demm jixxarrab il-faċċata tal-qmis u nżel 'il quddiem.
  
  Mai tkaxkar għal fuq il-kappa tal-karozza, laħqet ġewwa l-windskrin u ħarġet lis-sewwieq. Ma kien hemm ebda mod li tippermettilu l-kortesija li jirrestawra s-saħħa tiegħu. L-għajnejn tiegħu mimlija bl-uġigħ iltaqgħu ma" tagħha u ppruvaw jiffissaw.
  
  "Kif... kif int-"
  
  Mai tah daqqa ta" ponn f"wiċċu. Imbagħad żammet hekk kif il-karozza ħabtet fuq wara tad-Drake. L-Ingliż deliberatament naqqas il-veloċità biex "jaqbad" il-karozza li kienet qed issuq waħedha qabel ma daret f"xi direzzjoni perikoluża u każwali.
  
  "Mela dan huwa dak li għamilt f'Bangkok?" Staqsiet Alicia.
  
  "Xi haga hekk".
  
  "U x"ġara wara?"
  
  Drake ħares 'il bogħod. "M'għandix idea, imħabba."
  
  Huma fetħu l-bibien, ipparkjaw doppju ħdejn it-taxi, qrib il-Grand Central Station kemm setgħu jaslu. Iċ-ċivili reġgħu lura, iħarsu lejhom. Dawk intelliġenti daru jiġru. Għexieren oħra ħarġu l-mowbajls tagħhom u bdew jieħdu ritratti. Drake qabeż fuq il-bankina u mill-ewwel beda jiġri.
  
  "Żmien skada," għoġbu Beauregard ħdejh.
  
  
  KAPITOLU Għoxrin
  
  
  Drake infaqa fis-sala prinċipali tal-istazzjon ċentrali. Spazju enormi yawned lejn ix-xellug u l-lemin u għoli fuq. L-uċuħ tleqq u l-art illustrati ixxukkjaw is-sistema, il-bordijiet tat-tluq u tal-wasla teppet kullimkien, u l-influss ta 'nies deher bla waqfien. Beau fakkarhom fl-isem ta" Cafe é u wriehom il-pjanta tat-terminal.
  
  "Il-lobby prinċipali," qal Mai. "Dur il-lemin, ħdejn l-eskalaturi."
  
  Tlielaq, brim, u jwettqu proeza akrobatika aqwa biss biex tiġi evitata ħabta, it-tim qatgħet l-istazzjon. Għaddew il-minuti. Ħwienet tal-kafè, ħwienet taċ-ċikkulata Belġjana, u stands tal-bagel kienu jtellgħu, l-aromi mħallta tagħhom jagħmlu r-ras ta" Drake iddur. Daħlu fl-hekk imsejjaħ Lexington Passage u bdew jonqsu.
  
  "Bħal dan!"
  
  Alicia kompliet tiġri, tagħfas mid-daħla dejqa għal waħda mill-iżgħar kafetteriji li Drake qatt ra. Kważi bla sens, moħħu kien qed jikkalkula tabelli. Mhux diffiċli, kien hemm biss tlieta minnhom.
  
  Alicia imbuttat lir-raġel bil-kowt griż fil-ġenb, imbagħad waqgħet għarkopptejha ħdejn il-wiċċ iswed. Il-mejda kienet mifruxa bi żibel bla bżonn, is-siġġijiet kienu rranġati bi traskuraġni. Alicia ħarbtet taħt u ma damx ma ħarġet il-wiċċ, iżżomm f"idejha envelop abjad, għajnejha mimlija tama.
  
  Drake ħares minn ftit passi 'l bogħod, iżda mhux l-Ingliża. Minflok, osserva l-istaff u l-klijenti, dawk li kienu għaddejjin minn barra, u żona oħra b"mod partikolari.
  
  Bieb għal kamra tal-utilità.
  
  Issa fetħet, figura femminili kurjuża ħarġet rasha. Kważi immedjatament, għamlet kuntatt mal-għajnejn mal-uniku raġel li jħares direttament lejha: Matt Drake.
  
  LE...
  
  Hija qabdet it-telefon portabbli. "Naħseb li dan huwa għalik," qalet b'xufftejha biss.
  
  Drake għoġob hekk kif kompla josserva ż-żona kollha. Alicia fetħet l-envelop u mbagħad xegħret.
  
  "Dan ma jistax ikun minnu."
  
  Mai fetaħ għajnejha. "Xiex? Għaliex le?"
  
  "Jgħid boom!"
  
  
  KAPITOLU wiehed u ghoxrin
  
  
  Drake ġera lejn it-telefon u ħataf lill-mara. "X'tilgħab?"
  
  Marsh chickled fl-aħħar tal-linja. "Iċċekkja taħt iż-żewġ tabelli l-oħra?"
  
  Imbagħad il-linja marret mejta. Drake ħass kollox ġewwa fih jiġġarraf hekk kif ruħu u qalbu ffriżaw, iżda ma waqafx jiċċaqlaq. "Lil-imwejjed!" għajjat u beda jiġri, waqa" u jiżżerżaq fuq irkopptejh taħt l-eqreb waħda.
  
  Alicia għajjat lill-istaff u lill-viżitaturi biex joħorġu u jevakwaw. Bo waqa" taħt mejda oħra. Drake bla dubju ra replika eżatta ta" dak li kien innota l-Franċiż - apparat splussiv żgħir imwaħħal mal-parti ta" taħt tal-mejda. Id-daqs u l-għamla ta 'flixkun tal-ilma, kien imgeżwer bejn wieħed u ieħor f'karta tat-tgeżwir tal-Milied antika. Messaġġ Ho-ho-ho! Drake ma għaddax inosservat.
  
  Alicia poġġiet ħdejh. "Kif ninnewtralizzaw lil min jiekol? U, aktar importanti minn hekk, nistgħu niżarmaw lil min iżżid?"
  
  "Int taf x"naf jien, Miles. Fl-armata konna nisplodu bomba wara l-oħra. Bażikament, dan huwa l-aktar mod sikur. Imma dan il-bniedem kien jaf x"kien qed jagħmel. Ippakkjat tajjeb f'ippakkjar li ma jagħmilx ħsara. Tara l-wajers? Huma kollha tal-istess kulur. Kap tad-detonatur. Fjus mill-bogħod. Mhux diffiċli, imma perikolużi f"danna."
  
  "Allura ibni l-kit u tħallix dak il-kappa tal-blasting indannata tintefa."
  
  "Kber sett? Indanna, aħna qegħdin għal kollox fuq roll hawn." Drake ħares 'il fuq u b'għajnejhom li ma jemmnux ra folla ta' nies tagħfas wiċċhom mat-twieqi tal-kafetterija. Xi wħud saħansitra ppruvaw jgħaddu mill-bieb miftuħ. Telefowns Android bażiċi rreġistraw dak li setgħet kienet il-mewt tas-sidien tagħhom fi ftit minuti biss.
  
  "Itlaq il 'barra!" - għajjat, u Alicia ingħaqdet miegħu. "Evakwa dan il-bini immedjatament!"
  
  Fl-aħħar, l-uċuħ imbeżżgħin daru u l-messaġġ beda jasal għalihom. Drake ftakar fid-daqs tas-sala prinċipali u l-massa tan-nies ġewwa u għafas snienu sakemm weġġgħu l-għeruq.
  
  "Kemm taħseb?" Alicia reġgħet qamet ħdejh.
  
  "Minuti, jekk dan."
  
  Drake ħares lejn l-apparat. Fil-verità, ma dehritx sofistikata, biss bomba sempliċi maħsuba biex tbeżża" aktar milli tfixkel. Huwa kien ra bombi tal-logħob tan-nar ta" dan id-daqs u probabbilment b"apparat ta" detonazzjoni rudimentali simili. L-esperjenza tal-armata tiegħu setgħet fad ftit, iżda meta ffaċċjat b'sitwazzjoni ta 'wajer aħmar-blu, dalwaqt kien lura.
  
  Ħlief li l-wajers kollha huma l-istess kulur.
  
  Chaos envelops kollox madwar tiegħu maħluq volontarjament Cocoon. Bħal whisper treacherous, l-aħbar tal-bomba ħarġet fis-swali l-kbar, u x-xewqa ta" bniedem għal-libertà infettat lil dak ta" wara u lill-ieħor, sakemm il-passiġġieri kollha ħlief l-aktar iebsa-jew l-aktar stupidi-ressqu lejn il-ħruġ. L-istorbju kien deafening, laħaq il-rafters għolja u nixxa lura l-ħitan. Irġiel u nisa waqgħu bil-għaġla, u dawk li kienu għaddejjin għenuhom iqumu. Xi wħud ippanikjaw, filwaqt li oħrajn baqgħu kalmi. Il-kapijiet ppruvaw iżommu l-istaff tagħhom f'posthom iżda kienu qed jiġġieldu b'mod ġustifikat battalja telliefa. Folol ħarġu mill-ħruġ u bdew jimlew it-42 Street.
  
  Drake eżita, għaraq żibeġ fuq forehead. Mossa ħażina waħda hawn tista 'tirriżulta fit-telf ta' riġlejn, jew aktar. U agħar minn hekk, teħodlu mill-ġlieda biex jeqred Marsh. Jekk il-Pythian jista" jnaqqashom, allura jkollu ċans ferm aħjar li jilħaq l-għan aħħari tiegħu - ikun kemm jista" jkun pervers dan l-infern.
  
  Beauregard imbagħad qabad ħdejh. "Inti ok?"
  
  Għajnejn Drake twessgħu. "X'infern... Jiġifieri, mhux qed tagħmel ma' xi ħadd ieħor-"
  
  Bo kellu apparat ieħor, li kien diġà mitfi. "Huwa mekkaniżmu sempliċi u ħa biss ftit sekondi. Għandek bżonn għajnuna?"
  
  Drake ħares lejn il-mekkaniżmi interni mdendlin quddiemu, lejn il-ftit smugness fuq wiċċ il-Franċiż u qal, "Dann. Ħadd aħjar ma jgħid lill-Iżveziż li dan ġara."
  
  Imbagħad ħareġ l-għatu tal-blasting.
  
  Kollox jibqa l-istess. Sensazzjoni ta" serħan inħaslet fuqu u ħa mument biex jieqaf u jaqbad nifs. Kriżi oħra solvuta, rebħa żgħira oħra għall-ġuvini tajbin. Imbagħad Alicia, mingħajr ma neħħiet għajnejha minn fuq il-bank tal-kafetterija, qalet ħames kelmiet distinti ħafna.
  
  "Il-mowbajl inkrittu qed idoqq mill-ġdid."
  
  U madwar Grand Central Station, madwar New York City kollha, ġo bottijiet taż-żibel u taħt is-siġar - anke marbuta ma" railings u fl-aħħar jintefgħu mis-sewwieqa tal-muturi - bdew jisplodu bombi.
  
  
  KAPITOLU Tnejn u għoxrin
  
  
  Hayden qagħad quddiem ringiela ta" monitors tat-televiżjoni, Kinimaka ħdejha. Il-ħsibijiet tagħhom li jkissru lil Ramses ġew temporanjament mwaqqfa mill-ġiri permezz ta 'Central Park u mbagħad il-ġenn fil-Grand Central Station. Hekk kif raw, Moore mar lejhom u beda jikkummenta fuq kull moniter, l-immaġini tal-kamera ttikkettjati u kapaċi jtejbu biex jenfasizzaw xagħar uman fuq driegħ freckled. Il-kopertura ma kinitx komprensiva daqskemm kellha tkun, iżda tjiebet hekk kif Drake u t-tim tiegħu resqu lejn l-istazzjon tal-ferrovija famuż. Monitor ieħor wera lil Ramses u Price fiċ-ċelluli tagħhom, tal-ewwel jimxu b"paċenzja bħallikieku kellu bżonn ikun f"postijiet, tal-aħħar bilqiegħda depress bħallikieku kulma xtaq tassew kien l-offerta ta" noose.
  
  It-tim ta 'Moore ħadem b'mod diliġenti madwarhom, irrapporta dehriet, guess u talab lill-uffiċjali tal-pulizija u l-aġenti fit-toroq biex iżuru ċerti żoni. L-attakki tneħħew quddiem Hayden, anke waqt li Drake u Beau kienu qed ineħħu l-bombi fuq Grand Central. L-uniku mod kif Moore jista 'jkun assolutament ċert li Midtown ttieħdet ħsieb ikun li essenzjalment tbattal is-sit kollu.
  
  "Ma jimpurtaniex jekk hijiex nanna anzjana torox li għadha kif tilfet il-qattus tagħha," qal. "Almenu tikkonvinċihom."
  
  "Kif jistgħu l-kameras jiksbu bombi mid-ditekters tal-metall fi Grand Central Station?" staqsa Kinimaka.
  
  "Splussivi tal-plastik?" Moore Schritt.
  
  "M'għandekx miżuri oħra għal dan?" Staqsa Hayden.
  
  "Naturalment, imma ara madwar. Disgħin fil-mija tan-nies tagħna qed ifittxu bomba nukleari kkritikata. Qatt ma rajt din iż-żona daqshekk vojta."
  
  Hayden staqsiet kemm Marsh kien ilu jippjana dan. U Ramses? Il-prinċep terroristiku kellu madwar ħames ċelluli fi New York, possibilment aktar, u wħud minnhom kienu ċelluli sleeper. L-isplussivi ta" kull tip jistgħu jiddaħħlu b"kuntrabandu fi kwalunkwe ħin u sempliċement midfuna, moħbija fil-boskijiet jew f"kantina għal snin jekk ikun meħtieġ. Ħares lejn ir-Russi u l-istorja ppruvata dwar il-bagalji nukleari neqsin tagħhom - kien Amerikan li ssuġġerixxa li n-numru nieqes kien in-numru eżatt meħtieġ biex jeqirdu l-Istati Uniti. Kien desertur Russu li kkonferma li kienu diġà fl-Amerika.
  
  Hija ħadet pass lura, tipprova tieħu fl-istampa kollha. Għal ħafna mill-ħajja adulta tagħha, Hayden kienet uffiċjal tal-infurzar tal-liġi; ħassitha qisha rat kull sitwazzjoni immaġinabbli. Imma issa... dan kien bla preċedent. Drake kien diġà ġera minn Times Square għal Grand Central, salva ħajjiet kull minuta u mbagħad tilef tnejn. Dahl żarma l-kameras ta" Ramses f"kull dawra. Iżda hija ntlaqtet mill-ambitu taqwis u terribbli ta 'dan il-fenomenu.
  
  U d-dinja marret għall-agħar. Kienet taf nies li m"għadhomx jiddejqu jaraw l-aħbarijiet, nies li kienu ħassru apps minn fuq il-mowbajls tagħhom għax kulma raw kien diżgustanti u ħassew li ma setgħu jagħmlu xejn. Deċiżjonijiet li kienu ċari u ovvji mill-bidu nett, speċjalment mal-ħolqien tal-ISIS, qatt ma ttieħdu, imċajpra mill-politika, il-profitt u r-regħba, u sottovalutazzjoni tal-profondità tat-tbatija umana. Dak li l-pubbliku ried issa kien onestà, figura li setgħu jafdaw, xi ħadd li ġie bi trasparenza daqs kemm kien sikur biex jiggverna.
  
  Hayden aċċetta dan kollu. Is-sensazzjoni tagħha ta" djufija kienet simili għall-emozzjonijiet li Tyler Webb kien qed iġarrabha dan l-aħħar. Is-sentiment li qed tiġi ppersegwitat b'mod għaqli u li m'intix setgħet tagħmel xejn dwarha. Issa ħasset l-istess emozzjonijiet, tara lil Drake u Dahl jippruvaw iġibu New York u l-bqija tad-dinja lura mix-xifer.
  
  "Se noqtol lil Ramses għal dan," qalet.
  
  Kinimaka poġġa siq kbira fuq spallejha. "Ħallini. Jien ħafna inqas sabiħ minnek, u nkun aħjar il-ħabs."
  
  Moore indika skrin speċifiku. "Ħarsu hemm, guys. Neħħew il-bomba."
  
  Delight sparat minn Hayden meta rat lil Matt Drake jitlaq mill-kafetterija & # 233; b"espressjoni meħlusa u rebbieħa fuq wiċċu. It-tim miġbur ferħ u mbagħad f'daqqa waħda waqaf hekk kif l-avvenimenti bdew jiġru bla kontroll.
  
  Fuq ħafna monitors, Hayden ra bottijiet taż-żibel jisplodu, karozzi jduru biex jevitaw li jinfaqgħu għata tat-tappieri. Hija rat sewwieqa tal-muturi riekeb fit-triq u jitfgħu oġġetti f"forma ta" briks lejn bini u twieqi. Sekondi wara kien hemm splużjoni oħra. Hija rat il-karozza tittella" diversi piedi mill-art hekk kif bomba splodiet taħtha, duħħan u fjammi ħerġin mill-ġnub. Madwar il-Grand Central Station, il-laned taż-żibel ħadu n-nar fost il-passiġġieri li kienu qed jaħarbu. L-għan kien terrur, mhux vittmi. Kien hemm nirien fuq żewġ pontijiet, li ħolqu konġestjonijiet tant kbar tat-traffiku li lanqas muturi ma setgħux jaqsmuhom.
  
  Moore ħares, wiċċu jirrilassaw għal sekonda biss qabel ma beda jgħajjat ordnijiet. Hayden ippruvat iżżomm il-perspettiva qawwija tagħha u ħasset li l-ispalla ta" Mano tmiss magħha.
  
  Aħna se nimxu 'l quddiem.
  
  L-operazzjonijiet komplew fiċ-ċentru tal-operazzjonijiet, ntbagħtu s-servizzi tal-emerġenza, u l-infurzar tal-liġi ġie ridirett lejn l-aktar żoni milquta. L-għaqda tat-tifi tan-nar u s-sappers kienu involuti lil hinn minn kull limitu. Moore ordna l-użu ta" ħelikopters biex jgħassu fit-toroq. Meta apparat żgħir ieħor niżel għand Macy's, Hayden ma jiflaħx iħares lejh aktar.
  
  Hija daret "il bogħod, fittxet fl-esperjenza kollha tagħha għal kwalunkwe ħjiel dwar x"għandha tagħmel wara, ftakar f"Hawaii u f"Washington, D.C. f"dawn l-aħħar snin, ikkonċentrat... iżda mbagħad ħoss terribbli, storbju terribbli li jibqa", ġabitha l-attenzjoni lura lejn il- skrins.
  
  "Le!"
  
  
  KAPITOLU Tlieta u għoxrin
  
  
  Hayden kisser in-nies ta" madwarha u ħarġet mill-kamra. Kważi tgergir b"rabja, niżlet it-taraġ, għaffet il-ponn tagħha f"biċċiet iebsin ta" laħam u għadam. Kinimaka għajjat twissija, iżda Hayden injoraha. Hija kienet tagħmel dan, u d-dinja tkun post aħjar u aktar sigur.
  
  Ftit triqtha tul il-kuritur li kien għaddej taħt is-sit, fl-aħħar laħqet iċ-ċella ta" Ramses. Il-bastard kien għadu qed jidħak, il-ħoss ma kien xejn aktar minn groll terribbli minn mostru. B"xi mod kien jaf x"kien qed jiġri. L-ippjanar minn qabel kien ovvju, iżda d-disprezz totali għall-benessri tal-bniedem ma kienx xi ħaġa li setgħet timmaniġġja faċilment.
  
  Hayden fetaħ il-bieb tal-kamra tiegħu. Il-gwardjan qabeż u mbagħad sparat barra bi tweġiba għall-ordni tagħha. Hayden mexa dritt lejn il-vireg tal-ħadid.
  
  "Għidli x"qed jiġri. Għidli issa u nkun ġentili miegħek."
  
  Ramses daħak. "X'qiegħed jiġri?" Huwa ffalsifikat aċċent Amerikan. "Il-punt hu li intom qed tinġiebu għarkupptejkom. U int se tibqaʼ hemm," ir-raġel il-kbir inxaf baxx biex iħares direttament f"għajnejn Hayden minn distanza taʼ diversi millimetri. "B"ilsienu mdendel. Int tagħmel dak kollu li ngħidlek tagħmel."
  
  Hayden fetaħ il-bieb taċ-ċellula. Ramses, mingħajr ma ħela sekonda, ġera lejha u pprova jitfagħha mal-art. Idejn ir-raġel kienu mmanettjati, iżda dan ma waqqafx milli juża l-massa enormi tiegħu. Hayden dodged b'għaqal u rolled lilu rasu l-ewwel f'waħda mill-vireg tal-ħadid vertikali, għonq tiegħu snapping lura mill-impatt. Hija mbagħad laqtet il-kliewi tiegħu u s-sinsla tad-dahar b'mod qawwi, u kkaġunalu jbeżża' u jgergru.
  
  Mhux aktar daħk miġnun.
  
  Hayden użah bħal punching bag, jiċċaqlaq madwar ġismu u jolqot żoni differenti. Meta Ramses għajjat u daret, għoddha l-ewwel tliet daqqiet - imnieħer fsada, xedaq imbenġla u gerżuma. Ramses beda jifga. Hayden ma qatgħetx qalbha, anke meta Kinimaka resaq lejha u ħeġġiġha biex toqgħod ftit aktar attenta.
  
  "Waqqaf il-bejk, Mano," qaltlu Hayden. "In-nies qed imutu hemmhekk."
  
  Ramses pprova jidħak, iżda l-uġigħ fil-larinġi tiegħu waqqaflu. Hayden segwa dan b'kick ta 'fenek malajr. "Daħħaq issa."
  
  Kinimaka kaxkruha 'l bogħod. Hayden daret lejh, iżda mbagħad Ramses li kien jidher bil-ħsara qabad lejhom it-tnejn. Huwa kien raġel kbir, saħansitra ogħla minn Kinimaki, il-massa tal-muskoli tagħhom kienet madwar l-istess, iżda l-Ħawwajan kien superjuri għat-terrorist f'qasam wieħed importanti.
  
  Esperjenza fil-ġlieda kontra.
  
  Ramses ħabat ma" Kinimaka u mbagħad qabeż b"mod vjolenti, u reġa" tħawwad fiċ-ċella tiegħu. "Minn xiex intom magħmula?" ghammar.
  
  "Il-materjal huwa aktar b'saħħtu minnek," qal Kinimaka, waqt li ħakk iż-żona tal-impatt.
  
  "Irridu nkunu nafu x'jiġri wara," insista Hayden, wara Ramses lura fiċ-ċella tiegħu. "Irridu nkunu nafu dwar il-bomba nukleari. Fejn hi? Min hu fil-kontroll? X'inhuma l-ordnijiet tagħhom? U, f"ġieħ Alla, x"inhuma l-vera intenzjonijiet tiegħek?"
  
  Ramses tħabat biex jibqa" wieqaf, b"mod ċar li ma riedx jaqa" għarkopptejh. It-tensjoni kienet tinħass f'kull tendinu. Madankollu, meta fl-aħħar qam bil-wieqfa, rasu niżlet. Hayden baqgħet attenta daqskemm kienet tkun b"serp ferut.
  
  "M'hemm xejn li tista' tagħmel. Staqsi lir-raġel tiegħek, Price. Dan diġà jaf. Jaf kollox. New York se tinħaraq, sinjura, u n-nies tiegħi se jiżfnu l-jigg tar-rebħa tagħna fost l-irmied li jaħraq."
  
  Prezz? Hayden ra tradiment f'kull naħa. Xi ħadd kien qed jigdeb, u dan għamel ir-rabja tagħha tagħli saħansitra aktar. Ma ċedietx għall-velenu li nieżel minn fomm ir-raġel, estendiet idha lejn Mano.
  
  "Mur ġibli pistola li tistordi."
  
  "Hayden-"
  
  "Aqbad u għamilha!" Hija daret, rabja toħroġ minn kull pori. "Agħmel pistola tat-tixtur u oħroġ."
  
  Fil-passat tagħha, Hayden qerdet relazzjonijiet li fihom kienet tqis lis-sieħeb tagħha dgħajjef wisq. Speċjalment dik li qasmet ma" Ben Blake, li miet f"idejn l-irġiel tar-Re tad-Demm ftit xhur biss wara. Ben, ħasbet, kien żgħir wisq, bla esperjenza, kemmxejn immatur, imma anke ma" Kinimaka issa kienet bdiet taġġusta l-opinjoni tagħha. Hija rat lilu bħala dgħajjef, nieqes, u definittivament fil-bżonn ta 'bini mill-ġdid.
  
  "Tiġġieledx, Mano. Aqbad u għamilha".
  
  A whisper, iżda laħqet widnejn il-Ħawajjan perfettament. Ir-raġel kbir ħarab, ħabi wiċċu u l-emozzjonijiet tiegħu mingħandha. Hayden daret ħarsa lura lejn Ramses.
  
  "Issa int bħali," qal. "Ksibt student ieħor."
  
  "Int taħseb?" Hayden ħabtet irkopptuha fl-istonku tal-ieħor, imbagħad minkebha ħabtet bla ħniena fuq wara ta" għonqu. "Jiena student jegħlbuk il-ħażin?"
  
  "Kieku biss idejja ħielsa..."
  
  "Tassew?" Hayden kien agħma bir-rabja. "Ejja naraw x"tista" tagħmel, ħa?"
  
  Hekk kif laħqet għall-manetti ta" Ramses, Kinimaka reġa" lura, b"pistola tat-tfixkil f"forma ta" sigarru magħluqa f"ponn magħluq. Huwa fehem l-intenzjonijiet tagħha u rtira.
  
  "Xiex?" - hi għajjat.
  
  "Int tagħmel dak li għandek tagħmel."
  
  Hayden saħtet lir-raġel u mbagħad saħtet saħansitra aktar qawwi f"wiċċ Ramses, u ħassu ħafna diżappuntat li ma setax ikisseru.
  
  Vuċi baxxa u kalma qatgħet ir-rabja tagħha: Madankollu, forsi tak ħjiel.
  
  Jista 'jkun.
  
  Hayden imbotta lil Ramses sakemm waqa" fuq il-sodda tiegħu, idea ġdida faqqgħetlu f"rasu. Iva, forsi hemm mod. Ħarġet lejha lejn Kinimaka, ħarġet miċ-ċella, sakkretha, u mbagħad marret lejn il-bieb ta" barra.
  
  "Xi ħaġa ġdida tiġri fuq is-sular?"
  
  "Iktar bombi taż-żibel, imma issa inqas minnhom. Sewwieq ta" mutur ieħor, iżda qabduh."
  
  Il-proċess tal-ħsieb ta" Hayden sar aktar ċar. Hija ħarġet fil-hallway u mbagħad marret lejn bieb ieħor. Mingħajr ma waqfet, imbuttat mal-folla, ċert li Robert Price kien sema" l-istorbju ġej miċ-ċella ta" Ramses. Il-ħarsa f"għajnejh qaltilha li kien hekk.
  
  "Ma naf xejn," raged. "Jekk jogħġbok emminni. Jekk qallek li kont naf xi ħaġa, xi ħaġa, dwar bomba nukleari, allura qed jigdeb."
  
  Hayden laħaq għal stun gun tiegħu. "Min għandu jemmen? Terrorista miġnun jew politiku traditur. Fil-fatt, ejja naraw x"jgħidilna t-taser."
  
  "Le!" Price għolla ż-żewġ idejn.
  
  Hayden ħa l-mira. "Forsi ma tafx x"qed jiġri fi New York, Robert, allura ngħidlek kollox. Darba waħda biss. Iċ-ċelloli terroristiċi jikkontrollaw l-armi nukleari, li aħna nemmnu li huma kapaċi jisplodu fi kwalunkwe mument. Issa l-Pythian miġnun jaħseb li fil-fatt qed jikkontrolla s-sitwazzjoni. Splużjonijiet żgħar iseħħu madwar Manhattan. Il-bombi tħawlu fl-Istazzjon Ċentrali. U, Robert, dan mhux it-tmiem."
  
  L-eks Segretarju tal-Istat baqa" b"wiċċ il-baħar, għal kollox ma jistax jgħid kelma. Fiċ-ċarezza ġdida tagħha, Hayden kienet kważi konvinta li kien qed jgħid il-verità. Iżda din il-biċċa waħda ta" dubju baqgħet, kontinwament itturmentaha bħal tifel żgħir.
  
  Dan ir-raġel kien politiku ta" suċċess.
  
  Hija sparat pistola li jistordu. Dan spara lejn il-ġenb, tilef lir-raġel b"pulzier. Price beda tregħid fl-istivali tiegħu.
  
  "Id-daqqa li jmiss se tkun taħt iċ-ċinturin," wiegħed Hayden.
  
  Imbagħad, meta Price dmugħ, meta Mano tgħajjat, u ftakret id-daħq demoniku ta" Ramses, meta ħasbet dwar l-orrur kollu li kien hemm issa f"Manhattan, u dwar il-kollegi tagħha fil-ħxuna, fil-qalba ta" Jeopardy, kien Hayden Jay li tkisser.
  
  Mhux aktar. Mhux se nissaporti dan għal minuta oħra.
  
  qabdet Price, tefgħetu mal-ħajt, il-forza tad-daqqa wasslet biex jaqa" għarkopptejh. Kinimaka qabadha, u taha ħarsa interrogattiva.
  
  "Oħroġ minn triqti."
  
  Reġgħet tefgħet Price, din id-darba fil-bieb ta" barra. Huwa qabeż lura, whimpering, waqa ', u mbagħad reġgħet qabdet lilu, wassluh fil-kuritur u lejn iċ-ċella ta' Ramses. Meta Price ra lit-terrorist imsakkar fiċ-ċella tiegħu, beda jbejjaq u jgerrab. Hayden imbuttatu 'l quddiem.
  
  "Jekk jogħġbok, jekk jogħġbok, ma tistax tagħmel dan."
  
  "Attwalment," qal Kinimaka. "Din hija xi ħaġa li nistgħu nagħmlu."
  
  "Nooo!"
  
  Hayden tefa' lil Price fuq il-vireg u fetaħ iċ-ċella. Ramses ma ċaqlaqx, għadu bilqiegħda fuq sodda tiegħu u jara dak li kien qed jiġri minn taħt tebqet il-għajn magħluqa. Kinimaka ħareġ il-Glock tiegħu u ħa l-mira lejn iż-żewġt irġiel hekk kif Hayden ħoloq ir-rabtiet tagħhom.
  
  "Ċans wieħed," qalet. "Ċella waħda tal-ħabs. Żewġt irġiel. L-ewwel persuna li ċċempelni biex chat tħossha aħjar. Tifhem?"
  
  Prezz bleated bħal għoġol nofsu mittiekel. Ramses xorta ma ċaqlaqx. Għal Hayden, il-vista tiegħu kienet ta" skoraġġanti. Il-bidla f'daqqa fih kienet assurda. Hija telqet u sakkret iċ-ċellula, u ħalliet iż-żewġt irġiel flimkien hekk kif it-telefon tagħha beda jdoqq u l-vuċi tal-aġent Moore daħlet fuq il-linja.
  
  "Ejja hawn, Jay. Trid tara dan."
  
  "Dan x'inhu?" Hija ġriet ma" Kinimaka, ħarġet id-dellijiet tagħhom mill-blokki taċ-ċelluli u lura t-taraġ.
  
  "Aktar bombi," qal b'dispjaċir. "Bgħatt lil kulħadd biex inaddaf it-taħwid. U dan l-aħħar rekwiżit mhuwiex dak li konna nistennew li jkun. Oh, u r-raġel tiegħek Dahl għandu vantaġġ fuq iċ-ċellula erbgħa. Qed isegwiha bħalissa."
  
  "Ejja noqogħdu fit-triq!" Hayden ġrew lejn il-bini tal-istazzjon.
  
  
  KAPITOLU ERBGĦA U GĦOxrin
  
  
  Dahl tefa" fis-sedil tal-passiġġier u ħalla lil Smith isuq; Kenzie, Lauren u Yorgi jinsabu lura fuq is-sit ta" wara. Anke waqt li marru lura lejn l-istazzjon, kien hemm rapporti li Drake attakka Grand Central Station, iżda ma sema xejn aktar. Moore kien għadu kemm irċieva ponta oħra mingħand informatur - ir-raba" ċellula terroristika kienet qed topera minn bini ta" appartamenti lussużi qrib Central Park, u issa li Dahl ħaseb dwarha, huwa raġun li xi wħud minn dawn iċ-ċelluli kienu ffinanzjati b"mod differenti minn oħrajn - huwa għenithom jingħaqdu mal-folla-iżda Dahl staqsiet kif mazz ta" nies setgħu jeżistu daqshekk faċilment f"ċerta soċjetà mingħajr ma jiftakru l-indottrinament tagħhom tal-ħasil tal-moħħ. Il-ħasil tal-moħħ kien arti speċjali, u hu ddubita li t-terrorist tipiku kien għadu ħakmuha.
  
  Tkunx daqshekk naive.
  
  L-aġenti ta" Moore rriskjaw aktar milli sempliċiment espożizzjoni biex jiksbu dawn l-indikazzjonijiet. Ir-riperkussjonijiet ta" dan il-jum kienu se jduru bla tarf, u jittama li l-Homeland kienet taf kif se jonfoħ kollox. Jekk illum inħaraq aġent moħbi, l-inkwiet tiegħu kien għadu qed jibda.
  
  Il-kobob tat-traffiku, li dejjem iddominaw l-intersezzjonijiet, ippruvaw minn kollox biex jiffiltraw it-traffiku, iffaċċjati bi problemi enormi u probabbilment insormontabbli, iżda vetturi ta" emerġenza konxji kellhom jingħataw prijorità. Dahl ra diversi pjattaformi żgħar tal-wiri-kważi bħal mini pickers taċ-ċirasa-fejn uffiċjali tal-pulizija kienu qed jidderieġu lill-kollegi tagħhom minn punt taʼ vantaġġ ogħla, u għoġbu b"rasu grazzi tiegħu hekk kif ħallew jgħaddu.
  
  Dahl iċċekkja l-GPS tal-karozza. "Tmien minuti," qal. "Aħna lesti?"
  
  "Let," irritorna t-tim kollu.
  
  "Lauren, Yorgi, din id-darba oqgħod bil-karozza. Ma nistgħux nirriskjawk aktar."
  
  "Jien ġej," qalet Lauren. "Għandek bżonn l-għajnuna."
  
  Dahl warrab immaġini tal-kantina u l-mewt tal-mexxej tal-forzi speċjali. "Ma nistgħux nirriskjaw ħajjiet bla bżonn. Lauren, Yorgi, għandek il-valur tiegħek f'oqsma differenti. Ara biss id-dehra. Hemm bżonn għajnejn ukoll."
  
  "Jista 'jkollok bżonn il-ħiliet tiegħi," qal Yorgi.
  
  "Niddubita li se naqbżu fuq il-gallariji, Yorgi. Jew bl-użu ta 'drainpipes. Biss..." Beda. "Jekk jogħġbok agħmel kif nitlob jien u ħares lejn id-dehra mdemmija. Tġiegħlix inbiddel dan f"ordni."
  
  Kien hemm silenzju skomdu. Kull membru tat-tim ipperċepixxi l-avvenimenti tal-attakk preċedenti b"mod kompletament differenti, iżda peress li dan kollu kien ġara biss nofs siegħa ilu, il-biċċa l-kbira kienu għadhom taħt xokk. L-osservazzjonijiet kienu bla tmiem - kemm kienu viċin li jisplodu. Kif raġel tant abnegament sagrifika ruħu biex isalva ħajjithom. Kemm irħas dawn it-terroristi ttrattaw kull forma ta" ħajja.
  
  Dahl sab ħsibijietu jerġgħu lura lejn dik is-serratura l-qadima-kif setaʼ adult idaħħal karatteristiċi taʼ mibegħda bħal dawn fi tifel iżgħar? L-aktar moħħ innoċenti? Persuna adulta u responsabbli kif setaʼ jemmen li kien tajjeb li tgħawweġ imħuħ daqshekk fraġli, li tbiddel il-kors taʼ ħajja promettenti għal dejjem? Biex tissostitwiha bi... xiex?... mibegħda, inflessibbiltà, fanatiżmu.
  
  Ma jimpurtax kif inħarsu lejha, tkun xi tkun l-opinjonijiet tagħna dwar ir-reliġjon, ħaseb Dahl, ix-xitan verament jimxi fostna.
  
  Smith ħabat fuq il-brejkijiet hekk kif resqu lejn bini għoli. Damet sekondi biex tħejjiet u toħroġ mill-karozza, u ħalliehom kollha bla difiża fuq il-bankina. Dahl ħassu skumdità meta kien jaf li r-raba" ċella kienet kważi ċertament ġewwa u kemm kienu jidhru kompetenti. Ħarsa tiegħu waqgħet fuq Lauren u Yorgi.
  
  "X"infern qed tagħmel? Erġa" tidħol fil-karozza."
  
  Huma resqu lejn il-bieb, urew l-IDs tagħhom u staqsew dwar żewġ appartamenti fir-raba" sular. It-tnejn kienu ta" koppja żagħżugħa li żammew għalihom infushom u dejjem kienu edukati. Il-bieb lanqas qatt ma kien ra liż-żewġ koppji flimkien, iżda iva, wieħed mill-appartamenti rċieva viżitaturi regolari. Ħaseb li kienet xi tip ta" serata soċjali, imma mbagħad ma tħallasx talli kien kurjuż wisq.
  
  Dahl bil-mod imbottah fil-ġenb u mar lejn it-taraġ. Il-bieb staqsa jekk għandhomx bżonn ċavetta.
  
  Dahl tbissem bil-mod. "Dan mhux se jkun meħtieġ."
  
  Erba 'sulari ġew megħluba faċilment, u mbagħad it-tliet suldati mxew bir-reqqa tul il-kuritur. Meta Dal ra n-numru korrett tal-appartament jiġi fid-dawl, it-telefon ċellulari tiegħu beda jivvibra.
  
  "Xiex?" Smith u Kenzi stennew, u jkopru l-periferija tagħhom.
  
  Leħen għajjien ta" Moore mliet ras Dahl. "L-informazzjoni hija falza. Xi informatur jifforma lin-nies ħżiena biex jieħu ftit vendetta. Jiddispjaċini, għadni kif sirt naf."
  
  "Gdeb," Dahl exhaled. "Int qed tiċċajta? Bqajna barra l-bieb fotut tagħhom mal-HKs."
  
  "Imbagħad ħalli. L-informatur iħobb lil waħda min-nisa. Ma jimpurtax, erġa' lura fit-triq, Dal. L-informazzjoni li ġejja hija ħamra."
  
  L-Iżvediż misħut u sejjaħ lit-tim tiegħu lura, ħeba l-armi tagħhom, u mbagħad għaġġel wara l-porter sorpriż. Dahl kien fil-fatt ikkunsidra li jitlob lill-bieb biex jagħmel evakwazzjoni kwieta qabel ma telgħu fir-raba" sular-jaf x"jista" jiġri hemmhekk-u issa staqsiet kif ir-residenti setgħu irreaġixxew wara li tgħallmu li l-ponta tiegħu kienet frawdolenti.
  
  Mistoqsija soċjali interessanti. X"tip ta" persuna jilmenta li tkeċċi minn darha waqt li l-pulizija kienu qed ifittxu terroristi... kieku dik it-tfittxija tispiċċat tkun ibbażata fuq gidba?
  
  Dahl qagħad fl-ispallejn. Moore ma kienx eżattament fuq il-lista shit tiegħu għadu, iżda r-raġel kien teetering fuq art blat. "Din il-ħjiel li jmiss se taħdem, hux?" Huwa tkellem fil-linja għadha miftuħa.
  
  "Hekk għandu jkun. L-istess raġel li mess it-tielet kamera. Issir Times Square u malajr."
  
  "Times Square tinsab mhedda? Liema forzi tas-sigurtà huma diġà fis-seħħ?"
  
  "Kollha kemm huma".
  
  "Tajjeb, fadal għaxar minuti."
  
  "Ħa jkun hemm ħamsa."
  
  Smith saq bħal dimonju, jaqta" l-kantunieri u għafas, anke jfarfar, bejn karozzi pparkjati ħażin. Abbandunaw il-karozza f"50th Street u ġrew, issa kontra l-folol li kienu qed iħaffu minn Times Square, il-ħwienet ferrieħa ta" M&M"s World, Hershey"s Chocolate World u anke l-Starbucks fil-kantuniera tat-triq, issa mdgħajfa mit-theddida imminenti. Billboards enormi ta" daqs uman dawwal it-triq b"eluf ta" immaġini ikkuluriti, kull wieħed jikkompetu għall-attenzjoni u impenjat f"battalja ħajja u vibratorja. L-ekwipaġġ ġibed foresta ta 'armar hekk kif kważi kull maħżen ieħor deher li kien għaddej minn xi tip ta' rinnovazzjoni. Dal ipprova jaħseb mod kif iżomm lil Lauren u Yorgi sikuri, iżda l-vjaġġ u l-ħarba għamluha kważi impossibbli. Jogħġobhom jew le, issa kienu kollha suldati, it-tim imsaħħaħ bil-preżenza tagħhom.
  
  Quddiem, il-pulizija kienu qed jissikkaw kordon madwar il-pjazza. New Yorkers ħarsu lejhom ma jemmnux, u l-viżitaturi qalulhom biex jirritornaw fil-lukandi tagħhom.
  
  "Huwa biss prekawzjoni, sinjura," Dahl semaʼ jgħid lil wieħed mill-pulizija bl-uniformi.
  
  U mbagħad id-dinja reġgħet daret għall-infern. Erba" turisti, li kienu qed jixtru t-twieqi madwar Levis u Bubba Gump, waqgħu l-backpacks tagħhom, ħarbtu ġewwa u ħarġu l-armi awtomatiċi. Dahl niżel wara kjosk tat-triq, u neħħi l-arma tiegħu stess.
  
  Tiri ta" arma tan-nar damu madwar Times Square. Twieqi miksura u billboards kienu miksija bir-ramel, meqruda, minħabba li ħafna minnhom issa kienu skrins, l-akbar fid-dinja, u l-inkarnazzjoni tal-kapitaliżmu. Il-mehrież niżlet fuq il-bankina. Dawk li baqgħu u l-forzi tas-sigurtà ġrew għall-kopertura. Dahl telaq rasu 'l barra u spara lura; it-tiri tiegħu ma kinux fil-mira, iżda wassal lit-terroristi jisħet b'leħen għoli u jfittxu l-kopertura tagħhom stess.
  
  Din id-darba dritt lilek, Dahl ħaseb b'sodisfazzjon gloom. M'hemm l-ebda tama għalik.
  
  Dahl ra l-gaġġa tgħaddas wara taxi pparkjata u nnota xarabank abbandunata fil-qrib. Hu qatt ma kien f"Times Square qabel u kien lemaha biss fuq it-TV, iżda li jara żona daqshekk vojta li tidher li kienet faċli għall-persuni mexjin kien ta" skoraġġanti. Aktar tiri ħarġu hekk kif il-membri taċ-ċelluli bla dubju raw nies jiċċaqilqu ġewwa ħwienet u bini ta" uffiċini. Dahl bil-kwiet ħareġ fit-triq.
  
  Wara l-karozza tal-linja u tul il-bankina 'l bogħod, forzi oħra tas-sigurtà kienu qed jieħdu l-pożizzjonijiet tagħhom. Aktar truppi SWAT, aġenti bl-ilbies iswed, u kobob tal-NYPD immanuvraw madwar ritmu kwiet u koreografiku. Dahl għamel sinjal għalihom biex jilqgħu. Dak li ġie mgħoddi bħala sinjal hawnhekk jidher ċar li ma ġiex tradott, għax ħadd ma ta l-iċken attenzjoni lill-Iżvediż miġnun.
  
  "Qegħdin nistennew dawn il-pussies ta' tliet jew erba' ittri, jew se nagħmlu lil dawn il-motherfuckers jaħarqu?" Kensi jingħorok mal-ġenb tiegħu.
  
  Dahl tbiegħed mill-aġenti Amerikani. "Inħobb ħafna t-terminoloġija tiegħek ikkulurita," qal, waqt li niżżel fid-dell tax-xarabank. "Imma ekonomikament."
  
  "Mela tridni hawn issa. Fhimt."
  
  "Ma għidtx hekk".
  
  Smith mifrux mal-art, iħares taħt il-karozzi. "Nara saqajn."
  
  "Tista' tkun ċert li dawn huma s-saqajn tat-terroristi?" staqsa Dahl.
  
  "Naħseb hekk, imma żgur li mhux daqslikieku kienu mmarkati."
  
  "Dalwaqt ser ikunu hawn," Kenzi għolliet l-ixkubetta tagħha bħallikieku kienet is-sejf li xxenqet, u qamet wara waħda mir-roti ġganti tal-karozzi tal-linja. It-tim ħa nifs wieħed kollettiv.
  
  Dahl ħares barra. "Nemmen tassew li wasal dak iż-żmien mill-ġdid."
  
  Kenzi mar l-ewwel, idawwar in-naħa ta" wara tax-xarabank u attakka t-taxi isfar. Instemgħu nar tal-magni, iżda kien dirett lejn twieqi, bus stops u l-postijiet l-oħra kollha fejn, fl-opinjoni tat-terroristi, nies bla difiża setgħu jinħbew. Dahl irringrazzja lill-istilel xxurtjati tiegħu li ma tpoġġa l-ebda ħarsa, billi kien jaf li l-veloċità kienet l-alleat tagħhom fil-qerda taċ-ċellula, li kellu jsir qabel ma jaqilbu għall-granati jew agħar. Hi u Kensi daru madwar it-taxi, ħarsu lejn l-erba" rġiel, li rreaġixxew b"mod sorprendenti malajr. Minflok ibandlu l-armi tagħhom, huma sempliċiment attakkaw, ħabtu f"Dahl u Kenzi u waqqagħhom mal-art. Kadavri mġebbda tul it-triq. Dahl qabad il-ponn dixxendenti u ddevjah, u sema 'l-għaksa tiegħu tolqot l-asfalt iebes. Madankollu, it-tieni idejn niżlet, din id-darba bil-warrani tal-azzarin mgħolli. Dahl la seta" jaqbadha u lanqas iħares 'il bogħod, għalhekk irritorna għall-unika azzjoni disponibbli għalih.
  
  Baxxa rasu u ħa d-daqqa f"rasu.
  
  Is-swed idur quddiem għajnejh, l-uġigħ rikkjat minn nerv għall-ieħor, iżda l-Iżvediż ma ħalla xejn minn dan jinterferixxi max-xogħol tiegħu. L-arma laqtet u mbagħad irtirat, vulnerabbli. Dahl qabdih u ġibdu lejn ir-raġel li kien qed iżommu. Id-demm nieżel fuq iż-żewġ naħat ta" wiċċu. Ir-raġel reġa" għolla l-ponn, din id-darba ftit aktar timida, u Dahl qabad b"ponn u beda jagħfas.
  
  Kull fibra tal-esseri tiegħu, kull vina ta" kull ġonta, tensjoni.
  
  L-għadam inkissru bħal friegħi li jkissru. It-terrorist għajjat u pprova jiġbed idu, iżda Dahl ma riedx jisma dwaru. Huma kellhom bżonn jiskonnettjaw din il-kamera. Fast. Għasar saħansitra aktar strett, huwa żgura li l-attenzjoni tar-raġel tkun kompletament assorbita mill-uġigħ kbir fil-ponn tiegħu, u miġbud 'il barra Glock tiegħu.
  
  Wieħed inqatel.
  
  Il-pistola sparat tliet balal qabel ma għajnejhom it-terrorista għożżu. Dahl tefgħuh fil-ġenb u mbagħad qam bħal anġlu vendikattiv, demm jitferra mill-kranju tiegħu u ħarsa ta" determinazzjoni tħassarlu l-karatteristiċi tiegħu.
  
  Kenzi kien qed jiġġieled raġel kbir, l-armi tan-nar tagħhom imdaħħla bejn ġisimhom u wiċċhom kważi mgħaffġa flimkien. Smith niżel fit-tielet, u ġiegħel lit-tifel jinżel għarkopptejh hekk kif laqat b"furja preċiża u kważi perfetta. It-terrorista finali ħa l-aħjar minn Lauren, waqqaha mal-art, u kien qed jipprova jimmira meta Yorgi tefa" quddiem il-kanna.
  
  Dahl qabad nifs.
  
  Il-pistola sparat. Yorgi waqa", milqut mill-korazza tal-ġisem tiegħu. Dahl imbagħad ra li s-sitwazzjoni kienet xi ftit differenti minn meta qara għall-ewwel darba. Yorgi ma qabiżx b'mod atletiku quddiem il-balal, ħabbat l-id tal-isparatura tat-terrorist b'ġismu kollu.
  
  Differenti, iżda xorta effettivi.
  
  Dahl ġera biex jgħin lir-Russu, laqat lill-militant taħt id-driegħ tax-xellug u jerfa" saqajh mill-art. L-Iżvediż bena momentum u veloċità, flexing il-muskoli tiegħu, iġorr it-tagħbija tiegħu b'feroċità mwielda minn dispjaċir. Tliet saqajn, imbagħad sitta, u t-terrorista ġie mitfugħ lura malajr hekk kif fl-aħħar ħabat rasu fil-bord tal-menu Hard Rock Cafe é. Il-plastik xquq, mxarrba fid-demm, hekk kif l-impuls ġenn ta" Dahl qaxxar il-kranju tal-avversarju tiegħu u qatgħet il-laħam. Kinimaka forsi ma għoġbithiex, iżda l-Iżvediż uża l-ikona Amerikana biex jinnewtralizza lit-terrorist.
  
  Karma.
  
  Dahl reġa" jdur, issa d-demm iqattar minn widnejh u mill-geddum. Kenzi u l-avversarju tagħha kienu għadhom maqfula fi ġlieda mortali, iżda Smith irnexxielu jnaqqas id-distakk bejnu u s-suldat bi ftit throws. Fl-aħħar dawra tħabat biex idawwar l-arma tiegħu, ħa xortik tajba u spiċċa bit-tarf li jaqta" ppuntat dritt lejn Smith.
  
  Dahl għajjat, ġera 'l quddiem, iżda ma seta' jagħmel xejn dwar ix-xutt. F"ħakka t"għajn, it-terrorista spara, u l-attakkant, Smith, irċieva balla li waqqfittu, u bagħtu għarkopptejh.
  
  Nressaq forehead tiegħu eqreb lejn il-linja tal-isparatura li jmiss.
  
  It-terrorista qabad il-grillu, iżda f"dak il-mument deher Dahl - muntanja tiġri u miexja - u poġġa lit-terrorist bejnu u l-ħajt. L-għadam inkissru u tħakkek ma" xulxin, ħiereġ demm, u l-azzarin telaq lejn il-ġenb b"daqqiet. Hekk kif Dahl skantat mexa lejn Smith, ra u sema" lis-suldat irrabjat jaħlef b"leħen għoli.
  
  Imbagħad hu tajjeb.
  
  Salvat mill-vest ta 'Kevlar, Smith kien għadu sparat mill-viċin u kien kważi miet mill-kontużjoni, iżda l-korazza l-ġdida tal-ġisem tal-avantguard tagħhom rattab id-daqqa. Dahl immesaħ wiċċu, issa nnota l-approċċ tat-tim tal-forzi speċjali.
  
  Kensi ġġieled kontra l-avversarju tagħha b'dan il-mod u l-ieħor, ir-raġel akbar qed jitħabat biex jaqbel mal-aġilità tagħha u l-muskoli attwali tagħha. Dahl mar lura bi tbissima ħafifa fuq wiċċu.
  
  Wieħed mill-ġuvini tal-forzi speċjali ġera. "Għandha bżonn l-għajnuna?"
  
  "Le, qed tqarraq biss. Ħalliha waħdek".
  
  Kensi qabdet l-iskambju mill-kantuniera ta" għajnejha u snienha diġà magħluqin. Kien ċar li t-tnejn kienu ugwali, iżda l-Iżvediża kienet qed tittestjaha, tevalwa d-dedikazzjoni tagħha għat-tim u anke lilha nfisha. Kienet denja?
  
  Hija qabdet il-pistola u mbagħad ħalliet għaddejja hekk kif l-avversarju tagħha qabad lura, u b"hekk tilef il-bilanċ b"irkoppa mal-kustilji u b"minkeb mal-imnieħer. L-istrajk li jmiss tagħha kien slash mal-polz, segwit minn qabda veloċi sajjetti. Waqt li r-raġel tħabat u bejk, hi tgħawweġ polz lura b"mod iebes, semgħet klikk, u rat il-pistola taqa" mal-art. Huwa kien għadu qed jissielet, iġbed is-sikkina u daqqilha f"sidirha. Kensi għafset kollox, ħasset ix-xafra tqatta" minn ġol-laħam ta" fuq il-kustilji tagħha, u dawwarha, ġbidha magħha. Is-sikkina marret lura għat-tieni daqqa, iżda din id-darba kienet lesta. Hija qabdet id-driegħ imneħħi, daret taħtu, u dawwarha wara dahar ir-raġel. Bla ħniena għafset sakemm hu wkoll kisser u ħalla lit-terrorista bla sahha. Malajr qatgħet żewġ granati miċ-ċinturin tiegħu u mbagħad poġġiet waħda minnhom minn quddiem tal-qalziet u ġol-boxer shorts tiegħu.
  
  Dahl, jara, sab li l-għajta kienet qed tiċritlu gerżuma. "Nooo!"
  
  Is-swaba" Kenzi ħarġu lill-attakkant.
  
  "Aħna ma nagħmlux hekk, int..."
  
  "X"se tagħmel issa," lissnet Kenzi mill-qrib ħafna, "b"dirgħajn miksura u kollox?" Mhu se tweġġa" lil ħadd issa, idjota?"
  
  Dahl ma kienx jaf jekk kellux iżomm jew jaħrab, jiġri jew jogħdos rasu, jaqbadx lil Kenzi jew jaqbeż għall-kopertura. Fl-aħħar, is-sekondi mmarkaw u xejn ma sploda ħlief il-fjus partikolarment qasir ta" Smith.
  
  "Int qed tiċċajta?" hu roared. "Xiż żikk-"
  
  "Falz," Kenzi tefa' lill-attakkant lejn ir-ras fsada ta' Dahl. "Ħsibt li dawk l-għajnejn perfetti tal-ajkla kienu jinnutaw il-problema."
  
  "Jien ma għamiltx." L-Iżvediż ħareġ daqqa ta" solliev fil-fond. "Indannat, Kenz, int mara miġnuna waħda ta" klassi dinjija."
  
  "Sempliċement agħtini lura l-katana tiegħi. Dejjem jikkalmani."
  
  "Oh iva. Imħatra,"
  
  "U int tgħid dan, l-Isvediż Ġenn."
  
  Dahl tefa" rasu. Mess. Imma kkritikat, naħseb li ltqajt mal-logħba tiegħi.
  
  Sa dan iż-żmien, timijiet SWAT u aġenti miġbura kienu fosthom, li jassiguraw iż-żoni madwar Times Square. It-tim reġa" ngħaqad u ħa ftit minuti biex jaqbad in-nifs.
  
  "Erbgħa ċelluli 'l isfel," qalet Lauren. "Fdal wieħed biss."
  
  "Aħna naħsbu," qal Dahl. "Aħjar ma taqbiżx lilek innifsek. U ftakar, din l-aħħar kamra żżomm lil Marsh sigur u probabbilment tikkontrolla..." Hu ma qalx il-kelma "bomba nukleari" b"leħen għoli. Mhux hawn. Din kienet il-qalba ta" Manhattan. Min kien jaf x'tip ta 'mikrofoni paraboliċi jistgħu jkunu mferrxa madwar?
  
  "Xogħol kbir, guys," qal sempliċiment. "Dan il-ġurnata infernali kważi spiċċa."
  
  Imma fil-verità, għadu kif beda.
  
  
  KAPITOLU Ħamsa u għoxrin
  
  
  Julian Marsh kien jemmen li, bla dubju, kien l-aktar bniedem ferħan fid-dinja. Eżatt quddiemu kien hemm arma nukleari mgħobbija, marbuta, viċin biżżejjed biex tmiss, biex tilgħab biha fuq kapriċċ. Indikkat fuq ix-xellug tiegħu kien hemm mara divina u sabiħa li magħha seta" jilgħab ukoll fuq kapriċċ. U hi, ovvjament, lagħbet miegħu, għalkemm ċertu żona kienet qed tibda tweġġa" ftit mill-attenzjoni kollha. Forsi ftit minn dik il-krema bit-tarjola...
  
  Imma kompliet il-ferrovija preċedenti u l-aktar importanti tal-ħsieb tiegħu - ċellula terrorista passiva kienet bilqiegħda ħdejn it-tieqa, u għal darb'oħra kien qed jilgħab magħha bil-kapriċċ tiegħu. U mbagħad kien hemm il-gvern Amerikan, jiġru dnub mal-belt kollha, jiġri jibża u għama biex jilgħab-
  
  "Julian?" Zoe kienet qed tieħu n-nifs wisa" ta" xagħra biss "il bogħod minn widna tax-xellug. "Tridni nerġa' mmur fin-nofsinhar?"
  
  "Żgur, imma tiġbidx man-nifs il-bastard bħall-aħħar darba. Agħtih ftit pawża, trid?"
  
  "O, żgur".
  
  March ħallietha tieħdu gost u mbagħad ħaseb dwar x"se jiġri wara. Diġà kien nofs filgħodu u l-iskadenzi kienu qed joqorbu. Kien kważi wasal iż-żmien meta kellu joħroġ cell phone ieħor li jintremew u jċempel lil art twelidu b"talbiet urġenti. Naturalment, kien jaf li ma jkunx hemm "ħbi" reali, għall-inqas mhux bi skambju ta 'ħames mitt miljun, iżda l-prinċipju kien l-istess u jista' jitwettaq b'mod simili. Marzu radd ħajr lill-allat tad-dnub u l-ħażen. B'dawn il-ġuvini fuq in-naħa tiegħek, x'ma setax jinkiseb?
  
  Bħal kull ħolm tajjeb, dan kien se jispiċċa eventwalment, iżda Marsh iddeċieda li se jgawdiha sakemm idum.
  
  Għassar fuq ras Zoey u mbagħad bilwieqfa, ħoll wieħed mill-lazzijiet taż-żraben tiegħu u mexa lejn it-tieqa. B'żewġ imħuħ spiss kien hemm żewġ punti di vista differenti, iżda ż-żewġ personalitajiet ta 'Marsh kienu veri għax-xenarju. Kif jista" xi ħadd minnhom jitlef? Huwa kien ħataf wieħed mill-kondoms ta" Zoe u issa kien qed jipprova jdaħħalha fuq idu. Fl-aħħar qata" qalbu u għamel tajjeb b"żewġ swaba". Infern, xorta ssodisfat il-quirkiness ta 'ġewwa tiegħu.
  
  Waqt li Marsh kien qed jistaqsi x"għandu jagħmel bil-lanyard żejda, il-mexxej taċ-ċella qam u ħares lejh, u tah tbissima vojta. Kien Alligator, jew kif Marsh sejħilha privatament - Alligator - u għalkemm kien kwiet u ovvjament bil-mod, kien hemm sens reali ta 'periklu dwar dan. Marsh issuġġerixxa li huwa probabbilment kien wieħed minn dawk li jilbsu l-vest. Pedina. L-istess oġġett konsumabbli bħall-awrina fit-tul. Marsh daħak bil-kbir, u kiser il-kuntatt tal-għajnejn mal-Alligator eżatt fil-mument opportun.
  
  Zoe imxiet fuq il-passi tiegħu, tħares 'il barra mit-tieqa.
  
  "Xejn x'tara," qal Marsh. "Sabiex ma tħobbx tistudja l-qamel tal-umanità."
  
  "Oh, xi drabi jistgħu jkunu umoristiċi."
  
  March ħares madwaru għall-kappell tiegħu, dak li kien iħobb jilbes f"angolu. Naturalment, kien marret, forsi anki qabel ma wasal New York. Il-ġimgħa li għaddiet għaddiet f'ċajpra għalih. L-alligatur resaq u b"mod edukat staqsa jekk għandux bżonn xi ħaġa.
  
  "Bħalissa mhux. Imma dalwaqt inċemplilhom u nagħtihom id-dettalji biex tittrasferixxi l-flus."
  
  "Inti se tagħmel dan?"
  
  "Iva. Ma tajtkomx in-nies ir-rotta?" Il-mistoqsija kienet retorika.
  
  "Oh, din il-biċċa ħażina. Jien użajtha bħala tfajjar tat-titjir."
  
  Marsh seta 'kien eċċentriku, miġnun, u mmexxi minn bloodlust, iżda parti iżgħar minnu kien ukoll intelliġenti, kalkolu, u impenjat bis-sħiħ. Kien għalhekk li baqa" ħaj kif għamel mill-mini Messikani. Wara mument, induna li kien iġġudika ħażin lill-Alligatur u s-sitwazzjoni. Ma kienx il-wieħed prinċipali hawn - kienu.
  
  U kien mument tard wisq.
  
  Marsh attakka lil Alligator, billi kien jaf eżatt fejn ħalla l-pistola, is-sikkina u l-istun gun mhux użat. Jistenna suċċess, kien sorpriż meta Gator imblokka d-daqqa u rritorna waħda minn tiegħu. March ħadu bil-kalma, injora l-uġigħ, u reġa' pprova. Kien jaf li Zoey kienet qed tħares lejh, u staqsa għaliex il-kelba għażżien ma għaġġlitx biex tgħinu.
  
  L-alligatur reġa" qata" d-daqqa tiegħu b"faċilità. Imbagħad Marsh sema" ħoss warajh - il-ħoss tal-ftuħ ta" bieb ta" appartament. Huwa qabeż lura, sorpriż meta l-Alligatur ħallieh, u daru.
  
  Għażla ta" xokk ħarbet minn griżmejh.
  
  Tmint irġiel daħlu fl-appartament, kollha lebsin iswed, kollha iġorru basktijiet, u jidhru rrabjati daqs volpijiet f"gallinar. Marsh ħares u mbagħad daret lejn Gator, għajnejh anki issa ma tantx jemmnu dak li kienu qed jaraw.
  
  "X'qiegħed jiġri?"
  
  "Xiex? Ħsibt li konna noqogħdu lkoll bil-kwiet waqt li rġiel sinjuri bi ilbiesi apposta jiffinanzjaw il-gwerer tagħhom? Ukoll, għandi aħbar għalik, bniedem kbir. Aħna mhux qed nistennewk aktar. Aħna niffinanzjaw tagħna stess."
  
  Marzu xxerred mid-daqqa doppja għal wiċċ. Hekk kif waqa" lura, qabad lil Zoe, stenna li din iżżommu, u meta ma għamlitx, it-tnejn waqgħu mal-art. Ix-xokk ta 'dan kollu bagħtu ġismu f'overdrive, il-glandoli tal-għaraq u t-truf tan-nervituri tiegħu marru f'overdrive, u tic tedjanti bdiet fil-kantuniera ta' għajn waħda. Ħaduh lura lejn iż-żminijiet ħżiena meta kien tifel u ħadd ma kien jimpurtah minnu.
  
  Il-alligatur mexa madwar l-appartament, organizza ċella ta 'tnax-il persuna. Zoey sar żgħir kemm jista' jkun, prattikament biċċa għamara, meta ġew skoperti pistoli u armi militari oħra - granati, aktar minn RPG wieħed, il-Kalashnikov dejjem affidabbli, gass tad-dmugħ, bombi flash u varjetà ta 'rokits tal-idejn bil-ponta tal-azzar. Dan kien kemmxejn innervanti.
  
  March neħħa griżmejh, għadu waħħal mal-aħħar vestiġji ta" dinjità u egoiżmu li żgura li kien l-akbar mogħoż bi qrun ta" Satana f"din il-kamra.
  
  "Ħares," qal. "Neħħi idejk maħmuġin minn fuq il-bomba nukleari tiegħi. Saħansitra taf x'inhu dan, tifel? Alligatur. Alligatur! Irridu nilħqu l-iskadenza."
  
  Il-mexxej tal-ħames ċellola finalment warrab il-laptop u resaq lejn Marsh. Issa, mingħajr appoġġ u tassew mingħajr ingwanti, Alligator kien persuna differenti. "Taħseb li nirrispettak xi ħaġa ooo?" L-aħħar kelma kienet squeal. "Idi nodfa! L-istivali tiegħi huma friski! Imma dalwaqt ikunu miksija bid-demm u l-irmied!"
  
  March teptip malajr. "Fuq xiex qed titkellem?"
  
  "Mhux se jkun hemm ħlas. Ma fadalx flus! Naħdem għall-kbir, meqjum u biss Ramses, u jsejħuli l-Bombi Maker. Imma llum se nkun l-inizjatur. Nagħtih il-ħajja!"
  
  Marzu stenna l-inevitabbli squeal fl-aħħar, iżda din id-darba ma kien hemm xejn. Alligator kien ħalla l-attakk tal-poter jitla" għal rasu, u Marsh xorta ma fehimx għaliex dawn in-nies kienu qed jimmaniġġjaw il-bomba tiegħu. "Guys, din hija l-bomba nukleari tiegħi. Xtrajt dan u ġibtu lilek. Qed nistennew ħlas tajjeb. Issa, kunu subien tajbin u poġġi l-bomba nukleari fuq il-mejda."
  
  Kien qabel ma Alligator laqath biżżejjed biex jieħu d-demm li Marsh beda jifhem tassew li xi ħaġa kienet marret ħażin ħafna hawn. Ġie f"moħħu li l-azzjonijiet kollha tiegħu fil-passat kienu wassluh għal dan il-punt f"ħajtu, kull tajjeb u ħażin, kull kelma u kumment tajjeb u ħażin. Is-somma tal-esperjenzi kollha tiegħu ġabu dritt f"din il-kamra f"dan il-ħin.
  
  "X'se tagħmel b'din il-bomba?" L-orrur naqas u kabbar il-vuċi tiegħu, bħallikieku kien qed jiġi ppressat minn ħakk bħal ġobon.
  
  "Se nisplodu l-bomba nukleari tiegħek malli nisimgħu mingħand il-kbir Ramses."
  
  March ġibed in-nifs mingħajr ma ħa nifs. "Imma se joqtol miljuni."
  
  "U għalhekk tibda l-gwerra tagħna."
  
  "Kien dwar il-flus," qal Marsh. "Ħlas. Ftit gost. Inżommu l-Ħmir Magħqudin tal-Amerika jiġru wara denbu. Kien dwar finanzjament, mhux qtil tal-massa."
  
  "Int... u... maqtula!" Il-tirade fanatika ta" Alligator żdiedet "il fuq.
  
  "Tajjeb, iva, imma mhux daqshekk."
  
  L-alligatur tah daqqa ta" sieq sakemm indawwar f"ballun bla moviment; il-kustilji, il-pulmuni, is-sinsla u r-riġlejn iweġġgħu. "Qed nistennew biss aħbarijiet mingħand Ramses. Issa, xi ħadd jgħaddili t-telefon."
  
  
  KAPITOLU Sitta u għoxrin
  
  
  Ġewwa Grand Central Terminal, il-biċċiet finali tal-puzzle ta 'Marsh bdew jingħaqdu. Drake ma kienx induna qabel, iżda dan kollu kien parti mill-pjan prinċipali ta" xi ħadd, xi ħadd li ħasbu li kien diġà newtralizza. L-għadu li ma kinux jistrieħu fuqu kien iż-żmien-u kemm għadda malajr tefgħet il-ħsieb tagħhom f"diżordni.
  
  Bil-preċint iddikjarat sigur u popolat l-aktar minn uffiċjali tal-pulizija, Drake u t-tim tiegħu ngħataw l-opportunità li jiskrutinizzaw ir-raba 'talba, li finalment sabu mwaħħla ma' taħt mejda ta' kafetterija. Serje ta" numri miktuba b"tipa kbira, kien impossibbli li wieħed jifhem x"jista" jkun sakemm ma rnexxilekx tgħawweġ it-titlu, li normalment kien miktub bl-iżgħar font disponibbli.
  
  Kodiċi ta' attivazzjoni nukleari.
  
  Drake idejjaq għajnejh b"nuqqas ta" twemmin, reġa" tilef il-bilanċ, u mbagħad teptip lejn Alicia. "Tassew? Għaliex kellu jibgħatilna dan?"
  
  "Naħseb li hija l-abbiltà li tilgħab il-logħba. Qed jieħu gost, Drake. Min-naħa l-oħra, jistgħu jkunu foloz."
  
  "Jew kodiċijiet ta 'aċċelerazzjoni," żiedet May.
  
  "Jew saħansitra," Beau oskura aktar is-suġġett, "kodiċijiet li jistgħu jintużaw biex iniedu tip ieħor ta 'arma moħbija."
  
  Drake ħares lejn il-Franċiż għal mument, jistaqsi fejn kellu ħsibijiet pervertiti bħal dawn, qabel iċempel lil Moore. "Għandna rekwiżit ġdid," qal. "Ħlief li jidher li huwa sett ta 'kodiċi ta' diżattivazzjoni għall-armi nukleari minflok."
  
  "Għaliex?" Moore kien ixxukkjat. "Xiex? Dan ma jagħmel l-ebda sens. Dan hu li qallek?"
  
  Drake induna kemm instema" kollox redikoli. "Nibgħat issa." Ħalli l-ilbiesi spazjali jsolvu kollox.
  
  "Multa. Nagħtuhom id-diliġenza dovuta."
  
  Wara li Drake poġġa l-mowbajl fil-but, Alicia xeħlet ruħha u ħarset madwaru għal żmien twil. "Aħna xxurtjati hawn," qalet. "M'hemm l-ebda vittmi. U l-ebda aħbar minn Marzu, minkejja d-dewmien tagħna. Allura taħseb li dan kien l-aħħar rekwiżit?"
  
  "M'inix ċert kif dan jista 'jkun," qalet May. "Hu qalilna li jrid il-flus, iżda għadu ma qalilnax meta jew fejn."
  
  "Mela mill-inqas wieħed ieħor," qal Drake. "Forsi tnejn. Għandna bżonn niċċekkjaw l-arma u nerġgħu tagħbijaha. Jew il-mod, b"dawn il-mini-bombi kollha jisplodu mal-belt kollha, naħseb li għadna 'l bogħod milli nlestu b'dan."
  
  Huwa staqsiet dwar l-iskop tal-bombi żgħar. Toqtolx jew timmina. Iva, kienu laqtu t-terrur fir-ruħ stess tas-soċjetà, imma fid-dawl tal-bomba nukleari, Julian Marsh, u l-kameras li kienu qed jeqirdu, ma setax ma jaħsibx li forsi kien hemm aġenda oħra. Il-bombi sekondarji kienu jfixkluh u jdejqu. L-akbar problema kienet ikkawżata minn ftit nies fuq muturi li tefgħu bombi tal-logħob tan-nar magħmulin mid-dar minn Wall Street.
  
  Alicia nnotat gabbana moħbija fir-rokna 'l bogħod. "Taħlita taz-zokkor," qalet. "Xi ħadd irid candy bar?"
  
  "Aqbadni żewġ Snickers," faqqa Drake. "Għax ħamsa u sittin gramma kien biss għad-disgħinijiet."
  
  Alicia ħadet rasha. "Int u l-ħelu kkritikat tiegħek."
  
  "X'inhu jmiss?" Beau resaq, u l-Franċiż ħeles ġismu mill-uġigħ bi ftit meded.
  
  "Moore jeħtieġ li jsaħħaħ il-logħba tiegħu," qal Drake. "Kun proattiv. Jien, minn naħa, mhux se niżfen fuq l-melodia ta" Marsh il-ġurnata kollha."
  
  "Huwa mġebbda," fakkritlu Mai. "Ħafna mill-aġenti u l-kobob tiegħu qed iħarsu fit-toroq."
  
  "Naf," nefaħ Drake. "Naf kkritikat tajjeb."
  
  Kien jaf ukoll li ma setax ikun hemm appoġġ aħjar għal Moore minn Hayden u Kinimaka, it-tnejn b"indirizzi lill-President, it-tnejn li huma esperjenzaw ħafna minn dak li d-dinja setgħet titfagħhom. F"dan il-mument ta" kalma relattiva, huwa ħa kont, ħaseb dwar il-problema tagħhom, u mbagħad sab ruħu jinkwieta dwar it-tim l-ieħor-it-tim ta" Dahl.
  
  Dan il-bastard Svediż miġnun x"aktarx kien qed jiġġieled ma" bar Marabou waqt li kien qed jara l-iktar mumenti mikxufa ta" Alexander Skarsga.
  
  Drake għaqqad il-ħajr tiegħu lil Alicia hekk kif reġgħet lura u tatu żewġ biċċiet ċikkulata. Għal mument it-tim waqaf hemm, jaħseb, imħawwad. Nipprova ma naħsibx dwar x'jista' jiġri wara. Warajhom hemm kafe &# 233; kien bħal negozju qadim abbandunat, it-twieqi tiegħu miksura, l-imwejjed maqluba, il-bibien imqassma u mdendlin maċ-ċappetti tagħhom. Anke issa, it-timijiet kienu qed ifasslu bir-reqqa ż-żona għal apparati ġodda.
  
  Drake daru lejn Bo. "Int iltqajt ma" Marsh, hux? Temmen li se jwettaq dan sa l-aħħar?"
  
  Il-Franċiż għamel ġest ikkumplikat. "Hmm, min jaf? Il-marċ huwa stramb, jidher stabbli mument u miġnun l-ieħor. Forsi kien kollu sham. Webb ma jafdahx, imma dan mhux sorprendenti. Inħoss li kieku Webb kien għadu interessat fil-każ ta" Pythia, allura Marsh lanqas biss jitħallew jippretendu li hu involut fil-każ."
  
  "Mhux Marsha li rridu ninkwetaw dwarha," interċetta Mai eċċitata. "Dan..."
  
  U f'daqqa waħda kollox għamel sens.
  
  Drake induna b"dan fl-istess ħin, meta rrealizza l-isem tal-persuna li kienet se ċċempel. Għajnejh iltaqgħu magħhom bħal missili li jfittxu s-sħana, iżda għal mument ma setgħu jgħidu xejn.
  
  Qed naħseb dwarha. Evalwatur. Għal tmiem terribbli.
  
  "Indannat," qal Drake. "Konna lagħbu mill-bidu nett."
  
  Alicia tarah. "Normalment ngħid "ikseb kamra", imma..."
  
  "Hu qatt ma seta' jidħol f'dan il-pajjiż," moaned Mai. "Mhux mingħajrna."
  
  "Issa," qal Drake. "Huwa eżatt fejn irid ikun."
  
  U mbagħad daqq it-telefon.
  
  
  * * *
  
  
  Drake kważi waqa' l-bar taċ-ċikkulata tiegħu f'xokk, tant kien imdawwar fil-ferrovija alternattiva tal-ħsieb. Meta ħares lejn l-iskrin u ra numru mhux magħruf, splużjoni piroteknika ta" ħsibijiet kunfliġġenti reġgħet rikkbet madwar rasu.
  
  X'għandek tgħid?
  
  Għandu jkun Marsh li sejjaħ mit-telefon ċellulari ġdid li jintremew. Għandu jirreżisti l-ħeġġa li jispjegalu li kien qed jintlagħab, li kien sempliċement imqarraq fi skema grandjuża? Huma riedu li ċ-ċelloli u l-armi nukleari jibqgħu newtrali għall-itwal żmien possibbli. Agħti lil kulħadd mill-inqas siegħa oħra ċans biex isibha kollha. Issa għalkemm...issa l-logħba nbidlet.
  
  X'tagħmel?
  
  "Marzu?" wieġeb wara r-raba" ring.
  
  Leħen mhux familjari indirizzat lilu. "Nooo! Huwa Gatorrrr!"
  
  Drake ġibed il-mowbajl bogħod minn widnejn tiegħu, l-screeching, pitch jogħlew fl-aħħar ta 'kull kelma insult tiegħu eardrums.
  
  "Dan min hu? Fejn hi Marsh?
  
  "Għidt - Gatorrrr! Il-bullshit diġà qed jikber. Fejn għandu jkun. Imma għandi domanda oħra għalik, uhhh. Waħda oħra, u allura l-bomba jew tisplodi jew le. Jiddependi minnek!"
  
  "Fak lili." Drake kellu diffiċli biex jikkonċentra fuq il-kliem minħabba l-għajjat każwali. "Irid tikkalma ftit, habib."
  
  "Ġri, fenek, ġiri, ġiri, ġiri. Mur sib l-ghassa tal-pulizija kantuniera ta' 3rd u 51st u ara x'bicciet ta' laham hallielek ooooo. Int tifhem ir-rekwiżit finali meta tasal hemm."
  
  Drake frowned, tiftix memorja tiegħu. Hemm xi ħaġa familjari ħafna dwar dan l-indirizz...
  
  Iżda l-vuċi għal darb'oħra interrompiet il-ferrovija tal-ħsibijiet tiegħu. "Issa ġiri! Run! Fenek, ġiri u tħarisx lura! Se tisplodi f'minuta jew siegħa, rrr! U mbagħad tibda l-gwerra tagħna!"
  
  "Marsh ried biss fidwa. Il-flus għall-bomba huma tiegħek."
  
  "M"għandniex bżonn flusek, yyyy! Taħseb li m'hemm l-ebda organizzazzjoni-anke l-organizzazzjonijiet tiegħek-li qed jgħinuna? Taħseb li m"hemmx sinjuri li jgħinuna? Taħseb li m'hemm l-ebda konspiraturi hemmhekk li jiffinanzjaw il-kawża tagħna b'mod sigriet? Ha ha, ha ha ha!"
  
  Drake ried jilħaq u jaqta" għonq il-ġenn, imma peress li ma setax jagħmel dan-għad-għamel l-aħjar ħaġa li jmiss.
  
  Is-sejħa ġiet interrotta.
  
  U finalment, moħħu pproċessa kull daqsxejn ta 'informazzjoni. L-oħrajn diġà kienu jafu. Wiċċhom kien abjad bil-biża", ġisimhom mimli tensjoni bit-tensjoni.
  
  "Dan huwa s-sit tagħna, hux?" qal Drake. "Fejn Hayden, Kinimaka u Moore huma issa."
  
  "U Ramses," qal Mai.
  
  Kieku l-bomba splodiet f"dak il-mument stess, it-tim ma kienx ikun jista" jiġri aktar malajr.
  
  
  KAPITOLU SEBGĦA GĦOXRIN
  
  
  Hayden studja l-monitors. B"ħafna mill-istazzjon tbattal, u anke l-aġenti assenjati personalment lil Moore jintbagħtu fit-toroq biex jgħinu, iċ-ċentru lokali tas-Sigurtà Interna ħassu megħlub sal-punt li jkisser. L-avvenimenti li qed jiżvolġu fil-belt kollha ħadu preċedenza fuq ir-riunjoni ta" Ramses u Price għalissa, iżda Hayden innota n-nuqqas ta" kuntatt bejniethom, u staqsiet jekk it-tnejn verament ma kellhomx xi jgħidu. Ramses kien raġel infurmat li kellu t-tweġibiet kollha. Il-prezz kien biss scammer ieħor jiġru wara dollari.
  
  Kinimaka għen biex joperaw il-moniters. Hayden marret fuq dak li kien ġara bejniethom qabel, meta l-Ħawajjan kien ta parir kontra l-estrazzjoni ta 'informazzjoni miż-żewġ irġiel, u issa staqsiet dwar ir-reazzjoni tagħha.
  
  Kellha raġun? Kien patetiku?
  
  Xi ħaġa biex taħseb aktar tard.
  
  Stampi quddiemha, kollha żumjati fuq għexieren ta 'skrins kwadri, bl-iswed u abjad u bil-kulur, xeni ta' fender benders u nirien, ambulanzi tleqq u folol terrifikati. Paniku fost New Yorkers inżamm għall-minimu assolut; g[alkemm l-avvenimenti ta" 9-11 kienu g[adhom orrur frisk f"mo[[hom u jinfluwenzaw kull de/i]joni. Għal tant nies li kellhom storja ta" ħajjithom bejn id-9 u l-11, minn dawk li ma marrux għax-xogħol dak in-nhar sa dawk li kienu tard jew jagħmlu l-irranġati, il-biża" qatt ma ħalliet ħsibijiethom. It-turisti ħarbu f"orrur, ħafna drabi biex jiffaċċjaw id-daqqa mhux mistennija li jmiss. Il-pulizija bdiet tnaddaf it-toroq bis-serjetà, bi ftit oppożizzjoni min-nies tal-lokal dejjem irritabbli.
  
  Hayden iċċekkja l-ħin...bilkemm kien il-11am. Inħass aktar tard. Il-kumplament tat-tim kien fuq moħħha, fl-istonku tagħha tħawwad bil-biża" li jistgħu jitilfu ħajjithom illum. Għaliex l-infern nibqgħu nagħmlu dan? Jum wara jum, ġimgħa wara ġimgħa? L-odds isiru inqas favorevoli kull darba li niġġieldu.
  
  U Dahl b"mod partikolari; Dan ir-raġel kif baqa" f"dan? B"mara u żewġt itfal, raġel għandu jkollu etika tax-xogħol daqs il-Muntanja Everest. Ir-rispett tagħha lejn is-suldat qatt ma kien ogħla.
  
  Kinimaka tappa wieħed mill-moniters. "Seta' kien ħażin."
  
  Hayden ħares lejh. "Dan x'inhu... oh shit."
  
  Stordida, hija rat kif Ramses ħa azzjoni, jiġri lejn Price u sbattu rasu mal-art. Il-prinċep terroristiku mbagħad qagħad fuq il-ġisem li kien qed jitħabat u beda jagħtih daqqa ta" sieq bla ħniena, b"kull daqqa tqanqal għajta ta" agunija. Hayden reġa eżita, u mbagħad ra għadira demm jibda jinfirex mal-art.
  
  "Jien ninżel."
  
  "Immur jien ukoll". Kinimaka beda jqum, iżda Hayden waqqaflu b"ġest.
  
  "Le. Inti meħtieġ hawn."
  
  Injorat il- stares, ħarġet lura lejn il- kantina, semmiet liż- żewġ gwardjani li kienu wieqaf fil- hallway, u fetħet il- bieb taʼ barra għaċ- ċella taʼ Ramses. Huma jiġru flimkien, xkubetti miġbuda.
  
  Sieq ix-xellugija ta" Ramses ħabtet f"ħaddejn Price, u kisret l-għadam.
  
  "Waqfa!" Hayden għajjat b"rabja. "Qed toqtol lilu."
  
  "Int ma jimpurtax," Ramses reġa' uża l-arma tiegħu, u farrak ix-xedaq ta' Price. "Għaliex għandi? Int qed iġiegħli naqsam ċellola ma" din il-ħmieġ. Trid nitkellmu? Ukoll, hekk titwettaq ir-rieda tal-ħadid tiegħi. Forsi issa ssir taf."
  
  Hayden dam lejn il-vireg, daħħal iċ-ċavetta fis-serratura. Ramses sostna lilu nnifsu, u mbagħad beda jimxi fuq il-kranju u l-ispallejn ta" Price, bħallikieku qed ifittex punti dgħajfa u jgawdi l-proċess. Price kien waqaf jgħajjat u seta 'biss jagħmel moans baxxi.
  
  Hayden fetaħ il-bieb beraħ, sostnut minn żewġ għassiesa. Hija attakkat mingħajr ċerimonja, laqtet lil Ramses wara widna bil-pistola u mbottatu "l bogħod minn Robert Price. Imbagħad waqgħet għarkubbtejha ħdejn ir-raġel li jnikket.
  
  "Inti ħaj?" Żgur li ma riditx tidher inkwetata wisq. Nies bħalu raw l-inkwiet bħala dgħjufija li tista" tiġi sfruttata.
  
  "Twegga?" Hija tagħfas lilha nfisha kontra l-kustilji ta" Price.
  
  L-iskeal qalilha li "iva, ġara."
  
  "Tajjeb, okay, ieqaf tnikkir. Dawwar dawra u ħallini narak."
  
  Price tħabat biex jinqaleb, iżda meta għamel, Hayden qalleb meta ra l-maskra tad-demm, snien miksura, u xufftejn imqattgħin. Hija rat li widna kienet ħamra u għajnejha tant minfuħa li forsi qatt ma terġa" taħdem. Minkejja l-isbaħ xewqat tagħha, hi tbegħlet.
  
  "Ħażż".
  
  Hija marret lejn Ramses. "Raġel, lanqas għandi għalfejn nistaqsi jekk int miġnun, hux? Ġenn biss jagħmel dak li tagħmel int. Kawża? Mottiv? Mira? Niddubita li saħansitra għaddalek minn moħħok."
  
  Hija qajmet il-Glock, mhux verament kompletament lesta biex tispara. Il-gwardjani ħdejha koprew lil Ramses f"każ li attakkaha.
  
  "Spara," qal Ramses. "Salva lilek innifsek minn dinja mimlija uġigħ."
  
  "Kieku dan kien pajjiżek, darek, int toqtolni bħalissa, hux? Ttemm kollox."
  
  "Le. X'inhu l-pjaċir fil-qtil hekk malajr? L-ewwel kont neqred id-dinjità tiegħek billi nqaxxarlek u torbot riġlejk. Imbagħad kont inkisser ir-rieda tiegħek billi tuża metodu każwali, irrispettivament minn dak li kien jidher tajjeb f'dak il-mument. Imbagħad kont insib mod kif noqtolek u nġibek lura, għal darb"oħra u għal darb"oħra, fl-aħħar inċedi meta tlabtni għall-mitt darba biex intemm ħajtek."
  
  Hayden ħares, ra l-verità f"għajnejn Ramses u ma setax iwaqqaf lilu nnifsu milli jirtogħed. Hawn kien raġel li, mingħajr ħsieb ieħor, kien se jisplodi bomba nukleari fi New York. L-attenzjoni tagħha tant kienet assorbita minn Ramses, kif ukoll mill-gwardjani tagħha, li ma rreaġixxewx għall-passi mċaqalqa u n-nifs ragged li ġew minn warajhom.
  
  Għajnejn Ramses xegħrqu. Hayden kien jaf li kienu ġew imqarrqa. Hija daret, iżda mhux malajr biżżejjed. Price seta" kien Segretarju tad-Difiża, iżda kellu wkoll karriera militari distinta u issa kien qed jgħix dak li ftakar minnha. Huwa ħabbat iż-żewġ idejn fid-driegħ mifrux tal-gwardja, u wassal biex il-pistola tiegħu tfaċċat mal-art, u mbagħad ħabtet il-ponn fl-istonku tar-raġel, u tgħawweġ min-nofs. Waqt li kien qed jagħmel dan, waqa", imħatri li Hayden u l-gwardjan l-ieħor ma jisparawhx, imħatri fuq il-pożizzjoni tiegħu b"diversi modi, u waqa" fuq il-pistola.
  
  U spara taħt il-koxxa, il-balal laqat lill-gwardja storduta f"għajnejh. Hayden warrab l-emozzjonijiet tagħha u ppuntat Glock tagħha lejn Price, iżda Ramses iċċarġja fuqha bħal barri fuq trattur, il-forza sħiħa ta 'ġismu jipparalizza, u knoncedha minn saqajha. Ramses u Hayden qasmu miċ-ċella, u taw l-opportunità lil Price li jtella" hit nadif fuq it-tieni gwardja.
  
  Huwa approfitta minn dan, uża l-konfużjoni għall-vantaġġ tiegħu. It-tieni gwardjan miet qabel l-eku tal-balal li qatlu. Ġismu laqat l-art f"riġlejn Price, mħares mill-għajn waħda li taħdem tas-segretarju. Hayden ħarġet minn taħt il-ġisem enormi ta" Ramses, għadha żżomm il-Glock tagħha, b"għajnejha selvaġġi, u żżomm lil Price fil-manka tan-nar.
  
  "Għaliex?"
  
  "Ninsab kuntent li mmut," qal Price b"mod miserable. "Irrid immut".
  
  "Biex tgħin issalva din il-biċċa ħażin?" Hija tfixkel l-art, tissielet.
  
  "Fdalli logħob ieħor," għammar Ramses.
  
  Hayden ħass l-art tirrogħ taħtha, il-ħitan tal-kantina jirtogħdu u jitfgħu sħab tat-tikħil. Il-vireg stess tal-gaġġa bdew jirtogħdu. Irranġat idejha u l-irkopptejn mill-ġdid, ikkalmat u ħarset 'il fuq u 'l isfel, xellug u lemin. Hayden ħares lejn id-dwal hekk kif dawn iteptep għal darb'oħra.
  
  Issa xiex? X'infern hu dan...
  
  Imma hi diġà kienet taf.
  
  Is-sit kien suġġett għal attakk fuq l-art.
  
  
  KAPITOLU Tmienja u għoxrin
  
  
  Hayden ħasad hekk kif il-ħitan komplew jitħawwdu. Ramses ipprova jqum, iżda l-kamra heżżet madwaru. It-terrorist waqa" għarkopptejh. Price ħares bil-biża" kif il-kantuniera stess tal-kamra nbidlet, il-ġonot imċaqalqu u rranġati mill-ġdid, l-għoljiet imgħawġa b"kull sekonda. Hayden evita li waqgħet biċċa mehries meta parti mis-saqaf waqgħet. Wajers u kanali ta 'l-arja mdendla mis-saqaf, jixxengel bħal pendli b'ħafna kuluri.
  
  Hayden telaq lejn il-bieb taċ-ċellula, iżda Ramses kien intelliġenti biżżejjed biex jimblokka t-triq tagħha. Hija ħadet mument qabel ma induna li kienet għadha żżomm il-Glock, u sa dak iż-żmien il-biċċa l-kbira tas-saqaf kien qed jiġġarraf u l-vireg infushom kienu qed ibaxxu 'l ġewwa, kważi jiġġarfu.
  
  "Naħseb... inti żżejjed," qal Price bla nifs.
  
  "Dan il-post kollu kkritikat qed jaqa 'farm," għajjat Hayden f'wiċċ Ramses.
  
  "Mhux għal issa".
  
  It-terrorista qam u ġera lejn il-ħajt il-bogħod, sħab ta" mehries u biċċiet ta" konkos u ġibs itiru u niżlu madwaru. Il-bieb ta" barra waqa" u mbagħad infetaħ. Hayden qabdet il-bar u ġibdet lilha nnifisha, laħqet mal-ġenn, Price hobbling wara. Kellhom nies fil-quċċata. Ramses seta' biss imur s'issa.
  
  B"dak il-ħsieb, Hayden fittxet it-telefon tagħha, iżda bilkemm setgħet tlaħħaq ma" Ramses. Dan ir-raġel kien mgħaġġel, iebes u bla ħniena. Huwa stomped up-taraġ, neħħi l-isfida ta 'pulizija wieħed u tefgħu rasu l-ewwel lejn Hayden. Hija qabdet il-bniedem, żammitu, u sa dak iż-żmien Ramses kien diġà jagħfas mill-bieb ta 'fuq.
  
  Hayden ġrew fl-insegwiment sħun. Il-bieb ta 'fuq kien miftuħ beraħ, il-ħġieġ tiegħu maqsum, il-frejms tiegħu maqsumin. Għall-ewwel, kull ma setgħet tara mill-kamra tal-monitor kienet Moore, li kienet qed tqum mill-art u laħaq biex iddritta diversi skrins warped. Oħrajn tqattgħu mill-irmiġġ tagħhom, inqalgħu mill-ħajt, u ġġarraf mal-inżul. Kinimaka issa qam bil-wieqfa bl-iskrin jaqa" minn fuq spallejh, ħġieġ u plastik maqbudin f"xagħru. Iż-żewġ aġenti l-oħra fil-kamra kienu qed jippruvaw jiġbdu lilhom infushom flimkien.
  
  "X'laqatna?" Moore ħareġ mill-kamra malli nduna lil Hayden.
  
  "Fejn hu l-infern Ramses?" hi għajjat. "Ma rajtuhx?"
  
  ħalq Moore gaped. "Għandu jkun fil-blokk taċ-ċelluli."
  
  Kinimaka ħasel ħġieġ u debris ieħor minn fuq spallejh. "Jien rajt... Imbagħad l-infern kollu nqala'."
  
  Hayden misħuta bil-qawwi hekk kif innotat it-taraġ fuq ix-xellug tagħha, u mbagħad il-gallarija ta" quddiem li kienet tinjora l-uffiċċju prinċipali tal-preċint. Ma kien hemm ebda triq oħra mill-bini ħlief li taqsamha. Ġriet lejn il-puġġaman, qabditha u eżaminat il-kamra ta" taħt. Il-persunal tnaqqas, kif kienu ppjanaw it-terroristi, iżda xi impjiegi fil-pjan terran kienu okkupati. Kemm l-irġiel kif ukoll in-nisa kienu qed jiġbru l-affarijiet tagħhom, iżda l-biċċa l-kbira kienu sejrin lejn l-entratura prinċipali bl-armi miġbudin, bħallikieku qed jistennew attakk. Ramses ma setax possibbilment ikun fosthom.
  
  Fejn allura?
  
  Aspettativa. Qed nara. Ma kienx...
  
  "Dan mhux it-tmiem!" - hi għajjat. "Itlaq mit-twieqi!"
  
  Tard wisq. Il-Blitzkrieg bdiet bi splużjoni kolossali; it-twieqi ta" quddiem splodew u parti mill-ħajt waqa". Il-perspettiva kollha ta' Hayden inbidel, il-linja tas-saqaf waqgħet. Fdalijiet splodew fl-istazzjon kollu hekk kif waqgħu l-pulizija. Xi wħud qam għall-irkopptejn jew tkaxkru. Oħrajn weġġgħu jew sabu ruħhom maqbuda. L-RPG ħarġet mill-faċċata miksura u ġġarraf fil-console tal-attendant, u bagħat nar, duħħan u debris madwar iż-żona fil-qrib. Hayden imbagħad ra saqajhom jiġru hekk kif dehru ħafna rġiel b"maskra, kollha bl-armi tan-nar maħlulhom. Infirxu fuq kull naħa, jimmiraw lejn kull ħaġa li tiċċaqlaq, u mbagħad, wara konsiderazzjoni bir-reqqa, fetħu n-nar. Hayden, Kinimaka u Moore immedjatament taw in-nar.
  
  Balal mtaqqba l-istazzjon meqrud. Hayden għadd ħdax-il persuna taħt qabel il-gallarija tal-injam li kienet tipproteġiha bdiet tfarraġ f"biċċiet. Il-qxur għaddew dritt. Il-frammenti nkisru, u nbidlu fi frammenti perikolużi. Hayden waqa" lura fuqha minn wara u mbagħad inqalbet. Il-vestita tagħha kienet ħadet żewġ daqqa żgħar, mhux mill-balal, u l-uġigħ qawwi fl-għoġol t"isfel qalilha li spike tal-injam kienet laqtet laħam espost. Kinimaka gasped ukoll, u Moore qam biex neħħa l-ġakketta u jneħħi ċ-ċana minn fuq spalltu.
  
  Hayden reġgħet tkaxkar għal fuq il-gallarija. Permezz tal-lakuni, hija tara l-avvanz tal-grupp tal-attakk u semgħet grumbling gutturali hekk kif talbu għall-mexxej tagħhom. Ramses ġera bħal iljun tal-kaċċa, barra minn għajnejha Hayden f"inqas minn sekonda. Hija għafset iċ-ċans li tispara, iżda diġà kienet taf li l-bullet ma kienx se jtir mill-qrib.
  
  "Ħażż!"
  
  Hayden qam bil-wieqfa, ħares lejn Kinimaka u ġera lejn it-taraġ. Ma setgħux iħallu lill-prinċep terrorista jaħrab. Fuq kelmtu l-bomba kienet tisplodi. Hayden kellu jħossu li mhux se jistenna ħafna.
  
  "Mur, mur!" - għajjat lil Mano. "Irridu nġibu lil Ramses lura immedjatament!"
  
  
  KAPITOLU DISGĦA U Għoxrin
  
  
  L-intersezzjoni eżatt barra s-sit kienet ġeneralment ippakkjata bin-nies, il-qsim kien misdud b"persuni mexjin, u t-toroq ħsejjes bir-ritmu kostanti ta" karozzi li għaddew. Bini għoli b"ħafna twieqi ġeneralment jirrifletti l-ħsejjes ta" qrun li jdawru u daħk bejniethom, li jindika żieda fl-interazzjoni tal-bniedem, iżda llum ix-xena kienet differenti ħafna.
  
  Id-duħħan idawwar mat-triq u tela" fis-sema. Twieqi imfarrka mifruxa fuq il-bankini. Ilħna maħnuqa whisper madwar il-buttun hekk kif il-qoxra ixxukkjata u midruba ġew f"moħħhom jew ħarġu mill-ħabi. Sireni weiled fil-bogħod. In-naħa tat-3rd Avenue tal-bini tagħhom qisha ġurdien ġgant ħabbha ma" biċċa ġobon griż u ħa gdim kbir minnha.
  
  Hayden ftit li xejn innotat minn dan, tiġri barra mill-istazzjon u mbagħad naqset waqt li ħarset madwarha għall-maħruba. Dritt "il quddiem, fi Triq il-51, kienu l-uniċi li jiġru-ħdax-il raġel lebsin l-iswed, bir-Ramses li ma jistax jiġi mċaqlaq fuq il-bqija. Hayden ġriet minn ġol-intersezzjoni mifruxa b"sejjieħ, stordita bis-skiet li kien imdawwarha, l-għajta tas-silenzju u s-sħab ta" trab mimli li ppruvaw għamha. Fuq, fil-vojt bejn is-soqfa tal-bini tal-uffiċini-kolonni dritti tal-konkrit li jimmarkaw mogħdija perpendikulari bħal linji fuq gradilja-id-dawl tax-xemx taʼ filgħodu tħabtu biex jikkompeti. Ix-xemx rari dehret fit-toroq qabel nofsinhar, kienet tirrifletti mit-twieqi ftit tal-ħin qabel u ddawwal biss l-intersezzjonijiet sakemm telgħet minn fuq u ma setgħetx issib triqtu 'l isfel bejn il-binjiet.
  
  Kinimaka, il-kelb antik fidil, għaġġel ħdejha. "Hemm biss tnax minnhom," qal. "Moore qed jimmonitorja l-pożizzjoni tagħna. Se nsegwuhom sakemm niksbu rinforzi, okay?"
  
  "Ramses," qalet. "Din hija l-prijorità tagħna. Se nġibuh lura akkost ta" kollox."
  
  "Hayden," Kinimaka kważi ħabat ma 'vann ipparkjat. "Ma taħsibx sew. Ramses ippjana kollox. U anki jekk ma kienx - anke jekk il-lokalità tiegħu kienet b"xi mod nixxija fil-ħames kamra - ma jimpurtax issa. Din hija l-bomba li rridu nsibu".
  
  "Raġuni oħra biex taqbad lil Ramses."
  
  "Hu qatt mhu se jgħidilna," qal Kinimaka. "Imma forsi wieħed mill-istudenti tiegħu jagħmel dan."
  
  "Iktar ma nistgħu nżommu lil Ramses barra mill-bilanċ," qal Hayden. "L-aħjar ċans għandha din il-belt li tgħix għal dan kollu."
  
  Ġrew tul il-bankina, żammew fi ħdan il-ftit dellijiet mitfugħa mill-bini għoli u jippruvaw ma jagħmlu l-ebda storbju. Ramses kien fiċ-ċentru tal-pakkett tiegħu, jagħti ordnijiet, u issa Hayden ftakar li lura fis-suq kien sejjaħ lil dawn l-irġiel "leġjunarji." Kull wieħed minnhom kien fatali u leali lejn il-kawża tagħhom, ħafna passi 'l fuq mill-merċenarji ordinarji. Għall-ewwel, tnax-il persuna għaġġlu mingħajr wisq ħsieb, poġġew ftit distanza bejniethom u s-sit, iżda wara minuta bdew jonqsu, u tnejn ħarsu lura, jivverifikaw jekk kienx hemm xi segwaċi.
  
  Hayden fetaħ in-nar, inbiħ irrabjat mill-Glock tiegħu. Waqa" raġel wieħed, u l-bqija daru, sparaw lura. Iż-żewġ ex-aġenti tas-CIA niżlu wara flowerbed tal-konkos. Hayden ħarset madwar it-tarf tond tagħha, ma riedx titlef l-għadu tagħha. Ramses kien fuq il-ponta ta" ħsara, miksi min-nies tiegħu. Issa rat li Robert Price kien tħalla għad-destin tiegħu, bilkemm seta" jqum, iżda xorta sejjer tajjeb għal raġel imsawwat u li qed jixjieħ. L-attenzjoni tagħha daret lura lejn Ramses.
  
  "Hemm hemm, Mano. Ejja niksbu dan. Taħseb li xorta se jisplodu jekk imut?"
  
  "Dann, ma nafx. Li tieħu ħaj kienet taħdem aħjar. Forsi nistgħu nżommuh fidwa."
  
  "Iva, okay, l-ewwel irridu nersqu qrib biżżejjed."
  
  Il-kamera reġgħet żdiedet, din id-darba tkopri l-ħarba tagħhom. Hayden ġera minn flower bed għal flower bed, jiġru warajhom fit-triq. Il-balal żaruw bejn iż-żewġ gruppi, qatgħu t-twieqi u laqtu karozzi pparkjati. Linja ta" taxis sofor imxerrda offriet lil Hayden kopertura aħjar u ċans li tersaq eqreb, u ma qagħditx lura milli teħodha.
  
  "Ejja!"
  
  Daħlet fl-ewwel taxi, niżlet għall-ġenb u użat oħra li tħalla fil-ġenb tat-triq biex tgħatti hekk kif ġriet għall-oħra. It-twieqi splodew madwarha hekk kif il-ħabsinijiet tagħha ppruvaw ineħħuhom, iżda l-qoxra kienet tfisser li l-leġjunarji l-ġodda ta" Ramses qatt ma kienu jafu tassew fejn kienu. Erba" taxis wara u kienu qed iġiegħlu lir-runners jinħbew, u jnaqqsuhom.
  
  Il-widna tal-widna ta" Kinimaki bdiet tixxaqqaq. "L-għajnuna hija ħames minuti bogħod."
  
  Iżda anke dan kien inċert.
  
  Għal darb'oħra, iċ-ċellula ħadmet bħala grupp kompatt. Hayden ta ġiri, ma setax jagħlaq id-distakk b'mod sigur u ġiegħel ukoll jikkonserva l-munizzjon. Deher evidenti li ċ-ċella kienet bdiet tinkwieta wkoll dwar il-possibbiltà li jaslu r-rinforzi hekk kif il-movimenti tagħhom saru aktar sfrenati, inqas kawti. Hayden ħa l-mira lejn waħda mill-gwardji ta 'wara u tilef biss għax għadda mis-siġra skulturata hekk kif hi sparat.
  
  Xorti ħażina pura.
  
  "Mano," qalet f'daqqa waħda. "Tlifna waħda minnhom x'imkien?"
  
  "Għadda mill-ġdid."
  
  Hija setgħet tgħodd biss għaxar numri!
  
  Huwa deher mix-xejn, ħiereġ minn taħt karozza pparkjata bl-istil. L-ewwel daqqa tiegħu konnessa mad-dahar ta 'l-irkoppa ta' Kinimaki, u kkawża lir-raġel il-kbir jitgħawweġ. Hekk kif ta s-sieq, idu l-leminija ġabet PPK żgħir, li d-daqs tiegħu ma kienx inqas fatali. Hayden tefgħet lil Kinimaka fil-ġenb, il-ġisem relattivament żgħir tagħha kien qawwi u enerġetiku daqs kull atleta ta 'klassi dinjija, iżda anke dak jista' biss iċċaqlaq ftit lir-raġel il-kbir.
  
  Il-balal tellgħu bejniethom, isturdament, nifs, l-iqsar mument ta 'infern pur, u mbagħad il-leġjunarju reġa' mċaqlaq. Daqqa oħra konnessa ma" l-irkoppa ta" Hayden, u Mano kompla l-waqgħa tiegħu, ħabat b"sidru l-ewwel fl-istess karozza pparkjata li kien uża l-għadu tagħhom għall-għata. Ħarbitlu ħarbit hekk kif sab ruħu iddisprat jipprova jdur fuq irkopptejh.
  
  Hayden ħasset uġigħ fl-irkoppa u, aktar importanti, telf ta" bilanċ f"daqqa. Kienet taf aktar dwar il-ħarba ta 'Ramses u l-buffet terribbli li segwa milli dwar il-leġjunarju tal-ġlied, u kull fibra ta' l-esseri tagħha riedet li din tintemm malajr. Iżda dan ir-raġel kien ġellied, ġellied reali, u b"mod ċar ried jgħix.
  
  Reġa" spara l-pistola. Issa Hayden kien ferħan li tilfet il-bilanċ għax ma kinitx fejn kien jistenna li tkun. Il-balal, madankollu, ħakmet spallha. Kinimaka tefa" f"idejh bil-pistola, u difnu taħt muntanja ta" muskoli.
  
  Il-leġjunarju istantanjament abbandunah, u ra l-inutilità tal-ġlieda kontra l-Ħawajjan. Imbagħad ħareġ xafra tal-biża" ta" tmien pulzieri u tefa" lejn Hayden. Hija mdawwar skomda, kisbet ftit spazju biex tevita d-daqqa fatali. Kinimaka biddel il-pistola tiegħu, iżda l-leġjunarju kien antiċipa dan u xxandarha ħafna aktar malajr, is-sikkina qatgħet bil-kbir lill-Ħawajjan fuq sidru, li sar insinifikanti minħabba l-vest tar-raġel, iżda xorta tefgħetu għal fuqu.
  
  L-iskambju ta lil Hayden iċ-ċans li kellha bżonn. Hekk kif ħarġet il-pistola, ħasbet x"kien se jagħmel il-leġjunarju-dawwar u tefaʼ sikkina fuq il-bejta-għalhekk telqet lejn il-ġenb, iġbed il-grillu.
  
  Tliet balal daħlu f"sidir ir-raġel hekk kif is-sikkina qabdet mal-bieba tal-karozza u daqqet mal-art, u ma kkaġunat l-ebda ħsara.
  
  "Ħudu Walter," qal Hayden lil Kinimake. "Ikollna bżonn kull bulit."
  
  Hekk kif qamet, rat grupp inkonfondibbli ta" rġiel armati ħeġġa fit-triq, ftit mijiet ta" metri "l bogħod. Issa kien qed isir aktar ikkumplikat - gruppi ta' nies kienu qed jidhru u jiġġerrew fit-toroq, sejrin lejn id-dar jew jiċċekkjaw il-ħsara, jew saħansitra wieqfa fil-vista u jikklikkjaw fuq l-apparat Android tagħhom - iżda l-vista tar-ras ta' Ramses tidher kull ftit piedi kienet tingħaraf mill-ewwel. .
  
  "Issa ċċaqlaq," qalet, u sfurzat riġlejha uġigħ u mbenġla biex jaħdmu lil hinn mill-kapaċità tagħhom.
  
  Il-kamera sparixxa.
  
  "X'inhu-"
  
  Kinimaka mexa madwar il-karozza, jaqbeż minn fuq il-barnuża.
  
  "Ħażen ta 'l-isports kbir," qal il-Ħawajjan bla nifs. "Huma ħambu."
  
  "Tmiem tat-triq, Prince Ramses," beżaq Hayden l-aħħar żewġ kelmiet b'disprezz. "Ħaġġiġ, Mano. Kif għedt, irridu nżommu lill-bastard okkupat u nieħdu l-attenzjoni tiegħu minn din il-bomba nukleari. Kull minuta, kull sekonda tgħodd."
  
  
  KAPITOLU TLETIN
  
  
  Flimkien imxew mill-bibien ta" quddiem tal-maħżen tal-isports li għadhom jixxengel u fl-interjuri vast u sieket tiegħu. Kaxex tal-wiri, xtillieri u hangers tal-ħwejjeġ kienu kullimkien, tul kull korsija. Immuntat fuq is-saqaf tal-qafas miftuħ, id-dawl kien ipprovdut minn madum brillanti. Hayden ħares lejn l-art bajda li tirrifletti u ra marki tas-saqajn tat-trab li jwasslu fil-qalba tal-maħżen. Bil-għaġla, ċċekkjat il-maħżen tagħha u aġġustat il-vest tagħha. Il-wiċċ li ħarġet barra minn taħt l-ixkaffa tal-ħwejjeġ ġagħalha titneħħa, iżda l-biża" mnaqqxa fil-karatteristiċi tiegħu għamlitha ttaffi.
  
  "Tinkwetax," qalet. "Inżel u kwiet."
  
  Ma kellhiex bżonn titlob direzzjonijiet. Għalkemm setgħu kienu qed isegwu binarji tajn, l-istorbju "l quddiem ta l-pożizzjonijiet tal-miri tagħhom. Moaning kostanti tal-prezz kien benefiċċju miżjud. Hayden jiżżerżaq taħt serħan tad-dirgħajn tal-metall mimli leggings u mbuttat wara manikin qargħi b"uniformi ta" taħriġ Nike fiż-żona riservata għat-tagħmir sportiv. Xtillieri tal-barbells, trejs tal-piż, trampolini u treadmills ħejjew f'ringieli uniformi. Ftit li nimxu għal sezzjoni oħra, kien hemm grupp terroristiku.
  
  Raġel wieħed raha, qajjem l-allarm u fetaħ in-nar. Hayden ġriet iebsa u f"angolu, semgħet il-balal tiżboq fuq id-driegħ tal-metall tal-qaddiefa ftit pulzieri fuq ix-xellug tagħha. Kinimaka qabeż lejn il-ġenb, niżel bil-kbir fuq is-sezzjoni tal-conveyor tat-treadmill u rolling mill-vojt. Hayden rritorna l-kompliment lill-leġjunarju billi għamel toqba fl-ixkaffa ta" sneakers fuq rasu.
  
  Ir-raġel mar lura bil-mod hekk kif il-kollegi tiegħu tferrxu. Hayden tefa" l-duffel bag roża fl-arja biex jiċċekkja n-numri tagħhom u għamel grimace hekk kif erba" tiri separati laqtuha ħafna.
  
  "Forsi jkopri l-ħarba ta 'Ramses," nefaħ Kinimaka.
  
  "Jekk qatt kellna bżonn Torsten Dahl," nefaħ Hayden.
  
  "Tridni nipprova l-mod crazy?"
  
  Hayden ma setax irażżan id-daħk tiegħu. "Naħseb li hija aktar għażla ta 'stil ta' ħajja milli bidla ta 'tagħmir," qalet.
  
  "Hu x'inhu," qal Kinimaka. "Ejja ngħaġġlu."
  
  Hayden sawwtuh sal-punch, qabeż mill-għatu u malajr fetaħ in-nar. Waħda mill-figuri tħarħet u waqgħet għall-ġenb, il-bqija naqset. Hayden attakkathom, ħalliet ostakli fi triqthom, iżda għalaq id-distakk malajr kemm setgħet. Il-leġjunarji rtiraw, sparaw għoli, u sparixxew wara xtilliera ta 'sneakers ta' kull marka u kulur disponibbli. Hayden u Kinimaka poġġew bilqiegħda fuq in-naħa l-oħra, u waqqfu għal sekonda.
  
  "Let?" - Saqsejt. Hayden daqqa hekk kif ħeles lill-membru taċ-ċellula li waqa" mill-arma tiegħu.
  
  "Mur," qal Kinimaka.
  
  Hekk kif qamu, fqigħ ta" nar tal-magni tal-pistoli għaffeġ ftit ir-rack tat-taħriġ fuq rashom. Biċċiet tal-metall u kartun, kanvas u plastik niżlu fuqhom. Hayden tela" sat-tarf anke hekk kif l-istruttura kollha tbandal.
  
  "Oh..." beda Kinimaka.
  
  "Ħażż!" Hayden spiċċa u qabeż.
  
  In-nofs ta" fuq kollu tal-bank wiesa" waqa", imqatta" f"biċċiet, u waqa" fuqhom. Ħajt ta" xkafef enormi u mdendel, warrab struts tal-metall, kaxxi tal-kartun, u munzelli ta" żraben tal-kanvas ġodda hekk kif waslu. Kinimaka għolla idu bħallikieku biex jiddefendi lilu nnifsu mill-bini u kompla jimxi b"fiduċja, iżda minħabba l-massa tiegħu waqa" wara l-Hayden li kien qed jaħrab. Hekk kif tgerbet mill-massa li kienet nieżla, saqajha tkaxkir qabdet fuq appoġġ tal-metall, Kinimaka difen rasu taħt dirgħajh u qawwi ruħu hekk kif waqgħet fuqu.
  
  Hayden spiċċat it-tefgħa bil-pistola f"idejha u ħarset lura. "Mano!"
  
  Iżda l-problemi tagħha kienu għadhom qed jibdew.
  
  Erba" leġjunarji attakkawha, qatgħuha l-pistola u sawwtuha ġisimha bil-warms tal-azzarini tagħhom. Hayden għatti lilu nnifsu u mbagħad rolled ftit aktar. Xtilliera ta" blalen tal-baskitbol waqgħet, u bagħtu blalen oranġjo jtiru fid-direzzjonijiet kollha. Hayden ħares minn fuq spalla, rat dellijiet jiċċaqilqu, u ħares madwarha għall-Glock tagħha.
  
  Tir daqq. Semgħet balla taħbat xi ħaġa ħdejn rasha.
  
  "Ieqaf hawn," qal il-vuċi.
  
  Hayden ffriżat u ħares 'il fuq hekk kif id-dellijiet tal-irġiel ta' Ramses niżlu fuqha.
  
  "Issa int magħna."
  
  
  KAPITOLU wiehed u tletin
  
  
  Drake infaqa fiż-żona mħassra, Alicia maġenbu. L-ewwel moviment li raw kien minn Moore hekk kif daru fuq il-gallarija ta" fuq u ppunta pistola lejhom. Wara nofs minuta, deher serħan fuq wiċċu.
  
  "Fl-aħħar," nefaħ. "Naħseb li intom waslu hawn l-ewwel."
  
  "Għandna ftit twissija bil-quddiem," qal Drake. "Xi clown jismu Alligator?"
  
  Moore deher imħasseb u għamlithom fuq is-sular. "Qatt ma smajt bih. Huwa l-mexxej tal-ħames ċellola?"
  
  "Aħna naħsbu hekk, iva. Hu wazzok tal-foot b"ħmar mimli ħmieġ, imma issa hu responsabbli minn din il-bomba nukleari."
  
  Moore ħares b"ħalqu miftuħ.
  
  Alicia ittraduċiet. "Alligator jinstema" miġnun minn Julian Marsh wara għaxar gallun kafè, u kont ngħid li kien impossibbli sakemm smajt dak li kellu xi jgħid. Allura, fejn hu Hayden u x"ġara hawn?"
  
  Moore poġġa kollox għalihom, ikkummenta dwar il-ġlieda bejn Ramses u Price u mbagħad il-ħarba. Drake ħadlu rasu għall-istat tal-istazzjon u d-distribuzzjoni inadegwata tal-aġenti.
  
  "Seta" jippjana dan? Ġej it-triq kollha minn dak il-kastell kkritikat fil-Peru? Anke meta konna nesploraw il-bazaar?"
  
  Mai dehret xettika. "Inħoss xi ftit imbiegħed anke għal waħda mit-teoriji tiegħek."
  
  "U ma jimpurtax," qalet Alicia. "Tassew? Jiġifieri, min jimpurtah? Irridu nieqfu niggassaw lilna nfusna u nibdew infittxu."
  
  "Din id-darba," qalet May. "Naqbel ma" Taz. Forsi l-aħħar maħbub tagħha ħabbat xi sens fiha." Hija tefgħet t'għajn grazzjuża lejn Bo.
  
  Drake tgħawweġ hekk kif Moore ħares lejh, għajnejh issa saħansitra usa". L-aġent tal-Home Office ħares lejn l-erbgħa minnhom.
  
  "Din qisha festa mill-aqwa, uliedi."
  
  Drake qabadha. "Fejn marru? Hayden u Kinimaka?"
  
  Moore indikat. "51st. Segwa lil Ramses, il-ħdax-il segwaċi tiegħu u dak l-idjota Price fid-duħħan. Tlifthom wara ftit minuti biss."
  
  Alicia indikat ringiela ta" skrins. "Tista" ssibhom?"
  
  "Ħafna mill-kanali huma diżattivati. L-iskrins huma meqruda. Inkunu diffiċli biex insibu Battery Park bħalissa."
  
  Drake mexa lejn il-poġġaman tal-gallarija miksur u ħares madwar l-istazzjon u t-triq barra. Kienet dinja stramba li kienet qegħda quddiemu, kontra l-belt li immaġina, lura fuq għarqubha, għallinqas għal-lum. Kien jaf mod wieħed biss kif jgħin lil dawn in-nies jitjiebu.
  
  Żommhom sikuri.
  
  "Għandek xi aħbar oħra?" staqsa Moore. "Nemmen li kont qed tkellem lil Marsh u lil dan it-tip Alligator."
  
  "Eżatt dak li għedna," qalet Alicia. "Iċċekkjajt il-kodiċijiet tad-diżattivazzjoni?"
  
  Moore indika ikona li teptip li kienet għadha kif bdiet iteptep fuq wieħed mill-iskrins li baqgħu ħajjin. "Ejja naraw".
  
  Drake irritorna hekk kif Beau mar lejn l-apparat li jkessaħ l-ilma biex jieħu xarba. Moore aqra l-email b'leħen għoli, malajr wasal għall-punt u kkonferma l-awtentiċità tal-kodiċijiet tad-diżattivazzjoni.
  
  "Allura," qara Moore bir-reqqa. "Il-kodiċijiet huma fil-fatt kosher. Ikolli ngħid li dan huwa aqwa. Taħseb li Marsh kien jaf li kien se jiġi usurpat?"
  
  "Jista 'jkun hemm numru ta' raġunijiet," qal Drake. "Sigurtà għalik innifsek. Ibbilanċjar fix-xifer. Il-fatt sempliċi hu li r-raġel huwa sitt rounds inqas minn clip sħiħ. Kieku dak l-Alligator ma kienx jinstema daqshekk pretenzjuż, jien fil-fatt inħossni aktar sigur bħalissa."
  
  "Whppie?"
  
  "Ġewż?" Drake ipprova. "Ma nafx. Hayden jitkellem ilsienek aħjar minni."
  
  "Ingliż". Moore nodded. "Il-lingwa tagħna hija l-Ingliż."
  
  "Jekk tgħid hekk. Imma din hija ħaġa tajba, guys. Kodiċijiet ta" diżattivazzjoni ġenwini huma ħaġa tajba."
  
  "Fhimt li stajna kkuntattjanahom xorta waħda ladarba x-xjentisti ddeterminaw l-oriġini tal-ċarġ nukleari?" Qal Beau hekk kif ġie lura u ħa sip mit-tazza tal-plastik.
  
  "Um, iva, imma għadu ma ġarax. U sa fejn nafu aħna, bidlu l-kodiċijiet jew żiedu grillu ġdid."
  
  Beau aċċetta dan b'xejra żgħira.
  
  Drake ħares lejn l-arloġġ tiegħu. Kienu ilhom l-istazzjon għal kważi għaxar minuti, u ma kienx hemm kelma minn Hayden jew Dahl. Illum għaxar minuti ħassewhom eternità.
  
  "Qed inċempel lil Hayden." Ħareġ il-mowbajl.
  
  "Tinkwetax," qalet Mai. "Dan mhux Kinimaka?"
  
  Drake daret sew lejn fejn indikat. Il-figura inequivocabbli ta" Mano Kinimaki marret b"mod kostanti fit-triq, titgħawweġ, b"mod ċar bl-uġigħ, iżda b"ras iebsa marret lejn l-istazzjon. Drake bela" tużżana mistoqsija u minflok ġera dritt lejn il-persuna li setgħet twieġebhom. Darba barra, it-tim qabad lil Mano f"intersezzjoni mimlija terrapien.
  
  "X'hemm, ħabib?"
  
  Is-serħan tal-Ħawajjan meta jiltaqa' magħhom kien mittiefsa minn xi uġigħ mentali terribbli lurning eżatt taħt il-wiċċ. "Għandhom Hayden," huwa whisper. "Wilqajna tlieta minnhom, imma ma resqitx lejn Ramses jew Price. U mbagħad tawna ambush fl-aħħar. Ħarġejtni mil-logħba, u meta ħriġt minn taħt tunnellata ta" terrapien, Hayden spiċċat."
  
  "Kif taf li ħaduha?" staqsa Beau. "Forsi għadha qed timxi?"
  
  "Id-dirgħajn u s-saqajn tiegħi setgħu weġġgħu," qal Kinimaka. "Imma widnejja semgħu sewwa. Żarmawha u kaxkruha "l bogħod. L-aħħar ħaġa li qalu kienet..." Kinimaka bela" b"qalb tqila, ma setax ikompli.
  
  Drake qabad il-ħarsa tar-raġel. "Se nsalvawha. Dejjem nagħmlu dan."
  
  Kinimaka tbaxxa. "Mhux dejjem".
  
  "X'qalulha?" insistiet Alicia.
  
  Kinimaka ħares lejn is-sema, bħallikieku qed ifittex ispirazzjoni mid-dawl tax-xemx. "Huma qalu li se jagħtuha ħarsa aktar mill-qrib lejn din il-bomba nukleari. Qalu li kienu se jorbtuha ma" daharha."
  
  
  KAPITOLU Tnejn u tletin
  
  
  Thorsten Dahl ħalla diversi ekwipaġġi biex inaddfu ż-żona madwar Times Square u ħa lit-tim tiegħu fil-fond fid-dellijiet maħluqa minn sqaq dejjaq. Kien kwiet u bla ħsieb, il-post perfett biex tagħmel telefonata importanti. L-ewwel ċempel lil Hayden, iżda meta ma weġbitx, ipprova jikkuntattja lil Drake.
  
  "Id-distanza tinsab hawn. X'inhi l-aħħar aħbarijiet?
  
  "Aħna fil-ħmieġ, ħbieb-"
  
  "Reġgħu sal-boċċi tiegħek?" Interrott Dahl. "X'hemm ġdid?"
  
  "Din id-darba mhux sa għonq. Dawk il-bastard miġnun ħarġu, jew tkissru, miċ-ċelloli tagħhom. Ramses u Price m'għadhomx. Il-ħames ċella tikkonsisti - jew kienet - minn tnax-il persuna. Mano jgħid li għandhom tlieta."
  
  Dahl qabad l-intonazzjoni. "Mano qed jitkellem?"
  
  "Iva, ħabib. Huma qabdu lil Hayden. Ħaduha magħhom."
  
  Dahl għalaq għajnejh.
  
  "Imma għad fadlilna ftit tal-ħin." Drake ipprova n-naħa pożittiva. "Ma kienu jieħduha xejn kieku riedu jisploduha immedjatament."
  
  Il-Yorkies kellhom raġun, Dahl kellu jammetti. Huwa sema" kif Drake kompla jispjega li Marsh issa tneħħa mir-rwol tiegħu bħala l-Prinċep tad-Dlam u temporanjament mibdul b"wieħed imsejjaħ Alligator. Homeland kienet biss kapaċi tidentifika lil dan ir-raġel bħala partitarju Amerikan.
  
  "Tassew?" Dahl qal. "Għalxiex?"
  
  "Prażi xi ħaġa li tista 'tikkawża anarkija," qal Drake. "Hu merċenarju, biss din id-darba tilef it-tempera tiegħu."
  
  "Ħsibt li Ramses dejjem mexxa n-negozju tiegħu 'fid-dar'."
  
  "L-alligatur huwa indiġenu ta" New York. Huwa seta" jipprovdi għarfien imprezzabbli tal-loġistika għall-operazzjoni."
  
  "Iva, dan jagħmel sens." Dahl faqqa u ħakk għajnejh bil-għajxien. "Allura x"inhu jmiss? Għandna l-koordinati ta" Hayden?"
  
  "Ħaduha l-kamera. Għandhom ikunu ħadu mill-inqas ftit minn ħwejjiġha għax it-tag meħjuta fil-qmis tagħha tgħid li tinsab taħt il-mejda fiċ-Chipotle Mexican Grill, li għadna kif ikkonfermajna li hija xi ħaġa ta" ħelu. Il-kameras tas-sigurtà qed jaħdmu, iżda r-riċevituri fuq in-naħa tagħna kienu l-aktar knocked out bħala riżultat tal-attakk fuq is-sit. Qed jgħaqqdu flimkien dak kollu li jistgħu. U sempliċement m'għandhomx biżżejjed ħaddiema. L-affarijiet jistgħu jmorru tassew ħażin minn hawn, sieħbu."
  
  "Jista '?" Dahl tenna. "Ngħid li għaddejna mill-ħażin u nidħlu fit-triq tal-ħażin, hux?"
  
  Drake waqaf ftit, imbagħad qal, "Nittamaw li jkomplu jagħmlu talbiet," qal. "Kull rekwiżit ġdid jagħtina aktar ħin."
  
  Dahl ma kellux għalfejn jgħid li għadhom ma għamlu l-ebda progress. Il-fatt kien evidenti minnu nnifsu. Hawnhekk huma jiddependu fuq Homeland biex jiskopru l-post tal-bomba nukleari, jiġru bħal dundjani tal-Milied mwissija minn qabel, biss biex Moore jindika l-post, iżda l-intrapriża kollha falliet.
  
  "Kulma għamilna kien li ninnewtralizzaw ftit konsumabbli," qal. "Aħna lanqas qrib il-pjan attwali ta' Ramses, u speċjalment l-aħħar logħba tiegħu."
  
  "Għaliex ma tinżlu l-istazzjon? Nistgħu wkoll inkunu flimkien meta jiġi ċ-ċomb li jmiss."
  
  "Iva, se nagħmluh." Dahl xejriet lill-bqija tat-tim tiegħu u ddetermina d-direzzjoni t-tajba biex imexxihom lejn it-3rd Avenue. "Hi, kif qed iżomm Mano?"
  
  "Ir-raġel intlaqat ħafna kontra ħajt bi xkafef. Titlobx. Imma hu ħerqan biex jiġġieled, jistenna biss li xi ħadd jagħtih mira."
  
  Dahl beda jiġri meta spiċċaw il-konversazzjoni. Kensi waqaf ħdejh u ħabbar. "Mossa ħażina?"
  
  "Minħabba s-sitwazzjoni tagħna, nissoponi li setgħet kienet agħar, imma, iva, kienet għażla ħażina. Huma ħatfu lil Hayden. Ħaditha fejn hemm il-bomba."
  
  "Tajjeb hekk! Jiġifieri, intom ilkoll ma għandkomx beacons moħbija?"
  
  "Aħna nagħmlu. U wrewha flimkien ma" ħwejjeġha."
  
  "Il-Mossad daħal taħt il-ġilda tiegħek," qal Kensi bil-kwiet. "Tajjeb għalihom, imma mhux għalija. Ġegħlitni nħossni qisni nagħmel parti."
  
  "Kieku tkun". Dahl qaleb. "Ilkoll għandna bżonn inħossu li qegħdin fil-kontroll tad-destin tagħna stess, u li kull deċiżjoni hija essenzjalment ħielsa. Din mhix manipulazzjoni."
  
  "Dawn il-ġranet," is-swaba 'Kensi mdawwar u mbagħad għafsu f'ponn, "int timmanipulani għall-periklu tiegħek," hi mbagħad tatu tbissima żgħira. "Ħlief għalik, ħabib tiegħi, tista' timmanipulani kull ħin u fejn trid."
  
  Dahl ħares 'il bogħod. Bridget McKenzie kienet bla waqfien. Il-mara kienet taf li kien raġel miżżewweġ, missier, u madankollu xorta ċediet għat-tentazzjoni. Ovvjament, b"xi mod jew ieħor, ma kinitx se tibqa" hawn fit-tul.
  
  Problema solvuta.
  
  Smith u Lauren marru wkoll flimkien, skambjaw kummenti kwieti. Yorgi ħarġet fuq wara, għajjien u mifruxa b'debris, iżda loping b'determinazzjoni jilgħab. Dahl kien jaf li din kienet l-ewwel esperjenza reali tiegħu ta" miġġielda sfrenata u bl-addoċċ, u ħaseb li mexxa tajjeb. It-toroq qabżu u mbagħad daru lejn ix-xellug għal 3rd Avenue, sejrin lejn l-intersezzjoni mal-51st.
  
  Kienu ftit minuti strambi għal Dahl. Xi nħawi tal-belt kienu bla ħsara, u filwaqt li ħafna ħwienet baqgħu miftuħa u n-nies daħlu ġewwa b"sens ta" trepidazzjoni, oħrajn kienu abbandunati, kważi nieqsa mill-ħajja. Diversi toroq kienu magħluqin b"vetturi tal-pulizija tal-irvellijiet u vetturi tal-armata b"erba" roti mxerrdin madwar. Xi żoni kkowerw fil-mistħija fil-preżenza tal-looters. Fil-biċċa l-kbira, in-nies li ra ma fehmux x"għandhom jagħmlu, għalhekk żied il-vuċi tiegħu ma" dawk li kien jemmen li huma l-awtoritajiet u stidinhom jieħdu kenn kull fejn setgħu.
  
  U mbagħad waslu fil-post fejn Drake u l-oħrajn kienu qed jistennew, jittamaw, u jippjanaw li jsalvaw lil Hayden Jay.
  
  Għaddew biss ftit sigħat mill-bidu ta" din il-ġurnata. U issa kienu qed ifittxu b"mod iddisprat mod kif isibu bomba nukleari. Dahl kien jaf li ma kienx se jkun hemm dawra lura; ma setax jaħrab jew jistaħba fil-bunkers. It-tim SPEAR kien fih sal-aħħar. Jekk il-belt tmut illum, mhux se jkun minħabba nuqqas ta" eroj li qed jippruvaw isalvawha.
  
  
  KAPITOLU TLIETA U TLETIN
  
  
  Hayden baqa" sieket hekk kif Ramses idderieġa l-azzjoni u r-reazzjoni, u fakkar lill-irġiel tiegħu li kien responsabbli, ttestja l-lealtà assoluta tagħhom. Wara li kaxkruha 'l bogħod mill-maħżen tal-oġġetti sportivi, sfurzawha tiġri fosthom fit-3rd Avenue, imbagħad ħadet il-ħin biex issib u tarmiha l-mowbajl u qatgħalha l-vestit kontra l-balal. Ramses deher li kellu xi għarfien dwar l-apparat ta" traċċar u l-postijiet tagħhom u ordna lill-irġiel tiegħu biex ineħħilha l-qmis. L-apparat żgħir instab malajr u twarrab, u wara l-grupp kompla l-ġirja tiegħu tul dik li dehret li kienet rotta kompletament każwali.
  
  Hayden ħa l-impressjoni li dan ma kien il-każ xejn.
  
  Ħa ftit. Il-grupp tefgħet l-armi akbar u l-ħwejjeġ ta" barra iswed, u kixef l-uniformi turistika normali tagħhom taħtha. F'daqqa waħda kienu jleqqu, ma jagħmlux ħsara, parti minn mijiet ta 'folol anzjużi jimirħu fit-toroq tal-belt. Il-pulizija u l-għassa tal-armata ħejjew xi wħud mir-rotot, iżda l-kameras sempliċiment daħlu sqaq mudlam u mbagħad ieħor sakemm kienu ċari. Hayden ingħata ġakketta żejda biex jilbes. F"xi ħin, telgħu fuq muturi ppreparati minn qabel u ħarġu bil-mod miċ-ċentru ta" Manhattan.
  
  Imma mhux wisq. Hayden xtaqet bil-qawwa kollha li tkun tista" twassal il-messaġġ lil xi ħadd-kulħadd-issa li kienet taf fejn tinsab il-bomba. Ma kienx jimpurta li setgħu joqtluha - kulma kien importanti kien li dawn il-fanatiċi twaqqfu.
  
  Ir-roti dawru parzjalment fl-isqaq, u mbagħad għaxar persuni-it-tmien leġjunarji li kien fadal, Ramses u Price-imxew wara xulxin minn bieb tal-ġenb tal-metall sadid. Hayden sabet ruħha f"nofshom, premju ta" gwerra, u għalkemm diġà kienet taf id-destin tagħha, ippruvat taqbad kull daqqa t"għajn, kull bidla fid-direzzjoni u kull kelma whispered.
  
  Lil hinn mill-bieb ta" barra miksur, hallway ta" ġewwa li jinten kien iwassal għal taraġ tal-konkos. Hawnhekk wieħed mill-irġiel daret lejn Hayden u żamm is-sikkina tiegħu ma" griżmejha.
  
  "Silenzju," qal Ramses, mingħajr ma dawwar. "Nixtieq ma noqtolx għalissa."
  
  Telgħu erba" sulari u mbagħad waqfu għal mument biss quddiem il-bieb tal-appartament. Meta fetaħ, il-grupp iffulla ġewwa, ħiereġ barra mill-kuritur malajr kemm setgħu. Ramses waqaf fiċ-ċentru tal-kamra, id-dirgħajn mifruxa.
  
  "U hawn aħna," qal. "B"miljun tmiem u mill-inqas bidu wieħed. L-abitanti ta" din il-belt se jħallu din il-ħajja mingħajr ma jkunu jafu li dan huwa l-bidu tat-triq il-ġdida tagħna, il-gwerra qaddisa tagħna. Dan-"
  
  "Tassew?" Vuċi niexfa interrompiet il-tirata. "Parti minni trid temmenek, Ramses, imma l-parti l-oħra, l-agħar parti, taħseb li int mimlija biha."
  
  Hayden ħadet l-ewwel ħarsa tajba tagħha lejn Julian Marsh. Il-Pythian ħares stramba, mgħawġa, bħallikieku parti minnu kienet mitwija f'ieħor. Libes ħwejjeġ li qatt ma kienu joqogħdu, irrispettivament mis-sena jew it-tendenza attwali. Għajn waħda kienet isewda, l-oħra kienet miftuħa beraħ u ma teptipx, filwaqt li żarbun waqa". Fuq il-lemin tiegħu sib brunette impressjonanti li Hayden ma għarafx, iżda mill-mod kif kienu ppressati kontra xulxin, kien ċar li kienu konnessi b"aktar minn wieħed.
  
  Allura, mhux alleat.
  
  Hayden ħares bi disprezz kif Ramses irreaġixxa għat-taunt ta" March. "Int taf?" - staqsa l-prinċep terroristiku. "Li nqarrqu miegħek qabel saħansitra ltqajna miegħek. Qabel saħansitra konna nafu l-isem tal-iblah li kien se jġorr il-fjamma eterna tagħna fil-qalba tal-Amerika. Anke tiegħek stess, Tyler Webb, ittradik."
  
  "Fuck Webb," qal Marsh. "U telaq."
  
  Ramses daħħaq. "Ejja nerġgħu lura għal dak li kont qed ngħid. Anke n-nies li jaħdmu hawn jobogħdu din il-belt. Huwa għali wisq, wisq turisti. Irġiel u nisa ordinarji ma jaffordjawx jgħixu hawn u jissieltu biex imorru jaħdmu. Tista" timmaġina l-imrar li jikber kontra s-sistema u n-nies li jkomplu jappoġġjawha? In-nollijiet jiġu ċċarġjati fuq pontijiet u mini. Inti xejn jekk ma jkollokx flus. Ir-regħba, ir-regħba, ir-regħba tinsab kullimkien. U jimradni."
  
  Hayden kienet siekta, għadha qed tikkalkula l-mossa li jmiss tagħha, għadha qed tara r-reazzjoni ta" Marsh.
  
  Ramses għamel pass lejn il-ġenb. "U Alligator, ħabib antik tiegħi. Ħaġa li nerġa" narak."
  
  Hayden ra kif ir-raġel jismu Alligator jgħannaq lill-kap tiegħu. Waqt li ppruvat tibqa" żgħira, kwieta u forsi mhux innutata, ikkalkulat kemm kien se jieħu passi biex tasal sal-bieb. Wisq għalissa. Stenna, stenna biss.
  
  Imma kemm setgħet taffordjaha? Minkejja kliem Ramses, hija staqsiet jekk hux riedx jevita splużjoni nukleari. L-aħbar it-tajba kienet li l-awtoritajiet kienu għalqu l-ispazju tal-ajru, u għalhekk ir-raġel ma kellu ebda għaġla.
  
  Robert Price tefa" lilu nnifsu fuq siġġu b"groan. Huwa talab lill-eqreb leġjunarju għal flixkun aspirina, iżda ġie injorat b'mod ċar. Marsh idejjaq għajnejh lejn il-Ministru tad-Difiża.
  
  "Nafek?"
  
  Price snuggled aktar fil-fond fl-investi tiegħu.
  
  Hayden ħares lejn il-bqija tal-kamra, biss issa nduna l-mejda tal-ikel li kienet ħdejn it-tieqa bil-purtieri ferm.
  
  Indanna, x'inhu dan...?
  
  Kien iżgħar milli kienet immaġinat. Il-backpack kien akbar mill-mudell standard, kbir wisq biex jidħol fil-kompartiment ta 'fuq ta' ajruplan, iżda ma kienx jidher wisq skomdu fuq dahar ta 'persuna akbar.
  
  "Biegħek, March," qal Ramses. "Bit-tama li ġġib dan fi New York. Għal dan inkun dejjem grat. Ikkunsidraha bħala rigal meta ngħidlek li int u l-ħabib tiegħek titħallew iħossu n-nar li jikkunsma kollox. Dan huwa l-aqwa li nista" noffrilek, u ħafna aħjar minn sikkina minn ġo griżmek."
  
  Hayden memorizzat il-bomba nukleari - id-daqs tagħha, il-forma u d-dehra tal-backpack - f'każ li jista 'jkollha bżonnha. Ma kien hemm ebda mod li kellha mietet hawn illum.
  
  Ramses imbagħad daret lejn l-irġiel tiegħu. "Letha," qal. "U taħlix lill-kelba Amerikana uqija ta 'uġigħ."
  
  Hayden kien jaf li kien ġej. Huma kienu naqsu li jorbtu idejha fit-triq hawn, u issa ħadet vantaġġ sħiħ minn dan. Allura ħafna affarijiet jiddependu fuq id-dritt tagħha allura - id-destin tal-belt, in-nazzjon, ħafna mid-dinja ċivilizzata. Il-vażun fuq il-lemin tagħha kien utli, għonqha l-wisa 'perfetta għal idejha u l-piż it-tajjeb biss biex tagħmel xi ħsara. Faqqgħet fuq it-tempju tal-eqreb raġel, biċċiet imqaxxra waqgħu mal-art. Hekk kif għolla idu, Hayden qabad il-pistola, iżda malli raha imgeżwer sew ma" spalltu, mill-ewwel ċediet, minflok użat il-qabda tagħha fuq il-kanna biex tefgħetu saħansitra aktar off-balance. L-armi kienu mmirati, iżda Hayden injorahom kollha. Issa kien purament Saloon tal-Aħħar Chance... mhux aktar tiġġieled għal ħajjitha - aktar bħal ġlieda għas-sopravivenza tal-belt. Lyrics meaning: U mhux huma biss kuntrabandu tagħha hawn taħt moħbi? Dan qalilha li l-armi tan-nar kienu se jkunu lesti.
  
  L-alligatur resaq lejha mill-ġenb, iżda Ramses żammewh lura. Skoperta interessanti oħra. L-alligatur kien importanti għal Ramses. Il-mument ta" wara, kienet ikkunsmata, ma setgħetx tiffoka lil hinn mill-dirgħajn u r-riġlejn li kienu qed jolqtuha. Nirrispetta daqqa waħda jew tnejn, imma dejjem kien hemm oħra. Dawn mhumiex villains tat-TV - bil-pulit qed jistennew li wieħed jintlaqat biex l-ieħor ikun jista" jintervjeni. Le, dawn iddawruha u attakkawha kollha f"daqqa, allura kemm waqfet u laqtet, kienu qed jolqtuha tnejn oħra. L-uġigħ sploda f"aktar postijiet milli setgħet tgħodd, iżda ħadet vantaġġ mit-tfixkil tagħha biex qabdet biċċa żarbuna tal-vażun u qatgħet liż-żewġt irġiel tul wiċċ u dirgħajn. Huma rtiraw, fsada. Hija rrumblat fuq par saqajn, u bagħtet lil sidhom jitbattal. Hija ppruvat tarmi mug tqila mat-tieqa, ħasbet li se tiġbed l-attenzjoni, iżda l-ħaġa kkritikata tellgħet madwar nofs metru mit-tieqa.
  
  X'kien se jagħmel Drake?
  
  Kienet taf. Eżattament dan. Huwa se jiġġieled sal-aħħar nifs tiegħu. Permezz tal-foresta tar-riġlejn fittxet arma. Għajnejnha ltaqgħu ma 'l-għajnejn ta' Marzu u l-mara, iżda qabdu biss ma 'xulxin aktar stretti, u sabu serħan fil-komunikazzjoni stramba. Hayden ta daqqa ta" sieq u mibruma, ferraħ għal kull scream li bilkemm maqtugħ, imbagħad sab is-sufan warajha. Uża dan bħala fulkru, hi sfurzat lilha nnifisha tqum saqajha.
  
  Ponn ħabat f"wiċċha u l-kwiekeb splodew. Hayden ħadet rasha, neħħiet id-demm, u laqat lura, u wassal biex l-avversarju tagħha jaqa". Ponn ieħor laqatha fuq in-naħa ta" rasha, u mbagħad ir-raġel qabadha ma" qaddha, ħabbatha minn saqajha u poġġa lura fuq is-sufan. Hayden tefah fuq dahru billi juża l-momentum tiegħu stess. F"sekonda reġgħet fuq saqajha, rasha "l isfel, titfa" daqqiet mal-kustilji, l-għonq, il-groin u l-irkopptejn, tefgħet daqqa wara l-oħra, sieq wara l-oħra.
  
  Hija rat lil Ramses imur lejhom. "Tmien persuni!" - għajjat. "Tmien irġiel u tifla waħda. Fejn hi l-kburija tiegħek?
  
  "Fl-istess post tal-bajd tagħhom," qal Hayden bla nifs, ikkawżalhom ħsara, tħossok għajjien, uġigħ minn bosta daqqiet, jiġġieled ir-rabja li jonqos. Dan ma kienx se jdum għal dejjem, u ma kellha l-ebda tama li taħrab.
  
  Imma qatt ma waqfet tipprova. Qatt ma qatgħet qalbha. Il-ħajja kienet battalja ta" kuljum, kemm jekk kienet letterali jew le. Hekk kif il-qawwa tbattal mill-attakki tagħha u l-enerġija tbattal minn riġlejha, Hayden xorta laqat, għalkemm l-attakki tagħha ma kinux għadhom biżżejjed.
  
  L-irġiel għollewha fuq saqajha u kaxkruha madwar il-kamra. Ħassitha xi saħħa tirritorna lejha u damet il-boot tagħha fuq ix-xewk tagħha, u b'hekk ikkawżalha tgħajjat. L-armi ssikkat madwar il-muskoli tagħha, imbuttatha lejn it-tieqa 'l bogħod.
  
  Ramses kien fuq il-mejda li fuqha kienet tinsab il-bagalja nukleari.
  
  "Talhekk żgħir," qal maħsub. "Hekk mhux xieraq. U madankollu hekk memorabbli. Taqbel?"
  
  Hayden beżqet demm minn ħalqha. "Naqbel li int ix-xogħol tal-ġenn tas-seklu."
  
  Ramses taha ħarsa mħawda. "Qed tagħmel? Tinduna li huma Julian Marsh u Zoe Shears minn The Pythians jgħannqu hemmhekk, hux? U l-mexxej tagħhom - Webb - fejn hu? Off biex tgħożż id-dinja għal teżor arkeoloġiku antik, naħseb. Qed insegwi t-traċċa li ilha mejta ta" aristokratiku li ilu mejjet. Isegwi l-passi miġnun tiegħu stess waqt li d-dinja tinħaraq. Ma noqrobx ix-xogħol tal-ġenn tas-seklu, Miss Jay."
  
  U għalkemm Hayden internament ammettiet li kellu raġun dwar xi ħaġa, hija baqgħet siekta. Fl-aħħar tal-ġurnata, kamra bil-feltru għandha tkun tistenniehom kollha.
  
  "Allura x'inhu jmiss, int interessat li tkun taf?" Staqsieha Ramses, jitbissem. "Tajjeb, mhux daqshekk, biex inkun onest. Aħna lkoll fejn irridu nkunu. Int b'bomba nukleari. Jien ma' Alligator, l-espert tiegħi tal-bombi. In-nies tiegħi huma fuq in-naħa tiegħi. Bomba nukleari? Kważi lesta li... - waqaf - biex issir ħaġa waħda mad-dinja. Għandna ngħidu... siegħa minn issa?"
  
  Għajnejn Hayden ittradiha.
  
  "Oh haha. Issa qed tistaqsi. Dan huwa wisq ħin għalik? Allura għaxar minuti?"
  
  "Le," nefaħ Hayden. "Ma tistax. Jekk jogħġbok. Għandu jkun hemm xi ħaġa li trid. Xi ħaġa li nistgħu naqblu dwarha."
  
  Ramses ħares lejha bħallikieku, kontra r-rieda tiegħu, f'daqqa waħda ħasadha. "Is-somma ta" dak kollu li rrid tinsab f"din il-kamra. Qerda tal-hekk imsejħa Ewwel Dinja."
  
  "Kif tagħmel ftehim ma 'nies li jridu joqtluk biss jew li jmutu jippruvaw?" Hayden qal b'leħen għoli. "Jew waqqafhom mingħajr ma tirrikorri għat-tixrid tad-demm lilek innifsek. Id-Dilemma Ultimate għad-Dinja l-Ġdida."
  
  Ramses daħak. "Intom intom daqshekk stupidi." Huwa daħaq. "It-tweġiba hija: 'M'għandekx'. Joqtolna jew adurawna. Ieqafna jew ara naqsmu l-fruntieri tiegħek. Din hija l-unika dilemma tiegħek."
  
  Hayden reġgħet tħabtu hekk kif l-irġiel ġibdu l-qmis il-ġdid tagħha u mbagħad pożizzjonaw il-bomba sabiex tkun imqabbda ma 'quddiem tagħha. Kien Alligator li resaq "il quddiem u nefa" l-backpack u skonnettja diversi wires minn ewwa. Huma kellhom jitwaħħlu ma 'mekkaniżmu ta' tajmer, Hayden kien ċert. Anke terroristi miġnun bħal dawn ma jirriskjawx li jiskonnettjaw apparat splussiv reali.
  
  Hija ttamat.
  
  L-alligatur ġibed il-wajers u mbagħad ħares lejn Ramses, stenna l-permess biex ikompli. Il-ġgant qaleb. L-irġiel qabdu dirgħajha Hayden u mbuttawha 'l quddiem fuq il-mejda, u jgħawġu ġisimha sakemm il-bomba nukleari tagħfasha kontra l-istonku tagħha. Imbagħad żammewha f"postha filwaqt li Alligator xebbret il-wajers l-ewwel madwar daharha u sidirha, imbagħad 'l isfel bejn saqajha u fl-aħħar 'il fuq sakemm iltaqgħu f'qiegħ daharha. Hayden ħass kull ġibda fuq il-wajers, kull moviment tal-backpack. Fl-aħħarnett, użaw ċinturini ta" saħħa medja u duct tape biex jiżguraw li l-bomba nukleari kienet mwaħħla sew ma" ġisimha u li tkun imgeżwer madwarha. Hayden ittestjat il-bonds tagħha u sabet li bilkemm setgħet tiċċaqlaq.
  
  Ramses waqaʼ lura biex jammira x-xogħol tal-Alligatur. "Perfetta," qal. "Ix-xitan Amerikan ħa pożizzjoni ideali biex jeqred lil pajjiżu. Huwa santwarju xieraq, bħal din il-belt midinba, għall-bqija tagħhom. Issa, Alligator, poġġi t-tajmer u agħtina biżżejjed ħin biex immorru ż-żoo."
  
  Hayden ħasad mal-mejda, l-ewwel ixxukkjat u mbagħad konfuż bil-kliem tat-terrorista. "Jekk jogħġbok. Inti ma tistax tagħmel dan. Ma tistax. Aħna nafu fejn int u x'tippjana li tagħmel. Dejjem nistgħu nsibuk, Ramses."
  
  "Inti tfisser ħbieb tiegħek!" Il-alligatur għaqqadha f'widnejha, u wassalha biex taqbeż u tħawwad in-nuke. "Ingliz... Khmannnn! Tinkwetax. Terġa" tarah. Marsh ħa pjaċir miegħu, mmm, imma aħna wkoll!"
  
  Ramses inklinat qrib widna l-oħra tagħha. "Niftakarkom ilkoll mill-bazaar. Nemmen li qerduha, u ħassejt ir-reputazzjoni tiegħi għal mill-inqas sentejn. Naf li intom ilkoll attakkajjtu l-kastell tiegħi, qatlu lill-gwardjan tal-ġisem tiegħi Akatash, qatlu l-leġjunarji tiegħi u ħadtni bil-ktajjen. Għall-Amerika. Pajjiż tal-iblah. Is-Sur Price hemmhekk jgħidli li inti kollha parti mit-tim, imma mhux hekk biss. Inti ssejjaħ lilek innifsek familja. Tajjeb, mhux xieraq li tkunu kollha flimkien fl-aħħar nett?"
  
  "Indannat," Hayden nefaħ fil-quċċata tal-backpack tiegħu. "Int. Ħmar."
  
  "O le. Int int u l-familja tiegħek li verament iżżejjed. Ftakar biss - Ramses għamel dan. U li anke din mhix l-aħħar logħba tiegħi. L-affidabbiltà tiegħi hija saħansitra aktar impressjonanti. Imma kun af li se nkun xi mkien sigur, nidħaq, filwaqt li l-Amerika u l-bqija tal-ħbieb tagħha tal-Punent jisplodu."
  
  Huwa tgħawweġ biex ġismu għaffeġ kemm lilha kif ukoll il-kontenut tal-backpacks. "Issa wasal iż-żmien għall-aħħar żjara tiegħek fiż-żoo. Jiena nagħti l-unur lil Matt Drake li jsibk," lissen. "Meta tispiċċa l-bomba."
  
  Hayden semgħet il-kliem, l-implikazzjonijiet moħbija fi ħdanhom, iżda sabet ruħha tistaqsi x"azzjoni żgura tkun aktar impressjonanti minn dak li kien diġà ppjana.
  
  
  KAPITOLU ERBA U TLETIN
  
  
  Hayden żelaq u ġera fuq wara ta" trakk żgħir. Il-leġjunarji poġġewha, għadha marbuta mal-bomba, warajhom f"riġlejhom hekk kif okkupaw il-bankijiet fuq kull naħa. L-iktar parti diffiċli tal-vjaġġ kollu kienet li toħroġha mill-bini tal-appartamenti. Il-leġjunarji ma tilfu l-ebda ħin jippruvaw jaħbuha; imbuttawha fejn riedu u marru bl-armi lesti. Kull min jarahom jinqatel. Fortunatament għalihom, ħafna nies dehru li taw kas it-twissijiet u baqgħu d-dar quddiem it-televiżjonijiet jew il-laptops tagħhom. Ramses żgura li Hayden jara t-trakk jiġbor lejn il-ġenb tat-triq ħdejn sqaq mudlam, jidħak il-ħin kollu.
  
  Iswed b'marki tal-forzi speċjali.
  
  Min kien iwaqqafhom? Interrogahom? Forsi maż-żmien. Imma dak kien il-punt kollu ta" dak kollu li kien ġara s"issa. Il-veloċità u l-eżekuzzjoni ta 'kull parti tal-pjan ittestjaw ir-rispons tal-Amerika għal-limiti tagħha. Ir-reazzjonijiet kienu mistennija, u l-problema reali kienet li t-terroristi sempliċement ma jimpurtahomx. L-uniku għan tagħhom kien il-mewt tan-nazzjon.
  
  Huma użaw 57th Street biex joqogħdu lejn il-Lvant, fejn evitaw rondi u kuruni fejn setgħu. Kien hemm tas-sejjieħ, il-karozza fard abbandunata u gruppi ta 'dawk li jħarsu, iżda l-Alligator innifsu kien New Yorker indiġenu u kien jaf ir-rotot kollha aktar kwieti, apparentement għerja. Is-sistema tal-provvista tal-enerġija tal-belt għenet, u ppermettiet lis-sewwieq jerġa" lura faċilment għar-rotta ppjanata minn qabel. Huma aġixxew bil-mod, b"kawtela, jafu li l-Amerikani kienu għadhom qed jirreaġixxu, għadhom qed jistennew, u wara diversi sigħat biss indunaw li l-bomba setgħet diġà tinsab hemm.
  
  Hayden kien jaf li anke issa l-uffiċjali tal-White House kienu jirrakkomandaw kawtela, kompletament ma jistgħux jaċċettaw li l-konfini tagħhom kienu nkisru. Ikun hemm oħrajn li jippruvaw jieħdu vantaġġ mis-sitwazzjoni. Ejja neħilsu aktar minn Dodge u skrun lill-kontribwenti. Madankollu, kienet taf lil Coburn u tittama li l-eqreb konsulenti tiegħu kienu affidabbli u sofistikati daqs hu.
  
  Il-vjaġġ ħallietha bi tbenġil. Il-leġjunarji appoġġjawha b"saqajhom. Waqfiet għall-għarrieda u ħofor kbar għamluha tħossha nawża. Il-backpack mxiet taħtha, il-ġewwieni iebsin tiegħu dejjem iqanqlu. Hayden kienet taf li dan kien dak li ried Ramses-biex l-aħħar mumenti tagħha jimtlew bit-terrur hekk kif it-tajmer jinżel.
  
  Għaddew inqas minn nofs siegħa. It-toroq kienu kwieti, jekk mhux vojta. Hayden ma setax jgħid żgur. F'dawra ġdida oħra għall-pjan tiegħu, Ramses ordna lil Gator jorbot lil Marsh u lil Shears mal-bomba, flimkien ma' Hayden. It-tnejn ilmentaw, ġġieldu, u saħansitra bdew jgħajtu, u għalhekk Alligator għalaq ħalqhom u mnieħrhom b"tejp, qagħdu hemm sakemm ikkalmaw, u mbagħad ħallew imnifsejn jerdgħu ftit arja. Marsh u Shears imbagħad bdew jibku kważi fl-unison. Forsi kellhom ħolm ta" ħelsien. Marsh squealed bħal tarbija tat-twelid, u Shears xamm bħal tifel bl-influwenza tar-raġel. Bħala kastig għat-tnejn li huma - u, sfortunatament, għal Hayden ukoll - Ramses kelluhom marbutin għarwenin ma" bomba nukleari, li kkaġunaw kull xorta ta" problemi, kontorsjonijiet, u aktar xamm. Hayden ħaduha tajjeb, immaġina l-orrur Lovecraftian li issa jistgħu jixbħu u jistaqsi kif infern kienu se jgħaddu miż-żoo.
  
  "Aħna nispiċċaw ġewwa," l-Alligatur ħares b'mod kritiku lejn il-quddiesa. "Massimu ħames minuti."
  
  Hayden innota li dak li għamel il-bombi tkellem tajjeb meta kien qed jittratta mal-kap tiegħu. Forsi l- ansjetà wassal biex leħnu jogħla f"daqqa. Forsi eċċitament. Hija daret l-attenzjoni tagħha meta t-trakk waqaf u x-xufier iddawwar il-magna għal ftit minuti. Ramses ħareġ mit-taxi, u Hayden issuġġerixxa li jistgħu jkunu fid-daħla taż-żoo.
  
  L-aħħar ċans.
  
  Hija tħabtu iddisprat, tipprova tbandal minn naħa għall-oħra u jinbarax it-tape duct tape minn ħalqha. Marsh u Shears groaned, u l-leġjunarji ħarġu fuqha bl-istivali tagħhom, u għamluha diffiċli biex tiċċaqlaq, iżda Hayden irreżistiet. Kulma kien meħtieġ kien ħsejjes strambi, wobble mhux xieraq, u l-bnadar jittellgħu.
  
  Waħda mil-leġjunarji saħqet u qabżet minn fuqha, u qabeżha saħansitra aktar kontra l-akkuża nukleari u d-dahar tal-vettura. Hija moaned fil-duct tape. dirgħajh imgeżwer ma" ġisimha, u żammilha milli tiċċaqlaq, u meta Ramses mar lura, hija ma setgħetx tieħu n-nifs.
  
  B"daqqiet żgħir mill-magna, it-trakk reġa" mexa "l quddiem. Il-karozza saq bil-mod, u l-leġjunarju telaq. Hayden ħadet nifs fil-fond, isħet xortiha u l-uċuħ ta 'kull madwarha. Il-vettura malajr waqfet u s-sewwieq tefa l-magna. Kien hemm silenzju hekk kif Ramses, issa liebes uniformi rudimentali tal-forzi speċjali, poked rasu fis-sit ta" wara.
  
  "Għan milħuq," qal dispassionously. "Stenna għas-sinjal tiegħi u kun lest li ġġorrhom bejnietkom."
  
  Bla saħħa, Hayden setaʼ jieħu n-nifs biss hekk kif ħames leġjunarji pożizzjonaw lilhom infushom madwar il-gozz stramb u ppreparati biex jerfgħuha. Ramses ħabbat il-bieb, kollox kien ċar, u raġel wieħed fetaħ. Il-leġjunarji mbagħad għollew il-gozz fl-arja, ħarġu mill-vann u wassluh tul mogħdija miksija bis-siġar. Hayden teptip hekk kif id-dawl tax-xemx laqat għajnejha, imbagħad qabdet ħjiel ta" fejn kienet.
  
  Kanupew tal-injam sostnut minn pilastri tal-briks ħoxnin miġbud fuq rashom, imdawwar bil-ħdura. Sunrap maħtur tajjeb u pavimentat, bħalissa kien abbandunat, kif Hayden kien stenna li l-bqija taż-żoo. Xi ftit turisti intrepid setgħu ħadu vantaġġ mill-attrazzjonijiet ftit li xejn popolati, iżda Hayden iddubita li ż-żoo jitħallew jammetti lil xi ħadd għas-sigħat li ġejjin. Ħafna probabbli, Ramses ikkonvinċa lis-sigurtà taż-żoo li l-forzi speċjali kienu hemm biex jiżguraw is-sigurtà sħiħa tat-territorju. Inġarru tul mogħdija miksija b"arkati u ħdura mdendla sakemm twaqqfu minn bieb tal-ġenb. L-alligatur daħal bil-forza, u mbagħad sabu ruħhom ġewwa kamra b'soqfa għolja li kienet tikkonsisti minn mogħdijiet tal-injam, pontijiet u ħafna siġar li għenu biex ilaħħqu mal-atmosfera umda.
  
  "Iż-żona tropikali," Ramses qal. "Issa, Alligator, ħu l-pakkett u poġġih aktar fil-brush. M'għandniex bżonn osservazzjonijiet bikrija ta' ċans."
  
  Hayden u l-kumplament tal-kumpanija prekarja tagħha spiċċaw fuq l-art tal-injam. L-alligatur aġġusta ftit ċineg, żied aktar duct tape għall-istabbiltà, u mbagħad fiddled b'roll ta 'wajer żejjed sakemm ħabbar li d-detonatur kien imgeżwer sew madwar il-priġunieri.
  
  "U l-iswiċċ li jdur?" staqsa Ramses.
  
  "Int ċert li trid iżżid dan?" Staqsa Alligator. "Marsh and Shears jistgħu jibdew dan qabel iż-żmien."
  
  Ramses ġibdet il-moħħ lir-raġel. "Għandek raġun". Huwa squatted isfel ħdejn il-pakkett, il-backpack li tqiegħed mal-art, Hayden marbut direttament fuq nett, u mbagħad Marsh u Zoey fuq tagħha. Għajnejn Ramses kienu fil-livell ta" ras Julian Marsh.
  
  "Aħna nżidu swiċċ tas-sensittività," qal bil-kwiet. "Apparat li jdur li, jekk tittellaʼ jew tagħmel xi movimenti kbar, jikkawża li l-bomba tisplodi. Nagħtikom parir biex toqgħodu u tistennew li jaslu sħabi ta" Miss J. Tinkwetax, mhux se ddum ħafna."
  
  Kliem tiegħu bagħat tregħid minn ġol-ġisem ta" Hayden. "Kemm twil?" hi rnexxielha tefgħet.
  
  "It-tajmer se jkun issettjat għal siegħa," qal Ramses. "Ħin biżżejjed biex inħallu lil Alligator u jien naslu għas-sigurtà. L-irġiel tiegħi se jibqgħu bil-bomba, l-aħħar sorpriża għal sħabek jekk jirnexxielhom isibuk."
  
  Jekk?
  
  Ramses qam bil-wieqfa, ta l-aħħar ħarsa lejn il-pakkett li kien ħejja, lejn il-laħam uman u l-maltemp ta" taħt, lejn l-espressjonijiet tal-biża" fuq wiċċhom u l-qawwa li wera fuqhom kollha.
  
  Hayden għalqet għajnejha stess, issa ma setgħetx tiċċaqlaq, il-pressjoni terribbli tagħfas sidirha fi bomba ineżorabbli u tagħmilha diffiċli biex tieħu n-nifs. Dawn jistgħu jkunu l-aħħar mumenti tagħha u ma kien hemm xejn li tista 'tagħmel wara li semgħet Alligator gloat dwar l-issettjar tal-iswiċċ tas-sensittività, iżda hi'd tkun damned jekk hi kienet se tonfoqhom fiż-Żona Tropikali ta' New York's Central Park Zoo. Minflok, hi kienet se tiġi ttrasportata lura għall-aqwa żminijiet ta" ħajjitha, lejn il-Manos u ż-żmien tagħhom fil-Hawaii, lejn it-traċċi ta" Diamond Head, is-surf ta" North Beach u l-muntanji vulkaniċi ta" Maui. Restaurant fuq vulkan attiv. Post fuq is-sħab. Ħmieġ aħmar wara t-toroq. Id-dwal li jteptpu tul Kapiolani u mbagħad il-bajja fl-aħħar tal-bajjiet kollha, ragħwa taħt id-dwal ħomor li jinxterdu ta" dusk u bla ħsieb, l-uniku post reali fid-dinja fejn setgħet taħrab l-istress u l-inkwiet kollu tal-ħajja.
  
  Hayden mar hemm issa, bl-arloġġ jimmarka.
  
  
  KAPITOLU ĦAMES U TLETIN
  
  
  Drake stenna fl-għassa tal-pulizija, iħossu kompletament bla saħħa hekk kif imdendla għal kull ponta, kull lemħ, kull ħjiel żgħir dwar Ramses, Hayden, jew il-bomba nukleari. Il-verità kienet li New York kienet kbira wisq biex tkopri fi kwistjoni ta" sigħat, u t-telefowns kienu qed idoqqu mill-ganċ. L-abitanti tagħha kienu numerużi wisq u l-viżitaturi tagħha kienu numerużi wisq. Jista' jkun li l-armata tieħu għaxar minuti biex tasal il-White House, iżda minkejja l-gwardji u l-miżuri ta' sigurtà kollha, kemm se tieħu żmien biex tfittex f'dan il-post relattivament żgħir? Issa, ħaseb Drake, ħu dan ix-xenarju fi New York u x"tikseb? Kien inċident rari fejn il-forzi tas-sigurtà qabdu terroristi li fil-fatt wettqu l-atroċità tagħhom. Fid-dinja reali, it-terroristi ġew segwiti u rintraċċati wara l-irvellijiet.
  
  Dahl fl-aħħar wasal, deher imqaxxar u għajjien mid-dinja, bil-bqija tat-tim SPEAR warajh. Kenzi b"mod inspjegabbli beda jħares madwaru u staqsa fejn kienet il-faċilità tal-ħażna tal-evidenza. Dahl sempliċement xemm għajnejh lejha u qal, "Ħalliha tmur, jew qatt ma tkun sodisfatta." Il-kumplament tat-tim inġabru u semgħu dak li kellu xi jgħid Drake, li, minbarra li kien inkwetat dwar Hayden, ma tantx kien.
  
  Moore ssimplifika l-kwistjoni. "In-nies jafu dwar it-theddida terroristika għall-belt. Ma nistgħux nevakwaw, għalkemm ma nwaqqfux lil dawk li qed jippruvaw jitilqu. X'jiġri jekk il-bomba tisplodi? Ma nafx, imma mhux għalina naħsbu dwar akkużi reċiproċi issa. Is-sistemi tagħna huma mwaqqfa, iżda aġenziji u siti oħra għandhom aċċess għal kanali oħra. Aħna nqabbluhom kif nitkellmu. Ħafna sistemi qed jaħdmu. It-toroq ta" New York huma kwieti iżda għadhom bieżla meta mqabbla mal-biċċa l-kbira tal-ibliet. Toroq ukoll."
  
  "Imma għadu xejn?" Staqsa Smith sorpriża.
  
  Moore daqqa. "Ħabib tiegħi, aħna nwieġbu mijiet ta" sejħiet kull minuta. Aħna nittrattaw ma 'kull psiko, kull prankster, u kull ċittadin tajjeb detta jibża' fil-belt. L-ispazju tal-ajru huwa magħluq għal kulħadd ħlief għalina. Konna se nitfi l-Wi-Fi, l-Internet u anke l-linji tat-telefon, imma nifhmu li x"aktarx li nieħdu pawża minn din l-avenue daqskemm aħna minn pulizija tat-triq, aġent tal-FBI jew, aktar probabbli, membru tal-pubbliku."
  
  "Taħt il-kopertura?" staqsa Dahl.
  
  "Safejn nafu, ma fadalx ċellola waħda. Nistgħu biss nassumu li ċ-ċellula li issa qed tipproteġi lil Ramses ġiet reklutata nazzjonalment u lokalment. Ma nemmnx li l-aġenti moħbi tagħna jistgħu jgħinu, iżda qed jesploraw l-għażliet kollha possibbli."
  
  "Mela dan fejn iħallina?" staqsiet Lauren. "Ma nistgħux insibu l-kamera, Ramses, Price jew Hayden. Ma sibniex bomba nukleari," studjat kull wiċċ, għadha fil-qalba ċivili mrobbija f"wirjiet sindakati fejn il-biċċiet kollha tal-puzzle ħarġu fl-att finali.
  
  "Tipping huwa dak li normalment jagħmel dan," qal Moore. "Xi ħadd jara xi ħaġa u jikkawżaha. Taf x'sejħu s-serje tal-ponta sħuna hawn? Żewġ biljetti għas-sema, wara l-kanzunetta l-antika ta" Eddie Money."
  
  "Allura, qed nistennew is-sejħa?"
  
  Drake wassal lil Lauren għal fuq il-gallarija. Ix-xena t"hawn taħt kienet sfrenata, bil-ftit kobob u aġenti għadhom ħajjin jissieltu ma" xokk tal-qoxra hekk kif qabdu triqithom minn ġos-sejjieħ u ħġieġ miksur, jwieġbu sejħiet u jħabbtu ċ-ċwievet, uħud b"faxex imdemmi ma" dirgħajhom u rashom, oħrajn b"saqajhom. up, grimacing fl-uġigħ.
  
  "Irridu ninżlu hemm," qalet Lauren. "Għinhom."
  
  Drake qaleb. "Qegħdin jiġġieldu battalja telliefa u lanqas m'għadhiex ċentru. Dawn il-ġuvini sempliċement irrifjutaw li jitilqu. Dan ifisser aktar għalihom minn vjaġġ l-isptar. Dan huwa dak li jagħmlu kobob tajbin u l-pubbliku rari jarah. L-istampa ġġib biss aħbarijiet ħżiena għal darb'oħra, ikkulurit l-opinjoni ġenerali. Jien ngħid li se ngħinuhom ukoll."
  
  Huma marru lejn il-lift u mbagħad Drake daru, sorpriż li jara lit-tim kollu warajh. "Xiex?" - staqsa. "M'għandix flus".
  
  Alicia tbissmet għajjien. Anke Beau rnexxielu tbissima. It-tim ta" SPEAR illum kien għadda minn ħafna, iżda kien għadu b"saħħtu, lest għal aktar. Drake ra ħafna tbenġil u feriti oħra li kienu moħbija sew.
  
  "Għaliex ma tiċċarġjawx mill-ġdid? U ħu munizzjoni żejda miegħek. Meta fl-aħħar naslu biex intemmu dan, ser ikollna żmien diffiċli."
  
  "Se nifhem," qal Kinimaka. "Se jipprovdi distrazzjoni."
  
  "U jien se ngħin," qal Yorgi. "Għandi diffiċli anke nifhem l-aċċent ta' Drake, għalhekk jintilef b'aċċent Amerikan."
  
  Dahl daħak hekk kif ingħaqad ma" Drake fil-lift. "Ħabib Russu tiegħi, għandek kompletament lura."
  
  Drake ta daqqa ta" ponn lill-Iżveziż, u kkawża aktar tbenġil, u ħa l-lift sa l-ewwel sular. It-tim SPEAR imbagħad intervjena fejn seta", wieġeb sejħiet ġodda u rrekordja informazzjoni, intervista lir-residenti u għamel mistoqsijiet, u ddevja sejħiet li ma kellhom xejn x"jaqsmu mal-emerġenza lejn stazzjonijiet oħra assenjati. U għalkemm kienu jafu li kienu meħtieġa u għenu, ħadd minnhom ma kien kuntent biha sempliċiment għax Hayden kien għadu nieqes u Ramses baqa" ħelsien. S'issa rebaħhom.
  
  Liema tricks oħra kellu fil-kmiem?
  
  Drake għadda sejħa dwar qarib nieqes u bagħat oħra dwar bankina irregolari. Is-swiċċbord baqa" attiv, u Moore kien għadu jgħodd fuq il-ponta, il-biljett tiegħu għas-sema. Iżda malajr deher ċar għal Drake li ż-żmien kien qed jispiċċa aktar malajr milli l-ħalib jinfirex minn kontenitur imkisser. L-unika ħaġa li żammitu għaddej kien li stenna li Ramses iċempel mill-inqas darba. Dan ir-raġel kien għadu juri lilu nnifsu. Drake iddubita li kien għafas il-buttuna mingħajr għall-inqas jipprova jkun ftit aktar teatrali.
  
  Il-pulizija mexxiet l-istazzjon, iżda t-tim għen billi poġġa fuq l-imwejjed u jgħaddi l-messaġġi. Dahl mar jagħmel il-kafè. Drake ingħaqad miegħu quddiem il-kitla, ħassu estremament bla sahha u barra minn postu hekk kif kienu jistennew l-informazzjoni.
  
  "Ejja nitkellmu dwar l-ewwel waħda," qal Drake. "Dan qatt ġralkom qabel?"
  
  "Le. Nifhem kif Ramses irnexxielu jaħbi dawn is-snin kollha. U qed naħseb li l-apparat mhux qed jipproduċi firma tar-radjazzjoni għax għadhom ma sabuhiex. Ir-raġel li ppakkja mill-ġdid dik il-bomba żgur li kien jaf x"kien qed jagħmel. Is-sapport tiegħi huwa ex-militar Amerikan."
  
  "Imma għala? Hemm ħafna nies li jistgħu jipproteġu r-radjazzjoni."
  
  "Dan japplika għal affarijiet oħra wkoll. Għarfien lokali. It-tim sigriet hu assembla. Immarka kliemi, qodma Drake, huma eks SEALs. Operazzjoni speċjali."
  
  Drake tefa' l-ilma filwaqt li Dahl tefa' mgħarfa fil-granuli. "Agħmilha b"saħħitha. Fil-fatt, taf anki x"inhu? "Instant" għadu laħaq il-Pol tat-Tramuntana?
  
  Dahl faqqa. "Il-kafè instantanju huwa xogħol ix-xitan. U qatt ma kont il-Pol tat-Tramuntana".
  
  Alicia żelqet mill-bieb miftuħ tal-kamra. "X"kien? Smajt xi ħaġa dwar l-arblu u kont naf li ismi kien fuqu."
  
  Drake ma setax jaħbi t-tbissima tiegħu. "Kif sejjer, Alicia?"
  
  "Uġigħ fis-saqajn. Iweġġa' rasi. Uġigħ tal-qalb. Barra minn hekk jien tajjeb."
  
  "Qed infisser-"
  
  Is-sejħa tal-Ambaxxaturi X għerqu kliemu li jmiss, li ġew mill-kelliem tal-mowbajl tiegħu. Għadu jżomm il-kitla, ġab l-apparat fil-geddum.
  
  "Bongu?"
  
  "Tiftakarni?"
  
  Drake poġġa l-kitla b'tali qawwa li l-ilma mgħolli reċentement splaxx fuq idu. Hu qatt ma nduna.
  
  "Fejn int, bastard?"
  
  "Issa. L-ewwel mistoqsija tiegħek m'għandhiex tkun "fejn huma l-armi nukleari" jew "kemm dalwaqt se nisplodi"? Għanda sorpriża profondament ġriet minn ġol-linja.
  
  "Ramses," qal Drake, filwaqt li ftakar li jixgħel l-ispeakerphone. "Għaliex ma tmurx dritt għall-punt?"
  
  "Oh, x"hemm daqshekk umoristiku dwar dan? U ma tgħidlix x"għandi nagħmel. Jiena prinċep, sid ta" renji. Jien ilni nmexxi għal ħafna snin u se nmexxi għal ħafna aktar. Ferm wara li ssir iqarmeċ. Aħseb dwarha".
  
  "Allura għandek aktar ċrieki li nistgħu naqbżu minnhom?"
  
  "Ma kontx jien. Kien Julian Marsh. Dan ir-raġel huwa miġnun biex ngħidu l-inqas, għalhekk poġġih f"kuntatt mal-aġent tiegħek Jay."
  
  Drake shuddered, ħarsa lejn Dahl. "Hija hija sew?"
  
  "Għalissa. Għalkemm jidher ftit iebes u bl-uġigħ. Hija tipprova minn kollox biex tibqa" għal kollox kwieta."
  
  Sensazzjoni ta" foreboding mibrum fl-istonku ta" Drake. "U dan għaliex hu?"
  
  "Biex, ovvjament, ma jagħmilx ħsara lis-sensorju tal-moviment."
  
  Alla tiegħi, ħaseb Drake. "Inti bastard. Rabatha ma" bomba?"
  
  "Hija l-bomba, ħabib tiegħi."
  
  "Fejn hi?"
  
  "Aħna naslu hemm. Imma peress li int u sħabek qed igawdu ġirja tajba, u peress li int diġà msaħħna, ħsibt għaliex ma nagħtikx ċans? Nispera li togħġobkom l-enigmi."
  
  "Dan hu ġenn. Int miġnun, qed tilgħab b'tant ħajjiet. Puzzles? Issolviha għalija, ħmar. Min se jagħmel il-pipi fuq ġisimkom meta nagħtih in-nar?"
  
  Ramses kien sieket għal mument, donnu jaħseb. "Mela l-ingwanti huma verament mitfugħa. Dan huwa tajjeb. Verament għandi postijiet fejn immur, biex nattendi l-laqgħat, biex ninfluwenza n-nazzjonijiet. Mela isma..."
  
  "Verament nittama li tkun hemm tistenna," interrompi Drake, malajr jistad "Meta naslu hemm."
  
  "Sfortunatament le. Hawnhekk ngħidu addio. Kif probabilment taf, qed nużak biex nagħmel il-ħarba tiegħi. Allura, kif tgħidu intom - grazzi ta" dan."
  
  "Ugh-"
  
  "Iva Iva. Fuck lili, ġenituri tiegħi u ħuti kollha. Imma int u din il-belt li tispiċċaw ikkaġunati. U jien, li se nkompli. Allura l-ħin issa jsir kwistjoni. Lest titlob għaċ-ċans tiegħek, ċkejken Ingliż?"
  
  Drake sab il-professjonalità tiegħu jaf li din kienet l-unika għażla tagħhom. "Għidli".
  
  "L-antisettiku tiegħi se jnaddaf id-dinja mill-infezzjoni fil-Punent. Mill-foresti tropikali għall-foresti tropikali, dan huwa parti mill-art tal-kanupew. Dak kollox ".
  
  Drake għamel grimace. "U kollox?"
  
  "Iva, u peress li dak kollu li tagħmel fl-hekk imsejħa dinja ċivilizzata jitkejjel f"minuti, sigħat, se nissettja t-tajmer għal sittin minuta. Numru tond sabiħ u famuż għalik."
  
  "Kif niżarmaw dan?" Drake ttama li Marsh ma semmiex il-kodiċijiet tad-diżattivazzjoni.
  
  "Oh kkritikat, ma tafx? Imbagħad ftakar dan - bomba nukleari, speċjalment bomba nukleari tal-bagalja, hija mekkaniżmu preċiż u bilanċjat perfettament. Kollox huwa minjaturizzat u aktar preċiż, kif jien ċert li inti ser tapprezza. Dan se jirrikjedi... sofistikazzjoni."
  
  "Sofistikazzjoni?"
  
  "Sofistikazzjoni. Ara dan".
  
  B"dan il-kliem, Ramses skonnettja t-telefonata, u ħalla l-linja mejta. Drake ġera lura lejn l-uffiċċju u għajjat lill-istazzjon kollu biex jieqaf. Kliem, it-ton tal-vuċi tiegħu, iġiegħel l-irjus, l-għajnejn u l-iġsma jduru lejh. It-telefowns tpoġġew fi stands, it-telefonati ġew injorati, u l-konversazzjonijiet twaqqfu.
  
  Moore ħares lejn wiċċ Drakes, imbagħad qal, "Itfi t-telefowns tiegħek."
  
  "Għandi," għajjat Drake. "Imma rridu nagħmlu xi sens..." Tenna l-enigma kelma b"kelma. "Għaġla," qal. "Ramses tana sittin minuta."
  
  Moore inklinat fuq il-gallarija mħassra, magħquda minn Kinimaka u Yorgi. Kulħadd daru jiffaċċjah. Meta kliemu beda jasal lin-nies, dawn bdew jgħajtu.
  
  "Well, l-antisettiku huwa bomba. Huwa ovvju".
  
  "U għandu l-ħsieb li jisplodiha," whisper xi ħadd. "Mhix bluff."
  
  "Mill-foresta tropikali għall-foresti tropikali?" Qal Mai. "Ma nifhimx".
  
  Drake imgeżwer ma" rasu. "Dan huwa messaġġ għalina," qal. "Kollox beda fil-foresti tropikali tal-Amażonja. L-ewwel rajnieh fis-suq. Imma ma nifhimx kif taħdem għal New York."
  
  "Imma oħra?" qal Smith. "Parti mill-art taħt il-kanupew? Jien ma-"
  
  "Din hija referenza oħra tal-foresti tropikali," għajjat Moore. "Mhux kanupew dak li jsejħu għata solida tas-siġar? L-art hija mgħottija bil-brush."
  
  Drake kien diġà hemm. "Dan huwa minnu. Imma jekk taċċetta dan, allura jgħidilna li l-bomba hija moħbija fil-foresti tropikali. Fi New York," Huwa winced. "Ma jagħmilx sens."
  
  Fl-istazzjon kien isaltan is-silenzju, it-tip ta" silenzju li jista" jistordu lil persuna sal-punt ta" djufija jew elettrifikah sal-brilli.
  
  Drake qatt ma kien aktar konxju tal-mogħdija taż-żmien, kull sekonda mimlija bid-daqq fatali tal-qanpiena Doomsday.
  
  "Imma New York għandha foresti tropikali," fl-aħħar qal Moore. "Fiċ-Ċentral Park Zoo. Huwa żgħir, imsejjaħ "Żona Tropikali", iżda hija verżjoni żgħira tal-ħaġa reali."
  
  "Taħt il-baldakin?" Dahl ippressat.
  
  "Iva, hemm siġar hemmhekk."
  
  Drake eżita għal sekonda oħra, konxju bi tbatija li anke dan jista" jiswielhom ħafna ħajjiet. "Xi ħaġa oħra? Xi suġġerimenti oħra?
  
  Is-silenzju u l-ħarsiet vojta biss laqgħu l-mistoqsija tiegħu.
  
  "Imbagħad aħna lkoll ġewwa," qal. "L-ebda kompromess. Ebda ċajt. Wasal iż-żmien li nieqaf dan il-bastard mitiku. Bħalma għamilna l-aħħar darba."
  
  Kinimaka u Yorgi ġrew lejn it-taraġ.
  
  Drake mexxa lit-tim kollu fit-toroq mimlija biża" ta" New York.
  
  
  KAPITOLU SITTA U TLETIN
  
  
  Wara l-istruzzjonijiet ta" Moore, it-tim ta" għaxar irġiel ħela minuti saħansitra iktar prezzjużi billi dawwar fi sqaq biex jikkmanda koppja ta" karozzi tal-pulizija. Is-sejħa kienet saret sa meta waslu hemm, u l-kobob kienu qed jistennew, l-isforzi tagħhom biex inaddfu t-toroq bdew jagħtu l-frott. Smith poġġa bilqiegħda fuq rota waħda, Dahl fuq l-oħra, il-karozzi xegħlu s-sireni u d-dwal li jteptep u ġrew lejn il-kantuniera tat-3rd Avenue, ħruq tal-gomma, dritt lejn iż-zoo. Bini u uċuħ imbeżżgħin ġrew minn erbgħin, imbagħad ħamsin mil fis-siegħa. Smith tefa' t-taxi abbandunata fil-ġenb, laqat il-faċċata tagħha, u bagħatha dritta. Kien hemm kordon tal-pulizija wieħed biss fi triqithom, u kienu diġà rċevew ordnijiet biex iħalluhom jgħaddu. Ġieru minn intersezzjoni mneħħija bil-għaġla, riesaq lejn is-sittin.
  
  Drake kważi injora t-telefonata l-ġdida fuq it-telefon ċellulari tiegħu, u ħaseb li jista" jkun Ramses li jsejjaħ lura biex jiflaħ. Imma mbagħad ħaseb: anke dan jista" jagħtina xi ħjiel.
  
  "Xiex?" - Barked fil-qosor.
  
  "Drake? Dan huwa l-President Coburn. Għandek minuta?"
  
  Il-Yorkshireman qabeż sorpriż, imbagħad iċċekkja l-GPS tiegħu. "Erbgħa minuti, sir."
  
  "Imbagħad isma". Naf li m"għandix għalfejn ngħidlek kemm se jkunu ħżiena l-affarijiet jekk din il-bomba titħalla tisplodi. It-tpattija hija inevitabbli. U lanqas biss nafu n-nazzjonalità vera jew it-tendenza politika ta" dan il-karattru Ramses. Waħda mill-problemi kbar li tqum hi li karattru ieħor - Alligator - żar ir-Russja erba" darbiet din is-sena."
  
  Ħalq Drake sar ramel. "Ir-Russja?"
  
  "Iva. Dan mhux deċiżiv, imma..."
  
  Drake kien jaf eżatt xi tfisser dik il-pawsa. Xejn ma kellu jkun deċiżiv f"dinja manipulata minn kanali tal-aħbarijiet u midja soċjali. "Jekk din l-informazzjoni toħroġ-"
  
  "Iva. Qegħdin inħarsu lejn avveniment ta" livell għoli."
  
  Drake, ovvjament, ma riedx ikun jaf xi jfisser dan. Hu kien jaf li kien hemm nies fid-dinja usa" bħalissa, nies estremament qawwija, li kellhom il-mezzi biex jgħixu fi gwerra nukleari, u ħafna drabi kienu jimmaġinaw kif kien ikun li kieku setgħu jgħixu f"dinja kompletament ġdida, bilkemm abitata. Xi wħud minn dawn in-nies kienu diġà mexxejja.
  
  "Iżżarma l-bomba jekk meħtieġ, Drake. Qaluli li NEST jinsab fi triqtu, iżda se jasal warajk. Bħall-oħrajn. Kollha. Din hija l-iktar siegħa mudlama ġdida tagħna."
  
  "Se nwaqqfu dan, sir. Din il-belt se tgħix biex tara għada."
  
  Meta Drake temm is-sejħa, Alicia poġġiet idejha fuq spalltu. "Allura," qalet. "Meta Moore qal li kienet Foresta tropikali u foresta tropikali żgħira, ried ifisser li hemm ukoll se jkun hemm sriep?"
  
  Drake għatti idejha bi tiegħu. "Dejjem hemm sriep, Alicia."
  
  Mai sogħla. "Xi wħud huma akbar minn oħrajn."
  
  Smith dawwar il-karozza tagħhom madwar il-ġamm tat-traffiku, għadda ambulanza tleqq bil-bibien tagħha miftuħa u paramediċi jaħdmu fuq in-nies involuti fl-inċident, u għal darb'oħra poġġa siequ fuq il-pedala tal-gass.
  
  "Sibt dak li kont qed tfittex, Mai?" Alicia qalet b"mod ugwali u edukat. "Meta ħallejt it-tim warajh?"
  
  Kollox ġara tant ilu, iżda Drake ftakar b'mod ċar li Mai Kitano telaq, b'rasha mimlija ħtija għall-imwiet li kienet ikkawżat involontarjament. Minn dak l-inċident wieħed waqt it-tfittxija għall-ġenituri tagħha-il-qtil ta" jakuza li jaħsel il-flus-ħafna nbidel.
  
  "Il-ġenituri tiegħi huma siguri issa," qalet Mai. "Bħal Grace. I defeated-klann. Chica. Agħti. Sibt ħafna minn dak li kont qed infittex."
  
  "Allura għaliex ġejt lura?"
  
  Drake sab għajnejh imwaħħla sew mat-triq u widnejh ippressat mas-sit ta" wara. Kien żmien mhux tas-soltu biex jiddiskutu l-konsegwenzi u jisfidaw deċiżjonijiet, iżda kien pjuttost tipiku għal Alicia, u jista 'jkun l-aħħar ċans tagħhom biex jagħmlu l-affarijiet sewwa.
  
  "Għaliex ġejt lura?" - Xiex? - Mejju ripetut b'mod ħelu. "Għax jimpurtani. Jien jimpurtani minn dan it-tim."
  
  Alicia saffar. "Tweġiba tajba. Din hija l-unika raġuni?"
  
  "Int qed tistaqsi jekk jienx lura għal Drake. Kieku kont nistenna li t-tnejn intom tibnu xi fehim ġdid. Kieku kont naħseb għal sekonda li kien ikompli. Anke jekk jista" jagħtini t-tieni ċans. Ukoll, it-tweġiba hija sempliċi - ma nafx."
  
  "It-tielet ċans," irrimarkat Alicia. "Kieku kien stupid biżżejjed biex iġibek lura, din tkun it-tielet ċans tiegħek."
  
  Drake ra d-daħla taż-żoo toqrob u ħass it-tensjoni dejjem tikber fis-sit ta" wara, l-emozzjonijiet qawwija u mhux ta" min jorbot fuqu ħerqana fih. Għal dan kollu kellhom bżonn kamra, preferibbilment b"tapizzerija ratba.
  
  "Wrap it up, guys," qal. "Aħna qegħdin hawn".
  
  "Għadu ma sarx, Sprite. Din Alicia hija mudell ġdid. Iddeċidiet li ma tibqax tiġri għal inżul ix-xemx. Issa nibqgħu, nitgħallmu u ngħaddu minn dan."
  
  "Naraha u nammiraha," qalet Mai. "Intogħġobni ħafna l-ġdida int, Alicia, minkejja dak li tista" taħseb."
  
  Drake tbiegħed, mimli rispett reċiproku u kompletament konfuż dwar kif dan ix-xenarju jista 'fl-aħħar jispiċċa. Imma kien wasal iż-żmien li issa npoġġuh kollu, poġġih fuq l-ixkaffa, għax kienu qed joqorbu malajr Armageddon ieħor, suldati, salvaturi u eroj sal-aħħar nett.
  
  U kieku kienu qed jaraw, forsi jilagħbu ċ-ċess, anke Alla u x-Xitan jitilfu n-nifs.
  
  
  KAPITOLU SEBGĦA U TLETIN
  
  
  Smith għaxxaq it-tajers tiegħu fid-dawra finali u mbagħad daqqa fuq il-pedala tal-brejk b"sieq tqila. Drake fetaħ il-bieb qabel ma waqfet il-karozza u tbandal saqajh 'il barra. Mai kienet diġà barra mill-bieb ta" wara, Alicia pass lura. Smith qal li l-kobob jistennew.
  
  "Huma qalu li trid tkun taf l-aktar mod mgħaġġel lejn iż-Żona Tropikali?" Staqsa wieħed mill-pulizija. "Well, segwi din it-triq dritt 'l isfel." Huwa indika. "Se jkun fuq ix-xellug."
  
  "Grazzi". Smith ħa l-mappa tal-gwida u wrieha lill-oħrajn. Dahl ġera fuq ġirja.
  
  "Aħna lesti?"
  
  "Il-mod kif nistgħu nkunu," qalet Alicia. "Oh ara," hi indikat il-mappa. "Huma jsejħu l-ħanut tar-rigali fuq il-post bħala zoo."
  
  "Imbagħad ejja mmorru."
  
  Drake daħal fiż-żoo bis-sensi tiegħu mgħollija, jistenna l-agħar u kien jaf li Ramses kellu aktar minn trick wieħed diżgustanti fil-kmiem li ma kellu xejn x"jaqsam miegħu. Il-grupp infirex u rqaq, diġà miexja aktar malajr milli suppost u mingħajr kawtela, imma kien jaf li kull sekonda li tgħaddi kienet ħabta ġdida tal-mewt. Drake ta kas lis-sinjali u ma damx ma ra ż-Żona Tropikali quddiem. Hekk kif resqu, il-pajsaġġ ta" madwarhom beda jiċċaqlaq.
  
  Tmien persuni ħarġu mill-moħbi, ġibdu skieken hekk kif ġew ordnati jagħmlu l-aħħar battalja tas-salvataġġ bl-uġigħ u mdemmija immens. Drake ħamiema taħt il-swing u tefa 'sid tiegħu fuq dahru, imbagħad iltaqa' mal-attakk li jmiss head-on. Bo u May ġew fuq quddiem, il-ħiliet tal-ġlied tagħhom huma meħtieġa llum.
  
  It-tmien attakkanti kollha kienu lebsin korazza tal-ġisem u maskri, u ġġieldu b'mod kompetenti daqs kemm kien mistenni Drake. Ramses qatt ma għażel mill-qiegħ tal-munzell. Mai parried jab malajr, ippruvat tkisser driegħha, iżda sabet mibrum, il-bilanċ tagħha stess mitfugħ. Id-daqqa ta" wara tilfet l-ispalla tagħha, assorbita mill-vest tagħha stess, iżda tatha pawsa ta" mument. Beau mexa fosthom kollha, dell veru tal-mewt. Il-leġjunarji ta" Ramses irtiraw jew qabżu għall-ġenb biex jevitaw lill-Franċiż.
  
  Drake inklinat lura mal-barriera, għolla jdejh. Iċ-ċint ta" warajh xquq hekk kif l-avversarju tiegħu tajjar biż-żewġ saqajn mill-art. Iż-żewġ irġiel irrumblaw għal triq oħra, jissieltu hekk kif irrumblaw. L-Ingliż laqat ponn wara l-ieħor f"ras il-leġjunarju, iżda rnexxielu biss jolqot l-id mgħollija fid-difiża. Tefa" ġismu fejn ried, qam għal irkopptejh, u ħabtet il-ponn 'l isfel. Is-sikkina niżlet 'il fuq u qatgħetlu kustilji, xorta tweġġa' minkejja d-difiżi tiegħu. Drake irdoppja l-attakk tiegħu.
  
  Il-ġlieda mill-qrib fid-daħla taż-Żona Tropikali intensifikat. May u Bo sabu wiċċ l-avversarji tagħhom. Demm splatted mal-grupp kollu. Leġjunarji waqgħu b"riġlejn miksura u konkussjonijiet, u l-ħati prinċipali kien Mano Kinimaka. Il-Ħawajjan enormi għaffeġ lill-attakkanti tiegħu b'buldozer, bħallikieku kien qed jipprova jisfida l-mewġ innifsu, ifarrku f'biċċiet. Jekk leġjunarju kien ifixkellu, Kinimaka laqat bla ħniena, midfielder superuman, moħriet indestructible. It-triq tiegħu kienet kompletament żbaljata, tant li kemm Alicia kif ukoll Smith kienu fuq il-ponta li jogħdsu minn triqtu. Il-leġjunarji niżlu ħdejhom, jgħaqqdu, iżda kienu faċli biex jispiċċaw.
  
  Dahl skambja daqqiet minn id għall-oħra b'xi ħila. L-istrajkijiet tas-sikkina ġew milquta iebes u veloċi, l-ewwel baxx, imbagħad għoli, imbagħad fis-sider u wiċċ; l-Iżvediż imblokkahom kollha b"riflessi veloċi sajjetti u ħila li qala" iebes. L-avversarju tiegħu ma qatax qalbu, kliniku fil-prestazzjoni tiegħu, malajr ħass li kien iltaqa" mal-istess u kellu bżonn jagħmel differenza.
  
  Dahl warrab hekk kif il-leġjunarju uża saqajh u l-minkbejn bħala kontinwazzjoni tal-attakki bis-sikkina. L-ewwel minkeb laqatlu fuq it-tempju, u żiedu l-kuxjenza tiegħu u għenuh jantiċipa numru kbir ta 'attakki. Waqa" f"irkoppa waħda, u laqat taħt il-koxxa direttament fil-ħofra u fil-grupp tan-nervituri hemmhekk, u wassal biex il-leġjunarju waqqa" x-xafra tiegħu f"agunija. Madankollu, fl-aħħar, kien il-battalja Kinimaka li waqqa 'l-ġlied, iċċarġja b'mod nadif il-muskoli, kiser l-għadam u tqatta' l-għeruq. Mano kellu tbenġil iswed tul ix-xedaq u l-għadam ta" ħaddejn u mexa b"zappa, iżda xejn ma seta" jwaqqafh. Dahl immaġina li kien se jaħbat mal-ġenb ta" bini bħall-Ħawwajan Hulk jekk il-bieb ikun imsakkar.
  
  Kenzi sabitha aktar faċli li ddur mat-truf tal-ġlieda, tagħmel ħsara lil min setgħet u lamentat li għadha ma kellhiex il-katana tagħha. Dahl kienet taf li kellha ħila speċjali mgħallma u setgħet tattakka leġjunarju wara l-ieħor, toqtol lil kull wieħed b'daqqa waħda, u ssalva l-ħin prezzjuż tat-tim. Imma l-ġurnata kienet kważi spiċċat.
  
  Xorta waħda.
  
  Drake sab il-ponn Flurry tiegħu jiddevja d-daqqa. Waqa" ma" ġenbu hekk kif leġjunarju qabadlu l-polz u dawwar. Uġigħ għawġ karatteristiċi tiegħu. Irrumbla b"inklinazzjoni anormali, ħeles il-pressjoni u sab ruħu wiċċ imb"wiċċ mal-avversarju tiegħu.
  
  "Għaliex?" staqsa.
  
  "Hawn biss biex jonqoslek," daħka l-leġjunarju. "Immarka. Tick tock."
  
  Drake imbuttat off iebes, issa fuq saqajh. "Int se tmut ukoll."
  
  "Aħna lkoll se mmutu, iblah."
  
  Quddiem dan il-fanatiżmu, Drake laqat mingħajr ħniena, u kiser imnieħer u xedaq tar-raġel, kif ukoll il-kustilji tiegħu. Dawn in-nies kienu jafu eżattament x"qed jagħmlu, u madankollu baqgħu jiġġieldu. Ebda raġel wieħed fosthom ma kien jistħoqqlu daqqa oħra.
  
  Gasping, il-leġjunarju pponta s-sikkina tiegħu lejn Drake. Il-Yorkshireman qabadha, dawwarha u dawwarha biex ix-xafra daħlet fil-kranju tar-raġel l-ieħor sal-ħlt. Qabel ma l-ġisem laqat il-ħaxix, Drake ingħaqad mal-ġlieda prinċipali.
  
  Kienet battalja stramba u miġnun. Blow wara daqqa u difiża wara difiża, rotazzjoni bla tarf fil-pożizzjoni. Id-demm kien jintmesaħ mill-għajnejn, minkbejn u knuckek ġew eliminati f"nofs il-bout, u anke spalla waħda slokata ġiet ritornata f"postha grazzi għall-piż ta" Smith stess. Kien nej, reali kemm jiġrilha.
  
  U mbagħad Kinimaka daru madwaru kollu, laqat, ġera ġewwa, jeqred kull fejn setaʼ. Mill-inqas tlieta mil-leġjunarji li waqgħu u mkissra kienu jagħmlu tiegħu. Beau ħa tnejn oħra, u mbagħad May u Alicia ħadmu flimkien biex itemmu l-aħħar waħda. Hekk kif waqa", ġew wiċċ imb"wiċċ, il-ponn għollija, ir-rabja tal-battalja u l-ħeġġa tad-demm flaring bejniethom, teptip bħal lasers f"għajnejhom, iżda kien Beau li sseparahom.
  
  "Bomba," qal.
  
  U mbagħad, f'daqqa waħda, l-uċuħ kollha daru lejn Drake.
  
  "Kemm fadalna?" staqsa Dahl.
  
  Drake lanqas biss kien jaf. Il-battalja neħħiet il-konċentrazzjoni kollha li kien fadal minni. Issa ħares 'l isfel, beża' minn dak li se jara, ġibed lura l-kmiem u ħares lejn l-arloġġ.
  
  "Għandna lanqas biss rajna l-bomba," qal Kensi.
  
  "Ħmistax-il minuta," qal Drake.
  
  U mbagħad daqqu tiri.
  
  
  KAPITOLU Tmienja u tletin
  
  
  Kensi ħass impatt bħal missila. Qabgħha minn saqajha, laqtitha fil-pulmun, u momentarjament ħadilha kull sensi minn moħħha. Drake ra l-balal jolqot u niżel għarkopptejh, u waqqaf il-waqgħa inevitabbli tiegħu. Hija qatt ma rat dan ġej, imma lanqas ħadd ieħor. Smith ħa wkoll hit. Fortunatament, iż-żewġ balal laqtu l-flokkijiet.
  
  Thorsten Dahl kien l-aktar mgħaġġel li rreaġixxa, xorta bil-kliem "ħmistax-il minuta" jibbumbardjaw moħħu. Hekk kif iż-żewġ leġjunarji qamu mill-art, il-balal sparaw malajr, u issa, b"għan aħjar, attakkahom, armi mifruxa, jgħajjat bħal ferrovija li ġġorr erwieħ mitlufa mill-fond imxarrbin bid-demm tal-Infern . Eżitaw b"sorpriża, u mbagħad l-Iżveziż sawwathom, wieħed b"kull id, u tefagħhom it-tnejn lura mal-ħajt tal-għarix tal-injam.
  
  L-istruttura tqassmet madwar in-nies, twavel tal-injam tkissru, tferrxu u taqlib fl-arja. L-irġiel waqgħu fuq daharhom fost il-kontenut tiegħu, li wera l-aktar utli għall-Iżveziż ġenn.
  
  Kien barrakka tax-xogħol, post mimli għodda. Waqt li l-leġjunarji tħabtu biex jgħollu l-armi, wieħed ibeżża" u ieħor beżaq is-snien, Dahl għolla sledgehammer prattikat tajjeb. In-nies waqgħu raw lilu ħiereġ minn kantuniera ta" għajnejhom u ffriżat, in-nuqqas ta" twemmin ċaħħadhom mill-kuraġġ.
  
  Bo mar lejh u ra r-reazzjoni tagħhom. "Temmhom. Ftakar min huma."
  
  Kinimaka wkoll waqfa qasira, jidħak bil-plott, bħallikieku ried iġibhom fit-trab. "Sparaw lil Kensi. U Smith."
  
  "Naf," qal Dahl, waqt li warrab is-sledgehammer u sserraħ fuq il-manku tiegħu. "Nafha".
  
  Iż-żewġt irġiel ħadu l-pawsa bħala sinjal ta" dgħjufija u laħqu l-armi tagħhom. Dahl tellgħu fl-arja filwaqt li fl-istess ħin jerfa" l-sledgehammer, u niżżlu hekk kif ġismu niżel. Daqqa waħda laqtet lill-leġjunarju fiċ-ċentru ta" rasu, u baqa" saħħa u ħila biżżejjed biex idur, jgħolli x-xaft u jfarrak it-tempju tar-raġel l-ieħor. Meta temm, qam għarkopptejh, ħabbat snienu, u tefa" l-martell fuq spalltu.
  
  Imbagħad il-leġjunarju l-ieħor qagħad bilqiegħda, jgħajjat, b"rasu mimli fuq naħa waħda bħallikieku f"agunija, u qabad il-pistola li kellu f"idejh jitħawwad. F"dik il-qasma ta" sekonda, Kensi rreaġixxiet aktar malajr minn ħaddieħor u poġġet lilha nnifisha f"riskju personali kbir. Mingħajr ma waqfet, ħadet minn fuq it-tbenġil preċedenti tagħha, imblukkat l-għan tar-raġel, u qabdet lejh. Il-pistola li kellha f"idejha tnediet bħal brikk, tarf b"tarf, sakemm laqtitu fiċ-ċentru ta" wiċċu. Huwa spara, waqa lura, il-balal għadda minn fuq rasu. Ladarba laħqet lejh, Kenzi ħadha l-arma tagħha, iżda mhux qabel battalha f"sidru.
  
  "Kemm twil?" Dahl kien qed jieħu nifs bil-qawwi, jgħaġġel lejn il-bieb li kien iwassal għaż-Żona Tropikali.
  
  Drake għaġġel passat.
  
  "Seba' minuti."
  
  Dan mhux biżżejjed biex iddiżarma armi nukleari mhux familjari.
  
  
  KAPITOLU DISGĦA U TLETIN
  
  
  Sitt minuti.
  
  Drake ġera fiż-Żona Tropikali, jgħajjat sakemm weġġgħet griżmejh, iddisprat jipprova jsib il-bomba. L-għajta baxxa li kienet it-tweġiba ma ġietx minn Hayden, imma hu mexa warajha kif seta". Vini minfuħa kollha fuq forehead tiegħu. Idejh clenched fis-ponn mit-tensjoni. Hekk kif it-tim kollu daħal fil-bini, iħabbat wiċċu ma 'passaġġi tal-injam u ħabitats miksija bis-siġar, infirxu biex jieħdu vantaġġ min-numri tagħhom.
  
  "Ħażż!" Kinimaka kien qed jibki, l-istress kien kważi jeqirduh issa. "Hayden!"
  
  Għajta maħnuqa oħra. Drake tefa' idejh f'frustrazzjoni estrema, ma setax jiddetermina l-post eżatt. Għaddew sekondi. Pappagall ikkulurit jgħajjat ikkarga fuqhom, u wassal biex Alicia tieħu pass lura. Drake ma setax ma jerġax iħares lejn l-arloġġ tiegħu.
  
  Ħames minuti.
  
  Il-White House issa kienet tirradja ansjetà tant li tinħasel eżatt barra Capitol Hill. It-tim NEST li joqrob, l-iskwadra tal-bombi, il-kobob, l-aġenti u l-pumpiera li kienu konxji jew jiġru sakemm saqajhom ċedew jew jaqgħu għarkopptejhom, jiskennjaw is-sema u jitolbu għal ħajjithom. Kieku xi mexxejja dinjija kienu ġew infurmati, huma wkoll kienu jkunu fuq saqajhom, iħarsu lejn l-arloġġi tagħhom u jippreparaw ftit proposti.
  
  Id-dinja kellha l-poter.
  
  Drake qagħad serħan malli sema' l-għajta ta' Mai, imbagħad ħa ftit sekondi oħra biex sab is-sors tagħha. It-tim ingħaqad bħala wieħed, iżda dak li skoprew kien lil hinn mill-aspettattivi tagħhom. Yorgi kien warajh ħdejn Lauren; Bo u Kenzi ppruvaw jifhmuha mill-bogħod, filwaqt li l-kumplament tat-tim jew waqgħu għarkopptejhom jew jitkaxkru maġenb il-quddiesa.
  
  Għajnejn Drake twessgħu. L-ewwel ħaġa li ra kien ġisem ta" mara għarwiena, imgeżwer f"duct tape u wajer blu, mifruxa madwar żewġ metri mill-art. Għadu konfuż, ra li taħt il-qigħan ta" saqajha kien hemm par saqajn ieħor li kienu ta" raġel, ġġudikati mir-riġlejn xagħru li kienu mwaħħla magħhom.
  
  Hayden huwa l-bomba, qallu Ramses.
  
  Imma... x'infern...
  
  Taħt ir-raġel għarwien issa ra stivali li għaraf. Hayden deher li kien fil-qiegħ tal-munzell.
  
  Imbagħad fejn l-infern hija l-bomba nukleari?
  
  Alicia ħarset minn fuq is-siġġu tagħha ħdejn il-mara mhux magħrufa. "Isma" sew. Zoey tgħid li l-bomba hija assigurata taħt Hayden, fil-qiegħ ta 'din il-karatteristika. Huwa armat, għandu sensor tal-moviment pjuttost affidabbli u huwa protett minn backpack. Wajers imgeżwer ma" ġisimhom huma mwaħħla ma" grillu imdemmi." Hija ħadet rasha. "Ma narax mod kif toħroġ. Wasal iż-żmien għal xi ideat brillanti, guys."
  
  Drake ħares lejn il-katavri, traċċa bla tarf ta" wajers, xorta bl-istess kulur blu. L-ewwel reazzjoni tiegħu kienet li jaqbel.
  
  "Għandha kontorn li jiġġarraf?" staqsa Kinimaka.
  
  "L-aħjar raden tiegħi huwa 'le,'" qal Dahl. "Ikun riskjużi wisq għax in-nies assoċjati magħha jistgħu jinbidlu. Ċirkwit li jiġġarraf-apparat li jipprevjeni l-armi-jiskopri l-moviment ta 'Hayden, jassumi lil xi ħadd-immagħad imiss il-bomba. , u boom."
  
  "Tgħidx hekk". Alicia tgerbet.
  
  Drake waqa" għarkopptejh ħdejn fejn assuma li kienet ir-ras ta" Hayden. "Imbagħad, bl-istess prinċipju, id-ditekter tal-moviment ikun pjuttost laxk. Għal darb"oħra, biex il-priġunieri nħallu jiċċaqilqu ftit."
  
  "Iva".
  
  Kap tiegħu weġgħet mill-istress eċċessiv. "Għandna kodiċijiet ta 'diżattivazzjoni," qal.
  
  "Li xorta jista" jkun falz. U biex tgħaxxaq, irridu ndaħħluhom fuq tastiera mwaħħla mal-grillu taħt Hayden."
  
  "Intom aħjar għaġġlu," qal Kensi bil-kwiet. "Fadalna tliet minuti."
  
  Drake għekk rasu furiously. Issa ma kienx iż-żmien biex tilqa" dubji. Huwa skambja t'għajn ma 'Dahl.
  
  X'inhu jmiss, ħabib tiegħi? Fl-aħħar wasalna fl-aħħar tat-triq?
  
  Tkellem Julian Marsh. "Rajthom jarmuh," qal. "Nista" nneħħiha. Dan qatt ma kellu jiġri. Il-flus kienu l-uniku għan... Mhux dan il-ħażin dwar il-mewt ta" miljuni, it-tmiem tad-dinja."
  
  "Webb kien jaf," qalet Lauren. "L-imgħallem tiegħek. Kien jaf il-ħin kollu."
  
  Marsh biss sogħla. "Oħroġni minn hawn."
  
  Drake ma ċaqlaqx. Biex isibu l-bomba, huma jkollhom jaqilbu munzell uman. Ma kellhomx ħin biex jaqtgħu t-tejp kollu. Imma dejjem kien hemm mod aktar mgħaġġel biex titnaqqas il-bomba. Ma wrewhiex fuq it-televiżjoni għax bilkemm kienet adattata għal wiri edge-of-view.
  
  Inti ma qatgħetx il-wajer. Inti biss miġbud minnhom kollha barra.
  
  Imma kien riskjuż daqs li jaqta" l-wajer ħażin. Niżel għarkubbtejh sakemm għajnejh kienu fil-livell ta" Marsh.
  
  "Ġuljan. Trid tmut?"
  
  "Le!"
  
  "Ma nara mod ieħor," nefaħ. "Guys, ejja nċaqalquhom."
  
  Mexxa t-tim, bil-mod, deliberatament, qaleb il-munzell ta" iġsma sakemm l-istonku ta" Hayden inqala" mill-art u nstab backpack. Moans ħarbu Zoey, Marsh, u anke Hayden kif kollha rolled fuq il-ġnub tagħhom, u Kinimaka ħeġġiġhom kollha biex jibqgħu kwiet. Minkejja l-pretensjonijiet ta 'Zoe, ħadd ma kien jaf kemm il-motion detector fil-fatt kien sensittiv, għalkemm deher ovvju li jekk kien ilu jaħdem daqshekk, ma kien issettjat għal xi ħaġa qrib ta' grillu. Tabilħaqq, kellu jiġi pprogrammat biex ikun kważi impenetrabbli biex jiżgura l-wasla ta 'Drake qabel ma sploda.
  
  Il-wajers kellhom bżonn jiġu skonnettjati mill-ġisem ta" Marsh u jitneħħew minn riġlejn Zoe, xogħol imħawwad li t-tim bilkemm innota. Dawk imgeżwer madwar ġisem Hayden inqalgħu faċilment peress li kienu fil-mod ta 'ħwejjeġ tagħha. Issa qed jobdi l-istruzzjonijiet u għadu miżmum mit-tape, Marsh għolla dirgħajh sabiex imgeżwer madwar in-naħa tal-lemin ta" Hayden u baqgħet iddur fuq il-backpack. Il-Pythian flexed swaba tiegħu.
  
  "Labar u labar."
  
  Mai poġġiet idejha fuq backpack tagħha, fuq il-bomba nukleari. B"swaba" ħoxnin ħarġet il-bokkli u ġibdet lura l-flap ta" fuq. Imbagħad, bl-użu taʼ saħħa kbira u ħila, qabdet it-truf tal-backpack u ġibdet il-bomba, flimkien mal-kisi tal-metall tagħha, dritti.
  
  Qoxra sewda mdawwar lilu. Mai tefgħet il-backpack tagħha fil-ġenb u dawwar il-bomba bil-mod ħafna, għaraq b"mod abbundanti hekk kif is-sekondi kienu għaddejjin. Għajnejn Hayden xegħrqu hekk kif ħarset lejn il-bomba, u Kinimaka kien diġà għarkobbtejha ħdejha, għafas idu.
  
  Ġie jidher panel ta 'countdown, imwaħħal b'erba' viti fuq barra tal-bomba. Wajers blu snaked taħtu fil-qalba ta 'diżastru assolut. Marsh ħares lejn il-wajers, erbgħa minnhom, magħqudin u feriti flimkien.
  
  "Neħħi l-pannell. Għandi bżonn nara min hu min."
  
  Drake gidem ilsienu hekk kif ħares lejn l-arloġġ.
  
  Fadal sekondi.
  
  Disgħa u ħamsin, tmienja u ħamsin...
  
  Smith waqa" għarkopptejh ħdejhom, is-suldat diġà jiġbed ix-xafra ta" l-utilità tiegħu. Ħa l-ħajja ta" kulħadd f"idejh, ħa r-responsabbiltà li jelimina n-nuqqasijiet. Grif wieħed, ħajt iebsa waħda, nuqqas wieħed ta 'konċentrazzjoni, u kienu jew jaħlu l-ħin jew jikkawżaw splużjoni orribbli. Drake għalaq għajnejh għal mument hekk kif ir-raġel ħadem. Warajh, Dal kien qed jieħu n-nifs bil-qawwi, u anke Kensi tfixkel.
  
  Hekk kif Smith ħadem fuq l-aħħar kamin, Alicia f'daqqa tgħajjat. Il-grupp kollu twerwer, qalbhom qabżu f"ħalqhom.
  
  Drake daret f'daqqa. "Dan x'inhu?"
  
  "Serp! Rajt serp! Kien bastard isfar kbir."
  
  Smith għajjat irrabjat hekk kif għolla r-rekord u neħħa bir-reqqa l-pannell tal-countdown bl-arloġġ aħmar li jteptep. "Liema wajer?"
  
  Fadilhom sebgħa u tletin sekonda.
  
  March resaq eqreb, għajnejh jiskennjaw it-tħabbil imħabbbil ta" wajers blu, ifittex il-post fejn ftakar li Alligator jixgħel l-apparat.
  
  "Ma narahx! Jien ma narahiex fottut!"
  
  "Dak hu kollu," tefgħu Drake fil-ġenb. "Qed noħroġ il-wajers kollha!"
  
  "Le," Dahl niżel ħafna ħdejh. "Jekk tagħmel dan, din il-bomba tisplodi."
  
  "Imbagħad x"għandna nagħmlu, Torsten? X'għandna nagħmlu?"
  
  Disgħa u għoxrin... tmienja u għoxrin... sebgħa u għoxrin...
  
  
  KAPITOLU Erbgħin
  
  
  Il-memorja ta" Drake ġriet fuq quddiem. Ramses deliberatament qallu li Hayden kien il-bomba. Imma dak l-infern verament ifisser?
  
  Ħares issa, ra tliet wajers imgeżwer madwaru. Liema waħda wassalha? Dahl ħareġ biċċa karta mill-but.
  
  "Kodiċi," qal. "Issa m'hemm l-ebda mod ieħor."
  
  "Ħalli lil Marsh jerġa" jipprova. Ramses għamel referenza speċjali lil Hayden."
  
  "Aħna nużaw kodiċijiet."
  
  "Jistgħu jkunu foloz! Il-grillu tagħhom stess!"
  
  March kien diġà qed iħares lejn il-ġisem ta" Hayden. Drake tela" minn fuqha u ġibed l-attenzjoni ta" Kinimaki. "Aqlebha."
  
  Hayden għenet kemm setgħet, il-muskoli u l-għeruq bla dubju kienu qed jgħajtu bl-uġigħ, iżda ma kienu qed jieħdu l-ebda serħan. L-arloġġ kien jimmarka. Il-bomba kienet waslet biex titlesta. U d-dinja stenniet.
  
  Marsh inklinat 'l isfel, segwi l-wajers madwar ġisimha hekk kif Drake għolla driegħ wieħed, imbagħad riġel, u fl-aħħar neħħa ċ-ċinturin tagħha fejn iż-żewġ wajers qasmu. Meta ra l-par għoqod jgħaddi minn ħoġorha mill-ġdid, indika lil Kinimaka. "Bħal dan".
  
  Jbati minn logħba ta 'ħmar il-lejl ta' Twister, Hayden raw kif Marsh traċċa t-triq ta 'kull wajer lura lejn it-tajmer.
  
  "Għal żgur," qal, għajnejh sew, għajn waħda miftuħa beraħ, l-oħra magħluqa. "Huwa dak fuq il-lemin."
  
  Drake ħares lejn il-bagalja nukleari. Kensi ngħaqad miegħu u Dahl fl-art eżatt ħdejh. "Biex tisplodi din il-ħaġa teħtieġ konfigurazzjoni speċjali ta" partijiet u mekkaniżmi. Huwa... daqshekk delikat. Aħna verament nafdaw lill-persuna li daħħlet dan fil-pajjiż f"dan il-punt?"
  
  Drake ħa l-iktar nifs profond ta" ħajtu.
  
  "L-ebda għażla".
  
  Huwa ġibed il-wajer.
  
  
  KAPITOLU wiehed u erbghin
  
  
  Drake ġibed malajr, u l-wajer kien imqatta 'minn idu, li jesponi t-tarf tar-ram. Fuq xifer ta" sikkina, kull min kien preżenti qalleb "il quddiem biex jiċċekkja l-countdown.
  
  Tnax... ħdax... għaxra...
  
  "Għadu armat!" Alicia kienet qed tibki.
  
  Drake waqa" fuq dahru, stordut, għadu jżomm il-wajer bħallikieku seta" anke issa jaqbad xrar u jeqred il-bomba. "Dan... dan..."
  
  "Għadu timmarka!" Alicia kienet qed tibki.
  
  Ħamiema Dahl, timbotta lill-Yorkshireman bogħod b"pala ma" forehead. "Naħseb," qal. "Aħna nkunu xxurtjati jekk ikollna ħin issa."
  
  Tmienja...
  
  Zoe bdiet tibki. Marsh għajjat, skuża ruħu għal kull żball li qatt għamel. Hayden u Kinimaka raw lit-tim jaħdem bla emozzjoni, jgħaqqdu idejhom bojod, u ammettew li ma setgħu jagħmlu xejn. Smith ħareġ is-sikkina u ħares lejn Lauren, u laħaq is-swaba" tregħid biex imissha. Yorgi għereq mal-art. Drake ħares lejn Alicia, u Alicia ħarset lejn May, ma setgħetx tneħħi għajnejha. Bo kien hemm bejniethom, l-espressjoni tiegħu tiċċara hekk kif ra lil Dahl jaħdem.
  
  L-Iżveziż daħħal kodiċijiet ta' diżattivazzjoni fil-panel. Kull wieħed minnhom huwa rreġistrat b'sinjal awdjo. Kien fadal sekondi biss qabel ma daħal fin-numru finali.
  
  Ħames...
  
  Dahl għafas il-buttuna "Enter" u waqaf jieħu n-nifs.
  
  Imma l-arloġġ kien għadu jimmarka.
  
  Tliet tnejn wieħed...
  
  
  * * *
  
  
  Fl-aħħar sekonda, Thorsten Dahl ma ddisprax. Ma qatax qalbu jew idur biex imut. Kellu familja x"jirritorna - mara u żewġt itfal - u xejn ma kien iwaqqafh milli jassigura s-sigurtà tagħhom illejla.
  
  Dejjem kien hemm Pjan B. Drake għallmu dan.
  
  Kien lest.
  
  Il-mod tal-ġenn beda, ġenn ikkalkulat ħataf lilu, u tah saħħa lil hinn min-normal. Għal din l-aħħar siegħa kien sema" hekk kif xi raġel jew ieħor jitfarrak it-tagħmir perfett, preċiż u mingħajr żbalji li kien jagħmel il-bagalja nukleari. Huwa sema kemm kien preċiż kollox.
  
  Ukoll, x'jiġri kieku kien Dahl miġnun ftit. Kif taħdem?
  
  Meta l-wirja wriet waħda, l-Iżvediż kien diġà qed iżomm sledgehammer f"idu. Niżżelha bl-aħħar nifs, l-aħħar moviment tiegħu, jixxengel bil-qawwa kollha tiegħu. Is-sledgehammer ħabat fil-qalba tal-bomba nukleari, u anke f"dik it-tieni bla tarf ra l-orrur ta" Drake, il-qbil ta" Alicia. U mbagħad ma ra xejn aktar.
  
  L-arloġġ kien jimmarka
  
  Żero.
  
  
  KAPITOLU Tnejn u Erbgħin
  
  
  Iż-żmien ma waqaf għal ħadd, u speċjalment mhux f"din is-siegħa deċiżiva.
  
  Drake ra lil Dahl miġbud fuq il-bomba, bħallikieku seta" jipproteġi lil sħabu u lid-dinja kollha minn nar terribbli. Huwa ra l-qafas tal-metall mgħawweġ, innards dented madwar l-sledgehammer; u mbagħad ra l-countdown timer.
  
  Imwaħħal f'żero.
  
  "Oh, kkritikat," qal bl-aktar mod kordjali possibbli. "Oh my gosh."
  
  Wieħed wieħed, it-tim induna. Drake ħa nifs ta" arja friska li qatt ma stenna li jerġa" jduq. Huwa crawled sa Dahl u slapped l-Iżvezja fuq dahru wiesgħa tiegħu. "Bniedem tajjeb," qal. "Laqtuha b"martell kbir. Għaliex ma ħsibtx f"dan?"
  
  "Li tkun Yorkshireman," Dahl tkellem fil-qalba tal-bomba. "Dan ukoll ħsibt."
  
  Drake ġibdu lura. "Isma," qal. "Din il-ħaġa mwaħħla, hux? Possibilment miksur ġewwa. Imma x"se jwaqqafha milli terġa" tibda?"
  
  "Aħna," qal vuċi minn wara.
  
  Drake idur u ra l-Bejt u l-iskwadra tal-bombi jersqu lejhom b"backpacks u laptops miftuħa f"idejhom. "Intom waslu tard," hu għajjef.
  
  "Iva raġel. Dak normalment ikun il-każ."
  
  Kinimaka, Yorgi u Lauren bdew iħottu lil Hayden mill-web stramb li qasmet ma' Zoe Shears u Julian Marsh. Iż-żewġ Pythias kienu koperti kemm jista 'jkun, iżda ma dehrux imħassba wisq dwar l-għewija tagħhom.
  
  "Jien għen," tenna Marsh għal darb'oħra. "Tinsiex tgħidilhom li għent."
  
  Hayden sabet ruħha fuq irkopptejha, irrombla kull riġlejn biex tirrestawra ċ-ċirkolazzjoni u togħrok iż-żoni fejn kien akkumula l-uġigħ fil-ġogi. Kinimaka taha l-ġakketta tiegħu, li hi aċċettat b'gratitudni.
  
  Alicia qabdet lil Drake minn fuq spallejha, bid-dmugħ f"għajnejha. "Aħna ħajjin!" - hi għajjat.
  
  U mbagħad ġibdetu eqreb, sabet xufftejh b"xufftejha, bewstu kemm setgħet. Drake ġibed bogħod għall-ewwel, iżda mbagħad induna li kien eżattament fejn ried li jkun. Huwa kissed tagħha lura. Ilsienha ħarġet u sabuh, u t-tensjoni tagħhom naqset.
  
  "Dan huwa fejn ilna sejrin għal żmien twil," qal Smith. Jiddispjaċini, Mejju."
  
  "Oh raġel, inmiss lil marti," qal Dahl.
  
  Bo ħares lejh, wiċċu ġebel daqs il-granit imma inkella ma jinqarax.
  
  Mai għafset tbissima dgħajfa. "Kieku r-rwoli kienu maqluba, Alicia issa tkun qed tgħawweġ xi ħaġa dwar li tingħaqad fiha."
  
  "Tistħix". Alicia ħarġet minn Drake b'daħka gerżuma. "Qatt ma kont bews stilla taċ-ċinema qabel."
  
  Smith blushed meta ssemmew iż-żminijiet qodma. "Ah, issa dħalt mal-fatt li May mhix verament il-kbira Maggie Q. Jiddispjaċini dwar dan ".
  
  "Jien aħjar minn Maggie Q," tbissem Mai.
  
  Smith sagged, saqajh ċedew. Lauren estendiet idha biex tappoġġah.
  
  Alicia xegħlet rasha għall-ġenb. "Oh stenna, kessejt stilla tal-films. Xi tip ta' Jack. Jew kien dak l-isem tal-iskrin tiegħu? Oh, tnejn fil-fatt. Jew forsi tlieta..."
  
  Kensi mxiet fosthom. "Bewsa sabiħa," qalet. "Int qatt ma bestnini hekk."
  
  "Huwa biss għax int kelba."
  
  "Oh grazzi".
  
  "Stenna," qal Drake. "Kisstu lil Kensi? Meta?"
  
  "Hija storja antika," qalet Alicia. "Qatt niftakar."
  
  Huwa għamilha punt biex jiġbed l-attenzjoni kollha tagħha b'għajnejh. "Allura kienet bewsa "ferħana aħna ħajjin"? Jew xi ħaġa aktar?
  
  "X'taħseb?" Alicia dehret attenta.
  
  "Naħseb li nixtieq li terġa' tagħmel dan."
  
  "KOLLOX SEW..."
  
  "Iktar tard".
  
  "Żgur. Għax għandna xogħol x"nagħmlu."
  
  Drake issa ħares lejn Hayden, il-mexxej tat-tim tagħhom. "Ramses u l-Alligator għadhom hemmhekk," qal. "Ma nistgħux inħalluhom jaħarbu."
  
  "Um, skużani?" - qal wieħed mill-guys mit-tim sapper.
  
  Hayden ħares lejn Marsh u Shears. "Intom it-tnejn jistgħu taqlgħu punti żejda jekk ikollok informazzjoni."
  
  "Ramses bilkemm tkellem miegħi," qal Shears. "U Alligator kien l-akbar persuna miġnuna li qatt iltqajt. Nixtieq inkun naf fejn kienu."
  
  Drake ħares lejh. "L-alligatur kien l-akbar ġenn-"
  
  "Jiddispjaċini. Guys?" qal il-mexxej tal-NEST.
  
  Għajnejn March leħħew. "Ramses huwa bug," qal. "Messni nimxi fuqha meta kelli ċ-ċans. Dawn il-flus kollha spiċċaw. Qawwa, prestiġju - sparixxew. X'irrid nagħmel?"
  
  "Nittama li nitħassru fil-ħabs," qal Smith. "Fil-kumpanija ta" qattiel."
  
  "Isma"!" - għajjat in-nies mill-BEJT.
  
  Hayden ħares lejhom, imbagħad lejn Dahl. Drake ħares minn fuq spalla Alicia. Il-mexxej ta" Team NEST kien fuq saqajh u wiċċu kien pallidu, il-kulur ta" biża" assoluta.
  
  "Din il-bomba hija inutli."
  
  "Xiex?"
  
  "M'hemmx detonaturi elettriċi. Il-lentijiet qasmu, naħseb li possibilment kienu milquta bil-martell. Imma l-uranju? Għalkemm nistgħu nsibu traċċi li jgħidulna li darba kien hawn, din... hija nieqsa."
  
  "Le". Drake ħass il-muskoli tiegħu jirtogħdu. "L-ebda mod, ma tistax tgħidli dan. Qed tgħid li dik il-bomba kienet foloz tal-ħażin?"
  
  "Le," qal il-mexxej, billi ttektek fuq il-laptop tiegħu. "Qed ngħidlek li mhix dik il-bomba. Ġie diżattivat billi tneħħew il-partijiet kollha li jagħmluha taħdem. Allura, dan huwa falz. Dan ir-raġel-Ramses-probabbilment għandu dak reali."
  
  It-tim ma qagħadx lura għal sekonda.
  
  Hayden laħaq għat-telefon u sejjaħ in-numru ta" Moore. Drake għajjat li hi għandha ssejjaħ il-ħelikopters.
  
  "Kemm għandna bżonn?"
  
  "Imla s-smewwiet tal-fucking," qal.
  
  Mingħajr ilment, għollew ġisimhom imweġġgħin u mxew bil-pass lejn il-bieb. Hayden tkellmet malajr waqt li ġriet, u ma wriet l-ebda effett fiżiku mit-trattament tagħha. Dawn kienu l-effetti mentali li kellhom il-poter li jkaxkruha għal dejjem.
  
  "Moore, il-bomba f"Central Park hija falza. Imnaddaf, magħluq. Aħna naħsbu li l-ġewwieni u d-detonaturi tneħħew u mbagħad ġew imdaħħla f"apparat ieħor."
  
  Drake sema' lil Moore jgerfa minn tliet piedi 'l bogħod.
  
  "U ħsibna li l-ħmar il-lejl kien spiċċa."
  
  "Dan kien il-pjan ta' Ramses mill-bidu nett." Hayden qatgħet il-bieb ta" barra minn fuq iċ-ċappetti tagħha mingħajr ma qatgħet il-pass. "Issa jisplodi fi żmienu u jaħrab. Hemm xi ħelikopters li jtiru 'l barra minn New York?"
  
  "Militari. Pulizija. Operazzjoni speċjali, naħseb."
  
  "Ibda b"dan. Huwa għandu pjan, Moore, u nemmnu li Alligator huwa ex commando. Kif jidhru l-kameras CCTV?"
  
  "Aħna niġbru kull wiċċ, kull figura. Ilna sigħat fuq it-tarf. Jekk Ramses jgħaddi mill-belt, naqbduh."
  
  Drake qabeż fuq il-bott taż-żibel, Dahl kien ħdejh. Ħelikopters ħsejjes fuq rashom, tnejn minnhom niżlu fit-triq fid-daħla taż-żoo. Ħares "il fuq, Drake ra wara r-rotors li jduru tal-bini tal-uffiċini, fejn fost il-blinds bojod ħafna uċuħ ippressati mat-twieqi. Il-midja soċjali llum tisplodi, u kieku tkompli, ir-riżultati jkunu żero. Fil-verità, x'aktarx ixekkel l-isforzi tagħhom.
  
  Hayden ġrew lejn l-eqreb ħelikopter, u waqaf ftit barra l-ħasil tar-rotor. "Din id-darba," qalet lil Moore. "Ramses mhux se juri. Kollox kien ta" distrazzjoni biex ngħinu jgħix. Huwa dwar ir-reputazzjoni tiegħu - il-Prinċep Kuruna tat-Terror jerġa" jikseb l-istatus tiegħu u jagħmel l-istorja. Huwa jġib l-armi nukleari fi New York, jisplodihom, u jaħrab b"impunità. Jekk tħallih imur issa, Moore, qatt ma terġa" tarah. U l-logħba tintemm."
  
  "Naf dan, aġent Jay. Nafha".
  
  Drake idawwar fuq l-ispalla ta" Hayden, jisma", filwaqt li l-bqija tat-tim twitched irritabbli fil-qrib. Dahl studja ż-żona tal-madwar, għażel l-aħjar postijiet ta 'embosk, u mbagħad ivverifika kull wieħed bil-nuċċalijiet tal-kamp tiegħu. Stramba, imma għallinqas żammewh okkupat. Drake tah il-minkeb.
  
  "Fejn hi l-islitta?"
  
  "Ħallieha warajha." Dahl fil-fatt deher ftit mhux kuntent. "Hija arma kkritikat tajba."
  
  Kensi intervjena. "Fakkritu li għadni ma kellix l-arma favorita tiegħi. Jekk jieħu l-isledgehammer, irrid nieħu l-katana."
  
  Drake ħares lill-Iżvediż. "Din qisha ftehim."
  
  "Oh ejja, ieqaf tagħtiha raġuni. Fejn se nġib katana hawn?"
  
  Leħen qal, "Mhux 'il bogħod minn Staten Island, Hayden."
  
  Ir-ras ta" Drake daret daqshekk malajr li damet. "X'kien?"
  
  Hayden talab lil Moore biex jirrepeti ruħu u mbagħad daru lejn it-tim. "Għandna mira, guys. Ċivil ċempel, kif bassar Moore, u kkonferma b"kamera. Ċaqlaq warajk!"
  
  Waqt li żammew rashom 'l isfel, it-tim ġera tul il-bankina għal triq ċara u barrikata, qabeż mill-bibien miftuħin tal-ħelikopter u ntrabtu mas-sits. Iż-żewġ għasafar jieħdu fl-arja, ir-rotors jaqtgħu l-weraq mis-siġar fil-qrib u jferrxu debris mat-triq. Drake ħareġ pistoli u xkubetta, xafra militari u pistola li jistordu, u ċċekkja li kollox kien jaħdem u ppreparat bis-sħiħ. Dahl iċċekkja l-komunikat.
  
  Il-pilota neħħa s-soqfa u mbagħad daret drastikament lejn in-nofsinhar, u żied il-veloċità tiegħu. Alicia ċċekkjat l-armi tagħha stess, warrbet dik li kienet ħadet mingħand il-leġjunarju u żammet l-oħra għaliha. Kinimaka seraq ħarsiet lejn Hayden, li ppruvat tinjora, għadha tirċievi informazzjoni mingħand Moore u l-aġenti tiegħu. Beau mar kwiet, miġbur fil-kantuniera kif kien minn meta Drake u Alicia kissaw. Min-naħa tagħha, Mai qagħdet bilqiegħda serenament, il-karatteristiċi Ġappuniżi tagħha impenetrabbli, ffukata sew fuq il-mira tagħha. Il-kumplament tat-tim iċċekkja kollox doppju, kulħadd ħlief Kenzie, li lmentat dwar ir-rikba tal-ħelikopter, ir-riħ li jgdim, ir-riħa ta" għaraq, u l-fatt li qatt rat lit-tim SPEAR.
  
  "Ħadd ma talabek toqgħod magħna," qalet Alicia bil-kwiet.
  
  "X"nista" nagħmel iktar? Ħarrab bħal ġurdien tal-knisja jibża"?"
  
  "Mela dan huwa biex tipprova li int kuraġġuż?"
  
  Għajnejn Kenzi xegħrqu. "Ma rridx nara Armageddon. U inti?"
  
  "Dan diġà rajt. Ben Affleck huwa omosesswali sorpriżament, u Bruce Willis huwa aktar xokkanti minn asteroid kkritikat. Imma indanna, qed tipprova tgħidilna li fil-fatt għandek qalb?"
  
  Kensi ħares barra mit-tieqa.
  
  "Il-ħalliel tal-artifact arkeoloġiku għandu qalb. Min kien jaf?
  
  "Qed nipprova nerġa" lura għan-negozju tiegħi fil-Lvant Nofsani. Waħda. Ngħinuk iblah se tmur triq twila lejn il-kisba ta 'dan. Fekkek qalbek."
  
  Il-ħelikopter ittajjar fuq is-soqfa ta" Manhattan hekk kif Hayden irċieva kjarifika li Ramses u Gator kienu għadhom ma telqux mill-gżira, peress li kienu ntlemħu ħdejn il-Laneċ ta" Staten Island.
  
  "Il-biċċiet li jintilfu fit-traduzzjoni jistgħu joqtluna lkoll," ħasad Hayden, u Drake ammetta li kien minnu. Mill-iżgħar battibekk fil-bitħa tal-iskola sal-gwerra bejn il-presidenti u l-prim ministri, l-isfumatura kienet kollox.
  
  Id-destinazzjoni tagħhom saret eqreb hekk kif il-bini għadda. Il-pilota ħamiem bejn żewġ skyscrapers biex iżomm il-veloċità hekk kif sejjer lejn il-mira tiegħu. Drake wettaq lilu nnifsu bi skop skura. L-ilmijiet griżi li jdawwar tal-bajja kienu quddiemhom. Hawn taħt setgħu jaraw grupp ta" ħelikopters li jinżlu, kollha jiġġieldu għall-pożizzjoni.
  
  "Bħal dan!" Hayden kien qed jibki.
  
  Iżda l-pilota kien diġà nieżel f"daqqa, u wassal biex il-ħelikopter jitħabat biex jinżel biex jieħu pożizzjoni ewlenija quddiem ringiela ta" qsari tal-fjuri u bus stop. Drake ħass li l-istonku tiegħu jmur minn ġo ħalqu. Hayden għajjat fiċ-ċella tagħha.
  
  "Naturalment it-terminal huwa magħluq," qalet. "Jekk Ramses qiegħed hawn, x'jittama li jikseb?"
  
  "Għandu jkun hemm ċint warajk u ringiela ta" karozzi pparkjati taħt is-siġar. Il-kobob għandhom mara hemm li kienet l-aħħar persuna li rawh."
  
  "Kbir. Allura issa aħna-"
  
  "Stenna!" Widnejn Alicia qabdu l-ħsejjes qabel ta" ħaddieħor. "Nisma sparar."
  
  "Mur."
  
  Ħruġ mill-karozza, it-tim telaq lejn it-terminal, għaddej tul il-bini. Drake innota li madwar il-kurva wiesgħa tad-daħla prinċipali, rampa twila tal-konkos wasslet għaż-żona tal-docking. It-tiri ġew minn hemm, sparati fuq spazju miftuħ, mhux maħnuqa, bħallikieku minn ħitan.
  
  "Lura hemm," qal. "Qed ġej mill-islipway."
  
  Ħelikopters imlew is-sema warajhom. Fil-mogħdija tagħhom kien hemm il-ġisem groaning ta 'pulizija, iżda hu xxejret idu biex jimxu 'l quddiem, u ma wera l-ebda sinjali ta' korriment. Aktar tiri daqqu fl-arja. It-tim ġibed l-armi, ġera flimkien u fittxet iż-żona ta" quddiem. Pulizija ieħor niżel għarkobbtejhom quddiemhom, rasu "l isfel, żomm idu.
  
  "Huwa tajjeb," qal. "Mur. Biss ferita fil-laħam. Għandna bżonnkom guys. Huma... qed jitilqu."
  
  "Mhux illum," qal Hayden u ġera.
  
  Drake innota t-tarf tas-slipway u l-projezzjonijiet fuq ix-xellug tiegħu - slipways tal-konkos kollha użati għal-laneċ. Mewġ imxerred fil-bażi tagħhom. "Tista" tisma" hekk?" qal hekk kif reġgħet bdiet l-isparatura. "Ramses akkwista platoon awtomatiku."
  
  Lauren kienet l-unika waħda li ħadet rasha. "Liema minnhom?"
  
  "Iktar rounds fil-minuta minn AK. Clip minn sitt mija sa tmien mitt rawnd. Btieti sostitwibbli f'każ li ssir sħuna wisq. Mhux eżattament preċiż, iżda kkritikat tal-biża"."
  
  "Nittama li dak il-bastard idub f'idejh," qalet Alicia.
  
  Grupp ta" kobob niżlu għarkobbtejhom quddiem, kontinwament jitilqu għall-kopertura hekk kif SAW beżqet il-balal tagħha. Linja ta" balal ħarġu fuq rashom. Żewġ pulizija taw in-nar, u jimmiraw lejn it-tarf il-bogħod tas-slipway fejn kienet irmiġġata l-lanċa.
  
  "Tgħidx..." qal Dahl.
  
  "Aħna naħsbu li qed jitla" fuq il-lanċa hemm eżatt b"wieħed mill-biljetti tal-manutenzjoni," qal wieħed mill-kobob. "Żewġ subien. Wieħed kien jimmira lejna, l-ieħor kien qed jibda d-dgħajsa."
  
  "Ma jistax jaħrab hekk," ipprotesta Hayden. "Huwa... huwa... game over." Għajnejha sparkled bl-orrur.
  
  "Għalih," qalet Alicia b"kunfidenza.
  
  "Le, le," whisper Hayden. "Għalina. Aħna lkoll ħażin. Ramses litteralment joħroġ b'bang. Nissiġilla l-wirt tiegħu. Guys, hu se jisplodi din il-bomba nukleari."
  
  "Meta?"
  
  "Ma nafx. L-aħjar raden? Huwa sejjer lejn Liberty Island u l-istatwa, u se jpoġġiha fuq il-midja soċjali kollha. Oh Alla, oh Alla, immaġina-" fgat hi. "Ma nistax... sempliċement ma nistax..."
  
  Kinimaka qabadha saqajha, ir-raġel il-kbir jgħajjar bi skop. "Aħna mhux se nħallu dan iseħħ. Irridu nagħmlu xi ħaġa. Issa."
  
  U Drake ra l-flash tas-SAW madwar ħamsin pied 'il bogħod, il-letalità tat-tiri tiegħu, l-unika ħaġa wieqfa bejnhom u Ramses, u l-bomba nukleari.
  
  "Min irid jgħix għal dejjem, hux?"
  
  "Le," qalet Alicia bil-kwiet. "Dejjem ikun tedjanti daqs l-infern."
  
  U Dahl ta l-aħħar ħarsa lejn it-tim. "Se nieħu t-tmexxija."
  
  F"dik l-aħħar qasma ta" sekonda, l-eroj ta" New York ħejjew; tim ta 'SPEARERS, u mbagħad kull pulizija u aġent fil-widnejn. Kulħadd qam fuq saqajh, ffaċċja l-arma tal-beżq, u għamel l-għażla finali ta" ħajjithom.
  
  Dahl beda dan. "Attakk!"
  
  
  KAPITOLU TLIETA U ERBGĦIN
  
  
  Drake ġera f"nofs sħabu, eżattament fejn ried ikun, għolla l-pistola u spara bil-qawwi. Il-balal huma sparati minn kull pistola li taħdem b'veloċità ta 'elfejn u ħames mitt pied fis-sekonda, splużjonijiet multipli jduru mal-ħażniet. Twieqi imfarrku mal-lanċa kollha.
  
  Fi ftit sekondi, qatgħu d-distakk bin-nofs, u komplew jisparaw b"mod intens. L-utent SAW immedjatament biddel is-settings tiegħu, ixxukkjat mill-brutalità tal-attakk. Mhux li waqaf jispara; il-balal tiegħu ntraċċaw traċċa fuq il-ħażniet u telgħu l-baħar hekk kif possibilment qagħad lura. Drake ġab il-vista teleskopika għal għajnejh, poġġa subgħajh fuq il-grillu u għamel il-karatteristiċi tar-raġel li jżomm is-SAW.
  
  "Dan huwa l-Alligator," qal Hayden fuq il-komunikatur. "Titlifx."
  
  SAW daru, mexa lura lejhom, xorta beżoq iċ-ċomb. Drake immaġina li l-keg issa jrid ikun tant sħun li jiddewweb, iżda mhux malajr biżżejjed. Bullet laqat lill-kop fil-vestita li ma jgħaddix balal, u mbagħad it-tieni waħda kissret driegħ l-ieħor. F"dan il-mument, qalbhom kienet lesta biex taqbeż minn sidirhom, iżda ma waqqfux l-attakk jew naqqsu l-isparar. In-naħa t'isfel tad-dahar tal-lanċa kienet waqgħet, tfarrket, id-dahar miftuħ tant imtaqqab li kien jixbah grater tal-ġobon. L-alligatur biddel is-SAW iebes, jipprova jikkumpensa. Il-balal nifdu l-ispazju fuq rashom.
  
  Il-ħoss matt tal-magna tal-lanċa nbidel f"roar bil-mod, u dan biddel kollox. L-alligatur qabeż abbord, u kompla jispara b"mod selvaġġ. L-ilma beda jinxtegħel minn wara, u l-vapur inklina 'l quddiem. Drake ra li kienu għadhom għoxrin pied minn wara, raha ddur lejn ix-xellug u lejn il-ġenb, u għaraf li qatt ma kienu se jagħmlu fil-ħin.
  
  Għajjat hekk kif waqa", waqa" fuq ġenbu, waqaf ħesrem. Dahl waqa fil-qrib. Hayden irrumbla, li kollha għamlu l-mira tal-Alligator saħansitra aktar diffiċli, iżda r-raġel ma deherx jimpurtah. Il-figura tiegħu setgħet tidher tirtira, direzzjoni aktar fil-fond fil-lanċa.
  
  Drake għamel sinjal lil Hayden, u Hayden talab għall-ħelikopters.
  
  L-għasafar suwed ġrew lejn is-slipway, niżlu bil-qawwi u baqgħu tlett piedi 'l fuq mill-art hekk kif l-ekwipaġġ tal-SPEAR tela' abbord. Hekk kif il-kobob u l-aġenti sellmu, ġiet iffurmata rabta ġdida li qatt ma kienet se tinkiser, sellmu lura mill-aħjar li setgħu, imbagħad il-ħelikopters prattikament telqu fl-ajru. Il-bdoti mbuttaw il-karozzi sal-limitu, jiġru wara l-lanċa li kienet tiġri u dalwaqt spiċċaw fuq rashom. Kienet dehra Drake qatt ma seta" jimmaġina: għasafar imdendlin bħal predaturi suwed fatali fis-smewwiet ta" New York, l-orizzont famuż bħala sfond, qed jippreparaw biex jitilgħu fuq il-lanċa ta" Staten Island.
  
  "Laqtuhom ħafna," qal Hayden fir-radju tal-ħelikopter. "U malajr".
  
  Niżlu, żewġ ħelikopters ġrew lejn il-poppa tal-lanċa. Kważi immedjatament, l-Alligatur bla kwiet telaq rasu mit-tieqa tal-ġenb u spara volley furious. It-tielet tifqigħ tiegħu ġġarraf fil-ġilda ta 'barra tal-ħelikopters, ippenetra xi partijiet u qabeż ma' oħrajn. Ħelikopters waqgħu mis-sema bħal blat. Dahl kisser il-bieb u lura n-nar, il-balal mitlufa bla tama.
  
  "Jittratta qisu qed jiġbdu," għajjat Drake. "Qatt ma tolqot il-mira t-tajba."
  
  "Lura off". Dahl qata" qalbu milli jipprova jolqot lill-Alligator u ħebb għal daqqa ta" quddiem.
  
  Tliet sekondi wara ġara, biss ma kinitx daqqa, iżda biss waqfa f'daqqa. L-ewwel ħelikopter iddur fuq il-gverta ta" fuq tal-lanċa, filwaqt li t-tieni iddur ħdejn in-naħa tal-port, il-bqija tal-membri tal-ekwipaġġ tal-SPIR kienu abbord. Telqu malajr, l-istivali jgħaqqdu fuq il-gverta u nġabru fi gruppi. Il-ħelikopters imbagħad telgħu biex jingħaqdu mal-kontropartijiet tagħhom fl-ajru li jsegwu l-lanċa.
  
  Hayden sab ruħu wiċċ imb wiċċ mat-tim għal ftit sekondi. "Nafu fejn hu. Kamra tal-magni. Ejja ntemmu dan issa."
  
  Huma ġrew, adrenalina ippumpjar lil hinn minn kull miżura, u mbagħad l-Alligator biddlet b'mod ċar tattiċi fuq il-gverta hawn taħt.
  
  L-RPG saffar fl-arja, ħabat mal-ħelikopter u sploda. L-għasfur tilef il-kontroll, metall imxerred fid-direzzjonijiet kollha, in-nar ħakem il-buq iswed, u waqa" eżawrit fuq il-gverta ta" fuq tal-lanċa.
  
  Għall-kmand "running SPEAR".
  
  
  KAPITOLU ERBA" U ERBGĦIN
  
  
  Drake sema" bidla fil-ħoss tal-magna tal-ħelikopter u kien jaf mingħajr ma ċċekkja li l-karozza kienet qed tħaffef lejhom. Jekk dan ma kienx biżżejjed, id-dell li jtawwal u predatorju mifrux mal-gverta kien dritt fil-mira.
  
  Mexxi jew imutu.
  
  Huwa ħabtet spalltu fil-bieb ta 'barra, tiċrit il-qafas kollu minn fuq iċ-ċappetti tiegħu u waqa' fl-ispazju lil hinn. Il-korpi ġrew warajh, irrumblaw, jiġġebbed, telgħu u jimbuttaw. Il-ħelikopter niżel ħafna, ir-rotors inqalgħu, u l-korp tal-metall iddiżintegrat. Kollox minn shrapnel sa lanez tul id-driegħ maqtugħin mill-arja, qtugħ f'biċċiet. Il-lanċa tbandal u tgħajjat, l-ilma ħarġet ir-ragħwa xellug u lemin.
  
  Il-ballun tan-nar spara lejn il-ħelikopters l-oħra, li immedjatament ħadu azzjoni evażiva, xorti kbira ma ħalliethomx jaħbtu. Flussi ta" nar lagħqu l-gverta ta" fuq, ikkawżaw nirien ġodda, ħarbtu ż-żebgħa u l-pilastri tal-metall, u jdewbu ż-żebgħa. Ir-rotor tgħawweġ hekk kif laqat il-lasta fuq il-lemin ta" Drake, qabeż lejn l-art bil-momentum kollu tiegħu waqaf f"daqqa. Qxur oħra li jtajru qatgħu t-twieqi u ttaqsu l-qafas, u spike waħda terribbli għaddiet dritt mill-ġenb tad-dgħajsa u ħarġet il-baħar. Drake ħass il-mess tal-fjammi hekk kif is-sħana għaddiet minnu, ħares taħt spalltu u ra lit-tim kollu mimdud, anke Smith mimdud fuq Lauren. L-isplużjoni għaddiet u raw ir-rewwixta u mbagħad Alligator ħa l-affarijiet sal-livell ta 'ġenn sħiħ.
  
  Dimenzja.
  
  L-RPG li jmiss għadda dritt mid-dgħajsa nnifisha, ħalliet il-lanċjar tal-missili u smashing il-gverti hekk kif ittajjar. Splużjoni daqqet hekk kif qoxra qatgħet il-gverta, u bagħtet aktar gotti ta" nar u debris fatali fi triqthom. Drake groaned hekk kif shrapnel nifed rasu u l-ispalla, meħlus li l-uġigħ wriet lilu li kien għadu ħaj. Ħu mument biex jaqbad in-nifs, huwa ċċekkja l-inħawi l-ġodda quddiemhom.
  
  Kien hemm toqba ragged fil-gverta. Kien hemm munzelli ta 'injam kullimkien. Duħħan u nar nixxew minn ġol-gverta tan-nofs ta" fuq darba magħluqa.
  
  "It-triq hija ċara," qal.
  
  "Għalik biss!" Lauren kważi tgħajjat.
  
  "Imbagħad ibqa'," beżaq Kenzi, irmonk fuq l-ispalla ta 'Dahl. "Int tajjeb, Thorst?"
  
  "Iva, iva, jien tajjeb. Ħallini mmur".
  
  Drake mexa b'pass ta' nofs qalb, aktar kawt milli seta' jiftakar f'ħajtu kollha. Il-grupp ta" warajh inġabar flimkien, u kien jaf eżatt fejn kien sejjer. Fl-aħħar mument, kif kien jistenna, Dal deher eżatt fuq spalltu.
  
  "Dan qed nagħmluh, sieħbu?"
  
  "Għandna raġun."
  
  U qabżu 'l isfel minn toqba ġdida, saqajn l-ewwel u għajnejn ifittxu l-għedewwa. Huma ġġarraf iebes fil-gverta t'isfel, irrumblaw, mhux mittiefsa, u qamu bl-armi tagħhom imħarrġa.
  
  "Purament!" Drake kien qed jibki.
  
  L-istivali tagħhom laqtu l-gverta iebsa warajhom.
  
  Kensi ġiet l-aħħar, u Drake ra, l-ewwel, li kienet neħħet il-ġakketta tqila ta 'ġewwa tagħha u, it-tieni, li kienet imgeżwer mal-bażi tas-sezzjoni maqsuma ta' tliet piedi tar-rotor tal-ħelikopter. Wiċċha kien smug hekk kif daret lejn l-Iżvediż.
  
  "Issa," qalet, "għandi l-arma tiegħi."
  
  "Jalla l-allat jgħinuna."
  
  Huma ġrew fuq il-vapur bħala waħda, filwaqt li fuq Ramses u Gator fil-battalja. Il-lanċa qabdet veloċità ma" kull mument li għadda. Liberty Island kibret ukoll, imminenti dejjem akbar fl-orizzont.
  
  "Il-manjaku ma jifhimx li mhux se jasal sal-istatwa?" Kinimaka kien qed jieħu n-nifs qawwi.
  
  "Tgħidx hekk," qabad lura Hayden. "Tgħidx hekk."
  
  "Oh iva, nifhem."
  
  "Din il-lanċa mhux se jegħrqu," assigurahom Dahl. "Il-bajja mhix fonda biżżejjed biex tassorbi... ukoll, taf xiex."
  
  Fuq il-gverta li jmiss fl-aħħar sabu l-priża tagħhom. Il-alligatur kien jgħasses il-bieb waqt li Ramses kien iħaddem il-lanċa. B'konformità mal-inklinazzjoni diġà stabbilita tiegħu għall-ġenn, il-fabbrikant tal-bombi ħareġ RPG li pprepara għal mument bħal dan. Drake ma setax ma jgħix u jgħajjat biex kulħadd jieħu kopertura, u mbagħad il-missila għaddiet miċ-ċentru tal-lanċa fl-għoli tar-ras, u ħalliet traċċa ta 'duħħan warajha, misjuqa mid-daħk manijaku tal-Alligator.
  
  "Togħġobni wisq? Qbadt dak? Diġà qed imutu!"
  
  Drake ħares "il fuq biex sab lil Alligator kważi fuqu, jiġri wara r-rokit, iġorr miegħu l-lanċjar tar-rokits tiegħu. Ir-rokit innifsu ttajjar minn ġol-lanċa u ħareġ minn wara, sploda fl-arja. L-alligatur idawwar ir-rocket launcher lejn ras Drake.
  
  Il-Yorkshireman naqas hekk kif Ramesses fl-aħħar daru, b"idu każwalment jistrieħ fuq l-isteering.
  
  "Int diġà tard," qal.
  
  Drake laqat lil Alligator fl-istonku, iżda qabeż lura, xorta jixxengel l-arma goffa tiegħu. Biex inkun ġust, ittardja lit-tim mument żejjed. Ħadd ma ried jintlaqat minn stick hekk laħmi, iżda kien hemm ħafna spazju ġewwa l-lanċa, li ta lil Dahl u lill-oħrajn manuvrabbiltà akbar. L-alligatur gabbar u dawwar, imbaghad telaq dritt lejn Ramses, il-princp terroristiku, li issa kien qed iżomm pistola semi-awtomatika. Drake innota backpack imwaħħal ma" dahar l-Alligator.
  
  "Int qed ittardja biss l-inevitabbli," intona Ramses.
  
  B"id waħda tbexxex fwar minn ġewwa, bl-oħra biddel xi ftit ir-rotta, u jimmira lejn Liberty Island.
  
  "Qatt ħsibt dwar kif tgħix?" Qal Drake minn wara l-bank. "Bażaar? Lock? Pjan ta" ħarba elaborat? X"infern kien dak kollu?"
  
  "Ah, il-bazaar kien biss - kif għandi npoġġiha - bejgħ takeaway? Neħles mill-beni kollha tad-dinja tiegħi. Il-kastell huwa Adieu u jfisser it-tmiem. Wara kollox, ħadtni dritt New York. U l-pjan tal-ħarba huwa, iva, ftit ikkumplikat, nammetti li. Imma tara issa? Int diġà tard. L-arloġġ qed jimmarka."
  
  Drake ma kienx jaf eżatt x"ried ifisser Ramses, iżda l-implikazzjoni kienet ċara. Ħareġ mill-għatu, xeħet il-kamra tat-tmunier bil-balal u ġera warajhom, bit-tim tiegħu viċin. Mhux aktar jitkellem; din kienet l-aħħar logħba tiegħu. Ramses tħawwad lura, demm ħareġ minn fuq spalltu bħal funtana. L-alligatur għajjat hekk kif il-balal daħlu f"ġismu. Il-ħġieġ kopra liż-żewġ terroristi fi titjir imqaxxar.
  
  Drake qaxxar il-bieb u mbagħad żelaq, qabeż mal-qafas u skiddja biex jieqaf, misħut xortih. Dahl qabeż fuqu, Kenzi kien ħdejh. It-tnejn daħlu fil-kamra tat-tmunier u għollew l-armi biex joqtlu. Ramses iltaqa" magħhom bil-qawwa kollha ta" ġenn ta" seba" piedi, marbut mal-muskoli, jidħak bħal kelb selvaġġ; daħal u pprova jxerredhom.
  
  Dahl ma tollera xejn minn dan, irreżistiet forza bruta u ħa d-daqqiet kollha. Kensi żfen madwarhom it-tnejn, u laqat il-ġnub ta" Ramses bħal lupu perikoluż. Il-prinċep radikali sawwat lill-Iżvediż. Il-barkun ta" l-ispalla għamel lil Dahl ibeżża". Idejn b'saħħithom oerhört qabdu lill-Iżveziż minn griżmejn u bdew jagħfsu. Għolli jdejh, Dahl ħoll il-qabda tiegħu nofs triq u mbagħad ħa wieħed hu stess; iż-żewġt irġiel tbandlu u għafsu lil xulxin sakemm ma setgħu jieħdu n-nifs. Ramses dawwar lil Dahl u reġa" tah mal-ħajt, iżda l-unika reazzjoni tal-Iżvediż kienet tbissima wiesgħa.
  
  Kensi qabżet fl-arja, għolliet il-minkeb tagħha, li hi waqqgħet b'forza li tgħaffiġ, direttament fuq il-ferita tal-balal fsada ta' Ramses. Qatt ma stenniet li daqqiet ta" ponn wieħed se jtemm ġlieda bħal din, hija mbagħad qatgħet gerżuma tar-raġel anke waqt li kien jgħajjat, u kkaġunalu għajnejh nefħa.
  
  Imbagħad Ramses tbiegħed, miksi bid-demm, remetta. Dahl ħallieh għaddej, iħoss it-tmiem. Għajnejn it-terrorista maqfula fuq dawk tal-Iżvediżi, u fihom ma kien hemm l-ebda sinjali ta" telfa.
  
  "Se nieħu dan il-mument bħala mument ta 'rebħa," huwa croaked. "U tfarrak il-qalba tal-kapitaliżmu."
  
  Huwa estenda idu bħallikieku ried imiss lill-Alligatur.
  
  Dahl spara lura. Il-balal laqat lil Ramses fl-istonku, u tefgħu lura.
  
  L-alligatur qabeż u waqa" fuq Ramses.
  
  Il-Prinċep tat-Terroriżmu rnexxielu jaqbad il-backpack marbut ma" wara tal-Alligator li jaqa", b"idu stirat igħaqdet il-wajer blu espost hekk kif it-tnejn waqgħu.
  
  Kenzi ħarġet "il quddiem, timmira lejn l-id li żżomm il-wajer bl-unika arma li kellha f"idejna, l-aqwa arma li kellha, katana mhux raffinata. Xafra tagħha qatgħet malajr, qatgħet id-driegħ ta" Ramses fuq l-ispalla, u dan wassal biex it-terrorista jesprimi espressjoni ta" sorpriża estrema.
  
  L-id laqtet l-art fl-istess ħin bħall-Alligator, iżda s-swaba 'kienu għadhom jaqbdu t-tarf issa miftuħ tal-wajer blu.
  
  "Ħieles inkwiet," sogħla Ramses. "Kelli raġun tattakkani hekk. L-arloġġ ma kienx qed jimmarka. Imma..." Spażmu dawwru, demm malajr ħareġ mill-istonku, minn driegħ u minn spalla tax-xellug.
  
  "Dan... qed jiġri... issa."
  
  
  KAPITOLU ĦAMES U ERBGĦIN
  
  
  Drake tkaxkar tul l-art, irrumbla l-Alligatur fuq l-istonku tiegħu hekk kif il-ġenn ċaqlaq fil-gverta mdemmija. Dahl waqa" ħdejh, uġigħ, orrur u foreboding kienu miktuba fuq wiċċu. Iċ-ċinga kienet imwaħħla, iżda Drake istantanjament ħallaha, u mbagħad ħeles il-kaxxa tal-metall mill-materjal mhux maħdum.
  
  Il-countdown timer kien quddiemhom, in-numri ħomor li jteptep tiegħu bħala theddida u terribbli daqs id-demm li jinfirex mal-art taħt irkopptejhom.
  
  "Erbgħin minuta," tkellmet l-ewwel Hayden, bil-vuċi tagħha maħnuqa. "Tilagħbux magħha, Drake. Iddiżarma din il-ħaġa bħalissa."
  
  Drake kien diġà qed idawwar il-bomba, bħall-aħħar darba. Kinimaka tah sikkina ta" utilità miftuħa, li ħadet biċċa biċċa, miexja bir-reqqa, attenta mill-ħafna nases booby li jista" joħroġ il-bombi bħal Gator. Hekk kif tbiegħed l-apparat mit-terrorista miġnun, ħares lejn Alicia.
  
  "Tgħidx aktar," qalet, qabdet lir-raġel taħt l-armi u kaxkruh. Ma jkun hemm ebda ħniena għal tali qattiel.
  
  B"idu soda, neħħa l-pannell ta" quddiem tal-bomba. Imwaħħla magħha kien hemm wajers blu kkoljati li jiġġebbed b"mod allarmanti.
  
  "Din mhix bomba homemade," whisper Dahl. "Oqghod attent".
  
  Drake waqaf biex iħares lejn ħabib tiegħu. "Trid tagħmel dan?"
  
  "U tkun responsabbli għat-tnedija tagħha? Mhux ezatt. Le."
  
  Drake gidem xoffa ta" isfel, konxju bis-sħiħ mill-fatturi kollha involuti. Il-countdown li jteptep kien tfakkira kostanti ta" kemm kien fadal ftit ħin.
  
  Hayden sejjaħ lil Moore. Kinimaka sejjaħ lis-sappers. Xi ħadd ieħor imsejjaħ NEST. Meta Drake ta ħarsa lejn l-apparat, kull aspett ġie kkunsidrat u l-informazzjoni malajr ħarġet.
  
  "Iġbed il-wajers mill-ġdid," issuġġerixxa Dahl.
  
  "Riskju wisq."
  
  "Qed naħseb li din id-darba m'hemm l-ebda sensor tal-moviment, jekk niġġudikaw mill-mod kif kien qed jaħdem l-Alligator."
  
  "Sewwa. U ma nistgħux nużaw mill-ġdid l-idea tal-mazza tiegħek."
  
  "Ċirkwit waqa"?"
  
  "Dik hi l-problema. Diġà kienu qed jużaw xi ħaġa ġdida - wajer li ma jgħaddix ħsara. U dan il-bastard huwa reali. Jekk ninvolvi ruħi f"dan, jista" jaħdem."
  
  L-alligatur għamel ħsejjes mhux tal-art mill-kamra ta" ħdejha waqt li Alicia kienet taħdem. Ma damx wisq qabel daħlet rasha mill-bieb imkisser. "Jgħid li l-bomba fil-fatt għandha swiċċ kontra t-tbagħbis." Hija qabdet. "Imma mbagħad naħseb li kien jagħmel dan."
  
  "M'hemm l-ebda ħin," qal Dahl. "M'hemm l-ebda ħin kkritikat għal dan."
  
  Drake ħares lejn it-tajmer. Diġà fadlilhom ħamsa u tletin minuta. Huwa poġġa lura fuq il-kaċċa tiegħu. "Dan, ma nistgħux nieħdu dak ir-riskju. Kemm se tasal hawn l-iskwadra tal-bombi?"
  
  "Ħames minuti massimu," qal Kinimaka hekk kif il-ħelikopters laqtu l-gverti tal-laneċ kull fejn setgħu. Oħrajn baqgħu ftit ogħla meta qabżu s-salvataġġ. "Imma x'jiġri jekk ma jistgħux jiddiżarmawh?"
  
  "Xi ngħidu li nitfgħuha fil-bajja?" Lauren issuġġerixxa.
  
  "Hija idea tajba, imma żgħira wisq," kien diġà staqsa Hayden lil Moore. "L-ilma mniġġes jimxi l-belt."
  
  Drake tbandal 'il quddiem u lura, jikkontempla l-ġenn, u mbagħad qabad l-għajn ta' Dahl. L-Iżvediż kellu l-istess idea, kien jaf. Grazzi għall-ħarsa tagħhom, huma kkomunikaw direttament u faċilment.
  
  Nistgħu nagħmluha. Dan huwa l-uniku mod.
  
  Inkunu għomja. Ir-riżultat mhux magħruf. Ladarba beda, m'hemm l-ebda ritorn lura. Immorru fuq vjaġġ one-way.
  
  Allura x'infern qed tistenna? Qum, maħbub.
  
  Drake wieġeb għall-isfida f"għajnejn Dahl u ddritta. Ħa nifs fil-fond, għaqqad l-ixkubetta tiegħu, daħħal il-pistoli, u ġibed il-bomba nukleari minn fuq il-backpack tiegħu. Hayden ħares lejh b'għajnejh wiesa ', frown penetranti.
  
  "X'infern qed tagħmel?"
  
  "Taf eżattament x'qed nagħmlu."
  
  "Distanzi siguri jistgħu ma jkunux l-istess. Għalik, irrid ngħid."
  
  "Imbagħad mhux se jagħmlu dan." Drake qabad. "Imma lkoll nafu li hemm mod wieħed biss kif insalvaw din il-belt."
  
  Drake qabad il-bomba nukleari u Dahl mexa 'l quddiem. Alicia waqqfittu għal mument prezzjuż ieħor.
  
  "Titlaq wara bewsa waħda biss? Tħallix li din tkun l-iqsar relazzjoni ta" ħajti."
  
  "Ninsab sorpriż li ma kellekx oħrajn iqsar."
  
  "Qed niskonta deliberatament raġel li ddeċidejt li għoġobni, li ħabbejt u mbagħad niddejjaq bih wara madwar tmien minuti."
  
  "Oh tajjeb. Narawkom fi ftit imbagħad."
  
  Alicia żammetu b"għajnejha waħedha, u żammet il-bqija ta" ġisimha assolutament kwiet. "Eġgħu lura dalwaqt".
  
  Hayden għafas bejn Drake u Dahl, tkellem malajr, iwassal informazzjoni minn Moore u żamm għajnejk fuq dawk li setgħu jipprovdu l-ewwel għajnuna.
  
  "Jgħidu li t-tagħbija tal-bomba hija bejn ħames u tmien kilotons. Meta wieħed iqis il-volum tiegħu, il-piż u l-veloċità li biha se jegħreq..." Hi waqfet qasira. "Il-fond sikur huwa elf u tmien mitt pied..."
  
  Drake obda, iżda telaq it-taraġ fil-qrib lejn il-gverta ta" fuq. "Għandna bżonn l-iktar ħelikopter veloċi li għandek," qal lill-bdot li qed joqrob. "L-ebda ħmieġ. Ebda whining. Agħtina biss iċ-ċwievet kkritikat."
  
  "Aħna m'aħniex-"
  
  Interrott Hayden. "Iva, tmintax-il mitt pied, biex tinnewtralizza din ir-radjazzjoni kollha, skont il-kmand NEST. Indanna, trid tkun tmenin mil barra mix-xtut."
  
  Drake ħass il-korp tal-metall tal-bomba tiżżerżaq ftit mill-kisja tal-għaraq ta" subgħajh. "Fi tletin minuta? Dan mhux se jiġri. X"għandek iktar?"
  
  Hayden sar pallidu. "Xejn, Drake. M"għandhom xejn."
  
  "Issa dan is-sledgehammer qed jibda jidher tajjeb," ikkummenta Dahl.
  
  Drake ra lil Alicia tgħaddi tgħaġġel, sejra lejn il-gverta ta" fuq u tħares lejn il-baħar. X'kienet tfittex hemmhekk, barra?
  
  Il-pilota resaq, l-apparat Bluetooth teptip fil-qiegħ tal-elmu tiegħu. "Għandna l-aktar ħelikopter kkritikat mgħaġġla fl-armata," qal. "Bell SuperCobra. Mitejn mil fis-siegħa jekk timbottaha."
  
  Drake daru lejn Hayden. "Dan se jaħdem?"
  
  "Naħseb iva". Hija għamlet xi kalkoli aritmetiċi mentali f'rasha. "Stenna, dan ma jistax ikun minnu."
  
  Drake qabad fuq il-bomba nukleari, in-numri ħomor għadhom jitteptpu, Dahl maġenbu. "Ejja!"
  
  "Tmenin mil," qalet waqt li ġriet. "Iva, tista" tagħmel dan. Imma dan se jħallik biss... tliet minuti biex toħroġ l-infern minn hemm. Mhux se taħrab miż-żona tal-isplużjoni!"
  
  Drake avviċina s-Super Cobra mingħajr ma jonqos, ħares lejn il-forom griżi sleek, turretti, kanuni tri-barrel, bajjiet tal-missili u Hellfire launchers.
  
  "Biżżejjed," qal.
  
  "Drake," waqqaflu Hayden. "Anke jekk titfa' bomba nukleari mingħajr periklu, l-isplużjoni teqredek."
  
  "Imbagħad ieqaf taħli l-ħin tagħna," qal il-Yorkshireman. "Sakemm int jew Moore jew kull min ieħor f'rasek ma tkunx taf mod ieħor?"
  
  Hayden sema 'd-dejta, il-pariri u l-intelliġenza li Moore kontinwament wassal. Drake ħass il-lanċa tbandil fuq il-mewġ imqaxxar, ra l-orizzont ta 'Manhattan mill-viċin, saħansitra għamel miżgħuda bħal nemel ta' nies li diġà qed jirritornaw għal ħajjithom. Bastimenti militari, dgħajjes tal-veloċità u ħelikopters kienu kullimkien, pilotati minn ħafna li kienu jagħtu ħajjithom biex isalvaw din il-ġurnata.
  
  Iżda kollox niżel għal tnejn biss.
  
  Drake u Dahl telgħu abbord is-Super Cobra, u rċevew kors tal-ħabta fil-kontrolli mill-bdot li kien sejjer.
  
  "Għandek vjaġġ sabiħ," qal hekk kif telaq. "U xorti tajba".
  
  
  KAPITOLU SITTA U ERBGĦIN
  
  
  Drake ta l-bomba nukleari lil Dahl bi tbissima żgħira fuq wiċċu. "Ħsibt li forsi trid tagħmel l-unuri, sieħbu."
  
  L-Iżvediż qabad il-bomba u tela" fuq wara tal-ħelikopter. "M'inix ċert li nista' nafdak biex issuq f'linja dritta."
  
  "Din mhix karozza. U tassew nemmen li diġà stabbilixxejna li nista" nsuq aħjar minnek."
  
  "Għaliex dan? Ma niftakarx hekk."
  
  "Jien Ingliż. M"intix hekk."
  
  "U x'għandha x'taqsam eżattament in-nazzjonalità ma' dan?" Dahl niżel ġo siġġu.
  
  "Pedigree," qal Drake. "Stuart. Hamilton. Kaċċa. Buttuna. Għolja. U ħafna aktar. L-Isvezja resqet l-eqreb tar-rebħ tal-Formula 1 meta l-Finlandja ħadet l-ewwel post."
  
  Dahl daħak, qaxxar u, poġġi l-kaxxa tal-metall iswed fuq irkopptejh, għalaq il-bieb. "Tkellimx daqshekk qawwi, Drake. Il-bomba tista" tkun mgħammra b"sensor ta" "bullshit"."
  
  "Imbagħad aħna diġà invitati."
  
  Ġibda l-gear stick, għolla l-ħelikopter 'il bogħod mill-lanċa, wara li żgura li s-sema ta' fuq kien ċar. Id-dawl tax-xemx tefgħet minn wara u qabeż mal-miljuni ta 'uċuħ li jirriflettu tal-belt, u tah tfakkira żgħira ta' għaliex kienu qed jagħmlu dan. L-uċuħ ħarsu lejh minn taħt il-gverta, ħafna minnhom ħbieb u familjari tiegħu, sħabu. Kenzi u Mai qagħdu spalla ma" spalla, wiċċhom bla espressjoni, iżda kien l-Iżraeljan li fl-aħħar ġagħalu jitbissem.
  
  Taptat l-arloġġ tagħha u qalet b"xufftejha biss: Mexxi l-fuck aktar.
  
  Alicia ma kienet tidher imkien, u lanqas Beau. Drake bagħat ħelikopter militari baxx fuq il-mewġ fuq korsa diretta tul l-Atlantiku. Irjieħ qasmu triqthom, u d-dawl tax-xemx teptip fuq kull nefħa tidwir. Orizzonti mġebbda fid-direzzjonijiet kollha, arkati ta 'smewwiet blu ċari rivali mal-firxiet ta' l-ibħra li jispiraw il-biża '. L-orizzont epiku warajhom sparixxa hekk kif il-minuti u s-sekondi bil-mod riesaq lejn iż-żero.
  
  "Ħmistax-il minuta," qal Dahl.
  
  Drake ħares lejn l-odometru. "Datt fl-iskeda."
  
  "Kemm se fadalniex żmien?"
  
  "Tliet minuti," Drake għolla idu. "Plus jew nieqes."
  
  "Dan kemm hu f'mili?"
  
  "F"mitejn mil fis-siegħa? Madwar sebgħa."
  
  Dahl wera tama fuq wiċċu. "Mhux ħażin".
  
  "F"dinja ideali," qabad Drake. "Ma jinkludix manuvri tat-tidwir, aċċelerazzjoni, attakk tal-klieb il-baħar. Kien x"inhu l-infern l-oħra tefgħu magħna hemmhekk."
  
  "Din il-ħaġa għandha li jintefħu?" Dahl ħares madwaru, subgħajh qabdu sewwa l-bomba nukleari.
  
  "Jekk jiġri, ma nafx fejn." Drake ħares lejn l-arloġġ tiegħu.
  
  Tnax-il minuta sal-isplużjoni.
  
  "Kun lest".
  
  "Dejjem hekk."
  
  "Imħatra li ma stennejtx li tkun qed tagħmel dan meta qomt illum."
  
  "Xiex? Waqqa 'bomba nukleari fl-Oċean Atlantiku biex issalva New York? Jew tkellem miegħek wiċċ imb wiċċ waqt li tkun f"ħelikopter tal-Baħar?"
  
  "Tajjeb, it-tnejn."
  
  "L-ewwel parti ġiet f'moħħi."
  
  Drake ħadlu rasu, ma setax jaħbi t-tbissima tiegħu. "Naturalment ġara. Int Thorsten Dahl, l-eroj il-kbir."
  
  L-Iżveziż neħħa l-ħakma tiegħu fuq il-bomba nukleari għal sekonda biss biex poġġa idu fuq spalltu Drake. "U int Drake, Matt Drake, l-aktar persuna li tieħu ħsieb li qatt kont naf. Ma jimpurtax kemm tipprova taħbiha."
  
  "Int lest li titfa' din il-bomba nukleari?"
  
  "Naturalment li hu, idjota mit-Tramuntana."
  
  Drake ġiegħel lill-ħelikopter jogħdos, l-ewwel imnieħer fin-nefħa griża. Dahl fetaħ il-bieb ta" wara, idur biex jieħu pożizzjoni aħjar. Nixxiegħa ta 'arja ġrew permezz tas-Super Cobra. Drake ssikkat il-qabda tiegħu fuq il-lieva tal-kontroll u għafas fuq il-pedali, u kompla nieżel malajr. Dahl mexxa l-bomba nukleari għall-aħħar darba. Il-mewġ tela", ħabat u bagħat titjir kaotiku lejhom, li jteptep b"fowm abjad, mimli bi sparkles tad-djamanti tad-dawl tax-xemx. Għand kull muskolu, Drake fl-aħħar ġibed ruħu iebes, iddritta l-halo tiegħu u dawwar rasu biex jara lil Dal jitfa 'l-arma tal-qerda aħħarija b'kaxxa tal-metall barra l-bieb.
  
  Waqgħet fil-mewġ, bomba li ddur li daħlet fl-ilma faċilment minħabba l-altitudni baxxa li fiha ġiet rilaxxata, mod ieħor żgur li jiżgura li s-sensor li ma jgħaddix minnu jibqa" newtrali. Drake istantanjament ġibedhom 'il bogħod mill-ħabta, riekeb il-mewġ tant baxx li għelbu l-iskid tiegħu, ma tilef l-ebda ħin biex jikseb altitudni u ta lill-ħelikopter inqas spazju biex jaqa' f'każ ta 'diżastru.
  
  Dahl iċċekkja l-arloġġ tiegħu stess.
  
  Żewġ minuti.
  
  "Poġġi riġlejk 'l isfel."
  
  Drake kważi tenna li fil-fatt ma kienx qed isuq il-karozza, iżda minflok iffoka fuq li jġib l-għasfur kemm jista" jkun malajr, billi kien jaf li l-Iżveziż kien qed ineħħi l-pressjoni. Issa kollox niżel għal sekondi-il-ħin qabel l-isplużjoni nukleari, il-mili li tneħħew mir-raġġ tal-isplużjoni, it-tul ta 'ħajjithom.
  
  "Tmintax-il sekonda," qal Dahl.
  
  Drake ippreparat għall-infern. "Kien sabiħ, sieħeb."
  
  Għaxar... disgħa...
  
  "Naraw dalwaqt, Yorkie."
  
  Sitt... ħamsa... erbgħa...
  
  "Mhux jekk nara l-istupid tiegħek..."
  
  Żero.
  
  
  KAPITOLU SEBGĦA U ERBGĦIN
  
  
  Drake u Dahl ma raw xejn mill-isplużjoni inizjali ta" taħt l-ilma, iżda l-ħajt enormi ta" ilma li ħarġet mill-baħar warajhom kien biżżejjed biex iġiegħelhom qalbhom battu. Sħaba tal-faqqiegħ likwida titla" eluf ta" piedi fl-arja, teclipsja kull ħaġa oħra, tiġri lejn l-atmosfera bħallikieku qed tipprova tgħarraq ix-xemx stess. Koppla ta 'sprej tela, prekursur għall-mewġ tax-xokk, sħaba sferika, mewġ għoli tal-wiċċ u mewġa bażi li titla' għal għoli ta' aktar minn ħames mitt metru.
  
  Il-mewġa tal-isplużjoni ma setgħetx titwaqqaf, kienet forza magħmula mill-bniedem tan-natura, dekompożizzjoni enerġetika. Laqtet in-naħa ta" wara tal-ħelikopter bħal daqqa ta" martell, u ta lil Drake l-impressjoni li kien qed jiġi mbuttat minn id ta" ġgant ħażen. Kważi immedjatament, il-ħelikopter għaddasa, tela ', u mbagħad daru għall-ġenb. Ras Drake laqat il-metall. Dahl żammet qisha pupa tar-rag li tintefa" madwarha minn kelb vizzjuż.
  
  Il-ħelikopter ħadlu u rrumbla, ġie mħawwad minn splużjoni bla tarf, mewġa dinamika. Dan idur għal darb'oħra u għal darb'oħra, l-iskrejjen tiegħu naqsu, il-ġisem tiegħu tbandal. Warajh, kompliet titla" purtiera enormi ta" ilma, misjuqa minn forza titanika. Drake tħabat biex jibqa" konxju, ċeda kull kontroll fuq id-destin tiegħu u sempliċement ipprova jżomm, jibqa" attent u sħiħ.
  
  Iż-żmien ma kienx għadu tal-essenza, u setgħu jimxu u jaqtgħu għal sigħat fi ħdan il-mewġa tal-isplużjoni, iżda kien biss meta swept passat u kienu maqbuda fil-mewġa tagħha li l-konsegwenzi veri tal-qawwa distruttiva tagħha dehru ċari.
  
  Il-ħelikopter, kważi rasu 'l isfel, ġera lejn l-Atlantiku.
  
  Jitilfu l-kontroll, Drake ħejja għall-impatt, billi kien jaf li anke jekk baqgħu ħajjin mid-diżastru, ma kellhom l-ebda ċattra tas-salvataġġ, l-ebda ġkieket tas-salvataġġ, u l-ebda tama ta 'salvataġġ. B'xi mod li żamm biżżejjed għarfien biex jibqa 'għal ħajja għażiża, hu jara kif niżlu fl-oċean.
  
  
  KAPITOLU Tmienja u Erbgħin
  
  
  Alicia rat lil Drake jagħmel il-konnessjoni f"rasu madwar tliet sekondi warajha. Dahl ukoll. Il-ġuvini kienu bil-mod, iżda qatt ma kienet tgħid. Kien ferm aħjar li nżommu xi affarijiet fir-riżerva. Kif fehmu l-oħrajn, u Hayden daret lejn Moore u l-iskwadri tal-gvern tiegħu għal parir, Alicia ntlaqtet bl-għarfien fatali li l-liġi tad-distanzi siguri kienet se tikkawżahom kollha jbatu ħafna matul in-nofs siegħa ta" wara. Waqt li Drake ħadem biex jikkmanda l-ħelikopter, Alicia daret ħarsa u l-attenzjoni tagħha xi mkien ieħor.
  
  Il-ħelikopter kien se jiġġarraf, kienet taf li, għalhekk l-għażla ovvja ta 'traċċar ma' għasfur ieħor ma kellha ebda sens. Imma jekk il-ħelikopter tiegħu kien qed itir b"mitejn mil fis-siegħa...
  
  Alicia ħadet lil Beau fil-ġenb, spjegat il-pjan tagħha, u mbagħad sabet suldat li introduċiehom lil rappreżentant tal-Gwardja tal-Kosta tal-Istati Uniti.
  
  "X'inhu l-aktar vapur veloċi tiegħek?"
  
  Sakemm Drake telaq 'il bogħod, Alicia kienet taħt il-gverta u taqbeż abbord cutter tal-klassi Defender ikkonvertit bil-għaġla, u laħqet veloċitajiet ta' aktar minn tmenin mil fis-siegħa. Kif xehed wieħed mill-ekwipaġġ nagħaġ, huma għamlu xi bidliet li setgħu jew ma setgħux żiedu l-veloċità tad-dgħajsa għal aktar minn mija. Meta Alicia qaltilhom fi ftit kliem qasir biss x"riedu tagħmel, kull raġel preżenti insista li jibqa" u jgħin.
  
  Ftit minuti wara, id-Difensur roared bogħod, qtugħ mill-mewġ bil-buq riġidu tiegħu, jippruvaw jagħlqu d-distakk bejn l-isplużjoni inevitabbli u l-ħin tal-wasla tagħhom.
  
  Kif qaltilhom Alicia, "Qed sejrin lejn splużjoni nukleari, inġunijiet. Żomm il-għanbaqar tiegħek."
  
  U kemm jekk indunaw jew le, l-ekwipaġġ kien qed jimbotta l-veloċità massima mid-dgħajsa. Riekeb il-mewġ u tisfidahom, id-dgħajsa tal-klassi Defender tat dak kollu li kellha. Alicia, bajda knuckled u wiċċ abjad, clutched il-puġġaman ġewwa s-salon, jaraw mit-twieqi. Il-GPS ippjana l-kors tal-ħelikopter billi rreġistra s-sinjal tat-transponder tiegħu. L-ekwipaġġ tal-vapur dejjem ikkunsidra d-differenza fil-ħin, u qal li naqqsu d-distakk għal għoxrin minuta, imbagħad għal tmintax.
  
  Sbatax.
  
  Għadu twil wisq. Alicia qabdet il-poġġaman u tfixkel meta Beau qabadha spallha.
  
  "Se taħdem," qal. "Se nsalvaw dan il-jum."
  
  Id-dgħajsa ġriet malajr kemm setgħet, tiġri wara l-ħelikopter li kien għaddej b"veloċità, it-tnejn li huma stramba jiġru wara l-isplużjoni li toqrob li kienet għadha ma seħħitx. L-orizzont kien linja li dejjem tinbidel, qatt dritta. It-tim għaraq, tħabat, u daħħal fil-fond tal-għarfien tagħhom. Id-dgħajsa kienet qed tidħol f"territorju mhux magħruf, il-magni tant kienu qawwija li dehru ħajjin.
  
  Meta l-kaptan daret lejn Alicia, hija diġà setgħet tara sħaba spirali fuq l-orizzont, mhux wisq 'il bogħod, iżda ħafna aktar mill-ħelikopter ta' Drake u Dahl. Id-Difensur li qed aċċellera ħarġet fuq tixrid kbir ta" ilma, ra l-mewġa ta" splużjoni li toqrob, laqatha u fetħet, ħawwad kull bolt li żamm l-istruttura tiegħu. Fil-bogħod kien jidher ċirku enormi ta" ilma abjad, id-dehra ħadet nifs anke lil Alicia għal sekonda.
  
  Imma għal sekonda biss.
  
  "Imxi," nefaħet hi, konxja li Drake u Dal issa kważi ċertament kienu qed jaħbattu f"ilmijiet ostili. "Imxi, imxi, imxi!"
  
  
  * * *
  
  
  Dom tlettax-il minuta oħra biex wasal fil-post tal-ħabta. Alicia kienet lesta, b"ġakketta tas-salvataġġ imwaħħal ma" ġisimha u oħra f"idejha. Bo kien ħdejha b"aktar minn nofs tużżana membri tal-ekwipaġġ, jiskennja l-ilmijiet b"għajnejh. L-ewwel debris li sabu kien biċċa ta 'xafra ta' skrun f'wiċċ l-ilma, it-tieni kien skid full-length. Wara dan, dawk il-partijiet li ma għerqux dehru aktar ta 'spiss, li jgħaddu f'grupp.
  
  Imma la Drake u lanqas Dahl.
  
  Alicia ħarset lejn il-mewġ, wieqfa fix-xemx qawwi iżda tgħix fl-aktar infern mudlam. Jekk id-destin iddetermina li dawn iż-żewġ eroj jistgħu jsalvaw New York u jsalvaw l-isplużjoni, biss biex jintilfu fl-Atlantiku, hija ma kinitx ċerta li setgħet tieħu ħsiebha. Għaddew il-minuti. It-tifrik għadda f"wiċċ l-ilma. Ħadd ma qal kelma jew imċaqlaq pulzier. Huma se jibqgħu sakemm jasal il-lejl jekk ikun meħtieġ.
  
  Ir-radju kien qed iqarraq kontinwament. Il-vuċi interrogattiva ta" Hayden. Imbagħad Moore u Smith huma fuq il-linja l-oħra. Anke Kensi tkellem. Għaddew mumenti bil-mod ta" taqlib u orrur dejjem jikber. Iktar ma dam għaddej dan...
  
  Beau waqaf fuq il-ponta ta" saqajh, innota xi ħaġa li togħla mal-ġenb tal-mewġ. Huwa rrimarka dan u esprima l-mistoqsija. Imbagħad Alicia ratha wkoll, massa sewda stramba miexja bil-mod.
  
  "Jekk hu l-Kraken," bażikament whispered, mingħajr lanqas biss induna x"qal. "Qed nitlaq minn hawn."
  
  Il-kaptan mexxa d-dgħajsa f'dik id-direzzjoni, u għen lill-forma tiffoka. Damet ftit minuti u drift ftit, iżda meta Alicia għamlet l-għajn, rat li kienu żewġ iġsma, marbutin flimkien biex ma jibqgħux iċċajpar, u marbutin mas-sit tal-pilota li kien għadu f"wiċċ l-ilma. Il-battalja bejn it-tfigħ fuq l-ilma u l-għadis dehret li kienet qed tegħleb lejn dan tal-aħħar, għalhekk Alicia ħeġġet lill-Protettur biex jgħaġġel.
  
  U qabeż il-baħar.
  
  Għawm b'mod kostanti, qabdet il-massa li qabdet u xegħlitha, tipprova tagħmel sens tagħha. Wiċċ xi ħadd imdawwar.
  
  "Dal. Int orrajt? Fejn hu Drake?
  
  "Inżomm mal-cottatails tiegħi. Bħas-soltu."
  
  Hekk kif il-kurrent dawwar lil Dahl fl-ilma, it-tieni wiċċ sar viżibbli, mimli ma" wara tal-ġakketta tal-ieħor.
  
  "Tajjeb, intom it-tnejn intom komdi flimkien," ipprotestat b"mod falz Alicia. "Mhux ta" b"xejn li ma sejjaħtx għall-għajnuna. Nagħtuk għaxar minuti oħra jew hekk?"
  
  L-id tregħid ta" Drake telgħet mill-ilma. "Lanqas waħdu. Jidhirli li jien belgħa nofs l-oċean imdemmi."
  
  "U naħseb li se ninżlu," nefaħ Dahl, mumenti qabel ma s-sit tal-pilota jiżżerżaq lura u rasu sparixxa taħt l-ilma.
  
  Il-Cutter tal-Gwardja tal-Kosta resaq qrib daqs kemm dared. "Kollox sew magħhom?" ilħna għajjat.
  
  Alicia xejret. "Kollox sew magħhom. Il-bastardi qed iqarqu biss."
  
  Imbagħad Drake wkoll niżel taħt l-ilma.
  
  "Mmm," Alicia ħarset lejh. "Fil-fatt..."
  
  
  KAPITOLU DISGĦA U ERBGĦIN
  
  
  Sussegwentement, id-dinja aġġustat, ixxukkjat mill-orrur ta 'dak li ġara, iżda, sfortunatament, wkoll draw biha. Kif iddettaljat l-Istati Uniti lura fis-sittinijiet, kienet biss kwistjoni ta" żmien qabel ma xi terrorista sploda bomba nukleari f"waħda mill-akbar bliet tad-dinja. Saħansitra żviluppaw dokument u rispons għalih - xenarju ta' rispons nazzjonali numru wieħed.
  
  Kieku grupp ta" nies aktar midruba, imbenġla, uġigħ u li jilmentaw kienu nġabru biex jiddiskutu l-konsegwenzi u l-gloss fuq in-nuqqasijiet ta" New York, qatt ma kien ikun rikonoxxut. Madankollu, dan it-tim, SPIR u diversi oħrajn, ġew ikkuntattjati mill-President, id-Direttur tas-Sigurtà Interna u s-Sindku ta" New York.
  
  Alicia kienet dejjem se tilmenta dwarha. "U kulma ridt verament kienet sejħa minn Lawrence."
  
  "Fishburne?" staqsa Drake.
  
  "Tkunx iblah. Jennifer, ovvjament."
  
  "Jistgħu tisraqlek mingħandi?"
  
  Alicia daħqet. "F"ħakka t"għajn."
  
  "Tajjeb, huwa dejjem sabiħ li tkun taf fuq in-naħa ta' min int."
  
  "Jekk trid, nista" nikteblek lista tal-aqwa kontendenti."
  
  Drake xejriet idu, xorta jipprova jirkupra mill-bewsa li qasmu. Dan ġara eżatt wara mument ta" stress kbir, ċelebrazzjoni tal-ħajja, iżda qanqal emozzjonijiet fih, emozzjonijiet antiki li ħaseb li kienu ilhom mietu. Kif inhuma l-affarijiet bħalissa, kien hemm ħafna affarijiet oħra x'taħseb dwarhom - il-kap ta' Mai u Bo fosthom.
  
  Imma l-ħajja ma naqsitx għalik biss, ħaseb. Għalkemm ħafna stennew dan, u ċansijiet eċċellenti l-aktar waslu darba biss. Li tmisshom normalment kienet tfisser ħajja ta" dispjaċir, li qatt ma tkun taf. Ċans mitluf qatt mhu ċans mitluf.
  
  Huwa aħjar li tipprova u tfalli milli qatt ma tipprova xejn.
  
  Alicia kienet kumplessa daqs sistema solari, iżda anke hi kienet navigabbli. Tefa ħsibijietu għal mument, għadu dgħajjef fiżikament u mentalment mill-istress kollu ta" din il-ġurnata u, fil-fatt, tal-aħħar ġimgħat. Sħabu poġġew bilqiegħda madwaru, igawdu ikla f"wieħed mill-aqwa ristoranti Taljani fi New York. L-aġent Moore kera l-post kollu bi spejjeż ta" Homeland, bħala simbolu ta" gratitudni lejn it-tim, u ssakkarhom ġewwa.
  
  "Xi jiġri," qal. "Ma rridx li intom tgħaġġlu biex tevitaw dan."
  
  Drake apprezzaha.
  
  U t-tim apprezza l-ikel mill-isbaħ, l-atmosfera rilassata u l-waqfa twila wara tant stress. Is-sedili kienu filpa, il-kamra kienet sħuna, u l-persunal bilkemm kien notevoli. Dahl kien liebes qmis abjad u qliezet suwed, kważi ma jagħrafx għal Drake, li kien imdorri jarah bl-irkaptu tal-ġlieda. Iżda mbagħad kien liebes bl-istess mod, u biddel il-qliezet b'jeans ta 'fiduċja ta' Levi.
  
  "Ma tidhirx bħal Bond," innota Dahl.
  
  "Jien mhux James Bond."
  
  "Imbagħad ieqaf taħsibha żżejjed u tipprova tidher aktar sofistikata kull darba li Alicia tgħaddi. Diġà taf li int biss dv ta" Yorkshire-"
  
  "Naħseb li wasal iż-żmien li tmur vaganza, sieħbu. Jekk ma tistax tiddeċiedi fejn tmur, inkun kuntent nistedinkom il-ġimgħa d-dieħla." Huwa għolla l-ponn.
  
  "U hawn il-gratitudni tiegħi talli salvajt ħajtek."
  
  "Dan ma niftakarx. U jekk ma niftakarx, allura qatt ma ġara."
  
  "Simili ħafna għal meta kibert."
  
  Bo u May poġġew bilqiegħda ħdejn xulxin, il-Franċiż igawdi l-ikla tiegħu u jitkellem meta tkellem; il-mara Ġappuniża dehret barra minn postu, maqbuda bejn żewġ dinjiet. Drake staqsiet x"ried tassew u fejn kien il-post veru tagħha. F"xi mumenti ra fiha nar li ħeġġiġha tiġġieled għalih, f"oħrajn - dubju li ġiegħelha tibqa" sieket, tgħaddas fiha nfisha. Ovvjament, l-erbgħa minnhom ma setgħu jsolvu xejn f"ġurnata, imma ra xi ħaġa toqrob, ittellef l-orizzont ta" quddiem.
  
  Tixbah ħafna l-isplużjoni nukleari li ra lbieraħ.
  
  Smith u Lauren issa kienu wieħed. Forsi kienu xprunati mill-bewsa ta 'Drake u Alicia, jew forsi l-pinzell tagħhom bl-annihilation. Jew il-mod, ma ħelax ġurnata oħra jaħsbu dwarha. Hayden u Kinimaka qagħdu flimkien, u Drake staqsiet jekk rax xi ħaġa aktar mill-metru ta 'spazju bejniethom, xi ħaġa aktar sinifikanti. Kellha x'taqsam aktar mal-lingwaġġ tal-ġisem minn kull ħaġa oħra, iżda dak iż-żmien kien mentalment eżawrit u qabadha għall-għeja.
  
  "Għada," għolla t-tazza tiegħu, "u għall-battalja li jmiss."
  
  Ix-xorb kien ixxotta u l-ikla kompliet. Kien wara li l-platt prinċipali kien jittiekel u l-biċċa l-kbira kienu mimxula lura fis-siġġijiet tagħhom, fil-fond fi rqad kuntent, li Kenzi iddeċieda li jkellem lill-grupp kollu.
  
  "X'hemm ħażin miegħi?" - staqsiet. "Huwa d-destin tiegħi verament daqshekk inċert?"
  
  Hayden inbidel, il-mant tat-tmexxija reġa" jġebbha. "Tajjeb, inkun onest miegħek, li żgur li tapprezza. M"hemm xejn li nixtieq iktar milli nżommok barra minn ċella tal-ħabs, Kensi, imma rrid ngħid-ma nistax nimmaġina li jiġri hekk."
  
  "Nista" nitlaq."
  
  "Ma stajtx inwaqqafk," ammetta Hayden. "U ma nixtieqx. Imma d-delitti li wettaqt fil-Lvant Nofsani," għamlet grimace, "għandhom, biex ngħidu l-inqas, ħarbtu ħafna nies b"saħħithom." Xi wħud minnhom huma Amerikani."
  
  "X'aktarx l-istess irġiel u nisa li xtrajt oġġetti oħra għalihom."
  
  "Punt tajjeb. Imma ma għenitx".
  
  "Imbagħad se ningħaqad mat-tim tiegħek. Ibda b'lavanja nadifa. Mexxi ħdejn il-gazelle blonde, li isimha huwa Thorsten Dahl. Jiena tiegħek issa, Hayden, jekk tagħtini ċ-ċans li nneħħi d-dejn tiegħi."
  
  Il-mexxej tat-tim SPEAR teptip malajr hekk kif id-dikjarazzjoni sinċiera ta" Kenzi ħarġet fuqha. Drake fgat fuq l-ilma għat-tieni darba f'jumejn. "Qatt ma ħsibt f"Dal bħala gazella. Saħansitra aktar-"
  
  "Tgħidx hekk," wissa l-Iżvezja, deher kemmxejn imbarazzat.
  
  Alicia tara lill-Iżraeljan bir-reqqa. "M'inix ċert li rrid naħdem ma' din il-kelba."
  
  "Oh, inkun tajjeb għalik, Miles. Żomm ruħek fuq saqajk. Nista" ngħallem kif titfa" daqqa ta" ponn li fil-fatt tweġġa"."
  
  "Jista" wkoll ikolli nibqa" miegħek għalissa," tkellem Bo. "B'Tyler Webb fir-riħ u Tomb Raider, m'hemm imkien ieħor li nista' nkun."
  
  "Grazzi," għajjat Drake. "Aħna naħsbu dwarha u nibagħtulek ittra ta' tweġiba qasira ħafna."
  
  "Nies tajbin huma dejjem milqugħa f'dan it-tim," qallu Hayden. "Sakemm jilagħbu tajjeb mal-bqija minna. Jien fiduċjuż li Beau se tkun żieda kbira."
  
  "Well, jiena naf li għandu vantaġġ kbir," qalet Alicia b'ħsieb. "Għalkemm m'inix ċert li se nilgħab tajjeb mat-tim."
  
  Xi wħud daħqu, uħud le. Il-lejl żdied u naqas, u madankollu s-suldati li salvaw New York naqqsu l-pressjoni f"kumpanija tajba u fost stejjer tajbin. Il-belt nnifisha ċċelebrat magħhom, għalkemm ħafna mill-abitanti tagħha qatt ma kienu jafu għaliex. Sensazzjoni ta" karnival ħarġet fl-arja. Fid-dlam u mbagħad ma" tlugħ ix-xemx, il-ħajja kompliet.
  
  Hekk kif ħarġet il-ġurnata l-ġdida, it-tim marru fi triqthom, irritornaw fil-kmamar tal-lukanda tagħhom u aċċettaw li jiltaqgħu wara nofsinhar.
  
  "Let biex tiġġieled żmien ieħor?" Dahl yawned lil Drake hekk kif ħarġu fil-għodu frisk u ġdid.
  
  "Ħdejk?" Drake ħaseb biex iqarraq bl-Iżvediż u mbagħad ftakar dak kollu li kienu għaddew minnu. Mhux illum biss, imma minn dakinhar li ltaqgħu.
  
  "Dejjem," qal.
  
  
  TMIEM
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  L-għadam ta' Odin
  
  
  DEDIkazzjoni
  
  
  Nixtieq niddedika dan il-ktieb lil binti,
  
  Kira,
  
  iwiegħed li jżomm
  
  u ħafna aktar mili 'l quddiem...
  
  U lil kull min qatt appoġġjani fil-kitba tiegħi.
  
  
  Parti 1
  Qatt ma ridt nibda gwerra...
  
  
  WAĦDA
  
  
  
  YORK, l-Ingilterra
  
  
  Id-dlam sploda.
  
  "Dan huwa". Matt Drake ħares lejn il-viewfinder u pprova jinjora l-ispettaklu u jaqbad l-immaġini hekk kif il-mudella liebsa b"mod stramb niżlet mal-catwalk lejh.
  
  Mhux faċli. Imma kien professjonist, jew għall-inqas ipprova jkun. Ħadd qatt ma qal li t-tranżizzjoni minn suldat SAS għal ċivili se tkun faċli, u kien tħabtu għal dawn l-aħħar seba 'snin, iżda r-ritratt deher li jolqot il-korda t-tajba fi ħdanu.
  
  Speċjalment illejla. L-ewwel mudell xejret u tbissem kemmxejn b'għożża, imbagħad marret bla xkiel għall-ħoss ta 'mużika u cheers. Drake kompla jikklikkja fuq il-kamera meta Ben, il-loder tiegħu ta" għoxrin sena, beda jgħajjat f"widnu.
  
  "Il-programm jgħid li kienet Milla Yankovic. Naħseb li smajt biha! Nikkwota: 'mudell disinjatur chic Freya'. Ara naqra, hija dik Bridget Hall? Huwa diffiċli li tgħid taħt dak l-irkaptu kollu tal-Viking."
  
  Drake injora l-kumment u kompla l-logħba tiegħu, parzjalment għax ma kienx ċert li l-ħabib żagħżugħ tiegħu kien qed jiġbed l-ispag tiegħu, biex ngħidu hekk. Huwa qabad immaġini ħaj tal-mixja tal-qattus u l-logħob imxerred tad-dawl fil-folla. Il-mudelli kienu lebsin kostumi Viking, kompluti bi xwabel u tarki, elmi u qrun - kostumi retro iddisinjati mid-disinjatur ta" fama dinjija Abel Frey, li f"ġieħ il-lejla kkumplimenta l-moda tal-istaġun il-ġdid b"libsa ta" battalja Skandinava.
  
  Drake dawwar l-attenzjoni tiegħu lejn ir-ras tal-mixja tal-qtates u l-oġġett taċ-ċelebrazzjoni tal-lum - relikwa skoperta reċentement, bl-ambizzjoni msejħa 'Shield of Odin'. It-tarka li għadha kif ġiet skoperta, li rċeviet akklamazzjoni mifruxa madwar id-dinja, diġà ġiet imfaħħra bħala l-akbar sejba fil-mitoloġija Norveġiża u fil-fatt tmur lura għal ħafna qabel il-bidu tal-istorja tal-Vikingi.
  
  Stramba, qalu l-esperti.
  
  Il-misteru li segwa kien enormi u intriganti u ġibed l-attenzjoni tad-dinja kollha. Il-valur tal-Shield żdied biss meta x-xjentisti ngħaqdu maċ-ċirku tal-pubbliċità wara li ġie skopert element mhux klassifikat fil-kompożizzjoni tiegħu.
  
  Nerds bil-ġuħ għall-ħmistax-il minuta tagħhom ta 'fama, in-naħa ċinika tal-personalità tiegħu tkellmet. Huwa ħadlu. Iġġieled kemm iġġieledha, iċ-ċiniżmu li kien sar parti minnu meta kien armel kien jiffjorixxi bħal warda velenuża kull meta nżel il-gwardja tiegħu.
  
  Ben ġibed idejh Drake, f'daqqa waħda dawwar il-kompożizzjoni artistika tiegħu fi tir tal-qamar sħiħ.
  
  "Oops". Huwa daħaq. "Skużani, Matt. Huwa pjuttost fit-togħma. Apparti l-mużika... huwa ħażin. Jistgħu jikru l-band tiegħi għal ftit mijiet ta" liri. Tista" temmen li York irnexxielu jdaħħal idejh fuq xi ħaġa tal-għaġeb bħal din?"
  
  Drake xejriet il-kamera tiegħu fl-arja. "Onestament? Le." Kien jaf il-Kunsill tal-Belt ta" York bl-ideat korrotti tagħhom. Il-futur huwa fil-passat, hekk jgħidu. "Imma ara, York qed iħallas lis-sid tiegħek ftit kwid biex jirritratta mudelli, mhux is-sema bil-lejl f"Settembru. U l-banda tiegħek hija ħażina. Mela, kesaħ."
  
  Ben xemm għajnejh. "Ħerġ? Il-Ħajt tal-Irqad saħansitra issa qed jikkunsidra uh... bosta proposti, ħabib tiegħi."
  
  "Nipprova biss niffoka fuq mudelli tajbin." Drake kien fil-fatt iffukat fuq it-Tarka, imdawwal mid-dwal tal-mixja tal-qattus. Kien jikkonsisti f'żewġ ċrieki, dak ta 'ġewwa kien miksi b'dak li kien jidher qisu stampi tal-annimali tal-qedem, u dak ta' barra kien taħlita ta 'simboli tal-annimali.
  
  Mistiku ħafna, ħaseb. Kbir għall-frott u l-ġewż vulkanizzat.
  
  "Ħelu," whisper hekk kif mudella għaddiet, u qabad il-kuntrast taż-żgħażagħ u l-età fuq film diġitali.
  
  Il-qtates run ġiet installata malajr ħdejn il-famuż Jorvik Centre ta" York - mużew tal-istorja tal-Viking - wara li l-Mużew Svediż tal-Antikitajiet Nazzjonali pprovda self qasir għall-bidu ta" Settembru. L-importanza tal-avveniment kibret b"mod esponenzjali meta d-disinjatur tas-superstars Abel Frey offra li jisponsorja avveniment ta" mixi tal-qtates biex jiċċelebra l-ftuħ tal-wirja.
  
  Mudell ie[or mexa mal-madum improvi]at b"espressjoni ta" qattus ifittex l-iskutella tal-krema tieg[u ta" filg[axija. Int idjota, iċ-ċiniżmu reġa" tela". Din kienet il-paradigma fucking ta" stilla li kienet iddestinata li tidher fuq programm ta" "ċelebrità" tat-televiżjoni tar-realtà tal-futur u tiġi twittata dwarha fuq Twitter u Facebook minn miljun idjota li jixorbu l-birra u jpejpu għaxar kuljum.
  
  Drake teptip. Kienet għadha bint xi ħadd...
  
  Il-spotlajts daru u ħarġu tul is-sema bil-lejl. Id-dawl qawwi rifless minn storefront għal storefront, u ħassar dak li ftit aura artistika Drake kien irnexxielu joħloq. Il-mużika taż-żfin li tfixkilhom Cascada attakkat widnejh. Mulej, ħaseb. Fil-Bosnja s-sentimenti kienu aktar faċli milli f'dan.
  
  Il-folla kibret. Minkejja x-xogħol tiegħu, ħa mument biex iħares lejn l-uċuħ ta" madwaru. Koppji u familji. Disinjaturi dritti u omosesswali jittamaw li jaqbdu idea tal-idolu tagħhom. Nies fil-libsa fancy, li jżidu l-atmosfera tal-karnival. Huwa tbissem. Ċertament, l-iħeġġa li tkun għassa naqset f"dawn il-jiem-il-prontezza għall-ġlieda tal-Armata kienet għaddiet-iżda xorta ħass xi wħud mis-sensazzjonijiet antiki. F"sens mibrum, kienu kisbu s-saħħa peress li Alison, martu, kienet mietet sentejn qabel wara li ħallietu, rrabjata, maqtugħa, tiddikjara li seta" ħalla l-SAS, iżda l-SAS qatt ma kienet se tħallih. Xi dimonjsa tfisser dan?
  
  Iż-żmien bilkemm mess l-uġigħ.
  
  Għaliex ħabtet? Kienet riflessjoni ħażina fit-triq? Ġudizzju ħażin? Dmugħ f'għajnejha? Intenzjonat? Tweġiba li għal dejjem taħrab minnu; verità terribbli li qatt mhu se jkun jaf.
  
  Imperattiv antik ġab lil Drake lura għall-preżent. Xi ħaġa kienet imfakkar minn żmien l-armata tiegħu - knock-knock imbiegħda, minsija għal żmien twil... issa memorji antiki... knock....
  
  Drake neħħa ċ-ċpar u ffoka fuq l-ispettaklu tal-mixja tal-qtates. Żewġ mudelli organizzaw battalja finta taħt it-tarka ta 'Odin: xejn spettakolari, materjal promozzjonali biss. Il-folla ferħet, il-kameras tat-televiżjoni dawru, u Drake għafas bħal dervish.
  
  U mbagħad frowned. Niżżel il-kamera. Moħħu ta" suldat, kajman iżda mhux imħassar, qabad dik il-ħabta 'l bogħod, reġa' ħabbat, u staqsiet għala diaħ żewġ ħelikopters tal-armata kienu qed joqorbu lejn ix-xena.
  
  "Ben," qal bir-reqqa, u staqsa l-unika mistoqsija li ġiet f'moħħok, "matul ir-riċerka tiegħek, smajt dwar xi mistednin mhux mistennija llejla?"
  
  "Ara naqra. Ma ħsibtx li ndunajt. Tajjeb, kienu qed jiktbu li Kate Moss tista" tagħmel dehra."
  
  "Kate Moss?"
  
  Żewġ ħelikopters, ħoss li widna mħarrġa tista" tagħraf bla dubju. U mhux ħelikopters biss. Dawn kienu ħelikopters tal-attakk Apache.
  
  Imbagħad l-infern inqala".
  
  Il-ħelikopters tellgħu 'l fuq, għamlu ċirku u bdew iduru fl-unison. Il-folla ferħet b"entużjażmu, tistenna xi ħaġa speċjali. L-għajnejn u l-kameras kollha daru lejn is-sema bil-lejl.
  
  Ben għajjat, "Ara..." Imma mbagħad daqqlu ċ-ċellulari. Il-ġenituri tiegħu u oħtu ċemplu kontinwament, u hu, raġel tal-familja b"qalb tad-deheb, dejjem wieġeb.
  
  Drake huwa użat għall-pawżi qosra tal-familja. Huwa eżamina bir-reqqa l-pożizzjonijiet tal-ħelikopter, il-bajjiet tal-missili mgħobbija bis-sħiħ, il-kanun tal-katina ta '30mm li jidher li jinsab taħt il-fuselage 'l quddiem tal-inġenju tal-ajru, u evalwa s-sitwazzjoni. Crap...
  
  Potenzjal għal kaos sħiħ.Il-folla entużjasta kienet ippakkjata fi pjazza żgħira mdawra bi ħwienet bi tliet ħruġ dojoq. Ben u hu kellhom għażla waħda biss jekk... meta... bdiet l-istampede.
  
  Ras dritta għal mixja tal-qtates.
  
  Mingħajr twissija, għexieren ta 'ħbula niżlu mit-tieni ħelikopter, li Drake issa induna li għandu jkun ibridu Apache: magna modifikata biex takkomoda diversi membri tal-ekwipaġġ.
  
  Irġiel bil-maskra niżlu l-fillieri li jixxengel, jisparixxu wara l-mixja tal-qattus. Drake innota l-armi tan-nar imqabbda ma" sidirhom hekk kif silenzju attenti beda jinfirex mal-folla. L-aħħar ilħna kienu vuċijiet tat-tfal li jistaqsu għaliex, iżda ma damx ma spiċċaw ukoll.
  
  L-Apache ewlieni mbagħad spara missila Hellfire lejn waħda mir-rivisti vojta. Kien hemm ħoss ta" siffar, bħal miljun gallun ta" fwar li jaħrab, imbagħad roar bħal żewġ dinosawri li jiltaqgħu. Frammenti tan-nar, tal-ħġieġ u tal-briks imxerrda għoli madwar iż-żona.
  
  Ben waqa" l-mowbajl taħt xokk u ġera warajh. Drake sema" l-għajjat jogħlew bħal mewġa u ħass l-istint tal-folla jieħu f"idejh il-folla. Mingħajr ma ħaseb għal sekonda, qabad lil Ben u tefgħu minn fuq il-puġġaman, imbagħad qabeż fuqu. Niżlu ħdejn it-triq tal-qattus.
  
  Il-ħoss ta" pistola tal-katina Apache daqq, fil-fond u fatali, it-tiri tagħha jtiru fuq il-folla iżda xorta ħolqu paniku pur.
  
  "Ben! Oqgħod qrib tiegħi." Drake ġera madwar il-qiegħ tal-korsa tal-qtates. Diversi mudelli xebtu biex jgħinu. Drake qam fuq saqajh u ħares lura lejn il-massa ta" nies tiġri bil-paniku lejn il-ħruġ. Għexieren ta" nies telgħu fuq il-catwalk, megħjuna minn mudelli u staff. Għajjat mbeżżgħin nifed l-arja, u wassal biex jinfirex il-paniku. In-nar dawwal id-dlam, u t-taħbit qawwi tar-rotors tal-ħelikopter għerqu ħafna mill-istorbju.
  
  Il-pistola tal-katina reġgħet daqqet, u bagħtet ċomb tqil fl-arja b"ħoss ta" ħmar il-lejl li ebda ċivili m"għandu jisma" mkien.
  
  Drake daru. Il-mudelli kower warajh. It-tarka ta" Odin kien quddiemu. Meta obda impuls, huwa rriskja li jieħu ftit ritratti proprju fil-mument meta minn wara l-kwinti dehru suldati bil-ġkieket bulletproof. L-ewwel tħassib ta" Drake kien li jpoġġi lilu nnifsu bejn Ben, il-mudelli, u s-suldati, iżda baqa" jikklikkja, jonqos il-viewfinder tiegħu....
  
  B"idu l-oħra mbotta l-inkwilin żagħżugħ tiegħu aktar "il bogħod.
  
  "Ħej!"
  
  Wieħed mis-suldati ħares lejh u xejret il-machine gun tiegħu b"theddid. Drake trażżan sensazzjoni ta 'nuqqas ta' twemmin. Din it-tip ta" ħaġa ma ġratx f"York, f"din id-dinja. York kienet dar għat-turisti, għal dawk li jħobbu l-ġelat u għall-vjaġġaturi Amerikani. Kien iljun li qatt ma tħalla jgħajjat, anke meta ħakmet Ruma. Iżda kien sigur, u kien prudenti. Dan kien il-post li Drake għażel biex jaħrab mill-insawn SAS fl-ewwel lok.
  
  Li nkun ma" marti. Biex tevita... ħażin!
  
  Is-suldat deher f"wiċċu f"daqqa. "Agħtini dak!" għajjat b"aċċent Ġermaniż. "Agħtini lili!"
  
  Is-suldat ġrew lejn il-kamera. Drake qatgħetlu driegħ u dawwar il-machine gun tiegħu. Wiċċ is-suldat xegħel b"sorpriża. Drake bil-kwiet ta l-kamera lil Ben f"mossa li kienet tagħmel lil kull head waiter ta" New York kburi. Smajtu jaħrab b"pass mgħaġġel.
  
  Drake ippunta l-magna tal-pistola lejn l-art hekk kif tliet suldati oħra avvanzaw lejh.
  
  "Inti!" Wieħed mis-suldati għolla l-arma tiegħu. Drake għalaq għajnejh nofsu, imma mbagħad semaʼ biki maħenin.
  
  "Stennew! Telf minimu, idjota. Verament trid tispara lil xi ħadd bid-demm kiesaħ fuq it-televiżjoni nazzjonali?"
  
  Is-suldat il-ġdid għamel daqqa ta" ras lil Drake. "Agħtini l-kamera." Kien hemm kwalità nażali għażżien għall-aċċent Ġermaniż tiegħu.
  
  Drake ħaseb fi pjan B u ħalli l-pistola tħabbat mal-art. "Jien m'għandihomx".
  
  Il-kmandant qal lis-subordinati tiegħu. "Iċċekkjah."
  
  "Kien hemm xi ħadd ieħor..." l-ewwel suldat għolla l-pistola tiegħu, deher konfuż. "Hu... telaq."
  
  Il-kmandant daħal dritt f'wiċċ Drake. "Mossa ħażina."
  
  Il-kanna għafas kontra rasu. Il-viżjoni tiegħu kienet mimlija Ġermaniżi rrabjati u bżieq li jtajru. "Iċċekkjah!"
  
  Waqt li fittxew, huwa osserva s-serq organizzat tat-Tarka ta" Odin immexxi minn raġel mgħotti li għadu kif wasal liebes libsa bajda. Huwa xejriet idu kemmxejn dimostrattiv u scratched rasu, iżda ma qal xejn. Ladarba t-Tarka kienet moħbija b'mod sigur, ir-raġel xejriet ir-radju fid-direzzjoni ta 'Drake, u b'mod ċar ġibed l-attenzjoni tal-kmandant.
  
  Il-kmandant poġġa r-radju tiegħu ma" widnejh, iżda Drake ma neħħax għajnejh minn fuq ir-raġel bl-abjad.
  
  "Lejn Pariġi," qal ir-raġel b'xufftejh biss. "Għada fis-sitta."
  
  It-taħriġ tal-SAS, irrifletta Drake, kien għadu utli.
  
  Il-kmandant qal, "Iva." Għal darb'oħra sab ruħu f'wiċċ Drake, ixejjer il-karti ta' kreditu tiegħu u l-IDs tal-fotografu. "Lucky nutcracker," huwa drawled għażżien. "Il-kap jgħid li t-telf huwa minimu, għalhekk int ħaj. "Imma," huwa xejriet il-kartiera ta 'Drake, "għandna l-indirizz tiegħek, u jekk txerred il-fażola," żied jgħid, filwaqt li jteptep tbissima aktar kiesħa minn scrotum ta' ors polari, "l-inkwiet issibek."
  
  
  TNEJN
  
  
  
  YORK, l-Ingilterra
  
  
  Iktar tard, id-dar, Drake ittratta lil Ben biex ineħħi l-kafè filtru u ingħaqad miegħu biex jara l-kopertura tal-avvenimenti tal-lejl.
  
  It-Tarka ta" Odin insterqet minħabba li l-belt ta" York sempliċement ma kinitx ippreparata għal attakk brutali bħal dan. Il-miraklu veru kien li ħadd ma miet. Il-ħelikopters ħruq instabu mili 'l bogħod, abbandunati fejn tliet awtostradi ikkonverġu, l-okkupanti tagħhom marret għal żmien twil.
  
  "Roin' up show Frey," qal Ben, nofs serjament. "Il-mudelli huma diġà ppakkjati u marret."
  
  "Indannata, bdilt il-friex ukoll. Ukoll, jien ċert li Frey, Prada u Gucci se jibqgħu ħajjin."
  
  "Il-Ħajt ta' l-Irqad kien jilgħab minnu kollu."
  
  "Bdejt mill-ġdid fil-film tal-familja Titanic?"
  
  "Dan ifakkarni-qagħdu lil missieri f'nofs in-nixxiegħa."
  
  Drake imla t-tazza tiegħu. "Tinkwetax. Huwa jċempel lura madwar tliet minuti jew hekk."
  
  "Qiegħed tiċċajta, Krusty?"
  
  Drake ħadlu rasu u daħak. "Le. Int żgħir wisq biex tifhem."
  
  Ben kien ilu jgħix ma' Drake għal madwar disa' xhur. Fi ftit xhur biss, marru minn barranin għal ħbieb tajbin. Drake ssussidja l-kera ta" Ben bi skambju għall-għarfien tiegħu tal -fotografija - iż-żagħżugħ kien fi triqtu biex jiggradwa - u Ben għen billi jaqsam kollox.Kien it-tip ta" raġel li ma jaħbix is-sentimenti tiegħu, forsi sinjal ta" innoċenza, iżda ammirazzjoni denja wkoll.
  
  Ben poġġa t-tazza tiegħu. "Il-lejl it-tajjeb, habib. Naħseb li se mmur inċempel lil oħti."
  
  "Lejl".
  
  Il-bieb għalaq u Drake ħares vojt lejn Sky News għal mument. Meta dehret l-immaġni tat-tarka ta 'Odin, huwa reġa' lura għall-preżent.
  
  Ħa l-kamera li tah l-għajxien tiegħu, waħħal il-karta tal-memorja fil-but, bil-ħsieb li jirrevedi l-istampi għada, u mbagħad telaq lejn il-kompjuter li jdawwar. biddel fehmtu, waqaf jiċċekkja darbtejn il-bibien u t-twieqi. Din id-dar kienet protetta ħafna snin ilu meta kien għadu jaqdi fl-armata. Kien iħobb jemmen fil-ġid bażiku ta" kull bniedem, imma l-gwerra għallimtek ħaġa waħda - qatt ma tafda f"xejn bl-addoċċ. Dejjem għandek pjan u għażla backup - Pjan B.
  
  Kienu għaddew seba" snin, u issa kien jaf li l-mentalità tas-suldat qatt ma kienet se tħallih.
  
  Għamel Google 'Odin' u 'Shield of Odin'. Barra mid-dar, ir-riħ tela', għaġġel fuq it-teaten u jgħajjat bħal bankier tal-investiment li l-bonus tiegħu kien limitat għal erba' miljuni. Malajr induna li t-Tarka kienet aħbar kbira. Kienet sejba arkeoloġika maġġuri, l-akbar tul l-istorja tal-Islanda.Xi tipi ta" Indiana Jones marru barra mit-triq imsawta biex jesploraw nixxiegħa tas-silġ antika.Ftit jiem wara, skavaw it-Tarka, iżda mbagħad wieħed mill-akbar vulkani tal-Islanda beda jħarbat, u aktar l-esplorazzjoni kellha titwaqqaf.
  
  L-istess vulkan, ħasad Drake, li dan l-aħħar kien bagħat sħaba ta" rmied madwar l-Ewropa, li jfixkel it-traffiku tal-ajru u l-vaganzi tan-nies.
  
  Drake xorob il-kafè tiegħu u sema" l-għajta tar-riħ. L-arloġġ tal-mantel laqat nofs il-lejl. Ħarsa lejn l-ammont kbir ta" informazzjoni pprovduta mill-Internet qaltlu li Ben kien se jagħmel aktar sens minnha milli seta". Ben kien bħal kull student - kapaċi jifhem malajr il-mess li deher flimkien mat-teknoloġija. Huwa qara li t-tarka ta" Odin kienet imżejna b"ħafna disinni kkomplikati, li kollha ġew studjati minn esperti tal-kantina, u li J.R.R. Tolkien ibbaża l-wizard wandering tiegħu Gandalf fuq Odin.
  
  Jittieħed bl-addoċċ. Is-simboli jew il-ġeroglifi li jdawru l-barra tat-tarka kienu maħsuba li huma forma antika tas-Saħta ta" Odin:
  
  
  Il-Ġenna u l-Infern huma biss injoranza temporanja,
  
  Hija r-Ruħ Immortali li jxaqleb lejn it-Tajjeb jew il-Ħażin.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda kitba biex tispjega s-saħta, iżda kulħadd xorta emmen fl-awtentiċità tagħha. Mill-inqas dan kien attribwit lill-Vikingi, u mhux lil Odin.
  
  Drake poġġa lura fis-siġġu tiegħu u ġera l-avvenimenti tal-lejl.
  
  Ħaġa waħda sejjaħlu, iżda fl-istess ħin ġegħlitu jaħseb. Il-bniedem bl-abjad ħalqu: "Lejn Pariġi, għada fis-sitta." Jekk Drake jmur f"din it-triq, jista" jipperikola l-ħajja ta" Ben, biex ma nsemmux tiegħu stess.
  
  Ċivili kien jinjora dan. Is-suldat kien jirraġuna li kienu diġà ġew mhedda, li ħajjithom kienet diġà fil-periklu, u li kull informazzjoni kienet informazzjoni tajba.
  
  Huwa Googled: Wieħed + Pariġi.
  
  Daħla waħda kuraġġuża ġibdu l-għajn.
  
  Iż-żiemel ta" Odin, Sleipnir, kien esebit fil-Louvre.
  
  Iż-żiemel ta" Odin?Drake sbrox wara rasu. Għal Alla, dan il-bniedem kien qed jippretendi xi affarijiet materjali ħafna. Drake fetaħ il-paġna ewlenija tal-Louvre. Deher li skultura taż-żiemel leġġendarju Odin ġiet skoperta ħafna snin ilu fil-muntanji tan-Norveġja. Segwew aktar stejjer. Drake ma damx ma tant inġarr mill-ħafna stejjer dwar Odin li kważi nesa li fil-fatt kien Alla Viking, biss ħrafa.
  
  Louvre? Drake tomgħodha. Temm il-kafè tiegħu, ħassu għajjien, u tbiegħed mill-kompjuter.
  
  Il-mument li jmiss kien diġà rieqed.
  
  
  * * *
  
  
  Qam għall-ħoss ta" żrinġ ta" croaking. Sentry żgħir tiegħu. L-ghadu seta' kien qed jistenna allarm jew dehra ta' kelb, imma qatt ma kien jissuspetta l-ornament aħdar żgħir staġnat ħdejn il-bin tar-roti, u Drake kien imħarreġ biex ikun irqad ħafif.
  
  Huwa raqad fuq l-iskrivanija tal-kompjuter b"rasu f"idejh; Issa istantanjament qam u żelaq fil-kuritur mudlam. Il-bieb ta" wara daqqet. Il-ħġieġ inkiser. Kienu għaddew biss ftit sekondi minn meta ż-żrinġ għożż.
  
  Kienu ġewwa.
  
  Drake tgħawweġ taħt il-livell tal-għajnejn u ra żewġt irġiel jidħlu, li jżommu mitralji b'mod kompetenti, iżda ftit sloppily. Il-movimenti tagħhom kienu nodfa, iżda mhux grazzjużi.
  
  Mhux problema.
  
  Drake stenna fid-dellijiet, bit-tama li s-suldat antik li kien fih ma jħallihx.
  
  Daħlu żewġ persuni, il-grupp bil-quddiem. Dan wera li xi ħadd kien jaf x"qed jagħmel. L-istrateġija sħiħa ta" Drake għal din is-sitwazzjoni kienet ġiet ippjanata ħafna snin ilu, meta l-mentalità tas-suldat kienet għadha b"saħħitha u sperimentali, u sempliċement qatt ma kellu għalfejn jibdelha. Issa kien orjentat mill-ġdid f"moħħu. Meta l-geddum tal-ewwel suldat ħarġet mill-kċina, Drake qabadha, qabadha lejh, imbagħad daru lura. Fl-istess ħin, huwa mar lejn l-avversarju tiegħu u dawwar, effettivament ħataf il-pistola u spiċċa wara r-raġel.
  
  It-tieni suldat ttieħed b"sorpriża. Dak kien kollu li ħadet. Drake spara mingħajr pawsa millisekonda, imbagħad daru u spara lill-ewwel suldat qabel ma t-tieni seta" jaqa" għarkopptejh.
  
  Run! ħaseb. Il-veloċità kienet kollox issa.
  
  Ġera 'l fuq it-taraġ, jgħajjat isem Ben, imbagħad spara sfaxxar ta' sparar ta' machine gun fuq spalltu. Laħaq l-inżul, reġa" għajjat, imbagħad ħabat fil-bieb ta" Ben. Infaqa. Ben kien bilwieqfa bil-boxer shorts, mowbajl f"idu, orrur ġenwin miktub fuq wiċċu.
  
  "Tinkwetax," għamlet Drake. "Afdani. Dan huwa xogħol l-ieħor tiegħi."
  
  Għall-kreditu tiegħu, Ben ma staqsiex mistoqsijiet. Drake ikkonċentra bil-qawwa kollha tiegħu. Huwa ddiżattiva l-bokkaport oriġinali tal-attic tad-dar u mbagħad installa t-tieni wieħed f'dik il-kamra. Wara dan, saħħaħ il-bieb tas-sodda. Ma kienx iwaqqaf ghadu determinat, imma zgur li jnaqqaslu.
  
  Dan kollu huwa parti mill-pjan.
  
  Huwa waħħal il-bieb, u żgura li l-injam inkorporat kien marbut mal-qafas rinfurzat, imbagħad niżel is-sellum fil-attic. Ben spara l-ewwel, Drake it-tieni wara. L-ispazju loft kien kbir u bit-twapet. Ben baqa" hemm, b"ħalqu miftuħ. Libreriji kbar tad-dwana imlew l-ispazju kollu tal-ħajt tal-lvant-punent, ifur b"CDs u kaxxi tal-cassettes qodma.
  
  "Dan kollu tiegħek, Matt?"
  
  Drake ma weġibx. Huwa mexa lejn munzell ta 'kaxxi li ħeba bieb għoli biżżejjed biex jitkaxkru minnu; bieb li kien iwassal għas-saqaf.
  
  Drake qaleb il-kaxxa fuq it-tapit. Il-backpack ippakkjat kollu, li kien waħħal fuq spallejh, waqa" barra.
  
  "Ċarruta?" Ben whispered.
  
  Huwa patted l-backpack. "Ksibthom."
  
  Meta Ben deher vojt, Drake induna kemm kien jibża. Huwa rrealizza li huwa kien wisq faċilment daru lura f'dak Guy SAS. "Ċarruta. Mowbajls. Flus. Passaporti. I-pad. Identifikazzjoni".
  
  Ma semmiex il-pistola. Balal. Sikkina...
  
  "Min jagħmel dan, Matt?"
  
  Kien hemm ħabta minn taħt. L-għadu mhux magħruf tagħhom iħabbat il-bieb tas-sodda ta" Ben, forsi issa qed jirrealizza li ssottovalutaw lil Drake.
  
  "Wasal iż-żmien li tmur".
  
  Ben daret mingħajr ebda espressjoni u tkaxkar 'il barra fil-lejl mifni mir-riħ. Drake ħam warajh u, waqt li ta l-aħħar ħarsa lejn il-ħitan miksija b"CDs u tejps, ħabtet il-bieb.
  
  Irranġa s-saqaf kif seta" mingħajr ma ġibed l-attenzjoni tan-nies. Bl-iskuża li jinstalla kanal ġdid, huwa installa passaġġ wiesa" ta" tliet piedi li dam fit-tul kollu tas-saqaf tiegħu. Il-problema tkun min-naħa tal-proxxmu.
  
  Ir-riħ qabadhom b"swaba" bla paċenzja hekk kif qasmu s-saqaf prekarju. Ben mexa bil-galbu, saqajh vojt jiżolqu u jitħawwdu fuq il-madum tal-konkos. Drake żamm idejh sewwa, xtaq li jkollhom ħin biex isibu sneakers tiegħu.
  
  Imbagħad buffura qawwija ta" riħ tgħajjat fuq iċ-ċumnija, laqtet lil Ben kwadru f"wiċċu u bagħtu tfixkel minn fuq ix-xifer. Drake ġibed 'il bogħod bil-qawwa, sema' cry ta 'uġigħ, iżda ma ħollx il-qabda tiegħu. It-tieni wara rażan lil ħabibu.
  
  "Mhux 'il bogħod," whispered. "Kważi hemm, ħabib."
  
  Drake seta" jara li Ben kien imwerwer. Ħarsa tiegħu daret bejn il-bieb tal-attic u t-tarf tas-saqaf, imbagħad lejn il-ġnien u lura. Paniku mdawwar karatteristiċi tiegħu. In-nifs tiegħu mgħaġġla; qatt ma kienu jagħmluha b"din ir-rata.
  
  Drake seraq ħarsa lejn il-bieb, ġabar il-kuraġġ u dawwar dahru lejh. Kieku kien għadda xi ħadd, kienu jarawh l-ewwel. Huwa qabad lil Ben minn fuq spallejh u ltaqa" ma" ħarstu.
  
  "Ben, trid tafdani. Trust me. Inwiegħed li se ngħinek tgħaddi minn dan."
  
  Għajnejn Ben iffokaw u għoġbu, għadu jibża" iżda tefa" ħajtu f"idejn Drake. Daru u mar "il quddiem bil-galbu. Drake innota li d-demm kien qed iqattar minn saqajh, nieżel fil-foss. qasmu s-saqaf tal-proxxmu, niżlu fis-serra tiegħu u jiżżerżqu mal-art. Ben żelaq u waqa" nofs triq, iżda Drake kien hemm l-ewwel u ttaffi ħafna mill-waqgħa tiegħu.
  
  Dakinhar kienu fuq art soda. Id-dawl kien mixgħul fil-kamra li jmiss, iżda ma kien hemm ħadd madwar. Probabbilment semgħu n-nar ta" machine gun. Nispera li l-pulizija jkunu fi triqithom.
  
  Drake għannaq sewwa lil Ben u qal, "Ħaġa fantastika. Kompli x-xogħol it-tajjeb u nġiblek qafas ġdid tat-tixbit. Issa ejja mmorru."
  
  Kienet ċajta għaddejja. Kull meta kellhom bżonn pick-me-up, Ben kien jagħmel diskors lil Drake dwar l-età tiegħu, u Drake kien jiċċaqlaq miż-żgħożija ta" Ben. Rivalità ta" ħbiberija.
  
  Ben xotta. "Min diakk hu hemm fuq?"
  
  Drake ħares lejn l-attic u l-bieb sigriet tagħha. Ħadd għadu ma ħareġ xejn minn hemm.
  
  "Ġermaniżi".
  
  "Huh? Bħall-pont Ġermaniż tat-Tieni Gwerra Dinjija fuq ix-Xmara Kwai?"
  
  "Naħseb li kien il-Ġappuniż. U le, ma naħsibx li hija xi ħaġa bħall-Ġermaniżi tat-Tieni Gwerra Gwerra."
  
  Kienu diġà fuq wara tal-ġnien tal-ġar. Huma qabżu l-ħeġġa u għafsu mill-parti finta ta 'fencing li Drake kien bena waqt waħda miċ-ċelebrazzjonijiet annwali ta' Swift.
  
  Noħorġu dritt għal triq traffikuża.
  
  Direttament faċċata tat-taxi rank.
  
  Drake mexa lejn il-karozzi li kienu qed jistennew bil-qtil f"moħħu. L-għarfien tiegħu bħala suldat reġgħet wera ruħu. Bħal Mickey Rourke, bħal Kylie, bħal Hawaii Five-O... Kienet biss rieqda, qed tistenna l-ħin it-tajjeb biex tagħmel rimonta mill-isbaħ tagħha.
  
  Kien ċert li l-uniku mod biex jipproteġi lit-tnejn li huma kien li jasal għand il-ħażin l-ewwel.
  
  
  TLIET
  
  
  
  PARIS, FRANZA
  
  
  It-titjira lejn Charles De Gaulle niżlet ftit wara d-9am dakinhar. Drake u Ben niżlu b"xejn ħlief backpack u ftit oġġetti mill-kontenut oriġinali tiegħu. Kienu lebsin ħwejjeġ ġodda, mowbajls ġodda kienu lesti. L-I-pad ġie ċċarġjat. Ħafna mill-flus kontanti kienu neqsin - intefqu fuq it-trasport. L-arma twarrbet hekk kif Drake iddetermina l-iskop tagħha.
  
  Matul it-titjira, Drake ġab lil Ben aġġornat dwar l-affarijiet kollha Ġermaniżi u l-Vikingi u talbu biex jgħin fir-riċerka. Il-kumment sarkastiku ta" Ben kien, "Bang bang, dak hu l-grad tiegħi."
  
  Drake approva din l-attitudni. Il-Griffins ma kissrux, grazzi lil Alla.
  
  Ħarġu mill-ajruport fid-dgħajsa kiesħa ta" Pariġi. Ben sab taxi u xejret il-ktieb ta" gwida li kien xtaralu. Ladarba kienu ġewwa, qal, "Umm... Rue... Croix? Lukanda faċċata tal-Louvre?"
  
  It-taxi bdiet miexja, misjuqa minn raġel li wiċċu wera li xejn ma kien qed iċċaqlaqh. Il-lukanda, meta wasal erbgħin minuta wara, kienet refreshingly atipika għal Pariġi. Kien hemm lobby kbir, liftijiet li setgħu jakkomodaw aktar minn persuna waħda, u diversi kurituri bi kmamar.
  
  Qabel ma ċċekkjaw, Drake uża l-ATM fil-lobby biex jirtira l-flus li kien fadal - madwar ħames mitt ewro. Ben frowned, iżda Drake assigurah bil-wink. Kien jaf x"kien qed jaħseb ħabib intelliġenti tiegħu.
  
  Sorveljanza elettronika u traċċi tal-flus.
  
  Huwa ħallas għal kamra waħda b'karta ta 'kreditu u mbagħad xtara l-kamra ta' madwar it-triq bi flus kontanti. Ladarba fuq, it-tnejn daħlu fil-kamra tal-"cash" u Drake waqqaf is-sorveljanza.
  
  "Dan huwa ċ-ċans tagħna li noqtlu diversi għasafar b'ġebla waħda," qal, waqt li jara lil Ben jagħti t'għajn madwar il-kamra b'għajn kritika.
  
  "A?" - Saqsejt.
  
  "Aħna naraw kemm huma tajbin. Jekk jiġu dalwaqt, dan huwa tajjeb, u probabbilment inkwiet. Jekk ma jagħmlux dan, ukoll, dan huwa importanti li tkun taf, ukoll. U għandek iċ-ċans li toħroġ il-ġugarell il-ġdid tiegħek."
  
  Ben xegħel l-I-pad. "Dan verament se jiġri llum fis-sitta?"
  
  "Hija raden edukat." Drake dam. "Imma taqbel mal-ftit fatti li nafu."
  
  "Hmm, imbagħad warrab, Krusty..." Ben b'mod dimostrattiv qaxxar subgħajh. Il-kunfidenza tiegħu tiddi issa li kien qed jgħin aktar milli jiġi salvat, iżda qatt ma kien raġel ta ''azzjoni' dak iż-żmien. Anzi, it-tip ta" personalità identifikata b"ismu jew il-laqam - l-aktar Blakey - qatt mhu dinamiku biżżejjed biex jistħoqqlu dak il-kunjom.
  
  Drake ħares mill-peephole. "Iktar ma jieħu aktar żmien," għoġbu. "Iktar ma jkollna ċansijiet."
  
  Ma damx. Waqt li Ben kien qed jaqbad fuq l-I-pad tiegħu, Drake ra nofs tużżana guys kbar miġbura fil-bieb ta" madwar it-triq. Is-serratura kienet miksura u l-kamra kienet maqsuma. Tletin sekonda wara t-tim reġa" deher, ħares madwaru b"rabja, u tferrex.
  
  Drake clenched xedaq tiegħu.
  
  Ben qal. "Dan huwa tassew interessanti, Matt. Huwa maħsub li fil-fatt hemm disa 'biċċiet tal-fdalijiet ta' Odin imxerrda madwar id-dinja. Tarka hija ħaġa, żiemel oħra. Qatt ma kont naf dan."
  
  Drake bilkemm semgħuh. Qerdu moħħu. Dan huwa fejn kellhom problemi.
  
  Mingħajr ma qal kelma, ħareġ mill-bieb u ċemplika numru fuq il-mowbajl tiegħu. Kważi immedjatament is-sejħa ġiet imwieġba.
  
  "Iva?"
  
  "Dan huwa Drake."
  
  "Jien ixxukkjat. Żmien twil ma narax, habib."
  
  "Naf".
  
  "Dejjem kont naf li se ċċempel."
  
  "Mhux dak li taħseb, Wells. Għandi bżonn xi ħaġa."
  
  "Naturalment taf. Għidli dwar Mai."
  
  Indanna Wells kien qed jittestjah b'xi ħaġa li kien jaf biss hu. Il-problema kienet li Mai kien il-fjamma l-qadima tagħhom mill-waqfien tagħhom fit-Tajlandja, qabel ma żżewweġ lil Alison - u lanqas Ben ma kellux bżonn jisma" dawk id-dettalji maħmuġin.
  
  "L-isem tan-nofs huwa Sheeran. Post - Phuket. Tip - hmm... eżotiku..."
  
  Widnejn Ben twitched. Drake qara bil-lingwaġġ tal-ġisem tiegħu ċar daqs kemm seta" jaqra gidba ta" politiku. Il-ħalq miftuħ kien ħjiel...
  
  Drake kważi seta" jisma" d-daħk fil-vuċi ta" Wells. "Eżotiku? Dan hu l-aħjar li tista" tagħmel?"
  
  "Bħalissa, iva."
  
  "Hemm xi ħadd hemm?"
  
  "Verament simili".
  
  "Gotcha. Tajjeb, habib, xi trid?"
  
  "Għandi bżonn il-verità, Wells. Għandi bżonn informazzjoni mhux ipproċessata li ma titħalliex tixxandar fuq l-aħbarijiet jew fuq l-Internet. Dik it-tarka ta" Odin insterqet. Dwar il-Ġermaniżi li serquha. Speċjalment il-Ġermaniżi. Informazzjoni reali tas-SAS. Għandi bżonn inkun naf x'qed jiġri verament, ħabib, mhux leak pubbliku."
  
  "Int fl-inkwiet?"
  
  "Enormi." Inti ma gideb lill-kmandant tiegħek, qabel jew le.
  
  "Għajnuna hija meħtieġa?"
  
  "Mhux għal issa".
  
  "Int qlajt idek, Drake. Għid il-kelma u l-SAS huma tiegħek."
  
  "Se nagħmel".
  
  "Multa. Agħtini ftit. U anzi, għadek tgħid lilek innifsek li kont sempliċiment SAS antik?"
  
  Drake eżita. It-terminu "SAS qadim tajjeb" lanqas biss għandu jeżisti. "Huwa terminu aċċettabbli għal spjegazzjoni, dak kollu."
  
  Drake spiċċa. Ma kienx faċli li titlob l-għajnuna lill-eks kmandant tiegħu, iżda s-sigurtà ta" Ben qabeż kull sens ta" kburija. Reġa" ċċekkja l-peephole, ra hallway vojt, u mbagħad mexa u poġġa bilqiegħda ħdejn Ben.
  
  "Tgħid disa" partijiet ta" Odin? Dak xi jfisser?
  
  Ben malajr ħalla l-paġna tal-Facebook tal-grupp tiegħu, u jgħajjat li kellhom żewġ talbiet ġodda ta" ħabib, u b"hekk in-numru totali tagħhom kien ta" sbatax.
  
  Studja lil Drake għal mument. "Mela int eks kaptan tas-SAS u fanatiku tat-tape. Hija stramba, sieħeb, jekk ma tiddejjaqx ngħid."
  
  "Ffoka, Ben. X'għandek?"
  
  "Well... qed insegwi t-traċċa ta' dawn id-disa' partijiet ta' Odin. Jidher li disgħa huwa numru speċjali fil-mitoloġija Norveġiża. Wieħed kien imsallab minnu nnifsu fuq xi ħaġa li tissejjaħ is-Siġra tad-Dinja, disat ijiem u disat iljieli, sawm, b"lanza f"ġenbu, bħal Ġesù Kristu, u ħafna snin qabel Ġesù. Din hija ħaġa reali, Matt. Ix-xjentisti reali kkatalogawh. Jista" jkun ukoll l-istorja li ispirat l-istorja ta" Ġesù Kristu. Hemm disa 'partijiet ta' Odin. Il-lanza hija t-tielet biċċa u hija konnessa mas-Siġra tad-Dinja, għalkemm ma nistax insib l-ebda referenza dwar il-post tagħha. Il-post leġġendarju tas-Siġra jinsab fl-Isvezja. Post imsejjaħ Apsalla."
  
  "Naqqas il-mod, inaqqas. Tgħid xi ħaġa dwar it-tarka ta" Odin jew iż-żiemel tiegħu?"
  
  Ben qabad l-ispallejn. "Biss li t-Tarka kienet waħda mill-akbar sejbiet arkeoloġiċi ta" kull żmien. U li mat-tarf tagħha hemm kliem: Il-Ġenna u l-Infern huma biss injoranza temporanja. Hija r-Ruħ Immortali li jxaqleb lejn it-Tajjeb jew il-Ħażin. Huwa ovvju li din hija s-saħta ta" Odin, imma ħadd fil-memorja ħajja qatt ma seta" jifhem għal xiex jimmira."
  
  "Forsi hija waħda minn dawk is-saħta fejn trid tkun hemm biss," tbissem Drake.
  
  Ben injorah. "Hawn jgħid li ż-Żiemel huwa skultura. Skultura oħra, "The Wolves of Odin", bħalissa tinsab għall-wiri fi New York."
  
  "L-ilpup tiegħu? Issa?" Moħħ Drake kien qed jibda jaqli.
  
  "Hu rikeb żewġ ilpup fil-battalja. Ovvjament."
  
  Drake frown. "Id-disa' partijiet kollha huma kkunsidrati?"
  
  Ben ħadlu rasu. "Ftit huma neqsin, imma..."
  
  Drake waqaf. "Xiex?" - Saqsejt.
  
  "Tajjeb, jidher stupidu, imma hawn biċċiet ta" leġġenda li qed tieħu forma. Xi ħaġa dwar il-biċċiet kollha ta" Odin jingħaqdu flimkien u jibdew reazzjoni katina li twassal għat-tmiem tad-dinja."
  
  "Ħaġa standard," qal Drake. "Dawn l-allat tal-qedem kollha għandhom xi tip ta" ħrejjef "tarf tad-dinja" assoċjati magħhom."
  
  Ben qaleb u ħares lejn l-arloġġ tiegħu. "Sewwa. Ħares. Aħna l-wizards tal-Internet għandna bżonn l-ikel," ħaseb għal sekonda. "U naħseb, inħoss li dalwaqt ġejja lirika ġdida mill-band. Croissants u Brie għall-brunch?"
  
  "Meta f"Pariġi..."
  
  Drake fetaħ il-bieb ftit, ħares madwaru, imbagħad għamel sinjal lil Ben biex joħroġ. Huwa ra t-tbissima fuq wiċċ ħabib tiegħu, iżda qara wkoll it-tensjoni terribbli f'għajnejh. Ben ħeba sew, iżda għamel ħażin.
  
  Drake reġa" lura fil-kamra u poġġa l-affarijiet kollha tagħhom ġo backpack. Hekk kif assigura ċ-ċinturin tqil, sema" lil Ben jgħid bonjour maħnub u ħass qalbu tieqaf bil-biża" għat-tieni darba biss f"ħajtu.
  
  L-ewwel kien meta Alison ħallietu, u semmiet dik id-differenza irrikonċiljabbli - int aktar suldat milli boot camp kkritikat.
  
  Dak il-lejl. Hekk kif ix-xita bla tarf imlietlu għajnejh bid-dmugħ bħal qatt qabel.
  
  Ġera lejn il-bieb, b"kull muskolu ta" ġismu miġbud u lest, imbagħad ra koppja anzjana tissielet mal-koridur.
  
  U Ben innota t-terrur assolut li mela għajnejn Drake qabel ma l-eks suldat kellu ċ-ċans jaħbih. Żball stupidu.
  
  "Tinkwetax". Ben qal bi tbissima pallida. "Jien tajjeb".
  
  Drake ħa nifs jitħawwad u wassalhom it-taraġ, dejjem għassa. Iċċekkja l-lobby, ma ra l-ebda theddida, u ħareġ barra.
  
  Fejn kien l-eqreb ristorant? Huwa għamel raden u telaq lejn il-Louvre.
  
  
  * * *
  
  
  Raġel xaħam minn Munich bil-ħiliet ta 'newrokirurgu rahom immedjatament. Huwa ċċekkja x-xebh fotografiku tiegħu u f'żewġ taħbit tal-qalb għaraf lill-Yorkshireman kapaċi, mibni tajjeb u lill-ħabib tiegħu b'xagħar twil u idjotiku u ssakkarhom fil-crosshairs.
  
  Huwa biddel il-pożizzjoni tiegħu, ma jogħġbux il-punt ta 'vantaġġ għoli jew il-frak bojod li ħaffer f'riġlejh imlaħħam.
  
  Huwa whisper fil-mikrofonu ta 'l-ispalla: "Qed inżommhom b'ħajta."
  
  Ir-rispons kien sorprendentement immedjat. "Oqtolhom issa."
  
  
  ERBA"
  
  
  
  PARIS, FRANZA
  
  
  Tliet balal ġew sparati wara xulxin malajr.
  
  L-ewwel bullet devjat minn fuq il-qafas tal-bieb tal-metall ħdejn ras Drake, imbagħad rikochet fit-triq, u laqat mara anzjana f"driegħ. Hija mdawwar u waqgħet, bexx demm fl-arja fil-forma ta 'punt ta' mistoqsija.
  
  It-tieni daqqa ġabet ix-xagħar ta" ras Ben fuq tarf.
  
  It-tielet laqat il-konkos fejn waqaf nanosekonda wara li Drake qabad bejn wieħed u ieħor minn qaddu. Il-balal qabeż mal-bankina u farrak it-tieqa tal-lukanda warajhom.
  
  Drake irrumbla u mexa bejn wieħed u ieħor lil Ben wara ringiela ta" karozzi pparkjati. "Qed inżommok". Huwa whispered furiously. "Sempliċement kompli għaddej." Ikkrekkjat, irriskja li jagħti ħarsa 'l barra mit-tieqa tal-karozza u ra ċaqliq fuq il-bejt eżatt kif it-tieqa faqqgħet.
  
  "Sparar shitty!" L-aċċent tiegħu ta" Yorkshire u l-slang tal-armata għamlu leħnu iktar huskier hekk kif l-adrenalina bdiet. Huwa skennja ż-żona. Iċ-ċivili kienu qed jiġru, jgħajtu, jikkawżaw kull xorta ta" distrazzjonijiet, iżda l-problema kienet li min spara kien jaf eżatt fejn kienu.
  
  U ma kienx ikun waħdu.
  
  Anke issa, Drake għaraf it-tliet guys li kien ra aktar kmieni waqt il-lockpicking, li ħarġu mill-Mondeo mudlam u mxew lejhom apposta.
  
  "Ħin biex timxi."
  
  Drake wassalhom f"żewġ karozzi fejn kien diġà nnota żagħżugħa tibki isterikament fil-karozza tagħha. B"sorpriża tagħha, huwa fetaħ il-bieb tagħha xquq u ħass għaġġla ta" ħtija ta" malajr meta lemaħ l-espressjoni tal-biża" tagħha.
  
  Huwa żamm espressjoni impassibbli fuq wiċċu. "Barra."
  
  Għadu l-ebda tiri sparati. Il-mara ħarġet "il barra, il-biża" ffriżat il-muskoli tagħha, u biddlithom fi ċangaturi mejta. Ben daħal, u żamm il-piż tal-ġisem tiegħu baxx kemm jista" jkun. Drake għaġġel warajh u mbagħad dawwar iċ-ċavetta.
  
  Ħa nifs, poġġa l-karozza fir-reverse u mbagħad ħareġ 'il quddiem mill-ispazju tal-parkeġġ. Il-lastku kien smoldering madwar it-triq warajhom.
  
  Ben għajjat: "Rue Richelieu!"
  
  Drake darab, jistenna l-balal, sema" l-ħoss metalliku hekk kif qabeż mal-magna, imbagħad laqat l-aċċeleratur. Huma għaddew lill-ħallelin sorpriżi fuq il-bankina u rawhom jiġru lura lejn il-karozza tagħhom.
  
  Drake idawwar ir-rota lejn il-lemin, imbagħad lejn ix-xellug, u mbagħad lejn ix-xellug għal darb'oħra.
  
  "Rue Saint-Honoré." għajjat Ben, għonqu għonqu biex jara l-isem tat-triq.
  
  Huma ngħaqdu mal-fluss tat-traffiku. Drake għaġġel kemm seta", nisġa l-karozza-li, għall-pjaċir tiegħu, irriżulta li kienet Mini Cooper-ġewwa u barra mill-isqaqien u żamm għajnejk mill-qrib fuq il-veduta ta" wara.
  
  It-tiratur fuq il-bejt kien ilu sparixxa, iżda l-Mondeo kien lura hemm, mhux wisq lura.
  
  Huwa dawwar il-lemin u mbagħad il-lemin għal darb'oħra, ħa xortik tajba fit-traffic lights. Il-Mużew tal-Louvre, meħud mix-xellug. Ma kienx hemm użu: it-toroq kienu miżgħuda wisq, it-traffic lights kienu wisq frekwenti. Huma kellhom bżonn jitbiegħdu miċ-ċentru ta" Pariġi.
  
  "Rue De Rivoli!"
  
  Drake frowned severament lejn Ben. "Għaliex diakk tibqa" tgħajjat ismijiet tat-toroq?"
  
  Ben ħares lejh. "Ma nafx! Huma... juruha fuq it-TV! Jgħin?"
  
  
  * * *
  
  
  "Le!" - għajjat lura, fuq ir-roar tal-magna hekk kif ħaffef tul it-triq tiżloq 'il bogħod minn Rue de Rivoli.
  
  Il-balal rikocheted minn fuq il-but. Drake ra wieħed li kien għaddej jiġġarraf fl-agunija. Kien ħażin; kien serju. Dawn in-nies kienu arroganti u qawwija biżżejjed biex ma jimpurtahomx lil min iweġġgħu, u ovvjament setgħu jgħixu bil-konsegwenzi.
  
  Għaliex id-disa" partijiet ta" Odin kienu daqshekk importanti għalihom?
  
  Il-balal ippenetraw il-konkos u l-metall u ħallew mudelli madwar il-Mini.
  
  F"dak il-mument daqq iċ-ċellulari ta" Ben. Huwa wettaq manuvra kumplessa ta 'brim ta' l-ispalla biex joħroġha mill-but. "Omm?"
  
  "O Alla tiegħi!" Drake misħut bil-kwiet.
  
  "Jien tajjeb, ta. Inti? Bħall-papà?"
  
  Il-Mondeo għamel triqtu fil-but tal-Mini. Il-fanali ta" quddiem li jgħaqqdu mlew il-veduta minn wara, flimkien ma" l-uċuħ ta" tliet Ġermaniżi mqarrqa. Il-bastards iħobbuha.
  
  Ben qaleb. "U oħt iċ-ċkejkna?"
  
  Drake jara kif il-Ġermaniżi ħarbtu d-dashboard bl-armi tagħhom f"eċċitament frenetiku.
  
  "Le. Xejn speċjali. Um... dak l-istorbju x"inhu?" Huwa għamel pawsa. "Oh... Xbox."
  
  Drake għafas l-aċċeleratur mal-art. Il-magna wieġbet malajr. It-tajers gerbu anki b"sittin mil fis-siegħa.
  
  L-isparatura li jmiss għerbet it-tieqa ta" wara. Ben niżel fiż-żona ta 'quddiem tat-tixbit mingħajr ma stenna stedina. Drake ħalla lilu nnifsu mument ta" valutazzjoni, imbagħad mexxa l-Mini fuq il-bankina vojta quddiem linja twila ta" karozzi pparkjati.
  
  Passiġġieri fil-Mondeo sparaw bi traskuraġni, bil-balal ifarrku fit-twieqi ta" karozzi pparkjati, laqtu l-Mini u qabżu minn fuqha. F"temp ta" sekondi, qabad fuq il-brejkijiet, idawwar bi skossi, tefa" l-karozza ċkejkna 180 grad, imbagħad qabeż lura l-mod kif kienu ġew.
  
  Il-passiġġieri tal-Mondeo ħadu sekondi prezzjużi biex indunaw x"ġara. Id-dawra ta" 180 grad kienet traskurata u perikoluża, u ħarġet żewġ karozzi pparkjati bi kriżi terribbli. Fejn f"isem dak kollu li hu qaddis kienu l-pulizija?
  
  Issa m'hemmx għażla. Drake saq madwar kantunieri kemm seta '. "Kun lest, Ben. Se niġru."
  
  Kieku Ben ma kienx hemm, kien joqgħod u jiġġieled, iżda s-sigurtà tal-ħabib tiegħu kienet il-prijorità. U li jintilef kienet mossa intelliġenti issa.
  
  "Tajjeb ommi, narak aktar tard." Ben għalaq il-mowbajl tiegħu u qagħad fl-ispallejn. "Ġenituri".
  
  Drake ġibed il-Mini lura lejn il-bankina u bbrejkja f'daqqa f'nofs il-lawn manicured. Qabel ma waqfet il-karozza, fetħu l-bibien beraħ u qabżu 'l barra, sejrin lejn it-toroq fil-qrib. Huma tħalltu mal-Pariġini homegrown qabel ma l-Mondeo saħansitra daħal fil-vista.
  
  Ben irnexxielu jgħawweġ xi ħaġa u teptip lejn Drake. "L-Eroj tiegħi".
  
  
  * * *
  
  
  Inħbew f"kafetterija żgħira tal-internet ħdejn post imsejjaħ Harry"s New York Bar. Din kienet l-aktar mossa għaqlija għal Drake. Inkixxiwa u rħisa, kien post fejn setgħu jkomplu r-riċerka tagħhom u jiddeċiedu x'għandhom jagħmlu dwar l-invażjoni imminenti tal-Louvre mingħajr inkwiet jew interruzzjoni.
  
  Drake ħejja muffins u kafè waqt li Ben illoggja. Drake għadu ma sofra l-ebda korriment, iżda ħaseb li Ben għandu jkun ftit inkwetat. Is-suldat fih ma kellux idea kif jimmaniġġjah. Il-ħabib kien jaf li kellhom jitkellmu. Għalhekk imbutta l-ikel u x-xorb lejn iż-żagħżugħ, qagħad f"kabina komda u żamm ħarstu.
  
  "Kif sejjer b"dan il-ħażin kollu?"
  
  "Ma nafx". Ben qal il-verità. "Għadni ma kellix ħin nirrealizzaha."
  
  Drake qaleb. "Dan tajjeb. Tajjeb, meta tagħmel hekk..." indika l-kompjuter. "X'għandek?"
  
  "Dur lura għall-istess websajt bħal qabel. Sejba arkeoloġika tal-għaġeb... disa" frammenti... yada, yada, yada... oh yeah - qrajt dwar it-teorija spettakolari ta" konfoffa ta" Odin dwar "tarf id-dinja"."
  
  "U għedt..."
  
  "Kien bullshit. Imma mhux bilfors, Matt. Isma" dan. Kif għedt, hemm leġġenda u ġiet tradotta f'ħafna lingwi. Mhux dawk Skandinavi biss. Jidher pjuttost universali, li huwa ferm mhux tas-soltu għall-bdiewa li jistudjaw dan it-tip ta 'ħaġa. Hawn jingħad li jekk xi darba jinġabru d-disa" biċċiet ta" Odin waqt Ragnarok, jiftħu t-triq lejn il-Qabar tal-Gods. U jekk dan il-qabar qatt jiġi profanat... sew, is-sulfur u l-Infern kollu li jinħeles huwa biss il-bidu tal-problemi tagħna. Innota li għedt Alla?"
  
  Drake frown. "Le. Kif jista" jkun hemm qabar ta" l-Allat hawn? Huma qatt ma eżistew.Ragnarok qatt ma eżista. Kien biss post Norveġiż għal Armageddon."
  
  "Eżattament. U x"jiġri kieku teżisti tassew?"
  
  "Allura immaġina l-valur ta" sejba bħal din."
  
  "Qabar ta" l-Allat? Ikun lil hinn minn kollox. Atlantis. Camelot. Eden. Huma ma jkunu xejn meta mqabbla ma 'dan. Allura qed tgħid li t-Tarka ta" Odin hija biss il-bidu?"
  
  Ben qalbet il-quċċata tal-muffin tiegħu. "Naħseb li naraw. Għad fadal tmien biċċiet biex imorru, allura jekk jibdew jisparixxu," waqaf. "Taf, Karin hija l-imħuħ tal-familja, u oħt tixtieq tifhem dan il-ħażin kollu tal-Internet. Kollox f"biċċiet."
  
  "Ben, inħossni pjuttost ħati li ninvolvek. U nwiegħed li ma jiġrilek xejn, imma ma nista" ninvolvi lil ħaddieħor f"dan. Drake frown. "Nistaqsi għaliex il-Ġermaniżi kkritikat bdew jagħmlu dan issa. Bla dubju t-tmien partijiet l-oħra ilhom jeżistu għal xi żmien."
  
  "Inqas analoġiji mal-futbol. U għandhom dan. Forsi kien hemm xi ħaġa speċjali dwar it-Tarka? Xi ħaġa dwar dan għamel kull ħaġa oħra utli."
  
  Drake ftakar li ħa ritratti mill-qrib tat-Shield, iżda setgħu jwaqqfu dik l-investigazzjoni għal aktar tard. Huwa tappa l-iskrin. "Jgħid hawn li l-iskultura taż-Żiemel ta" Odin instabet f"longboat tal-Viking, li fil-fatt hija l-esebizzjoni ewlenija tal-Louvre. Il-biċċa l-kbira tan-nies lanqas biss jindunaw bl-iskultura taż-Żiemel innifisha waqt li jkunu għaddejjin mill-Louvre."
  
  "Longboat," qara Ben b"leħen għoli. "Huwa misteru fih innifsu - huwa mibni minn zkuk li jmorru qabel l-istorja magħrufa tal-Vikingi."
  
  "L-istess bħall-Tarka," exclaimed Drake.
  
  "Instab fid-Danimarka," qara Ben aktar. "U ara hawn," indika l-iskrin, "dan jiffoka fuq il-partijiet l-oħra ta" Odin li semmejt qabel? L-Ilpup jinsabu fi New York, u l-aħjar ħasra hija li l-Lanza tinsab f"Uppsala, l-Isvezja, wara li waqgħet minn ġol-ġisem ta" Odin hekk kif niżel mis-Siġra tad-Dinja."
  
  "Mela dak ħamsa." Drake inxteħet lura fis-siġġu komdu tiegħu u ħa xarba tal-kafè tiegħu. Madwarhom, l-internet café humted b'attività low-key. Il-bankini ta" barra kienu mimlijin nies zigzag triqhom tul il-ħajja.
  
  Ben twieled b'ħalq ta 'l-azzar u xorbu nofs il-kafè sħun tiegħu f'daqqa waħda. "Hemm xi ħaġa oħra hawn," huwa rapped. "Alla, ma nafx. Jidher ikkumplikat. Dwar xi ħaġa msejħa Volva. Xi jfisser Seer? "
  
  "Forsi semmew il-karozza warajha."
  
  "Umoristiċi. Le, jidher li Odin kellu Velva speċjali. Stenna - dan jista 'jieħu ftit ħin."
  
  Drake tant kien okkupat jaqleb l-attenzjoni tiegħu bejn Ben, il-kompjuter, il-fluss tal-informazzjoni, u l-bankina okkupata ta" barra li ma ndunax lill-mara toqrob sakemm kienet wieqfa eżatt ħdejn il-mejda tagħhom.
  
  Qabel ma seta" jiċċaqlaq, għolliet idha.
  
  "Tqumx, subien," qalet b"aċċent Amerikan. "Għandna bżonn nitkellmu".
  
  
  ĦAMES
  
  
  
  PARIS, FRANZA
  
  
  Kennedy Moore qatta' ftit ħin jevalwa lill-koppja.
  
  Għall-ewwel ħasbet li ma jagħmilx ħsara. Wara xi żmien, wara li analizzat il-lingwaġġ tal-ġisem tal-biża" imma determinat taż-żagħżugħ u l- imġiba attenta tat-raġel anzjan, waslet għall-konklużjoni li l-inkwiet, iċ-ċirkustanza, u x-Xitan kienu ġibdu lit-tnejn fi trinità mhux qaddisa ta" periklu.
  
  Ma kinitx uffiċjal tal-pulizija hawn. Imma kienet pulizija fi New York, u ma kinitx faċli li tikber fuq din il-gżira relattivament żgħira bit-torrijiet kbar tagħha tal-konkos. Kellek għajn ta" pulizija qabel ma taf li kien id-destin tiegħek li tingħaqad mal-NYPD. Iktar tard għamilt u kkalkulajt mill-ġdid, imma dejjem kellek dawk l-għajnejn. Dik id-dehra iebsa u li tikkalkula.
  
  Anke fuq vaganza, ħasbet bitterly.
  
  Wara siegħa tixrob il-kafè u tisserfja bla skop, ma setgħetx tgħin lilha nfisha. Hija setgħet kienet fuq vaganza-li tinstema' lilha aħjar minn vaganza sfurzata-iżda dan ma jfissirx li l-pulizija fiha kien sempliċement ċeda aktar malajr milli l-Britanniku kien ċeda l-virtù tiegħu fl-ewwel lejl tiegħu f'Vegas.
  
  Hija sidled sa mejda tagħhom. Vaganza sfurzata, reġgħet ħasbet. Dan poġġa l-karriera illustri tagħha fil-NYPD f'perspettiva.
  
  Il-bniedem anzjan malajr evalwaha, għolla l-antenni tiegħu. Huwa evalwaha aktar malajr milli kien jivvaluta marittimu Amerikan burdell ta" Bangkok.
  
  "Tqumx, subien," qalet b"mod diżarm. "Għandna bżonn nitkellmu".
  
  "Amerikana?" qal il-bniedem anzjan bi ħjiel ta 'sorpriża. "Xi trid?"
  
  Hija injorat lilu. "Int tajjeb, tarbija?" Hija flashed tarka tagħha. "Jien pulizija. Issa tkun onest miegħi."
  
  Il-bniedem anzjan immedjatament ikklikkja u tbissem b'eżenzjoni, li kienet stramba. L-ieħor teptip f"konfużjoni.
  
  "A?" - Saqsejt.
  
  L-uffiċjal tal-pulizija f'Kennedy ippressa l-kwistjoni. "Int hawn bir-rieda tiegħek stess?" Kien dak kollu li setgħet taħseb biex tkun qrib tagħhom.
  
  Iż-żagħżugħ deher imdejjaq. "Tajjeb, it-turiżmu huwa tajjeb, iżda s-sess mhux maħdum ma tantx divertenti."
  
  Il-bniedem anzjan ħares sorprendentement grat. "Afdani. M'hemm l-ebda problemi hawn. Tajjeb tara li xi wħud fil-komunità tal-infurzar tal-liġi għadhom jirrispettaw dan ix-xogħol. Jien Matt Drake."
  
  Huwa estenda idu.
  
  Kennedy injora dan, għadu mhux konvint. Moħħha baqgħet ma' dik il-frażi, għadha tirrispetta x-xogħol, u skrolljat fix-xahar li għadda. Waqfu fejn dejjem waqfu. F"Kaleb. Fuq il-vittmi krudili tiegħu. Għall-ħelsien bla kundizzjonijiet tiegħu.
  
  Kieku biss.
  
  "Well... grazzi, naħseb."
  
  "Mela, int pulizija minn New York? "Iż-żagħżugħ ikkumplimenta l-isfumatura b"għajnejk imqajjma, li dderieġa lejn ir-raġel anzjan.
  
  "Maldita ħeġġa." Matt Drake daħak ħafif. Deher kunfidenti, u għalkemm qagħad komdu, Kennedy seta" jgħid li kellu l-kompetenza li jirreaġixxi f"sekonda. U l-mod kif kontinwament skennja l-inħawi tiegħu ġabilha taħseb f"pulizija. Jew l-armata.
  
  Hija qabdet, tistaqsi jekk għandhiex tistieden lilha nnifisha biex toqgħod bilqiegħda.
  
  Drake indika siġġu vojt filwaqt li ħallielu ħruġ ċar. "U edukat ukoll. Smajt li New Yorkers kienu l-aktar nies kunfidenti fid-dinja."
  
  "Matt!" Il-ġuvni ħarġet.
  
  "Jekk b'kunfidenza żejda inti tfisser egoist u arroganti, smajt dan ukoll." Kennedy daħal fil-kabina, iħossu xi ftit skomdu. "Imbagħad ġejt Pariġi u ltqajt mal-Franċiżi."
  
  "Fuq vaganza?"
  
  "Dak qalli."
  
  Il-bniedem ma insistax, huwa sempliċiment reġa estenda idejh. "Għadni Matt Drake. U dan hu l-alloġġant tiegħi, Ben."
  
  "Hi, jien Kennedy. Smajt x'qed tgħid, għall-inqas it-titli, nibża'. Dan hu li stagħġibni. U xi ngħidu għall-Ilpup fi New York?" Hija qajmet għajnejha, imitat Ben.
  
  "Waħda". Drake studjaha bir-reqqa, stenna għal reazzjoni. "Taf xi ħaġa dwaru?"
  
  "Kien missier Thor, hux? Taf, fil-komiks Marvel."
  
  "Huwa fl-aħbarijiet kollha." Ben nodded lejn il-kompjuter.
  
  "Jien qed nipprova nibqa' barra mill-aħbarijiet dan l-aħħar." Kliem Kennedy wasal malajr, tensjoni bl-uġigħ u d-diżappunt. Għadda mument qabel ma setgħet tkompli. "Mela, mhux wisq. Biss biżżejjed."
  
  "Din qisha għamilt xi ftit."
  
  "Iktar minn tajjeb għall-karriera tiegħi." Marret lura u mbagħad ħarset barra mit-twieqi maħmuġin tal-kafetterija lejn it-triq.
  
  
  * * *
  
  
  Drake segwa l-ħarsa tagħha, jistaqsi jekk għandux jimbottaha, u għajnejh iltaqgħu ma" dawk ta" wieħed mill-serqiet preċedenti li kien qed iħares mill-ħġieġ.
  
  "Ħerġ. Dawn il-ġuvini huma aktar persistenti minn call center Indjan."
  
  Wiċċ ir-raġel xegħel b"rikonoxximent meta Drake ċaqlaq, iżda issa Drake iddeċieda li ma kellux bżonn jiftaq aktar. L-ingwanti kienu tassew mitlufa u rritorna l-kaptan tas-SAS. Huwa mexa malajr, qabad wieħed mis-siġġijiet u tefagħha 'l barra mit-tieqa b'ħabta terribbli. Il-Ġermaniż tellgħu lura, waqa" fuq il-bankina bħal laħam mejjet.
  
  Drake xejriet lil Ben imwarrba. "Ejjew magħna jew le," għajjat lil Kennedy waqt li ġera. "Imma oqgħod 'il bogħod minni."
  
  Huwa mar malajr lejn il-bieb, fetaħ u waqaf f"każ li kien hemm sparar. Pariġini ixxukkjati kienu madwar. It-turisti ħarbu fid-direzzjonijiet kollha. Drake tefa" ħarsa ta" tiftix tul it-triq.
  
  "Suwiċidju". Huwa ħamiema lura.
  
  "Bieb ta 'wara". Tajt lil Ben fuq l-ispalla u marru lejn il-bank. Kennedy kien għad irid jiċċaqlaq, iżda ma ħadux il-moħħ analitiku ta" uffiċjal tal-pulizija biex jirrealizza li dawn in-nies kienu f"inkwiet reali.
  
  "Jien ngħattek."
  
  Drake għadda minn ħdejn il-bejjiegħ imbeżża" f"hallway mudlam miksi b"kaxxi tal-kafè, zokkor, u bsaten tal-ħawwad. Fl-aħħar kien hemm fire escape. Drake laqat il-lasta, imbagħad b"kawtela ħares barra. Ix-xemx ta" wara nofsinhar ħarqet għajnejja, iżda l-kosta kienet ċara. Li għalih kien ifisser li kien hemm għadu wieħed biss hemmhekk x'imkien.
  
  Drake għamel sinjal lill-oħrajn biex jistennew, imbagħad mexa apposta lejn il-Ġermaniż li kien qed jistenna. Huwa ma jaħrabx id-daqqa tar-raġel, iżda ħaduha iebes fil-plexus solari mingħajr ma qata' lura. Ix-xokk fuq wiċċ l-avversarju tiegħu ġablu sodisfazzjon immedjat.
  
  "Il-pussies jimmiraw għall-plexus." Huwa whispered. L-esperjenza kienet tgħallmu li raġel imħarreġ jolqot wieħed mill-punti ta 'pressjoni ovvji fuq il-ġisem u jieqaf għall-effett, u għalhekk Drake qasam l-uġigħ - kif kien ġie mgħallem bla tarf - u mbuttat minnu. Huwa kisser imnieħer tal-bniedem, farrak xedaq tiegħu u kważi qatagħlu għonqu b'żewġ daqqiet, u mbagħad ħallieh mifrux fuq il-bankina mingħajr ma jaqta' l-pass. Huwa xejriet lill-oħrajn 'il quddiem.
  
  Ħalqu mill-kafetterija u ħarsu madwarhom.
  
  Kennedy qal, "Il-lukanda tiegħi hija tliet blokok minn hawn."
  
  Drake qaleb. "Dann jibred. Mur."
  
  
  SITT
  
  
  
  PARIS, FRANZA
  
  
  Minuta wara Ben qal, "Stenna."
  
  "Tgħidx li għandek bżonn tmur il-kamra tal-banju, ħabib, jew ikollna nixtrulek ħrieqi."
  
  Kennedy ħeba grin tiegħu hekk kif Ben blushing.
  
  "Naf li wasal iż-żmien li tieħu naqra, xiħ, imma wasal kważi l-ħin... um... li żżur il-Louvre."
  
  Indanna, Drake tilef il-ħin. "Bullshit".
  
  "Fil-Louvre?"
  
  "Dwar id-dawra." Drake xejriet lil taxi li tgħaddi. "Kennedy, nispjega."
  
  "Tħossok aħjar. Illum diġà mort il-Louvre."
  
  "Mhux għal dan..." għammar Ben hekk kif daħlu fit-taxi. Drake qal il-kelma maġika u l-karozza ħarġet. Il-vjaġġ sar fis-skiet u dam għaxar minuti minn toroq misduda bit-traffiku. Il-bankini ma kinux aħjar meta t-tlieta li huma ppruvaw jagħmlu triqthom lejn il-mużew f'insegwiment sħun.
  
  Hekk kif mexjin, Ben ġab lil Kennedy aġġornat. "Xi ħadd sab it-tarka ta" Odin fl-Iżlanda. Xi ħadd seraqhom mill-wirja ta" York, u ħarbat għal kollox l-ispettaklu tal-għaġeb tal-mixja tal-qtates ta" Frey."
  
  "Frey?"
  
  "Disinjatur tal-moda. M'intix minn New York?"
  
  "Jien minn New York, imma m"iniex persuna kbira tal-moda. U m'iniex dilettant kbir li ninġibed bl-addoċċ f'xi tip ta' kunflitt. Verament m'għandix bżonn aktar problemi bħalissa."
  
  Drake kważi qal "hemm bieb" iżda waqqaf lilu nnifsu fl-aħħar sekonda. Pulizija jista" jkun utli illejla għal ħafna raġunijiet, speċjalment mill-Istati. Hekk kif resqu lejn il-piramida tal-ħġieġ li kienet timmarka d-daħla tal-Louvre, qal, "Kennedy, dawn in-nies ippruvaw joqtluna mill-inqas tliet darbiet. Jiena responsabbli biex niżgura li dan ma jseħħx. Issa neħtieġu aktar informazzjoni dwar x"inhu jiġri hawn, u għal xi raġuni huma interessati f"dak li sab Ben jissejjaħ "Disa" Biċċiet ta" Odin". Tassew ma nafux għaliex, imma hawn," indika wara l-piramida tal-ħġieġ, "hi t-tieni parti."
  
  "Se jisirquha llejla," qal Ben, imbagħad żied, "Probabbilment."
  
  "U x'inhu dan l-angolu ta' New York?"
  
  "Hemm biċċa oħra ta" Odin għall-wiri hemmhekk. Ilpup. Fil-Mużew tal-Istorja Naturali."
  
  Drake studja l-mappa. "Jidher li l-Louvre normalment ma turix kollezzjonijiet Vikingi. Dan huwa wkoll fuq kiri, bħal dak ta 'York. Hawnhekk tgħid li l-iktar ħaġa interessanti hija d-dgħajsa twila tal-Viking, waħda mill-ifjen li qatt ġew skoperti, u l-fama notorja tagħha."
  
  "Xi tfisser?" Kennedy kien qiegħed fil-quċċata tat-taraġ bħal qasab kontra maltempata hekk kif ħafna pari saqajn ħabtu madwarha.
  
  "Anomalja rappreżentata mill-età tagħha. Dan qabel l-istorja tal-Vikingi."
  
  "Tajjeb, dan huwa interessanti."
  
  "Naf. Qegħdin għall-wiri fil-qiegħ tal-qiegħ tal-ġwienaħ Denon, ħdejn xi Eġizzjan... Optic... Ptolemajk... bullshit. .bullshit... ma jimpurtax. Hawn il-ħaġa."
  
  Kurituri wesgħin u illustrati xejru madwarhom hekk kif tħalltu mal-folla. In-nies tal-lokal u t-turisti ta 'kull età imlew l-ispazju grand antik u ġabuh il-ħajja matul il-ġurnata. Wieħed jista 'biss raden fin-natura tiegħu bħal qabar, eerie matul il-lejl.
  
  F"dak il-mument, kien hemm daqqiet ta" smigħ, bħallikieku ħajt tal-konkos kien qed jiġġarraf. Kollha waqfu. Drake daru lejn Ben.
  
  "Stenna hawn, Ben. Agħtina nofs siegħa. Insibuk." Huwa waqaf, imbagħad żied, "Jekk jevakwaw, imbagħad stenna kemm jista 'jkun viċin il-piramida tal-ħġieġ."
  
  Ma stennax tweġiba. Ben kien kompletament konxju tal-periklu. Drake ra kif ħareġ il-mowbajl tiegħu u sejjaħ numru fuq l-ispeed dial. Ikun omm, jew papà, jew oħt. Huwa għamel sinjal lil Kennedy u niżlu bir-reqqa t-taraġ spirali lejn is-sular t'isfel. Hekk kif sejrin lejn is-sala li kienet fiha l-esebizzjoni tal-Vikingi, in-nies bdew jiġru barra. Sħaba ħoxna ddawwar warajhom.
  
  "Ħarri!" Il-bniedem li kien qisu mudell ta" Hollister għajjat. "Hemm ġuvni b"armi ta" ġewwa!"
  
  Drake waqaf fil-bieb u rriskja ħarsa ġewwa. Huwa kien milqugħ b'kaos sħiħ. Xena minn film ta" azzjoni ta" Michael Bay, biss aktar stramb. Għadda tmien irġiel b"uniformijiet tal-kamuflaġġ, b"maskri tal-wiċċ u magni tal-pistoli, jitilgħu fl-akbar dgħajsa twila Viking li qatt ra. Warajhom, f'att ta 'traskuraġni inkredibbli, toqba tat-tipjip kienet ġiet blasted fil-ħajt tal-mużew.
  
  Dawn in-nies kienu miġnun. Li tahom vantaġġi tagħhom kien li kellhom direttità xokkanti ta 'fanatiżmu. Jidher li kien in-norma tagħhom li jisparaw daħliet tal-bini u jisparaw rokits fil-folol. Mhux ta" b"xejn li qabel kienu jiġru wara Ben u lilu madwar Pariġi kollha. Il-ġiri tal-karozzi probabbilment kienu biss id-divertiment tagħhom qabel l-irqad.
  
  Kennedy poġġa idu fuq spalltu u ħares madwaru. "Alla".
  
  "Jid prova li ninsabu fit-triq it-tajba. Issa rridu nersqu eqreb lejn il-kmandant tagħhom."
  
  "M"iniex immur ħdejn l-ebda wieħed minn dawn l-idioti. " Hija ħalef b"aċċent Ingliż sorprendentement tajjeb.
  
  "Ħelu. Imma rrid insib mod kif inneħħuna mil-lista tal-ħmerijiet tagħhom."
  
  Drake innota aktar nies ċivili jiġru lejn il-ħruġ. Il-Ġermaniżi lanqas biss jarawhom, sempliċement wettqu l-pjan tagħhom b'fiduċja.
  
  "Ejja". Drake żelaq mill-qafas tal-bieb fil-kamra. Huma użaw l-esebiti tal-perimetru għall-kopertura u għamlu triqithom viċin tas-seduta kemm kien sigur.
  
  "Ħabbat dikh!" għajjat xi ħadd b"insistenza.
  
  "Xi ħaġa dwar "għaġla". qal Drake. "Il-bastards imdemmi se jkollhom jaġixxu malajr. Il-Louvre għandu jkun għoli fil-lista ta" tweġibiet Franċiżi."
  
  Wieħed mill-Ġermaniżi għajjat xi ħaġa oħra u qabad ċangatura tal-ġebel daqs trej tal-pranzu. Dehru tqal. Is-suldat sejjaħ tnejn oħra biex jgħinu jħottu minn fuq il-longboat.
  
  "Kjarament mhux SAS," ikkummenta Drake.
  
  "Jew Amerikan," innota Kennedy. "Kont ikolli raġel tal-Baħar li seta' jwaħħal dan it-trinket taħt il-prepuzju."
  
  Drake fgat ftit. "Istampa tajba. Grazzi tal-kontribut tiegħek. Ħares." Huwa għamel daqqa ta" ras lejn il-fetħa fil-ħajt fejn kien għadu kif deher raġel mgħotti liebes kollu abjad.
  
  "L-istess raġel li seraq ix-Shield fi York. Probabbilment."
  
  Ir-raġel eżamina fil-qosor l-iskultura, imbagħad għoġbu b"rashom u daru lejn il-Kmandant tiegħu. "Wasal iż-żmien li..."
  
  Sparatura daqqet barra. Il-Ġermaniżi ffriżaw għal sekonda, milli jidher iħarsu lejn xulxin f"konfużjoni. Imbagħad il-kamra kienet mifnija bil-balal u kulħadd ħamiem għall-kopertura.
  
  Iktar irġiel mgħottija dehru fid-daħla minfuħa dan l-aħħar. Forza ġdida, liebsa differenti mill-Ġermaniżi.
  
  Drake ħaseb: Pulizija Franċiża?
  
  "Kanadiżi!" Għajjat wieħed mill-Ġermaniżi b"disprezz. "Oqtol! Oqtol!"
  
  Drake għatta widnejh hekk kif tużżana machine guns fetħu n-nar fl-istess ħin. Il-balal reġgħu ħarġu minn fuq ġisem uman, minn fuq esebit tal-injam, minn fuq ħajt tal-ġibs. Il-ħġieġ sfaxxat, u esebiti imprezzabbli tqattgħu f"biċċiet u waqgħu mal-art b"ħabta. Kennedy ħalef qawwi, li Drake beda jirrealizza li ma kienx eżattament "art friska" għaliha. "Fejn huma l-Franċiżi tal-ħatar, indanna!"
  
  Drake ħassu sturdut. Kanadiżi? X'tip ta' infern mibrum qegħdin hawn?
  
  Il-wirja ta" ħdejhom tfarrket f"elf biċċa. Ħġieġ u biċċiet tal-injam niżlu x-xita fuq daharhom. Drake beda jitkaxkar lura, ikaxkar miegħu lil Kennedy. Il-longboat kien mifni biċ-ċomb. Sa dan iż-żmien il-Kanadiżi kienu avvanzaw fil-kamra u diversi Ġermaniżi kienu mejta jew tħawwad. Waqt li Drake jara, wieħed mill-Kanadiżi spara lill-Ġermaniż minn punt vojt f"rasu, u farraklu moħħu fuq vażun tat-terracotta Eġizzjan ta" 3,000 sena.
  
  "M'hemm l-ebda imħabba mitlufa bejn il-kaċċaturi tar-relikwi tal-ġenn." Drake imbexxaq. "U l-ħin kollu li qattajt nilgħab lil Tomb Raider, dan qatt ma ġara."
  
  "Iva," Kennedy ħadlu frak tal-ħġieġ minn xagħarha. "Imma jekk fil-fatt lgħabt il-logħba, minflok tħares lejn ħmarha għal sbatax-il siegħa, forsi tkun taf x'inhu jiġri."
  
  "Il-forte ta" Ben. Mhux tiegħi. Nilgħab logħba, jiġifieri." Huwa rriskja t'għajn 'il fuq.
  
  Wieħed mill-Ġermaniżi pprova jaħrab. Ġera dritt lejn Drake mingħajr ma ndunah, imbagħad qabeż sorpriża meta t-triq tiegħu ġiet imblukkata. "Bewegen!" Huwa għolla l-pistola tiegħu.
  
  "Iva, tiegħek ukoll." Drake għolla jdejh.
  
  Is-saba" tar-raġel għafas fuq il-grillu.
  
  Kennedy għamel moviment f'daqqa lejn il-ġenb, u wassal biex l-attenzjoni tal-Ġermaniż titħawwad. Drake resaq u tah daqqa ta" minkeb f"wiċċu. Il-ponn tbandal lejn ras Drake, iżda huwa warrab, fl-istess ħin ta daqqa ta" sieq lis-suldat fl-irkoppa. L-għajjat bilkemm kopriet il-ħoss ta" tkissir tal-għadam. Drake kien fuqu f'sekonda, irkopptejn jagħfsu bil-qawwi fuq sidru tqum. B"ċaqliq ta" malajr, qaċċat il-maskra tas-suldat.
  
  U hu grunted. "Uh. Ma nafx x"stennejt tassew."
  
  Xaghar bjond. Għajnejn blu. Karatteristiċi solidi tal-wiċċ. Espressjoni tal-wiċċ konfuża.
  
  "Iktar tard". Drake ħallah mitluf minn sensih b"ċogata, u fidu lil Kennedy biex iżomm għajnejh fuq sħabu. Meta Drake ħares 'il fuq, il-battalja kompliet. F'dak il-mument, Ġermaniż ieħor mexa madwar l-esebizzjoni li taqa '. Drake poġġieh fuq l-ispallejn u Kennedy poġġieh l-irkopptejn fil-plexus solari. Dan ir-raġel ċeda aktar malajr mill-boy band il-ġdida fuq X Factor.
  
  Issa wieħed mill-Kanadiżi kien qed ikaxkar l-iskultura ta 'Odin 'il bogħod mis-swaba' mejta u mdemmija tal-għadu tiegħu. Ġermaniż ieħor ġenbeh u attakkah mill-ġenb, iżda l-Kanadiż kien tajjeb, idawwar u nżel tliet daqqiet ta" qtil, imbagħad tefa" l-ġisem zopp fuq spalltu u waqqah mal-art. Il-Kanadiż spara tliet darbiet mill-viċin għal kundanna akbar, u mbagħad kompla jkaxkar l-iskultura lejn il-ħruġ. Anke Drake kien impressjonat. Meta l-Kanadiż laħaq sħabu, huma għajjat u fetħu n-nar fuqhom qabel irtiraw minn ġol-fdalijiet li kienu għadhom ipejjep.
  
  "Upsalla!" Il-Kanadiż tal-ewwel klassi beda jibki u għolla l-ponn lejn il-Ġermaniżi li baqgħu ħajjin. Drake qabad l-arroganza, l-isfida u l-eċċitament f'dik il-kelma waħda. B'mod sorprendenti, il-vuċi hija femminili.
  
  Il-mara mbagħad waqfet ftit u neħħiet il-maskra tagħha f"ġest ta" disprezz assolut. "Upsalla!" Reġgħet tgħajjat lill-Ġermaniżi. "Kun hemm!"
  
  Drake kien jitħawwad kieku ma kienx diġà għarkopptejh. Ħaseb li kien intlaqat minn balla, hekk kien ix-xokk. Huwa għaraf lil dan l-hekk imsejjaħ Kanadiż. Kien jafha sew. Kienet Alicia Miles, Londra li kienet l-istess fl-SRT.
  
  Kumpanija sigrieta fi ħdan SAS.
  
  Il-kumment preċedenti ta" Wells qajjem memorji antiki li għandhom jibqgħu midfuna aktar fil-fond mill-istorja tal-infiq ta" politiku. Inti kont aktar mill-SAS. Għaliex trid tinsa?
  
  Minħabba dak li għamilna.
  
  Alicia Miles kienet waħda mill-aqwa suldati li qatt ra. In-nisa fil-forzi speċjali jkollhom ikunu aħjar mill-irġiel biex jaslu nofs sa fejn għamlu. U Alicia telgħet dritt għal fuq.
  
  X"kienet tagħmel biex tkun involuta f"dan kollu, u tinstema" qisha bigot, li kien jaf li żgur ma kinitx? Kien hemm ħaġa waħda biss li mmotivat lil Alicia: il-flus.
  
  Forsi għalhekk ħadmet għall-Kanadiżi?
  
  Drake beda jitkaxkar lejn il-ħruġ attwali tal-kamra. "Għalhekk minflok ma tħassarna mil-lista tal-qtil u nesponi lill-għedewwa tagħna," qaleb, "issa għandna aktar għedewwa, u ma ksibna xejn ħlief li nagħmlu lilna nfusna aktar konfużi."
  
  Kennedy, tkaxkar warajh, żied jgħid: "Ħajti... f'żewġ kelmiet indannati."
  
  
  SEBA
  
  
  
  PARIS, FRANZA
  
  
  Il-kamra tal-lukanda ta" Kennedy kienet kemxejn aħjar minn dik li fiha Drake u Ben qattgħu ftit sigħat.
  
  "Ħsibt li intom il-kobob kollha tkissru," ħasad Drake, waqt li kkontrolla l-punti tad-dħul u l-ħruġ.
  
  "Aħna. Imma meta l-ħin tal-vaganza tiegħek ikun prattikament ineżistenti għal għaxar snin, allura naħseb li l-kont taċ-ċekkijiet tiegħek jibda jimtela."
  
  "Dan huwa laptop?" Ben laħaq lilu qabel ma ġiet imwieġba l-mistoqsija retorika. Sabuh jistaħba ħdejn il-piramida tal-ħġieġ wara li telqu mill-mużew, jaġixxi bħal żewġ turisti oħra jibżgħu, wisq mbeżżgħin biex jiftakru xi dettalji.
  
  "Għaliex ma ngħidux lill-Franċiżi dak li nafu?" staqsa Kennedy hekk kif Ben fetaħ il-laptop.
  
  "Għax huma Franċiżi," qal Drake b"daħka, imbagħad sar serju meta ħadd ma ngħaqad. Poġġa fuq tarf is-sodda ta" Kennedy, jara lil ħabib tiegħu jaħdem. "Skużani. Il-Franċiżi ma jkunu jafu xejn. Ngħaddu minn dan magħhom issa se jonqosna. U naħseb li ż-żmien huwa kwistjoni. Għandna nikkuntattjaw lill-Iżvediżi."
  
  "Taf lil xi ħadd fis-servizz sigriet Żvediż?" Kennedy qajjem għajnejh.
  
  "Le. Madankollu, għandi bżonn insejjaħ lill-kmandant antik tiegħi."
  
  "Meta tlaqt minn SAS?"
  
  "Qatt ma tlaqt is-SAS." Meta Ben ħares 'il fuq, żied, "Metaforikament."
  
  "Tliet irjus għandhom ikunu aħjar minn tnejn." Ben ħares lejn Kennedy għal sekonda. "X'jiġri jekk għadek fin-negozju?"
  
  A nod żgħira. Ix-xagħar ta" Kennedy waqa" f"għajnejha u ħadet minuta biex timbottah lura. "Nifhem li hemm disa 'partijiet ta' Odin, allura l-ewwel mistoqsija tiegħi hija għaliex? It-tieni mistoqsija hija x'inhi?"
  
  "Konna qed narawha fil-kafetterija." Ben ttektek b"mod furjuż fuq it-tastiera. "Hemm leġġenda, li s-Sur Krusty jiċħad hawn, li ssostni li hemm Qabar reali ta 'l-Allat - litteralment, il-post fejn l-Allat kollha tal-qedem huma midfuna. U din mhix biss leġġenda antika; għadd ta" xjenzati ddiskutewha, u bosta karti ġew ippubblikati matul is-snin. Il-problema hi," qal Ben waqt li ħakk għajnejh, "diffiċli biex taqra. Ix-xjentisti mhumiex famużi għal-lingwa prożajka tagħhom."
  
  "Prożajka? " Tenniet Kennedy bi tbissima. "Sejjer il-kulleġġ?"
  
  "Hu l-vokalist ewlieni fil-band," qal Drake.
  
  Kennedy qajjem għajn. "Mela għandek il-Qabar tal-Allat li qatt ma eżista. KOLLOX SEW. Allura?"
  
  "Jekk xi darba tiġi profanata, id-dinja se tegħreq fin-nar... eċċ. u l-bqija."
  
  "Fhimt. Xi ngħidu dwar disa" partijiet?
  
  "Wieħed, billi nġabru fi żmien Ragnarok, huma juru t-triq għall-qabar."
  
  "Fejn hu Ragnarok?"
  
  Drake xeħet it-tapit. "Aringa ħamra oħra. Dan mhux il-post. Fir-realtà hija sensiela ta" ġrajjiet, battalja kbira, dinja purifikata minn nixxiegħa ta" nar. Diżastri naturali. Pjuttost Armageddon."
  
  Kennedy xewħet. "Allura anke l-Vikingi iebsa kienu jibżgħu mill-apokalissi."
  
  Meta ħares 'l isfel, Drake innota kopja friska iżda mkemmxa ta' USA Today fuq l-art. Kien imgeżwer madwar it-titlu - 'RELEASED SERIAL KILLER DEMANDS TWO MORE'.
  
  Spjaċevoli, iżda mhux daqshekk mhux tas-soltu għall-paġna ta" quddiem ta" gazzetta. Dak li ġegħlu jagħti ħarsa oħra, bħallikieku għajnejh kienu maħruqa, kien ir-ritratt ta" Kennedy b"uniformi tal-pulizija fit-test. U intestatura iżgħar ħdejn ir-ritratt tagħha - Cop breaks down - tmur AWOL.
  
  Rabat l-aħbarijiet mal-flixkun tal-vodka kważi vojt fuq il-mejda tal-ilbies, l-analġeżiċi fuq il-komodina, in-nuqqas ta" bagalji, mapep turistiċi, tifkiriet u itinerarju.
  
  Ħażin.
  
  Kennedy qal: "Mela dawn il-Ġermaniżi u l-Kanadiżi jridu jsibu dan il-qabar ineżistenti, forsi għall-glorja? Għall-ġid li jista" jġib? U biex jagħmlu dan iridu jiġbru d-disa" biċċiet ta" Odin f"post li mhuwiex post. Huwa sewwa?"
  
  Ben għamel grimace. "Well, kanzunetta mhix kanzunetta sakemm tiġi ppressata fuq il-vinil," kif kien jgħid missieri. Bl-Ingliż, għad għandna ħafna xogħol x'nagħmlu."
  
  "Huwa medda. "
  
  "Huwa aktar bħalu." Ben dawwar l-iskrin tal-laptop. "Id-disa' figuri ta' Odin huma l-Għajnejn, l-Ilpup, il-Valkirji, iż-Żiemel, it-Tarka u l-Lanza."
  
  Drake għadd. "Hemm sitta minnhom biss, tarbija."
  
  "Żewġ għajnejn. Żewġ ilpup. Żewġ Valkyries. Iva."
  
  "Liema waħda tinsab f'Apsalla?" Drake ta l-għajn lil Kennedy.
  
  Ben skrollja għal mument, imbagħad qal, "Hawn jgħid li l-Lanza nifed in-naħa ta" Odin waqt li sajem waqt li kien imdendel mas-Siġra tad-Dinja, u kixef il-ħafna sigrieti tiegħu lill-Volva tiegħu - is-Seer tiegħu. Isma' kwotazzjoni oħra: "Ħdejn it-Tempju ta' Upsalla hemm siġra kbira ħafna bi friegħi mifruxa ħafna, li huma dejjem ħodor kemm fix-xitwa kif ukoll fis-sajf. X'tip ta' siġra hija din, ħadd ma jaf, peress li ebda oħra bħalha. qatt instab. Hija qodma ta' mijiet ta' snin. . Is-Siġra Dinjija tinsab - jew kienet - f'Uppsala u hija ċentrali għall-mitoloġija Norveġiża. Tgħid li hemm disa' dinjiet madwar is-Siġra Dinjija. Yada... yada. Oh, referenza oħra - is-"siġra sagra f'Uppsala. Wieħed iżur hemm spiss, ħdejn irmied enormi msejjaħ Ygdrassil, li n-nies tal-lokal iqisu bħala sagru. Imma issa marret."
  
  Huwa jaqra aktar: 'Il-kronnaturi Skandinavi ilhom iqisu lil Gamla Upsalla bħala wieħed mill-eqdem u l-aktar siti importanti fl-istorja tal-Ewropa ta' Fuq.'
  
  "U hemm kollox," qal Kennedy. "Fejn kulħadd jista" jsibha."
  
  "Tajjeb," qal Ben, "kollox jeħtieġ li jkun marbut flimkien. Tissottovalutax l-abbiltajiet tiegħi, jien tajjeb f"dak li nagħmel."
  
  Drake għoġbu b"rasu ta" rikonoxximent. "Hu veru, emminni. Ilu jgħinni nimnaviga tul il-karriera tiegħi fil-fotografija għal dawn l-aħħar sitt xhur."
  
  "Għandek bżonn tgħaqqad flimkien ħafna poeżiji u sagas storiċi differenti. Is-saga hija poeżija Viking ta 'avventura għolja. Hemm ukoll xi ħaġa li tissejjaħ l-Edda Poetika, miktuba mid-dixxendenti ta" nies li kienu jafu nies li kienu jafu lill-kronikaturi ta" dak iż-żmien. Hemm ħafna informazzjoni hemmhekk".
  
  "U ma nafu xejn dwar il-Ġermaniżi. Biex ma nsemmux il-Kanadiżi. Jew għaliex Alicia Miles-" Daqq it-telefon ċellulari ta" Drake. "Skużani... huh?"
  
  "Jien".
  
  "Hello, Wells."
  
  "Ikseb fuqha, Drake." Wells ħa nifs. "Is-SGG huma l-Forzi Speċjali Żvediżi u elementi tal-Armata Svediża ġew irtirati mid-dinja kollha."
  
  Drake baqa" bla kliem għal mument. "Int qed tiċċajta?"
  
  "Mhux qed niċċajta dwar ix-xogħol, Drake. Nisa biss."
  
  "Dan qatt ġara qabel?"
  
  "Sa fejn niftakar jien, le."
  
  "Jindikaw ir-raġuni?"
  
  "Ix-soltu bla sens, nibża". Xejn konkret."
  
  "Xi ħaġa oħra?"
  
  Kien hemm daqqa. "Drake, int verament għandi xi stejjer ta" Mejju, ħabib. Ben għadu hemm?"
  
  "Iva, u tiftakar lil Alicia Miles?"
  
  "Ġesù. Min ma kienx? Hija miegħek?
  
  "Mhux ezatt. Għadni kemm iltqajt magħha fil-Louvre madwar siegħa ilu."
  
  Għaxar sekondi ta' silenzju, imbagħad: "Kienet parti minn dan? Impossibbli." Hija qatt ma kienet se tittradixxi lin-nies tagħha stess."
  
  "Qatt ma konna 'tagħha', jew hekk jidher."
  
  "Ara, Drake, qed tgħid li għenet tisraq il-mużew?"
  
  "Dak jien, sir. Jiena. Drake mexa lejn it-tieqa u ħares lejn id-dwal tal-karozzi jteptep taħt. "Huwa diffiċli biex tiddiġerixxi, hux? Jista" jkun li għamlet flus bis-sejħa l-ġdida tagħha."
  
  Warajh, seta" jisma" lil Ben u lil Kennedy jieħdu noti dwar il-postijiet magħrufa u mhux magħrufa tad-Disa" Biċċiet ta" Odin.
  
  Wells kien qed jieħu nifs ħafna. "Alicia ta" Miles! Riding ma 'l-ghadu? Qatt. L-ebda mod, Drake."
  
  "Rajt wiċċha, sir. Kienet hi."
  
  "Ġesù fi stroller. X'inhu l-pjan tiegħek?"
  
  Drake għalaq għajnejh u ħadlu rasu. "Jien m'iniex parti mit-tim aktar, Wells. M'għandix pjan, indanna. Ma kellix bżonn pjan."
  
  "Naf. Nilħaq tim flimkien, ħabib, u nibda nesplorah minn dan il-għan. Il-mod kif sejrin l-affarijiet, nistgħu nixtiequ niżviluppaw xi strateġiji kbar. Ibqa" f"kuntatt".
  
  Il-linja marret mejta. Drake daru. Kemm Ben kif ukoll Kennedy ħarsu lejh. "Tinkwetax," qal. "Mhux qed niġġenn. X'għandek?"
  
  Kennedy użat mgħarfa biex tkisser diversi folji tal-karti, li hija kienet kopriet bi stenografija tal-pulizija. "Lanza - Upsalla. Wolves - New York. Wara dan, mhux l-iċken ħjiel."
  
  "Ma nitkellmux ilkoll qisna twelidna b'mgħaref tal-fidda f'ħmirna," qata' Drake qabel ma seta' jwaqqaf lilu nnifsu. "OK OK. Nistgħu nittrattaw biss dak li nafu."
  
  Kennedy tah tbissima stramba. "Jogħġobni l-istil tiegħek".
  
  "Dak li nafu," tenna Ben, "huwa li Apsalla se jkun imiss."
  
  "Il-mistoqsija hi," għoġob Drake, "tista" tmexxi dan il-Kard tad-Deheb tiegħi?"
  
  
  Tmienja
  
  
  
  UPSALLA, L-ISVEZJA
  
  
  Waqt it-titjira lejn Stokkolma, Drake iddeċieda li jieħu vantaġġ minn Kennedy.
  
  Wara sensiela ta" handshakes furjużi bejn Drake u Ben, il-pulizija ta" New York spiċċa bilqiegħda ħdejn it-tieqa b"Drake ħdejha. Dan il-mod ikun hemm inqas ċans ta 'ħarba.
  
  "Allura," qal hekk kif fl-aħħar l-ajruplan nivella u Ben fetaħ il-laptop ta" Kennedy. "Inħoss ċerta atmosfera. Ma nħossx in-negozju tiegħi stess, Kennedy, għandi biss regola. Għandi bżonn inkun naf dwar in-nies li naħdem magħhom."
  
  "Kelli nkun naf... dejjem trid tħallas għal siġġu tat-tieqa, hux? L-ewwel għidli kif ħadmet din il-vibe ma" Alicia Miles?"
  
  "Pjuttost tajjeb," ammetta Drake.
  
  "Jista". Xi trid tkun taf?"
  
  "Jekk hi problema personali, l-ebda ħaġa kkritikata. Jekk dan huwa xogħol, ħarsa ġenerali ta" malajr."
  
  "X'jiġri jekk huma t-tnejn?"
  
  "Ħażż. Ma rridx nidħol fin-negozju ta" ħaddieħor, verament ma rridx, imma rrid inpoġġi lil Ben l-ewwel. Wegħedtu li se ngħaddu minn dan, u l-istess ngħidlek. Irċevejna ordnijiet biex joqtluna. L-unika ħaġa li m'intix stupid dwarha hi Kennedy, allura taf li għandi nkun kapaċi nafdak biex taħdem miegħi fuq dan."
  
  L- attendant tat-titjira inklina ruħu, offra tazza tal-karti li kienet tgħid 'We Proudly Brew Starbucks Coffee.'
  
  "Kaffeina". Kennedy aċċetta dan b'ferħ ovvju. Hi ħarġet, mess il-ħaddejn ta" Drake fil-proċess. Huwa ndunat li kienet liebes it-tielet pantsuit nondescript tagħha minn meta kien iltaqa magħha. Dan qallu li kienet mara li kienet qed tingħata attenzjoni għar-raġunijiet ħżiena; mara li tilbes modestament biex taqbel fejn riedet serjament tkun.
  
  Drake qabad wieħed għalih innifsu. Kennedy xorbu għal minuta, imbagħad poġġiet xagħarha wara widna f"ġest ġentili li ġibed l-attenzjoni ta" Drake. Imbagħad daret lejh.
  
  "L-ebda negozju kkritikat tiegħek, tassew, imma jien... spiċċajt pulizija maħmuġ. Espert forensiku. Qabbuh idaħħal ftit dollari fil-but fuq ix-xena tad-delitt u qalu lill-I.A. Bħala riżultat, huwa rċieva stretch mark. Xi snin."
  
  "M"hemm xejn ħażin. Il-kollegi tiegħu ħequ fuqek?"
  
  "Raġel, kkritikat, nista" nittratta dan. Ilni nieħu dan minn meta kelli ħames snin. X"hemm ħażin, dak li qed iħabbatli moħħi bħal drill fucking, hija r-realtà li ma taħsibx dwarha - li kull wieħed mill-għemejjel preċedenti ta" dan il-bastard ħalliel imbagħad jitqiegħed fid-dubju. Kull. Solitarju. Waħda."
  
  "Uffiċjalment? Minn min?"
  
  "Avukati li jieklu l-ħmieġ. Politiċi li jieklu l-ħmieġ. Sindki futuri. Dawk li jirreklamaw ossessjonati mill-fama għomja wisq mill-injoranza tagħhom stess biex ikunu jafu t-tajjeb mill-ħażin. Burokrati."
  
  "Mhux tort tiegħek".
  
  "Oh iva! Għid li lill-familji tal-agħar serial killer li qatt kien jaf l-Istat ta" New York. Għidha lil tlettax-il omm u tlettax-il missier, ilkoll jafu kull dettall koroh dwar kif Thomas Caleb qatel lill-bniet żgħar tagħhom, għax kienu preżenti matul il-proċess kollu tiegħu fil-qorti."
  
  Drake għaqqad il-ponn tiegħu b"rabja. "Se jeħilsu lil dan il-bniedem?"
  
  Għajnejn Kennedy kienu ħofor vojta. "Ħelsu xahrejn ilu. Minn dakinhar reġa" qatel u issa sparixxa."
  
  "Le".
  
  "Kollox fuqi."
  
  "Le, mhux minnu. Huwa fis-sistema."
  
  "Jien is-sistema. Naħdem għas-sistema. Din hi ħajti".
  
  "Allura bagħtuk vaganza?"
  
  Kennedy xeħet għajnejha. "Leave sfurzata. Moħħi m'għadux... dak li kien. Ix-xogħol jeħtieġ ċarezza kull minuta ta 'kull jum. Ċarezza li sempliċement ma nistax nikseb aktar."
  
  Hija poġġiet l-attitudni rude tagħha fuq display sħiħ. "U xiex? Kuntent issa? Tista" taħdem miegħi issa?"
  
  Imma Drake ma weġibx. Kien jaf l-uġigħ tagħha.
  
  Semgħu leħen il-kaptan jispjega li kienu tletin minuta mid-destinazzjoni tagħhom.
  
  Ben qal: "Ġenn. Għadni kemm qrajt li l-Valkyries ta" Odin huma parti minn kollezzjoni privata, fejn il-post mhux magħruf." Ħareġ notepad. "Se nibda nikteb din il-ħmieġ."
  
  Drake bilkemm sema' xejn minnu. L-istorja ta" Kennedy kienet traġika, u mhux dik li kellu bżonn jisma". Huwa midfun id-dubji tiegħu u, mingħajr eżitazzjoni, għatta l-id tagħha tregħid ma tiegħu.
  
  "Għandna bżonn l-għajnuna tiegħek b"dan," whisper, sabiex Ben ma kienx jisma" u jistaqsih aktar tard. "Jien nemmen. Appoġġ tajjeb huwa essenzjali fi kwalunkwe operazzjoni."
  
  Kennedy ma setgħetx titkellem, iżda t-tbissima qasira tagħha tkellmet ħafna.
  
  
  * * *
  
  
  Ajruplan u ferrovija veloċi aktar tard u kienu qed jersqu lejn Apsalla. Drake pprova jneħħi l-għeja tal-ivvjaġġar li tħawwadlu moħħu.
  
  Barra, il-kesħa ta" wara nofsinhar ġabu f"sensih. Waqfu taxi u telgħu ġewwa. Ben neħħa ċ-ċpar tal-għeja billi qal:
  
  Gamla Uppsalla. Dan huwa Upsalla antik. Dan il-post," indika lil Uppsalla kollu kemm hu, "inbena wara li l-katidral f"Gamla Uppsalla nħaraq żmien twil ilu. Din hija essenzjalment l-Uppsalla l-ġdida, għalkemm għandha mijiet ta" snin."
  
  "Ara naqra," qal Kennedy. "Kemm tagħmel dan Upsalla qodma?"
  
  "Eżattament."
  
  It-taxi ma ċċaqlaqx. Is-sewwieq issa huwa nofs dawr. "Mounds?"
  
  "Se taħfirli?" Il-vuċi ta" Kennedy kienet tinstema" offiż.
  
  "Tara l-muntanji? Muntanji rjali?" L-Ingliż stuttering ma għenx.
  
  "Iva". Ben qaleb. "Mumridijiet rjali. Huwa fil-post it-tajjeb."
  
  Huma spiċċaw jagħmlu mini tour ta" Uppsalla. Jilagħab turisti, Drake ma setax jaċċetta r-rotta dawra. Min-naħa l-oħra, is-Saab kienet komda u l-belt kienet impressjonanti. F"dawk il-jiem Apsalla kienet belt universitarja u t-toroq kienu misduda bir-roti. F"ħin minnhom, ix-xufier li jitkellem iżda diffiċli biex jiddeċifrahom spjega li r-rota mhux se tieqaf għalik fit-triq. Jieħduk isfel mingħajr ħsieb ieħor.
  
  "Inċidenti". Ippunta jdejh lejn il-fjuri li jżejnu l-bankini. "Ħafna inċidenti."
  
  Bini antik f'wiċċ l-ilma fuq iż-żewġ naħat. Eventwalment il-belt ċediet u l-kampanja bdiet tiġri fil-pajsaġġ.
  
  "Okay, allura Gamla Apsalla huwa raħal żgħir issa, iżda fir-riklami tal-bidu kien raħal kbir," qal Ben mill-memorja. "Slaten importanti ġew midfuna hemmhekk. U Odin għex hemm għal xi żmien."
  
  "Dan huwa fejn hu mdendel lilu nnifsu," fakkar Drake dwar il-leġġenda.
  
  "Iva. Huwa ssagrifika ruħu fuq is-Siġra tad-Dinja filwaqt li l-Seer tiegħu kien jara u sema" kull sigriet li qatt żamm. Hija żgur li kienet tfisser ħafna għalih." Huwa frowned, ħsieb: Huma għandhom ikunu oerhört qrib.
  
  "Dan kollu ħsejjes bħal konfessjoni Kristjana," Schritt Drake.
  
  "Imma Odin ma mietx hawn?" staqsa Kennedy.
  
  "Le. Miet f"Ragnarok flimkien ma" wliedu Thor u Frey."
  
  It-taxi daret madwar żona wiesgħa ta 'parkeġġ qabel ma waqfet. Lejn il-lemin, mogħdija tal-ħmieġ mikula sew kienet tmexxi minn siġar skarsi. "Għal-muntanji," qal ix-xufier tagħhom.
  
  Irringrazzjawh u ħarġu mis-Saab f"xemx qawwi u riħ friska. L-idea ta" Drake kienet li jesplora ż-żona tal-madwar u r-raħal innifsu biex jara jekk kienx qabeż xi ħaġa mill-injam. Wara kollox, meta daqstant assholes internazzjonali qed ipoġġu l-egos li huma tajba tagħhom wara dak li jista 'jiġi deskritt biss bħala libertà globali għal kulħadd, xi ħaġa trid tispikka.
  
  Lil hinn mis-siġar, il-pajsaġġ sar għalqa miftuħa, imkissra biss minn għexieren ta" munzelli żgħar u tliet munzelli kbar li kienu dritti "l quddiem. Lil hinn minn dan, fil-bogħod, innutaw saqaf ħafif u bini ieħor fuq il-lemin tiegħu, li kien jimmarka l-bidu tar-raħal.
  
  Kennedy waqaf. "M'hemm l-ebda siġar imkien, guys."
  
  Ben kien imdawwar fin-notebook tiegħu. "Mhux se jpoġġu sinjal issa, hux?"
  
  "Għandek idea?" Drake ħares l-għelieqi miftuħa għal kull sinjal ta 'attività.
  
  "Niftakar li qrajt li darba kien hawn sa tlett elef munzelli. Illum hemm diversi mijiet minnhom. Taf xi tfisser?"
  
  "Ma tantx bnewhom tajjeb?" Kennedy tbissem. Drake kien serħan li dehret kompletament iffukata fuq ix-xogħol li kellu.
  
  "Fi żminijiet antiki kien hemm ħafna attività taħt l-art. U mbagħad dawn it-tliet munzelli "rjali". Fis-seklu dsatax ingħataw l-isem għal tliet rejiet leġġendarji tad-Dar Yngling - Aun, Adil u Egil - waħda mill-aktar familji rjali famużi tal-Iskandinavja. Imma..." waqaf, u jieħu gost, "jiddikjara wkoll li fl-eqreb mitoloġija u folklor, diġà kienu jeżistu munzelli ta" dfin - u li kienu ġieħ antiku għall-aktar kmieni - l-oriġinali - tliet Rejiet - jew Allat kif nafu nafu. minnhom Issa. Dan huwa Freyr, Thor u Odin."
  
  "Hemm input każwali hawn," qal Kennedy. "Imma innotajt kemm referenzi għal stejjer bibliċi nibqgħu nieħdu minn dawn l-istejjer antiki kollha."
  
  "Dan huwa Sagi. " Ben ikkoreġiha. "Poeżija. Doodles akkademiċi. Xi ħaġa li tista 'tkun importanti - hemm għexieren ta' referenzi mehmuża mal-munzelli għall-kelma Svediża falla, u l-manga fallor - mhux ċert xi jfisser dan. U, Kennedy, ma qrajtx x"imkien li l-istorja ta" Kristu kienet simili ħafna għall-istorja li tinvolvi lil Zeus?"
  
  Drake qaleb. "U l-alla Eġizzjan Horus kien prekursur ieħor. It-tnejn kienu Allat li suppost qatt ma eżistew." Drake telaq lejn it-tliet munzelli rjali li kienu jispikkaw mal-pajsaġġ ċatt. "Frey, Thor u Odin, hux? Allura min hu min allura, Blakey? A?"
  
  "M'għandix idea, ħabib."
  
  "Tinkwetax, munchkin. Nistgħu nittorturaw informazzjoni minn dawn ir-raħħala jekk meħtieġ."
  
  Huma mxew ħdejn il-muntanji, u kellhom ir-rwol ta 'tliet turisti għajjien bħala devjazzjoni. Ix-xemx kienet qed tħabbat fuq rashom, u Drake ra lil Kennedy tkisser in-nuċċali tax-xemx.
  
  Huwa ħadlu rasu. Amerikani.
  
  Imbagħad daqq it-telefon ta" Ben. Kennedy ħadet rasha, diġà maħkuma mill-frekwenza tal-kuntatt tal-familja. Drake biss grinned.
  
  "Karin," qal Ben ferħan. "Kif sejra oħti l-kbira?"
  
  Kennedy ta lil Drake fuq l-ispalla. "Kanttant ewlieni fil-grupp?" - staqsiet.
  
  Drake qabad. "Qalb tad-deheb, dak kollu. Kien jagħmel xi ħaġa għalik mingħajr ilment. Kemm għandek ħbieb jew kollegi bħal dawn?"
  
  Ir-raħal ta" Gamla Uppsalla kien pittoresk u nadif, b"diversi toroq miksija b"binjiet imdawrin bl-art u b"saqaf għoli li kellhom mijiet ta" snin, ippreservat tajjeb, u b"popolazzjoni baxxa. Raħal każwali ħares lejhom b"kurżità.
  
  Drake telaq lejn il-knisja. "Il-vigarji lokali huma dejjem ta" għajnuna."
  
  Meta resqu lejn il-porch, raġel xiħ bil-libes tal-knisja kważi waqqagħhom saqajhom. Huwa waqaf sorpriża.
  
  "Bongu. Kan jag hjalpa dig?"
  
  "Mix ċert dwar dan, sieħbu." Drake fuq l-aqwa tbissima tiegħu. "Imma liema minn dawn il-muntanji hemmhekk jappartjeni lil Odin?"
  
  "Bl-Ingliż?" Il-qassis tkellem tajjeb dwar id-dinja, imma tħabat biex jifhem. "Vad? Xiex? Waħda?"
  
  Ben mar "il quddiem u ġibed l-attenzjoni tal-vigarju fuq il-muntanji rjali. "Waħda?"
  
  "Qed tara." Ix-xjuħ qaleb. "Iva. Hm. Storsta..." Tħabat biex isib il-kelma. "Kbar."
  
  "L-ikbar?" Ben ferrex dirgħajh.
  
  Drake tbissem lejh, impressjonat.
  
  "Ċifri." Kennedy beda jdur, iżda Ben kellu l-aħħar mistoqsija.
  
  "Falla?" Qal b"xufftejh biss sorpriż, ħares lejn il-vigarju, u għolli l-ispallejn tiegħu b"mod esaġerat. "Jew manga fallor?"
  
  Damet ftit, iżda t-tweġiba, meta waslet, kessaħ lil Drake sal-għadam.
  
  "Neses... ħafna nases."
  
  
  DISGĦA
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, L-ISVEZJA
  
  
  Drake segwa lil Ben u lil Kennedy sa l-akbar wieħed mill-muntanji rjali, xogħlu maċ-ċineg fuq il-backpack tiegħu sabiex ikun jista" jesplora l-inħawi fil-paċi. L-unika kopertura kienet madwar mil wara l-iżgħar munzell, u għal sekonda ħaseb li ra moviment hemmhekk. Moviment mgħaġġel. Iżda aktar studju ma żvela xejn aktar.
  
  Waqfu f"riġlejn il-muntanja ta" Odin. Ben ħa nifs. "L-aħħar wieħed li jilħaq il-quċċata se jieħu xi ħmieġ fuq il-paġna tiegħi ta' Facebook!" - għajjat, jitlaq bil-għaġla. Drake segwa aktar bil-kalma u tbissem lil Kennedy, li kien miexi ftit aktar mgħaġġel minnu.
  
  Fil-fond, beda jsir aktar u aktar aġitat. Huwa ma bhalu. Kienu bla tama għarwenin. Kwalunkwe numru ta 'xkubetti qawwija jistgħu jsegwuhom, u jżommuhom fil-punt tan-nar, sempliċiment jistennew ordnijiet. Ir-riħ saffar qawwi u taħbit fuq il-widnejn, u żied is-sensazzjoni ta 'insigurtà.
  
  Damet madwar għoxrin minuta biex titla" sal-quċċata tal-għoljiet bil-ħaxix. Meta Drake wasal hemm, Ben kien diġà bilqiegħda fuq il-ħaxix.
  
  "Fejn hu l-basket tal-pikniks, Krusty?"
  
  "Ħalli dan fil-stroller tiegħek." Ħares madwaru. Minn hawn fuq, il-veduta kienet isbaħ: għelieqi ħodor bla tarf, għoljiet u nixxigħat kullimkien, u muntanji vjola fil-bogħod. Huma setgħu jaraw ir-raħal ta" Gamla Uppsalla, li kien estiż sal-fruntieri tal-belt ta" New Uppsalla.
  
  Kennedy ddikjara l-ovvju. "Għalhekk se ngħid xi ħaġa li ilha tiddejjaqni għal xi żmien. Jekk din hi l-Mombla ta" Odin, u s-Siġra Dinjija tinsab moħbija fiha - li tkun skoperta damnuża - għaliex ħadd ma sabha qabel? Għaliex għandna nfittxuha issa?"
  
  "Huwa sempliċi". Ben kien qed jirranġa l-curls indisciplinati tiegħu. "Ħadd ma ħaseb li jħares qabel. Sakemm ix-Shield ġiet skoperta xahar ilu, kienet kollha leġġenda fit-trab. Leġġenda. U ma kienx faċli li tgħaqqad il-Lanza mas-Siġra Dinjija, li issa hija kważi universalment imsejħa Yggdrasil, u mbagħad mad-disat ijiem qosra tal-waqfa ta" Odin hemmhekk."
  
  U-" qal Drake, "dik is-siġra mhux se tkun faċli biex issibha jekk teżisti. Ma jkunux iridu li xi bastard antik ifixkel dan."
  
  Issa ċ-ċellulari ta" Drake daqq. Ħares lejn Ben b"serjetà finta hekk kif ħareġ mill-backpack tiegħu. "Ġesù. Qed nibda nħoss bħalek."
  
  "Wells?"
  
  "Tim ta" għaxar persuni jinsab għad-dispożizzjoni tiegħek. Għid il-kelma biss."
  
  Drake belgħu sorpriża tiegħu. "Għaxar persuni. Dan huwa tim kbir." Tim SAS ta" għaxar persuni jista" jibgħat lill-President fl-Uffiċċju Ovali tiegħu u xorta jsib ħin biex jidher fil-filmat il-ġdid ta" Lady Gaga qabel imur id-dar għat-te.
  
  "Immaġini kbar, nisma". Is-sitwazzjoni qed tmur għall-agħar kull siegħa."
  
  "Dan huwa minnu?"
  
  "Il-gvernijiet qatt ma jinbidlu, Drake. Bdew bil-mod u mbagħad ippruvaw jagħmlu buldoze, iżda beżgħu jispiċċaw. Jekk hija xi konsolazzjoni, din mhix l-akbar ħaġa li qed tiġri fid-dinja bħalissa."
  
  Id-dikjarazzjoni ta" Wells kienet iddisinjata biex tiġi ttrattata bħal iljun jittratta żebra, u Drake ma ddiżappuntax. "Bħal xiex?"
  
  "Ix-xjentisti tan-NASA għadhom kif ikkonfermaw l-eżistenza ta" supervulkan ġdid. U..." Wells fil-fatt deher allarmat: "Huwa attiv."
  
  "Xiex?"
  
  "Attivi kemmxejn. Ftit.Imma aħseb dwarha, l-ewwel ħaġa li timmaġina meta ssemmi supervulkan hija...
  
  "... it-tmiem tal-pjaneta," temm Drake, gerżuma f'daqqa niexfa. Kienet kumbinazzjoni li Drake issa kien sema" din il-frażi darbtejn f"daqstant jiem. Huwa ra lil Ben u lil Kennedy jduru mal-moll, jagħtu bis-sieq il-ħaxix, u ħass biża" b"għeruq fondi li bħalha qatt ma kien ħass.
  
  "Fejn hi?" staqsa.
  
  Wells daħak. "Mhux bogħod, Drake. Mhux 'il bogħod minn fejn sabu t-Tarka tiegħek. Dan jinsab fl-Islanda."
  
  Drake kien wasal biex jigdem it-tieni darba meta Ben għajjat, "Stab xi ħaġa!" b"leħen għoli li wera l-inġenju tiegħu hekk kif infirxet madwaru.
  
  "Ha jkolli imur". Drake ġera lejn Ben, tefa' l-esplell kif seta'. Kennedy ħares madwaru wkoll, imma l-unika ħaġa li setgħu jaraw kienet fir-raħal.
  
  "Żommha, habib. X'għandek?"
  
  "Dawn". Ben niżel għarkubbtejh u qaxxar il-ħaxix imħabbil biex jikxef ċangatura tal-ġebel daqs biċċa karta A4. "Huma l-linja tal-perimetru kollu tal-muntun, kull ftit piedi, f"ringieli minn fuq sa madwar nofs il-bażi. Għandu jkun hemm mijiet minnhom."
  
  Drake ħares aktar mill-qrib. Il-wiċċ tal-ġebla ġarrab ħsara kbira mit-temp, iżda kien parzjalment protett minn ħaxix imkabbar. Kien hemm xi marki fuq il-wiċċ tagħhom.
  
  "Iskrizzjonijiet runic, naħseb li qed jissejħu," qal Ben. "Simboli Vikingi"
  
  "Kif diakk taf?"
  
  Huwa grinned. "Fuq l-ajruplan, ivverifikajt il-marki tat-tarka. Huma l-istess. Staqsi lil Google."
  
  "It-tifel jgħid li hemm mijiet minnhom," qal Kennedy, iħares 'il fuq u 'l isfel mill-inklinazzjoni wieqfa u bil-ħaxix. "Allura? Ma jgħinx."
  
  "It-tifel jgħid li jista 'jaħdem," qal Ben. "Irridu nsibu runes relatati ma" dak li qed infittxu. Rune li tirrappreżenta lanza. Rune li tirrappreżenta siġra. U r-rune għal -"
  
  "Wieħed," temm Kennedy.
  
  Drake kellu idea. "Imħatri li nistgħu nużaw il-linja tal-vista. Ilkoll għandna bżonn naraw lil xulxin biex inkunu nafu li ħadmet, hux?"
  
  "Loġika tas-suldat," daħak Kennedy. "Imma naħseb li ta' min jipprova."
  
  Drake kien ħerqan li jistaqsiha dwar il-loġika tal-kop, iżda l-ħin kien qed jgħaddi. Fazzjonijiet oħra avvanzati u kienu sorpriżament assenti, anke issa. Kollha bdew ineħħu l-ħaxix minn kull ġebla, jiġru madwar l-għolja ħadra. Għall-ewwel kien kompitu bla ħajr. Drake għamel simboli li kienu qishom tarki, ballestri, ħmar, dgħajsa, imbagħad lanza!
  
  "Hemm wieħed". Il-vuċi profonda tiegħu ġarrbet lit-tnejn l-oħra, iżda mhux aktar. Poġġa bilqiegħda bil-backpack tiegħu u poġġiet il-provvisti li kienu xtraw waqt it-taxi ride minn Apsalla. Torċi, flashlight kbira, lofarini, ilma, koppja ta" skieken li qal lil Ben kienu biex inaddfu d-debris. Huwa ħa ħarsa lura, jien mhux daqshekk kkritikat gullible, iżda l-ħtieġa tagħhom kienet aktar urġenti mit-tħassib ta 'Ben bħalissa.
  
  "Siġra". Kennedy waqgħet għarkubbtejha, grif mal-ġebla.
  
  Ben ħa għaxar minuti oħra ta" tensjoni biex sab xi ħaġa. Huwa waqaf, imbagħad irrepeta l-passi riċenti tiegħu. "Ftakar dak li għedt dwar li Tolkien ibbaża lil Gandalf fuq Odin?" Taptap il-ġebla b"siequ. "Tajjeb, dan hu Gandalf. Saħansitra għandu staff. Ħej!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake jarah bir-reqqa. Huwa sema 'ħoss tħin, bħallikieku xaters tqal kienu qed jinfetħu b'ħoss tħin.
  
  "Kawżajtu billi ħarġet fuq blata?" - Huwa talab bir-reqqa.
  
  "Naħseb iva".
  
  Ilkoll ħarsu lejn xulxin, l-espressjonijiet tagħhom inbidlu minn eċċitament għal inkwiet għal biża, u mbagħad, bħala ħaġa waħda, ħarġu 'l quddiem.
  
  Il-ġebla ta" Drake ċediet ftit. Huwa sema 'l-istess ħoss tħin. L-art quddiem il-ġebla għereq, u mbagħad id-dipressjoni daret madwar il-moll bħal serp turbocharged.
  
  Ben għajjat, "Hemm xi ħaġa hawn."
  
  Drake u Kennedy imxew madwar l-art għereq sa fejn kien. Huwa squatted isfel, peering fi xquq fl-art. "Xi tip ta' mina."
  
  Drake xejriet torċa. "Wasal iż-żmien li tikber par, nies," qal. "Imxi warajja".
  
  
  * * *
  
  
  Fil-mument li ma jidhrux, żewġ forzi radikalment differenti bdew jimmobilizzaw. Il-Ġermaniżi, li s"issa kienu kkuntentaw li jimteddu fil-baxx fil-belt ta" Gamla Apsalla bi ngħas, ippreparaw lilhom infushom u bdew jimxu fuq il-passi ta" Drake.
  
  Skwadra oħra, kontinġent tat-truppi tal-elite tal-Armata Żvediża-is-Sarskilda Skyddsgrupen, jew SSG-komplew josservaw lill-Ġermaniżi u ddiskutew il-kumplikazzjoni stramba proposta mit-tliet ċivili li kienu għadhom kemm niżlu fil-ħofra.
  
  Għandhom jiġu mistoqsijin b'mod sħiħ. Bi kwalunkwe mezz meħtieġ.
  
  Jiġifieri jekk baqgħu ħajjin dak li kien se jiġri.
  
  
  GĦAXAR
  
  
  
  DINJA SĠAR PIT, L-ISVEZJA
  
  
  Drake leaned fuq. Il-passaġġ mudlam kien beda bħala spazju għat-tkaxkir u issa kien għoli inqas minn sitt piedi. Is-saqaf kien magħmul mill-blat u l-ħmieġ u kien mifni b"ħsieb kbar u mdendlin ta" ħaxix miġbur żżejjed li kellhom jaqtgħu mill-mod.
  
  Qisu nidħlu ġo ġungla, ħaseb Drake. Taħt l-art biss.
  
  Innota li wħud mid-dwieli l-aktar b"saħħithom kienu diġà ġew maqtugħa. Mewġa ta" ansjetà għaddiet minnu.
  
  Waslu f"żona fejn l-għeruq tant kienu densi li kellhom jerġgħu jitkaxkru. Il-battalja kienet iebsa u maħmuġa, iżda Drake poġġa minkeb qabel minkeb, irkoppa qabel irkoppa, u ħeġġeġ lill-oħrajn biex isegwuh. Meta f"xi punt lanqas il-persważjoni ma għenitx lil Ben, Drake daret għall-bullying.
  
  "Mill-inqas it-temperatura qed tonqos," gerbet Kennedy. "Irridu nkunu ninżlu."
  
  Drake żamm lura mit-tweġiba tas-suldat standard, ħarstu f'daqqa waħda maqbuda minn xi ħaġa żvelata fid-dawl tat-torċa tiegħu.
  
  "Ħares lejha".
  
  Runes minquxin fuq il-ħajt. Simboli strambi li fakkru lil Drake f"dawk li kienu jżejnu t-tarka ta" Odin. Il-vuċi strangled ta" Ben damet eku "l isfel fil-kuritur.
  
  "Runes Skandinavi. Awgur tajjeb."
  
  Drake telaq id-dawl tiegħu "l bogħod minnhom b"dispjaċir. Kieku jkunu jistgħu jaqrawhom. Is-SAS, ħaseb fil-qosor, ikollu aktar riżorsi. Forsi kien wasal iż-żmien li nġibuhom hawn.
  
  Ħamsin pied ieħor u kien qed iqattar bl-għaraq. Huwa sema" lil Kennedy jieħu n-nifs qawwi u jisħet li kienet liebsa l-aqwa pantsuit tagħha. Hu ma kien sema xejn mingħand Ben.
  
  "Int tajjeb, Ben? Xagħarek imħabbbil ma" għerq?"
  
  "Ha, indannat, ha. Kompli, ħmar."
  
  Drake kompla jitkaxkar mit-tajn. "Ħaġa waħda li tiddejjaqni," qaleb bejn nifs, "hija li hemm "ħafna nases." L-Eġizzjani bnew nases elaborati biex jipproteġu t-teżori tagħhom. Għaliex mhux in-Norveġiżi?"
  
  "Ma nistax nimmaġina li l-Viking qed jaħseb wisq dwar in-nassa," weġġa" Kennedy bi tweġiba.
  
  "Ma nafx," għajjat Ben fil-linja. "Imma l-Vikingi kellhom ukoll ħassieba kbar, taf. L-istess bħall-Griegi u r-Rumani. Mhux kollha kienu barbari."
  
  Ftit dawriet u l-passaġġ beda jikber. Għaxar piedi oħra u s-saqaf ta" fuqhom sparixxew. F'dan il-mument jiġġebbed u ħadu pawża. It-torċa ta" Drake ddawwal il-passaġġ ta" quddiem. Meta ppontaha lejn Kennedy u Ben, daħaq.
  
  "Indanna, intom it-tnejn qiskom ġejtu lura mill-qabar!"
  
  "U naħseb li mdorri b'dan il-ħażin?" Kennedy xejru idu. "Li tkun SAS u dak kollu?"
  
  Mhux SAS, Drake ma setax iħawwad il-kliem ivvelenat. "Kienu jkunu." Huwa qal u mexa 'l quddiem aktar malajr issa.
  
  Dawra oħra qawwija, u Drake ħass ir-riħ fuq wiċċu. Sensazzjoni ta" sturdament laqtitu bħal ċapċip ta" ragħad f"daqqa, u għaddiet sekonda qabel ma nduna li kien wieqaf fuq xifer b"irdum kavernuż taħtu.
  
  Iltaqgħet ma" għajnejh vista inkredibbli.
  
  Tant waqaf f"daqqa li Kennedy u Ben ħabtu fih. Imbagħad raw din id-dehra wkoll.
  
  "OMFG." Ben iddetta t-titlu tat-track tal-firma l-Ħajt tal-Irqad.
  
  Is-Siġra tad-Dinja kienet quddiemhom fil-glorja kollha tagħha. Qatt ma kien fuq l-art. Is-siġra kienet rasu 'l isfel, l-għeruq b'saħħithom tagħha jestendu fil-muntanji tad-dinja 'l fuqhom, miżmuma sew mill-età u l-formazzjonijiet tal-blat tal-madwar, il-fergħat tagħha kienu kannella dehbi, il-weraq tagħha aħdar perenni, iz-zokk tiegħu jiġġebbed mitt pied 'l isfel fil-fond ta" ħofra ġgant.
  
  It-triq tagħhom inbidel f"taraġ dejjaq imnaqqax fil-ħitan tal-blat.
  
  "Nases," nefaħ Ben. "Tinsiex dwar in-nases."
  
  "Għall-infern man-nases," Kennedy esprima l-ħsieb ħafna ta 'Drake. "Minfejn l-infern ġej id-dawl?"
  
  Ben ħares madwaru. "Huwa oranġjo."
  
  "Glow sticks," qal Drake. "Kristu. Dan il-post ġie ppreparat."
  
  Matul il-jiem tiegħu SAS bagħtu nies biex jippreparaw żona bħal din; tim biex jivvaluta t-theddida u jinnewtralizzaha jew jikkatalogaha qabel ma jirritorna l-bażi.
  
  "M'għandniex ħafna ħin," qal. Il-fidi tiegħu f"Kennedy kienet għadha kif żdiedet. "Ejja".
  
  Niżlu t-taraġ mikula u neżlin, il-waqgħa f"daqqa dejjem fuq il-lemin tagħhom. Għaxar piedi 'l isfel u t-taraġ beda jxaqleb sew. Drake waqaf meta fetaħ distakk ta" tliet piedi. Xejn spettakolari, imma biżżejjed biex jagħtih pawsa-kif it-toqba mifruxa taħt saret saħansitra aktar ovvja.
  
  "Ħażż".
  
  Huwa qabeż. It-taraġ tal-ġebel kien wiesa 'madwar tliet piedi, faċli biex jinnaviga, terrifying meta kull pass ħażin kien ifisser mewt ċerta.
  
  Niżel veru u immedjatament daret, ħass li Ben kien se jkun f"xifer id-dmugħ. "Tinkwetax," injora lil Kennedy u ffoka fuq ħabibu. "Afdani, Ben. Ben. Naqbadkom."
  
  Huwa ra l-fidi f'għajnejn Ben. Fiduċja assoluta, tat-tfal. Wasal iż-żmien li jerġa" jaqlagħha, u meta Ben qabeż u mbagħad tħawwad, Drake appoġġah b"idu fuq minkeb.
  
  Drake għaxxaq. "Faċli, huh?"
  
  Kennedy qabeż. Drake ħares bir-reqqa, taparsi li ma jindunax. Hija niżlet mingħajr problemi, rat it-tħassib tiegħu u frowned.
  
  "Dak tliet piedi, Drake. Mhux il-Grand Canyon."
  
  Drake ta l-għajn lil Ben. "Let, ħabib?"
  
  Għoxrin pied ieħor, u l-ftuħ li jmiss fit-taraġ kien usa ', tletin pied din id-darba, u mblukkata minn plank oħxon tal-injam li tbandal kif Drake mexa tulha. Segwa Kennedy, u mbagħad il-povru Ben, imġiegħel minn Drake iħares 'il fuq, iħares 'il quddiem aktar milli 'l isfel, jistudja d-destinazzjoni aktar milli saqajh. Iż-żagħżugħ kien qed jitħawwad meta laħaq art soda, u Drake sejjaħ għal waqfa qasira.
  
  Meta waqfu, Drake ra li s-Siġra Dinjija mifruxa hawn tant li l-friegħi ħoxnin tagħha kważi messsu t-taraġ. Ben b'reverenza laħaq biex isserraħ ir-riġlejn, li tregħed taħt il-mess tiegħu.
  
  "Dan... din hija kbira," nefaħ.
  
  Kennedy użat dan iż-żmien biex tfassal xagħarha u teżamina l-entratura ta 'fuqha. "S'issa kollox huwa ċar," qalet. "Ikolli ngħid li kif inhi, żgur li ma kinux il-Ġermaniżi li ppreparaw dan il-post. Kienu jisirquha u jaħarquha mal-art b"apparat li jneħħi l-fjammi."
  
  Ftit aktar waqfiet u niżlu ħamsin pied, kważi nofs triq. Drake finalment ħalla lilu nnifsu jaħseb li l-Vikingi tal-qedem ma kinux daqs l-Eġizzjani wara kollox, u l-lakuni kienu l-aħjar li setgħu jagħmlu hekk kif telgħu fuq it-taraġ tal-ġebel, li fil-fatt kien sezzjoni elaborata ta 'qanneb, spag u pigment. Waqa", ra l-waqgħa bla tarf u qabad lilu nnifsu minn ponot subgħajh.
  
  Kennedy ġibdu 'l fuq. "Ħmar jixxengel fir-riħ, raġel SAS?"
  
  Huwa tkaxkar lura fuq art soda u jiġġebbed subgħajh imbenġla. "Grazzi".
  
  Huma mxew b'aktar kawtela, issa aktar minn nofs triq. Lil hinn mill-ispazju vojt fuq il-lemin tagħhom, siġra enormi wieqfa għal dejjem, mhux mittiefsa mir-riħ u d-dawl tax-xemx, meravilja minsija ta 'żminijiet li għaddew.
  
  Huma għaddew aktar u aktar simboli Viking. Ben raden stramba. "Huwa bħall-ħajt tal-graffiti oriġinali," qal. "In-nies kienu sempliċement jaqtgħu isimhom u jħallu messaġġi-verżjonijiet bikrija ta" "John was here!"
  
  "Forsi l-ħallieqa tal-grotta," qal Kennedy.
  
  Drake pprova jagħmel pass ieħor, waħħal mal-ħajt tal-ġebel kiesaħ, u daqqiet fil-fond u tħin ħarġet mill-għar. Xmara ta" debris waqgħet minn fuq.
  
  "Ħarri!" - għajjat Drake. "Issa!"
  
  Huma ġrew fit-taraġ, injoraw in-nases l-oħra. Boulder ġgant waqa" minn fuq b"ħabta qawwija, u kisser blat anzjani hekk kif waqa" għal isfel. Drake għatta l-ġisem ta" Ben b"tiegħu hekk kif botta ġġarraf mit-taraġ li kienu wieqaf fuqu, u ħa madwar għoxrin pied ta" tarġa prezzjuża miegħu.
  
  Kennedy ħaslitha ċ-ċipep tal-ġebel minn fuq spallha u ħares lejn Drake bi tbissima xotta. "Grazzi".
  
  "Ħej, kont naf li l-mara li salvat il-ħmar tat-tip SAS setgħet tegħleb boulder sempliċi. "
  
  "Huwa tad-daħk, bniedem. Hekk umoristiċi."
  
  Imma għadu ma spiċċax. Kien hemm ħoss qawwi li jdaqq, u l-istring irqiq iżda b'saħħtu nkisret fuq il-pass li jifred lil Ben u Kennedy.
  
  "Fuuuck!" għajjat Kennedy. Il-biċċa spag ħarġet b"tali forza li setgħet faċilment tifred l-għaksa tagħha mill-bqija ta" ġisimha.
  
  Ikklikkja oħra żewġ passi 'l isfel. Drake żfen fuq il-post. "Ħerq!"
  
  Għan ieħor minn fuq kien ifisser il-waqgħa li jmiss tal-ġebla.
  
  "Hija nassa li tirrepeti," qalilhom Ben. "L-istess ħaġa tibqa" tiġri għal darb"oħra. Irridu naslu għal din it-taqsima."
  
  Drake ma setax jgħid liema passi kienu konfużi u liema le, u għalhekk fda xortih u veloċità. Ġeru rasu "l isfel madwar tletin tarġa, jippruvaw jibqgħu fl-arja kemm jista" jkun. Il-ħitan tat-taraġ sfaxxaw hekk kif qasmu l-mogħdija tal-qedem, u daħlu fil-fond tal-għar tal-blat.
  
  Il-ħoss ta" debris li nieżel fil-qiegħ beda jissaħħaħ.
  
  It-titjira tagħhom kienet segwita mill-qasma ta" spag iebes.
  
  Drake telgħet fuq taraġ falz ieħor, iżda l-momentum tiegħu ġarreh tul il-vojt qasir. Kennedy qabeż fuqu, grazzjuż bħal gazelle f"titjira sħiħa, iżda Ben waqa" warajha, issa jiżżerżaq fl-abbiss.
  
  "Saqajn!" Drake għajjat, imbagħad waqa" lura fil-vojt, u sar l-art. Is-serħan ħaslu t-tensjoni minn moħħu hekk kif Kennedy ġibed saqajh lura f"postu. Huwa ħass li Ben jolqot ġismu u mbagħad jaqa 'fuq sidru. Drake idderieġa l-momentum tal-bniedem b'idejh, imbagħad addizzjonalment imbuttah fuq l-art solida.
  
  Poġġa bilqiegħda malajr, bi crunch.
  
  "Ibqa 'għaddej!"
  
  L-arja kienet mimlija biċċiet tal-ġebel. Wieħed qabeż ras Kennedy, u ħalla qatgħa u funtana tad-demm. Ieħor laqat lil Drake fl-għaksa. L-agunija ġegħlitu snienu u xprunawh biex jiġri aktar malajr.
  
  Il-balal nifdu l-ħajt fuq rashom. Drake waqa" u ta daqqa t"għajn fil-qosor lejn l-entratura.
  
  Rajt forza familjari miġbura hemmhekk. Ġermaniżi.
  
  Issa kienu qed jiġru b"veloċità sħiħa, lil hinn minn traskuraġni. Drake ħa sekondi prezzjużi biex jaqbeż għal wara. Hekk kif balal ieħor nifed il-blat ħdejn rasu, ħamiem 'il quddiem, qabeż it-taraġ, għamel ċirku sħiħ, qabbad idejh, u qagħad sa l-għoli sħiħ tiegħu mingħajr ma tilef uqija ta' momentum.
  
  Ah, il-ġurnata t-tajba reġgħu.
  
  Aktar balal. Imbagħad l-oħrajn waqgħu quddiemu. It-terrur qatagħlu toqba f"qalbu sakemm induna li kienu sempliċiment laħqu l-qiegħ tal-għar waqt li kienu qed jiġru u, mhux ippreparati, ħabtu dritt fl-art.
  
  Drake naqas. Il-qiegħ tal-għar kien ħoxna ħoxna ta" ġebel, trab u debris tal-injam. Meta qamu, Kennedy u Ben kienu jarawha. Mhux biss huma mgħottija bil-ħmieġ, iżda issa huma mgħottija bi trab imgħaqqad u moffa tal-weraq.
  
  "Ah, għall-kamera trusty tiegħi," huwa intoned. "Snin ta" rikatt qed niffaċċjawni."
  
  Drake ħa l-glow stick u għannaq il-kurva tal-grotta li kienet qed taħrab mill-irġiel armati. Ħames minuti biex waslet għall-konfini ta 'barra tas-siġra. Kienu kontinwament fid-dell tal-kwiet imponenti tiegħu.
  
  Drake ta daqqa ta" ras lil Ben fuq l-ispalla. "Aħjar minn kull sesh tal-Ġimgħa bil-lejl, eh sieħeb?"
  
  Kennedy ħares lejn iż-żagħżugħ b'għajnejn ġodda. "Għandek xi partitarji? Il-grupp tiegħek għandu fannijiet? Din il-konversazzjoni ser ikollna dalwaqt, ħu. Afda fih".
  
  "Żewġ biss-" Ben beda jħawwad hekk kif dawru parti mill- liwja finali, u mbagħad waqaʼ sieket b"xokk.
  
  Kollha waqfu.
  
  Quddiemhom dehru ħolm antiki ta" stagħġib, li ħallewhom bla kliem, prattikament itfu moħħhom għal madwar nofs minuta.
  
  "Issa dan... dan..."
  
  "Stordament," nefaħ Drake.
  
  Ringiela tal-akbar dgħajjes twal Viking li qatt immaġinaw imġebbda "l bogħod minnhom f"single file, wieqfa tarf ma" tarf bħallikieku mwaħħla f"nofs ġamm tat-traffiku arkajku. Ġnub tagħhom kienu mżejna bil-fidda u deheb, il-qlugħ tagħhom kienu mżejna bil-ħarir u ħaġar prezzjuż.
  
  "Longboats," qal Kennedy b'mod stupidu.
  
  "Vapuri għal distanzi twal." Ben xorta kellu biżżejjed sens biex jikkoreġiha. "Indanna, dawn l-affarijiet kienu meqjusa bħala l-akbar teżori ta" żmienhom. Għandu jkun... xiex? Hemm għoxrin hawn?"
  
  "Pjuttost jibred," qal Drake. "Imma din hija l-Lanza li ġejna għaliha. Xi ideat?"
  
  Ben issa kien qed iħares lejn is-Siġra tad-Dinja. "O Alla tiegħi, guys. Tista 'timmaġina? Wieħed kien imdendel ma" dik is-siġra. Fucking One."
  
  "Mela issa temmen fl-Allat, hmm? Fan?" Kennedy mexxa naħa tiegħu lejn Ben ftit cheekily, li ġġiegħlu blush.
  
  Drake tela" fuq erf dejjaq li kien imexxi t-tul kollu tad-denb tal-vapur twil. Il-ġebla dehret b'saħħitha. Huwa qabad it-tarf ta 'l-injam u lemed fuq. "Dawn l-affarijiet huma mimlija bil-loot. Tajjeb ngħidu li ħadd qatt ma kien hawn qabel illum."
  
  Reġa" studja l-linja tal-vapuri. Wirja ta" ġid inkonċepibbli, imma fejn kien it-teżor reali? Fl-aħħar? Tmiem tal-qawsalla? Il-ħitan tal-għar kienu mżejna bi tpinġijiet antiki. Huwa ra x-xbieha ta" Odin imdendla fuq is-Siġra tad-Dinja u mara għarkobbtejha quddiemu.
  
  "Dan xiex qed jitkellem?" Huwa sejjaħ Ben lejh. "Ejja, għaġġel. Dawk il-bastards sneaky ma show zalzett 'l isfel griżmejn tagħhom hemmhekk. Ejja nimxu."
  
  Huwa indika t-tidwir mhux maħdum tat-test taħt il-figura ta 'mara li titlob. Ben ħadlu rasu. "Imma t-teknoloġija se ssib mod. " Huwa kklikkja fuq l-I-phone fiduċjuż tiegħu, li fortunatament irriżulta li ma kellu l-ebda sinjal hawn isfel.
  
  Drake ħa mument biex idur fuq Kennedy. "L-unika idea tiegħi hija li nsegwi dawn id-dgħajjes twal," qal. "Tagħkom?"
  
  "Kif qal fan tat-tim tal-futbol, jien fil-logħba, guys. Uri t-triq."
  
  Huwa mexa 'l quddiem, u kien jaf li jekk din is-super mina tasal fi tmiemu, huma jkunu maqbuda. Il-Ġermaniżi kienu jżommu sewwa minn denb, aktar milli jistrieħu fuq ir-rand tagħhom. Drake qasam il-ħsieb f'partijiet, u ffoka fuq erf li kien imnaqqax fil-blat. Minn żmien għal żmien iltaqgħu ma" stikka li tiddix oħra. Drake moħbihom jew ċċaqlaqhom biex joħloq ambjent iktar skur bi tħejjija għall-ġlieda li jmiss. Huwa kontinwament fittex fost il-vapuri twal u fl-aħħar ra mogħdija dejqa jdur bejniethom.
  
  Pjan b.
  
  Għaddew tnejn, erbgħa, u mbagħad għaxar vapuri twal. Saqajn Drake bdew iweġgħu mill-isforz li bih innegozja t-triq dejqa.
  
  Il-ħoss dgħajjef ta 'boulder li jaqa' u mbagħad scream aktar qawwi reġgħet tfaċċat mill-għar ġgant, li t-tifsira tiegħu kienet ovvja. Mingħajr ma għamlu ħoss, inklinaw saħansitra aktar lejn ix-xogħol tagħhom.
  
  Drake finalment wasal fit-tmiem tar-ringiela. Għadda tlieta u għoxrin vapur, kull wieħed mhux mimsus u mgħobbi bil-butin. Hekk kif resqu lejn wara tal-mina, id-dlam beda jikber.
  
  "Ma naħsibx li qatt marru daqshekk," innota Kennedy.
  
  Drake ħadem għal fanal kbir. "Riskju," qal. "Imma għandna bżonn inkunu nafu."
  
  Hu xegħlu u mexxa r-raġġ minn naħa għal oħra. Il-passaġġ naqas drastikament sakemm sar arkata sempliċi quddiem.
  
  U wara l-arkata kien hemm taraġ wieħed.
  
  F'daqqa waħda Ben irażżan għajta, imbagħad qal f'whisper teatrali, "Qegħdin fuq ix-xifer!"
  
  Dan kien.Drake ħa azzjoni. "Aħna maqsuma," qal. "Se mmur għat-taraġ. Intom it-tnejn inżlu hemm fuq il-vapuri u morru lura kif ġejna."
  
  Kennedy beda jipprotesta, iżda Drake ħadlu rasu. "Le. Għamilha. Ben għandu bżonn protezzjoni, jien le. U għandna bżonn il-Lanza."
  
  "U meta se naslu fl-aħħar tal-vapuri?"
  
  "Jien ser inkun lura sa dak iż-żmien."
  
  Drake qabeż lura mingħajr kelma oħra, jaqbeż minn fuq il-ledge u sejjer lejn it-taraġ għomja. Ħares lura darba u ra dellijiet jersqu tul ix-xlief. Ben segwa lil Kennedy 'l isfel mill-inklinazzjoni mifruxa bit-terrapien sal-bażi tal-aħħar vapur Viking. Drake qal talb ta" tama u tela" t-taraġ malajr kemm seta", qabeż żewġ passi kull darba.
  
  Ejja Tela" sakemm iweġġgħu l-għoġġiela u ħarqu pulmuni. Imma mbagħad mar barra. Warajhom nixxa nixxiegħa wiesgħa b"kurrent furious, u aktar xorta tela" artal ta" ġebel mhux maħdum, kważi bħal barbecue arkajku.
  
  Imma dak li ġibed l-attenzjoni ta" Drake kien simbolu enormi mnaqqax fuq il-ħajt ta" wara l-artal. Tliet triangoli li jikkoinċidu lil xulxin. Xi minerali ġewwa t-tinqix qabdu d-dawl artifiċjali u xegħru bħal sequins fuq libsa sewda.
  
  M'hemmx ħin x'taħli. Huwa għadda l-fluss, gasping għall-arja kif l-ilma silġ tela 'għal koxox. Hekk kif resaq lejn l-artal, ra oġġett mimdud fuq wiċċu. Artifact qasir u bil-ponta, mhux sorprendenti jew impressjonanti. Fil-fatt, tad-dinja...
  
  ... Il-lanza ta" Odin.
  
  L-oġġett li nifed il-ġenb ta 'Alla.
  
  Mewġa ta" eċċitament u foreboding għaddiet minnu. Dan kien l-avveniment li għamel kollox reali. S'issa kien ħafna suppożizzjonijiet, biss suppożizzjonijiet intelliġenti. Iżda lil hinn minn dak il-mument, kien reali tal-biża.
  
  Terrifyingly reali. Huma qagħdu qabel il-countdown sa l-aħħar tad-dinja.
  
  
  ĦDAX
  
  
  
  DINJA SĠAR PIT, L-ISVEZJA
  
  
  Drake ma qagħadx fuq iċ-ċerimonja. Huwa qabad il-Lanza u mar lura lejn il-mod kif ġie. Permezz tan-nixxiegħa tħaddan, 'l isfel mit-taraġ li qed neżlin. Tefa l-flashlight nofs triq u naqqas ir-ritmu hekk kif id-dlam żejjed ghewwetu.
  
  Raġġi ħfief ta" dawl dawwal id-daħla ta" taħt.
  
  Huwa baqa 'mixi. Għadu ma spiċċax. Kien ilu tgħallem li aktar spiss milli le, raġel li ħaseb fit-tul wisq fil-battalja qatt ma għamel id-dar.
  
  Huwa waqaf mejjet fuq l-aħħar tarġa, imbagħad daħal fid-dlam aktar profond tal-passaġġ. Il-Ġermaniżi kienu diġà qrib, kważi fit-tarf tal-ledge, iżda l-flashlights tagħhom f'distanza bħal din kienu jagħżel lilu biss bħala dell ieħor. Huwa qabeż minn fuq il-passaġġ, ippressat ruħu mal-ħajt u mexa lejn l-inklinazzjoni li kienet twassal għall-bażi tal-vapuri Vikingi.
  
  Leħen maskili ħabbat, "Ara dan! Żomm għajnejk imqaxxra, Stevie Wonder!" Il-vuċi sorpriża lilu; kellha l-aċċent profond tan-Nofsinhar Amerikan.
  
  Indanna.Il-bastard ta' għajnejh l-ajkla ra lilu - jew għallinqas dell li jiċċaqlaq - xi ħaġa li ma ħasibhiex possibbli f'dan id-dlam. Ġera aktar malajr. Tir daqq, ħabat mal-ġebla ħdejn fejn kien għadu kemm kien.
  
  Figura mudlama inklinata fuq ir-refer - probabbilment Amerikan. "Hemm mogħdija hemm isfel fost il-vapuri. Ċaqlaq id-dicks tiegħek qabel ma nitfagħhom minn griżmek għażżien."
  
  Ħażin. Il-Yankees raw it-triq moħbija.
  
  Stern, arroganti, arroganti. Wieħed mill-Ġermaniżi qal, "Fuck you, Milo," u mbagħad għajjat hekk kif ġie mkaxkar bejn wieħed u ieħor fl-inklinazzjoni.
  
  Drake irringrazzja lill-istilel xxurtjati tiegħu. F'sekonda kien fuq ir-raġel, farrak il-kordi vokali tiegħu u jaqtagħlu għonqu bi tbassir li jinstema' qabel ma seta' jsegwi ħaddieħor.
  
  Drake qabad il-pistola tal-Ġermaniż - Heckler u Koch MG4 - u spara diversi tiri. Ras wieħed splodiet.
  
  Oh iva, ħaseb. Xorta jispara aħjar b'pistola milli b'kamera.
  
  "Kanadiżi!" segwit minn sensiela simultanja ta" siffiet.
  
  Drake tbissem għall-whisper furious. Ħallihom jaħsbu hekk.
  
  Billi ma ħadux aktar gost, ġera fit-triq malajr kemm ażżard. Ben u Kennedy kienu quddiem u kellhom bżonn il-protezzjoni tiegħu. Ħallef li se joħroġhom ħajjin minn hawn, u ma kienx se jħollihom.
  
  Warajh, il-Ġermaniżi niżlu bir-reqqa l-inklinazzjoni. Huwa spara ftit tiri biex iżommhom okkupati u beda jgħodd il-vapuri.
  
  Erbgħa, sitta, ħdax.
  
  It-traċċa saret prekarja, iżda finalment livellata. F"ħin minnhom tant tnaqqset li xi ħadd "il fuq minn ħmistax-il ġebla x"aktarx kien jaqta" kustilja tagħfas bejn iz-zkuk, iżda reġgħet twessa" meta għadd is-sittax-il vapur.
  
  Il-bastimenti torri fuqu, qedem, tal-biża, riħa ta 'qoxra qodma u moffa. Moviment qasir ġibed l-attenzjoni tiegħu u ħares lejn ix-xellug tiegħu biex jara figura li setgħet tkun biss dak il-Milo dibitant jiġri lura tul ix-xlief dejjaq li ħafna nies bilkemm setgħu jimxu fuqu. Drake lanqas kellu ħin biex jispara - l-Amerikan kien miexi daqshekk malajr.
  
  Ħaqq għal! Għaliex kellu jkun daqshekk tajjeb? L-unika persuna li Drake kien jaf-minbarra lilu nnifsu-li setgħet twettaq proeza bħal din kienet Alicia Miles.
  
  Sibt ruħi f'nofs konkors gladjatorjali li ġej hawn...
  
  Huwa qabeż 'il quddiem, issa qabeż il-vapuri, uża l-momentum tiegħu biex jaqbeż minn pass għall-ieħor, jiġri kważi liberament minn munzelli każwali għal crevasses fondi u jaqbeż f'angoli minn ħitan tar-ramel. Anke billi tuża l-injam flessibbli tal-vapuri biex tikseb momentum bejn il-qbiż.
  
  "Stenna!"
  
  Leħen diżinkorporat ġie minn x'imkien 'il quddiem. Huwa waqfa qasira meta ra l-figura mċajpra ta" Kennedy, serħan meta sema" dak it-twang Amerikan. "Segwini," għajjat hu, billi kien jaf li ma setax iħalli lil Milo jħabbatha sa l-aħħar tal-korsija. Jistgħu jiġu ppressati għal sigħat.
  
  Iċċarġja wara l-aħħar vapur b"veloċità kbira, Ben u Kennedy waqgħu warajh, hekk kif Milo qabeż minn fuq erf u qata" quddiem l-istess vapur. Drake qabadlu madwar qadd, u żgura li niżel iebes fuq l-isternu.
  
  Hu qatta" sekonda jitfa" l-pistola lejn Kennedy.
  
  Waqt li l-pistola kienet għadha titjira, Milo laqat l-imqass u ħeles lilu nnifsu, qaleb fuq idejh u ħesrem wiċċu.
  
  Hu għajjat, "Matt Drake, dak. Kien qed jistenna dan, sieħbu."
  
  Huwa tefa" punches u minkbejn. Drake ħa diversi daqqiet f"idejh, u b"idejh hekk kif irtira. Dan ir-raġel kien jaf lilu, imma min diakk kien? Ghadu antik bla wiċċ? Ghost-dell mill-passat mudlam tas-SAS? Milo kien qrib u kuntent li baqa" hemm. Mill-viżjoni periferali tiegħu, Drake innota s-sikkina fuq iċ-ċinturin tal-Amerikan, qed jistenna li jiġi distratt.
  
  Huwa rċieva kick brutali fuq instep tiegħu stess.
  
  Warajh, seta" jisma" l-ewwel movimenti goff tat-truppi Ġermaniżi li qed javvanzaw. Kienu biss ftit vapuri bogħod.
  
  Ben u Kennedy rawhom mistagħġbin. Kennedy għolla l-pistola tiegħu.
  
  Drake għamel finta minn naħa, imbagħad idawwar l-oħra, u evita l-kick brutali ta" Milo f"riġel. Kennedy spara, qabad il-ħmieġ pulzieri minn sieq Milo.
  
  Drake grinned u telaq, taparsi li pet-kelb. "Ibqa'," qal mockingly. "Dak tifel tajjeb."
  
  Kennedy spara tir ieħor ta" twissija. Drake daru u ġera ħdejhom, qabad id-driegħ ta" Ben u irmonk hekk kif iż-żagħżugħ idur awtomatikament lejn it-taraġ li ġġarraf.
  
  "Le!" - għajjat Drake. "Se jeħdulna waħda waħda."
  
  Ben deher stordut. "Fejn ieħor?"
  
  Drake qabad b"mod diżarm. "X'ħsibt?"
  
  Huwa mar dritt lejn is-Siġra tad-Dinja.
  
  
  TNAX
  
  
  
  SIĠA DINJA, L-ISVEZJA
  
  
  U qamu. Drake ħaseb li s-Siġra Dinjija kienet tant antika u qawwija li l-fergħat tagħha kellhom ikunu numerużi u b"saħħithom. Ladarba aċċettajt li qed titla 'siġra li kienet litteralment rasu 'l isfel, il-fiżika bilkemm kienet importanti.
  
  "Bħal li terġaʼ tkun tifel," ħeġġeġ Drake lil Ben, u ħeġġu aktar malajr mingħajr ma kkaġunalu paniku. "M"għandhiex tkun problema għalik, Blakey. Inti tajjeb, Kennedy?
  
  In-New Yorker kienet l-aħħar li telgħet, żammet il-pistola ppuntata taħtha. Fortunatament, is-simetrija vasta tal-fergħat u l-weraq tas-Siġra Dinjija ħebet il-progress tagħhom.
  
  "Fi żmieni tlajt xi ftit zkuk," qalet bil-ħfief.
  
  Ben daħaq. Sinjal tajjeb. Drake fis-skiet irringrazzja lil Kennedy, u beda jħossu saħansitra aħjar li kienet hemm.
  
  Indannata, ħaseb. Kważi żied jgħid: f"din il-missjoni, nerġgħu lura għad-djalett l-antik f"inqas minn ġimgħa.
  
  Drake tela" minn fergħa għall-oħra, ogħla u ogħla, bilqiegħda jew bilwieqfa fuq fergħa waħda u fl-istess ħin jilħaq għall-oħra. Il-progress kien rapidu, li jfisser li s-saħħa ta 'fuq tal-ġisem tagħhom damet aktar milli mistenni. Madankollu, madwar nofs triq, Drake innota li Ben kien qed jiddgħajjef.
  
  "Tweenie qed tgħejja?" - staqsa u ra rduppjar immedjat tal-isforzi. Minn żmien għal żmien Kennedy spara balla minn ġol-fergħat. Darbtejn irnexxielhom jaraw taraġ tal-ġebel jitla" ħdejhom, iżda ma raw l-ebda sinjal ta" min isegwihom.
  
  L-ilħna jsemmu lilhom. "L-Ingliż huwa Matt Drake." L-eks suldat tas-SAS darba sema" vuċi mgħawġa b"aċċent qawwi Ġermaniż, li, kif qallu s-sitt sens tiegħu, irid ikun ta" raġel lewn abjad. Ir-raġel li ra darbtejn qabel jaċċetta l-artifatti misruqa.
  
  Darba oħra sema ', "SRT qed jiġi eliminat." Il-vuċi tpinġija kienet ta' Milo, tiżvela l-passat tiegħu, tiżvela unità li kienu żammew sigrieta anke fi ħdan l-SAS. Min kien dan il-bniedem f"isem dak kollu li hu qaddis?
  
  It-tiri qasmu fergħat tqal. Drake waqaf biex jaġġusta l-backpack bit-teżori li jiċċaqilqu ġewwa, imbagħad innota l-fergħa wiesgħa li kien qed jimmira għaliha. Waħda li waslet kważi sal-post tat-taraġ fejn kienu mistrieħa aktar kmieni.
  
  "Hawn hemm," indika lil Ben. "Irkeb il-fergħa u ċċaqlaq... malajr!"
  
  Kienu jkunu għarwenin għal madwar żewġ minuti. Minus sorpriża u ħin ta" reazzjoni, li xorta ħallew aktar minn minuta ta" periklu estrem.
  
  Ben kien l-ewwel li telqu mix-xelter, Drake u Kennedy it-tieni wara, ilkoll jaqbżu fuq idejhom u qagħdu mal-fergħa lejn it-taraġ. Meta ntlemħu, Kennedy xtrahom sekondi prezzjużi billi spara tifqigħa ta 'ċomb, ippanċjar toqob f'mill-inqas tomb raider wieħed hapless.
  
  U issa raw li Milo kien tabilħaqq bagħat il-kmand biex jiġri fit-taraġ. Ħames irġiel. U t-tim kien mgħaġġel. Huma se jaslu sal-aħħar tal-fergħa qabel Ben!
  
  Crap! Ma kellhomx ċans.
  
  Ben ukoll ra dan u trexxa. Drake għajjat f"widnu: "Qatt taqta qalbek! Qatt!"
  
  Kennedy reġa' ġibed il-grillu. Waqgħu żewġt irġiel: wieħed tellgħu fit-toqba, l-ieħor qabad ġenbu u għajjat. Hija għafset mill-ġdid, u mbagħad Drake sema 'l-magażin jispiċċaw.
  
  Żewġ Ġermaniżi baqgħu, iżda issa qagħdu quddiemhom, iżommu l-armi lesti. Drake għamel wiċċ iebes. Huma tilfu t-tellieqa.
  
  "Sparalhom!" Leħen Milo ttenni. "Aħna nħarsu lejn ir-ruttam hawn isfel."
  
  "Nein!" L-aċċent qawwi Ġermaniż reġa" beda. "Der Spear! "Der Spear!"
  
  Il-btieti tal-pistoli ma qatgħux. Wieħed mill-Ġermaniżi tkaxkar: "Tkaxkru, gamiem żgħar. Ejja l'hawn."
  
  Ben mexa bil-mod. Drake seta" jara spallejh jitħawwdu. "Afdani," huwa whisper fil-widna ta 'ħabib tiegħu u tensjoni kull muskolu. Kien jaqbeż malli Ben jasal fit-tarf tal-fergħa, l-unika logħba tiegħu kienet li jattakka u juża s-sett tal-ħiliet tiegħu.
  
  "Għad għandi s-sikkina," gerbet Kennedy.
  
  Drake qaleb.
  
  Ben laħaq it-tarf tal-fergħa. Il-Ġermaniżi stennew bil-kalma.
  
  Drake beda jqum.
  
  Imbagħad, bħallikieku fi ċpar, il-Ġermaniżi tellgħu għall-ġenb, bħallikieku kienu milquta minn torpidows. Ġisem tagħhom, imqatta" u mdemmi, imbuttat minn fuq il-ħajt u, imxarrab, irrombla fil-ħofra bħal karrettun.
  
  Ftit metri 'l fuq mill-fergħa, fejn it-taraġ mgħawġa, kien hemm grupp kbir ta' rġiel b'armi tqal. Wieħed minnhom kien qed iżomm xkubetta tal-assalt AK-5 li kienet għadha tippejjep.
  
  "Swede," Drake għaraf l-arma bħala waħda komunement użata mill-militar Żvediż.
  
  Iktar qawwi, qal, "Indannat ħin."
  
  
  Tlettax-il
  
  
  
  BAŻI MILITARI, L-ISVEZJA
  
  
  Il-kamra li sabu lilhom infushom fiha-kamra spartana ta" tnax bi tnax b"mejda u tieqa bis-silġ-ħadet lil Drake lura diversi snin.
  
  "Irrilassaw," huwa tappak knuckles bojod Ben. "Dan il-post huwa bunker militari standard. Rajt kmamar agħar ta" lukanda, ħabib, fiduċja fija."
  
  "Jien kont f'appartamenti agħar." Kennedy deher komdi, iħarreġ uffiċjal tal-pulizija fuq ix-xogħol.
  
  "L-għadam tal-bniedem l-ieħor?" Drake qajjem għajn.
  
  "Żgur. Għaliex?"
  
  "Oh, xejn." Drake għodd sa għaxra fuq subgħajh, imbagħad ħares 'l isfel bħallikieku kien se jibda jaħdem b'saqajh.
  
  Ben sfurzat tbissima dgħajfa.
  
  "Ara, Ben, nammetti li għall-ewwel ma kienx faċli, imma rajt kif dak l-Isvediż għamel telefonati. Aħna sew. Xorta waħda, irridu nitkellmu ftit. Aħna eżawriti."
  
  Il-bieb infetaħ u sidhom, Svediż mibni tajjeb b"xagħar blond u ħarsa iebsa daqs id-dwiefer li kienet tagħmel anke lil Shrek jibjad, ħebb mal-art tal-konkos. Ladarba nqabdu u Drake spjega bir-reqqa min kienu u x'qed jagħmlu, ir-raġel introduċa lilu nnifsu bħala Thorsten Dahl u mbagħad mexa lejn in-naħa l-oħra tal-ħelikopter tiegħu biex jagħmel xi sejħiet.
  
  "Matt Drake," qal. "Kennedy Moore. U Ben Blake. Il-gvern Svediż m'għandu l-ebda pretensjoni kontrik..."
  
  Drake kien allarmat bl-aċċent, li ma kien Svediż xejn. "Int tmur waħda minn dawk l-iskejjel tal-ħmar tleqq, Dal? Eton jew xi ħaġa bħal dik?"
  
  "Ħmar tleqq?"
  
  "Skejjel li jippromwovu lill-uffiċjali tagħhom permezz ta" pedigree, flus u trobbija. Fl-istess ħin, int mort għall-ħiliet, id-destrezza u l-entużjażmu."
  
  "Naħseb li hekk." It-ton ta" Dahl kien ugwali.
  
  "Kbir. Tajjeb... jekk dak kollu..."
  
  Dahl għolla idu filwaqt li Ben ta ħarsa offiż lil Drake. "Ibqax tkun shipgoat, Matt. Sempliċement għax int peasant goff ta" Yorkshire ma jfissirx li kulħadd huwa dixxendent irjali, hux?"
  
  Drake ħares lejn l-inkwilin tiegħu f"xokk. Kennedy għamel il-mozzjoni 'drop it'. Imbagħad ġie f"moħħu li Ben kien sab xi ħaġa f"din il-missjoni li verament qabdet, u ried aktar.
  
  Dahl qal: "Nixtieq napprezza l-qsim tal-għarfien, ħbieb. Nixtieq tassew."
  
  Drake kien kollu għall-qsim, iżda kif jgħidu, l-għarfien huwa poter, u kien qed jipprova jsib mod kif jikseb appoġġ mill-gvern Svediż hawn.
  
  Ben kien diġà qed jipprepara għall-istorja tiegħu dwar id-Disa" Biċċiet ta" Odin u l-Qabar tal-Gods meta Drake interrompih.
  
  "Ħares," qal. "Jiena u dan il-bniedem, u issa forsi Gronk, aħna aħbarijiet ta' tmien pulzieri fuq xi lista ta' qtil..."
  
  "Jien m"iniex gronk, ħmar Ingliż." Kennedy nofsha qam fuq saqajha.
  
  "Impressjonat li taf din il-kelma." Drake niżżel għajnejh. "Skużani. Huwa jargon. Qatt ma tħallik." Huwa ftakar fil-kliem ta 'firda ta' Alison: inti dejjem tkun SAS.
  
  Studja idejh, għadu miksi b"ċikatriċi mill-ġlieda tiegħu ma" Milo u tiela" s-Siġra tad-Dinja, u ħaseb dwar ir-reazzjonijiet veloċi u korretti tiegħu matul il-jiem li għaddew.
  
  Kemm kellha raġun.
  
  "X'inhu gronk?" - Ben kien sorpriż.
  
  Dahl poġġa bilqiegħda fuq siġġu tal-metall iebes u stomped l-istivali tqal tiegħu fuq il-mejda. "Mara li...uh...'tgawdi l-kumpanija tal-persunal militari." - wieġeb diplomatikament.
  
  "Id-deskrizzjoni tiegħi stess tkun xi ftit iktar ħarxa," Drake ħares lejn Ben, imbagħad qal, "Oqtol il-lista. Il-Ġermaniżi jriduna mejta għal reati mhux imwettqa. Kif tista" tgħin, Dahl?"
  
  L-Iżveziż ma weġibx għal xi żmien, huwa sempliċiment ħares mit-tieqa silġ lejn il-pajsaġġ miksi bil-borra u lil hinn, lejn il-blat li jitfarrġ li tela waħdu fl-isfond tal-oċean qalila.
  
  Kennedy qal, "Dal, jien pulizija. Dawn it-tnejn ma kontx naf sa ftit tal-jiem ilu, imma għandhom qlub tajba. Afdahom."
  
  Dahl qaleb. "Ir-reputazzjoni tiegħek tippreċedik, Drake. It-tajjeb u l-ħażin dwarha. Aħna ngħinuk, imma l-ewwel-" għoġbu b"rasha lejn Ben. "Kompli".
  
  Ben kompla bħallikieku qatt ma ġie interrott. Drake seraq ħarsa lejn Kennedy u ra tbissemha. Ħares lil hinn, ixxukkjat għal żewġ raġunijiet. L-ewwelnett, ir-referenza ta 'Dahl għar-reputazzjoni tiegħu, u t-tieni, l-approvazzjoni sinċiera ta' Kennedy.
  
  Ben spiċċa. Dahl qal: "Il-Ġermaniżi huma organizzazzjoni ġdida f'dan kollu, li ma waslitx għall-attenzjoni tagħna qabel dak l-inċident f'York."
  
  "Ġdid?" qal Drake. "Huma tajbin. U organizzat tajjeb ħafna; ikkontrollata mill-biża" u mid-dixxiplina tal-ħadid. U għandhom karta ta' trump maġġuri f'raġel jismu Milo - Forzi Speċjali Amerikani, apparentement. Iċċekkja t-titlu."
  
  "Se nagħmlu. L-aħbar tajba hija li għandna informazzjoni dwar il-Kanadiżi."
  
  "Qed iżżomm għajnejha fuqha?"
  
  "Iva, imma preġudikata, mingħajr esperjenza u solitarju," Dahl tefa" ħarsa furtiva lejn Kennedy. "Ir-relazzjoni tal-gvern Svediż mar-reġim il-ġdid tiegħek ta" Obama mhijiex dik li jien insejjaħ l-ewwel klassi. "
  
  "Jiddispjaċina għal dan," Kennedy ffalsifika tbissima, imbagħad ħares bil-ponta madwar. "Isma", raġel, jekk se nkunu hawn għal xi żmien, taħseb li nistgħu nieħdu xi ħaġa x"nieklu?"
  
  "Diġà qed jitħejja mis-sous chef tagħna," Dahl poġġa tbissima falza bi tweġiba. "Imma bis-serjetà, dalwaqt se jkun hemm burgers u ċipep."
  
  Drake ħalqu ilma. Ma setax jiftakar l-aħħar darba li kiel.
  
  "Ngħidlek x"nista". Il-Kanadiżi bdew il-ħajja bħala kult sigriet iddedikat lill-Viking - Eric l-Aħmar. Tidħaqx, dawn l-affarijiet verament jeżistu. Dawn in-nies jużaw il-kosplay biex jirreaġixxu avvenimenti, battalji u anke vjaġġi bil-baħar fuq bażi regolari."
  
  "M'hemm l-ebda ħsara reali fiha," Ben tinstema ftit difensiv. Drake salva dan in-nugget mill-isbaħ għal aktar tard.
  
  "Mhux xejn, Sur Blake. Il-kosplay huwa komuni, li jgawdu ħafna nies f'konvenzjonijiet madwar id-dinja, u sar aktar komuni matul is-snin. Imma l-ħsara reali tibda meta negozjant biljunarju jsir il-mexxej tal-lum ta" dan il-kult u mbagħad jitfa" miljuni ta" dollari fiċ-ċirku."
  
  "Jisir pjaċir daqshekk bla ħsieb-"
  
  "Ossessjoni". Dahl spiċċa meta nfetaħ il-bieb. Drake groaned kif il-burger standard u chips dixx tqiegħed quddiemu. Ir-riħa tal-basal kienet divina għall-istonku tiegħu bil-ġuħ.
  
  Dahl kompla kif kielu: "Negozjant Kanadiż jismu Colby Taylor iddedika ħajtu lill-famuż Viking, Erik l-Aħmar, li, kif żgur li taf, niżel il-Kanada ftit wara s-sejba ta" Greenland. Minn din ir-riċerka twieldet fascination manijaka mal-mitoloġija Norveġiża. Riċerka, skavi, skoperti. Tfittxija bla tarf. Dan ir-raġel kiseb il-librerija tiegħu stess u pprova jixtri t-testi Skandinavi eżistenti kollha."
  
  "Huwa xogħol tal-ġenn," qal Kennedy.
  
  "Naqbel. Iżda "ġewż" li jiffinanzja "forzi tas-sigurtà" tiegħu stess - aqra li bħala armata. U jibqa" privat biżżejjed biex jibqa" taħt ir-radar ta" ħafna nies. Ismu tfaċċa għal darb'oħra u għal darb'oħra matul is-snin b'rabta mad-Disa' Frammenti ta' Odin, għalhekk naturalment l-intelliġenza Svediża dejjem indikawlu bħala 'persuna ta' interess'.
  
  "Hu seraq iż-Żiemel," qal Drake. "Int taf dan, hux?"
  
  Għajnejn wesgħin Dahl indikaw li ma għamilx dan. "Issa nafu."
  
  "Ma tistax ġġibu arrestat?" staqsa Kennedy. "B'suspett ta' serq jew xi ħaġa bħal dik?"
  
  "Immaġinah bħala wieħed mill-... gangsters tiegħek. Il-mexxejja tal-Mafja jew Trijadi tiegħek. Hu ma jintmessx-ir-raġel fil-quċċata-għalissa."
  
  Drake għoġob is-sentiment implikat. Huwa qal lil Dahl dwar l-involviment ta 'Alicia Miles u qal lil Dahl kemm kien permess li jiżvela.
  
  "Allura," qal meta spiċċa. "Aħna utli jew xiex?"
  
  "Mhux ħażin," ammettiet Dahl hekk kif il-bieb infetaħ mill-ġdid u daħal raġel anzjan b"xagħar twil sorprendentement ħoxna u daqna bush. Għal Drake deher qisu Viking modern u li qed jixjieħ.
  
  Dahl qaleb. "Oh, kont qed nistenniek, professur. Ħa nintroduċi lill-Professur Roland Parnevik," tbissem. "L-espert tagħna dwar il-mitoloġija Norveġiża."
  
  Drake għoġob, imbagħad ra lil Ben qies ir-raġel il-ġdid bħallikieku kien rivali tal-imħabba. Issa fehem għaliex Ben kien iħobb din il-missjoni bil-moħbi. Huwa ħabb fuq l-ispalla lill-ħabib żagħżugħ tiegħu.
  
  "Tajjeb, il-familjari tagħna hawn jista" ma jkunx professur, imma żgur li jaf il-mod tiegħu madwar l-Internet-tip ta" mediċina moderna kontra l-għalf il-qadim, huh?"
  
  "Jew l-aħjar taż-żewġ dinjiet," Kennedy indikat bil-furketta tagħha lejn iż-żewġ naħat inkwistjoni.
  
  In-naħa ċinika ta" Drake ikkalkulat li Kennedy Moore jista" jidderieġi din il-missjoni b"mod li jsalva l-karriera tiegħu. B'mod sorprendenti, in-naħa l-aktar ratba kienet tħobb tara l-kantunieri ta 'ħalqha jduru meta tbissem.
  
  It-tifel daħal fil-kamra tfixkel, qabad armar ta" scrolls u jibbilanċja diversi notebooks fuq il-munzell. Ħares madwaru, ħares lejn Dahl bħallikieku ma setax jiftakar l-isem tas-suldat, imbagħad tefa" l-piż tiegħu fuq il-mejda.
  
  "Qegħdin hemm," qal, filwaqt li pponta lejn wieħed mir-rombli. "L-istess waħda. Il-leġġenda hija reali... bħalma għedtilkom xhur ilu."
  
  Dahl ġibed l-iscroll indikat bi tiffjorixxi. "Int kont magħna għal ġimgħa, professur. Ġimgħa biss."
  
  "Int... żgur?"
  
  "Oh, jien ċert." It-ton ta" Dahl wassal ammont inkredibbli ta" paċenzja.
  
  Suldat ieħor daħal fil-bieb. "Sinjur. "Dan," għoġobha lejn Ben, "kien qed idoqq kontinwament. Hela tiden... mmm... bla waqfien." Segwa tbissima. "Din hi ommu."
  
  Ben qabeż sekonda wara u għafas il-buttuna tal-arloġġ tal-veloċità. Drake tbissem bil-qalb, filwaqt li Kennedy deher ħażin. "Alla, nista" naħseb f"ħafna modi kif inkorrompi lil dan it-tifel."
  
  Dahl beda jaqra mill-iskroll:
  
  "Smajt li miet f"Ragnarok, kompletament ikkunsmat mid-destin tiegħu. Mill-lupu-bniedem Fenrir - darba mdawwar mill-qamar.
  
  U aktar tard Thor u Loki baqgħu kiesaħ ħdejh. Allat kbar fost allat bla għadd, il-blat tagħna kontra l-marea.
  
  Disa" frammenti ġew imxerrda mar-riħ tul il-mogħdijiet tal-One True Volva. Twassalx dawn il-partijiet għal Ragnarok jew tirriskja t-tmiem tad-dinja.
  
  Għal dejjem tibżgħu minn dan, ismagħni, wlied il-bnedmin, għax li jħammru l-qabar ta" l-Allat jibda Jum il-Ħlas."
  
  Dahl qagħad fl-ispallejn. "U l-bqija. U l-bqija. U l-bqija. Diġà sibt il-qofol tiegħu mingħand it-tifel t"ommi hemmhekk, il-professur. Jidher li l-Web hija tabilħaqq aktar qawwija mill-iskroll. U aktar malajr."
  
  "Għandek? Ukoll, kif għedt... Xhur, Torsten, xhur. U kont injorat għal snin sħaħ. Anke istituzzjonalizzati. Il-qabar dejjem kien hemm, tafu, ma seħħx biss ix-xahar li għadda. Agnetha tatni dan is-skroll tletin sena ilu, u issa fejn qegħdin? Hm? Aħna x'imkien?
  
  Dahl ipprova minn kollox biex jibqa" kalm. Drake intervjena. "Qed titkellem dwar Ragnarok, Professur Parnevik. Post li ma jeżistix."
  
  "Mhux aktar, sir. Imma xi darba - iva. Dan żgur kien jeżisti f'ħin wieħed. Inkella, fejn mietu Odin, Thor u l-Allat l-oħra kollha?"
  
  "Temmen li kienu jeżistu dakinhar?"
  
  "Naturalment!" Il-ġuvni prattikament għajjat.
  
  Leħen Dahl saret aktar kwieta. "Għalissa," qal, "nissospendi n-nuqqas ta' twemmin."
  
  Ben reġa" lura fuq il-mejda, poġġa t-telefon ċellulari fil-but. "Allura taf dwar il-Valkyries?" staqsa misterjuż, waqt li jħares bil-maħsub lejn Drake u Kennedy. "Taf għaliex huma l-ġojjell fil-kuruna ta 'Odin?"
  
  Dahl biss deher imdejqa. Il-bniedem teptip u eżita. "Din... din... ġawhra fi... din... xiex?"
  
  
  Erbatax
  
  
  
  BAŻI MILITARI, L-ISVEZJA
  
  
  Ben tbissem hekk kif il-kamra saret kwieta. "Dan huwa l-biljett tad-dħul tagħna," qal. "U l-garanzija tiegħi ta" rispett. Fil-mitoloġija Norveġiża jingħad għal darba wara l-oħra li l-Valkyries "jmorru fl-isferi tal-Allat." Ħares - qiegħed hemm."
  
  Kennedy tappt il-furketta tagħha fuq il-platt tagħha. "Xi tfisser?"
  
  "Huma juru t-triq," qal Ben. "Tista 'tiġbor id-disa' biċċiet ta 'Odin matul Ragnarok għal xahar sħiħ, iżda huma l-Valkyries li juru t-triq lejn il-qabar tal-allat."
  
  Drake frown. "U żammejtha għalik innifsek, hux?"
  
  "Ħadd ma jaf fejn huma l-Valkyries, Matt. Huma f"kollezzjoni privata, Alla biss jaf fejn. Ilpup fi New York huma l-aħħar biċċiet li għandna post għalihom."
  
  Dahl tbissem meta Parnevik prattikament attakka s-scrolls tiegħu. Tubi bojod tellgħu kullimkien fost il-maltemp ta 'mgħir. "Valkirji. Valkyries. M'hemmx. Hemm - forsi. Ah, hawn immorru. Hm."
  
  Drake ġibed l-attenzjoni ta" Dahl. "U t-teorija tal-Apocalypse? In-nar tal-infern fid-Dinja u l-ħlejjaq ħajjin kollha meqruda, eċċ. u l-bqija."
  
  "Nistaʼ ngħidlek leġġenda simili għal kważi kull Alla fil- pantheon. Shiva. Zeus. Issettja. Iżda, Drake, jekk il-Kanadiżi jsibu dan il-qabar, jipprofanawh, irrispettivament minn konsegwenzi oħra."
  
  Drake irritorna lill-Ġermaniżi miġnun. "Bħal ħbieb il-ġodda tagħna," għoġob u tbissem ftit lejn Dahl. "M'għandix għażla..."
  
  "Blalen mal-ħajt." Dahl temm ftit mantra militari u ħarsu lejn xulxin.
  
  Ben leaned fuq il-mejda biex jiġbed l-attenzjoni ta 'Dahl. "Skużani, ħabib, imma qed naħlu l-ħin tagħna hawn. Agħtini l-laptop. Ħallini mmur nisserfja. Jew aħjar, ibgħatilna fi triqitna lejn il-Big Apple u nibqgħu nisserfjaw fl-arja."
  
  Kennedy qaleb. "Għandu raġun. Nista' ngħin. Il-mira loġika li jmiss hija l-Mużew tal-Istorja Nazzjonali, u ejja niffaċċjawha, l-Istati Uniti mhix lesta."
  
  "Hija storja familjari," qal Dahl. "Il-mobilizzazzjoni diġà bdiet." Ħares lejn Ben b"attenzjoni. "Qed toffri li tgħin, żagħżugħ?"
  
  Ben fetaħ ħalqu, iżda mbagħad waqaf, bħallikieku ħass l-importanza tat-tweġiba tiegħu. "Wieħed, għadna fuq il-lista tal-qtil, hux? U The Wall of Sleep jinsab fi waqfa dan ix-xahar."
  
  "Omm għandha curfew għall-istudent żgħir tagħna?" Drake imbuttat.
  
  "Ħajt ta"-?" Dahl xewħet. "Din hija klassi ta' taħriġ dwar il-privazzjoni tal-irqad?"
  
  "Ma jimpurtax. Ara dak li skoprejt s'issa. U SAS Matt. Kennedy huwa pulizija ta" New York. Aħna prattikament tim perfett!"
  
  Għajnejn Dahl iddejjaq, bħallikieku qed jiżen id-deċiżjoni tiegħu. Huwa skiet jiżżerżaq il-mowbajl ta 'Drake fuq il-mejda u indika l-iskrin. "Fejn ħadt ir-ritratti tar-runes f'din l-istampa?"
  
  "Fil-Ħofra. Ħdejn il-vapuri twal kien hemm ħajt b"mijiet ta" tinqix. Din il-mara," tektek fuq l-iskrin, "ngħekbet ħdejn Odin meta sofra fuq is-Siġra Dinjija. Tista" tittraduċi l-iskrizzjoni?"
  
  "Dwar Iva. Hawn jgħid - Odin u Velva - Heidi huma fdati bis-sigrieti ta 'Alla. Il-Professur issa qed jinvestiga dan..." Dahl ħares lejn Parnevik waqt li pprova jiġbor ir-rombli kollha tiegħu f'daqqa.
  
  "Is-sigrieti t'Alla" Il-bniedem idur daqslikieku hellhound kien niżel fuq dahru. "Jew is-sigrieti tal-allat. Tista 'tisma' l-isfumatura? Jifhmu? Ħallini ngħaddi." Huwa daret lejn il-bieb vojt u sparixxa.
  
  "Aħna nieħdukom," qalilhom Dahl. "Imma taf dan. In-negozjati mal-gvern tiegħek għadhom ma bdewx. Nisperaw li dan jittieħed ħsieb matul it-titjira tagħna. Imma issa sejrin lejn New York b"tużżana suldati tal-Forzi Speċjali u l-ebda awtorizzazzjoni tas-sigurtà. Qed nieħdu l-armi fil-Mużew Nazzjonali tal-Istorja." Huwa għamel pawsa. "Għad trid tiġi?"
  
  "SAS se jgħin," qal Drake. "Huma għandhom tim stand by."
  
  "Naħseb li ser nipprova nikkuntattja lill-kaptan tas-sit, ara jekk nistgħux inġibu xi roti bil-grass." Il-bidla skura fl-imġiba ta" Kennedy fil-ħsieb li jerġa" lura d-dar kienet evidenti. Drake mill-ewwel wiegħed lilu nnifsu li kieku jista" jgħinha.
  
  Afda fija, ried jgħid. Jien ser ngħinek tgħaddi minn dan.Imma l-kliem miet f'gerżuma.
  
  Ben flexed subgħajh. "Agħtini biss I-pad jew xi ħaġa. Aktar malajr."
  
  
  ĦMISTAX
  
  
  
  SPAZJU TAL-AJJA
  
  
  L-ajruplan tagħhom kien mgħammar b"apparat imsejjaħ picocell, torri tat-telefon ċellulari li jippermetti li l-mowbajls kollha jintużaw fuq l-ajruplani. Neċessarju għall-militar tal-gvern, iżda doppjament meħtieġ għal Ben Blake.
  
  "Ħej sis, għandi xogħol għalik. Titlobx. Isma, Karin, isma! Għandi bżonn informazzjoni dwar il-Mużew Nazzjonali tal-Istorja. Wirjiet, affarijiet Viking. Blueprints. Persunal. Speċjalment il-pumijiet. U..." leħnu niżel ftit ottavi, "... numri tat-telefon."
  
  Drake sema" ftit mumenti ta" silenzju, imbagħad: "Iva, dak ta" New York! Kemm hemm minnhom?... Oh... tassew? Tajjeb, oħt iċ-ċkejkna. Nitrasferilek xi flus biex tkopri dan. Inħobbok".
  
  Meta ħabibu qabad, Drake staqsa, "Għadha bla xogħol?"
  
  "Toqgħod id-dar il-ġurnata kollha, ħabib. Jaħdem bħala 'l-aħħar raġel' f'bar dubjuż. Il-miraklu tal-politika antika Laburista."
  
  Karin tħabtu għal seba' snin biex tikseb lawrja fl-ipprogrammar tal-kompjuter. Meta l-gvern Laburista waqa" fi tmiem ir-renju ta" Blair, hija telqet mill-Università ta" Nottingham - ħaddiema kunfidenti u ta" ħila kbira - biss biex tiskopri li ħadd ma riedha. Waslet riċessjoni.
  
  Exit University Row - dawwar ix-xellug f'landfill, dawwar il-lemin fit-tqala u l-assistenza tal-gvern. Kompli dritt fit-triq tal-ħolm miksur.
  
  Karin kienet tgħix fi flat qrib iċ-ċentru ta" Nottingham. Drogati u alkoħoliċi mikrija proprjetajiet madwaru. Rari kienet tħalli d-dar matul il-ġurnata u ħadet taxi ta" min joqgħod fuqu sal-bar fejn kienet taħdem ix-xift tat-tmienja sa nofsillejl. L-aktar mumenti tal-biża" ta" ħajjitha kienu meta marret lura fl-appartament tagħha, id-dlam, l-għaraq antik u rwejjaħ oħra spjaċevoli madwarha, reat tal-mixi li kien għadu qed jistenna li jiġri.
  
  F'art tal-dannati u injorati, ir-raġel li jgħix fid-dell huwa sultan.
  
  "Int verament bżonnha għal dan?" Staqsa Dahl, li kien bilqiegħda fuq in-naħa l-oħra tal-ajruplan. "Jew..."
  
  "Ara, din mhix karità, sieħbu. Ikolli niffoka fuq affarijiet dwar Odin. Karin tista" tieħu xogħol fil-mużew. Jagħmel sens sħiħ."
  
  Drake għamel it-telefonata tiegħu stess. "Ħallih jaħdem, Dal. Trust me. Aħna qegħdin hawn biex ngħinu."
  
  Wells wieġeb immedjatament. "Qabda żeds, Drake? Xiz-zobb qed jigri?"
  
  Drake ġabu aġġornat.
  
  "Tajjeb, hawn żerriegħa ta" deheb pur. Iċċekkajna ma' Alicia Miles. Inti taf x'inhu, Matt. Int qatt mhu se titlaq tassew mill-SAS," waqaf. "L-aħħar indirizz magħruf: Munich, Hildegardstrasse 111."
  
  "Il-Ġermanja? Imma kienet mal-Kanadiżi."
  
  "Iva. Dak mhux kollox. Kienet tgħix Munich mal-għarus tagħha - ċertu Milo Noxon - ċittadin pjuttost spjaċevoli ta" Las Vegas, l-Istati Uniti. U hu eks uffiċjal tal-intelliġenza tal-Baħar. L-aqwa li l-Yankees għandhom x"joffru."
  
  Drake ħaseb għal mument. "Hekk kien jafni dakinhar, permezz ta" Miles. Il-mistoqsija hija, bidlet naħat biex iddejjaqh jew biex tgħinu?"
  
  "It-tweġiba mhix magħrufa. Forsi tista" tistaqsiha."
  
  "Jien ser nipprova. Ara, aħna qed inżommu mal-blalen hawn, Wells. Taħseb li tista' tikkuntattja lill-ħbieb antiki tiegħek fl-Istati? Dahl diġà kkuntattja lill-FBI, iżda qed jilagħbu għall-ħin. Qegħdin seba" sigħat fit-titjira... u noqorbu bl-addoċċ."
  
  "Int tafdahom? Dawn in-nevew? Trid li l-ġuvintur tagħna jnaddfu l-fucking inevitabbli tar-raggruppament?"
  
  "Huma Żvediżi. U iva, jien nafdahom. U iva, irrid li l-ġuvintur tagħna jipparteċipaw."
  
  "Huwa ċar". Wells interrompi l-konnessjoni.
  
  Drake ħares madwaru. L-ajruplan kien żgħir iżda spazjuż. Ħdax-il Marine tal-Forzi Speċjali qagħdu bilqiegħda fuq wara, joqogħdu joqogħdu lura, dozing u ġeneralment iqajmu lil xulxin bl-Iżvediż. Dahl kien qed jitkellem kontinwament fuq it-telefon minn naħa għal oħra tal-korsija hekk kif il-professur ħarġet scroll wara scroll quddiemu, poġġi lil kull wieħed bir-reqqa fuq wara tas-sedil tiegħu, waqt li jmur fuq id-differenzi antiki bejn il-fatt u l-finzjoni.
  
  Fuq ix-xellug tiegħu, Kennedy, għal darb'oħra liebsa bil-pantsuit numru wieħed bla forma tagħha, għamlet l-ewwel sejħa tagħha. "Il-Kaptan Lipkind hemm?... ah, għidlu li huwa Kennedy Moore."
  
  Għaddew għaxar sekondi, imbagħad: "Le. Għidlu li ma jistax isejjaħli lura. Dan huwa importanti. Għidlu li huwa dwar is-sigurtà nazzjonali, jekk trid, ċempel lilu."
  
  Għaxar sekondi oħra, imbagħad: "Moore!" Drake semaʼ jbiħ anke minn fejn kien bilqiegħda. "Dan ma tistax tistenna?"
  
  "Ismagħni, kaptan, inqalgħet sitwazzjoni. L-ewwel, ikkonsulta mal-Uffiċjal Swain mill-FBI. Jien hawn ma' Torsten Dahl mill-SGG Żvediż u uffiċjal tas-SAS. Il-Mużew Nazzjonali tal-Istorja jinsab taħt theddida diretta. Iċċekkja d-dettalji u ċempelni lura immedjatament. Għandi bżonn l-għajnuna tiegħek."
  
  Kennedy għalaq it-telefon u ħa nifs profond. "Bang - u l-pensjoni tiegħi titlaq."
  
  Drake ħares lejn l-arloġġ tiegħu. Sitt sigħat sal-inżul.
  
  Il-mowbajl ta" Ben xebba u qabad. "Oħt?"
  
  Il-Professur Parnevik intefa" tul il-korsija, qabad l-iskroll li waqa" b"idu muskuli. "It-tifel jaf il-Valkyries tiegħu." Huwa qal, ma indirizza lil ħadd b'mod partikolari. "Imma dawn fejn huma? U l-Għajnejn - iva, insib l-Għajnejn."
  
  Ben tkellem. "Punt mill-aqwa, Karin. Ibgħatli email it-tpinġijiet tal-mużew u talloka din il-kamra għalija. Imbagħad ibgħat l-informazzjoni tal-kuratur f'ittra separata. Ħej oħt iċ-ċkejkna, għid lill-omm u lill-papà. Inħobbok".
  
  Ben kompla jikklikkja, imbagħad beda jieħu xi noti oħra. "Għandek in-numru tal-kuratur tal-mużew," għajjat. "Dal? Trid nibża" l-ħażin minnu?"
  
  Drake fetaħ tbissima inkredibbli hekk kif l-uffiċjal tal-intelliġenza Żvediż xejret b"mod frenetiku idejh Le! mingħajr ma tilef vokali waħda. Kien sabiħ li tara lil Ben juri fiduċja bħal din. Il-geek mar lura ftit biex jagħti lill-persuna f'xi kamra l-opportunità li tieħu n-nifs.
  
  It-telefon ta" Kennedy infaqa" f"kanzunetta. Hija fetħitha malajr, iżda mhux qabel ma trattat l-ajruplan kollu għal biċċa logħba pjuttost imprudenti ta 'Goin' Down.
  
  Ben għolleb fil-ħin. "Ħelu. Il-verżjoni cover li jmiss tagħna żgur."
  
  "Moore." Kennedy poġġiet it-telefon tagħha fuq l-ispiker.
  
  "Xiz-zobb qed jigri? Nofs tużżana ħmar imblukkatli t-triq u mbagħad qaluli, mhux bil-mod ħafna, biex inżomm imnieħri barra mill-foss fejn kien. Xi ħaġa ġegħlet lill-klieb il-kbar kollha jbaħħru, Moore, u naħseb li int." Huwa waqaf, imbagħad qal bil-ħsieb, "Mhux l-ewwel darba, naħseb."
  
  Kennedy tah verżjoni mqassra, li spiċċat b'ajruplan mimli Marines Svediżi u ekwipaġġ SAS mhux magħruf fit-triq, issa titjira ta' ħames sigħat mill-ħamrija tal-Istati Uniti.
  
  Drake ħassu awe. Ħames sigħat.
  
  F"dan il-mument Dahl għajjat: "Informazzjoni ġdida! Għadni kemm smajt li l-Kanadiżi lanqas biss kienu fl-Isvezja. Jidher li ssagrifikaw is-Siġra tad-Dinja u l-Lanza biex jiffokaw fuq il-Valkyries." Huwa nodded grazzi tiegħu fid-direzzjoni ta 'Ben, bil-ponta esklużi l-professur grimacing. "Imma... reġgħu lura b"idejhom vojta. Dan il-kollettur privat irid ikun recluse reali... Jew..." Drake qagħad, "jista" jkun kriminal.
  
  "Offerta tajba. L-irġiel huma fejn isir ikrah xorta waħda. Il-Kanadiżi qed jippreparaw biex jolqtu l-mużew kmieni dalgħodu ħin ta" New York."
  
  Wiċċ Kennedy ħa espressjoni qattiela hekk kif semgħet lill-kap tagħha u lil Dahl fl-istess ħin. "Qed jużaw id-data," f'daqqa waħda hissed liż-żewġ partijiet meta ħarġet fuqha. "Dawn il-bastards assoluti - u l-Ġermaniżi, bla dubju - qed jaħbu l-intenzjonijiet reali tagħhom wara d-data tal-fucking."
  
  Ben ħares "il fuq. "Tlift il-mogħdija."
  
  Drake tennih. "Liema data?"
  
  "Meta niżlu fi New York," spjega Dahl, "se jkunu madwar it-tmienja ta" filgħodu fil-11 ta" Settembru."
  
  
  SITTAx-il
  
  
  
  SPAZJU TAL-AJJA
  
  
  Fadal erba" sigħat. L-ajruplan kompla jdaqq fis-sema imsaħħab.
  
  Dahl qal, "Se nerġa" nipprova l-FBI. Imma hija stramba. Ma nistax ngħaddi minn dan il-livell ta' verifika. Huwa ħajt tal-ġebel kkritikat. Ben - ċempel lis-superviżur. Drake huwa l-imgħallem antik tiegħek. L-arloġġ qed jimmarka, irġiel, u m"aħna mkien. Din is-siegħa titlob progress. Mur."
  
  Kennedy talbet lill-imgħallem tagħha: "Ħerġ fuq Thomas Caleb, Lipkind," qalet. "Dan m"għandu x"taqsam xejn miegħu jew mal-karriera kkritikata tiegħi. Qed ngħidilkom x"ma jafux l-FBI, is-CIA, u l-idjoti l-oħra kollha ta" tliet ittri. Qed nitlob..." waqfet ftit, "Naħseb li qed nitlobkom tafdawni."
  
  "Ħmar ta" tliet ittri," għajjat Ben. "Brilliantly".
  
  Drake ried javviċina lil Kennedy Moore u joffri xi kliem ta" inkoraġġiment. Iċ-ċivili fih ried jgħannaqha, iżda s-suldat ġiegħlu jibqa" "l bogħod.
  
  Iżda l-popolazzjoni ċivili bdiet tirbaħ din il-battalja. Preċedentement, huwa kien uża l-kelma "gronk" biex "tame" tagħha, biex jiġġieled lura l-xrara dejjem tikber ta 'sentiment li għaraf, iżda ma ħadmitx.
  
  Wells wieġeb is-sejħa tiegħu. "Tkellem issa".
  
  "Terġa" nisimgħu lil Taylor? Ara fejn qegħdin, habib? Għadek ikkonvinċejtna biex nidħlu fl-ispazju tal-ajru tal-Istati Uniti?"
  
  "Sewwa... iva... u le. Qed nittratta maʼ ħafna burokrazija burokratika, Drake, u ma tidħolx f"ħoġri-" Huwa stenna mument, imbagħad ċaqlaq b"diżappunt. "Dak kienet referenza ta" Mejju, sieħbu. Ipprova tlaħħaq."
  
  Drake tbissem involontarjament. "Indannat int, Wells. Isma", aġixxu flimkien għal din il-missjoni - għinna - u ngħidilkom dwar l-iktar klabb maħmuġ f"Hong Kong li qatt ħadmet fih Mai taħt moħbi, imsejjaħ Spinning Top.
  
  "Fuck me, li tinstema intriganti. Inti fuqha, buddy. Ara, qegħdin fi triqitna, kollox lest skont ir-regoli kollha, u n-nies tiegħi madwar l-għadira m"għandhomx problemi b"dan."
  
  Drake ħass "imma". "Iva?"
  
  "Xi ħadd fil-poter qed jiċħad il-privileġġi tal-inżul u ħadd qatt ma sema" bl-ajruplan tiegħek, u dan, ħabib tiegħi, xoqq ta" korruzzjoni interna."
  
  Drake semgħuh. "Tajjeb, żommni infurmat." Agħfas ġentili tal-buttuna temmet is-sejħa.
  
  Sema" lil Kennedy jgħid, "Baxx huwa ideali, Kaptan. Nisma" konversazzjonijiet hawn li jitkellmu dwar konfoffa. Oqgħod... oqgħod attent, Lipkind."
  
  Hija għalqet it-telefon tagħha. "Tajjeb, hu tax-xewk, imma jeħodni fil-kelma tiegħi. Jibgħat kemm jista" jkun karattri suwed u bojod fuq il-palk, b"rażan. U jaf lil xi ħadd fl- uffiċċju lokali tas-Sigurtà Interna," qalet, waqt li twittiet il-bluża ratba tagħha. "Il-fażola qed tinxtered."
  
  Alla, ħaseb Drake. Hemm għadd kbir ta' qawwa tan-nar li sejrin f'dan il-mużew. Biżżejjed biex tibda gwerra kkritikata. Ma qal xejn b"leħen għoli, imma ħares lejn l-arloġġ.
  
  Fadal tliet sigħat.
  
  Ben kien għadu involut mal-kuratur: "Ara, m"aħniex qed nitkellmu dwar rinnovazzjoni kbira hawn, biss nimxu l-wirja. M"għandix għalfejn ngħidlek kemm hu kbir il-mużew, sir. Ċaqlaqha u kollox ikun tajjeb. Iva... SGG... Forzi Speċjali Żvediżi. L-FBI qed tiġi infurmata għax nitkellmu... le! Tistenniex li jċemplu. Ma tistax taffordja li taħsibha."
  
  Ħmistax-il sekonda ta" silenzju, imbagħad: "Qatt ma smajt b"SGG? Well, Google it!" Ben indika lejn it-telefon tiegħu b'disprament. "Huwa qed iwaqqaf," qal Ben. "Naf biss. Tkellem b"mod evażiv, bħallikieku ma setax joħroġ bi skużi biżżejjed."
  
  "Burokrazija oħra." Drake indika lil Dahl. "Din malajr qed issir tifqigħa."
  
  Kien hemm silenzju kbir, imbagħad il-mowbajl ta" Dahl daqq. "O Alla tiegħi," qal bi tweġiba. "Den Statsminister."
  
  Drake għamel wiċċ lil Kennedy u Ben. "Prim Ministru".
  
  Intqal diversi kliem rispettuż, iżda sinċier, li kabbar ir-rispett ta" Drake lejn Thorsten Dahl. L-uffiċjal tal-forzi speċjali qal lill-kap tiegħu x"ġara. Drake kien ferm konvint li kien se jispiċċa jogħġob lil dan il-bniedem.
  
  Dahl temm is-sejħa u mbagħad ħa mument biex jiġbor ħsibijietu. Fl-aħħar ħares 'il fuq u daret lejn l-ajruplan.
  
  "Direttament minn membru tal-kabinett tal-president, l-eqreb konsulenti tiegħu," qalilhom Dahl. "Din it-titjira mhux se titħalla tinżel."
  
  
  * * *
  
  
  Fadal tliet sigħat.
  
  "Huma ma jinfurmawx lill-president," qal Dahl. "Washington, D.C. u Capitol Hill huma profondi f"dan, ħbieb tiegħi. Il-Ministru tal-Istat jgħid li issa saret globali, konfoffa fuq skala internazzjonali, u ħadd ma jaf min qed jappoġġja lil min. Dan waħdu," qal, iqarraq, "jitkellem dwar is-serjetà tal-missjoni tagħna."
  
  "Invita l-cluster," qal Drake. "Dan huwa dak li konna nsejħulu falliment kbir."
  
  Ben, intant, reġa" pprova jikkuntattja lill-kuratur tal-Mużew Nazzjonali tal-Istorja. Kulma kiseb kien voicemail. "Ħażin," qal. "Messu ċċekkja xi ħaġa sa issa." Is-swaba" ħoxnin ta" Ben immedjatament bdew itiru fuq it-tastiera virtwali.
  
  "Għandi idea," qal b'leħen għoli. "Nitlob lil Alla li jien żbaljat."
  
  Wells imbagħad ċempel lura, u spjega li t-tim SAS tiegħu kien għamel inżul sigriet f"ajruport abbandunat fi New Jersey. It-tim telaq lejn iċ-ċentru ta' New York, ivvjaġġa bi kwalunkwe mezz meħtieġ.
  
  Drake iċċekkja l-ħin. Sagħtejn qabel l-inżul.
  
  U mbagħad Ben għajjat: "Laqtu l-marka!" Kulħadd qabeż. Anke l-marini Svediżi tawh l-attenzjoni sħiħa tagħhom.
  
  "Huwa hawn!" - għajjat. "Imxerred fuq l-internet kollu jekk ikollok ħin biex tfittex." Huwa indika b'rabja lejn l-iskrin.
  
  "Colby Taylor," qal. "Il-biljunarju Kanadiż huwa l-akbar kontributur għall-Mużew Nazzjonali tal-Istorja u wieħed mill-akbar finanzjaturi ta" New York. Imħatra li għamel ftit telefonati?"
  
  Dahl tgħajjat. "Dan huwa l-barriera tagħna," hu groaned. "Ir-raġel li qed jitkellmu dwaru għandu aktar nies mill-mafja." Għall-ewwel darba, l-uffiċjal Żvediż deher li slouch fis-siġġu tiegħu.
  
  Kennedy ma setax jaħbi l-mibegħda tiegħu. "Il-ilbiesi tal-moneybags jerġgħu jirbħu," saħqet hi. "Imħatra li dak il-bastard huwa wkoll bankier."
  
  "Forsi, forsi le," qal Drake. "Jien dejjem għandi pjan B."
  
  Fadal siegħa.
  
  
  SBATAX
  
  
  
  New York, l-Istati Uniti
  
  
  L-Awtorità tal-Port tad-Dipartiment tal-Pulizija ta" New York hija forsi l-aktar magħrufa għall-qlubija umiljanti u d-diżgrazzji tagħha waqt l-avvenimenti tal-11 ta" Settembru. Dak li huwa inqas magħruf għalih huwa l-immaniġġjar moħbi tiegħu tal-biċċa l-kbira tat-titjiriet SAS li jitilqu mill-Ewropa. Għalkemm m'hemm l-ebda tim iddedikat biex jissorvelja dan l-element tax-xogħol tagħhom, l-istaff interkontinentali involut huwa tant minoranza żgħira li matul is-snin ħafna saru ħbieb mill-qrib.
  
  Drake għamel sejħa oħra. "Se jkun sħun illejla," qal lill-ispettur tal-CAPD Jack Schwartz. "Int missni, habib?"
  
  "Alla, Drake kien... xiex? Sentejn?"
  
  "Tliet. Lejlet l-Ewwel tas-Sena, '07."
  
  "Martek tajba?"
  
  "Jien u Alison infirdu, sieħbu. Dan huwa biżżejjed biex tiddefinixxi l-identità tiegħi?"
  
  "Ħsibt li tlaqt mis-servizz."
  
  "Għamilt. Wells ċempilli lura għall-aħħar xogħol. Ċempilek hu?"
  
  "Għamel. Qal li wegħedtu li se jistenna ftit."
  
  "Għamilha issa? Schwartz, ismagħni. Din hija s-sejħa tiegħek. Trid tkun taf li dan il-ħmieġ se jtir lejn il-partitarji u li d-dħul tagħna eventwalment iwassal lilek. Jien ċert li sa dak iż-żmien se nkunu lkoll eroj u dan se jitqies bħala att awspiċju, imma..."
  
  "Wells wassalni għall-veloċità," qal Schwartz, iżda Drake sema 'ħjiel ta' tħassib. "Tinkwetax, habib. Għadni saħħa biżżejjed biex nikseb il-permess biex niżel."
  
  L-ajruplan tagħhom invada l-ispazju tal-ajru tal-Istati Uniti.
  
  
  * * *
  
  
  L-ajruplan niżel fid-dawl ħażin tal-ġurnata u ttella direttament lejn il-bini żgħir tat-terminal. Fil-minuta li l-bieb infetaħ ftit, tnax-il membru kompletament mgħobbi tal-SGG Żvediża niżlu t-taraġ tal-metall mifrux u tgħabbew fi tliet karozzi li kienu qed jistennew. Drake, Ben, Kennedy u l-Professur segwewh, Ben kważi peed innifsu meta ra t-trasport tagħhom.
  
  "Jidhru qishom humvees!"
  
  Minuta wara, il-karozzi telqu 'l isfel mir-runway vojta, qabdu veloċità lejn rampa moħbija fuq wara tal-mitjar tal-ajru mhux deskritt li, wara ftit dawriet, ħarġet għal triq tal-pajjiż li ma kinitx tidher li kienet tgħaqqad ma' wieħed mit-tributarji ewlenin ta' Manhattan.
  
  New York infirxet quddiemhom fl-isplendor kollu tagħha. Skajskrejpers moderni, pontijiet qodma, arkitettura klassika. Il-konvoj tagħhom ħa shortcut dritt lejn iċ-ċentru tal-belt, u ħa riskji billi uża kull shortcut delikata li x-xufiera lokali tagħhom kienu jafu. Il-qrun daqqu, is-saħdiet imlew l-arja, il-bankini u l-laned taż-żibel inqatgħu. F'ħin minnhom, kienet involuta triq one-way, li qatgħet il-vjaġġ tagħhom b'seba' minuti u kkawża tliet ħsarat fil-fenders.
  
  Ġewwa l-karozzi l-azzjoni kienet kważi daqstant movimentata. Dahl fl-aħħar irċieva telefonata mill-Prim Ministru Żvediż, li fl-aħħar kien rebaħ ir-rieda tajba u l-permess tal-FBI biex jidħol fil-mużew jekk jaslu hemm l-ewwel.
  
  Dahl daret lejn ix-xufier tagħhom. "Mgħaġġel!"
  
  Ben ta lil Dahl mappa tal-mużew li turi l-post tal-Ilpup.
  
  Ħarġet aktar informazzjoni. In-nies iswed u abjad waslu. Timijiet ta' rispons rapidu ġew notifikati.
  
  Drake laħaq Wells. "Sitch?"
  
  "Aħna barra. Il-kavalleria tal-pulizija waslet żewġ minuti ilu. Inti?"
  
  "Għoxrin pass bogħod. Għajjatna jekk jiġri xi ħaġa." Xi ħaġa ġibditlu l-attenzjoni u ffoka għal mument fuq xi ħaġa barra mit-tieqa. Sensazzjoni qawwija ta" déj à vu bagħtet tertir mal-kustilji tiegħu meta ra billboard enormi li ħabbar il-wasla tad-disinjatur tal-moda Abel Frey fi New York bl-ispettaklu aqwa tiegħu ta" mixi tal-qtates.
  
  Dan hu miġnun, ħaseb Drake. Verament miġnun.
  
  Ben qam lil oħtu fir-Renju Unit u, għadu bla nifs mill-vista tat-trasport tagħhom, irnexxielu jdaħħalha fil-Proġett Valkyrie - kif sejjaħlu hu. "Jiffranka l-ħin," qal lil Dahl. "Tista" tkompli r-riċerka tagħha waqt li nkunu hemmhekk insalvaw lil dawn l-ilpup. Tinkwetax, hi taħseb li huwa għaliex irrid nirritrattahom għall-lawrja tiegħi."
  
  "Qed tigdeb lil oħt?" Drake frown.
  
  "Qed jikber." Kennedy ta daqqa t"id lil Blake. "Agħti ftit spazju lit-tifel."
  
  Il-mowbajl ta" Drake ċeda. Ma kellux bżonn jiċċekkja l-ID tas-sejjieħ biex ikun jaf li kien Wells. "Tgħidx, ħabib. Kanadiżi?
  
  Wells daħak bil-kwiet. "Tixtieq."
  
  "A?" - Saqsejt.
  
  "Kemm Kanadiżi kif ukoll Ġermaniżi li jużaw rotot differenti. Din il-gwerra waslet biex tibda mingħajrek."
  
  Dahl qal: "It-tim SWAT jinsab tliet minuti "l bogħod. Il-frekwenza hija 68."
  
  Drake ħares 'il barra mit-tieqa wiesgħa. "Aħna qegħdin hawn".
  
  
  * * *
  
  
  "Daħla tal-Punent ta" Central Park," qal Ben hekk kif ħarġu mill-karozzi tagħhom. "Jwassal għall-uniċi żewġ turġien li jitilgħu mil-livell t'isfel sal-raba 'sular."
  
  Kennedy ħareġ fis-sħana ta" filgħodu. "F'liema sular jgħixu l-ilpup?"
  
  "Ir-raba'".
  
  "Ċifri." Kennedy għolliha l-ispallejn u tagħtilha l-istonku. "Kont li se nispiċċa jiddispjaċih għal dawn il-kejkijiet tal-vaganzi."
  
  Drake baqa" lura hekk kif is-suldati Żvediżi ġrew malajr kemm setgħu niżlu t-taraġ tal-mużew. Ladarba hemm, bdew ineħħu l-armi tagħhom. Dahl waqqafhom fid-dell ta 'daħla għolja, it-tim akkumpanjat minn kolonni tondi.
  
  "Twitters huma mixgħula. "
  
  Instemgħu tużżana "Ċekkijiet!". "Aħna mmorru l-ewwel," huwa glared lejn Drake. "Int issegwi. Aqbadha."
  
  Huwa ta lil Drake żewġ oġġetti ċilindriċi daqs lajters u żewġ headphones. Drake dawwar il-bagolli ċilindriċi 68 u stenna sakemm it-tnejn bdew jarmu dawl aħdar mill-bażijiet tagħhom. Ta wieħed lil Kennedy u żamm l-ieħor għalih.
  
  "Twitters," qal għal stares vojta. "Din hija l-assistenza ġdida tan-nar ta" ħbiberija. Il-partiti ta" ħbiberija kollha huma sintonizzati fuq l-istess frekwenza. Ħares lejn kollega u f"widnejk ikun hemm ħoss ta" ċajpir tedjanti, ħares lejn raġel ħażin u ma tista" tisma" xejn..." Poġġa l-widna. "Naf li mhix affidabbli, imma tgħin f"sitwazzjonijiet fejn ikollok ħafna x"tagħmel. Bħal dan."
  
  Ben qal, "X'jiġri jekk il-frekwenza taħbat ma' oħra?"
  
  "Mhux se jiġri. Din hija l-aħħar teknoloġija Bluetooth - spettru mifrux adattiv tal-frekwenza. L-apparati 'hop' permezz ta' disgħa u sebgħin frekwenzi magħżula b'mod każwali f'meded assenjati minn qabel - flimkien. Għandu firxa ta' madwar mitejn pied."
  
  "Kessaħ," qal Ben. "Fejn huma tiegħi?"
  
  "Int u l-professur se jqattgħu ftit ħin f'Central Park," qallu Drake. "Ħaġa tat-turisti. Chill mate, dan se jkun spjaċevoli."
  
  Mingħajr kelma oħra, Drake daret biex isegwi lill-aħħar suldat Żvediż mill-arkata għolja u fl-intern mudlam tal-mużew. Kennedy ħares mill-qrib.
  
  "Pistola tkun sabiħa," murmet.
  
  "Amerikani," intona Drake, iżda mbagħad malajr tbissem. "Irrilassa. L-Iżvediżi jridu jeqirdu lill-Kanadiżi, u darbtejn malajr."
  
  Laħqu taraġ enormi f"forma ta" Y, iddominat minn twieqi b"arkati u saqaf bil-kaxxa-forti, u għaġġlu s-sular ta" fuq bla waqfien. Normalment dan it-taraġ kien jimtela bit-turisti b"għajnejhom wiesgħa, iżda llum il-post kollu kien kwiet stramb.
  
  Drake mexa bil-pass u baqa" viġilanti. Għexieren ta" nies perikolużi kienu qed jgħaġġlu minn dan l-ispazju antik enormi bħalissa. Kienet biss kwistjoni ta" żmien qabel ma ltaqgħu flimkien.
  
  Ġew "il fuq, l-istivali tagħhom jirrepetu bil-qawwi mal-ħitan għoljin, statiċi ġejjin mill-mikrofoni ta" griżmejnhom, jirresonaw mal-akustika naturali tal-bini. Drake ikkonċentra ħafna, ftakar fit-taħriġ tiegħu, iżda pprova jżomm għajnejh mill-qrib fuq Kennedy mingħajr ma jħallih juri. Iċ-ċivil u s-suldat komplew jikkonfliġġu fi ħdanu.
  
  Meta resaq lejn it-tielet sular, Dahl għamel ġest "il quddiem u bil-mod". Kennedy resaq eqreb lejn Drake. "Fejn huma l-ħbieb tiegħek SAS?"
  
  "Tibqa' 'l bogħod," qal Drake. "Wara kollox, ma rridux inwettqu qtil bla bżonn issa, hux?"
  
  Kennedy trażżan daħka. "Int kummidjant, Drake. Bniedem tassew umoristiku."
  
  "Għandek tarani f'data."
  
  Kennedy falla l-isparatura, imbagħad qal, "Taħsibx li se naqbel." Idejha l-leminija abitwalment laħqet biex twitti l-faċċata tal-blouse tagħha.
  
  "Taħsibx li tlabt."
  
  Bdew jitilgħu l-aħħar taraġ. Hekk kif is-suldat ewlieni resaq lejn l-aħħar liwja, daqq sparatura u biċċa ġibs splodiet ċentimetri minn rasu.
  
  "Inzel lisfel!"
  
  Silġ ta" tiri nifed il-ħitan. Dahl tkaxkar 'il quddiem fuq l-istonku tiegħu, u għamel sensiela ta' movimenti b'idejh.
  
  Drake qal, "Il-metodu scarecrow."
  
  Suldat wieħed spara volley malajr biex iżomm lill-għadu okkupat. Ieħor neħħa l-elmu, qabad ix-xkubetta tiegħu maċ-ċinturin u bil-mod mexxa 'l quddiem fil-linja tan-nar. Semgħu sassir ħafif ta 'moviment. It-tielet suldat qabeż mill-għatu taħt it-taraġ u laqat lis-senter bejn l-għajnejn. Ir-raġel waqa" mejjet qabel ma seta" jispara.
  
  "Ħelu," Drake għoġob il-mossi ppjanati tajjeb.
  
  Huma telgħu t-taraġ, l-armi miġbuda, u ħarġu 'l barra madwar l-entratura arched għar-raba' sular, imbagħad b'kawtela peered fil-kamra lil hinn.
  
  Drake jaqra s-sinjali. Din kienet is-sala tad-dinosawri tal-gremxula. Mulej, ħaseb. Ma kienx dak fejn inżamm it-Tyrannosaurus kkritikat?
  
  Huwa ħares furtively fil-kamra. Bosta ġuvintur li kienu bi ħwejjeġ ċivili dehru okkupati, kollha armati b'xi tip ta' machine gun tqila, x'aktarx Mac-10 'spray and pray'. Madankollu, it-Tyrannosaurus kien quddiemu, towering fil -maestà ħmar il-lejl, l-inkarnazzjoni dejjiema ta 'ħmar il-lejl anke miljuni ta' snin wara l-għajbien tiegħu.
  
  U dritt quddiemu - b'mod deft li jiżolqu passat xedaq tiegħu - mixi Alicia Miles, predatur ieħor fatali. Għajjat bil-mod tal-firma tagħha: "Araw il-ħin, subien! Slip wieħed hawn u jien personalment se nneħħi lilkom ilkoll buggers mill-logħba! Ħaffef!"
  
  "Issa hemm mara hemm," whisper Kennedy b'mockingly minn millimetru bogħod. Drake ħass ir-riħa diskreta tagħha ta" fwieħa u nifs ħafif. "Ħabib antik, Drake?"
  
  "Għallimha dak kollu li taf," qal. "Litteralment, għall-ewwel. Imbagħad għaddiet lili. Ħmieġ stramb ninja-Shaolin. U qatt ma kienet mara, dan żgur."
  
  "Hemm erbgħa fuq ix-xellug," irrapporta s-suldat. "Ħamsa fuq il-lemin. Barra minn hekk mara. Il-wirja ta" Odin trid tkun fuq wara tal-kamra, forsi f"alkova separata, ma nafx."
  
  Dahl ħa nifs. "Ħin biex timxi."
  
  
  Tmintax
  
  
  
  MUSEUM NAZZJONALI TA" L-ISTORJA TA" NEW YORK
  
  
  L-Iżvediżi jaqbżu mill-kopertura, jisparaw b'mod preċiż. Erba" Kanadiżi waqgħu, imbagħad oħra, tlieta minnhom ħabtu f"wirja tal-ħġieġ, li min-naħa tagħha waqgħet u ġġarraf mal-art b"ħoss bħal splużjoni.
  
  Il-Kanadiżi li kien fadal daru u fetħu n-nar fuq il-post. Iż-żewġ Żvediżi jgħajtu. Wieħed waqa" u ħareġ demm minn ferita fuq rasu. L-ieħor waqa" f"munzell li jdawwar, qabadlu koxxa.
  
  Drake żelaq fil-kamra tul l-art illustrata u tkaxkar wara display tal-ħġieġ enormi li juri armadillos ġganti. Ladarba kien ċert li Kennedy kien sigur, għolla rasu biex iħares minn ġol-ħġieġ.
  
  Rajt lil Alicia toqtol żewġ Żvediżi li qed jaħarbu b"żewġ tiri perfetti.
  
  Erba" Kanadiżi oħra dehru minn wara t-Tyrannosaurus. Dawn żgur li kienu fl-alcove fejn kienu murija l-Ilpup. Kellhom ċinturini strambi tal-ġilda marbuta ma" ġisimhom u backpacks heavy-duty fuq daharhom.
  
  U wkoll Mac-10. Imlew il-kamra bil-balal.
  
  L-Iżvediżi għaddas għall-kopertura. Drake waqa" mal-art, u żgura li jdawwru driegħu ma" ras Kennedy biex iżommha baxx kemm jista" jkun. Il-ħġieġ ta" fuqu sfaxxat, biċċiet tal-ħġieġ imxerrda madwarhom u niżlu x-xita fuqhom. Il-fossili u r-repliki tal-Armadillo infaqgħu u ddiżintegraw madwarhom.
  
  "Naddaf malajr ħafna, okay?" għammar Kennedy. "Iva, hekk hu."
  
  Drake ħawwad lilu nnifsu, tefaʼ biċċiet tal-ħġieġ kullimkien, u ċċekkja l-ħajt tal-ġenb ta" barra tal-mużew. Kanadiż waqa" hemm u Drake mill-ewwel teggjah.
  
  "Diġà qed tagħmel dan."
  
  Bl-użu tal-wiri miksur bħala kopertura, huwa avviċina l-raġel gideb. Huwa laħaq għall-machine gun, iżda l-għajnejn tar-raġel f'daqqa waħda miftuħa beraħ!
  
  "Ġesù!" Qalb Drake tħabbat aktar malajr minn idejn Noah hekk kif bena l-Arka.
  
  Ir-raġel groaned, għajnejh jitwessgħu bl-uġigħ. Drake malajr reġa" f"moħħu, ħa l-arma "l bogħod u tajjarlu biex jinsa. "Zombi imdemmi."
  
  Huwa dawwar fuq irkoppa waħda, lest biex jolqot, iżda l-Kanadiżi rtiraw wara ż-żaqq irrigat tat-T. rex. Ħaqq għal! Kieku dan l-aħħar ma biddlux il-qagħda tiegħu, u wassluh biex jimxi inqas wieqfa minn qabel. Kulma seta" jara kienu ftit saqajn maqtugħin.
  
  Kennedy mexa lejh, jiżżerżaq biex joqgħod ħdejh.
  
  "Slida sabiħa," qal, jixxengel xellug u lemin, jipprova jara x'kienu jagħmlu l-Kanadiżi.
  
  Fl-aħħar, huwa ra moviment bejn it-tliet kustilji miksura u għajjef bla twemmin. "Għandhom Ilpup," huwa exhaled. "U jkissruhom f"biċċiet!"
  
  Kennedy ħadlu rasha. "Le. Jkissruhom f"biċċiet," irrimarkat. "Ara. Ħares lejn il-backpacks. Ħadd ma qal li l-partijiet kollha ta" Odin kellhom ikunu sħaħ, hux?"
  
  "U huwa aktar faċli li teħodhom f'partijiet," Drake qal.
  
  Kien se jimxi fuq il-qoxra tal-wirja li jmiss meta l-infern inqala". Mill-kantuniera l-bogħod tal-kamra, minn bieb immarkat 'Oriġini Vertebrati', infaqgħu tużżana banshees jgħajtu. Huma hooted, huma sparaw wildly, huma laughed bħal fannijiet overdosing fuq Yeager multi-double fil-waqfa tar-rebbiegħa.
  
  "Il-Ġermaniżi qegħdin hawn." Qal Drake niexef qabel waqa" mal-art.
  
  It-Tyrannosaurus heżżeż b"mod selvaġġ hekk kif il-projettili taċ-ċomb nifed minn ġo fih. Ras imdendel, snienu mitħun, bħallikieku l-vjolenza ta" madwaru kienet irrabjat biżżejjed biex terġa" terġa" tieħu l-ħajja. Il-Kanadiż tellgħu lura fi sħaba ta" gore. Demm splatted fuq ix-xedaq tad-dinosawru. Is-suldat Żvediż tilef driegħ sal-minkeb u kien qed jiġri jgħajjat.
  
  Il-Ġermaniżi nfaqgħu, miġnunin.
  
  Minn wara t-tieqa l-eqreb ta" Drake daħal il-boom-boom-boom familjari ta" xfafar tar-rotor tal-ħelikopter.
  
  Mhux darb'oħra!
  
  Mill-viżjoni periferali tiegħu, Drake innota grupp ta 'figuri tal-forzi speċjali lebsin skur lejh. Meta Drake ħares f"dik id-direzzjoni, it-tweeters f"widnejh miġnun.
  
  Tajjeb guys.
  
  Il-Kanadiżi marru għaliha, u kkawżaw kaos. Dawn infaqgħu minn taħt iż-żaqq ġgant tat-T. rex, jisparaw b"mod furjuż. Drake qabad lil Kennedy minn spalla.
  
  "Imxi!" Kienu fuq il-linja tat-titjira. Huwa mbotta lil Kennedy hekk kif Alicia Miles daħlet fil-vista. Drake għolla l-arma tiegħu, imbagħad ra lill-Milo enormi Ġermaniż joqrob mix-xellug.
  
  F'sekonda waħda ta' pawsa, it-tlieta niżlu l-armi tagħhom.
  
  Alicia dehret sorpriża. "Kont naf li int se tidħol f'dan, Drake, bastard antik!"
  
  Milo waqaf mejjet fil-binarji tiegħu. Drake ħares minn wieħed għall-ieħor. "Kelli bqajt l-Isvezja, nifs tal-kelb." Drake ppruvaw bajd lill-big Guy fuq. "Tmiss il-kelba tiegħek, huh?"
  
  Il-balal nifdu l-arja ta" madwarhom mingħajr ma ppenetraw il-cocoon tat-tensjoni tagħhom.
  
  "Wasal iż-żmien tiegħek," whisper Milo b"mod raħen. "Bħaċ-ċkejken tiegħek hemmhekk, u oħtu. U l-għadam ta" Parnevik."
  
  U mbagħad id-dinja reġgħet lura, u Drake istintivament naqas millisekonda wara li ra lil Alicia taqa" mal-art b"mod inspjegabbli.
  
  Rokit RPG nifed żaqq tat-T-Rex, u bagħat skieken tal-għadam itiru fid-direzzjonijiet kollha. Huwa ġera tul is-sala, eżatt minn waħda mit-twieqi tal-ġenb. Wara pawsa qawwija, kien hemm splużjoni ġiganteski li heżżet il-kamra, segwita mill-ħoss agonizzanti ta 'metall li ġġarraf u ġonot squealing.
  
  Il-mewt tal-metall ġġarraf mal-ħajt tal-Mużew Nazzjonali tal-Istorja.
  
  Drake kien mifrux fuq Kennedy hekk kif il-momentum tal-ħelikopter wassal biex jiġġarraf mal-ħajt tal-mużew, u kkawża kollass ta" debris tqil. L-imnieħer fetaħ dritt, tefa' debris 'il quddiem f'munzelli ondulati. Il-kabina tal-pilota mbagħad ħabtet kważi vertikalment mal-ħajt li ġġarraf, u l-pilota deher iqanqal il-gear stick f"paniku sfrenat qabel ma kien imċappas qisu dubbien fuq il-windskrin tiegħu stess.
  
  Imbagħad ix-xfafar tal-iskrun laqtu... u ħarġu!
  
  Il-lanez tal-metall li jtajru ħolqu żona ta 'qtil ġewwa l-kamra. Il-punt ta 'sitt piedi għamel ħoss żanżin hekk kif ittajjar lejn Drake u Kennedy. L-eks suldat tas-SAS kien imtedd kemm jista 'jkun ċatt u mbagħad ħass li l-parti ta' fuq ta 'widnejh tinqata' qabel ma l-meċess qatgħet biċċa mill-qorriegħa ta 'Kennedy u tefgħet tliet piedi fil-ħajt l-aktar 'il bogħod.
  
  Huwa waqa" stordut għal mument, imbagħad f"daqqa waħda dawwar rasu. Il-ħelikopter waqaf u tilef il-veloċità. Il-mument li jmiss huwa jiżżerżaq 'l isfel mal-ġenb tal-mużew, bħal Wile E. Coyote jiżżerżaq 'l isfel mill-ġenb tal-muntanja li kien għadu kemm ħabat magħha.
  
  Drake għadd erba' sekondi qabel ma kien hemm kriżi ta 'metall tqil deafening. Huwa ħa mument biex iħares madwar il-kamra. Il-Kanadiżi ma qatgħux il-pass, minkejja li wieħed minnhom stess inqatgħet f"biċċiet minn xafra tar-rotor. Huma laħqu l-ġenb tal-kamra, erba 'guys ma backpacks tqal, kif ukoll Alicia u ġlied cover wieħed. Huma kienu qed iduru dak li dehru qishom unitajiet dixxendenti.
  
  Orrur kien miktub fuq l-uċuħ tal-Ġermaniżi, mhux miksija bil-maskri. Drake ma ndunax lir-raġel l-abjad u staqsiet jekk din il-missjoni kinitx wisq riskjuża għalih. Huwa ra forzi speċjali jersqu lejhom malajr; l-Iżvediżi ċedew il-poter meta waslu l-Amerikani.
  
  Il-Kanadiżi salvaw lilhom infushom mal-Wolves! Drake pprova jqum, iżda sabha diffiċli biex jgħolli ġismu, mħawwad ħafna mill-kważi miss u x-xena sorprendenti.
  
  Kennedy għenet billi tah minkeb bil-kbir qabel ma ħarġet minn taħtu, qagħad bilqiegħda u timsaħ id-demm minn rasha.
  
  "Pervert". - murtered fil rabja mock.
  
  Drake għafas idu ma" widnu biex iwaqqaf il-fsada. Hekk kif jara, tlieta mill-ħames forzi speċjali Żvediżi li fadal ippruvaw jiġġieldu kontra l-Kanadiżi hekk kif l-ewwel uża l-lanċjar tiegħu biex jaqbeż minn tieqa meqruda.
  
  Iżda Alicia daret dawra, tbissima bil-logħob fuq wiċċha, u Drake tbaxxa għal ġewwa. Hija qabżet 'il quddiem u swept permezz tagħhom, armla sewda ta' eżekuzzjoni brutali, liwi suldati ta 'ħiliet għolja b'tali mod li hija kissret għadam tagħhom b'faċilità mingħajr rivali, u ħaduha inqas minn tnax-il sekonda biex teqred it-tim.
  
  Sa dak iż-żmien, tliet Kanadiżi kienu qabżu mill-bini fis-skiet u b"sengħa.
  
  Is-suldat Kanadiż li kien fadal fetaħ in-nar mill-għatu.
  
  It-tim SWAT ta" New York iċċarġja lill-Ġermaniżi, imbottahom fuq in-naħa ta" wara tal-kamra, u ħalliehom kollha ħlief tlieta fejn kienu. It-tlieta li fadal, inkluż Milo, waqgħu l-armi tagħhom u ġrew.
  
  Drake imbeżża" hekk kif it-Tyrannosaurus fl-aħħar ċeda l-fatat u waqa" f"munzell ta" għadam qodma u trab.
  
  Kennedy saħtet hekk kif ir-raba" Kanadiż qabeż, malajr segwit minn Alicia. L-aħħar suldat ġie sparat fil-kranju hekk kif lesta biex jaqbeż. Huwa waqa 'lura fil-kamra u miteddu sprawled fost is-sejjieħ ħruq, biss diżgrazzja oħra tal-gwerra tal-ġenn u t-tellieqa tiegħu għall-apocalypse.
  
  
  Dsatax
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Kważi immedjatament, moħħ Drake beda jevalwa u janalizza. Milo għamel xi konklużjonijiet dwar Ben u l-Professur Parnevik.
  
  Huwa qabad il-mowbajl tiegħu u ċċekkjah għal ħsara qabel ma għafas l-ispeed dial.
  
  It-telefon daqq u daqq. Ben ma kienx iħalliha daqshekk twil, mhux Ben...
  
  Qalbu għereq. Huwa pprova jipproteġi lil Ben, wiegħed lill-bniedem li kien se jkun tajjeb. Jekk xejn...
  
  Il-vuċi wieġbet: "Iva?" Whisper.
  
  "Ben? Inti ok? Għaliex qed issejjes?"
  
  "Matt, grazzi lil Alla. Missieri ċempilli, mort nitkellem, imbagħad ħarist lura u rajt lil dawn iż-żewġ thugs isawtu lill-professur. Ġri lejhom u saqu fuq muturi ma" ftit oħrajn."
  
  "Ħadu lill-professur?"
  
  "Skużani, ħabib. Ngħinu kieku nista. Indannata missieri!"
  
  "Le! Qalb Drake kienet għadha qed tirkupra. "Mhux tort tiegħek, Blakey. L-anqas xejn. Dawn il-bikers kellhom backpacks kbar marbuta ma" daharhom?"
  
  "Xi wħud għamlu."
  
  "KOLLOX SEW. Oqgħod hemm."
  
  Drake ħa nifs fil-fond u pprova jikkalma n-nervituri. Il-Kanadiżi kienu jgħaġġlu. Ben ħarab id-daqqa diżgustanti, grazzi għal missieru, iżda l-Professur kien fil-fond. "Il-pjan tagħhom kien li jaħarbu minn hawn fuq ir-roti ta" stennija," qal lil Kennedy, imbagħad ħares madwar il-kamra mifruxa. "Irridu nsibu lil Dahl. Għandna problema."
  
  "Wieħed biss?"
  
  Drake stħarreġ il-qerda li kienu kkawżaw fil-mużew. "Din il-ħaġa splodiet bil-kbir."
  
  
  * * *
  
  
  Drake telaq mill-mużew imdawwar minn persunal tal-gvern. Huma kienu qed iwaqqfu post ta 'waqfien fid-daħla tal-punent ta' Central Park, li deliberatament injora meta nduna lil Ben bilqiegħda fuq il-bank quddiemu. It-tifel jibki bla kontroll. Issa xiex? Kennedy ġera tul l-istrixxa tal-ħaxix ħdejh.
  
  "Din hija Karin," għajnejn Ben kienu iffullar daqs Niagara Falls. "Bgħattilha email biex nistaqsi kif kienet sejra ma' Valkyries u ltqajna... ltqajna dan l-MPEG fi... bi tweġiba."
  
  Huwa dawwar il-laptop tiegħu biex ikunu jistgħu jaraw. Fajl tal-vidjo ċkejkna deher fuq l-iskrin, qed jilgħab fuq ripetizzjoni. Il-klipp dam madwar tletin sekonda.
  
  Il-freeze frame iswed u abjad wera xbihat imċajpra ta" oħt Ben, Karin, imdendla b"xejn f"idejn żewġt irġiel burly u mgħottija. Tbajja skuri li setgħu biss ikunu demm kienu mċappsa madwar forehead u ħalqha. It-tielet raġel għolla wiċċu lejn il-kamera, jgħajjat b"aċċent oħxon Ġermaniż.
  
  "Hija rreżistiet, iċ-ċkejken minx, imma kun żgur li se nkunu qed ngħallmuha kemm dan huwa stupidu fil-ġimgħat li ġejjin!" Ir-raġel ħawwad subgħajh, il-bżieq nixxef minn fommu. "Tieqaf tgħinhom, tifel ċkejken. Ieqaf tattakkahom.... issss.... Jekk tagħmel hekk, ġġibu lura fis-sod" - daħka spjaċevoli. "Bejn wieħed u ieħor".
  
  Il-framment beda jirrepeti ruħu.
  
  "Hija t-tieni Dan," babbled Ben. "Irid jiftaħ l-iskola tal-arti marzjali tiegħu stess. Ma kont naħseb li xi ħadd jista" jħabbatha, tiegħi-oħti l-kbira."
  
  Drake għannaq lil Ben hekk kif il-ħabib żagħżugħ tiegħu tkisser. Ħarsa tiegħu, innutata minn Kennedy iżda mhux maħsuba għalih, kienet mimlija mibegħda fuq il-kamp tal-battalja.
  
  
  Għoxrin
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Abel Frey, disinjatur tal-moda ta" fama dinjija, multimiljunarju u sid tal-festa infami ta" 24 siegħa Chateau-La Verein, poġġa bilqiegħda fil-backstage f"Madison Square Garden u jara lill-minions tiegħu jduru bħall-parassiti ta" tagħbija ħielsa li kienu tassew.
  
  Matul il-perjodi tas-solstizju jew ta 'waqfien, huwa pprovdihom fil-konfini tad-dar Alpina mifruxa tiegħu-kulħadd minn mudelli famużi fid-dinja, sa l-ekwipaġġi tad-dawl u l-persunal tas-sigurtà-il-partijiet ma waqfu għal ġimgħat wara l-oħra. Iżda hekk kif il-mawra kompliet u l-isem ta" Frey kien fil-attenzjoni, huma tfixklu u tfixklu u laqgħu għal kull kapriċċ tiegħu.
  
  Ix-xena kienet qed tieħu forma. Il-ġirja tal-qtates kienet nofsha kompluta. Id-disinjatur tad-dawl tiegħu ħadem mat-tim ta" The Garden biex joħroġ bi pjan maġiku li jirrispetta lil xulxin: skeda ta" dawl u ħoss sinkronizzat għall-ispettaklu ta" sagħtejn.
  
  Frey kellu l-intenzjoni li jobgħodha u jġiegħel lill-bastards għaraq u jerġgħu jibdew.
  
  Supermodels mixi 'l quddiem u lura f'diversi stadji ta' undress. Il-backstage ta" sfilata tal-moda kien l-oppost ta" spettaklu fuq il-palk-għandek bżonn inqas materjal, mhux aktar-u dawn il-mudelli-għall-inqas dawk li kienu jgħixu miegħu f"La Vereina-kienu jafu li hu kien ra kollox qabel xorta waħda.
  
  Huwa ħeġġeġ l-esibizzjoniżmu. Fil-verità, talabha. Il-biża" trażżanhom, dawn il-bruti. Biża, regħba u gluttony, u d-dnubiet komuni l-oħra kollha mill-isbaħ li kkatinaw irġiel u nisa ordinarji ma" dawk li għandhom il-poter u l-ġid - minn bejjiegħa tal-ħelu ta" Victoria's Secret sa skulturi tas-silġ tal-Ewropa tal-Lvant u l-bqija tal-qaddejja xxurtjati tiegħu - kull wieħed minnhom jnikket. id-demm.
  
  Frey ra lil Milo jippenetra l-korpi taż-żwieġ. Rajt kif il-mudelli ħarġu "l bogħod mir-raġel rude krudili. Tbissem minn ġewwa għall-istorja ovvja tagħhom.
  
  Milo ma deherx ferħan. "Lura hemm!" Huwa għamel daqqa ta" ras lejn l-uffiċċju mobbli improvvisat ta" Frey.
  
  Wiċċ Frey ibbies meta kienu waħedhom. "X'ġara?"
  
  "X'ma ġara? Tlifna l-ħelikopter. I creaked minn hemm ma 'żewġ guys. Kellhom SWAT, SGG, dak il-bastard Drake u xi kelba oħra. Kien infern hemmhekk, bniedem." L-intonazzjonijiet Amerikani ta" Milo litteralment iweġġgħu l-widnejn aktar kultivati ta" Frey. Il-kruha kienet għadha kif sejħilha "bniedem".
  
  "Splinter?"
  
  "Ttilef għal dik il-puttana bareback, Miles." Milo grinned.
  
  "Il-Kanadiżi kisbuha?" Frey qabad id-dirgħajn tas-siġġu tiegħu b"rabja, u wassalhom biex jgħawġu.
  
  Milo ippretenda li ma ndunax, ittradixxa l-ansjetà ta" ġewwa tiegħu. L-egoiżmu ta" Frey nefħulu sidru. "Fucking bastards inutli!" Huwa għajjat tant qawwi li Milo flinched. "Intom bastards inutli mitlufa għal mazz ta" żwiemel tal-ħatar!"
  
  Bżieq tellgħu minn xufftejn Frey, splattering il-mejda li jifredhom. "Taf kemm ilni nistenna dan il-mument? Din id-darba? U inti?"
  
  Ma setax jikkontrolla lilu nnifsu, laqat lill-commando Amerikan f"wiċċu. Milo dawwar rasu sew u ħaddejh ħamru, iżda ma rreaġixxa bl-ebda mod ieħor.
  
  Frey sfurzat cocoon suprem ta 'kalma biex jegħlquh. "Ħajti," qal bl-akbar sforz li kien jaf li setgħu jagħmlu biss irġiel taʼ twelid għoli, "kienet iddedikata-mhux, iddedikata-it-tfittxija għal dan il-Qabar... dan il-Qabar ta" l-Allat. Se ntrasporthom - biċċa biċċa - lejn il-kastell tiegħi. "Jien il-ħakkiem," qal, ixejjer idu lejn il-bieb, "u ma rridx il-ħakkiem ta 'dawn l-idioti. Nista" nġib ħames supermodels biex nifak l-iqsar gwardjan tas-sigurtà tiegħi biss għax kelli idea. Nista 'nagħmel raġel tajjeb jiġġieled sal-mewt fl-arena tal-battalja tiegħi, iżda dan ma jagħmilx ħakkiem. Tifhem?"
  
  Il-vuċi ta" Frey ħarġet superjorità intellettwali. Milo għoġob, imma għajnejh kienu vojta. Frey ħa dan bħala stupidità. Beda.
  
  "Tajjeb, x'għandek aktar għalija?"
  
  "Dan". Milo qam bil-wieqfa u taptap fuq it-tastiera tal-laptop ta" Frey għal ftit sekondi. Dehret xandira diretta, li tiffoka fuq iż-żona qrib il-Mużew Nazzjonali tal-Istorja.
  
  "Għandna nies jippożaw bħala ekwipaġġi televiżivi. Huma kellhom għajnejhom fuq Drake, mara u tifel - Ben Blake. Dan iħalli wkoll SPEĊJALI u l-bqija kollha tal-SGG, u ara, nemmen li dan," huwa tappa l-iskrin ħafif, ħalla warajh tbajja ta" għaraq mhux mixtieqa u Alla jaf x"iktar, "dan huwa t-tim SAS."
  
  "Inti temmen..." qal Frey. "Qed tipprova tgħidli li issa għandna razza multirazzjali fuq idejna? U m"għadniex għandna l-akbar riżorsi." Beda. "Mhux li għenuna s'issa."
  
  Milo qasam tbissima sigrieta mal-kap tiegħu. "Int taf li hu."
  
  "Iva. Ħabiba tiegħek. Hija l-aqwa assi tagħna u ż-żmien tagħha qed joqrob. Ukoll, nittamaw li tiftakar lil min tirrapporta."
  
  "Huwa aktar dwar il-flus li hi ser tiftakar," qal Milo b'għarfien kbir.
  
  Għajnejn Frey xegħlu u twinkle lecherous deher f'għajnejh. "Hm. Dan mhux se ninsa."
  
  "Għandna wkoll lil oħt Ben Blake. Milli jidher qattus selvaġġ."
  
  "Multa. Ibgħatha l-Kastell. Se nkunu lura hemm dalwaqt." Huwa għamel pawsa. "Stenna... Stenna... Dik il-mara qiegħda ma" Drake. Hi min hi?"
  
  Milo studja wiċċu u qagħad fl-ispallejn. "M'għandix ideja".
  
  "Tajjeb, sirbu!"
  
  Milo ċempel lill-ekwipaġġ tat-TV. "Uża softwer ta" rikonoxximent tal-wiċċ fuq il-mara ta" Drake," hu għajjat.
  
  Erba" minuti ta" silenzju wara, irċieva tweġiba. "Kennedy Moore," qal lil Frey. "New York Cop"
  
  "Iva. IVA Qatt ma ninsa d-debauchery. Warrab, Milo. Ħallini naħdem."
  
  Frey għamel it-titlu fuq Google u segwa diversi links. F"inqas minn għaxar minuti kien jaf kollox, u t-tbissima tiegħu saret wiesgħa u saħansitra aktar pervertita. Il-mikrobi ta" idea kbira kibru f"moħħu wara l-pubertà.
  
  "Kennedy Moore," ma setax jirreżisti jispjega lill-infantryman, "kien wieħed mill-aqwa fi New York. Bħalissa tinsab fuq leave sfurzat. Hija arrestat lill-pulizija maħmuġ u bagħtu l-ħabs. Il-kundanna tiegħu wasslet għall-ħelsien ta" wħud min-nies li għen biex jikkundanna, xi ħaġa li għandha x"taqsam mal-katina miksura tal-evidenza." Frey waqaf. "X'tip ta' pajjiż lura jimplimenta sistema bħal din, Milo?"
  
  "L-Istati Uniti," Il-maħbub tiegħu kien jaf x'kien mistenni minnu.
  
  "Wieħed, avukat mill- isbaħ kiseb il- ħelsien taʼ raġel jismu Thomas Caleb, "l- agħar serial killer fl- istorja tal- Istati Uniti taʼ Fuq," kif tgħid hawn. Tiegħi, tiegħi. Huwa deliciously disgusting. Isma!
  
  'Caleb jiftaħ għajnejn il-vittma tiegħu, billi juża stejpler biex jispara klipps minn ġol-tebqet il-għajn u f'għajnejh, imbagħad iġiegħel insetti ħajjin għal griżmejnhom, u jġiegħelhom jomogħdu u jibilgħu sakemm jifgaw għall-mewt.' Frey ħares lejn Milo b"għajnejn wesgħin. "Ngħid daqsxejn bħal niekol fil-McDonald's."
  
  Milo ma tbissimx. "Huwa qattiel ta 'innoċenti," qal. "Il-kummiedja ma tmurx tajjeb mal-qtil."
  
  Frey tbissemlu. "Int qtilt innoċenti, hux?"
  
  "Biss waqt li nagħmel ix-xogħol tiegħi. Jien suldat."
  
  "Hmm, ukoll, hija linja fina, hux? Ma jimpurtax. Ejja nerġgħu lura għax-xogħol attwali. Dan Caleb qatel żewġ innoċenti oħra mill-ħelsien tiegħu. Jien ngħid riżultat ċar ta" duttrina etika u sett ta" valuri morali, eh, Milo? Fi kwalunkwe każ, dan Caleb issa sparixxa."
  
  Ras Milo qabdet lejn l-iskrin tal-laptop, lejn Kennedy Moore. "Żewġ oħra?"
  
  Issa Frey daħqet. "Ha, ha. M'intix daqshekk stupid li ma tifhimx dan, hux? Immaġina n-niket tagħha. Immaġina l-agunija tagħha!"
  
  Milo qabad u, minkejja lilu nnifsu, kixef snienu qisu ors polari li jqatta" l-ewwel qabda tal-ġurnata.
  
  "Għandi pjan". Frey tgħajjat bil-ferħ. "Oh shit... għandi pjan."
  
  
  WIEĦED U GĦOXRIN
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Il-kwartieri ġenerali mobbli kien fil-kaos. Drake, Kennedy, u Ben segwew lil Thorsten Dahl u lill-kmandant tal-Forzi Speċjali rrabjat fit-taraġ u qabżu l-kommossjoni. Huma mxew minn żewġ kompartimenti qabel ma waqfu fis-skiet relattiv ipprovdut mill-alkova fit-tarf tal-barrakka tal-metall.
  
  "Għandna sejħa," il-kmandant tal-forzi speċjali warrab l-arma tiegħu b'rabja. "Għandna t-telefonata kkritikata u ħmistax-il minuta wara tlieta mill-irġiel tiegħi huma mejta! X'inhu...?"
  
  "Tlieta biss?" staqsa Dahl. "Tlifna sitta. Ir-rispett jeħtieġ li nieħdu l-ħin..."
  
  "Fuck rispett," il-bniedem SWAT kien furious. "Int qed taqbad it-territorju tiegħi, ħmar Ingliż. Inti ħażin daqs it-terroristi kkritikat!"
  
  Drake għolla idu. "Fil-fatt, jien ħmar Ingliż. Dan l-idiota huwa Svediż."
  
  L-Amerikan deher imħasseb. Drake ssikkat il-qabda tiegħu fuq spallejn Ben. Huwa ħass il-bniedem jirtogħdu. "Għejna," qal lir-raġel tal-forzi speċjali. "Huma għenu. Seta" kien ħafna agħar."
  
  U mbagħad, hekk kif id-destin waqqa" l-martell ironiku tiegħu, kien hemm il-ħoss xokkanti ta" balal nieżel fuq il-kwartieri ġenerali. Kulħadd waqa" mal-art. Ħoss metalliku qabeż mal-ħajt tal-Lvant. Qabel ma spiċċat l-isparatura, il-kmandant tal-forzi speċjali qam bil-wieqfa. "Huwa kontra l-balal," qal bi ftit imbarazzat.
  
  "Għandna bżonn immorru," Drake fittex lil Kennedy, iżda ma setax isibha.
  
  "Fil-linja tan-nar?" qal il-forzi speċjali Guy. "Int min diakk?"
  
  "Mhux il-kumpanija jew il-balal li jinkwetani," qal Drake. "Din hija granata mmexxija bir-rokits li dalwaqt tista 'ssegwi."
  
  Il-prudenza ddettat l-evakwazzjoni. Drake ħareġ eżatt fil-ħin biex jara l-iswed u l-abjad jiġru jgħajtu fid-direzzjoni minn fejn kienu ġew il-balal.
  
  Huwa reġa' ħares madwar għal Kennedy, iżda donnha sparixxa.
  
  Imbagħad f"daqqa waħda deher wiċċ ġdid fosthom. Il-Kap tal-Bureau, ġġudikat mill-insinji tiegħu ta 'tliet stilel u, bħallikieku dan ma kienx biżżejjed, timbotta 'l quddiem, kien raġel liebes il-ħames stilel rari ta' kummissarju tal-pulizija. Drake kien jaf immedjatament li dan kien il-bniedem li għandhom jitkellmu miegħu. Kummissarji tal-pulizija kienu involuti fil-ġlieda kontra t-terroriżmu.
  
  Ir-radju tal-kmandant tal-forzi speċjali għajjat: "Kollox ċar. Hemm arma kkontrollata mill-bogħod hawn fuq il-bejt. Din hija aringa ħamra."
  
  "Bastards!" Drake ħaseb li l-Kanadiżi u l-Ġermaniżi kienu qed jimxu aktar u aktar mal-priġunieri tagħhom.
  
  Thorsten Dahl indirizza lill-ġdid. "Int tassew għandek tkellem lill-Ministru tal-Istat tiegħi."
  
  "Ix-xogħol lest," qal il-Kummissarju. "Int qed toħroġ minn hawn."
  
  "Le, stenna," beda Drake, filwaqt li waqqaf fiżikament lil Ben milli jgħaġġel "il quddiem. "Ma tifhimx...."
  
  "Le, le," qal il-kummissarju permezz ta" snien magħluqin. "Ma nafx. U ngħid li qed titlaq minn hawn, sejjer lejn Washington, DC. Capitol Hill irid biċċa minnkom, u nispera li jieħduha f'biċċiet kbar. "
  
  
  * * *
  
  
  It-titjira damet disgħin minuta. Drake kienet inkwetata dwar l-għajbien misterjuż ta" Kennedy sakemm reġgħet dehret eżatt kif l-ajruplan kien se jitlaq.
  
  Daħlet tiġri fil-korsija, bla nifs.
  
  "Ħsibt li tlifna," qal Drake. Ħass serħan enormi, iżda pprova jżommha ħafifa.
  
  Kennedy ma weġibx. Minflok, poġġiet bilqiegħda fuq is-sit tat-tieqa, 'il bogħod mill-konversazzjoni. Drake qagħad jinvestiga, iżda waqaf meta ħarġet minnu, wiċċha abjad daqs l-alabastru.
  
  Fejn kienet u x"ġara hemmhekk?
  
  L-ebda telefonata jew email ma kienu permessi matul it-titjira. L-ebda televiżjoni. Taru fis-skiet; diversi gwardjani jarawhom mingħajr ma jindaħlu.
  
  Drake jista" jħalliha tgħaddi minn fuqu. It-taħriġ SAS kien jeħtieġ sigħat, ġranet u xhur ta" stennija. Għall-preparazzjoni ta. Għall-osservazzjoni. Għalih, siegħa tista" tittajjar f"millisekonda. F"ħin minnhom ġew offruti alkoħol f"dawn il-fliexken żgħar tal-plastik u Drake eżita għal aktar minn mument.
  
  Il-whisky tfarrax, amulet ambra tad-diżastru, l-arma tal-għażla tiegħu l-aħħar darba li l-affarijiet saru diffiċli-meta Alison telqet. Ftakar fl-uġigħ, id-disprament, u madankollu ħarstu baqgħet fuqu.
  
  "Mhux hawn, grazzi." Ben kien attent biżżejjed biex ibagħtu lill-mistress tiegħu. "Aħna guys Mountain Dew. Ġibha."
  
  Ben saħansitra pprova joħroġ lil Drake minn dan l-istat billi taparsi li hu geek. Huwa intefa fil-korsija, jara kif il-preżentatriċi, titbandal, lura postha. "Fil-lingwaġġ ta" ħutna Amerikani, kont nidħol fiha!"
  
  Wiċċu sar aħmar hekk kif il-hostess tiegħu ħarset lura lejh sorpriża. Wara sekonda qalet, "Din mhix l-arja ta 'Hooters, baby."
  
  Ben għereq lura fis-siġġu tiegħu. "Ħażż".
  
  Drake ħadlu rasu. "Saħħtek, ħabib. L-umiljazzjoni kontinwa tiegħek isservi bħala tfakkira ferħana li qatt ma kelli l-età tiegħek."
  
  "Bullshit".
  
  "Serju-grazzi."
  
  "Tinkwetax".
  
  "U Karin - se tkun tajba. Nwiegħed."
  
  "Kif tista" twiegħed dan, Matt?"
  
  Drake waqaf. Dak li ġie espress kien l-impenn innat tiegħu li jgħin lil dawk fil-bżonn, mhux il-ġudizzju ċar ta" suldat.
  
  "Għadhom mhux se jweġġgħuha," qal. "U dalwaqt se jkollna aktar għajnuna milli tista' timmaġina."
  
  "Kif taf li mhux se jweġġgħuha?"
  
  Drake dam. "Okay, okay, dik hija raden edukat. Kieku rieduha mejta, kienu joqtluha mill-ewwel, hux? Ebda pampering. Imma ma għamlux. Allura..."
  
  "Iva?"
  
  "Il-Ġermaniżi għandhom bżonnha għal xi ħaġa. Iżommuha ħajja." Drake kien jaf li setgħu jeħduha għal interrogazzjoni separata jew xi ħaġa saħansitra aktar konvenzjonali - lil boxxla bħal dittatur li jħobb jiddomina kull avveniment. Matul is-snin, Drake waqa" jħobb dan it-tip ta" tirann. L-awtoritarjaniżmu tagħhom dejjem taw it-tieni ċans lill-ġuvintur.
  
  Ben sfurzat tbissima sfurzata. Drake ħass li l-ajruplan jibda jinżel u beda jirrevedi l-fatti f"rasu. Bit-tim ċkejken tiegħu qed jaqa" f"biċċiet, kellu jżid u jipproteġihom saħansitra aktar.
  
  
  * * *
  
  
  Fi żmien żewġ minuti minn meta telqu mill-ajruplan, Drake, Ben, Kennedy u Dahl ġew imdaħħla minn diversi bibien, sa fuq skala kwieta, "l isfel minn hallway tal-filpa miksija b"pannelli blu ħoxnin, u fl-aħħar minn bieb tqil li Drake innota li kien imsakkar b"mod maħsub wara. minnhom.
  
  Sabu ruħhom f"sala tal-ewwel klassi, tal-ewwel klassi, vojta ħlief għalihom u tmienja oħra: ħames gwardjani armati u tliet ilbiesi-żewġ nisa u raġel anzjan.
  
  Ir-raġel mar "il quddiem. "Jonathan Gates," qal bil-kwiet. "Ministru tad-Difiża."
  
  Drake ħass għaġla ta" paniku f"daqqa. J'Alla, dan il-bniedem kien mega-qawwa, forsi l-ħames jew is-sitt fil-linja għall-presidenza. Beda u mar "il quddiem, innota l-movimenti li kienu qed javvanzaw tal-gwardji, imbagħad xerred dirgħajh.
  
  "Il-ħbieb kollha qegħdin hawn," qal. "Almenu... naħseb hekk."
  
  "Nemmen li għandek raġun." Il-Ministru tad-Difiża mar "il quddiem u kabbar idu. "Biex niffranka l-ħin, kont diġà aġġornat. L-Istati Uniti hija lesta u kapaċi tgħin. Jien hawn biex... niffaċilita... din l-għajnuna."
  
  Waħda min-nisa offriet xarba lil kulħadd. Kellha xagħar iswed, ħarsa titqib, u kienet f"nofs il-ħamsinijiet, b"linji ta" inkwiet ħoxnin biżżejjed biex jaħbu s-sigrieti tal-istat u b"mod li jinjora l-gwardji li tkellmu dwar l-iskumdità tagħha magħhom.
  
  Ix-xorb dewweb xi ftit is-silġ. Drake u Ben baqgħu ħdejn Gates, jixorbu xorb tad-dieta. Kennedy marret lejn it-tieqa, idawwar l-inbid tagħha u tħares lejn l-ajruplani tat-taxiing, donnha mitlufa fil-ħsieb. Thorsten Dahl għereq f'siġġu komdu ma 'Evian, il-lingwaġġ tal-ġisem tiegħu magħżul biex ma jkunx ta' theddid.
  
  "Oħti," tkellem Ben. "Tista 'tgħinha?"
  
  "Is-CIA kkuntattjat lill-Interpol, iżda għad m'għandna ebda tagħrif dwar il-Ġermaniżi." Wara mument, waqt li nnota t-tbatija ta" Ben u l-isforz li ħa biex jilħaq membru tal-Kungress, is-segretarju żied jgħid: "Qed nippruvaw, ibni. Insibuhom."
  
  "Il-ġenituri tiegħi għadhom ma jafux." Ben involontarjament ħares 'l isfel lejn il-mowbajl tiegħu. "Imma mhux se tieħu fit-tul-"
  
  Issa ħarġet "il quddiem mara oħra - individwu ferrieħa, kunfidenti, ferm iżgħar, b"kull mod li tfakkar fil-futur eks Sinjura Segretarju tal-Istat, predatur reali jew, kif qal lilu nnifsu Drake, verżjoni politika ta" Alicia Miles.
  
  "Pajjiżi huwa xejn inqas realistiku, Sur Dahl, Sur Drake. Nafu li qegħdin lura ħafna f"dan, u nafu x"inhuma l-ishma. It-tim SAS tiegħek ġie approvat għall-operat. SGG ukoll. Għandna tim Delta lest biex jgħin. Żid in-numri biss..." Hija ċċaqlaq subgħajha. "Koordinati".
  
  "U l-Professur Parnevik?" Dahl tkellem għall-ewwel darba. "X'aħbar dwar il-Kanadiżi?"
  
  "Qed jinħarġu mandati," qal is-segretarju ftit iebes. "Din hija sitwazzjoni diplomatika..."
  
  "Le!" Drake għajjat, imbagħad ħareġ biex jikkalma lilu nnifsu. "Le, sinjur. Dan huwa l-approċċ ħażin. Din il-ħaġa nediet... xiex?... tlett ijiem ilu? Iż-żmien huwa kollox hawn, speċjalment issa. Il-jiem li ġejjin," qal, "huwa fejn nirbħu jew nitilfu."
  
  Is-Segretarju Gates tah ħarsa sorpriża. "Nisma li għad għandek ftit mis-suldat fik, Drake. Imma mhux minħabba din ir-reazzjoni."
  
  "Jien naqleb bejn suldat u ċivili meta jaqbel," qabad Drake. "Il-benefiċċji li tkun eks suldat."
  
  "Iva. Ukoll, jekk iġġiegħlek tħossok aħjar, il-warrants ma jgħinux. Colby Taylor sparixxa mill-Mansion Kanadiż tiegħu flimkien mal-biċċa l-kbira tal-impjegati tiegħu. Naħseb li huwa kien ilu jippjana dan għal żmien twil u qaleb għal xi kontinġenzi rranġati minn qabel. Essenzjalment - huwa barra mill-grid."
  
  Drake għalaq għajnejh. "Xi aħbar tajba?"
  
  Tkellmet mara żagħżugħa. "Well, aħna noffrulek ir-riżorsi kollha tal-Librerija tal-Kungress biex tgħin fir-riċerka tiegħek." Għajnejha sparkled. "L-akbar librerija fid-dinja. Tnejn u tletin miljun ktieb. Stampi rari. U l-Librerija Diġitali Dinjija."
  
  Ben ħares lejha bħallikieku kienet għadha kemm aċċettat li tidħol f"konkors tal-kosplay tal-Prinċipessa Leia. "Ir-riżorsi kollha? Allura - teoretikament - tista' tara liema Ġermaniż huwa ossessjonat bil-mitoloġija Norveġiża? Inti tista 'ssib testi dwar Odin u dan il-qabar ta' l-Gods. Affarijiet li mhumiex fuq l-internet?"
  
  "Inti tista ', b'sempliċi tmissx ta' buttuna," qalet il-mara. "U, fin-nuqqas ta' dan, għandna xi librara antiki ħafna."
  
  Għajnejn Ben xegħlu bit-tama hekk kif ħares lejn Matt. "Ħudna hemm."
  
  
  * * *
  
  
  Il-Librerija tal-Kungress kienet miftuħa għalihom fis-sigħat bikrin ħafna tal-Ħadd filgħodu. Id-dwal mixgħula, il-persunal attent, l-akbar librerija tad-dinja ċertament impressjonat. Għall-ewwel, l-arkitettura u s-sensazzjoni tal-post fakkru lil Drake f'mużew, iżda hekk kif ħares lejn ir-ringieli ta 'libreriji u gallariji tal-qari ċirkolari, dalwaqt ħass l-atmosfera ta' rispett tal-għarfien tal-qedem, u l-burdata tiegħu nbidlet biex taqbel mal-madwar.
  
  Filwaqt li Drake qatta" ftit ħin idur fil-kurituri, Ben ma tilef l-ebda ħin biex jogħdos fir-riċerka. Huwa sneaked fuq il-gallarija, mgħobbija l-laptop u bagħat lill-kmandant tal-forzi speċjali Svediżi tagħhom fit-tfittxija biex isibu kafè u cookies.
  
  "Post sabiħ," qal Drake waqt li dawwar madwar. "Inħoss li Nicolas Cage jista' joħroġ f'kull minuta."
  
  Ben qabad il-pont ta" mnieħru. "Ma nafx minn fejn nibda," ammetta. "Ir-ras tiegħi hija barn, ħabib."
  
  Thorsten Dahl tappa fuq il-poġġamani li jdawru l-gallarija. "Ibda b'dak li taf," qal b'dak it-ton studjat ta 'Oxford. "Ibda b'leġġenda."
  
  "Sewwa. Ukoll, nafu din il-poeżija. Pjuttost tgħid li kull min jipprofana l-qabar tal-Allat se jġib in-nar tal-infern fuq id-Dinja. U huwa nar, litteralment. Il-pjaneta tagħna se tinħaraq. Nafu wkoll li din il-leġġenda għandha paralleli storiċi uniċi ma" leġġendi oħra relatati miktuba dwar Allat oħra."
  
  "Dak li ma nafux," qal Dahl, "huwa għaliex? Jew kif?"
  
  "Nar," qal Drake f'daqqa. "Ir-raġel biss qal hekk."
  
  Ben għalaq għajnejh. Dahl daret lejn Drake bi tbissima stretta. "Dan jissejjaħ brainstorming," huwa qal. "L-analiżi tal-fatti spiss tgħin biex tiżvela l-verità. Ridt ngħid kif isseħħ katastrofi. Jekk jogħġbok jew għin jew titlaq."
  
  Drake xorob il-kafè tiegħu u baqa" sieket. Dawn iż-żewġ irġiel tilfu nies u ħaqqhom spazju. Huwa mexa lejn il-puġġaman u ħares lura, għajnejh darting madwar il-kamra tonda, jinnota l-pożizzjonijiet tal-persunal u l-aġenti Amerikani. Kennedy poġġa bilqiegħda żewġ sulari taħt, ttektek b"mod furjuż fuq il-laptop tagħha, iżolata minnha... xiex? ħaseb Drake. Ħtija? Biża? Dipressjoni? Kien jaf kollox dwar dan, u ma kienx se jibda jipprietka.
  
  "Il-leġġenda," qal Ben, "tindika li profanazzjoni waħda tal-qabar ta 'Odin se tibda l-fluss tax-xmajjar tan-nar. Jien ngħid li dan huwa importanti li tkun taf daqs kull ħaġa oħra hawn."
  
  Drake frowned hekk kif il-memorji reċenti tiegħu tfaċċaw. Xmajjar tan-nar?Raha.
  
  Imma fejn?
  
  "Għaliex għidt hekk?" staqsa. "Xmajjar tan-Nar?"
  
  "Ma nafx. Forsi għax għajjien ngħid "il-nar ta" l-infern qed jinqala" u "it-tmiem huwa qrib". Inħossni bħal trailer ta" film ta" Hollywood."
  
  "Allura mort wara x-xmajjar tan-nar?" Dahl għolla għajn. "Bħal lava?"
  
  "Le, stenna," qabad subgħajh Drake. "Iva! Supervulkan! Fi... fl-Iżlanda, hux?" Ħares lejn l-Iżveziż għall-konferma.
  
  "Ara, sempliċement għax jien Skandinav ma jfissirx li jien"
  
  "Iva". F"dak il-mument, il-Junior Assistant Secretary tad-Difiża mmaterjalizza minn wara librerija fil-qrib. "Fuq in-naħa tax-Xlokk tal-Iżlanda. Id-dinja kollha taf dwar dan. Wara li qrajt l-istudju tal-gvern il-ġdid, naħseb li dan huwa s-seba" supervulkan eżistenti."
  
  "L-aktar wieħed famuż huwa f'Yellowstone Park," qal Ben.
  
  "Imma s-Supervulkan joħloq theddida bħal din?" staqsa Drake. "Jew din hija ħrafa oħra ta' Hollywood?"
  
  Kemm Ben kif ukoll l-assistent segretarju qalbu. "It-terminu 'estinzjoni ta' speċi' mhuwiex eċċessiv f'dan il-kuntest," qal l-għajnuna. "Ir-riċerka tgħidilna li żewġ eruzzjonijiet supervulkaniċi preċedenti jikkoinċidu mal-akbar żewġ avvenimenti ta" estinzjoni tal-massa li qatt seħħew fuq il-pjaneta tagħna. It-tieni, ovvjament, huma d-dinosawri."
  
  "Kemm koinċidenza?" staqsa Drake.
  
  "Tan qrib li kieku ġara darba, tkun sorpriż biha. Imma darbtejn? Ejja..."
  
  "Ħażż".
  
  Ben għolla jdejh fl-arja. "Ara, hawn qed inkunu miġbura. Dak li għandna bżonn huwa li ngħabbew lil Odin bil-ħażin." Huwa enfasizza diversi titoli fuq l-iskrin. "Dan, dan u naqra ¸ żgur dan. Voluspa - fejn Odin jitkellem dwar il-laqgħat tiegħu mal-Seer."
  
  "Żjarat?" Drake għamel grimace. "Viking porn, huh?"
  
  L-assistent lem fuq Ben u għafas ftit buttuni, daħħal password u ttajpja linja. Il-libsa tal-qliezet tagħha kienet l-oppost tal-libsa ta" Kennedy, iddisinjata b"togħma biex tenfasizza l-figura tagħha aktar milli taħbiha. Għajnejn Ben twessgħu, il-problemi tiegħu minsija għal mument.
  
  Drake qal, "Talent moħli."
  
  Ben tah is-saba" tan-nofs eżatt kif l-assistent qam. Fortunatament, hija ma tarahx. "Se jinġiebu lilek fi żmien ħames minuti," qalet.
  
  "Grazzi, sinjorina." Drake eżita. "Jiddispjaċini, ma nafx isimkom."
  
  "Sejħli Hayden," qalet.
  
  Il-kotba tpo;;ew [dejn Ben ftit minuti wara, u mill-ewwel g[a]el dak li jismu Voluspa.Qalleb il-pa;ni b[al bniedem possed; bħal annimal li jxomm id-demm. Dahl għażel volum ieħor, Drake - it-tielet. Hayden qagħad ħdejn Ben, jistudja t-test miegħu.
  
  U mbagħad Ben għajjat "Eureka! Għandi!" Rabta nieqsa. Hija Heidi! Indannata Heidi! Dan il-ktieb isegwi, u nikkwota, "il-vjaġġi tal-vista favorita ta 'Odin, Heidi."
  
  "Bħal ktieb tat-tfal?" Dahl ovvjament ftakar fi żmien l-iskola tiegħu.
  
  Drake biss deher konfuż. "A? Jien iktar tip ta" raġel Heidi Klum."
  
  "Iva, ktieb tat-tfal! Nemmen li l-leġġenda ta" Heidi u l-istorja tal-vjaġġi tagħha żgur li evolvew matul is-snin minn saga Norveġiża għal ħrafa Norveġiża, u mbagħad kittieb mill-Isvizzera ddeċieda li juża r-rakkont bħala l-bażi għal ktieb għat-tfal."
  
  "Tajjeb, x'jgħid?" Drake ħass qalbu tħabbat aktar malajr.
  
  Ben qara għal sekonda. "Oh, dan jgħid ħafna," kompla bil-għaġla. "Dak pjuttost sew jgħid dan kollu."
  
  
  TNEJN U GHOXRIN
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Kennedy Moore qagħad iħares lejn l-iskrin tal-kompjuter tagħha, ma ma jara xejn, u taħseb dwar kif meta tħan il-ħajja taħt is-sebgħek, hija essenzjalment biss ballun tat-tennis li jiġi mmanipulat minn kaptan. Dawra żgħira lura bidlet id-destin tiegħek, xi dawra mhux mistennija bagħtek fi spirali ta 'awto-distruzzjoni, imbagħad ftit jiem ta' azzjoni b'ritmu mgħaġġel ġabek lura fil-logħba.
  
  Ħassitha enerġizzata fit-triq lejn New York, saħansitra aħjar wara l-ġenn tal-mużew. Kienet kuntenta biha nfisha u forsi anke xi ftit kuntenta b"Matt Drake.
  
  Kemm pervers, qalet lilha nfisha. Imma mbagħad, ma qalx xi ħadd darba li minn diffikultajiet kbar jiġi progress kbir? Xi haga hekk.
  
  Il-Professur imbagħad ġie maħtuf. Oħt Ben Blake ġiet maħtufa. U Kennedy marret b'mod riżolut lejn dan il-kwartieri ġenerali mobbli, ras dritta u għal darb'oħra kompletament mgħaddsa fil-logħba, ħsibijietha ffukati biex tagħmel sens tal-konfużjoni.
  
  Imbagħad, hekk kif bdiet titla" t-taraġ, Lipkind immaterjalizza mill-folla u waqqafha f"daqqa.
  
  "Kaptan?"
  
  "Hi Moore. Għandna bżonn nitkellmu ".
  
  "Ejjew ġewwa," Kennedy xejret lejn il-kwartieri ġenerali, "nistgħu nużaw l-għajnuna tiegħek."
  
  "Uh, uh. Nru. Mhux minħabba l-mużew, Moore. Il-cruiser qiegħed f"dik id-direzzjoni."
  
  Huwa mexa mal-folla, dahru tensjoni tiegħu issa tħares lejha bħal akkuża siekta. Kennedy kellu jgħaġġel biex ilaħħaq.
  
  "X'... x'ġara, kaptan?"
  
  "Idħol."
  
  Il-cruiser kien vojt ħlief għat-tnejn li huma. L-istorbju tat-triq naqas, l-avvenimenti li jħawwdu d-dinja barra issa huma msakkra aktar mill-virtù ta 'socialite li tmur il-partit.
  
  Kennedy nofsha daret fis-siġġu tagħha biex tiffaċċja lil Lipkind. "Tgħidx... jekk jogħġobkom tgħidlix..." Noqfa f"gerżuma ġġiegħel lil Lipkind jitlef l-espressjoni severa tiegħu, u qalilha kollox qabel ma l-kliem telqu minn xufftejh.
  
  Imma waqgħu, u kull kelma kienet qatra velenu fir-ruħ tagħha diġà msewda.
  
  "Caleb reġa" laqat. Kellna dewmien ta" xahar - imbagħad ilbieraħ waranofsinhar ħadna sejħa. It-tfajla... ahh... it-tfajla minn Nevada," leħnu sar maqlub. "Ġdid fil-belt. Student."
  
  "Le. Jekk jogħġbok..."
  
  "Xtaqt li tkun taf issa, qabel ma tisma' xi ħmieġ tal-firien."
  
  "Le".
  
  "Jiddispjaċini, Moore."
  
  "Irrid nerġa" lura. Ħa mmur lura, Lipkind. Ħallini nidħol. "
  
  "Jiddispjaċini".
  
  "Nista 'ngħinek. Dan huwa xogħol tiegħi. Ħajti."
  
  Lipkind kien qed jigdem ix-xoffa t"isfel, sinjal żgur ta" stress. "Mhux għal issa. Anke kieku ridt, l-awtoritajiet ma japprovawx. Int tafha."
  
  "Għandi? Minn meta nista" nkun naf il-ħsibijiet tal-politiċi? Kulħadd fil-politika huwa bastard, Lipkind, u minn meta bdew jagħmlu t-tajjeb? "
  
  "Int qabadni," it-tgergir ta 'Lipkind ittradixxa qalbu. "Imma l-ordnijiet, kif jgħidu, huma ordnijiet. U tiegħi ma nbidlux."
  
  "Lipkind, dan... qed teqredni."
  
  Huwa bela' niexef. "Agħti l-ħin. Se terġa" lura".
  
  "Mhux jien li jimpurtah minni, indanna! Dawn huma l-vittmi tal-ħatar tiegħu! Il-familji tagħhom!"
  
  "Naħseb hekk ukoll, Moore. Afda fija."
  
  Wara mument staqsiet, "Fejn?" Kien dak kollu li setgħet tagħmel, kulma setgħet titlob, kulma setgħet taħseb dwaru.
  
  "Moore. Hawnhekk ma jkollokx tħallas l-ebda penitenza. Mhux tort tiegħek li dan il-psiko huwa psiko fottut."
  
  "Fejn?" - Saqsejt.
  
  Lipkind kien jaf x'għandha bżonn u qalilha l-post.
  
  
  * * *
  
  
  Sit tal-kostruzzjoni miftuħ. Tliet blokki fin-Nofsinhar ta" Ground Zero. L-iżviluppatur jissejjaħ Silke Holdings.
  
  Kennedy sab ix-xena tad-delitt fi żmien għoxrin minuta, innota t-tejp li qed iħawwad fir-raba" sular tal-bini miftuħ u bagħat taxi. Hija wieqfa quddiem il-bini, tħares "il fuq b"għajnejn bla ruħ. Il-post kien abbandunat-għadha xena attiva tad-delitt-imma kien tard is-Sibt u l-inċident seħħ aktar minn 24 siegħa ilu.
  
  Kennedy ta daqqa ta" sieq lill-fdalijiet, imbagħad ħareġ fuq is-sit tal-kostruzzjoni. Hija telgħet it-taraġ tal-konkos miftuħ sal-ġenb tal-bini sar-raba" sular u fuq ċangatura tal-konkos.
  
  Riħ qawwi ġibedha blouse maħlula. Kieku xagħarha ma kienx mimxut lura b'żigarella b'saħħitha, kien ittajjar qisu xi ħaġa fil-pussess. Tliet fehmiet ta" New York infetħu quddiemha, li wassluha biex tħossha sturduta - kundizzjoni li kellha ħajjitha kollha, iżda, stramba, kienet imfakkra biss issa.
  
  U madankollu telgħet Yggdrasil, is-Siġra tad-Dinja.
  
  Imbagħad l-ebda sturdament.
  
  Fakkarha fil-każ Odin u b"mod partikolari lil Matt Drake. Riedet tmur lura għal dan, lejh, imma ma kinitx ċerta li kellha l-kuraġġ.
  
  Hija venture tul iċ-ċangatura trab, evita munzelli ta 'sejjieħ u għodod tal-kuntratturi. Ir-riħ qabadha l-kmiem u l-qliezet, u wassalhom biex jintefħu minħabba materjal żejjed. Hija waqfet mhux 'il bogħod minn fejn Lipkind kien iddeskriviet il-post tal-ġisem. Kuntrarjament għat-televiżjoni popolari, il-korpi mhumiex immarkati bil-ġibs - huma fotografati, allura l-post eżatt tagħhom jitkejjel minn diversi punti fissi.
  
  Jew il-mod, hija biss kellha bżonn tkun hemm. Liwja, waqa" fuq irkopptejk, agħlaq għajnejk u itlob.
  
  U kollox ġrew lura. Bħax-xitan jaqa mis-sema. Bħall-ħolqien ta" arkanġlu, kollox għadda minn moħħha. Il-mument li rat lil Chuck Walker idaħħal tonnellata ta" flus maħmuġin fil-but. Il-ħoss tal-martell tal-imħallef li jiddikjara l-ħtija tiegħu. Id-dehra mejta minn sħabha, it-tpinġijiet oxxeni li bdew jidhru fuq il-locker tagħha, imwaħħal mal-kappa tal-karozza tagħha, imwaħħal mal-bieb tal-appartament tagħha.
  
  L-ittra li rċeviet mingħand is-serial killer, li fiha rringrazzjaha għall-għajnuna kollha tagħha.
  
  Kellha tindem għal qtil ieħor li għenet lil Thomas Caleb jagħmel.
  
  Kellha bżonn titlob maħfra mill-mejtin u min-niket.
  
  
  TLIETA U GHOXRIN
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Din il-ħaġa hija aktar tiżvela minn Britney," għaġġel kliemu Ben, u żamm l-eċċitament tiegħu. "Jgħid hawn- "Filwaqt li jkun fuq is-Siġra Dinjija, Volva tiżvela lil Odin li hi taf ħafna mis-sigrieti tiegħu. Li hu sagrifikat lilu nnifsu fuq Yggdrasil fl-insegwiment ta 'għarfien. Li sajem għal disat ijiem u disat iljieli għall-istess għan. Hi tgħidlu li taf fejn huma moħbija għajnejh u kif tahom bi skambju għal aktar għarfien."
  
  "One Wise One," interrott Dahl. "Parnevik qal li dejjem kien meqjus bħala l-aktar għaqli fost l-Allat kollha."
  
  Drake għajjat, "Qatt mhu għaqli li tgħid is-sigrieti tiegħek lil mara."
  
  Ben xemm għajnejh lejh. "Odin sajem fuq is-Siġra tad-Dinja għal disat ijiem u disat iljieli b"lanza titfed ġenbu, bħal Kristu fuq is-salib. Heidi tgħid li fid-delirju tiegħu, Odin qalilha fejn kienu moħbija sħabu. U fejn kienet moħbija t-tarka tiegħu? U li l-lanza tiegħu għandha tibqa" hemm. U li riedha tferrex lil sħabu - il-Partijiet tiegħu - u tpoġġi ġismu fil-qabar."
  
  Ben grinned lejn Drake, għajnejhom beraħ. "Jiena ma spiċċajtx it-tfittxija tiegħi għall-klitoris leġġendarju, ħabib tiegħi, iżda x-xogħol tiegħi hawn huwa lest."
  
  Ben imbagħad ftakar fejn kien u l-mara li kienet wieqfa ħdejh. Huwa qabad il-pont ta 'mnieħru. "Dann u ħelu."
  
  Dahl ma għamitx għajn. "Sa fejn naf jien - u dan japplika biss għal dak li ddejjaqt nisma" waqt il-lecture ta" Parnevik - il-Volvas, bħall-pharaohs Eġizzjani, kienu dejjem midfuna fl-aktar oqbra sinjuri, ħdejnhom kien hemm ħafna affarijiet ta" valur. Żwiemel, karrettuni, rigali minn artijiet imbiegħda."
  
  Hayden deher li qed jaħbi grin. "Jekk insegwu l-istorja kollha tiegħek b'mod loġiku, Sur Blake, allura nemmen li l-hekk imsejħa vjaġġi ta 'Heidi huma fil-fatt spjegazzjoni ta' fejn il-biċċiet kollha ta 'Odin kienu mferrxa... jew moħbija."
  
  "Ċempilli... Ben. Iva, Ben. U iva, għandek raġun. Żgur."
  
  Drake għen lil ħabib tiegħu joħroġ. "Mhux li huwa importanti issa. Il-biċċiet kollha nstabu, ħlief għall-Valkyries u..." waqaf.
  
  "Għajnejn." qal Ben bi tbissima tensjoni. "Jekk nistgħu nsibu l-Għajnejn, nistgħu nieqfu dan u nġibu xi bargaining chips għal Karin."
  
  Drake, Dahl u Hayden baqgħu siekta. Drake fl-aħħar qal, "Il-Valkyries għandhom ikunu hemm barra x"imkien ukoll, Blakey. Tista" ssir taf fejn instabu? Għandu jkun hemm xi rapport ta" gazzetta antik jew xi ħaġa."
  
  "Heidi ħarġet bil-leġġenda ta 'Ragnarok," kien għadu jaħseb Ben, mgħaddas fir-riċerka tiegħu. "Odin għandu jkun ħarreġha qabel ma miet f'Ragnarok."
  
  Drake ħabbar rasu u bagħat lil Dahl u lil Hayden fil-ġenb. "Valkyries," qalilhom. "Tiftakru n-nuqqas sħiħ ta" informazzjoni u għalhekk l-aspett kriminali possibbli? Hemm ċans li l-Interpol tista" tingħaqad mas-CIA u tagħtih ċans?"
  
  "Issa mmur nawtorizzaha," qal Hayden. "U se nkompli l-investigazzjoni li l-ispeċjalisti tal-IT tagħna wettqu kontra l-Ġermaniżi. Kif kważi jgħid il-ħabib ħelu tiegħek - it-traċċi elettroniċi għandhom iwassluna lejhom."
  
  "Ħelu?" Drake tbissem lilha. "Hu aktar minn hekk. Għaddas ruħek fil-fotografija. Vokalista fil-grupp. Raġel tal-familja, u..." qagħad, "iva... ħabib tiegħi."
  
  Hija xeqtet eqreb, qalet, "Jista 'jieħu r-ritratt tiegħi kwalunkwe ħin," imbagħad daħqet ħafif u marret. Drake segwa tagħha, kemm imħasseb kif ukoll sorpriż pjaċevoli. Kien żbaljat dwarha. J'Alla, kienet aktar diffiċli biex taqra minn Kennedy.
  
  Drake ftaħar bil-ħila tiegħu li jaqra n-nies. Żelaq? Kienu s-snin tiegħu ta" servizz ċivili għamluh artab?
  
  Leħen tkellem f"widnejh, li qalbu jaqbeż. "Dan x'inhu?" - Saqsejt.
  
  Kennedy!
  
  "Ħerq!" Qabeż u pprova jaħbi l-qabża żgħira tiegħu fl-arja bħala t-tiġbid tas-soltu ta" riġlejh.
  
  Il-pulizija ta" New York qrah bħal ktieb. "Smajt li l-SAS qatt ma ġew imbuttati fit-territorju tal-għadu. Naħseb li qatt ma kont parti minn dan it-tim, huh?"
  
  "X'inhu dak?" staqsa Ben distrattament, u wieġeb il-mistoqsija tagħha.
  
  "Dan?" Kennedy inxaqleb 'il quddiem u taptat il-ġenb tal-monitor, u indika ikona ċkejkna moħbija fost it-taħwid ta' simboli fil-manuskritt.
  
  Ben frowned. "Ma nafx. Jidher bħall-ikona fl-istampa."
  
  Meta Kennedy iddritta, xagħarha ħareġ mill-irbit tiegħu u waqa 'fuq spallejha. Drake jara kif niżlu saż-żgħir ta" dahru.
  
  "Ara naqra. Dak huwa wisq xagħar."
  
  "Tista 'tagħmel dan, skerz."
  
  Ben għafas darbtejn fuq l-ikona tal-immaġni. L-iskrin daret għat-test, it-titlu kuraġġuż tiegħu jaqbadlek għajnejk. Odin u l-Seer, ħejjew waqt Ragnarok. U taħtu hemm ftit linji qodma ta 'test spjegattiv.
  
  Din il-pittura, miżbugħa minn Lorenzo Bacche fl-1795 u kkonfiskata mill-kollezzjoni privata ta" John Dillinger fl-1934, hija maħsuba li hija bbażata fuq immaġni eqdem u turi l-kumpanji tal-alla Norse Odin irranġati f"ordni speċjali fis-sit fejn miet Odin. - il-kamp tal-battalja mitiku ta' Ragnarok. Il-maħbub Seer tiegħu jħares lejn dan u jibki.
  
  Mingħajr ma qal kelma, Ben reġa" għafas u l-istampa mmaterjalizzat quddiemhom.
  
  "Alla tiegħi!" Bejjer Ben. "Xogħol kbir."
  
  Kennedy qal, "Dan huwa pjan... ta 'kif tirranġa l-biċċiet."
  
  
  ERBGHA U GHOXRIN
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Ejja nagħmlu xi kopji." Il-Drake dejjem kawt qabad ftit stampi malajr bit-telefon tiegħu. Ben għallmu biex dejjem iżomm kamera tajba u li taħdem f"idejna, u dan kien telf ta" flus mhux mistenni. "Kulma għandna bżonn issa huma l-Valkyries, l-Għajnejn u l-mappa ta 'Ragnarok." Huwa waqaf ħesrem, imtaqqab minn shard ta 'memorja.
  
  Ben staqsa, "Xi?"
  
  "Miniex ċert. Ħażin. Memorja. Forsi xi ħaġa li rajna fl-aħħar jiem, imma tant rajna li ma nistax inaqqasha."
  
  Dahl qal, "Tajjeb, Drake. Forsi kellek raġun. Forsi d-Dillinger modern għandu l-kollezzjoni privata interessanti tiegħu stess."
  
  "Ara hawn," kompla jaqra Ben. "Hawn tgħid li din il-pittura hija unika, fatt li ma sarx sal-bidu tas-sittinijiet, wara li ġiet inkluża f"wirja dwar il-mitoloġija Norveġiża u mibgħuta għal mawra dinjija qasira. Wara dan, u minħabba l-interess li jonqos, il-pittura ġiet imsakkra f"kaxxa-forti tal-mużew u... sew, insiet. Sal-lum".
  
  "Xogħol tajjeb ġibna pulizija magħna." Drake ppruvat isaħħaħ l-istima personali ta" Kennedy, għadha mhix ċerta fejn kienet rasha wara New York.
  
  Kennedy bdiet torbot xagħarha lura, imbagħad eżita. Wara mument, poġġiet idejha fil-bwiet, bħallikieku qed tipprova taqbadhom. Drake taha fuq l-ispalla. "Mela, kif tmur tieħu din il-pittura u ġġibuha hawn. Jista" jkun hemm xi ħaġa hemmhekk li ma narawx fir-ritratt. Jien u buddy antik tiegħi Dahl se niċċekkjaw in-naħa dellija tal-ġbir tal-arti. Ħawwad xi siġar." Huwa waqaf, grinning. "Aktar siġar."
  
  Kennedy groaned qabel ma telaq.
  
  Dahl ħares lejh b'għajnejn imdejqa. "Allura. Minn fejn għandna nibdew?
  
  "Aħna nibdew bil-Valkyries," qal Drake. "Ladarba l-munchkin amikevoli tagħna jgħidilna fejn u meta nstabu, nistgħu nippruvaw insibuhom."
  
  "Xogħol ta' ditektif?" staqsa Dahl. "Imma għadek kif bgħatt l-aqwa ditektif tagħna."
  
  "Bħalissa għandha bżonn distrazzjoni fiżikament, mhux mentalment. Hija pjuttost shabby."
  
  Ben tkellem. "Sher tajba, Matt. Il-Valkyries ġew skoperti fost teżori kbar oħra fil-qabar tal-seer Viking, Volva, fl-1945 fl-Isvezja."
  
  "Il-qabar ta" Heidi?" Drake ħa ċans.
  
  "Kellu jkun. Damn mod tajjeb biex taħbi waħda mill-biċċiet. Itlob lil minions tiegħek biex jidfnu miegħek wara li tmut."
  
  "Ittrasferixxi dan l-artikolu għal kompjuter ieħor." Drake u Dahl poġġew bilqiegħda ħdejn xulxin, iħarsu skomdi.
  
  Drake kien jaf li l-arloġġ kien għadu jimmarka. Għal Karin. Għal Parnevik. Għall-għedewwa tagħhom u għad-dinja kollha. Huwa ħabbat il-magna b'mod furious, għaddej mill-arkivji tal-mużew u jipprova jifhem meta l-Valkyries sparixxew mill-inventarju.
  
  "Tissuspetta li xi ħadd qed jaħdem minn ġewwa?" Dahl mill-ewwel fehem fejn kien sejjer.
  
  "L-aħjar raden huwa gwardjan tas-sigurtà tal-mużew li ma jitħallasx biżżejjed jew kuratur maqbud... xi ħaġa bħal dik. Huma kienu jistennew sakemm il-Valkyries kienu possibbilment degradati fil-kaxxa-forti u mbagħad bil-kwiet mibgħutahom. Ħadd ma jirrealizza dan għal snin, jekk xejn."
  
  "Jew serq," Dahl qabad. "Ġesù, raġel, għandna aktar minn sittin sena biex nifhmu dan." Huwa mess iċ-ċirku tat-tieġ li kien reġa" libes minn meta daħlu fil-Librerija. Drake waqaf għal sekonda. "Mart?"
  
  "U t-tfal".
  
  "Tmisshom?"
  
  "Kull sekonda".
  
  "Multa. Forsi m'intix daqshekk il-jekk li ħsibt li kont."
  
  "Fakk, Drake."
  
  "Iktar bħalha. Ma nara l-ebda serq. Imma ara hawn - il-Valkyries marru fuq tour fl-1991 bħala parti minn kampanja ta' relazzjonijiet pubbliċi għall-Fondazzjoni Svediża tal-Wirt. Sal-1992 kienu neqsin mill-katalgu tal-Museum.Dak xi jgħidlek?"
  
  Dahl għamel xufftejh. "Li xi ħadd assoċjat mat-tour iddeċieda li jisraqhom?"
  
  "Jew... iddeċieda xi ħadd li rahom waqt il-mawra!"
  
  "Tajjeb, dan huwa aktar probabbli." Ras Dahl heżżet. "Allura fejn marret il-mawra?" Is-swaba" tiegħu taptaw l-iskrin erba" darbiet. "L-Ingilterra. NEW YORK. Hawaii. L-Awstralja."
  
  "Dan verament iddejjaq," qal Drake b'mod sarkastiku. "Ħażż".
  
  "Le, stenna," exclaid Dahl. "Dan huwa minnu. Il-ħtif ta" Valkyrie kellu jkun mar tajjeb, hux? Ippjanat tajjeb, esegwit tajjeb. Ideali. Għadu xoqq ta" involviment f"reat."
  
  "Kieku kont ftit aktar intelliġenti, kont..."
  
  "Isma'! Fil-bidu tas-snin 90, il-mafja Serba bdiet tħaffer id-dwiefer tagħha fil-qiegħ tal-Isvezja. Ir-reati relatati mal-estorsjoni rduppjaw f"inqas minn għaxar snin, u issa hemm għexieren ta" gruppi organizzati li joperaw madwar il-pajjiż. Xi wħud isejħu lilhom infushom Bandidos. Oħrajn, bħall-Hells Angels, huma biss gruppi ta" bikers."
  
  "Qed tgħid li l-mafja Serba għandha Valkyries?"
  
  "Le. Qed ngħid li ppjanaw li jisirquhom u mbagħad ibigħuhom għall-flus. Huma l-uniċi bil-konnessjonijiet li jiġbdu dan. Dawn in-nies jagħmlu minn kollox, mhux biss estorsjoni. Il-kuntrabandu internazzjonali ma jkunx lil hinn minnhom."
  
  "KOLLOX SEW. Allura kif inkunu nafu lil min biegħhom?"
  
  Dahl qabad it-telefon tiegħu. "Aħna ma nagħmlux hekk. Iżda mill-inqas tlieta mill-mexxejja anzjani issa jinsabu wara l-lasti qrib Oslo." Telaq biex jagħmel sejħa.
  
  Drake għorok għajnejh u rexa lura. Ħares lejn l-arloġġ u ħasad meta ra li kienu kważi s-6 am Meta kienet l-aħħar darba li raqdu? Ħares madwaru meta Hayden reġa" lura.
  
  Il-pjuttost assistent segretarju tad-difiża deher batut. "Skużani guys. L-ebda xortih mal-Ġermaniżi."
  
  Ir-ras ta" Ben daqqet, turi t-tensjoni. "Hadd?"
  
  "Mhux għal issa. Jiddispjaċini ħafna."
  
  "Imma kif? Dan ir-raġel għandu jkun x'imkien." Id-dmugħ imlewlu għajnejh u waħħalhom fuq Drake. "Hux?"
  
  "Iva, ħabib, hekk hu. Afda fija, insibuh." Huwa qabad lil ħabib tiegħu f'tgħanniqa ta 'ors, għajnejh talab lil Hayden biex jagħmel avvanz. "Għandna bżonn nieħdu pawża u nieħdu kolazzjon tajjeb," qal, bl-aċċent tiegħu ta 'Yorkshire jiddi.
  
  Hayden ħadlu rasha, ħares lejh bħallikieku kien għadu kemm tkellem Ġappuniż.
  
  
  HAMSA U GHOXRIN
  
  
  
  LAS VEGAS
  
  
  Alicia Miles tara lill-multibiljunarju Colby Taylor waqt li qagħad fuq l-art spazjuża ta" wieħed mill-ħafna appartamenti li kellu, dan li jinsab tnejn u għoxrin sular fuq Las Vegas Boulevard. Ħajt wieħed kien kollu tal-ħġieġ, li joffri veduta meraviljuża tal-funtani Bellagio u d-dwal tad-deheb tat-Torri Eiffel.
  
  Colby Taylor ma ħasibhiex it-tieni ħsieb. Huwa kien mgħaddas fl-aħħar akkwist tiegħu, The Wolves of Odin, li kien qatta" sagħtejn jgħaqqad flimkien bir-reqqa. Alicia marret lejh, qaxxarha ħwejjeġ waħda waħda sakemm kienet għarwiena, u mbagħad niżlet fuq l-erba" saqajha sakemm għajnejha kienu fil-livell tiegħu, sieq mill-art.
  
  Il-qawwa u l-periklu kienu żewġ affarijiet li xegħluha. Il-qawwa ta" Colby Taylor - megalomaniac extraordinaire - u l-periklu li joħloq ir-realizzazzjoni delizzjuża li l-għarus tagħha Milo, dak it-tbenġil kbir u qawwi minn Vegas, fil-fatt kien iħobbha.
  
  "Se tieħu pawża, kap?" staqsiet bla nifs. "Jien bareback. L-ebda ħlas żejjed."
  
  Taylor ħaresha 'l fuq u' l isfel. "Alicia," qal, ħa għaxar dollari mill-kartiera tiegħu. "It-tnejn nafu li kieku nħallas int se jdawwarek aktar." Huwa għafas il-kont bejn snienha qabel ħa pożizzjoni warajha.
  
  Alicia għollet rasha għolja, kważi drooling, ammirajt id-dwal frizzanti tal-Istrixxa mġebbda quddiemha. "Tgħaġġelx. Jekk tista."
  
  "Kif sejrin l-affarijiet ma" Parnevik?" Taylor fformula l-mistoqsija tiegħu bħala grunt.
  
  "Malli tkun lest," wieġbet Alicia bl-Ingliż miksur tagħha. "Se naqsamha fi tnejn."
  
  "L-informazzjoni hija qawwa, Miles. Aħna... irridu nkunu nafu dak li jafu. ... Lanza. Il-kumplament kollu. Bħalissa ninsabu quddiem. Imma l-Valkyries u l-Għajnejn huma... il-premjijiet reali."
  
  Alicia ħarġet. Żanżin. Grunt. Ossessjoni. Hija għexet għal żewġ affarijiet - periklu u flus. Kellha l-ħiliet u s-seħer biex tieħu dak kollu li riedet, li kienet tagħmel kuljum mingħajr ħsieb ieħor jew dispjaċir. Il-ġranet tagħha fis-SAS kienu sempliċi taħriġ. Il-missjonijiet tagħha fl-Afganistan u l-Libanu kienu xogħol tad-dar sempliċi.
  
  Din kienet il-logħba tagħha, il-mezzi tagħha għall-awto-suffiċjenza. Din id-darba kien pjaċevoli ma 'Colby Taylor u l-armata tiegħu, iżda l-Ġermaniżi dalwaqt kellhom joffru payday akbar - Abel Frey irrappreżenta l-poter reali, mhux Colby Taylor. Ħallat dan mal-periklu qawwi li jkollok il-Milo li dejjem iħobb fil-qrib, u ma rat xejn ħlief logħob tan-nar fabulous fuq l-orizzont tagħha.
  
  Hija tat t'għajn madwar l-Istrixxa, għarfet is-setgħa assoluta f'dawk id-dwal li jteptep u l-casinos grandjużi, u ħadet vantaġġ mill-ftit divertiment li kellha x'toffri Colby Taylor, waqt li kienet taħseb dwar Matt Drake u l-mara li kienet rat lilu magħha.
  
  
  * * *
  
  
  Daħlet fil-kamra tas-sodda tal-mistiedna tal-appartament u sabet lill-Professur Roland Parnevik marbut, mifrux, mas-sodda eżatt kif kienet ħallietu. Bis-sħana ta" Taylor għadha taħraq bejn koxoxha u blush fuq ħaddejnha, għajjat lil Geronimo! u qabeż fuq is-saqqu, niżel ħdejn ix-xjuħ.
  
  Hija qabżet fuq irkopptejn tagħha u qatgħet it-tape tal-fidda minn xufftejh. "Smajtna, hux, Professur? Ovvjament għamilt." Ħarsa tagħha stabbilita fuq il-groin tiegħu. "Għad hemm xi ħajja hemmhekk, xiħ? Hemm bżonn l-għajnuna?"
  
  Hija daħqet maniacally u qabżet mis-sodda. Għajnejn mbeżżgħin tal-professur segwewha kull mossa bil-ġuħ tal-poter, infjammaw l-ego tagħha, wassalha għal manifestazzjonijiet saħansitra aktar selvaġġi. Hija tiżfen, hi twirled, hija saret jitmeżmżu.
  
  Iżda fl-aħħar, qagħdet fuq sidru l-anzjan, għamlitlu n-nifs ħafna, u tbandal par imqass tal-ward.
  
  "Żmien li taqtaʼ subgħajk," qalet ferrieħa. "Ngawdi t-tortura tiegħi daqskemm nieħu pjaċir is-sess tiegħi, pulzier b"pulzier. U iktar ma ddum, aħjar. Serjament ħabib, jien hawn biss għad-demm u l-kaos."
  
  "X'... xi trid... tkun taf?" L-aċċent Svediż ta" Parnevik kien ħoxnin bil-biża".
  
  "Għidli dwar Matt Drake u l-puttana li tgħinu."
  
  "Drake? Jien... ma nifhimx... ma tridx - Odin?"
  
  "Jien ma nagħtikx dan il-ħażin kollu Norveġiż. Jien fiha minħabba l-eċitament sfrenat pur ta 'dan kollu." Hija malajr snapped l-imqass tal-ward ħdejn il-ponta ta 'imnieħru.
  
  "Umm... Drake kien - SAS, smajt. Involva ruħu f"dan... b"inċident."
  
  Alicia ħassitha mewġa silġa taħsel fuqha. B"attenzjoni telgħet fuq il-ġisem ta" Parnevik, poġġiet iż-żewġ xfafar madwar imnieħru u għafset sakemm deher nixxiegħa demm.
  
  "Inħoss li qed tieqaf, xiħ."
  
  "Le! Le! Jekk jogħġbok!" Issa l-aċċent tiegħu tant kien ħoxnin u mgħawġa mill-pressjoni fuq imnieħerha li bilkemm setgħet tagħraf il-kliem. Hija giggled. "Int ħoss bħal dak il-kok minn The Muppets." Bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla."
  
  "Martu-hi ħallietu. Tort lil SAS!" - Parnevik blurted out u rolled għajnejn tiegħu fil orrur. "Ħabib tiegħu għandu oħt li tgħinna! Il-mara hija Kennedy Moore, uffiċjal tal-pulizija minn New York. Hi ħarġet serial killer!"
  
  Alicia ċċaqlaq ix-xfafar tagħha rrabjata. "Aħjar. Ħafna aħjar, professur. X'iktar?"
  
  "Hija... tinsab fuq... um... Vaganza. Ebda vaganzi sfurzati. Tara, is-serial killer-reġa" qatel."
  
  "Alla, Prof, qed tibda tqanqalni."
  
  "Jekk jogħġbok. Nista" ngħid li Drake huwa persuna tajba!"
  
  Alicia ħarġet il-qtugħ tal-ward tagħha. "Tajjeb, żgur li għaddej minnha. Imma jien sabt miegħu fl-SRT, mhux int. Naf x"qed jolqot lil dak il-bażżard."
  
  Kien hemm scream u ħabta, u mbagħad Colby Taylor poked rasu mill-bieb. "Miles! Għadni kemm irċevejt sejħa mill-alleat tagħna fil-gvern Żvediż. Sabu fejn kienu l-Valkyries. Irridu ngħaġġlu. Issa!"
  
  Alicia ħadet il-qtugħ tal-ward u qatgħet il-ponta ta" subgħajh ix-xjuħ.
  
  Sempliċement għax setgħet.
  
  U waqt li hu għajjat u tgħawweġ, hi poġġiet fuq dahru u waħħlu b"jet injector, siringa mingħajr labra, u daħħlet sensorju ċkejken eżatt taħt il-ġilda tiegħu.
  
  Pjan B, ħasbet Alicia, it-taħriġ tas-suldat tagħha kien għadu sal-par.
  
  
  SITTA U GĦOXRIN
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Meta t-telefon ċellulari ta" Thorsten Dahl daqq, ħalq Drake kien mimli muffin tal-blueberry. Huwa ħaslu bil-kafè frisk, jisma 'jistenna.
  
  "Iva, Ministru tal-Istat." Wara din is-sorpriża, il-kumplament tal-konversazzjoni min-naħa ta" Dahl kienet kajmana, sensiela ta" "Nara", dikjarazzjonijiet u silenzju rispettuż. Intemmet b""M"iniex se nħallik, sir", li kienet tinstema" xi ftit ta" ħażin għal Drake.
  
  "Tajjeb?" - Saqsejt.
  
  "Il-gvern tiegħi kellu jwiegħed lil wieħed minn dawn l-iskejjer Serbi sentenza ta' ħabs imnaqqsa bi skambju għall-għajnuna, iżda għandna konferma." Drake seta" jgħid li taħt il-barra konservattiva ta" Dahl kien hemm raġel li ried ikun ferħan.
  
  "U xiex?"
  
  "Mhux għal issa. Ejja ngħaqqdu lil kulħadd." Mumenti wara, Ben inġibed 'il bogħod mill-iskrin tal-laptop, Hayden staġnat pulzier minn minkeb, u Kennedy wieqaf jistenna ħdejn Drake, b'xagħaru twil għadu 'l isfel.
  
  Dahl ħa nifs. "Il-verżjoni qasira hija li l-mexxej tal-mafja Svediża Serba fis-snin disgħin - raġel li bħalissa jinsab fil-kustodja tagħna - ta l-Valkyries lill-kontroparti Amerikana tiegħu bħala ġest ta" rieda tajba. Allura, Davor Babic irċieva Valkyries fl-1994. Fl-1999, Davor telaq minn mexxej tal-Mafja u ta l-kontroll lil ibnu Blanca, u rtira fil-post li kien iħobb l-aktar fid-dinja-saħansitra art twelidu."
  
  Dahl waqaf ftit. "Ħawwaj".
  
  
  SEBGĦA GĦOXRIN
  
  
  
  New York, l-Istati Uniti
  
  
  Abel Frey ħares 'l isfel mit-tieqa ta' l-appartament tiegħu fl-ogħla sular lejn il-miljuni ta' nemel ċkejkna li kienu għaddejjin mal-bankini ta' taħt. Madankollu, għall-kuntrarju tan-nemel, dawn in-nies kienu bla moħħ, bla għan, u ma kellhomx l-immaġinazzjoni biex iħarsu lil hinn minn ħajjithom miżerabbli. Huwa ssuġġerixxa li t-terminu 'tiġieġ bla ras' ġie maħluq minn raġel wieqaf f'dan l-għoli proprju waqt li sħarreġ fuq il-fosdna diżilluża li kienet l-umanità.
  
  Frey ilu jagħti riedni ħielsa lill-fantasiji tiegħu. Verżjoni ferm iżgħar minnu rrealizza li li tkun kapaċi tagħmel xi ħaġa għamel kollox boring. Kellek toħroġ b'attivitajiet ġodda, aktar varjati u divertenti.
  
  Għalhekk l-arena tal-battalja. Għalhekk in-negozju tal-moda - inizjalment mod biex tippossjedi nisa sbieħ, imbagħad quddiem għal ċirku ta 'kuntrabandu internazzjonali, u issa mod kif jaħbi l-interess tiegħu fil-Qabar tal-Gods.
  
  Ix-xogħol ta" ħajtu.
  
  It-tarka kienet bla difetti, biċċa xogħol tal-arti vera, u, minbarra l-mappa kriptata minquxa fil-wiċċ konvessi tagħha, kien reċentement skopra sentenza kriptika miktuba tul ix-xifer ta 'fuq tagħha. L-arkeologu favorit tiegħu kien qed jaħdem ħafna fuqha. U x-xjenzat favorit tiegħu pprova jisfaxxa sorpriża oħra reċenti - it-tarka kienet magħmula minn materjal kurjuż, mhux metall ordinarju, iżda xi ħaġa aktar sostanzjali, iżda fl-istess ħin ħafifa tal-għaġeb. Frey kien kemm ferħan kif ukoll diżappuntat meta jiskopri li kien hemm saħansitra aktar fis-sigriet ta 'Odin milli kien immaġina l-ewwel.
  
  Id-diżappunt tiegħu kien ikkawżat min-nuqqas ta" ħin biex jistudjahom. Speċjalment issa li kien parti minn din it-tellieqa internazzjonali. Kemm xtaq li jista" jibgħat lil kulħadd lura f"La Veraine, u filwaqt li s-soċji mhux xierqa ħadu gost tagħhom, hu u ftit oħrajn magħżula janalizzaw is-sigrieti tal-Allat.
  
  Huwa mbagħad grinned fil-kamra vojta. L-analiżi dejjem kellha tkun akkumpanjata minn ftit mumenti prezzjużi ta" serħan mhux maħdum. Forsi jpoġġu koppja ta 'mudelli maskili kontra xulxin f'arena, joffrulhom mod kif joħorġu. Aħjar, poġġi bosta mill-priġunieri tiegħu kontra xulxin. L-injoranza u d-disprament tagħhom dejjem ippreżentaw l-aqwa spettaklu.
  
  L-email tiegħu qed ping. Fuq l-iskrin deher filmat li juri lit-tfajla l-ġdida, Karin Blake, bilqiegħda fuq sodda tagħha bil-ktajjen.
  
  "Fl-aħħar". Frey ħares lejha għall-ewwel darba. Il-mara Blake kienet immarkat kull wieħed mit-tliet merċenarji li kien bagħat biex jaħtfuha, wieħed pjuttost vizzjuż. Kienet intelliġenti ħafna, vantaġġ reali, u kienet għadha kif ġiet magħluqa fil-ħabs żgħir tagħha f"La Vereina, tistenna l-wasla ta" Frey.
  
  Laħam frisk għat-tgawdija tiegħu. Mid-demm tal-innoċenti huwa l-hena eterna tiegħu. Issa kienet propjetà tiegħu. Kellha xagħar blond maqtugħ, frank sbieħ, u par għajnejn wesgħin-għalkemm Frey ma setgħetx tkun ċerta mill-kulur minħabba l-kwalità tal-immaġni. Korp sabiħ - mhux skinny bħal mudell; aktar seductive, li, bla dubju, jappella għas-sess ġust.
  
  Huwa mess wiċċha diġitalizzat. "Dal dalwaqt tkun id-dar, ċkejkna tiegħi..."
  
  F"dak il-mument, il-bieb infetaħ u Milo goff daħal fih, b"id waħda xejriet il-mowbajl tiegħu. "Hija tagħha," għajjat. "Alicija!" Huwa kellu grin stupidu fuq wiċċu idjotiku.
  
  Frey ħeba l-emozzjonijiet tiegħu. "Ja? Halo?Iva, għidli. Dik l-aħħar biċċa fi New York, kellha tkun tiegħi." Ma kienx jafda ftit lill-kelba Ingliża.
  
  Huwa semagħha, jitbissem hekk kif spjegat fejn għandhom imorru jmiss, iċċanġar meta sema" li l-Iżvediżi u sħabhom kienu fi triqithom, u mbagħad ma setax ma jxekkel meta wegħdet li dalwaqt kien se jżomm iż-żewġ Kanadiżi. figuri.
  
  Imbagħad setaʼ jiddeċifra din l-iskrizzjoni stramba fuq it-truf tat-Tarka u jara jekk partijiet oħra kinux magħmula mill-istess materjal rari. Imbagħad kien ikollu tliet biċċiet u vantaġġ.
  
  "Almenu int riżorsi," qal fit-telefon, waqt li ħares attentament lejn Milo. "Ninsab ħerqan li nuża din ir-risorsi meta nerġgħu niltaqgħu dalwaqt." Kien ilu żmien mhux ħażin minn meta ttafa warda Ingliża.
  
  Frey tbissem ġewwa hekk kif għajnejn Milo xegħlu bil-ħsieb li jerġa" jingħaqad mal-ħabiba tiegħu. It-tweġiba ta" Alicia għadha tfajt f"moħħu.
  
  Kif tixtieq, sir.
  
  
  Tmienja u għoxrin
  
  
  
  OAHU, HAWAII
  
  
  th Fit-12 ta' Settembru, ix-xemx ta' nofs in-nhar fuq il-Hawaii kienet imdalla minn xita mudlama ta' paraxuts tal-bram, il-paraxut tal-firma tal-militar Amerikan. F"operazzjoni unika, Delta Commandos niżlu mdawra minn SGG Żvediżi u SAS Brittaniċi - u pulizija wieħed ta" New York - fuq bajja remota fin-naħa tat-tramuntana tal-gżira.
  
  Drake beda jiġri lejn il-bajja, ir-ramel irattab l-inżul tiegħu, ħareġ il-paraxut tiegħu u malajr daret biex jiċċekkja l-progress ta" Kennedy. Niżlet fost koppja ta" subien Delta, waqgħet f"irkoppa waħda, iżda ma damx ma qamet fuq saqajha.
  
  Ben kellu jibqa" mal-ajruplan waqt li jkompli bir-riċerka tiegħu bl-għajnuna ta" Hayden, li ntbagħat bħala "konsulent" fl-Istati Uniti fil-missjoni.
  
  Fl-esperjenza ta" Drake, il-konsulenti kienu ġeneralment verżjonijiet mħarrġa aħjar tal-kapijiet tagħhom-spjuni b"ilbies tan-nagħaġ, biex ngħidu hekk.
  
  Huma ġrew tul il-bajja fix-xemx ħawajjan sħuna, tletin suldat tal-Forzi Speċjali mħarrġa ħafna, qabel ma laħqu inklinazzjoni ġentili protetti minn kanupew ta 'siġar.
  
  Hawn Thorsten Dahl waqqafhom. "Int taf ir-regoli. Kwiet u solidu. L-għan huwa kamra tal-ħażna. Quddiem!"
  
  Ittieħdet id-deċiżjoni li l-mansion tal-eks mexxej tal-mafja Serba tintlaqat b"qawwa massima. Iż-żmien kien terriblement kontrihom - ir-rivali tagħhom setgħu jafu wkoll il-post tal-Valkyries sa issa, u li jiksbu l-vantaġġ f'din it-tellieqa kien vitali.
  
  U matul ir-renju tiegħu, Davor Babic ma kienx persuna ħanin.
  
  Telgħu l-inklinazzjoni u ġrew tul it-triq, dritt lejn il-bieb personali ta" Babich. Lanqas ir-riħ ma messethom. L-attakk sar, u f'inqas minn minuta l-gradi tal-ħadid maħdum tnaqqsu għal biċċiet tal-metall. Huma fqigħ mill-bieb u mxerrda maż-żona kollha. Drake ħa kopertura wara siġra tal-palm ħoxna, jistudja l-lawn miftuħ li wassal għat-taraġ tal-irħam enormi. Fuq nett tagħhom kien hemm id-daħla għall-Mansion ta" Babich. Fuq iż-żewġ naħat kien hemm statwi kapriċċjużi u teżori tal-kultura Ħawajjan, anke figurin Moai mill-Gżira tal-Għid.
  
  S'issa l-ebda attività.
  
  L-irtirat tal-mafja Serba kien kunfidenti fih innifsu fatali.
  
  Ir-raġel SAS, wiċċu nofsu moħbi, jiżżerżaq ħdejn Drake.
  
  "Tislijiet, ħabib antik. Ġurnata sabiħa, hux? Inħobbha meta d-dawl tax-xemx dirett jolqot il-lentijiet. Wells jibgħat l-isbaħ xewqat tiegħu."
  
  "Fejn hu dak l-iblah antik?" Drake ma neħħax għajnejh mill-ġnien.
  
  "Jgħid li se jikkuntattjak aktar tard. Xi ħaġa dwarek li tridu xi żmien."
  
  "Bastard antik maħmuġ."
  
  "Min hi May?" - staqsa Kennedy. Hija mimxuta lura xagħha lura u libes uniformi bla forma tal-armata fuq pantsuit. Kellha ftit Glocks.
  
  Drake, bħas-soltu, ma ġarr l-ebda arma miegħu, ħlief għas-sikkina tiegħu bi skop speċjali.
  
  Ir-raġel il-ġdid tal-SAS qal, "Il-Qadim Drake Flame qiegħed hawn. Aktar importanti minn hekk, min int?"
  
  "Ejja, guys. Iffoka fuq dan. Qed inniedu wieħed mill-akbar attakki fuq iċ-ċivili fl-istorja."
  
  "Ċivili?" Kennedy xewħet. "Jekk dan il-bniedem huwa ċivili, allura jien il-ħmar ta' Claudia Schiffer."
  
  Delta Team kien diġà fuq it-taraġ. Drake ħareġ mill-ħabi fil-mument li bdew, u ġera madwar l-art miftuħa. Meta kien nofs triq hemm, bdew l-għajjat.
  
  Figuri dehru fin-naħa ta" fuq tat-taraġ, lebsin ilbiesi differenti, boxer shorts, u flokkijiet maqtugħin.
  
  Daqqu sitt tiri qosra. Sitt iġsma waqgħu bla ħajja fit-taraġ. Delta Team kien fin-nofs. Screams urġenti issa ġew minn x'imkien 'il quddiem hekk kif Drake laħaq il-qiegħ tat-taraġ u tkaxkar lejn il-lemin, fejn il-puġġaman tal-ġebel mgħawweġ ipprovda ftit aktar kopertura.
  
  Tir daqq, qawwi, jiġifieri ġie mis-Serbi. Drake reġa" dawwar biex jiċċekkja lil Kennedy, imbagħad tela" doppju fuq is-sular.
  
  Lil hinn minnhom, strixxa żgħira ta 'żrar wasslet għad-daħla tal-mansion, li kienet tinsab bejn iż-żewġ nofsijiet tal-bini f'forma ta' H. Irġiel armati ħarġu minn bibien miftuħa u minn bibien Franċiżi sħabu fuq kull naħa tad-daħla.
  
  Hemm għexieren minnhom.
  
  Huma jittieħdu b'sorpriża - iżda malajr jerġgħu jingħaqdu. Forsi mhux daqshekk smug wara kollox. Drake ra dak li kien ġej u ħa kenn fost ġabra stramba ta" statwi. Huwa spiċċa jkaxkar lil Kennedy bil-biċċa mill-Gżira tal-Għid.
  
  It-tieni wara nstema" nar ta" machine gun. Gwardjani ixxukkjati waqqfu purtieri taċ-ċomb fid-direzzjonijiet kollha. Drake waqa" f"żaqqu hekk kif diversi balal laqtu l-istatwa b"daqqiet.
  
  Il-gwardjani ġrew 'il quddiem. Kienu mikrija muskolu, magħżula aktar għall-istupidità brawny tagħhom milli prowess intellettwali tagħhom. Ġew dritti fil-linji tan-nar bir-reqqa mis-subien Delta u waqgħu, idawru fost nixxigħat tad-demm.
  
  Ħġieġ imfarrak warajhom.
  
  Instemgħu aktar tiri mit-twieqi tal-mansion. Is-suldat sfortunat tad-Delta rċieva balla f"għonq u mill-ewwel waqa" mejjet.
  
  Żewġ gwardjani tfixklu mal-istatwi, waħda minnhom weġġgħet ħafif. Drake fis-skiet ġibed ix-xafra tiegħu u stenna li wieħed minnhom jimxi madwar l-istatwa.
  
  L-aħħar ħaġa li s-Serb midrub ra kien demmu stess jixpruna hekk kif Drake qatgħalu griżmejh. Kennedy spara lejn it-tieni Serb, falla, imbagħad ħamiem għall-kopertura hekk kif għolla l-arma tiegħu.
  
  Il-martell għafas vojt.
  
  Kennedy qam bil-wieqfa. Kemm jekk l-arma kienet ħatt jew le, hija xorta ffaċċjat avversarju rrabjat. Il-gwardja tbandal il-mower, flex muskoli tiegħu.
  
  Kennedy ħareġ mill-firxa, imbagħad qabeż 'il quddiem hekk kif il-momentum tiegħu ħallietu espost. Kick malajr fil-groin u minkeb fuq wara ta" għonqu waqqtu mal-art. Huwa rolled, ix-xafra f'daqqa f'idejh, u slashed f'ark wiesa '. Kennedy jerked lura biss biżżejjed biex il-ponta fatali tgħaddiha ħaddejnha qabel ma ssuq subgħajha numb fil-windpipe tiegħu.
  
  Semgħet il-qarquċa ratba tinkiser, semgħetu jibda jifga.
  
  Hija daret bogħod. Huwa kien lest. Ma kellha l-ebda xewqa tarah imut.
  
  Drake waqaf u ħares. "Mhux ħażin".
  
  "Forsi int se tieqaf it-trabi issa."
  
  "Ma kontx..." Waqaf ħesrem. Kien hu?Kietu l-mistħija tiegħu b"ftaħar kuraġġuż. "M'hemm xejn aħjar milli tara mara b'pistola."
  
  "Ma jimpurtax". Kennedy nħaslet wara t-totem pole, karatteristika oħra barra mill-post tal-mansion, u stħarreġ ix-xena.
  
  "Aħna nimxu fit-toroq tagħna separati," qaltlu hi. "Int ser issib kamra tal-ħażna. Jien se mmur lura."
  
  Huwa għamel xogħol raġonevoli biex jaħbi l-eżitazzjoni tiegħu. "Int ċert?"
  
  "Ħej raġel, jien pulizija hawn, tiftakar? Inti ċivili. Agħmel kif qalulek."
  
  
  * * *
  
  
  Drake ra kif Kennedy jitkaxkar lejn il-lemin, sejjer lejn in-naħa ta" wara tal-mansion, fejn is-sorveljanza bis-satellita wriet helipad u diversi bini baxx. It-tim SAS kien diġà skjerat hemmhekk u kellhom jinfiltraw f'dak il-mument stess.
  
  Huwa sab ħarstu wieqaf fuq il-figura tagħha, moħħu f"daqqa waħda jixtieq li l-ħwejjeġ li kienet liebes juru ħmarha.
  
  Ix-xokk ħadlu. L-umiltà u l-inċertezza għaqqdu l-forzi f"rasu, u kkawżaw whirlpool ta" dubju fuqu nnifsu. Sentejn minn meta telqet Alison, aktar minn seba" mitt jum ta" instabbiltà. Fond mhux tas-soltu ta 'skor kostanti, segwit minn falliment, u mbagħad bil-mod, żieda bil-mod ħafna għall-ħajja normali.
  
  Għadhom lanqas hemm. Imkien fil-qrib.
  
  Kienet titkellem il-vulnerabbiltà tiegħu?
  
  Pjan b.
  
  Xogħol fil-idejn. Ipprova ġġib lura l-fokus militari tiegħek u ħalli l-affarijiet ċivili kkritikat lura għal xi żmien. Huwa qabad l-armi tan-nar miż-żewġ gwardjani u qaxxar bejn l-istatwi sakemm waqaf fit-tarf tal-awtostrada taż-żrar. Huwa lemaħ tliet miri fi tliet twieqi differenti u spara tliet infaqgħat wara xulxin.
  
  Żewġ screams u scream. Mhux ħażin. Meta r-ras li kien fadal ħarġet lura, tfittex il-post tagħha, Drake biddelha fi ċpar aħmar.
  
  Huwa mbagħad ġera, biss biex jiżolqu fuq irkopptejn tiegħu biex jieqaf ftit barra l-faċċata tal-Mansion, rasu laqat il-ġebel mhux maħduma. Ħares lura lejn it-tim Delta, li ġrew biex ilaħħqu miegħu. Huwa għolleb lill-mexxej tagħhom.
  
  "Permezz". Drake telaq lejn il-bieb, imbagħad lejn il-lemin. "Kamra tal-ħażna."
  
  Huma marru ġewwa, Drake l-aħħar, tagħfas mal-kurva tal-ħajt. Taraġ wiesaʼ tal- ħadid maħdum telaʼ quddiemhom għat- tieni livell tal- Mansion.
  
  Hekk kif tkaxkru mal-ħajt, aktar Serbi dehru fil-gallarija tal-ogħla sular direttament fuqhom. Fi mument, it-tim Delta sar priża faċli.
  
  Bla fejn imur, Drake waqa" għarkopptejh u fetaħ in-nar.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy ġera lejn il-linja tas-siġar li kienet tmiss mal-ħajt ta" barra tal-mansion u beda jimxi aktar malajr. F"ħakka t"għajn, waslet fuq wara tad-dar qabel ma s-suldat SAS bla wiċċ waqa" fuq żaqqu quddiemha.
  
  Bħal fenek, baqgħet bla tiċċaqlaq, ipnotizzata mill-kanna tal-azzarin. Għall-ewwel darba f"xhur, il-ħsibijiet kollha ta" Thomas Caleb telquha.
  
  "Ħażż!"
  
  "Tajjeb," qal vuċi ħdejn widna l-leminija. Ħassitha x-xafra kiesħa ftit millimetri bogħod minnha. "Dan huwa l-għasfur ta' Drake."
  
  Il-kumment qassam il-biża" tagħha. "L-għasfur ta" Drake? Jien tlaqt!"
  
  Ir-raġel mexa quddiemha, jitbissem. "Tajjeb, allura, skond il-president tiegħek, Miss Moore mhix importanti. Nippreferi nintroduċi ruħi kif suppost, iżda issa mhux il-ħin jew il-post. Ċempilli Wells."
  
  Kennedy għaraf l-isem, iżda ma qalet xejn aktar hekk kif madwarha mmaterjalizza tim kbir ta" suldati Ingliżi u beda jħalli marki. In-naħa ta" wara tal-proprjetà ta" Babich kienet tikkonsisti f"patio enormi miksija bil-ġebla Indjana, pixxina ta" daqs Olimpiku mdawra b"siġġijiet ta" lounge u kabanas bojod, u diversi bini squat u ikrah li ma jaqbilx mal-bqija tad-dekorazzjoni. Ħdejn l-akbar bini kien hemm helipad ċirkolari mgħammar b"ħelikopter ċivili.
  
  Wara snin imxi fit-toroq ta" New York, Kennedy kellu jistaqsi jekk il-kriminalità verament tħallasx. Dawn in-nies u Caleb ħallsu għaliha. Chuck Walker kien iħallas għaliha kieku Kennedy ma rahx idaħħal il-munzell fil-but.
  
  Is-sun loungers kienu mimlija. Diversi rġiel u nisa nofshom mikxufin issa baqgħu xokkjati, jaqbdu ma" ħwejjiġhom u jippruvaw jgħattu l-laħam żejjed. Kennedy nnota li xi rġiel anzjani ma jkunux kapaċi jimmaniġġjaw il-ġilda tal-ippopotamus, filwaqt li l-biċċa l-kbira tan-nisa żgħażagħ jistgħu jagħmluha b"żewġ idejn biss u dawra lejn ix-xellug.
  
  "Dawn in-nies... ejja nsejħulhom mistednin... probabbilment mhumiex parti mill-grupp Serb," qal Wells bil-kwiet fil-mikrofonu tal-gerżuma. "Neħħihom," għoġobhom lit-tliet irġiel ewlenin. "Il-bqija minnkom qed sejrin lejn in-naħa tal-baħar ta 'dawn il-binjiet."
  
  Hekk kif il-grupp beda jinqasam, ġraw diversi affarijiet f'daqqa. Ix-xfafar tal-ħelikopter bdew iduru; il-ħsejjes tal-magni tagħha immedjatament għerqu l-għajjat ta" dawk fil-qrib. Imbagħad ħsejjes profondi, bħall-ħoss ta 'ftuħ ta' bieb roller shutter, preċeduta l-roar f'daqqa ta 'karozza qawwija. Minn wara n-naħa tal-baħar tal-bini ikrah, dehret strixxa bajda tal-metall - Audi R8 li taċċellera bl-ogħla veloċità.
  
  Sakemm waslet fil-patio, kienet ton letali ta" balal. Hija ġġarraf fis-suldati SAS storduti, u bagħtilhom sprawling u tumbled fl-arja. Karozza oħra ġibdet warajh, din id-darba sewda u akbar.
  
  Ix-xfafar tal-ħelikopter bdew iduru aktar malajr u l-magni tiegħu bdew jgħajtu. Il-magna kollha ħadet, tipprepara għat-tluq.
  
  Kennedy, stordut, seta" jisma" biss hekk kif Welles għajjat ordnijiet. Hija tfixkel hekk kif is-suldati tal-SAS li kien fadal fetħu n-nar.
  
  L-infern kollu nqala" fil-ġnien.
  
  Is-suldati fetħu n-nar fuq l-Audi R8 li kienet qed tħaffef, bil-balal ittaqqbu l-ġisem tal-metall tagħha, ittaqqbu l-ġilda tal-fender u l-bibien. Il-karozza ħadet veloċità lejn il-kantuniera tad-dar, daret fl-aħħar minuta biex tagħmel dawra qawwija.
  
  Gravel spara minn taħt it-tajers tiegħu bħal rokits ċkejkna.
  
  Il-balal faqqret il-windskrin, u qerduh. Il-karozza mietet litteralment f"nofs it-titjira, il-magna tagħha waqfet meta s-sewwieq waqa" ħafna wara r-rota.
  
  Kennedy ġera 'l quddiem, għolla l-pistola. "Tiċċaqlaqx!"
  
  Qabel ma laħqet il-karozza, kien ovvju li s-sewwieq kien l-uniku passiġġier tagħha.
  
  Lixka.
  
  Il-ħelikopter kien żewġ piedi 'l fuq mill-art, idur bil-mod. Is-suldat tas-SAS għajjat, iżda mingħajr ebda rabja reali fil-vuċi tiegħu. It-tieni karozza, Cadillac iswed b"erba" bibien, issa kienet qed tħaffef tul il-ġabra enormi, bit-tyres tagħha jitfgħu mewġ tal-maread ta" ilma fid-direzzjonijiet kollha. It-twieqi kienu mudlama. Huwa impossibbli li jiġi determinat min kien ġewwa.
  
  It-tielet magna bdiet tixgħel, bħalissa ma tidher.
  
  Is-suldati fetħu n-nar fuq il-Cadillac, u għamlu ħsara lit-tyres u lis-sewwieq bi tliet tiri. Il-karozza skided u t-tarf ta" wara tagħha ħabat fil-pixxina. Wells u tliet suldati oħra ġrew lejh, jgħajtu. Kennedy żamm għajnejh fuq il-ħelikopter, iżda bħall-Caddy, it-twieqi tiegħu kienu opaki.
  
  Kennedy teorizzat li dan kien kollu parti minn xi pjan ta 'ħarba elaborat. Imma fejn kien il-veru Davor Babic?
  
  Il-ħelikopter beda jitla" ogħla. L-SAS finalment għajjien mit-twissijiet u spara lejn ir-rotor ta 'wara. Il-magna mostruża bdiet iddur, u mbagħad raġel niżel għarkobbtejha taħtha b'lanċjar tal-granati lest.
  
  Wells laħaq il-Caddy. Ġew sparati żewġ tiri. Kennedy sema' permezz tal-mikrofonu li Babich kien għadu maqbud. Issa t-tielet karozza daħlet l-kantuniera, il-magna tgħajjat bħal tellieqa tal-Formula 1, imma kienet Bentley, kbira u kuraġġuża, il-preżenza tagħha tgħajjat neħħili l-infern!
  
  Kennedy qabeż fis-siġar. Diversi suldati segwewha. Wells daru u spara tliet tiri ta" malajr li qabżu eżatt mit-twieqi tal-ġenb.
  
  Ħġieġ kontra l-balal!
  
  "Dan huwa ħmar!"
  
  Il-kliem intqal frazzjoni ta" sekonda tard wisq biex isalva l-ħelikopter - il-granata ġiet rilaxxata - il-kariga splussiva tagħha splodiet fil-qiegħ tal-ħelikopter. Il-ħelikopter inqasam f"biċċiet, xerred biċċiet tal-metall kullimkien. Biċċa mibruma ta 'azzar miksur ġġarraf dritt fil-pixxina, spostati eluf ta' gallun ta 'ilma b'forza tremenda.
  
  Kennedy stenniet sakemm il-Bentley monstrous qabeż minnha, imbagħad ta ġiri. Tnaqqis malajr qalilha li kien hemm ċans wieħed biss li taqbad is-Serb li kien qed jaħrab.
  
  Wells ra dan fl-istess ħin u beda jaħdem. L-R8 kien mikula kompletament, iżda l-Caddy kien għadu intatt, ir-roti tiegħu biss pulzier taħt l-ilma fuq it-taraġ tal-irħam tal-pixxina.
  
  Wells u żewġ suldati tiegħu ġrew lejn Caddy. Kennedy telaq f'insegwiment sħun, determinat li jieħu f'idejh. F'dak il-mument, instema' sfur stramb ta 'arja, bħallikieku kien għadda whirlwind, u f'daqqa waħda splodiet il-kantuniera tad-dar ta' Babich.
  
  "O Alla tiegħi!" Wells waqaʼ fit- tajn hekk kif anke l- kalma tiegħu tkissret. Debris tellgħu fid-direzzjonijiet kollha, ix-xita fuq il-pixxina u patio. Kennedy tkebbeb. Daret rasha lejn l-irdumijiet.
  
  Ħelikopter iswed idawwar hemm, figura tħawwad mill-bieb miftuħ tiegħu.
  
  "Tħobbu?"
  
  Wells għolla rasu. "Alicia Miles? X"qed tagħmel f"isem dak kollu li hu qaddis?"
  
  "Jista 'saħansitra tqatta' l-blalen ċkejkna tiegħek b'dak it-tir, fucker antik. Għandek ittini. Alicia daħqet hekk kif il-ħelikopter qam momentarjament qabel idur biex tiġri l-Bentley.
  
  Il-Kanadiżi kienu hawn.
  
  
  * * *
  
  
  Drake irrumbla 'l quddiem eżatt qabel il-ħajt ta' warajh inbidel f'ġobon Żvizzeru. Mill-inqas balla waħda tellgħet tant qrib li sema" t-twerwir soniku tagħha. Huwa għamel front flip biex jitla" fuq il-pjattaforma taħt il-gallarija fl-istess ħin bħall-biċċa l-kbira tat-tim Delta. Ladarba hemm, immira 'l fuq u fetaħ in-nar.
  
  Kif mistenni, l-art tal-gallarija kienet relattivament dgħajfa. L-isparatura ta" fuq waqfet u beda l-għajjat.
  
  Il-kmandant tad-Delta xejriet idu lejn ix-xellug tiegħu fid-direzzjoni tal-faċilità tal-ħażna. Malajr ħarġu minn żewġ kmamar mgħammra b"mod sabiħ iżda vojta. Il-kmandant għamel sinjal biex jieqfu ħdejn waħda li s-sorveljanza bis-satellita tagħhom kienet wissiet li kellha xi ħaġa xi ftit speċjali - kamra moħbija taħt l-art.
  
  Stun grenades ġew mitfugħa ġewwa, segwiti minn suldati Amerikani jgħajtu frantically biex iżidu l-effett tad-diżorjentazzjoni. Madankollu, huma kienu immedjatament impenjati fi ġlied idejn għal naħa minn nofs tużżana gwardjani Serbi. Drake dam u daħal ġewwa. Kaos u konfużjoni imlew il-kamra minn tarf sa tarf. Teptip u sab ruħu ffaċċjat minn għassa enormi, li daħka u tfaxxa qabel ma qabdet għal tgħanniqa ta" ors.
  
  Drake malajr ħarab, laqat il-kliewi u laqat il-plexus solari b'id iebsa b'sejf. Il-bniedem-bhima lanqas biss tfixkel.
  
  Imbagħad ftakar fil-qawl il-qadim dwar il-ġlied tal-bar - jekk l-avversarju tiegħek jieħu daqqa ta" ħarta fil-plexus mingħajr ma tbeżża", allura aħjar tibda tiġri, bniedem, għax tkun f"ħmieġ profond...
  
  Drake irtira, miexja bir-reqqa madwar l-għadu bla ċaqliq tiegħu. Is-Serb kien enormi, b'xaħam għażżien fuq muskolu solidu, u forehead kbira biżżejjed biex tkisser blokki tal-konkos ta 'sitt pulzieri. Ir-raġel mexa 'l quddiem b'mod skomdu, id-dirgħajn mifruxa. Żelqa waħda u Drake kien ikun mgħaffeġ għall-mewt, magħfus u mgħaffeġ bħal għeneb. Huwa ħdejn malajr, finta lejn il-lemin, u resaq 'il quddiem bi tliet jabs malajr.
  
  Għajn. Widna. Gerżuma.
  
  It-tlieta huma konnessi. Hekk kif is-Serb għalaq għajnejh bl-uġigħ, Drake wettaq throw finta riskjuża f"kick li jtajru li ħolqot biżżejjed momentum biex iwaqqa" anke lil dan il-brontosaurus minn fuq saqajh wesgħin.
  
  Ir-raġel waqa" mal-art b"ħoss bħal muntanja li tiġġarraf. Il-pitturi waqgħu mill-ħajt. Il-forza li ġġenera mill-qabża lura tiegħu stess waqgħetlu mitluf minn sensih hekk kif rasu laqat il-gverta.
  
  Drake daħal aktar fil-kamra. Żewġ guys Delta nqatlu, iżda s-Serbi kollha ġew newtralizzati. Sezzjoni tal-ħajt tal-lvant infetħet, u ħafna mill-Amerikani qagħdu madwar il-ftuħ, iżda issa kienu qed jirtiraw bil-mod, jisħet il-biża.
  
  Drake għaġġel biex jingħaqad magħhom, bla ma setax jimmaġina x"seta" wassal biex is-suldat tad-Delta jieħu paniku. L-ewwel ħaġa li ra kienu turġien tal-ġebel li jwasslu għal isfel għal ġo kamra taħt l-art imdawla sew.
  
  It-tieni kienet Pantera sewda, telgħet bil-mod it-taraġ, bil-ħalq wiesa" tagħha tiżvela ringiela ta" denk li jaqtgħu l-leħja.
  
  "Fuuuuck..." qaleb wieħed mill-Amerikani. Drake ma setax jaqbel aktar.
  
  Il-pantera issaq, ducking biex tolqot. Drake irtira hekk kif il-kruha qabeż fl-arja, 100 libbra ta 'muskolu fatali f'rabja. Niżel fuq it-tarġa ta" fuq u pprova joqgħod, filwaqt li żamm għajnejn ħodor ipnotiċi tiegħu fuq is-suldati li kienu qed jirtiraw.
  
  "Ddejjaqni nagħmel dan," qal il-kmandant tad-Delta, filwaqt li jimmira bl-ixkubetta tiegħu.
  
  "Stenna!" Drake ra xi ħaġa titfi fid-dawl tal-lampi. "Stenna. Tiċċaqlaqx."
  
  Il-pantera marret "il quddiem. Delta Team żammeh bil-pistola hekk kif għadda bejniethom, u xotta bi disprezz lejn il-gwardjani Serbi inkapaċitati hekk kif ħallew il-kamra.
  
  "X'inhu l-?" wie[ed mill-Amerikani g[adda g[al Drake.
  
  "Ma rajtx? Huwa kien liebes ġiżirana miżgħuda bid-djamanti. Nissuponi li qattus bħal dan, li jgħix f"dar bħal din, jitħarreġ biex jattakka biss meta jisma" leħen sidu."
  
  "Sejħa tajba. Ma nixtieqx noqtol annimal hekk." Il-kmandant tad-Delta xejriet lis-Serbi. "Kont inqatta' l-ġurnata kollha nieħu pjaċir ma' dawn il-bastards."
  
  Huma bdew jinżlu t-taraġ, u ħallew żewġt irġiel għassa. Drake kien it-tielet li laħaq l-art tal-kaxxa-forti, u dak li ra ġegħlu ħawwad rasu b"stagħġib.
  
  "Kemm huma pervertiti dawn il-bastards tal-ġenn?"
  
  Il-kamra kienet mimlija b"dak li hu seta" jiddeskrivi biss bħala "trofej". O;;etti li Davor Babic kien iqies ta" valur g[aliex - fil-perverzjonijiet tieg[u - kienu ta" valur g[al nies o[ra.Kullkien kien hemm kabinetti, kbar u ]g[ar, irran;ati bl-addo??.
  
  Tyrannosaurus rex xedaq. L-iskrizzjoni ħdejha kienet taqra 'From the Edgar Fillion Collection - Lifetime Award'. Barra minn hekk, ritratt li jiżvela tal-attriċi famuża bl-iskrizzjoni 'Hija riedet tgħix'. Ħdejn dan, isserraħ fuq pedestall tal-bronż kien hemm mummifikat. idejn identifikati bħala 'Avukat tad-Distrett Nru 3'.
  
  U ħafna aktar. Hekk kif Drake mexa madwar il-vitrina, jipprova jlaħħaq mal-faxxinu morbuż u l-konċentrat tiegħu, fl-aħħar innota l-oġġetti meraviljużi li kienu qed ifittxu.
  
  Valkyries: Par statwi bojod tas-silġ immuntati fuq blokka tonda ħoxna. Iż-żewġ skulturi kienu twal madwar ħames piedi, iżda kien id-dettall tal-għaġeb fihom li qatgħu nifs lil Drake. Żewġ nisa busty, għarwiena u qishom l-Amażonji setgħana ta" l-antikità, it-tnejn b"riġlejhom mifruxa, bħallikieku bilqiegħda fuq xi ħaġa. Probabbilment żiemel bil-ġwienaħ, ħaseb Drake. Ben xtaq li jkun jaf aktar, imma ftakar li l-Valkyries użawhom biex itiru minn battalja għal oħra. Innota r-riġlejn muskolari, karatteristiċi klassiċi tal-wiċċ u elmi bil-qrun skonċertanti.
  
  "Ara naqra!" - exclaied il-Guy minn Delta. "Nixtieq li kelli pakkett ta' sitt minn dan."
  
  Saħansitra aktar tellingly, iż-żewġ Valkyries kienu qed jippontaw 'il fuq lejn xi ħaġa mhux magħrufa bl-idejn tax-xellug tagħhom. Tipponta, kif Drake issa ħaseb, dritt lejn il-Qabar tal-Gods.
  
  Kieku biss jistgħu jsibu Ragnarok.
  
  F'dak il-mument, wieħed mis-suldati pprova jieħu oġġett mill-vitrina. Qanpiena qawwija daqqet u l-bieb tal-azzar waqa" fil-qiegħ tat-taraġ, u bblokkat il-ħruġ tagħhom.
  
  L-Amerikani mill-ewwel laħqu għall-maskri tal-gass. Drake ħadlu rasu. "Tinkwetax. Xi ħaġa tgħidli li Babich huwa t-tip ta" bastard li jippreferi li l-ħalliel jinqabad ħaj u jagħti bis-sieq."
  
  Il-kmandant tad-Delta ħares lejn il-vireg li għadhom jivvibraw. "Blow dawn il-bsaten f'biċċiet."
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy ħares mistagħġeb wara l-ħelikopter u l-Bentley li kienet qed tirtira. Wells deher ukoll konfuż hekk kif ħares lejn is-sema.
  
  "Kelba," semgħu Kennedy jieħu n-nifs. "Tħarreġha sew. Kif tazzarda tinbidel f"traditur?"
  
  "Ħaġa tajba li marret," Kennedy għamel ċert li xagħarha kien għadu marbut lura minn dak il-qbiż kollu u ħares "il bogħod meta nnotat koppja ta" irġiel SAS li kienu qed jagħmluha. "Kellha art għolja. Issa, jekk Drake u Delta Team qabdu l-Valkyries, nistgħu noħorġu "l bogħod waqt li Alicia tkun okkupata ma" Babich."
  
  Wells deher li kien imqatta 'bejn żewġ għażliet sinifikanti, iżda ma qal xejn hekk kif ġrew madwar id-dar lejn l-entratura prinċipali. Huma raw il-ħelikopter idur biex jaħbat mal-Bentley. Daqqu tiri u qabżu mal-karozza li kienet qed taħrab. Imbagħad il-karozza f"daqqa waħda bbrejkjat b"mod qawwi u waqfet fi sħaba ta" żrar.
  
  Oġġett kien imwaħħal barra mit-tieqa.
  
  Il-ħelikopter niżel mis-sema, u l-operatur tiegħu kellu sens kważi sopranaturali, hekk kif RPG kien iżżejjed fuq rashom. Hekk kif l-islitta tiegħu mess l-art, merċenarji Kanadiżi ħarġu mill-bibien. Faqqgħet sparatura.
  
  Kennedy ħasbet li rat lil Alicia Miles, figura ħelwa miksija b"korazza tal-ġisem li tiffittja l-forma, taqbeż fil-battalja bħall-iljun proverbjali. Bhima mibnija għall-battalja, mitlufa fil-vjolenza u l-furja ta" dan kollu. Minkejja lilha nnifisha, Kennedy ħasset demmha jibred.
  
  Din kienet il-biża" li ħasset?
  
  Qabel ma setgħet taħseb dwarha, waqgħet figura rqiqa min-naħa opposta tal-ħelikopter. Figura li għarfet f"istante.
  
  Professur Parnevik!
  
  Huwa limped quddiem, hesitantly għall-ewwel, iżda mbagħad b'determinazzjoni mġedda, u finalment crawled bħala balal streaked l-arja fuq rasu, wieħed jgħaddi fil-wisa 'id ta' kranju tiegħu.
  
  Parnevik finalment wasal qrib biżżejjed biex is-SAS u Kennedy ġibduh għas-sigurtà, il-Kanadiżi ma jafux, impenjati bis-sħiħ fil-battalja
  
  "Dak hu," qal Wells, filwaqt li indika d-dar. "Ejja ntemmu dan."
  
  
  * * *
  
  
  Drake għen biex jiġbdu l-Valkyries 'il quddiem filwaqt li koppja ta' guys qabbdu ammont żgħir ta 'splussivi mal-gradilja. Huma għamlu triqthom tul il-mogħdija dejqa bejn l-esebiti tal-biża ', jippruvaw ma jħarsux wisq mill-qrib. Wieħed mill-ġuvini tad-Delta ġie lura minn ċekk spooky ftit minuti ilu u rrapporta tebut iswed bilqiegħda fuq wara tal-kamra.
  
  L-atmosfera ta 'antiċipazzjoni damet għaxar sekondi sħaħ. Kien hemm bżonn ta" loġika ta" suldat biex twaqqaf dan. Inqas tkun taf...
  
  Din m'għadhiex il-loġika ta' Drake. Imma bis-serjetà ma riedx ikun jaf. Saħansitra ċaqlaq, bħal ċivili ordinarju, meta l-vireg ġew minfuħa.
  
  Instemgħu sparar mill-kamra ta" fuq. Il-Gwardji tad-Delta ġġarraf fit-taraġ, mejta f"toqob imdemmi. It-tieni ta" wara, tużżana irġiel armati b"machine guns dehru fil-quċċata tat-taraġ.
  
  Flankjat u qabeż, mgħotti minn punt ta" vantaġġ ogħla, Delta Team kien falla u issa kien vulnerabbli. Drake bil-mod għamel triqtu lejn l-armarju u s-sigurtà relattiva tiegħu, ipprova ma jaħsibx dwar l-istupidità li jinqabad hekk, u kif dan ma kienx jiġri lill-SAS, u fidu xortih li dawn l-għedewwa ġodda ma jkunux. stupid biżżejjed biex jisparaw il-Valkyries.
  
  Kien hemm diversi mumenti ta" tensjoni bla waqfien, esperjenzati f"skiet joħonq, sakemm figura niżlet it-taraġ. Figura liebsa l-abjad u liebes maskra bajda.
  
  Drake għaraf lilu istantanjament. L-istess raġel li rebaħ ix-Shield fil-qtates walk ta" York. Ir-raġel li ra f"Apsall.
  
  "Nafkom," nefaħ bejnu u bejn ruħu, imbagħad aktar qawwi. "Il-Ġermaniżi kkritikati qegħdin hawn."
  
  Ir-raġel qabad pistola kalibru .45 u xejrietha. "Waqqa" l-arma tiegħek. Kollok kemm int. Issa!"
  
  Vuċi arroganti. Leħen li jappartjeni għal idejn lixxi, sidha kellu poter reali, it-tip li huwa miktub fuq il-karta u mogħti fil-klabbs tal-membri biss. It-tip ta" persuna li ma kellhiex idea x"kienu x-xogħol reali tad-dinja u t-tediousness. Forsi bankier, imwieled fl-industrija bankarja, jew politiku, iben il-politiċi.
  
  L-irġiel tad-Delta żammew l-armi tagħhom sod. Ħadd ma qal kelma. Il-konfront kien jhedded.
  
  reġa" għajjat ir-raġel, it-trobbija tiegħu ma ħalliehx ikun jaf bil-periklu.
  
  "Int trux? għidt issa!"
  
  Il-leħen tat-Texan qal b"leħen mgħaġġel: "Mhux se jiġri, bastard."
  
  "Imma... imma..." ir-raġel waqaf mistagħġeb, imbagħad f'daqqa waħda qaċċatlu l-maskra. "Tagħmel dan!"
  
  Drake kważi waqa". Nafkom!Abel Frey, disinjatur tal-moda Ġermaniż. Xokk maħsul fuq Drake bħal mewġa velenuża. Kien impossibbli. Kienet qisha tara lil Taylor u lil Miley hemm fuq, jiġbdu biex jieħdu d-dinja f"idejhom.
  
  Frey iltaqa' mal-ħarsa ta' Drake. "U int, Matt Drake!" idejh bil-pistola triegħed. "Int tiswieli kważi kollox! Neħodha mingħandek. Jien se nagħmel dan! U hi se tħallas. Oh, kif se tħallas!"
  
  
  Qabel ma seta" jirrealizza, Frey ippunta l-pistola bejn għajnejn Drake u spara.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy ġera fil-kamra u ra l-irġiel tas-SAS jaqgħu għarkopptejhom, jitolbu għas-silenzju. Quddiemha rat grupp ta" rġiel mgħottijin, lebsin korazza tal-ġisem, jippontaw l-armi tagħhom lejn dak li setgħet biss taħseb li kien il-kaxxa-forti sigrieta ta" Davor Babic.
  
  Fortunatament, l-irġiel ma ndunawx bihom.
  
  Wells ħares lura lejha u qalilha, "Min?"
  
  Kennedy għamel wiċċ konfuż. Hija setgħet tisma 'xi ħadd ranting, hija tista' tara l-profil tal-ġenb tiegħu, .45 huwa kompla mewġ armi tiegħu clumsily. Meta semgħetu jgħajjat isem Matt Drake, kienet taf, u Wells għaraf, u sekondi wara fetħu n-nar.
  
  Matul is-sittin sekonda tat-tifi tan-nar ta" wara, Kennedy ra kollox bil-mod. Ir-raġel bl-abjad jispara .45 tiegħu, it-tir tagħha jasal qasma ta" sekonda wara u jiġbed il-keffa tal-kowt tiegħu hekk kif jgħaddi mill-materjal imdendel. Wiċċu ixxukkjat meta dawwar. Irtubija smin u limp tagħhom.
  
  Bniedem imħassar.
  
  Imbagħad irġiel mgħottija jduru u jisparaw. Is-suldati tas-SAS jirritornaw daqqiet f"pożizzjoni tajba bi preċiżjoni u kalm. Aktar nar ġej mill-kaxxa-forti. vuċijiet Amerikani. vuċijiet Ġermaniżi. Voices bl-Ingliż.
  
  Kaos kajman, simili għall-intonazzjonijiet poetiċi ta" Taylor Swift, imħallat mal-blat arkajku ta" Metallica. Hi laqtet mill-inqas żewġ Ġermaniżi - il-bqija waqgħu. Ir-raġel bl-abjad għajjat u xejriet dirgħajh, u ġiegħel lit-tim tiegħu jirtira bil-għaġla. Kennedy rahom jgħattuh u jmutu fil-proċess, jaqgħu barra bħal taħsir minn ferita, iżda l-ferita għexet. Eventwalment ħarab f"kamra ta" wara u erbgħa biss mill-irġiel tiegħu baqgħu ħajjin.
  
  Kennedy ħarġet fis-sala iddisprata b"għoqda stramba f"gerżuma u b"qatgħa tas-silġ f"qalbha, lanqas ma rrealizzaw kemm kienet inkwetata sakemm rat lil Drake ħaj u ħasset kurrent frisk ta" ferħ jinħasel fuqha.
  
  
  * * *
  
  
  Drake qam mill-art, grat li l-mira ta" Abel Frey kienet imċajpra daqs il-ħakma tiegħu tar-realtà. L-ewwel ħaġa li ra kien lil Kennedy nieżel it-taraġ, it-tieni kien wiċċha hekk kif ġriet lejh.
  
  "Grazzi lil Alla int tajjeb!" - hi għajjat u għannqu qabel ma ftakar it-trażżin tagħha.
  
  Drake ħares lejn l-għajnejn jafu ta" Wells qabel għalaq tiegħu. Hu għannaqha għal mument, ħass ġisimha irqaq, il-figura qawwija tagħha, qalbha fraġli tħabbat ħdejn tiegħu. Kap tagħha kien ippressat mal-għonq tiegħu, is-sensazzjoni mill-isbaħ biżżejjed biex tnemnim sinapsi tiegħu.
  
  "Ħej, jien tajjeb. Inti?"
  
  Hija ġibdet bogħod, jitbissem.
  
  Wells mar lejhom u ħeba t-tbissima mqarba tiegħu għal minuta. "Drake. Post stramb biex nerġa" niltaqa", qadim, mhux il-pub tal-kantuniera f"Earl"s Court li kelli f"moħħi. Għandi ngħidlek xi ħaġa, Matt. Xi ħaġa dwar Mai."
  
  Drake kien istantanjament mitfugħ lura. Wells qal l-aħħar ħaġa li stenna. Sekonda wara nduna t-tbissima ta" Kennedy li sfuma u ġibed flimkien. "Valkyries," irrimarka. "Ejja sakemm ikollna ċ-ċans."
  
  Iżda l-kmandant tad-Delta kien diġà qed jorganizza dan u jsejjaħhom. "Din mhix l-Ingilterra, guys. Ejja nimxu. Kilt kważi l-Hawaii kollha li stajt nittratta f"din il-vaganza."
  
  
  DISGĦA U GĦOXRIN
  
  
  
  SPAZJU TAL-AJJA
  
  
  Drake, Kennedy u l-bqija tat-tim tal-attakk iltaqgħu ma" Ben u Hayden diversi sigħat wara f"bażi militari qrib Honolulu.
  
  Kif għadda ż-żmien. Inqatgħet il-burokrazija burokratika. Toroq bumpy ġew twittiti. Il-gvernijiet tbattlu, imbagħad ħarġu, u mbagħad fl-aħħar bdew jitkellmu. Il-burokrati tar-rewwixta kienu ppakkjati bl-ekwivalenti politiku tal-ħalib u l-għasel.
  
  U t-tmiem tad-dinja kien qed joqrob.
  
  Plejers reali tkellmu, inkwetati u spekulaw, u jorqdu f"binjiet li ma kellhomx arja kondizzjonata qrib Pearl Harbor. Drake immedjatament assuma li t-tislima maħsub ta 'Ben kien ifisser li ftit li xejn kellhom progress x'jirrapurtaw fit-tfittxija tagħhom għall-biċċa li jmiss ta' Odin - Għajnejh. Drake ħeba sorpriża tiegħu; huwa tassew jemmen li l-esperjenza u l-motivazzjoni ta 'Ben kienu jsolvu l-indikazzjonijiet kollha sa issa.
  
  Hayden, l-Assistent Segretarju tad-Difiża sofistikat, għenu, iżda ftit li xejn għamlu progress.
  
  L-unika tama tagħhom kienet li l-parteċipanti apokalittiċi l-oħra-il-Kanadiżi u l-Ġermaniżi-kienu sejrin ftit aħjar.
  
  L-attenzjoni ta 'Ben kienet inizjalment devjata mir-rivelazzjoni ta' Drake.
  
  "Abel Frey? Mastermind Ġermaniż? Ittilef, ħmar."
  
  "Serju, habib. Nigdebkom?"
  
  "Tikkwotax lil Whitesnake quddiemi, Matt. Taf, il-banda tagħna għandha problemi biex tesegwixxi l-mużika tagħhom, u mhix umoristiċi. Ma nistax nemmen... Abel Frey?"
  
  Drake dam. "Tajjeb, nerġa" nibda. IVA. Abel Frey."
  
  Kennedy appoġġjah. "Rajtha u xorta rrid ngħid lil Drake biex jieqaf jitkellem bla sens. Dan ir-raġel huwa recluse. Issettjat fl-Alpi Ġermaniżi - "Kastell tal-Partit". Supermodels. Flus. Ħajja ta 'Superstar."
  
  "Inbid, nisa u kanzunetta," qal Drake.
  
  "Ieqaf!" qal Ben. "F"ċertu mod," qal, "hija l-għata perfetta."
  
  "Huwa faċli li tqarraq bl-injorant meta tkun famuż," qabel Drake. "Tistaʼ tagħżel id-destinazzjoni tiegħek-kull fejn trid tmur. Il-kuntrabandu għandu jkun faċli għal dawn in-nies. Sempliċement sib l-artifatt antik tiegħek, agħżel il-bagalja diplomatika tiegħek u..."
  
  "... Daħħal dan." Kennedy spiċċa bla xkiel u dawwar għajnejh jidħak lejn Ben.
  
  "Intom it-tnejn tridu..." stammer. "... Intom it-tnejn għandhom ikollkom kamra tal-fucking."
  
  F'dak il-mument resaq Wells. "Din il-ħaġa ma" Abel Frey... ġie deċiż li għalissa tinżamm sigrieta. Watch u stenna. Aħna nistazzjonaw armata madwar il-kastell tiegħu, imma nagħtuh riedni ħielsa f"każ li jitgħallem xi ħaġa li aħna ma nagħmlux."
  
  "Ma" l-ewwel daqqa t"għajn, dan jidher raġonevoli," beda Drake, "imma..."
  
  "Imma għandu lil oħti," saffar Ben. Hayden għolla idu biex jikkalmah. "Għandhom raġun, Ben. Karin hi sigura... għalissa. Id-dinja mhix."
  
  Drake idejjaq għajnejh imma żamm ilsienu. Mhu se tikseb xejn billi tipprotesta. Kien iservi biss biex tfixkel aktar lil ħabibu. Għal darb'oħra kien qed ikollu problemi biex jifhem lil Hayden. Kien iċ-ċiniżmu ġdid tiegħu li jiekol minnu? Ħasbet malajr għal Ben, jew ħasbet bil-għaqal għall-gvern tagħha?
  
  Fi kwalunkwe każ, it-tweġiba kienet l-istess. Stenna.
  
  Drake biddel is-suġġett. Hu nifed ieħor ħdejn qalb Ben. "Kif sejrin ommok u missierek?" - staqsa bir-reqqa. "Għadhom stabbilixxew ruħhom?"
  
  Ben dam bl-uġigħ. "Le, habib. Fl-aħħar sejħa semmewha, imma għedtilha li sabet it-tieni impjieg. Se jgħin, Matt, imma mhux għal żmien twil."
  
  "Naf". Drake ħares lejn Wells u Hayden. "Bħala mexxejja hawn, intom it-tnejn għandhom jgħinu." Imbagħad, mingħajr ma stenna tweġiba, qal: "X'aħbar dwar Heidi u l-Għajnejn ta 'Odin?"
  
  Ben ħadlu rasu b'disgust. "Ħafna," ilmenta. "Hemm frammenti kullimkien. Hawn - isma" dan: biex tixrob mill-Bir ta" Mimir - il-Funtana tal-Għerf fil-Valhalla - kulħadd irid jagħmel sagrifiċċju importanti. Wieħed sagrifika għajnejh, li jissimbolizza r-rieda tiegħu li jikseb għarfien dwar ġrajjiet kemm attwali kif ukoll futuri. Wara li xrob, hu ppreveda l-provi kollha li kienu se jikkonċernaw lin-nies u l-Allat matul l-eternità. Mimir aċċetta l-Għajnejn ta" Odin, u minn dakinhar jinsabu hemm, simbolu li anke Alla jrid iħallas għal ħarsa ta" għerf ogħla."
  
  "Tajjeb," qabad Drake. "Għażla storika standard, huh?"
  
  "Sewwa. Imma hekk hu eżatt. L-Edda Poetika, is-Saga ta" Flenrich, hija waħda oħra li ttradujt bħala "Il-Ħafna Mogħdijiet ta" Heidi." Jispjegaw x"ġara, iżda ma jgħidulnax fejn qegħdin l-Għajnejn issa."
  
  "Fil-Valhalla," Kennedy għamel grimace.
  
  "Hija kelma Norveġiża għall-Ġenna."
  
  "Imbagħad mhux se jkolli ċans li qatt insibhom."
  
  Drake ħasibha. "U m"hemm xejn iżjed? Ġesù, ħabib, din hija l-aħħar biċċa!"
  
  "Segwejt il-vjaġġ ta" Heidi-il-vjaġġi tagħha. Hija żżur postijiet li nafu dwarhom u mbagħad tmur lura d-dar tagħha. Din mhix Playstation, sieħbu. L-ebda effett sekondarju, l-ebda kisbiet moħbija, l-ebda mogħdijiet alternattivi, ħelu."
  
  Kennedy poġġa bilqiegħda ħdejn Ben u tefgħet xagħarha. "Seta 'tpoġġi żewġ biċċiet f'post wieħed?"
  
  "Huwa possibbli, imma ma jaqbilx tajjeb ma" dak li nafu bħalissa. Ħjiel oħra segwiti matul is-snin kollha indikaw framment wieħed f"kull post."
  
  "Mela qed tgħid li din hija l-ħjiel tagħna?"
  
  "Iċ-ċavetta għandha tkun Valhalla," qal Drake malajr. "Din hija l-unika frażi li tindika post. U niftakar li għidt xi ħaġa qabel dwar li Heidi qalet lil Odin li kienet taf fejn kienu moħbija għajnejh għax ta s-sigrieti kollha tiegħu meta kien imdendel mas-salib."
  
  "Siġra," - f'dak il-mument Thorsten Dahl daħal fil-kamra. L-Iżvediż deher eżawrit, aktar għajjien mil-lat amministrattiv tax-xogħol tiegħu milli minn dak fiżiku. "Wieħed imdendel mas-Siġra tad-Dinja."
  
  "Oops," għammar Drake. "L-istess storja. Huwa kafè?"
  
  "Macadamia," Dahl deher konfuż. "L-aqwa Hawaii għandha x'toffri."
  
  "Ħsibt li kien spam," qal Kennedy, u wriet il-kondexxendenza tagħha lejn in-New Yorker.
  
  "L-ispam huwa maħbub ħafna fil-Hawaii," qabel Dahl. "Imma l-kafè jirregola kollox. U l-ġewż tal-macadamia Kona huwa s-sultan."
  
  "Mela qed tgħid li Heidi kienet taf fejn kien il-Valhalla?" Hayden ippruvat minn kollox biex tidher aktar konfuża milli xettika meta Drake għamel sinjal lil xi ħadd biex iġibilhom aktar kafè.
  
  "Iva, imma Heidi kienet umana. Mhux Alla. Allura dak li kienet se tesperjenza hi tkun ġenna tad-dinja?"
  
  "Skużani, raġel," ċajt Kennedy. "Vegas ma twaqqfetx qabel l-1905."
  
  "Għan-Norveġja." Żied jgħid Drake filwaqt li jipprova ma jitbissemx.
  
  Segwa s-skiet. Drake ra kif Ben mentalment irreveda dak kollu li kien tgħallem s'issa. Kennedy għamlet xufftejha. Hayden aċċetta t-trej tat-tazzi tal-kafè. Wells kien ilu li rtira f"rokna, taparsi rieqed. Drake ftakar fil-kliem intriganti tiegħu - għandi bżonn ngħidlek xi ħaġa. Xi ħaġa dwar Mejju.
  
  Ikun hemm żmien għal dan aktar tard, jekk xejn.
  
  Ben daħaq u ħadlu rasu. "Huwa sempliċi. Alla, huwa daqshekk sempliċi. Il-ġenna għal persuna hija... darha."
  
  "Eżattament. Il-post fejn kienet tgħix. Ir-raħal tagħha. Il-kabina tagħha," ikkonferma Drake. "Ħsibijieti wkoll."
  
  "Il-Bir ta" Mimir jinsab ġewwa r-raħal ta" Heidi!" Kennedy ħares madwaru, eċċitament jiddi f"għajnejha, imbagħad b"daqqa ta" ponn tefgħet lil Drake bil-logħob. "Mhux ħażin għal infantryman."
  
  "Kbirt moħħ veru minn meta nieqaf." Drake innota li Wells jinżel ftit. "L-aqwa mossa ta" ħajti."
  
  Thorsten Dahl qam fuq saqajh. "Imbagħad lejn l-Isvezja għall-parti finali." Deher ferħan li kien lura f"art twelidu. "Umm... fejn kienet id-dar ta" Heidi?"
  
  "Ostergotland," qal Ben mingħajr ma ċċekkja. "Wkoll id-dar ta' Beowulf u Grendel hija post fejn għadhom jitkellmu dwar monsters li jimirħu fl-artijiet bil-lejl."
  
  
  TLETIN
  
  
  
  LA VEREIN, IL-ĠERMANJA
  
  
  La Veraine, il-Kastell tal-Partit, kien jinsab fin-nofsinhar ta" Munich, ħdejn il-fruntiera tal-Bavarja.
  
  Bħal fortizza, kienet wieqfa f"nofs muntanja ġentili, bil-ħitan tagħha mgħaffġa u saħansitra mtejjma b"linji ta" vleġeġ f"diversi postijiet. Torrijiet b"wiċċ tond li jogħlew fuq kull naħa tal-gradi b"arkati u awtostrada wiesgħa ppermettew li karozzi għaljin jiġbdu bi stil u juru l-aħħar kisbiet tagħhom filwaqt li paparazzi magħżula bl-idejn niżlu għarkobbtejhom biex jirritrattawhom.
  
  Abel Frey mexxa l-festa waħda waħda, fejn feraħ lil diversi mistednin importanti u żgura li l-mudelli tiegħu ġabu ruħhom kif mistenni minnhom. Niskata hawn, murmur hemm, anke ċajta okkażjonali ġagħluhom kollha jilħqu l-aspettattivi tiegħu.
  
  Fl-alkovi privati, ippretenda li ma jinnotax ir-runners bojod imqiegħda fuq imwejjed tal-ħġieġ għoljin sa l-irkopptejn, l-eżekuttivi mgħawġa bit-tiben f"imnieħer. Mudelli u attriċi żgħażagħ famużi lebsin ta" baby dolls magħmulin minn satin, ħarir u bizzilla. Laħam roża, moans u l-aroma heady ta 'Lust. Pannelli tal-plażma ta" ħamsin pulzier li juru MTV u hardcore porn.
  
  Iċ-Chateau kien mimli b"mużika live, b"Slash u Fergie jinterpretaw "Beautiful Dangerous" fuq palk "il bogħod mill-postijiet dekadenti - il-mużika rock upbeat tagħti saħansitra aktar ħajja lill-party diġà dinamiku ta" Frey.
  
  Id-disinjatur tal-moda telaq, bla ma kien innutat minn ħadd, u telaq it-taraġ prinċipali lejn ġwienaħ kwiet tal-kastell. Titjira oħra u l-gwardjani tiegħu kienu għalqu bieb sigur warajh, aċċessibbli biss permezz ta" kombinazzjoni ta" ċwievet u rikonoxximent tal-vuċi. Huwa daħal f'kamra mimlija b'tagħmir ta 'komunikazzjoni u ringiela ta' skrins tat-televiżjoni b'definizzjoni għolja.
  
  Wieħed mill-partitarji l-aktar ta" fiduċja tiegħu qal: "Sewwa fil-ħin, sir. Alicia Miles qed titkellem fuq telefon bis-satellita."
  
  "Eċċellenti, Hudson. Huwa encrypted?"
  
  "Naturalment, sir."
  
  Frey aċċetta l-apparat propost, u jsegwu xufftejh biex ġie mġiegħel iġib ħalqu daqshekk qrib il-post fejn il-lackey tiegħu kien diġà qed ixerred il-bżieq.
  
  "Miles, aħjar dan ikun Delicious. Għandi dar mimlija mistednin x"nieħu ħsiebha." Il-gidba dwar il-konvenjenza ma dehritx bħala invenzjoni għalih. Kien biss dak li dawn l-ebda nies kellhom bżonn jisimgħu.
  
  "Bonus denju, ngħid," it-ton Ingliż f'pożizzjoni tajba deher ironiku. "Għandi indirizz tal-web u password biex infittex Parnevik."
  
  "Kollox parti mill-ftehim, Miles. U diġà taf li hemm mod wieħed biss biex tikseb il-bonus."
  
  "Milo qiegħed madwar?" Issa t-ton inbidel. Cutter tal-gerżuma. Iktar imqareb...
  
  "Jiena biss u l-aqwa fan tiegħi."
  
  "Mmm... Stiednu lilu wkoll jekk trid," inbidlet vuċi tagħha. "Imma sfortunatament irrid inkun pront. Idħol fuq www.locatethepro.co.uk u daħħal il-password f'ittri żgħar: bonusmyles007,"lol. "Ħsibt li tista" tapprezzaha, Frey. Il-format standard tat-tracker għandu jidher. Parnevik huwa pprogrammat bħala r-raba '. Għandek tkun tista" ssegwih kullimkien."
  
  Abel Frey sellem fis-skiet. Alicia Miles kienet l-aqwa operattiva li qatt uża. "Tajjeb biżżejjed, Miles. Ladarba għajnejk ikunu taħt kontroll, int tkun mitfi ċ-ċinga. Imbagħad erġa' lura għandna u ġib il-frammenti tal-Kanadiżi. Imbagħad aħna... nitkellmu."
  
  Il-linja marret mejta. Frey poġġa l-mowbajl tiegħu, kuntent għalissa. "Okay, Hudson," qal. "Ibda l-karozza. Ibgħat lil kulħadd Ostergotland immedjatament." L-aħħar biċċa kienet tista" tintlaħaq, kif kienu l-biċċiet l-oħra kollha jekk lagħbu l-aħħar logħob b"mod korrett. "Milo jaf x'għandu jagħmel."
  
  Studja ringiela ta" monitors tat-televiżjoni.
  
  "Liema minnhom hija Captive 6 - Karin Blake?"
  
  Hudson scratched tiegħu daqna mhux mgħasses qabel xejriet. Frey xeħtet 'il quddiem biex tistudja lit-tfajla bjonda bilqiegħda f'nofs sodda tagħha, saqajha miġbudin sal-geddum,
  
  Jew, aktar preċiżament, bilqiegħda fuq is-sodda li kienet ta" Frey. U tiekol l-ikel ta" Frey fil-għarix msakkra u mgħasses li Frey ordna. Uża l-elettriku li ħallas għalih Frey.
  
  Fuq l-għaksa hemm katina li ddisinja.
  
  Issa hi kienet tiegħu.
  
  "Minnufih ibgħat il-video f"kamra tiegħi fuq il-big screen. Imbagħad għid lill-kok biex iservi l-pranzu hemmhekk. Għaxar minuti wara dan, għandi bżonn l-espert tiegħi tal-arti marzjali." Huwa waqaf, jaħseb.
  
  "Ken?"
  
  "Iva, l-istess waħda. Irrid li jmur hemm u jieħu ż-żraben tagħha. Xejn aktar għalissa. Irrid li t-tortura psikoloġika tkun twila b'mod delikat sakemm din titgħaffeġ. Nistenna ġurnata u mbagħad neħodha xi ħaġa aktar importanti."
  
  "U l-priġunier 7?"
  
  "Għażiż Alla, Hudson, ittrattah tajjeb, bħalma tittratta lilek innifsek. L-aqwa minn kollox. Qed joqrob iż-żmien tiegħu biex jimpressjona..."
  
  
  WIEĦED U TLETIN
  
  
  
  L-ISPAZZJU TAL-AJRU FUQ L-ISVEZJA
  
  
  L-ajruplan inklinat. Kennedy Moore qam b'bidu, meħlus li tkebbset mit-taqlib, il-ġurnata l-ġdida wara li keċċiet id-Dark Chaser tagħha stess.
  
  Caleb kien jeżisti fil-ħolm tagħha bħalma kien jagħmel fid-dinja reali, iżda matul il-lejl qatilha ripetutament billi tefgħet wirdien ħajjin f"gerżuma sakemm fgatha u ġiet imġiegħla tomgħod u tibla", l-uniku tradiment tagħha itturmentat mill-orrur f"għajnejha. , kostanti sakemm l-aħħar spark spiċċat.
  
  F'daqqa waħda qamet u mqatta 'minn taħt żaqq ta' l-infern, ħarset madwar il-kabina b'għajnejn selvaġġi. Kien kwiet; in-nies ċivili u s-suldati kienu qed jiddoppjaw jew jitkellmu bil-kwiet. Anke Ben Blake raqad jaqbad il-laptop tiegħu, il-linji tal-inkwiet ma ttaffix bl-irqad u traġikament mhux f"posthom fuq wiċċu boyish.
  
  Imbagħad rat lil Drake u kien iħares lejha. Issa l-linji ta 'inkwiet tiegħu sempliċement tejbu wiċċu diġà impressjonanti. L-onestà u l-awtonomija tiegħu kienu ovvji, impossibbli li jinħbew, iżda l-uġigħ moħbi wara l-kalma tiegħu għamlitha trid tikkonfortu... il-lejl kollu.
  
  Hija tbissmet lilha nfisha. Aktar referenzi tal-blat tad-dinosawru. Il-ħin ta" Drake kien pjaċevoli. Għadda mument qabel ma ndunat li t-tbissima ta" ġewwa tagħha setgħet laħqet għajnejha, għax hu tbissem lura lejha.
  
  U mbagħad, għall-ewwel darba fis-snin kollha minn meta daħlet l-Akkademja, iddispjaċiha li s-sejħa tagħha kienet tirrikjedi li tiddisesswalizza l-personalità tagħha. Xtaqet li tkun taf kif tfassal xagħarha hekk. Tixtieq li kienet ftit aktar Selma Blair u ftit inqas Sandra Bullock.
  
  Wara li qal dan kollu, kien pjuttost ovvju li Drake għoġobha.
  
  Hija tbissmet lura lejh, iżda f'dak il-mument l-ajruplan reġa' inklina u kulħadd qam. Il-bdot ħabbar li kienu siegħa titjira mid-destinazzjoni tagħhom. Ben qam u mexa bħal zombie biex jieħu ftit tal-kafè Kona fdal. Thorsten Dahl qam bil-wieqfa u ħares madwaru.
  
  "Ħin li ddawwar ir-radar li jippenetra l-art," qal b'nofs tbissima.
  
  Intbagħtu jtiru fuq Östergotland, immiraw lejn żoni fejn il-Professur Parnevik u Ben emmnu li se jkun jinsab ir-raħal ta" Heidi. Jidher ċar li l-professur fqir kellu wġigħ mill-ponta maqtugħa ta" subgħajh u kien ixxukkjat ħafna b"kemm kien bla qalb it-tormentur tiegħu, iżda kien ferħan daqs ġriewi daqskemm qalilhom dwar il-mappa mnaqqxa fuq it-Tarka ta" Odin.
  
  It-triq lejn Ragnarok.
  
  Preżumibbilment.
  
  S'issa ħadd ma seta' jittraduċiha. Kienet din direzzjoni ħażina oħra min-naħa ta" Alicia Miles u t-tim konfuż tagħha?
  
  Ladarba l-ajruplan kiser il-perimetru mhux maħdum ta" Dahl, huwa indika l-immaġni li dehret fuq it-televiżjoni tal-ajruplan. Radar li jippenetra l-art bagħat fqigħ qosra ta" mewġ tar-radju fl-art. Meta tolqot oġġett midfun, fruntiera, jew vojt, hija riflessa immaġni fis-sinjal tar-ritorn tagħha. Għall-ewwel huma diffiċli biex jiġu identifikati, iżda bl-esperjenza jsir aktar faċli.
  
  Kennedy xeħet rasha lejn Dahl. "L-armata Svediża għandha kollox?"
  
  "Din it-tip ta 'ħaġa hija meħtieġa," qalilha Dahl bis-serjetà. "Għandna verżjoni ibrida ta" din il-magna li tiskopri minjieri u pajpijiet moħbija. Teknoloġija għolja ħafna."
  
  Faqqgħet il-bidu tal-orizzont, u mbagħad tkeċċiet minn sħab griż mifrux hekk kif Parnevik ħareġ għajta. "Hawn! Din ix-xbieha tidher qisha qagħda antika tal-Viking. Tara r-rimm tond ta' barra - dawn huma l-ħitan protettivi - u l-oġġetti rettangolari ġewwa? Dawn huma abitazzjonijiet żgħar."
  
  "Mela, ejja niddeterminaw l-akbar dar..." beda Ben bil-għaġla.
  
  "Le," qal Parnevik. "Din trid tkun longhouse komunitarja - post fejn jiltaqgħu jew festa. Heidi, kieku kienet verament hawn, ikollha t-tieni l-akbar dar."
  
  Hekk kif l-ajruplan niżel bil-mod, dehru immaġini aktar ċari. Is-settlement malajr kien immarkat b'mod ċar diversi saqajn taħt l-art, u t-tieni l-akbar dar malajr saret viżibbli.
  
  "Tara dan," indika Dahl lejn kulur aktar profond, tant dgħajjef li jistaʼ ma jiġix innutat sakemm xi ħadd ma kienx qed ifittex. "Dan ifisser li hemm vojt, u jinsab direttament taħt id-dar ta" Heidi. "Indannat," qal, idur. "Bniet id-dar tagħha eżatt fuq il-bir ta" Mimir!"
  
  
  TNEJN U TLETIN
  
  
  
  OSTERGOTLAND, L-ISVEZJA
  
  
  Ladarba kienu fuq l-art u kienu mxew diversi mili minn mergħat imxarrbin, Dahl ordna waqfien. Drake ħares madwaru lejn dak li seta" jiddeskrivi biss bħala, fl-ispirtu ġdid ta" Dino-Rock li hu u Kennedy qasmu, ekwipaġġ differenti. L-Isvediżi u SGG kienu rappreżentati minn Thorsten Dahl u tlieta mill-irġiel tiegħu, l-SAS minn Wells u għaxar suldati. Wieħed tħalla fil-Hawaii, midrub. Delta Team tnaqqset g[al sitt persuni; imbagħad kien hemm Ben, Parnevik, Kennedy u lilu nnifsu. Hayden baqa" mal-ajruplan.
  
  Ma kienx hemm persuna waħda fosthom li ma kinitx inkwetata bid-diffikultajiet tal-kompitu tagħhom. Il-fatt li l-ajruplan kien qed jistenna, b"fjuwil sħiħ u armat, bil-Figuri abbord, lesti biex jeħodhom kullimkien fid-dinja, kompla jenfasizza biss is-serjetà tas-sitwazzjoni.
  
  "Jekk jgħin," qal Dahl hekk kif kulħadd ħares lejh jistenna, "Ma narax kif jistgħu jsibuna din id-darba," irrimarka. "Ibda billi tuża splussivi ħfief biex tnaddaf ftit piedi 'l isfel, imbagħad wasal iż-żmien li tirkeb."
  
  "Oqgħod attent," Parnevik waqqa idejh. "Ma rridux kollass."
  
  "Tinkwetax," qal Dahl bil-ferħ. "Bejn il-forzi varji hawn, naħseb li għandna tim b'esperjenza, Professur."
  
  Kien hemm daħka qarrieqa. Drake stħarreġ madwarhom. Huma waqqfu perimetru wiesa ', u ħallew irġiel fuq quċċata ta' diversi għoljiet li jdawru s-sit fejn radar li jippenetra l-art indika li darba kien hemm gwardja antik. Kieku kien tajjeb biżżejjed għall-Vikingi u kollha...
  
  Il-pjanuri kienu ħaxix u kalmi, ir-riħ ħafifa bilkemm tħawwad is-siġar li kibru fil-lvant tal-pożizzjoni tagħhom. Beda jixxarrab ħafif u mbagħad waqaf qabel ma pprova mill-ġdid.
  
  Iċ-ċellulari ta" Ben daqq. Għajnejh ħadu ħarsa haunted. "Papà? Biss busy. Jiena nsejjaħlek lura fil-poppa. " Huwa għalaq l-apparat, ħares lejn Drake. "Jien m'għandix ħin," għammar. "Huma diġà jafu li qed jiġri xi ħaġa, sempliċement ma jafux x'inhu."
  
  Drake għoġob u ra l-ewwel splużjoni mingħajr ma qata" lura. Ħaxix, turf u ħmieġ tellgħu fl-arja. Dan kien immedjatament segwit minn strajk ieħor, kemmxejn aktar profond, u t-tieni sħaba telgħet mill-art.
  
  Diversi rġiel ġew bir-ragħad "il quddiem, iżommu pali waqt li kellhom l-armi. Xena surreali.
  
  "Oqgħod attent," għajjat Parnevik. "Ma rridu lil ħadd jixxarrab saqajh." Ċaqlaq daqslikieku kienet l-akbar ċajta fl-istorja.
  
  Immaġni ġenerali aktar ċara wriet toqba taħt il-longhouse ta" Heidi li wasslet għal grotta kbira. Jidher ċar li kien hemm aktar minn sempliċi bir mimdud hemm, u t-tim żbalja min-naħa tal-kawtela. Hija ħadet siegħa oħra ta 'tħaffir bir-reqqa u diversi pawżi waqt li Parnevik dam u studja l-artifatti li nkisbu qabel ma sparixxew fl-arja.
  
  Drake uża dan iż-żmien biex jorganizza l-ħsibijiet tiegħu. Sal-lum, ħass li kien fuq roller coaster mingħajr ebda brejk. Anke wara dawn is-snin kollha, kien għadu aktar imdorri li jsegwi ordnijiet milli jesegwixxi pjan ta" azzjoni, għalhekk kellu bżonn aktar ħin biex jaħseb milli, ngħidu aħna, Ben Blake. Kien jaf żewġ affarijiet żgur - kienu dejjem lura, u l-għedewwa tagħhom ġiegħluhom jirreaġixxu għal sitwazzjonijiet aktar milli joħolquhom; bla dubju dan hu ri]ultat tal-fatt li da[lu f"din it-tellieqa wara l-avversarji tag[hom.
  
  Issa wasal iż-żmien li nibdew nirbħu din it-tellieqa. Barra minn hekk, dehru li kienu l-unika fazzjoni ddedikata biex issalva d-dinja aktar milli tirriskjaha.
  
  Mela temmen fl-istejjer tal-fantażmi?Leħen antik whisper f"moħħu.
  
  Le, wieġeb bl-istess mod ta" dak iż-żmien. Imma nemmen fi stejjer tal-orrur...
  
  Matul l-aħħar missjoni tiegħu bħala membru tal-SRT sigriet, unità speċjali tas-SAS, hu u tliet membri oħra tat-tim tiegħu, inkluż Alicia Miles, tfixklu fuq raħal remot fit-Tramuntana tal-Iraq, fejn l-abitanti tiegħu ġew ittorturati u maqtula. Jekk wieħed jassumi li hu ovvju, dak li kienu qed jinvestigaw... kien li jsibu suldati Brittaniċi u Franċiżi li kienu għadhom fil-ġebla tal-interrogazzjoni tagħhom.
  
  Dak li segwa dlam il-bqija tal-jiem ta" Matt Drake fid-Dinja. Għama mir-rabja, hu u ż-żewġ membri l-oħra tat-tim waqqfu t-tortura.
  
  Inċident ieħor ta" "friendly fire" fost ħafna.
  
  Alicia Miles wieqfa u ħarset, mhux imċappsa minn xi kwirkijiet b'xi mod jew ieħor. Ma setgħetx twaqqaf it-tortura, u ma setgħetx twaqqaf il-mewt tat-torturaturi. Iżda hija segwiet l-ordnijiet tal-kmandant tagħha.
  
  Matt Drake.
  
  Wara dan, il-ħajja tas-suldat spiċċat għalih, ir-relazzjonijiet romantiċi kollha li hi appoġġjat tfarrku f"biċċiet. Iżda t-tluq mis-servizz ma kienx ifisser li l-memorji spiċċaw. Martu qajjitu lejl wara l-ieħor u mbagħad niżlet mis-sodda tagħha mxarrba bl-għaraq, tibki isfel meta rrifjuta li jistqarr.
  
  Issa nduna lil Kennedy bilwieqfa faċċata tiegħu, jitbissem bħallikieku kienet fuq ajruplan. Xagħarha mdendel laxk u wiċċha sar ħaj u ħażin bit-tbissima tagħha. Għajnejn iċċentrati u korp Victoria's Secret flimkien ma 'decorum għall-għalliema tal-iskola u trażżin tan-negozju. Pjuttost imħallat.
  
  Huwa grinned lura. Thorsten Dahl għajjat: "Idħol fil-qari! Għandna bżonn gwida għad-Dixxendenti".
  
  Meta Ben staqsieh x"kien Descender, huwa biss daħk. "Dritt barra mill-leġġenda ta" Hollywood, ħabib tiegħi. Tiftakar kif ħalliel qabeż minn fuq bini u l-qabża tiegħu ġiet aġġustata għall-millimetru qabel ma twaqqfet? Ukoll, il-Blue Diamond Lander huwa l-apparat li jużaw."
  
  "Kessaħ".
  
  Drake innota lill-Kmandant antik tiegħu miexi bil-mod u ħa l-garafina tal-kafè offruta. Dan iċ-chat ilu żmien qed isir. Drake ried itemmha.
  
  "Mai?" Staqsa, b"mod sod ibaxxi xufftejh mal-art biex ħadd ma jifhem il-mistoqsija tiegħu.
  
  "Hm?" - Saqsejt.
  
  "Għidli biss".
  
  "Tjubija gracious, raġel, wara n-nuqqas ovvju ta" informazzjoni li tipprovdi dwar il-passatemp antik tiegħek, bilkemm nista" noqgħod nagħti l-freebies issa, nista"?"
  
  Drake ma setax ma jrażżanx tbissima. "Int raġel xiħ maħmuġ, taf hekk?"
  
  "Dan hu li jżommni fil-quċċata tal-logħba tiegħi. Issa għidli storja minn waħda mill-missjonijiet sigrieti tagħha-kull waħda minnhom."
  
  "Tajjeb... nista 'nfaħlek iċ-ċans hawn u nagħtikom xi ħaġa tame," qal Drake. "Jew tista 'tistenna sakemm dan jintemm u jien nagħtik id-deheb... taf l-uniku wieħed."
  
  "Tokjo Cos-con?"
  
  "Tokyo Cos-con. Meta Mai marret moħbija fl-akbar konvenzjoni tal-kosplay tal-Ġappun biex tinfiltra u taqbad it-Triadi Fuchu li kienu qed imexxu l-industrija tal-porn dak iż-żmien."
  
  Wells qisu kien se jkollu attakk. "Ġesù, Drake. Int idjota. Tajjeb mela, imma fiduċjani, issa għandkom dejn," ħa nifs. "Il-Ġappuniżi għadhom kemm kaxkruha 'l barra minn Ħong Kong, eżatt taħt identità falza, mingħajr twissija, u qerdu kompletament il-qoxra li kienet ilha tibni għal sentejn."
  
  Drake tah ħarsa b"ħalqu miftuħ u inkredibbli. "Qatt".
  
  "Kliem tiegħi wkoll."
  
  "Għaliex?"
  
  "Wkoll il-mistoqsija li jmiss tiegħi. Imma, Drake, mhux ovvju?"
  
  Drake ħaseb dwarha. "Biss li hi l-aqwa li għandhom. L-aqwa li qatt kellhom. U jridu jkunu ddisprati għaliha."
  
  "Ilna nieħdu sejħiet mid-Dipartiment tal-Ġustizzja u l-Prim Ministri tagħhom għal madwar ħmistax-il siegħa issa, bħall-Yankees. Se jammettu kollox lilna - bagħtuha biex tiskatta La Veraine għax dik hija l-unika konnessjoni li sabu ma" dan il-mess li diġà eskalat fl-akbar avveniment li qed jiġri fuq il-pjaneta bħalissa. Hija biss kwistjoni ta" sigħat qabel ma nkunu sfurzati nistqarru magħhom."
  
  Drake frown. "Hemm xi raġuni biex ma nistqarrx bħalissa? May ikun akkwist meraviljuż."
  
  "Naqbel, sieħbu, imma l-gvernijiet huma gvernijiet, u kemm jekk id-dinja tkun fil-periklu jew le, huma jħobbu jilagħbu l-logħob żgħir tagħhom, hux?"
  
  Drake indika toqba fl-art. "Jidher li huma lesti."
  
  
  * * *
  
  
  Ir-rata ta" dixxendenza ta" Drake kienet stabbilita għal 126 pied. F"idu tpoġġa apparat imsejjaħ quick release muzzle u ngħatalu backpack. Huwa ġibed elmu ta" tifi tan-nar b"flashlight imwaħħla ma" rasu u ħasad fil-backpack tiegħu. Flashlight kbira, tank tal-ossiġnu, arma, ikel, ilma, radju, provvisti tal-ewwel għajnuna - dak kollu li għandu bżonn għall-caving. Ġib fuq par ingwanti heavy-duty u mexa lejn it-tarf tal-ħofra.
  
  "Geronimo?" talab lil Kennedy, li baqa" fuq ma" Ben u l-Professur, biex jgħin biex jimmonitorja l-perimetru tagħhom.
  
  "Jew aqbad l-għekiesi tiegħek, waħħal il-warrani tiegħek barra u t-tama," qalet.
  
  Drake grinned evilly lilha, "Aħna ser nerġgħu lura għal dan aktar tard," huwa qal u qabża fid-dlam.
  
  Huwa immedjatament ħass il-grillu tar-rilaxx tad-djamanti aħmar. Il-veloċità tal-waqgħa tiegħu naqset hekk kif waqa", u r-rota ċkejkna tiegħu tgħaffet mitt darba fis-sekonda. Il-ħitan tal-bir - fortunatament issa niexfa - leħħew fil-passat fi fwawar kalejdoskopiku, bħal f'film qadim iswed u abjad. Fl-aħħarnett l-inżul naqas għal tkaxkir, u Drake ħass l-istivali tiegħu bounce bil-mod fuq il-blat iebes. Huwa għafas il-geddum u ħass il-grillu jinħeles miċ-ċinturin tas-sigurtà tiegħu. Drake rreveda l-proċess biex jinbidel f"Axxendent qabel telaq lejn fejn Dal u nofs tużżana irġiel kienu jistennew.
  
  L-art tfarrak b'mod allarmanti, iżda attribwiha għal debris mummifikat.
  
  "Dan l-għar huwa stramba żgħir meta mqabbel ma 'dak li rajna fuq ir-radar li jippenetra l-art," qal Dahl. "Seta" kkalkola ħażin. Ifrex u fittex... mina... jew xi ħaġa bħal dik."
  
  L-Iżvediż qabad, amused bl-injoranza tiegħu stess. Drake għoġobha. Huwa mexa bil-mod madwar l-għar, jistudja l-ħitan irregolari u tregħid, minkejja l-mantell oħxon li ngħatalu. Eluf taʼ tunnellati taʼ blat u art kienu qed jagħfsu fuqu, u hawn kien, jipprova jippenetra aktar fil- fond. Lilu qisha ħajja ta" suldat.
  
  Dahl ikkomunika ma' Parnevik permezz ta' videophone bidirezzjonali. Il-professur għajjat tant "suġġerimenti" li Dahl tefa" l-ħoss wara żewġ minuti. Is-suldati dawru madwar l-għar sakemm wieħed mill-ġuvinti tad-Delta għajjat: "Għandi tinqix hawn. Għalkemm hija ħaġa ċkejkna."
  
  Dahl tefa l-videophone. Il-vuċi ta" Parnevik instebet qawwi u ċar, u mbagħad waqfet meta Dahl ġab it-telefon ċellulari mal-ħajt.
  
  "Tara dan?"
  
  "Ġa! Det ar bra! Bra!" Parnevik tilef l-Ingliż mill-eċċitament. "Walknott... mmm... għoqda ta" ġellieda maqtula. Dan huwa s-simbolu ta 'Odin, it-trijangolu triplu, jew trijangolu Borromean, assoċjat mal-idea ta' mewt glorjuża fil-battalja."
  
  Drake ħadlu rasu. "Vikingi mdemmija."
  
  "Dan is-simbolu ħafna drabi jinstab fuq 'ġebel tar-ritratti' li jpinġu l-imwiet ta' ġellieda erojċi li jivvjaġġaw bid-dgħajsa jew fuq iż-żiemel lejn il-Valhalla - il-palazz ta' Odin. Dan ikompli jsaħħaħ l-idea li sibna Valhalla mundana."
  
  "Jiddispjaċini li tħassirlek il-parata, sieħeb," qal ir-raġel sempliċi tal-SAS, "imma dan il-ħajt hu ħoxnin daqs ommi."
  
  Kollha ħadu pass lura, qabżu d-dwal tal-elmu tagħhom fuq il-wiċċ mhux mimsus.
  
  "Irid ikun ħajt falz." Il-bniedem kważi screamed b'eċċitament. "Irid ikun!"
  
  "Stenna," semaʼ Drake il-vuċi żagħżugħa ta" Ben. "Jgħid ukoll li Valknoth jissejjaħ ukoll il-Death Knot, simbolu tas-segwaċi ta" Odin li kellhom tendenza għall-mewt vjolenti. Verament nemmen li din tista" tkun twissija."
  
  "Bullshit". Id-daqqa ta" Drake kienet sinċiera.
  
  "Hawn ħsieb, guys," ġie l-vuċi ta" Kennedy. "Kif dwar spezzjoni aktar bir-reqqa tal-ħitan kollha. Jekk ikollok aktar Walknotts, imma mbagħad issib ħajt vojt, nagħżel dan."
  
  "Faċli għalik li tgħid," gerbet Drake. "Li tkun hemm fuq u kollox."
  
  Huma qasmu, imexxu l-ħitan tal-blat pulzier pulzier. Huma ħarbtu s-sekli ta" trab, warrbu l-għanqbut u keċċew il-moffa. Eventwalment, sabu tliet Valknots oħra.
  
  "Kbir," qal Drake. "Hija erba" ħitan, erba" affarijiet għoqod. X"infern nagħmlu issa?"
  
  "Huma kollha identiċi?" - staqsa l-professur sorpriża.
  
  Wieħed mis-suldati wera xbieha ta" Parnevik fuq l-iskrin tal-videophone. "Well, ma nafx dwarkom, imma jien ċert li jien għajjien li nisma' lilu. L-Iżveziż kkritikat kien jispiċċana żmien twil ilu."
  
  "Stenna," qal il-vuċi ta 'Ben. "L-għajnejn huma fil-bir ta 'Mimir, mhux..." leħnu kien mitluf wara l-hiss ta' statiku, u mbagħad l-iskrin dam. Dahl ħadlu, xegħlu u mitfih, iżda għalxejn.
  
  "Ħażż. X"kien qed jipprova jgħid?
  
  Drake kien wasal biex jagħmel raden meta l-videophone reġa" ħa l-ħajja u wiċċ Ben imla l-iskrin. "Ma nafx x"ġara. Imma isma - l-Għajnejn jinsabu fil-bir ta" Mimir, mhux fl-għar taħtu. Ifhem?"
  
  "Iva. Allura għaddejna minnhom fit-triq l-isfel?"
  
  "Naħseb iva".
  
  "Imma għala?" Dahl staqsa inkredibbli. "Imbagħad għaliex inħoloq dan l-għar? U r-radar li jippenetra l-art wera biċ-ċar li kien hemm spazju enormi taħt. Naturalment, il-Biċċa kellha tkun hemm isfel."
  
  "Sakemm-" Drake ħass kesħa terribbli. "Sakemm dan il-post ma jkunx nassa."
  
  Dahl f'daqqa deher inċert. "Kif?"
  
  "Dan l-ispazju hu taħtna? X"jiġri jekk hija ħofra bla qiegħ?"
  
  "Dan ifisser li inti bilwieqfa fuq investi tat-tafal!" Il-bniedem għajjat b'orrur. "Nassa! Jista" jiġġarraf fi kwalunkwe mument. Oħroġ minn hemm issa!"
  
  Huma ħarsu lejn xulxin għal mument wieħed bla tarf ta 'mortalità ddisprata. Kollha riedu jgħixu daqshekk ħażin. U mbagħad kollox inbidel. Dak li darba kien xquq fl-art tal-konkos issa kien panel iebes ikkrekkjat. Dan il-ħoss stramb tad-dmugħ ma kienx mill-ispostament tal-ġebla, iżda mill-fatt li l-art kienet qed tinqasam bil-mod minn tarf għal tarf.
  
  B"ħofra bla tarf taħthom....
  
  Is-sitt irġiel ikkargaw b"mod furjuż fuq iż-żewġ Axxendenti. Meta waslu hemm, għadhom ħajjin, Dahl għajjat biex terġa" lura l-ordni.
  
  "Intom it-tnejn imorru l-ewwel. F"ġieħ Alla, kun ħarxa."
  
  "U fit-triq tiegħek," ikkummenta Parnevik, "kun speċjalment konxju taʼ madwarek. Ma rridux nitilfu l-artifatt."
  
  "Tkunx idjota, Parnevik." Dahl kien ħdejn lilu nnifsu ma forebodings. Drake qatt ma kien rah hekk qabel. "L-aħħar tnejn minna se jiċċekkjaw hekk kif immorru," qal, waqt li ħares lejn Drake. "Hija int u jien".
  
  Il-videophone reġa 'beep u mitfi. Dahl ħadlu daqslikieku kien qed jipprova jifgah. "Kdannat mill-Yankees, bla dubju."
  
  Ħadu l-ewwel ftit tliet minuti biex laħqu l-livell tal-art. Imbagħad tlieta oħra għat-tieni par. Drake ħaseb fl-affarijiet kollha li jistgħu jiġru f"sitt minuti-esperjenza ta" ħajja, jew xejn. Għalih kien l-aħħar. Xejn għajr it-tlaqqigħ tat-tafal, it-tgħajjir tal-ġebla li qed tiċċaqlaq, it-tqaxxir tal-ażżard, li tiddeċiedi jekk tippremjahx bil-ħajja jew bil-mewt.
  
  L-art taħt l-ewwel simbolu li sabu kienet waqgħet. Ma kien hemm ebda twissija; bħallikieku l-art kienet sempliċiment ċediet il-fatat u waqa 'fl-oblivition. Drake tela' kemm seta' fil-bir. Ibbilanċjat fuq il-ġnub tiegħu aktar milli fuq l- art fraġli tal-għar. Dahl għannaq in-naħa l-oħra tal-bir, qabad biċċa spag aħdar biż-żewġ idejn, iċ-ċirku fuq subgħajh tat-tieġ jirrifletti l-fanal fuq l-elmu ta" Drake.
  
  Drake ħares 'il fuq, ifittex xi biċċiet ta' spag b'saħħithom li setgħu jwaħħlu ma' ċineg tagħhom. Imbagħad sema" lil Dahl jgħajjat: "Ħerq!" u ħares 'l isfel eżatt fil-ħin biex tara l-videophone jdur minn tarf għal tarf f'mozzjoni bil-mod ħażin qabel ma jaqa' bi tbatija lejn l-art tal-għar.
  
  Imdgħajjef, il-hard drive ċeda, waqa" f"toqba sewda bħall-ħolm antiki ta" Drake li jiftaħ familja. Ġiet lejhom maltempata, li ħarġet arja mċajpra mimlija dlam li ma jistax jitkellem mill-post fejn il-ħlejjaq għomja ħbew u żżerżqu.
  
  U, waqt li ħares 'l isfel lejn dak l-abbiss ta' dell bla isem, Drake reġa' skopra t-twemmin ta' tfulitu fil-mostri.
  
  Kien hemm ħoss debboli li jiżżerżaq, u ħabel niżel minn fuq, iħawwad. Drake grat qabadha u waħħalha mal-arness tiegħu. Dahl għamel l-istess, deher abjad identiku, u t-tnejn għafsu l-buttuni rispettivi tagħhom.
  
  Drake jara l-altimetru. Studja nofsu tal-bir filwaqt li Dahl ikkopjah fuq in-naħa l-oħra. Diversi drabi waqfu u xebgħu "l quddiem biex jagħtu ħarsa aktar mill-qrib, iżda kull darba ma sabu xejn. Marru mitt pied, u mbagħad disgħin. Drake qaxxar idejh imdemmi, iżda ma sab xejn. Huma mexjin fuq, issa ħamsin pied, u mbagħad Drake ra n-nuqqas ta 'dawl, dimness li sempliċiment assorbit id-dawl li tefa' fuqha.
  
  Bord ta 'l-injam wiesa', imqabbad tul it-truf, mhux mittiefsa mill-umdità jew mill-moffa. Drake seta" jara t-tinqix fuq wiċċu u dam biex ipoġġi l-elmu b"mod korrett.
  
  Imma meta għamilha...
  
  Għajnejn. Xbieha simbolika ta" għajnejn Odin, imnaqqxa mill-injam u tħalla hawn... minn min?
  
  Minn Odin innifsu? Eluf ta" snin ilu? Awtur: Heidi? Kienet xi ftit jew wisq plawsibbli?
  
  Dahl tefgħet ħarsa anzjuża 'l isfel. "Fil-ġieħ tagħna lkoll, Drake, twaqqax dan."
  
  
  TLIETA U TLETIN
  
  
  
  OSTERGOTLAND, L-ISVEZJA
  
  
  Drake ħareġ mill-bir ta" Mimir, iżomm il-pillola tal-injam għolja bħal trofew. Qabel ma seta" jsemma kelma, inqala" bejn wieħed u ieħor minn fuq ix-xedd tiegħu u ntefa" mal-art.
  
  "Ħej, ikkalma..." Ħares 'l isfel lejn it-tronk tal-magna tal-ħolm minn Hong Kong, waħda mill-ġodda. Dawwar ftit u ra suldati mejta u li qed imutu mimdudin fuq il-ħaxix - Delta, SGG, SAS - u warajhom lil Kennedy, għarkobbtejha b"pistola ppuntata lejn rasha.
  
  Rat lil Ben jiġi mġiegħel joqgħod wieqfa f"ċogata, l-idejn bla ħniena ta" Alicia Miles jaqbdulu għonqu sewwa. Qalb Drake kważi qasmet meta ra lil Ben għadu jaqbad il-mowbajl tiegħu f"idu. Inżomm sal-aħħar nifs tiegħi...
  
  "Ħalli lill-Brittaniku joqgħod," il-Kanadiż Colby Taylor daħal f'għajnejn Drake. "Ħallih jara lil sħabu jmutu-prova li nista" nieħu kull parti minnu qabel nieħu ħajtu."
  
  Drake ħalla n-nirien tal-battalja jidħlu f'riġlejh. "Kulma qed tipprova hu li dan il-post jgħix għal dak li jgħid fil-ktieb ta 'gwida kkritikat - li hija art ta' mostri."
  
  "Kemm poetiku," ċaqlaq il-biljunarju. "U huwa veru. Agħtini l-Għajnejn." Ħareġ idejh bħal tifel jitlob aktar. Il-merċenarju trażmetta immaġni tal-għajnejn ta 'Odin. "Multa. Biżżejjed. Allura fejn hu l-ajruplan tiegħek, Drake? Irrid biċċiet minnkom u mbagħad oħroġ minn din it-toqba tal-ħmieġ."
  
  "M"għandek tikseb xejn mingħajr it-Tarka," qal Drake... l-ewwel ħaġa li ġiet f"moħħu. "U mbagħad ara kif issir mappa għal Ragnarok."
  
  "Iblah," daħak Taylor disgustingly. "L-unika raġuni għaliex aħna qegħdin hawn illum u mhux għoxrin sena ilu hija għaliex it-Tarka nstabet biss reċentement. Jien ċert li diġà taf dan, għalkemm. Qed tipprova tnaqqasni? Taħseb li niżloq u nagħtikom ċans ieħor? Tajjeb, Sur Drake, ħa ngħidlek. Hi..." indika lil Alicia, "ma tiżloqx. Hi. . ħmar tad-deheb iebes, hekk hi!"
  
  Drake ra kif eks kollega tiegħu jifga lil Ben għall-mewt. "Hija tbigħek lill-ogħla offerent."
  
  "Jien l-ogħla offerent, tlesti biċċa ħmieġ."
  
  U bir-rieda tal-Providenza, xi ħadd approfitta minn dan il-mument biex jispara balla. L-isparatura rrepett bil-qawwi mill-foresta. Wieħed mill-merċenarji ta" Taylor waqa" b"tielet għajn ġdida, u miet istantanjament.
  
  Colby Taylor deher inkredibbli għal sekonda. Deher bħallikieku Bryan Adams kien għadu kemm qabeż mill-boskijiet u beda jilgħab "Summer of '69." Għajnejh inbidlu fi saucers. Imbagħad wieħed mill-merċenarji tiegħu ħabat fih, ħabbatlu mal-art, il-merċenarju fsada, jgħajjat u jissielet, imut. Drake kien ħdejnhom f"waqtha hekk kif iċ-ċomb qatgħet l-arja ta" fuqhom.
  
  Kollox ġara fl-istess ħin. Kennedy tefgħet ġisimha 'l fuq. Il-parti ta" fuq tal-kranju tagħha tant kienet f"kuntatt sod mal-geddum tal-għassiesa li tgħattiha li lanqas biss induna x"ġara. Instant hang up.
  
  Barrag[a ta" balal tellg[u "l quddiem u lura; il-merċenarji, maqbuda fil-beraħ, ġew meqruda.
  
  Thorsten Dahl inħeles meta l-merċenarju li kien qed iżommu tilef tliet kwarti ta" rasu għat-tielet sparatura li damet eku mill-azzarin. Il-kmandant tal-SGG avviċina lill-Professur Parnevik bħal granċi u beda jkaxkar lix-xjuħ lejn munzell arbuxxelli.
  
  L-ewwel ħsieb ta" Drake kien dwar Ben. Hekk kif ipprepara biex jagħmel imħatra ddisprata, in-nuqqas ta" twemmin ħadlu bħal polz elettromanjetiku ta" elf watt. Alicia tefgħet lit-tifel fil-ġenb u avvanzat fuq Drake innifsu. F"daqqa waħda f"idejha dehret pistola; ma jimpurtax liema waħda. Hija kienet ugwalment fatali mat-tnejn.
  
  Hija telgħet, iffukat fuqha.
  
  Drake xerred idejh mal-ġnub f"ġest imbarazzat. Għaliex?
  
  It-tbissima tagħha kienet ferħana, bħal dik ta" dimonju li skopra laħam mhux mimsus f"gava li ħaseb li kien ilu jintuża.
  
  Hija ġibdet il-grillu. Drake imbexxaq, jistenna sħana u mbagħad tnemnim u mbagħad uġigħ, iżda għajnejh qabad moħħu u ra li kienet bidlet l-għan tagħha fl-aħħar mument... u poġġa tliet balal fil-merċenarju li jkopri l-figura indignant ta" Colby. Taylor. Ejja ma nirriskjawx.
  
  Żewġ suldati SAS u żewġ Delta Marines baqgħu ħajjin. L-SAS qabad lil Ben u kaxkruh. Dak li kien fadal minn Delta Team lest biex jagħti n-nar lejn masġar ta" siġar fil-qrib.
  
  Daqqu aktar tiri. Il-bniedem tad-Delta dawwar u waqa". L-ieħor kien jitkaxkar fuq l-istonku tiegħu sa fejn Wells kien waqa, fuq in-naħa l-oħra ta 'Mimir's Well. Ġismu suxxettibbli Wells jerked hekk kif l-Amerikan ġibed lilu bogħod, prova li kien ħaj.
  
  Il-ftit minuti ta" wara għaddew ċċajpar. Alicia għajjat b"rabja u qabżet wara s-suldat Amerikan. Meta daru u kkonfrontaha bil-ponn tiegħu, hija waqfet għal sekonda.
  
  "Dur," semagħha Drake tgħid. "Jitlaq biss."
  
  "Mhux se nħalli lil dan ir-raġel warajh."
  
  "Intom l-Amerikani, agħtu mistrieħ," qalet qabel ma ħarġet l-infern kollu. L-aqwa plejer tal-Amerika mar lura, ifixkel mal-ħaxix ħoxnin, l-ewwel żamm ma" driegħ wieħed u mbagħad iħawwad hekk kif inkisser qabel ma tilef id-dawl f"għajn waħda u fl-aħħar waqa" mingħajr ma ċaqliq.
  
  Drake għajjat, ġera lejn Alicia hekk kif qabdet lil Wells mill-għonq.
  
  "Int miġnun?" - għajjat. "Int kompletament miġnun?"
  
  "Huwa sejjer fil-bir," għajnejn Alicia kienu qattiela. "Tista" tingħaqad miegħu jew le, Drake. Id-deċiżjoni tiegħek."
  
  "Għaliex f"isem Alla? Għaliex?"
  
  "Ġurnata waħda, Drake. Ġurnata waħda, jekk tibqa" ħaj minn dan, tkun taf."
  
  Drake waqaf biex jaqbad nifs. Xi riedet tfisser? Imma li titlef il- konċentrazzjoni issa jkun li tistieden il- mewt daqshekk żgur daqs li kieku wettaq suwiċidju. Huwa sejjaħ il-memorji tat-taħriġ tiegħu, moħħu, il-ħiliet kollha tiegħu SAS. Laqatha b"punch straight boxing, jab, cross. Hija rribattat, filwaqt li żgur li tolqot il-polz tiegħu b'forza tgħaffiġ kull darba, iżda issa kien viċin ħafna.
  
  Fejn ried ikun.
  
  Huwa pponta subgħajh lejn għonqha. Hija ħadet pass fil-ġenb, direttament fl-irkoppa li togħla, immirat li tkisser ftit kustilji u tnaqqas il-waqgħa tagħha.
  
  Iżda hi gerbet bejn irkopptejh sakemm kienu xokkanti qrib, pulzieri bogħod minn xulxin, għajn ma għajn.
  
  Għajnejn enormi. Għajnejn mill-isbaħ.
  
  Huma kienu jappartjenu għal wieħed mill-akbar predaturi tad-dinja.
  
  "Int dgħajjef daqs tarbija tal-qasab, Matt."
  
  Il-whisper tagħha kessaħ l-għadam tiegħu hekk kif marret 'il quddiem, estendiet driegħha, u tefgħetu fl-arja. Niżel fuq dahru, bla nifs. Lanqas sekonda wara hija kienet fuqu, irkopptejn slam fil-plexus solari tiegħu, forehead smaking kontra tiegħu stess, iġiegħlu jara stilla.
  
  Waqt li reġgħet ħarset f"għajnejn xulxin, hi wsnet, "Imtedd."
  
  Imma ma kienx hu li kellu jagħmel l-għażla. Kien kulma seta" jagħmel biex jgħolli idu, idur mal-ġenb biex jaraw kif hi nofsha tkaxkar il-Wells semi-konxji lejn it-tarf tal-ħofra bla qiegħ magħrufa bħala Mimir's Well.
  
  Drake għajjat, jissielet għal irkopptejh. Imbarazzat bit-telfa, ixxukkjat b"kemm vantaġġi kien tilef minn meta ngħaqad mar-razza umana, seta" biss jara.
  
  Alicia dawwar Wells fuq it-tarf tal-bir. Il-kmandant tas-SAS lanqas biss għajjat.
  
  Drake tbandal hekk kif qam fuq saqajh, rasu u ġismu jgħajjat. Alicia avviċinat lil Colby Taylor, għadu frisk u b"aġilità daqs ħaruf tar-rebbiegħa. Drake, b"dahru lill-Ġermaniżi, ħassu bla difiża daqs baħri fuq ċattra li jiffaċċja Kraken preistoriku, iżda ma qatax.
  
  Alicia ġibdet il-ġisem tal-merċenarju mejjet 'il bogħod minn Taylor. Il-biljunarju qagħad bil-wieqfa, għajnejh beraħ, iħares minn Miles sa Drake lejn is-siġar.
  
  Minn wara l-bagolli mgħottija fiċ-ċpar, bdew jidhru figuri, simili għal ghosts, li jħossuhom f"darhom f"dan il-pajjiż leġġendarju. L-illużjoni tfarrket meta waslu qrib biżżejjed biex jaraw l-armi tagħhom.
  
  Drake diġà mexa madwar. Seta" jara lin-nies jersqu, kien jaf li kienu Ġermaniżi qisu avultuni li ġew biex jieħdu l-ħamra kollha.
  
  Drake ħares mistagħġeb lejn l-arma tar-rebħa tagħhom. Alicia sempliċement qabdet lill-biljunarju Kanadiż mill-koxox u għafset sakemm għajnejh ħarġu minn rasu. Hija tbissmet għall-konfużjoni tiegħu qabel ma wasslitlu għall-bir ta 'Mimir u jegħleb rasu fuq ix-xifer.
  
  Drake induna li kellu prijoritajiet oħra. Huwa evitat l-azzjoni, uża lil Alicia u Taylor bħala tarka. Huwa laħaq l-arbuxxell u kompla miexi, bil-mod tiela 'għoljiet żgħar bil-ħaxix.
  
  Alicia ppuntat lejn it-toqba u heżżet lil Taylor sakemm talab għall-ħniena."Forsi ssib xi ħaġa x"jiġbor hemm, idjota megalomanjana," saffret u tefgħet ġismu fil-vojt bla tarf. L-għajjat tiegħu damu għal xi żmien, imbagħad waqfu. Drake staqsiet jekk raġel li waqa" f"ħofra bla qiegħ għajjatx għal dejjem, u jekk ħadd ma kien hemm biex jismagħh, verament għoddha?
  
  Sa dan iż-żmien Milo kien laħaq lit-tfajla tiegħu. Drake semgħu jgħid, "Għaliex diakk għamilt hekk? Il-boxxla kien iħobb lil dan il-ħmar ħaj."
  
  U r-risposta ta" Alicia: "Istoq, Milo. Kont ħerqana li niltaqa' ma' Abel Frey. Lest biex tmur?"
  
  Milo daħka ħażin lejn il-quċċata tal-għoljiet. "Mhux ser inlestuhom?"
  
  "Tkunx ħmar. Għadhom armati u jżommu l-art għolja. Għandek għalxiex ġejna?"
  
  "Id-disa" partijiet kollha ta" Odin huma preżenti u funzjonali. L-ajruplan tiegħek huwa moqli!" - għajjat. "Ħudu gost bil-lejl fuq din l-art mejta!"
  
  Drake ra kif il-Ġermaniżi jirtiraw b"kawtela. Id-dinja biss teetered fix-xifer. Ġew f"dan it-triq kollha u għamlu ħafna sagrifiċċji. Saqu lilhom infushom fl-art.
  
  Biss biex titlef kollox mal-Ġermaniżi fl-aħħar linja.
  
  "Iva," Ben qabad għajnejh b"daqqa bla ferħ, bħallikieku jaqra ħsibijietu. "Bħall-ħajja timita l-futbol, huh?"
  
  
  ERBA" TLETIN
  
  
  
  OSTERGOTLAND, L-ISVEZJA
  
  
  Ix-xemx kienet qed tinżel taħt orizzont ċar hekk kif l-Ewropej u l-uniku alleat Amerikan li kien fadal tagħhom telgħu izappap lejn art ogħla. Kienet jonfoħ riħ dgħajjef u kiesaħ. Valutazzjoni ta" malajr żvelat li wieħed mis-suldati tal-SAS weġġa" u l-Professur Parnevik kien qed isofri minn xokk. Dan mhux sorprendenti meta wieħed iqis dak li għadda minnu.
  
  Dahl kkuntattjat il-post tagħhom permezz tat-telefon bis-satellita. L-għajnuna kienet madwar sagħtejn bogħod.
  
  Drake niżel ħdejn Ben hekk kif waqfu f"masġar ċkejken ta" siġar vojta b"pjanura miftuħa madwarhom.
  
  L-ewwel kliem ta" Ben: "Naf li mietu nies oħra, Matt, imma nittama biss li Karin u Hayden huma sew. Jiddispjaċini ħafna."
  
  Drake kien imbarazzat jammetti li kien nesa li Hayden kien għadu mal-ajruplan. "Tinkwetax. Huwa naturalment. L-odds huma estremament tajbin għal Karin, ġusti għal Hayden ukoll," ammetta, wara li tilef il-kapaċità tiegħu li jsebb xi mkien tul il-missjoni. "Kif qed iżżomm, habib?"
  
  Ben qabad it-telefon ċellulari tiegħu. "Ghadni Haj".
  
  "Imxejna triq twila mill-isfila tal-moda."
  
  "Qatt niftakarha," qal Ben bis-serjetà. "Matt, bilkemm niftakar kif kienet ħajti qabel ma bdiet din. U diġà ilu... jiem?"
  
  "Nista" nfakkarkom jekk trid. Frontman ta 'The Wall of Sleep. Swooning fuq Taylor Momson. Il-mowbajl huwa mgħobbi żżejjed. Arretrati tal-kera. Jien swooning fuq Taylor.
  
  "Tlifna kollox."
  
  "L-ebda gidba hawn, Ben-ma stajna wasalna s"issa mingħajrek."
  
  "Int tafni, habib. Ngħin lil kulħadd." Kienet tweġiba standard, iżda Drake seta' jgħid li kien kuntent bit-tifħir. Dan ma nesax meta Ben qabeż il-suits u anke l-professur Skandinav.
  
  Bla dubju li kien dak li Hayden ra fih. Hija rat lill-persuna ġewwa tibda tiddi. Drake talab għas-sigurtà tagħha, iżda ma kien hemm xejn li jista 'jagħmel għaliha bħalissa.
  
  Kennedy waqa" ħdejhom. "Nispera li ma ddisturjejtx lilkom. Inti tidher pjuttost tajba."
  
  "Mhux int," qal Drake u Ben għoġbu. "Issa int wieħed minna."
  
  "Hmm, grazzi, naħseb. Huwa kumpliment?"
  
  Drake neħħa l-burdata. "Kull min jista' jilgħab ftit logħob ta' Dino Rock miegħi huwa ħu għal ħajti."
  
  "Il-lejl kollu, raġel, il-lejl kollu."
  
  Ben groaned. "Allura," ħares madwaru. "Dam biss."
  
  Drake ħares lejn il-mergħat bla tarf. L-aħħar strixxa ta" aħmar skur kienet għadha qed tqattar mill-orizzont l-aktar imbiegħed. "Indannat, naħseb li hawn il-kesħa bil-lejl."
  
  Dahl resaq lejhom. "Mela dan huwa t-tmiem, irġiel? Għamilna? Id-dinja għandha bżonnna".
  
  Ir-riħ li jtaqqab qertu kliemu f"biċċiet, xerredhom mal-pjanuri.
  
  Parnevik tkellem minn fejn kien qed jistrieħ, imbexxaq dahru ma" siġra. "Isma", umm, għedtli li rajt l-unika immaġni magħrufa tal-partijiet fl-arranġament veru tagħhom. Pittura li darba kienet ta" John Dillinger."
  
  "Iva, imma l-ħaġa marret fuq tour fis-snin 60," spjega Dahl. "Ma nistgħux inkunu ċerti li ma kienx ikkupjat, speċjalment minn wieħed minn dawk il-Vikingi ossessjonati mill-istorja."
  
  Il-professur kien tajjeb biżżejjed li jgħajjat, "Oh. Grazzi."
  
  Dlam sħiħ, u miljun stilla twinkled fuq rashom. Il-friegħi tbandlu u l-weraq ħarġu. Ben istintivament resaq eqreb lejn naħa waħda ta" Drake. Kennedy għamel l-istess mal-ieħor.
  
  Fejn il-koxxa ta" Kennedy messet tiegħu, Drake ħass in-nar. Kien dak kollu li seta" jagħmel biex jiffoka fuq dak li kien qed jgħid Dahl.
  
  "It-tarka," qal l-Iżvediż, "hija l-aħħar tama tagħna."
  
  Hija bilqiegħda daqshekk qrib apposta? Drake ħaseb dwarha. Mess....
  
  J"Alla, kien ilu żmien minn meta ħassu hekk. Huwa ħadu lura għall-jiem meta l-bniet kienu bniet u s-subien kienu nervużi, lebsin T-shirts fil-borra u ħadu lill-bniet tagħhom madwar il-belt is-Sibt wara nofsinhar qabel jixtruhom is-CD favorit tagħhom u jittrattaw lilhom infushom bi popcorn u tiben fiċ-ċinema. .
  
  Ġranet innoċenti, li għaddew. Long mfakkar u, sfortunatament, mitlufa.
  
  "Tarka?" Huwa intervjena fil-konversazzjoni. "Xiex?"
  
  Dahl frowned lejh. "Ibqa" saqajh, xaħxon ta" Yorkshire. Aħna għidna li l-Shield huwa d-dettall ewlieni hawn. Mingħajr ma jista 'jinkiseb xejn peress li jiddetermina l-post ta' Ragnarok. Huwa wkoll magħmul minn materjal differenti mill-partijiet l-oħra - bħallikieku għandu rwol differenti x'jaqdi. Mira. "
  
  "Bħal xiex?"
  
  "Fuuuuck," qal Dahl fl-aqwa aċċent tiegħu Oxford. "Staqsini xi ħaġa dwar l-isports."
  
  "KOLLOX SEW. Għaliex l-infern Leeds United iffirmaw lil Thomas Brolin xorta waħda?
  
  Wiċċ Dahl tawwal u mbagħad imwebbes. Kien se jipprotesta meta ħoss stramb kiser is-skiet.
  
  Scream. A groan mid-dlam.
  
  Ħoss li qanqal biża" primarju. "Jgħix Kristu," whisper Drake. "Xiex- ?"
  
  Ġara mill-ġdid. Howl, simili għal annimal, imma gutturali, bħallikieku minn xi ħaġa kbira. Għamel il-lejl jitkaxkru.
  
  "Tiftakar?" F"whisper mhux naturali b"orrur, Ben qal: "Dan hu l-pajjiż ta" Grendel. Il-mostru minn Beowulf. Għad hemm leġġendi li l-monsters jgħixu f"dawn il-partijiet."
  
  "L-unika ħaġa li niftakar minn Beowulf kien il-ħmar ta" Angelina Jolie," qal Drake b"għożża. "Imma mbagħad, naħseb li l-istess jista' jingħad dwar ħafna mill-films tagħha."
  
  "SHH!" - saffar Kennedy. "X'infern hu dak l-istorbju?"
  
  L-għajta reġgħet waslet, eqreb issa. Drake iddisprat ipprova jagħraf xi ħaġa fid-dlam, immaġina denk mikxufa jiġru lejh, bżieq iqattar, strixxi ta" laħam immuffat mwaħħla bejn snienhom imqaxxra.
  
  Huwa għolla l-pistola, ma riedx ibeżża" lill-oħrajn, iżda wisq inċert li jirriskjaha.
  
  Torsten Dahl immira xkubetta tiegħu stess. Is-suldat tajjeb tas-SAS ħareġ sikkina. Is-silenzju qaxxar il-lejl aktar milli Gordon Brown qaxxar l-ekonomija tar-Renju Unit, għafasha niexfa.
  
  Ħoss ħafif. Clank Xi ħaġa li ddoqq qisha passi ħfief....
  
  Imma x"tip ta" saqajn kienu dawn? Drake ħaseb dwarha. Bniedem jew...?
  
  Kieku kien semaʼ l-ikklikkjar tad-dwiefer, setaʼ ħarġet ir-rivista kollha tiegħu bit-terrur.
  
  Indanna dawn il-fairy tales qodma.
  
  Il-ventrikuli stess f"qalbu kważi splodew meta t-telefon ċellulari ta" Ben ħa ħajja f"daqqa. Ben tefagħha fl-arja b'sorpriża, iżda mbagħad ta' min ifaħħarha qabadha fit-triq 'l isfel.
  
  "Bullshit!" whisper hu qabel ma induna x"kien wieġeb. "Oh, hi, omm."
  
  Drake pprova jwaqqaf id-demm li jħabbat f"moħħu. "Aqta". Aqtagħha!"
  
  Ben qal: "Fit-tojlit. Iċċempelek aktar tard!"
  
  "Ħelu". Leħen Kennedy kien sorpriżament kalm.
  
  Drake sema". Il-groan reġa" daħal, irqiq u bl-uġigħ. Dan kien segwit minn knock bogħod, bħallikieku l-noisemaker kien tefa 'ġebla. Biki oħra, u mbagħad għajta....
  
  Żgur bniedem din id-darba! U Drake ġrew fil-battalja. "Hu Wells!" Ħareġ fid-dlam, l-istint wassalh dritt lejn il-bir ta" Mimir u waqqaflu fuq it-tarf.
  
  "Għinni," għoġob Wells, u laħaq ix-xifer imqabbad tal-irdum b"swaba" mqassma u mdemmija. "Inqabadt fuq wieħed mill-ħbula... fit-triq l-isfel. Kważi kissritli driegħ. Din il-kelba għandha... xi ħaġa oħra x"tagħmel biex toqtol... lili."
  
  Drake ħa l-piż tiegħu, u salvah mill-waqgħa ħielsa lura fil-lejl bla tarf.
  
  
  * * *
  
  
  Hekk kif Wells imgeżwer bil-qalb u mistrieħa, Drake sempliċiment ħadlu rasu.
  
  Wells qal: "Qatt ma ridt nibda gwerra... fi ħdan is-SAS."
  
  "Imbagħad tajjeb, għax Alicia u jien m'għadniex parti mis-SAS."
  
  Ħdejh, Ben interroga lil Parnevik bħallikieku ma ġara xejn. "Taħseb li t-Tarka hija xi tip ta' ċavetta?"
  
  "It-tarka hija kollox. Din tista" tkun iċ-ċavetta, imma żgur huwa dak kollu li fadal".
  
  "Marret?" Drake tenna, qajjem għajn. Huwa ffoka fuq l-I-phone ta" Ben. "Naturalment nafu!"
  
  Ben kien pass 'il quddiem, u qiegħed fuq Google 'Shield of Odin' b'veloċità geek. L-immaġini li dehret kienet żgħira, iżda Ben kabbar aktar malajr milli Drake seta" jaħseb għaliha. Huwa pprova jiftakar kif kienet it-Tarka. Tond, b'ċentru tond mgħolli, ir-rimm ta 'barra huwa maqsum f'erba' partijiet indaqs.
  
  Ben żamm l-I-phone 'l bogħod, u ħalla lil kulħadd jinġabar madwaru.
  
  "Huwa sempliċi," qal Kennedy. "Ragnarok f"Vegas. Kulħadd jinsab Vegas."
  
  Il-Guy jingħorok il-geddum. "It-tqegħid tat-Tarka jindika erba" partijiet distinti madwar it-tweġiba fiċ-ċentru. Qed tara? Ejja ttikkettjawhom it-Tramuntana, il-Lvant, in-Nofsinhar u l-Punent biex inkunu nafu dwar xiex qed nitkellmu."
  
  "Kbir," qal Ben. "Well, il-Punent huwa ovvju. Nara Lanza u żewġ Għajnejn."
  
  "In-Nofsinhar huwa Żiemel u tnejn, um, Ilpup, naħseb." Drake idejjaq għajnejh kif seta".
  
  "Żgur!" Il-bniedem kien qed jibki. "Għandek raġun. Għax għandu jkun hemm żewġ Valkyries fil-Lvant. Iva? Qed tara?"
  
  Drake teptip iebes biex jiffoka, u ra x"jista" jittieħed bħala ġellieda nisa mmuntati fuq par żwiemel bil-ġwienaħ. "Dann Starbucks!" Ħalef. "Kafetterija b"Wi-Fi b"xejn kullimkien fid-dinja ħlief din!"
  
  "Allura..." tfixkel Kennedy, "il-Uh, Shield m'għandux Shield fuqha?"
  
  "Hmmm...!" Il-professur studja ħafna, daħal fil-linja tal-vista ta" Ben u rċieva spank ta" ħbiberija. "Tista" żżom ftit iktar?"
  
  "Le. Dan huwa l-limitu tiegħu."
  
  "Ma nara l-ebda marka oħra fuq in-naħa tal-Lvant," qal Dahl minn fuq is-sit tiegħu. "Imma t-Tramuntana hija pjuttost interessanti."
  
  Drake biddel l-attenzjoni tiegħu u ħass għaġġla ta" xokk. "Mulej, dan huwa s-simbolu ta" Odin. Tliet triangoli konnessi. L-istess ħaġa li rajna fil-bir."
  
  "Imma dan x"inhu? Dahl indikat simbolu ċkejken li jinsab fir-rokna t'isfel tax-xellug ta' wieħed mit-trijangoli. Hekk kif Ben resaq, ilkoll esklamaw, "Hu t-Tarka!"
  
  Kien hemm skiet imbarazzat. Drake qerdu moħħu. Għaliex tpoġġa s-simbolu tat-Tarka ġewwa t-trijangoli? Ovvjament din hija ħjiel, wieħed biss vag.
  
  "Ikun ħafna aktar faċli fuq il-big screen!" Il-professur xotta.
  
  "Ieqaf tnikkir," qal Ben. "Tħallix li jegħlibek."
  
  "Hawn ħsieb," qal Kennedy. "Jistgħu t-trijangoli jirrappreżentaw xi ħaġa oħra għajr din 'l-għoqda ta' Odin' jew xi ħaġa oħra?"
  
  "L-iskop sigriet ta 'simbolu mistiku assoċjat ma' Alla, li qabel kien meqjus biss leġġenda?" Il-bniedem grinned. "Mhux ovvja li le".
  
  Drake għorok kustilji fejn Alicia Miles kienet għallmu li seba" snin mingħajr taħriġ ħadu piż fuq il-livell tal-ġlied tiegħek. Kienet umiljawh, iżda sab serħan fil-fatt li kien ħaj u kienu għadhom - biss - fil-logħba.
  
  "Il-ħelikopter se jkollu Internet mibni," Dahl ipprova jassigura lil kulħadd. "F'madwar... oh, tletin minuta."
  
  "Okay, okay, xi ngħidu dwar iċ-ċentru tal-biċċa?" Drake għamel il-parti tiegħu. "Żewġ linji li jixbhu tpinġija ta" tifel bi tliet bżieżel u bram."
  
  "U t-Tarka għal darb'oħra," Ben għaqqad fuq l-għajn tal-'bram'. "L-istess immaġni bħal fil-parti tat-Tramuntana. Allura għandna żewġ stampi tat-Tarka fuq it-Tarka stess. Il-parti ċentrali, li tikkonsisti f"żewġ forom ħielsa, u tliet trijangoli singoli," qal, waqt li semmejna lejn Kennedy. "Forsi dawn m'huma triangoli xejn."
  
  "Well, għall-inqas dan jikkonferma t-teorija tiegħi li t-Tarka hija l-parti ewlenija," innota Parnevik.
  
  "Dawn il-kontorni jfakkruni f'xi ħaġa," irrifletta Dahl. "Ma nistax ngħid xiex."
  
  Drake seta" joħroġ b"xi attakki personali koroh, iżda żamm lilu nnifsu taħt kontroll. Progress, ħaseb. L-Iżvediż pompuż mexa triq twila magħhom u issa kiseb ftit rispett.
  
  "Ħares!" Ben għajjat, u wassalhom kollha jaqbżu. "Hemm linja rqiqa, kważi irrilevanti li tgħaqqad iż-żewġ stampi tat-Tarka!"
  
  "Li verament ma jgħidilna xejn," Parnevik grumbled.
  
  "Jew..." ħasad Drake, ftakar fil-jiem meta qara l-mapep tal-armata, "jew... jekk tasal bil-mod l-ieħor, nafu li t-Tarka hija l-karta ta" Ragnarok. Dawn iż-żewġ stampi jistgħu jkunu l-istess punt fokali f"żewġ stampi differenti... Veduta waħda biss hija l-għoli, u l-oħra..."
  
  "Dak hu l-pjan!" qal Ben.
  
  F"dak il-mument instema" ħoss ta" ħelikopter li kien qed joqrob. Dahl tkellem dwar dan billi wera l-vizzju tal-iskola l-antika tiegħu billi tefa l-GPRS. Huwa squinted fid-dlam flimkien ma 'kulħadd hekk kif figura sewda kbira resqet.
  
  "Tajjeb, m'għandniex ħafna għażla," qal b'nofs tbissima. "Ikollna, uh, nieħdu dan il-każ."
  
  
  * * *
  
  
  Ladarba abbord u ssetiljat, Dahl qabad laptop Sony Vaio ta" 20 pulzier, li uża l-modem portabbli tiegħu stess, simili għal I-phone. Skont il-kopertura tan-netwerk mobbli, ikollhom aċċess għall-Internet.
  
  "Din hija mappa," kompla Drake tal-ħsieb tiegħu. "Mela ejja nittrattawha hekk. Ovvjament, in-nofs, id-dettall ċentrali, huwa l-veduta tal-pjanta. Allura, ikkopja d-dijagramma, uża xi softwer ta" rikonoxximent ġeografiku, u ara x"jiġri."
  
  "Hmm," Parnevik eżamina b'mod dubjuż il-veduta mkabbra. "Għaliex tinkludi immaġni oħra li tidher qisha bżieżel meta s-simbolu tat-tarka jkun mixgħul, uh, Medusa. "
  
  "Punt tat-tluq?" Kennedy ħa ċans.
  
  Il-ħelikopter kien qed jitbandal, misjuq mir-riħ qawwi. Il-bdot ġie ordnat itir lejn Oslo sakemm irċieva aktar struzzjonijiet. It-tieni tim SGG kien qed jistenniehom hemm.
  
  "Ipprova l-programm, Torsten."
  
  "Jien diġà għandi, imma m'għandix bżonnha," wieġeb Dahl b'sorpriża f'daqqa. "Kont naf li dawn il-forom dehru familjari. Dan huwa l-Iskandinavja fuq il-mappa! Il-beżżula hija n-Norveġja, l-Isvezja u l-Finlandja. Medusa hija l-Islanda. Inkredibbli."
  
  Qasma ta' sekonda wara, il-laptop għamel ping bi tliet logħbiet possibbli. L-algoritmi tas-softwer ta 'rikonoxximent kienu jiżnu l-eqreb bi tmienja u disgħin fil-mija-jiġifieri l-Iskandinavja.
  
  Drake għamel daqqa ta" ras b"rispett lejn Dahl.
  
  "Ragnarok fl-Iżlanda?" Il-bniedem ħaseb dwarha. "Imma għala?"
  
  "Agħti dawn il-koordinati lill-pilota," Drake pponta subgħajh lejn il-kosta tal-Islanda u l-pożizzjoni tas-simbolu tat-Tarka. "Allura. Diġà qegħdin diversi sigħat lura."
  
  "Imma aħna m'għandniex il-biċċiet kkritikat," qal Ben plaintively. "Il-Ġermaniżi għandhomhom. U huma biss jistgħu jsibu l-Qabar tal-Allat bl-użu tal-Shards."
  
  U issa Thorsten Dahl fil-fatt daħak, biex Drake jaħseb. "Oh, le," qal l-Iżvediż, u d-daħq tiegħu kien kważi villainous. "Għandi idea ħafna aħjar milli nħawwad ma" dawn il-biċċiet indannati. Dejjem kienu. Ħallihom jibqgħu fis-sauerkraut!"
  
  "Qed tagħmel? Ħa naħseb - it-Tarka ma nstabetx fl-Iżlanda?" staqsa Ben, u għal darb"oħra impressjona lil Drake bil-ħsieb ċar tiegħu taħt pressjoni.
  
  "Iva, u jekk dan huwa s-sit antik ta 'Ragnarok," qal Parnevik, "dak jagħmel sens. It-tarka ta" Odin kienet waqgħet fejn miet."
  
  "Oh, dan jagħmel sens issa, Professur," teased Kennedy. "Issa dawn in-nies iddeċidew kollox għalik."
  
  "Tajjeb, jekk tgħin, għad għandna l-akbar misteru x'insolvu," qal Ben bi tbissima żgħira. "It-tifsira tas-simbolu antik ta 'Odin - tliet trijangoli."
  
  
  HAMSA U TLETIN
  
  
  
  l-Islanda
  
  
  Il-kosta tal-Islanda hija tħaddan, imħatteb u kkulurita, imnaqqxa f"xi postijiet minn glaċieri enormi, u mwittija f"oħrajn minn mewġ qawwi u riħ li jtaqqab. Hemm kosta tal-lava u irdum iswed, icebergs majestużi u b'mod ġenerali tip ta 'trankwillità zen. Il-periklu u s-sbuħija jimxu id f"id, lesti biex ikabbru lill-vjaġġatur bla attenzjoni u jġibuh fi tmiem qabel iż-żmien.
  
  Reykjavik qabeżhom fi ftit minuti, is-soqfa ħomor jgħajjat, il-bini abjad u l-muntanji tal-madwar miksija bil-borra garantiti li jferrħu anke lill-aktar qlub imdejjaq.
  
  Huma waqfu fil-qosor f'bażi militari b'popolazzjoni baxxa biex jagħtu l-fjuwil u jgħabbu ilbiesi tax-xitwa, munizzjon u razzjon, u kwalunkwe ħaġa oħra li Dahl seta' jaħseb fl-għaxar minuti li kienu mitluqa.
  
  Iżda l-irġiel abbord il-ħelikopter militari iswed ma raw xejn minn dan. Huma ġew miġbura flimkien-iddiskutu l-istess għan-iżda l-ħsibijiet ġewwinija tagħhom kienu dwar il- mortalità tagħhom stess u l-mortalità tad-dinja-kemm kienu jibżgħu u jibżgħu, u kemm kienu jibżgħu għal ħaddieħor.
  
  Drake kien allarmat. Ma setax jifhem kif iżomm lil kulħadd sigur. Jekk kien Ragnarok li sabu, allura kien imiss il-Qabar ta" l-Allat, u ħajjithom kienet għadha kif saret logħba tar-roulette-it-tip li kont tilgħab fl-allegorija favorita ta" Kennedy, Vegas-fejn il-mejda kienet armata.
  
  Mibnija f'dan il-ħjiel partikolari mill-pjanijiet sigrieti ta 'kull plejer sigriet u l-pjanijiet mhux magħrufa tal-ħafna għedewwa tagħhom.
  
  U issa, minbarra Ben u Kennedy - żewġ persuni li kien jipproteġi b"ħajtu - Drake kellu jaħseb kemm fuq Hayden kif ukoll fuq Karin.
  
  Dawn il-biżgħat kollha se jxekklu lid-dinja? Il-ħin biss jgħid.
  
  Endgames lagħbu f'kull kantuniera. Abel Frey diġà beda tiegħu. Alicia u Milo jista" jkollhom tagħhom, iżda Drake issuspetta li l-eks kollega tiegħu tal-SRT kellu sorpriża qattiela lesta li lanqas l-għarus tagħha ma kienx qed jistenna.
  
  Torsten Dahl u Wells rari kienu tkellmu fuq it-telefon minn meta qasmu l-kosta tal-Iżlanda, irċevew ordnijiet, ħjiel u whisper pariri mill-gvernijiet rispettivi tagħhom. Fl-aħħarnett, Kennedy wieġeb it-telefonata, li ġegħlitha toqgħod bilqiegħda dritta għal ftit minuti u tħawwad rasha b"mod xokk.
  
  Hija indirizzat biss lil Drake. "Ftakar lil Hayden? Segretarju? Iva, hija sempliċement tagħmel xogħolha tajjeb."
  
  "Xi tfisser?"
  
  "Hija mis-CIA, indanna. U eżattament fejn trid tkun. F"nofs dan il-ħażin kollu."
  
  "Bullshit". Drake ta lil Ben ħarsa inkwetat, iżda xorta emmen li kellha xi ftit ħażin għall-ħabib tiegħu. Kienet biss il-qalb ta" Drake tmigħlu kunċetti romantiċi li tgħidlu li s-sentimenti ta" Hayden kienu veri, jew kienet reali?
  
  "Kien is-Segretarju tad-Difiża," kompla Kennedy bħallikieku ma ġara xejn. "Li trid tkun, um," fl-għarfien."
  
  "Tassew". Drake qaleb lejn Dahl u Wells. "U hemmhekk, hija biss l-istorja tirrepeti ruħha." Huwa ħares wearily barra l-eqreb tieqa. "Tista" temmen, Kennedy, wara l-aħħar ġimgħa jew hekk li għadna fil-logħba?"
  
  "Tista" temmen," qal Kennedy, "li kulħadd jemmen fit-teorija ta" "nirien se jikkunsmawna"?"
  
  Drake kien wasal biex iwieġeb b"aplomb għajjien meta l-qiegħ waqa" mid-dinja tiegħu. Id-demm ffriżat fil-vini tiegħu meta xi ħaġa ġiganteska tfaċċat barra mit-tieqa.
  
  Xi ħaġa daqshekk enormi...
  
  "Issa naf," saffar b"leħen mimli terrur taʼ raġel li f"daqqa waħda induna li dak kollu li jħobb jistaʼ jmut illum. "Dann it... Kennedy... Issa naf."
  
  
  * * *
  
  
  Hekk kif indika r-rivelazzjoni tiegħu u Kennedy xeħet biex jagħti ħarsa, huwa ħass il-ġisem kollu tagħha tensjoni.
  
  "O Alla tiegħi!" - hi qalet. "Dan...'
  
  "Naf," interrompi Drake. "Dal! Ħares lejn dan. Ara!"
  
  L-Iżvediż qabad il-wirja mhux karatteristika ta 'biża' u malajr temm il-konversazzjoni. Ħarsa qasira 'l barra mit-tieqa ġegħlitu frown f'konfużjoni. "Huwa biss Eyjafjallajokull. U iva, iva, Drake, naf, huwa faċli għalija ngħid, u iva, iva, dan huwa dak li għamel l-aħbarijiet kollha fl-2010..." Huwa waqaf, imfixkel, jistenna.
  
  Għajnejn Parnevik kibru. Saħtiet Żvediżi tellgħu minnu bħal darts ivvelenati.
  
  Issa Ben resaq eqreb lejn it-tieqa. "Ara naqra. Dan huwa l-aktar vulkan famuż tal-Islanda u jidher li għadu qed joħroġ, għalkemm bil-mod."
  
  "Iva!" Drake kien qed jibki. "In-nar se jikkonsmana. Indannat supervulkan. "
  
  "Imma aktar importanti," issa rnexxielu jkompli Kennedy, "ħares lejn l-għasfur tat-Tarka, Matt. Ħares lejha!"
  
  Issa Parnevik irnexxielu jsib l-opinjoni tiegħu: "Tliet muntanji mhumiex tliet triangoli, kif dejjem kien maħsub. Ix-xjentisti tal-qedem kienu żbaljati. L-iktar simbolu famuż ta" Odin ġie deċifrat b"mod żbaljat. Oh Alla tiegħi!"
  
  Drake ħares lil hinn mill-vulkan li ħiereġ u ra żewġ muntanji saħansitra ogħla fuq kull naħa tiegħu, li, meta wieħed jaraha minn fuq, jixbħu mill-qrib is-simbolu ta 'Odin.
  
  "O Alla tiegħi," qal Parnevik. "Dan huwa fejn għajnejna verament jaqilgħu l-għaqal fuqna, għax għalkemm dawn il-muntanji jidhru li huma qrib Eyjafjallajokull, fil-fatt jinsabu mijiet ta" mili bogħod. Iżda huma parti mill-katina tal-vulkani Iżlandiżi. Kollox huwa interkonness".
  
  "Mela jekk wieħed jogħla b"biżżejjed forza u jkun imqabbad direttament mat-tnejn l-oħra..." kompla Kennedy.
  
  "Għandek il-bidu ta 'Supervulkan," temm Drake.
  
  "Il-Qabar ta" l-Allat," ħarġet Dahl, "jinstab ġewwa vulkan li ħiereġ."
  
  "U t-tneħħija tal-għadam ta 'Odin tagħmilha boom!" Kennedy ħadlu rasha, xagħarha miexja. "Tistenna xi ħaġa inqas?"
  
  "Stenna!" Dahl issa kien qed jara l-immaġni tas-satellita, li qaltilhom meta kienu se jilħqu l-għajn tal-Medusa. "Għandna bżonn ftit għajnuna bid-direzzjonijiet, u dak dejjem kien il-pjan tiegħi B. Hemm muntanja waħda enormi barra, u Abel Frey se jurina mill-bieb ta' barra."
  
  "Kif?" Talanqas żewġ vuċijiet staqsew.
  
  Dahl għamel il-għajn u tkellem mal-bdot. "Tgħollina ogħla."
  
  
  * * *
  
  
  Issa tant kienu għoljin li Drake lanqas biss setaʼ jara l- muntanji permezz tas- sħab. Ir-rispett ġdid tiegħu lejn il-kmandant tal-SGG kien fi bżonn kbir ta' appoġġ.
  
  "Tajjeb, Torvill, neħħi lill-bdiewa mill-miżerja tagħhom, int?"
  
  "Thorsten," ikkoreġixxa Dahl, qabel ma rrealizza li kien qed jiġi mkabbar. "Oh nifhem. Tajjeb, imbagħad ipprova żomm il-pass jekk tista'. Din hija l-ispeċjalità tal-armata tiegħi, jew tal-inqas kienet qabel ma ngħaqadt ma' SGG. Fotografija mill-ajru, b'mod partikolari ortoritratti. "
  
  "Dan huwa brillanti," qal Drake. "Qed nibqa" dritt hekk kif nitkellmu. X"infern hu dan?"
  
  "Dawn huma ritratti meħuda minn distanza 'infinita', iħarsu dritt 'l isfel, li mbagħad jiġu modifikati ġeometrikament biex jaqblu ma' standard ta' mappa aċċettat. Ladarba r-ritratt jittella", kulma rridu nagħmlu hu li nallinjawh mal-koordinati tad-"dinja reali", allura..." qagħad f"spallejn.
  
  "Boom!" Kennedy daħak. "Inti tfisser xi ħaġa bħal Google Earth, hux? Biss mingħajr 3D?"
  
  "Tassew". Drake għamel grimace. "Nittama li dan jaħdem, Dal. Dan huwa l-uniku ċans tagħna li nieħdu qabel it-tmiem tal-logħba."
  
  "Allura se jkun. Mhux hekk biss, imma meta l-kompjuter jikkalkula l-koordinati, inkunu nafu eżattament fejn tinsab id-daħla tal-Qabar tal-Gods. Anke l-Ġermaniżi, li għandhom id-disa" frammenti kollha, se jkollhom japprezzawha."
  
  "Sakemm il-Ġermaniżi jpoġġu l-biċċiet kollha b"mod korrett," qal Ben bi tbissima ta" diqa.
  
  "Tajjeb, huwa veru. Nistgħu biss nittamaw li Abel Frey jaf x'qed jagħmel. Żgur li kellu ħafna ħin biex jipprattika."
  
  Drake jiżżerżaq minn fuq is-sit tiegħu u fittex lil Wells. Rajtu jħabbat il-mowbajl tiegħu mat-tieqa b"disprament.
  
  "Xi aħbar dwar il-kastell ta" Frey, sieħbu?"
  
  Il-kmandant tas-SAS snorted. "Mdawra. Iżda bil-moħbi - il-Kastell mhux konxju tal-attenzjoni ġdida tiegħu. Hemm kobob Ġermaniżi hemmhekk. Interpol. Rappreżentanti tal-biċċa l-kbira tal-gvernijiet fid-dinja. Imma mhux Mai, għal xi raġuni. Mhux se nigdeblek Matt, din se tkun blata iebsa biex tkisser mingħajr ton ta" telf."
  
  Drake għoġbu, ħaseb dwar Karin. Huwa kien jaf l-odds, wara li lagħabhom ħafna drabi. "Allura, l-ewwel nagħmlu l-qabar... U mbagħad naraw fejn nispiċċaw."
  
  Proprju f"dan il-mument kien hemm xi eċċitament fil-parti ta" quddiem tal-ħelikopter skomdu. Dahl idur bi tbissima ferħana fuq wiċċu. "Frey qiegħed hemm isfel issa! Aħna npoġġuha f'biċċiet. Jekk indawru lil din it-tarbija fuq full blast u nisparaw b"qafas wieħed kull sekonda, inkunu ġewwa dan il-qabar fi żmien siegħa! "
  
  "Għandek ftit rispett," nefaħ Parnevik b"rispett. "Huwa Ragnarok hemm isfel. Wieħed mill-akbar kampijiet ta' battalja fl-istorja magħrufa u s-sit ta' mill-inqas Armageddon wieħed. L-allat mietu jgħajtu f"dan is-silġ. Allat. "
  
  "U Abel Frey ukoll," qal Ben Blake bil-kwiet. "Jekk weġġa" lil oħti."
  
  
  
  PARTI 2
  ilbes l-armatura tiegħek...
  
  
  SITTA TLETIN
  
  
  
  QABRA TA ' L-ALLA
  
  
  Il-logħba kienet spiċċat.
  
  Hekk kif Drake u sħabu tellgħu fuq Ragnarok u l-ekwipaġġ ta" Abel Frey, u sejrin lejn il-muntanja li tpejjep, kienu jafu li l-Ġermaniżi kienu se jkunu qed isegwu. Il-ħelikopter niżel malajr lejn baċin tas-silġ artab, mħawwad b'mod vjolenti minn buffuri ta' riħ okkażjonali u abbozz dejjem akbar. Il-bdot ikkontrolla l-grupp sakemm il-ħelikopter idawwar kemm jista" qrib, sitt piedi mill-art, imbagħad għajjat lil kulħadd biex joħroġ l-infern.
  
  "L-arloġġ qed jimmarka!" - Dahl għajjat hekk kif l-istivali tiegħu mess il-borra. "Ejja nimxu!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake estenda idu biex jappoġġja lil Ben qabel ma jħares madwarhom. Id-dipressjoni ċkejkna dehret l-aħjar punt ta 'l-inżul, li kienet biss mil mill-entratura żgħira li kienu qed jesploraw, u l-unika art f'distanza raġonevoli li ma kinitx blat żżejjed jew pajp tal-magma potenzjali. Bonus miżjud kien li jista 'jgħin biex iħawwad lil Frey dwar il-post eżatt tal-Qabar.
  
  Kien pajsaġġ skoraġġanti, mhux differenti minn kif jista" jidher it-tmiem tad-dinja, ħaseb Drake. Saffi ta" rmied griż, naħat tal-muntanji matt u depożiti tal-lava msewda tawh ftit kunfidenza hekk kif stenna li Dal jindika d-daħla fuq l-apparat GPRS tiegħu. Hu nofsu stenna li ħobbit imqaxxar joħroġ miċ-ċpar imċajpar, u qal li laħaq Mordor. Ir-riħ ma kienx qawwi, iżda l-buffuri sporadiċi tiegħu gidmu f"wiċċu bħal pit bull.
  
  "Hawn". Dahl ġera mill-irmied. Għoli fuqhom, sħaba tal-faqqiegħ telgħet fis-sema b"kalma serena. Dahl immira lejn ix-xquq iswed oħxon fil-muntanji ta 'quddiem.
  
  "Għalfejn xi ħadd ipoġġi post daqshekk importanti u sagru ġewwa vulkan?" staqsa Kennedy waqt li marret ħdejn Drake.
  
  "Forsi ma kienx maħsub li jdum għal dejjem," qagħad f"spallejn. "L-Islanda ilha tisplodi għal sekli sħaħ. Min kien jaħseb li dan il-vulkan kien se jiżbroffa daqshekk spiss mingħajr ma jilħaq il-kapaċità kollha tiegħu?"
  
  "Sakemm... sakemm ma tfaqqax sew mill-għadam ta" Odin. Jistgħu jżommuha taħt kontroll?"
  
  "Ejja nittamaw li le."
  
  Is-sema overhead kien miksi bil-borra u l-irmied riesqa, u żiedu l-għabex prematur. Ix-xemx ma tiddi hawn; kien bħallikieku l-Infern kien ħakem għall-ewwel darba l-Isfera tad-Dinja u kien qed iżomm sod miegħu.
  
  Dal għamel triqtu tul l-art irregolari, xi kultant tgerbeb fuq tnixxijiet ta 'trab griż li kienu fil-fond bla mistenni. Meta Dahl laħaq il-blat vojt, il-konversazzjoni kollha f'dan il-grupp motley waqfet - kienu mifhuma mill-deżert matt.
  
  "Hawn hawn," indika l-Iżveziż bil-pistola tiegħu. "Madwar għoxrin pied." Iddejjaq għajnejh. "Ma nara xejn ovvju."
  
  "Issa, kieku Cook qal li 'l barra mill-kosta tal-Hawaii, qatt ma kien ikollna poriġ tal-ananas," ċanfar Drake bil-mod, bit-tama li jidħaq.
  
  "Jew il-kafè Kona," Kennedy lagħaq xufftejha hekk kif ħarset lejh, imbagħad ħawra sew meta għaxxaq lura.
  
  "Wara int," qal, u ppunta bi tiffjorixxi lejn l-inklinazzjoni ta 'tletin grad.
  
  "L-ebda mod, pervers." Biss issa rnexxielha titbissem.
  
  "Tajjeb, jekk twiegħed li ma tħarisx fil-ħmar tiegħi." Drake ċċarġja l-inklinazzjoni tal-blat b'ħeġġa, ttestja kull qabda qabel ma jqassam il-piż tiegħu, u żamm għajnejh fuq Dahl u s-suldat waħdieni tas-SAS 'il fuq. Wara kien Kennedy, imbagħad Ben u finalment il-Professur u Wells.
  
  Ħadd ma ried jitħalla barra minn din il-missjoni partikolari.
  
  Għal xi ħin Dahl avvanza "l quddiem b"daqqiet. Drake ħares lura warajh, iżda ma ra l-ebda sinjal ta 'insegwiment lil hinn mill-orizzont, aktar innokwa mid-diskors tal-Prim Ministru. Mument wara, leħen Dahl ippenetra l-velu tas-skiet.
  
  "Ara, hawn xi ħaġa, guys. Hemm blat outcropping, imbagħad dawra tax-xellug warajha..." leħnu tbatti. "Xaft vertikali bi... iva, bit-taraġ imnaqqax fil-blat. Issikkat ħafna. Helvite! Dawk l-allat qodma żgur li kienu mqaxxra!"
  
  Drake laħaq l-outcrop u jiżżerżaq warajh. "Int biss saħta, Dahl, u għamilt ċajta? Jew ipprova, xorta waħda. Allura forsi inti bniedem wara kollox. Indanna, liema toqba stretta. Nispera li ma nkunux għaġġla biex nitilqu."
  
  B'dan il-ħsieb inkwetanti, huwa għen lil Dahl jassigura l-linja tas-sigurtà qabel imbotta lill-Iżveziż fit-toqba sewda. Ġew f"moħħna diversi attakki ta" ritaljazzjoni, iżda issa ma kienx il-ħin jew il-post. Ma setax jidderieġi t-torċa 'l isfel, il-fqir Torsten Dahl niżel bl-addoċċ, pass pass.
  
  "Jekk tħoss il-kubrit," Drake ma setax jgħin lilu nnifsu. "Waqfa."
  
  Dahl ħa l-ħin tiegħu, b'attenzjoni qiegħed kull sieq. Wara ftit minuti sparixxa u kull ma seta' jara Drake kien id-dija mgħaġġla mill-elmu tat-tifi tan-nar tiegħu li qed issir dejjem aktar dgħajfa.
  
  "Inti ok?"
  
  "Jien laqat il-qiegħ!" Leħen Dahl repet.
  
  Kennedy ħares madwaru. "Din hija ċajta oħra?"
  
  "Tajjeb, ejja noħorġu minn din il-kesħa," Drake qabad it-tarf tal-ġebla sewda u b"attenzjoni niżel minn fuq it-tarf. Uża saqajh biex isib saqajh l-ewwel, niżel bir-reqqa lilu nnifsu, pulzier pulzier perikoluż. Il-fetħa kienet tant dejqa li ma" kull ċaqliq kien jaqbad imnieħru u ħaddejn. "Ħażż! Ħu l-ħin tiegħek," qal lill-oħrajn. "Ipprova ċċaqlaq il-parti ta" fuq ta" ġismek mill-inqas possibbli."
  
  Ftit minuti wara semaʼ lil Dahl jgħid, "Sitt piedi," u ħass il-blat warajh jinbidel fi spazju vojt.
  
  "Oqgħod attent," wissa Dahl. "Issa ninsabu fuq tarf l-abbiss. Wiesgħa madwar żewġ piedi. Ħajt taqwis tal-blat fuq il-lemin tagħna, ħofra regolari bla qiegħ fuq ix-xellug tagħna. Fadal triq waħda biss."
  
  Drake uża d-dawl tiegħu stess biex ittestja s-sejbiet tal-Iżvediż filwaqt li l-oħrajn għamlu l-inżul twal tagħhom. Ladarba kulħadd kien avżat u ppreparat, Dahl beda javvanza bil-mod tul ix-xifer. Kienu mgħaqqda fid-dlam pitch, imdawwal biss mit-torċi fuq l-elmi tagħhom, li jiżfnu bħal fireflies f"nixxiegħa. Il-vojt assolut għamlithom bħas-sejħa telltale ta" sirena fuq ix-xellug tagħhom, u għamel il-blat tqil fuq il-lemin tagħhom saħansitra aktar akkoljenti.
  
  "Tfakkarni f"wieħed minn dawk il-films qodma tad-dinosawri," qal il-Professur Parnevik. "Tiftakar? L-art li Ħin nesa, naħseb? Jiċċaqilqu minn għerien, imdawra minn ħlejjaq fatali. Film mill-aqwa".
  
  "Dak ma" Raquel Welch?" - Wells staqsa. "Le? Ukoll, nies ta 'l-era tiegħi, jaħsbu dinosawru - jaħsbu Raquel Welch. Ma jimpurtax."
  
  Drake għafas dahru mal-blat u mar "il quddiem b"idejh mifruxa, u żgura li Ben u Kennedy segwew l-istess qabel ma jitbiegħdu kif suppost. Quddiemhom deher vojt skur, u issa ħsejjes debboli, fil-fond u 'l bogħod, laħqu widnejnhom.
  
  "Dan għandu jkun Eyjafjallajökull, il-muntanja tisplodi bil-mod," whisper il-Professur Parnevik tul il-linja. "L-aqwa raden tiegħi huwa li ninsabu f"kamra tal-ġenb, iżolati sew mill-kamra tal-magma u mill-kondjuwit li jitma" l-eruzzjonijiet. Jista" jkun hemm għexieren ta" saffi ta" rmied u lava bejnietna u l-magma li qed tiżdied, li jipproteġu lilna u lill-Qabar. Jistaʼ jkun li saħansitra nkunu ġewwa anomalija taʼ blat fejn titlaʼ f"angolu aktar wieqaf mill- ġnub tal- muntanja."
  
  Dahl għajjat fid-dlam. "Gelvit! Infern u dannazzjoni! Ħajt baxx jersaq lejna, jaqsam it-triq tagħna f"angolu ta" disgħin grad. Mhux għoli, allura tinkwetax, oqgħod attent biss."
  
  "Xi tip ta" nassa?" Il-bniedem ħa riskju.
  
  Drake ra l-ostaklu u ħaseb l-istess ħaġa. B'kawtela kbira, huwa segwa l-kmandant SGG mill-barriera ta 'l-irkoppa. It-tnejn li huma raw l-ewwel qabar fl-istess ħin.
  
  "Oooh," Dahl ma kellux kliem biżżejjed biex jifhimhom.
  
  Drake biss saffar, mistagħġeb bl-ispettaklu.
  
  Niċċa enormi kienet ġiet imnaqqxa fil-muntanji, li testendi forsi mitt pied fil-qalba tal-vulkan-lejn il-kamra tal-magma. Kien iffurmat f"forma ta" arkata, forsi għolja mitt pied. Hekk kif kulħadd inġabar madwaru u ħareġ il-flashlights heavy-duty tagħhom, il-vista tal-isturdament tal-ewwel qabar ħarġet.
  
  "Ara naqra!" - qal Kennedy. Id-dawl tiegħu dawwal xkaffa wara l-oħra, imnaqqxa fil-qafas tal-blat, kull xkaffa mżejna u mimlija teżori: ġiżirajjen u lanez, breastplates u elmi. Xwabel....
  
  "Dan il-bniedem min hu?"
  
  Parnevik, kif wieħed jistenna, studja l-ħajt il-bogħod, dak li kien faċċata minnhom, fil-fatt il-lapida arkata ta" Alla. Kien hemm tinqix meraviljuż f'eżenzjoni ċara, ugwali fil-ħila għal kull wieħed mill-irġiel moderni tar-Rinaxximent, anke Michelangelo.
  
  "Dan hu Mars," qal il-Professur. "Alla Ruman tal-Gwerra"
  
  Drake ra figura muskolari fil-breastplate u dublett, iżomm lanza enormi fuq spalla waħda massiva, tħares fuq l-oħra. Fl-isfond kien hemm żiemel maestuż u bini tond li kien ifakkar ħafna fil-Kolossew f"Ruma.
  
  "Jiskantagħni kif iddeċidew min kien se jkun midfun hawn," gerbet Kennedy. "allat Rumani. allat Skandinavi..."
  
  "Jien ukoll," qal Parnevik. "Forsi kien biss kapriċċ ta" Zeus."
  
  F'daqqa waħda l-għajnejn kollha nġibdu lejn is-sarkofagu enormi li kien hemm taħt l-affresk imnaqqax. L-immaġinazzjoni ta" Drake ħadet f"idejha. Kieku jħarsu ġewwa, kienu jsibu l-għadam ta" Alla?
  
  "Indanna, imma m"għandniex ħin!" Dahl tinstema frustrat, eżawrit u eżawrit. "Ejja mmorru. M"għandniex idea ta" kemm Allat jistgħu jiġu midfuna hawn."
  
  Kennedy frowned lejn Drake u ħares tul il-ledge hekk kif sparixxa fid-dlam. "Hija traċċa tal-ġebel fraġli li qed insegwu, Matt. U lest li nħalli l-401 elf tiegħi li n-numru ta" Alla mhux wieħed jew tnejn biss."
  
  "Ma nistgħu nafdaw xejn issa," qal. "Xulxin biss. Ejja. Il-Ġermaniżi dalwaqt jiġu."
  
  Huma ħarġu mill-kamra tad-dfin ta 'Mars, kull raġel seraq ħarsa wistful lura lejn is-sigurtà relattiva tagħha u s-sinifikat inkalkulabbli. Il-vojt sejjaħ għal darb'oħra, u issa Drake beda jħoss uġigħ matt fl-għekiesi u l-irkopptejn, prodott sekondarju tal-moviment bil-mod tagħhom tul il-ledge. Il-fqir Professur Parnevik u ż-żagħżugħ Ben żgur li kellhom uġigħ reali.
  
  Roar ieħor heżżeż il-kaverna vasta u repet tul tagħhom stess. Drake ħares 'il fuq u ħaseb li ra ledge simili ferm 'il fuq minnu. Bullshit Din il-ħaġa kkritikata tista' ddur il-lejl kollu!
  
  Min-naħa pożittiva, għadhom ma semgħu l-ebda sinjal ta" persekuzzjoni. Drake assuma li kienu siegħa tajba quddiem il-Ġermaniżi, iżda kien jaf li l-konfront kien kważi inevitabbli. Huwa jittama biss li jistgħu jinnewtralizzaw it-theddida globali qabel ma seħħet.
  
  It-tieni ledge deher quddiem, u warajh it-tieni niċċa magnífico, li tinsab fil-fond tal-muntanji. Dan kien imżejjen b'ħafna oġġetti tad-deheb, il-ħitan tal-ġenb litteralment jiddu b'dawl tad-deheb.
  
  "Oh God!" f"daqqa Kennedy. "Qatt ma rajt xi ħaġa bħalha. Min hu dan? Teżor Alla?
  
  Parnevik għajnejh lejn it-tinqix tal-ġebel li ddominaw is-sarkofagu enormi. Huwa ħawwad rasu għal mument, frowning. "Stenna, dawn ir-rix?" Dan Alla hu liebes bir-rix?"
  
  "Forsi, Professur," Ben kien diġà qed iħares 'l barra min-niċċa lejn il-firxa ta' lejl iswed li kien jistennahom. "Jimporta? Dan mhux Wieħed."
  
  Il-bniedem injorah. "Hu Quetzalcoatl! Alla tal-Aztek! X"inhu dan kollu..." indika l-ħitan brillanti.
  
  "Deheb Aztec." Wells faqqa, imwerwer minkejja lilu nnifsu. "Ara naqra".
  
  "Dan il-post..." Kennedy kważi vventilat kompletament il-kamra, "huwa l-akbar sejba arkeoloġika ta 'kull żmien. Tifhimha? Hawnhekk id-divinità mhix biss ta 'ċiviltà waħda, iżda ta' ħafna. U t-tradizzjonijiet u t-teżori kollha li jiġu magħhom. Huwa... kbira."
  
  Drake ħares 'il bogħod mix-xbieha ta' Quetzalcoatl, imżejjen bir-rix u brandishing mannara. Parnevik qal li l-alla Aztec kien magħruf-skont sorsi komuni tal-knisja-bħala l-Alla l-Ħakkiem, espressjoni li tagħti ħjiel li hu tabilħaqq reali.
  
  "Quetzalcoatl" tfisser "rettili li jtir" jew "serp bir-rix". Li..." Parnevik waqaf b'mod drammatiku, imbagħad deher li jirrealizza li kulħadd kien irtira lejn ir-rafer, "dragun," qal bejnu u bejn ruħu, kuntent.
  
  "Għandha xi ħaġa komuni ma' Mars?" staqsa suldat SAS waħdu jismu Jim Marsters.
  
  Drake ra kif Parnevik tela" fuq ir-rifer b"xoffa miġbur. "Hmm," l-assunzjoni tan-nifs tiegħu laħqet lil kulħadd fuq ir-rifer. "Biss li jistgħu jfissru mewt u darba għamlu."
  
  
  * * *
  
  
  It-tielet niċċa, u din hija isbaħ daqs dik ta' qabel. Drake sab ruħu jħares lejn mara mikxufa tal-isturdament minquxa fl-injam.
  
  Il-ħitan kienu miksija b"figurini li jiswew fortuna. Delfini, mirja, ċinji. Ġiżirana ta" gamiema skolpita kbira biżżejjed biex iddawwar l-għonq tal-Istatwa tal-Libertà.
  
  "Tajjeb," qal Drake. "Anke jien naf min hu."
  
  Kennedy għamel grimace. "Iva, kieku."
  
  "A puttana vera," qal Parnevik f'daqqa. "Afrodita".
  
  "Hi," qal Wells. "Qed issejjaħ lil Alla Afrodita bħala puttana? Hawn isfel? Hekk qrib il-qabar tagħha?"
  
  Parnevik kompla bil- hooliganiżmu tipiku tal- iskola elementari: "Huwa magħruf li jorqod maʼ Alla u maʼ l- irġiel, inkluż Adonis. Huwa offra lil Helen ta" Troy lil Pariġi, imbagħad issiġilla l-ftehim billi qabad il-ħerqa ta" Pariġi fil-mument li tefa" għajnejh fuqha. Imwieled ħdejn Paphos mit-testikoli kastrati reċentement ta 'Uranus. Ikolli ngħid li hi..."
  
  "Aħna rċevejna l-messaġġ," qal Drake b'mod niexef, għadu jħares lejn it-tinqix. Tbissem meta nduna lil Kennedy iħawwad rasu lejh.
  
  "Int jealous, għeżież?"
  
  "Diżappuntat ħafna sesswalment?" Hija mbuttat lil hinn minnu biex issir it-tieni fil-linja wara Dahl.
  
  Huwa ħares warajha. "Tajjeb, issa li ssemmiha..."
  
  "Ejja, Matt," Ben għaxxaqlu wkoll. "Ara naqra!"
  
  L-esklamazzjoni tiegħu għamlithom kollha jaqbżu. Dawru u rawh jitkaxkar lura fuq saqajh kollha, orrur miktub fuq wiċċu kollu. Drake staqsiet jekk kienx għadu kemm ra lix-Xitan innifsu, jqum fuq il-ġwienaħ tad-demonji dritt mill-kċina tal-infern.
  
  "Din in-niċċa-" ħarġet. "Qiegħed fuq pjattaforma... f"wiċċ l-ilma fl-arja... M"hemm xejn fuq in-naħa l-oħra! "
  
  Drake ħass qalbu taqbeż taħbit. Ftakar fil-bir ta" Mimir u l-art falza tiegħu.
  
  Dahl qabeż diversi drabi. "Il-ġebla misħuta tidher b"saħħitha biżżejjed. Dan ma jistax ikun it-tmiem tal-linja."
  
  "Tagħmel dan!" Ben squeaked. "X'jiġri jekk tkisser?"
  
  Issaltan is-skiet. Kulħadd ħares lejn xulxin b"għajnejn wesgħin. Xi wħud azzardaw iħarsu lura lejn it-triq li kienu ħadu, it-triq sikura li kienet tinkludi l-bjar u l-Marsters.
  
  F'dak il-mument, fl-aktar distanza 'l bogħod mis-smigħ, instema' ħoss debboli. Ħoss ta" ġebla li taqa" ġo bir.
  
  "Dawn huma Ġermaniżi," qal Dahl b'konvinzjoni. "Iċċekkja l-fond tax-xaft. Issa jew insibu mod kif inħallu din il-pjattaforma jew imutu xorta waħda."
  
  Drake ta minkeb lil Kennedy. "Ħares hemmhekk," indika fuqhom. "Bejt widnejja miftuħa. Naħseb li għandu jkun hemm sett ieħor ta 'niċeċ jew għerien fuqna. Imma ara... Ara kif it-tarf tal-irdum jidher li jdur.
  
  "Sewwa". Kennedy għaġġel lejn it-tarf tan-niċċa ta" Afrodita. Imbagħad, tagħfas lilha nnifisha kontra l-ġebla mnaqqsa, ħarġet ħarsa lejn il-kantuniera. "Hemm xi tip ta" struttura hawn... Alla! Oh Alla tiegħi."
  
  Drake żammha minn fuq l-ispallejn u ħares lejn id-dlam. "Naħseb li inti tfisser fok lili!"
  
  Hemmhekk, li testendi ferm lil hinn mill-firxa tad-dwal tagħhom, kien hemm erf irqiq li nbidel fi taraġ spirali saħansitra irqaq. It-taraġ miġbud 'il fuq fuqhom, intestatura għal-livell li jmiss.
  
  "Tkellem dwar sturdament," qal Drake. "Ħaddet biss cookie u vażett."
  
  
  SEBGĦA TLETIN
  
  
  
  QABRA TA ' L-ALLA
  
  
  It-taraġ spirali deher solidu biżżejjed, iżda s-sempliċi fatt li jdawra mill-vojt ta" fuq ħofra bla tarf, biex ma nsemmux il-fatt li l-periti tiegħu ma rnexxilhomx jinstallaw xi railings, għamel anke n-nervituri mħarrġa sew ta" Drake jirtogħdu aktar malajr minn briegħed fuq. vibratur.
  
  Ċirku sħiħ ġabhom madwar kwart tat-triq lejn l-alkova ta" Afrodita, għalhekk Drake kkalkula li kellhom bżonn jagħmlu erba" jew ħames ċrieki. Huwa mexa 'l quddiem pass pass, wara Ben, jipprova jrażżan il-biża' tiegħu, jieħu nifs fil-fond u dejjem jistenna bil-ħerqa l-mira tagħhom.
  
  Sittin pied 'il fuq. Ħamsin. Erbgħin.
  
  Hekk kif resaq qrib tletin pied, ra lil Ben jieqaf u bilqiegħda għal mument. Għajnejn it-tifel kienu petrified bil-biża. Drake b"attenzjoni poġġa bilqiegħda fuq it-tarġa ta" taħtu u tajjar irkopptu.
  
  "Raġel, m"hemmx ħin biex tibda tikteb track ġdid, Wall of Sleep. Jew ħolm b"Taylor Momson."
  
  Imbagħad il-vuċi ta 'suldat SAS ttenni lilhom. "X"qed jiġri hemmhekk? Aħna qed niċċajtaw lilna nfusna hawn. Nimxu."
  
  suldati SAS, ħaseb Drake. Għamilthom differenti minn qabel.
  
  "Ħu pawża," għajjat lura. "Kun biss mo."
  
  "Waqqa! Ugh..." Drake sema" l-vuċi profonda ta" Wells, imbagħad is-skiet. Huwa ħass lil Kennedy bilqiegħda f"saqajh, ra t-tbissima stretta tagħha u ħass ġisimha tregħid b"saqajh.
  
  "Kif sejjer it-tifel?"
  
  "Naqbeż il-kulleġġ," Drake ġiegħel lilu nnifsu jidħaq. "Sħabi tal-banda. Pubs ta' York. Lejla tal-films b'xejn. KFC. Call of Duty. Taf, ħwejjeġ tal-istudenti."
  
  Kennedy ħares aktar mill-qrib. "Fl-esperjenza tiegħi, dan mhuwiex dak li jagħmlu s-subien u l-bniet tal-kulleġġ."
  
  Issa Ben fetaħ għajnejh u pprova jitbissem sewwa. Huwa mexa bil-mod fuq idejh u l-irkopptejn. Wiċċu 'l fuq għal darb'oħra, għadu fuq idejh u irkopptejh, tela' tarġa ta' ħeġġa wara l-oħra.
  
  Pulzier pulzier, pass pass perikoluż, għolew. Drake ħass rasu u qalbu uġigħ mit-tensjoni. Kieku Ben waqa", kien lesta jimblokka l-waqgħa tat-tifel b"ġismu stess, kieku biss biex isalvah.
  
  Ebda mistoqsijiet jew eżitazzjoni.
  
  Ċirku sħiħ ieħor u kienu madwar għoxrin pied mill-mira tagħhom, ledge li tirrifletti dak li kienu għadhom kif qasmu. Drake studjah fid-dawl tat-torċa li jteptep. Wasslet lura lejn ix-xaft tad-daħla, iżda ovvjament livell ogħla.
  
  Livell up?Ħaseb. J"Alla "immodernizza" dan wisq b"Sonic the damn Hedgehog.
  
  Fuqu, ra lil Dahl toqgħod lura. L-Iżvediż qam malajr wisq, tilef il-bilanċ u issa poġġa wisq piż fuq siequ ta" wara. Ma kien hemm l-ebda ħsejjes, biss ġlieda kwieta. Seta" biss jimmaġina t-tortura li ħakmet moħħ Dahl. Spazju wara, sigurtà quddiem, il-ħsieb ta 'waqgħa twila u bl-uġigħ.
  
  L-Iżvediż imbagħad ġera 'l quddiem, laqat it-taraġ u żamm għal ħajja għażiża. Drake seta" jisma" n-nifs qawwi tiegħu minn għaxar piedi "l fuq.
  
  Għaddew diversi minuti u kompliet it-telgħa diffiċli. Fl-aħħarnett, Dahl niżel mis-sellum għal fuq ir-rifer, imbagħad tkaxkar "il quddiem fuq idejh u l-irkopptejn biex jagħmel spazju. Drake ma damx ma segwa, ikaxkar lil Kennedy flimkien miegħu, u ħassu serħan kbir li kienu lura fuq ix-xlief dejjaq li kien għadu pass biss bogħod mill-għajta tal-mewt.
  
  Meta ġew ikkontabilizzati kollha, Dahl daħlet. "Ejja nimxu fuq in-niċċa li jmiss u sejjaħ pawża," huwa qal. "Jiena, għal kollox, jiena kompletament meqruda."
  
  Wara ħames minuti oħra ta 'shuffling korpi eżawriti tagħhom u jissieltu ma' spażmi fil-muskoli dejjem jiżdiedu, huma tfixklu mar-raba 'niċċa, dik li tinsab direttament fuq il-qabar ta' Afrodita.
  
  Għall-ewwel ħadd ma ra lil Alla permanenti. Kienu kollha għarkupptejhom, jistrieħu u jieħdu n-nifs ħafna. Drake ħaseb b"daqqiet li dan kien eżattament dak li kienet wasslitu għalih il-ħajja ċivili tiegħu, u ħares "il fuq biss meta Parnevik għoġobha li kienet tidher stramba ġejja minn xi ħadd ieħor ħlief minnu.
  
  "Woof!"
  
  "Xiex?" - Saqsejt.
  
  "Woof! Kap tal-kelb. Dan huwa Anubis."
  
  "L-istess xakal?" Wells intefa" lura fis-siġġu u ġibed irkopptejh ma" sidru. "Tajjeb. Jien se....."
  
  "Deity Eġizzjan," qal Parnevik. "U ċertament għandha x'taqsam mal-mewt."
  
  Drake ħares lejn il-fillieri tal-mummies u l-istatwi tal-faħam tas-sakal. Twiebet miksijin bid-deheb u ankhs biż-żmeraldi.Ma kienx impressjonat, dahru lejn il-kamra tad-difna ta" Alla u nfaqa" f"KitKat. Mument wara Kennedy qagħad ħdejh.
  
  "Allura," qalet waqt li fetħitha l-ikel u x-xorb.
  
  "Dann, int tajjeb titkellem," ċaqlaq Drake. "Diġà qed inħossni eċċitati."
  
  "Isma", ħabib, kieku ridt inxgħelek, int tkun stokk f"idejja." Kennedy tah grin li kien kemm cocky kif ukoll imdejqa. "Dann, intom ma tistax tieqaf għal minuta, hux?"
  
  "Okay, okay, jiddispjaċini. Just playing. X'ġara?"
  
  Huwa ra lil Kennedy jħares fl-ispazju. Rajt għajnejha jwessgħu meta qabdet il-ħoss ħafif tas-suldati Frey ilaħħqu magħhom. "Din... ħaġa... ilna xi żmien insawtu madwar l-arbuxxell. Taħseb, uh, fil-fatt għandna xi ħaġa, Drake?"
  
  "Żgur naħseb li Odin jinsab hawn isfel."
  
  Kennedy qam biex jitlaq, iżda Drake poġġa idu fuq irkopptuha biex iwaqqafha. Il-mess kważi kkawża xrar.
  
  "Hawn," qal. "X'taħseb?"
  
  "Ma naħsibx li se jkolli ħafna xogħol x"nagħmel meta nerġgħu lura," lissnet hi. "Dwar is-serial killer Thomas Caleb u kull ħaġa oħra. Dak il-bastard reġa" qatel, taf, il-ġurnata qabel ma wasalna Manhattan."
  
  "Xiex? Le."
  
  "Iva. Hemmhekk mort nimxi madwar ix-xena tal-qtil. U agħtikom is-sliem."
  
  "Jiddispjaċini ħafna". Drake żammet lura milli tgħannaq, billi kienet taf li din kienet l-aħħar ħaġa li kellha bżonn bħalissa.
  
  "Grazzi, naf. Int wieħed mill-aktar nies onesti li qatt kont naf, Drake. U l-aktar selfless. Forsi hu għalhekk li jogħġobni ħafna."
  
  "Minkejja l-kummenti tedjanti tiegħi?"
  
  "Qawwija ħafna, minkejja dan."
  
  Drake temm il-kumplament taċ-ċikkulata tiegħu u ddeċieda li ma jitfax it-tgeżwir tal-KitKat fil-vojt. Billi kien jaf ix-xortih, seta" waqqaf nassa taż-żibel antika jew xi ħaġa bħal dik.
  
  "Imma l-ebda xogħol ma jfisser l-ebda konnessjoni," kompla Kennedy. "M"għandi l-ebda ħbieb reali fi New York. L-ebda familja. Nissoponi li jista" jkolli bżonn nisparixxi minn quddiem il-pubbliku xorta waħda."
  
  "Tajjeb," qal Drake bil-ħsieb, "Nara li int prospett jitħajjar." Huwa taha għajnejn stupidi. "Forsi tista 'tgħid bollox lill-Pariġi l-antik ferħana u ejja żur York il-qadim ferħana."
  
  "Imma fejn kont noqgħod?"
  
  Drake sema' lil Dal jiġbor it-truppi tiegħu. "Tajjeb, irridu biss insemmu kif tista' taqla' l-għotja tiegħek." Huwa stenna sakemm qamet fuq saqajha, imbagħad qabadilha spallejha u ħares f"għajnejha frizzanti.
  
  "Serjament, Kennedy, it-tweġiba għall-mistoqsijiet kollha tiegħek hija iva. Imma ma nistax nifhem dan kollu bħalissa. Għandi l-bagalji tiegħi stess li rridu niddiskutu u għalhekk jeħtieġ li nibqa" ffukat." Huwa telaq lejn il-vojt. "Hemm Alicia Miles hemm isfel. Tista" taħseb li l-vjaġġ tagħna s"issa kien perikoluż, li dan il-Qabar kien perikoluż, imma emmnuni, huma xejn meta mqabbla ma" dik il-kelba."
  
  "Huwa raġun," Wells mexa fuq u qabad l-aħħar kumment. "U ma narax triq oħra minn hawn, Drake. M'hemm l-ebda mod kif tevitaha."
  
  "U ma nistgħux nibblukkaw ir-rotta għax għandna bżonn triq li noħorġu," għoġobha Drake. "Iva, ħarist lejn l-iskripts kollha wkoll."
  
  "Kont kont se tagħmel dan." Wells tbissem bħallikieku kien jaf il-ħin kollu li Drake kien għadu wieħed mill-irġiel tiegħu. "Ejja, in-nevew qed jgħajtu."
  
  Drake segwa l-imgħallem antik tiegħu sal-erf, imbagħad ħa postu wara Ben u Dahl. Ħarsa waħda ta" valutazzjoni ra li kulħadd kien mistrieħ, iżda nervuż dwar dak li kien hemm quddiemhom.
  
  "Erbgħa maqtula," qal Dahl u mxebba 'l bogħod tul ix-xlief, il-muntanja warajh.
  
  In-niċċa li jmiss kienet sorpriża u tathom spinta kollha. Dan kien il-qabar ta" Thor, iben Odin.
  
  Ir-raġel bejta bħallikieku kien skopra yeti kkampjat f"Death Valley. U, għalih, kellu. Professur tal-mitoloġija Norveġiża skopra l-qabar ta" Thor, forsi l-aktar figura famuża tan-Norveġja ta" kull żmien, grazzi parzjalment għall-komiks tal-Marvel.
  
  Delight pur.
  
  U għal Drake, il-preżenza ta 'Thor f'daqqa waħda għamlitha saħansitra aktar reali.
  
  Kien hemm silenzju rispettuż. Kulħadd kien jaf dwar Thor, jew għall-inqas xi inkarnazzjoni tal-Viking God of Thunder and Lightning. Parnevik ta taħdita dwar Thorsday, jew, kif nafuh issa, il-Ħamis. Dan huwa assoċjat ma 'l-Erbgħa - jew Jum l-Ilma, jew Jum Odin. Thor kien l-akbar alla gwerriera magħruf mill-bniedem, b'martell, jgħaffeġ lill-għedewwa tiegħu b'tour de force. L-inkarnazzjoni pura tal-maskulinità Viking.
  
  Kien dak kollu li setgħu jagħmlu biex jiġbdu lil Parnevik 'il bogħod u jwaqqfuh milli jipprova jeżamina l-għadam ta' Thor eżatt u hemm. In-niċċa li jmiss, is-sitt, kien fiha Loki, ħu Thor u ieħor minn ulied Odin.
  
  "It-traċċa qed tisħon," qal Dahl, bilkemm peeking ġewwa l-alcove qabel kompliet tul ix-xifer li spiċċa fil-ġenb tal-muntanji, massa sewda solida.
  
  Drake ingħaqad mal-Iżveziż, Ben u Kennedy hekk kif għaddew it-torċi tul il-blat.
  
  "Postijiet," qal Ben. "U jistrieħu l-idejn. Jidher li se nitilgħu."
  
  Drake kabbar għonqu biex iħares 'il fuq. It-taraġ tal-ġebel tela" fi dlam bla tarf, u warajhom ma kien ikun hemm xejn ħlief arja.
  
  L-ewwel test tan-nervituri, x'issa? Forza? Vijabilità?
  
  U għal darb'oħra Dahl mar l-ewwel. Jogħla malajr għoxrin pied jew hekk qabel ma donnu jonqos hekk kif l-iswed ħakeh. Ben iddeċieda li jmur wara, imbagħad Kennedy.
  
  "Naħseb li tista 'tżomm għajnejk fuq ħmar tiegħi issa," qalet b'nofs tbissima, "Aċċerta ruħek li ma jtirx ħdejk."
  
  Huwa winked. "Ma nistax inneħħi għajnejja minn dan."
  
  Drake mar wara, u kiseb tliet holds perfetti qabel ma mexxa r-raba" appendiċi tiegħu. Qam b'dan il-mod, tela' bil-mod l-irdum taqwis fl-arja vulkanika.
  
  Il-ħsejjes kompla madwarhom: il-biki bogħod tal-muntanja. Drake immaġina kamra tal-magma fil-viċin tisfija, tefgħet in-nar tal-infern minn ġol-ħitan, tfeġġ fis-smewwiet blu imbiegħda Iżlandiżi.
  
  Sieq rustled fuqu, jiżżerżqu minn fuq ir-refer żgħir tagħha. Huwa żamm wieqfa, jaf li kien ftit li jista 'jagħmel jekk xi ħadd jgħaġġel ħdejh, iżda kien lest, fil-każ.
  
  Riġel Kennedy tbandal fl-ispazju madwar metru 'l fuq minn rasu.
  
  Huwa laħaq, jixxengel ftit mhux sod, iżda rnexxielu jaqbad il-qiegħ taż-żarbun tagħha u iġbedha lura għal fuq ir-refer. Whisper qasir ta" gratitudni wasaltna.
  
  Huwa mexa fuq, biceps ħruq, subgħajh uġigħ f'kull ġogi. Il-ponot ta" saqajh ħadu l-piż ta" ġismu ma" kull telgħa żgħira. L-għaraq niżel 'l isfel kull pori tiegħu.
  
  Huwa kkalkula mitejn pied ta 'handholds sikuri iżda terrifying u footholds qabel ma laħqu s-sigurtà komparattiva ta' ledge ieħor.
  
  Xogħol eżawrjenti. Tmiem tad-Dinja, Apocalypse huwa xogħol aktar tard. Insalva l-umanità b'kull pass punittiv 'il quddiem.
  
  "Issa xiex?" Wells jimtedd fuq dahru, moaning. "Mixja oħra mdemmija tul ir-rifer?"
  
  "Le," Dahl lanqas biss kellu s-saħħa biex jiċċajta. "Mina".
  
  "Bajd".
  
  Fuq irkopptejhom tkaxkru "l quddiem. Il-mina wasslet għal dlam bil-linka li wasslet biex Drake beda jemmen li kien qed joħlom qabel ħabat f"daqqa mal-Kennedy bla moviment minn wara.
  
  Dawwar wiċċek 'il quddiem.
  
  "Oh! Int stajt wissitni."
  
  "Huwa diffiċli meta l-istess destin ġara lili," ġiet il-vuċi niexfa bi tweġiba. "Naħseb li Dahl biss ħareġ minn dan il-munzell mingħajr imnieħer miksur."
  
  "Ninsab inkwetat dwar qalbi kkritikat," wieġeb Dahl b'mod għajjien. "Il-mina tispiċċa direttament faċċata tal-ewwel tarġa ta" taraġ ieħor f", um, naħseb angolu ta" ħamsa u erbgħin grad. Xejn xellug jew lemin, għall-inqas xejn li nista' nara. Lesti."
  
  "Dawn l-affarijiet iridu jitwaħħlu x"imkien," għammar Drake, jitkaxkar fuq irkopptejh imbenġla. "F'ġieħ Alla, ma jistgħux jiġu sospiżi fl-arja biss."
  
  "Forsi jistgħu," qal Parnevik. "F"ġieħ is-sema. Ha ha. Kont qed niċċajta, imma bis-serjetà, l-aqwa raden tiegħi hija serje ta" flying buttresses."
  
  "Moħbi taħtna," qal Drake. "Żgur. Għandu jkun ħa infern ta 'lott ta' ħaddiema. Jew koppja ta" allat tassew qawwija."
  
  "Forsi talbu l-għajnuna lil Hercules u Atlas."
  
  Drake daħal bir-reqqa fuq l-ewwel tarġa, sensazzjoni sorprendentement stramba tinvadilu moħħu, u telaʼ fuq il-ġebla mhux maħduma. Telgħu għal xi ħin, u fl-aħħar ħarġu f"alcove oħra li tinsab madwar pjattaforma sospiża.
  
  Dahl sellemlu b"xewka eżawrita ta" rasu. "Poseidon".
  
  "Impressjonanti."
  
  Drake reġa" niżel għarkupptejh. Mulej, ħaseb. Nispera li l-Ġermaniżi jkollhom daqstant diffiċli. Fl-aħħar, forsi flok jiġġieldu setgħu jirranġawha bil-blat, il-karta, l-imqass.
  
  L-alla Grieg tal-baħar ġarr it-trident tas-soltu tiegħu u kamra mimlija għana fabulous. Dan kien is-seba" Alla li għaddew minnu. In-numru disgħa beda jgergru f"moħħu.
  
  In-numru disgħa ma kienx l-aktar sagru fil-mitoloġija Viking?
  
  Dan semma lil Parnevik waqt li kienu qed jistrieħu.
  
  "Iva, imma dan il-post huwa ċar li mhux Nordiku biss," il-professur ippunta subgħajh lejn ir-raġel bit-trident warajhom. "Jista 'jkun hemm mija minnhom."
  
  "Well, jidher ċar li mhux se ngħixu mija minnhom," argumenta miegħu Kennedy. "Sakemm xi ħadd ma bena Ho-Jo fuq quddiem."
  
  "Jew, aħjar, ħanut tas-sandwich tal-bacon," ħabbat xufftejh Drake. "Żgur nista' noqtol lil wieħed minn dawn il-ħżiena bħalissa."
  
  "Crunchy," daħak Ben u ta daqqa ta" daqqa ta" siequ. "Qed titkellem dwar xi ħaġa li hija skaduta għaxar snin. Imma tinkwetax-għad għandek valur ta" divertiment."
  
  Għaddew ħames minuti oħra qabel ħassewhom mistrieħa biżżejjed biex ikomplu. Dahl, Wells u Marsters qattgħu diversi minuti jisimgħu lil dawk li jsegwuhom, iżda ebda ħoss wieħed ma ddisturba l-lejl etern.
  
  "Forsi waqgħu kollha," qabad Kennedy. "Jista" jiġri. Kieku dan kien film ta" Michael Bay, xi ħadd kien waqa" diġà."
  
  "Tassew". Dahl wassalna sa taraġ ieħor sospiż. Kif ried id-destin, kien hawn li Wells tilef il-ħakma tiegħu u niżel żewġ tarġiet li jiżolqu, u kull darba laqat il-ġebla bil-geddum.
  
  Demm innixxi minn xufftejh minn ilsienu mgidem.
  
  Drake qabad minn spallejn tal-kowt kbir tiegħu. Ir- raġel taʼ taħtu-Marsters-qabad koxox b"saħħa soprawmana.
  
  "M"hemmx ħarba, xiħ. Mhux għal issa."
  
  Ir-raġel ta" ħamsa u ħamsin sena kien bejn wieħed u ieħor imkaxkar lura fit-taraġ, Kennedy iżomm dahar lil Drake u Marsters għamel żgur li ma jiżloqx fuq tarġa oħra. Sakemm waslu fit-tmien alcove, Wells reġa" kien fi spirtu tajjeb.
  
  "Iva, għamluha apposta, guys. Ridt biss il-bqija."
  
  Imma għafas idejh lil Marsters u lissnet il-ħajr mill-qalb tiegħu lil Drake meta ħadd ma kien qed iħares.
  
  "Tinkwetax, xiħ. Just hang hemmhekk. Għadek ma kellekx il-ħin ta" Mejju tiegħek."
  
  It-tmien niċċa kienet speċi ta" dimostrazzjoni.
  
  "O Alla tiegħi". Il-miraklu ta" Parnevik infettahom kollha. "Dan huwa Zeus. Missier il-bniedem. Anke l-allat jirreferu għalih bħala deity - figura tal-missier. Huwa... lil hinn minn Odin... ħafna aktar, u ġej min-Norse."
  
  "Odin ma kienx identifikat bħala Zeus fost it-tribujiet Ġermaniċi tal-bidu?" staqsa Ben, filwaqt li ftakar fir-riċerka tiegħu.
  
  "Kien, raġel, imma jien ngħid, ejja. Dan huwa Zeus. "
  
  Dan ir-raġel kellu raġun. Ir-Re ta 'l-Allat kien għoli u indiviż, clutching bolt sajjetti fl-idejn enormi tiegħu. Fin-niċċa tiegħu kien hemm għadd kbir ta 'teżori glittering, ifur bil-ġieħ lil hinn minn kull ħaġa li bniedem wieħed jista' jiġbor illum.
  
  U mbagħad Drake sema" saħta, qawwija, bil-Ġermaniż. Daħlet eku minn taħt.
  
  "Huma għaddew minn mina," Dahl għalaq għajnejh b'irritazzjoni. "Hmistax-il minuta biss warajna. Indanna, m"għandniex xortih! Imxi warajja!"
  
  Taraġ ieħor sejjaħ, din id-darba wassal 'il barra u fuq il-qabar ta' Zeus qabel ma sar vertikali fuq l-aħħar għaxar tarġien. Iġġielduha mill-aħjar li setgħu, il-kuraġġ tagħhom inbidel f"irmied mid-dlam li jitkaxkru. Kien bħallikieku n-nuqqas ta 'dawl trażżan l-ispirtu stuttering. Il-biża" waslet għas-sejħa u ddeċidiet li toqgħod bilqiegħda.
  
  Tkellem dwar sturdut, ħaseb Drake. Tkellem dwar kif il-blalen tiegħek jiċkienu għad-daqs tal-karawett. Dawk l-aħħar għaxar tarġiet, sospiżi fuq id-dlam taż-żift, telgħin matul il-lejl li tkaxkar, kważi għelbuh. Ma kellu l-ebda idea kif ħaddieħor kien irnexxielu - kull ma seta" jagħmel kien li jerġa" jgħix l-iżbalji tal-passat tiegħu u jeħel sewwa magħhom - Alison, it-tifel li qatt ma kellhom u qatt ma kellhom; il-kampanja SRT fl-Iraq li g[amlet kollox - po;;a kull ]ball fuq quddiem ta" mo[[u biex jelimina l-bi]a" intensa li jaqa".
  
  U poġġa id fuq l-oħra. Sieq waħda hija ogħla mill-oħra. Qam vertikalment, infinita warajh, buffuri ta" xi riħ bla isem ħarġu ħwejġu. Ir-roar tar-ragħad imbiegħed jista 'jkun il-kanzunetta ta' vulkan, iżda jista 'jkun affarijiet oħra. Orrurijiet li ma jitkellmux, tant terribbli li qatt mhu se jaraw id-dawl tal-ġurnata. Ħlejjaq terribbli jiżżerżqu fuq blat, tajn u demel, li jarmu melodiji strambi li jqanqlu viżjonijiet ħomor tad-demm tal-ġenn.
  
  Drake, kważi jibki, tkaxkar fuq l-aħħar tarġa tal-blat fuq wiċċ livell. Il-ġebla mhux maħduma scratched idejh brix. Bl-aħħar sforz ta" wġigħ, għolla rasu u ra li kulħadd kien prostrat madwaru, iżda warajhom ra lil Torsten Dahl - l-Iżvediż miġnun - li litteralment kien qed jitkaxkar fuq stonku lejn niċċa akbar minn kull ħaġa li kienu raw hekk. bogħod .
  
  Svediż miġnun. Imma Alla, il-bniedem kien tajjeb.
  
  In-niċċa kienet sospiża fuq naħa waħda, iżda mwaħħla mal-qalba tal-muntanja fuq in-naħa l-oħra.
  
  "Grazzi lil Alla," qal Dahl dgħajjef. "Hija waħda. Sibna l-qabar ta" Odin."
  
  Imbagħad waqa 'fl-eżawriment.
  
  
  Tmienja u tletin
  
  
  
  QABRA TA ' L-ALLA
  
  
  Daze tiegħu ħarġet scream.
  
  Le, scream. Għajta li tbaqta d-demm li tkellmet dwar terrur pur. Drake fetaħ għajnejh, iżda l-wiċċ tal-blat kien qrib wisq biex jiffoka. Beżaq mal-art u beżaq.
  
  U sibt ruħi naħseb: kemm tista" persuna taqa" fl-infinit qabel ma tmut?
  
  Il-Ġermaniżi kienu hawn. Wieħed minn ħuthom kien għadu kemm niżel it-taraġ.
  
  Drake tħabat biex iqum wieqfa, kull muskolu weġgħat, iżda l-adrenalina bdiet taqbadlu demmu u tnaddaflu ħsibijietu. Huwa mexa bil-mod lejn Ben. Ħabib tiegħu kien mimdud wiċċ 'l isfel f'wieħed mit-truf tal-pjattaforma. Drake kaxkru lejn in-niċċa ta" Odin. Ħarsa ta" malajr warajh qaltlu li l-Ġermaniżi kienu għadhom ma waslux, iżda widnejh qallu li kienu minuti bogħod.
  
  Sema" l-ħoss ta" Abel Frey jisħet. Iċ-ċang ta 'tagħmir protettiv. Milo screaming qtil imdemmi lil wieħed mis-suldati.
  
  Ċans li juri l-ħeġġa tiegħu, ħaseb, ftakar wieħed mill-qal Wells li kien għażel waqt it-taħriġ tagħhom SAS.
  
  Huwa kaxkar lil Ben madwar, jegħleb dahru kontra s-sarkofagu kbir ta 'Odin. Għajnejn it-tifel battu. Kennedy tfixkel: "Kun lest għalihom. Jien se nittratta miegħu." Hija ħafif slapped ħaddejn tiegħu.
  
  Drake waqfa qasira, iltaqa' mal-ħarsa tagħha għal sekonda. "Iktar tard".
  
  L-ewwel mill-Ġermaniżi li għeleb il-quċċata. Suldat li malajr waqa" fl-eżawriment, segwit immedjatament mit-tieni wieħed. Drake eżita li jagħmel dak li kien jaf li għandu, iżda Torsten Dahl qabeż minnu, u ma wera l-ebda rimors bħal dan. Wells u Marsters ukoll imxew 'il quddiem.
  
  It-tielet ġellied ghadu tkaxkru minn fuq, din id-darba karkassa maskili enormi u tqal. Ħelu. Demm, għaraq u dmugħ reali daru maskra grotteska fuq wiċċu diġà inkwetanti. Imma kien iebes u veloċi biżżejjed biex jaqbeż minn fuq, jirrombla u jaqbad il-pistola ċkejkna.
  
  Tir wieħed ittajjar mill-kanna. Drake u l-kollegi tiegħu istintivament naqas, iżda x-xutt falla l-mira tiegħu.
  
  Il-vuċi skuża ta" Abel Frey kisser is-skiet li segwa x-xutt. "L-ebda armi, idiot. Nar! Nar! Ismagħni!"
  
  Milo għamel wiċċ u ta tbissima kerha lil Drake. "Fucking ħmar Kraut. Ħej ħabib?
  
  Il-pistola inbelgħet minn ponn oħxon u sostitwita b'xafra mqabbda. Drake għarafha bħala sikkina tal-forzi speċjali. Huwa warrab lejn il-ġgant, u ta lil Dahl l-opportunità li jkeċċi wieħed mis-suldati li waqgħu fl-ispazju.
  
  It-tieni suldat tħabtu biex jinżel irkopptejh. Marsters tah tbissima oħra, imbagħad tefgħet il-ġisem zopp fil-ġenb. Sa dan iż-żmien, tliet suldati oħra kienu laħqu l-art livell, u mbagħad Alicia qabżet minn taħt u niżlet l-art bħal qattus, b'sikkina f'kull id. Drake qatt ma raha daqshekk eżawrita u xorta dehret li setgħet tieħu fuq l-elite ninja.
  
  "Le... armi?" Dahl irnexxielu jgħid bejn nifsijiet tensjoni. "Fl-aħħar... temmen fit-teorija ta' Armageddon, Frey?"
  
  Disinjatur Ġermaniż ewlieni issa għadda minn fuq it-tarf. "Tkunx iblah, tifel suldat," qal bla nifs. "Jien biss ma rridx immarka dan it-tebut. Hemm lok biss għall-perfezzjoni fil-kollezzjoni tiegħi."
  
  "Li tara bħala riflessjoni tiegħek innifsek, nissuponi," qal Dahl, waqt li waqaf waqt li t-tim tiegħu ħa nifs.
  
  Kien hemm pawsa, mument ta" tensjoni terribbli hekk kif kull avversarju ivvaluta l-mira immedjata tiegħu. Drake mar lura minn Milo, bla ma ried sejjer lejn il-qabar ta" Odin, fejn Ben u l-Professur għadhom qagħdu ħdejn xulxin, mgħasses biss minn Kennedy. Kien qed jistenna wieħed ieħor...
  
  ... bit-tama...
  
  U mbagħad daħlet groan fgat mit-taraġ, talba dgħajfa għall-għajnuna. Frey ħares 'l isfel. "Inti dgħajjef!" beżaq fuq xi ħadd. "Li kieku ma kienx għat-Tarka, kont..."
  
  Frey indika lil Alicia. "Għinha". Il-gwerriera mara ċaqlaq b"għożża, imbagħad estendiet idha fuq il-ġenb. B'daqqa waħda ġibdet lil Hayden 'il fuq. L-aġent tas-CIA Amerikana kienet eżawrita mit-telgħa twila, iżda aktar u aktar minn iġorr it-tagħbija tqila li l-Ġermaniżi kienu mwaħħlin ma" daharha.
  
  Tarka ta 'Odin imgeżwer fil-kanvas.
  
  Instema" leħen Parnevik. "Hu ġab it-Tarka! Parti prinċipali! Imma għala?"
  
  "Għax dik hija l-parti prinċipali, idjota." Frey sparalu. "Dan l-oġġett ewlieni ma kienx jeżisti kieku ma kellux xi skop ieħor." Id-disinjatur tal-moda xeħet rasu b"disprezz u daret lejn Alicia. "Temm dawn il-kretini patetiċi. Għandi nħaffef lil Odin u nerġa" nerġa" lura għall-festa."
  
  Alicia daħqet b"mod manijaku. "Imissni!" Għajjat, iktar fatali minn Xmara Tam, u tefgħet it-tagħmir protettiv tagħha f"nofs il-pjattaforma tal-blat. Fil-konfużjoni, hi ġriet lejn Wells, u ma wriet l-ebda sorpriża bil-preżenza tiegħu. Drake iffoka fuq il-ġlieda tiegħu stess, qabad lejn Milo biex jissorprendih, ħdejh bi swing deft tax-xafra tiegħu, imbagħad wassal minkeb iebes għal xedaq ta 'Milo.
  
  L-għadam huwa maqsum. Drake żfen, jixxengel u baqa" ħafif fuq saqajh. Imbagħad din tkun l-istrateġija tiegħu - li jolqot u jiġri, jolqot l-aktar punti iebsa ta 'ġismu, bil-għan li jkisser l-għadam u l-qarquċa. Kien aktar mgħaġġel minn Milo, iżda mhux daqshekk qawwi, allura jekk il-ġgant qabad miegħu...
  
  Thunder repet madwar il-muntanji, il-grolls u xquq tal-magma li qed jogħlew u ċaqliq blat.
  
  Milo idawwar fl-agunija. Drake ħa l-vantaġġ b'kick doppju tal-ġenb, żewġ viti - xi ħaġa li tista' tara lil Van Damme jagħmel b'għaqal fuq it-TV hija kompletament inutli għall-ġlied fit-toroq fil-ħajja reali. Milo kien jaf dan u ddevja l-attakk b"groll. Imma Drake kien jafha wkoll, u hekk kif Milo tefa" ġismu kollu "l quddiem, Drake ta daqqa ta" minkeb qawwija oħra eżatt f"wiċċ l-avversarju tiegħu, għaffeġ imnieħru u s-socket ta" l-għajnejn tiegħu, u waqqah iebes mal-art.
  
  Milo waqa" mal-art bħal rinoċeronti maqtugħa. Ladarba mitlufa kontra avversarju tal-kalibru ta" Drake, ma kien hemm ebda ritorn lura. Drake stomped fuq il-polz u l-irkoppa tiegħu, kiser iż-żewġ għadam maġġuri, imbagħad blalen tiegħu għal miżura tajba, u mbagħad qabad is-sikkina tal-armata mormija.
  
  Spezzjonat il-post tal-inċident.
  
  Marsters, suldat SAS, kien għamel xogħol qasir ta 'żewġ Ġermaniżi u issa kien qed jiġġieled it-tielet. Il-qtil ta" tliet persuni fi ftit minuti ma kien biċċa xogħol faċli għal ħadd, anki għal suldat tal-SAS, u Marsters kien midrub ftit. Wells żifna ma 'Alicia tul it-tarf tal-pjattaforma, aktar ġiri milli fil-fatt żfin, iżda jtellifha. L-istrateġija tiegħu kienet intelliġenti. Mill-viċin, kienet tkun imnaddafha f"sekonda.
  
  Kennedy kaxkar il-ġisem eżawrit ta 'Hayden 'il bogħod miċ-ċentru tal-battalja. Ben ġera fuq biex jgħinha. Parnevik ma jorqodx, studja l-qabar ta 'Odin - idjota.
  
  Abel Frey kkonfronta lil Thorsten Dahl. L-Iżvediż kien superjuri għall-Ġermaniż f'kull mod, il-movimenti tiegħu saru aktar raffinati bit-tieni hekk kif is-saħħa reġgħet lura f'riġlejh uġigħ.
  
  Mulej! ħaseb Drake. Qegħdin nagħtu ħmar hawn! Jew fl-ispirtu qadim tajjeb ta" Dino Rock... Ħallini nagħmel gost!
  
  Ma ħax gost bil-konfront ma" Alicia, madankollu mar lejn Wells, u jemmen li l-mara ta" ħamsin sena kellha bżonn l-aktar għajnuna. Meta l-eks sieħbu tiegħu rawh, hija rtirat mill-ġlieda.
  
  "Diġà tajt il-blalen tiegħek darba din il-ġimgħa, Drake. Int tant sadistiku li terġa" trid dan?"
  
  "Int xortik tajba, Alicia. Mill-mod, qed tħarreġ lill-għarus tiegħek?" hu nodded bi tweġiba għall-Amerikana bilkemm tiċċaqlaq.
  
  "Fl-ubbidjenza biss," tefgħet iż-żewġ skieken u qabdithom f"moviment wieħed. "Ejja! Inħobb it-tlieta!"
  
  In-natura tagħha setgħet kienet selvaġġa, iżda l-azzjonijiet tagħha kienu kkontrollati u kkalkulati. Hija poked fuq Drake, filwaqt li slyly jippruvaw kantuniera Wells ma 'dahar tiegħu għall-vojt bla tarf. Il-kmandant induna bl-intenzjonijiet tagħha fl-aħħar sekonda u ġriet ħdejha.
  
  Drake iddevja ż-żewġ skieken tagħha, ċċaqlaq kull xafra lejn il-ġenb filwaqt li toqgħod attent li ma jkisserx il-polz tiegħu. Ma kienx biss li kienet tajba... kien li kienet konsistentement tajba.
  
  Abel Frey f'daqqa waħda ġrew ħdejhom. Deher li, wara li naqas milli jaqbeż lil Dahl, huwa rrikorra biex jiġri ħdejn l-Iżvezja fit-tfittxija rapida tiegħu għall-qabar ta 'Odin.
  
  U f'dik il-qasma ta' sekonda, Drake ra lil Marsters u l-aħħar suldat Ġermaniż imsakkar f'ġlieda mortali eżatt fuq it-tarf fit-trab tal-pjattaforma. Imbagħad, b'daqqa xokkanti, iż-żewġ irġiel tħawwdu u sempliċement waqgħu.
  
  L-għajjat tal-mewt reġa" tfaċċa fil-vojt.
  
  Drake qasmu, talab għal Wells, u mbagħad dawwar ġismu u ġera wara Frey. Ma setax iħalli lil Ben hemm bla difiża. Kennedy imblokka t-triq tad-disinjatur, u ġabar il-kuraġġ tiegħu, iżda hekk kif ġera 'l quddiem, Drake innota oġġett żgħir iswed magħfus f'idu Frey.
  
  Radju jew mobbli. Xi tip ta 'trasmettitur.
  
  Xiż żikk?
  
  Dak li ġara wara kien lil hinn mill-komprensjoni. F"att ta" traskuraġni tal-isturdament, in-naħa tal-muntanja splodiet f"daqqa! Kien hemm daqqa tqila, u mbagħad blat ġganti u biċċiet ta 'shale tal-muntanji kienu mxerrda kullimkien. Ġebel ta" kull għamla u daqs daqq u jsaffar mill-vojt bħal balal.
  
  Toqba enormi dehret fil-ġenb tal-vulkan, bħallikieku martell kien ippanċjat minn drywall irqiq. Id-dawl tal-jum baxx iffiltrat mill-qasma. Daqqa oħra, u t-toqba kibret aktar. Muntanja tas-sejjieħ niżlet f"ħofra bla qiegħ f"skiet mistħoqq u profond.
  
  Drake waqa" mal-art b"rasu f"idejh. Xi wħud minn din il-ġebla li tisplodi żgur li għamlet ħsara lil oqbra oħra imprezzabbli. X'infern kien għaddej?
  
  
  DISGĦA TLETIN
  
  
  
  QABRA TA ' L-ALLA
  
  
  Ħelikopter deher fit-toqba li għadha kif saret, iddur għal sekonda qabel itir minnha!
  
  Kien hemm erba" kejbils ħoxnin u diversi ħbula mdendlin mill-qiegħ tal-magna.
  
  Kien impossibbli li wieħed jemmen. Abel Frey għadu kif ordna li n-naħa tal-muntanja tinqasam. Ġenb tal-muntanji li kien parti minn vulkan attiv u li b"xi mod jista" jikkawża estinzjoni tal-massa magħrufa bħala supervulkan.
  
  Biex tlesti l-kollezzjoni tiegħu.
  
  Dan ir-raġel kien daqsxejn tal-ġenn daqs Drake u l-bqija tar-razza umana tah kreditu għalih. Huwa kien qed jidħak maniacally anke issa, u meta Drake ħares 'il fuq, huwa ra li Frey ma ċaqlaqx pulzier, iżda wieqaf sod dritta kif il-muntanja tisplodi hissed madwaru.
  
  Alicia telqet minn Wells u tfixkel lejn Frey, anki l-kontroll tal-ġenn tagħha waqaf xi ftit. Warajhom, il-Professur Parnevik, Ben u Kennedy kienu protetti mill-ħitan tal-alkova ta" Odin. Hayden kien suxxettibbli, bla moviment. Kieku tassew waslet dan it-triq kollha biex tmut fi ġenn tan-nar? Wells niżel għarkobbtejh maġenbu, qabad l-istonku tiegħu.
  
  Il-ħelikopter mexa aktar qrib, bil-magna tiegħu tgħajjat. Frey għolla s-submachine gun tiegħu u għamel sinjal għal kulħadd biex jitbiegħed mis-sarkofagu enormi ta" Odin. Faqqa qasira taʼ nar saħħet it- talba tiegħu, balal daqqu hekk kif laqtu fdalijiet tal- Vikingi tad- deheb imprezzabbli fil- forma taʼ tarki, xwabel, breastplates u elmi bil- qrun. Muniti tad-deheb, imċaqalqa minn katina ta" avvenimenti, bdew jaqgħu minn fuq l-ixkafef bħal confetti f"Times Square.
  
  Frey xejret il-ħelikopter.
  
  Drake niżel għarkopptejh. "Int tmexxi dan it-tebut, tirriskja lid-dinja kollha!" - għajjat, leħnu bilkemm jinstema' fuq il-ħoss tqil tax-xfafar tal-iskrun.
  
  "Tkunx wimp!" Frey għajjat lura, wiċċu mgħawweġ bħal clown ħażen dipendenti fuq l-eroina. "Ammetta, Drake. Irrabejtkom!"
  
  "Mhux dwar ir-rebħ!" Drake għajjat lura, iżda issa l-ħelikopter kien direttament fuq rasu u lanqas biss seta" jisma" leħnu stess. Huwa ra kif Frey idderieġih, ibexxex balal fuqu fuq kapriċċ hekk kif ixejjer dirgħajh. Drake talab biex sħabu ma jinqabdux minn projettili mitlufa.
  
  Il-Ġermaniż tilefha. Peress li tant qrib l-ossessjoni tiegħu tul ħajtu, huwa sempliċiment waqa '.
  
  Issa Dahl kien ħdejh. Huma jaraw kif Frey u Alicia niżlu l-ktajjen tqal aktar u aktar baxxi sakemm finalment ġew imdawrin madwar iż-żewġt itruf tas-sarkofagu. Frey żgura li kienu sikuri.
  
  Il-ħelikopter ħa l-piż. Ma ġara xejn.
  
  Frey għajjat fir-riċevitur tat-telefon tiegħu. Il-ħelikopter reġa" pprova, din id-darba l-magni tiegħu ħarġu bħal dinosawru rrabjat. Il-ktajjen ħadu l-piż tagħhom, u kien hemm qasma distinta, il-ħoss ta 'ġebla li tkisser.
  
  It-tebut ta" Odin imċaqlaq.
  
  "Din hija l-aħħar ċans tagħna!" - għajjat Dahl f'widna Drake. "Aħna mmorru għand il-grinder! Mill-pistola ta" Milo!"
  
  Drake mexxa l-iskript. Huma setgħu qerdu l-ħelikopter u salvaw il-Qabar. Imma Ben u Kennedy, flimkien ma" Hayden u Parnevik, x"aktarx se jmutu.
  
  "M"hemmx ħin!" għajjat Dahl. "Jew dan jew l-Apocalypse!"
  
  L-Iżvediż qabeż għall-arma ta" Milo. Drake għafas għajnejh għalaq hekk kif l-agunija nifset qalbu. Ħarsa tiegħu waqgħet fuq Ben u Kennedy, u l-agunija tad-deċiżjoni dawwru ġewwa qisu noose. Jekk titlef b'id waħda, titlef bl-oħra. U mbagħad iddeċieda li sempliċement ma setax iħalli lil Dahl jagħmel dan. Setaʼ jissagrifika żewġt iħbieb biex isalva d-dinja?
  
  Nru.
  
  Huwa qabeż 'il quddiem bħal żrinġ eżatt kif Dahl beda jħammeġ ħwejjeġ Milo. L-Iżveziż reġa" lura b"sorpriża hekk kif Milo iddritta ġismu, l-Amerikan miġbub f"agunija, iżda kien mobbli u żappap lejn it-tarf tal-pjattaforma. Għal waħda mill-linji ta 'inżul.
  
  Drake waqaf xokk. Il-magni tal-ħelikopter reġgħu tnikktu u ħabta mhux qaddisa mimlija l-kaverna. Il-mument ta" wara, is-sarkofagu enormi ta" Odin inbidel u ħeles mill-irmiġġi tiegħu, jixxengel b"mod menacingly lejn Drake u t-tarf tal-pjattaforma, ton ta" mewt li tbandal.
  
  "Nooo!" L-għajta ta" Dahl tenniet l-għajta ta" Parnevik.
  
  Kien hemm scream, scream sfrenat bħallikieku vent kien iżżejjed, ħoss bħallikieku d-demonji kollha fl-Infern kienu qed jinħarqu ħajjin. Nixxiegħa ta" arja sulfuruża ħarbet minn toqba li għadha kif infetħet taħt il-qabar ta" Odin.
  
  Frey u Alicia ħarġu 'l bogħod, kważi nħarqu ħajjin hekk kif telgħu fuq it-tebut li jixxengel. Frey għajjat: "La timxix, Drake!" Għandi assigurazzjoni!" imbagħad dehret li ġietli idea, garanzija ta" sigurtà. Għajjat lil sħabu Drake: "Issa! Segwi t- tebut jew tmut!" Frey ħeġġiġhom, u xejriet is- submachine gun tiegħu, u ma kellhomx għażla ħlief li jmorru madwar il- kolonna tal- fwar.
  
  Dahl dawwar il-ħarsa haunted tiegħu lejn Drake. "Irridu nieqfu dan," qal pleadingly. "Għal... għal uliedi."
  
  Drake ma kellu l-ebda tweġiba għajr biex iċċekken. Żgur. Huwa segwa l-kmandant SGG, bir-reqqa ġenb is-Sarcophagus jixxengel hekk kif ittajjar fuqhom, l-għedewwa tagħhom grinning bla periklu fuq filwaqt li sħabu segwew it-trajettorja tiegħu fuq in-naħa l-oħra.
  
  Mgħottija bl-armi u l-kapriċċ ta" maniac.
  
  Drake laħaq toqba fl-art tal-ġebel. Il-fwar kien torri tismit u jitħawwad. Invjolabbli. Drake resaq qrib kemm setaʼ qabel idur biex jara l-għedewwa tiegħu javvanzaw.
  
  Hayden baqa" mal-art, taparsi mitluf minn sensih. Issa qagħdet bilqiegħda u neħħiet iċ-ċineg li żammew it-tarka ta" Odin ma" daharha. "X'nista 'nagħmel?"
  
  Drake ħares lejha fil-qosor. "Is-CIA għandha xi pjanijiet ta' kontinġenza għall-għeluq tas-Supervulkan?"
  
  Is-"segretarja" sabiħa dehret konfuża għal mument qabel ma tħawwad rasha. "L-ovvju biss. Poġġi l-Ġermaniż fil-pajp tal-ventilazzjoni." Hija waddbet it-Tarka b"għajta ta" solliev. It-tlieta li raw lilu jdur tul ir-rimm bħal munita.
  
  Verament fallew?
  
  Il-pressjoni li toħroġ mill-pajp żdiedet hekk kif il-vulkan kiseb saħħa. "Ladarba tibda r-reazzjoni katina," qal Dahl. "Dan mhux se nkunu nistgħu nagħlqu. Irridu nagħmlu dan issa!"
  
  Il-ħarsa ta" Drake kienet momentarjament miġbuda lejn it-Tarka hekk kif din idawwar b"mod storbjuż ma" xiferha. Rimm tiegħu.Il-kliem ħareġ minnu bħallikieku kien miktub fin-nar.
  
  
  Il-Ġenna u l-Infern huma biss injoranza temporanja,
  
  Hija r-Ruħ Immortali li jxaqleb lejn it-Tajjeb jew il-Ħażin.
  
  
  "Pjan B," qal. "Ftakar is-saħta ta" Odin? Ma deherx xieraq, hux? M'hemm l-ebda post biex tpoġġi dan, hux? Ukoll, forsi hekk hu."
  
  "Is-Saħta ta' Odin hija mod kif issalva d-dinja?" Dahl iddubita.
  
  "Jew l-infern," qal Drake. "Jiddependi minn min jieħu d-deċiżjoni. Din hija t-tweġiba. Il-persuna li tpoġġi t-Tarka għandu jkollha ruħ safja. Huwa nassa ta 'nases. Ma nafu xejn aktar għax neħħejna l-qabar. Jekk jonqsu, id-dinja titħassar."
  
  "Kif marret is-saħta?" Hayden, ma dehret xejn agħar milli kellha wara l-kalvarju tagħha f"idejn l-għedewwa, ħarset lejn il-vent bħallikieku setgħet tittiekel ħajja.
  
  Drake misħut hekk kif għolla t-Tarka u żammha quddiemu. Dahl qagħad bilwieqfa u rah hekk kif miexi lejn il-vent tat-tisfira. "Fil-mument li tmiss dak il-fwar b'din it-Tarka, se tinqata' minn idejk."
  
  Imbagħad, b"ħoss bħall-għajta ta" merħla ta" annimali maqbuda f"foresta taħraq, aktar fwar ħareġ minn taħt, l-għajta għolja ta" l-eruzzjoni tagħha kważi torda. Ir-riħa tal-kubrit issa bdiet teħxien l-arja, u biddilha f"miażma tossika. Il-ħsejjes dgħajjef tal-muntanji li kienu sħabhom kostanti għal tant żmien issa sar aktar bħal ragħad. Drake ħass bħallikieku l-ħitan infushom kienu qed jitħawwad.
  
  "Aħbarijiet ġodda, Dal. Pjan B fl-azzjoni. Għal referenza fil-ġejjieni, dan ifisser li ma nafx x"inhu l-infern ieħor x"nagħmel."
  
  "M'għandekx futur," Dahl kien fuq in-naħa l-oħra tat-Tarka. "Jew jien."
  
  Flimkien marru bi tbatija lejn il-vent. Ix-shale beda jiżżerżaq 'l isfel mill-blat ta' ħdejhom. Għajjat u għajbit, li Drake qatt ma kien sema", ġew mill-fond bla tarf tal-abbiss.
  
  "Is-supervulkan qed joqrob!" Hayden għajjat. "Itfiha!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake, Dahl jew saħansitra Abel Frey ma dehrux, il-muntanja famuża Iżlandiża msejħa Eyjafjallajokull, li s"issa tikkuntenta li temetti nixxigħat griżi ġentili u t terrorizza t-traffiku tal-ajru, f"daqqa waħda splodiet f"tarfha. Dalwaqt kien se jidher fuq Sky News u l-BBC u aktar tard fuq You Tube minn miljuni storduti - l-ilsna tan-nar ta" elf Dragun iqabbad maltempata tan-nar fis-sema. Fl-istess ħin, żewġ vulkani Iżlandiżi oħra splodew, u l-uċuħ tagħhom itiru bħal sufra tax-xampanja taħt pressjoni. Ġie rrappurtat, kemmxejn ilsien, li Armageddon kien wasal.
  
  Ftit magħżula biss kienu jafu kemm kien tassew qrib.
  
  
  * * *
  
  
  Eroj li ma jidhrux u qatt ma magħrufa ġġieldu fil-fond mudlam tal-muntanji. Drake u Dahl attakkaw l-iżbokk tal-fwar bit-Tarka, billi użaw oġġett tond biex jiddevjaw il-fwar f'vojt fil-qrib hekk kif pożizzjonawh direttament fuq it-toqba li ħalliet it-twaqqigħ tal-qabar ta 'Odin.
  
  "Ħaffef!" Dahl tħabat biex iżomm ix-Shield f"postu. Drake ħass idejh jirtogħdu mill-isforz li bih għeleb is-saħħa primordjali tal-muntanji. "Irrid biss inkun naf minn xiex hi magħmula din il-ħaġa!"
  
  "Min jimpurtah!" Hayden ippruvat iżżommhom lura, iżżomm riġlejhom u timbotta kemm setgħet. "Daħħal il-bastard ġewwa!"
  
  Dahl qabeż fuq it-toqba. Kieku l-Shield tilfet jew saħansitra mċaqalqa ftit, kien istantanjament evaporat, iżda l-għan tagħhom kien korrett, u l-parti prinċipali daħlet bir-reqqa fil-qasma artifiċjali taħt il-Qabar ta 'Odin.
  
  Nassa elaborata, ivvintata mijiet u eluf ta" sekli ilu. Naħlef lill-allat.
  
  Nassa tan-nases!
  
  "L-akbar nassa antika li qatt magħrufa d-dinja moderna." Dahl waqa" għarkopptejh. "Dak li seta" jtemm dan."
  
  Drake ra kif it-Tarka dehret irqaq, jassorbi l-pressjoni enormi li kienet togħla minn taħt. Iċċattjat u ffurmat tul it-truf tax-xquq, u ħa lewn tal-ossidjana. Għal dejjem. Qatt mhu se jitħassar.
  
  "Alla jbierek".
  
  Xogħol lest, huwa waqaf ftit qabel ma dawwar l-attenzjoni tiegħu lura lejn Frey. It-terrur imlietlu qalbu aktar milli seta" jimmaġina, anke issa.
  
  Il-ħelikopter tela", jisforza biex isostni l-piż tat-tebut ta" Odin, li tbandal bil-mod taħtu. Kemm Frey kif ukoll Alicia kienu bilqiegħda fuq l-għatu tat-tebut, b"idejhom imgeżwer sewwa maċ-ċineg li kienu jwaħħlu mal-ħelikopter.
  
  Iżda Ben, Kennedy u l-Professur Parnevik kienu mdendlin ma" tliet ħbula oħra mdendlin taħt il-ħelikopter, bla dubju miżmuma hemmhekk b"idejn tan-nar waqt li Drake iġġieled biex isalva l-pjaneta.
  
  Huma mdendla 'l fuq mill-vojt, jixxengel kif il-ħelikopter tela', maħtufa eżatt minn taħt imnieħer Drake.
  
  "Nooo!"
  
  U, b'mod inkredibbli, ġera - raġel solitarju, jiġri b'enerġija mwielda mir-rabja, it-telf u l-imħabba - raġel li tefa' lilu nnifsu tul ħofra bla qiegħ fl-ispazju iswed, talab dak li ttieħed mingħandu, u qabad iddisprat wieħed mill-bandal. kejbils, meta waqa.
  
  
  ERBGĦIN
  
  
  
  QABRA TA ' L-ALLA
  
  
  Id-dinja ta" Drake waqfet bil-qabża tiegħu fid-dlam - vojt bla tarf fuq, ħofra bla qiegħ taħt - tliet pulzieri ta" ħabel li jitbandal, l-unika salvazzjoni tiegħu. Moħħu kien seren; għamilha għal sħabu. Għall-ebda raġuni oħra ħlief biex isalvahom.
  
  Selfless.
  
  Subgħajh mess il-ħabel u ma setax jagħlaq!
  
  Ġismu, finalment espost għall-gravità, beda jaqa" malajr. Fl-aħħar sekonda, idu x-xellugija tbandil għalqet fuq ħabel li kien itwal mill-bqija u ngħaqdet b"malizzja riflessiva.
  
  Il-waqgħa tiegħu waqfet hekk kif qabadha biż-żewġ dirgħajn u għalaq għajnejh biex jikkalma qalbu tħabbat malajr. Applaws ħanek ġie minn x'imkien fuq. Alicia tferra s-sarkasm tagħha.
  
  "Dan hu dak li ried ifisser Wells bi "uri l-ħeġġa tiegħek"? Dejjem staqsejt xi jfisser dak il-fossili miġnun!"#
  
  Drake ħares 'il fuq, konxju sew tal-abbiss ta' taħt, iħossu sturdut bħal qatt qabel. Iżda l-muskoli tiegħu kienu fjammabbli b'saħħa u adrenalina ġodda, u ħafna min-nar il-qadim kien lura ġewwa fih issa, imutu biex joħorġu.
  
  Tela" l-ħabel, id fuq id, qabadha b"irkopptejh, mexa malajr. Frey brandished submachine gun tiegħu u daħak, filwaqt li jimmira bir-reqqa, iżda mbagħad Hayden għajjat mill-qabar ta 'Odin. Drake raha wieqfa hemm, timmira l-pistola ta" Wells lejn Frey - il-kmandant l-antik kien waqa" ħdejha, imma, grazzi lil Alla, kien għadu qed jieħu n-nifs.
  
  Hayden ippunta l-pistola nofs triq lejn Frey. "Ħallih jqum!"
  
  Il-ħelikopter kien għadu fl-ajru, il-pilota tiegħu mhux ċert mill-ordnijiet tiegħu. Frey eżita, jgħajjat bħal tifel separat mill-ġugarell favorit tiegħu. "KOLLOX SEW. Hundin!Kelba! Ikolli niżżiltek minn dak l-ajruplan indannat!"
  
  Drake tbissem meta sema" t-tweġiba ta" Hayden. "Iva, spiss nifhem dan."
  
  Kennedy, Ben u Parnevik raw b"għajnejhom wesgħin, bilkemm awdakaw jieħdu n-nifs.
  
  "Mur u ġibha!" - Frey imbagħad għajjat lejn Alicia. "Minn id għal id. Ħudu u ejja. Din il-kelba mhux se tisparalek. Hija l-problema tal-gvern. "
  
  Drake gulted hekk kif Alicia qabżet minn fuq is-sarkofagu u qabdet il-ħabel parallel ta" Drake, iżda anke hekk ħa l-ħin biex ħares lejn Ben, u qies kif it-tifel irreaġixxa għar-rivelazzjoni tal-istatus ta" Hayden.
  
  Ben, jekk xejn, ħares lejha b"aktar tenerezza.
  
  Alicia niżlet 'l isfel mill-ħabel bħal xadina u ma damx ma kienet indaqs ma' Drake. Ħares lejh, wiċċ perfett mimli rabja.
  
  "Nista 'nbandal iż-żewġ naħat." Hija qabżet fl-arja, saqajn l-ewwel, f'ark grazzjuż permezz tad-dlam, mdendlin kompletament fl-arja għal mument. Imbagħad riġlejha qabbdu sew mal-isternu ta" Drake u ħarġet ġisimha 'l quddiem, qabdet fil-qosor fuq il-ħabel tiegħu stess qabel tbandalha għal dik li jmiss.
  
  "Fucking babuun," gerbet Drake, sidru jaħraq, il-qabda tiegħu tinħall.
  
  Alicia użat il-momentum tagħha biex titbandal mal-ħabel, saqajn mifruxa fil-livell tas-sider, u ħabtet fl-istonku tiegħu. Drake irnexxielu jixxengel lejn il-lemin biex irattab id-daqqa, iżda xorta ħass kustilji mbenġlin.
  
  Hu għajjat lejha, qasam l-uġigħ u tela" ogħla. F"għajnejha dehret sparkle, flimkien ma" rispett ġdid.
  
  "Fl-aħħar," nefaħet. "Int lura. Issa naraw min hu l-aqwa."
  
  Hija shuffled il-ħabel, fiduċja radjazzjoni ma 'kull moviment. F'qabża waħda qabżet il-ħabel ta' Drake stess u għal darb'oħra użat il-momentum tagħha biex taqbad lura, u din id-darba timmira saqajha għar-ras tiegħu.
  
  Imma Drake kien lura u kien lest. Bl-akbar ħila, ħalla l-ħabel tiegħu, rażżan l-isturdament qawwi, u qabad f'fond ta 'żewġ piedi. Alicia baqgħet f'wiċċ l-ilma bla ħsara fuqu, storduta bil-moviment tiegħu, dirgħajha xorta waħda tħawwad.
  
  Drake qabeż il-ħabel sieq kull darba. Sakemm l-avversarju tiegħu induna x"kien għamel, kien fuqha. Huwa stomped iebes fuq rasha.
  
  Rajt is-swaba" tagħha ħallew il-ħabel. Hija waqgħet, iżda biss ftit pulzieri. Il-ġewż iebes ġewwa tagħha ħadmet u reġgħet reġgħet ħakmetha.
  
  Frey għajjat minn fuq. "Xejn tajjeb! Imutu, Ingliż li ma temminx!"
  
  Imbagħad, f"inqas minn teptip ta" għajn, il-Ġermaniż ħareġ sikkina u qata" l-ħabel ta" Drake!
  
  
  * * *
  
  
  Drake ra dan kollu bil-mod. Il-shine tax-xafra, il-shine ħażen tal-wiċċ tat-tqattigħ. Il-ħatt f"daqqa tal-linja tas-salvataġġ tiegħu-il-mod kif beda jinxfaħ u jitħawwad fuqu.
  
  Instantlessness tal-ġisem tiegħu. Mument iffriżat ta" orrur u nuqqas ta" twemmin. Billi kien jaf li dak kollu li qatt ħass u dak kollu li qatt seta" jagħmel fil-futur kien għadu kif ġie meqrud.
  
  U mbagħad il-waqgħa... tara lil Nemesi tiegħu, Alicia, titla" fuq ponn tagħha biex terġa" lura fil-quċċata tas-sarkofagu... tara ħalq Ben jitgħawweġ f"għajta... Wiċċ Kennedy jinbidel f"maskra tal-mewt... u permezz tal-viżjoni periferali tiegħu... Distanza... . what the. ?
  
  Torsten Dahl, l-Iżvediż miġnun, jiġri, le, jiġri, tul il-pjattaforma b"ċinturin tas-sigurtà marbut ma" ġismu, litteralment tefa" f"ħofra sewda, bħalma kien għamel Drake innifsu mumenti qabel.
  
  Ċineg tas-sigurtà li jinqala 'wara lilu, assigurati madwar pilastru fl-alcove ta' Odin, miżmuma strett minn Hayden u Wells, li kienu msaħħa għall-isforz massimu.
  
  Il-qabża tal-ġenn ta" Dahl... iġibu viċin biżżejjed biex jaqbad id-dirgħajn ta" Drake u jżommu sewwa.
  
  It-tifqigħ ta" tama ta" Drake spiċċat hekk kif hu u Dahl waqgħu flimkien, il-linja ta" sigurtà tissarata... imbagħad irmonk f"daqqa u bl-uġigħ hekk kif Hayden u Wells aċċettaw it-tensjoni.
  
  Imbagħad it-tama. Tentattivi bil-mod u bl-uġigħ għas-salvazzjoni. Drake ħares f"għajnejn Dahl, ma qalx kelma, ma ħareġx uqija ta" emozzjoni hekk kif kienu mkaxkra pulzier pulzier għas-sigurtà.
  
  Il-bdot tal-ħelikopter żgur li rċieva l-ordni, għax beda jitla" sakemm kien lest li jispara t-tielet missila, din id-darba mill-muntanja, iddisinjata biex twessa" d-distakk biżżejjed biex is-sarkofagu jidħol mingħajr riskju ta" ħsara.
  
  Fi żmien tliet minuti, it-tebut ta" Odin sparixxa. It-thud ta 'xfafar tal-ħelikopter huwa memorja bogħod. Ben, Kennedy u Parnevik kienu l-istess bħal issa.
  
  Fl-aħħarnett, Dahl u Drake tkaxkru fuq it-truf tal-blat tal-abbiss. Drake ried jagħti ġiri, iżda ġismu ma rreaġixxax. Kien kulma seta" jagħmel biex joqgħod hemm, ħalli t-trawma tinżel, u rieda l-uġigħ lejn parti iżolata ta" moħħu.
  
  U hekk kif kien hemm, il-ħoss tal-ħelikopter reġa" lura. Biss din id-darba kien chopper Dahl. U dan kien fl-istess ħin il-mezz ta" salvazzjoni u persekuzzjoni tagħhom.
  
  Drake seta" biss iħares lejn l-għajnejn itturmentati ta" Torsten Dahl. "Int Alla, ħabib," u s- sinifikat tal- post li kienu fih ma ntilifx fuqu. "Alla l-veru"
  
  
  WIEĦED ERBGĦIN
  
  
  
  IL-ĠERMANJA
  
  
  Kull darba li Kennedy Moore dawwar ħmarha fuq is-sit iebes, għajnejn ħerqana ta" Alicia Miles ħadu attenzjoni. Il-kelba Ingliża kienet gwerriera Uber, mogħnija bis-sitt sens ta" kop - antiċipazzjoni kostanti.
  
  Matul it-titjira ta" tliet sigħat mill-Iżlanda għall-Ġermanja, waqfu darba biss. L-ewwel, għaxar minuti biss wara li telqu mill-vulkan, qabdu t-tebut u assigurawh u ġabu lil kulħadd abbord.
  
  Abel Frey immedjatament mar fil-kompartiment ta" wara. Minn dakinhar ilha ma tarah. Probabbilment greases-roti ta 'serq u l-industrija. Alicia prattikament tefgħet lil Kennedy, Ben u Parnevik fis-siġġijiet tagħhom, imbagħad poġġiet ħdejn l-għarus tagħha, il-Milo ferut. L-Amerikan magħnub donnu kien qed jaqbad kull parti ta" ġismu, iżda l-aktar il-blalen tiegħu, fatt li Alicia donnha ssib alternattivament divertenti u allarmanti.
  
  Tliet gwardji oħra kienu fil-ħelikopter, dawru ħarsiet attenti mill-priġunieri għall-komunikazzjoni stramba li kienet teżisti bejn Alicia u Milo - alternattivament imdejjaq, imbagħad sinifikanti, u mbagħad mimlija b'rabja.
  
  Kennedy ma kellux idea fejn kienu meta l-ħelikopter beda jinżel. Moħħha kien ilu jdur għall-aħħar siegħa, minn Drake u l-avventuri tagħhom f"Pariġi, l-Isvezja u l-vulkan, għall-ħajja antika tagħha mal-NYPD, u minn hemm, inevitabbilment, għal Thomas Caleb.
  
  Caleb huwa serial killer li ħelset biex jerġa" joqtol. Memorji tal-vittmi tiegħu attakkawha. Ix-xena tad-delitt li kienet għaddiet minnha ftit jiem ilu-is-xena tad-delitt tiegħu-baqgħet friska f"moħħha, bħal demm imxerred frisk. Induna li minn dak iż-żmien ilha ma rat rapport wieħed ta" aħbarijiet.
  
  Forsi qabduh.
  
  Fil-ħolm tiegħek....
  
  Nru. Fil-ħolm tiegħi qatt ma jaqbduh, qatt ma jersqu qrib tiegħu. Joqtolni u jabbuża minni, u l-ħtija tiegħi tiddejjaqni bħal dimonju kkritikat sakemm nagħti kollox.
  
  Il-ħelikopter niżel malajr, ħarġilha mill-viżjoni li ma setgħetx tiffaċċja. Il-kompartiment personali fuq wara tal-ħelikopter infetaħ u Abel Frey ħareġ "il barra, ħabbar ordnijiet.
  
  "Alicia, Milo, int tkun miegħi. Ġib il-priġunieri. Gwardjani, inti se tiskorta t-tebut lejn il-kamra tal-wiri tiegħi. Il-kustodju hemm għandu struzzjonijiet biex jikkuntattjani hekk kif kollox ikun lest għall-wiri. U nixtieq li dan iseħħ malajr, gwardjani, allura toqgħodux lura. Odin seta" ilu jistenna lil Frey għal eluf ta" snin, iżda Frey mhux qed jistenna lil Odin."
  
  "Id-dinja kollha taf x"għamilt, Frey, int miġnun," qal Kennedy. "Disinjatur tal-moda, indann. Kemm taħseb li se tibqa" barra mill-ħabs?"
  
  "Is-sens Amerikan ta 'importanza personali," snapped Frey. "U l-idiocy ġġiegħlek temmen li tista" titkellem b"leħen għoli, hmm? Il-moħħ ogħla dejjem jirbaħ. Tassew taħseb li sħabek ħarġu? Inpoġġejna nases hemmhekk, kelba stupida. Huma mhux se jgħaddu minn Pożidon."
  
  Kennedy fetħet ħalqha biex jipprotesta, iżda ra lil Ben ħawwad rasu għal ftit żmien u għalaq ħalqha malajr. Ħallih. Sopravivenza l-ewwel, tiġġieled wara. Hija kkwotat mentalment lil Vanna Bonta. "Nixtieq nippreferi li jkolli kumpless ta' inferjorità u nkun sorpriż pjaċevoli milli jkolli kumpless ta' superjorità u titqajjem b'mod goff."
  
  Frey ma kellu ebda mod li jkun jaf li l-ħelikopter tagħhom baqa" moħbi f"altitudni ogħla. U l-kburija kkonvinċiewh li l-intellett tiegħu kien superjuri għal tagħhom.
  
  Ħallih jaħseb hekk. Is-sorpriża kienet tkun saħansitra ħelwa.
  
  
  * * *
  
  
  Il-ħelikopter niżel bi skoss. Frey mar "il quddiem u qabeż l-ewwel, għajjat ordnijiet lill-irġiel fl-art. Alicia qamet fuq saqajha u għamlet mozzjoni b"subgħajha l-indiċi. "L-ewwel intom it-tlieta. Irjus huma stabbiliti. Kompli miexi sakemm ngħid mod ieħor."
  
  Kennedy qabeż mill-ħelikopter wara Ben, ħass l-uġigħ ta 'eżawriment f'kull muskolu. Meta ħarset madwar, il-vista aqwa għamlitha tinsa dwar l-għeja tagħha għal minuta, fil-fatt, ħaditilha nifs.
  
  Ħarsa waħda u indunat li kien il-kastell ta" Frey fil-Ġermanja; den disinjatur tal-inkwità fejn il-gost qatt ma waqaf. Iż-żona tal-inżul tagħhom kienet tiffaċċja l-entratura prinċipali, bibien doppji tal-ballut intarzjati bi studs tad-deheb u gwarniċ minn kolonni tal-irħam Taljan li wasslu għal sala tad-dħul grandjuża. Kif ħares Kennedy, ħarġu żewġ karozzi għaljin, Lamborghini u Maserati, li minnhom ħarġu erba" irġiel entużjasti ta" għoxrin xi ħaġa u telgħu t-taraġ tal-Kastell. Ir-ritmi tqal tal-mużika taż-żfin ġew minn wara l-bieb.
  
  Fuq il-bibien kien hemm faċċata miksija bil-ġebel imgħollija b"ringiela ta" turretti trijangolari u żewġ torrijiet ogħla fuq kull tarf, li jagħtu lill-istruttura enormi dehra ta" Qawmien Gotiku. Impressjonanti, ħaseb Kennedy, u xi ftit kbira. Immaġina li tkun mistiedna għal festa f"dan il-post tkun ħolma ta" mudella tal-futur.
  
  U għalhekk Abel Frey approfitta mill-ħolm tagħhom.
  
  Hija ġiet imbuttata lejn il-bibien, Alicia tarahom bir-reqqa hekk kif qabżu s-supercars li qed iħossuhom u jitilgħu t-taraġ tal-irħam. Minn ġol-bibien u ġol-lobby li qed jirrepeti. Fuq ix-xellug, bieb miftuħ miksi bil-ġilda wassal għal nightclub mimli b"mużika tajba, dwal ikkuluriti, u kabini li jitbandal fuq il-folla, fejn kulħadd seta" juri kemm seta" jiżfen tajjeb. Kennedy immedjatament waqaf u għajjat.
  
  "Għajnuna!" Hija cried, tħares dritta lejn il-viżitaturi. "Għinna!"
  
  Diversi nies ħadu l-mument biex ibaxxu n-tazzi nofshom mimlija u jħarsu lejja. Sekonda wara bdew jidħku. Il-blonda Svediża klassika għollet il-flixkun tagħha b"tislima, u r-raġel Taljan ta" ġilda skura beda jħares lejha. L-oħrajn reġgħu lura għall-infern tad-disco tagħhom.
  
  Kennedy xeħet hekk kif Alicia qabditha minn xagħarha u kaxkruha mal-art tal-irħam. Ben għajjat bi protesta, iżda l-islap kważi waqqah. Kien hemm aktar daħk fost il-mistiedna tal-festa, segwit minn ftit kummenti lewdi. Alicia tefgħet lil Kennedy fit-taraġ il-kbir, u laqtuha bil-qawwa fil-kustilji.
  
  "Mara stupida," saħqet hi. "Ma tistax tara li huma maħbubin ma" sidhom? Qatt mhu se jaħsbu ħażin dwaru. Issa... mur."
  
  Hija indikat 'il fuq b'pistola żgħira li dehret f'idejha. Kennedy riedet tirreżisti, iżda meta tiġġudika minn dak li għadu kif ġara, iddeċidiet li timxi magħha. Ġew immexxija 'l fuq it-taraġ u lejn ix-xellug, fil-ġwienaħ l-oħra tal-Kastell. Malli telqu mit-taraġ u daħlu fil-kuritur twil u bla għamara - il-pont bejn il-ġwienaħ - il-mużika taż-żfin waqfet, u setgħu kienu l-uniċi nies ħajjin f"dak il-mument.
  
  Mexjin minn kuritur, sabu ruħhom f"kamra li darba setgħet kienet kamra tal-ballu spazjuża. Imma issa ż-żona kienet maqsuma f'nofs tużżana kmamar separati - kmamar b'bars fuq barra minflok ħitan.
  
  Ċelloli.
  
  Kennedy, flimkien ma" Ben u Parnevik, ġew imbuttati fl-eqreb ċella. Ċang qawwi kien ifisser li l-bieb kien qed jagħlaq. Alicia xejret. "Qed tkun qed jarah. Igawdu."
  
  Fis-silenzju li segwa, Kennedy għaddiet subgħajha minn ġo xagħra twila sewda, twittitha l-libsa tal-qliezet mill-aħjar li setgħet, u ħadet nifs fil-fond.
  
  "Tajjeb..." bdiet tgħid.
  
  "Ħej, klieb!" Abel Frey deher quddiem il-kamera tagħhom, jidħak bħall-Alla tan-nar tal-Infern. "Merħba fil-kastell tal-partit tiegħi. B"xi mod niddubita li se tgawdiha daqs il-mistednin aktar sinjuri tiegħi."
  
  Huwa xejriet l-offerta qabel ma wieġbu. "Ma jimpurtax. M'għandekx għalfejn titkellem. Kliemek ftit jinteressani. Allura," ippretenda li jaħseb, "min għandna... sew, iva, ovvjament, huwa Ben Blake. Jien ċert li se jagħtik pjaċir kbir."
  
  Ben ġera lejn il-vireg u ġibed fuqhom kemm seta". "Fejn hi oħti, bastard?"
  
  "Hm? Tiġifieri l-blonda mozza bi..." tefa" siequ "l barra b"mod selvaġġ. "Daħħal l-istil tal-ġlied tad-dragun? Trid dettalji? Well, okay, peress li int, Ben. L-ewwel lejl bgħatt l-aqwa raġel tiegħi hemmhekk biex jiġborha ż-żraben, taf, biex irattaha ftit. Hija ttikkettatu, weġġgħet ftit kustilji, imma kiseb dak li ridt jien."
  
  Frey ħa mument biex jistad il-kontroll remot mill-but tal-libsa stramba tal-ħarir li kien liebes. Qlibha għal televiżjoni portabbli, li Kennedy lanqas biss induna. Ritratt deher fl-arja - SKY News - chatter dwar id-dejn nazzjonali dejjem jikber tar-Renju Unit.
  
  "It-tieni lejl?" Frey waqaf. "Ħuha verament irid ikun jaf?"
  
  Ben għajjat, ħoss gutturali jaħrab fil-fond mill-istonku tiegħu. "Hija sew? Hija sew?"
  
  Frey għafast il-kontroll mill-bogħod mill-ġdid. L-iskrin qaleb għal immaġni oħra, grainier. Kennedy induna li kienet qed tħares lejn kamra ċkejkna bi tfajla marbuta ma" sodda.
  
  "X'taħseb?" Frey inċita. "Almenu hi ħajja. Għalissa."
  
  "Karin!" Ben ġera lejn it-TV imma mbagħad waqaf, għeleb f'daqqa. Sobs ħadlu ġismu kollu.
  
  Frey daħak. "X'iktar trid?" Huwa feignful ħsieb mill-ġdid u mbagħad biddel il-kanal mill-ġdid, din id-darba għal CNN. Immedjatament fl-aħbarijiet kien hemm messaġġ dwar serial killer minn New York - Thomas Caleb.
  
  "Kitbet dan għalik qabel," qal il-ġenn Kennedy bil-ferħ. "Ħsibt li forsi trid tagħti ħarsa."
  
  Hija involontarjament semgħet. Smajt l-aħbar terribbli li Caleb kompla jdur fit-toroq ta" New York, meħlus, fantat.
  
  "Nemmen li ħelistu," qal Frey b'mod sinifikanti għal dahar Kennedy. "Xogħol mill-aqwa. Il-predatur reġa" lura fejn jappartjeni, m"għadux annimal fil-gaġeġ fiż-żoo tal-belt."
  
  Ir-rapport daqq permezz ta" filmati tal-arkivji tal-każ-l-affarijiet standard-wiċċha, wiċċ il-kopp maħmuġ, l-uċuħ tal-vittmi. Dejjem l-uċuħ tal-vittmi.
  
  L-istess dawk li kienu jgħajjtu l-inkubi tagħha kuljum.
  
  "Imħatri li taf isimhom kollha, hux?" Frey tgħajjat. "Indirizzi tal-familji tagħhom. Mod... mietu."
  
  "Istoq!" Kennedy poġġa rasha f"idejha. Waqqaf hekk! Jekk jogħġbok!
  
  "U int," semgħet lil Frey issejjes. "Professur Parnevik," beżaq il-kliem bħallikieku kienu laħam immuffat li kien waqa" f"ħalqu. "Int suppost bqajt u ħdimt għalija."
  
  Tir daqq. Kennedy għajjat xokk. It-tieni ta" wara, semgħet il-ġisem jiġġarraf, u, iddur, rat li l-anzjan kien waqa" mal-art, toqba kienet mifruxa f"sidru, id-demm kien qed joħroġ u mxerred mal-ħitan taċ-ċella.
  
  Xedaq tagħha niżel, in-nuqqas ta 'fidi jagħlaq moħħha. Hija setgħet tara biss kif Frey daret lejha għal darb'oħra.
  
  "U int, Kennedy Moore. Il-ħin tiegħek ġej. Dalwaqt se nesploraw il-fond li int kapaċi tinżel fih."
  
  Dawwar fuq għarqub u daħk, telaq.
  
  
  TNEJN ERBGĦIN
  
  
  
  LA VEREIN, IL-ĠERMANJA
  
  
  Abel Frey ċaqlaq bejnu u bejn ruħu hekk kif sejjer lejn id-dipartiment tas-sigurtà tiegħu. Ftit mumenti inventivi u huwa stomped dawn idjots fl-art. It-tnejn huma miksura. U fl-aħħarnett, qatel lil dak l-idjota antik Parnevik Stone għall-mewt.
  
  tal-għaġeb. Issa fuq attivitajiet saħansitra aktar pjaċevoli.
  
  Fetaħ il-bieb tal-kwartieri privati tiegħu biex sab lil Milo u Alicia mifruxa fuq is-sufan tiegħu, eżatt kif kien ħalliehom. L-Amerikan il-kbir kien għadu jbati l-injury, winning ma" kull mossa, grazzi għal dak l-Iżveziż, Torsten Dahl.
  
  "Xi aħbar mill-bieb ta' ħdejn?" - Staqsa Frey immedjatament. "Hudson ċempel?"
  
  Il-bieb ta" ħdejn kien hemm ċentru ta" kontroll tas-CCTV, bħalissa taħt is-sorveljanza ta" wieħed mill-aktar partitarji radikali ta" Frey, Tim Hudson. Magħruf madwar il-kastell bħala "ir-raġel bil-memorja" għall-għarfien estensiv tiegħu tal-kompjuter, Hudson kien wieħed mill-ewwel studenti ta 'Frey, raġel lest li jmur f'kull estrem għall-kap fanatiku tiegħu. L-aktar kienu qed jimmonitorjaw il-progress tal-installazzjoni tal-qabar ta 'Odin, u Hudson kien fit-tmun - jisħet, għaraq u nervużament gulping Yeagers bħallikieku kien ħalib. Frey kien ħerqan li jara l-Qabar installat fil-post xieraq tiegħu, u għamel preparazzjonijiet sħaħ għall-ewwel żjara notevoli tiegħu. Il-priġunieri tiegħu, il-kwartieri ta" Karin, u ċ-ċelel tal-priġunieri l-ġodda tiegħu ġew spezzjonati wkoll.
  
  U partit, ovvjament. Hudson waqqaf sistema li ssuġġettat kull pulzier tal-klabb għal xi kontroll, kemm jekk ikun infra-aħmar jew grawnd standard, u kull mossa tal-mistednin elite ta 'Frey ġiet irreġistrata u kkontrollata għall-piż tagħha fl-ingranaġġ.
  
  Wasal biex jifhem li l-qawwa mhix għarfien wara kollox. Is-saħħa kienet prova soda. Fotografija diskreta. Video ta 'definizzjoni għolja. Il-qbid seta" kien illegali, iżda ma weġġax jekk il-vittma beżgħet biżżejjed.
  
  Abel Frey seta' jirranġa "lejl ta' data" bi starlet jew flieles tal-blat fi kwalunkwe ħin konvenjenti għalih. Huwa seta' jixtri pittura jew skultura, jikseb siġġijiet ta' quddiem fil-filliera fl-aktar wirja sħuna fl-iktar belt glittering, jikseb dak li ma jistax jintlaħaq kull meta ried.
  
  "Għadu xejn. Hudson żgur li reġa" spiċċat fuq is-sufan," qalet Alicia waqt li qagħdet b"rasha f"idejha u saqajha mdendlin ma" xifer tas-sufan tiegħu. Meta Frey ħares lejha, ferret irkopptejha ftit.
  
  Żgur. Naturalment, Frey daqqa waħdu. Huwa ra kif Milo moaned u jżommu kustilji tiegħu. Huwa ħass skoss ta" elettriku jgħaġġel it-taħbit tiegħu hekk kif il-ħsieb tas-sess jitħallat mal-periklu. Huwa qajjem għajn fid-direzzjoni ta" Alicia, u taha s-sinjal universali tal-"flus".
  
  Alicia niżlet saqajha 'l isfel. "Biex taħseb, Milo, għaliex ma tmurx terġa" tiċċekkja. U ġib rapport sħiħ mingħand dak l-idiota Hudson, hmm? Boss," għoġbet lejn il-platt tal-fidda tal-appetizers. "Xi ħaġa mhux tas-soltu?"
  
  Frey studja l-platt filwaqt li Milo, ma jagħtix każ dak li kien qed jiġri, bħal politiku għall-istupidità tiegħu, bagħat t'għajn finta fid-direzzjoni tat-tfajla tiegħu, imbagħad groaned u limped barra mill-kamra.
  
  Frey qal, "Il-biskotti jidhru delizzjużi."
  
  Hekk kif il-bieb ikklikkjat f"postha, Alicia tat lil Frey platt gallettini u telgħet fuq il-mejda tiegħu. Bilwieqfa fuq l-erba" saqajha, daret rasha lejh.
  
  "Trid xi ħmar Ingliż sabiħ ma" din il-gallettina?"
  
  Frey għafas buttuna sigrieta taħt l-iskrivanija tiegħu. Immedjatament, il-pittura falza mxiet lejn il-ġenb, u kixfet ringiela ta 'skrins tal-vidjo. Huwa qal, "Sitta," u wieħed mill-iskrins ħa l-ħajja.
  
  Daq il-cookie waqt li ħares, b"mod distratt iċċekken il-warrani tond ta" Alicia.
  
  "L-arena tal-battalja tiegħi," nefaħ. "Hija diġà msajra. Iva?"
  
  Alicia tħawwad b"mod seduttiv. "Iva".
  
  Frey bdiet stroke d-dipressjoni bejn saqajha. "Imbagħad għandi madwar għaxar minuti. Int ser ikollok tagħmel tajjeb b"waħda ta" malajr għalissa."
  
  "Storja ta" ħajti".
  
  Frey dawwar l-attenzjoni tiegħu lejha, dejjem f"moħħu f"Milo għoxrin pied biss "il bogħod wara l-bieb li jinfetaħ, iżda anke b"dan, u l-preżenza sensual ta" Alicia Miles, xorta ma setax ineħħi għajnejh minn fuq iċ-ċellula lussuża ta" wieħed mill-ġdid tiegħu. captives akkwistati.
  
  Serial killer - Thomas Caleb.
  
  Il-konfront finali kien inevitabbli.
  
  
  
  Parti 3
  Battalja...
  
  
  TLIETA ERBGĦIN
  
  
  
  LA VEREIN, IL-ĠERMANJA
  
  
  Kennedy ġera lejn il-bars hekk kif Abel Frey u l-gwardjani tiegħu dehru barra ċ-ċella tagħhom. Għajjathom biex ineħħu l-ġisem tal-professur jew iħalluhom ħielsa, imbagħad ħasset daqqa ta" trepidazzjoni meta għamlu dan.
  
  Hija waqfet fid-daħla taċ-ċella, ma kinitx ċerta x'se tagħmel. Wieħed mill-gwardjani ppuntat bil-pistola tiegħu. Huma daħlu aktar fil-fond fil-kumpless tal-ħabs, ħdejn bosta ċelloli oħra, kollha mhux okkupati. Iżda l-iskala ta 'dan kollu kessaħha sal-għadam. Hi staqsiet x"tip ta" inġustijiet depravati kien kapaċi għalihom.
  
  Dakinhar induna li seta" jkun agħar minn Caleb. Agħar minn dawn kollha. Hija tittama li Drake, Dahl u l-armata ta" appoġġ kienu qed joqorbu, iżda kellha tiffaċċja din id-dilemma u tegħlebha, temmen li kienu waħedhom. Kif setgħet tittama li tipproteġi lil Ben kif għamel Drake? Ħdejha mexa żagħżugħ. Ma tantx tkellem minn meta miet Parnevik. Fil-fatt, ħaseb Kennedy, it-tifel kien qal biss ftit kliem minn meta kienu nqabdu fil-Qabar.
  
  Huwa ra ċ-ċans tiegħu li jsalva lil Karin jiżolqu? Kienet taf li l-mowbajl tiegħu kien għadu sikur fil-but, lest biex jivvibra, u li kien irċieva nofs tużżana telefonati mingħand il-ġenituri tiegħu li ma kienx wieġeb.
  
  "Qegħdin fil-post it-tajjeb," lissnet Kennedy mill-kantuniera ta" ħalqha. "Żomm moħħok għalik innifsek."
  
  "Istoq, Amerikan!" Frey beżaq l-aħħar kelma bħallikieku kienet saħta. Għalih, ħasbet, aktarx li kien. "Għandek tinkwieta dwar id-destin tiegħek stess."
  
  Kennedy ħares lura. "Dan x"suppost ifisser? Se ġġegħelni nilbes wieħed mill-ilbiesi żgħar tiegħek li għamilt?" Hija imitat il-qtugħ u l-ħjata.
  
  Il-Ġermaniż qajjem għajn. "Ħelu. Ejja naraw kemm toqgħod bil-ħeġġa."
  
  Lil hinn mill-kumpless taċ-ċelloli daħlu f"parti oħra tad-dar, ferm iktar skura. Issa kienu sejrin f'angolu qawwi 'l isfel, il-kmamar u l-kurituri ta' madwarha kienu mħassra. Għalkemm, li kien jaf lil Frey, kien kollu aringa ħamra biex iħawdu l-bloodhounds.
  
  Huma mxew 'l isfel mill-hallway finali, li wasslet għal bieb tal-injam arkati bi pjanċi kbar tal-metall fuq iċ-ċappetti tagħha. Waħda mill-gwardjani ta daqqa ta" ponn fuq numru ta" tmien ċifri fuq tastiera numerika mingħajr fili, u l-bibien tqal bdew jinfetħu.
  
  Minnufih rat il-poġġamani tal-metall li jdawru s-sider għoli li kienu jdawru l-kamra l-ġdida. Madwar tletin sa erbgħin persuna kienu madwaru bix-xorb f"idejhom, jidħku. Playboys u sidien tad-droga, prostituti rġiel u nisa ta" klassi għolja, presidenti tar-royalties u Fortune 500. Romol b"wirt enormi, sheikhs sinjuri fiż-żejt u bniet ta" miljunarji.
  
  Kulħadd waqaf madwar il-barriera, jixorbu Bollinger u Romani Conti, nibbling id-delikati u joħroġ il-kultura u l-klassi tagħhom.
  
  Meta Kennedy daħal, ilkoll waqfu u ħarsu lejha għal mument. Il-ħsieb tat-tkessiħ tagħha kien li tevalwaha. Whispers ġrew tul il-ħitan tat-trab u għoġlu widnejha.
  
  Dik hi? Pulizija?
  
  Huwa ser jeqirduha fi, oh, erba 'minuti tops.
  
  Jien se neħodha. Nagħtik għaxra oħra, Pierre. X'se tgħid?
  
  Sebgħa. I bet hi aktar b'saħħitha milli tidher. U, sew, hi ser tkun ftit pissed, ma taħsibx?
  
  Fuq xiex kienu qed jitkellmu?
  
  Kennedy ħasset kick goff f"warrani u daħlet fil-kamra. Il-kongregazzjoni daħqet. Frey malajr ġera warajha.
  
  "Nies!" Huwa daħaq. "Ħbieb tiegħi! Din hija offerta mill-isbaħ, ma taħsibx hekk? U se tagħtina lejl mill-isbaħ!"
  
  Kennedy ħares madwaru, imbeżża" bla kontroll. Fuq xiex kienu qed jitkellmu? Ibqa" xewk, ftakar fil-qagħda favorita tal-Kaptan Lipkind. Kompli l-logħba tiegħek. Hija ppruvat tikkonċentra, iżda x-xokk u l-inħawi surreali heddew li jġibuha miġnuna.
  
  "Mhux se nagħmel quddiemek," għoġbet fuq dahar Frey. "B'kull mod tistenna."
  
  Frey daret lejha, u t-tbissima konxja tiegħu kienet aqwa. "Hux? Għall-fini ta 'xi ħaġa ta' valur?Naħseb li żżejjed lilek innifsek u t-tip tiegħek. Imma huwa normali. Tista' taħseb mod ieħor, imma naħseb li se tagħmel dan, għażiż Kennedy. Verament naħseb li tista". Ejja." Huwa għamel sinjal biex tiġi għandu.
  
  Kennedy mar lejn il-rail rail. Madwar tnax-il pied taħtha kien hemm toqba ċirkolari imħaffra fl-art b"mod irregolari, l-art tagħha mifruxa bil-blat u l-ħitan tagħha miksija bil-ħmieġ u l-ġebel.
  
  Arena gladiator antikwata. Ġlieda ħofra.
  
  Slielem tal-metall ġew miġbuda 'l fuq ħdejha u mtella' minn fuq il-puġġamani fil-ħofra. Frey indikat li hi għandha tinżel.
  
  "L-ebda mod," whisper Kennedy. Tliet pistoli ġew ippuntati lejha u Ben.
  
  Frey qabad. "Għandi bżonnek, imma serjament m"għandix bżonn tifel. Nistgħu nibdew b'balal sal-irkoppa, imbagħad sal-minkeb. Aħdem u ara kemm iddum biex tissodisfa t-talba tiegħi." It-tbissima infernali tiegħu kkonvinċitha li jkun kuntent jikkonferma kliemu.
  
  Hija qabdet snienha u qattgħet it-tieni twitti l-libsa tal-qliezet tagħha. Il-folla għanja ħarset lejha b"interess, bħal annimal f"gaġġa. It-tazzi kienu vojta u l-appetizers kienu jittieklu. Waiters u wejtresses tgergir fosthom, ma dehrux minnhom, jimlew u jġedded.
  
  "X"tip ta" ħofra?" kienet qed tinnegozja għall-ħin, ma tara l-ebda mod kif toħroġ minnu, tipprova tagħti lil Drake kull sekonda żejda prezzjuża.
  
  "Din hija l-arena tal-battalja tiegħi," qal Frey ġentilment. "Int tgħix f"memorja glorjuża jew tmut fl-għajb. L-għażla, għeżież Kennedy, tinsab f"idejk. "
  
  Ibqa' tax-xewk.
  
  Wieħed mill-gwardjani imbottaha bil-geddum tal-pistola tiegħu. B"xi mod irnexxielha tipproġetta ħarsa pożittiva lejn Ben u laħqet it-taraġ.
  
  "Stenna," għajnejhom Frey leħħew irrabjati. "Neħħiha ż-żraben. Dan se jqanqallu x-xewqa tad-demm ftit aktar."
  
  Kennedy qagħad hemm, umiljat u furjuż, u ftit mgħaxxaq meta waħda mill-gwardjani niżlet għarkubbtejha quddiemha u neżgħet iż-żraben. Telgħet it-taraġ, tħossok irreali u mbiegħda, bħallikieku din il-laqgħa stramba kienet qed isseħħ ma" Kennedy ieħor f"rokna remota tad-dinja. Staqsiet min kien tassew dan hu li kulħadd baqa" jirreferi għalih.
  
  Ma ħossx tajjeb ħafna. Kienet qisha kellha tiġġieled għal ħajjitha.
  
  Hekk kif niżlet it-taraġ, waslet saffara mill-folla, u mewġa qawwija ta" ħeġġa tad-demm imliet l-arja.
  
  Għajtu kull tip ta" oxxenitajiet. Saru mħatri, uħud li kienet tmut f"inqas minn minuta, oħrajn li kienet titlef iċ-ċinga f"inqas minn tletin sekonda. Wieħed jew tnejn saħansitra offrew l-appoġġ tagħha. Iżda l-akbar riskju kien li kien jipprofana l-ġisem mejjet tagħha wara li jibdilha fi trab.
  
  L-aktar sinjuri mis-sinjuri, l-aktar ħmieġ b'saħħtu fid-Dinja. Jekk dan kien dak li tawkom il-ġid u s-setgħa, allura d-dinja kienet tassew meqruda.
  
  Malajr wisq saqajha vojta mess l-art iebsa. Hija żmuntat, tħossok kiesaħ u esposta, u ħarset madwar. Faċċata tagħha, inqatgħet toqba fil-ħajt. Bħalissa kienet koperta minn sett ta" vireg ħoxnin.
  
  Il-figura maqbuda fuq in-naħa l-oħra ta 'dawn il-vireg f'daqqa ġriet 'il quddiem, ħabtet fihom b'għajta ta' rabja li tbaqta d-demm. Heżżeżhom tant li qabżu, wiċċu ftit aktar minn groll imgħawweġ.
  
  Iżda minkejja dan, u minkejja l-inħawi stramb tagħha, Kennedy għarfuh aktar malajr milli ħadet biex tiftakar ismu.
  
  Thomas Caleb, serial killer. Hawn fil-Ġermanja, magħha. Żewġ għedewwa mortali daħlu fl-arena tal-battalja.
  
  Il-pjan ta" Abel Frey, imfaqqas lura fi New York, qed jiġi implimentat.
  
  Qalb Kennedy qabżet, u għaġla pura ta 'mibegħda sparat minn saqajh għal moħħu u lura bħal vleġġa.
  
  "Inti bastard!" għajjat hi, tbatti bir-rabja. "Int bastard assolut!"
  
  Imbagħad il-vireg għolew u Caleb qabeż lejha.
  
  
  * * *
  
  
  Drake ħareġ mill-ħelikopter qabel mess l-art, għadu pass wara Torsten Dahl, u ġera lejn il-lukanda okkupata, li kienet ittieħdet minn koalizzjoni konġunta ta" forzi internazzjonali. L-armata hija ċertament mħallta, iżda deċiżiva u lesta għall-ġlied.
  
  Kienu jinsabu 1.2 mil fit-tramuntana ta" La Vereina.
  
  Vetturi tal-armata u ċivili kienu ħejjew, il-magni ħarġu, bil-wieqfa lesti.
  
  Il-foyer kien miżgħuda ta" attività: komandos u forzi speċjali, aġenti tal-intelliġenza u suldati kollha kienu qed jinġabru, jirranġaw u jħejju.
  
  Dahl ħabbar il-preżenza tiegħu billi qabeż fuq ir-riċeviment tal-lukanda u tant jgħajjat li kulħadd idur. Kien hemm silenzju rispettuż.
  
  Diġà kienu jafu lilu, u lil Drake, u lill-oħrajn, u kienu konxji sew ta" dak li kisbu fl-Iżlanda. Kull persuna hawn ġiet infurmata permezz ta" video link imxandar bejn il-lukanda u l-ħelikopter.
  
  "Aħna lesti?" Dahl għajjat. "Biex teqred lil dan il-bastard?"
  
  "It-tagħmir huwa lest," għajjat il-Kmandant. Kollha żammew lil Dahl responsabbli għal din l-operazzjoni. "Is-snipers qegħdin f"posthom. Aħna tant sħan li nistgħu wkoll nibdew mill-ġdid dan il-vulkan, sir!"
  
  Dahl qaleb. "Imbagħad x'qed nistennew?"
  
  Il-livell tal-istorbju għola mitt talja. It-truppi ħarġu l-bibien, taw daqqa ta" daqqa lil xulxin fuq wara u rranġaw biex jiltaqgħu għall-birra wara l-battalja biex iżommu l-bravada. Il-magni bdew jgħajtu hekk kif il-vetturi immuntati ħarġu.
  
  Drake ingħaqad ma' Dahl fit-tielet vettura li tiċċaqlaq, Humvee militari. Matul l-aħħar ftit sigħat ta" briefings kien jaf li kellhom madwar 500 raġel, biżżejjed biex jegħrqu l-armata żgħira ta" Frey ta" 200 raġel, iżda l-Ġermaniż kien f"pożizzjoni ogħla u kien mistenni li jkollu ħafna tricks.
  
  Imma l-unika ħaġa li ma kellux kien l-element ta" sorpriża.
  
  Drake qabeż fis-sedil ta" quddiem, qabad l-ixkubetta tiegħu, ħsibijietu ffukati fuq Ben u Kennedy. Hayden kien fis-siġġu warajhom, mgħammar għall-gwerra. Wells tħalla fil-lukanda bi ferita serja fl-istonku.
  
  Il-konvoj idawwar liwja qawwija, u mbagħad daħlet fil-vista La Veraine, imdawwal bħal siġra tal-Milied kontra d-dlam li jdawwarha, u quddiem l-irdum iswed tal-muntanja li kienet titla" fuqha. Il-bibien tagħha kienu miftuħin beraħ, u juru l-kuraġġ sfaċċat tar-raġel li kienu waslu biex iwaqqgħu.
  
  Dahl xegħel il-mikrofonu. "L-aħħar sejħa. Aħna qed nibdew sħun. Il-veloċità se ssalva l-ħajjiet hawn, nies. Int taf l-għanijiet, u taf l-aħjar raden tagħna dwar fejn se jkun it-tebut ta 'Odin. Ejja nittrattaw ma' dan il-MNIŻER, suldati."
  
  Il-link kienet tfisser Polite Intelligent Gentleman. Wisq ironija. Drake kien abjad knuckled bħala l-Hummer barreled permezz ta 'gwardja Frey bil-kemm pulzier żejda fuq kull naħa. Il-gwardjani Ġermaniżi bdew iqajmu l-allarm mit-torrijiet għoljin tagħhom.
  
  L-ewwel tiri ġew sparati, qabżu fuq il-vetturi taċ-ċomb. Meta l-konvoj waqaf f'daqqa, Drake fetaħ il-bieb tiegħu u telaq. Ma użawx l-appoġġ bl-ajru għax Frey seta" jkollu RGPS. Huma kellhom bżonn jitbiegħdu malajr mill-karozzi għall-istess raġuni.
  
  Daħħal u dawwar l-art tal-ĦNIŻER f'fabbrika tal-bejken.
  
  Drake ġera lejn l-arbuxxelli ħoxnin li kibru taħt it-tieqa tal-ewwel sular. It-tim tas-SAS li bagħtu tletin minuta ilu kellu diġà ssawwar iż-żona tan-nightclub u l-mistednin 'ċivili' tiegħu. Il-balal tellgħu mit-twieqi tal-kastell, b'doċċa l-ħitan tal-gatehouse hekk kif il-karozzi tferrgħu ġewwa. Il-forzi tal-koalizzjoni taw in-nar b"vendetta, faqqsu l-ħġieġ, laqtu l-laħam u l-għadam, u bidlu l-faċċata tal-ġebel f"mush. Kien hemm għajjat, għajjat u sejħiet għal rinforzi.
  
  Kien hemm kaos ġewwa l-kastell. Splużjoni RPG ġiet minn tieqa tal-art ta" fuq, ħabtet fil-gwardja ta" Frey u qerdet parti mill-ħajt. Debris niżel fuq is-suldati li jinvaduhom. Ir-ritorna tan-nar tal-magni tal-pistoli u merċenarju Ġermaniż waqa" mill-aħħar sular, jgħajjat u taqleb sakemm laqat l-art b"ħabta tal-biża".
  
  Dahl u suldat ieħor fetħu n-nar fuq il-bibien ta" barra. Il-balal jew l-irkoċċi tagħhom qatlu żewġ persuni. Dahl ġera 'l quddiem. Hayden kien x'imkien fil-ġlieda warajh.
  
  "Għandna bżonn nidħlu f"din it-toqba tal-infern! Issa!"
  
  Splużjonijiet ġodda ħarġu l-lejl. It-tieni RPG ippanċja crater enormi diversi saqajn fil-lvant ta 'Drake's Hummer. Xita ħmieġ u ġebel niżlet fis-sema
  
  Drake dam, għaqqad, baqa" taħt il-mudell criss-crossing ta" balal li mtaqqba l-arja fuq rasu.
  
  Il-gwerra verament bdiet.
  
  
  * * *
  
  
  Il-folla wriet ix-xewqa tad-demm tagħha saħansitra qabel ma Kennedy u Caleb imissu. Kennedy dawwar bir-reqqa, subgħajha qabdu l-ħmieġ, saqajha jittestjaw il-blat u l-art, miexja b"mod erratiku biex ma jkunx prevedibbli. Moħħha tħabtu biex tagħmel sens ta" dan kollu, iżda kienet diġà nnotat dgħjufija fl-avversarju tagħha-il-mod kif għajnejh ħadu l-figura li l-libsa ta" qliezet bla forma tagħha kienet tkopri b"mod konservattiv.
  
  Allura dan kien mod wieħed kif joqtol il-qattiel. Hija ffukat fuq li ssib xi ħadd ieħor.
  
  Caleb għamel l-ewwel mossa. Il-bżieq ttajjar minn xufftejh hekk kif qabeż lejha, b"armi jitfgħu. Kennedy ġġieled miegħu u warrab. Il-folla kienet barra għad-demm. Xi ħadd xerred inbid aħmar mal-art, ġest simboliku tad-demm li ried ixerred. Semgħet lil Frey, il-bastard marid, iħeġġeġ lil Caleb, il-psikopata bla qalb, biex jagħmel dan.
  
  Issa Caleb reġa" qabad. Kennedy sabha mimli mal-ħajt. Hija tilfet il-konċentrazzjoni, distratt mill-folla.
  
  Imbagħad Caleb kien fuqha, idejh vojta mdawrin ma" għonqha - idejh mikxufin, diżgustanti... idejn vojta.Idejn ta" qattiel...
  
  ... moħqrija u mewt...
  
  ... ixxekkel il-ħmieġ putrid tiegħu mal-ġilda kollha tagħha. Qniepen ta" twissija daqqu f"rasha. Trid tieqaf taħseb hekk! Trid tiffoka u tiġġieled! Ġlieda kontra ġellied reali, mhux leġġenda li ħloqt.
  
  Il-folla bla paċenzja reġgħet tgħajjat. Faqqsu fliexken u tazzi mal-ilqugħ, jgħajtu bħal annimali ħerqana li joqtlu.
  
  U Caleb, daqshekk qrib wara dak kollu li ġara. Iċ-ċentru ta" konċentrazzjoni tagħha kien sparat, minfuħa għall-infern. Il-mostru taha daqqa ta" ponn fil-ġenb, filwaqt li fl-istess ħin għafas rasha ma" sidru. Sidru vojt maħmuġ u għaraq. Imbagħad reġa" laqatha. L-uġigħ sploda f"sidirha. Hija tħawwad. Inbid aħmar jitferra fuqha, tixrid minn fuq.
  
  "Dak hu," qalilha Caleb. "Inżel fejn jappartjenu."
  
  Il-folla tgħajjat. Caleb immesaħ idejh diżgustanti fuq xagħarha twila u daħak b"malizzja kwieta u fatali.
  
  "Se tpinġi fuq il-ġisem mejjet tiegħek, kelba."
  
  Kennedy waqgħet għarkubbtejha, u ħarab fil-qosor mill-qabda ta" Caleb. Hija ppruvat teħodha, iżda hu żammha sewwa mill-qliezet. Ġibha lura lejh, jidħak bħal salvaġġ b"ras ta" mewt. Ma kellha l-ebda għażla. Ħalltilha l-qliezet, il-qliezet bla forma u li jaħbu l-figura, u ħalliehom jiżżerżqu 'l isfel saqajha. Hija ħadet vantaġġ mis-sorpriża momentarja tiegħu biex titkaxkar fuq il-warrani tagħha. Il-ġebel scratched ġilda tagħha. Il-folla tgħajjat. Caleb qabdet 'il quddiem, laħaq fil-qadd tal-ħwejjeġ ta' taħt tagħha, iżda hija tah b'daqqa ta' sieq f'wiċċu, il-ħwejjeġ ta 'taħt tefgħu lura eżatt hekk kif imnieħru, imdemmi u miksur, imdendel mal-ġenb. Hi qagħdet hemm għal mument, tħares lejn in-nemesi tagħha u sabet ruħha li ma setgħetx tħares 'il bogħod mill-għajnejn karnivori tiegħu bid-demm.
  
  
  * * *
  
  
  Drake irrumbla mill-bieb fancy fil-lobby enormi. L-SAS fil-fatt ikkoordinaw iż-żona tal-nightclub u koprew it-taraġ prinċipali. Il-bqija tal-kastell ma jkunx daqshekk faċli.
  
  Dahl tajjar il-but tas-sider. "It-tpinġijiet juru kamra tal-ħażna fuq il-lemin tagħna u fil-ġwienaħ tal-lvant imbiegħed. Tiddubita xejn issa, Drake. Hayden. Qbilna li dan kien l-aktar post loġiku għal Frey, sħabna u l-Qabar."
  
  "Lanqas ħlomt dwarha," qal Hayden b'mod deċiżiv.
  
  Bi grupp taʼ rġiel jiġru warajh, Drake segwa lil Dahl mill- bieb tal- ġwienaħ tal- lvant. Hekk kif il-bieb fetaħ, aktar balal nifdu l-arja. Drake irrumbla u wieqaf, spara.
  
  U f"daqqa waħda n-nies ta" Frey kienu fosthom!
  
  Skieken flashed. Pistoli bl-idejn sparati. Suldati kienu jinżlu mix-xellug u l-lemin. Drake għafas il-geddum tal-pistola tiegħu mat-tempju ta" wieħed mill-gwardjani ta" Frey, imbagħad biddel l-arma f"pożizzjoni ta" sparar eżatt fil-ħin biex jitfa" balla f"wiċċ l-aggressur. Il-gwardjan attakkah mix-xellug. Drake evita l-lunge u ta minkeb lill-bniedem f"wiċċu. Liema fuq ir-raġel mitluf minn sensih, qabad is-sikkina tiegħu u tefgħet il-ponta tagħha f"ras ieħor li kien se jaqta" griżmejn id-Delta Commandos.
  
  Tir ta" pistola daqqet ħdejn widnu; L-arma favorita ta' SGG. Hayden uża Glock u sikkina tal-armata. Forza multinazzjonali għal inċident multinazzjonali, ħaseb Drake. Aktar tiri daqqu fit-tarf 'il bogħod tal-kamra. Involvi lit-Taljani.
  
  Drake irrumbla ċatt taħt id-daqqa tal-ġenb tal-għadu. Huwa dawwar ġismu kollu, saqajn l-ewwel, iħabbtu l-Guy minn fuq saqajh. Meta r-raġel niżel iebes fuq is-sinslu, Drake wettaq suwiċidju.
  
  L-eks uffiċjal tas-SAS qam bil-wieqfa u lemaħ lil Dahl tużżana passi "l quddiem. L-għedewwa tagħhom kienu qed isiru dejjem inqas - probabbilment kien baqa" biss ftit għexieren ta" martri, mibgħuta biex jilbsu lill-invażuri. L-armata vera tkun x'imkien ieħor.
  
  "Mhux ħażin għal warm-up," l-Iżveziż grinned, demm madwar ħalqu. "Issa aqbad!"
  
  Huma għaddew minn bieb ieħor, neħħew kamra ta 'nases booby, imbagħad kamra oħra fejn snipers qabdu sitta mill-guys tajbin qabel ma ġew eliminati. Eventwalment sabu ruħhom quddiem ħajt għoli tal-ġebel b"lakuni li minnhom kienu qed jisparaw machine guns. Fiċ-ċentru tal-ħajt tal-ġebel kien hemm bieb tal-azzar saħansitra aktar impressjonanti, li tfakkar f"kaxxa-forti tal-bank.
  
  "Dak hu," qal Dahl, liwi lura. "Kamra ta' osservazzjoni ta' Frey."
  
  "Jidher qisu motherfucker iebsa," qal Drake, waqt li ħa l-għatu ħdejh, għolla idu hekk kif għexieren ta" suldati ġrew lejh. Huwa ħares madwar għal Hayden, iżda ma setax jagħraf il-figura Slender tagħha fost l-irġiel. Fejn l-infern marret? Oh jekk jogħġbok, jekk jogħġbok tħallihiex terġa' timtedd hemm... fsada...
  
  "Fort Knox huwa lewż iebsa biex jinqasam," qal il-commando tad-Delta waqt li ħa gidma.
  
  Drake u Dal ħarsu lejn xulxin. "Wrestlers!" - qalu t-tnejn fl-istess ħin, żammew mal-politika tagħhom ta' 'ħeffa u ma iqarqux'.
  
  Żewġ pistoli kbar ġew mgħoddija bir-reqqa tul il-linja, is-suldati grinning kif jaraw. Ganċijiet b'saħħithom ta 'l-azzar kienu mwaħħla mal-btieti ta' kanuni qawwija, simili għal lanċaturi tar-rokits.
  
  Iż-żewġ suldati ġrew lura l-mod kif ġew, b'kejbils tal-azzar addizzjonali f'idejhom. Kejbils ta 'l-azzar imwaħħla ma' kamra vojta fuq wara tal-lanċjaturi.
  
  Dahl ikklikkja darbtejn fuq il-konnessjoni Bluetooth tiegħu. "Għidli meta nistgħu nibdew."
  
  Għaddew ftit sekondi, imbagħad waslet it-tweġiba. "Il quddiem!"
  
  Twaqqaf barrage. Drake u Dahl ħarġu bil-lanċjar tal-granati mdendlin fuq spallejhom, ħadu l-mira, u ġibdu l-isparaturi.
  
  Żewġ ganċijiet tal-għaqda tal-azzar ħarġu bil-veloċità ta 'rokit, ħaffer fil-fond fil-ħajt tal-ġebel tal-kaxxa-forti ta' Frey qabel ma ħarġu n-naħa l-oħra. Hekk kif iltaqgħu ma 'spazju, is-sensor attiva apparat li jdawwar is-snanar huma stess, u ġiegħelhom sew mal-ħajt fuq in-naħa l-oħra.
  
  Dahl tappa lilu nnifsu fuq widna. "Għamilha".
  
  U anke minn taħt, Drake seta" jisma" l-ħsejjes ta" żewġ Hummers jaqilbu għar-reverse, kejbils imwaħħla mal-bumpers rinfurzati tagħhom.
  
  Il-ħajt impenetrabbli ta" Frey sploda.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy tefa" bi twissija hekk kif Caleb baqa" dieħel lejha, qabad irkopptu u bagħtu xokkanti. Approfittat mill-mistrieħ tal-mument biex taqbeż fuq saqajha. Reġa" ġie Caleb u tahtu daqqa ta" ħarta fuq widna b"daharha.
  
  Il-folla ta" fuqha bejjat bi pjaċir. Eluf ta 'dollari ta' inbid rari u whisky fin imxerrda fuq il-ħmieġ ta 'l-arena. Par qliezet ta 'taħt tal-bizzilla tan-nisa f'wiċċ l-ilma. Ingravata tal-irġiel. Par pulzieri Gucci, li waħda minnhom tgħaqqad id-dahar tax-xagħar ta" Caleb.
  
  "Oqtolha!" Frey għajjat.
  
  Caleb kien qed jixgħel lejha bħal ferrovija tal-merkanzija, id-dirgħajn mifruxa, ħsejjes gutturali ġejjin mill-fond ta" żaqqu. Kennedy pprova jaqbeż, iżda qabadha u għolliha mill-art, u għolliha mill-art.
  
  Waqt li kien fl-arja, Kennedy seta" biss jgħajjat hekk kif jistenna l-inżul. U kien iebes, blat u art iħabbtu wiċċha ma" daharha, u ħarġet l-arja minn pulmuni. Saqajha qabdu, iżda Caleb daħal fihom u poġġa bilqiegħda fuqha, jistrieħu minkbejn 'il quddiem.
  
  "Iktar bħalu," gerbet il-qattiel. "Issa se tgħajjat. Eeeeeee!" Leħnu kien manijatiku, bħall-għajta ta" ħanżir f"biċċerija f"widnejha. "Eeeeeeeee!"
  
  Agunija ta 'ħruq ikkawżat ġisem Kennedy biex jikkonvulsi. Il-bastard issa kien pulzier 'il bogħod minnha, ġismu mimdud fuqha, id-dmergħa tqattar minn xufftejh għal fuq ħaddejn, għajnejh ħruq bin-nar tal-infern, għafas il-koxox tiegħu kontra tagħha stess.
  
  Kienet bla sahha għal mument, għadha qed tipprova tieħu n-nifs. Fist tiegħu ħabtet fl-istonku tagħha. Idu x-xellugija kienet se tagħmel l-istess meta waqfet. Ħsieb li tħabbat il-qalb, u mbagħad telgħet sa griżmejha u bdiet tagħfas.
  
  Kennedy fgat, għajf għall-arja. Caleb kien qed jgħajjat qisu miġnun. Huwa għafas aktar. Studja għajnejha. Huwa mimli fuq ġisimha, jgħaffeġha bil-piż tiegħu.
  
  Hija tat daqqa ta" sieq kemm setgħet, ħabtetu fil-ġenb. Fehmet perfettament li kienet għadha kif irċeviet pass. Il-bżonnijiet mibrumin tal-bastard salvawha ħajjitha.
  
  Hija żelqet bogħod mill-ġdid. Il-folla tgħajjat biha-bil-prestazzjoni tagħha, bil-ħwejjeġ maħmuġin tagħha, bil-ħmar scratched tagħha, fuq saqajha fsada. Caleb tela, qisu Rocky, minn xifer tat-telfa u ferrex dirgħajh, jidħak.
  
  U mbagħad semgħet leħen, dgħajjef iżda li taqta" l-kakofonija ħanina.
  
  Leħen Ben: "Drake qed joqrob, Kennedy. Qed jersaq eqreb. Sibt messaġġ!"
  
  Indanna... ma kienx isibhom hawn. Ma setgħetx timmaġina li, mill-postijiet kollha fil-kastell, kien se jfittex dan. Il-mira l-aktar probabbli tagħha tkun il-ħażna jew iċ-ċelloli. Dan jista' jieħu sigħat....
  
  Ben xorta kellu bżonnha. Il-vittmi ta" Caleb xorta kellhom bżonnha.
  
  Iqumu u jgħajtu meta ma setgħux.
  
  Caleb ġera lejha, bl-addoċċ fl-egoiżmu tiegħu. Kennedy fehimha orrur, imbagħad rabbiet riġel tagħha u ħabtet minkeb tagħha dritt fil-wiċċ tiegħu joqrob.
  
  Demm ħarġet fuq idha kollha. Caleb waqaf bħallikieku kien ħabat ma" ħajt tal-briks. Kennedy għafas il-vantaġġ tagħha, tah daqqa ta' ponn f'sidru, tah daqqa ta' ponn f'imnieħru diġà miksur, tah sieq f'irkopptejn. Hija użat kull metodu possibbli biex inkapaċita lill-esekutur.
  
  L-għajta tal-folla żdiedet, iżda bilkemm semgħet. Daqqa ta" malajr għall-blalen bagħtet l-ħmar għal irkopptejh, oħra fil-geddum dawwru fuq dahru. Kennedy waqa" fil-ħmieġ ħdejh, panting mill-eżawriment, u ħares f"għajnejh inkredibbli.
  
  Kien hemm daqqa ħdejn l-irkoppa tal-lemin tagħha. Kennedy ħares lura u ra flixkun tal-inbid imkisser imwaħħal rasu 'l isfel fil-ħmieġ. Merlot li għadu joħroġ wegħda aħmar likwidu.
  
  Caleb tbandal lejha. Ħad id-daqqa ta" wiċċha mingħajr ma tfixkel. "Għandek tmut," saħqet hi. "Għal Olivia Dunn," ħarġet il-flixkun miksur mill-art. "Għal Selena Tyler," għollitha 'l fuq minn rasu. "Miranda Drury," żiedet tgħid, "l-ewwel daqqa tagħha faqqret is-snien, il-qarquċa u l-għadam. "U għal Emma Silke," it-tieni daqqa tagħha neħħielu għajnejh. "Għal Emily Jane Winters," id-daqqa finali tagħha bidlet għonqu f'kapuljat.
  
  U niżlet għarkubbtejha hemm fuq l-art imdemmi, rebbieħa, l-adrenalina tippumpja minn ġol-vini tagħha u timpulsa minn ġo moħħha, tipprova taqbad mill-ġdid l-umanità li kienet ħallatha mumentarjament.
  
  
  ERBA" ERBGĦIN
  
  
  
  LA VEREIN, IL-ĠERMANJA
  
  
  Kennedy kien ordnat lura t-taraġ b'idejn tan-nar. Il-katavru ta" Thomas Caleb tħalla jitħawwad fejn kellu miet.
  
  Frey deher kuntent, jitkellem fuq il-mowbajl tiegħu. "Vault," huwa croaked. "Salva l-kaxxa-forti akkost ta" kollox, Hudson. Ma jimpurtani minn xi ħaġa oħra, idjota. Inżel minn dan is-sufan ikrah u agħmel dak li nħallslek tagħmel!"
  
  Tefa l-konnessjoni u ħares lejn Kennedy. "Jidher li sħabek daħlu d-dar tiegħi."
  
  Kennedy tah ħarsa sly qabel ma dawwarha lill-elite immuntata. "Jidher li intom l-iblah se tieħu xi ftit minn dak li ħaqqkom."
  
  Kien hemm daħk kwiet u t-tpinġija ta" nuċċalijiet. Frey ingħaqad miegħu għal mument qabel qal, "Ixorbu, ħbieb tiegħi. Imbagħad itlaq bil-mod tas-soltu."
  
  Kennedy fhimt xi bravado, biżżejjed biex imiss lil Ben. Indanna jekk ġisimha ma weġġax bħal kelba. Ħmarha maħruqa u saqajha throbbed; rasu weġgħet u jdejh kienu mgħottijin bid-demm li jwaħħal.
  
  Hija tathom lil Frey. "Nista 'naddaf dan?"
  
  "Uża l-qmis tiegħek," huwa ċaqlaq. "Fi kwalunkwe każ, dan mhu xejn aktar minn ċraret. Mingħajr dubju, tirrifletti l-bqija tal-gwardarobba tiegħek."
  
  Huwa xejriet idu b'mod rjali. "Ġibha. U tifel."
  
  Huma telqu mill-arena, Kennedy tħossok għajjien u tipprova tikkalma rasha ddur. Il-konsegwenzi ta" dak li kienet għamlet kienu jgħixu magħha għal għexieren ta" snin, imma issa ma kienx iż-żmien li toqgħod. Ben kien ħdejha u, meta wieħed jiġġudika mill-espressjoni fuq wiċċu, kien jidher ċar li kien qed jipprova jserraħha telepatikament.
  
  "Grazzi, raġel," qalet, injorat lill-gwardji. "Kien cakewalk."
  
  Wara l-furketta tax-xellug, huma marru għal kuritur ieħor li fergħat barra mill-blokk taċ-ċelluli tagħhom. Kennedy ġabar il-ħsibijiet tagħha.
  
  Ħasbet biss. Ibqa' ħaj.
  
  Frey irċieva telefonata oħra. "Xiex? Huma fil-ħażna? Idjota! Int... int..." għoġob b"rabja. "Hudson, int... ibgħat l-armata kollha hawn!"
  
  Screech elettroniku qatgħet il-konnessjoni f'daqqa, bħal giljottina taqta' ras ta 'reġina Franċiża.
  
  "Ħudhom!" Frey daret lejn il-gwardji tiegħu. "Ħudhom fl-għixien. Jidher li hemm aktar ħbieb tiegħek milli l-ewwel ħsibna, għażiż Kennedy. Nirritorna biex nittratta l-feriti tiegħek aktar tard."
  
  B"dan il-kliem, il-Ġermaniż imqalleb malajr telaq. Kennedy kien konxju sew li hi u Ben issa kienu waħedhom b"erba" gwardji. "Ibqa" għaddej," waħda minnhom imbuttatha lejn il-bieb fit-tarf tal-kuritur.
  
  Hekk kif għaddew minn dan, Kennedy teptip b"sorpriża.
  
  Din il-parti tal-kastell twaqqgħet għal kollox, saqaf ġdid b"arkati ttella" fuq rashom u "djar" żgħar tal-briks miksija fuq kull naħa tal-ispazju. Mhux wisq akbar minn barns kbar, kien hemm madwar tmienja minnhom. Kennedy mill-ewwel induna li minn dan il-post kienu għaddew aktar minn ftit priġunieri f"ħin wieħed.
  
  Bniedem agħar minn Thomas Caleb?
  
  Iltaqa' ma' Abel Frey.
  
  Is-sitwazzjoni tagħha kienet qed tmur għall-agħar kull sekonda. Il-gwardjani kienu qed jimbuttaw lilha u lil Ben lejn waħda mid-djar. Ladarba ġewwa, kien game over. Int titlef.
  
  Hija tista 'toħroġ waħda, forsi anke tnejn. Imma erbgħa? Hija ma kellhiex ċans.
  
  Kieku biss....
  
  Ħarset lura lejn l-eqreb għassa u ndunat li kien qed iħares lejha b"valutazzjoni. "Ħej, dan hu? Se tpoġġina hemm?"
  
  "Dawn huma l-ordnijiet tiegħi."
  
  "Ara. Dan il-bniedem qiegħed hawn - ġie f'dan it-triq kollha biex isalva lil oħtu. Taħseb, um, forsi seta' jaraha. Darba waħda biss."
  
  "Ordnijiet minn Frey. M"aħniex permessi."
  
  Kennedy ħares minn għassa għall-oħra. "U xiex? Min għandu jkun jaf? L-imprudenza hija l-ħwawar tal-ħajja, hux?"
  
  Il-gwardjan ħabbatha. "Int għomja? Ma rajtx il-kameras f"dan il-post inkrit?"
  
  "Frey huwa okkupat jiġġieled l-armata," tbissem Kennedy. "Għaliex taħseb li ħarab daqshekk malajr?" Guys, ħallu lil Ben jara lil oħtu, allura forsi naqtagħkom ftit slack meta jaslu l-kapijiet il-ġodda."
  
  Il-gwardjani taw ħarsa lejn xulxin b"mod furtive. Kennedy poġġiet aktar konvinzjoni fil-vuċi tagħha u ftit aktar flirtation fil-lingwaġġ tal-ġisem tagħha, u dalwaqt it-tnejn li huma kienu qed jiftħu l-bieb ta 'Karin.
  
  Żewġ minuti wara nħarġet. Hija tħawwad bejniethom, tidher eżawrita, xagħarha bjond imħawwad u wiċċha miġbud.
  
  Imma mbagħad rat lil Ben u għajnejha mixgħula bħal sajjetta f"maltemp. Deher bħallikieku s-saħħa reġgħet lura għal ġisimha.
  
  Kennedy ġibdet għajnejha hekk kif iż-żewġ gruppi ltaqgħu, jippruvaw iwasslu malajr l-urġenza, il-periklu, ix-xenarju tal-aħħar ċans tal-idea tal-ġenn tagħha, kollha b"ħarsa waħda ddisprata.
  
  Karin xejret lill-gwardjani u tgħajjat. "Immorru "l quddiem u ġibu ftit, intom bastardi. "
  
  
  * * *
  
  
  Thorsten Dahl mexxa l-akkuża, żamm il-pistola "l barra bħal xabla mgħollija, għajjat fil-quċċata tal-pulmun tiegħu. Drake kien eżatt ħdejh, jiġri b"veloċità sħiħa anki qabel ma waqa" l-ħajt kollu tal-kaxxa-forti. Duħħan u debris mifruxa madwar iż-żona żgħira. Hekk kif Drake ġera, ħass li truppi oħra tal-koalizzjoni kienu qed joħorġu fiż-żewġ direzzjonijiet. Kienu falange tal-mewt li tgħaġġel, avvanza fuq l-għedewwa tagħhom b'intenzjoni qattiela.
  
  L-istinti ta" Drake bdew hekk kif id-duħħan idawwar u jnaqqas. Fuq ix-xellug kien hemm grupp ta" gwardji, iffriżati bil-biża", bil-mod biex jirreaġixxu. Huwa spara tifqigħa f"nofshom, u qered mill-inqas tliet iġsma. nar lura nstema 'quddiem. Is-suldati waqgħu lejn ix-xellug u lejn il-lemin tiegħu, u laqtu l-ħajt imwaqqa bil-momentum tagħhom.
  
  Demm sprejjat eżatt quddiem għajnejh hekk kif ir-ras tat-Taljan daret għall-fwar, ir-raġel mhux mgħaġġel biżżejjed biex jevita l-balal.
  
  Ħamiema Drake għall-kopertura. Blat li jaqta" u konkos qatgħu l-laħam ta" dirgħajh hekk kif waqa" mal-art. Jirrombla, spara diversi bursts fil-kantunieri. In-nies għajjat. Il-wirja splodiet taħt nar qawwi. Għadam qodma ddawwar fl-arja b"moviment bil-mod bħal biċċiet ta" trab.
  
  Shots reġgħu daqqu 'l quddiem, u Drake ra massa ta' nies miexja. Ġesù! L-armata ta" Frey kienet hemmhekk, imfassla fil-formazzjoni fatali tagħhom, miexja "l quddiem aktar u aktar malajr hekk kif ħassew li kellhom il-vantaġġ.
  
  
  * * *
  
  
  Karin użat it-taħriġ tal-arti marzjali biex inkapaċita lill-gwardji tagħha fi ftit sekondi. Kennedy wassal backhand qawwija għall-geddum tal-gwardja tagħha, imbagħad pass 'il quddiem u butted rasu tant iebes li stilel leptgħu quddiem għajnejn tagħha. It-tieni wara, rat it-tieni avversarju tagħha, ir-raba" gwardjan, jaqbeż għall-ġenb biex joħloq ftit spazju bejniethom.
  
  Qalbha għereq. Allura r-raba" gwardja kien pont wisq "il bogħod. Anke għal tnejn minnhom.
  
  Il-gwardjan deher petrifikat hekk kif għolla x-xkubetta tiegħu. B'swaba' tregħid, skennja ż-żona għall-għajnuna. Kennedy estendiet idejha, pali 'l barra.
  
  "Kalma, raġel. Oqgħod kalm biss."
  
  Saba' grillu tiegħu mdawwar fil-biża'. Tir daqq u qabeż mas-saqaf.
  
  Kennedy tgħawweġ. It-tensjoni ħaxxen l-arja, u biddluha f'brodu nervuż.
  
  Ben kważi għajjat meta l-mowbajl tiegħu beda jdoqq ringtone raspy minħabba l-ansjetà tiegħu. L-immaġni ta 'Sizer kienet kranked sa massimu.
  
  Il-gwardjan qabeż ukoll, u dawwar sparatura oħra involontarja. Kennedy ħass ir-riħ mill-balal jgħaddi minn kranju tagħha. Biża" pura ffriżatha fuq il-post.
  
  Jekk jogħġbok, ħasbet. Tkunx idjota. Kun konxju tat-taħriġ tiegħek.
  
  Ben imbagħad tefa' t-telefon tiegħu lejn il-gwardja. Kennedy rawh iżżejjed u malajr waqa" mal-art biex ikompli joħloq distrazzjoni. Sakemm il-gwardjan niżel it-telefon u dawwar l-attenzjoni tiegħu, Kennedy kien daħħal fuq spallet l-arma tat-tielet gwardjan.
  
  Karin għalkemm, għexet hawn għal xi żmien. Hija rat u esperjenzat tbatijiet. Hija sparat istantanjament. Il-gwardjan reġa" lura hekk kif sħaba ħamra ħarġet mill-ġakketta tiegħu. Imbagħad spot skur infirex fuq spalltu u deher konfuż, imbagħad irrabjat.
  
  Huwa spara bla ballun lejn Ben.
  
  Iżda x-xutt ma rnexxiex, miss bla dubju megħjun mill-fatt li rasu splodiet millisekonda qabel ma għafas il-grillu.
  
  Warajh, inkwadrat bit-titjir ta" demmu, kien hemm Hayden b"Glock f"idu.
  
  Kennedy ħares lejn Ben u Karin. Rajt kif iħarsu lejn xulxin b"ferħ, mħabba u dwejjaq. Deher raġonevoli li tagħtihom minuta. Imbagħad Hayden kien ħdejha, b"ras lil Ben b"serħan.
  
  "Kif sejjer?"
  
  Kennedy għaxxaq. "Hu jkun aktar ferħan issa li wasalt."
  
  Imbagħad hija sobered up. "Għandna bżonn insalvaw lill-priġunieri l-oħra hawn, Hayden. Ejja neħduhom u nħallu din l-infern."
  
  
  * * *
  
  
  Iż-żewġ armati ħabtu, il-forzi tal-koalizzjoni sparaw lill-avversarji tagħhom fuq il-post, il-Ġermaniżi brandu skieken u ppruvaw jersqu eqreb malajr.
  
  Għal mument Drake ħaseb li din il-logħba tas-sikkina kienet għalxejn, kompletament tal-ġenn, iżda mbagħad ftakar min kien il-kap tagħhom. Abel Frey. Il-ġenn ma jkunx irid li l-partit tiegħu stess juża l-balal f"każ li jagħmlu ħsara lill-artifatti imprezzabbli tiegħu.
  
  Fosthom, Drake qatgħa ghadu wara ghadu. Is-suldati gerbu u laqtu lil xulxin madwaru, użaw forza li kissret l-għadam. In-nies għajjat. Il-battalja kienet ġlieda kollha b"id b"id. Is-sopravivenza kienet tiddependi fuq xortih u istint pur milli fuq kull ħila.
  
  Waqt li kien qed jispara, jagħti daqqa ta" ponn u jagħmel triqtu, innota figura quddiem. Id-dervish li jdur tal-mewt.
  
  Alicia Miles tissielet it-triq tagħha fil-gradi tas-super truppi internazzjonali.
  
  Drake daret lejha. Il-ħoss tal-battalja miet. Kienu fuq wara tal-kaxxa-forti, is-sarkofagu ta" Odin ħdejhom, issa miftuħ, b"rack ta" spotlajts immuntati fuqu.
  
  "Tajjeb," daħqet hi. "Drakester. Kif sejjer, habib?"
  
  "L-istess bħal dejjem."
  
  "Mmm, niftakar. Għalkemm ma nistax ngħid li mdendla għal żmien twil wisq, huh? Mill-mod, ġlieda kbira qattus fuq il-ħbula. Mhux ħażin għal ex-suldat li sar ċivili."
  
  "Int ukoll. Fejn hu l-BBF tiegħek?"
  
  "WWF?"
  
  Iż-żewġ suldati tal-ġlied ħabtu f"Drake. Imbottahom bl-għajnuna ta" Alicia, it-tnejn li huma jgawdu dak li kien se jiġri.
  
  "L-aqwa għarus għal dejjem? Tiftakruh? Ħelu?"
  
  "Oh iva. Kelli noqtollu. Il-bastard qabad lil Frey u lili nidħlu fil-bitħa." Hija giggled. "Irrabjat. Mietu." Hija għamlet wiċċ. "Iblah mejjet ieħor biss."
  
  "Min ħaseb li jista" jdożżanek," għoġobha Drake. "Niftakar".
  
  "Għaliex kellek tkun hawn issa, Drake? Verament ma rridx noqtolkom."
  
  Drake ħadlu rasu, stordut. "Hemm terminu msejjaħ il-giddieb sabiħ. Dawk iż-żewġ kelmiet jiġbru kollox dwarek, Miles, aħjar minn kull Shakespeare jista '."
  
  "U xiex?" Alicia xamlet il-kmiem b"daħka u ħarġet iż-żraben. "Int lest li jkollok il-blalen tiegħek mogħtija lilek?"
  
  Mill-kantuniera ta" għajnejh, Drake ra lil Abel Frey jitkaxkar "il bogħod minnhom u jgħajjat lil xi ħadd jismu Hudson. Ovvjament, Miles kienet qed tipproteġihom meta mexxiet is-setgħat tagħhom, iżda issa kellha prijoritajiet oħra. Torsten Dahl, dejjem ta" min joqgħod fuqu, qagħad quddiem il-Ġermaniż miġnun u beda jattakka.
  
  Drake ghefat il-ponn. "Mhux se jiġri, Miles."
  
  
  ĦAMSA U ERBGĦIN
  
  
  
  LA VEREIN
  
  
  Alicia ixxukkjatlu billi qatgħet it-T-shirt tagħha, tgeżwerha madwarha nnifisha sakemm kienet issikkat daqs ħabel, imbagħad użat iż-żewġ idejn biex iddawwarha ma" għonqu. Huwa tħabat, iżda xedd improvvisat tagħha ġibdu ġewwa.
  
  Dritt fl-irkopptejn li qed jogħlew - stil Muay Thai. Waħda. Tnejn. Tlieta.
  
  Dawwar l-ewwel waħda. Erġajna dawwarna. It-tieni crunch taħt il-kustilji tiegħu. It-tielet daqqa laqtitu sewwa fil-blalen. Uġigħ spara minn ġol-istonku tiegħu, iġiegħlu jħossu dardir u waqa 'fuq dahru.
  
  Alicia qagħdet fuqu, tidħek. "X"għidt? Għidli, Drakey, eżattament dak li għedt." Hija għamlet mozzjoni biex tagħtih xi ħaġa.
  
  "Il-blalen tiegħek."
  
  Niżżlet ġenbejha u dawwret biex tagħti kick tal-ġenb immirat lejn imnieħru. Drake għolla ż-żewġ idejn u mblokka d-daqqa. Ħassejt saba waħda żlokat. Hija daret hekk li kienet wiċċ imb wiċċ miegħu, irfigħ sieq waħda għolja f'ark, imbagħad niżlet għarqub tagħha 'l isfel fuq forehead tiegħu.
  
  Blow tal-mannara.
  
  Drake irrumbla lura, iżda d-daqqa xorta laqtitu f"sidru. U b"kemm setaʼ jġib Miles, ikkawża wġigħ insupportabbli.
  
  Hija telgħet fuq l-għaksa tiegħu.
  
  Drake għajjat. Ġismu kien sistematikament imkisser, imbenġel u mutilat. Kissirtu, biċċa biċċa. Is-snin ċivili jkunu damned. Imma mbagħad, jista" saħansitra jwaħħal it-tkeċċija? Hija dejjem kienet tajba. Dejjem kienet daqshekk tajba?
  
  Ċivili miksur jew le, kien għadu SAS, u hi tebgħet l-art bid-demm tiegħu.
  
  Huwa mar lura. Tliet ġellieda waqgħu fuqu, qatgħu kollox madwaru. Drake kien qed igawdi s-serħan mill-minkeb fil-gerżuma lill-Ġermaniż. Huwa sema 'l-qarquċa tkisser u ħassu ftit aħjar.
  
  Qam bil-wieqfa, induna li kienet ippermettielu. Żfenet, tiċċaqlaq minn sieq għal sieq, għajnejha tiddi minn ġewwa b"devilishness u griż. Warajha, Dahl, Frey u Hudson kienu maqfula flimkien, jissieltu fuq it-tarf tat-tebut ta" Odin, wiċċhom imdawwar bl-uġigħ.
  
  Alicia tefgħet il-flokk tagħha lejh. Laqtet bħal frosta, u wassal biex in-naħa tax-xellug ta" wiċċu tinħaraq. Reġgħet laqtet u qabadha. Huwa ġibed b'forza inkredibbli. Hija tfixkel u tefgħet f"idejh.
  
  "Bongu".
  
  Huwa poġġa ż-żewġ thumbs eżatt taħt widnejha, tagħfas ħafna. Istantanjament bdiet iddawwar, kull apparenza ta 'sfida marret. Hija ippressat iebes biżżejjed fuq in-nodu tan-nervituri biex tikkawża li kwalunkwe persuna normali tgħaddi.
  
  Miles bucked bħal barri rodeo.
  
  Huwa għafas aktar. Fl-aħħarnett, inxteħet lura fit-tgħanniqa stretta tiegħu, ħallietu jieħu l-piż tagħha, sejjer zopp, jipprova jaqsam l-uġigħ. Imbagħad hi qamet dritta u mwaħħla żewġ thumbs taħt armpits tiegħu.
  
  Dritt fil-gozz tan-nervituri tiegħu stess. L-agunija ġriet minn ġo ġismu.
  
  U għalhekk kienu msakkra. Żewġ għedewwa formidabbli, jiġġieldu permezz ta" mewġ ta" wġigħ, bilkemm jiċċaqilqu, iħarsu f"għajnejn xulxin bħal maħbubin li ilhom mitlufa sakemm il-mewt tagħmilhom.
  
  Drake ħabb, ma setax jaħbi l-miżerja tiegħu. "Ġenn... kelba. Għaliex...għaliex taħdem għal dan...dan ir-raġel?"
  
  "Jfisser... li... tilħaq... it-tmiem."
  
  La Drake u lanqas Miles ma kienu se jmur lura. Madwarhom, il-battalja bdiet tintemm. Aktar truppi tal-koalizzjoni baqgħu fuq saqajhom milli Ġermaniżi. Iżda komplew jiġġieldu. U Drake seta" jara lil Dal u lil Frey maqfulin f"tgħanniqa fatali simili, jiġġieldu sal-aħħar.
  
  Ebda suldat wieħed ma interrompihom. Ir-rispett kien kbir wisq. Fil-privatezza u imparzjalment, dawn il-battalji jiġu deċiżi.
  
  Drake waqa" għarkopptejh, u ġibed lil Alicia miegħu. Tikek suwed żifnu quddiem għajnejh. Huwa rrealizza li jekk hi sabet mod kif tkisser il-qabda tiegħu, kien ikun verament lest. L-enerġija kienet qed tħallih b'kull sekonda.
  
  Huwa imdendel. Hija għafast aktar, dak l-istint qattiel assolut li daqqilha. Il-kbir il-kbir tiegħu niżel. Alicia waqgħet 'il quddiem, laqtitu f'geddum b'minkeb. Drake raha ġejja, imma ma kellux is-saħħa biex iwaqqafha.
  
  Sparks splodew quddiem għajnejh. Waqa" ċatt fuq dahru, iħares lejn is-saqaf gotiku ta" Frey. Alicia tkaxkru "l fuq u mblukkat il-fehma tiegħu b"wiċċha, mgħawġa mill-uġigħ.
  
  Ħadd mis-suldati ta" madwarhom ma pprova jwaqqafha. Mhux se jispiċċa sakemm wieħed mill-ġellieda jiddikjara tregwa jew imut.
  
  "Mhux ħażin," sogħla. "Għadek sibtha, Drake. Imma jien xorta aħjar minnek."
  
  Teptip. "Naf".
  
  "Xiex?" - Saqsejt.
  
  "Għandek... dak it-tarf. Dak l-istint qattiel. Fury tal-battalja. Ma jimpurtax. Huwa importanti. Dan... hu għalhekk li nieqaf."
  
  "Għaliex dan għandu jwaqqafek?"
  
  "Kont inkwetat dwar xi ħaġa barra mix-xogħol," qal. "Tbiddel kollox".
  
  Fist tagħha kien mgħolli, lest biex tfarrak gerżuma tiegħu. Għadda mument. Imbagħad qalet, "Ħajja għal ħajja?"
  
  Drake beda jħoss l-enerġija lura bil-mod għal riġlejh. "Wara dak kollu li għamilt illum, naħseb li għandhomni ħafna."
  
  Alicia marret lura u estendiet idha biex tgħinu jqum saqajh. "Tfajt il-Bjar lejn il-ħbula fil-bir ta" Mimir. Jien ma qtiltux fil-qabar ta" Odin. Ġbidt l-attenzjoni ta" Frey minn Ben Blake. Jien mhux hawn biex neqred id-dinja, Drake, jien hawn biss biex nieħu pjaċir ftit."
  
  "Nikkonferma." Drake reġa" kiseb il-bilanċ eżatt hekk kif Thorsten Dahl għolla l-ġisem zopp ta" Abel Frey mit-tarf wiesa" tat-tebut ta" Odin. Waqa" mal-art bi tbatija mxarrba, plopping bla ħajja fuq il-ġebel tal-pavimentar tal-irħam Taljan.
  
  Il-ferħ daqq u dam tul it-truppi tal-koalizzjoni.
  
  Dahl għaqqad il-ponn, ħares ġewwa t-tebut.
  
  "Dak il-bastard qatt ma ra dak il-premju," daħaq. "Ix-xogħol ta" ħajtu. Ġesù Kristu, intom għandek taraw dan."
  
  
  SITTA Erbgħin
  
  
  
  Stokkolma
  
  
  Ġurnata wara, Drake irnexxielu jaħrab rawnd bla tarf ta" interrogazzjonijiet biex jorqod għal ftit sigħat f"lukanda fil-qrib, waħda mill-eqdem u l-ifjen fi Stokkolma.
  
  Fil-lobby, huwa stenna l-lift u staqsa għaliex il-proċessi kollha tal-ħsieb tiegħu ġew iffilmjati. Ġenn min-nuqqas ta" rqad, swat kontinwu u pressjoni qawwija. Huwa ħa diversi jiem biex jirkupra.
  
  Daqq il-lift. Ħdejh dehret figura.
  
  Kennedy, liebsa pantsuit każwali tas-Sibt, xagħar mimxut sew lura, jistudjah b'għajnejn eżawriti.
  
  "Bongu".
  
  Il-kliem ma kienx biżżejjed. Li tistaqsiha jekk kinitx sew ma kienx biss zopp, kien detta stupid.
  
  "Bonġu lilek ukoll."
  
  "Fl-istess sular?"
  
  "Żgur. Iżommuna lkoll iżolati, iżda flimkien."
  
  Daħlu ġewwa. Tħares lejn ir-rifless imkisser tagħhom fil-mera. Kuntatt evitat mal-kamera tal-vidjo meħtieġa. Drake għafas il-buttuna dsatax.
  
  "Int tajjeb f'dan daqskemm jien, Kennedy?"
  
  Daħqet bil-qalb. "Ġimgħa tal-ġenn, jew ġimgħat. Miniex ċert. Jiġġennni li spiċċajt niġġieled kontra n-nemesi tiegħi u naddaf ismi fl-aħħar ta" kollox."
  
  Drake qabad. "Kif jien. Ironiku, hux?"
  
  "Fejn marret? Alicia."
  
  "Fil-lejl fejn jidħlu l-aqwa sigrieti, lilha u dak il-geek Hudson," qagħad lura Drake. "Marret qabel xi ħadd li kien verament importanti innotahom. Probabbilment jonfħu moħħ lil xulxin waqt li nkunu qed nitkellmu."
  
  "Int għamilt it-tajjeb. Ma kinux l-ispiraturi ewlenin hawn. Alicia hija perikoluża, iżda mhux miġnuna. Oh, u ma tfissirx "fil-kwiet tal-lejl".
  
  Huwa ħa mument biex jipproċessa r-referenza tagħha Dinosaur Rock. Huwa daħaq. Il-burdata tiegħu żdiedet aktar malajr mill-merkurju f'ġurnata xemxija.
  
  "Xi ngħidu għal Hayden?" Kennedy qal hekk kif il-bibien tal-liftijiet għalqu u l-karozza l-antika bdiet titla" bil-mod. "Taħseb li se tibqa" ma" Ben?"
  
  "Tassew nittama li hekk. Jekk le, allura tal-inqas naħseb li kien qed jagħmel sess issa."
  
  Kennedy tah daqqa ta" ponn fl-ispalla. "Tgħoddx dawk it-tiġieġ, ħabib. Forsi jikteb xi kanzunetta għaliha."
  
  "Issemmiha-tliet minuti u nofs miegħek!"
  
  Huma tellgħu bil-mod wara s-seba sular. "Tfakkarni. Hemmhekk, fil-qabar ta" Odin, x"għidt hemm? Xi ħaġa dwari li noqgħod York u, uh, naqla 'l-għajxien tiegħi stess."
  
  Drake ħares lejha. Hi tatu tbissima seduttiva.
  
  "Tajjeb... jien... jien..." Beda u rattab. "Jien bla tama bla prattika dwar dan."
  
  "Xiex?" Għajnejn Kennedy xegħru bil-ħażin.
  
  "Il-band dino-rock qodma Heart sejħilha s-seduzzjoni aħħarija. Fi Yorkshire ngħidu biss 'chat to the bird'. Aħna nies sempliċi."
  
  Hekk kif il-lift għafas wara l-erbatax-il sular, Kennedy żbuttuha l-qmis u ħallietha taqa" mal-art. Taħt kienet liebes bra aħmar trasparenti.
  
  "X'int tagħmel?" Drake ħass qalbu taqbeż bħallikieku kien ġie elettrokutat.
  
  "Jien naqla" l-għajxien tiegħi."
  
  Kennedy fetħilha l-qliezet u ħalliehom jaqgħu mal-art. Kienet liebes par qliezet ta" taħt aħmar li jaqbel. Il-lift dinged hekk kif wasal fl-art tagħhom. Drake ħass l-ispirti tiegħu u kull ħaġa oħra jerfgħu. Il-bieb jiżżerżaq lejn il-ġenb, fetaħ.
  
  Il-koppja żagħżugħa kienet qed tistenna. Il-mara tgħajjat. Il-bniedem grinned lejn Drake. Kennedy ġibdet lil Drake barra mill-lift u ġol-kuritur, u ħallietha warajha l-libsa tal-qliezet.
  
  Drake ħares lura. "Ma tridx dan?"
  
  "Dan m'għandix bżonn aktar."
  
  Drake qabadha. "Xogħol tajjeb, hija mixja ta' malajr lejn kamra tiegħi."
  
  Kennedy ħalliha xagħarha.
  
  
  TMIEM
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"